Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Elf Prinssess ja Snake Gorynych

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Tässä taas tonttuprinsessa risteilyllä siivekkäillä laivoilla. Ja hänen on kohdattava erilaisia vihollisia. Ja vampyyrit ja jopa legendaarisen Serpent Gorynychin kanssa.

  ELF PRINSSESS ja SNAKE GORYNYCH
  HUOMAUTUS
  Tässä taas tonttuprinsessa risteilyllä siivekkäillä laivoilla. Ja hänen on kohdattava erilaisia vihollisia. Ja vampyyrit ja jopa legendaarisen Serpent Gorynychin kanssa.
  . LUKU nro 1
  Täällä hän on jälleen siivekkäiden laivojensa armeijansa kanssa, paljasjalkaisten tyttöjen miehistöineen, jotka on tuskin peitetty koristeilla ja kapeilla kangasnauhoilla. Ja vahvemman sukupuolen ainoa edustaja, noin kaksitoista tai kolmetoistavuotias poika, prinssi Edward. Elokuun miehen ainoat vaatteet ovat shortsit. Mutta prinssin vaaleatukkaisessa päässä on kiviseppele, joka kimaltelee kirkkaammin kuin timantit, ja hänen paljaiden jalkojensa ja ranteiden nilkoissa, jotka ovat vahvat nyrkkeistä, jotka työntyvät esiin hänen rystysistään, on kultaiset kiviset rannekorut.
  Mutta hänen edessään leijui vampyyri taikasauva käsissään. Hän on pukeutunut hyvin sivistyneesti, saappaat ja silinteri päässään. Kasvot ovat vaaleat ja pitkät mutta ohuet hampaat työntyvät ulos suusta.
  Viime kerralla he erosivat mielenkiintoisimmassa paikassa. Ja nyt tulee jatkoa.
  Otsikko vampyyri sanoi:
  - Ensimmäinen kysymykseni on: - Miksi kookos kuivui?
  Ellifa, joka oli tämän lumoavan armeijan ainoa, jolla oli yllään arvokkaita kenkiä ja ylellisiä vaatteita, vastasi hymyillen:
  - Sateinen henki ei kasvanut, siksi kookos kuivui!
  Vampyyri heilutti taikasauvaansa. Soturitytöt tähtäsivät häneen ja tähtäsivät kellovarsijousiin pulteilla ja jousiin nuolilla.
  Heidän lihaksikkaat ruumiinsa näyttivät erittäin herkulliselta.
  Vampyyri vapisi ja hänen valkoiset kasvonsa muuttuivat sinisiksi harmituksesta. Ja hän sihisi:
  - Vastasit nopeasti!
  Ellifa, ylpeänä suoristaen vartaloaan, vastasi:
  - Hetki antaa voiton!
  Vampyyri naurahti ja huomautti:
  - Teillä on niin upea joukkue. Niin paljon tyttöjä ja ne tuoksuvat niin hyvältä!
  Siellä oli todellakin voimakas suitsukkeen tuoksu, kalliiden hajuvesien aromit ja terveiden ja nuorten tyttöjen puhtaat, lihaksikkaat vartalot. Ja tämä kirjaimellisesti sai pääni pyörimään.
  Ellifa sanoi ankaralla äänellä:
  - Älä puhu meille siitä! Anna minulle tässä toinen arvoitus!
  Poikaprinssi Edik heitti pienen neulan paljain varpaillaan, ja se lävisti neljä kärpästä kerralla, vääntyi ja palasi takaisin nuoren soturin luo.
  Terminaattoripoika lauloi:
  - Vitsit sivuun, vampyyri,
  Muuten tulee arkku...
  Tanssitaan ja pidetään juhlat,
  Anna kaljun hirviön kuolla!
  Ellifa nauroi, silmää pojalle ja sirutti:
  - Mutta miksi,
  Vampyyri sai meidät surulliseksi!
  Poikaprinssi mutisi ja huomautti:
  - OK! Minusta tuntuu, että he puhuvat meille triviaalilla tavalla. Mutta vampyyri haluaa vain ostaa aikaa!
  Veriä imevä arvohenkilö huomautti:
  - En minä alkanut laulaa, vaan sinä! Vaikka osasin itsekin laulaa!
  Ellifah purskahti nauramaan ja totesi hampaansa kimaltelevan kuin timantit:
  - Kuuntelemme mielellämme lauluasi, satakieli!
  Vampyyri otti sen ja lauloi:
  Hämärä on laskeutunut kaupunkiin,
  Talot kelluivat helvetin varjossa...
  Kiristäen kuoleman vasaraa tiukemmin,
  Saatana kävelee kaduilla!
  
  Hän kaataa pahat ihmiset,
  Tontutkin laskutetaan...
  Ne, jotka haluavat vain elää kauniisti,
  Se kävi toisinpäin!
  
  Paholainen on täällä, paholainen on siellä
  Elämä on kuin unelma, täydellinen petos...
  Paholainen on täällä, paholainen on siellä
  Elämä on kuin unta, täydellinen petos!
  Edik nauroi ja keskeytti vampyyrin laulun, taputti paljain jalkaansa, totesi aivan loogisesti:
  - Et voi kiistellä sen kanssa! Että Paholainen on täällä ja Paholainen on siellä!
  Ellifa sanoi ankarasti:
  - Nyt riittää näitä kappaleita! Anna minulle seuraava arvoitus ja nopeasti!
  Vampyyri sihisi, paljasti hampaat ja murisi:
  - Arvoitus numero kaksi: - Missä Saatana asuu!
  Ellifa hymyili ja kysyi:
  -Kuka tämä Saatana on?
  Poikaprinssi vastasi luottavaisesti:
  - Tämä on se, jota pidetään Kaikkivaltiaan ja tarkemmin sanottuna Megahyperuniversumin luovan periaatteen vastakohtana. Eräänlainen asia, joka on tuhoisa meidän ja muiden universumeissa. - Nuori poikamainen soturi napsautti paljaat varpaansa ruskettuneisiin jalkoihinsa ja lisäsi. - On myös muita versioita - sanotaan, että tämä on langennut enkeli. Kuten se, että vahvin ja täydellisin enkeleistä oli ylpeä ja meni Kaikkivaltiasta Jumalaa vastaan. On muitakin versioita. He sanovat, että Saatana on nöyrä Kaikkivaltiaan palvelija ja suorittaa teloittajan tehtäviä. Tai jopa niin kuin Paholainen on liberaalin opposition pää konservatiivista ja despoottista Jumalaa vastaan.
  Vampyyri murisi, hänen hampaat pidentyivät.
  - Puhumista riittää. Anna minulle vastaus!
  Ellifa nauroi ja lauloi:
  Minulla on yksinkertainen vastaus -
  Itsekkyys on ongelmien lähde!
  Egoismissa Saatana -
  Hän on mielemme hedelmä!
  Tytöt taputtivat vastauksena paljain, vaaleanpunainen pohjallinen, siro, taltattu, viettelevä jaloillaan. Nämä ovat kauniita sotureita.
  Edik sirkutti suloisesti hymyillen:
  Ihmisiä kuolee metallille, metallille!
  Ihmiset kuolevat metallille, metallille!
  Saatana hallitsee yötä siellä!
  Saatana hallitsee yötä siellä!
  Ellifa pudisti päätään.
  - Miksi Saatana hallitsee yötä siellä eikä täällä? Loppujen lopuksi pahaa on kaikilla maailmoilla ja planeetoilla.
  Poikaprinssi nyökkäsi vaaleaa, hieman kultaista päätään:
  - Oikein! Hyvällä ja pahalla on kuitenkin eri tasoja! Niiden jakautuminen eri puolilla maailmaa on täsmälleen sama. Joillakin planeetoilla, tai tarkemmin sanottuna tähtiimperiumeissa, paratiisi todella hallitsee. Ja on olemassa kosmista kommunismia.
  Ellifa venytti helakanpunaiset huulensa hymyyn ja huusi hampaitaan välkkyen:
  - Mitä on kommunismi?
  Edward selitti:
  - Kommunismi on eräänlainen Eeden tai Viriya, mutta ei jumalten luoma, vaan saatu tieteen ja tekniikan kehityksen seurauksena!
  Tyttökuningatar nauroi ja sirutti:
  - Planeetta tunnisti haltioiden suuruuden,
  Orkshinismi murskattiin miekan iskulla...
  Kaikki maailman kansat rakastavat ja arvostavat meitä -
  Ja tyttöjen armeija menee kommunismiin!
  Kauneudet taputtivat jälleen paljaita, taltattuja, siroja jalkojaan. Ja tästä tuli todellisia aaltoja, jotka nousivat kuin tsunami.
  Edik sirutti hampaitaan paljastaen:
  Ihanan isänmaan laajuudessa,
  Karkaistu taistelussa ja työssä...
  Rakennamme pian taivaallisen paratiisin,
  Jotta ihmiset eivät ole avun tarpeessa!
  Tytöt kikattivat, ja heidän äänensä oli niin kaunis ja hohtava. Tuntui kuin orkesteri olisi soittanut hienoimmilla ja edistyneimmillä soittimilla!
  Ellifa murskasi rystynsä ja sihisi:
  - No, nyt anna minulle kolmas ja viimeinen arvoitus, vampyyri! Ja me hallitsemme satumaata!
  Vampyyri napsahti ja karjui:
  - Haluat liikaa! Vain kolme jaetta lukea ja hallita koko valtaa! Ei, sinä tulet taistelemaan. Muutin mieleni!
  Edward, poikaprinssi, lauloi iloisesti:
  - Olemme rauhallisia ihmisiä, mutta panssaroitu junamme
  Onnistuin kiihdyttämään kvarkkipolttoaineella...
  Taistelemme valoisan huomisen puolesta -
  Tytöt, kiirehtikää ja menkää suutelemaan!
  Ellifa mutisi:
  - Ei ole hauskaa! Haluatko, että tapamme sinut?
  Vampyyri vastasi:
  - Ja me tapamme sinut myös!
  Edik huusi:
  - Ja me voimme myös tehdä tämän! Ja sitä on siistiä tehdä! Ja tappaa örkkejä!
  Soturitytöt sirkuvat yhteen ääneen:
  - Jos annat meille käskyn, roskaamme hänet nuolilla, kuin siili neuloilla!
  Tyttökuningatar vastasi hymyillen:
  - Suurlähettiläitä ei tapeta! Lennä ihmisten luo ja kerro heille:
  - Joka tulee luoksemme miekalla, se kuolee miekkaan!
  Vampyyri nyökkäsi ja huomautti:
  - Muutaman tunnin kuluttua ne teistä, jotka jäätte eloon, ovat kuolleiden kateellisia!
  Ja heiluttaen taikasauvaansa, se syttyi kuin meteoriitti ja räjähti jättäen taakseen savun jäljen.
  Poikaprinssi hyppäsi ylös ja huusi innostuneena:
  Räjähdykset jyrisivät
  Armo on ohi!
  Lopeta selkäsi näyttäminen -
  Aika tappaa vihollisia!
  Ellifa siirsi miekan kädestä toiseen ja huomautti:
  - Minun on aika vaihtaa vaatteet. Tämä ylellinen asu saa minut näyttämään liian kömpelöltä, ja kalliit kengät häiritsevät jalkojeni käyttöä loitsun aikana.
  Edik ikuisen pojan hymyssä, joka samalla oli hyvin kokenut, nyökkäsi ja vastasi:
  - Kyllä, tämä ei todellakaan ole määräys!
  Nuori soturi ravisti paljas jalkaansa, ja hänen pikkusormessaan kimalsi sormus. Ja Edward sanoi jotain.
  Siellä oli välähdys. Ja Ellifa muuttui. Nyt hän oli paljain jaloin, mutta sormus loisti jokaisessa sormessa, lukuun ottamatta kapeaa kaistaletta rinnassa ja lantiossa, hänen koko lihaksikas, ruskettunut vartalonsa oli alasti, paitsi käsien ja nilkkojen rannerenkaita. Päähän jäi seppele, ikään kuin tähdistä kudottu. Ja toisessa kädessä tytöllä on miekka, toisessa taikasauva.
  Kultalehtiharja lepattaa tuulessa, hampaat kimaltelevat helmillä, silmät hehkuvat smaragdin ja safiirin sekoituksesta, lihakset ovat erittäin näkyvät ja ilmeikkäät, heiluvat kuin väreitä vedessä. Ja otsassa on myös tähti.
  Tämä on todella varastettu - korkein arvosana.
  Edik, jolla oli vaikeuksia pidätellä nauruaan, sanoi:
  Meren takana on prinsessa,
  Mistä et saa silmiäsi pois...
  Smaragdisilmät
  Ja kultainen punos...
  Kuu paistaa viikateen alla -
  Ja otsassa tähti palaa!
  Ja hän itse on majesteettinen,
  Sanat eivät riitä kuvailemaan,
  Jos puhetta ja puhetta,
  Virta soi avaimella!
  Ellifa pudisti miekkaansa ja sauvaansa. Poikaprinssi käytti jälleen taikuutta, tällä kertaa taikasauvalla. Ja sen kärjessä kimalsi jokin.
  Ja kauniin kuningattaren olkapäiden takaa ilmestyi erittäin edistynyt sekoitus varsijousta ja konekivääriä. Tämä oli ase.
  Edik huudahti:
  - Schwarzenegger bikineissä ja naisbarbaari!
  Ellifa virnisti ja kysyi:
  -Kuka on Schwarzenegger?
  Poikaprinssi vastasi hymyillen:
  - Tämä on sellainen kaveri, joka voisi tehdä sinulle arvokkaan parin!
  Tyttökuningatar nauroi ja lauloi:
  Meillä on vähän aluetta,
  Kitara soitti surullisesti...
  Saan miehen ilmaiseksi
  Mutta Schwartz Barbaari ei sovi yhteen!
  Edik sanoi hymyillen:
  - Kyllä, valitettavasti, tässä suhteessa... Vaikka Arnie on erittäin viehättävä!
  Yksi soturitytöistä ehdotti:
  - Hän tarvitsee Herkulesta!
  Ellifa nauroi ja huomautti:
  - Olet saattanut minut joukon miehiä. Valitsen mieluummin itse miehen!
  Edik kysyi hymyillen:
  - Rakkaudesta vai mukavuudesta?
  Kuningatartyttö vastasi luottavaisesti:
  - Rakkaudesta!
  Edik huomautti melko vakavalla äänellä:
  - Eivätkö imperiumin edut ole ennen kaikkea?
  Ellifa vastasi huokaisten:
  - Kyllä, miksi en ole oma pomoni?
  Poikaprinssi vastasi ankaralla äänellä:
  - Ei! Prinsessa ja jopa kuningatar ovat vain kunniaorja!
  Ellifa lauloi vastauksena:
  Ehkä on parempi asua kylässä,
  Meitä on laissa kielletty rakastamasta...
  Prinsessoilla on yksi ikivanha tapa -
  Laskelmien mukaan sinun täytyy mennä naimisiin!
  Ja tyttö-kuningatar alkoi hypätä ja muiden paljasjalkaisten ja kurvikkeiden, lihaksikas soturinsa kanssa:
  Mutta en halua, en halua laskelman vuoksi,
  Ja rakkaudesta, rakkaudesta haluan...
  Vapaus, vapaus, anna minulle vapaus,
  Lennän korkealle kuin lintu!
  
  Liidän planeetan yli kuin kotka,
  Ja ajaa örkkejä karvaisilla kynsillä...
  Ja todella maailmankaikkeuden kuningatar -
  Armo tulee rakkaudesta!
  Mutta ei ollut enää aikaa laulaa. Edessä ensimmäinen vihollinen ilmestyi taivaalle - erittäin suuri, kolmipäinen Serpent-Gorynych.
  Miten hän eroaa lohikäärmeestä? Ensi silmäyksellä ero on pieni. Mutta Serpent-Gorynych on raskaampi, suurempi ja paremmin ruokittu kuin tavallinen lohikäärme. Eikä ole helppoa taistella häntä vastaan. Ja se voi vuodattaa paljon enemmän tulta kuin tämän lajin tavallinen siivekäs edustaja.
  Nyt sen suu on avautunut ja se on kuin lyöisi sinua tulisella virralla suoraan kaukaa.
  Ellif ja Edik ravistelivat esineitä yhteen, ja lohikäärmeen suusta purkaus kääntyi ja putosi itse hirviöön.
  Käärme Gorynych sai tulisen armonsa ja murisi:
  - Ne ovat pahoja tyttöjä! Rangaistus odottaa sinua!
  Edik nyökkäsi hyväksyvästi:
  - Ne eivät ole lahja sinulle. Mutta sinun on taisteltava yhden kanssa.
  Käärme Gorynych karjui:
  - Anna kuningattaresi grillaamaan!
  Poikaprinssi nyökkäsi:
  - Armo! On sinun vuorosi Ellif!
  Monarkkityttö sirkutti:
  Haltiat ovat raivokkaasti innokkaita taistelemaan,
  Kaikki uskovat kiihkeästi totuuteen!
  Serpent Gorynych lauloi vastauksena:
  Ja minulle mikä tahansa meri, polviin asti,
  Ja kaikki vuoret ovat olkapäälleni asti!
  Ellifah vastasi hyppäämällä ylös ja leijumalla ilmassa. Edik nyökkäsi:
  - Oikein! Osaat lentää. Hyökkää vihollisesi kimppuun ja leikkaa hänen päänsä irti!
  Markiisityttö kuningattaren oikealla puolella korjasi:
  - Kolme päätä!
  Edik nauroi ja sihisi:
  - Entä jos niitä on kolme yhdessä?
  Ellifa pyörähti ja tarttui olkapäällään siivekäs lippulaivansa maston ja loukkasi itsensä kipeästi.
  Hengettäen kaunotar siristi:
  - Kyllä, tietysti, armo,
  Opin lentämään...
  Kun näen jotain, tartu siihen -
  Ja rasti!
  Edik virnisti ja huomautti:
  -Sinulla ei ole kokemusta ilmataistelusta. Mutta ei se mitään, uskon, että opit!
  Ellifa nauroi ja lauloi:
  - Taistelen kunnollisesti,
  Käärmeen lyöminen silmään...
  Ja hän opiskelee erinomaisesti,
  Näytetään kunnon luokkaa!
  Täällä tytöt harjasivat jousilla ja varsijousilla ja jopa harppuunakanuuilla.
  Poikaprinssi sanoi luottavaisesti:
  - Ei, sinun täytyy taistella käärme Gorynych vastaan yksi vastaan!
  Ellifah paljasti hampaansa ja nousi ilmaan, ja siellä hän kirjaimellisesti leijui ja pyöri kuin toppi.
  Edik itse hyppäsi ylös ja huomasi olevansa hänen vieressään. Hän tarttui tytön paljaaseen jalkaan ja huusi:
  - Ajattele positiivisesti!
  Ellifa nauroi. Ja jalka lipsahti pojan käsistä. Tyttökuningatar lauloi:
  Tekee jotain, mikä on täysin väärin -
  Se on makeampaa kuin jäätelö!
  Edik virnisti ja vinkaisi:
  - Tule, mene taisteluun, kaunotar! Tulet onnistumaan!
  Ellifa karjui:
  - Älä tönäise minua! Olen edelleen kuningatar, ja sinä olet prinssi!
  Terminaattoripoika naurahti ja vastasi:
  - Jos tietäisit kuinka vanha olen, olisit kauhuissasi!
  Vastauksena tyttö-kuningatar lauloi:
  Vaikka pääni on harmaa,
  Minulla ei ole mitään pelättävää talvea...
  Ei vain surua, minun vuoteni,
  Minun vuodeni, minun rikkauteni!
  Edik totesi luottavaisesti:
  - Hiuksesi eivät koskaan harmaantu, olet ikuisesti nuori, ikuisesti avojaloin!
  Ellifah purskahti nauramaan ja ojensi kielensä poikaa kohti.
  Käärme Gorynych karjui:
  - No, oletko siellä pian? Minun kaltaista ruhoa on vaikea pitää ilmassa!
  Edik sirkutti taas:
  Yritä voittaa sellainen varas,
  Hänen käsissään on kuitenkin hyperblasteri...
  Uskon, että käännekohta tulee pian,
  Gorynych, et voi piiloutua vuorille!
  Ellifah purskahti nauramaan jälleen kerran, hän oli hyvin leikkisällä tuulella. Mutta kun on kyse taistelusta, mennään taisteluun. Ei loppujen lopuksi teurastettaviksi!
  Tyttökuningatar heilautti miekkansa ilmassa. Käärme Gorynych vastasi puhaltamalla valoa ketterään ja paljasjalkaiseen tyttöön. Hän vääntyi ilmassa ja heijasti liekkivirtoja taikasauvansa aallolla. Ne hajaantuivat eri suuntiin.
  Edward huomautti:
  - Ihanaa! Eikä koulua!
  Yksi soturitytöistä kysyi nuorelta soturilta:
  - Pidätkö koulusta?
  Poikaprinssi nauroi ja vastasi luottavaisesti:
  - Ei!
  Soturityttö kysyi:
  - Miksi?
  Edward lauloi:
  - Millaista kouluelämää se on?
  Missä on testi joka päivä...
  Lisäys, jako -
  Kertotaulu!
  Ellif hyökkäsi käärmeen Gorynych kimppuun. Hän yritti kaataa hänet alas iskulla hännästään ja sitten siivistään. Ja soturi, kun hän liikuttaa miekkansa siipeä pitkin, myös terä pitenee. Ja leikkaa iho. Ja hirviön sinivihreä veri roiskui ulos. Tunteessaan kipua Gorynych vapautti liekin uudelleen. Se meni läpi kuin aallon roiske ja melkein poltti tytön.
  Ellifa twiittasi:
  - Ja tähtien korkeuksissa,
  Ja vuoren hiljaisuus...
  Meren aallossa ja raivoissaan tulessa!
  Ja raivoissaan ja raivoissaan tulessa!
  Ja soturi yhtäkkiä sukelsi roistoa kohti. Käärme Gorynych on valtava, mutta kömpelö, ja hänen suuri massansa toimii raakaa vastaan.
  Ensimmäisestä iskusta lähtien hirviön oikean pään paksu kaula ei kuitenkaan antanut periksi ja sinivihreä veri roiskui jälleen ulos.
  Ellifa sirutti silmää silmää:
  - Kuinka me elimme, taistelimme, emmekä pelänneet kuolemaa!
  Näin sinä ja minä elämme tästä eteenpäin!
  Käärme Gorynych karjui vastauksena:
  - Ei, paljasjalkainen huora, et jää elämään!
  Ellifah tunsi raivoa. Hänen neitsytään kutsuttiin huoraksi. Ja hän liikkui sellaisella voimalla kaulassa, joka oli keskellä. Että Käärme Gorynychin pää lensi pois kuin pingispallo.
  Soturi huudahti:
  Ei tarvitse menettää päätäsi
  Älä kiirehdi...
  Ei tarvitse menettää päätäsi
  Entä jos se tulee tarpeeseen!
  Käärme Gorynychin kaksi muuta päätä puhalsivat tyttöön, mutta tämä hyppäsi nopeasti takaisin. Ja käärmeen liekki lankesi hänen päälleen ja sokaisi hänen silmänsä.
  Käärme Gorynych yski ja alkoi tupakoida...
  Poikaprinssi huusi:
  - Tartu hetkeen - lopeta se!
  Ellifa vastasi:
  - En voi tappaa aseetonta miestä! Tarkemmin sanottuna sokea ja puolustuskyvytön, vaikka hän olisi hirviö!
  Edward nauroi ja sirutti:
  - Parempaa vastustajaa ei ole,
  Sinä putoat, mutta hän ei lopeta...
  Puukot minua selkään etkä odota vastausta -
  Älyllinen, älyllinen!
  Ellifa vastasi pyörien ilmassa:
  Jalo oleminen ei todellakaan ole helppoa,
  Ovela, salakavala, etumatkalla aina...
  Mutta tytön kunnia ei riipu hänen pituudestaan,
  Anna unelman antaa oikeutta!
  Sillä välin käärme Gorynych tuli järkiinsä. Ja hän otti sen ja leimahti paljain jaloisen tyttö-kuningattaren yli taas tulivuoressa. Soturi pyörähti ympäri ja taistellen liekkivirtoja vastaan karjui:
  - No, nyt olemme tasavertaisessa asemassa!
  Toinen Zmey Gorynychin kahdesta elossa olevasta päästä oli jo haavoittunut. Ja hän tippui verta. Tyttö suoritti perhosliikkeen ja laskeutui tarkalleen leikatun kohdan kohdalle. Kuului jauhavaa ääntä, ja verta suihkusi jälleen, tällä kertaa voimakkaammin. Ja pää pomppii ja lensi alas.
  Käärme Gorynych huomasi nyt olevansa vain yksi pää. Hän kääntyi ympäri ja huusi:
  - Nyt minulla on vain yhdet aivot ja kuningas päässäni. Ja tunnen oloni paljon mukavammaksi. Muuten kolmella aivolla kerralla ajattelu tarkoittaa peräpukamia. Vaikka sinulla on kolme vatsaa, se on jotenkin siedettävää, vaikka tulet liian ahmimaiseksi. Ja jos yhdessä niistä on haavauma, se leviää välittömästi kaikkiin kolmeen aivoon!
  Ellifa nauroi ja kysyi:
  - Jos säästän sinua, annatko sanasi, ettet vahingoita ihmisiä, tonttuja ja muita hyviä olentoja?
  Käärme Gorynych, tai pikemminkin hänen ainoa eloonjäänyt päänsä, mutisi:
  - Tiedätkö, tyttö, sana ei ole varpunen - jos kaipaat sitä, et saa sitä kiinni! Emmekä vain heittele sanoja ja valan. Ja jos annan sanani olla vahingoittamatta sinua, minun on pidettävä se!
  Tyttökuningatar viskui:
  - En antanut sanaani olla vahva, mutta annoin sanani pitääkseni kiinni!
  Serpent Gorynych huomautti:
  - Oikein! Joten jos annan sanani, mitä syön sitten? Ja nälkään kuoleminen on paljon tuskallisempaa kuin terästä!
  Poikaprinssi huusi:
  - Aivan, lopeta hänet, jotta hänen ei tarvitse kärsiä!
  Ellifa katsoi yksipäistä käärme Gorynychia ja nyökkäsi:
  - Toimin metsänhoitajana!
  Ja tyttö hyökkäsi hirviön kimppuun. Hän yritti kaataa hänet uudelleen hännällään.
  Mutta Ellifa pääsi näppärästi pakoon. Ja sitten hänen taikateränsä piteni jälleen ja katkaisi voimalla Käärmeen kaulan. Ja kolmas pää erottui. Strategisen pommikoneen kokoinen hirviö, joka pystyi kantamaan lämpöydinaseita, alkoi pudota.
  Ellifa sirkutti hampaansa paljastaen:
  Älä säästä hirviöitä
  Tuhoa heidän paskiaiset...
  Kuten lutikoiden murskaaminen -
  Lyö kuin torakat!
  Edward nyökkäsi hymyillen:
  - Hyvin tehty! Näen, että olet kehittynyt pidemmälle! Sota lisää viisautta!
  Ellifa vastasi:
  - Sota, tämä on surua!
  Poikaprinssi nyökkäsi hyväksyvästi:
  - Kyllä, tietysti, suru! Varsinkin se joka hävisi sodan!
  Tyttö-kuningatar vastasi lauluun:
  Ja mitä on sota ja mitä on sota,
  Hän on huono nainen ja narttu...
  Sota on painajainen, täydellinen tuska,
  Ja sinun on parempi olla koskematta taistelijoihin!
  Edward nyökkäsi:
  - Tämä on siistiä! Mutta nyt se on juuri sitä, mitä meidän täytyy tehdä, taistella! Lisäksi se ei tule olemaan helppo taistelu, vaan vaikea taistelu!
  Todellakin, lukuisia aluksia alkoi nousta pilvien takaa, myös lentäen, erilaisilla purjeilla. Itse asiassa tämä ei ole enää yksipuolista örkkien, peikkojen ja peikojen lyömistä maassa, jotka eivät edes kyenneet vastaamaan, vaan todella julma ja verinen eeppinen taistelu!
  Soturitytöt lauloivat kuorossa:
  - Veriseen taisteluun,
  Pyhä ja oikea...
  Tytöt kävelevät paljain jaloin!
  Veriseen taisteluun.
  Pyhä ja vanhurskas
  Pahat örkit ja muut ovat tyhmiä!
  Siivekkäät alukset lähestyivät. He olivat enimmäkseen karvaisia ja panssaroituja ilkeitä örkkikarhuja. Heillä on niin rumat kasvot, että tappaminen ei kirvele ollenkaan. No, se on kuin ärsyttävien täiden puristamista. Heidän mukanaan oli peikkoja, myös rumia ja suurempia kuin örkkejä, mutta vähemmän. Hyvin pieni määrä peikkoja ja enemmän naisia kuin miehiä. No, nämä söpöt ovat kuin tontut, vain niillä on korvat kuin ilveksillä ja peikoilla on kotkan nenät.
  Ja vain muutamia vampyyreja - sekä miehiä että naisia, houkuttelevia mutta kalpeat ja jopa naisten edustajat saappaissa ja jonkinlaisissa miesten puvuissa. Et pysty erottamaan heitä heti, varsinkaan jos miesvampyyreillä on paksut hiukset.
  Lisäksi vampyyrit, kuten tontut ja peikot, eivät ole leveähartisia.
  No, pari tonttua ovat enemmän rahasta palkattuja aseseppäjä. Tämän armeijan ainoat paljasjalkaiset jäsenet ovat naispeikkoja. Ne ovat kauniita ja ulkonäöltään melko enkelimäisiä.
  Ellifa huomautti huokaisten:
  - On inhottavaa tappaa kauniin sukupuolen edustajia! Tämä on todella aksiooma!
  Vihollisen alukset olivat noin kolme kertaa suurempia kuin kuningattaren laivasto, ja ne olivat myös suurempia. Niinpä taistelun lopputuloksesta oltiin vakava huoli.
  Lisäksi erittäin valtava örkkien ja goblinsien armeija oli myös lähestymässä maata.
  Ja niitä oli kirjaimellisesti koko valtameri maassa - satoja tuhansia sotilaita!
  Ellifa huomautti huokaisten:
  - Kyllä, nyt ymmärrän miksi vampyyri kieltäytyi antamasta meille kolmatta tehtävää. Ymmärsin, että heillä oli paljon enemmän voimaa.
  Edik huomautti hymyillen:
  - Enemmän numeroissa, mutta ei laadussa! Ja jos otamme taistelijoiden laadun, yksi tytöistämme on kymmenen örkin arvoinen!
  Lehmätyttö sirkutti:
  - He eivät taistele numeroilla, vaan taidolla!
  Edward selvensi:
  - Ei vapaissa demokraattisissa vaaleissa. Siellä he taistelevat numeroiden kanssa, mutta mitä tulee taitoon...
  Ellifa nyökkäsi:
  - Juuri taskussasi!
  Jo tuttu vampyyri erottui sekaparven laivueesta ja koukutti:
  - No, no, näette vahvuutemme...
  Hullupoika keskeytti:
  - Jos haluat antaa kolmannen arvoituksen, anna se nopeasti, olemme valmiita!
  Vampyyri pudisti päätään.
  - Ei! Suuri lohikäärme Deathelius ei luovuta tätä maailmaa sinulle niin helposti. Joten sinun on taisteltava, mutta meillä on seitsenkertainen etu hävittäjissä ilmassa, enkä puhu edes maasta!
  Ellifa huomautti:
  - Soturimme ovat paljon vahvempia kuin kömpelöt örkit ja peikkosi!
  Vampyyri nyökkäsi päätään silinterihattuun:
  - Voi olla. Mutta meillä on supersoturi - vampyyrikuningatar Saatana. Hän yksin on tuhansien arvoinen taistelussa!
  Edik mutisi:
  - Katsotaan!
  Verenimijä nyökkäsi hymyillen:
  - Kyllä, sinun täytyy katsoa se! Ja minulla on ehdotus. Taistelun sijaan, jossa tuhansia kauniita tyttöjä ja kymmeniä tuhansia ei niin kauniita, vaan pikemminkin haisevia örkkejä ja vastaavia kuolee, on parempi antaa soturin taistella molemmin puolin. Meidän kanssa - vampyyrikuningatar, legendaarinen Saatana, sinun kanssasi, kuka tahansa valitset!
  Ellifha pudisti kultaisia hiuksiaan, jotka näyttivät erityisen kirkkailta hänen tummien pronssisten kasvojensa taustalla, ja sanoi:
  - Ilmeisesti minun täytyy!
  Vampyyri pudisti päätään.
  - Valitettavasti kuningatar ei ole sinua varten!
  Ellifa oli närkästynyt ja taputti vihaisesti paljain jalkaansa:
  - Miksi tätä tapahtuu edelleen?
  Vampyyri vastasi loogisesti:
  - Olet jo käyttänyt kaksintaisteluoikeuttasi tappamalla Zmey Gorynychin. Tämä tarkoittaa, että jonkun muun soturin on taisteltava - niin sanotaan!
  Tyttökuningatar kääntyi laivaston puoleen ja huudahti:
  -Kumpi teistä on vahvin soturi!?
  Tyttötaistelijat nostivat kätensä miekoilla ja huudahtivat yhteen ääneen:
  - Minä!
  Ellifa huomautti innostuneena:
  - Tämä on innostusta!
  Poikaprinssi sanoi rauhallisesti:
  - Minun täytyy taistella vampyyrikuningatar Saatanaa vastaan!
  Soturikuningatar hämmästyi:
  - Joo? Mutta olet silti vain lapsi - niin pieni!
  Edward vastasi nokkelasti:
  - Pieni, mutta etäinen! - Poikaprinssi polki paljain jalkansa ja jatkoi. - Itse asiassa olen kokenein, ja lapsellinen ulkonäköni pettää! Mitä seikkailuja olen joutunut kokemaan!
  Ellifa hymyili ja nyökkäsi:
  - Kyllä, taidan kuulla sinun olevan kuolematon. No, yritä taistella Saatanaa vastaan, jos en pysty!
  Tyttö-herttuatar vastusti:
  - Teidän korkeutenne! Olen ensimmäinen terä koko armeijassasi. Ja minun pitäisi taistella vampyyrikuningatarta vastaan, ei lapselta näyttävää taistelijaa vastaan!
  Edward vastusti:
  - Vampyyrikuningatar Saatana puhaltaa päätäsi, ja sitä ennen hän kiduttaa sinua ja leikkii kanssasi kuin kissa ja hiiri. Ei, se, jonka täytyy taistella täällä, on joku, joka on jo lentänyt tähtien välissä ja voittanut hirviöitä, kun vampyyrikuningatar ei ollut vielä syntynyt!
  Tyttö-herttuatar mutisi:
  -Sinulla on lapsen ruumis!
  Poikaprinssi virnisti ja vastasi:
  - Muistatko kuinka aitaamme? Liikkuit taustaani vasten kuin kilpikonna. Joo. Täsmälleen, kuten kilpikonna, ei ninjakilpikonna!
  Soturityttö punastui häpeästä ja mutisi:
  - Apina on myös ketterä, simpanssi on ketterämpi kuin ihminen, mutta tämä ei tarkoita, että se olisi paras taistelija!
  Vastauksena poikaprinssi alkoi laulaa;
  Jokaisella on oma henkilökohtainen näkemyksensä rakkaudesta -
  Kauneuden ja ihanteen käsite!
  Vaikka ihmiset eivät ole kasvaneet siihen,
  Mutta ihminen ei ole enää apina!
  
  Haluamme elää paratiisin ihmeellisessä maailmassa -
  Jossa ei ole sairauksia, rappeutuneita hiehoja...
  Niin että elämän lanka muuttuu loputtomaksi,
  Olkoon jokainen päivä iloinen ja iloinen!
  
  Siellä valo on kuin sateenkaari keväällä
  Vesililjat ovat kuin kultaa ja smaragdia.
  Missä todellisuus on pitkään ollut kuin unelma...
  Jokainen poika voi tehdä ihmeen!
  
  Oi isänmaa, Jumalan pyhä Venäjä;
  Sinun pilkulliset koivusi, metallin loisto...
  Ja rukoilen Herraa yhtä asiaa,
  Jotta Isänmaa kukoistaa kunniassa!
  
  Mutta sitten taistelija lähti jo kampanjaan,
  Hän on kuin venäläinen soturi marssimassa!
  Teemme hyvää planeetalle -
  Että luodit eivät lävistä rakas äitisi!
  
  Peikkohyökkäys, hullu paine;
  Vastustajien lumivyöry ryntää!
  Miksi siis tarvitsemme kiivasta väittelyä,
  Kun Venäjä on yhdistetty nyrkkiin!
  
  Mutta taas örkkihirviöt virnistivät,
  Miehestä tuntuu kuin luu olisi jumissa kurkussaan!
  Ja peikko murisi villiin raivoon,
  Mutta käytimme armeijan lahjan!
  
  
  Mutta voitto vihollisesta on lähellä,
  Revimme Venäjän ulos suosta!
  Kosto saastaisista on tullut -
  Heidän turkkinsa revittiin suikaleiksi ja nukkaa!
  
  Tytön soikea, jolla on söpöt kasvot -
  Antoi uskoa ja paljon voimaa!
  Soturitytöt taputtivat käsiään korviaan ja löivät paljaita, siroja jalkojaan.
  Vampyyri huomautti:
  "Jos häviät, kaikki tytöt, teidän on luovuttava, ja teidät kahlitaan ja myydään kuin orjat huutokaupassa." Pitääkö tämä ymmärtää? Ja että orjuudessa he lyövät teitä ruoskailla ja kepeillä paljain kantapäihinne ja polttavat teistä jokaisen merkin rinnassanne?
  Ellifa nykisti hermostuneesti paljaita jalkojaan ja kysyi:
  - Entä jos taistelijamme voittaa?
  Vampyyri vastasi lihansyöjällä hymyillen:
  - Mutta tämä on mahdotonta! Kukaan ei voi voittaa vampyyrikuningattaria! Varsinkin jos näytät pentua!
  Edik huusi:
  - Ehkä haluat kokeilla omalla ihollasi, millainen pentu olen?
  Ja poika napsautti paljaita varpaitaan. Vampyyri kasvatti heti aasinkorvat päähänsä ja hännän taakseen, ja verenimijä nykisi kuin epilepsiakohtauksessa.
  Poikaprinssi sirkutti:
  - Etkö vielä riitä? Ehkä meidän pitäisi tehdä sinusta kotletti?
  Verenimijä aasinkorvilla huusi:
  - No, okei, sinä taistelet Saatanaa! Mutta pyydän häntä nimenomaan, ettei hän tapa sinua heti, vaan kiduttaisi sinua niin paljon, että ilkeä poika haluaa kuolla, mutta ei voi!
  Edward nauroi ja vastasi:
  - Loistava! Vanno vain, että jos voitan taistelun, valtakunta ei mene meille, vaan koko armeijasi vampyyreineen vangitaan!
  Vastauksena aasin korvat vapisivat ja kuului vinkumista
  - Ei! En voi luvata sitä! Vain jos Saatana itse suostuu, mutta hän ei koskaan anna suostumusta tähän!
  Poikaprinssi, paljastaen hampaitaan kuin susi ja välkkyen hampaitaan, sanoi:
  - Sitä pahempi sinulle! Voitettuamme vampyyrikuningattaren, tapamme koko armeijasi!
  Ja Edward potkaisi ilmaa niin lujasti paljaalla jalallaan, että reilu sata salamaa jylsi ja kiertyi taivaalla. Vihollisen siivekkäiden alusten läpi pyyhkäisi jylinä, ja jopa örkit alkoivat huutaa.
  Poikaprinssi huusi:
  - Hyväksymme taistelun! Hyväksyn kuningatar Saatanan haasteen!
  Tällä hetkellä varjot ilmestyivät molemmille puolille. Kaksi valtavaa kaksitoistapäistä lohikäärmettä kohtasi kasvotusten.
  He olivat pidempiä kuin molemmat siivekkäät armadat. Ja helvetin matelijat katsoivat toisiaan. Yksi lohikäärme oli punainen ja toinen sininen. He olivat hiljaa... Mutta oli selvää, että keskustelu jatkui vain hiljaa ja piilossa näkyviltä.
  Molempien lohikäärmeiden siipien kärkiväli on reilut kaksisataa metriä, ja ne ovat itse asiassa hirviöitä. Joiden päät vaihtavat erittäin tärkeitä tietoja keskenään. Ja kaksitoista päätä kummallakin puolella kimmelsi väreillä, antaen hohtavan, mikä on erittäin kaunista.
  Ellifa totesi surullisesti hymyillen:
  - Ehkäpä voimme syödä aamiaista, kun taistelun alkusoitto on käynnissä? Tai pikemminkin lounasta? Tunnen jo vatsassani julmaa nälkää!
  Tyttö-herttuatar nyökkäsi:
  "Kun suuret lohikäärmeet neuvottelevat, voimme syödä." Vain kohtuudella! Taistelu on todennäköisesti väistämätöntä, ja täysillä vatsalla taisteleminen on liian pelottavaa!
  Edward nauroi ja totesi filosofisesti:
  - Kun olet täyttänyt vatsasi leivällä, kevennät sieluasi suolalla!
  Ellifa suostui:
  "Totuuden suolasta on enemmän hyötyä kuin kaunopuheisuuden hunajasta; ilman ensimmäistä on ruokaa, ilman makua, mutta jälkimmäisellä puree ruokaa!"
  Tälle soturitytöt nauroivat. Ja niin todellakin, muistaessaan kuinka kauan he olivat olleet ilman ruokaa, kaunottaret alkoivat lajitella laivoille varastoituja astioita.
  Taikuuden ansiosta ne olivat tuoreita, lämmitettyjä ja maukkaita. Ja tietysti viiniä ja pientä purtavaa.
  Poikaprinssi huomautti hymyillen:
  - Vampyyrikuningatar Saatana, ei halua esiintyä julkisuudessa liian usein.
  Ellifa kysyi hiljaa:
  - Onko hän ruma?
  Edward vastusti:
  - Ei! Voit jopa kutsua häntä aggressiivisen kauniiksi. Mutta tiedätkö, he näkevät vähemmän, he pelkäävät enemmän!
  Ellifa sanoi:
  - Eniten he pelkäävät sitä pahaa, jota he eivät tiedä, koska heidän oma teloittajansa pelottaa vähemmän kuin jonkun muun lääkäri!
  Herttuatartyttö puri kiivi-kanarian hybridikastikkeessa kasteltua siipiä, pureskeli sitä ja huomautti:
  - Mitä yhteistä on lääkärillä ja teloittajalla - molemmat ilmestyvät, kun on kipuja!
  Poikaprinssi totesi viattoman lapsen hymyillen:
  -Nyrkki koostuu viidestä sormesta ja mies miljoonasta ristiriidasta!
  Ellifa suostui tähän:
  "Kaikkea ei voi rikkoa ihmisen nyrkkiin, mutta kaiken voi tuhota epäinhimillisellä tyhmyydellä!"
  Ja iloisesti tyttö-kuningatar alkoi niellä lihan jalkaa. Se oli niin eksoottista ja aromaattista lihaa herkullisessa kastikkeessa.
  Tyttö-herttuatar huomautti:
  - Mansikat ovat punaisia ja makeita ja sulavat suussa, poliitikon puhe on kaunopuheinen ja äänestäjien säästöt sulavat siitä!
  Edward sanoi hymyillen:
  - Kun poliitikon puheissa on paljon makeisia, äänestäjä kokee pettymysdiabeteksen!
  Ellifa suostui pureskellessaan herkullista lihaa ja ananasta:
  - Leijona ei syö hunajaa, mutta hän voi vetää puoleensa myös ketun suloinen puhe!
  Tyttöherttuatar totesi hymyillen, myös pursuen herkullista luuta:
  - Kettupoliitikon hunajaisista puheista ei edes eläinten kuningas ole makea!
  Edward naurahti ja huomautti:
  - Poliitikko on kettua matkiva apina, mutta hänen paras asentonsa on silti makakin asento!
  Ellifa jatkoi banaaneja ja käärmemakkaraa muksellen:
  - Ihmisellä on kaksi sukupuolta, mutta poliitikko laskee hänet lattialle äärettömän monta kertaa!
  Tyttöherttuatar alkoi pureskella pähkinöitä ja sanoi:
  -Yksi miekka voi kompensoida rahan puutteen, mutta miljoona taistelevaa dinosaurusta ei voi korjata aivojen puutetta!
  Poika valitsi välipalaksi voileivän, jossa oli mustaa kaviaaria ja lasillinen smaragdivaahtoavaa viiniä. Se oli makeaa.
  Edellisessä elämässään ikuinen poika joutui joskus jopa juomaan typpihappoa ja aqua regiaa, mikä, täytyy sanoa, on myös siistiä.
  Edward huomautti hampaitaan paljastaen:
  - Kirkas vodka sumentaa aivot kokonaan ja tietoisuuden!
  Tyttöherttuatar nauroi ja nieltyään toisen annoksen lihaa sanoi:
  - Naisen on parasta kuoria tammimies kuin haapa, paljaiden jalkojen ja paljaiden kantapäiden avulla!
  Ellifa naurahti ja huomautti:
  - Ei ole kahta äitiä, mutta jokainen nainen on tyhmän äitipuoli!
  Edward naurahti. Hän heitti pienen bumerangin paljaalla pojan jalallaan. Hän lensi yli ja leikkasi suuren hyttysen. Ja hän tuli takaisin lapsen jalkaan tarttumana.
  Sen jälkeen hän sanoi:
  - Korkokengissä reilu sukupuoli kiipeää täydellisesti uraportaiden huipulle, mutta paljaalla kantapäällä tyttö jättää pisimmän uraristin ilman housuja!
  Poikaprinssi otti sen ja lauloi, ja muut soturitytöt liittyivät mukaan:
  Meidän totuksemme, meidän totuksemme
  Koostuu uskon kantamisesta!
  Eikä huomenna eikä huomenna,
  Ja pelasta Isänmaa tänään!
  
  Kunnioitamme tonttuamme,
  Loppujen lopuksi tunne valo koko maailmalle!
  Isänmaan helakanpunainen lippumme,
  Eikä ole kirkkaampaa punaista!
  
  Pioneeri tervehtii rintakuvaa,
  Hänen merkkinsä on isänmaan lippu!
  Taistelimme vihollista vastaan taitavasti,
  Ylistäviä saavutuksia jakeessa!
  
  Tiedä, että planeetalla on vain yksi usko,
  Usko suloiseen, pyhään elfinismiin!
  Joten iloiset lapset nauravat,
  Heittäköön orismi kuiluun!
  
  Jokainen ritari oli vain lapsi,
  Nurmikolla ja puroilla paljain jaloin...
  Mutta nyt hänellä on vinssi käsissään,
  Tasoittaa metallia reippaasti vasaralla!
  
  Joku teroittaa konekivääriä koneilla,
  No, joku ampuu olkapäästä!
  Punainen lippu leijuu punaisena lippuna,
  Voitimme pahoja vihollisia - ei vitsillä!
  
  Esi-isämme ottivat rohkeasti Orklinin,
  No, entä me? Olemme matkalla Marsiin!
  Olemme ihmisiä, emme makakeja oksalla,
  Vastustajan nyrkki osuu häntä suoraan silmään!
  
  Mutta osaamme myös pitää hauskaa,
  Soita rumpuja, soita trumpetteja!
  Todella söpöt lasten kasvot,
  Ja arvosanat neljä ja viisi!
  
  Vaikein taistelukoe -
  Tämän läpikäymättä jättäminen on kuin kuolisi!
  Mutta kuolemassakin meillä on lippu soihtulla,
  Haltioiden kuparitakomo ei voi pudota!
  
  TYTÖN KUNINGATAR ORKEJA VASTAN
  HUOMAUTUS
  Tyttö, entinen orja, muuttui kuningattareksi ja johtaa suurta laivue siivekkäitä aluksia, joilla soturit taistelevat örkkejä, peikkoja, peikkoja ja vampyyreja vastaan. Ja viileät seikkailut odottavat häntä.
  . LUKU nro 1.
  Täällä hän lentää siivekkäällä aluksella. Ja hänen takanaan ryntää koko laivue värikkäitä aluksia, jotka ovat saaneet jalolintujen kyvyn. Tämä on todella upea laivue. Laivat ovat todella upeita kooltaan, tyyliltään ja väritykseltään.
  Ja purjeet, joissa on erilaisia, ainutlaatuisia kuvioita, puhaltaa voimakas tuuli.
  Ellifa on pukeutunut ylelliseen asuun, jalokivien peitossa, jaloissaan korkokengät, joissa on timantteja, päässä on kruunu ja tytön vahvoissa, lihaksikas käsissä on miekka.
  Hän on nyt todellinen kuningatar, jota vastaan yksikään vihollisarmeija ei voi vastustaa.
  Ja hänen joukkonsa lentävillä aluksilla ovat myös upeita. Näet täällä ihmistyttöjä, tonttuja, nymfiä, driadeja, naispeikkoja ja pieniä, mutta ketteriä hobittityttöjä paljain, lapsellisin jaloineen. Vahvemman sukupuolen edustajia on kaksitoista kertaa vähemmän. Ja lisäksi melkein kaikki heistä ovat enintään neljätoistavuotiaita poikia.
  No, jos tämä joukkue osoittautui sellaiseksi, miksi vastustaa? Ehkä jopa päinvastoin, se on paljon parempi. Lisäksi ihmisrodun partaisilla miehillä on erittäin epämiellyttävä haju.
  Tarkemmin sanottuna ne haisevat triviaalisti! Mutta täällä kaikki on paljon puhtaampaa ja kauniimpaa. Ja pojat shortseissa, joilla on näkyvät lihakset ja söpöt, mutta samalla rohkeat kasvot laulavat:
  Nouse, suuren maan nuori soturi,
  Taistella hyvin pahaa, veristä vihollista vastaan...
  Olemme uskollisia Isänmaalle koko sydämestämme,
  Suuren lohikäärmevallan nimessä!
  Tämä on laulu, joka tekee sieluni niin onnelliseksi. Ja tässä tulee ensimmäinen maali. Alla on melko suuri joukko örkkejä suurilla vuohilla. Örkit ovat pörröisiä rumia karhuja panssariin ja punaruskeaan turkkiin. Tassuissaan he pitävät miekkoja, miekkoja, kirveitä ja mailoja.
  Tytöt ja pojat siivellisistä laivoista alkoivat vetää jousiaan. Myös kaunokaiset kehräsivät varsijousirumpuja paljain varpaillaan. Ja niin se alkaa.
  Ellifa antaa käskyn:
  - Ammu mahdollisimman tarkasti, säästä nuolet ja pultit!
  Todellakin, tarvikkeiden tuhlaamista örkkilaumalle. Ja ylhäältä satoi harvinainen mutta hyvin kohdennettu sade silmiinpistäviä esineitä. He puukottivat örkkejä ja tyrmäsivät niistä likaisen veren värisiä suihkulähteitä. Ja rumat karhut kuolivat tuskissa. Vastauksena he vain kirosivat.
  Tässä ryhmässä ei ollut jousiampujia. Ja tämä on yksipuolista lyömistä.
  Ellifa tunsi jopa hämmennystä, eikö tämä ollut liian julmaa ja epärehellistä? Kuitenkin...
  Poika shortseissa ja timanttikruunussa, joka oli hänen vieressään, koukutti:
  - Älä nolostu, hieno! Mutta emme kärsi tappioita!
  Kuningatar tyttö yllättyi:
  - Arvasitko ajatukseni?
  Noin 12-vuotias poika nyökkäsi komeaa päätään:
  - Kaikki on kirjoitettu kauniille kasvoillesi!
  Ellifa kysyi hymyillen:
  - Ja kuka sinä olet?
  Poika vastasi innokkaasti:
  - Prinssi Edward!
  Tyttö nauroi ja huusi:
  - Miksi paljain jaloin, ikään kuin olisit orja etkä prinssi?!
  Nuori arvomies vastasi:
  - Siksi, katso!
  Ja poika nosti sen paljain sormin lattialta ja heitti bumerangin. Hän lensi alas raketin nopeudella, katkaisi tusinan örkin päät ja ryntäsi takaisin. Ja se oli niin nopea, että sitä on vaikea seurata silmillä. Kun hän palasi, prinssipoika nappasi hänet taas paljain jaloin ja huusi:
  - Nyt ymmärrän!?
  Ellifa nauroi ja lauloi:
  Sodassa kaikki keinot ovat hyviä,
  Mikä on totta armeijan johtamisessa voittoon...
  Joten lapset taistelevat koko sydämestäsi,
  Älä vain käyttäydy kovin huonosti!
  Eräs örkkejä, noin puolitoista tuhatta suurilla vuohilla taistelijaa, tapettiin. Jotkut sarvihevosista myös kuolivat, ja jotkut pakenivat menettäessään ratsastajansa.
  Naissotureiden ja poikien joukossa oli nolla tappiota. No, tietenkään primitiivisesti aseistetut karhut eivät yksinkertaisesti voineet saada niitä.
  Edward, tämä poikaprinssi timanttikruunussa, mutta vain shortseissa ja paljain jaloin, huomautti:
  - Ensi kerralla se on vaikeampaa. Orkit, se ei ole niin paha. On pahempaa, jos vampyyrit ja peikot ovat heidän kanssaan!
  Ellifa rypisti kasvojaan ja sirutti:
  - Maailma yllättyy,
  Viileä vampyyri ryntää meitä vastaan...
  Vääntelee helvetissä -
  Ja hengailla nartun päällä!
  Poika nauroi ja pudisti ruskettunutta, lihaksikasta jalkaansa. Prinssin nilkkoja koristeltiin platinarannekoruilla ja kolmen värin jalokivillä kauniin koristeen muodossa. Hänellä oli myös koruja käsissään kultaisen kellokellon muodossa. Ja niin, hänellä on alaston vartalo, jossa on erittäin näkyvät lihakset. Ja tuntuu, että hän näki jossain tällaisen epätavallisen lihaksikkaan, jopa tonttustandardin mukaan ennennäkemättömän kauniin pojan. Kyllä hänessä on jotain tuttua.
  Mutta toistaiseksi Ellif ei muistanut.
  Joka tapauksessa. He ovat siivekkäillä lentävillä laivoilla, jotka ryntäävät eteenpäin kohti unelmiaan. Ja jotain mielenkiintoista on luvassa!
  Mutta taivaalle ilmestyi lohikäärme. Hän vaikutti laatikon tunkilta, joka oli hypännyt ulos. Lisäksi valtava, jopa kaksitoista päätä. Tämä, voisi sanoa, on lohikäärmekeisari, kaikkien kuninkaiden kuningas.
  Mutta soturit eivät panikoineet ja huusivat pojille, jotka pitivät hälyttävää ääntä.
  Prinssi Edward twiittasi:
  - Älä huoli, kuningatar, tämä on hyvä liittolaisemme! Tarkemmin sanottuna herra!
  Lentävät alukset leijuivat ilmassa. Ja lohikäärme lensi heidän luokseen. Valtava, kuin matkustajakone, ja jokainen siipi ulottuu sata metriä.
  Lisäksi lohikäärmeen suomut kimaltelevat kultaa, hopeaa, platinaa ja smaragdeja. Kyllä, majesteettinen komea mies, et voi sanoa mitään.
  Nyt hänen suunsa on avautunut, on selvää, että hän sanoo jotain.
  Ellifa peitti tahtomattaan korvansa peläten korviakuurottavaa pauhaa. Mutta valtavan matelijan ääni osoittautui yllättäen pehmeäksi ja voisi jopa sanoa, että naisellinen.
  - Olen iloinen voidessani tervehtiä teitä, kauniit tytöt ja rohkeat nuoret!
  Vastauksena naissoturit ja nuoret soturit huusivat yhteen ääneen:
  - Kunnia Semirechyen kuningattarelle!
  Jo kovemmin jättimäinen naaraslohikäärme jyrisi kaikilla kahdellatoista päällään:
  - Kunnia sankareille!
  Ellifa hymyili. Hänen hampaansa loistivat mereneläviä.
  Poikaprinssi kuiskasi:
  - Nyt sinun kuningatar täytyy laulaa jotain vastaukseksi!
  Tyttö polki jalkaansa tyylikkäissä korkokengissä ja kysyi:
  - Mitä minun pitäisi laulaa?
  Edward sirkutti hymyillen:
  - Jotain sankarillista!
  Naaraslohikäärme, kuultuaan pojan sanat, vastusti:
  - Ei! Kaikkien tyttöjen pitäisi laulaa! Heti ja yhdessä!
  Poikaprinssi vastusti:
  - Vahvemman sukupuolen edustajat eivät myöskään jää sivuun!
  Kaksitoista päätä jylisesi yhtä aikaa pehmeällä, mutta kuurouttavalla äänellä:
  - Laulakaa kuorossa, rohkeat soturit!
  Ja valtava tyttöjen ja poikien armeija alkoi esittää romanssia;
  Me, kauneimman haltian soturit,
  Suuri maa, joka on valloittanut koko maailman...
  Peltoja kasteltiin timanttikasteella,
  Juhlitaan säteilevää juhlaa taistelussa!
  
  Tulemme olemaan ikuisessa nuoruudessa, tytöt,
  Poikia ei myöskään uhkaa vanhuus...
  Ja nuorten soturien ääni on selkeä,
  Ja ystävyytemme on vahva monoliitti!
  
  Rohkeat tytöt eivät taipu örkkien alle,
  Julma karhu ei syö ihmisiä...
  Vaikka vihollinen nyökkäsi kuin kalkkuna,
  Mutta tapa julma matelija!
  
  Me soturit osaamme taistella rohkeasti,
  Damaskiteräksen, teräksen ja tulen liitto...
  Tulen sielu, ei pelle,
  Ja örkkejä rangaistaan ankarasti!
  
  Isänmaassamme on rauha ja onnellisuus,
  Tytöt ja pojat hevosen selässä...
  Olkoon taivas ja maa ylpeässä voimassaan,
  Tiedätkö, Saatana ei tule menestymään!
  
  Olemme syntyneet toteuttamaan sadun,
  Ja tiedän, että lennän kaukaisiin tähtiin...
  Ja maailmankaikkeuden pahuus muuttuu tomuksi,
  Yläpuolellamme on kultasiipinen kerubi!
  
  Kyllä, Jumala rakastaa rohkeita taistelussa,
  Tytöt ja pojat, kuka on sankari...
  Säteilevien timanttien taivaan alla,
  Olet örkki, jolla on ilkeä kalju pää!
  
  Kyllä, rauha tulee olemaan, usko minua, koko maailmassa,
  Uskon, että voitamme varmasti...
  Ja tonttuni kukoistaa,
  Loppujen lopuksi jokainen soturi on Aladdinin kanssa!
  
  Sodat sammuvat, onnellisuus tulee,
  Ja kaikki tulee olemaan kaunista, kuin unessa...
  Synkän huonon sään pilvet haihtuvat,
  Ja paha katoaa, hajoaa maan päälle!
  
  Ja sitten tulee rauha ja ilo,
  Tähtien yläpuolella olevat tilat avautuvat...
  Eikä ihmiset koskaan vanhene,
  Koska ihmisen älykkyys on kasvanut!
  Sen jälkeen laivoista alkoi lentää ilotulitteiden suihkulähteitä! Ja siitä tuli erittäin värikäs tausta ja spektaakkeli. Mikä on yksinkertaisesti lumoavaa ja lumoavaa.
  Ellifah kumarsi ja hymyili, ja hänen hampaansa kimalsivat kuin peili, heijastaen auringonsäteitä jo usean kerran.
  Sen jälkeen kaksitoistapäinen naaraslohikäärme heilutti siipiään ja katosi yhtäkkiä, ikään kuin häntä ei olisi koskaan ollut olemassa.
  Kuningatartyttö hengitti hämmästyneenä:
  - Tämä on luokka! Miten hän tekee tämän?
  Prinssi Edward vastasi luottavaisesti:
  -Miten? Siksi tämä on kuningattareiden kuningatar! Mutta valitettavasti hän ei auta meitä taistelussa!
  Ellifa kysyi hämmästyneenä:
  - Ja miksi? Ehkä tämä vähentäisi kauniiden tyttöjen ja poikien tappioiden määrää!
  Nuori soturi vastasi loogisesti:
  - Silloin meille ei jää paikkaa eikä aikaa rikoksiin! Meidän on voitettava itsemme.
  Tyttökuningatar suostui ja jopa lauloi:
  Tiedät itsekin erittäin hyvin, maailma on täynnä ihmeitä,
  Nämä ovat ainoita ihmeitä, joita ihmiset voivat tehdä itse!
  Shortseihin pukeutuvat pojat alkoivat hypätä ylös ja myös innostua yhä enemmän ja vääntelevät muotoiltuja hahmojaan. Se näytti erittäin siistiltä.
  Mutta edessä on taas örkkien armeija. Tällä kertaa se on valtava, ja mukana on myös peikkoja. Kyllä, tämä on koko eläinvirta, joka heiluttaa mailoja, kirveitä, miekkoja, miekkoja. Mutta on myös jousiampujia, ja jopa varsijousilla. Heitä komentavat peikot, örkkejä edistyneempiä olentoja.
  No, kuka muu täällä on?
  Vampyyreja ei ole vielä näkyvissä, ja se on parasta. Koska verenimurit voivat kaiken lisäksi lentää. Ja tämä on vaarallista siivekkäille aluksille.
  Ellifa twiittasi:
  - Olemme valmiita taistelemaan vihollista vastaan ja lähetämme vihollisen maahan!
  Sen jälkeen soturi nauroi. Ja hänen naurunsa ovat niin äänekkäitä ja kiihkeitä.
  Edward huomautti:
  - On mielenkiintoista taistella! Vaikka joskus se on aika kipeää.
  Poika nauroi.
  Kuningatar tyttö kysyi hymyillen:
  - Sattuiko se sinua todella?
  Prinssi Edward nyökkäsi:
  - Kyllä, minut vangittiin kerran ja paljaat kantapääni paistettiin tulessa.
  Ellifa katsoi erittäin komean pojan jalkoja, ne olivat niin kaiverrettuja ja söpöjä, ja oliko todellakin, että siro kaareva pohja oli polttamassa kuumassa tulessa? Tyttö tunsi hellyyttä itsessään.
  Mutta hänen ajatuksensa keskeyttivät laukaukset örkkijousilla. Varsijousilla heitetyillä pulteilla oli pidempi kantama ja ne osuivat laivojen pohjaan pomppien irti pronssisesta kölistä. Ja yksi pultti osui jopa pojan pohjaan ja ilmeisesti loukkaantui vakavasti nuorta taistelijaa. Hän kaatui ja tulipunaista verta vuoti. Poika huusi. Hänen ystävänsä huusivat:
  Valon soturi ei huoka kivusta,
  Hän ei pelkää luotia eikä miekkaa...
  Hän ei myöskään hukku mustaan aukkoon,
  Hänen henkensä ei pala tähtien plasmassa!
  Prinssi Edward twiittasi:
  - He odottavat tilaustasi, oi kuningatar!
  Ellifa käski:
  - Tulipalo, tarvikkeiden säästäminen, jokainen valitsee yksilölliset kohteet!
  Osa örkeistä oli vuohien päällä, mutta osa sarvikuonojen päällä. Vaikka ei, nämä eivät ole örkkejä, vaan peikkoja. Isompi ja korvat kuin lepakolla.
  Ja joillakin heistä on valtavat varsijouset tassuissaan. Vaikka ne eivät ole erityisen nopeita tai tarkkoja.
  Mutta laivoilta tuhoamisen lahjat ryntäävät kohti karvaisia vihollisia. Lisäksi tytöt käyttävät paljaita varpaitaan ampuessaan. Ja se näyttää upealta. Kauniita sotureita.
  Ja heidän hahmonsa ovat lihaksikkaita. Ja kaikki on kunnossa. Kauniimpia tyttöjä ei ole olemassa.
  Ellifah tunsi yhtäkkiä, että kalliit kengät pakottivat häntä. Todellakin, on paljon parempi taistella paljain jaloin.
  Jopa prinssi otti sen ja heitti jälleen bumerangin lapsellisella jalallaan. Ja tämä osoittaa myös, että kengät vain estävät. Bumerangi lensi ja osui örkkien päihin. Ja yksi peikko menetti myös päänsä, joka vierii kuin kaalin pää.
  Edward naurahti ja sirutti:
  - Uusiin voittoihin! Kunnia Elfialle!
  Ellifah vastasi riisumalla vihdoin vihatut, vaikkakin kalliit kenkänsä. Ja hänen paljaat jalkansa heräsivät kirjaimellisesti henkiin. Palvelijatyttö toi kuningattarelle pussin myrkyllisiä neuloja. Ja tämä on erittäin käytännöllinen ja tuhoisa ase.
  Soturi alkoi heitellä niitä paljain sormin lyöden örkkejä. Tämä näytti erittäin vaikuttavalta.
  Ja laivoista satoi nuolia, varsijousipultteja, bumerangeja ja neuloja takkuisten hirviöiden päälle. Ja se näytti upealta. Ja ruohosta puhjenneet tynnyrit alkoivat myös pudota.
  Orkit, peikot ja gobliinit hämmentyivät näistä iskuista ja alkoivat juosta. Ja soturit alkoivat ajaa heitä takaa.
  Ellifa lauloi:
  Älä säästä niitä
  Tuhoa pahat matelijat...
  Kuten lutikoiden murskaaminen -
  Lyö kuin torakat!
  Vaikka torakoiden osalta vastustajat olivat ehkä mahtavia. Ja se oli kuvaannollista lyömistä. Nämä tytöt ovat korkein ja kaunein luokka. Ja tuhon ja kuoleman virrat sataa alas.
  Tytöt ja pojat täällä ovat niin söpöjä ja lihaksikkaita.
  Ellifa heitti neuloja paljain varpaillaan ja sirutti hampaitaan paljastaen:
  - Lähdemme rohkeasti taisteluun,
  Rauhan asian puolesta...
  Voitamme kaikki viholliset,
  Eetterin tulessa!
  Mitä maaeläimet voivat tehdä tällaisia tyttöjä vastaan? En mitään oikeastaan!
  Sitten jo tuttu naislohikäärme, jolla oli kaksitoista päätä, ilmestyi jälleen. Kuinka valtava hän on. Mutta örkit, peikot ja peikot juoksevat jo. Ja he kärsivät valtavia tappioita. Ja niiden päälle sataa yhä enemmän nuolia.
  Ja poika Edward otti sen ja uudelleen, kun hän käynnisti tuhon lahjan. Hänen bumeranginsa on yksinkertaisesti ihme.
  Ja hän leikkaa päät pois kuin hiukset partaveitsellä. Ja mikä tärkeintä, vähintään tusina kerrallaan.
  Ellifa kysyi pojalta:
  - Miksi et heitä käsilläsi, vaan jaloillasi?
  Edward vastasi hymyillen:
  - Koska jalat ovat vahvempia kuin kädet! Ja heitto on tarkempi ja tehokkaampi.
  Tyttö nauroi ja sanoi:
  He juoksevat suoraa tietä,
  Paljaat poikien jalat...
  Kyllästynyt kouluun -
  Haluan lyödä örkkiä miekalla!
  Naaraslohikäärme kuiskasi korvia puhkaisevalla äänellään:
  - Tällä kertaa voitit jälleen, melkein ilman tappioita. Mutta kokeet eivät päättyneet tähän!
  Ellifah huudahti tienraivaajatervehdysten kädellä:
  - Olen valmis työhön ja puolustukseen! Ja osaa taistella!
  Naaraslohikäärme karjui jylisevällä äänellä:
  - Tällä kertaa kyseessä on välitehtävä, olet tontun ruumiissa! Ja älä välitä!
  Poikaprinssi naurahti ja silmää:
  - Tässä tapauksessa saat selville, mikä tankki on! Loppujen lopuksi, oletko samaa mieltä, tämä on ensimmäinen kerta, kun kuulet tällaisen sanan?
  Ellifa nyökkäsi hyväksyvästi:
  - Joo! En edes tiedä mikä se on.
  Edward polki paljaalla jalallaan ja sirutti:
  - Saat selville, tyttö! Ja tulet rakastamaan sitä.
  Kaksitoistapäinen naaraslohikäärme heilutti häntäänsä, ja välitön liike tapahtui.
  Ellifa vihelsi hampaansa paljastaen:
  - Tämä on erittäin siistiä!
  Neljä kaunista tonttua lähti taistelemaan lähellä Elfingradia uusimmalla "Porcupine". Nämä ovat tyttöjä, joilla on terävät korvat, mutta poikkeuksellisen, sokaisevan kauniita.
  Ne erottuvat hiusten väristä: punainen, vihreä, sininen ja oranssi. Lisäksi ilman maalia, juuri sellainen luonnollinen värimaailma. Erittäin seksikäs ja vain bikineissä. Tämä on fantasia-armeija. Ja hän lähtee korkealle tielle taistelemaan lukuisten Orkshi-panssarivaunujen kanssa.
  Eikä ole kylmä, vaikka juuri satoi lunta, vittu! Punahiuksinen tonttu tähtäsi aseeseen paljain jaloin. Toinen, vihreätukkainen, tähtäsi Orkish-panssarivaunuun ja ampui.
  Ampuminen lensi viiden kilometrin etäisyydelle ja osui T-60-tankin kylkiluuhun, Neuvostoliiton ajoneuvo räjähti ja mureni metallipölyksi.
  Tonttutytöt karjuivat yhteen ääneen:
  - Olemme hienoja kotkasotureita!
  Ja he ampuivat uudelleen osoittaen aseita jaloillaan. Ja samaan aikaan he lauloivat raivoissaan.
  Punainen soturi, josta Ellifa oli tullut, lauloi ampuessaan:
  -Anna olla...
  Vihreä kuningatar ampui Orkshi-autoa ja jatkoi:
  - Kiusallinen...
  Sinihiuksinen soturi painoi paljaita sormiaan, löi tankin ulos ja lähetti kauniin viestin:
  - Panssaroidut tankit...
  Ja kaunokainen oransseilla hiuksilla lisäsi:
  - Lätäköiden läpi!
  Ja punainen soturi Ellifa leikkasi ammuksella:
  - Ja edelleen...
  Hän sylki lahjan paljain sormin, ja vihreä lauloi:
  - Katto...
  Tonttutyttö sinisillä hiuksilla potkut, huutaa:
  - Kustannukset...
  Ja oranssitukkainen soturi jatkoi:
  - Konekivääri!
  Tytöt näyttivät erittäin hauskoilta laulaessaan, ja tonttuina he ampuivat melkein ilman kadotusta. Niiden kauneus oli hämmästyttävää... Tankki lämpeni laukauksista. Ja haltioiden ruskettunut iho alkoi loistaa hiesta. Ne ovat kauniita, sanoin kuvaamattomia! Ja erittäin seksikäs.
  Orkshi-tankit liikkuvat lumen läpi melko nopeasti. Ne ovat melkein kaikki kevyitä: painavimmat ovat kolmekymmentäneljä. Ja tytöt alkoivat ampua näitä panssarivaunuja, kun he tulivat lähemmäksi. Myös Orkshi-ajoneuvot vastaavat, mutta sellaiselta etäisyydeltä sisäänpääsyä ei juuri ole. Mutta Tiger seisoo paikallaan, ja kaunokaiset osuivat heihin erittäin tarkasti.
  Ja he rakastavat laulamista.
  Punainen Ellif aloittaa ampuen:
  - Tai ehkä...
  Vihreätukkainen tyttö laulaa:
  -Lehmä....
  Sinihiuksinen tyttö löi ja murisi:
  - Tai ehkä...
  Oranssitukkainen tyttö siristi ampuessaan:
  - Ole...
  Punainen tonttutyttö Ellifa kehräsi ampuessaan:
  - Koira...
  Vihreätukkainen tonttutyttö sanoi:
  - Tai ehkä...
  Sinihiuksinen tyttö, joka lähetti tuhoavan ammuksen, sirutti:
  - Virtahepo!
  Oranssikiharainen tyttö sanoi paljaiden sormiensa kauneudella, joka painoi aseen olkapäätä:
  - Joten jotain...
  Ja punatukkainen soturi, Ellif, ampui uudelleen ja erittäin tarkasti, lähettäen ammuksen kolmeenkymmeneenneljän joukkoon, lauloi:
  - Hän alkaa laulaa!
  Ja kaikki tytöt huusivat yhteen ääneen:
  - Käki!
  Orkkipanssarit ampuvat myös muita haltioiden panssarivaunuja. Erityisesti TOP-4. Mutta tämä auto on melkein sama kuin Orksha kolmekymmentäneljä. Ja sillä ei ole samaa etua kuin "Porcupine". Ja tämä on erittäin siistiä! Orkshi-ajoneuvot tyrmäävät haltiat niiden liikkuessa. Ja ne napsauttavat kiusallisesti.
  Mutta tonttuperheen tytöt eivät kaipaa. Ja Tigerin kuorien tarjonta on suuri. Ja yritä, liiku.
  Tytöt alkoivat laulaa uudelleen ja ampuivat:
  - Käki!
  Punahiuksinen tyttö lähetti ammuksen ja sanoi:
  - Minä...
  Vihreätukkainen tyttö sirutti ampuessaan:
  - Sinä...
  Sinihiuksinen tonttutyttö ampui myös ja vastasi:
  - Spurs...
  Oranssitukkainen tonttu jakoi lahjan ja huusi:
  - Minä huomaan sinut!
  Ja taas kuuluu naurua... Mutta sitten Porcupinen kuoret ovat loppumassa ja Orkshi-ajoneuvot tulevat lähemmäksi. Ja he suihkuttavat auton kuorilla.
  Ja tonttutytöt huudahtivat yhteen ääneen:
  - Hyvästi, toverit! Uppoamme, hurraa!
  Sen jälkeen salama välähti, ja Ellifa löysi itsensä jälleen kuninkaalliselta, siivekkäältä laivaltaan. Soturi oli kirjaimellisesti valkoisen hevosen selässä iloisesti.
  Poikaprinssi kysyi häneltä:
  - Pidätkö?
  Ellifa kysyi:
  - Mitä tarkalleen? Olet vielä lapsi, etkä ymmärrä monien sanojen merkitystä!
  Edward nauroi ja vastasi hampaansa paljastaen:
  - Tarkoitan, millaisen vaikutuksen tankki teki sinuun? Auto, samaa mieltä, onko peto?!
  Kuningatartyttö vastasi rehellisesti:
  - En ole koskaan nähnyt mitään tällaista. Tämä on todellakin jonkinlainen ihme! Vaikka rehellisesti sanottuna siellä on vähän kylmää. Luulin, että lunta tulee vain saduissa.
  Edward nauroi ja vastasi:
  - Minun, tyttö, täytyi nähdä paitsi lunta, myös ajaa kiinteällä, jäätyneellä vedyllä. Se on paljon kylmempää kuin jää!
  Ellifa nyökkäsi ja kysyi kuiskaten:
  - Mikä on vety?
  Poikaprinssi nauroi ja kysyi hämmästyneenä:
  - Etkö tiedä? Tässä on myös kuningatar!
  Tyttö huomautti loukkaantuneena ja tönäisi vihaisesti paljas kantapäänsä santelipuulevyyn, joka jopa soi:
  - Unohdit, millä teknisen kehityksen tasolla olemme. Ja mistä maailmasta sinä olet? Näytät lapselta, mutta minusta tuntuu, että...
  Edward nyökkäsi hyväksyvästi:
  - Kyllä mahtavaa! Olet oikeassa. Ulkonäkö pettää. Mutta yritän selittää sinulle. Mitä vesi on, toivon, tiedätkö?
  Ellifa murisi:
  - Vitsailetko?
  Ja hän yritti tarttua röyhkeän pojan nenään paljain varpaillaan. Mutta tietysti kokenut prinssi vältti helposti. Ja hän siristi:
  - Voi kuinka töykeä olet!
  Kuningatartyttö huomautti:
  - En tarvitse selitystäsi siitä, mitä vety on! Kun sen aika koittaa, otan sen itse selvää!
  Poikaprinssi halusi kertoa hänelle jotain, mutta juuri sillä hetkellä vampyyri ilmestyi. Se ei näytä pelottavalta. Kuten tonttu, parraton teinipoika, vain vaalea iho. Mutta hänen matta kalpeutensa teki hänen kasvostaan kauniimpia kuin synkät. Ja punainen puku oli kallis, kunnollinen. Ja saappaat loistivat lakalla. Kädessään hän piti taikasauvaa.
  Ellifa sirkutti hampaansa paljastaen:
  - Hei ystäväni!
  Vampyyri avasi suunsa ja terävät hampaat, kuten sudenpennulla, ilmestyivät. Ääni oli kuitenkin varsin miellyttävä ja selkeä:
  - Tervehdys, kuningatar!
  Ellifa hymyili. Edward huomautti:
  - Ole varovainen hänen kanssaan! Vampyyrit voivat puhua kuolemaan.
  Verenimurinuoren hampaat pidentyivät ja hän siristi:
  - Tämä on prinssi Edya! Ihana pikkumies, mutta kieli on liian pitkä. Ja mikään ei lyhennä elämää enemmän kuin pitkä kieli!
  Poikaprinssi nyökkäsi. Sitten hän hyppäsi ylös, nappasi purjeen paljain varpaillaan ja leijui kuin apina, minkä jälkeen hän vihelsi:
  - Ja pahat kielet ovat pahempia kuin pistoolit,
  Ja on aika saattaa chatterbox oikeuden eteen!
  Ellifa kysyi vampyyriltä:
  - Oletko ystävällinen meille vai mitä?
  Verenimijä huomautti varsin loogisesti:
  "On typerää taistella koko armeijaa vastaan siivekkäillä aluksilla." Sinulla on upea armeija ja voitat örkit vaivattomasti!
  Poikaprinssi selvensi:
  - Ja myös peikkoja ja peikkoja. Mikä on paljon vakavampaa!
  Nuori vampyyri nyökkäsi:
  - Joo! Näin minä ajattelen, sinun kanssasi on turha riidellä. Vain vuodattanut verta turhaan. Vaikka et sääli örkkejä. Muuten, ne ovat sellaisia olentoja, että ne voidaan tehdä sahanpurusta.
  Edward naurahti:
  - Puut eivät riitä tähän. Ja ylipäätään örkkien tappaminen on mielenkiintoista viihdettä!
  Ellifa kikatti ja vahvisti:
  - Joo! Minäkin pidin siitä. Sellaisia rumia karhuja ei sääli ollenkaan, kuten torakoiden puristamista.
  Nuori vampyyri kysyi hymyillen:
  - Mitä jos raa'an voiman käyttämisen sijaan mittaisit järkesi? Loppujen lopuksi, mikä on totuus?
  Edward nyökkäsi:
  - Mitä tulee mieleen, niin... En välitä! Vaikka näytän lapselta, minulla on sellainen elämänkokemus. Luultavasti vain Koschey the Immortal voi kilpailla kanssani!
  Vampyyrinuori nyökkäsi kyynärpäätään:
  - Tiedän sen! Siksi kysyn arvoituksia yksinomaan kuningattarelta. Ja sinä, nuori nero ja kaiken tietävä, ole hiljaa. Äläkä edes ajattele vihjeiden antamista tai edes merkkien tekemistä paljain varpain.
  Poikaprinssi huomautti loukkaantuneena:
  - Tiedät, että olen ritari ja jopa monien ritarikuntien kunniamestari. Miten minulla on varaa huijata? Keneksi pidät minua!
  Ellifa nyökkäsi hyväksyvästi:
  - Olen valmis testaamaan mieleni voimaa. Vaikka hän oli edellisessä elämässään vain lukutaidoton orja.
  Vampyyrinuori totesi loogisesti:
  -Luonnollinen mieli voi korvata koulutuksen, mutta koulutus ei koskaan korvaa luonnollista mieltä!
  Edward naurahti ja vinkaisi:
  - Näen, että pelistä tulee hauskaa! Verrataan älyämme!
  Tyttö-kuningatar nyökkäsi ja löi jalkaansa, mikä taas aiheutti soittoäänen, ikään kuin tuhat kristallimaljakkoa rikkoutuisi.
  Ja kaunotar huusi:
  - Okei, älä kiusaa!
  Poikaprinssi selvensi:
  - Jos häviät, niin satuvaltakunta on meidän. Tajusit sen!
  Vampyyrinuori nyökkäsi ja lisäsi:
  - Mutta jos häviät, otan kuningattaresi orjuuteeni ja toiset sata kauneinta tyttöä ja valitsemamme pojan!
  Edward vahvisti:
  - Olemme samaa mieltä tästä! Älysten taistelu, on älyn taistelu!
  Bloodsucker nyökkäsi:
  - Jokaiselle on kolme arvoitusta ja kuusisataa sekuntia aikaa miettiä. Kaikkeen pitää vastata täsmällisesti! Jos et anna oikeaa vastausta, niin minä vastaan oikein, ymmärrätkö?
  Tyttökuningatar ja poikaprinssi huudahtivat:
  - Ymmärrämme ja hyväksymme taistelun! Katsokaapa, kaikkiin arvoituksiin täytyy olla vastaus!
  
  YUNGA JIM HAWKINSIN UUDET SEIKKAUKSET
  HUOMAUTUS
  Romaanin Treasure Island päähenkilö Jim Hawkins oli jo tullut aikuiseksi ja näytti alkaneen unohtaa seikkailunsa. Mutta sitten hän tapasi Silverin vanhan vaimon. Hän sai hänet juomaan noitajuomaa. Tämän seurauksena Jim Hawkinsista tuli jälleen poika ja hän päätyi merirosvolaivaan.
  . LUKU nro 1
  Nuori Jim Hawkins selvisi käsittämättömistä seikkailuista ja näytti siltä, että nyt hänellä oli rahaa ja mainetta sekä onnellinen ja pitkä elämä edessä. Mutta pojan tapasi yksi noita - John Silverin entinen vaimo. Tai ehkä ei entinen, näyttää siltä, että salakavalin kokki onnistui pakenemaan tuntemattomaan suuntaan. Lisäksi hän otti mukaansa pussin kultaisia piastereita. Aarretta oli kuitenkin niin paljon, että joukkueen eloon jääneet jäsenet eivät köyhtyneet.
  Jim onnistui jopa kasvamaan aikuiseksi ja menemään naimisiin, ja hänellä oli jo oma poika. Joten on kuin hän ei olisi enää poika. Ja hän aikoi itse lähteä pitkälle matkalle kapteenina.
  Mutta John Silverin noita ja vaimo tulivat hänen luokseen. Ja hän tarjosi nuorelle miehelle erittäin houkuttelevan sopimuksen. Kaikki tuhannella punnalla, anna sinulle ikuinen nuoruus. Tietysti kuka tahansa luulisi, että tämä on jotain hämärää ja että kyseessä on ilmeinen huijaus.
  Jim Hawkins päätti myös niin ja vaati todisteita siitä, että tämä olisi totta, eikä vain hullun tai jopa hullun naisen raivoa.
  Lisäksi, jos hän voi tehdä tämän rahasta nuoren miehen kanssa, niin miksi hän ei nuorenna itseään?
  Vanha nainen ymmärsi, että he eivät tietenkään uskoneet häntä, ehdotti tätä vaihtoehtoa:
  - Annan sinulle juoman kokeiltavaksi, ja se on täysin ilmainen! Mutta jos on vaikutusta, niin palaat minulle tuhat jalkaa kultaa!
  Jim Hawkins virnisti ja huomautti:
  - Olen valmis tähän! Mutta missä on tae, ettet anna minulle myrkkyä!
  Silverin vaimo sihisi:
  - Tiesin, että olet pelkuri!
  Nuori mies leimahti:
  - Ei! Kukaan ei uskaltanut kutsua minua pelkuriksi, ei edes kirottu miehesi!
  Noita nyökkäsi:
  - Jos olet niin rohkea, luulen sinun juovan!
  Vaikka tämä ei ole kovin järkevää, Jim Hawkins antautui tunteilleen, ja ilman mitään seremoniota hän otti ja joi vaahtoisen juoman yhdellä kulauksella. Ja oli kuin salama olisi iskenyt häntä päähän, ja mies menetti tajuntansa.
  Jim Hawkins heräsi jo laivan kannella. Ja hänestä näytti, että hän oli harhaanjohtava. Melko pitkän miehen aikuisen vartalon sijaan hänestä tuli paljasjalkainen poika, jolla oli yllään vain shortsit. Hän näyttää nyt vain 12-vuotiaalta. Lisäksi hänen vasen jalkansa on ketjutettu, mikä on erittäin epämiellyttävää ja nöyryyttävää.
  Jim katsoi ympärilleen. Ottelussa oli tuttu musta pääkallo ja ristikkolippu. Hän päätyi merirosvolaivaan. Ja selvästi orjan roolissa. Totta, valkoisen pojan vartalo, mutta melkein mustaksi ruskettunut ja ulkonevilla jänteillä, mikä osoitti, että hän oli tottunut kovaan työhön. Ja hänen paljaat jalkansa olivat kovat, kuin oinaan sarvi, ja pojan kämmenet olivat kovettuneet.
  Jim oli hyvin yllättynyt - kun hän onnistui työskentelemään louhoksissa, ja miksi hänen selässään ja kyljellään oli tuskin havaittavia jälkiä piiskan iskuista.
  Yhtäkkiä laivan asukkaita ilmestyi kannelle.
  Hawkins näytti jopa hämmästyneeltä. Parrakkaiden, ilkeiden, haisevien merirosvojen sijaan tuli ulos erittäin kauniita tyttöjä, joilla oli yllään vain bikinit, muotoiltuja vatsalihaksia ja paljaat, sirot jalat.
  Heitä oli kymmenkunta, eikä kahlitulle pojalle annettu silmänräpäystäkään.
  Suurin heistä, hunajablondi, tuskin rintojen ja lantion peitossa, jossa oli vain ohuita kangasnauhoja, sanoi:
  - No, entä poikamme? Näen, että olet kyllästynyt?
  Jim vastasi hymyillen:
  - Kyllä, näen tällaisilla kaunottareilla, et kyllästy!
  Vastauksena merirosvojen tyttöjen käsiin ilmestyi strutsin höyheniä.
  Johtaja virnisti lihansyöjänä ja vastasi:
  - Nyt kutitamme sinua perusteellisesti.
  Punatukkainen tyttö huudahti helmihampaitaan paljastaen:
  - Kyllä, ja naurat kuin hullu!
  Poika Jim hymyili takaisin ja lauloi:
  - Tytöt ovat erilaisia
  Mutta nyt merirosvot ovat kauniita!
  Soturit tarttuivat hyttipojaan mustalla lipulla. Ja pitäen poikaa käsistä ja jaloista, he alkoivat kutittaa hänen kantapäänsä strutsin höyhenillä. Vaikka pojan pohjien iho oli muuttunut karkeaksi ja sitkeäksi, kuin alligaattorilla. Mutta taitava kutitus tunkeutui niihinkin. Ja poika Jim alkoi nauraa kuin olisi hullu.
  Ja merirosvotytöt alkoivat kutittaa lasta höyhenillä ja kainaloiden alla.
  Jim oli todella innostunut. Ja sitten hän muisti mitä tapahtui ennen kuin hän nousi tälle laivalle.
  Kun entinen mökkipoika kutistui ja tuli noin 12-vuotiaaksi, myös hänen tahtonsa sammui. Hän, ikään kuin hypnotisoituna, meni Silverin vaimon komennon alle.
  Ja hän vei pojan erityiselle nuorille vangeille tarkoitetulle alukselle. Ja hänelle maksettiin vain muutama kolikko Jimistä. Ja he lukitsivat hänet ruumaan muiden poikien kanssa. Matkan varrella puolet lapsista kuoli, pojat pidettiin kahleissa ja tuskin ruokittuina. Mutta Jimistä tuli epätavallisen sitkeä.
  Ja synnytyksen jälkeen pojat lähetettiin töihin sokeriruokoviljelmään. He työskentelivät kovasti aamusta iltaan. Ja kun oli päiviä vapaita peltotöistä, he sorsivat myllynkiveä ja jauhavat viljaa.
  Ja he hakkasivat poikia jatkuvasti. Jotkut kuolivat ylityöstä ja pahoinpitelyistä.
  Jimillä oli nyt tietysti teräksen terveys ja hän oli hyvin tottelevainen. Mutta silti häntä hakattiin jatkuvasti. Jopa valvojat halusivat lyödä alistuvaa poikaa, ja he todella halusivat saada hänet huutamaan.
  Mutta Jim kesti, hän oli kuin unissakävelija ja ikään kuin hänelle ei olisi ollut kipua.
  Ja vuodet vierivät huomaamatta. Ja kaikki alkoivat ihmetellä, miksi hän oli aina 12-vuotias poika? Ja komea poika samaan aikaan?
  Niinpä syntyi idea myydä Jim Hawkins haaremiksi jollekin arabihallitsijoille. Komea, vaalea, lihaksikas poika ja myös ajaton! Mikä rakastaja!
  Ja hänet lastattiin laivaan ja lähetettiin Jamaikalta Lähi-itään tai ainakin Algeriaan. Mutta matkan varrella joukko tyttömerirosvoja hyökkäsi brigantiinin kimppuun. He näyttivät kuin olisivat toisesta maailmasta. He eivät myöskään vanhentuneet, ja heidän brigantiininsa kehittyi valtavasti purjehtiessaan. Eikä kukaan voinut saada heitä kiinni ja hukuttaa heitä.
  Ja niin tytöt tappoivat kaikki vangit. Ja he pitivät komean pojan omaksi huvikseen. Joten he kutittelevat Jimin paljaita kantapäitä ja hänen kainaloaan. Ja tämä on sekä hauskaa että tuskallista.
  Kun lasta kutitetaan näin, hänessä on sekoitus iloa ja kärsimystä. Ja strutsin höyhenet menevät ohi, ja Jimin paljas pohja kokee autuuden ja ärsytyksen sekoituksen.
  Poika, entinen mökkipoika, alkoi laulaa epätoivoisena;
  
  Suuret merialueet, valtameret -
  Kynsimme ne kolmivärilipun alle!
  Sotilaat valloittivat jyrkät vuoret,
  Kotkat karjuivat voitossa!
  
  Planeetta tunnisti venäläiset soturit,
  Lyömme vihollisia miekoilla ja pistimellä!
  Pystyimme heittämään pois fasismin ikeen puolelta maailmaa,
  Päätimme marssimme voittoon Berliinissä!
  
  Natsit saapuivat kyhäreillä panssarivaunuilla,
  He uhkaavat tuhota kaikki Venäjän kentät!
  Mutta he lyövät kirottuja kummajaisia kovasti,
  Jotta lapsemme voivat elää onnellisina ilman ikettä!
  
  Olemme Isänmaan lapsia, joka on korkeampi kuin kaikki muut maailmassa,
  Syntyimme, vaivaamme kalikoita paljain jaloin!
  Kaikkivaltias rukoili puolestamme taistelussa,
  Ja Jumala toi toukokuun kukoistamaan ilossa!
  
  Ei ole osaa taistelijasta, eikä ylevämpää sydäntä,
  Mikä antaa unelman ja uudestisyntymisen!
  Avaa loistava ovi kuolemattomuuteen,
  Mutta jos istut väijytyksessä, ole hiljaa!
  
  Siellä on susia ja lampaita, mutta te olette maailmankaikkeuden paimenia,
  Ja sinun tehtäväsi on välittää tilaus jälkipolville!
  Jos haluat jatkaa liiketoimintaa luomisen loppuun asti,
  Jotta ikuinen tuli rakkauden sydämessäsi ei sammu!
  
  Kuka tietää missä vihollisen luoti pysäyttää sotilaan,
  Mutta silti taistelussa kuolema on parempi kuin mätätaudit!
  Ja jos hän kuoli, niin ystäväsi murskaa vastustajan,
  Hän ei siedä sitä, koska paljasjalkaisia tyttöjä ajetaan vankeuteen!
  
  Oi Venäjän kohtalo, sota ja tuli sodan jälkeen,
  Niille, jotka haluavat mennä lomalle, heille ei ole paikkaa, tiedä paratiisissa!
  Täällä helvetin Sam teki salaliiton Saatanan kanssa,
  Uhkailu: kaadan atomin ja murskaan rakeen!
  
  Mutta siellä on myös suoja ohjuksia vastaan,
  Ja ydinpommi ei voi tuhota Moskovaa...
  Voimme käyttää tankkeja saadaksemme loisen,
  Ja tylsät laulut kaatuneista saavat sinut surulliseksi!
  
  Pennillä myyminen ei ole Venäjän osake,
  Loppujen lopuksi jokainen meistä on suuri soturi!
  Älä usko, että Jumala on jo asettanut meidät rooliin,
  Itse asiassa sinä päätät kuinka siistiä ulvominen on!
  
  Oli epäonnistumisia, oli tappioita,
  Se tapahtui kuin jänikset vetäytyivät hirvittävistä susista!
  Mutta jos sota alkaa, olemme siellä taas,
  Murskaa julma hirviöiden armeija helvetin rytmissä!
  
  Usko minua, emme leiki sodan vuoksi,
  Meillä ei ole muuta tehtävää kuin olla mukavia ystäviä!
  Olemme veljellisiä ihmisiä, emme Abel ja Kain,
  Meille lintu on laulu, ei lihava peli!
  Totta, jostain syystä poika sekoitti Venäjän ja Britannian täällä, mikä osoitti, että Jim Hawkins näytti olevan hieman hulluksi juomasta ja hän alkoi puhua - sekoittaakseen aikoja ja maita. Mutta mitä ei tapahdu maailmassa. Mutta hän ei silti laulanut mitään. Ja jopa ihana.
  No, sielustani tuli iloisempi. Ja tytöt jopa lopettivat pojan kutittamisen.
  Siitä lähtien kun Britannian kuninkaallisen laivaston fregatti ilmestyi horisonttiin. Suurin tyttö, joka ei ollut vain bikineissä, vaan timanttikruunu päässään, vaikka hän oli paljain jaloin kuten muut kaunottaret, karjui:
  - Lähdemme rohkeasti taisteluun,
  Kunnia-asiasta!
  Voitetaan kaikki viholliset ja ollaan yhdessä!
  Ja siitä takaa-ajo alkaa. Brigantiini on suhteellisen pieni. Fregatti päinvastoin on suuri - viisikymmentäneljä aseita, se on melkein risteilijä. Etsii erityisesti merirosvoja.
  Tyttökapteeni polki vihaisesti paljain jalkaansa ja lauloi:
  Olemme loistavia merirosvoja
  Hait ja valaat...
  Musta lippumme ottelussa,
  Pala pimeyttä!
  Ja muut tytöt lauloivat virnistävät hampaitaan, jotka olivat hevosen kokoisia:
  Kerromme sinulle pimeydestä yksityiskohtaisesti,
  Pimeys on meille erityisen suloinen...
  Loppujen lopuksi se on erityisen mukava pimeässä,
  Tee kaikki pimeät asiat!
  Brigantiini, jossa oli kauniita tyttöjä, jotka olivat viehättäviä ja lihaksikkaita naismerirosvoja, kävelivät pois taistelusta. Jos vain melkein alastomilla tytöillä, jotka kehuivat paljaita, vaaleanpunaisia, vietteleviä korkokenkiään, olisi vain tusina asetta, ja silloinkin ne olisivat paljon pienempiä kaliiperia kuin suuren risteilytyyppisen taistelulaivafregatin.
  Voisit tietysti yrittää nousta häneen. Mutta siellä on paljon miespuolisia taistelijoita ja heillä on musketit. Ja tappioilta ei tietenkään voida välttyä.
  Brigantine on kuitenkin erittäin ketterä ja saattaa hyvinkin välttyä joidenkin englantilaisten takaa-ajoilta. Mutta tyttökapteeni haluaa todella pelata Foggy Albionin edustajien kanssa heidän hermollaan.
  Ja siksi brigantiini ei katkaise etäisyyttä, mutta ei myöskään anna meidän päästä lähemmäksi. Tämä on johtajan tavoittelua.
  Ja tyttökapteeni lähestyi Jim Hawkinsia ja karjui uhkaavasti:
  - Tule, sinä orjapoika, hän on valmis! Luuletko, että ruokimme sinua turhaan!
  Nuori vanki hyppäsi ylös ja kumarsi kaunokaiselle sanoen:
  - Olen valmis kaikkeen, rouva!
  Merirosvojen tyttöjohtaja käski:
  - Laula jotain!
  Jim Hawkins nyökkäsi.
  - Suurella ilolla, oi mahtavaa!
  Tyttökapteeni lisäsi:
  - Vain kappaleen tulee olla pitkä ja samalla pitää tanssia!
  Orjapoika sanoi innokkaasti:
  - Rakastan tanssia - liike on elämää!
  Ja nuori, lihaksikas lapsi alkoi tanssia ja hyppiä kuin apina. Ja samaan aikaan laula hyvin kauniisti ja energisesti, innostuneena;
  Turhaan rikas mies löi ovia,
  Loppujen lopuksi kerjäläisten pääsy on kielletty!
  Siellä, häkissä lukon ja avaimen alla, Peri on tylsistynyt,
  Hän haluaa ritarin auttavan häntä!
  
  Ja minusta tuli merirosvo lapsena,
  Jotta et kumartuisi arvokkaalle!
  Nyt on tilityksen aika kaikille ahneille,
  Metsästäjä muuttui ruoaksi riistaksi!
  
  Ja pojillani on suuri voima,
  Kun aloin pyöritellä miekkaa käsissäni!
  Lähetän pahoja vihollisia heidän haudoihinsa ikävystymään,
  Kuu taivaalla paistaa kirkkaasti kuparisena!
  
  Rohkeus kuplii kiivaasti sydämessä,
  Vihreä mökkipoika nousee kyytiin!
  Ristitin miekat upseerin kanssa,
  Taistelu villiin, väkivaltaiseen raivoon!
  
  Vastustaja on pitkä, kuin härkä kopista,
  Hän haluaa murskata hänet villiin massaan!
  Mutta nuori mies taistelee arvokkaasti,
  Terä kutoo näkymätöntä lankaa!
  
  Tässä on syöksy - vatsa oli lävistetty,
  Roisto huusi ja pudotti miekkansa!
  Hän eli vapaudessa eikä tuntenut kipua,
  Nyt olen menettänyt hevosvoimani!
  
  Ensimmäinen lennolleni oli niin onnistunut,
  Kourallinen kultaa kaadetaan taskuun!
  Ja me merirosvot laulamme lauluja,
  Kunniaksi saadun duvanin jakaminen taistelussa!
  
  Tietysti huomenna voisi olla pahempi
  Fregatin ja risteilijän aseet harjasivat!
  Tule luokseni hyppäämään paljain jaloin lätäköissä,
  Verellä, jonka ilkeä vihollinen vuodatti!
  
  Vain poika, ei viiksiä,
  Mutta mökkipoika ei armahda taistelussa!
  Jos hänen on määrä kuolla elämän parhaimmillaan,
  Tämä on vapaaehtoinen päätös!
  Laulaessaan Jim Hawkins hyppäsi ylös ja kumarsi selkänsä. Hänen muotoillut lihaksensa kiertyivät kauniisti hänen suklaarusketun ihonsa alla. Ja paljaat, lapselliset jalat tanssivat kuin täysi haitari.
  Ja tytöt, vilkuttaen paljaita, vahvoja jalkojaan, ampuivat aika ajoin fregattia pienestä mutta yllättävän pitkän kantaman tykistä. Ja he pudottivat brittiläiset upseerit jaloiltaan. Ja ne aiheuttivat pieniä vahinkoja.
  Mutta kanuunankuula otti ja pudotti pois fregatin kapteenin hatun. Hän määräsi vihaisesti ampumaan lentopallon. Vaikka etäisyys oli liian suuri, ja kanuunankuulat eivät päässeet. Ja englantilainen laiva oli triviaalisti mustan, purevan, myrkyllisen savun peitossa. Ja merimiehet alkoivat aivastaa ja kaatua kannelle.
  Merirosvolaivan tyttökapteeni huomautti:
  - Teimme tämän hyvin! Olisimme voineet vangita tämän fregatin, mutta se on meille vain taakka!
  Punatukkainen venemiehityttö ehdotti kättään kurkkuaan pitkin:
  - Ehkä meidän pitäisi vain hukuttaa se?
  Tyttökapteeni vastusti, lyömällä vihaisesti paljas, lihaksikas jalkaansa:
  - Ei! Et voi tappaa ihmisiä, vaikka he olisivat sotilaita, ellei se ole ehdottoman välttämätöntä. Meidän on parasta lähteä ja jatkaa rohkeaa ryöstöämme!
  Punatukkainen tyttö nyökkäsi:
  - Joo! Ei ole mitään järkeä tappaa ilman syytä! Mutta yleensä maailmassa on liikaa miehiä! Nämä ovat ilkeitä ja haisevia olentoja! Heidän karvaiset ruumiinsa ovat niin ilkeitä!
  Tyttökapteeni nyökkäsi:
  "Ehkä on inhottavaa, kun karvoja kasvaa jalkoihin ja rintaan." Mutta tämä poika on niin puhdas ja sileä, eikä hän koskaan kasva aikuiseksi!
  Punapää nauroi ja huomautti:
  - Kyllä, se on totta! Hän on komea ja myös laulaa hyvin! Anna hänen laulaa laulu meille ja tehdä siitä pidempi.
  Meriryöstöjen johtaja huusi:
  - Laulataan, orjapoika! Muuten satutamme sinua todella!
  Jim Hawkins, entinen legendaarinen mökkipoika, alkoi laulaa;
  Valitsin itselleni kovan merirosvon tien,
  Halusin löytää kohtaloni meriltä...
  Vaikka he sanovat merirosvoksi, kosto odottaa;
  Jos he hirttävät sinut, mato vain veistää ruumiin!
  
  Mutta on vastenmielistä kumartaa mestarille,
  Ja poikana pakenin kartanolta...
  Vaikka tiellä oli kylmä paljain jaloin,
  Loppujen lopuksi he eivät päästäneet poikaa ovelle!
  
  Saavuin satamaan vain rievut päällä,
  Kiipesi laivaan kello yhdeltä yöllä...
  He saivat miehen kiinni ja ruoskitaan häntä - minä;
  Vau, luulin sieluni olevan helvetissä Saatanan kanssa!
  
  Mutta ruoskimisen jälkeen he antoivat minulle lippiksen -
  He sanoivat, että sinusta tulee toistaiseksi mökkipoika!
  Ja hän jopa kaatoi koksin, kuvittele pullon,
  Älkää olko katkeraa mäskeä, loppujen lopuksi konjakki!
  
  Tietenkin se on vaikea asia merellä,
  Nyt janon piina, nyt vaarallinen myrsky,
  Mutta rohkeus on voitto,
  Ja jos sinulla on pää, niin pois kirves!
  
  Korsaarit saivat meidät kiinni kuin kissanpentu,
  Siellä oli nousu ja verta kolmessa virrassa!
  Mutta hahmoni ei ole lapsen omaa -
  Ei ihme, että venemies löi minua opettaessaan!
  
  Kaikilla oli taulu - erotin itseni,
  Ja merirosvojen kapteeni sanoi tämän:
  - Tämä mökkipoika taisteli rohkeasti,
  Hän osoitti rohkeasti korsaarin hengen!
  
  Hyväksytty meriveljeskuntaan - se on onnea,
  Unelma toteutunut melkein syntymästä asti!
  Nyt voit lyödä takaisin kenelle tahansa
  Ja kauppias ryntää ohittamaan ja murskaamaan!
  
  Siellä oli rahaa - antelias saalis,
  Ne laskivat paljon, myös ilman hälinää...
  Ennen oli niin, että jos olet onnekas, tiedä rahat,
  Mutta kulta leijuu kuin varpunen...
  
  Kuolema ei ollut onnellinen;
  Ankara teloittaja toi telineen.
  Jaa uusimisen ylellisyys jonnekin,
  Nälästä vankityrmässä vatsani nukahti!
  
  Merirosvojen joukossa he kiroavat äänekkäästi,
  Lentäminen: puunpalat, luut, kengät!
  Olemme helvetin palvelijoita - väkijoukko varmasti tietää,
  Et voi itse nähdä merta!
  
  Silmukka, valitettavasti, häpeällinen kuolema,
  Onko elämäni todella ohi...
  Kahleissa oli surua ja surua,
  Olen kauan unohtanut pakolaiset sukulaiseni!
  
  Mutta en halunnut roikkua silmukassa,
  Hän otti sen ja potkaisi sitä suolistoon - teloittaja kaatui!
  Loppujen lopuksi venäläiset osasivat aina taistella,
  Ja jos se on korsaari, taistele äläkä itke!
  
  Viimeinen taistelu on tietysti vaikein,
  Sen kirveen käsissä, jota teloittaja käytti!
  Kun olet vihainen, paine ei ole pieni,
  Ja pelko, ikään kuin niittäisi nokkosta!
  
  Muut kaverit ryntäsivät taisteluun,
  Mistä menneet tulivat?
  Luultavasti Rusin isältä, sotilaalta,
  Kenet viranomaiset päättivät pettää!
  
  Ja väkijoukko muutti yhtäkkiä mielensä,
  Nyt korsaarit ovat hyvin tehty -
  Koko aukio oli jo täynnä mellakoita,
  Sotilaat lähtivät hyökkäykseen kadulta!
  
  Jotain tapahtui, mikä on harvinaista, mutta tapahtuu;
  He ovat jälleen koukussa hevosen selässä!
  Entä rikas mies, hän kiusaa köyhiä -
  En tiedä mikä sota tästä olisi!
  
  Laiva vangitaan takaisin - Black Roger jälleen,
  Olemme taas yhdessä, perämeri!
  Kyllä, olen tappaja - vain erittäin ystävällinen,
  Ja minulle köyhä on kuin veli!
  
  Joten laulamme, kun silmukka on vapaa,
  Jaa kerjäläisen kanssa ja elä onnellisena!
  Korsaari haluaa tulla jaloiksi sielultaan,
  Se ei ole sinun mielesi, kun olet riistaeläin häkissä!
  Orjapoika lopetti laulamisen ja takoi paljaita, kaiverrettuja lapsellisia jalkojaan, jotka, vaikka ne olivat karheutuneet, olivat ketterämpiä kuin apinoiden jalat.
  Ja fregatti jäi lopulta jälkeen. Ja sen purjeet katosivat horisontin taakse.
  Tyttökapteeni virnisti ja huomautti lihansyöjähymyllään:
  - No, no, tämä ei ole pako, vaan strateginen toimenpide! Joten ehkä tytöt, voimmeko sanoa jotain tästä?
  Vihreätukkainen tyttö pudisti ylellisiä lantioitaan ja vastasi:
  "Ehkä meidän ei olisi pitänyt missata tätä." Niin monta miestä yhdessä paikassa. Ottaisimme ne mukaan ja pidimme hauskaa. Ja se tekisi meille iloa!
  Tyttökapteeni lauloi:
  Miehet ovat haisevia olentoja
  Siksi ne haisevat kamalalta...
  Kun heitä lyötiin sarviin,
  Se olisi tytöille kunnia!
  Jim Hawkins twiittasi:
  - Minäkin olen mies!
  Punahiuksinen venemies tyttö vastasi:
  - Ei! Olet poika ja pysyt pojaksi ikuisesti! Joten älä teeskentele!
  Tyttökapteeni alkoi tanssia, roiskuttaen paljaita, ruskettuneita, vahvoja ja hyvin lihaksikkaita jalkojaan. Ja muut tytöt alkoivat tanssia, ja se oli jotain villiä, kuten kannibaalien rotuja.
  Jim Hawkins alkoi myös hypätä ja pyöriä. Orjapojan ketju on pitkä, eikä se häiritse tanssimista ollenkaan.
  No, tietenkin, tytöt laulavat keuhkoissaan:
  Olemme tyttöjä, olemme ryöstötyttöjä,
  Bang Bang! Bang Bang! Ja sinä olet kuollut! Kuollut!
  Ja tytöt pitelevät miehiä paljain kantapäänsä alla,
  Älä tule lähellemme! Älä tule lähellemme, muuten tapamme sinut!
  Jim Hawkins huomautti:
  - Kyllä, tällaisella miehistöllä et varmasti kyllästy!
  Yksi merirosvotytöistä hyppäsi pojan luo ja tarttui tiukasti nenästä voimakkaiden, ruskettuneiden ja erittäin herkullisten jalkojensa paljain sormin ja ojensi hänet voimakkaasti.
  Jim huutaa:
  - Vai niin! Täti tämä on erittäin kipeä!
  Tyttö nauroi ja vastasi:
  - Ole kärsivällinen, poika, sinusta tulee atamani!
  Orjapoika huusi:
  - Otan paikkasi!
  Tyttökapteeni vastasi hymyillen:
  - Se ei ole henkilö, joka maalaa paikkaa, vaan henkilö, joka maalaa paikan!
  
  . FUHRER JA TYTÖT-KOMSOMLK
  HUOMAUTUS
  Fuhrer ei tehnyt virhettä ja voitti ja vangitsi britit Dyukerissa. Tämän seurauksena rauha solmittiin Britannian kanssa. Kolmas valtakunta aloitti sodan Neuvostoliiton kanssa vuonna 1944 Japanin ja koko joukon liittolaisia kanssa. Mutta tietysti, kauniit, komsomolitytöt ovat siellä, ja paljain jaloin.
  . LUKU nro 1.
  Vain Hitler ei pysäyttänyt Guderiania Dyukerissa. Ja entä tämä? Lähes puoli miljoonaa brittiä vangittiin. Ja Churchill suostui vastahakoisesti tekemään rauhan Hitlerin kanssa. Saksalaiset saivat Britannialta ja Yhdysvalloilta tunnustusta valloittamisestaan.
  Sen jälkeen Fuhrerilla oli valinta: julistaa voitto ja valloittaa Hollannin, Belgian, Ranskan siirtokunnat ja jäädä historiaan Saksan suurimpana hallitsijana... Tai yrittää saavuttaa jotain suurempaa: tulla erityisesti suurimmaksi valloittajaksi. ajat ja kansat, ylittäen Tšingis-kaanin.
  Ja Hitler valitsi toisen. Ja hän alkoi valmistautua sotaan Neuvostoliiton kanssa.
  Vain tällä kertaa ei ollut yllätyshyökkäystä, puna-armeijaa olisi vaikea yllättää. Ja Hitler lykkäsi hyökkäystä, kunnes saksalaisilla oli raskaat panssarivaunut: Panther, Tiger-2, Lion ja Mouse. Ja myös suihkulento.
  Lisäksi saksalaiset Euroopan valtioiden siirtokunnasta muodostivat myös värillisiä divisiooneja.
  Sota alkoi vasta 15. toukokuuta 1944. Kolmas valtakunta oli tietysti paremmin valmistautunut kuin vuonna 1941, myös talveen. Mutta Neuvostoliitto oli paremmin valmistautunut: ja Molotovin linnoituslinja uusilla liitetyillä rajoilla valmistui. Lisäksi Stalinin linja modernisoitiin ja aseistettiin.
  Joten puna-armeija miehitti voimakkaita puolustuslinjoja ja mobilisoitiin. Kaikista yrityksistä huolimatta Kolmas valtakunta ei koskaan kyennyt saavuttamaan määrällistä ylivoimaa tankeissa ja lentokoneissa. Ainoa asia, jolla natsit ohittivat Neuvostoliiton, oli suihkulento. Mitä tulee tankkien laatuun, kaikki ei ole selvää puna-armeijassa. KV-sarja seurasi tankkien koon ja painon kasvattamisen polkua ja saavutti umpikujaan. Ja IS-2:n tuotanto oli juuri alkamassa parantua, samoin kuin T-34-85:n. Ja vanha T-34-76 oli liian huonompi kuin "Panther" etupanssarissa ja panssarin lävistysvoimassa ja asenopeudessa.
  Toinen Neuvostoliiton ongelma oli, että myös Japani päätti osallistua sotaan.
  Hän ei uskaltanut taistella yksin Yhdysvaltoja ja Britanniaa vastaan. Mutta hän päätti hyökätä Neuvostoliittoon yhdessä ja kostaa Khalkhin Golille.
  Joten Stalin joutui kaksoisiskuun.
  Saksalaiset ja heidän liittolaisensa lähtivät hyökkäykseen. Ison-Britannian kanssa solmitun rauhan jälkeen natsit taistelivat pari pientä sotaa. Auttoi Italiaa valtaamaan Kreikan. Ja he suorittivat operaatio Jääkarhu, joka valloitti Ruotsin. Sen jälkeen he muodostivat valtavan liittouman Neuvostoliittoa vastaan. Mukaan lukien Espanja, Portugali ja samalla Turkki. Lisäksi ulkomaiset osastot, sekä siirtomaa- että Euroopan miehitetyt maat.
  Numeerinen ylivoima oli natsien puolella ja heidän joukot pystyivät puna-armeijan teknisestä puolustuksesta huolimatta murtautumaan rintaman läpi ja kiilautumaan asemiin.
  Neuvostojoukot eivät pitäneet Bialystokin reunaa, samoin kuin Molotovin linjaa, ja vetäytyivät Stalinin linjalle.
  Slava löysi itsensä etulinjasta. Nuori mies oli valmis taisteluun.
  Hänen ympärillään oli kokonainen pataljoona kauniita komsomolityttöjä. Ja he olivat kaikki paljain jaloin ja bikineissä.
  Ja millaisia tyttöjä täällä on: heidän hiuksensa ovat kirkkaat, monilla on koruja ja erittäin sirot, alasti, viettelevät jalat.
  Ja tytöt tietysti hyökkäsivät nuoren miehen kimppuun. Ja he repäisivät hänen vaatteensa ja nousivat hänen selkäänsä, rakastelivat ja lauloivat samaan aikaan.
  Kuinka ihanaa kaikki oli ennen,
  Luonto on kuin Aurinkoäiti!
  Tässä on rehevä metsä - toiveet kukkivat,
  Olemme ilossa - rakastaa, tanssia!
  
  Paha suru on kaikille tuntematon,
  Kansan hallitsija on oikeudenmukainen,
  Kaikkialla kodin mukavuutta,
  Maa on yksi kollektiivi!
  
  Rakastan isänmaatani näin,
  Älä häiritse vihollista!
  Ja suojelen sinua vihollisilta rintani avulla,
  Kun terästäi tallaa!
  
  Olimme onnellisia Venäjällä
  Missä on tasa-arvoista, kunnialla: minä ja sinä!
  Loppujen lopuksi tappaja ei valtaa meitä,
  Kuvakkeesta näet pyhien piirteet!
  
  Mikä on minun iloni taisteluissa?
  Kun kaikki kehomme osat sattuvat!
  Mikä on suloisempaa kuin puutarhan Jumala,
  Neuvostoliiton paholaisten isku!
  
  Taistelemme ja vuodamme verta
  Mutta et ole koskaan yksin!
  Palvelemme isänmaatamme rakkaudella,
  Ja lippu palaa kuin pihlajapuiden väri!
  
  En muista Rusin vapinaa,
  Vaikka Jumala teloittaja on joskus synkkä!
  Minun on helppo päästä sydämiin Stalinin kanssa,
  Ja laulu vastaan - synkät ajatukset!
  
  Paljaalla jalallani tiputin kasteen,
  Mikä hoikka koivun hahmo!
  Kammottavien saksalaisten suunnitelma - Barbarossa,
  Kaikki mikä on rakas on isku!
  
  Sota, kuoret - se on kovaa,
  Älä hukuta vertasi huumaavaan viiniin!
  Koivut ovat hiiltyneet opaaliksi,
  Tuli rikotun ikkunan ulkopuolella!
  
  Ja tässä maailmassa Jumala on julma,
  Luominen itkee, helvetti on ympyrä!
  Kristus itkee yksin
  Hänellä ei ole voimaa vetää napaa ulos!
  
  Meillä on toivoa juhliin,
  Lahjakkaita ja vahvoja ihmisiä!
  Olemme voittaneet paskiaiset ennenkin
  Ja nyt trumpetti pauhaa!
  
  Minä synnytän lapsia heti, kun taistelu laantuu,
  Lasketaan kaikki sodat tulevaisuudessa!
  Istutetaan omena- ja kirsikkapuita,
  Ja romutamme tankit!
  
  Ja me lentää muille planeetoille,
  Rakennetaan onnea - kommunismia!
  Lähettäkäämme terveisiä muille maailmoille,
  Ritari ryntää ylöspäin kuin haukka!
  Tytöt kiduttivat nuorta miestä, kunnes tämä menetti tajuntansa. Ja he näyttivät todella pitävän siitä.
  Sitten yksi heistä otti ja ampui haubitsasta, päästi tappavan kuoren ja alkoi laulaa jälleen suurella jännityksellä;
  Jalokivet ilmestyvät oksien väliin,
  Ainakin kerjäläisen reppu on olkapäälläni!
  Kävelen köyhänä vaalean kuun valossa,
  Kunnia luontoäidille loistavassa syyskuussa!
  
  Usko minua, maa on suuri, kuuluisa vahvuudestaan,
  Vaikka lihani on uupunut pitkästä matkasta!
  Kotikutoinen mekko, avojaloin kauneus,
  Pistele kiviä jalkojeni alla!
  
  Mutta puut ovat kultaisia, reheviä, kiharaisia,
  Kuin kuparipenniä, haapaa!
  Olen nuori tyttö, joka heittää vanhan pölyyn,
  Roiskun tien varrella, sade on kastellut polun!
  
  Yöt on jo kylmä, päivät lämpimiä,
  Pahuuden pimeys orjantappuroissa on hiipinyt sisään!
  Talonmiehet ovat vihaisia, heiluttaen luuttaan perässäni,
  Tuuli on myös julma, se haluaa sammuttaa valot!
  
  Vaellan näin viikkoja, jaloistani vuotaa jo verta,
  Nälkä on hirveästi piinaava, vatsassani on tulipalo!
  Sivulle ei ole suojaa, kaikki ritarit menehtyivät,
  Hurrikaani ryntää isänmaan-isänmaan halki!
  
  Ruohonkorvat ovat huurretta,
  Kuviollisia helmiä - poppelin oksia!
  Ja valkoinen ruumiini vapisee kylmästä,
  Tähti Vesimies välähti myötätuntoisesti!
  
  Ja minne menen - mistä löydän turvapaikan,
  Paljain jalkojesi alla jää murenee lasiteesta!
  Onko todella vain rauha odottamassa minua hautausmaalla,
  Maan alla kosteudessa, piiloudu myrskyiltä!
  
  Ei, sanoin itselleni, en voi olla kuollut,
  Ei kiusaus, vaan variksenpelätin: hyvin ruokittu Eedenin puutarha!
  Välipalaa kirsikoita polun varrella,
  Katsoin sitä - auringonlasku!
  
  Ja Kiovan Lavraan, lumikuitujen läpi,
  Tulin Äiti Siperiasta paljain jaloin!
  Siellä hän rukoili kiivaasti munkin edessä,
  Jumalan tähden erosin punostani!
  
  Ajat muuttuvat, maailmassa on vallankumous,
  Purpinpunainen, punainen aamunkoitto on noussut!
  Ja haluan myös nähdä paremman elämän,
  Tyttö lähti suoraan alttarilta!
  
  Entinen noviisi tuli komsomolin jäseneksi,
  Soturilla on tilillään enemmän kuin yksi ruumis!
  Hän on jopa hämmästynyt - hän ei totellut Herraa,
  Mutta hänen rohkein ei pelkää!
  
  Joten raivokkaasta tytöstä tuli komissaari,
  Ja hän poltti Venäjän kirkon raivoissaan!
  Vaikka hän kulki sotilaspolun ja pysyi ehjänä,
  Mutta hänen sielussaan oli tuli, joka poltti kaiken maan tasalle!
  Tytöt näyttivät rakastavan laulamista. Ja nuori mies Slavka makasi nyt hänen kanssaan konekiväärissä. Ja ampui vihollisia kohti.
  Ja iskusotilaat ryntäsivät taivaalla pyörittäen ja levittäen ohjaamattomia ammuksia kaikkiin suuntiin.
  Tässä on Focke-Wulf - hirviökone.
  Täällä hän ryntää matalalla lennolla. Ja hänellä on peräti kuusi ilmatykkiä. Joka ampuu erittäin tarkasti. Kaikki kohoaa pyörteenä tomuksi ja spiraalit lentävät taivaalle.
  Ja niiden takana on myös TA-152, tehokkaampi ja edistyneempi malli samasta perheestä.
  Tytöt ampuvat lentokoneita, ja erittäin tarkasti. He tyrmäävät ne, saavat ne tupakoimaan ja laulamaan;
  Ihanan isänmaan laajuudessa,
  Karkaistu taisteluissa ja työssä...
  Sävelsimme iloisen laulun,
  Suuresta ystävästä ja johtajasta!
  
  Stalin on taistelun kunnia,
  Nuorisolentomme Stalin...
  Taistelu ja voitto lauluilla,
  Kansamme seuraavat Stalinia!
  Taistelu ja voitto lauluilla,
  Kansamme seuraavat Stalinia!
  Soturipoika Slava huomautti:
  - Entä Stalin? Minulla on parempi biisi!
  Tytöt huusivat yhteen ääneen:
  - Laula!
  Ja nuori soturi otti sen ja lauloi innostuneena;
  Kamalia uutisia julmassa sodassa,
  Tyttö, joka on rakastunut ikuisesti!
  Heitetty hirviön Saatanan suuhun,
  Missä on Herra: oikeus ja armo?!
  
  Neitsyt Natasha meni paljain jaloin,
  Mutta he koputtivat pölyisillä poluilla!
  Loppujen lopuksi syntien tähden, jotka kevät virrasi,
  Hänellä oli mahdollisuus marssia ulkomaille!
  
  Varhain keväällä lähdin tielle,
  Jalkani ovat niin siniset pakkasesta!
  Et voi purra lihahiukkasta,
  He vain nyökkäävät kuusien pakkaselle!
  
  Joten tiellä, joka on täynnä kiviä,
  Tytön jaloista vuoti verta!
  Ja kaikkialla Venäjällä menneet ihmiset,
  Jerusalemin kuningasten kaupungin puoli!
  
  Kaukasus, lumen peittämät harjut,
  Terävät kivet pistävät pohjasi!
  Mutta sinä ruokit maan voimaa,
  Vaikean hajjin valinta Jumalan kaupunkiin!
  
  Kesä aavikko, vihainen aurinko,
  Kuin tytön jalat paistinpannussa!
  Pyhä kaupunki ei ole kaukana,
  Jokaisella on loputon taakka!
  
  Siellä Jumala-Kristuksen haudalla,
  Neitsyt kumarsi polvensa rukoukseen!
  Missä on synnin suuri mitta,
  Mistä saan voimaa vanhurskaudessa?
  
  Jumala sanoi hänelle kulmiaan rypistellen,
  Pelkkä rukous ei voi muuttaa tätä maailmaa!
  Venäjän on määrä hallita vuosisatoja,
  Aivan oikein, palvele häntä pyytämättä rahaa!
  
  Neitsyt nyökkäsi: Minä uskon Kristukseen,
  Valitsit Rusin maailman pelastajaksi!
  Levitän totuutta tästä kaikille,
  Jeesuksen sanoma: Epäjumala Jumala!
  
  Paluumatka oli helppo ja nopea,
  Paljaista jaloista on tullut vahvoja!
  Jumala ojensi kätensä armosta,
  Lihakset ja tahto kuin teräksestä!
  
  Ja sinä liittyit armeijaan,
  Tuli lentäjäksi, taisteli Luftwaffea vastaan!
  Siellä hän osoitti kauneuden korkeuden,
  Saksalainen hävittäjä räjähti maamiinaan!
  
  Soturi on reipas, rohkea taistelija,
  Omistettu puolueelle - Neuvostoliiton asialle!
  Uskon voittoisaan loppuun saastasta,
  Ajan demonisen lauman seinään, vastaukseen!
  
  No, miksi hävittäjä ammuttiin alas?
  Et ehtinyt vapauttaa hihnat!
  Ja suoja osoittautui vialliseksi,
  Ja paha fasismi veljeytyi jenkkien kanssa!
  
  Sodasta on tullut epätasainen ja julma,
  Minä ainakin olen mies: mölyn ja itken katkerasti!
  Ikään kuin vaikeuksissa voimme sukeltaa pohjaan,
  Loppujen lopuksi onni on kadonnut isänmaasta!
  
  Huutoni Jumalalle: Jumala Kaikkivaltias miksi!
  Erotit minut rakkaasta neitostani!
  En käyttänyt takkia edes pakkasella,
  Ja hän löi kolme vastustajaa!
  
  Eikö hän ansaitse sitä?
  Tapaa minut kukkien kanssa voittoon!
  Paista runsaita piirakoita lomaa varten,
  Ja Natasha ja minä tulemme paraatille!
  
  Ankara Herra vastasi synkästi:
  Kuka on onnellinen maailmassa, kenellä menee hyvin?
  Liha kärsii ja huokaa tuskasta,
  Loppujen lopuksi ihmiskunta on alhainen ja syntinen!
  
  No, sitten kun tulen kunniaan,
  Heitän Gehennaan sen, joka ei ole elämisen arvoinen!
  Minä herätän neitsyesi ja sinut,
  Paras ei sitten halua jakaa!
  Komsomolitytöt taputtavat suurella innolla ja kiihkeästi. Näin he pitivät tästä kappaleesta.
  Yksi heistä kysyi Slavkalta:
  - Tykkäätkö nuolla?
  Nuori mies vastasi hymyillen:
  - Varmasti!
  Tyttö karjui:
  - Tule siis nuolemaan pilluamme!
  Sen jälkeen Slavkan täytyi polvistua ja epäitsekkäästi työskennellä kielellään.
  Tytöt kehräsivät iloisesti ja lauloivat:
  Kotimaamme antoi meille vapauden säteen,
  Rakkauden loputon valtameri...
  Kansat sulautuvat kirkkaaksi säteeksi,
  Veren pyörre raivoaa!
  Kyllä, kun tytöt alkavat laulaa, mikään ei koskaan estä heitä. Ja heitetään tappavia, erittäin tuhoisia kranaatteja paljain varpain. Ja he räjähtivät ja tuhosivat lukuisia natsisotilaita.
  Slavka twiittasi:
  - Joukot ovat valmiina, rouva,
  Tuhoamme kaikki!
  Natasha kikatti, hän oli komentaja täällä ja haukkui:
  Valkoinen armeija, musta paroni,
  He valmistavat meille jälleen kuninkaallista valtaistuinta...
  Mutta taigasta Ison-Britannian meriin,
  Puna-armeija on vahvin!
  
  Joten anna punaisen puristaa voimakkaasti,
  Sinun pistin kovettuneella kädellä...
  Ja meidän pitäisi vastustamattomasti,
  Mene viimeiseen, kuolevaiseen taisteluun!
  Tytöt huudahtivat yhteen ääneen:
  - Ja me todella pidämme siitä!
  Ja sitten yksi heistä paljasti hänen rintansa nännin ja iski saksalaisiin lentokoneisiin tappavalla salamalla. Ja tämä on todellakin äärimmäisen julma vaikutus!
  Natasha lauloi:
  Rohkeasti, toverit, pysykää mukana,
  Vahvistakaamme henkeämme taistelussa...
  Tie kaukaiseen onneen,
  Lävistetään rintamme!
  Slavka nuoli huuliaan ja lisäsi:
  - Ja paljain jaloin, tyttömäiset korkokengät myös!
  Komsomolisoturit nauroivat ja karjuivat yhteen ääneen:
  Voitamme ihmisiä, lyömme ihmisiä,
  Ja potkaise persees!
  Ja kaunokaiset ottivat salaman ja löivät heihin heidän erittäin kauniista ja lilaisista silmistään.
  Ja sitten he avasivat suunsa ja alkoivat viheltää. Heidän pillistään lukuisat yhteen kokoontuneet varisparvet saivat sydänkohtauksen ja putosivat kuolleena maahan.
  Ja murskataan saksalaisten kallot.
  Slavka lauloi:
  - Varisia, varisia, varisia,
  Lennät korkealla kuin kanat...
  Kruunut, kruunut, kruunut,
  Väärää luontoa ei suvaita!
  Natasha naurahti ja huomautti:
  - Kyllä, sinä vain kuvittelet sen!
  Nuori mies vastasi hymyillen:
  - Hän lauloi nopeasti!
  Komsomolitytöt karjuivat:
  Laulu auttaa meitä rakentamaan ja elämään,
  Koska olen innoissani paljain jaloin vaelluksesta...
  Ja se, joka kävelee läpi elämän laulaen,
  Hän ei koskaan katoa mihinkään!
  Ja soturit ottivat heidät ja heittivät paljain, pyörein kantapäineen hyvin tappavia tuholahjoja.
  Ja taas he lyövät sinua tuhon pulsarilla helakanpunaisista nänneistä!
  Natasha huusi:
  - Tämä on kuku!
  Tytöt mutisi yhteen ääneen:
  - Sivulle tulee peppu!
  Slavka naurahti ja vastasi:
  - Ja lisäksi Venuksen kohtu!
  Sen jälkeen pataljoona tyttöjä ottaa ja paljastaa helakanpunaiset nännit. Ja ilman turhia ennakkoluuloja hän naida sinua ultraäänellä. Ja saksalaiset tankit, jotka lähestyivät kuin teräsvyöry. Mukaan lukien mahtava "leijona", he pysähtyivät. Ja yhtäkkiä ne alkoivat muuttua. Muuta erittäin kauniiksi, maalatuiksi ja pörröisiksi kakuiksi, joilla on herkullinen tuoksu. Ja sellainen haju todella alkoi levitä, että tytöt alkoivat nuolla huuliaan. Ja sitten he puhaltavat poskiaan ja puhaltavat laulaen:
  - Olemme valon sotureita niin siistejä,
  Voitimme pahat örkit kuin käyttäisimme sahaa...
  Ja tyttöjen jalat ovat niin paljaat,
  Me teemme sen, tunne kenguru!
  Soturit loistivat safiirisilmillään kuin tähdet. Ja he nauroivat taas paljastaen helmihampaitaan. Nämä ovat todella äärimmäisen aggressiivisia kaunokaisia.
  Ja niin he ottivat rintojen helakanpunaisista nänneistä ikään kuin salaman iskuja.
  Ja he lentävät ilmassa. Ja ne polttavat kaiken maan tasalle, ja sitten suklaata ja karkkeja putoaa päälle.
  Ja soturit lauloivat:
  Olemme suklaatyttöjä
  Rakastamme piirakoiden syömistä...
  Ja sellaista, tiedätkö, okei,
  Emme voi ottaa heikkoutta huomioon!
  Soturit hymyilivät helmihampaillaan, kimalteleen kuin arvokkaat laatikot.
  Ja he lauloivat taas karjuen:
  Yksi kaksi kolme,
  Tuhoa kaikki viholliset...
  Neljä, kahdeksan, viisi -
  Tapa pahat örkit!
  yhdeksän, kuusi, seitsemän,
  Ei ongelmia!
  Ja kauniit sanat nauravat rintojen rubiininänneistä, joihin jo lentävät tuliset ja murhaavat pulsarit.
  
  ONNELLINEN SIIRTO TURKISTUKSELLE
  HUOMAUTUS
  Sattui sattumalta, että Fuhrer oli tarpeeksi älykäs olemaan hajauttamatta joukkojaan eri suuntiin, vaan tekemään niin kuin aiemmin oli suunniteltu ottamaan Stalingradin heti, kunnes Neuvostoliiton joukot valmistivat puolustusta. Stalingrad ja sodan kulku osoittautuivat erilaiseksi. Mutta paljain jaloin komsomolitytöt pystyvät tekemään ihmeitä.
  . LUKU nro 1.
  Hitler ei tehnyt kohtalokasta virhettä, kun hän käänsi neljännen panssariarmeijan Kaukasiaan. Sen sijaan hän määräsi välittömästi Stalingradin vangitsemisen. Saksalaiset eivät tuhlanneet aikaa. Ja he pystyivät murtautumaan kaupunkiin, jota ei vielä ollut joukkojen miehittämä ja joka ei ollut valmis puolustukseen. Se tuntuisi niin pieneltä, mutta sillä oli vaikutusta sodan kulkuun.
  Stalingradin vangitsemisen jälkeen elokuussa 1942 Turkki otti ja astui sotaan. Hän lupasi tehdä tämän heti Stalingradin kaatumisen jälkeen. Ja ottomaanit olivat kärsimättömiä kostamaan Venäjältä aiemmista tappioistaan. Japani jatkoi epäröintiä. Silti asiat eivät menneet hänelle hyvin Tyynellämerellä. Midwayn taistelu hävittiin, ja tilanne vaikutti epävakaalta. Ja sitten avautuu toinen rintama Neuvostoliittoa vastaan.
  Mutta miljoonan hengen mobilisoidun Turkin armeijan, yli kolmekymmentä divisioonaa, isku Neuvostoliiton joukkojen heikkoa suojaa vastaan osoittautui erittäin kipeäksi. Turkkilaiset valloittivat Batumin, piirittivät Jerevanin ja alkoivat siirtyä syvemmälle Neuvostoliiton asemiin. Ja Stalingradin valloituksen jälkeen saksalaiset alkoivat edetä Volgaa pitkin etelään Kaspianmerelle.
  Saksalaiset olivat vahvoja, ja neuvostojoukkojen oli vaikea saada jalansijaa paljaalla arolla. Lisäksi toimitamme myös syvän Volgan kautta.
  Lisäksi britit, jotka eivät halunneet provosoida Turkkia, vähensivät jonkin verran toimintaansa saksalaisia vastaan ilmassa.
  Lisäksi saksalaiset ässät aiheuttivat heille suurta vahinkoa. Esimerkiksi Johann Marcel ei pudonnut vahingossa, kun hänen koneensa putosi. Ja hän jatkoi brittien kiusaamista.
  Syyskuun loppuun mennessä itärintaman saksalaiset saavuttivat Kaspianmeren. Ja Kaukasus katkaistiin maalla. Stalin vaati hyökkäystä. Mutta keskustassa Rževin suunnassa Neuvostoliiton joukot eivät saavuttaneet menestystä.
  Stalingradin pohjoisosasta yritettiin edetä, mutta tämäkään epäonnistui.
  Mutta lokakuussa Wehrmachtin joukot alkoivat edetä pitkin Kaspianmeren rannikkoa. Ja turkkilaiset etenevät Tbilisin suuntaan ja edelleen pohjoiseen.
  Ja saksalainen "Tiikeri" osallistui taisteluihin ensimmäistä kertaa. Tarkemmin sanottuna, ei aivan ensimmäistä kertaa, tämä panssarivaunu taisteli syyskuussa lähellä Leningradia. Mutta siellä oli erityinen miehistö. Neljä saksalaista tyttöä taisteli siinä ja olivat valmiita testaamaan tällaista konetta todellisessa taistelussa.
  Täällä ne liikkuvat Kaspianmeren rannikkoa pitkin tasangolla. Ja neuvostoautot ilmestyvät eteen. Sisältää valon T-60.
  Gerda painaa joystickin nappia paljain varpaillaan. Ase ampuu ja kaikin voimin ajaa ammuksen Neuvostoliiton ajoneuvoon tappavalla voimalla.
  Gerda huutaa:
  Luumme eivät pelkää tankkeja,
  SS:ssä tiesimme aina taistella!
  Saksalainen tiikeri pysähtyy. Neuvostoliiton autot lähestyvät häntä. Charlotte ampuu tällä kertaa helakanpunaisella nännillä. Se kaataa venäläisen tankin ja vinkua:
  Emme ole yksinkertaisia tyttöjä,
  Siistit paljaat jalat!
  Sitten Christina ampuu konekivääreitä ja niittää neuvostosotilaat. Lisäksi hän painaa liipaisinta paljailla rinnoistaan ja rubiininännillä.
  Tämän jälkeen tyttö huusi:
  - Olemme siistejä! Ja paljain jaloin!
  Sitten Magda ampui paljaalla, vaaleanpunaisella kantapäällään. Tyttö teki tämän erittäin tarkasti. Se törmäsi neuvostoauton läpi ja vinkaisi:
  - Kolmannelle valtakunnalle!
  Sitten hän näytti kieltään.
  Nämä ovat todella naisia.
  Mutta saksalaiset taistelevat toisella puolella ja työntyvät eteenpäin. Ja toisaalta Neuvostoliiton joukot.
  Tässä ovat erityisesti edelläkävijät. Paljasjalkaiset pojat ja tytöt shortseissa ja lyhyissä hameissa tervehtivät natseja aseiden ja ritsojen tulella.
  He heittelevät räjähteitä paljain, lapsellisin jaloin, mikä repii natseja.
  Ja samaan aikaan pioneerisankarit laulavat;
  Olemme pioneereja, Artemiksen lapsia,
  Syntynyt tutin sijaan kotelolla!
  Äitimme Venäjän kunniaksi -
  Poika taistelee rohkeasti!
  
  Kirkas solmio palaa kuin soihtu,
  Upea kuoro laulaa hymniä Isänmaalle!
  Ja Fuhrer saa terävän kaktuksen perseeseen,
  Olemme laumoittain vastustajia, tiedä, että me murskaamme!
  Juhla opetti meille taistelun voiman,
  Osaa ampua ja juosta, taistella kaikkia vastaan!
  Otetaan vanhemmat veljet armeijaan,
  Mutta saamme myös menestystä!
  
  Millaista palvelua isänmaalle haluaisit?
  Tarvittaessa ojassa koneen luona!
  Ja ystävyys on vahvinta punaisen lipun alla,
  Tulkoon maani kommunismiin!
  
  Kuinka kovaa se onkaan edessä, ympäröitynä
  Lunta sataa jo, ja olemme paljain jaloin, jätkä!
  Kraut-hirviöille ei anneta anteeksi,
  Ja unelmissasi taistele ja uskalla!
  
  Me pojat olemme väsyneitä taisteluista,
  Nälkä, jalkasi vuoti verta!
  Mutta älkäämme antako heidän lyödä meitä saappailla,
  Kuten Rusin, sieluni rakastaa sinua!
  
  Emme tunne sanaa vankeus, no, helvettiin heikkouden kanssa,
  Kyllä, kuinka monta kaveria kuoli taisteluissa!
  Joskus väsymys hiipii,
  Kun se on kuin sadan tonnin automaattinen kuorma!
  
  Mutta meidän ei tarvitse alistua suruun,
  En siksi vannonut valaa Jumalalle!
  On palveltava Venäjää ilman ilkeitä tekoja,
  Toveri Stalin, ikuinen ihanne!
  
  Mutta tärkeintä on rohkeus ja rohkeus,
  Ajatuksen kekseliäisyyttä ja kauneutta!
  Älä ajattele, että kulttuuri on pikku juttu,
  Loppujen lopuksi säe syntyi tulen kielestä!
  
  Rinnassani on Jeesuksen liekki,
  Kuka on Jumala ja Vapahtaja ja kommunisti!
  Ei suvaitse pyhyyttä, tuntee pelkurien sielut,
  Ainoa tie on ylöspäin, älä edes ajattele putoamista!
  Lapset lauloivat ja tanssivat heittäen räjähdyspakkauksia paljain varpaillaan.
  Ja hyökkäyskoneet lensivät Saksan puolelta. Ja he lähettivät tappavia tuholahjoja.
  Taistelu oli kovaa. Pioneerit taistelivat lujasti, mutta eivät antaneet periksi vihollisille. He ampuivat kivääreillä ja pienillä pistooleilla. Ja he käyttivät myös ritsoja. Minkä he tekivät erittäin taitavasti.
  Vaikka esimerkiksi jotkut saksalaiset tankit eivät läpäisseet räjähteitä edestäpäin.
  Tyttö ja poika nojasivat paljaat kantapäänsä kiviin ja vetivät esiin suuren ritsan. He julkaisivat kotitekoisia räjähteitä. Hän lensi yli ja osui saksalaiseen autoon.
  Sen jälkeen pioneerisankarit alkoivat jälleen laulaa;
  Stalin on taistelun kunnia,
  Nuorisolentomme Stalin...
  Taistelu ja voitto laululla,
  Kansamme seuraavat Stalinia!
  Pioneerit laulavat kauniisti. Dagestanissa lokakuussa on vielä melko lämmintä, ja lasten on hyvä taistella paljain jaloin. Heidän lastensa jalkojen paljaat pohjat muuttuivat kovettuneiksi ja vahvemmiksi kuin heidän saappaidensa nahka.
  Ja heittele hyvin taitavasti kuolemanherneitä paljain sormin.
  Nämä ovat niin mahtavia lapsia täällä.
  Tyttö Lara twiittasi:
  Ihanan isänmaan laajuudessa,
  Karkaisu taistelussa ja kamppailussa...
  Sävelsimme iloisen laulun,
  Suuresta ystävästä ja johtajasta!
  Poika Serjozhka vastusti aggressiivisesti:
  - Entä Stalin? Kyllä, Stalin on vuohi! Hävisin sodan!
  Tyttö Larisa polki vihaisesti paljain jalkaansa ja huomautti:
  -Tällaisista puheista voit päätyä oikeuteen!
  Pioneeripoika Mishka karjui:
  - Mikä ei ole totta! Fasisti on murtautunut Kaspianmerelle! Ja tämän jälkeen väität Stalinin olevan nero.
  Ja poika, paljain jaloin, heitti pienen kranaatin saksalaisia kohti.
  Pioneer Sashka vinkui:
  Valkoinen armeija, musta paroni,
  He valmistavat meille jälleen kuninkaallista valtaistuinta...
  Mutta taigasta Ison-Britannian meriin,
  Puna-armeija on vahvin!
  Ja taas välähti lasten paljaat, pyöreät, pölyiset kantapäät, joita karheutti jatkuva paljain jaloin kävely.
  Näin he taistelevat ja taistelevat. Vaikka voimat ovat eriarvoisia. Mutta nämä ovat edelleen edelläkävijöitä.
  Ja jos tyttö heittää herneen paljaalla kantapäällään, hän repii saksalaiset osiin. Ja lapset jatkavat laulamista;
  Pilvet tulivat verenimejiltä,
  Helvetti on purkautunut maasta ei kaukana!
  Käärme ryömii pantsvale kalkkarokäärme,
  Pilvet ovat täynnä verta!
  
  Aallot paahtavat, ne roiskuvat kuin helvetin myrsky,
  Ja hän tapaa armeijan rohkeimpia rohkeita!
  Suojelemme kauniita suloisia naisia,
  Tulemme olemaan isiemme rikosten arvoisia!
  
  Minun maani, kuinka tuskallisesti voitit,
  Vastustaja jätti sata jälkeä haavoista!
  Mutta me heitämme fasismin jalustaltaan,
  Vuorokausien rutto ei kestä kauan!
  
  Ja kuolema jo muuttuu valkoiseksi pilvien takana,
  Mutta ajatuksemme ryntäävät taivaaseen!
  Tallakaamme pahamaineiset roistot tomuksi,
  Ja me revimme Wehrmachtin kahtia!
  
  Emme tiedä rauhaa ja vanhuutta mätänee,
  Olemme pyhän isänmaamme lapsia!
  Kaikki kirkas taisteli natseja vastaan,
  Olemme näiden mahtavien juurien versoja!
  
  Ja mikä paha pommi räjähti voimalla,
  Mitä me tarvitsemme tästä kuoren räjähdyksestä, tästä ukkonen!
  Venäjän taistelijat kykenevät moneen asiaan,
  Ja Fuhrerille ylhäältä tulee pohja!
  
  Helvetin helvetti leimahti,
  Ryömiä pitkin kalliorataa saalistavan "Tiikerin" tynnyrin kanssa!
  Ja kaikki väsymys lensi heti pois meistä,
  On hauskojen pelien aika!
  
  Kranaatti kädessäni ja kohtalokas heitto,
  Tiikeriin osui kovaa kuonoa!
  Ja Hitler tatarikattilahuoneen pataan,
  Jotta et paljastaisi sitä Venäjän maailmalle!
  
  Berliini tärisee raivoisista lentopalloista,
  Täällä punainen lippu liehuu Reichstagin yllä!
  Ja aurinko paloi isänmaan yllä,
  Loppujen lopuksi Kolmas valtakunta on muutettu tomuksi ja tuhkaksi!
  Lapset taistelevat itsepäisesti ja sankarillisesti.
  He osoittavat, että heidän sydämensä on nuori, mutta erittäin rohkea. Ja niin neljä lasta istuttivat paljain jaloin ja työnsivät suuren tynnyrin nitroglyseriiniä.
  Hän pyörähti ympäri ja kääntyi.
  Ja kuinka hän joutuu vittuun törmäämällä saksalaiseen panssarivaunuun.
  Myöhemmin pioneerit lauloivat ilossa;
  Olemme kommunismin pioneereja, lapset,
  Joka ainakin nostaa maata...
  Hitler vastaa kiivaasti vihastaan,
  Me murskaamme, usko Saatana!
  
  Vannoimme valan Jumalan edessä,
  Ja Lenin antoi sydämensä nuorille...
  Oi, älä tuomitse pioneereja ankarasti,
  Ja Kaikkivaltias antoi lisää voimaa!
  
  Menimme eteen paljain jaloin,
  He halusivat taistella ja suojella kotimaataan...
  Sekä pojat että tytöt, joilla on viikate, ovat meitä varten,
  Ja uskollisuutemme on vahva panssari!
  
  Taistelut käytiin Moskovan lähellä,
  Säiliöt paloivat, asfaltti suli...
  Saa nähdä, uskon kommunismiin,
  Ja te natsit, ottakaa miekkasi!
  
  Älkää uskoko minua, ihmiset, Hitler ei ole kaikkivoipa,
  Vaikka füürerin idea elää...
  Ja me löimme fasisteja kovasti,
  Lähdetään tälle mahtavalle matkalle!
  
  Emme pelkää Venäjän vihollisia,
  Rakastamme alkuperäistä Neuvostoliittoamme...
  Et ole ritari, jolla on klovnin sielu,
  Annetaan esimerkkiä Jumalan valtakunnalle!
  
  Hitler ei tiedä, hänet hakataan pahasti,
  Vaikka helvetin voima raivoaa hänessä...
  Ja loiskrautit tulevat,
  Joka täyttää rauhan tulella!
  
  Venäläisten suuruus on voittaa pelaamalla,
  Vaikka tämän takana on valtava määrä työtä...
  Voitto tulee, uskon rehevään toukokuuhun,
  Ja Fuhrer tulee olemaan täysin paska!
  
  Tämä on uskomme, kommunismin voima,
  Anna Neuvostoliiton kukoistaa ikuisesti...
  Me murskaamme, tiedät fasismin ikeen,
  Näin Venäjästä on tullut armeija!
  
  Stalingradissa Fritzit hakattiin,
  He tunnistivat vahvan nyrkkimme...
  Ja annoimme hienoja lahjoja,
  Ja he antoivat diktaattorille nikkelin!
  
  Minun maani on kaunis Venäjä,
  Omenapuut kukkivat arktisella alueella...
  Svarog ja Stalin ovat Messias, tiedä
  Natsit pakenevat venäläisiä taistelijoita!
  
  Niin kaunis universumi on,
  Kun kommunismi loistaa hänen yläpuolellaan...
  Ja koettelemukset ovat koulutuksen vuoksi,
  Lento vain ylös eikä sekuntia alas!
  
  Otimme talven villin punaisella itkulla,
  He mursivat Valkokaartin selkärangan...
  Kommunismin Venäjän viholliset lyödään,
  Meillä on vielä palkinnot lounaalla!
  
  Pitelimme Stalinia erittäin tiukasti,
  Tytöt paljain jaloin missä tahansa pakkasessa...
  Sinusta on tullut, usko minua, vahva ihminen,
  Ja pioneerista on tullut ritari!
  
  Ei, Venäjä ei koskaan hajoa,
  Kuolematon Lenin näyttää tien...
  Emme pelkää kiiltäviä liekkejä,
  Ja venäläiset eivät voi kääntyä pois kommunismista!
  
  
  Äitimme Venäjän nimessä,
  Yhdistetään sydämet yhdeksi seppeleeksi...
  Hurraa tytöt huusivat äänekkäästi,
  Toteuta suuri unelma!
  Kyllä, uskomme on aina olla isiemme kanssa,
  Ja jos voit ylittää esivanhempasi...
  Tulemme ikuisesti olemaan rohkeasti hyvin tehtyjä,
  Vaikka hän näyttää korkeintaan kaksikymmentä!
  
  Rakastamme isänmaatamme, usko minua,
  Haluamme onnea ikuisesti...
  Lucifer, usko minua, ei tuhoa meitä,
  Kesä tulee - kylmä katoaa!
  
  Venäjällä kaikki kukkii upeasti,
  Ihan kuin ongelmat olisivat kadonneet maailmasta...
  Kommunismin aika tulee, uskon,
  Rikkaus ja ilo ovat ikuisia!
  
  Tiede herättää henkiin taisteluissa kuolleet,
  Ihmisillä tulee olemaan nuoruutta ikuisesti...
  Ja ihminen on kuin Kaikkivaltias,
  Pahis katoaa, tiedän ikuisuudessa!
  
  Lyhyesti sanottuna, onnellisuus loistaa kaikille universumissa,
  Kaikki maailman ihmiset ovat kuin yksi perhe...
  Lapset nauravat ja leikkivät taivaassa,
  Tulet rakastamaan minua laululla!
  Näin lapset laulavat kauniisti ja hyvällä fiiliksellä. Ja he paljastivat valkoiset hampaansa.
  Ja sitten yksi tyttö heitti herneen paljaalla vaaleanpunaisella kantapäällään. Niinpä se lensi ohi ja osui saksalaisen tankin piippuun repimällä irti tornistaan juurista. Sen jälkeen nuori kaunotar huusi:
  - Kalju Fuhrer kuole!
  Poika Serjozhka heitti paljain jaloin kiviä, se löi saksalaista upseeria nenään ja siristi:
  - Stalin on vuohi, mutta isänmaa on sydämessämme!
  Ja toisessa paikassa epätoivoiset komsomolin jäsenet taistelevat. He ovat myös paljain jaloin ja lyhyissä hameissa.
  Ja he ampuvat itseään aseilla tai kotitekoisilla bazookoilla.
  Ja jotkut tytöt vetivät narua taaksepäin paljain varpaillaan ja ampuvat tarkasti ja tarkasti.
  Veronica painoi punaista nänniään nappia ja alkoi laulaa. Muut komsomolitytöt soittivat:
  Pelastamme suuren Venäjän,
  Harmi kun meidän ei tule...
  Suoritetaan sotilaallinen tehtävä,
  Tuomitaan japanilaisia!
  
  Olemme tyttöjä vain komsomolin jäseniä,
  Usko minua, olemme syntyneet taistelemaan...
  Vaikka Mikado käyttää ryppyhattua,
  Meidän on tuhottava imperiumi!
  
  Älkäämme antako Japanille voittoa
  Samurai ei voi voittaa Venäjän...
  Olkoot isoisät ylpeitä ritareista,
  Röyhkeä karhu repii sinut riekaleiksi!
  
  Vahvuutemme on Venäjän voima,
  Hän heitti veitsen paljain jaloin...
  Hän murskasi tunnetusti vihollisensa,
  Tytöillä on todella siistit luonteet!
  
  Taistelimme myös Wehrmachtin kanssa leikkien,
  He voittivat Fritzet reippaasti Moskovan lähellä...
  Ja he saapuivat Berliiniin voittoisassa toukokuussa,
  Talloi paljaita neitoja jaloillaan!
  
  Ei, kukaan ei pysäytä slaaveja,
  Suuri kuningas johdattaa sinut taisteluun...
  Me tytöt punomme hiuksemme,
  Samurain muuttaminen roskiksi!
  
  Vihollinen lyödään kovasti,
  Viholliset eivät voi voittaa venäläistä henkeä...
  Neuvostoliiton tytöt ovat urheilullisia
  Ja karhun isäntä on mahtava!
  
  
  Komsomolitytöt kansasta,
  He rakastavat taistella kovasti...
  Isänmaalle, Lenin, vapaus,
  He murskaavat minkä tahansa armeijan, usko minua!
  
  Uskon samuraihin, heidät lyödään,
  Kunniakkaita komsomolin jäseniä palkitaan...
  Samuraijoukko on voitettu,
  Loppujen lopuksi on monia loistavia sankareita!
  
  Suuri tsaari hallitsee Venäjää,
  Antaa säädöksiä, tuomitsee palvelijoita...
  Valtaistuin ei siedä meteliä ja haukkumista,
  Eikä tapa hillitä pelkoa!
  
  Rus', olet äitimme ja jumalattaremme,
  Tytöt ovat innokkaita taistelemaan puolestasi...
  Jopa kaunokaisilla on paljaat jalat,
  Mutta he rikkovat tämän ryöstön!
  
  Ei, Port Arthurin ei pitäisi olla täynnä,
  Emme anna tällaista virstanpylvästä ottaa...
  Ja japanilaiset saavat tyhmän luodin kiinni,
  Ja revi se kranaatilla!
  
  Ei koskaan polvistu
  Kaikkivaltias perhe, Svarog, on kanssamme...
  Stalin ja suuri Lenin ovat kanssamme,
  Jeesus on kanssamme - Korkein Jumala!
  
  Komsomolin jäsenet eivät murtu taistelussa,
  Sotilaiden teot ovat lukemattomia...
  Ritarit osasivat aina taistella,
  Saatana tuhotaan!
  
  Ei ole kauniimpaa isänmaata-Venäjää,
  Taistele hänen puolestaan äläkä pelkää...
  Tehdään koko maailma onnellisemmaksi, usko minua,
  Koko universumi on valon soihtu, Rus'!
  
  Ja kun voiton aika tulee,
  Ja kaikista unelmista tulee loistavia...
  Anna surujen ja ongelmien ohittaa,
  Runsauden ja kauneuden valtakunnassa!
  Komsomolin jäsenet lauloivat niin kauniisti. Mutta on vaikea taistella. Täällä ilmassa kaksi saksalaista tyttöä, kauniita blondeja ässää.
  Albina ampui paljain varpaillaan. Hän ampui alas kolme Neuvostoliiton lentokonetta yhdellä räjähdyksellä ja vinkaisi:
  - Näytämme korkeimman luokan!
  Alvina osui myös viholliseen ja käytti helakanpunaista rintanippaa, ja tällä kertaa hän ampui alas neljä venäläistä konetta ja siristi:
  - Siitä tulee maailman suurin voitto!
  Ja tyttö nauraa niin lujasti. Molemmilla puolilla on arvokkaita vastustajia.
  Samaan aikaan marraskuun puoliväliin mennessä saksalaiset yhdistyivät turkkilaisten kanssa ja saavuttivat Bakun. Nyt Neuvostoliitto on menettänyt pääsyn öljyyn, ja asiat ovat tulleet sille vaikeaksi.
  Lähes koko Kaukasus vangittiin.
  Britit lykkäsivät operaatiota Torch. He olivat niin epävarmoja. Ilmataistelut jatkuivat vain ilmassa. Marraskuussa Johann Marcel teki uuden ennätyksen ampumalla alas yli kahdeksankymmentä lentokonetta kuukaudessa. Ja ensimmäistä kertaa yli kolmesataa yksikköä kaatuneiden autojen määrä. Ja hän oli ensimmäinen Kolmannen valtakunnan soturi historiassa, joka sai toistuvasti Rautaristin Ritariristin hopeatammenlehtien miekoilla ja timanteilla.
  Sitten saksalaiset valloittivat Kaukasuksen ja kaikki kaupungit kokonaan talven aikana. Jerevan putosi viimeisenä, täysin ympäröitynä ja tukkeutuneena.
  Tämän jälkeen Wilson Churchill ehdotti aselepoa Hitlerille. Ja suurin kannibaali suostui lopettamaan Neuvostoliiton.
  Johann Marcel oli tähän mennessä ampunut alas yli viisisataa lentokonetta ja hänet siirrettiin itärintamalle.
  Toukokuussa, kun tiet olivat kuivuneet, saksalaiset alkoivat edetä toiselta puolelta Saratovia ja toiselta puolelta Moskovaa.
  Saksalaiset tankit osallistuivat massiivisesti taisteluihin: "Panther", "Tiger", "Lion" ja itseliikkuva ase "Ferdinand" ja modernisoitu T-4. Lisäksi joitain pienempiä itseliikkuvia aseita.
  Ja uusi kylä alkoi toisen maailmansodan historiasta, mutta Neuvostoliiton tytöt ja pioneerit taistelevat suurella sankaruudella.
  
  ELF-AS MUUTTAA TOINEN MAAILMANSODAN KULUTTA
  HUOMAUTUS
  Yksi rinnakkaismaailman haltioista halusi taistella. Mutta hän valitsi uran Luftwaffen lentäjänä. Tonttu osoittautui ilmiömäisen vahvaksi ässälentäjäksi, joka keräsi ennätyspisteitä. Ja hän alkoi tehokkaasti vaikuttaa toisen maailmansodan kulkuun.
  . LUKU nro 1.
  Yksi rinnakkaismaailman haltioista halusi tulla sankariksi ja taistella ilmailussa. Ja sen piti tapahtua, että hän päätyi Luftwaffeen. Neljäkymmentätoisen vuoden lopussa tämän rohkean lentäjän ura alkoi. Hän on tonttu, eikä kukaan voisi kaataa häntä. Mutta hän itse ampui aktiivisesti lentokoneita. Wolf Bismarck katkaisi rintaman Välimeren sektorilla yli kolmesataa lentokonetta. Ensimmäisestä kahdestasadasta hän sai Rautaristin Ritariristin tammenlehdillä, miekoilla ja timanteilla. Tämä oli tuolloin yksi kolmannen valtakunnan korkeimmista palkinnoista. Ja kolmestasadasta pudonneesta koneesta Wolf - kuten tämä tonttu itseään kutsui - sai Saksan kotkan ritarikunnan timanteilla.
  Mutta todellinen voitto odotti tonttuässää, kun hänet siirrettiin Kursk Bulgeen. Hänen yksinkertaisesti upea uransa alkoi itärintamalla. Niin tehokas, että historian kulku alkoi muuttua. Kahdessa kuukaudessa Wolf ampui alas yli neljäsataa Neuvostoliiton lentokonetta.
  Ja hänelle myönnettiin ritarikunnan uusi aste: Rautaristin Ritariristi kultaisilla tammenlehdillä, miekoilla ja timanteilla. Ja seitsemäsataaviisikymmentä alas pudonnutta lentokonetta varten - ainutlaatuinen tutkinto - perustettiin kuudes palkinto nimenomaan Wolf Bismarckin erottamiseksi: rautaristin ritariristi platinatammen lehdillä, miekoilla ja timanteilla. Ja kun tonttuässä ampui alas tuhat lentokonetta, hänelle myönnettiin toinen erityisesti hänelle hyväksytty palkinto: Ritariristin tähti, jossa oli hopeatammenlehtiä, miekkoja ja timantteja.
  On huomattava, että Wolfin ilmiömäinen suorituskyky saavutettiin myös siksi, että hänelle annettiin kokeellinen ME-309-hävittäjä, jossa oli jopa kolme 30 mm:n ilmatykkiä ja neljä konekivääriä.
  Ja niin tuliisella voimalla ilmiömäinen susi tuhosi Neuvostoliiton autoja vähäpätöisesti kaukaa. Ja he eivät voineet ampua häntä alas, koska he kuolivat paljon aikaisemmin.
  Muut lentäjät saavuttivat superhaltian tason ja yrittivät taistella paremmin. Erityisesti erottui kaksi tyttöä: Albina ja Alvina. He taistelivat vain bikineissä ja paljain jaloin. Ja samaan aikaan saksalaiset lentäjät osoittivat ilmiömäisiä tuloksia.
  Albina taisteli Focke-Wulfissa, erittäin voimakkaasti aseistetussa ajoneuvossa. Hän painoi nappeja paljain varpaillaan ja ampui alas kolme Neuvostoliiton lentokonetta yhdellä iskulla ja lauloi:
  - Olemme mahtavia ilmiöitä,
  Tytöt ovat täysin paljain jaloin!
  Alvina, joka myös käytti paljaita varpaitaan ampuessaan ja ampui alas venäläisiä lentokoneita, julkaisi:
  - Kunnia Saksalle, kunnia -
  Tankit ryntäävät eteenpäin...
  Divisioonat mustissa paidoissa -
  Terveisiä saksalaisilta!
  Albina veti rintaliivit pois. Ja taas hän painoi nappia rintojensa helakanpunaisilla nänneillä ja lauloi:
  - Liota, liota -
  Stalin degeneroitunut!
  Liota, liota sitä,
  Tarvitsemme neuvoja!
  Ja taas hän käyttää paljas rintaansa taistelussa. Tämä on todella tyttö.
  Ja Alvina jäi myös vain ohuisiin pikkuhousuihin. Ja rintojen rubiininänni painaa nappeja. Ja hän katkaisee Neuvostoliiton lentokoneet ja samalla hän laulaa:
  Isänmaa, anna heidän huutaa rumasti,
  Mutta me pidämme hänestä...
  Prinsessa Ruusunen!
  Ja soturi otti sen ja näytti hänelle pitkän, vaaleanpunaisen kielensä. Nämä ovat todella naisia.
  Ja Wolf Bismarck osui joskus maakohteisiin ME-309:llään. Etenkin tankeille. 30 millimetrin pitkäpiippuinen ase voi helposti tunkeutua T-34 panssarivaunun katolle. Ja poista Neuvostoliiton kone käytöstä. No, miksi tonttuässä on huonompi kuin sama Rudel?
  Totta, tankkien tuhoaminen ei ole hänen päätehtävänsä, mutta silti hän parissa kuukaudessa Kursk Bulgessa tuhosi parisataa Neuvostoliiton ajoneuvoa tai pikemminkin pudotti ne hetkeksi pois toiminnasta. Säiliö, jonka luukku on rikki, voidaan korjata. Ellei miehistö kärsi. Mutta 30 mm:n tykissä on pieni ammus, joten kaikkia tankissa olevia on vaikea tuhota. Hän ampui alas monia IL-2-hyökkäyslentokoneita aiheuttaen merkittävää vahinkoa Puna-armeijan hyökkäyskyvylle.
  Tämän seurauksena saksalaiset pystyivät välttämään täydellisen tappion Kurskin pullistumassa. Ja etulinja vakiintui. Natsit menettivät Orelin ja Belgorodin, mutta pystyivät pitämään Kharkovin ja osan Donbassista.
  Taistelut kestivät myöhään syksyyn asti. Sitten tuli tauko. Puna-armeijan tappiot olivat suuret, mutta myös saksalaiset olivat jonkin verran uupuneita. Edistyneempi versio pienellä ja kapealla tornilla, Panther-2, alkoi saapua eteen . Se oli paremmin suojattu sivulta, ja sen aseella oli panssaria lävistävämpi 75 mm, piipun pituus 100 EL.
  "Tiger"-2 ilmestyi myös hieman aikaisemmin kuin todellisessa historiassa. Mutta tämä liian raskas tankki ei ollut kovin suosittu armeijan keskuudessa.
  Mutta "Panther"-2 näytti itsensä melko hyvin.
  Itärintama oli jäätynyt. Taistelut käytiin vain ilmassa. Saksalainen lentäjä Wolf Bismarck eli tonttu sai lempinimen valkoiseksi paholaiseksi. Ja Stalin laittoi miljoonan ruplan palkkion päähänsä.
  Uuteen vuoteen mennessä Wolf Bismarck oli ampunut alas puolitoista tuhatta lentokonetta. Ja suuri määrä tankkeja ja maakohteita tyrmättiin. Siitä hän sai platinakupin timanteilla. Ja myös sotilaallisten ansioiden risti kultaa ja myös timantteja.
  Joulukuun lopussa puna-armeija yritti jälleen edetä rintaman eteläsivulla. Raskaat tappiot ilmassa ja paitsi Wolf Bismarckin myös muiden saksalaisten ässän tehokkuus hidastivat etenemistä.
  Taistelutoimet osoittivat naislentäjien käytön tehokkuuden taisteluissa.
  Erityisesti nuori tonttu itse taisteli yhdessä tytön Helgan kanssa. Hän taisteli Focke-Wulfilla ja osui enemmän maakohteisiin.
  Tytöt ovat varmasti kauniita. Ja hän käytti myös paljaita varpaitaan ammuttaessa. Mikä oli erittäin tehokasta.
  Helga oli viehättävä ja erittäin kaunis blondi, jolla oli siro vartalo.
  Hän taisteli usein vain pikkuhousuissaan. Ja hän löi rohkeasti Neuvostoliiton tankkeja murtautuen niiden tornien läpi.
  Uusista saksalaisista ajoneuvoista Jagdpanther oli edistyneempi ja tehokkaampi. Tämä itseliikkuva ase oli sekä voimakas aseistuksessa, melko hyvin suojattu edestä että liikkuva. Myös Panzer-4 itseliikkuva tykki, joka oli sekä matala että hyvin panssaroitu edestä, osoittautui varsin hyväksi.
  Talvella saksalaiset puolustivat itseään taitavasti. Lisäksi liittolaiset, jotka kärsivät tappioita taisteluissa Sisilian ja Italian puolesta, toimivat erittäin huolellisesti eivätkä ottaneet edes Napolia. Ja he häiritsivät vähemmän saksalaisia joukkoja.
  Hitler tapasi henkilökohtaisesti Wolf Bismarckin. Ja hän vakuutti Fuhrerin, että risteily- ja ballististen ohjusten sijaan FAA investoisi Focke-Wulf TA-152:n edistyneempään muunnelmaan. Ja tämä monikäyttöinen lentokone osoittautui erittäin onnistuneeksi.
  Sen aseistus ja panssari olivat erittäin vahvoja, ja sen lento-ominaisuudet ja ohjattavuus olivat paljon parempia kuin Focke-Wulfin. Ja tämä kone alkoi saada ylivaltaa ilmassa. TA-152:lla voit myös iskeä maakohteisiin. Erityisesti tankeissa, itseliikkuvissa aseissa, kuorma-autoissa, Neuvostoliiton tykistössä ja raketinheittimissä.
  Nämä olivat todella superluokan autoja.
  Puna-armeija juuttui Saksan puolustuslinjaan. Neuvostojoukot eivät onnistuneet saavuttamaan menestystä Leningradin lähellä, Ukrainassa tai keskustassa.
  Natsit lisäsivät panssarivaunujen ja itseliikkuvien aseiden tuotantoa. Varsinkin Jagdpanther, joka oli hyvä ja tehokas. Ja "Panther"-2 osoitti tasonsa erityisesti taitavalla voimien käytössä.
  Ja tietysti myös saksalaisia tyttöjä taistelee. Myös tankeissa.
  Wolf Bismarck vakuutti Fuhrerin, että naisia tulisi käyttää etupuolella. Koska he ovat erittäin hyviä taistelijoita.
  Ja se on todella kuin esimerkiksi panssarimiehistö Panther 2 -taisteluissa.
  Gerdalla on talvesta huolimatta päällään vain pikkuhousut ja paljain jaloin.
  Ja hän on erittäin kaunis ja viehättävä blondi.
  Ja Panther-2:n tykki on erittäin pitkän kantaman. Ja jos hän lyö sinua, hän todella lyö sinua tappavalla voimalla.
  Gerda, paljastaen hampaat, ampui neuvostoautoa paljain varpaillaan. Hän löi kolmekymmentäneljää kaukaa ja sirutti:
  - Olen siisti tyttö, tiedätkö
  Ja taistelen aina paljain jaloin...
  Nämä ovat todellisia sotureita.
  "Panther" 2 seisoo paikallaan väijytyksessä. Neuvostoliiton ajoneuvot yrittävät edetä. Uuden saksalaisen tykin ammuksen alkunopeus on 1300 metriä sekunnissa, mikä mahdollistaa sen tunkeutumisen Neuvostoliiton ajoneuvoihin kaukaa pienelläkin kaliiperilla.
  Nyt Charlotte ampuu. Punatukkainen tyttö käyttää myös paljaita sormia siroilla, ruskettuneilla jaloillaan.
  Charlotte ampui tarkasti ja lauloi:
  -Sinä rakastuit paholaiseen
  Ja päätin omistaa sivuni hänelle!
  Sitten Christina ampui myös Neuvostoliiton panssarivaunuun. Hän käytti myös paljaita varpaita. Se törmäsi venäläiseen ajoneuvoon aiheuttaen vakavia vahinkoja ja aiheuttaen sen kuoret palamisen ja räjähdyksen.
  Christina twiittasi:
  - Lähdemme rohkeasti taisteluun,
  Valtakunnan asian puolesta...
  Pyyhkimme vihollisemme paskaksi,
  Ja älä ajaudu!
  Sitten Magda alkoi ampua paljain varpaillaan. Ja se oli erittäin tarkka ja hyvin kohdistettu laukaus. Ja soturi antoi murskaavan iskun venäläiselle teknologialle. Ja se murtautui kolmenkymmenenneljän tornin läpi.
  Sen jälkeen tytöt lauloivat:
  Tässä on ensimmäinen sulatettu laastari,
  Näen Stalinin arkussa...
  Ja täynnä ruumiita,
  Venäjän maa!
  Panther 2:n tytöt taistelevat epätoivoisesti.
  Tässä Gerda ampui uudelleen, painamalla nappia helakanpunaisella nännillä. Ja hän löi Neuvostoliiton kolmekymmentäneljä suurella tarkkuudella. Lävisin sen ja tönäsin vartaloa kaukaa. Ja taistelusarja alkoi räjähtää.
  Gerda nauroi ja huomautti:
  - Luut eivät pelkää tankkeja,
  SS:ssä tiesimme aina taistella!
  Ajatus alastomien naisten rintojen käyttämisestä ampumiseen on hyvin edistyksellinen.
  Tässä Charlotte osui viholliseen karmiininpunaisen rintanännin avulla. Hän törmäsi venäläiseen autoon ja twiittasi:
  - Kunnia Kolmannelle Valtakunnalle, kunnia!
  Tässä ovat isänmaan rikkaat pellot...
  Emme tervehdi sinua
  Voit jopa menestyä tyhjästä!
  Ja tyttö näytti erittäin pitkän kielensä. Hän voi tehdä heille ihmeitä.
  Joten Christina nai rintansa rubiininännin. Hän osui T-34-76-autoon ja sirutti hampaat paljastaen:
  - Kunnia isänmaallemme Saksalle!
  Hän on niin siisti tyttö!
  Ja toinen neuvostotankki on tulessa. Ja tämä on erittäin siistiä ja siistiä.
  Magda otti sen ja löi vihollista mansikkarintanännin avulla ja teki sen erittäin tarkasti.
  Se törmäsi venäläiseen autoon, jossa oli haisevia miehiä. Lisäksi ammus räjähti. Ja räjähdys tapahtui.
  Kultahiuksinen soturi lauloi:
  - Planeetta tunnustaa saksalaisten suuruuden,
  Voimme istuttaa banaaneja Marsiin...
  Kaikki maailman kansat rakastavat ja arvostavat meitä,
  Koska meillä on Jumalanäiti!
  Ja tyttö käytti taas ruusunupun muotoista nänniään. Ja se on erittäin kaunis.
  Ja kun tytöt tappelevat vain tiukoissa pikkuhousuissa, se on erittäin kaunista.
  On hyvä, kun tyttöjä on paljon. Esimerkiksi Shella ja Frida tappelevat. Kaksi tyttöä ampuu kiikarikivääreillä.
  Ja he ovat myös paljain jaloin ja bikineissä. Todella kauniita ja seksikkäitä tyttöjä. Ja heillä on laatan muotoiset vatsat.
  Tämä on todella hienoa. Ja niin Shella ampuu vihollista lyömällä luodilla Neuvostoliiton upseeria.
  Sen jälkeen tyttö huutaa:
  - Olen mahtava supertyttö!
  Ja paljain varpaillaan hän heittää kranaatin suurella, tappavalla voimalla. Ja se lentää ohi ja tuhoaa paljon neuvostosotilaita.
  Ja Frida ampuu, ja myös tekee sen erittäin tarkasti. Iskee venäläisen komentajan läpi ja huutaa:
  - Saksalaiset naiset tulevat olemaan hyviä
  Lyömme kaikkia venäläisiä koko sydämestämme!
  Ja taas hän heittää sitruunan paljain varpaillaan valtavalla tuhovoimalla. Se räjähtää ja monia puna-armeijan sotilaita hakataan, ja heidän kätensä ja jalat revitään irti.
  Frida otti sen ja karjui:
  - Astu kaasuun, tule, poikani, paina kaasua!
  Ja kimaltelee safiirisilmillä. Tämä on todella se tyttö, jota tarvitsemme. Ja erittäin siistiä.
  Shella otti sen ja twiittasi:
  - Kauniit huuleni,
  Ne ovat kuin koralli...
  Suurella ihmeellisellä hetkellä,
  Tytöt lakkoilevat!
  Minun on todellakin sanottava, että täällä on joitain erittäin upeita ja siistejä kaunottajia.
  Täällä Shella paljastaa rintansa pudottamalla rintaliivit. Ja helakanpunainen nänni painaa liipaisinta. Ja kuoleman lahja reagoi tappavalla voimalla. Tässä on nainen Saksasta, joka nai minut. Ja sanotaanpa se näin - erityisesti.
  Ja taas venäläiset sotilaat, joilla on revitty kädet ja jalat, hajaantuvat eri suuntiin.
  Frida otti ja paljasti myös hänen rintakuvansa. Ja käytti tappajarubiinirintanippaa. Ja niin hän löi vihollista suurella tarkkuudella. Ja hän ampui venäläisen kenraalin pallot.
  Sen jälkeen blondi saksalainen nainen lauloi:
  Missä yleispukusi on?
  Sinun käskysi, selkäsi on kuin naru...
  Olet jo kuullut valojen sammuvan,
  Vain sade osui kattoon,
  Sinun kenraali!
  Ja soturi välähti safiirinvärisiä silmiään. Tämä on todella tyttö. Ja samalla paljain jaloin.
  Ja hänen kielensä on hyvin tuhma.
  Tyttöjen ampujat työskentelevät. Ja he tyrmäsivät paljon Neuvostoliiton sotilaita ja upseereita.
  Naispuolinen tekijä voi ratkaista paljon. Ja hyvin kohdistettuja ampujalaukauksia.
  Uusimmat saksalaiset itseliikkuvat E-10-aseet osallistuivat taisteluihin. Ja sitten tonttuässä auttoi. Hän vakuutti Hitlerille, että Mausin parissa ei ollut mahdollisuuksia. Ja on parempi antaa suunnittelijoiden kehittää jotain, päinvastoin, pienempää, halvempaa, mutta paljon tehokkaampaa. Näin kolmannen valtakunnan parhaat suunnittelijat loivat auton. Siinä moottori ja vaihteisto sijaitsivat yhdessä lohkossa ja poikki, ja autoa voitiin myös laskea.
  Sen korkeus oli vain 1,2 metriä, ja vain kahden hengen miehistö makasi. Ja auto painoi vain kymmenen tonnia 400 hevosvoiman moottorilla. Lisäksi ase on 75 mm pitkä ja sen piipun pituus on 48 EL. Ja etupanssari on 82 mm suuressa kulmassa ja sivupanssari on 52 mm, ja se on peitetty teloilla.
  Eli tuloksena oli kone - pieni, liikkuva, ohjattava, huomaamaton ja samalla hyvin suojattu. Ei niin kuin Hiiri, joka ei edes luonnoksessa näyttänyt erityisen houkuttelevalta valtavan painonsa vuoksi - sitä olisi ollut vaikea kuljettaa ja alhaisella nopeudella.
  Miten tämä tankki epäonnistuisi maastossa?
  Ja E-10 on vain ihanteellinen auto. Ja sen Neuvostoliiton kolmekymmentäneljä ei kyennyt tunkeutumaan otsaan edes ammuttaessa pisteestä. Mutta saksalainen auto oli silti erittäin helppo naamioida.
  Kaksi tyttöä: Eva ja Adala, taistelivat sellaisessa autossa Neuvostoliiton tankkien kanssa. Ehkä ase ei ole tarpeeksi voimakas torjumaan vihollista kaukaa. Mutta hän ei todellakaan näe vihollistakaan. Ja vaikka hän näkisi sen, hän ei lyö sitä.
  Näitä tyttöjä todella tarvitset. Ja tietysti heillä on myös salaisuus. Taistele paljain jaloin ja bikineissä.
  Mielenkiintoista on myös se, että natsiauto maalattiin valkoiseksi ja on käytännössä näkymätön lumessa.
  Eva painoi joystickin painikkeita paljain varpaillaan. Lyö Neuvostoliiton kolmekymmentäneljää kaukaa. Silti saksalainen ase on joka tapauksessa parempi kuin Neuvostoliiton, ja lauloi:
  - Eh, siellä on Baba Eva,
  Eh, siellä on luola!
  Ja Adala myös iskee vihollista kuin hullu. Ja myös käyttämällä paljaita varpaita. Lyö vihollisen läpi ja huutaa:
  - Kunnia! Kunnia! Kunnia!
  Saksa on valta!
  Oletetaan, että nämä ovat täällä olevia tyttöjä - aivan huippuja. Ja kuka voi kilpailla heidän kanssaan? Ne ovat erittäin siistejä.
  Ja ampuvat tarkasti. Ja saksalainen auto on myös erittäin liikkuva. Ja niin hän lyö vihollisensa. Ja näyttää tappajaluokkansa.
  Mutta tietysti on naisia Neuvostoliiton puolelta. Ja he myös taistelevat paljain jaloin ja bikineissä.
  Esimerkiksi Elizabethin miehistö T-34-76:lla. Tytöt tappelevat lähes täysin alasti.
  Elizabeth ampuu paljain varpaillaan ja laulaa:
  - Tytöt ovat erilaisia
  Mutta tässä tapauksessa punaiset...
  He haluavat voittoa
  Tarvitsemme poikia, emme isoisiä!
  Catherine vilkutti hänelle ja koukutti:
  - Kyllä, tarvitsemme valittuja poikia!
  Ja hän ampui myös paljain varpaillaan.
  Ja sitten koko tyttöjen tankkiryhmä alkoi laulaa;
  Liityin komsomoliin soittaessani,
  Kaunis unelma tyttö...
  Luulin, että maailma olisi ikuinen toukokuu,
  Jokainen päivä on kevään syntymä!
  
  Mutta jostain syystä se ei onnistunut,
  Jotenkin en voi rakastua...
  No, kerro minulle kaverit
  Elämä on erittäin vahva airo!
  
  Yhtäkkiä sota jyrisi,
  Ja kuoleman hurrikaani ryntäsi...
  Ja tytöilläni on vahva kroppa,
  Voit heti asettaa itsesi hyökkäyksen kohteeksi!
  
  Usko minua, en halua luovuttaa,
  Taistele isänmaan puolesta loppuun asti...
  Kannamme kranaatteja vahvassa repussa,
  Stalin korvasi isänsä sydämissä!
  
  Warriors ovat mahtavia Venäjällä.
  Voimme suojella rauhaa ja järjestystä...
  Taivaan tähdet kastelivat samettia,
  Ja metsästäjä muuttui riistaksi!
  
  Olen paljasjalkainen tyttö tappelemassa
  Täynnä kiusausta ja rakkautta...
  Se tulee olemaan, tiedän paikan tässä paratiisissa,
  Onnea ei voi rakentaa verelle!
  
  Isänmaan suuret soturit,
  Taistelemme tiukasti Moskovan lähellä...
  Ja sitten unelma kommunismin aikana,
  Saatanan kanssa alamaailmaa vastaan!
  
  Rohkeat venäläiset kaverit,
  Että he taistelevat rehellisesti loppuun asti...
  He ampuvat konekiväärillä,
  Jos tarvitset kultaisen kruunun!
  
  Edes luoti ei voi pysäyttää meitä
  Jeesus suuri Jumala on noussut...
  Petollisen lohikäärmeen päivät ovat ohi,
  Siitä tuli vielä kirkkaampi taivaalta!
  
  Rakastan sinua, rakas Lada,
  Korkein Jumala Svarog on kunniassa...
  Meidän on taisteltava Venäjän puolesta,
  Paras Valkoinen Jumala on kanssamme!
  
  Älä paina venäläisiä polvilleen,
  Usko minua, lihaamme ei voi hillitä...
  Stalin ja suuri Lenin ovat kanssamme,
  Sinun on myös läpäistävä tämä koe!
  
  Isänmaan tuska on myös sydämissämme,
  Uskomme hänen suuruuteensa...
  Avaamme nopeasti oven avaruuteen,
  Siitä tulee erittäin makea elämä!
  
  Olemme paljain jaloin kauniita tyttöjä,
  Juoksemme niin reippaasti lumikoiden läpi...
  Emme tarvitse tätä katkeraa vodkaa,
  Kerubi levittää siipensä!
  
  Me tytöt puolustamme isänmaata,
  Ja me vastaamme krauteille, ei pahoille,
  Helvetin Kain tuhotaan,
  Ja hei Kristus Vapahtaja!
  
  Tulee aikakausi - se ei voisi olla parempi,
  Kuolleet nousevat ikuisesti...
  Universumista tulee todellinen paratiisi,
  Kaikkien unelma toteutuu!
  Näin komsomolitytöt lauloivat ja ampuivat. Ja he käyttivät sekä paljaita varpaita että helakanpunaisia nännejä.
  Ja sitten Elena ampui myös paljaalla pyöreällä kantapäällään. Ja löi vihollista.
  Tämän jälkeen tyttö sanoi:
  - Kiitos Stalinille
  Joka on täynnä ruumiita...
  Venäjän maa!
  Ja myös Euphrosyne ottaa paljaat varpaansa ja iskee vihollista. Ja hän tekee sen erittäin tarkasti ja tarkasti.
  Sitten se huutaa:
  - Meidän tytöt ovat röyhkeitä,
  Siitä tulee yksinkertaisesti ensiluokkaista!
  Neuvostoliiton tankki ei ole kovin hyvä. Ja kuoret lentävät usein kohteen ohi, vaikka ne laukaistaan paljain jaloin.
  Ja pioneerit myös taistelevat. Pojat tappelevat talvella paljain jaloin ja shortseissa.
  Lasten paljaat, ruskettuneet jalat muuttuivat siniseksi kylmästä, mutta pojat näyttivät erittäin ylpeiltä. Vaikka kylmässä ja jäisessä tuulessa he taistelevat vartalonsa alasti. Ja samaan aikaan heidän siniset huulensa laulavat;
  
  Minun maani lokakuun lipun alla,
  Valon voiman korkeudet saavutettu!
  Loppujen lopuksi taistelemme hänen puolestaan turhaan,
  Anna hänen rakkautensa laulaa ikuisesti!
  
  Ihmisten neuvojen maa tuo rauhan,
  Kaikki ovat onnellisia siinä - tunne proletaari!
  Kuka on Venäjän puolesta - kunnia ja kunnia,
  Laulataan miljoonan aarian hymnit!
  
  Saavutetaan kunnia - maan nuoriso,
  Rakennetaan temppeleitä - kommunismin paratiisi!
  Ja missä musta savu leijuu kaukaisuudessa,
  Tiedä, että tämä on ilkeän fasismin askel!
  
  Mutta mitä pioneeri antoi valalla -
  Vannoin valon asian puolesta - palvella innokkaasti!
  Koska vastustaja halusi viedä tavarat pois,
  Jahtaamme hänet nappihaitarin soidessa!
  
  Vihollinen ei tiedä, että kotimaamme on kanssamme,
  Aika tulee - laivoja rakennetaan!
  Isänmaan taistelijamme selkärankamme ei ole haalistunut,
  Tulkoon jokaisesta urhoollinen sankari!
  
  Lennämme tähtiin laululla,
  Kaivamme kanavia Marsiin pian!
  Valtuuston ihmiset ovat yhdistyneet puolueeseen -
  Loppujen lopuksi kommunismi toi meidät linjaan ihmisinä!
  
  Sota ei tietenkään ole peliä,
  Olet kohde ja ampuja samaan aikaan!
  Ja luoti pistää kuin terävä neula,
  Olkoon se erittäin huono ilkeille Krauteille!
  
  Voimme saavuttaa kaiken, kaiken -
  Ja aamiaiseksi tulee palmuja ja kookosta!
  Niille, jotka eivät välitä tästä kaikesta,
  Tulee reilu kova keppi!
  
  Tiger-tankki luuli olevansa haavoittumaton,
  Ja mikä paraati Neuvostoliiton aukiolla!
  Mutta he osoittivat, että hän on voittamaton,
  Mikä estää pakkanen ajamasta sinua kesällä!
  
  Joten Stalin on Venäjän sielun omatunto, kunnia -
  Hän käski meidät taistelemaan sen puolesta, mikä on pyhää!
  Tyttöni on parempi olla surullinen
  Kunnia on tuhoutumaton, lusikallinen rahaa!
  
  Kovan kidutuksen alaisena - et voi huutaa,
  Näytä kaikille - taistelija monoliitista!
  Sellainen on puna-armeijoiden vahvuus
  Jossa poikakin taistelee kuin eliitti!
  Näin pioneerit laulavat ja taistelevat rohkeasti. Ja 11-12-vuotiaat pojat heittelevät paljain varpaillaan räjähtäviä kuolemanpaketteja.
  Ja he tekevät sen erittäin aggressiivisesti.
  Ja lapset ampuvat myös erittäin tarkasti vihollista kohti.
  Eräs pioneeri heitti kotitekoisen miinan paljaalla kantapäällään ja se putosi saksalaisen tankin telojen alle.
  Poika karjui:
  Lanka on katkennut
  Meitä uhkaa paha kuolema...
  Ja elää
  Sankarin täytyy kuolla!
  Tässä pojat laulavat rohkeasti ja raivokkaasti.
  Pojat juoksevat lumikoiden läpi puolialasti ja paljain jaloin. Heidän kengittömät jalkansa ovat punaiset kuin variksen jalat.
  Ja heidän vartalonsa muuttuivat siniseksi lävistävästä tuulesta, joka piiskasi heidän kylkiluita. Se on niin pelottavaa pojille.
  Mutta rohkeat lapset ampuvat. Jotkut shortseissa pukeutuvat pojat käyttävät jopa ritsoja. Ja he vetivät narusta paljain varpaillaan. Tämä on todella hienoa.
  Pystyykö kukaan vastustamaan pioneeria, jolla on punainen solmio ohuessa, lapsellisessa kaulassaan?
  Nuoret soturit shortseissa osoittavat erittäin aggressiivista ja demonstratiivista luokkaansa.
  Yksi heistä käytti lentävää leijaa ja onnistui vahingoittamaan saksalaisen hyökkäyslentokoneen siipiä. Hän lensi kaukaisuuteen tupakoiden ja meni huoltoon.
  Ja rohkeat, paljain jaloiset ja melkein alasti shortsit pukeutuvat pojat alkoivat laulaa;
  Olemme pioneereja, Artemiksen lapsia,
  Syntynyt tutin sijaan kotelolla!
  Äitimme Venäjän kunniaksi -
  Poika taistelee rohkeasti!
  
  Kirkas solmio palaa kuin soihtu,
  Upea kuoro laulaa hymniä Isänmaalle!
  Ja Fuhrer saa terävän kaktuksen perseeseen,
  Olemme laumoittain vastustajia, tiedä, että me murskaamme!
  
  Juhla opetti meille taistelun voiman,
  Osaa ampua ja juosta, taistella kaikkia vastaan!
  Otetaan vanhemmat veljet armeijaan,
  Mutta saamme myös menestystä!
  
  Millaista palvelua isänmaalle haluaisit?
  Tarvittaessa ojassa koneen luona!
  Ja ystävyys on vahvinta punaisen lipun alla,
  Tulkoon maani kommunismiin!
  
  Kuinka kovaa se onkaan edessä, ympäröitynä
  Lunta sataa jo, ja olemme paljain jaloin, jätkä!
  Kraut-hirviöille ei anneta anteeksi,
  Ja unelmissasi taistele ja uskalla!
  
  Me pojat olemme väsyneitä taisteluista,
  Nälkä, jalkasi vuoti verta!
  Mutta älkäämme antako heidän lyödä meitä saappailla,
  Kuten Rusin, sieluni rakastaa sinua!
  
  Emme tunne sanaa vankeus, no, helvettiin heikkouden kanssa,
  Kyllä, kuinka monta kaveria kuoli taisteluissa!
  Joskus väsymys hiipii,
  Kun se on kuin sadan tonnin automaattinen kuorma!
  
  Mutta meidän ei tarvitse alistua suruun,
  En siksi vannonut valaa Jumalalle!
  On palveltava Venäjää ilman ilkeitä tekoja,
  Toveri Stalin, ikuinen ihanne!
  
  Mutta tärkeintä on rohkeus ja rohkeus,
  Ajatuksen kekseliäisyyttä ja kauneutta!
  Älä ajattele, että kulttuuri on pikku juttu,
  Loppujen lopuksi säe syntyi tulen kielestä!
  
  Rinnassani on Jeesuksen liekki,
  Kuka on Jumala ja Vapahtaja ja kommunisti!
  Ei suvaitse pyhyyttä, tuntee pelkurien sielut,
  Ainoa tie on ylöspäin, älä edes ajattele putoamista!
  Näin pioneerit laulavat ja taistelevat, he ovat Neuvostoliiton sotilaita.
  Ja täällä komsomolin jäsenet myös taistelevat. Tietenkin tytöt käyttävät vain pikkuhousuja kylmässä.
  Ja niin Natasha painoi rintansa helakanpunaista nänni sinko-nappia. Hän ampui tappajaohjuksen ja lauloi:
  - Emme koskaan anna periksi
  Tytöt, laske kotkia...
  Me lyömme kaikki fasistit lujasti,
  kuten Saatanan lapset!
  Ja paljain varpaillaan hän heittää kuoleman murhanlahjan.
  Ja Zoya sirkutti:
  - Siistiä!
  Ja hän löi vihollista punaisen rintanännin avulla. Nämä naiset ovat todella mahtavia.
  Ja sitten kokonainen pataljoona komsomolin jäseniä nousi paikalle ja alkoi laulaa;
  Olemme tyttöjä, liittymässä komsomoliin,
  He vannoivat valan olla uskollisia isänmaalle...
  Niin että raivokas tappio odottaa natseja,
  No, eläkäämme Venäjällä kommunismin alla!
  
  Loppujen lopuksi Lenin on kanssamme kuin metalli,
  Pronssi on vahvempaa kuin mikään teräs...
  Unelmoin maailmojen kääntämisestä ylösalaisin,
  Kuten suuri nero Stalin testamentaa!
  
  Teemme isänmaasta viileämmän,
  Ja me nostamme Isänmaan tähtien yläpuolelle...
  Olkoon menestys komsomolin jäsenten kanssa,
  Vaikka pienet jalkamme ovat täysin paljaat!
  
  Fasisti hyökkäsi kotimaatani,
  Samurait tulevat röyhkeästi idästä...
  Rakastan Jeesusta ja Stalinia,
  Ja uskon vastustajaan, me revimme hänet palasiksi!
  
  Loppujen lopuksi kuuluisa Jumala Svarog on kanssamme,
  Joka nauraen rakentaa kommunismia...
  Vahvin kaikista universumissa on loistava perhe,
  Lisää tietoisuutta ja tahtoa!
  
  Uskon, ettemme koskaan luovuta,
  Isänmaata ei saa polvilleen...
  Toveri Stalin on kirkas tähti,
  Ja opettajamme on viisas nero Lenin!
  
  Me teemme isänmaamme,
  Kauniimpaa ja säteilevämpää planeetalla...
  Ja se tulee olemaan, tiedä tappajaase,
  Anna aikuisten ja lasten pitää hauskaa!
  
  Polta Svarog, älä pala sydämessäsi,
  Olet kaikkien venäläisten miekkojen suojeluspyhimys...
  Rakennamme pian vahvan paratiisin, uskon,
  Jeesus tulee pyhään tehtävään!
  
  Älä luota Hitlerin jengiin, ystävät,
  Että hän voittaa helposti ja uhkaavasti...
  Me kaikki tarvitsemme yhden perheen -
  Ja usko minua, ei ole liian myöhäistä rakastaa isänmaatasi!
  
  Herra Kaikkivaltias suojelee meitä kaikkia,
  Nostetaan kolmivärinen lippu maan päälle...
  Ja paha saalistaja muuttuu riistaksi,
  Pystymme selviytymään myös Saatanan kanssa!
  
  Rakastan suurta isänmaata,
  Koko maailmankaikkeudessa ei ole kauniimpaa sinua,
  Emme myy Venäjää ruplalla,
  Rakennetaan rauhaa ja onnea universumiin!
  
  Isänmaamme nimessä unelma,
  Suuri Venäjä nousee...
  Kaikki muu on pelkkää turhamaisuutta
  Ja uusi messias on kanssamme!
  
  Voi kaikkivaltias Lada,
  Annat venäläiselle rakkauden ja rauhan...
  Käännyn puoleesi näin, rukoilen sinua,
  Ja tarvittaessa lyö salamalla!
  
  Maria taivaan Jumalan äiti,
  Universumi antoi Jeesukselle...
  Sinun tähtesi suuri Jumala on noussut,
  Ihmiset eivät todellakaan ole menettäneet makuaan!
  
  Huomaa, että komsomolin jäsenet ovat tällaisia,
  Venäjän jumalia arvostetaan suuresti...
  Olemme isänmaan suuria poikia,
  Venäläiset voittaa aina!
  
  Ystävät, meidän täytyy rukoilla isänmaata,
  Perun, Yarilo ja Svarog ovat tehokkaita...
  Meistä tulee erittäin vahvoja aviomiehiä,
  Ja me puhallamme pois jopa pilvet taivaalla!
  
  Nyt vihollinen on jo ajettu takaisin Moskovasta,
  Satutit natseja paljon...
  Olemme uskollisia Jeesukselle ja Stalinille,
  Tulee paljon tankkeja aseineen!
  
  Ei, vihollinen ei pysty hillitsemään venäläisiä,
  Koska soturimme ovat kaikkivoivia...
  Läpäisevät kokeet, vain viisi,
  Jotta jokainen poika olisi erittäin vahva!
  
  Usko minua, Stalingrad on loistava,
  Ja me suojelemme häntä hyökkäykseltä...
  Ritarien voittajariita tulee,
  Vaikka veri virtaa hallitsemattomana virtana!
  
  Tytöt paljain jaloin kylmässä,
  He juoksevat kantapäänsä vilkkuen...
  Ja he lyövät fasisteja nyrkkeillään,
  Epäseuraava Kain litistetään!
  
  Kaikki tulee olemaan hyvin, ihmiset tietävät sen hyvin,
  Olemme avaruudessa, löydämme tähtikuvioita...
  Loppujen lopuksi on syntiä epäillä rohkeutta,
  Ja Jumalan valtaistuimelle tulee mies!
  
  Herätämme kuolleet pian tieteen avulla,
  Meistä voi tulla nuorempia ja kauniimpia...
  Yläpuolellamme on kultasiipinen kerubi,
  Kaunis äitini Venäjä!
  
  VENÄJÄN UUSI TSAARI MIKHAIL MISHUSTIN
  HUOMAUTUS
  Venäjän presidentti Vladimir Putin kuoli 24. helmikuuta 2023, vuosi erikoisoperaation, itse asiassa suuren, veljesmurhasodan Ukrainan kanssa alkamisen jälkeen. Mihail Mishustinista on tullut Venäjän uusi virkaatekevä presidentti. Ja Venäjällä alkoi uusi historiallinen aikakausi, ja suuret muutokset alkoivat.
  . LUKU nro 1
  Kun Vladimir Putin kuoli 24. helmikuuta 2023, juuri Ukrainan kanssa käytävän suuren sodan alkamisen vuosipäivänä, Venäjällä alkoivat tapahtua seuraavat tapahtumat.
  Ensinnäkin tärkein kysymys on tietysti seuraajasta. Perustuslain mukaan pääministeri Mihail Mishustinin tulee hoitaa tehtäviä. Taloustieteiden tohtori, yksi harvoista Vladimir Putinin tiimistä, jolla oli älykkyyttä ja suurta tietämystä. Lisäksi hän on erittäin rikas mies. Mihail Mishustin sopi oligarkeille tai maan rikkaimmille ihmisille ja hallitukseen, teollisuusmiehille ja rahoittajille.
  Mihail Mishustinista länsi oli myös iloinen. Joka tapauksessa hän ei uhannut Amerikkaa ja Eurooppaa sotilaallisella voimalla joka vaiheessa eikä käyttänyt länsimaista retoriikkaa väärin ollenkaan.
  Mutta turvallisuusjoukot - heillä on valtaa ja kuinka he hyväksyvät uuden kuninkaan? Lisäksi sota Ukrainan kanssa on mennyt liian pitkälle, eikä sitä ole niin helppo lopettaa.
  Totuus on toisaalta, että ihmiset ovat kyllästyneitä sotaan, samoin armeija. On todellakin joitain riivattuja rosvoja, kuten Ramzan Kadyrov, jolla on luoti päässä. Mutta myös Tšetšeniassa monet uskovat, ettei heillä ole mitään kuolla vieraalla maaperällä. Lisäksi monet dagestanilaiset ja muiden Kaukasuksen ja Venäjän alueiden asukkaat kapinoivat jo.
  Taleban avasi myös toisen rintaman hyökkäämällä Tadzikistaniin. Ja lisäksi Rakhmonovin armeija osoittautui heikoksi ja moraalittomaksi. Ja Venäjän täytyi todella osallistua sotaan etelässä. Siitä lähtien, kun Taleban piiritti ja tuhosi Venäjän sotilastukikohdan Tadzikistanissa. Ja täällä edes tšetšeenit eivät enää olleet liian innokkaita taistelemaan talebaneja vastaan.
  Ja sodanvastaisuus kasvaa. Ja valtionduumassa on jo paljon tyytymättömiä ihmisiä. Ja Sergei Shoigu on suurelta osin menettänyt auktoriteettinsa ja vaikutusvaltansa. Venäläiset ovat taistelleet jo paljon vuoden sisällä. Ja ihmisten ja eliitin halu taistella edelleen on laskenut.
  Ja turvallisuusjoukot eivät ole niin suosittuja ihmisten keskuudessa. Joka tapauksessa turvallisuusneuvosto kokoontui aluksi. Keskusteltavaa oli paljon, mukaan lukien edesmenneen Venäjän presidentin Vladimir Putinin hautajaiset.
  Myös täällä ihmiset pettyvät Venäjän diktaattoriin. Eikä Putinin suosio ole enää entisellään. Ja monet ihmiset yksinkertaisesti vihaavat häntä. Ja heille Vladimir Putinin kuolema on syy iloon ja iloon.
  Mielenosoitukset ja mielenosoitukset ovat jo käynnissä eri puolilla maata.
  Turvallisuusneuvosto pidettiin salassa. Ja jo aivan alussa oli riitaa. Dmitri Medvedev Vladimir Putinin turvallisuusasioista vastaavana varamiehenä halusi itse johtaa neuvoston kokousta.
  Ja Mihail Mishustin, joka toimii perustuslain mukaisesti, sanoi olevansa nyt valtionpäämies.
  Ja molemmat arvohenkilöt alkoivat työntää ympäri puheenjohtajan tuolia. Raskaampi Mihail Mishustin työnsi sivuun Dmitri Medvedevin. Hän puhalsi. Sergei Shoigu huomautti:
  - No, olette kuin sirkustaiteilijoita!
  Matvienko huomautti:
  - Teoriassa naisesta pitäisi tulla valtionpäämies!
  Medvedev mutisi:
  - Miksi nainen?
  Liittoneuvoston puhuja vastasi mielellään:
  - Poliittisen korrektiuden takia. Eikö ole?
  Siellä kuului naurua. Itse asiassa se näytti hauskalta. Turvallisuusneuvoston sihteeri Patrušev totesi:
  - Mihail Mishustin on perustuslain mukaan valtionpäämies. Ja hänen pitäisi johtaa meitä!
  Kuului hyväksynnän pauhu.
  Ja uusi virkaatekevä presidentti käytti puheenvuoron:
  - Ensinnäkin pitäisi järjestää kunnolliset hautajaiset edesmenneelle Venäjän presidentille Vladimir Putinille. Ja kutsu niihin suuri joukko johtajia eri maista. Ehkä jopa Yhdysvaltain presidentti.
  FSB:n johtaja huomautti:
  - USA:n presidentti tuskin tulee! Mutta luulen, että Kiinan kansantasavallan presidentti vierailee meillä!
  Mikhail Mishustin huomautti:
  - Amerikan presidentti on liian vanha ja se on huonoa. On paljon parempaa ja helpompaa käsitellä autoritaarisia järjestelmiä, joissa valtionpäämies ei ole liian vanha ja hänen asemansa on vahva!
  Patrushev huomautti:
  - Saudi-Arabian prinssihallitsija tulee todennäköisesti. Vaikka minun on sanottava, että tämä on erittäin kyseenalainen ystävä. Hän rahoittaa meitä Syyriassa vastustavia militanttiryhmiä, ja hän myös yllytti Talebania vastaan. Yleisesti ottaen arabit eivät vastusta sharia-lain tuomista Venäjälle.
  Mihail Mishustin totesi huolestuneena:
  - Ramzan Kadyrovilla on liikaa vaikutusvaltaa. Ja hän yrittää jo kruunua. Hänen joukkonsa Ukrainassa taistelivat enemmän kielillä; hän säästi voimansa, jotta hän voisi tarvittaessa ryntää Kremliin.
  Patrušev suostui:
  - Ramzan Kadyrov on viekas kettu. Mutta ei silti tarpeeksi vahva hyökätäkseen Kremliin.
  Mihail Mishustin kohautti olkapäitään ja totesi:
  - Kuinka voin sanoa sen! Parhaat venäläiset osat murskattiin Ukrainan sodan aikana. Menetimme yli satatuhatta sotilasta, upseeria ja kenraaleja vain kuolleiden joukossa! Lisäksi Tadžikistanissa on rintama. Meillä ei ehkä ole tarpeeksi voimia islamilaisen vallankaappauksen aikana. Ja yleisesti ottaen Ukrainassa olemme sodassa käytännössä puolen maailman kanssa. Ja meillä on valtavia ongelmia tässä suhteessa!
  Sisäministeri totesi:
  - Sodanvastaisuus kasvaa Venäjällä. Mukaan lukien kaikkien tasojen edustajat. Jopa Yhtenäisen Venäjän jäsenet liittyvät mielenosoituksiin . Gennadi Zjuganov, meidän kuudes, on liian vanha ja heikko hillitsemään taisteluunnokkaita kommunisteja. Ja sanotaan, että asiamme ovat erittäin huonot. Myös rikollisuus lisääntyy. Samoin hinnat. Ihmisten mieliala on hyvin hälyttävä. Lisäksi vahhabitit ovat aktivoituneet Pohjois-Kaukasiassa. He nostavat jälleen päätään ja ovat usein yhteydessä länsimaisiin tiedustelupalveluihin. Ja mellakoita esiintyy yhä enemmän siirtokunnissa.
  Matvienko huomautti:
  - Meidän on julistettava armahdus nuorille rikollisille ja naisille!
  Sisäministeri totesi:
  - Ja pieniä lapsia rangaistaan jo liian lievästi. Asia on edennyt siihen pisteeseen, että monet tekevät murhia tunteakseen itsensä miehiksi, mutta he istuvat vuoden tai kaksi, ja oloissa melkein kuin parantolassa. Ja se pilaa heidät!
  Dmitri Medvedev nyökkäsi voimakkaasti:
  - Pian nämä nuoret istuvat meidän pään päälle! Joskus jopa katuu, ettei lapsuus ole ikuinen. Muuten olisin ollut huligaani sydämestäni!
  Mihail Mishustin nyökkäsi ja huomautti:
  - Ensinnäkin meidän on järjestettävä presidentti Putinille kunnolliset hautajaiset. Huolimatta hänen virheistään ja ylilyönneistään monet venäläiset pitävät häntä edelleen eräänlaisena jumalana. Ja meidän on pysyttävä uskollisina vainajalle. Erityisesti arkun tulee olla kultaa ja Putinille pitäisi antaa postuumisti Venäjän sankarin tähti!
  Dmitri Medvedey puhui välittömästi:
  - Ja myös Pyhän Andreas Ensimmäiseksi kutsutun ritarikunnan ja Venäjän marsalkan arvonimen!
  Mikhail Mishustin virnisti ja vastasi:
  - Voisiko siellä olla heti Generalissimo? Miksi tuhlata aikaa pikkuasioihin?!
  Sergei Shoigu huomautti huokaisten:
  - Generalissimon antaminen nyt edesmenneelle Vladimir Putinille olisi ilmeistä ylilyöntiä! Mutta voit antaa marsalkka!
  Venäjän virkaatekevä presidentti huomautti:
  - Mutta Shoigulle olisi voitu antaa marsalkka. Ja julistakaa, että voitamme sodan Ukrainan kanssa, vaikka näin ei olekaan!
  FSB:n johtaja huomautti:
  - Meidän on päätettävä - sota voittoon vai rauha! Älä kulje ympäriinsä kuin kanit.
  Puheenjohtaja kysyi:
  - Mitä salainen poliisi ajattelee tästä?
  Bortnikov huokaisi raskaasti ja vastasi:
  - Emme voi luovuttaa neljää aluetta, jotka liitimme Ukrainaan. Ja jos et anna sitä takaisin, niin Ukraina ja länsi eivät suostu rauhaan kanssamme. Joka tapauksessa he eivät luovuta niin paljon. Eli on vain yksi tie ulos - sota katkeraan loppuun!
  Mishustin huomautti:
  - Ajatus taistella loppuun asti on mielenkiintoinen. Mutta jokainen sota päättyy ennemmin tai myöhemmin rauhaan. Loppujen lopuksi on epärealistista vangita ja pitää hallussaan koko Ukraina!
  Shoigu huomautti:
  - Jos mobilisoimme vielä pari miljoonaa sotilasta, se on mahdollista. Meillä on edelleen mobilisointiresursseja. Lisäksi voit myös värvätä palkkasotureita ystävällisistä maista. On totta, että Taleban-rintama on aktiivinen ja aiheuttaa ongelmia. Mutta lopulta voimme lähteä Tadžikistanista!
  Puheenjohtaja totesi:
  - Entä isku Venäjän arvovallalle?
  Puolustusministeri totesi loogisesti:
  -Jos annamme neljä aluetta Ukrainalle, isku arvovallalle on paljon voimakkaampi! Ehkä jopa kohtalokasta!
  Mishustin huomautti:
  - Tämä ei ole sota vain Ukrainan, vaan itse asiassa koko kollektiivisen lännen kanssa. Vaikka Vladimir Putin oli kaukana nerosta, hän nautti kansan tuesta, ja jopa tšetšeenit kunnioittivat ja tottelivat häntä. Pystymmekö toteuttamaan samaa politiikkaa ilman karismaattista johtajaa? - Venäjän virkaatekevä presidentti osui pöytään ja jatkoi. - Onko stalinismi mahdollista ilman Stalinia ja putinismi ilman Putinia!
  Tuli raskas tauko. Itse asiassa monet turvallisuusneuvoston jäsenet ovat pitkään epäilleet valitun kurssin oikeellisuutta. Onko Venäjä niin vahva, että se aloittaa vastakkainasettelun koko kollektiivisen lännen kanssa? Lisäksi Taleban iski etelään. Melko odotetusti saimme kiinni hetken, jolloin Venäjän parhaat joukot joko murskattiin tai juuttuivat Ukrainaan.
  Itse asiassa kysymys saattaa olla jo nyt Venäjän selviytymisestä uusissa, vaikeammissa olosuhteissa.
  Ja sodanvastaisuus ihmisten keskuudessa kasvaa. Venäjä on menettämässä tukea ja arvovaltaa maailmassa.
  Medvedev otti asian kuin tauon jälkeen:
  - Mikä on meidän tie ulos! Jos annamme Ukrainalle ja lännelle neljä aluetta, jotka olivat yhdistyneet, häpeämme itseämme vuosisatojen ajan, ja tämä merkitsee meille poliittista kuolemaa. Ihmiset eivät anna meille anteeksi tällaista tappiota!
  Mihail Mishustin vastusti:
  - Jopa suuri Pietari Suuri teki joskus myönnytyksiä. Hän palautti Azovin Turkille ja antoi Kiinalle useita linnoituksia Primoryessa. Aleksanteri II hävisi Krimin sodassa, Nikolai II ja tsaari Mihail Romanov sodassa Puolan ja Liettuan liittovaltion ja Ruotsin kanssa. Aina ei voi voittaa. Ja joskus käy niin, että viisaus koostuu nyt periksi antamisesta ja myöhemmin koston luottamisesta!
  Shoigu kohautti olkiaan ja huomautti:
  "En tiedä, pystymmekö säilyttämään vallan toimiluvan aikana." Jos annamme neljä aluetta ukrainalaisille, se on ehdottomasti tappio. Sillä välin sodan jatkamiseen on vielä rahaa. Pitäisikö meidän panikoida? Voisi olla parempi mobilisoida pari miljoonaa sotilasta ja upseeria lisää ja lopettaa sota valloittamalla Kiova!
  Turvallisuusneuvostolta kuului myrsky hyväksyntä. Hän kuului kapeaan piiriin, eikä siinä ollut ryhmäjohtajia.
  Duuman puhemies Volodin nyökkäsi voimakkaasti ja vahvisti:
  - Rauha lännen ja Ukrainan ehdoilla on meille poliittinen kuolema. Mutta muissa olosuhteissa se on epärealistista! Ja meillä on vielä voimaa ja resursseja taistella!
  Mihail Mishustin kohautti olkapäitään ja huomautti:
  -Etkö kysynyt ihmisiltä?
  Duuman puhemies vastasi luottavaisesti:
  - Suurin osa väestöstä kannattaa edelleen sodan jatkamista. Vaikka rehellisesti sanottuna, tällaiset prosenttiosuudet ovat laskussa!
  Venäjän virkaatekevä presidentti nyökkäsi ja ehdotti:
  - Laitetaan sitten samanlainen kysymys kansanäänestykseen ja kysytään kansalta. Ensimmäinen kysymys: kannatatko rauhaa Ukrainan kanssa ja neuvotteluja, ja toinen kysymys: kannatatko sotaa Ukrainan kanssa voittoisaan loppuun ja ilman neuvotteluja. Minusta tämä olisi vahva liike!
  Valtiovarainministeri ja vt. pääministeri kysyi:
  - Kansanäänestys sopii yhteen uuden presidentin valinnan tai...
  Vt. presidentti Mishustin pudisti päätään kielteisesti:
  - Ei! Emme viivyttele kolmea kokonaista kuukautta! Enimmäisaika on äänestää kahden viikon sisällä. Myös Krimistä ja miehitetyistä alueista järjestettiin kansanäänestykset viipymättä. Ja täällä sinun on tehtävä kaikki nopeasti ja huolellisesti!
  Valtiovarainministeri totesi:
  - Kulut menevät kansanäänestykseen...
  Mishustin keskeytti:
  - Sitä ei voi verrata Ukrainan sodan kustannuksiin! Tätä taustaa vasten nämä ovat yksinkertaisesti merkityksettömiä kustannuksia. Joten ei tarvitse kuolaa! Järjestämme kansanäänestyksen, ja kuten ihmiset päättävät, niin se tulee olemaan!
  Matvienko naurahti ja kysyi:
  - Miten luulet ihmisten tekevän päätöksen?
  Venäjän virkaatekevä presidentti sanoi luottavaisesti:
  - Kuten ihmiset päättävät, me hyväksymme sen!
  Duuman puhemies Volodin totesi:
  - Äänestystulos riippuu pitkälti hallinnollisista resursseista. Ei ihme, että Stalin sanoi: ei ole väliä kuinka he äänestävät, on tärkeää, miten he ajattelevat!
  Mihail Mishustin totesi luottavaisesti:
  - Tässä tapauksessa nämä ovat ehdottoman oikeudenmukaiset ja avoimet vaalit. Sekä minä että me haluamme tietää ihmisten mielipiteet! Ja mitä ihmiset päättävätkin, niin se tulee olemaan!
  Puolustusministeri Shoigu totesi:
  - Todennäköisesti ihmiset päättävät jatkaa sotaa voittoon asti! Ja sitten jos haluamme voittoa, emme voi välttää yleistä mobilisaatiota!
  Venäjän virkaatekevä presidentti nyökkäsi:
  "Jos kansa päättää niin, meidän tarvitsee vain totella ja taistella voittoon asti." Ja jos ihmiset puhuvat rauhan puolesta, mitä rauhaa sitten tuleekaan!
  Sisäministeri totesi:
  - Mahdollisuudet ovat fifty-fifty. Ihmiset ovat kyllästyneitä sotaan. Ja kansanäänestyksen tulos ei ole niin ennustettavissa kuin miltä ensi silmäyksellä näyttää!
  Mikhail Mishustin nyökkäsi:
  - Jos maailma on vielä parempi! Ilman Putinia putinismin jatkaminen on melkein yhtä mahdotonta kuin stalinismi ilman Stalinia. Jotain on muututtava. Ilman vahvaa, vaikka ikääntyvää johtajaa, emme pysty kestämään yhteenottoa lännen kanssa tai hybridisotaa!
  Medvedev huomautti heti:
  - Mielestäni kansanäänestys pitäisi järjestää ja hyväksyä! Tähän kuitenkin perustuslain mukaan riittää päätös ja toimeenpanovirka, mutta perustavanlaatuisempi kysymys on: ketä vallassa oleva puolue asettaa Venäjän presidentiksi?
  Puheenjohtaja sanoi luottavaisesti:
  - Sen, joka toimii presidenttinä, tulee asettua ehdolle valtapuolueesta! Jotta ensinnäkin ei olisi kaaosta vaalikampanjan aikana ja että presidenttiehdokas voi käyttää kaikki hallinnolliset resurssit voittoon!
  Dmitri Medvedey totesi:
  - Olin jo presidentti ja johti hallitusta kahdeksan vuotta sekä Yhtenäisen Venäjän päällikkö. Vladimir Putin halusi minun olevan hänen seuraajansa!
  Shoigu vastusti:
  - Tästä asiasta ei ole kirjallista testamenttia! Ja huolimatta kaikesta länsivastaisesta retoriikasta Dmitri Anatoljevitšia kohtaan, Putin on selvästi jäähtynyt. Ja Mihail Vladimirovitš osoitti olevansa erittäin vahva pääministeri!
  Matvienko vahvisti:
  - Jos Medvedev on ehdolla presidentiksi ja suorittaa tehtävänsä
  Presidentti on Mikhail Mishustin, tässä tapauksessa henkilö
  jolla on niin paljon valtaa, se ei ole kiinnostunut voittamisesta.
  Tarkoitan Medvedevin voittoa, ja voimme yhdistää vaalit!
  Dmitri Anatoljevitš nauroi:
  - Ja kenelle me kaadamme ne? Navalnyi on vankilassa, liberaalit eivät
  Oikeita ehdokkaita. Ksenia Sobchak pakeni ulkomaille, eikä hän ole kilpailija.
  Slutski ei ole edes Žirinovskin varjo, ja Zjuganovin on korkea aika tulla taloon
  vanhat ihmiset, hän tuskin jaksaa vetää jalkojaan. Meillä ei ole nyt vaaleja, mutta armoa!
  Mishustin nyökkäsi:
  - Juuri siksi pitää olla yksi kuningas! Ja vaalien aikana virkaatekevän presidentin pitää tulla presidentiksi!
  Sisäministeri totesi:
  - Ramzan Kadyrovista voi tulla vakavin kilpailija. Venäjällä on suuri osuus muslimeista. Lisäksi Ramzan on suosittu
  ja ei-muslimien, erityisesti nuorten ja armeijan keskuudessa. Hänestä on tullut todellinen poliittinen raskassarja, ja hänellä on kymmeniä tuhansia aseellisia taistelijoita.
  Mikhail Mishustin sihisi:
  - Putinin toinen virhe!
  FSB:n johtaja huomautti:
  - Meillä on paljon vaarallisia todisteita Ramzan Kadyrovista. Ja jos jotain tapahtuu, emme triviaalisti anna hänen osallistua vaaleihin!
  Sisäministeri totesi:
  - Mutta Ramzan voi aloittaa kapinan ja avata kolmannen rintaman meitä vastaan. Meille ei riittänyt Tadžikistanin vastustaminen Talebania vastaan, mutta kymmenet tuhannet tšetšeenit poljettiin silti.
  Vt. presidentti nyökkäsi:
  - Sanoin Putinille, älkää luoko omaa Isisiänne etelään. Tšetšeenit ovat erittäin petollisia ja epäluotettavia. Ja Venäjän federaation perustuslaki kieltää federaation muodostavia yksiköitä omistamasta omia asevoimia. Mutta nyt olemme vaarassa!
  Puolustusministeri Shoigu totesi:
  - Paras vaihtoehto on murskata Kadyrovin miehet sodassa Ukrainaa ja Talebania vastaan. Anna heidän suihkuttaa asemat ruumiillaan. Samalla vähennämme Tšetšenian väestöä! Joten joka tapauksessa sodan lopettaminen Ukrainan kanssa on vaarallista ja ennenaikaista!
  Medvedev nyökkäsi:
  - Loogista! Mutta ei väliä kuinka Ramzan kääntää erimielisyytensä meihin nyt. Putin on pilannut liikaa tätä rosvoa, joka tappoi ensimmäisen venäläisen 15-vuotiaana. Ja Putinin kuoleman jälkeen Ramzanista tuli suuri ongelma meille!
  Mikhail Mishustin kysyi:
  - Mitä ehdotat?
  Dmitri Anatoljevitš huusi:
  - Pidätä Razman Kadyrov välittömästi ja syyttele häntä Jamadajevin, Nemtsovin murhasta ja muista rikoksista. Ja toimi mahdollisimman nopeasti ja päättäväisesti!
  Venäjän virkaatekevä presidentti huomautti:
  - Onko se vaarallista! Ehkä provosoi kaikkien Venäjän tšetšeenien kapina ja todella avaa kolmas rintama!
  Shoigu kohautti olkiaan ja kysyi:
  - Mitä ajatuksia sinulla sitten on?
  Mihail Mishustin vastasi luottavaisesti:
  - Ehkä päinvastoin, yritä toimia kiintymyksellä? Anna Ramzanille uusi armeijan kenraaliarvo ja ripustaa uusi tähti Venäjän sankarille?
  Shoigu virnisti ja huomautti:
  - Ehkä sitten on parempi antaa välittömästi marsalkkaarvo ja Pyhän Andreas Ensimmäisen kutsutun ritarikunta. Vaikka Ramzan Kadyrov suostuisi olemaan kiipeämättä Venäjän valtaistuimelle toista monistetta varten, se ei kestä kauan!
  Venäjän virkaatekevä presidentti totesi:
  - Mutta voimme auttaa ukrainalaisia pääsemään eroon tästä ongelmasta. Kuin jonkun muun käsistä!
  FSB:n johtaja nyökkäsi:
  - Se on hyvä idea! Vaikka Ramzanin seuraaja ei ehkä ole parempi!
  Venäjän virkaatekevä presidentti Mihail totesi loogisesti:
  - Olisi parempi, jos seuraajia olisi kaksi tai kolme, jotka vihaisivat toisiaan ja tiedottavat toisilleen. Sitten Tšetšenian johtajat taistelevat toisiaan vastaan, pyytävät meitä suosion, eivätkä kiivetä presidentin valtaistuimelle. He tulevat vihaamaan toisiaan enemmän kuin meitä!
  FSB:n johtaja virnisti ja huomautti:
  - Todellakin olet viisas, Mihail Vladimirovich, ja täysin arvokas korvaaja Vladimir Vladimirovitsille! Minusta sinua pitäisi tukea Venäjän presidenttiehdokkaana!
  Mishustin nyökkäsi ja huomautti:
  - Valmistele asetus, jolla Ramzan Kadyroville myönnetään Venäjän sankarin ja armeijan kenraalin arvonimi. Sillä välin ota salaa yhteyttä Ukrainan erikoispalveluihin ja auta heitä, on selvää, mitä tehdä!
  Ympyrä surisi hyväksyvästi.
  Shoigu huomautti:
  - Kongressissa Yhtenäinen Venäjä tukee ehdottomasti Mihail Mishustinia Venäjän presidentiksi. Luulen, että sinäkin!
  Mihail Mishustin nyökkäsi ja saneli:
  - Sergei Shoigu palkitaan Voiton ritarikunnan erinomaisista palveluksista. Hänelle myönnetään tämä tilaus ensimmäistä kertaa Brežnevin jälkeen. Hänelle myönnetään myös Venäjän federaation marsalkkanimike. Vaikka Ukrainan sota ei suju kovin hyvin, tämä symbolinen ele inspiroi sotilaamme uusiin tekoihin.
  Puolustusministeri kumarsi ja huomautti:
  - Kiitos ja yritän oikeuttaa luottamuksesi!
  Vt. presidentti nyökkäsi ja jatkoi:
  - Virheistään huolimatta Vladimir Putin nauttii edelleen merkittävän osan kansasta tukea ja rakkautta. Siksi meidän täytyy palkita hänet postuumisti. Mielestäni on välttämätöntä myöntää Vladimir Putin postuumisti Venäjän federaation marsalkan arvonimen, sankarin tähden ja Pyhän Andreas Ensikutsutun ritarikunnan!
  Matvienko huomautti:
  - Tai ehkä on parempi mennä suoraan Generalissimoon?
  Mishustin naurahti ja huomautti:
  - Tämä tulee olemaan liikaa! He nauravat meille!
  FSB:n johtaja huomautti:
  - Joka tapauksessa osa ihmisistä pysyy aina tyytymättöminä! Mutta ajatus postuumipalkinnosta on hyvä!
  Vt. presidentti nyökkäsi ja jatkoi:
  - No, nimetään pari katua Pietarissa Vladimir Putinin kunniaksi ja Moskovassa! Toinen kysymys on, mihin meidän pitäisi haudata hänet?
  Matvienko kohautti olkiaan ja huomautti:
  - Ehkä Novodevitšin hautausmaalla, Jeltsinin vieressä?
  Medvedev vastusti:
  - Jotkut edesmenneen Putinin kannattajista saattavat kokea tämän pilkkaaksi. Suosittelen joko Kremlin muurin taakse tai vaikka muumion tekemistä ja erityisen mausoleumin rakentamista kuolleelle Vladimir Putinille!
  Mishustin virnisti ironisesti ja huomautti:
  - Voisiko Vladimir Putin sijoittaa mausoleumiin Vladimir Iljitš Leninin sijasta?
  Shoigu virnisti ja huomautti:
  - Monet pitävät tätä myös kuolleen Putinin pilkkaamisena! Lisäksi kommunistit vastustavat sitä!
  Venäjän virkaatekevä presidentti nyökkäsi:
  - Joo! Emme koske Leniniin toistaiseksi! Ratkaistaan hänen ongelmansa rauhallisemmassa ympäristössä. Sillä välin ehdotan Venäjän presidentin Vladimir Putinin mahtavimmat ja ylellisimmät hautajaiset. Uskon, että patriarkka Kirill suorittaa hautajaiset henkilökohtaisesti!
  FSB:n johtaja nyökkäsi:
  -Vladimir Putinin hautajaiset pidetään korkeimmalla tasolla. Ja lähetämme kutsut kaikille valtionpäämiehille poikkeuksetta!
  Mikhail Mishustin sanoi:
  - Myös Vladimir Zelensky kuoli. Ja melkein samanaikaisesti Vladimir Putinin kanssa - tämä on symbolista!
  Shoigu nyökkäsi:
  - Joo! Mutta itse asiassa hän ei vieläkään ole Ukrainan armeijan komentaja. Uskon, että voimme tarjota Ukrainalle aselepoa, kunnes valitsemme uudet presidentit!
  Vt. presidentti nyökkäsi:
  - Tämä on mielenkiintoinen ajatus. Ainoa kysymys on, mistä lähtien puolustusministeri alkoi ajatella rauhaa?
  Sergei Shoigu huomautti:
  - Sain tarpeekseni sodasta vuodessa. Ja sitä ennen oli myös Syyria. Ja ylipäänsä, onko sota mielestäsi niin miellyttävää toimintaa?
  Mishustin nyökkäsi:
  - Ei tietenkään! Ymmärrän! Kuinka voimme tehdä tarjouksen Ukrainalle neljän kuukauden aseleposta? Ja sitten sota loppuu!
  Puolustusministeri totesi:
  - Jos se ei lopu, niin... Mutta se voi todella olla kuin Minskin sopimusten aikana, jäätynyt konflikti!
  Virkaa tekevä pääministeri totesi:
  - Jokainen sotakuukausi on yli biljoona ruplaa suoria ja välillisiä kuluja. Joten konfliktin jäädyttäminen on myös ajatus. Mutta katsotaan kuinka Ukrainan puoli reagoi tähän.
  Sillä välin teemme lisää päätöksiä.
  Virkaa tekevä pääministeri huomautti:
  - Turvatyyny on lopussa! On aika lopettaa sota!
  Mishustin nyökkäsi ja vastasi:
  - Kaikille uhrien perheille ja omaisille on annettava kymmenen miljoonaa ruplaa kaiken jo saamiensa lisäksi. Vakavista haavoista ja vammoista viisi miljoonaa, lievistä vammoista kolme miljoonaa. Ja kaikki ne, jotka osallistuivat sotaan ja mobilisoitiin vielä kahdella miljoonalla ruplalla! Ja heti!
  Virkaatekevä pääministeri sanoi huokaisten:
  - Tämä on suuri kulu. Mutta meidän kassamme ei ole täynnä rahaa!
  Mihail Vladimirovich murisi:
  - Hanki se varannoista. Tai esimerkiksi vain tulostaa ne. Pieni inflaatio sodan aikana on luonnollista. Sitä ei pidä hidastaa liikaa. Lisäksi nostamme myös minimipalkkaa ja eläkettä.
  Matvienko nyökkäsi ja lisäsi:
  - Kyllä, ja varajäsenten täytyy heittää luu. Muuten tavallisista sopimussotilaista tulee pian rikkaampia kuin kansan palvelijat!
  Mishustin nyökkäsi:
  - Ja heillä tulee olemaan myös rahaa! Ja päätin palkita Vladimir Volfovitš Žirinovskin myös postuumisti. LDPR on tyytyväinen tähän, ja he tukevat minua vaaleissa. Erityisesti annan Žirinovskille kenraaliluutnantin arvosanan ja Venäjän sankarin tähden. Siitä huolimatta Slutskyn presidenttiehdokas on vähän tylsä!
  Shoigu huomautti huokaisten:
  - Eikä meillä ole aikaa hauskanpitoon ollenkaan!
  Puolustusministeri totesi:
  - Sota on paha! Yleensä Putin on edelleen onnekas. Jos hän olisi kuollut myöhemmin, ei ole vielä tiedossa, kuinka hänet olisi haudattu, ja millainen valta Venäjällä olisi ollut!
  FSB:n johtaja huomautti:
  - Ja et vieläkään tiedä mitä on tulossa, onko tulevaisuutta!
  Mikhail Mishustin sanoi:
  - Kyllä, minulle ilmoitettiin, että Yhdysvaltain presidentti John Biden haluaa puhua kanssani. Uskon, että hän ja minä voimme keskustella maailman ongelmista!
  Karhut huomautti:
  - Ei myönnytyksiä USA:lle!
  Shoigu kohautti olkiaan:
  - Mistä voimme puhua? Rehellisesti sanottuna kaikki tekevät myönnytyksiä, jos muuta vaihtoehtoa ei ole!
  Vt. presidentti nyökkäsi:
  - Joo! Ja Stalin teki myönnytyksiä, ja Putin myös. Esimerkiksi Vladimir Putin luovutti osan Venäjän alueesta Kiinalle. Ei pidä ajatella, että Putin oli niin itsepäinen ja periksiantamaton. Kyllä, herra Medvedev luovutti myös osan kiistanalaista Venäjän aluetta Norjalle. Ei siis tarvitse ajatella, ettei Venäjä ole koskaan myöntänyt. Ja Venäjän joukkojen vetäytyminen Kiovan ja Tšernigovin alueilta oli myös myönnytys. Koko elämämme on jatkuvia myönnytyksiä!
  Sisäministeri kysyi:
  - Tuleeko armahdukset?
  Mishustin nyökkäsi:
  - Voi olla! Mielestäni kaikki naiset ja alaikäiset voidaan vapauttaa. Lisäksi jälkimmäiset eivät tuota voittoa telkien takana, vaan vain tappioita. Aikuisten vankien on vaikea löytää työtä, mutta yritä löytää työtä lapsille!
  Sisäministeri oli samaa mieltä:
  - Se on mahdollista!
  Puheenjohtaja totesi:
  - Voit myös julistaa armahduksen talousrikoksista ja tehdä pitkään erääntyneen pääoman armahduksen. Käytimme paljon sotaan Ukrainan kanssa. Hän ei lentänyt ainakaan kahteen biljoonaan! Ja ehkä enemmänkin! Meidän on palautettava liiketoiminta Venäjälle!
  Medvedev huomautti:
  - Entä protestiartikkelit? Myös armahdus!
  Mishustin nyökkäsi:
  - Tämä ei ole poissuljettua, mutta katsotaan! Joka tapauksessa taloudellinen armahdus voi hyödyttää meitä. Kyllä, olen pahoillani vankilassa kärsivien naisten ja lasten puolesta!
  Sisäministeri virnisti ja huomautti:
  - Nuorten siirtokunnat ovat nyt muuttuneet melkein parantoloiksi. En sanoisi, että lapset kärsivät siellä niin paljon. Monet heistä syövät paremmin kuin kotona!
  Vt. presidentti Mishustin virnisti ja vastasi ironisesti:
  -Ihminen ei elä pelkästään leivästä! Vaikka lasten pitäisi kasvaa ja syödä hyvin vankilassakin. Ja näin ollen on mahdollista, että armahdamme myös kaikki eläkeläiset, jotka ovat tehneet vähäisiä ja kohtalaisia rikoksia. Ollaan armollisia!
  Sisäministeri vastusti:
  - Eikö tämä johda rikollisuuden piikkiin?
  Mishustin vastasi luottavaisesti:
  - Sitä parempi! Tarvitset poliisin, mutta töitä löytyy! Muuten, ehkä minäkin korotan palkkaasi.
  Virkaa tekevä pääministeri huomautti:
  "Ei vielä tiedetä, kuinka kauan sota kestää, mutta siellä on sellaista tuhlausta." Voimme romuttaa ruplan!
  Venäjän virkaatekevä presidentti uhkasi sormellaan:
  - Ruplaa pitäisi kaikin keinoin pitää hallussaan voittooni Venäjän presidentinvaaleissa! Mutta päästöjä voidaan lisätä.
  FSB:n johtaja huomautti:
  - Ihmiset voivat osoittaa liiallista passiivisuutta vaaleissa. Tarvitsemme kirkkaita, mutta samalla vastenmielisiä ehdokkaita, jotta he eivät saa paljon ääniä!
  Mishustin huomautti huokaisten:
  - Valitettavasti ei ole ketään, joka korvaisi Žirinovskin. On myös totuus, Ksenia Sobchak. Mutta hän ei myöskään ole sillä tasolla. Mutta voit myös ottaa Maxim Galkinin mukaan prosessiin. Mutta tämäkin... Vaikka miksei kokeilisi. On vaarallista antaa Navalnyin osallistua vaaleihin - hän saattaa jopa kerätä paljon ääniä!
  FSB:n johtaja nyökkäsi:
  - On vielä vaarallisempaa päästää Ramzan Kadyrov sisään. Jos hän murtautuu valtaistuimelle, se on pahempaa kuin Stalinin aikana. Ja tämä meidän pitäisi ottaa huomioon!
  Vt. presidentti nyökkäsi:
  - Joo! Tähtää Ramzaniin! Jotta hän ei piipahtaisi! Ja etsi edelleen likaa hänestä. Mitä tulee Zjuganoviin, tämä vanha mies ei ole meille ollenkaan vaarallinen!
  FSB:n johtaja huomautti:
  - He voisivat nimittää Orjolin alueen kuvernöörin Klychkovin tai jopa Konovalovin. Nämä ovat tehokkaimmat vaihtoehdot, joita heillä on!
  Mishustin kysyi hymyillen:
  - Onko heillä mitään syyttäviä todisteita?
  - Totta kai on!
  Venäjän virkaatekevä presidentti nyökkäsi:
  - Käytä siis sitä! Vaikka meille tylsä Zyuganov on paras ikuisten kakkos- ja sparrauskumppaneiden joukossa. Hänen happamiaan ja jopa hyvin vanhoja kasvojaan katsoessa kukaan ei haluaisi sellaista presidenttiä!
  Matvienko ehdotti:
  - Ehkä meidän pitäisi nimittää pornonäyttelijä? Ja höyrytetään kunnolla?
  Mishustin nyökkäsi kaljuun päätään:
  - Ei sekään huono idea! Voit myös kokeilla tätä! Esimerkiksi Vladimir Bryntsalovin nimitys vuonna 1996 oli todella loistava PR-liike. Häneen verrattuna edes Boris Jeltsin ei näyttänyt niin tyhmältä!
  FSB:n johtaja huomautti:
  - Ja Vladimir Bryntsalov on edelleen elossa!
  Venäjän virkaatekevä presidentti nyökkäsi hymyillen:
  - Tämä voidaan rekisteröidä! Anna ihmisten pitää hauskaa!
  Medvedev vahvisti:
  - Kuten Grigory Yavlinsky! Vanha hevonen ei pilaa vaoa!
  Mishustin nyökkäsi:
  - Mutta pornonäyttelijästä tulee nuori ja kaunis! Ja tämä antaa vaaleille lisää jännitystä ja menestystä!
  Aiemmin hiljaa ollut ulkoministeri lisäsi sanan:
  - Mitä teemme Lukašenkon kanssa?
  Medvedev mutisi:
  - Tämä vanha kanto on jo uupunut itsensä. Mutta se on suosittu myös Venäjällä! Vaikka liittolainen on Calico!
  Mihail Vladimirovich vastasi:
  - Meidän täytyy kutsua hänet Vladimir Putinin hautajaisiin ja puhua. Jos hän haluaa tukeamme, hänen on osallistuttava vaalikampanjaan minun puolestani. Lukašenkon täytyy tietää paikkansa, hän on täysin riippuvainen meistä!
  Shoigu huomautti:
  - Jos jotain tapahtuu, voimme saada hänet kiinni. Ja jopa pakottaa heidät sotaan Ukrainaa vastaan.
  Mishustin nyökkäsi:
  - No, tämä on viimeinen keino! Ja siksi yritämme ratkaista ongelman Ukrainan kanssa rauhanomaisesti. No, kansanäänestys tästä aiheesta. Voit keskustella ihmisten kanssa ja vaikuttaa median keskustelun kulkuun.
  Puolustusministeri totesi:
  - Miten se käy... Mutta jos ihmiset sanovat ei sodalle kansanäänestyksessä, meillä on vain lisää ongelmia!
  Mihail Mishustin raapi kaljua päätään ja huomautti:
  - Kyllä, näin voi todella olla. Mutta kansanäänestystä voidaan lykätä. Muuten, minulla on ajatus tehdä joitain muutoksia perustuslakiin. Salli virkamiehillä olla tilit ja varat ulkomailla. Silloin meillä on vaikutusvaltaa ympäri maailmaa!
  Medvedev nyökkäsi:
  - Olen myös perustuslaissa tätä vastaan, viranomaisilla pitäisi olla liikkumavapautta.
  Mishustin jatkoi:
  - Ja vankien pitäisi saada äänestää, ja teini-ikäiset neljätoistavuotiaasta alkaen. Ja se olisi hyvä liike! Lisäksi muutama perustuslakimuutos. Erityisesti liittoneuvostoa olisi mahdollista nuorentaa 21 vuoden iästä alkaen, samoin kuin kuvernöörit.
  Matvienko totesi epäilevästi:
  - Nuoria on joskus niin vaikea hallita!
  Venäjän virkaatekevä presidentti vastasi luottavaisesti:
  - Sukupolvenvaihdos on väistämätöntä! Ja tämä täytyy jokaisen ymmärtää! Sillä välin... Miesten eläkeikää pitäisi laskea pariksi vuodeksi kuuteenkymmeneenkolmeen.
  Se olisi reilua!
  Matvienko kysyi:
  - Entä naiset?
  Mishustin pudisti päätään negatiivisesti:
  - Ei! He elävät jo pidempään kuin miehet! Ja he jäävät eläkkeelle aikaisemmin. Joten se tulee olemaan reilua. Ja vielä yksi asia - on tarpeen vapauttaa yhteydet Vladimir Putinin kuolemaan - Putinka-vodka. Ja sen pitäisi maksaa vain yhdeksänkymmentäyhdeksän ruplaa puoli litraa kohden! Tästä tulee iloa ihmisille!
  Karhut nauroivat ja ehdottivat:
  - Tai ehkä julkaisemme myös Mishustinka-vodkaa. Siitä tulee myös suurta iloa ihmisille!
  Mihail Vladimirovich nyökkäsi:
  - Sekin on hyvä idea! Vapautamme vodkan ja tupakan!
  Turvallisuusneuvosto ratkaisi vielä muutaman kysymyksen ja meni eri suuntiin. Ja he istuivat niin kauan.
  Sitten Mishustin soitti Joe Bidenille.
  Yhdysvaltain presidentti otti puhelimen.
  Mihail Vladimirovich sanoi:
  - Nyt olen Venäjän tärkein!
  Yhdysvaltain presidentti nyökkäsi:
  - Tämä on hyvä!
  Venäjän virkaatekevä presidentti sanoi:
  - Haluan parantaa suhteitamme länteen. Mutta tätä varten meidän on vähennettävä vastakkainasettelumme intensiteettiä. Ja älä anna tarpeettomia syitä yhteenottoon.
  Joe Biden nyökkäsi:
  - OK! Mutta mitä sinä ja minä voimme tehdä?
  Mishustin vastasi:
  - Olisi parasta, jos tulisit Vladimir Putinin hautajaisiin ja siellä keskustelemme yhteistyön yksityiskohdista!
  Yhdysvaltain presidentti kysyi:
  - Lopetatko sodan Ukrainan kanssa?
  Venäjän virkaatekevä presidentti vastasi huokaisten:
  - Yritän henkilökohtaisesti! Mutta en tiedä pystynkö siihen! Lisäksi en ole vielä Venäjän presidentti, vaan vain näyttelijä!
  Joe Biden vahvisti:
  - Ymmärrän sen! No, kuka on Krim?
  Mishustin vastasi rehellisesti:
  - Älkäämme nyt puhuko siitä. Muuten menetän kaiken! Mutta jos jotain tarvitaan, laillinen presidentti ilmestyy sekä Ukrainaan että Venäjälle. Sinun on taivutettava Ukraina solmimaan kanssamme neljän kuukauden aselepo. Kun sekä meillä että heillä on presidentinvaalit, on helpompi neuvotella!
  Yhdysvaltain presidentti huomautti:
  - Se on hyvä idea! Mutta Venäjän on hylättävä Ukrainassa ne neljä aluetta, joita se pitää omillaan!
  Venäjän virkaatekevä presidentti vastasi luottavaisesti:
  - Vaalien jälkeen minulla on enemmän mahdollisuuksia ja resursseja. Tässä on mahdollisia kompromisseja. Mutta minulla ei ole vielä kaikkea voimaa!
  Joe Biden sanoi:
  - Vapautatko poliittisen vangin?
  Venäjän virkaatekevä presidentti vastasi rehellisesti:
  - Tulee suuri armahdus, ja kaikki vangit vapautetaan. Joten älä välitä tästä aiheesta!
  Yhdysvaltain presidentti vastasi hymyillen:
  - Minä uskon sinua! Okei, sovimme rauhasta, ja tulen Vladimir Putinin hautajaisiin Moskovaan. Mutta osoituksena minun ja sinun ystävyydestäsi, kenties Venäjä tuomitsee diktaattorin?
  Mishustin vastasi huokaisten:
  - Toistaiseksi on valitettavasti otettava huomioon se suosio, joka Vladimir Putinilla on edelleen. Mutta tulevaisuudessa se on mahdollista. Nikita Hruštšov ei myöskään heti pitänyt 20. kongressia!
  Joe Biden sanoi hyvin ruokitun pythonin hymyillen:
  - No se on hienoa! Jostain syystä uskon sinua! Tuleeko sinusta ja minusta ystäviä?
  Mihail Vladimirovich vastasi:
  - Aika näyttää! Sinun on oltava maltillinen. Ei makea - jotta ei nuolettaisi, mutta ei katkeraa, jotta ei sylkeisi! Siksi kävelen edelleen köyden päällä kuilun yli. Älä paina minua alas!
  Yhdysvaltain presidentti vastasi:
  - Olemme myös kiinnostuneita ystävyydestä Venäjän kanssa ja pitkäaikaisesta kumppanuudesta ja ehkä liittolaissuhteista. Olen varma, että pääsemme sopimukseen. Ja puhumme tarkemmin Venäjän presidentti Vladimir Putinin hautajaisissa!
  Mishustin nyökkäsi ja vahvisti:
  - Puhutaan!
  Sen jälkeen he katkaisivat puhelun. Nyt alkoi eri aikakausi Venäjälle ja koko sivistyneelle ja ei niin sivistyneelle maailmalle!
  
  
  VENÄJÄTTYTÖT Rikkoavat TALIBANIN NENÄN
  HUOMAUTUS
  Talebanit, jotka käyttivät hyväkseen sitä, että Venäjän pääjoukot olivat juuttuneet Ukrainaan, avasivat toisen rintaman hyökkäämällä ja piirittäen Venäjän tukikohdan Tadzikistanissa. Tadžikit pakenivat osittain, antautuivat osittain Venäjän armeijalle, ja heidän täytyi taistella aidosti ja verisesti. Taistelut ovat rajuja, mutta avojaloiset tytöt bikineissä osoittavat sankarillisuutta taisteluissa.
  . LUKU nro 1
  Kun venäläiset joukot alkoivat kärsiä tappiota tappion jälkeen Ukrainan alueella, Taleban päätti: heidän aikansa oli tullut. Ja he iskivät Tadžikistaniin myöhään syksyllä 2022. Tadžikistanin joukot osoittautuivat odotetusti valmiiksi sotaan, ennen kaikkea moraalisesti. Suurin osa heistä antautui tai pakeni. Venäjän sotilastukikohta Tadžikistanissa piiritettiin ja talebanit hyökkäsivät siihen joka puolelta.
  Venäjän oli nopeasti siirrettävä joukkoja Tadžikistaniin ja avattava siellä toinen rintama.
  Ja joukkoja oli siirrettävä useiden rajojen yli. Tämän seurauksena Taleban tuhosi Venäjän tukikohdan. Osa sotilaista teurastettiin ja osa vangittiin.
  Ja Venäjän presidentti Vladimir Putin joutui vielä ilmoittamaan yleisestä mobilisaatiosta hyvin myöhään ja siirtämään uusia joukkoja Tadzikistaniin. Ja tämä tietysti lisäsi sekä Venäjän taloutta että budjettia ja vaikutti Putinin suosion laskuun kansan keskuudessa.
  Venäjä kuitenkin suoritti nyt sotilaallisia operaatioita Talebania vastaan. Mutta Afganistanissa on lähes neljäkymmentä miljoonaa ihmistä - enimmäkseen nuoria, ja paljon amerikkalaisilta aiemmin vangittuja laitteita. Ja yritä voittaa tällainen armeija, vaikka muut olisivat outoja eivätkä estä Venäjää siirtämästä joukkoja alueidensa läpi. Oli miten oli, moraalisesta näkökulmasta katsottuna venäläisten on paljon miellyttävämpää taistella Mujahideen Talebania kuin ukrainalaisia veljiään vastaan. Ja siksi tietysti kauniit, seksikkäät ja lumoavat tytöt osallistuvat taisteluihin.
  Mikä tekee sodasta varsin mielenkiintoisen.
  Tadžikistanissa ei ole juurikaan lunta edes talvella. Ja tytöt hyökkäävät paljailla vaaleanpunaisilla korkokenkillään.
  Natasha ampuu konekiväärillä ja heittää samalla tuhoavan kuoleman lahjan paljain varpaillaan.
  Talebanien ruumiit, jotka revittiin silpuiksi, hyppäävät ylös.
  Soturi huudahtaa:
  - Kauniille lapsillemme!
  Toinen soturi, Zoya, ampuu myös konepistoolista. Hän kirjoittelee erittäin tarkasti tappaen Mujahideen. Ne putoavat kuin niitetyt vehnälyhteet.
  Ja hurmaava kultahiuksinen tyttö heitti kuolemanherneen paljaalla kantapäällään ja koukutti:
  - Venäjä puolusti maata itsellään,
  Helvetin heinäsirkkojen hyökkäyksestä...
  Ja peitti sen rinnoistaan -
  Kaikki Äiti Maan kansat!
  Ja soturi nauraa ja nauraa näyttäen suunsa täynnä hampaita. Ja erittäin leikkisällä kielellä, joka nuolee muutakin kuin suklaajäätelöä.
  Augustine, toinen tyttö, yksi niistä, jotka harjoittelevat korkeinta taitolentoa ja leikkaavat talibaneja riveissä, kuiskasi:
  - Omenat lumessa
  Nämä ovat tyttöjen rintoja...
  Autan sinua,
  Tulee hienoja tuomareita!
  Ja soturi heitti jälleen murhanhimoisen tuhon lahjan paljain varpaillaan. Ja hän hajotti monia talebaneja eri suuntiin repimällä heidän päänsä ja raajojaan.
  Svetlana myös niittää Mujahideeneja ja tekee sen suurella innolla. Tällä tytöllä on niin paljon intoa ja hullua energiaa. Hän heittää paljain varpaillaan suuren, tuhoavan kuoleman lahjan.
  Ja sitten hän laulaa:
  - Voi tytöt, paljain jaloin, paljain jaloin, paljain jaloin...
  Heilutetaan punoksia, punoksia, punoksia!
  Soturitytöt ovat ottaneet Talebania vastaan niin paljon, että kaunokaisten kantapäät kimaltelevat.
  Todellakin, venäläinen nainen on suuri voima. Ja hän leikkaa vihollisia kuin viikate moottorilla. Ja se todella ajaa sinut arkkuihin tai jopa maahan.
  Soturit näyttävät raivoissaan temperamenttinsa ja karjuvat:
  Olemme komsomolityttöjä
  Rakastamme eskimoja...
  Kauneuden ääni on selkeä,
  Tulee uusi elokuva!
  Ja soturit ottivat sen ja näyttivät erittäin pitkän ja leikkisän kielensä.
  Taistelu Talebania vastaan ei tietenkään ole helppo mysteeri. Ja venäläisiä miehiä kuolee, huomattava määrä. Ja hän tulee Tadžikistanista kuljettamaan kaksisataa lastia.
  Tietysti itse Venäjällä ihmiset alkavat kapinoida - miksi sota Ukrainan kanssa oli tarpeen? Pitäisikö Venäjän maksaa poikiensa ja tyttäriensä hengillä Tadžikistanin sodassa? Kysymykset ovat tietysti aivan luonnollisia. Onko peli itse asiassa kynttilän arvoinen?
  Lisäksi hinnat nousevat, mutta voitosta ei ole merkkejä. Ja sitten Zjuganov sai aivohalvauksen, ja taskuoppositiojohtaja halvaantui. Kuinka kauan Gennadi Andrejevitš, tottelevainen viranomaisille, on johtanut syrjäytyneitä ihmisiä piireissä ja matkinut näennäistä oppositiota. Ja nyt viranomaisille sopivin johtaja, lukuisimman ja suosituimman opposition johtaja, on kaatunut ja kuollut. Mutta pyhä paikka ei ole koskaan tyhjä. Muut tulivat, nuorempia ja paljon aggressiivisempia.
  Ja valtaistuin tärisi...
  Mutta toistaiseksi käynnissä on sota Talebania vastaan. Tässä tyttöjä taivaalla taistelevien hyökkäyslentäjien joukosta.
  Anastasia Witchakova on yksi kuuluisimmista punatukkaisista sotureista. Hän kieltäytyi taistelemasta Ukrainaa vastaan, mutta tuhota Talibanit, kiitos.
  Tietenkin monet naispuoliset soturiaasit eivät halunneet tappaa slaavilaisia veljiään.
  Mutta mujahedien kanssa - kiitos.
  Anastasia ampui talebaneja paljain varpaillaan. Suurlähettiläs ampui raketin afgaaneihin ja lauloi:
  Kuinka me taistelimme
  Eikä pelkää kuolemaa...
  Tämä on lahja paljasjalkaiselle lentäjälle!
  Toinen ässäsoturi on myös kaunis, vain tällä kertaa blondi Akulina Orlova taistelee myös dushmanien kanssa. Kyllä, talebaneja kutsutaan dushmaneiksi tai hengiksi, aivan kuten ensimmäisessä sodassa afgaanien kanssa. Vihollinen on todella vahva ja suuri määrä. Sekä Talebanilla että ilmapuolustuksella on omansa. Mukaan lukien entisen hallituksen armeijan vangitut.
  Akulina Orlova tekee koneella U-käännöksen ja siirtyy pois Stinger-ohjuksesta, jonka jälkeen tyttö lauloi:
  - Paha henki ryömii pitkin kiviä,
  Poltat sen napalmilla...
  No, jos talebanit,
  Käytetään petosta taistelussa!
  Toinen tyttö Margarita Magnetic. Hänen hiuksensa ovat kuin lehtikulta. Hyvin kaunis tyttö. Ja hän myös kieltäytyi kategorisesti taistelemasta Ukrainan kanssa. Koska hän ei tartu aseita slaavilaisia veljiään vastaan. Mikä herätti monien hyväksynnän. Ja Talebanit ovat uskonnollisia fanaatikkoja, ja he auttoivat kerran tšetšeenien separatisteja. Lisäksi Taleban oli ainoa valtio maailmassa, joka tunnusti Tšetšenian itsenäisyyden. Ja tämä tietysti jätti jäljen suhteisiin Venäjään useiden vuosien ajan.
  Margarita Magnetic on valmis taistelemaan. Hänen paljaat varpaansa painavat nappeja. Ja valtavan tuhoisan voiman raketteja lentää Talebania kohti. Ja he voittivat parraiset afgaanit.
  Margarita lauloi:
  - Eh, isänmaa, anna heidän huutaa rumasti,
  Ja me pidämme hänestä, vaikka hän ei olekaan kaunotar!
  Paskiainen on herkkäuskoinen,
  Jos turvapäällikkö hallitsee,
  Tulee siis fasismi,
  Inhimillisyyden kauhistus!
  Ensimmäinen sulanut laastari,
  Stalinin hautajaiset -
  Venäjä ei ole Kain,
  Vaikka hän on loukkaantunut!
  Ja soturit ottivat sen yhteen ääneen ja sirkuvat:
  - Slaavit eivät voi sietää nöyryyttämistä,
  Olemme kaikki Ukrainan puolesta...
  Emme siedä enempää loukkauksia,
  Kainin pää on altaassa!
  Hyökkäyslentokoneiden tytöt osuivat talebaneihin ja kukistavat ja tappavat nämä Mujahideenit.
  Täällä he lentävät puimaan henkiä. Mutta sinkkiarkuja, joissa on tapettuja venäläisiä sotilaita ja upseereita, viedään pois Tadzikistanista.
  Yksi näistä sotilaista jäi ilman jalkaa. Ja hän laulaa surullisesti, iloisesti ja kyyneleet silmissään:
  - Jotenkin he ajoivat arkkuun,
  Ja voimakkain aave,
  Puristin kaiken sisään ja ulos,
  Ja tiivistettiin tiukasti!
  Tankeissa on myös tyttöjä. Erittäin mielenkiintoinen venäläinen auto "Bear". Se on erittäin raskas säiliö - yli sata tonnia - kokeellinen malli. Tietysti siinä on myös neljän tytön erityinen miehistö. Ja kaikilla on E:llä alkavat nimet!
  Esimerkiksi Elizabeth painaa joystickin painikkeita paljain varpaillaan, iskee talibanien kanssa bunkkeriin ja karjuu:
  - Kunnia kommunismille!
  Catherine, joka jatkaa ampumista konekivääreistä ja painaa nappeja helakanpunaisella nännillä, karjuu:
  - Ja ilman Zjuganovia! Kalju ja humalassa!
  Elena vinkaisi ja painoi poljinta paljas kantapäänsä:
  - Matkoja Intian valtamerelle!
  Efrosinya ampui myös, tällä kertaa leikkisän kielensä avulla ja vinkaisi:
  - Voitoista hyökkäystaisteluissa!
  Ja tytöt nauravat. He satavat lyijyä Taleban-taistelijoille. Ja he tekevät sen erittäin hyvin.
  Elizabeth, ampui vihollista, ajatteli sitä. Itse asiassa, jos ihmisellä on aivot, hän ymmärtää, että mikä tahansa uskonto on satua ja ihmisen fantasiaa!
  Mutta miksi erilaiset uskonnot ovat levinneet ympäri maailmaa? Lisäksi monet vastoin tervettä järkeä? Otetaan itse asiassa suosituin uskonto: kristinusko. Uskominen ristillä ristiinnaulittuun Jumalaan on typerää ja järjetöntä. Itse asiassa, jos uskot Raamattuun, Jumalasta tulee jotenkin outo ja käsittämätön.
  Sitten hän hukuttelee lähes koko ihmiskunnan vedellä - miljoonia ihmisiä kuolee, mutta vain kahdeksan ihmistä pelastuu. Päinvastoin, hän rukoilee ristillä teloittajien puolesta?
  Saatat huomata: Vanhan testamentin Jumala on hyvin julma, mutta Uudessa testamentissa Kristus on erittäin ystävällinen. Ja tässä näkyy räikeä ristiriita. Itse asiassa, jos Jeesus olisi Jumalan Poika, hänen olisi pitänyt polttaa Sodoma ja Gomorra. Mutta siellä oli aikuisia, lapsia ja naisia. Eikö tämä ole julmaa?
  Ja monia muita esimerkkejä julmuudesta voisi luetella hyvin pitkään. Pelkästään Elisan lastenmurha on jotain arvokasta.
  Joten mieti mitä ihmiset uskovat. Ja hallitus määrää myös uskonnon. Ja nyt he taistelevat uskonnollisia fanaatikkoja Talibania vastaan.
  Mutta he varoittivat - älkää olko iloisia siitä, että Yhdysvallat lähtee Afganistanista - se on vain pahempaa Venäjälle.
  Talebanit lepättyään hieman ja hyödyntäen sitä tosiasiaa, että Venäjän kädet olivat sidoksissa sodan Ukrainan kanssa, ryhtyivät toimiin ja iskivät. Ja tämä ennustettiin monille. Ja Venäjän oli allekirjoitettava. Ja tietysti vastoin heidän tahtoaan - liian monet venäläiset sotilaat kuolivat tukikohdassa Tadžikistanissa. Joten Vladimir Putin huomasi olevansa sotkeutunut uuteen sotaan. Ja tunnelma yhteiskunnassa on tietysti muuttunut paljon vihamielisemmäksi nykyistä presidenttiä kohtaan. Ihmisten rakkaus on hyvin vaihtelevaa. Ja Taliban tietysti laski kaiken oikein. Lisäksi Yhdysvallat on onnellinen tässä tapauksessa - se asetti vihollisensa toisiaan vastaan. Ja ihmiset alkoivat sanoa Bidenistä: viisas vanha mies. Kuinka taitavasti hän järjesti kaiken.
  Itse asiassa ikä ei ole este sekä urheilulle että viisaudelle!
  Elisabet ampuu uudestaan ja uudestaan, tietysti paljain varpaillaan. Säiliössä on melko lämmin myös talvella. Ja kesällä Tadžikistanissa on todella kuuma.
  Tyttö otti sen ja lauloi:
  - Jos se on pitkä, pitkä, pitkä,
  Taistele, tuhoa talebanit...
  Jos se on pitkä, pitkä, pitkä,
  Juokse alamäkeä taistelussa!
  Se on mahdollista, se on mahdollista
  Se on tietysti totta, totta...
  Vaikka välillä siltä tuntuukin
  Voimme saavuttaa Afrikan!
  Ja Afrikassa hinnat ovat niin korkeat,
  Ja Afrikassa rahaa on näin paljon!
  Virtahepot ovat laihtuneet
  Kaskelotit ovat laihtuneet...
  Ja ihmiset ovat kuin papukaijat,
  Mene suoraan taivaaseen!
  Ekaterina totesi virnistettynä ja painoi tankin joystickin painiketta punaisella nännillä:
  - Sinussa ei ole tarpeeksi optimismia!
  Elizabeth vastasi vihaisesti:
  - Jos presidentti on moraalinen rampa ja roisto, niin mitä iloa hänen alamaisillaan voi olla!
  Elena nyökkäsi:
  - Joo! He sanovat, että vaikeudet ovat alkaneet! Mutta juuri liiallinen onni teki Putinin liian itsevarmaksi!
  Elizabeth nyökkäsi sinisävyistä päätään:
  - Kyllä, olen aina ajatellut, että yhdelle ihmiselle ei voi antaa niin paljon onnea - hän astuu valkoisen hevosen selkään, siinä mielessä hän alkaa uskoa, että meri on hänelle polvilleen. Ja sitten, kuten vanha nainen, joka halusi tulla Jumalaksi, hän päätyy ilman mitään!
  Catherine oli samaa mieltä tästä:
  - Joo! Putinilla oli liikaa onnea, ja se pilaa hänet. Kuinka onni kerran rakasti Napoleonia, Hitleriä, Ivan Julmaa ja sitten kääntyi pois heistä.
  Euphrosyne huomautti:
  - Nikolai II oli erittäin epäonninen, mutta samalla ystävällinen ja kunnollinen kuningas. Esimerkiksi luulet, että hänellä olisi ollut ainakin vähän onnea sodassa Japania vastaan. Esimerkiksi, jos amiraali Makarov olisi kuollut, ja kaikki olisi voinut olla toisin . Ja amiraali Makarov kuoli useiden epätodennäköisten sattumien vuoksi. Jostain syystä hän ei käskenyt hävittäjien miinanraivausta, eikä kukaan hänen alaisistaan antanut sellaista käskyä. Ja kaivos oli todennäköisesti venäläinen, ja suuren taistelulaivan ei olisi pitänyt uppoa yhdestä miinasta. Ja jopa tässä tapauksessa amiraali Makarov olisi voitu pelastaa, kuten esimerkiksi Kirill Romanov pelastettiin.
  Elizabeth suostui:
  - Kyllä, pieni onnea Nikolai II:lle voi antaa Venäjälle paljon enemmän kuin paljon onnea keskinkertaiselle Vladimir Putinille! Esimerkiksi amiraali Makarov pystyi kukistamaan japanilaiset merellä pienellä verenvuodatuksella, ja silloin sota samuraita vastaan ei olisi maksanut paljon uhrauksia. Ja jos tsaari-Venäjä olisi voittanut sodan Japania vastaan, ensimmäistä maailmansotaa ei todennäköisesti olisi tapahtunut. Joten keisarillisen armeijan arvovalta olisi liian korkea ja saksalaiset eivät uskaltaisi julistaa sotaa!
  Elena nyökkäsi:
  - Voi olla! Vaikka Makarov yksin ei tyhjennä epäonnistumisten ja huonon onnen määrää Japanin kanssa käytävässä sodassa. Vaikka minun on myönnettävä, että vihollinen oli vahva. Mutta toisaalta, jos taistelulaiva Oslyabi ei olisi uppoutunut niin nopeasti, jopa Tsushiman taistelun aikana laivue olisi voinut murtautua kokonaan Vladivostokiin! Ja niin sota Japanin kanssa osoittautui niin epäonnistuneeksi!
  Euphrosyne huomautti:
  - Mutta vuoden 1945 sota Japanin kanssa osoittautui yllättävän helpoksi ja onnistuneeksi. Ihan kuin Japanista olisi loppunut onni. Valitettavasti Stalinin voitto johti kuitenkin kommunistien valtaannousuun Kiinassa ja erittäin vahvan ja vaarallisen imperiumin syntymiseen, joka melkein hyökkäsi Neuvostoliittoa vastaan Brežnevin aikana. Ja nykyäänkin Kiina vain teeskentelee olevansa ystävä. Ja hän itse haluaa katkaista maata meiltä Uralille asti.
  Catherine nyökkäsi:
  - Joo! Jos japanilaiset olisivat voitettu silloin, siellä olisi ollut Keltainen Venäjä Pohjois-Kiinan sijasta ja ortodoksisuus olisi tullut taivaalliseen valtakuntaan. Ja mitä tapahtui Stalinin helpon voiton seurauksena japanilaisista. Ateistisen imperiumin syntymä ja mahtava hirviö Venäjän rajoilla!
  Elizabeth totesi hampaansa paljastaen:
  - Sitten usko kristittyyn Jumalaan. Voitto Japanista toisi kymmeniä miljoonia uusia ortodoksisia uskovia. Sen sijaan Venäjällä valtaan nousi aggressiivinen ateistinen hallinto. Ja sitten verinen stalinistinen hallinto toi ateismin Kiinaan. Ja julma Maon imperiumi ilmestyi. En todellakaan ymmärrä mitä Jumala halusi!
  Elena huomautti:
  - Tai jumalaa ei ole ollenkaan! Joko Saatana on paljon vahvempi kuin Raamattu sanoo, tai Kaikkivaltiaan suunnitelmat ovat meille käsittämättömiä!
  Euphrosyne huomautti:
  - Yleensä julmat kuninkaat menestyvät paremmin! Ainoa poikkeus oli kenties Aleksanteri Ensimmäinen - älykäs, kiltti, liberaali tsaari, herrasmies, joka ei voinut voittaa kärpästä. Ja yhdessä onnistunut!
  Elizabeth huomautti:
  - Ja Katariina toista ei pidetty julmana ja pahana hallitsijana, ja hän oli myös erittäin menestyvä. Totta, hän oli huora, eikä yleensäkään täysin hyvä ihminen. Hän kielsi talonpoikia valittamasta isäntiään. On jopa outoa, että niin paljon onnea annettiin näin ilkeälle henkilölle!
  Elena nyökkäsi:
  - Kyllä, ja sitten usko kristittyyn Jumalaan! Milloin pahat ja ilkeät ovat menestyneimpiä!
  Catherine lauloi raivoissaan:
  Maailma lepää väkivallalla
  Raivon tulivuori purskahtaa ulos suurella tavalla...
  Jännitys on ylivoimainen,
  Herää tuskasta ja pelosta,
  Vain pelko antaa meille ystäviä,
  Vain kipu motivoi sinua työskentelemään,
  Siksi haluan sitä enemmän ja enemmän
  Hyperplasma puhkeaa väkijoukkoon!
  Elizabeth huomautti huokaisten:
  - Kyllä, Tšingis-kaani oli töykeä pakana. Hän ei osannut lukea eikä kirjoittaa, mutta hän valtasi puolet maailmasta. Sekä muslimit että kristityt hävisivät taistelussa hänen kanssaan. Ja kysymys kuuluu: missä Kaikkivaltias Jumala oli tähän aikaan? Ja miksi mongolien pakanuus voitti monoteismin: islamin ja kristinuskon?
  Euphrosyne huomautti hymyillen:
  - Samalla tavalla voidaan kysyä: missä oli Kaikkivaltias Jumala, kun Kain tappoi Aabelin? Miksi hän salli ihmiskunnan historian ensimmäisen veljesmurhasodan?
  Elena virnisti ja kiteytti:
  - Kyllä, voit väittää loputtomasti, mutta et koskaan todista, että Jumala on olemassa tai ettei Häntä ole olemassa?
  Ekaterina huomautti:
  - Epäilen vahvasti Jeesusta Kristusta. Onnettomat, sorretut juutalaiset olisivat voineet sekoittaa Anatoli Kashpirovskin kaltaisen vahvan, lahjakkaan hypnotisoijan messiaaksi ja jumalallistaa hänet. Jos katsot Anatoli Mihailovitšin ihmeiden tilastoja, hän on siistimpi kuin Kristus!
  Euphrosyne kikatti ja lauloi:
  - Jumala suokoon sokeat avata silmänsä,
  Ja suorista kyttyräselkät...
  Kyllä Jumala, ole Jumala ainakin vähän
  Mutta et voi olla vähän ristiinnaulittu!
  Ja tytöt ottivat jälleen Talebanin vastaan. Painettaessa joystickin painikkeita paljain varpaillaan, he niittivät lukuisia mujahideeneja ja kirjaimellisesti panivat ne maahan erissä. Parrakas Taliban kuoli konekivääritulen ja voimakkaiden räjähdysaineiden murskaamisten alla. Siitä seurasi vakavaa hauskanpitoa uskonnollisten fanaatikkojen joukkotuhossa.
  Ja tässä on Alenka kauniiden tyttöjen pataljoona, jotka Tadžikistanin viileästä talvisäästä huolimatta hyökkäävät talebaneja vastaan paljain jaloin.
  He ovat kuitenkin lyhyissä hameissa, ja heidän ruumiinsa on peitetty kevlarista valmistetuilla panssarilevyillä.
  Kauneudet juoksevat hyökkäämään ja laulavat:
  - Paha Taliban ryömii pitkin kiviä,
  Mutta tytöt on ihanimpia...
  Lyö häntä napalmilla
  Juhlitaan menestystä!
  Ja tytöt kimaltelevat helmiäishampailla.
  Ja sitten Anyuta, paljain varpaillaan, heittää herneen räjähteillä Mujahideenille. Ja hän hajottaa talebaneja eri suuntiin, kuten kissanpennut.
  Tyttö otti sen ja lauloi:
  - Kunnia isänmaalle, kunnia,
  Tankit ryntäävät eteenpäin...
  Tyttöjen jaot bikineissä,
  Terveisiä Venäjän kansalle!
  Punatukkainen Alla myös ampuu parrakkaita vihollisia, leikkaa ne alas ja laulaa:
  - Venäjä nauroi tälle talebanille,
  Kaiken ikäisenä, siksi se on Venäjä!
  Ja tyttö myös ottaa sen ja heittää tappavan sitruunan Mujahideenille paljain varpaillaan. Ja hajottaa vihollisia kaikkiin eri suuntiin.
  Ja kuinka hän viheltää keuhkoissaan.
  Useita kymmeniä varisia järkyttyi. Sydänkohtauksen saatuaan he putosivat talebanien ajeltujen päiden päälle ja heitä puukotettiin. Sen jälkeen soturi sirkutti:
  - Asia on täällä hyvin kiistanalainen.
  Uskon, että siitä tulee yksinkertaisesti huippuluokkaa!
  Tiedän Talebanit, me voitamme
  Onhan yläpuolellamme ylpeä kerubi!
  Maria, toinen tytöistä bikineissä, otti sen ja vihelsi. Ja paljain varpaillaan hän heitti vihollista kohti valtavaa murhaavaa voimaa, erittäin tuhoisaa kuoleman lahjaa. Hän murskasi Taleban-taistelijat ja huusi hampaansa paljastaen:
  - Venäjän ympärillä on valtava sumu,
  Ja Taleban-taistelija ryntää isänmaahan!
  Olympialaiset ovat todella sankarityttö. Hän on isokokoinen ja samalla hänen hiuksensa ovat vaaleanruskeat. Soturilla on ylelliset lantio ja vahvat vatsat, jotka on vuorattu suklaapatukoilla. No, kukaan ei todellakaan voi vastustaa tällaista petotyttöä.
  Ja niin hän, voimakkain, lihaksikkain, paljain jaloineen, nosti kokonaisen tynnyrin räjähteitä ja heitti sen Talebania kohti. Ja tämä tynnyri ryntäsi suurella, tappavalla nopeudella. Ja kuinka se törmää Mujahideeneihin kirjaimellisesti repimällä ne erilleen.
  Soturi-sankari otti sen ilolla ja lauloi:
  Ja Murovin yläpuolella taivas rypistää,
  Valon aamunkoitto nousee...
  Olemme kuin Ilja Murometsin tyttäret,
  He eivät turhaan kehuskelleet voimistaan!
  On todellakin paljon miellyttävämpää taistella ja tappaa talebaneja kuin taistella ukrainalaisten veljienne kanssa. Luulen, että kaikki ovat yhtä mieltä siitä, että veljien tappaminen on syntiä. Ja Vladimir Putinia kutsutaan jo avoimesti Venäjän joukkoihin - Vovka-Cain!
  Olympias lauloi raivoissaan:
  No, kuinka monta veljeä voit tappaa?
  Loppujen lopuksi, usko minua, ihminen on syntynyt onneen...
  Äiti ei päästä poikaansa rintamaan,
  Ja jopa kesällä on huono sää sodan aikana!
  Sen jälkeen sankarillinen tyttö hengittää syvään ilmaa keuhkoihinsa ja viheltää. Monet sadat varikset saavat heti sydänkohtauksen ja pyörtyvät. Ja heidän terävät nokkansa lentävät alas ja tunkeutuvat Venäjän joukkojen asemiin etenevien Taleban-joukkojen kalloihin.
  Olympias kaatoi varikset pillein ja sai ne kaatumaan järkyttyneenä, otti sen ja siristi:
  Ta, ta, ta - kaviot koputtavat,
  Täällä, siellä, siellä - konekivääri osui!
  Taleban-armeija on täysin tappiollinen,
  Eikä kukaan voi voittaa tyttöjen armeijaa!
  Marusya ampuu myös eteneviä Taleban-sotilaita. Näyttää malttinsa ja korkeimman luokan. Hänen konekiväärinsä leikkaa alas kokonaisia Mujahideen-joukkoja.
  Tyttö heittää tappavan kuolemanlahjan paljain varpaillaan. Päihittää monia Taleban-taistelijoita ja vinkua:
  - Sodan klassikot,
  Tämä on tytölle avojaloin...
  Tyttäret ja pojat,
  Tehdään kaikki peliksi!
  Soturitytöt ovat todella kauniita.
  Matryona, joka ampui talebaneja ja heitti tuholahjoja paljain varpaillaan, sirutti:
  - Kunnia tytöille bikineissä,
  He voittivat Mujahideenit...
  Tytöillä on veitset paljain jaloin,
  He hyökkäävät tällä tavalla lounaaksi!
  Tyttö, jolla on ohut vyötärö ja ylelliset lonkat, ampuu lähestyvää talebania. Hän tekee tämän erittäin taitavasti ja tarkasti. Hän leikkaa ne alas kuin ruohonleikkuri ja laulaa:
  - Tyttö tanssi polkaa,
  Nurmikolla varhain...
  Häntä vasemmalle, häntä oikealle,
  Tämä on polka Karabas!
  Ja nyt soturi taas heittää tappajan, joka on läsnä viholliselle paljain varpaillaan. Ja hän tappaa paljon talebaneja.
  Täällä Victoria ja Veronica tappelevat. Molemmat tytöt ovat erittäin mukavia. Ja he ampuvat erittäin tarkasti.
  Victoria heitti tuhon lahjan paljaalla kantapäällään tappavalla voimalla. Hän repi monia dushmania ja vinkaisi:
  - Rahat sulavat lompakossa
  Pääkaupungit sulavat...
  Ja venäjäksi -
  Raha tarkoittaa mannaa!
  Toinen tyttö painoi nappia helakanpunaisella nännillä, joka käynnisti korviaan aiheuttavan ultraäänen ja lähetti sen lentämään ilmassa. Ja jo tuhannet varikset putosivat talebanien ajeltuihin päihin. Ja lyötään niitä.
  Punatukkainen tyttö lauloi:
  Mujahideenit hyökkäävät Venäjään,
  Niitä on paljon Afganistanissa...
  Isoisät taistelivat heidän puolestaan Afganistanissa tuolloin,
  Nyt valtava Taliban on nostanut miekkansa!
  
  Mutta avojaloiset tytöt eivät anna periksi,
  He näyttävät yksinkertaisesti korkeimman luokan...
  He taistelevat reippaasti Taleban-armadan kanssa,
  Ja he osuivat henkeä suoraan silmään!
  Ja paljain varpaineen soturi heittää tuhon lahjan murhaavalla voimalla. Ja kaikki saavat sen häneltä.
  Alice ja Angelica ampuvat Talebania kiikarikivääreillä. Ja he tekevät sen erittäin tarkasti. Ja ne ampuvat niin tarkasti.
  Alice otti sen ja lauloi:
  Dushmanille tulee arkku,
  Pysykää terveinä...
  Tytöt juoksevat alasti talvella!
  Ja he rikkovat selkänsä Mujahideenin kanssa!
  Ja soturit näyttivät heti kielensä!
  Ja sitten Alice ampui käyttäen helakanpunaista rintanippaa, kun hän painoi nappia. Ja tyrmäsi tusina talebania.
  Alice otti sen ja sirutti hampaansa paljastaen:
  - Isänmaan ja vapauden puolesta loppuun asti,
  Paljasjalkaiset tytöt bikineissä
  Olette sellaisia sankarittaria...
  Sydämet sykkimään yhdessä!
  Angelica vahvisti:
  - Koputa yhteen! Tämä on suurenmoista!
  . LUKU nro 2.
  Talebanien ja Venäjän välinen sota jatkui. Afganistanissa on suuri väestö, paljon nuoria - nälkäisiä, vihaisia, aggressiivisia.
  Ja he taistelevat Tadžikistanissa, kun taas Venäjän kädet ovat sidottu Ukrainan sodan kanssa, jota suurin osa maailmasta tukee.
  Ja Talebanit käyttävät tätä hyväkseen.
  Mutta erittäin avojaloiset ja kauniit tytöt taistelevat Venäjän puolella. Taistelut tulevat aaltoina.
  Natasha ampuu Mujahideeneja. He käyttävät voimakasta lohikäärmekonekivääriä. Ja sataa luoteja Talebaneja vastaan.
  Ja he painavat tyttöä. Kotitekoisesta ilmatorjuntatykistä alas ammuttu venäläinen helikopteri putoaa. Taleban ampui hänet alas. Totta, helikopterissa ei ole tyttöjä, vaan miehiä, etkä ole erityisen sääli heitä.
  Ja Natasha on tyttö ja paljain jaloin bikineissä. Ja kun olet melkein alasti, kukaan ei pidättele sinua tai pysäytä sinua.
  Natasha heitti tuhon lahjan paljain varpaillaan ja taltioiduilla jaloillaan murhaavalla voimalla. Hän hajotti talebaneja eri suuntiin ja lauloi helmihampaitaan paljastaen:
  Täällä on talvi, talvi, talvi,
  Se alkoi yhtäkkiä...
  Lakaisee raivoissaan, lakaisee -
  Huomenna on parempi
  Huomenna, huomenna, huomenna!
  Ja nyt on uusi vuosi!
  Todellakin, Tadžikistanissa satoi lunta uutena vuotena. Ja nyt venäläiset tytöt jättävät paljain jaloin taltattuja jalanjälkiä lumeen, ja se näyttää erittäin kauniilta.
  Zoya otti sen ja lauloi:
  Yksi kaksi kolme -
  Pyyhi prosessorisi!
  Neljä, kahdeksan viisi,
  Mennään pelaamaan laptaa!
  Ja tyttö, paljain varpaillaan, laukaisee kuoleman lahjan tappavalla voimalla.
  Zoya otti sen ja lauloi hampaansa paljastaen:
  Yksi kaksi kolme neljä viisi,
  Pupu lähti kävelylle...
  Tässä tyttö juoksee ulos
  Tappaa Mujahidin!
  Ja Zoya otti sen ja näytti pitkän kielensä.
  Mutta Augustinus johtaa myös tulta. Sellainen tyttö, joka ei voisi olla siistimpi. Ja hän kirjoittaa kuolettavalla aplombilla. Leikkaa Mujahideenit ilman tarpeettomia seremonioita. Sen jälkeen hän alkaa laulaa;
  Jos takaosa on hyödytön -
  Sotilaallinen kiihko ei auta...
  No, jos ei ole intoa,
  Takana on vihollisen lounas!
  Ja punatukkainen Augustine sekä ottaa että heittää tuhon lahjan paljain varpaillaan. Ja todellisuudessa se repii niin monta dushmania, että se on yksinkertaisesti pelottavaa.
  Augustine ei tietenkään jättänyt käyttämättä tilaisuutta laulaa:
  Olen ollut alasti
  Hän hyppäsi kentällä niin!
  Hyppäsin kentällä...
  Kulatsky lauloi mukana!
  Ja tyttö ottaa silmänsä, jotka kimaltelevat safiireilla ja kimaltelemalla. Ja hänen silmänsä ovat kauniit. Ja kieli on erittäin tuhma. Ja niin ketterä ja niin groovy. No, se on aivan kuin se olisi jonkinlainen mehukas appelsiini.
  Svetlana taistelee myös. Ja paljain varpaillaan hän heittää tuholahjoja. Jotka ovat niin tappavia ja tuhoisia.
  Ja lähellä Talibanit ottivat ja tyrmäsivät venäläisen tankin. Ja Venäjän armeijan ajoneuvo alkoi repeytyä paloiksi, ja taistelusarja räjähti. Ja taas miehet kuolevat.
  Mutta Svetlana ei tarvitse haisevia miehiä. Heitä on kidutettava. Ja tyttö otti sen ja lauloi:
  Miehet, miehet, miehet,
  Olette vain isoja jätöksiä
  Kun tytöt tappavat sinut
  Ne puhdistavat maata niin paljon!
  Talebanit ovat todellakin petoja.
  Kerran he saivat kiinni kauniin tiedustelijan. No, aluksi he ottivat hänet ja vetivät hänet telineeseen. He väänsivät käsistäni nivelet, mikä oli erittäin tuskallista.
  Sitten he ripustivat tytön paljaisiin jalkoihin sukat, jotka kahlittivat hänen nilkkojaan. Ja sitten he ottivat sen ja sytyttivät tulen hänen paljaiden, kauniisti kaarevien pohjien alle.
  Venäläisellä tytöllä oli suuria kipuja. Talebanit ottivat ja voitelivat hänen jalkansa öljyllä ennen kuin paistaivat hänen kantapäänsä. Ja niin pohja paloi hitaasti, ja se oli tuskallisen tuskallista. Ja tyttö voihki ja karjui. Ja talebanit hakkasivat häntä myös selkään ja kylkiin piiskalla. Sitten he päättivät tehostaa kidutusta. Otimme kuuman langan ja aloimme lyödä kaunotar selkään ja rintaan.
  Ja kuinka kipeää se on. Varsinkin kun talebanit alkoivat vääntää venäläisen tytön helakanpunaisia nännejä punakuumilla pihdeillä. Ja hän itki niin paljon.
  Ja Taleban-yksikön pääjohtaja oli yksinkertaisesti hullu kidutuksesta. Ja hän paljasti kultahampaansa.
  Venäläinen tyttö sylki vastauksena. Sen jälkeen he alkoivat murtaa hänen paljaita varpaitaan. Mikä on erittäin tuskallista. Ja tyttö pyörtyi kauheasta, sietämättömästä kivusta.
  Mutta talebanit jatkoivat kidutusta. Ensin he toivat tytön takaisin tajuihinsa kaatamalla ämpäri jäävettä. Ja sitten he asensivat antureita ja elektrodeja hänen kehoonsa.
  Sen jälkeen kaksi poikaa alkoivat polkea dynamoa. Virta alkoi virrata ja tyttö nykisi helvetin kivusta. Ja todellakin kun on kehossa
  Sähköpurkaukset kulkevat läpi, se on kammottavaa, sanotaan, että hevoslaumat ryntäävät ohi. Ja todellakin, jokainen tyttö täällä huutaa.
  Ja pojat polkevat, ja alaston tyttö ulvoo kuin villi susi. Ja se todella satuttaa häntä. Ja pauhu on yksinkertaisesti sietämätöntä.
  Ja virran lisäksi talebanit paistavat myös venäläisen tytön kantapäät, jotka ovat jo peitetty suurilla rakkuloilla. He löivät minua myös selkään kuumalla langalla. Ja he osuivat raivolla ja viiveellä.
  Ja samalla he lisäsivät jauhoja. He alkoivat venyttää tyttöä ja ripustaa yhä enemmän painoja lohkoon vääntääkseen hänen nivelensä kokonaan.
  Talebanin päärosvo lauloi:
  Mikä kipu, mikä kipu
  Ottelun tulos on: viisi - nolla!
  No, mitä voit ottaa villeiltä? He kiduttivat tyttöjä erittäin julmasti, mutta eivät erityisen hienostuneesti. Vaikka elektrodit työnnettiin Venuksen kohtuun ja kuinka sen jälkeen virtaa laitettiin.
  Talebanit ovat barbaareja. Joten he ostivat koko armadan tankkeja Kiinasta huumeista saamillaan rahoilla. Kiina on todellakin Venäjän liittolainen ja ystävä.
  Ja talebanit hyökkäsivät vihollista vastaan panssarivaunuillaan.
  Mutta heitä vastaan on neljä venäläistä tyttöä T-95:ssä. He ovat tietysti paljain jaloin ja bikineissä.
  Ja mitä?
  Elizabeth ampui mujahidiineja paljain varpaillaan ja sirutti:
  - Kunnia elefanttien isänmaalle!
  Catherine löi myös talebania käyttämällä paljaalla, pyöreällä kantapäällään ja kysyi:
  - Mikä on norsujen kotimaa?
  Elizabeth, paljastaen hampaat, vastasi:
  -Tietenkin Venäjä!
  Catherine naurahti ja vastasi:
  - Luulin, että se oli Intia!
  Elena löi dushmanit rintojensa helakanpunaisen nännin avulla, ennen kuin otti rintaliivit pois ja vinkaisi:
  - Luulin, että norsujen kotimaa oli Afrikka!
  Euphrosyne painoi polkimia paljain, pyörein kantapäällään ja lauloi:
  - Pienet lapset,
  Ei onnistu...
  Älä mene Afrikkaan kävelylle...
  Afrikassa on haita, Afrikassa gorilloja,
  Afrikassa on suuria krokotiileja!
  Ja kaikki neljä avojaloin tyttöä, paljain rinnan, kimaltelevan helakanpunaisin nännein, lauloivat:
  He purevat sinua
  Lyö ja loukkaa...
  Lapset eivät mene kävelylle Afrikassa!
  Afrikassa on rosvo
  Afrikassa on konna
  Afrikassa on kauhea Barmaley!
  Se puree sinua
  Lyö ja loukkaa...
  Lapset eivät mene Afrikkaan kävelylle,
  Se on painajainen Afrikassa,
  Hullu konna
  Barmaley ilmestyi siihen yhtäkkiä!
  Hän juoksee ympäri Afrikkaa ja syö lapsia!
  Kyllä lapset! Kyllä lapset!
  Nauru on naurua, mutta kun talebanit saivat kiinni noin 14-vuotiaan venäläisen pojan, he ottivat hänet vakavasti. Ensin he riisuivat hänet ja pujottivat hänet telineeseen.
  Sitten turbaanipukuinen ja parrakas dushman alkoi polttaa teinin alaston lihaksikasta vartaloa sauvalla kuumalla raudalla.
  Sitten Taleban-teloittaja toi pojan paljaaseen rintaan punaisen raudan tähden ja painoi sen siihen.
  Poika huusi hirveästä kivusta ja menetti tajuntansa. Tämän jälkeen poika saatiin järkiinsä. Ja he painoivat hänen paljaat, melkein lapselliset jalkansa tukkiin. Ja he alkoivat ripustaa painoja lohkon koukkuihin. Ja se oli erittäin kipeä. Pojan nuori vartalo oli venynyt suuresti, ja poika kirjaimellisesti voihki.
  Venäläisen pojan kiduttamista jatkettiin. Voitele paljaat jalkapohjat öljyllä. Ja sitten he sytyttivät tulen alla.
  Ja kuinka poika huusi villisti sen jälkeen. Kyllä, se oli erittäin kipeä.
  Poika jatkoi huutamista, ja Taleban hakkasi häntä ruoskalla.
  Sitten he tarttuivat pojan kylkiluista koukuilla. Ja taas he käänsivät sen täysin nurinpäin.
  Sen jälkeen talibanit lauloivat:
  Me tuhoamme kaikki uskottomat,
  Anna heidän olla teini-ikäisiä...
  Tässä on kerubi yläpuolellamme,
  Laitamme kaikki laudalle!
  Sen jälkeen venäläinen poika murskattiin kuumilla pihdeillä, kaikki varpaat paljain jaloin. Ja talebanit tekivät sen hitaasti, aiheuttaakseen söpölle pojalle mahdollisimman paljon kipua. Ja sitten he alkoivat murtaa nuoren soturin kylkiluita valkokuumilla pihdeillä.
  Niinpä he mursivat ne hänelle niin, ettei pojalla ollut enää yhtään kokonaista kylkiluuta. Ja poika kuoli tuskalliseen shokkiin.
  Ennen kuolemaa Mujahiden murskasi teinin pallot. Ja se oli erittäin kipeä.
  Samaan aikaan Anastasia Witcher hyökkäsi Talebania vastaan hyökkäyslentokoneilla. Hän käytti raketteja. Hän painoi joystickin painikkeita paljain varpaillaan ja lauloi:
  Yhä korkeammalle ja korkeammalle
  Fuhrer nosti nenänsä...
  Joskus kattomme räjäytetään,
  Talebanit eivät kuitenkaan ole kypsyneet!
  Akulina Orlova lyö myös vastustajaansa. Hän tekee tämän erittäin tarkasti ja painaa nappia punaisen rintanännin avulla. Ja venäläinen hyökkäyslentokone räjähtää lähellä. Ja hän oli tyytyväinen Talebanin tappajalahjaan. Mahdollisesti jotain Kiinassa valmistettua. Ja se pilaa sinut täysin.
  Akulina lauloi:
  - Jos mies menee suoraan arkkuun,
  Säilyttää elämää niin...
  Olkaa avojaloisia tytöt!
  Ja soturi nauraa ja nauraa. Tietenkin, talvesta huolimatta tytön jalat eivät tunne kenkiä. Ja hänen kantapäänsä ovat pyöreät ja kirjaimellisesti kiiltävät. Tämä tyttö on yksinkertaisesti super.
  Ja hänen rintojensa nännit ovat helakanpunaiset ja kimaltelevat kuin kirkkojen huiput. Tämä on niin sanotusti tappeleva tyttö.
  Kyllä, hän ei pidä miehistä. Vaikka hän käyttää kieltään ilokseen. On todella mukavaa koskettaa punaisia nännejäsi toisen tytön mansikkanänneillä. Jotta se olisi hienoa.
  Akulina otti sen ja lauloi:
  Tästä paljasjalkaisesta tytöstä
  En voinut unohtaa...
  Se näytti jalkakäytävän kiviltä
  Ne piinaavat herkkien jalkojen ihoa!
  Ja Akulina ottaa ja pyörittää safiirisilmät.
  Täällä hän on korkeimman tason ja luokan tyttö.
  Ja Margarita Magnitnaya on myös lentäjä. Molemmat tytöt rakastavat maata toisiaan vastapäätä ja koskettaa nännejään, kimalteleen kuin rubiinit.
  He eivät kuitenkaan laiminlyö miehiäkään.
  No, sillä välin Margarita ottaa sen ja iskee Mujahideeniin suurella tappavalla voimalla.
  Sitten hän laulaa:
  Oi mitkä jalat!
  Kuinka hyvä...
  Älä pelkää, kulta
  Kirjoita puhelinnumerosi muistiin!
  Ja Margarita näyttää kieltään. Hän on erittäin taistelutahtoinen tyttö.
  Ja hänen paljaat varpaansa lähettävät tappavia kuolemanlahjoja.
  Akulina Orlova lauloi nauraen:
  - Margarita, ikkuna on auki,
  Margarita, muistat kuinka kaikki tapahtui!
  Anastasia Witchakova nyökkäsi:
  - Kyllä naiset! Voimme tehdä kaiken ja pyyhimme vihollisemme kokonaan pois!
  Ja tytöt lauloivat kuorossa:
  Armeijamme on vahva
  Hän suojelee maailmaa...
  Anna Talebanin edetä
  Heidän tyttönsä tapetaan!
  Esimerkiksi Fedora myös taistelee. Hän ampuu kranaatinheittimellä Mujahideeneja. Ja jos hän vittuilee, se ei näytä paljolta kenellekään. Vaikka talibanilla on pitkä parta ja ajeltu pää.
  Fedora polkee paljain jaloin mudassa ja laulaa:
  Näetkö pimennyksen taivaalla?
  Valtava symboli surffaamisesta...
  Mustat siivet ympäri maailmaa
  Kosmisen ulvomisen parvet!
  Ja toinen tyttö Sirafima heitti tappajapommin paljain varpaillaan ja repi Taleban-joukot ja sanoi:
  Taleban - kirous nousee,
  Taleban - täydellinen kuolema...
  Taleban ja kuolleet rykmentit!
  Talebanit johtavat hullua!
  Taleban!
  Ja Sirafika ottaa pillin suuhunsa, ja kuinka se puhaltaa, että varikset pyörtyvät ja lävistävät nokallaan Mujahideenien päät.
  Tytöt, minun on sanottava, ovat niin erinomaisia ja kauniita.
  Ja nyt voit nähdä kuinka Taleban sytytti tuleen venäläisen ammusvaraston. Se alkoi palaa ja kuoret räjähtivät tappavalla voimalla. Taleban karjuu ja iloitsee.
  Mutta tytöt taivaalta vittuilevat Mujahideenin kanssa. Ja voit nähdä kuinka Albina ja Alvina ilmestyivät taivaalle.
  Molemmat tytöt ovat yksinkertaisesti upeita blondeja. Ja ihanan kaunis. Ja tietysti paljain jaloin ja vain ohuet pikkuhousut jalassa.
  Nämä ovat korkeimman luokan naisia, sanotaanko. Ja mitä he pystyvät tekemään, sitä kaikki eivät pysty toistamaan.
  Ja itse asiassa soturit, jos he alkavat tappaa, et voi estää heitä.
  Albina ampui lentokoneesta valtavan tuhovoiman raketin. Ja hän murskasi Taleban-armeijan bunkkerin, jonka jälkeen hän lauloi:
  - Olen maailman vahvin,
  Jopa paljaat jalat, paljaat nännit...
  Kastellaan talibaneja wc:ssä,
  Meillä ei ole varaa olla heikkoja!
  Alvina lähettää edelleen kuolemanlahjoja paljain varpaillaan. Ja tappaa Mujahideen, hän otti sen ja lauloi:
  - Meillä on söpöjä tyttöjä,
  Sanovat vain kauneutta...
  Komsomolin jäsenten pieni ääni,
  Myrskyinen kevät tulossa!
  Ja molemmat tytöt ottavat sen ja laulavat keuhkoissaan:
  Anna minun mennä Himalajalle
  Anna minun mennä lopullisesti
  Muuten huudan, tai muuten haukun,
  Muuten syön jonkun!
  Ja tyttö alkaa vain kiukutella. Ja se on hänen mielestään erittäin siistiä ja viehättävää. Ja kun huudat - Kukareku - se on todella kammottavaa.
  Sillä välin tytöt tarttuivat ja alkoivat ampua raskaista aseista, mikä teki vaikutuksen. Ja he ampuvat niin tarkasti.
  Tyttö Vivola lauloi heilutellen hampaitaan ja ampuen tarkasti vihollisiaan:
  - Olen maailman vahvin tyttö
  Rakastan nuolla täydellisyyttä miehiltä...
  Sotilaat eivät tiedä siistiä lähetystä,
  Missä tyttö unohti antaa pienen suihin!
  Ja soturi nauraa. Kyllä, kaunottaret osaavat kuristaa dushmanit.
  Ja ollakseni rehellinen, ne pystyvät katkaisemaan kaljun ihmisen sarvet ja piirteet.
  Joten yritä vastustaa tällaisia kauneutta.
  Nicoletta puhuu myös Talebanista. Hän on erittäin taisteleva ja aggressiivinen tyttö. Ja kun hän nauraa, näyttää siltä, että se on väkivaltaisen hullun naisen naurua.
  Nicoletta paljastaa hampaansa ja karjuu:
  Olemme, vau, rosvoja,
  Ryöstäjät, rosvot!
  Bang, bang ja olet kuollut,
  Kuollut, kuollut!
  Ja tyttö nuolee ilmaa kielellään. Ja kuinka mukavaa on nuolla toisen tytön helakanpunaista nänniä. Ja hänellä on se niin kiiltävä ja rubiineista kimalteleva.
  Nicoletta nauroi ja sirutti:
  - Kunnia avaruusmerirosvoille!
  Tytöt muuallakin olivat raivoissaan. Ja sitten raketteja putosivat Taleban-asemille. Aurora vapautti sen käyttämällä rintojensa helakanpunaisia nännejä, joita käytettiin painikkeiden painamiseen.
  Ja raketit lensivät. Ja mujahideenit karjuvat.
  Tässä on toinen komsomolin jäsen, jota kidutetaan. Hänen paljaiden varpaiden väliin työnnettiin epäröimättä bensiinillä levitetty vanu. Ja he ottivat sen ilman pitkiä puheita ja sytyttivät sen tuleen.
  Vanu syttyi tuleen. Ja tyttö ottaa sen ja karjuu. Ja sitten hän otti naisen rinnat ja työnsi kuuman sauvan suoraan hänen tulipunaiseen nänttiin. Ja tyttö kirjaimellisesti purskahti tuskasta.
  Ja talebanit nauravat. Tietenkin he rakastavat myös varpaiden rikkomista. Yksi Mujahideenista jopa poltti tytön paljaan, pyöreän kantapään rautavalkoisella kuumuudesta. Ja se toimi. Tyttö huutaa yhtäkkiä villista kauhusta.
  Alice näki sen ampujan tähtäimen läpi. Katsoin tarkemmin. Otin sen ja asensin sen, ja se oli kuin hullua. Ja tappajan luoti osuu teloittajan vatsaan. Ja hän huutaa hurjasta tuskasta ja alkaa vääntelemään. Ja tyttö otti sen ja lauloi:
  Hyvyyden enkelit,
  Kaksi valkoista siipeä maailman yllä
  Jossain on maa
  Missä Svarogista itsestään tuli idoli!
  Angelica ampui myös, ja erittäin tarkasti, lyömällä kiduttajaa kivespussiin. Hänkin huutaa hyvin kohdistetusta osumasta. Näin teloittajat sen saivat.
  Ja tytöt lauloivat:
  Te huonot teloittajat,
  Julma rangaistus odottaa...
  Meillä on paljon kynttilöitä
  Suuret ihmiset hyökkäävät!
  Ja tytöt alkoivat ampua raivokkaasti ja tarkasti. Ja tyrmätä Talibanit. Paholainen ei pystyisi vastustamaan sellaisia tyttöjä.
  Alice hyräilee ampuessaan vihollista:
  Sinun kohtalosi on vaakalaudalla,
  Viholliset täynnä rohkeutta...
  Mutta luojan kiitos minulla on ystäviä
  Mutta luojan kiitos minulla on ystäviä!
  Ja luojan kiitos ystävät, on miekkoja!
  Ja Angelica, joka jatkoi talebanien ampumista ja tappoi heidät, twiittasi:
  - Kun ystäväsi vuotaa verta,
  Tallattu loppuun asti...
  Älä kutsu minua ystäväksi
  Ei pelkuri eikä valehtelija!
  Sitten tyttö otti ja heitti kranaatin paljain varpaillaan tappavalla voimalla. Ja hän murskasi Talebanin palasiksi. Mujahideenien leikatut päät rullasivat esiin.
  Angelica otti sen ja lauloi:
  Päivän ja yön he pommittavat jatkuvasti,
  Sääli ilman häpeää...
  Koska Putin käyttäytyy oudosti,
  Koko maa kuolee!
  Alice ampui talebaneja ja löi niiden läpi, otti sen ja totesi sylkien pölyä:
  - Tällä Venäjällä on niin upea hetki,
  Ei ole helppo arvata, kuka on narri ja kuka presidentti!
  Punatukkainen soturi naurahti ja huomautti:
  - Näin se tapahtuu - on erittäin typerää olla vakooja presidenttinä!
  Ja molemmat tytöt satoivat jälleen tulisateita Talebaneille. Ja he tekivät sen erittäin tarkasti. Ja heidän laukauksensa osuivat Mujahideeniin.
  Ja toisessa paikassa muut tytöt tappelivat. Ja tietysti myös paljain jaloin ja melkein alasti.
  Esimerkiksi Alenka ampui sinkookan helakanpunaisella rintanännillä. Hän lävisti Taleban-taistelijan ja useita tämän kumppaneita.
  Sitten hän twiittasi:
  - Nyt ollaan taas paraatissa.
  Emme ole samoilla linjoilla rosvon kanssa
  Olemme paljasjalkaisten tyttöjen prikaati,
  Ladan valo on kanssamme edellä!
  Ja soturi heittää tuholahjan paljaalla kantapäällään. Ja se repii joukon Mujahideeneja.
  Naiset täällä ovat ihania. Olga ampuu myös Talebania. Nämä ovat mujahideenit etenemässä. Ne hyökkäävät paksuina ketjuina. Ja tytöt leikkaavat ne ilman seremoniaa.
  Olga ampui raketinheittimen mansikkanännin avulla. Hän tyrmäsi paljon talebaneja ja lauloi:
  - Annamme sielumme, sydämemme,
  Olemme pyhä isänmaamme...
  Seisomme ja voitamme -
  Ja emme tule katumaan elämäämme!
  Ja tyttö heittää tuhon lahjan Mujahideenille paljain varpaillaan murhaavalla voimalla.
  Ja kuinka hienoa se on tytöille. Kuinka he voittivat talebanit.
  Veronica taistelee myös. Tyttö käyttää rubiinia rintanännejä ammuttaessa.
  Ja seurauksena monet dushmanit tuhoutuivat. Ja soturi huutaa keuhkoihinsa:
  - Olen maailman vahvin,
  Voin kuristaa talebanit...
  Tapa dushmanit wc:ssä,
  Teemme niistä pelin näköisiä!
  Ja Veronica ottaa sen ja naida sen...
  Soturi Anna on hänen kanssaan. Ja hän tuhoaa Mujahideenit. Tietenkin tytöllä on yllään vain pikkuhousut. Se on käytännöllistä. Ja pikkuhousut ovat niin ohuet eivätkä peitä mitään.
  Soturi Anna ampuu ja niittää vastustajansa. Hänen hiuksensa ovat punaiset, ja tytöt itse ovat yksinkertaisesti kosmoksen korkein valo.
  Ja Anna paljain varpaineen heittelee kuolemanlahjoja, jotka kukistavat talebanit paikan päällä.
  Soturit huutavat keuhkoihinsa:
  - Mujahideenit riehuvat,
  Vihollinen siirsi rykmenttiä eteenpäin...
  Tytöt kantavat voittotietoa,
  Talebanit kohtaavat vihamielisyyttä!
  
  He syövät sian nahan,
  Vihollinen voitetaan...
  Paljasjaloiset tytöt tappelevat
  Kauneuden nyrkki on vahva!
  Ja soturi ottaa sen ja lyö sinut käyttämällä taistelussa rintansa helakanpunaista nänniä.
  Ja sanotaanpa, että se on erittäin siistiä!
  Kaunis punatukkainen tyttö. Ja hän rakastaa miehiä. Erityisesti kielen kanssa työskentelyyn, sykkivien jade-sauvojen kanssa.
  Tämä on hieno maku ja nautinto!
  Joten Anna otti sen ja karjui keuhkoihinsa:
  - Annettiin käsky tuhota kylä maan tasalle,
  Grad-salvat tuhoavat vuoria...
  Fuhrer kaljupäänä puhalsi Afganistaniin,
  Ja lopetetaan puhuminen helvetille!
  Ja tyttö nauraa ja nauraa. Ja hänen naurunsa on kuin kellojen soittoa.
  Tytöt ovat jännitystä täynnä. Myös Malvina taistelee. Tyttöä ei tietenkään haittaa punaisen nännin käyttäminen. Ja samaan aikaan kaunotar myös laulaa
  Ja tämä tapahtui -
  Mitä sotilas ei pyytänyt!
  Paha heimo on saapunut sisään,
  Paljon helvetin pimeitä voimia!
  
  Mustat paholaiset ovat röyhkeitä,
  Pakene tästä suosta!
  Täällä heillä on tikarit käsissään -
  Laulut ulvovat - ei satakieli!
  
  Konekivääri murskasi jalkaväen -
  Savua rikkoutuneista laastista!
  He sulkivat yrityksen kerralla,
  keirasmiehen panssari ei auttanut!
  
  Lauma ei halua kuolla,
  Usko minua, helvetti ei ole lomakeskus!
  Ja kuoret tuhoavat bunkkereita,
  Heidän arkkienkelinsä osuu niihin ylhäältä!
  
  Demonit huutavat reikiinsä kerralla,
  Poltamme ne napalmilla ja rikillä!
  Jopa vuoret sulavat,
  Kaikki ympärillämme tuhotaan!
  
  Mutta älä vain ajattele
  Että vihollinen on kuin vesi!
  Jättimäinen kasvun huippu,
  Universumin kuningas Saatana!
  
  Tässä on hänen tulen henkäys,
  Kerubi palaa heti!
  Ja Jumalan lippu putosi,
  Mutta uskomme, me voitamme!
  
  Menimme hieman mäkeä ylös
  Ja mennään kasteelle!
  Murskaa polulla,
  Viisaan Jumalan pojat!
  
  Ja nyt mennään hyökkäykseen,
  Huuta hurraa, ukkosenjylinää!
  Kuinka paljon voit kuitenkin kuulla kiroilua,
  Mutta hemmetti mökit - tuho!
  
  
  YKSI Neuvostoliitto SUDEN joukossa
  Sulkemisen aiheutti auringonpurkaus, joka aiheutti Yhdysvaltojen, Britannian ja sen siirtokuntien pimentymisen 22. kesäkuuta 1941. Aluksi tämä ei vaikuttanut erityisesti sodan kulkuun. Saksalaiset edistyivät paljon kuin todellisessa historiassa. Fuhrer kääntyi myös etelään, ja Japani otti odottavan asenteen... Ja taas pakkas talvi pelasti puna-armeijan täydelliseltä tappiolta ja antoi sen aloittaa vastahyökkäyksen Moskovan lähellä. Samaan aikaan Japani valtasi Tyynellämerellä ne omaisuudet, jotka aiemmin kuuluivat Britannialle ja Yhdysvalloille ja joihin lisäjoukot eivät nyt päässeet.
  Itärintamalla keväällä ja alkukesällä saksalaiset voittivat useita voittoja ja aloittivat hyökkäyksensä Stalingradiin uudelleen. Tästä kuitenkin alkoivat ristiriidat todellisuuden kanssa. Toisen rintaman puuttuminen mahdollisti saksalaisten siirtämisen lisää joukkoja Euroopasta ja Libyasta, jolloin vain italialaiset varuskunnat jäivät sinne.
  Ja hyökkäys alkoi paitsi Stalingradissa myös Tikhvinissä. Ja nyt sitä komensi Rommel, jota Fuhrer arvosti suuresti brittien tappion Libyassa ja Tolbukin vangitsemisen vuoksi.
  Ensimmäiset Tiger-panssarit osallistuivat myös taisteluihin. Rommel aloitti hyökkäyksensä yöllä ja onnistui yllättämään Neuvostoliiton joukot. Tilannetta pahensi se, että saksalaisilla oli etulyöntiasema ilmailussa, eivätkä he tuhlanneet energiaa liittolaisia vastaan taistelemiseen.
  Lentäjä Marcel keräsi nopeasti tiliä itärintamalla. Kesäkuussa 1942 hän ylitti alas ammuttujen lentokoneiden lukumäärän sataviisikymmentä ja sai Rautaristin ritariristin hopeatammenlehtisten miekkojen ja timanttien kera.
  Mutta tämä oli vasta uran alkua.
  Taivaalla se oli todellakin vaikeampaa puna-armeijalle. Ja saksalaiset pystyivät valloittamaan Tikhvinin ja sitten useita muita kaupunkeja ja katkaisemaan Leningradin kaksoisrenkaalla, estäen tämän kaupungin uudelleen.
  Neuvostoliiton komento yritti murtautua Leningradiin ja hyökätä keskustaan. Mutta voimat eivät riittäneet menestyäkseen näillä alueilla.
  Ainoa lohdutus oli se, että natsit olivat jumissa Stalingradissa, mikä antoi heille mahdollisuuden kerätä uusia varantoja.
  Mutta Leningrad pysyi estettynä. Turkki ja Japani eivät vielä olleet osallistuneet sotaan, ja Neuvostoliitolla oli mahdollisuus kääntää taistelujen käänne. Marraskuussa 1942 Neuvostoliiton joukot aloittivat hyökkäyksen sekä Rževiin että Stalingradiin.
  Rzevin lähellä ei ollut mahdollista saavuttaa menestystä. Mutta Stalingradissa kehä suljettiin. Mutta kuten kävi hetken aikaa. Kolmannella valtakunnalla oli paljon enemmän varoja, ja Rommel aloitti hyökkäyksen Stalingradia kohti pohjoisesta ja Mainsteinia etelästä.
  Tilannetta pahensi entisestään Japanin odottamaton liittyminen sotaan. Samurai hyökkäsi Vladivostokin kimppuun, vaikka Kiinan taistelu rajoitti heitä.
  Hirohito luultavasti pelkäsi, että Kolmas valtakunta hävisi ja menisi sotaan.
  Lisäksi Japanilla oli riittävästi resursseja ja jalkaväkeä täysimittaiseen hyökkäykseen.
  Puna-armeija purettiin, ja Rommel onnistui murtautumaan pohjoisesta Stalingradiin. Mainstein pysäytettiin väliaikaisesti, mutta saatuaan lisävahvistuksia ja tukea Paulukselta hän yhdistyi jo vapautettujen joukkojen kanssa.
  Siten syntyi toinen rengas, johon Neuvostoliiton joukot joutuivat.
  Itsepäisten taistelujen jälkeen suurin osa heistä tuhottiin ja vangittiin. Tämän jälkeen saksalaiset valtasivat Stalingradin. Ja maaliskuussa 1943 Türkiye tuli myös sotaan. Tilanne muuttui vielä monimutkaisemmaksi. Saksalaiset säilyttivät ylivoimansa ilmassa . Marcel ylitti kolmensadan alas ammutun lentokoneen määrän ja hänestä tuli ensimmäinen saksalainen, joka sai toisen rautaristin ritariristin tammenlehtimiekoilla ja timanteilla.
  Toukokuussa saksalaiset aloittivat uuden hyökkäyksen, jossa käytettiin massiivisesti uusia tankkeja - "Tiger", "Panther" ja "Lion". Ja he etenivät menestyksekkäästi, vaikka puna-armeija otti voimakkaan puolustuksen. Mutta joukot olivat jo epätasa-arvoisia, koska Neuvostoliiton joukot taistelivat kolmella rintamalla kerralla - Kolmatta valtakuntaa, sen satelliitteja, Japania ja sen siirtomaita sekä Turkkia vastaan. Tilannetta pahensi natsien julistama totaalinen sota, joka johti aseiden tuotannon lisääntymiseen useita kertoja ilman liittoutuneiden pommituksia. Joten Neuvostoliiton mahdollisuudet pienenivät nopeasti!
  Totta, Krauts eteni hitaasti, kun he kohtasivat syvän puolustuksen. Ja Neuvostoliiton joukot, joilla oli kokemusta, taistelivat erittäin rohkeasti. Mutta he hävisivät silti.
  He kuitenkin taistelivat suurella rohkeudella, ja jotkut soturit osoittivat korkeimman luokan. Esimerkiksi Elisabetin panssarivaunumiehistö tavallisimmalla T-34-76:lla taistelee natseja vastaan.
  Ja saksalaiset liikkuvat hitaasti kohti Neuvostoliiton joukkoja muodostaen kiilan tai sian. Raskain ja parhaiten suojattu Lion-tankki on edessä. Se muistuttaa Pantteria, vain paljon suurempi ja painaa 90 tonnia. Rungon etupanssari on 150 mm ja kalteva kuin T-34, ja sivut ovat 82 mm kaltevia. Tornin otsa on yleensä erittäin vahvasti suojattu: 240 mm kaltevuudella ja heikommat puolet ovat myös 82 mm rungon tapaan. Ja ase on tehokas, 105 mm pitkä, pitkällä piipulla 70 EL. Tämä on tankki, joka pystyy iskemään kaukaa.
  Elizabeth vaihtaa vaihteiston ylemmälle paljain jaloin.
  Ja kolmekymmentäneljä kiihtyy. On hyödytöntä ampua "leijonaan" kaukaa ja sinun on päästävä lähemmäksi. Tehokas saksalainen kone lähettää tappavan voiman ammuksen. Hän ryntää ohi. Tytöt tankissa nauravat iloisesti ja liikkuvat paljain jaloin.
  Pohjois-Kaukasuksella on kuuma toukokuun lopussa, ja bikineissä olevilla kaunottareilla on hauskaa.
  Elena huomauttaa vihellessään:
  - Nyt fasisti potkitaan vakavasti sarviin!
  Catherine ravistaa paljastunutta, ruskettunutta jalkaansa, on samaa mieltä:
  - Lyömme hänet ehdottomasti!
  T-34-76 jatkaa kiihtymistä, mutta maastonopeus on rajoitettu. "Lion" yleensä tuskin ryömi, ja ketterämmät "Panthers" ja "Tigers" hidastavat, jotta ne eivät pääse eteenpäin.
  Mutta nämä ajoneuvot ovat myös vaarallisia, etenkin Panther, joka pystyy ampumaan viisitoista laukausta minuutissa. Tästä voit odottaa yllätystä.
  Efrasia, painaen kaasua paljaalla kantapäällään, huutaa:
  - Taistelemme mestarillisesti!
  Lev-panssarivaunun tykillä on merkittävä haittapuoli: se ampuu vain viisi laukausta minuutissa. Yleensä ei menestynein malli. Panssarin lävistys on liiallista, eikä tarvitse lyödä liian kaukaa. "Tigers" ja "Panthers" ampuvat kahdelta kilometriltä; kauempaa on melkein mahdotonta osua matkapuhelimeen ja pieneen kolmekymmentäneljään. Joten kannattaako "leijona" varustaa niin tehokkaalla tykillä? Muut Neuvostoliiton tankit ovat vielä kevyempiä, paitsi KV-1S, mutta tällä tankilla ei ole etuja suojauksessa, ja ajo-ominaisuudet ovat vain huonommat.
  Elizabeth pyörittää vartaloaan ja kiljuu:
  - Hengitän sisään rinnallani, ilma on leveä aalto,
  Kimaltelee kirkkaasti, tähtikirkas matto on loputon...
  Tunteet leikkivät, avojaloiset tytöt elävät,
  Haluan leikkiä taivaalla ja lentää kohti aurinkoa ikuisesti!
  Lev-säiliön läpi ei ole helppoa murtautua edes sivulle. Tornin sivut, kuten Pantherilla, ovat kalteva, ja myös rungon sivujen yläosa on kalteva. Näillä säiliöillä on jo tyypillinen "kissa"-muoto, joka tarjoaa paremman suojan kallistumisesta johtuen. Ei kuin Tiger, melkein neliö. Mutta "Tiger" kehitettiin ennen sotaa, ja se muistutti muodoltaan KV:ta. Mutta "Tiger"-2, myöhempi kehitys, on myös "kissan" muotoinen säiliö, ja pian myös tämä säiliö tulee tuotantoon. On myös lähes mahdotonta lyödä "leijonaa" aluksella. Vain rungon alaosassa ei ole panssarin kaltevuutta, vaan se on peitetty rullilla. Eli sinun täytyy murtautua läheltä ja päästä tarkalleen telojen väliin.
  Joten tyttöjen tehtävä on vaikea. Lisäksi kolmekymmentäneljä tärisee niin paljon liikkeessä, että on lähes mahdotonta ampua tarkasti.
  Elizabeth kysyi ystäviltään:
  - Voimmeko lyödä vihollista?
  Elena vastasi luottavaisesti:
  - Kun tytöillä ei ole kenkiä, heidän paljaat jalat tulevat niin herkäksi, että he iskevät ehdottomasti viholliseen.
  Elizabeth oli samaa mieltä tästä:
  - Kyllä, tyttöjen paljaat kantapäät ovat avain voittoon!
  Ja niin, välttäen tappion, kolmekymmentäneljä liukastuu kyytiin. Tärkeintä tässä on myös välttää Panther- ja Tiger-aseita. Ne ovat nopeita ja tarkkoja. Etkä myöskään voi lyödä näitä tankkeja suoraan.
  Elena ampuu saksalaisen paljain varpaillaan. Luistinradan ohittaminen liikkuessa on kuitenkin lähes mahdotonta. Mutta vihollisen luistinrata on rikki, ja "leijona" pysähtyy.
  Kolmekymmentäneljä ohittaa hänet jälleen. Ja lähettää tappavan ammuksen kyljen alaosaan.
  Ekaterina huomauttaa:
  - Aseemme on vanhentunut - "Leijonaa" ei todellakaan voi ottaa!
  Mutta turhautumisesta Elena osui vihollisen puolelle, ja "Leijona" syttyi tuleen.
  Tytöt ryntäävät taas eteenpäin hidastamatta. Nyt heillä on heikompi kohde: "Panther". Riittää, kun osut suoraan sivuun.
  Elizabeth huomauttaa:
  - Käytännöllinen kissa!
  Catherine huomautti nauraen:
  - Mutta hän tuskin ryömi, jotta hän ei pääsisi pois "Lion"-suojasta.
  Ja Elena ampui kaukaa Pantteriin, joka oli kaukana sivusta ja avasi kylkensä. Se on hieman ohut - 40 millimetriä, eikä sillä ole väliä, että se on kulmassa.
  Saksalainen panssarivaunu räjähtää törmäyksellä. Kyllä, kaunottaret nai jyrkästi.
  He ovat kiehtovalla armollaan taistelevat kaunottaret.
  Mutta kuoret vain viheltävät, ryntäävät ohi, melkein koskettaen panssaria.
  Tämä on erittäin vaarallista kolmekymmentäneljälle, ja se muistuttaa henkilöä, joka hyppää purojen välissä.
  Elizabeth ampui uudelleen paljaalla jalallaan ja lauloi:
  - Voin tehdä kaiken, voin tehdä kaiken, me iskemme Wehrmachtiin takaisin!
  Tietenkin tällaisten tyttöjen kanssa paholainen itse ei pelkää. Vaikka natsit hyökkäävät aggressiivisesti ja heillä on paljon panssarivaunuja...
  Voimat ovat epätasaiset. Vaikka autoja on suunnilleen yhtä paljon, saksalaiset ovat raskaampia. Monet Neuvostoliiton tankit ovat kevyitä eivätkä ole täysin taisteluvalmiita natsihirviöitä vastaan.
  Mutta Elizabethin miehistö tekee ihmeitä ja ampuu toisen pantterin liikkeellä.
  Komsomolin jäsenet taistelevat myös aseilla. He ampuvat tarkasti. He juoksevat vilkkuen paljain jaloin, pyöreät kantapäät. Ja he osuivat viholliseen suoraan maaliin.
  Alenka käskee intohimoisesti:
  - Tytöt, älkää antako periksi!
  Ja nyt tykki sylkee kuoren, täsmälleen T-4:een, lävistessään tämän panssarivaunun. Mutta tietenkään "leijonaa" ei voi ottaa niin helposti. Ja tässä pitää yrittää.
  Anyuta osoittaa autoa paljain varpaillaan ja ampuu suoraan sanoen:
  - Kunnia kommunismille!
  Alla ampuu myös erittäin tarkasti ja lisää:
  - Kunnia sankaruudelle!
  Täällä taistelevat tytöt ovat huippuluokkaa ja taitolentoa!
  Maria, syöttämällä ammusta aseeseen, lauloi:
  - Yhä korkeammalle ja korkeammalle,
  Pyri lintujemme lentoon...
  Ja jokainen potkuri hengittää,
  Rauha rajoillamme!
  Marusya lisäsi ampuen Krautteja:
  - Tämä on ehdottomasti totta...
  Venäläisten eikä vain venäläisten joukkosankarillisuus osoitti kaikessa...
  Käen mitatut, vaimeat äänet, ikään kuin kellokellot olisivat iskeviä, pyyhkäisivät haudtojen yli. Väsyneitä puita paksun vihreällä kruunulla tuulenpuuskissa, kuin pioneerit tervehtimässä väsyneitä sotilaita. Joillekin tämä saattaa jopa tuntua eräänlaiselta varoitukselta - he sanovat, sinä menet seuraavaan maailmaan!
  Vladimir Mihailovskin komennossa oleva pataljoona, joka on pahoin lyöty aikaisemmissa taisteluissa, erityisesti toukokuun tappiossa, on nyt kiireesti täydennetty uusilla ja valmistautuu kattamaan yhtä vaarallisimmista suunnista. Kolme kilometriä itään, vedet roiskuvat pitkin Donia sodan liekkien peittämänä.
  Suurin osa ruokoista oli hiiltynyt sytytyspommeista ja vesi oli mustunut noesta. Kuten suuret tulitikut surullisessa häpeässä, räjähdysaallon tuhoamat sillan paalut seisovat yksinään toimien tukina.
  Paikalliset pioneerit kuljettavat veneillä peltojen lahjoja sekä ammuksia laatikoita sankarillisille neuvostosotilaille, jotka ovat valmiita lähtemään kuolevaiseen taisteluun raivostuneiden natsilaumojen kanssa.
  Niinpä he neljä raahasivat pitkän laatikon sudenmarjojen peittämälle pensaalle. Siellä varovasti naamioitu panssarintorjuntatykki väijyi. Kolme sotilasta ja räikeäsilmäinen ampuja Alesya miehittää asetta. Tyttö on hyvin hoikka, mutta hänen kätensä ovat jäntevät uuvuttavasta työstä. Hän yrittää myös yhdessä poikien kanssa valmistaa ansan siltä varalta, että Hitlerin lauman panssarivaunu tai "panssarimies" yrittää ohittaa luonnollisen kukkulan.
  Sotilaat ovat suurimmaksi osaksi edelleen täysin parrattomia, eikä heitä ole ammuttu, nuoret miehet, jotka ovat suorittaneet lyhennetyn puolentoista kuukauden rekrytointikurssin, plus tietysti vuonna vakiintunut varusmieskoulutus. Neuvostoliitto.
  Joillakin sotureilla on jo kokemusta. Ne eroavat nuorista eläimistä harjaksillaan, liikkeiden terävyydestään ja osa on kelattu takaisin. Erityisesti yksisilmäinen Ivan, joka näytti todelliselta merirosvolta, kasvatti partaa. Liakun arvo, ja jo pari eri taisteluissa saatua käskyä, tai pikemminkin ensimmäinen Moskovan lähellä. Kun näytti siltä, että he tekivät mahdottoman: pysäyttivät Krautit ja ajoivat vihollisia jopa parisataa kilometriä kuin koiran hakkaajia.
  Kuinka paljon hylättyjä laitteita Fritzillä oli? Ehkä ei niin paljoa, ja panssarivaunuja törmättiin usein, mutta panssaroidut miehistönkuljetusalukset tykeillä ja konekivääreillä, jotka kiusasivat Neuvostoliiton jalkaväkeä niin tuskallisesti kesällä ja syksyllä '41, olivat tusina!
  Mutta kun pakkanen ylitti kolmekymmentä astetta, kaikki nämä teutonilaiset hirviöt menettivät kykynsä liikkua yksinkertaisesti... Bensiini jäätyi ja voiteluaine jäätyi.
  Valitettavasti he eivät pystyneet lopettamaan natseja kokonaan. Osittain komennon syyn vuoksi, joka pyysi suuria joukkoja hyökkäämään kaupunkeihin, joissa saksalaiset yksiköt olivat tiiviisti. Ja sula on tullut - vittu...
  Keväällä Ivan ansaitsi myös toisen käskyn - hän oli onnekas tappaessaan kenraalin ja useita upseereita väijytyksen vuoksi. Taistelu onnistui kuitenkin vain osittain. Takaa-ajon aikana eksynyt sirpale osui Ivan Krasnovin kasvoihin, mikä riisti häneltä silmän. Valitettavasti tämä on sotaa, ei lastenelokuvaa, jossa päähenkilö raatelee kaikkia, mutta sata konekiväärekään ei voi osua häneen.
  Ja nyt heidän on tehtävä fyysisesti raskasta työtä: kaivamaan kaivoja, soluja ja loukkuja.
  Pioneerit auttavat heitä, kun taas pelloilla vallitsee tyyni ja pojat ja tytöt itse kerjäävät auttamaan vanhempiaan veljiään. He työskentelevät jopa liian innokkaasti yrittäen tehdä enemmän ilman, että he laskevat voimiaan. Näin suonet turvosivat ja poksahtivat ulos lasten ruskettuneista, kovettuneista käsistä ja paljaista, mustelmilla jaloista. Samaan aikaan he silti onnistuvat laulamaan;
  Olemme pioneereja, kommunismin lapsia -
  Tuli, teltta ja torvi!
  Kirottu fasismin hyökkäys -
  Joka odottaa raivokasta tappiota!
  
  Mitä menetimme näissä taisteluissa?
  Vai hankitko sen taisteluissa vihollisen kanssa?
  Olimme ennen vain maailman lapsia -
  Ja nyt isänmaan soturit!
  
  Mutta Hitler otti askeleen kohti pääkaupunkiamme,
  Vesiputous pudotti lukemattomia pommeja!
  Ja minulle Isänmaa on vielä kauniimpi kuin taivas -
  Nyt on helvetin auringonlasku koittanut!
  
  Vastaamme aggressioon ankarasti -
  Vaikka he itse ovatkin valitettavasti pieniä!
  Mutta miekka on hauraan teini-ikäisen käsissä -
  Vahvempi kuin Saatanan legioonat!
  
  Anna tankkien rynnätä lumivyöry toisensa jälkeen,
  Ja jaamme kiväärin kolmelle!
  Antaa poliisin ilkeästi tähdätä taakse,
  Mutta Pyhä Jumala rankaisee heitä ankarasti!
  
  Mitä päätimme? tehdä rauhan työtä -
  Ja sitä varten minun piti valitettavasti ampua!
  Rauhallisuus on jo vastenmielistä.
  On myös väkivaltaa ja armoa!
  
  Tyttö ja minä juoksemme paljain jaloin yhdessä -
  Vaikka lunta on satanut, se polttaa lumikukan kuin hiili!
  Mutta heillä ei ole pelkoa, lapset tietävät -
  Fasisti ajetaan arkkuun luodilla!
  
  Joten he tappoivat ilkeän Krauts-ryhmän,
  Ja loput pelkurit juoksevat!
  Tuhoamme jalkaväen kuin viikate taistelussa -
  Nuoret kesät eivät ole meille este!
  
  Voitto on saavutus, tulee toukokuussa,
  Nyt lumimyrsky on piikistä, kovaa lunta!
  Poika on paljain jaloin, hänen siskonsa on paljain jaloin,
  Lapset juhlivat parastaan rievuissa!
  
  Mistä nämä voimat meissä tulevat?
  Kestämään kipua, kylmää, sitä tarvetta!
  Kun ystävä mittasi haudan pohjan,
  Kun ystävä voihkii, kuolen!
  
  Kristus siunasi meitä pioneereja,
  Hän sanoi: Jumala on antanut teille Isänmaan!
  Tämä on ensimmäinen usko,
  Neuvostoliitto, pyhä maa!
  Lähestyvien tankkien kaukainen jyrinä on kuultavissa ja lentokoneiden surina taivaalla. Ja jo mahtavat piiritysaseet jylisevät. Räjähtävien kuorien osuessa maapaloihin ja sulanut nurmi sinkoutuu korkealle taivaalle. Tästä taistelu alkaa. Majuri Vladimir Mihailovsky pitää vangittuja kiikareita käsissään ja katselee lähestyvää fasistista teräsvyöryä. He yrittävät ajaa pioneerit perään, mutta he eivät halua lähteä ja pyytää kiväärejä taistellakseen.
  Kaikille ei riitä aseita, vaikka paikalliset lapset toivat mukanaan metsästyskiväärit ja jopa urheilujouset. Kaikki haluavat taistella rohkeasti ja voittaa. Mutta et voi kuolla viimeiseen ajatukseesi isänmaastasi.
  Majuri Mihailovsky antaa käskyn:
  - Älä avaa tulta ilman käskyä!
  Itse asiassa heillä on vain kaksi "neljäkymmentäviisi" koko pataljoonaa kohden, mikä tarkoittaa, että heidän mahdollisuutensa on päästää Krautsit lähemmäksi.
  Edessä, kuten natseilla on tapana, ovat suojatuimmat ajoneuvot; T-4 tankit ja itseliikkuvat tykit "Okhotnik". Niiden tulisi väistää kevyempiä ajoneuvoja ja hieman jäljessä olevaa jalkaväkeä.
  Natsiautot ja moottoripyörät hidastavat vauhtia silloin tällöin peläten pääsevänsä eteenpäin...
  Mutta edelläkävijä Yuli Petrov todistaa, että he eivät turhaan jääneet tänne. Niukka panssarintorjuntamiina, päällystetty kotitekoisella liimalla ja päällä näkymättömäksi tekevä nurmi, siirretään langan avulla kantojen väliin aivan T-4 radan alle.
  Toukkien teräslevyt makaavat tappavan lahjan päällä. Räjähdys ei vaikuta liian voimakkaalta, mutta toukka repeytyy irti ja Hitlerin tankki alkaa savuta ja pyöriä tornillaan.
  Muut pojat käyttävät samanlaisia laitteita. Koska saksalainen jalkaväki on pelkurimainen ja panssarivaunut ja itseliikkuvat aseet ovat puolustuskyvyttömiä, heitä rangaistaan tästä.
  Kuuluisa "Hunter", jolla on matala siluetti ja vahva panssari, näyttää litistyneeltä kilpikonnalta. Tämä itseliikkuva ase ilmestyi melko hiljattain Neuvostoliiton ja Saksan rintamalla. Hyvien ajo-ominaisuuksiensa, kohtuullisen etäisyyden päästä tunkeutuvan tykin ja taistelussa selviytymisen ansiosta "Hunter" nousi heti kaupungin puheenaiheeksi.
  Mutta sen telat ovat edelleen tavallisia, vaikkakin leveitä... Vielä parempi olisi kuitenkin räjäyttää auton pohja ja saada se sylkemään sisäosat ulos varaosilla.
  Tässä vaurioitunut "Hunter", kuten merirosvofregatti, jonka peräsin on rikki, liukuu sivulle ja törmää T-4:ään. Ja molemmat teräsarkut teloilla alkavat hehkua, ja hetken kuluttua räjähtävät räjähtävien ammusten takia.
  Kymmeniä keskipainoisia autoja on jo pysähtynyt, rikki ja avuttomia.
  Mutta loput seuraavat heitä, varsinkin lukuisat panssaroidut soturit. Täällä itseliikkuva ase "Okhotnik" kiihtyy ja... putoaa naamioituun reikään. Vain toukat työntyvät ulos ylhäältä ja liikkuvat avuttomasti.
  Pioneerit iloitsevat. Paikoin kaivetuissa kuopissa on kotitekoisia räjähteitä. Se on valmistettu käsityönä. Tietenkin se on heikompi kuin dynamiitti, mutta se riittää poistamaan alustan käytöstä.
  Fritz kärsii raskaita tappioita, panssaroidut miehistönkuljetusalukset epäonnistuvat, jotkut kulkevat vaarallisten alueiden läpi, mutta he kohtaavat heittämällä kranaatteja ja räjähteitä.
  Täällä jopa älykkäät nuoret taistelijat ovat rakentaneet pieniä katapultteja. He heittävät ulos erityisen pakkauksen tislattua puualkoholia, johon on sekoitettu ruutielementtejä.
  Kun Hitlerin kuljetusvälineiden ohuemmat panssarit osuvat kohdalleen, ne antavat periksi, jolloin miehistöt palavat sinisillä liekeillä. Kivusta raivostuneena Krautit huutavat sydäntä särkevästi ja pakenevat kauhistuneena kasvonsa.
  Jotkut heistä jopa luopuvat tekniikasta...
  Harmi vain, että vihollisia on paljon, osa ajoneuvoista kaataa konekiväärin tulta kaikkeen ja lähestyy juoksuhaudtoja.
  Ja he törmäävät siileihin... Sillä välin Alesya osoittaa neljäkymmentäviisi. Et tietenkään voi ottaa T-4:ää ja Hunteria vastakkain, mutta voit kokeilla sivuja. Panssaroiduista miehistönkuljetusaluksista ei ole mitään sanottavaa. He tyrmäävät kaikki ja saavat heidät yskimään verta kuumilla metallilattioilla!
  Pienen kaliiperin aseella on monia etuja suureen verrattuna - tulinopeus, naamioinnin helppous. Ja he osaavat valita tavoitteet.
  Natsit murisevat kiivaasti kuin hyeenat. Ja Neuvostoliiton kavereiden joukossa on kuolleita ja haavoittuneita. On erityisen traagista, kun nuoret sotilaat, jotka ovat vasta alkaneet elää, kuolevat. Tässä on hyvin nuori pioneerityttö, jolla on vaikeuksia poimia räjähdyspakkausta ja heittäytyä T-3 keskipitkän panssarivaunun telojen alle. Ruma laatikko, jossa on pitkä mutta näennäisen ohut runko, hyppää ylös ja repii irti neliömäisen tornin.
  Ja sotilaat heittivät jälleen kranaatteja, ja konekiväärit alkoivat ampua ryömiviä moottoripyöriä. Ja Hitlerin sotilaiden päät halkesivat, kuin kypsät kirsikat, jotka rakeet kaatoivat.
  Ja suurten moottoripyörien kaasusäiliöt räjähtävät ja heittävät ulos raivokkaita tulivirtoja. Tuntuu kuin helvetin henkien mellakka olisi tapahtumassa. Tässä on myös muutamia panssaroituja miehistönkuljetusaluksia, jotka liittyvät onnettomiin kollegoihinsa.
  Alesya osoittaa "Hunteria" ja tähtää vartalon alaosaan. Sinne on vaikea päästä, mutta tämä on ainoa mahdollisuus tunkeutua häikäilemättömään itseliikkuvaan aseen. Tasainen sormen liike ja sitten käännös.
  Ase antaa pehmeän rekyylin, ja fasistinen kone halkeaa kahtia. Ja lippu hakaristi putoaa veriseen mutaan.
  Alesya kuiskaa:
  - Oikeus vaatii uhrauksia, hyväntekeväisyys lahjoituksia ja oikeudenmukaisen asian menestyminen vaatii uhrauksia!
  U-käännös, tykistötyttö lepää alasti tunteakseen paremmin maapallon biorytmit ja ruohon hengityksen pohjillaan ja ampuu uudelleen osuen salakavalaan T-3:een niveleen.
  Voidaan nähdä, että melkein kaikki natsien armadan keskipitkät panssarit on jo poistettu käytöstä. Viimeisen tuhosi pioneeripoika vammasta huolimatta työntäen tynnyriä räjähtävän karbidin, hiilipölyn, sahanpurun ja pienen määrän fosforisekoituksella. Sankarillisella lapsella ei enää ollut tarpeeksi voimaa työntämään piipua läpikuoren haavan jälkeen, ja hänen toverinsa Andrei, joka ylitti itsensä juokseessaan, työnsi hänet neljänkymmenen tonnin rynnäkköitseliikkuvan "Bumblebee" pyörien alle. Järkyttävä 150 mm:n kaliiperi tykki heitti itsensä ylös ja pysyi ylhäällä. Ja pioneerien sielut, lepattuaan repeytyneistään ruumiistaan, ryntäsivät onnelliseen taivaan valtakuntaan, jossa ei ole koskaan väkivaltaa ja kipua.
  Eloonjääneet fasistiset kuljettajat, menettäneet raskaampien kollegoidensa tuen, alkoivat kääntyä takaisin... Wagnerin musiikin pauhu lakkasi ja yleinen lento alkoi.
  Vladimir Mihailovsky pyyhki verta otsastaan:
  - Venäläinen soturi voi kuolla seisoessaan, mutta hän ei koskaan elä polvillaan! Venäjä voi vuotaa verta, mutta mikään määrä verta ei saa meidän rohkeutemme ja uskollisuutemme isänmaahan vuotamaan!
  Ja eloonjääneet pioneerit vahvistavat tämän... Vaikka monet heistä olivat jo poltettuja ja loukkaantuneita.
  Ja Anastasia Witchakova ja Akulina Orlova taistelevat taivaalla, he ovat valmiita kilpailemaan ylistetyn Marseillen kanssa, joka on kerännyt jo yli neljäsataa pudonnutta lentokonetta, joista hän sai Rautaristin Ritariristin viidennen asteen kultaisella. tammenlehtiä, miekkoja ja timantteja.
  Mutta tytöt ovat selvästi valmiita taistelemaan tosissaan. Täällä he ovat vain bikineissä ja tappelevat paljain jaloin. Ja Luftwaffen koneet tunkeutuvat.
  Anastasia käyttää paljaita varpaitaan kohdistaen aseen kohteeseen, kaataa fasistin ja sanoo:
  - Uskomme on suuri,
  Se kestää vuosisatoja!
  Ja vilkuttaa kumppanilleen. Akulina kaataa myös fasistin, lyö häntä erittäin tarkasti käyttämällä paljaita jalkojaan ja huutaa:
  - Kommunismin ideoiden suuruuden puolesta!
  Ja paljastaa helmihampaansa. Tämä on niin taisteleva ja koulutettu tyttö.
  Ja kimaltelee hampaillaan.
  Anastasia, joka ampui alas toisen saksalaisen koneen Yak-9:llään, vinkua aggressiivisesti:
  - Venäjän kotka planeetan yllä,
  Siipiään levittäen se lähtee...
  Vihollinen joutuu vastuuseen
  Hän on voitettu, murtunut!
  Akulina vahvistaa tämän helposti kaataen vastustajansa:
  - Se menee rikki!
  Vaikka tietysti myös saksalaisilta ilmestyi kauniita ässätyttöjä. Albina ja Alvina taistelevat uusimmalla ME-309:llä. Sellaiset taistelevat soturit varastivat.
  Ja he ampuvat alas Neuvostoliiton lentokoneita hämmästyttävän ketterästi. ME-309 on erittäin voimakas lentokone, joka on aseistettu kolmella 30 mm:n ilmatykillä ja neljällä konekiväärillä. Venäläiset autot eivät voi vastustaa tällaista hirviötä.
  Jos he ampuvat alas, he ampuvat alas ilman armoa.
  Albina huusi paljain varpaillaan lentokonekanuunaa kohti kohdetta. Hän löi vihollista ja huusi:
  - Kolmannen valtakunnan voittoihin!
  Ja hän näytti kieltään.
  Alvina osui myös viholliseen. Hän katkaisi Neuvostoliiton Jak-9:n ja huusi:
  - Armeijamme suurten rajojen puolesta!
  Ja hän vilkutti ystävilleen.
  Huffman myös taistelee ja saa pisteitä. Hän ei ole vielä yksi suurista ässistä, mutta etenee nopeasti. Ja voit myös sanoa helvetin hirviön.
  Saksalaiset, vaikkakin hitaasti ja suurilla tappioilla, liikkuvat pitkin Volgan rannikkoa lähestyen Kaspianmerta.
  . LUKU nro 2.
  Voimat olivat selvästi epätasaiset. Fasistinen ilmailu oli erityisen ärsyttävää. Focke-Wulfia saapui rintamalle suuria määriä ja sen voimakkaat aseet ja nopeus muodostuivat ongelmaksi puna-armeijalle. Lisäksi tämä auto oli liian vaikea ampua alas. Hän on sitkeä ja vahvasti panssaroitu.
  ME-309 osoittautui myös epämiellyttäväksi yllätykseksi Neuvostoliiton lentäjille sekä nopeuden että aseiden suhteen. Ja hän melko lailla murskasi Neuvostoliiton yksiköt.
  Uusi Yu-288 pommikone, erittäin tehokas kone, pommitti myös Neuvostoliiton asemia. Se kantoi neljä tonnia pommeja normaalisti lastattuna ja kuusi tonnia lastattuna. Ja hän pääsi eroon Neuvostoliiton yksiköistä melko vähän.
  Rommel osoitti myös luokkansa komentajana, samoin kuin Mainstein.
  Saksalaiset tulivat yhä lähemmäs Astrahania. Ja yllättäen Neuvostoliiton komennolle Fritz lähti hyökkäykseen Volgaa pitkin Kamyshinin suuntaan. Se oli rohkea, mutta voimakas liike. Ja toistaiseksi niitä on ollut vaikea pysäyttää.
  Mutta puna-armeijan puolustus on edelleen vahva... Viikon sisällä natsit etenivät viisikymmentä kilometriä ja pysäytettiin.
  Neuvostoliiton yksiköt kohtasivat heihin vastahyökkäyksiä...
  Samaan aikaan japanilaiset yrittivät kehittää hyökkäystä Alma-Ataa vastaan. Ja sitten käytiin kiivaita taisteluita.
  Tytöt taistelivat tasapuolisesti miesten kanssa ja ehkä jopa paremmin kuin he.
  Kauniit tytöt Margarita Magnitnaja ja Tatjana Bulatnaja ampuivat konekivääreistä.
  He ampuivat alas samurain ja huusivat:
  - Älkäämme erotko unelmasta,
  Ensimmäinen askel elämässä on tärkeä...
  Näet taas maan yläpuolella,
  Raivokkaiden hyökkäysten pyörteet!
  Margarita heitti tappajakranaatin paljain varpaillaan, repi japanilaiset osiin ja lauloi:
  - Kukaan ei estä meitä,
  Kukaan ei voita meitä...
  Hautaamme Wehrmachtin maahan,
  Ystävyytemme on monoliittista!
  Tatjana, ampunut vihollista, suostui:
  - Todella monoliitti!
  Japanilaiset etenevät Alma-Atalla. Heillä on paljon sotilaita ja erilaisia reservejä. Nämä ovat sellaisia tappelevia tyyppejä. Mutta tytöt leikkaavat ne. He taistelevat epätoivoisesti.
  Tatjana Bulatnaja heitti toisen kranaatin, repi samurain osiin ja lauloi:
  - Hienosta saavutuksestani!
  Ja hän vilkutti safiirinvärisillä silmillään. Iloinen tyttö, et voi sanoa mitään.
  Ja Margarita paljain kantapäällään ottaa ja heittää kuolemanlahjan, repien japanilaiset sotilaat.
  Ja hän laulaa:
  - Kaikki on sekaisin, kietoutunut, kärsimyksen ja vaikeuksien pyörteessä!
  Ja taas hän heittää sitruunalla japanilaisia paljain varpaillaan...
  Paljasjalkainen ja paljasjalkainen soturi Oksana ryömii heidän luokseen ja työntää kranaattilaatikkoa kuiskaten:
  - Siitä tulee siistiä tytöt!
  Ja kaikki kolme soturia lauloivat:
  - Samurai lensi maahan teräksen ja tulen paineen alaisena!
  Ja kaunokaiset taistelevat suurella raivolla. He kulkivat tulen ja veden ja kupariputkien läpi, eivät turhaan.
  Täällä Oksana heittää paljain jaloin kranaatin, joka osuu japanilaiseen kevyttankkiin Chikha. No, tämä on hieno tavoite.
  Margarita, joka ampui vihollista, lauloi:
  - Voit uskoa myös ilman uskoa! Et voi tehdä bisnestä!
  Tatjana totesi loogisesti:
  - Se, mitä sanot, on paradoksi!
  Margarita heitti kranaatin paljain varpaillaan ja huomautti loogisesti:
  - Eikö nero ole paradoksien ystävä?
  Tatjana kääntyi, leikkasi samurain ja suostui:
  - Totta kai, ystävä!
  Ja soturit ottivat sen ja purskahtivat nauruun... He taistelevat tyttöjä, ja he sanovat mitä muuta... Ei ihme, että kaikki Venäjällä muistavat kuinka tytöt taistelivat!
  Oksana taistelee tietysti korkeimmalla tasolla. Ja hän ampuu eri kohdista, ja tyttö pyörii kuin pyörä.
  Nämä ovat ihanuuksia, he eivät anna kenellekään mitään. Ja he pureskelevat maanpetoksesta samuraiden kanssa.
  Angela ampuu myös. Tyttö on myös aggressiivinen ja punatukkainen. Soturit taistelevat mieluummin paljain jaloin ja osoittavat valtavia saavutuksia.
  Angela kääntyy ja sanoo nauraen:
  - Lähdemme rohkeasti taisteluun,
  Neuvostoliiton vallan puolesta!
  Ja paljain varpaillaan hän heittää tappavan sitruunan.
  Taistelut jatkuvat ja nyt Japanin hyökkäys on päättymässä...
  On jo neljäkymmentäkolme heinäkuun loppu. Natsit lähestyivät itse Volgan suistoa ja taistelut alkoivat siellä.
  Elizabeth ja hänen miehistönsä taistelevat epätoivoisesti. Ensimmäiset Tiger-2-tankit alkoivat saapua rintamalle. Ne ovat samanlaisia kuin Panther ja Lion, mutta jossain siltä väliltä. Myös rationaalisilla panssarikaltevuuskulmilla ja pitkäpiippuisella 88 mm:n 71 EL-kaliiperin aseella. Painaa kuusikymmentäkahdeksan tonnia ja on panssariltaan lähellä Lion-tankkia, mutta kooltaan hieman pienempi.
  Isot tankit, et voi sanoa mitään.
  Elizabeth ja tytöt metsästävät saksalaisia. He lyövät T-4:n läpi ja huutavat:
  - Kunnia valoisten vuosien ideoille,
  Pioneerien huuto on aina valmis!
  Soturit ovat, sanotaanko, ensiluokkaisia. Eivätkä he vain taistele loistavasti, vaan he myös laulavat;
  Vapaiden kansojen tuhoutumaton liitto,
  Se ei ollut raaka voima ja pelko, jotka toivat meidät yhteen...
  Ja valaistuneiden ihmisten hyvä tahto,
  Ja ystävyyttä, valoa, älyä ja rohkeutta unissa!
  
  Terveisiä vapaalle isänmaallemme,
  Luomisen voima on ikuinen tuki!
  Oikeusvalta, kansan tahto,
  Loppujen lopuksi yksinkertainen ihminen edustaa yhtenäisyyttä!
  
  Myrskyjen läpi paistoi meille edistyksen aurinko,
  Myrskyjen ja myrskyjen läpi ryntäsimme eteenpäin...
  Siirrämme vuoria kuin ilman painoa,
  Koko maailma loistaen on menossa kohti kommunismia!
  
  Terveisiä vapaalle isänmaallemme,
  Luomisen voima on ikuinen tuki!
  Oikeusvalta, kansan tahto,
  Loppujen lopuksi yksinkertainen ihminen edustaa yhtenäisyyttä!
  
  Planeetan kansat ovat yhdistyneet veljiksi,
  Buddhalaiset, muslimit ovat ystäviä ikuisesti!
  Olkoon mieli ylistetty, suuri nimi,
  Kaikki maailman kansat ovat kuin perhettä!
  
  Terveisiä vapaalle isänmaallemme,
  Luomisen voima on ikuinen tuki!
  Oikeusvalta, kansan tahto,
  Loppujen lopuksi yksinkertainen ihminen edustaa yhtenäisyyttä!
  Tytöt laulavat hyvin, ja he taistelevat vielä paremmin, ja he tekevät sellaisia saavutuksia. Vaikka historian kirjoittavat voittajat, eikä tiedetä, muistetaanko heitä, jos sota häviää?
  Alenka paristoineen ja tyttöryhmänsä kanssa yrittää pidätellä vihollisia Volgan suistossa. Ja hän näyttää, mihin kaunottaret periaatteessa pystyvät.
  Ja he voivat todella tehdä paljon.
  Anyuta ampuu paljain jaloin ja karjuu:
  - Kunnia kommunismin ajoille!
  Ja niin koko akku täyttyi ja alkoi laulaa yhteen ääneen, täydellisin äänin;
  Taistelemme paremman kohtalon puolesta
  Helpottaakseen ihmisten elämää...
  Ja me murskaamme sen kirotun lauman,
  Jotta pahoja vastustajia olisi vähemmän!
  
  Yläpuolellamme on kultasiipinen kerubi,
  Äitimme Venäjän kunniaksi...
  Usko minua, Venäjän kansa on voittamaton,
  Ja tekee kaikista maan päällä kauniimpia!
  
  Meille on annettu mahdollisuus taistella isänmaan puolesta,
  Isänmaan suuruuden puolustaminen...
  Ja joskus elämä on vain elokuvaa,
  Vaikka sen pitäisi olla taivaan heijastus!
  
  Jokaisen täytyy saavuttaa unelmansa,
  Usko minua viisaasti, kommunismi...
  Jotta maan päällä olisi enemmän onnea,
  Ja revansismin tulit eivät tulleet!
  
  Kuninkaamme on suuri nero Pugachev,
  Hän nosti talonpojat pyhään taisteluun...
  Kaikki liiketoimet hoituvat olkapäätä myöten,
  Ja rakasta tyttöä avojaloin poikaa!
  
  Meistä tulee paholaisenkin vahvempia,
  Kun muutamme tieteen näköaloja...
  Pahis murskaantuu kavioiden alle,
  Vaikka verta vuotaa repeytyneestä aortasta!
  
  Kyllä, syymme on oikeudenmukainen, ystävät,
  Voimme tehdä kotimaastamme onnellisemman...
  Usko, että kaikki ihmiset ovat yhtä perhettä,
  Upea, säteilevin Venäjä!
  
  Ihmiset katsovat rohkeasti horisonttiin,
  Älköön pahat pilvet peittäkö taivasta...
  Annamme viholliselle voittopisteen,
  Ja sinusta tulee onnen ritari taistelussa!
  
  En tiedä sanaa pelkuri
  Emme me venäläiset ole yhtään huonompia...
  Meillä on Svarog, Valkoinen Jeesus,
  Ja nautin toukokuusta ikuisesti!
  
  Tytöt ja pojat pyöreässä tanssissa,
  Me paljasjalkaiset tytöt astumme sisään...
  Loppujen lopuksi kaikkivaltias Jumala Rod on meitä varten,
  Älä ole aivoton papukaija, poika!
  
  Ja Lenin inspiroi meitä taistelemaan,
  Viisas Stalin siunasi saavutuksen...
  Voimakas kerubi levittää siipensä,
  Ja lihaksemme ovat yksinkertaisesti terästä!
  
  Isänmaan Majesteetti tulee olemaan
  Että olemme sellaisia Jumalan sotureita...
  Vahvistakaamme kunniaamme teräsmiekalla,
  Mikä kilpi takottiin Svarogissa!
  
  Lyhyesti sanottuna, ole uskollinen Herralle,
  Säteilevimmän Venäjän kunniaksi...
  Tiedämme vain ritarit kotkat,
  Valkoinen Jumala Kristus Messias on takanamme!
  Tarkka isku aseesta saa "leijonan" syttymään tuleen. Kyllä, fasisteja lyödään sarviin.
  Kun taistelut ovat käynnissä, lapset eivät tuhlaa aikaa.
  Dasha ja Vaska vaeltavat saksalaisten joukkojen takana. He katsovat, kuinka laitteet liikkuvat sarakkeissa. Moottoripyörät ryntäävät, itseliikkuvat aseet ryömivät. Täällä on lukuisia joukkoja, mukaan lukien SS ja muut yksiköt.
  Vaska huomasi panssarivaunuja tuhoavan voimakkaan saksalaisen itseliikkuvan Ferdinandin liikkeen.
  Poika kuiskasi tytölle:
  - Näyttää siltä, että Krautit siirtävät lisäjoukkoja Stalingradin pohjoispuolelle.
  Dasha huomautti hymyillen:
  - Kansamme jauhaa ne joka tapauksessa!
  Nemtsev kuorma-autosta huutaa vihaisesti kavereille. Lapset nousevat lentoon ja juoksevat välkkyvinä, pölynharmaina, paljaina, pyöreinä korkokengät. He saattavat jopa antaa heille vuoronsa.
  Poika ja tyttö juoksivat pensaille ja hyppäsivät sisään. Dasha huomautti innostuneena:
  - Sissit voivat tehdä mitä tahansa!
  Vaska oli samaa mieltä:
  - Tietysti... Voitamme ehdottomasti!
  Dasha lauloi innostuneena:
  - Voitto odottaa! Voitto odottaa! Ne, jotka haluavat katkaista kahleet! Voitto odottaa, voitto odottaa! Pystymme voittamaan fasismin!
  Vaska suostui tähän ja murskasi toukan paljain lastensa jalkojensa sormilla:
  - Me pystymme siihen! Olemme syntyneet toteuttamaan sadun!
  Dasha silmää silmää ja huomautti:
  - Ja mitä? Luulen, että muutamme sadun todeksi ja Wehrmachtin pölyksi!
  Ja lapset lauloivat kuorossa keuhkoissaan;
  Vanhurskaan maamme nimessä,
  Mitä kommunismi antaa universumille...
  Olemme uskollisia isänmaallemme,
  Tasoittaa tietä menestykseen ja luomiseen!
  
  Putin hallitsi Venäjää kuin sankari,
  Mutta sitten kotka jätti hänet lentoon...
  Tietysti Fuhrerilla on suuret peräpukamat,
  Mutta Stalin tarkoittaa myös nimeä!
  
  Uskon, että kukistamme kolmannen valtakunnan,
  Ei ihme, että Putin muutti Staliniin...
  Maailman yläpuolella on kultasiipinen kerubi,
  Ja Saatana-Adolf on nyt tullut hulluksi!
  
  Saksalaisilla on koko Eurooppa käden ulottuvilla,
  Ja Afrikka, ja Aasia ja osavaltiot...
  Ja Adolf luulee olevansa siisti
  Mutta kosto odottaa Fuhreria!
  
  Hitlerille Venäjä on kuin lato,
  Hän haluaa palauttaa järjestyksensä...
  Mutta uskoakseni tulee olemaan kommunismin paratiisi,
  Mansikat itää kylvämällä penkit!
  
  Älä usko sitä, kansamme eivät ole heikkoja,
  Mutta Krauts vangitsi liikaa...
  Ja tiedät, että slaavi ei ole ollenkaan orja,
  Äitimme Venäjän nimessä!
  
  Ja Lenin inspiroi meitä sankaruuteen,
  Hän osoitti, kuinka asiat tehdään...
  Koska Jumala on todella yksi,
  Mutta meidän on uskottava kommunismiin rohkeasti!
  
  Ei, älä anna periksi Venäjän viholliselle,
  Loppujen lopuksi Valkoinen Jumala on kanssamme - universumin Luoja...
  Autan sinua taistelussa,
  Pysyä jatkuvasti elämän onnistumisissa!
  
  Kuinka pitkälle voit tappaa läheisesi?
  Valitettavasti sodan loppua ei näy missään...
  Joten armeijamme ohentui taisteluissa,
  Tee jotain, jota et häpeä!
  Tämä on hyvä biisi nuorille sotureille. He lauloivat sen ja lähtivät taas liikkeelle keräten pölyä polun varrelta paljain, kovettunein kantapäällään.
  Lapset olivat iloisia ja ulkoisesti tyytyväisiä elämään. Vaikka he ovat ohuita, heidän kasvonsa ovat ruskettuneet kuin suklaa, ja heidän hiuksensa päinvastoin ovat vaaleat. Ihania tyyppejä.
  Yksi moottoripyörällä olevista saksalaisista kutsui heidät varovasti luokseen. Ja hän tarjosi minulle suklaata. Nälkäinen Dasha ojensi kätensä, mutta Vaska nyökkäsi hänen hihastaan:
  - Älä alenna itseäsi!
  Älykäs tyttö löytyi:
  - Yhdistetään paremmin fasistit!
  Vaska, joka on itsekin luustoinen, piti tästä ajatuksesta. Ja hän pyysi myös suklaata.
  Natsi nyökkäsi ja huokaisi murtuneella venäjällä:
  - Laula, poika!
  Vaska nyökkäsi ja lauloi suurella inspiraatiolla;
   Puolue yhdisti Venäjän yhteen,
  Suojaa loputtomia kenttiä...
  Loppujen lopuksi, usko minua, ihmiset ovat niin vahvoja,
  Kunnia neuvostomaalle!
  
  Stalin on korkein palkinto
  Stalin on viisauden lento...
  Meidän täytyy taistella rohkeasti hänen puolestaan,
  Kaikki ihmiset seuraavat Stalinia!
  
  Meille on annettu iloiset siivet,
  Meille on annettu suuri tahto...
  Stalin on runsauden ilo,
  Loistava, mahtava maa!
  
  Stalin on maailmankaikkeuden suurin,
  Stalin, kultasiipinen kerubi,
  Kansamme muuttumattomalla onnella,
  Usko, olemme ikuisesti voittamattomia!
  
  Stalin antoi ihmisille pelastuksen
  Hän on maailman suurin kotka...
  Isänmaan ja vapauden puolesta,
  Hän levitti siipensä maan yli!
  
  Ei ole korkeampaa kuin säteilevä Stalin,
  Hän on suuri kuin valkoinen jumala...
  Taistelu ja voitto,
  Pian ajamme Fuhrerin arkkuun!
  
  Kunnioittaen isänmaatamme,
  Tiedä, ettet voinut löytää häntä kauniimpana...
  Elämme pian kommunismin alla,
  Eikä meillä ole muuta keinoa!
  
  Stalin on koko planeetan ylpeys,
  Stalinin rajaton kommunismi...
  Hänen tekonsa lauletaan,
  Fasisti on tuhottu täysin!
  
  Stalin toi kunniaa Venäjälle,
  Stalin nosti hänet tähtien yläpuolelle...
  Hän nosti voiman ääriään myöten,
  Stalin on yksinkertaisesti ihanne!
  
  Stalin valloittaa maailmankaikkeuden,
  Hänellä on mahtava tähtilaivasto...
  Kokeilut ovat koulutuksen vuoksi,
  Stalin johtaa kommunismiin!
  
  Venäjälle Stalin on aurinko,
  Se loistaa kiihkeästi pimeässä...
  Tytön ääni on selkeä,
  Ei ole kauniimpaa johtajaa maan päällä!
  
  Stalin on Svarogin ruumiillistuma,
  Stalin loi Venäjän vallan...
  Hän löytää Rodin sydämestään -
  Suurin Mestari!
  
  Ei ole kauniimpaa johtajaa koko maan päällä,
  Stalin on suurin ihmisistä...
  Luodaan onnea universumiimme,
  Raivostunut konna on tuhottu!
  
  Poikani ja komsomolin jäsenet,
  Isänmaan puolesta, seisokaa yhdessä muodostuksessa...
  Loppujen lopuksi te tytöt olette vahvempia kuin tiikerit,
  Rakas nero Stalin on kanssamme!
  
  En voi laskea saavutuksiani,
  Lennämme kuin nuoli...
  Säteilevä Venäjämme,
  isänmaamme on menossa kohti kommunismia!
  Dasha lauloi yhdessä Vaskan kanssa ja lapset tekivät kaiken niin äänekkäästi ja kauniisti.
  Ja he tanssivat mukana, taputtivat ruskettuneita lapsiaan, jotka eivät olleet nähneet kenkiä pakkasen jälkeen, ja tallasivat jo maaliskuussa lumen läpi paljain jaloin.
  Saksalainen, joka ei oikein ymmärtänyt venäjää, piti laulusta, ja hän otti pussistaan sianlihasäilykkeen ja ojensi sen lapsille.
  Ja nyökkäsi hyväksyvästi:
  - No gut!
  Poika ja tyttö kumartuivat ja jatkoivat matkaa. He ovat vasta yksitoistavuotiaita, mutta he ovat älykkäitä ja niillä on vahva muisti. Kerää tarkkoja tietoja. Ja kerran vaaleatukkainen Daria jopa toi miinan saksalaisille korissa. Hän on ovela tyttö ja osaa heidän kielensä melko hyvin. He eivät edes uskoneet, että niin suloinen lapsi, jolla on valkoiset hiukset ja siniset silmät, voisi aiheuttaa kuoleman.
  Ja tämä toimi...
  Täällä he taas menevät, maistelevat saksalaisia suklaita, ja he ovat iloisella tuulella...
  Daria huomautti hymyillen:
  - Kun kukistamme natsit, rakennan itselleni kolmikerroksisen talon, joka on tehty marmorista ja jossa on suihkulähde!
  Vaska virnisti:
  - Aiotko tulla porvariksi?
  Tyttö vastusti:
  -Ei! Minulla on vain oma kommunismi!
  Vaska nauroi ja alkoi laulaa uudelleen;
  Kun porvaristo tuli maahani,
  Taloja poltettiin, tyttöjä paloiteltiin...
  Näytti siltä, että nollat laskevat
  Poikien hiukset ajeltiin kuin nolla!
  
  Rohkea Kibalchish otti kiväärin,
  Ja hän liittyi kansan armeijaan...
  Mutta Paha poika jätti kaikki suunnitelmat,
  Kuka luopui hillotynnyristä!
  
  Ja tässä minä roikkun telineessä, poika,
  He kiduttavat minua ruoskailla ja neuloilla...
  Vastauksena nauran päin naamaa, teloitan -
  Ja uskon, että Isänmaasta tulee paratiisi!
  
  Eläimet polttivat kantapääni tulella,
  Lapsi sai pahoin iskun...
  Mutta usko minua, en välitä kidutuksesta,
  Niin että punainen porvaristo voittaa heidät!
  
  Ne rikkovat luita, paha metalli kaivaa sisään,
  Teloittajat horjuttavat minut telineeseen...
  Mutta usko minua, poika unelmoi siitä,
  Juoksemaan Berliinin ympäri toukokuussa!
  
  Uskon, että toveri Lenin johtaa,
  Vapauta Varsova, Praha, Lontoo!
  Voittaneen laskun lähetämme pian,
  Ja punainen lippu seisoo ylpeänä Berliinin yllä!
  
  Nyt lapsen kantapäät palavat,
  Pohja, joka on melkein aina paljas...
  Ja ruoska löi minua lujasti selkään,
  Olet luultavasti jo harmaatukkainen, äiti!
  
  Mutta en anna periksi näille teloittajille,
  En pyydä uskoa, tunne armoa...
  Anna kissan lyödä jyrkästi olkapäästä,
  Tiedän, että Lenin antaa minulle palkinnon, usko minua!
  
  Kibalchish nauroi kidutuksen alla,
  Hän ei paljastanut salaisuutta, hän kuolee ylpeänä...
  Paha mies huutaa näin helvetissä ikuisesti,
  Demonit kaatavat hartsia hänen kurkkuunsa!
  
  Lenin on kanssamme, ilmeisesti ikuisesti,
  Ja kuuma liekki palaa sydämessäni...
  Suuri unelma toteutuu,
  Koko planeetan päälle tulee punainen lippu!
  Daria vihelsi ja löi paljaalla jalallaan:
  - Siistiä! Oletko säveltänyt sen itse?
  Vaska nyökkäsi:
  - Joo! Hänen tarinansa teki minuun suuren vaikutuksen!
  Daria nyökkäsi ja huomautti:
  - Muistatko kuinka poliisi otti sinut ja minut kiinni ja ajoi meidät paljain jaloin pakkasen läpi lumessa ja sitten ruoski meitä ja laittoi ohuita oksia kantapäällemme.
  Vaska vahvisti helposti:
  - Se oli niin.... Kantapääsi sattuu ja hartioiden nivelet sattuvat, kun roikkut telineessä. Mutta meitä vastaan ei ollut todisteita ja...
  Daria huomautti huokaisten:
  - Kyllä, mutta poliisi halusi meidän jäätyvän kuoliaaksi. Mutta kun minua lyötiin pullolla päähän, nappasin sirpaleen paljaalla jalallani. Ja sitten hän laittoi sen käsiinsä. Sen jälkeen katkaisin köyden sekä itselleni että sinulle.
  Vaska nyökkäsi:
  - Kyllä, se oli niin... Se on kuitenkin kammottavaa. Mutta tiedätkö, pakkasella palaneiden pohjallisten rakkulat eivät satu! Ja kun pääsimme myöhemmin ulos, kaikki parani meihin kuin koirat!
  Daria vahvisti helposti:
  - Kyllä, se parantaa meille hyvin! Minulla on niin karkeat pohjat, että en pelkää kävellä hiilellä!
  Vaska sanoi pöyhkeänä:
  - Minä myös! Olemme pioneereja, kommunismin lapsia!
  Daria vahvisti:
  - Ja varmasti voitamme!
  Poika ja tyttö lauloivat:
  Kommunismin kuolemattomien ideoiden voitossa
  Näemme maamme tulevaisuuden...
  Ja punaiselle lipulle, isänmaamme,
  Tulemme aina olemaan epäitsekkäästi uskollisia!
  . LUKU nro 3.
  Elokuun alussa 1943 saksalaiset tulivat vihdoin ulos ja voittivat Neuvostoliiton joukkojen itsepäisen vastarinnan Kaspianmerelle. Tämä on todella suuri saavutus Krautsille. Joka sai suurimmat osingot. Nyt Kaukasus erotettiin päämantereesta maalla.
  Turkkilaiset saavuttivat myös menestystä: sitkeiden taistelujen jälkeen he valtasivat lopulta Batumin ja valtasivat Jerevanin. Siten painostetaan Neuvostoliiton joukkoja Transkaukasiassa.
  Neuvostoliiton tilanne muuttui erittäin vaikeaksi. Ja Stalin käski aloittaa hyökkäyksen pohjoisessa murtautuakseen käytävän läpi nälkäisiin, kuoleviin, mutta ei vielä antautuneisiin Leningradiin.
  Hyökkäys Tikhviniin alkoi. Sinne lähetettiin merkittäviä joukkoja, vaikka päämajalla ei ollut tarpeeksi varantoja. Tilannetta vaikeutti ruotsalaisten, oletettavasti vapaaehtoisten divisioonien saapuminen rintamalle, mikä vahvisti asemaa.
  Ja saksalaiset ovat vahvistaneet itseään vakavasti...
  Taistelut alkoivat 10. elokuuta, kun Neuvostoliiton joukot etenivät kymmenen kilometriä taistelun kolmen ensimmäisen päivän aikana. Täällä 14. elokuuta saksalainen Maus-panssarivaunu astui taisteluun ensimmäistä kertaa. Ei kovin onnistunut kehitys, joka painaa satakahdeksankymmentäkahdeksan tonnia. Totta, autoa ajoi vakava miehistö, erittäin militantti natsitytöt.
  Agnes, Adala, Angelina, Agatha, Aphrodite - viisi Kolmannen valtakunnan kauneutta, jotka alkavat kirjaimella "A". Ja kuinka he taistelevat hiirellä ja ampuvat kahdesta aseesta kerralla.
  Voimakkaasti räjähtäviä sirpaleita ammutaan lyhytpiippuisesta 75 mm:n tykistä ja raskaampia 128 mm:n tykistä, mikä osoittaa iskuvoimaa.
  Agnes ampuu paljain varpaillaan ja taltatuilla jaloillaan. Hän törmää Neuvostoliiton ajoneuvoon, repii sen tornin kirjaimellisesti irti ja huutaa:
  - Olen avaruustyttö!
  Adala lähettää laukauksen maamiinalla ja vinkkaa:
  - Ja minä lenkkeilen, hajaan koko miehistön!
  Ja tyttö käyttää myös paljaita varpaitaan. Neuvostoliiton kolmekymmentäneljä kuorta osui hiireen, mutta pomppii irti kuin herneet. Auto on varsin hyvin suojattu. Etkä voi lyödä häntä niin helposti. Se lähettää ammuksia lentämään kuin tennispalloja, eikä edes suurella kaliiperilla voi osua sellaiseen hirviöön.
  Ja tyttö ammutaan ilmatorjuntaaseesta, antamatta vihollisen päästä lähemmäksi häntä.
  Agatha ampui myös paljain varpaillaan ja murisi:
  - Anna miekkaani iskeä, me kaadamme vihollisemme!
  Adala vahvisti aggressiivisesti ampuen erittäin tarkasti:
  - Olemme valon ja maan sotureita!
  Angelina potkaisi jalkojaan paljain varpaillaan, murskasi Neuvostoliiton T-34-76-tankin ja huusi:
  - Tästä suuriin voittoihin!
  Aphrodite osui myös ammukseen, joka oli painava kuin kasa, murskasi Neuvostoliiton T-60:n ja vinkaisi:
  - Voittomme tulee pyhässä sodassa!
  Agnes potkaisi paljaalla kantapäällään murtaen vihollisen etupanssarin ja sanoi:
  - Keisarillinen lippu eteenpäin - kunnia kaatuneille sankareille!
  Nämä tytöt täällä ovat melko ilkeitä ja murhaavia. Ja ei turhaan, ettet voi ohittaa niitä. Paljain jalkojensa ja vartalollaan olevien bikinien ansiosta he ampuvat ilman, että he menevät lyöntiäkään. Tämä tarkoittaa, että niitä ei voi voittaa niin helposti.
  Valtava "hiiri" osui tappavalla aseella eikä antanut kenellekään mahdollisuutta.
  KV-sarja mukaan lukien.
  Mutta jos on saksalaisia tyttöjä, jotka taistelevat niin lujasti ja menestyksekkäästi, on myös Neuvostoliiton tason tyttöjä - sankareita.
  Täällä esimerkiksi Natasha ja hänen kumppaninsa. Heillä on vain vaatimaton SAU-85, joka on juuri saapunut eteen. Ja tytöt lyövät jo fasisteja voimalla.
  Luonnollisesti kaunokaiset ovat paljain jaloin ja bikineissä. Ja he murskaavat fasistit perusteellisesti, kuin vasara, joka murskaa lasinpaloja.
  Ja on hyvin mieleenpainuvaa, kun tällaiset tytöt osoittavat korkeimman tason kotkan lentoa.
  Natasha ampuu paljain varpaillaan ja murskaa Pantterin ja huutaa sitten:
  - Suuren isänmaan puolesta!
  Ja hän näyttää kielensä!
  Zoya lyö myös vastustajaansa. Se osuu häneen erittäin tarkasti. Se rikkoo panssarin ja huutaa:
  - Kommunismin kunniaksi!
  Augustina taistelee myös kovasti, ja jos hän painostaa vastustajaansa, hän tekee sen erittäin perusteellisesti. Se murtuu ja karjuu:
  - Kunnia kommunistiselle maailmalle!
  Dolbanet ja Svetlana. Ja erittäin tarkasti. Paljaiden varpaiden avulla. Se murskaa vihollisen panssarin ja vinkua:
  - Kommunistisen maailman suuruuden puolesta!
  Ja hän näyttää kielensä...
  Tytöt inspiroituneena alkoivat laulaa ja säveltää paikan päällä;
  Kauneus hyökkää paljain jaloin,
  Niin mukavia tyttöjä juoksee...
  Jos sinun täytyy lyödä Fritziä nyrkilläsi,
  Tai he lyövät hänet konekiväärillä!
  
  Tytöillä ei ole varaa epäillä
  He hautaavat natsit kuolleina...
  Ja he potkivat hänet kovasti pois jaloistaan,
  Ja jossain sudet ulvovat lihansyöjänä!
  
  Venäjä on sana sotilaille,
  Kun, usko minua, se ei ole yhtään kylmempää...
  Vaikka tilanne on joskus synkkä,
  Missä paha musta Kain voittaa!
  
  Älä usko sitä, komsomolin jäsenet eivät pakene,
  Ja jos he juoksevat, niin vain hyökkäämään...
  Ja kaikki natsit tapetaan kerralla,
  Ja Fuhrer nostetaan leikkuupalkin päälle!
  
  Venäjä on isänmaani,
  Hän on säteilevä, yksinkertaisesti kaunis...
  Kuka on pelkuri, joka ei ole edes ruplan arvoinen?
  Ja tiedätkö, soturin kanssa riiteleminen on vaarallista!
  
  Mutta tiedä, että me kukistamme fasistit,
  Pahuus ei hallitse valtaistuinta...
  Yläpuolellamme on kultasiipinen kerubi,
  Ja Jumala Svarog suuruudella kruunussa!
  
  Joka on pelkuri, usko minua, on heikko orja,
  Hänen kohtalonsa on yksi - kestää loukkauksia...
  Tänään olet mekaanikko, huomenna olet työnjohtaja,
  Ja sinä voit itse lyödä muiden selän!
  
  Tytöillä on voimaa, yksinkertaisesti tulivuori,
  Joskus hän tuhoaa vuoria voimakkaasti...
  Sota raivoaa pahan hurrikaanin kanssa,
  Ja kuolema suoraan sanoen niittää ihmiskunnan!
  
  Kerron teille rehellisesti, ritarit,
  Olemme vahvoja, kun me venäläiset olemme yhtenäisiä...
  Tarvitsetko välipalaa haarukalla ja veitselläsi,
  Olemme taisteluissa voittamattomia ritareita!
  
  Mikä on meidän uskomme Herraan Kristukseen,
  Vaikka kunnioitamme myös Ladaa...
  Toveri Stalin on kuin isämme,
  Ja sieltä tulee kommunismin paratiisipaikka!
  
  Se, joka oli kuollessaan, herätetään kuolleista
  Ja meistä tulee kauniimpia ja viisaampia...
  Ja mies on tietysti hyvin ylpeä,
  Vaikka joskus hän puhuu hölynpölyä!
  
  Rakkaudessa isänmaamme on kuin tähti,
  Usko pois, se ei koskaan sammu...
  Toteuta suuri unelma
  Rauhaa ja onnea tulee olemaan kaikkialla universumissa!
  
  Rakastan Mariaa, kunnioitan Ladaa pyhästi,
  Svarog on kaunis ja Perun on hieno...
  Rakastan Jeesusta ja Stalinia,
  Ikonien pyhät kasvot ovat minulle rakkaita!
  
  Milloin on todellinen paratiisi?
  Usko minua, kaikki toiveesi toteutuvat...
  Anna sydämesi isänmaalle,
  Kaikki tulee olemaan hyvin, vahvemmin kuin ennen!
  Tytöt taistelivat hyvin ja tekivät hyvää työtä. No, tällaisten sotureiden kanssa ei Hitler pelkää Venäjää.
  Kymmenen päivää kestäneiden itsepäisten taistelujen jälkeen Neuvostoliiton joukot kuitenkin murtautuivat lopulta Tihviniin.
  Taistelut syttyivät itse kaupungin puolesta. Voimat ovat tietysti hyvin epätasa-arvoisia.
  Saksalaiset ovat saaneet ilmavallan ja pommittavat taukoamatta. Tilannetta pahentavat Wehrmachtin puolella taistelevat ulkomaiset divisioonat. Varsinkin paljon italialaisia osia.
  He yrittävät työntää puna-armeijaa pois Tikhvinistä. Mutta venäläiset yksiköt taistelevat itsepintaisesti. Tämä on heidän ainoa mahdollisuus pelastaa piiritetty, nälkään kuoleva Leningrad. Ruokaa voi pudottaa sinne vain ilmateitse, mutta saksalaisilla on vahvat hävittäjäkoneet, ja se on erittäin vaikeaa.
  Ja elokuun toisella puoliskolla natsit aloittivat hyökkäyksen Astrahania vastaan. Ja tässä kaupungissa Neuvostoliiton tytöt taistelivat suurella sankaruudella ja rohkeudella.
  Paljasjalkaisten tyttöjen pataljoona peittää tämän sankarillisen kaupungin.
  Alenka heittää kranaatin paljain jaloin, laukaisee sitten räjähdyksen leikkaaen fasistit ja sanoo:
  - Jos nainen on himokas kuin kissa, niin hänen miehensä on hiiret päässä!
  Anyuta ampui Fritzejä ja heitti myös kranaattia paljain jaloin, sirutti:
  - Kirkkaimmat ideat pimenevät varjopolitiikasta, kun niitä toteutetaan!
  Alla, ampui Fritzejä ja heitti kranaattia, lyönyt tankin paljain sormin, mutisi:
  - Nainen on ovela kuin kettu, ja hallitsee jopa leijonaa, jos miehellä on kukon äly!
  Maria, ampui aseesta ja kaatoi Fritzin, murisi:
  - Jumala voi tehdä mitä tahansa, vain ylittää naisen vaatimuksissa, Hän on voimaton!
  Matryona, ampuessaan vihollista ja heittäen paljain varpaillaan tappavan kuolemanlahjan, huomautti:
  - Jotta mies ei joutuisi nielemään boa-kurottajaa, naisella on oltava kobran pisto!
  Alenka, joka jatkoi tulistusta natseja kohti, huomautti nokkelasti:
  -Ihminen voi olla kuin Luoja kaikessa, mutta apinan kaltainen jäljitelmä ei saa hänestä näyttämään hyvältä!
  Anyuta ampui vihollista, tyrmäsi sitten panssarivaunun tarkasti kohdistetulla kranaatinheitolla ja sanoi:
  -Ihminen voi ylittää Kaikkivaltiaan Jumalan vain omahyväisyydessään, ja silloinkin, jos hän on älyllisesti luotu Pithecanthropusiksi!
  Alla, joka jatkoi ampumista erittäin tarkasti Fritziin, sanoi:
  - Nainen ei halua olla kana, mutta hänen ideaalimiehensä on kukko!
  Maria ampuessaan fasisteja ja osuessaan Pantteriin paljain jalkansa tarkalla heitolla huomautti:
  - Kettunaisella on todellakin suden ote majavamiehistä!
  Marusya, joka myös ampui tulipurskkeen fasisteja kohti ja käytti paljaalla kantapäällään murskatakseen räjähdepaketin, sanoi:
  - Politiikassa on kuin metsässä, jos syöt tammen, syö sen sika, jos kettu syö jäniksen, jos olet aasi, nyljetään kolme nahkaa!
  Alenka, joka jatkoi kiihkeästi ampumista ja suihkutti jalkaväkeä sirpaleita sitruunoilla, sanoi:
  - Mitä kirkkaampi nainen, sitä enemmän kettu hän on!
  Anyuta ampui myös fasisteja, niitti heidät ja heitti kranaatin paljain varpaillaan ja vinkaisi:
  - Harmailla ihmisillä ei ole tarpeeksi harmaata ainetta aivoissa, kirkkaita persoonallisuuksia, päässä on paljon harmaata!
  Alla, ampuen vihollista, painaen räjähdyspakkausta paljaalla kantapäällään, sanoi nokkelasti:
  - Harmaa mies on yksinäinen kuin susi, eikä hänellä ole rauhaa kuin jänis!
  Maria, joka niitti Fritziä, huomautti nokkelasti:
  - Jos poliitikko on iso kettu, niin hänelle on taattu leijonanosa!
  Marusya ampui kranaatinheittimellä ja heitti sitruunaa paljain varpaillaan vinkuen:
  - Kettu-poliitikko vie varis äänestäjältä mahdollisuuden ratsastaa kuin juustoa voissa!
  Alenka, joka jatkoi ampumista aseestaan ja antautui räjähdyspaketille paljaalla kantapäällään, huudahti:
  - Taivaalla on vähemmän tähtiä kuin Pyhän Raamatun tulkintoja!
  Anyuta ampui fasisteja, sanoi:
  - Pyöveli punaisessa viitassa, reilumpaa, politiikkaa kaunopuheisesti!
  Alla, jatkaen tulittamista, totesi loogisesti:
  - Teloittajalla on terävä kirves, poliitikolla terävä sana, ensimmäinen puhaltaa päästä pois, toinen tippuu aivoihin!
  Maria, joka jatkoi Krautien tarkkaa lyömistä ja heitti toisen kuoleman lahjan paljain sormin, huomautti:
  - Joskus päiden leikkaaminen on inhimillisempää kuin aivojen tippuminen!
  Matryona katkaisi fasistit ja heitti kranaattia paljaalla kantapäällään, sanoi:
  - Jos annat poliitikkojen päästä aivoihisi, revit turhautuneena hiuksiasi!
  Alenka ampui saksalaista kenraalia ja löi tämän läpi, sanoi uhkaavasti:
  - Poliitikoiden puheet ovat kuin aivopesuvettä!
  Anyuta ampui tarkasti vihollista ja laukaisi sitruunan paljain varpaillaan, sanoi:
  - Se, missä poliitikko on suurin Jumala, on siinä, että hän luo laittomuutta!
  Alla, joka ampui natseja ja heitti räjähdepaketin paljain kantapäällään, sanoi:
  - Poliitikko katsoo aina äänestäjää kuin aasia kettumaisella katseella kyntääkseen!
  Maria ampui vihollista kohti, ja paljain varpaillaan, heittäen kranaattia tappavalla voimalla, purskahti:
  - Nainen rakastaa paljastaa köyhää vartaloaan pukeutuakseen rikkaammin!
  Marusya ampui pitkän linjan leikkaaen Fritze-linjan ja kehräsi:
  - Paljasjalkainen nainen laittaa kengät miehelle nopeammin, vaikka hän ei olisikaan saapas!
  Alenka, ampuessaan tarkasti natseja, huomautti:
  - Paljaalla naisten kantapäällä on helpompi saada mies pukeutumaan muodikkaisiin saappaisiin!
  Anyuta ampui kranaatinheittimen ja sanoi:
  - Saadakseen muodikkaat kengät naisen täytyy "pukea jalkaan" miehen kengät!
  Alla, löi natseja tulipurkauksilla ja heitti kranaatin paljaisiin varpaisiinsa, vastasi:
  - Nainen, joka ei osaa paljastaa jalkaansa ajoissa, pysyy ikuisesti "kenkittynä"!
  Maria ampui vihollista ja heitti räjähdyspakkauksen pyöreällä kantapäällään, sanoi:
  - Liian usein katsoessaan naisen paljaita jalkoja mies on vaarassa "kenkiä" itsensä kulkurien tilaan!
  Marusya, joka suuntasi tarkan tulen vihollista kohti ja antautui kranaatille paljaalla polvellaan, vastasi:
  - Jotta et jää ikuisesti kulkuriksi, sinun on kyettävä riisumaan kengät ajoissa!
  Alenka, joka jatkoi natsien ampumista ja puhalsi heistä tuulen, sanoi nokkelasti:
  - Tytön paljas jalka on parempi kuin miehittäjän pressukasaappas!
  Anyuta, joka jatkoi ampumista sammumattomalla tarkkuudella, totesi:
  - Vahvin panssari ei voi vastustaa herkkää ihoa ja hurmaavia tyttömäisiä pohjia!
  Alla, ampui saksalaisia hyökkääjiä, julkaisi:
  - Naiset kurkottavat erittäin taitavasti miehen lompakkoa paljain jaloin!
  Maria ampui fasisteja suurella tarkkuudella ja löi heidän päätään, huomautti:
  - Naisen kehon tahmein osa kultakolikoilla, paljain jaloin ja paljain rinnoista!
  Marusya, joka jatkoi ampumista säälimättä fasisteja, sanoi:
  - Joskus naisen on riisuttava kenkänsä, jotta hän ei polvistu tarpeeseen!
  Alenka kirjoittelee osuvasti fasisteja ja pinoi heidät pinoihin, totesi loogisesti:
  - On helpompi saada mies polvilleen paljaalla jalalla!
  Anyuta, ampuessaan vihollista, huomautti aggressiivisesti:
  - Paljain jaloin ajoissa, ei koskaan kulkuri!
  Alla, lyömällä vihollisia ja katkaistessaan vastustajia, mutisi:
  - Paljasjalkaisen naisen on helpompi kiivetä kultaiselle huipulle!
  Maria löi myös fasisteja ja kehräsi:
  - Olet saappaiden mies, jos et rakasta naisten jalkoja!
  Marusya ampui natseja ja heitti paljain sormin kotitekoista räjähdepakettia, josta tiikeri kääntyi, murisi:
  - Nainen, jolla on hoikat jalat, saa miehen taipumaan kunnioitukseen!
  Alenka löi fasisteja, niitti heidät ja sanoi:
  - Paljaat varpaat ovat näppärämpiä kuin kädet, kun nainen ottaa kolikoita "käärmeen" miehen taskusta!
  Anyuta katkaisi Krautsit ja vinkaisi:
  - Taitavinta mitä nainen voi tehdä, on työntää miehen kantapäänsä alle paljain jaloin!
  Alla, ampui vastustajiaan ja heitti sitruunaa paljaalla kantapäällään, sanoi:
  - Kauneuden on helpompi tallata polku miehen sydämeen paljain jaloin!
  Maria tuhosi saksalaisen tankin kranaatinheitolla ja vinkaisi:
  - Tyttöjen paljaat jalat ovat sitkeämpiä miehen sydämen Everestin kiipeämisessä!
  Matryona ampui myös tappavasti ja sanoi:
  "Kengät riisuttuaan naisen on helpompi ylittää miesten välinpitämättömyyden erämaa!"
  Alenka löi vihollista vangitulla sinkookalla ja huusi:
  - Tulet olemaan tyhmä kuin saappaat, osut jopa kulkurit kantapäähän!
  Anyuta antoi myös käännöksen ja vinkaisi hampaitaan paljastaen:
  - Alaston naisen jalka saa miehen putoamaan paljain jaloin lapsuuteen!
  Punatukkainen Alla, joka niittää fasisteja, twiittasi:
  - Useimmiten saappaat putoavat paljasjalkaiseen lapsuuteen!
  Maria löi natseja ja vinkaisi:
  - Jos tytöllä on kauniit jalat, hän ei ole kulkuri elämässä!
  Matryona ampui vihollista ja katkaisi natseja kuin viljanlyhteitä, haukkui:
  - Paljasjalkainen tyttö on parempi kuin vanha nainen, nuori kissa hauskempi kuin vanha leijona!
  Alenka ampui natseja ja heitti tappavan kuolemanlahjan, sanoi:
  - Naisen on parasta ansaita palkinto paljain rinnoistaan ja muodikkaat kengät paljain jaloin!
  Anyuta löi myös natseja, niitti heidät ja heitti paljain jaloin kranaatteja ja huusi:
  - Naisen paljas kantapää suojaa häntä parhaiten miehen välinpitämättömyyden piikiltä!
  Alla ampui vastustajiaan ja katkaisi heidät automaattisilla purskeilla, totesi:
  - Miehen kestävin kantapää paljaasta naisen jalasta!
  Maria lyöessään vastustajiaan ja lyömällä heitä kranaatinheittimellä sanoi:
  - Paljasjalkainen naisen kantapää, jaloissaan poltetuin saappaan sisäosineen!
  Matryona kaatoi fasistit ja sanoi viisaasti:
  - Jos et riisu kenkiäsi ajoissa, sinusta tulee kulkuri!
  Alenka, joka kirjoittaa fasisteista, huomautti:
  -Jos olet älykäs, voit voittaa vain itsesi vakavasti!
  Anyuta totesi loogisesti, lyömällä vihollista ja heittäen pussin räjähteitä paljain jaloin:
  - On hyvä olla seura, on huono olla seura!
  Alla löi natseja ja antoi kranaatin paljaalla kantapäällään, purskahti:
  - Valurautaiset nyrkit voivat auttaa sinua selviytymään, mutta tammenpää johtaa kuolemaan!
  Maria totesi varsin loogisesti niittäen fasisteja:
  - Kun hallitsijalla ei ole kuningasta päässä, maassa vallitsee anarkia, ja he myyvät turhaan!
  Matryona, lyömällä natseja järkevästi, huomautti:
  - Kruunu ei sovi samaan päähän kuin hattu!
  Krautien tuhoaja Alenka totesi loogisesti:
  - Edes kruunu ei istu kunnolla tammenpäässä!
  Anyuta ampui erittäin tarkasti fasisteja, sanoi:
  - Olipa tammi kuinka vahva tahansa, siitä tehdyn pään materiaali on haurainta!
  Alla, ampui reippaasti vihollista, päätteli loogisesti:
  - Se, joka lyö mailalla päähän, saa lyönnin nuijalla päähän!
  Maria, vitun vastustajat, julkaisi:
  - Poliitikolla on lompakko ja sauva kädessään, vain hänen rahansa on puista ja patukka paperia!
  Marusya totesi loogisesti heittäen sitruunaa paljaalla jalallaan:
  - Vaalea pää on viimeinen asia mitä harmaille hiuksille voi tehdä!
  Matryona, fasistien murskaaja, huomautti:
  - Et ehkä ole blondi, mutta on kaunista olla valoisa sielu, tytöt voivat voittaa pahoja, jotta muut voivat elää onnellisina!
  Alenka, joka ampui natseja, vinkaisi:
  - Pelkistä tammeista ei voi rakentaa vahvaa puolustusta kannon varaan!
  Anyuta totesi ammuttaessa loogisesti:
  - Jos poliitikko ei ole tikka, hän poistaa lastut, ei vain kantoäänestäjältä!
  Alla sanoi aggressiivisesti kaataen saksalaiset:
  - Vaikka poliitikko ei ole kotka, hän pitää äänestäjiä variksia ja tikkoja!
  Maria, joka kaatoi vihollisia, huomautti:
  - Jos annat poliitikkojen ottaa lastut pois sinulta, olet ehdottomasti tikka!
  Matryona, niittäen fasisteja, ilmaisi itsensä:
  - Poliitikko on kettu äänestäjien kanssa, mutta itselleen hamsteri on hamsteri!
  Marusya heitti kranaatin paljain jaloin ja vinkaisi:
  - Älykäs poliitikko on kuin kettu kanatalossa ja tyhmä kuin härkä posliinikaupassa!
  Alenka murskaamalla Fritzin sanoi:
  - Järjestys syntyy hiljaisuudessa, poliitikot luovat kaaosta puhumalla!
  Anyuta, hajotettuaan fasisteja kranaatinheitolla, huusi:
  - Poliitikot puhuvat paljon, varsinkin kun haluavat suunsa kiinni!
  Alla huomautti aggressiivisesti natseja vastaan:
  - Väittelyä poliitikon kanssa siitä, että veden hakkaaminen huhmareessa repii vain kielen lihaksen ja valehtelet eduksesi!
  Maria murskaamassa vihollisia ja heittäen kranaatin paljain jaloin, huomautti:
  - Poliitikko on sekoitus kettua ja susia, mutta hän puhuu paljon!
  Matryona, joka ampui natseja, murisi:
  - Mitä poliittisempi kettu on, sitä possumpi hän on!
  Marusya niitti Fritzejä ja sanoi:
  - Politiikassa on jatkuva eläintarha, susia, jäniksiä, kanoja, kukkoja ja tikkoja, mutta kuninkaaksi valitaan aina kettu!
  Fasistien tuhoaja Alenka mutisi:
  - Leijonaa esittävä diktaattori on oikea sika!
  Anyuta totesi aggressiivisesti kaataen vihollisia laukauksilla:
  - Poliitikosta tulee leijona vain, jos äänestäjä on täysi perse!
  Alla, lyömällä fasistit kuin pölyn matoilta, sanoi:
  - Poliitikko pukeutuu lampaiden vaatteisiin, mutta ainoa asia, joka hänellä on suden kanssa yhteistä, on verenhimo, ja hänen kekseliäisyytensä on täydellinen lammas!
  Maria, joka heitti kranaattia paljaalla jalallaan, siristi:
  - On parempi, kun hallitsija on susi lampaan vaatteissa kuin pässi leijonan asussa!
  Matryona, joka ampui vihollista Robin Hoodin tarkkuudella, sanoi:
  - Poliitikko huutaa rauhasta kuin lammas, mutta suden hampaat kolisevat sodasta!
  Marusya, ampui vihollista, huudahti:
  - Poliitikko vuodattaa äänestäjien ääniä saadakseen kuin satakieli, mutta pitää niitä tikkaina!
  Alenka ampui natseja, sanoi:
  - Jos poliitikon puhe vaikuttaa sinusta satakieli trilliltä, älä ole varis tässä tapauksessa!
  Anyuta totesi nokkelasti kaataen natsit:
  - Jos poliitikko laulaa kuin satakieli, se tarkoittaa, että hän pitää sinua sopivana pelinä!
  Alla, joka kaatoi fasistit, huomautti:
  - Äänestäjien metsästyksen eroa metsämetsästä on se, että metsästäjä pitää mahdollisimman paljon melua!
  Maria, joka ampui vihollista, huusi:
  - Poliitikko, toisin kuin taskuvaras, aiheuttaa paljon melua varastaessaan, ja varastaessaan ottaa imartelemalla!
  Matryona, joka ampui vihollista, kurkkui:
  - Poliitikko on myös tietyssä mielessä Jumala, mutta on parempi olla uskomatta häneen!
  Marusya vahvisti:
  - Poliitikko lupaa mielellään äänestäjille Kuuta, mutta unohtaa lisätä, että siellä ei ole muuta elämää kuin hiekkaa!
  Alenka katkaisi vastustajansa, mutisi:
  - Voi ei johdu mielestä, vaan käytännön kekseliäisyyden puutteesta!
  Anyuta, ampuen vihollista, vinkaisi:
  - Kaikki maailman ongelmat eivät johdu rahasta, vaan sen puutteesta vaaditussa määrässä!
  Alla, ampuessaan vihollista, sanoi:
  - Poliitikolle on annettu kieli piilottaakseen ajatuksensa, mutta vaikka kuinka kaunopuheinen poliitikko pystyykin peittämään harmaata köyhyyttään!
  Maria huomautti tarmokkaasti ampuen Krautteja:
  - Jos rauta menee ketjuun, ei jää miekkoja varten; jos hopeaa roiskuu puheissa, ei ole mitään, millä maksaa palkkaa!
  Matryona, ampuessaan vihollista, mutisi:
  - Onko poliitikolla taito pitää lupaukset? Omistaa sen, mutta ei turhaan!
  Marusya, ampunut natseja, huomautti:
  - Elefantti laskee ison kasan paskaa ja poliitikko kettu vielä isomman kasan sanallista ripulia!
  Alenka totesi nokkelasti murskatessaan natseja:
  - Poliitikko vuodattaa runsain mitoin puheiden makeaa hunajaa, hukuttaen äänestäjät sanalliseen ripuliin!
  Anyuta ampui vastustajiaan, sanoi:
  - Poliitikon suloinen puhe on kuin hunajapuro, vain sinä uit sen alas roskikseen!
  Alla, ampuessaan fasisteja, huomautti:
  - Poliitikko voi täyttää lupauksensa, vain saadakseen äänestäjän uskomaan mahdottomaan!
  Maria ampui erittäin tarkasti ja julkaisi:
  - Vaaleissa on monia poliitikkoja, mutta ei ole ketään valita, kuka on kanto, kuka on lohko, kuka on kettu, kuka on sika, kuka on karhu - turhautumisesta on vain yksi tehtävää - ulvoa!
  Matryona ampui natseja ja huomautti:
  - Poliitikolla, joka usein satuttaa kurkkuaan, pitäisi olla korvat revitty kunnolla!
  Marusya, poikkileikkaus fasisteista, huomautti:
  - Poliitikko, toisin kuin satakieli, ei koskaan laula turhaan, ja hänellä on ketun lahja!
  Alenka sirutti hampaitaan paljastaen:
  - Poliitikosta haluaa tulla kotka, mutta hänen äänestäjällään ei aina ole lintuoikeuksia!
  Anyuta huusi kukistaessaan saksalaiset ampujallaan:
  - Miksi olet lintuluvalla, koska sinulla on tikkamieli!
  Alla sihisi pythonin aggressiivisesti:
  - Poliitikolla on monia erilaisia kappaleita, mutta niillä kaikilla on yksi motiivi: valitse minut!
  Maria, joka katkaisi fasistit, mutisi:
  - Äänestäjä on kuin pulla, hän kävelee pois jäniksen, suden, karhun luota, mutta poliittinen kettu nielee hänet silti!
  Matryona huomautti kaataakseen fasistit:
  - Poliitiko käyttää makeita puheita, jotka sopivat kärpäsen älyn, satakielen trillin, tikan älyn kanssa, mutta hänen possumainen olemus näkyy haukan silmällä!
  Marusya, joka taistelee fasisteja vastaan, lisää virnistettynä:
  - Nainen on myös hyvä poliitikko, ja antaa ainakin mahdollisuuden lunastaa uskollisuuslupauksensa ja antaa mielihyvää!
  Joten tytöt puolustavat sankarillisesti kaupunkia ja antavat suurta toivoa.
  . LUKU nro 4.
  Syyskuun lopussa ja lokakuun alussa taistelut Astrahanista olivat vielä kesken, ja natsit liikkuivat etelään pitkin Kaspianmeren rannikkoa. Natsit etenivät vääjäämättä... Etelässä natsit valloittivat Ordzhonikidzen kaupungin ja aloittivat hyökkäyksen Groznyja vastaan.
  Myös tässä kaupungissa Neuvostoliiton sodat käytiin sankarillisesti.
  Tamaran johtama tyttöpataljoona osoitti epätoivoista päättäväisyyttä ja rohkeutta.
  Tamara ampui räjähdyksen konekivääristään ja heitti kranaatteja paljain varpaillaan sanoen:
  - Kunnia isänmaallemme Neuvostoliitolle!
  Anna, joka ampui tarkasti natseja kohti ja heitti myös räjähdepaketin paljain kantapäällään, purskahti:
  - Kunnia sankaruudelle!
  Akulina, ampunut vihollista, purskahti:
  - Isänmaan ja kunnian puolesta!
  Victoria ampui Krautteja ja heitti kranaattia paljain varpaillaan tappavalla voimalla, karjui:
  - Murskataan Wehrmacht sankaruudella!
  Olympialaiset on terve tyttö, hän ampui vihollisia, tyrmäsi Krautit ja antoi anteeksi:
  - Pyhässä sodassa tulee meidän voittomme!
  Tamara, joka ampui natseja ja heitti jälleen kranaatin paljain jaloin, huomautti:
  - Sotilaalla täytyy olla tammen vahvuus, mutta ei tammenpäätä!
  Tytöt ampuivat. Ympärillä on paljon raunioita, rauniot savuavat. Räjähdys räjähdyksen jälkeen seuraa. Savupilviä nousee taivaalle. Kaikki ympärillä palaa.
  Tuhoa valtavia määriä.
  Kaunis, paljasjalkainen blondi Anna, heti kun hän heittää kranaatin ja repii fasisteja erilleen, huutaa:
  - Jokaisessa tammen puussa on ontto, jokaisessa tammen päässä on reikä, josta aivot virtaavat ulos!
  Akulina, ampui vihollista ja heitti kranaattia siroilla, ruskettuneella, paljaalla jalallaan, vinkaisi:
  - Jos sinulla on mieli kuin tammi, niin taivut kuin haapa!
  Victoria, tämä punatukkainen tyttö, jolla on myös paljaat, ruskettuneet, taltatut jalat, siristi:
  - Jos sinulla ei ole ketun oveluutta, he riisuvat sinulta kolme nahkaa!
  Olympias, terve, pitkä, iso, lihaksikas blondi, ampui sarjan, heitti kranaatin paljaalla jalallaan ja vinkaisi:
  - Sinusta tulee tyhmä kuin tammi, sinut revitään pois kuin keppi!
  Poika ryömi heidän ohitseen. Hän välähti mustia korkokenkiään ja heitti räjähdepaketin natseja kohti. Sitten hän huusi:
  - Nuori sotilas on parempi kuin huonokuntoinen kenraali!
  Tamara käänsi jälleen. Hän heitti kranaatin tappavalla voimalla paljaalla jalallaan ja sanoi:
  - Jokaista uutta pukua kohden poliitikko ottaa äänestäjiltä kolme nahkaa!
  Akulina ampui vihollisiaan ja virnisti aggressiivisesti, murisi:
  - Sinusta tulee älykäs kuin tammi, ja sinut nyljetään kuin kani!
  Anna, joka ampui vihollista ja heitti kranaatteja paljain jaloin, räjäytti tankkeja, siristi:
  - Ovela kettu riisuu leijonalta jopa kolme nahkaa, jos hänellä on pässin mieli!
  Victoria ampui natseja ja heitti tappajan paljain kantapäällään lahjaksi, sanoi:
  -Jos et halua tulla ketuksi, vinkutat kuin nälkäinen koira!
  Olympialaiset niittivät Krautsit. Sitten hän heitti kranaatin paljaalla jalallaan ja huusi:
  - Poliitikko on kettu, hän suolisto kanaäänestäjät päivänvalossa!
  Kanonadin pauhina lisääntyy. Valtavat Sturmtigers lähtevät taisteluun. He osuivat raketinheittimillä. Ja ne tuhoavat kokonaisia rakennuksia murskaamalla taloja kerralla. Ja iskusotilaat kiertävät taivaalla. He ampuvat raketteja Neuvostoliiton asemiin. He pudottavat pommeja. Panther 2 on jo näkyvissä, edistyneempi ajoneuvo kuin Panther, tehokkaalla 88 mm:n tykillä.
  Saksalaisessa ajoneuvossa on kapeampi torni ja pienemmät mitat sekä kyykkympi runko. Sellainen hirviö, jos hän lyö sinua, hän lyö sinua. Ja mikä tärkeintä, se ei ole liian raskas, tehokkaammalla 900 hevosvoiman moottorilla.
  Tamara heitti kranaatin Panther 2:een paljain jaloin ja koukutti:
  - Sinusta tulee tyhmä kuin kanto, he repivät sinut pois kuin keppi, eivät vain ovelat ketut, vaan myös pelkurimaiset jäniset!
  Anna ampui fasisteja ja niitti vastustajia, heitti sitruunoita paljain jaloin, kirjoitti:
  - Ovela kettu voi jopa saada kotkan näyttämään märältä kanalta!
  Akulina katkaisi viholliset ja löi ne läpi tarkoilla laukauksilla, sanoi:
  - Leijonan roolista haaveilevasta henkilöstä tulee usein kettujen peittämä aasi!
  Victoria, joka katkaisi vastustajiaan tulipurkauksilla ja heitti jotain tappavaa paljain jaloin, huudahti:
  - Miehellä on leijonan kunnianhimoa, aasin itsepäisyyttä, karhun kömpelyyttä, norsun armoa, mutta kettu pystyy aina pitämään hänet kiinni!
  Olympialaiset ampuivat vihollista. Hän leikkasi hänet alas kuin ruohonleikkuri ja murisi:
  - Puna kettu, verisen värinen poliitikko!
  Taistelun intensiteetti kasvoi. Natsit iskivät kaupunkiin kaasunheittimillä, jotka olivat voimaltaan parempia kuin Katyusha. Ja oli erittäin vaikeaa vastustaa natseja. Mutta paljain jaloin, puolialastomien tyttöjen pataljoona taisteli valtavalla innolla. Ja tytöt tuskin kuolivat; miehet kärsivät enemmän.
  Tamara, joka ampui natseja ja heitti kranaatteja paljain varpaillaan, sanoi:
  - Nainen kukistaa vahvat miehet leikkimällä heidän heikkouksillaan, poliitikko vakuuttaa heikot äänestäjät toimimalla selvästi yli!
  Anna katkaisi viholliset ja niitti heidät luoteilla ja antoi samalla räjähdyspaketin paljaalla kantapäällään, sanoi:
  - Nainen on ovelin poliitikko, hänen ei tarvitse opiskella ketuksi, mutta hänen pitää pystyä pukemaan kengät jalkaan avojaloin pysyen!
  Akulina katkaisi vastustajansa tarkoilla purskeilla ja käytti paljaita varpaitaan, haukkui:
  - Nainen rakastaa myös nuoruutta, mutta dollarin vihreä on hänelle kalliimpi kuin hänen suojelijansa vihreä aika!
  Victoria, tuo punatukkainen narttu, ampui tappavan sarjan, katkaisi linjan ja huusi:
  - Tyttöjen nuoruuden vihreys houkuttelee vehreitä seteleitä taalarasvaisista miehistä!
  Olympias, joka ampui vihollisia ja heitti toisen lahjan paljain jaloin, huudahti:
  - Älä jahtaa vihreää dollaria, vaivalla on myös vihreät silmät, ja kuori on rapea!
  Taistelu muuttuu yhä julmemmaksi. Kuoret lentävät tappavalla voimalla. He räjäyttävät ja murskasivat Neuvostoliiton asemat ja kumosivat patteriaseet. Ja uudet koneet ryntäävät ja rynnäkköaseet pauhuvat. Pölypilvet nousevat taivaalle.
  Tamara, ampui armottomasti natseja, otti ja ojensi helmen ennen kuin heitti kranaatin paljaalla jalallaan:
  - Jumalaan uskoen, älä alistu eläimen tasolle: ihminen ei ole alistuva lammas eikä haiseva vuohi!
  Anna, joka taisteli vihollista vastaan ja heitti kuolemanlahjoja paljain jaloin, huomautti:
  "Rahan ansaitseminen ihmisten uskolla on kuin lannan kaatamista kullalle; epäluottamus kasvaa!"
  Akulina, kun hän tuhosi pantterin, sanoi aggressiivisesti:
  - Kun uskot sunnuntaihin, älä saavuta seitsemää perjantaita viikossa!
  Victoria, joka ampui erittäin tarkasti natseja ja niitti heitä aggressiivisesti, huomautti:
  - Usko helvetin ikuiseen tuleen keittää taikauskon maitoa, josta uskonnon huijarit kuorivat vaahdon pois!
  Olympias, naissankari, joka kaatoi natseja ja heitti paljain jaloin valtavan tuhovoiman kranaatteja, huomautti:
  - Vain kannot ja tammet uskovat ikuisen liekin helvetilliseen kokoon, antaen itsensä kuoriutua tahmeiksi!
  Tamara ampui vangituista sinkoista, välähti paljaita kantapäitään ja sirutti:
  -Mikä säteilee ikuisen helvetin tulen liekkiä? Kultakolikoiden kiiltoa uskonnollisten roistojen taskuissa!
  Anna ampui vihollista ja kaatoi natseja valtavalla tarkkuudella, sanoi:
  - Riistot käyttävät Jumalaa taskunsa vuoraukseen, eivätkä he antaudu petokselle vain tyhjällä päällä!
  Akulina ampui vihollista kohti. Hän heitti kranaatin paljain varpaillaan ja vinkaisi:
  - Uskonnolliset roistot revivät lampailta kolme nahkaa, murtavat vuohien sarvet, he välittävät vain voitosta, ja usko on työntekoa varten!
  Victoria heitti sahanpurupommin paljaalla kantapäällään, räjäytti vihollisen ja vinkaisi:
  - Rehellinen pappi on kuin kasvissusi, vain usko on aina rehellistä ja sen käyttö on itsekästä!
  Olympialaiset iskivät vihollista konekiväärillä. Hän leikkasi vihollisen ja potkaisi kranaatteja paljaalla kantapäällään, mikä kaatui leijonan panssarivaunun. Sitten hän huusi:
  - Mikä tahansa uskonto on satu, tästä fantasiasta tehdään vain voittoa todella upeissa mittasuhteissa!
  Näin tytöt taistelevat rohkeasti Groznyn kaupungissa. Ja he näyttävät itsensä urhoollisuuden korkeimmasta näkökulmasta.
  Ja muut tytöt puolustavat Astrahania kaikella rohkeudellaan. Ja he osoittavat myös korkeinta taitolentoa ja lujuutta.
  Tyttö taistelee erittäin hyvin.
  Alenka heitti kranaatin paljain jaloin, repi natsit osiin ja koukutti hampaat paljastaen:
  - Se, joka antaa ihmisten ripustaa nuudeleita korvilleen, on aina nälkäinen!
  Anyuta, joka niitti fasisteja tällä, suostui:
  - Et ole täynnä nuudeleita korvissasi!
  Alla ampui natseja kohti, heitti kranaatin tappavalla voimalla paljaalla jalallaan ja huusi:
  - Nuudelit korvilla ovat viimeisintä tuoreutta, joka aiheuttaa pahoinvointia!
  Maria totesi nokkelasti, paljastaen hampaat ja heittäen räjähdyspakkauksen paljain varpaillaan:
  - Jos kukaan ei tiedä onko se Jumala, mutta ihmisiä ristiinnaulitaan jatkuvasti ikään kuin hän olisi Kristuksen kaltainen!
  Marusya, vitun Krauts, otti sen ja huusi virnisteleen aggressiivisesti:
  -Ihminen pyrkii hallitsemaan Jumalan voimaa, mutta toistaiseksi hän saa vain ristiinnaulitsemisen, joka ei ole jumalallista!
  Matryona kääntyi, leikkasi fasistit ja sanoi silmää aggressiivisesti ystävilleen:
  -Ihminen pyrkii hyvään sydämellään, mielellään voittoa ja vatsallaan ahmattia, ja lopulta hänet vedetään jalat sotkeutuneena kuoppaan!
  Ja Astrakhanissa jyrisee ankarat taistelut. Volgan varrella sijaitseva kaupunki on Neuvostoliiton puolustuksen avainkohta. Ja täällä kiihkeät taistelut raivoavat. Kuin vedenkeitin kuplii.
  Ja raskaita, tappavia lentokoneita ryntää ohi. Yu-288 on erittäin tehokas kone. Ja hän pudottaa pommeja valtavalla sitkeydellä.
  Alenka huutaa, ampuu natseja kohti ja heittää kranaatin paljain jaloin:
  -Jos ihmisellä on gorillan älykkyys, hän kyntää kuin hevonen ja syö kuin koira!
  Anyuta laukaisi murhanhimoisen kuolemanlahjan paljain jaloin, murskasi natsit ja huusi:
  -Ihminen sallii panna itsensä kaulukseen, mutta kyntääkseen häntä on lyötävä pakkoruosalla!
  Alla potkaisi sitruunaa paljaalla kantapäällään ja mutisi:
  - Poliitikolla on iso tasku, mutta hän on vain merkityksetön taskuvaras!
  Maria ampuen vastustajiaan sihisi:
  - Poliitikko, joka lupaa äänestäjille kuun taivaasta, valtaan tullessaan lähtee kuun maisemasta ja nälkäistään vinkua valon päälle!
  Matryona nauraen korviaanleikkaasti huomautti:
  - Paholainen jokaisessa poliitikossa rohkaisee häntä ottamaan Kaikkivaltiaan Jumalan paikan, mutta poliitikolla on hyvin vähän lahjakkuutta!
  Marusya ampui vihollisia ja leikkaa niitä luottavaisesti alas, huomautti:
  -Ihminen pyrkii tulemaan kaikkivoipaksi, mutta hänen moraalinen edistymisensä ei tee hänestä parempaa!
  Tytöt ovat ilmeisesti nokkela korkeimmalla tasolla.
  Ja sota noudattaa omaa kaavaansa. Suihkukoneita testataan kolmannessa valtakunnassa. Ja tämä on myös melko vakava argumentti kiistassa Neuvostoliiton kanssa.
  Hitler ei tietenkään ole kovin onnellinen. Sota jatkuu, ja Venäjä vastustaa itsepäisesti, vaikka se myös antaa periksi. Taistelut raivoavat kuin tulivuoren suussa.
  Lokakuun loppu. Kalmykia on vangittu kokonaan, ja natsit etenevät Dagestanin halki.
  Fasistien menestys, vaikkakin vaatimaton, on jatkuvaa. Mustanmeren laivasto on tuhon partaalla.
  Hävittäjän koko miehistö koostuu tytöistä. Kaunis porukka, rehellisesti sanottuna. Tytöllä on liivit yllään ja hän juoksee paljain jaloin pyöreät kantapäät välkkymässä.
  Alice, hävittäjäkomentaja määrää itsevarmasti hyökkäyksen fasistista risteilijää vastaan. Laukaisi torpedon ja huomauttaa:
  - Sodassa, kuten hyvässä teatterissa, seuraava toiminta on arvaamaton, kyyneleet varmasti vuodatetaan!
  Andriana, hänen kumppaninsa, komensi tyttöjen jälkeläisiä. He juoksivat välkkyen paljain, pyöreät kantapäät ja vinkuvat. He tähtäsivät miinakoneistoa.
  Andriana karjui:
  -Uskon, että koko maailma herää,
  Fasismille tulee loppu...
  Ja aurinko paistaa -
  Valaise polku kommunismiin!
  Veronica lyöessään natseja tykillä kehräsi:
  - Sodassa on kuin elokuvassa: toiminta on kiehtovaa, se ei ole koskaan tylsää, mutta valitettavasti se kirjaimellisesti tappaa!
  Tuhoaja, jossa on paljasjalkaiset, ruskettuneet, hoikat, erittäin kauniit tytöt, hyppää puolelta toiselle. Hänet heitetään pois kuin höyhen.
  Alice takoi paljaita jalkojaan ja purskahti:
  - Jos et ole rento, lepäät rauhassa sodassa!
  Andriana, ampuen tarkasti tykistä, totesi:
  - Tyttö, joka osaa taistella, on ritari!
  Alice korjasi ja ampui:
  - Ei, hän on sankari!
  Ja soturit purskahtivat nauruun. Ja he näyttivät kielensä. Ja kaunokaisten jalat ovat niin sirot, ja ne jättävät veren jälkiä kannelle. Voimakkaita tyttöjä.
  Ja alasti, heidän kantapäänsä ovat niin pyöreät ja sirot.
  Alice muisti kuinka hänet vangittiin, ja natsit silittivät hänen jalkapohjaansa ohuella, kuumalla piiskalla. Tässä olet, melkein alasti, roikkumassa telineessä. Paljaat jalkasi on kiinnitetty lohkoon. Ja he kutittavat sinua hot rodilla. Joten punainen rauta poltetaan helakanpunaiseen nänniin.
  Alicea kidutettiin ja kidutettiin useita päiviä. Mutta tyttö pääsi pakoon.
  Hän kertoi vartijalle, että hän tiesi paikan merellä, johon he heittivät kultakontin, joka evakuoitiin Sevastopolista. Fasisti rakastui siihen.
  No, Alice pysyi iloisena kaikesta kidutuksesta huolimatta. He irrottivat hänet ja panivat hänet veneeseen kädet sidottuna. Ja paljain jaloin, telineessä hieman palaneena, hän pystyi ottamaan pistoolin ja ampumaan kaksi fasistia. Sitten hän irrotti köydet ja ui pois. Hän veti sen pois taitavasti. Ja hän ansaitsi tyttöjen kunnioituksen.
  Erikoisosastolta yritettiin saada hänen perässään, mutta Alisa uhkasi erikoispoliiseja aiheuttaa onnettomuuden ja myös hirttää hänet nartuksi. He karkasivat.
  Alice on erittäin taisteleva tyttö...
  Hän jopa nokkelasti kirjoitti:
  - Pyöveli rakastaa kirvestä aseena, mutta taistelussa hänellä on kömpelö taito!
  Andriana suostui tähän ja löi taltattuja jalkojaan:
  "Kirveestä voi edelleen tehdä keittoa, mutta sankarikynällä kirjoitettua ei voi leikata pois teloittajakirveellä!"
  Juliana on erittäin kaunis tyttö. Hänellä on yllään vain ohut raidallinen kangasnauha rinnassaan ja pikkuhousuissa. Mutta hän on niin ihana ja kaunis. Kaikilla hävittäjällä olevilla tytöillä on paljain jaloin ja ne ovat hyvin vietteleviä.
  Kun saksalaiset vangitaan, heidän on pakko suudella tyttöjen pyöreitä, paljaita korkokenkiä. Ja vangit tekevät tämän kuuliaisesti. Ja he nuolevat tyttöjen kantapäät ja suutelevat niitä suurella ilolla.
  Juliana lauloi:
  - Emme ole pahoja rosvoja,
  Ja me emme halua tappaa...
  Mutta paljaat kantapääni särkee,
  Haluan lyödä kaikkia naamaan!
  Tytöt voivat tietysti nauttia menestyksestä.
  Andriana leimaa paljaita kantapäätään ja sanoi:
  - Eh, uudet rajat, älä naura!
  Alice suostui:
  - Rajattomat mahdollisuudet niille, jotka eivät aseta itse rajoja!
  Veronica löi paljaita jalkojaan, koputti paljaita kantapäitään ja totesi hampaat paljastaen:
  - Vahvin ihminen ei kestä sietämättömiä tavoitteita!
  Andriana totesi nokkelasti hampaat paljastaen ja tykistä ampuen:
  -Ihminen on kaukana Jumalasta, koska hän ei ole kaukana makakista luonnon jäljittelemisessä!
  Veronica murskata etenevien natsien virrat tarkoilla laukauksilla, mutisi:
  - Poliitikko on kunnianhimoiltaan jumala, menetelmien jumala ja tulosten käytössä suora sika!
  Neuvostoliiton tytöt taistelevat hyvin. Mutta tietysti on myös saksalaisia, ja myös kaunottaret bikineissä ja paljain jaloin.
  Esimerkiksi Gerda on harvinainen taistelija.
  Hän ja hänen kumppaninsa istuivat uusimmassa Panther-2 tankissa.
  Tytöt ampuvat Neuvostoliiton joukkoja ja karjuvat.
  Olemme pahoja susia, vetäytyminen ei ole hyväksi meille!
  Ja he vilkuttavat silmillään...
  Paljain varpaillaan Gerda potki venäläisiä sotilaita kohti ja vinkui iloisesti:
  - Joka ei ole susi elämässä, nyljetään, joka ei ole kettu mielessään, se perataan kuin kana!
  Charlotte osui myös tarkalla ammuksella, tunkeutuen Neuvostoliiton panssarivaunuun, murentaen panssaria ja huutaen:
  -Susi on aina nälkäinen, mies on aina tyytymätön, eikä poliitikko voi sanoa sanaakaan totuutta!
  Christina, ampuessaan erittäin tarkasti vihollista ja lyömällä venäläisiä tankkeja tappavalla kuorella, totesi:
  - Ketulla on arvokas turkki, mutta ketun vakuutukset poliitikoilta eivät ole minkään arvoisia!
  Magda otti sen ja osoitti aseen vihollista kohti paljain varpaillaan, löi sitä ja mutisi:
  - Vuohelta tulee enemmän maitoa kuin poliitikolta, jonka mieli on lammas!
  Gerda, joka jatkoi tarkkaan ampumista Neuvostoliiton ajoneuvoihin, totesi:
  - Vaaleissa poliitikot ovat kuin ruton ja koleran välissä, vaikka poliitikot ovatkin paljon tarttuvampia skitsofreniaan!
  Charlotte osui kolmeenkymmeneenneljään ja repi tornin alas sanoen:
  - Poliitikolla on suden nenä saalista, mutta hän itse on valmis sika perattavaksi!
  Christina laukaisi näppärästi ammuksen paljain varpaillaan ja sanoi:
  - Poliitikko on leijonan valtaistuimelle pyrkivä lammas, joka huipulle saavuttaessaan muuttuu ketuksi, joka peraa kanan äänestäjiä!
  Magda totesi aggressiivisesti ja lähetti paljain varpaillaan kuolemanlahjan Neuvostoliiton itseliikkuvalle aseelle:
  - He eivät luota poliitikkoihin, mutta äänestävät, he eivät ymmärrä musiikkia, mutta he kuuntelevat mielellään, he eivät syö nuudeleita, mutta he kuuntelevat niitä mielellään!
  Ja heidän Panther-2 toimii erittäin aktiivisesti. Ja se lähettää ammuksen erittäin tarkasti.
  Saksalainen kone murskaa kaikki Neuvostoliiton tankit erittäin luottavaisesti.
  Gerda ampuu ja laulaa:
  - Yksi, kaksi, kolme - riko neuvot!
  Charlotte ampuu erittäin tarkasti, lyö vihollisia ja viheltää:
  - Olemme maailman vahvimmat!
  Christina ampui paljain varpaillaan kolmenkymmenenneljän läpi ja lisäsi:
  - Me liotamme kaikki vihollisemme wc:ssä!
  Magda löi vihollista ja purskahti:
  - Isänmaa ei usko kyyneliin!
  Gerda huusi:
  - Ja me annamme pahoille oligarkeille heidän aivonsa!
  Charlotte totesi nokkelasti lyömällä neuvostohaupitsia kuorella:
  - Kulta on vain kaunis ulkonäöltään, itse asiassa tämä metalli, ihmiskunta on aina kärsinyt, siitä on tullut ylimielistä!
  Christina ampui vihollisia, ilmaisi itseään nokkelasti:
  - Rinnat paljastamalla naisen on helpompi repiä mieheltä kolme nahkaa!
  Magda ampui vastustajiaan alun perin:
  - Tyttöjen paljaat jalat, he laittoivat miehet kalosseihin!
  Tietenkin tankissa olevat tytöt ovat siroja. Ja naislentäjät ovat tyylikkäimpiä Fritzin joukossa.
  Albina ja Alvina ovat maailmankaikkeuden mahtavimmat ässät. Nyt he ovat saavuttaneet jo viisisataa alasamputtua lentokonetta. Vain Marseille on heitä edellä. Hänelle myönnettiin Rautaristin suurristi Neuvostoliiton laivaston 500. lentokoneesta. Mutta Albina ja Alvina alkoivat taistella paljon myöhemmin, ja siksi ohittavat pian Marcelin.
  Albina ja Alvina saivat 500. lentokoneestaan Rautaristin Ritariristin kultaisilla tammenlehdillä, miekoilla ja timanteilla.
  Ja nyt he taistelevat punaisia lentäjiä vastaan.
  Albina painaa nappeja paljain varpaillaan, ampuu alas viisi Neuvostoliiton lentokonetta kerralla ja huutaa:
  - Jos mies on viisas saappaiden suhteen, hän käyttää aina kalosseja!
  Alvina ampui venäläisiä lentokoneita ja kaatoi ne alas paljain varpaillaan, huomautti:
  - Naisen paljas jalka ajoissa laittaa hänet minkä tahansa saappaan kalosseihin!
  Albina, joka ampui erittäin tarkasti Neuvostoliiton ajoneuvoja, vastasi nokkelasti hampaat paljastaen:
  - Miehen, joka katsoo usein alastomia naisten jalkoja, tulisi istua kalosseihinsa!
  Ja molemmat tytöt, kaatuttuaan vielä pari jakkia, huusivat:
  - Paljasjalkainen naisten jalka, se sopii hyvin kantapään alle ja sopii täydellisesti kalossiin!
  Soturit voidaan nähdä täällä suurella korkeudella.
  Mutta jos on upeita saksalaisia lentäjiä, siellä on myös kauniita Neuvostoliiton komsomolityttöjä.
  Jotka taistelevat suurella intensiteetillä. Ja he myös ampuvat menestyksekkäästi alas Kolmannen valtakunnan laumoista.
  Anastasia Vedmakova otti sen ja kaatui paljain varpaillaan saksalaisen alas ja vinkaisi:
  - Mies on valmis kääntämään itsensä nurin repäistäkseen tytön kengät!
  Akulina Orlova, ampunut natseja, huomautti nokkelasti:
  "Voit kääntää minkä tahansa saappaan nurinpäin naisen paljaalla kantapäällä!"
  Anastasia löi myös fritzejä ja vinkaisi:
  -Naisen paljas jalka kääntää jokaisen miehen nurinpäin, vaikka hän olisi viimeinen saapas!
  Akulina Orlova koputti Focke-Wulfia ja sihisi, paljastaen kauniit hampaansa;
  - Jos haluat kääntää miehen nurinpäin, riisu kenkäsi, jos haluat laittaa hänet kalossiin, paljasta kantapääsi!
  Ja tytöt lauloivat kuorossa:
  Universumissa raivoaa sota,
  joka tuhoaa ja tappaa ilman syytä...
  Saatana on päässyt vapaaksi -
  Ja kuolema tuli hänen mukanaan!
  
  Ja kuka pysäyttää virran,
  Veriset ja hullut joet...
  Lasersäde osuu temppeliisi,
  Ja hetkessä mies katosi!
  
  Ja sellainen kaaos
  tulvinut maailmankaikkeuden...
  Ihmiskunta on surullista
  Kestää kipua ja kärsimystä!
  Tytöt voivat olla osittain oikeassa. Sota ei ole onnea. Mutta samalla se on myös viihdettä.
  Kaksi saksalaista yrittäjälentäjää, Eva ja Gertrud, taistelevat Focke-Wulfin hyökkäysmuunnelmissa. He hyökkäävät Neuvostoliiton maakohteisiin ilmasta.
  Eve ampuessaan ja vapauttaen raketin huomauttaa:
  - Miksi lapsuus on paljain jaloin, koska naisen paljas jalka saa miehet menettämään päänsä, ikään kuin he olisivat poikia!
  Gertrude osui rakettiin, painoi paljaalla kantapäällään poljinta ja murskasi Neuvostoliiton armeijan bunkkerin ja vinkaisi:
  - Halu nähdä nainen alasti saa miehen kääntymään nurinpäin!
  Eva löi uudelleen, osui kolmekymmentäneljäksi, murtautui tornien läpi ja huomautti nokkelasti:
  - Jotta nainen riisutaan, hänen on ensin puettava kengät jalkaan kunnolla!
  Gertrude löi vastustajaansa siron jalkansa paljaalla, pyöreällä kantapäällä ja huomautti:
  - Riisuttuaan oikeaan aikaan liikenainen repii mieheltä kolme nahkaa!
  Eva löi Neuvostoliiton bunkkereita raketilla ja huusi:
  - Naisesta, joka paljastaa itsensä ajoissa, ei tule kulkuria ja laittaa miehelle paljon kenkiä!
  Gertrude, teurastettuaan Neuvostoliiton joukot, vahvisti:
  - Paljasjalkainen nainen laittaa miehen päälle saappaat, pukee hänet kalosseihin, kääntää hänet nurin ja tekee hänestä viimeisen avojaloisen!
  Täällä tyttöjen logiikka on tietysti se, että et voi tallata häntä vastaan. Ja tytöt tappelevat paljain jaloin ja bikineissä.
  Ja he rakastavat komeita nuoria miehiä, ja yleensä he ovat vain super.
  Ja jos he alkavat laulaa, he tappavat sata miestä!
  Nämä ovat tyttöjä, molemmin puolin arvoisia ja erittäin kauniita, jotta miehet todella kääntävät itsensä nurin!
  . LUKU nro 5.
  Natsijoukkojen täysin ympäröimä Groznyn kaupunki kaatui marraskuun alussa 1943. Pataljoona tyttöjen kanssa pakeni kattilasta ja vetäytyi Shaliin.
  Siellä oli jo vuoria ja epätasaista maastoa, ja puolustamisesta tuli mukavampaa. Saksalaiset tankit painoivat melko paljon, varsinkin Maus, ja oli täysin epämukavaa taistella niiden kanssa vuorilla. T-3-panssarivaunu oli jo lopetettu, mutta T-4:ää valmistettiin edelleen modernisoituna. Vaikka se on moraalisesti vanhentunutta. Mutta hän pystyi silti taistelemaan T-34-76:ta vastaan. Ja se on hyvä taistelu. Sen tykki oli vielä tehokkaampi ja sen kuononopeus suurempi kuin 34:llä.
  Tamara ja tytöt taistelivat Shalissa. Tytöt yrittivät pitää tätä erittäin suurta vuoristokylää - todellista kaupunkia.
  Kauniat taistelivat erittäin rohkeasti.
  Tamara heitti kranaatin paljain jaloin, ampui purskeen ja koukutti:
  - Neuvostoliiton isänmaan puolesta!
  Anna avasi tulen natseja kohti. Kevyempi T-4 yritti kiivetä rinnettä. Tyttö, joka heitti kranaattia paljain jaloin, kaatui Hitlerin auton ja vinkaisi:
  - Äidin isänmaan puolesta!
  Akulina ampui Fritziä ja paljain kantapäällään, luovutettuaan murhanhimoisen esineen folioon käärittynä, huusi:
  - Isänmaa on aina pyhä!
  Veronica, joka ampui vihollista ja heitti sitruunoita paljain varpaillaan, sanoi:
  - Jättiläisten Venäjälle!
  Olympialaiset, tämä jättiläisnainen heitti myös kranaatin natseihin paljain varpaillaan ja vinkaisi:
  - Kommunismin puolesta!
  Tamara ampui tarkasti natseja ja leikkaa ne pois kuin lastut puusta, sanoi:
  - Mitä enemmän tammea armeijassa, sitä vahvempi puolustus on!
  Anna totesi hampaat paljastaen ja ampuen natseja valtavalla tarkkuudella ja raivolla:
  "Tuhoan teidät kaikki."
  Tankki "Lion", suuri ajoneuvo, jossa on pitkä tykin piippu. Täällä hänellä on uusin 105 mm ase, piipun pituus on 100 EL. Ja se osoittautuu erittäin pitkäksi aseeksi. Ja tämä runko työntyy ulos tappavalla voimalla.
  Akulina ampuu sinkookan natseja kohti ja huutaa:
  - Kunnia kommunismin aikakaudelle!
  Victoria myös ampuu ja karjuu:
  - Kunnia Venäjän sankareille!
  Olympialaiset vahvistavat ampumalla natseja ja heittämällä kranaattia paljain varpaillaan:
  - Suurin kunnia!
  On huomattava, että tytöt ovat ilmiömäisiä ja erittäin mukavia. Ja niiden jyrkkyys on valtavan suuri.
  Tamara, ampuessaan vihollista ja paljastaen hampaitaan, sanoo:
  - Venäjän ja vapauden puolesta loppuun asti!
  Anna, ampuu vihollista, sanoo aggressiivisesti ja heittää kranaatin paljain varpaillaan:
  - Laitetaan sydämet sykkimään yhdessä!
  Ja vilkuttaa kumppaneilleen.
  Myös Akulina ampuu sarjan, leikkaa vastustajansa ja karjuu:
  - Voitoistani katon läpi!
  Akulina Petrovskaya ei ole tavallinen tyttö. Hänen täytyi käydä läpi paljon. Erityisesti hän jäi kiinni varastamisesta ja pidätettiin. Kävin myös nuorten pidätyskeskuksen läpi. No ei haittaa, selvisin hengissä. Hän käveli paljain jaloin lumikoiden läpi, mutta tuli vain terveemmäksi ja vahvemmaksi.
  Victoria taistelee kiihkeässä raivossa. Hyökkäsi vihollista kohti. Krauts ammutaan alas ja kaatuu. Sitten hän heitti kranaatin paljain varpaillaan. Moottoripyörä kaatui.
  Tyttö huusi:
  - Mahtavien rajojen tuolla puolen!
  Olympialaiset taistelevat erittäin villissä raivoissaan. Hänen iskunsa ovat voimakkaita ja musertavia. Hän on todellakin hirviötyttö. Ja niin hän lyö vastustajiaan. Joten hän tuhoaa aktiivisesti fasisteja. Ei anna heille pienintäkään mahdollisuutta.
  Olympialaiset jylläävät keuhkojensa päässä:
  - Kunnia kosmiselle kommunismille!
  Tamara, joka ampuu natseja, karjuu:
  - Kunnia Leninin kommunismille!
  Anna ampuu vastustajiaan ja vinkua:
  - Neuvostoliiton puolesta!
  Akulina leikkaa vihollisiaan ja murisee ja kiljuu:
  - Korkeimmalle taitolento!
  Victoria, joka ampui fasisteja, purskahti:
  - Ilmiömäisimpiin voittoihin!
  Olympialaiset murskasivat Hitlerin tankin, mutisi:
  - Neuvostoliiton kommunismin puolesta!
  Tamara myös ampuu. Ampuu erittäin tarkasti, peittäen vastustajat tarkoilla purskeilla. Leikkaa alas kuin viikate ja vinkkaa:
  - Kunnia kommunismin ajoille!
  Anna ampuu fasisteja ja katkaisee heidät viikatensa tarkoilla heilahteluilla, huudahtaa:
  - Suuri kunnia sankareille!
  Ja hän heittää kranaatteja paljain varpaillaan. Tämä on nainen.
  Akulina katkaisee Krautit ja karjuu aggressiivisesti:
  - Kommunismin puolesta!
  Ja hänen lihaksikas vartalonsa nykii.
  Victoria voittaa myös fasistit. Ja paljain varpaillaan hän heittelee murhaavia lahjoja vastustajilleen ja huutaa:
  - Maailman suuruuden puolesta!
  Olympialaiset ampuvat myös vihollisia. Pyörittelee heidät kuin patukan ja karjuu:
  - Kunnia suurelle kommunismille!
  Ja paljain varpaillaan hän heittää kranaatin tappavalla voimalla repien vihollisensa.
  Niinpä ne viisi ottivat vihollisia vastaan, ja leikataan ne pois, tuhotaan ja jauhataan ne.
  Saksalaiset pysäytettiin ja jumiutuivat täysin. Täällä siitä tuli vaikeaa, ja he riitelivät.
  Täällä kaasunheittimet ampuvat ja toimivat aggressiivisesti. Ja he tuhoavat Neuvostoliiton asemat.
  Lyö ja "Sturmtiger" kaukaa viholliseen - puna-armeijaan.
  Saksalaiset tytöt tähtäävät itseliikkuvaan aseeseen "Bear" ja löivät sillä vihollista. Ja he naittavat sinut todella ja perusteellisesti. Ja puolitoista senttiä painava ammus repii Neuvostoliiton juoksuhautoja ja bunkkereita.
  Warrior Frida karjuu:
  - Suurimmalle kolmannelle valtakunnallemme!
  Ja vilkuttaa kumppaneilleen. Sen jälkeen fasistiset tytöt paljain jaloin ampuvat uudelleen.
  Ja se lentää, möly ja tuhoisa. Ja heti kun se osuu, muodostuu kokonainen kraatteri, jossa maa kiehuu lämmöstä.
  Kyllä, saksalaiset valtaavat kokonaan Neuvostoliiton joukot. Yksi ensimmäisistä TA-152-lentokoneista lentää taivaalla. Monikäyttöinen ajoneuvo, kuten Focke-Wulf, mutta edistyneempi, nopeampi, ohjattava tehokkailla aseilla ja haarniskoilla. Voidaan käyttää sekä hävittäjänä että hyökkäyslentokoneena.
  Sanotaan, että neuvostojoukoille autosta voi tulla suuri ongelma.
  Helga lentää TA-152:lla ja hyökkää Neuvostoliiton panssarivaunuparin kimppuun, jotka yrittävät lähestyä Shalia. Tyttö ampuu tarkasti. Hän murtautuu kolmenkymmenenneljän ensimmäisen tornin katon läpi ja karjuu:
  - Olen taisteleva kaunotar!
  Ja sitten hän hyökkää toisen auton kimppuun, joka yrittää kiihdyttää. Mutta vaihteiston vaihtaminen ei ole niin helppoa.
  TA-152 tunkeutuu tämän uhrin läpi 37 mm:n tykillä.
  Helga vastasi ja lauloi:
  - Se vei minut, se vei minut jonnekin, se vei minut!
  Ja hän vilkutti itselleen... Tässä Jak-9 yrittää hyökätä hänen kimppuunsa. Saksalainen tyttö kaataa hänet helposti painamalla liipaisinta paljaalla jalallaan ja räjäyttää luottavaisesti sanoen:
  - Olen todella mahtava!
  Helga vaikuttaa tytöltä, jolla on suuri tyhmyys. Ja hän tekee verisiä kokeita vihollistensa kanssa.
  Ja jos hän vittuilee, se ei näytä paljolta kenellekään.
  Helga ampuu Neuvostoliiton ajoneuvoja ja vinkua:
  - Miksi, on mahdotonta elää mielesi mukaan!
  Ja paljain kantapäällään hän osuu ohjauspyörään. Tämä on tyttö - kaikille tytöille, tyttö.
  Ja jos se alkaa karjumaan...
  Albina ja Alvina taivaalla ovat myös erittäin aktiivisia ja taistelevia sotureita.
  Ja tytöt, venäläiset lentokoneet, kaatumassa, ajattelevat, että elämä on hyvää ja että elämä on hyvää.
  Ja paljain varpaillaan he tähtäävät lentoaseilla kohteita. Neuvostoliiton autot eivät selviä. Ja tytöt löivät heitä niin. He eivät anna pienintäkään mahdollisuutta.
  Kyllä, siellä taisteli tyttöjä,
  Kyllä, he sanovat mitä muuta...
  He hyökkäsivät rohkeasti Venäjää vastaan,
  Kirjaimellisesti Saatana!
  Albina on soturi taistelumuodostelmassa ja huutaa itsekseen keuhkoissaan:
  - Minusta tulee hyvä, olen minä! Supermestari!
  Ja paljaalla kantapäällään hän löi näppäimistöä ja repi vastustajansa pieniksi paloiksi.
  Alvina ampuu vastustajiaan ja karjuu keuhkoihinsa:
  - Kenet löydämme metsästä?
  Ja ketä löydämme metsästä...
  Emme vitsaile sillä, vaan
  revimme sen palasiksi!
  Revimme sinut osiin!
  Ja paljaalla kantapäällään hän vetää vihollisen tappavaan syleilyyn. Tämä tyttö on kaikkien tyttöjen siistein tyttö!
  Taisteluimman hakkeroinnin soturi. Ja niin sotaisa ja aggressiivinen kuin pantteri.
  Ja isot saksalaiset kissat hyökkäävät. Astrakhan on myrskyn kohteena. Ja he tuhoavat Neuvostoliiton sotilaiden taloja suuria määriä.
  Ja he kuolevat, mutta eivät anna periksi. Tällaiset itsepäiset taistelut käyvät.
  Gerda on tietysti hyökkäyksen eturintamassa ja valmis taistelemaan. Joten hän ampuu, aivan kuten naispuolinen Robin Hood bikineissä. Ja tämä on koko siisti nainen.
  Ja jos hän myös laittaa helakanpunaisen nännin miehen suuhun.
  Hänen "Panther"-2 toimii. Muuten, hieman erilaisen muunnelman tankista tytöt asensivat 75 mm 100 EL tykillä. Se on iskevä ja sillä on nopeampi palonopeus. Ja ammusten tarjonta on suurempi kuin 88 mm:n tykin.
  Gerda ampuu paljain varpaillaan ja kiljuu:
  - Yksi, kaksi, kolme... Riko napalmilla!
  Charlotte ampui myös hänen jälkeensä ja huusi:
  - Neljä, kahdeksan, viisi - pelataan nopeasti!
  Christina löi, murtautui Neuvostoliiton tankin läpi ja sirutti:
  - Lähdemme rohkeasti taistelemaan natsien vallasta...
  Magda ampui paljain jaloin ja sirutti aggressiivisesti:
  - Ja me tapamme heidät kaikki - kaikki kommunistit!
  Tytöt toimivat aggressiivisesti ja äärimmäisyyksiin. Ja heidän "Panther"-2 kaataa Neuvostoliiton haubitsan tarkalla laukauksella.
  Tytöt nauravat ja laulavat:
  - Kunnia maailmallemme...
  Ja Elizabeth puolestaan suorittaa villin hyökkäyksen kolmekymmentäneljäksi. Ja paljaalla kantapäällään hän painaa liipaisinta. Ja kaataa vihollisen huutaen:
  - Olkoon kommunismi!
  Catherine lähettää tappavan ammuksen paljain varpaillaan, lävistää vihollisen ja kiljuu keuhkoihinsa:
  - Suurelle Venäjälle!
  Elena ampui fasisteja. Kuore osui Pantterin otsaan ja kimppui.
  Tyttö haukkui:
  - Meillä on kommunismi!
  Efrasia löi myös vastustajaansa paljain varpaillaan. Hän löi T-4:ää ja sanoi:
  - Kunnia kommunismille!
  Nämä ovat taistelevia tyttöjä. Ja tapa, jolla he ampuvat, kuoret lentävät erittäin kauniisti, ja itse kolmekymmentäneljä on liikkeessä. Yritä vain jäädä liikkeeseen tällaisesta autosta. Se on erittäin vaikeaa.
  Mutta tytöt pääsevät sisään, ja he tappelevat bikineissä ja käyttävät paljain jaloin. Soturit ovat kauniita ja upeita.
  Ja jos he naittavat sinut, se ei näytä paljolta kenellekään. Ja he lähettävät kuoria villiin raivoon.
  Elizabeth, käytti paljaita varpaitaan, ampui vihollista ja kaatoi vihollisia, sirutti:
  - Kunnia kommunismin ideoille! Kunnia isänmaallemme!
  Catherine myös ampui paljain varpaillaan, löi krautteja ja huusi:
  - Isänmaan puolesta ja voitto loppuun asti!
  Elena, ampunut vastustajiaan, vastasi aggressiivisesti, paljastaen helmihampaitaan ja räpäyttäen safiirisilmillään:
  - Kunnia kosmiselle kommunismillemme!
  Efrasia ampui vihollista ja löi häntä valtavalla, ilmiömäisellä tarkkuudella, sanoi:
  - Isänmaan ja Stalinin puolesta - hurraa!
  Tytöt ovat selvästi reippaita, ja he voivat tehdä mitä tahansa...
  Joulukuu 1943 on jo koittanut.
  Alenka ja hänen tiiminsä taistelevat myös Astrakhanissa ja ovat edelleen siellä. Sankaritar taistelee.
  Alenka antaa purskeen, leikkaa natsien rivin, sitten heittää kuoleman lahjan paljain varpaillaan ja karjuu:
  - Mies on gibbonin kaltainen, mutta valitettavasti useammin älykkyydeltä kuin voimalta!
  Anyuta ampui vihollista ja katkaisi viholliset irti, luovutti räjähdepaketin paljaalla kantapäällään ja huusi:
  - Miehellä on aasin itsepäisyyttä, leijonan kunnianhimoa, mutta todellisuudessa hän on vuohi!
  Alla, ampuen tarkasti Fritziä, vinkaisi:
  - Mies on naiselle kuin tyhmä lehmälle, ilman sitä ei tule toimeen, mutta on inhottavaa lähestyä!
  Maria, ampui fasisteja, vastasi nokkelasti:
  - Mitä yhteistä on miehellä ja naisten wc:ssä - se, että naiset oksentavat vain miehiä!
  Marusya, joka katkaisi natsit ja heitti kranaatteja paljain varpaillaan, sanoi:
  - Nainen on ovela kettu, joka voi syödä minkä tahansa leijonan kuin kani!
  Matryona, joka niitti fasisteja ja kaatoi palkkasoturit paljain varpaillaan, mutisi:
  - Nainen tarvitsee miestä kuin piiskapoikaa, jos hän ei lyö miestä, hän ei elä!
  Alenka, ampunut Fritziä, huudahti:
  - Nainen tarvitsee miehiä kuin sian sarvet, vain miesten antama turkki on arvokas!
  Ja paljasjalkainen tyttöporukka nauroi, paljastaen hampaitaan ja heittäen kranaatteja paljain varpaillaan.
  Soturitytöt ovat vauhdikkaita. Heidän luonteensa on taistella, heidän luonteensa on taistella!
  Näyttää siltä, että he eivät aio luopua Astrahanista. Tytöt täällä todella tappelevat.
  Kolmannen valtakunnan sotilasvoimat ovat valtavat. Uudet panssariosastot ovat täällä niin voimakkaita. Säiliöiden tuotanto kasvaa. Ei ole pommi-iskuja, on mahdollista toimittaa työvoimaa Italian, Ranskan, Belgian ja Alankomaiden Afrikasta.
  Ja myös Afrikasta öljyn, volframin ja monien alkuaineiden, mukaan lukien uraanin, louhintaan.
  Eli uusia tankkeja valmistetaan. Erityisesti "Panther"-2:n ulkonäkö, paremmin suojattu ja raskaammin aseistettu, tehokkaammalla moottorilla, vaikuttaa merkittävästi sodan kulkuun.
  Tankkeja ja lentokoneita on yhä enemmän. Yu-488:n työskentely on jo päättynyt. Kolmannen valtakunnan ensimmäinen tuotantolentokone, jossa on neljä moottoria. Erittäin tehokas ja nopea. Sen kohokohta on suhteellisen pieni siipipinta-ala, jonka ansiosta pommikone voi lentää 700 kilometrin tuntinopeudella. Tämä tarkoittaa, että Neuvostoliiton taistelijat eivät varmasti saavuta häntä.
  Neuvostoliitolla on siis uusi ongelma. Puna-armeijan voimat ovat todella lopussa. Koululaiset sijoitetaan koneiden luo. Teini-ikäiset 14-vuotiaasta lähtien ovat taistelleet, melkein virallisesti. Pojat ovat tietysti ketteriä ja yleensä hyviä taistelijoita. Nuorena on vielä helpompi piiloutua ja kiivetä puuhun. Ja sotilaalliset taidot hallitaan nopeammin. Teini-ikäiset taistelevat yhtä hyvin kuin aikuiset, heihin on vaikeampi lyödä. Ja lasten ampuminen on henkisesti vaikeampaa.
  Saksalaisilla on melko paljon nais-ampujia, ja kenen tahansa naisen on kiusallista ja noloa ampua liian nuoria taistelijoita...
  Kyllä, he aloittivat asevelvollisuuden Neuvostoliitossa 14-vuotiaana. He panivat myös eläkeläiset syliin. Joukoissa oli yhä enemmän naisia. Reilu sukupuoli otettiin erityisen mielellään panssari- ja lentojoukkoon sekä tarkka-ampujiksi. Naiset ovat hyviä tarkka-ampujia. Ja koska he ovat yleensä miehiä lyhyempiä, he ovat mukavampia taistelemaan tankeissa ja myös ilmailussa. Usein teini-ikäiset taistelivat myös panssarivaunuissa. On huomattava, että pojilla ja naisilla on herkempi iho, ja heidän lentokoneitaan ja tankkejaan ammutaan harvemmin alas kuin aikuisten miesten. Teini-ikäiset eivät ole huonoja ampujan roolissa. Poika voi ryömiä kapeampaan aukkoon, naamioitua tai kiivetä puuhun. Usein armeija alkoi kohdata alle 14-vuotiaita taistelijoita.
  Sota kuluttaa ihmisresursseja. Ja alue on yhä vähemmän Neuvostoliiton hallinnassa. Ja sinun on myös taisteltava lukuisia japanilaisia jalkaväkeä vastaan. Ja samuraitankit ovat melko hyviä, varsinkin itseliikkuvat aseet. He esiintyivät sarjassa myös keskikokoisella panssarivaunulla, joka oli vahvuudeltaan verrattavissa T-34:ään, ja vielä vahvempi etupanssarissa.
  Joten on vaarallista aliarvioida Japania. Ja taisteluun sitä vastaan tarvitsemme sotilaita.
  Stalin hermostuu ja suuttuu yhä enemmän. Joulukuun 25. päivänä 1943 annettiin määräys, että antautuneiden perheenjäsenet ammuttiin, mukaan lukien yli 12-vuotiaat lapset, ja nuoremmat lähetettäisiin työsiirtomaihin.
  Padojoukkoja käytettiin yhä useammin. Ja he ampuivat aktiivisemmin ja käyttivät kidutusta.
  Stalinista oli tulossa yksinkertaisesti sietämätön. Beria oli ensimmäinen, joka yritti neuvotella erillisen rauhan natsien kanssa. Mutta Hitler ei halunnut rauhaa. Hän halusi valloittaa Neuvostoliiton kokonaan. Lisäksi vaikka hänen liittolaisensa ovat hänen hallinnan ja ulottumattomissa.
  Suihkukoneet kehitettiin Kolmannessa valtakunnassa. Ensisijaisesti ME-262, mutta tämä hävittäjä tarvitsi luotettavampia moottoreita, jotta se ei törmäisi liian usein.
  Sekä Arado-pommikone että Yu-287-projekti vaikuttivat lupaavilta.
  Uusin TA-152 on osoittautunut käytännössä varsin hyväksi, monikäyttöisenä ajoneuvona ja erittäin nopeana. Yleisesti ottaen Saksan armeija oli vahvempi ilmassa toistaiseksi. Lisäksi Neuvostoliiton Yaks ja Laggies osoittautuivat alumiinin puutteen vuoksi raskaammiksi ja vähemmän ohjatuiksi vakioajoneuvoiksi. Joten Neuvostoliiton ilmailun laatu putosi kriittiselle tasolle. ME-309 tehokkailla aseillaan, jopa ohjattavuusongelmat huomioon ottaen, selviytyi hyvin Neuvostoliiton ajoneuvoista, syrjäyttäen ME-109: n. Ja TA-152:n olisi pitänyt korvata Focke-Wulf.
  Joten saksalaisille kaikki on enemmän tai vähemmän jääkiekkoa... Mutta työ tekniikan parissa oli käynnissä.
  Esimerkiksi ensimmäisen uuden layoutin tankin luvattiin olevan Lev-2. Sijoittamalla vaihteiston ja moottorin samaan yksikköön säiliön etuosaan ja siirtämällä tornin taakse saksalaiset säästivät nokka-akselilta ja laskivat ajoneuvon korkeutta. Tämän seurauksena "Lion"-2 osoittautui paljon kevyemmäksi ja siksi nopeammaksi.
  Sota-ajan vaikeuksien vuoksi raskaiden tankkien tuotanto melkein loppui Neuvostoliitossa, melkein kaikki sarjassa yhdistettiin T-34-76:n mukaan. Joten natsit eivät enää aikoneet tehdä sivuhaarniskasta liian paksua uuden päätankin luomisprojektissa. Ja "leijonaan" mahtui viisikymmentäviisi tonnia 1200 hevosvoiman moottorilla. Lev-2-tankin painoa voitaisiin kuitenkin edelleen vähentää vähentämällä aseen kaliiperia. Edellinen on tullut selvästi tarpeettomaksi. Lisäksi kolmekymmentäneljällä oli heikkolaatuinen panssari, ja jopa 37 mm:n vanhentunut saksalainen ase oli jo alkanut tunkeutua niihin.
  Stalin oli selvästi sekaisin... Ja hän heitti ukkonen ja salamoita... Mutta hän ei voinut tehdä mitään...
  Uudenvuodenpäivänä saksalaiset aloittivat hyökkäyksen Astrahanin vielä miehittämättömään osaan Volgan suistossa. Monien jokien esteiden, vaikean maaston ja Kaspianmeren läheisyyden vuoksi Puna-armeija pystyi tiukentamaan Astrahanin puolustusta ja pitämään sitä jopa paremmin kuin Stalingradia. Lisäksi Neuvostoliiton tytöt osoittivat vertaansa vailla olevaa sankarillisuutta.
  Ja Kaukasuksella, varsinkin talvella, on erittäin vaikea liikkua vuorten läpi. Totta, saksalaiset kävelivät Kaspianmeren kätevämpää rannikkoa pitkin. Makhachkalasta tuli raja, jolla Neuvostoliiton joukot kokosivat kaikki voimansa nyrkkiin ja yrittivät pysäyttää natseja.
  Mutta ampumatarvikkeita ei ollut tarpeeksi, ne toimitettiin vain meritse...
  Tamara taisteli epätoivoisesti avojaloin tyttöjen pataljoonansa kanssa.
  Soturit taistelivat itsepäisesti ja osoittivat vertaansa vailla olevaa sankarillisuutta ja suurinta rohkeutta.
  Ja melkein alasti he taistelivat talvella ja pakkasella.
  Tamara heitti kranaatin paljain jaloin ja ampui purskeen leikkaaen vastustajat ja vinkuen:
  - Neuvostoliiton puolesta!
  Anna heitti myös kranaatin paljain varpaillaan ja huusi:
  - Kommunismin puolesta!
  Akulina ampui hyvin kohdistetun sarjan, tyrmäsi viholliset ja huusi:
  - Venäjän suuruuden puolesta!
  Victoria löi vihollista, alkoi leikata vihollista, leikkaamalla hänen partansa kuin partaveitsi ja mutisi:
  - Neuvostoliitto kestää!
  Olympias, joka ampui vihollista ja heitti räjähdyspakkauksen paljain varpaillaan, huudahti:
  - Isänmaan puolesta ja voitto loppuun asti!
  Näin tytöt tappelevat. He toimivat epätoivoisesti ja päättäväisesti.
  Tamara totesi ampuessaan:
  - Paholainen ei ota niitä ja sitten me otamme ne!
  Taistelu täällä on julmaa ja samalla rakentavaa...
  Anastasia Witchakova taistelee taivaalla... Hänen kasvonsa jopa vääntyvät raivosta ja hän kiljuu:
  - Kunnia kommunismin aikakaudelle!
  Ja paljain varpaillaan hän osoittaa lentokonekanuunin maaliin ja ampuu alas vihollisen koneita, minkä jälkeen hän huutaa:
  - Työn menestykselle!
  Akulina Orlova kaataa vastustajansa, karjuu luottavaisesti, paljastaen hampaitaan:
  - Niin suurelle kommunismille koko planeetalla!
  Lentäjä huutaa:
  - Jopa lapset tuntevat meidät!
  Ja paljain varpaillaan hän osoittaa lentokonekanuunin maaliin ja tuhoaa vihollisen ja vinkua:
  - Kommunismin aikakauden nimissä!
  Totta puhuen, tyttö on terminaattori ja palava liekki. Mikään tulivuori ei voi verrata sitä.
  Akulina Orlova lauloi:
  - Olen haaveillut uskosta Jumalaan jo jonkin aikaa, olen niin laiska, en halua rukoilla!
  Ja hän vilkutti aggressiivisesti kaunottareille.
  Nämä ovat taistelut täällä...
  Ja tyttöjen lentokoneet ovat vanhentuneita. Ja tämä on heidän merkittävä haittansa. Ja myös raskas ja ei kovin ohjattava...
  Yksi taistelevista pojista ammuttiin alas, eikä hänellä ollut aikaa hypätä ulos laskuvarjolla. Ja tämä on tietysti hänen valtava saavutus.
  Tytöt tappelevat ilmassa ja ovat iloisia...
  Albina ja Alvina taistelevat hyvissä ME-309-hävittäjissä ja tietenkin he keräävät aktiivisesti pisteitä.
  Tytöt ovat erittäin ylpeitä menestyksestään...
  Albina ampui alas Neuvostoliiton lentokoneen sirolla, paljaalla jalallaan ja huusi:
  - Kotkaillemme!
  Alvina leikkasi kolme venäläistä autoa yhdellä räjähdyksellä ja sanoi:
  - Haukkaillemme!
  Tytöt ryhtyivät rohkeasti asioihin... Mutta he rakastavat myös venäläisten sotilaiden kiduttamista.
  Täällä vangittiin noin 14-vuotias poikalentäjä. Ja kauniit lasten pyöreät korkokengät paistoivat häntä. Ja sitten he alkoivat kastella alaston miestä jäävedellä... Sitten kiehuvaa vettä ja taas jäävettä.
  Nämä ovat taistelun kaunottaret...
  Albina lauloi:
  -Hampaan, kynsien, hampaiden, nyrkkien vuoksi!
  Alvina huusi keuhkoihinsa:
  - He haluavat hyvän taistelun!
  Ja tytöt jatkoivat ihmeiden tekemistä paljain varpaillaan ja ampuivat alas Neuvostoliiton lentokoneita.
  Niihin vastasivat kuitenkin myös venäläiset lentäjät. Alisa ja Angela ovat juuri siirtyneet Yak-9:lle. Ja puidataan saksalaisia ja lauletaan samaan aikaan;
  Olet urhean maan ruumiillistuma,
  Toveri Lenin ja toveri Stalin...
  Neuvostoliitossa kaikki ihmiset ovat todella tasa-arvoisia,
  Ja nyrkit on valmistettu valuraudasta ja teräksestä!
  
  Lenin ei pelkää petoa Adolfia,
  Nyt Vladimir on johtaja, toveri Stalin...
  Löysimme Krautteja silmään, emme kulmakarvaan,
  Kaikki natsit revittiin palasiksi kerralla!
  
  Venäjä on isänmaani,
  Suuri, loputon isänmaa...
  Kaikki kansat ovat yhtä perhettä,
  Pian elämme kommunismissa!
  
  Tehdään maastamme vahvempi
  Anna Venäjän muuttua nopeasti vihreäksi...
  Lyömme fasistia otsaan tai pikemminkin
  Ja usko minua, voimamme ei muutu kiveksi!
  
  Ja Jeesus johtajana on varsin suuri,
  Hän on meidän Herramme ja universumin Valkoinen Jumala...
  Ja Fuhrer hakataan erittäin pahasti,
  Loppujen lopuksi kykymme on muuttunut ennalleen!
  
  Kyllä, isänmaamme tähden, pyhä,
  Taistelemme kiivaasti Fritzin kanssa...
  Tyttö juoksee paljain jaloin lumessa,
  Hän haluaa taistella raivoissaan!
  
  Kyllä, Stalinista on nyt tullut Neuvostoliiton johtaja,
  Niin hienoa, rohkeaa ja taitavaa...
  Kommunismin vihollinen ei koske Venäjään,
  Vaikka Luciferin voima on kanssasi!
  
  Voimme saada Hitlerin, usko minua,
  Vaikka hänellä on demoninen voima...
  Hitler yksin on peto,
  Vaikka totta puhuen, Krautit eivät ole tyhmiä!
  
  Lyhyesti sanottuna astumme Berliiniin taistelijina,
  Siellä Lenin eli Stalin on kanssamme...
  Voimme helposti repiä fasisteja kuin pentuja,
  Ja usko meitä, voimamme ei katoa!
  . LUKU nro 6.
  Uusi vuosi 1944 on saapunut... Huolimatta erittäin vaikeasta tilanteesta rintamalla, Neuvostoliitossa tehtiin töitä uuden kaluston luomiseksi. Erityisesti suuria toiveita kiinnitettiin IS-2-panssarivaunuun ja sen tehokkaisiin aseisiin. 122 mm:n tykistä voisi tulla voimakas argumentti sodassa natseja vastaan. T-34-85:een panostettiin myös toiveita tehokkaammalla aseella, suuremmalla tornilla, mutta samalla rungolla ja alustalla.
  Lentokoneiden kohdalla tilanne oli pahempi. Jak-3:a ei voitu aloittaa tuotantoon korkealaatuisen duralumiinin puutteen vuoksi, eikä LAGG-7:ää voitu valmistaa ilman tuotannon laskua uuden moottorin vuoksi.
  Joten Stalin päätti, että toistaiseksi Neuvostoliiton päähävittäjänä pysyivät YAK-9 ja LAGG-5, ja IL-2-hyökkäyslentokone oli helppo valmistaa ja selviytyä. Ja tankeissa on asteittainen siirtyminen T-34-85:een ja IS-2:een.
  Tosin niin, ettei tuotanto laske...
  Ja rintama halkesi saumoista, saksalaiset valloittivat Kaukasuksen. Makhachkala kaatui, ja he olivat jo lähestymässä Azerbaidžanin rajoja!
  Täällä Tamara taisteli naisten pataljoonaan. Jälleen tytöt rievuissa tunikoista ja paljain jaloin taistelivat ylivoimaisia vihollisjoukkoja vastaan.
  Tamara ampui natseja kohti ja niitti joitakin vihollisia. Ja sitten hän paljain varpaillaan heitti kranaatin tappavalla voimalla ja sirutti:
  - Kunnia Neuvostoliitolle!
  Anna ampui natseja erittäin tarkasti. Ja paljain varpaillaan hän heitti kranaatteja tappavalla voimalla repien vastustajansa palasiksi.
  Sitten hän huusi:
  - Kunnia kommunismille!
  Akulina, ampunut vihollista, katkaisi fasistisen jalkaväen. Hän katkaisi Krautit, heitti kranaatin paljain jaloin ja vinkaisi:
  - Venäjälle, mahtava äitimme!
  Victoria, ampuessaan vihollista ja heittäen häntä kranaatteja paljain jaloin, huomautti:
  - Suuren isänmaan puolesta!
  Olympialaiset, jotka myös ampuivat konekiväärillä, purskahti:
  - Kunnia suuren kommunismin ajoille!
  Tyttötaistelijat ovat mahtavia...
  He taistelevat kuten kaunokaisten kuuluu...
  Taistellessaan Tamara muisti sodan alun. Kuinka hänen piti paeta Saksan joukkoja. Sitten hän kuuli aseiden jyrkän iskun. Tyttö oli jättämässä kanuunaa. Saksalaiset ottivat kiinni hänen ystävänsä Tatjanan, veivät hänen uudet kenkänsä, repäisivät korut ja korvakorut. Ja he ajoivat hänet paljain jaloin vankeuteen... Tatjana oli aluekomitean sihteerin tytär, eikä hänen tarvinnut usein kävellä ilman kenkiä. Tämä on ylpeyden nöyryyttämistä; paljain jaloin käveleminen kuin tavallinen satuttaa herkkiä jalkapohjiasi. Tyttö sai jalkansa vuotamaan verta ja voihki joka askeleella.
  Tamaralla oli myös jalassaan hänelle annetut uudet saappaat, ja pitkästä kävelystä hän oli hankaanut kantapäänsä. Ja hän riisui kenkänsä ja käveli paljain jaloin. Hän on kylästä kotoisin oleva tyttö, joka hoiti velvollisuutensa Ukrainassa. Lapsena hänen jalkansa jopa kävelivät vuoren rinteitä pitkin. Ja tätä ei tietenkään voi verrata tasangon teihin. On totta, että kovettumat hänen pohjistaan ovat jo irronneet, eikä käveleminen ole niin mukavaa. Mutta jalat muuttuivat nopeasti jälleen karheiksi. Ja hän tuskin kärsi.
  Mutta Tatjana menetti pian jalkansa niin pahasti, että hän ei voinut enää kävellä. Saksalaiset olisivat ampuneet hänet, mutta he säälivät kauneutta. He laittoivat minut kärryyn, mutta vastineeksi he saivat minut laulamaan. Tatjanalla oli miellyttävä ääni ja hän lauloi heille useita poliittisesti neutraaleja kappaleita.
  Tamara ei tiennyt, mitä hänelle tapahtui seuraavaksi. Hän itse käveli metsän läpi, tunsi paljain jaloin kuoppia, kuoppia, oksia, ja hän jopa tunsi olonsa miellyttäväksi. Vuorten terävillä kivillä kävellessä kovettuneetkin pohjat muuttuvat pistelyksi ja kipeiksi, jos kävelet pitkään. Ja vielä epämiellyttävämpää on kävellä piikillä. Kun nämä tarttuvat pohjiin, siitä tulee paljon kivuliaampaa, jopa tytön karkeille pohjille.
  Retken aikana Tamara valtasi väsymys ja nälkä. Tyttö söi marjoja, eikä se riittänyt. Ja saksalaiset etenivät nopeasti eteenpäin. Tamara, joka oli tottunut asumaan vuoristossa, ei ollut kovinkaan perehtynyt Ukrainan metsiin . Hän eksyi ja löysi itsensä syvältä takaa.
  Ja se on kuin metsästetty kissa metsässä. Sitten tyttö sai saksalaiset kiinni moottoripyörällä. He pysäyttivät auton rattaiden kanssa saadakseen vettä. Ja Tamara pääsi lähelle konekivääriä ja alkoi lyödä sillä vihollista. Ja se leikkaa epäröivästi, mutta tarkasti. Ja fasistit kaatuvat ja vääntelevät tuskissa. Tamara viimeistelee heidät. Hän löi yhtä heistä paljaalla kantapäällään leukaan, ja tämä kaatui. Ja tyttö lopetti hänet.
  Tämän jälkeen kaunokainen kiipesi moottoripyörän selkään, painoi poljinta paljain jaloin ja lähti liikkeelle.
  On paljon hauskempaa liikkua tällä tavalla kuin jalan ja paljain jaloin.
  Tamara hyrähti kävellessään:
  - Ihanat veljet, rakkaus, rakkaus veljet elää! Sinun ei tarvitse vaivautua päällikkömme kanssa!
  Näin taistelukuningas nousi.
  Ja nyt hän taistelee fasisteja vastaan kuin komsomoliterminaattori. Mutta joukot ovat epätasaiset, ja tyttöpataljoona joutuu vetäytymään. Taistelut täällä kiehuvat kuin vesi jättimäisessä kattilassa tulivuoren yllä.
  Anna, ampui ja heitti tappavaa kranaattia paljain varpaillaan, huomautti:
  - Sodassa kaikki keinot ovat hyviä, paitsi itsetuhoiset!
  Akulina ampui vihollista ja kaatoi natseja, huomautti:
  - Olemme ensimmäisiä kaikessa!
  Ja tytön paljas kantapää luopui tuhon lahjasta.
  Victoria, joka ampui fasisteja ja katkaisi vihollisia konekiväärin räjähdyksellä, purskahti:
  - Vihollisille ei ole armoa!
  Ja hän vilkutti kumppaneilleen.
  Olympias heitti paljaat, taltatut jalkansa raskaaseen kranaattinippuun ja vinkaisi:
  - Maailman inhimillisimmän tuomioistuimen ja kommunismin suuruuden puolesta!
  Täällä olevat soturit ovat todella loistavia ja näyttävät olevan avaruuskaudelta.
  He taistelevat valtavalla raivolla.
  Mutta natsit etenevät edelleen Kaukasuksella. Helmikuussa 1944 saksalaiset ja turkkilaiset yhdistyivät ja jakoivat Neuvostoliiton joukot kahteen epätasa-arvoiseen osaan.
  Fuhrer vaati Neuvostoliiton lopettamista. Astrakhan kesti edelleen. Natsit ovat taistelukunnossa kuten aina... Ensimmäiset ME-262:t taistelevat ilmassa. On huomattava, että ne eivät luoneet sensaatiota. Suurella nopeudella ei ole kovin kätevää lyödä 30 mm:n lentokonetykistä. Kyllä, tämä on otettava vakavasti. ME-262:ssa on myös joitain ongelmia sen raskaan painon vuoksi. Etenkin ohjattavuuden kanssa.
  Käytössä menestyneempi TA-152 rakastui lentäjiin ja siitä tuli työhevonen. Itse asiassa auto on sekä etulinjan pommikone, hävittäjä että hyökkäyslentokone. Oli jopa ideoita siirtää koko saksalainen ilmailu tähän lentokoneeseen. Sen eduista tulee mainita selviytymiskyky ja nopeus sekä tehokkaat aseet, jotka sopivat sekä hyökkäyslentokoneisiin että hävittäjiin.
  Myös modernisoitavaa ME-309:ää käytetään yhä aktiivisemmin. ME-109 on myös edelleen käytössä, mutta sitä ei poisteta, jotta tuotanto ei vähentyisi. Oli jopa uusi muunnos ME-109 "K" tehokkaammalla moottorilla, aseistettu viidellä ilmatykillä kerralla. Sellaista konetta ei voi voittaa niin helposti.
  ME-309 sai myös tehokkaamman moottorin ja pyyhkäisevät siivet. Erittäin vaarallinen auto. Neuvostoliiton lentäjät lentävät edelleen vanhoilla koneilla, ja niiden laatu on vain heikkenemässä. Toistaiseksi Yak-9 ei kuitenkaan ole niin huono, se on melko ohjattava, eikä se tarvitse ylinopeutta.
  Saksalaiset joukot ovat vahvoja... T-34-85 panssarivaunusta syntyi kiistoja. Pitäisikö tornipanssari tehdä paksummaksi? Loppujen lopuksi tässä tapauksessa paino kasvaa. On huomattava, että Neuvostoliiton panssarin laatu on laskenut. Seoselementeistä on pulaa, ja hitsauksen tai valun laatu on pudonnut kriittisille tasoille.
  Mutta tytöt tappelevat kuin sankarittaret...
  Sitten Elizabethin tankki tuhoutuu ja tytöt lähtevät. Paljain jaloin ja bikineissä he juoksevat lumen läpi jättäen kauniita jalanjälkiä.
  Catherine huomautti vihaisella katseella:
  - Meidät kuristetaan täysin!
  Elena huomautti vihaisesti:
  - Mutta me voitamme silti!
  Elizabeth ampui pistoolilla osuen saksalaiseen moottoripyöräilijään ja mutisi:
  - Löin saksalaisen! Kuinka hän saa sen minulta oikein!
  Efrasia totesi energisesti:
  "He lopettavat elämänsä siellä, eivätkä he voi paeta takaisin!"
  Catherine oli aggressiivinen tyttö, ja hän lauloi:
  - Raivossamme laulamme imperiumin hymniä!
  Tytöt juoksevat luokseen, ja heidän paljaat pyöreät kantapäänsä välkkyvät.
  Poika nähdessään tytöt kysyi heiltä peloissaan:
  - Ja mistä tulit paljain jaloin?
  Elizabeth vastasi:
  - Suoritamme taktisen liikkeen!
  Poika siristi:
  - Yksi, kaksi - suru ei ole ongelma,
  Sinun ei pitäisi koskaan perääntyä!
  Pidä nenäsi ja häntäsi korkealla,
  Tiedä, että todellinen ystävä on aina kanssasi!
  Catherine siristi hampaat paljastaen:
  - Tiedä, että uskollinen ystävä on aina kanssasi!
  Elena huusi:
  - Älä pelkää! Me tulemme takaisin....
  Ja kaikki neljä tyttöä huusivat yhteen ääneen;
  Uskon, että koko maailma herää,
  Fasismille tulee loppu...
  Ja aurinko paistaa -
  Kommunismia valaiseva polku!
  Soturit ovat valmiita repimään kaikki saksalaiset... Ja paljain jaloin lumessa he ovat niin seksikkäitä ja kauniita. Kuinka kauniita nämä tytöt ovat, kuin kukkivat ja kuihtumattomat ruusut.
  No, Hitler ei vitsaile, vaan hän pyörii isänmaamme ympärillä pilvissä. Hän upottaa hampaansa sydämeensä ja tyhjentää verensä!
  Ja tytöt jättävät taakseen erittäin kauniita jälkiä. Saksalaiset seuraavat näitä jälkiä ja putoavat polvilleen ja tuijottavat nälkäisenä. Nämä ovat villi sotureita. Ja saksalaiset suutelevat tyttöjen jalanjälkiä.
  Ja Anastasia Witchakova ja Akulina Orlova taistelevat taivaalla. Kaksi ihanaa tyttöä.
  Anastasia ampui alas natseja ja käänsi koneensa ympäri paljain varpaillaan ja lauloi:
  - Taistelemme valoisamman huomisen puolesta!
  Akulina, joka katkaisi natsien hännät paljain varpaillaan, sirutti:
  - Suudellaan!
  Ja tytöt lyövät jälleen saksalaisia ilman sääliä tai seremoniaa. He ovat niin älykkäitä.
  Anastasia käänsi jälleen Jak-9:n ympäri ja huudahti vinkuen:
  - Se on kommunismin nimi!
  Akulina oli samaa mieltä:
  - Uskon, että koko maailma herää...
  Anastasia kaatoi saksalaiset, mutisi:
  - Kotimaamme on aurinkomme!
  Ja nämä ovat täällä taistelevat tytöt, korkein neuvostoluokka.
  Ja saksalaiset ymmärtävät sen, erittäin huonosti. Ja vihollisuudet kehittyvät...
  Maaliskuussa natsit alkoivat valloittaa Bakua. On hyökkäys suurta kaupunkia vastaan, joka on täynnä öljyä. Taistelut ovat rajuja.
  Saksalaiset pommittivat Bakua raskaalla tykistöllä.
  Ja he pommittavat iskusotilailla. Mutta ensimmäinen, uusin Yu-488, joka erottuu valtavasta voimastaan, pudottaa myös pommeja. Nämä autot ovat yksinkertaisesti petoja.
  Yhdessä heistä on Gertrude, Eva ja Frida. Kauniit tytöt, joilla on erinomainen näköala, pudottavat pommeja Neuvostoliiton asemiin. Ja he tappavat puna-armeijan sotilaita ja siviilejä.
  Baku palaa... Savu nousee pilareissa. Myös öljylähteet palavat, kaikki on tulessa.
  Gertrude sanoo hymyillen:
  - Jumala rakastaa Saksaa!
  Eva, joka painaa vipua paljaalla kantapäällään ja pudottaa pommeja, on samaa mieltä:
  - Tietysti! Me olemme valittu rotu!
  Frida lauloi aggressiivisesti:
  - Kansamme ovat taivaan valittuja!
  Ja hän vilkutti kumppaneilleen. Nämä ovat täällä tappelevia tyttöjä, yksinkertaisesti aggressiivisuuden ruumiillistuma. Ja taisteleva paine.
  Gertrude ampui ilmatykin purskeen ja sirutti:
  - Isänmaamme suuruuden puolesta!
  Eve ampui vastustajiaan, vahvisti:
  - Kolossaalista suuruudesta!
  Tytöt ilmeisesti hallitsivat lentokoneet nopeasti. Nämä ovat taisteluystäviä.
  Etkä voi voittaa niitä korteilla niin helposti. Ja he puivat vihollisiaan villin kiihkon vallassa.
  Frida huomautti:
  - Olen suurien unelmien ja kauneuden nainen!
  Sen jälkeen hän ampui jälleen lentokoneen tykeistä ampuen alas Neuvostoliiton hävittäjiä, jotka yrittivät hyökätä saksalaiseen hirviöön.
  Kyllä, tuntuu siltä, että et voi vastustaa natseja.
  Baku on hyökkäyksen kohteena.
  Tamara ja hänen pataljoona taistelevat tämän kaupungin puolesta. Tytöt taistelevat epätoivoisesti ja osoittavat vertaansa vailla olevaa sankarillisuutta.
  Tamara ampui laukauksen, heitti kranaatin paljain varpaillaan, hajottaen saksalaiset ja heidän palkkasoturinsa, ja huusi:
  "Rajattoman isänmaani puolesta!"
  Ja hän vilkutti kumppaneilleen. Hän on korkeimman tason soturi, jolla ei ole vertaa.
  Vaikka tietenkään muutkaan tytöt eivät ole huonoja. Sanotaan jopa, että he taistelevat erittäin hyvin.
  Esimerkiksi Anna otti ja tappoi natseja ikään kuin sirpin iskulla.
  Ja hän siristi:
  - Neuvostoliiton puolesta!
  Ja paljain kantapäällään hän antoi pois kuoleman murhanlahjan.
  Akulina, ampuessaan vihollista, vinkaisi:
  - Isänmaani puolesta!
  Ja paljain varpaillaan hän laukaisee tuholahjat ja tuhoaa kaikki peräkkäin.
  Victoria taistelee vihollisiaan ja toimii epätoivoisesti ja päättäväisesti. Pudottaa vastustajat purskeilla. Sitten hän heittää paljain varpaillaan tappavia kranaatteja. Ja hän huutaa:
  - Kommunismin ideoiden puolesta!
  Myös olympialaiset taistelevat. Ja tämä sankarillinen tyttö heittää koko laatikon räjähteitä paljain, lihaksikkain jaloillaan. Ja Lev-tankki kääntyy.
  Soturi huudahtaa:
  - Mutta Pasaran!
  Taistelevat tytöt ja erittäin kaunis. He eivät koskaan anna periksi tai anna periksi. Heillä on terminaattorin voima.
  Ja voimat ovat hyvin epätasa-arvoisia... Baku on tulipalojen valtaama. Neuvostoliiton joukoilta puuttuu ammuksia. Ja tämä on suurin ongelma.
  Monet antautuvat epätoivoon.
  Gerda ja hänen miehistönsä pakottavat miesorjat suutelemaan paljaita jalkapohjiaan. He tekevät sen kuuliaisesti ja nuolevat kantapäänsä.
  Sitten tytöt kiipeävät uudelleen Panther 2:een ja ampuvat. Neuvostoliiton aseet lyövät...
  Lähes koko Kaukasus on jo vangittu. Mutta Jerevan kestää edelleen. Potin kaupunki, viimeinen satama, jossa Mustanmeren laivaston jäännökset vielä pitävät sisällään, taistelee sankarillisesti.
  Ja siellä eri kansallisuuksia edustavat tytöt tappelevat. Ja paljain jaloin Gulnazi-taistelu. Kaunis Georgian nainen, ja hänellä on käsky tytölle.
  Gulnazi heittää pussin räjähteitä paljain jaloin, repii natseja erilleen ja vinkkaa:
  - Kunnia maailman kommunismin suuruudelle!
  Hänen tamilikumppaninsa heittää myös kranaatin tappavalla voimalla paljain jaloin, repii turkkilaisia ja huutaa:
  - Kotimaalle!
  Masha, venäläinen tyttö, antaa räjähdyksen ja heittää räjähdysvoimaa paljain varpaillaan ja murtaa fasistit, huutaa:
  - Kunnia maailman kommunismin ajoille!
  Margarita antaa myös hyvin kohdistetun käännöksen. Hän leikkasi fasistit ja lähetti paljain kantapäällään lahjaksi murhaavan kuoleman murskaamalla vastustajansa ja huutaen:
  - Voitostamme!
  Näin tytöt taistelevat sankarillisesti. Ja niitä ei todellakaan voi pysäyttää, eikä niitä voi kääntää takaisin. He ovat yksinkertaisesti naistaistelijoita ja superhyviä. Ja jos he taistelevat, he taistelevat kuin sankareita ja supermiehiä!
  Mutta valitettavasti on vaikea sinnitellä fasisteja ja heidän ylivoimaisia voimiaan vastaan. Taivaalla Albina ja Alvina saavat varmoja pisteitä. Ja niin monia lentokoneita ammutaan alas, ettei niitä selvästikään voida pysäyttää.
  Albina, joka ampui alas toisen Neuvostoliiton lentokoneen paljain varpaillaan, lauloi:
  - Meitä ei voi voittaa, metsästäjä muuttuu riistaksi!
  Alvina katkaisi vastustajansa ja kiersi voimakkaasti päätään voimakkaalle kaulalleen, sirkutti:
  - Kunnia uuden arjalaisen järjestyksen aikakaudelle!
  Ja hän myös antaa periksi paljaalla kantapäällään...
  Tytöt ovat kukin ampuneet alas yli viisisataa lentokonetta ja saaneet Rautaristin ritariristin kultaisilla tammenlehdillä, miekoilla ja timanteilla.
  Ne ovat niin uskomattomia kaunottajia. Ja jos he jo lyövät Kolmannen valtakunnan vihollisia, niin näitä paholaisia ei voida pysäyttää. Pelkästään Marseillen lähellä ammuttiin alas yli viisisataa lentokonetta. Tämä ilmiö on tietysti parhaimmillaan. Hitler päätti jopa hyväksyä Rautaristin Ritariristin kuudennen asteen platinatammenlehdillä, miekoilla ja timanteilla.
  Se myönnetään ensimmäiselle henkilölle, joka tappaa yli tuhat lentokonetta. Ja tulos on yksinkertaisesti ilmiömäinen.
  Albina katkaisi kerralla viisi Neuvostoliiton lentokonetta yhdellä räjähdyksellä 30 mm:n kaliiperin lentokonekanuunaista ja painoi liipaimia paljain varpaillaan:
  - Kunnia vahvuutemme!
  Alvina, joka leikkasi neuvostoautoja ja katkaisi vihollisia paljain varpaillaan, sanoi:
  - Suuri kunnia sankaruudelle!
  Ja soturit silmäävät toisilleen!
  He taistelevat kuten aina bikineissä ja paljain jaloin, ja tämä on heidän vahvuutensa. Tytöt ovat vain naispuolisia supermiehiä. Vaikka ne palvelevat pahaa asiaa. Ja he rakastavat paistaa tulessa vangittujen pioneerien kantapäät. Nämä ovat tytöt täällä. Julma mutta söpö.
  Albina sanoi kerran:
  - Maailmassa ei ole ystävällisyyttä, on vain heikkoutta!
  Ja paljaalla kantapäällään hän pudotti parin pommia Neuvostoliiton asemiin ja tyrmäsi kolme asetta.
  Nämä ovat sotureita, jotka eivät anna armoa kenellekään! Mutta heidän iskunsa ovat yksinkertaisesti murskaavia.
  Alvina huomautti hymyillen:
  - Heikoille ei ole sijaa auringon alla!
  Ja hän vilkutti kumppanilleen.
  Soturit, jotka eivät osoita heikkoutta eivätkä koskaan anna periksi. He ovat todella mestarien mestareita. Vaikka miinusmerkillä, koska ne palvelevat pahaa voimaa.
  Mutta samalla iloinen ja viehättävä.
  Albina, paljastaen hampaat ja lähettäen murhanhimoisia lentokoneiden kuoria vastustajilleen, siristi:
  - Natsien sana on pyhä - tuhoamme sen ikuisesti!
  Alvina huomautti aggressiivisesti kaataen vastustajat:
  - Olemme todella merirosvoja!
  Albina katkaisi viholliset ja vahvisti:
  - Kaikki muu on unta!
  Ja sotureista tuli niin murskaavia ja kaatuneita kaikki, ikään kuin he olisivat lyöneet kiekkoja kepeillä.
  Alvina siristi murskaaessaan venäläiset lentokoneet:
  - Olemme Hitlerin taistelevia kotkia!
  Ja hän vilkutti kumppaneilleen.
  Täällä olevat soturit todellakin päästävät sisimmän irti vihollisistaan. Puna-armeija saa heiltä paljon.
  Taistelevat tytöt ovat niin innokkaita tyrmäämään venäläiset joukot.
  Mutta Helga TA-152:lla tuhoaa Neuvostoliiton maajoukot. Hän kaataa SAU-85:n ja huutaa:
  - Saksan suuruuden ja hänen poikiensa ja tyttäriensä puolesta!
  Mutta taistelut Astrahanista jatkuvat edelleen.
  Tytöt yrittävät parhaansa mukaan kestää.
  Alenka heittää räjähteitä sisältävän pommin paljain jaloin. Kyynelee fasisteja ja huutaa:
  - Pyhän kommunismin puolesta!
  Anyuta ampuu natseja ja heittää myös kranaattia paljain varpaillaan, kiljuu:
  - Ja pelastus maalle!
  Alla kaatoi vastustajansa, niitti heidät ilman tarpeetonta seremoniaa ja heitti kranaatin paljaalla kantapäällään, vinkui:
  - Tältä meidän kunniamme kuulostaa!
  Maria, joka tuhoaa vihollisiaan, heittelee kuolemanlahjoja paljain varpaillaan, karjuu:
  - Olemme mahtavia loistossamme!
  Marusya, joka niittää eteneviä arabipalkkasotureita riveissä ja heittää kranaattia paljain jaloin, huutaa:
  - Muutoksille, jotta hinnat putoavat kerralla!
  Matryona, joka sammutti natseja konekiväärillä, otti sen ja vinkaisi:
  - Isänmaamme Neuvostoliitto! Tulee murskattu herra!
  Täällä olevat soturit toimivat erittäin aggressiivisesti. Ja heidän taistelupaineensa on valtava.
  He esittelevät yleensä valtavaa taitolentoaan. Ja todella hillitön paine.
  Soturit ovat paljain jaloin, mutta onnellisia...
  Huhtikuussa natsit valtasivat Bakun. Ammusten puute vaati veronsa. Samaan aikaan Poti kaatui lähes samanaikaisesti. Vain vuorenrinteillä sijaitseva Jerevan piti kiinni. Mutta hänkin oli tuomittu. Myös ammukset ja ruoka olivat vähissä. Turkkilaiset eivät vain ole vielä ryntäneet tähän kaupunkiin, ja pöly kuolee nälkään.
  Tamaran pataljoonan tytöt katosivat osittain maanalaisten taistelijoiden joukkoon, ja jotkut siirtyivät komentajan kanssa takapäätä pitkin eteen... He halusivat päästä omiin.
  Kaukasus on jo vallattu lähes kokonaan, mutta sota jatkuu. Vaikka Neuvostoliitto menetti suurimman öljykentän tuolloin. Mutta puna-armeija ei ollut hengeltään rikki. Ja öljyä on myös Volgan alueella, Siperiassa ja monissa muissa paikoissa.
  Hitler käski lopettaa venäläiset Astrakhanissa 20. huhtikuuta mennessä. Ja taistelut kehittyivät valtavassa mittakaavassa. Ja pommitukset kiihtyivät jyrkästi.
  Neuvostoliitto joutui voimakkaan paineen alaisena. Taisteluja käytiin myös Alma-Atasta, jonka japanilaiset hyökkäsivät. Kaupunki oli lähes kokonaan ympäröity.
  Samurai, heti kun se oli hieman lämpimämpi, yritti kehittää hyökkäystä Magadanin suuntaan.
  Veronica taisteli Alma-Atassa ja yhdessä tyttöpataljoonansa kanssa taisteli samuraiden hyökkäystä vastaan.
  Ja niitä on täällä paljon. Myös romahdusmenetelmillä värvätyt kiinalaiset taistelevat.
  Japanilaiset heittävät keltaiset sotilaat taisteluun... He etenevät ja kirjaimellisesti suihkuttavat Neuvostoliiton asemat ruumiillaan.
  Veronica ampuu. Ja leikkaa riveissä kiinalaisia ja samuraita. Hän heittelee kranaatteja paljain varpaillaan ja vinkua:
  - Kunnia venäläiselle hengelle!
  Marfa myös ampuu, katkaisee vastustajat ja vinkkaa:
  - Isänmaan puolesta!
  Natasha ampuu japanilaisia ja kiinalaisia sotilaita, jotka on värvätty kanuunanruokana, huutaa:
  - Suuren kommunismin puolesta!
  Alina ampui samuraita ja kiinalaisia taistelijoita, niitti heitä suurella intohimolla ja antoi kuoleman lahjan paljaalla kantapäällään, vinkuva:
  - Kommunismin uusille rajoille!
  Veronica ampuu vihollista suurella tarkkuudella ja lävistää kiinalaisten päät ja huutaa samalla:
  - Kunnia neuvostomaalle!
  Ja paljaalla jalallaan hän lähettää valtavan kranaatin voiman, joka repii kaikki viholliset.
  Martha kaataa vihollisen ja heittää kuoleman lahjan paljain sormin, huutaa:
  - Hallitse kommunismin aikakautta!
  Natasha repi räjähdyspakkausta paljaalla jalallaan, repi massaa kiinalaisia, purskahti:
  - Uuden Neuvostoliiton järjestyksen puolesta!
  Alina, ampuen erittäin tarkasti vihollista, kiljui:
  - Taistelemme kommunismin uusien rajojen puolesta!
  Ja hänen paljas kantapäänsä väistyi tuhopommilla.
  Taistelevat tytöt, on kuin kipinöitä vuotaisi heidän silmistään.
  Ei, japanilaiset eivät voi valloittaa sellaisia ihmisiä edes yhdessä kiinalaisten joukkojen kanssa. Ja samurai ryntää hyökkäämään.
  Ja taas he täyttävät kaikki lähestymismahdollisuudet ruumiilla. Mutta niitä on liikaa, ja paljasjalkaisten kaunokaisten pataljoona joutuu vetäytymään.
  Ja japanilaisilla on ninjatyttöjä. Ja niitä vastaan on erittäin vaikea taistella.
  Ne ovat niin kimaltelevia, taistelevia ja kauniita. Ja he heittävät paljain varpaillaan lahjoja, joilla on suuri tuhovoima.
  Sinihiuksinen ninjatyttö leikkaa Neuvostoliiton sotilaita miekoilla ja kiljuu:
  - Keisarin valtakauden ajaksi!
  Keltahiuksinen ninjatyttö pyörittää myllyä, murskaa Venäjän armeijan ja vinkua:
  - Kunnia banzain aikakaudelle!
  Punahiuksinen ninjatyttö käytti helikopteritekniikkaa, katkaisi Neuvostoliiton upseerin ja sanoi:
  - Me voitamme aina!
  Valkohiuksinen ninjatyttö käytti perhostekniikkaa, katkaisi kolme venäläissotilasta ja heitti hernettä paljain varpaillaan. Se räjähti ja kaatoi kolmekymmentäneljä.
  Soturi huusi:
  - Uudelle japanilaiselle tilaukselle!
  Tytöt täällä ovat ihania ja todella siistejä... Ja Puna-armeija Kaukoidässä kohtasi vakavan vihollisen.
  Mutta keskustassa Neuvostoliiton joukot aloittavat äkillisen hyökkäyksen Rževin suuntaan.
  Täällä Elizabethin miehistö taistelee ensimmäistä kertaa uudella IS-2-tankilla. Auto, johon on kiinnitetty toiveita. Yleensä miehistön jäseniä on viisi, mutta täällä soturit selviävät neljästä.
  Elizaveta ampuu 122 mm aseella. Tuhoisa ammus lentää tappavalla voimalla. Kuvaa kaaria ja osuu T-4:ään kaukaa.
  Elizabeth huudahtaa:
  - Löysin tämän hyvin!
  Ekaterina vastaa latautumalla, käyttämällä paljaita varpaitaan ja huomauttamalla ärsyyntyneenä:
  - Mutta ase ei ole kovin nopea!
  Elizabeth oli samaa mieltä tästä:
  - Ei ollenkaan ihanteellinen panssarihävittäjä!
  Elena, joka auttoi lataamaan aseen paljain jaloin, huomautti:
  - Mutta se on tappava!
  Ja sitten Catherine ampui. Ja kuori osui Pantteriin kaukaa. Kyllä, murha-ase...
  Ekaterina huomautti:
  - Meillä on paljon energiaa ja jännitystä!
  Elena oli samaa mieltä:
  - Melko paljon! Kunnia Venäjälle!
  Efrasia huomautti myös:
  - Tämän auton näkyvyys on huono. Miten ammut sen?
  Elena totesi loogisesti:
  - Ja meillä on niin koulutettu silmä! Jos aiomme lyödä, niin lyödään!
  Ja soturit lauloivat kuorossa:
  - Emme pelkää ja taistelemme aina!
  . LUKU nro 7.
  Huhtikuun 21. päivänä Astrakhan pysyi edelleen osittain Neuvostoliiton hallinnassa. Saksalainen ei jäänyt kokonaan sen vangiksi.
  Maasto mahdollisti täällä puolustamisen. Ja saksalaiset päättivät muuttaa taktiikkaa. Hyökkäysten sijaan he siirtyivät pommituksiin ja pommituksiin.
  Alenka ja hänen tiiminsä piiloutuivat bunkkeriin ja odottivat massiivista pommitusta.
  Heistä kuusi tyttöä pelasi korttia. He pitivät kansia paljain varpaillaan ja keskustelivat.
  Anyuta huomautti vihaisesti:
  - Kaukasuksella vain Jerevan jäi valloittamatta. Tämä on vain viimeinen saari tällä alueella. Mitä seuraavaksi?
  Alenka ehdotti loogisesti:
  - Todennäköisesti he menevät Moskovaan. Tämä on heidän uskontunnustuksensa!
  Alla huomautti huokaisten:
  - Voimat ovat hyvin epätasa-arvoisia... Olemme todella häviämässä sodan, eikä meillä ole tarpeeksi sotilaita!
  Maria totesi loogisesti:
  - Ja natsit kärsivät tappioita! He eivät voi vastustaa meitä!
  Matryona ilmaisi mielipiteensä heittäen kortin paljain varpaillaan:
  - Olemme syntyneet voittamaan, ja tulemme varmasti voittamaan, tiedän sen!
  Marusya suostui taistellen vastustajaansa vastaan paljain varpaillaan:
  - Ei tietenkään ole epäilystäkään!
  Alenka ei olisi niin optimistinen heittäen kortin paljaalla, ruskettuneella jalallaan:
  "Me tytöt saatamme joutua elämään miehityksen alla, mutta uskon, että me voitamme epäilemättä!"
  Anyuta totesi päättäväisesti:
  - Voit taistella sissimenetelmillä, ja se on erittäin kaunista, kun taistelet tällaisten ihmisten kanssa, se on erittäin siistiä!
  Alla huomautti aggressiivisesti:
  - Meidän pitäisi taistella aktiivisemmin!
  Tytöt lopettivat puhumisen. Sitten he siirtyivät toiseen aiheeseen.
  Marusya huomautti ärsyyntyneenä:
  - Uskovien määrä kasvaa. Vastoin kaikkea logiikkaa!
  Anyuta vastusti tätä:
  - Kukaan ei ole vielä todistanut, ettei Jumalaa ole. Eikä hän voi toisin todistaa. Täällä voimme siis kiistellä loputtomasti.
  Alenka vahvisti:
  - Ja väittely täällä on typerää ja turhaa!
  Alla oli samaa mieltä tästä:
  - Kyllä, tämä keskustelu on hyödytön. Lisäksi, jos Jumala on olemassa, niin Hän on sellainen, että hänen on parempi olla olematta!
  Matryona naurahti ja huomautti:
  - On parempi, ettei sellaista jumalaa ole olemassa! Sillä välin lauletaan!
  Ja tytöt lauloivat kuorossa;
  Olemme tyttöjä, liittymässä komsomoliin,
  He vannoivat valan olla uskollisia isänmaalle...
  Niin että raivokas tappio odottaa natseja,
  No, eläkäämme Venäjällä kommunismin alla!
  
  Loppujen lopuksi Lenin on kanssamme kuin metalli,
  Pronssi on vahvempaa kuin mikään teräs...
  Unelmoin maailmojen kääntämisestä ylösalaisin,
  Kuten suuri nero Stalin testamentaa!
  
  Teemme isänmaasta viileämmän,
  Ja me nostamme Isänmaan tähtien yläpuolelle...
  Olkoon menestys komsomolin jäsenten kanssa,
  Vaikka pienet jalkamme ovat täysin paljaat!
  
  Fasisti hyökkäsi kotimaatani,
  Samurait tulevat röyhkeästi idästä...
  Rakastan Jeesusta ja Stalinia,
  Ja uskon vastustajaan, me revimme hänet palasiksi!
  
  Loppujen lopuksi kuuluisa Jumala Svarog on kanssamme,
  Joka nauraen rakentaa kommunismia...
  Vahvin kaikista universumissa on loistava perhe,
  Lisää tietoisuutta ja tahtoa!
  
  Uskon, ettemme koskaan luovuta,
  Isänmaata ei saa polvilleen...
  Toveri Stalin on kirkas tähti,
  Ja opettajamme on viisas nero Lenin!
  
  Me teemme isänmaamme,
  Kauniimpaa ja säteilevämpää planeetalla...
  Ja se tulee olemaan, tiedä tappajaase,
  Anna aikuisten ja lasten pitää hauskaa!
  
  Polta Svarog, älä pala sydämessäsi,
  Olet kaikkien venäläisten miekkojen suojeluspyhimys...
  Rakennamme pian vahvan paratiisin, uskon,
  Jeesus tulee pyhään tehtävään!
  
  Älä luota Hitlerin jengiin, ystävät,
  Että hän voittaa helposti ja uhkaavasti...
  Me kaikki tarvitsemme yhden perheen -
  Ja usko minua, ei ole liian myöhäistä rakastaa isänmaatasi!
  
  Herra Kaikkivaltias suojelee meitä kaikkia,
  Nostetaan kolmivärinen lippu maan päälle...
  Ja paha saalistaja muuttuu riistaksi,
  Pystymme selviytymään myös Saatanan kanssa!
  
  Rakastan suurta isänmaata,
  Koko maailmankaikkeudessa ei ole kauniimpaa sinua,
  Emme myy Venäjää ruplalla,
  Rakennetaan rauhaa ja onnea universumiin!
  
  Isänmaamme nimessä unelma,
  Suuri Venäjä nousee...
  Kaikki muu on pelkkää turhamaisuutta
  Ja uusi messias on kanssamme!
  
  Voi kaikkivaltias Lada,
  Annat venäläiselle rakkauden ja rauhan...
  Käännyn puoleesi näin, rukoilen sinua,
  Ja tarvittaessa lyö salamalla!
  
  Maria taivaan Jumalan äiti,
  Universumi antoi Jeesukselle...
  Sinun tähtesi suuri Jumala on noussut,
  Ihmiset eivät todellakaan ole menettäneet makuaan!
  
  Huomaa, että komsomolin jäsenet ovat tällaisia,
  Venäjän jumalia arvostetaan suuresti...
  Olemme isänmaan suuria poikia,
  Venäläiset voittaa aina!
  
  Ystävät, meidän täytyy rukoilla isänmaata,
  Perun, Yarilo ja Svarog ovat tehokkaita...
  Meistä tulee erittäin vahvoja aviomiehiä,
  Ja me puhallamme pois jopa pilvet taivaalla!
  
  Nyt vihollinen on jo ajettu takaisin Moskovasta,
  Satutit natseja paljon...
  Olemme uskollisia Jeesukselle ja Stalinille,
  Tulee paljon tankkeja aseineen!
  
  Ei, vihollinen ei pysty hillitsemään venäläisiä,
  Koska soturimme ovat kaikkivoivia...
  Läpäisevät kokeet, vain viisi,
  Jotta jokainen poika olisi erittäin vahva!
  
  Usko minua, Stalingrad on loistava,
  Ja me suojelemme häntä hyökkäykseltä...
  Ritarien voittajariita tulee,
  Vaikka veri virtaa hallitsemattomana virtana!
  
  Tytöt paljain jaloin kylmässä,
  He juoksevat kantapäänsä vilkkuen...
  Ja he lyövät fasisteja nyrkkeillään,
  Epäseuraava Kain litistetään!
  
  Kaikki tulee olemaan hyvin, ihmiset tietävät sen hyvin,
  Olemme avaruudessa, löydämme tähtikuvioita...
  Loppujen lopuksi on syntiä epäillä rohkeutta,
  Ja Jumalan valtaistuimelle tulee mies!
  
  Herätämme kuolleet pian tieteen avulla,
  Meistä voi tulla nuorempia ja kauniimpia...
  Yläpuolellamme on kultasiipinen kerubi,
  Kaunis äitini Venäjä!
  Tytöt lauloivat koko runon hyvin ja jatkoivat korttien pelaamista paljain jaloin...
  Leninin syntymäpäivää vietettiin 22. huhtikuuta. Tytöt joivat vedellä ja kahvilla laimennettua alkoholia ja kehrtelivät hengitystään...
  Puna-armeija toteutti seuraavan Rzhev-Sychevsk -operaation keskustassa. Saksalaiset asettuivat puolustukseen ja taistelivat takaisin. Uudet Neuvostoliiton tankit T-34-85 ja IS-2 taistelivat. Viimeinen auto juuttui usein mutaan. Eikä se vaatinut Tiger-2:n ja raskaampien kissojen panssaria vastakkain. "Panther"-2 pystyi myös tunkeutumaan vain lähietäisyydeltä.
  Saksalaisin auto tunkeutui Neuvostoliiton autoon kauempaa.
  Hitler oli yleisesti ottaen tyytyväinen Panther 2:een, joka oli tyydyttävästi suojattu ja jolla oli hyvä suorituskyky ja aseistus. Mutta hän vaati luomaan tankin, joka olisi paremmin suojattu ja samalla ajaisi siedettävästi...
  "Hiiri" osoittautui tässä tapauksessa tehottomaksi koneeksi. E-100 kehitettiin aktiivisesti osana "E"-sarjaa. Moottorin ja voimansiirron järjestely oli tarkoitus tehdä yhdessä, ja torni oli rungon tapaan kapeampi ja kaltevampi. Panssarin paksuus pysyi Hiiren kanssa vertailukelpoisena, kuten aseidenkin, mutta painoa piti pudottaa 130 tonniin korkeuden vuoksi. Tässä tapauksessa moottorin päinvastoin olisi vahvistettava 1500 hevosvoimaa, ja säiliöllä olisi tyydyttävä liikkuvuus.
  Yleensä "E"-sarjasta piti tulla uusi tankkien sukupolvi. Matalammat siluetit, suuret rationaaliset kaltevuuskulmat, tehokkaat aseet ja moottorit, tiheä asettelu.
  Saksalaisilla oli kuitenkin jo melko hyvät autot. "Panther" 2 korvasi edellisen mallin. Uusi Tiger-2 ilmestyi myös tehokkaammalla moottorilla ja kapealla tornilla. Paremmin suojattu ja kevyempi.
  Joten natsit eivät istuneet paikallaan.
  24. huhtikuuta 1944 ensimmäinen saksalainen Arado-suihkupommikone iski Moskovaan kuolemanlahjalla. Hän pudotti pommin suurelta korkeudelta ja ohitti helposti Neuvostoliiton hävittäjät.
  Hitler sanoi, että nyt Neuvostoliitolla ei ole mahdollisuuksia, ja Puna-armeijan loppu tulee pian.
  Huhtikuun 25. päivänä alkoi uusi hyökkäys Astrakhania vastaan. Ensimmäinen maansiirtokone osallistui myös taisteluun: maanalainen panssarivaunu.
  Kaksi saksalaista tyttöä taisteli siinä: Mercedes ja Dora. Soturit testasivat maanalaista mallia, joka liikkui maassa.
  Se on edelleen melko kevyt lyhytpiippuisella 75 mm:n tykillä ja neljällä konekiväärillä.
  Tytöt vetävät autoja pitkin maata. Porat pyörivät ja leikkaavat kiveä. Liike on melko hidasta, seitsemän kilometriä tunnissa, mikä ei ole huono maanalaisille laitteille.
  Mercedes painaa paljaita varpaitaan Saksan armeijan ensimmäisellä ohjaussauvalla. Se on erittäin helppokäyttöinen ja sanoo:
  - Kuinka saksalainen tiedemme on menestynyt!
  Dora oli samaa mieltä:
  - Kyllä, voimme jo tehdä paljon! Voimamme on erittäin suuri!
  Ja se ohjaa myös joystickin avulla. Tytöt testaavat erikoiskonetta tutkalla.
  Edessä on Neuvostoliiton akku ja sen alle voi sukeltaa.
  Mercedes, hampaat paljastaen, huomauttaa:
  - Rakennamme uuden järjestyksen!
  Ja sitten natsien auto ilmestyy. Räjähtävä sirpaloitunut ammus osuu Neuvostoliiton aseisiin. Ja se osuu puna-armeijan sotilaisiin.
  Dora sanoo nauraen:
  - Olkoon suurta revansismia juhlittu!
  Ja paljain varpaillaan hän tekee tarkkoja laukauksia. Iskee vihollista ja vinkkaa:
  - Kunnia uudelle unelmalle!
  Mercedes ampuu konekivääreillä ja ulvoo:
  - Suurten unelmien aikakaudelle!
  Tytöt nauravat ja taputtavat itselleen. Nämä ovat niin aggressiivisia ja erittäin nopeita sotureita.
  Dona huomauttaa aggressiivisesti:
  - Maailmassa on paljon hyvää!
  Ja paljain varpaillaan hän painaa nappeja ja ampuu taas Neuvostoliiton tykistömiehiä kohti.
  Mercedes vahvistaa hymyillen:
  - Ja siitä tulee vielä kauniimpi!
  Ja hän myös ampuu paljain varpaillaan. Näin nämä taistelevat tytöt ampuvat.
  No, toinen sotalaite...
  Natsien hyökkäys Astrakhaniin lisääntyy...
  Kaikki lähestymistavat katkaistiin... Ja Neuvostoliiton joukot joutuivat antamaan periksi 1. toukokuuta 1944, mikä saattoi päätökseen pitkän, sankarillisen kaupungin puolustamisen. Tämäkin linnoitus kaatui.
  Natsit juhlivat Astrahanin kaatumista ilotulituksella. Mutta silti puolustus ei ollut turha. Ja Krautit tarvitsivat jonkin aikaa täydentääkseen joukkojaan ja kerätäkseen reservejä...
  Fuhrer suunnitteli etenevän Saratovin suuntaan ja edelleen Volgaa pitkin syvällä Moskovan ohituksella.
  Mutta samalla kun saksalaiset ryhmittelivät joukkojaan, he toivat reservejä. Ja taistelut riehuivat ilmassa.
  Saksan ilmailu yritti vahvistaa ylivoimaansa. ME-262:n taistelutestit paljastivat tämän ajoneuvon luotettavuuden puutteen ja sen toistuvat onnettomuudet sekä ohjattavuusongelmia. Joten toistaiseksi ei ole ollut ajatuksia saksalaisten yksiköiden korvaamisesta kokonaan tällä lentokoneella. Päinvastoin, TA-152 osoittautui aikansa erinomaiseksi koneeksi ja sitä esiteltiin yhä enemmän. ME-309 ja ME-109 pysyivät käytössä.
  Rakettikäyttöinen ME-163 osoittautui hyväksi taistelijaksi, mutta sen liian lyhyt lentoaika teki sen käyttämisen taistelussa lähes mahdottomaksi.
  Menestyneempi oli Arado-suihkupommikone, jota suuren nopeuden vuoksi oli lähes mahdotonta ampua alas ilmatorjuntatykillä, eivätkä Neuvostoliiton hävittäjät päässeet sitä kiinni. Tiedustelukoneet olivat melko hyviä. Saksalaiset kehittivät myös muita koneita. Esimerkiksi XE-162, ME-262:ta kevyempi hävittäjä, helppo valmistaa, halpa ja ohjattava, joten se voidaan valmistaa pääosin puusta. Ja muut taistelijat. Ja ME-1010 ja TA-183... Ja kehittyneempi ja luotettavampi muunnos ME-262 X:stä. Ja Gotha hännänttömät hävittäjät ja paljon muuta.
  Kuitenkin toistaiseksi saksalaiset potkurikäyttöiset hävittäjät olivat paljon vahvempia kuin Neuvostoliiton lentokoneet. Joiden laatu heikkeni ja olivat melko heikkoja sekä moottoreissa että aseissa. Lisäksi Jak-9:ää yksinkertaistettiin entisestään ja se varustettiin nyt vain yhdellä 20 mm:n lentotykillä, luopuen konekivääristä. Tämä teki tuotannosta halvempaa ja helpompaa sekä pienensi painoa.
  Konekivääri on kuitenkin melko heikko saksalaisia lentokoneita vastaan. Vaikka Neuvostoliitolla ei ollut varaa tuottaa kehittyneempiä automalleja ja nopeus- ja aseita natsien edessä. Ajoneuvojen suurempi paino aiheutti ongelmia ohjattavuuden kanssa.
  Ja polttoaineen puute heikensi siivekäs henkilökunnan lentokoulutusta.
  Alvina ja Albina hallitsivat vahvasti aseistetun ME-309:n kohtuullisella nopeudella, mutta eivät halunneet nousta ME-262:een, joka kaatui liian usein. Ja nopeudella he ovat jo vahvempia kuin venäläiset.
  Alvina, joka katkaisi Neuvostoliiton auton, huomautti:
  - On mielenkiintoista taistella taivaalla!
  Albina, paljain jaloin, ohjasi taistelijan kohteeseen ja murskasi sen, suostui:
  - Kyllä, olemme pohjimmiltaan maailman vahvimpia!
  Ja tytöt nauroivat kuin hullut.
  Toukokuu osoittautui suhteellisen rauhalliseksi. Puna-armeija yritti edelleen katkaista Rževin reunaa.
  Elizaveta ampui IS-2:sta vastustajiaan... Neuvostoliiton koneessa oli hyvä suoja vain rungon etuosan yläosassa. Tornin otsaa ei ole suojattu riittävästi. Ja se voidaan tunkeutua jopa lähietäisyydeltä T-4-tykillä. Viimeinen tankki kuitenkin lopetettiin lopulta toukokuussa, kuten myös Panther ja tavallinen leijona ja hiiri. Nyt sarjassa "Patera"-2 ja "Tiger"-2 ovat maksimaalisesti yhtenäisiä ja vastaavilla aseilla.
  Nämä ajoneuvot ovat hyvin suojattuja edestä, melko heikosti sivuilta ja eroavat painoltaan enemmän. Niiden ajo-ominaisuudet uusilla moottoreilla ovat armeijalle hyväksyttäviä. Mutta nämä tankit ovat myös väliaikaisia... He valmistautuvat korvaamaan ne "Panther"-3:lla ja "Tiger"-3:lla "E"-sarjasta. Tiheämmällä asettelulla, jossa moottori ja vaihteisto sijaitsevat samassa lohkossa ja poikki, kevyellä, yksinkertaistetulla ja samalla ajettavalla ja helposti korjattavalla alustalla.
  Uusia autoja tulisi suojata paremmin, mutta ilman huomattavaa painoa.
  Aseiden osalta täällä ei ole yhtenäisyyttä. Neuvostoliiton tankeissa on panssari, joka ei ole liian paksu ja huonolaatuinen. Eikä ole mitään järkeä asentaa suurikaliiperisia aseita. Armeija on melko tyytyväinen 88 mm:n tykkiin. Hän kestää kolmekymmentäneljä neljältä kilometriltä ja IS -2 hieman lähemmäs. Kehitys on siis käynnissä...
  Neuvostoliiton on vastattava tähän jollakin. Mutta ei ole vielä selvää, miksi... Suunnitelmissa on luoda SU-100. Tämä itseliikkuva ase on yksinkertaisesti tehokas ja läpäisevä vaikutus. Siihen liittyy joitain toiveita taistelusta Kolmannen valtakunnan kasvavia raskaita panssarivaunuja vastaan. Mutta se on silti tehtävä, kuten kuoret sellaiselle hirviölle, ja aseen sarjatuotanto on perustettava, mikä ei sodan aikana ole kovin realistista.
  Mutta tässä on Elizabethin panssarivaunumiehistö taistelemassa T-34-85:llä. Ja tytöt, paljain jaloin ja bikineissä, taistelevat rohkeasti.
  Elizabeth ampuu natseja paljain varpaillaan ja lyö Pantteria kylkeen sanoen:
  - Suuren kommunismin puolesta!
  Ja heidän kolmekymmentäneljänsä hyppäävät ylös ja kääntyvät nopeasti ympäri ampuen.
  Ekaterina ampuu myös erittäin tarkasti vihollista. Vanhentunut T-4 tankki iskee sen kylkeen ja huutaa:
  - Kunnia Neuvostoliiton ritareille!
  Ja vilkuttaa jälleen ystävilleen. Tyttö osoittautui niin sotaisaksi tytöksi.
  Elena ampuu myös vihollista. Hän osuu siihen erittäin tarkasti, tässä tapauksessa rikkoen Tiger-2-rullan ja karjuu keuhkoihinsa:
  - Pyhän Venäjän puolesta!
  Efrasia ampuu tarkasti vihollista. Tekee tarkan laukauksen vihollisen puolelle, murtautuu metallin läpi ja kiljuu:
  - Pyhän kommunismin puolesta!
  Ja tytöt kääntävät itsevarmasti tankkansa ja välttelevät iskuja. Ei ole niin helppoa voittaa tyttöjä.
  Täällä uusin ja mahtava "Lion"-2 ilmestyi heitä vastaan. Yritä tunkeutua sellaiseen säiliöön, niin se yrittää osua kolmeenkymmeneenneljään.
  Ja hän ampuu kaukaa.
  Elizabeth twiittasi vastauksena:
  - Et hyväksy valheita!
  Ja lähettää kuoren Lev-2-tankkiin kaukaa. Se osuu häntä otsaan.
  Hitleri napsahtaa.
  Sitten Catherine ampuu jälleen paljain varpaillaan vihollista, ja tällä kertaa ammus, kuvattuaan kaaren, osui tarkasti fasistiin tykin pitkässä piipussa.
  Catherine huusi:
  - Terävä silmä, vinot kädet, tämä ei koske meitä!
  Kadonnut aseensa saksalainen alkoi nopeasti kääntyä ympäri ja lähteä. "Lion"-2 on ensimmäinen saksalainen säiliö, jossa vaihteisto ja moottori sijaitsevat edessä yhdessä yksikössä ja vaihdelaatikko on itse moottorissa.
  Tämä mahdollisti sen korkeuden ja painon pienentämisen, mikä lisäsi merkittävästi sen nopeutta. Ja niin "Lev"-2 lähti ja sai mahdollisuuden rikkoa etäisyyden...
  Elena kohdistai aseen paljain varpaillaan, otti sen ja ampui vihollista kohti. Kuore osui leijonan rungon perään, mutta kimppasi...
  Elena murisi:
  - Vittu, etäisyys on suuri. Emme saa häntä sellaiseksi!
  Catherine kurkisti hampaitaan paljastaen:
  - "Leo", tytöt, tämä on "Leo", älkäämme loukkaantuko! Pian tiedän teidät ystävät, se on hyvin noloa!
  Ja heidän panssansa osui T-3:een, tämä panssari oli juuri kääntynyt kyljelleen ja siihen voitiin osua kaukaa.
  Ja tyttö ampui paljain varpaillaan ja huusi:
  - Kunnia kommunismin aikakaudelle maan päällä!
  Efrasia huomautti ärsyyntyneenä, ampuen vihollista ja käyttämällä paljaita kantapäitään:
  - Isänmaamme on vahva, se suojelee maailmaa!
  Elizabeth sirkutti hampaansa paljastaen ja alkoi laulaa säveltäen koko runon kulkiessaan:
  Saatana ei voita meitä
  Kotimaani on maailman kaunein,
  Ole kuuluisa kauniista maasta...
  Aikuiset ja lapset viihtyvät siinä!
  
  Kukkikoot laakson liljat siinä upeasti,
  Ja kerubit soittavat kunnollisen hymnin...
  Fuhrer tulee olemaan tyhmä,
  Venäläiset ovat voittamattomia taisteluissa!
  
  Komsomolin jäsenet juoksevat paljain jaloin,
  He tallaavat lunta paljain kantapäällään...
  Hitler näytät ihan hyvältä
  Ajan sinut tankissa!
  
  Voimmeko voittaa natsit?
  Kuten aina, olemme paljasjalkaisia tyttöjä...
  Pelottavin ritarimme on karhu,
  Hän tappaa kaikki konekiväärillä!
  
  Ei, me tytöt olemme jo erittäin siistejä,
  Revimme kirjaimellisesti kaikki viholliset erilleen...
  Kynnemme, hampaamme, nyrkkimme...
  Rakennamme paikan upeaan paratiisiin!
  
  Uskon, että tulee siistiä kommunismia,
  Maa kukkii siinä, usko neuvoja...
  Ja surullinen natsismi katoaa,
  Uskon, että tekosi saavat kunnian!
  
  Maa kukkii villisti, uskon,
  Voitosta ollaan takaisin voittoon...
  Voita japanilainen Nikolai,
  Samurai vastaa ilkeydestä!
  
  Emme anna itseämme kallistua,
  Murskataan vihollisemme yhdellä iskulla...
  Anna metsästäjän muuttua riistaksi,
  Ei turhaan murskasimme Wehrmachtin!
  
  
  Älä luota meidän luovuttavan,
  Venäläiset ovat aina osaneet taistella...
  Teroitimme pistimet teräksellä,
  Fuhrerista tulee pelleen kuva!
  
  Tällainen on kotimaani,
  Venäläinen haitari soittaa siinä...
  Kaikki kansat ovat ystävällinen perhe,
  Abel voittaa, ei Kain!
  
  Pian Neuvostoliitto on loistossaan,
  Vaikka vihollisemme on julma ja petollinen...
  Näytämme esimerkkiä rohkeudesta,
  Venäjän henki ylistetään taisteluissa!
  . LUKU nro 8.
  Toukokuu 1944 lensi nopeasti... Albina ja Alvina keräsivät laskuja lentokoneissa.
  He ovat tyttöjä, jotka näyttävät lentävän kerubien siivillä.
  Albina ampuu alas venäläisen koneen paljain varpaillaan ja huutaa:
  - Kolmannelle valtakunnalle!
  Alvina, myös paljain jaloin ja bikineissä, kaataa Neuvostoliiton lentokoneen, halkaisee sen palasiksi ja huutaa:
  - Arjalaisen kommunismin puolesta!
  Sen jälkeen tytöt alkoivat ampua Neuvostoliiton tankkeja käyttämällä 37 mm:n tykkiä.
  He tyrmäävät kolmekymmentäneljä ja huutavat:
  - Olemme niin siistejä!
  Albina painaa poljinta paljaalla, pyöreällä kantapäällään ja siristaa:
  - Olkoon kommunismi ylistetty!
  Ja se törmää neuvostoauton läpi.
  Alvina myös ampuu tarkasti vihollista, lyö hänet ulos ja kiljuu hampaat paljastaen:
  - Totuksemme on nyrkkissämme!
  Sellaiset nokkelat tytöt... Ja he tuhoavat neuvostorykmenttejä... Esimerkiksi he saivat IS-2:n. Joten he hyökkäsivät hänen kimppuunsa ilmasta ja sitten ampuivat häntä lentokoneen tykistä. He murtautuivat metallin läpi ja aiheuttivat säiliön palamisen. Ja taistelusarjat räjähtävät.
  Albina siristi keuhkoihinsa:
  - Tyttö rakastaa tappamista! Mikä tyttö!
  Alvina sihisi helmihampaitaan paljastaen:
  - Kunnia isänmaalle! Kommunismin puolesta!
  Tytöt vain ryhtyivät totalitaariseen vastustajiensa tuhoamiseen.
  Ja puna-armeija voitti luottavaisesti.
  Ja Gerda taisteli "Panther"-2:nsa miehistössä ja osallistui täydelliseen tuhoon.
  Tyttö tähtäsi aseeseen paljain varpaillaan. Hän ampui alas kolmekymmentäneljä ja karjui:
  - Kommunismin suuruuden puolesta arjalaisella tavalla!
  Charlotte ampui myös paljain varpaillaan Neuvostoliiton panssarivaunua kohti, murskasi panssarin ja huusi:
  - Suuresta menestyksestä maailmassa!
  Christina teki myös vitun ilman suuria seremonioita. Kyllä, hän teki sen niin tarkasti, löi Neuvostoliiton kolmenkymmenenneljän läpi paljaalla kantapäällään ja sanoi:
  - Suurille rajoille!
  Magda ampui myös ammuksen vuorotellen ja koukutti:
  - Uudelle arjalaiselle tilaukselle!
  Sen jälkeen tytöt ottivat sen ja lauloivat kuorossa:
  - Olemme kaikki skinheadeja, vapauden faneja, taistelemme uuden järjestyksen puolesta! Pian kansoista tulee arjalaisia, taistelkaamme tulella ja miekalla!
  On sanottava, että soturit osoittautuivat hyvin taisteltaviksi. Ja jos he ampuvat alas vihollisen, niin loppuun asti.
  Neuvostoliitto on ylivoimaisten hyökkäysten kohteena. Japani tunkeutuu sisään idästä.
  Kaksi japanilaista lentäjää, Toshiba ja Toyota, hyökkäävät Neuvostoliiton asemiin ilmasta.
  Molemmat japanilaiset tytöt ovat erittäin kauniita sekä paljain jaloin että bikineissä.
  Toshiba lähestyy ilmaa, murtautuu Neuvostoliiton tankin katon läpi ja karjuu:
  - Olen hirviö Japanin helvetistä!
  Toyota, painaen paljain jalkojensa varpaita polkimelle ja katkaisee vihollisen, kiljuu:
  - Japanin ideoiden suuruudesta!
  Nämä tytöt ovat niin upeita. Ja he tuhoavat vihollisia erittäin aktiivisesti.
  Mutta Neuvostoliitto on todella häviämässä samuraille. Ja on selvää miksi. Missä tällaista fanaattisuutta ja teknologiaa voi vastustaa?
  Japanilaiset tytöt murtautuvat läpi kevyillä, mutta ketterillä panssarivaunuilla ja erityisesti puimassa puna-armeijaa.
  Tankkiyksiköt eivät ole vitsi.
  Toshiba pudotti pommeja Neuvostoliiton asemiin ilmasta, ja pari tykkiä lensi ylös ja siristi:
  - Suuren kommunismin puolesta!
  Sen jälkeen hän purskahtaa nauruun...
  Toyota totesi lennossa:
  - Venäjän jumalat ovat outoja. He palvovat ristillä ristiinnaulittua miestä ja pitävät häntä Jumalana. Siitä tulee jotenkin jopa hauska!
  Toshiba naurahti vastaukseksi ja huomautti:
  - Ja meistä itsestämme tulee pian jumalia ja jatkamme jumaluutemme kehitystä!
  Ja tytöt nauravat mielellään.
  Toyota huomautti nauraen:
  - Vahvuutemme on yhtenäisyydessä!
  Toshiba vahvisti aggressiivisesti tämän:
  - Voimamme, nyrkkimme!
  Ja taas taivaalta he sataa alas lentokoneiden ammuksia vihollisen kimppuun murtautuen kolmenkymmenenneljän läpi.
  Nämä tappelevat tyttöjä ja sanovat mitä muuta. Japani syö ja polttaa kaikki.
  Ja kun he kiduttavat pioneeria, se osoittautuu erittäin aggressiiviseksi.
  Varsinkin jos pojan kantapäät ovat paistuneet. Tämä on ehdottomasti supertoimintaa...
  Ja tytöt huutavat keuhkoihinsa...
  Ja myös neuvostotytöt taistelevat rohkeasti ja ampuvat alas vastustajansa. Ja he toimivat odotuksella ja ryntäyksellä.
  Anastasia Vedmakova ja Akulina Orlova ovat erittäin aktiivisia kaunottareja taivaalla.
  Ja he ampuvat alas natseja, vaikka heillä on vahvempia lentokoneita.
  Anastasia painaa liipaisinta paljain varpaillaan ja laulaa:
  - Ei ole paha olla vahva, se on varmaa!
  Akulina painaa liipaisinta paljaalla kantapäällään ja vahvistaa:
  - Lyömme fasistit kovasti!
  Ja molemmat tytöt lauloivat:
  - Lyö kovaa, kovaa, erittäin kovaa! Lyö kovaa, kovaa, erittäin kovaa!
  Sen jälkeen soturit alkoivat lukea siivekkäitä aforismeja, jotka laukkasivat kuin hevoset tai pikemminkin nuoret orit;
  Poliitikot kiusaavat usein laittaakseen äänestäjiin kauluksen!
  Ylimielinen poliitikko murskaa äänestäjät kuin kanat!
  Poliitikko haaveilee ratsastavansa valkoisen hevosen selässä laittaakseen äänestäjälle kauluksen!
  Ketulla on pienet hampaat, ja se haluaa niellä ne piilottaen ne kokonaan!
  Poliitikko, joka puhuu paljon hyväntekeväisyydestä, on tyypillinen kannibaali!
  Ja karhu voidaan tuudittaa uneen hunajaa makeilla puheilla!
  Juovalle katkera vodka on makeampaa kuin hunaja!
  Räätäli valehtelee eikä punastu, poliitikko "punastuu" ja valehtelee!
  Nainen, riisuessaan kenkänsä, laittaa kenkänsä miehen päälle, kulkurin tasolle!
  Jos haluat tulla lähemmäksi Jumalaa, vähennä ahneuttasi!
  Jopa Kaikkivaltiaan näennäisessä välinpitämättömyydessä on rakkautta - lapsethan haluavat ennen kaikkea paeta vanhempiensa hoidosta!
  Jumala viivyttelee pahan rankaisemista antaakseen syntiselle mahdollisuuden!
  Lahjakkuus ja kova työ aviomiehenä ja vaimona synnyttävät menestystä vain parina!
  Jopa hunaja on katkeraa - jos hukkuu siihen!
  Petos on kuin viini, se on sairasta ja makeaa, ja sitä on vaikea lopettaa!
  Rakkaus on kuin sirpalekuori - se repii sydämen, ravistelee aivoja, avaa taskuja, tulee ulos sivuttain!
  Ihminen on jollain tapaa tasavertainen Jumalan kanssa - Kaikkivaltias loi maailmankaikkeuden, ja ihminen synnytti tyhmyyden: molemmat ovat äärettömiä!
  Se, joka rakentaa menestyksen verelle, kohtaa puukotetun sian kohtalon. He syövät toverinsa - tulos on surullinen ja vihainen!
  Joskus paras tapa ylläpitää mainetta on silmukka kaulassa! Joka tapauksessa se ei anna sinun pudota!
  Et voi makaa karhun alla pitkään - se murskaa sinut!
  Joskus vaimo on kuin mammutti peiton sijaan!
  Kirjoittaja, joka pyrkii korjaamaan seteleitä, ei kylvä hyviä, ikuisia asioita!
  Maa ilman lakia on kuin ruumis ilman luurankoa! Jotta hän ei luustuisi, tarvitaan vaalit!
  Jos haluat luoda mestariteoksen, unohda maksu!
  Taitavin petos on, kun et valehtele, mutta kukaan ei usko sinua!
  Tietenkin tappio lupaa suuria ongelmia, mutta tämä on vain heijastus tulevasta voitosta!
  Taistelussa rohkeus ja hyvä äly tuovat voiton.
  Lyötyäksesi sinun on ensin katsottava minne!
  Partiolainen on voiton seppä!
  Jokainen tyhmä voi rampauttaa, mutta ei jokainen älykäs ihminen voi parantaa!
  On monia töykeitä teloittajia - vähän parantavia lääkäreitä!
  Jotkut ovat lääkäreitä, jotkut teloittajia!
  Ilman kipua ei ole rohkeutta - ilman uruutta ei ole voittoa!
  Kommunismin ideat ovat idiotismin rajana: jos kuumat päät ja kylmät sydämet ottavat ne toimeen!
  Kommunismi on kevyttä, mutta se polttaa niitä, jotka ovat liian öljyisiä!
  Jos kärsivällisyys ei riitä, laulaminen auttaa!
  Ihmiset ovat kuin rautaa - ennen kuin se jäähtyy, anna sille haluttu muoto!
  Jos haluat tulla suosituksi, käytä voimaa useammin!
  Arvosana on kuin helvetin ruoho - se kasvaa, kun kastelet sitä kyynelillä ja verellä!
  Ihmiset ovat kuin rikkaruohot - mitä enemmän tallaat niitä, sitä korkeammalle ne kasvavat!
  Yhtenäisyys on avain voittoon!
  Kuri on työkalu voittoon! Mieli leikkii sillä!
  Yhtenäisyys, rohkeus, epäitsekkyys ovat avaimia voittoon, vapauteen, onneen! Ilman kurinalaisuutta ei ole armeijaa, ja ilman armeijaa et voi saavuttaa vapautta!
  Työ on tehnyt meistä vahvempia, älykkyydellä kerrottu antaa meille vapautta ja yhdessä onnen kanssa onnea!
  Komentaja on kuin pyramidin huippu - niitä saa olla vain yksi, muuten jopa niin vahva rakenne romahtaa!
  Suvun jaloudella on sama suhde rohkeuteen kuin hiusten pituudella älykkyyteen!
  Mikään esi-isiemme rohkeus ei auta pelkuria!
  Vahvimmasta teräksestä valmistettu terä ruostuu pulturin ja pelkurin käsissä!
  Kaikkein kauhein ase on Raamattu roiston käsissä!
  Miehen tärkein rikkaus: voima, joka on myös perimmäinen syy!
  Paras ammatti on prostituutio, yhdistät bisnestä iloon ja saat joka kerta uuden kumppanin - ei rutiinia!
  Voit kerskua sankarin sukutaululla ikuisuuden, mutta kun löydät itsesi taistelukentältä, ryntäät pelkurimaisesti perään!
  Vodkapullo on kuin kranaatti - se kaataa sinut jaloistasi, pudottaa aivosi, murskaa sisäsi!
  Kun sydän on täynnä armoa, jostain syystä lompakko tyhjenee!
  Todella vapaa ihminen alistuu kolmeen asiaan - järkeen, rakkauteen, Jumalaan!
  Rakkaus on kuin ruusu - se ei kukki kauan, mutta sattuu!
  Hänen sielunsa orja on alistuva - intohimoille, himolle, Jumalan palvelijoille!
  Onni on epävakaa kuin hiekka - vain kova työ sitoo sen sementillä!
  Muki viiniä on kuin valtameri - kun ihastut, menetät maata jalkojesi alla!
  Naiset rakastavat miesten voimaa, mutta eivät silloin, kun he kokevat sen itse!
  Rakkaus on kuin vene, jos soutat sitä liian nopeasti, se kaatuu ja hukkuu!
  Oikeaan aikaan hän esittelee artikkelin - alaikäisten vietteleminen aikuisilla!
  Rakkaudelle ei voi laittaa käsiraudat!
  Se mikä on luonnollista, ei ole rikollista!
  Rakkaus on hellä tunne, mutta paksuimmat kahleet eivät kestä sitä!
  Jos kaikki lait toimisivat, maa muuttuisi vankilaksi, johon turvaa rekrytoidaan ulkomailta!
  Rangaistuksen väistämättömyyden periaate ei toimi, koska et voi pidättää itseäsi!
  Lääkäreiden ei pitäisi joutua käymään esterataa. Sen jälkeen kätesi tärisevät ja kielesi löystyy, eikä lasillinen vodkaa, toisin kuin krapula, auta!
  Mikään ei ole väsyttävämpää kuin pitkäaikainen joutokäynti!
  Tieteellinen löytö: kehitetty asteittain - toteutettu aggressiivisesti!
  Ei ajattelun paikka, vaan riitojen ja hulluuden paikka!
  Kaikki ihmiskunnan ongelmat tulevat itsekkyydestä, vauraus on mahdollista vain yhteisillä ponnisteluilla!
  Ihminen ilman joukkuetta on kuin hiili, ilman tulta - se antaa vähän valoa ja sammuu nopeasti!
  Kotimaa lämpenee - paremmin kuin tuli!
  Ja eläimellä on parempi olla laumassa!
  Logiikka ei saa palvella vaistoja - himon mieltä!
  Tulee sota - tulee suoritus!
  Lihakset ilman aivoja ovat kourallinen lihaa - jonka vuoksi paistinpannu itkee!
  Kahdesta kaksintaistelusta toinen on hölmö ja toinen roisto!
  Mitä korkeammalle ihminen lentää, sitä tyytymättömämpi hän on asemaansa!
  Yksin jätetty koira kaipaa omistajansa keppiä!
  Siivet ovat vain niillä, joiden mieli ei ole tottunut nyrkkimään!
  On paha olla yksin kuin snobi!
  Olet yksin ja vihollisesi ovat legioona!
  Vika voi syödä norsunkin!
  Jos luteita on enemmän kuin miljoona!
  Maan johtajan tulee olla kansan veli, ei veli!
  . Merestä on helpompi löytää kuiva kivi kuin keksintö, jota ei ole käytetty sotilaallisiin tarkoituksiin!
  Voitto naisena houkuttelee loistollaan, mutta hylkii hinnallaan!
  Tuli on sodan jumala ja, kuten muutkin jumalat, vaatii huomiota ja uhrauksia!
  Yksi miekka on kuin pisara sadetta, se putoaa ja hajoaa, ja kun niitä on paljon, voitto syntyy!
  Älä vain laula - rauhan vuoksi!
  Sieluni on surullinen - vatsani on tyhjä!
  Ensin kulho, sitten ajatukset!
  Voitto on kunnian arvoinen!
  Kunnia on suhteellinen käsite, ja sitä tulisi soveltaa ensisijaisesti sotilaihisi!
  Ne, jotka juovat ennen tappelua, saavat krapulan helvetissä!
  Putket ovat äänettömiä, koska terät laulavat - teräs on vahvempaa ja äänekkäämpää kuin kupari!
  Armeija ilman komentajia on kuin lammaslauma ilman paimenta; jos yksi susi ei syö, se pelottaa sinut!
  Pakeneminen on enemmän tyhmyyttä kuin pelkuruutta! Loppujen lopuksi useimmat sotilaat eivät kuole taistelussa, vaan takaa-ajoon!
  Sota on kuin dominopeli, vain rikkinäisiä dominoja ei voi enää kerätä - maa kestää!
  Vaino tekee soturista teloittajan, pelkurista rohkean miehen, vaatimattomasta röyhkeäksi!
  Tieteiskirjallisuus on absurdien ja absurdien kilpailua! Samaan aikaan ei ole enää tieteellistä ja loogista genreä!
  Sodassa se on kuin oopperassa - jokainen laulaa omaansa, vain susuttaja voi olla vakooja!
  Nykyajan naiset antavat miehelle anteeksi kaiken - paitsi köyhyyden!
  Tiedätkö kuinka vakoilijat eroavat tiedusteluviranomaisista?
  Tiedän! Meillä on vain tiedusteluviranomaisia - ulkomaalaiset ovat kaikki vakoojia!
  Mikä on parempi tyhjä pää vai tyhjä lompakko? Tietenkin tyhjällä päällä - se ei ole niin havaittavissa!
  Mieli on paras varallisuuden kerääjä!
  Älykkyys ja onni: rakastunut pari - he synnyttävät menestystä, vaurautta, asemaa, mutta eroavat nopeasti!
  Ylpeiden miesten on helpompi kuunnella neuvoja, kun ne on antanut naiselta - ellei se ole hänen vaimonsa!
  Viisas vaimo on omaisuuksien arvoinen! Ja yritteliäs vaimo voi haastaa hänet oikeuteen!
  Kuka arvostaa persoonallisuutta ihmisessä ja kuka käteistä!
  Ihmiskunnan voivat tuhota kaksi asiaa - tietokoneet ja tietotekniikan tutkijat. Edellinen surkastuu mielen, jälkimmäinen ei pysty hyödyntämään sitä!
  Sodassa kranaatti on toveri!
  Yleensä granaattiomena, joka kertoo vitsejä, on kuin Fabergen muna, jota käytetään pähkinöiden murtamiseen!
  Lahjakkuus on kuin sielu: sitä ei voi ottaa pois, mutta se voidaan tuhota!
  Kosto ei ole kunnian arvoinen - säädyllisyyden kosto!
  Kateus on rikollisuuden siemen, itsekkyys kastelee, joutilaisuus ruokkii!
  Laiskuus on kaikista rikoksista pahin!
  On parempi kuolla arvokkaasti miekalla kuin elää häränä, jonka ruoska ajetaan talliin!
  Sodassa rohkeus voi voittaa oveluuden, mutta oveluus ei voi koskaan voittaa rohkeutta!
  Sota tekee elämästä kauheaa ja kuoleman arvoista ja kaunista!
  Vaatimattomuus on harvinainen ominaisuus komentajalle, mutta tämä tekee siitä vielä arvokkaamman!
  - Saakaali on sopusoinnussa sanan kal kanssa!
  Leijonalla on vain yksi etu sakaaliin verrattuna - mahdollisuus kuolla arvokkaasti!
  Tekniikka on rohkeuden toteuttaja!
  - Mutta se ei ole totta! Itse asiassa, mitä korkeampi teknologian taso, sitä enemmän älykkyyttä ja kekseliäisyyttä taistelukentällä tarvitaan!
  Missä isänmaan edut alkavat, henkilökohtainen hyvinvointi päättyy!
  Vapaus on yhdistettävä kuriin. Anarkia on vapauden vastakohta!
  Sitkeä muisti on paras mentori! Yleensä vapaus voidaan voittaa miekalla, mutta vain järjen avulla se voidaan ylläpitää!
  - Kun vahva soturi pelastaa toisen, ei siihen erityistä kunniaa tarvita!
  Loppujen lopuksi, kun rohkeus palaa sydämessäsi, nostat kilpesi puolustaaksesi orjiasi!
  Paskiainen ilkeys ei ole tekosyy rehelliselle ihmiselle, koska lian läsnäolo ei oikeuta likaista ihmistä!
  Rakkaus ei ole koskaan halpaa - varsinkin jos et maksa lompakollasi vaan sielullasi!
  Ainoa asia, joka voi oikeuttaa verenvuodatuksen, on, jos sen seurauksena kyyneleet lakkaavat valumasta!
  Rahasta palvelevat eivät voi koskaan verrata taistelussa niihin, joita ajaa rohkea sydän ja vapaudenhalu!
  Lapsen kyynel on vaarallinen, koska se muuttuu raivoavaksi tulvaksi, joka huuhtoo pois sivilisaatioita!
  Komentajan asema ei ole ylimääräinen annos, vaan lisävastuu ja raskas taakka!
  Ei tiedetä, mikä on tärkeämpää - kaikkien nälkäisten ruokkiminen vai yhden lapsen kyyneleiden pyyhkiminen!
  Kulta on pehmeämpää kuin teräs, mutta pikemminkin iskee sydämeen!
  Ase ei tee sotilasta vahvaksi, vaan sotilaan ase!
  Tytöt näyttävät vitsailevan mestariaforismeilla. Ja jos he alkavat tuhota vihollista, hän ei voi paeta heiltä.
  Toukokuun lopussa 1944 natsit aloittivat hyökkäyksensä Saratovin suuntaan.
  Taisteluihin osallistui "Shturmlev", ajoneuvo edellisen "Lionin" alustalla, vieläkin tehokkaammalla pomminheittimellä, jonka kaliiperi on 450 mm, joka kirjaimellisesti murskaa ja tuhoaa kaiken, repii ja lyö kraattereita valtavalla voimalla. .
  Ja tällainen raketti vie välittömästi koko lohkon ja kaataa sen.
  "Sturmlev", jota hallitsee saksalaisten tyttöjen ryhmä, ampuu Neuvostoliiton asemia.
  Jane vilkuttaa ystävilleen ja lyö paljain jaloin ja sanoo:
  - Lakaisemme vihollisemme kokonaan pois ja teemme niistä tyypillisiä arkkuja!
  Gringeta räjäyttää silmiään vastaukseksi, painaa vipua paljaalla jalallaan ja huutaa:
  - Pelaamme ja kukistamme vihollisemme!
  Malanya huomautti:
  - Shturmlev-konetta vastaan kaikki Neuvostoliiton linnoitukset ovat voimattomia!
  Monica lyönyt kantapäätään vahvisti:
  - Olemme todella syntyneet voittamaan!
  Jane kirjoitti:
  -Sodalla ei ole naisen kasvoja, vaan fysiognomia, joka houkuttelee jännitystä etsiviä!
  Gringeta, joka ampui Neuvostoliiton yksiköitä konekiväärillä, antoi:
  - Nainen on kyyhkynen, joka puree miestikka kuin leija!
  Monika ampui venäläisiä sotilaita:
  - Naisella on aina seitsemän perjantaita viikossa, ja ilman aviovelvollisuudesta saatua sunnuntailahjaa hänellä on aina vapaapäivä!
  Malanya naurahti ja vastasi:
  - Jumala ei ole kaikkivaltias kaikessa, hän on voimaton kiistellä naisen kanssa!
  Jane oli samaa mieltä ja ampui paljain varpaillaan:
  -Vaikka Jumala on kaikkivaltias, hän ei voi sulkea naisen suuta ja sulkea poliitikkoa!
  Gringeta huomasi loogisesti, painaen paljaalla kantapäällään:
  - Poliitikolla ei ole omaatuntoa, naisella suhteellisuudentajua ja naispoliitikolla kaikki tunteet ilman mittaa!
  Monika, ampuessaan Neuvostoliiton joukkoja ja tappaen heidät, huomautti:
  - Nainen on kukka, piikikäs kuin ruusu, mutta sen makea tuoksu houkuttelee vuohia ja droneja!
  Malanya, vitun neuvostosotilaat ja tuhoavat bunkkereita, vinkaisi:
  - Äänestäjä putoaa lapsuuteen äänestäen väsyneitä vanhoja tammea!
  Tytöt osoittivat nokkeluutensa ja jatkoivat matkaa.
  Myös hyökkäyslentokoneita sukelsivat ylhäältä. Ja niin Neuvostoliiton joukot puisivat ilman ongelmia.
  Saksalaisista on tullut niin siistejä. Ja heidän toimintakykynsä kasvoi.
  Ja nyt "Chess Knight" -järjestelmät, radiolla ohjatut teletankit, olivat liikkeessä.
  Ja tämä oli ongelma Neuvostoliiton sotilaille. Ja natsit löivät puna-armeijan.
  Mutta myös Neuvostoliiton tytöt taistelivat erittäin rohkeasti.
  Taistelut puhkesivat Kamyshinin puolesta. Täällä Alenka on jälleen taistelussa.
  Ja hänen lyöty, mutta ei antautunut pataljoona.
  Alenka huomautti hymyillen:
  - Kaikissa sodassa sotilaan elämä on arvokasta!
  Ja kuinka hän heittää kranaattia paljain varpaillaan.
  Nämä soturit ovat korkeinta luokkaa...
  Anyuta, ampuessaan fasisteja, huomautti:
  - Venäläinen sotilas voidaan saada romahtamaan kuin leikattu tukki, mutta ei saa polvilleen, vaan saada tärisemään kuin haapa!
  Alla, ampuen ja painaen räjähdyspakkausta paljaalla kantapäällään, vinkaisi:
  - Jos et halua noudattaa sotilaallista kurinalaisuutta, taivutat selkäsi kuin vanki!
  Maria ampui vastustajiaan ja laukaisi tappavan bumerangin paljain varpaillaan, sanoi:
  - Maailmassamme on paljon likaa, siinä vain harvinaisia prinssiä!
  Matryona ampui vastustajiaan ja katkaisi heidät tulipurkauksilla ja heitti sitten kranaatin paljaalla jalallaan, huomautti:
  - Poliitikolla on pitkä kieli, mutta lyhyet kädet tehdäkseen, mitä on käsketty!
  Marusya, ampuessaan vihollista ja niittäen saksalaisten ja ulkomaisten sotilaiden rivejä, puhkaisi:
  - Poliitikko on nopea lupaamaan, hidas toteuttamaan, kerjäämään almua ja saa anteeksi petoksen!
  Tytöt ovat mahtavia ja he taistelevat. Mutta voimat ovat hyvin epätasa-arvoisia. Tuhoa on paljon.
  Saksalainen Maus-tankki, vaikka se ei ole aivan tuotannossa, näkyy edelleen rintamilla. Ja hänen aseensa pauhaavat ja ampuvat. Ja ne aiheuttavat uskomatonta tuhoa juoksuhaudoissa.
  Mutta tytöt ampuvat tykeillä Hiirtä. Vaikka kuoret pomppii pois kuin herneet. Mutta saksalaiset ponnistelevat yhä kovemmin.
  Ja he ampuvat niitä erittäin tarkasti.
  Komsomolitytöt juoksevat ympäriinsä, räpäyttäen korkokenkiään ja vinkuvat:
  - Pyhän isänmaan kunniaksi!
  Viola, ampunut saksalaista jalkaväkeä, vinkaisi:
  - Kun naisella ei ole tarpeeksi kenkiä ostaa, hän laittaa miehen kengät paljain jaloin!
  Ja tyttö purskahtaa nauramaan ja ojentaa kielensä.
  Minun on sanottava, että soturit ovat iloisia. Ja jos he löivät sinua, he lyövät sinua kohtalokkaasti.
  Viola ja Margarita, melkein alasti vain pikkuhousuissa, tappelevat, tuovat kuoria ja ampuvat tarkasti. Eikä niitä voi pysäyttää noin vain.
  Margarita huutaa ja sanoo:
  - Kunnia kommunismin aikakaudelle!
  Viola vahvistaa aggressiivisesti:
  - Suuri kunnia muutoksen aikakaudelle!
  On huomattava, että soturit osoittautuivat erittäin aggressiivisiksi tytöiksi.
  Veronica tuo myös simpukoita, välkyttää paljaita, pyöreitä kantapäätään ja kiljuu:
  - Kunnia kommunismille!
  Tämä oli se, mitä heillä oli taistelun loppiainen. Ja kuinka he taistelevat kiivaasti ja kiihkeästi.
  Ja paljaat, ruskettuneet polvet välähtävät.
  Tamara taistelee myös. Hän pääsi ulos natsien vangitsemasta Kaukasuksesta ja palasi palvelukseen. Taistelee lihansyöjäveren tunteen kanssa. Taistelee valtavalla aggressiolla.
  Tamara heittää kranaattia paljain varpaillaan, repii fasistit erilleen ja kiljuu:
  - Kommunismi on kanssamme!
  Ja ampuu hyvin kohdistetun purskeen konekivääristä...
  Tytöt voidaan nähdä tekevän valtavia ihmeitä. Ja niiden sisällä on tuli, joka uhkaa polttaa maailmankaikkeuden.
  Veronica, ammunta, laulaa:
  Kaikki tulee olemaan mielenkiintoista, epäilemättä
  Kaikki maailmassa on aikataulutettua!
  Ja silmäilee safiirisilmillään.
  Tamara, ampuu, karjuu:
  - Kolovrat! Evpatiy Kolovrat! Heroes of Rus' soittaa hälytystä!
  Ja hän ampui sarjan konekivääristä. Hän katkaisi Krautsit ja kiljui:
  - Nainen on ensisijaisesti kettu, joka haluaa lassoida leijonan, mutta yleensä aasit jäävät hänen lassoonsa kiinni!
  Victoria ampui ja heitti pois toisen kuoleman lahjan paljain varpaillaan, sanoi:
  - Nainen on kana, joka rakastaa kultamunia, tuoden kantajalleen vain tappiota!
  Ja tytöt nauroivat synkronisesti. He taistelevat niin hämmästyttävästi valtavalla paineella.
  Tamara totesi ampuessaan ulkomaisia divisioonaa:
  - Nainen on kana, hän voi tuoda vain kultamunia miehelle, joka on oikea kettu!
  Veronica ampui hampaitaan ja lisäsi:
  - Aito kettu ja kukko saavat sinut munimaan kultaisia munia!
  Margarita, joka ampui ja heitti kranaatteja paljain jaloin, huomautti:
  "Ketulla ei ole leijonan kynnet, mutta se voi repiä irti kolme nahkaa petojen kuninkaalta!"
  Viola, paljastaen hampaitaan aggressiivisesti, huomautti:
  - Joka ei ole kettu mielessään, ei ole leijona!
  Sotureilla näyttää olevan suuria tappelutavoitteita. Ja jos ne alkavat.
  Olympialaiset ampuivat ja ottivat voimakkain jaloin kokonaisen laatikon räjähteitä ja kuinka se laukaistiin. Natsien massa repeytyy, ja kaunis tyttö karjuu:
  - Hallitse Neuvostoliittoa ja laula Lucifer! Voitamme kaikki!
  Olympialaiset eivät kuitenkaan unohtaneet puhua:
  - Kettunainen pystyy vakuuttamaan kenet tahansa miehen, että hän on leijona, kasvattaen hänet kuin yksinkertainen aasi!
  Margarita, ampuva, oli samaa mieltä tämän kanssa:
  - Nainen leijona, jolla on vain ketun mieli ja suden ote!
  Seraphima huomautti leikkaaen vastustajia:
  - Leijona ei ole se, joka karjuu, vaan se, joka repii paljon vihreyttä!
  Viola ampui tarkasti vihollista ja leikkaa häntä alas, huomautti:
  - Kun poliitikko ei ole kettu, häneltä revitään kolme nahkaa ja laitetaan kaulukseen!
  Victoria, paljastaen hampaansa ja silmää silmää ja heittäen sitten kuoleman lahjaa murhaavalla voimalla paljain jaloin, sanoi:
  - Poliitikolla on leveä perse istua kahdella tuolilla, mutta sielun leveys on vain sanoissa!
  Olympias antautuessaan tynnyrille paljain, lihaksikkain jaloineen ja räjäyttäen leijonan tankin, mutisi:
  - Säiliöön lävistää uraaniydinkuori, poliitikko kulkee huipulle ilman sydäntä, mutta kultalompakolla!
  . LUKU nro 9.
  Kamyshin hylättiin. Ja kesäkuun 1944 alussa puhkesi taisteluita Saratovista.
  Täällä taistelut ovat niin aktiivisia. Ja tytöt ovat myös taistelussa kuten aina. Ja niin kauniita sotureita.
  Alenka taistelee ja leikkaa vastustajia konekivääripurskeilla ja kokonaisilla riveillä.
  Tyttö heittää kranaattia paljain varpaillaan ja kiljuu:
  - Tulkoon voittoni!
  Ja taas ampuu vihollista kohti.
  Anyuta ampuu myös vihollista. Hän tekee sen tarkasti ja tarkasti. Hänen koneet ovat niin tarttuvia. Ja paljaat varpaat heittävät valtavan voiman räjähtäviä paketteja. Natseja revitään osiin ja tyttö kiljuu keuhkoistaan.
  - Kommunismin puolesta!
  Alla, ampuen vihollista valtavalla tarkkuudella ja leikkaamalla vihollisia, kiljuu:
  - Rajattoman isänmaan puolesta!
  Ja paljain varpaillaan tyttö heittää kranaatin uudelleen. On sanottava, että hän on taistelijista taisteltavin.
  Ja hän itse on punapää ja vain shortseissa. Ja hän ampuu niin tarkasti ja tarkasti, ja Krautit makaavat.
  Maria ampuu myös erittäin tarkasti. Ja hän on niin kaunis tyttö, ja paljain varpaillaan hän heittää räjähdyspakkauksen repimällä vastustajansa osiin.
  Sitten hän huutaa:
  - Hallitse Neuvostoliiton valtakuntaa!
  Marusya ampuu myös tarkasti, osuu vihollisiin ja karjuu:
  - Taigasta Ison-Britannian meriin, armeijamme on vahvin!
  Ja hän ampuu myös paljain jaloin.
  Seuraavaksi Matryona ampuu tappavan ammuksen vihollista kohti. Ja se osuu häneen sataprosenttisella tarkkuudella. Luonnollisesti paljas kantapää.
  Nämä ovat Neuvostoliiton tyttöjä, jotka työskentelevät, mutta saksalaiset tytöt eivät ole kaukana.
  Christina, Magda, Margaret ja Shella taistelevat Pantherissa. Ajoneuvossa, vaikka se ei ole ihanteellinen, on nopealaukkuinen pitkän kantaman ase, se on kohtalaisen ketterä ja siinä on hyvä etupanssari.
  Saksalaiset tytöt ovat paljain jaloin ja bikineissä kesän helteestä huolimatta tai pikemminkin sen ansiosta... Ja he käyvät ohjattavaa taistelua.
  Tässä Christina ampuu laukauksen... Ampu osuu T-34-76 torniin ja lävistää sen. Neuvostoliiton panssarivaunu pysähtyy, ammuttiin alas.
  Tytöt huutavat keuhkoistaan:
  - Meidän veivät sen!
  Sitten Magda ampuu. Myös kultahiuksinen kaunotar osui.
  Kyllä, joten kolmenkymmenenneljän torni revittiin irti.
  Tiikeritytöt ampuvat vuorotellen. Ja erittäin tarkasti. Joten he osuivat toiseen Neuvostoliiton tankkiin.
  Margaret osui seuraavaksi. Ja se osui itseliikkuvaan SU-76-aseeseen. Taitavasti paukutti. Ja hän lauloi:
  - Helvetin Saksamme on vahva, se suojelee maailmaa!
  Ja kuinka kieli näyttää!
  Sitten hän löi Shelliä tykillä. Iske Neuvostoliiton KV-1S-tankkiin. Tyttö teki myös hyvää työtä.
  Kyllä, neljä bikinisoturia taistelee eivätkä pelkää kylmää. Kun naiset alkoivat taistella, asiat menivät paljon paremmin Kolmannen valtakunnan kannalta.
  Tässä lentäjät Albina ja Alvina taivaalla. Molemmat kaunottaret ovat bikineissä ja paljain jaloin. He taistelevat Focke-Wulfsilla. Ja tämä on erittäin vakava auto.
  Ilmatykistä ampuva Albina sanoo:
  - Aktiivinen kroketti! Älä kadu sanoja!
  Ja kuinka hän kimaltelee häikäisevällä hymyllä! Ja hän ampuu alas kaksi Neuvostoliiton lentokonetta kerralla.
  Alvina katkaisi myös peräti kolme ilmatykillä ja siristi:
  - Minun tuloni on tappava ja matta!
  Sen jälkeen tyttö paljasti hampaansa ja näytti hampaansa! Hän on kaikki hurmaava ja täynnä ilmiömäistä charmia.
  Albina katkaisee toisen Jak-9-koneen ja vinkkaa:
  - Miksi Neuvostoliiton lentäjiä tarvitaan?
  Alvina ampuu alas LAGG-5:n ja sanoo luottavaisesti:
  - Jotta me saksalaiset voisimme kerätä laskuja!
  Ihana tyttöpari. Kuinka he ryhtyivät keräämään palkintoja itselleen. Tällaisia kaunottajia vastaan ei todellakaan voi kiistellä. He ampuvat alas lentokoneita ja paljastavat hampaansa.
  Ja pääsalaisuus on, että kylmässä tyttöjen on oltava paljain jaloin ja bikineissä. Sitten laskut tulevat itsestään.
  Eikä koskaan pukeudu. Ravista paljas rintaasi, niin sinua arvostetaan aina suuressa arvossa!
  Albina katkaisi toisen puna-armeijan koneen ja lauloi:
  - Suuressa korkeudessa ja tähtien puhtaudessa!
  Ja hän vilkutti, hyppäsi ylös ja nykisi paljaita jalkojaan karjuen:
  - Meren aallossa ja raivoissaan tulessa! Ja raivoissaan ja raivoissaan tulessa!
  Ja taas tyttö ampuu alas koneen energisellä lähestymistavalla.
  Ja sitten Alvina hyökkää vihollisen kimppuun. Hän tekee sen nurkan takana, paljastaa hampaansa ja vinkua:
  - Minusta tulee supermaailmamestari!
  Ja taas tytön kolaama auto kaatuu. Kyllä, puna-armeija saa sen aika huonosti.
  Ja Albina karjuu villisti hurmosta:
  - Olen nyt teloittaja, en lentäjä!
  Ampui alas toisen Neuvostoliiton koneen ja suhisee:
  - Käännyn tähtäimen yli ja ohjukset ryntäävät kohti kohdetta, edessä on vielä yksi lähestyminen!
  Soturi toimii erittäin aggressiivisesti.
  Täällä molemmat tytöt hyökkäävät maakohteisiin. Albina lyö kolmekymmentäneljää ja huutaa:
  - Tämä tulee olemaan loppu!
  Alvina osuu SU-76:een ja kuiskaa:
  - Täydelliseen tuhoon asti!
  Ja kuinka hän pudistelee paljas jalkaansa!
  Taistelijat täällä ovat tyttöjä, ja Neuvostoliiton puolella tytöt myös taistelevat yrittäen suojella Gurjevia, jonne Hitlerin joukot myös tunkeutuvat, kuin skorpionin ryntäys.
  Alenka taisteli Gurjevin puolesta, jonka natsit hyökkäsivät. Epätoivoinen kaunotar heitti kranaatin paljain varpaillaan ja sirutti:
  - Kunnia Venäjälle ja rakkaalle puolueellemme!
  Sitten Natasha laukaisi kranaatin paljain varpaillaan ja sihisi:
  - Huolehdimme tytöstä paljain jaloin!
  Sen jälkeen Anyuta lähetti myös kuolemanlahjan paljain jaloin varpaillaan ja kuihtui:
  - Siitä tulee upea isku!
  Punatukkainen Augustine otti ja lähetti paljaalla alaraajallaan tuhon lahjan ja vinkaisi:
  - Osoittaa tutka taivaalle!
  Ja sitten kultatukkainen Maria antoi kuoleman natseille paljain jaloillaan.
  Ja hän lauloi:
  - Madagaskarilla, autiomaassa ja Saharassa! Ollut kaikkialla, nähnyt maailmaa!
  Ja sitten Marusya heittää koko joukon paljaita jalkapohjiaan ja laulaa:
  - Suomessa, Kreikassa ja Australiassa, Ruotsissa sanotaan, että näitä kauniimpia tyttöjä ei ole!
  Kyllä, kuusi tyttöä taisteli erittäin hyvin. Mutta Krautit valloittivat Kurskin...
  Ei, et voi vastustaa sellaisia ylivoimaisia voimia. Fasistit ovat itsepäisiä.
  Ja mitä hirviöiden valmistautuminen tarkoittaa?
  Adolf Hitler oli yksinkertaisesti hullu: tunsi olevansa todellinen despootti, jota kaikki tottelevat ja vapisevat. Kyllä, jos haluat Stalinin menestyksiä, sinun on oltava kuin Stalin, ilman sääliä ja vaativaa muita ja itseäsi kohtaan (täsmälleen näin Joseph Vissarionovich ajatteli tässä järjestyksessä!). Nyt kahina on sopivaa ja auto lähtee liikkeelle. Yleisesti ottaen Saksalla, ottaen huomioon sen satelliitit, on valtava etu Neuvostoliittoon verrattuna teollisuuslaitteiden määrässä, pätevässä työvoimassa ja insinöörien määrässä kaikilla tasoilla. Tämä on tosiasia, mutta aseiden tuotanto ei vieläkään ole tasoa! Saksa oli jäljessä Neuvostoliitosta koko sodan ajan kaikesta Venäjän tuhosta huolimatta. Ja mistä? Tietysti tietyn kaaoksen vuoksi, joka vallitsi eri osastoilla ja erityisesti sotateollisuudessa. Lisäksi raaka-aineiden puute sekä vihollisen potentiaalin aliarviointi vaikuttivat negatiivisesti. Erityisesti vuonna 1940 aseiden tuotanto Saksassa oli alhaisempi kuin vuonna 1939 (jos otamme huomioon kokonaismäärän, mukaan lukien ammukset), ja tämä huolimatta siitä, että sota oli jo käynnissä ja Kolmas valtakunta otti haltuunsa suuret alueet, joilla oli valtavia alueita. tuotantokapasiteettireservit. No, mitä voimme sanoa Hitlerin organisatorisista kyvyistä? Ei liikaa, hän loisti sotateollisuudessa.
  Fuhrer julisti pitkässä puheessaan:
  - Ilmailun valvonnassa Sauerille myönnetään hätävaltuudet. Hän seuraa tarkasti tuotettujen laitteiden määrää ja, mikä ei vähemmän tärkeää, laatua. Lisäksi monet ystäväsi Göring, vaikka he olivat kerran hyviä ässiä, eivät kykene johtamistyöhön. Jokainen hyvä sotilas ei ole myöskään erinomainen kenraali, joten hirtetty Ericin sijaan teknistä alaa johtaa ammattiyrittäjien joukosta henkilö, joka kykenee uudistamaan ja varustamaan ilmavoimia. Loppujen lopuksi Britannia ei nuku, se lisää sekä asevoimiensa määrää että laatua ja erityisesti lentoliikennettä. Meidän on oltava kaksi päätä vihollista edellä, tusina askelta, muuten menetämme täysin ylivoimamme viholliseen nähden. Siksi tarvitaan laadullisia toimia.
  Göring vastasi arasti:
  - Ystäväni, todistettuja ihmisiä, jotka ovat todistaneet taistelutehokkuutensa ja ammattitaitonsa.
  Valtuutettu diktaattori raivostui:
  - Tai ehkä minä mielestäsi unohdin kuka hävisi Britannian taistelun? Tai kuka epäonnistui kansantalouden kehittämisen nelivuotissuunnitelmassa. Vai haluatko myös, että sinut lyödään vavoilla ja jopa julkisesti. Joten sulje suusi ja ole hiljaa ennen kuin panet itsesi paalulle!
  Göring jopa kyyristyi pelosta. Valitettavasti Fuhrerin kanssa ei pidä vähätellä. Sitten ääni kuului uudelleen, ja toinen ME-262-suihkukone nousi taivaalle. Auto oli massiivinen ja siinä oli kaksi moottoria. Siivet ovat hieman lakaistut, itse hävittäjä näyttää melko uhkaavalta. Sen nopeusominaisuudet vuodelle 1941 ovat yleensä kohtuulliset, ja jopa maailman mittakaavassa ne ovat ennätyksiä rikkovia. Totta, itse kone ei ole vielä täysin luotettava ja vaatii virheenkorjauksen. Fasistinen diktaattori on kuitenkin jo antanut uusien, edistyneempien hävittäjien ominaisuudet... ME-262 painaa yli kuusi tonnia, mikä tarkoittaa, että siellä on jonkin verran ylikuormitusta. Hävittäjäkoneen on oltava pieni, halpa ja ketterä. Tässä suhteessa ME-163 voisi olla melko hyvä, mutta sen rakettimoottori on liian pakotettu ja toimii vain kuusi minuuttia (tai pikemminkin se toimii edelleen!), mikä tarkoittaa, että kantama on vain sadan kilometrin säteellä. . Blitz-tyyliseksi pommikoneeksi tai suojahävittäjäksi Englannin armada-hyökkäyksiä vastaan, se ei tietenkään sovi.
  Mutta ME-262 voi kuljettaa tonnia pommeja, eli yhtä paljon kuin Pe-2, Neuvostoliiton etulinjan lentokone. Eli erinomainen ratkaisu sekä hävittäjiin että tukijoukkoon. Miksei kuitenkaan luoda hävittäjä Comet ME-163:n tyyliin, mutta ilman rakettimoottoria, mutta suihkuturbiinimoottorilla? He yrittivät parantaa "Cometta" ja näyttivät pidentävän lentoaikaa 15 minuuttiin (tämä on jopa 300 kilometriä), mikä on yleisesti hyväksyttävää Britannian taistelussa. Lontooseen pääsee vielä Normandiasta... Vaikka kaikki ei olekaan niin itsestään selvää, pitää myös pommittaa ja palata takaisin, eikä viisitoista minuuttia ollut niin nopeaa. Jatkossa raketti- ja suihkuhävittäjät tunnustettiin ilmailun umpikujaksi. Mutta "Comet" -malli on erittäin mielenkiintoinen, sen pieni koko ja keveys, mikä tarkoittaa, että se on halpa ja ohjattavissa.
  Lisäksi on myös erittäin lupaavia, yleensä 800 kiloa painavia hävittäjiä, sellaisia, että niitä voidaan käyttää ilmataisteluissa. Totta, niiden lyhyen kantaman vuoksi lentoja niillä voidaan suorittaa vain puolustustaisteluissa, tai ne voidaan toimittaa Lontooseen... Kuljetuksilla , ja ota sitten lentäjät takaisin. Sinun täytyy miettiä sitä täällä. Todellisessa historiassa purjelentokoneilla ei koskaan ollut aikaa taistella, ja jostain syystä Koreassa Neuvostoliiton lentokenraalit eivät uskaltaneet kokeilla tätä ideaa. Yleensä se ei ole surullista, mutta Korean sodan aikana amerikkalainen lentäjä oli ensimmäinen, joka saavutti voittoja. Joten jenkejä ei pidä aliarvioida.
  Lennon päätyttyä nuori vaaleatukkainen tyttö hyppäsi ulos ohjaamosta ja juoksi Fuhrerille täydellä nopeudella.
  Riisuttu natsi ykkönen ojensi kätensä hänelle suudelmaa varten. Hienoa on se, että tytöt rakastavat sinua, ja kaikki saksalaiset, tai pikemminkin melkein kaikki muutamaa keskitysleirin vankia lukuun ottamatta, näyttävät olevan vilpittömästi jumaloitava Fuhrer. Lentäjä sanoi innostuneena:
  - Tämä on yksinkertaisesti upea kone, siinä on niin nopeus ja voima. Revitään kaikki leijonanpennut erilleen kuin kuumavesipullo korvikeesta!
  Fuhrer hyväksyi tytön impulssin:
  - Tottakai revitään, mutta... Koneen virheenkorjaus pitäisi tehdä nopeammin, ja tämä koskee erityisesti moottoreita. Tässä tietysti tarvitaan radikaaleja toimenpiteitä niiden parantamiseksi, mutta jos jotain, johtaja-suunnittelija auttaa!
  Kaikki haukkuivat yhteen ääneen:
  - Kunnia suurelle füürerille! Auttakoon Providence meitä!
  Kolmannen valtakunnan hymni alkoi soida ja Hitlerjugentin nuoria taistelijoita liikkui eteenpäin. Neljätoista-seitsemäntoista vuotiaat pojat marssivat rumpuun erikoiskokoonpanossa. Ja sitten tapahtui mielenkiintoisin asia: Saksan naisliiton teini-ikäiset tytöt marssivat. He olivat lyhyissä hameissa, kaunokaisten paljaat jalat houkuttelivat miesten katseita. Tytöt yrittivät nostaa jalkojaan korkeammalle, mutta samalla vetivät varpaitaan taaksepäin ja asettivat varovasti kantapäänsä. Viihdyttävä näkemys kaunottareista, joilla on moitteeton hahmo... Kasvot olivat todella erilaiset ja jotkut nuoret fasistit olivat hieman töykeitä, melkein maskuliinisia, ja he myös vääristelivät niitä. Varsinkin kun he toivat kulmakarvansa yhteen.
  Esthete Adolf huomautti:
  - On välttämätöntä, että pojat ja tytöt saavat fyysistä koulutusta laajemmassa mittakaavassa. Ja tiedän, että tässä asiassa tehdään paljon, erityisesti Jungfolkissa, mutta tarvitaan osallisuutta ja spartalaisten menetelmien omaksumista. Tietysti varkauksiin kannustamisen lisäksi... Poikistamme ja tytöistämme tulee kasvaa kunnollisia ja samalla häikäilemättömiä ihmisiä.
  Ylipäällikkö pysähtyi. Kenraalit olivat hiljaa, luultavasti pelkäsivät vastustaa, mutta eivät halunneet vahvistaa ilmeistä. Fuhrer jatkoi:
  - Sota ei ole vitsi, vaan armottomuus vihollisia kohtaan on yhdistettävä keskinäiseen apuun ja veljeyden tunteeseen tovereita kohtaan. Tämä meidän on juurrutettava jokaiseen... Uusi superihminen on armoton muita kohtaan, mutta vielä enemmän hänen täytyy olla armoton itseään kohtaan. Sillä alempiarvoisuus on ensin hävitettävä sielustaan, ja sitten heikko ihmisruumis nousee ylös!
  Toinen tauko... Kenraalit ja suunnittelijat tajusivat yhtäkkiä ja alkoivat taputtaa kiivaasti. Fuhrer vaikutti tyytyväiseltä:
  - Tämä on parempi, mutta nyt haluaisin nähdä ilmataistelun jäljitelmän. Niin mahtavaa ja tuhoisaa...
  Heinkel tiedusteli arasti:
  - Elävällä ammuksella tai kuorilla, Fuhrer?
  Natsi numero yksi nyökkäsi:
  - Tietenkin taistelulajien kanssa. Lisäksi haluaisin tarkastella poistolaitteen vaikutusta. Loppujen lopuksi sinä työskentelet sen parissa... - Fuhrer pudisti nyrkkiään. - Kun se vihdoin valmistuu ja massatuotantoon. Loppujen lopuksi kokenut lentäjä on kokenut lentäjä, jota on suojeltava tulevia taisteluita varten!
  Fuhrer-Terminator päätti kuitenkin näyttää suunnittelijoille ulostyöntölaitteen nykyaikaisemman muotoilun. Tämän järjestelmän pitäisi olla vähemmän hankala, yksinkertaisempi ja kevyempi. No, edullinen squib, jonka saksalainen teollisuus jo hallitsee, sopii tähän tarkoitukseen varsin hyvin.
  Kaavio piti piirtää tien päällä, mutta Hitler oli todella hyvä taiteilija, ja hän piirsi selkeästi, nopeasti, kaavioiden ja käännösten linjat olivat tasaisia ja selkeitä ilman viivoja tai kompasseja. Osuma-Terminaattorin mielestä oli tietysti outoa, että saksalaiset, joilla oli yleisesti ottaen niin vahva ja jossain määrin edistynyt ideologia kuin kansallissosialismi ja totalitaarinen järjestelmä, vuotivat sodan venäläisille. Ehkä tämä johtuu siitä, että venäläiset sotilaat olivat vahvempia ja sitkeämpiä kuin saksalaiset ja oppivat taistelemaan nopeammin.
  Yleisesti ottaen, jos tarkastellaan sodan kulkua kokonaisuutena, niin venäläiset, tai pikemminkin Neuvostoliiton armeija, oppivat taistelemaan, mutta saksalaiset näyttivät unohtaneen kuinka... Heidän komentonsa teki päätöksiä ensimmäisellä tasolla. -luokkalaiset, ja ehkä jopa alhaisempi, jos ekalla on kokemusta sotilasoperaatioiden suorittamisesta reaaliaikaisissa strategioissa. Ja se, että joskus kuusivuotiaat lapset johtavat niin taitavasti virtuaalisia armeijoita, ovat jotain, josta he, Zhukov ja Mainstein voivat oppia. Jotkut tutkijat pitävät kuitenkin sekä Žukovia että Mainsteinia keskinkertaisina. Ristiriitaisuuksia on myös laitteiden, erityisesti kaapattujen ranskalaisten laitteiden, määrässä. Hitlerin muisti (hyvä muisti, varsinkin kun hän oli vielä terve!) viittasi siihen, että ranskalaisilta vangittiin 3600 panssarivaunua, erittäin vaikuttava luku... Jotkut mallit, kuten SiS -35, olivat panssarissaan ylivoimaisia . T-34 vain etupanssarissa. Joten tämä tankki voidaan valmistaa helposti ranskalaisissa tehtaissa, paitsi ehkä korvaamalla 47 mm ase pitkäpiippuisella 75 mm aseella. Itse asiassa tämäkään ei ehkä riitä. Iso-Britannia ja USA yleensä ovat panssarivaunuissaan aina arvostaneet eniten panssaria. Esimerkiksi 40 tonnin Churchillin panssari oli 152 millimetriä verrattuna IS-2:n raskaan panssarivaunun 120 millimetriin.
  Fuhrer kertoi suunnittelijoille jotain muuta:
  - Meillä on tarpeeksi tuulitunneleita, joten etsi koneesta optimaalisempaa mallia ja luo virtaviivaisia muotoja, viemättä asiaa kalliisiin testeihin, joissa myös parhaat ässämme kuolevat. Esimerkiksi lentokoneen lentävä siipimalli on erittäin tehokas, varsinkin jos paksuutta ja kaltevuuskulmaa voidaan muuttaa. Annoin jo piirustuksen, joten hännänttömän pitäisi olla valmis. Jopa Yumo-moottorilla sen arvioitu nopeus on jopa 1100 kilometriä tunnissa. Joten mene eteenpäin, mutta älä ole röyhkeä!
  Sitä seurasi lounas raittiissa ilmassa, palvelijatytöt järjestivät pöytiä ja tuoleja. Kaunista... Mutta mitä uudistuksia kansallissosialismissa pitäisi tehdä? Kuten vähentää vihollisten määrää mahdollisimman paljon ja saada ystäviä. Älä esimerkiksi korota saksalaista rotua joka käänteessä ja saatat jopa lopettaa kansojen jakamisen luokkiin. Kansakuntien jakoa alempiarvoisiin ja arjalaisiin kansakuntiin ei kuitenkaan ole vielä virallisesti laillistettu. Tämä yksinkertaistaa asioita.
  Kaunis tyttö palvelijoiden joukosta istuutui Fuhrerin viereen ja pani kätensä hänen paljaalle polvelleen. Cooed:
  - Ajatteletko jotain, Fuhrer?
  Natsidiktaattori ja samalla virtuaalipelaaja piristyivät. Hän huomasi, ettei hän ollut vieläkään saanut valmiiksi kasviskeittoaan ja hedelmäsalaattiaan. Fuhrer suuteli tyttöä huulille, tunsi hänen nuorekkaan, makean tuoksunsa ja sanoi:
  - Menet autoon kanssani. Ja te kaikki töihin, syömisen aika on ohi.
  Ja jälleen, valtion vaihteet, vaikkakaan ei aivan öljytty mekanismi, alkoivat kääntyä. Paluumatkalla Fuhrer rakasteli kaunotarin kanssa ja oli jopa yllättynyt, mistä hän sai niin paljon energiaa ja voimaa. Loppujen lopuksi he sanoivat, että Fuhrer oli impotentti ja yleisesti oletettavasti vammainen, koska hänellä oli kuppa (valhe) ja hänet kastroitiin (täysi fiktio!).
  Kaikki ei kuitenkaan suju 22. kesäkuuta 1944, vaan sota Neuvostoliiton kanssa on jatkunut kolme vuotta. Mutta voittoa ei ole näköpiirissä, ja Saratov pitää edelleen kiinni. Stalin käski tätä kaupunkia puolustaa hinnalla millä hyvänsä.
  Kaikista tappioista huolimatta sotilasvarusteiden tuotanto on melko korkea. Uudet IS-2-tankit osoittautuivat varsin tehokkaiksi. Jopa lyömättä yksittäisiä saksalaisia ajoneuvoja edestakaisin, he sammuttivat ne melko pitkän matkan päästä.
  Joten natseilla oli melko vaikeaa. Mutta heillä oli suuri etu. Taivaalla taisteli jo useita ME-262-suihkukoneita. Ja hän on vakava vastustaja.
  TA-152 osoittautui kuitenkin yleisesti ottaen merkittäväksi asetyypiksi.
  Sillä välin Stalin piti myös viestintäkokouksen sodan alkamisen kolmantena vuosipäivänä ja alkoi kysellä sotilasjohtajilta, mitä he ajattelivat ja miten rintamien tilannetta voitaisiin parantaa.
  Zhukov ehdotti johtajalle:
  - Jos vain puolustamme itseämme ja torjumme uhkaukset, häviämme epäilemättä. Meidän täytyy hyökätä!
  Stalin nyökkäsi voimakkaasti:
  - Olla samaa mieltä! Mutta missä!
  Marsalkka Zhukov ehdotti:
  - Vaikka Leningrad ei ole antautunut, se pitäisi vapauttaa!
  Marsalkka Vasilevski suostui:
  - Kyllä, tämä on mielestäni paras vaihtoehto!
  Stalin kohautti olkapäitään ja huomautti:
  - Jos osumme taas Tihviniin, he odottavat meitä siellä, ja me juuttumme tai putoamme ansaan!
  Marsalkka Žukov nyökkäsi hyväksyvästi:
  - Aivan oikein, toveri Stalin! Mutta ehdotan, että Suomen joukkoja vastaan Petroskoissa hyökätään. He eivät ole niin vahvoja, ja voimme yllättää vihollisen!
  Stalin vastasi hymyillen:
  - Se on loogista, toveri Zhukov. Joten etene Petroskoihin. Ja tuo meille voitto!
  Näiden sanojen jälkeen useat tytöt tulivat lyhyissä valkoisissa hameissa ja paljain jaloin. He toivat pulloja punaviiniä ja lasit voileipiä ja mustaa kaviaaria. Stalin otti sellaisen voileivän ja juoessaan sitä sanoi:
  - Joten juodaan varmistaaksemme, että kykymme vastaavat aina tarpeitamme.
  Voznesensky huomautti:
  - Panssarivaunujemme panssarin laatu on melko heikko. Ja ehdotan, että IS-2:sta ja T-34-85:stä tehdään kevyempiä, nopeampia ja ohjattavampia vähentämällä panssaria. Tämä säästää sekä metallia että tekee näistä koneista käytännöllisempiä.
  Stalin kohautti olkapäitään ja huomautti:
  - Ehkä... Mutta en kannata tankkien tekemistä vanerista!
  Voznesenski huomautti vakavasti katsoen:
  - Mutta ehkä ei ole huono idea tehdä osa säiliöistä lähes kokonaan puusta. Voit tarkistaa, miltä se näyttää käytännössä!
  Žukov nyökkäsi hyväksyvästi ja purskahti puheeseen:
  - Kolmekymmentäneljästä voidaan tehdä kevyempiä, ne ovat edelleen liian hauraita ja nopeuden ja ohjattavuuden lisääminen voisi parantaa niiden kestävyyttä. Lisäksi vaihdelaatikko on parantunut ja tämä kompensoi painon noususta johtuvaa ergonomian heikkenemistä. Mutta teräksen heikko laatu tekee 90 millimetristä mitään voimakkaita saksalaisia aseita vastaan. Lisäksi saksalaiset poistavat tuotannosta yksinkertaisen "Pantherin" ja T-4:n, ja Kolmannessa valtakunnassa tiedustelupanssarivaunujen lisäksi sarjakäyttöön tulee vain "Panther"-2, jossa on 88 mm:n tykki. Mutta panssarivaunumme eivät voi taistella sitä vastaan kaukaa. Ja vielä enemmän, niiden nopeutta pitäisi lisätä!
  Stalin nyökkäsi:
  - Vapauta osa T-34-85:stä ja IS-2:sta vain luodinkestävällä suojauksella ja tarkista ja seuraa sitten, kuinka tämä vaikuttaa niiden taistelutehokkuuteen. Ja työtä SU-100:n parissa pitäisi nopeuttaa. Ehkä hylkäämme kolmekymmentäneljästä ja IS-2:sta ja valitsemme yksinomaan tämän itseliikkuvan aseen.
  Marsalkka Vasilevsky huomautti:
  - Tämä on mielenkiintoinen ajatus. Mutta SU-100 voi lyödä vihollisia aluksella vain kääntämällä koko runkoaan...
  Stalin murisi:
  - Tee siitä lyhyempi, jotta se liikkuu nopeammin... Ja mieluiten matalammalla siluetilla. Mutta me tarvitsemme tätä itseliikkuvaa asetta kuin ilmaa!
  Zhukov kysyi:
  - Teidän ylhäisyytenne... Saratov kestää toistaiseksi, mutta kaatuu pian. Olisi tarpeen kehittää suunnitelma Moskovasta vietyjen evakuoimiseksi Kuibyshevistä. Mitä sinä henkilökohtaisesti ajattelet?
  Stalin vastasi ankarasti:
  - Ilmeisesti meidän on evakuoitava Sverdlovskiin. Mutta voit silti työskennellä Moskovassa. Meillä on täällä kokonainen maanalainen kaupunki. Pystymme vakavasti pitämään siitä kiinni.
  Vasilevski murisi:
  - Moskova on pidettävä hinnalla millä hyvänsä, kuten Saratov!
  Stalin käski:
  - Vastahyökkäys saksalaisia vastaan Donin ja Volgan välissä. Meidän on suunnattava voimamme. Pidä Saratovia hinnalla millä hyvänsä, viimeiseen veripisaraan asti. Käytä kaikkia keinoja, jopa kamikazea.
  Zhukov vahvisti:
  - Olkoon niin, oi mahtava!
  Stalin kääntyi Jakovleviin:
  - No, suunnittelija, onko sinulla ideoita?
  Apulaiskomisario vastasi huokaisten:
  - Suihkuilmailua olisi luotava, mutta se ei ole vielä mahdollista. Ja Jak-3 vaatii korkealaatuista duralumiinia, jota meillä ei ole!
  Stalin nyökkäsi:
  - Tiedän! Jak-9:n pitäisi olla palveluksessamme. Ja se pitäisi vapauttaa niin paljon kuin mahdollista! Ja lisää hävittäjien tuotantoa.
  Jakovlev huomautti:
  - Saksalainen TA-152 on samanaikaisesti hyökkäyslentokone, etulinjan pommikone ja hävittäjä. Olisi hienoa, jos voisimme luoda tällaisen monikäyttöisen koneen!
  Stalin tuki suunnittelijaa:
  - Tämä on hyvä idea, toveri Jakovlev! Jos esimerkiksi kehität LAGG-7:ää hieman, se voidaan muuntaa sekä hyökkäyslentokoneen että etulinjahävittäjän sekoitukseksi!
  Jakovlev vahvisti helposti:
  - Tämä on mahdollista, toveri Stalin... Mutta se vie aikaa. Ja lentokone voi osoittautua kalliiksi.
  Korkein komentaja löi vihaisesti nyrkkiään pöytään ja murisi:
  - Tee siitä halvempi! Ja ylipäätään, kuinka paljon tästä aiheesta voi spekuloida? Tarvitsemme universaalin lentokoneen tuottaaksemme vain tämän. Ja tämä voisi olla tie ulos.
  Jakovlev huomautti:
  - IL-2 on melko yksinkertainen valmistaa ja sen suunnittelu on kehitelty. Sitä ei vielä tarvitse poistaa. Se on melko kestävä lentokone, vaikka tällä hetkellä sen lento-ominaisuudet ovat vanhentuneet. Mutta jokaisella pilvellä on hopeinen vuori. Olemme hyviä pommittamaan vihollisen varusteita.
  Zhdanov huomautti vihaisesti:
  - Ilmailumme on oltava vähintäin vahvin!
  Jakovlev nyökkäsi:
  -On pakko! Mutta toistaiseksi lentäjämme ovat maailman parhaita: Anastasia Vedmakova ja Akulina Orlova!
  Stalin nyökkäsi hyväksyvästi:
  - Näillä tytöillä ei ole vertaa, ja seuraavien 25 alas ammutun vihollisen lentokoneen aikana annan heille toisen Neuvostoliiton sankarin tähden!
  Zhukov ehdotti innostuneesti:
  - Sinun pitäisi juoda tästä!
  Beria lauloi iloisesti:
  - Me, muistaessamme kaiken, historia tuomitsee,
  Hänen vuoronsa tulee oikeudenkäyntiin...
  Kuin aurasta atomiaseisiin,
  Hän johti maata luottavaisesti eteenpäin!
  Kun sotilasneuvoston jäsenet neuvottelivat, tytöt taistelivat.
  Ja paljain varpaillaan he kaatavat natseja ja nämä paljasjalkaiset kaunokaiset tekevät urotekoja.
  Ja he laulavat:
  - Uskomme, että koko maailma herää,
  Fasismille tulee loppu...
  Ja aurinko paistaa -
  Kommunismia valaiseva polku!
  . LUKU nro 10.
  Kesäkuun loppuun mennessä saksalaiset katkaisivat Saratovin, ja 1. heinäkuuta 1944 he käyttivät ensimmäistä kertaa mahtavaa Sturmmausta. Tämä 650 millimetrin raketinheittimellä varustettu ajoneuvo laukaisi tappavia ohjuksia, jotka jakavat kokonaisia kaupunginosia.
  Tytöillä, jotka ajoivat tätä konetta, oli yllään vain pikkuhousut, ja he julkaisivat äärimmäisen tuhoavan kuoleman lahjoja.
  Tyttöjen paljasjalkaiset pikkuhousut olivat punaisia, mustavalkoisia. Ja he toivat tappavia kuolemanlahjoja.
  Heidän komentajansa Faina ravisti punaisia nännejään ja lauloi:
  - Kunnia Ristiritarien aikakaudelle!
  Saavumme maailmankaikkeuden loppuun!
  Ja soturit kiljuivat ja hyppäsivät.
  Yksi heistä, Margaret, huomautti:
  - Kaikkivaltias Jumala on kanssamme!
  Faina oli samaa mieltä:
  - Tietysti! Ja Kolmas valtakunta voittaa varmasti!
  Tyttö polki paljain jalkansa ja lauloi:
  -Kun olemme yhdessä, olemme voittamattomia! Kun olemme yhdessä, olemme voittamattomia!
  Niinpä soturit ampuivat ja polkivat ja hyppäsivät paljain jaloin. Suurimman luokan soturit.
  Irma toimittaa myös kuoren automaattisen ajon kautta ja karjuu:
  - Meitä odottaa suuri voitto!
  Tytöt ovat tietysti niitä, jotka eivät koskaan anna periksi. Ja he tuhoavat Neuvostoliiton asemat valtavalla innolla.
  Albina ja Alvina ovat parhaimmillaan, kuten aina, ja osoittavat aggressiivista tyyliään. He ovat tyttöjä, totta puhuen: super!
  Albina, joka kaataa neuvostoautoa paljain varpaillaan, sanoo:
  - Olen supertyttö!
  Alvina, joka kaataa seuraavan kohteen paljaalla kantapäällään, hyppää ylös ja koukistaa vatsalihaksiaan, huudahtaa:
  - Olen niin soturi, että olen täysin voittanut kaiken!
  Näin sotureiden tiet erosivat.
  Gerda päätti yhdessä Charlotten kanssa kokeilla toista saksalaista uutuutta.
  Toistaiseksi vain E-25-itseliikkuva ase voi ilmestyä melko suuria määriä - se on melko yksinkertainen valmistaa ja halpa. Vaikka tämä malli on yksi ensimmäisistä. Tässä kaksi tyttöä bikineissä makaa siinä. Ajoneuvo on alle puolitoista metriä korkea ja tämän ansiosta se on niin hyvin suojattu ja aseistautunut suhteellisen pienellä painolla.
  Kaksi tyttöä, Charlotte ja Gerda makuulla, ampuivat Neuvostoliiton aseita. Heidän edessään liikkuivat radiolla ohjatut pienet autot raivaten miinakenttiä.
  Punainen Charlotte ampui tykin. Hän pudotti alas Neuvostoliiton aseen ja ravisteli rintaansa, jota tuskin peitti ohut kangaskaistale. Ja hän huusi:
  - Hyperplasman raivoava tuli!
  Ja sitten Gerda lyö häntä paljain varpain. Ja hän huutaa:
  - Olen erittäin siisti tyttö enkä paha...
  Itseliikkuva ase liikkuu itse. Ja välillä se pysähtyy. Hänen etupanssarinsa on voimakkaasti kalteva, mikä antaa hyvän suojan. Neuvostoliiton aseiden ammukset ovat herkkiä kimmolle. Eikä mikään uhkaa tällaista itseliikkuvaa asetta. Ne voivat silti osua kylkeen. Mutta tytöillä ei ole kiirettä. Tehokas itseliikkuva ase on panssarin lävistysvoimaltaan parempi kuin edelleen kehitteillä oleva SU-100, ja se on myös paremmin suojattu, liikkuvampi ja samalla kevyempi.
  Ja puna-armeijalla on vähän kuivausrumpuja, tai pikemminkin se on vielä vasta suunnitteluvaiheessa. Pääasiassa T-34-85 panssarivaunu, joka ei ole tarpeeksi tehokas aseillaan ja jolla on heikko panssari. Ja saksalainen itseliikkuva ase E-25 on muuten kevyempi, paljon vahvempi panssarissa ja aseissa.
  Tytöt taistelevat... Erittäin kaunis ja nuori. Ja heidän itseliikkuvat aseensa pommittavat ja heittävät...
  Heinäkuu on kuuma, ja kuumassa autossa olevien tyttöjen ruumiit kiiltävät hiesta. He eivät voi luovuttaa ja vetäytyä.
  Gerda huomauttaa:
  - Wehrmachtin jumalat ovat ilmeisesti vahvoja,
  Mutta he eivät auta heikkoja...
  Jos Adolfin syy on totta -
  Luo maailmanvalta!
  Charlotte lauloi innostuneesti:
  - Kyllä, taikuus tarvitsee "pantterin" ja "tiikerin",
  Vuodata lisää verta kaikesta kohtalosta huolimatta...
  Eikä siinä tarvita epäilyksiä ja kiihkeitä pelejä,
  Anna koko rotu maan päällä pudota polvilleen!
  Mutta nämä ovat saksalaisia tyttöjä, ja Neuvostoliiton tytöt taistelevat toisella puolella.
  Joten edessä oleva taistelu on vakavin. Natasha ja Anyuta ampuvat voimakkaasta laivan aseesta ja huutavat:
  - Lippumme on Berliinin päällä!
  Ja he paljastivat valkoiset, helmiäishampaansa. Etkä voi estää tyttöjä miinoilla.
  Kaksi kuorta osui rungon yläosan etupanssariin... He kimppuivat. Ei, IS-2 on vakava auto, etkä voi ottaa sitä niin helposti.
  Mutta tyttöjen oikealle kädelle liikkuva IS-1 näyttää saaneen iskun korkeapainekanuunasta ja pysähtyneen. Vahingoitti komean miehen.
  Alenka, koukistaen vatsalihaksiaan, laulaa:
  - Kaikki mahdoton on maailmassamme mahdollista, Newton huomasi, että kaksi ja kaksi tekevät neljä!
  Taistelut jatkuvat edelleen tasaisesti. Neuvostoliiton tykki osui saksalaisiin. Suuri Marusya lisää kuoret housuihin. Tämä on tyttöjen elämä ja kohtalo. Ja he laulavat:
  - Kukaan ei estä meitä, kukaan ei voita meitä! Venäjän sudet murskaavat vihollisen, venäläiset sudet - tervehdys sankareille!
  Augustine ampuu konekivääreitä, sanoo:
  - Pyhässä sodassa! Siitä tulee voittomme! Venäjän lippu eteenpäin, kunnia kaatuneille sankareille!
  Ja taas murha-ase pauhaa ja kuuluu:
  - Kukaan ei estä meitä, kukaan ei voita meitä! Venäjän sudet murskaavat vihollisen, heillä on kova käsi!
  Maria, tämä kultahiuksinen tyttö ohjaa tankkia ja vinkkaa:
  - Murskataan fasistit lujasti!
  Saksalaisilla on vaikeuksia, myös taistelut raivoavat taivaalla. Mutta toistaiseksi Yak-9 on nopeudeltaan ja aseistukseltaan liian paljon huonompi kuin saksalaiset merkit. Taistelu etenee epätasaisesti.
  Marcel, tämä upea ässälentäjä, teki hyvän uran sotavuosina. Tarkemmin sanottuna upea ja upea. Saavutettuaan sataviisikymmentä lentokonetta hän sai Rautaristin Ritariristin hopeatammenlehtimiekoilla ja timanteilla. Saavuttuaan neljäsataa pudonnutta lentokonetta hän sai Rautaristin Ritariristin kultaisilla tammenlehdillä, miekoilla ja timanteilla. Hän sai viidestäsadasta lentokoneesta Saksan kotkan ritarikunnan timanteilla ja seitsemänsataaviisikymmenen jälkeen Rautaristin ritariristin platinatammenlehdillä miekoilla ja timanteilla. Ja saavutettuaan tuhannen lentokoneen hän sai Ritariristin suuren ristin.
  Ainutlaatuinen lentäjä pystyi saavuttamaan monia ilmavoittoja. Ja hän oli vielä elossa. Marcel ylennettiin äskettäin kenraaliksi. Mutta hän lensi silti yksityislentäjänä.
  Kuten sanotaan, se ei pala tulessa tai vedessä . Monien vuosien sodan aikana Marcel sai metsästäjän vaiston. Hänestä tuli superlegendaarinen lentäjä ja erittäin suosittu.
  . Mutta hänellä oli toinen vahva kilpailija - Agave ja Albina ja Alvina, jotka kumpikin ylittivät tuhannen pudonneen auton luvun. Ja Agave tavoitti Marcelin hyvin nopeasti. Mutta hän on vielä hyvin nuori, eikä ole vielä menettänyt yhtäkään taistelijaa.
  Tyttö painoi polkimia paljain, kaiverretuin jaloillaan ja ampui ilmatykkejä. Ja nyt neljä Neuvostoliiton IL-2-ajoneuvoa ammuttiin alas.
  Agave nauraa ja sanoo:
  - Jossain määrin olemme kaikki narttuja! Mutta minulla on teräshermot!
  Ja taas tyttö kääntyy pois. Se ampuu alas seitsemän Neuvostoliiton lentokonetta yhdellä purskeella - kuusi PE-2:ta ja yhden TU-3:n, ja vinkua:
  - Yleensä, jos en ole super, olen hyper!
  Agave on tietysti narttu. Pilotti Luciferista. Todella kaunis hunajablondi.
  Täällä hän ampuu toisen purskeen ja ampuu alas kahdeksan Neuvostoliiton Jak-9-lentokonetta kerralla ja piippaa:
  - Olen luovin ja reaktiivisin!
  Tyttö ei todellakaan ole tyhmä. Hän voi tehdä kaiken ja voi tehdä kaiken. Et voi kutsua häntä yksityiseksi.
  Ja hänen jalkansa ovat niin ruskettuneet, niin sirot...
  Mutta Mirabela taistelee häntä vastaan... Pokryshkin oli pitkään Neuvostoliiton paras ässä. Hän keräsi viisi Neuvostoliiton sankarin kultaista tähteä ampumalla alas satakaksikymmentäseitsemän lentokonetta. Mutta sitten hän kuoli. Sitten kukaan ei pystynyt rikkomaan hänen ennätyksiään. Anastasia Vedmakovan ja Akulina Orlovan lisäksi. Ja vasta äskettäin Mirabela ohitti myös Kozhedubin repaleella Jak-9:llä. Ja amputtuaan alas yli satakahdeksankymmentä lentokonetta, hänestä tuli seitsemänkertainen Neuvostoliiton sankari.
  Tämä on terminaattorityttö! Joku hänen kaltaisensa pysäyttää laukkaavan hevosen ja astuu palavaan kotaan.
  Ja vielä viileämpää.
  Mirabelalla oli vaikea kohtalo. Päädyin lasten työvoimasiirtokuntaan. Paljain jaloin ja harmaa kaapu yllään hän kaatoi metsän ja sahasi runkoja. Hän oli niin vahva ja terve. Kovissa pakkasissa hän käveli paljain jaloin ja vankilassa pyjamassa. Ja ainakin kerran aivastaisin.
  Tietysti tämä ilmiö havaittiin myös rintamalla. Mirabela taisteli pitkään jalkaväessä ja tuli sitten lentäjäksi. Mirabela sai ensimmäisen tulikasteensa Moskovan taistelussa, jonne hän meni heti siirtokunnan jälkeen. Ja siellä hän osoitti olevansa siisti.
  Hän taisteli paljain jaloin ja melkein alasti kovassa pakkasessa, joka kirjaimellisesti halvaansi Wehrmachtin. Hän oli niin pirun voittamaton tyttö. Ja hän onnistui perusteellisesti.
  Mirabela uskoi Neuvostoliiton välittömään voittoon. Mutta aika kuluu. Uhreja tulee yhä enemmän, mutta voittoa ei tule. Ja siitä tulee todella pelottavaa.
  Mirabela haaveilee voitoista ja saavutuksista. Hänellä on seitsemän Neuvostoliiton tähteä - tämä on enemmän kuin kukaan muu! Ja hitto, hän ansaitsee palkintonsa! Ja hän kantaa edelleen sotilaallista ristiä. Vaikka Stalin myöhemmin tapetaan, hänen työnsä elää!
  Tyttö tulee sisään ja hengailee... Ammuu alas uusimman saksalaisen XE-162:n ja vinkua:
  - Taitolento! Ja helvetin uusi porukka!
  Todella siisti tyttö. Todellinen kobra pystyy paljon.
  Mirabela on uusi tähti...
  Taistelut jatkuvat useita päiviä, kunnes tulee uusi viikko ja 8. heinäkuuta 1944... Neuvostoliiton IS-2 sai vaurioita teloihin ja teloihin - sitä korjataan. Kyllä, niin julma ja armoton sota. Ja kuinka kauan se kestää?
  Ja nyt Gerda on ohittanut Kniselin ja Wittmannin tuhoutuneiden tankkien määrässä.
  Kuinka he voivat välttää liikkumista? He tappelevat paljain jaloin ja vain bikineissä. Tytöt pitivät toisen tauon ja kiduttivat taas neuvostolapsia. Ja nyt he lähestyivät kolmesataa tuhoutuneen tankin määrää. Ja he saattoivat luottaa ennennäkemättömään palkkioon: Rautaristin Ritariristin tähteen, jossa on hopeatammenlehtiä, miekkoja ja timantteja.
  Nämä ovat tytöt!
  Gerda ampuu Neuvostoliiton autoa. Hän repii tornin irti ja huutaa:
  - Olen paska!
  Ja hän ampuu taas. Läpäisee T-34-85. Ja huutaa:
  - Kotimaa Saksa!
  Tyttö nykii. Ja hän on erittäin aktiivinen... Kyllä, hänellä on niin strateginen sarja. On jo heinäkuun puoliväli 1944... Sota jatkuu ja jatkuu... Ei halua loppua. Puna-armeija yrittää edetä eri paikoissa. Mutta ole varovainen, henkilöresursseja on vähän jäljellä.
  Ja Venäjä vuotaa verta.
  Esimerkiksi Hans Feuer. Nuorin ensimmäisen luokan rautaristin ritarikunnan saaja. Ja sitten hänestä tuli nuorin Rautaristin Ritariristin ritarikunnan saaja Neuvostoliiton kenraalin vangitsemisesta.
  Kyllä, tämä on todella siistiä.
  Ja pojat osoittavat olevansa erittäin siistejä.
  Hans Feuer on epätoivoinen taistelija. Poika taistelee kuin jättiläinen, kylmässä, helteessä, kesällä ja talvella, jalassa vain shortsit.
  Lapsi heittää kranaatteja paljain varpaillaan ja hänestä tuli legendaarinen.
  Tämä on todella siistiä!
  Hans tuli kuuluisaksi vuosisatojen ajan! Vaikka vain anti-sankarina!
  Ja ylipäätään täällä on meneillään niin uskomaton ja intensiivinen sota... Kaikki tekoäly hiipuu.
  Agave on jälleen taivaalla ja ampuu alas Neuvostoliiton ajoneuvoja. Hän on metsästäjä ja saalistaja. Iskee vihollista.
  Autot, joihin hän törmäsi, putosivat alas. Ja sitten tyttö ampuu maajoukkoja. Pudottaa IS-2:n. Ja hän nauraa:
  - Olen paras! Olen tyttö, joka tappaa vihollisia!
  Ja taas se siirretään ilmakohteisiin. Tämä on tankkien ja kaikkien lentävien ja ampuvien ajoneuvojen hävittäjä.
  Mutta tässä on pieni E-5-tankki. Seitsemän tonnia painava kone. Taistelutestien läpäiseminen. Ja puree ja puree vihollista.
  Ja kun on aika laulaa, kukaan ei estä meitä tai voita meitä!
  E-5 ryntää itseään kohti ja ampuu kuten menee. Ja sellaista tankkia ei voida pysäyttää. Ja kuoret kimmoivat.
  Ja autossa istuu kymmenenvuotias poika Friedrich ja vinkkaa:
  - Ja minusta tulee todella supertaistelija!
  Ja taas hän ampui... Ja se osuu tornin keskelle. Ja sen tuhovoima, vaikka se on pieni kaliiperi, on valtava.
  Ja taivaalla Helga taistelee. Paljasjalkainen tyttö bikineissä kirjoittaa laskuja. Ja iloitsee fantastisista onnistumisistaan.
  Hän osoittaa paljain varpaillaan Neuvostoliiton ajoneuvoa ja sytyttää sen tuleen, jolloin koko taistelusarja ammuineen räjähtää.
  Tämä on siistiä ja hullua.
  Ja Agave pääsee eteenpäin... Ja myös taistelee.
  On jo elokuu 1944... Puna-armeija ei onnistunut saavuttamaan menestystä missään. Mutta saksalaiset eivät myöskään voi edistyä merkittävästi. Valtavat maanalaiset tankit ovat menossa taisteluun. Mutta ne ovat puhtaasti taktisia.
  Tytöt ryntäsivät maan alle, tuhosivat Neuvostoliiton aseiden patterin ja palasivat takaisin.
  Samaan aikaan vangittiin pari pioneeria. Tytöt riisuivat vangitut pojat ja alkoivat kiduttaa heitä. He löivät pioneerit langalla ja paahtivat sitten paljaat kantapäänsä tulessa. Sitten he alkoivat murtaa varpaitani kuumilla pihdeillä. Pojat ulvoivat hurjasta tuskasta. Lopulta tytöt polttivat kuumalla raudalla tähtiä rintaansa ja murskasivat miesten täydellisyytensä saappaillaan. Viimeinen asia lopetti pioneerit ja he romahtivat kipeästä shokista.
  Lyhyesti sanottuna tytöt esittivät huippuluokan suoritusta. Mutta jälleen kerran saksalaiset eivät saavuttaneet mitään merkittävää.
  Tehokkaat itseliikkuvat aseet: "Sturmmaus", ammuttiin Neuvostoliiton asemiin. He suorittivat paljon tuhoa ja tuhoa. Mutta Neuvostoliiton hyökkäyslentokone tyrmäsi yhden ajoneuvoista, ja Krautit palasivat.
  Saratov kesti vielä elokuussa 1944. Totta, saksalaiset pystyivät valloittamaan Uralskin kaupungin Kazakstanissa ja muuttivat Orenburgia kohti.
  Täällä taas Albina ja Alvina ovat ilmassa, mutta tällä kertaa kokeellisella lentävällä lautasella. He osoittavat paljain varpaillaan painamalla joystickin painikkeita ja tekevät sen erittäin taitavasti.
  Tytöt tietysti osoittavat korkeinta taitolentoa. He vetivät kiekkonsa, ja tusina Neuvostoliiton lentävää konetta ammuttiin alas.
  Albina siristaa:
  - Raivostunut rakennusryhmä! Tulee tähtien pudotus!
  Ja hän kääntää taas autonsa ympäri. Ja tytöt tuhoavat puna-armeijan. Lisäksi perusteellisesti...
  Alvina ampuu myös alas tusinaa Neuvostoliiton lentokonetta ja vinkua:
  - Hulluja tyttöjä, eikä ollenkaan neitsyitä!
  Jälkimmäinen on totta. Pariskunnalla oli todella hauskaa miesten kanssa. Ja hän teki kaikenlaista. Tytöt rakastivat miehiä - se ilahdutti heitä! Ja varsinkin jos työskentelet kielelläsi.
  Tyttö, jolla on korkein arvo... He kiduttivat pioneeria... Ensin he riisuivat hänet ja kaatoivat pari ämpäriä vettä hänen kurkkuunsa. Sitten he toivat kuumaa rautaa turvonneeseen vatsaan. Ja kuinka ne paloivat! Pioneeri huusi hurjasta tuskasta... Siellä oli polttava haju.
  Alvina löi häntä kylkeen kuumalla langalla. Ja kuinka hän haluaa nauraa... Se on hyvin hauskaa.
  Sitten hän lauloi:
  - Olen kyllästynyt raastamaan takaosaa - Haluan kiusata onneani!
  Ja kuinka hän nauraa! Ja hän paljastaa helmihampaansa! Tämä tyttö rakastaa tappamista, mikä tyttö!
  Ja tytön jalat ovat kaikki paljaat ja sirot. Hän rakastaa kävellä paljain jaloin hiilellä. Ja myös ajamaan vangitut pioneerit pois. Ne huutavat niin paljon, kun niiden kantapäät ovat paistettuja. Jopa Alvina pitää sitä erittäin hauskana. Ja Albina on myös tyttö, totta puhuen - super! Kuinka kyynärpää vastustajaa leukaan. Ja hän huutaa:
  - Olen korkeimman luokan tyttö!
  Ja paljastaa helmihampaansa. Joka kimaltelee kuin kiillotettuna. Ja soturi on vaikuttava! Tämä voi olla jotain, jota ei voi sanoa sadussa tai kuvailla kynällä!
  Molemmat Neuvostoliiton soturit, Yakit, Laggies, Sotilaat ja Ili, kaatuvat taivaalle. Kauniat ovat aktiivisia. Niissä ei ole pienintäkään epäilystä. Ja niin villi ja hurmioitunut kauneus.
  Soturit hallitsevat ohjaussauvaa paljain jaloin ja hyökkäävät venäläisten autojen kimppuun. Painaessaan he murskaavat taistelijat aivan kuin lyövät kristallia maialla. Tytöt ovat armottomia ja armottomia. Ne sisältävät vihan voiman ja intohimon liekin. Ja luottamus voittoon. Vaikka sotaa on käyty Neuvostoliiton kanssa vasta neljä vuotta. Mutta sekään ei halua loppua. Albina ja Alvina ovat suosionsa huipulla. Ja he eivät halua perääntyä tai pysähtyä hetkeksi. Ja he liikkuvat itseään kohti ja lyövät vihollista.
  Albina, joka kaatoi Neuvostoliiton lentokoneita, huutaa:
  - Tyttö on kyllästynyt itkemään, mieluummin hukutan napakengän!
  Ja kuinka hän virnistää ja välkyttää helmiäishampaitaan. Ja kuinka hän nyt haluaa miehen. Hän rakastaa miesten raiskaamista. Hän on erittäin tyytyväinen tähän. Hän ottaa sinut ja raiskaa sinut.
  Albina karjuu:
  Tyttöjen seksi on seksiä
  Tässä on mahtava edistysaskel!
  Ja soturi purskahtaa nauramaan... Ja tappakaamme kaikki vihollisemme taas. Hänellä on paljon energiaa. Ja täynnä lihasvoimaa.
  Ja Alvina karjuu:
  - Murskataan vihollinen palasiksi!
  Ja soturi alkaa nauraa aktiivisesti! Ja kuvittelin kuinka hänen kaverinsa kävelivät. Mutta sanotaanpa, että se on mukavaa.
  Syyskuu on jo käsillä... Aurinko paistaa yhä vähemmän. Syksyn ensimmäisenä päivänä venäläiset pojat juoksevat paljain jaloin juuri sateisen lumen läpi Venäjän pohjoisilla alueilla. He nauravat itselleen, virnistävät itselleen ja näyttävät viikunoitaan saksalaisille.
  Pioneerit punaisilla solmioilla, lyhyillä hiuksilla, joista osa jopa lyhyempiä. He juoksevat ja hyppäävät. Heidän paljaat jalkansa tuskin kylmenevät. Niistä on tullut erittäin karkeita. Myös tytöt juoksevat, myös ilman kenkiä. Vaaleanpunaiset, pyöreät korkokengät kimaltelevat auringossa. Upeita Neuvostoliiton tyttöjä. Hoikka, urheilullinen, tottunut tulemaan toimeen vähällä.
  Ja kaikki virnistävät ja virnistävät hampailleen... Syksyn ensimmäinen päivä on todellista iloa ja valon ja luomisen janoa!
  Ja taivaalla on ilmataistelu. Mirabela, tämä on ykkönen Neuvostoliiton lentäjä, joka ampuu alas toisen saksalaisen koneen. Ja kuten aina, tytöllä on yllään vain bikinit. Ikuisesti nuori eikä koskaan haalistu. Sellainen on hänessä piilevä henkinen voima.
  Mirabela kuitenkin rakastaa myös sitä, kun miehet koskettavat häntä. Hän todella pitää siitä. Siksi hän on lentäjä... Kun tytön alastomaa, lihaksikasta vartaloa hierotaan miesten käsin, se on todellinen nautinto. Ja hauskaa!
  Mirabela törmää toiseen natsiautoon ja sihisee:
  - Olen panssaroitu narttu!
  Tyttö jopa osuu ohjauspaneeliin paljain, pyörein kantapäällään. Hän on upea. Ja jäljittelemätön.
  Mirabela pääsee eroon. Ja Agave lentää häntä kohti. Lopulta kaksi lähes menestyneintä naispuolista soturilentäjää tapasivat. He ampuvat toisiaan kiertotalosta. He yrittävät saada sen kaukaa. Mutta se ei onnistu kovin hyvin. Molemmat kaunottaret lentää ampumaviivalta. Ja he paljastivat hampaitaan aggressiivisesti. No naiset on narttuja. He katsovat tiukasti toisiaan silmiin. Tarkemmin sanottuna, vastakkain ja he ampuvat uudelleen. Saksalainen ME-262 X on edelleen paremmin aseistettu kuin Jak-9 T, ja Neuvostoliiton ajoneuvo ammuttiin alas...
  Mutta Mirabela onnistuu kaatumaan ja menettää koneensa ensimmäistä kertaa lentäjäuransa aikana. Pahinta on, että hän päätyi vihollisen alueelle. Ja tämä on huono. Kyllä, sellaisia ainutlaatuisia kohtalon käänteitä. Ja 1. syyskuuta 1944, jo toisen maailmansodan viidentenä vuonna, maailma muuttuu, mutta Fuhrerin sääntö vaihtoehtoisessa historiassa säilyy.
  Neuvostoliiton joukot hylkäävät Saratovin, ja Wehrmachtin armeija lähestyy Kuibyševia.
  Kovia taisteluita käydään myös Orenburgin puolesta.
  Paljasjalka Tamara taistelee siellä, heittelee räjähtäviä paketteja vihollisiinsa, työntää niitä paljain kantapäällään ja kiljuu:
  - Kunnia kommunismin maalle!
  Veronica ampuu vastustajiaan. Hän heittelee räjähdepakettia paljain varpaillaan ja huutaa:
  - Kommunismin ideoiden puolesta!
  Victoria ampuu vastustajiaan ja tekee sen kuin Robin Hood bikineissä, siristaa, heittää pommeja vihollista paljain varpaillaan ja ulvoo:
  - Kunnia kommunismin ajoille!
  Olya ampui vihollista ja niitti heitä sirpillä, otti sen ja siristi:
  - Neuvostovaltion suuruuden ja valtavan kunnian tähden!
  Ja paljain varpaillaan hän heittää jälleen räjähtävän paketin valtavaa, tuhoisaa voimaa.
  Larisa, ampui natseja, vinkaisi:
  - Maani Venäjä, olet ikuisesti Jumalan antama sinisen taivaan alla!
  Ja silmäilee kumppaneilleen...
  Natseja ampuva Agafya kehräsi:
  - Orenburg ei koskaan anna periksi! Tulemme Isänmaan vihollisia vastaan!
  Tytöt ovat päättäväisiä ja aikovat todella taistella viimeiseen veripisaraan asti.
  Orenburg pitää edelleen kiinni. Mutta 3. syyskuuta 1944 Kuibyshevin hyökkäys alkoi. Ja tämä ei tietenkään ole hyväksi Neuvostoliitolle.
  Alenka ampuu natseja ja huutaa:
  - Kommunismille, Neuvostoliiton maalle!
  Ja taas, paljain jaloin, hän laukaisee tuhoavan voiman kranaatin.
  Anyuta ampuu vastustajiaan ja huutaa:
  - Puolustetaan Kuibyshevia!
  Ja paljain varpain räjähtävä paketti heitetään suurella tappavalla voimalla.
  Ja se repii paljon vihollisia.
  Alla, joka ampuu Krautteja, siristaa ja pudistelee rintaansa:
  - Polesien kosmisille korkeuksille!
  Ja paljaalla kantapäällään hän antaa periksi kranaatille kaikkien Fritz-hyökkääjien tuhoamiseksi ja täydelliseksi kuolemaksi.
  Maria ampui natseja ja paljain jaloin heitti voimaa, joka halvaansi Fritzin, kiljui:
  - Kyytiin!
  Ja tyttö nauraa keuhkoihinsa!
  Marusya, joka ampui fasistisia ketjuja ja heitti tuhoisaa kranaattia paljain varpaillaan, twiittasi:
  - Kunnia kommunismille ja voitoille!
  Matryona huomautti hymyillen lähettäen uuden tappavan purskeen ja leikkaamalla Fritzin:
  - Isänmaa on pyhä!
  Tytöt taistelevat kuin sankareita.
  Lentävän lautasen testi onnistui vasta aluksi, mutta sitten se epäonnistui.
  Joten Albina ja Alvina taistelivat jälleen ME-309:llä, joka on heidän tyylilleen erittäin kätevä kone.
  Tytöt ampuivat Neuvostoliiton lentokoneita ja kiljuivat:
  - Erinomainen puisto ja elektroninen spagetti!
  Albina ampui vihollista kohden tarkasti, osui Neuvostoliiton autoon, osoitti paljaalla jalallaan ja vinkaisi:
  - Ensimmäinen siirtoni on kohtalokas viholliselle!
  Alvina ampui myös vihollista. Hän leikkasi sen perusteellisesti ja paljasti hampaansa ja sanoi:
  - Kommunismi on kohtaloni!
  Ja paljain varpaillaan hän osui toiseen kohteeseen.
  Tytöt tappelevat edelleen vanhassa autossa. Potkurikäyttöisiä hävittäjiä ei ole vielä poistettu tuotannosta. Lisäksi meidän on vielä totuttava suihkukoneisiin ja kehitettävä niille kokonainen infrastruktuuri. Ja tämä ei ole niin helppoa tehdä.
  Albina, joka ampui Neuvostoliiton ajoneuvoja, totesi loogisesti:
  - Luon kommunismin aikakauden ja johdan valtakunnan tähtiin!
  Ja paljaalla kantapäällään hän painaa polkimia.
  Alvina, joka ampui venäläisiä ajoneuvoja, löi suoraan niiden läpi, vinkaisi:
  - Tavoitteemme on arjalainen kommunismi!
  Ja taas soturi käytti paljaita varpaitaan. Ja hän toimi hyvin nopeasti.
  Kun molemmat tytöt palasivat, kun he olivat käyttäneet koko taisteluvarusteensa, he antoivat ruumiinsa pestä kylpylässä. Komeat kaverit löivät niitä luudilla. Albina lämmitellen huomautti:
  - Silti miehiä tarvitaan!
  Alvina oli samaa mieltä:
  - Ehdottomasti tarvitaan! Vaikka me naiset olemme paljon kauniimpia!
  Albina purskahti nauruun ja sirutti:
  - Miksi nainen tarvitsee miehiä saadakseen jonkun lyödä!
  Tytöt ovat tietysti samaa mieltä.
  Helga TA-152:lla ampui Neuvostoliiton panssarivaunuja ja löi niiden läpi hymyillen:
  - Kunnia keisarin kommunismille!
  Ja tyttö nauroi.
  Agave on taivaalla jahtaamassa Neuvostoliiton lentokoneita. Jak-9, joka on helpoin valmistaa, näkyy yhä enemmän taivaalla. Tämä auto ei kuitenkaan ole niin heikko. T-versiossa se on aseistettu 37 mm:n tykillä ja voi pistää Fritziä tuskallisesti.
  Agave ampuu kaukaa ME-262:llaan ja laulaa nenänsä kautta:
  -Olen maailman viisain, tapan vihollisia wc:ssä!
  Ja vilkuttaa enkeleilleen taivaalla.
  Mutta täällä Mirabela on taas ilmassa. Tämä tyttö ei kaikista menetyksistä huolimatta menetä sydämensä.
  Ja hän jopa alkaa laulaa, säveltäen kulkiessaan;
  Liityin komsomoliin soittaessani,
  Kaunis unelma tyttö...
  Luulin, että maailma olisi ikuinen toukokuu,
  Jokainen päivä on kevään syntymä!
  
  Mutta jostain syystä se ei onnistunut,
  Jotenkin en voi rakastua...
  No, kerro minulle kaverit
  Elämä on erittäin vahva airo!
  
  Yhtäkkiä sota jyrisi,
  Ja kuoleman hurrikaani ryntäsi...
  Ja tytöilläni on vahva kroppa,
  Voit heti asettaa itsesi hyökkäyksen kohteeksi!
  
  Usko minua, en halua luovuttaa,
  Taistele isänmaan puolesta loppuun asti...
  Kannamme kranaatteja vahvassa repussa,
  Stalin korvasi isänsä sydämissä!
  
  Warriors ovat mahtavia Venäjällä.
  Voimme suojella rauhaa ja järjestystä...
  Taivaan tähdet kastelivat samettia,
  Ja metsästäjä muuttui riistaksi!
  
  Olen paljasjalkainen tyttö tappelemassa
  Täynnä kiusausta ja rakkautta...
  Se tulee olemaan, tiedän paikan tässä paratiisissa,
  Onnea ei voi rakentaa verelle!
  
  Isänmaan suuret soturit,
  Taistelemme tiukasti Moskovan lähellä...
  Ja sitten unelma kommunismin aikana,
  Saatanan kanssa alamaailmaa vastaan!
  
  Rohkeat venäläiset kaverit,
  Että he taistelevat rehellisesti loppuun asti...
  He ampuvat konekiväärillä,
  Jos tarvitset kultaisen kruunun!
  
  Edes luoti ei voi pysäyttää meitä
  Jeesus suuri Jumala on noussut...
  Petollisen lohikäärmeen päivät ovat ohi,
  Siitä tuli vielä kirkkaampi taivaalta!
  
  Rakastan sinua, rakas Lada,
  Korkein Jumala Svarog on kunniassa...
  Meidän on taisteltava Venäjän puolesta,
  Paras Valkoinen Jumala on kanssamme!
  
  Älä paina venäläisiä polvilleen,
  Usko minua, lihaamme ei voi hillitä...
  Stalin ja suuri Lenin ovat kanssamme,
  Sinun on myös läpäistävä tämä koe!
  
  Isänmaan tuska on myös sydämissämme,
  Uskomme hänen suuruuteensa...
  Avaamme nopeasti oven avaruuteen,
  Siitä tulee erittäin makea elämä!
  
  Olemme paljain jaloin kauniita tyttöjä,
  Juoksemme niin reippaasti lumikoiden läpi...
  Emme tarvitse tätä katkeraa vodkaa,
  Kerubi levittää siipensä!
  
  Me tytöt puolustamme isänmaata,
  Ja me vastaamme krauteille, ei pahoille,
  Helvetin Kain tuhotaan,
  Ja hei Kristus Vapahtaja!
  
  Tulee aikakausi - se ei voisi olla parempi,
  Kuolleet nousevat ikuisesti...
  Universumista tulee todellinen paratiisi,
  Kaikkien unelma toteutuu!
  . LUKU nro 11.
  Syyskuu 1944 kului ankarissa taisteluissa... Fritzit pystyivät piirittämään Kuibyshevin ja Orenburgin ja siksi nämä kaupungit olivat tuomittuja, mutta kaikista vaikeuksista huolimatta ne taistelivat.
  Tytöt osoittivat äärimmäistä joustavuutta... Lokakuun alussa natsit, jotka eivät vielä ottaneet Kuibyshevia, hyökkäsivät Penzaan. Ja taistelut alkoivat kiehua tästä kaupungista.
  Natasha ja hänen tiiminsä taistelivat siellä.
  Tyttö heitti kranaatin siroisella paljaalla jalallaan ja koukutti:
  - Venäjän hengelle.
  Sen jälkeen Zoya ampui sinkokaasta. Ja hän tyrmäsi saksalaisen Lev-2-tankin.
  Saksalaiset hidastuivat hieman... Pantherit ja T-4:t poistettiin liikenteestä. Mutta toistaiseksi nämä koneet ovat edelleen käytössä. Itse asiassa Panther on hyvä panssarihävittäjä, ja se on melko hyvin suojattu edestä. Mutta puolet ovat hänen ongelmansa. Panther-2 ei kuitenkaan ole kovin hyvin suojattu kyljellään. Mutta suurin osa aseista on kädessään.
  E-sarjan kehitystyö on käynnissä... E-75-tankki lupaa olla uuden sukupolven ajoneuvo, jonka sivut ovat täydellisesti peitetty. Saksalaiset luottavat siihen voimakkaasti. Tavoitteena on saada tankki, joka ei ole liian raskas, nopea ja hyvin suojattu. Ensimmäinen tällainen yritys oli Maus, mutta käytäntö osoitti tämän säiliön ylipainon. Sen sijaan E-100 oli jo kehitteillä. Tällä säiliöllä oli tiheämpi asettelu ja matalampi siluetti. Yleensä sen paino hiireen verrattuna putosi sataan kolmeenkymmeneen neljäänkymmeneen tonniin. Sivut asennettiin järkeviin kulmiin. Sivujen paksuus yhdessä näyttöjen kanssa oli 210 millimetriä. Aseistus on sama kuin Hiirellä: 128 mm ja 75 mm tykki lyhyellä piipulla. Saksalaiset asensivat tehokkaamman 1500 hevosvoiman moottorin, ja säiliö liikkui neljäkymmentä kilometriä tunnissa moottoritiellä.
  Mikä on kaiken kaikkiaan tyydyttävää. E-100 on edelleen liian raskas tankki. Mutta erinomaisilla aseilla ja suojalla.
  Sen taisteluominaisuudet eivät ehkä olleet huonot, mutta tankin kuljettaminen ja kuljetus jäivät ongelmalliseksi. Todellinen kokemus on osoittanut, että säiliö voi painaa enintään kahdeksankymmentä tonnia suhteellisen kohtuulliseen siirtoon teiden ja siltojen yli.
  Joten Hitler antoi E-75:lle rajan saavuttaa annettu paino, mutta luoda luotettava kone suojan kannalta. Tästä syystä 75 mm:n tykistä päätettiin luopua. Ja tee asettelu mahdollisimman tiiviiksi: yhdessä lohkossa moottori ja vaihteisto poikki ja vaihdelaatikko moottorissa. Sitten ehkä hän saa tankin, joka on suojattu joka puolelta eikä liian painava.
  Hitler ei yleensä ollut täysin tyytyväinen saksalaisiin autoihin. Vaikka Lev-2 oli luultavasti edistyneempi, sen 105 mm:n tykki oli liiallinen Neuvostoliiton panssarivaunujen taistelemiseen ja riittämätön panssaroimattomien kohteiden ampumiseen. "Panther"-2 pystyi yleensä tyydyttämään armeijaa aseilla ja etusuojalla, mutta sivusuoja ei silti riittänyt, mutta ajo-ominaisuudet olivat tyydyttävät.
  Fuhrer vaati panssarin luomista, joka voisi tyydyttää armeijan kaikissa suhteissa.
  Mutta tämä ei ole niin helppoa saavuttaa. Onko mahdollista tiivistää layout maksimaalisesti ja keventää alustaa erityisten telien ja jousien avulla ja tuoda jotain ulos rungosta. Ja miehistö todella makaa.
  Tällainen kehitys voi osoittautua varsin lupaavalta. Ensimmäinen E-75-tankki yhdistettynä E-50:een saattoi painaa enintään seitsemänkymmentä tonnia, ja tämä on valtava kone.
  Elizabeth taisteli T-34-85 panssarivaunulla eikä ollut täysin tyytyväinen sen suojaan. Panssari, joka oli hauras seosaineiden puutteen vuoksi, ei suojannut säiliötä kovin paljon.
  Elizabeth ampui paljain varpaillaan ja karjui hampaat paljastaen:
  - Olen avaruusvixen.
  Catherine löi vihollista, löi vihollista kylkeen ja sihisi hampaansa paljastaen:
  - Neuvostoliiton kommunismin puolesta!
  Elena ampui myös erittäin aktiivisesti, tähtääen viholliseen ja löi häntä tappavalla voimalla, ja ottaen huomioon sen tosiasian, että hänen jalkansa olivat paljaat, hän karjui:
  - Voiton perustuslain puolesta!
  Efrasia ampui vihollista tarkalleen paljain varpaillaan ja huusi:
  - Olemme uskollisia Svarogille ja Stalinille maan suuruudesta!
  Nämä ovat täällä taistelevia tyttöjä. Heillä on loistavin joukkue.
  Jotkut T-34-85-tankit ilmestyivät suojalla luoteja vastaan, mikä vähensi merkittävästi niiden painoa. Ajoneuvon nopeus ja ohjattavuus ovat lisääntyneet. Mutta nyt sen voisi ottaa panssarintorjuntakiväärin, suuren kaliiperin konekiväärillä ja monentyyppisillä kranaateilla. Ja ilmatykit jopa tunkeutuvat läpi. Totta, tällainen säiliö on vielä helpompi valmistaa, halvempi ja lisää liikkumisnopeutta.
  Jos tytöt ajavat tällä autolla, he eivät anna minun astua siihen.
  Elizabeth, nopea tyttö, jolla on valtavat tuhoisat elementit, totesi loogisesti:
  - Panssari ei voi korvata rohkeutta!
  Catherine oli samaa mieltä tästä:
  - Kyllä, juuri näin, näin et paljastu!
  Ja kuinka nauratkaan...
  Tytöt hurmaava. Ja jos he lyövät vihollisia, he tekevät sen aggressiivisesti ja perusteellisesti.
  Elena kysyi ystäviltään sen jälkeen, kun heidän panssarinsa oli käyttänyt taistelusarjansa ja lähtenyt täydentämään tarvikkeita:
  - Mitä te tytöt ajattelette, onko meillä mahdollisuus voittaa Kolmas valtakunta?
  Catherine vastasi luottavaisesti:
  - Kuten Vasily Terkin sanoi... Tulimme voittamaan, emme laskemaan!
  Elizabeth korjasi:
  - Niin Suvorov sanoi!
  Ja tyttö paljain varpaineen otti ja kääritti sanomalehden käärittyyn savukkeeseen. Se on hänelle hauskaa.
  Efrasia lauloi keinuttaen vartaloaan:
  - Olen avaruusterminaattorityttö,
  Se tulee olemaan erittäin tuskallista Krautsille - kultivaattorille!
  Ja kuinka soturi nauraa!
  Tytöt päättivät pelata korttia. Se on hauskaa. Ja häviäjät tekevät punnerruksia ja kyykkyjä.
  Elena huomautti pelin aikana:
  - Vakavasti, meillä ei kuitenkaan ole todellista voittomahdollisuutta! Kaukasus on kaatunut ja me häviämme!
  Catherine heitti kortin paljain jaloin, löi vastustajaansa ja vinkaisi:
  - Mutta meillä on salainen ase!
  Soturi nauroi ja myös heitti kortin paljain varpaillaan.
  Elizabeth totesi huokaisten:
  - Meillä on oikeastaan vain yksi toivo jäljellä - uusi salainen ase!
  Efrasia vinkaisi ja heitti korttia siroisten jalkojensa paljain varpain:
  - Kyllä, emme tule toimeen ilman salaista asetta!
  Ja tytöt lauloivat kuorossa:
  - Miekkamme palaa tulella, me kaadamme vihollisemme! Olemme Neuvostoliiton sotilaita!
  Soturit ovat todella taistelevia.
  Mutta voimat ovat liian epätasaiset... Lokakuun puolivälissä Kuibyshev vielä kaatui...
  Saksalaiset onnistuivat valloittamaan tärkeän puolustuslaitoksen. Mutta sateet alkoivat sataa... Toivoa oli taukoa kaatumisen seurauksena.
  Taistelut kuitenkin jatkuivat taivaalla.
  Kolme Neuvostoliiton lentäjää: Mirabela, Anastasia, Akulina taisteli villin innolla.
  Mirabela, joka ampui alas lentävän natsin vanhentuneella mutta mahtavalla Yak-9 T:llään, lauloi:
  - Tulee aikakausi, kommunismin aika!
  Anastasia, painaen liipaisinta paljain varpaillaan, vahvisti hampaansa paljastaen:
  - Lennän taivaaseen laulaen!
  Ja hän vilkutti ystävilleen.
  Akulina murskasi toisen saksalaisen painamalla hänen paljas, pyöreä kantapää polkimella ja sanoi:
  - Neuvostoliiton kunniaksi!
  Tyttöjen tulee olla erityisen taistelevia.
  Mirabela, joka ampui alas fasistisen ME-262:n 37 mm:n tykillä, twiittasi:
  - Kunnia kommunismille!
  Anastasia, joka katkaisi natsit tarkasti kohdistetulla lähestymistavalla ja sahasi vihollisen, huusi:
  - Kunnia punaiselle universumille!
  Akulinan tyttö, joka oli melkoinen taistelija, pudotti saksalaisen auton ja huusi vihellellen:
  - Kommunismille, Neuvostoliiton maalle!
  On huomattava, että soturit ovat valtavan sitkeitä.
  Albina, Alvina, Agava toisaalta keräävät pisteitään. Ja tytöt myös tappelevat paljain jaloin ja bikineissä.
  Kuinka hauskaa onkaan, kun tytöt ovat melkein alasti lentokoneissa.
  Albina kaataa alas useita neuvostoautoja paljain varpaillaan ja kiljuu:
  -Arjalaiselle veljeskunnalle!
  Alvina taistelee myös puna-armeijaa vastaan ja tekee sen rohkeasti. Ja paljain varpaillaan hän tähtää ilmatykkeihin ja katkaisee Neuvostoliiton ajoneuvoja huutaen:
  - Kirkkaille ideoille!
  Agave myös ampuu alas Neuvostoliiton hävittäjiä ja hyökkäyslentokoneita, kirjaimellisesti tuhoaa ne ja karjuu:
  - Kolmannen valtakunnan voittoihin!
  Ja tytöt eivät vastusta vastustajansa julmaa kidutusta. Etenkin kauniita poikia.
  Albina, paahtaessaan pioneerin kantapäät roviolla, totesi kerran:
  - Pojat paistettuna ja pippurilla ovat niin herkullisia!
  Ja kuinka hän nauraa. Ja hän näyttää kielensä!
  Alvina huomasi tämän hampaat paljastaen:
  - Poika on paistettu uunissa, erittäin maukasta valkosipulin kanssa!
  Neuvostoliiton hävittäjäpari kaatoi Agaven paljain varpaillaan ja huusi:
  - Olemme avaruusviksejä!
  Ja hän vilkutti ystävilleen. Hän on harvinainen, taisteleva tyttö.
  Albina, joka ampui lentokoneita alas paljain, siroin, viipaloiduin jaloillaan, huomautti:
  "Et voi ymmärtää Venäjää mielelläsi, kuinka voit valita Stalinin kaltaisia ihmisiä hallitsijoiksi!"
  Alvina totesi aggressiivisesti, paljastaen hampaat ja ampuen paljain varpaillaan:
  - Mutta Hitlerimme ei ole parempi!
  Agave kikatti, kaatoi neuvostoautoja paljain varpaillaan ja totesi:
  - Adolf on tietysti riivattu! Mutta samaan aikaan, kuinka paljon hän on jo voittanut, ei mitata!
  Tytöt ovat erittäin taistelijoita ja aggressiivisia.
  Ja niin he jotenkin paistoivat kaksi poikaa yhtä aikaa tulessa elävältä. Samalla tavalla ne lävistettiin teräspaalulla, ja he alkoivat paistaa niitä samalla kun he huusivat ja vääntelevät. Sitten, kun pojat eivät olleet vielä rauhoittuneet, kaikki laivueen tytöt alkoivat juosta paistettujen pioneerien luo, leikata heistä lihapalat ja syödä.
  Ja se oli erittäin maukasta, varsinkin jos pojat olivat vielä elossa ja pippurtuneet paistamisen aikana.
  Esimerkiksi Agave söi pojan reiden ilolla. Tytöt tekivät silloin hienoa työtä. Ja molemmista pojista oli jäljellä vain luita ja muita eläimenosia. Nuori maksa oli erityisen maukasta. Hänen tyttönsä söivät sen suurella ilolla.
  Mutta nyt he taistelevat taivaalla...
  Lokakuun lopussa Orenburg kaatui...
  Saksalaiset lähestyivät Ufaa. On jo aika kylmä ja sataa lunta.
  Tamara ja hänen tiiminsä taistelevat natseja vastaan Ufan laitamilla. Saksan jalkaväki, joka koostuu Ranskan ja Belgian siirtomaista värvätyistä mustista sotilaista, lähtee hyökkäykseen.
  He kirjaimellisesti täyttävät kaikki lähestymismahdollisuudet ruumiilla.
  Tamara laukaisee ja heittää kranaatin paljain jaloin ja vinkua:
  - Kommunismin aikakautta ylistetään vuosisatojen ajan, uskon, että Stalin on luja kätemme.
  Veronica, ampuva, sanoo:
  - Älä riko Neuvostoliittoa!
  Ja paljain kantapäällään hän oksentaa räjähdyspakkauksen.
  Anfisa, joka ampuu natseja ja heittää toisen kuoleman sanoman paljain varpaillaan, toteaa:
  - Kommunismin suuruus on kanssamme!
  Victoria, joka ampuu vihollista ja niittää natseja, heittää kranaattia paljain jaloin, vinkua:
  - Olkoon suuri Isänmaa ylistetty!
  Olympialaiset ampuvat. Ja sitten tämä sankarillinen tyttö heittää kokonaisen laatikon räjähteitä natseja kohti ja karjuu:
  - Kunnia kosmiselle isänmaallemme!
  Ja tytöt kaikki huutavat yhteen ääneen.
  - Neuvostoliiton puolesta! Tulee pioneeri!
  Puna-armeijan naissoturit varastivat taisteluita. Ja kun satoi lunta, he taistelivat edelleen paljain jaloin ja bikineissä.
  Marraskuun alussa natsit aloittivat hyökkäyksen Uljanovskiin. Kaupunki, jossa Lenin syntyi ja jossa Stenka Razin haavoittui vakavasti. Tämä on tärkeä virstanpylväs Venäjän kaupungeille.
  Alenka taistelee natseja vastaan. Ja hän laulaa itsekseen heittäen kranaatteja natseihin paljain jaloin:
  - Kunnia Venäjälle, kunnia...
  Tankit ryntäävät eteenpäin...
  Divisioona punaisissa paidoissa,
  Terveisiä Venäjän kansalle!
  Anyuta ampui vihollisia ja niitti heidät alas ja laukaisi sitten räjähtäviä sahanpurupaketteja paljain varpaillaan, huudahti:
  - Stalinin kommunismin puolesta!
  Ja hän käänsi joukon mustia sotureita leikkaaen heidät alas.
  Alla, ampui vastustajiaan ja käytti paljaita varpaitaan, heitti tappavaa kranaattia, vinkaisi:
  - Äiti Venäjälle!
  Maria ampui fasisteja ja käytti paljaita varpaitaan heittäen viholliselle kuolemanlahjoja ja totesi:
  - Avaruuskommunismille!
  Matryona ampui natseja ja niitti vihollista, sanoi:
  - Muutoksia taistelussa!
  Marusya, vitun krautteja ja löi heidät kuoliaaksi, otti sen ja huusi aggressiivisesti murskaten:
  - Korkeimman tason voittoihin!
  Ja paljain jaloin hän heitti tappavan kranaatin.
  Tytöt täällä ovat niin viileitä ja eloisia.
  Alenka ampui ja niitti vihollisia ja heitti kranaatteja paljain varpaillaan, vinkaisi:
  - Olkoon kommunismin suuruus kanssamme!
  Ja tyttö otti sen ja tyrmäsi saksalaisen panssarin suurella äkillisyydellä.
  Ja tässä on toinen muunnos Lev-2-tankista, jossa on 88 mm:n tykki. Torni on kapeampi ja säiliö pienempi ja painaa viisikymmentäviisi tonnia, ja moottori on tehostettuna 1200 hevosvoimaa. Nopea saksalainen auto.
  Mutta hän ei häiritse soturia.
  Alla heitti kranaatin paljain jaloin ja vinkaisi:
  - Kommunismin puolesta!
  Anyuta heitti murhanhimoisen kuolemanlahjan paljain varpaillaan ja koukutti:
  - Uusille rajoille!
  Ja tyttö viheltää. Ja saksalainen tankki "Lev"-2 kääntyi ympäri ja rullat lensivät kirjaimellisesti pois.
  Maria, joka ampui natseja, lauloi:
  - Ja taistelu jatkuu taas,
  Ja sydämeni tuntuu ahdistuneelta rinnassani...
  Ja Lenin on niin nuori -
  Ja nuori lokakuu on edessä!
  Matryona ampui vihollisia ja niitti rivejä, heitti kranaatin paljaalla jalallaan ja siristi:
  - Ensimmäinen askel elämässä on tärkeä!
  Marusya tyrmäsi fasistit, huusi:
  - Näet taas maan yläpuolella, raivokkaiden hyökkäysten pyörteitä!
  Ja nämä ovat taipumattomia sotureita.
  Mutta silti voimat ovat eriarvoisia. Penza on jo kaatunut. Ja natsit hyökkäävät Saranskiin.
  Nyt Gorkin kaupunkiin ei ole paljon jäljellä.
  7. marraskuuta 1944 Stalin järjesti toisen paraatin Moskovassa. Vaikka se ei olisi voitto.
  Fritz kuitenkin ampui Moskovaan ensimmäistä kertaa ballistisilla V-2-ohjuksilla. Ja samaan aikaan kaupunkia pommittivat suihkukoneet, mukaan lukien Arado-pommittajat. Tämä toiminta järkytti kaikkia suuresti. V-2- ohjukset lensivät korkeaa lentorataa pitkin ja putosivat äkillisesti; edes tutkat eivät nähneet niitä kunnolla.
  Siellä oli paljon tuhoa ja ongelmia. Neuvostoliiton sotilaat kuolivat paraatin aikana.
  Stalin piti kiireellisen kokouksen maanalaisessa bunkkerissa, joka kesti jopa atomipommin suoran iskun.
  Esikunnan päällikkö Vasilevsky totesi huolestuneena:
  - Saksalaisilla on uusi suuren tuhovoiman ase. Ja tutkamme eivät nähneet häntä...
  Stalin karjui ja taputti vihaisesti saappaidensa kantapäät:
  - Olette idiootteja! Emme voineet nähdä tällaista yllätystä!
  Marsalkka Vasilevsky huomautti:
  - Siinä oli jotain, toveri Stalin...
  Beria ilmoitti heti:
  - Nämä ovat A-5-luokan ohjuksia. Ei ole syytä huoleen, toveri Stalin. Ne kuljettavat vain kahdeksansataa kiloa aminolonia, mutta maksavat yhtä paljon kuin hyvä suihkupommikone. Saksalaiset ampuivat pari tusinaa ohjusta, mutta tämä malli ei päässyt tuotantoon, koska suihkukoneilla pommittaminen on sekä halvempaa että käytännöllisempää.
  Rauhoituttuaan Stalin huomautti:
  - Tämä ei siis ole tehokas ase? Oikein hyvä!
  Beria totesi huokaisten:
  - Mutta suihkupommittajat ovat vakava ongelma. Meidän on taisteltava tätä vastaan, toveri Stalin!
  Marsalkka Zhukov ehdotti:
  - Ehkä otamme sen ja teemme raketteja itse. Tarkoitan maasta ilmaan. Mitä, ohjaamalla niitä radiolla, ampua alas lentokoneita!
  Voznesensky huomautti:
  - Tällaisten ohjusten luominen vie aikaa! On paljon helpompaa tehdä erittäin halpoja lentokoneita puusta, täyttää ne räjähteillä ja lyödä vihollista. Se olisi kamikaze-tyyliä!
  Stalin nyökkäsi hyväksyvästi:
  - Kyllä, kamikaze-koneita pitää käyttää. Tämä on meidän mahdollisuutemme, vaikka todellisuudessa tämä vain pitkittää puna-armeijamme tuskaa.
  Meidän on löydettävä jotain tehokkaampaa!
  Jakovlev vastasi huokaisten:
  - Työ uusien lentokoneiden parissa on käynnissä, toveri Stalin. Mutta toistaiseksi olemme keskittyneet ylläpitämään autojen enimmäistuotantoa. Käytämme kaikki reservimme ja laitamme lapset 10-vuotiaasta alkaen koneiden ääreen. Täydellinen mobilisaatio, sekä täydellinen että supertotaalinen.
  Stalin karjui:
  - Paljon muuta on tehtävä! Se mitä teet on liian vähän!
  Molotov sanoi huokaisten:
  - Yhteyttä liittolaisiin ei ole mahdollista saada. Näyttää siltä, että olemme yksin. Yritin päästä sopimukseen japanilaisten kanssa... He vaativat aluetta Uralille asti, mikä on mahdotonta hyväksyä.
  Stalin murisi:
  - Meidän täytyy iskeä Japaniin talvella, mutta entä Leningrad?
  Zhukov sanoi hampaitaan paljastaen:
  - Petroskoin lakko ei onnistunut odotetusti. Ruotsi astui sotaan Kolmannen valtakunnan puolella ja meidän oli kohdattava suuria joukkoja. Joten hyökkäystä ei ollut mahdollista kehittää välittömästi, ja vihollinen, joka oli tuonut esiin Wehrmachtin yksiköitä, torjui hyökkäyksemme. Leningradin kaupunki on täysin saarron ympäröimä ja täysin puristettu. Uskon, että kevääseen mennessä, täydellisen nälänhädän vuoksi, koko väestö kuolee sukupuuttoon. Ja Leningradin kukistuminen on väistämätöntä.
  Sitä on käytännössä mahdotonta toimittaa ilmateitse. Vihollinen hallitsee täysin taivasta. Saksalaiset antavat nyt jopa ritariristin, vain sadasta alas ammutusta koneesta.
  Stalin murisi vihaisesti:
  - Epäonnistuimme hyökkäyksessä!
  Zhukov nyökkäsi:
  - Monet rautatiet ovat rikki, ja olemme keskittäneet liian vähän voimia. Ja meidän on annettava kunnia suomalaisille ja ruotsalaisille, he ovat sinnikkäitä puolustuksessa. Mutta siinä ei vielä kaikki. Saksalaiset ohittivat myös Murmanskin. Nyt tämä kaupunki on ympäröity. Emme tiedä mitä tehdä!
  Stalin murisi:
  - Kumoa esto!
  Zhukov vastusti:
  - Minulla ei ole voimaa tähän! Ja vihollinen voi vallata koko Karjalan niemimaan!
  Stalin käski:
  - Vedä voimasi ylös ja avaa esto! Talvella saksalaiset eivät ole niin vahvoja. Ne on mahdollista puristaa perusteellisesti!
  Vasilevsky huomautti:
  - Meidän on estettävä syvät läpimurrot, ja silloin voimamme kukistaa vihollisen!
  Stalin karjui:
  - Taistelemme kommunismin puolesta!
  Voznesenski kertoi iloisempia uutisia:
  - SU-100 on jo muotoiltu metalliin ja on valmis massatuotantoon. T-34:ään perustuva alusta. Melko helppo valmistaa. Kuoppa on melkein valmis uudelle aseelle. Joten SU-100 ilmestyy jo etupuolelle. Huomenna ensimmäinen auto lähtee eteen!
  Stalin nyökkäsi hyväksyvästi:
  - Ainakin tämä ilahdutti minua! Mutta T-34-85:tä ei vielä poisteta tuotannosta. Lisäksi panssaria tulisi ohuempia ja painoa vähentää kahteenkymmeneen tonniin. Taistelut osoittivat, että asiat eivät voi mennä huonommin!
  Voznesensky huomautti:
  - Ja voit tehdä panssaria puusta! Tuotamme satoja näitä tankkeja päivässä, jopa enemmän kuin natsit. Mutta ajoneuvomme voivat ampua helposti alas Krautteja jopa kevyillä panssarintorjuntakivääreillä.
  Zhukov huomautti:
  - Gerda on siellä. Niin siisti nainen! Hän tyrmäsi monet panssarivaunuistamme ja aseistamme.
  Stalin nyökkäsi:
  "Meidän täytyy ottaa hänet kiinni ja paistaa hänen paljaat kantapäänsä." Tämä tyttö on todella siisti!
  Zhukov suostui:
  - Meidän täytyy vangita se! Ja me tuhoamme fasistit!
  Beria nyökkäsi ja kurkisti:
  - Suoritetaan vastaava erikoisoperaatio!
  Stalin huomautti huokaisten:
  - Tämä on hieno idea, mutta... Jotain muuta on saatava valmiiksi!
  Beria karjui:
  - Otetaan ne kaikki kiinni!
  Stalin pudisti päätään:
  - Ei... Sankarien tappaminen ei ole hyvästä! Haluan, että Gerda tuodaan minulle! Tämä on kiireellinen!
  Beria huomautti:
  - Elossa?
  Stalin vahvisti helposti:
  - Tietysti olen elossa!
  Beria kurkuteli ja puhkaisi poskiaan:
  - Kaikki on mahdotonta, tiedän varmasti!
  Useat tytöt ilmestyivät lyhyissä hameissa ja paljaissa jaloissa. He kantoivat viinilasit ja vilkusivat valtion puolustuskomitean jäsenille.
  Zhdanov huomautti:
  - Tarvitsemme lisää tyttöjä armeijaan! Siellä laitetaan asiat järjestykseen!
  Stalin sanoi:
  - Myönnän Anastasialle, Mirabelalle, Akulinalle "Kuniston tähdellä" timanteilla! Kunnia Neuvostoliitolle!
  Kaikki huusivat yhteen ääneen:
  - Kunnia sankareille!
  Ja he taputtavat käsiään.
  Yksi tytöistä kumarsi ja polvistui suutelemalla Stalinin saappaita.
  Korkein komentaja kaatoi viinin ja karjui:
  - Vahvuutemme on nyrkkimme!
  Beria twiittasi:
  - Hitler on typerys!
  Stalin vastusti:
  - Ei hullu, vaan petoksen ruumiillistuma!
  Ja kaikki taputti taas.
  . LUKU nro 12
  Uljanovskin kaupunki oli täysin ympäröity, mutta toistaiseksi se kesti... On jo marraskuun loppu ja sataa lunta ja pakkasta. Saksalaiset eivät ole todella innokkaita hyökkäämään ja ampuvat edelleen.
  Ilmassa sää ei ole kovin kesäinen. Mutta tytöt taistelevat edelleen ja osoittavat rohkeuden ihmeitä.
  Gerda miehistöineen Panther 2:ssa. Mutta Panther-3-tankki on ilmestymässä, ja soturi todella haluaa taistella sen kanssa.
  Sillä välin hän ampuu Neuvostoliiton asemia.
  Paljain jaloin hän osoitti aseen maaliin ja ampui. Hän kaatui Neuvostoliiton kolmekymmentäneljäksi ja twiittasi:
  - Pyhälle Preussille!
  Charlotte ampui myös tykillä, tunkeutui Neuvostoliiton haubitsaan ja vinkaisi:
  - Onnemme on ikuinen!
  Christina myös ampui, löi vihollista paljain jaloillaan ja karjui:
  - Tällaisille kavereille, jotka ansaitsevat meidät!
  Magda ampui myös erittäin tarkasti, siristaen:
  - Imperiumin suuruuden puolesta!
  Ja Elizabethin neljä taistelevat uusimmalla SU-100:lla.
  Tytöt ovat oppineet uuden itseliikkuvan aseen ja ampuvat.
  Elizabeth ampui paljain varpaillaan ja alkoi laulaa;
  Fasistinen teloittaja vetää hartiat esiin,
  Tässä teline, pihdit, porat käsillä!
  Hän haluaa lamauttaa ruumiinsa ja sielunsa,
  Merkitön hirviö, mutta näyttää siistiltä!
  
  Hän lupaa rahaa, höyrylaivoja merellä,
  Mitä edes otsikko voi antaa!
  Itse asiassa se maksaa sinulle rahaa
  Loppujen lopuksi olet hänelle vain ruumis ja peli!
  
  Hän haluaa tietää yrityksestämme,
  Mitä uusia asioita köyhien ketjuttamiseksi!
  Siksi hän ajaa anteliaasti,
  Unohda isäsi ja jopa äitisi!
  
  Mutta me palvelemme isänmaatamme lujasti,
  Meitä ei voi murskata teloittajan julmuus!
  Oksa taipuu tuulenpuuskasta,
  Ja voit kuulla alastomien vauvojen itkevän!
  
  Kyllä, hävisin ensimmäisen vaikean kierroksen,
  Mutta Kaikkivaltias antaa sinulle mahdollisuuden voittaa takaisin!
  Ja sitten lyön vihollisen itse,
  Nyrkkini antaa matelijalle leuan!
  
  Isänmaa antaa minulle niin voimaa,
  Tuo kipu ja kidutus voidaan voittaa!
  Ja tule ulos tästä pohjattomasta haudasta,
  Ettei vihainen karhu syö sinua!
  
  Vielä vähän ja pelastus on lähellä -
  Saavutamme voiton vihollisesta!
  Elä kommunismin valon varjossa,
  Niin että aurinko täyttää talon kullalla!
  Ja tytöt lauloivat ja ampuivat uudesta tappajatykistä. He ovat erittäin valtavia sotureita.
  Elena totesi nauraen:
  - Kommunismia rakennetaan, me uskomme siihen!
  Catherine oli samaa mieltä samanlaisen lausunnon kanssa:
  - Rakennetaan kommunismia, niin tulee voitto!
  Efrasia otti sen ja kurkkuili, ampui paljain varpaillaan ja osui Pantteriin.
  Sen jälkeen soturi huusi:
  - Voi kommunismia, kommunismia! Sofistiikka tukahdutetaan suuresti!
  Ja Panther osui edestä ja kaukaa.
  Nämä ovat tyttöjä, joita et voi rikkoa niin helposti.
  Joulukuu lähestyy jo... Japanilaiset ovat kylmällä säällä melkein hillinneet vihollisuuksia.
  Mutta taivaalla on vielä taisteluita talvisäästä huolimatta.
  Täällä Toshiba ja Toyota, kaksi japanilaista lentäjää, taistelevat kuin epätoivoiset varkaat.
  Toshiba kaataa alas Neuvostoliiton lentokoneet paljain varpaillaan ja huudahtaa keuhkoihinsa:
  - Olen supertyttö!
  Toyota, joka tyrmäsi venäläisen hävittäjän ja paljastaa helmihampaitaan, vahvistaa vakuuttavasti:
  - Ja siellä on hypernainen!
  Japanilaiset naiset ovat tietysti taistelijoita, joilla on valtava laukaisuvoima. Et voi vastustaa samurain kunniaa.
  Mutta joka tapauksessa taistelut raivoavat edelleen taivaalla.
  Ja maalla neljä ninjatyttöä ryhtyi tuhoamaan Neuvostoliiton sotilaita.
  Sininen ninjatyttö suoritti tuulimyllyliikkeen, katkaisi useita venäläisiä hävittäjiä ja laukaisi paljain varpaillaan valtavan tuhovoiman herneenkokoisen räjähteen.
  Hän repäisi sen ja twiittasi:
  - Terve Japani!
  Keltainen ninjatyttö lauloi myös perhosmiekkatekniikkaa. Hän katkaisi joukon vastustajia ja huusi:
  - Kommunistien kostosta!
  Ja paljain varpaillaan, kun hän laukaisee tuhon tuhoamisen.
  Sitten hän kehrää:
  - Japanin suuruuden puolesta!
  Punainen ninjatyttö suoritti helikopteriliikkeen miekoillaan. Paljain varpaillaan hän heitti tappavan kuoleman lahjan ja huusi:
  - Rakkaalleni!
  Ja sitten hän huomautti:
  - Mitä tekemistä kommunistisella kostolla on sen kanssa?
  Keltainen ninjatyttö pilkkoi venäläisiä sotilaita ja heitti jälleen kranaattia paljaalla kantapäällään, sanoi:
  - Ja huolimatta siitä, että siellä on keittoa kissan kanssa!
  Valkoinen ninjatyttö katkaisi kilpailijansa ja heitti kuoleman lahjaa paljain varpaillaan, sanoi:
  - Voitamme kommunismin ideat!
  Ja kaikki neljä soturia nauravat yhteen ääneen ja näyttävät helmihampaansa.
  Joulukuu meni nopeasti... Piirin jälkeen saksalaiset valtasivat sekä Ufan että Saranskin. Mutta Uljanovsk piti silti täydellisen saarron.
  Stalin määräsi uudenvuoden pitämään Leninin syntymäkaupungin hinnalla millä hyvänsä.
  Pakkasista huolimatta saksalaiset olivat kuitenkin jo lähestymässä Kazania. Neuvostoliitto oli siis täydellisen romahduksen partaalla.
  Vielä ei ollut selvyyttä tai ajatuksia siitä, mitä tehdä Neuvostoliitossa.
  Stalin vietti uutta vuotta Moskovassa ja bunkerissa. Hänen katseensa oli synkkä, mutta hänen taisteluhalunsa ei heikentynyt.
  Hitler päätti toistaiseksi järjestää itselleen kopin Libyaan, jossa on lämmintä.
  Ja siellä hän nautti spektaakkelista, jossa taisteli gladiaattorityttöjä vastaan.
  Uudenvuodenpäivänä ei tapahtunut juuri mitään, paitsi Moskovan pommitukset.
  Ja ensimmäisen "Panther"-3:n julkaisu. Tällä tankilla oli Tiger-2-panssarin paksuus, mutta suurempi kaltevuus, ja se painoi vain neljäkymmentäviisi tonnia. Ja sen korkeus laski alle kahteen metriin. Tehokas 1200 hevosvoiman moottori sijaitsee yhdessä lohkossa ja vaihteiston poikki. Itse ajoneuvo osoittautui hyvin aseistetuksi, erinomaisella optiikalla ja hydraulisella stabilisaattorilla. Ja kapeassa tornissa oli 88 mm:n 100 EL tykki, erittäin tarkka ja panssaria lävistävä.
  Gerda ja hänen tiiminsä ajoivat ulos tällä autolla. Parannettu ja kevyempi alusta, joka juoksi hyvin lumessa. Tämä tankki on kaiken kaikkiaan täydellinen. Ja sen voimakkaasti kalteva panssari suojaa täydellisesti ajoneuvon otsaa. 150 mm:n kotelon yläosa on erityisen vahvasti suojattu 40 asteen kulmassa vaakatasosta. Ja tämä on noin 330 millimetriä panssaria yhdeksänkymmenen asteen kulmassa. Yksikään Neuvostoliiton tykki ei tunkeudu Panther-3-rungon yläosaan. Pohja vie kolmanneksen 120 mm:n kotelon otsa-alueesta ja on samassa kulmassa, ja on myös käytännössä läpäisemätön.
  Tornin otsa on 185 millimetriä paksu ja 50 asteen kulmassa, myös Neuvostoliiton aseiden läpäisemätön.
  Mutta sivut ovat heikompia 82 mm kaltevuuksilla, ja ne voidaan ottaa. Erityisesti SU-100, uusi Neuvostoliiton itseliikkuva tykki, joka sai nopeasti suosiota armeijan keskuudessa helpon valmistuksen ja panssarin lävistysaseensa ansiosta.
  Gerda ampui ensimmäisen laukauksen Neuvostoliiton joukkoihin. Hän lävisti IS-2-tankin ja sanoi:
  - Tämä on hyvä taistelija!
  Charlotte totesi ampuessaan vihollista ja murtautuessaan Neuvostoliiton koneen läpi painamalla nappia paljaalla kantapäällään:
  - Tämä tekniikka on lähes virheetön!
  Christina osoitti paljain varpaillaan nopealaukkuista automaattista saksalaista tykkiä ja huomautti:
  - Sivupanssari on melko heikko! Toivomme, että meillä olisi tehokkaampi auto!
  Magda ampui myös paljaalla jalallaan, ja raivoissaan hän otti sen ja huusi:
  - Olisi vain kolme, ja leikkisämpi kolmio!
  Ja tytöt nauroivat yhteen ääneen... Tankki on todella hyvä, varsinkin sen ajo-ominaisuudet.
  E-100-ajoneuvo käytiin myös taistelutestauksessa. Hän on kuitenkin raskas. Mutta se on hyvin suojattu. Ja hänen aseita ei voi ottaa niin helposti.
  Ja siinä istuu myös saksalaisia tyttöjä. Ja pakkasesta huolimatta paljain jaloin ja bikineissä.
  Adala ampui vastustajiaan ja löi vihollista, ilmaisi itsensä loogisesti:
  - Elämme kommunismin alla!
  Ja kuinka hän painaa paljaalla kantapäällään...
  Agata, joka ampui Neuvostoliiton asemiin, löi vastustajia paljain varpaillaan, vinkaisi:
  - Ja voittomme suuruus kestää ikuisesti!
  Agnes ampui myös sirpaleita Neuvostoliiton jalkaväkeä kohti, tietysti paljain jalkansa, ja karjui:
  - Ei, emme anna periksi Fuhrerille!
  Tyttö tankissa, Athena, potkaisi vihollista paljain varpaillaan ja sanoi:
  - Fuhrerille, ei füürerille!
  Agnes nauroi ja huomautti:
  -Olemme supermiesten heimo!
  Andriana, joka ampui Neuvostoliiton akkua ja tuhosi vihollisen paikkoja, ojensi kielensä ja sanoi:
  - Planeetta tunnistaa saksalaisten suuruuden!
  Ja paljaalla polvellaan hän painostaa vastustajaansa.
  Agatha, ampui, huomautti:
  - Revimme lohikäärmeen palasiksi...
  E-75-tankki ei ollut vielä valmis. Fuhrer vaati, että paino on kuusikymmentäviisi tonnia ja moottori 1500 hevosvoimaa suureen liikkuvuuteen ja sivupanssari vähintään 170 millimetriä suurilla rinteillä. Ja se vei aikaa.
  Mutta toistaiseksi natsit voittavat joka tapauksessa... Tammikuussa Uljanovski lopulta kaatui. Fritz alkoi hyökätä Gorkiin ja Kazaniin.
  He pääsivät niin pitkälle Moskovan ulkopuolelle.
  Stalin oli villisti raivoissaan, mutta ei voinut tehdä mitään. Oikeasti, mitä sinä täällä teet, täydellinen epäonnistuminen...
  Mutta tytöt taistelevat sekä taivaalla että maassa...
  Joten Natashan SU-100 tuhosi saksalainen hyökkäyslentokone ilmaiskulla. Siitä tuli aika siistiä. Vaikka ei täysin älykäs ja kekseliäs. Natasha ei kuitenkaan ole ollenkaan ekaluokkalainen ja hän on hullu.
  . Nyt tyttö Osoittautui V jo tuttua säiliö T -34. Vain Vähän ystävä_ _ Torni isompi ja _ ase kaliiperi 85 millimetrissä _ 76 sijasta . Alusta Osa entinen .
  Tytöt kierretty ympäri päällä paikka . Ne kuten _ _ Ja aikaisemmin , sisään yksi bikinit_ _ A tässä auto Neuvostoliiton tuotanto _ Syödä Ja kuoret päällä paikka .
  Supermies-Natasha Kanssa onnellinen näkymä virnisti :
  - A Missä fasistit ?
  ilmestyi sisällä säiliö kuva nuori sanansaattaja . poika twiittasi :
  - Tässä Tämä tankki joka _ ilmestyi päällä rintamalla toinen maailman- sodat V neljäkymmentä neljäs vuosi Ja ennen nämä siitä lähtien sijaitsee päällä aseita Punainen armeija_ _ Hänelle vastustaa , E -25. Itseliikkuva ase 88 mm :llä tykki ja 120 mm edestä panssari _ Kiva taistele !
  Todella V kaukana Kanssa iso työvoimaa Voi harkita Saksan kieli itseliikkuva ase Kyykky , kanssa pitkä runko _ Outo tytöt jotka_ _ Niin aikaisin vasemmalle rintamalla Loistava Isänmaallinen sodat . Mutta Supermies-Natasha heti sama huomautti :
  - Hän meille Voi olla saada . U hänen pituus osoitteessa 71 EL .
  Zoya tässä sama ehdotti :
  - Pitäisi mennä V liike _ _ Ei sain sen !
  Futuristi Angelica V ärsyttävyys huomannut :
  - Tässä helvetti ! Heti tai liukastui ylivoimainen meille auto !
  Heidän nuori esimies-upseerinsa vihaisesti totesi :
  - A Tämä lisää ei mitään ! E-75 oli olisi lisää pahempaa ! Sinä olisi hänen ei kumpikaan alla yksi kulma olisi Ei iski . A Niin mene siihen !
  Supermies-Natasha ristiin itsensä Ja sihisi :
  - Miten totta kommunisti , I minä sanon sinulle - sinulle helvetti !
  Futuristi Angelica haukkui , taputti avojaloin jalka :
  - Esittelemme !
  Neuvostoliiton auto jonkin verran hieman tiukka käynnistyi , ja sumisesi . Lyö läpi Saksan kieli V otsa epätodellinen Ja olisi pitänyt käy peremmälle Fritz V lauta . Mutta yrittää Tämä tehdä ? Hän alkaen hänen pitkäpiippuinen aseita Miten perseestä ... Jää vain Kreivi päällä nopeus .
  Supermies-Natasha suuttua _ Säännöllinen Saksan kieli itseliikkuvat aseet Joo lisää helpompaa kolmekymmentäneljä niin hänen ylivoimainen V ominaisuudet . Tässä Sinä tahattomasti sä ällistyt .
  Neuvostoliiton auto tulossa päällä lähentyminen _ Hyvä laatikko vaihteet paremmin entinen .
  Svetlana lepää alasti korkokengät Ja twiittejä :
  - Fuhrer nopeasti Me päätetään se !
  Futuristi Angelica vahvistaa samanlainen :
  - Hitler Me Tuhotetaan !
  Kultatukkainen Zoya karjui :
  - Anna hänelle kiirehdi Tekijä: kasvot !
  SISÄÄN Tämä hetki painava ammus Hitlerin aseita tyytyväinen suoraan V pohja tornit_ _ Tytöt kasvatettu Ja kärsinyt V revitty pois metallia_ _
  JA myöhemmin Anna minulle hetki Kaikki neljä osoittautui melkein ehdottomasti alasti pikkuhousuissa ja riippuva päällä teline . Alla avojaloin potkuja kaunottaret palanut kokko _ Liekki nuoli alasti , siro pohjat tytöt .
  Supermies-Natasha minä yritin sitä nyki mutta _ hänen jalat Osoittautui tiukasti puristettu V tyynyt , ja Erittäin olivat sairaita venytetty suonet _ Tämä oli klassista teline , kanssa perinteinen paahto korkokengät_ _ A klo tytöt jalat Erittäin jopa seksikäs ja _ tulen nuoleminen _ pohjat tekee heidän lisää houkuttelevampi .
  Mutta vähän kipeä kaunottaret . Ne yrittävät ilmainen . Mutta tyynyt Erittäin kestävä _ A häntä lisää Ja tytöt ovat valkyyria ripustaa painot .
  Sama sotureita V lyhyt hameet , kanssa avojaloin jalat , paljaat kädet , mutta kehon peitetty hopea ketjuposti _ Ne haravointi pokerit kokot ja _ oksentaa hiilet _ _ korkokengät paistettu vahvempi .
  Tässä Ja teline osoittautuu nivelet ja _ antaa potkut ranskalaiset alla . A tässä lisää Ja prinssi kuningas Williamin dynastiasta ilmestyi . SISÄÄN käsissä klo elokuu poika , joka vaihtoi prinssi-demiurgin toinen miljoonaa dollaria asemasta SS:ssä ruoska alkaen piikikäs lanka _ A lisää Ja hänen Valkyrie lämmitellä alkaen liekinheitin_ _
  Prinssi Jumaluus iski , ja Miten tulee osumaan Supermies-Natasha Tekijä: lihaksikas takaisin _ Vaikka tyttö Ja rohkea , mutta hänen alkaen korkokengät ennen pään takaosa hämmästynyt kuten tämä kipua _ _ upea villisti huusi .
  Seuraava osuma poika - prinssi kaatoi päällä Zoya . Ta Siitä huolimatta Ja puristettu tiukasti hampaat , ei pidettiin alkaen huutaa . A päällä takaisin ilmestyi verinen raidat Ja palovammoja_ _
  Barbarossa Jr. Kanssa virne sanoi :
  - Opeta sinä lisää tarpeellista !
  Seuraava osuma oli pakko Tekijä: Futuristi Angelica . JA Tämä nuori nainen Ei pidettiin alkaen huutaa . poika kiinni sen lapsesi on paljain jaloin jalka V tuli _ Purettu ketterä sormet hiillos Ja heitti punapää petoja V kasvot . Ta huusi lisää vahvempi , se sattuu !
  Barbarossa Jr. Kanssa onnellinen näkymä sanoi :
  - Mutta Sinä sama halusi Kanssa saksalaiset !
  Jälkeen sai räjähdyksen , ja Svetlana . Miten että Ei puristettu leuka , mutta Sama huusi . Kaikki sama ruoska alkaen kuuma , piikikäs lanka oli lisää lisää kipeä , Miten liekki alla avojaloin jaloillasi . Niitä enemmän kuin se tytöt jo tottui siihen vuosia tehdä ilman kenkiä ja _ heidän pohjat jalat , erittäin elastinen Ja kestävä _
  Mutta antaa potkut Ja heidän leipoo . Valkyyria jo V käsissä pidä , ja piiskaa alkaen kuumana lanka _
  Supermies-Natasha sisään kaikki kurkku huusi :
  - Kyllä Mitä Tämä tämä ?!
  Barbarossa Jr. vastaa:
  - Tottelemattomien naisten kuulustelu! Olet vankeudessa ja vastaat kaikesta!
  Natasha huomautti:
  - Emme halua kuolla niin nauretavasti! Anna meidän mennä ja jatkamme taistelua!
  Barbarossa Jr. murisi:
  - Miksi annoit mennä?
  Angelica vastasi:
  - Olemme noitia, ja voimme antaa miehelle, joka pelastaa meidät, arvokkaimman lahjan!
  Barbarossa Bock yllättyi:
  - Ja mitä sinä annat minulle?
  Natasha totesi luottavaisesti:
  - Teemme sinusta ikuisen nuoruuden, etkä koskaan vanhene!
  Poika nyökkäsi:
  - Kyllä, voin antaa sinun mennä tähän! Mutta kuinka voit todistaa sen?
  Natasha sanoi:
  - Laita kätesi tuleen, niin se ei satuta sinua! Tulet näkemään, että osaamme tehdä taikuutta!
  Barbarossa Jr. pisti varovasti kätensä tuleen, käänsi sen ympäri ja vastasi hymyillen:
  - Kyllä sinä voit! No, entä sinun vapautesi vastineeksi kuolemattomuudestani!
  Ja tytöillä on uusi mahdollisuus. Mutta sota jatkuu edelleen... Tammikuussa Gorki ja Kazan valloitettiin.
  Helmikuun alussa saksalaiset, suomalaiset ja ruotsalaiset valtasivat Karjalan ja aloittivat hyökkäyksen Arkangeliin. Tilanne on kärjistynyt dramaattisesti.
  Elizabeth siirrettiin SU-100:lla tähän kaupunkiin.
  Hän taisteli siellä nyt. Helmikuu ja pakkaset. Mutta tytöt tappelevat edelleen paljain jaloin.
  SU-100 painaa vain kahdeksantoista tonnia luodinkestävällä suojalla. Hän on haavoittuvainen, mutta liikkuva. Ja hänen ei pitäisi olla väijytyksissä; hänen on liikuttava, jotta hän ei joutuisi osumaan.
  Kun liikut, tankki lämpenee ja tytöillä ei ole niin kylmä paljain jaloin ja bikineissä.
  Natseja ampuva Elizabeth lauloi:
  - Ja tässä ovat ehdot! Ja tässä on keskiviikko! Mutta muuten kylmä sää on hyväksi terveydelle! Kylmä sää on hyväksi terveydellemme!
  Ja paljain varpaillaan hän hyökkää natseja vastaan. Ja T-4, tämä pieni tankki, osui.
  Soturit tulee mainita valtavan luokan taistelijina.
  Ekaterina ampuu myös paljain jaloin ja kiljuu:
  - Tulee kommunismi!
  Elena, joka myös ampui vihollista ja löi tämän läpi, nauroi korviaan:
  - Hullu voitto odottaa meitä!
  Efrasia, joka löi Wehrmachtin tankkien läpi paljain jaloillaan, kylmästä sinisenä, vastasi luottavaisesti:
  - Mikään ei voi estää meitä!
  Nämä soturit ovat yksinkertaisesti mahtavia!
  Mutta valitettavasti heidän sankaruuttaan on hyvin vähän... Myös Arkangeli kaatui... Ammuksia ei selvästikään ole tarpeeksi...
  Saksalaiset liikkuvat Moskovaa kohti takaapäin. Maaliskuussa puhkesi taisteluita Ryazanista. Hitlerin joukkoja virtaa ympäriinsä idästä...
  Joitakin hätätoimenpiteitä tarvitaan.
  Moskova kestää edelleen, ja Stalin on koonnut turvallisuusneuvoston. Keskustelu oli hermostunut. Uusia ideoita ei lähetetty.
  Vain Beria ehdotti:
  - Ehkä meidän pitäisi todella tarjota rauhaa Kolmannelle Valtakunnalle millä tahansa ehdolla, vain jotta he eivät kosketa meitä!
  Stalin vastasi vihaisesti:
  - Tämä ei ole rakentava lähestymistapa, toveri Beria! Tarvitsemme vahvoja liikkeitä!
  Marsalkka Vasilevski vastasi rehellisesti:
  - Ei ole varauksia, teidän ylhäisyytenne! Lähes kaikki heistä murskattiin epätasaisissa taisteluissa. SU-100:n lisäksi sarjassa ei ole muita uusia aseita. On totta, että IS-3 on pian valmis, mutta tätä tankkia on vaikea valmistaa, ja sen sarjaan saattaminen on nykyolosuhteissa vaikeaa.
  Marsalkka Žukov huomautti vihaisesti:
  - Jos et voi voittaa, on vain yksi asia jäljellä - kuolla arvokkaasti!
  Stalin halusi sanoa jotain, mutta paljasjalkainen tyttö lyhyessä hameessa ilmestyi. Vilkutti paljaita kantapäänsä, hän toi lähetyksen.
  Stalin kulki sen yli ja karjui vihaisesti:
  - Leningrad, joka ei kestänyt nälkää ja kuukausia kestänyt saarto, kaatui! Krautit ovat valloittaneet toisen kaupunkimme!
  Marsalkka Žukov levitti kätensä ja huomautti:
  - Voi mahtava Stalin... Tämä on kauheaa!
  Beria ehdotti:
  - Ehkä meidän pitäisi ampua tuhat ihmistä tämän kunniaksi?
  Korkein komentaja karjui:
  - Ole hiljaa, kalju idiootti! Jotain on päätettävä!
  Molotov ehdotti änkyttäen ja hermostuneena tyttöjen paljaita polvia silitellen:
  - Kutsutaan saksalaisia väliaikaiseen tulitaukoon ja vasta sitten aloitetaan neuvottelut rauhasta millä tahansa ehdolla.
  Stalin karjui:
  - Yrittää! Mutta kapitulaatiota ei tule. Moskova kaatuu, käymme sissisotaa!
  Beria totesi imartelevalla virneellä:
  - Mutta tämä vain lisää ihmisten kärsimystä, toveri Stalin. Voi olla...
  Stalin löi päättäväisesti nyrkkiä pöytään:
  - Ei! Molotov ehdottaa neuvotteluja! Eikä mitään muuta, taistellaan loppuun asti!
  Saksalaiset piirittivät Ryazanin maaliskuun puolivälissä. Neuvostoliiton joukot yrittivät murtautua pois kaupungista, koska ampumatarvikkeista oli pulaa.
  Alenka ja hänen tiiminsä juoksevat, paljaat kantapäänsä välkkymässä kevään sulassa lumessa.
  Tyttö ampuu natseja ja laulaa:
  - Kunnia hengellemme, kunnia suurelle maalle!
  Ja paljain jaloin hän heittää kuoleman murhanlahjan. Ja hän hajottaa natseja kaikkiin suuntiin.
  Anyuta ampui vastustajiaan, sanoi:
  - Ja iskumme, pyhä lahja ja maksu!
  Alla myös juoksee, ampuu natseja, heittää räjähtävän hiilipaketin paljain jaloin ja sihisee:
  - Emme koskaan luovuta!
  Ja niin kimalteleva Maria, joka ampuu fasisteja, niittää heidät perusteellisesti ja kiristelee hampaitaan, huutaa:
  - Kukaan ei estä meitä!
  Ja hänen paljas kantapäänsä lähetti tuhoavan kuoleman ja tuhon paketin.
  Natseja ampuva Marusya huomauttaa aivan loogisesti:
  - Kommunismi ei katoa koskaan!
  Matryona, ampuessaan vihollista ja leikkaamalla rivejä, huomauttaa melko loogisesti ja rationaalisesti:
  - Ja usko puolueeseen säilyy vuosisatoja!
  Ja paljaat varpaat heittävät tuhon lahjan.
  Tytöt lähtivät kehästä. Mutta tilanne on edelleen jännittynyt.
  Ja he eivät voi paeta minnekään.
  Kevään sula viivästytti hieman Saksan etenemistä. Lisäksi natsit yhdistyivät Japanin kanssa ja alkoivat miehittää Keski-Aasiaa.
  Mikä myös häiritsi heitä ja huhtikuu meni suhteellisen rauhallisesti. Ja toukokuussa ensimmäinen Neuvostoliiton tankki IS-3 julkaistiin. Ja hänet olisi voitu viedä vapun paraatille.
  Ikääntynyt ja heikentynyt Stalin katsoi tätä kumartuneena. Hänen ulkonäkönsä ilmaisi kuolevaista väsymystä.
  Tuotannon työvoimavaltaisuuden vuoksi IS-3 ei vieläkään päässyt tuotantoon.
  Sen merkittävä ero näihin kahteen oli vain tornin muoto. Hän oli kuin lentävä lautanen, ja hänen otsansa oli kuin kurkun nokka. Tietenkin lisääntynyt kaltevuuskulma suojasi etuosaa hyvin, mutta monimutkainen tuotanto. Lisäksi otsan alaosa oli haavoittuvainen, ja jos ammus osuisi siihen, se ei enää kimmoinut.
  Stalin heilutti kättään ja katosi bunkkeriin, ja toinen natsien hyökkäys alkoi. TA-400 ja Yu-287 eteenpäin pyyhkäisyllä siivellä osallistuivat ilmaiskuihin.
  Ja taas he ampuivat ballistisia ohjuksia radio-ohjatuilla siiveillä.
  Kreml kärsi merkittäviä vahinkoja.
  Stalin ajatteli vakavasti pakenemistaan Moskovasta.
  Toukokuun puolivälissä saatuaan päätökseen Keski-Aasian uudelleenjaon natsit idästä ja lännestä aloittivat hyökkäyksen Moskovaan. Toinen raju taistelu jyrisi.
  Neuvostoliiton joukot taistelivat sankarillisesti. Mutta voimat ovat liian epätasaisia. E-75 Tiger-3 -panssarivaunut esiintyivät myös taisteluissa. Ja massiivisesti "Panther"-3. Taistelut ovat, sanokaamme, poikkeuksellisia.
  Toukokuun loppuun ja kesäkuun alkuun mennessä natsit saivat päätökseen Moskovan lähes täydellisen piirityksen.
  Stalin ilmoitti juhlallisesti jäävänsä pääkaupunkiin ja taistelevansa siellä kuolemaan asti.
  Moskovaa ammuttiin ja pommitettiin. Sitä ympäröivät erittäin voimakkaat puolustuslinjat, joita ei ollut niin helppo voittaa. Pääkaupunkiin keskitettiin valtavat ammus- ja elintarvikevarastot.
  Ja Stalin oli suhteellisen turvassa maanalaisessa kaupungissa.
  Hitler käski 22. kesäkuuta 1945, kun suuren isänmaallisen sodan alkamisesta oli kulunut tasan neljä vuotta, lopettamaan hyökkäyksen pääkaupunkiin ja sen sijaan järjestelmällisesti tuhoamaan sen tykistöllä ja ilmailulla. Ja jatka pommittamista itsevarmasti.
  Ja meneillään oleva hyökkäys siirtyi Siperiaan. Oli pakko valloittaa Sverdlovsk ja Tšeljabinsk ennen kuin nämä kaupungit olivat lumen peitossa... Kesäkuun lopussa heinäkuun alussa molemmat keskeiset kaupungit valloitettiin sitkeiden taistelujen jälkeen... Saksalaiset muuttivat Siperian halki. Yksi toisensa jälkeen neuvostokylät putosivat.
  Syyskuussa 1945 natsit lähestyivät Novosibirskiä. Myös tämän ratkaisun puolesta puhkesi taisteluita.
  Puna-armeija taisteli paikallisten miliisien kanssa. Tamara taisteli kuin sankaritar täälläkin.
  On jo syyskuun loppu, sataa lunta ja pakkasta. Ja tyttöpataljoona taistelee paljain jaloin ja osoittaa ihmeellistä sankarillisuutta.
  Ja soturit taistelevat kuin pantterit.
  Tamara räjähti, heitti räjähtävän hiilipaketin paljain jaloin ja huusi:
  - Kukaan ei estä meitä! Kukaan ei voi voittaa meitä!
  Muut tytöt karjuvat epätoivoisesti:
  - Me kuolemme, mutta emme anna periksi!
  Ja taistelu jatkuu...
  Vasta marraskuun alussa Novosibirsk kaatui... Sota jatkui. Neuvostoliitto ei ollut vieläkään antautunut. Moskova oli tukkeutunut ja tulen alla.
  Strateginen ruoka- ja ammusvarasto varastoitiin maanalaiseen kaupunkiin, joten se pystyi kestämään melko pitkään.
  Saksalaiset pommittivat ja pommittivat kaupunkia jatkuvasti.
  Uusi superraskas tankki "Rat" ilmestyi myös. Tämä ajoneuvo painoi kaksi tuhatta tonnia ja oli aseistettu useilla aseilla.
  Ajoneuvoa, jossa oli 400 mm panssari, käytettiin läpimurtotankkina... Läpäissyt taistelutestin...
  Mutta hän juuttui siileihin, ja kamikaze-lentäjä tuhosi hänet.
  Siitä huolimatta ilmestyi uusi tankki "Rat"-2, vielä suurempi ja raskaampi...
  Stalin juhli uutta vuotta 1946 Moskovassa, jota ei vieläkään otettu. Neuvostoliiton suuri johtaja luotti ihmeeseen. Moskovasta on tullut todellinen linnoituskaupunki.
  Ruokavarannot voivat kestää vielä pari vuotta, ja kun otetaan huomioon pommitusten ja pommitusten aiheuttama väestön väheneminen, pidempään. Mutta ammukset riippuivat hyökkäysten nopeudesta ja intensiteetistä.
  Beria kuitenkin huomautti:
  - Ehkä, toveri Stalin, voimme päästä sopimukseen Hitlerin kanssa vapaudestamme?
  Ylipäällikkö totesi päättäväisesti ja löi nyrkkinsä lujasti pöytään:
  - En puhu kannibaaleille, Lavrenty! Ymmärrätkö!
  Beria huomautti huokaisten:
  - Toivotaan ihmettä, oi mahtavaa!
  Stalin huomautti kurjuen:
  - Kärsivällisyyttä ja vähän vaivaa!
  . EPILOGI
  Uusi vuosi 1946 tapahtui paikallisissa taisteluissa. Saksalaiset ja japanilaiset valtasivat vähitellen kaikki suuret kaupungit. Verhojansk kaatui viimeisenä elokuussa. Saksalaisilla on uusia AG-50-tankkeja pyramidin muodossa.
  Tamara ja hänen tiiminsä taistelivat epätoivoisesti Verhojanskissa.
  Tytöt, kuten aina, olivat paljain jaloin ja bikineissä.
  He taistelivat kuolemaan asti. Ja paljain varpaillaan he heittivät räjähteitä tappavalla voimalla.
  Ja sitten, kun ammukset loppuivat, he pääsivät pakenemaan taigaan kellarien ja tunnelien kautta.
  He olivat valmiita tarttumaan aseisiin ja käymään sotaa uudelleen, vaikka se olisikin sissisota.
  Neuvostoliitossa syntyi partisaanivyöhykkeitä ja syttyi maanalainen sota.
  Pääkaupunki kesti edelleen, joten Hitler halusi nälkiä sen ja pelastaa sotilainsa, joista liian monta oli jo tapettu.
  Samaan aikaan tytöt tuhosivat natseja ja japanilaisia monin eri tavoin ja menetelmin.
  Varsinkin Natasha ja hänen tiiminsä.
  JA Osoittautui uudelleen V T -34-85. Auto tietysti _ sama , ei uusi . JA myöhään neljäkymmentä _ kuudes vuoden vanhentunut _
  A Tässä Ja AG -50. Muistuttaa minua matala pyramidi Kanssa Erittäin pitkä runko _ Auto kaikki kuusikymmentä viisi tonnia_ _ Paksuus panssari kanssa kaikille kulmat 250 mm alla kallistus _ varten kuoret T -34 ehdottomasti läpäisemätön .
  Supermies-Natasha V ärsyttävyys sihisi :
  - Tämä on Miten tehtävä ! Nostaa vuori !
  Futuristi Angelica katseli ympärilleen . Nyt Ne olivat V hänen perinteinen bikinit_ _ JA jotain__ _ _ kauneus se on saapunut päällä mieli_ _
  A Svetlana painetaan päällä vipuja avojaloin korkokengät Ja mennään tankki_ _ Hän sihisi :
  - Manööveri ! Vain liikkumavaraa !
  AG -50 varustettu Tehokas 105 mm tykki Kanssa pituus runko 100 EL: ssä . Hän kykenevä osuma päällä iso etäisyydet_ _ Niitä lisää , y kolmekymmentäneljä Kanssa laatu panssari ei välitä . Yksi osuma Ja loppua .
  Svetlana alkaa keinu Neuvostoliiton tankki_ _ Tässä vihollinen ampuu . Ammus jopa vähän huolenaiheita panssari _ Mutta Vastaanottaja onneksi lipsahtaa pois . A kuitenkin tehoa kolossaali - uraani ydin .
  Supermies-Natasha kuiskasi heidän helakanpunainen huulet :
  - Päällä kuvakkeet Kanssa surullisuus kasvot - taas imperiumi syntyä !
  Futuristi Angelica ammuttu käyttämällä _ avojaloin sormet jalat_ _ Ammus tyytyväinen V edelleen seisomassa pyramidin muotoinen tankki_ _ JA liukastui Kanssa panssari V kikosetti_ _ Jo Erittäin hän taipuvainen Ja sementoitu .
  Saksan kieli tankki tietysti _ sama , läpäisemätön , kanssa kaikille kulmat jopa varten IS -7. A Todella Missä ennen häntä T -34-85.
  Uudelleen Saksan kieli ampuu ... Svetlana painetaan alasti kantapää päällä jarrut_ _ JA voisin kiertää säiliö alkaen tappioita . Siitä huolimatta kohtalokas lahja lipsahti läpi ollenkaan lähellä .
  Supermies-Natasha V raivoa sanoi :
  - Kyllä Me Ja jumissa !
  Futuristi Angelica virnisti . Hän viileästi repäisty pois Kanssa itse rintaliivit _ paljastettu korkea rinta Kanssa mansikka nännit _ Hän paljasti hampaansa heidän helmi hampaat_ _ JA twiittasi :
  - Pelkuri Ei pelaa V jääkiekko !
  JA painetaan helakanpunainen nänni päällä laukaista _ Sellainen Tässä hän urhea Ja helmeilevä hän - paholainen A Voi olla ystävällinen , venäläinen enkeli ruumiillistaa _
  Ammus lensi ulos alkaen Ei liian paljon pitkä doula_ _ Flashed by ... Ja tyytyväinen suoraan V runko Saksan kieli autoja AG . Terhakka hänen ikään kuin isku sähinkäiset _
  JA Kaikki neljä tytöt yhdessä he haukkuivat :
  - Yksi , kaksi - minä sain sen ! Fritz Tekijä: sarvet Niin antoi !
  JA Miten ravista Ne heidän avojaloin jalat . Tässä Tämä tytöt ! A Kun klo ammunta käyttää alasti rinnat ovat_ _ V sata kerran tehokkaampi .
  Supermies-Natasha Kanssa hymy huomannut :
  - Tämä säiliö Nyt varten meille turvallinen . Mutta Miten hänen tuhota ?
  Zoya Kanssa hymy ehdotti :
  - A V taistella cowboy tyyli , me hänen Lakaistaan pois !
  Svetlana kiihdytetty liikettä hänen tankki_ _ Mutta vihollinen , yllättäen kääntyi ympäri Ja ryntäsi juoksi karkuun Hän kiihdytetty ihmeellistä nopeasti : kaikki tai kaasuturbiini moottori . JA oli ilmeisesti nopeammin kuin _ T -34-85.
  Ikään kuin norsu juoksi pois alkaen Mopsit . Kaikki olisi ei mitään . Mutta norsuja tietotaito liikkua jopa Erittäin nopeasti .
  Supermies-Natasha vihaisesti siirretty Tekijä: panssari avojaloin jalka Ja karjui :
  - Täällä ! Hyvin Miten loppujen lopuksi_ _ Me jäänyt jälkeen alkaen fasistit !
  Zoya Kanssa surullisuus V ääni , lauloi :
  - Kaikki mahdotonta , mahdollista V meidän maailma !
  JA ravisteli hänen hiukset , värit puun lehti kulta_ _
  Futuristi Angelica Kanssa ilahduttaa lauloi ja _ vapautettu toinen ammus _ Että osuma V panssaroitu perä Ja rikki .
  - He ovat tulossa onko unelmat ennennäkemätön ... Weave onko seppeleitä myöhässä ... Mykistä oli Gerasim jonain päivänä ! __ Nyt Hän vannoo kiroilu !
  Svetlana tiukasti huomannut :
  - Kiroilee kiroilu on_ _ mautonta !
  Supermies-Natasha halusi jotain _ _ _ sanoa nokkela . Mutta Tässä ilmestyi toinen fasistinen tankki_ _ Päällä Tämä kerran E -75. Sama Hieno suojattu V otsa , mutta paljon huonompi Kanssa sivut _ Onko se totta, kolmekymmentäneljä hänen Kaikki on yhtä suuri Ei lävistää läpi
  Päällä Tämä kertaa , Zoya heitti sen pois Kanssa itse rintaliivit _ JA paljastettu helakanpunainen nänni _
  minä otin sen Ja painetaan rinnat päällä laukaista _ ase se toimi ...
  Ammus uudelleen tyytyväinen suoraan V runko massiivinen aseet_ _ JA sata viisi millimetri ase tuli ulos alkaen rakennus .
  JA Tämä Saksan kieli ryntäsi juoksi karkuun Hyvä tapa tuo esille alkaen rakennus eniten suojattu autot ovat_ _ lyödä Tekijä: arkut .
  Supermies-Natasha iloinen totesi :
  - Tässä näet ! Me me voitamme !
  A Tässä Ja kolmas tankki_ _ Päällä Tämä kertaa " kuninkaallinen" leijona ." U häntä ase , pomminheitin kaliiperi 450 millimetrissä . _ Sellainen Jos perseestä siis _ muutama ollenkaan Ei se näyttää .
  Supermies-Natasha päällä Tämä kerran päättänyt ampua itse _ Otin sen pois rintaliivit _ Mikä klo hänen loppujen lopuksi_ _ korkea ja _ elastinen rinta _ Tuore kuin _ klo tytöt . JA soturi Miten ottaa Ja painaa rubiini nänni _
  Ammus lensi pois ... Ja " kuninkaallinen" leijona " sai suoraan V runko _ JA valtava auto Miten räjähtää . Mitä Ja pari seisomassa Tekijä: reunat tankit lensi pois päällä jonkin verran satoja metriä_ _
   Joo Ja kolmekymmentäneljä ravisteli . Auto Tuskin Ei kääntyi ympäri ja Osoittautui irtirevitty alkaen maa _
  Futuristi Angelica jopa osuma klo lasku otsa , huutaa :
  - Kuten hevoset aasit !
  JA uhkasi Krauteille nyrkki _
  Supermies-Natasha oli tyytyväinen ja _ virnisti helmiäinen , erittäin suuri hampaat :
  - Tässä Me annettu Tekijä: viholliselle ! Miten sen kuuluu olla !
  Zoya lauloi , kanssa ilolla :
  - Rakkaus Ja kuolema ! Hyvä Ja paha ! Mitä pyhä Mitä syntinen ... A minulle tietää Kaikki tasavertainen !
  JA tyttö siirretty avojaloin jalka Tekijä: metallia_ _
  Seuraava vihollinen E -100. Auto vaarallinen_ _ KANSSA pomminheitin ja 75 mm _ tykki Kanssa Erittäin pitkä runko _ Tämä hyökkäys modifikaatio ja _ kykenevä täyttää rooli Ja taistelija tankit_ _ A seitsemänkymmentäviisi millimetriä aseita varten Neuvostoliiton säiliö melko se riittää .
   A runko pomminheitin peitetty korkki _
  Supermies-Natasha ristiin itsensä klo auta avojaloin jalat , ja twiittasi :
  - No , me teemme hänen lyödä ?
  Zoya , rokkaa hampaat , sovittu :
  - Totta kai teemme !
  Futuristi - Angelica helakanpunainen nänni painetaan päällä laukaista _ ase se toimi . Sylje se ulos murhaaja veloittaa . JA keskeytettiin suhteellisesti ohut mutta_ _ mutta pitkä runko Saksan kieli aseet_ _
  Svetlana innostuneesti twiittasi :
  - Hienoa ! A Nyt antaa Antaa potkut minä !
  JA soturi Sama paljastettu Kaivos vartalo _ U kaikki neloset rinnat päällä korkeus_ _ JA Erittäin jopa kaunis , seksikäs , viettelevä . Niin Kanssa kuten tämä tytöt Haluan tehdä rakkautta . no mitä_ _ Voi olla olla paremmin ne ? Luultavasti vain _ muu tytöt !
  JA Tässä nuori nainen sai minut kiinni hetki kun _ korkki alkoi avata . JA käyttämällä Kaivos helakanpunainen nänni kuin _ vapauttaa ammus Tekijä: Saksan kieli pomminheitin .
  A Fritz Ei onnistui jopa Ja silmä vilkkua ... Kuinka ottaa Ja räjähtää ... Sisään Kaikki sivut hajallaan tupakointi metallia_ _
  Svetlana hierotaan itselleni vahva käsissä Ja huusi :
  - Minä tyttö aito lohikäärme !
  JA Miten nauraa ! JA kestää sen , kyllä tulee näyttämään kieli !
  Supermies-Natasha otti Ja innostuneesti lauloi :
  - Patriootti ! Neuvostoliiton isänmaallinen ! Kuinka monta Krauts tapettu sinä !
  Zoya poimittu laulu ja _ vapina alasti rinnat , jatkoa :
  - Patriootti ! Punainen isänmaallinen ! JA päällä tytöt Kaikki sinun unelmia !
  JA Sama soturi Miten ottaa Ja hän purskahtaa nauramaan ! JA kieli tulee näyttämään ! JA virnistää hampaat - hampaat !
  JA avojaloin jalat liikkuu vipu ...
  Tytöt täällä ovat selvästi parhaimmillaan, vaikka heillä on vanhentunut tankki. Ja he jatkavat puolueellisuutta.
  Mutta 20. huhtikuuta 1947 alkoi uusi hyökkäys Moskovaan. Japanilaiset, turkkilaiset ja kaikki ulkomaalaiset joukot osallistuivat siihen.
  Hitlerin kärsivällisyys loppui lopulta ja päätti lopettaa Neuvostoliiton. Ja henkilökohtaisesti Stalinin kanssa yhdistäen häneen Venäjän alueella edelleen palavan sissisodan.
  Kuten, jos Moskova kaatuu, sota epäilemättä päättyy.
  Ja ratkaiseva yleinen hyökkäys alkoi.
  Hyökkäykseen lähti myös superraskaat tankit "Rat"-2, "Monster", E-200, E-500 ja muut.
  Ensinnäkin kaupunkia ammuttiin myös ballistisilla ohjuksilla.
  Lisäksi käytettiin Kolmannen valtakunnan taistelulentokoneita. Sellainen on armada.
  Alenka ja hänen tiiminsä kohtasivat rohkeasti saksalaiset ja antoivat heille taistelun.
  Alenka heitti kranaatin paljain varpaillaan, ampui purskeen ja karjui:
  - Venäläisten hengen puolesta!
  Anyuta ampui vastustajiaan ja niitti vihollisten rivejä, sirutti paljain kantapäällään ja antoi paketin kuoliaaksi:
  - Kommunismin suuruuden puolesta!
  Alla, ampui Neuvostoliiton vihollisia ja heitti pommin paljain varpaillaan, purskahti:
  - Äiti Venäjän puolesta kommunismissa!
  Maria ampuen tarkasti vihollista ja leikkaamalla häntä luottavaisesti alas, totesi hampaat paljastaen:
  - Venäjä tarvitsee uuden johtajan!
  Matryona totesi ampuen ja tuhoten itsevarmasti vastustajansa, ja paljain varpaillaan hän antoi toisen kuoleman lahjan:
  - Tottakai se on välttämätöntä!
  Ja hänen heittostaan, joka osui luistinradalle, kaksi saksalaista tankkia törmäsi.
  Natseja ampuva Marusya totesi tarmokkaasti:
  - Neuvostoliitossa oli kaikkea, mutta vihollinen otti sen numeroina!
  Ja paljaalla kantapäällään hän laukaisee murhanhimoisen ja väistämättömän!
  Alenka rohkaisi ystäviään:
  - Älä kiirehdi hautaamaan Rusaa! Meillä on vielä tekemistä!
  Ja paljain jalkansa varpailla hän heittää tuhoavan tuhon lahjan.
  Anyuta, joka ampui natseja, oli samaa mieltä tästä:
  - Lyömme vihollisemme kiivaasti, Isänmaan joki ei kuivu!
  Ja paljaalla, pyöreällä kantapäällään tyttö ottaa sen energisesti vastaan ja iskee vihollista.
  Alla, ampuen fasisteja ja irrottaen räjähteen ritsasta, vetäen narusta paljain varpaillaan, sanoi:
  - Se on vain supermies - joka korvaa Stalinin!
  Maria, joka ampui hämmästyttävän tarkasti ja heitti kranaatteja paljain varpaillaan, puhui:
  - Kaikki mikä ei muutu, on parempaan!
  Matryona kaatoi Fritzin hyvin kohdistetuilla laukauksilla. Ja sitten vahingoittaen säiliötä paljaalla jalallaan hän huomautti:
  - Olemme muuttumattoman ja sankarillisen tahtomme kanssa!
  Marusya heitti koko joukon kranaatteja paljain jaloin. Joten natsien itseliikkuva ase kääntyi ympäri ja huusi:
  - Olen vahvempi kuin kaikki!
  Alla, tyrmännyt natseilta kuljetusauton kranaatinheitolla paljaalla kantapäällään, huomautti ja korjasi:
  - En minä, vaan me! Kaikki on vahvempaa!
  Alenka alkoi laulaa kohottaakseen taisteluhenkeä, säveltäen samalla. Ja loput tytöt, ampuivat natseja, ottivat sen käteensä;
  Olemme tyttöjä Neuvostoliiton maasta,
  Joka on soihtu koko maailmalle...
  Näytämme sinulle esimerkin suuruudesta,
  Tässä on sankariteot laulettu!
  
  Tytöt syntyivät punaisen lipun alla,
  Ja paljain jaloin he ryntäävät pakkasen läpi...
  Tyttäret ja pojat taistelevat Rusin puolesta,
  Joskus morsian antaa miehelle ruusun!
  
  Universumin yllä on punainen lippu,
  Loistaa niin kirkkaasti, kuin soihdun liekki...
  Loppujen lopuksi meillä on sankarillinen keinu,
  Ja bannerimme kimaltelee kuin punainen!
  
  Älä usko sitä, kirottu fasisti ei mene läpi,
  Ja venäläinen henki ei katoa koskaan...
  Voitot avaa loputtoman tilin,
  Sanotaan hei ja hei kenelle tahansa!
  
  Venäjä on ihana maa,
  Annoit kommunismin kansoille...
  Jumalan anteliaasti antama ikuisesti,
  Isänmaan puolesta, onnen ja vapauden puolesta!
  
  Vihollinen ei voi voittaa Isänmaata,
  Ja olipa hän kuinka julma ja ovela tahansa...
  Voittamaton venäläinen karhumme,
  Venäläinen sotilas on niin kunniakas voitostaan!
  
  Kaunis neuvostomaa,
  Siinä tytöt ovat ylpeitä siitä, että he ovat kauniita...
  Hänet annettiin meille syntyessään ikuisesti,
  Ja olkaamme komsomolilaiset oikeudenmukaisia!
  
  Taistelemme Moskovan laitamilla,
  Siellä on lumimyrsky, lumikuoret ja tytöt ovat paljain jaloin...
  Emme luovuta isänmaatamme Saatanalle,
  vaikka viikatemme ampuu tarkasti!
  
  Joten raivoissaan tytöt ovat innokkaita taistelemaan,
  Ja paljaalla kantapäällä he heittävät räjähdyspaketin...
  Hän on fasisti, mutta näyttää siistiltä,
  Itse asiassa vain paha Cain!
  
  Viholliset eivät voi voittaa tyttöjä,
  He ovat syntyneet sellaisen tähden alla...
  Voittamaton hirviömme on karhu,
  Kuka teki isänmaasta vaimokseen!
  
  Me venäläiset tytöt olemme hyviä,
  Emme pelkää kidutusta ja pakkasta...
  Ja me torjumme, usko pahan lauman hyökkäystä,
  Vihollinen tulee hulluksi annoksesta!
  
  He pystyivät työntämään vihollisen pois Moskovasta,
  Vaikka hän on täynnä valtavaa voimaa...
  Me tytöt olemme niin ylpeitä itsestämme,
  Vastustajat katoavat kaikki hautaan!
  
  Älä usko sitä, viholliset eivät voi voittaa Venäjää,
  Koska jokainen ritari tulee vaipoista...
  Metsästäjä on ilmeisesti muuttunut riistaksi,
  Ja vastustaja on vielä vasta lapsi!
  
  Mutta venäläinen henki, suuri uskon henki,
  Tiedätkö, siinä on piilotettuja voimia...
  Vihollinen murskataan palasiksi,
  Loppujen lopuksi ritarit ovat voittamattomia taistelussa!
  
  Heittäkää pois epäilyksenne, tytöt,
  Olemme maailman rohkeimmat ihmiset...
  Heittäkäämme Saatanan joukot helvetin,
  Kastellaan kaikki vastustajat vessassa!
  
  Pyhä sota päättyy
  Rauha ja aamu koittavat planeetan...
  Tiedä, että hän on ikuisesti auringon kanssa,
  Leikkukoon kesä ikuisesti!
  
  Ja ikuinen kommunismi kirkkaudessa,
  Ja Lenin ja suuri Stalin ovat kanssamme...
  Verisessä elokuvassa vasta nyt on fasismi,
  Ja tahtomme uskoa on terästä vahvempi!
  
  Venäjäni hallitsee vuosisatoja,
  Ja antoi onnen koko universumille...
  Tarvitset teräsnyrkin voimaa,
  Ja rohkeasti, mutta järkevällä tavalla!
  
  
  
  NIDAT LUOVAT IHMEASeita
  Gerda, Charlotte, Magda ja Christina, jotka testasivat "Tigeriä" kerralla, johtivat myös lupaavan mallin kehitystä: "Panther"-2. Tytöt asettivat moottorin ja vaihteiston yhteen lohkoon - poikki ja tekivät tornista kapeamman ja pienemmän. Ja vaihdelaatikko asennettiin itse moottoriin. Tämän seurauksena "Panther"-2 osoittautui alle kahden metrin siluetiksi, ja miehistön jäsenmäärä pieneni kolmeen henkilöön. Panssarin paksuus rungon etuosassa kasvoi suurilla rinteillä 120 millimetriin ja rinteillä sivujen 82 millimetriin. Ja tornit ovat jopa 150 mm edessä ja 82 mm sivuilla, rinteissä. Samanaikaisesti koko ajoneuvo pienennettiin 35 tonniin, mikä mahdollisti 700 hevosvoiman moottorilla pärjäämisen ja lisäsi säiliön nopeutta ja ohjattavuutta. Samalla ajoneuvon ohjattavuus on myös parantunut ja alustasta on tullut kevyempi ja paljon helpompi korjata ja huoltaa. Rullaa on yhteensä kuusi, mikä on käytännöllistä ja kätevää. Hitler piti "Panther" 2:sta ja aloitti tuotantoon syyskuussa 1943. Ajoneuvo on onnistunut, hyvällä, panssaria lävistävällä ja nopealla ampuma-aseella. Hän työskenteli ja liikkui nopeasti, erinomaisella ergonomialla.
  Ja mikä tärkeintä, se oli helpompi tuottaa ja vaati vähemmän metallia. Ja samalla se erottui pääoman selviytymiskyvystään. Ei ole niin helppoa tunkeutua sellaiseen ajoneuvoon, jossa on suuret panssaririnteet.
  Neuvostoliiton joukoilla oli vakava ongelma. Lisäksi saksalaiset investoivat Fau-ohjelman sijaan kansanhävittäjän kehittämiseen ja loivat XE-162:n, joka on yksinkertainen ja halpa tuottaa sekä erittäin kevyt ja ohjattava.
  Tämä kone osoittautui kehitetyksi edullisemmissa olosuhteissa ja on suhteellisen helppokäyttöinen. Eikä hänen ole niin helppoa selviytyä.
  Se määräsi raakoja ilmataisteluja Neuvostoliiton ja liittoutuneiden joukkoja vastaan. Hävittäjä painoi tyhjänä vain puolitoista tonnia ja koostui lähes kokonaan puusta. Joten kone osoittautui erittäin tehokkaaksi.
  Tilannetta pahensi se, että saksalaiset tytöt alkoivat ilmoittautua aktiivisesti ilmailuyksiköihin.
  Albina ja Alvina alkoivat kerätä aktiivisesti pisteitä taistelemalla pääsääntöisesti paljain jaloin ja vain bikineissä. Ja näitä tyttöjä ei voitu ampua alas. Ja he itse katkaisivat niin aktiivisesti vihollisen. Ja kuinka kauniita nämä blondit olivat: todellisia arjalaisia!
  Albina painaa liipaisinta siroisella jalallaan ja katkaisee pari neuvostokonetta ja huutaa:
  - Kunnia Kolmannelle Valtakunnalle!
  Alvina painaa punaisen nännin liipaisinta, osuu kolmeen Neuvostoliiton ajoneuvoon ja karjuu:
  - Kunnia isänmaallemme!
  Taistelevat tytöt - et voi sanoa, että he ovat heikkoja. Ei, he ovat erittäin aggressiivisia ja pystyvät repimään kaikki palasiksi.
  Kaiken kaikkiaan tämä armeija on reipas. Ja talvella etulinja vakiintui. Mainstein aloitti vastahyökkäyksen ja onnistui kukistamaan Neuvostoliiton joukot Dneprin takana luoden parin suuria kattiloita. Saksalaiset pystyivät myös torjumaan hyökkäyksen lähellä Leningradia. Täällä he luottivat vahvaan puolustuslinjaan. Lisäksi Ukrainan tappion jälkeen Stalin veti useita divisioonaa tästä suunnasta ja antoi saksalaisten torjua hyökkäykset. Etu kesti, ja saksalaiset pystyivät kestämään talvella koko hyökkäyksen kehällä.
  Gerda taisteli henkilökohtaisesti Panther 2:ssa tyttöjen kanssa. Ja talvesta huolimatta kaunokaiset taistelivat paljain jaloin ja vain bikineissä.
  Gerda painoi joystickin painikkeita paljain varpaillaan, löi vihollista ja vinkaisi:
  - Kunnia valtakunnallemme!
  Charlotte painoi myös vipua paljain varpaillaan, tuhosi 34 tornin ja vahvisti aggressiivisesti:
  - Kunnia sankareille!
  Christina painoi nappia helakanpunaisella nännillä ja osui neuvostoautoon vinkuen:
  - Ja kunnia meille!
  Magda ampui neljän konekiväärin sarjan, katkaisi Neuvostoliiton jalkaväen paljain varpaillaan ja sanoi:
  - Ikuinen, voitollinen kunnia!
  Niinpä tytöt raivostuivat ja heidän paljaat, pyöreät kantapäänsä loistivat.
  Ja kun "Tiger"-2 lähestyy, tämä viisikymmentäviisi tonnia painava säiliö lupaa suojata otsaa 250 mm ja sivuja 170 mm.
  Että 88 mm:n tykillä 71 EL:ssä se on erittäin kunnollinen kone.
  Ja nyt keväällä saksalaiset etenevät jo Italiassa ja murskaavat luottavaisesti liittolaisia.
  He valtaavat Napolin ja hyökkäävät Sisiliaan.
  Ja liittoutuneiden joukot antautuvat sadoilla tuhansilla. Ja ne tuhotaan perusteellisesti. Saksalaiset pantterit ovat pysäyttämättömiä.
  Ja tytöt saavat englantilaiset kaatumaan polvilleen ja suutelemaan paljaita, taltattuja jalkoja ja nuolemaan kielellään kaunokaisten pyöreitä kantapäitä.
  Kesäkuussa liittoutuneet yrittävät edetä laskemalla joukkoja Normandiaan. Mutta he kärsivät murskaavan tappion siellä. Jälleen satoja tuhansia vankeja ja paljon vangittua varustusta.
  Roosevelt saa sydänkohtauksen ja tulee työkyvyttömäksi. Yhdysvallat yrittää lopettaa niin vaikean sodan. Britannia harkitsee rauhanratkaisuja Krautien kanssa. Tilannetta pahentavat Englannin kaupunkien voimakkaammat pommitukset suihkukoneilla. Mutta brittiläiset hävittäjät eivät saa kiinni tällaisia lentokoneita.
  Joten Churchill alkaa pyytää rauhaa. Mutta Fuhrer on säälimätön. Hän on täynnä tietoisuutta omasta vahvuudestaan.
  Mutta britit suostuvat silti rauhaan. Ja tämä huolestuttaa Stalinia, joka tarjoaa Fuhrerille aselepoa. Hitler suostuu lopettamaan vihollisuudet kolmeksi vuodeksi edellyttäen, ettei puolueellista sabotaasi tapahdu ja osapuolet pysyvät rajoillaan ja Neuvostoliitto myy öljyä ja viljaa saksalaisille.
  Stalin suostui tähän... Ja Krautsit irrottivat kätensä.
  Ensimmäinen isku on tietysti Gibraltar. Kun olet valloittanut tämän linnoituksen, voit siirtää joukkoja Afrikkaan lyhimmän matkan yli. Myrskyttäessä linnoitusta saksalaiset käyttivät uusimpia MP-44-rynnäkkökivääriä, tytöt myös paransivat niitä: tekivät niistä paljon kevyempiä ja luotettavampia.
  Ja Albina ja Alvina, tytöt, jotka tekivät saksalaisista lentokoneista paljon käytännöllisempiä ja nopeampia, taistelivat taivaalla.
  Ja he murskasivat liittolaisensa vasemmalle ja oikealle. Gibraltar olisi otettu heti. Franco joutui hyväksymään Hitlerin uhkavaatimuksen. Älä anna fasistien miehittää maatasi.
  Saksalaiset kiihdyttivät panssarivaunuissa ja ryntäsivät vihollisen alueelle.
  Gibraltarin kaatumisen jälkeen krautit saapuivat Marokkoon. Ja he muuttivat valloittaen alueita. Varsinkin Fritz-panssarivaunut liikkuivat Algerian halki. "Panther" 2 liukuu nopeasti hiekkaa pitkin. Se modernisoitiin tehokkaammalla moottorilla, ja se lähti. "Panther"-2 oli täysin tyytyväinen armeijaan otsasuojaukseensa, ja "Tiger"-2 oli yleensä hämmästyttävä panssarivaunu. Liittolaiset putosivat kuin tuhoutuneina.
  Saksalaiset tytöt taistelivat autiomaassa, yleensä paljain jaloin ja bikineissä. He vain voitelivat ihon erityisellä suojavoiteella, jotta se ei pala.
  Sitten vangittujen englantilaisten kaunokaiset laittoivat heidät polvilleen ja pakottavat heidät nuolemaan tyttöjen kantapäät. Ja he pitävät siitä, erityisesti afrikkalaiset, jotka tekevät sitä innostuneesti.
  Neljäskymmenesviides vuosi oli saksalaisille erittäin menestyksekäs; he valloittivat suurimman osan Afrikasta ja Lähi-idästä. Ja vuoden 1946 ensimmäisellä puoliskolla he valloittivat myös Intian, Burman ja muun Afrikan. Ja joukkojen toimittamisessa, viestinnän laajentamisessa ja maastossa oli enemmän ongelmia kuin brittiläisten ja amerikkalaisten yksiköiden vastustuksessa. Lisäksi siirtomaajoukot eivät todellakaan halunneet taistella. Tekniikassa saksalaiset ovat ylivoimaisia laadussa. Esimerkiksi ME-262 X, ja nopeus on jopa 1200 kilometriä tunnissa, ja aseistus on viisi lentokoneen tykkiä. Ja Yhdysvalloilla ja Britannialla ei vielä ole enemmän tai vähemmän taistelukäyttöön sopivia hävittäjiä, eikä vielä vähemmän pommikoneita.
  Lisäksi saksalaisilla on nyt levykkeitä, joiden nopeus on noin neljä ääninopeutta. Ne olivat täysin haavoittumattomia pienaseille autojen ympärillä virtaavan laminaarisen virtauksen ansiosta. Mutta tämän vuoksi he eivät voineet ampua. Mutta oli mahdollista pudottaa pommi korkealta, käyttää sitä tiedusteluun ja mikä tärkeintä, päihittää vihollisen ajoneuvoja ampumalla ne alas suihkuilla.
  Lentävät lautaset ovat tehokkaita aseita, joilla on suuri kantama ja ne pystyvät lentämään Euroopasta Yhdysvaltoihin. Ja joskus niitä kontrolloivat hyvin kauniit tytöt, jotka mieluummin tappelivat paljain jaloin ja bikineissä.
  Tässä ovat Gertrude ja Eve lennossa. Niin kaksi ihanaa söpöläistä. Esimerkiksi musta amerikkalainen jäi kiinni. Tukkiin sidottu. Ja niin he ratsastivat hänen miesten täydellisyytensä päällä pitkään, niin että vanki menetti tajuntansa ylikuormitettuaan itsensä.
  Ja nyt Gertrude otti paljain varpaillaan kiekon ja suuntasi sen maaliin ampuen alas amerikkalaisia lentokoneita. Tämä on taisteleva tyttö.
  Ja Evakin kohdistaa paljain varpaillaan tappavan voiman koneen vihollista kohti.
  Ja se raivoaa vihollista, ja Englannin ja USA:n autot putoavat.
  Saksalaiset suunnittelivat laskeutumisen marraskuun loppuun. Ensinnäkin kukaan ei odota tällä hetkellä. Itse asiassa sää ei ole kovin vaarallista selviytyä. Mutta rauhallisina päivinä voit uida Englannin kanaalin yli ja laskeutua. Lisäksi yölaskussa on etuja, koska sitä on paljon vaikeampi puolustaa pimeässä.
  Tähän mennessä saksalaiset olivat tuhonneet suuresti englantilaiset ja amerikkalaiset laivastot.
  Joten laskeutuminen oli odotettu ilman ongelmia. Voimakkaan iskujoukon piti olla tyttöjen erikoispataljoonat, jotka olivat jopa marraskuun lopun pakkasessa paljain jaloin vain bikineissä.
  Laskeutuminen alkoi 26. marraskuuta 1946. Reichstag-vaalien vuosipäivänä, jonka jälkeen Hitler sai valtakunnankanslerin viran.
  Kukaan ei estänyt laskeutumista. Ja suuret massat jalkaväkeä ja jopa uusimmat pyramidipanssarit osallistuivat hyökkäykseen. Johon ei voi tunkeutua mistään kulmasta.
  Tytöt tietysti taistelevat sisällään ja toimivat rohkeasti.
  Ja jotkut soturit ovat jo paljain jaloin murtamassa jään reunaa yöllä jäätyneillä lätäköillä. Ja he taistelevat erittäin rohkeasti. Ja he tekevät valtavan voiman ihmeitä. Ja kun he heittävät kranaatteja paljain varpaillaan ja repivät englantilaiset palasiksi, siitä tulee erittäin siistiä...
  Gerda taistelee "Tiger"-4 pyramidipanssarivaunulla tykillä ja pomminheittimellä ja melko rohkeasti. Lähettää kuoren kuoren perään repimällä vihollisia erilleen.
  Tyttö käyttäytyy kuin hullu ja painaa joystickin painikkeita paljain varpaillaan ja karjuu:
  - Paljastamme hampaitamme aktiivisesti, tuhoamme todella paljon!
  Charlotte käyttää tulipunaista nänniä ampuessaan, painaa sitä joystickin painiketta ja osui viholliseen, hän siristi:
  - Universaali rakennustiimimme!
  Christina osui myös raketinheittimellä paljain varpaillaan. Hän murskasi paljon vihollisia ja mutisi:
  - Kolmannen valtakunnan suuruuden puolesta!
  Ja Magda jyrisi hänen perässään. Tällä kertaa mansikkanänniä käyttäen. Hän repi vastustajaansa ja karjui:
  - Arjalaisen kommunismin puolesta!
  Nämä tytöt ovat supertasoisia! Ja kuinka tyttöjen jalkaväki juoksee paljain jaloin ja heittelee kranaatteja. Ja kuinka mahtavaa ja tappavaa se on.
  Tytöt ovat niin taistelevia ja kauniita.
  Ja he murskaavat brittien vasemmistoa ja oikeistoa. Ei ole yllättävää, että Englanti kesti niin Ranskan ja Norjan hyökkäyksen ja laskeutumisen vain kymmenen päivää. Tämä on suurenmoista!
  Metropoli kaatui. Ja seuraava vaihe on marssi Amerikkaan. Helmikuussa saksalaiset suorittivat talvesta huolimatta maihinnousun Islantiin: Operation Icarus ja valloittivat tämän tärkeän alueen.
  Ja taas paljasjalkaiset tytöt eri SS-pataljoonoista osallistuivat taisteluihin.
  Ja he saavuttivat menestystä vilkuttaen paljaita kantapäänsä lumessa.
  Stalin ehdotti Hitlerille maaliskuussa 1947 yhteistä sotaa Yhdysvaltoja vastaan. Fuhrer suostui tähän, mutta sillä ehdolla, että Neuvostoliitto saisi takaisin vain Alaskan, jollain tavalla laillisen alueen. Eikä hän teeskentele olevansa enemmän.
  Stalin suostui tähän... Ja Neuvostoliiton joukkojen hyökkäys Alaskan läpi alkoi. Niin nopeaa ja julmaa.
  Uudet Neuvostoliiton tankit liikkuivat.
  Elizabethin miehistö taisteli aivan ensimmäisellä, kokeellisella ja vielä keskeneräisellä T-54-panssarivaunulla. huhtikuuta 1947. Alaskassa on vielä lunta, mutta venäläiset tytöt taistelevat paljain jaloin ja bikineissä. Ja niin kauniita tyttöjä.
  Elizabeth ampuu vihollista paljain varpaillaan. Amerikkalainen Sherman osuu. Ja hampaat paljastaen soturi sanoo:
  - Kunnia suuren kommunismin ideoille!
  Ekaterina myös ampuu paljain varpaillaan ja siristaa:
  - Kunnia armeijamme voittaville tuloksille!
  Elena myös ampui, tällä kertaa rintansa helakanpunaisella nännillä, osui viholliseen erittäin hyvin ja murisi:
  - Kunnia uusille ratkaiseville voittoille!
  Efrasia lyömällä vastustajiaan mansikkanännillä ja lyömällä Pershingiä haukkui::
  - Ja me voitamme!
  Soturit ilmeisesti hajaantuivat kuin viksut. Ja niin he puidaan amerikkalaisia.
  Kuore osuu tankin otsaan, mutta kimppuu välittömästi. Elizabeth karjuu ja hyppää:
  - Kunnia kommunismin ideoille!
  Ja hän lähettää myös ammuksen takaisin paljain varpaillaan. Tämä tyttö on todellisessa tehtävässä.
  Nämä ovat taistelun kaunottaret.
  Neuvostoliiton joukot pysyivät Alaskassa. Ja toukokuussa saapui ensimmäinen IS-7, jossa oli metallia.
  Ja siinä on Alenkan panssarivaunumiehistö.
  Se on niin taisteleva tyttö siellä. Aivan kuten hän ampui vihollista, hän osui siihen erittäin tarkasti.
  Ja mikä voimakas ase: 130 mm. Hän tunkeutuu viholliseen kaukaa. Amerikkalaisilla on edelleen pääpankkinsa Sherman, joka on hyvä vain saksalaisten ja neuvostoliittolaisten tankkiässien värväämiseen. On olemassa hieman parempi Pershing, jossa on tehokkaampi ase kuin 90 mm:n kaliiperi. Ja erittäin pieni "Super Pershing", jonka tykki on kaliiperiltaan 90 mm ja jonka piipun pituus on 73 EL, pystyy aiheuttamaan vaarallisen haavan Neuvostoliiton IS-7-ajoneuvon kylkeen ja lähietäisyydeltä. Pyramidin muotoisia saksalaisia tankkeja ja amerikkalaisia aseita ei yleensä oteta kaikista kulmista. IS-7 osui alukseen. T-54 - "Super Pershing", voi viedä sinut lähelle päätä ja sivulta kaukaa. Mutta toistaiseksi Neuvostoliitolla on päätankki T-34-85, jota ei ole vielä lopetettu ja joka taistelee amerikkalaisia vastaan. Se on suunnilleen yhtä suuri kuin Sherman ja heikompi kuin Pershing.
  Neuvostoliiton sotilailla on siis vaikeuksia. Ja he katsovat kateudella toistaiseksi ainoaa, aivan ensimmäistä kokeellista tankkia IS-7.
  Tämä auto on ylpeä ja siisti.
  Myös IS-2 ja IS-3 taistelevat. Viimeiseen ajoneuvoon ei voi tunkeutua edestäpäin paitsi Super-Pershingiin. No, IS-3 voidaan tunkeutua myös rungon alaosaan.
  IS-2 on hieman heikko tornin etupanssarissa.
  Tytöt Natasha ja hänen tiiminsä taistelevat tällä tankilla. Taistelevat kaunottaret. Ja IS-2:sta ne antavat murskaavia iskuja tappavilla kuorilla.
  Natasha painoi paljaita varpaitaan ja heitti tappajan ulos, löi amerikkalaisen läpi ja huusi:
  - Kunnia hyvän kommunismin ideoille!
  Zoya painoi helakanpunaista näntänsä tappajavipuun ja huusi:
  - Arjalaisen rauhan ja järjestyksen puolesta!
  Augustine osui tuhoon myös paljaalla kantapäällään, löi vihollista ja haukkui:
  - Ratkaiseviin voittoihin!
  Ja lopulta Svetlana heittää pienet jalkansa ulos paljain varpaillaan, katkaisee vihollisen ja vinkkaa:
  - Suurille voimille!
  Puna-armeijan naissoturit etenivät Alaskan halki. Kesä tuli ja oli lämmintä, ja tytöt tankkeissa bikineissä ja paljain jaloin olivat mukavia. Grönlannin ylitettyään saksalaiset laskeutuivat Kanadaan. Ja etelästä he alkoivat lähestyä Argentiinasta. Brasiliassa jakaantui saksalaisiin ja amerikkalaismielisiin ryhmittymiin. Saksalaiset päättivät asian heidän edukseensa voimakkaalla iskulla taisteluvalmiimmilta divisioonaltaan.
  Natseilla oli tehokkaampi ja tehokkaampi hyökkäyskarbiini, joka ampui kaukaa ja hyvin nopeasti. Yankees kärsi tappiota tappion jälkeen.
  Jane Armstrongin johtama uusi englantilaistyttöryhmä lähestyi etelästä... Soturi taisteli Brasiliassa kesällä... Amerikkalaiset joukot vastustivat hitaasti.
  Mutta Venezuelassa soturit ottivat yhteen amerikkalaisten joukkojen kanssa. He taistelivat vanhentuneesta Panther-2:sta, jonka valmistus oli melkein lopetettu pyramidimallien hyväksi.
  Mutta britit olivat jopa näillä tankeilla vahvempia kuin amerikkalaiset. He ampuivat aseensa Shermaneihin, jotka olivat jo toivottoman vanhentuneita ja pystyivät taistelemaan vain yhtäläisin ehdoin Neuvostoliiton 34-maiden kanssa.
  Jane ampui kaukaa käyttämällä paljaita varpaita. Hän löi vihollista ja sirutti:
  - Tämä on Britannian suuruus - se ei haalistu!
  Gringeta löi taltatut jalkansa viholliseen paljain varpaillaan. Hän kaatui Shermanin ja huusi:
  - Meidän valtakuntamme tulee olemaan siistiä!
  Ja näytti kielensä!
  Sitten Monica ampui, löi vihollista suoraan maaliin paljain jaloin ja koukutti:
  - Sielun pelastukseksi!
  Ja heidän jälkeensä myös Malanya osui. Se osui tarkasti vaarallisempaan Pershingiin ja rikkoi sen rungon.
  Tietysti paljain varpaillaan hän koukutti:
  - Kunnia kuninkaallisten joukkojen ideoille!
  Tytöt taistelivat erittäin aggressiivisesti ja rakentavasti.
  Ja valitut saksalaiset yksiköt liikkuivat Kanadassa. Gerda Tiger-4-pyramiditankissa murskasi Amerikan ja sen valtakunnat. Ja he murtuivat vihollisen murskaavien iskujen alla.
  Gerda ampui paljain varpaillaan, löi vihollista ja huusi:
  - Arjalaisen kommunismin puolesta!
  Charlotte löi myös, tällä kertaa helakanpunaisella nännillä, löi amerikkalaista autoa ja guruteli:
  - Saksan suuruuden puolesta!
  Christina löi myös vihollisen. Hän murskasi hänen haarniskansa käyttämällä paljaita varpaitaan, viipaloituja jalkoja, kuten munankuorta, ja kurkkuili:
  - Ilmiömäisistä saavutuksistamme!
  Myös Magda jyrisi, murskasi vihollisen kuin savea ja karjui:
  - Sellaisten resurssien vuoksi, joita on mahdotonta sanoa sadussa, ei edes kuvailla kynällä!
  On huomattava, että tytöt ovat erittäin taistelijoita ja erittäin aktiivisia. Ne ovat itse asiassa erittäin hauskoja.
  Ja niin Kanadan tärkeimmät kaupungit putosivat: Quebec ja Toronto. Ja Krautien elämästä tuli parempaa ja hauskempaa...
  Hitler julisti, että Amerikka loppuisi!
  Yhdysvallat ei onnistunut kehittämään atomipommia. Ilmeisesti onni kääntyi tässä tapauksessa pois Amerikasta Wehrmachtin hyväksi. Mitä sitten? Voitolle ja menestykselle on muitakin perusteita. Joten on liian aikaista vaipua epätoivoon.
  Mutta krautit ulkomaisten rykmenttien kanssa ovat paljon parempia kuin Yhdysvallat joukkojen suhteen. Ja he pystyvät tekemään paljon vihollisen tuhoamisessa.
  Esimerkiksi Gerda nappasi mustan taistelijan. Ja ne tytöt kiusasivat häntä niin paljon, pakottivat hänet rakastelemaan, että hän heitti kaviansa pois. Ja tämä on itse asiassa erittäin siistiä.
  Syksyllä '47 Krauts saapui varsinaisen Yhdysvaltojen alueelle. Neuvostoliiton joukot taistelivat edelleen Kanadassa.
  Alenka IS-7:llä taisteli kokonaisen Sherman- ja Pershing-prikaatin kanssa. Täällä olleet Shermanit olivat Firefly-luokkaa, ja niillä oli pitkäpiippuinen 76 mm:n tykki, joka on vaarallinen IS-7:lle sivusta ammuttaessa. Joten tytöt joutuivat vakavaan tilanteeseen. Kaikista eduistaan huolimatta IS-7:ssä on rajallinen ase, eikä se ole kovin nopeaa.
  Joten Alenka ampui paljain varpaillaan, löi amerikkalaista ja vinkaisi:
  - Tielläni sotaan!
  Anyuta löi Shermania yksitellen helakanpunaisella nännillä ja sanoi:
  - Neuvostoliiton voittojen puolesta!
  Alla myös nai paljain varpaillaan. Hän löi amerikkalaista autoa ja sanoi:
  - Kommunismin ideoiden puolesta!
  Maria löi myös mansikkanännillä, murskasi vastustajansa palasiksi ja mykisteli:
  - Leninin suurille käsikirjoituksille!
  Ja Matryona myöntyi paljain kantapäällään murskaten Shermanin panssarin ja huusi keuhkoihinsa:
  - Valon ritareilleni!
  Nämä ovat viisi, nämä ovat tytöt - et löydä siistimpiä! Ja kaikki ovat niin nuoria ja tuoreita. Ja tytöt tuoksuvat hunajalle. Ei ihme, että sotilaat nauttivat niin mielellään nuoleessaan Venuksen rintaa kielellään. Ja he nuolevat edelleen huuliaan.
  Kyllä, IS-7 antoi periksi, jotta se ei repeytyisi ripauksiin. Siksi se on tankki, kaikki tankit ovat tankkeja.
  Ehkä paitsi pyramidin muotoiset saksalaiset...
  Mutta suurin osa Shermaneista tapettiin, ja loput vetäytyivät takaisin.
  Näin Neuvostoliiton tytöt hakkeroivat.
  Ja taivaalla Anastasia Vedmakova ja Alenka Sokolovskaja puivat krautteja. Eivät nämä Pokryshkin-tytöt ole vertaansa vailla. Ja kaunokaiset taistelevat paljain jaloin ja bikineissä. Ja rintojen tulipunaisia nännejä käytetään ammuttaessa, mikä lisää ammunnan taistelutehokkuutta.
  Mutta Albina ja Alvina ymmärtävät paremmin. Tytöt onnistuivat saamaan kuusi Ritariristin astetta. Heille myönnettiin korkein kuudennen luokan Rautaristin ritariristi platinatammenlehdillä, miekoilla ja timanteilla, kun he ampuivat alas yli tuhat lentokonetta kukin.
  Nämä ovat tyttöjä - tyttöjä kaikille tytöille...
  Mutta sekä Anastasia Vedmakova että Alenka Sokolovskaya kokosivat kumpikin yli kaksisataa lentokonetta. Ja heillä oli jo kahdeksan Neuvostoliiton sankarin tähteä.
  Anastasia painoi paljain varpaillaan lentokoneen kanuunan laukaisupainiketta ja ampui amerikkalaisen auton alas vinkuen:
  - Olen supertyttö!
  Alenka Sokolovskaja löi vihollista punaisella rintanännillä, kaatui kolme konetta ja haukkui:
  - Ja olen vielä siistimpi!
  Nämä ovat tyttöjä, sellaisia tyttöjä!
  Ja he tuhoavat Amerikan.
  No, tietysti Alvina ja Albina tekevät siitä vielä hauskempaa ja siistimpää.
  Alvina käyttää helakanpunaisia nännejä ampuessaan...
  Ja Albinan mansikka...
  Ja molemmat tytöt todella rakastavat työstää kieltään jadeilla sykkivillä sauvoilla. Heillä on niin intohimoa ja aggression uskontunnustus!
  Albina painoi paljaita varpaitaan ja sirutti:
  - Ja he menevät merelle, reipas tytöt!
  Alvina, ampuu, vahvisti:
  - Hieno elementti, tappava elementti!
  Ja nyt saksalaiset, neuvostoliittolaiset ja japanilaiset ovat kiilautuneet syvemmälle Amerikan alueelle.
  Japanilaisilla on omat taistelijansa: ninjatytöt. Erittäin rohkea ja taisteleva.
  Tässä on sininen ninjatyttö, joka käyttää paljaita varpaillaan irrottaakseen partakoneen terän, katkaisee amerikkalaisten päät ja huutaa:
  - He eivät mene läpi!
  Ja hän pilkkoo myllyn miekoilla.
  Ja keltainen ninjatyttö pitää todellista tuuletinta miekoillaan. Ja sitten paljain varpaillaan hän heittää neuloja myrkkyllä ja laukaisee ne tappaakseen jenkkijoukot, lyömällä vastustajien läpi.
  Ja ulvoo keuhkoihinsa:
  - Kaikkeen Japanin kunniaan!
  Ja punahiuksinen tyttö, kuin vino mylly, leikkaa viholliset.
  Ja sitten hän ottaa ne ja lyö niitä paljain varpaillaan ja hajottaa jenkit eri suuntiin. Tämä on taistelua kauneudesta.
  Ja se karjuu:
  - Olemme ninjoja!
  Ja sitten tyttö, jolla on valkoiset ninjahiukset, suorittaa helikopteriliikkeen miekoilla. Hän pilkkoo vastustajansa ja murskaa heidät. Ja helakanpunaisesta nännistä se iskee kuin salama, karjuen:
  - Japanin voitolle!
  No, kukaan ei voi vastustaa sellaisia varkaita! Nämä ovat tyttöjä, tyttöjä kaikille tytöille...
  Ja he ovat niin aggressiivisia.
  Mutta taistelut jylisevät valtavasti. Akselijoukot liikkuvat sekä pohjoisesta että etelästä puristaen kirjaimellisesti Amerikkaa jättimäisillä pihdeillä.
  Tämä on välähdys kerran loistavasta maasta, joka saa mielikuvituksen käsistä.
  Syksyn lopussa krautit olivat jo melko kiilautuneet Yhdysvaltojen alueelle.
  Täällä Gerda taistelee Tiger-4-panssarivaunussa ja muistaa samalla entisen,
  Myös erittäin loistavia suorituksia.
  Gerda oli hieman veren tahrattu, mutta oli tyytyväinen. Mutta mielialan pilasivat kauhea haju, joka syntyi aaveen leikatusta vatsasta ja pelko siitä, että sata, ellei useampi samoja olentoja tulisi juosten pakoon.
  Charlotte tarttui sitkeästi vastustajaansa päähän ja suoritti tappavan "kaksois-Nelsonin" liikkeen, joka väänsi olennon niskan. Tulinen soturi täällä löysi itsensä eräänlaisen Äiti Teresan roolista - armossa raa'asti lyötyä ghoulia kohtaan. Ilmaistu:
  - Olen kiltti, kiltti, ja äitini on kiltti - kuin viisas pöllö!
  Gerda oli huolissaan:
  - Etkö ymmärrä?
  Charlotte oli yllättynyt:
  - Mitä minun pitäisi ymmärtää?
  - Eivätkö dinosaurukset tai rottien ja torakoiden hybridit kuule? - Gerda ojensi huuliaan.
  Charlotte naurahti:
  - En odottanut sinun olevan noin paska! Kyllä, tapamme heistä ainakin tuhat!
  - He löivät sinua nuijalla päähän!
  - Ei. Usko minua, megagnome kuulee meidät. - Tässä tyttö horjui. "Jos kääpiöiden sulttaani ei ottanut häntä vastaan, eli ei kutsunut häntä palvelukseen, hän ei olisi voinut mennä liian kauas meistä.
  Gerda kysyi hyvin heikolla itsevarmuudella:
  - Entä muita kääpiöitä, haltioita, annihobitteja?
  Charlotte sammutti nopeasti, miespuolisella armottomuudellaan viimeisen toivonsa:
  "Toiset saattavat kuulla sen, mutta mitä he välittävät?" Vain megagnomi Kiy-Dar tietää.
  Gerda alkoi pyyhkiä veren tahrimaa jalkaansa valtavaan, rehevään lehteen. Lehti vaikutti pehmeältä vain ulkonäöltään, mutta todellisuudessa se oli piikikäs. Paljasjalkainen blondi piirsi moraalin:
  - Kaikki mikä kiiltää, ei ole kultaa, mutta kaikki mikä haisee tulee aina paskaksi! Maailmassa on niin paljon likaa, ettet voi uskoa luojan puhtauteen edes muutaman askeleen maassa!
  Vastauksena Tulipaholainen sihisi jälleen ilmaa muoviputkessaan. Sitten tytöt kuuntelivat yötä pitkään. Mutta megagnomi Kiy-Dar ei kuullut tai ei edes voinut kuulla. Eikä täällä selvästikään ollut muita tonttuja.
  Gerda lauloi täällä:
  - Jos ystävä yhtäkkiä osoittautuu ystäväksi eikä viholliseksi, vaan gnomiksi... Tämä tarkoittaa, että hulluntalo odottaa meitä!
  Charlotte keskeytti ystävänsä:
  - No, haluatko legioonan haamuja ympäröivän meidät? Tule jaloillesi ja nopeasti!
  Ja taas he jatkoivat uuvuttavaa juoksuaan, vaikka molemmat soturit olivat jo sairaita väsymyksestä. Joskus Gerda nukahti kävellessä, suloisina lyhyinä hetkinä näytti siltä, että hän makasi, lepää (eräänlainen nukkuminen unessa - se on vain uskomattoman siistiä!). Mutta näyt murenivat, kuin savikimpale putosivat maahan - helposti ja vaivattomasti, vain ruumis vapisi hermostuneesti. Ja sitten kaikki alkoi alusta, ikään kuin näkymätön heiluri heiluisi. Ympärillä oli jonkinlaista puolitodellisuutta ja puolitodellisuutta; minun piti puhaltaa silmäluomiani, jotta ne, raskaat, eivät sulkeutuisi. Tyttöjen paljaat jalat puhkaistiin rajusti, mutta tämä kauhea kipu ei antanut heidän unohtaa itseään kokonaan ja menettää todellisuudentajuaan. Ja maisema muuttui vähitellen... Korkeat seinät näkyivät selvästi ympärillä olevan pimeyden läpi; väsynyt blondi soturi näytti olevan mustalla kivikäytävällä. Kuvittelin ääniä - hänen juoksunsa raskasta kaikua. Ja edessä oli jotain muuta kauheaa ja liikkumatonta. Jotain elävää, vielä näkymätöntä, odotti tyttöjä, ja he juoksivat sinne. He eivät tietenkään halunneet päätyä alamaailmaan, mutta juoksivat silti kuin tiikerin jahtaamia lampaita. Ei ole edes selvää, miksi he alkoivat haaveilla sellaisista roskista, ehkä sodan viimeisten viikkojen äärimmäisen fyysisen rasituksen vuoksi Afrikan autiomaassa ja Aasian vuorilla...
  Gerda kuiskasi:
  - Ja jopa taivas voi olla helvettiä, joten sinun ei tarvitse uida enää pitkään helvettiin!
  Jokin veti tytön kättä. Tietoisuus nyökkäsi takaisin soturiin. Hän huomasi yhtäkkiä seisovansa liikkumattomana. Edessä oleva maa kallistui loivasti alaspäin. Ja siellä kuului heikko vesiroiske. Tuoreuden ja kosteuden henkäys puhalsi tytön uupuneisiin kasvoihin.
  Gerda huudahti:
  - Vau, käy ilmi, että voit juosta taivaaseen!
  - Viry! - Charlotte puhalsi ulos tunteen vierestä. - Paikka, jossa Suur-Saksan kaatuneet soturit ovat autuudessa. "Hänen soivan soturiäänensä oli täynnä aitoa iloa.
  Gerda ei jakanut tällaista optimismia:
  - Enemmän kuin Viriyan etukenttä.
  Charlotte sanoi innostuneena:
  - Missä on etukenttä, siellä on kenttä!
  Gerda muisti legendan, muisti kuinka he matkalla Reich Saraihin ylittivät pienen hopeisen joen. Kuninkaallisen hevosen korkeudelta katsottuna ylitys vaikutti helpolta ja nopealta hauskalta. Vaalea soturi tunsi jopa olevansa sulttaani tai sultana, mikä on kuitenkin vielä parempi! Mutta yksi asia on istua valtavan eliittihevosen selässä, ja toinen asia on matkustaa jumalattaren jaloissa omin jaloin. Ihmettelen kuinka syvä ja petollinen tämä joki on?
  Gerda huomautti viekkaasti mutta kuvaannollisesti:
  - Ja etukenttä on minun!
  - Sinä osaat uida? - Punatukkainen tyttö kääntyi hänen puoleensa.
  Gerda kohautti olkiaan:
  - Mikä tyhmä kysymys. Missä näit eliitti-SS-pataljoonan edustajan, joka ei osannut uida?
  Charlotte pudisti leimahtavia kiharoitaan päättäväisesti:
  - Unohda SS-eliitti. Tässä on täysin erilainen maailma tai jopa rajaton universumi, jossa on lukemattomia maailmoja. Kaikki ei ole niin kuin meillä!
  "Voinko?" - Gerda kysyi itseltään, katsoen jälleen tyhjyyteen, joka oli soturin sisällä.
  Charlotte mutisi:
  - No, synnytä nopeasti! Aika on loppumassa!
  - No, tietysti minun täytyy osata uida! - blondi soturi sanoi iloisesti nähdessään epäilyksen ystävänsä lempeillä ja samalla pelottavilla kasvoilla.
  Albatrossin kokoinen perhonen, jolla oli sini- ja keltatäplilliset siivet, heilutti antennejaan osoituksena siitä, että paljasjalkainen blondi puhui totta.
  "Luulen niin tai melkein niin", Charlotte vastasi epävakaasti. - Vaikka tiedät sananlaskun: kalkkuna ajatteli ja päätyi keittoon, varis ei ajatellut ja päätyi helistimeen! Joka tapauksessa on parempi, jos tiedät kuinka, koska en saa sinua ulos. Ja meille on vain yksi tie - toiselle puolelle.
  Gerda puristi kätensä tiukasti:
  - Tietysti uimme siististi!
  Charlotte varoitti:
  - Meillä voi olla ongelmia miekan kanssa!
  Lumokkaat soturit lähestyivät aivan rannan reunaa ja astuivat mustan yön veteen. Gerda tunsi veden paineen - joessa oli lempeä virtaus. Paljasjalkainen blondi polvistui ja joi ahneesti, sitten ripotteli sitä väsyneille, pölyisille kasvoilleen. Uneliaisuus meni heti ohi. Vesi oli viileää ja lempeää, halusin makaamaan siinä ja rentouttaa naisvartalon kipeitä lihaksia...
  Gerda sanoi innostuneena:
  - Ja miinat ovat näkymättömiä keulakentällä!
  - Odota hetki! - Charlotte kuiskasi.
  Gerda ihmetteli:
  - Miksi täällä on taas ansoja?
  Tulisoturi rauhoitteli:
  - Ei, mutta... Luulen, että meillä on vielä mahdollisuus!
  Tulen soturi asetteli jälleen huulensa valkoiselle muovilleen. Hän kuunteli ja katseli tarkasti ympärilleen.
  Gerda puolestaan rentoutui ja näytti ravintuneen vedestä saadusta jumalallisesta energiasta. Charlotte kysyi häneltä:
  - Ja katso, minun on vaikea keskittyä tähän paikkaan.
  Myös paljasjalkainen blondi katsoi taaksepäin. Tuntui, että aamunkoitto koittaa pian. Pimeys ei ollut enää pilkkopimeä, kuten se oli ollut aivan äskettäin; sen läpäisemättömyyteen ilmestyi epävakaat aukot - näytti siltä, että vielä vähän, ja yön peite putoaisi. Tämä tarkoittaa, että takaa-ajo alkaa hyvin pian. Hyvä, että he pääsivät joelle. Kulmakarvojaan siristellen Gerda katsoi tarkemmin: vesi näkyi selvästi hänen jalkojensa juuressa, mikä sai miehet hulluksi ja epämääräisesti virran keskellä. Toinen ranta oli melkein hukkumassa pimeyteen.
  Lumivalkoinen soturi huomautti:
  "Kunpa nyt miesten kädet hyväilivät uupuneita vartalojamme, joiden suonet erottuvat jännityksestä." Mitä iloa me tästä saisimme? Oi viattomien tyttöjen kärsivä liha. Jumalatar Venuksen kohtuni haluaa niin rakkautta ja onnea, mitä jokainen nainen haluaa!
  Charlotte veti jälleen henkeä. Tällä kertaa Gerdasta näytti, että jokin, joko ilmassa tai maassa, vapisi vastauksena. Ja jotain piikkejä ja samalla niin hellästi hierottua vaalean soturin paljaaa kantapäätä vasten. Hän ilmaisi:
  - Tämä on boa constrictorin iloksi.
  - Kuulitko? - Nuori tulipaholainen tarttui innoissaan hänen käteensä. - Megagnomin askeleet! Ai, haistiko lumivalkoinen naaras sen? Kiy-Dar vastasi. - Charlotte suuteli ystävänsä korvaa. - Usko minua, voittomme on lähellä, Hän on täällä jossain!
  Gerda huomautti:
  - Kyllä, se on lähellä... Kuin kuu boogerille!
  Charlotte alkoi puhaltaa kovemmin tonttujen luomasta maagisesta muovista valmistettuun pilliinsä (teknotaikuutta kuitenkin!) ja painoi sitten korvansa maahan. Tällä kertaa maaperän ravistelu oli paljon selvempää.
  Gerda huomautti filosofisesti:
  - On sellainen merkki, että mitä kauemmin olet epäonninen alussa, sitä onnistuneempi loppu on!
  "Kyllä..." Kauniin tytön smaragdisilmät kaventuivat iloisesti, "hän tuli kutsuun!" Kiy-Dar!
  Gerda laittoi sormensa huulilleen:
  - Ole varovainen. Ehkä tämä ei ole ollenkaan sama megagnome tai olento täysin eri järjestyksessä!
  He jäätyivät kuuntelemaan. Maan järistykset muuttuivat tasaisemmiksi ja raskaammiksi. Jossain lähellä, pensaiden "saarten" välissä, valtava tyyppi kulki tiensä. Hän oli kuin jättiläinen henki, joka tottelevaisesti etsi omistajaansa, vaikka viimeinen olikin vielä parraton nuori...
  Charlotte sanoi:
  - Et ehkä voi edes kuvitella megagnomien kaikkea voimaa. Nämä ovat niin voimakkaita olentoja, että jopa helvetin tuli vetäytyy heidän eteensä!
  Gerda vastusti heti:
  - Ei, miksi kuvittelen... Jos tonttu on vahva olento, niin megagnomin pitäisi olla suuruusluokkaa vahvempi. Loppujen lopuksi sanat mega tarkoittavat miljoona kertaa enemmän!
  Charlotte suostui tyttönä treffeille poptähden kanssa:
  - Kyllä, luulet oikein, ystävä! Täsmälleen miljoonassa, tämä on koko voittamaton armeija!
  Gerda ihmetteli:
  - Miksi et soittanut hänelle aikaisemmin ja antanut ystäviemme kuolla?
  Vastauksen sijaan nuori ja punatukkainen paholainen puhalsi taas pilliinsä, ja ilmaa pääsi kevyesti sihisemään kaarevasta suuttimesta. Ja yhtäkkiä Charlotte jähmettyi puolihuokaukseen, hänen smaragdisilmät laajenivat. Tulinen naarassusi istui veteen ja kosketti Gerdaa kädestä. Halusin vastata hänelle niin paljon, kun yhtäkkiä...
  Tytön paljaat jalat paloivat yhtäkkiä niin terävästä kivusta, että ne hyppäsivät heti ylös ja... lopulta heräsivät. Madeleine piti kädessään mailaa, johon oli kytketty sähköjohto. Vaaleanpunaiseen pohjaan ilmestyi sähköpurkausrakkula, joka oli jopa hieman kiimainen kuumalla hiekalla ja terävillä vuorikivillä juoksemisesta.
  SS-kapteeni murisi:
  - Kyllä, nouse ylös, valmistaudu nopeasti, pukeudu pukuun! Pelkästään bikineissä ei voi esitellä sotamarsalkan edessä! Katso, kulta, sinut palkitaan, mutta jos teet jotain typerää, annan sinut pyörimään Conanin pyörää päivän ja samalla annan sinulle sähköiskun. - Madeleine teki pahemmat kasvot täällä. - Vaikka ei, ei päivä, vaan koko viikko, ilman minuuttiakaan hengähdystaukoa. Meillä on vielä aikaa.
  Tytöt alkoivat nopeasti valmistautua... Ja toisella mantereella tapahtui myös mielenkiintoisia tapahtumia ja vastaavia.
  Kyllä, ja nyt on taas taistelu, ja soturi Gerda lähettää paljain varpaillaan tappavan ammuksen. Rikkoutunut Pershing pysähtyi.
  Jotain suurempaa ja kömpelömpää ryömii tänne. Uusin amerikkalainen kehitys, itseliikkuva tykki, jonka kaliiperi on 155 mm pitkäpiippuinen ja panssarin paksuus 305 mm. Se painaa satakaksikymmentä tonnia ja liikkuu hyvin hitaasti. Tuskin ryömi...
  Gerda tuhosi Shermanin hyvin kohdistetulla laukauksella ja huomautti:
  - Se käy sielumme läpi!
  Charlotte ampui paljain varpaillaan, murskasi vihollisen repeytyneiksi metallipaloiksi ja vinkaisi:
  - Kunnia ja isänmaan puolesta!
  Christina totesi hätääntyneenä:
  - Ehkä voimme lyödä sitä pomminheittimellä?
  Magda totesi luottavaisesti:
  - Jätä tämä asia minulle!
  Ja tyttö osoitti aseella vihollista sitkeillä pienillä varpaillaan ja löi häntä.
  Ja amerikkalainen hirviö pysähtyi ja räjähti.
  Nämä ovat tytöt kolmannesta valtakunnasta - hyvin tehty!
  Talvi on tullut ja IS-7 liikkuu lumen läpi. Taistelut ovat käynnissä Amerikassa. Neuvostoliiton kaunottaret taistelevat kiivaasti.
  Alenka ampui Pershingiä paljain varpaillaan ja murskasi vastustajan.
  Ja hän huusi:
  - Kunnia venäläiselle kommunismille!
  Anyuta osui myös ammuksella. Hän käytti tekniikkaa paljain varpaillaan ja koukutti:
  - Sanon, että supermies tyttö!
  Alla myös ampui ja osui toiseen Patton-tankkiin. Ja niin siistiä.
  Millainen vihannes tämä uusin Patton-tankki on? Tämä on Superperschnig, vain tehokkaammalla 810 hevosvoiman moottorilla ja suuremmilla panssarikalteilla.
  Mikä vaikuttava ajoneuvo, joka voi olla ongelma T-34-85:lle. Mutta IS-7 osuu häneen kaukaa. Ja Neuvostoliiton tankki, saatuaan kuoren etupanssarissaan, lähettää sen kimmoihin. Tämä on taistelukone. Ja vastauksena hän tuhoaa amerikkalaisen yhdellä iskulla.
  Seuraavaksi Maria ampuu ja lyö vihollista tarkasti. Lyö suoraan hänen läpi ja huutaa:
  - Armeijamme on vahva, se suojelee maailmaa!
  Ja hän käyttää myös paljaita varpaitaan.
  Ja sitten Marusya potkii perseeseen. Ja hän murskaa vihollisen panssarin sirpaleiksi. Käytä tässä tapauksessa paljas kantapää.
  Ja se karjuu:
  - Stalinin uusille uudistuksille!
  Hän on niin taisteleva kaunotar, ja hän haluaa miellyttää kaikkia.
  Näin IS-7:n tiimi toimii, se saa paholaisen sairaaksi.
  Mutta sitten tytöt tulevat esiin.
  Elizaveta taistelee T-54:llä. Ja hän toimii epätoivoisesti. Sellaista aggressiivista ryyppäämistä.
  Ja tytöillä on tosi kiva auto. Ja he ampuvat siitä erittäin tarkasti.
  Esimerkiksi he ottivat ja osuivat SuperPershingiin ja huusivat:
  - Pyhä kommunismimme!
  Elizabeth tähtäsi aseen paljain varpaillaan. Hän osui maaliin ja huusi:
  "Voitostani tulee suuri!"
  Ja hän vilkutti kumppaneilleen.
  Ekaterina puristi helakanpunaisella nännillä ja huusi:
  - Hienoista voitoistamme!
  Ja kuinka hän nauraa keuhkoihinsa.
  Ja Elena iskee vihollista käyttämällä paljaita varpaitaan. Hän rikkoi voimakkaan panssarin, halkaisi metallin ja vinkaisi:
  - Voimakas kansakuntamme!
  Ja hän karjuu keuhkoissaan...
  - Hurraa!
  Ja Efrasia lyö myös vastustajaansa, tällä kertaa mansikkanänillä. Hän murskaa vihollisen ja huutaa:
  - Kommunismin suuruuden puolesta galaksin kaikilla planeetoilla!
  Nämä ovat maailman siisteimmät tytöt. Eikä mikään voi estää tai hillitä niitä.
  Ekaterina huutaa ja pudistelee rintaansa:
  - Olen supertyttö!
  Ja hänen nännit kiiltävät kuin rubiinit... Kerran hän pisti ne mustan miehen kasvoihin ja pakotti tämän nuolemaan niitä. Sitten hän nuoli hänen miespuolista täydellisyyttään kielellään. Mikä on niin miellyttävä maku?
  Kuinka mukavaa se on tytölle - en voi kuvailla maailman suurinta nautintoa.
  Näin tytöt tuhoavat vihollisen. Ja he tuntevat iloa loistavista voitoistaan ja valtavista saavutuksistaan.
  Ja Anastasia Vedmakova ja Alenka Sokolovskaya ovat yleensä uskomattomia tyttöjä. He yksinkertaisesti kuohuvat intohimon aalloista ja himon tsunamista.
  Anastasia ampuu helakanpunaisesta nännistä vihollista kohti, osuu jenkkikoneeseen ja huutaa keuhkoihinsa:
  - Olen kaunis supermies!
  Alenka Sokolovskaya, joka jatkaa vihollisen murskaamista, käyttää mansikkanänniä ja karjuu:
  - Ja minä olen maailman pisin tyttö!
  Sellaisia ovat taistelevat soturit, ja minun on sanottava, että he varastivat lisää! Kukaan ei voi vastustaa niitä.
  Jopa Amerikka... ja jokainen on jo ansainnut kymmenen kultatähteä Neuvostoliiton sankarina...
  Tällaisesta ilmiömäisestä saavutuksesta he saivat erikoispalkinnon: Neuvostoliiton sankarin timanttitähti. Mikä sinänsä on erittäin kunniallista ja siistiä.
  Hauskoja kaunokaisia!
  Paras on tietysti vielä tulossa!
  Oleg Rybachenko suoritti toisen operaation Saudi-Arabiassa.
  Tsaarin Nikolai II:n armeija laajensi Venäjän aluetta. Tyttö Margarita Korshunova taisteli nyt Olegin rinnalla. Myös mutantti - soturi, joka sai kuolemattomuuden.
  No, ikuiset lapset saattoivat kaikki nämä Mujahideen-joukot alistumaan. Ja he voittivat heidät - pakottivat heidät vannomaan valan Venäjän tsaarille.
  Samaan aikaan Oleg Rybachenko ei vastusta kauniin ja hieman erilaisen jatkon säveltämistä tyttöjen seikkailuille;
  Uuden vuoden jälkeen saksalaiset ja liittouma edistyivät merkittävästi kaikkialla Yhdysvalloissa. Amerikkalaiset, jotka olivat tekemisissä teknisesti kehittyneemmän vihollisen kanssa, hävisivät.
  Maaliskuun loppuun mennessä Wehrmacht lähestyi Washingtonia ja alkoi hyökätä Yhdysvaltain pääkaupunkiin.
  Taistelut olivat epätasaisia ja oli selvää, että tytöt voittivat täällä... Varsinkin pyramiditankki, Gerda on hyvä, kuten hänen teoksensa.
  Valkoisen talon pommitusten aikana, kun hänen panssarinsa sai suoraa tulipaloa, Gerda nukahti ja unelmoi tästä...
  Hän näki natsien kiinni jääneen partisaani Lara Miheikon. Noin 14-vuotias tyttö ampui takaisin natseja kohti. Kaksi hänen kumppanistaan sai surmansa. Ja hän itse piiloutui kotaan.
  Isoäiti halusi viedä hänet naimisiin lapsenlapsena, mutta natsit eivät uskoneet häntä. Ja he veivät minut... He aikoivat alkaa etsiä minua.
  Ja sitten Lara nappasi kranaatin, natseihin osui. Tyttö sanoi henkisesti hyvästit tällä valolla ja heitti sen... Mutta kranaatti ei räjähtänyt.
  Ei ollut mahdollista paeta sankarillisesti.
  He kaatoivat Laran, löivät häntä pari kertaa ja antoivat hänelle mustat silmät. Mutta he eivät lyöneet häntä liian lujasti, ilmeisesti he pelkäsivät satuttaa häntä!
  Kun hänet tuotiin mökille kuulusteltavaksi, Lara käyttäytyi röyhkeästi.
  Hän katsoi rohkeasti SS- everstin silmiin ja sanoi:
  - Fritz tuhoaa sinut pian! Kuule aseiden pauhina, tuho on tulossa puna-armeijalta!
  Eversti vastasi:
  - Rohkea tyttö, tapaat ruoskan!
  Lara huusi rohkeasti:
  - Kipu ei pelota minua!
  Eversti määräsi:
  - Vie tämä kakara kadulle julisteen kanssa: partisan ja näytä se koko kylälle!
  Poliisi ehdotti mielellään:
  - Ulkona sataa lunta ja pakkasta... Eikö meidän pitäisi viedä tyttö ulos paljain jaloin, jotta hän voi jäähdyttää intoaan!
  SS eversti nyökkäsi hyväksyvästi:
  - Oikein! Anna hänen kävellä paljain jaloin kylmässä, ehkä hän tulee järkiinsä!
  Laran lampaannahkainen takki ja pusero revittiin irti. He jättivät minut vain yhteen puuvillamekkoon. He riisuivat karkeat kenkänsä ja mustat sukkansa. Tyttö jätettiin paljain jaloin yhteen kevyeen mekkoon.
  He ripustivat hänen kaulaansa taulun, jossa oli teksti: "Olen partisaani." Ja kätensä sidottuna taakseen he veivät minut ulos kuistille. Tytön paljaat jalat tunsivat kylmän ja lumen.
  Lara hymyili. Hän oli todella hämmentynyt kasvojen mustelmasta ja hänen ulkonäöstään. Ja voit kävellä paljain jaloin lumessa. Hänen jalkapohjansa olivat muuttuneet erittäin karkeiksi kesällä kävellessä paljain jaloin monta kertaa. Hän oli äskettäin pukenut kenkänsä jalkaan, eikä tämä ollut ensimmäinen kerta, kun hän joutui kestämään kylmää ja nälkää.
  Lara meni omillaan ja jatkoi hymyilyä. Tuuli puhalsi hänen kuparinpunaisia hiuksiaan ja lumi narisi hänen paljaiden jalkojensa alla.
  Tyttö käveli sellaisella ilmalla, kuin prinsessa valtaistuimella. Ja hän jätti jälkeensä siroja, pieniä jalanjälkiä, melkein kuin lapsen jalkoja.
  Ihmiset katsoivat häntä myötätuntoisesti.
  Eräs turkkipukeutuneista naisista alkoi lörpöttää:
  - Kauhua! Tyttöä johdetaan paljain jaloin!
  Sää oli aurinkoinen, ja Laran karkeat, kovettuneet pohjat eivät juurikaan kärsineet kylmästä. Hän käveli luokseen ja näytti hampaansa.
  Sitten hän poltti ruoskan iskusta. Tyttö huusi ja puri huultaan...
  Häntä lyötiin vielä pari kertaa voimalla. Lara tuskin pystyi seisomaan jaloillaan, ja tahdonvoimalla hän hillitsi itkua.
  Itsepäinen tyttö vietiin erityiseen kotaan, jossa oli kidutuslaitteita.
  Joten he nostivat hänet telineeseen ja alkoivat polttaa hänen kantapäänsä kuumalla raudalla...
  Ja kaksi teloittajaa ruoski Laraa ruoskailla. Aluksi tyttö hillitsi huutoaan titaanisella ponnistelulla, mutta kun lapsen paljaille pohjille levitettiin kuumuudesta punaisia leveitä rautaliuskoja, hän huusi ja menetti tajuntansa. Hänet saatiin järkiinsä...
  Kauhu...
  Gerda heräsi... Hitto, sinun täytyy unelmoida jostain tällaisesta, kun voiton aattona heidän panssarivaununsa ampuu Valkoista taloa.
  Ja sitten tapahtuu niin ikäviä asioita...
  Gerda ampui SuperPerschingiä, kun se lähti talosta, löi suoraan sen läpi ja koukutti:
  - Rauhaa, työtä ja rakkautta!
  Sitten hän näytti kieltään.
  Charlotte potkaisi myös vastustajaansa paljain varpaillaan ja sanoi:
  - Olen superluokan tyttö!
  Myös Christina löi, sihisi kuin käärme ja painoi helakanpunaista nänneään ohjaussauvan painikkeessa ja löi vihollista:
  - Olemme supermiehiä!
  Ja Magda lyö vihollista, murskaa tankin, pakottaa taistelusarjan räjähtämään ja antaa:
  - Anna minulle taitolento!
  Sitten hän vilkuttaa kumppaneilleen. Tämä tyttö on korkeimman luokan ampuja.
  Soturit tuhoavat jenkejä ja keräävät pisteitä... Albina ja Alvina ovat kumpikin keränneet jo kaksituhatta kaatuttua autoa. Tästä he saivat uuden palkinnon: Rautaristin Ritariristin timanttitähden hopeisilla tammenlehdillä, miekoilla ja timanteilla.
  Näin tytöt erottuivat superluokan ässistä. Ja kukaan ei voinut pysäyttää tai voittaa heitä.
  Anastasia Vedmakova ja Akulina Sokolovskaya ja Orlova saivat kumpikin uuden palkinnon: korkeimman asteen kunniamerkin timanteilla, josta he olivat erittäin iloisia. Nämä ovat niin upeita tyttöjä.
  Ja sota lähenee loppuaan... Amerikkalaiset antautuvat 20. huhtikuuta 1948. Ja jälleen toinen toisen maailmansodan historia kääntyi ylösalaisin.
  Tällä kertaa näyttää olevan pitkäkestoisen rauhan aikaa. Neuvostoliitto sai Alaskan takaisin ja kaikki olivat onnellisia. Ja Japani ja Kolmas valtakunta jakoivat Amerikan mantereen maat. Näin päättyi maailman väliaikainen uudelleenjako.
  Saksalaiset ovat kyllästyneet sotaan.
  Hitler salli moniavioisuuden Kolmannessa valtakunnassa - jopa neljä vaimoa kussakin, ja otti käyttöön ankaria veroja pariskunnille, joilla ei ole lapsia tai alle kolme. Tämä oli vahva askel väestöpolitiikan kannustamiseksi.
  Lisäksi Hitlerillä itsellään oli monia keinosiemennyksellä hankittuja lapsia. Ja heidän joukostaan oli tarpeen valita valtaistuimen perillinen.
  Ei ollut surua, Kolmas valtakunta sulatti valloittamansa yhdessä Japanin kanssa.
  Mutta 5. maaliskuuta 1953 Stalin kuoli. Ja Beria tuli valtaan. Miksi Beria? Tosihistoriassa hänellä oli hyvät mahdollisuudet valtaistuimelle, mutta onnettomuus esti hänet: mellakka DDR:ssä, jonka tukahduttamisen aikana kypsyi vastasalaliitto Beriaa vastaan. Ja täällä ei tietenkään ole DDR:tä.
  Lisäksi Hitler halusi hyvin ennustetun ja saksalaisten tutun Berian, joka oli germanofiili, hallitsevan Stalinin jälkeen. Ja kun hänen terveytensä heikkeni, Stalin teki testamentin Berian hyväksi.
  Joten kaikki päätettiin salaisuuden päällikön eikä vain salaisen poliisin hyväksi.
  No, Beria ehdotti, että Hitler tekisi yhteistyötä Japanin kanssa ennen kuin se hankki ydinaseita.
  Et koskaan tiedä, mitä samurai voi ajatella.
  Beria ja Hitler sopivat yhteisestä sodasta Japanin kanssa ja sen alueen jakamisesta.
  20. huhtikuuta 1954 alkoi yhteinen sota valtavaa siirtomaa-samurai-imperiumia vastaan.
  No, uusi sivu kääntyy historiassa. Neuvostoliiton joukot etenevät Japaniin.
  Ja saksalaiset myös... Täällä taas Gerda ja Charlotte taistelevat pyramidin muotoisessa panssarivaunussa. Heidän autonsa on kaksipaikkainen ja painaa viisikymmentä tonnia ja siinä on kompakti 2500 hevosvoiman kaasuturbiinimoottori. Voit kuvitella kuinka nopea saksalainen auto on. Ja panssari on erityinen, muoviin sekoitettuna. Ja erittäin kestävä, läpäisemätön kaikista kulmista. Aseella on pieni kaliiperi, 75 mm, mutta erittäin korkea ammusten alkunopeus korkeapaineaseessa. Se on lisännyt panssarin tunkeutumista. Ja ammusten määrä ja tulinopeus ovat korkeat. Johtavuus on korkea.
  Itse tankki on aivan super... Joten Gerda tietää, mitä vastaan taistella.
  Neuvostoliiton autot ovat heikompia. Pääsäiliö on edelleen T-54, hyvä auto, suhteellisen halpa, mutta kaikessa paljon huonompi kuin saksalainen. IS-7 ei koskaan yleistynyt. Sen huomasi IS-10, joka sai 122 mm:n tykin, mutta pidemmän piipun ja hyvän otsapanssarin, heikoimmilla puolilla. Mutta kaikki tämä mahtuu viidenkymmenenkolmen tonnin painoon, mikä ei ole huono.
  Gerda ampuu japanilaisia Panther-6-tankistaan käyttämällä paljaita varpaitaan ja painamalla joystickin painikkeita, samalla kun ulvoen:
  - Kunnia arjalaisen veljeyden ideoille!
  Charlotte painaa ohjaussauvan painikkeita, punaista nänniä, seitsemän konekiväärin riviä ja kiljuu:
  - Onnemme on arjalaisen unelman kommunismissa!
  Ja tyttö nauraa taas...
  Christina ja Magda taistelevat toisella pyramidin muotoisella Panther-6:lla.
  Christina painaa joystickin painikkeita paljain varpaillaan, iskee vihollista Japanista ja karjuu:
  - Kunnia poikaystävälleni!
  Magda avaa myös tulen ja nauraa korviaan, sanoo ja painaa rubiininänänsä ohjaussauvan napista:
  - Kunnia nuorille miehillemme!
  Ja kuinka he nauravat keuhkoihinsa. Todettakoon, että nämä ovat tytöt, jotka ovat upeita sodan jännityksessä.
  Kyllä, näyttää siltä, että tuomiopäivä on saapunut Japaniin. Mutta toistaiseksi kaikki menee suunnitelmien mukaan.
  Elizaveta ja hänen miehistönsä taistelevat hieman modernisoidussa T-54-panssarivaunussa. Mutta ero on pieni. Aseen tulinopeudesta on tullut hieman nopeampi ja ammus on panssaria lävistävämpi. Tämä on ero.
  Ja moottori on sama dieselmoottori 520 hevosvoimalla... Japanilaiset käyttävät oman suunnittelunsa tankkeja ja lisensoituja saksalaisia. Autot ovat myös yleisesti ottaen hyviä. Erityisesti Hirohito-3-ajoneuvo, joka painaa viisikymmentäkahdeksan tonnia, jossa on 105 mm:n tykki, jonka piipun pituus on 70 EL, parempi kuin T-54 aseistuksessa ja ei huonompi panssari- ja ajo-ominaisuuksiltaan, paitsi tehoreservi. .
  Tämä japanilainen tankki on ongelma Neuvostoliitolle. Mutta nousevan auringon maasta löytyy myös kevyempiä autoja.
  Niiden kanssa on helpompi käsitellä.
  Elizabeth ampuu paljain varpaillaan ja osuu samuraitankkeihin. Hän tekee tämän erittäin taitavasti ja huutaa:
  - Kunnia vapaalle isänmaallemme!
  Catherine ampuu uudelleen käyttäen helakanpunaista nänniä ja rikkoen japanilaisen auton, kiljuu:
  - Jumalan antama Venäjä!
  Elena myös puidaan vihollista, tuhoaa vihollisen panssarivaunun käyttämällä paljas kantapää ja karjuu:
  - Kommunismin ideoiden suuruuden puolesta!
  Efrasia myös ampuu ja tekee sen joustavan rintansa mansikkanännin avulla ja kiljuu:
  - Kunnia korkeamman kommunismin voitoille!
  Näin he liikuttavat tankkiaan taitavasti ja välttävät tappion. Hirohito-3-tankki voidaan luokitella raskaaksi, mutta se on melko massiivinen. Sellaisen koneen läpi on melko vaikea murtautua.
  Ja niin hän menee tyttöjen perään. Ase on kaliiperiltaan suurempi ja sillä on suurempi ammuksen alkunopeus. Japanilaisen tornin otsan panssari on jopa paksumpi kuin Neuvostoliiton 240 mm, ja rungon otsa on myös paksumpi - 150 mm ylhäällä ja 120 mm pohjassa. Ja japanilaisten nopeus on vielä suurempi, kaasuturbiinimoottori tuottaa 1500 hevosvoimaa. Kyllä, tämä tankki on Japanin paras. Et voi vitsailla hänen kanssaan.
  Mutta Elizaveta käyttää helakanpunaista nänniään ja lähettää kuoren suoraan päästä päähän, ja japanilainen panssarivaunu räjähtää, koska se ei osunut Neuvostoliiton ajoneuvoon.
  Catherine sirkutti ja suuteli ystävänsä paljaalle kantapäälle:
  - Olet fiksu Lisa!
  Elizabeth ei suostunut:
  - Olen vain nero!
  Ja kuinka hän nauraa keuhkoihinsa. Tämä on tyttö.
  Ja he ulvovat paljon... Esimerkiksi Ekaterina muistaa, kuinka hän pakeni silloin neljänkymmenenensimmäisenä vuonna. Kengät repeytyivät parin päivän jälkeen, ja jouduin polkemaan paljain jaloin. Ja kaupunkitytölle, joka ei ole tottunut siihen, se sattuu, jokainen kohouma, jokainen oksa, jokainen pala tuntuu. Ja hänen jalkansa kaadettiin alas, kunnes ne vuotivat verta, kun jokainen askel räjähti kivusta.
  Tyttö ei koskaan uskonut, että paljain jaloin kävely voi olla niin tuskallista. Hugo ei turhaan tuntenut myötätuntoa paljasjalkaiselle tytölle Closetille. Jos kesälläkin tällaiset tyttömäiset jalat ovat tällaiset, niin entä talvella?
  Ekaterina kuitenkin tottui siihen nopeasti, hänen nuori vartalonsa sopeutuu nopeasti, haavoittunut pohja on kasvanut kovettumiin ja muuttunut karheaksi. Ja paljain jaloin kävelemisestä tuli mukavaa. Catherine ei edes laittanut kenkiään jalkaan ennen kuin pakkanen iski. Sitten heistä kuitenkin muodostettiin neljä ja Euphrasinya opetti heille noitien taiteen. Ja noidat juoksevat usein paljain jaloin lumessa pidentääkseen nuoruuttaan. Ja lyhyesti sanottuna, tytöt hallitsivat salaisen tiedon ja näyttivät noin 20-vuotiailta, eivätkä paljain jaloin ja bikineissä jäätyneet kylmässä. Nämä ovat kaunottaret. Eikä ole ketään viileämpää kuin he, paitsi tietysti Alenka. Hän taisteli IS-10:llä, jota oli muunnettu pidennetyllä piipulla. Tankki ilmestyi sarjaan melko äskettäin. Ja vielä harvinaista. IS-7 ei koskaan päässyt suureen tuotantoon. Ilmeisesti korkeiden kustannusten ja tuotantovaikeuksien vuoksi.
  Joten Alenkan miehistö tuhoaa nämä japanilaiset ja hyräilee kappaleita itselleen.
  Siniset yöt lepattavat tulta,
  Olemme edelläkävijöitä, työntekijöiden lapsia...
  Valoisten vuosien aika lähestyy,
  Pioneerien huuto on aina valmis!
  Kun tytöt ryhtyvät töihin, et voi vastustaa heitä. Itse asiassa tämän voidaan sanoa olevan täydellinen sodan luomus.
  Taistelu jatkuu ja Japani häviää.
  Neuvostoliiton joukot valloittivat Etelä-Sahalinin toukokuussa. Ja he toimivat erittäin varovasti.
  Mutta Neuvostoliiton tyttöjen pataljoonat osoittavat huomattavaa taisteluluokkaa.
  Heidän asetyypeistään AK:ta alettiin tietysti käyttää. Huonompi kuin saksalainen, mutta yksinkertainen ja luotettava. Ja se leikkaa vastustajat alas, vaikka kohdistus kaukaa on pienempi kuin saksalaisen rynnäkkökarbiinin.
  Neuvostoliiton tytöt pakottavat japanilaiset vangit suudella paljaita, pölyisiä jalkojaan ja nuolemaan paljaita kantapäänsä. Tämä on heidän taktiikkansa.
  Taistelevat korkeimman luokan sotureita.
  Kesällä '54 saksalaiset vapauttivat Amerikan Japanin joukoista.
  Margaretin johtama paljasjalkaisten tyttöjen pataljoona taisteli erityisen kauniisti. Tyttö hajotti samurain, ja vangitut nuoret miehet pakotettiin suudella kantapäänsä ja nuolla Venuksen rintaa.
  Gerda ja hänen tiiminsä "Panthers" 6:ssa tekivät hyvää työtä ja lähettivät paljon japanilaisia helvettiin ja osan taivaaseen.
  Neljä ninjatyttöä taisteli Neuvostoliiton joukkoja vastaan, kun ne etenivät Mantsuriaan.
  Sinihiuksinen ninjatyttö leikkasi miekoilla ja johti myllyä ja kaatoi Neuvostoliiton sotilaita. Sitten hän heitti varpaillaan herneen, jossa oli räjähteitä, käänsi Neuvostoliiton T-54-tankin ja haukkui:
  - Tyylikkäin maa on Japani!
  Keltahiuksinen ninjatyttö lyö myös vihollista terillä ja antaa bumerangin paljaalla kantapäällään huutaen:
  - Samurai-voitteillemme!
  Punahiuksinen ninjatyttö suorittaa aggressiivisen miekkojen kierteen ilman ongelmia ja kaataa Neuvostoliiton sotilaita. Sitten hänen paljaat varpaansa laukaisevat pommin. Neuvostoliiton tankki repeytyy ja soturi kiljuu:
  - Kommunismin aatteiden nimissä!
  Valkohiuksinen ninjatyttö otti ja viilteli vastustajat, ikään kuin pyyhkäisi tuulettimen kentän poikki, leikkaa jälleen irti venäläisen sotilaan ja laukaisi paljain sormin murhaaseen, joka repisi osiin jopa kaksi Neuvostoliiton tankkia. .
  Ja se karjuu:
  - Maan suuruuden puolesta!
  Tytöt rakastavat tappamista, ja he rakastavat vankien raiskaamista vielä enemmän. Niin paljon, että miehet menettäisivät tajuntansa ylirasituksesta. Ja niin ninjatytöt pitävät siitä. Aja sidottujen miesten päällä ja samalla ruoski heitä.
  Mutta japanilaisten sankaruudesta huolimatta he häviävät paremmalle ja edistyneemmälle teknologialle.
  Lisäksi taivaalla on huippuluokan ässät Anastasia Vedmakova ja Akulina Sokolovskaya, jotka murskaavat japanilaisia kuin tuulimyllyjä.
  Anastasia katkaisee paljain varpaillaan kuusi japanilaista konetta kerralla yhdellä purskeella ja vinkua:
  - Kunnia Venäjän kommunismin ideoille!
  Akulina, painaen nappia helakanpunaisella nännillä, katkaisi seitsemän japanilaista konetta kerralla ja karjui:
  - Kunnia Venäjän sankareille!
  Soturit kostavat Japanille aiemmista epäkohdista. Ja erityisesti sodan tappion vuoksi tsaari Nikolai II:n aikana. Ei, tätä ei koskaan unohdeta, eivätkä sukupolvet anna anteeksi.
  Anastasia painoi rubiininänniään ja ampui toisen purskeen, ampuen alas japanilaisia lentokoneita ja karjuen:
  - Kunnia kommunismin aikakaudelle Beria!
  Akulina painoi paljaita varpaitaan, löi alas samurailentokoneita ja koukutti:
  - Hienoista voitoista!
  Ja Albina ja Alvina saavat ennätyspisteitä. Kolmesta tuhannesta alas ammutusta lentokoneesta he saivat ritarikunnan: Rautaristin Ritariristin timanttitähti ja kultaiset tammenlehdet, miekat ja timantit.
  Albina kääntyi punaisen nännin avulla. Hän katkaisi tusinaa japanilaista konetta kerralla ja huusi:
  - Rintani varten!
  Ja hän kuvitteli olevansa mustan soturin sylissä.
  Alvina potki paljain varpaillaan, pudotti alas tusinaa japanilaista lentokonetta ja vinkaisi:
  - Hienoista voitoista!
  Saksalaiset tytöt ovat erittäin taistelevia ja kauniita. He rakastavat mustaihoisia miehiä kovasti, ja heidän kielensä ovat aina valmiita hiomaan miesten eebenpuuta täydellisyyttä.
  Albina, käyttämällä paljaita varpaitaan, osui jälleen samuraihin ja ampui alas heidän koneensa.
  Ja hän huusi:
  - Olen Superman!
  Alvina painoi mansikkanäntänsä, leikkasi alas japanilaisia lentokoneita ja huusi:
  - Olen avaruusvixen!
  Tyttö on erittäin taistelutahtoinen ja aktiivinen hyperseksuaaleissaan.
  Todelliset arjalaiset ovat yksinkertaisesti mahtavia! Ja yleensä, sellaisia korkeimman luokan kaunottajia!
  Saksan ja Neuvostoliiton joukot lyövät vihollisen etenevät halki Kiinan.
  Singaporeen kohdistuneen hyökkäyksen aikana ilmavoimien ja Barracuda avojaloin tyttöjen yksikön hävittäjät erottuivat. Tytöt roiskuvat paljain kantapäällään trooppisen sateen lätäköissä, tunkeutuivat japanilaisten linnoitettuihin asemiin ja siivittivät heidät.
  Nämä ovat taistelun kaunottaret.
  Japani vapisi niin aggressiivisen joukkueen murskaavista iskuista.
  Syksyllä 1954 suurin osa Kiinasta joutui akselivaltojen vangiksi. Ja tilanne on muuttunut huomattavasti monimutkaisemmaksi nousevan auringon maassa.
  Hitler huomautti:
  - Kaksi lintua ei tule toimeen yhdessä luolassa!
  Ja soturit Albina ja Alvina ampuivat alas neljätuhatta lentokonetta. Japani tuotti halpoja mutta huonolaatuisia lentokoneita erittäin suuria määriä, joten laskujen kerääminen oli erittäin kätevää.
  Albina katkaisi paljain varpaillaan toisen samurain ja huusi:
  - Tämä on upea maailmamme!
  Alvina pudotti helakanpunaisen nännin avulla tusinaa japanilaista autoa ja siristi:
  - Kunnia kommunismin aikakaudelle koko universumissa!
  Albina, joka myös käytti mansikkanänniä ja kaatoi samurain, yllättyi ja sanoi:
  - Puhutko sinä kommunismista?
  Alvina sanoi paljain varpaillaan ja katkaisi tusinaa japanilaista lentokonetta:
  - Uusi arjalainen järjestys on kommunismi!
  Tytöt purskahtivat nauruun... Neljännestä tuhannesta lentokoneesta heille myönnettiin Rautaristin Ritariristin timanttitähti, jossa on platinatammen lehtimiekkoja ja timantteja. Että jopa erittäin korkea palkinto on kaunokaisten ennätys.
  Näitä tyttöjä sinun pitäisi katsoa...
  Anastasia Vedmakova ja Akulina Sokolovskaya eivät kuitenkaan ole huonompia ja ylittivät viidensadan pudonneen lentokoneen määrän.
  Ja he saivat uusia, erittäin korkeita palkintoja ja keräsivät itselleen koko kokoelman tähtiä.
  Anastasia tähtää aseeseensa paljain jaloin ja kaataa vihollisen, katkaisee vihollisen ja vinkkaa:
  - Kommunismin puolesta koko planeetalla!
  Akulina, joka katkaisi vihollisen painamalla punaista nänniä, huutaa aggressiivisesti:
  - Jopa lapset tuntevat meidät!
  Talvella Japani menetti lähes kaikki siirtomansa, ja taistelut siirtyivät itse emämaahan.
  Vuosi 1955 on koittanut, jolloin taistelut raivoavat ja loppua tai reunaa ei ole näköpiirissä.
  Japani antaa periksi, hitaasti mutta varmasti. Ja hän häviää vähitellen sodan.
  Mutta samurait taistelevat epätoivoisesti ja ankarasti.
  Alenka miehistöineen nousi kokeelliseen IS-11-tankkiin. Tämä ajoneuvo on varustettu 130 mm:n aseella ja sen pohjassa on kiinteät telat.
  Alenka ampuu paljain varpaillaan, murtautuu vihollisen läpi ja karjuu:
  - Kunnia kommunismille tyttöjen paljain korkokenkiin!
  Anyuta ampui myös helakanpunaisen nännin avulla, painoi yhdeksän konekiväärin liipaisinta ja huusi:
  - Me tytöt olemme todella siistejä!
  Alla löi myös paljain varpaillaan murskaamalla vihollisen ja karjui:
  - Tule pois ruuvin luota!
  Maria nai, käyttäen hänen paljas kantapää. Hän lävisti vihollisen läpi ja huusi hampaansa paljastaen:
  - Uusille saavutuksille!
  Marusya murskasi mansikkanännin avulla, takoi vihollisia tappavalla otteella ja siristi:
  - Kommunismin suurmiehille!
  Alenka ampui uudelleen ja karjui:
  - Että kolhoosipresidentti ja mustalaisdiktaattori Sashka kuolevat!
  Ja hän lyö paljain jalkansa panssariin.
  Näin tytöt tulivat toimeen, se on aivan mahtavaa. He ovat yleensä uskomattomia luokkasotureita.
  Täällä he laulavat kuorossa:
  Ei, valpas ei haalistu,
  Haukkan, kotkan ilme...
  Kansan ääni on selkeä -
  Käärme murskata kuiskauksen!
  
  Stalin asuu sydämessäni
  Jotta emme tietäisi surua...
  Ovi avaruuteen avattiin -
  Tähdet loistivat yllämme!
  
  Uskon, että koko maailma herää,
  Fasismille tulee loppu...
  Ja aurinko paistaa -
  Kommunismia valaiseva polku!
  Elizabeth taistelee myös T-54-tankilla, sellainen taisteleva noitatyttö.
  Ja kauniit japanilaiset autot kaadetaan paljain jaloin.
  Elizabeth painoi joystickin nappia helakanpunaisella nännillä ja siristi:
  - Kunnia neuvostokommunismin ideoille!
  Ja kuinka tämä kaunotar nauraa! Ja kimaltelee helmiäishampailla.
  Ekaterina otti sen ja osoitti myös paljain varpaillaan ja huusi:
  - Kommunismin kuolemattomien ideoiden voitossa,
  Näemme maamme tulevaisuuden...
  Elena löi vastustajaansa rubiininännillä ja paljasti hampaat huutaen:
  - Ja isänmaamme punaiselle lipulle,
  Tulemme aina olemaan epäitsekkäästi uskollisia!
  Efrasia potkaisi hänen paljas kantapäänsä ja sihisi:
  - Terve isänmaa, meidän vapaa,
  Kansojen ystävyys, tuki ikuisesti!
  Ja kaikki tytöt, paljain varpaillaan, lauloivat kuorossa:
  - Laillinen valta, kansan tahto,
  Loppujen lopuksi yksinkertainen ihminen edustaa yhtenäisyyttä!
  On sanottava, että naissotureille on ominaista uskomaton taisteluaggressio.
  Ja tässä Gerda taistelee...
  Hänen "Panther"-6 on kuin supertankki, joka murskaa samuraiasentoja.
  Gerda ampuu helakanpunaisella nännillä, paina joystickin painiketta ja huutaa:
  - Arjalaiselle maailmalle!
  Charlotte myös läimäyttää paljain varpaillaan, repii massaa japania ja huutaa:
  - Suurille rajoille!
  Myös Christina ja Magda tappelevat. Tytöt ovat erittäin taistelevia ja erittäin kauniita, melkein alasti bikineissä.
  Christina ampui rubiininännillään, murskasi japanilaisen Hirohito-4-tankin ja koukutti:
  - Kunnia maalleni!
  Magda potki myös paljain varpaillaan, löi samurai-haupitsin ja huusi:
  - Kunnia suurille saavutuksille!
  Nämä tytöt ovat korkeinta luokkaa!
  Tokio kaatui maaliskuun lopussa. Ja 20. huhtikuuta 1955 Japani antautui ja päätti näin suuren sodan.
  Tyttö Albina ja Alvina ylittivät viisi tuhatta alasamputtua lentokonetta. Ja tästä he saivat erikoispalkinnon: Rautaristin Ritariristin suuren timanttitähden hopeisilla tammenlehdillä ja timanttimiekoilla.
  Sota ei ole vielä ohi. Hän vain piiloutui hetken. Mutta Hitler valloitti melkein koko maailman.
  Beria sai takaisin Etelä-Sahalinin, Kurilien harjun ja Manchurian yhdessä Port Arthurin kanssa.
  Neuvostoliitosta tuli vahva maa, joka nuoli haavojaan. Natsi-Saksa valloitti jonkin aikaa muita maita tukahduttaen niiden vähäistä vastarintaa.
  Sota kesti tuhon ja maailmanvallan vuoksi. Mutta toinen maailmanlaajuinen yhteenotto oli syntymässä.
  Samaan aikaan pilvet kerääntyivät Neuvostoliiton ylle. Ja vuonna 1959, 70-vuotissyntymäpäiväänsä, Adolf Hitler päätti hyökätä Neuvosto-Venäjään, jossa Beria hallitsi. Fuhrerilla oli käytännössä koko maailma puolellaan.
  Mutta Neuvostoliitosta tuli vahva teollisuusvalta. Joten löysin viikate kivestä.
  Molemmilla mailla oli ydinaseita, mutta Gerda ja Albina pystyivät luomaan generaattorin, jossa säteily peitti koko maapallon, mikä teki tämäntyyppisen tuhon käyttämisen mahdottomaksi.
  Ja Hitler päätti ottaa haltuunsa maailman viimeisen suvereenin vallan. Lännessä raja kulki Dnepriä pitkin ja sitten Valko-Venäjän ja Baltian maiden alaisuudessa saksalaisten alaisuudessa. Natsit pystyivät pitämään Krimin. Ellei Neuvostoliitto vuokrannut tukikohtaa Mustanmeren laivastolle Sevastopolissa.
  Muun alueen lisäksi Venäjään kuului osa Kiinaa - Mantsuria. Niinpä Neuvostoliiton väestö, jossa harjoitettiin erittäin aktiivista syntyvyyden edistämispolitiikkaa ja kommunistinen, ateistinen hallinto laillisti moniavioisuuden, on jo ylittänyt sotaa edeltäneen vuoden 1941 luvut jopa aluetappioista huolimatta ja lisääntynyt kolmella. prosenttia joka vuosi.
  Beria kielsi sekä abortin että ehkäisyn. Ja hän otti käyttöön villejä veroja perheille, joissa on alle neljä lasta.
  Neuvostoliitto kehittyi suunnitelman mukaisesti ja sauvamenetelmin nopeasti ja sen sotilaallinen voima kasvoi.
  Hitler, tunti potentiaalisen uhan, saatuaan valmiiksi kokoamisen yhdeksi kolmanteen valtakuntaan, päätti aloittaa viimeisen sotansa tällä planeetalla.
  Entä viimeinen sota? Maan päällä ei ole enää mitään voitettavaa. Vuosi sitten saksalaiset lensivät kuuhun, ja avaruuden laajenemisen aikakausi on avautunut. Mutta elääkö Hitler nähdäkseen Tähtien sotien aikakauden ja galaksien valloituksen? Terveellisistä elämäntavoista, kasvisruokavaliosta, säännöllisestä liikunnasta ja säännöllisestä liikunnasta huolimatta oli selvää, että Fuhrer oli ikääntymässä. Päässäsi olevat kaljuläiskit vahvistuvat, hiuksesi muuttuvat harmaiksi ja näytät väsyneeltä. Vaikka Fuhrer yrittää piristää.
  Oli miten oli, sinun tulee suorittaa viimeinen tehtäväsi ja valloittaa Neuvostoliitto. Ja vaikka Fuhrer kuolisi, hänellä on noin tuhat poikaa, jotka on saatu luonnollisella keinosiemennyksellä. Ja yksi heistä tunnustetaan parhaaksi, kyvykkäimmäksi ja ottaa maaplaneetan historian suurimman diktaattorin valtaistuimen.
  Joka tapauksessa viivytys on liian riskialtista, ja vaikka ydinaseet eivät ole tehokkaita, Hitler heitti yli viisikymmentä miljoonaa sotilasta Neuvostoliittoon pelkästään ensimmäisessä vaiheessa. Siellä on myös valtava määrä tankkeja, lentokoneita ja lentäviä diskoja. Ja tämä on valtava voima.
  Neuvostoliitto jatkoi aseiden modernisointia. T-64-tankki näytti raskaammalta ja tehokkaalla 125 mm:n aseella, joka kykeni tunkeutumaan pyramidin muotoisiin saksalaisiin ajoneuvoihin höyhenkuorilla. Totta, T-64 on vasta alkanut tuotantoon. Pääsäiliö oli edelleen T-54, joka ei ollut tarpeeksi vahva saksalaisia malleja vastaan. Tämä on myös yksi syy siihen, miksi Hitlerillä oli kiire aggressiolla Venäjää vastaan.
  IS-11 ei saanut kiinni... IS-12 luotiin koneella, jossa oli 203 mm:n tykki, mutta se osoittautui liian kalliiksi, raskaaksi ja suureksi. IS-15 oli kompromissi 152 mm:n pitkäpiippuisen aseen kanssa. Tämä ajoneuvo muistutti suurennettua T-64:ää ja aloitti myös tuotannon.
  Saksalainen päätankki "Panther" 6 oli muodoltaan pyramidin muotoinen, ja se modernisoitiin hieman "Panther" 7:ksi, mikä nosti aseen kaliiperia 88 mm:iin lisäämään tuhoa. Ja moottori asennettiin tehokkaammalla 3000 hevosvoimalla, mikä antoi valtavan nopeuden ja ohjattavuuden säilyttäen samalla viidenkymmenen tonnin painon ja parantaen panssarin laatua.
  Jopa uusin neuvostoliittolainen T-64 oli huomattavasti huonompi kuin saksalainen ajo-ominaisuuksiltaan ja myös sivujen ja otsan suojaukselta. Mutta T-64 pystyi ainakin tunkeutumaan saksalaiseen, vaikkakin lyhyeltä etäisyydeltä.
  Taivaalla saksalaiset olivat myös vahvempia sekä koneiden määrässä että laadussa. Mutta Neuvostoliitto ei koskaan pystynyt luomaan omia levykkeitään. Ja saksalaiset asensivat lämpösäteitä, kuten lasereita, Belonzin levyille ja pystyivät ampumaan tehokkaammin.
  Ja natsit lensivät diskoja kymmenen äänennopeuden nopeudella. Ja tämä on itse asiassa valtavaa. Näin vahva Kolmannen valtakunnan armeija on.
  Ja heillä on maanalaisia säiliöitä. Ja paljon muuta kivaa. Lyhyesti sanottuna Berialla ei käytännössä ole mahdollisuuksia.
  Mutta Neuvostoliiton joukoilla on valtava puolustusvoima. Ja hyökkäys alkoi ilmahyökkäyksellä. Voimat ovat eriarvoisia ja saksalaiset murskaavat Neuvostoliiton kaupunkeja. Kymmenen tuhatta liikkuu Venäjän halki ja valloittaa Smolenskin.
   Natasha teki päätöksen:
  - Meidän täytyy pakottaa Hitler ja hänen jenginsä poistamaan joukot Neuvostoliitosta ja vapauttamaan vangitut lapset!
  Leikkisä Zoya oli samaa mieltä tästä:
  - Totta kai pitäisi! Ja pelasta esivanhempasi fasismista!
  Augustine totesi paljain jaloin takoen:
  - Teemme tämän ilman epäilystäkään!
  Svetlana vahvisti helposti:
  - Meillä on kaikki keinot tähän!
  Sanottiin, tehty, ja neljä soturia hyökkäävät fasistilaumoja vastaan.
  Jumalan Venäjän vuosisadan soturit ja mutanttinoidat ottivat jälleen yhteen 20. vuosisadan natsien kanssa.
  Fasistisessa ruskeassa imperiumissa on paljon sotilaita. Ne virtaavat kuin loputon joki.
  Tietenkin nämä neljä tyttöä ottivat erittäin vaikean Wehrmachtin tankkien ja lentokoneiden tuhoamisen. Alusta alkaen he murskasivat heidät käsillään ja jaloillaan voimakentän peittämänä. Mutta...
  Ikään kuin maasta, Oleg Rybachenko ja Natashan nuorin tytär Margarita Korshunova ilmestyivät.
  He tarttuivat valomiekkoihinsa ja ladasivat nanobotteja. Olimme valmiit tuhoamaan vihatut fasistit. Joten neljästä tuli kuusi.
  Natasha Korshunova napsauttaa paljaiden, taltattujen jalkojensa varpaita, totesi:
  - Onko näin? No, kohtalomme on, ettemme voi voittaa sitä millään muulla tavalla!
  Aggressiivinen kultatukkainen Zoya, joka jatkoi saksalaisten murskaamista, totesi loogisesti:
  - Hoidamme sen nopeammin! Nopeammin, pelastakaamme Neuvostoliitto!
  Paljasjalkainen alle 12-vuotias poika, joka näytti Oleg Rybachenkolta, kaatoi natseja miekoilla, sekä jalkaväellä että tankeilla, karjui:
  - Emme koskaan anna periksi!
  Ja pojan paljaasta jalasta lensi terävä kiekko, joka katkaisi kolme fasistista konetta kerralla!
  Margarita Korshunova, joka loisti paljain kantapäällään, tuhosi vastustajia, sekä tankkeja että jalkaväkeä, paljasti hampaansa ja mutisi:
  - Maailmassa on paikka sankarillisille teoille!
  Ja myrkyllisiä neuloja levisi tytön paljaista jaloista ja osui natseihin ja heidän lentokoneisiinsa ja tankkeihinsa.
  Natasha Korshunova heitti myös paljaat varpaansa murhaavasti ja ulvoi:
  - Emme koskaan unohda emmekä anna anteeksi.
  Ja hänen valomiekansa kulkivat fasistien läpi tehtaalla. Sitten räjähdystarvikkeet iskivät tankkeihin ja katkaisivat tornit. Lentokoneetkin saivat sen.
  Punatukkainen Augustine, jakoi vihollisia erilleen, huusi:
  - Uudelle tilaukselle!
  Ja lisää neuloja hajallaan hänen paljaista jaloistaan. Ja sekä natsisotilaiden ja -lentokoneiden silmissä että kurkussa.
  Kyllä, oli selvää, että soturit innostuivat ja muuttuivat raivoisiksi.
  Cool Zoya, joka katkaisi valkoisia ja ruskeita sotilaita ja tankkeja lentokoneilla, vinkaisi:
  - Rautatahtomme!
  Ja uusi, tappava lahja lentää hänen paljaista jaloistaan. Ja tankit ja valkoiset hävittäjät putoavat, ja lentokoneiden pyrstö palaa.
  Svetlana Lumikki katkaisee myllyn, hänen miekkansa ovat kuin salama.
  Natsit putoavat kuin leikatut lyhteet.
  Tyttö heittelee neuloja paljain jaloin, ampuu alas vihollisen lentokoneita ja vinkua:
  - Ihmisten avaruusimperiumi voittaa Äiti-Venäjälle!
  Oleg Rybachenko etenee natseja vastaan. Terminaattoripoika katkaisee ruskeat joukot.
  Ja samaan aikaan pojan paljaiden jalkojen varpaat heittävät pois neuloja myrkkyllä, ne repivät rungot irti ja ampuvat alas lentokoneita.
  Poika huutaa:
  - Kunnia tulevalle Venäjälle!
  Ja liikkuessaan se leikkaa kaikilta päät ja kuonot ja samalla tankkitornit.
  Terminaattorityttö Margarita tuhoaa myös vastustajia, lentokoneita ja tankkeja.
  Hänen paljaat jalkansa vain välähtävät. Natseja kuolee suuria määriä. Soturi huutaa:
  - Uusille rajoille!
  Ja sitten tyttö ottaa sen ja viilloi...
  Joukko fasististen sotilaiden ruumiita.
  Mutta Natasha Korshunova on hyökkäyksessä. Hän kaataa natsit tankkien ja lentokoneiden ohella ja laulaa:
  - Rus' on mahtava ja säteilevä,
  Olen hyvin outo tyttö!
  Ja levyt lentävät hänen paljaista jaloistaan. Joka katkaisi fasistien kurkun. Kyllä, tämä on tyttö, joka tuhoaa tankkeja.
  Zoya Angelskaya on hyökkäämässä. Hän pilkkoo ruskeat sotilaat molemmin käsin. Sylkeä putkesta. Ja hän heittelee tappavia neuloja paljain varpaillaan - hän ampuu alas tankkeja ja lentokoneita.
  Ja samalla hän laulaa itselleen:
  - Eh, pikkuklubi, mennään!
  Oi, suosikkini käy!
  Augustinus, joka katkaisi natseja lasermiekoilla ja tuhosi ruskeat sotilaat sekä panssarivaunut, huutaa:
  - Kaikki takkuinen ja eläinnahassa,
  Hän hyökkäsi mellakkapoliisin kimppuun!
  Ja paljain varpaillaan hän laukaisee vihollista kohti jotakin, joka tappaa norsun ja vielä enemmän panssarin.
  Ja sitten hän huutaa:
  - Susikoirat! 22. vuosisata!
  Svetlana Lumikki hyökkäyksessä. Hän pilkkoo, silppuaa natseja. Paljain jaloin hän laukaisee heille kuolemanlahjat.
  Hän pyörittää myllyä miekoilla.
  Murskasi paljon sotilaita, panssarivaunuja ja lentokoneita, ja huusi:
  - Suuri voitto tulossa!
  Ja taas tyttö on villissä liikkeessä.
  Ja hänen paljaat jalkansa laukaisevat tappavia neuloja tuhoten tankkeja ja lentokoneita.
  Oleg Rybachenko hyppäsi. Poika teki kuperkeikkauksen. Hän kaatoi monia natseja hyppyssä.
  Hän heitti neuloja paljain varpaillaan, ampui alas tankkeja ja lentokoneita, ja gurgutti:
  - Kunnia kauniille rohkeudelleni!
  Ja taas poika on taistelussa.
  Siisti tyttö Margarita Korshunova lähtee hyökkäykseen. Silppuaa kaikki viholliset peräkkäin. Hänen miekkansa ovat kylmempiä kuin myllyn terät. Ja paljaat varpaat heittelevät kuolemanlahjoja, tankit ja lentokoneet palavat.
  Tyttö villiin hyökkäykseen. Tuhoaa ruskeat soturit ilman seremonioita.
  Ja se hyppää aina silloin tällöin ylös ja kiertyy!
  Ja hävityksen lahjat lentävät häneltä.
  Ja natsit putoavat kuolleena. Ja kokonaisia ruumiita on kasattu.
  Margarita kiljuu aggressiivisesti:
  - Olen amerikkalainen cowboy!
  Ja taas neula heitettiin hänen paljain jalkoihinsa.
  Ja sitten vielä tusina neuloja!
  Natashka Korshunova on myös erittäin viileä hyökkäyksessä.
  Ja hän heittää paljain jaloin ja sylkee putkesta, kaataen tankkeja ja lentokoneita.
  Ja huutaa keuhkoihinsa:
  - Olen kuohuva! Sinun tarvitsee vain kuolla!
  Ja taas kauneus on liikkeellä.
  Zoya Angelskaya hyökkää natsien ruumiiden saartoon. Ja myös hänen paljaista jaloistaan lentää tuhon bumerangit.
  Ja ruskeat soturit putoavat ja putoavat, samoin kuin tankit ja lentokoneet.
  Tyttö Zoya huutaa:
  - Paljasjalkainen tyttö, hän voittaa sinut!
  Ja tusina neulaa lentää tytön paljaalta kantapäältä. Jotka menevät suoraan natsien kurkkuun.
  Sitten he putoavat kuolleina.
  Tai pikemminkin täysin kuollut, paikassa, jossa on tankkeja ja lentokoneita.
  Augustine hyökkäyksessä. Tuhoaa ruskeat joukot. Hänen miekkansa kannetaan kahdessa kädessä. Ja hän on niin upea soturi.
  Tornado pyyhkäisee fasististen joukkojen läpi - lentokoneet ja tankit putoavat.
  Punahiuksinen tyttö karjuu:
  - Tulevaisuus on piilossa! Mutta siitä tulee voittaja!
  Ja hyökkäyksessä kaunokainen tulihiuksinen.
  Augustinus, unelmien hurjassa hurmiossa, lähettää pulsarin paljain kantapäällään ja karjuu:
  - Sodan jumalat repivät kaiken irti!
  Ja soturi on hyökkäyksessä.
  Ja hänen paljaat jalat heittävät paljon teräviä, myrkyllisiä neuloja, jotka ampuvat alas lentokoneita ja lävistävät panssarivaunujen panssarin.
  Svetlana Lumikki taistelussa. Ja niin kimalteleva ja taistelullinen. Hänen paljaat jalkansa heittävät esiin niin monia murhaavia asioita. Ei ihminen, vaan kuolema vaaleilla hiuksilla.
  Mutta jos se hajoaa, et voi estää sitä.
  Svetlana Snow White laulaa:
  - Elämä ei ole hunajaa,
  Hyppää siis pyöreään tanssiin!
  Toteutukoon unelmasi -
  Kauneus tekee miehestä orjan!
  Ja paljasjalkaisen tytön liike muuttuu yhä raivokkaammaksi. Ja yhä enemmän tuhoutuneita tankkeja ja lentokoneita.
  Oleg Rybachenkon hyökkäys kiihtyy. Poika lyö natseja.
  Hänen paljaat jalkansa heittelevät teräviä neuloja - repivät tankkeja ja lentokoneita.
  Nuori soturi huutaa:
  - Hullu valtakunta repii kaikki osiin!
  Ja taas poika on liikkeellä.
  Margarita on villi koulutyttö ja täydellinen terminaattori toiminnassaan. Ja puidaan vihollisia.
  Joten hän laukaisi herneen, jossa oli räjähteitä paljaalla jalallaan. Se räjähtää ja räjäyttää välittömästi sata natsia ja kymmenen tankkia.
  Tyttö huutaa:
  - Voitto tulee silti meille!
  Ja hän ajaa myllyä miekoilla - tankin tynnyrit lentävät eri suuntiin.
  Natasha Korshunova kiihdytti liikkeitään. Tyttö katkaisee ruskeat soturit. Ja samaan aikaan hän huutaa:
  - Voitto odottaa Venäjän imperiumia.
  Ja tuhotaan natsit kiihdytetyllä tahdilla yhdessä tankkien ja lentokoneiden kanssa.
  Natasha Korshunova on terminaattoripoika.
  Hän ei ajattele pysähtyvänsä ja hidastaa vauhtiaan, ja tankit ja lentokoneet ammutaan alas.
  Zoya Angelskaya on hyökkäämässä. Hänen miekkansa näyttävät leikkaavan lihaa ja metallisalaattia. Tyttö huutaa keuhkoihinsa:
  - Pelastuksemme on voimassa!
  Ja paljaat varpaat heittävät myös sellaisia neuloja.
  Ja paljon ihmisiä, joilla on kurkku lävistettynä, ruumiiden kasaa, sekä rikkinäisiä tankkeja ja pudonneita lentokoneita.
  Augustine on hullu tyttö. Ja se tuhoaa kaikki ikään kuin se olisi hyperplasmasta tehty robotti.
  Se on jo tuhonnut satoja natseja ja paljon tankkeja ja lentokoneita. Mutta kaikki kiihtyy. Ja soturi myös karjuu.
  - Olen niin voittamaton! Maailman siistein asia!
  Ja taas kaunotar hyökkää.
  Ja hänen paljaista varpaistaan lentää herne. Ja kolmesataa natsia ja tusina tankkia repeytyi voimakas räjähdys.
  Augustine leikkii vatsalihaksilla ja ravisteli rintaansa helakanpunaisilla nänneillä, lauloi:
  - Et uskalla valloittaa maatamme!
  Svetlana Snow White on myös hyökkäyksessä. Eikä se anna sinulle hengähdystaukoa. Villi terminaattorityttö.
  Ja hän kaataa viholliset ja tuhoaa natsit. Ja joukko ruskeita hävittäjiä oli jo pudonnut ojaan ja teitä pitkin rikkinäisten tankkien ja lentokoneiden kanssa.
  Kuusi villisti. Se oli villi taistelu.
  Karatepoika Oleg Rybachenko on palannut toimintaan. Ja hän etenee heiluttaen molempia miekkoja. Ja terminaattoripoika johtaa myllyä. Tapetut natsit kaatuvat.
  Ruumiiden massa. Kokonaiset vuoret verisiä ruumiita, joukko romutettuja autoja ja lentokoneita.
  Poikakeksijä muistaa villin strategian. Siellä myös hevoset ja ihmiset sekoittuvat.
  Lapsimurhaaja Oleg Rybachenko vinkua:
  - Voi mielestäsi!
  Ja rahaa tulee tonnia!
  Ja Terminator Boy uudessa osassa. Ja hänen paljaat jalkansa ottavat jotain ja heittävät sen.
  Poikanero karjui:
  - Mestariluokka ja Adidas!
  Siitä tuli todella siisti esitys. Ja kuinka monta natsea tapettiin? Ja he tappoivat suurimman joukon suurimpia ruskeita hävittäjiä sekä tankkeja ja lentokoneita.
  Myös paljasjalkainen tyttö Margarita on taistelussa. Tuhoaa kaneli- ja teräsarmeijat ja karjuu:
  - Suuri shokkirykmentti! Me ajamme kaikki arkkuun!
  Ja hänen miekkansa leikkaavat natseja. Ruskeiden hävittäjien massa on jo romahtanut. Ja heidän kanssaan tankkeja ja lentokoneita.
  Tyttö murisi:
  - Olen jopa viileämpi kuin pantteri! Todista, että olet paras!
  Ja herne, jossa on voimakas räjähde, lentää ulos tytön paljaasta kantapäästä.
  Ja hän iskee vihollisen.
  Ja hän ottaa ja tuhoaa joitain vihollisia, tankkeja ja jopa lentokoneita.
  Ja Natasha Korshunova on auktoriteetti. Ja hän lyö vastustajiaan, eikä hän petä ketään.
  Kuinka monta natsea on jo tapettu tankkien ja lentokoneiden ohella.
  Ja hänen hampaansa ovat niin terävät. Ja silmät ovat niin safiiriset. Tämä tyttö on pääteloittaja. Vaikka kaikki hänen kumppaninsa ovat teloittajia!
  Natasha Korshunova huutaa:
  - Olen vihainen! Sinulle tulee sakko! Et ota ruplaakaan!
  Ja taas tyttö tappaa paljon natseja miekoilla.
  Zoya Angelskaya on liikkeellä ja on kaattanut monia ruskeita sotureita.
  Ja paljaat jalat heittelevät neuloja. Jokainen neula tappaa useita natseja tai ampuu alas lentokoneen panssarivaunulla. Nämä tytöt ovat todella kauniita.
  Augustine etenee ja murskaa vastustajansa. Ja samalla hän ei unohda huutaa:
  - Et voi paeta arkkua!
  Ja tyttö ottaa hampaansa ja paljastaa ne!
  Ja sellainen punapää... Hänen hiuksensa leijuvat tuulessa kuin proletaarinen lippu.
  Ja kaikki kirjaimellisesti kumpuaa vihasta.
  Svetlana Lumikki liikkeessä. Täällä leikkasin paljon kalloja ja tankkitorneja. Soturi, joka paljastaa hampaansa.
  Näyttää kieltä. Ja sitten se sylkee ulos putkesta - ampuu lentokoneita alas. Sitten hän huutaa:
  - Olette kuolleet!
  Ja taas, tappavat neulat lentävät hänen paljaista jaloistaan osuen jalkaväkiin ja lentokoneisiin.
  Oleg Rybachenko hyppää ja hyppää.
  Paljasjalkainen poika päästää kasan neuloja, kaataa tankit alas ja laulaa:
  - Mennään vaellukselle, avaa ison tilin!
  Nuori soturi on parhaimmillaan.
  Hän on jo muutaman vuoden ikäinen, kaikki seikkailemassa Natashan ja seuran kanssa, mutta hän näyttää lapselta. Vain erittäin vahva ja lihaksikas.
  Oleg Rybachenko lauloi:
  - Vaikka peli ei noudatakaan sääntöjä, murtaudutaan veljeskunnan läpi!
  Ja taas hänen paljaista jaloistaan lensi tappavia ja iskeviä neuloja. Sekä lentokoneille että tankeille.
  Paljaita, pyöreitä korkokenkiään kimalteleva Margarita Korshunova lauloi iloisesti:
  - Mikään ei ole mahdotonta! Uskon, että vapauden aamunkoitto tulee!
  Tyttö heitti jälleen tappavan neulojen sarjan natseja ja heidän tankkejaan ja lentokoneitaan ja jatkoi:
  - Pimeys katoaa! Toukokuun ruusut kukkivat!
  Ja heti kun soturi heitti herneen paljain varpaillaan, tuhat natsia lensi välittömästi ilmaan. Kyllä, ruskean helvetin imperiumin armeija sulaa silmiemme edessä.
  Natasha Korshunova taistelussa. Hyppää kuin kobra. Räjäyttää vihollisia. Ja niin monet natsit kuolevat ja lentokoneet syöksyvät maahan.
  Tyttö käytti niitä miekkojen, hiilenjyvien ja keihäiden kanssa. Ja neuloja.
  Samalla hän huutaa:
  - Uskon, että voitto tulee!
  Ja venäläisten kunnia löytää!
  Paljaat varpaat heittävät uusia neuloja lävistäen vastustajia.
  Zoya Angelskaya villissä liikkeessä. Etenee natseja vastaan. Pilko ne pieniksi paloiksi.
  Soturi heittelee neuloja paljain sormin. Se murtautuu vastustajien läpi, yhdessä tankkien ja lentokoneiden kanssa, kun se karjuu:
  - Täydellinen voittomme on lähellä!
  Ja hän pyörittää villiä myllyä miekoineen, lakaisemalla pois tankkeja. Tämä on todella tyttö kuin tyttö!
  Mutta Augustinuksen kobra lähti hyökkäykseen. Tämä nainen on painajainen kaikille.
  Ja jos se syttyy, se tarkoittaa, että se käynnistyy.
  Sen jälkeen punapää ottaa sen ja laulaa:
  - Avaan kaikki kallot! Olen suuri unelma!
  Ja nyt hänen miekkansa ovat toiminnassa ja leikkaavat lihaa ja metallia lentokoneiden duralumiinilla.
  Svetlana Lumikki lähtee myös hyökkäykseen. Tällä tytöllä ei ole esteitä. Heti kun se on pilkottu, joukko ruumiita roskaantuu, ja lentokoneet ja tankit makaavat ympärillä.
  Blondi terminaattori karjuu:
  - Kuinka hyvää siitä tuleekaan! Kuinka hyvää siitä tulee - tiedän sen!
  Ja sitten tappajaherne lentää hänestä.
  Paljasjalkainen, komea, lihaksikas poika Oleg syöksyy taas satojen natsien läpi kuin meteori ja ryntää pois. Ja hän ottaa pommin ja heittää sen.
  Se on kooltaan pieni, mutta tappava...
  Kuinka massa lentokoneita taivaalla repeytyy pieniksi paloiksi.
  Terminaattoripoika huusi:
  - Pelottavien koneiden myrskyinen nuoruus!
  Paljasjalkainen tyttö Margarita tekee tämän jälleen taistelussa.
  Ja katkaisee paljon ruskeita taistelijoita. Ja hän leikkaa suuria aukkoja tankkien ja lentokoneiden kesken.
  Tyttö huutaa:
  - Lambada on meidän tanssimme hiekalla!
  Ja se iskee uudella voimalla.
  Natasha Korshunova on vielä raivoissaan hyökkäyksessä. Näin hän lyö natseja. Heidän ei ole kovin helppoa vastustaa sellaisia tyttöjä.
  Natasha Korshunova otti sen ja lauloi:
  - Paljasjalkapotkuni sokaisee!
  Paikalla juokseminen on yleensä sovintoa!
  Ja soturi päästi valloilleen tällaisen iskujen sarjan vastustajiinsa.
  Ja hän heittää kiekkoja paljain jaloin.
  Täällä pyöritin myllyä. Ruskean armeijan päiden massa vierii pois, ja tankit paloivat, lentokoneet paloivat.
  Hän on taisteleva kaunotar. Lyö itseään sellaisella ruskealla armadalla.
  Zoya Angelskaya on liikkeellä ja murskaa kaikki. Ja hänen miekkansa ovat kuin kuoleman sakset.
  Tyttö on vain ihana. Ja hänen paljaat jalkansa heittävät erittäin myrkyllisiä neuloja.
  Lyö vastustajia. He lävistävät kurkkunsa ja tekevät arkkuja, saavat tankit ja lentokoneet räjähtämään.
  Zoja Angelskaja otti sen, ravisteli rintojensa helakanpunaisia nännejä ja vinkaisi:
  - Jos hanasta ei tule vettä...
  Natasha Korshunova huusi iloisesti:
  - Joten se on sinun syytäsi!
  Ja paljain varpaillaan hän heittää jotain, mikä tappaa perusteellisesti. Tämä on todella tyttöjen tyttö.
  Ja hänen paljaista jaloistaan lensi terä. Ja se osuu moniin hävittäjiin ja katkaisee tornit tankeista.
  Paljasjalka Augustine liikkeessä. Nopea ja ainutlaatuinen kauneudeltaan.
  Kuinka vaaleat hiukset hänellä on. Ne leijuvat kuin proletaarinen lippu. Tämä tyttö on todellinen viksu.
  Ja hän katkaisee vastustajansa - ikään kuin hän olisi syntynyt miekat käsissään.
  Punapää, saatanan peto! Lähdin taisteluun omani kanssa luonnonvalolla, ilman maalia.
  Augustine otti sen ja sihisi:
  - Siitä tulee härän pää - taistelijat eivät menetä järkiään!
  Ja niin hän murskasi jälleen paljon taistelijoita.
  Terminaattoripoika Oleg Rybachenko mutisi:
  - Juuri mitä tarvitset! Mikä tyttö!
  Margarita Korshunova, joka heitti tikaria paljain jaloin ja katkaisi tankin tornin, vahvisti:
  - Iso ja siisti tyttö!
  Augustine suostui tähän:
  - Olen soturi, joka puree kenet tahansa kuoliaaksi!
  Ja jälleen paljain varpaillaan hän laukaisee tappajan, joka kaataa lentokoneita.
  Natasha Korshunova ei ole huonompi kuin vastustajansa taistelussa. Ei tyttö, mutta päätyäkseen sellaiseen noidaan liekkeihin. Ja natseilla on vaikeaa: lentokoneet ja tankit putoavat.
  Ja huutaa:
  - Mikä sininen taivas!
  Augustine päästi terän irti paljaalla jalallaan ja katkaisi tankin tornin, vahvisti:
  - Emme ole ryöstöjen kannattajia!
  Svetlana Snow White, joka leikkaa vihollisia ja ampui alas lentokoneita, twiittasi:
  -Et tarvitse veistä tappaaksesi typeryksen...
  Zoja Angelskaja vinkaisi, heitti neuloja paljain jaloin ja kaatoi tankkeja ja lentokoneita ruskettunein jaloineen:
  - Valehtelet hänelle kuin hullu!
  Natasha Korshunova pilkkoo natseja, lisäsi:
  - Ja tee se hänen kanssaan penniäkään!
  Ja soturit ottavat sen ja hyppäävät. Ne ovat niin verisiä ja viileitä. Yleensä niissä on paljon jännitystä.
  Melkein alasti, komea, lihaksikas poika, jolla on vain shortsit, Oleg Rybachenko näyttää taistelussa erittäin tyylikkäältä.
  Kaunis tyttö Margarita heitti paljain varpaillaan antimateriaa ja lauloi:
  - Isku on voimakas, mutta kaveri on kiinnostunut...
  Poikanero laukaisi jalkallaan jotain helikopterin potkurin kaltaista. Leikkasin natseilta ja tankeilta parisataa päätä ja vinkuin:
  - Tosi urheilullinen!
  Ja molemmat - poika ja tyttö - täysin harjakattoina.
  Terminaattoripoika Oleg, joka pilkkoi ruskeat sotilaat, gurguili:
  - Ja meille tulee suuri voitto!
  Margarita sihisi vastauksena:
  - Tapamme kaikki - paljain jaloin!
  Tyttö on todella aktiivinen terminaattori.
  Natasha Korshunova lauloi hyökkäyksessä:
  - Pyhässä sodassa!
  Ja soturi laukaisi terävän bumerangilevyn. Hän lensi kaaressa ja kaatoi paljon natseja ja panssaritorneja.
  Zoja Angelskaja lisäsi, jatkaen tuhoamista:
  - Se on meidän voittomme!
  Ja uudet neulat lensivät hänen paljaista jaloistaan. Ja he osuivat moniin hävittäjiin ja lentokoneisiin.
  Blondi tyttö sanoi:
  - Mattellaan vihollinen!
  Ja hän näytti kieltään.
  Paljasjalkainen ja tulinen Augustine, heilutellen jalkojaan ja heittellen teräväreunaisia hakaristeja, gurguili:
  - Keisarillinen lippu eteenpäin!
  Svetlana Lumikki, joka heitti hyperplasmapalloa paljain kantapäällään, vahvisti helposti:
  - Kunnia kaatuneille sankareille!
  Ja tytöt huusivat yhteen ääneen murskaten natseja:
  - Kukaan ei estä meitä!
  Ja nyt levyt lentää soturien paljaista jaloista. Lihaa revitään, tankkien torneja ja lentokoneiden pyrstöjä puretaan.
  Ja taas huuto:
  - Kukaan ei voita meitä!
  Natasha Korshunova lensi ilmaan. Hän repi erilleen vastustajansa ja siivekkäät korppikotkat ja julkaisi:
  - Olemme naarassusia, paahtavat vihollista!
  Ja hänen paljaista sormistaan lentää erittäin tappava levy.
  Tyttö jopa vääntyy hurmiossa.
  Ja sitten hän mutisi:
  - Meidän kantapäämme rakastavat tulta!
  Kyllä tytöt ovat todella seksikkäitä.
  Oleg Rybachenko, komea, lihaksikas poika shortseissa, gurguteli:
  - Voi, on aikaista, vartijat lyövät minua sarville!
  Ja hän vilkutti sotureita. He nauravat ja paljastavat hampaansa vastauksena.
  Natasha Korshunova pilkkoi natsit ja huusi:
  - Maailmassamme ei ole iloa ilman taistelua!
  Poikaterminaattori paljaalla, pyöreällä, lapsellisella kantapäällään, joka antautui pulsarille ja tuhosi fasistit, vastusti:
  - Joskus edes tappelu ei ole hauskaa!
  Natasha Korshunova suostui:
  - Jos sinulla ei ole voimaa, niin kyllä...
  Mutta me soturit olemme aina terveitä!
  Tyttö heitti vihollista neuloilla paljain varpaillaan, räjäytti tankkeja lentokoneilla ja lauloi:
  - Sotilas on aina terve
  Ja valmiina saavutukseen!
  Sen jälkeen Svetlana Lumikki löi jälleen vihollisia tuhoten tankkien tornit ja lentokoneiden pyrstöt.
  Zoya Angelskaya on erittäin nopea varastaa. Hän laukaisi kokonaisen tynnyrin natseja vastaan. Ja repi pari tuhatta yhdellä räjähdyksellä.
  Sitten hän huusi:
  - Älä lopeta, kantapäämme kimaltelevat!
  Ja tyttö on taisteluasuissa!
  Augustinus ei myöskään ole heikko taistelussa. Näin hän lyö natseja. Ihan kuin se olisi lyöty ketjuista.
  Ja pilkkomalla vastustajia hän laulaa:
  - Ole varovainen, siitä tulee hyvä
  Syksyllä tulee piirakkaa!
  Punatukkainen paholainen todella kyntäi taistelussa kuin laatikon jätkä. Ja kuinka tankit palavat ja lentokoneet palavat.
  Ja näin paljasjalkainen tunikassa oleva tyttö Margarita Korshunova taistelee. Ja natsit saavat sen häneltä.
  Ja jos hän lyö, hän lyö.
  Siitä lentää verisiä roiskeita.
  Natasha Korshunova huomautti ankarasti, kun metalliroiskeet lensivät hänen paljaista jaloistaan sulattaen tankkien kalloja ja torneja:
  - Kunnia Venäjälle, paljon kunniaa!
  Tankit ryntäävät eteenpäin...
  Divisioonat punaisissa paidoissa -
  Terveisiä Venäjän kansalle!
  Joten tytöt ottivat natseja vastaan. Joten ne leikataan ja murskataan. Ei sotureita, vaan todella panttereita, jotka ovat irtautuneet kahleistaan.
  Kova poika Oleg Rybachenko on taistelussa ja hyökkää natseja vastaan. Hän lyö heitä armottomasti, leikkaa tankkien läpi ja huutaa:
  - Olemme kuin härät!
  Margarita Korshunova, murskaamalla ruskean armeijan ja leikkaaen tankkien ja lentokoneiden pyrstöt, otti:
  - Olemme kuin härät!
  Natasha Korshunova otti sen ja ulvoi ja katkaisi ruskeat sotilaat panssarivaunuineen:
  - Et voi valehdella!
  Zoja Angelskaja repi natseja erilleen ja vinkaisi:
  - Ei, ei käsin!
  Ja hän myös ottaa ja vapauttaa tähden paljain jaloin ja lopettaa monet fasistit.
  Natasha Korshunova otti, vapautti salaman helakanpunaisesta nännistä ja huusi:
  - TVmme on tulessa!
  Ja tappava nippu neuloja lentää hänen paljaalta jalaltaan.
  Zoja Angelskaja, myös natsien ja heidän panssarivaunujensa ja lentokoneidensa hävittäjä, vinkaisi:
  - Ystävyytemme on monoliittista!
  Ja taas se heitetään niin kovaa, että ympyrät hämärtyvät kaikkiin suuntiin. Tämä tyttö on puhdasta vastustajien tuhoa.
  Tyttö, paljain varpaineen, ottaa ja laukaisee kolme bumerangia. Ja tämä aiheutti vielä enemmän ruumiita.
  Sen jälkeen kaunotar julkaisee:
  - Emme anna armoa viholliselle! Tulee ruumis!
  Ja taas murhaaja lentää paljaalta kantapäältä.
  Punainen Augustinus huomautti myös varsin loogisesti:
  - Ei vain yksi ruumis, vaan monta!
  Sen jälkeen tyttö otti sen ja käveli paljain jaloin veristen lätäköiden läpi. Ja hän tappoi paljon natseja.
  Ja kuinka se huutaa:
  - Murhien joukko!
  Ja sitten hän lyö Hitlerin kenraalia päällään. Hän murtaa kallonsa ja antaa hänelle:
  - Banzai! Sinä pääset taivaaseen!
  Svetlana Lumikki on erittäin raivoissaan hyökkäyksessä, varsinkin kaataa tankkeja, ja myös lentokoneita vinkue:
  - Sinulle ei tule armoa!
  Ja tusina neulaa lentää hänen paljaista sormistaan. Kun hän tunkeutuu kaikkien läpi, koneet romahtavat. Ja soturi todella yrittää murskata ja tappaa.
  Lihaksikas, veistoksellinen poika shortseissa, Oleg Rybatšenko, joka kaataa varisia pillellään, vinkua:
  - Hieno vasara!
  Ja poika heittää myös paljaalla jalallaan niin siistin tähden hakaristin muodossa. Monimutkainen hybridi.
  Ja natsien massa romahti.
  Oleg Rybachenko karjui:
  - Banzai!
  Ja poika on jälleen villiin hyökkäykseen. Ei, hänessä vain kiehuu voima, ja tulivuoret jylisevät!
  Upea Margarita liikkeessä. Hän repii kaikkien vatsat auki.
  Tyttö heittää jalkallaan ulos viisikymmentä neulaa kerralla. Ja paljon erilaisia vihollisia tapettiin, panssarivaunuja ja lentokoneita tyrmättiin.
  Margarita Korshunova lauloi paljain kantapäänsä säteilevästi iloisesti:
  - Yksi kaksi! Suru ei ole ongelma!
  Sinun ei pitäisi koskaan lannistua!
  Pidä nenä ja häntä korkealla.
  Tiedä, että todellinen ystävä on aina kanssasi!
  Tämä on niin aggressiivinen yritys. Tyttö hakkaa ja huutaa:
  - Lohikäärmepresidentistä tulee ruumis!
  Natasha Korshunova on vain eräänlainen terminaattori taistelussa. Ja hän karjui:
  - Banzai! Hanki se nopeasti! Ja diktaattori on valmis!
  Ja kranaatti lensi hänen paljaalta jalaltaan. Ja se osuu natseihin kuin nauloihin. Ja se tuhoaa joukon mastodoneja ja siivekkäitä helvetin koneita.
  Mikä soturi! Kaikille sotureille - soturi!
  Zoya Angelskaya on myös hyökkäyksessä. Sellainen raivoisa narttu.
  Ja hän otti sen ja kurkisti:
  - Isämme on itse Valkoinen Jumala!
  Ja hän lyö natseja kolminkertaisella myllyllä!
  Ja punapää, kimaltelee paljain kantapäällään ja Augustinuksen rintojen rubiininänneillä, karjui vastauksena:
  - Ja minun Jumalani on musta!
  Itse asiassa punapää on petoksen ja ilkeyden ruumiillistuma. Vihollisille tietysti. Ja ystävilleen hän on rakas.
  Ja kuinka hän ottaa sen ja heittää sen paljain varpaillaan. Ja siellä oli paljon ruskean imperiumin sotureita, samoin kuin heidän tankkejaan ja lentokoneitaan.
  Punapää huusi:
  - Venäjä ja musta jumala ovat takanamme!
  Soturi, jolla on erittäin suuri taistelupotentiaali. Ei, on parempi olla puuttumatta johonkin näistä. Kuten panssarivaunujen tornit, fasististen lentokoneiden siivet revitään irti.
  Augustine murskasi vastustajansa, sihisi:
  - Jauhamme kaikki petturit jauheeksi!
  Ja vilkuttaa kumppaneilleen. Kyllä, tämä tulinen tyttö ei todellakaan voi antaa rauhan. Paitsi kuoleman rauha!
  Svetlana Lumikki, vihollisten murskaaja, julkaisi:
  - Tapamme sinut jonolla!
  Punainen Augustinus vahvisti:
  - Tapamme kaikki!
  Ja hänen paljaista, kaiverretuista jaloistaan lentää taas täydellisen tuhon lahja! Ja niin monet tankit ja lentokoneet räjähtivät pieniksi lastuiksi kerralla.
  Ja sitten tyttö iskee salamalla kuin helakanpunaisesta nännistä.
  Lähettämällä kuolemanlahjoja paljain kantapäällään, Oleg Rybachenko lauloi vastauksena:
  - Siitä tulee täydellinen banzai!
  Augustine repii natseja paljain käsin, pilkkoi niitä miekoilla ja heitti neuloja paljain varpaillaan tuhoten tankkeja ja lentokoneita kerralla, sanoi:
  - Lyhyesti! Lyhyesti!
  Natasha Korshunova, joka tuhosi ruskeat soturit sekä tankit ja lentokoneet, huusi:
  - Lyhyesti sanottuna - banzai!
  Ja kaadetaan vastustajasi hurjalla raivolla.
  Paljasjalkainen, komea poika shortseissa, Oleg Rybachenko, leikkaamalla vastustajiaan, sanoi:
  - Tämä gambit ei ole kiinalainen,
  Ja usko minua, debyytti on thaimaalainen!
  Ja taas pojan paljaista jaloista lensi terävä, metallia leikkaava kiekko. Hän leikkasi pois sekä tankkien tornit että lentokoneiden pyrstöt.
  Taisteleva metallimurskaava tyttö Margarita, joka pilkkoo ruskean imperiumin sotureita ja panssarivaunuja, lauloi:
  - Ja kenet löydämme taistelusta?
  Ja kenet löydämme taistelusta...
  Emme vitsaile sen kanssa -
  Revimme sinut osiin!
  Revimme sinut osiin!
  He työskentelivät hyvin natsien kanssa silloin...
  Joten Hitler ja hänen tiiminsä putosivat polvilleen tyttöjen ja lasten edessä.
  Natasha Korshunova pakotti ensin natsien ykkösen suudella paljaita jalkojaan.
  Sitten Hitler ja kaikki hänen ympärillään suutelivat muiden tyttöjen paljaita jalkoja ja kantapäitä. Ja he nuolivat kantapäänsä kielellään. Ja erittäin komeaa vaaleaa poikaa, Oleg Rybachenkoa, suuteli tytön paljaat jalat.
  Myöhemmin Natasha, joka oli erittäin tyytyväinen miesloisten nöyryytykseen, määräsi:
  - Ennen kuin tapamme teidät kaikki, allekirjoita käsky Kolmannen valtakunnan täydellisestä ja ehdottomasta antautumisesta Neuvostoliitolle!
  Loppu hyvin, kaikki hyvin. Kolmas valtakunta antautui ja mahtava Wehrmacht riisuttiin aseista. Hitler ja hänen tiiminsä menivät Berian luolaan.
  Tuomio oli nopea, mutta oikeudenmukainen. 22. kesäkuuta 1959 Hitler hirtettiin Punaisella torilla!
  
  
  KOLMANNEN VALTAKUNNAN KAKUJA
  Ero todellisen tarinan kanssa johtui siitä, että Hitler ei pysäyttänyt saksalaisia panssarivaunuja Dyukerissa, ja satojatuhansia peloissaan brittejä vangittiin. Ja sitten Fuhrer aloitti voimakkaan ponnistuksen hyökätäkseen Britanniaan. Erityisesti koko Saksan ja miehitettyjen maiden lentoteollisuus siirrettiin kolmivuorotyöaikatauluun, ja ne houkuttelivat ulkomaisia joukkoja ja julistivat totaalisodan, pidentäen työvuoroja ja laittamalla naisia ja nuoria koneiden eteen.
  Lentoteollisuus työskenteli täydellä kapasiteetilla, ja muut miehitetyt maat olivat yhteydessä tähän laitokseen. Tästä johtuen lentokonetuotanto alkoi kasvaa eksponentiaalisesti.
  Tämän seurauksena saksalaiset pystyivät voittamaan Britannian ilmataistelun ja suorittamaan laskeutumisen ilmassa. Englannin maajoukot olivat heikkoja, ja natsit onnistuivat saavuttamaan menestystä ottamalla laivastonsa ja muut vangitut osavaltionsa mukaan maihin.
  Iso-Britannia ylitettiin parissa viikossa. Lontoon varuskunta kaatui melkein ilman taistelua. Churchill pakeni Kanadaan. Mutta siellä hänet tavattiin hyvin kylmästi. Häviäjiä ei rakastettu missään.
  Hitler teki laillisesta, Saksamyönteisestä hallitsijasta Britannian muodollisen kuninkaan. Hän järjesti parlamenttivaalit, joissa Mosleyn paikallisnatsipuolue voitti. Ja hänen Fuhrer-joukot alkoivat nopeasti vallata Englannin siirtomaita. Tietenkin niiden lisäsulatuksen kanssa. No, entä USA?
  Amerikka päätti pysyä neutraalina. Mutta se ei ollut siellä. Japani hyökkäsi Yhdysvaltoihin Perun satamassa. Ja Saksa aloitti hyökkäyksen Kanadaan, joka jakautui saksalaismielisiin ja amerikkalaismielisiin osiin.
  Hitler päätti, että oli järkevämpää valloittaa Yhdysvallat nyt, ennen kuin sen teollisuus rakennettiin uudelleen sotaperustalle. Entä Neuvostoliitto? Odotan.
  Fuhrerin laskelmat, jotka aloittivat sodan Yhdysvaltojen kanssa joulukuussa 1941, olivat yleisesti ottaen perusteltuja. Jenkit eivät olleet aivan valmiita taisteluun. Saksa itse ei kuitenkaan ollut vielä täysin valjastanut valtaansa. T-5 panssarivaunu aloitettiin tuotantoon, mutta tämä oli ajoneuvo, jossa oli kaksi 75 mm ja 37 mm tykkiä neljällä konekiväärillä ja kalteva panssari, eikä Panther. T-6-ajoneuvo ilmestyi myös 88 mm:n tykillä, mutta Tigeriä kevyemmällä ja ohuemmalla haarniskalla.
  Saksalaiset olivat kuitenkin edelleen vahvempia kuin amerikkalaiset panssarivaunuissa ja ylivoimaisia ilmailussa, erityisesti lentokoneidensa laadussa. Merkittävintä on kokeneemman ja menestyneemmän saksalaisen kenraaliesikunnan ylivoima operatiivisissa ja taktisissa taidoissa. Amerikkalaiset kenraalit toimivat tässä suhteessa varsin epätahtivasti, ja heidän joukkonsa päätyivät jatkuvasti padoihin ja antautuivat massaksi.
  Yhdysvaltain armeijan moraali oli alhainen. Ja sitten mustat ottivat sen ja kapinoivat. Siitä se alkoi...
  Amerikka kohtasi Kolmannen valtakunnan valtavan voiman ja leijui...
  Saksalaiset etenivät melko nopeasti. Ainoa ongelma on tarjonta valtameren toisella puolella. Mutta näyttää siltä, että Krauts käsitteli tämän onnistuneesti. Ja taistelut raivosivat valtavalla voimalla, mutta Saksa ja Japani voittivat melkein aina.
  4. heinäkuuta 1942 Washington kaatui, ja kahdeksan päivää myöhemmin Yhdysvallat antautui Kolmannelle valtakunnalle.
  Näin päättyi toisen maailmansodan ensimmäinen osa. Mutta vielä oli Neuvostoliitto. Eikä Hitler voinut tuntea olonsa rauhalliseksi.
  Mutta Stalin säilytti ystävällisen puolueettomuuden ja yritti voittaa aikaa ja välttää sotaa hinnalla millä hyvänsä.
  Neuvostoliitto ylitti kolmannen viisivuotissuunnitelmansa ja kaksinkertaisti talouden virallisten lukujen mukaan. Todellisuudessa tulos oli tietysti pienempi, mutta silti merkittävä.
  Neuvostoliitto tuotti yli kaksi tuhatta tankkia vuoden 1941 ensimmäisellä puoliskolla. Ja vuoden 1941 toisella puoliskolla yli kolme ja puoli tuhatta, joista kaksi ja puoli tuhatta oli uusin KV-sarja. Elokuussa ilmestyivät ensimmäiset kuusikymmentäkahdeksan tonnia painavat KV-3:t. Syyskuussa ensimmäiset KV-5:t painoivat sata tonnia ja niissä oli kaksi tykkiä ja 170 mm etupanssari. Myös lentoliikenteen tuotanto kasvoi. Vuoden 1942 toisella puoliskolla Neuvostoliitto oli tuottanut jo yli neljä tuhatta tankkia, joista yli kolme tuhatta uusimpia. Mutta tämä ei silti riittänyt. Stalin halusi lisätä Neuvostoliiton panssarivaunujen lukumäärän kuuteenkymmeneentuhanteen sadassakahdessakymmenessä divisioonassa ja kolmessakymmenessä mekaanisessa joukossa. Ja tämä on paljon. Vaikka Neuvostoliitto ei ollut valmis suorittamaan kaikkea tätä. Lisäksi autoja valmistettiin edelleen ei-sodanaikaisessa taloudessa, mutta tankkien tuotanto lisääntyi. Toukokuussa 1942 ilmestyi myös versio KV-4-tankista. Stalin hyväksyi ajoneuvon, joka oli ehdotuksista raskain, paino 108 tonnia ja 180 mm etupanssari.
  Vuoden 1942 toisella puoliskolla Neuvostoliitto tuotti yli viisi tuhatta tankkia, joista yli neljä tuhatta raskaita ja keskikokoisia. Neuvostoliiton ilmailun määrä ylitti vuoden 1941 loppuun mennessä kolmekymmentä tuhatta lentokonetta. Ja vuoden 1942 loppuun mennessä se kasvoi 45 tuhanteen. Lentäjiä ei kuitenkaan ollut tarpeeksi.
  Hitlerillä oli hyvä älykkyys, eikä Neuvostoliitto piilottanut uusien tankkien läsnäoloa.
  Päinvastoin, he osoittivat sen pelotellakseen. Jo paraatissa 1. toukokuuta 1941 esiteltiin uusimmat Neuvostoliiton tankit T-34 ja KV, ja saksalaiset kenraalit kutsuttiin erityisesti ja heille annettiin jopa tankkien yleiset tekniset ominaisuudet.
  Hitler käski kehittää koneita Neuvostoliiton hirviöitä vastaan. No, ensinnäkin tietysti "Tiikeri". Tämä säiliö aloitti tuotantoon kevyemmän version ja onnistui taistelemaan Amerikan kanssa. Mutta saksalaiset tarvitsivat jotain enemmän. Panther-, Tiger-2-, Lion- ja Mouse-panssarivaunujen työstäminen aloitettiin. He yrittivät yhdistää tankit "Panther", "Tiger"-2, "Lion" mahdollisimman paljon yhdeksi standardiksi. Joten ne eroavat vain kooltaan. Ajoneuvoissa oli kalteva panssari, erityisesti etupäässä, ja tehokkaat, pitkäpiippuiset aseet. Pienin Panther-tankki painoi jo neljäkymmentäneljä tonnia. Ja siinä oli rungon etupanssari: otsa rinteissä 80 mm, sivu 40 mm rinteillä ja tornin otsa sata millimetriä pienellä kaltevuudella ja sivut 40 mm. Ja 75 mm ase, jonka piipun pituus on 70 EL. Tiger-2-tankissa oli rungon otsa 150 mm rinteissä, sivut 82 mm, tornin otsa 185 mm, sivut kaltevilla 82 mm. Sekä 88 mm:n aseella että 71EL:llä on pitkä piippu, jonka paino on kuusikymmentäkahdeksan tonnia.
  Ja Lev-tankki painoi yhdeksänkymmentä tonnia. Rungon etupanssari on 150 mm kuten Tiger-2:ssa, sivut ovat 82 mm, tornin etupanssari on 240 mm kaltevine ja tornin sivut 82 mm. Ja ase on 105 mm kaliiperi ja 70 EL pitkä. Eli "Lion" on tämän sarjan tehokkain panssarivaunu aseistuksen ja painon suhteen.
  Mutta "hiiri" on myös tulossa. Siinä on kaksi tykkiä kerralla: 128 mm ja 75 mm sekä paljon paksumpi panssari, 240 mm otsassa ja 210 mm sivuilla sekä rungossa ja tornissa. Joten mitään ei voida läpäistä mistään kulmasta.
  Neuvostoliitto esiintyi KV-3-, KV-4- ja KV-5-pankeissa 107 mm:n kaliiperin aseella ja ammuksen alkunopeudella 800 metriä sekunnissa. "Hiiri" oli ainoa tankki, johon tämä ase ei kyennyt tunkeutumaan mistään kulmasta ja etäisyydestä. "Tiger"-2 ja "Lion" eivät tunkeutuneet otsaan tällä aseella, ja T-34-76, Neuvostoliiton massiivisin keskikokoinen panssarivaunu, ei tunkeutunut sivulle.
  "Panther" pystyi tässä tapauksessa taistelemaan menestyksekkäästi vain kolmekymmentäneljällä ja kevyemmällä KV-sarjalla. Vaikka siitä piti tulla suosituin tankki.
  Tällaisille tankeille oli tarpeen tehdä tehokkaita moottoreita. Ja se vei aikaa.
  Vuoden 1943 ensimmäisellä puoliskolla Neuvostoliitto tuotti yli kuusi tuhatta tankkia, mukaan lukien viisi tuhatta raskaita ja keskikokoisia KV:itä ja T-34:iä. Saksalaiset luottivat merkittävän osan maailmaa resursseihin, ja he kehittivät sarjan "ison kissan" vartalotyyppejä. Ja "Panther" ja "Tiger"-2, ja "Lion" ja jopa "Mouse" olivat yhtäläisyyksiä kuvassa ja standardissa. Hitler määräsi myös vanhentuneiden T-4:n ja T-3:n poistamisen tuotannosta sekä T-2:n ja T-1:n nykyaikaistamisen ja niiden käyttämisen vain tiedustelutankkeina.
  Mutta saksalaiset eivät kyenneet valmistamaan tarpeeksi uusia koneita saavuttaakseen lukumäärältään ylivoiman Neuvostoliittoon kesäkuuhun 1943 mennessä.
  Ja Hitler halusi saada numeerista ylivoimaa panssarivaunuissa hyökkäyksen aikana. Ja hän lykkäsi hyökkäystä. Sitten syksy ja talvi tulivat liian lähelle, ja Krauts lykkäsi hyökkäystä 15. toukokuuta 1944, juuri ajoissa kylvöjen loppumiseen.
  Vuoden 1943 toisella puoliskolla Neuvostoliitolla oli sarjassa uusi KV-6-pankki, joka luotiin taistelemaan "hiirtä" vastaan ja joka painoi 220 tonnia ja jolla oli 203 mm ja 107 mm aseet.
  Stalin pidensi työpäivää vielä tunnilla 9 tuntiin ja yritti edelleen lisätä tankkien tuotantoa. Niitä valmistettiin vuoden 1943 toisella puoliskolla yli kahdeksan tuhatta yksikköä ja seitsemän tuhatta raskaita ja keskikokoisia. Mutta saksalaiset, jotka luottivat Amerikassa ja Euroopassa sijaitseviin tehtaisiin, vain "Panthers", lisäsivät tuotantoa kahteentuhanteen ajoneuvoon kuukaudessa vuoden 1943 jälkipuoliskolla ja lopulta hallitsivat "ison kissa" -järjestelmän. Syyskuusta lähtien myös Panther-2:ta alettiin tuottaa. Tämä ajoneuvo oli paremmin aseistettu, kuten Tiger 2, ja siinä oli paksumpi panssari, ja paino kasvoi hieman, mitä kompensoi tehokkaampi 900 hevosvoiman moottori.
  Vuoden 1944 ensimmäisellä puoliskolla Neuvostoliitto käynnisti T-34-85:n tuotantoon hieman vahvemmalla tornihaarniskalla ja tehokkaalla tykillä taistellakseen jollain tavalla Pantheria vastaan.
  IS-sarjan tankit eivät ole vielä tulleet tuotantoon, joten en halunnut poistaa niitä KV-sarjasta. Lisäksi Neuvostoliitto ei käynyt sotia, eikä ollut tietoa siitä, että KV-tankki ei olisi ollut kovin hyvä. Varsinkin ajokyky.
  Vuoden 1944 ensimmäisellä puoliskolla Neuvostoliitto ei pystynyt lisäämään tankkien tuotantoa jättäen sen kahdeksantuhannen tasolle, mutta T-34-85:ssä oli suurempi torni ja tehokkaampi ase. Lentokoneita oli maksimissaan viisikymmentätuhatta, mutta lentäjäpula pakotti kasvun pysähtymään toistaiseksi. Osa vanhoista autoista kuitenkin poistettiin ja korvattiin uusimmilla.
  Mutta saksalaiset esiintyivät sarjassa suihkuajoneuvoja: erityisesti ME-262 ja Arado-pommikone. Ja potkurikäyttöiset lentokoneet nousivat myös: TA-152, ME-309, erittäin tehokkaat hävittäjät aseistuksen ja nopeuden suhteen. Ja Yu-288 ja Yu-488 ovat erittäin kunnioitettavia ja nopeita pommikoneita. Lukuun ottamatta B-29:ää, joka valmistettiin miehitetyn Amerikan tehtaissa, ja P-51-hävittäjiä kahdeksalla konekiväärillä ja ilmakobralla.
  Taivaalla saksalaisilla oli nyt ylivoima sekä määrässä että laadussa.
  Säiliöissä ne ylittivät myös Neuvostoliiton sekä määrältään että laadultaan. Saksalaisilla oli parempi MP-44-rynnäkkökivääri kuin Neuvostoliiton malleissa ja armeijan yleinen liikkuvuus, yleensä kaikki parametrit, laivastosta puhumattakaan.
  Ja tässä meidän ei pidä unohtaa Japania. Sen jalkaväki on erittäin runsas, ja panssarivaunuja on paljon, vaikka useimmat ovat kevyitä, lukuun ottamatta lisensoitua Pantheria, ja ilmailu on yleensä erittäin runsas ja vahva, kuten laivasto.
  Fuhrer kokosi monia ulkomaisia divisioonaa ja sijoitti kaksikymmentä miljoonaa sotilasta pelkästään ensimmäiseen joukkoon. Mobilisaation jälkeen Stalin on kerännyt tähän mennessä kaksitoista miljoonaa. Tämä ei ole enää mahdollista: tuotanto romahtaa, ja tämä on jo suuri taakka valtiovarainministeriölle. Ja Japani käytti viisitoista omaa ja siirtomaa-divisioonaa ensimmäiseen miljoonien joukkoon.
  Fuhrer ja Hirohito kokosivat niin valtavan armeijan. Ja mitä niitä voi vastustaa?
  Vahva plussa Neuvostoliitolle on sen vahvat puolustuslinjat. Lähellä rajaa on "Molotov-linja", hieman kauempana vanha "Stalin-linja". Täällä tietysti muurit rakennetaan merestä mereen, vaikka ne eivät olisikaan yhtenäisiä. Mutta joukot eivät selvästikään riitä puolustukseen. Wehrmacht on erittäin vahva ja sillä on paljon joukkoja.
  Mutta Neuvostoliitolla on toinen ongelma. Joukot eivät ole kovin hyvin koulutettuja puolustamaan itseään. Puna-armeijan puolustamisesta opetettiin vähän. Vaikka viime aikoina he ovat alkaneet kiinnittää enemmän huomiota tähän. Mutta ilmeisellä viiveellä. Venäjän kekseliäisyydellä on vain yksi toivo.
  Mutta voimat ovat hyvin epätasa-arvoisia...
  Saksalaiset aloittavat sodan 15.5.1944. Aivan kuten tiet kuivuvat ja kylvö loppuu, syksy ja talvi ovat suhteellisen kaukana.
  Hyökkäys ei ollut odottamaton, joukot olivat valmiustilassa. Mutta saksalaisia ja heidän liittolaisiaan on yksinkertaisesti liikaa. Kolmannen valtakunnan ja sen miehitettyjen alueiden lisäksi sotaan Neuvostoliittoa vastaan osallistuivat seuraavat maat: Romania, Unkari, Slovakia, Kroatia, Bulgaria tietysti ja loukkasivat Suomea. Operaatio Jääkarhu miehitti Ruotsin. Italia ei tietenkään voinut missata tällaista sotaa, ja tämä väestö on melko suuri, ja siellä on myös siirtokuntia. Ja myös Espanja ja Portugali, joilla myös oli siirtomaita. Saksalaiset miehittivät myös Sveitsin ja perustivat nukkedivisioonat Wehrmachtiin. Mutta siinä ei vielä kaikki. Seuraavat maat osallistuivat kampanjaan Neuvostoliittoa vastaan: Brasilia, Argentiina ja muut osavaltiot, joita saksalaiset eivät miehittäneet ja joita ei sisällytetty liittovaltioonsa.
  Joten voimakas armada koottu. Ja Australia oli miehitetty.
  Joten Stalinin oli kohdattava ylivoimaisia voimia.
  Ja silti Neuvostoliitossa on viides sarake. Monet yksiköt, varsinkin Ukrainassa, eivät halua taistella ja antautuvat ilman taistelua. Ja tšetšeenit alkavat tehdä melua.
  Joten Neuvostoliitto taisteli epätasa-arvoisen taistelun alusta alkaen, ja sen rintama murtautui läpi.
  Vaikka puna-armeija yritti vastustaa. Siellä oli joukkosankarillisuutta ja joukkoa antautumista.
  Oli miten oli, kuukauden taistelun jälkeen saksalaiset murtautuivat laajalla rintamalla Dneprille. Puna-armeija yritti pitää kiinni tästä luonnollisesta esteestä hinnalla millä hyvänsä.
  Arkashka ja Leshka olivat tehtävässä puolustaa Kiovaa. Kaupungilla oli erittäin kätevä sijainti kukkuloilla, ja se oli erittäin vahvasti linnoitettu. Ja fasistit yrittivät vallata sen myrskyllä, ajaen siirtomaa-jalkaväkeä Neuvostoliiton asemiin: afrikkalaisia, arabeja, intialaisia. Ja tietysti käyttämällä omia tehokkaita tankkejamme.
  Arkashka ja Leshka taistelivat tienraivaajien siteissä ja olivat naarmuuntuneet shortseihinsa ja näyttivät 11-12-vuotiailta pojilta.
  Kokonainen joukko pioneereja taisteli heidän kanssaan: poikia ja tyttöjä. Kaikki olivat ruskettuneita, naarmuuntuneita, jo laihoja säännöstelystä ja tietysti paljain jaloin. Todellakin, on kesä, kesäkuu, Ukrainassa on kuuma, eikä kukaan lapsista revi pois kenkiä, joista on pulaa. Ja paljain jaloin taisteleminen on paljon taitavampaa.
  Arkashka ja Leshka pitelevät ritsat käsissään, ja kaukaa nämä pojat iskevät jalkaväkiä. Ja kolmannen valtakunnan sotilaat käännetään ja revitään.
  Arkashka, lasten jalkojen paljain varpain, heti kun hän vapauttaa tulisen pulsarin, se repii välittömästi kaksi tusinaa natseja.
  Poika ja juuri lyöty pioneeri, joka oli entinen suurakateemikko, sanoo iloisesti:
  - Tämä on hienoa... teoriassa!
  Leshka, vaalea poika shortseissa ja punaisessa solmiossa, paljaat kantapäät, heitti räjähdyspaketin repimällä fasistiset joukot osiin, vinkaisi:
  - Ja melkein liian upea!
  Ja molemmat pojat nauroivat. Ja myös muut pojat ja tytöt ampuvat natseja. Jotkut käyttävät aseita, jotkut pistooleja, jotkut jopa ritsat.
  Tyttö, jolla oli punainen solmio matriisista, heitti myös pulsarin paljain jaloin repimällä tankit erilleen ja sirkuttanut:
  - He eivät mene läpi!
  Panssarivaunut ilmestyivät jalkaväen taakse. Erityisesti mahtava "Panther"-2. Hän yrittää murtautua ensin.
  Arkashka napsautti sormiaan ja niihin ilmestyi saippuakupliapurkki. Poika, ajattelematta kahdesti, alkoi laukaista aseita hyperplasmasta. Ja koko hohtava rivi ryntäsi vihollisen panssarivaunuja kohti.
  Arkashka, joka ampui vihollista, huusi:
  - Universumi on täynnä upeita yllätyksiä,
  Hän on maaginen ja poikkeuksellinen...
  Ja on aika saavuttaa suuria korkeuksia,
  Ja tarvittaessa lyömme sinua paljain jaloin!
  Ja tällä kertaa poika napsautti hänen lapsellisten jalkojensa varpaita, lensi korkeammalle, alkoi ampua taikaplasmakuplia Krautteihin käsillään ja jaloillaan.
  Ja se näytti todella siistiltä.
  Leshka hankki myös saippuakuplia ja puhalsi kokonaisia maagisen energian virtoja viholliseen.
  Molemmat pojat leijuivat ilmassa. Muut lapset eivät kuitenkaan jääneet jälkeen. Ja he myös liittivät paljain jalkoihinsa, heittivät plasmasäteitä niihin, repivät osiin ja ulvoivat iskusotilaita, jalkaväkeä ja tankkeja.
  Arkashka, täynnä innostusta vastustajiensa tuhoamiseen, lauloi:
  - Lasermiekka,
  Hän haluaa leikata sinut...
  Loistaa kuin helvetin tuli,
  Laser-säde...
  Mutta älä ajattele
  Kuinka pelastat henkesi
  Totta rakkaudelle,
  Ole paikalla loppuun asti!
  Ja poika vapautti paljain varpaillaan hyperplasmisia kuplia, joilla oli valtava tuhoisa voima.
  Arkasha unohti olevansa todella suuri akateemikko ja hyperprofessori, ja tunsi itsensä tuhmaksi pojaksi.
  Hyperplasmakupla osui Tiger-2:een ja sulatti tornin nestemäiseksi metalliksi. Ja sitten he suihkuttivat toisen säiliön palasiksi. Maa ja metalli paloivat. Kaikki näytti hauskalta...
  Leshka löi käsiään, ja nyt natsisotilaat kääntyivät ympäri ja alkoivat puukottaa toisiaan... Poika vihelsi ja pyörtyviä varisia alkoi pudota krautien päiden päälle. Ja ne lävistävät päänpäät, kypärät ja muut ammukset.
  Leshka lauloi iloisesti:
  - Mutta ollakseni rehellinen,
  Voitan kaikki, täysin!
  Arkashka heitti hyperplasmisen läiskän paljaalla kantapäällään, tasoitti vihollisia ja huusi:
  - Ei voi olla, ei voi olla!
  Leshka antoi vastauksena jälleen periksi käsillään ja jaloillaan, kuplillaan ja sanoi:
  - Olemme täällä kuin jumalat, tietysti!
  Pojat itse asiassa tuhosivat vihollisensa ja nauttivat pelistä. Täällä he ovat kuin Luojajumalia, he voivat tehdä mitä tahansa.
  Arkashka nyökkäsi...
  Ja sitten Hitler itse ilmestyi. Häntä ympäröi neljä tyttöä. Ja lyötään Fuhrer paljain jaloin. Ja sitten he tarttuivat fasistiseen numeroon ykköseksi paljain alaraajoillaan ja repivät hänet neljään osaan elävänä. Hyvä juttu!
  Arkashka lauloi nauraen:
  - Ja pian kolmas valtakunta kaatuu,
  Kun olemme pelissä,
  Meille murha ei ole synti,
  Kaikki tulee olemaan sen arvoista!
  Ja poika laukaisi jälleen kuplia paljain varpaillaan tappavalla voimalla ja tuholla.
  Ja kun he nousevat lentokoneisiin, ne pienenevät kokoaan ja muuttuvat perhosiksi, joiden siivet kiiltävät kuin kulta.
  Leshka, nauttien tästä, huomautti nauraen:
  - Tämä on erittäin hauska!
  Ja paljain varpaillaan poika vapauttaa jälleen tappavan tahran.
  Arkasha, lyöty ritsan tuhoavalla hiukkasella, huomautti nauraen:
  - Hienointa on, kun osut viholliseen, ja hän... muuttuu!
  Ja poika ottaa sen ja pilkkoo vihollisen perusteellisesti.
  Ja sitten fasistiset sotilaat alkoivat muuttua karkeiksi, juustokakkuiksi, kakuiksi ja suklaaksi.
  Lapset, jotka olivat nälkäisiä pioneereja, kiljuivat ilosta.
  Saksalainen tankki "Mouse" muuttuu yhtäkkiä valtavaksi kakuksi, ja niin kaunis, ruusuilla ja muilla rehevillä kukilla maalattu.
  Arkasha sanoi hymyillen:
  - Kauneus, kauneus,
  Tankisaalis kissalle!
  Ja akateeminen poika nauraa. Ja kakku, josta "Hiiri" muuttui, särkyi palasiksi, jotka lensivät lasten luo kultaisilla, hienosti muotoilluilla lautasilla. Pojat ja tytöt hyppäsivät iloisina herkkuun.
  Arkasha kuitenkin huusi heille:
  - Miksi et pessyt käsiäsi?
  Ja jokaisen pioneerin ja pioneerinaisen vieressä ilmestyi hopeakannu, jossa oli aromaattista vettä, tuoksuvaa saippuaa ja pörröinen pyyhe. Hyvätapaiset pioneerit alkoivat pestä likaa pois. He tekivät sen hyvin nopeasti ja alkoivat syödä. Fasistiset lentokoneet, jalkaväkijoukot ja panssarivaunut lensivät herkuksi muutettuina lasten luokse.
  Ja timanteista kimaltelevat veitset leikkaavat kakut mehusiksi, maukkaiksi paloiksi. Ja lapset, pessyt kätensä ilosta, ahmivat fasisteja karkkia ja suklaata.
  Arkashka huomautti nauraen nyrkkiinsä:
  - Tämä on rationalisointia! Voimme kirjaimellisesti tehdä mitä tahansa!
  Ja poika otti sen ja napsautti paljain sormin, ja seurauksena taas saksalaisista laitteista ja sotilaista tuli herkullisia ruokia. Ja lapset ovat iloisia.
  Kaikki Kiovaan ryntäneet natsit muuttuivat ruoaksi. Mutta tämä ei tietenkään riitä. Ja puna-armeijan kattava hyökkäys jatkui.
  Arkashka ja Leshka muuttivat kaikki Neuvostoliiton sotilaat pioneereiksi. Ja nyt vain lapset taistelivat: pojat ja tytöt punaisissa solmioissa. Mutta he käyttivät ritsoja ja pulloja saippuakuplia taistelussa ja vapauttivat ne natseja vastaan.
  Ja natsit muuttivat kaikenlaista ruokaa: kakkuja, piirakoita, leivonnaisia, juustokakkuja, suklaata, jäätelöä täytteellä.
  Ja puna-armeijan nuoret sotilaat söivät niin maukasta herkkua pestyen ensin kätensä ja kiittäen korkeampia voimia. Lapset toimivat aggressiivisesti ja määrätietoisesti aloittaen kampanjan Berliiniä vastaan.
  Mutta saksalainen Ju-287-suihkupommikone muuttui lennon aikana täyteläisiksi suklaapatukkaiksi. Erittäin maukasta muuten. Ja lapset söivät niitä mielellään. Nyt kaikki puna-armeijan sotilaat muuttuivat kavereiksi ja olivat iloisia, jatkuvasti nauravia. Ja he heittivät jotain äärettömän tappavaa paljain varpaillaan.
  Ja he tuhosivat vastustajansa tai pikemminkin muuttivat heistä maukkaita herkkuja. Ja se on hienoa. Ja niin monia kakkuja ilmestyi tankkien tilalle. Lapsisoturit räpäyttäen paljaita kantapäitään syöksyivät herkkujen päälle ja söivät ne ahneesti. Mitä he tekivät valtavalla innolla.
  Sekä pojat että tytöt söivät vanilja- ja suklaakakkuja sekä muita erittäin maukkaita ja herkullisia ruokia. Wehrmachtin legioonien joukoista tehtiin erittäin maukkaita asioita, joita pioneerit söivät suurella mielenkiinnolla. Ja esimerkiksi italialaiset muuttuivat banaaneiksi, romanilaisista suklaapäällysteisiä ananaksia, unkarilaisista mangoja. Ja neuvostosotilaat, joista tuli lapsia, söivät kaiken tämän hyvin mielellään ja suurella innolla.
  Ja itse asiassa nämä olivat maukkaita asioita ja herkkuja. Pojat ja tytöt vapauttavat kuplia, ja Neuvostoliiton viholliset muuttuvat erilaisiksi ruoiksi.
  Ja mahtava Tiger-3-tankki teki niin upean kakun. No se on vaan ihanaa.
  Ja lapset nauravat ja hyppäävät. Ja heidän paljaat, pyöreät kantapäänsä vain välähtävät. Näet heti, että nämä ovat kuin nestemäisiä omenoita.
  Ja nyt paljasjalkainen lastenvartija lähestyi Berliiniä. Ja kuinka lapset viheltävät. Variset putosivat heti Krautien päälle ja bunkkerit romahtivat heti.
  Ja jälleen Neuvostoliiton joukkojen voitto, niin hämmästyttävä, vaikka kaikista sotilaista tuli poikia ja tyttöjä.
  Lyhyesti sanottuna Eurooppa on vapautettu, ja Neuvostoliiton joukot valloittavat Amerikan, Australian ja Japanin.
  Arkashka ja Leshka, nämä matriisin pojat, tekivät Göringistä niin jalon kakun ja söivät sen yhdessä tyttöjen kanssa mielellään. Ja kuinka ihanaa ja herkullista se kaikki on.
  Arkasha ja Leshka söivät enemmän banaaneja... On hyvä olla lapsia - paljon paremmin kuin aikuiset.
  Arkashka lauloi ilolla...
  Ja haluan, haluan, haluan taas,
  Juokse kattojen yli, jahtaa kyyhkysiä...
  Kiusaa Natashaa, vedä hänen punostaan,
  Ajele pihalla skootterilla!
  Ja poika otti ja jälleen erittäin maukkaita asioita, jotka oli luotu fasistien armeijasta.
  Leshka huomautti heittäen murhanhimoisia lahjoja paljain lasten veitsen paljain sormin:
  Pyydän teitä olemaan yllättymättä
  Jos taikuutta tapahtuu...
  Jos tapahtuu, jos tapahtuu...
  Jos tapahtuu, jos tapahtuu...
  Jos taikuutta tapahtuu!
  Vain nämä lahjat tehtiin hirveistä teräsarmadoista, sellaisista herkullisista ja erittäin miellyttävän tuoksuisista asioista.
  Arkashka totesi paljastuin hampain:
  - Minne lapsuus katoaa?
  Kuten mitkä kaupungit...
  Ja mistä löydämme parannuskeinon?
  Sinne uudestaan!
  Leshka lauloi vastauksena ilolla:
  - Mutta tieteen voimalla,
  Voit kääntää...
  Kuolemattomat henget loppujen lopuksi
  Elämän lanka palaa!
  Ja ikuiset lapset lauloivat kuorossa;
  Sekä talvella että kesällä odota ennennäkemättömiä ihmeitä,
  Pelaamme täällä ja täällä!
  Ja paljain jaloin lätäköiden läpi ja virran pohjaa pitkin,
  Olemme taas miehiä - sinä ja minä!
  Kuinka hyvä onkaan olla lapsi, varsinkin jos olet kaikkivoipa demiurgi-jumala!
  Tähän se satu päättyy...
  Ja kuka kuunteli kurkkua!
  
  Japanin myöhäinen GAMBIT
  Japani hyökkäsi lopulta Neuvostoliittoa vastaan vuonna 1943 ja onnistui jopa saavuttamaan taktista menestystä hyökkäyksessä Vladivostokissa sijaitsevaa lentuerakennusta vastaan.
  Hirohiton päätös oli ensi silmäyksellä typerä ja epälooginen olosuhteissa, joissa amerikkalaiset voittivat japanilaiset merellä. Mutta samurait ymmärsivät, että heidän ainoa mahdollisuutensa voittaa nyt oli, jos Saksa tulisi apuun. Hyökkäys osui samaan aikaan kuin Saksan eteneminen Kurskin pullistumaan. Ja tämä vaikutti taistelujen kulkuun. Stalin luopui vastahyökkäyksestä. Ja saksalaiset pystyivät vetämään joukkonsa alkuperäisille paikoilleen.
  Japanin maa-armeija eteni Kaukoidässä. Puna-armeija sai vahvistuksia länsirintamalta. Mutta taistelut kestivät. Japanilaiset ajettiin takaisin Mantsuriaan. Samaan aikaan saksalaiset täydensivät joukkojaan. Ja torjui liittoutuneiden hyökkäyksen Sisiliassa. Täällä heitä auttoi se, että Neuvostoliiton armeija ei edennyt, ja siirtäessään osan joukkoistaan itään saksalaiset aiheuttivat murskaavan tappion briteille ja amerikkalaisille Sisiliassa. Ja Italian vallankaappaus epäonnistui; salaliittolaiset eivät koskaan virallistaneet sitä. Ja tämä säästää myös energiaa.
  Saksalaiset kehittivät myös uuden panssarivaunun, Panther 2:n. Tällä ajoneuvolla oli kapeampi torni ja matala rungon siluetti, minkä vuoksi ajoneuvon panssari kasvoi ja paino jopa pieneni. Paremmin suojattu ja liikkuvampi Panther 2:sta tuli melko tehokas tankki. Ja tämän ansiosta saksalaiset saattoivat olla hyvin valmistautuneita torjumaan talvella seuranneen Neuvostoliiton hyökkäyksen. Mutta natsit odottivat tätä.
  Tietenkin hyökkäyksen pääkohteet ovat Orel ja Kharkov. Gerdan panssarivaunumiehistö taistelee lähellä Orelia.
  Tytöt ovat erittäin kauniita, ja talvesta huolimatta he taistelevat paljain jaloin ja bikineissä.
  Gerda tähtäsi Panther-2-tykkiin paljain varpaillaan; tässä ajoneuvossa ei ole vain kapeampi torni, vaan siinä on myös neljä miehistön jäsentä.
  Blondi ampui, lävisti Neuvostoliiton kolmekymmentäneljä ja huusi:
  - Wehrmachtille!
  Seuraavaksi Charlotte ampui paljain varpaillaan, lävisti vihollisen ja vinkaisi:
  - Tästä eteenpäin uusia saavutuksia!
  Seuraavaksi Christina, erittäin taisteleva kelta-punainen tyttö, alkoi ampua paljain jaloin. Ja se osui myös neuvostoautoon.
  Ja sitten Magda myös osui osoittaen tarkkuutta.
  Ja myös paljain varpain. Ja tällä kertaa hän osui KV-tankkiin, minkä jälkeen hän siristi:
  - Taistelemme tyttöjen kanssa, ja olemme niin siistejä!
  Neuvostoliiton hyökkäys torjuttiin, ja saksalaiset pystyivät pitämään rintaman idässä. Totta, Neuvostoliiton joukot tunkeutuivat Mantsuriaan. Ja he työnsivät japanilaiset suuresti takaisin.
  Keväällä 44 puna-armeija yritti edetä uudelleen. Mutta törmäsin kiinteään lohkoon. Saksalaisen ME-262-suihkukoneen ilmestyminen sarjaan teki muutoksia ilmataistelujen kulkuun. Uusi auto osoittautui nopeaksi ja kestäväksi. Ei vain tarpeeksi luotettava.
  Sen parhaat taistelijat olivat kaksi noitatyttöä Albina ja Alvina.
  Ne ovat niin upeita kaunokaisia. Ja Neuvostoliiton koneet vasarat kuin vasara tai vasara.
  Albina, käyttäen paljaita varpaitaan, suuntasi aseen kohteeseen,
  osui Neuvostoliiton lentokoneisiin suurella nopeudella. Hän törmäsi kolmeen puna-armeijan ajoneuvoon ja twiittasi:
  - Kunnia arjalaiselle unelmalle!
  Alvina jatkoi pyörimistä ja ampumista paljain varpaillaan, katkaisi Neuvostoliiton ajoneuvoja ja vinkaisi:
  - Hienojen saavutusten nimissä!
  Ja taas tytöt tuhoavat Neuvostoliiton autoja. Ne ovat niin groovy paljain korkokengät.
  Ja he keräävät aktiivisesti tiliä itselleen osoittaen, että avojaloiset tytöt kuuluvat etupuolelle.
  Ja he polttavat lentokoneet ja tuhoavat ne 30 mm:n lentokonetykillä. Nämä ovat täällä taistelevia tyttöjä. Ja erittäin kaunis myös.
  Tässä Albina painaa liipaisinta helakanpunaisella nännillä. Hän iskee Neuvostoliiton koneeseen, ampuu ne alas ja huutaa:
  - Arjalainen veljeskunta on kanssamme!
  Alvina ampui myös venäläistä LAGG-5:tä mansikkanännillä, kaatoi sen ja siristi:
  - Tuleva vuosisata on meidän!
  Tytöistä tuli tietysti nopeasti johtajia osumien autojen lukumäärässä. Kesällä 44 puna-armeija yritti murtautua läpi keskustassa suorittamalla operaatio Bagration. Mutta Mainstein suoritti aliiskun etelästä, ja tämä muuttui tuhoksi puna-armeijalle. Tilannetta pahensi se seikka, että IS-2, johon tällaisia toiveita kiinnitettiin, osoittautui epäonnistuneeksi panssarivaunuksi. Ja saksalaiset ilmestyivät "Panther"-2 tehokkaammalla 88 mm tykillä ja 900 hevosvoiman moottorilla. "Tiger" 2 ei tullut tuotantoon. Sillä ei ollut juuri mitään etua panssarissa Panther 2:een verrattuna, mutta se oli paljon raskaampi, kalliimpi ja huonot ajo-ominaisuudet. Joten "kuninkaallista tiikeria" ei päästetty tuotantoon, koska "Pantherista" on muunnelma samalla aseella, mutta paljon kevyempi ja liikkuvampi.
  Taistelut osoittivat, että saksalainen TA-152, Focke-Wulfin evoluutio, oli erittäin hyvä, voimakkaasti aseistettu ja panssaroitu, mutta sillä oli paljon paremmat lento-ominaisuudet.
  Ja he löivät puna-armeijaa melko ankarasti. TA-152 osoittautui epämiellyttäväksi yllätykseksi Neuvostoliiton ilmailulle. Duralumiinin puute pakotti lykkäämään edistyneempien Jak-3:n ja LAGG-7:n laukaisua, joten saksalaisilla koneilla oli ylivoimainen ylivoima Neuvostoliiton koneisiin nopeudessa ja aseistuksessa.
  Tilannetta pahensi liittoutuneiden lentokoneiden kolmannen valtakunnan pommituksen lähes täydellinen lopettaminen. Yhdysvallat päätti keskittyä kokonaan Japaniin estääkseen Neuvostoliittoa pääsemästä Kiinaan, eikä Iso-Britannia halunnut vaarantaa ilmailuaan yksin.
  Tämä johti merkittävästi aseiden tuotannon kasvuun Kolmannessa valtakunnassa. Erityisesti "Panther"-2, joka erosi edeltäjästään suuremmalla luotettavuudella, nopeudella, ohjattavuudella ja tehokkaammalla moottorilla.
  "Panther"-2 osoittautui tehokkaaksi läpimurtosäiliöksi. Sen suuri nopeus yhdessä tehokkaan kanuunan, matalamman siluetin ja paksun vino sivupanssarin kanssa teki ajoneuvosta melkein nymfin. Joten Panther-2-pisto oli erittäin sairas. Ja sen muunnos tehokkaammalla aseella oli vain yhden tonnin raskaampi, ja siksi se säilytti suuremman liikkuvuuden ja erinomaisen etupanssarin.
  Neuvostoliiton joukot kukistettiin keskustassa ja putosivat pataan. Saksalaiset lähestyivät Moskovaa. Vain Mozhaiskin puolustuslinjalla heidät pysäytettiin vaikein.
  Pelästynyt Stalin tarjosi Hitlerille kolmen vuoden aselepoa. Lupasivat toimittaa öljyä ja raaka-aineita Kolmannelle valtakunnalle lähes ilmaiseksi sekä palauttaa kaikki sotavangit.
  Hitler, joka oli huolissaan siitä, että Yhdysvallat ja Britannia lopettaisivat Japanin ja ottavat sitten kolmannen valtakunnan haltuunsa, sopivat aseleposta. Hän vaati vain, että Stalin tekisi rauhan Japanin kanssa. Stalin suostui tähän, mutta palasi takaisin Sahalinin eteläosaan, jonka samurait olivat aiemmin valloittaneet.
  Niin he päättivät... Rajat pysyivät samoina. Se tosiasia, että Kolmas valtakunta säilytti hallinnan Ukrainassa, Krimissä, Donbassissa ja Tamanin niemimaalla, oli yleisesti ottaen tyydyttävää. Sen raja on kirjaimellisesti viisikymmentä kilometriä Moskovan ulkopuolella, ja Leningrad on edelleen tukossa.
  Stalin lupasi rajoittaa partisaaniliikettä Neuvostoliiton miehitetyillä alueilla.
  Ja saksalaiset saivat nyt ukrainalaista leipää ja Donbassin hiiltä.
  Saksalaisilta puuttui öljy, mutta se kompensoitiin synteettisen polttoaineen tuotannolla.
  Fuhrer halusi ennen kaikkea valloittaa Afrikan saadakseen raaka-aineita sotaan ja Lähi-itään öljyllä. Taivaalla oli käynnissä sitkeä sota. FAA:n ohjusohjelman sijaan saksalaiset aloittivat suihkukoneiden tuotannon. Varsinkin Arado-pommikone, joka osoitti tehokkuutensa.
  Ei kuitenkaan liian hyvä, se osoittautui HE-162:ksi. Hävittäjä osoittautui kevyeksi, halvaksi ja helppo valmistaa, mutta sen käyttämiseen tarvittiin erittäin päteviä lentäjiä. ME-163 oli jonkin verran parempi, vaikka se lensi vain kuusi minuuttia, mutta saksalaiset onnistuivat lisäämään sen lentoaikaa viiteentoista, ja se pystyi enemmän tai vähemmän puolustamaan Saksan aluetta.
  Hitler tapasi ensin Francon ja esitti hänelle uhkavaatimuksen: joko hän päästää saksalaiset joukot Gibraltarille tai Wehrmacht miehittää Espanjan.
  Franco suostui päästämään natsijoukot läpi. Ja he hyökkäsivät heti Gibraltariin. Linnoitus valloitettiin välittömästi. Ja sen jälkeen saksalaiset joukot hyökkäsivät Marokkoon. Oli helpompi siirtää joukkoja lyhimmän matkan yli, ja Afrikan valloitusprosessi alkoi.
  Jo neljäkymmentäneljä neljäkymmentäviisi talven aikana yli neljäkymmentä divisioonaa siirrettiin mustalle mantereelle. Ja he valloittivat Marokon, Algerian ja saapuivat Tunisiaan. Siellä puhkesi ankaria taisteluita brittien ja amerikkalaisten kanssa.
  Myös uusi saksalainen itseliikkuva tykki E-25 osallistui taisteluihin. Panther-2 tykki 88 mm ja 71 EL, korkeus puolitoista metriä ja kaksi miehistön jäsentä, jotka sijaitsivat makuulla, se oli erinomainen kone. Kevyt, mobiili ja mikä tärkeintä, kunnollisesti suojattu. Etupanssari on 120 mm suuressa kulmassa ja sivupanssari on 82 mm plus rullat. Ja tämä painaa alle kolmekymmentä tonnia ja moottori seitsemänsataa hevosvoimaa, joka sijaitsee vaihteiston poikki ja yhdessä sen kanssa.
  Tämä itseliikkuva ase osoittautui todelliseksi panssarirakentamisen ihmeeksi ja tunkeutui kaikkiin liittoutuneiden panssarivaunuihin ja itse oli täysin haavoittumaton otsasta. Ja hän kääntyi räjähdysmäisesti ympäri.
  Saksalaisilla oli myös Panther-3, se oli hieman raskaampi kuin Panther-2, painoi viisikymmentä tonnia, mutta oli paremmin suojattu. Ja tehokkaampi ase 88 mm ja 100 EL. Ja ahdettu moottori tarjosi tehoa jopa 1200 hevosvoimaa.
  "Panther" 3:n rungon etupanssari oli 150 mm 45 asteen kulmassa ja tornin etupanssari 185 mm 50 asteen kulmassa. Liittoutuneiden panssarivaunut eivät ottaneet hänen päätään. Mutta vain 82 millimetriä pystyttiin tunkeutumaan sivuun kulmassa.
  Sekä shermanit että Churchillit olivat kuitenkin edelleen melko heikkoja tällaista ajoneuvoa vastaan, vaikka heidätkin saatiin kyytiin vain lyhyen matkan päästä.
  Saksalaiset löivät britit ja amerikkalaiset jalkaisin ja hallitsivat ilmaa.
  Natsien ilmailu kehittyi nopeasti. Täältä tulee ME-262 X, jossa on pyyhkäisy siivet, nopeus 1200 kilometriä tunnissa ja raskaammin aseistettu. Erittäin tehokas kone.
  Albina ja Alvina ansaitsivat sillä uusia palkintoja: Rautaristin ritariristin kultaisilla tammenlehdillä, miekoilla ja timanteilla. Jokainen heistä ylitti viisisataa alasamputtua lentokonetta. Tytöt pääsivät Huffmanin edelle, joka ampui alas lähes viisisataa konetta.
  Albina ja Alvina kuitenkin lupasivat füürerille, että he nostavat luvun tuhanteen. Hitler allekirjoitti asetuksen, jonka mukaan Ritariristi miekoineen ja timantteineen annettaisiin 250 pudonneesta lentokoneesta ja Ritariristi kultaisilla tammenlehdillä miekoilla ja timanteilla 500 lentokoneesta. Ja 1000 lentokoneelle myönnetään Rautaristin Ritariristi platinatammen lehdillä, miekoilla ja timanteilla. Lisäksi siinä on jopa sata timanttia!
  Tämä on sellainen kannustin paljasjalkaisille tytöille bikineissä.
  Saksalaiset joukot saapuivat Libyaan maaliskuussa 1945. Liikkuivat melko nopeasti. Taisteluissa E-25 ja E-10 osoittivat erinomaista suorituskykyä ja tehokkuutta. Raskaammat autot eivät tietenkään ole yhtä hyviä. E-10 oli hieman huonompi taistelussa Churchill-panssarivaunuja vastaan, jotka olivat erittäin hyvin panssaroituja, jopa sivulta.
  Mutta se on erittäin tehokas Shermania vastaan. Lisäksi tämä tankki on korkea ja matalaan kohteeseen on erittäin vaikea osua.
  Saksalaiset etenivät halki Afrikan ja valloittivat Libyan. Tuli Egyptiin huhtikuussa. Ja menimme eteenpäin.
  Sellaiset taistelut raivosivat pimeällä mantereella kuin helvetin kattilassa.
  Hitlerin Saksa osoitti pahan virneensä. Gerda taisteli Panther 3:ssa. Ja miehistöineen hän tuhosi liittoutuneiden panssarivaunuja ja aseita.
  Ja hän myös lauloi itselleen:
  - Revimme kaikki palasiksi,
  Tämä on elämää, tämä on onnea...
  Ja tyttö hyppää ylös, koukistaen lihaksiaan ja hauislihaksiaan.
  Taistelut raivoavat, ja natsit lähestyvät ja lähestyvät Suezin kanavaa.
  No, nyt se on estetty, ja saksalaiset ovat voittaneet toisen suuren voiton.
  Egypti on kaatunut, ja Wehrmachtin joukot liikkuvat ylös Niiliä. He ovat menossa Sudaniin.
  Ja muut yksiköt hyökkäävät Palestiinaan ja sitten Irakiin, Syyriaan ja Kuwaitiin. On mahdollista vangita koko Lähi-itä.
  Kesällä 1945 Wehrmacht valloitti lähes koko Lähi-idän sekä Turkin.
  Iso voitto. Ja Espanja ja Portugali osallistuivat sotaan Kolmannen valtakunnan puolella olevien liittolaisten kanssa. Ja saksalaiset muuttavat nyt Etelä-Afrikkaan. Kaikki on loogista ja tarkkaa.
  Valtava saksalainen sukellusvenelaivasto taistelee Atlantilla ja Intian valtamerellä. Ja upottaa amerikkalaisia ja englantilaisia laivoja.
  Amerikka alkaa jo horjua. Roosevelt kuoli, ja Truman yrittää jotenkin päästä sopimukseen Hitlerin kanssa.
  Churchill myös epäröi. Samaan aikaan saksalaiset keräävät voimia. Ja nyt heidän joukkonsa hyökkäävät Iraniin ja marssivat Intiaan. Muut yksiköt yhdessä italialaisten kanssa, jotka ovat valloittaneet Etiopian ja Sudanin, siirtyvät etelämmäksi.
  Heitä haittaavat enemmän venyneet viestintälinjat kuin brittiläisten ja amerikkalaisten joukkojen vastarinta. Ja fasistit menevät eteenpäin tietämättä ongelmia ja sääliä.
  Syksy 1945 meni saksalaisille uusilla voitoilla. Heidän joukkonsa saapuivat Intiaan ja valloittivat Delhin. Ja he liikkuvat yhä pidemmälle.
  Hitler julisti:
  - Meidän on otettava yhteys Japaniin. Ja nyt saksalaiset joukot liikkuvat yhä enemmän vihollista kohti.
  Tämä Fuhrer on riivattu, mutta mitä hän voi tehdä! Paljon näkyy. Ja saksalaiset valloittivat Intian ja suurimman osan Afrikasta vuoden 1945 loppuun mennessä. Natsit hankkivat myös uudentyyppisiä aseita - kiekkolentokoneita, joita ei voitu ampua alas pienaseilla. Ja lentävien lautasten nopeus saavutti neljä äänennopeutta.
  He antoivat suuren edun ilmassa. Talvella 1946 Afrikka vangittiin melkein kokonaan ja saksalaiset saavuttivat Etelä-Afrikan vapauttaen siellä buurit. Ja tämä on suuri voitto.
  Ja taas fasistiyksiköt ovat siirtymässä, tällä kertaa Madagaskarille. Ja toukokuussa 1946 he saivat tämän saaren vangiksi.
  Joten saksalaiset yhdistyivät japanilaisten kanssa. Ja he valloittivat suurimman osan Aasiasta.
  Mutta sota jatkuu edelleen. Britannian selkä on murrettava. Pääpaino on sukellusvenesodankäynnissä ja ilmahyökkäyksessä. Saksalaisilla on vetyperoksidikäyttöisiä sukellusveneitä, ja on veneitä, joita käyttää yksi henkilö - hyvin pienoisveneet.
  Saksalaisilla on paljon asioita. Ja suihkupommittimet Yu-287 ja ME-362, ja Yu-688 ja B-18 ja lentävä siipi. Ja XE-477- hyökkäyssuihkukone ja paljon muuta. He painostavat Britanniaa tällä tavalla, se on kauheaa.
  Ja FAU-ohjukset tietysti otettiin tuotantoon. Myöhemmin kuin todellisessa historiassa, mutta tehokkaampi ja täydellisempi. Erityisesti siipillä, jotka tarjosivat heille suuremman tarkkuuden ja joita ohjattiin radiolla.
  Uudet V-2-raketit on tietysti kehitetty paremmissa olosuhteissa kuin todellisuudessa ja niitä käytettiin pidempään.
  Joten niiden käytön vaikutus osoittautui paljon korkeammaksi.
  Ja Britannia alkoi murskata ikään kuin helvetin voimakkaat pommit.
  Ja he tuhosivat itsensä hyvin julmasti.
  Ilmahyökkäys oli julma. Taistelut osoittivat, että liittoutuneilla ei ollut vastalääkettä saksalaisia kiekkolentokoneita vastaan. Ja he ovat yksinkertaisesti paholainen.
  Saksalaiset painostivat Britanniaa ilman pienintäkään sääliä. Ja he tuhosivat sitä niin aktiivisesti, että pelimerkit kirjaimellisesti lensivät.
  Ja 26. marraskuuta 1946 tapahtui laskeutuminen itse metropoliin.
  Ja tämä osoittautui kohtalokkaaksi briteille.
  Gerda osallistui taisteluun uusimmalla Panther-4 tankilla. Tässä ajoneuvossa oli voimakas 105 mm tykki, jonka piipun pituus oli 100 EL. Ja rinteissä 250 mm:n etupanssari ja rinteissä 170 mm:n sivupanssari ja 1500 hevosvoiman moottori, joka tämän ajoneuvon painon ollessa kuusikymmentäkahdeksan tonnia tarjosi erinomaisen ajokyvyn.
  "Panther"-4, paino "Tiger"-2, oli paremmin aseistettu ja panssaroitu, ja paljon nopeampi. Ja siihen asennettiin kaasuturbiinimoottori.
  Gerda taisteli brittien kanssa tällä tankilla ja lauloi itselleen:
  - Älkäämme pelätkö arjalaista veljeskuntaa!
  Ja niin tyttö painoi punaisen nänninnsä ohjaussauvan painiketta ja sylki ulos tappavan voiman ammuksen. Ja se rikkoi Churchillin etupanssarin.
  Sitten hän huudahti:
  - Avaruuspainajainen - kohtalokas isku!
  Charlotte avasi tulen myös karmiininpunaisella nännillä, katkaisi englantilaisen auton ja vinkaisi:
  - Arjalaiselle järjestykselle!
  Christina löi myös brittiläisen leijonan joukkoja rubiininännillä ja vinkaisi:
  - Enkelirakennustiimille!
  Magda otti sen ja löi vastustajaansa mansikkanännillä, kaatoi tämän ja siristi keuhkoihinsa:
  - Isänmaan puolesta!
  Joten tytöt tappelivat. Ja he myös sanovat olevansa erittäin kovia taistelijoita.
  Näin he kohtasivat Britannian. Ja taivaalla Albina ja Alvina laskevat, he ovat jo ylittäneet tuhat alas ammuttua lentokonetta ja saaneet toisen Rautaristin ritariristin platinatammenlehtien miekoilla ja timanteilla.
  Ja jälleen brittiläisiä ja amerikkalaisia lentokoneita ammutaan alas. Nämä ovat taistelevia tyttöjä.
  Albina, painaen joystickin painiketta helakanpunaisella nännillä, lähettää seuraavan viholliskoneen alamaailmaan. Ja samaan aikaan hän huutaa:
  - Kunnia isänmaalle!
  Alvina tekee myös tarkan laukauksen rubiininännin avulla, kaataa uuden englantilaisen auton ja karjuu:
  - Kommunismin nimissä!
  Ja taas tytöt kaatoivat jonkun. Ja he tuhoavat viholliset. Ja sellaisia tappelevia tyttöjä.
  Mutta tässä on sotureita lentävällä lautasella. Nämä ovat taistelullisia ja aggressiivisia: Gertrude ja Eva. Ajoneuvo, jota ei voi ampua alas ilmatorjuntatykillä ja lentokonetykillä. Tytöt ovat kuin lihansyöjä saalistajat.
  Gertrude painoi paljaita varpaillaan joystickin painiketta. Lentävä lautanen kiihtyi ja osui useisiin englantilaisiin autoihin.
  Gertrude huusi:
  - Voittotoiminta!
  Eve lähti jälleen hyökkäykseen. Painoin myös paljaita varpaitani joystickin painikkeiden painamiseen. Ja taas hän törmäsi pariin englantilaiseen autoon ja siristi:
  - Ja tappion passiivisuus!
  Gertrude hyökkää jälleen. Hän painoi joystickin painikkeita punaisten nänneensä avulla. Hän löi kolme muuta amerikkalaista autoa ja huusi:
  - Suurille rajoille!
  Eeva oli aggressiivinen olento. Ja rubiininännien avulla hän painoi joystickin painikkeita. Hän kaatui vielä neljä autoa, kaksi amerikkalaista ja kaksi englantilaista.
  Ja hän karjui:
  - Jotta ei olisi rajoja!
  Nämä ovat tytöt. Ja paljaat, pyöreät kantapäät.
  Soturit ovat erittäin kauniita. Vaikka ne ovatkin vastenmielisiä.
  Tyttö pystyy taistelemaan erittäin aggressiivisesti.
  Tällaisia tyttöjä ei voi vastustaa. Ja Britannia voitti ja antautui muutamassa päivässä.
  Operaatio Merileijona päättyi näin. Täydellinen voitto...
  Edessä on kuitenkin vielä sota Yhdysvaltojen kanssa. Tässä vaiheessa Stalin ehdotti, että Hitler taistelee Amerikkaa vastaan yhdessä. Se oli hyvä idea.
  Hitler sanoi, että hän voi vain antaa Alaskan Venäjälle ja säästää hänet maksamasta korvauksia sodan aikana. Myös Stalin suostui tähän.
  Ja vuonna 1947 alkoi liittoutuman sota Amerikkaa ja Kanadaa vastaan. Samaan aikaan maihinnousu tapahtui Australiaan, jonka Wehrmacht ja Japanin armeijat miehittivät.
  Saksalaiset yrittivät ensin päästä Kanadaan. Operaatio Icarus Islannin vangitsemiseksi oli heidän ensimmäinen askelensa. Ja niin hän menestyi. Ja sitten Grönlantiin. Vaikka ilmasto siellä on ankara.
  Mutta krautit etenivät rannikkoa pitkin ja edelleen länteen.
  Fuhrer huomautti kerran loogisesti: missä Saksa loppuu - ei missään!
  Ja hän käski meitä liikkumaan kaikkiin suuntiin. Fritz alkoi siirtää joukkoja Argentiinaan ja Brasiliaan painostaakseen Yhdysvaltoja etelästä. Myös japanilaiset kokosivat joukkoja sinne. Samaan aikaan Neuvostoliitto aloitti hyökkäyksen Alaskan läpi. Kesällä 1947 ensimmäiset Neuvostoliiton T-54-panssarit alkoivat saapua rintamalle. He erottuivat pienestä koostaan, pienestä siluetistaan ja hyvistä aseistaan.
  Mutta toistaiseksi T-54:n tuotanto on ollut vähäistä. Enimmäkseen taisteli T-34-85, jota ei ole vielä edes poistettu tuotannosta. Korkeiden kustannusten ja tuotannon monimutkaisuuden vuoksi IS-7 ei päässyt sarjaan, ja IS-2 pysyi Neuvostoliiton tärkeimpänä raskaana panssarivaununa. Ja IS-4 valmistettiin pieninä sarjoina toistuvien vikojen ja toimintaongelmien vuoksi. IS-3 oli myös melko vaikea valmistaa, sitä valmistettiin myös pienissä erissä.
  Vaikka IS-2 ei ollut riittävästi suojattu tornin etuosassa, siinä oli hyvät pienaseet: neljä konekivääriä ja 122 mm:n tykki tekivät siitä hyvän läpimurtopanssarivaunun. Mutta SU-100:sta tuli suosituin. Helpompi valmistaa jopa kuin T-34-85, ja samalla tehokkaammilla aseilla se voi aiheuttaa konkreettisia ongelmia Amerikassa. Varsinkin kun T-54:ää ei ole vielä täysin hallittu massatuotantoon, kaikilla tämän säiliön eduilla.
  Esimerkiksi Elizabeth ja hänen miehistönsä tappelevat tässä ajoneuvossa.
  Neuvostoliiton joukot yrittävät ylläpitää sillanpäätä Alaskassa. On kesä eikä suhteellisen kylmä.
  Elizabeth bikineissä ja paljain varpaissa tähtää aseeseen.
  Ja lähettää suuren tappavan voiman ammuksen vihollista kohti.
  Hänen laukauksensa oli melko tarkka, ja amerikkalainen Sherman lensi pois tornin repeytyessä.
  T-54 on upea tankki. Tornin etupanssari on jopa 200 millimetriä, ja tämä on vakavaa. 60 asteen kulmassa vaakatasosta. Ja sivut ovat 100 millimetriä. Rungon otsa on pienempi 100 mm, mutta suuressa 40 asteen kaltevuuskulmassa vaakatasosta ja sivut 100 mm. Ja 100 mm:n tykin kaliiperi on 56 mm. Ja kaikki tämä kauneus painaa vain kolmekymmentäkuusi tonnia 520 hevosvoiman moottorilla.
  Tällaisen säiliön kehittäminen kesti kauan, eikä sen hallitseminen ole niin helppoa.
  Mutta amerikkalaisilla ei ole mitään vastustettavaa häntä. "Sherman" ei tunkeudu häntä otsaan ja pisteen etäisyydeltä. Muuten, vertailun vuoksi, T-54 on parempi kuin Tiger-2, joka todellisessa historiassa painoi kuusikymmentäkahdeksan tonnia, tornin ja rungon sivujen panssarointiin. Vain Tiger-2-rungon etuosa oli paksumpi, mutta tämän kompensoivat Neuvostoliiton tankin suuret kaltevuuskulmat. Neuvostoliiton tykki oli panssarinlävistysvoimaltaan vain hieman huonompi kuin saksalainen, ja ammus oli kaliiperiltaan suurempi ja siksi tuhoisampi. Ja huomaa, että Neuvostoliiton tankki on melkein kaksi kertaa kevyempi kuin tiikeri.
  Ekaterina ampuu yksitellen. Tässä tapauksessa Pershing-säiliöön. Tämä ajoneuvo on raskaampi kuin Sherman, ja siinä on tehokkaampi 90 mm:n tykki. Ja etupanssari on paksumpi - 102 mm. Vaikka tämä ajoneuvo on raskaampi ja tehokkaampi, se ei myöskään tunkeudu T-54:n otsaan. Vaikka se on parempi kuin T-34-85.
  Mutta Neuvostoliitto asettaa toiveensa uuteen panssarivaunuun. Se törmäsi amerikkalaisautoon. Vaikka se painaa neljäkymmentäkaksi tonnia ja on raskaampaa kuin T-54. Ja tässä näkyy uusi amerikkalainen auto.
  Tämä on "Super Pershing" - painaa viisikymmentä tonnia. Etupanssari on 150 mm ja tykki 90 mm 73 EL kaliiperia. Nyt tämä on vakavampaa. Totta, tämän auton ajo-ominaisuuksilla ei ole merkitystä - moottori on vain 500 hevosvoimaa.
  Mutta tässä meidän on siirryttävä. Koska vihollisen ase ei ole enää panssarin lävistyksen suhteen huonompi kuin Neuvostoliiton ase, eikä etupanssari ole enää niin paljon huonompi.
  Totta, vihollinen ampuu vain neljä laukausta minuutissa. Neuvostoliiton tykki on valmis ampumaan.
  Elena ampuu vihollista kohti ja huomauttaa:
  - Tämä on helvetin himo!
  Ja tyttö ojensi kielensä. Ja on selvää, että se vaikuttaa myös "SuperPerschingiin". Ja T-54 välttelee ammustaan. Ja se tekee sen erittäin nopeasti, vaikka moottori ei ole kovin tehokas.
  Tytöt ampuvat taas. Tällä kertaa Euphrasinya osui Kanadan valmistamaan Churchilliin ja siristi:
  - Olen maailman vahvin, tapan kaikki viholliseni wc:ssä!
  Ja vilkuttaa kumppaneilleen.
  Tytöt täällä ovat edelleen ihania. Ja erittäin seksikäs. Ja niin he ratsastavat kiinni saamiensa miesten päällä. Vain todellisia panttereita.
  Tytöt rakastavat erityisesti vankeudessa olevia afrikkalaisia, ja heidän kanssaan on niin mukavaa.
  Mutta upeat lentäjät taistelevat taivaalla. Tässä tapauksessa Anastasia Vedmakova ja Akulina Orlova. Tällaiset tytöt ovat kauniita, kurvikkaita, vain bikineissä ja paljain jaloin.
  Ja he taistelevat kokonaisen amerikkalaisen lentokoneen laivueen kanssa. Ja he tekevät sen erittäin rohkeasti.
  Anastasia painaa vipua paljaalla kantapäällään, ampuu laukauksen, kaataa amerikkalaisen auton ja vinkua:
  - Kommunismin puolesta!
  Akulina on myös erittäin tarkka tyttö bikineissä, hän ampuu aggressiivisesti, osuu viholliseen, katkaisee amerikkalaisen ja kuiskaa:
  - Hienoja muutoksia varten!
  Näin amerikkalaisia puidaan sekä maassa että ilmassa.
  Tietenkin Gerdan panssarivaunumiehistö taistelee jo Kanadassa.
  "Panther"-4 on edistyneempi modifikaatio. Kattoa ei käytännössä ole, ja tornin kaltevuuskulmat ovat lisääntyneet.
  Tämä paransi suojaa sekä säiliön ylhäältä että sivuilta tulevilta iskuilta. Joten saksalaiset taistelevat luottavaisesti.
  Gerda painoi joystickin nappia helakanpunaisella nännillä, vapautti ammuksen ja siristi:
  - Älä hidasta käännöksissä!
  Charlotte painoi myös ampumalaitteen nappia karmiininpunaisella nännillä ja sanoi:
  - Tämä on ainoa tapa oppia voittamaan!
  Christina painoi myös joystickin nappia rubiininännillä ja karjui:
  - Meidän on uusi voitto!
  Myös Magda napsahtaa mansikkanännin avulla, murskaa amerikkalaisen tankin ja huutaa:
  - Kaikki voittomme ovat mahtavia!
  Joten tytöt olivat todella vihaisia. Muuten, heidän rinnansa ovat niin kauniit. Ja haluan todella nuolla helakanpunaisia nännejä.
  Yleensä tytöt raiskaavat vangittuja miehiä, mistä he todella pitävät.
  Tytöt jatkavat taistelua.
  Täällä taivaalla Alvina ja Alvina tekevät ihmeitä... He ovat jo ampuneet alas puolitoista tuhatta autoa. Tätä varten he saivat uuden tilauksen, kolmannen peräkkäin, Rautaristin Ritariristin kultaisilla tammenlehdillä, miekoilla ja timanteilla. Nämä tytöt ovat runsaasti sisustettuja ja erittäin siistejä.
  Alvina pudotti alas kolme seuraavaa amerikkalaista autoa paljain varpaillaan ampuakseen ja lauloi:
  - Ja reipas tytöt pääsevät taivaaseen!
  Albina, joka ampui alas neljä muuta Yhdysvaltain lentokonetta paljain varpaillaan, kiljuu:
  - Olemme tuulen elementti! Olemme tuulen elementti!
  Krautien eteneminen Kanadan halki jatkui. Taivaalla lentävät lautaset tönäisevät amerikkalaisia. Vihollisen vastarinta oli keskiössä. Syyskuussa 1947 Toronto kaatui. Ja tämä monimutkaisi tilannetta amerikkalaisten kannalta.
  Gertrude ja Eve lentävät New Yorkin yllä lentävässä lautasessa. He ampuivat alas amerikkalaisia koneita ja huusivat:
  - Siitä tulee erittäin siistiä! Me tulemme voittamaan!
  Ja helakanpunaisilla nänneillä he painoivat joystickin painikkeita. Ja he ampuivat alas amerikkalaisia lentokoneita...
  Sota oli menossa Kolmannen valtakunnan hyväksi... Mutta sää huononi. Ja marraskuussa Kanadassa tuli kylmä, jonka natsit vangitsivat melkein kokonaan, ja lunta alkoi sataa.
  Neuvostoliiton joukot miehittivät Alaskan lähes kokonaan ja saapuivat myös Kanadaan.
  Elizabeth ajoi T-54:ää, jota valmistettiin edelleen hyvin pieninä sarjoina. Enimmäkseen T-34-85:t taistelivat osoittaen intohimoaan ja tahtoaan. Ja samaan aikaan näitä säiliöitä ei siirretty.
  Elisabet oli kylmästä huolimatta paljain jaloin ja bikineissä, ampui amerikkalaista panssarivaunua helakanpunaisella nännillä ja vinkaisi:
  - Hienoista saavutuksista!
  Ja hän näytti pitkän kielensä. Tämä on tyttö, tyttö kaikille tytöille!
  Myös Catherine, paljasjalkainen soturi bikineissä, osui pakkasesta huolimatta viholliseen. Hän osui amerikkalaisautoon helakanpunaisella nännillä ja vinkaisi:
  - Kyytiin!
  Soturit varastivat hyvin iloisesti. Ja heidän nännit heidän suklaarinnoissaan ovat kuin mansikoita.
  Elena osui viholliseen. Hän löi sitä ja sihisi paljastaen helmihampaansa:
  - Tämä on vihollisten loppu!
  Ja tämä on niin siisti luokan soturi. Ja melko taistelullinen. Ja Efrasia iskee vihollista kuin hullu. Ja hän ottaa sen ja leikkaa sen alas.
  Ja se karjuu:
  - Avaruusbuumi!
  Ja rubiininänni lähettää myös toisen ohjuksen.
  Joten tytöt kohtasivat Yhdysvaltojen laumoja. Sota on käynnissä... Ja talvi on jo saapunut. Melkein koko Kanada on vangittu, ja taistelut ovat jo käynnissä Yhdysvaltojen pohjoisrajoilla.
  Amerikkalaiset etsivät ulospääsyä. Truman tarjosi Hitlerille rauhaa muilla ehdoilla kuin antautumalla. Fuhrer vaati: vain antautumista.
  Ainoa asia on, että Trumania ei saa ampua.
  USA jatkoi sotaa. T-93-panssarivaunu, erittäin painava yhdeksänkymmentäkolme tonnia, tai pikemminkin se on jopa itseliikkuva tykki, jossa on 155 mm:n tykki, otettiin tuotantoon. Mutta ainakin se pystyy tunkeutumaan saksalaisten tankkien läpi. Ja itse siinä on 305 mm panssari. Ainoa itseliikkuva ase, joka pystyy tunkeutumaan Panther-4:n ja korkeampien vihollisen panssarivaunuihin. Mutta natseilla on myös yllätyksiä. "Tiger"-4 ilmestyi yhdistettynä "Panther"-4:een, vain raskaammalla ja paksummalla panssarilla ja tehokkaalla aseella.
  Tämä auto voi näyttää olevansa erittäin vaarallinen.
  Ja he kehittävät myös "Panther"-5:tä edistyneemmässä, pyramidimallissa. Tästä säiliöstä voi todella tulla erittäin käytännöllinen.
  Uusi vuosi 1948 on koittanut... Saksalaiset keskeyttivät hyökkäyksensä hieman venyneen viestinnän vuoksi. Rautateitä rakennettiin pikaisesti. Työ oli täydessä vauhdissa.
  Amerikkalaiset yrittivät tehdä vastahyökkäyksiä. Mutta he eivät siinä kovin onnistuneet. Vaikka Shermaneja valmistettiin valtavia määriä, ne olivat kuin teurastamon lihaa.
  "Pershings" ei myöskään lainattu. Amerikkalaiset yrittivät luoda jotain enemmän tai vähemmän kykenevää taistelemaan saksalaisia vastaan. Mutta he eivät olleet erityisen onnistuneita.
  Mutta Neuvostoliitossa taistelukentälle sijoitettiin kokeellinen IS-7-tankki. Alenka oli mukana naismiehistöineen.
  Tytöt ovat tietysti paljain jaloin ja bikineissä.
  Tankki on melko voimakas 130 mm:n tykin kanssa, joka kirjaimellisesti repii päät irti amerikkalaisista ajoneuvoista.
  Anyuta ampui paljain varpaillaan ja repäisi Shermanin tornin ja huomautti:
  - Mutta nyt olemme sodassa amerikkalaisia vastaan...
  Alenka ampui myös vihollista paljain varpaillaan ja suostui:
  "Taistelemme!" Ja tämä on vakavaa!
  Alla löi amerikkalaista helakanpunaisella nännillä ja totesi aggressiivisesti:
  - Ei, se on siistiä!
  Maria iski myös vuorotellen vastustajaansa mansikkanännillä ja sanoi:
  - Kommunismin puolesta!
  Marusya osui myös viholliseen. Ja hän huomautti varsin osuvasti, paljastaen hampaitaan ja heiluttaen paljaalla jalallaan:
  - Tämä on todellinen ryöstö!
  Ja kuinka hän nauraa. Ja hän näyttää helmiäishampaita.
  IS-7 on panssarivaunu, joka pystyy taistelemaan Panther-4:n kanssa. Totta, saksalainen tankki on sarja- ja massatuotantona, mutta IS-7:ää on tähän mennessä valmistettu vain kolme. Aika vaikea säiliö valmistaa.
  Mutta Vedmakova on koneessa, hän yllyttää amerikkalaisia kuin se olisi pelottavaa. Ja murskaa heidän koneensa tappavasti.
  Lisäksi tyttö käyttää paljaita varpaitaan. Ja se kaataa lentokoneita suurella aktiivisuudella.
  Anastasia huutaa:
  - Olen avaruusnita - pyyhin kaikki!
  Ja silmäilee safiirisilmillään. Ja hänen hammasvirnistyksensä on erittäin aggressiivinen.
  Akulina Orlova taistelee myös kobran kiihkeän raivon kanssa. Ja hän syöksyy alas amerikkalaisten lentokoneiden ja karjuu:
  - Kunnia isänmaallemme! Tästä tulee Isänmaan perhe!
  Ja hän silmää kumppanilleen, vaikka hän ei näe häntä!
  Nämä ovat täällä taistelevia ja kauniita tyttöjä. Heidän potentiaalinsa on yksinkertaisesti hämmästyttävä. Eikä mikään armeija voi vastustaa heitä.
  Anastasia Vedmakov painaa nappia helakanpunaisella nännillä. Hän törmää amerikkalaisautoon ja huutaa:
  - Kunnia kuninkaiden suurelle kommunismille!
  Ja hänestä tulee hauska. Vaikka voimme sanoa, että Stalin oli jollain tavalla tsaari.
  Akulina oli samaa mieltä:
  - Kommunismi on kuninkaiden suurin saavutus!
  Ja hän painaa myös nappia rubiininännillä ja lähettää tappavan voiman lentokoneen kuoren.
  Tytöt täällä ovat kauniita kasvoiltaan ja vartaloltaan. Ja talvella he taistelevat vain bikineissä.
  Maaliskuussa saksalaiset miehittivät lopulta Kanadan ja saapuivat Meksikoon etelästä puristaen Yhdysvaltoja puristinliikkeellä. Toistaiseksi taistelut ovat olleet rajuja vain eteläsuunnassa. Japanilais-saksalainen armada ja koko koalitio murtautuivat siellä läpi. Meksikon armeija taisteli virallisesti Yhdysvaltojen puolella, mutta ei tehnyt sitä kovin mielellään. Monet meksikolaiset hylkäsivät ja antautuivat ilman taistelua. Huhtikuun alussa japanilaiset saapuivat Mexico Cityyn.
  Samuraijoukkojensa joukossa erottui erityisesti neljä ninjatyttöä.
  He katkaisivat amerikkalaisen jalkaväen miekoillaan, jotka yrittivät peittää Meksikon.
  Sinihiuksinen ninjatyttö johti myllyä. Hän murskasi jenkkisotilaat ja heitti paljain varpaillaan herneen räjähteellä, joka kaatui kokonaisen panssarivaunun.
  Sen jälkeen soturi tarkisti:
  - Banzai!
  Keltahiuksinen ninjatyttö suoritti viuhkatekniikkaa miekoillaan. Hän kaatoi myös paljon amerikkalaisia sotilaita. Ja hän heitti räjähtävän sahanpurupussin paljain varpaillaan. Ja kolme kokonaista tankkia kaatui.
  Ja tyttö huusi:
  - Meidän taitolento!
  Ja iski ystävilleen...
  Punahiuksinen ninjatyttö suoritti perhostekniikkaa katana-miekoillaan. Leikkasin paljon mustaihoisia taistelijoita. Ja hän heitti pommin paljain varpaillaan. Laskin kolme itseliikkuvaa tykkiä.
  Ja hän huusi:
  - En ole säälittävä bugi - vain ninjakilpikonna!
  Valkohiuksinen ninjatyttö piti miekkojaan raivoissaan sudenkorentoliikkeessä. Ne pyörivät kuin helikopterin terät. Ja hän tappoi paljon sotilaita. Sitten hän heitti bumerangin paljain varpaillaan. Joka katkaisi kolme tynnyriä amerikkalaisia tankkeja.
  Ja hän siristi:
  - Trumanista tulee blotter!
  Joten japanilaiset tytöt hajaantuivat kuin todellinen kuoleman tornado.
  Tällainen ankara taistelu on avautunut ja käynnissä Meksikosta.
  Ja toukokuussa 1948 hyökkäys pohjoisesta jatkui. Saksalaiset, ulkomaiset ja neuvostoliittolaiset divisioonat alkoivat liikkua USA:n alueen poikki, voittaen amerikkalaisten joukkojen ja miliisien äärimmäisen ankaran vastarinnan.
  Taistelu jatkui... Gerda taisteli edelleen Panther-4:llä. Toistaiseksi amerikkalaisille vain T-93 pystyy suoraan aiheuttamaan ongelmia saksalaiselle koneelle, johon he asensivat uuden, tehokkaamman 1800 hevosvoiman kaasuturbiinimoottorin, tekivät aseesta nopeamman ja lisäämättä sen pituutta. kuono, nosti ammuksen alkunopeutta. Joten "Panther"-4 U pystyy tunkeutumaan T-93:een päin, huolimatta tämän itseliikkuvan aseen järjettömän paksusta panssarista.
  Ja niin saksalainen miehistö taistelee, eikä ilman menestystä. Ja lyö vastustajien läpi.
  Gerda osoittaa aseella paljain varpaillaan ja ampuu amerikkalaisia. Hän osuu niihin tarkasti ja sihisee:
  - Kunnia arjalaiselle veljeskunnalle!
  Charlotte osoittaa myös tappaja-aseella paljain varpaillaan. Se murtautuu amerikkalaisen tankin läpi. Ja huutaa:
  - Kunnia Nietzschen ideoille!
  Myös Christina löytää kohteen paljain varpaillaan. Lähettää ammuksen, joka kaataa tykin ja karjuu:
  - Kunnia ideoille, jotka elävät vuosisatoja!
  Magda löi myös vastustajaansa. Hän murskasi hänen panssansa, murskasi joukon jalkaväkiä ja huusi:
  - Kunnia arjalaiselle taidolle!
  Nämä ovat niin taistelevia ja erittäin seksikkäitä tyttöjä. Ne sisältävät vihan liekin ja intohimon myrskyn.
  Ja teräspihdit liikkuvat molemmin puolin. Etelässä Meksiko valloitti toukokuun loppuun mennessä, ja edistyneet japanilaiset ja amerikkalaiset yksiköt saavuttivat Yhdysvaltojen eteläosat.
  Kaikki meni melkein suunnitelmien mukaan. Kesällä 1948 taistelut käytiin jo kokonaan Amerikan alueella, ja Kuubassa oli kuitenkin myös Saksan maihinnousu.
  Siellä on myös erittäin kuuma aika.
  Kuubassa taistelevien joukossa on Jane Armstrongin englantilainen miehistö. Kaunis tyttö taistelee amerikkalaisia vastaan. Ja hän valloittaa saaren, jota Fidel Castron jengi jostain syystä kutsui vapauden saareksi.
  Tytöt ratsastavat Tiger-4-panssarivaunulla, jossa on erittäin voimakas 128 mm:n tykki, jonka piipun pituus on 100 EL, ja etupanssarin paksuus on rinteissä kolmesataa millimetriä ja sivupanssarin paksuus rinteissä 250 mm. Sellaista tankkia ei ole niin helppo voittaa. Ja hänellä on kahdeksan konekivääriä.
  Jane Armstrong, joka ampuu paljain varpaillaan, huomauttaa:
  - Sanotaanpa, että se on hauskaa!
  Gringeta naurahti ja vastasi:
  - Kyllä, on niin monia ongelmia, jotka voidaan ratkaista yhdellä kulmalla!
  Ja hän ampui myös paljain varpaillaan. Täällä tytöt ovat tietysti paljain jaloin ja bikineissä. Niin siistiä ja temperamenttista.
  Täällä Malanya ampuu yksitellen paljain varpaillaan ja kiljuu:
  - Kunnia Britannian kruunulle!
  Hänen jälkeensä Monica, erittäin taisteleva kaunotar, syttyy tuleen. Ja myös käyttämällä paljaita varpaita. Ja käyttäytyy hyvin temperamenttisesti ja aggressiivisesti. Tytöt täällä tietävät paljon sodasta, seksistä ja rakkaudesta mustia sotilaita ja vankeja kohtaan.
  Itse asiassa afrikkalaiselle on suuri ilo kääriä suklaata, maskuliinista täydellisyyttään tytön suun huulilla ja imeä. Ja on todella siistiä tehdä jotain tällaista.
  Tytöt tuhoavat amerikkalaiset ja toimivat suurella innokkuudella ja voiton janolla ja murskaamalla vihollisen. He ovat erittäin aggressiivisia ihmisiä.
  Ja he osoittavat aseita paljain varpaillaan.
  Joten heinäkuun loppuun mennessä Kuuba vangittiin. Ja elokuun lopussa kolmasosa Amerikasta oli jo Amerikan vastaisten valtioiden liittouman hallinnassa.
  Gerda puhui tästä:
  - Boa-kurkku kuristaa kanin!
  On jo syyskuu 1948... Saksalaiset etenevät kohti Washingtonia. Vaikka Philadelphia on vielä kaukana, se on jo ympäröity. Ja hän on myrskyssä.
  "Panther"-4 U ampuu taloja, murtaa ikkunoita ja purkaa seiniä.
  Gerda toteaa nauraen:
  - Revimme ne erilleen.
  Ja hän osoittaa piippua paljain varpaillaan...
  Lokakuussa saksalaiset valtasivat useita kaupunkeja ja lähestyivät Washingtonia.
  Myös puna-armeijan tytöt taistelivat.
  T-54 valmistetaan Amerikassa. Tähän asti tätä panssaria on valmistettu pieninä sarjoina, ja SU-100 on valmistettu eniten sotaa varten. Taistelut raivoavat erittäin intensiivisesti.
  Elizabeth ampui amerikkalaisia paljain varpaillaan ja huomautti:
  - Sanokoon mitä tahansa, me voitamme!
  Elena löi myös Yankees paljain varpaillaan ja huomautti:
  - Ja me synnyimme voittamaan.
  Amerikkalaisilla on uusi Patton-tankki, sen pitäisi korvata Pershing. Merkittävä ero ajoneuvon välillä oli tehokkaamman, 810 hevosvoiman moottorin käyttö, pitkänomainen SuperPershingin tykki, joka kykeni silti tunkeutumaan Neuvostoliiton panssarivaunuun.
  Tämä ajoneuvo ei kuitenkaan muuttunut panssariltaan paksummaksi. Vain rationaalisen kaltevuuden kulmaa lisättiin.
  Mutta tämä ei riitä suojaksi. Totta, Neuvostoliiton T-34-85, joka ei ole vieläkään poistunut tuotannosta, on vahvempi. Ja se tunkeutuu sellaisiin tankkeihin kaukaa.
  Mutta T-54 on sitä parempi.
  "Patton", minun on sanottava, on nopeampi. Mutta tämä alkoi vasta tuotantoon.
  Pääajoneuvot ovat edelleen Shermaneja. Niitä on mahdotonta poistaa, vaikka ne ovat vanhentuneita. Koska autojen tuotanto laskee liikaa.
  Marraskuun loppuun mennessä saksalaiset lähestyivät Washingtonia ja New Yorkia. Hyökkäys näitä kaupunkeja vastaan alkoi.
  Amerikkalaiset kieltäytyivät itsepintaisesti luovuttamasta näitä keskeisiä puolustuspisteitä ja keräsivät huomattavia voimia. Yleensä amerikkalaiset sotilaat taistelivat hyvin ja rohkeasti. Jalkaväki on hyvin koulutettua ja käsiaseita on paljon.
  Totta, kolmannen valtakunnan ilmailu on paljon vahvempi. Tässä on kaksi tyttöä, Albina ja Alvina, jotka ylittivät alas ammuttujen lentokoneiden määrän kahdella tuhannella ja saivat uuden ainutlaatuisen palkinnon: Timanttitähden, Rautaristin ritariristin hopeatammenlehdillä, miekoilla ja timanteilla. Tämä on uudentyyppinen Fuhrerin perustama palkinto. Super tytöille!
  Valitut SS-yksiköt taistelevat Washingtonin hyökkäyksen aikana. He taistelevat suurella intohimolla.
  Gerda, kuten aina, on kaikkien edellä ja taistelee kuin paholainen. Ja hänen paljaista varpaistaan ammutaan murhanhimoinen ammus. Ja se osui amerikkalaisautoon.
  Gerda huomauttaa aggressiivisesti, kivihampaat:
  - Kunnia Saksalle, kunnia!
  Ja taas, paljain varpaillaan, hän lähettää tappavan ammuksen.
  Ja sitten Charlotte painoi helakanpunaista nänniään ja osui viholliseen melko tarkasti.
  Ja hän huusi:
  - Kunnia arjalaisen vuodon Nietzschelle!
  Ja hän pudisti kuparinpunaisia hiuksiaan. Niin häikäisevä tyttö.
  Christina myös ampui vihollista käyttäen paljaita varpaillaan ja teki sen erittäin tarkasti osuen tarkasti maaliin ja huudahti:
  - Arjalaisen veljeyden ideoiden puolesta.
  Sitten Magda, Terminaattori-tyttö, osui myös häneen. Hän murskasi vihollisensa rintojensa rubiininänneillä ja huusi:
  - Ideoita suurista saavutuksista!
  Ja tytöt lauloivat:
  - Olemme suuria tehtäviä,
  Ja suurten kuninkaiden kuninkaat...
  Universumin kaunein,
  Ja rubiineja rinnoissa!
  Ja tytöt näyttivät kieltään yhdessä. Nämä ovat taistelevia ja kuuluisia varastajia.
  Washington kaatui joulukuun alussa. New York on erittäin iso kaupunki ja kesti uuteen vuoteen asti.
  Ja hän myös kaatui...
  Tästä tulee vuosi 1949. Yhdysvaltain armeija oli lopettamassa... On selvää, että tämä on jo tuskaa. Ja jäljellä olevien voimien antautuminen ei ole kaukana. Ja juuri tammikuun 30. päivänä Truman ilmoitti antautuneensa. Ja juuri Hitlerin valtaannousun vuosipäivänä. Ja niin USA kaatui...
  Mutta sota ei tietenkään ole vielä ohi. Vaikka oli väliaikainen tauko.
  Kummankin puolen piti levätä hieman ja nuolla haavojaan.
  Mutta Hitler uskoi, että Japani oli liian vahva. Ja taas Stalin pääsi sopimukseen. Sota alkoi 20. huhtikuuta 1952.
  Stalin on edelleen elossa, mutta ei täysin terve. Hitler haluaa valtaa maailmassa.
  Panther-5 esiintyi sarjassa pääpanssarivaununa. Se on erityisen pyramidin muotoinen ja siinä on korkeapainepistooli. Eikä niin painava, vain viisikymmentä tonnia ja kaksi miehistön jäsentä. Ja moottori on 2000 hevosvoiman kaasuturbiini. Eli tankki kirjaimellisesti lentää. Ja sen piippu on lyhyempi, mutta ammuksen alkunopeus on jopa kasvanut.
  Tässä ajoneuvossa on erittäin kestävä panssari ja se on siksi tehokas japanilaisia vastaan.
  Tytöt Gerda ja Charlotte taistelevat Panther 5:ssä japanilaisia vastaan. Ja he toimivat erittäin tehokkaasti.
  Gerda, joka ampuu vihollista paljain varpaillaan, tähtää aseeseen ja laulaa:
  - Se, jolta on riistetty sydän ja sielu!
  Charlotte ampui myös paljain varpaillaan ja sanoi:
  - Älä luota uneen!
  Ja tytöt nauravat itsekseen. Kolmas valtakunta hyökkää samuraita vastaan. Ja Neuvostoliitto etenee Kiinassa. T-54 on jo tullut sarjapanssarivaunuksi ja sitä käytetään laajalti erilaisissa taisteluissa.
  Se kuljettaa nyt Elizabethin miehistöä. Japanilaiset tankit eivät todennäköisesti ole kovin hyviä. Totta, he ovat lisensoineet "Panthers"-3:n erittäin tehokkaalla aseella, joka on vaarallinen jopa Neuvostoliiton koneelle, mutta heidän menestyksensä rajoittuu tähän.
  Elizabeth ampuu samuraita paljain varpaillaan ja kiljuu:
  - Kunnia kommunismin aikakaudelle!
  Elena ampuu myös:
  - Kunnia sankareille!
  Ja sitten hän käyttää punaista nänniä. Tämä on sellainen taistelukuningatar. Ja erittäin tehokas ja todella äärimmäisen aggressiivinen.
  Ekaterina ampuu myös paljain varpaillaan. Ja samalla se karjuu:
  - Kommunismin ideoiden suuruuden puolesta!
  Tällainen tyttö on ihme.
  Ja Efrasia ampuu myös rubiininännillä ja nyökkää päätään, sanoo:
  - Neuvostojärjestelmälle!
  Ja kaikki tytöt, murskattuaan toisen japanilaisen auton, huutavat:
  - Älä ole tiellä!
  Miksi japanilaisia painostetaan?
  Mutta IS-7-panssarivaunu liikkuu. Nyt sitä tuotetaan laajemmin. Neuvostoliitto pystyi jälleenrakentamaan kiihtyvällä tahdilla ja sai Alaskan omakseen. Ja se on hienoa.
  Nyt on sota, ja kaikki on niin mielenkiintoista ja kiehtovaa tässä maailmassa.
  Alenka, joka ampuu tehokkaasta IS-7-tykistä ja tuhoaa samurain panssarivaunun, twiittasi:
  - Maailman tulevaisuus kuuluu kommunismille!
  Ja hän lyö paljas kantapäänsä haarniskaan.
  Anyuta ampui myös samuraita paljain varpaillaan ja vinkaisi:
  - Uuden kommunistisen maailman ideoiden puolesta.
  Alla löi vastustajaansa helakanpunaisella nännillä. Ja se julkaisi:
  - Suuresta unelmasta ja suuresta kauneudesta!
  Ja Maria ampui paljain varpaillaan ja erittäin tarkasti:
  - Löin vihollisen!
  Ja lopulta Marusya huutaa, että hän puhaltaa puolet japanilaisten päistä. Tarkemmin sanottuna tornit. Ja tietysti hänen rubiininännsä on toiminnassa.
  Tytöt tekivät hyvää työtä ja ampuivat koko sydämestään. Ja nyt heillä on valtavat tilit ja arkku täynnä palkintoja.
  Lentäjät Anastasia Vedmakova ja Akulina Orlova ovat keränneet kumpikin jo yli kaksisataa pudonnutta lentokonetta. Ja tätä varten heillä on jo kahdeksan kultaista sankaritähteä. On olemassa tällainen sääntö: 25 pudotettua konetta: he antavat kultaisen tähden.
  Anastasia ampuu alas japanilaisen lentokoneen paljain varpaillaan ja kiljuu:
  - Kommunismille, kommunismille, kommunismille!
  Akulina törmää myös japanilaiseen autoon paljain varpaillaan ja siristaa:
  - Fasismi murskataan pieniksi paloiksi!
  Nämä tytöt ovat kauniita lentäjiä.
  Mutta on olemassa vieläkin siistimpiä kaunokaisia. Albina ja Alvina. He ovat ampuneet alas yli kolme tuhatta lentokonetta. Ja he saivat tästä toisen palkinnon: Ritariristin timanttitähden kultaisilla tammenlehdillä, miekoilla ja timanteilla.
  Nämä ovat sellaisia tyttöjä, jotka taistelevat helvetisti.
  Albina törmää toiseen autoon helakanpunaisella nännillä ja kiljuu:
  - Kunnia ajoille, jolloin Friedrich Nietzsche voittaa!
  Alvina katkaisee rubiininännillään seuraavan koneen peräkkäin ja vinkua:
  - Ja tämä aikakausi tulee, uskon!
  Oleg Rybachenko taistelee myös japanilaisia vastaan.
  Terminaattoripoika pilkkoo niitä miekoilla ja heittelee pieniä herneitä paljain varpaillaan.
  Ja tarvittaessa se viheltää ja lävistää samuraiden ja niiden tankkien päät pyörtyvien varisten avulla.
  Margarita tekee samoin. Ja paljaat jalat heittelevät antimatterikranaatteja...
  Oleg Rybachenko, joka murskasi Venäjän vihollisia suurella innostuksella, alkoi laulaa, kirjaimellisesti säveltäen tien päällä;
  Neuvostomaa on kuuluisa,
  Ja sen avoimet tilat, joet, vuoret...
  Hän syntyi rohkeasti,
  Ja jätämme vain puhumisen!
  
  Olen venäläinen pioneeripoika,
  Niin valmis taistelemaan isänmaan puolesta...
  Näytän ihmisille esimerkin,
  Loppujen lopuksi olemme aina pystyneet taistelemaan!
  
  Pioneerit ovat loistavia poikia,
  Isänmaan-Venäjän varjossa...
  Vaikka saatanan laumat raivoavat,
  Kysyimme nöyrästi herroilta!
  
  Hän on onnellisin
  Meidän rajaton Venäjämme...
  Vaikka lauma ryntää maahan ja pitää ääntä,
  Meidän Svarog on mahtava messias!
  
  Pystymme pitämään maailmankaikkeuden,
  Älä pakota venäläisiä polvilleen...
  Läpäiset kokeet A:lla,
  Stalin ja suuri Lenin ovat kanssamme!
  
  Loistava maamme tulee olemaan
  Hyvin pian elämme kommunismin alla...
  Sinut on ikuisesti synnytetty,
  Ja olemme fasismin ikeessä!
  
  Kuinka omenapuut kukkivat isänmaassa,
  Ja haapapeite on levitetty...
  Hitler on pian hukassa,
  Ja planeetta tulee olemaan vain paratiisi!
  
  Haluan palvella isänmaata,
  Tunne rajaton Venäjämme...
  Metsästäjä muuttuu riistaksi,
  Ja tytöistä tulee onnellisempia ja onnellisempia!
  
  Kiipeä kylmän läpi paljain jaloin,
  Nämä kirkassilmäiset tytöt...
  He lyövät fasisteja nyrkkeillään,
  Ja he ampuvat konepistoolista!
  
  Venäjän uskomme elää,
  Ilman rajoja, kirkas Venäjä...
  Kaikkivaltias Herramme tuntee perheen,
  Valkoinen Jumala on suuri messias!
  
  Rakastan Jeesusta ja Stalinia,
  Kunnioitan Ladaa ja Svarogia...
  He eivät ryöstele venäläisiltä heidän ruplaansa,
  Se tulee olemaan Jumalan valon suojassa!
  
  Ei, olen pioneeri, en ateisti,
  Ainakin Venäjän jumalat ovat minulle kalliimpia...
  Vain ylös eikä sekuntia alas,
  Äitimme Venäjän puolesta!
  
  Pelaamalla valloitan mitä voin,
  Ikuisuuden Rusin kansi loistaa...
  Kyllä, Moskova on tietysti kolmas Rooma,
  Paha Kain tuhotaan!
  
  Ulkoisesti olemme kaikki Kristuksen sotilaita,
  Ja kumartakaamme Maahan Svarogille...
  Jeesus on meidän kopiomme Isästä,
  Lupaamme kaiken rehellisesti Rodille!
  
  En halua kuolla kaverit
  Tehdään maasta rikkaampi, usko minua...
  Vaikka paha varas hyökkää meidän kimppuun,
  Voimme lyödä häntä takaisin!
  
  Venäjän kauniit soturit,
  Maa, joka hallitsee maailmankaikkeutta...
  Sanomme - Jumala varjelkoon meitä,
  Jotta asia olisi luova!
  
  Tapahtuu, että sota sammuu,
  Ihmiskunta nousee suurena...
  Saatana tuhotaan
  Voimakkaalla laululla mennään eteenpäin!
  Kolmas valtakunta jatkoi hyökkäystä Japaniin... Taisteluissa saavutettiin huomattavia menestyksiä.
  Ja puna-armeija hyökkää myös samuraita vastaan. Nyt Neuvostoliiton joukot lähestyvät Port Arthuria. Alenkan miehistö taistelee IS-7:llä. Tytöt siellä ovat erittäin kauniita, bikineissä ja paljain jaloin. Suoraan sanottuna ne ovat niin herkullisia, yksinkertaisesti ihania.
  Alenka ampuu laukauksen 130 mm:n aseesta, tunkeutuen japanilaiseen ajoneuvoon ja vinkua:
  - Kunnia todellisen kommunismin aikakaudelle!
  Anyuta ampuu myös laukauksen paljain varpaillaan ja kiljuu:
  - Meidän Stalinillemme!
  Alla ampui hänen peräänsä paljain jaloin ja vinkaisi:
  - Erinomaisista saavutuksista!
  Sitten Maria ampui, painoi punaisen nännin nappia ja haukkui:
  - Aikakauden suuruuden puolesta!
  Ja lopulta Marusya ampui myös ammuksen, tässä tapauksessa käyttämällä upeiden rintojensa rubiininännit ampumiseen.
  Tyttö muisti, kuinka vankeudessa saksalaiset riisuivat hänet hänen alushousuihinsa ja puristivat häntä nauramaan sanoen:
  - Mitkä rinnat! Tämä on vain lypsyutare, kuten parhaimman puhvelin!
  Ja tämä on todella siistiä. Varsinkin pelkissä shortseissa, kun ajetaan lumen läpi ja jätät paljain jaloin kauniita jalanjälkiä lumihousuihin.
  Mutta nyt Neuvostoliitto yhdessä Kolmannen valtakunnan kanssa tuhoaa samuraijoukot. Ja tämä on tietysti paljon miellyttävämpää kuin puolustaa ylivertaisia vihollisjoukkoja vastaan.
  Mutta Panther-5:n saksalaiset miehistöt. Gerda ja Charlotte ovat kaksipaikkaisessa autossa, joka painaa viisikymmentä tonnia, mutta jossa on 2000 hevosvoiman kaasuturbiinimoottori. Tällaisen säiliön nopeus saavuttaa sata kilometriä tunnissa. Ja tämä on erittäin mahtava kone.
  Gerda ampuu japanilaisia... Saksalaiset ovat melkein ajaneet samurait pois Yhdysvalloista, ja nyt siivoavat Meksikon niistä.
  "Panther"-5 on pyramidin muotoinen ajoneuvo, joka on erittäin liikkuva ja suojattu kaikista kulmista.
  Gerda ampuu laukauksensa paljain varpaillaan. Ampui alas japanilaisen tankin ja vinkua:
  - Ideani ovat erittäin hienoja!
  Seuraavaksi Charlotte ampuu yksi kerrallaan paljain varpaillaan ja kiljuu:
  - Maailman parhaat joukot!
  Ja tyttö myös kiljuu.
  Mutta Christina ja Magda taistelevat myös Panther 5:llä, supertankilla, jossa on korkeapaineinen tykki ja pyramidin muoto.
  Christina ampuu tällä kertaa painamalla punaista nänninsä joystickin painikkeessa ja lyömällä vihollista, ja karjuu:
  - Edes Goebbels ei huutanut tästä!
  Magda ampui rubiininännillä. Hän lävisti vihollisen ja tarkisti:
  - Kauniille läpimurron sieluille!
  Christina ampui uudelleen paljain varpaillaan ja mutisi:
  - Tiedätkö, minä alan uskoa Jumalaan!
  Magda löi vihollista, löi häntä tappavalla voimalla ja käytti paljaata, pyöreää kantapäätään ja kysyi:
  - Kuinka voimme uskoa tämän?
  Christina ampui japanilaista helakanpunaisella nännillä ja vastasi:
  - Kaikkivaltias Jumala johtaa Saksaa voitosta voittoon!
  Magda löi myös vastustajaansa rubiininännillä ja vinkaisi:
  - Uusiin kosmisiin korkeuksiin!
  Tytöt ovat yleisesti solidaarisia - kaikki on menossa kohti arjalaistyyppistä kommunismia. Ja kuinka japanilaisia puidaan.
  Ja taivaalla taistelevat Neuvostoliiton lentäjät: Anastasia Vedmakova ja Akulina Orlova.
  Anastasia ampuu alas toisen japanilaisen koneen paljain varpaillaan ja huutaa:
  - Kommunismin ideat elävät!
  Akulina ampui alas seuraavan japanilaisen koneen paljain varpaillaan ja sirutti:
  - Ja kunniamme tulee olemaan suuri!
  Sen jälkeen Anastasia käänsi auton uudestaan ympäri ja ampui alas toisen japanilaisen koneen helakanpunaisen rintanänninsä avulla ja koukui erittäin tyytyväisellä katseella:
  - Ja kommunismin kunnia on suuri!
  Hänen jälkeensä Akulina osui japanilaiseen koneeseen rubiininännillä ja totesi voitolla:
  - Ja korkeampien voimien kirkkaus on mittaamaton!
  Tytöt täällä ovat niin upeita sotureita Neuvostoliiton armeijasta.
  Sota alkoi 20. huhtikuuta 1952, Hitlerin syntymäpäivänä. Useiden menestysten jälkeen saksalaiset ajoivat japanilaiset pois Yhdysvalloista ja Burmasta kolmessa kuukaudessa ja etenivät Intiasta itään ja Amerikasta länteen. Taistelut raivosivat.
  Toistaiseksi japanilaiset ovat hävinneet Kolmannelle valtakunnalle ja sen koalitiolle sekä Neuvostoliitolle. Ja tämä on vakavaa.
  Taisteli Japania ja Tyynenmeren laivastoa vastaan. Se oli hävittäjä, jonka miehistö oli kokonaan tyttöjä. Kuinka kauniita tytöt ovatkaan, melkein kokonaan alasti, paljain jaloin ja raidallisissa bikineissä ja merimiespuvuissa. Nämä ovat niin upeita kaunokaisia.
  Ja he välkkyvät paljaat, pyöreät kantapäänsä taistelun aikana. Taistelevia sotureita ja erittäin ilkikurisia. Ja ketterä kuin puput.
  Ja nyt Valentina komentaa heitä. Ja tyttö on myös melkein alasti, ja hänellä on rinnassa vain kapea raidallinen kangaskaistale ja ohuet pikkuhousut. Ja hän itse tallaa paljain jaloin.
  Ja kuinka tytöt löivät japanilaisia tappavan voiman kuorella. Joten heidän tuhoajansa hajoaa.
  Valentina laulaa täynnä valoa ja innostusta:
   Spartak kasvatti orjia sankarillisiin tekoihin,
  Heittää pois vihattujen prinssien ikeen...
  Hän muutti onnettoman kotkaparvi -
  Puhelu on yksinkertainen - laajenna unelmasi!
  
  Vedä miekka taistelemalla,
  Ja kaataa armottomasti pahat vihollisesi...
  Onneksi avaat nopeasti polun taistelijana,
  Vainaja elää ikuisesti graniitissa!
  
  Otetaan kuu taivaalta, ei tarvitse,
  Avaamme Marsin avaruudet kuin portit,
  Ja usko Venukseen, minä tulen...
  Koko Linnunrata putoaa sankarin miekan alle!
  
  Taivaalla on tähtiä ja tyttöjen silmät -
  Ne kimaltelevat safiireista ja rubiineista...
  Ja villit ajatukseni lentävät -
  Kun esi-isämme vaivasi Mamaian kylkeä!
  
  Kuolevainen Chelubey huudahti väkijoukossa -
  Tuo venäläinen hukkuu pyörteen kavioiden alle...
  Hullu itku on outo - tapa kaikki:
  Että nauru ja äänekkäät laulut ovat laantuneet!
  
  Peresvetin vastaus annettiin äänekkäästi,
  Keihään isku ja vihollinen painajaisessa helvetissä...
  Zindan ei odota soturia -
  Me voitamme, te ihmiset uskotte siihen!
  
  Rock on salakavala - pilvissä on päiviä,
  Ei joka kerta ole onnea ja palkintoja...
  Ja kaupunkimme ovat tulta, valoja,
  Ilmeisesti emme myöskään pysyneet taistelussa!
  
  Mutta tiedä venäläisen paikka voitossa,
  Esi-isämme Caesar, mahtava makedonialainen...
  Planeetat muuttuvat pian paratiisiksi,
  Juusto teen kanssa on erittäin maukasta Poshekhonsky!
  Kyllä, täällä taistelevat soturit ovat korkeimpia komsomolistandardeja.
  Tällaiset tytöt ovat melkein minkä tahansa armeijan ylpeys. Ja he murskaavat japanilaiset villillä vimmalla.
  On hyvä, kun armeijassa on paljon tyttöjä, se on niin kaunista. Ja heidän rinnansa ja jalkojaan ja puristinlaattoja. Ja tytöillä on niin sileä, ruskettunut iho. Tämä on korkein maku ja aromi. Ei tyttöjä, vaan unelmatähtikuvioita.
  Ja Albina ja Alvina taistelevat taivaalla. Nämä siistit soturit ovat todellisia lentäviä ässäjä.
  Albina ohjaa konetta, painaa punaisia nännejään joystickin painikkeissa ja vinkua:
  - Kunnia, kunniaa, kunniaa! Suuri voimamme!
  Alvina myös karjuu ja painaa rubiininänninsä joystickin painikkeisiin ja karjuu:
  - Puidamme kaikki viholliset!
  Ja vilkuttaa kaatuneita vihollisiaan.
  Etenkin tytöt kiduttivat japanilaista poikaa. Niin söpö ja ruskettunut. He paistoivat hänen kantapäänsä. Sitten he alkoivat pistää neuloja ja paperia kehoon ja sytyttää sen tuleen. Sitten he toivat taskulampun syliensä alle. Lasten varpaat murtuivat.
  Sadistiset tytöt tekivät hienoa työtä kidutessaan pojan kuoliaaksi. Ja sen jälkeen he nauroivat ja nauroivat pitkään.
  Ja Eva ja Gertrude myös kiduttivat, tällä kertaa japanilainen nainen. He myös paistivat sen miedolla lämmöllä. He aloittivat kantapäästä aina päähän asti ja paistoivat hänet elävältä.
  Mutta nyt nämä tytöt ovat lentävällä lautasella. Ja he ampuvat alas vastustajia laminaarisuihkulla ja lämpösäteillä.
  Eva painaa joystickin painikkeita paljain varpaillaan ja ampuu tusinaa lentokonetta kerrallaan. Sitten hän huutaa:
  - Revansismin idea on kuuluisa!
  Gertrude oikaisee häntä ja lähettää myös lämpösäteen paljain jaloin ja polttaa samurain:
  - Olemme jo kostaneet! Nyt uudet virstanpylväät odottavat meitä!
  Eve käyttää helakanpunaista nänniään ja painaa ohjaussauvan painiketta ja lähettää murhanhimoisen purkauksen Japanin lentokoneiden yli ja vinkua:
  - Vuorilleni!
  Gertrude löi myös vihollista rubiininännillä ja heitti valtavan voiman viholliseen ja huusi:
  - Erinomaisista saavutuksista!
  Ja tällä kertaa se peitti maakohteen.
  Japanissa on paljon lentokoneita, mutta enimmäkseen ne ovat halpoja, potkurivetoisia ja vanhentuneita. Joten et voi vastustaa saksalaisia ja neuvostoliittolaisia.
  Anastasia Vedmakova ja Akulina Orlova keräävät Mig-15-tuloksiaan. Ja he tekevät sen tehokkaasti. Tässä ovat tytöt - jokainen ylitti kaksisataaviisikymmentä alas ammutun lentokoneen luvun, ja tästä he saivat Neuvostoliiton sankarin kymmenennen tähden.
  Anastasia Witchakova jopa karjui:
  - Olen jännityksen ruumiillistuma!
  Ja paljain varpaillaan hän tähtäsi lentokoneen kanuunaan ja katkaisi samurain.
  Akulina Orlova huusi:
  - Ja olen vielä siistimpi!
  Ja hän ampui alas kolme japanilaista lentokonetta. Mutta mitä hienoja Migit sotureilla on.
  Näin he paistavat vihollisen ja kuinka he lyövät häntä. Tällaista voimaa ei voi vastustaa.
  Anastasia Witchakova painoi nappia helakanpunaisella nännillä, ampui alas neljä viholliskonetta yhdellä räjähdyksellä ja koukutti:
  - Olen taisteleva tyttö!
  Akulina Orlova aktivoi laukaisumekanismin rubiininännillä, katkaisi vihollisen ja huusi:
  - Ja minun on myönnettävä, tyttö on siistimpi!
  Ja hän vilkutti kumppanilleen! Nämä ovat sellaisia isoja tyttöjä, jotka minun on sanottava.
  Tietysti he rakastavat miestään. Varsinkin mustia ihmisiä. Ja tämä on ymmärrettävää, heidän täydellisyytensä on paljon suurempi kuin valkoisten. Ja naiset arvostavat tätä eniten.
  Varsinkin venäläiset, kuumat ja temperamenttiset naiset, joilla ei ole koskaan tarpeeksi seksiä.
  Anastasia ampui alas toisen japanilaisen koneen painamalla paljas kantapäätään ja koukutti:
  - Tämä on jokaisen tytön unelma!
  Akulina katkaisi japanilaisen navalla, ja tytön vatsalihakset muotoiltiin ja mutisi:
  - Kyllä, suurin unelma!
  Ja hän kuvitteli mustan soturin suuren täydellisyyden ja nuoli huuliaan huomatessaan, kuinka miellyttävältä tämä suklaa maistui.
  Nämä tytöt on ihan superhyviä!
  Elokuussa saksalaiset ja Neuvostoliiton joukot pystyivät lopulta kukistamaan japanilaiset Amerikan mantereella. Täällä saksalaisilla on kaikki valttikortit, aivan kuten Neuvostoliitolla. Ja Japanilla on toimitusongelmia. Aasiassa käydään sitkeämpiä taisteluita. Myös jotkut paikalliset joukot auttavat samuraita.
  Ja saksalaisten on myös taisteltava Kiinan puna-armeijaa vastaan. Ja tämä on myös huomattava ongelma.
  Mutta vihollisen itsepäinen vastustus ei voi voittaa mitään.
  Jane Armstrong ja Gertrude taistelevat Pantherissa kiinalaisia vastaan.
  He tuhoavat ne konekivääreillä ja iskevät taivaallisen valtakunnan sotureita sirpaloituksilla. Ja he huutavat itsekseen:
  - Britannia hallitsee meriä!
  Jane painoi joystickin nappia paljain varpaillaan, lähetti tappavan ammuksen neuloilla ja koukutti:
  - Taistelun rajojen ulkopuolella!
  Gertrude naputti myös joystickin nappia paljain varpaillaan ja koukutti:
  - Ja he sanovat mitä muuta!
  Ja niin tytöt ottivat erityisesti nämä kiinalaiset. Ja he tuhoavat ne ilman mitään sääliä.
  Jane painoi punaista nänänsä ohjaussauvan napista, sylki ulos tappavan ammuksen ja huudahti:
  - Tiedä, että suuret muutokset ovat edessä!
  Gertrude painoi myös paljaita rintojaan rubiininännillä joystickin painikkeessa ja sanoi:
  - Siitä tulee siistein!
  Tytöt ohittivat kiinalaisen tunkin nopeudella.
  Taistelut jatkuivat ja liittouman paine kasvoi.
  Singapore kaatui syyskuussa. Ja saksalaiset etenivät mantereelle.
  Neuvostoliiton joukot, jotka ovat lähempänä Japania, yrittivät jopa laskeutua metropoliin. Mutta merellä samurai ovat edelleen erittäin vahvoja. Vaikka Kolmannella Valtakunnalla on hihassaan mahtava ässä: ydinsukellusveneet.
  Mutta Japani ei ole vielä päättynyt, ja se pitää kiinni monista saaristaan.
  Elizabeth melkein kuoli, kun japanilaiset ajoneuvot hyökkäsivät heidän T-54-tankkiinsa. Jotkut heistä on aseistettu 88 mm:n tykillä, joiden piipun pituus on 100 EL, ja ne voivat jopa tunkeutua Neuvostoliiton panssarivaunuun. Ja minun on myönnettävä, että ne ovat erittäin vaarallisia.
  Elizabeth lähetti ammuksen japanilaiseen autoon paljain varpaillaan ja huusi:
  - Olen tyttö, jolla on suden näköinen!
  Elena lähetti myös ammuksen vihollista kohti, painaen punaista nänninsä ohjaussauvan painikkeessa ja koukutti:
  - Olen mahtava viksu!
  Ja tyttö viileillä tavoilla nauroi.
  Catherine otti sen ja otti sen mansikkanännillä ja painoi liipaisinta ja sirutti:
  - Ja minä olen komsomolin jäsen!
  Euphrasinya potkaisi paljain kantapäänsä vihollista kohti. Hän murskasi japanilaisen tankin ja vinkaisi:
  - Ja minä olen loistava taistelijatyttö!
  Soturit ovat erittäin kovia taistelijoita. Äärimmäistä taistelutahtoa.
  Tytöt menettivät lopulta tankin, ja Neuvostoliiton joukot heitettiin mereen.
  Mutta lokakuun lopussa, kun saksalaiset olivat jo laskeutuneet maihin Filippiineillä ja vähentäneet huomattavasti Japanin laivastoa, Neuvostoliiton joukot laskeutuivat jälleen yhdelle saarista.
  Elizabeth taisteli jälleen vihollisen, aggressiivisen hyökkäyksen eturintamassa.
  Tytöillä on jo erilainen T-54. Tästä säiliöstä tuli Neuvostoliiton tärkein tankki; muita ajoneuvoja valmistetaan erittäin pieninä sarjoina. SU-100:aa ei kuitenkaan ole vielä poistettu tuotannosta. Tämä itseliikkuva ase taistelee edelleen. Ja T-34-85 poistettiin sarjatuotannosta vain vuosi sitten. Joten tämä auto taistelee edelleen ja taistelee.
  Vaikka suojelun taso ei tietenkään ole kovin hyvä. Köydenveto kuitenkin jatkuu. Ja myös saksalaiset painostavat. Gerda taistelee Filippiineillä. Hänen Panther-5-tankkinsa on erittäin hyvä. Erityisesti pyramidin muoto, joka tarjoaa erinomaisen suojan kaikista kulmista.
  Gerda taisteli ja laukaisi ammukset paljain varpaillaan ja lauloi:
  - Kommunismin korkein muoto! Tämä on meidän siistiä natsismia!
  Ja Charlotte, joka ampui paljain varpaillaan, koukutti hampaansa paljastaen:
  - Me voimme, olemme kaikki tyttöjä! Tämä on vapaata elämää!
  Sellaisia kaunottajia, yksinkertaisesti unen loisto.
  Mutta japanilaiset ovat jo antautumassa. He polvistuvat tyttöjen edessä ja suutelevat heidän paljaita, karkeita, hieman pölyisiä ja öljyltä haisevia jalkapohjia.
  Tytöt ovat tästä erittäin tyytyväisiä. Ja heidän paljaat, pyöreät kantapäänsä ovat suudelmia.
  Marraskuussa Filippiinit vapautettiin Japanin läsnäolosta. Ja kaikki muuttui rauhallisemmaksi ja rauhallisemmaksi.
  Myös Christina ja Magda taistelivat siellä ja tuhosivat samurait.
  Tytöt eivät käyttäneet vain paljaita jalkoja, vaan myös tulipunaisia nännejä.
  Christina ampui, käytti rubiininänniä samuraita vastaan ja huusi:
  - Korkein luokkani!
  Magda myös piiskasi rinnoillaan mansikkanänneillä ja karjui:
  - Erinomaisin taitolento!
  Nämä ovat noitatytöt täällä. Jokainen osaa ja osaa.
  Neuvostojoukot yhdessä saksalaisten kanssa viimeistelivät japanilaisten tappion Kiinassa joulukuussa.
  Alenka ja hänen tiiminsä taistelevat IS-7:llä.
  Tyttö lähetti paljain varpaillaan ammuksen japanilaiseen autoon ja lävisti sen.
  Vihollinen ei ota IS-7:ää suoraan vastaan, mutta hän voi ottaa sen kyytiin. Joten sinun on oltava varovainen täällä.
  Anyuta painoi rintansa helakanpunaisen nännin nappia. Hän lähetti ammun vihollista kohti, murskasi tornin ja huusi:
  - Saat ylärajan!
  Alla löi myös japanilaista aseella, ja paljain varpaillaan hän huusi:
  - Ja vakava tyrmäys!
  Hän löi japanilaista Marian rinnan mansikkanännillä, tarkasti ja sanoi:
  - Tämä on erittäin siisti taistelu!
  Ja sitten Marusya myös ampui, myös rubiininvärisellä nännillä. Ja siitä tuli hienoa.
  Neuvostoliiton joukot yrittivät edetä Japaniin. Siellä he voittivat itsepäisen vastustuksen.
  Tytöt taistelivat pantterien villin kirkumisen kanssa. T-54-panssarivaunu vapisi iskuista, mutta jatkoi etenemistä.
  Elena ampui paljain varpaillaan ja karjui:
  - Tulevaisuuden kommunismi on
  Kun maailma ei lopu!
  Saksalaiset valtasivat Tyynellämerellä olevat saaret.
  Vuosi 1953 on koittanut...
  Saksalaiset tytöt Albina ja Alvina keräsivät kukin yhteensä yli neljä tuhatta lentokonetta. Ja he saivat uusia palkintoja: Rautaristin Ritariristin timanttitähden platinatammenlehdillä, miekoilla ja timanteilla.
  Kyllä, tyttöjä odotti antelias palkinto. Ja he ovat korkeimman luokan sotureita.
  Albina katkaisi ME-562:llaan viisi japanilaista autoa yhdellä räjähdyksellä paljain jalkojensa varpaista ja siristi:
  - Pyhä maamme on ylistetty!
  Alvina katkaisi TA-483 koneessaan siroisten jalkojensa paljaita varpaita kuusi japanilaista levysoitinta yhdellä purskeella ja vinkaisi:
  - Ja olemme kaikki kuin yksi perhe!
  Sellaiset soturit osoittautuivat ylpeiksi ja kiistattomaksi valtavasta auktoriteettistaan.
  Nämä olivat piirakoita, joita soturit leipoivat kaikista uuneistaan. Ja Japani hävisi sodan itselleen.
  Tammikuun loppuun mennessä Neuvostoliiton joukot valtasivat Hokkaidon. Samurai taisteli erittäin rohkeasti. Ja myös paikalliset miliisit.
  Saatuaan päätökseen samurain tappion Kiinassa, Alenkan miehistö taistelee japanilaisia vastaan Taiwanissa. Täällä IS-7 joskus juuttuu, mutta ei anna periksi.
  Mutta lisenssi ryntää sitä vastaan, "Tiger"-4 julkaistiin äskettäin. Tällä hirviöllä on tehokkaammat aseet ja kolmesataa millimetriä etupanssaria, jonka paino on sata tonnia.
  Näillä tankeilla on erilaisia painoluokkia.
  Mutta tytöt eivät ole nolostuneet. Ilman tarpeettomia viivytyksiä he lähestyvät vihollista. Ja he välttelevät laukauksia. Et voi lyödä japanilaista hirviötä otsaan. Ja sillä on etu IS-7:ään verrattuna pään lyönnin suhteen. Mutta Neuvostoliiton tankki on vahvempi ajokyvyssä. Ja nuoret soturit haluavat hyödyntää tätä.
  Alenka vinkkaa ja tähtää aseeseen paljain jaloin:
  - Murskaamme vihollisen jauheeksi!
  Ja ketterä Marusya väistää taitavasti panssarivaunua vihollisen pitkäpiippuisesta tykistä ammutusta ammuksesta. Tytöt toimivat aggressiivisesti ja samalla varovaisesti.
  Täällä Anyuta painaa nappia helakanpunaisella nännillä. Ja ammuksen tappava voima osuu japanilaiseen ajoneuvoon kyljessä, jossa panssari on heikompi.
  Soturit ovat ilmeisesti erittäin tyytyväisiä. Ja he taistelevat tällaisten omituisuuksien kanssa.
  On jo helmikuu. Neuvostoliiton joukot yrittävät hyökätä Japanin pääsaareen, jonka pääkaupunki on Tokio. Ja he törmäävät koviin samuraipalikoihin. Ja taistelut täällä ovat niin rajuja...
  Elizaveta vahingoittaa tankkiaan ja huutaa keuhkoihinsa:
  - Älä peräänny äläkä luovuta!
  Japanilaiset ovat hallitseneet Tiger-4: n tuotannon, ja tämä kone on erittäin epämiellyttävä Neuvostoliiton tankeille.
  Vaikka T-54 voi tunkeutua kahdensadan millimetrin panssarinsa läpi ja tunkeutua sivuun alikaliiperisellä ammuksella.
  Neuvostoliiton kone, kuin raivoavassa myrskyssä.
  Mutta Elena painaa joystickin nappia helakanpunaisella nännillä ja lyö vihollista tehokkaasti.
  Sitten hän huutaa:
  - Kunnia kommunismin maalle!
  Ja kuinka sen jälkeen tyttö nauraa ja näyttää hampaansa. Ja vilkuttaa ystävilleen.
  Kyllä, nämä ovat tyttöjä, jotka eivät välitä Tiger-4:stä.
  Ja tässä on saksalainen Tiger-5 taistelussa. Sitä komentavat Margaret ja Frieda.
  Myös kaksois- ja pyramidimainen. Vain aseen kaliiperi on yli 128 mm, ja panssari on vielä paksumpi, ja moottori on 3000 hevosvoimaa, kaasuturbiini. Vain säiliön paino ei ole viisikymmentä tonnia, vaan seitsemänkymmentäviisi.
  Mutta auto on nopea, kuten Panther 5, vain suurempi.
  Mutta ei vähemmän ketterä.
  Margaret painaa paljain varpaillaan joystickin nappia, ampuu alas japanilaisen tankin ja vinkua:
  - Olemme supersotureita!
  Ja näyttää kieltään!
  Sitten Frida ampuu. Hän lähettää myös ammuksen paljaalla kantapäällään, erittäin tarkasti ja vinkua keuhkoihinsa:
  - Olen Superman!
  Joten tytöt ovat täällä huipulla... Sekä Saksan että Neuvostoliiton joukot ovat siirtymässä kohti Tokiota.
  5. maaliskuuta 1953, vähän ennen täydellistä voittoa Japanista, Stalin kuolee. Beria, joka on valtion puolustuskomitean ensimmäinen varajäsen, tulee seuraajaksi, ja Molotov on jo häpeässä. Tämä on enemmän tai vähemmän selvää kaikille. Zhukov ei kiistä tätä, ja Beriasta tulee ylin komentaja.
  Japani oli jo menettänyt kaikki ulkomaiset omaisuutensa tähän mennessä ja yritti epätoivoisesti pitää pääkaupungistaan kiinni.
  Hitler hieroo käsiään tyytyväisenä; hänestä näyttää siltä, että viimeinen vakava voima Kolmannen valtakunnan tiellä maailmanvaltaan on kaatumassa.
  Entä Neuvostoliitto? Se voidaan jättää huomiotta.
  Kuitenkin, jos Fuhrer olisi nähnyt, kuinka epäitsekkäästi Venäjän tytöt taistelivat, hänen mielialansa olisi muuttunut paljon vähäisemmäksi.
  Varsinkin kun Elena lähettää ammuksen painamalla nappia helakanpunaisella nännillä.
  Mutta nyt on huhtikuu 1953. Vuosi on kulunut juuri Japanin kanssa käydyn sodan alkamisesta, ja Neuvostoliiton ja Saksan joukot alkavat hyökätä valtavaan kaupunkiin: Tokioon.
  Japanin pääkaupunki sijaitsee vuoristossa, eikä sitä ole ollenkaan helppo ottaa. Lisäksi samurait näyttävät olevan valmiita taistelemaan loppuun asti.
  Gerda Panther 5:ssä ampuu samuraita ja aggressiivisesti koukistaen lihaksiaan vinkua:
  - Meidän suuruutemme on se, että emme syö keittoa kissan kanssa!
  Ja kuinka hän ampuu taas tykistä painaen nappia helakanpunaisella nännillä.
  Täällä Charlotte ottaa ja ampuu tarkasti ja tarkasti. Iskee vihollista ja tarkistaa:
  - Uudelle arjalaiselle tilaukselle!
  Ja tytöt ampuvat paljain varpaillaan.
  Gerda, ampuessaan vihollista, huomautti:
  - Olemme kaikki skinheadeja, vapauden faneja - taistelemme uuden järjestyksen puolesta!
  Ja tyttö painaa taas paljaat varpaansa taltattujen jalkojensa päälle.
  Ja hän vilkuttaa kumppanilleen.
  Hän myös ampui vastauksena mansikkanännillä ja vinkaisi:
  - Isänmaan kunniaksi!
  Ja tytöt huutavat:
  - Isänmaa on meidän äitimme!
  Ja taistellaan taas epätoivoisesti.
  Tokio on kutistumassa renkaaksi. Se tihenee ja tihenee.
  Albina ja Alvina taistelevat taivaalla. Tytöt ovat niin rohkeita ja sankarillisia. He taistelevat kiihkeässä raivossa taivaalla.
  Albina painoi punaisen nännin nappia ja kaatoi vihollisen tarkasti kohdistetulla laukauksella. Sitten hän tarkisti:
  - Nämä ovat laulut! Kuolemanisku!
  Alvina myös ampui, ikään kuin käyttäisi mansikkanänniä, osui viholliseen ja sanoi aggressiivisesti:
  - Tulevaisuus loistaa meille aina kirkkaana tähtenä!
  Sotureiden on sanottava olevan hämmästyttävä voima ja kauneus. Ja jos he lyövät sinua, he lyövät sinua...
  He haluavat saada kiinni jopa viisituhatta lentokonetta ja saada toisen supertähden. Mutta tämän saavuttaminen on äärimmäisen vaikeaa ja aika on loppumassa.
  30. huhtikuuta liittouman joukot alkoivat hyökätä Keisarilliseen palatsiin. Tämä on valtava rakennus täynnä valittuja vartijoita. Jotka taistelevat kuin fanaatikot.
  Heidän joukossaan on neljä ninjatyttöä.
  He taistelevat rohkeasti peittäen lähestymisen keisarin luo.
  Tyttö sinisillä hiuksilla pyörittää myllyä miekoilla ja kiljuu:
  - Kunnian ja isänmaan suuruuden puolesta!
  Ja paljain varpaillaan hän heittää kuolemanherneen.
  Keltahiuksinen tyttö suorittaa perhostekniikkaa, katkaisee vastustajia ja heittää neulan ulos helakanpunaisesta nännistä, joka lävistää neuvostosotilaita.
  Sitten hän huutaa:
  - Tämä on ninjan mahtavuus!
  Punatukkainen tyttö suorittaa seepia-liikkeen ja paljain varpaillaan heittää bumerangin, joka puhaltaa pois kymmenien venäläisten sotilaiden päästä ja karjuu:
  - Imperiumin suuruuden tähden!
  Valkohiuksinen tyttö suorittaa myös aggressiivisesti helikopteritekniikkaa ja lataa sitten sähköpurkauksen rubiininännistään tappaen paljon vastustajia. Sitten se huutaa:
  - Voitoistamme suuressa taistelussa!
  Tytöt ovat tietysti rohkeita, eivätkä niin yksinkertaisia, vaikka heidän taltatut, ruskettuneet jalat ovat täysin paljain jaloin.
  Lyhyesti sanottuna, surmattuaan useita tuhansia neuvostosotilaita nämä tytöt antautuivat saksalaisille.
  Gerda pakotti tytöt suutelemaan blondin paljaita jalkapohjia, mitä he tekivät suurella innolla.
  Sen jälkeen saksalainen nainen sanoi:
  - Sodassa, kuten sodassa,
  Tytöt raapivat kantapäitään unissaan!
  Albina ja Alvina yrittivät kaikin voimin saada japanilaiset maaliin ilmassa ja saada kiinni viisituhatta. He eivät nousseet koneista ja putosivat jaloiltaan.
  Toukokuun 2. päivänä 1953 Tokion varuskunta antautui. Ja seitsemän päivää myöhemmin, 9. toukokuuta 1953, Japanin armeijan jäännökset antautuivat. Tämän myötä sota näytti päättyvän.
  Toukokuun 11. päivänä käytiin viimeinen suuri taistelu merellä, kun japanilaisten lentotukialusten yksikkö yritti napsauttaa takaisin. Ja niin Albina ja Alvina saavuttivat kumpikin viisituhatta lentokonetta.
  Ja he saivat palkinnot: Ritariristin suuri timanttitähti, rautaristi, jossa on platinatammen lehtiä, miekkoja ja timantteja.
  . LUKU nro 1.
  Jonkin aikaa saksalaiset valloittivat ja nielivät jäljellä olevat satelliittimaat. Neuvostoliittoa hallitsi edelleen Beria, joka yritti harjoittaa tasapainoista ja varovaista politiikkaa, jotta se ei provosoi Hitleriä.
  Beria onnistui vahvistamaan valtaansa. Hitler antoi Neuvostoliiton ottaa haltuunsa Kurilien harjun ja Port Arthurin. Saksalaiset siirsivät myös rajaa hieman kauemmas Neuvostoliiton pääkaupungista Moskovasta. Kaiken kaikkiaan on totta, viisikymmentä kilometriä, mutta silloinkin se on mukavaa, vastineeksi puna-armeijan takaisin valtaamia kiinalaisia ja japanilaisia ja korealaisia maita vastaan.
  Lisäksi luotiin käytävä Leningradiin maateitse. Saksalaiset suostuivat myös palauttamaan Arkangelin.
  Totta, he jättivät muun maailman taakseen. Ja he jatkoivat miehityksen toteuttamista jäljellä olevien alueiden miehityksen jälkeen.
  Mutta sitten tuli vuosi 1958...
  Hitler päätti, että oli aika saattaa päätökseen maailman lujittaminen. Ja suuri hyökkäys Neuvostoliittoon alkoi 20. huhtikuuta. Ja vuotta ennen sitä, 20. huhtikuuta 1957, saksalaiset lensivät kuuhun.
  Kyllä, nyt Fuhrer on päättänyt lopettaa Berian hallinnon. Ja lopulta nielemään Neuvostoliitto ja koko maailma samanaikaisesti.
  Ja niin Wehrmachtin laumat hyökkäsivät Neuvosto-Venäjän alueelle.
  Voimat olivat suoraan sanoen hyvin epätasa-arvoisia. Kolmannella valtakunnalla on koko maailma aseiden alla.
  Ja mitä Berialla on? Paljon vähemmän väestöä ja resursseja. On selvää, että edessä oleva taistelu on epätasa-arvoista.
  Mukana on kuitenkin myös noitatyttöjä sekä Oleg Rybachenko ja Margarita Korshunova. He ovat valmiita taistelemaan kuin oikeat leijonat. Tässä on jälleen erityinen päivä, 9. toukokuuta 1958. Vihollinen on murtautunut Neuvostoliiton puolustuksesta ja liikkuu ja nielaisee sen kuin python.
  Ja natsit virtaavat jo Moskovan ympäri eri suunnista.
  Sitten Oleg ja tytöt astuivat jälleen taisteluun auttamalla Venäjää tai pikemminkin Neuvostoliittoa.
  Täällä toinen paljasjalkainen tyttö, Margarita, liittyi heihin. Myös aikuinen nainen kirjailijasta tuli noin 12-vuotias tyttö vastineeksi kuolemattomuudesta ja hän suorittaa tehtävää.
  2000-luvun soturit ottivat jälleen yhteen 1900-luvun natsien kanssa.
  Fasistisessa ruskeassa imperiumissa on paljon sotilaita. Ne virtaavat kuin loputon joki.
  Oleg Rybachenko, joka kaatoi natseja miekoilla, sekä jalkaväellä että panssarivaunuilla, karjui:
  - Emme koskaan anna periksi!
  Ja pojan paljaasta jalasta lensi terävä kiekko!
  Margarita murskasi vastustajiaan, paljasti hampaansa ja mutisi:
  - Maailmassa on paikka sankarillisille teoille!
  Ja myrkyllisiä neuloja levisi tytön paljaista jaloista ja osui natseihin ja heidän lentokoneisiinsa ja tankkeihinsa.
  Natasha heitti myös paljaat varpaansa murhaavasti ja huusi:
  - Emme koskaan unohda emmekä anna anteeksi.
  Ja hänen miekkansa kulkivat myllyn läpi natseja vastaan.
  Zoya, leikkaamalla viholliset erilleen, huusi:
  - Uudelle tilaukselle!
  Ja lisää neuloja hajallaan hänen paljaista jaloistaan. Ja sekä natsisotilaiden ja -lentokoneiden silmissä että kurkussa.
  Kyllä, oli selvää, että soturit innostuivat ja muuttuivat raivoisiksi.
  Augustine kaatoi valkoisia sotilaita ja panssarivaunuja, vinkaisi:
  - Rautatahtomme!
  Ja uusi, tappava lahja lentää hänen paljaista jaloistaan. Ja Takni ja valkoiset taistelijat putoavat.
  Svetlana pilkkoo myllyn, hänen miekkansa ovat kuin salama.
  Natsit putoavat kuin leikatut lyhteet.
  Tyttö heittelee neuloja paljain jaloin ja vinkua:
  - Hän voittaa Äiti-Venäjälle!
  Oleg Rybachenko etenee natseja vastaan. Terminaattoripoika katkaisee ruskeat joukot.
  Ja samaan aikaan pojan paljaiden jalkojen varpaat heittävät pois neuloja myrkkyllä, ne repivät rungot irti ja ampuvat alas lentokoneita.
  Poika huutaa:
  - Kunnia tulevalle Venäjälle!
  Ja liikkeessä se leikkaa kaikilta päät ja kuonot.
  Margarita murskaa myös vastustajansa.
  Hänen paljaat jalkansa vain välähtävät. Natseja kuolee suuria määriä. Soturi huutaa:
  - Uusille rajoille!
  Ja sitten tyttö ottaa sen ja viilloi...
  Joukko fasististen sotilaiden ruumiita.
  Mutta Natasha on hyökkäyksessä. Hän kaataa natsit tankkien mukana ja laulaa:
  - Rus' on mahtava ja säteilevä,
  Olen hyvin outo tyttö!
  Ja levyt lentävät hänen paljaista jaloistaan. Joka katkaisi fasistien kurkun. Kyllä, tämä on tyttö.
  Zoya on hyökkäämässä. Hän pilkkoo ruskeat sotilaat molemmin käsin. Sylkeä putkesta. Ja hän heittelee tappavia neuloja paljain varpaillaan - hän ampuu alas tankkeja ja lentokoneita.
  Ja samalla hän laulaa itselleen:
  - Eh, pikkuklubi, mennään!
  Oi, suosikkini käy!
  Augustinus kaataa natseja ja tuhosi ruskeat sotilaat, huutaa:
  - Kaikki takkuinen ja eläinnahassa,
  Hän hyökkäsi mellakkapoliisin kimppuun!
  Ja jos hän laukaisee paljaat varpaansa vihollista kohti, se tappaa norsun ja vielä enemmän panssarin.
  Ja sitten hän huutaa:
  - Susikoirat!
  Svetlana on hyökkäämässä. Hän pilkkoo, silppuaa natseja. Paljain jaloin hän laukaisee heille kuolemanlahjat.
  Hän pyörittää myllyä miekoilla.
  Murskasi paljon taistelijoita ja huutoja:
  - Suuri voitto tulossa!
  Ja taas tyttö on villissä liikkeessä.
  Ja hänen paljaat jalkansa laukaisevat tappavia neuloja tuhoten tankkeja ja lentokoneita.
  Oleg Rybachenko hyppäsi. Poika teki kuperkeikkauksen. Hän kaatoi monia natseja hyppyssä.
  Hän heitti neuloja paljain varpaillaan ja kurkisti:
  - Kunnia kauniille rohkeudelleni!
  Ja taas poika on taistelussa.
  Margarita lähtee hyökkäykseen. Silppuaa kaikki viholliset peräkkäin. Hänen miekkansa ovat kylmempiä kuin myllyn terät. Ja paljaat varpaat heittelevät kuolemanlahjoja, tankit ja lentokoneet palavat.
  Tyttö villiin hyökkäykseen. Tuhoaa ruskeat soturit ilman seremonioita.
  Ja se hyppää aina silloin tällöin ylös ja kiertyy!
  Ja hävityksen lahjat lentävät häneltä.
  Ja natsit putoavat kuolleena. Ja kokonaisia ruumiita on kasattu.
  Margarita huutaa:
  - Olen amerikkalainen cowboy!
  Ja taas neula heitettiin hänen paljain jalkoihinsa.
  Ja sitten vielä tusina neuloja!
  Natasha on myös erittäin viileä hyökkäyksessä.
  Ja hän heittää paljain jaloin ja sylkee putkesta.
  Ja huutaa keuhkoihinsa:
  - Olen kuohuva! Sinun tarvitsee vain kuolla!
  Ja taas kauneus on liikkeellä.
  Zoya hyökkää natsien ruumiiden raunioihin. Ja myös hänen paljaista jaloistaan lentää tuhon bumerangit.
  Ja ruskeat soturit putoavat ja putoavat.
  Zoya huutaa:
  - Paljasjalkainen tyttö, hän voittaa sinut!
  Ja tusina neulaa lentää tytön paljaalta kantapäältä. Jotka menevät suoraan natsien kurkkuun.
  Sitten he putoavat kuolleina.
  Tai pikemminkin täysin kuollut.
  Augustine hyökkäyksessä. Tuhoaa ruskeat joukot. Hänen miekkansa kannetaan kahdessa kädessä. Ja hän on niin upea soturi.
  Tornado pyyhkäisee fasististen joukkojen läpi.
  Punahiuksinen tyttö karjuu:
  - Tulevaisuus on piilossa! Mutta siitä tulee voittaja!
  Ja hyökkäyksessä kaunokainen tulihiuksinen.
  Augustine karjuu villisti hurmioituneena:
  - Sodan jumalat repivät kaiken irti!
  Ja soturi on hyökkäyksessä.
  Ja hänen paljaat jalat heittävät paljon teräviä, myrkyllisiä neuloja.
  Svetlana taistelussa. Ja niin kimalteleva ja taistelullinen. Hänen paljaat jalkansa heittävät esiin niin monia murhaavia asioita. Ei ihminen, vaan kuolema vaaleilla hiuksilla.
  Mutta jos se hajoaa, et voi estää sitä.
  Svetlana laulaa:
  - Elämä ei ole hunajaa,
  Hyppää siis pyöreään tanssiin!
  Toteutukoon unelmasi -
  Kauneus tekee miehestä orjan!
  Ja paljasjalkaisen tytön liike muuttuu yhä raivokkaammaksi.
  Olegin hyökkäys kiihtyy. Poika lyö natseja.
  Hänen paljaat jalkansa heittelevät teräviä neuloja - repivät tankkeja ja lentokoneita.
  Nuori soturi huutaa:
  - Hullu valtakunta repii kaikki osiin!
  Ja taas poika on liikkeellä.
  Margarita on villi tyttö toiminnassaan. Ja puidaan vihollisia.
  Joten hän laukaisi herneen, jossa oli räjähteitä paljaalla jalallaan. Se räjähtää ja räjäyttää välittömästi sata natsia ja kymmenen tankkia.
  Tyttö huutaa:
  - Voitto tulee silti meille!
  Ja hän ajaa myllyä miekoilla - tankin tynnyrit lentävät eri suuntiin.
  Natasha nopeutti liikkeitään. Tyttö katkaisee ruskeat soturit. Ja samaan aikaan hän huutaa:
  - Voitto odottaa Venäjän imperiumia.
  Ja tuhotaan natsit kiihdytettyyn tahtiin.
  Natasha on terminaattorityttö.
  Hän ei ajattele pysähtyvänsä ja hidastaa vauhtiaan, ja tankit ja lentokoneet ammutaan alas.
  Zoya on hyökkäämässä. Hänen miekkansa näyttävät leikkaavan lihaa ja metallisalaattia. Tyttö huutaa keuhkoihinsa:
  - Pelastuksemme on voimassa!
  Ja paljaat varpaat heittävät myös sellaisia neuloja.
  Ja paljon ihmisiä, joilla on kurkku lävistettynä, ruumiiden kasaa, sekä rikkinäisiä tankkeja ja pudonneita lentokoneita.
  Augustine on hullu tyttö. Ja se tuhoaa kaikki ikään kuin se olisi hyperplasmasta tehty robotti.
  Se on jo tuhonnut yli sata natsia. Mutta kaikki kiihtyy. Ja soturi myös karjuu.
  - Olen niin voittamaton! Maailman siistein asia!
  Ja taas kaunotar hyökkää.
  Ja hänen paljaista varpaistaan lentää herne. Ja kolmesataa natsia ja tusina tankkia repeytyi voimakas räjähdys.
  Augustine lauloi:
  - Et uskalla valloittaa maatamme!
  Svetlana on myös hyökkäyksessä. Eikä se anna sinulle hengähdystaukoa. Villi terminaattorityttö.
  Ja hän kaataa viholliset ja tuhoaa natsit. Ja joukko ruskeita hävittäjiä oli jo pudonnut ojaan ja teitä pitkin.
  Kuusi villisti. Se oli villi taistelu.
  Oleg Rybachenko on palannut peliin. Ja hän etenee heiluttaen molempia miekkoja. Ja terminaattoripoika johtaa myllyä. Tapetut natsit kaatuvat.
  Ruumiiden massa. Kokonaiset vuoret verisiä ruumiita.
  Poikakirjailija muistaa villin strategian. Siellä myös hevoset ja ihmiset sekoittuvat.
  Oleg Rybachenko vinkuu:
  - Voi mielestäsi!
  Ja rahaa tulee tonnia!
  Ja Terminator Boy uudessa osassa. Ja hänen paljaat jalkansa ottavat jotain ja heittävät sen.
  Poikanero karjui:
  - Mestariluokka ja Adidas!
  Siitä tuli todella siisti esitys. Ja kuinka monta natsea tapettiin? Ja he tappoivat eniten ruskeita taistelijoita.
  Margarita on myös taistelussa. Tuhoaa kaneli- ja teräsarmeijat ja karjuu:
  - Suuri shokkirykmentti! Me ajamme kaikki arkkuun!
  Ja hänen miekkansa leikkaavat natseja. Ruskeiden hävittäjien massa on jo romahtanut.
  Tyttö murisi:
  - Olen jopa viileämpi kuin pantteri! Todista, että olet paras!
  Ja herne, jossa on voimakas räjähde, lentää ulos tytön paljaasta kantapäästä.
  Ja hän iskee vihollisen.
  Ja hän ottaa ja tuhoaa joitain vihollisia, tankkeja ja jopa lentokoneita.
  Ja Natasha on auktoriteetti. Ja hän lyö vastustajiaan, eikä hän petä ketään.
  Kuinka monta natsia olet jo tappanut?
  Ja hänen hampaansa ovat niin terävät. Ja silmät ovat niin safiiriset. Tämä tyttö on pääteloittaja. Vaikka kaikki hänen kumppaninsa ovat teloittajia!
  Natasha huutaa:
  - Olen vihainen! Sinulle tulee sakko!
  Ja taas tyttö tappaa paljon natseja miekoilla.
  Zoya on liikkeellä ja on kaattanut monia ruskeita sotureita.
  Ja paljaat jalat heittelevät neuloja. Jokainen neula tappaa useita natseja. Nämä tytöt ovat todella kauniita.
  Augustine etenee ja murskaa vastustajansa. Ja samalla hän ei unohda huutaa:
  - Et voi paeta arkkua!
  Ja tyttö ottaa hampaansa ja paljastaa ne!
  Ja sellainen punapää... Hänen hiuksensa leijuvat tuulessa kuin proletaarinen lippu.
  Ja kaikki kirjaimellisesti kumpuaa vihasta.
  Svetlana on liikkeellä. Täällä leikkasin paljon kalloja ja tankkitorneja. Soturi, joka paljastaa hampaansa.
  Näyttää kieltä. Ja sitten se sylkee ulos putkesta. Sitten hän huutaa:
  - Olette kuolleet!
  Ja taas, tappavat neulat lentävät hänen paljaista jaloistaan osuen jalkaväkiin ja lentokoneisiin.
  Oleg Rybachenko hyppää ja hyppää.
  Paljasjalkainen poika päästää kasan neuloja, kaataa tankit alas ja laulaa:
  - Mennään vaellukselle, avaa ison tilin!
  Nuori soturi on parhaimmillaan.
  Hän on jo muutaman vuoden vanha, mutta näyttää lapselta. Vain erittäin vahva ja lihaksikas.
  Oleg Rybachenko lauloi:
  - Vaikka peli ei noudatakaan sääntöjä, murtaudutaan veljeskunnan läpi!
  Ja taas hänen paljaista jaloistaan lensi tappavia ja iskeviä neuloja.
  Margarita lauloi iloisesti:
  - Mikään ei ole mahdotonta! Uskon, että vapauden aamunkoitto tulee!
  Tyttö heitti jälleen tappavan neulojen sarjan natseja ja heidän tankkejaan ja jatkoi:
  - Pimeys katoaa! Toukokuun ruusut kukkivat!
  Ja heti kun soturi heitti herneen paljain varpaillaan, tuhat natsia lensi välittömästi ilmaan. Kyllä, ruskean helvetin imperiumin armeija sulaa silmiemme edessä.
  Natasha taistelussa. Hyppää kuin kobra. Räjäyttää vihollisia. Ja niin monet natsit kuolevat ja lentokoneet syöksyvät maahan.
  Tyttö käytti niitä miekkojen, hiilenjyvien ja keihäiden kanssa. Ja neuloja.
  Samalla hän huutaa:
  - Uskon, että voitto tulee!
  Ja venäläisten kunnia löytää!
  Paljaat varpaat heittävät uusia neuloja lävistäen vastustajia.
  Zoya on villissä liikkeessä. Etenee natseja vastaan. Pilko ne pieniksi paloiksi.
  Soturi heittelee neuloja paljain sormin. Iskee vastustajien läpi ja sitten karjuu:
  - Täydellinen voittomme on lähellä!
  Ja hän pyörittää villiä myllyä miekoineen, lakaisemalla pois tankkeja. Tämä on todella tyttö kuin tyttö!
  Mutta Augustinuksen kobra lähti hyökkäykseen. Tämä nainen on painajainen kaikille.
  Ja jos se syttyy, se tarkoittaa, että se käynnistyy.
  Sen jälkeen punapää ottaa sen ja laulaa:
  - Avaan kaikki kallot! Olen suuri unelma!
  Ja nyt hänen miekkansa ovat toiminnassa ja leikkaavat lihaa ja metallia.
  Svetlana lähtee myös hyökkäykseen. Tällä tytöllä ei ole esteitä. Heti kun se on pilkottu, joukko ruumiita roskaantuu, ja lentokoneet ja tankit makaavat ympärillä.
  Blondi terminaattori karjuu:
  - Kuinka hyvää siitä tuleekaan! Kuinka hyvää siitä tulee - tiedän sen!
  Ja sitten tappajaherne lentää hänestä.
  Oleg katkaisee jälleen sata natsia, jotka pyyhkäisevät kuin meteori. Ja hän ottaa pommin ja heittää sen.
  Se on kooltaan pieni, mutta tappava...
  Kuinka se revitään pieniksi paloiksi.
  Terminaattoripoika huusi:
  - Pelottavien koneiden myrskyinen nuoruus!
  Margarita tekee tämän uudelleen taistelussa.
  Ja katkaisee paljon ruskeita taistelijoita. Ja leikkaa suuria raivauksia.
  Tyttö huutaa:
  - Lambada on meidän tanssimme hiekalla!
  Ja se iskee uudella voimalla.
  Natasha on vielä raivoisempi hyökkäyksessä. Näin hän lyö natseja. Heidän ei ole kovin helppoa vastustaa sellaisia tyttöjä.
  Natasha otti sen ja lauloi:
  - Paikalla juokseminen on yleistä sovintoa!
  Ja soturi päästi valloilleen tällaisen iskujen sarjan vastustajiinsa.
  Ja hän heittää kiekkoja paljain jaloin.
  Täällä pyöritin myllyä. Ruskeiden armeijapäiden massa vierii pois ja panssarivaunut paloivat.
  Hän on taisteleva kaunotar. Voita itseäsi sellaisella keltaisella armadalla.
  Zoya on liikkeellä ja murskaa kaikki. Ja hänen miekkansa ovat kuin kuoleman sakset.
  Tyttö on vain ihana. Ja hänen paljaat jalkansa heittävät erittäin myrkyllisiä neuloja.
  Lyö vastustajia. He lävistävät kurkkunsa ja tekevät arkkuja, saavat tankit ja lentokoneet räjähtämään.
  Zoya otti sen ja huusi:
  - Jos hanasta ei tule vettä...
  Natasha huusi iloisesti:
  - Joten se on sinun syytäsi!
  Ja paljain varpaillaan hän heittää jotain, mikä tappaa perusteellisesti. Tämä on todella tyttöjen tyttö.
  Ja hänen paljaista jaloistaan lensi terä. Ja se osuu moniin hävittäjiin ja katkaisee tornit tankeista.
  Augustine liikkeellä. Nopea ja ainutlaatuinen kauneudeltaan.
  Kuinka vaaleat hiukset hänellä on. Ne leijuvat kuin proletaarinen lippu. Tämä tyttö on todellinen viksu.
  Ja hän katkaisee vastustajansa - ikään kuin hän olisi syntynyt miekat käsissään.
  Punapää, saatanan peto!
  Augustine otti sen ja sihisi:
  - Siitä tulee härän pää - taistelijat eivät menetä järkiään!
  Ja niin hän murskasi jälleen paljon taistelijoita.
  Oleg Rybachenko mutisi:
  - Juuri mitä tarvitset! Mikä tyttö!
  Margarita, joka heitti tikaria paljain jaloin ja katkaisi tankin tornin, vahvisti:
  - Iso ja siisti tyttö!
  Augustine suostui tähän:
  - Olen soturi, joka puree kenet tahansa kuoliaaksi!
  Ja taas paljain varpaillaan hän laukaisee murhanhimoisen esineen.
  Svetlana ei ole huonompi kuin vastustajansa taistelussa. Ei tyttö, mutta päätyäkseen sellaiseen noidaan liekkeihin.
  Ja huutaa:
  - Mikä sininen taivas!
  Augustine päästi terän irti paljaalla jalallaan ja katkaisi tankin tornin, vahvisti:
  - Emme ole ryöstöjen kannattajia!
  Svetlana pilkkoi vihollisia ja ampui alas lentokoneita:
  -Et tarvitse veistä tappaaksesi typeryksen...
  Zoya vinkaisi ja heitti neuloja paljain, ruskettuin jalkoineen:
  - Valehtelet hänelle kuin hullu!
  Natasha pilkkoo natseja, lisäsi:
  - Ja tee se hänen kanssaan penniäkään!
  Ja soturit ottavat sen ja hyppäävät. Ne ovat niin verisiä ja viileitä. Yleensä niissä on paljon jännitystä.
  Oleg Rybachenko näyttää erittäin tyylikkäältä taistelussa.
  Margarita lauloi:
  - Isku on voimakas, mutta kaveri on kiinnostunut...
  Poikanero laukaisi jalkallaan jotain helikopterin potkurin kaltaista. Leikkasin natseilta ja tankeilta parisataa päätä ja vinkuin:
  - Tosi urheilullinen!
  Ja molemmat - poika ja tyttö - täysin harjakattoina.
  Oleg, katkaisi ruskeat sotilaat, gurguteli:
  - Ja meille tulee suuri voitto!
  Margarita sihisi vastauksena:
  - Tapamme kaikki - paljain jaloin!
  Tyttö on todella aktiivinen terminaattori.
  Natasha lauloi hyökkäyksessä:
  - Pyhässä sodassa!
  Ja soturi laukaisi terävän bumerangilevyn. Hän lensi kaaressa ja kaatoi paljon natseja ja panssaritorneja.
  Zoya lisäsi ja jatkoi tuhoamista:
  - Se on meidän voittomme!
  Ja uudet neulat lensivät hänen paljaista jaloistaan. Ja he osuivat moniin hävittäjiin ja lentokoneisiin.
  Blondi tyttö sanoi:
  - Mattellaan vihollinen!
  Ja hän näytti kieltään.
  Augustine heilutti jalkojaan ja heitti teräväreunaisia hakaristeja, kurkuteli:
  - Keisarillinen lippu eteenpäin!
  Svetlana vahvisti helposti:
  - Kunnia kaatuneille sankareille!
  Ja tytöt huusivat yhteen ääneen murskaten natseja:
  - Kukaan ei estä meitä!
  Ja nyt levyt lentää soturien paljaista jaloista. Lihaa revitään ja tankkitornit puretaan.
  Ja taas huuto:
  - Kukaan ei voita meitä!
  Natasha lensi ilmaan. Hän repi erilleen vastustajansa ja siivekkäät korppikotkat ja julkaisi:
  - Olemme naarassusia, paahtavat vihollista!
  Ja hänen paljaista sormistaan lentää erittäin tappava levy.
  Tyttö jopa vääntyy hurmiossa.
  Ja sitten hän mutisi:
  - Meidän kantapäämme rakastavat tulta!
  Kyllä tytöt ovat todella seksikkäitä.
  Oleg Rybachenko guruteli:
  - Voi, se on aikaista, turvallisuus antaa sen!
  Ja hän vilkutti sotureita. He nauravat ja paljastavat hampaansa vastauksena.
  Natasha pilkkoi natsit ja huusi:
  - Maailmassamme ei ole iloa ilman taistelua!
  Poika vastusti:
  - Joskus edes tappelu ei ole hauskaa!
  Natasha suostui:
  - Jos sinulla ei ole voimaa, niin kyllä...
  Mutta me soturit olemme aina terveitä!
  Tyttö heitti vihollista neuloilla paljain varpaillaan, räjäytti massa tankkeja ja lauloi:
  - Sotilas on aina terve
  Ja valmiina saavutukseen!
  Sen jälkeen Natasha löi jälleen vihollisia tuhoten tankkien tornit.
  Zoya on erittäin nopea varastaja. Hän laukaisi kokonaisen tynnyrin natseja vastaan. Ja repi pari tuhatta yhdellä räjähdyksellä.
  Sitten hän huusi:
  - Älä lopeta, kantapäämme kimaltelevat!
  Ja tyttö on taisteluasuissa!
  Augustinus ei myöskään ole heikko taistelussa. Näin hän lyö natseja. Ihan kuin se olisi lyöty ketjuista.
  Ja pilkkomalla vastustajia hän laulaa:
  - Varo, että siitä tulee hyvä,
  Syksyllä tulee piirakkaa!
  Punatukkainen paholainen todella kyntäi taistelussa kuin laatikon jätkä.
  Mutta kuinka Svetlana taistelee. Ja natsit saavat sen häneltä.
  Ja jos hän lyö, hän lyö.
  Siitä lentää verisiä roiskeita.
  Svetlana huomautti ankarasti, kun metalliroiskeet lensivät hänen paljaista jaloistaan sulattaen tankkien kalloja ja torneja:
  - Kunnia Venäjälle, paljon kunniaa!
  Tankit ryntäävät eteenpäin...
  Divisioonat punaisissa paidoissa -
  Terveisiä Venäjän kansalle!
  Joten tytöt ottivat natseja vastaan. Joten ne leikataan ja murskataan. Ei sotureita, vaan todella panttereita, jotka ovat irtautuneet kahleistaan.
  Oleg on taistelussa ja hyökkää natseja vastaan. Hän lyö heitä armottomasti, leikkaa tankkien läpi ja huutaa:
  - Olemme kuin härät!
  Margarita, murskaamalla ruskean armeijan ja leikkaaen tankkien läpi, otti:
  - Olemme kuin härät!
  Natasha otti sen ja ulvoi, katkaisi ruskeat sotilaat panssarivaunuineen:
  - Et voi valehdella!
  Zoya repi natsit osiin ja vinkaisi:
  - Ei, ei käsin!
  Ja hän myös ottaa ja vapauttaa tähden paljain jaloin ja lopettaa monet fasistit.
  Natasha otti sen ja huusi:
  - TVmme on tulessa!
  Ja tappava nippu neuloja lentää hänen paljaalta jalaltaan.
  Zoya, joka myös tuhosi natseja ja heidän tankkejaan, vinkaisi:
  - Ystävyytemme on monoliittista!
  Ja taas se heitetään niin kovaa, että ympyrät hämärtyvät kaikkiin suuntiin. Tämä tyttö on puhdasta vastustajien tuhoa.
  Tyttö, paljain varpaineen, ottaa ja laukaisee kolme bumerangia. Ja tämä aiheutti vielä enemmän ruumiita.
  Sen jälkeen kaunotar julkaisee:
  - Emme anna armoa viholliselle! Tulee ruumis!
  Ja taas murhaaja lentää paljaalta kantapäältä.
  Augustine totesi myös melko loogisesti:
  - Ei vain yksi ruumis, vaan monta!
  Sen jälkeen tyttö otti sen ja käveli paljain jaloin veristen lätäköiden läpi. Ja hän tappoi paljon natseja.
  Ja kuinka se huutaa:
  - Murhien joukko!
  Ja sitten hän lyö Hitlerin kenraalia päällään. Hän murtaa kallonsa ja antaa hänelle:
  - Banzai! Sinä pääset taivaaseen!
  Svetlana on erittäin raivoissaan hyökkäyksessä, varsinkin tankkien kaataminen, vinkua:
  - Sinulle ei tule armoa!
  Ja tusina neulaa lentää hänen paljaista sormistaan. Kun hän tunkeutuu kaikkien läpi, koneet romahtavat. Ja soturi todella yrittää murskata ja tappaa.
  Oleg Rybachenko vinkuu:
  - Hieno vasara!
  Ja poika heittää myös paljaalla jalallaan niin siistin tähden hakaristin muodossa. Monimutkainen hybridi.
  Ja natsien massa romahti.
  Oleg karjui:
  - Banzai!
  Ja poika on jälleen villiin hyökkäykseen. Ei, hänessä vain kiehuu voima, ja tulivuoret jylisevät!
  Margarita liikkeellä. Hän repii kaikkien vatsat auki.
  Tyttö heittää jalkallaan ulos viisikymmentä neulaa kerralla. Ja paljon erilaisia vihollisia tapettiin, panssarivaunuja ja lentokoneita tyrmättiin.
  Margarita lauloi iloisesti:
  - Yksi kaksi! Suru ei ole ongelma!
  Sinun ei pitäisi koskaan lannistua!
  Pidä nenä ja häntä korkealla.
  Tiedä, että todellinen ystävä on aina kanssasi!
  Tämä on niin aggressiivinen yritys. Tyttö hakkaa ja huutaa:
  - Lohikäärmepresidentistä tulee ruumis!
  Natasha on vain eräänlainen terminaattori taistelussa. Ja hän karjui:
  - Banzai! Hanki se nopeasti!
  Ja kranaatti lensi hänen paljaalta jalaltaan. Ja se osuu natseihin kuin nauloihin. Ja se tuhoaa joukon mastodoneja ja siivekkäitä helvetin koneita.
  Mikä soturi! Kaikille sotureille - soturi!
  Zoya on myös hyökkäyksessä. Sellainen raivoisa narttu.
  Ja hän otti sen ja kurkisti:
  - Isämme on itse Valkoinen Jumala!
  Ja hän lyö natseja kolminkertaisella myllyllä!
  Ja Augustine karjui takaisin:
  - Ja minun Jumalani on musta!
  Itse asiassa punapää on petoksen ja ilkeyden ruumiillistuma. Vihollisille tietysti. Ja ystävilleen hän on rakas.
  Ja kuinka hän ottaa sen ja heittää sen paljain varpaillaan. Ja siellä oli paljon ruskean imperiumin sotureita, samoin kuin heidän tankkejaan ja lentokoneitaan.
  Punapää huusi:
  - Venäjä ja musta jumala ovat takanamme!
  Soturi, jolla on erittäin suuri taistelupotentiaali. Ei, on parempi olla puuttumatta johonkin näistä. Kuten panssarivaunujen tornit, fasististen lentokoneiden siivet revitään irti.
  Augustine sihisi:
  - Jauhamme kaikki petturit jauheeksi!
  Ja vilkuttaa kumppaneilleen. Kyllä, tämä tulinen tyttö ei todellakaan voi antaa rauhan. Paitsi kuoleman rauha!
  Svetlana murskasi vihollisiaan ja sanoi:
  - Tapamme sinut jonolla!
  Augustine vahvisti:
  - Tapamme kaikki!
  Ja hänen paljaista jaloistaan lentää taas täydellisen tuhon lahja! Ja niin monet tankit ja lentokoneet räjähtivät pieniksi lastuiksi kerralla.
  Oleg lauloi vastauksena:
  - Siitä tulee täydellinen banzai!
  Augustine repii natseja paljain käsin, pilkkoi niitä miekoilla ja heitti neuloja paljain varpaillaan tuhoten tankkeja ja lentokoneita kerralla, sanoi:
  - Lyhyesti! Lyhyesti!
  Natasha, joka tuhosi ruskeat soturit, huusi:
  - Lyhyesti sanottuna - banzai!
  Ja kaadetaan vastustajasi hurjalla raivolla.
  Oleg Rybachenko erotti vastustajansa ja sanoi:
  - Tämä gambit ei ole kiinalainen,
  Ja usko minua, debyytti on thaimaalainen!
  Ja taas pojan paljaista jaloista lensi terävä, metallia leikkaava kiekko. Hän leikkasi pois sekä tankkien tornit että lentokoneiden pyrstöt.
  Margarita, joka kaatoi ruskean valtakunnan sotureita ja panssarivaunuja, lauloi:
  - Ja kenet löydämme taistelusta?
  Ja kenet löydämme taistelusta...
  Emme vitsaile sen kanssa -
  Revimme sinut osiin!
  Revimme sinut osiin!
  He työskentelivät hyvin natsien kanssa silloin... Ja Neuvosto-Venäjä voitti ruskean imperiumin Moskovan myrskyn aikana.
  Sota ei ollut vielä ohi, mutta Neuvostoliitolla oli jo mahdollisuus voittaa itse natsit. Joten kuuden piti jälleen keskeyttää super ja siisti tehtävänsä.
  
  
  
  ALASKAlle JA Venäjälle
  Puolan ja Liettuan liityttyä Venäjään vuonna 1510 seurasi rauhankausi. Mutta vuonna 1515 Venäjän armeija aloitti kampanjan Liivinmaata vastaan liittääkseen ritarikunnan maat ja vahvistaakseen sitä lopulta Baltian maissa.
  Oleg Rybachenko ja Margarita Magnitnaja osallistuivat Riian myrskyyn.
  Venäjällä oli valtava armeija, jossa oli paljon aseita. Ja hän suoritti kaupungin intensiivistä pommitusta. Poika ja tyttö, odottamatta pommitusten loppua, ryntäsivät hyökkäämään.
  Oleg Rybachenko viilteli miekoillaan, katkaisi raivauksen liivilaisten riveissä ja karjui:
  - Kunnia tsarismille!
  Tämän jälkeen poika heitti tappavan sahanpurukranaatin paljain varpaillaan. Ja kuinka hän repi vastustajansa osiin.
  Margarita heitti myös murhanhimoisen tuholahjan paljaalla jalallaan ja repi ritarit erilleen. Sitten hän huusi:
  - Kunnia kommunismille ja tsarismin aikakaudelle!
  Kuolemattomat lapset, jotka eläessään monta vuotta, näyttivät edelleen kahdentoista itsepäiseltä ja taistelivat raivoissaan. Ja he pilkkoivat liivilaisia kuin kaalia kirveillä.
  Mutta sitten Venäjän armeija tykeillä osoittautui paljon vahvemmiksi ja valloitti nopeasti Riian.
  Natasha tuskin ehti rynnätä taisteluun; heti kun hän päästi salaman helakanpunaisista nänneistään, Riian Liivin varuskunta antautui. Punatukkainen narttu Augustine ehti hädin tuskin heittää kuoleman lahjaa paljain varpaillaan, ja liivilaiset olivat jo roikkuneet.
  Vasili Kolmannen Venäjällä on maita lähes Uralille ja koko Volgan alueelle sekä Liettualle ja Puolalle. Siellä on paljon väestöä ja aluetta. Livonia ei siis ole heidän kilpailijansa.
  Paitsi, että hänellä on peräti sataviisikymmentä linnoitusta. Ja kaiken vangitseminen vie aikaa.
  Dorpat ja Narva valloitettiin ilman uhreja. Vain Revelin hyökkäyksen aikana kuusi auttoi venäläisiä joukkoja.
  Ja sitten, kuten aina, kuusi soturia viilteli miekoilla, heittivät tappavia kuolemanlahjoja paljain jaloin, ja tytöt lähettivät salamoita helakanpunaisista nänneistä.
  Monet Liivinmaan kaupungit antautuivat ilman taistelua. Oli sellaista polttovastarintaa.
  Oleg Rybachenko huomautti Margaritalle, kun he juoksivat tämän maan poikki:
  - Voitoistamme on tulossa yksitoikkoisia.
  Tyttö vastasi nauraen:
  - Kyllä, pilkko se ja tuhoa se! Se on todella ärsyttävää!
  Oleg Rybachenko sanoi unenomaisesti:
  - Kunpa pääsisimme avaruuteen!
  Ja hän viilteli myllyä miekoillaan leikkaaen kolme ritaria kerralla. Oli selvää, että täällä käytiin sotaa niin, että venäläiset pärjäsivät melko hyvin ilman heitä. Tsaari-imperiumi ohitti vaarallisen pisteen ja sai suurta voimaa. Ja venäläiset yhdessä puolalaisten kanssa edustivat kollektiivisesti sellaista valtaa, ettei heitä voitu niin helposti voittaa. Lisäksi Eurooppa on edelleen pirstoutunut, ja vain Espanjalla ja Portugalilla on vakavia siirtomaita.
  Oleg Rybachenko pilkkoutui nopeaan tahtiin. Venäjä valloitti Liivinmaan kuudessa kuukaudessa ja tuli taas tauko.
  Kuolemattomat lapset siirtyivät toiseen tehtävään.
  Siinä Alaskan myyntiä ei tapahtunut. Tässä oli tietysti logiikka. Tsaari Aleksanteri II katsoessaan kuinka paljon maata he halusivat myydä, vihelsi:
  - Kyllä, nämä ovat peräti viisi maata, kuten Puola! Onko se liian lihava?
  Ja hän sanoi, ettei hän antaisi niin suurta palaa pennistäkään! Ja hän suojelee häntä!
  Kuinka järkevää tämä on... Oleg Rybachenko ja Margarita Korshunova osallistuivat venäläisen linnoituksen rakentamiseen Etelä-Alaskassa. Ja sitten taistelussa.
   Tietenkin Oleg Rybachenko, venäläisten jumalien uskollisena palvelijana, lähetettiin tähän Venäjän alueella sijaitsevaan linnoitukseen, ja hänen mukanaan oli paljasjalkainen tyttö Margarita. Poika oli hänen kanssaan ja joutui osallistumaan taisteluihin Venäjän alueen säilyttämiseksi.
  Paljasjalkainen poika ja shortsit hyökkäsivät yhdessä tytön kanssa brittiläisen patterin kimppuun, joka sijaitsi hallitsevalla korkeudella linnoituksen yläpuolella. Olegilla oli jo huomattava kokemus kaikkivaltioiden venäläisten jumalien erilaisten tehtävien suorittamisesta eri universumeissa. Kyllä, tällainen on tämän poikaneron kohtalo. Aikuisena kirjailijana hän halusi tulla kuolemattomaksi.
  Ja venäläiset demiurgijumalat tekivät hänestä kuolemattoman, mutta tekivät hänestä terminaattoripojan, joka palvelee heitä ja Äiti-Venäjän ihmisiä. Tämä sopii pojalle ikuisesti.
  Hän peittää yhden englantilaisen vartijan suun ja leikkaa hänen kurkkunsa. Tämä ei ole ensimmäinen eikä ensimmäinen kerta, kun hän tekee jotain tällaista. Lapsensa ruumiin ansiosta ikuinen poika koki tämän kaiken alusta alkaen pelinä, eikä siksi kokenut katumusta tai epämukavuutta sielussaan.
  Hänelle siitä tuli jotenkin niin luonnollista, että poika oli vain iloinen seuraavasta menestyksestään.
  Aivan kuten terminaattorityttö Margarita.
  Joten hän yksinkertaisesti repäisi toisen vartijan pään. Osaa englantiamme: Alaska oli ja tulee olemaan venäläinen!
  Oleg Rybachenko - tämä IVY:n loistava ja tuottelias kirjailija on pitkään ollut raivoissaan siitä, että Alaska myytiin penneillä! Mutta tsaari Aleksanteri II tässä universumissa ei ole sellainen! Ei, tämä hallitsija ei anna tuumaakaan Venäjän maata!
  Kunnia Venäjälle ja Venäjän tsaarille!
  Terminaattoripoika löi toista englantilaista selkään paljaalla kantapäällään. Mursi niskansa. Sitten hän lauloi:
  - Alaska on meidän ikuisesti,
  Siellä missä Venäjän lippu on, aurinko paistaa!
  Toteuta suuri unelma
  Ja tyttöjen äänet ovat erittäin selkeät!
  Kyllä, olisi hienoa, jos legendaariset neljä noitatyttöä, kauniita kuin tähdet, voisivat nyt auttaa. Niistä olisi suuri apu. Mutta okei, taistele toistaiseksi yksin.
  Täällä sytytät savuttoman jauheen ja nitroglyseriinin tuleen. Nyt koko englantilainen akku lentää ilmaan.
  Oleg Rybachenko lauloi:
  - Ei ole kauniimpaa isänmaata-Venäjää,
  Taistele hänen puolestaan äläkä pelkää...
  Maailmankaikkeudessa ei ole onnellisempaa maata,
  Koko universumi on valon soihtu, Rus'!
  Akku räjähtää: kuin jättimäisen tulivuoren purkaus. Useita satoja brittejä heitettiin ylös kerralla ja revittiin pieniksi paloiksi.
  Sen jälkeen poika, heilutellen kahta sapelia, alkoi pilkkoa brittejä. Samaan aikaan nuori terminaattoripoika huutaa englanniksi.
  - Skotit ovat nousseet! He haluavat repiä kuningattaren osiin!
  Tästä se alkoi... Oli ammunta etnisten englantilaisten ja skottien välillä. Kyllä, niin villi ja raju ammuskelu.
  Ja niin myös pilkkominen. Skotit ja englantilaiset taistelivat keskenään.
  Useat tuhannet linnoitusta piirittävät sotilaat taistelivat nyt suurimmalla kiihkolla.
  Oleg Rybachenko huusi:
  - He leikkaavat ja tappavat! Ammu ne!
  Margarita Korshunova huusi myös:
  - Meidät tapetaan ja teurastetaan! Ammu muita!
  Taistelu jatkui valtavassa mittakaavassa. Sillä välin Oleg, jolla oli lapsellista voimaa, nappasi useita tynnyriä nitroglyseriiniä veneeseen ja lähetti sen hiljaa kohti suurinta englantilaista taistelulaivaa.
  Terminaattoripoika huusi:
  - Venäjälle tuhon lahja!
  Ja hän työnsi veneen pois paljain, lapsellisin jaloin, ja se kiihtyi ja törmäsi taistelulaivan kylkeen. Laivalla olleet britit ampuivat aseitaan kaoottisesti ja turhaan.
  Ja tässä on tulos, kuten rampaus. Ja useita tynnyriä nitroglyseriiniä räjähtää. Lisäksi kuolematon poika tähtäsi heitä niin tarkasti, että se räjähti täysin.
  Ja sellainen tuho seurasi. Ja taistelulaiva otti sen ja alkoi uppoa ilman ongelmia.
  Ja laivalla olleet britit olivat hukkumassa. Sillä välin poika on jo risteilijällä. Hän pilkkoo merimiehet sapelilla, ja he itse, lyömällä paljain jaloin, juoksevat valvomoon.
  Terminaattoripoika karkaa merimiehiltä ja vinkkaa:
  - Kunnia kauniille maallemme!
  Ihana Venäjä viisaan tsaarin alaisuudessa!
  En luovuta Alaskaa vihollistellesi!
  Boor revitään palasiksi raivosta!
  Ja niin poika heitti kranaatin paljain jaloin ja repi britit osiin.
  Sitten hän murtautui ruoriin ja käännetään risteilijä. Ja kaksi suurta englantilaista laivaa törmäsi. Ja heidän panssarinsa räjähtää. Ja anna itsesi vajota ja palaa samaan aikaan.
  Oleg Rybachenko lauloi:
  - Kunnia Venäjälle, kunnia!
  Risteilijä ryntää eteenpäin....
  Tsaari Aleksanteri Suuri,
  Avaa tilin voittoille!
  Tämän jälkeen terminaattoripoika lensi yhdellä hyppyllä toiselle risteilijälle. Ja hän alkoi myös pilkkoa merimiehiä siinä. Ja murtautua ruoriin.
  Ja sitten vain käännä kaikki ympäri ja törmää laivat.
  Terminaattoripoika jopa lauloi:
  - Musta vyö,
  Olen hyvin rauhallinen...
  Musta vyö -
  Ei kukaan ole saari!
  Musta vyö,
  Salamapurkaus -
  Kaikki englantilaiset ovat kuolleet!
  Ja Oleg Rybachenko työntää laivat taas yhteen. Tämä poika on todellakin maailman siistein kaveri!
  Ja hänen kanssaan Margarita Korshunova tekee saman. Myös törmäävät laivat.
  Ja taas hyppy ja toiselle risteilijälle. Kyllä, merten emäntä keksi huonon idean - taistella Venäjän kanssa. Varsinkin kun niin kova ja epätoivoinen poika taistelee.
  Oleg Rybachenko pilkkoi sitten paljon brittejä ja käänsi aluksensa ympäri. Tarkemmin sanottuna brittien vangittu mastodoni. Ja hän siirsi sen hyökkäämään toiseen risteilijään. Ja villillä pauhuilla hän löi vihollisen.
  Oli kuin kaksi hirviötä olisi tullut yhteen ja kohtaamaan villin asun. Ja he leikkaavat toistensa nenää. Sitten he kauhosivat merivettä ja alkoivat hukkua ilman mitään mahdollisuutta.
  Oleg Rybachenko huusi:
  - Kunnia Aleksanteri Toiselle! Suurimmille kuninkaille!
  Ja taas, paljain varpaillaan, hän heitti pommin räjähteillä. Ja koko fregatti, saatuaan reiän, uppoaa.
  Kyllä, britit eivät tietenkään odottaneet tätä. Luulivatko he joutuvansa niin villiin seikkailuun?
  Oleg Rybachenko karjui:
  - Kunnia tsaarien suurelle Venäjälle!
  Margarita vahvisti:
  - Kunnia tsaari-Venäjän sankareille!
  Ja taas poika ottaa ja tarttuu seuraavan risteilijän ruoriin. Ja paljaiden, lapsellisten jalkojen avulla hän kääntää hänet ympäri ja rampaa vihollisen. Kaksi laivaa hajoavat yhdessä ja hukkuvat mereen!
  Terminaattoripoika huutaa:
  - Pyhän isänmaan kunniaksi!
  Ja taas on pitkä hyppy. Ja lentää aaltojen yli. Tämän jälkeen poika leikkaa jälleen sapeliillaan murtautuen ruoriin. Hän on erittäin taisteleva ja aggressiivinen terminaattoripoika.
  Hän murskaa englantilaiset merimiehet ja laulaa:
  - Kimaltelee kuin säteilevä tähti,
  Toivottoman pimeyden pimeyden läpi...
  Suuri kuninkaamme Aleksanteri,
  Ei tunne kipua eikä pelkoa!
  
  Viholliset vetäytyvät edessäsi,
  Ihmisjoukko iloitsee...
  Venäjä hyväksyy sinut -
  Vahva käsi hallitsee!
  Ja Oleg Rybachenko katkaisi paljon enemmän brittejä ja työnsi jälleen laivoja suoraan.
  Tämä on todella terminaattoripoika. Hän näyttää noin 12-vuotiaalta, vain puolitoista metriä pitkä, vaikka hänen lihaksensa ovat valettua terästä ja hänen kohokuvionsa on kuin suklaapatukkaa.
  Ja jos sellainen kaveri iskee, se ei ole ollenkaan hunajaa.
  Mutta taas poika hyppää risteilijältä toiselle. Ja taas, ilman pitkiä puheita, hän työntää heidät yhteen.
  Ja huutaa itselleen:
  - Romanov Rusille!
  Poikakirjoittaja on todellakin hukassa. Hän näyttää kaikille korkeimman luokkansa. Ja hän pilkkoo ja tuhoaa kaikki, kuin jättiläinen mailalla.
  Tässä taas hyppy, tällä kertaa armadillolle.
  Poikien sapelit toimivat taas. He yrittävät ampua häntä, mutta luodit eivät osu kuolemattomaan poikaan, ja jos osuvat, ne pomppaavat pois.
  On hyvä olla ikuinen lapsi, et ole vain nuori, mutta he eivät voi tappaa sinua. Puitet siis Britanniaa.
  Ota sinä ruori. Ja nyt olet jo pyörittelemässä sitä ja nyt kaksi kokonaista taistelulaivaa on kohtaamassa ja kaatumassa. Ja ne rikkovat metallin niin, että jopa kipinät lentävät kaikkiin suuntiin.
  Oleg Rybachenko huutaa:
  - Venäjälle, joka katkaisee kaikkien sarvet!
  Ja paljaalla, poikamaisella kantapäällään hän heittää tappavan kuolemanlahjan. Brittien massa repeytyy ja seuraava fregatti putoaa.
  No, neljä risteilijää on vielä jäljellä. On selvää, että britit eivät lähetä koko laivastoa Alaskan rannoille.
  Täällä Oleg Rybachenko ottaa seuraavan ruorin. Ja kaikin voimin hän pyörittää sitä vihollista kohti. Ja niin molemmat risteilijät kohtaavat ja törmäävät.
  Kuuluu metallin hionta ja räjähdys. Ja molemmat alukset alkavat uppoaa suurella innolla.
  Oleg Rybachenko lauloi:
  - "Beer-Water" -myymälässä,
  Onnellinen mies valehteli...
  Hän tuli ihmisistä,
  Ja hän meni ulos ja putosi lumeen!
  Nyt sinun on tuhottava viimeiset risteilijät ja otettava vastaan pienempiä aluksia.
  Sitten maassa olevat britit antautuvat laivaston kuoleman jälkeen voittajan armoille.
  Ja tämä on sellainen opetus Britannialle, että he eivät koskaan unohda sitä. Ja he muistavat myös Krimin, jonne he menivät Suuren Isän Nikolai Ensimmäisen hallituskauden aikana. Nikolai Palych ei kuitenkaan jäänyt historiaan niin suureksi, mutta osoittautui häviäjäksi. Mutta hänen pojanpoikansa täytyy nyt näyttää venäläisten aseiden loisto.
  Ja Oleg Rybachenko, erittäin siisti ja päättäväinen terminaattoripoika, auttaa häntä tässä.
  Oleg tarttuu seuraavaan ruoriin ja työntää molemmat brittiristeilijät toisiaan vasten. Ja hän toimii erittäin päättäväisesti ja viileästi.
  Tämän jälkeen kirjailijapoika huudahtaa:
  - Laivat uppoavat pohjaan,
  Ankkureilla, purjeilla...
  Ja sitten ne ovat sinun,
  Kultaiset arkut!
  Kultaiset arkut!
  Ja toinen hyppy, koska neljä taistelulaivaa ja tusina risteilijää tuhoutuvat, on aika tuhota fregatit. Britannia menettää monia laivoja.
  Ja tämän jälkeen hän ymmärtää, mitä tarkoittaa hyökätä Venäjään.
  Terminator Boy lauloi:
  - Meidän ihmeemme ja voittomme puolesta maailmassa!
  Ja hän satuloi seuraavan fregatin ruorin ja ohjasi aluksen ramiin, ja voimakkaalla iskulla se oli kuin räjähdys!
  Ja he ottavat molemmat astiat ja rikkovat ja halkeavat palasiksi. Ja tämä on hienoa ja erittäin siistiä.
  Oleg Rybachenko hyppää uudelleen ja hyppää seuraavaan alukseen. Ja sieltä hän ohjaa prosessia. Ja taas laiva kääntyy ja fregatit törmäävät.
  Jälleen kuuluu särkyneen metallin jauhavaa ääntä, voimakas räjähdys, ja eloon jääneet merimiehet putoavat veteen.
  Oleg huutaa:
  - Aseidemme menestyksen puolesta!
  Ja taas rohkea poika hyökkää. Uusi fregatti on satuloitunut. Ja lähetti sen hävittäjälle.
  Höyrylaivat törmäävät ja räjähtävät. Metalli rikkoutuu ja tuli nousee. Ja ihmiset palavat elossa.
  Tämä on yleensä ilmeisin painajainen. Ja britit palavat kuin paistavat kebabia.
  Kuolleiden joukossa oli mökkipoika, noin 13-vuotias poika. On tietysti sääli, että hänet tapettiin. Mutta sota on sotaa.
  Terminaattoripoika lauloi:
  - Tulee ruumiita, paljon vuoria! Isä Chernomor on kanssamme!
  Ja poika heitti jälleen kranaatin paljaalla jalallaan, joka upotti toisen laivan.
  Poikanero pää löi brittiamiraalia, kun hänen päänsä halkesi kuin kurpitsan osuma kasaan. Ja hän löi valtavaa mustaa miestä leukaan paljaalla kantapäällään. Ja hän lensi yli ja ampui alas tusinaa merimiestä.
  Ja sen jälkeen poika käänsi fregatin uudelleen ympäri ja löi sillä naapuriaan. Twiittaa aggressiivisesti:
  - Olen loistava tähti!
  Ja taas terminaattoripoika hyökkää. Murskaava ja nopea. Siinä kuplii kokonainen tulivuori ja valtava voimanpurkaus. Tämä on voittamaton neropoika.
  Ja hän murskaa kaikki ilman armoa. Ja nyt poika-supermies satuloi toisen fregatin. Ja hän tuhoaa vastustajan ilman suurta viivytystä. Tämä poika on suuri tähti.
  Oleg Rybachenko työnsi jälleen kaksi laivaa toisiaan vasten ja huusi keuhkoihinsa:
  - Suuren kommunismin puolesta!
  Yhdysvallat ei ole vielä toipunut sisällissodasta, eikä sillä ole yhteistä rajaa Venäjän kanssa. Joten jos sinun on taisteltava jenkejä vastaan, se tapahtuu myöhemmin.
  Ja Britannialla on Kanadan siirtomaa ja Venäjällä on yhteinen raja sen kanssa. Joten meidän on torjuttava mahtavan Englannin hyökkäys.
  Mutta sitten pari muuta fregattia törmäsi. Pian Britannian laivastosta ei ole enää mitään jäljellä.
  Mutta et todellakaan voi hyökätä Alaskaan maata pitkin. Täällä viestintä venyy myös Britannialle.
  Oleg Rybachenko työntää fregatit jälleen yhteen ja karjuu:
  - Merirosvo ei tarvitse tiedettä,
  Ja on selvää miksi...
  Meillä on jalat ja kädet,
  Ja kädet...
  Mutta me emme tarvitse päätä!
  Ja poika löi englantilaista merimiestä päällään, ja hän lensi ohi ja ampui alas tusinaa sotilasta.
  Oleg on jälleen hyökkäyksessä... Tässä taas fregatit törmäsivät toisiinsa. Ja ne rikkoutuvat, palavat ja hukkuvat.
  Oleg huusi:
  - Venäjän sielulle!
  Ja nyt pojan paljas, pyöreä kantapää löytää jälleen kohteensa. Hän murskaa vastustajan ja karjuu:
  - Pyhän isänmaan puolesta!
  Ja hän lyö vihollista vatsaan polvellaan. He ottivat hänet ja hänen suolensa tulivat ulos hänen suunsa takaa.
  Oleg Rybachenko huusi:
  - Isänmaan suuruuden puolesta!
  Ja hän pyöritti levysoitinta ilmassa repimällä viholliset pieniksi paloiksi paljain jaloin.
  Kyllä, poika tuhoaa räjähdysmäisesti... Hän itse selviytyi helposti vihollistensa kanssa.
  Mutta neljä noitatyttöä ilmestyi. Ja myös kaunottaret paljain jaloin ja bikineissä.
  Ja tuhotaan britit. He hyppäävät ylös, heittävät kranaatteja paljain tyttöjen jaloin, ja Britannia repeytyy.
  Ja tässä on Natasha - lihaksikas tyttö bikineissä. Hän ottaa sen ja heittää sen paljain varpaillaan... Useita englantilaisia merimiehiä katkaistaan, ja fregatti kääntyy ja pässi kollegansa.
  Natasha huutaa:
  - Aleksanteri kolmas supertähti!
  Zoya vahvistaa tämän kultahiuksisen tytön:
  - Supertähti eikä ollenkaan vanha!
  Augustine murskasi raivoissaan englantilaisia, punatukkainen narttu sanoi hampaat paljastaen:
  - Kommunismi on kanssamme!
  Ja tytön paljas kantapää otti ja potkaisi vihollisen tykin suuhun. Ja fregatti otti vallan ja hajosi.
  Svetlana nauroi, ampui aseella, murskasi vihollisen, pyöritti pyörää paljaalla jalallaan haukkuen:
  - Kuninkaat ovat kanssamme!
  Tytöt hajaantuivat välittömästi ja tuhosivat laivaston erittäin aggressiivisesti. No, kuka täällä voi vastustaa? Fregatit loppuivat nopeasti, ja nyt sen sijaan rikottiin pienempiä aluksia.
  Natasha, joka tuhosi Britannian, lauloi:
  - Venäjä on ollut vuosisatojen ajan kuuluisa pyhimyksenä!
  Ja paljain varpaillaan hän heittää pommin, joka halkaisee brigantiinin.
  Zoya, jatkaen vihollisen murskaamista, huusi:
  - Rakastan sinua koko sydämestäni ja sielustani!
  Ja taas hän heitti herneen paljain varpaillaan. Hän jakoi toisen englantilaisen laivan.
  Augustine otti myös sen ja löi vastustajaansa. Punatukkainen narttu murskasi laivan ja upotti paljon vihollisia Britanniasta. Ja hän tarkisti:
  - Aleksanteri II:lle, josta tulee suuri kuningas!
  Svetlana suostui tähän:
  - Tottakai tulee!
  Vaalean Terminatorin paljas jalka törmäsi brittiläisen aluksen kylkeen niin voimalla, että englantilainen alus hajosi kolmeen osaan.
  Oleg Rybachenko, tämä voittamaton poika löi myös vastustajaansa niin lujasti paljaalla, pyöreällä, lapsellisella kantapäällään, että brigantti halkesi ja upposi melkein välittömästi.
  Terminaattoripoika lauloi:
  -Tuhoamme vihollisen yhdellä iskulla,
  Vahvistamme kunniaamme teräsmiekalla...
  Ei turhaan murskasimme Wehrmachtin,
  Voitetaan englantilaiset pelatessasi!
  Natasha silmää silmää ja totesi nauraen:
  - Ja tietysti teemme tämän paljain tyttömäisin jaloin!
  Ja tytön paljas kantapää törmäsi toiseen englantilaiseen laivaan.
  Zoya, paljastaen hampaat, sanoi aggressiivisesti:
  - Kommunismille sen kuninkaallisessa inkarnaatiossa!
  Ja tyttö paljain varpaineen otti ja heitti jotain, jolla oli kohtalokas vaikutus vihollisiin, kirjaimellisesti lakaisemalla heidät pois ja repimällä ne osiin.
  Augustine murskasi englantilaisia, otti sen ja sanoi:
  - Kunnia Kristukselle ja Rodille!
  Tämän jälkeen hänen paljaat jalkansa heittivät pommin, repien toisen sukellusveneen palasiksi.
  Ja sitten paljas kantapää halkaisi brigantiinin tarkalla iskulla. Ja hän teki sen hyvin nopeasti.
  Svetlana on myös aktiivisessa liikkeessä. Tuhoaa vihollisia. Ja paljaalla kantapäällään hän lähettää toisen brigantiinin pohjaan.
  Ja tyttö heittää jälleen kranaatin paljain varpaillaan ja villiin raivoihinsa. Hän on hämmästyttävä soturi.
  Tässä on Natasha nopeassa ja erittäin aggressiivisessa hyökkäyksessä. Hän hyökkää epätoivoisesti.
  Ja uusi englantilainen laiva uppoaa, kun siihen osuu tytön paljaiden varpaiden heittama pommi.
  Natasha lauloi hampaat paljastaen:
  - Olen supermies!
  Zoya löi brigantiinia nenään paljaalla polvellaan. Ja se hajosi halkeamiin ja alkoi vajota.
  Oleg Rybachenko halkaisi myös pienemmän brittilaivan paljaalla kantapäällään ja vinkaisi:
  - Voimaksi! Kaikki on kasteltu!
  Ja poika on taas liikkeellä ja hyökkää aggressiivisesti.
  Augustine jatkoi liikkumistaan kuin kobra, joka pistää Britanniaa, ja sanoi innokkaasti:
  - Kommunismi! Tämä on ylpeä sana!
  Ja tämän epätoivoisen tytön paljaat varpaat heittivät toisen tuhon lahjan.
  Ja brittien massa päätyi arkkuun tai meren pohjaan. Mutta millainen arkku, jos ne revittäisiin?
  Ja loput jopa upposi!
  Oleg Rybachenko sylki villi virnistettynä brigantiinin päälle, ja se syttyi tuleen, ikään kuin napalmilla peitettynä.
  Terminaattoripoika huusi:
  - Kuninkaalliseen vodkaan!
  Ja kuinka hän nauraa ja lyö Britanniaa paljaalla kantapäällään laivan kylkeen. Se halkeaa ja kumpuilee meren syvyyksiin.
  Svetlana heitti pommin paljain varpaillaan ja vinkaisi:
  - Ja reippaat tytöt lähtevät merelle...
  Ja iskee vihollisia sapelilla.
  Britit murskaava Oleg Rybachenko vahvisti:
  - Merielementti! Merielementti!
  Näin sotureiden tiet erosivat. Ja poika taistelee niin paljon heidän kanssaan. Ja töykeä siinä.
  Oleg Rybachenko ampuu vihollista brittiläisestä tykistä. Ja upottaessaan toista laivaa hän sanoi:
  - Kosminen unelma! Murskatkoon vihollinen!
  Tytöt ja poika raivostuivat valtavasta raivosta. Ja he katkaisivat vihollisen, ilman että Britannia voisi kestää sellaista painetta.
  Oleg oli upottamassa toista laivaa ja muisti, että yhdessä rinnakkaisuniversumissa kääpiö päätti auttaa saksalaisia Tiger-2:n rakentamisessa. Ja tämä tekninen nero onnistui tekemään auton, jolla oli "Royal Tigerin" panssarin ja aseistuksen paksuus, joka painaa vain kolmekymmentä tonnia ja jonka korkeus oli puolitoista metriä!
  Miksi hän on tonttu! Ja siellä on supersuunnittelija! Tietenkin tällaisella koneella saksalaiset pystyivät voittamaan liittolaiset Normandiassa kesällä 44, ja syksyllä he pystyivät pysäyttämään Varsovaan murtautuneen puna-armeijan etenemisen.
  Pahinta oli, että kääpiö ei suunnitellut vain tankkeja. XE-162 osoittautui myös erittäin onnistuneeksi ja kevyeksi, halvaksi ja helppokäyttöiseksi. Ja Yu-287 pommikone osoittautui supermieheksi.
  Ja sitten heidän viiden piti puuttua asiaan. Ja niin sota kesti vuoteen 1947.
  Ja jos niitä ei olisi ollut viittä, Krauts olisi voinut voittaa!
  Oleg Rybachenko puhui sitten ankarasti gnomeille:
  - Ne ovat pahempia kuin tontut!
  Todellakin, siellä oli sellainen sopimaton tonttu. Hänestä tuli Luftwaffen lentäjä, joka ampui alas yli kuusisataa konetta molemmilla rintamilla syksystä '41 kesäkuuhun 1944. Hän sai Rautaristin Ritariristin hopeisilla tammenlehdillä, miekoilla ja timanteilla ampuessaan alas kaksisataa lentokonetta ensimmäisenä Luftwaffessa. Sitten hän sai kolmesataa alasamputtua lentokonetta vastaan Saksan kotkan ritarikunnan timanteilla. Neljäsataa alas ammuttua lentokonetta varten ensimmäinen tilaus oli Rautaristin Ritariristi, jossa oli kultaisia tammenlehtiä, miekkoja ja timantteja. Tonttu sai 20. huhtikuuta 1944 mennessä pudonneiden lentokoneiden viidensadan vuosipäivän kunniaksi Rautaristin suuren ristin - toisen Kolmannessa Valtakunnassa Hermann Göringin jälkeen.
  Ja kuudessadasta lentokoneesta hänelle myönnettiin erikoispalkinto: Rautaristin ritariristi platinatammenlehdillä, miekoilla ja timanteilla. Loistavaa ässä-haltiaa ei koskaan ammuttu alas - taika toimii jumalten talismanina. Ja hän työskenteli yksin kuin kokonainen lentojoukko.
  Mutta tällä ei ollut vaikutusta sodan kulkuun. Ja liittolaiset laskeutuivat Normandiaan. Ja melko menestyksekkäästi kaikista tontun yrityksistä huolimatta.
  No, sitten tämä velhojen kansan edustaja päätti paeta Kolmannesta valtakunnasta. Lisäksi mitä hän tarvitsee? Pitäisikö minun nostaa laskuni tuhanteen? Kuka on vihollisen kanssa!
  Oleg upotti toisen brigantiinin ja karjui:
  - Isänmaan puolesta!
  Heidän viisikautensa upposi lähes kaikki alukset. Viimeistä sointua varten viisi alusta työnnettiin yhteen kerralla, mikä täydensi englantilaisen laivaston tappion.
  Oleg Rybachenko lauloi hampaat paljastaen:
  - Venäjä tulee olemaan kuuluisa vuosisatoja,
  Pian tulee sukupolvenvaihdos...
  Ilossa on suuri unelma,
  Aleksanteri tulee olemaan, ei Lenin!
  Tytöt näyttävät onnellisilta. Merellä Englanti on voitettu. Nyt jäljellä on vain saada lyöty vihollinen maaliin.
  Ja ne viisi ryntäsivät kaatamaan jo ennestään epäjärjestynyttä ja puoliksi voitettua vihollista.
  Tytöt ja poika murskasivat vihollisen. He pilkkoivat hänet sapelilla ja heittivät vihollista kranaateilla paljain varpaillaan. Ja siitä tuli erittäin siistiä.
  Natasha pilkkoi ja lauloi, hänen sapelinsa olivat niin nopeita ja tekivät kaksikymmentä heilahtelua sekunnissa. Kyllä, tällä nopeudella kukaan ei voi vastustaa noitia. Tätä tarkoittaa venäläisten jumalien voima!
  Oleg Rybachenko löi kypärää paljaalla kantapäällään ja mursi brittikenraalin kaulan sanoen:
  - Yksi kaksi kolme neljä!
  Zoya heitti terävää, terävää kiekkoa paljain sormin ja sanoi nauraen:
  - Jalat korkeammalla kuin kädet leveämmät!
  Augustine toimi erittäin aggressiivisesti. Ja hänen paljaat jalkansa ovat nopeita. Ja hänen kuparinpunaiset hiuksensa leijuvat kuin taisteleva proletaarinen lippu.
  Tyttö otti sen ja lauloi:
  - Olen noita, eikä ole kauniimpaa ammattia!
  Svetlana karsiessaan vastustajiaan suostui:
  - Ei! Ja luulen ettei tule!
  Ja hänen paljaat jalkansa heittivät tikareita. He lensivät yli ja katkaisivat kaksi tusinaa englantilaista.
  Hävittäminen sujui suunnitelmien mukaan. Sekä tytöt että poika toimivat ilmeisen raivoissaan. Ja hämmästyttävä tarkkuus. Soturit murskaantuivat äärimmäisen villillä aplombilla.
  Oleg Rybachenko leikkasi toisen kenraalin kahtia heti pillin soidessa.
  Ja tusina varista romahti sydänkohtauksesta. Se kaatui ja löi reikiä puolensadan englantilaisen taistelijan päihin.
  Mikä tappelu! Taisteluista siistein!
  Terminaattoripoika karjui:
  - Olen suuri soturi! Olen Schwarzenegger!
  Natasha murisi jyrkästi ja taputti paljain jalkaansa:
  - Olet Kalastaja!
  Oleg suostui:
  - Olen Kalastaja, joka repii kaikki!
  
  Prinsessa ja LUCIFER
  Eräs oikukas ja hyvin itsepäinen prinsessa julisti, kun tuli aika mennä naimisiin, että hän menisi naimisiin vain sellaisen kanssa, joka voisi rakentaa palatsin puhtaasta kullasta, mailin korkeuden... Joten hän toivoi, ettei kukaan pystyisi tähän. ja hän säilyttäisi vapautensa.
  Mutta on olemassa erittäin voimakas kuningas, helvetin herra, Lucifer, joka voisi tehdä tämän. Ja prinsessa oli upean kaunis, ja hänen hiuksensa olivat kuin lehtikulta, ja hänen nimensä oli Margarita. Ja nimi Margarita on erityinen voima, jota Paholainen tarvitsee niin paljon.
  Ja Lucifer pystytti silmänräpäyksessä valtavan palatsin puhtaasta kullasta, mailin korkean ja loistaa timanteista.
  Ketä kuninkaan pitäisi tehdä? Jäljelle jää vain antaa tyttäresi naimisiin paholaiselle. Prinsessa ei tietenkään ole samaa mieltä. Hän raivostui ja sanoi, ettei koskaan. Sitten kuningas käski tytön lukita torniin ja pukea päälleen leipää ja vettä, kunnes hän tuli järkiinsä.
  Margaritasta poistettiin kaikki korut, samoin kuin kirkkaat kankaat hänen mekosta, samoin kuin jalokivillä brodeeratut saappaat. Hänen kultaiset hiuksensa jäivät peittämättä, ja kouralliset putosivat hänen karkeimmasta kankaasta valmistetun valkoisen viittansa päälle. Tytön pienet jalat jäivät paljaiksi, ja hänen oli kylmää astua kivilattialle varsinkin yöllä, kun vankityrmä jäähtyi.
  Lucifer ei voinut ottaa häntä väkisin. Joten on olemassa universumin säännöt, joita jopa paholaisen on noudatettava. Aivan kuten Saatana ei kaikesta voimastaan huolimatta pysty tukahduttamaan ihmisen vapaata tahtoa.
  Prinsessan oli annettava suostumuksensa, ja vasta sitten oli mahdollista viedä hänen alamaailmansa.
  Tyttö kärsi kovasti aliravitsemuksesta, ja hänen oli epämiellyttävää nukkua oljella palatsin höyhensänkyjen jälkeen. Paljaat jalkani jäätyivät yöllä, ja joskus rottien vinkuminen pelotti minua. Lisäksi kuningas uhkasi, että Margarita siirrettäisiin kellariin. Ja siellä on paljon kylmempää ja kosteampaa, ja rotat purevat ja solut haisevat.
  Mutta Margaritan voidaan sanoa olevan onnekas. Poika, vanginvartijan poika, toi hänelle maitoa ja piirakoita kaalin ja lihan kera. Ja sitten hän pystyi ottamaan hänet ulos. Onneksi prinsessaa ei ollut ketjutettu ja kauluksessa. Kyllä, he tarkkailivat häntä jatkuvasti, mutta poika, johon kaikki luottivat, lisäsi viiniin univaahdon. Ja vartijat nukahtivat. Ja hän käytti varastettuja avaimia useiden porttien avaamiseen, ja ne pääsivät ulos.
  Margaritan arat jalat kärsivät suuresti tien kovista kivistä. Hän huokaisi ja huokaisi. Ja viittauksen sijaan hänellä oli yllään vain yksinkertainen talonpoikamekko. Poika juoksi yleensä paljain jaloin lämpimällä säällä ja unohti ottaa tytön kengät. Hän itse tuntee sen, hänen kantapäänsä ovat kovat, kuin saappaiden pohjat.
  Ja prinsessa haavoi jalkojaan ja vuoti verta. Poika yritti kantaa häntä, mutta väsyi nopeasti. Sitten hän katkaisi Margaritan mekon reunat veitsellä ja kietoi hänen jalkansa. Näin hän kärsi vähemmän. Mutta mekosta tuli lyhyempi ja näyttävämpi.
  Hän vietti pari päivää pensaissa. Poika toi hänelle ruokaa ja vettä. Se oli välttämätöntä, että tytön murtuneet jalat parantuivat. Ja sitten hän ontui matkaansa.
  Tietenkin he etsivät prinsessaa. Mutta poika johdatti hänet metsän halki ja salaisia polkuja pitkin, ja hän onnistui karkottamaan takaa-ajajansa hajusta.
  Prinsessa tottui vähitellen stressiin. Hän laihtui paljon, ruskettui ja muuttui luiseksi. Hänen jalkansa muuttuivat nopeasti karheiksi, ja nyt hän ei kärsinyt paljain jaloin. Ja lika muutti hiukseni harmaiksi. Ja hän ei näytä prinsessalta, vaan likaiselta kerjäläiseltä. Poika oli myös täysin uupunut. Ja he kaksi saavuttivat kananjaloilla mökin, jossa Baba Yaga asui.
  Poika sanoo:
  - Mökki, kota, käännä edestäsi minulle, selkäsi metsään!
  Baba Yaga tulee sieltä ulos. Ei vielä ollenkaan vanha, hän näyttää noin kolmekymppiseltä naiselta elämänsä parhaimmillaan. Hän vilkutti pojalle ja sanoi:
  - Miksi pelleilet tytön kanssa!
  Ja poika vastasi:
  "Isoäiti, sinun olisi pitänyt ruokkia meidät, antaa meille juotavaa ja laittaa meidät nukkumaan ja sitten kysyä meiltä kysymyksiä!"
  Baba Yaga teki juuri niin. Pesin vieraat kylpylässä ja annoin heille uusia päivityksiä. Ja Margaritasta tuli taas kirjoitettu kaunotar.
  Baba Yaga vihelsi ja huomautti:
  - Eikö se ole se varas, jota Lucifer etsii kaikkialta maailmasta?
  Poika nyökkäsi:
  - Kyllä, mummo, tämä on juuri se Margarita!
  Baba Yaga huomautti:
  "Sinun on paha olla, jos Lucifer löytää sinut." Poika, paholaiset kypsentävät sinut ikuisesti kiehuvassa öljyssä, tai vielä pahempaa!
  Poika huomautti hymyillen:
  - Ja minä ajattelin, missä ja ketä polttaa, sen päättää Kaikkivaltias!
  Baba Yaga virnisti ja vastasi:
  - Lucifer on kuin teloittaja Kaikkivaltiaan palveluksessa! Kukaan kuolevainen ei voi voittaa häntä!
  Margarita kysyi vapisevalla äänellä:
  - Joten ehkä luovuttaa?
  Baba Yaga pudisti päätään:
  - On liian myöhäistä luovuttaa! Et ole enää hänen vaimonsa... Olet ikuisesti orja helvetissä, ja saatat piinaa sinua!
  Margarita levitti kätensä ja kysyi:
  - Mitä tehdä?
  Baba Yaga vastasi kuiskaten:
  - On vain yksi tapa suojautua Luciferilta - tulla pyhimyksiksi!
  Margarita räpytellen hämmentyneenä kysyi:
  - Ja näin tullaan pyhiksi?
  Baba Yaga vastasi vakavasti:
  - Meidän täytyy ommella kaksitoista paitaa nokkosista kahdelletoista apostolille. Lisäksi ompele paljain käsin ilman käsineitä ja vaivaa paljain jaloin. Ja koko tämän ajan olla hiljaa sanomatta sanaakaan. Kun viimeinen paita on valmis, sinusta tulee pyhimys, Luciferin valta sinuun loppuu!
  Margarita huokaisi raskaasti ja huomautti:
  - Kamala testi!
  Poika kysyi ihmeissään:
  - Vau! Kuinka voin pelastaa itseni helvetistä?
  Baba virnisti ja vastasi:
  - Sinäkin, poika, joudut kärsimään. Voit kuitenkin saada palkinnon, josta kaikki ihmiset haaveilevat!
  Poika hymyili ja kysyi:
  - Ja mikä palkinto?
  Baba Yaga vastasi:
  - Suostu viettämään ensimmäiset sata vuotta orjuudessa louhoksissa, mutta sitten saat kuolemattomuuden ja ikuisen nuoruuden!
  Poika vihelsi:
  - Sata vuotta louhoksissa! Enkö kuole tänä aikana?
  Baba Yaga pudisti päätään:
  - Ei! Työ louhoksissa on kuin kiirastuli, ja kiirastulessa, kuten helvetissä ja taivaassa, ihmiset eivät kuole!
  Poika kohautti olkiaan ja huomautti:
  - Ikuisuuteen verrattuna sata vuotta kaivoksissa ei ole niin pitkä aika!
  Baba Yaga huomautti:
  - Hyvä, että olet lapsi! Ja kaikki sata vuotta orjatyötä riittää sinulle ikuisiksi ajoiksi. Aikuisen ihmisen pitäisi tehdä jopa tuhat työtä saavuttaakseen kuolemattomuuden!
  Poika nyökkäsi voimakkaasti:
  - Olla samaa mieltä! Parempi sata vuotta orjuudessa kuin ikuisuus helvetissä!
  Baba Yaga nyökkäsi:
  - Myyn sinulle yhden paholaisen sadaksi vuodeksi. Ja työskentelet kaivoksissa muiden poikien kanssa. Ja sinusta tulee ikuinen poika, saat kuolemattoman lihan vastineeksi tilapäisestä orjuudesta!
  Poika kumarsi ja huomautti filosofisesti:
  - Se ei kuulosta niin houkuttelevalta, koska ei ole mitään pysyvämpää kuin tilapäinen!
  Baba Yaga virnisti ja huomautti:
  - Mutta valinta on pieni, joko orjuuteen tai helvettiin ikuisesti! Oletko valmis kestämään kuolemattomuuden vuoksi?
  Poika nyökkäsi voimakkaasti ja vahvisti:
  - Jumala kesti ja käski meitä!
  Baba Yaga kääntyi Margaritan puoleen ja vastasi:
  - Vien sinut erityiseen paikkaan, jossa nokkonen kasvaa. Tätä nokkosta ja myös hautausmaalla kasvavaa nokkosta voidaan käyttää apostolien paitojen ompelemiseen. Siellä on kivi, kun kosketat sitä, ja kun ompelet paitoja, yksikään sana ei saa jäädä huuliltasi, eikä ainuttakaan kysymystä sinun pitäisi kysyä!
  Margarita kysyi hämmentyneenä:
  - Se on ongelma. En osaa ommella ollenkaan! Olen prinsessa, en ompelija!
  Baba Yaga virnisti ja vastasi:
  - Hyvä on! Minä loitsun, jotta voit oppia ompelemaan. Mutta ompelet aluksi hitaasti, ja vasta sitten nopeuttaa ja kiihtyy! Ja mikä tärkeintä, hiljaa, muista, että sielusi tulevaisuus riippuu tästä.
  Margarita vahvisti nyökkäyksellä:
  - Hiljaa, niin hiljaa!
  Poika huomautti hymyillen:
  - Hiljaisuus on kultaa!
  Baba Yaga nyökkäsi pojalle ja tytölle:
  - Seuraa minua!
  Ensin pojan kohtalo päätettiin. Paholainen ilmestyi ja tunsi pojan lihaksia, käski häntä avaamaan suunsa ja huomautti tyytyväisenä:
  - Hän on sitkeä ja vahva! Hänestä tulee orja louhoksissa!
  Baba Yaga sai useita pieniä kultakolikoita ja totesi oivaltavasti:
  - Jokin ei riitä!
  Paholainen vastasi vihaisesti:
  -Monet ihmiset myyvät nyt lapsia orjuuteen. Annoin sinulle jo enemmän kuin annoin vanhalle ystävälle...
  Baba Yaga huomautti hymyillen:
  - Tämä on vaikea poika! Hän on erittäin kestävä ja toimii sinulle ikuisesti! Joten voit antaa enemmän!
  Paholainen naurahti ja huomautti:
  - Minulla on paljon näitä ikuisia poikia, mutta kaivos ei ole kumia. Hyvä, ettei se ole loppumassa, mutta en tarvitse ääretöntä määrää orjia, joten kauppa sulkeutuu pian!
  Baba Yaga vastasi vihaisesti:
  - Vau, nämä köyhät pojat ovat työskennelleet alasti ja paljain jaloin vuosisatoja, ja he saavat vain keppejä, ja he nukkuvat kivien päällä ja syövät kuin orjat... Heitä ei voi kadehtia.
  Paholainen virnisti ja huomautti:
  - Mutta he saavat vapauden unissaan!
  Poika, vanginvartijan poika, tuli surulliseksi. He repäisivät hänen vaatteensa, jättäen vain hänen uimahousunsa, ja kahlittiin hänen kätensä ja jalkansa. Mikä on erittäin epämiellyttävää. Soitat omat kahleet, jotka hierovat käsiäsi ja nilkkojasi.
  Sana ikuisesti oli myös hälyttävä. Jos ei sata vuotta, mutta ikuisesti? Ja sata vuotta on myös pitkä aika. Poika tunsi tämän varsinkin nyt, kun hänet pakotettiin kävelemään hihnassa, ja ketjut vaikeuttivat jalkojen paikoittamista ja hankasivat nopeasti hänen nilkkojaan. Silloin ei voi ottaa täyttä askelta, kuinka hankalaa se on. Jalka kiihtyy ja tunnet teräsvanteen lapsesi iholla.
  Paholainen kysyi pojalta:
  - Mikä sinun nimesi on, orja?
  Poika vastasi:
  - Serge...
  Paholainen virnisti ja huomautti:
  - Sitä Seryozhka... Ilmeisesti he kertoivat sinulle, että voit saada vapauden sadassa vuodessa?
  Poika nyökkäsi hyväksyvästi:
  - Kyllä, he sanoivat, onko tämä siis huijausta?
  Paholainen naurahti ja huomautti:
  - Ei, ei ollenkaan! Tämä on kiirastuli ja sata vuotta on vähimmäisaika orjapojalle, mutta... Jos et tee rikoksia. Ja niin pienintäkään jambia varten termi lisätään. Joten rangaistus voi kestää. Paholaiset provosoivat usein pojat röyhkeyttä ja lisäävät niihin lauseita...
  Serge mutisi:
  - Herranjumala...
  Paholainen silmää silmää ja huomautti:
  - Mutta sinulla on vielä mahdollisuus. Kun olet ollut olemassa kaksikymmentä vuosisataa, totut siihen ja voit käyttäytyä moitteettomasti. Silloin...
  Poika sanoi innoissaan:
  - Vapauteen?
  Paholainen nauroi vastaukseksi:
  - Ei armeijalle! Mutta tämä ei ole enää orjuutta ja voit tehdä uran! Kyllä, siellä on viihdettä, toisin kuin orjuudessa! Tytöt, välipaloja, juomia, kortteja ja älypuhelimia!
  Serge varoitti:
  - Mitä älypuhelimet ovat?
  Paholainen virnisti ja huomautti:
  - Kunnes tarvitset sitä! En tule kadehtimaan sinua poika! Oi, et tule kadehtimaan minua!
  Serge vaelsi paholaisen tuolla puolen louhokselle. Ajatus pakoon syntyi lapsen aivoissa, mutta koira seurasi tiiviisti hänen kannoillaan. Erittäin suuri, kuin leijona, ja sapelihampaat, jotka kimaltelevat kuin timantit.
  Tätä ei tietenkään voi paeta. Mutta se voi rikkoutua. Ja nyt menet vankeuteen.
  Margarita seurasi noitaa. Hänellä oli yllään tyylikäs mekko, mutta hän otti pois korkokengät, koska niillä oli epämukavaa kävellä kivikkoisella tiellä. Ja prinsessa osoittautui paljain jaloin. Mutta useiden kuukausien vaeltamisen jälkeen hänen paljaat jalkapohjansa muuttuivat kovettuneiksi, eikä hän tuntenut juuri mitään kipua tien terävillä kivillä.
  Margarita seurasi kuuliaisesti noitaa. Mutta ajatukset välähti hänen päässään. Tai ehkä hän hylkäsi Luciferin edistyksen turhaan? Hän sanoi, että alamaailmassa hänellä on seitsemänkymmentäseitsemän timanttipalatsia, ja jokaisessa palatsissa on seitsemänkymmentäseitsemän tornia, ja jokaisessa tornissa on seitsemänkymmentäseitsemän salia, jokaisessa salissa on seitsemänkymmentäseitsemän valtaistuinta, jokaisella valtaistuimella on on seitsemänkymmentäseitsemän mattoa, ja jokaisella matolla on seitsemänkymmentäseitsemän kaunista tyttöä tai nuoria miehiä, joilla on herkkä iho koruineen.
  Ja niin he tuovat herkullista ruokaa ja viiniä. Ja Luciferilla on niin hauskaa helvetissä. On olemassa jopa sellaisia ilmiömäisiä, kosmisia...
  Prinsessa astui terävän kiven päälle paljaalla kantapäällään. Kallus lävistettiin ja tyttö, tuntien kipua, voihki.
  Baba Yaga varoitti häntä:
  - Yritä hillitä huutojasi! Muuten joudut aloittamaan paitojen ompelun alusta. Ja ole rohkea.
  He ylittivät virran. Margarita nosti mekkonsa korkeammalle ja yritti olla kastumatta, mutta helma oli silti täynnä. Ja Baba Yaga vain liukui hitaasti veden yli.
  Toisella puolella oli kivi ja tiheitä nokkosten pensaikkoja.
  Baba Yaga, paljastaen hampaitaan aggressiivisesti, sanoi:
  - Täällä sinun on asetettava kämmenesi oikealla kädelläsi ja sanottava rukous: "Isä meidän". Sen jälkeen et enää lausu sanaakaan. Ja ompelet paitoja. Ei ole liian myöhäistä kieltäytyä, mutta... Lucifer saa sinut kiinni, vain olemalla mykkä voit pysyä näkymättömänä hänelle ja hänen enkeleilleen.
  Margarita nyökkäsi päätään energisesti:
  - Olen samaa mieltä!
  Ja pani oikean kätensä kiven päälle, hän luki rukouksen...
  Sitten hän ryhtyi töihin. Ja kuinka nokkonen poltti hänen kätensä. Välittömästi kauhea kipu ja shokki. Ja Margarita melkein huusi. Mutta hän hillitsi itsensä, sulki silmänsä ja alkoi repiä villin voimalla. Ja se satutti häntä yhtä paljon kuin atomipommeja räjähtäisi hänen käsissään. Sain myös nokkosen lyönnin kasvoihin.
  Margarita oli kuitenkin rohkea kuin kivi. Ja hän repi itsensä ja voitti kivun. Vaikka hän vapisi kärsimyksestä.
  Nokkosen murskaaminen paljain jaloin ei ole niin pelottavaa, sillä hänen jaloistaan on tullut erittäin karkeaa, mutta se polttaa silti, vaikka se olisi heikentynyt kovettumien kautta. Sitten teet langan. No, ompeleminen ei enää satu, nokkonen on purkautunut nauhoittensa.
  Vain ensimmäisen paidan ompeleminen kestää hyvin kauan. Eikä heti ole mahdollista saavuttaa merkittävää edistystä.
  Tyttö kärsi ompelun aikana enemmän yksitoikkoisuudesta kuin polttavasta tunteesta ja itki.
  Näyttää siltä, että paidan ompelu ei ole hankala asia, vaan paljon meteliä.
  Serge oli myös surullinen. Ensin he ajelivat hänen päänsä. Ilman saippuaa kylmällä vedellä tämä menettely on epämiellyttävä. Lisäksi sekä fyysisesti että henkisesti. Jokaisen pojan vaaleiden hiusten möhkäleen myötä pala hänen sieluaan ja persoonallisuuttaan näytti lentävän pois. Pojan ajeli paholainen - nainen, jolla oli kuparinpunaiset hiukset, pienet kiharat jalat, mustissa saappaissa ja violetissa puvussa.
  Hän kikatti... Mutta hän ei melkein viiltynyt, ja kiitos siitä. Serge ajatteli, että oli hyvä, että hän oli vielä lapsi, eikä partaa tarvinnut ajaa. Muuten se olisi ollut vielä epämiellyttävämpää ja inhottavampaa.
  Mutta kuten käy ilmi, nämä ovat vain kukkia. Brändäys piti tehdä. Kun he laittavat orjuuden merkin lapsen paljaalle olkapäälle. Ja tietysti kuumalla raudalla.
  Serge oli kuitenkin onnekas ja epäonninen samaan aikaan. Paholainen, joka pitäisi leimata, kutsuttiin helvettiin raporttia varten, ja he päättivät lyödä poikaa myöhemmin. Toisaalta se viivyttää kipua. Toisaalta on odotettavissa lisää kärsimystä.
  Kaivoksilla on kuitenkin työtä edessä. Ja tämä on vaikeaa. Täällä työskentelivät vain pojat, korkeintaan neljätoistavuotiaat - ulkonäöltään tietysti. Itse asiassa oli jopa aikuisia syntisiä, jotka saivat poikien ruumiit kuoleman jälkeen. Nämä kultaa ja jalokiviä tuottavat kaivokset olivat kiirastuli. On kuin hän ei olisi koskaan loppunut elektroniseen strategiaan joissakin tietokonepeleissä. Ja työ oli monipuolista. Jotkut pojat olivat työskennelleet vuosisatoja, ja heillä oli niin näkyvät lihakset ja syvät ääriviivat, että jopa urheilijat kadehtivat heitä.
  Kaivoksissa oli valoisaa, joten auringon valo tunkeutui maaperään ja oli jopa mahdollista ottaa aurinkoa. Siksi pojat olivat hyvin tummia, kuten arabit, mutta melkein kaikilla heillä oli vaaleat hiukset. He ajelivat yleensä parranajon tullessaan orjuuteen tai kun hiukset muuttuivat liian pitkiksi koskettaen hartioita.
  Pojat liikkuivat nopeasti, he olivat jo tottuneet kuormiin, ja Serge tuskin pysyi niiden perässä. Oli tarpeen lastata ja murskata kiviä, kantaa koreja ja työntää vaunuja ja kiivetä portaita. Työ oli rakenteeltaan rasittavaa eri lihasryhmille. Mikä oli rationaalista. Ja toivut nopeammin.
  Mutta se on silti vaikeaa. Tunti työskenneltyään haukalla ja työnnettyään kärryä, Serge tunsi itsensä hyvin väsyneeksi. Mutta poika puristi hampaitaan. Valvojia oli monia - sekä miehiä että naisia. Jos hidastit vauhtia, he hakkasivat sinua piiskalla. Ja tämä on erittäin tuskallista. Kun Sergeä lyötiin ensimmäisen kerran, hän huusi ja alkoi työskennellä nopeammin.
  Mutta se on vaikeaa... Hän ei ole tottunut sellaisiin kuormiin. Jaloilla, jotka ovat tottuneet kävelemään paljon, on vielä helpompaa, mutta selkä ja käsivarret, jotka eivät ole niin tottuneet stressiin, kipeä ja tunnoton. Lisäksi jäljet ovat erittäin piikkisiä. Parin tunnin kuluttua jopa pojan kovettuneet jalat alkavat polttaa.
  Ainoat vaatteet heillä ovat numeroilla varustetut uimahousut. Numerot voivat muuttua. Mitä lähempänä vapautta, sitä pienempi luku...
  Olin janoinen... Paholaiset antoivat liikkeellä oleville orjille vettä kauhoista, mutta melko harvoin. Koreja kivillä, erittäin raskaita. Lihakset eivät ole vielä niin kovettuneet. Kokeneemmilla orjilla on helppoa, ja he myös hymyilevät. Heidän hampaansa ovat vahvat, tahrattomat; täällä heillä on lahjana korkeammista voimista ikuinen nuoruus, joka kompensoi orjuuden.
  Mutta vie aikaa ennen kuin lihakset tottuvat ja vahvistuvat.
  Sergen voimat jättivät hänet... Lopulta poika jopa menetti tajuntansa ja kaatui. Hänet kastettiin kylmällä vedellä ja lyötiin ruoskalla. Onneksi työpäivä on ohi. Serge ryntäsi mukana, ja kaksi poikaa tarttui häneen käsivarsista. Ja he kantoivat sen.
  Yksi heistä kuiskasi:
  - Se on vaikeaa ensimmäisinä päivinä ja viikkoina! Sitten pääset siihen, ja se on hyvä!
  Serge ei halunnut syödä, koska hän oli väsynyt. Mutta kaksi poikaa kirjaimellisesti työnsi hedelmäpuuroa häneen. Ruoka ei ollut pahin, mutta hedelmä oli hieman katkera, mutta se oli syötävää. Lähiruoan suurin plussa on se, että orjat eivät lähteneet keventämään itseään. Ei ainakaan ollut hajua.
  Ja he nukkuivat kivillä. Mutta vuosisatojen aikana monet lasten ruumiit olivat kuluttaneet kivet, ja niiden päällä oli täysin hyväksyttävää nukkua. Kuin rannan hiekalla.
  Peittoja ei tarvita, täällä on erittäin lämmintä. Lisäksi ne pitävät monet pojat lämpimänä. Paholaiset laittoivat osakkeet hänen paljain jaloilleen. Kymmenen kutakin. Mutta ne tuskin häiritsevät unta. Seryozha oli niin väsynyt, että hän nukahti heti. Silti lapsen kroppa on vahva.
  Ja unessa Seryozhka haaveilee lentävänsä, ikään kuin kohoaa kattojen yli. Se on niin ihanaa ja niin mahtavaa. Olet kuin lintu tai koi.
  Vain unessa voit paeta julmasta orjuudesta.
  Aamulla nousemme ja palaamme kovaan työhön. Ja taas vasaralla työskentely, kivien poimiminen, sitten lapioiden lataaminen kärryihin. Sitten työnnät kärryjä muiden kaverien kanssa. Ja sitten kannat koreja. Ja taas hakkaat kivet pois hakilla ja sitten vasaralla. Lihaksesi särkee kuin hullu, ja sinä kirjaimellisesti voihdat kivusta.
  Näyttää siltä, että olet kaatumassa, mutta toinen tuuli avautuu ja siirryt autopilotille. Ja teet työn uudelleen. Pojille pidetään lyhyt lounastauko, ja heidän päälleen kaadetaan ämpäri kylmää vettä. Ruoka hedelmäpuuroa. Pese se puhtaalla vedellä. Mutta en halua mennä wc:hen. Kiirastulissa ei ainakaan ole ämpäriä, ja tämä on iso plussa.
  Serge odotti tuskassa valojen sammumista, jotta hiekan kuluneet kivet voisivat pudota ja nukahtaa. En halunnut syödä, koska olin niin väsynyt.
  Aika kuluu hirveän hitaasti. Olet uupumuksessa.
  Mutta lopulta kaikki on ohi. Illallinen, jonka nielet itse ja nukut.
  Ja sinä haaveilet... Valitettavasti tällä kertaa on kuin roikkuisit telineessä ja nivelesi vääntyvät. Ja paholaiset lyövät ruoskailla.
  Ja seuraavana päivänä ylikuormitettu vartalo ei ole vielä toipunut ja on kauheassa kivussa. Jokainen suoni soi kärsimyksestä ja tuskasta. Kipu on kaikkialla, veri tai suoni ei jää koskematta ylikuormituksen kärsimyksestä.
  Ja Serge tekee taas töitä... Maailma näyttää jo mustavalkoiselta...
  Ensimmäinen viikko on vaikein, kun väsymys kerääntyy ja lihakset ovat valmiita iskemään... Mutta sitten tapahtuu käännekohta ja vetäytyy.
  Ja nyt vihdoinkin värit palaavat silmiin. Ja unessa alat taas lentää, kohoten kuin lintu, kattojen yli.
  Mutta täällä Serge oli epäonninen, heti kun hänen ylikuormitettujen lihasten kipu laantui, ja hän jopa alkoi puhua vähän muiden kiirastulen vankien kanssa. Aloin oppia jotain.
  Mutta sitten paholainen, joka tanssii, palasi. Ja Serge raahattiin häntä kohti. Kaksi paholaista piti kädessään lihaksikasta poikaa. Serge yritti lohduttaa itseään: nyt hän ei ainakaan toimi. Ja kun naiset pitelevät sinua, vaikka he olisivat sarvikkaita, mutta he ovat nuoren näköisiä ja kokeneita, se on jopa miellyttävää.
  Totta, paholaiset eivät flirttaile poikien kanssa: he pelkäävät rangaistusta.
  Vaikka he koskettavat sinua, on selvää, että he ovat myös kiinnostuneita.
  Kun Serge tuotiin takomoon, siitä tuli todella pelottavaa. Paholainen näytti hyvin suurelta ja sillä oli suuret sarvet. Hänellä oli päällään esiliina.
  Ja niin hän otti takasta ruusun muotoisen tunnuksen, jota käytetään leimaamaan kiirastulen syntisiä.
  Poika puristi hampaansa tiukemmin... Hän päätti, ettei hän huutaisi. Piru terävällä liikkeellä laittoi kuuman raudan pojan olkapäälle. Serge tunsi olevansa räjähtänyt kivusta, ja hän huusi... Hän nykisi paholaisten käsissä, mutta he olivat hyvin vahvoja ja pidättelivät häntä. Paholainen tiputti kuumennettua öljyä tuoreelle merkille ja murisi:
  - Nyt siitä tulee helpompaa! Tämä ei ole maailman pahin piina!
  Todellakin, kipu laantui nopeasti. Sergen kasvot lakkasivat olemasta punaiset kärsimyksestä, ja hän alkoi hengittää uudelleen... Paholaiset raahasivat hänet ulos takomosta. Poika jopa ajatteli helpottuneena, että pahin oli ohi, ja nyt...
  He raahasivat hänet kaivoksiin, murhasivat ja käskivät:
  - Nyt töihin!
  Liikkuessa merkki vielä hieman sattui ja pisti. Mutta se on siedettävää kipua. Lihakset, jotka eivät olleet vielä ehtineet toipua, särkivät. Ja Serge palasi töihin. Kivien lyöminen vasaralla on kovaa, se osuu olkapäähän missä merkki on. Ja jälleen sinun on käytettävä kaikkea rohkeuttasi, jotta et purskaudu itkuun. Ja sinulla on vielä ainakin sata vuotta kärsimystä edessä.
  Margarita oli myös surullinen. Ainoa asia, jonka hän saattoi itse päättää, oli mennä poimimaan nokkosia tänään tai siirtää sen huomiseen. Ja hiljaisuus on helpompi sietää, koska voit puhua vain itsellesi.
  Vaikeinta on nokkosten poimiminen paljain käsin. Totta, Margarita oli hieman ovela. Esimerkiksi hänen jalkansa ovat karkeita eivätkä satu niin paljon kuin hänen kätensä nokkosista. Tallaa siis ensin paljain jaloin, ja sitten on helpompi poimia naulattu nokkonen. Ja sitten kutoa paita. Mutta tämä on pitkä työ... Aika vierähtää, ikään kuin virtaa pisara pisaralta. Ruoan kanssa sillä ei ole väliä. Voit syödä vain marjoja, eikä täällä näytä olevan talvea. No, saa vielä kalaa. Se ei ole kovin hauskaa.
  Et voi edes laulaa laulua ääneen, se on kammottavaa.
  Vain henkisesti voit säveltää:
  Synnyin prinsessaksi palatsiin
  Kolmetuhatta piikaa palveli minua...
  Mutta hän kieltäytyi paholaisesta kruunusta,
  Koska paholainen, usko minua, ei ole lahja!
  
  No, julma kaveri Lucifer,
  En ole antanut minulle anteeksi tällaista petosta...
  Hän on eri alojen hallitsija,
  Ja lähettää myrskyjä, hurrikaaneja!
  
  Juoksin paljain jaloin palatsista,
  Ylpeä prinsessa talonpoikamekossa,
  Olin vankilassa isäni tahdosta,
  Ja koin paljon stressiä!
  
  Noita antoi minulle surullisia neuvoja,
  Sinä tyttö ompelit tusinaa paitaa...
  Silloin koko maailma avautuu sinulle,
  Et ole kaikkein merkityksettömin hyönteinen!
  
  No, mikä hätänä, se on kuten aina,
  Valjastuin koneeseen ollakseni leski...
  Toteuta suuri unelma
  Mutta tytön piti ommella nokkosilla!
  
  Ja tämä jauho polttaa sormiani todella paljon,
  Tiedä sitten, että nokkonen on ilkeä tuli...
  Mutta kun pojat ansaitsevat kunnian,
  Joten prinssi suutelee tyttöä suoraan huulille!
  
  Ja minä kudon paidan, pojat tietävät,
  Paeta Luciferin juonia...
  Saadaksesi todellisen paratiisin,
  Joten planeetta on kuin pallo!
  
  Ja uskon, että tämä valoisa päivä tulee,
  Kun pääsemme eroon, vitsillä, olemme kaikki helvetistä...
  Voitto avaa rajoittamattoman tilin,
  Ja siitä tulee erittäin suuri palkinto!
  
  Rukoilin Jumalaa, Herraa Kristusta,
  Ja hän vuodatti kyyneleen erittäin rajusti...
  Tuon palan sydämestäni hänelle,
  Ja minä heitän helvetin ikeen sen jalustalta!
  
  Lyhyesti sanottuna, auttakoon Jumala ihmisiä,
  Teen paitoja nokkosista, uskon...
  Jotta jokainen voi nousta kuolleista
  Loppujen lopuksi ihminen ei ole säälittävä hyönteinen!
  
  Ja nyt työskentelen kuin mehiläinen,
  Paljain jaloin käveleminen nokkosten läpi...
  Ja uskon, että pian tulee kuuma lähde,
  Planeetasta tulee kuin ikuinen toukokuu!
  Mutta ensimmäinen paita on vihdoin valmis. Taitat sen varovasti ja otat toisen. Ja on kuin ensimmäinen, vaikein askel olisi jo otettu.
  Margarita voi puhua vain unissaan nukkuessaan. Ja siellä tapaamaan Seryozhkaa. On sääli, että hän on vielä liian nuori ollakseen hänen prinssi. Mutta haluan jotain erityistä ja tuntematonta...
  Poika Serge lastasi kiviä vaunuun sekoituskärryllä, ja sitten hänen täytyi työntää sitä muiden siilien mukana. Stigma on jo parantunut, eikä se häiritse kipua. Jäljelle jäi vain ruusu - orjuuden symboli ikuisille lapsille.
  Lihaskipu on heikentynyt huomattavasti. Ja pojan lihakset vahvistuivat. Hän ei ole enää niin väsynyt ja pystyy seisomaan tasavertaisessa asemassa muiden kanssa.
  Voit myös tutustua naapureihin. Esimerkiksi vaaleatukkainen noin kolmetoistavuotias poika, mutta Vitya on hyvin lihaksikas. Osoittautuu, että hän oli aikuinen, ja joutuakseen helvetin tuleen hän suostui viettämään tuhat vuotta kiirastulessa. Itse asiassa, kun tottuu stressiin, et kärsi niin paljon kuin silloin, kun sinua paistetaan tulessa. Itse asiassa, jos lasten keho tottuu kivien kanssa työskentelyyn tarpeeksi nopeasti, niin kuumalla paistinpannulla pidempi istuminen ei helpota sitä.
  Ja täällä esimerkiksi pojat voivat puhua. Esimerkiksi on pieni ilo kuunnella menneisyyttä, pitkää elämää syntisellä, joka kuoli hyvin vanhana ja onnistui olemaan merellä hyttipoikana ja merirosvona. Totta, hän yritti olla jalo rosvo ja sitten katui. Ja hän antoi osan rahoista kirkolle. Siksi päädyin kiirastuleen. Muodollisesti tuhannen vuoden ajan, plus syntien vuoksi, jopa ne, jotka papit vapauttivat.
  Vitya on ollut täällä yli neljä vuosisataa. Hän haluaa jutella. Työstä on tullut tylsää, ja tämä on ainoa ulospääsy rutiininomaisesta orjuuden tylsyydestä. No, ehkä vain unelmoi.
  Sinun täytyy vain puhua hiljaa, jotta valvojat eivät kuule. Muuten he lyövät sinua piiskalla. Paholaisilla on todella hyvä kuulo, mutta he ovat myös hieman sääliä syntisiä kohtaan ja antavat heidän jutella. Kun kroppa tottuu työhön, pääpiina on rutiiniikävystyminen, koska saman tekeminen vuosisatojen ajan tylsää. Aivan kuten vain kaivoksen näkeminen, sinut siirretään parhaimmillaan toiseen kerrokseen tai tasoon.
  Suurin osa vartijoista on paholaisia, ja hän sallii keskustelun pitää vain tietyn tason alapuolella.
  Vitya kertoi tarinan...
  Työskentelin varhaisesta lapsuudesta lähtien maanomistajan palveluksessa. Ensimmäinen työni oli lampaiden paimentaminen, ja minulla oli vanhempi tyttö mukanani paimentamassa. Kaikki oli aluksi hyvin. Näyttää siltä, että työ ei ole vaikeaa, olet suhteellisen hyvin ruokittu. Voit jopa lukea kirjan. No, minun aikanani ei ollut älypuhelimia.
  Serge vastasi huokaisten:
  - Haluaisin... leikata itseni älypuhelimella! He sanovat upean asian.
  Vitka nyökkäsi ja jatkoi:
  "Olin vielä lapsi ja tunsin oloni melkein onnelliseksi. Lisäksi paikallisella papilla oli monia mielenkiintoisia kirjoja. Ja kesä valtasi suurimman osan vuodesta. Ja talvi on hyvin lyhyt, melkein ilman pakkasta.
  Juokset paljain jaloin nurmikolla, syöt marjoja, hengität raitista ilmaa ja olet onnellinen. Jotkut lapset työskentelevät kaivoksissa tai tehtaissa ja ovat paljon huonommassa asemassa.
  Mutta jotenkin tyttö ei päässyt ulos. Hän oli jo melkein aikuinen, ilmeisesti hänellä oli treffit miehen kanssa. Menin paimentamaan lampaita yksin. Ja hän alkoi lukea äärimmäisen mielenkiintoista kirjaa pojasta, joka tehtiin puusta, ja hänestä tuli merirosvojen mökkipoika. No, lampaat juoksivat karkuun.
  Ja kolme heistä putosi rotkoon ja loukkaantui. En löytänyt paria lisää.
  No, mestari käski ruoskimaan minua. Ja minua ei ollut koskaan aiemmin pistetty. Joten aloin vastustaa. Ja valitettavasti yhdellä oppaista oli veitsi vyössä. Ja tartuin siihen ja leikkasin sen. Hän haavoi palvelijaa, isäntää, ja tämä on jo vakava rikos. Minua ei vain ruoskittu, vaan myös lähetettiin kaupunkiin. Siellä heidät vangittiin lastenvankilaan. Ja meidän ei tarvinnut nukkua heinällä, vaan paljailla laudoilla. Ja työskentele kovasti kaksitoista tuntia koneen ääressä. Ja tämä on kovaa työtä ja opiskelua. Ei minuuttiakaan vapaa-aikaa. Ja he ruoskivat sinua jokaisesta pienestä asiasta. He ruokkivat vain kaurapuuroa.
  Lisäksi jotkut kaverit ovat todellisia rikollisia ja hemmottelevat toisiaan.
  Näyttää siltä, ettei se voi enää huonommin mennä. Mutta tavaroiden kysyntä laski, ja jotkut kaverit, mukaan lukien minä, päättivät siirtyä kaivoksille. Se on kuin kiirastulessa, kaivoksissa haju on kauhea. Joten he keventävät itseään suoraan aditeissa, ja taskulamput savuavat.
  Lyhyesti sanottuna meidät ajeltiin kaljuiksi ja heitettiin kaivokseen.
  Mutta minä ja ystäväni nukahdimme hiileen ja piilouduimme vaunuun. Ja he pääsivät ulos.
  Ja koska heidän piti etsiä meitä, piilouduimme laivaan.
  Tarkemmin sanottuna eri laivoissa.
  Serge huomautti hymyillen:
  - Romantiikkaa!
  Vitka vastusti:
  - Se ei ole niin yksinkertaista! Kapteeni määräsi minut ruoskimaan perusteellisesti. Lyö, kunnes menetät tajuntansa. Eikä vain selässä, vaan myös tikkuilla kantapäässä. Lastenvankilassa meitä piiskattiin yleensä hellästi, jotta voisimme jatkaa työskentelyä. Ja sitten he kellottivat minut puoliksi kuoliaaksi ja potkivat kantapäääni niin, että ne olivat turvonneet. Onneksi he eivät heittäneet häntä yli laidan, ja pojan vammat paranivat nopeasti.
  Kuten ajattelin, he palkkasivat minut silti mökkipojaksi. Mutta romantiikkaa tässä on vähän. He ruoskivat heitä usein ja pakottavat heidät tekemään kaikkein vaikeinta ja likaisinta työtä. Ja merimiehet, kokki ja muut hirviöt löivät.
  Sitten tilanne paheni: merirosvot hyökkäsivät meihin merellä. Ja tietysti heidät vangittiin. No, he eivät tarvitse merimiehiä, mitä voit ottaa heiltä? Kaikki kyytiin. Mutta tavan mukaan yksi vangittu merirosvo otetaan hänen joukkoonsa. No, löin paljain kantapääni Kokun leukaan juoksukäynnillä. Hän lensi yli laidan.
  Merirosvot pitivät siitä, ja he ottivat minut laivaansa. Ainakin heillä oli jo mökkipoika. Aluksi suhteemme hänen kanssaan ei toiminut. Hän oli vanhempi ja vahvempi ja löi usein. Vastasin ja riitelin!
  Mutta nyt on lennolle pääsyn aika, minulla oli onni pelastaa hänen henkensä.
  Ja meistä tuli ystäviä.
  Se oli mielenkiintoista ja romanttista. Minut vangittiin kerran, ja vain nuoruuteni pelasti minut hirsipuusta. Heidät lähetettiin viljelmille. Mutta pakenin sieltä ja liityin jälleen merirosvojen joukkoon. Hänestä tuli vanhempi ja hän oli jo apukapteeni. Meillä oli paljon taisteluita ja loukkaantumisia.
  Olin älykäs, tuskin juonut, en polttanut, säästin rahaa. Aika kului, ja he ottivat merirosvot vakavasti. Minun piti jättää merikauppa ja ryhtyä rauhallisempaan kauppaan. Yleisesti ottaen elin pitkän ja melko onnellisen elämän, minulla oli perhe, lapsia ja minusta tuli arvostettu henkilö.
  Ja esimerkiksi kapteeni oli pyörillä. Suurin osa merirosvoista päättyi huonosti. Jotkut hirtettiin, jotkut joivat itsensä, jotkut kuolivat raskaaseen työhön.
  Vitya vilkutti Sergeä ja huomautti...
  - Voidaan sanoa, että olemme nyt onnekkaita. Muuten Gehennassa, kun jokainen kehon solu on tulessa, eikä ole mahdollisuutta, että tämä kipu koskaan lakkaa, paljon pahempaa!
  Serge huomautti:
  - Jos ajattelet noin, se voisi olla pahempi! Vaikka tämä muistuttaa minua kiitollisuudesta huligaaneille, jotka mursivat vain nenäsi, mutta eivät myöskään murtaneet leukaasi!
  Vitya virnisti ja huomautti:
  - Olin vanha... Tiedän mitä se on! Ja kun olen vartaloltaan nuori ja terve, haluan kiittää Kaikkivaltiasta Jumalaa tästä.
  Serge naurahti ja huomautti:
  - Mutta en ollut vanha! Ja en oikein ymmärrä!
  Vitka nyökkäsi:
  - Ehkä... Ymmärrät, vaikka kiirastulessa ja taivaassa he eivät vanhene!
  Serge totesi loogisesti:
  - Joten tässä mielessä se on maan pahin!
  Työ tietysti kyllästyy nopeasti... Mutta jos pojan täytyy viettää hyvin kauan kiirastulessa, niin Margarita voi luottaa nopeampaan vapautumiseen... Toinen paita valmistui hieman nopeammin kuin ensimmäinen. Prinsessa muisti, että hänen ei liian pitkässä elämässään oli epämiellyttäviä opiskeluhetkiä. Varsinkin kun kirjoitat saneluja.
  Ja katsot niin hellästi, kun kirjoitettavan määrä vähenee. Ja viimeisillä riveillä käteni vain tärisevät.
  Margarita oli tyytymätön siihen, että hänen täytyi vielä opiskella. Mutta vielä pahempaa on, jos olet myös töissä.
  Kolmas paita ei mene niin kovaksi. Vaikeinta on pakottaa itsesi poimimaan nokkosia, sitten tallaat niitä, ja kantapääsi palaa kovettumien läpi. Ja sitten se on helpompaa, kun pyörität.
  Margarita yritti kävellä enemmän paljain jaloin kallioisella tiellä, niin että hänen jalkapohjansa keratinisoituivat ja karheutuivat, ja niissä oli kovettumia. Tallat nokkosia helpottaaksesi käsiäsi.
  Ja niin paljon parempi sinulle.
  Margarita jopa hyräili mielessään. Tietenkin hiljaa, mutta voit liikuttaa huuliasi sävellessäsi lausumatta sanaakaan;
  Prinsessa rakasti aamiaista,
  Banaanit, pähkinät, suklaa...
  Ja uskoi valoisaan huomiseen,
  Mikä siisti tulos!
  
  Halusin ottaa Jumalan paikan,
  Onnea ja kuolemaa kaikille...
  Tytöllä on monia toiveita -
  Ja sinun on kestettävä oikkuja!
  
  Nyt hänestä on tullut orja
  Sen omistaja on Lucifer...
  Ja paljain jaloin piiskaa,
  Erilaisilta lähestymistavoilta ja alueilta!
  
  Valvoja hakkaa häntä piiskalla,
  Pöytäpalat aamiaiseksi...
  Ja jos he antavat tytölle luita,
  Sitten ainakin huuda - pamahduksella!
  
  Kyllä, prinsessasta tuli lumput,
  Vaikka siellä oli äskettäin timantti...
  Hän lyö häntä räjähdysmäisesti ruoskailla,
  Ja sinun ei tarvitse lyödä häntä silmiin!
  
  Tyttö voihkii kivusta,
  Metalli polttaa hänet...
  Kauneus haaveilee vapaudesta,
  Ja Paholainen on hänen ihanteensa!
  
  Mutta miten tämä tapahtui?
  Että prinsessasta tuli alasti...
  Ja jokin nousi niin raivokkaasti,
  Tässä ovat kivet paljain jalkojesi alla!
  
  Älkää uskoko, te viisaat,
  Prinsessa ei anna periksi, usko minua...
  Ja enkelit tuomitsevat hänet,
  Raivokas peto ei niele!
  
  Prinsessa on tottunut taistelemaan,
  Älä kiroa hänen kauneutensa kohtaloa...
  Hän osaa taistella kiivaasti
  Ja hän näkee omistajat arkussa!
  
  Paholaiset eivät tunne armoa,
  Ja se sattuu, usko pois...
  Mutta tyttö ansaitsee palkinnon
  Jos olet komea, älä ole kanto!
  Kuoret ovat kuolemassa,
  Taistelu vihollista vastaan on ohi...
  Kirotut paskiaiset ovat kadonneet,
  Mitä jos se on tyttö, jolla on ruuvi!
  
  Kauneus iskee
  Paljaalla, kuparisella jalallasi...
  Vaikka tulet palavat,
  Prinsessa ei voi olla alasti!
  
  Sen aika tulee, uskon sen
  Ei tule inhimillisiä ongelmia...
  Ja kaikki muuttuu kullaksi kerralla,
  Lucifer joutuu taas helvettiin!
  
  Ja tyttö on vapaa,
  Uskon, että hän löytää rakkaansa...
  Hänen suosittuja eeposiaan
  runoilija laulaa jakeessa!
  Serge pääsi vähitellen mukaan työhön. Hänen lihaksensa kuivuivat ja tulivat hyvin esiin, ja hänen ihonsa oli suklaanruskea rusketuksen seurauksena. Pojan jo karheutuneet paljaat jalat kiihtyivät täysin ja he kävelivät pelottomasti terävillä kivillä, ja jopa kovettumat tuntuivat hyvältä. Kehon kipu on melkein kadonnut, lihakset ovat sopeutuneet kuormitukseen. En melkein tuntenut janoa työskennellessäni.
  Mutta rutiinia on vaikeampi havaita. Haluan jotain uutta ja vaikutelmia.
  Pojat juttelivat paljon keskenään. Kuka siellä oli? Oikeita poikia on vähän, melkein kaikki aikuiset saivat nuoria ruumiita ikään kuin korvauksena orjuudesta. Ja voit kuulla heiltä monia mielenkiintoisia tarinoita.
  Mukaan lukien kosmisista maailmoista. Siellä ihmiset lentävät tähtien välissä ja heillä on kaupunkien kokoisia laivoja. Missä ruokaa tehdään sahanpurusta tai jopa ohuesta ilmasta ja annetaan ilmaiseksi. Missä lapset lentävät ilmassa ilman siipiä. Tämä on siis totta. Ja paljon muutakin.
  Työssäkäyvä Albert kuunteli tarinoita innokkaasti, ja aika kului nopeammin.
  Ja oli erityisen mielenkiintoista kuulla avaruustaisteluista. Tämä on aivan mahtavaa. Kun tähtialukset lähettävät monivärisiä kuolemansäteitä.
  Miten haluaisin nähdä tämän.
  Monia muita ihmeellisiä asioita tapahtui eri maailmoissa. Jotkut heistä saavuttivat sellaisen kehitysvaiheen, että he voittivat vanhuuden, ja sielut tulivat tänne väkivaltaisen kuoleman seurauksena.
  Ja siellä oli niin monia muita ja erilaisia asioita.
  Albert näki upeita unia yöllä. Niin upea ja ainutlaatuinen.
  Pilvenpiirtäjiä ja palatseja, kilometriä ilmaan ulottuvia suihkulähteitä, liikkuvia patsaita, temppeleitä, joiden kultaisiin kupoliin mahtuisi koko kaupunki. Ja paljon enemmän.
  Ja tämä teki helpommaksi pysyä kiirastulessa ja teki siitä vähemmän helvettiä.
  Margarita työskenteli myös... Hänen tiensä vapauteen on silti helpompi ja lyhyempi. Neljäs paita on jo valmis. Jos ajattelet, että jokainen uusi ommellaan nopeammin kuin edellinen, harkitse puoliväliä, se on jo valmis ja voit iloita.
  Henkisesti tyttö alkoi jopa laulaa, tietysti vain liikuttaen huuliaan;
  Ihanassa maassa prinsessa hallitsee,
  Hänellä oli valtava, valoisa piha...
  Herra katseli suurella mielenkiinnolla,
  Ja siitä syntyi kiivas keskustelu!
  
  Mutta Saatana seurasi häntä,
  Halusin aloittaa keskustelun häitä varten...
  Hän osoittautui erittäin vahvaksi,
  Itse asiassa hän antoi tuomion!
  
  Mitä kuninkaallisen tytön pitäisi tehdä?
  Minne mennä ja minne mennä...
  Troy kaatui kerran ankarassa taistelussa,
  Et edes tiedä minne mennä!
  
  Kauneus lähti tielle,
  Mutta kenkien kantapäät katkesivat...
  Näytti siltä, että vain vähän aikaa oli kulunut
  Et voi kerätä tuttuja laseja!
  
  Prinsessa juoksi paljain jaloin
  Paljaiden kantapäiden lyöminen vereen...
  Epäpuhdas heitti hänet pois jalustalta,
  Mutta hän uskoo Herran rakkauteen!
  
  Hän kävelee paljain jaloin kivien yli,
  Ja kylmä, ilkeä sade jäätyy...
  Tytön sydämet kutsuvat kostoa,
  Ja kylmä tuuli saa sinut vapisemaan!
  
  Prinsessa hän pelkäsi paljon,
  Vaikka kuninkaallisesta vallasta hänen lihansa...
  Loppujen lopuksi valtakunnassa kaikki on niin ratkaistua,
  Näyttää siltä, että Herra on unohtanut hänet!
  
  Sitten tytöstä tuli kerjäläinen,
  Rääsyissä hän kantaa vettä ylös vuorelle...
  Laulaa surullisia lauluja rahasta,
  Ja hän uskoo pelastavansa unelmansa!
  
  Hän halusi löytää itselleen prinssin,
  Hän halusi komean nuoren miehen...
  Mutta kaikki hänen ympärillään olevat kasvot nauravat,
  Nostan jumalattaren jalustalle!
  
  Prinsessa kävelee jopa kylmässä,
  Jättää kauniin jäljen lumeen...
  Hän kantaa ruusua sydämessään,
  Ja tallennan sen runoon!
  
  Tytön paljaat jalat ovat jäässä,
  Mutta hänen puhtaassa sydämessään on tuli...
  Ja tytön kyyneleet muuttuivat jääksi,
  Hän on niin hieno, viisas lahja!
  
  Ei, älkää olko nolostuneet, raju ritarit,
  Jumala ei anna tytön kuolla...
  Paljaat enkelit lämmittävät jalkasi,
  Ja kuolema ei häiritse sitä tyttöä!
  
  Kaikkivaltias näyttää pelastuksen tien,
  Hän antaa tytölle iloa ja rauhaa...
  Ja joskus haluat kostaa,
  Mutta tiedän, että enkelit ovat kanssasi!
  
  Täällä tyttö on ohittanut lumikoöt,
  Palava lumi suli säteiden alla...
  Ja voit jopa nähdä taivaan kaukaa,
  menestys tulee tuolle vaatimattomalle prinsessalle!
  
  Tyttö näki nuoren miehen,
  Ja huulet sulautuivat suudelmaan...
  Ja kauneuden ääni on hyvin selkeä,
  Hän on rikas, vaikka hän on täysin paljain jaloin!
  
  No, vihdoin he menivät naimisiin
  Heidän lapsensa syntyivät onnellisina...
  Se tytär, jota kutsutaan Nastya vanhemmaksi,
  Ja elämä ryntää ylös, eikä sekuntiakaan alaspäin!
  Tässä prinsessan sanat keskeytettiin koirien haukkumiseen. Suuri joukko ratsumiehiä lähestyi hänen suojaa.
  Margarita hyppäsi ulos ja kumarsi. Neljäsataa ratsumiestä ratsasti hänen kotiinsa. Koirat rauhoittuivat nähdessään tytön ja kaikki hiljenivät. Pääasiallinen ilmestyi myös, tässä tapauksessa se oli kaunis nuori mies, jolla oli kruunu. Hän näki tytön... Köyhissä vaatteissa, mutta kullanvärisillä hiuksilla, paljain jaloin, viipaloidut jalat ja hoikka vartalo.
  Ja kuinka tämä vaatimaton asu sopi Margaritalle. Kuinka paljon se korosti hänen enkelikasvojensa kauneutta. Lisäksi mekko oli jo repeytynyt, ja hänen paljaat jalkansa olivat täysin näkyvissä. Ja ne ovat niin kauniita, lihaksikkaita ja ruskettuneita. Ei niin kuin hovin naiset, joko ohuina kuin tulitikut tai rasvasta turvonneita kuin makkarat.
  Ei, nämä olivat lihaksikkaita, vahvoja jalkoja, joilla oli erittäin ilmeikäs ja näkyvä muoto. Ja tytön jalat ovat todella kauniit. Ei pieni, mutta myös pieni, juuri tarpeeksi siro ollakseen sileät, viipaloidut sormet. Ja karhennettu pohja jopa tekee kantapään kaarevasta kauniimman. Margaritalla on ohut vyötärö, ja hänen laattavatsansa näkyvät hänen rätiensä läpi. Mikä on myös epätavallista hovinaisille.
  Nuori kuningas oli järkyttynyt ja huudahti:
  - Rakkaani! Sinä olet kaunis!
  Margarita melkein vastasi, mutta sitten hän otti itsensä kiinni ja pisti itseään suuhun!
  Nuori kuningas ihmetteli:
  - Mykistys... Mikä kaunotar! Sitten otan sinut ehdottomasti vaimoksi! Olen koko ikäni haaveillut mykkä vaimo!
  Kuninkaan vieressä ratsastanut kardinaali huomautti synkästi:
  - Yleensä kuninkaat menevät naimisiin etujen kera! Miksi tarvitset tätä kerjäläistä naista?
  Nuori kuningas virnisti ja vastasi:
  - Se siitä! Olen tarpeeksi rikas ja voimakas mennäkseni naimisiin rakkaudesta! Ja sellainen on minun tahtoni! Anna hänen olla morsiameni!
  Margarita kumarsi ja viittasi ottamaan nokkoset ja paidat.
  Nuori kuningas hämmästyi ja kysyi:
  - Mitä haluat? Jos et osaa puhua, niin kirjoita ainakin!
  Kardinaali nauroi:
  - Kyllä, tämä kerjäläinen on tyhmä!
  Margarita pudisti voimakkaasti päätään kieltävästi. Kirjoittaja ojensi hänelle pergamentin. Tyttö piirsi:
  - Pyydän, että saan ottaa nokkosia ja paitoja, tämä on erittäin tärkeää ja siitä riippuu minulle rakkaiden ihmisten elämä!
  Nuori kuningas hymyili vielä leveämmin ja huomautti:
  - Tämä on vaimo! Ja hän on hiljaa, ja samalla voit kommunikoida hänen kanssaan!
  Margarita laitettiin hevosen selkään, ja hän ratsasti kuninkaan kanssa. Hän oli komea, hyvin nuori, mutta samalla leveähartinen ja vahva. Margarita menisi mielellään naimisiin sellaisen miehen kanssa, mutta... Pystyykö hän viimeistelemään paidat ja pääsemään eroon Luciferin vallasta.
  Se pimensi hänen sydämensä. Toisaalta hänellä oli niin onnekas mahdollisuus. Ehkä hän voi vihdoin syödä jotain muuta kuin marjoja, omenoita ja kalaa. Eikä kalan saaminen ole helppoa. Haluan myös ainakin leipää.
  Margarita halusi todella laulaa ääneen, mutta hän ei voinut... Valitettavasti hänen tehtävänsä on vaikea.
  Katsoin paljaita jalkojani... Sitten kuningas käski:
  - Anna hänelle saappaat! Tai kenkiä. Kuninkaan vaimon ei ole sopivaa olla paljain jaloin!
  Kardinaali huomautti:
  - Teidän Majesteettinne... Minulla on mekko ja kengät juuri sellaiseen tilaisuuteen, jos Teidän Majesteettinne haluaisi pitää hauskaa jonkun tytön kanssa metsästyksen aikana! Mutta kerjäläisen ottaminen vaimoksi... Tämä...
  Nuori kuningas huomautti loogisesti:
  - Hänellä on niin tyylikäs käsiala, jalon naisen käsiala! Luulen, että tämä tyttö saattaa olla jopa prinsessa, joka täyttää lupauksensa Jumalalle! Siksi päätökseni on horjumaton. Juhlitaan häitä mahdollisimman pian.
  Kardinaali vastasi huokaisten:
  - Kuninkaallinen tahtosi on laki, mutta... Sydämeni aistii, että tulemme katumaan tätä.
  Serge työskenteli edelleen kiirastulessa. Tarkemmin sanottuna hän on jo täysin astunut työuraan. Hänen lihaksensa vahvistuivat jatkuvasta kovasta työstä ja muuttuivat kuin valettua terästä. Pojista on nyt tullut omia. He puhuivat matalalla äänellä, ja vaikka paholaiset sen sallisivat, he lauloivat.
  Purgatoryssa ei ole juuri mitään uutta, lukuun ottamatta satunnaista tulokasta. Ne ovat yleensä ajeltu kalju ja merkkituotteita. Ja se on heille erittäin vaikeaa ensimmäisinä päivinä, kunnes nuori keho tottuu stressiin. Aikuiset sielut saivat poikien ruumiit, noin 13 vuotta vanhoja. Tämä on perinne. On selvää, että tässä iässä psyyke on joustavin ja sellaisissa kehoissa nuoret tottuvat nopeasti vankeuteen ja orjatyöhön.
  Lisäksi nuori keho vaikuttaa tietoisuuteen, ja kun keho tottuu fyysiseen toimintaan, orjat eivät kärsi niin paljon. Ja kuinka lapset hymyilevät ja pitävät hauskaa työstään. Se on hyväksi lapsille, he ovat melkein aina hyvällä tuulella, vaikka he ovat vankeudessa tai vankilassa. Joten Seryozha sai itsensä ajattelemaan, että hän tuskin kärsii orjuudesta. Ehkä se on vähän tylsää, mutta puhuin ystävieni kanssa, ja nyt sinulla on hauskempaa ja aika kuluu nopeammin.
  Margarita näytti myös löytäneen onnen. Hän nukkuu ylellisessä sängyssä, syö herkullisimpia ruokia ja käyttää kalliita vaatteita ja koruja.
  Joskus hän jopa antaa neuvoja ministereille, tietysti kirjallisesti.
  Häät olivat erittäin upeat, myös muita kuninkaat saapuivat niihin. Paitsi että isäni ei ilmestynyt paikalle. Ja millaisia ilotulitteita siellä oli, ja sellaisia ilotulitteita ja juhlia järjestettiin.
  Ja ihmiset iloitsivat, ja kaikilla oli hauskaa.
  Ainoa asia, joka pilasi Margaritan mielialan, oli se, että hänen piti vielä ommella paidat loppuun. Ilman tätä hän ei löydä rauhaa. Tyttö ompeli pistoja, usein yöllä. Minulla ei ollut kiire, mutta työ eteni... Vain kaksi paitaa oli jäljellä...
  Mutta nokkosen tarjonta, jonka Margarina poimi etukäteen ja varastoi, loppui. Ja hänen täytyi mennä hautausmaalle.
  Tyttö meni vain yöpaidassa ja paljain jaloin... Äänettömyyteen laskettu.
  Mutta kardinaali käski pitää häntä silmällä. Tyttö tuli hautausmaalle, ja noidat pyörivät ympäriinsä. Mutta he eivät uskaltaneet koskea prinsessaan. He vain sihisivät ja pyörivät...
  Tyttö poimi nokkosta. Hänestä se ei tuntunut niin kuumalta. Totta, jalat eivät ole enää niin karkeita, kovettumat ovat hieman pehmenneet. Margarita puristi hampaitaan ja poimi nokkosta ja tuli takaisin.
  Vakoilijat ilmoittivat tästä kardinaalille. Ja hän kertoi kuninkaalle.
  Tähän mennessä hallitsija oli jo kyllästynyt hiljaiseen vaimoonsa. Kokemuksen uutuus on kadonnut. Hän oli viehättävämpi köyhän talonpojan mekossa kuin pitsissä. Ja kuningas päätti, että hänen täytyisi nähdä kaikki itse.
  Margarita vietti jonkin aikaa yhdennentoista paidan ompelemiseen. Ja en mennyt hautausmaalle. Mutta hänellä ei ollut tarpeeksi nokkosta viimeiseen kahdestoista paitaan. Se on niin surullista. Ja nuori kuningatar tuli taas hautausmaalle.
  Ja kuningas odotti jo tätä. Annettuaan kuningattaren poimia lisää nokkosia, hänet päästettiin palatsiin... Ja sitten pidätettiin.
  Täällä hän ilmestyi hovimiesten eteen vain yöpuvussa ja paljain jaloin. Kardinaali ilmoitti julkisesti:
  - Tämä nainen on noita! Hän meni yöllä hautausmaalla poimimaan nokkosia!
  Hovimiehet jäätyivät ja tuijottivat kuningasta. Hän ei katsonut pois, katsoen kaunista tyttöä. Kuinka viehättävältä hän näyttää vain valkoisessa paidassa ja paljain jaloin. Toivon, että voisin katsella tällaista kauneutta kidutuksen alla.
  Ja kuningas ilmoitti:
  - Tarkistakoon pyhä kardinaalimme, että hän on noita!
  Kardinaali nyökkäsi ja otti esiin terävän, pitkän ja paksun neulan ja huomautti:
  - Se on voideltu erityisellä basiliskin myrkkyliuoksella. Jos henkilöä puukotetaan, hän kokee hirveää, sietämätöntä kipua. Mutta noidalle se on vain kutitus! Katsotaanpa se!
  Yleisö karjui hyväksyvästi: "Jo tyhmä nainen osaa huutaa."
  Ja kirkon ruhtinas lähestyi Margaritaa. Hän kalpeutui pelosta, neula kalloineen näytti liian pahaenteiseltä. Kardinaali löi töykeästi kulmatyttöä sääriin. Kipu oli kauhea, mutta Sergen ja muiden lasten kasvot välähtivät Margaritan silmien edessä. Ei, heitä ei voi pettää. Ja tyttö puristi hampaitaan. Kardinaali löi jälleen neulalla. Kipu lävisti kuningattaren uudella voimalla. Tyttö puristi hampaitaan vielä kovemmin. Tuntui kuin he olisivat lyöneet häntä vasaralla. Joten tämä kaikki on helvettiä.
  Kardinaali pistää neulan häneen ja sihisee:
  - Kyllä, huuda! Huutaa! Mistä sinulla on niin paljon rohkeutta!
  Ja seuraavan injektion jälkeen pimeyden aalto peitti Margaritan.
  Kidutuksen jälkeen Margarita makasi tajuttomana vankilassa. Nuori kuningas sääli tyttöä ja käski:
  - Heitä hänelle kerätyt nokkoset ja paidat, anna hänen viimeistellä!
  Tytölle heitettiin yksitoista nokkosista tehtyä paitaa ja palava käsivarsi. Margarita tuli järkiinsä ja nousi seisomaan vaivautuneena. Hänen kasvonsa olivat kalpeat. Kun sinua puukotetaan basiliskin myrkkyyn kastetulla neulalla, se on yksinkertaisesti sietämätöntä kidutusta ja kauheaa, vertaansa vailla olevaa kipua.
  Pyöveli sanoi hymyillen:
  - Voit ommella omat paidat, huomenna aamulla sinut poltetaan roviolla!
  Tyttö nyökkäsi tarkoituksellisesti välinpitämättömästi ja veti kasan nokkosia kohti häntä. Hän alkoi liottaa häntä. Teloittaja ojensi neulan. Ei ole kovin kätevää elää tuollaista. Ja meidän on tehtävä se yön yli. Aikaa on vähän jäljellä.
  Ja Margarita, unohtaen kivun, työskenteli tarkasti. Hän työskenteli kaikella voimallaan ilman, että hänen huomionsa häiritsi edes vankilan leivän syöminen ja veden juominen kannusta.
  Sillä välin Sergeä ruoskittiin. He päättivät ruoskia poikaa liiallisesta puheesta. He nostivat hänet telineeseen, ja neljä naaraspaholaista hakkasi häntä ruoskailla. Ja sitten he toivat tulen pojan paljaisiin jalkoihin. Serjozhka huusi.
  Kipu oli kauhea... Lisäksi paholaiset ilmoittivat hänelle, että häntä oli pidetty orjuudessa kiirastulessa vielä sata vuotta.
  Poika tajusi olevansa loukussa. Ja nyt hän on vaarassa joutua koskaan pois orjuudesta. Ja hän itki katkerasti.
  Ruoskimisen ja kidutuksen jälkeen paholaiset voitelivat hänet jollain taikaöljyllä ja poika oli melkein parantunut puolen tunnin kuluttua. Sen jälkeen hänet ajettiin takaisin töihin.
  Nyt työstä on tullut paljon vaikeampaa, kun sen tajuamisen paine, että olet tässä helvetissä ikuisesti. Ja se on inhottavaa ja surullista. Yksi lohdutus on se, että et ole vaarassa vanheta täällä. Ja se on heikkoa.
  Vitya, nähdessään Sergen tilan, kuiskasi:
  - Älä pelkää! Varmasti keksitään jotain!
  Seryozhka huomautti:
  - Sadan vuosisadan päästä!
  Ja pojat nauroivat yhdessä. Ja paholaiset alkoivat lyödä heitä piiskalla. Ja he huusivat hysteerisesti;
  - Työ työ! Tehdä työtä!
  Lapset yrittivät ja leikkivät lujasti. Monet heistä viettivät vuosisatoja ja jotkut tuhansia vuosia kiirastulessa. Ja kuinka paeta alamaailmasta? Yöllä ne ovat kahleissa. Ja mikä tärkeintä, niitä vartioivat ihmissudet. Joilla on ehdoton hajuaisti ja samalla yliluonnollinen nopeus ja voima kymmenen kertaa suurempi kuin tavallisella sudella. Ja naisvartijoita on melkein enemmän kuin nuoria vankeja.
  Serge jopa ajatteli kapinan aloittamista. Mutta pystyvätkö pojat käsittelemään hakkuja? Ja mikä tärkeintä, kuinka kauas he menevät kiirastulesta?
  Mutta yrittäminen ei haitannut. Siitä huolimatta heitä ei tapeta tämän vuoksi, mutta arvet ja palovammat paranevat. Täällä kaikki paranee nopeasti, ja lihaksista on tullut vahvoja kuin teräs.
  Ja poika päätti keskustella mellakasta nukkumiselle varattuna aikana.
  Kuitenkin yöllä pörssissä pojat tapasivat idean ilman suurta innostusta.
  Kaikkein kauhein heistä, Macron-poika, joka oli ollut kiirastulessa kymmenentuhatta vuotta, vastasi epäilevästi:
  - Luuletko, että meillä ei ollut mellakoita? Olet ainoa niin älykäs! Siksi olen vetänyt ikettä kymmenentuhatta vuotta, että olin tarpeeksi tyhmä osallistuakseni kansannousuun. Täällä, jos kapinoitamme, käytetään taistelutaikuutta, ja yksinkertaisesti jäädytämme paholaiset, vaikka tainnuttaisimme heidät hakkuilla. Ja sitten meitä odottaa julma kidutus ja mikä tärkeintä, sata vuosisataa kiirastulea lisätään kapinaan! Ei, on parempi vetää taakkaa ja iloita siitä, että sinulla on ikuisesti hyvä terveys, etteivät hampaasi satu tai mätäne, että sinulla ei ole allergioita tai muita sairauksia ja että sinulta ei ole riistetty oikeutta hengitä ja puhu ja unelmoi!
  Vitya nyökkäsi hyväksyvästi:
  - Paholaisten taika riistää meiltä mahdollisuutemme! Tämä paikka on melkein miljoona vuotta vanha, ja jos siinä olisi niin helppoa kapinoida... Ja joskus kaverimme pääsevät vapaaksi. Heidät lähetetään armeijaan, ja heille annetaan kaunis univormu lähtiessään! Joten ole kärsivällinen, ehkä päädyt enkelirykmenttiin, kun olet tehnyt kaikki syntisi kiirastulessa.
  Serge kohautti olkiaan ja vastasi:
  - Hyvä on! Ajattelen tätä ongelmaa vielä vähän! Siihen asti nukkukaa! Aamu on viisaampi kuin ilta!
  No, poika joka tapauksessa nukkui terveissä, sikeissä unissaan vahvan, lapsellisen suhteen.
  Mutta Margarita ei nukkunut silmänräpäystäkään koko yönä, ja työskenteli viimeisen paidan parissa. Ja nyt on aamu ja teloittajat astuivat hänen selliinsä. Tyttö vain nyökkäsi heille ja jatkoi neulomista. Meidän on oltava ajoissa. Aikaa on niin vähän. Hän oli vain yöpaidassa. Pyöveli jopa leikkasi sen päät pois, jotta kuningattaren kauniit jalat, joiden rusketus on vielä näkyvissä, olisivat paremmin näkyvissä. Toistaiseksi hän on edelleen kuningatar, koska vain paavi pystyi erottamaan heidät.
  Margarita vietiin ulos vankityrmästä ja portaita ylös. Pyöveli halusi leikata hiuksensa, mutta vanhempi jalkamies huusi:
  - Hänen Majesteettinsa kielsi hiustyylinsä pilaamisen!
  Pyöveli nyökkäsi:
  - Se on selvää! Mitä parempi, se palaa kauniisti!
  Näistä sanoista Margarita muuttui vielä kalpeammaksi, mutta ei lausunut ääntäkään. Vain kuningattaren kasvot muuttuivat valkoisemmiksi ja hänen silmänsä kirkkaammiksi.
  Joten he veivät hänet... Hänen paljaat jalat olivat ketjutettuina... Tytöllä oli myös ketju kaulassa. Ihanat kultaiset hiukset lepäävät hänen harteillaan. Läpinäkyvä paita tuskin peitä viehätysvoimaansa. Hänen paljaat jalkansa ovat kauniit ja paljaat, Margarita yrittää työntää mekaanisesti.
  Hän on viattomuuden ruumiillistuma. Ja niin kaunis. Ihmiset höystelevät, pojat viheltävät ja katsovat häntä irrottamatta silmiään hänestä.
  Ja Margarita jatkaa paidan neulomista itselleen. Häntä ajaa joku säälittävä nalku kärryissä, ja tämä vie hänen aikaa. Margarita neuloa ja kuiskaa hiljaa rukouksia.
  Yksi isoäideistä karjui:
  - Noita! Katso kuinka hän mutisee!
  Toinen isoäiti haukkui:
  - Se ei ole rukouskirja, jota hän pitää käsissään!
  Ja huutaa keuhkoihinsa:
  - Polta noita! Polta noita!
  Mädät vihannekset ja mädät munat lentävät Margaritaan. Vartijan päällikkö huutaa:
  - Tarpeeksi! Tai käsken jousimiehet ampumaan!
  Ja porukka rauhoittuu!
  Lopulta kärry lähestyy telinettä. Margarita nostetaan kärrystä, hänen paljaat, pyöreät, vaaleanpunaiset kantapäänsä näkyvät. Hän kiipeää hitaasti mutta lujasti telineelle. Valtava teloittaja taskulamppu käsissään on taitettu pensaskimpuiksi. Kaikki on valmista.
  Kuningas ja aateliset istuvat erityisessä laatikossa. Hänen oikealla puolellaan on kardinaali. Ympärillä on paljon vartijoita. Toteutusalue on valmis. Margarita seisoi pylvään vieressä lakkaamatta neulomasta. Teloittajan apulainen , myös iso raato punaisessa kaapussa, tarttui tytön olkapäistä ja nojasi pylvästä vasten.
  Tornin kello alkoi lyödä... Oli teloituksen aika... Kaksi kyyneltä valui pitkin Margaritan kalpeat posket. Todennäköisesti hänen elämänsä päättyy, ja hän kuolee tulen liekeissä, ja tämä on niin tuskallista ja samalla eeppistä.
  Kardinaali kuiskasi kuninkaan korvaan:
  - On aika, Teidän Majesteettinne! On aika sytyttää tuleen!
  Kuningas sanoi:
  - Herald luki syytteet ja kirkkooikeuden tuomion!
  Tuli toinen viive, ja Margarita alkoi neuloa entistä intensiivisemmin.
  Herald luki hitaasti, ja kuningatarta vastaan esitettiin monia syytöksiä, mukaan lukien aviorikos. Tämän kuultuaan Margarita avasi suunsa ja halusi vastata.
  Mutta hän muisti ajoissa, että hänen täytyi olla hiljaa, ja puristi leukansa ponnistuksella ja alkoi neuloa paitaa nokkosista entistä nopeammin.
  Lopulta lukeminen on ohi.
  Ja tuomio julistettiin:
  - Polta kuningatar roviolla!
  Pyöveli, joka oli kyllästynyt pitämään sytytettyä soihtua oikeassa kädessään, otti ruoskan vasempaan käteensä ja löi sillä Margaritaa hänen paljaisiin jalkoihinsa. Tyttö vapisi, mutta oli hiljaa. Vaikka isku oli voimakas, iho halkesi ja verta alkoi virrata.
  Kardinaali kuiskasi kuninkaalle:
  - On aika antaa käsky aloittaa teloitus, Teidän Majesteettinne! Sekä teloittaja että yleisö ovat jo kyllästyneet odottamiseen!
  Kuningas vastasi kiivaasti:
  - Tämä on sinun tuomiosi, joten annat periksi!
  Kardinaali huusi:
  - Polta teloittaja! Polta hänet!
  Pyöveli toi ensin palavan soihdun Margaritan paljaisiin jalkoihin, hän todella halusi mykän naisen huutavan.
  Kuningattaren kasvot muuttuivat kalpeasta purppuranpunaisiksi kivusta, hän puristi leukaansa niin tiukasti, että hänen suunsa kulmasta valui verta. Mutta yli-inhimillisellä vaivalla hän hillitsi huutoa.
  Teloittaja virnisti. Hänen kaksi avustajansa kiristi tytön ketjut. Mutta edes pylvääseen ketjutettu Margarita ei pyytänyt neulomista.
  Ja sitten teloittaja sytytti pensaspuun tuleen. Se oli kyllästetty hartsilla ja rikillä, ja liekki leimahti nopeasti koskettaen kuningattaren paljaita jalkoja... Tyttö kalpeni, hänen kärsimyksestä purppuraiset kasvonsa muuttuivat valkoisemmiksi kuin liitu, pää putosi sivulle, mutta kätensä jatkoi neulomista. Ja liekit nousivat yhä korkeammalle.
  Ja sitten kaksitoista helmenväristä joutsenta ilmestyi ilmaan. He heiluttivat siipiään ja liekit sammuivat. Margarita kohotti päätään ja kuiskasi:
  - Se on valmis!
  Ja odottamattomalla voimalla hän alkoi heitellä paitoja joutsenia kohti. Ja he alkoivat muuttua kauniiksi nuoriksi miehiksi ja pojiksi.
  Heidän joukossaan ilmestyi Sergen jo tutut kasvot. Poika oli pukeutunut fiksuun prinssin pukuun, jalassa oli saappaat, joissa oli kannuksia. Ja napsauttamalla kantapäätään hän sanoi innostuneena:
  - Vihdoinkin olen vapaa enkä orja!
  Vitya oli myös hänen vieressään hienoissa vaatteissa ja huomautti:
  - En ole käyttänyt housuja tai kenkiä viiteen sataan vuoteen!
  Kaksitoista poikaa vapautettiin kiirastulesta. Margaritaa kahlitsevat ketjut repeytyivät.
  Yleisö huusi:
  - Hän on pyhimys! Hän on syytön!
  Margarita sanoi jylisevällä äänellä:
  - Nyt voin puhua! Luciferin valta planeetalla Maa on ohi.
  Ja aivan silmiemme edessä kauniit ruusut alkoivat kukkia. Ja vanhuksista ja vanhoista miehistä vanhojen naisten kanssa tulee kauniita nuoria miehiä ja naisia.
  Jopa vanha kardinaali, joka muuttui noin 15-vuotiaaksi pojaksi, hyppäsi ylös ja huomautti:
  - Helvettiin vanhojen haavaumien kanssa! Nyt osaan ja haluan tanssia!
  Ja lopulta ihmiskunta löysi ilon ja onnen.
  
  AUTTAAN KIBALCHIPOJAA
  12-vuotias poika joutui porvariston kynsiin. Ja pääporvaristo käski:
  - Anna tälle Malchish-Kibalchishille kauhein piina mitä maailmassa on.
  Ja poika vietiin kidutuskellariin. He repäisivät hänen housunsa ja paidan. He vetivät minut alasti telineelle. Sankaripoika puristi hampaansa, kun he käänsivät kätensä hänen harteilleen ja pysyivät hiljaa.
  Ja ylipyöveli laski ruoskansa pojan päälle. Pojan selän iho repesi ja verta alkoi virrata. Poika-Kibalchish hengitti raskaasti, mutta pidätti huutonsa.
  Kenraali huusi:
  - Paista hänen kantapäänsä!
  Ja kuuma rauta kosketti pojan paljaata pohjaa. Poika-Kibalchish huusi, mutta puri huultaan. Meidän on kestettävä. Siellä oli palaneen lihan hajua. Pyöveli ampui kuumalla raudalla pohjaan osissa, ja kipu tuli spurtkeina. Malchish-Kibalchish kesti, puri hampaitaan, mutta pysyi itsepäisesti hiljaa.
  Täällä kuuma rauta kaivoi pojan toiseen, lapselliseen pohjaan. Sitten teloittajat toivat kuumaa rautaa urhean pojan rintaan ja polttivat hänet... Malchish-Kibalchish menetti tajuntansa kipeästä shokista. Hänet saatiin järkiinsä kaatamalla ämpäri jäävettä.
  Sitten kidutus jatkui. Tällä kertaa he alkoivat lyödä poikaa kuumalla langalla, ja elektrodit kiinnitettiin hänen käsiin, jalkoihinsa ja miespuoliseen täydellisyyteen. Ja he käänsivät virran päälle... Poika-Kibalchish ulvoi hurjasta tuskasta. Hän oli kieroutunut. Mutta poika ei silti sanonut mitään. Vaikka he kiduttivat häntä erittäin raa'asti.
  Edes virta ei saanut häntä puhumaan. He läpäisivät päästöt arvokkuuden ja viidennen kohdan kautta. Poika menetti tajuntansa ja hänet tuotiin jälleen tajuihinsa. Mutta tästäkään huolimatta hän ei voinut irrottaa kieltään. Ja puna-armeija eteni jo ja murskasi porvariston.
  Sitten Malchish-Kibalchish lähetettiin aikakanavan kautta kolmannen valtakunnan vaihtoehtoiseen historiaan Gestapon kellareihin.
  Vaihtoehtoisessa historiassa Marcel ei törmännyt lentokoneeseen. Sitä ei ammuttu alas, vaan se kaatui vahingossa. Ja sitten ykkönen lentävä ässä selviytyi ja jatkoi tulosten keräämistä. Näytti siltä, että yksi lentäjä, edes yhtä erinomainen kuin Marcel, ei voinut muuttaa historian kulkua. Mutta tämä suuri ässä ampui silti alas koneen, jossa oli Montgomery, paras englantilainen komentaja. Ja seurauksena Rommel voitti brittijoukot Egyptissä elokuun lopussa ja syyskuun alussa.
  Voiton ansiosta oli mahdollista saavuttaa Suezin kanava ja estää brittien tie merelle. Liittoutuneet yrittivät kuitenkin laskeutua Marokkoon ja edetä Algeriaan. Sielläkin käytiin taisteluita, ja Rommel vangitsi yli sataviisikymmentätuhatta amerikkalaista sotilasta. Tällaisen murskaavan tappion jälkeen järkyttynyt Roosevelt suostui aselepoon. Churchill ei myöskään halunnut taistella ilman Amerikkaa.
  Ja niin länsirintama sulkeutui. Kun natsit oli voitettu Stalingradissa ja palauttanut rintaman osittain Mainsteinin vastahyökkäyksen jälkeen, he alkoivat valmistella hyökkäystä Kurskin pullistumaan.
  Tigerien, Ferdinandien ja Pantterien lisäksi heillä oli myös Lev-tankkeja. Hitler kuitenkin vaati Mausin testaamista. Sotilasasiantuntijat arvioivat tämän tankin erittäin skeptisesti.
  Marcel, joka pudotti ammuttujen lentokoneiden määrän kolmeen sataan, palkittiin jälleen Rautaristin Ritariristillä hopeatammenlehdillä, miekoilla ja timanteilla. Hänestä tulee ensimmäinen Kolmannen valtakunnan soturi, jolla on kaksi tällaista palkintoa kerralla. Ja nyt Marseille taisteli itärintamalla. Venäläiset kutsuivat häntä mustaksi paholaiseksi. Sota ilmassa jatkui.
  Hitler epäröi hyökätä. Liittoutuneiden pommitusten puuttuminen antoi saksalaisille mahdollisuuden toteuttaa suunnitelmia pantterien ja tiikerien tuotantoa varten ja jopa käynnistää 90 tonnia painavan leijonan tuotantoon. Tämä tankki oli muodoltaan samanlainen kuin Panther, mutta suurempi ja siinä oli 105 mm:n 70 EL-kaliiperi. Tämä ase ampui Neuvostoliiton panssarivaunut kaukaa, mutta ampui vain viisi laukausta minuutissa. "Lionin" etuna oli panssarin ja erityisesti sivujen kalteva järjestely, mikä lisäsi sen kestävyyttä. Mutta ajo-ominaisuudet olivat merkityksettömiä, ilman minkäänlaista kritiikkiä.
  "Mausin" esiintyminen ei antanut saksalaisille periaatteessa mitään. Mutta Hitler halusi testata häntä ja lykkäsi jälleen hyökkäystä.
  Sitten 1. elokuuta 1943 Neuvostoliiton joukot ryntäsivät taisteluun omin voimin. Natsit odottivat tätä ja kohtasivat vihollisen rautaisella puolustuksella.
  Heillä oli aikaa vahvistaa itseään. Lisäksi Ranskasta ja Balkanilta siirrettiin lisäjoukkoja italialaisten ja bulgarialaisten tilalle.
  Saksalaiset lisäsivät lentokoneiden tuotantoaan. ME-309 ilmestyi eteen. Nopeat ja tehokkaat aseet: kolme 30 mm:n lentokonekanuunaa ja neljä 14 mm:n konekivääriä.
  Uusi auto on edelleen nopea, jopa 740 kilometriä, ja erittäin vaarallinen. Totta, lisääntynyt paino heikensi ohjattavuutta, erityisesti vaakasuoraa, mutta tehokkaat aseet mahdollistivat Neuvostoliiton lentokoneiden ampumisen alas heti ensimmäisellä lähestymistavalla.
  Ja Focke-Wulf erottui sekä aseidensa nopeudesta että tehosta. Saksalaiset keksivät myös Yu-288:n, pommikoneen, joka pystyi kantamaan neljä tonnia pommeja normaaliversiossa ja jopa kuusi tonnia reload-versiossa. Näin hän tuhosi puna-armeijan.
  Taistelu muuttui kovaksi. Saksalaiset pitivät kiinni ja torjuivat Neuvostoliiton yksiköiden hyökkäykset. Puna-armeija ryntäsi vihollista vastaan ja loppui.
  Mainsteinin läpi etelässä ei ollut mahdollista murtautua - saksalaiset olivat vahvoja ja valmiita. Vain Oryolin suunnassa muodostui kiiloja. Saksalaiset taistelivat erittäin itsepäisesti.
  Panther osoittautui erinomaiseksi puolustustanksiksi. Syyskuussa alkoi saapua myös Panther 2, jossa on paksumpi panssari. Tämä tankki ei kuitenkaan oikeuttanut itseään. Raskaampi, hän oli huonompi puolustuksessa, joten hän menetti ohjattavuuden. Totta, se on paremmin suojattu. Varsinkin otsassa ja osittain sivussa. Panther-2:n etuna on panssarin suurempi kulma, mikä lisäsi panssarivaunun kestävyyttä erityisesti vastataistelussa.
  Saksalaiset jotenkin pitivät eturintamassa... Marseille nosti pudonneiden lentokoneiden määrän viiteen sataan, josta hänelle myönnettiin uusi Rautaristin Ritariristin ritarikunta kultaisilla tammenlehdillä, miekoilla ja timanteilla. Joten Marcel nousi erittäin korkealle ässälentäjänä.
  Marseillesta on tullut todellinen taivaan legenda. Ja he pelkäsivät häntä, ja samalla he kunnioittivat häntä suuresti. Punaiset komentajat mukaan lukien. Ja Stalin jopa pani palkkion päähänsä: miljoona kultaruplaa.
  Saksalaiset eivät vain pystyneet pysäyttämään punaista hyökkäystä, vaan myös aloittivat vastahyökkäyksen, kun Neuvostoliiton joukot olivat lopussa. Ja seurauksena he murtautuivat puolustuksen läpi ohittaen Kurskin ja sulkivat kattilan. Yli puoli miljoonaa Neuvostoliiton sotilasta vangittiin. Puna-armeija kärsi musertavan tappion ja tyhjennettiin verestä. Mutta taistelut kestivät myöhään syksyyn. Ja saksalaiset pystyivät vain lähestymään Voronežia.
  Talvea tarkasteltaessa natsit olivat varovaisia hyökkäämästä ja asettuivat tiukkaan puolustukseen.
  Kärsittyään suuria tappioita, Stalin tuli varovaiseksi. Talvella hän muodosti uusia osastoja ja yritti lisätä laitteiden tuotantoa. Neuvostoliiton kenraalit luottivat uusiin tankkeihin T-34-85 ja IS-2, joissa oli tehokkaampia aseita. Oli välttämätöntä vastustaa saksalaista rautaa.
  Natsit eivät olleet vielä täysin päättäneet sotastrategiasta. "Panther" 2 modernisoitiin; kapeampi torni asennettiin, mikä lisäsi suojaa; lisäksi asennettiin 900 hevosvoiman moottori, mikä paransi merkittävästi ajoneuvon suorituskykyä.
  "Tiger"-2 ilmestyi edistyneemmässä versiossa 1000 hevosvoiman moottorilla. Ja tämä saksalainen kone taisteli enemmän tai vähemmän menestyksekkäästi rintamilla.
  Mutta "leijona" on muuttunut eniten. Uudessa Lev-2-säiliössä oli torni siirretty taaksepäin, mikä mahdollisti vaihteiston ja moottorin asentamisen yhdessä ja säiliön eteen, mikä pienensi merkittävästi sen korkeutta, mikä säästää nokka-akselia. "Lev"-2 tiheni ja sen paino putosi 70 tonniin, mikä uudella 1000 hevosvoiman moottorilla varmisti auton hyvän ajokyvyn. Ja panssarista tuli jopa vielä paksumpi sivuilla, ja se oli 120 millimetriä. Merkittävästi lisätty, minun on sanottava "Lion"-2.
  ME-262-sarjan saksalaisten taivaalla ajoneuvo on suihkukäyttöinen ja selviydyttävä tehokkailla aseilla. Myös XE-162 ilmestyi - lentokone, joka oli helppo valmistaa, halpa, kevyt, ohjattava, mutta melko vaikea lentää. Tästä autosta ei ollut tarkoitus tulla kansan taistelijaa. Mutta jotkut ässät siirtyivät siihen. Tämä malli osoittautui erityisen onnistuneeksi Huffmanille, joka pystyi keräämään sillä pisteitä niin nopeasti, että hänestä tuli Marseillen jälkeen toinen, joka ylitti viidensadan alas ammutun lentokoneen luvun.
  Neuvostoliiton lentäjät olivat nyt enemmän kuin saksalaiset. Yak-3:n ilmestyminen viivästyi sarjassa korkealaatuisen duralumiinin puutteen vuoksi, samoin LA-7:n kanssa, joka ei ole vielä tullut sarjaan. Päähävittäjä oli helposti valmistava Yak-9, joka hävisi saksalaisille. Fasistinen lentokone TA-152, Focke-Wulfin evoluutio, joka kiusasi Neuvostoliiton ajoneuvoja ja ampui niitä massalla alas, osoittautui onnistuneeksi.
  Puna-armeijalla oli vaikeampaa... Joten saksalaiset käynnistivät hyökkäyksen Stalingradin suuntaan suurilla panssarivaunumassoilla. Taistelut olivat verisiä. Vastauksena Stalin aloitti hyökkäyksen keskustassa, mutta ei kyennyt tunkeutumaan vihollisen läpi.
  Saksalaiset hallitsivat ilmaa ja pystyivät pommittamaan Neuvostoliiton joukkoja. Ja puna-armeijan tankkien kimppuun hyökkäsivät hyökkäyslentokoneet. Ja tämä tapahtui erittäin vaikeissa olosuhteissa, kun liittolaisilta ei ollut apua. Ja natsit painostivat itseään.
  Tilannetta vaikeutti Turkin liittyminen sotaan. Yksi ottomaanien kenraaleista, saksalaisten lahjona, antoi käskyn ampua Neuvostoliiton joukkoja rajalla ja lähteä hyökkäykseen. Ja näin ollen kohtasi Turkin johdon fait accompli. Tämän seurauksena toinen rintama avautui. Ja Transkaukasiassa syttyi suuri sota.
  Taivaalla käytyjen taistelujen aikana Arado-suihkupommikone osoitti suurta tehokkuutta, jota venäläiset lentäjät eivät edes päässeet kiinni. Ja tämä vaikutti myös taistelujen kulkuun.
  Saksalaiset saavuttivat Stalingradin ja juuttuivat sinne. Mutta he pystyivät silti murtautumaan Kaspianmerelle ja katkaisemaan Kaukasuksen maata pitkin. Ja tämä on ehdottomasti menestys.
  Stalin oli hirveän hermostunut... Hänen puna-armeijansa hävisi sodan. Kaukasus oli tappion partaalla. Tarvittiin vahva ratkaisu, ja salakavala diktaattori tarjosi Hitlerille rauhaa. Lisäksi suostui luopumaan koko Kaukasuksesta ja vetämään rajan linjaa pitkin Stalingrad, Astrakhan. Ja edelleen saksalaisten jo valloittaman rajan varrella sekä vuotuisen kunnianosoituksen maksaminen - leipä, puuvilla, öljy ja muut raaka-aineet. Lisäksi Stalin pyysi lähtemään Neuvostoliiton Leningradista ja purkamaan saarron vastineeksi suurista alueista Karjalassa ja lisäksi Murmanskissa.
  Hitler hyväksyi nämä ehdot, mutta vaati myös Arkangelin ja Saratovin rajan, mukaan lukien, sekä suuria kunnianosoituksia. Stalin suostui tähän. Ja niin saksalaiset palauttivat kaikki sotavangit ja saivat Bakun valtavilla öljyvaroilla.
  Idän sota päättyi objektiivisesti Saksan voittoon. Tästä Goebbels puhui.
  Mutta Neuvostoliitossa he puhuivat Stalinin suuresta voitosta ja viisaudesta, joka onnistui säilyttämään Neuvostoliiton valtion erittäin vaikeissa olosuhteissa. Kun hänen liittolaisensa hylkäsivät hänet, hänen täytyi taistella koko Euroopan ja puolen Afrikan kanssa.
  Hitler oli nyt valinnan edessä: tehdä vihdoin rauha lännen kanssa ja sulattaa jo huomattavat, jättiläismäiset valloitukset, jotka eivät ole huonompia kuin Tšingis-kaanin valtakunta, tai jatkaa sotaa Amerikan ja Britannian kanssa. Lisäksi Japani on pelastettava.
  Liittoutuneet kieltäytyivät Hitlerin tarjouksesta lopettaa sota Japanin kanssa ja tehdä rauha, jättäen sen, minkä he olivat jo valloittaneet. Joten vuonna 1945 sota jatkui uudella voimalla.
  Hitler aloitti hyökkäyksen kolmeen suuntaan. Kaukasuksesta Lähi-itään ja sitten Iraniin ja Intiaan. Egyptistä ylös Niilijokea, Sudaniin ja edelleen etelään. Ranskan hallituksesta Kongoon ja etelämpänä Etelä-Afrikkaan. Ja Etelä-Afrikassa on monia saksalaista alkuperää olevia valkoisia, jotka odottavat vapautumista. Ja saksalaiset joukot liikkuvat siellä. Hitlerin suurin ongelma oli, että hänen oli voitettava lukuisia luonnollisia esteitä. Mutta brittiläiset ja amerikkalaiset joukot eivät ole Wehrmachtin kilpailijoita.
  Lisäksi vuonna 1945 saksalaiset suunnittelijat tekivät lopulta onnistuneen ja täydellisen E-50-tankin.
  Sen runko osoittautui erittäin kelvolliseksi ja melko kevyeksi, halvaksi valmistaa ja helposti korjattavaksi. Panssarin paksuus oli samanlainen kuin Tiger-2:ssa, mutta panssarilevyjen kaltevuus oli suuri, mikä lisäsi selviytymistä. Säiliön korkeus putosi kahteen metriin layout-järjestelmän tiivistymisen vuoksi. Moottorit ja vaihteisto sijaitsivat yhdessä ja poikittain, ja vaihdelaatikko oli itse moottorissa. E-50 oli aseistettu nopeatuli 88 millimetrin tykillä, jonka piipun pituus oli 100 EL ja joka ampui kaksitoista laukausta minuutissa.
  Merkittävin asia on, että tämän säiliön paino pienennettiin 47 tonniin, mikä yhdessä 1200 hevosvoiman moottorin kanssa antoi tämän ajoneuvon kirjaimellisesti lentää.
  Koko armeija piti välittömästi E-50:stä ja piti siitä parempana kuin Panther-2. Tämän panssarivaunun modernisointia jatkettiin asentamalla 88 mm:n tykki, mutta sen valmistus lopetettiin tehokkaamman E-50:n hyväksi.
  Saksalaiset hyökkäsivät eri suuntiin. Ja paikallinen väestö tuki heitä. Voitot seurasivat yksi toisensa jälkeen. Britit ja amerikkalaiset olivat lukumäärältään heikompia ja joukkojen laadultaan huonompia ja siksi hävisivät toivottomasti.
  Neljännenkymmenenviidennen vuoden aikana Kolmas valtakunta otti haltuunsa koko Afrikan, Aasian, mukaan lukien japanilaisten vangitseman Intian ja Burman, sekä Lähi-idän.
  Ja ilmahyökkäys alkoi itse Britanniaan. Saksalaiset suihkukoneet voittivat britit ja amerikkalaiset... Ja kesällä 1946 suoritettiin ilmalasku, joka onnistui ja Britannia kaatui.
  Ja syksyllä 1946 myös Islanti vangittiin.
  Sota on jo siirtynyt Yhdysvaltoihin. Ja se osoittautui melko pitkäksi. Tarve siirtää joukkoja valtameren yli aiheutti tietysti ongelmia.
  Ja Amerikka vastusti pitkään ja itsepäisesti. Sota Yhdysvaltojen kanssa kesti vielä kolme vuotta, kunnes Washington vangittiin ja Yhdysvallat allekirjoitti antautumisen.
  Toisen maailmansodan ensimmäinen vaihe on päättynyt. Ja maailmasta oli mahdollista nauttia.
  Mutta Hitler hyökkäsi Japania vastaan vuonna 1955. Hän halusi poistaa viimeisen vakavan geopoliittisen kilpailijansa. Hitler hyökkäsi syntymäpäivänä 20. huhtikuuta. Ja se oli mielenkiintoinen päätös. Neuvostoliitossa Nikita Hruštšov oli pohjimmiltaan kaapannut vallan. Ja Nikita kutsui Hitlerin taistelemaan yhdessä.
  Hitler suostui, mutta vastineeksi Neuvostoliitto saattoi luottaa vain japanilaisten aiemmin vangitseman Etelä-Sahalinin ja Kuril-harjanteen paluuseen sekä kunnianosoituksen lievään vähentämiseen.
  Ja niin Neuvostoliitto astui sotaan Japanin kanssa. Ja taas kaikki syttyi. Ja tietysti paremmassa versiossa Venäjälle kuin ennen. Ja puna-armeija voitti voitot pitkän tappion ja häpeän jälkeen. Ja vihdoin oli mahdollista raportoida jostain miellyttävämpää kuin uusi isku kasvoihin tai puna-armeijan tappiollinen divisioona.
  Mutta tässä on Japani, joka ei menestynyt toisessa maailmansodassa yhtä hyvin kuin Saksa. Ja koska se oli huomattavasti huonompi taloudessa ja asetekniikassa, se osoittautui tappiolliseksi. Sen tappiota nopeutti natsien ydinaseiden käyttö ja nousevan auringon maan tuhoutuminen. Näin samuraiden tähti asettui.
  Ja Kolmas valtakunta murskasi melkein koko maailman... Jäljelle jäi vain Neuvostoliitto, vaikkakin pelkistetyssä muodossa.
  Ja niin 20. huhtikuuta 1958 Fuhrerin viimeinen hyökkäys alkoi. Hän halusi tehdä lopun viimeisestä, vakavasta esteestä maailman herruudelle. Ja tämä on vakava tarkoitus.
  Nikita Hruštšov on vallassa Neuvostoliitossa. Ketä melkein kaikki pitävät mäkiläiskänä ja boorina, joka ei seisonut missään lähellä Stalinia. Sekä Superman että hirviö Hitler.
  Ja se on hyvin vähän Moskovalle, ja Wehrmachtin ja pyramidipanssarivaunujen ylivoimaiset joukot varmasti ottavat sen vastaan. Suhde on liian epätasainen.
  Mutta Hitler on edelleen elossa... Ja kuusi nuorta soturia päätti, että heidän oli lopetettava hänet.
  Ja 1. toukokuuta 1958 Oleg Rybachenko ja hänen tiiminsä hyökkäsivät Hitlerin asuinpaikkaan.
  Ja taas kuolemattomat lapset katkaisivat fasisteja miekoilla ja vihellyksellä sieraimistaan ja navastaan. Kranaattien heittäminen paljain jaloin.
  Ja tyttö sylkee salamaa helakanpunaisista nänneistään. Ja Hitler henkilökohtaisesti kiduttaa Malchish-Kibalchishia. Samaan aikaan poikaa venytetään telineeseen, kylmää vettä tiputetaan hänen päälaelleen, häntä lyödään selkään kuumalla ruosalla, paistetaan hänen kantapäänsä valossa ja johdetaan virtaa läpi. hänen vartalonsa. Todella julma kidutuksen yhdistelmä. Ja Hitler itse osallistuu henkilökohtaisesti Malchish-Kibalchishin kidutukseen.
  Mutta Oleg Rybachenko murtautuu johtojen läpi ja puhaltaa füürerin pään taikamiekan iskulla. Sitten hän sanoo:
  - Kunnia kommunismille!
  Margarita pilkkoo teloittajat ja vinkkaa:
  - Kunnia suurille sankareille!
  Ja paljain varpaillaan hän heittää tappavan sahanpurukranaatin, joka repii joukon krauteja.
  Ja Oleg Rybachenko alkaa laulaa ja säveltää koko runon liikkeellä ollessaan;
  Tulee aikakausi, kommunismin aika,
  Nostamme ylpeän Venäjän lipun...
  Usko minua, me murskaamme fasismin kirkkaasti,
  Annamme Hitlerille nikkelin!
  
  Uskomme on terästä vahvempi,
  Ja hän johtaa pyhää kommunismia...
  Ja meille suuri johtaja Stalin,
  Ja me kasvamme emmekä senttiäkään alas!
  
  Pyhän Venäjän suuruuden puolesta,
  Mikä voi voittaa laumoista...
  Stalin on suuri tehtävämme,
  Ja Venäjän karhu on valtava!
  
  Me Majesteetti Kaikkivaltias Rod,
  Ehkä Krautit voidaan voittaa kerralla...
  Isänmaalle onnea ja vapautta -
  Elämä on hauras kuin silkki, tiedän langan!
  
  Emme ole tottuneet siihen, usko minua, me pelkäämme,
  Meidän vahvuutemme, venäläiset vuosisatoja...
  Voimme taistella kovasti,
  Tulee unelma kirkkaasta kotimaasta!
  
  Moskovasta Leningradiin,
  Taigasta aurinkoiseen meriin...
  Taistelijoita odottaa suuri palkinto,
  Minun suuri isänmaani!
  
  Suojelemme sinua ja laajennamme sinua,
  Ja nostamme lipun kattojen yläpuolelle...
  Äitimme Venäjän vuoksi,
  Ja anna vihollisen saada potkua!
  
  Taistella isänmaan suuruuden puolesta,
  Kuin myrskyinen, palava hurrikaani...
  Usko minua, me osattiin aina taistella,
  Usko minua, ylitämme valtameren!
  
  Voimme tehdä kaiken, tiedän sen varmasti.
  Voimme todella voittaa Wehrmachtin...
  Ja tahrattomalla kunniallani,
  Voimme pysäyttää tämän hyökkäyksen!
  
  Meillä on sekä aurinko että kvasaarit,
  Venäjän viisain tsaari...
  Iskemme lujasti
  Ja järjestys on, hallitset viisaasti!
  
  Riputamme Hitlerin leikkiessään,
  Voitamme kaikki fasistit kerralla...
  Ja ikuisesti on toukokuun aurinko,
  Ja meidän yläpuolellamme kullassa on kerubit!
  
  Kaverit, olemme niin reippaita,
  Murskaamme minkä tahansa lauman...
  Ja tytöt ovat paljain jaloin lumessa,
  Ja he nauravat kovassa lumimyrskyssä!
  
  Usko minua, kommunismin maailma on kaunis,
  Tytöt viihtyvät siinä alasti...
  Maapallolla tulee olemaan rauhaa ja onnea...
  Ja poika kirjoittelee talttaa!
  
  Olemme niin hienoja sotureita
  Voimme voittaa myös lohikäärmeen...
  Vaikka krautit eivät ole tyhmiä,
  Karhu repii ne kaikki erilleen joka tapauksessa!
  
  Emme pelkää Hitleriä,
  Tyttö lyö sinua nenään paljaalla kantapäällään...
  Fuhrerista tulee yksinkertaisesti pelle,
  Ja mikä parasta, en ole tarpeeksi vanha tietääkseni!
  
  Ja tytöt ovat paljain jaloin,
  He rakastavat lunta ja kantapääsi kutittelua...
  Ja Äiti Venäjän nimessä,
  Pystymme repimään Krautit osiin!
  
  No minne olette menossa, fasistit?
  Halusit matkustaa Moskovaan talvella...
  Ja nyt huudat kivusta,
  Tyttö suoristi punoksensa!
  
  Hän kosketti nenään paljaalla kantapäällään,
  Fuhrer pyörtyi yhtäkkiä...
  Loppujen lopuksi tytöt ovat paljain jaloin lumikoissa,
  Ja heillä on teräsrungot, joukko runkoja!
  
  Ja tytöt jahtaavat Krautteja sillä tavalla,
  Miksi nuo lampaat juoksevat teurastukseen...
  He voivat taistella niin kiivaasti,
  On heti selvää, että Hitler on paska!
  
  Täällä fasistit voitettiin tunnetusti,
  Ja he saapuivat voitettuun Berliiniin...
  Ja natsit selvästi hävisivät sodan,
  Ja me yksinkertaisesti valloitamme maailmankaikkeuden!
  
  Lyhyesti sanottuna Rodin voima on kanssamme,
  Venäläinen mies hallitsee...
  Isänmaan valta murskasi Wehrmachtin,
  Ja kommunismin aika on tullut!
  
  APUA TSAARILLE ALEKSEIA HILJAISIMMAAN
  Tällä kertaa oli tarpeen auttaa Venäjän tsaari Aleksei Mihailovitšia kovan Venäjän ja Puolan sodan aikana, kun tsaari-Venäjä valtasi takaisin Smolenskin läheisillä mailla ja puolet Ukrainasta, mutta ei voinut pitää hallussaan jo vapautunutta Valko-Venäjää ja Länsi-Ukrainan toista puoliskoa. Ruotsia ei ollut mahdollista voittaa yksityisistä onnistumisista huolimatta.
  Mutta Oleg Rybachenko ja Margarita Korshunova kuvastavat puolalaisten hyökkäystä Brestiä vastaan, jonka Venäjän armeija äskettäin valtasi. Venäjän tilanne on vaikea. Bohdan Khmelnytskyn kuoleman jälkeen hetmanit vaihtuvat, ja sinun on taisteltava heidän kanssaan. Ja pohjoisesta edelleen erittäin vahva Ruotsi eteni. Hänellä on omaisuutta sekä Baltian maissa että Euroopassa. Tietysti Venäjällä on hyvin vaikeaa.
  Puolalaiset, täydentäneet joukkojaan palkkasotureilla, yrittävät valloittaa Valko-Venäjän takaisin. Brest on ensimmäinen kaupunki, joka on heidän tiellään. Todellisessa historiassa Puolan ja Liettuan kansainyhteisön armeija onnistui valloittamaan sen.
  Oleg Rybachenko ja Margarita Korshunova saapuivat kaupunkiin. Paljasjalkaisia lapsia tervehdittiin epäystävällisesti. Totta, molemmat kuolemattomat soturit näyttävät 12-vuotiailta 2000-luvun standardien mukaan, mutta 1600-luvulla he ovat teini-ikäisiä ja pystyvät jo taistelemaan tasavertaisesti aikuisten kanssa. Mutta silti, paljain jaloin kylmällä säällä, ja Oleg on vain shortseissa, ja Margarita tunikassa herättää epäilyksen, että he ovat täydellisiä ragamuffineja. Lisäksi naaraat tappelivat harvoin noina aikoina. Mutta Margarita vastasi leikkaamalla omenan kahdeksaan osaan lennossa. Ja Oleg on yleensä kuusitoista. Sen jälkeen he katsoivat heitä suurella kunnioituksella. Ja he jopa tarjoutuivat käyttämään marokko-saappaat. Mutta kuolemattomat lapset kieltäytyivät.
  Ne eivät kuitenkaan jäädy, mutta paljain jaloin taistella on paljon taitavampaa, ja voit heittää neuloja ja kotitekoisia kranaatteja sahanpurusta paljain varpain. Joten Brest sai erittäin luotettavan ja taistelevan parin. Oli pakkas aamu ja lapset jättivät herkkiä pieniä jalanjälkiä. Syksystä ja kylmästä säästä huolimatta he eivät kuitenkaan olleet ainoita, jotka esittelivät paljaita korkokenkiään. Alle 15-vuotiaat pojat ja nuoret naiset olivat myös paljain jaloin. Vain ne, joilla oli viikset ja kasvava parta, käyttivät saappaita tai napakenkiä. Vanhemmat naiset suosivat myös kenkiä.
  Lapsista kenkiä saivat vain aatelisten ihmisten lapset, vain pari ihmistä.
  Oleg ja Margarita asettuivat seinälle muiden teini-ikäisten, enimmäkseen poikien ja vain muutaman tytön kanssa. Mutta myös tytöt roikkuivat kattiloiden ympärillä.
  Lapsia oli siihen aikaan paljon, ja sodassa he pääsääntöisesti auttoivat aikuisia, etenkin piirityksen aikana.
  Brest oli hyvin linnoitettu, korkeat ja paksut seinät. Mutta puolalaisten armeija on erittäin suuri, ja palkkasotureita värvättiin kaikkialta Euroopasta, erityisesti monia saksalaisia. Brestissä ei ole paljon venäläisiä joukkoja - jotkut menivät etelään rauhoittamaan Ukrainan kapinallisia hetmaneita. Toiset menivät pohjoiseen pidättämään ruotsalaisia. Ja myös Krimin khaani syöksyy etelästä. Ongelmia on myös Kaukoidän voimakkaan Kiinan kanssa.
  Mutta onneksi paikallinen väestö on Venäjän puolella. Monet ihmiset kokoontuivat puolustamaan häntä. Lapset ovat lähes kaikki paikallisia. Melkein kaikki valkovenäläiset pojat ovat vaaleatukkaisia ja pulleita. Miellyttävän näköiset, kuten tavallista, lapset hymyilevät ja nauravat jatkuvasti. Oleg Rybachenko ja Margarita Korshunova ovat lapsia vain ulkonäöltään. He ovat jo monen vuoden ikäisiä. Ja he ovat jo viettäneet kunnon aikaa uusissa ja vanhoissakin. Ja siksi he eivät ole yhtä iloisia ja iloisia kuin oikeat lapset. Mutta jotta he eivät olisi silmiinpistäviä, he myös hymyilevät. Vaikka tunnelma ei ole kovin hyvä. Sää on synkkä, tihkuttaa ikävää kevyttä sadetta.
  Lapset liikkuvat jatkuvasti pysyäkseen lämpimänä. Jotkut ovat paljain jaloin, mutta lyhyissä turkissa, mikä näyttää luonnottomalta. Seinillä pojat ja tytöt puuhailevat ja tuovat polttopuita, osa vetää kanuunankuulat tykkeihin. Täällä on aseita. Mutta heillä on myös kotitekoisia katapultteja. Niitä varten valmistetaan hartsiruukkuja, jotka sytytetään hyökkäyksen aikana. Kaupunki on hyvin valmistautunut puolustukseen, vaikka miliisi ei ole kovin hyvin aseistettu. Monet miehet ympäröivistä kylistä veivät mukanaan vain haarukoita ja viikateitä.
  He onnistuivat korjaamaan ja korjaamaan sadon, joten he eivät nälkään sitä. Vaikka piiritys saattaa venyä.
  Oleg totesi huokaisten:
  - Tuntuu siltä, että antaisin kaikkeni tunnin pelaamiseen tietokoneella!
  Margarita kysyi nauraen:
  -Ja myös kuolemattomuus?
  Marsalkkapoika pudisti päätään päättäväisesti:
  - Ei ole kuolemattomuutta! Sillä ei ole hintaa!
  Margarita huomautti huokaisten:
  - Ei... No, taistellaan nyt ja siitä tulee hauskempaa.
  Ei ollut helppoa puhua paikallisten poikien kanssa. Kulttuuritaso on liian erilainen sekä ajallisesti että iältään. Oleg oli hiljainen. Mutta kun hänelle tarjottiin tappelua, hän suostui.
  Hänen vastustajansa oli sekä vanhempi että isompi. Mutta kuolemattomalle lapselle tämä on vain umpeen kasvanut pala.
  Oleg jopa pelasi yleisölle antaen vastustajan heiluttaa nyrkkejä samalla kun hän väisteli ja lähti viime hetkellä. Sitten kun marsalkkapoika kyllästyi tähän, hän yksinkertaisesti heitti nuoren raa"an ylitsensä. Hän kuitenkin törmäsi, hän hyppäsi ylös, ja Oleg heitti hänet uudelleen, mutta tällä kertaa kovemmin. Nyt poika-sankari nousi hitaasti eikä noussut heti ylös. Mutta viha paloi teinin silmissä. Hän tarttui paaluon käsiinsä ja ryntäsi Olegiin. Marsalkkapoika löi häntä leukaan paljaalla kantapäällään. Kyllästynyt pelaamaan sokean miehen harrastajaa. Tällä kertaa nuori soturi pyörtyi pitkäksi aikaa. Mutta hänen leukansa kesti julman iskun eikä murtunut.
  Oleg kumarsi ja huomautti:
  - Sanon sinulle, kaveri, olet väsynyt, lepää!
  Ja hän nauroi... Nyt hän tunsi olonsa iloisemmaksi, ja pilvet selkistyivät.
  Ja täällä puolalaiset tulevat myrskyyn. Kuningas komensi henkilökohtaisesti armeijaa. Ja sitten kokoontui satatuhatta taistelijaa, valtava armada 1700-luvun standardien mukaan.
  Oleg Rybachenko ampuu jousella. Hän lyö puolalaista upseeria, vetää heti jousen ja ampuu. Margarita Korshunova ampuu myös. Hän myös ampuu erittäin tarkasti. Ja mikä tärkeintä, kuolemattomat lapset ampuvat hyvin nopeasti, eivätkä anna viholliselle mahdollisuutta selviytyä hyökkäyksestä.
  Oleg Rybachenko, joka lähettää nuolta nuolen perään, laulaa:
  - Taistelemme rohkeasti Venäjän puolesta,
  Venäjän ritari, hän ei voi pelätä!
  Poika on todella vinttikoira. Ja hän valitsi itselleen erityisen jousen, sellaisen narun, jota harvoin aikuinen sankari veti molemmin käsin. Ja lapset ampuvat leikkisästi, ja tietysti he iskevät puolalaisia kahden mailin päästä. Ja ne satutti heitä paljon. Täällä on kuitenkin paljon enemmän palkkasotureita, etenkin saksalaisia, kuin puolalaisia.
  Oleg Rybachenko, joka ampui vihollisia, muisti historian. Kuinka hyvin tämä sota alkoi Venäjälle. Ja ennen kaikkea kiitos Bogdan Khmelnitskylle. Venäläiset voittivat puolalaiset ja saavuttivat Kiovan Venäjän vanhan rajan. Mutta nyt Venäjän joukot ovat hajallaan, ja on äärimmäisen tärkeää pitää Valko-Venäjä kiinni pienellä määrällä sotilaita.
  Siellä he kohtaavat kapinalliset hetmaanit ja kääntyvät Varsovan suuntaan. Tai he lopettavat ruotsalaiset. Mitkä ovat vahvoja.
  Oleg Rybachenko ampuu... Puolalaiset ovat jo saavuttaneet seinän ja pystyttävät tikkaita. Hänen täytyy katkaista ne miekoilla. Margarita on hänen kanssaan.
  Oleg huutaa:
  - Pystyn hoitamaan tämän itse! Ja juokset sinne, missä se on vaikeampaa!
  Puolalaisten hyökkäys on ankara. Vaikka kaupunki on hyvin linnoitettu, ja paikalliset valkovenäläiset taistelevat yhdessä venäläisten kanssa.
  Pääasia on, että vihollinen on lukumäärältään suurempi, miliisiä vastaan viikateillä ja keihäillä. Mutta siellä on korkeat muurit ja ihmisten sankarillisuus.
  Oleg Rybachenko pyörittää myllyä miekoilla, kaataa viisi puolalaista ja sanoo:
  - Voitostamme!
  Ja poika heittelee neuloja paljain varpaillaan. Niinpä tusina puolalaista otti sen ja kuoli.
  Terminaattoripoika jatkaa puolalaisten pilkkomista ja laulaa:
  - Kunnia suuren Venäjän ideoille,
  Valloitamme koko maailman pelaamalla...
  Tähdet ripottelivat kantta kuin helmiä,
  Svarogista tulee idolini!
  Taisteleva poika ja hyvin militantti. Ja jos hän leikkaa, hän leikkaa epätoivoisella voimalla.
  Margarita on myös siisti tyttö. Hän sai kuolemattomuuden ja työskentelee nyt sen eteen. Ja lasten jalkojen paljain varpain hän heittää erittäin tappavia neuloja. Ja iskee vastustajat kuoliaaksi.
  Ja poika ja tyttö tappoivat niin monia vihollisia. Nämä ovat supermiesten tekoja.
  Oleg Rybachenko heittää jälleen neuloja paljain varpaillaan. Tämä ase on kompakti ja erittäin tehokas. Voit tehdä paljon neuloja, ja iso pussi riittää koko armeijalle. Yleensä kompakti on tehokkaampi.
  Yhdessä rinnakkaisuniversumissa Kolmannen valtakunnan suunnittelija yksinkertaisesti asetti moottorin ja vaihteiston yhteen ja poikki, ja tämän seurauksena Pantherista tuli paljon matalampi siluetti sekä kapea, pieni torni. Ja sen panssari ja aseet, joissa on 650 hevosvoiman moottori, sopivat vain kolmenkymmenen tonnin painoon ja kahden metrin korkeuteen.
  Ja tästä "Pantterista" tuli iso peräpukama puna-armeijalle. Jopa Krautsit pystyivät voittamaan Kursk Bulgessa. Ja sota kesti pitkään. Jopa liian pitkään.
  Vasta Stalinin kuoleman jälkeen maaliskuussa 1953 rauhanneuvottelut vihdoin alkoivat... Mutta sota jatkui, ansaan ja asemaan. Rauha saatiin vihdoin aikaan vasta Hitlerin kuoltua joulukuussa 1957. Sitä pitkin raja kulki Dnepriä pitkin, ja Valko-Venäjä, Baltian maat, Ukrainan oikea ranta, Moldova ja osa Karjalasta liittyivät Kolmanteen valtakuntaan ja sen satelliitteihin. Hitlerin kuoleman jälkeen Schellenberg tuli valtaan Himmlerin tilalle, ja Saksa alkoi harjoittaa maltillisempaa politiikkaa. Yksipuoluejärjestelmä kuitenkin säilytettiin, samoin kuin saksalaisten rooli ydinkansana Euroopassa ja osittain Afrikassa.
  Hitler jäi historiaan suurena miehenä, vaikkakin konnana. Laskeutumisryhmä ei mennyt tuohon universumiin. Siellä oli yksinkertaisesti Porschea lahjakkaampi suunnittelija, joka onnistui avautumaan. Hän oli todellisessa historiassa, mutta pysyi sivussa. Onnistuttuaan kuitenkin kehittämään erinomaisen E-50-panssarivaunun Tiger-2:n panssaroiduilla ja tehokkaammilla aseilla, jotka painavat 47 tonnia. Mutta tätä autoa ei koskaan toteutettu metallina.
  Ja sitten hänet määrättiin tekemään "Panther". Ja sellainen kaaos syntyi.
  Oleg Rybachenko pilkkoo puolalaiset ja tekee niistä verisen sotkun. Ja leikkaa lihasalaattia.
  Samaan aikaan poika laulaa:
  - Kunnia Venäjälle aina ja ikuisesti,
  Taistelemme rohkeasti isänmaan puolesta...
  Ja me emme tarvitse tyhmiä, tarpeettomia sanoja,
  Emme ole tyhmiä - kaaduimme ja teimme punnerruksia!
  Margarita Korshunova toisessa paikassa katkaisee puolalaisia ja laulaa, kiljuu ja paljastaa hampaitaan:
  - Venäläinen soturi ei pelkää kuolemaa,
  Emme pelkää kuolemaa taistelukentällä...
  Taistelemme pyhän isänmaamme puolesta,
  Ja tiedän, että hän voittaa varmasti!
  Kuolemattomat lapset taistelevat, jotta kukaan ei voi pysäyttää tai lyödä heitä.
  Puolalaiset kärsivät jonkin verran vaurioita ja ruumiiden kasaa kasvaa. Ne kasvavat kuin kokonaiset vuoret.
  Oleg Rybachenko taistelee ja samalla muistaa...
  He suorittivat yhden mielenkiintoisen tehtävän Pietari Suuren aikana. Turkkilaisten kanssa käydyn sodan aikana heidän kuusinsa hajottivat sulttaanin armeijan. Tämän seurauksena Pietari Suuri pystyi liittämään osan alueesta ja jopa Krimin Venäjään. Tämä vauhditti Venäjän kehitystä ja muutti paljon. Erityisesti Pietari Ensimmäinen ei juonut niin paljon ja eli pidempään kuin todellisessa historiassa onnistuessaan luovuttamaan valtaistuimen pojanpojalleen Pietari Toiselle. Hän puolestaan ei myöskään saanut isorokkoa, ja pystyi varmistamaan Romanovien dynastian vakaan hallinnon.
  Ilman vallankaappauksia ja sisällissotaa Venäjä valloitti enemmän alueita kuin todellisessa historiassa. Ja 1900-luvun lopulla se alkoi hallita koko maailmaa. Siitä tuli siis hieno.
  Oleg Rybachenko totesi, että pienikin väliintulo voi muuttaa paljon. Ja nyt puolalaiset kärsivät valtavia tappioita ja hyökkäys torjuttiin. Mutta tämä ei tietenkään riitä.
  Tarvitaan vahvempi ratkaisu. Ja Oleg kutsui Margaritan tekemään taistelun ja tappamaan tai vangitsemaan Puolan kuninkaan.
  Margarita huomautti:
  - Vangitseminen on parempi kuin tappaminen!
  Oleg ei ole täysin varma:
  - Puola ei ole autoritaarinen maa. Puolalaiset voivat jatkaa taistelua vangitun kuninkaan kanssa tai valita uuden!
  Margarita naurahti ja huomautti:
  - Mutta taistelu valtaistuimesta jakaa heidät ja tulee meidän käsiimme!
  Oleg suostui:
  - Joka tapauksessa meidän on helpompi taistella ilman kuningasta!
  Tyttö nyökkäsi:
  - Mutta se on vaikeampaa puolalaisille!
  Ja niin kuolemattomat lapset laskeutuivat muurilta ja siirtyivät palkkasoturien ja puolalaisten leiriin. Armeija on edelleen valtava. Todellisessa historiassa hän onnistui valloittamaan suurimman osan Valko-Venäjästä. Ja loput palautettiin myöhemmin puolalaisten kanssa tehdyn rauhansopimuksen nojalla.
  Lapset näkivät yöpymisleirin, sammuneet tai edelleen palavat tulipalot ja monet hevoset vartioituina.
  Oleg Rybatšenko heitti neulan paljaalla lapsen jalallaan lävistäen vartijan pään ja vinkaisi:
  - Kunnia kommunismille ja tsarismille!
  Margarita heitti myös tappavan neulan, lävisti vihollisen ja siristi:
  - Kunnia aikakauden suuruudelle!
  Kuolemattomat lapset liikkuivat ohittaen viholliset leirin ympärillä. Ensinnäkin sinun täytyy tappaa kuningas ja kaksi hetmania, ja sitten asiat helpottuvat.
  Lasten paljaat jalat astuvat äänettömästi vastustajiensa yli. Tässä on Suuri kuninkaallinen teltta. Hetmanit ovat lähellä. Ja poika ja tyttö pilkotaan palkkasoturit ja puolalaiset. He ottivat otteen niin tiukasti ja niin villin kiihkeästi, ikään kuin he olisivat todella saaneet voitosta.
  Poika ja tyttö viiltoivat molemmilla taikamiekoillaan, jotka leikkaavat metallia kuin imupaperi ja ulottuivat kymmeniä metrejä. Ja he toimivat erittäin aktiivisesti, ikään kuin leikkaasivat hiuksia partaveitsellä.
  Margarita heitti paljaalla jalallaan tusinaa ohutta neulaa, tyrmäsi vastustajat ja siristi:
  - Ja lippu loistaa universumin yllä...
  Puolalaisia tutkiva Oleg Rybachenko lisäsi aggressiivisesti:
  - Maailmankaikkeudessa ei ole kauniimpaa pyhää maata!
  Margarita heitti taas paljaalla jalallaan tusinaa ohutta neulaa, lävistellen vastustajansa kuoliaaksi ja vinkaisi:
  - Ja tarvittaessa me kuolemme taas!
  Terminaattoripoika, Oleg Rybachenko, leikkaamassa vihollisia, huomautti:
  - Uskomme nousee Rodnoveriessa!
  Ja he taistelivat puolalaisten ja kuninkaan henkilökohtaisen vartijan kanssa. Terminaattoripoika oli erittäin tehokas. Ja niin poika heitti sahanpurukranaatin paljain jaloin ja karjui:
  - Kunnia isänmaalle!
  Ja hän repi osaksi paljon puolalaisia ja itse Puolan kuninkaan!
  Margarita Korshunova myös leikkasi hetmanin kahtia. Tyttö sirkutti hampaat paljastaen:
  - Minusta tulee ehdoton maailmanmestari!
  Lapset todella osoittavat korkeinta taitoa taistelussa. Tällainen taistelu puhkesi.
  Oleg Rybachenko huutaa keuhkoihinsa puolaksi:
  - Saksalaiset tappoivat kuninkaan! Voita Krauts!
  Margarita huutaa jo saksaksi:
  - Puolalaiset hyökkäsivät meitä vastaan, voittivat puolalaiset!
  Ja reipas tyttö on myös innokas taistelemaan. Ja hän pilkkoo puolalaiset. Samaan aikaan kaatopaikka alkoi. Saksalaiset, puolalaiset ja muut palkkasoturit hakkeroivat ja ampuivat toisiaan. Joten Margarita heitti pommin paljaalla lapsen jalallaan ja repi Saksan herttuan palasiksi. Tämä pahensi tilannetta. Ja taistelu eteni yhä aggressiivisemmin.
  Siellä oli molemminpuolista teurastusta ja tuhoamista. He tappoivat toisensa ilman epäilystäkään tai sääliä. Sotureita kuoli tuhansia.
  Oleg Rybachenko ja Margarita Magnitnaja työskentelivät miekkojen kanssa kuin heiluttivat faneja. Ja he tunkeutuivat Venäjän vihollisten läpi suuria määriä.
  Margarita heitti neuloja paljain jaloin, löi puolalaisia ja sanoi hymyillen:
  - Olen supertyttö!
  Oleg Rybachenko heitti myös neuloja paljain sormin lasten jalkoihin, löi vastustajiaan ja vinkaisi:
  - Tule pois ruuvin luota!
  Ja taas lapset alkoivat repiä puolalaisia joukkoja ja palkkasotureita, kunnes he kirjaimellisesti vuotivat verta. Ja nuoret soturit osoittivat korkeimmat taito- ja taistelutaidot. Ne ovat niin todella siistejä.
  Oleg Rybachenko, joka kaatoi Venäjän vihollisia, lauloi:
  - Ja he menevät merelle, reipas kaverit!
  Margarita heitti taas neuloja paljain jaloin ja vinkaisi:
  - Merielementti! Merielementti!
  Korkeimman luokan soturi, kuten tavallista, hän on taistelija. Etkä voi pysäyttää häntä etkä voi voittaa häntä.
  Oleg katkaisee Puolan armeijan, ja yhtäkkiä kuuluu pilli. Ja tuhannet varikset pyörtyivät lävistessään puolalaisten ja palkkasoturien kallot.
  Margarita otti myös sen ja vihelsi ja myös kaatoi variksia vihollisia vastaan. He saivat sydänkohtauksia ja kaatuivat ikään kuin hevosen sorkat olisivat lyöneet heidät kuoliaaksi.
  Tyttö huusi:
  - Kunnia isänmaallemme Venäjälle!
  Ja taas hänen paljaat jalkansa heittivät hiilikranaatin tappavalla voimalla. Ja kuinka se räjähtää ja tuhoaa paljon vastustajia.
  Margarita lauloi hampaat paljastaen:
  - Kunnia urhealle isänmaalle,
  Elämme kommunismissa!
  Ja tyttö juoksi myllyä miekoillaan, katkaisi vastustajien joukon ja huusi keuhkoihinsa:
  - Terve pyhä kommunismi!
  Ja hänen paljas kantapää osui Saksan herttuan otsaan murtaen vastustajan kallon.
  Margarita huusi:
  - Isänmaan kunniaksi, vapaa vuosisatojen ajan!
  Ja tyttö viheltää taas keuhkojensa yläpäässä... Ja kokonaisia variksia putoaa puolalaisten päälle.
  Ja ne kirjaimellisesti tunkeutuvat niiden läpi.
  Oleg Rybachenko nyökkäsi hyväksyvästi leikkaaen puolalaisia miekoilla kuin myllyä:
  - Olen loistava maailmanmestari!
  Ja niin pojan paljaat varpaat heittivät jälleen hiilikranaatin repimällä vastustajat osiin.
  Poika oli todella reipas ja siisti. Ja hän naulitti Venäjän viholliset ilman mitään sääliä.
  Margarita murskatessaan vihollisia kiljui:
  - Se on liukastunut, se on luisunut jossain, se on luisunut minua!
  Ja sitten tyttö, paljain varpaillaan, heittää kuoleman lahjan tappavalla voimalla.
  Ja hän repii palasiksi sata puolalaista. Ja hän karjuu keuhkoissaan:
  - Pyhälle Venäjälle!
  Ja paljaalla lapsen kantapäällä hän antaa tuhon lahjan.
  Oleg Rybachenko jatkoi taistelua ja lauloi:
  - Kunnia kommunismin ideoille! Elämän ja vapauden puolesta!
  Ja paljain kantapäällään poika antoi tuhon lahjan...
  Tällä hetkellä venäläiset sotilaat tekivät taistelun Brestistä. Ja he hyökkäsivät jo ennestään verettömän ja huumeeton puolalaisten armeijan kimppuun. Venäläiset sotilaat pakenivat, koska he eivät kestäneet murskaavaa iskua.
  Ja sitten Natasha, Zoya, Augustina ja Svetlana astuivat taisteluun ja tuhotaan vieras armeija.
  Näin noitatytöt ottivat puolalaisia vastaan.
  Natasha viilteli miekoillaan. Hän heitti kranaatin tappavalla voimalla paljain jaloin ja repi sotilaat osiin. Sitten tyttö repäisi rintaliivit irti ja ampui ulos helakanpunaisesta nännestään kuin tappava salama.
  Ja se karjuu:
  - Kunnia isänmaalle, kommunismin alla!
  Zoya pilkkoo myös aggressiivisesti. Hän ottaa sen ja pyörittää myllyä miekoilla. Sitten hän heittää paljain varpaillaan räjähtävän kuolinpaketin sahanpurusta. Ja sitten hän ottaa karmiininpunaiset nännit ampuessaan. Ja se tuhoaa suuren joukon taistelijoita.
  Ja kuinka se huutaa:
  - Kunnia isänmaalle, kommunismi!
  Augustine suoritti "viuhka"-tekniikan miekoillaan ja katkaisi paljon puolalaisia. Sen jälkeen hän vapautti salaman rubiininännistä ja paistoi kokonaisen palkkasoturipataljoonan. Sen jälkeen hän paljain varpaillaan heitti tappavan hyökkäyksen vihollista kohti.
  Ja hän huusi:
  - Hienoista voittoistani!
  Svetlana leikkaa myös rohkeasti vastustajiaan. Ja hän harjoittaa taistelutekniikoita, mukaan lukien kilpikonna miekoilla. Ja sitten hänen paljas kantapäänsä antaa periksi räjähdyspakkaukselle. Ja sitten mansikan nänneistä tulee suurta tuhoa. Ja hän murskaa joukon puolalaisia.
  Ja se karjuu:
  - Pyhä kommunismi!
  Soturilla näyttää olevan hyvä viileä. Ja kaataa vihollisia kuin polttopuita kirveellä. Ihastuttava kauneus.
  Neljä tyttöä katkaisi tämän armeijan, ikään kuin kultivaattori löysäisi maata.
  Oleg Rybachenko muisti puolalaisia vastaan taistellessaan toisen strategioista ja vaihtoehtohistoriasta.
  Siinä Napoleon Bonaparte luopui kampanjasta Venäjää vastaan. Syy - Aleksanteri Ensimmäinen, peläten tappiota, lähetti rikkaita lahjoja, lupauksen ikuisesta ystävyydestä ja jopa sopimuksen paitsi tarkkailemaan mannersaartoa, myös lähettämään Ranskalle suuren määrän leipää, hamppua ja voita ilmaiseksi.
  Napoleon, nähdessään, ettei hyökkäykselle ollut syytä, pehmeni hieman. Lisäksi Aleksanteri Ensimmäinen totesi, ettei häntä haittaisi ollenkaan, jos Ranska valtaisi Konstantinopolin. Tämä sopi Napoleonille.
  Bonaparte aloitti kampanjansa Turkkia vastaan. On selvää, että tämä ei ole hänelle kilpailija. Ranskalaisia haittasivat enemmän maasto, venyneet yhteydet ja täit kuin turkkilaiset joukot, varsinkin kun Venäjän armeija onnistui jauhamaan lähes kaikki taisteluvalmiit yksiköt.
  Napoleon saapui Konstantinopoliin tai turkkilaiset saapuivat Istanbuliin. Ja sitten hän teki useita muita kampanjoita valloittaakseen Ottomaanien valtakunnan. Mukaan lukien Egyptin uudelleenmiehitys. Ja sitten jatkaa matkaa Pohjois-Afrikan halki. Ja Lähi-idässä. Ja niin edelleen, mennä ylös Niiliä Sudaniin ja valloittaa yhä enemmän alueita.
  Mutta tämä vei aikaa, ja kampanjaa Venäjää vastaan lykättiin ja lykättiin.
  Kunnes Aleksanteri Ensimmäinen kuoli vuonna 1825. Dekabristin vallankaappausyritys oli syy siihen, että Napoleon aloitti hyökkäyksen. Napoleonia ei myrkytetty arseenilla, ja hän oli edelleen vahva. Hänellä oli jo kolme poikaa, ja dynastia vahvistui.
  Nikolai II:n aikainen Venäjä ei ollut valmis sotaan. Monet komentajat ovat jo haudassa. Ja ihmiset ovat tyytymättömiä itsevaltaan. Ja Napoleonin joukkoja oli enemmän.
  Ja useiden epäonnistuneiden Venäjän taisteluiden jälkeen Napoleon valloitti Moskovan ja lähestyi Pietaria...
  Ja sitten Venäjä pelasti miehityksestä, tietysti, maihinnousuryhmä. Ja Oleg Rybachenko tyttöjen kanssa, erittäin rohkeita ja vahvoja noitia.
  Napoleon hakattiin ja pakeni Venäjältä. Mutta hänen valtakuntansa ei romahtanut. Siitä lähtien kun Venäjällä alkoi talonpoikien kapina, jonka aiheutti Napoleonin orjuuden lakkauttaminen.
  Ja vaikka se tukahdutettiin, he eivät menneet Eurooppaan. Lopulta maaorjuus oli lakkautettava Venäjällä.
  Oleg Rybachenko ei katsonut, mitä seuraavaksi tapahtui. Voitto on joka tapauksessa voitettu.
  Ja nyt he voittivat puolalaiset ja ajoivat heidät pois Brestistä. Iso voitto!
  Mutta tämä ei riitä. Suurin uhka tulee ruotsalaisista. Ja venäläiset joukot ovat juuri piirittämässä Riikaa.
  Oleg Rybachenko ja Margarita Koršunova juoksevat kohti Venäjän armeijaa. Heidän paljaat kantapäänsä, kun ne välähtävät.
  Margarita huomautti hymyillen:
  - Sinä ja minä olemme ikuisia lapsia... Tämä on niin romanttista!
  Oleg oli samaa mieltä tästä:
  - Kyllä, hyvin romanttista. Todellakin, poikana tunsin heti energian nousun ja iloisen tunnelman. Nuori vartalo ja jopa supermies. Ja sinusta tuntuu, ettei sinulla ole huolia eikä ongelmia!
  Margarita hyppäsi korkeammalle, löi paljaalla kantapäällään töyssystä ja huomautti:
  - Ei siinä ole mitään hätää!
  Oleg totesi juosten pidemmälle:
  - Se on hyvä asia, kun olet ruumiiltaan poika. Voit purkaa minkä tahansa vitsin, minkä tahansa vulgaarisuuden, aivan minkä tahansa typeryyden, ja kaikki vain nauravat. Eikä kukaan ajattele, että olet hölmö.
  Margarita naurahti ja huomautti:
  - Ehkä... Vaikka ikuisena tytön oleminen kyllästyttää. Se on jotenkin helpompaa pojalle, mutta ei aivan minulle!
  Oleg naurahti ja huomautti:
  - No, ei hätää, olemme kuolemattomia. Ennemmin tai myöhemmin elämme nähdäksemme tulevaisuuden ja oppiaksemme muuttamaan kehoamme siellä!
  Margarita oli samaa mieltä tästä:
  - Opitaan. Ja miehestä voi tulla nainen ja naisesta mies!
  Oleg vahvisti:
  - Ja seksuaalivähemmistöjen kanssa ei tule ongelmia!
  Matkalla kuolemattomat lapset törmäsivät ruotsalaiseen joukkoon. Poika ja tyttö pilkkoivat ne ilman enempää puhetta. Se oli erittäin yksinkertaista.
  Ja he juoksivat eteenpäin.
  Kuolemattomat lapset ryntäävät ja heiluttavat paljaita, pyöreitä kantapäätään. Ja he alkavat taas puhua.
  Terminator Boy huomauttaa:
  - Elokuvassa "Highlander" oli myös jakso kuolemattomuuden hankkimisesta. Ja on tietysti siistiä elää viisisataa vuotta. Ja jotkut elivät pidempään...
  Margarita Magnitnaja huomautti nauraen:
  - Miten tämä ylikuormittaa psyykettä? Monen vuosisadan muisto!
  Oleg Rybachenko naurahti ja huomautti:
  - Ylikuormitukset... Todellakin! Mutta jos olet lapsen kehossa, havaitset kaiken paljon helpommin!
  Margarita huomautti nauraen:
  "Tapat niin monia ihmisiä, mutta koet sen ikään kuin se olisi tietokonepeli." Ei kipua, ei shokkia, ei häpeää!
  Oleg naurahti ja totesi nauraen:
  - Kyllä, todellakin, paljaat, lapselliset jalkani roiskuvat verilätäkkäiden yli, ja tämä tekee siitä hyvää ja hauskaa!
  Poika katseli kauniita jalanjälkiä, jotka hänen kauniit jalkansa jättivät pakkaselle. Ja on huomattava, että se näyttää koristeelta. Ja hän on ollut lapsi monta vuotta. Ja se on hienoa. Hyvä meininki koko ajan. Superman-keho vaikuttaa ikuisen pojan mielialaan ja mentaliteettiin.
  Oleg Rybachenko aloitti laulamisen ja sävelsi edetessään;
  Planeetta tunnustaa Venäjän suuruuden,
  Ja kaikki viholliset lankeavat polvilleen...
  Rakentakaamme helposti paratiisin laajuus,
  Ihmisten ja suurten sukupolvien kunniaksi!
  
  Olkoon isänmaa yhtenäinen ikuisesti,
  Venäjä paistaa kuin aurinko maailman yllä...
  Teräsmiekoilla leikatut kerubit,
  Ja tsaari Nikolai on kuin suuri messias!
  
  Teemme isänmaasta kauniimman, usko minua,
  Kolmivärinen lipputanko loistaa maailman yllä...
  Loppujen lopuksi, usko minua, on vaarallista taistella venäläisten kanssa,
  Ja häntä arvostetaan suuressa arvossa, usko minua, älä Kainia!
  
  Nämä ovat miekkamme, jotka kimaltelevat kuin timantit,
  Fasistit ja muut hakkeroidaan kuoliaaksi leikkiessään...
  Ja vaakunat loistavat kirkkaalla kullalla,
  Kaikki yhdessä, sekä venäläiset että valkovenäläiset!
  
  Isänmaan, rajattoman auringon nimessä,
  Sen kirkkaat säteet leijuvat maailman yllä...
  Uskon, että Venäjä pelastuu helvetistä,
  Ja Svarogista tulee suurin idoli!
  
  Tämä on maamme, maailman suurin,
  Eikä koko maailmassa ole ketään kauniimpaa...
  Rajattoman, mahtavan Venäjän nimessä,
  Kaikki sukupolvet nauttivat venäläisestä onnellisuudesta!
  
  Vihollinen ei tiedä, että hänet lyödään,
  Venäläiset pistimet repivät hänet palasiksi...
  Löydämme pian hurjia näkymiä,
  Ja taivas ja maa tulevat olemaan urhoollisia!
  
  Kaksipäinen kotkamme kohoaa planeetan yläpuolelle,
  Kaikki polut osoittavat maailmankaikkeuden loistoon...
  Tunne runoissa laulettu sankarillisuus,
  Taistelijat ovat muuttumattomia taisteluissaan!
  
  Arvostamme sekä Mariaa että Ladaa,
  Perun ja Svarog ja Herra Jeesus...
  Usko minua, sinä tuot ihmisille pelastuksen...
  Tyhjä laukku täyttyy hyvyydestä!
  
  Venäjän, kauniin isänmaamme nimessä,
  Missä ovat lumihelmet, smaragdikiteet...
  Missä ukrainalaiset, tatarimme ja venäläiset ovat yhdistyneet,
  Ja ihmisten hermot ovat kuin terästä!
  
  Lyhyesti sanottuna, kun katkaisimme lohikäärmepresidentin,
  Venäjällä tulee suurten kuninkaiden aika...
  Ja järjestystä tulee, usko minua, niin loistava uusi,
  Jokainen rohkea varpunen on kotka!
  . LUKU nro 1.
  Riian hyökkäys oli ratkaisevan tärkeä koko pohjoiselle yhtiölle. Oleg Rybachenko ja Margarita Korshunova liittyivät Natasha, Zoya, Augustina ja Svetlana.
  Ja se oli erittäin räikeä.
  Oleg Rybachenko, joka ei kiinnittänyt huomiota laukauksiin - he eivät osuneet kuolemattomiin, kiipesivät seinälle. Tehdas toteutti tekniikkaa miekoilla.
  Hän katkaisi joukon ruotsalaisia ja heitti sitten lasten jalkojen paljain varpain murhaavan kuolemanlahjan.
  Hän repi erilleen joukon vastustajia ja karjui:
  - Kunnia kommunismin aikakaudelle kuninkaallisen kruunun kanssa!
  Sen jälkeen terminaattoripoika ottaa sen ja viheltää. Ja variksen pilvet putoavat Skandinavian soturien päiden taakse.
  Margarita Korshunova pilkkoo myös ruotsalaiset sotilaat. Ja hän suorittaa levysoittimen ja katkaisee Skandinavian soturit. Ja paljaalla kantapäällään tyttö lähettää tuhon lahjan, lyömällä vihollista.
  Sitten hän huutaa:
  - Kunnia uudelle arjalaiselle kommunismille!
  Ja tyttö ottaa sen ja päästää salaman napastaan... Joten koko joukko ruotsalaisia palaa.
  Sen jälkeen lapset viheltävät yhteen ääneen ja tuhansia variksia putoaa ruotsalaisten päihin.
  Natasha pilkkoo vastustajiaan ja heitti neuloja paljain varpaillaan, koukutti:
  - Kunnia suurelle Venäjälle!
  Ja helakanpunaisesta nännistä se vapauttaa murhanhimoisen salaman. Ja kokonainen ruotsalaisten pataljoona poltetaan.
  Zoya pilkkoo vihollisia ja heitti kranaatteja paljain varpaillaan, sihisi:
  - Venäjän suuruuden puolesta!
  Ja vadelman nännistä tulee jotain erittäin tappavaa. Ja murskaa vastustajat.
  Augustine taistelee myös äärimmäisen aggressiivisesti. Se murskaa vastustajat ja lähettää tappavia salamoita rubiininänneistään. Ja paljaalla kantapäällään hän antaa periksi räjähtävälle sahanpurupaketille, joka repii viholliset osiin.
  Sen jälkeen hän huutaa:
  - Kommunismin puolesta koko universumissa!
  Ja napasta se iskee salamalla!
  Tämä on tyttö - tyttö kaikille tytöille!
  Svetlana taistelee myös. Ja katkaisee vihollisia molemmilla miekoilla. Hän pidentää niitä leikkaamalla alas kymmeniä ihmisiä yhdellä keinulla. Ja sitten tyttö, paljain varpaillaan, heittää toisen, murhanhimoisen kuolemanlahjan ja repii erilleen vastustajansa. Kuinka hänen mansikkanännit vapauttavat jotain tuhoisaa ja jäljittelemätöntä?
  Svetlana huutaa:
  - Arjalaisille kommunismin ideoille!
  Ja navasta se vapauttaa koko sarjan tappavia salamoita. Tämä on tyttö - kaikki tytöt, tyttö!
  Oleg Rybachenko jatkaa taistelua. Poika pilkkoo miekoilla, heittelee kiekkoja paljain varpaillaan ja viheltää. Sydänkohtauksen saaneet varikset tyrmäävät vastustajansa kokonaan eivätkä anna pienintäkään mahdollisuutta pelastua.
  Ja poika laulaa:
  - Rakastan avoimia tilojasi,
  Rakastan metsiäsi ja vuoriasi!
  Taivas ja maa, ja minun roolini!
  Margarita, joka pilkkoi ruotsalaisia, heitti kuolemanpaketteja paljain jaloin ja pilkkoi vastustajiaan, huusi:
  - Aurinko paistaa maan yllä...
  Tervehdys...
  Kotimaasi on
  Kaikki maailmassa on siellä!
  Ja taas tyttö viheltää, ja murhanhimoisia tuholahjoja sataa vihollisille.
  Riika otettiin tietysti helposti. Se oli todella siistiä. Kaupunki valloitettiin lähes välittömästi.
  Ja Aleksei Mihailovitšin tsaari-Venäjä voitti vaivattomasti. Mutta sota ei ole vielä ohi.
  Venäjän joukkojen on karkotettava ruotsalaiset myös muista maista. Venäläiset valloittivat Dorpatin itse, ilman siviilien apua. Mutta Revel on paljon vakavampi, ja tässä tapauksessa ruotsalaiset auttavat häntä meritse.
  Joten kuuluisan kuuden tehtävä ei päättynyt. Ja he menevät Revelin myrskyyn.
  Oleg Rybachenko katkaisi ruotsalaiset miekoilla. Samaan aikaan hänen paljaat, lapselliset jalkansa heittivät kuolemanlahjoja tuhoten Venäjän viholliset. Viileä poika huomautti loogisesti:
  - On outoa tappaa ruotsalaisia. Hyvät ihmiset ja vauras maa!
  Margarita, joka hakkeroi Skandinavian sotureita ja leikkaa taistelijoita, heitti kiekkoja paljain jaloin, huomautti:
  - Kyllä, on rumaa tehdä näin ruotsalaisille. Jollain tapaa tämä muistuttaa historiallisia strategioita. On kaksi tapaa: taistella tai rakentaa taivas maan päälle. Valintasi mukaan saat tehtäviä. Kuten sanotaan, sotilaallisessa tehtävässä paratiisin rakentaminen on vaikeampaa!
  Oleg Rybachenko katkaisi joukon ruotsalaisia yhdellä pitkänomaisten miekkojensa lyönnillä ja pudisti päätään kielteisesti:
  - Se on toinen tapa sanoa se. Huomasin, että "Cleopatra"-pelissä sotilastehtävissä ei yleensä ole ongelmia oluen kanssa. Mutta rauhallisina aikoina ohraa voidaan kuljettaa vain, ja tämä aiheuttaa ongelmia.
  Margarita kantoi levysoitinta, katkaisi vastustajansa ja paljasti hampaat, lauloi:
  - Joet, meret, salmet... Kuinka paljon vahinkoa ne aiheuttavatkaan!
  Oleg Rybachenko heitti räjähtävän sahanpurupakkauksen paljain varpaillaan ja lauloi:
  - Se ei ole olut, joka tappaa ihmisiä! Vesi tappaa ihmisiä!
  Terminaattoripoika on itse asiassa yhtä eloisa kuin poika Conanista kertovasta sarjakuvasta.
  Ja hän viheltää taas ja sataa variksia ruotsalaisten päälle.
  Natasha paloi vastustajiaan ja paljasti hampaitaan tehdessään myllyä ja paljasti hampaat aggressiivisesti. Mikä ujo soturi hän on. Ja sitten hänen paljaat varpaansa heittivät räjähtävän paketin tappavaa voimaa repimällä skandinaaviset soturit pieniksi paloiksi.
  Tyttö helakanpunaisista nänneistä lähettää salaman. Hän polttaa parisataa ruotsalaista ja kehrää:
  - Tulee suurimman kommunismin aikakausi!
  Ja sen jälkeen, kuten kieli osoittaa. Tämä on korkeimman luokan tyttö.
  Zoya pilkkoo myös vihollisensa. Ei anna heille mahdollisuutta. Ja perhonen suorittaa tekniikkaa miekoilla. Katkaisee vastustajat, leikkaa läpi kymmeniä ruotsalaisia. Ja sitten hän laukaisee paljain varpaillaan räjähtävän sahanpurupaketin. Hän repii irti vihollisensa ja siristaa:
  - Kunnia suurelle kuninkaiden ja voittajien Venäjälle!
  Ja karmiininpunaisesta nännistä se vapauttaa kuoleman lahjan ja tuhon pulsarin.
  Täällä myös Augustine, huippuluokan tappelutyttö, taistelee. Joten hän ottaa herneen räjähteillä ja heittää sen vihollista kohti paljaalla kantapäällään. Se repii viholliset riekaleiksi.
  Ja sitten se ampuu ulos rubiininänneistä kuin salama. Ja polta viholliset maan tasalle.
  Ja hän huutaa keuhkoihinsa:
  - Kunnia kommunismin isänmaalle!
  Svetlana taistelee myös suurella innolla. Ja hän kaatoi vihollisensa villin kiihkon ja raivon vallassa. Ja paljain varpaillaan hän heittää hiilestä tehtyä kranaattia, joka repii ruotsalaisten joukon. Ja sitten mansikan nännit päästävät salaman. Ja he polttavat pataljoonan skandinaavisia taistelijoita. Tämä on tyttö, puhdas noita ja terminaattori.
  Svetlana lauloi:
  - Olen seitsemän meren suuri soturi,
  Ja laulan hämmästyttävästi - kuin satakieli!
  Ja hän nauraa keuhkoihinsa.
  Revel kaatui surkeasti.
  Ja ruotsalaiset voitettiin. Mutta saadaksemme vihdoin jalansijaa meidän on otettava myös Narva ja Viipuri.
  Oleg Rybachenko, Margarita Korshunova ja joukko noitatyttöjä hyökkäävät Narvaan.
  Ja he taistelevat kuin todelliset sankarit. Vaikka he näyttävät edelleen lapsilta. Ja noitatytöt näyttävät noin 20-vuotiailta, vaikka he ovat niin vanhoja, että ihmiset eivät elä niin kauan.
  Oleg Rybachenko leikkasi ruotsalaiset seinään seepia-liikkeellä miekoilla. Sitten hän paljain varpaillaan heitti kranaatin tappavalla voimalla repien ruotsalaiset ripauksiin. Myöhemmin poika viheltää perinteen mukaan ja kaataa variksia skandinaavisten sotilaiden päihin.
  Oleg lauloi:
  - Ja kiehuva pimeys lensi pahojen hirviöiden maahan!
  Ja poika suoritti jälleen koko myllyn miekoilla. Ja niin hän murskaa vastustajansa ja kirjaimellisesti tuhoaa heidät.
  Margarita myös pilkkoo kuin jättiläinen. Tyttö heilutti miekkansa täydellä nopeudella. Ja paljaalla kantapäällään hän antaa kuoleman lahjan. Ja hän tuhoaa ruotsalaiset ilman sääliä tai epäilystä.
  Tyttö otti sen ja lauloi:
  - Tulee nopea kommunismi, fasismi tuhotaan heti!
  Oleg Rybachenko piti samovaaria, pilkkoi ruotsalaisia ja totesi:
  - Fasismi on tuhottu heti!
  Taistelu muuttui yhä hallitsemattomammaksi.
  Varsinkin kun Natasha alkoi heitellä tähtiä paljain varpaillaan, jotka kukin tuhosivat sata ruotsalaista kerralla. Entä jos se ampuu salaman helakanpunaisista nänneistään ja polttaa vastustajansa.
  Tyttö huusi:
  - Olen maailman vahvin, tapan kaikki viholliseni wc:ssä!
  Zoya, ampuen vihollisia, vinkaisi:
  - Kunnia kommunismille!
  Ja paljain varpaillaan hän laukaisee murhaavan kranaatin, tuhoisimman voiman.
  Ja hän on yleensä super tyttö. Purpinpunaisesta nännistä se laukaisee villeimmät ja kiihkeimmät salamat.
  Augustine kaatoi ruotsalaisia ja leikkaa vastustajiaan, haukkoi henkeään:
  - Muutoksia parempaan!
  Ja paljain varpain hän laukaisee räjähtävän sahanpurupaketin tappavalla voimalla. Ja hajottaa vastustajat.
  Ja sitten rubiininännit väistyvät tuhoisan salaman ja tuhon purkaukselle.
  Svetlana löi miekkansa vihollista kohti ja väistyi kranaatille paljaalla kantapäällään, kuiskasi:
  - Kommunismin puolesta!
  Ja mansikan nännistä se vapauttaa niin murhanhimoisen jutun, että kaikki paholaiset tulevat sairaiksi.
  Täytyy sanoa, että tytöt yrittivät parhaansa, ja Narva kaatui...
  Ja aggressiivinen joukkue hyökkää Viipuriin. Joka on polviin asti meressä.
  Oleg Rybachenko, kun hän kaatoi ruotsalaisia kaupungin muurilla, muisti tekoälyn, jossa saksalaiset E-sarjan panssarivaunut taistelivat.
  Historian kulku muuttui siellä hieman johtuen siitä, että Rommel sai vahvistuksia hieman aikaisemmin ja täyden vallan Italian ja Saksan joukkoihin. Ja hän pystyi antamaan murskaavan iskun amerikkalaisille joukkoille Algeriassa. Yhdysvaltojen tappio oli täydellinen, yli sataviisikymmentätuhatta sotilasta vangittiin. Roosevelt oli niin järkyttynyt, että hän tarjosi välittömästi natseille aselepoa. He tietysti hyväksyivät hänet. No, Churchill ei tietenkään halunnut taistella ilman Amerikkaa ja myös pysäytti tulen hetkeksi.
  Liittoutuneet suostuivat jäädyttämään sodan, mutta yhdellä ehdolla: saksalaiset jäädyttävät lopullisen ratkaisun juutalaiskysymykseen.
  Hitler, joka tarvitsi uutta voimaa, oli valmis lupaamaan mitä tahansa.
  Sota lännessä jäätyi... Ja natsit lykkäsivät jälleen hyökkäystä Kursk Bulgeen varustaakseen kaikki panssarivaunudivisioonat ja vastaanottaakseen "Lion" ja "Mouse" ja "Tiger"-2 vuoden alkuun mennessä. hyökkäys.
  Pommituksen puuttuminen lännessä ja työvoiman tarjonta Ranskan ja Afrikan omaisuudesta öljyn ohella mahdollistivat aseiden tuotannon merkittävän lisäämisen.
  Mutta uusimmat tankit veivät aikaa. Kun Fritzit käänsivät heitä ympäri, elokuu saapui ja Stalin oli jo aloittanut hyökkäyksen. Natsit olivat valmiita tähän. He keskittivät merkittäviä voimia Orjolin suuntaan ja vielä enemmän Harkovin suuntaan. Onnistuimme kaivamaan paljon juoksuhautoja ja linnoituksia.
  Lisäksi "Panthers" ja "Tigers" tuottivat enemmän kuin todellisessa historiassa, ja ne ovat paljon parempia puolustuksessa kuin hyökkäyksessä. Erityisesti Panther, erinomainen panssarihävittäjä, joka ampuu viisitoista laukausta minuutissa.
  Ja lävistää kolmekymmentäneljä kahdesta kilometristä päin. Et voi piiloutua sellaiselta "pantterilta"...
  Lisäksi saksalaiset onnistuivat enemmän tai vähemmän tiedustelemaan ja hankkimaan hyökkäyssuunnitelmia. Kyllä, periaatteessa on selvää, miten venäläiset hyökkäävät ja minne. Harkovaan ja Belgorodiin - Donbassin takaisin valtaamiseksi ja Oryolin reunalla.
  Natsit toivat lisäjoukkoja Ranskasta ja Balkanilta ja korvasivat ne italialaisilla ja bulgarialaisilla yksiköillä. Ja he pystyivät keräämään riittävän määrän divisiooneja ottamaan ja taistelemaan takaisin tiiviissä puolustuksessa.
  Ja myöhään syksyllä "Hiiri", "Lion", "Tiger"-2 ilmestyivät vihdoin etupuolelle. Ja myös "Panther"-2, vaikkakin yksinkertaistettuna, samalla aseella, mutta panssaroidummin.
  Uudet säiliöt eivät kuitenkaan toimineet erityisen hyvin talviolosuhteissa. Erityisesti "hiiri", joka on ongelma kuljetuksessa, ja kuljetukseen liittyy suuria vaikeuksia. Kyllä, "Lion", auto ei ole kovin hyvä. Lisäksi kahdeksansadan hevosvoiman moottori on melko heikko yhdeksäänkymmeneen tonniin. Ja Tigerissä on 2 ongelmaa. Säiliöt hajoavat, ja jos ne ajavat hieman paremmin kuin todellisessa historiassa, se johtuu vain siitä, että seosaineista ei ole pulaa ja Ukrainan bauksiittiesiintymiä voidaan käyttää.
  Muuten, "Tiger"-2, joka on korkealaatuisempi metalli, ei rikkoutunut niin usein kuin todellisessa historiassa, ja se oli vahvempi kuin panssari. Ja hän osoitti olevansa paljon käytännöllisempi kuin "Lev". Nimellisesti Levin ase oli tehokkaampi 105 millimetrillä verrattuna 88:aan suunnilleen samalla ammuksen alkunopeudella. Mutta käytännössä tämä ei antanut saksalaisille mitään. Joten päästä Neuvostoliiton kolmekymmentäneljään kaukaa ei ole vieläkään kovin realistista. Kyllä, ja "Tiger"-2 hävisi kolmesta ja puolesta kilometristä. Ei ole enää järkeä - et lyö, varsinkin jos vihollinen on liikkeellä.
  Tiger-2:n Lion-panssarivaunulla, jonka paino oli yhdeksänkymmentä tonnia, ei ollut etuja panssarissa tornin etuosaa lukuun ottamatta. Mutta käytännössä Tiger-2:n 185 mm on aivan riittävä, ja Leijonan 240 mm on ylimäärä, minkä vuoksi vain torni pyörii hitaammin. Ja nopeus lähes identtisten moottoreiden kanssa on paljon pienempi, ja vikoja on enemmän. Ja "Hiirit" ovat edelleen kaksi kertaa painavampia kuin "leijona", ja vaativat kuparivaihteiston, ja ne ovat vain paremmin panssaroituja. Hiiren 128 mm:n tykki on käytännössä jopa huonompi kuin Tiger-2:n. Kyllä, se on tehokkaampi, mutta tulinopeus ja kuorien tarjonta ovat alhaisemmat. Kyllä, he osuvat paremmin kaukaa, mutta se on myös vaikeampi lyödä.
  Hiiren ainoa etu on, että se ei ole läpäisevä sivuilta, mutta se voidaan tuhota ilmasta ja jopa törmätä ketterään kolmikymppiseltä. Joten "hiiri" ei oikeuttanut itseään.
  Mutta talvella saksalaiset onnistuivat välttämään rintamien romahtamisen. Erityisesti Pantherin tuotanto kasvoi kuuteen sataan ajoneuvoon kuukaudessa, ja tämä säiliö sai tehokkaammat moottorit ja paremman alustan ja pystyi taistelemaan tyydyttävästi talvella. Se kasvoi ja julkaisi T-4:n, joka modernisoidussa versiossaan oli jopa parempi kuin T-34-76 ja voisi olla hyvä apu. Kolmannen valtakunnan kevyet itseliikkuvat aseet olivat vahvoja. Saksalaiset koneet saivat erittäin tehokkaan 30 mm:n konekanuunin ja valtasivat venäläiset. Tärkeintä on, että nyt saksalaisilla on kaikki ilmailu itärintamalla, ja ilman pommi-ongelmia he ovat saavuttaneet Neuvostoliiton lentokoneiden valmistuksessa. Ja saksalaisilla on luultavasti paremmat aseet ja nopeus. Ja ässillä on enemmän kokemusta.
  Puna-armeijalla ei siis ollut etua taivaalla, mutta maalla saksalaiset vahvistivat itseään.
  Hitler toimi varovaisemmin puolustuksessa. Ja nyt natsit saattoivat enemmän tai vähemmän tulla toimeen. Sodasta tuli enemmän kuin ensimmäinen maailmansota. Lisäksi, jos joku hyökkäsi, se oli puna-armeija. Ja Hitler yritti säästää voimansa ja muodostaa uusia divisioonaa ulkomaalaisista ja entisistä Neuvostoliiton kansalaisista.
  Lisäksi Fuhrer todella toivoi ihmeasetta, ja siksi pidättäytyi toistaiseksi suurista hyökkäystoimista. Saksalaiset olivat jonkin verran parempia tiedustelussa. Se oli heille kuitenkin helpompaa kuin todellisessa historiassa. Koska Stalin on melko itsepäinen ja vaati ottamaan Orjolin ja Kharkovin. Tosihistoriassa ne otettiin takaisin elokuussa ja alkoivat kulkea muihin suuntiin. Mutta sitten natsit pitivät kiinni, ja Stalin vaati itsepäisesti, että aiemmin suunniteltu toteutuisi.
  Tämä helpotti saksalaisten puolustamista. Orelista tuli jotain Rževin kaltaista. Kun Neuvostoliiton komento iski itsepäisesti yhteen pisteeseen. Ja saksalaiset, kuten käytäntö on osoittanut, kun he ovat valmiita, he voivat torjua hyökkäyksen. Lisäksi lännen rauhan ansiosta puna-armeijalla on pieni vahvuusetu. Ja ilmassa Luftwaffella on taas valta-asema. Mikä on vahvempi sekä lukumäärältään että laadultaan.
  Saksalaisten uusi 30 mm:n tykki pystyi ampumaan alas neuvostokoneen yhdellä osumalla ja ampumaan kuusisataa laukausta minuutissa. Tietysti sellaisella teholla ei ole helppoa Neuvostoliiton lentäjälle. Ja määrällinen ylivoima siirtyi nopeasti saksalaisten puolelle.
  Ja tankeissa natsit ovat vahvempia laadultaan ja voimaltaan, eivätkä he ole määrällisesti huonompia. Säiliöiden tuotanto kasvaa nopeasti. Ja T-4 on hyvä määrä, laatu ja teknisesti edistynyt, joten sen tuotantoa ei lopeteta.
  Kyllä, saksalaiset pystyivät kestämään, tällä kertaa läpi talven. He välttyivät katastrofilta. Myös Stalinin itsepäisen halun vuoksi hyökätä samaan paikkaan.
  Lisäksi hyökkäystä Leningradin lähellä ei tuettu riittävästi, ja saksalaiset pystyivät torjumaan sen. Puna-armeija ei onnistunut murtautumaan keskustan läpi.
  Keväällä saksalaiset olivat vielä puolustuksessa. Stalin todella luotti uusiin tankkeihin - IS-2 ja T-34-85. He olivat voimakkaampia kuin ennen. "Panther"-2 ei eronnut kovinkaan yksinkertaisesta "Pantherista", ja sitä valmistettiin pieniä määriä. Mutta tämä säiliö oli varustettu uudella 88 mm:n tykillä ja tehokkaammalla moottorilla 900 hevosvoimalla.
  Nyt viisikymmentäkolme tonnia painava "Panther" kaksi on saanut hyvän ajokyvyn ja erittäin kunnollisen etupanssarin. Uuden kapean tornin otsapaksuus oli 150 millimetriä. Ja kehon otsa on 120 millimetriä. Levyjen suurten rinteiden vuoksi se oli verrattavissa "Tiger"-2:een. Myös viimeinen säiliö modernisoitiin. Siihen asennettiin 1000 hevosvoiman moottori, joka antoi hyväksyttävän ajokyvyn ja lisäsi luotettavuutta. "Panther"-2, jopa nimeltään "Panther"-3. Mutta Lev koki merkittävimmän modernisoinnin. Porsche teki siinä todella vallankumouksellisen päätöksen. Moottori ja vaihteisto sijoitettiin samaan yksikköön säiliön etuosaan ja torni siirrettiin taakse.
  Ja "Lev"-2:sta tuli matalampi siluetti, johtuen säästöistä kattariakselissa. Auton paino on laskenut huomattavasti. 105 mm:n aseen sijaan he asensivat 88 mm:n aseen, jonka piipun pituus oli 100 EL. Ja tornia kavennettiin. Ja moottorista tuli 1000 hevosvoimaa. Etupanssari pysyi samana: 150 mm runko, mutta suurempi kaltevuus. Mutta sivuseinämä kasvoi kolmanneksella 82 millimetristä 125:een... Mutta säiliön paino päinvastoin laski 20 tonnia.
  Tuloksena oli sivulta hyvin suojattu ja edestä erinomainen auto, jolla oli kunnollinen ajokyky.
  Ja anna tämän tankin murskata Neuvostoliiton ajoneuvoja...
  Lisäksi taivaalla on myös saksalaisia suihkukoneita. Kesäkuuhun mennessä yli tuhat ME-262:ta lensi taivaalla. Paremman metallin laadun vuoksi autot hajosivat paljon harvemmin kuin todellisessa historiassa ja osoittivat parhaita ominaisuuksiaan. Ja nopeus, ja tehokkaat aseet ja selviytymiskyky. Neuvostoliitto saattoi laukaista Jak-3:n vain pieninä määrinä duralumiinipulan vuoksi ja myös LA-7:n pieninä määrinä.
  Saksalaiset säilyttivät edelleen ja jopa vahvistivat ilmaylivoimaansa. TA-152 osoittautui Focke-Wulfia edistyneemmäksi ja menestyneemmäksi monikäyttöiseksi lentokoneeksi. Ja Yu-488 osoittautui maailman parhaaksi nelimoottoriseksi potkurivetoiseksi pommikoneeksi. Mutta myös Arado-sarjan suihkumoottorit ilmestyivät.
  Kyllä, et tule kadehtimaan puna-armeijaa.
  Mutta toistaiseksi saksalaiset ovat edelleen puolustuskannalla. Hitler haluaa rakentaa panssarirakennuksen uudelleen E-sarjaan... Ja tässä tietysti, ensinnäkin, tämä on E-50-tankki. Fuhrer haluaa, että tällä koneella on erinomainen suoja kaikilta puolilta. Sekä aseistus että ajokyky ovat erinomaisia. Ja vaikka sellaista tankkia ei ole, hyökkääminen ei ole mitään järkeä.
  Joten toistaiseksi Krauts on puolustuskannalla. Kesällä Stalin määräsi hyökkäyksen Smolenskin suuntaan. Kovat taistelut kestivät myöhään syksyyn asti, puna-armeija pystyi etenemään vain viisitoista kilometriä. Stalin oli raivoissaan. Myös elokuun yritys edetä etelässä epäonnistui. Talvella Neuvostoliiton joukot testasivat jälleen saksalaisten voimaa, mutta epäonnistuivat.
  Ja toukokuussa 1945 natsit alkoivat vihdoin hyökätä itseään vastaan... Mutta he eivät myöskään saavuttaneet menestystä. He kiilautuivat vain hieman puna-armeijan asemiin...
  Kulumisen juoksuhautojen aikakausi on saapunut. Maaliskuuhun 1953 asti etulinja oli passiivinen. Mutta Stalinin kuoleman jälkeen natsit piristyivät ja lähtivät hyökkäykseen etelälaidalla. Berian pidätys ja valtataistelu johtivat siihen, että natsit pystyivät valloittamaan Kaukasuksen, menestystä helpotti myös se, että myös Turkki astui sotaan heidän puolellaan.
  Vuonna 1954 Wehrmacht yritti edetä Moskovaan. Mutta puna-armeija pystyi torjumaan hyökkäyksen käyttämällä suihkukoneita ja voimakasta puolustusta. Seuraavana vuonna 1955 natsit halusivat hyökätä uudelleen ja heittivät kaikki voimansa... Mutta jälleen puna-armeija torjui hyökkäyksen. Vuosi 1956 tuli. Ja taas natsien hyökkäys Moskovaan, jonka Puna-armeija torjui.
  Hitler jatkoi itsepäisesti sotaa. Mutta 1. toukokuuta 1957, 68-vuotiaana, Fuhrer syöksyi maahan lentäessään lentokoneessa. Julma katastrofi.
  Kolmas valtakunta nousi sodasta... Yhdysvallat ja Iso-Britannia, joilla oli ydinaseet, istuivat molemmat osapuolet neuvotteluihin.
  Lopulta rauha allekirjoitettiin. Saksalaiset saivat sen, minkä onnistuivat vangitsemaan... Mutta Neuvostoliitto menetti paljon... Neuvostoliitossa Hruštšov otti vallan Stalinin jälkeen. Mutta hänen jälkeensä Shelepin tuli valtaan. Ja hyödyntäen sitä tosiasiaa, että sisällissota alkoi Kolmannessa valtakunnassa, mukaan lukien Hitlerin jälkeläisten osallistuminen, Shelepin aloitti kostotaistelun.
  Oleg Rybachenko ja joukko noitatyttöjä osallistuivat tähän, mutta se on toinen tarina. Ja tietysti Kolmas valtakunta murskattiin palasiksi.
  Kuinka Viipuri otettiin... Sen jälkeen seurasi viimeinen taistelu ruotsalaisia vastaan, johon myös heidän kuninkaansa osallistui.
  Oleg Rybachenko ja Margarita Korshunova taistelivat miekoilla ja heittivät kranaatteja paljain jaloin.
  Poika, joka pyöritti suosikkimyllyään miekoillaan, mutisi:
  - Kommunismin puolesta koko planeetalla!
  Tyttö teki myös perhonen miekoillaan ja vahvisti:
  - Lapsetkin tietävät, että Lenin oli oikeassa!
  Natasha ja hänen tiiminsä tekivät samoin. Ja he käyttivät paljaita, kaiverrettuja jalkojaan ja iskivät salamalla helakanpunaisiin nänneihinsä. He ovat erittäin taistelevia tyttöjä ja erittäin siistejä.
  Natasha jopa huomautti:
  - Kaikki voivat huonosti helvetissä... Vain ilman helvettiä se on tylsää!
  Ja tyttö lyö sinua pulssilla navastaan.
  Ja sitten koko kuusi viheltää.
  Ja tuhannet varikset putosivat ruotsalaisten päälle lävistellen heidän päänsä ja kypäränsä.
  Mutta Oleg Rybachenko heitti palan antimateriaa paljain varpaillaan. Ja kokonainen ruotsalaisten joukkojen rykmentti tuhottiin, tietysti kuninkaan kanssa.
  Jälleen yksi räikeä voitto venäläisille aseille.
  Ja Ruotsi jätti sodan. Kyllä, venäläiset sotilaat rauhoittivat hetmanin. Nyt voit mennä Varsovaan. Ja sitten Krakovaan.
  Oleg Rybachenko ja hänen tiiminsä ovat tietysti eturintamassa. Nyt on mahdollisuus, varsinkin kun kuningas tapetaan, asettaa Venäjän tsaari Aleksei Mihailovitš valtaistuimelle.
  Ja Venäjän armeija kulkee eteenpäin marssien voitokkaasti.
  Oleg Rybachenko lauloi keuhkoissaan:
  - Kunnia kommunismin ja Venäjän tsarismin aikakaudelle!
  Margarita huudahti:
  - Kunnia sankaruudelle!
  Ja niin kaverit menivät myrskyyn Varsovaan, missä Puolan armeija pakeni korkeiden muurien taakse.
  Oleg Rybachenko pilkkoi puolalaiset ja pilkkoi ne reviksi lihaksi. Ja paljain varpaillaan hän heitti tappavan voiman kranaatteja.
  Samaan aikaan poika huusi:
  - Kunnia kommunismin aikakaudelle, kunnia kaikille sankareille!
  Ja kuinka Terminaattori-poika viheltää. Ja taas variset putoavat puolalaisten päähän.
  Margarita leikkaa vastustajiensa läpi tuulimyllyllä ja paljain, lapsellisin jaloin heittelee räjähtäviä sahanpurupaketteja murskaamalla vihollisiaan. Ja soturi huusi:
  - Kunnia tsarismin aikakaudelle! Ja kommunismin Venäjän tsaarille!
  Poika ja tyttö hyökkäsivät Varsovaan hyvin militanttisesti.
  Ja niin Natasha taistelee kaikella kiihkeällä ja raivokkaalla voimallaan. Ja hänen helakanpunaiset nännit säteilevät salamoita.
  Ja paljaat taltatut jalat heittävät hiilestä valtavan voiman kranaatteja. Ja tyttö karjuu:
  - Voi, kommunismi, kommunismi, kommunismi!
  Ja paljaalla kantapäällään hän antaa kuoleman lahjan.
  Zoya taistelee myös sanoinkuvaamattomalla raivolla. Ja kuinka hän ottaa sen ja pyörittää viileää myllyä. Ja paljain varpaillaan hän laukaisee kranaatin tappavalla voimalla repien vastustajansa. Ja sitten karmiininpunaisista nänneistä hän antaa periksi pulsarilla ja polttaa vihollisen.
  Kokonainen puolalaisten rykmentti poltti heidän rinnastaan ammutun voimakkaan lahjan.
  Tästä tulee Augustine kovassa taistelussa. Tyttö taistelee kuin pantteri. Ja paljain varpaillaan hän heittää murhaavan kranaatin. Ja rubiininänneistä se laukaisee salaman. Ja voittaa viholliset. Ja se polttaa kokonaisia hyllyjä kerralla, paikan päällä.
  Ja samaan aikaan hän laulaa:
  - Kunnia Venäjälle! Suuri kunnia!
  Ja taas se haisee pulsarilta navasta ja polttaa kaikkia.
  Mutta myös Svetlana taistelee. Hän on tyttö, jolla on erittäin taisteleva kaliiperi ja raivokkaat hyppyt. Ja sitten hän ottaa sen ja heittää murhaavan kranaatin paljain varpaillaan.
  Ja mansikan nänneistä se vapauttaa murhaavia pulsareita, räjähdysmäistä, valtavaa voimaa. Ja se karjuu:
  - Kunnia kommunismin ja tsarismin isänmaalle!
  Ja niin myös Varsova kaatui... Venäjän joukot miehittivät Puolan ja marssivat Krakovaan.
  Oleg Rybachenko ja Margarita osallistuvat tämän kaupungin hyökkäykseen. Tällä kertaa he ovat jo ilman Natashaa. Noitatyttöjen ryhmä on eri tehtävässä. Tällä kertaa ei kuitenkaan tarvinnut taistella pitkään. Ja niin kuolemattomat lapset istuttivat Venäjän lipun keskustorniin. Niin vaikuttava voitto.
  Ja lapset lauloivat kuorossa:
  - Kuka on viisaampi kuin kaikki muut maailmassa?
  Suuri tsaari Aleksei!
  Siperiaan jo hyvin edistynyt Venäjä otti ja valloitti Baltian maat ja Puolan.
  No, nämä ovat jo kunnollisia kaappauksia. Ei ollut Stenka Razinin kapinaa. Tsaari-Venäjä taisteli myös Turkin kanssa Aleksei Mihailovitšin johdolla.
  Ja sitten Oleg Rybachenko ja Margarita Korshunova erottuivat... He taistelivat kaikella sankaruudella ja erinomaisella kestävyydellä.
  Ja taas he heittivät kranaatteja paljain varpaillaan ja viheltivät pudottaen lintuja turkkilaisten päihin. Sekä poika että tyttö osoittivat supervoimansa.
  He olivat niin upeita sotureita, huippuluokkaa ja yksinkertaisesti super.
  Türkiye lyötiin Balkanilla ja luovutti Krimin ja monia muita maita Venäjälle.
  Taistelun keskellä Natasha ja hänen noitaystävänsä saapuivat jälleen. Ja he tekivät tämän turkkilaisille. Niin monet heistä tapettiin ja niin monet vammautuivat.
  Natasha vapautti salaman helakanpunaisesta nännistään. Poltti koko turkkilaisen divisioonan.
  Ja sitten Zoya ampui pulsarin karmiininpunaisesta nännistään ja upposi ja poltti kymmenkunta turkkilaista laivaa kerralla.
  Augustine löi rubiininänniään. Ja hän kaatui tusinaa Ottomaanien valtakunnan alusta, lippulaiva mukaan lukien.
  Svetlana iski myös mansikkanänneistä tuhoisilla elementeillä. Tuhoti paljon vastustajia. Ja hän siristi:
  - Kuninkaalliselle ja suurimmalle valtakunnalle!
  Joten Konstantinopoli valloitettiin. Ottomaanien valtakunta romahti. Ja nyt Venäjä voisi valloittaa sen ilman tulokkaiden apua.
  Kyllä, ja Pietari Suurelle, Aleksei Mihailovitšin pojalle, on myös annettava ainakin jotain tekemistä.
  Oleg Rybachenko ja hänen tiiminsä palasivat suurella voitolla.
  
  DARTH VADER JA KOLMAS VALTAKUNT
  Darth Vader leijui Britannian alueen päällä taistelutähtialuksella. Brittikoneet hyökkäsivät välittömästi hänen kimppuunsa. Taistelutähtialus kohtasi heidät lasertykkien laukauksilla. Tämä on lippulaiva taistelulaiva, vaikuttava voima. Sen tietokoneohjatut aseet polttivat helposti brittiläiset hävittäjät ja pommikoneet. Mutta brittiläiset ilmatorjunta-aseet ja eri kaliiperin aseet eivät voineet läpäistä avaruustaistelulaivan seostettua panssaria. Loppujen lopuksi tämä metalli on parisataa kertaa vahvempi kuin titaani. Ja niin paksua panssaria ei voi kestää edes atomipommi.
  Darth Vader määräsi hyökkäyksen Lontoon hallituskortteliin tuhoten kaikki lähellä olevat lentokoneet.
  Churchill ja hänen koko hallitusnsa tappoivat hyperplasmaaallon. Heillä ei ollut mahdollisuutta. Yksikään bunkkeri ei voinut suojautua tältä.
  Myös parlamentti kuoli.
  Darth Vader karjui:
  - Toteutukoon sithien kosto!
  Ja hän löi paneelia mekaanisella nyrkkillään. Hirviö iski Britanniaan. Hän murskasi maan vain siksi, että uskalsi vastustaa.
  Seuraavaksi Darth Vader pudotti valtamereen tuhopommin, joka nosti suuren aallon ja upotti monia brittiläisen laivaston aluksia, jotka vartioivat rannikkoa natsien hyökkäykseltä.
  Ja sen jälkeen tähtialus kiihtyi ja hyppäsi jälleen rinnakkaisuniversumiinsa jatkaen kovaa sotaa kapinallisten kanssa, jotka yrittivät murskata avaruusimperiumin despotismin.
  Kumpi heistä on oikeassa, imperiumi vai kapinalliset, on kiistanalainen asia. Ehkä yhtenäinen valta galaksissa on parempi kuin kaaos. Mutta valtakunnan ja Palpatinen palvelijoiden eläinperäinen julmuus käänsi heidän sydämensä pois tästä vallasta.
  Ja nyt Iso-Britannia mestattiin, ja toinen saalistaja, kolmas valtakunta, kaaosta hyväkseen laskeutui maihin ja valloitti Metropolin.
  Englanti, järkyttynyt avaruuden lippulaivan taistelulaivan iskusta, ilmeisesti luuli sitä Kolmannen valtakunnan salaiseksi aseeksi ja antautui melkein ilman taistelua. Sen siirtokunnat ja hallitukset tunnustivat Hitlerin vallan.
  Kolmas valtakunta sai valtavat resurssit, laivaston ja siirtomaajoukot. Ja valtavat mahdollisuudet sotaan sijoittamalla nuket Britanniaan.
  Mutta toistaiseksi Hitler ei ole vastustanut Neuvostoliittoa. Saatuaan sillanpään Amerikan mantereella Kanadan henkilössä, joka tunnusti Kolmannen valtakunnan vallan, hän päätti vallata Yhdysvallat.
  Miksei Neuvostoliitto? No, Venäjä oli jo enemmän tai vähemmän valmis maasotaan, sillä sillä oli suuri armeija ja paljon tankkeja ja lentokoneita. Niitä oli vuonna 1940 yli kaksikymmentä tuhatta. Mutta Yhdysvalloilla on vain noin viisisataa tankkia. Ja en ole vielä valmis suureen sotaan. Mutta sen taloudellisen potentiaalin vuoksi sotaan valmistautuminen on vain ajan kysymys.
  Ja Hitler päätti olla antamatta Amerikalle aikaa. Ja käyttämällä muun muassa kanadalaisia ja brittiläisiä divisioonaa, hän hyökkäsi yhdessä Japanin kanssa Yhdysvaltoihin.
  Joten Neuvostoliitto sai väliaikaisen lykkäyksen.
  41. vuosi oli sodan vuosi Amerikkaa vastaan. Jenkit eivät tietenkään ole valmiita, heillä ei ole vakavia tankkeja. Mutta aika paljon pienaseita. Ja suuri väestö ja melko suuri laivasto.
  Mutta tekniikaltaan ja organisaatioltaan ylivoimaiset saksalaiset edistyvät. Heidän lentokoneensa ovat laadultaan ja kokemukseltaan parempia kuin amerikkalaiset. Ja Yhdysvaltain komento ei ole tasoltaan. Ja hän kärsii tappiota tappion jälkeen. Silti sota kesti 41 vuotta ennen Washingtonin kaatumista joulukuussa.
  Ja jonkin aikaa tämän jälkeen Yhdysvaltojen tuska jatkui antautumiseen asti 20. huhtikuuta 1942.
  Tämän seurauksena Fuhrer päätti lykätä Neuvostoliiton hyökkäystä neljäänkymmeneen kolmanteen vuoteen. Näin ollen Stalinilla oli aikaa valmistautua sotaan.
  Jotkut asiat tehtiin kuten oikeassa historiassa. Vuonna 1940 otettiin käyttöön kahdeksan tunnin työpäivä ja seitsemän päivän työviikko. Ja myös ankaria toimenpiteitä töistä myöhästymiseen.
  Vuoden '41 ensimmäisellä puoliskolla tuotettiin yli kaksi tuhatta tankkia ja massa lentokoneita. Lentokonetuotanto kasvoi valtavaa vauhtia, ettei lentäjiä ollut tarpeeksi. Vuoden 1941 jälkipuoliskolla ensimmäinen KV-3-tankki vierii pois kokoonpanolinjalta elokuussa. Tämä ajoneuvo oli aseistettu 107 mm:n tykillä, jonka ammuksen alkuperäinen nopeus oli 800 metriä sekunnissa, mikä on kätevä suurten tankkien torjunnassa. Mutta itse auto painoi kuusikymmentäkahdeksan tonnia ja sen ajo-ominaisuudet olivat merkityksettömiä. Ja vaihdelaatikko hajosi jatkuvasti.
  Ja syyskuussa ensimmäinen KV-5 tuli pois markkinoilta, joka painoi sata tonnia ja oli aseistettu kahdella tykillä ja jossa oli 170 millimetriä etupanssaria. Tuolloin saksalaiset tankit eivät pystyneet tunkeutumaan tällaiseen ajoneuvoon.
  Kaiken kaikkiaan vuoden 1941 toisella puoliskolla kaikista tankkeista valmistettiin noin kolme ja puoli tuhatta ja uusimpia lähes kaksi ja puoli tuhatta. Mutta tämä ei riittänyt kaikkien osastojen henkilöstöön.
  Stalin käskee työpäivää pidentää yhdeksään tuntiin päivässä. Samaan aikaan laitetuotanto kasvaa. Neljänkymmenenyhden vuoden lopussa Neuvostoliitolla oli jo yli kolmekymmentäkaksi tuhatta lentokonetta, ja lentäjien kokoaminen heille oli vaikeaa.
  Vuoden 1942 ensimmäisellä puoliskolla laitteiden tuotanto kasvoi entisestään, viiteen tuhanteen tankkiin kuudessa kuukaudessa, joista viimeisimpiä oli yli kolme ja puoli tuhatta. KV-4 ilmestyi myös raskaimmassa versiossaan, paino 108 tonnia ja etupanssarin paksuus 180 millimetriä. Lisäksi Neuvostoliitto ei piilottanut uusimman teknologian läsnäoloa saksalaisilta, jotta natsit eivät todennäköisesti vaarantaisi hyökkäystä.
  Mutta Krautit päinvastoin kehittivät intensiivisesti omia raskaita järjestelmiään.
  Ensinnäkin tietysti Tiger-tankki. Tämä auto useissa versioissa esiteltiin Fuhrerille hänen syntymäpäivänä 20. huhtikuuta 1942.
  Tämä säiliö pystyi enemmän tai vähemmän taistelemaan Neuvostoliiton KV-sarjan ajoneuvoja vastaan. Vaikka raskaammille vaihtoehdoille se ei riittänyt.
  Siksi Kolmas valtakunta kehitti hätäisesti "Tiger"-2:n, jossa on 88 mm:n tykki ja piipun pituus 71 EL, ja erityisesti taistellakseen superraskaita Neuvostoliiton hirviöitä "Lion" vastaan 105 mm:n tykillä ja piipulla. pituus 70 EL, pystyy läpäisemään jopa KV-5 ja KV-4. Tämä tankki tarvitsi kuitenkin uuden, vähintään tuhannen hevosvoiman moottorin. Jotta olisi edes vähän liikkumista.
  He loivat myös "Mouse", joka ilmeisesti tuki raskassarjan perinnettä. Samaan aikaan myös T-4 modernisoitiin.
  Neuvostoliitto lisäsi autojen tuotantoa. Stalin piti raskaammista malleista. Hitler vaati pantterien tuotannon lisäämistä. Mutta tätä säiliötä kehitettiin edelleen, ja sodassa Neuvostoliiton kanssa oli tarpeen luottaa T-4:ään modernisoidussa versiossa. Pitkäpiippuisella 75 mm:n 48 EL-tykillä tämä ajoneuvo pystyi taistelemaan kolmekymmentäneljää ja jopa KV-1:tä ja KV-2:ta vastaan, mutta ei vastannut raskaampaa keveshkiä vastaan. Mutta kaikkia tankkeja ei voi voittaa.
  Saksan ilmailu oli parhaimmillaan. Ja he tuottivat sitä valtavia määriä vangittujen tehtaiden avulla. Lisäksi Yu-188 ilmestyi ja sitä valmistettiin suuria määriä, joilla oli paremmat lento-ominaisuudet ja jolla oli suurempi pommi. Niiden lisäksi amerikkalaiset tehtaat tuottivat nelimoottorisia B-17-koneita ja englantilaiset Lancastereita. Mikä oli aivan järkyttävää. Saksalaisilla saattoi olla etulyöntiasema ilmailussa, ja amerikkalaiset, brittiläiset ja muut eurooppalaiset istuivat ohjaimissa. Vaikka Neuvostoliitto valmisti viisitoista tuhatta lentokonetta vuonna 1942, saksalaiset puolestaan tuottivat tänä aikana kolmekymmentäviisi tuhatta. Ja he pystyivät saavuttamaan Neuvostoliiton ilmailussa. On huomattava, että saksalaiset ajoneuvot olivat tehokkaampia aseistuksessa.
  Vuoden 1943 ensimmäisellä puoliskolla Kolmas valtakunta tuotti noin kahdeksan ja puoli tuhatta uutta tankkia. Neuvostoliitossa on noin seitsemän tuhatta, joista viisi ja puoli tuhatta on uusimpia - raskaita ja keskikokoisia. Lisäksi Kolmas valtakunta tuotti vielä viisituhatta itseliikkuvaa tykkiä, verrattuna viiteensataan Neuvostoliitossa.
  Ajoneuvojen tuotanto Kolmannessa valtakunnassa olisi voinut olla suuri, mutta oli välttämätöntä hallita Pantherin pääsäiliö ja sulattaa se. Eniten tuotettuja olivat T-4 ja Sherman. Mutta Hitler ei pitänyt viimeisestä tankista. Fuhrer halusi valmistaa vain uusimmat Panther- ja Tiger-tankit, mikä vaati lisäaikaa. Tulevaisuudessa suunniteltiin siirtymistä Panther-2- ja Tiger-2-pankkeihin, joissa on 88 mm:n tykkejä, ja Lev-2, jossa on tiheämpi asettelu, ei ole yhtä raskas ja paremmin suojattu. Sodan alkuun mennessä "Mauseja" oli valmistettu vain tusina. Ja Kolmas valtakunta ei ole aivan valmis.
  Mutta Neuvostoliitolla oli myös ongelmia KV-sarjan kanssa, jota Stalin rakasti niin paljon. Vuoden 1943 ensimmäisellä puoliskolla KV-6-tankki ilmestyi sarjaan. Se painoi 250 tonnia, jopa painavampi kuin hiiri, ja siinä oli kaksi tykkiä, 107 mm ja 203 mm.
  Tämä auto on kuitenkin ajokyvyn ja luotettavuuden suhteen täysin nolla ja hukkaamme siihen aikaa. T-34-76 oli suosituin, mutta kaiken tyyppisiä KV:itä valmistettiin vielä enemmän. KV-1 oli helppo valmistaa ja paksu panssari houkutteli valmistajia. Vaikka todellisuudessa hän oli pahempi kuin kolmekymmentäneljä.
  Pankkien kokonaismäärän suhteen Neuvostoliitolla oli kuitenkin jonkin verran etua. Ilmailussa saksalaiset onnistuivat ohittamaan lentokoneiden määrän, etenkin uusimpien. Tykistössä saksalaisilla oli jonkin verran ylivoimaa, mutta heillä oli liian paljon vangittuja aseita. Jalkaväessä ulkomaisten divisioonien vuoksi ylivoima on ylivoimainen ja joukot ovat liikkuvampia. Siellä oli paljon autoja, kuorma-autoja ja moottoripyöriä. Täällä Yhdysvalloissa ei ollut ongelmia leimaamisen kanssa.
  Kolmannen valtakunnan jalkaväen liikkuvuus on pari suuruusluokkaa korkeampi kuin Neuvostoliiton ja paljon suurempi määrä. Neuvostoliitolla ei periaatteessa ollut tarpeeksi inhimillisiä resursseja luodakseen tasa-arvoa Kolmannen valtakunnan kanssa jalkaväessä. Lisäksi Japani. Sillä on suuri väestö ja siirtokuntia.
  Saksan laivasto on tietysti vahvempi kuin Neuvostoliiton laivasto, varsinkin kun otetaan huomioon vangitut alukset. Lisäksi japanilaista voimaa.
  Pelkästään ensimmäisessä vaiheessa Hitler suunnitteli heittävänsä kaksikymmentä miljoonaa liikkuvaa jalkaväkeä Neuvostoliittoon. Neuvostoliitto mobilisoi kaksitoista ja puoli miljoonaa, ja osa heistä oli Japania vastaan ja sisäisillä piireillä. Joten Kolmannella valtakunnalla on enemmän kuin kaksinkertainen etu. Lisäksi natsit voivat edelleen mobilisoida varantoja, mutta Neuvostoliitolla on tietysti ongelmia täydentämisessä. Panssarivaunuissa luvut lännessä ovat lähellä. Mutta Krautilla on etu uusimmissa autoissa. Japanin ja kolmannen valtakunnan ilmailu on sekä vahvempaa että kokeneempaa. Ja myös mahdollisuus varauksiin.
  Neuvostoliiton tykistö on melko vahvaa, mutta huonompaa kuin vihollinen... Lisäksi saksalaisilla on ylivoima itseliikkuvissa aseissa.
  Yleisesti ottaen joukkojen suhteet ovat sellaiset, että jos sota käydään oikein, Neuvosto-Venäjä voi vain pitkittää tuskaansa. Jos on mahdollisuus, voita se taktisesti. Mutta saksalaisilla ja japanilaisilla on enemmän kokemusta operatiivisesta johtamisesta ja parempia taitoja.
  Stalinin etu on se, että hyökkäys ei ollut äkillinen ja hän onnistui toteuttamaan yleisen mobilisoinnin. Vaikka ei vielä kokonaan, jotta tuotanto ei tuhoutuisi. Lisäksi kahdessa ylimääräisessä vuodessa he onnistuivat täydentämään Molotovin puolustuslinjan ja palauttamaan Stalinin linjan. Jotenkin valmistauduimme puolustukseen kaivamalla linnoituksia. Mutta joukot eivät ole kovin koulutettuja puolustamaan itseään. Vaikka äskettäin, kolmannen valtakunnan vahvuuden vuoksi, he alkoivat opettaa enemmän omien puolustamisesta kuin vihollisen lyömisestä hänen alueellaan.
  Ilmailu lisäsi myös hävittäjien osuutta. Erityisesti MIG-3 ja Jak-1, jotka pystyvät paremmin taistelemaan pommikoneilla.
  Nyt puhuttiin enemmän puolustuksesta. Natsit ovat liian vahvoja, ja heille on mahdotonta heittää hattua. Ja ihmiset eivät ole niin tyhmiä, he ymmärtävät, kuinka vahva Kolmas valtakunta on yhdessä japanilaisten kanssa.
  Ei ole sellaista tunnelmaa kuin todellisessa historiassa vuonna 1941. He kaivavat juoksuhautoja ja vahvistavat itseään.
  Laskelma perustuu tiukkaan ja puolustukseen. On huomattava, että kolmannen valtakunnan joukkojen lisäksi myös saksalaiset satelliitit mobilisoituivat Neuvostoliittoa vastaan. Erityisesti Turkki, joka haaveilee kostosta muista tappioista, sekä Espanja ja Portugali. Tietysti Italia, Romania, Unkari, Suomi ja Slovenia. Ja myös tässä tapauksessa Jugoslavia, joka joutui Kolmannen valtakunnan alle ja jota ei tarvinnut valloittaa. Italia ja saksalaiset valloittivat Kreikan. Lisäksi Ruotsi valloitettiin, koska sen malmi oli arvokasta Kolmannelle valtakunnalle. No, ulkomaiset divisioonat osana kolmatta valtakuntaa sekoitettuna saksalaisten kanssa.
  Monilla heistä on ulkomaalaisia sotilaita ja saksalaisia komentajia.
  Satelliitit huomioiden jalkaväen ylivoima jo ensimmäisessä echelonissa kolminkertaistui.
  Bulgaria osallistuu myös kampanjaan Neuvostoliittoa vastaan, mutta enemmän takaosassa sodassa partisaaneja vastaan.
  Saksalaiset miehittivät myös Sveitsin viedäkseen sen resurssit, erityisesti rahat talletuksista.
  Näin syntyi jättimäinen koalitio. Ja myös Japani siirtomaineen. Myös voimaa. Totta, osa Nousevan auringon maan joukoista taistelee edelleen Kiinassa. Maa on jo suurelta osin vangittu, mutta ei valloitettu.
  Joka tapauksessa Stalinin voimatasapaino on paljon huonompi... Mutta sotaa ei voida välttää.
  Hitler ei voi sietää kommunistista imperiumia rinnallaan. On vain yksi epäilys - hyökätä nyt. Tai odota vielä vuosi, että suihkukoneet, "Panthers"-2, "Tigers"-2 ja "Lion"-2 ilmestyvät joukoittain sarjaan. Suihkukoneet ovat vielä vasta testausvaiheessa, ne lentävät jo. Mutta keskeneräinen. Niiden julkaisu sarjoiksi vie aikaa, mutta resursseja riittää. Kyllä, ja lentäjät pitäisi kouluttaa.
  Uusimmat tankit ovat myös vielä kosteat lastentaudeista. Joten on syytä lykätä sotaa toisella vuodella. Lisäksi on mahdollista saada etua säiliöiden lukumäärästä tänä aikana.
  Oli tietysti syy olla hyökkäämättä toiseen vuoteen. Mutta Hitler ei koskaan ollut tunnettu kärsivällisyydestään.
  Neuvostoliitto ylitti kolmannen viisivuotissuunnitelman ja kaksinkertaisti talouden muodollisesti. Ja neljännessä viisivuotissuunnitelmassa halusin taas kaksinkertaistaa tuotannon. Vaikka tietysti Neuvostoliiton taloustieteilijät valehtelivat hieman talouskasvun nopeudesta.
  Mutta Kolmannella valtakunnalla oli kiire.
  Ja 22. kesäkuuta 1943 alkoi Suuri isänmaallinen sota. Ei enää äkillisesti, vaan kahdella rintamalla Neuvostoliiton puolesta ja melkein koko maailman resursseja vastaan. Ja Venäjällä on vain yksi liittolainen: Mongolia, jossa väkiluku ei nouse edes miljoonaan.
  Japanilaiset aloittivat ensimmäisen iskun Mongoliaan.
  Samurai-tankkiarmadan kynnet liikkuivat.
  Myös saksalaiset lähtivät hyökkäykseen. Törmäsimme vahvaan puolustukseen. Panthers osoitti olevansa sivulta katsottuna liian haavoittuvainen ja hajosi usein. T-4 ei myöskään ole kovin hyvä sivuilla. "Tiger" ja ei liian lukuisia "Tiger"-2 osoittautuivat paremmiksi käytännössä. Mutta "leijona", jonka paino oli yhdeksänkymmentä tonnia, hajosi usein, vaikka se oli hyvin suojattu ja sillä oli voimakkaita aseita.
  Mutta Neuvostoliiton KV:t menivät usein rikki, varsinkin raskaat. T-34-76 ei myöskään ole ihanteellinen säiliö, myös optiikan suhteen. KV-2 soveltui huonosti puolustukseen haubitsallaan.
  Taistelu oli kovaa. Vieraslegioonat kärsivät valtavia tappioita alusta alkaen. Mutta ilmassa saksalaiset ja japanilaiset saivat etulyöntiaseman. Heidän lentäjillään oli enemmän kokemusta, ja heidän koneensa olivat ehkä tehokkaampia ja edistyneempiä.
  Ja he löivät puna-armeijan...
  Ja sota voidaan käydä erittäin tehokkaasti, jos pommittelet paljon. Ja Kolmannella Valtakunnalla on paljon pommikonetta.
  Mutta kokeellinen malli "Panther"-2 osallistuu myös taisteluihin.
  Häntä testataan taistelussa. Auto ei ole vielä täysin täydellinen, mutta siinä on tehokas 88 mm:n tykki, jonka piipun pituus on 100 EL. Hyvä suoja vartalon otsalle: 100 millimetriä 45 asteen kulmassa. Rungon sivut on suojattu vähintään 60 millimetriä. Ja rakennuksen takaosa on 40, mutta rinteissä. Ja sivut on kallistettu mahdollisuuksien mukaan. Mutta silti suojaus on riittämätön, mutta se kestää neljäkymmentäviisi. Ja tornissa on myös vinot sivut. Hänen otsansa on 120 mm kulmassa, ja suuressa maskissa on 150 mm ase.
  Ja kolme turvakonekivääriä. Paino on hieman iso, 55 tonnia, mutta moottorissa on 900 hevosvoimaa ja ajo-ominaisuudet ovat tyydyttävät.
  Autossa ajaa neljä tyttöä: Gerda, Charlotte, Christina ja Magda.
  He ovat bikineissä ja paljain jaloin. Mikä on paljon kätevämpää vuoden 1943 kesän helteessä.
  Ja he ampuvat maaleja... Tytöillä on huonoja moraalisia ominaisuuksia, mutta he ovat niin kauniita.
  Gerda ampuu paljain varpaillaan ja sanoo:
  - Avaruuden mahtavuus!
  Ja osuu Neuvostoliiton tykkiin.
  Sitten Charlotte ampuu vuorotellen. Ja hän käyttää myös paljaita jalkoja. Ja se osuu Neuvostoliiton T-34-tankkiin. Hän hämmästyi myös häntä ja lauloi:
  -Olen ovela kettu ja tiedän elämästä paljon!
  Täällä Neuvostoliiton KV-4 hyökkää eteenpäin, se on hirviöauto. Mutta Panther-2:n ase on erityinen, piipun pituus on 100 EL ja se on hirveän panssaria lävistävä. Ja se voi läpäistä jopa 180 mm etupanssarin. Lisäksi KV-tankeissa on panssari ilman kallistuskulmia.
  Tällä kertaa Christina ampuu paljain varpaillaan. Ja se osuu Neuvostoliiton panssarivaunuun kaukaa. On vaarallista päästää häntä lähelle; hänellä on 107 millimetrin ase, jossa on pitkä piippu, joka voi tunkeutua jopa Pantterin otsaan.
  Yritin jopa ampua, mutta Magda, painaen polkimia paljain varpaillaan, liikuttaa autoa sulavasti.
  Kyllä, täällä on tyttöjä, jotka eivät anna vihollisen hengittää.
  Gerda ampuu uudelleen, painaen paljaalla kantapäällään ja osuu erittäin tarkasti Neuvostoliiton kanuunaan ja osuu viholliseen.
  Ja huutaa itsekseen:
  - Kunnia arjalaiselle auringolle!
  Charlotte ampuu vihollista ja tekee sen tarkasti, toistaa:
  - Kunnia puolueellemme!
  Christina, joka käyttää paljaita varpaitaan ampuessaan vihollista, toteaa:
  - Arjalainen kommunismi koko planeetalla!
  Magda ampui konekiväärilaukauksen käyttämällä paljaita jalkojaan. Hän leikkasi joukon neuvostosotilaita ja huusi:
  - Suurimpien löytöjen puolesta!
  Tytöt eivät tietenkään kuulu positiivisten hahmojen joukkoon. Esimerkiksi eilen pioneeria kidutettiin. Komea, vaalea pojan paita ja shortsit sekä sandaalit revittiin irti ja ripustettiin tilapäiseen telineeseen.
  Sitten he alkoivat hakata poikaa pajunoksilla. Ja kaikki neljä kaunotar lyö suuresta raivosta. He leikkasivat pojan selkää, kylkiä, jalkoja, vatsaa ja rintaa. Joten veri valui.
  Sitten pioneerin haavoille levitettiin verta, mikä sai hänet huutamaan ja vääntelemään. Mutta tämä ei riittänyt. Pojat laittoivat paljaat jalkansa puuhun ja sytyttivät tulen. Liekit nuolivat pojan paljaita, pyöreitä kantapäitä. Ja se haisi miellyttävän palaneelta. Kivuliaasta shokista poika menetti jatkuvasti tajuntansa, mutta hänet saatiin järkiinsä.
  Kyllä, tytöt nauttivat kidutusprosessista. He polttivat viisisakaraisen tähden pioneerin rintaan.
  Todella julmia olentoja. Sitten he alkoivat lyödä kuumaa lankaa lämmittäen sitä tulella. Poika osoittautui erittäin sitkeäksi. Ja kun tytöt kyllästyivät pioneerin kiduttamiseen, laittoivat hänet triviaalisti muurahaiskasaan. Jotta muurahaiset söisivät hänet elävältä.
  Nämä ovat erittäin aggressiivisia olentoja...
  Ja nyt he tappavat Neuvostoliiton sotilaita...
  Gerda ampui Neuvostoliiton itseliikkuvaan aseeseen paljain varpaillaan. Hän törmäsi autoon ja huusi:
  - Paholainen on täällä, paholainen on siellä!
  Charlotte löi myös Neuvostoliiton joukkoja. Hän osui tarkasti viholliseen, murskasi haubitsan ja vahvisti:
  - Elämä on kuin unta, se on täydellinen petos!
  Christina käytti myös paljaita varpaillaan ampuakseen siroja jalkojaan ja sanoi:
  - Mutta vuoret eivät valehtele!
  Magda käytti myös paljas jalkaansa ampumaan konekivääreillä ja sanoi:
  - Ja jumalat eivät koskaan valehtele!
  Nämä neljä työskentelivät maan päällä Saksan puolelta.
  Mutta Neuvostoliiton puolella heidän oma joukkueensa taistelee KV-3:lla, tässä tapauksessa Elizavetan miehistö.
  Tässä tankissa on yksi ase, ja tämä parantaa sitä hieman. Auto painaa yhtä paljon kuin saksalainen Tiger-2, ja etupanssari on 140 mm. Mutta ilman järkeviä kaltevuuskulmia, mutta kuin laatikko. Siksi KV-3 ei ole yhtä hyvin suojattu kuin saksalainen "Royal Tiger".
  Mutta hänen aseensa ei ole huono, sillä voit ampua saksalaisia.
  Ja niiden tankit ovat juuri sellaisia.
  Elizabeth ja muut tytöt ovat myös paljain jaloin ja bikineissä, mikä on käytännöllistä ja mukavaa.
  Ja paljain varpaillaan tyttö osoittaa 107 mm:n aseella Pantheria kohti.
  Ammuttaa laukauksen... Hitlerin tankki syttyy tuleen saatuaan raskaan ammuksen.
  Tappava Neuvostoliiton ase, ei voi sanoa, että se on heikko.
  Elizabeth sanoo hymyillen:
  - Kolossaali kommunismi!
  Catherine ampuu myös paljain varpaillaan. Hän on tyttö, jolle on tunnusomaista räjähtävä sekoitus väkivaltaa ja kauneutta.
  Menee "Tigeriin" ja sanoo:
  - Tämä on unelmamme, kauneutta tulee!
  Elena ampuu myös paljain varpaillaan. Se osuu kevyeen saksalaiseen itseliikkuvaan "Okhotnik" -aseeseen ja vinkua:
  - Kunnia kommunismin ja Stalinin aikakaudelle!
  Ja nyt Efrasia ampuu myös vihollista. Hän tekee tämän paljain varpaillaan ja on erittäin tarkka. Törmäsin Tiger-2:een, jota on lähes mahdotonta ottaa suoraan vastaan ja sen ase on vaarallinen. Ja soturi sanoo:
  - Viholliset eivät voi murtaa meitä...
  "Leijona" näkyy edessä. Sen ase on vaarallisempi kuin Tiger-2:n suuremman kaliiperin vuoksi. Lionin etupanssari on rungoltaan suunnilleen verrattavissa Royal Tigerin runkoon, ja tornin otsa on vieläkin suojattu 240 millimetrin paksuisena.
  Levillä on myös hieman parempi sivusuojaus 100 millimetriä rinteissä. Tämä tankki kokonaisuutena voisi olla varsin hyvä, mutta aseen matalampi tulinopeus ja sen raskas paino eivät tee siitä kovin nopeaa. Vaikka nopeus 1000 hevosvoiman moottorilla on melko tyydyttävä.
  KV-3-moottorin teho on 850 hevosvoimaa. Tässä suhteessa se on parempi kuin vanhentunut Tiger-2-malli.
  Elizabeth ymmärtää, että "leijona" ei voi tunkeutua hänen otsaansa, ja ehdottaa tytöille:
  - Mennään lähemmäs ja kyytiin!
  Euphrasinya huomautti vakavasti:
  - Hän lyö meitä itse! Hänen aseensa on vahva!
  Elena ehdotti painaen paljas kantapäänsä metalliin:
  - Tai ehkä yrittää pudottaa hänen piippunsa?
  Elizabeth epäili:
  - Voitko lyödä tarkasti näin kaukaa?
  Catherine naurahti ja huomautti:
  - Kaikki on mahdotonta...
  Elena ehdotti:
  - Minulla on idea!
  Sillä hetkellä "Leijona" ampui heitä. Kuori lensi vain kaksi metriä vasemmalle ja löystyi maata.
  Elena virnisti ja otti rintaliivit pois. Hänen helakanpunainen nänninnsä kimalteli himmeiden tankkilamppujen valossa. Kuinka kauniit rinnat tytöllä on. Ja niin tytöt tähtäsivät aseeseen paljain varpaillaan. Tyttöjen paljaat jalat työnsivät kuoren sisään. Ja sitten alaston rinnan mansikkanänni painoi liipaisinta.
  Kuori lensi ulos ja...
  Tytöt huusivat yhteen ääneen:
  - Tämä on seksiä!
  Tarkka osuma valtavan Lion-tankin piippuun. Ja saksalainen menetti ilmiömäisen voimansa.
  Ja kuinka tytöt nauravat...
  Seuraavan laukauksen ampui Catherine ja myös melko tarkasti. Hänen kohteensa oli T-4. Säiliö on vanhentunut, mutta erittäin suosittu. Vaikka melko heikko tunkeutuakseen KV-3: een - auto, jossa on kunnollinen etusuoja.
  Tytöt lauloivat kuorossa:
  - Isänmaamme on vahva - se suojelee maailmaa!
  Sellaisia ovat soturit, jotka murskaavat kaikki soturit täällä. Ne sisältävät Neuvostoliiton ongelmien ratkaisemisen korkeimman järjestyksen ja olemuksen.
  Saksalaiset tytöt taistelevat taivaalla. Albina ja Alvina.
  He ampuvat alas Neuvostoliiton lentokoneita. Tytöt ovat melkein alasti, vain bikineissä ja paljain jaloin. Lentoaseet on suunnattu vihollista vastaan.
  Albina törmää Neuvostoliiton autoon ja vinkkaa:
  - Tämä on meidän mielestämme järkytys!
  Alvina katkaisee myös neuvostojakin ja lisää:
  - Imperiumimme kunniaksi!
  Ja naissoturit myös taistelivat ja taistelivat aikoinaan vihollisen kanssa. Ja he rakastavat ihmisten kiduttamista.
  Komsomolin jäsentä kidutettiin. Alaston tyttö riisuttiin ja lyötiin ruoskalla. Sitten he polttivat komsomolin jäsenen paljaat jalat hot rodilla. Ja minun on sanottava, että he pitivät siitä.
  Sitten he mursivat tytön varpaat. Ja tyylikkäin kidutus on sytyttää Venuksen kohtu tuleen soihdulla. Ja tyttö menetti tajuntansa kipeästä shokista.
  Albina ei kuitenkaan rauhoittunut sielläkään. Hän toi soihdun tytön paljaaseen rintaan. Ja hän paistoi hänet. Sitten hän katkaisi ja söi pehmeän lihan huutaen:
  - Kuinka herkullista se on!
  Alvina paistoi toisen nännin valolla ja totesi:
  - Kyllä, tämä on hienoa!
  Ja saksalaiset tytöt pitivät siitä todella.
  Mutta kaikki eivät ole sellaisia olentoja. Täällä Anastasia Witchakova ja Akulina Orlova taistelevat taivaalla saksalaisia korppikotkoja vastaan.
  Ja he osoittavat taitonsa ja viisautensa.
  Tytöt tietysti tappelevat paljain jaloin ja bikineissä. Ja he tähtäävät kuolemanlahjoja viholliselle.
  Ja he laulavat itsekseen;
  - Kunnia kommunismin maalle,
  Lenin inspiroi meitä taistelemaan...
  Fasismin selkäranka on murtunut,
  Rakennetaan uusi maailma!
  Anastasia ampui vihollista paljain varpaillaan, ampui alas saksalaisen koneen ja huusi:
  - Punaiselle kommunismille!
  Akulina Orlova löi taitavasti vihollista paljain jaloin, katkaisi tämän ja haukkui:
  - Venäjän hengen voitolle!
  Ja tytöt karjuivat yhteen ääneen:
  - Isänmaan ja Stalinin puolesta!
  Tämä on kovaa taistelua koko rintamalla.
  Saksalaiset ovat varmasti vahvoja. Ja ne etenevät, vaikkakin hitaasti, suurilla vaurioilla.
  Tytöt taistelevat myös jalkaväessä...
  Grodnon lähellä Alenka ja hänen tiiminsä kohtaavat fasistilaumoja.
  Komsomolityttö, jolla on vain pikkuhousut.
  Täällä Alenka ampuu purskeen konekivääristä, katkaisee natsit ja syrjäyttää koko joukon taistelijoita.
  Sitten hän sanoo:
  - Kunnia Venäjälle!
  Anyuta ampuu myös vihollista. Hän tekee tämän erittäin tarkasti ja selkeästi. Ja kaataa fasistit. Sitten hän heittää kranaatin paljain varpaillaan murskaten natsien panssarivaunun ja vinkua:
  - Pyhän Venäjän puolesta!
  Alla myös ampuu vihollisia. Hän tekee sen erittäin tarkasti. Paljaalla kantapäällään hän heittää kuoleman lahjan, tehden sen mestarillisesti. Punapää lyö Krautit ja huutaa:
  - Kommunismin aikakaudelle!
  Maria ampuu myös vihollista. Hän leikkaa fasisteja, minkä hän tekee erittäin aggressiivisesti ja vinkua:
  - Rusille, äidillemme!
  Ja paljain varpaillaan hän taas heittää kranaatin. Saksalainen tankki, saatuaan vahinkoa, kääntyy... Ja taistelusarja repeytyy.
  Marusya, murskaamassa fasistit. Ja paljain kantapäällään hän heitti kokonaisen joukon kranaatteja ja sanoi:
  - Suuren isänmaan puolesta!
  Nämä ovat tytöt täällä, vain valtavan vahvoja taistelijoita. Joten kaikki tuhotaan peräkkäin.
  Tämä on taisteleva viisi. Ja kuinka monet fasistit ryntäävät. Ja mustat soturit osallistuvat hyökkäykseen. Heidän on sanottava olevan erittäin taistelevia tyyppejä.
  Mutta venäläiset tytöt leikkaavat ne ilman seremoniaa.
  Kaunis pataljoona, kun soturit ovat melkein alasti. Ja niin ruskettunut ja suklaa.
  Ja voimakkaat saksalaiset Yu-288-koneet näkyvät taivaalla. He pudottivat pommeja Neuvostoliiton asemiin murskaamalla vihollisen. Ja he toimivat valtavalla tehokkuudella.
  Eve, pudottaa pommeja, painaa paljas, pyöreä kantapää polkimella. Heittäessään lahjoja Neuvostoliiton kaupunkeihin hän karjuu:
  - Kolmas valtakunta on voittamaton!
  Agatha myöntyi tähän ja heitti tuhon lahjoja:
  - Olemme jo murtaneet kaikki vihollisemme!
  . LUKU nro 1.
  Saksalaiset joukot pystyivät edelleen valloittamaan Brestin ja Grodnon ja katkaisemaan Bialystokin reunan. He etenivät Stalinin linjalle Minskin lähellä.
  Taistelu oli kovaa. Etelässä natsit piirittivät Neuvostoliiton joukot Lvovin reunalla.
  Puna-armeija vetäytyi Zhitomiriin ja Vinnitsaan. Etelässä romanialaiset ja saksalaiset lähestyivät Odessaa.
  Moldova vangittiin. Etelässä turkkilaiset ja saksalaiset valloittivat Batumin ja piirittivät Jerevanin. Joten tilanne täällä on vaikea. Japanilaiset miehittivät suurimman osan Mongoliasta ja työntyivät Primoryeen. Ne hallitsevat merta. Joukot laskeutuivat Kamtšatkaan.
  Yleensä Neuvostoliiton oli taisteltava takaisin ylivoimaisilla voimilla. Ja vihollinen on vahva.
  Saksalaiset lähestyivät Murmanskia, mutta heidät pysäytettiin siellä. Myös suomalaiset hidastuivat, mutta onnistuivat valloittamaan Viipurin takaisin. Tilanne muuttui jännittyneeksi.
  Yleisesti ottaen natsit eivät ole vielä saavuttaneet ylivoimaista etua tai ratkaisevia menestyksiä.
  Mutta kulumissota ei lupannut hyvää Neuvostoliitolle. Melkein koko maailma vastusti häntä. Argentiina, Brasilia ja Venezuela julistivat sodan Neuvostoliitolle. Ja myös Chile ja muutamat pienemmät maat.
  Stalin jäi loukkuun...
  Elokuussa saksalaiset siirsivät hyökkäyksensä pohjoiseen ja pystyivät valloittamaan lähes koko Itämeren alueen lukuun ottamatta Tallinnaa, joka puolusti itseään sankarillisesti. Taisteluja puhkesi myös Narvan lähellä. Seuraavaksi natsit törmäsivät Pihkovan puolustuslinjaan. Ja sitten he onnistuivat valloittamaan Pihkovan syyskuun alussa... Minsk oli myös piiritetty, mutta taisteli itsepintaisesti saartossa. Saksalaiset etenivät, vaikkakin hitaasti, mutta varmasti.
  Vinnitsa kaatui... Lokakuun alussa Zhitomir valloitettiin, ja saksalaiset saavuttivat Dneprin. Se osoittautui maalta, Odessa katkaisi sen, mutta se pysyi silti.
  Lokakuun loppuun mennessä saksalaiset saavuttivat Berezinan ja Dneprin. Kiova oli hyökkäyksen kohteena. Mutaisten teiden takia oli väliaikainen tauko... Japanilaiset piirittivät Vladivostokin ja yrittivät epätoivoisesti ottaa sen.
  Todellinen sota on alkanut...
  Tytöt taistelivat Vladivostokista. Huolimatta siitä, että on jo myöhäinen syksy ja kylmempää, soturit taistelevat paljain jaloin ja bikineissä.
  Ja he osoittavat olevansa erittäin siistejä...
  Natasha on siellä ja hänen sankaruutensa on hämmästyttävää.
  Tyttö ampuu japanilaisia konekiväärillä ja heittelee kranaatteja paljain varpaillaan.
  Samalla hän laulaa:
  - Vihollinen ei vielä tiedä voimaamme,
  He eivät käyttäneet täyttä voimaaan...
  Vauvojen ja naisten kimppuun hyökätään
  Tapan sakaalit joka tapauksessa!
  Zoya heittää myös kranaatin paljain jaloin. Hän kääntää japanilaisen tankin ja sihisee aggressiivisesti:
  - Tapamme kaikki samurait ja puolustamme Venäjää!
  Tyttö on todella ärsyyntynyt siitä, että Japani kerran voitti Venäjän. Tämä on luultavasti häpeällisin kaikista tsaarin valtakunnan tappioista. Mutta kuinka tämä voi tapahtua?
  Zoya kääntyy, leikkaa samuraita ja huutaa:
  - Emme anna periksi vihollisillemme!
  Augustine ampui vastustajiaan ja käytti paljaita varpaita heittääkseen kiekkoja, ja suostui:
  - Ei! En koskaan anna periksi!
  Ja hänen punainen päänsä nyökkäsi, ja hänen hiuksensa näyttivät hehkuvan kuumuudesta.
  Mutta Svetlana on hyökkäyksessä. Hän on niin taisteleva soturi. Ampuu samuraita tarkka-ampujan tarkkuudella. Ja osuu niihin uskomattomalla tarkkuudella. Ja sitten hänen paljas jalkansa heittää tappajakranaatin uudelleen.
  Tyttö huutaa:
  - Äiti Rusille!
  Ja taas hän ampuu hyvin kohdistetun laukauksen. Ja tapetut vastustajat kaatuvat.
  Tässä ovat tytöt, jotka eivät petä sinua.
  Ja täällä Alice ja Angelica taistelevat yhdessä Kamtšatkaan laskeutuneita japanilaisia vastaan.
  Siellä on jo satanut lunta ja tytöt juoksevat paljain jaloin. Ne jättävät kauniita, raikkaita jälkiä. Se on erittäin kaunista. Ja haluan, kun katson tällaista koristetta, sormella innoissani täydellisyyttäni.
  Alice ampuu vihollista ja murtautuu keltaisten kasvojen läpi ja kiljuu:
  - Kukaan ei estä meitä, kukaan ei voita meitä!
  Angelica otti ja heitti kranaatin paljain varpaillaan, repäisi japanilaisen massan ja vinkaisi:
  - Suuren kommunismin puolesta!
  Soturit osoittautuivat vinttikoiriksi. Näin he tuhoavat vihollisensa.
  Alice ampuu kaikista konekivääreistä. Ja huutaa:
  - Kommunismi! Kommunismi! Fasismin hautaan!
  Angelica on myös punatukkainen vinttikoira ja siisti tyttö. Hän puskee näitä japanilaisia ilman heikkoutta tai sääliä.
  Ja hän kiljuu, heittäen kranaatteja paljain varpaillaan:
  - Kommunismi! Kommunismi! Tulee uusi kosto!
  Soturinaisia ihaillaan suuresti rohkeudesta...
  On jo talvi... Saksalaiset lähtivät puolustautumaan. Heillä ei ole kiirettä, koska heillä ei ole minne kiirettä. Ja Hitler on jopa iloinen voidessaan jatkaa sotaa. Hän on vielä suhteellisen nuori, ja mitä tehdä Neuvostoliiton vangitsemisen jälkeen? Onko mahdollista hyökätä Japaniin?
  Joka tapauksessa saksalaiset ottivat puolustusasemiin. Ja ne kuvastavat puna-armeijan yrityksiä etenemään. Ja he pitävät etuosaa.
  Stalinilla ei ole paljon voimaa, ja hän pysähtyy. Ja saksalaiset ovat enemmän tai vähemmän valmiita talveen. Heillä on tarpeeksi lämpimiä vaatteita.
  Ja he torjuvat villin hyökkäyksen. Ja he taistelevat kuin panssaroitu voima, jolla on valtava voima.
  Vuonna 1944 saksalaiset esittelivät uusia suihkukoneita sarjassaan - teräskorppikotkat. Hitler lyö vetoa niistä. Varsinkin ME-262:ssa ja AR-180:ssa. Ja nämä ovat erittäin vahvoja autoja. Ja he pystyvät voittamaan puna-armeijan.
  Massatuotannossa "Panther"-2 ja "Tiger"-2 tehokkaammalla 1000 hevosvoiman moottorilla. Mutta menestyneempi edistynyt malli oli "Lion"-2. Siinä saksalaiset käyttivät innovatiivista tankin suunnitteluideaa - he asettivat vaihteiston ja moottorin yhteen säiliön etuosaan ja siirsivät tornin taakse. Tämä teki layoutista kompaktimman ja säiliön korkeutta pieneni kattariakselin säästöjen vuoksi. Mielenkiintoinen ratkaisu oli vaihteiston sijoittaminen itse moottoriin ja poikittaisvaihteistoon. Lev-2-tankin runko on laskenut huomattavasti, ja torni on pienempi ja kapeampi. Säiliön korkeuden pienentäminen mahdollisti ajoneuvon painon pudotuksen tyydyttäväksi 75 tonniin ja sivujen paksuuden nostamisen rinteissä 150 mm:iin, tornin etuosan 250 mm:iin ja tornin sivujen paksuuden nostamiseen. 160 mm rinteissä. Rungon otsa oli 200 mm paksu, yläosa 45 asteen kulmassa ja pohja 150 mm. Siten "Lev"-2 ilmestyi erittäin hyvällä suojaustasolla. Ja mahtava vastatankki.
  Tämä kone täytti saksalaisen komennon. Ja läpimurtosäiliö osoittautui tehokkaaksi.
  Saksalaiset aloittivat hyökkäyksen keskustassa ohittaen Dneprin. He ampuivat ja pommittivat paljon. Läpimurtoa varten keskitettiin monia aseita, mukaan lukien rakettitykistö ja kaasunheittimet.
  Fuhrer käski: ottaa Moskovan teräspihdeillä. Samaan aikaan myös japanilaiset aktivoituivat. He käyttivät lisensoituja Panthereja, jotka olivat enemmän tai vähemmän kelvollisia tankkeja.
  Myös Neuvostoliitossa tapahtui joitain muutoksia. Erityisesti superraskaiden HF:iden tuotantoa rajoitettiin. Sen sijaan veto tehtiin T-34-85:lle. Eli sama tankki, mutta suuremmalla tornilla ja vahvemmalla aseella. Ainoastaan KV-3:a ei ole vielä poistettu tuotannosta. Tätä panssarivaunua, jossa oli tykki, joka läpäisi hyvin panssarin, tarvittiin edelleen. Mutta syntyi ajatus kehittää IS taisteluoperaatioihin ja käytännöllisempi kapeampi torni. Mutta tämä säiliö ilmestyi hieman myöhemmin kuin todellisessa historiassa. Samalla kun voitimme HF:n inertian. IS-1:ssä oli 85 mm:n tykki ja se erosi vähän T-34-85:stä. IS-2:n piti olla tehokkaampi. Mutta tämän panssarin aseistus oli silti 107 mm:n tykki. Uusi säiliö oli kevyempi kuin KV-3 ja kompaktimpi 520 hevosvoiman moottorilla.
  Oli kuitenkin ajatus tehokkaamman 122 mm:n tykin asentamisesta. Mutta tämä vähensi tulinopeutta ja ammusten tarjontaa. Neuvostoliitto tarvitsi panssarihävittäjän, ei läpimurtopanssarivaunua. Sodan puolustava luonne saneli muita tehtäviä. Joten IS-3:n kehitys oli käynnissä. Tätä ajoneuvoa varten valmisteltiin samankaltaista 107 millimetrin tykkiä , mutta pitemmällä piipulla, jotta ammuksen alkunopeus nostettaisiin tuhanteen metriin sekunnissa.
  Joten tankin rakentaminen toisti vain osittain todellisen tarinan. Ja saksalaiset olivat pettyneitä Mausiin ja yrittivät myös olla tekemättä autoista liian raskaita.
  Panther 3:sta suunniteltiin tehdä helpompi valmistaa, liikkuvampi ja paremmin suojattu kuin Panther 2 ilman merkittävää painonlisäystä.
  Mutta "Lev"-2 soveltui yleensä armeijalle, eikä toistaiseksi ollut suunnitelmia sen modernisoimiseksi, paitsi tehokkaamman moottorin asentamiseksi ahtimella.
  Taistelut osoittivat, että Krautit olivat vahvoja. Ja heidän ilmailunsa painaa. Potkurikäyttöisistä lentokoneista TA-152 osoittautui erittäin onnistuneeksi malliksi. Uusi ME-309 ei myöskään ollut huono, vaikka tämä kone ei vastannut kaikkia odotuksia, mutta sen tehokkaat aseet ja suuri nopeus olivat tietysti plussaa.
  Neuvostoliiton Jak-3:n ilmestyminen sarjaan viivästyi korkealaatuisen duralumiinin puutteen vuoksi. LAGG-5 oli jo vanhentunut ilmestyessään. Ja sen kehittäminen on vasta alkanut. Mutta MIG-3 osoittautui epäonnistuneeksi malliksi.
  Ei siis mikään peittäisi saksalaisia taivaalla. Vain IL-2 suoriutui suhteellisen hyvin, mutta tämä ajoneuvo kärsi silti liian paljon tappioita ja sen lento-ominaisuudet olivat huonot. PE-2 ei toiminut hyvin ja sitä oli vaikea hallita. Taivaalla Neuvostoliitolla oli tietysti ongelmia. Eikä niitä ole toistaiseksi ratkaistu. Suosituin hävittäjä oli Jak-1, jonka tuotantoa yksinkertaistettiin ja moottoria tehostettiin.
  Toistaiseksi painopiste oli määrässä ja uusien mallien kehittämiseen ei ollut paljon aikaa.
  Joten taivaalla natsit ovat vahvempia määrältään ja laadultaan ja pommittavat missä haluavat, ja lisäksi japanilaiset rehottavat.
  Saksalaiset hankkivat myös amerikkalaisia B-29-koneita, kehittyneempiä ajoneuvoja, joissa oli kaksitoista konekivääriä ja suuri nopeus. Ja Yu-488 on myös edistyneempi, ja sen nopeus on 700 kilometriä tunnissa. Ne ovat nopeampia kuin amerikkalaiset pienemmän siipipinta-alansa vuoksi, ja niissä on paljon pommeja ja niissä on erittäin tehokkaat moottorit. Ja siellä on myös Arado-suihkupommittajia, joilla ei ole vertaa nopeudessa ja lento-ominaisuuksissa.
  Niinpä saksalaiset valtasivat taivaan ja etenivät maalle. Smolensk on jo kaatunut ja Neuvostoliitto on erittäin vaikeassa tilanteessa.
  Täällä Oleg Rybachenko tuli heidän apuunsa tiiminsä ja uhrien laskeutumisjoukon kanssa.
  Oleg Rybachenko, joka kaatoi natseja miekoilla, sekä jalkaväellä että panssarivaunuilla, karjui:
  - Emme koskaan anna periksi!
  Ja pojan paljaasta jalasta lensi terävä kiekko!
  Margarita murskasi vastustajiaan, paljasti hampaansa ja mutisi:
  - Maailmassa on paikka sankarillisille teoille!
  Ja myrkyllisiä neuloja levisi tytön paljaista jaloista ja osui natseihin ja heidän lentokoneisiinsa ja tankkeihinsa.
  Natasha heitti myös paljaat varpaansa murhaavasti ja huusi:
  - Emme koskaan unohda emmekä anna anteeksi.
  Ja hänen miekkansa kulkivat myllyn läpi natseja vastaan.
  Zoya, leikkaamalla viholliset erilleen, huusi:
  - Uudelle tilaukselle!
  Ja lisää neuloja hajallaan hänen paljaista jaloistaan. Ja sekä natsisotilaiden ja -lentokoneiden silmissä että kurkussa.
  Kyllä, oli selvää, että soturit innostuivat ja muuttuivat raivoisiksi.
  Augustine kaatoi valkoisia sotilaita ja panssarivaunuja, vinkaisi:
  - Rautatahtomme!
  Ja uusi, tappava lahja lentää hänen paljaista jaloistaan. Ja Takni ja valkoiset taistelijat putoavat.
  Svetlana pilkkoo myllyn, hänen miekkansa ovat kuin salama.
  Natsit putoavat kuin leikatut lyhteet.
  Tyttö heittelee neuloja paljain jaloin ja vinkua:
  - Hän voittaa Äiti-Venäjälle!
  Oleg Rybachenko etenee natseja vastaan. Terminaattoripoika katkaisee ruskeat joukot.
  Ja samaan aikaan pojan paljaiden jalkojen varpaat heittävät pois neuloja myrkkyllä, ne repivät rungot irti ja ampuvat alas lentokoneita.
  Poika huutaa:
  - Kunnia tulevalle Venäjälle!
  Ja liikkeessä se leikkaa kaikilta päät ja kuonot.
  Margarita murskaa myös vastustajansa.
  Hänen paljaat jalkansa vain välähtävät. Natseja kuolee suuria määriä. Soturi huutaa:
  - Uusille rajoille!
  Ja sitten tyttö ottaa sen ja viilloi...
  Joukko fasististen sotilaiden ruumiita.
  Mutta Natasha on hyökkäyksessä. Hän kaataa natsit tankkien mukana ja laulaa:
  - Rus' on mahtava ja säteilevä,
  Olen hyvin outo tyttö!
  Ja levyt lentävät hänen paljaista jaloistaan. Joka katkaisi fasistien kurkun. Kyllä, tämä on tyttö.
  Zoya on hyökkäämässä. Hän pilkkoo ruskeat sotilaat molemmin käsin. Sylkeä putkesta. Ja hän heittelee tappavia neuloja paljain varpaillaan - hän ampuu alas tankkeja ja lentokoneita.
  Ja samalla hän laulaa itselleen:
  - Eh, pikkuklubi, mennään!
  Oi, suosikkini käy!
  Augustinus kaataa natseja ja tuhosi ruskeat sotilaat, huutaa:
  - Kaikki takkuinen ja eläinnahassa,
  Hän hyökkäsi mellakkapoliisin kimppuun!
  Ja jos hän laukaisee paljaat varpaansa vihollista kohti, se tappaa norsun ja vielä enemmän panssarin.
  Ja sitten hän huutaa:
  - Susikoirat!
  Svetlana on hyökkäämässä. Hän pilkkoo, silppuaa natseja. Paljain jaloin hän laukaisee heille kuolemanlahjat.
  Hän pyörittää myllyä miekoilla.
  Murskasi paljon taistelijoita ja huutoja:
  - Suuri voitto tulossa!
  Ja taas tyttö on villissä liikkeessä.
  Ja hänen paljaat jalkansa laukaisevat tappavia neuloja tuhoten tankkeja ja lentokoneita.
  Oleg Rybachenko hyppäsi. Poika teki kuperkeikkauksen. Hän kaatoi monia natseja hyppyssä.
  Hän heitti neuloja paljain varpaillaan ja kurkisti:
  - Kunnia kauniille rohkeudelleni!
  Ja taas poika on taistelussa.
  Margarita lähtee hyökkäykseen. Silppuaa kaikki viholliset peräkkäin. Hänen miekkansa ovat kylmempiä kuin myllyn terät. Ja paljaat varpaat heittelevät kuolemanlahjoja, tankit ja lentokoneet palavat.
  Tyttö villiin hyökkäykseen. Tuhoaa ruskeat soturit ilman seremonioita.
  Ja se hyppää aina silloin tällöin ylös ja kiertyy!
  Ja hävityksen lahjat lentävät häneltä.
  Ja natsit putoavat kuolleena. Ja kokonaisia ruumiita on kasattu.
  Margarita huutaa:
  - Olen amerikkalainen cowboy!
  Ja taas neula heitettiin hänen paljain jalkoihinsa.
  Ja sitten vielä tusina neuloja!
  Natasha on myös erittäin viileä hyökkäyksessä.
  Ja hän heittää paljain jaloin ja sylkee putkesta.
  Ja huutaa keuhkoihinsa:
  - Olen kuohuva! Sinun tarvitsee vain kuolla!
  Ja taas kauneus on liikkeellä.
  Zoya hyökkää natsien ruumiiden raunioihin. Ja myös hänen paljaista jaloistaan lentää tuhon bumerangit.
  Ja ruskeat soturit putoavat ja putoavat.
  Zoya huutaa:
  - Paljasjalkainen tyttö, hän voittaa sinut!
  Ja tusina neulaa lentää tytön paljaalta kantapäältä. Jotka menevät suoraan natsien kurkkuun.
  Sitten he putoavat kuolleina.
  Tai pikemminkin täysin kuollut.
  Augustine hyökkäyksessä. Tuhoaa ruskeat joukot. Hänen miekkansa kannetaan kahdessa kädessä. Ja hän on niin upea soturi.
  Tornado pyyhkäisee fasististen joukkojen läpi.
  Punahiuksinen tyttö karjuu:
  - Tulevaisuus on piilossa! Mutta siitä tulee voittaja!
  Ja hyökkäyksessä kaunokainen tulihiuksinen.
  Augustine karjuu villisti hurmioituneena:
  - Sodan jumalat repivät kaiken irti!
  Ja soturi on hyökkäyksessä.
  Ja hänen paljaat jalat heittävät paljon teräviä, myrkyllisiä neuloja.
  Svetlana taistelussa. Ja niin kimalteleva ja taistelullinen. Hänen paljaat jalkansa heittävät esiin niin monia murhaavia asioita. Ei ihminen, vaan kuolema vaaleilla hiuksilla.
  Mutta jos se hajoaa, et voi estää sitä.
  Svetlana laulaa:
  - Elämä ei ole hunajaa,
  Hyppää siis pyöreään tanssiin!
  Toteutukoon unelmasi -
  Kauneus tekee miehestä orjan!
  Ja paljasjalkaisen tytön liike muuttuu yhä raivokkaammaksi.
  Olegin hyökkäys kiihtyy. Poika lyö natseja.
  Hänen paljaat jalkansa heittelevät teräviä neuloja - repivät tankkeja ja lentokoneita.
  Nuori soturi huutaa:
  - Hullu valtakunta repii kaikki osiin!
  Ja taas poika on liikkeellä.
  Margarita on villi tyttö toiminnassaan. Ja puidaan vihollisia.
  Joten hän laukaisi herneen, jossa oli räjähteitä paljaalla jalallaan. Se räjähtää ja räjäyttää välittömästi sata natsia ja kymmenen tankkia.
  Tyttö huutaa:
  - Voitto tulee silti meille!
  Ja hän ajaa myllyä miekoilla - tankin tynnyrit lentävät eri suuntiin.
  Natasha nopeutti liikkeitään. Tyttö katkaisee ruskeat soturit. Ja samaan aikaan hän huutaa:
  - Voitto odottaa Venäjän imperiumia.
  Ja tuhotaan natsit kiihdytettyyn tahtiin.
  Natasha on terminaattorityttö.
  Hän ei ajattele pysähtyvänsä ja hidastaa vauhtiaan, ja tankit ja lentokoneet ammutaan alas.
  Zoya on hyökkäämässä. Hänen miekkansa näyttävät leikkaavan lihaa ja metallisalaattia. Tyttö huutaa keuhkoihinsa:
  - Pelastuksemme on voimassa!
  Ja paljaat varpaat heittävät myös sellaisia neuloja.
  Ja paljon ihmisiä, joilla on kurkku lävistettynä, ruumiiden kasaa, sekä rikkinäisiä tankkeja ja pudonneita lentokoneita.
  Augustine on hullu tyttö. Ja se tuhoaa kaikki ikään kuin se olisi hyperplasmasta tehty robotti.
  Se on jo tuhonnut yli sata natsia. Mutta kaikki kiihtyy. Ja soturi myös karjuu.
  - Olen niin voittamaton! Maailman siistein asia!
  Ja taas kaunotar hyökkää.
  Ja hänen paljaista varpaistaan lentää herne. Ja kolmesataa natsia ja tusina tankkia repeytyi voimakas räjähdys.
  Augustine lauloi:
  - Et uskalla valloittaa maatamme!
  Svetlana on myös hyökkäyksessä. Eikä se anna sinulle hengähdystaukoa. Villi terminaattorityttö.
  Ja hän kaataa viholliset ja tuhoaa natsit. Ja joukko ruskeita hävittäjiä oli jo pudonnut ojaan ja teitä pitkin.
  Kuusi villisti. Se oli villi taistelu.
  Oleg Rybachenko on palannut peliin. Ja hän etenee heiluttaen molempia miekkoja. Ja terminaattoripoika johtaa myllyä. Tapetut natsit kaatuvat.
  Ruumiiden massa. Kokonaiset vuoret verisiä ruumiita.
  Poikakirjailija muistaa villin strategian. Siellä myös hevoset ja ihmiset sekoittuvat.
  Oleg Rybachenko vinkuu:
  - Voi mielestäsi!
  Ja rahaa tulee tonnia!
  Ja Terminator Boy uudessa osassa. Ja hänen paljaat jalkansa ottavat jotain ja heittävät sen.
  Poikanero karjui:
  - Mestariluokka ja Adidas!
  Siitä tuli todella siisti esitys. Ja kuinka monta natsea tapettiin? Ja he tappoivat eniten ruskeita taistelijoita.
  Ja runo syntyi pojan päähän, ja hän jatkoi fasistien pilkkomista säveltäen samalla matkalla;
  Isänmaan suuruus planeetan yllä,
  Joka palaa kuin taskulamppu...
  Ja sankarillisia tekoja lauletaan,
  Ja ystävyytemme on vahva monoliitti!
  
  Olkoon pyhä maani ylistetty,
  Olet ukkosmyrskyssä ja voittojen liekissä...
  Yksin maailmassa, luulet niin...
  Ei ole ketään sinua arvokkaampaa tässä maailmassa!
  
  Rakennamme kommunismia tarvittaessa,
  Ja hyvin pian lennämme Marsiin...
  Hajotkaamme ilkeän fasismin laumoja -
  Ja siitä tulee yksinkertaisesti korkein luokka!
  
  Isänmaa loistaa ja kärsii,
  Mutta uskon, että valoisa aika tulee pian...
  Voitto tulee säteilevässä toukokuussa,
  Ja lähdetään rohkeasti vaellukselle!
  
  Ei ole isänmaata kauniimpaa kuin Venäjä,
  Kiiltää kuin kirkas tähti...
  Täällä tähdet kastelivat taivaan sametiksi -
  Suuri unelma on toteutunut!
  
  Kun liityimme pioneereiksi,
  Poikana vannoin uskollisen valan...
  Olla elävä esimerkki kaikille maailmassa,
  Mikä mahtava ihanne isänmaa onkaan!
  
  Venäjä, olet pyhän rauhan maa,
  Kykenee valloittamaan maailmankaikkeuden...
  Kirkkaan idolin perheen nimessä,
  Muuttukoon ilkeä saalistaja riistaksi!
  
  Isänmaan maa on myrskyinen pyhimys,
  Siinä on Jeesus Pyhä Herra...
  Ja Lada Jumalanäiti kultainen -
  Antaa sinulle nuoruutta, onnea ja rakkautta!
  
  Rakastat Swagoria rohkealla sydämellä,
  Kuka antoi meille venäläisille vahvan miekan...
  Ja Lada avaa oven taivaalle,
  Jotta ihminen ei kuole heti!
  
  Meille tulee niin suuri paratiisi,
  Universumi kukkii kuin villi puutarha...
  Laivasto on pysäytetty, paha villi,
  Ja Venäjän vihollinen heitetään helvettiin!
  
  Kotimaamme on niin pullea,
  Olen hänen puolestaan taisteleva pioneeri...
  Monien ystävien kanssa paljain jaloin lumessa,
  Mutta poika lauloi vain kylmässä!
  
  Täällä "Tiikeri" iski, nauraen granaattiomenia,
  Pyyhin pantterin liidulla kuin pyyhekumia...
  Ammun tarkasti konekivääristä,
  Ulkonäköni on sekä nuori että aina terävä!
  
  Usko minua, kukaan ei jätä minua,
  Meitä venäläisiä oriita ei voida hillitä...
  Ja Valkoinen Jumala tulee hallitsemaan valtaistuimella -
  Ja voita Venäjä rohkealla armeijalla!
  
  Teemme maastamme kauniimman
  Hän on kuin maailman upein kukka...
  Palvele pyhän Venäjän ritareita,
  Ja unelmissasi on totuutta ja menestystä!
  
  Mutta fasistit etenevät vihaisesti,
  Miehittäkää ainakin Kaluga ja Moskova...
  Näytti siltä, että paha Kain voitti,
  Mutta Jumala sanoi: Minä tuon pelastuksen!
  
  Äitimme Venäjän kunniaksi,
  Olkoon rauha, järjestys, puhtaus...
  Ja uudesta kuninkaasta tulee suuri tehtävä,
  Meidän on kunnioitettava slaavilaista Kristusta!
  
  Auringon ja tähden Svarogin nimessä,
  Suojelemme Venäjän maailmanjärjestystä...
  Tähtikirkas tie odottaa meitä,
  Ja kultasiipinen kerubienkeli!
  
  Olkoon pian onnea universumissa,
  Yhdistäkäämme isänmaa lujasti vuosisatojen ajan...
  Sekä taivas että maa ovat korkeimmassa vallassa,
  Ja Ladassa tulee olemaan todellinen unelma!
  
  Kyllä, olen edelläkävijä yhdessä komsomolin jäsenen kanssa,
  Taisteli puolustaakseen Moskovan...
  Ja usko minua, olen niin fiksu poika,
  Jopa "Leijonaa" soittaessani murskaan sen!
  
  Tytöt juoksevat paljain jaloin lumessa,
  Korkokengät väriltään härkävarsilla...
  Sinä Lada, äitini, olet kuin pyhä valo,
  Ja minä olen kotka, en säälittävä varpunen!
  
  Joten sanon rohkeasti, aggressiivisesti -
  Jumala ei ole rampautunut, hän tulee miekalla...
  Ja tekee Venäjästä erittäin vahvan,
  Murskaamme vastustajan palasiksi!
  
  Tästä Venäjä on hyvin pyhä,
  Tämä on siis unelmien täyttymys...
  Sotilasarmeijamme nimissä,
  Tytöistä tulee mitä kauneinta!
  
  Emme taipu natsismin kantapään alle,
  Ja me voitamme rohkeasti Wehrmachtin...
  Ja kuinka paljon kyynisyyttä vihollinen olikaan,
  Mutta läpäisemme tämän kokeen A:lla!
  
  Venäjällä tulee olemaan avaruutta ja kvasaareita,
  Valloitetaan galakseja leikkiessään...
  Iskemme murskaamme kaikki iskut -
  Ja tulee uusi tulinen maailma!
  
  Tiede herättää kaikki kuolleista, uskon langenneet,
  Tiedän myös, että vainaja elää...
  Taistelimme ennen käsitaistelussa,
  Ja nyt tuhoa kaikki hyperplasmalla!
  
  Universumi purkautuu kuin hurrikaani,
  Ja universumi on onnessa ikuisesti...
  Olemme nuoria ja ikuisesti humalaisia,
  Mikä tahansa unelma voi toteutua!
  SKOBELEV SUPERGENERALISSIMO
  Täällä itse asiassa Mihail Skobelev oli suuren lahjakkuuden komentaja, ei huonompi kuin Suvorov. Ja hän paljasti itsensä vielä aikaisemmin, kun hänestä tuli armeijan kenraali 36-vuotiaana. Ja niin hänen kuolemansa myrkkyyn johti suuren sotilaallisen lahjakkuuden ennenaikaiseen menettämiseen Venäjälle. Mutta sanotaanpa vaikka kissa, joka kaatoi myrkkylasin häntällään. Ja Skobelev pysyi hengissä. Miten hänen uransa ja Venäjän kohtalo olisi kehittynyt tulevaisuudessa?
  Aleksanteri Kolmas harjoitti laajentumispolitiikkaa Keski-Aasiassa. Tietysti hän halusi myös tulla valloittajaksi kuten isänsä Aleksanteri II. Venäjä, olosuhteissa, joissa sen joukkoja johti loistava Skobelev, toimi paljon päättäväisemmin. Eikä hän vallannut vain Keski-Aasian eteläosia, vaan myös tadžikkien ja uzbekkien asuttaman Afganistanin pohjoisosan.
  Britannia yritti puuttua asiaan, mutta hävisi maalla.
  Koko Intian menettämisen peläten britit kiirehtivät rauhan solmimiseen Venäjän kanssa antaen Afganistanin hallintaan.
  Skobelev sai marsalkkaarvon. Hän nousi arvossaan ja kunniassaan. Mutta sotaa ei ollut vähään aikaan. Mihail Skobelev oli kyllästynyt. Aleksanteri Kolmas kärsi onnettomuudesta ja kuoli pian. Nikolai II käänsi laajentumisensa Kaukoitään ja Kiinaan. Sodat kiinalaisten kanssa olivat liian helppoja.
  Mutta Japanin kanssa puhjennut konflikti osoittautui jo keski-ikäiselle Skobeleville kuin taivaan mannaksi. Lopulta hänellä oli mahdollisuus todistaa itsensä.
  Merellä Venäjän laivasto epäonnistui aluksi. Ja amiraali Makarovin kuoleman jälkeen japanilaiset laskeutuivat maihin ja estivät Port Arthurin.
  Mutta Skobelev, toimien päättäväisesti ja taitavasti, ohitti japanilaiset, piiritti heidän joukkonsa ja tuhosi ne. Sitten hän tuhosi joukkoja lähellä Port Arthuria.
  Venäläinen laivue ei kärsinyt tarpeettomia tappioita. Ja kaksi japanilaista taistelulaivaa upotettiin.
  Sitten Rozhdestvenskyn laivue saapui pitkän matkan jälkeen. Skobelev valloitti Korean kokonaan. Ja hän voitti ja tuhosi kaikki Japanin maajoukot.
  Ymmärtäessään, että venäläisillä oli jo etu merellä, japanilaiset pyysivät rauhaa.
  Mutta Nikolai II päätti valloittaa Japanin. Lisäksi amiraali Togo kuoli, ja Venäjä sai etulyöntiaseman merellä. Seurasi laskeutuminen. Ja loistava Mihail Skobelev, joka osoitti parhaita ominaisuuksiaan, voitti täysin japanilaiset ja vangitsi Nousevan auringon maan keisarin.
  Siten tsaari-Venäjä pääsi eroon imperiuminsa laitamilla vallitsevasta uhasta ja ikuisesta sodasta Kaukoidässä. Ja tämä on tietysti iso plussa. Keisari Nikolai II:lla oli uusi arvonimi: Mikado of Japan ja uudet alamaat ja maat. Ja Skobelev jatkoi sotaa Kiinassa. Tsaari-Venäjä valloitti taivaallisen valtakunnan.
  Lähitulevaisuudessa Saksan ja Itävalta-Unkarin kanssa käytävän sodan aattona Venäjä tarvitsi uusia alamaisia ja väestöryhmiä sotilaiden värväämiseen. Kiina tarkoittaa kuninkaalliselle vallalle sekä aluetta että henkilöresursseja. Ja niin paljon voittoja. Skobelev voitti kiinalaiset vaivattomasti ja liitti heidät Venäjään. Ensimmäistä kertaa Suvorovin jälkeen hänelle myönnettiin generalissimo-nimike. Ja ensimmäinen Venäjän historiassa sai Voiton ritarikunnan, palkinnon, joka on korkeampi kuin Pyhän Andreas Ensimmäiseksi kutsutun ritarikunta. Periaatteessa Skobelev oli tarpeeksi nuori selviytyäkseen ensimmäiseen maailmansotaan asti. Esimerkiksi Budyonny eli yhdeksänkymmentä vuotta ja marsalkka Sokolovsky yleensä yli sata vuotta.
  Miksi ei? Ja niin vuonna 1914 Saksa julisti kevyesti sodan tsaari-Venäjälle. Ja sen takana ovat Itävalta-Unkari ja Türkiye. Mihail Skobelev osoitti jälleen kerran neroutensa. Valtavan, pääasiassa kiinalaisten jalkaväen lisäksi Venäjällä oli lukuisia, kevyitä ja halpoja, helposti valmistettavia tankkeja sekä maailman parhaita ja lukuisimpia lentokoneita.
  Nelimoottoriset pommittajat Ilja Muromets ja Svjatogor ovat erityisen mahtavia.
  Ja niin he joutuivat Saksan ja Itävalta-Unkarin päälle. Nerokkaan Mihail Skobelevin komennossa. He eivät antaneet mahdollisuutta, ja Berliini, Wien ja Istanbul otettiin kahdessa kuukaudessa.
  Mihail Skobelev osoittautui ihmiskunnan historian ensimmäiseksi komentajaksi, joka sai tittelin: Supergeneralissimo, ja ensimmäisenä Venäjän historiassa, joka sai "Jeesus Kristuksen" ritarikunnan, korkeamman kuin "Pyhä Andreas Ensikutsuttu" .
  Näin Mihail Skobelevistä tuli Maaplaneetan historian arvostetuin komentaja, Hänen Korkeutensa prinssi ja herttua. Ja se on ihanaa ja siistiä. Hän osoittautui erinomaiseksi mieheksi.
  Venäjä sai vallan ottamalla haltuunsa Oderin varrella sijaitsevat Saksan maat ja koko Ottomaanien valtakunnan sekä lähes koko Itävalta-Unkarin.
  Siten Mihail Skobelev saavutti suuria korkeuksia. Ja hän ohitti Napoleonin ja Suvorovin. Vuonna 1917 tämä suurin nero kuoli ja haudattiin erityiseen mausoleumiin, kuten faarao.
  Tsaari-Venäjästä tuli suuri valtakunta... Jonkin aikaa oli rakentamisen ja vakauden aika. Mutta vuoden 1929 masennus puhkesi. Ja tammikuussa 1933 tsaarin armeija julisti sodan Yhdysvalloille ja aloitti hyökkäyksen Alaskan läpi.
  Yhdysvallat ja Kanada olivat sodassa Venäjän kanssa.
  Mutta venäläiset joukot ovat organisoituneempia, lukuisia ja varustettu paremmalla kalustolla. Amerikassa ei ollut mahdollisuutta. Ja se valloitettiin yhdessä Kanadan kanssa kahdeksassa kuukaudessa.
  Nikolai II lisäsi siten hänen mainettaan ja Venäjän maata.
  Sitten Hitler liitti Itävallan ja Mussolini valloitti Etiopian. Ja he alkoivat valmistella hyökkäystä Ranskaan. Perillinen Aleksei kuoli vuonna 1937. Ja vuonna 1938 Nikolai II itse kuoli 70-vuotiaana. Ja valtaistuimella oli kuninkaan pojanpoika, joka ei ollut edes kuuttavuotias.
  Tämä on tietysti Venäjän ongelma.
  Mutta tsaarin nuoremmasta veljestä Mihail Romanovista tuli valtionhoitaja, jolle vanhin palautti regenssin oikeudet.
  Nikolai II toteutti yleensä paljon uudistuksia. Mukaan lukien moniavioisuuden laillistaminen - oikeus saada neljä vaimoa. Ja se oli siistiä.
  Tsaari Mikael ja Hitler aloittivat sodan Ranskan ja Britannian kanssa toukokuussa 1940. Myös Mussolini liittyi heihin.
  Ranskalla, Belgialla, Hollannissa ja Britannialla ei tietenkään ollut mahdollisuuksia.
  Venäjä valloitti liittoutuneiden alueet Tyynellämerellä, Aasiassa, Intiassa ja Lähi-idässä sekä suuren osan Afrikasta. Saksalaiset valloittivat nopeasti Ranskan, Belgian ja Hollannin. Sitten he laskeutuivat yhdessä Venäjän laivaston kanssa Britanniaan ja valloittivat sen. Ja onnistuimme nappaamaan jotain Afrikasta, vaikkakaan ei paljon. Venäjä on voittanut eniten. Italialaiset hävisivät taistelun Afrikassa briteille eivätkä voittaneet juuri mitään.
  Venäjä on vahvistunut entisestään. Hänen voimansa on tullut lähes rajattomaksi. Mutta Adolf Hitler ei halunnut sietää tätä.
  Michaelin kuoltua vuonna 1949 Hitler hyökkäsi Venäjää vastaan. Mussolini, Francon espanjalainen hallinto ja Portugali olivat hänen kanssaan.
  Mutta voimat olivat eriarvoisia. Tsaari Nikolai II:n pojanpoika Vladimir III oli jo melko vanha ja antoi taitavasti käskyjä.
  Hitler saattoi luottaa vain E-sarjan tankkeihin ja kiekkokoneisiin. Mutta tämä on erittäin heikko voima. Ja Venäjällä on ylivoimainen vahvuus ja laatu.
  Saksalaiset menettivät Afrikan välittömästi. Sitten venäläiset joukot valloittivat Italian. Hieman myöhemmin seurasi hyökkäys Berliiniin ja Wieniin.
  Ja hyökkäys Ranskaa, Espanjaa ja Portugalia vastaan. Kaikki meni melkein samalla tavalla. Venäjän armeija oli paljon suurempi ja organisoidumpi kuin akselivallat. Ja hänen tekniikkansa oli edistyneempi.
  Lisäksi kehutut kiekkokoneet, vaikka ne olivat muodollisesti haavoittumattomia, eivät myöskään kyenneet ampumaan venäläisiä joukkoja. Ja siksi heidät ammuttiin alas suhteellisen helposti.
  Hitler ei siis onnistunut ollenkaan. Ja tuhottiin. Yritin paeta Argentiinaan. Mutta venäläiset joukot ohittivat hänet sielläkin. He saivat Hitlerin kiinni, hakkasivat häntä ja hirtettiin...
  Ja tsaari-Venäjä valloitti muun maailman pari vuotta myöhemmin.
  Siten tsaari Vladimir Kolmas perusti Venäjän globaalin hegemonian.
  Ihmiset lopettivat energian tuhlaamisen taisteluun toisiaan vastaan. Vuonna 1948 ensimmäinen venäläinen kosmonautti lensi taivaalle. Ja vuonna 1955 he lensivät jo kuuhun. Ja vuonna 1963 Marsiin. Venus oli ihmisen alla vuonna 1964. Merkurius vuodessa. Edellisen kerran ihmiset laskeutuivat Plutolle vuonna 1980, jolloin astronautit astuivat sen päälle.
  Ja vuonna 2020 alkoi ensimmäinen tähtienvälisen tutkimusmatkan lento Siriukselle, jonka ympärillä kiersivät ihmisasutukseen sopivat planeetat.
  Siten satunnainen tekijä historiassa: vain kissan häntä, muutti ihmiskunnan kohtalon paljon onnellisemmaksi. Ja Venäjä on menestynyt tässä erityisen hyvin.
  Oleg Rybachenko sävelsi koko runon tässä yhteydessä;
  Olkoon suurimpia maita ylistetty,
  Pyhä, säteilevä Venäjä...
  Älä huijaa ihmisiä,
  Tsaari Nikolaus on suuri messias!
  
  Ei ole tarvetta pettää häntä ilkeästi,
  Uskokaa minua, on kuninkaat Jumalalta...
  Venäjän uskollinen armeija on voittamaton,
  Aurinkoisen Svarogin nimessä!
  
  Olemme maan pioneereja,
  Tytöt, avojaloiset pojat...
  Auringon, uskon ja unelmien nimessä,
  Että elämme pian kommunismin alla!
  
  Kings voi tietysti myös voittaa,
  Mutta usko minua, tyttöjen ruoska on makea...
  Vaikka elämä on hauras kuin silkkilanka,
  Uskomme ei voi kuolla!
  
  Makea joki roiskuu kuin aalto,
  Hän on sammaleen peitossa kuin sametti...
  Tulemme olemaan auringon valossa ikuisesti,
  Ja airosta puhkeaa rajusti jotain!
  
  Kukaan ei voi voittaa venäläisiä,
  He ovat vahvoja ja täynnä raivoa...
  Valtava karjuu, kuin mammuttikarhu,
  Ne, jotka vastustavat meitä, ovat täysin tuomittuja!
  
  Älä usko, että Venäjä on pyhä ikuisesti,
  Ja hänen kanssaan Valkoinen on viisain Jumala...
  Usko minua, raha tulee meille pian,
  Ja siellä tulee olemaan Kaikkivaltias perhe!
  
  Vihollinen ei tiedä voimaamme,
  Pystymme voittamaan tulipalot...
  Ja me naidamme sen ja syljemme sen nikkeliin,
  Että vihollinen voi vain tappaa!
  
  Suuruus rajattomien unelmien takana,
  Hän on yksinkertaisesti kaunis kuin aurinko...
  Sielut ovat ihmeellisen kauneuden impulsseja,
  Älkäämme surrako turhaan!
  
  Joka on meitä vastaan, sitä hakataan kovasti,
  Venäjä on vahva nyrkki...
  Ajattele vihollista täysin voitettuna,
  Ja sai rystysten osuman nikkeliin!
  
  Venäläiset ovat täynnä mahtavaa voimaa,
  Ne ovat kuin täyteen virtaava joki...
  Pidä kaikkia ritareitamme kotkina,
  Ja Pyhä Venäjä on kanssamme ikuisesti!
  
  No, poika, aiotteko taistella,
  Terävin miekka loistaa käsissäsi...
  Ja jos tarvitset venäläisiä ristejä,
  Pystyy polttamaan kaikki viholliset napalmilla!
  
  Meillä on voimaa, meillä on kykyä,
  Me kaikki pystymme luomaan ja yhdistämään...
  Ortodoksinen tsaarimme venäläisen Ladan kanssa,
  Paha varas lyö kenet tahansa!
  
  Tytöt rakastavat taistelemista kuin tiikeri
  He ryntäävät lumen läpi paljain jaloin...
  Usko minua, emme tarvitse ilkeitä pelejä,
  Parempi vielä, lyö paskiaiset!
  
  Venäjällä on paljon tyttöjä,
  Heidän kantapäänsä kimaltelevat - peilit...
  Mutta me kostamme viholliselle,
  Ja kunnia on kanssamme ikuisesti!
  
  Unelmoimme uusista voitoista,
  Voittaa vihollisia vitsillä...
  Olemme suurimpia kotkia
  Laumot eivät pysty valloittamaan meitä!
  
  Tapahtuipa mitä tahansa, uskon sen olevan hyvä pian,
  Kun katkaisemme Hitlerin selän...
  Se ei ole enää vaikeaa venäläisille,
  Tässä on sankarillisuustyö, joka lauletaan!
  
  Kuinka hyvä onkaan elää Venäjällä,
  Siinä suuri Venäjän tsaari Nikolai...
  Ja saalistaja muuttuu pian riistaksi,
  Taistele sen puolesta ja uskalla!
  
  Kulkekoon tuhat sukupolvea,
  Emme unohda kuninkaan tekoja...
  Voitot avasivat loputtoman tilin,
  Kirkas helakanpunainen aamunkoitto kimaltelee!
  
  Tulkoon Venäjästämme yksi maista
  Jossa on valoa ja venäläistä maata...
  Ja meille on annettu tämä perintö klaaniltamme,
  Kaikki ihmiset ovat ystävällistä perhettä!
  
  Svarog tulee ja herättää kuolleet,
  Venäjän viholliset puristetaan oinaan sarveen...
  Ja me nostamme erittäin vahvan kilven,
  Ja kaikilla tulee olemaan ihana elämä!
  
  AMERIKA VAIHTOEHTOISSA
  Amerikkaa moititaan usein siitä, että se on sietänyt Hitleriä liikaa eikä lähtenyt sotaan ennen kuin natsit julistivat sen heille. Lisäksi japanilaiset hyökkäsivät yhtäkkiä. Mutta sitten tapahtui, että Amerikka joutui itse sotaan. Ilmoittaen tämän 20. huhtikuuta 1941 Hitlerin syntymäpäivänä. Ja mitä? Eikö Obama lähtenyt todellisessa historiassa sotaan ISIS:n kanssa odottamatta terrori-iskuja Yhdysvaltoja vastaan? Ja Bush Jr. itse asiassa suoritti hyökkäyksen Irakia vastaan hyökkäämällä ensin. Joka tapauksessa Hitlerillä oli tarpeeksi syntejä, jotta Yhdysvallat julisti sodan hänelle. Ja Roosevelt, joka oli ehdolla kolmannelle kaudelle, mutta oli huonossa kunnossa, unelmoi sotilaallisesta kunniasta. Lyhyesti sanottuna erilainen historian kulku. Amerikka lähti ensin sotaan Kolmannen valtakunnan kanssa. Ja tämä tietysti muuttui paljon.
  Ensinnäkin Hitler taistellessaan Jugoslaviaa vastaan joutui epäröimään Barbarossa-suunnitelmaa. Onko liian myöhäistä hyökätä Neuvostoliittoon, ja pystyvätkö saksalaiset voittamaan ennen talvea? Ja varsinkin syksyn sulan aikaan?
  Toiseksi, eikö ole vaarallista avata toinen rintama, jonka takana ei ole vain Britannia, vaan myös mahtava USA? Ja tämä ei ole vain suuri väestö, vaan myös maailman ensimmäinen talous.
  Ja onko Neuvostoliitto todella niin heikko? Tai ehkä venäläiset pystyvät voittamaan Wehrmachtin, kuten he voittivat jo Napoleonin.
  Moskovan paraatissa 1. toukokuuta 1941 Stalinin kutsumat saksalaiset edustajat näkivät uusia panssarivaunuja. Erityisesti KV-2 152 mm:n tykeillä, hirvittävä kaliiperi tankille, T-34, tela-alustaiset panssaroidut ajoneuvot ja tonni lentokoneita.
  He ilmoittivat tästä Hitlerille yksityiskohtaisesti. Ja halu hyökätä Neuvostoliittoon heikkeni. Lisäksi intuition kehittyneenä Hitler koki totalitaarisen Neuvostoliiton olevan paljon vahvempi ja vaarallisempi vihollinen juuri totalitarisminsa vuoksi kuin länsimaiset demokratiat ja erityisesti USA.
  Niin syntyi ajatus: jos menet Venäjälle, niin brittiläisten siirtomaiden resursseilla ja alistamalla Amerikan teollisen voiman.
  Tietenkin oli olemassa vaara, että Stalin hyökkäsi ja iskee takaosaan. Mutta Neuvostoliitolla ja Saksalla on hyökkäämättömyyssopimus, ja Yhdysvallat ja Britannia ovat jo sodassa.
  Lisäksi Hitler, jolla oli eläimellinen vaisto, näki, että Stalin ei hyökkää ilman syytä. Ja päätin lyödä viholliset palasittain ja olla avaamatta toista rintamaa. Päinvastoin, se saa Japanin itse aloittamaan uuden hyökkäyksen vihollista vastaan.
  Hitler valloitti Kreetan, kuten tapahtui todellisessa historiassa. Ja sitten hän alkoi siirtää joukkoja Afrikkaan vahvistaen Rommelia. Ja se oli vahva liike.
  Mutta joukkojen siirtäminen ei ole liian helppoa, kun merellä on tällainen tilanne ja olet Maltan painostuksen alla.
  Mutta elokuussa 1941 natsit voittivat Maltan ja asettivat joukkoja sinne. Ja se oli siisti liike. Ja varsin tehokas.
  Siitä ei kuitenkaan ollut täysin hyötyä. Vaikka saavutuksiakin oli. Rommel sai lisäksi neljä tankidivisioonaa ja kolme moottoroitua. Ja hän otti Tolbukin haltuunsa.
  Ja hän aloitti suuren etenemisen Egyptiin. Se kehittyi erittäin voimakkaasti ja johdonmukaisesti.
  Aleksandrian vangitsemisen jälkeen neljä tyttöä Gerdan miehistöstä ratsasti tankissa ja juttelivat.
  Gerda, blondi bikineissä, törmäsi ensimmäisenä Magdaan;
  - Jos katsoo sitä, on vaikea ymmärtää, miksi niin monet ihmiset uskovat niin villiin ja tieteenvastaiseen kirjaan kuin Raamattu.
  Magda kiljahti pelosta, rummutti paljain jalkansa panssariin:
  - Miksi antitieteellinen?
  Gerda selitti helposti:
  - Siksi! Erityisesti kreationistit pitävät kovasti kiinni Jobin kirjan lauseesta, jonka mukaan Jumala ripusti maapallon tyhjään. Ja kun samassa Jobin kirjassa sanotaan, että taivaalla on peilin kovuus, niin jätät tämän sanonnan huomioimatta!
  Magda huomautti:
  - Ei! Kaikki riippuu tämän lainauksen tekstistä ja kontekstista!
  Red Charlotte huomautti:
  - Se on juuri se konteksti ja historiallinen tausta. Erityisesti alkuperäinen sanoo, että Jumala sinetöi maan tyhjään. Ja ilmaisun sinetöiminen on samanlaista kuin sen korjaaminen. Tämä tarkoittaa, että ilmaus sinetti tarkoittaa jäykkää kiinnitystä tyhjyyteen.
  Christina lisäsi:
  - Ja ylipäätään Raamattu sanoo, että Jumala asetti maan lujalle perustalle eikä se horju ikuisesti.
  Gerda lisäsi hymyillen:
  - Ja Raamattu puhuu maan ääristä kymmenen kertaa. Ja tämä on myös kuvaannollinen ilmaus.
  Magda pudisti kultaisia hiuksiaan ja huusi:
  - Voi olla!
  Gerda lauloi hampaat paljastaen:
  - Kaikki mahdoton on mahdollista maailmassamme!
  Magda huomautti hampaat paljastaen:
  - Kaikki ja kaikki on mahdollista!
  Gerda huomautti:
  - Yleisesti ottaen on yksi tyhmyys, jota kristityt inspiroivat, että Jumalalla ei ole mitään tekemistä maapallon pahuuden kanssa. Tämä on kuitenkin sama, jos keisari sanoi, ettei hänellä ollut mitään tekemistä ryöstön kanssa.
  Magda huusi:
  - Miten on, että?
  Charlotte huomautti painokkaasti:
  - Ja on julmaa kiusata helvetissä ikuisesti. Kuvittele, että miljardit ihmiset kärsivät tulisessa Gehennassa ja palamassa. Elävänä polttaminen on erittäin tuskallista.
  Magda suostui:
  - Kyllä, se sattuu, mutta he ansaitsevat sen!
  Gerda totesi loogisesti:
  - Ei ole pyhiä! Eikä ihmisen tarvitse olla pyhimys! Koska rehellisyys on tylsää!
  Christina huomautti:
  - Kyllä, Johanneksen ilmestyksessä on kirjoitettu, ettei saastainen ihminen pääse Jerusalemiin. Ja kuka on synnitön, kuka on puhdas Jumalan edessä?
  Gerda huomautti:
  - Tätä varten tarvitsemme Jeesuksen Kristuksen sovitusuhrin.
  Magda naurahti ja huomautti:
  - Kyllä, se on totta! Sait sen oikein!
  Gerda lisäsi loogisesti:
  - Mutta ihmiset, ristiinnaulittuna Kristuksen, vain moninkertaistivat syntinsä. Toisin sanoen ihmiset tekivät vain lisärikoksen ristiinnaulitsemalla Jumalan Pojan. Ja teoriassa Jumalan ei pitäisi antaa heille anteeksi, vaan kirota heidät kokonaan! Eikö ole?
  Christina lisäsi:
  - Kyllä, ja taivas kristinuskossa ei ole houkutteleva. Tämä on itse asiassa kultainen häkki. Jos siellä ei ole ollenkaan syntiä, tämä tarkoittaa niin tiukkoja sääntöjä ja kurinalaisuutta, että Stalinin Gulag näyttää parantolalta tätä taustaa vasten!
  Gerda lauloi hymyillen:
  - Ja parantolassamme, omassa apteekissamme, on lämmintä, kevyttä ja kärpäset eivät pure!
  Charlotte huomautti hymyillen:
  - Mutta itse asiassa pelastuksen kriteerit ovat hyvin epämääräisiä. Kukaan ei tiedä kristinuskossa, kuka pelastuu. Kukaan ei voi olla varma pelastuksesta. Kuinka he pelastuvat - tekojen vai uskon kautta? Täällä on myös kiistoja ja paljon ristiriitoja.
  Magda vastasi, ei liian luottavaisesti:
  - Uskon kautta! Ja teot ovat jo seurausta uskosta!
  Gerda koputti paljain jalkansa ja huomautti:
  - Noh! Mutta sanotaan, että jopa demonit uskovat ja vapisevat!
  Charlotte huomautti nauraen:
  - Kyllä, he uskovat ja kumarsivat Kristuksen edessä. Voimme siis sanoa - Jumala ja Saatana ovat yhtä aikaa!
  Christina lisäsi nauraen:
  -Kuka tappoi enemmän ihmisiä Raamatussa? Jumala vai Saatana?
  Magda vastasi huokaisten:
  - Se on kiistanalainen asia. Mutta jos viemme sen toiseen koneeseen: kuka pelasti enemmän ihmisiä?
  Christina nauroi ja huomautti:
  - Ei ole suuri ilo saada pelastus steriilin paratiisin vuoksi, jossa ei ole syntiä!
  Magda huomautti:
  - Mutta se on parempi kuin palaa ikuisessa tulessa. Kuvittele kuinka kipeää se on!
  Gerda oli samaa mieltä:
  - Kyllä, se todella sattuu! Ja on väärin kiduttaa ihmisiä tuolla tavalla!
  Christina totesi loogisesti:
  - Oppi ikuisesta helvetin piinasta on hölynpölyä! Itse asiassa en kiduttaisi pahintakaan vihollista ikuisesti, jos vain siksi, että kyllästyisin siihen ja se olisi epäkiinnostavaa!
  Charlotte huomautti vihaisesti:
  - Ja ylipäätään, mikä uskonto se on, joka opettaa, että kaikki ihmiset ovat eläimiä ja vuohia tai lampaita! Kyllä, sellaisella uskonnolla ei ole oikeutta olla olemassa!
  Gerda totesi vihaisesti ja taputti paljas jalkaansa:
  "Saan olla vuohi, mutta en koskaan tule olemaan lammas!"
  Magda naurahti ja huomautti:
  - Minäkään en tykkää olla lammas!
  Christina vihelsi:
  - Polundra! Koko matka ylös!
  Gerda koputti paljain jalkansa ja vastasi:
  - Kaikki tytöt huipulle!
  Ja tytöt lähtivät taisteluun brittien kanssa. He alkoivat tuhota niitä...
  Magda ampui tykin, tähtäsi sen paljain jaloin, murskasi englantilaisen tykin ja koukutti:
  - Ei, en aio olla alistuva lammas! Olen mieluummin siisti tyttö!
  Charlotte huomautti hymyillen:
  - Raamatussa on paljon absurdeja. Lisäksi on paljon parempi, että maailmamme jatkaa kehittymistä ja lennämme korkeammalle tähtiin toteuttaen avaruuden laajenemista!
  Punatukkainen tyttö painoi paljas kantapäänsä liipaisinta ja lähetti toisen ammuksen.
  Saksalaiset onnistuivat voittamaan brittiläiset ja siirtomaajoukot Egyptissä ilman ongelmia. He tekivät sen viileästi ja leikkisästi. Heillä on nyt paljon enemmän valtaa kuin ennen. Tämän jälkeen lahjakas Rommel onnistui valloittamaan öljykentät Irakissa ja Kuwaitissa välittömästi estäen niitä tuhoutumasta. Ja Suezin kanava ylitettiin silmänräpäyksessä.
  Natsit saivat sekä öljy- että arabidivisioita. Sitten pitkiä taukoa pitämättä he valloittivat Iranin ja sitten Intian.
  Japani hyökkäsi amerikkalaisia vastaan Perun satamassa ja saavutti siellä ylivoimaisen voiton. Lisäksi samurait onnistuivat upottamaan yhdysvaltalaisia lentotukialuksia.
  Hitler ei hukannut aikaa. Francolle esittämän ankaran uhkavaatimuksen jälkeen hän suostui päästämään saksalaiset joukot Gibraltarille. Hyökkäys onnistui. Saksalaiset käyttivät raskasta tykistöä ja Ju-87-hyökkäyslentokoneita. Ja he voittivat Britannian. Sen jälkeen heidän joukkonsa alkoivat saapua Afrikkaan mahdollisimman nopeasti ilman ongelmia. Ensin he miehittivät Marokon. Otto Scorely valloitti de Gaullen. Ja sitten saavuimme Nigeriaan. Talvella '41 ja '42 saksalaiset miehittivät merkittävän osan Afrikasta.
  He valloittivat myös Intian. Heillä oli hallinnassaan huomattavat resurssit. Britit olivat natseja huonompia joukkojen lukumäärän, organisaation ja moraalin suhteen. Ne sataviisikymmentä divisioonaa, jotka Hitler aikoi siirtää Neuvostoliittoa vastaan, menivät Afrikkaan ja Aasiaan. Ja se osoittautui fiksuksi toimenpiteeksi.
  Joten natsit saattoivat saada pikkujuttuja voittamalla paljon heikomman vastuksen. Mutta maasto ei ole este natseille.
  Saksalaiset pitivät Britanniaa päävihollisenaan. Ja he levittelivät lentokoneita ja uudenlaisia aseita. Laitteiden tuotanto lisääntyi nopeasti, etenkin kun valtakunnan uusi ase- ja ammusministeri Speer nimitettiin. Tämä mies oli lahjakas ja energinen.
  Neljäkymmentätoinen vuosi kului Britannian pommituksissa sekä ilma- ja sukellusvenesodassa Yhdysvaltojen kanssa. Japani voitti Midwayn. Tällä kertaa sodan ajoituksen muutos johti siihen, että salaiset koodit eivät päässeet amerikkalaisten käsiin. Ja taistelut menivät paljon menestyksekkäämmin samuraille.
  Amerikka ei pommittanut kolmatta valtakuntaa niin aktiivisesti ja natsit rakensivat nopeasti uusia tehtaita ja käyttivät siirtokunnan orjavaltaa.
  Natsit vangitsivat Afrikan lopulta vuonna 1942.
  Ja tämä sisältää raaka-aineet ja työvoiman.
  Pelot Stalinin hyökkäämisestä idästä pakottivat Fritzin kehittämään uudenlaisia aseita panssarivaunujen rakentamiseen. Vuonna 1942 ilmestyi melko menestynyt tiikeri. Mutta Afrikassa sen käyttö on hankalaa. Ja myös vähän myöhemmin "Panther".
  Stalin tietysti ajatteli vapautuskampanjaa Eurooppaa vastaan. Varsinkin Britannian kaatumiseen asti. Mutta sota suomalaisia vastaan teki johtajasta epävarman. Ja hän halusi ensin saada valmiiksi kaksikymmentä uutta mekanisoitua joukkoa, jotka vaativat kuusitoista tuhatta uusinta tankkia. Vuoden 1941 jälkipuoliskolla valmistettiin yli kaksi ja puoli tuhatta uutta tankkia.
  Kuusikymmentäkahdeksan tonnia painava KV-3 ja vähän myöhemmin sata tonnia painava KV-5 tulivat sarjaan. Vuoden 1942 ensimmäisellä puoliskolla valmistettiin yli kolme tuhatta uutta tankkia. Kaikista KV-4-projekteista Stalin valitsi raskaimman, joka painoi satakahdeksan tonnia ja jonka panssarin paksuus oli satakahdeksankymmentä senttimetriä otsassa.
  Mutta tämä ei riittänyt johtajalle. Hän määräsi kahdenkymmenen mekanisoidun joukkojen muodostamisen yksinomaan uusimmista keskisuurista ja raskaista tankeista, jotka vaativat jo kolmekymmentäkaksi tuhatta ajoneuvoa. Ja vanhentuneet hajallaan erillisiin osastoihin. Panssarivaunudivisioonan kokonaismääräksi määritettiin satakaksikymmentä. Kukin viisisataa tankkia. Ja siten Stalin halusi lisätä tankkien kokonaismäärän Neuvostoliitossa kuuteenkymmeneen tuhanteen. Ja vasta tämän jälkeen voimme ottaa riskin ryhtyä kampanjaan Eurooppaa vastaan.
  Mutta Hitler ei tuhlannut aikaa. "Pantherin" ja "Tigerin" lisäksi "Lion" -tankki ilmestyi myös Kolmannen valtakunnan kanssa, joka ennen sitä oli vain malli. Todellisessa historiassa Lion-panssarivaunua esti ilmestymästä resurssien puute ja kolmannen valtakunnan voimakkaat pommitukset. Mutta tällä kertaa saksalaisilla on paremmat resurssit.
  Ja uusin 105 mm:n tykki, jonka ammuksen alkunopeus on 1000 metriä sekunnissa, on erittäin hyvä taistelemaan raskaita Neuvostoliiton panssarivaunuja vastaan.
  Britanniasta käytiin kova ilmataistelu. Täällä saksalaiset tuottivat uusia lentokoneita suuria ja kasvavia määriä. Mutta heidän lentäjistä tuli heidän tärkein valttikorttinsa. Koska lentäjiä ei ollut tarpeeksi, naisia värvättiin yhä enemmän lentolaivastoon. Lentäjät Albina ja Alvina tulivat erityisen kuuluisiksi, ja heistä tuli valtavia ässiä.
  Saksalaiset muodostivat monia ulkomaisia divisioonaa. Heidän joukkonsa saavuttivat Burman rajat, missä he yhdistyivät japanilaisten kanssa ja ottivat haltuunsa koko Mustan mantereen. Ja he rakensivat tehtaita kiihtyvällä vauhdilla.
  Monet saksalaiset ässät saivat mainetta, mutta Marseille oli paras. Kesäkuussa 1942 hän ylitti sataviisikymmentä alas ammutun lentokoneen määrän ja sai Kolmannen valtakunnan korkeimman kunnianosoituksen: Timanttiristin ritariristin hopeatammen lehdillä, miekoilla ja timanteilla. Ja puolen vuoden kuluttua hän ylitti kolmesataa pudonnutta autoa, josta hänelle myönnettiin uusi palkinto: Rautaristin ritariristi kultaisilla tammenlehdillä, miekoilla ja timanteilla.
  Saksalaiset lisäsivät huomattavasti voimaa. Heidän joukkonsa kävivät onnistuneen sukellusvenesodan.
  Fasististen sukellusveneiden vahvuus kasvoi sekä lukumäärältään että laadultaan. Sillä oli myös sankarinsa. Rudel erottui hyökkäysilmailusta. Hän upotti englantilaisen taistelulaivan Victorian, josta Fuhrer palkitsi hänet anteliaasti.
  Stalin ei myöskään istunut sivussa. Neuvostoliitto lisäsi potentiaaliaan. Kolmas viisivuotissuunnitelma oli ylitäytetty. Ja tuotanto kaksinkertaistui. Stalin vaati vauhdin ylläpitämistä ja tuotannon kaksinkertaistamista neljännessä viisivuotissuunnitelmassa.
  Vuoden 1943 ensimmäisellä puoliskolla Neuvostoliitto tuotti yli neljä ja puoli tuhatta raskasta tankkia. Erityisesti CV 4:n ja CV 5:n prosenttiosuuden lisääminen.
  Natsit lisäsivät myös aseiden tuotantoa. Erityisesti "Tiger"-2 ilmestyi etuajassa. Siinä oli 88 mm:n tykki, joka pitemmällä piipulla pystyi tunkeutumaan Neuvostoliiton KV:iin taisteluetäisyydeltä, mutta ajoneuvo ei ollut yhtä painava kuin yhdeksänkymmentä tonnia painava Lev. Ja mikä on merkittävää, on, että sen ase on nopeampi ampuminen ja siinä on suurempi tarjonta ammuksia.
  Saksalaiset painoivat brittejä ja amerikkalaisia ilmaan. Merellä tappioiden jälkeen Yhdysvallat heikkeni eikä voinut pommittaa kolmatta valtakuntaa siellä. Ja tämä antoi saksalaisille mahdollisuuden purkaa aseita nopeammin. Erityisesti "Hiiri" ilmestyi. Mutta sen valtava 188 tonnin paino vaikeutti sen käyttöä taisteluissa. Vaikka puolustus oli erinomaista kaikin puolin.
  Vuoden 1943 ensimmäisellä puoliskolla saksalaiset lisäsivät sukellusveneiden tuotantoa ja upottivat enemmän laivoja kuin Britannia ja Yhdysvallat rakensivat. Ja niin Fuhrer päätti, että oli tullut sopiva hetki laskeutua Britanniaan.
  Ja sitten elokuussa 1943 laskeutuminen tapahtui. Mainstein käski sen. Natsit olivat vahvoja, ja heidän panssarivaununsa olivat erittäin vahvoja. ME-309 taisteli taivaalla, mikä osoittautui erittäin vaaralliseksi lentokoneeksi. Siinä on erinomainen nopeus ja aseet: kolme 30 mm:n lentokonekanuunaa ja neljä konekivääriä.
  Laskeutuminen onnistui. Amerikkalaiset tuskin auttoivat brittejä. Tilannetta pahensi se, että osa Britanniasta halusi liittouman saksalaisten kanssa Venäjää vastaan.
  Fritzet laskeutuivat maihin eri suunnista, mukaan lukien osa heidän joukkostaan saapui Norjasta. Natsit käyttivät myös vedenalaisia tankkeja laskeutumisen aikana, ja jotain erittäin siistiä.
  Joidenkin englantilaisten kenraalien pettäminen auttoi myös Kolmannen valtakunnan valloittamaan metropolin viikossa.
  Joten Lontoo kaatui ja Churchill pakeni Kanadaan.
  Vuoden 1943 toisella puoliskolla Neuvostoliitto tuotti yli viisi tuhatta uutta tankkia.
  Mutta Kolmas valtakunta on jo lisännyt potentiaaliaan. Panther-2 tuli sarjaan tehokkaammilla aseilla ja paremmalla suojauksella. Siellä oli myös monia tavallisia panttereita.
  Hitler oli dilemman edessä: jatkaa sotaa Amerikan kanssa vai mennä Neuvostoliittoon? Joulukuussa he suorittivat operaatio Icarus ja valloittivat Islannin. Näin suojelet itseäsi amerikkalaisilta pommi-iskuilta.
  Yhdysvallat on kuitenkin kaukana, ja sen erottaa valtameri. Onko Stalin puolellasi? Joukkojen lähettäminen ulkomaille on liian riskialtista ja teknisesti vaikeaa.
  Ja Hitler päättää vuonna 1944 hyökätä Neuvostoliittoon yhdessä Japanin kanssa.
  Stalin valmistautuu myös taisteluun. Neuvostoliitossa työpäivä on pidennetty kymmeneen tuntiin. Uusimpien säiliöiden tuotanto vuoden ensimmäisellä puoliskolla on seitsemän tuhatta. Myös suurempi KV-6 ilmestyi. Sen paino saavutti ennätyksellisen kaksisataakaksikymmentä tonnia ja kaksi asetta - yksi 203 mm:n kaliiperi.
  Myös T-34-85 ilmestyi. Kolmekymmentäneljästä tehokkaampi versio.
  Myöskään saksalaiset eivät istu paikallaan. "Lev"-2 tehtiin moderneimmasta modifikaatiosta. Torni siirretään taaksepäin, ja moottori ja vaihteisto sijaitsevat eteen yhdessä ja poikki. Ja vaihdelaatikko on itse moottorissa. Ja tämä tiivisti layoutia niin paljon, että se mahdollisti samalla painolla panssarin tekemisen paljon paksummaksi, etenkin sivuilta. Ja tykki alkoi ampua nopeammin. "Tiger"-2 sai tehokkaamman moottorin ja kapeamman tornin, mikä teki siitä jopa hieman kevyemmän ja paremmin suojatun, mutta hyvällä ajokyvyllä. Ja hiiren sijaan sarjaan tuli E-100, kevyempi, liikkuvampi ja paremmin suojattu tankki.
  Kolmannen valtakunnan päätankki oli Panther 2, jossa oli 88 mm:n tykki. Tämä ajoneuvo oli vahvempi kuin suosituin Neuvostoliiton kolmekymmentäneljä.
  Mutta toistaiseksi natsit ovat olleet panssarivaunujen määrää pienemmät. Mutta heillä on suihkukoneita, joita Neuvostoliitolla ei vielä ole.
  Fuhrerin pääasia on hänen ylivoimainen ylivoimansa jalkaväessä. On mahdotonta värvätä yhtä monta sotilasta kuin Kolmas valtakunta Neuvostoliitossa - väestöä ei ole tarpeeksi.
  Kolmas valtakunta julkaisi myös enemmän lentokoneita, ja ne ovat ehkä parempia.
  Ja lentäjillä on paljon enemmän sotilaallista kokemusta.
  Voimat ovat siis epätasaiset. Ilmailussa ja jalkaväessä Kolmannella valtakunnalla on etu. Lisäksi siellä on myös japanilainen rintama.
  Stalin kokosi kaksitoista miljoonaa sotilasta, joista yhdeksän länsirintamalla, loput Japania vastaan. Hitler keskitti kaksikymmentä pääasiassa ulkomaista divisioonaa Neuvostoliittoa vastaan. Kun otetaan huomioon vanhentuneet mallit, Neuvostoliitolla oli etu tankeissa. Mutta jos otamme raskaat ja keskisuuret, niin nopean tuotannon kasvun vuoksi saksalaiset olivat jo kuromassa kiinni Neuvostoliittoon. Ja heidän keskitason autonsa olivat tehokkaampia ja raskaampia.
  Tykistössä on suunnilleen pariteetti, mutta Hitlerin aseilla oli suurempi kaliiperi. Lisäksi Japani.
  Ilmailussa saksalaisten nimellispariteetti oli puolitoistakertainen. Mutta se on realistisesti enemmän, koska Neuvostoliitolla ei ollut tarpeeksi lentäjiä. Kolmannessa valtakunnassa on nykyaikaisempia lentokoneita, mukaan lukien suihkukoneet.
  Koko voimatasapaino ei ole Neuvostoliiton kannalla. Ja Japanikin roikkuu pyrstöllään.
  Totta, saksalaisilla on paljon ulkomaista jalkaväkeä, mutta useampi divisioona on henkilöstöä ja taistelukokemusta. Kuten japanilaistenkin kohdalla.
  Puna-armeijan suurin ongelma on kuitenkin se, että he eivät ole tarpeeksi koulutettuja puolustamaan itseään. Totta, Molotovin linnoituslinja valmistui. Silti oli vielä kolmen kokonaisen vuoden etumatka todelliseen tarinaan. Ja he palasivat Stalinin linjaan.
  Mutta sinun on myös osattava komentaa oikein puolustuksessa. Stalin päätti kuitenkin puolustaa itseään. En halunnut olla hyökkääjä. Neuvostoliitolla näyttää olevan paljon aseita ja rakettitykistöä, mutta silti kaikki eivät ole kovin sopivia puolustukseen.
  Lentäjä Marcelista tuli elävä legenda. Tositarinassa hän kaatui vahingossa kesällä '42. Mutta sitten tapahtumat muuttuivat hieman, eikä tätä onnettomuutta tapahtunut.
  Kun hän sai laskelman viiteensataan lentokoneeseen, hänelle myönnettiin Rautaristin suurristi. Ja se on kunnia. Nyt hän on kohdistanut katseensa Neuvostoliittoon.
  Hitler on kerännyt paljon enemmän divisioonaa kuin vuonna 1941. Ja hän odottaa ottavansa vallan. Mutta Stalinilla on tietysti myös omat valttikorttinsa. Esimerkiksi jokia ja puolustuslinjoja on monia.
  Ja niin hyökkäys tapahtui 22. kesäkuuta 1941. Se tuli suurilla voimilla ja kaikkiin kolmeen suuntaan. Natsit todella toivoivat murskaavansa Neuvostoliiton ennen talvea suurilla jalkaväkijoukoilla.
  Aluksi ne todella onnistuivat. Molotovin linja katkesi. Mutta Stalinin linja pysyi hieman tiukemmin. Natsit kärsivät raskaita jalkaväkitappioita jo ensimmäisinä päivinä.
  Niiden tankit eivät kuitenkaan ole ihanteellisia. Ne menivät usein rikki, varsinkin raskaat. Mutta myös Neuvostoliiton sarjan HF:t osoittivat epäluotettavuutensa. Taistelut ovat osoittaneet, että hirviöt ovat suuri taakka sodalle.
  T-34-76 ja T-34-85 osoittautuivat paljon käytännöllisemmiksi. Vaikka heidän aseensa eivät ole tarpeeksi vahvoja.
  Taistelut osoittivat myös, että Neuvostoliiton komentajat eivät olleet kovin taitavia puolustuksessa, mutta oppivat nopeasti.
  Myös ensimmäiset sankarit ilmestyivät. Tässä on lentäjä Anastasia Vedmakova, joka erottui jo Espanjan kampanjan aikana ja keräsi nyt luottavaisesti pisteitä.
  Hänet palkittiin sankarin tähden 25 ensimmäisestä alas ammutusta saksalaisesta lentokoneesta.
  Nuori nainen itse taisteli bikineissä ja paljain jaloin, minkä vuoksi hänellä oli ilmiömäisiä tuloksia.
  Anastasia taisteli yhdessä nuoren Akulina Orlovan kanssa, ja molemmat tytöt olivat erittäin kauniita ja taistelevia.
  Anastasia pudotti alas saksalaisen auton painamalla paljain jalkansa poljinta ja huusi:
  - Kunnia kommunismin ajoille! Ei, vihollisilla ei ole kyynisyyttä!
  Akulina ampui alas myös saksalaisen koneen paljain varpaillaan ja suostui:
  - Kommunismi on kaunista, tyttöjen kasvot vaaralliset!
  Tytöt tekivät täällä parhaansa ja painostivat vihollisia erittäin aktiivisesti. Ja sellaisia taistelevia kaunokaisia.
  Saksalaiset onnistuivat hidastamaan vauhtia vain Dneprillä. Japanilaiset pystyivät valloittamaan melkein koko Primorjen ja katkaisemaan Vladivostokin.
  Tilanne oli jännittynyt. Blitzkrieg epäonnistui. Ja Fuhrer päätti aloittaa ilmahyökkäyksen hyödyntäen ilmailun ylivoimaa.
  Stalin asettui puolustukseen. Mutta voimat olivat eriarvoisia. Saksalaiset painostivat yhä aktiivisemmin. Ja Türkiye tuli sotaan. Talvella natsit alkoivat edetä Keski-Aasiassa. Ja siellä he valloittivat Turkmenistanin, Tadžikistanin ja osan Uzbekistania. Stalin lähetti sinne lisäjoukkoja. Vuonna 1945 saksalaiset ostivat E-50-panssarivaunun. Se oli samanpainoinen kuin Panther 2, mutta edistyneemmällä aseella, matalalla siluetilla ja paksulla panssarilla suurilla rinteillä. Ja seurauksena kone toimi erittäin hyvin.
  Saksalaiset aloittivat uuden hyökkäyksen ohittamalla Dneprin ja valloittivat Smolenskin ja saartoivat Leningradin yhdessä suomalaisten kanssa. Ja kesällä he jopa lähestyivät Moskovaa, missä heidät pysäytettiin Mozhaiskin puolustuslinjalla. Sitten Hitler käski kääntyä etelään. Ja natsit valloittivat Donbassin ja monet muut maat.
  Neuvostoliitto hajosi saumoilta. Sen työvoima hupeni nopeasti kahdella rintamalla käydyssä sodassa.
  Stalin tarjosi näissä olosuhteissa rauhaa millä tahansa ehdolla, ymmärtäen tilanteen toivottomuuden.
  Hitler suostui edellyttäen, että he antavat hänelle Baltian maat, Ukrainan, Valko-Venäjän, Kaukasuksen ja edelleen rajan Volgan varrella, maita Moskovan varrella sekä Karjalan ja Leningradin aina Astrahaniin asti ja kaiken mitä saksalaiset olivat jo valloittaneet Keski-Suomessa. Aasia. Ja siellä he jo tulivat Kazakstaniin.
  Myös Japani sai kappaleensa Siperiassa.
  Stalin suostui tähän, koska tämä oli ainoa mahdollisuus pelastaa Neuvostoliitto ja säilyttää Moskova.
  Lisäksi oli edelleen tarpeen maksaa korvauksia Kolmannelle Valtakunnalle yhdeksänkymmentäyhdeksän vuoden ajan. Ja se on erittäin nöyryyttävää. Ja Neuvostoliiton kultavarannot vietiin Saksaan.
  Venäjä menetti paljon, mutta selvisi ainakin osittain. Mutta Hitler, joka oli huolissaan Makhentov-projektista, päätti lopettaa Yhdysvaltojen.
  Joulukuussa 1945 allekirjoitettiin rauhansopimus Neuvostoliiton kanssa. Ja nyt natsit käänsivät kasvonsa Yhdysvaltoihin.
  . LUKU nro 1.
  Amerikka yritti luoda atomipommin, mutta edistyminen oli hidasta. Keväällä 1946 natsit alkoivat laskeutua Grönlantiin ja Kuubaan.
  Ja osa heidän joukoistaan siirrettiin Argentiinaan. Kuubassa paikallinen väestö tuki Saksan joukkoja ja maihinnousu onnistui. Fritz ja japanilaiset alkoivat kiristää rengasta. He muuttivat Latinalaisen Amerikan halki. Brasilia osallistui sotaan Kolmannen valtakunnan puolella. Tilanne on monimutkaistunut.
  Kesällä puhkesi taisteluita myös Kanadasta, jossa krautit yrittivät luoda sillanpään.
  Gerda ja hänen miehistönsä taistelivat E-50:n parannetussa versiossa. Auto painoi kuusikymmentäviisi tonnia. Siinä on 105 mm kaliiperi ase, jonka piipun pituus on 100 EL.
  Etupanssari on 250 mm ja sivupanssari 170 mm. Tässä säiliössä oli 1500 hevosvoiman moottori ja erinomainen ajokyky.
  Joten amerikkalaisilla ei ole tätä vastaan mitään. Vanhentunut, vaikkakin massatuotettu Sherman kelpasi vain saksalaisille tankkiässille saadakseen pisteitä sen kustannuksella. Pershing on hieman parempi, mutta sen ase on silti melko heikko parannettua E-50:tä vastaan. Ja vain SuperPershingillä, ei kovin massiivisella tankilla, oli mahdollisuus tunkeutua sen kylkeen ja lähelle säiliötä, jossa Gerda miehistöineen ajoi.
  Tyttö Kolmannesta Valtakunnasta ampui, painoi joystickin nappia paljain varpaillaan, osui amerikkalaista panssarivaunuun ja koukutti:
  - Olen superluokan tyttö!
  Charlotte ampui myös amerikkalaisia panssarivaunuja ja suostui:
  - Ja olet myös hypertasolla!
  Christina käytti taas paljaita varpaitaan ampuakseen jenkkiautoa ja vinkua:
  - Tämä on suuren pelin strategia!
  Magda ampui myös siroisten jalkojensa paljain varpain ja huomautti:
  - Teidän tyttöjenne olisi parempi puhua Jumalasta!
  Gerda ampui uudelleen paljaalla kantapäällään ja totesi:
  - Jos katsot sitä, emme tarvitse Raamattua. Olemme arjalaisia, emme juutalaisia. Ja meidän ei pitäisi taipua lampaiden tai vuohien tasolle!
  Christina nyökkäsi energisesti ja lähetti toisen ammuksen paljain varpaillaan:
  - Ei tietenkään kannata! Lisäksi Raamatussa karitsa ruokkii pelastetut kansat rautakaiteella. Millaista onnea me tarvitsemme?
  Magda vastasi vihaisesti:
  - Mitä haluat tulla tuliseen geeniin?
  Charlotte nauroi ja vastasi ampuen amerikkalaisia paljain varpaillaan:
  - Voit ajatella jotain kauheampaa kuin tuli! Ja että inkvisiittorit, jotka polttavat noitia roviolla, ovat triviaaleja sadisteja!
  Magda totesi päättäväisesti, painaen joystickin nappia paljaalla kantapäällään:
  - Tämä on erittäin julmaa! Eikä heillä ole uskoa!
  Gerda tuhosi amerikkalaisen tykin ja huomautti:
  - Kenellä on aito usko?
  Magda vastasi huokaisten:
  - Sellaisia ihmisiä on todella vähän!
  Ja taas hän ampui taltattujen jalkojensa paljailla varpailla.
  Kyllä, tytöt täällä ovat vahvoja keskusteluissa. Ja he voivat näyttää paljon ja nakuttaa safiirisilmillään.
  Ja sota on käynnissä. Ja taivaalla on taisteluita. Albina ja Alvina keräävät pisteitä ja ovat jo ampuneet alas monia lentokoneita.
  Ja heidän aggressiivuudellaan ei ole rajoja.
  Albina lähetti paljain varpaillaan tappavan kuolemanlahjan ja twiittasi:
  - Kunnia Kristuksen rakkaudelle!
  Alvina katkaisi amerikkalaisen auton irti ja lisäsi:
  - Mikä on ilmavaa ja puhdasta!
  Ja tytöt ampuivat jälleen vuorotellen alas Yhdysvaltain koneita.
  Mutta tämä on sota kuin sota. Jo kesällä osa Kanadasta vangittiin. Ja sitten syksy meni.
  Saksalaiset valloittivat Toronton. Ne toimivat energisesti. Heillä on paremmat panssarivaunut ja konekiväärit kuin amerikkalaisilla. Tiger-3 ilmestyi myös Fritzin joukkoon. Koneen kehitys E-75. Se on myös voimakas: etupanssari on kolmesataa millimetriä ja sivupanssari kaksisataa. Ja ase on 128 mm pitkä ja piipun pituus 100 EL. Ja tämä tankki toimi hyvin. Vaikka voimaa on liikaa.
  Fritz eteni ja valloitti kaupunki toisensa jälkeen.
  Talvella he lähtivät jo pohjoisesta Amerikan alueelle. Ja siellä he mursivat jenkkien itsepäisen vastustuksen.
  Amerikassa ei ollut mahdollisuutta. Mutta atomipommin luominen ei ollut mahdollista.
  Amerikkaa pommitetaan raskaalla TA-400:lla. Vielä tehokkaampia TA-500:ita, jotka tuhosivat nälänhädät ja sotilaslaitokset.
  Keväällä saksalaiset olivat jo valloittaneet Kanadan kokonaan ja osan Yhdysvalloista. Ja itse keväällä he valtasivat Philadelphian ja monet muut alueet.
  Yli kolmasosa Yhdysvalloista ja Alaskasta vangittiin. Ja Meksikon valloittivat myös amerikkalaiset ja japanilaiset joukot.
  Kesällä natsien hyökkäys jatkui. Ja Yhdysvaltojen mahdollisuudet hiipuivat silmiemme edessä.
  Elokuussa natsit alkoivat hyökätä New Yorkiin. Lentävät lautaset osallistuivat taisteluihin.
  Eeva ja Agatha tappelivat toisen kanssa. Kaksi kaunista tyttöä bikineissä ajoi voimakkaalla autolla.
  Se virtasi laminaarisen virtauksen ympäri ja oli haavoittumaton pienaseille. Ja tytöt itse käyttivät lämpösäteitä ammuttaessa.
  Eve painoi ohjaussauvan painiketta paljain varpaillaan, siivittäen lämpösäteitä, sytyttäen viholliset kuin liekillä ja kiljui:
  - Kunnia Kolmannelle Valtakunnalle!
  Agatha ampui paljain varpaillaan myös keuhkoihinsa:
  - Olkoon voittomme!
  Tyttö on erittäin taisteleva ja kaunis. Ja kuinka se iskee vihollisia laserilla.
  Ja lämpösäteet sulattavat toisen amerikkalaisen tankin.
  Ja maalla Gerda hyökkää. Myös taisteleva tyttö.
  Ja nyt hän ja hänen miehistönsä ovat jo aivan keskustassa. Ja kuoret pomppii pois tankin tornista. Ja tytöt itse iskevät jenkkiin. Ja he repivät halki kokonaisen pilven ihmisiä ja toimivat kaikella aggressiolla. Soturit ovat niin leikkisiä ja vinttikoiramaisia, ja niillä on paljaat taltatut jalat.
  He jopa alkavat laulaa hampaitaan paljastaen. Nämä ovat Kolmannen valtakunnan taistelevia kaunokaisia. Ja ne ampuvat melko tarkasti. Ja ne lävitsevät viholliset kuin neulat öljyn läpi.
  New York on jo kaatunut. Yhdysvallat antautuu ja sen joukot antautuvat.
  Näin uusi historian sivu on käännetty. Se näyttää voitolta... Mutta Hitler valloittaa Latinalaisen Amerikan jonkin ajan kuluttua.
  Ja 20. huhtikuuta 1953 hän aloitti sodan Japanin ja sen siirtokuntien kanssa. Kolmannen valtakunnan joukoilla on etu teknologiassa.
  Ja he hyökkäävät käyttämällä tehokkaita aseita. Mukaan lukien haavoittumattomat lentävät lautaset.
  Albina ja Alvina taistelevat kiekossa. He tappelevat tyttöjen kanssa, ja he sanovat mitä muuta. Ja paljain varpaillaan he painavat joystickin painikkeita.
  Täällä he ovat hyökkäyksessä polttamassa japanilaisia joukkoja.
  Lämmönsäteet lentävät kuin matto. Ja tytöt nauravat itselleen. Ja he ravistelevat rintaansa helakanpunaisilla nänneillä.
  Albina jopa lauloi:
  - Kukaan ei estä meitä, kukaan ei voita meitä!
  Ja paljaalla kantapäällään hän painoi joystickin painikkeita ja osui vastustajiinsa. Tällainen tyttö hän on, syntynyt naarassudesta.
  Alvina painaa myös joystickin painikkeita paljain varpaillaan ja kiljuu:
  - Kosmisen voimani vuoksi ajamme kolhoosipresidentin hautaan!
  Ja silmää ystävälleen!
  Kyllä, soturit ovat erittäin ketterät ja nopeat kuin salama. Niiden sisällä palaa todellinen tuli.
  Albina tähtää paljain jaloin ja laukaisee lämpösäteen. Polttaa vihollisia ja piippaa:
  - Suurille voittoilleni!
  Kyllä, täällä olevat tytöt ovat korkeimmalla tasolla. He voivat tehdä asioita, joita muut eivät voi tehdä. Ja he murskaavat japanilaiset susien raivokkaalla energialla.
  Mutta eivät vain saksalaiset ja muut vieraat joukot tapa samuraita.
  Myös Neuvostoliitto, jota nykyään komensi Beria, osallistui sotaan. Muuten, Stalin, joka oli järkyttynyt Kolmannen valtakunnan tappiosta, kuoli aiemmin maaliskuussa 1951. Ja Beria onnistui kaappaamaan vallan. Ja nyt, vaikka hän on vahvistanut itseään, hän on samassa joukkueessa Hitlerin kanssa.
  Ja he hyökkäävät samuraita vastaan yhdessä.
  Ja Elizabethin miehistö taistelee japanilaisia vastaan Primoryessa. Tyttö on hyvin militantti ja aktiivinen.
  He tietysti taistelevat paljain jaloin ja bikineissä. Ja he puidaan samuraita innostuneesti.
  Vielä hyräillen;
  - Ja taistelu jatkuu taas,
  Ja sydämeni tuntuu ahdistuneelta rinnassani...
  Ja Lenin on niin nuori,
  Ja nuori lokakuu on edessä!
  Ja niin Elizabeth ampuu paljain varpaillaan T-54-tankin aseesta japanilaista autoa kohti ja tappaa sen.
  Sitten hän huusi:
  - Kunnia kommunismin aikakaudelle!
  Catherine löi vihollista myös paljain jaloin varpaillaan. Hän murtautui samuraitankin läpi ja huomautti aggressiivisesti:
  - Ei ole upeampaa maata kuin meidän!
  Elena ampui vihollista ja huusi:
  - Maapallolla tulee olemaan kommunismin aikakausi!
  Efrasia, joka myös käytti paljaita varpaitaan, potki ja kiljui:
  - Kuolema huonolle presidentille-Saatanalle!
  Täällä olevien sotureiden on sanottava olevan korkeinta ja taisteluluokkaa.
  Ja taivaalla Anastasia Vedmakova ja Akulina Orlova tekevät maalin.
  Anastasia ampui alas japanilaisen hävittäjän ja lauloi:
  - Ja taivaalla lentää paljasjalkaisia tyttöjä!
  Akulina, joka katkaisi samurain paljain jaloillaan, sirutti:
  - Hieno elementti! Siisti elementti!
  Soturitytöt koukistavat vatsalihaksiaan. He ovat täydellisessä järjestyksessä ja pystyvät voittamaan sodan vitsillä.
  Anastasia ampui alas toisen koneen, otti sen ja huusi:
  - Siellä on siisti vihollisten vangitseminen ja heidän tappionsa!
  Akulina suostui tähän ja kaatoi vihollisen paljain varpaillaan:
  - Aiheutamme täydellisen tuhon!
  Japanilaisia painostettiin...
  Taistelussa on mukana myös Neuvostoliiton LP-10 tankki, jolla Alenkan miehistön tytöt taistelevat.
  Ja he taistelevat suuressa ajoneuvossa, jossa on 130 mm:n tykki.
  Alenka ampuu paljain varpaillaan ja twiittasi:
  - Tämä on kunnia kommunismille!
  Anyuta löi myös vastustajaansa. Hän löi vihollista ja huusi:
  - Uusien ideoiden nimissä!
  Ja hän myös löi minua paljaalla kantapäällään.
  Alla painoi joystickin painiketta punaisella nännillä. Hän löi samuraita ja huusi:
  - Maan suuruuden puolesta!
  Maria, ampuessaan vihollista, vinkaisi:
  - Venäläisten yhtenäisyyden puolesta kaikkialla maailmassa!
  Ja käytin myös ampumiseen mansikkanänniä.
  Ja olympialaiset iskevät viholliseen. Hän murskaa paljon taistelijoita ja twiittaa:
  - Venäjälle, maailman pyhimmälle!
  Ja hän lyö vihollista myös paljaalla kantapäällään.
  Tyttöjen on sanottava olevan erittäin reipas. Ja niissä on valtava viileyttä.
  Japani ei tietenkään voi vastustaa tällaista painetta.
  Lisäksi Krautit käyttivät myös ydinaseita. Mikä itse asiassa osoittautui shokiksi.
  Sota päättyi kuudessa kuukaudessa.
  Neuvostoliitto sai takaisin aiemmin menetetyt maansa, ja Kolmas valtakunta valloitti samurait ja kaikki heidän siirtomansa.
  Entä toinen lyhyt rauhallinen tauko? Saksalaiset sulattelivat omaisuuttaan. Ja he valmistautuivat maailman herruuteen.
  20. huhtikuuta 1957 Hitler hyökkäsi Neuvostoliittoon, jossa Beria hallitsi. Ja hänen hyökkäyksensä osoittautui erittäin veriseksi.
  Voimat ovat tietysti eriarvoisia. Ja raja ei ole kaukana Moskovasta.
  Mutta Oleg Rybachenko ja maihinnousuryhmä ovat paikallaan ja valmiita taistelemaan natseja vastaan.
  Ja hän taistelee villillä raivoilla.
  Ja hänen mukanaan ovat ikuinen tyttö Margarita Korshunova ja joukko noitatyttöjä.
  Oleg Rybachenko, joka kaatoi natseja miekoilla, sekä jalkaväellä että panssarivaunuilla, karjui:
  - Emme koskaan anna periksi!
  Ja pojan paljaasta jalasta lensi terävä kiekko!
  Margarita murskasi vastustajiaan, paljasti hampaansa ja mutisi:
  - Maailmassa on paikka sankarillisille teoille!
  Ja myrkyllisiä neuloja levisi tytön paljaista jaloista ja osui natseihin ja heidän lentokoneisiinsa ja tankkeihinsa.
  Natasha heitti myös paljaat varpaansa murhaavasti ja huusi:
  - Emme koskaan unohda emmekä anna anteeksi.
  Ja hänen miekkansa kulkivat myllyn läpi natseja vastaan.
  Zoya, leikkaamalla viholliset erilleen, huusi:
  - Uudelle tilaukselle!
  Ja lisää neuloja hajallaan hänen paljaista jaloistaan. Ja sekä natsisotilaiden ja -lentokoneiden silmissä että kurkussa.
  Kyllä, oli selvää, että soturit innostuivat ja muuttuivat raivoisiksi.
  Augustine kaatoi valkoisia sotilaita ja panssarivaunuja, vinkaisi:
  - Rautatahtomme!
  Ja uusi, tappava lahja lentää hänen paljaista jaloistaan. Ja Takni ja valkoiset taistelijat putoavat.
  Svetlana pilkkoo myllyn, hänen miekkansa ovat kuin salama.
  Natsit putoavat kuin leikatut lyhteet.
  Tyttö heittelee neuloja paljain jaloin ja vinkua:
  - Hän voittaa Äiti-Venäjälle!
  Oleg Rybachenko etenee natseja vastaan. Terminaattoripoika katkaisee ruskeat joukot.
  Ja samaan aikaan pojan paljaiden jalkojen varpaat heittävät pois neuloja myrkkyllä, ne repivät rungot irti ja ampuvat alas lentokoneita.
  Poika huutaa:
  - Kunnia tulevalle Venäjälle!
  Ja liikkeessä se leikkaa kaikilta päät ja kuonot.
  Margarita murskaa myös vastustajansa.
  Hänen paljaat jalkansa vain välähtävät. Natseja kuolee suuria määriä. Soturi huutaa:
  - Uusille rajoille!
  Ja sitten tyttö ottaa sen ja viilloi...
  Joukko fasististen sotilaiden ruumiita.
  Mutta Natasha on hyökkäyksessä. Hän kaataa natsit tankkien mukana ja laulaa:
  - Rus' on mahtava ja säteilevä,
  Olen hyvin outo tyttö!
  Ja levyt lentävät hänen paljaista jaloistaan. Joka katkaisi fasistien kurkun. Kyllä, tämä on tyttö.
  Zoya on hyökkäämässä. Hän pilkkoo ruskeat sotilaat molemmin käsin. Sylkeä putkesta. Ja hän heittelee tappavia neuloja paljain varpaillaan - hän ampuu alas tankkeja ja lentokoneita.
  Ja samalla hän laulaa itselleen:
  - Eh, pikkuklubi, mennään!
  Oi, suosikkini käy!
  Augustinus kaataa natseja ja tuhosi ruskeat sotilaat, huutaa:
  - Kaikki takkuinen ja eläinnahassa,
  Hän hyökkäsi mellakkapoliisin kimppuun!
  Ja jos hän laukaisee paljaat varpaansa vihollista kohti, se tappaa norsun ja vielä enemmän panssarin.
  Ja sitten hän huutaa:
  - Susikoirat!
  Svetlana on hyökkäämässä. Hän pilkkoo, silppuaa natseja. Paljain jaloin hän laukaisee heille kuolemanlahjat.
  Hän pyörittää myllyä miekoilla.
  Murskasi paljon taistelijoita ja huutoja:
  - Suuri voitto tulossa!
  Ja taas tyttö on villissä liikkeessä.
  Ja hänen paljaat jalkansa laukaisevat tappavia neuloja tuhoten tankkeja ja lentokoneita.
  Oleg Rybachenko hyppäsi. Poika teki kuperkeikkauksen. Hän kaatoi monia natseja hyppyssä.
  Hän heitti neuloja paljain varpaillaan ja kurkisti:
  - Kunnia kauniille rohkeudelleni!
  Ja taas poika on taistelussa.
  Hän alkaa laulaa kokonaista balladia ja säveltää sen paikan päällä;
  Kunnia Venäjälle, olet pyhä maa,
  Siinä jokainen lapsi on soturi päiväkodista...
  Tyttö ampuu - ylpeänä paljain jaloin,
  Loppujen lopuksi hän on kotka, ei varpunen!
  
  Omistaudu isänmaalle - soturi, jolla on rohkea sydän,
  Anna Neuvostoliiton maan kukoistaa rehevästi...
  Avataan ovi avaruuteen, kaverit,
  Ja me avaamme tilin uskollisten voittoille!
  
  Anna Venäjän kasvaa, rehevä, viileä,
  Uskon, että kommunismin aika on tulossa...
  Tyttö on kaunis, hoikka, paljain jaloin,
  Ja reipas, nopea kone nousee!
  
  Ihmiset eivät pidä tyhmyydestä ja vulgaarisuudesta,
  Lupaa palvella Herraa uskollisesti...
  Kyllä, joskus ei ole helppoa olla rohkea,
  Myös metsästäjä voi muuttua riistaksi!
  
  Minusta tuli pioneeri, vihreä poika,
  Vain kerran taistelija meni helvetti...
  Vaahterat kukkivat upeasti, kuin aurinko,
  Ja Kaikkivaltias sauva on Pyhä Isämme!
  
  Taistelen fasismia vastaan, avojaloin poika,
  Punainen solmio sidottu tiukasti hänen kaulaansa...
  Ja melu on niin kovaa, voit nähdä vaahterat,
  Ja siksi, Jumala, kirkas ihanne!
  
  Stalin on lippumme, väri on kuin ruusu,
  Taistelemme Fritzin kanssa aina raivoissamme...
  Se on erittäin viileä, paljain jaloin kylmässä,
  Ja myrskyinen, rehevä kevät tulee!
  
  Kauniita komsomolityttöjä,
  Kuin tuliset kukat...
  Sandaalien pieni ääni kutsuu,
  Tulee iloa - onnea ja unelmia!
  
  Älä anna viattomien kärsiä
  Saadaksesi onnea ikuisesti...
  Oli vanhojen eeppisten aika,
  Ja nyt on nuoruutta - turhamaisuutta!
  
  Älkäämme antako Hitlerin nousta
  Maailman paras valkoinen jumala on kanssamme...
  Venäläiset ovat aina pystyneet taistelemaan -
  Joten demonin riivaama Fuhrer kuolee!
  
  Venäjän voima on, tiedän, ikuinen,
  Viholliset eivät voi pitää meitä kurissa...
  Fritsit ovat täysin epäinhimillisiä,
  Ja he voivat vain tappaa!
  
  Mutta pioneerit taistelevat rohkeasti,
  Pojat, olemme isänmaan poikia...
  Ja näytämme esimerkkejä rohkeudesta,
  Säteilevin maamme!
  
  Komsomoli rakastaa rohkeita, kovasti,
  Rohkeimmat taistelijat kukkivat...
  Mikä myös tuhoaa meidät...
  Rohkeimpien taistelijoiden vuoksi!
  
  Nostakaa lippunne, ritarit,
  Säilytämme maan suuruuden...
  Ole tienraivaaja, jolla on maltillinen sydän,
  Ikuisen kevään vuoksi Venäjällä!
  
  Kommunismi tulee selviämään
  Tekee Venäjästä kaikkien paremman...
  Taistelemme vihollista vastaan loppuun asti,
  Kunnia, usko ja menestys ovat kanssamme!
  
  Suurin äiti Venäjä,
  Voimme näyttää rauhaa ja järjestystä...
  Ihmisistä maan päällä tulee onnellisempia
  Ja me saamme, tiedän varmasti, viisi!
  
  Kukaan ei estä meitä ollenkaan,
  Vihollisemme eivät voi voittaa meitä...
  Ystävällisyys tulee hallitsemaan valtaistuinta,
  Vaikka elämän silkkilanka on hauras!
  
  Taistelen rohkeasti Moskovan lähellä,
  Maailman rohkein edelläkävijä...
  Vaikka Fuhrer on liitossa Saatanan kanssa,
  Uskon, että ongelmia ei tule ikuisesti!
  
  Uskon, että vihollisille on voimaa,
  Tiedän, että armeija murskaa kenet tahansa...
  Ja tiedän Adolfin, hauta odottaa,
  Varmasti hänet voidaan repiä palasiksi!
  
  Se tulee olemaan erittäin siistiä kommunismissa,
  Ja pyhä paraatimme tapahtuu...
  Vaikka fasistit naulaavat hyvin typerästi,
  Mutta todellinen tulos tulee olemaan!
  
  Emme koskaan antaudu viholliselle,
  Meillä usko on täynnä rohkeutta...
  Vaikka vihollinen yksinkertaisesti tuli hulluksi,
  Kirottu hirviö Saatana ryntää!
  
  Usko minua, me rakastamme Venäjäämme,
  Mikä kukkii kuin rehevä ruusu...
  Stalin on myös kuin messias,
  Ja voitot avaa viileät pisteet!
  
  Ei, emme anna armoa viholliselle,
  Meillä on voimaa, rohkeita nyt...
  Ritarit odottavat palkintoja,
  Paha konna tuhoutuu!
  
  Ja Jumalan Jeesuksen Nimessä,
  Voitamme fasistit...
  Hallitsemme ritarien taiteen,
  Olet Venäjä kuin oma äitisi!
  
  Ja tuon universaalin kirkkauden nimessä,
  Uskokaa minua, mikä meitä ympäröi...
  Nostamme pyhän voiman lipun,
  Jotta tuli sydämessä ei sammu!
  
  TYTÖT TEKEMÄÄN HISTORIAA
  Nämä tytöt ovat todellakin historian tekijöitä. Amerikkalaiset pommittajat ampuivat molemmat kaunottaret, Albinan ja Alvinan, jotka yrittivät hyökätä japanilaisiin lentotukialuksiin Midwayn taistelun aikana. Ja sitten amerikkalaiset laivat upotettiin. Tämän jälkeen Japani pystyi valloittamaan Havaijin saariston ja saamaan jalansijaa Tyynellämerellä.
  Mutta nousevan auringon maa ei silti hyökännyt Neuvostoliittoon. Hän hyökkäsi vain Australiaan ja aloitti kampanjan Intiaa vastaan. Peläten tämän siirtokunnan menetystä, Churchill lähetti sinne lisäjoukkoja kieltäytyen siirtämästä vahvistuksia Egyptiin.
  Operaatio Torch Rommelia vastaan ei koskaan alkanut. Totta, natsit hakattiin Stalingradissa. Ja he rullasivat taaksepäin. Sitten tapahtui, kuten todellisessa historiassa, Mainsteinin vastahyökkäys, joka peitti laidat. Totta, koska natsien ei tarvinnut siirtää lisäjoukkoja Afrikkaan, Mainsteinin vastahyökkäys voitti vahvemmin, ja natsit pystyivät valloittamaan Kurskin ennen kevään sulamisen alkamista ja aiheuttamaan lisää tappioita puna-armeijalle. Siten ei ollut Kurskin pullistumaa, ja etuosa tasoittui.
  Lisäksi Japanin tappion vuoksi amerikkalaiset itse asiassa lopettivat Kolmannen valtakunnan pommittamisen, ja natsit pystyivät laukaisemaan sarjan paitsi panttereja ja tiikereitä, myös leijonan panssaria.
  Viimeinen auto ei kuitenkaan ollut kovin menestynyt, vaikka sen muoto muistutti "Pantteria" ja oli hyvin suojattu, mutta sen valtava yhdeksänkymmenen tonnin paino ja riittämätön moottori tekivät sen ajokyvystä huonon.
  Hitler aikoi kostaa Stalingradin ja lähestyä jälleen Volgan kaupunkia. Tätä tarkoitusta varten luotiin kaksi voimakasta ryhmää Kurskin ja Donin Rostovin alueelle. Säiliöt ja varusteet saapuivat. Rommel istui edelleen vanhalla linjalla Egyptissä saamatta vahvistuksia. Kaikki natsien huomio siirtyi itärintamaan. Mutta Britannia oli edelleen sodassa Japanin kanssa, eikä myöskään siirtänyt vahvistuksia Egyptiin yrittäessään pitää kiinni Intiasta.
  Joten natsit, täydentäneet joukkonsa täydellisen mobilisoinnin avulla, keräsivät merkittäviä joukkoja.
  Stalin pelkäsi suuresti Japanin mahdollista osallistumista sotaan, joka paikallisväestön tuella syrjäytti brittejä Egyptistä, ja päätti toistaiseksi pitäytyä aktiivisessa puolustuksessa.
  Saksalaisilla oli enemmän joukkoja idässä kuin todellisessa historiassa. Ja he tuottivat lisää tankkeja ja lentokoneita. Koska Yhdysvallat ei pommittanut ja Iso-Britannia melkein ei pommittanut, Krautit täyttivät panssarivaunusuunnitelmansa ja pystyivät varustamaan divisioonat leijoneilla, tiikereillä ja panttereilla. Lisäksi taisteluun osallistui myös itseliikkuva Ferdinand-ase. Hyökkäys alkoi kuitenkin vasta heinäkuun alussa. Neuvostoliiton joukoilla oli voimakas puolustuslinja ja ne olivat valmiita torjumaan hyökkäyksen.
  Taistelut osoittivat, että uusi saksalainen tekniikka oli edelleen raakaa. Raskaat lentokoneet menivät usein rikki ja vaativat korjauksia, Focke-Wulf ei ollut kovin ohjattavissa, ja uusin ME-309 ei myöskään näyttänyt itseään kovin hyvin tehokkaista aseistaan huolimatta. Lion-tankki oli myös pettymys. Joka osoittautui epäaktiiviseksi, ja sen 105 mm:n tykki, vaikkakin pitkän kantaman, voimakas, mutta alhaisemmalla tulinopeudella ja polttavan pölyn olosuhteissa sen kantama ja tarkkuus eivät ole niin tärkeitä.
  "Tiikeri" on osoittautunut paremmin kuin muut. Kaikilta puolilta hyvin suojattu, tehokkaalla aseella varustettu ja nopeasti kääntyvä tankista tuli Neuvostoliiton joukkojen painajainen. Levillä oli kuitenkin myös joitain etuja. Sen 100 mm paksu ja kalteva sivupanssari mahdollisti Neuvostoliiton aseiden puolustuksen läpimurron ja teki pantterimaisesta ajoneuvosta erittäin kestävän.
  Saksan hyökkäys kokonaisuudessaan eteni kuitenkin hitaasti ja suurilla tappioilla. Mutta Fritz murtautui silti Neuvostoliiton puolustuksen läpi ja pystyi menemään syvemmälle.
  Vasilevski neuvoi Stalinia vetämään puna-armeijan Donin taakse, mutta Stalin kieltäytyi. Ja Neuvostoliiton joukot yrittivät tehdä vastahyökkäyksen. Puolustuksessa Panther osoitti olevansa hyvä tankki. Ja lähestyvät taistelut kehittyivät saksalaisten eikä puna-armeijan hyväksi. Saksalaiset ovat erittäin kovia taistelijoita. Mutta Neuvostoliiton joukkoihin sataa pommeja. Ja he käyttävät kaasunheittimiä.
  Saksalaiset kärsivät tappioita ja pysähtyivät. Mutta Neuvostoliiton joukot hyökkäsivät vastahyökkäykseen eivätkä pystyneet rakentamaan menestystä. Olemme jumissa epätasa-arvoisessa taistelussa. Saksalaisilla on enemmän reservejä, ja puna-armeija ei saa juuri lainkaan tarvikkeita Lend-Lease-sopimuksella. Mikä vaikuttaa sen ohjattavuuteen ja liikkuvuuteen. Ja natsit saapuivat Voronežiin ja pysähtyivät. Kaikki olisi hyvin, mutta talvi on edessä ja Neuvostoliiton joukoilla on lisämahdollisuuksia. Natseilla oli kuitenkin jälleen onnea. Turkki osallistui sotaan. Täällä britit myös työnsivät heidät sisään. He halusivat saada syyn hyökätä muille alueille. Lisäksi Churchill pelkäsi turkkilaisten menevän Irakiin. Mutta tässä tapauksessa näin ei ollut. Päinvastoin, miljoona ottomaanisotilasta iski Bakuun. Tämän vuoksi Stalinin täytyi vetää joukkonsa Donin taakse ja asettua puolustuskannalle.
  Turkkilaiset piirittivät Jerevanin ja pystyivät valloittamaan Batumin. Mutta sitten heidät pysäytettiin. Talvi meni suhteellisen rauhallisesti. Neuvostoliiton joukot yrittivät hyökätä lähellä Leningradia, mutta saksalaiset pystyivät paljastamaan puna-armeijan suunnitelman ja saatuaan vahvistuksia torjuivat hyökkäyksen. Kaikki oli siis enemmän tai vähemmän oikeilla jäljillä.
  Kesti talven, ja saksalaiset ottivat käyttöön uudet panssarit keväällä: Panther-2, Tiger-2 ja Mouse. Neuvostoliitto osti IS-2:n ja T-34-85:n. Yksi saksalaisista kehityksestä oli ME-262. Tämä lentokone on nopea, tehokkailla aseilla, mutta ei kovin ohjattava, mutta melko kestävä. Autoon on vaikea törmätä, mutta se kaatui usein itsestään. Paras vaihtoehto osoittautui TA-152:ksi, joka oli Focke-Wulfin evoluutio. Ja tämä auto on varsin onnistunut. Sekä nopeus että ohjattavuus ovat parempia tehokkailla haarniskailla ja aseilla. Neuvostoliitto kehitti LA-7 ja Jak-3. Mutta korkealaatuisen duralumiinin puute johti siihen, että Yak-3 ei mennyt massatuotantoon, ja Yak-9 jäi. Myös LA-7 jäi sodan huonompaan kehitykseen ottamatta tuotantoon.
  Saksalaiset suihkukoneet eivät olleet ihanteellisia. Mutta Arado-pommikone osoitti tehokkuutensa. Ja hän käyttäytyi jollain tapaa siististi.
  Kesällä saksalaiset torjuivat brittiläisen yrityksen edetä Egyptissä. Rommel täydensi joukkojaan, eikä vain onnistunut torjumaan hyökkäystä, vaan aloitti myös vastahyökkäyksen. Tässä oli merkitystä sillä, että pitkittynyttä sotaa ja Churchillin päättämättömyyttä kritisoitiin. Mutta hyökkäys alkoi, kun Rommel oli juuri valmis ja valloitti Egyptin. Ja sitten Irak ja Kuwait.
  Natsit miehittivät Lähi-idän ja torjuivat Neuvostoliiton joukkojen etenemisen keskustassa. Tilanne on monimutkaistunut. Stalin, joka tunsi, että asiat voisivat pahentua, ehdotti aselepoa. Hän pelkäsi, että vahvistunut Japanin valtakunta iskeisi häneen selkään.
  Hitler, joka oli huolissaan Yhdysvaltojen suunnitelmista rakentaa atomipommin, suostui viiden vuoden rauhantaukoon. Ja 1. marraskuuta 1944 tuli tyhmä.
  Ja sota siirtyi länteen. Risteilyohjushyökkäysyritykset ovat osoittaneet rajallista menestystä.
  Suihkukoneet osoittautuivat tehokkaammiksi. Saksalaiset aloittivat hyökkäyksen myös Etelä-Afrikkaan. Ja he todella onnistuivat siellä. Ja he etenivät taisteluilla. Vuonna 1945 natsit lisäsivät suihkumoottoreilla varustettujen lentokoneiden tuotantoa ja kirjaimellisesti puristivat Britanniaa. Rooseveltin kuoleman jälkeen Truman alkoi etsiä tapaa tehdä rauha japanilaisten ja Kolmannen valtakunnan kanssa. Mutta Hitler ei halunnut tätä. Niinpä saksalaiset tekivät joulukuussa 1945 odottamattoman rohkean laskeutumisen Britanniaan ja valloittivat metropolin kymmenessä päivässä.
  Sota oli melkein ohi. Yhdysvallat ilmoitti olevansa valmis rauhaan millä tahansa ehdolla. Mutta Hitler ja Hirohito eivät halunneet tehdä rauhaa niin helposti.
  Fuhrer oli erittäin huolissaan vihollisen ydinasetyöstä. Ja niin Hitler ja Stalin tapasivat henkilökohtaisesti Ruotsissa. Ja he sopivat taistelevansa yhdessä Yhdysvaltoja vastaan. Tämä tietysti sopi kaikille. Vastineeksi Hitler lupasi Neuvostoliitolle luopua Alaskasta.
  Amerikkaa vastaan on alkanut laaja liittouma. Jenkit eivät kestäneet uutta sarjaa saksalaisia "E"-tankkeja ja tehokkaita suihkukoneita. Ja Saksan sukellusvenelaivasto on vahva. On olemassa pienoissukellusveneitä, joissa on yksi miehistön jäsen, ja ei-vetyperoksidikoneita, jotka tuhoavat Amerikkaa.
  Ja vaikka sota pitkittyisikin, Yhdysvallat on vain valtameren erottama, ja se on taloudellisesti voimakas, ja sen väkiluku on melko suuri.
  Puna-armeija hyökkäsi Alaskaan Tšukotkasta. Taistelut olivat rajuja ja verisiä. Puna-armeijan numeerinen ylivoima vastusti amerikkalaista puolustusta ja suurta määrää varusteita. Mutta puna-armeija murtautui.
  Myös Elizabethin panssarivaunumiehistö taisteli siinä. Tietysti noitatytöillä on omat aseensa: he ovat bikineissä ja paljain jaloin. Ja tämä on erittäin tehokasta. Ja ilman kenkiä heidän varpaansa eivät koskaan petä.
  Elena, leikattuaan amerikkalaisen tankin, lauloi paljain jaloin:
  - Älä ole hölmö, Amerikka!
  Catherine löi amerikkalaista myös paljain varpaillaan ja huusi:
  - Anna meille Alaska nopeasti!
  Paljain jaloin Elizabeth jyrisi vihollista kohti tappavalla maamiinalla ja karjui:
  - Kuin Siperia, kuin Alaska, kaksi rantaa!
  Euphrasia lähetti myös tuhoammuksen paljain kantapäällään ja vinkaisi:
  - Ja karhu on julmin peto!
  Ja kaikki neljä tyttöä lauloivat kuorossa:
  - Ja karhu on julmin peto!
  Alaska vangittiin melko pitkäksi aikaa taisteluilla. Ja lopulta hän kaatui. Ja maaliskuussa 1948 Amerikka lopulta valloitti. Ja se oli erittäin siistiä.
  Rauha vallitsi jonkin aikaa. Mutta 20. huhtikuuta 1955 Fuhrer hyökkäsi Japaniin. Ja uusi, kiihkeä taistelu alkoi. Saksalaiset kohtasivat erittäin vahvan vihollisen. Mutta Berian johtama Neuvostoliitto asettui Saksan puolelle. Vastineeksi Beria odotti saavansa Mongolian ja Etelä-Sahalinin Kurilisaarten kanssa. Ja kaiken kaikkiaan hänen laskelmansa oli perusteltu. Vaikka samurai taisteli itsepäisesti, 9. toukokuuta 1956, atomipommitusten jälkeen, Nousevan auringon maa kaatui.
  Historian sivu on taas kääntynyt. Beria sai jalansijaa Neuvostoliitossa. Hän hieman pehmensi sortopolitiikkaa ja yritti saavuttaa elpymisen kehittämällä taloutta suunnitelmien mukaan.
  Huhtikuun 20. päivänä 1959, Hitlerin 70-vuotispäivän aikana, tapahtui salamurhayritys ja suuri diktaattori tapettiin.
  Hitlerin kuolema aiheutti valtavan sekasorron Kolmannessa valtakunnassa. Adolfin virallinen seuraaja, Goering, oli jo kuollut morfiinin väärinkäyttöön ja ahmattiisuuteen. On selvää, että lääkkeet eivät edistä pitkäikäisyyttä. Uutta virallista seuraajaa ei ole vielä julkistettu. Uskottiin, että valtaistuimen nousisi yksi monista Adolf Hitlerin pojista, jotka on saatu keinosiemennyksellä. Mutta kuka tarkalleen on tuntematon. Ja pojat ovat vielä alaikäisiä.
  Fuhrerin äkillinen kuolema johti taisteluun vallasta ja todelliseen sisällissotaan.
  Ja Beria päätti, että hänen paras hetki oli koittanut, määräsi vapauttamiskampanjan aloittamisen palauttaakseen aiemmin vangitut Neuvostoliiton alueet. No, tässä tapauksessa Stalinin aikojen häviäjä alkoi muuttua paljon menestyvämmäksi hallitsijaksi, joka pystyi ylittämään Stalinin, joka todella hävisi sodan Hitlerille.
  Mutta tietysti Oleg Rybachenko ja viisi tyttöä auttavat häntä.
  Marsalkkapoika ohjaa myllyä pitkänomaisilla miekoilla. Kuinka hän pilkkoo nämä natsit. Ja sitten hän heittää tuhon lahjan paljaalla, lapsellisella murhavoimalla. Hän repii irti joukon fasisteja ja huutaa:
  - Kunnia Neuvostoliitolle!
  Ja sitten poika ottaa sen ja viheltää. Ja joukko variisia laskeutuu saksalaisten lentokoneiden päälle ja lyö ne taivaalta.
  Margarita Korshunova käyttää myös miekkoja, ikään kuin hän ottaisi ja viilsi. Leikkaa pois paljon ruskean imperiumin autoja. Se murskaa ne palasiksi. Hän ottaa sen ja sytyttää sen tuleen.
  Ja paljailla varpaillasi heitetään jotain äärimmäisen tappavaa ja tuhoisaa.
  Sen jälkeen tyttö laulaa:
  - Kosminen astraali, pohjoistuuli!
  Ja viheltää taas. Ja joukko variisia putoaa saksalaisten lentokoneiden päälle, jyräävät ja ampuvat niitä alas.
  Natasha toimii viileästi natseja vastaan. Ensin hän ottaa sen miekoilla, jotka ulottuvat kymmeniä metrejä ja leikkaavat. Sitten konekivääripurske ampuu ja linja leikataan alas. Ja sitten paljain varpaillaan hän heittää antimateriaa tuhoava kranaatin ja tuhoaa kokonaisen divisioonan. Ja helakanpunaisista nänneistään hän vapauttaa pulsarit vastustajilleen. Ja napasta se ampuu salamoita, jotka polttavat kaksi kokonaista saksalaista rykmenttiä.
  Ja sitten Venuksen kohdusta hän laukaisee maagisen tsunamin aallon ja laulaa;
  Uskon, että koko maailma herää,
  Fasismille tulee loppu...
  Ja aurinko paistaa -
  Kommunismia valaiseva polku!
  Zoya iskee myös vihollista punaisista nänneistään. Ja sitten hän viiltelee miekoilla. Ja sitten hän ampuu konekivääreistä. Ja sitten hänen paljaat, kaiverretut jalkansa heitetään kuin murhaava lahja, joka repii Krautit osiin. Ja sitten napasta huutaa kokonainen salamasarja, joka on paistanut natsien divisioonan.
  Ja sitten tyttö Venuksen luolasta laukaisee tuhoavan tsunamin koko tornadon. Ja se on siistiä!
  Zoya otti sen ja lauloi:
  Joku perustui arvionsa vereen,
  Hänellä on graniittikivi rinnassaan!
  Augustine taistelee myös raivokkaasti. Hän on kirjaimellisesti tulivuori, joka purkautuu hullusta lavasta. Ja hän leikkaa itsensä miekoilla. Ja se ampuu paljon kertakäyttöisiä patruunoita konekivääreistä. Ja rubiininänneistä, ikään kuin antautuessaan pulsarien kuolemaan. Ja sitten napasta se sulattaa koko pylvään tankkeja salaman kanssa.
  Ja päivän päätteeksi, Venuksen kohdusta, tuhoava lahja vapautetaan säälimättä.
  Ja se karjuu:
  - Kunnia kommunismin ideoille, uudella tavalla!
  Svetlana taistelee myös ilman, että häntä pidätetään. Ja hän kaataa saksalaiset joukot maagisilla aarteillaan. Ja konekiväärit ampuvat taukoamatta. Ja samalla hän ottaa jotain tuhoisaa mansikan nänneistä ja laukaisee sen. Eikä hän unohda heittää napaltaan kokonaisia salamoita.
  Ja lopuksi, kuinka hän ottaa ja vapauttaa Venuksen kohdusta kokonaisen vesiputouksen palavaa maagista plasmaa.
  Ja se karjuu:
  - Punainen maa,
  Punainen maa!
  Kuka kertoo minulle
  Kuka näyttää!
  Missä hän on! Missä hän on!
  Oleg Rybachenko nähdessään kuinka innokkaasti tytöt taistelevat, suoritti jälleen "leikkaus"-tekniikan miekoillaan ja vihelsi innostuneesti...
  Varikset ampuivat alas saksalaisia lentokoneita rammausmenetelmällä.
  Poika potkaisi tuhopommia paljaalla kantapäällään, joka välittömästi haihdutti kaksi panssaroitua divisioonaa jalkaväen kanssa ja karjui;
  - Olen Superman!
  Margarita heitti myös tuhopommin paljain varpaillaan ja ehdotti;
  - Laula kukka, älä häpeä!
  Ja marsalkkapoika alkoi laulaa suurella innostuksella säveltäen kulkiessaan;
  Suuri Venäjä on kuuluisa,
  Säteilevä maamme...
  Tähdet ripottelivat mustaa samettia...
  Olet syntymästä ikuisesti annettu meille!
  
  Suurin pyhimys
  Et löydä mitään siistimpää universumista...
  Teemme pian maasta paratiisin,
  Eikä meillä ole muuta keinoa!
  
  Minusta on nyt tullut poika ikuisesti,
  Ja poika on kuolematon jättiläinen...
  Voit taistella hyvin ikuisesti
  Venäjän vanhempi mestari!
  
  Annoin minulle mahdollisuuden voittaa pelaamalla,
  Antoi hänelle kyvyn, joka oli viileämpi kuin gepardi...
  Tehdään planeettamme paratiisi,
  Aikataulustamme tulee erittäin hauska!
  
  Tämä on Pyhän Venäjän suuruus,
  Suojelemme todella järjestystä...
  Svarogista itsestään tulee siisti tehtävä,
  Levitä siipesi, tunne kerubi!
  
  Isänmaan kauniit bannerit,
  Kirkkaan helakanpunainen väri...
  Olen taistelukarkastunut poika,
  Tulee Isänmaan ikuinen aamunkoitto!
  
  Ei, viholliset eivät voi tuhota Venäjää,
  Herran suuruus asuu hänessä...
  Annamme perheen sielumme taisteluihin,
  Ja avaamme voittotilin!
  
  Kunnia isänmaallemme Venäjälle,
  Kansastamme tulee kuin jättiläinen...
  Rukoilimme Jumalaa Rod,
  Jotta ihmiset olisivat aina yhtenäisiä!
  
  Usko, että kaikki tulee olemaan hyvin maailmassa,
  Alamme voittaa pelaamalla...
  Äitimme Venäjän tähden,
  Läpimme kaikki kokeet A:lla!
  
  Planeetalla tulee olemaan suuri paratiisi,
  Vorkutaan tulee ananasta...
  Sekä aikuiset että lapset ovat onnellisia,
  Kenelläkään ei ole tylsää maan päällä!
  Sekä aikuiset että lapset ovat onnellisia,
  Kenelläkään ei ole tylsää maan päällä!
  
  Usko, tulee kommunismin aikakausi,
  Koska Nicholas hallitsee...
  Venäjän tsarismin suuri valo,
  Taistele hänen puolestaan ja uskalla!
  
  Isänmaa Venäjä koko maailmalle,
  Osoittaa iloista Eedeniä...
  Usko minua, Valkoisesta Jumalasta tulee epäjumala,
  Ja ihana maailma tulee kaikille!
  
  Älä murehdi, katkerasti itkevät lesket,
  Herra Kaikkivaltias herättää kaikki kuolleista...
  Ja pian rakennamme uuden paratiisin,
  Uskomme on vahva monoliitti!
  
  Me kaikki purskaamme pian taivaaseen,
  Avaruus valloittaa, ihmiset tietävät...
  Aurinko on aina planeettamme yläpuolella,
  Ja Venäjä on koko maailmankaikkeuden paratiisi!
  
  Koivut eivät kumarra kirveen alle,
  Maailman vahvin venäläinen henki...
  Kyllä, joskus katkerat kyyneleet vuodatetaan,
  Emme saa antaa uskomme sammua!
  
  Sydämissämme annamme voimakkaalla lämmöllä,
  Älä huoli, kaverit, tietäkää, että on kylmä...
  Jos meidän on pakko, sytytämme tulen,
  Ja kimppu upeimpia ruusuja!
  
  Te ihmiset uskotte Nikolaita,
  Hän johdattaa sinut kommunismiin...
  Tekee isänmaasta rehevän paratiisin,
  Hyvin tehty, lähtekää patikoimaan!
  
  Tsaarille olemme raju ritareita,
  Rakastamme taistelemista tankilla ja miekalla...
  Tytöt juoksevat paljain jaloin kylmässä,
  Murskataan matelijalaumoja palasiksi!
  
  Uskokaa meidän isänmaatamme,
  Se on avain menestykseen ja voittoihin...
  Tietäkää uskottomille, että kosto tulee,
  Juhlitaan menestystä!
  
  Maailmassa ei ole kauniimpaa kotimaata,
  Ja Venäjä on paras maista...
  Vihollisen on vaarallista mennä meitä vastaan,
  hajotamme kaikki kuin apinat!
  
  Olen poika pioneerien seurassa,
  Leikkasin kaikki fasistit kuin ruohoa...
  Pojasta tulee miljonääri,
  Ja murskaan minkä tahansa lauman!
  
  Maailmassa on erilaisia maita, usko minua,
  Ja Venäjä ei voisi olla parempi...
  Ja banaanit kasvavat jo Siperiassa,
  Paras on varmasti vielä tulossa!
  
  Usko minua, olemme pian Marsissa,
  Tytöt juoksevat paljain jaloin...
  Universumissa tulee olemaan ikuinen onni,
  Taistelkaamme fasismia vastaan nyrkillämme!
  
  Ja Nikolauksen voiman kunniaksi,
  Miten hän vitsaillen sai sellaisen voiman...
  Taistele, rohkeasti villiin raivoon,
  Venäläisten kirkkaassa valossa kotkamme!
  
  Olemme Berliinissä ja Pariisissa,
  Lontoo tulee myös minun alle...
  Lennämme korkeammalle kuin auringon kotkat,
  Kommunismi tulee kuolemattomuuden mukana!
  
  Tieteestä kuolleet nousevat,
  Ikuisuus on aina iloinen...
  Tässä urkujen äänet,
  Eli unelma on toteutunut!
  Täällä kuullaan urkujen äänet -
  Eli unelma on toteutunut!
  
  
  GERDA EI OLE LUMIKUUNINGATARTA
  Gerda ja hänen tiiminsä muuttivat jotenkin toisen maailmansodan kulkua.
  Tytöt osallistuivat Rommelin armeijan taisteluun marraskuussa tuhatyhdeksänsataaneljäkymmentäyksi.
  Sitten he löysivät itsensä samasta paikasta, jossa britit todellisessa historiassa onnistuivat murtautumaan läpi ja pakottivat Rommelin poistamaan Tolbukin saarron.
  Ja tässä Gerda taistelee epätoivoisesti itsestään. Täältä tulevat brittiläiset tankit. Tämä on edelleen vuosi 1941, mutta noitatytöt tarttuivat vuoden 1944 Pantheriin lisätyllä ammuksella. Sen ase oli yksinkertaisesti ihanteellinen ampumiseen vuoden 1941 mallin ei liian suuriin tankkeihin. Ja saksalainen ase ampui viisitoista laukausta minuutissa.
  Mikä sopi täydellisesti englantilaisten autojen tuhoamiseen.
  Afrikassa ja marraskuun lopussa on melko lämmintä, ja tytöillä bikineissä ja paljain jaloin viihtyy väijytyksessä.
  Heillä on yli sata kuorta ja tuli vuorotellen.
  Gerda lähetti paljain varpaillaan kuoren englantilaiseen autoon. Hän kaatoi tornin ja huusi:
  - Kolmannen valtakunnan valtaan!
  Hän löi perässään paljain jaloin, ja Charlotte murisi:
  - Meillä on saavutuksia!
  Ja näin myös Christina ampui repimällä saksalaisen tornin ja karjuen:
  - Voitosta vihollisista!
  Ja tietysti myös käyttämällä paljaita varpaita.
  Ja sitten Magda ampuu aseen ja tähtää siihen paljain jaloin. Ja briteillä on vaikeaa.
  Sitten Gerda ampuu jälleen englantilaisia panssarivaunuja kohti. Iskee vihollista ja sanoo:
  - Menestystä ja voittoja!
  Luonnollisesti kauneuden paljaat jalat ohjaavat runkoa. Joten et jää kaipaamaan.
  Seuraavaksi Charlotte ampuu. Punatukkainen tyttö lähettää paljain jaloin tappavan kuoren englantilaisen tankin tornin keskelle. Ja hän huutaa:
  - Arjalaisen kommunismin voittojen puolesta!
  Sitten myös Christina tappelee. Hän on tyttö, jolla on suuri aggressiivisuus. Ja paljain varpaillaan hän tähtää aseen olkapäähän. Tuli vihollista ja kaataa englantilaisen. Rikkoutuneet telarullat liikkuvat kaikkiin suuntiin.
  Christina huutaa:
  - Kunnia isänmaalle!
  Magda taistelee villin kiihkeästi. Hän ampuu vihollista. Hän osuu kohteeseen tarkasti paljain varpaillaan ja huutaa:
  - Kunnia arjalaisen kulttuurin ideoille!
  Ja kuinka hän nauraa.
  Gerda, joka ampui englantilaisia paljain jaloin, kysyi:
  - Mitä mieltä olette, tytöt, onko Jumalaa?
  Charlotte lähetti ammuksen paljaalla kantapäällään ja vastasi:
  - En tiedä kaikkivaltiaan, mutta siellä on varmasti korkeampia voimia ja ne todella auttavat meitä!
  Christina heitti kuoren housuun paljain jaloin ja koukutti:
  - Nyt me voitamme brittiläisen leijonan!
  Ja juuri niin, ammus osui toiseen englantilaiseen tankkiin.
  Magda ampui myös vihollista erittäin tarkasti. Paljain varpaillaan hän sirutti:
  - Kunnia valkoisten ihmisten kommunismille!
  Gerda ampui taas paljain varpaillaan ja sirutti:
  - Kunnia maalle, jossa on aina tilaa sankaruudelle kaikille!
  Charlotte naulitti vastustajansa. Lyö tarkasti maaliin paljain jaloin. Hän mursi englantilaisen ja suostui:
  - Meillä on aina tilaa sankaruudelle!
  Christina löi vastustajaansa. Murskasi vihollisen. Hän murskasi paljon brittiläisiä autoja ja koukutti:
  - Taistelemme Nietzschen ideoiden puolesta!
  Ja hän osui panssariin paljaalla kantapäällään.
  Magda löi vihollista ammuksella paljain varpaillaan ja murskasi tämän pieniksi paloiksi. Sitten hän twiittasi:
  - Suudellaan!
  Ja kuinka hän nauraa.
  Kyllä, nämä tytöt järjestivät verisen metsästyksen briteille. Ja niin monet tankit tyrmättiin.
  Yhteensä koko taistelun aikana - satakaksikymmentä kappaletta, kun kaikki kuoret on käytetty kokonaan.
  Ja Britannia ei kyennyt poistamaan Tolbukin piiritystä. Mutta Rommel, taisteltuaan vihollista vastaan, onnistui silti ottamaan Tolbukin, vaikkakin pienen, mutta silti vahvistuksia Euroopasta. Tämän jälkeen alkoi hyökkäys Egyptiä vastaan. Se oli varsin onnistunut.
  Lisäksi Gerda ja hänen tiiminsä Pantherilla osallistuivat jälleen ratkaisevaan taisteluun.
  Gerda taas käytti paljaita varpaillaan ampuakseen brittejä tuhoten tankin ja sihisi:
  - Olen susi!
  Charlotte ampui myös paljain jaloin ja vinkaisi:
  - Olen sotureista suurin!
  Christina sääteli housua paljain jaloin. Ammuttiin britteihin. Hän osui oikein ja sanoi:
  - Olen valkoisten susien rotua!
  Magda ampui myös erittäin tarkasti. Lyö vihollista. Ja hän rikkoi metallin koukuten:
  - Arjalaisen hengen voitolle!
  Ja taas hän iskee haarniskaansa paljaalla kantapäällään.
  Tytöt vaikuttivat olevan erittäin vahvaa ja taistelevaa rotua.
  Gerda ampuu englantilaista panssarivaunua paljain jaloin. Hän lyö häntä, repii tornin alas ja huutaa:
  - Kunnia arjalaisen veljeyden ideoille!
  Charlotte tekee myös hyvän laukauksen. Tunkeutuu vastustajaan erittäin tarkalla osumalla paljaalla kantapäällä painamisen jälkeen. Sen jälkeen punatukkainen viksu virnistää ja vinkua:
  - Valkoisen veljeyden voitolle!
  Christina ampuu myös erittäin tarkasti käyttämällä paljaita varpaita. Lyö vihollisen läpi ja murisee:
  - Valkoisen kommunismin ideoiden puolesta!
  Ja sitten Magda lyö sinua kasvoihin. Ja hän tekee sen erittäin tarkasti ja tarkasti. Murskaa vihollisen ja huutaa:
  - Arjalaisille ideoille!
  Ja hän myös opastaa sinut kohteeseen paljain sormin.
  Britit hävisivät täysin Egyptissä. Paikallisen väestön tuella Rommelin joukot saapuvat Irakiin ja valtaavat Kuwaitin. Stalin lähettää yksikkönsä auttamaan brittejä, mutta tämän vuoksi Turkki astuu sotaan.
  Tämän seurauksena ottomaanien joukot valloittivat yhdessä saksalaisten kanssa melkein koko Kaukasuksen.
  Ja Rommel on ensimmäinen, joka saapuu Bakuun. Ja Gerdan miehistö taisteli Neuvostoliiton yksiköiden kanssa Pantherilla. Tietenkään se ei olisi voinut tapahtua ilman näitä noitatyttöjä.
  Gerda ampui Neuvostoliiton tankkeja paljain varpaillaan ja lauloi:
  - Uudelle tilauksellemme!
  Shallot ampui myös paljain jaloin, murtautui T-34-tornin läpi ja koukutti:
  - Aseidemme täydellisestä menestyksestä!
  Christina lähetti myös erittäin onnistuneen ammuksen. Hän rikkoi Neuvostoliiton auton ja huusi:
  - Uuden ajattelun ideoille!
  Magda laukaisi myös ammuksen Neuvostoliiton joukkoja kohti. Lisäksi hän teki sen paljain varpaillaan niin onnistuneesti, että hän laskeutui suoraan tornin perään ja repi sen irti.
  Sitten hän huusi:
  - Voittaville päätöksille!
  Baku putosi takaisin vuonna 1942. Mutta Japani tässä maailmassa voittaa Midwayn ja häviää. Ja USA ja Britannia laskeutuvat Marokkoon. Mikä on aika vaarallista. Mutta Kaukasus hävisi Neuvostoliitolle. Ja Wehrmacht kukisti ja torjui yritykset edetä Rževin ja Sychovin lähellä sekä ottaa Stalingradin takaisin.
  Ja sitten loistava Rommel aloitti voimakkaan vastahyökkäyksen amerikkalaisia ja brittiläisiä joukkoja vastaan Algeriassa.
  Ja taas Gerda tappelee siellä kumppaneidensa kanssa.
  Tietysti missä on noitatyttöjä, siellä on voitto.
  Gerda tähtää aseeseen paljain varpaillaan. Ammuttaa hyvin kohdistetun laukauksen. Se lävistää vihollisen tornin, tässä tapauksessa American Grand -tankin.
  Ja sanoo:
  - Kunnia huipulle johtaville ideoille!
  Charlotte ampui myös amerikkalaista panssarivaunua käyttäen paljaita varpaitaan. Se lävisti hänen panssarinsa ja sanoi:
  - Reheville huippuille!
  Christina löi myös vastustajaansa paljain jaloin. Hän lävisti hänen tankonsa ja sirutti hampaansa paljastaen:
  - Tulevaisuus on todella meidän!
  Magda ampui tarkasti, osoitti paljain jaloillaan vihollista, katkaisi amerikkalaisen ja vinkaisi:
  - Täydellinen menestys!
  Itse asiassa brittiläiset ja amerikkalaiset joukot kukistettiin ja tuhottiin. Yli satakolmekymmentätuhatta liittoutuneiden sotilasta vangittiin. Iso voitto.
  Näissä olosuhteissa Stalin tarjosi rauhaa Kolmannelle Valtakunnalle. Lisäksi Churchill teki saman Marokon tappion jälkeen. Hitler suostui, mutta sillä ehdolla, että Neuvostoliitto ei vain luovu kaikesta, mitä Kolmas valtakunta oli voittanut, vaan myös maksaa korvaukset. Stalin suostui. Saarto purettiin Leningradista, mutta vastineeksi Neuvostoliitto luopui Murmanskin ja Karjalan alueesta kokonaan. Keskellä olevia reunoja suoristettiin hieman.
  Stalin lupasi toimittaa saksalaisille leipää ja malmia sekä rajoittaa partisaaniliikettä miehitetyillä alueilla. Lisäksi Neuvostoliitto luovutti myös Arkangelin ja Astrahanin satamat ja suostui korvaamaan sotavangit työläisillä suhteessa 1:2. Itse saksalaisia vankeja oli hyvin vähän. Ja Hitler käänsi huomionsa Britanniaan.
  Hänen joukkonsa, joita johti Mainstein, valloittivat Iranin ja Intian. Ja loput joukot alkoivat vangita Afrikkaa.
  Samaan aikaan ilmataistelu jatkui. Täällä saksalaiset kohtasivat pettymyksiä. ME-309 oli erittäin nopea ja erinomaisesti aseistettu, mutta se osoittautui raskaaksi ja vähemmän ohjattavaksi, kuten Focke-Wulf. Totta, oikealla taktiikalla nämä taistelijat pysyivät erittäin tehokkaina.
  ME-262-suihkukone ei myöskään täysin oikeuttanut itseään. Mutta suihkupommittajat ovat päinvastoin hyviä. Vihollishävittäjät eivät saa niitä kiinni, ja niihin on vaikea lyödä ilmatorjunta-aseilla.
  Afrikan valloitus antoi saksalaisille valtavia resursseja, ja he aloittivat ilmahyökkäyksen Britanniaa vastaan.
  Mutta täällä Amerikka auttoi ilmailussaan. Eikä kaikki mennyt saksalaisille.
  Ja FAU-ohjukset eivät oikeuttaneet itseään ollenkaan. Ne vain maksavat ylimääräistä.
  Saksalaiset kuitenkin valmistautuivat laskeutumaan Britanniaan. Ja he pystyivät voittamaan britit. He ottivat sen ja laskeutuivat 4. marraskuuta 1944 Yhdysvaltain presidentinvaalien aikana. Eikä kukaan odottanut, että natsit olisivat vaarassa tulla mantereelle kylmänä vuodenaikana.
  Ja tietysti taas Gerda ja joukkue ovat hyökkäyksen eturintamassa. Vain tällä kertaa tytöt olivat moderneimmassa Panther-2 tankissa, vahvemmalla suojalla ja täydellisellä aseella.
  Ja kuten tavallista, he käyttivät paljaita jalkoja ja sitkeitä sormia.
  Gerda kuitenkin ampui vaihteeksi, painoi liipaisinta helakanpunaisella nännillä ja huusi:
  - Muutoksen ja kommunismin lipun puolesta!
  Charlotte, joka myös ampui mansikkanännejä rintoihinsa, sanoi:
  - Arjalainen kommunismi!
  Christina löi myös, mutta tällä kertaa paljain varpaillaan hän huusi:
  - Menestystä taistelussa!
  Magda ampui painaen paljaalla kantapäällään ja sanoi:
  - Maailman arjalaisille lomille!
  Tytöt auttoivat valtaamaan Britannian. Ja he panivat valtaistuimelle nukkekuninkaan.
  Ja sota jatkui. Natsit valloittivat myös Islannin. USA yritti taistella takaisin. Mutta saksalaisilla oli jo melko vahvat suihkukoneet. Uudet koneet ovat edistyneempiä, ja saksalaiset oppivat taistelemaan niiden kanssa. Ja natsien sukellusvenelaivasto on valtava. Erityisesti vetyperoksidilla toimivat sukellusveneet. Tämä on vakava ongelma.
  Yhdysvallat epäonnistui atomipommin luomisessa vuonna 1945. Ja saksalaiset valloittivat Grönlannin ja alkoivat soluttautua Kanadaan. Stalin julisti myös sodan Yhdysvalloille. Tästä Hitler lupasi pehmentää korvauksia ja antaa Alaskan lailliseksi Neuvostoliiton alueeksi. Lyhyesti sanottuna Amerikkaan hyökättiin.
  Japanilaiset ja saksalaiset etenivät etelästä käyttämällä sillanpäitä Brasiliassa ja Argentiinassa. Amerikkalaisia puristettiin vähitellen. Uusi sarja saksalaisia E-panssarivaunuja hallitsi täysin taistelukenttää ja tuhosi Yhdysvallat.
  Elokuussa 1948 Yhdysvallat vangittiin ja sen joukkojen jäännökset antautuivat.
  Ja 20. huhtikuuta 1955 Kolmas valtakunta hyökkäsi Japania vastaan... Samurait, joilla oli monia siirtomaita, vastustivat melkein kaksi vuotta. Neuvostoliitto, jota hallitsi tuolloin, Malenkov taisteli Kolmannen valtakunnan puolella ja sai takaisin Etelä-Sahalinin ja Kuriilisaaret.
  Hitler olisi todennäköisesti hyökännyt Neuvostoliittoon. Mutta 20. huhtikuuta 1958 hänen koneensa syöksyi maahan. Ja 69-vuotiaana hän keskeytti hallituskautensa. Sitten alkoi taistelu vallasta Kolmannessa valtakunnassa. Ja vakava, hyvin todellinen.
  Myös Neuvostoliitossa Malenkov kaadettiin ja Shelepin tuli valtaan. Uusi valtionpäämies, joka käytti hyväkseen sitä tosiasiaa, että Kolmas valtakunta leimahti sisällissodassa, alkoi valloittaa takaisin entisiä omaisuuksiaan.
  Täällä Oleg Rybachenko ja hänen kumppaninsa astuivat taisteluun...
  Marsalkkapoika heitti kranaatteja paljain varpaillaan, repii fasistit erilleen ja huusi:
  - Kunnia Neuvostoliiton kommunismin ideoille!
  Myös tyttö Margarita viilteli myllyllä miekoillaan. Katkaise fasistit. Ja sitten hän käynnistää paljain varpaillaan tuhon nykyhetken repimällä krautit osiin.
  Ja kuinka hän laulaa:
  - Kunnia kommunismin maalle!
  Ja sen jälkeen kuolemattomat lapset viheltävät, kun pyörtyneet varikset putoavat Krauttien päälle. Ja nuoret soturit huutavat:
  - Kunnia ajatukselle valkoisesta, puhtaasta kommunismista!
  Natasha taistelee myös suurella raivolla. Hänen paljaat jalkansa heittävät tappavan kuolemanbumerangin, kirjaimellisesti niittäen fasisteja. Ja salama lentää ulos helakanpunaisesta nännistä.
  Ja kokonainen pataljoona krautteja paistetaan.
  Tyttö huutaa:
  - Shelepinin mahtaville siiville!
  Zoya on myös aggressiivisessa hyökkäyksessä. Tuhoaa fasisteja heittäen kranaatteja paljain varpaillaan. Ja sitten, kuin tummanpunaisesta nännistä, hän ottaa sen ja lyö sinua.
  Sitten hän murisee:
  - Kauneimman kommunismin puolesta!
  Augustina on myös erittäin aggressiivinen hyökkäyksessä. Taistelee fasisteja vastaan. Ja rubiininännillä hän lähettää salamoita vihollisiinsa. Sitten hän sanoo hymyillen:
  - Kunnia kommunismin ideoille! Ja niin että kristittyjen Jumala putoaa helvettiin!
  Svetlana huomautti vihaisella katseella:
  - Kyllä, he muuttivat maailman hullunkodiksi!
  Ja tytöt heittivät paljain jaloin sahanpurusta tehtyä pommia tappavalla voimalla. Ja sitten, ikään kuin mansikkanänneistä, se veloittaa sinut johonkin täysin murhaavaan.
  Ja hän huutaa:
  - Valtiomme suuruuden tähden!
  Natasha räjähti helakanpunaisilla nänneillä ja kumisesi:
  - Ja yleisen kunnian nimissä!
  Ja taas hän laukaisee kuoleman lahjan paljain varpaillaan.
  Zoya ampui karmiininpunaisista nänneistään. He polttivat osan Hitlerin joukoista. Ja se julkaisi:
  - Kotimaamme on mahtava, laita nyrkki naamaan!
  Ja paljain varpaillaan tyttö lanseerasi tappavan lahjan. Ja repi vihollisen osiin.
  Ja sitten se räjäyttää sinut pulsarilla navastasi. Ja hajottaa vastustajat.
  Augustine on palannut aggressiiviseen hyökkäykseen. Se laukaisee salaman rubiininänneistään. Kuka iskee fasisteja ja kaataa heidän panssarivaununsa ja lentokoneensa.
  Ja sitten se iskee napasta.
  Ja se karjuu:
  - Venäjän uusien kenttien suuruuden puolesta!
  Ja sitten Svetlana lyö vihollista mansikkanänneillä ja polttaa koko vihollisrykmentin. Ja sitten se lyö sinua navasta, he eivät lyö sinua tavallisilla aseilla. Ja repii ruskeiden sotilaiden pilven. Tyttö on erittäin aggressiivinen.
  Ja paljain varpaillaan hän laukaisee tuhoavan kranaatin.
  Ja hän karjui kaikella voimallaan:
  - Kommunismille ja voittoille!
  Niinpä ne neljä hajosivat murskaten saksalaiset ikäänkuin lyömällä heidät ulos raudalla. Ja missä voi olla Kolmas valtakunta täällä?
  Ja tytöt valloittivat Berliinin ja toivat voiton yhdessä Oleg Rybachenkon kanssa koko edistykselliselle ihmiskunnalle.
  
  TURKISTUS ON TAVALISTA ÄLYKÄSEMMÄN JA VAARALLISEMME
  Fuhrer tarjosi aktiivista apua Mussolinille Kreikan kanssa käydyn sodan aikana. Heti kun italialaiset alkoivat hävitä, saksalainen ilmailu astui taisteluun ja divisioonat kulkivat Jugoslavian läpi. Tällainen yhteydenotto mahdollisti kreikkalaisten ja englantilaisten joukkojen voittamisen Balkanilla. Ja Kreetan vangitseminen tapahtui paljon aikaisemmin ja osoittautui onnistunemmaksi, vähemmällä tappiolla.
  Ja näin natsit pystyivät kääntämään brittien huomion pois Libyasta eivätkä antaneet italialaisten kukistaa siellä. Ja jonkin ajan kuluttua natsit valloittivat Maltan.
  Jugoslaviassa ei puhkennut Hitlerin vastainen kapina. Ja saksalaiset pystyivät välttämään ajanhukkaa Neuvostoliittoa vastaan hyökkäyksen aikana. Lisäksi tällä kertaa Rommel ei mennyt Afrikkaan. Libyassa Mussolinin joukot välttyivät tappiolta ja istuivat linnoituksissa liikkuessaan hieman Egyptissä.
  Rommel taisteli tällä kertaa itälaivastossa. Hitler osoitti hieman enemmän voimia Barbarossa-suunnitelmaan, mutta ei siirtänyt joukkoja Afrikkaan eikä miehittänyt Jugoslaviaa. Lisäksi Jugoslavia itse antoi joukkoja sotaan Neuvostoliiton kanssa. Ja Kreikan miehittivät italialaiset ja bulgarialaiset yksiköt.
  Natsien hyökkäys alkoi 15. toukokuuta 1941. Se kehittyi varsin onnistuneesti. Lähellä niitä joilla on todellista historiaa, mutta hieman nopeampi etelässä, missä oli enemmän joukkoja, niin upea komentaja kuin Rommel osoittautui.
  Saksalaisia divisioonaa oli noin satakuusikymmentä kymmenen enemmän kuin todellisessa historiassa. Ja ilmailu osoittautui vahvemmaksi.
  Mutta natsien oli silti käännyttävä etelään. Koska saksalaiset olivat siellä vahvempia, operaatio sujui nopeammin kuin todellisessa historiassa.
  Ja ratkaiseva hyökkäys Moskovaa vastaan alkoi heinäkuun lopussa ja elokuun alussa.
  Ja saksalaiset pystyivät ympäröimään pääkaupungin jo ennen lokakuun sulan alkamista.
  Stalin tietysti pakeni Kuibysheviin ja yritti järjestää siellä vastarintaa. Moskova on ympäröity, ja ylhäältä tulleesta käskystä ei sitä eikä Leningradia määrätty luovuttamaan. Saksalaiset pystyivät valloittamaan Ryazanin ja piirittivät Gorkin. Neuvostoliiton joukot löysivät itsensä kattilasta.
  Valtavan pääoman ottaminen ei ole helppoa. Etelässä saksalaiset saapuivat Krimille ja valloittivat kaikki kaupungit Sevastopolia lukuun ottamatta. Myös Rostov-on-Don valloitettiin, ja Donbass, Voroshilovgrad, Donets ja muut kaupungit vangittiin myös liikkeellä. Natsit kykenivät valloittamaan Belgorodin ja Kurskin ja saavuttavat Voronežin. Viimeisessä kaupungissa taistelut kuitenkin jatkuivat. Saksalaiset ottivat myös Tikhvinin ja Vokhlovin ja estivät Leningradin kokonaan - kaksoisrenkaalla.
  Talvella saksalaiset pysähtyivät. Neuvostoliiton joukot yrittivät tehdä vastahyökkäystä. Mutta he saavuttivat vain rajoitetun menestyksen, vain poistamalla Gorkovin saarron.
  Mutta maaliskuussa tilanne paheni. Moskova kaatui pitkän piirityksen jälkeen. Ja pian nälän uupuma Leningrad antautui.
  Saksalaiset aloittivat uuden hyökkäyksen kahteen suuntaan kerralla. Kazaniin ja Kaukasiaan. Ja Japani osallistui silti sotaan. Yhdysvallat ei ottanut käyttöön öljysaartoa nousevan auringon maata vastaan, ja japanilaiset toimivat loogisesti - he eivät vaarantaneet hyökätä Yhdysvaltoihin yksin Saksan ollessa sidottu sotaan Neuvostoliiton kanssa.
  Ja keväällä, heti kun se lämpeni, he hyökkäsivät itsensä kimppuun. Britit käyttäytyivät melko passiivisesti. Ja Afrikassa sota jäätyi. Mutta saksalaiset idässä saavuttivat uusia suuria menestyksiä, valtasivat Gorkin, Kazanin, Stalingradin piirityksen jälkeen ja lähestyivät Astrahania.
  Sitten Stalin, tajuten, että asia oli toivoton, pyysi rauhaa millä tahansa ehdolla, vain ilman sanaa antautuminen.
  Hitler sopi, että raja kulkee Volgaa pitkin ja pohjoisempana Vologdaan. Lisäksi Neuvostoliitto maksaa korvaukset. Totta, vastineeksi Hitler painosti Japania ja he suostuivat ottamaan vain Primorjen, Mongolian ja osan Amurin aluetta, mukaan lukien Habarovskin.
  Neuvostoliitto säilyi hyvin typistetyssä muodossa. Mutta se selvisi silti. Ja pääkaupunki siirrettiin Taškentiin.
  Sodan ensimmäinen vaihe näytti olevan ohi. Edessä oli kuitenkin vielä sota Britannian kanssa, jota Yhdysvallat tuki taloudellisesti.
  Hitler siirsi ensin Rommelin joukot Afrikkaan, ja Mainsteinin joukot siirtyivät Kaukasuksesta Lähi-itään.
  Voimat olivat epätasaiset. Brittijoukot olivat lukumäärältään, taistelukoulutukseltaan ja hengeltään heikompia, osa heistä oli heikompaa taistelutehoa verrattuna siirtomaayksiköihin.
  Saksalaiset etenivät ja mursivat vastarinnan. Sarjaan tuli uusia tankkeja - "Panthers", "Tigers", "Lions". He murskasivat britit. Afrikan valloitus osoittautui ajan kysymykseksi, eikä liian pitkäksi. Amerikka ei koskaan osallistunut sotaan. Maihinnousujoukot hyökkäsivät Isoon-Britanniaan kesällä 43. Ja samalla pommituksen paine. Ja sen seurauksena se putosi kaksi viikkoa Merileijona-operaation alkamisen jälkeen. Myös massiiviset pommitukset vaikuttivat menestykseen. Luftwaffe laukaisi liian monta lentokonetta ja he vajostivat Britannian.
  Ja sukellusveneet todella vaivasivat brittejä. Mutta he napsahtivat ja vastustivat. Vaikka masentunut. Ja Churchill itse pakeni Kanadaan. Pian hänet kuitenkin luovutettiin saksalaisille. Ja sitten he ampuivat minut.
  Amerikka ei koskaan osallistunut sotaan. Mutta Hitler ymmärsi, että Yhdysvaltojen ei pitäisi antaa kaatua. Saksa rakensi laivaston ja kehitti pitkän matkan strategista ilmailua. Saksalaiset hankkivat taistelulevyjä. Joulukuussa 1945 Japani hyökkäsi amerikkalaisia vastaan Perun satamassa. Ja sitten Kolmas valtakunta ja sen siirtomaat hyökkäsivät Yhdysvaltoihin. Myös Neuvostoliitto osallistui sotaan. Hitler lupasi Stalinille vähentää korvauksia ja siirtää osan Alaskasta. Mutta tällaiset pohjoiset alueet eivät ole sen kannattavimpia alueita.
  Mutta myös Stalin suostui tähän. Lisäksi diktaattorin auktoriteetti kansan keskuudessa oli murskaavan tappion jälkeen alhainen. Ja salaliiton uhka oli aina olemassa.
  Mutta ei ollut voimaa taistella kolmatta valtakuntaa vastaan. Lisäksi natsit hankkivat erittäin vahvoja E-sarjan tankkeja, joilla ei ollut vertaa taistelukentällä.
  Sarja E-50 yhdisti vahvan aseistuksen ja erinomaisen ajokyvyn sekä hyvän etusuojan. Ja E-75 oli täysin suojattu.
  Saksalaiset kenraalit suosivat kuitenkin E-50:tä, joka oli kevyempi ja ketterämpi matalalla siluetilla, eikä liian suuri.
  Sota Yhdysvaltojen kanssa meni Amerikalle huonosti alusta alkaen. Tai syrjäinen sijainti meren rannalla, suuri armeija ja huomattava määrä panssarivaunuja antoivat jenkeille mahdollisuuden vastustaa.
  Vuoden 1946 taistelut osoittivat E-50:n paremmuuden taistelukentällä; nämä tankit tyrmättiin yleensä helposti ja yksinkertaisesti kaukaa Shermanin yli.
  Saksalaiset valloittivat Islannin. Sitten Grönlanti ja vahvisti sillanpäätä Kanadassa. Vähitellen he laajensivat eturintamaansa. Samaan aikaan eteneminen tapahtui myös etelästä. USA taisteli lujasti. Armeijan kokonaismäärä oli viisitoista miljoonaa ihmistä. Japanilaiset ja saksalaiset pakotettiin käyttämään siirtomaajakoa. Mutta vähitellen he saivat yliotteen. Saksalaisella konekiväärillä tai rynnäkkökiväärillä MP-44 ei ollut vertaansa, ja pian kehittyneemmät MP-54 ja MP-64 ilmestyivät kevyempinä, tehokkaammin ja nopeammin ampuvina. Amerikka antautui vasta New Yorkin ja Washingtonin valloituksen jälkeen. Ja tämä tapahtui elokuussa 1947...
  Sen jälkeen maailmansota vihdoin päättyi... Mutta ei kauaa. 20. huhtikuuta 1953 Hitler hyökkäsi Japaniin. Siitä alkoi sota kahden valtakunnan välillä.
  Neuvostoliitto, jota tällä hetkellä johti Beria, astui sotaan Saksan puolella. Ja hän onnistui saamaan takaisin Primorjen, Amurin alueen, Etelä-Sahalinin ja Kulilsaaret.
  Enempää oli toistaiseksi mahdotonta vaatia. Natsit taistelivat lähes kaksi vuotta, mutta valtasivat Japanin atomipommituksella. Ja 20. huhtikuuta 1957 Fuhrer hyökkäsi Neuvostoliittoon. Haluaa murskata viimeisen Neuvostoliiton imperiumin. Vaikka niin paljon vähentynyt.
  Mutta epämiellyttävä yllätys odotti häntä: koko joukko uhreja, jotka puolustivat Neuvostoliittoa. Mitä muuta fasisti halusi?
  Soturit 2000-luvulta joutuivat jälleen yhteen 20. vuosisadan natsien kanssa, jo usean kerran.
  Fasistisessa ruskeassa imperiumissa on paljon sotilaita. Ne virtaavat kuin loputon joki.
  Oleg Rybachenko, joka kaatoi natseja miekoilla, sekä jalkaväellä että panssarivaunuilla, karjui:
  - Emme koskaan anna periksi!
  Ja pojan paljaasta jalasta lensi terävä kiekko!
  Margarita murskasi vastustajiaan, paljasti hampaansa ja mutisi:
  - Maailmassa on paikka sankarillisille teoille!
  Ja myrkyllisiä neuloja levisi tytön paljaista jaloista ja osui natseihin ja heidän lentokoneisiinsa ja tankkeihinsa.
  Natasha heitti myös paljaat varpaansa murhaavasti ja huusi:
  - Emme koskaan unohda emmekä anna anteeksi.
  Ja hänen miekkansa kulkivat myllyn läpi natseja vastaan.
  Zoya, leikkaamalla viholliset erilleen, huusi:
  - Uudelle tilaukselle!
  Ja lisää neuloja hajallaan hänen paljaista jaloistaan. Ja sekä natsisotilaiden ja -lentokoneiden silmissä että kurkussa.
  Kyllä, oli selvää, että soturit innostuivat ja muuttuivat raivoisiksi.
  Augustine kaatoi valkoisia sotilaita ja panssarivaunuja, vinkaisi:
  - Rautatahtomme!
  Ja uusi, tappava lahja lentää hänen paljaista jaloistaan. Ja Takni ja valkoiset taistelijat putoavat.
  Svetlana pilkkoo myllyn, hänen miekkansa ovat kuin salama.
  Natsit putoavat kuin leikatut lyhteet.
  Tyttö heittelee neuloja paljain jaloin ja vinkua:
  - Hän voittaa Äiti-Venäjälle!
  Oleg Rybachenko etenee natseja vastaan. Terminaattoripoika katkaisee ruskeat joukot.
  Ja samaan aikaan pojan paljaiden jalkojen varpaat heittävät pois neuloja myrkkyllä, ne repivät rungot irti ja ampuvat alas lentokoneita.
  Poika huutaa:
  - Kunnia tulevalle Venäjälle!
  Ja liikkeessä se leikkaa kaikilta päät ja kuonot.
  Margarita murskaa myös vastustajansa.
  Hänen paljaat jalkansa vain välähtävät. Natseja kuolee suuria määriä. Soturi huutaa:
  - Uusille rajoille!
  Ja sitten tyttö ottaa sen ja viilloi...
  Joukko fasististen sotilaiden ruumiita.
  Mutta Natasha on hyökkäyksessä. Hän kaataa natsit tankkien mukana ja laulaa:
  - Rus' on mahtava ja säteilevä,
  Olen hyvin outo tyttö!
  Ja levyt lentävät hänen paljaista jaloistaan. Joka katkaisi fasistien kurkun. Kyllä, tämä on tyttö.
  Zoya on hyökkäämässä. Hän pilkkoo ruskeat sotilaat molemmin käsin. Sylkeä putkesta. Ja hän heittelee tappavia neuloja paljain varpaillaan - hän ampuu alas tankkeja ja lentokoneita.
  Ja samalla hän laulaa itselleen:
  - Eh, pikkuklubi, mennään!
  Oi, suosikkini käy!
  Augustinus kaataa natseja ja tuhosi ruskeat sotilaat, huutaa:
  - Kaikki takkuinen ja eläinnahassa,
  Hän hyökkäsi mellakkapoliisin kimppuun!
  Ja jos hän laukaisee paljaat varpaansa vihollista kohti, se tappaa norsun ja vielä enemmän panssarin.
  Ja sitten hän huutaa:
  - Susikoirat!
  Svetlana on hyökkäämässä. Hän pilkkoo, silppuaa natseja. Paljain jaloin hän laukaisee heille kuolemanlahjat.
  Hän pyörittää myllyä miekoilla.
  Murskasi paljon taistelijoita ja huutoja:
  - Suuri voitto tulossa!
  Ja taas tyttö on villissä liikkeessä.
  Ja hänen paljaat jalkansa laukaisevat tappavia neuloja tuhoten tankkeja ja lentokoneita.
  Oleg Rybachenko hyppäsi. Poika teki kuperkeikkauksen. Hän kaatoi monia natseja hyppyssä.
  Hän heitti neuloja paljain varpaillaan ja kurkisti:
  - Kunnia kauniille rohkeudelleni!
  Ja taas poika on taistelussa.
  Margarita lähtee hyökkäykseen. Silppuaa kaikki viholliset peräkkäin. Hänen miekkansa ovat kylmempiä kuin myllyn terät. Ja paljaat varpaat heittelevät kuolemanlahjoja, tankit ja lentokoneet palavat.
  Tyttö villiin hyökkäykseen. Tuhoaa ruskeat soturit ilman seremonioita.
  Ja se hyppää aina silloin tällöin ylös ja kiertyy!
  Ja hävityksen lahjat lentävät häneltä.
  Ja natsit putoavat kuolleena. Ja kokonaisia ruumiita on kasattu.
  Margarita huutaa:
  - Olen amerikkalainen cowboy!
  Ja taas neula heitettiin hänen paljain jalkoihinsa.
  Ja sitten vielä tusina neuloja!
  Natasha on myös erittäin viileä hyökkäyksessä.
  Ja hän heittää paljain jaloin ja sylkee putkesta.
  Ja huutaa keuhkoihinsa:
  - Olen kuohuva! Sinun tarvitsee vain kuolla!
  Ja taas kauneus on liikkeellä.
  Zoya hyökkää natsien ruumiiden raunioihin. Ja myös hänen paljaista jaloistaan lentää tuhon bumerangit.
  Ja ruskeat soturit putoavat ja putoavat.
  Zoya huutaa:
  - Paljasjalkainen tyttö, hän voittaa sinut!
  Ja tusina neulaa lentää tytön paljaalta kantapäältä. Jotka menevät suoraan natsien kurkkuun.
  Sitten he putoavat kuolleina.
  Tai pikemminkin täysin kuollut.
  Augustine hyökkäyksessä. Tuhoaa ruskeat joukot. Hänen miekkansa kannetaan kahdessa kädessä. Ja hän on niin upea soturi.
  Tornado pyyhkäisee fasististen joukkojen läpi.
  Punahiuksinen tyttö karjuu:
  - Tulevaisuus on piilossa! Mutta siitä tulee voittaja!
  Ja hyökkäyksessä kaunokainen tulihiuksinen.
  Augustine karjuu villisti hurmioituneena:
  - Sodan jumalat repivät kaiken irti!
  Ja soturi on hyökkäyksessä.
  Ja hänen paljaat jalat heittävät paljon teräviä, myrkyllisiä neuloja.
  Svetlana taistelussa. Ja niin kimalteleva ja taistelullinen. Hänen paljaat jalkansa heittävät esiin niin monia murhaavia asioita. Ei ihminen, vaan kuolema vaaleilla hiuksilla.
  Mutta jos se hajoaa, et voi estää sitä.
  Svetlana laulaa:
  - Elämä ei ole hunajaa,
  Hyppää siis pyöreään tanssiin!
  Toteutukoon unelmasi -
  Kauneus tekee miehestä orjan!
  Ja paljasjalkaisen tytön liike muuttuu yhä raivokkaammaksi.
  Olegin hyökkäys kiihtyy. Poika lyö natseja.
  Hänen paljaat jalkansa heittelevät teräviä neuloja - repivät tankkeja ja lentokoneita.
  Nuori soturi huutaa:
  - Hullu valtakunta repii kaikki osiin!
  Ja taas poika on liikkeellä.
  Margarita on villi tyttö toiminnassaan. Ja puidaan vihollisia.
  Joten hän laukaisi herneen, jossa oli räjähteitä paljaalla jalallaan. Se räjähtää ja räjäyttää välittömästi sata natsia ja kymmenen tankkia.
  Tyttö huutaa:
  - Voitto tulee silti meille!
  Ja hän ajaa myllyä miekoilla - tankin tynnyrit lentävät eri suuntiin.
  Natasha nopeutti liikkeitään. Tyttö katkaisee ruskeat soturit. Ja samaan aikaan hän huutaa:
  - Voitto odottaa Venäjän imperiumia.
  Ja tuhotaan natsit kiihdytettyyn tahtiin.
  Natasha on terminaattorityttö.
  Hän ei ajattele pysähtyvänsä ja hidastaa vauhtiaan, ja tankit ja lentokoneet ammutaan alas.
  Zoya on hyökkäämässä. Hänen miekkansa näyttävät leikkaavan lihaa ja metallisalaattia. Tyttö huutaa keuhkoihinsa:
  - Pelastuksemme on voimassa!
  Ja paljaat varpaat heittävät myös sellaisia neuloja.
  Ja paljon ihmisiä, joilla on kurkku lävistettynä, ruumiiden kasaa, sekä rikkinäisiä tankkeja ja pudonneita lentokoneita.
  Augustine on hullu tyttö. Ja se tuhoaa kaikki ikään kuin se olisi hyperplasmasta tehty robotti.
  Se on jo tuhonnut yli sata natsia. Mutta kaikki kiihtyy. Ja soturi myös karjuu.
  - Olen niin voittamaton! Maailman siistein asia!
  Ja taas kaunotar hyökkää.
  Ja hänen paljaista varpaistaan lentää herne. Ja kolmesataa natsia ja tusina tankkia repeytyi voimakas räjähdys.
  Augustine lauloi:
  - Et uskalla valloittaa maatamme!
  Svetlana on myös hyökkäyksessä. Eikä se anna sinulle hengähdystaukoa. Villi terminaattorityttö.
  Ja hän kaataa viholliset ja tuhoaa natsit. Ja joukko ruskeita hävittäjiä oli jo pudonnut ojaan ja teitä pitkin.
  Kuusi villisti. Se oli villi taistelu.
  Oleg Rybachenko on palannut peliin. Ja hän etenee heiluttaen molempia miekkoja. Ja terminaattoripoika johtaa myllyä. Tapetut natsit kaatuvat.
  Ruumiiden massa. Kokonaiset vuoret verisiä ruumiita.
  Poikakirjailija muistaa villin strategian. Siellä myös hevoset ja ihmiset sekoittuvat.
  Oleg Rybachenko vinkuu:
  - Voi mielestäsi!
  Ja rahaa tulee tonnia!
  Ja Terminator Boy uudessa osassa. Ja hänen paljaat jalkansa ottavat jotain ja heittävät sen.
  Poikanero karjui:
  - Mestariluokka ja Adidas!
  Siitä tuli todella siisti esitys. Ja kuinka monta natsea tapettiin? Ja he tappoivat eniten ruskeita taistelijoita.
  Margarita on myös taistelussa. Tuhoaa kaneli- ja teräsarmeijat ja karjuu:
  - Suuri shokkirykmentti! Me ajamme kaikki arkkuun!
  Ja hänen miekkansa leikkaavat natseja. Ruskeiden hävittäjien massa on jo romahtanut.
  Tyttö murisi:
  - Olen jopa viileämpi kuin pantteri! Todista, että olet paras!
  Ja herne, jossa on voimakas räjähde, lentää ulos tytön paljaasta kantapäästä.
  Ja hän iskee vihollisen.
  Ja hän ottaa ja tuhoaa joitain vihollisia, tankkeja ja jopa lentokoneita.
  Ja Natasha on auktoriteetti. Ja hän lyö vastustajiaan, eikä hän petä ketään.
  Kuinka monta natsia olet jo tappanut?
  Ja hänen hampaansa ovat niin terävät. Ja silmät ovat niin safiiriset. Tämä tyttö on pääteloittaja. Vaikka kaikki hänen kumppaninsa ovat teloittajia!
  Natasha huutaa:
  - Olen vihainen! Sinulle tulee sakko!
  Ja taas tyttö tappaa paljon natseja miekoilla.
  Zoya on liikkeellä ja on kaattanut monia ruskeita sotureita.
  Ja paljaat jalat heittelevät neuloja. Jokainen neula tappaa useita natseja. Nämä tytöt ovat todella kauniita.
  Augustine etenee ja murskaa vastustajansa. Ja samalla hän ei unohda huutaa:
  - Et voi paeta arkkua!
  Ja tyttö ottaa hampaansa ja paljastaa ne!
  Ja sellainen punapää... Hänen hiuksensa leijuvat tuulessa kuin proletaarinen lippu.
  Ja kaikki kirjaimellisesti kumpuaa vihasta.
  Svetlana on liikkeellä. Täällä leikkasin paljon kalloja ja tankkitorneja. Soturi, joka paljastaa hampaansa.
  Näyttää kieltä. Ja sitten se sylkee ulos putkesta. Sitten hän huutaa:
  - Olette kuolleet!
  Ja taas, tappavat neulat lentävät hänen paljaista jaloistaan osuen jalkaväkiin ja lentokoneisiin.
  Oleg Rybachenko hyppää ja hyppää.
  Paljasjalkainen poika päästää kasan neuloja, kaataa tankit alas ja laulaa:
  - Mennään vaellukselle, avaa ison tilin!
  Nuori soturi on parhaimmillaan.
  Hän on jo muutaman vuoden vanha, mutta näyttää lapselta. Vain erittäin vahva ja lihaksikas.
  Oleg Rybachenko lauloi:
  - Vaikka peli ei noudatakaan sääntöjä, murtaudutaan veljeskunnan läpi!
  Ja taas hänen paljaista jaloistaan lensi tappavia ja iskeviä neuloja.
  Margarita lauloi iloisesti:
  - Mikään ei ole mahdotonta! Uskon, että vapauden aamunkoitto tulee!
  Tyttö heitti jälleen tappavan neulojen sarjan natseja ja heidän tankkejaan ja jatkoi:
  - Pimeys katoaa! Toukokuun ruusut kukkivat!
  Ja heti kun soturi heitti herneen paljain varpaillaan, tuhat natsia lensi välittömästi ilmaan. Kyllä, ruskean helvetin imperiumin armeija sulaa silmiemme edessä.
  Natasha taistelussa. Hyppää kuin kobra. Räjäyttää vihollisia. Ja niin monet natsit kuolevat ja lentokoneet syöksyvät maahan.
  Tyttö käytti niitä miekkojen, hiilenjyvien ja keihäiden kanssa. Ja neuloja.
  Samalla hän huutaa:
  - Uskon, että voitto tulee!
  Ja venäläisten kunnia löytää!
  Paljaat varpaat heittävät uusia neuloja lävistäen vastustajia.
  Zoya on villissä liikkeessä. Etenee natseja vastaan. Pilko ne pieniksi paloiksi.
  Soturi heittelee neuloja paljain sormin. Iskee vastustajien läpi ja sitten karjuu:
  - Täydellinen voittomme on lähellä!
  Ja hän pyörittää villiä myllyä miekoineen, lakaisemalla pois tankkeja. Tämä on todella tyttö kuin tyttö!
  Mutta Augustinuksen kobra lähti hyökkäykseen. Tämä nainen on painajainen kaikille.
  Ja jos se syttyy, se tarkoittaa, että se käynnistyy.
  Sen jälkeen punapää ottaa sen ja laulaa:
  - Avaan kaikki kallot! Olen suuri unelma!
  Ja nyt hänen miekkansa ovat toiminnassa ja leikkaavat lihaa ja metallia.
  Svetlana lähtee myös hyökkäykseen. Tällä tytöllä ei ole esteitä. Heti kun se on pilkottu, joukko ruumiita roskaantuu, ja lentokoneet ja tankit makaavat ympärillä.
  Blondi terminaattori karjuu:
  - Kuinka hyvää siitä tuleekaan! Kuinka hyvää siitä tulee - tiedän sen!
  Ja sitten tappajaherne lentää hänestä.
  Oleg katkaisee jälleen sata natsia, jotka pyyhkäisevät kuin meteori. Ja hän ottaa pommin ja heittää sen.
  Se on kooltaan pieni, mutta tappava...
  Kuinka se revitään pieniksi paloiksi.
  Terminaattoripoika huusi:
  - Pelottavien koneiden myrskyinen nuoruus!
  Margarita tekee tämän uudelleen taistelussa.
  Ja katkaisee paljon ruskeita taistelijoita. Ja leikkaa suuria raivauksia.
  Tyttö huutaa:
  - Lambada on meidän tanssimme hiekalla!
  Ja se iskee uudella voimalla.
  Natasha on vielä raivoisempi hyökkäyksessä. Näin hän lyö natseja. Heidän ei ole kovin helppoa vastustaa sellaisia tyttöjä.
  Natasha otti sen ja lauloi:
  - Paikalla juokseminen on yleistä sovintoa!
  Ja soturi päästi valloilleen tällaisen iskujen sarjan vastustajiinsa.
  Ja hän heittää kiekkoja paljain jaloin.
  Täällä pyöritin myllyä. Ruskeiden armeijapäiden massa vierii pois ja panssarivaunut paloivat.
  Hän on taisteleva kaunotar. Voita itseäsi sellaisella keltaisella armadalla.
  Zoya on liikkeellä ja murskaa kaikki. Ja hänen miekkansa ovat kuin kuoleman sakset.
  Tyttö on vain ihana. Ja hänen paljaat jalkansa heittävät erittäin myrkyllisiä neuloja.
  Lyö vastustajia. He lävistävät kurkkunsa ja tekevät arkkuja, saavat tankit ja lentokoneet räjähtämään.
  Zoya otti sen ja huusi:
  - Jos hanasta ei tule vettä...
  Natasha huusi iloisesti:
  - Joten se on sinun syytäsi!
  Ja paljain varpaillaan hän heittää jotain, mikä tappaa perusteellisesti. Tämä on todella tyttöjen tyttö.
  Ja hänen paljaista jaloistaan lensi terä. Ja se osuu moniin hävittäjiin ja katkaisee tornit tankeista.
  Augustine liikkeellä. Nopea ja ainutlaatuinen kauneudeltaan.
  Kuinka vaaleat hiukset hänellä on. Ne leijuvat kuin proletaarinen lippu. Tämä tyttö on todellinen viksu.
  Ja hän katkaisee vastustajansa - ikään kuin hän olisi syntynyt miekat käsissään.
  Punapää, saatanan peto!
  Augustine otti sen ja sihisi:
  - Siitä tulee härän pää - taistelijat eivät menetä järkiään!
  Ja niin hän murskasi jälleen paljon taistelijoita.
  Oleg Rybachenko mutisi:
  - Juuri mitä tarvitset! Mikä tyttö!
  Margarita, joka heitti tikaria paljain jaloin ja katkaisi tankin tornin, vahvisti:
  - Iso ja siisti tyttö!
  Augustine suostui tähän:
  - Olen soturi, joka puree kenet tahansa kuoliaaksi!
  Ja taas paljain varpaillaan hän laukaisee murhanhimoisen esineen.
  Svetlana ei ole huonompi kuin vastustajansa taistelussa. Ei tyttö, mutta päätyäkseen sellaiseen noidaan liekkeihin.
  Ja huutaa:
  - Mikä sininen taivas!
  Augustine päästi terän irti paljaalla jalallaan ja katkaisi tankin tornin, vahvisti:
  - Emme ole ryöstöjen kannattajia!
  Svetlana pilkkoi vihollisia ja ampui alas lentokoneita:
  -Et tarvitse veistä tappaaksesi typeryksen...
  Zoya vinkaisi ja heitti neuloja paljain, ruskettuin jalkoineen:
  - Valehtelet hänelle kuin hullu!
  Natasha pilkkoo natseja, lisäsi:
  - Ja tee se hänen kanssaan penniäkään!
  Ja soturit ottavat sen ja hyppäävät. Ne ovat niin verisiä ja viileitä. Yleensä niissä on paljon jännitystä.
  Oleg Rybachenko näyttää erittäin tyylikkäältä taistelussa.
  Margarita lauloi:
  - Isku on voimakas, mutta kaveri on kiinnostunut...
  Poikanero laukaisi jalkallaan jotain helikopterin potkurin kaltaista. Leikkasin natseilta ja tankeilta parisataa päätä ja vinkuin:
  - Tosi urheilullinen!
  Ja molemmat - poika ja tyttö - täysin harjakattoina.
  Oleg, katkaisi ruskeat sotilaat, gurguteli:
  - Ja meille tulee suuri voitto!
  Margarita sihisi vastauksena:
  - Tapamme kaikki - paljain jaloin!
  Tyttö on todella aktiivinen terminaattori.
  Natasha lauloi hyökkäyksessä:
  - Pyhässä sodassa!
  Ja soturi laukaisi terävän bumerangilevyn. Hän lensi kaaressa ja kaatoi paljon natseja ja panssaritorneja.
  Zoya lisäsi ja jatkoi tuhoamista:
  - Se on meidän voittomme!
  Ja uudet neulat lensivät hänen paljaista jaloistaan. Ja he osuivat moniin hävittäjiin ja lentokoneisiin.
  Blondi tyttö sanoi:
  - Mattellaan vihollinen!
  Ja hän näytti kieltään.
  Augustine heilutti jalkojaan ja heitti teräväreunaisia hakaristeja, kurkuteli:
  - Keisarillinen lippu eteenpäin!
  Svetlana vahvisti helposti:
  - Kunnia kaatuneille sankareille!
  Ja tytöt huusivat yhteen ääneen murskaten natseja:
  - Kukaan ei estä meitä!
  Ja nyt levyt lentää soturien paljaista jaloista. Lihaa revitään ja tankkitornit puretaan.
  Ja taas huuto:
  - Kukaan ei voita meitä!
  Natasha lensi ilmaan. Hän repi erilleen vastustajansa ja siivekkäät korppikotkat ja julkaisi:
  - Olemme naarassusia, paahtavat vihollista!
  Ja hänen paljaista sormistaan lentää erittäin tappava levy.
  Tyttö jopa vääntyy hurmiossa.
  Ja sitten hän mutisi:
  - Meidän kantapäämme rakastavat tulta!
  Kyllä tytöt ovat todella seksikkäitä.
  Oleg Rybachenko guruteli:
  - Voi, se on aikaista, turvallisuus antaa sen!
  Ja hän vilkutti sotureita. He nauravat ja paljastavat hampaansa vastauksena.
  Natasha pilkkoi natsit ja huusi:
  - Maailmassamme ei ole iloa ilman taistelua!
  Poika vastusti:
  - Joskus edes tappelu ei ole hauskaa!
  Natasha suostui:
  - Jos sinulla ei ole voimaa, niin kyllä...
  Mutta me soturit olemme aina terveitä!
  Tyttö heitti vihollista neuloilla paljain varpaillaan, räjäytti massa tankkeja ja lauloi:
  - Sotilas on aina terve
  Ja valmiina saavutukseen!
  Sen jälkeen Natasha löi jälleen vihollisia tuhoten tankkien tornit.
  Zoya on erittäin nopea varastaja. Hän laukaisi kokonaisen tynnyrin natseja vastaan. Ja repi pari tuhatta yhdellä räjähdyksellä.
  Sitten hän huusi:
  - Älä lopeta, kantapäämme kimaltelevat!
  Ja tyttö on taisteluasuissa!
  Augustinus ei myöskään ole heikko taistelussa. Näin hän lyö natseja. Ihan kuin se olisi lyöty ketjuista.
  Ja pilkkomalla vastustajia hän laulaa:
  - Varo, että siitä tulee hyvä,
  Syksyllä tulee piirakkaa!
  Punatukkainen paholainen todella kyntäi taistelussa kuin laatikon jätkä.
  Mutta kuinka Svetlana taistelee. Ja natsit saavat sen häneltä.
  Ja jos hän lyö, hän lyö.
  Siitä lentää verisiä roiskeita.
  Svetlana huomautti ankarasti, kun metalliroiskeet lensivät hänen paljaista jaloistaan sulattaen tankkien kalloja ja torneja:
  - Kunnia Venäjälle, paljon kunniaa!
  Tankit ryntäävät eteenpäin...
  Divisioonat punaisissa paidoissa -
  Terveisiä Venäjän kansalle!
  Joten tytöt ottivat natseja vastaan. Joten ne leikataan ja murskataan. Ei sotureita, vaan todella panttereita, jotka ovat irtautuneet kahleistaan.
  Oleg on taistelussa ja hyökkää natseja vastaan. Hän lyö heitä armottomasti, leikkaa tankkien läpi ja huutaa:
  - Olemme kuin härät!
  Margarita, murskaamalla ruskean armeijan ja leikkaaen tankkien läpi, otti:
  - Olemme kuin härät!
  Natasha otti sen ja ulvoi, katkaisi ruskeat sotilaat panssarivaunuineen:
  - Et voi valehdella!
  Zoya repi natsit osiin ja vinkaisi:
  - Ei, ei käsin!
  Ja hän myös ottaa ja vapauttaa tähden paljain jaloin ja lopettaa monet fasistit.
  Natasha otti sen ja huusi:
  - TVmme on tulessa!
  Ja tappava nippu neuloja lentää hänen paljaalta jalaltaan.
  Zoya, joka myös tuhosi natseja ja heidän tankkejaan, vinkaisi:
  - Ystävyytemme on monoliittista!
  Ja taas se heitetään niin kovaa, että ympyrät hämärtyvät kaikkiin suuntiin. Tämä tyttö on puhdasta vastustajien tuhoa.
  Tyttö, paljain varpaineen, ottaa ja laukaisee kolme bumerangia. Ja tämä aiheutti vielä enemmän ruumiita.
  Sen jälkeen kaunotar julkaisee:
  - Emme anna armoa viholliselle! Tulee ruumis!
  Ja taas murhaaja lentää paljaalta kantapäältä.
  Augustine totesi myös melko loogisesti:
  - Ei vain yksi ruumis, vaan monta!
  Sen jälkeen tyttö otti sen ja käveli paljain jaloin veristen lätäköiden läpi. Ja hän tappoi paljon natseja.
  Ja kuinka se huutaa:
  - Murhien joukko!
  Ja sitten hän lyö Hitlerin kenraalia päällään. Hän murtaa kallonsa ja antaa hänelle:
  - Banzai! Sinä pääset taivaaseen!
  Svetlana on erittäin raivoissaan hyökkäyksessä, varsinkin tankkien kaataminen, vinkua:
  - Sinulle ei tule armoa!
  Ja tusina neulaa lentää hänen paljaista sormistaan. Kun hän tunkeutuu kaikkien läpi, koneet romahtavat. Ja soturi todella yrittää murskata ja tappaa.
  Oleg Rybachenko vinkuu:
  - Hieno vasara!
  Ja poika heittää myös paljaalla jalallaan niin siistin tähden hakaristin muodossa. Monimutkainen hybridi.
  Ja natsien massa romahti.
  Oleg karjui:
  - Banzai!
  Ja poika on jälleen villiin hyökkäykseen. Ei, hänessä vain kiehuu voima, ja tulivuoret jylisevät!
  Margarita liikkeellä. Hän repii kaikkien vatsat auki.
  Tyttö heittää jalkallaan ulos viisikymmentä neulaa kerralla. Ja paljon erilaisia vihollisia tapettiin, panssarivaunuja ja lentokoneita tyrmättiin.
  Margarita lauloi iloisesti:
  - Yksi kaksi! Suru ei ole ongelma!
  Sinun ei pitäisi koskaan lannistua!
  Pidä nenä ja häntä korkealla.
  Tiedä, että todellinen ystävä on aina kanssasi!
  Tämä on niin aggressiivinen yritys. Tyttö hakkaa ja huutaa:
  - Lohikäärmepresidentistä tulee ruumis!
  Natasha on vain eräänlainen terminaattori taistelussa. Ja hän karjui:
  - Banzai! Hanki se nopeasti!
  Ja kranaatti lensi hänen paljaalta jalaltaan. Ja se osuu natseihin kuin nauloihin. Ja se tuhoaa joukon mastodoneja ja siivekkäitä helvetin koneita.
  Mikä soturi! Kaikille sotureille - soturi!
  Zoya on myös hyökkäyksessä. Sellainen raivoisa narttu.
  Ja hän otti sen ja kurkisti:
  - Isämme on itse Valkoinen Jumala!
  Ja hän lyö natseja kolminkertaisella myllyllä!
  Ja Augustine karjui takaisin:
  - Ja minun Jumalani on musta!
  Itse asiassa punapää on petoksen ja ilkeyden ruumiillistuma. Vihollisille tietysti. Ja ystävilleen hän on rakas.
  Ja kuinka hän ottaa sen ja heittää sen paljain varpaillaan. Ja siellä oli paljon ruskean imperiumin sotureita, samoin kuin heidän tankkejaan ja lentokoneitaan.
  Punapää huusi:
  - Venäjä ja musta jumala ovat takanamme!
  Soturi, jolla on erittäin suuri taistelupotentiaali. Ei, on parempi olla puuttumatta johonkin näistä. Kuten panssarivaunujen tornit, fasististen lentokoneiden siivet revitään irti.
  Augustine sihisi:
  - Jauhamme kaikki petturit jauheeksi!
  Ja vilkuttaa kumppaneilleen. Kyllä, tämä tulinen tyttö ei todellakaan voi antaa rauhan. Paitsi kuoleman rauha!
  Svetlana murskasi vihollisiaan ja sanoi:
  - Tapamme sinut jonolla!
  Augustine vahvisti:
  - Tapamme kaikki!
  Ja hänen paljaista jaloistaan lentää taas täydellisen tuhon lahja! Ja niin monet tankit ja lentokoneet räjähtivät pieniksi lastuiksi kerralla.
  Oleg lauloi vastauksena:
  - Siitä tulee täydellinen banzai!
  Augustine repii natseja paljain käsin, pilkkoi niitä miekoilla ja heitti neuloja paljain varpaillaan tuhoten tankkeja ja lentokoneita kerralla, sanoi:
  - Lyhyesti! Lyhyesti!
  Natasha, joka tuhosi ruskeat soturit, huusi:
  - Lyhyesti sanottuna - banzai!
  Ja kaadetaan vastustajasi hurjalla raivolla.
  Oleg Rybachenko erotti vastustajansa ja sanoi:
  - Tämä gambit ei ole kiinalainen,
  Ja usko minua, debyytti on thaimaalainen!
  Ja taas pojan paljaista jaloista lensi terävä, metallia leikkaava kiekko. Hän leikkasi pois sekä tankkien tornit että lentokoneiden pyrstöt.
  Margarita, joka kaatoi ruskean valtakunnan sotureita ja panssarivaunuja, lauloi:
  - Ja kenet löydämme taistelusta?
  Ja kenet löydämme taistelusta...
  Emme vitsaile sen kanssa -
  Revimme sinut osiin!
  Revimme sinut osiin!
  He työskentelivät hyvin natsien kanssa silloin... Ja Neuvosto-Venäjä voitti ruskean imperiumin Ufan myrskyn aikana.
  Sota ei ollut vielä ohi, mutta Neuvostoliitolla oli jo mahdollisuus voittaa itse natsit. Joten kuuden piti jälleen keskeyttää super ja siisti tehtävänsä.
  
  NIDIA TAIVAASSA
  Ja täällä taivaalla saksalaiset lentäjät Albina ja Alvina taistelevat kuin terminaattorit.
  Tytöt ovat niin kovia ja murskaavat samuraita.
  Albina kääntyi pois. Ampui alas japanilaisen lentokoneen ja vinkaisi:
  - Kaikkein kauheimman hirviön suuruuden vuoksi!
  Ja hän painaa poljinta paljaalla kantapäällään.
  Alvina hyökkäsi aggressiivisesti vihollista vastaan, sirutti helmihampaitaan paljastaen:
  - Nietzschen ideoille!
  Ja paljain varpaillaan hän ohjaa myös lyijyvirran japanilaisiin armadoihin.
  Noitatytöt ovat erittäin viileitä ja aggressiivisia. He osaavat taivaalla kädellä nostaa kuun taivaalta ja tehdä kärpäsestä elefantin silmää räpäyttämättä.
  Erityisesti lyhyen väliintulon seurauksena he pystyivät muuttamaan perusteellisesti toisen maailmansodan kulkua. Kyllä, tämä on täsmälleen sama Midwayn taistelu.
  Täällä ihmiskunnan kohtalo ratkesi parissa tunnissa. Ja kahdella saksalaisella noidalla oli ratkaiseva vaikutus taistelujen kulkuun.
  He ampuivat alas joitakin amerikkalaisia pommikoneista ja estivät heitä upottamasta Nousevan auringon maan lentotukialuksia. Ja japanilaiset ottivat ja upottivat amerikkalaiset laivat itse.
  Tuloksena on voitto. Sitten Japani valloitti Havaijin saaret ja vahvisti asemaansa Tyynellämerellä. Ja sitten se avasi toisen rintaman Kaukoidässä.
  Tällä kertaa Neuvostoliitolla ei ollut tarpeeksi voimaa Stalingradin operaation toteuttamiseen. Ja seurauksena saksalaiset saivat kuitenkin jalansijan Volgalla. Ja sitten täydennettyään varantoja täydellisellä mobilisaatiolla ja vapauttamalla raskaat Tiger- ja Panther-panssarit toukokuussa 1943 he aloittivat hyökkäyksen Kaspianmerelle. Myös Türkiye osallistui sotaan. Hitlerin joukot katkaisivat ensin Kaukasuksen ja valloittivat sen sitten.
  Tämän seurauksena tilanne paheni huomattavasti. Saksalaiset pystyivät talvella '44 kukistamaan britit Afrikassa. Ja myös ottaa haltuunsa Lähi-idän. Ja keväällä neljäkymmentäneljä alkoi hyökkäys Volgaa ja syvää Moskovan ohitusta pitkin.
  Kyllä, Neuvostoliiton tilanteesta on tullut erittäin vaikea. Näissä olosuhteissa oli vain yksi toivo: että maihinnousuryhmä pelastaisi puna-armeijan.
  Mutta Oleg Rybachenko ei tappanut saksalaisia tällä kertaa. Ja hän inspiroi Hitleriä ajatuksella, että Neuvostoliiton kanssa pitäisi tehdä aselepo ja USA lyödä, kunnes siellä on luotu atomipommi.
  Saratovin vangitsemisen jälkeen Fuhrer suostui lopulta kolmen vuoden aselepoon. Armeijat pysyivät samoilla rajoilla. Stalin lupasi rajoittaa partisaanisodankäyntiä miehitetyillä alueilla. Tapahtui osittainen sotavankien vaihto. Se on täysin mahdotonta, koska Neuvostoliiton orjia oli liikaa. Lisäksi kauppa palautui osittain. Neuvostoliitto lupasi myös toimittaa tietyntyyppisiä metalleja ja leipää ilmaiseksi Kolmannelle valtakunnalle. Totta, pieninä määrinä, koska hän itse oli kerjäläinen.
  Ja Hitler vaihtoi Yhdysvaltoihin ja Britanniaan. Hänen joukkonsa siirtyivät syksyllä 44 kaakkoon ja valloittivat Intian.
  Ja talvella 44 ja 45 he valloittivat muun Afrikan.
  Kesällä 1945 seurasi maihinnousu Britanniaan. Täällä saksalaiset olivat jo perusteellisesti valmistautuneita, ja heidän suihkukoneensa valtasivat vihollisen. Krautista on tullut liian vahvoja. Vedenalaisten säiliöiden käyttö samanaikaisesti. Ja uudentyyppiset sukellusveneet, mukaan lukien yksipaikkaiset ja miniatyyrialukset, jotka ovat täysin syrjäytyneet brittiläisestä ja amerikkalaisesta laivastosta.
  Ja Iso-Britannia kaatui. Valtaistuimelle asetettiin nukkekuningas. Ja kaikki järjestyi Kolmannelle valtakunnalle. Sitten sota siirtyi Yhdysvaltoihin.
  Amerikan venyneen viestinnän ja taloudellisen voiman vuoksi taistelu kesti. Saksalaiset suorittivat ensin operaation Icarus, joka kukisti Yhdysvallat Islannissa. Ja valloittamalla tämän saaren, suojaten itseäsi ilmahyökkäykseltä.
  Sitten he alkoivat siirtyä pidemmälle Grönlantiin ja sitten pohjoisesta Kanadaan.
  Ja Argentiinasta, joka sitten liittyi Kolmanteen valtakuntaan Brasiliasta, ja Venezuelasta etelästä. Ennakkoa taisteltiin. Ja sitten Stalin halusi liittyä Yhdysvaltojen tappioon. Vastineeksi Alaskalle. Mikä on Venäjän laillinen alue.
  Hitler suostui. Ja vuoden 1947 lopussa Amerikka vangittiin.
  Rauha ei kuitenkaan kestänyt liian kauan. Stalinin kuoleman jälkeen maaliskuussa 1953 Hitler päätti lopettaa Neuvostoliiton. Ja aloitti uuden sodan. Käytettiin uusimpia pyramidipanssarivaunuja ja haavoittumattomia kiekkolentokoneita laseraseilla. Ja Japani oli siirtymässä itään. Neuvostoliitto kesti epätasaisista voimista ja vihollisen teknisestä paremmuudesta huolimatta melkein vuoden, mutta enemmän neuvostokansan tilan ja sankaruuden vuoksi.
  Hitler pysähtyi jälleen, mutta 20. huhtikuuta 1957 hän hyökkäsi silti Japaniin. Kuten sanotaan, kaksi lintua ei voi elää yhdessä luolassa. Joku on jätettävä rauhaan.
  Sota Japanin kanssa kesti puolitoista vuotta ja päättyi sen vangitsemiseen.
  Ja 20. huhtikuuta 1959, Hitlerin 70-vuotissyntymäpäivänä, pidettiin maailmanlaajuinen kansanäänestys, joka perusti monarkian Kolmanteen valtakuntaan. Ja Fuhreria voisi nyt seurata yksi hänen monista pojistaan, jotka on saatu keinosiemennyksellä.
  Siten kolmannen valtakunnan kauhea valtakunta syntyi kaikkialle maailmaan.
  Ilmeisesti tällä universumilla oli jo omat suunnitelmansa ihmiskunnan kohtalolle. Mutta Hitler kuoli silti vuonna 1963, myös maaliskuussa, kuten Stalin. Mutta hän osoittautui onnekkaammaksi kuin hänen kollegansa. Hänen poikansa nousi valtaistuimelle, ja kolmas valtakunta alkoi jo lentää muille aurinkokunnan planeetoille.
  Näin valtakunta syntyi... Mustilla ja keltaisilla oli vähemmän oikeuksia kuin valkoisilla, ja heidän syntyvänsä hallittiin, mutta vähitellen suunnitelman mukaan kehittynyt imperiumi alkoi kukoistaa. Tieteen kehitys ja edistys ovat johtaneet vaurauteen.
  Ja vuonna 2020 ihmiskunnan historian ensimmäinen lento alkoi Sirius-tähdelle, jossa löydettiin planeettoja, jotka olivat ehdollisesti sopivia ihmiselämälle.
  
  ALICE SELEZNEVAN UUDET SEIKKAUKSET
  Alisa Selezneva ajoi ilmapyörällä. Autoa ohjattiin autopilotilla, mutta sille voidaan antaa suullisia komentoja. Kokoontaittuva mukava tuoli, jossa voit istua makuuasennossa. Alice pelasi avaruusstrategiaa Pashkan kanssa iPhonen hologrammin kautta.
  Pashka laukaisi raskaita suuria taistelulaivoja eteenpäin toivoen voivansa peittää pienemmät alukset. Alice yritti muodostaa puolikuun joukoistaan ja kylkeä Pashkan tähtialuksia. Iskuja vaihdettiin, tähtialuksia halkaistiin ja kidutettiin. Ja uusia aluksia rakennettiin valvotuille planeetoille. Isommat ovat tietysti hitaampia ja vaativat enemmän resursseja ja ihmistaistelijoita, kun taas pienemmät ovat nopeampia ja halvempia. Ihmisiä tuotettiin myös inkubaattoreissa ja ne olivat kuin klooniarmeija, joka kasvoi nopeasti. Ja kaivoksissa työskenteli robotit, joita olisi myös pitänyt tuottaa. Lisäksi lisää tutkimusta akatemioissa: sotilas-, talous-, rakennus- ja rahapajat.
  Alice neuvotteli osittain taloudellisen neuvonantajan ja osittain sotilaallisen neuvonantajan kanssa. Ja hän teki päätökset itse. Pashka yritti työskennellä enemmän yksin ja menetti etunsa.
  Tähtialukset törmäsivät toisinaan voimakenttien kanssa ja naristivat jännityksestä; hologrammissa kaikki oli selvästi näkyvissä.
  Yhtäkkiä Alice häiritsi Arkashan ilmestymistä. Noin 12-vuotias poika, joka ilmestyi hologrammiin, huusi:
  - Hei Aliska! Tiedät mitä olemme suunnitelleet!
  Alice tuhahti halveksivasti ja vastasi:
  - Mikä muu voisi olla hämmästyttävämpää kuin tietokonepelit?
  Arkasha sanoi luottavaisesti:
  - Tutkijamme ovat löytäneet suljetut aikasilmukat, jotka eivät johda mihinkään, ja tämä tarkoittaa, että heidän menneisyytensä ei ole ollenkaan meidän menneisyytemme!
  Alice oli yllättynyt:
  - Miltä tuntuu?
  Arkasha selitti hymyillen:
  - Tämä tarkoittaa, että voit matkustaa niissä ja kokea seikkailuja ilman pelkoa, että menneisyyteen puuttuminen muuttaa nykyisyyttämme. Eli mikään väliintulomme ei vaikuta maailmaamme millään tavalla!
  Pashka arvasi ensimmäisenä:
  - Tämä tarkoittaa, että jos matkustamme menneisyyteen ja muutamme siellä jotain, niin tämä ei vaikuta mitenkään maailmaamme!
  Arkasha nyökkäsi, hänen punaiset hiuksensa vapisi:
  - Niin kuin se on!
  Pashka ehdotti aggressiivisesti:
  - Otetaan siis räjähteet ja lyötään fasisteja.
  Arkasha kohautti olkiaan ja huomautti:
  - Tämä on mielenkiintoinen ajatus. Mutta lasten ei pitäisi viedä aseita menneisyyteen, etenkään sotilaallisiin.
  Pashka vastasi viekkaasti:
  - Täysin väärän tekeminen on makeampaa kuin jäätelö! Setäni on Space Marine ja hänen kassakaapissaan voit tarttua äärimmäisen tappaviin aseihin!
  Arkasha levitti kätensä hämmentyneenä ja huomautti:
  - Mutta en haluaisi tappaa ihmisiä. Jopa saksalaiset.
  Pashka murisi:
  - Fasistit ovat sallittuja!
  Alice pudisti päätään kielteisesti ja ehdotti:
  - Ei, vastustan elävien ihmisten tappamista! Ehkä parempi kuin hyvässä elokuvassa, pelastetaan joku menneisyydestä.
  Pasha ehdotti heti:
  - Tämä on idea! Mitä jos Jeanne Arc vapautetaan?
  Alice nyökkäsi hyväksyvästi:
  - Se olisi oikein!
  Arkasha lauloi innostuneesti:
  - Kuka uskoi, että Zhanna poltettiin, ei, hän piiloutui jonkin aikaa!
  Ja madaltaen ääntään poika lisäsi:
  - Seuraa minua! Olen Ajan instituutissa!
  Alice huusi:
  - Marssi Arkashalle!
  Koneesta kuului vinkua, joka ei teeskenteli ymmärtävänsä:
  - Ketä miljardista Arkasta meidän pitäisi seurata?
  Tyttö sanoi päättäväisesti:
  - Se jonka kanssa juuri puhuin! Instituutin aikoihin Karl Marx Streetillä.
  Ja tekoälyohjelmalla varustettu gravitaatiopyörä liikkui, leijuen talojen välillä. Moskova teki tulevaisuudessa lähtemättömän vaikutuksen. Majesteettisia rakenteita, kilometrien mittaisia suihkulähteitä nousuun, monia monivärisiä kolossaalikokoisia ja vaihtelevia muotoja. Monet rakennuksista kasvatettiin yksinkertaisesti jakamalla erityisiä bakteereja, jotka erottuivat sekä kovuudesta että elastisuudesta.
  Alice kysyi Pashkalta, joka myös lensi kohti Arkashaa, ja hänen vaaleat hiuksensa muistuttivat ylikypsää voikukkaa.
  - No, mitä ajattelet, sankarini?
  Pashka murisi:
  - Mikä seikkailu siitä tulee! Se on kuin olisi kuninkaallisessa hovissa!
  Alice sirkutti hampaansa paljastaen:
  - Näen, että asiat järjestyvät meille! Kaikki tulee olemaan kirjaimellisesti huippuluokkaa!
  Tyttö ryntäsi Perunin temppelin ohi. Kaunis, valtava kullattu ja rubiininen rakennus, täynnä loistoa ja rauhallista voimaa. Hänen edessään on itse Perun, käsissään sammumaton soihtu kilometrin mittaisella tulivirralla. Lapset juoksevat ympäriinsä, käyttävät yksittäisiä siipiä ja näyttävät paljon tontuilta.
  Tyttö lauloi nauraen:
  - Kesäaurinko paistaa korkealta, korkealta... Kesä on kaukana koulusta! Kaukana!
  Ja tulevaisuudessa taivaalla on peilejä, eikä yötä ja ikuista kesää ole juurikaan. Siksi lasten lomat kestävät paljon pidempään kuin koulupäivät. Onnellinen maailma. Ja lapset haluavat vain pitää hauskaa.
  Pashka jopa lauloi, täynnä innostusta:
  - Voitko kuvitella tilanteen?
  Kaikki, mikä tulee toteen, tiedetään meille etukäteen...
  Ja miksi sitten epäilyksiä ja huolia!
  Kaikki maailmassa on aikataulutettua!
  Alice huusi innostuneena:
  - Ja me haastamme myrskyt! Miksi ja miksi? Kenenkään on mahdotonta elää maailmassa ilman yllätyksiä!
  Arkasha, joka kommunikoi hologrammin kautta, otti myös:
  - Onnea tai huonoa onnea! Kuin keinu ylös ja alas! Vain näin, ei muuten, vain näin, ei muuten, Eläköön yllätys!
  Yllätys! Yllätys! Eläköön yllätys!
  Tässä on ajan instituutti. Häntä vartioivat useat taistelurobotit. Mutta he tuntevat Alisan ja Pashkan. He ovat matkustaneet jo monta kertaa. Mukaan lukien upeina aikoina. Tämä on myös yksi ajan avoimista haaroista. Se on kuin fantasiaa.
  Mutta todellisessa menneisyydessä vieraileminen on vielä mielenkiintoisempaa. Alicella on muuten kosmisia palkintoja laillisen keisarinnan pelastamisesta ja anastajan Kultahiiren kukistamisesta. Hän neutraloi toisen tyranni, joka halusi kaapata vallan maapallolla ja ehkä galaksissa. Hän neutraloi avaruusmerirosvot, auttoi kolmea kapteenia ja teki yleensä paljon asioita. Mukaan lukien kokonaisen robottirykmentin neutralointi.
  Ja tietysti Alice ja hänen ystävänsä pääsevät ilman ongelmia suljempaan instituuttiin. Joka on vartioitu, jotta kärpänen ei pääse ohi. Entä kärpänen? Jopa fotoni!
  Alisa ja Pashka ohittavat kentän. Tavallisia lapsia, ei liian isoja, melko keskipituisia 12-vuotiaille - ei ollenkaan kiihtyneitä. Vaaleat päät, Pasha on luultavasti luonnollinen blondi, Alisa on vaaleatukkainen. Joskus hän tietysti meikkaa. Hänen hiustyylinsä kimaltelee toisinaan kaikilla sateenkaaren väreillä. Mutta nyt hän on luonnollisessa valossaan.
  Alice sirkutti:
  - Meidän on mentävä rinnakkaisten - umpikujamaailmojen sektorille!
  Kultasiivisillä siivillä kimalteleva robottityttö vastasi:
  - Rakas Alisochka, olemme aina iloisia nähdessämme sinut! Pyydän vain olemaan varovainen. Monet lapset ovat innokkaita matkustamaan todelliseen menneisyyteen, mutta siellä on täysin mahdollista kuolla, samalla kun Hypernetin virtuaalitodellisuudessa voit toistaa mitä tahansa maisemaa ja milloin tahansa, eivätkä aivosi ja kehosi huomaa eron ollenkaan. Ja virtuaalisessa roolipelissä he eivät kuole tai vammaudu!
  Alice halusi sanoa, mutta Pashka löi häntä siihen:
  - Emme tarvitse illuusiota saavutuksesta! Haluamme tehdä todellisia saavutuksia!
  Robottityttö vaihtoi valonsa sinertävämmäksi ja vastasi:
  - Hyvä on! Olemme tunteneet tiimisi jo pitkään! Riskeeraamalla pääsi pysyt aina hengissä ja voitat! Fortune tai ehkä hyperfortune rakastaa sinua, ja on toivoa, että selviät aina vahingoittumattomana!
  Pasha vastasi hymyillen:
  - Joka ei ota riskejä, ei juo samppanjaa!
  Alice huomautti loogisesti:
  - Mutta tälle sanonnalle on jatkoa. Ne, jotka ottavat riskejä yli rajojen, ovat tyytyväisiä chifiriin makuullaan!
  Pasha naurahti ja huomautti:
  - Tämä on vanhentunut sanonta! Ihmisiä ei lähetetä vankilaan. Jos he tekevät vakavia rikoksia, he käyvät kuntoutus- ja uudelleenkoulutusohjelman läpi!
  Alice vinkaisi ja huomautti:
  - Haluatko, että Pashka lähetetään pakkotyöleirille?
  Poika mutisi päättäväisesti:
  - Haluaisin ennen kaikkea päästä oikeaan sotaan! Harmi, ettei se ollut mahdollista aikaisemmin!
  Itse asiassa on ehdottomasti kiellettyä puuttua menneisyyteen, koska se voi muuttaa tulevaisuutta ei parempaan suuntaan. Esimerkiksi vaikka kuinka paljon haluat vaikka toistaa Venäjän ja Japanin sotaa tai voittaa saksalaiset vuonna 41, tulevaisuus muuttuu heti. Eikä se ole fakta, että kommunismin ja kauniin ikuisen kesän sijaan maapallolle tulee ydintalven toivoton pimeys väliintulon takia, vaikka hyvällä tarkoituksella.
  Mutta umpikujassa olevan, itsenäisen menneisyyden maailmoissa voit tehdä mitä haluat.
  Punatukkainen, älykäs poika, Arkasha, tapasi kaverit. Kuten kävi ilmi, poika otti mukaansa henkilökohtaiset suojakentät tulitikkurasian kokoisiin laitteisiin. Ja Pashkalla oli taistelulasereita termokvarkkiakuilla. Lisäksi tämä on uusin kehitys, joka voidaan ladata tavallisella vedellä. Ja se toistaa lämpöydinfuusion, joka muuttuu termokvarkkifuusioksi.
  Lapset aseistettuina ja suojeltuina kulkivat härkätaisteluissa, joissa liike kiihtyi moninkertaisesti. Sitten he muuttivat ohjaamoon ja alkoivat katsoa tietoa umpikujamaailmoista.
  Yhdessä niistä Pasha huomasi, että paha asia tapahtui. Eikä vain yhdellä tavalla.
  Hitler otti silti riskin laskeutua Britanniaan syyskuussa 1940. Laskeutumisen aikana käytettiin kauppalaivastoa, jopa raitiovaunuja oli kytkettynä. Hän siirsi kaikki ilmailutehtaat kolmivuoroiseen toimintatilaan, ja sen seurauksena Krauts onnistui saamaan ilmavallan. Lyhyesti sanottuna Britannia kaatui kahdessa viikossa. Lontooseen asetettiin nukkekuningas ja muodostettiin Saksa-mielinen hallitus.
  Sitten saksalaiset valloittivat Gibraltarin melkein ilman taistelua ja siirsivät armeijansa halki Afrikan.
  Suurin osa Englannin armeijasta ja laivastosta tunnusti uuden kuninkaan ja Saksa-mielisen hallituksen. Saksalaiset haravoivat siirtokuntia Afrikassa ja Aasiassa. Mutta toistaiseksi he eivät ole menneet Neuvostoliittoon. Amerikka oli edelleen takana. Ja sitten joulukuussa 1941 Japani hyökkäsi Amerikkaa vastaan. Ja Kolmas valtakunta julisti sodan 11. joulukuuta ja alkoi painostaa Yhdysvaltoja. Aluksi amerikkalaiset kärsivät tappion tappion jälkeen Japanilta. Sitten saksalainen sukellusvenelaivasto alkoi saada heitä vastaan.
  Lentotukialuksia rakennettiin, uudentyyppisiä aseita luotiin.
  Koska Yhdysvallat oli syrjäisessä valtameressä, saksalaiset eivät voineet välittömästi aloittaa vihollisuuksia siellä. Joten kun taistelu oli käynnissä merellä ja laivoja rakennettiin. Fritz kehitti myös tankkirakennuksen. Uusimmat ajoneuvot: "Lion", "Tiger", "Panther", "Mouse" otettiin käyttöön.
  Tärkeintä on tietysti suihkulentotoiminnan kehittäminen, johon Krautit panevat tiettyjä toiveita.
  Alice, katsoessaan tätä historian kulkua, huomautti:
  - He eivät voi saada Yhdysvaltoja niin helposti!
  Pashka totesi loogisesti:
  - Tiedän sen itsekin. Mutta entä jos he silti kääntyvät Neuvostoliittoon?
  Arkasha punatukkainen poika ehdotti:
  - Ehkä voimme provosoida saksalaiset...
  Alice paljasti hampaansa:
  - Mihin haluat provosoida heidät? Ja toistaiseksi hyvin...
  Pashka naurahti ja huomautti:
  - Sanotaan, että älä herätä myrskyä, kun se on hiljaa... Mutta toisaalta, vältä ukkosmyrsky ennen tulipaloa, vältä ongelmia ennen kuin se iskee!
  Arkasha tarjosi oman versionsa:
  - Liu'uta Hitlerille tiedot, että Yhdysvallat valmistaa atomipommin, ja sitä hän on. Ja anna hänen kiirehtiä valtameren yli!
  Alice kuiskasi iloisesti:
  - Tämä on loistava idea! Hyökkäämme Hitlerin toimistoon!
  Pashka karjui riimeissään;
  Uskon, että koko maailma herää,
  Fasismille tulee loppu...
  Ja aurinko paistaa -
  Kommunismia valaiseva polku!
  Arkasha huomautti:
  - No, kaverit lensivät kuin fotoni aurinkoon!
  Ja lapset juoksivat aikakoneeseen. He ovat vakavasti aseistettuja - puhaltimet, yksittäiset voimakentät. He voivat taistella koko armeijaa vastaan.
  Pashka painoi aikamatkapainikkeita, karjui:
  Emme ole säälittäviä hyönteisiä
  Super Ninja Kilpikonnat...
  Alice nosti sen ja painoi myös painikkeita sormillaan:
  - Käytämme panssareita kuin paitoja, piilotettuja kykyjä!
  Ja kaverit pyörivät ajallisessa ja tilallisessa pyörteessä. Oli kuin he olisivat jääneet hetkeksi kiinni Krakatoa-tulivuoren purkaukseen. Ja sitten heidät siirrettiin toiseen paikkaan, heitettiin peltoon...
  Taivaalta kuului surinaa, lähellä oli lentokenttä ja autoja nousi.
  Pashka katsoi kronometriä ja vihelsi:
  - Siitä on jo neljäkymmentäkuusi vuotta!
  Arkasha naurahti sarkastisesti ja huomautti:
  - Ja veikkaamme, että se ei ole 1946?
  Pashka murisi aggressiivisesti ja leimaa kiiltonahkaisten saappaidensa pohjat:
  - Tämä on ehdottomasti neljäkymmentäkuusi!
  Arkasha vastusti rauhallisella äänellä:
  - Anna minulle kymmenen napsautusta, että tämä ei ole neljäkymmentäkuusi!
  Tässä Alice puuttui keskusteluun:
  - Aivan oikein, tämä ei ole vuosi neljäkymmentäkuusi, vaan tuhatyhdeksänsataaneljäkymmentäkuusi!
  Pojat nauroivat. Ja Pashka, turhautuneena, potkaisi sientä:
  - Vittu pulsar on nenässäni! Unohdin sellaisen triviaalin vitsin!
  Alice huomautti hymyillen:
  - Näin tapahtuu joskus, kun matkustat ajassa. Päivämäärät eivät täsmää. Joten mitä täällä tapahtui, tapahtui!
  Arkasha tyytymättömällä katseella huomautti:
  - Kyllä, epäilin, että voimme muuttaa sinne, missä meidän ei tarvitse. Mutta minulla on hyperplasminen tietokone. Sen kautta voimme oppia paljon, mukaan lukien aallon ja uutisten kuuntelemisen!
  Poika teki eleen ja kuunteli radiota kokonaan.
  Kuten kävi ilmi, natsit hyökkäsivät lopulta Yhdysvaltoihin. He käyttivät lisääntynyttä kuljetus- ja sotilaslaivastoa. Ja he voittivat amerikkalaiset yhdessä japanilaisten kanssa.
  Latinalaisen Amerikan maat tukivat kolmatta valtakuntaa ja Japania, ja heidän puoleltaan natsit aloittivat hyökkäyksen etelästä Yhdysvaltoihin. Ja Islannin kautta, joka vangittiin operaation Icarus aikana, saksalaiset ja ulkomaiset divisioonat saapuivat Grönlantiin ja sitten Kanadaan. Yhdysvaltoihin kohdistuva puristus on alkanut.
  Fritz hankki erittäin hyvän panssarivaunun, Panther-2:n. Paino 47 tonnia, 900 hevosvoiman moottori, 120 mm:n etupanssari rinteissä, 150 mm:n torni ja 88 mm:n 71 EL-tykki, joka lävistää amerikkalaisia ajoneuvoja kaukaa. Panther 2:n haittapuoli oli sen 60 mm:n sivupanssari, vaikkakin kulmassa. Mutta tämän kompensoi auton alempi siluetti ja erinomainen liikkuvuus.
  "Panthers" 2 tuhosi amerikkalaiset, samoin kuin edistyneemmät "Tigers" 2 ja sitten "Tigers" 3.
  Amerikka antautui useiden iskujen seurauksena. Ja siitä tuli Kolmannen valtakunnan ja Japanin siirtomaa.
  Mutta Hitlerille kaikki ei aina riitä ja hän valmistautuu hyökkäämään Neuvostoliittoon.
  Hyökkäykseen on valmiina tehokkaat E-sarjan panssarivaunut, rakettitykistö ja pienaseille lähes haavoittumattomat kiekkokoneet ja jopa maanalaiset itseliikkuvat tykit.
  Kolossaali valta kohdistui Neuvostoliittoon ja uhkasi murskata kaiken ja polttaa sen maan tasalle. Hitler tietysti sulatteli Amerikkaa ja valmistautui kampanjaan. Neuvostoliitossakaan he eivät istuneet toimettomana. Jo elokuussa 1941 KV-3 ilmestyi massatuotantoon. Ja lokakuussa 1941 KV-5 aloitettiin myös tuotantoon. Uudet tankit eivät tietenkään olleet ihanteellisia, mutta pitkäpiippuisilla 107 mm:n aseilla ne pystyivät taistelemaan ja tunkeutumaan tiikereitä ja panttereja vastaan. Vuonna 1942 ilmestyi myös KV-4, raskaimmassa 108 tonnin muunnelmassa. Stalin rakasti voimakkaita tankkeja. Siksi KV-6 painoi kaksisataa tonnia. Ja he asensivat siihen 203 mm tykin.
  Raskaat KV-tankit menivät kuitenkin rikki liian usein ja jäivät jumiin maastossa. Tämän seurauksena kaksisataaviisikymmentä tonnia painavaa KV-7:ää ei kuljetettu rautateitse. He yrittivät tehdä muita KV-perheen tankkeja kevyempiä, mutta ne eivät silti olleet kovin hyviä.
  Vuonna 1945 he yrittivät tehdä IS-1:n ja IS-2:n. Viimeinen panssarivaunu oli varustettu 122 mm:n tykillä. Ja keväällä 1946 IS-3 ilmestyi myös sarjaan. Uusi tankki tehtiin raskaammaksi. Yleisesti ottaen IP-sarja painoi täällä enemmän kuin todellisessa historiassa. Ja he asensivat 130 mm:n tykin IS-3:een, mikä teki tankista tehokkaamman.
  Neuvostoliitto oli kolmatta valtakuntaa huonompi jalkaväen määrässä ja joukkojen yleisessä liikkuvuudessa, mutta tankeissa se oli suunnilleen yhtä suuri. Mutta ilmailussa Krautit ovat vahvempia sekä lukumäärältään että laadultaan - suihkuteho. Vaikka säiliöt ovat suunnilleen samanlaisia, useimmat Neuvostoliiton ajoneuvot eivät ole kovin korkealaatuisia. T-34-76:sta tuli suosituin tankki. Ilman taistelua Neuvostoliiton viimeisinä vuosina, vasta vuonna 1945 alettiin valmistaa hieman tehokkaampaa T-34-85:tä, joka myös antoi periksi jopa Panther-2:lle tai 3:lle, ja vielä enemmän ei pystynyt taistelemaan enemmän. tehokas ja moderni E-50.
  Joten hyökkäys Neuvostoliittoa vastaan on suunniteltu 22. kesäkuuta 1946. Fasistit ovat vahvoja ja heillä on paljon työvoimaa. Mutta on myös Japani.
  Samurait valmistivat suurina määrinä suunnilleen T-34:ään verrattavaa tankkia, ja heillä on monia tällaisia ajoneuvoja. Raskaita mastodoneja ei valmisteta paljon, mutta ne kopioidaan saksalaisista.
  Pääasia on, että Japanissa on paljon jalkaväkeä, myös kiinalaisia. Ja jos jotain tapahtuu, he voivat heittää ruumiita sinua kohti.
  Japanilainen ilmailu on myös vahvaa, ja siellä on suihkukoneita. Ja merellä samurailla on ylivoimainen etu.
  Tämän kuultuaan Arkasha vihelsi ja kurkkuili:
  - Täysi tukos!
  Pashka murahti jaloistaan:
  Olemme löytäneet planeetat kansoina,
  Avaruuteen on tie tuntemattomiin maailmoihin,
  Sankariteot lauletaan -
  Pyyhi kuoleman arpi ikuisesti!
  Alice teki varsin loogisen johtopäätöksen:
  - Meidän täytyy auttaa Neuvostoliittoa! Ja kiireellisesti, muuten kymmenet miljoonat Neuvostoliiton ihmiset kuolevat!
  Pashka ehdotti aggressiivisesti:
  - Otetaan kuva Hitleristä!
  Arkasha korjasi:
  - Ei, on parempi kidnapata meidät ja pakottaa meidät luopumaan sodasta Neuvostoliittoa vastaan!
  . LUKU nro 2
  Alice nyökkäsi vaaleanruskeaa päätään hyväksyvästi:
  - Tämä on ehkä parasta mitä voit keksiä! Kidnappa Hitler ja pelasta Neuvostoliitto!
  Pashka päätti heti:
  - Mennään heti! Lopeta pään raapiminen, lopeta pullojen imeminen!
  Itse asiassa kahdella pojalla ja tytöllä on henkilökohtaiset puolustusvoimakentät ja taisteluräjähdyskoneet. Joten mihin he tarvitsevat tätä Fuhreria?
  Arkasha lauloi:
  - Kuulet sotilaita, näet sotilaita -
  Ihmiset pelkäävät räjähdyksiä...
  Tuhannet silmät katsovat taivaalle,
  Ja he toistavat sitä väsymättä!
  Alice liittyi innostuneesti;
  Olkoon aina auringonpaistetta
  Olkoon aina taivas!
  Olkoon äiti aina
  Olkoon se aina minä!
  Pashka laittoi sähköisen kortin päälle. Hologrammissa välähti Berliinin projektio. Kaupunki kasvoi nopeasti. Monet orjat rakensivat rakenteita. Erityisesti uutta keisarin kansliaa rakennettiin kiihtyvällä tahdilla.
  Arkkitehtien mukaan se oli ihmiskunnan historian suurin palatsi, kaksitoista kerrosta korkea ja kaksi kilometriä kaksi kilometriä.
  Suurenmoinen rakentaminen oli täydessä vauhdissa. Ei vain orjat työskennellyt, vaan myös paljon laitteita, mukaan lukien nykyaikaisimmat ja tehokkaimmat. Kolmas valtakunta on vahvistunut.
  Täällä voit nähdä viisisataa tonnia painavan Mouse-3-tankin. Se on tietysti liian painava taistelukäyttöön, eikä sitä voi kuljettaa, mutta se roikkuu lähellä Berliiniä. Ja kuvittele tuhannen millimetrin panssari, jonka voi läpäistä vain erittäin suuri pommi.
  Pashka huomautti ilkeästi hymyillen:
  - Blasterimme leikkaavat tämän hirviön sekunnissa! Heillä on kahdeksan atomipommin taisteluvoimaa, jotka pudotettiin Hiroshimaan yhdessä minuutissa. Ja kaikki tämä neliömillimetrin kokoisessa ohuessa palkissa!
  Alice selvensi:
  - No, tämä on maksimitaistelutilassa! Ja tässä tilassa puhaltimet kuluvat liikaa. Parempi pienemmällä intensiteetillä, ja lataamalla vedellä voit tuhota miljoonien armeijan.
  Arkasha vihelsi:
  - Vau! Yksinkertaisesti hienoa!
  Pashka käynnisti gravitaatiosuuntamittarin ja totesi luottavaisesti:
  - Nyt yritämme selvittää Hitlerin. Ääni- ja radiosignaaleilla!
  Alice kikatti ja totesi pyöritellen blasteria käsissään:
  - Hitlerillä on persiljaa ja sipulia!
  Hologrammi kauniista tytöstä, jolla oli hopeiset siivet, lensi ulos aseesta ja siristi:
  - Haluaisitko iltasatua, nuori nainen?
  Alice nauroi ja vastasi:
  - Ei! Tässä on paketteja jäätelöä, en kieltäytyisi!
  Hologrammityttö vastasi surullisesti:
  - Valitettavasti en osaa syntetisoida jäätelöä!
  Alice sanoi omituisesti:
  - Tiedät vain kuinka tappaa! Ei ole hyvä olla noin yksipuolinen!
  Tyttö huomautti loukkaantuneena:
  - Älä tapa, vaan suojele ihmisiä vaaroilta ja auta heitä pois ongelmista! Olet vielä liian nuori tyttö etkä ymmärrä paljon!
  Alice vastasi vihaisesti:
  "Nyt on aika, jolloin meidän on autettava ihmiskunta pois vaikeuksista." Tai ainakin merkittävä osa siitä!
  Hologrammi nyökkäsi ja vahvisti:
  - Olemme aina valmiita auttamaan ihmiskuntaa! Ja tarvittaessa autamme!
  Pashka sanoi tiukasti:
  - Annoin juuri tiedot Hitleristä hakukoneeseen. Tässä tietokone on hyperplasminen valtavalla nopeudella. Pian saamme tietää missä tämä roisto piileskelee!
  Alice sirkutti iloisesti:
  - Salakavala konna suunnittelee,
  Mutta jalo sankari on vahvempi...
  Ja konna voitetaan taistelussa,
  Ja hyvä, kuten aina, voittaa!
  Pashka alkoi tehdä laskelmia; ohjelma itse etsi Fuhreria analysoiden radiosignaaleja.
  Arkasha sihisi vihaisesti:
  - Et mene minnekään! Hitler on kuin täi!
  Pasha sanoi voitokkaalla katseella nostaen sormensa ylös:
  - Valmiina kaverit!
  Alice vinkaisi ja huomautti:
  - Siellä hän on... Itä-Preussissa, suden luolassa!
  Pashka mutisi tyytymättömästi:
  - Perkele! Kuinka kauan sinne pitää mennä!
  Arkasha totesi luottavaisesti:
  - Yksittäiset antigravitaatiokoneemme tekevät sen puolessa tunnissa! Ja se olisi mahdollista nopeammin, jos käyttäisimme planeettojen välisiä vöitä!
  Pashka murisi ja löi itseään otsaan:
  - He eivät odottaneet sitä!
  Alice huomautti loogisesti:
  - Koko ideamme on täydellinen seikkailu!
  Pasha löi päättäväisesti polveaan nyrkillä:
  - Meidän on autettava Neuvostoliittoa! Lennetään!
  Ja lasten kolmikko, joka peitti itsensä naamiointikentällä, alkoi kohota Saksan yli.
  Koska kolmannen valtakunnan alue ei käytännössä kärsinyt pommituksista, se näytti melko rikkaalta ja hyvin hoidetulta. Orjapojat lakaisivat kadut, orjatytöt pesi ne rievuilla. Esimerkillinen järjestys hallitsi kaikkialla. Kaduilla on paljon autoja, arvostetuimpia ja päinvastoin yksinkertaisia merkkejä. Suurin osa kuuluisasta dieselmoottorista on Volkswagen, mutta on muitakin autoja. Erityisesti Mercedes, BMW, Renault, Pickup, Ford, Cadillac ja muut. Saksa on jo miehittänyt lähes koko maailman. Ja vielä yksi erikoisleima: "Adolf Hitler". Tämä on arvostetuin auto, ja se erottui pisaran muotoisesta muodosta, kaasuturbiinimoottoreista ja valtavasta nopeudesta. Luonnollisesti tämä on eliittiä varten.
  Ja tavalliset työntekijät ajoivat Volkswageneja. Monet saksalaiset itse omistivat orjia. Ja työvoimaa myytiin huutokaupoissa. Tämä tarkoittaa monia mustia, arabeja, hinduja ja muita. Mutta on myös valkoisia orjia.
  Valtakunta näytti vauraalta, mutta jossain krematorioiden uunit savusivat. Juutalaiset kuitenkin tuhottiin hitaasti. Tutkijoita ja korkeasti koulutettuja jopa palkattiin työskentelemään sharashkan parissa. Miehitetyillä alueilla ei juuri käyty sissisotaa.
  Kolmannen valtakunnan arvovalta ja valta ovat liian suuria, ja miehittäjien politiikka on melko joustavaa. Paikalliset voimat ovat mukana. Kolmas valtakunta on eräänlainen liittovaltio, joka perustuu alisteisilta alueilta tulevaan henkilöstöön. Imperiumi rakennetaan sekä porkkanalla että kepillä!
  Lennon aikana Pashka käynnisti tietokoneen ja näytti kuvan Suden luotasta. Bunkkeri näytti oikealta palatsilta.
  Hän oli järkyttynyt ja kasvoi eri suuntiin. Yksi Hitlerin päämajasta sijaitsi täällä.
  Kesäkuu, alkukesä ja melko kuuma. Ja marmorivankityrmässä on siistiä. Mutta talvella Hitler oleskelee yleensä Kyproksella tai jopa Aleksandriassa, jonne hänen uusi asuinpaikkansa rakennettiin. Ja niitä on jo useita Afrikassa, ja niitä on myös muualla.
  Mutta kesällä riivattu füürer pitää parempana Itä-Preussia ja Susien luota.
  On selvää, että Fuhrer keskustelee jostain eläintarhansa kanssa. Pashka laittoi käännöksen päälle ja suurensi kuvaa.
  Adolf Hitler on lyhyt, mutta erittäin aktiivinen mies, jolla on pienet viikset. Puhuessaan hän ei seiso paikallaan, vaan elehtii ja juoksee koko ajan.
  Nyt hän pitää puhetta, heiluttaen tassujaan;
  - Valloitimme maailman lähes kokonaan yhdessä japanilaisten kanssa. Vain bolsheviktinen Venäjä on jäljellä! Ja se pitäisi epäilemättä rikkoa, murskata ja riisua aseista! Bolshevismi on uhka koko ihmiskunnalle. Tämä on täydellinen ja mahdollinen vaara imperiumillemme! Meidän täytyy murskata kommunistit! Meillä on nyt maailman paras tekniikka. Ja kymmeniä miljoonia jalkaväkisotilaita eri maista. Suihkulentotoiminnallamme ei ole vertaa. Meidän täytyy vain murtaa vihollinen. Mitä kenraalini sanovat?
  Panssarijoukkojen päästrategi Guderian totesi luottavaisesti:
  - Pääpankkimme E-50 on varmasti vahvempi kuin Neuvostoliiton päätankki T-34. Tiedustelutietojen mukaan vihollisella on käytössä yli satatuhatta tankkia. Suurin osa niistä on kuitenkin vanhentuneita, kuluneita tai kevyitä ajoneuvoja. E-50 pystyy tunkeutumaan T-34-85:een edestäpäin viiden kilometrin päästä. Mutta uusin modifikaatio hirviömme neuvostoautosta ei osu siihen edes sivuun ampuessaan pisteen. U-luokan E-50 panssarivaunussa on 170 millimetriä etupanssaria ja 250 millimetriä etupanssaria, eikä kukaan pysty käsittelemään sitä. 1500 hevosvoiman moottori tarjoaa erinomaisen liikkuvuuden jopa 70 tonnin painolla ja 105 mm:n aseella, jonka piipun pituus on 100 EL.
  Hitler keskeytti panssaristrateginsa:
  - Tiedän sen jo! Kolmannen valtakunnan vahvuus ei ole tekniikassa, vaan hengessä! Voimme tehdä mitä tahansa, jos emme pelkää. Venäläiset saivat IS-3:n vaarallisella aseella. Mutta emme silti pelkää häntä. Meillä on jotain vastausta Neuvostoliiton haasteeseen. Ja me voitamme ilman epäilystäkään! Miksi meillä on uudentyyppisiä aseita? Tank "Mouse"-3 on vain kukkia. Käytämme uutta sähkömagneettista asetta, joka läpäisee minkä tahansa metallin, ja näytämme Kuzman äidin viholliselle!
  Oli lyhyt tauko. Tytöt tulivat sisään lyhyissä, valkoisissa hameissa ja paljain jaloin. He olivat ruskettuneita, mutta selvästi eurooppalaisen näköisiä. Paljaat vasikat ja paljaat jalkapohjat puhuivat orjien asemasta. Mutta samaan aikaan tytöillä oli vaaleat hiukset, ja he olivat kurvia ja kauniita. Heidät pakotettiin harjoittelemaan ja pidettiin ruokavaliolla. Joten ne näyttivät kauneuden ja armon standardeilta.
  Koska Hitler ei pitänyt alkoholista, he tarjoilivat cocktaileja ja mehua. Fuhrer otti itselleen appelsiinin ja pari suklaakakkua.
  Makeaa massaa voimakkaasti pureskellessa ja mehua juomassa verinen diktaattori ei lakannut puhumasta;
  - Uudet tankimme ovat täydellisiä. Ne ovat viholliselle läpäisemättömiä ja tunkeutuvat viholliseen itseensä valtavan etäisyyden päästä. Erityisesti Tiger 3, jossa on 285 mm etupanssari ja 128 mm 100 EL tykki. Tämä on todella valtava ja tappava voima! Mikä, jos se osuu sinuun, se iskee sinuun niin lujasti, ettei se näytä kenenkään mielestä pahalta! Edes kehutusta IS-3:sta, jonka venäläiset ovat juuri aloittaneet tuotantoon, ei tule vihollistamme!
  Menagery kohotti tassujaan yhteen ääneen:
  - Hei Fuhrer!
  Valtuutettu diktaattori sanoi edelleen:
  - Miehitetyillä alueilla on vallittava julma hallinto. Meidän täytyy rankaista paikallisia pienimmistäkin rikoksista. Miksi poliisin pitäisi olla mukana? Jaamme Neuvostoliiton 20, 25 osavaltioon. He tulevat kolmannen valtakunnan liittoon nukkehallitustensa kanssa. Niistä tulee jotain siirtokuntia. Mutta miehitysviranomaisemme seisovat niiden yläpuolella. Puolustamme maailman suurinta imperiumia! Tarkemmin sanottuna maailman suurin imperiumi on jo olemassa. Mutta sinun täytyy laittaa siihen toinen lohko!
  Menagery karjui jälleen hyväksyvästi. Hitler heilutti käsiään ja jatkoi:
  - Meidän tulee kiinnittää erityistä huomiota partisaanien torjuntaan. Ammu jokaista kuollutta saksalaista kohden sata paikallista asukasta ja jokaista haavoittunutta kohti viisikymmentä. Ja tämä on yksityisille! Tapamme kymmenen kertaa enemmän upseereille ja sata kertaa enemmän kenraaleille!
  Ja taas kuului aplodit ja myrskyiset aplodit.
  Fuhrer näytti olevan hyvin tyytyväinen ja mutisi:
  - Revin kaikki osiin! Revin kaikki osiin! Uudet aseemme ovat Belonzi-kiekot, ainutlaatuiset. Sitä virtaviivaistaa laminaarivirtaus ja se on käytännössä vahingoittumaton. Lentävät lautaset pystyvät murskaamaan ja repimään melkein minkä tahansa vihollisen puolustuksen. Eikä lentokone, joka pystyy pakenemaan heiltä!
  Eläimet alkoivat pitää melua huutaen:
  - Kunnia Fuhrerille! Tuhoamme kaikki!
  Pashka kommentoi, pyöritellen sormellaan ommelta kohti:
  - Nämä kaverit ansaitsevat ilmoittautua psykiatrille!
  Alice vastusti tätä:
  - Huonompi! Nämä ovat henkisesti täysin normaaleja roistoja!
  Arkasha epäili:
  - Pahuus on henkinen poikkeama! Järkevässä ihmisessä on korkein halu hyvään!
  Pashka lauloi yhtäkkiä vastauksena:
  Tuhoaminen on intohimoa
  Sillä ei ole väliä, millainen voima!
  Viranomaiset ovat aina juoneet toisten verta!
  Hitler lopetti kakkunsa. Ja hän veti ruoskan vyöstään. Miettimättä kahdesti, hän otti sen ja ruoski tyttöjä heidän paljaille jaloilleen. Ja he kiljuivat ja lankesivat polvilleen. Natsi numero yksi murisi:
  - Satutan teitä, herrat! Tarkemmin sanottuna olet orjia - ikuisesti!
  Ja taas hän karjuu ja lyö kaunottaret piiskalla selkään.
  Pashka huusi:
  - Paskiainen! Kuinka kehtaat lyödä naisia!
  Alice nyökkäsi aggressiivisesti:
  - Olemme jo lähestymässä! Nyt näytämme Kuzman äidin fasisteille!
  Kavereiden triumviraatti lensi valtavaan bunkkeriin, jossa oli valtavan paksut seinät. Lapsisoturit olivat käytännössä näkymättömiä. Vain nopea liike aiheutti tiettyä turbulenssia ilmassa. Ja josta näki jonkinlaisen murtuvan ilman kaarevuuden.
  Seinillä oli vartijoita. Pitkät, voimakkaat SS-miehet. Pashka ravisti blasteria ja murisi:
  - Musta korppi kuoleman edessä odottamassa uhriaan keskiyön aikaan!
  Alice heilutti blasteriaan ja vahvisti:
  - Merirosvot, laskenta-aikasi on tullut!
  Arkasha virnisteli aggressiivisesti ja karjui:
  - Fuhrer on sataprosenttisesti hullu!
  Ja niin kolme soturia riisui naamionsa. Ja kuin virtuaalipelissä, hän liikkui käytävillä. Ja heidän blasterinsa alkoivat laulaa voittolaulua... Energiavirrat lensivät ulos tynnyreistä ja hautautuivat saksalaisten vartijoiden joukkoon. He avasivat tulen refleksiivisesti vastauksena. Luodit osuivat voimakenttiin ja pomppasivat pois.
  Mutta Alice ja hänen toverinsa tunsivat tärinää. Tyttö huusi:
  - Ei, kirotut fasistit eivät taivuta kansaamme!
  Ja hän painaa blaster-painiketta uudelleen. Mutta säteet eivät vahingoittaneet Krautteja. Ihan kuin ne olisivat yksinkertaisia valonsäteitä.
  Pashka huusi vihaisesti:
  - Mikä hätänä blaster!
  Näytölle ilmestyi hologrammi kauniista tytöstä, jolla on siivet. Hän huusi:
  - Nuoret ritarit, ilmeisesti haluatte vahingoittaa älykkäitä olentoja?
  Pashka karjui aggressiivisesti:
  - Haluamme tappaa fasisteja! Anna minulle taistelupurkaus!
  Hologrammi vastasi kylmästi:
  - Rakkaat lapset! Nämä ovat järkeviä, aikuisia ihmisiä! Ja sikäli kuin näemme, olet kaukana aikuisesta, mikä tarkoittaa, että sinulla ei ole oikeutta käyttää sotilasaseita!
  Pashka murisi:
  - Tässä on toinen! Meidän on pelastettava Neuvostoliitto!
  Alice huusi:
  - Auta meitä tappamaan natsit!
  Hologrammi kauniista pojasta, jolla oli siivet Alicen blasterista, ilmestyi ja vinkuva:
  - Rauhoitu tyttö! Et voi tappaa ihmisiä!
  Pashka karjui keuhkoihinsa:
  - Nämä ovat ei-ihmisiä! Se ei ole kuin tappaisi heitä! Niiden polttaminen elävältä ei riitä!
  Hologrammityttö huusi blasterin elektronisesta sirusta:
  - Varo poika! Olet selvästi psykoottinen!
  Pashka murisi:
  - Sulje pölynimuri!
  Alice mutisi ja taputti jalkaansa:
  - Mitä aiomme tehdä?
  Pashka ehdotti:
  - Käytämme voimakenttää pahoinpitelynä!
  Arkasha nyökkäsi:
  - Täällä energiavarastoja riittää pitkäksi aikaa, latasin niitä erityisesti!
  Pashka huusi:
  - Käynnistämme sen täydellä teholla!
  Alice juoksi sormellaan miniskannerin yli ja lauloi:
  - Se tapahtuu! Se tapahtuu! Se, mikä erottaa sinut onnesta, on vain pieni asia!
  Pashka lauloi mukana innostuneesti:
  - Emme voi olla onnettomia! Olemme samalla tiellä demiurgien jumalien kanssa!
  Kaverit, koska blasterilla ei ollut vaikutusta, päättivät käyttää voimakenttää. He käynnistivät sen täydellä teholla ja vaihtoivat sen samalla sykkivään tilaan. Useita fasisteja iski näkymätön nuija, ja heidät ajettiin takaisin.
  Tyytyväisenä hymyillen Arkashka sanoi:
  - Onnentunti!
  Alice vahvisti:
  - On aika ampua!
  - Onnentunti!
  Alice huusi:
  - Tapamme isänmaan viholliset!
  Ja niin lapset ryntäsivät kuin orit. He ovat hengeltään sankareita. Ja hyökkäyksessä.
  Pashka sihisi:
  - Seuraa meitä eteenpäin,
  Vaikka vihollisia olisi miljoona - jättipotti!
  Alice vahvisti nauraen:
  - Laita ristit laatikoihin kuten aina!
  Arkasha twiittasi:
  - Loppujen lopuksi fasistien lakaiseminen on siistiä peliä!
  Pashka tarkisti hampaitaan virnistettynä:
  - Tällä kertaa voimme voittaa enemmän! Palkinto on kasvanut muista!
  Ja lapset karjuivat yhteen ääneen:
  - Hieno jättipotti!
  Ja heidän hyökkäysimpulssinsa on todella kaunis! Ja he ovat hyviä hyökkäävästi.
  Täällä he liikkuvat käytävillä. Heitä isketään konekivääreillä. Mutta lapset eivät reagoi provokaatioihin. Voimakenttään mahtuu vetypommi, mikä antaa sille jonkinlaisen iskun luodeista.
  Alice huomautti aggressiivisesti, paljastaen hampaitaan:
  - Armeija on vahvuutemme!
  Pashka ampui, tai pikemminkin työnsi Fritziä näkymättömällä mailalla, vahvisti:
  - Hengen ja tahdonvoimaa!
  Arkasha huomautti:
  - Hitler on maan alla, syvällä seitsemännessä kerroksessa.
  Alice selvensi:
  - Entä jos laskemme sen toisinpäin?
  Arkasha vahvisti:
  - Tietysti miinus seitsemän!
  Pashka huomautti hymyillen:
  - Kun pidettiin erittäin huonona enteenä nähdä itsesi putoavan unessa!
  Alice murahti vihaisesti:
  - Jos uskot enteisiin, saatat päätyä ilman mitään!
  Arkasha, joka ampui alas toisen natsin voimakentällä, tuli uteliaaksi:
  - Mistä tuli sanonta - nenäsi kanssa voi pysyä?
  Alice huusi:
  - Missä?
  Pashka murisi ja kaatoi pari saksalaista konekiväärillä:
  - Kamelista!
  Alice kaatoi kolme SS-miestä voimakentällä ja mutisi:
  - Mitä haluat!
  Pashka huusi murskaten fasistit voimakentällä:
  - Suklaata!
  Alice vinkaisi ja kaatoi toisen Fritzin piipun alla olevalla kranaatinheittimellä:
  - Kenelle?
  Pashka kaatoi viisi SS-miestä kerralla ja mutisi:
  - Pojallesi!
  Alice vinkaisi ja kaatoi fasistit kasaan voimakentällä:
  - Kuinka paljon minun pitäisi lähettää hänelle?
  Arkasha, joka tyrmäsi natseja, huusi:
  - Viisi puntaa!
  Pashka, joka kaatoi natseja, huusi:
  - Parempi kuusi!
  Alice murskasi Fritzejä ja sanoi:
  - Et silti voi syödä enää!
  Arkasha oli samaa mieltä tästä:
  - Kyllä, olet pieni tyttö!
  Alice käynnisti voimakentän täydellä teholla. Fasistit lentävät ylösalaisin. Ovi kaadettiin alas. Ja sen takana seisoi Cheetah-tankki. Myös yksi uusimmista autoista. Kevyt, vain noin 40 metriä korkea. Mutta hän on ketterä. Siinä oli tuhannen hevosvoiman kaasuturbiinimoottori, ja se itse painoi kymmenen tonnia. Ehkä yksi nopeimmista autoista, ellei nopein, maailmassa.
  Panssarivaunu onnistui ampumaan 88 mm:n tykin. Ammus heitti Alicen takaisin, mutta kenttä pehmensi iskua. Pashka löi fasistia näkymättömällä nuivalla. Joustava kenttä heitti vihollisen takaisin, ja hän lensi kääntyen ilmassa.
  Alice sirkutti:
  - Se luisui, se liukasi onnistuneesti! Se vei minut pois!
  Pashka lauloi vastauksena raivoissaan:
  - Ja taistelu jatkuu taas,
  Hyperplasminen tuli kiehuu...
  Ja Lenin on niin nuori -
  Iskee miekoilla!
  Saksalainen tankki törmäsi seinään ja räjähti... Kyllä, Krautit olivat todella epäonnisia.
  Arkasha twiittasi:
  - Nuoruuden vuoksi isänmaassa,
  Älä säästä elämää totuudelle...
  Me pojat tässä elämässä,
  Vain totuuden kanssa matkan varrella!
  Ja tässä hän on jälleen hyökkäyksessä, ja poika tappoi tusinaa fasistia voimakentällä.
  Lapset lähestyivät Hitleriä kävellessään pitkin käytäviä. He taistelevat niin paljon. Kolmikkoa ei voi pysäyttää.
  Alice huusi innostuneesti:
  - Kunnia Neuvostoliitollemme! Ollaan esimerkkiä pojille!
  Pashka nyökkäsi, hänen voimakenttänsä osui seinään. Joten jopa graniitti halkesi. Terminaattoripoika murisi:
  - Murskaamme kaikki! Me tukehtumme!
  Arkasha kaatoi natsit, korjasi:
  - Ei kaikki, mutta vain fasistit!
  Pashka naurahti ja huomautti:
  - Teemme historiaa
  Tänään on barrikadeja, huomenna krematorioita...
  Alice murskasi natsin villillä voimalla ja kaatui hänet moottoripyörän kanssa raaputtaen:
  - Rakennamme uutta maailmaa,
  Ja me kiellämme menneisyyden...
  Valtaistuimelle nostaminen - naurettavaa vulgaarisuutta!
  Arkasha, joka kaatoi Fritzin, selvensi:
  - Päinvastoin, pelastamme ihmiskunnan uhilta! Itse asiassa, mikä voisi olla kauheampaa kuin natsien orjuus?
  Alice oli samaa mieltä tästä:
  - Olet oikeassa, poikani! Se on kamalaa!
  Arkasha loukkaantui:
  - En ole sinun poikasi! Olemme saman ikäisiä!
  Pashka kaatoi tusinaa natseja yhdellä keinulla. Kolme heistä murskattiin seinään kuin kuolleet kärpäset, hän lauloi:
  - Kuka on vahvempi kuin poika,
  Laske taistelevat kaverit...
  Annamme fasisteille kovia hetkiä,
  Olemme tässä valassa uskollisia kommunismille!
  Alice painoi voimakenttää natseihin ja vinkaisi:
  - Kunnia isänmaalle, kunnia! Kotivaltiomme!
  Arkasha vahvisti energisesti murskaamalla krautit:
  - Olimme menossa vaellukselle! Eteenpäin kommunismin kanssa!
  Alice, hyökännyt natseja vastaan, twiittasi:
  Annamme sielumme, sydämemme,
  Olemme pyhä isänmaamme...
  kultasiipinen kerubi -
  Se tuo meille onnea elämään!
  Ja taas tyttösoturi ampui alas toisen kohteen. Tässä tapauksessa itseliikkuva ase E-5. Ja hän käänsi tämän pienen mutta purevan koneen.
  Lapset tulivat yhä lähemmäs Hitleriä. He olivat niin leikkisiä ja siistejä.
  Pashka, joka toimii voimakentillä kuten pamppu, huomautti:
  - Kun uusi aika tulee, kolera katoaa!
  Arkasha huomautti nauraen:
  - Ja kolera on kadonnut kauan sitten! Se johtuu vain siitä, ettet nähnyt sitä!
  Ja punatukkainen poika kaatoi natsit kokonaisena nippuna.
  Pashka kiljahti raivoissaan:
  - Tulee uutta edistystä!
  Ja taas, voimakenttä ottaa sen ja lataa sen.
  Alice huusi raivoissaan:
  - Isänmaa on pyhä sakramentti,
  Säilytämme kunnian nimissä,
  Ja taisteluissa säilytämme yhtenäisyyden -
  Tulemme olemaan yhdessä Venäjän kanssa ikuisesti!
  Arkasha oli samaa mieltä tästä:
  - Yhdessä esi-isiemme kanssa, koko ihmiskunnan nimissä!
  Ja taas hän ampui alas fasistisen itseliikkuvan aseen voimakentällä!
  Nyt Hitlerin toimisto on jo matkalla. Näyttää siltä, että tavoite on saavutettu. Pashka veti refleksisesti esiin blasterin ja hologrammi välähti välittömästi. Tyttö keijun muodossa katsoi ympärilleen ja sanoi:
  - Mitä teet täällä?
  Pashka vastasi nauraen:
  - Tuhoamme fasistisen roskan!
  Hologrammi sihisi villiin raivoon:
  - Mitä? Oletko hullu? Sinä satutat ihmisiä.
  Alice, litistettyään toisen fasistin tasaiseksi kakuksi voimakentällä, mutisi:
  - Nämä eivät ole ihmisiä, vaan pahempia kuin eläimet!
  Hologrammi karjui vaihtaen värin punaiseksi:
  - Olette hulluja! Alaikäiset ovat hulluja!
  Pashka murisi kiivaasti vastauksena:
  - Sulje, jos et voi auttaa meitä!
  Hologrammi tajusi:
  - Olet henkisesti sairas, ja sinut on neutralisoitava!
  Pashka halusi ilmaista itseään paljon vahvemmin ja ankarammin, mutta ääni juuttui kurkkuun. Ja lapsen ruumis jäätyi.
  Alice ja Arkasha tunsivat myös, että heidän lihansa oli kouristunut ja ikään kuin näkymätön mutta sitkeä verkko olisi peittänyt sen.
  Lapsisoturit eivät pystyneet liikkumaan tai pitämään ääntä. Ja hologrammi huusi:
  - Sammutan heidän tajuntansa ja voimakenttään hetkeksi. Anna aikuisten miettiä, mitä tehdä mielisairaiden lasten kanssa.
  Alice ei ehtinyt edes räpäyttää silmää, kun hänen tajuntansa sammui välittömästi ja syöksyi pimeyteen.
  . LUKU nro 3.
  Alisa Selezneva heräsi. Tunsin kylmää ja jäykkyyttä selkäni alla. Tyttö tuskin avasi silmiään. Ja aluksi en nähnyt mitään, oli niin pimeää.
  Ketjut naksahtivat lähellä, ja Pashkan ääni kuului:
  - Anti-pulsar, olemmeko kellarissa?
  Alice soitti oikealla. Arkashan ääni kuului:
  - Ei paha! Kädet ja jalat rannekoruissa!
  Alice tunsi myös puristimet nilkoissaan ja käsissään. Tunsin sen. Kyllä, nämä ovat ketjuja, ja erittäin paksuja. Jokainen linkki on yhtä paksu kuin aikuisen käsi. Hänen jalkansa ovat paljaat, ja hänen vartalollaan on yllään jotain pyjaman kaltaista.
  Muistan keisari Kultahiiren vankeuden. Mutta siellä heidät makattiin pehmeille vuoteille, eivätkä he laittaneet kahleita. Ja tässä he ovat kahleissa. Vittu, kaulassani on ketju.
  Pashka muisti myös ja huomautti:
  - Kyllä, Goldhair's oli paljon mukavampi!
  Alice huudahti:
  - No, emme voi nyt välttää menettelyjä!
  Pashka julisti rohkeasti ketjujaan koputellen:
  - No, en kerro heille mitään! Anna heidän kiduttaa minua puhalluslampulla!
  Arkasha ehdotti:
  - Todennäköisesti tulee virta! Ja tämä on erittäin kipeä!
  Alice huomautti vakavasti:
  - En pelkää kidutusta! Pelkään, että itken kivusta kuin tyttö!
  Pasha vastasi nauraen:
  - Ja sinä olet tyttö! Se oikea!
  Alice vastasi vakavasti:
  - Mutta minulta ei puutu rohkeutta! Ja Pashka myös!
  Arkasha ehdotti:
  - Ehkä voimme yrittää sahata ketjut läpi?
  Pashka naurahti ja taputti paljaalla jalallaan kivilattialle:
  - Miten? Meillä ei ole viilaa eikä edes veistä!
  Arkasha totesi loogisesti:
  - Hieromme yhtä ketjun lenkkiä toista vasten. Vaikka emme kestä sitä, pidämme ainakin itsemme lämpimänä!
  Alice oli samaa mieltä tästä:
  - Täällä on todennäköisesti luola ja vähän kylmää!
  Lapset pääsivät töihin. Alice hieroi linkkiä toista vasten. Samalla laitoin pohjat yhteen, jotta jalat eivät jäädy. Hän koki seikkailun Cinderella-mekossa paljain jaloin, ei kuitenkaan kovin miellyttävää. Yleensä Alice ja kolme ystävää näyttivät pudonneen reaaliajassa. He jäivät noin 12-vuotiaiksi koululaisiksi ja ikuisiksi lapsiksi. Ja muut kasvoivat. Joku outo ilmiö. Ihan kuin ne olisivat ja samaan aikaan eivät he.
  Alice jopa lauloi:
  - Minulla ja ei minulla on sama perusta! Yhtäkkiä tajusimme!
  Pashka suostui ja lisäsi:
  - Ihmisten väliset konfliktit
  Vanha maailma on täynnä,
  Siellä olen minä ja he polttavat tulta,
  Ja tämä on vakavaa!
  Arkasha tuki luottavaisesti Alisaa:
  - Loimme maailman ilman sotia,
  Ilman muinaisia konflikteja...
  Nyt rakkaus hallitsee
  Vihollisuutta vain jäännöksellä!
  Pashka huomautti vihaisesti:
  - Nämä ovat fasisteja! He veivät kaiken, mutta eivät tuoneet mitään syötävää!
  Alice vastasi huokaisten:
  - Jonkinlainen nokkoskeitto, ja sieltä tulee vanhentunutta leipää.
  Arkasha ehdotti:
  - Tehdään nyt töitä ketjun kanssa ja mietitään tarkkaan mitä seuraavaksi tehdään.
  Alice neuloi kulmakarvojaan ja alkoi hieroa kovemmin. Jopa metalli kimalteli pimeässä.
  Tyttö yritti muistaa kirjoista kuinka paeta vankilasta. Ideat olivat erilaisia. Montecriston kreivi? No, kuka antaa heille niin monta vuotta murtautua käytävän läpi. Lisäksi todennäköisesti saksalaiset tutkivat solut. Lisäksi sinun on vielä päästävä eroon ketjuista.
  Seuraa elokuvaa: "Mitä kuollut mies sanoi?" Mutta se osoittaa jotain täysin epätodellista. On epätodennäköistä, että yksinkertainen nainen olisi kaivanut tunnelin niin nopeasti. Ja vielä kerran, kuka antaa hänelle aikaa! Lisäksi on olemassa betoni tai jopa teräsbetoni.
  Alice muisti kuinka hän sai typeryydestään useita klooneja. Ja nämä mallit osoittautuivat melko surkeiksi. Tätä termokvarkkiparistojen bioenergetiikka tekee!
  Alice kuiskasi:
  - Yksi kaksi kolme! Riko klooni!
  Pashka huomautti sarkastisesti vastauksena:
  - Ja pidän kloonistasi paljon paremmin! Hän rakasti minua!
  Alice lauloi vastauksena:
  - Rakkaus on mitä
  Mitä tapahtuu aikuisessa!
  Rakkaus on mitä
  Mikä on suloisempaa kuin "eskimo"...
  Pashka vastasi:
  - Ja se tapahtuu elämässä, he sanovat!
  Alice huusi:
  - Mutta tämä on erityistä, salaisuus kavereille!
  Ja hän nauraa... Siitä tuli hauskempaa. Vain kylmä. Erityisesti paljain jaloin lasten jalat kylmenevät.
  Täällä ei ole kovin mukavaa. On hyvä, etteivät pygmy-aboriginaalit riisuneet lenkkareitaan Krina-planeetalla. Muuten Alice olisi vuotanut jalkansa kokonaan. Kokemus kävellä paljain jaloin Tuhkimona ei ollut miellyttävä. Ja hänellä oli vaikeuksia Rusty Field Marsalkan saarella. Pohjani kutisivat juoksemisesta vuoristopolkuja pitkin.
  Muuten, hänen seikkailuistaan tehtiin elokuva. Ja he vaihtoivat kumppaniaan. Siellä oli isoisä muinaisista ajoista, mutta se osoittautui Baba Yagaksi. Ja se on vielä parempi! Alice piti elokuvasta todella paljon. Se oli hauskempaa ja hauskempaa kuin todellisuudessa.
  Sitten elokuvia alettiin tehdä hurrikaanimäärissä.
  Tämä on edistymisen aika. Kirjoita itsellesi novelli ja lataa se käynnistämällä elokuvan sovitusohjelma. Elokuvasovitusmuotoja voi olla erilaisia: kirjaimellinen, vapaa, fantasiatyylinen, antipodean, perustuu Dumasin tyyliin ja niin edelleen.
  Alice esimerkiksi latasi Uncle Tom's Cabinin ja sisällytti sitten itsensä sankaritarin joukkoon. Ja kun Rus-Kundo näytti pari tekniikkaa pahalle isännälle ja hänen kahdelle valvojalleen. He pyörtyivät... Ja Alice sirkutti hampaansa paljastaen:
  - Afrikka on kauhea, kyllä, kyllä, kyllä! Afrikka on vaarallinen! Joo! Joo! Joo! Tulkaa lapset - auttakaa Tomia!
  Ja voit myös kasvattaa pahiksia HyperInternetin virtuaalimatriisissa. Esimerkiksi Alice otti Batu Khanin ja heitti hänet kirkkojen huipulle.
  Kyllä, sitten he erosivat Pashkan kanssa. Ja niiden nopeus matriisissa on nopeampi kuin gepardilla. Ja heidän kanssaan on Gromozeka. Hän tarttui blasteriin, säteilijöihin, hyperplasmakranaatinheittimeen ja myös jedityylisiin valomiekoihin. No, tuhotaan virtuaaliset mongolitataarit.
  Se oli tappelu.
  Gromozek ohjelmistossaan. Ja nämä tataarit puisivat kuin lyhteitä, sellainen on matriisin illuusio. Ja kaikki on niin luonnollista. Alice jopa paljain jaloin varpaillaan metallilevyillä. Ja että matriisiin voidaan asettaa mitä tahansa taistelutaitoja ja käyttää erilaisia kehoja. Voit ottaa aikuisen ruumiin ja samalla nostaa ja heittää koko lentotukialuksen.
  Alice hieroi ketjuja energisemmin... Tyttö yritti lohduttaa itseään, että hän pystyi huijaamaan ruosteiset robotit, niin hän pystyi huijaamaan fasistit.
  Näin Pashka tajusi, että karanteenia ei ollut, ja sai avaruusmerirosvot ulos. Totta, ne eivät osoittautuneet niin yksinkertaisiksi, ja ne kantoivat koko yksikön laatikossa. Ja jossain vaiheessa seikkailut osoittautuivat kuin jostain amerikkalaisesta elokuvasta - paha valtaa yllättäen... Mutta hyvä voittaa silti!
  Ja hyvässä elokuvassa se on aina niin. Paha yleensä häviää, mutta ei yksin. Ja antisankarille on annettava mahdollisuus!
  Pashka kolisee ketjujaan. Kun hieroi lenkkejä, se lämmittää, mutta jalat ilman kenkiä jäähtyvät nopeimmin ja hierotte niitä pohjasta pohjaan. Ne ovat syvällä maan alla, ja jopa kesällä on kylmä kuin kellarissa.
  Alice ajatteli, millaista Edmond Dantesilla oli maanalaisessa vankilassa? Siellä on hirveän kylmä, varsinkin talvella! Kyllä tämä on jotenkin epämiellyttävää. Ja hän vietti siellä neljätoista vuotta!
  Tai ehkä natsit haluavat pakottaa heidät kuolemaan kylmään ja nälkään?
  Itse asiassa Fuhrerilla oli kuitenkin toistaiseksi kiire. Hän ei aikonut peruuttaa hyökkäystä Neuvostoliittoon 22. kesäkuuta 1946. Ja kun hän sai tietää, että vangit olivat lapsia, hän purskahti nauruun ja sanoi:
  - Anna heidän istua toistaiseksi pimeässä, vankityrmässä - ja tulla järkiinsä!
  Ja taas hän alkoi antaa käskyjä valmistellakseen hyökkäystä. Stalin tietysti yritti välttää sotaa. Melkein koko maailma vastustaa häntä, eikä käytännössä ole mahdollisuutta voittaa. Saksalaisilla on paljon enemmän jalkaväkeä ja paljon kehittyneempiä panssarivaunuja. Jopa mobilisaatiot huomioon ottaen Stalinin armeijassa oli noin kaksitoista miljoonaa sotilasta. Ja Hitler on vain ensimmäisessä 30 miljoonan joukossa, enimmäkseen ulkomaalaista raivoa. Mutta Puna-armeijan on myös puolustettava Kaukoitää, jossa samurait sijoittivat ensimmäiseen joukkoon vielä 25 miljoonaa sotilasta, jotka mobilisoivat valloitetut kansat ja kiinalaiset.
  Neuvostoliitolla ei siis ole mahdollisuuksia. Saksalaiset ajoneuvot ovat raskaampia, tehokkaampia ja uudempia, koska tankeissa on suunnilleen tasa-arvoa Kolmannen valtakunnan kanssa. Lisäksi joillakin Neuvostoliiton tankeilla ei ole koulutettua miehistöä. Ilmailussa Kolmas valtakunta on paljon vahvempi sekä lukumäärältään että laadultaan sekä Japani siirtomaineen. Ei, et voi vastustaa tätä!
  Ja Stalin, ymmärtäen tämän, yrittää olla reagoimatta provokaatioihin, vaikka hän mobilisoi armeijan.
  Mutta onko puna-armeija valmis puolustukseen? Loppujen lopuksi hänet opetettiin hyökkäämään enemmän?
  Totta, Molotov-linjaa vahvistettiin ja varustettiin monien vuosien ajan. Myös Stalinin linja kunnostettiin osittain. Loimme kaksi pääpuolustuslinjaa. Pystyimme enemmän tai vähemmän vahvistamaan itseämme. Ja nyt he ovat valmiita myymään henkensä kalliisti.
  Mutta voittomahdollisuutta ei käytännössä ole. Tällaista valtaa ja väestöä vastaan ei riitä inhimillisiä resursseja, vaikka raaka-ainetta riittää.
  Joten toistaiseksi Alicella ja kavereilla on aikaa. Mutta tietysti tämä aika toimii heitä vastaan. Ketjut ovat erittäin paksuja, metalli on seostettu ja ne leikkaavat hitaasti. Kaikki tiedostot eivät kestä sitä.
  Ja haluan jo syödä ja juoda. Alice muisti, kuinka hänkin oli nälkäinen ruosteisen marsalkan saarella. Mutta ennemmin tai myöhemmin hänet olisi joka tapauksessa löydetty sieltä. Minne robotit lähtisivät avaruuskaudella? He eivät olisi voineet mennä villiin. Mutta nälän ja janon tunne jäi mieleen.
  Ja eikö Alicella ole liikaa seikkailuja? Muut avaruusajan pojat ja tytöt, kommunistinen yhteisö, elävät paljon rauhallisempaa elämää ja seikkailevat vain hypernet-matriisissa. Siellä kaikki on todella mahdollista. Tässä on esimerkiksi Pashka romaanissa: "Kapteeni Tear off the Head pääsi sisään."
  Siellä kaikki näyttää olevan teeskentelyä, mutta todellisuuden illuusio on täydellinen. Se on kuin olisi matkustanut aikakoneessa. Eräänlainen kokonaisroolipeli. Tämä on genre, jossa sekä peli on kirjallinen teos että illuusio tunneista.
  Itse asiassa, miksi he tulivat väärään aikaan? Mene Hypernetiin ja tuhoa nämä fasistit. Ja täällä voit todella kuolla. Ja kokea hellittämätöntä kipua.
  Alice on tietysti edistyneempi kuin keskimääräinen 2000-luvun alun lapsi. Kuinka hän hämmästytti kaikkia kahdeksan kielen taidolla ja lähes seitsemän metrin pituisella hyppyllä! Hän oli silloin vielä nuorempi kuin nyt. Mutta edes norsu ei voi katkaista niin paksuja ketjuja. Kamppailulajeissa sekä hän että Pashka ja Arkashka ovat vain matriisin asiantuntijoita, eivätkä olleet siitä erityisen kiinnostuneita. Joten on naiivia ajatella, että he tappavat SS-miehet paljain käsin.
  Alice sahasi itsensä ja huokaisi. Miten hän esimerkiksi auttoi aikaisemmassa lapsuudessaan voittamaan avaruusmerirosvoja ja pelasti kolme kapteenia. Mutta olin silloin vielä lapsi. Mutta hän voi, jos haluaa. Näkymättömyyskorkki toimi. Ja mitä hän ei nähnyt tai kokenut. Ja siellä oli aikamatkailua ja pillereitä, joilla voit mennä elämäsi onnellisimpiin hetkiin.
  Alisa, Pashka ja Arkasha ymmärsivät, etteivät he olleet kuten kaikki muut. Ja niin monia epätavallisia seikkailuja ei tapahdu tavallisten lasten kanssa. Ja että he näyttivät olevan jumissa aikasilmukassa. He näyttävät vielä kaksitoistavuotiailta koulussa, mutta maailma muuttuu ja heidän ikätoverinsa kasvavat. Aiemmin he eivät esimerkiksi tienneet virtuaalimatriisin ominaisuuksia. Ja nyt hän voi toistaa aivan kaiken. Jopa sinä voit tuntea olevansa Kaikkivaltias Jumala ja maailmankaikkeuden Luoja.
  Valoisan tulevaisuuden kommunistisessa maailmassa on pitkään hyväksytty pitää Jumalaa puhtaasti ihmisen keksimänä. Vaikka kukaan ei ole koskaan todistanut, että universumin Korkeinta Luojaa ei ole. Tietenkin sekä Raamattu että Koraani ovat puhtaasti inhimillisiä, ikivanhoja ajatuksia Kaikkivaltiaan Luojasta, ihmisistä, jotka valloittivat aikakautensa ennakkoluulot. Ja tietysti on typerää, että esimerkiksi Jumala paistaa syntiset ikuisesti tulessa. Mutta esimerkiksi ajatus siitä, että universumimme ovat älykkäiden olentojen luomia. Tai ehkä jopa erillinen henkilö, jolla on kaikkivaltius.
  Alice luki paljon ja tiesi, että on mahdollista esimerkiksi muuttaa aine energiaksi ja energia aineeksi. Yhden ainegramman tuhoaminen tuottaa kahden Hiroshimaan pudotetun atomipommin energian, ja kahden atomipommin energia voi luoda gramman todellista ainetta.
  Mutta yhdestä ainegrammasta termokvarkkifuusio voi puhtaasti teoreettisesti saada energiaa, joka vastaa neljää miljoonaa Hiroshimaan pudotettua atomipommia. Ja kahdeksaa biljoonaa Hiroshimaan pudotettua atomipommia voidaan käyttää termopreonien synteesin avulla.
  Tämä on voimaa! Tämä on suurenmoista!
  Tämä tarkoittaa, että voit todella luoda ainetta ja universumeja. Joka tapauksessa 1900-luvulla teoriassa todistettiin, että aineesta on mahdollista luoda ainetta ja moninkertaistaa se.
  Alice oli niin loistava luoja matriisissa. Tämä on tietysti illuusio. Mutta demiurgien jumalien aseiden hyperfuturismin peleissä on kokonaisia arsenaaleja, mukaan lukien sarja: Theoblasters, Hyperteoblasters, Hypernadtheoblasters ja muut asiat, erittäin siisti arsenaali. Alice ei ole vielä ehtinyt kokeilla tätä hämmästyttävää asetta. Mutta hän tekee sen varmasti.
  Vaikka ei, se ammuttiin Hyperteoblasterista ja koko virtuaaliuniversumi muuttui.
  Matriisissa on hyvä, voit olla kuka haluat. Olin esimerkiksi tyttö ja minusta tuli poika. Ja päinvastoin... Ja on vielä siistimpää tulla linnuksi, perhoseksi tai jopa seitsemänpäiseksi lohikäärmeeksi! Kuinka hienoa tämä on! Mitä matriisin maailmassa on? Tässä on esimerkiksi vanhin superhitti - "No, odota hetki!"
  Täällä voit ryhtyä jäniksi ja lyödä sutta päähän poliisipampulla.
  Entä susi? Ehkä tiikerit olisivat parempia? Tai tiikerirottia? Viimeinen peto on erilainen. Joskus se kasvaa jopa vuoren kokoiseksi! Kuvittele sellainen dinosaurus!
  Alice vapisi... Hän muisti kuinka hänen isänsä kiipesi häkkiin tiikerirottien kanssa ja sitten hän pelkäsi hänen puolestaan. Ja itse asiassa on typerää mitata häntää koskettamalla, jos osaa käyttää skannereita. On pelottavaa matkustaa ensimmäistä kertaa. Alice onnistui kuitenkin tekemään paljon. Ja hän muisti, kuinka lanka kaivoi hänen paljaisiin nilkoihinsa, kun robotit neuloivat hänet. Jopa jälkiä iholle jäi, mutta katosivat nopeasti. Tulevaisuudessa haavat ja hankaumat paranevat paljon nopeammin ilman lääkkeitä kuin 1900-luvun alussa, eivätkä jätä ihoon jälkiä.
  Joten naarmut ja haavat eivät satu, ja hän on terve tyttö, eikä hänen pitäisi teoriassa vilustua vankityrmässä. Mutta kylmä. Ja haluan syödä kehon, joka on täydellisempi kuin 1900-luvun ihmisten. Ja juo myös... Vaikka jano ei häiritse sinua niin paljon kylmänä.
  Alice huokasi ja lauloi:
  - kohtalosi roikkuu vaakalaudalla,
  Viholliset ovat täynnä rohkeutta...
  Pashka tuki Alicea;
  Mutta, luojan kiitos, ystäviä on!
  Mutta, luojan kiitos, ystäviä on!
  Ja ystävillä on miekat!
  Arkasha huomautti synkästi:
  - Blasterit ovat parempia!
  Pashka oli samaa mieltä tästä:
  - Varmaan paremmin!
  Alice sanoi unenomaisesti:
  - Ja Hyperteoblaster... Tämä on sellainen ase! Demiurgien jumalien aseet!
  Pashka nauroi ja vastasi:
  - Kyllä, tämä on vaikuttavaa! Kun osut siihen, viholliselta valuu verta.
  Arkasha korjasi:
  - Ei, muutoksia tapahtuu!
  Pashka vahvisti itsevarmasti:
  - Kyllä, muutoksia! Mikä olisi pitänyt todistaa!
  Alice huomautti luottavaisesti:
  - Mitä jos joudumme erittäin huonoon tilanteeseen!
  Pashka naurahti ja huomautti:
  "Haluaisin mieluummin paahduttaa kantapääni kuin istua pimeässä ja ketjussa!"
  Alice nauroi ja huomautti:
  - Se sattuu Pashkaa! Kokeile, kun olet matriisissa!
  Pasha murisi itsepäisesti:
  - On parempi olla luonnollinen, todella!
  Arkasha huomautti vakavasti:
  - Parempi olla ottamatta riskejä! Tämä todella sattuu!
  Alice lauloi vitsillä:
  - Mikä kipu, mikä kipu! Venäjä vs. Saksa: viisi nollaan!
  Pashka kiljui raivoissaan:
  - Ja kenen hyväksi? Ilmeisesti ei meidän!
  Alice huomautti hymyillen:
  - Mutta nyt odotamme muutosta ilman pelkoa! Ja maailmassamme olimme liian onnellisia!
  Pashka huomautti vihaisesti:
  - Kyllä, kidutus ei pelota minua. Ja se, ettemme voi auttaa Neuvostoliittoa!
  Arkasha huomautti arasti:
  - Entä ylivoimainen este?
  Pashka kuoriutui:
  - Mitä?
  Arkasha naurahti ja sanoi:
  - Tämä tarkoittaa, että odottamattomat olosuhteet tuovat meille voiton, kuten aina!
  Pashka mutisi vihaisesti:
  - Juo paremmin! Ja sitten jäädytään!
  Alice sirkutti:
  - Veri virtaa täällä taas kuin joki,
  Fasisti näyttää niin siistiltä...
  Mutta älä anna periksi hänelle
  Ja heittää Hitler pimeyteen!
  Pashka nyökkäsi hyväksyvästi:
  - Ei paha! Isänmaamme ei unohda sinua! Varsinkin kun sinut viedään... hirttääkseen sinut!
  Alice sirkutti:
  - Avasimme planeetan kansoille,
  Polku avaruuteen, tuntemattomiin maailmoihin...
  Sankariteot lauletaan -
  Varjelemaan kuoleman arpia ikuisesti!
  Pashka totesi jatkaen ketjujen hieromista:
  - Nouse ylös, kirouksen leimattu,
  Koko nälkäisten ja orjien maailma!
  Alice tuki poikaa:
  Järkyttynyt mielemme kiehuu,
  Valmiina taistelemaan kuolemaan asti!
  Arkasha otti kappaleen;
  Tuhoamme koko väkivallan maailman,
  ytimeen ja sitten...
  Ja lapset jatkoivat kuorossa laulaen:
  Rakennamme uuden, uuden maailman,
  Kuka oli kukaan, siitä tulee kaikki!
  Yhtäkkiä sellissä välähti kirkas valo. Valonheittimet sokaisivat lapset. Ja kymmenkunta SS-miestä patukkeineen ryntäsi selliin. Hän huusi saksaksi, ja päähenkilö hyppäsi Alicen luo ja löi hänen paljaita kantapäänsä kumitikulla. Tyttö huusi kivusta. Ja hän purskahti:
  - Älä lyö minua, en tee sitä!
  SS eversti huusi:
  - Ei ole kuolema laulaa kansainvälistä. Ja yleensä olla hiljaa! Pian sinut viedään kuulusteluun ja sinä huudat siellä!
  Pashka hieroi silmiään ja huudahti:
  - En pelkää kipua!
  Ja sitten erittäin ketterän SS-miehen patukka osui pojan paljaaseen kantapäähän. Pashka huusi, mutta puri heti huulta ja puristi sen ulos.
  - Ei se minua haittaa!
  Ja hän sai sen toiselle kantapäälle. Sen jälkeen SS-miehet olivat hyökkäämässä vankeja lyömällä, kun ukkosen ääni kuului:
  - Jätä se rauhaan! Nämä ovat mielenkiintoisia vankeja, ja ammattilaiset tulevat kuulustelemaan heitä.
  SS-miehet poistuivat tiloista vastahakoisesti. Valot sammuivat ja lapset olivat taas täydellisessä pimeydessä.
  Pashka sanoi ylpeänä:
  - Kun lyöt kantapäätäsi sauvalla, se ei satu ollenkaan!
  Alice vastusti:
  - En sanoisi niin!
  Arkasha huomautti ilkeästi:
  - Se ei kuitenkaan ole reilua!
  Alice murahti:
  - Mikä on epäreilua?
  Arkasha vastasi rohkeasti:
  - Että he eivät lyöneet minua, mutta sait sen!
  Alice virnisti ja huomautti:
  - Voit pyytää itse!
  Tyttö hieroi mustelmiaan kantapääänsä. Kipu meni nopeasti ohi. Mikä on yksi isku, jopa voimakas. Joskus bambutikuilla annettiin yli sata iskua. Tästä rangaistiin erityisen usein idässä. He hakkasivat koulussa huonosti käyttäytyviä poikia kepillä paljain kantapäissään, eikä mikään, kukaan ei rajoitunut.
  Alice jopa häpeäsi, että hän huusi. Kuinka pioneerisankarit selviytyivät Gestapon vankityrmistä?
  Ja hän oli nolostunut. Onko tämä avaruusajan tytön arvoinen?
  Pashka huomautti taistelijan ilmalla:
  - Olkaamme rohkeita, emmekä kidutettaessa huuda huutaa!
  Arkasha nyökkäsi:
  - Yritä, Pasha. Vaikka he kiduttavat sinua, sinun on helpompi huutaa!
  Vaalea poika murisi kiivaasti:
  - Ja kuten Stenka Razin, joka nauroi teloittajien päin naamaa. Meidän pitäisi olla hänen kaltaisiaan!
  Alice naurahti:
  - Muistatko vielä Malchisha-Kibalchishan?
  Pashka twiittasi:
  - Poltan intohimoa kotimaatani kohtaan,
  Jakamaton, nopeasti kiihkeä...
  Rakastan pyhää isänmaata koko sydämestäni,
  Säilytän vahvuuteni kidutuksen alla!
  Alice vinkaisi ja taputti paljain jalkansa betonilattiaan:
  - Hyvin tehty Pashka! Osaat laulaa hyvin!
  Arkasha huomautti rypistyneenä:
  - Se sattuu! Mutta sinun täytyy käydä se läpi!
  Kaukonäköinen Alice huomautti:
  - No, okei, kidutusta ja sitten!
  Pashka sanoi patosisesti:
  - Kuole kunnialla!
  Ja poika lisäsi sankarillisessa hurmiossa;
  Venäjän soturi ei pelkää kuolemaa,
  Emme pelkää kuolemaa taistelukentällä...
  Taistelen rohkeasti isänmaani puolesta,
  Ja jopa kuollessaan hän voittaa!
  Alice oli samaa mieltä tästä:
  - Soturimme ei pelkää kuolemaa!
  Arkasha nyökkäsi ja vahvisti:
  - Me 2200-luvun lapset emme pelkää mitään!
  Pashka murahti kahleillaan heliseen:
  - Jos löydämme Hitlerin! Jos löydämme Hitlerin! Emme vitsaile hänen kanssaan, vaan revimme hänet palasiksi! Revimme sinut osiin!
  Revimme sinut osiin!
  Ja sitten Pashka sulki silmänsä, valonheittimet välähtivät taas sellissä, ja se kuului:
  "Vielä sana Fuhrerista ja ammumme kyynelkaasua." Se ei tapa sinua, mutta se sattuu paljon!
  Alice kuiskasi:
  - Pasha, ei tarvitse! Meillä ei ole voimia paeta!
  Väittely osoittautui tehokkaaksi ja pojat vaikenivat. Valo sammui taas.
  Lasten silmät välkkyivät. Pimeydestä kirkkaaseen ja kirkkaasta pimeyteen.
  Alice muisti, kuinka Krautit sokaistiin Berliinin lähellä aikoinaan. Tämä auttoi voittamaan natsit ja voittamaan tehokkaimman puolustuslinjan.
  Valtava "Tigers"-2, maahan haudattu ja betonilla peitetty, ampui Neuvostoliiton joukkoja. Ja urhoolliset soturit lähtivät hyökkäykseen. Ja neljä tyttöä ovat myös kuuluisia. Ja kuinka Alice taisteli matriisissa. Hän oli tarkka-ampuja ja rikkoi natsien valonheittimet. Kyllä, hänellä oli sellaisia seikkailuja.
  Vaikka tämä on tietysti vain illuusio. Mutta Veselchak U oli todellinen merirosvo. Kuinka loistavasti häntä näytettiin Innocentin elokuvassa "Guest from the Future". Kyllä se oli mestariteos.
  Alice, joka myös raapi ketjua, muisti kuinka hän auttoi Pashkaa seikkailuplaneetalla. He halusivat katkaista hänen päänsä noidan pelastamiseksi, ja Alice ilmoitti menevänsä naimisiin hänen kanssaan. Kyllä, tämä maailma oli takapajuista keskiaikaa. Olisiko Pashkalta kuitenkin todella leikattu pää pois? Vai eikö tämä ole ihan totta maailmaa? Ei aivan matriisi, vaan lavastettu elokuva?
  Avaruusmerirosvot ovat kuitenkin todellisia, eivätkä he pysty tappamaan ollenkaan virtuaalisesti, ja jos he lyövät sinua blasterilla...
  Alice ajatteli, mitä tapahtuu kuoleman jälkeen? Meneekö ihminen todella unohduksiin ja kaikki loppuu? Tai ehkä on olemassa kuolematon sielu, ja voit jatkaa identiteettisi säilyttämistä?
  Alice luki tietysti Raamattua, mutta ollakseni rehellinen, hän ei oikein ymmärtänyt tätä kirjaa. Itse asiassa se ei kerro melkein mitään kuoleman jälkeisestä elämästä. Vain vertaus rikkaasta miehestä ja laserista. Mutta taivas siellä on jotenkin outo, että siitä näkyy helvetti. Näetkö taivaan helvetistä? Eikä siellä ole mitään yksityiskohtia.
  Millaista elämä yleensä on kuin taivas 2000-luvulla? Kaikki on ilmaista, jopa ihmiset vievät rahaa vain niille planeetoille, joilla heillä sitä vielä on. Ja on niin hienoja pelejä, joissa on täydellinen illuusio todellisuudesta.
  Esimerkiksi Alice pelasti Miladyn kuolemanrangaistuksesta. Oli sääli tätä nuorta naista, niin älykästä ja koulutettua. Kymmenen miestä yhtä naista vastaan on selvästi liikaa. Eikä se tee heille kunniaa. Alice oli hyvin närkästynyt Athoksen käytöksestä. Nosta kätesi 16-vuotiaalle tytölle, melkein lapselle. Tyttököyhä, tämä sai hänet vihaiseksi ja kostonhimoiseksi. Ja kuinka Dartagnan petti Miladyn ja houkutteli hänet petollisesti ulos smaragdista.
  Tämä ei ole ollenkaan ritarillinen teko. Mikä ei maalaa positiivista luonnetta ollenkaan. Kyllä, yleisesti ottaen neljän muskettisoturin käytös haisee maanpetokselle. He varoittivat Ranskan vihollista Buckinghamia. Ja kardinaalin erittäin arvokas agentti, rouva, luovutettiin brittivihollisille. Ja Aramis oli ilmeisesti Espanjan vakooja. Ja hän oli sekä röyhkeä ja uskonnollinen ulkonäöltään että kauhea naistenmies.
  Tietenkin muskettisoturit ovat edelleen lintuja. Ja vanhan naisen rakastaminen rahasta, kuten Porthos teki, on inhottavaa! Alice jopa irvisti. Nämä muskettisoturit eivät ole enää hyviä sankareita.
  Mutta rouvani herättää myötätuntoa. Yhdessä elokuvissa Lady Winter oli myös vangittu vankityrmään, jossa hän istui kahleissa, ikään kuin Alice olisi nyt. Nälkäinen, jäätyvä, kivilattialla, hänen paljaat jalkansa olivat tunnoton kylmästä. Ja jossain oli myös rottia vinkumassa. Ainakin kaikki täällä on steriiliä eikä haise rotilta.
  Mutta minulla on nälkä... Kuinka kauan he ovat istuneet täällä?
  Alice tunsi olonsa yhtäkkiä hyvin väsyneeksi. Hän ei ole nukkunut pitkään aikaan, eivätkä lapset tulevaisuudessa ole vielä oppineet selviytymään ilman unta. Lisäksi kommunistisen aikakauden lapset eivät yleensä voi nähdä painajaisia unissaan. Unisäädin, jos painajainen vaihtuu johonkin miellyttävään. Ja lasten ei pitäisi pelätä unia. Ne ovat aina heille joko voittoisa seikkailu tai helppo, miellyttävä unelma.
  Mutta nyt Alice nukahti kiinnittämättä huomiota siihen, että hänellä oli yllään vain raidallinen vankilan pyjama, ja painovoimasängyn sijasta oli betonilattia. Ja hän unelmoi jostain, joka repiisi hänen sielunsa.
  . LUKU nro 4.
  Unelma osoittautui teemaltaan eläväksi, jostain kauniista sodasta kertovista elokuvista inspiroituneena, eikä Alice itse ole enää sellainen tyttö, vaan kaunis aikuinen tyttö.
  Kaikki olivat hyvällä tuulella - iloisia. Sodan loppu lähestyy, mikä tarkoittaa, että kaikki koettelemukset, surut ja vaikeudet tulevat loppumaan!
  Pashka, vielä poikana unissaan, sanoi:
  - Berliinin kukistuminen on Moskovan nousu! Ja kommunismi korvaa fasismin Euroopassa.
  Alice vahvisti helposti:
  - Näin se varmaan tulee olemaan!
  Pääsillanpää Oderin rannikolla on täynnä joukkoja. Se kaikki on täplätty juoksuhaudoilla, kaivannoilla, bunkkereita on kaivettu ja jopa bunkkereita on betonoitu. Vihollinen joskus ampuu, hänellä on raskaat piiritysaseet ja jotain uudempaa.
  Alice, Natashaa U-2:lla lentävän yölentäjäryhmän ystävä, kertoo tarinan tästä raketista. Molemmat tytöt istuivat alas kaivattuaan kaivantoa ja pureskelleet Yhdysvalloista toimitettua purukumia. Oli jo huhtikuun puoliväli, ja kevät tulee Saksassa aikaisemmin kuin Keski-Venäjällä tai Valko-Venäjällä. Monet suuret suojukset, kulunut ruoho, nostavat jälleen päänsä ja purskahtavat ulos poluilta rehevän värisenä. Kevään tuoksu voittaa miesten jalkakääreiden ja hien paljon epämiellyttävämmät tuoksut, jotka palavat viimeaikaisista pommituksista, bensiinistä ja moottoriöljystä. Epätavallisen suuri määrä panssarivaunuja ja itseliikkuvia aseita siirtyi toiselta puolelta. Tuhansia autoja, myös ulkomaisia.
  Samaan aikaan lentäjä sanoi:
  - Tämä raketti on viisikerroksisen rakennuksen kokoinen ja kuljettaa kuusi tonnia aminolonia. Kaikkein kauhein ase lentää kymmenen kertaa nopeammin kuin Lagg-7 suurimmalla moottoriteholla! Ei ole pakoa; jos osuma, kokonaiset kaupunginosat Lontoossa tuhoutuvat!
  Alice tuli uteliaaksi:
  - Yritivätkö he ampua meitä?
  Natasha nyökkäsi:
  - Joo! Nyt natsit eivät pääse Lontooseen, joten he vaihtoivat meille. Näin, kuinka Everestin kokoinen kuuma tikari näytti leikkaavan taivasta. Kolme lahjaa putosi Oderiin nostaen todellisia tsunamiaaltoja, neljä venettä kaatui, kaksi sotilasta hukkui ja yksi osui maahan vastakkaisella puolella. Se räjähti niin äänekkäästi, että IS-2:n torni repeytyi ja neljä muuta panssarivaunua kaatui. Kymmeniä sotilaita kuoli, yli sata haavoittui ja paikalleen muodostui kraatteri... - Natasha laajensi silmiään ja levitti kätensä leveämmäksi. - Vau, melkein oikea järvi, voit piilottaa Spasskaja-tornin!
  Täällä yksi lähellä kyyristynyt sotilas sylki tupakkansa vihaisena ja murisi:
  - Älä puhu paskaa! Ne eivät ole niin pelottavia, nämä V-2:t, mutta sinä aiheutat paniikkia naisellisella puheellasi.
  Alice tönäisi ystäväänsä kyynärpäästä ja kuiskasi:
  - Älä tee sitä! Muussa tapauksessa heistä ilmoitetaan erityisosastolle, koska hälyttäjät tuomitaan!
  Natasha hieroi paljas, hoikka jalkaansa pressua vasten ja sanoi tuskin kuuluvasti:
  - Kyllä, nämä erikoisupseerit... Pelkäämme heitä enemmän kuin vihollisen ässää. Mutta tiedätkö, nämä poliisirotat pelkäävät mennä etulinjaan. Sen saa omilta ihmisiltä, onneksi vangittuja aseita riittää!
  Alice nyökkäsi hyväksyvästi:
  - Kyllä, he voivat saada sen täältä. Kukaan ei pidä heistä, eivät edes kenraalit. Tai pikemminkin kenraalit erityisesti. - Tyttö pysähtyi ja sylki ulos mauttomaksi tullut purukumi. Hän vihasi savukkeita, ja Lend-Leasen alaisuudessa toimitetusta purukumista oli pulaa. Sitä ei vielä valmisteta Neuvostoliitossa, on paljon tärkeämpiäkin asioita. Alice jatkoi. -
  - Mitä luulet, milloin joukkomme lähtevät hyökkäykseen? Luulin eilen, että meidän puoleltamme tuli niin kova tykistö, mutta...
  Natasha sanoi luottavaisesti:
  - Huomenna, ennen kukintaa. Sillä välin syödään ja nukutaan, sillä meidän on taisteltava useamman kuin yhden päivän!
  Elsa ilmestyi. Hänellä oli yllään kokin esiliina, ja hänellä oli hieman pyöreät kasvot hyvästä ruoasta. Tyttö jakoi kaikille annoksia runsasta borshtia ja puuroa sipulilla ja lihalla. Ei tietenkään ilman sataa grammaa alkoholia, jonka tyttö Alice kuitenkin kieltäytyi muiden sotilaiden hyväksi.
  Ilmestyi myös muita tarkka-ampujia, jotka viettäisivät yön yhdessä, jotta ne eivät houkuttele sotilaita. Maa oli jo lämmennyt, tytöt meloivat paljain jaloin, mikä oli tietysti mukavampaa kuin pukea armeijan "kirzaksia". Totta, pari soturia onnistui saamaan amerikkalaiset varjokengät, jotka näyttävät hyvältä jalassa, mutta jotta he eivät näyttäisi naisilta muihin verrattuna, he ottivat myös kengät pois. Ennen nukkumaanmenoa tytöt kävivät ei liian pitkällä, mutta erittäin nopealla lenkillä. Teimme punnerrusta ja menimme nukkumaan...
  Natasha ja Alisa suutelivat hyvää yötä ja nukahtivat halaillen ja halaten - ystävä ystävälle. He olivat viattomia ja puhtaita tyttöjä, jotka eivät tienneet likaisia ajatuksia. On hauskaa nukkua unessa. Totta, tämä uni on kuin hetkellinen.
  Hyökkäys alkoi itse asiassa etuajassa massiivisella tykistöpommituksella.
  Varsinkin "Andryusha" kokeili, tämä raketinheitin oli paljon tehokkaampi ja mikä tärkeintä, pidemmän kantaman kuin kuuluisempi "Katyusha", joten oli paljon järkevämpää käyttää sitä ampumiseen alueilla ja vahvoissa kohdissa, ja kuoret olivat voimakkaampi. Ja jos se on tehokkaampi, se on parempi tuhoamaan lattiat ja bunkkerit.
  Yöllä näyttää siltä, että sähinkäiset, kukin pilvenpiirtäjän kokoisia, räjähtäisi, että niiden polttava tunne polttaa silmäsi ja pauhu on niin kovaa, että se höyryttää korviasi. Ikään kuin taistelussa rumputikut iskevät tärykalvoihin, ja ne iskevät yhä enemmän.
  Natasha kuiskasi äänekkäästi Alicen korvaan:
  - Tämä on sotilaallisen urhoollisuuden loppu. Kaiken ratkaisee taistelu etänä, päämäärätön ammunta ruutujen poikki... Vihaan sitä!
  Alice tönäisi sitten ystäväänsä kädellä:
  - Älä puhu. Nyt sinun pitäisi tehdä taistelut syvälle vihollisen puolustukseen.
  Vastauksen sijaan Natasha alkoi juosta omiensa luo. Yhtäkkiä hän muisti, että kyllä - heidän olisi tietysti vielä taisteltava!
  Alice juoksi myös saksalaisten joukkojen asemille; Neuvostoliiton tankit olivat jo siirtymässä hyökkäysasemiin. Niiden joukossa oli ulkomaisia autoja, Lend-Lease-tarvikkeita, autoja Britanniasta, Yhdysvalloista ja Kanadasta. Esimerkiksi Churchill-jalkaväen panssarivaunu. Siinä on erittäin vahva etupanssari, mikä tekee tästä ajoneuvosta vakavan avun läpimurtossa. Verrattuna IS-2-tornin suhteellisen heikkoon 100 millimetrin panssariin, Churchill on sitkeä kaveri, varsinkin kun niitattu rullapanssari on parempi kuin valettu panssari. Ajon laatu ei ole paras, mutta ei myöskään huonoin neljäkymmentä kiloa painavalla tankilla. Mutta yleensä Neuvostoliiton tankkerit pitävät Challengereista. Heillä on T-34-85-tykkiä parempi ase, vahvempi etupanssari ja suunnilleen samanlaiset ajo-ominaisuudet.
  Amerikkalaisista panssarivaunuista Sherman 4th on erityisen arvostettu, myös 17-jalkaisella haarukalla, ja tämä korkea tankki näyttää kamelilta. Alice juoksee nopeasti, mutta tankkien ohittaminen ei ole helppoa, vaikka se on realistista, tiellä (epätasaisessa maastossa) ne kulkevat vain kaksikymmentä, enintään kaksikymmentäviisi kilometriä. Ja soturi-ampuja ohittaa hieman jäljessä olevat IS:t, läpimurtopanssarit, joiden aseet, vaikkakaan eivät niin usein kuin toivottiin, ampuivat liikkeissä. Itse asiassa kuului karjunta ja savu söi sieraimet, ja kuumat kuoret ja sirpaleet polttivat tytön peittämättömät jalat. Mutta Alice ei edes ajatellut pysähtyä. Loppujen lopuksi hänen uskontunnustuksensa on, että tyttö ei saa hävitä. Ja jos häviät, anna periksi.
  Ja hänen ympärillään on todella helvetti. Lisäksi miinat ovat jo räjäyttäneet useita T-34-tankkeja. Yleensä, kun tykistövalmistelu on vahvaa, suurin osa miinoista räjähtää räjähdyksistä ja kuumuudesta, mutta valitettavasti eivät kaikki. Tämä on sellainen asia kuin sota ja hyökkäykset. On mahdotonta tulla toimeen ilman uhreja. Ja jos mahdollista, niin vain sadussa.
  Myös muut ampujatytöt nousivat esiin. Saksan etulinja tuhoutui pahasti, toistaiseksi edes laukauksia etulinjan panssarivaunuihin ei kuulunut eikä vastatulen kuulunut. Lisäksi kuului iskusotilaiden pauhua.
  Hyökkäyslentokone on tärkeä osa sotaa. Esimerkiksi vuoden 1941 hyökkäyksen aikana saksalaisilla oli vähän hyviä hyökkäyslentokoneita. XE-123-kaksitaso on toivottoman vanhentunut, ja niitä on vähän, Yu-87 ei myöskään ole uusi, XE-129 on juuri otettu tuotantoon. Eli saksalaisilla ei ollut sodan alussa todellista modernia hyökkäyslentokonetta. Vaikka läsnä oleva aiheutti vakavan uhan.
  Alisa katseli satoja Neuvostoliiton ajoneuvoja, pääasiassa Ilovia ja Peshekiä, sekä paria raskasta vangittua Fokken-Wulfia hyökkäysmuunnelmassa.
  Hyökkäyslentokoneena saksalainen F -190 on hyvä hevonen. Nopeat, tehokkaat aseet, panssaroitu kunnollisella pommilla. Se voi olla jopa parempi kuin Ila-2, joka tapauksessa se on nopeampi, tehokkaampi aseistuksessa ja sillä on suurempi pommikuorma, puhumattakaan tähtäyksestä, viestinnästä ja konekivääreistä. Voit myös huomioida Fokken-Wulfin sukelluksen sekä hallittavuuden.
  Mutta ei tietenkään ole tapana puhua tästä, jos ylistät vihollisen varusteita, se tarkoittaa, että tunnet myötätuntoa fasisteja kohtaan, ja sitten johtopäätös on - vakooja! Ja rangaistuspataljoona tässä tapauksessa ei ole huonoin lopputulos. Vaikka esimerkiksi ihmisiä ei ammuta niin usein kuin jotkut luulevat. Aseistetut ihmiset saattavat kapinoida; pelko neuvostovallan suhteen on heikentynyt, vaikka auktoriteetti säilyy. Mutta valikoiva... Melkein kaikki rakastavat Stalinia, he kutsuvat Žukovia teurastajaksi, mutta kunnioittavat häntä... Erikoisupseereja vihataan yleisesti, kuten SMERSHin työntekijät, eikä vain uhkausten vuoksi ja innokkaina palkintojen ystävinä.
  Mutta negatiivisin hahmo on Beria... Häntä moititaan lähes avoimesti ja piirretään karikatyyrejä. Ei suosikkiihminen...
  Alice juoksi juoksuhautojen etulinjaan... Hän huomasi, että saksalaisia revittyjä ruumiita oli vähän. Myös rikkinäiset aseet... Ja mikä vielä pahempaa on, että maahan haudatut tankit ovat vain puisia naamiointia... Brr... Natsit tuskin peittivät etulinjaa joukkoilla... Joten temppu väärällä tykistövalmistelulla ei onnistunut täysin. Saksalaiset ymmärsivät, että heitä vain tutkittiin. Alice mutisi turhautuneena:
  - On hyvä pettää, on huono olla petetty, mutta pahinta on huijata itseään!
  Hänen toinen ystävänsä, jo ampujatapauksessa, Angelica kysyi hämmästyneenä:
  - Mitä sinä itket?
  Alice osoitti sormillaan:
  - Katsos, kissa sai todelliset sotilaat itkemään, pehmustetut eläimet rätteihin, puiset aseet, savitankit. Täällä he heiluttelivat meitä kuin kettua häntäänsä.
  Angelica lohdutti:
  - Ei kaikkialla. Lähempänä keskustaa valonheittimet sokaisevat fasistit. Meillä ei vain ollut tarpeeksi niitä. Muuten, Stalin itse keksi idean käyttää valonheittimiä.
  Alice potkaisi rypistyneen saksalaisen kypärän ja sanoi:
  - Uskon sen! Menestys sodassa voi hetkellisesti sokeuttaa sinut, mutta epäonnistuminen syöksee sinut pimeyteen ikuisesti!
  Järkymätön Angelica mutisi kiivaasti:
  - Tämä ei ole paras vitsi. Ei vain ole selvää, minne olemme menossa. Tarkka-ampujat toimivat yleensä väijytyksestä sen sijaan, että juoksevat silmät sokaisina!
  Alice suostui:
  - Tietysti olen täällä, mutta...
  T-34-panssarivaunu osui maamiinaan melkein lähellä. Se räjähti niin voimakkaasti, että tytöt kaatoivat räjähdysaallon. Hän lensi ylösalaisin, jalat roikkuivat. Alice löi päänsä Angelican polveen, hän huusi kivusta:
  - No, sinä olet valurautapää, voit rikkoa kupin. Kirottu!
  Alice naurahti vastaukseksi:
  - Kupin rikkominen tarkoittaa onnea, kupin rikkominen vammaisuutta! Vaikka jos haluat välttää armeijan, se on onnea!
  Angelica ilmeisesti loukkasi jalkaansa, nousi vaikeuksista, ja myös Alice kärsi. Otsassani olevan kolhun lisäksi sain paljaaseen jalkaani myös sirpaleen. Minun täytyi puristaa se ulos ja vääntyä kivusta. Tietenkin sodassa kaikki sattuu, mutta voittajat haluavat enemmän.
  Molemmat soturit ontuivat ja sotilaat ohittivat heidät asein. He olivat eri ikäisiä ja eri kulttuuritasoja. Jotkut ovat hyvin nuoria poikia, toiset ovat harmaita hiuksia, ryppyjä, hampaattomia isoisiä. Joten Pashka juoksi mukana... Poika on ketterä, vielä tarpeeksi nuori juoksemaan taisteluun paljain jaloin eikä häpeä paljaita lapsensa korkokenkiä, vaikka kolme käskyä mitaleja laskematta on indikaattori... Tai pikemminkin jo neljä, viimeisessä leikkauksessa (unessa se on kuin todellisuudessa se todella tapahtui!) Pashka erottui, onnistui haavoittamaan porvarinsa jalkaan ja vei hänet vangiksi ratsastuksen aikana. Totta, poika on edelleen vain ylikersantti - hänellä ei ole koulutusta upseeriksi, eivätkä he halua antaa arvoa sellaiselle viiksittömälle kakaralle. Mutta kukaan ei epäile, etteikö hänen sotilasuransa olisi taattu... Ehkä hän saa myös tähden.
  Ja soturit vain ulvovat turhautuneena... Loppujen lopuksi taistelu kulkee heidän ohitse... Joten ontukaa...
  Toinen rivi oli kuitenkin jo kyllästetty vihollisen jalkaväellä, ja siellä oli vastatuli. Neuvostoliiton panssarivaunut hidastuivat jonkin verran ojien, siilien ja miinakenttien runsauden vuoksi. Jotkut miinakentät tehtiin aminolonista (iskun- ja lämmönkestävät räjähteet), jotka räjäytettiin radiolla tai langoilla. Tappiot ovat lisääntyneet.
  Alice avasi tulen kiväärillään, maalit ilmestyivät ja se alkoi valoa. Tyttö huomasi vihollissotilaiden tai faustien pienimmänkin liikkeen. Vastustajien joukossa oli paljon siviilipukuisia ihmisiä. Nämä ovat Volksturmin miliisit. Jotkut ovat sammutusasuissa, toiset rievuissa. Paljon poikia... Yleensä kaikki yli 14-vuotiaat teini-ikäiset mobilisoitiin Hitlerin mahtavalla määräyksellä. Yhä röyhkeämpää. Tällaisia taistelijoita ei tarvitse aliarvioida, taisteluharjoittelun taso Jungfolk-leireillä on varsin kohtuullinen, ja he ovat paljon fanaattisempia kuin aikuiset, natsien propagandan huijaamat.
  Koska aseista on ilmeinen pula, monet pitävät kädessään hiilijauhe- ja alkoholipulloja tai faust-patruunoita.
  Täällä puolustukset on kaivettu perusteellisesti, maanalaisia käytäviä on monia, eikä yksikään tykistöpommitus tukahduta niitä. Neuvostoliiton Ils pudottaa paljon pieniä pommeja tai ampuu ylhäältä...
  Alice säästää pienimmät saksalaiset, mutta on silti tehokas. Hänellä on automaattinen saksalainen "sniper" -kivääri, voit ampua missä tahansa tilassa... Jos vain olisi mahdollisuus osua, hän ei missaa.
  Angelicalla on amerikkalainen Harvard tai M-18. Asia soveltuu varsin taistelukäyttöön, mutta Neuvostoliiton tai Saksan mallit eivät ole yhtä luotettavia. Samaa tyttöä ei lyö kuuluisuus, ja hänellä on paljon kokemusta. Liisa unessa sai tietoa ikään kuin itse todellisesta todellisuudesta, ja se jäi hänen muistiinsa. Hän on itse siperialainen ja saapui rintamalle lokakuussa '41. Ei tarkka-ampujana, vaan vapaaehtoisena. Marraskuussa hän osallistui sabotaasiin. Mitä sinä teit? Kyllä, Zoya Kosmodemyanskaya sytytti tuleen mökit, joissa saksalaiset sotilaat yöpyivät.
  Ja ironista kyllä, tämä tapahtuu, sama tapahtui, jopa hieman myöhemmin kuin kuudentena joulukuuta...
  Saksalaiset ruoskivat häntä kumiletkuilla, ja sitten sattumalta, paljain jaloin ja melkein alasti, he veivät hänet kylmään... Vain tässä oli hankaluuksia... Angelika on siperialainen, ja hänen isänsä oli pakkomielle ajatuksesta. tehdä tyttärestään soturi. Hän oli karkaistu pienestä pitäen. Ja kun häntä ajanut saksalaispariskunta jäätyi tähän lumimyrskyyn, hän juoksi lumikoilleen läpi aivan rintaliiveissään ja pikkuhousuissaan . Hänen kätensä oli sidottu selän taakse, mutta köysi, jonka he kiinnittivät hänen ranteisiinsa, oli pyykkinaru. Taistelun aikana Angelica rikkoi maljakon, piilotti lasin alushousuihinsa ja katkaisi sitten köyden.
  Pakkanen oli ankara, saksalaisten konepistoolien rasva jäätyi, ja juuttuneena sitä ei voitu poistaa...
  Joten toinen Zoya Kosmodemyanskaya onnistui pakenemaan. Mutta jos hän ei asu lähellä Hanti-Mansiyskin piirikuntaa, jossa viidenkymmenen asteen pakkaset ovat yleisiä, tai jopa enemmän. Jos hän ei olisi saanut niin uskomatonta kovettumista kylmään, hän olisi varmasti jäätynyt.
  Joten hän toisti Zoya Kosmodemyanskayan polun, mutta toisin kuin hän, hän selvisi. Ja hän ei kestänyt vähemmän kärsimystä. Ensinnäkin hän ei löytänyt ryhmäänsä, he lähtivät heti oppimaan hänen vangitsemisestaan. No, ei ole niin helppoa päästä eroon alkuperäisestä siperialaisesta naisesta. Hän, kuten kettu, näkee ja haistaa jälkiä. Sain heidät silti kiinni, mutta pysyin kylmässä yli viisi ja puoli tuntia. Kuinka hän kiitti isäänsä, jota muut pitivät hirviönä tai parhaimmillaan eksentrinä. Hän ei tottunut häntä kylmään, ja paljain jaloin juokseminen Siperian tiheässä lumessa sai hänet tuntemaan itsensä jääpalaksi. Näin ollen sormeni eivät edes jäätyneet, ne vain särkivät kipeästi muutaman tunnin ajan. Pakkasta oli alle neljäkymmentä ja tuuli teki kylmästä vieläkin voimakkaamman.
  Angelica luotti sitten mitaliin, mutta heti kun hänen tarinansa tuli tunnetuksi, seurasi pidätys. Siellä, NKVL:n vankilassa, Angelica kohtasi jälleen kylmää kidutusta jääkammiossa ja tietysti pahoinpitelyjä...
  Hänet pelasti divisioonan komentajan esirukous, joka kirjoitti henkilökohtaisesti Žukoville, joka ilmoitti Stalinille.
  Hänet vapautettiin ja lähetettiin rintamalle sovittamaan syyllisyytensä. Mutta tuolloin ei ollut naisten rangaistusyrityksiä. Taistele vain ja mene sen ytimeen.
  Angelica oli vahva ja sitkeä, mutta hänellä ei ollut ilmiömäistä sotilaallista lahjakkuutta. Hän haavoittui useita kertoja, jäi kiinni vielä pari kertaa, oli kellareissa ja tiesi kidutuksia, joiden edessä keskiaikaisten inkvisiittoreiden fantasia kalpenee.
  Palkinnot menivät häneltä ohi, mutta hän ei valittanut. Hänestä tuli ampuja ei kauan sitten. Se on vain, että armeijassa on jo mielipide, että naissoturit ovat välttämättä hyviä tarkka-ampujia. Ottaen huomioon, että Angelica vieraili Stalingradin helvetissä ja taisteli viidennessä armeijassa Mainsteinin nyrkin alla, ja yleensä hänet heitettiin raapuksesta toiseen yli kolmen vuoden ajan.
  Tyttö oppi selviytymään saatuaan tusinaa haavaa, ei menettänyt armoaan ja pysyi erittäin kauniina, tulipunaisilla hiuksilla, joita hän kuitenkin hiusten ripustamisen kidutuksen jälkeen alkoi leikata hyvin lyhyeksi.
  Nyt hän suuttui, että hän oli ontunut yksinkertaisesta törmäyksestä ystävänsä kanssa. Mutta tämä teki siitä osuman vieläkin tarkemmin. Kyllä, hän joskus kaipaa, toisin kuin Alice, mutta hän on ansainnut jo vähintään viisi tilausta. Ja niin on vain yksi mitali "Rohkeudesta", mutta joka toisella Neuvostoliiton sotilaalla on sellaisia mitaleja. Huh, mikä pää Alicella on, koska Angelica taistelee hyvin ja on harjoitellut polviaan lyöntejä varten lapsuudesta lähtien. Hänen isänsä opetti hänelle kädestä käteen -taistelua.
  Hänellä ei ollut synnynnäisiä kykyjä ampua; hän ei syntynyt tarkka-ampujaksi. Mutta kyllä, käsien taisteluun. Mutta sodan aikana hänestä tuli niin kokenut, että ampujan taitotaso on yleensä melko hyväksyttävä. Ja kun hän on raivoissaan ja osuu tähtäämättä, se toimii vielä paremmin.
  Myös toinen puolustuslinja murtui, panssarivaunut jäivät taakse ja jalkaväki meni eteenpäin.
  Kukaan ei kiinnitä huomiota yksittäisiin palaviin tulisijoihin. Kaikki haluavat olla Berliinissä, tämä on lepo ja sodan loppu. Ja kaikki ovat jo kuollut väsyneitä.
  Mutta kolmas rivi on Seelow Heights. Wehrmachtin tärkein ja vahvin puolustuslinja. Siellä on kukkula luolilla ja yhteyksillä. Jalkaväkeä kohtaa kranaatinheitinlaukaukset, konekiväärit, voimakkaat räjähteet...
  Sotilaat juoksevat jonkin aikaa, mutta vihollisen tulen voimakkuus kasvaa. Lisäksi jalkaväkimiinat räjähtävät jalkojen alla. Ilmatorjuntaaseet ampuvat ja ilmatykit on poistettu saksalaisista koneista (niissä ei ole polttoainetta, joten pidä pulasta puuttuva tykistö!).
  Soturit putoavat satoja kerralla, täynnä polkua ruumiilla... Meidän täytyy makaamaan, luottaen tämän puolustuslinjan tukahduttamiseen.
  Neuvostoliiton hyökkäyskoneet ja etulinjan ilmailu ulvovat jälleen. Sotilaiden lisäksi ilmestyi myös raskaampia Tu-3:ita. Nämä ajoneuvot voivat kuljettaa jopa kolme tonnia tarvikkeita, joten toivoa niille on.
  Ja nyt tankit alkavat saapua...
  Alice kuiskaa Angeliquelle:
  -Tarkalleen! Murtaudumme nyt vihollisen läpi heti! Huomenna olemme keisarillisessa kansliassa!
  Tulisoturi ei ole niin täynnä optimismia:
  - Minusta kaikki näyttää niin helpolta...
  Itse asiassa hyökkäyskoneet kärsivät tappioita. Luftfaust on nimensä mukainen. Lentokoneet palavat kuin kynttilät... Ja mahtavat ilmatorjuntajärjestelmät ampuvat täydellisesti. Taistelijat täällä ovat kokeneita, valittuja SS-sotilaita, parhaita aseita.
  Alice tai edes Natasha, kaikella kokemuksellaan, eivät olleet koskaan nähneet niin monta lentokonetta ammutuksi alas kerralla. Tietysti on helppo uskoa alamaailman todellisuuteen, mutta tämä oli vielä siistimpää.
  Alice huomautti filosofisesti:
  - Kuoleminen on vaikeaa. Mutta on helpompi lentää! Minäkin haluaisin lentäjäksi. No, lentää ja taistella taivaalla.
  Natasha totesi päättäväisesti:
  - Ei! En voi edes vatsata sinua! Lyhyesti sanottuna, älä puhu, vaan ammu!
  Alice totteli kumppaniaan. Hän alkoi ampua entistä useammin. Mutta tavoitteita ei tietenkään usein näkynyt. Saksalaiset istuivat panssarin takana suojissa. Optiikassa ammuttiin enemmän. Ja tämä on herkkää työtä.
  Angelica puolestaan alkoi tahrailla useammin, ja tämä sai hänet hermostuneemmaksi ja kiroutumaan:
  - No, Hitler - paalu suussa!
  Alice lohdutti kumppaniaan:
  - Minne Fuhrer menee? Lännestä olemme liittolaisia idästä. Muistetaanpa ainakin jotain hyvää.
  Angelica yritti muistaa. Esimerkiksi kerran heidät lähetettiin hakemaan kieltä. Se oli heinäkuussa lähellä Vyazmaa. Ensin hän ja hänen kumppaninsa ryömivät etulinjan yli soiden läpi, sitten he siirtyivät tietä pitkin...
  Kolme poliisia on menossa tapaamiseen... Tietysti humalassa, savun haisemassa ja paljon pahaa naurua. No, kaksi tyttöä puuvillamekoissa eivät herättäneet heidän epäilyksiään. Vaikka ehkä erilainen halu heräsi. He tarjosivat tiedustelijoille kyydin.
  Yksi heistä laulaa:
  - Näin unta niistä - arkku keskellä asuntoa. Mussolini - Saatana - antoi vain kaksi liiraa!
  Tässä Angelica ehdotti poliisille:
  - Haluatko ansaita enemmän kuin liiran vai sata markkaa?
  Poliisi tuijotti ulos, hänen tyhmät silmänsä pyöritellen:
  - Tiedätkö kuinka tämä tehdään?
  Angelica nyökkäsi:
  - Tietysti... Jokaista oikeaa punaista komissaaria kohden luvattiin kuitenkin sata ammattimarkkaa.
  Poliisit alkoivat heti huutaa:
  - Missä on komissaari, tuokaa hänet tänne!
  Angelica ohjasi poliisit pesään, onneksi lähellä oli mehiläistarha. No, siellä oli myös mehiläishoitaja. Tyttö hiljentää poliisin:
  - Täällä hän on naamioitunut komissaari, ja pesässään hänellä on partisaanikätkö.
  Poliisit olivat tietysti aika humalassa alkoholista, ja menivät silti pesiin... Yksi heistä oli humalaisin ja kaksi meni mehiläishoitajan luo.
  Hassua se tietysti oli... Mutta miksi jätkät palvelevat kunnallispoliisissa, he ostivat sen niin halvalla.
  He olivat purettuja äärimmilleen, heidän kasvonsa olivat turvonneet, nenänsä vinossa. He jopa alkoivat törmätä päätään kuin lammaspari. Mutta Angelica ei ollut vain iloinen tästä. Vastauksena meluun SS-miehet ilmestyivät moottoripyörän selkään. Tällaiset ylimieliset kaverit on valmistettu teräksestä, vaikkakin ruosteisesta.
  Heitä ammuttiin lähietäisyydeltä, koska natsit eivät kiinnittäneet huomiota tyttöihin, he vain nauroivat ja osoittivat sormellaan ruohikolla pyöriviä poliiseja.
  Ja he vangitsivat yhden kielen... Mutta he eivät voineet välittää sitä omille ihmisilleen. Näin siinä kävi. Sota on käynnissä, mutta palkinnot ovat menneet.
  Neuvostoliiton tankit alkoivat liikkua, ne etenivät narinalla. Ja jalkaväki sai käskyn - hyökkää!
  Sotilaat nousivat heti ja ryntäsivät vihollisen kimppuun. Mutta konekiväärit ja ilmatorjunta-aseet alkoivat ampua uudelleen, ja miinat räjähtivät. Neuvostoliiton sotilaat eivät pysähtyneet, he juoksivat, tankit ryömivät heidän väliinsä.
  Saksalaiset käyttivät 88-millimetrisiä pikatuliaseitaan panssarivaunuja vastaan. He osuivat yrittäen estää tankkeja liikkumasta. He vastasivat leikkaamalla reikiä bunkkereihin. Raskaat itseliikkuvat tykit seurasivat panssarivaunuja ja hyökkäävät lentokoneet ja pommittelijat jälleen taivaalle. Metallia ja tulta alkoi sataa vihollisasemille. Useita tuhansia tonneja terästä ja liekkejä. Joka pyyhkäisi pois kaiken ja kaikki.
  Alice kuiskasi sarkastisesti Angelicalle:
  - Ei, tämä on tilaisuutemme! Katsos, saksalaiset eivät kestä sellaista hyökkäystä pitkään. Heillä ei ole vasta-argumentteja. He kuolevat lopullisesti.
  Punatukkainen soturi huomautti viekkaasti:
  - Kestävyys riippuu enemmän ihmisistä kuin metallista. Luuletko, että meihin kohdistui vähemmän paineita Stalingradissa?
  Alice nauroi vastaukseksi ja näytti hampaat:
  - Mutta heillä ei ollut sellaisia hirviöitä kuin "Andryushamme". Ja mitä jopa titaani voi tehdä "Andryushaa" vastaan?
  Angelica siristi silmiään ankarasti, mutta vastusti iloisesti:
  - Jopa "Andryusha" on voimaton... Tai pikemminkin, jos sitä hallitsee heikkosydäminen yksilö. Joten älä huuda enemmän optimismia kuin sinun pitäisi.
  Tällä kertaa Alice ei vääntänyt kasvojaan väärennetyllä ankaruudella:
  - Millaisia vihjeitä nämä ovat? Kuka on heikkosydäminen?
  Angelica vastasi vihaisesti:
  - Sanoinko, että sinä? Vaikka huomaankin niin väkivaltaisen reaktion?
  Alice ei vastannut, kun hänen tehtävänsä oli ampua ja etsiä kohteita... Jälkimmäinen on paljon vaikeampi kuin ensimmäinen.
  Alice muisti, kuinka hän suoritti ensimmäisen tehtävänsä. Se on yksinkertaista, tule Minskiin ja luovuta piirakkakori, johon on paistettu paperi, jossa on tietoa. Ja kuinka paljon pelkoa minun piti kestää. Ja nyt on niin ankea tunne tämän karjumisen ja shokin kakofonian keskellä.
  Alice tuntui yhtäkkiä tuntevan, että hänen sormensa jäi kiinni, ja hän laski kiväärin alas. Hän vaikeni ja alkoi rukoilla.
  Ja jalkaväki pakotettiin jälleen makuulle, tuli oli liian armoton. Oli jo myöhäinen ilta, katyushat ja andryushat vedettiin lähemmäs etulinjaa. Ja muuta tykistöä. Oli pakko ampua Saksan asemat...
  Alice muisti, kuinka fasisti jahtasi häntä tehtaalla, ja hän houkutteli hänet ansaan pakottaen hänet astumaan silmukaan saappaalla. Joten lihava paskiainen tarttui siihen, ja toisaalta, kuinka Alicen kaataman sementtipussi veti lavaa. Näin sota sujui lasissa kefiiriä.
  Kuinka onnistuit kaatamaan niin painavan sementtisäkin, että vihollinen vetäytyi kattoa kohti? Aloita vain juoksu ullakolla olevaan erityiseen reikään. Fritz vartioi myllyä; täällä jauhettiin viljaa Hitlerin armeijan tarpeisiin. Partisaanien tehtävänä on sytyttää tämä ruokintakaukalo tuleen. Mutta ongelma on, että tulitikkuja kostui, partisaanityttö vietti yön heinäsuovasta ja jäi sateeseen. Joten päätin varastaa tulitikkuja saksalaiselta vartijalta. Se oli niin hauska tarina, kun hän juoksi hänen perässään ja huusi, ja kun hän roikkui, se oli vielä hauskempaa.
  Oli kuin hän keinuisi keinussa, ja sitten, kun Alice vihdoin sytytti myllyn tuleen... Kiljuminen, se oli...
  Nyt se seisoo, tai pikemminkin kohoaa, sellaisella pauhulla, että et kuule edes huutoja. Mutta Angelica ei menetä optimismia:
  - No, miksi olet hapan, kultatukkainen keiju. Vihollisen antautuminen on lähellä, vaikka hampaamme vielä naksuvat.
  Saksalaiset tekevät paljon vahinkoa, mutta heidän bunkkerinsa ovat vahvoja ja ohjaavat useimmat kuoret, ja heidän pomminsa ohittavat usein kohteensa. Natseilla on myös todellisia torneja paksuilla teräsbetoniseinämillä, jotka eivät halua antaa periksi.
  Alice katsoo kuolevaa aurinkoa auringonlaskun aikaan, hänen silmänsä ovat vetiset, tyttö sanoo:
  - Kuinka monta ihmistä menee varjojen valtakuntaan... On pelottavaa edes ajatella.
  Alice huokaisi raskaasti ja melkein purskahti itkuun. Kun ihminen kuolee oikeasti, ei matriisissa, se on kauheaa.
  
  . LUKU nro 5.
  Alice heräsi. Hän tottui hieman kylmään, mutta halusi syödä enemmän. Pashka vääntelee ja koputti ketjujaan, vinkui:
  - Toivon, että minulla olisi täällä lihapiirakkaa tai paistettua hanhia!
  Arkasha vahvisti:
  - Kyllä, enkä halveksisi synteettistä ruokaa!
  Alice huomautti vihaisesti:
  - Ja kuinka pioneerit näkivät nälkää SS:n kellareissa eivätkä pyytäneet armoa! Ei, emme aio nöyryyttää itseämme ja polvistua!
  Pashka suostui tähän ja löi paljain jalkansa betoniin:
  - Emme koskaan nouse ylös!
  Mutta bravuurista huolimatta kaverit pysyivät surkealla tuulella. Minulla oli nälkä ja jano, ja oli pimeää. Ei niin kuin avaruuskeisari vangitsi, mutta ehkä pahempaa. Katossa ei ole pehmeitä sänkyjä ja orvokkeja. Tämä on kolmas valtakunta - armoton valtakunta.
  Alice alkoi hieroa seosteräsketjua uudelleen. Se antoi tiukasti periksi ja oli hyvin paksu. Edes vihainen mammutti ei pystynyt repimään tätä osiin. He ovat pulassa. Ja kidutusta on vielä edessä. Todellakin, heti kun he alkavat paistaa kantapäänsä, hän ei ajattele niin vähän.
  Alice yritti hieroa voimakkaammin. Halusin todella syödä, mutta pienellä liikkeellä kehoni lämpeni ja nälkä laantui. Voit muistaa, kuinka Edmond Dantes ravisteli tangoja palauttaakseen lihaksensa ainakin voimaa.
  Alice yritti myös hieroa energisemmin. Ja hän pystyi tekemään jotain. Sillä välin Hitler kävi erittäin aggressiivista vuoropuhelua Neuvostoliittoa vastaan suunnatun hyökkäyksen aattona.
  Göring vakuutti itsevarmasti valtatetulle Fuhrerille:
  - Stalinilla ei ole suihkukoneita. Ja voimme luottaa täydelliseen ilmaylivoimaan.
  Hitler sylki ja haukkui:
  - Kyllä, Stalin viivytti liikaa lentolaivastonsa modernisoinnissa, jopa Espanjassa Messerschmitt osoitti ylivoimansa Il-16:ssa. Mutta tämä oli silti ensimmäinen Me-109 "A" -malli, nyt meillä on ylivoimainen ylivoima ilmailun laadussa.
  Göring nyökkäsi:
  - Yu-487-suihkukone on pian valmis laukaisuun, se pystyy kantamaan 23,5 tonnia, ja vain antamalla koneelle virtaviivaisemman muodon, koneen nopeus on kasvanut kolmesataakolmekymmentä mahtavaa kilometriä! Sinusta tulee maailman nopein siivekäs pommikonelintu!
  Hitler huusi hysteerisesti vastauksena:
  - Vain kolmesataakolmekymmentä! Et tee tarpeeksi töitä, villisia!
  Goebbels osallistui keskusteluun:
  - Pian uudet, tehokkaammat moottorit ovat valmiina, mikä tarkoittaa, että lentokoneiden taisteluominaisuudet paranevat entisestään.
  Hitler haukkui:
  - On aika pitää kiirettä, uusi iso sota on tulossa. Vastustajamme, Venäjän karhu, on erittäin vahva, riippumatta siitä mitä mieltä olette.
  Goebbels kallisti hieman suurta päätään laihalle kaulalleen:
  - Minua henkilökohtaisesti pelottaa Venäjän laajat avaruudet ja sen ankarat talvet. Tässä maassa on monia metsiä, ja kommunistit totalitaarisella ideologiallaan hallitsivat yli kaksikymmentä vuotta myrkyttäen nuoria propagandalla.
  Hitler menetti malttinsa:
  - Ja mitä haluat sanoa!
  Goebbels totesi loogisesti:
  - Bolshevikeista vapautetuilla alueilla sissisota on väistämätöntä! Vaikein sotatyyppi.
  Guerin tuhahti:
  - Lamautamme venäläisten tahdon pommi-iskuilla.
  Kobramainen Himmler sihisi:
  - No, meillä on erityiset yagd-ryhmät taistelemaan partisaaneja vastaan. Jokaista tapettua saksalaista kohden teloitamme sata siviiliä. Sitten joko kaikki venäläiset tuhotaan tai pakotamme heidät alistumaan.
  Göring hyräili:
  - Venäläisillä on vain yksi vaihtoehto, joko kuolla seisten tai elää polvillaan!
  Himmler suostui ja puhui suoranaista hölynpölyä:
  - Slaavi on pohjimmiltaan eläin, siirtymävaihe apinasta ihmiseen. Ja asenteen pitäisi olla kuin työkarjaa. Tottelemattomuuden tapauksessa teurastamolle, alistumisesta kovaa työtä, ruoskaa ja niukkaa ruokaa.
  Goebbels keskeytti:
  - Jos julistamme tavoitteemme niin avoimesti, se yhdistää koko kansan bolshevikkien ympärille. Meidän on toimittava viisaammin! Erityisesti Ukrainalle pitäisi luvata itsenäisyys. On välttämätöntä asettaa slaavit slaaveja vastaan. Erityisesti mielessämme on Bandera. Hän pystyy vastustamaan monia pikkuvenäläisiä suurvenäläisiä vastaan.
  Ja tärkeintä on antaa voimaa sotaan kommunistijoukkoja vastaan.
  Hitler vastasi:
  - Sodassa valheet ovat kuin myrkyllisiä kaasuja, mutta yksikään hengityssuojain ei pelasta! Panjaus tunkeutuu panssariin paremmin kuin kuori ja puhaltaa päätä paremmin kuin sirpaleita! Tämä on sinun tehtäväsi, Goebbels, asettaa yksi neuvostokansa toista vastaan! Anna muusojen ladata aseet!
  Goebbels vastasi:
  - Kaikki tehdään kuten haluat, füürer. Tämä on henkilökohtainen innovaationi, erityisten propagandayksiköiden luominen armeijaan. Edes puna-armeijalla ei ole niin voimakasta PR-taidetta kuin meillä! Vaikka punainen propaganda onkin paljon kokonaisvaltaisempaa ja kattavampaa kuin länsimaissa!
  Göring murisi:
  - Onko tyhjästä puheesta paljon hyötyä?
  Goebbels vastasi:
  - Älä kerro! Ja kuka tuhosi liittoutuneiden armeijan. Briteillä, ranskalaisilla, belgialaisilla ja hollantilaisilla oli enemmän sotilaita, aseita ja panssarivaunuja kuin meillä, ja vastustus oli suurelta osin minimaalista, juuri meidän tietovaikutukseemme ansiosta.
  Göring vastusti:
  - Nämä ovat joukkojemme nopeita iskuja, jotka saivat vihollisen luopumaan yrittämästä heilutella venettä! Mitä propagandaa!
  Goebbels vastasi:
  - Sataneljäkymmentäseitsemän divisioonaa, kahdeksankymmentä prikaatia ja lähes neljä miljoonaa sotilasta antautuivat. Ja luulet tämän tapahtuneen ilman meidän vaikutustamme! Kuuden kuukauden ajan armeijat seisoivat vastakkain eivätkä liikkuneet, aseet eivät ampuneet, ja me propagandistit työskentelimme väsymättä.
  Käynti:
  "Et voi lävistää panssarin panssaria kielelläsi!"
  Hitler keskeytti alaistensa välisen riidan:
  - Tietenkin tunnustan Goebbelsin ansiot. Hänen koneensa toimi loistavasti! Panssarin panssaria ei voi lävistää kielelläsi, mutta miehistön voi neutraloida! Ranskalaiset eivät todellakaan yrittäneet taistella. Syynä oli kuitenkin negroidien pilaama veri. Nyt mennään asiaan! Onko meillä tarpeeksi Göring-joukkoja murskaamaan Neuvostoliitto? Mitä tiedusteluraportit, ja Himmler.
  Silmälasillinen etana vastasi:
  - Neuvostoliitto jatkaa uusien divisioonien muodostamista ja sijoittamista. Varsinkin tankkimaiset. Päivitettyjen tietojen mukaan vihollisella on kuusikymmentäkaksi tällaista divisioonaa. Myös kivääri- ja ratsuväkiosastoja muodostetaan. Stalin näyttää keräävän iskevää nyrkkiään.
  Hitler siristi silmiään:
  - Meidän on siis estettävä Stalin! Anna itsellesi voimakas vastaisku! Ravista neuvostoja ytimeen. Päätin hyökätä Neuvostoliittoon keväällä, heti kun tiet kuivuivat. Panssarivaununi marssivat Venäjän halki voittoisassa marssissa! Eikö ole!
  Himmler huokaisi:
  - Valitettavasti, füürer, venäläisillä on huomattavasti enemmän tankkeja kuin meillä. Karkeiden arvioiden mukaan heidän lukumääränsä ylittää kaksisataakaksikymmentätuhatta.
  Hitler vihelsi:
  - Vau! Miksi niin monta! Loppujen lopuksi neuvostojärjestelmä on taaksepäin!
  Himmler pudisti päätään:
  - Venäjä on 12 vuoden teollistumisen aikana ottanut valtavan askeleen, tai pikemminkin harppauksen eteenpäin taloudessa. Satoja tehtaita, monia taloja ja tehtaita rakennettiin. Alkukriisin jälkeen maatalous on kasvanut ja kolhoosit tuottavat yhä enemmän ruokaa. Erityisesti venäläiset lisäävät leivän ja lihan sekä öljyn tarjontaamme. Venäjä kehittää aktiivisesti Siperiaa, ja sieltä löydetään uusia esiintymiä. Neuvostoliitto vahvistuu joka vuosi, nykyaikaisimpien tehtaiden määrä kasvaa uskomattomalla nopeudella. Jopa amerikkalaiset ovat järkyttyneitä siitä nopeudesta, jolla venäläiset rakentavat teollisuuslaitoksiaan. Ei, sosialismi ei ole kapitalismia pahempi.
  Hitler nyökkäsi:
  - Toin myös sosialismin elementtejä kapitalistiseen järjestelmään. Nyt porvaristo ei voi, kuten ennen, omaksua suurinta osaa ylimääräisestä arvosta! Oligarkki saa vain kuusi prosenttia voitosta henkilökohtaiseen kulutukseen - tämä on eräänlainen palkka. Työntekijöillämme on uskomattomia etuoikeuksia. He voivat matkustaa ympäri Eurooppaa lähes ilmaiseksi. Työttömyys on lopullisesti ohi! Tällä hetkellä meillä on pulaa öljystä ja ruoasta. Ukraina toimittaa meille ruokaa ja Kaukasus öljyä. Miljoonista hyvin koulutetuista ja koulutetuista venäläisistä, ukrainalaisista ja valkovenäläisistä tulee lähes vapaata työvoimaamme. Maaton talonpoikaiskuntamme rikastuu, jokainen saksalainen saa kartanon. Ja venäläisiä tulee...
  Himmler vastasi huutaen:
  - Tuhottu!
  Hitler pudisti sormeaan:
  - Tuhotamme aluksi vain ne venäläiset, jotka ovat tottelemattomia tahdollemme. Huolellinen omistaja ei tuhoa vetoeläimiä. Valloitetuista kansoista, kuten lemmikeistä, huolehtiminen. Älä lyö ilman syytä, vaan murra tyytymättömyys voimalla. Mitä erityisesti Rosenberg ajattelee?
  Itäisten maiden asiantuntija Rosenberg vastasi:
  - Kaikista slaaveista valkovenäläisten joukossa on suurin osa etnisen ryhmän vaaleatukkaisista ja sinisilmäisistä edustajista. Heillä, samoin kuin baltilaisilla, on suurin sekoitus saksalaista verta. Uskon, että puhtaimmat ja lahjakkaimmat valkovenäläiset voidaan saksattaa.
  Hitler pudisti päätään:
  - Valkovenäjät ovat äärimmäisen pelkurimaisia ihmisiä! He ovat heikkoja, eivätkä pysty taistelemaan. Ja oikea saksalainen on ennen kaikkea soturi. Lisäksi Valko-Venäjällä asuu liian paljon juutalaisia. - Täällä Fuhrer alkoi sylkeä rasistista hölynpölyä. - Tämä narttuheimo on pilannut valkovenäläisten veren ja moraalin. Ei, meidän on tarkistettava huolellisesti, onko näissä ihmisissä Juudaksen verta. Kaikki, mistä on epäilyksiä, on poistettava. On parasta olla tuhlaamatta luoteja näihin friikkeihin, paskiainen limaa, vaan yksinkertaisesti polttaa ne, kuten keskiaikainen inkvisitio teki.
  Himmler vastasi:
  - Euroopassa emme tehneet tätä juutalaisille. He vain ajoivat minut gettoon ja ompelivat kuusisakaraisia tähtiä. Ja tällainen julma kosto juutalaisia ja puolirotuisia vastaan vieraantuu meistä, monet liittolaisistamme, jotka valloitimme ja muutimme USA:n ja Britannian siirtomaiksi. Loppujen lopuksi suurin osa länsimaisista oligarkeista ja tycooneista on juutalaisia. Kannattaako asettaa valtuudet, jotka ovat sinua vastaan!
  Hitler karjui, polki jalkojaan ja potkaisi vaaleaa paimenta. Koira, jolla oli kuningattaren verilinja, ulvoi ja hyppäsi pois huutaen. Fuhrer ryntäsi Himmleriin ja alkoi ravistella häntä suihkuttaen sylkeä:
  - Voi sinä koira! Possu, pentu, se tarkoittaa, että puolustat tätä ilkeää, juutalaista kutua, joka on peittänyt koko maan ulosteilla!
  Himmler mutisi päätään pudistaen:
  - Ei, minun füüreri!
  Hitler löi Göringiä perseeseen saappaalla:
  - Miksi olet hiljaa, sika!
  Kurinaa, tukehtuen:
  - Juutalaiset ovat rosvojen kansa!
  Hitler alkoi huutaa:
  - Tämä ei riitä!
  Göring jatkoi:
  - Helvetin home!
  Hitler löi Göringiä poskelle:
  - Näen, että sinä, sika, et pysty edes kiroilemaan kunnolla! No, okei, otan juutalaiset vastaan itse. Kerro Himmlerille, jos satutat juutalaisia!
  Himmler vastasi lyhyesti:
  - Tilaus on tilaus!
  Goebbels huomautti:
  - Se, että suurin osa lännen oligarkeista on juutalaisia, on propagandamme taitavasti käyttänyt lietsomaan vihaa köyhien keskuudessa rikkaita vastaan. Loppujen lopuksi taistelemme maailmansionismia vastaan ja siten kaikkien yhteiskunnan ja maailman köyhimpien kerrosten onnen puolesta.
  Hitler naurahti:
  - Onneen! Tuo on hyvin sanottu! Kun Kolmannen Valtakunnan rautasaappas astuu koko maailman kurkkuun, se on onnea. Kuten sanomme, vapaussota on bolshevikkien ja rikkaiden ikeen irrottamiseen ihmisistä.
  Himmler huomautti:
  - No, meillä on vakavat syyt uskoa, että Stalin itse valmistelee vapautuskampanjaa meitä vastaan!
  Hitler piristi:
  - Mitä syitä!
  Himmler vastasi:
  "Jopa puna-armeijan määräykset sanovat, että jos vihollinen pakottaa sotimaan meitä vastaan, meistä tulee maailman hyökkäävin armeija."
  Goebbels korjasi:
  - Jos he määräävät sodan, tämä on propagandatemppu! On paljon loogisempaa iskeä ensin odottamatta, että kasa putoaa päällesi. Lisäksi sana - maailman loukkaavin - on vihje maailman herruudesta.
  Hitler siristi silmiään:
  - Tiedän! Jopa Venäjän perustuslaissa on kirjoitettu: Neuvostoliitto laajenee, kunnes se sisältää planeetan viimeisen tasavallan. Miksi kieltäydyin laskeutumasta Isoon-Britanniaan. Kyllä, koska venäläiset miehittivät Moldovan ja uhkasivat viedä Romanian öljyn. Jos olisin aloittanut laskeutumisen, he olisivat lyöneet minua selkään.
  Goebbels vinkuen ohuella äänellä huomautti:
  - Otimme suuren riskin aloittamalla hyökkäyksen Ranskassa tarjoamatta riittävää suojaa idästä. Kymmenen rekrytoidun divisioonaa tarjoavat erittäin heikon suojan Stalinin panssarivaunuja vastaan. Erityisesti tiedustelupalvelumme sai asiakirjan, jonka mukaan Stalin lupasi vuonna 1939 lähettää jopa kymmenen tuhatta tankkia, kuusi tuhatta lentokonetta, satakaksikymmentä jalkaväkidivisioonaa ja yli neljä miljoonaa sotilasta. Heikot voimamme eivät kestäneet sellaista voimaa. Jos isku olisi saatu touko-kesäkuussa 1940, se olisi ollut kohtalokas!
  Hitler vapisi:
  - Itse pelkäsin tätä! Mutta suomalaisten sankarillinen vastarinta kaatui Stalinin ylimielisyyden. Neuvostoarmeija osoitti heikkoutensa! Mikä on Suomi? Kaikki kolme ja puoli miljoonaa ihmistä, armeija, jolla ei ole yhtään panssarivaunua, kaikki viisisataa kevyttä tykkiä ja sata vanerilentokonetta. Ja he taistelivat Punakarhua vastaan, jolla on enemmän sotilaita kuin koko Suomen väestö. Ja he eivät antaneet periksi; Stalin ei onnistunut imemään Suomea.
  Himmler naurahti:
  - Aryan verta!
  Goebbels huomautti:
  - Mutta venäläiset murtautuivat Mannerheim-linjan läpi ja etuhyökkäyksellä. Tappiot ovat valtavia, mutta kuulin suomalaisilta uuden tehokkaan KV-12 panssarivaunun käytöstä 252 mm haubitsalla ja IS-3:n 130 mm tykillä ja pitkällä piipulla.
  Himmler nyökkäsi:
  - Venäläisillä on sellainen tankki! Ja niiden määrä kasvaa. Emme tiedä tarkalleen kuinka monta niitä on, mutta niitä on ainakin useita satoja. Ja tuotanto kasvaa. Harkovaan ja Leningradiin rakennetaan uusia tankkien tuotantopajoja. On tietoa, että uuden laitoksen rakentaminen on aloitettu Uralin ulkopuolella. Totta, pyörillä varustettujen tela-alustaisten tankkien BT-8 ja BT-9 tuotantoa rajoitettiin, ja niiden tilalle ilmestyi malli T-34-85 tankista. He sanovat, että marsalkka Kulik mursi tämän mallin.
  Hitler piristi:
  - Meillä on piirustukset!
  Himmler vastasi:
  - On vain valokuva. Hän ei ole kovin vaikuttava. Samanlainen kuin ranskalainen S -35, myös viisto panssari, vain hieman matalampi siluetti. Totta, ajokyky on paljon parempi, moottori on 500 hevosvoimaa, diesel.
  Hitler virnisti:
  - Zizy ei auttanut ranskalaisia!
  Himmler vastasi:
  - Tämä on toinen tapa sanoa, että aseemme olivat voimattomia haarniskaansa vastaan. 56 mm:n etuosa ei ole vitsi. Lisäksi, jos S -35: ssä on vain 47 millimetrin ase, T-34: llä on 76 миллиметровerittäin kunnollinen. Erityisesti Neuvostoliiton kuori on kolme kertaa raskaampi kuin meidän T-3, jossa on uudelleen aseistettu 50 mm ase.
  Hitler hyppäsi valtavan kristallimaljakon luo, tarttui vaaleanpunaiseen väriin ja alkoi hermostuneesti vaivata sitä käsissään. Hän pisti itseään piikkiin ja huusi:
  - Nämä ovat hölmöjä! Miksi he eivät leikkaaneet piikkejä?
  Kaksi hoikkaa, kaunista vaaleaa tyttöä sinisissä mekoissa ilmestyi. He alkoivat leikata voimakkaasti piikkejä pienillä saksilla. Hitler laittoi sormensa suuhunsa, imi verta ja hyppäsi yhtäkkiä ylös lyöden tyttöä joustavaan, pyöreään peppuun. Hän kiljui, Fuhrer napsautti kieltään mustalaistyyliin:
  - Mutta hevonen!
  Himmler jatkoi:
  - T-34-panssarivaunu pystyy läpäisemään 76 mm:n tykin ja ammuksen alkunopeuden 630 - 50 km - T-3 mm panssari, yli kilometrin etäisyydeltä.
  Fuhrer tarttui tyttöä hiuksista ja nykisi häntä kuin tammaa, karjui ruosteisen trumpetin äänellä:
  - Olen jo lukenut tämän raportin! Mutta T-34:n optiikka on niin heikko, että tämä panssarivaunu ei pysty ampumaan yli 500 kilon... uh, metrin etäisyydeltä. Ainakin mahdollisuudella osua!
  Himmler suostui:
  - Kyllä, Neuvostoliiton optiikka on selvästi jäljessä! Mutta tiedustelupalvelu kertoi, että Kiovan lähellä he rakensivat uutta tehdasta, joka käyttää uusinta teknologiaa optiikan tuotantoa varten. Joten kahden tai kolmen vuoden kuluttua venäläiset kurovat eron umpeen.
  Hitler, pyöritellen blondin kaunokaisen hiuksia kädessään yrittäen satuttaa häntä, vinkaisi:
  - Sitä enemmän syytä iskeä ensin Neuvostoliittoon! Vielä muutama vuosi ja neuvostot ovat niin vahvoja, ettei meillä ole mahdollisuuksia.
  Himmler vahvisti:
  - Lisäksi jatkuvasti leviää huhuja, että Stalin haluaa hyökätä ensin kimppuumme. Joka tapauksessa joukkoja vedetään rajalle ja uusia divisiooneja muodostetaan. Ehkä venäläiset iskevät tänä vuonna.
  Goebbels vastusti:
  "Heillä on monta divisioonaa, mutta yhdelläkään ei ole yhdeksäntoista tuhannen hengen täyttä henkilöstöä. Uutta ilmailua oli vasta alkanut saapua läntisille alueille, neuvostolentäjät eivät olleet edes hallinnassa. Entä lentäjät, lentohenkilöstön koulutusta ja koulutusta ei ole saatu päätökseen, monet koneet ovat ilman lentäjiä. Myöskään koulutettuja panssarivaunumiehistöjä ei ole tarpeeksi, neuvostoja ei ole tänä vuonna, he eivät ole valmiita avaamaan rintamaa.
  Hitler työnsi kauniin tytön kasvot rehevään ruusupensaan. Hän ei uskaltanut vastustaa, koska häntä käski itse elävä Jumala - Fuhrer. Orjantappurat lävistivät herkät kasvot ja lävistivät sileän ihon. Tyttö halusi huutaa, mutta Hitlerin jäisessä katseessa näkyi kuolema, hän vaikutti halvaantuneelta, muutama veripisara putosi maljakon kostealle maalle.
  Fuhrer piti hänen tottelevaisuudestaan, ja taas kerran, lyötyään häntä pohjaan, Hitler erotti onnettoman palvelijan:
  - Vittu narttu! - Sitten hän sanoi hermostuneena useita kertoja, nykien päätään: - Tainnuttaminen on voittoa! Hyökkäyksestään varoittava komentaja on joko idiootti tai pyhimys, mikä on pohjimmiltaan sama asia! Pyhyys on varmin merkki rappeutumisesta kärpäsen helttarin kirkkaiden värien houkuttelevuudella!
  Goebbels taputti:
  - Mitä viisaita sanoja!
  Himmler vastasi:
  - Neuvostoliiton valtavat luonnonvarat, suuret avoimet tilat ja neuvostojärjestelmän tehokkuus huomioon ottaen meidän ei kannata lykätä iskua. Ja mitä vaihtoehtoisia laajentumiskeinoja on...
  Göring vastasi:
  - No, esimerkiksi Afrikka! Ehdotan useiden valittujen divisioonien lähettämistä etelään pelastamaan Italian tappiolta. Libyassa ja Egyptissä on paljon öljyä ja Päiväntasaajan Afrikassa vielä enemmän. Brittiläinen Etelä-Afrikan valtakunta ja Namibiamme ovat täynnä timantteja ja kultaa. Miljoonia hedelmällisiä mustia orjia. Nämä ovat meidän siirtokuntiamme, lämpimät meret.
  Hitler nuhteli ja tönäisi Göringiä nyrkkillään vatsaan:
  - Kyllä, sinä vain pelkäät venäläisiä pistimet.
  Göring vastasi:
  - Pelkään Venäjän talvea! Hiilipolttoainesäiliömme jäätyvät yksinkertaisesti. Hydrolysoitu kivihiili hajoaa miinus yhdeksän asteen lämpötilassa palamattomiksi jakeiksi. Ja ilmailussa ei ole tarpeeksi voitelua. Emme ole tarpeeksi vahvoja ottamaan Moskovan yksin jalkaväen kanssa.
  Goebbels huomautti:
  - Kyllä, ja konekiväärien ja haulikoiden voiteluaine kovettuu myös kovissa pakkasissa. Vain tietyissä Norjassa taistelleissa SS-yksiköissä on pakkasenkestävää erikoisvoiteluainetta.
  Hitler heilautti sen:
  - Ei hätää, minulla on sopimus kylmän kanssa!
  Göring laajensi silmänsä:
  - Miten on, että?
  Hitlerin sijasta Himmler vastasi:
  - Ryhmä velhoja ja taikureita kehitti erityisen, psyykkisen aseen. Se tuo meidät astraalikontaktiin korkeampien henkisten voimien kanssa ja antaa meidän kääntyä olemassaolon hallitsijan puoleen. Hän lupasi meille lämpimän ja kuivan talven.
  Hitler virnisti:
  - Viime kerralla taikurit vaikuttivat brittien ja ranskalaisten taistelutehokkuuteen siten, että he kuolivat taisteluhenkensä menettäneenä. Sama tulee tapahtumaan nyt.
  Goebbels huomautti:
  - Luota taikuuteen atomin aikakaudella!
  Hitler potkaisi maljakkoa (en halunnut lyödä Goebbelsia, hän oli liian pieni ja hauras, hän saattoi loukkaantua vakavasti). Erikoisreseptien mukaan valmistettu posliini piti pystyssä, ja Fuhrer tarttui hänen jalkaansa ja huusi:
  - Voi, se sattuu!
  Goebbels ryntäsi Fuhrerin luo ja alkoi hieroa hänen jalkaansa:
  - Oi suuri herramme! En odottanut tätä.
  Hitler yhtäkkiä nauroi hermostuneesti:
  - Kyllä, leikin sinua paksupäiseksi! Otetaan nyt järjestyksessä. Laboratoriotutkimukset ovat osoittaneet telepatian tosiasian. Eikö ole!
  Goebbels nyökkäsi:
  - Kyllä, füürerini!
  Hitler hieroi käsiään:
  - Olen itse hypnotisoija! Joten näin se sanoo! On olemassa tiettyjä korkeampia astraali- ja mentaalivoimia. Taika on todellakin todellisuutta. Sekä ajatusten välittäminen etäältä.
  Goebbels vastasi:
  - Minulle sattui tällainen tapaus. Talo oli romahtamassa, tunsin henkisen käskyn ja poistuin siitä kiireesti. Tuntui kuin ääni sanoisi: mene pois, se on vaarallista! Ja kolmen minuutin kuluttua tämä tapahtui.
  Hitler vahvisti:
  - Ja tämä tapahtui minulle ensimmäisen maailmansodan aikana. Sain käskyn poistua kaivannosta ennen kuin pommi räjähti siinä.
  Göring vahvisti:
  - Ja korkeammat voimat suojelivat minua. Joskus istut lentokoneen ohjaimissa, ja sitten yhtäkkiä komento on oikealla. Jonkinlainen hohto! Sinä lähdet, vihollisen lentokone ammutaan alas ja olet elossa! Kävin läpi koko sodan ilman naarmua ja ammuin alas 58 lentokonetta. Yksi Saksan parhaista äsistä - MINÄ!
  Hitler vastasi:
  - Tiedän ansiosi, Herman. Uskotko ennustajiin?
  - Yksi heistä ennusti, että henkeni olisi vakavassa vaarassa, mutta pääsen pakoon silmukasta!
  Hitler virnisti:
  - Et jätä minua! Jos haluan hirttää sinut, hirtän sinut ilman viivytystä tai vetoomusta.
  Göring yritti kiusallisen kumartaa: hänen vatsansa oli tiellä. Hän jopa huokaisi jännityksestä:
  - Voi Fuhrer!
  Hitler hihitti:
  - Lyhyesti sanottuna Barbarossa-suunnitelma on jo allekirjoitettu. Tilasin vain yhdeksän kopiota, jotka pidetään salassa. Armeijamme iskun täytyy olla kuin salama; he saavat tietää siitä vasta, kun se osuu! Jos sinulla on muita vastalauseita tai huomioita.
  Goebbels sanoi arasti:
  - Meidän täytyy pyytää paavia tyrmäämään bolshevikit. Uskon, että Mussolinilla on samanlainen vaikutus.
  Hitler tuhahti:
  - Benedito on liian heikko! Hän sietää edelleen heikkomielistä hallitsijaa, vaikka on korkea aika perustaa tasavalta Ducen kanssa.
  Göring vastasi:
  - Olen jo pitkään neuvonut järjestämään onnettomuuden kuninkaalle.
  Hitler tuhahti:
  - Mussolini ei kuunnellut neuvoani olemalla julistamatta sotaa hyökätäkseen Maltaan. Tämän vuoksi britit piinaavat nyt Italiaa. Tyhmät pasta-ihmiset rajoitetulla johtajallaan. Pässien hallitsemat pässit. Numeerisen ylivoimansa ansiosta italialaiset kärsivät tappiota tappion jälkeen, ja silti he kutsuvat itseään muinaisen Rooman jälkeläisiksi.
  Himmler haukkui:
  - Pilaantunut veri!
  Fuhrer karjui:
  - Tai pikemminkin!
  Pyöveli numero yksi huusi:
  - Roomalaiset olivat ennen vaaleatukkaisia ja sinisilmäisiä, kunnes he sekoittuivat maurien kanssa. Mustat tuhosivat genetiikan!
  Hitler puristi nyrkkinsä:
  - Tarkalleen! Säälittävät olennot!
  Göring ehdotti:
  - Ehkä, me käskemme, Skoreli tappaa kuninkaan ja korvaa Ducen nuoremmalla ja energisemmällä poliitikolla.
  Hitler siristi silmiään:
  - Epäilen, että tämä on hyvä idea! Lampaiden joukosta on vaikea löytää susia. Saksalaiset ovat johtajien ja sankareiden kansakunta. Pystymme rakentamaan ja hautaamaan kaikki. Halkaisemme teräsbetoniset takapinnat. Mutta yleisesti ottaen Mussolinin osalta puhumme Venäjästä myöhemmin. En päästänyt häntä mukaan suunnitelmiini.
  Göring kysyi:
  - Ja miksi?
  Hitler virnisti:
  - Tämä paskiainen idiootti yrittää saada minut luopumaan hyökkäämästä Venäjää vastaan. Hän on aina pelkuri Mussolini. Ikään kuin en tietäisi, kuinka hän neuvotteli Britannian ja Ranskan kanssa lupaamalla avata toisen rintaman Saksaa vastaan.
  Himmler hymyili:
  - Meillä on jopa kirjeenvaihtoa! Agenttimme varastivat alkuperäiset ja korvasivat ne kopioilla. Älä huoli, minun Fuhrer, Mussolini on agenttiemme ympäröimä kuin susi lippuineen.
  Hitler rauhoittui:
  - Italiassa on 48 miljoonaa asukasta siirtomaita lukuun ottamatta. Hänen joukkonsa ovat meille erittäin hyödyllisiä. Ranskan ja sen siirtokuntien asukasluku oli kuitenkin yli kaksisataa miljoonaa, enemmän kuin Neuvostoliitossa, ja se hajosi kuin korttitalo. Muuten, kuinka monta ihmistä asuu punaisessa imperiumissa?
  Himmler vastasi:
  - Muodollisesti 194 miljoonaa, mutta joidenkin tietojen mukaan väestönlaskennan tulokset yliarvioivat kuudella tai kolmella miljoonalla!
  Hitler rypisti kulmiaan:
  - Venäläisillä on etulyöntiasema, ja takaapäin Britannia painaa meitä. Yhdessä sen siirtokuntien ja hallintoalueiden kanssa sen väkiluku on kahdeksansataa miljoonaa. Se on vain jonkinlainen hirviö.
  Himmler vastasi:
  - Suuret pesäkkeet ovat vahvuus ja heikkous! Monet arabit ja hindut ovat valmiita tukemaan joukkojamme.
  Hitler virnisti:
  - Yleisesti ottaen olen aina kohdellut islamia paljon enemmän kunnioittavasti kuin kristinuskoa. Opetus osui oikeaan poskeen - käännä vasenta: idiotismia. Se tekee ihmisistä orjia. Vain tyhmät slaavit voivat olla kristittyjä. Ja usko Allahiin on hyödyllinen sodissa.
  Goebbels suostui:
  - Islamissa on monia hyviä asioita! Esimerkiksi moniavioisuus!
  Hitler nauroi:
  - Otan ehdottomasti moniavioisuuden käyttöön!
  - Vaimoni ei välitä! Meidän saksalaisten on asutettava koko maapallo. Ja naisia voidaan värvätä valloitetuista kansoista.
  Rosenberg vahvisti:
  - Idässä on niin paljon kauniita, vaaleatukkaisia, hoikkia naisia.
  Hitler huomautti:
  - Ei täysivaltainen!
  Rosenberg vastasi:
  - Fyysisesti slaavilaiset tytöt ovat erittäin vahvoja. He voivat synnyttää monia vahvoja, terveitä lapsia. Uskon, että kauneimmat ja älykkäimmät heistä voidaan antaa SS-miesten nuoremmiksi vaimoiksi ja ansioituneiksi Wehrmachtin sotilaiksi, jotta he synnyttävät lapsia ja tekevät kotitöitä.
  Hitler pudisti päätään, ei ollut selvää, mitä hän halusi sanoa, kyllä vai ei. Sitten tylsä ääni puhui:
  - Voit myös kokeilla! Vain uusissa passeissa olevien naisten valokuvien tulee olla alasti.
  Goebbels naurahti:
  - Erittäin järkevää! Valitsemme naiset ilman fyysisiä vikoja! Jokaiselle olennolle on oma pari!
  Hitler vastasi:
  - Kaikkein merkittävimmällä voi olla kolme tai neljä! Esittele esimerkiksi timantteilla varustetun rautaristin lisäksi alaston, rintakehä slaavilainen nainen, jolla on tilavat rinnat ja leveät lantio.
  Goebbels ehdotti:
  - Ja mitä? Se tulee olemaan mahtavaa! Rakastan myös pitkiä slaavilaisia tyttöjä.
  Göring sanoi syvällä äänellä:
  - Se johtuu siitä, että olet itse lyhyt!
  Goebbels loukkaantui:
  - Napoleon ja Nelson olivat myös lyhyitä. Loppujen lopuksi, kuten sanotaan: päästä varpaisiin raaka, päästä varpaisiin raaka!
  Göring tuhahti:
  - Siksi et kaipaa yhtäkään hametta. Suuren seksin pieni jättiläinen on siisti Goebbels!
  - Ei se tarkoita, että olet villisika!
  Hitler keskeytti "basaarin":
  - Tuleva sota Venäjän kanssa kuluttaa kaikki voimamme ja voimavaramme. Joten aion keskittää lakkoon noin sataviisikymmentä divisioonaa. Lisäksi liittolaisten on osoitettava huomattavia summia rahaa! Mutta ongelma on heidän puhelippuutensa!
  Himmler vastasi:
  - SS lyhentää kieliä! Viime kuussa saimme kiinni lähes viisisataa vakoojaa!
  Hitler kysyi:
  - Tunnustivatko kaikki?
  - Suurin osa! Olemme mahtavia kidutuksen suhteen.
  - Meidän on saatava luku tuhanteen. - Hitler puri pari vaaleanpunaista terälehteä ja pureskeli. - Pidätys perheineen. Kidutetaan lapsia vanhempiensa edessä, kidutetaan vanhempia lastensa edessä. Unohda sääli, meillä on suuri tavoite - maailman herruutta ja jokainen, joka sekaantuu tähän, on tuhottava! Suuren Saksan kunniaksi!
  Himmler vastasi:
  - Monia tutkijoistamme hävettää käyttää julmia toimenpiteitä naisia ja lapsia kohtaan!
  Hitler taputti jalkojaan ja suihkutti sylkeä:
  - Heikot ihmiset keskitysleirille! Tuomitun vankilaan. SS:ssä palvelevien pitäisi tietää: sellainen on petturi, pehmeä on petturi. Jokaisesta saksalaisesta on tultava tuhon teräskone. Ihannetapauksessa maan pitäisi olla yksi jatkuva kasarmi ja vankila.
  Ympärillä olevat ihmiset huusivat yhteen ääneen:
  - Hei Hitler!
  Marsalkka Goering lauloi:
  - Aseiden roiskuminen voin sijaan on sanonta, ei satu! Tankki ryömii - älä pieru! Satu tulee!
  Kaikki purskahtivat nauruun:
  - Voi kyllä Göring, oi kyllä as! Saapas silmään!
  Hitler tuhahti:
  - Tule, Herman, tanssi!
  Göring esitti virtahepotanssin. Hän oli niin innostunut, että yritti kiivetä pöydälle. Mutta hän epäonnistui ja hän lensi pauhaan kantaen mukanaan paperipainoa, Napoleonin hahmoa, Hitlerin rintakuvaa ja nippu kansioita. Fuhrerin rintakuva halkesi osumasta sian päähän. Kuului villi kiljuminen ja verta vuoti. Hitler käski:
  - Auta häntä!
  Useat tytöt sinisissä univormuissa ryntäsivät sisään, he ottivat Göringin kiinni ja alkoivat sitoa hänen päätään.
  Goebbels tuhahti:
  - Pääni ei voi sattua! Se on luu!
  Himmler mutisi:
  - Ei se ole helppoa hommaa vetää virtahepo ulos suosta!
  Göring vietiin pois, ja Hitler katsoi kaikkia kulmiensa alta ja haukkui:
  - Pois, kretiinit, olen kyllästynyt teihin!
  Seurue juoksi ulos Fuhrerin tilavasta toimistosta. Hitler laskeutui nelijalkaille ja haukkui hänen perässään:
  - Hau! Hau! Hau! Varis! Lyön sinua mopilla!
  Hän käveli nelijalkain ja raapi korvaansa jalkallaan. Yksin jätettynä Hitler kiipesi pöydälle ja alkoi ajatella itsekseen:
  - Minua ympäröivät roistot ja kretiinit! He ovat kaikki pelkuria! Matalat, ilkeät pelkurit, jokainen heistä, ja salakavalat juoruttelijat. Voi luoja, mitä idiootteja olenkaan ympäröinyt! Valloita koko Eurooppa, nosta kansakuntasi polviltaan ja jää lopulta täysin yksin.
  Mutta rehellisesti sanottuna hän on Hitler, suuri hallitsija. Vain kahdeksan hallinnon vuoden aikana kriisin tuhoama ja lamaannuttama maa ei vain ennallistettu, vaan se nostettiin ennennäkemättömiin korkeuksiin. Teollisuus on kasvanut yli kolminkertaiseksi ja valloitettuja huomioiden viisi ja puoli kertaa niin paljon kuin vuonna 1932. Venäläiset tappoivat yhdessä Suomen sodassa paljon enemmän sotilaita kuin Hitler valloittaessaan koko Euroopan. Sellainen voitto on valloituksen nopeus, jota Napoleon, Tšingis-kaani ja Aleksanteri Suuri kadehtivat. Ja sitten Afrikka, osa Aasiaa, Australia ja jopa Amerikka putosivat. Hänen nimensä kaikuu kaikkialla maailmassa. Ja on vain yksi henkilö, jonka edessä hän - Adolf - on kunnioituksessa! Stalin on venäläisen aatelisen Prževalskin poika ja yksinkertainen Georgian talonpoikanainen! Ei juutalainen, mutta ovelalla ja ovelalla hyvin kykenevä antamaan etumatka kenelle tahansa juutalaiselle. Stalin on tietysti typerys, salliessaan Hitlerin valloittaa Britannian ja Afrikan, hän puukottaa Kolmannen valtakunnan selkään. Joka tapauksessa Hän, Hitler, olisi toiminut siellä paikallaan! Valitettavasti Göring ei syntynyt johtajaksi, eikä ymmärrä perusasioita. Hän, Fuhrer, nimitti Göringin seuraajakseen, koska villisian kapean mielen vuoksi hän on täysin turvassa salaliittolaisena. On aina olemassa vaara, että ilmoittamasi seuraajasi haluaa nopeuttaa prosessia ja tappaa sinut. Tässä hän on, Hitler, vain muutaman vuoden Göringiä vanhempi. Toisin kuin sika, hän ei tupakoi, ei juo, ei syö liikaa ja tarkkailee painoaan. Mutta lihavat ihmiset elävät lyhyempää elämää. On epätodennäköistä, että Göring selviäisi Fuhrerista, ellei tapahdu ylivoimaista estettä. Joten tämä on seuraaja, vain etumatkan vuoksi. Toinen Goebbelsin tyyppi. Hän on yksinkertaisesti propaganda-ässä; hänen palveluksensa puolueelle ovat valtavat. Melko sivistynyt, koulutettu, rohkea, mutta heikko! Voiko suuren kansan Fuhrer olla melkein kääpiö ja rampa? On totta, että Hitler itse on vain 166 см, jopa hieman alle keskiarvon, eikä missään nimessä sankari. Kun hän opiskeli kyläkouluissa, hän oli uskalias ja johtaja. Mutta kuntosalilla vahvemmat oppilaat hakkasivat ja nöyryyttelivät häntä. Ja pojalle, joka alun perin tuli tietoiseksi yksinoikeudestaan, tämä oli erittäin tuskallista. Hän ei ole ollut paha lapsuudesta asti, nytkin hän alkaa joskus pelätä verenvirtausta ja julmuuksiaan. Nyt hän käyttäytyi kuin täydellinen typerys seurueensa edessä. Miten anfytamiiniruiske vaikutti häneen? Ja myös halu piilottaa oma avuttomuutensa ja haavoittuvuutensa näyttävällä röyhkeilyllä. Kyllä, hän ymmärsi käyttäytyvänsä huonosti, mutta paholainen hänen päässään huusi. Ole tyranni, murskaa kaikki ja tuhoa heidät! Ole julma despootti! Sinä olet füürer, sinä olet Jumala, sinun täytyy pilkata kaikkia. Entä jos luomme uuden uskonnon ja oman kolminaisuuden, jonka pää voisi olla Fuhrer. Sanoisinko, että tiede kehittyy. ja ehkä kolmannen valtakunnan ja muiden valloitettujen maiden tiedemiehet pystyvät tekemään ainakin hänestä kuolemattoman. Joka tapauksessa taikurit lupasivat löytää juoman, joka palauttaisi nuoruuden.
  . LUKU nro 6.
  Täysin uupunut ketjujen hankauksesta, nälkäinen ja väsynyt Alice nukahti uudelleen. Hän todella halusi juoda ensin. Nälkä on laantunut. Myös Pashka ja Arkashka kärsivät, mutta he vahvistuivat. Hitlerillä ja hänen jengillään ei ole aikaa lapsille. Ja kahleissa ja kylmässä, pimeässä kellarissa ilman ruokaa tai juomaa on myös kidutusta. Mutta ainakin unessa voit nähdä jotain sankarillista.
  Ja löydä vähän lohtua tästä;
  Yöllä Neuvostoliiton tankit ja jalkaväki ryntäsivät jälleen hyökkäämään Seelow Heightsiin. Yöllä miinojen ja ammusten räjähdykset näyttävät erityisen kirkkailta ja pelottavilta. Lukuisat, tuhannet heistä, haavoittuneet valittavat ja huutavat pitkään. Seelit itse näyttävät olevan taivaalla, ilmatorjunta-ammunien ja monien jäljittävien, syttyvien konekiväärisuihkujen valaisemina , joltakin kosmisen alamaailman porteilta, joihin ovat keskittyneet uskomattoman voimakkaat universaalin pahan voimat.
  Paljon verta on vuodatettu, paljon, ja tytön paljaat jalat tarttuvat jatkuvasti koaguloivaan karmiininpunaiseen nesteeseen. Se on kammottavaa ja inhottavaa.
  Angelica laittoi kätensä otsalleen ja sanoi:
  - Tässä se on, mikä paratiisi päinvastoin!
  Alisa Selezneva, ikään kuin hän kääntäisi Eiffel-tornin kääntömekanismia, huokaisi:
  - Taivas päinvastoin tapahtuu, mutta helvetti on valitettavasti aina totta. Joten hän seuraa meitä kannoillamme!
  Vastauksen sijaan Angelica ampui tuskin näkyvää hahmoa, joka oli sumea tulen valossa ja ryömi ulos pillerilaatikon rikkoutuneesta seinästä. Neuvostoliiton jalkaväki kohtasi kuitenkin edelleen tarkan ja tiheän tulen. Tankit tekivät läpimurron yrittäen kiivetä rinnettä ylöspäin.
  Tämä johtui IS-2-tankkien ei täysin onnistuneesta suunnittelusta. Eturullien raskas kuormitus johti pyörän luistamiseen yritettäessä liikkua ylämäkeen. Tämä pakotti ajoneuvot liikkumaan ikään kuin kierteessä, sivuttain, ja jotkut raskaat tankit yksinkertaisesti pysähtyivät. T-34-85 puolestaan nousi ylös. Tämä sai savun sekoittumaan pölyyn, mikä sai sotilaat yskimään hysteerisesti. Monet heistä putosivat luodeista, sirpaleista tai pyörtyivät sietämättömistä savuista... Jälkimmäisellä oli kuitenkin myös ylivoimainen vaikutus saksalaisiin puolustajiin.
  Tytöt eivät myöskään pysyneet paikallaan, vaan tekivät lyhyitä lenkkejä ja menivät yläkertaan. Heidän paljaat jalkansa välähtivät pyöreitä korkokenkiä. He hengittivät myös höyryjä ja hajoavien ruumiiden, palaneiden autojen ja inhottavimman synteettisen polttoaineen kauheita hajuja.
  Huipulla Neuvostoliiton T-34:t kohtasivat epämiellyttävän yllätyksen... Radio-ohjatut kääpiö "Chess Knight" -ajoneuvot. He löivät Neuvostoliiton tankkeja räjäyttäen ne yhdessä itsensä kanssa.
  T-34-85:llä on etujensa ohella myös haittapuoli - säiliön rungon etupanssarin panssari on melko heikko. Lisäksi ammukset räjähtivät, se oli vain jonkinlainen kauhu.
  Alice ja Angelica alkoivat liikuttaa paljaita ruskettuneita jalkojaan paljon nopeammin. Heidän on päästävä asemaan kamikaze-hevosten neutraloimiseksi.
  Alisa Selezneva tilasi:
  - Lyö näitä hirviöitä antenniin...
  Angelica huudahti hämmentyneenä:
  - Mutta tämä ei ole totta... Niiden nopeus on noin sata kilometriä tunnissa, ja ne ovat kooltaan pieniä, eikä sellaisessa savussa voi nähdä mitään.
  Alisa Selezneva lauloi vastauksena:
  "Paratiisi ei näy pilkomustassa savussa, mutta keho on tottunut kuumuuteen!" Mutta tällainen ratsumies päättää, meneekö nukkumaan vai taisteleeko asian puolesta!
  Angelica suuttui:
  - Ratsumies taas! Mielessäsi on vain miehet...
  Mutta viha lisäsi soturin tarkkuutta... Tarkka-ampujat olivat kuitenkin hieman myöhässä, suurin osa "Shakkiritareista" oli jo onnistunut tekemään "haarukan" ahmimalla neuvostotankkeja miehistöineen tai räjäyttämällä ne, mikä on pohjimmiltaan sama asia.
  Tytöt onnistuivat kuitenkin pelastamaan joitain autoja. He ovat venäläisiä sotureita! Ja siistejä venäläisiä naisia!
  Esimerkiksi yöllä, kun kaikki on paksussa savussa ja verta leviää, kun ei ole muuta paikkaa kuin alamaailma, tytöt vitsailivat ja ampuivat. Lisäksi Alisa Selezneva onnistui poistamaan kolme radiotykkimiestä näistä tappavista uusista koneista.
  Angelica ilmaisi sen nokkelasti:
  - Ei ole olemassa autoa, jota ihmiset eivät ole rakentaneet, eivätkä he myöskään järkyttäneet!
  Selezneva, joka oli unessa komsomolin jäsen, huomautti rohkeasti:
  - On mahdollista luoda ihmisiä vahvempaa teknologiaa, mutta täydellisemmän ihmisen lisääntyminen on Herran Jumalan voimien ulkopuolella!
  Taistelun aikana Alice loisti nokkeluudellaan ja erittäin vahvalla äänellään, joka peitti kanuunaan, tykistöräjähdyksistä ja yksinkertaisesti hirviömäisestä ilmakehän ja maaperän ravistelusta. Kuitenkin, tämä on tyttö, joka voisi olla peloissaan, mutta joka ei voinut mennä ulos? Mitä eroa? Ja siinä! Pelkuri ei pelaa jääkiekkoa! Ja hän taistelee etulinjassa. Loppujen lopuksi tarkka-ampuja ampuu yleensä kaukana turvallisesta piilopaikasta.
  Tytöt päättivät muuttaa asemaansa ja auttaa jalkaväkeään, joka oli jo lähestymässä huippua. Täällä, kun hän juoksi, Alice haavoittui pohkeeseen sirpaleista. Lisäksi pala kuumaa metallia juuttui vahvaan tytön lihakseen. Alisa Selezneva kaatui ja joutui laittamaan kiväärinsä syrjään vetämään ulos tämä ruosteinen, vino rauta. Mikä ei tietenkään ollut miellyttävin kokemus.
  Ja Angelica melkein menetti silmänsä... Näin vaarattomalta vaikuttava raskaan konekivääriluotin kimppu voi osoittautua hänelle kohtalokkaaksi. Eikä tässä voi mitään parantaa...
  Angelica huusi:
  - Voi pienet silmäni, tämä ei ole sadusta!
  Panssarivaunujen suuret tappiot ja vihollisen lisääntynyt kranaatinheitin tuli pakottivat jälleen jalkaväen makuulle.
  Alisa Seleznev puristi lopulta palan lihaksikkaasta pohkeestaan ja huokaisi:
  - Mikä kumma keskeneräinen valurauta! Melkein sait minut rampautumaan! Joten mitä nyt...
  Tyttö heittäytyi kyljelleen ja kompastui useiden ruumiiden kasaan. Voi luoja kuinka monta sotilasta kuoli täällä. On selvää, että he ampuivat MH-44-konekivääreistä. Nämä konekiväärit, joissa on välipatruuna ja korkea tavoiteetäisyys tämän tyyppisille aseille, ovat erittäin tappavia paskiaisia. Ehkä toisen maailmansodan paras konekivääri, joka onneksi ilmestyi melko myöhään, kun Wehrmachtin tappio oli jo tullut selväksi.
  Ja ruumiit, murtunut ja silvottu liha, josta hänen ihanat pienet jalkansa liukuvat... On vaikea ottaa askelta astumatta kuolleiden päälle...
  Ja sitkeät variset jo kaatelevat, jotka eivät pelkää laukauksia tai sirpaleita, valmiina herkuttelemaan raadolla.
  Eikä vain valmiina, vaan jo istumassa ja epäröimättä syömässä vielä lämpimiä ihmisten jäännöksiä.
  Alisa Selezneva ei voi sietää tällaista pyhäinhäväistystä, ja vaikka luotien tuhlaaminen sellaiseen kauhistukseen on varmasti liioiteltua, varsinkin kun on käynnissä taistelu, mutta... Tunteet valtaavat tytön ja hän ampuu kaataen useita varisia yhdellä luodilla kerralla .
  Samaan aikaan Alice huutaa:
  - Paskiaiset! Korppikotkat, raadonsyöjät, mitä te teette!
  Angelique liittyy häneen. Nyt puidataan variksia... Ja tässä jo melkoisesti käytetty ammusten saanti on loppunut... Alisa Selezneva kirosi:
  - Ei! No, olen oikea hölmö! Näin puhdistin korppikotkien höyhenet.
  Punatukkainen soturi raapui paljaaseen pohjaansa hänen korvansa takana ja vastasi:
  - Kyllä, me osaamme siivota, mutta emme fasistien rivejä...
  Alice loukkaantui vakavasti:
  - Joo! Olen jo tappanut tai räjäyttänyt lähes kokonaisen Fritz-rykmentin... Otetaan parempi MH-44 palkinnoksi. Tämä on hyvä asia, ja lähitaistelussa se on parempi kuin automaattikivääri!
  Angelica, tutkiessaan lähintä pintaa, sanoi riimeissään:
  Hyvä on oltava konekiväärin kanssa;
  Lyö kuin raivoisa teräs!
  Joten veri virtaa kuin vesiputous -
  Tuhoa helvetti - tapa pahat!
  Alisa Selezneva nyökkäsi kultaista päätään:
  - Näin se on oikein... Tapa ja itke!
  Tytöt ryömivät rikkoutuneen bunkkerin kraatteriin. Siellä oli tunkkainen ja haavoittuneet saksalaiset voihkivat... Mitä kauhua se on, kurjata pimeydessä ja tönäillä käsiä ja jalkoja rikki, nätisti luita, ihon palasia, verta sotkua, suolet irtoaneet ja rikki. marmorilaatat, betonilastut ...
  Alice tiesi tietysti hyvin saksaa, kuten myös kokenut Angelica. Toinen sotilaista oli sekaisin, ja toinen mutisi melko johdonmukaisesti ja selkeästi:
  - Ikuisen tähtitaivan helvetin enkelit; Näyttää siltä, että kaikki maailmankaikkeudessa tuhoutuu - sinun täytyy lentää taivaalle kuin nopea gyrfalcon - suojellaksesi sielusi tuholta!
  Alisa Selezneva kysyi hyvällä saksalla:
  - Puhu, sotilas, missä on sellisi, jossa on varastoituja konekivääriä?
  Soturi hätkähti ja kysyi hämmästyneenä:
  -Oletko yökeiju? Sininen...
  Alice vastasi nukketytön sävyllä vitsillä:
  - Ei, toisin kuin Malvina, hiukseni eivät ole siniset, mutta kuinka sanoisin... Lumipallo auringonvalossa...
  Saksalainen sanoi epäuskoisena:
  - Silloin näkisin heidät jopa pimeässä...
  - Jotta venäläiset ampuisivat minut tai raiskasivat minut. Ei, todellisen arjalaisen täytyy pystyä puolustamaan itseään! - Alice tiuskaisi kiivaasti.
  Saksalainen nousi lähes täyteen korkeuteen ja löi sitten päänsä betonilattian päälle. huusi kyyneleen:
  - No, miksi se sattuu niin paljon... Silitä minua...
  Hänen äänensä ja hajunsa perusteella päätellen (Alice Selezneva unessa, kuten todellinen sabotööri, oppi erottamaan hajuja, melkein hautajakoiran tasolla), hän oli hyvin nuori mies. Ei tuollaista voi sääliä... Alice sääli kaikkia, vaikka taistelun aikana hän unohtikin, että hänenkin uhrinsa olivat ihmisiä, niin vapaa-ajallaan hän vuodatti palavia kyyneleitä ja juoksi lähimpään temppeliin sytyttämään kynttilä siellä.
  Tyttö laittoi kätensä hänen päänsä päälle ja veti sitten häntä kohti ja suuteli häntä huulille:
  - Rakkaani... Usko minua, tämä sota päättyy pian ja me tulemme elämään niin hyvin...
  Nuori mies vastusti kohtuullisesti:
  - Miten se voi pian loppua, jos vihollinen on Berliinin porteilla. Tämä joukkomurha jatkuu vielä ainakin viisi vuotta, kunnes otamme Moskovan ja Lontoon!
  Alisa Selezneva itse oli hämmästynyt tässä vaiheessa:
  - Ja uskotko, että on mahdollista voittaa näin ennennäkemättömän vaikeassa tilanteessa?
  Nuori mies ei antanut periksi ja löysi väitteitä kirjaimellisesti liikkeellä ollessaan:
  - Mutta venäläiset uskoivat voittoonsa, kun olimme vain parikymmentä kilometriä Moskovasta, ja meidän on annettava tunnustusta siellä, missä he pystyivät kääntämään sodan aallon takaisin. Joten miksi emme voi uskoa ehdottomaan lopulliseen voittoomme, kun taistelemme sankarillisesti Berliinin laitamilla?
  Alice suuteli kaveria naarmuuntuneelle otsalle ja vastasi:
  - Ja koska... Kun seisoimme Moskovan porteilla, venäläisillä oli takanaan vielä tuhansia kilometrejä aluetta - Nižni Novgorod, Kazan, Sverdlovsk. Ja sitten Siperiasta Tyynellemerelle...
  Nuori mies keskeytti:
  - Mitä tästä!
  - Muuten! Venäläisillä oli vielä minne vetäytyä, mutta meidän tilanteessamme liittoutuneiden joukot lähestyivät jo Elbeä. - Liisalla oli vaikeuksia pakottaa äänensä kuvaamaan katumusta ja kidutuksen sävyä sellaisista tapahtumista. "Se on kauheaa, mutta meillä ei ole maata Berliinin ulkopuolella." Ei ole minne perääntyä!
  Tyttö suuteli kaveria uudelleen ja tunsi nuoren miehen kädet alkavan hyvin arasti silittää hänen rintakuvaansa. Mutta sitten yhtäkkiä lyhdyn säde katkesi rikkinäisen pillerilaatikon pimeydessä ja Angelican vihainen ääni keskeytti idyllin:
  - Tätä sinä teet... Itse asiassa miesvalloittajien pakottaminen rakastumaan valloitettuihin naisiin on jotenkin tyypillistä sodalle. Mutta jos nainen raiskaa miehen...
  Alisa Selezneva murisi kumppanilleen:
  - Olet vain mautonta "töykeä"! Halusin vain lohduttaa miestä, joka on todella onneton. Kuvittele itsesi hänen paikkaansa, miltä sinusta tuntuisi?
  Angelica murisi:
  - Minulla ei ole pienintäkään halua. Lisäksi, kun äitini poltettiin elävältä, koska hän suojeli haavoittunutta sotilasta, en ollut yhtä onneton kuin nämä hirviöt nyt. Ymmärrätkö tämän koston! Ja oletetaan, että sinulla on keskiaikaisen nunnan ajattelutapa.
  Alice tunsi häpeää ja työnsi pois täysin järkyttyneen saksalaisen kaverin. Sen jälkeen hän kysyi paljon rauhallisemmin:
  - Saitko konekiväärit?
  - Etkö näe, sokea, tässä on niitä neljä ja pussillinen lehtiä mukaan! - Angelica murahti. - Joten on aika nousta kyytiin!
  Alice kysyi nuorelta mieheltä:
  -Aiotko taistella kanssamme saksalaisia vastaan?
  Nuori mies pudisti päätään negatiivisesti:
  - Ei! Voit tappaa minut...
  - Ilomielin! - Angelica ampui miehen sydämeen pistoolilla varoittamatta. Luoti osui tarkasti ja tulipunainen veren lähde roiskui hänen rinnastaan...
  Alisa Selezneva murisi kuin tiikeri ja ryntäsi kumppaninsa kimppuun. Vakava naisten tappelu alkoi. Vaikka Angelicalla oli erinomaiset kyvyt käsitaistelussa, hänen valkoharjainen kilpailijansa osoittautui paljon kiihkeämmäksi. Liisen nyrkit löivät punatukkaista soturia suoraan kasvoihin . Hän vastasi polvillaan ja verta valui hänen nenästään. Molemmat tytöt käyttivät jopa hampaitaan ja tukkivat päänsä...
  Aluksi aloite tiukassa taistelussa kuului raivokkaalle Alicelle. Mutta sitten Angelica jäi hevosen koukkuun... Molemmat tytöt löivät toisiaan perusteellisesti. Lopulta väsymys ja kipu pakottivat heidät hieman tajuamaan ja he istuivat kasvotusten ja katsoivat silmiin... Alisa Selezneva katui ensimmäisenä:
  - Kuinka täysin villi hänestä on tullut tässä sodassa... Kyllä, tietysti, säälin miestä, mutta tämä ei ole ollenkaan syy tappaa hänen kumppaninsa.
  Angelica suostui:
  - Ei tietenkään ole syytä... Itse osoittautuin hölmöksi ja sikaksi, kun ammuin aseettoman miehen. Mutta joka tapauksessa emme ole vielä tarpeeksi vahvoja herättämään kuolleita!
  Alice ravisteli punosta, johon hän oli punonnut hiuksensa ennen taistelua, jotta se ei antanut hänelle kiiltoaan pimeässä. Tyttö sanoi ankarasti:
  - No mitä? Mennään taistelemaan vihollisia vastaan!
  Nyt tytöt olivat täydessä ympäristössä... Heidän takanaan oli tarkkuuskivääri ja kummassakin kädessä konekivääri. Ja he menevät tai pikemminkin juoksevat taisteluun...
  Yötaistelu ensimmäisestä harjusta kesti, ja lisäksi natsit yllättäen jopa aloittivat vastahyökkäyksen. Tehokkaat panssarivaunut ja itseliikkuvat aseet lähtivät hyökkäykseen. "Ferdinand" modernisoitu, eli tehokkaammalla 800 hevosvoiman moottorilla "Jagdtiger" ja "Royal Tiger", raskasta ajoneuvoa oli vain kuusi, kaksi kumpaakin, mutta Pantherit olivat helmiä.
  Neuvostoliiton panssarivaunujen jäätymisen jälkeen jalkaväkeen putosi sirpaleita ja konekiväärit...
  "Panthers" ja "Tigers" ovat erittäin vaarallisia ajoneuvoja, puoliautomaattisilla aseillaan ne ovat erittäin nopeita ja niissä on yhdistetty ammussarja. Mutta Angelicalla on nyt vakavia aseita: vangittu Faustpatron. Hän onnistui myös piilottamaan sen kammioon.
  Tyttö alkoi valita itselleen tavoitetta... Alice ehdotti hänelle helposti:
  - Anna minulle "kuninkaallinen tiikeri", se on kallein ja saat siitä tilauksen.
  Angelica heilutti sitä:
  - Voi ei! Suurin auto on Jagdtiger, ja näet sen täällä modernisoituna 1060 hevosvoiman moottorilla. Tällä 75 tonnia painavalla moottorilla teräshirviö onnistui kiipeämään vuorelle. Tämä tarkoittaa, että he antavat hänelle käskyn!
  Alisa Selezneva huokaisi raskaasti:
  - Mistä saat sen? Loppujen lopuksi hänellä on panssari kaikkialla, ellet ammu toukkien läpi?
  Angelica nyökkäsi viekkaasti:
  - Ja tiedän yhden tempun tälle koneelle...
  Alice oli epäuskoinen:
  - Niin? Mikä temppu, tässä ajoneuvossa ei ole alle 100 millimetriä panssaria.
  Vastauksen sijaan Angelica ryömi kohti hitaasti lähestyviä vihollisen panssarivaunuja. Tyttö liikkui kuin käärme...
  Useat Neuvostoliiton T-34-koneet avasivat tulen vihollista kohti. Mutta Jagdtigerin otsaan ampuminen on turha harjoitus. Loppujen lopuksi 250 millimetriä ei ole vitsi! Mutta hän voi itse vastata näin...
  Ammuin jo Neuvostoliiton ajoneuvoa, mutta missasin liikkeen, vaikka ammus painaa kolmekymmentä kiloa, ja se on jo panssaria lävistävä...
  Angelica myös ampuu, hän päätti, että etäisyys riittää. Kuuluu kuurottava räjähdys ja jättiläinen auto yksinkertaisesti räjäytetään. Tyttö viheltää:
  - Mikä kaunotar! Tämä tilaus on tyhjästä!
  Sitten soturi ryömi takaisin... Ja iskusotilaat suristivat taas taivaalla.
  Saksalaisilta tuli kuitenkin myös vastaus. Tässä ovat kuuluisat Xe-162 "Salamanterit". Ne ovat erittäin ketterät ja yksinkertaisesti hirvittävän vaaralliset. Kyllä, 30 mm ilmatykit ampuu tappavalla voimalla, joka on vaarallinen jopa Iloville...
  Nyt se on koirataistelu, ja Alice yrittää ampua alas Salamanderin laukauksilla maasta. Ja koska tämä kone on melkein kokonaan valmistettu puusta, tämä on täysin mahdollista.
  Kevyt ajoneuvo on panssaroitu vain edestä. Ja MH-44:ssä joka viidennessä luodissa on fosforipää, joka parantaa tähtäystä erityisesti pimeässä. Ja tällainen erityinen pää voi jopa sytyttää bensiinin.
  Myös Angelica tajuaa tämän ja avaa tulen Salamander-suihkukoneita kohti. Vaikka tietysti vain erinomainen ässä pääsee niin nopeaan autoon maasta.
  Alisa Selezneva rohkaisi kumppaniaan:
  "Pudotit tähtäämättä, niin osut varmasti." Ja jos ajattelet ja jännität, jäät varmasti huomaamatta.
  Angelica avasi tulen salamantereihin; ampuessaan hän kiertyi ympäri, lepäsi paljaat, tyttömäiset kantapäänsä ja mutisi:
  - Ensimmäistä kertaa missasin, toisella tuskin osuin... Ja kolmannella iski niin kovaa, että spinneri alkoi laulaa!
  Alisa Selezneva ampui alas Salamanderin, kevyt saksalainen hävittäjä lensi alas jättäen jälkeensä hännän kuin morsiamen juna. Totta, se oli likainen juna, ja tyttö lauloi mukana kumppanilleen:
  - Musiikki soi, rummut hakkaa, narttu viedään hautausmaalle...
  Ja Alisa ampui alas toisen He-162:n, ja Angelica alkoi saavuttaa jotain... Neuvostoliiton Ilovin tappiot olivat suuret. Vihollinen oli liian nopea ja ohjattava; Neuvostoliiton ässät eivät pysyneet hänen perässään.
  Jakovin tultua kuitenkin paremmaksi, mutta tähän mennessä merkittävä osa Iloveista oli ammuttu alas ja raskaita tappioita kärsinyt Neuvostoliiton jalkaväki pysähtyi... Paljon paloi ja halkeili vuoden kuumuudesta. tuhoutuneita panssarivaunuja, ympärillä makasi roskia ja tuhoutuneita fasistisia hirviöitä.
  Alice katkaisi kuudennen salamanterin ja huomautti:
  - Ja ne ovat myös sitkeitä eläimiä, niitä ei ole niin helppo kaataa, vaikka ne ovat puisia kuin Pinocchio!
  - Puu, puristettu osa kimmoilee! - Angelica ehdotti. - Tämä on osa ongelmiamme...
  Alisa Selezneva lauloi huokaisten:
  -Onnellisuus on vain hengähdystauko, kirkas välähdys ongelmien pimeydessä!
  Angelica kysyi sitten ystävältään:
  - Kirjoita jotain lennossa ja laula. Muuten tunnelma on hyvin vähäinen, ja monet kaverimme kuolivat!
  Alisa Selezneva, joka itse tunsi kauheaa väsymystä, loppujen lopuksi hän on taistellut yli päivän (ja unessakin tuntuu voiman ja unen puutetta ja nälkää!), se oli jopa alkanut laulaa:
  Köyhyys on valitettavasti minulle tuttua kyyneliin asti;
  Kuinka kylätalosta on tullut vino!
  Jopa olki katolla oli mätä,
  Ikkunan alla kova lumikukko!
  
  Se oli kauheiden katastrofien aikaa,
  Venäjän joukkojen suuret jännitteet!
  Räjähtävä ja kärsivä lapsuuteni,
  Kun pakkanen muuttuu siniseksi!
  
  Juokseminen paljain jaloin kylmässä;
  Se polttaa luiksi!
  Mistä löydän onnen ruusun,
  Kuinka heittää pois köyhyyden ketjujen kaskadi?!
  
  En tiedä onnea ja rauhaa;
  Kova työ on niin tuttua!
  Peitän ikkunan säkkikankaalla,
  Ja kuisti kirveellä!
  
  Meidän täytyy vain selviytyä talvesta,
  Jotta perheesi ei vilustu!
  Keväällä kirsikat kukkivat rubiineina,
  Ja kerää mustikkalankaa!
  
  Ja nyt tyttöjen jalat,
  He palavat niin paljon helvetin kylmästä!
  Kuinka vaikeaa onkaan olla paljain jaloin ikuisesti
  Aseta tukit riviin lumeen!
  Mutta kevät on tullut kauniisti,
  Valkoista samettia lunta satoi!
  Ja kuulen soivan äänen,
  Loppujen lopuksi purot laulavat näin!
  
  Tässä on puutarha, joka on safiirin värinen pilkuissa;
  Ja kesä virtaa kuin virta!
  Oi, lehmus haisi hunajaisilta tassuilta -
  Iloitse lintujen raunioista!
  
  Rakennamme puuaidan,
  Poika tuli apuun!
  Ja tunteet muuttuivat oudoksi
  Tuntui kuin sielun mehu virtaisi!
  
  Nyt sataa kaatamalla, sade on kovaa;
  Piilottaa tytön helmikyyneleen!
  Minä rakennan tiilitalon -
  Minä vien sinut ulos kuilusta!
  
  Olin mökkipoika, tiedäthän, näin maita;
  Wasteland hiekkaa, turkmeenilahjoja!
  Samarkandin palatsit, moskeijat,
  Jotkut ihmiset ovat niin ystävällisiä!
  
  Tunnen myös Euroopan maat -
  On ollut pitkä matka merellä!
  Mutta lehtojen reuna on lähempänä sydäntä,
  Haluan kääntää lintuni häntä kohti!
  
  Hän suutelee minua, hyväilee minua;
  Huimaa jo!
  Hän lupaa paikan taivaassa
  Ja hän itse on yhtä komea kuin Saatana!
  
  Meillä oli vaatimattomammat häät;
  Nyt asun kaupungissa!
  Rakkauden sanat eivät ole hölynpölyä -
  Lisäys on hyvä asia!
  
  Mutta kun uni tulee,
  Missä ovat unelmat sinisellä taivaalla...
  Haaveilen pehmeästä oljesta,
  Vanha kylätaloni!
  . LUKU nro 7.
  Lopulta valo syttyi sellissä, jossa lapset istuivat. Hän sokaisi nuoria vankeja. Paksut ovet avautuivat ja huoneeseen astui naamioitunut valkoisessa viittassa oleva mies kymmenien militanttien seurassa.
  Tämä muistutti Alicea hänen aikaisemmista seikkailuistaan; myös Tom oli samanlainen kohde valkoisessa kaapussa. Vain tällä oli musta naamio kasvoillaan ja tällä oli punainen.
  Ikään kuin täydentääkseen samankaltaisuutta valkotakkin pukeutunut lääkäri sihisi:
  - No lapset, tervetuloa toimenpiteisiin!
  Pashka puristi nyrkkinsä ja murisi:
  - Minua ei luovuteta elossa!
  Lääkäri nyökkäsi hyväksyvästi:
  - Lyö poikia hieman pamppuilla, niin otan tytön mukaani!
  Alice nyökkäsi hyväksyvästi:
  - Olen valmis menemään toimenpiteisiin!
  SS-miehet löivät Pashkaa pamppuillaan, poika ulvoi ja häntä lyötiin kumipampulla paljain kantapäihin. Arkasha oli hiljaa, ja hän sai osuman vain pari kertaa ohimennen.
  He riisuivat Alicen kauluksen ja kahleet ja vetivät hänen kätensä taaksepäin ja napsahtivat pienet mutta vahvat käsiraudat, jotka oli erityisesti tehty vankien lapsille. Lisäksi he laittoivat hänelle toisen, ei niin massiivisen kauluksen ja johtivat hänet ketjuun.
  He eivät kahlita tytön paljaita jalkoja, koska ilmeisesti päättelivät, ettei hän ollut menossa minnekään ja oli edelleen hihnassa. Ja he johdattivat minut käytävien läpi.
  Alice tunsi itsensä nöyryytetyksi eyelinerissä. Ja samaan aikaan hänellä oli ylpeyden tunne - natsit pelkäsivät. Alice käveli pitkin, nyt ylös ja nyt alas portaita. Betonipinta kutitteli lasten paljaita pohjia. Olin hyvin janoinen, mutta nälän tunne oli jo laantunut.
  Lopulta Alice pakotettiin nousemaan korkeammalle, ja hän astui bunkkerin hallituksen siivelle. Pehmeät, rehevät matot kutittelivat miellyttävästi tytön kylmiä jalkoja. On melkein autuas tunne kävellä niiden päällä.
  Lopulta hänet tuotiin toimistoon. Valtava ja korkea katto. Lääkäri jäi hänen luokseen pitäen häntä hihnasta, mutta vartijat lähtivät. Mies, jolla oli silmälasit, istui pöydän ääressä toimistossa. Hän ei vaikuttanut ollenkaan pelottavalta. Päinvastoin, hän muistutti opettajaa, jolla oli älykkäät, kuivat kasvot, sileäksi ajeltu leuka, kapeat hartiat ja lyhytkasvuinen. Pukeutunut yksinkertaiseen tunikaan, ja ainoa palkinto, jonka hän sai, oli rautainen risti.
  Siitä huolimatta se oli kauhea hirviö, Kolmannen valtakunnan pääteloittaja, SS:n päällikkö ja Reichsmarshal Himmler. Hän, jota pelättiin ympäri maailmaa yhtä paljon kuin Hitleriä itseään.
  Alice tunsi olonsa epämukavaksi ja vapisi.
  Himmler sanoi hymyillen:
  - Ota käsiraudat vieraastamme!
  Lääkäri huomautti epäilevästi:
  - Hän on erittäin vaarallinen, teidän ylhäisyytenne!
  Kolmannen valtakunnan pääteloittaja nyökkäsi:
  - Ehkä, mutta silti vain lapsi! Käsiraudat ja talutushihna pois!
  Lääkäri totteli vastahakoisesti. Himmler kaatoi sen kannusta lasiin ja ojensi sen Alicelle.
  Hänen äänensä oli painokkaasti lempeä:
  - Juo, kulta!
  Tyttö huusi:
  - Mikä tämä on?
  Himmler nauroi:
  - Maito! Lisäksi ei lehmän, vaan vuohen. Se on erittäin hyödyllinen lapsille!
  Alice nyökkäsi:
  - Kiitos paljon!
  Ja hän painoi huulensa lasiin. Hän halusi syödä ja juoda enemmän ja enemmän. Ja maito vaikutti tytöstä uskomattoman maukkaalta. Hän valui sen alas ja katsoi anovasti Himmleriin.
  Hän teeskenteli hämmästyneensä:
  -Oletko nälkäinen tyttö?
  Alice nyökkäsi:
  - Emme saaneet syödä tai juoda useaan päivään!
  Himmler nauroi:
  - Näin? Ne hirviöt!
  Alice huomautti:
  - Ei tuo sana!
  Himmler totesi lempeällä sävyllä:
  - Mutta sinun täytyy ymmärtää, Alice, loukkasit parisataa ja tapoit kaksi tusinaa valittua SS-sotilasta. Tästä sinulla on oikeus kuolemanrangaistukseen! Mutta Kolmannessa valtakunnassa lapsia hirtetään joskus jopa pienistä varkauksista tai ulkonaliikkumiskiellon rikkomisesta.
  Alice vihelsi ja vapisi. Kolmannen valtakunnan pääteloittaja jatkoi:
  - Ja lain mukaan meillä on oikeus käyttää fyysistä voimaa myös lapsiin. Joten Alice, jos et kerro meille koko totuutta, teloittajat valtaavat sinut ja ystäväsi. Ja he ovat erittäin julmia. Haluatko kokea itse, kun virtapurkaukset kulkevat suonissasi ja suonissasi?
  Alice kalpeni ja vastasi rehellisesti:
  - Älä halua!
  Himmler, hänen silmänsä vilkkuen, sihisi:
  - Kerro minulle, kuka lähetti ryhmäsi?
  Alice vastasi rehellisesti:
  - Ei kukaan!
  Himmler murisi rajusti:
  - Sinä valehtelet! Vain aikuiset voivat antaa tällaisia aseita lapsille!
  Alice huokaisi raskaasti ja vastasi:
  - Otimme kaikki nämä aseet itse ja kuljimme aikakoneen läpi!
  Himmler kuoriutui:
  - Mitä?
  Alice vahvisti hymyillen:
  - Se on juuri se aikakone! Olemme tulevaisuudesta!
  Tuli kipeä tauko. Himmler näytti sulattavan tätä. Ja sitten hän huomautti ketunomaisella hymyllä:
  - Olet tulevaisuudesta... Ehkä sinulla on uskomatonta tekniikkaa!
  Alice huokasi ja kysyi rehellisesti:
  - Saanko lisää maitoa?
  Himmler kaatoi sen lasiin ja ojensi sen jälleen Alicelle. Tyttö joi ahneesti ja rauhoittui vähitellen.
  Kolmannen valtakunnan pääteloittaja kysyi:
  - Haluatko elää?
  Alice vastasi valloittavalla vilpittömästi:
  - Kaikki haluavat! Ja erityisesti lapsilla, meillä on kaikki edessämme, ja ihmiset voivat elää 2000-luvulla hyvin kauan.
  Himmler huomautti ankarasti:
  -Rikossi ovat mahtavia. Vain Adolf Hitler itse voi antaa sinulle anteeksi ja peruuttaa kuolemantuomiosi. Tapoit ja vammautitte Kolmannen valtakunnan parhaat sotilaat. Ja tätä on erittäin vaikea antaa anteeksi, sekä vahingoittuneet laitteet!
  Alice vastasi huokaisten:
  - Sota on sotaa!
  Himmler huomautti:
  - Ja sodan lakien mukaan kuolema odottaa sinua. Lisäksi he kiduttavat sinua raa'asti ennen tätä ja tyrmäävät tiedot. Ymmärrätkö tämän?
  Alice totesi vaikeuksin säilyttää mielensä läsnäolo:
  - Jos makaat maan päällä, tämä on vain kerran! Jos jotain tällaista on tarkoitus...
  Himmler vastasi ankarasti:
  - Ehkä minun pitäisi laittaa sinut telineeseen heti, jotta ymmärrät?
  Alice kalpeni... Mahdollisuus joutua kidutukseen ei ollut rohkaiseva. Hän ei ole liian tottunut kipuun. Ja kolmannen valtakunnan teloittajat osaavat kiduttaa kauheasti. Mutta myös kuolema. Mitä tapahtuu, jos hän kuolee?
  Mitä odottaa? Ei mitään? Tai taivas lapsimarttyyrina? Mutta 22. vuosisadan lopun ihmiset eivät usko kuolemanjälkeiseen paratiisiin. Vaikka näyttää olevan jo todistettu, että jonkinlainen sielu on olemassa. Että me luovutettuamme emme kuole lopullisesti. Ja että tulevaisuudessa on mahdollista palauttaa sielu kehoon.
  Mutta tämä on vain jos Alice kuolee omassa ajassaan ja paikassaan. Ja milloin hän hukkuu Gestapon kidutuskellareihin ja hänen henkensä sotkeutuu ajan käytävään? Se tulee olemaan aivan pelottavaa!
  Tyttö mutisi todella peloissaan:
  - Minua ja kavereita ei tarvitse kiduttaa. Me kaikki sanomme niin!
  Himmler sanoi ystävällisellä äänellä:
  - Tämä on mielenkiintoista... Mistä ajasta olet kotoisin?
  Alice vastasi rehellisesti salaamatta:
  - 2200-luvun loppu. Vaikka jotkut ovat raportoineet uudesta aikakaudesta Suuren lokakuun vallankumouksen jälkeen.
  Pääteloittaja rypisti kulmiaan:
  - Etkö valehtele? Että kommunistit voittivat tulevaisuudessa?
  Tyttö nyökkäsi hyväksyvästi:
  - Kyllä, pystyimme voittamaan. Leninin ja Marxin ideat ovat voittaneet kaikkialla maailmassa!
  Himmler tunsi tarvetta lyödä röyhkeää tyttöä kasvoihin kaikessa voimassaan, mutta hillitsi itsensä tavanomaisella tahdonvoimalla. Ja tukahdutetulla äänellä hän sanoi:
  - Tämä ei voi olla! Et voi voittaa meitä, meillä on yhdessä Japanin kanssa koko maailman resurssit!
  Alice päätti olla valehtelematta, varsinkin kun hän ei todellakaan halunnut kokea kidutusta itse:
  - Olen toisesta maailmasta! Täällä hyökkäsit Neuvostoliittoa vastaan vuonna 1941 saamatta vielä päätökseen Britannian tappiota. Et onnistunut valloittamaan Moskovaa vuonna '41, sitten USA astui sotaan ja lopetit vuonna '45!
  Himmler karjui ja löi lasinsa pöytään:
  - Sinä valehtelet!
  Alice vastasi hymyillen:
  - Seison edessäsi ja tämä on todiste siitä, että puhun totta!
  Himmler huomautti ankarasti:
  - Sinä voitit? Sekä USA että Britannia taistelivat puolellasi - mitä hölynpölyä!
  Tytöt nyökkäsivät hymyillen:
  - Ilmeisesti he ajattelivat, että se oli parempi... kuin makaa allasi!
  Himmler nousi tuolistaan, otti muutaman askeleen ja sanoi:
  - No... - Kaukosäädin välähti Kolmannen valtakunnan teloittajan käsissä. Hän painoi nappia.
  Useita vahvoja vartijoita ryntäsi toimistoon.
  Himmler sanoi:
  - Hän on lääkärisi Menge! Anna hänen kertoa totuus, mutta älä satuta häntä, saatamme silti tarvita niitä!
  Mies valkoisessa kaapussa ja punaisessa naamiossa nyökkäsi:
  - Kidutamme sinua huolellisesti, mutta se sattuu!
  Alice, vapisten pelosta, vinkaisi petollisesti:
  - Älä kiduta minua, kerron sinulle kaiken valoisasta tulevaisuudesta!
  Lääkäri murisi:
  - Tarvitsemme tytön! Kolmannen valtakunnan edut vaativat!
  Alice nostettiin ja vietiin pois. Tyttö ei vastustellut. Kidutuskammio oli hyvin lähellä Himmleriä. Ilmeisesti pääteloittaja valvoi joskus itse kidutusta.
  Alice asetettiin tuoliin ja hänen jalkansa kiinnitettiin puristimiin. Tohtori Menge huomautti:
  - Rasvakeitin on turvallinen, mutta erittäin tuskallinen kidutusmenetelmä.
  Kaksi tyttöä punaisissa naamioissa ja kumihansikkaissa ottivat esiin öljyn, jonka he olivat valmistaneet etukäteen, ja alkoivat voidella paksusti Alicen pohjia. Kaksi muuta kaasua. Naiset työskentelivät täällä teloittajina. Niitä käytettiin erityisesti silloin, kun lapsia kidutettiin, jotta uhri ei kuolisi. Naiset ovat yleensä varovaisempia ja lempeämpiä, mutta aiheuttavat enemmän kipua.
  Alice tunsi paljaiden jalkojensa olevan kahleissa. Se sattui nilkoihini. Ja tyttö tunsi kasvavaa pelkoa sisällään. Sitten kaasuputket tuotiin sisään. Täällä happea syötettiin sinisten johtojen kautta ja kaasua punaisten johtojen kautta. Broileri oli paikallaan ja liekin korkeus ja lämpötila olivat säädettävissä.
  On selvää, että kidutuksen odotettiin olevan pitkä ja julma. Naamioitunut teloittaja huomautti:
  - Tämä on vielä lapsi! Poltammeko jalkojen ihon kokonaan?
  Tohtori Menge nyökkäsi:
  - Ei! Ne jäivät kiinni niin, että myöhemmin jalkojen iho kasvoi yli ja kidutus voitiin toistaa! Tämä tyttö tietää paljon ja tarvitsemme tietoa häneltä.
  Nainen nyökkäsi hymyillen punaisen naamionsa alla.
  - Hän osaa vielä tanssia! Sillä välin valaistaan sitä pienellä valolla!
  Tytöt avasivat hanat. Liisen kylmät jalat tuntuivat miellyttävältä lämmöltä. Aluksi tyttö ajatteli, ettei se sattunut ollenkaan. Alice muisti espanjalaisen saappaan murtaneen Esmeraldan. Mutta tämä ei ole paras esimerkki rohkeudesta. Se katkesi nopeasti. Ja näin Zina Portnova kesti kidutuksen.
  Paljaat, öljytyt pohjat alkoivat kuumeta. Se ei ole enää niin mukavaa. Alice nyökkäsi. Pieni liekki poltti hitaasti tytön kantapäät. Tämä kidutus on turvallista, mutta hienostunutta ja tehokasta, koska kipu on pitkäkestoista ja lisääntyy hitaasti mutta varmasti.
  Alice nyökkäsi jalkojaan, mutta titaanityynyt pitivät häntä lujasti.
  Tohtori Menge kysyi Alicelta:
  - Kerro kuka sinut lähetti!
  Tyttö vastasi jälleen rehellisesti:
  - Me itse! Aikuiset eivät edes tiedä siitä!
  Tohtori Menge virnisti lihansyöjänä:
  - Onko näin? Luuletko, että uskomme tämän vauvapuheen?
  Alice totesi melko loogisesti:
  - Mutta on typerää lähettää lapsia niin tärkeään tehtävään!
  Tohtori Menge nyökkäsi:
  - Kyllä, se on tyhmää, mutta siksi haluamme selvittää, miksi he tekivät sen!
  Liekki kasvoi hieman ja kuumeni. Alice tunsi paljon kipua ja voihki. Sitten hän puristi hampaansa, mutta kyyneleet valuivat lasten silmistä. Se on kamalaa. Kiduttaa. Ja pohjat kuumenevat. Tyttö, joka muistelee sankariteemoja koskevia teoksia, yritti kuvitella jotain muuta. Ajattele esimerkiksi miellyttäviä asioita. Etenkin hänen maailmassaan on hyvä olla. Ei ole olemassa edes sellaista asiaa kuin maatalous. Ruoka valmistetaan bioplasmasta ja sitä voi tilata Hypernetin kautta, mikä on paljon käytännöllisempää. Aikaisemmin robottikokit olivat muuten hyvin yleisiä. Mutta nyt he tekevät sen helpommin.
  Bioplasmaruoka on erittäin maukasta, mutta se ei turvota vatsaa, eikä sinun tarvitse siivota ja pestä lautasia. Joten tämä kaikki on hienoa! Alice arvosti edistystä ehdottomasti.
  Vaikka luultavasti joku 1900-luvun isoäiti arvostaisi sitä vielä enemmän.
  Alice nykisi, hänen kantapäänsä polttivat. Tuli mieleen Gerda. Kuinka tämä tyttö nälkäisenä ja jäätyneenä polki terävien kivien tietä. Ja hänellä oli paljon kipua, hänen paljaista jaloistaan vuoti verta. Ja Gerda jatkoi kävelyä ja kävelyä. Ja hän kärsi. Ja voit nähdä, että hänen paljaat jalkansa olivat kuumat hänelle.
  Sitten Alice kuuli tohtori Mengen äänen:
  - Kerro, että hän lähetti sinut?
  Tyttö päätti olla hiljaa. Itse asiassa on parasta olla vastaamatta. Lisäksi hän tunsi, että jos hän avaisi suunsa, hän huutaisi keuhkoihinsa palaneiden jalkojensa sietämättömästä kivusta. Ei, hän on hiljaa. Ja helpottaaksesi sitä, muista Gerda, yksi tarinoista, joissa tämä tyttö osoitti vielä suurempaa rohkeutta ja sankarillisuutta.
  Tyttököyhä on lähtenyt kukkivasta puutarhasta ikuisen kesän kanssa ja kävelee kylmää syksyistä tietä.
  Välittömästi lämmöstä häntä tervehti jäätävä tuuli.
  Hänen paljaat jalkansa astuvat kallioiselle harjulle. Paljaat pohjat olivat kuitenkin jo karheutuneet puutarhassa eivätkä ole niin kipeitä. Mutta polku on pitkä, jalat eksyvät, muutaman kymmenen kilometrin jälkeen jalkapohjat alkavat polttaa ja vasikat alkavat kipeä. Tyttö pyytää almua, jotta hänelle voidaan antaa ainakin vähän ruokaa ja pyytää majoituspaikkaa yöksi. Kuka ruokkii lasta ja kuka ei. Mutta meillä oli onnea: saimme viettää yön. Tyttö nukahti heinään. Ja hän nukkuu hyvin sikeästi pitkän matkan jälkeen. Mutta aamulla sinun täytyy taas ottaa leivänkuori hyväsydämisiksi isäntiäsi ja lähteä tien päälle. Mutta jalkani särkee edelleen pitkän vaelluksen jälkeen, ja on kylmää kävellä paljain jaloin.
  Ja unen jälkeen paljas pohja, joka ei vielä leviä, havaitsee tuskallisesti tietä peittävien kivien pistot.
  Mutta nopea kulku lämmittää tyttöä. Paljaat jalkani muuttuvat punaisiksi, ja mukulakiviin naarmuuntuneet pohjat pistelevät hieman. Tyttö kestää ja voittaa väsymyksen, ja hän tutkii huolellisesti ympäristöään kääntääkseen huomionsa jalkojensa kivuista. Hän liikkuu Saksan teitä pitkin kohti Ranskaa. Näissä tiheästi asutuissa maissa voi nähdä paljon mielenkiintoista. Välillä alkaa tihkua kevyttä syyssadetta. Gerda pelkää kovasti vilustumista.
  He eivät anna hänelle edes vadelmia yöllä, ja antibiootit ilmestyvät vasta tulevaisuudessa.
  Hänellä on yllään vain kevyt kesämekko.
  Ja pitkältä matkalta hänen uupuneiden, paljaiden jalkojensa jokainen suoni soi kirjaimellisesti.
  Mutta seuraavan yön oleskelun aikana myötätuntoinen emäntä sääli häntä ja antoi hänelle lämpimän turkishuivin matkaa varten. Ja Gerda lähtee taas seuraavana päivänä. Jalat puutuvat aluksi, mutta sitten lämpenevät. Ne vain soivat jokaisessa suonessa. On tuskallista kävellä näin, mutta tyttö selviää, hänellä on tavoite ja hän saavuttaa sen varmasti.
  Ihan vain välttääkseni todella sairastua.
  Ja jalat karheutuvat joka päivä ja kasvavat kovettumiin. On vaikea mennä näin. Pari kertaa tyttö vietti yön heinäsuovasta, jäätyi yöllä ja nousi sitten ylös murtuneena. Mutta Gerda jatkoi itsepäisesti eteenpäin, hänen vartalonsa lämpeni ja tuli kevyemmäksi. Tyttö eli almulla. Tämä auttoi, vaikka ei säännöllisesti, syömään ruokaa ja ylläpitämään voimaa.
  Joskus hänen täytyi pilkkoa puita ja kantaa vettä kaivosta leivänkuoren avulla.
  Lihakset särkivät väsyneesti joka päivä, mutta kipu oli tylsää. Lapsen keho sopeutui nopeasti kuormaan, ja nyt tyttö käveli keskimäärin noin kuusikymmentä mailia päivässä eikä pudonnut väsymyksestä. Hänen paljaat, mustelmilla jaloillaan oli kova kuori, eivätkä ne melkein tunteneet kivien pistoa ja kylmää. Tyttö käveli voittamalla kärsimyksen. Euroopan talvet ovat leutoja. Välillä oli märkää lunta. Gerda jätti häneen paljain jaloin jalanjälkiä pysäyttämättä askeltaan.
  Tällaiset sirot, pienet printit jopa näyttivät jotenkin kauniilta valkoista taustaa vasten.
  Hän liikkui ikään kuin purkautuneena ja kunnes pääsi palatsiin korpin avulla. Siellä hän pyysi prinsessalta ja prinssiltä kenkäparin ja vaunut, jotta hän voisi jatkaa Kain etsimistä. Mutta prinsessa huomautti nauraen:
  - Olet jo tottunut kävelemään paljain jaloin! Miksi tarvitset kenkiä? Ne vain tekevät jaloistasi raskaampia! Parempi mennä kuten ennenkin, niin kierrät pian puolet maailmasta!
  Ensimmäinen ministeri huomautti:
  - Rauhoitu, jos haluat olla terve!
  Ja Gerdan täytyi tallata taas paljain jaloin, joten hän ei kohdannut sympatiaa. Mutta tytön paljaat jalat itse asiassa karheutuivat ja pohjien nahka vahvempi kuin saappaiden. Ja hän käveli osoittaen taipumatonta rohkeutta. Niinpä hän käveli paljain jaloin Saksan halki ja päätyi Ranskaan. Märkä lumi tiivistynyt leikattujen lasten jalkojen alle.
  Missä hänen veljensä Kai on? Kuinka paljon hän käveli, eikä silti kuullut eikä henkeä. Vaikka kylmään todella tottuu, eikä se ole niin pelottavaa, et edes yski talvella ja rievuissa. Ja iho paljaissa jaloissani tuli vahvemmaksi kuin saappaideni pohja.
  Tyttö lähestyi Pariisia. Siellä hän tapasi katulapsia. Yhtä repaleinen ja paljain jaloin kuin hän oli. Tyttö kätteli ja vaihtoi uutisia. Kaikista maista tulevat lapset puhuvat kansainvälistä kieltä ja ymmärtävät toisiaan. Ja Gerda ystävystyi nopeasti heidän kanssaan.
  Se on paljon parempi ryhmässä kuin yksin.
  Mutta lapsilla on nälkä, ja tyttö ryntää heidän kanssaan maanomistajan navettaan. Mutta poliisi saapuu paikalle muutaman koulutetun koiran kanssa. Yksi koira ohittaa Gerdan ja kaataa hänet. Poliisi laittaa tytön kahleet ja vie hänet vankilaan.
  Hän oli kahleissa kuin aikuinen.
  Köyhä Gerda vaeltelee jalkojaan hierovien raskaiden kahleiden kanssa pariisilaiseen vankilaan. He myös laittoivat heidät Chateletiin, kylmään, haisevaan selliin, jossa pienet tytöt, jotka jäivät kiinni varkauksista, ja vanhemmat naiset, mutta melkein kaikki, istuvat yhdessä.
  Tosin kun vankeja on paljon, lämpenee ja voi lämmitellä.
  He ruokkivat meille inhottavaa mutaa ja vanhentunutta leipää. Voit viettää yli vuoden tällaisissa epäinhimillisissä olosuhteissa.
  Tyttö ei kuitenkaan luovuta ja jopa lauloi laulun;
  Isänmaa sydämessäni - jousi soi,
  Elämä tulee olemaan hyvää kaikille maailmassa...
  Ja haaveilen Venäjästä - pyhästä maasta,
  Missä iloiset lapset nauravat!
  
  Vain tässä maassa elämä ei joskus ole hunajaa:
  Julmien koettelemusten aika on tulossa...
  Mutta talvella se yleensä nousee -
  Ja mustasilmäiset tytöt lentää!
  
  Tässä maailmassa jäästä kasvaa kumpu,
  Siinä on timanttikidekoriste!
  Joulupukki on kauhistuttavin lumikagan-
  Ulkomaalainen lähellä venäläistä sielua!
  
  Gerda etsi Kayta paljain jaloin lumesta -
  Tallasi Venäjän avaruutta...
  Ja sanokaa minulle, laiskot, etten voi
  Kerubit kastelivat unen!
  
  Löydämme myös kauniin Eedenin tundralta,
  Anna banaanien kypsyä tangossa...
  Usko minua, tulee vielä aikaa suurille muutoksille -
  Uudet maat avaruudessa odottavat meitä!
  
  Toteutetaan ihmisen pyhä unelma,
  Lentäjän puhtaimmalla impulssilla!
  Nauraen laululla taivaalle, lennän kuin nuoli -
  Laskeutuminen ei ole sinun huolesi!
  
  Maapallosta tuli yhtäkkiä meille hyvin pieni...
  Kyllä, Gagarinin mukana tuli mikroskooppi...
  Ja jotkut ihmiset pitävät Adidaksen kengistä
  Ja ahne ryntäys massalla...
  
  Älä myy isänmaatasi vaatteista -
  Älä pilaa Venäjää rahalla,
  Rakastan Jeesusta viiksetisen johtajan kanssa -
  Koska Hän on myös messias!
  Tätä inspiraatio tarkoittaa, ja ajattelet jo tulevaisuutta. Ja näet tämän tulevaisuuden kuin se olisi nykyhetkeä.
  Tyttö ystävystyi muiden vankien kanssa, ja hänestä tuli juhlien elämä, ja hän ajatteli jo pakenemista.
  Mutta Gerda kutsutaan kuulusteluihin. He sivelevät öljyä kantapäihinsä ja tuovat liekeissään paljain jaloin. Tyttö huutaa kivusta ja menettää tajuntansa. Ja hänet pakotetaan ottamaan vastuu aatelismiehen murhasta.
  
  Kidutus jatkuu useita päiviä, lasta ruoskitaan ja ripustetaan telineeseen, mutta Gerda osoittaa uskomatonta rohkeutta. Ei myönnä mitään. Ja sitten käytän espanjalaisia saappaita hänessä.
  Kidutus, joka mursi Esmeraldan.
  Laudat puristavat lasten jalkoja ja teloittaja ajaa kiiloihin. Ensimmäisten iskujen jälkeen tyttö menettää tajuntansa. Mutta he kaatavat hänen päälleen kylmää vettä pakottaen hänet järkiinsä. Sitten he osuivat taas lautoihin. Kipu on yksinkertaisesti pelottavaa. Gerda vinkua ja huutaa villisti.
  Mutta hän ei silti halua myöntää sitä.
  Juopunut teloittaja virnistää.
  Hän nauttii viattomien ihmisten kidutuksesta.
  Kuulija toistaa kysymyksen:
  - Tapoitko varakreivi de Juzacin?
  Ei, hän ei ole Esmeralda myöntää.
  Gerda vastaa huokaisten:
  - Ei!
  Tyttö on kuoleman kalpea ja naarmuuntunut. Yksi poski on poltettu tulessa.
  Kuulustelija huutaa:
  - Pyöveli, vielä yksi kiila hänelle! Paksumpi!
  Armoton eläin tottelee.
  Ja taas tulee isku, josta tytön koko vartalo vapisee. Kyyneleet valuvat Gerdan silmistä, Andersenin sankaritar on kovassa tuskassa, mutta hän ei tunnusta.
  Ei, hän ei kestänyt sitä, vaikka hän oli vähäpätöisen vammautunut.
  Kuulustelija huutaa:
  - Kyllä, myönnä se meille! Nämä ovat vain sanoja!
  Kyllä, en halua olla rampa.
  Yhtäkkiä Gerda löytää voimaa vastata selkeästi:
  - Sanat ovat kuin tuuli, jotka kääntävät myllyä, joka antaa jauhoja viisaille ja jauhoja tyhmille!
  Tyttö vastasi nokkelasti.
  Kuulustelija huutaa:
  - Kaksi kiilaa lisää!
  Pyöveli virnistää erittäin tyytyväisellä katseella.
  Ja taas vasara lentää...lasten jalkojen luut rypistyvät ja lapsi menettää taas tajuntansa kivun shokista. Gerda tuodaan järkiinsä kellarista ämpärillä jääkylmää vettä. Ja he jatkavat hienostunutta ja samalla kömpelöä kidutusta. Täällä, ruuvipenkissä, he puristavat samanaikaisesti tytön sormia. Ne puristavat ruuvipenkillä. Gerda menettää jälleen tajuntansa. Tällä kertaa pitkästä aikaa. Edes vesiämpäri ei saa häntä järkiinsä.
  Ilmeisesti kipushokki ylitti lapsen kehon rajat ja nuori vanki pyörtyi.
  Tyttö makaa kidutustuolissa kalpeana ja verisenä.
  Eloisa mielikuvitus auttoi Gerdaa irtautumaan todellisuudesta ja polttavasta kivusta todella kuumissa korkokengissään.
  Mutta sitten Himmler astui kidutuskellariin. Ja kovalla katseella hän kysyi:
  - Oletko puhunut, rikollinen?
  Tohtori Menge vastasi huokaisten:
  - Hiljaa! Ihan kuin olisin ottanut vettä suuhuni! Ehkä kokeilla nykyistä?
  Himmler katsoi Alicen paljaita jalkoja. Koko pohjat olivat purppuranpunaisten rakkuloiden peitossa. Ja sanoi:
  - Nyt riittää! Annetaan tytölle aikaa miettiä! Ehkä sillä välin hoidamme pojat?
  Naisteloija nuoli huuliaan lihansyöjänä:
  - Ovatko pojat kauniita?
  Himmler naurahti:
  - Ei paha! Mutta voit myös vain paistaa heidän kantapäänsä hieman! Jos annamme heidät läpi koko ohjelman heti, eivätkä he puhu, heidän jakamisesta tulee vaikeampaa.
  Gerda oli hajamielinen ajatuksistaan ja voihki. Tapa, jolla hänen poltetut jalkapohjansa hehkuvat, on kammottavaa. Mutta hän selvisi siitä ja pystyi sammumaan.
  Himmler käski ytimekkäästi:
  - Mene hänen kellariinsa ja anna vangeille ruokaa ja juomaa! Tarvitsemme niitä elossa!
  Alice oli jälleen kahleissa, mukaan lukien hänen jalkansa. Ja he kantoivat minut kirjaimellisesti selliin. Kipu oli kauhea. Ja kun kumipamppu osui palaneeseen pohjaan, tyttö ulvoi, mutta puri heti huulta.
  Alice jopa kuiskasi:
  - Yksi - nolla meidän hyväksemme!
  Alice vietiin selliin, jossa valonheittimet olivat jo päällä, ja siellä oli vähän lämpimämpää. Pasha ja Arkasha otettiin kiinni ja raahattiin kuulusteluihin puolueettomasti.
  Alice makasi betonille ja kohotti palaneita jalkojaan, jotta veri valuisi palaneista pohjista eikä se satuttaisi niin paljon. Tietysti on pelottavaa, kun jalkasi palavat parranajossa, mutta Alice selvisi. Ja hän pystyi osoittamaan pioneerin rohkeutta. Mutta mitä seuraavaksi? Heitä kidutetaan pitkään ja hienostuneella tavalla. Ja se sattuu niin paljon...
  Alice lauloi:
  - Mikä kipu, mikä tuska, Venäjä vastaan Saksa: sata - nolla!
  Tyttö kuvitteli Panther-2-tankin silmiensä edessä, kuinka se palasi, Neuvostoliiton Katyusha tyrmäsi. Ja vähän lohduttelin. Vaikka Pantherin piippu on niin pitkä, että sitä pelottaa edes katsoa. Ei, tämä ei ole mitään verrattuna "Tiger"-3:een. Sitä kutsutaan todennäköisesti keisarilliseksi tiikeriksi.
  He toivat hänelle vankila-annoksia. Mauton nokkoskeitto ja kuivaleipä. Nälkäinen Alice söi kuitenkin ahneesti...
  Niinpä he toivat pojat selliin. Pashalla oli mustelmia ja naarmuja kasvoillaan. Molempien poikien pohjat olivat palaneet uunissa ja niissä oli rakkuloita.
  Pashka totesi ylpeänä:
  - Kiroin näitä saksalaisia niin paljon!
  Alice naurahti vastaukseksi ja huomautti:
  - Ei ole hyvä vannoa!
  Arkasha oli samaa mieltä tästä:
  - Oikein! Olin vain hiljaa ja ajattelin jotain muuta. Tämä tekee kidutuksesta helpompi kestää! Ja Pashka huusi ja huusi!
  Vaalea poika murisi jyrkästi:
  - Ole hiljaa, senkin paska!
  Alice ehdotti:
  - Ollaan hiljaa! Ja jos tämä on kohtalomme, kuolemme kidutuksen alle ja säilytämme ihmisarvomme!
  Arkasha oli samaa mieltä tästä:
  - Ilmeisesti meidän on todella kuoltava! On parempi kuolla hiljaisuudessa!
  Pashka vastasi aggressiivisesti:
  - Et malta odottaa! Peitän heidät universumin valikoivimmilla kirouksilla.
  . LUKU nro 8.
  Alice, joka oli uupunut kidutuksesta ja tunteista, nukahti. Myös pojat hiljenivät.
  Ainakin unessa saatat nähdä jotain sankarillista, josta voi tulla lohtua olosuhteissa, joissa olet jumissa ja loukussa.
  Ja unelmat ovat niin sankarillisia ja niissä puidaat fasisteja, ja erittäin tehokkaasti ja kauniisti;
  Voitettuaan Seelow Heightsin ensimmäisen harjanteen yhdessä yössä Neuvostoliiton joukot yrittivät kehittää menestystä päivän aikana. Mutta suuri määrä radio-ohjattuja miinakenttiä sekä tiheä tuli konekivääristä ja pikatuliaseista ajoi jälleen jalkaväen maahan. Ja liian monta tankkia räjäytettiin.
  Korjausryhmät eivät kuitenkaan menestyneet sankarillisesti taisteluyksiköitä huonommin, ja merkittävä osa ajoneuvoista palasi takaisin käyttöön päivän päätteeksi.
  Alisa Selezneva ja Angelica eivät nukkuneet silmänräpäystäkään. He tappelivat, ampuivat, huusivat jotain...
  Natsit eivät olleet hölmöjä; varsinkin monet heidän aseistaan istuivat erittäin menestyksekkäästi syvyyksissä, ja sitten heidät nostettiin. Sen jälkeen he löivät...
  Yleisin asetyyppi on tietysti 88 mm:n ilmatorjuntatykki. Universaaliase ampumiseen lentokoneita, tankkeja ja jalkaväkeä vastaan. Vaihda vain kuoret... Totuus on hieman hankala, mutta käytetään erityisiä tunkkeja, jotka on suunniteltu panssarivaunuille ja itseliikkuville aseille.
  Puolustajien joukossa on paljon nuoria ja naisia. Kolmannen valtakunnan inhimilliset voimavarat ovat lopussa, joten heidän on saatava kaikki. Edes kymmenenvuotiaat taistelijapojat eivät ole niin harvinaisia. Loppujen lopuksi hekin voivat heittää pullon syttyvällä seoksella ja väijyttää jalkaväen.
  Yleensä tällaiset pojat juoksevat paljain jaloin ja shortseissa, koska lasten kengistä on pulaa, ja he ovat paljon taitavampia paljain jaloin.
  Seelachin puolustuslinja on erittäin voimakas, sitä alettiin rakentaa jo ennen ensimmäisen maailmansodan alkua siltä varalta, että tsaarin armeija ryntäisi Berliiniin. Kyllä, jo 1700-luvulla, Elizabethin aikana, jonka ainoa ennenaikainen kuolema esti häntä kutsumasta Suureksi, venäläiset valloittivat Berliinin!
  Niinpä korkeuksilla on monia maanalaisia yhteyksiä, juoksuhautojen labyrinttejä ja suojia tarkka-ampujille. Sen voi sanoa olevan eräänlainen kaupunki.
  Huolimatta siitä, että Adolf Hitlerille yleensä tunnustetaan skitsofreeninen optimismi, vakava työ Berliinin vahvistamiseksi aloitettiin keväällä 43. Ja toisin kuin läntinen Atlantin muuri, se oli mahdollista suorittaa loppuun asti.
  Kaikki kuolleet sektorit louhittiin tai valmistettiin napalmilla...
  Alisa Selezneva ja Anzhelika ovat jo polttaneet paljaat, sirot pienet jalkansa jälleen kerran, kun synteettisen bensiinin, rikin, fosforin synteettinen seos valui maan alta...
  Ja illalla tytön kantapäät polttivat vakavasti, ne peittivät suuria rakkuloita, ja kävelemisestä tuli kidutusta.
  Tytöt antautuivat ja ampuivat nyt väijytyksestä, varsinkin kun Neuvostoliiton joukot olivat tuskin edenneet päivän aikana. Näin tarkka-ampujien tulee kuitenkin tehdä, ja taistelun kiihtyessä löydät varmasti kohteen... Ja voit jatkaa tilisi täydentämistä.
  Rohkea Alisa Selezneva, raapimalla palaneita jalkojaan metalliin, murisi:
  - Kyllä, sinä ja minä, Angelica, olemme hyvin sairaita ja kipuja. Mutta uskokaa minua, muistot elävältä poltetuista puna-armeijan sotilaista aiheuttavat minulle henkilökohtaisesti paljon suurempaa kärsimystä.
  Punatukkainen soturi kiristeli hermostuneesti helmiäishampaitaan:
  - Ja uskokaa minua, on vielä katkerampaa nähdä heitä, varsinkin niitä, jotka eivät kuolleet heti, vaan hiiltyivät... Sota eroaa helvetistä vain siinä, että siinä ei ole rutiinikidutusta!
  Alisa Selezneva ampui tarkasti kohdistetulla laukauksella alas suojan takaa huolimattomasti kurkistavan fasistisen ampujan, huomautti:
  - Jos kaikki olisivat sotureitamme, kuten me? Vaikka tietysti on helpompi tehdä vitsejä kuin ampua!
  Angelica oli eri mieltä myös tässä:
  - Tämä on jollekin! Minun on henkilökohtaisesti vaikea tehdä molempia... Muuten, miksi sinua kutsuttiin Aliceksi?
  Kultatukkainen soturi vastasi yksinkertaisesti kuin tunnustaessaan:
  - Tiedätkö, äitini luki samanlaisen sadun, kun hän oli lapsi... Kaunis satu, mutta erittäin typerä. Sen jälkeen hän päätti, että hänen tyttärensä pitäisi Aliceen tavoin löytää uusi maailma, mutta ei maan päällä, vaan avaruudessa. Valloita galakseja ja levitä kommunismia kaikkialle universumiin taistelemalla fasistisia diktatuureja ja orjien omistajia vastaan. Sinä ymmärrät...
  Angelica ampui ja osui turhautuneena peppuun leukallaan:
  - No kyllä! Tietenkin ymmärrän. Tiedätkö, sinä itse haaveilit meneväsi planeetalle, jossa jopa navoilla on ikuinen kesä, eivätkä ihmiset tiedä sairautta tai vanhuutta. Maan päällä ei ole taivasta, ja samassa ikivihreässä Intiassa on lämpöä, korkea kosteus ja ilkeimpien hyönteisten pilviä!
  Alisa Selezneva naurahti:
  - Mutta siellä on Mowgli... - Sitten hän vaihtoi sävynsä vakavampaan. - Uskon, että Intiasta tulee pian Neuvostoliitto.
  Angelica epäili melko perustellusti:
  - Nehru on vain heikko. Hän on pasifisti eikä kommunisti. Hänen kaltaiset opportunistit ja nationalistit tekevät enemmän haittaa kuin hyötyä. Tarvitsemme vahvempia ja omistautuneempia liittolaisia punaiselle idealle tuodaksemme kommunismin ja sen valon maailmaan!
  Alisa Selezneva ampui vielä pari laukausta; hän näki, että natsit olivat vähitellen heikkenemässä. Ihan vain jotta ei lyö lapsia. He ovat niin onnettomia, laihoja, paljain jaloin ja vaaleita, että ne herättävät vain myötätuntoa. Täällä Iljat ilmestyivät jälleen taivaalle... He lensivät ulos aikaisin, ja seurasi nopeampia "nappuloita".
  Alisa Selezneva leikkaa paljain jaloin ja vitsaili näistä pienistä pomminkuljettajista:
  - Sotilaatkaan eivät ole pähkinöitä - tulevaisuuden kuningattaret, fasisti, juokse!
  Angelica sanoi synkästi:
  - Heikoilla liittolaisilla vahvatkin laitteet ovat käyttämättömänä!
  Alisa Selezneva kiinnitti melko kohtuudella huomiota vivahteisiin:
  - Mutta esimerkiksi Romanian kuningas Miika. Hallitsija ja suurelta osin vain hemmoteltu nuori mies. Mutta siitä huolimatta hänelle myönnettiin Neuvostoliiton korkein kunniamerkki - "Voitto".
  Angelica nypistyi hapanisesti:
  - Valitettavasti käskyt menevät ohi. Vaikka "Jagdtigerille" he yleensä antavat "suuren isänmaallisen sodan" vähintään toisen asteen. Tai ainakin "Red Banner".
  Alisa Selezneva vastasi sujuvasti:
  - Sankarit ansaitsevat käskyn ripustamisen, ne, jotka käskevät heitä, ansaitsevat tulla hirtettäväksi! Sillä hyvä komentaja aloittaa taistelun vasta, kun sankarilliselle teolle ei yksinkertaisesti ole enää sijaa voiton ennakkomääräyksen vuoksi!
  Angelica vahvisti:
  - Kyllä, olet kultatukkainen paradoksien mestari... Mutta sitten Stalin on hirtettävä!
  Alice naurahti:
  - Tottakai se on välttämätöntä! Niin monet hyvät kaverimme kuolivat hänen takiaan. Sodan alussa joukot sijoitettiin puolustukseen täysin sopimattomalla tavalla. Ja seurauksena on tappio heti alussa!
  Angelica laittoi sormen helakanpunaisille huulilleen:
  - Katso... Ole varovainen markkinoiden kanssa. Loppujen lopuksi kukaan ei ole koskaan hajottanut erityisosastoja.
  Alisa Selezneva väänteli kasvonsa:
  - Voi oi oi! Löysin siilin pelottelua mannapuurolla! Usko minua, olemme vahvempia kuin kaikki enekevedeshnikit yhteensä. Etenkin hengessä!
  Angelica on taas sankarillinen nainen, ikäänkuin käsivarren alle olisi osunut, hän meni ohi... Oli kuitenkin jo pimeää eikä näkyvyyttä ollut, ja kohteet olivat niin pieniä ja epämääräisiä ja jopa liikkuvia. No, mitä niitä vastaan voidaan tehdä?
  Alisa Selezneva ei myöskään ampunut usein. Tässä unessa hänellä näyttää olevan ystävä, soturin persoonallisuus, joka on taistellut monta vuotta ja jolla on omat moraalinsa ja tapansa. Aivan kuten taisteleminen paljain jaloin, on turhaa oleminenkin. Hän tottui siihen, että hän ei ollut koskaan tahrannut viimeisen vuoden aikana eikä halunnut paljastaa surullisia tilastoja. Muuten en vain ampunut sitä sokeasti. Lisäksi taistelijoiden joukossa esiintyi liian usein "nokkaisia" taistelijoita. Se oli sääli heidän ystävälliselle sielulleen Alisa Seleznevalle.
  Vaikka esimerkiksi näyttää siltä, että Hitler sanoi: sodan armo ei saa ylittää taloudellisen toteutettavuuden rajoja! Taloudellinen toteutettavuus ei saa ylittää askeettisia tarpeita!
  Jälkimmäinen on kuitenkin kuin iskulause; aseita voin sijaan, ei havaittu parhaalla tavalla! Neuvostoliiton onneksi ja kolmannen valtakunnan kuolemaan!
  Hitlerillä oli selvästi mielenterveysongelmia. Kolmannen valtakunnan pragmaattisempi hallitsija olisi aiheuttanut paljon vakavampia ongelmia Neuvostoliitolle ja olisi voinut voittaa sen liittolaiset puolelleen.
  Alice jopa lauloi innostuneesti;
  Isänmaamme Venäjän kunniaksi,
  Säteilevimmän pyhien kotimaa...
  Missä tähdet kastelivat samettista taivasta,
  Puhtaalla epämaallisella rakkaudellasi!
  
  Olemme jättiläisvallan ritareita,
  Joka suojelee maailmankaikkeutta!
  Olkoon isänmaamme yhtenäinen,
  Isänmaa - monoliittia ei voi jakaa!
  
  Laukaisimme raketin ennen kaikkia muita,
  Ja astronautti ja minä lensimme ilmapallon ympäri...
  Hyökkäyksiämme ylistetään runoissa,
  Herra antaa meille runsaan lahjan!
  
  Kun natsit hyökkäsivät maahan,
  Otimme kaikki kiväärit käteen...
  Kommunistit taistelevat laumaa vastaan -
  Ja ammut ylöspäin kuin säteilevä nuoli!
  
  Teräslaumat torjuttiin Moskovasta,
  Stalingradissa harjun murtamassa!
  Tytöt näyttivät säteilevän ylpeiltä,
  Hän tuo meille proletaarista valoa!
  
  Olemme maan ritareita universumissa paremmin,
  Et voisi löytää säteilevämpää Venäjää...
  Vaikka pilvet roikkuvat maan päällä,
  Emme käänny pois kunniakkaalta polulta!
  
  Kun otimme Berliinin, oli ilo,
  Sotilas sai sellaisen onnen...
  Maistimme voiton makeutta, kulta,
  Sopii pojalle, jolla on teräksinen konekivääri!
  
  Nyt rauhan viikot ovat tulleet,
  Ja kärsimys ryntää läpi kultakenttien...
  Halusimme elää ikuisesti ja ilossa,
  Kaikkivaltias Jumala on Isänmaan kanssa ikuisesti!
  Kyllä, tyttö ei vain ampunut täydellisesti, vaan myös lauloi kuin todellinen primadonna.
  Tuli yö kuudennentoista huhtikuun ja seitsemännentoista päivän välillä ja alkoi massiivinen hyökkäys. Uudet reservit tulivat peliin, mukaan lukien tankkireservit.
  Erityisesti uusin T-44... Tämä panssarivaunu oli kolmekymmentä senttiä matalampi kuin T-34-85, ja siinä oli tehokkaampi etupanssari sekä torniin että runkoon. Tähän autoon pantiin paljon toiveita, mutta...
  Jotkut jo matkalla olleista tankeista alkoivat luistaa ja niiden vaihteisto epäonnistui... Ilmeisesti suunnittelijat ja teollisuusyritykset eivät pystyneet sopeutumaan sen poikittaiseen järjestelyyn ja vaihteisto yksinkertaisesti epäonnistui vaihteiden vaihdossa. (Tämä lapsuuden sairaus oli tyypillinen ja T-34-76:n varhaisille muutoksille).
  Vain kolme uusimmasta säiliöstä 25:stä kykeni kiipeämään Seelow Heightsin korkeuksiin. Ne kuitenkin liikkuivat hitaasti, moottorit pauhuivat äänekkäästi ja pakoputkista roiskui mustaa, haisevaa savua.
  Ja uudet jalkaväkijoukot juoksivat heidän takanaan huutaen hurraa...
  Tytöt jatkoivat ampumista jonkin aikaa, mutta kun Neuvostoliiton sotilaat, jotka eivät kiinnittäneet huomiota vakaviin vaurioihin ja heidän toverinsa, jotka joutuivat jatkuvasti konekivääritulen alle, kiipesivät seuraavalle harjulle, soturit ryntäsivät heidän perässään.
  Natsit olivat kuitenkin edelleen vahvoja. Valtavat He-162, Me-109 "K" ja Fokken-Wulfit ryntäsivät kohti hyökkäyslentokonetta ja siivittivät "nappulat".
  Heidän joukossaan Fokken-Wulfin teurastajat hyökkäysmuunnelmassa ovat erityisen vaarallisia. 37 mm:n tykkiä on kerralla neljä, jotka ampuvat sekä jalkaväkeä että panssarivaunuja.
  Yksi Neuvostoliiton Iloveista meni jopa rammaamaan raskaampaa ja aseistettua vihollisen ajoneuvoa... He törmäsivät ja... Saksalainen oli onnekkaampi, hän onnistui kaatamaan, mutta Il-2:ssa ei ole jälkeäkään sellaisesta laitteesta.
  Ärsyttyneenä Alisa Selezneva laittoi saksalaisen lentäjän alas ennen kuin tämä avasi laskuvarjonsa ja ilmaisi itseään makeasti:
  - Olen ystävällinen! Talossa oleva hyvä on se, mitä arvostetaan, hyvä sielussa, joka karkotetaan!
  Ja paljain varpaillaan tyttö heitti kranaatin räjäyttäen pari fasistista taistelijaa, jotka yrittivät lähestyä häntä.
  Tytöt siirsivät tulen lentokoneisiin... Mutta Fokken-Wulfin hyökkäysmuunnelmaa ei voi ampua maasta kiväärillä. Se on erittäin hyvin suojattu, ja kaasusäiliöt sijaitsevat panssarin alla matkustamon ympärillä. Vaarallinen juttu...
  Jopa kuusi ilmatykkiä on suuri ja vakava voima, aseistettuna toisen maailmansodan tehokkain yksipaikkainen hävittäjä.
  Non-162 on helpoin saalis tässä suhteessa... Me-109 "K" vaatii erityistä huomiota. Messerschmittin viimeinen massamuunnos... Modifikaatio, jossa on yksinomaan tykkiaseistus, kolme 30 mm tykkiä ja kaksi 15 mm ilmatykkiä. Tehokas kone, oudosti verrattuna Yak-9:ään, ja jopa paras Yak-3, aseistuksessa, tietysti. Ohjattavuuden kanssa oli ongelmia, vaikka moottori oli erittäin tehokas...
  Alisa Selezneva, kuten 2200-luvun viisas tyttö, päätti ilmaista näkemyksensä:
  - Saksalaiset kiinnittävät liikaa huomiota sellaisiin indikaattoreihin kuin lentokoneiden panssari ja aseistus. Esimerkiksi Messerschmittin jatkuvasti kasvava moottoriteho kului tulivoiman lisääntymiseen. Ja kuinka ohjattavuus on heikentynyt.
  Angelica nyökkäsi:
  - Ja sinä kaadat tämän heikentyneen ohjattavuuden. Helpoin tapa puhua on todella taistella...
  Alisa Selezneva keskeytti katkeruuden äänellään:
  - Se olen minä, joka en taistele! Mutta todella, ajattele sitä, kuinka paljon Me-109 K maksaa viidellä ilmatykillä? Ja Focke-Wulf kuudella? Mutta Salamander on optimaalinen yhdistelmä ajoneuvojen kustannuksia, valmistettavuutta, painoa, ohjattavuutta, nopeutta ja myös aseita. Vaikka tässä suhteessa se on tietysti huonompi kuin Messerschmitt tai erityisesti Fokken-Wulf.
  Angelica huomautti iloisesti:
  - Puhut noin, koska tämä lintu on ainoa, jonka pystymme ampumaan alas. Muuten...
  Alisa Selezneva murisi:
  - Älä vitsaile niin typerästi!
  Ja tyttö laukaisee jälleen murhaavan ja tuhoavan kranaatin paljain varpaillaan.
  Revittyinä fasistit lentävät.
  Täällä Alice voi hyvinkin olla onnellinen.
  Saksalaiset ponnistelevat koneillaan erittäin tehokkailla aseilla ja haarniskoilla, ja se on vaikeaa puna-armeijalle.
  Neuvostoliiton jakit ja laggit selviävät kuitenkin varsin menestyksekkäästi voimakkaampien Hitlerin haukkojen kanssa... Ne saavat rakaslinnut palamaan, aivan kuten...
  Ja viisi Messerschmitt- ja kuusi Fokken-Wulf-asetta eivät pese, natsien on haudattava nenänsä maahan.
  Mutta Neuvostoliiton ässät kärsivät tappioita. Ja tappiot ovat kunnollisia, joten tule heikentämään painettasi. Ja pässien määrä kasvaa. Neuvostosoturi ei tunne pelkoa. Ja turhaan kunnia ja isänmaa ovat arvokkaampia kuin elämä!
  Alisa Selezneva huomautti tästä:
  - Pässit ovat tietysti merkki urheudesta, mutta merkki älykkyydestä syödä ilman menetyksiä!
  Angelica oli eri mieltä myös tässä:
  - Älykkyyden merkki... Se on jopa merkki neroudesta voittaa ilman tappioita. Mutta tämä ei ole enää sota.
  Alisa Selezneva murisi vastauksena:
  - Miksi helvetissä tarvitsemme sotaa?
  Angelica oli erittäin nokkela tässä:
  - Miten muuten voimme erottaa, missä oikeat miehet ovat ja missä urokset eivät saavuta edes naisen tasoa!
  Alisa Selezneva kiinnitti sitten huomion uuteen lentokoneparviin ja osoitti paljaalla jalallaan:
  - Katso korvia... Ja yönoitien tunnukset... Natasha on luultavasti siellä. Tällaista keskustelupalstaa natsi voi nyt kestää!
  Angelica suostui:
  - Se sopii sinulle varmasti! Varmista vain, ettemme polta itseämme!
  Yöpommittajat U-2, kuten niitä hellästi korvat kutsuvat, ja vielä kuuluisempia ja melko loukkaavia lempinimellä maissi.
  Tyttölentäjät taistelevat niiden päällä. Kone on helppo lentää ja helppo lentää. Se ei ole kovin hyvä ilmataistelussa, joten sitä käytetään pääasiassa iskuihin yöllä.
  Siellä sen alhainen melu, keveys ja ohjattavuus heijastuvat. Totta, on myös haittoja, voit ampua alas ilmatorjuntakonekiväärin... Kone on itsemurhapommittaja.
  Mutta täällä taivas on jo puhdistettu korppikotkien pesästä, joten haavoittuvampi kone voidaan ottaa käyttöön.
  Alisa Selezneva kuiskaa rukouksen:
  - Herra pelasta Natashan ja muiden tyttöjen henki... He ovat niin hyviä ja rakastavat sinua niin paljon. Älä anna suurimman ja oikeudenmukaisimman voittaa yleismaailmallisen pahan ja surun!
  Angelica viilti olkapäältä;
  - Jumalalta kaiken pyytäminen on hauskaa. Loppujen lopuksi kaikki maailmassamme on Hänen ennalta määräämää, joten mitä järkeä on odottaa Hänen muuttavan mitään!
  Alisa Selezneva vastusti perustellusti:
  - Miksi luulet Hänen ylipäätään olevan olemassa... Ja jos on, niin kuten Raamatussa tai Koraanissa?
  Angelica pudisti päätään kielteisesti:
  - En usko ollenkaan... Sinä luultavasti ajattelet toisin. Muistan sen lumivalkoisen, kun kerroit minulle teorian, uuden katseen teologiaan, mutta jotenkin onnistuin unohtamaan sen?
  Alisa Selezneva heilutti siroa paljas jalkaansa ja kiirehti iloisena muistuttamaan:
  - Olet varmaan lukenut Vernadskin kuuluisasta noosfääriteoriasta? Hänen opetuksestaan, että jokainen mieleen tuleva ajatus on aineellista, eikä vain jää muistin muodossa tiettyihin aivojen osiin, vaan myös tallennetaan submateriaaliseen tilaan kuin nauhalle?
  Angelica vahvisti helposti:
  - Kyllä, tiedän sellaisen opetuksen. Se on yleensä loogista. Jos sana voidaan tallentaa nauhalle, niin miksi ajatus tai toiminta tai tunne ei voi jäädä samalla tavalla.
  Alisa Selezneva sai melkein lyijylahjan rintaan ja joutui hyppäämään vasemmalle. Vastaa sitten sitkeälle konekiväärille. Hän vaikeni, ja kultatukkainen soturi jatkoi luentoaan:
  - Aivan... Mutta aiemmin puhuttu ja sitten nauhalle tallennettu sana tai jopa äänekkäästi soitettava lause voi kuurottaa tai saada aikaan toimintaa. Aivan kuten elokuvassa toistettu kuva liikkuvasta ihmisestä voi sokeuttaa, pelotella tai muuttaa luonnetta... Yleensä muuttaa sielua ja jopa parantaa sairautta...
  Angelica mutisi hyväksyvästi:
  - Kyllä, se voi hyvin!
  Alisa Selezneva lisäsi:
  - Joten... On olemassa erityinen Universal Hypernoosphere. Siinä on useita merkittäviä eroja nauhaan verrattuna, mutta siihen on painettu myös ihmisten usko, toivo ja rukoukset, kuten miljardeja miljardeja filmin kehyksiä. Jos miljardit ihmiset uskoivat johonkin, niin se ei katoa jälkeäkään, heidän uskonsa on aineellista ja kerää valtavasti energiaa. Ja tämä energia voi vuotaa ulos vaikuttaen aineelliseen maailmaan. Eli pyydä ja se sinulle annetaan, ei tyhjä lause. On täysin mahdollista, että tietyissä olosuhteissa rukous saa aikaan voimakkaan resonanssin hypernoosfäärissä ja sen voima auttaa ratkaisemaan ongelman maan päällä... Jumala on siis olemassa ja hän on aineellinen, todellinen ja aktiivinen, mutta hän ei ole rukouksen Luoja. Universumi, vaan pikemminkin ihmiskunnan ja heidän uskonsa Häneen luoma!
  Angelica korjasi heti:
  - Mutta tässä tapauksessa ei ole tarpeen rukoilla. Voit vain kysyä... Muuten, miksi sinun täytyy kysyä Jumalalta? Kommunismi on myös vahvin usko. Tämä tarkoittaa, että jos pyydät jotain bolshevismin tai Stalinin kansantahdolta, niin tämäkin toteutuu?
  Alisa Selezneva sanoi sataprosenttisesti:
  - Joo! Hyvin mahdollisesti! Ja se toteutuu ja sinä voitat!
  Angelika ampui pari kertaa käsistä... Seelow Heightsin toinen harju oli jo vallattu. Mutta vielä oli kolmas, linnoitettuin, jossa oli tankkien ja itseliikkuvien aseiden reservejä ja nyrkkejä. Ei ollut helppoa päästä läpimurtoon...
  Kovien taisteluiden uuvuttamat neuvostojoukot pysähtyivät aamulla... Liian monta jalkaväkeä kuoli, vaurioituneet panssarivaunut tarvitsivat korjausta... He hitsasivat levyt niihin liikkuessaan ja heittivät ne uudelleen taisteluun. Kaikki tehtiin kiihdytetyssä tilassa, korjaajat vain juoksivat ympäriinsä, ikään kuin joku olisi nopeuttanut elokuvaa. Muissa asioissa vanhoilla nauhoilla kehykset liikkuivat kaksi kertaa nopeammin kuin oikeat.
  Alisa Selezneva ja Anzhelika itse saivat toisen epämiellyttävän haavan, ja heidät pakotettiin makuulle lepäämään. Tytöt olivat uupuneita ja halusivat nukkua ainakin pari tuntia, mutta kuurottava karjunta ei sallinut sitä.
  Ja Neuvostoliiton panssarivaunu ja jalkaväkijoukot murtuivat kuin aalto surffailla ja asettuivat hitaasti... Oli tarpeen kerätä voimia ja ravistaa Saksan puolustusta uudelleen. Kuinka yhtä aaltoa seuraavat muut aallot. Tyttöjen silmät olivat juuttuneet yhteen, mutta marsalkka Žukovin tiukka määräys pakotti heidät ja monet muut kaverit hyökkäämään.
  Ja sotureilla ei enää ollut voimaa, ja he ryömivät triviaalisti kuin etanat, vain vähän nopeammin...
  Ja sitten Alisa Selezneva päätti laulaa iloisuudestaan. Naputtamalla paljaita pohjiaan hän lauloi:
  Pitkin järven kristallipiiliä;
  Luistimilla kiirehdin kuin pääskynen!
  En jäädyttänyt sydäntäni -
  Glorious Rus' antoi sen sinulle!
  
  Ja keväällä puut ovat vihreitä;
  Ja nuori kevät kiehuu elämästä!
  Siellä versot uusiutuvat,
  Siellä smaragdin lehdet kahisevat!
  
  Kuinka kauniita olette syvät vedet;
  Auringon valo heijastuu!
  Pellon jyvät ovat täynnä mehuja,
  Aamunkoitto värjäsi heidät rubiineilla!
  
  Arkkienkelit vaativat olevansa syyttömiä;
  Pidetään kaikki siistinä häihin asti!
  Ja työskentele, purista jalkasi leivän kokoiseksi,
  Luo hienoin lanka silkistä!
  
  Mutta siihen en tunne olevani kutsuttu,
  Sydämessäni on paholaisten lauma!
  Miksi elää niin surullista elämää?
  On parempi mennä sotaan - tapa paha siellä!
  
  Täällä edessämme on laajoja ulkomaita;
  Aavikkosokeria kavioiden alle!
  Ei ole viileyttä kuin epäkuolleet mäntyjen alla,
  Katso mitä aave nielee!
  
  Sodassa tiesin kärsimyksen,
  Kuolleiden suorittaminen!
  Ja millaisia nyyhkyyksiä siellä on?
  Paljasjalkaisten orpojen huuto!
  
  Mutta seikkailun toisella puolella
  Riskejä on paljon, elät elämää!
  Antaako Kaikkivaltias anteeksi?
  Emme tarvitse paratiisia - missä olet täi!
  
  Ihminen on sellainen olento -
  Mikä häntä inhottaa hiljainen rauha!
  Sitten hän rakentaa maailmankaikkeuden omillaan,
  Mahtava järjestys on siistiä!
  
  Ja Isänmaa on Suuri Äiti;
  Olet Venäjä, pyhä maa!
  Kivisi ja kivisi ovat kuin samettia,
  Jolla paljain jaloin juoksi!
  
  Mutta aika on tullut, salakavala ydin,
  Rakkaus on hiipinyt väijytyksestä!
  Olin vietellyt, löysin itselleni miehen,
  Tämä on niin turmeltunutta lihaa!
  
  Hän on tietysti omistautunut isänmaalle:
  Huonoa onnettomuutta ei olisi tapahtunut!
  Mutta sellainen on ihmiskunnan kohtalo,
  Että me ihmiset olemme pohjimmiltaan eläimiä!
  
  Hän osoittautui vakoojaksi, häikäilemättömäksi,
  Hän luovutti suunnitelmamme ilman kunniaa!
  Mutta tämä ei ole lapsellista pilaa,
  Jos vastustajasi petti sinut!
  
  Asiat kääntyivät huonosti
  Tässä meidän osastomme kattilassa!
  Ja natsit saivat minut kiinni punoksista,
  Joten jouduin orjuuteen!
  
  Työskentelen alasti päivät ja yöt,
  Lähetän myös murskattua kivimalmia!
  Sekä talvella että kesällä olen paljain jaloin,
  Ja juoksen ravilla kottikärryjen perässä!
  
  Vitsaus piinaa minua, eikä se ole armoton,
  Ja koin väkivallan täysin!
  Voi kuinka köyhiä meistä on tullut,
  Pahis Saatana paljastaa hampaansa!
  
  En koskaan neuvo teitä jälkeläisiä,
  Älä mene pettämään maatasi!
  Älä korvaa sydäntäsi kolikolla,
  Isänmaamme; Jumala, omatunto, äiti!
  . LUKU nro 9
  Alice heräsi. Tulevaisuuden maailmassa yö on harvinainen ilmiö, sillä siellä on jättimäisiä heijastimia, ja se on lähes aina kesä, paitsi joissain talvipuistoissa, joissa voi hiihtää, luistella tai pelata lumipalloja.
  Alice ja hänen ystävänsä löytävät itsensä tulevaisuuden maailmasta, ikään kuin erillisessä aikavirrassa, kun he ovat aina noin 12-vuotiaita, ja he kokevat yhä enemmän uusia seikkailuja. Ja maailma muuttuu. Esimerkiksi Alice muistaa myös, kun oli talvia, ja sitten ne katosivat. Kun ihmiset vielä ikääntyivät, mutta sitten nuorentumisesta tuli yksinkertainen ja edullinen prosessi. Maailma hänen ympärillään oli muuttumassa. Ja oli seikkailuja, kun samalla planeetalla estivät anastajaa kaappaamasta valtaa laulukilpailujen avulla. Totta, Alice ei ollut päähenkilö siellä. Mutta Angelica erottui täällä sieppauksesta. Kyllä, hänen ystävänsä unessa on melko aikuinen, mutta todellisuudessa hän on tyttö. Ja hänen hiuksensa on värjätty kaikilla seitsemällä sateenkaaren värillä. Tai pikemminkin, ei kokonaan sävytetty, vaan modifioitu.
  Mutta päähenkilö osoittautui vaatimattomammaksi tytöksi. Kukaan ei pitänyt häntä niin suurena laulajana.
  Alicella oli myös muita seikkailuja. Kuinka hän pelasti ystävänsä, joka näytti Cheburashkalta, vain silmällä kuin rapu otsassaan. Se on kuin kotieläin, vain älykäs. Melkein karannut diktaattori tappoi hänet ja söi hänet. Mutta sitten kaikki päättyi hyvin.
  Ja kuinka monta seikkailua Alicella oli vielä, on mahdotonta laskea. Ja kuinka hän pelasti tiedemiehiä yhdessä Arkashan kanssa Plutolla, missä he olivat jäässä. Ja monia muita suorituksia, lakkaamattomia ja erittäin siistejä.
  Alicesta tuli melko kuuluisa. Ja hänellä oli seikkailuja kuin loputtoman sarjakuvan sankaritar. Mutta hän on tietysti valtavan lennon tyttö. Ja erilaisia ihmeitä, kun hän jopa melkein kuoli vapauttaen kaatuneen tyranni asteroidista.
  Ja mitä muuta Alicen piti kestää? Mutta hän ei silti pystynyt käsittelemään ihmiskunnan historian suurimpia roistoja. Lisäksi he ovat valloittaneet lähes koko maailman. No, ehkä paitsi Neuvostoliitto toistaiseksi.
  Mutta kuinka voit vastustaa koko maailmaa? Tai koko kapitalistista maailmaa vastaan?
  Pashka, raapiessaan lapsen rakkuloiden peittämiä paljaita kantapäitä, huomautti:
  - Olemme syvässä vaikeuksissa, Alice. Ja pääasia, että tämä ei jotenkin ole samanlainen kuin aikaisemmat seikkailumme!
  Arkasha huomautti huokaisten:
  - Kyllä... Aiemmissa seikkailuissa kaikki ei ollut niin vakavaa. Ja tässä kaikki on... liian todellista. Mukaan lukien kipu ja tuli!
  Alice huomautti nokkelasti:
  - Meillä on seikkailuja aikuisille. Ei lastenkirjaksi, se on varma!
  Pashka suostui:
  - Ei lastenhuoneeseen... Etkä voi katkaista ketjua. Kyllä, ja näki heidät. Valo palaa täällä, he huomaavat.
  Alice vilkutti ystävälleen:
  - Pelkäät, että he lyövät sinua pampuilla!
  Pashka tuhahti halveksivasti:
  - Ei oikeastaan. En usko niin!
  Arkasha naurahti ja huomautti:
  - Kun he lyövät palaneita kantapäitäsi patakalla, se sattuu paljon!
  Alice ehdotti:
  - Ja jos...
  Arkasha kuiskasi:
  - Mitä jos?
  Alice huokaisi raskaasti:
  - Ei mitään! Joka tapauksessa olemme tuomittuja. Natsit eivät anna meille anteeksi sotilaidensa kuolemaa, etenkään turvallisuuseliittirykmenttiä. Jos pakenemme, meidät teloitetaan ennemmin tai myöhemmin joka tapauksessa!
  Pashka mutisi halveksivasti:
  - Kyllä, lohdutit meitä. Ja mitä jää jäljelle!
  Alice vastasi ei liian luottavaisesti:
  - Kuoleman arvoinen! Kuinka tuhannet pojat ja tytöt kuolivat ennen meitä kidutettuina Gestapon kellareissa.
  Pashka murahti ketjujaan koputellen:
  - Anna se minulle, heti kun se on ilmaista, revin ne pieniksi paloiksi!
  Arkasha naurahti...
  Lapset tärisivät tahtomattaan. Sellin ovet avautuivat. Mutta he saivat vain annokset. Nokkoskeittoa ja vanhentunutta leipää. Yhteistä ruokaa keskitysleirille. Mutta joka tapauksessa vankien ei pitäisi kuolla nälkään. Nuoret ruumiit ottivat veronsa ja lapset söivät mielellään. Heidän vahvat, kestävät hampaansa tulevaisuudesta, jossa karies oli unohdettu, pureskelivat helposti leipää. Pashka leikkii leukojaan yllättäen:
  - Mutta meillä on katto pään päällä ja ilmainen ruoka. Joten sopeuduimme melko hyvin.
  Alice muistutti Pashkaa:
  - Tarjolla on myös ilmaisia kantapään lämmitystoimenpiteitä...
  Pashka naurahti:
  - Ja tämä myös!
  Sillä välin Hitler ja hänen seuralaisensa raivosivat eläintarhassa valmiina tarttumaan Neuvostoliiton kurkkuun.
  Tuolissaan selkänojaan nojaten Hitler söi jälkiruoan: hedelmäkakkuja sakkariinilla. Muut lähimmät seuralaiset asettuivat riviin. Heidän joukossaan on Borman, mallinukke, joka näyttää aivan uudelta. Hieman keskimääräistä korkeampi ja litteät, ruskettuneet kasvot, hän muistuttaa läheisesti Mussolinia. Totta, hän on erittäin ovela ja kunnollinen järjestäjä. Hänen vieressään on lihava Goering, joka palasi äskettäin rintamalta ja näyttää onnelliselta, sillä saksalaiset voittavat melkein kaiken. Rosenberg , josta Fuhrer haluaa tehdä itäisten alueiden ministerin, Neuvostoliiton piti katkaista Uralille sekä Keski-Aasiaan. Miksi et antaisi tätä aluetta turkkilaisille? Ottomaanien valtakunnan liiallinen vahvistuminen on liian vaarallinen tulevaisuus Saksalle.
  Japanilaiset vangitsevat Kaukoidän! Hitlerillä itsellään oli monimutkaisia tunteita Japania kohtaan. Toisaalta ihailin japanilaisia vahvoina sotureina, jotka voittivat suuren Venäjän ja voittivat numeerisesti ylivoimaiset kiinalaiset. Pidin myös japanilaisten antisemitismistä, jotka rajoittivat juutalaisten oikeuksia laillisesti kauan ennen Hitlerin valtaantuloa.
  En pitänyt japanilaisista itsestään: keltaiset kasvot, kapeat silmät, lyhyt kasvu! On makakkeja! Hitler itse alitajuisesti ei pitänyt aasialaisista. Hän tarvitsee kuitenkin Japania, Aasian teollistuneinta maata, jonka väkiluku on sata miljoonaa ilman siirtomaita - enemmän kuin edes Saksa, siirtomaaomaisuutta lukuun ottamatta! Ja Japanin laivasto, Tyynenmeren rakastajatar, on hämmästyttävä. Japani on kaikin keinoin vakuutettava avaamaan toinen rintama itään ja tukahduttamaan neuvostodivisioonat siellä.
  Hitler löi nyrkkiä pöytään, lasi mangomehua valui Fuhrerin pukuun. Tämä aiheutti vihanpurkauksen. Hitler uhkasi taivasta:
  - Kuinka kehtaat likata minua, suuri füürer! Joka pian hallitsee kaikkea!
  Goebbels vastasi säälittävästi:
  - Jumala on planeetan tärkein despootti!
  Hitler nyökkäsi:
  - Se siitä! Jumala on julma, mikä tarkoittaa, että mekin voimme olla julmia! Fasismi tappaa miljoonilla suureen tarkoitukseen! Jumala tappaa miljardeja, ehdottomasti kaikki, kuka tietää mitä! Suurin osa uhreistamme kuolee nopeasti, ja suurin osa miljardeista, jotka kuolevat vanhuuteen, kärsivät pitkään ja kärsivät kauheasti! Kirkko opettaa, että suurin osa ihmisistä palaa ikuisesti helvetissä kuoleman jälkeen, mutta vaikka kidutamme ihmistä, se on vain tiedon hankkimista, ja korkeintaan tämä kestää muutaman kuukauden! Jumala piinaa, tietäen kaiken etukäteen, miljardeja miljardeja vuosia! Ja niille, jotka pelastuvat, on vähän iloa - ikuista tylsyyttä Herran orjuudessa! Kirkko opettaa, että Jeesus on Kaikkivaltias Jumala, mikä tarkoittaa, että Hitler on ystävällisempi kuin Jeesus! Eikö ole!
  Goebbels vastasi:
  - Kyllä se on oikein! Kristinusko on sekä "tyynenmerellinen" että erittäin julma! Hän takaa kidutuksen elämän aikana ja haamut kuoleman jälkeen!
  Hitler nyökkäsi:
  - Miksi Euroopassa on niin vähän kauniita naisia! Koska keskiajalla jokaista kauneutta pidettiin noidana, poltettiin ja kidutettiin! Miksi Skandinaviassa on niin paljon kauniimpia naisia? Katolinen inkvisitio ei tunkeutunut sinne niin paljon. Ei olisi aivan paha, jos SS ottaisi kauniita blondeja Skandinaviasta toisiksi vaimoiksi ja synnyttäisi terveitä, pitkiä lapsia.
  Himmler huomautti:
  - Menestyksekkäitä kokeita naisten keinosiemennyksestä tehdään jo! Käytämme upeimpien miesten siemeniä!
  Hitler hyppäsi ylös tuoliltaan:
  - Kyllä, se on mielenkiintoista ja tuloksia on!
  Himmler nyökkäsi:
  - Tietysti minun füürerini! Ensimmäiset tusina in vitro -vauvaa syntyivät! Ne painavat paljon enemmän kuin tavalliset lapset! Ja se näyttää minusta vahvemmalta. Pidin vauvoja sylissäni ja he taistelivat kovasti.
  Hitler virnisti:
  - Tämä on hyvä! Näin voimme parantaa rotua! Voitko kantaa vauvoja kohdun ulkopuolella?
  Himmler vastasi:
  - Tämä on erittäin vaikeaa, füürer! Totta, joitain kehityshankkeita on tehty, mutta ne maksavat liikaa! Vanhanaikainen tapa on paljon parempi!
  Hitler suostui:
  - Ja se on totta! Hallitse Saksaa!
  Ribbentrop lisäsi:
  - Geneettisesti lahjakkaimmat slaavilaiset naiset voisivat olla myös SS-sotilaiden vaimoja. Ja hanki lapsia!
  Hitler nyökkäsi:
  - Ja se on totta!
  Himmler vastasi:
  - Itse asiassa slaavit ovat jollain tavalla sukulaisia meille! Samoilla Venäjän tsaarilla oli enemmän saksalaista verta kuin venäläistä!
  Hitler haukkui:
  - Tiedän sen! Siksi Venäjästä on tullut niin valtava! Saksalainen nosti alkukantaisen kansan!
  Goebbels ehdotti:
  - Meidän on levitettävä satuja - että meidän hallinnassamme venäläiset elävät paljon paremmin kuin bolshevikkien alla!
  Rosenberg vastasi:
  - Kyllä, he elävät hyvin joka tapauksessa! Neuvostoliitossa palkat ovat nousseet viime vuosina ja hinnat ovat laskeneet. Esimerkiksi jokaisessa perheessä on radio ja paljon kauniita ja suuria taloja on rakennettu. Olin Lvovissa. Puolalaisten alla maakuntakaupunki oli likainen, mutta nyt kadut ovat yhtä puhtaita kuin Berliinissä. Ja kaikkialla on paljon rakentamista meneillään, maa muistuttaa muurahaiskekoa. Kaikki on liikkeessä ja järjestys on lisääntynyt. On sanottava, että bolshevikkien aikana vallitsi vahva kuri, monet kukkapenkit ja kukat kasvoivat.
  Hitler keskeytti villin huutaen:
  - Lopeta bolshevikkien ylistäminen! Kommunistit saavuttivat menestystä vain väkivallalla ja joukkoteloituksella! Yleensä, herrat, kunnes Venäjästä tulee siirtomaamme, kiellän teitä menemästä sinne!
  Goebbels vastusti:
  - Meidän täytyy tuntea vihollistemme aseet! Loppujen lopuksi ennen linnoituksen hyökkäämistä on tutkittava kaikki sen heikot ja vahvuudet! Tätä varten älykkyytemme toimii! Päätavoite...
  Hitler keskeytti:
  - Tiedän! Tiedustelupalvelun roolia nykyaikaisessa sodankäynnissä ei voi aliarvioida! Anna Göring kuitenkin ensin puhua vaikutelmistaan edestä!
  Reichmarsalkka nousi seisomaan, hän tunsi olevansa nälkäinen ja vihainen. Hitlerin vastaanotossa he tarjoilivat yleensä kasvisruokia ja parhaimmillaan kakkuja. Mutta liha- ja kalaruoat ovat vain kerran viikossa! Kierros alkoi:
  - Yleisesti minun on sanottava, että joukkomme taistelivat rohkeasti!
  Hitler keskeytti:
  - Demagogiaa! Puutteista on parempi puhua heti! Sen, mitä Zenki kuoriutui, armeijamme vahvuudet, tiedämme itse!
  Göring murahti:
  - Pankkiemme aseet eivät ole heikoimpia!
  Hitler vihelsi:
  - Juu! Ja venäläisillä on vähän raskaita tankkeja!
  Himler huomautti:
  - Ei niin vähän, herra!
  Hitler korjasi lempeästi:
  - Kutsu häntä vain Fuhreriksi!
  Kolmannen valtakunnan pääteloittaja kumarsi:
  - Kyllä, füürerini!
  - Tuo on parempi!
  Himmler mutisi hämmentyneenä:
  - Arvioiden mukaan Stalinilla on jo yli sataviisikymmentä tuhatta BT-, T-26-, A-30-panssarivaunua. T-34, ja IS, KV, tarkkaa lukua ei voitu laskea.
  Hitler virnisti:
  - Ei niin vähän! Niin oudolle erälle!
  - Ja kaikkiaan tankkeja on yli kaksisataakaksikymmentä tuhatta! Henkilökuntamme laski erilaisten asiakirjojen romuista, että pelkästään T-26:ta valmistettiin yli kolmekymmentä tuhatta . Tämä on lähes kaksi kertaa enemmän kuin teollisuutemme tuotti vuosina 1934-1944.
  Hitler kysyi:
  - Kuinka monta vapautimme?
  Himmler murisi:
  - Vain vähän viime vuosina, yli kaksisataa seitsemän ja puoli tuhatta! 1. kesäkuuta 1946 saatujen tietojen mukaan meillä on käytössä kaksisataaviisituhattakahdeksasataakuusikymmentäseitsemän tankkia! - Himmler vastasi. - Mutta siihen ei lasketa palkintoja. Lisäksi venäläisillä on paljon tankkeja ilman miehistöä, ne on leimattu, mutta ihmisiä ei ole tarpeeksi.
  Hitler kysyi:
  - Ja kuinka monta palkintoa!
  Himler alkoi luetella:
  - Ranskan neljätuhattakuusiataa, vanhentunutta kevyttä Rennosta lukuun ottamatta, englantia viisisataaviisikymmentä, hollantilaista kaksisataaneljäkymmentä, belgialaista kolmesataakaksikymmentä!
  Hitler kysyi:
  - Mikset käyttäisi niitä hyökkäämään Neuvostoliittoon? Ja mistä te katsotte, idiootit!
  Göring vastasi:
  - Uskon, että tarvitsemme Afrikassa kaikkea, myös öljyä, jota on paljon helpompi saada kuin Venäjältä.
  Hitler tarttui Göringin nenästä:
  - Luuletko tosissasi niin, sika!
  Göring kurjahti:
  - No, se on selvää! Mustat ovat tottelevaisia, mutta venäläiset ovat itsepäisiä, eikä Afrikassa ole ankaraa Venäjän talvea. Mihin me Venäjää tarvitsemme, jos on vielä rikkaampia maita, joiden kehitys tuo kaiken.
  Rosenberg lisäsi:
  - Ja kommunismi on liian syvälle juurtunut venäläisten mieliin! Sen tuulettaminen tulee olemaan vaikeaa!
  Hitler polvisti Göringin vatsaan ja potkaisi Rosenbergiä selkään. Hän alkoi huutaa:
  - Runts! Lihavat siat! Haluatko, että venäläiset hyökkäävät ensin meihin ja tekevät maalin!
  Göring vastasi:
  - Kyllä, sellaista dataa ei ole!
  Hitler sanoi:
  - Mitä Himler sanoo?
  Reichsführer sanoi:
  - Tiedustelutietojen mukaan venäläiset tuovat salaa suuria joukkoja rajalle.
  Hitler huusi:
  - Täällä! Kuulimme!
  Göring vastusti:
  - Tämä saattaa olla vastaus meidän keskittymiseen! Stalin valmistautuu torjumaan Hitlerin uhkauksen!
  Fuhrer nosti kakun pöydältä ja kiinnitti sen Göringin kasvoille:
  - Syö, peto! Kaikki ovat nähneet millainen sika on! Yritämme juurruttaa ajatusta, että Stalin on lammas.
  Goebbels huomautti:
  - Stalin on salakavalin tiikeri!
  Hitler löi hänen kylkiään:
  - Se siitä! Ja kuka sanoi, että Stalin ei ollut teloittaja! Se yksinkertaisesti luo tyhjyyttä ja "paskaa"!
  Hitlerin seurue nauroi ystävällisesti:
  - Ja se on totta, Adolf!
  Hitler puhalsi:
  - Olen susi Adolf! Ja älä ole ristiriidassa minun kanssani! Ja nyt Herman, jos haluat minun antavan sinulle anteeksi, tanssi! Mutta odota, kerro ensin mitä näit Belgradissa, mitkä olivat vaikutelmasi?
  Göring vastasi:
  - Ja mitä vaikutelmia voi olla! Rauniot ja ruumiit! Yhtä serbeistä kidutettiin, ja hän huusi: Stalin tulee ja kostaa sinulle! Oli niin paljon ulvomista ja kirouksia!
  Hitler oli iloinen:
  - Kyllä täsmälleen! Stalin tulee! Tätä Saksan viholliset odottavat. On parempi ennaltaehkäistä kuin olla ennaltaehkäisy, on parempi voittaa kuin vetäytyä pelosta! Ja sinä kudotat sikaa, joka tietää mitä!
  Goebbels lisäsi:
  - Älä teeskentele olevasi Napoleon, jos olet kaikki Waterloo! Psykiatrisessa sairaalassa on kuitenkin paljon tällaisia "tyhmiä"!
  Hitler hyppäsi ja astui palvelijan tytön paljaalle viillolle jalalle, hän kiljui ja hyppäsi peloissaan taaksepäin:
  - Voi minä Fuhrer!
  Hitler murisi:
  - Olen todellakin korkeampi kuin Napoleon, valloitukseni ovat yksinkertaisesti mahtavia! Olen Hitler salaattia!
  Borman huomautti:
  - Loistava kaukonäköisyytesi antaa sinun murskata Neuvostoliiton maan ajoissa. Me teemme sen, Fuhrer!
  Göring huomautti:
  - Talveen on liian vähän aikaa! Lisäksi meillä ei ole pitkän matkan lentoliikennettä Uralin tehtaiden tukahduttamiseen.
  Hitler haukkui:
  - Miksi he eivät luoneet sitä?
  - Kielsit sotilasmenojen lisäämisen!
  Hitler tarttui Göringin korvista:
  - Ja sinä olet sika!
  - Mutta minä Fuhrer!
  Hitler sihisi:
  - Olen ollut Fuhrer kaksikymmentäviisi vuotta! Ja kukaan ei kyseenalaista auktoriteettiani! En valehtele - olenhan syntynyt hallitsemaan, mutta en ruosteisella koneella, vaan kokonaisen imperiumin kanssa! Tai rauhaa!
  Goebbels lauloi:
  - Varjo, varjo, varjo, Adolf Hitlerin varjo - välkkyy kirkkaana pimeässä! Hitlerin hakaristi vatsassa!
  Hitler keskeytti:
  - Olet omistautunut minulle Heba! No, luulen, että kaikki hyväksyvät päätökseni: hyökätä Neuvostoliittoon!
  Borman vastasi:
  - Sinä heilut sitä, löi sitä!
  Hitler hyväksyi:
  - Hyvin sanottu!
  Rosenberg huomautti:
  - Stalinilla on tarpeeksi aluetta, miksi hän tarvitsee Euroopan uudelleenasutettuja maitamme. Lisäksi tarjosimme sitä Intian siirtokunnille.
  Hitler löi häntä sormella rintaan:
  - Tyhmä! Unohdin, mitä Lenin sanoi, kommunismi joko voittaa kaikkialla maailmassa tai katoaa! Tai Venäjän perustuslaki vuonna 2022, jossa sanotaan mustavalkoisesti: Neuvostoliitto laajenee, kunnes se sisältää maailman viimeisen tasavallan!
  Viimeinen.
  Rosenberg huomautti:
  - Tämä ei ole enää stalinistisessa perustuslaissa!
  Hitler vastasi:
  - Ei suden hampaat tylsä lampaanvaatteet! Luuletko todella, että bolshevikit ovat hylänneet ajatuksensa maailman herruudesta?
  Rosenberg vastasi:
  - Stalin on realisti!
  Hitler vihelsi:
  - Stalin on johdonmukaisin kommunisti kaikista historian tuntemista! Hän ei puhu paljon, mutta puhuu! Eikö olekin hämmästyttävää, että seitsemäntoista teollistumisen vuoden aikana maa on tehnyt niin valtavan harppauksen. Poikkeuksellinen sotateollisuus on luotu. Vaikka Stalin ei hyökkää tänä vuonna, aggressio seuraa ensi vuonna. Jos se ei seuraa, meidän on silti yhä vaikeampaa voittaa joka vuosi. Kommunistinen järjestelmä on tehokas, ja mitä nopeammin lopetamme sen, sitä parempi!
  Göring murahti:
  - Kiirehdi!
  Hitler virnisti:
  - Taas?
  Lihava Reichmarsalkka hyrähti:
  - Olen hiljaa, olen hiljaa, olen hiljaa!
  - Joten ole hiljaa! Mikä kretiini! Hän haluaa heikentää Venäjää vastaan keskittyneitä voimiamme!
  Fuhrer karjui.
  Göring hyräili:
  - Haluan siis mustien olevan orjiamme!
  Hitler huusi:
  - Sinä itse olet typeryytesi orja! Meidän on lopetettava punainen rutto, ennen kuin se leviää kaikkialle maailmaan!
  Borman sihisi:
  - Näet pimennyksen taivaalla, pauhun yläpuolella! Ja päässä on sameus - kosmisten ulvojien parvi!
  Hitler heitti kourallisen mandariineja Bormannille:
  - Älä huuda!
  Borman huusi:
  - Hei Hitler! - Ja hän alkoi pureskella mandariineja kuin koira.
  Fuhrer katsoi heitä ympärilleen:
  - On aika nimetä tarkka päivämäärä Venäjää vastaan tehdylle hyökkäykselle.
  Idol huomautti:
  - Ennen kesäkuun 15. päivää emme vielä ehdi tuoda kaikkia joukkoja esiin. Siksi isku on lyötävä viidentenätoista!
  Goebbels ehdotti:
  - Parempi kesäkuun 22.
  Hitler kääntyi ikään kuin hän olisi saanut sähköiskun
  - Miksi 22. kesäkuuta?
  Pääpropagandisti vastasi:
  - Hyvä päivä - Ranskan antautuminen!
  Himmler huomautti:
  - Juttelin astrologien kanssa, ja he vahvistivat, että kesäpäivänseisaus on paras päivä murskata punakarhu! Tänä päivänä hyökkääjä on maksimivoimassa!
  Hitler oli iloinen:
  - Sinä Geba ja Gima, kuten tapahtuu, et aina osunut ennusteisiinsa! Mutta se ei ole vain sitä!
  Himmer kysyi:
  - Ja mitä?
  Fuhrer siemaili mehua suolaisilla asteilla ja vastasi:
  - Oletko kuullut Tamerlanen hautaa koskevasta profetiasta?
  Himler vastasi:
  - En muista! Vaikka näyttää siltä, että se, joka avaa haudan, saa ankaran rangaistuksen! Mutta tämä ei ole ensimmäinen tällainen profetia.
  Hitler hymyili voitokkaasti:
  - Kyllä, ei ensimmäinen! Mutta sanotaan, että joka uskaltaa häiritä hallitsijan rauhaa, sen pyyhkäisee pois suuri sota.
  Himmler siristi silmiään:
  - Ja mitä?
  Hitler otti paperin:
  - Lue Neuvostoliiton sanomalehteä! Tamerlanen hauta on avattu! Suurin valloittaja tai pikemminkin hänen muumionsa on saatu takaisin! Nyt meidän on täytettävä ennustus ja rangaistava Stalinia suurella sodalla!
  Goebbels nosti kätensä:
  - Terve viisas Hitler!
  Himmler huomautti:
  -Taikausko on voimaa niille, jotka niitä käyttävät, heikkoutta niille, jotka niihin uskovat! Ehkä Stalin provosoi meitä!
  Hitler virnisti:
  "Viimeinen asia, jonka Stalin haluaa, on, että lyömme häntä kovemmin!" Lisäksi kommunistina ja ateistina hän haluaa osoittaa, että kaikki muinaiset profetiat ovat taikauskoa. Ja hän toimii vihatakseen niitä! Mutta päinvastoin, haluan saavuttaa voiton Neuvostoliitosta korkeampien voimien avulla!
  Goebbels huomautti:
  - Neuvostoliitto Saksalle on ateistinen laakso! Tässä on USA fanaattisine protestantismineen...
  Hitler vastasi:
  - Protestantit ovat loukkaantuneita katolilaisia, ja ortodoksiset katolilaiset ovat villipartraisia! Kaikki riippuu paavista!
  Himmler mutisi:
  - Älä välitä hänestä!
  Hitler piirsi sormen pöytäliinalle, tytöt käytännössä poistivat sen:
  - Kyllä, Otto olisi tappanut Vatikaanin pään! Katolilaisia voidaan kuitenkin käyttää omiin tarkoituksiinsa. Loppujen lopuksi niitä on paljon!
  Goebbels vitsaili:
  - Kuin varikset puissa!
  Hitler puristi nyrkkinsä:
  - Protestanteista ilkeimpiä ovat Jehovan todistajat ja seitsemännen päivän adventistit. Ensimmäiset ärsyttävät pasifismillaan ja jälkimmäiset juutalaisten sapatilla. Mädät lahkot.
  Himler nyökkäsi:
  - Keskitysleirille!
  Hitler tuhahti:
  - Hirsipuuhun! Seitsemännen päivän adventistit jäljittelevät juutalaisia sapattinsa kanssa! Tämä on kauhistus! Kukapa ei työskentele lauantaisin vankilassa ja, jos sinnikkäästi, subbotnikkien hirsipuulla.
  Goebbels nyökkäsi:
  - Oikein! Mutta tämä ei riitä, minun füürerini! Seitsemännen päivän adventistit pitäisi ripustaa
  koukku kylkiluille! Kuolla hitaasti ja tuskallisesti!
  Hitler huusi:
  - Seitsemännen päivän adventistit ja Jehovan todistajat on hävitettävä perheineen! Himmler pidä silmällä tätä! Yksityiskohtaiset tilastoraportit pitää olla!
  Pääteloittaja ehdotti:
  -Ehkä jotkut lahkot haluavat muuttaa uskonsa! Pitäisikö meidän antaa heille mahdollisuus paeta fyysistä väkivaltaa?
  Hitler vastasi:
  - Jos he ovat saksalaisia, niin kyllä! Ilmoitamme, että lahkon pettäjille maksetaan myös palkinto! Vaikka ehkä Vatikaani vain hyväksyy tämän!
  Goebbels tiivisti asian:
  - Ainoa ero psykoiden ja pyhimysten välillä on, että ensimmäiset ovat vangittuna ikonin kehyksessä ja jälkimmäiset hullujen talossa!
  Hitlerin seurue nauroi:
  - Bravo, hieno aforismi! Näyttää siltä, että valhe muuttuu totuudellismmaksi toistuvasta toistosta!
  Hitler lopetti mehunsa:
  - Kaikki ovat kyllästyneitä typeriin markkinoihin, rentoudutaan! Haluan nähdä hyvän taistelun.
  Keisarillisen kanslerin seinät erottuivat, ja Fuhrerin jengin edessä oli suuri akvaario läpinäkyvällä panssarilla. Pohjassa oli lämmitin, joka sääteli veden lämpötilaa, joka kaadettiin noin polviin asti.
  Fuhrerin katse loisti:
  - No, nyt näyttää siltä, että näemme upean näyn! Haluan verta! Neron tavoin jatkoin muinaisen roomalaisen gladiaattoritaistelun tapaa juhlan aikana. Tämä on ihana ilo!
  Göring huusi ensimmäisenä:
  - Anna füürerin äärettömän viisauden loistaa!
  Hitler vastasi:
  - Nero ei ollut vain keisari, vaan myös laulaja, runoilija, olympialaisten voittaja. Voi kuinka mahtavaa olikaan sytyttää Rooma tuleen! Kun luon superaseen, poltan myös tämän inhoaman kaupungin ja rakennan uuden kauas itään! Ja aion myös säveltää kuten Nero!
  Hitler seisoi asennossa, risti kätensä ja alkoi kirkua kuin sika, suoranaista hölynpölyä!
  Tulkoon verijoet
  Virtaa maassa!
  Anna heidän valittaa kivusta
  Tulipalot kaikkialla!
  
  Anna maailman ravistaa
  Joutuu helvettiin!
  Anna auringon paistaa,
  Ja luut murenevat kärsimyksestä!
  
  Julmuus tulee lisääntymään
  Khan kaikille ihmisille!
  Herra pian hukkuu
  Saatana tulee!
  
  Ei tule armoa
  Rangaistus tulee kaikille!
  Tapan teidät kaikki, paskiaiset,
  Kone pommittaa!
  
  Kuolema on korjannut sadon,
  Kuolleiden ruumiiden vuori!
  Mutta kaikki ei riitä minulle,
  Mayhem hallitsee!
  
  Lyhyesti sanottuna planeetta
  poltan maan tasalle!
  Ei ole enää rakkautta
  Lauma ryntää perässäni!
  Kun Hitler lopetti kappaleen vinkuen, hänen ympärillään olevat alkoivat taputtaa. Goebbels sanoi:
  - Äänitimme runosi! Ne kuuluvat ihmiskunnalle ikuisesti!
  Hitler istui tuolille:
  - Tarpeeksi turhaa puhetta! Nyt haluan nauttia hyvästä taistelusta!
  Tyttöpäällikkö juoksi akvaarioon ja ilmoitti:
  - Ja nyt gladiaattoritaistelu!
  Hitler ehdotti:
  - Aseella!
  Tyttö vahvisti:
  - Tietenkin, suuri füürer! Kuinka rakastatkaan!
  Hitler nyökkäsi:
  - Laita lämmitys päälle, jotta soturit taistelevat nopeammin, meillä on liian vähän aikaa!
  Kaksi urheilullista tyttöä, joilla oli suorat miekat ja tikarit, juoksi areenalle. He olivat vain uimapuvuissa, liesi oli jo laitettu päälle, mutta se ei ollut vielä lämmennyt ja paljasjalkaiset kaunokaiset nauttivat siitä edelleen! Gladiaattoritytöt olivat vaaleatukkaisia ja urheilullisia. He roiskuivat vettä. Kaksi muuta tyttöä hyppäsi ulos heidän perässään. Nämä olivat jo itämaisia kaunokaisia, myös samoissa uimapuvuissa hymyillen. Ja millaiset hampaat niillä on?
  Aseet: kaarevat scipitaarit, kolmijalat lyhyellä varrella. He myös kumartuivat Fuhrerille ja hänen jengilleen!
  Hitler sihisi:
  - Upeita diivoja! Näen, että ottelusta tulee mielenkiintoinen!
  Goebbels sanoi ylpeänä:
  - Katso heidän tatuointejaan, he ovat rikollisia! Taistelu tulee olemaan brutaali ja kuolemaan asti, tyttö selitti säännöt!
  Hitler kysyi:
  -Kuka voittaa?
  Goebbels vastasi hymyillen:
  - Kuka on vahvempi! Tässä ei ole ennalta laskettua skenaariota!
  Hitler rentoutui:
  - Sitä parempi! Tämä tekee taistelusta entistä mielenkiintoisemman! Ette aio lyödä vetoa, te typerykset!
  Goebbels vastasi:
  - Ja kuka uskaltaa lyödä vetoa eri tavalla kuin Fuhrer!
  Hitler nyökkäsi:
  - Mikä on loogista! Te kaikki matkitte minua ja puhutte! Ei siis kannata tehdä avointa vetoa! Mutta julkaisen sen salaa, ettet tiedä. Samalla tavalla lyöt vetoa, se ei mene havaittavasti!
  Hitlerin lähipiiri oli samaa mieltä. Göring huusi:
  - Olet viisas kuten aina, oi Fuhrer!
  Hitler virnisti:
  - Ja kuka epäilee viisauttani! Fuhrer tarkoittaa johtajaa, ja johtaja muinaisen saksan käännöksestä tarkoittaa viisasta! Mutta nero on parempi, vaikka sana nero on liian heikko ilmaisemaan ihailua minua kohtaan!
  Goebbels ehdotti:
  - Kaikkien aikojen ja kansojen suuri nero!
  Hitler teki kasvonsa:
  - Sitä he kutsuvat Staliniksi! Ei, keksi jotain vahvempaa, propagandan kuningas! Sillä välin katsotaan taistelua.
  Fuhrer ja hänen lähipiirinsä tekivät salaisia vetoja. Kuului hysteerinen signaali. Tytöt alkoivat pyöriä nopeasti tanssien jaloillaan.
  Sitten blondi yritti lyödä brunettia vatsaan. Hän ojensi kolmiharkansa kärjen ja raapi paljaan nilkkansa.
  Tyttö kirosi ja heitti tikarin, mutta meni ohi. Hän syöksyi veteen ja juoksi hänen perässään.
  Kaksi muuta tyttöä taisteli kovaa! Toistaiseksi he olivat varovaisia eivätkä aiheuttaneet merkittäviä vahinkoja toisilleen.
  Hitler huusi:
  - Energisempi kuin narttu!
  Tyttöjen alla oleva sähköliesi lämpeni nopeasti, ja heidän paljaat jalat alkoivat kuumeta.
  Tytöt alkoivat tapella kiivaammin, ja verta alkoi virrata. Blondin rintaliivit repeytyivät törmäyksestä paljastaen hänen rinnansa. Joten hän löi takaisin ja löi vastustajaansa olkapäähän. Veri tippui veteen ja levisi kaikkialle. Blondi missasi hyökkäyksen kolmiharkisella vatsassa, mutta leikkasi heti nännin irti kostohyökkäyksellä. Molemmat tytöt vetäytyivät, mutta vesi kuumeni jatkuvasti ja työnsi kaunottaret eteenpäin.
  Hitler karjui:
  - Puuko häntä! Jos vahvempi! Ja sinä narttu, lyö minua miekalla päähän!
  Iskujen vaihto jatkui. Tytöt ovat jo alkaneet heiketä lukuisista viiloista ja haavoista. Paljaat jalkani muuttuivat punaisiksi kuumasta vedestä! Steam on jo alkanut nousta.
  Goebbels kiusoitteli:
  - Tämä on elämän helvetti!
  Hitler virnisti:
  - Tämä ei ole vielä helvetti, mutta Adik! En myöskään järjestä heille mitään sellaista.
  Mustatukkainen kaunotar ei lyönyt tikaria vatsaan ja putosi polvilleen. Mutta kiehuvan veden polttava kipu sai tytön hyppäämään ylös.
  Hitler virnisti:
  - Kuole kauniisti, narttu!
  Mongolian kuolettavasti haavoittunut kaunotar hyökkäsi miekalla silmiin. Hänen vieressään oleva blondi nainen lävistettiin kaulavaltimon läpi, horjuen ja romahti lähes kiehuvaan veteen.
  Hitler nauroi:
  - Se on niin paljon parempi näin! Ja teemme loput loppuun!
  Itsepäinen taistelu jatkui. Molemmat tytöt horjuivat jo uskomattomasta väsymyksestä ja haavoista, mutta eivät pystyneet lopettamaan toisiaan. Jopa Goebbels, vihaan radikaalisti, ehdotti:
  - Tai ehkä julistetaan tasapeli!
  Hitler torjui jyrkästi:
  - Joko tyhmät tai heikot tarjoavat tasapelin!
  Tällä hetkellä vesi kiehui ja kuului kauheaa tyttömäistä huutoa. Kauneudet hyppäsivät useita kertoja ja lopulta uupuneena putosivat kiehuvaan veteen, kiehuen elävältä.
  Hitler nousi seisomaan ja alkoi heiluttaa käsiään ja taputti:
  - Kuinka ihanaa tämä on! Rakastan muiden ihmisten tuskaa ja kärsimystä! Varsinkin jos kaunis tyttö kärsii! Todella sankarillinen lopputulos!
  Goebbels vastasi:
  - Mutta kukaan ei voittanut! Harmi, että lyön vetoa blondeihin!
  Göring kurkisti:
  - Ja minä pidän bruneteista, ne ovat lihaksikkaampia!
  Hitler sanoi voitokkaasti:
  - Olette molemmat aaseja! Lyön vetoa, että kaikki neljä putosivat ja voittaisivat! Joten maksa kätesi! Mutta älä ole surullinen, ei ole enää paljon aikaa 22. kesäkuuta ja pian uusi elämä alkaa meille kaikille!
  . LUKU nro 10.
  Yrittessään jatkaa ketjujen sahaamista, SS-miehet ryntäsivät kammioon. He antoivat pienen, mutta tuskallisen iskun lasten pohjiin, jotka olivat alkaneet haalistua paahtamisen jälkeen. Ja he uhkasivat lyödä minua kovemmin. Eli, kuten Alice ymmärsi, heitä seurattiin edelleen keskeytyksettä.
  Jäljelle jäi vain puhuminen kuiskaten. Sitten kun nuoret vangit taas ruokittiin ja nokkoskeittoon lisättiin jopa hirssipuuroa vedessä, heidän päänsä tuli raskaaksi. Ja Alice noki nenäänsä ja nukahti.
  Neuvostoliiton joukot marssivat Seelow Heightsin viimeiselle, linnoitettuimmalle linjalle. Masentavia, valtavia menetyksiä, kukkulat niin paksut, kuin piano rikkoutuneilla koskettimilla, ruumiiden peitossa. Tankit, jopa T-34:t, pysähtyvät vereen eivätkä halua nousta huipulle. Ja kuoret purkautuivat jatkuvasti, ikään kuin tulivuoret kallistuisivat ja avaisivat tuuletusaukkonsa.
  Laava on liekin ja lyijyn sekoitus, kaikentyyppisillä räjähteillä täytettyjä pommeja, joita Salamanterit heittävät Neuvostoliiton lentäviä armadoita kohti . Ja yhteenotoissa natsit eivät enää halveksi oinaan käyttöä. Sellaista katkeruutta ja taisteluita syntyi.
  Soturitytöt itse juoksevat hyökkäykseen, he näkevät fasistien suuren kaliiperin konekiväärit, kuin matoja, jotka ryömivät ulos reikistä ja sylkevät tappavasti. Ja kun niihin osuu niin raskas sylke, joka on täynnä räjähteitä, sotilaat lentävät takaisin palasiksi repeytyneinä ja luunsa murskattuina.
  Panssarivaunut luisuivat lähemmäs huippua, ja sotilaat työnsivät panssaroituja miehistönvaunuja käsillään ylös. Samaan aikaan kuuluu karjunta, hurraushuutoja ja vapisevia rivouksia. Pari panssaroitua miehistönkuljetusalusta kohtaa miinat ja räjähtää, ja heidän ruumiinsa palaset lentävät kaikkiin suuntiin.
  Mutta sotilaat jatkavat matkaa; Puna-armeija on jo vallannut useita puoliksi rikkoutuneita pillerirasia.
  Tytöt ampuvat paljon, he haavoittuivat jälleen, mutta virastaan jättäminen ei ole heitä varten. He vain peittivät haavan sellofaanilla ja putosivat liikkeiden mukaan.
  Oli jo pimeää ja näkyvyyden huonontuessa puolustaminen on vaikeampaa. Vaikka joissakin maahan haudatuissa vihollisen panssarivaunuissa ja itseliikkuvissa aseissa on yönäkölaitteet.
  Mutta perääntymistä ei ole ajateltu...
  Alisa Selezneva tönäisi kumppaniaan olkapäähän:
  - Katso mitä Jagdtiger tekee.
  - Hän kaivaa omaa hautaansa! - Angelica tiuskaisi.
  Panssarin lävistysvoiman ja suojan tehokkain panssarihävittäjä, Jagdtiger, ampui melko tarkasti juuttunutta Neuvostoliiton kolmekymmentäneljää tehokkailla Isa-tynnyreillä. Sen lähes 30-kiloinen panssaria lävistävä ammus yksinkertaisesti repi sen irti tornin rungosta, eikä miehistöille jäänyt mitään mahdollisuutta selviytyä. On äärimmäisen vaikeaa tuhota tällainen kolossi, varsinkin sellainen, joka on haudattu maahan ja peitetty hiekkasäkeillä.
  Alisa Selezneva kuiskasi ystävälleen:
  - Yritän rikkoa hänen optisen tähtäimensä ja pimeänäkölaitteensa.
  Angelica naurahti iloisesti:
  - Lyöminen silmiin... Hauskaa! Naiset ampuvat yleensä silmillään, eivät silmillään. Olet löytänyt jotain uutta!
  Alisa Selezneva laittoi peppu olkapäilleen ja lepäsi paljaat polveen ulottuvat jalkansa kuorien kyntämässä maassa, tähtäsi viholliseen ja kuiskasi:
  - Jos varpunen on lähellä, sytytämme tykin! Jos on kärpänen, lyö kärpäseen ja nuoli menee psykiatriseen sairaalaan!
  Angelica, joka otti Fritzin alas toisella hyvin kohdistetulla laukauksella, vastasi:
  - Sirkusnäyttelijän suuri lahjakkuus on siis hukassa. Mutta yleensä maassamme heidät lähetetään leirille, ei mielisairaalaan!
  Alisa Selezneva, murskattuaan Jagdtigerin tähtäimen tarkalla osumalla, lauloi leikkisästi:
  - Berliinin raunioilla Taras Bulba kastelee poikansa! Miksi meidän pitäisi ottaa Berliini? On parempi ottaa koko maailma kerralla!
  Angelica ei onnistunut nauramaan, ja toinen "fasisti" lipsahti pois. Tyttö löi itseään nyrkillä leukaan:
  - Edessä ei ole, että kaikki on pielessä, ei ole niin hauskaa! Joko poltat tyhjään vatsaan tai juot krapulassa!
  Alisa Selezneva vilkutti vastaukseksi:
  - Mutta minä en juo, eikä kukaan kaada sitä kurkkuuni. On paljon suurempaa iloa kuin humalassa oleminen, kuten liikkuminen, laulaminen ja tanssiminen!
  Angelica epäonnistui jälleen, hänen intuitionsa ampua tappaakseen ei ollut niin kattavasti kehittynyt kuin Liisalla, ja hänen naurunsa oli äärimmäisen sopimatonta, kun ympärillä oli niin paljon kuolleita, että jouduit yrittämään olla astumatta ruumiiden päälle. Ja joskus minun piti ajaa ruumiin jäänteiden yli...
  Punatukkainen siperialainen soturi sanoi:
  - Ymmärrän siis, että sodalla on epänaiselliset kasvot, mutta naisen kärsimättömyys on kannibalismin halussa!
  Alisa Selezneva rikkoi myös yönäkölaitteensa ja ilmaisi turhautumisensa:
  - En pidä hyvien asioiden rikkomisesta!
  Angelica tuhahti halveksivasti:
  - Mitä hyvää tässä laitteessa on? Katsoin kerran pokaaliin... Kaikki hämärtyy, kuin terveellä ihmisellä olisi silmälasit ja vihertävän sävyisenä.
  Alisa Selezneva vastasi järkevästi:
  - Laatu tiedetään vertaamalla. Meillä ei edes ole sitä!
  Angelique sanoi luottavaisesti:
  - Ei, niin se tulee olemaan! Ja vielä parempi kuin Fritz... Mutta natsi-Saksalle ei jää enää mitään, vain yli neljäkymmentä kilometriä Berliiniin. Ja me ohitamme ne, ei väliä mitä se maksaa meille tai viholliselle!
  Alisa Selezneva vahvisti:
  - No, tietysti, ohitamme! Olen tästä aivan varma! Mutta toistaiseksi sijaintimme vaihtaminen ei haittaisi...
  Tytöt juoksivat, kypärä löi heidän siroille jaloilleen, rakkuloiden ja naarmujen peitossa, melkein polviin asti, mutta silti kaunis. Soturit jopa nauttivat jossain määrin tästä tuskasta, heilutellen rohkeutta, jota monet miehetkin eivät voineet saavuttaa.
  Kolmas harju ei ollut vielä miehitetty. Hyökkäyslentokone kärsi tappioita erityisesti hirviölentokoneesta Fokken-Wulfista. Aseistuksen ja panssarin suhteen tehokkain yksipaikkainen hävittäjä, tämä toisen maailmansodan työhevonen, oli Iloville erittäin epämiellyttävä. Jokin heikko ohjattavuus taistelussa, myös ei kovin ohjattavilla hyökkäyslentokoneilla, ei vaikuttanut erityisesti, mutta aseiden vahvuuteen...
  Ja Jakit ja Lavochki jäivät jälkeen...
  Alisa Selezneva ymmärsi, että Fokken-Wulfia ei voitu ampua alas ampujalla, tyrmäsi joko Salamanderin tai Me-109:n. Mahdollisuuksia oli jo...
  Angelica ampui maakohteisiin. Vaihtelevalla menestyksellä, mutta tarkka-ampujat eivät kaipaa ollenkaan, vain elokuvissa. Tai huonolaatuisissa toimintaelokuvissa. Vaikka Alice missasi, se oli huomaamaton. Hän ei halunnut menettää mainettaan terminaattorisoturina!
  Mutta Angelica tahraili yhä useammin. Tässä ei kuitenkaan ole vain hänen vikansa, se on yö, savua, savua, jopa ilma vaihtelee lämmöstä. Mutta siperialainen soturi suuttui ja lauloi:
  - Alisa Selezneva, ota sanani! Ampuu kuin lehmä, natsien hullukoti!
  Kultatukkainen soturi sivuutti typerän vitsin. Vaikka hän pilkkasi.
  Salamanterit lensivät sisään ja sitten pois. He käyttivät hyväkseen ylivoimaansa nopeudessa ja ohjattavuudessa, joten he yrittivät painostaa Venäjän ässiä luoden paikallisen ylivoiman rintaman yhdellä tai toisella osuudella.
  Ei-162 leijui kuin perhoset, maalattu khakinvihreillä ja sinisillä pilkuilla. He suorittivat kiertymisliikkeen, tusina ja puoli näitä ihania koneita kerralla, sitten liukuivat siivillä kuin taitoluistelijat.
  Alisa Selezneva napsautti kieltään:
  - Bah! Tämä on yksinkertaisesti upea! Mutta luistelijat, tämä säästää sinut kärsimyksestä!
  Perhoset todella jäävät kiinni soihtuun ja putoavat!
  Sillä välin, yöllä 17-18, Stalin antaa käskyn:
  - Žukovilla on vaikeaa! Siksi käsken ensimmäisen Ukrainan rintaman shokkiyksiköt kääntymään pohjoiseen ja hyökkäämään Berliiniin etelästä!
  Komentaja antaa käskyjä, ja tavalliset sotilaat taistelevat perustelematta.
  Alisa Selezneva, joka oli polttanut toisen "Salamanterin", löi paljaalla kantapäällään irti maanpaalun ja puhui:
  - Jostain syystä lentävä on niin helppo ampua alas!
  Angelica vastasi sujuvasti:
  - Kuka päätyi yksinkertaisen mukulakiven kaatamiseen, sen siivet murskasivat kivet jo lennossa!
  Alisa Selezneva naurahti:
  - Kyllä, tämä on dialektiikkaa! Kehityksen ja filosofian dialektiikka... Kuten ranskalaiset sanovat...
  Angelica keskeytti kumppaninsa:
  - Siellä oli Kutuzov - hän voitti ranskalaiset! Nyt Stalin on teräksen jumala!
  Tällaisten sanojen jälkeen tytöt kikattivat jälleen ja löivät toisiaan jalkapohjia vasten. Alice, joka ampui yhä useammin ja nopeammin, jopa hänen automaattikiväärinsä ylikuumeni ja poltti hänen sormiaan. Esimerkiksi hän onnistui jopa kaatamaan lähes läpäisemättömän Fokken-Wulfin sen tehdessä käännettä. Angelica kehui:
  - Silmäsi on timantti! Kun silmä on timantti, toisin kuin luonnonkivi, se on aina käsillä eikä sitä tarvitse kaivaa esiin!
  Alisa Selezneva huomautti vitsillä toisen aforismin:
  - Jopa lehmä tarvitsee housut, jos ne ovat haarukassa laitumella ja juomapaikalla! Nainen arvostaa vaatteitaan, mies poissaoloaan ja verottaja arvostaa sitä, kuinka monta laastaria jonkun muun mekosta voidaan tehdä paikamalla valtion budjettia!
  Taivaalla oli väliaikainen tyyntyminen, mutta yhtäkkiä asemien keskellä etenevät Neuvostoliiton joukot osuivat maahan, ikään kuin meteoriitti olisi törmännyt maahan. Sadat jalkasotilaita revittiin palasiksi, poltettiin ja heitettiin takaisin eri suuntiin. He hajaantuivat, näytti siltä, että nämä eivät olleet ihmisiä, vaan kokonainen tsunamiaalto nousi elävistä, repeytyneistä ja kuolleista ruumiista.
  Angelica huudahti melun yli:
  - Vau! Mikä isku! Jopa "Andryusha" ei osu niin!
  Alice ehdotti:
  - Tämä on Strumtiger pomminheittimensä kanssa. Tehokkain tela-alustaisista hyökkäysaseista!
  Angelica löi kätensä yhteen:
  - Kyllä, en ole nähnyt tätä hölmöä ennen! Todennäköisesti itseliikkuva ase on mitä tarvitset!
  - Meidän täytyy nähdä tämä itseliikkuva ase ja neutraloida se! - sanoi Alice. - Muuten meidät keitetään kylpylässä!
  Angelica teki sopimattoman vitsin:
  - Olemme kylpylässä: kylpylä on onnea venäläiselle!
  Taistelukentällä vallitsi sellainen kaaos, että Alisa Selezneva onnistui rekisteröimään laukauksen lähtökohdan vasta toisen salkun jälkeen. Lisäksi he molemmat osuivat Sturmtigeriin kerralla. Joten ne pommit jylsivät, niin paljon uhreja...
  Angelica, kuten Spinoza ja Cicero yhdeksi, sanoi:
  - Taiteen vuoksi esiintyjät tekevät vapaaehtoisia uhrauksia, sotataiteen vuoksi kuulijat pakotetaan uhraamaan! Yleisö haluaa aina lisäyksen taiteen mestariteokselle; ei ole enää ketään, joka haluaa toistaa sotataiteen mestariteoksen! Taiteen maestron konsertit, he maksavat paljon rahaa lipuista, ja he maksavat vielä enemmän välttääkseen sotataiteen maestron konsertteja!
  Alisa Selezneva keskeytti ystävänsä:
  - Tulkaahan, minun kustannuksellani, ammutaan suoraan tykin leveän suon kanavaan, niin pommit räjähtävät ajoainepanoksessa!
  Angelica pyöritteli sormellaan ohimoaan:
  - Sinun on ensin vaihdettava asentoa niin, että kulma on suorempi ja tallattava jalkojasi!
  Soturit juoksivat niin nopeasti kuin pystyivät, mutta taaskaan heillä ei ollut aikaa. Sturmtigerit näyttävät saaneen lisää automaattista uudelleenlatausta ja niiden tulinopeus on kasvanut. Lisäksi jalkaväen lisäksi myös panssarivaunut kärsivät lentopallosta, torneja repeytyi ja terästä sekoitettiin liekkeihin pirullisen noidan padassa.
  Tytöt, jotka suuttuivat hitaudesta, astuivat tarkoituksella paljaat, naiselliset jalkansa tuleen rangaistakseen itseään kivulla!
  Angelica huomautti:
  - Me ansaitsemme sen!
  Alisa Selezneva, nykivä tuskissa ja tanssii paljain jaloin tulella, lisäsi:
  - Ja viholliset ansaitsisivat vielä pahempaa!
  Angelica vastasi:
  - On parempi tappaa yksi roisto kuin paljastaa sata, jälkimmäisen roistot tekevät itse!
  Alisa Selezneva totesi päättäväisesti, kuin Luciferin soturi:
  - Ja juuri tämän me teemme!
  Tytöt tähtäsivät, tanssivat pienestä liekistä, kipu ja palovammat antoivat heidän keskittyä. Loppujen lopuksi tämä on heidän isänmaansa, heidän veljensä ovat venäläisiä sotilaita, heidän on voitettava ja otettava viimeiset askeleet Berliiniin. Kun kommunismi voittaa, ihminen ei koskaan kuole toisen ihmisen käsiin!
  Pehmeä laukaisu, erityiset luodit, joilla oli lisääntynyt panssarin lävistysvoima, lensivät ulos tynnyreistä. Suurin vaikeus tässä ei ollut vain suuhun pääsy. Natsit eivät myöskään olleet tyhmiä ja suojasivat tynnyrin aukkoa korkilla kuin teekannun kannen. Siksi piti ehtiä laittaa se paikalleen sillä lyhyellä hetkellä, kun kansi nousi hetkessä laukauksesta. Sitten ne, kuten luodit, tunkeutuvat useiden aggressiivisten nesteiden seokseen...
  Se räjähti hirvittävästi, ensin kaksi räjähdystä samanaikaisesti, sitten useita muita tusinan toisen ammuksilla ladatun pommin räjähdyksen seurauksena. Useat lähellä olevat pillerirasiat ja Krautit tuhoutuivat tai vaurioituivat vakavasti, ja niiden läpi lyötiin vaikuttavia rakoja.
  Räjähdysaalto oli niin voimakas, että se melkein kaatui molemmat soturit selälleen. Tytöt huusivat iloisesti:
  - Syödä! Tämä on aivan mahtavaa!
  Hänen takaa kuului tyytyväinen ääni:
  - Minä näin sen! Tytöt, pitäkää taskussanne ensimmäisen luokan kunniamerkkiä... NKVD-majurin univormussa pukeutunut mies on toipunut. - Tarkemmin rintaan! Hyvin tehty tytöt! Nämä eivät kuitenkaan ole kaikki hyväksesi!
  Alisa Selezneva puhalsi:
  - Tämä on vasta alkua!
  Angelica hyppäsi:
  - Ja mikä tärkeintä, hyvä alku!
  Majuri lisäsi:
  - Tämä on alku, ja loppu on Berliinissä! En olisi yllättynyt, jos saisit myös Hitlerin kiinni. Loppujen lopuksi te tytöt olette supermiehen tasolla!
  Soturit vastasivat vaatimattomasti:
  - Ei, olemme vain Neuvostoliiton naisia!
  Sturmtigerien kuolema ja tappion aiheuttama shokki näyttivät murtaneen Fritzin voimat; kolmas harju oli jo voitettu 18. päivän aamuna. Joukot, erityisesti panssarivaunut, ryömivät ulos tasaisemmalle maalle. Tyttöjen piti jopa työntää niin raskaita koneita!
  Angelica huomautti:
  - Sota on uhkapelein peli, vain siinä omaisuus häviää, toisin kuin pokerissa, se, joka ei voi alistaa itseään jännitykselle!
  Alisa Selezneva lisäsi vakavasti:
  - Hyökkäys sodassa on kuin hevoskilpailu, vain hippodromilla on paljon enemmän esteitä ja korruptoituneita ratsastajia!
  Angelica vastasi:
  - Tämä aforismi ei pidä paikkaansa! Hevoskilpailuissa voit lahjoa ratsastajia, hyökkäyksen aikana juoksija tajuaa, että elämä ei ole myytävänä!
  Soturit juoksivat vielä kauemmaksi... Ja paljasti helmihampaitaan. Alisa Selezneva jopa lauloi:
  - Kauneus, kaunotar, viemme hullun taloon kissan, siskin, koiran, kiusaaja Petkan, apinan, puoli raitiovaunua! Mikä yritys!
  Angelika lisäsi juoksessaan eteenpäin juoksuhaudoihin:
  - Yritys, jota ei voi myydä vasaran alle!
  Alisa Selezneva nyökkäsi:
  - Joo! NKP syö meidät!
  Angelica hämmästyi:
  - Mikä on NKP? En tunne sellaista termiä!
  Alisa Selezneva selvensi omituisella tavalla:
  - Tämä voidaan kääntää Neuvostoliiton kommunistiseksi puolueeksi!
  Angelica kohautti mustelmia olkapäitään:
  - Mutta toistaiseksi sellaista nimeä ei ole...
  Alisa Selezneva kohotti oikean nyrkkinsä:
  - Usko minua, se tapahtuu! Välttämättä tulee!
  Angelica sanoi:
  - Voi hyvin!
  Alisa Selezneva kannatti vakavaa vitsiä:
  - Aion ehdottomasti!
  Tasangolla vastus oli heikompi, mutta silti sitkeä. Ferdinandit olivat erityisen ärsyttäviä; nämä itseliikkuvat hävittäjäaseet, kuten valtavat kimalaiset, tunkeutuivat Neuvostoliiton varusteisiin kuorillaan. Ferdinandin tuhoaminen ei ole helppoa; ei ole turhaan, että tämä itseliikkuva ase on painavin ja on lukumäärältään toiseksi vain Panzer-4.
  Angelica näki väijytyspanssarin pensaissa... Auto painaa vain kaksikymmentäkaksi ja puoli tonnia, mutta siinä on Panther-tykki. Matala siluetti tekee siitä helpon naamioitumisen ja iskemisen väijytysten takaa. Alice alkoi myös ryömiä kohti Panseria... Menestyksekäs auto, mutta sen potentiaalia ei käytetty täysimääräisesti saksalaisen komennon tyhmyyden vuoksi. Yleisesti ottaen tämä on toisen maailmansodan outo ilmiö. Vihollisuuksien aikana Neuvostoliiton armeijan komento parani huomattavasti sodan taiteessa, erityisesti taktisella tasolla. Päinvastoin, saksalaiset alkoivat hallita joukkojaan paljon huonommin kuin sodan alussa. Tästä johtuen edes lisääntynyt varustemäärä (vuonna 1944 panssarivaunuja ja itseliikkuvia aseita valmistettiin kuukaudessa enemmän kuin koko vuonna 1940!) ei auttanut heitä kestämään Neuvostoliiton hyökkäyksiä. Esimerkiksi, jos otamme aseiden tuotannon, niin neljänkymmenenkolmannen ja neljänkymmenenneljän vuoden aikana varustetuotannon suhteet olivat saksalaisilla paremmat kuin 41. ja 42. vuonna. Mutta sotatoimien kulku ei tullut suotuisammaksi Kolmannelle valtakunnalle, vaan pikemminkin päinvastoin!
  Tytöt, he eivät pysähtyneet tuhoamaan Panzer-4:n optiikkaa, he myös räjäyttivät auton vangituilla kumulatiivisilla kranaateilla. Ensin yksi panssari ja sitten seuraava...
  Angelica nauroi:
  - Näin me puidamme kyykäärmeitä!
  Alisa Selezneva, paljastaen tikarihampaitaan, myöntyi:
  - Jauhamme niin kovaa, ettei edes kilpikonnankuori voi pelastaa Panzer-4:ää!
  Juoksuhaudoissa oli melko paljon teini-ikäisiä, jotka ilmeisesti otettiin käyttöön melko äskettäin. Oli jopa poikia, joilla oli niin räkäinen nenä, etteivät he edes näyttäneet teini-ikäisiltä, noin yhdeksän- tai kymmenen vuoden ikäisiltä. He näyttivät hämmentyneiltä ja peloissaan.
  Pojilla on aseet, 20mm rekyylittömät kiväärit. Ne ovat kevyitä, ja lähietäisyydeltä ne voivat paistaa jalkaväkeä tai tuhota panssarivaunun toukan. Tässä on yksi pieni, kaunis, haudattu väijytykseen, vain hänen paljaat kantapäänsä työntyvät ulos. Monet pojat ovat paljain jaloin, ei ollut oikean kokoisia saappaita, ja Saksassa huhtikuun puolivälissä sää on kuin Venäjällä lämpimässä toukokuussa. Kolmannen valtakunnan pojat eivät kuitenkaan pakene pelosta, kuten esimerkiksi iäkkäät saksalaiset miliisit, jotka nostavat tassujaan ensi kerralla tai jotka juoksevat Berliiniin.
  Vain pojat peittävät korvansa kuuroutuakseen ammusten räjähdyksistä ja palavien "Andryush"- ja "Katyusha"-lahjojen ulvomisesta. Ja niin he taistelevat loppuun asti. Jotkut jopa turvautuvat petokseen, antavat puna-armeijan sotilaiden tulla lähemmäksi nostaen valkoisia rättejä lähemmäksi ja sitten räjäyttää itsensä heidän mukanaan. Rohkeat lapset, propagandan saartama, ja paljon kriittisempiä aikuisia, erityisesti niitä, jotka muistavat selvästi Hitleriä edeltäneet ajat eivätkä antaneet itseään täysin aivopestyksi.
  Siksi mitä lähemmäs Berliiniä, sitä vähemmän aikuisia juoksee taakse ja sitä useammin viiksittömät mutta rohkeat pojat tappelevat.
  Mutta taistelijoiden joukossa saksalaiset tytöt alkoivat luovuttaa paljon useammin. Hitlerin kunniaksi katsottiin, että hallitsijan velvollisuutena oli suojella naisia eikä päästää heitä rintamalle kanuunanruokana. Lisäksi miehistä pula väestörakenteen kannalta ei ole niin kauheaa, yksi uros voi hedelmöittää sata naaraan. Mutta nainen tarvitsee yhdeksän kuukautta synnyttääkseen lapsen ja vielä kaksi vuotta toipuakseen.
  Alisa Selezneva nähdessään, että Angelica ampui poikia, osui piippuun huudahtien:
  - Et voi tappaa lapsia! Ymmärrätkö, nainen vai hän-susi?
  Angelica napsahti kiivaasti kuin pantteri:
  -Voivatko he tappaa meidät?
  Alisa Selezneva totesi:
  - Nämä ovat lapsia, he eivät ymmärrä... Lisäksi on olemassa erilaisia moraalitasoja. Fasistinen moraali on alhaista, kommunismin moraali on ylevää. Tämän perusteella meidän on ymmärrettävä, että emme voi emmekä saa olla yhtä pahoja kuin vihollisemme. Muuten, mitä järkeä meillä on väittää hyvän roolia taistelussa pahan kanssa.
  Angelica halusi vastata aforismilla, mutta hänen päänsä oli tyhjä, kuin juhlijan lompakko. Eikä mitään tullut, nokkelaa tai syövyttävää.
  Alisa Selezneva taputti ystäväänsä olkapäälle:
  - Se siitä! Vaikka Stalin sanoi, että vastaisimme vihollisen iskuon kolminkertaisella iskulla, hän ei suinkaan tarkoittanut, että ilkeyteen tulisi vastata kolminkertaisesti. Ja julmuudesta, kolminkertainen julmuus! Tässä tapauksessa tiaista tatista -periaate ei ole meidän periaatteemme!
  Angelica nypistyi harmissaan ja huomautti melko kohtuudella:
  - Vanhat ihmiset pakenevat, heillä on paljon vahvempi selviytymisvaisto hinnalla millä hyvänsä. Tämä on siis hyvin kiistanalainen ajatus... Eli halusin sanoa, että meillä ei ole pian ketään, johon ampua, paitsi räkänokkaisiin söpöihin... Joten mikä voi kääntää meidät takaisin?
  Alisa Selezneva osoitti etusormellaan länteen:
  - Näet "Panthers" ryömivän, usko minua, meillä on vielä joku taistella ja voittaa täällä! Eikö se ole selvää?
  Angelica kysyi ystävältään:
  - Että käteni tärisevät väsymyksestä, ja jalkani myös... Ehkä voit laulaa minulle jotain hauskaa?
  Alisa Selezneva vastasi:
  - Kyllä, minäkään en ole sulkenut silmiäni viiteen päivään! Pitäisikö minun laulaa piristääkseni sinua... Vanhasta?
  Angelica nyökkäsi vihaisesti päätään kuin tamma:
  - Ei! Vittu tämä vanha juttu! Laulataan paremmin, uutta, iloista, neuvostoliittolaista!
  Alisa Selezneva väänteli kasvonsa:
  - Se on hauskaa, mutta arvioi itse, kuinka Neuvostoliiton tilanne on!
  Angelica, jäänyt kaipaamaan, pisti vihaisesti takapuolen poskelleen mutisi:
  - Emme tarvitse turhaa paatosa! Tarvitsemme vilpittömästi, kauniisti ja runollisesti...
  Alisa Selezneva lauloi upealla, jäljittelemättömällä äänellään, polkien paljaita jalkojaan:
  Neuvostoliitto ei kaadu taistelussa,
  Oi punaiset auringot, kevätsäteet!
  Vaikka Fuhrer ympäröi itsensä kiviaidalla,
  Vasara lyö kuin rumpu pimeässä!
  
  Syvällä takana ovat lehtomme -
  Ja kultaiset hunajan jyvät kotimailtamme!
  Anna punaisen lipun leijua armeijan yllä,
  Ja lentokoneilla on siivet nostureiden taivaalla!
  
  Tulkoon isänmaan polku korkeammalle;
  Nostamme kommunismia planeetan ylle!
  Kuulemme sadan tuhannen vahvan kansan äänen,
  Kaikki on ylhäällä eikä ritari ota askeltakaan alas!
  
  Usko minua, syksy ei tule maahan,
  Ja me emme jääty lumen alle!
  Tytöt, teidän on parasta lopettaa mokkailu -
  Tiedä, että armeijamme palaa loistavalla voitolla!
  
  Berliini kaatuu, näemme pian,
  Ja "pantterit" ja "tiikerit" eivät ole meille ollenkaan pelottavia!
  Krauteille tulee lauseita,
  No, Venäjän pojat, hanki palkintosi!
  
  Ja pätevyytemme on kuin liekki,
  Fasismi hajoaa haisevaksi pölyksi!
  Ja tahdon kovuus on kuin kivi,
  Kuori karjuu, murskaavasti - bum!
  
  Kuuntelematta Saatanan rukouksia,
  Herra päätti antaa asian olla näin!
  Puhdistetaan maa natsismista,
  Loppujen lopuksi planeetta ei ole krautien taverna ollenkaan!
  
  Toki maksoimme paljon
  Meremme ja valtameremme ovat tuhoutuneet!
  Nyt Venäjä on punavallassa,
  Ja paholaisen petos ei koskaan palaa!
  
  Loppujen lopuksi kommunismin asia on pyhä,
  Se sisältää ehdotonta, rajatonta hyvyyttä!
  Ja dualismin todellisten lakien mukaan,
  Kapitalismin ei ole tarkoitus kukoistaa!
  
  ettei nälkä kansoja vaivaa,
  Kolhooseja on perustettava kaikkialle!
  Vain neljä vuotta kuluu
  Kaikkivaltias antaa rakennusprojekteille vankan viidennen!
  
  Ja sitten avaruus on maailmankaikkeuden piha,
  Lakaise se hyvin, tehokkaalla luudalla!
  Tällä vahvalla, turmeltumattomalla kirkkaudella -
  Jossa jokainen ihminen on suuri sankari!
  
  Älä lesket itke sotilaita,
  Loppujen lopuksi tieteellä ei ole mahdottomia tavoitteita!
  Heidät palkitaan ylösnousemuksella,
  Ja me lähetämme sinulle kimpun helakanpunaisia ruusuja!
  . LUKU nro 11.
  Iria, kuuluisa Superman-tyttö, oli tietysti Alicen ystävä. Ja arvelin, että hän teki jotain vastenmielisten poikiensa kanssa. Ehkä hän haluaa lentää uudelleen toiselle planeetalle? Tai sadun aikoina, ihmisten fantasioiden universumissa?
  Iria ei ollut vielä erityisen huolissaan. Hän oli hyvin kaunis, ja leveät hartiat ja näkyvät lihakset eivät olleet harvinaisia maallisten naisten keskuudessa.
  Kehitetyt tekniikat mahdollistivat biovirtojen lähettämisen kehon läpi, mikä stimuloi refleksilihasten supistumista ja niiden harjoittelua, vaikka pelaisit jotain Hypernet-matriisissa.
  Erilaisia pelejä, täysin ilmaisia ja jotka simuloivat todellisinta todellisuutta virtuaalisessa ympäristössä, ehkä jopa akuutimmin kuin oikeassa kehossa.
  On sanottava, että 2200-luvun sivilisaatiolle tämä osoittautui paljon vakavammaksi vaaraksi kuin erilaiset avaruusmerirosvot ja mafia. Se on todella pelien ja seikkailujen villitys. Missä voit voittaa, jos haluat ja voittaa minkä tahansa tilanteen. Mukaan lukien Star Wars.
  Iria itse asiassa melkein lensi sellaiseen uima-altaaseen. Kuinka hän nautti taistelusta Palpatinen tai kreivi Dookun laumoja vastaan. Ja varsinkin valomiekkojen kanssa taisteleminen.
  Mutta tämä ei tietenkään ole aivan sitä, mitä avaruustutkijan tarvitsee tehdä.
  Lisäksi Irian kohdalla aika ei kulunut niin kuin Alicelle hänen ikuisessa lapsuudessaan. Täällä hänellä on kaksi tytärtä: Angelina, Aphrodite - he ovat jo aikuisia. Isot, pitkät tytöt, joiden lihaspallot pyörivät ruskettuneen ihon alla. He ovat myös urheilullisia ja rakastavat taistelua. Ja myös esiintyä kamppailulajeissa. Tämä on myös varsin muodikasta nykyaikaisten, maallisten naisten keskuudessa. Lisäksi kontakti on täydellinen, ja murtumia sisältävät mustelmat ovat todellisia. Mutta tietysti 22. vuosisadan lopun lääketiede kasvattaa jopa katkaistujalan puolessa tunnissa, etkä huomaa eroa.
  Maapallolla ei ole enää raajakoja tai sairaita ihmisiä.
  Iria lentää nanobottien avulla. Tennareita saa käyttää, mutta kaunis ja urheilullinen tyttö työskentelee mielellään paljain jaloin ja hänen paljaat varpaansa ovat erittäin ketterät.
  Moskovassa 2200-luvun lopulla on monia upeita asioita. Kremlin koko on kasvanut ja se näkyy useiden satojen kilometrien päästä. Tähdet ovat valtavia ja termokvarkkifuusio palaa niissä. Lisäksi kimaltelee kaikilla sateenkaaren väreillä. Seinissä on myös runsaasti värejä ja sävyjä, ja ne ovat erittäin kauniita ja monimuotoisia. Pääkaupungissa on myös Eiffel-tornin analogi - viisikymmentä kilometriä korkea ja kullasta ja suurista, keinotekoisesti kasvatetuista, viistetyistä timanteista kimalteleva.
  Pääkaupungissa on monia suihkulähteitä. Suurin niistä lähettää jopa neljäkymmentä suihkukonetta, joista jokainen on jopa kolme Chomolungma-vuorta. Lisäksi suihkulähteiden värit ovat erilaisia ja sävyt ovat ainutlaatuisia ja kirkkaita.
  Iria ihaili tätä upeaa näytelmää. Pääkaupunkia rakennettiin ja kunnostettiin. Siihen ilmestyi uusia rakennuksia, vanhoja purettiin tai muutettiin. Kaikki muuttui, jopa katujen piirustukset ja linjat.
  Myös Kreml on modernisoitunut. Se lisäsi uusia torneja ja muutti vanhoja. Ja sen koko on kasvanut huomattavasti, minkä Iria hylkäsi, useiden vuosikymmenien aikana maaplaneetalla. Hän itse ei ole paikallinen, vaan ihmisrotuinen, ja hänen miehensä on Tadeusz. Ja heillä on neljä tytärtä. Vanhin Wanda ei tiedä missä, nyt hän on tutkijana syvässä avaruudessa. Aphrodite ja Angelina esiintyvät taisteluissa ilman sääntöjä ja erilaisissa esityksissä. Neljäs tytär on saman ikäinen kuin Alice ja käy edelleen koulussa.
  Tadeusz haluaa kuitenkin pojan. Ja Iria lupasi tehdä sen. Lapsen sukupuolta voi tietysti hallita - eikä sinun tarvitse edes kantaa sitä itse. On olemassa cyberwombs. Mutta Iria halusi saada tyttäriä. Lisäksi hän ei todellakaan pitänyt Pashkasta. Ja hän ei halunnut jälkeläisen olevan hänen kaltaistaan.
  On myös huomioitava, että vanhuuden umpeutumisesta johtuen ihmiset, elleivät he kuolleet väkivaltaan, voisivat nyt elää lähes loputtomiin. Tarkka määrä ei ole vielä tiedossa. Mutta koska tiede ja lääketiede kehittyvät edelleen, se on melkein ikuista.
  Tämä tarkoittaa, että vaikka ihmiset voisivat lentää naapurigalakseihin, syntyvyyttä tulisi rajoittaa. Joten toistaiseksi voit saada lapsia korkeintaan kerran kymmenessä vuodessa. Tämä ei tietenkään ole kaikkien teekuppi. Mutta maailmankaikkeus on jo melko tiheästi asuttu, ja eri elämänmuotojen sivilisaatioita on liian monta lisääntymään ilman rajoituksia.
  Kyllä, Alicen maailmassa ihmiset eivät ole kaukana yksin maailmankaikkeudessa. Ja Star Warsia pidetään villinä. Onko se mahdollista virtuaalimatriisipeleissä? Ja se on mielenkiintoista! Iria itsekin piti tästä aikoinaan. Mutta ei kestä kauan menettää päätäsi täällä. Wanda melkein menetti järkensä, mutta pysähtyi silti ajoissa ja ryhtyi vakavampaan asiaan. Voit esimerkiksi tutkia maailmankaikkeuden ja muiden galaksien laajuutta. Ei ehkä edes niin asuttu.
  Ja minne ihmiset voivat asettua.
  Professori Seleznev ei myöskään tuhlaa aikaansa. Erityisesti ihmiset asettuvat Jupiteriin. Siellä painovoima - gravitonivirrat kerätään erityisiin generaattoreihin, jotka tarjoavat energiaa. Ja seurauksena hengittävä ilmakehä hallitsi maapallon painovoimaa.
  Kaupunkeja rakennetaan. Tässä on jako basillitiilet, kasvit ja tekniikka. Rakentamiseen on monia erilaisia tapoja. Mutta tietysti kaikki tehdään nopeasti ja lujasti. Mutta koskaan ei ole liian myöhäistä vaihtaa rakennuksia.
  Iria sisälsi Jupiterin hologrammin. Tietylle planeetalle ominaista tyyli. Rakkaus massiiviseen ja pyramidin muotoon. Mutta tässä on uusin jumalien yhdistelmän temppeli, niin ilmava ja kaunis, ikään kuin puhallettavasta vaahdosta tehty ja ilmassa leijuva.
  Ihmiskunta pitää tulevaisuudessa kaikkia uskontoja satuina ja rakentaa temppeleitä eri jumalille. Siellä on minareetteja, buddhalaisia ja ortodoksisia kirkkoja, joissa on kultaiset kupolit.
  Ortodoksisuus on muuttunut. Pyhien määrä on lisääntynyt, jopa Stalin, Žukov, Putin, Ivan Julma, Pietari Suuri ja muut olivat mukana. Paasto peruttiin, samoin monet rajoitukset. Ja mikä tärkeintä, he kumosivat Raamatun erehtymättömyyden dogman - tehden siitä filosofisen kirjan ihmisen viisaudesta.
  Mutta tietysti monet rukoilivat vanhanaikaisesti, vaikka kirkkoihin ilmestyi diskoja, pelihuoneita, saunoja, uima-altaita ja kokonainen viihdeteollisuus.
  Muslimit suostuivat myös pitämään Koraania muinaisten viisautena, varsinkin kun he eivät jotenkin halunneet rukoilla ja paastota viisi kertaa päivässä. Ja burqa on käyttänyt käyttökelpoisuutensa. Edistys salli ihmisille kaiken. Ja ihminen vapautui vähitellen taikauskoista. Ja elämän pidentäminen ja nuorentaminen poisti kuoleman pelon. Ihmisistä on nyt tullut kykyjensä kaltaisia enkeleitä. Ja tutustuimme muihin maailmoihin, mikä johti myös uskontojen eroosioon. Vaikka buddhalaisuudesta, joka uskoo moniin älykkäisiin maailmoihin, on tullut jopa suositumpi. Tietenkin ilman sellaisia äärimmäisyyksiä kuin luostaruus ja askeettisuus.
  Ihmiset tavoittelivat onnellisuutta. Ja heidän ongelmansa ratkesivat. Tiede on antanut paljon. Sisältää mahdollisuuden toteuttaa mikä tahansa unelma.
  Esimerkiksi Iriasta voisi tulla maailmankaikkeuden hallitsija, jolla on täydellinen illuusio todellisesta ruumiillistumisesta. Tai jopa triljoona universumia. Totta, virtuaalinen kaikkivoipaisuus voi lannistaa halua tehdä jotain todellista ja todellista.
  Iria puhui Seleznevin kanssa. Hän näytti parinkymmenen vuoden ikäiseltä. Tämä on tietysti nuorentava vaikutus. Ja Iria itse on nuori ja tuore.
  Professori Seleznev sanoi hänelle:
  - Kaikki menee loistavasti! Se on jopa jotenkin tylsää, mikä tulee helposti. Ajattelet kiirehtiäsi uudelleen galaksin reunalle.
  Iria huomautti ankarasti:
  - Älä etsi vaikeuksia, ne tulevat itsestään!
  Professori Seleznev huomautti:
  - Lennämme pian toiseen galaksiin. Miten Alice voi?
  Iria huomautti ankarasti:
  - Hän on tekemässä jotain... En saa häneen vielä yhteyttä!
  Seleznev ehdotti:
  - Älä hätiköi! Alice on mestari selviytyä toivottomista tilanteista. Ja kuten aina, hän voittaa maanvyörymän voiton!
  Titan Girl huomautti:
  - Joskus apuni ei ole turhaa. Joten jos Alice ei ota yhteyttä ennen illallista, etsin hänet!
  Sen jälkeen Iria siirtyi Jupiter Stadiumille. Kilpailuja käytiin erilaisissa peleissä. Esimerkiksi virtuaalisia tankkeja leikattiin. Ei toisesta maailmansodasta, vaan lentäviä, ja melko futuristisia, moderneja. Ja he ampuvat toisiaan ja väistävät ja menettävät ihmishenkiä osuessaan.
  On kuitenkin olemassa myös klassisempia taisteluita. Valosapelilla tai taistelee ilman aseita. On erityisen mielenkiintoista, kun pojat taistelevat tyttöjä vastaan, tai mikä vielä siistimpää on mies alienia vastaan. Täällä esimerkiksi Angelina, blondi tyttö, taistelee hirviötä vastaan: kuin hämähäkki, vain kaksitoista jalkaa kynsillä ja kukon pää.
  No, hän on aivan tasossa.
  Tässä on tyttö bikineissä, joka kääntyy ympäri ja lyö häntä nokkaan paljaalla jalallaan. Hirviö tärisee ja yrittää vapauttaa sen suunsa takaa.
  Angelina pyörittää uudestaan ja potkii niin kauniisti. Hän on korkeimman taistelulentokoneen tyttö. Hän välttää kynnen hyökkäyksen ja iskee uudelleen.
  He jopa halusivat kieltää taistelut ilman sääntöjä täydessä kontaktissa useammin kuin kerran, epäinhimillisenä. Mutta ihmiset halusivat vapautta. Mukaan lukien lyöminen kasvoihin sormuksessa.
  Angelina epäröi hieman ja antoi itsensä naarmuuntua. Veri tuli ulos. Iria ajatteli, että ehkä hänen tyttärensä asettui tarkoituksella, jotta taistelu ei olisi liian yksipuolista. Kaikista matriisin houkutuksista huolimatta todelliset taistelut ovat erittäin suosittuja. Ja ihmiset haluavat taistella.
  Edes perinteinen nyrkkeily ei ole kuollut. Vaikka bioroboteissa ja aneroidisissa roboteissa on paljon osallistujia. Mutta ihmiset taistelevat myös kehässä.
  Angelina heittää lyönnin ja ohittaa jälleen. Yleisö alkaa pitämään melua.
  Aria katsoi toista projektiota. Capablancan ja Alekhinen kloonit pelaavat shakkia. Emme ole vielä oppineet herättämään kuolleita henkiin, mutta on täysin mahdollista kloonata ihminen yhdestä solusta ja jopa DNA-molekyylistä. Ja tämä on tehty. Molemmat kloonit ovat nuoria ja pelaavat vauhdikkaasti. Shakkia on myös erilaisia. Ja myös suurella määrällä hahmoja.
  Iria katsoi tätä peliä hetken. Se osoittautui tasapeliksi, Capablancalla oli vain ritari jäljellä ja Alekhinella piispa. He kättelivät ja istuivat jälleen lautojen ääreen.
  Iria vihelsi ja lauloi:
  - Valtava kirjava lauta,
  Moottorit humisee...
  Joukot liikkuvat elossa,
  Ja tankkeja ja taistelulaivoja...
  Sitten hän palasi tyttärensä taisteluun. Angelina, kuten todellinen taiteilija, teeskenteli häviävänsä. Se on jotain paini, jossa taistelijat ovat kuin Hollywood-elokuvassa. Ensin yksi voittaa, sitten toinen. Mutta joku varmasti voittaa, ja yllättäen.
  Tai jopa yksi saa lyönnin viisitoista kierrosta. Ja yhtäkkiä, odottamatta hän oppi karaten. Ja tuhotaan vihollinen viimeisellä kierroksella. Siitä tulee jopa hauska.
  Mutta Angelina tietysti kaatuu taiteellisesti, ja robottituomari laskee ja sitten nousee ja voittaa...
  Hän ei tietenkään ole Vladimir Klitschko, yksi parhaista ja ehkä jopa paras raskassarja historiassa puolustustekniikan suhteen. Muuten voit katsella taistelua hänen klooninsa ja Muhammad Alin kopion välillä.
  Vladimir toimi hyvin vasemmalla kädellään ja voitti Alin pisteillä.
  Iria ei kuitenkaan pitänyt kloonitaisteluista. Jospa hän todella oppisi herättämään kuolleet henkiin. Sitten keisarinna, jonka adoptiopoika tappoi, olisi palannut. Ja niin voit kommunikoida hänen kanssaan vain virtuaalihuoneessa. Tai tehdä kloonin? Mutta tämän planeetan laki kieltää keisarillisen perheen yksilöiden kloonauksen.
  Ja planeetalla Maa on kiellettyä tehdä klooneja elävistä ihmisistä, ja se on säädetty kuolleille ihmisille. On selvää miksi. Joten Alice sai klooneja, ja se oli niin hölynpölyä.
  Irina tarkasti useita muita stadioneja. Telineet ovat puoliksi tyhjiä, ja siellä on paljon hologrammeja. Tässä lapset tappelevat. Pojat shortseissa heiluttaen paljain jaloin ja törmäävät. Jotain thai-nyrkkeilyn kaltaista. Täällä ei ole enää tekniikkaa. Ja on myös teknologioita - lentoja. Siellä aikuiset ja lapset tappelevat jo ilmassa. Tai tyhjiössä, vedessä, nestemäisessä heliumissa.
  Ja mitä kaverit eivät tee tappeluissa. Iria katsoo tätä ja hyppää ylös.
  Hän halusi jotain maukasta. Kone käynnisti välittömästi hologrammin, jonka edessä oli valikko. Iria tilasi Venuksesta jäätelön Marsin mansikoilla ja mansikoilla. Ja tämä on villin tyylikästä. Entä jokin lahja? Ja päällä on kuuluisa sveitsiläinen suklaa.
  Maaplaneetalla vallitsee kommunismi ja maailmanlaajuinen valtioiden yhteisö on muodostunut. Kaikista maista on tullut sopimus. Itse asiassa ihmiskunta on yksi.
  Ja edistys ratkaisi ihmisten aineelliset ongelmat. Kaikkea alettiin tuottaa liikaa.
  Iria muisti suosikkistrategiansa: Maan historian. Siitä aloitat: viisi työntekijää, jotka näyttävät gorilloilta eläinten nahoissa, ja tietty määrä resursseja. Ja sitten rakennat ensinnäkin yhteisökeskuksen tuottamaan uusia työntekijöitä. Ja tietysti ensin saat ruokaa ja sitten kaiken muun. Ja kaikki menee yksinkertaisesta monimutkaiseen.
  Strategia on pitkä, mutta mielenkiintoinen. Iria näytteli häntä Hypernet-matriisissa. Siellä kaikki on niin luonnollista, että päähän sattuu.
  On helpompi tehdä jotain itse ampujassa tai elokuvassa. Toistat esimerkiksi klassikoita. Paha emäntä hakkaa kaappia, voit puuttua asiaan tavalla tai toisella.
  Tai Iria romaanissa "Mies, joka nauraa" muutti lopun. Sokea tyttö sai näkönsä takaisin. Lordi Jester sai takaisin entiset kasvonsa. Kaksintaistelua ei tapahtunut. Ja Iria vakuutti Englannin parlamentin auttamaan köyhiä. Vaikka täällä sinun on oltava varovainen. Riippuvuuden kehittymisen välttämiseksi. Täällä Conan Doyle osoitti yhdessä romaanissaan erittäin loistavasti, mihin rajaton rikkaus voi johtaa. Ja jopa erittäin hyvä ihminen, joka haluaa tehdä kaikki onnelliseksi, voi jopa vahingoittaa.
  Valitettavasti tätä tapahtuu. Vaikka tällainen rikkaus on tietysti satu. Mutta satu on erittäin kaunis.
  Ja samalla opettavainen. Vaikka ehkä kaikki maapallon ongelmat johtuivat rahasta?
  Kommunismi on parantanut monia asioita, myös ihmisen moraalia.
  Iria lensi korkeammalle... Hän katsoi Kremliä kohti. Kuinka tähdet loistaa. Mikä valtava Kreml. Ja mitä sen sisällä on? Ja temppeleitä ja palatseja.
  Lisäksi temppelit ovat synkreettisiä monista uskonnoista. Myös poliittisesti korrektia. Kaikki uskomukset on esitettävä.
  Iria oli yllättynyt siitä, kuinka sopimattomia ihmiset olivat toisinaan uskonnollisissa kiistoissa.
  Esimerkiksi todellisia uskonnollisia sotia käytiin lauantaista tai kolminaisuudesta.
  Iria tietysti ymmärsi, että ihmiset muinaisina aikoina pitivät tätä tärkeänä. Mutta onko todella niin fanaattista taistella kirkon dogmien puolesta?
  Entä usko maailmanloppuun? Ihmisten ei pitäisi taistella, vaan tehdä rauha.
  Sankarillinen tyttö otti yhteyttä nuorimpaan tyttäreensä. Tuo suloinen ja tietysti urheilullinen tyttö, jolla on monivärinen hiustyyli. Hän vilkutti äidilleen ja sanoi:
  - Opiskelu sujuu loistavasti!
  Iria huomautti hymyillen:
  - Eikö ohjelma opiskele sinulle sattumalta?
  Tyttö loukkaantui:
  - Ei tietenkään! Äitini on osaava ja isäni on professori!
  Iria huomautti:
  - Opi ja pidä hauskaa kohtuudella. Muuten sinusta tulee aikuinen... Voit nauttia viihteen pyörteestä!
  Tyttö huusi:
  - Olen erittäin pulsari!
  Iria tiesi omakohtaisesti, kuinka viihteen pyörteeseen voi joutua. Hän itse joutui vaikeaan tilanteeseen. Ja hän melkein pyörtyi onnesta.
  Mutta itse asiassa ei ole helppoa ryömiä ulos virtuaalipelistä. Ja en todellakaan halua.
  Tästä altaasta ulos ryömiminen vaatii paljon tahdonvoimaa.
  Iria lensi vähän enemmän... Moskovan kaupunki on niin ihana ja kaunis. Esimerkiksi jotkut oravien ja pupujen muotoiset rakennukset liikkuvat ja pelaavat jalkapalloa. On mielenkiintoista asua sellaisessa talossa, varsinkin lapsille. Ja se on siistiä niille, joilla on miekat sisällä. Joita välillä hännällään, välillä tassuillaan eläinrakennukset heittelevät.
  Iria muisti yhden hyvin vanhan elokuvan 1900-luvulla. Siellä tsaari Ivan Julma, matkustanut aikakoneessa, katsoi Moskovaa ja sanoi:
  - Lepota!
  Mutta tämä oli pääkaupunki viime vuosisadan 60-luvulla. Mitä hän nyt ajattelisi? Sanoisin tarkemmin!
  Pääkaupungissa on niin paljon upeita asioita. Taivaalla kelluu eläintarha, jossa on suuri valikoima ulkomaalaisia eläimiä.
  Iria on jo käynyt siellä. Siellä on erittäin mielenkiintoisia eläimiä. Hybridit, kuten norsu ja ruusu, tai sarvikuono hain ja riikinkukon kanssa. Kyllä, tällä pedolla on sarvi, evät ja tuuhea häntä. Yksi kauneimmista on Tiger-2-tankin kokoinen kilpikonna, jossa on timanttikuori. Kuori kimaltelee niin paljon.
  On myös mammutteja, joiden hampaat ovat kuin hiottuja timantteja. Ja niiden rungot ovat kuin astereita.
  Iria on käynyt eläintarhoissa. Ja Alicen isä keräsi yhdessä insinööri Zelenyn kanssa kokoelmia eri planeetoilta. Tässä on erityinen ilmaisin, joka muuttaa väriä mielialan mukaan. Tai hauskoja eläimiä, jotka ilmentävät ihmisten unia hologrammeina.
  Iria nousi korkeammalle. Nähdä Moskovan laajemmasta perspektiivistä. Kyllä oli jotain nähtävää. Kyllä, taivaalla on niin paljon lentokoneita. Ja kaikki ovat niin kauniita ja suloisia.
  Lentoautot ovat yleensä muodoltaan virtaviivaisia. Mutta jotkut ovat kukkanuppujen muodossa, kun taas toiset ovat kuin samovaareja. Jotkut myös muistuttavat kenkiä. Lisäksi useimmiten nämä ovat lenkkarit - muodikkaimmat vaatteet. Lentokoneita on muinaisten purjelaivojen muodossa. Ja tämä on myös kaunista.
  Tässä on fregatti, joka purjehtii ilmassa. Ja purjeissa oikeita elokuvia näytetään värikuvina. Mukana on myös elokuvia eri aikakausilta. Jotkut mustavalkomaalaukset ovat erittäin mielenkiintoisia. Ja voit katsella niitä pysähtymättä.
  Iria katseli kerran teosta vallankumouksellisesta aiheesta. Vaikuttava! Jotkut maalaukset voidaan saattaa todellisuuteen ja muuttaa. Tarkemmin sanottuna ei osa, vaan kaikki. Lisäksi mitä tahansa elokuvaa voidaan katsoa sekä mustavalkoisena että värillisenä. Ja siellä on ohjelman tekemiä elokuvia.
  Tämä on mielenkiintoista. Kirjoitat tarinan, ja tietokone näyttää sen. Tai jopa itse ohjelma säveltää mielivaltaisesti. Se voi olla mistä tahansa aiheesta.
  Jokainen voi tehdä oman elokuvansa. Työhön on mahdollista päästä virtuaaliympäristössä ja toimia siellä itse. Esimerkiksi pelastaakseen Chapaevin tai Spartakin. Auta Emelyan Pugachevia tai Stenka Razinia voittamaan. Voit voittaa sodan Japania vastaan tai valloittaa koko maailman ja löytää itsesi Ivan Julman paikasta.
  On paljon, mitä voidaan tehdä tai jättää tekemättä. Mielenkiintoinen Hypernet-universumi.
  Esimerkiksi Iria ihaili Arbuzikista ja Bebeshkasta kertovaa sarjaa. Näitä poikia on ollut kaikkialla. Ja avaruudessa ja muilla planeetoilla he paljastivat tähtijoukkoja. Tämän lapsisankareista kertovan sadun hahmoista on tullut erittäin muodikkaita.
  Iria itse oli tästä erittäin iloinen. Vesimeloni ja Bebeshka - nämä pojat maalattiin eri tavalla. Ja eri pojat leikkivät niitä. On sarja, jossa näillä nimillä oli tyttöjä tai tonttuja. Erilaisia muotoja ja erilaisia hahmoja löytyy siis lähes äärettömästi.
  Iria hämmästyi tästä genrejen ja teosten moninaisuudesta.
  Mutta nyt hän halusi jäätelöä. Ja hän tilasi annoksen lentokioskista. Täällä on erittäin runsas valikoima. Iria valitsi täytteeksi Jupiter-melonin ja Merkuriuksen banaanien seoksen ja Siriukselta suklaatäytteen.
  Joten siellä on paljon enemmän eksotiikkaa ja vieraiden maailmojen hienovaraisia tuoksuja.
  Iria alkoi hitaasti, innolla nuolla jäätelöä kultaisessa viinilasissa, jossa oli pieniä timantteja. Ja hän piti sitä vahvojen ja kettereiden jalkojensa paljain varpain.
  Terminaattorityttö nautti ja tunsi olonsa huolestuneeksi. Ei, kaikki ei tietenkään ole hyvin Alicella.
  Ehkä ikuinen tyttö oli pulassa? Iria yritti jälleen ottaa yhteyttä Aliceen. Hiljaisuus... Ja tai viestien estäminen.
  Iria päätti olla panikoimatta vielä, vaan lopettaa jäätelön. Ja kerää ajatuksesi. Kuinka löytää Alice? No, 2200-luvulla on paljon mikrokameroita kaikkialla. Jotkut ovat jopa molekyylin kokoisia. Mutta järjestelmä on demokraattinen ja valvonta on kielletty. Tämä aiheutti törmäykset. Kun esimerkiksi avaruusmerirosvot kävelivät Moskovassa ja jopa kiipesivät aikakoneeseen. Vaikka ne tallennettiin ja neutraloitiin. Mutta olimme hieman myöhässä. He voisivat tappaa jonkun puhaltimella. Lisäksi Weiterin robotti rikkoutui. Totta, se kunnostettiin myöhemmin.
  Kyllä, tulevaisuudessa tapahtuu erilaisia asioita. Mutta Alice äänitettiin joka tapauksessa, ja entä jos he näkivät hänet ja löytävät hänet.
  Iria jopa ajatteli, että tyttö saattaa olla vihainen hänelle - he sanovat, et anna hänen mennä, mutta hän itse on pohjimmiltaan aikuinen, vain ulkonäöltään lapsi. Ja olemme jo kokeneet ja nähneet niin paljon.
  Ikuinen lapsuus seikkailuineen... Jotain, mikä ei aivan kelpaa järkevälle selitykselle.
  Vaikka nykyaikaisilla tekniikoilla vanhasta miehestä voi tulla vartaloltaan todellinen kymmenenvuotias poika ja miehestä todellinen tyttö, joka pystyy synnyttämään lapsia. Biotekniikka on kehittynyt lähes kaikkivoipaksi.
  Ehkä tämä ei ole ihme, vaan jotain aivan tietoista. Tai ehkä Alisa, Pashka ja Arkasha eivät halua kasvaa aikuisiksi, ja todellisuus tottelee heidän toiveitaan?
  Millaista oli Peter Panin kanssa?
  Iria syötti jäätelönsä ja palautti tyylikkään viinilasin. Kulta on edullista tulevaisuuden kommunistisessa paratiisissa. Ensinnäkin se voidaan valmistaa suhteellisen yksinkertaisesti lyijystä. Toiseksi Jupiterin asteroidit ja satelliitit sisältävät melko paljon kultaa. Ja timantit ovat yleensä lähes ilmaisia; ne voidaan jopa syntetisoida tulitikkurasian kokoisella laitteella hiilidioksidista, yksinkertaisesta hiilestä tai ruohosta.
  Siksi timantteja on niin paljon - hiili on yleinen alkuaine. Rubiinit, topaasit, smaragdit ja safiirit ovat hieman vaikeampia syntetisoida tai louhia asteroideista. Muuten, joissakin Jupiterin ja Saturnuksen satelliiteissa pinta on kokonaan valmistettu timanttikivistä tai pölystä.
  Timantit ovat sanoinkuvaamattomia. Mutta niiden liiallinen saatavuus vie heiltä arvon.
  Aivan mitä tahansa ruokaa saa myös Hypernetin kautta. Lisäksi sekä luonnollinen että synteettinen ja bioplasma. Jälkimmäinen voidaan ahmita sävyissä nautinnon vuoksi.
  Iria lensi toisen maailmansodan potkurikäyttöisen hävittäjän nopeudella.
  Esimerkiksi kaduilla paikoin vuotaa muovia. Se ei ole kovin suosittu, koska on käytännöllisempää matkustaa lentäen. Tai vielä yksinkertaisempaa käyttämällä nollasiirtymää. Lisäksi tällaiset linja-autot on keksitty melko kauan sitten. Mutta itse lentäminen, kuten jopa muinaisina aikoina unessa, on paljon houkuttelevampaa.
  Tässä lapset juoksevat ilmassa kuin kääpiöt. He leikkivät, leikkivät, pyörivät. Opiskelu vie hyvin vähän aikaa. Ja monet ihmiset tekevät kokeita ja hankkivat tietoa Hypernetin kautta.
  Tai voit yksinkertaisesti oppia vieraan kielen tallentamalla sen aivoihisi, kuten tietokoneen kiintolevylle. Tai tämä tai tuo tieto.
  Lapsilla on siis paljon vapaa-aikaa. He rakastavat erilaisia pelejä. Jotkut jopa pelaavat mieluummin vanhanaikaisesti, kuten 2000-luvun alussa. Vaikka se on muodikkain, tämä on tietysti todellisuuden ja virtuaalisen matriisin vaikutus.
  Mutta jotkut ihmiset eivät välitä ohjaussauvan käyttämisestä. Ja käytä hologrammeja tai jopa ikivanhaa näyttöä. Tämä on kenties erityisen muodikasta strategioissa. On vain perinteisempiä menetelmiä - niiden avulla voit tehdä päätöksiä nopeammin ja antaa tilauksia. Ja tapahtumat kehittyvät nopeammin ja dynamiikka on korkeampi.
  Mutta jos komentat virtuaaliympäristössä vanhanaikaisesti, strategia uhkaa venyttää kuukausia.
  Iria katsoi lentävää stadionia. Lapset pelaavat siellä jääkiekkoa. Ei juurikaan erilainen, hyppyillä ja käänteillä. Ja jäätä ei tehdä vedestä, vaan kiinteästä vedystä.
  Kyllä se näyttää hienolta. Lapset paljastivat hampaansa ja hyppäävät ylös ja alas.
  Ja kiekkoja on useita, ja ne vaihtavat suuntaa silloin tällöin. Ja he hyppäävät kuin pienet hyppääjät.
  Iria lauloi:
  - Oikeat miehet pelaavat jääkiekkoa, pelkuri ei pelaa jääkiekkoa! Pelkuri ei pelaa jääkiekkoa!
  Tämän jälkeen tyttö kiihdytti lentoaan. Esimerkiksi Versaillesin palatsi roikkuu ilmassa, täsmälleen samalla tavalla kuin se rakennettiin Ludvig Neljännelletoista. Se on luonnollisen kokoinen ja sitä voi katsella sisältä.
  Vaikka halukkaita ei ole liikaa. Iria vilkutti tytölle, joka oli matkalla sinne ja takoi ilmassa.
  Hän jopa lauloi:
  - Älä anna periksi, älä luovuta, älä anna periksi! Jos tämä taistelu on vaikeaa, älä ole arka! Hymyile, hymyile, hymyile! Usko, kaikki tulee olemaan hyvin ja hyvin!
  Kyllä, tämän voi todella hyvin sanoa. Ja sinä pyörit ilmassa kuin pallo.
  Iria lensi palatsin ympäri. Hän tunsi olevansa avaruusprinsessa, joka oli voittanut merirosvot. Eh, Alice, olet vain asiantuntija tässä asiassa.
  Iria lauloi nauttien sanoista:
  - Olemme ilmapiraatteja,
  Rakastamme esitellä...
  Palkasta palkkaan,
  Rakastamme rahan ansaitsemista!
  Ja tyttö teki silmukan ilmaan... Ei, ehdottomasti, hänestä tulee ässä. Iria lensi pidemmälle ja lisäsi nopeuttaan.
  Samaan aikaan ajatukset Alicesta huolestuivat yhä enemmän. Ehkä tämä on jopa aavistus vaikeuksista?
  Itse asiassa jotain on tehtävä. Iria ajatteli, että hänen tyttärensä saattaisi tarvita sitä. Terminaattorinaisen intuitio osoitti, että tällä kertaa Alice oli todella ajautunut johonkin vakavaan. Ja piano on pensaissa, hänellä ei ole mahdollisuuksia.
  Lisäksi Iria ei halunnut olla itsekäs. Itse asiassa tehdä kaiken itse ja jättää tyttäresi ilman palkintoa ja mahdollisuutta todistaa itsensä? Se ei ole kaunis. Aphrodite ja Angelina ansaitsevat muutakin kuin heiluttaa käsiään ja jalkojaan kehässä yleisön huvittamiseksi.
  Iria soitti planeettojen väliseen taksin. Se oli käytännössä ilmainen.
  Robotin kuljettaja kysyi tytöltä:
  - Minne haluat mennä, kaunotar?
  Iria sanoi:
  - Jupiterin pääkaupunkiin! Ja mieluiten nopeasti!
  Robotti vastasi hymyillen:
  - Meillä on omat säännöt! Et voi mennä liian nopeasti!
  Iria halusi sanoa olevansa valmis maksamaan kiireellisyydestä, mutta muutti mielensä. Itse asiassa on typerää lunastaa rahaa muutaman kymmenen minuutin ajan. Lisäksi ei ole vielä syytä olla erityisen huolissaan Alicesta. Vaikka minun pitäisi ottaa yhteyttä Pashkaan.
  Iria istuutui tuolille. Hän heitti purukumin suuhunsa paljain varpaillaan, jonka kone ojensi avuliaasti hänelle. Kyllä, kommunismin aikana on hyvä valoisa tulevaisuus, ja voit ajaa ilmaiseksi ja voit syödä välipalaa taksissa. Ja samaan aikaan tyttö otti yhteyttä Pashkaan. Yhteys ei tietenkään toiminut. Mutta pilveen paistoi viesti:
  - Jätettiin pelastamaan menneisyyden, tulevaisuuden vuoksi!
  Iria vihelsi ja sanoi ääneen:
  "Ajattelin myös, että ei haittaisi katsoa Aika-instituuttia." Alisochka vietti usein siellä ystäviensä kanssa!
  Ja tähtisoturi nauroi. Jos näin on, hakualue kapenee huomattavasti. Et voi liikkua ajassa huomaamatta, jos näin automaatio seuraa aikakautta. Oli se sitten satua, menneisyyttä tai jotain muuta.
  Totta, aiemmin milafonia etsineiden avaruusmerirosvojen jakson jälkeen planeetan menneisyyteen suuntautuvat liikkeet asetettiin tiukkaan hallintaan, eikä lapsia ehdottomasti päästetä sinne. Vain erikoisagentit voivat tehdä siellä jotain, mutta erittäin huolellisesti, jotta tulevaisuus ei muutu. Esimerkiksi Hitlerin muistelmat, jotka paloivat keisarillisen kanslerin tulessa, voidaan hakea, mutta itse Fuhrer, vaikka hän todella haluaa tappaa, ei ole välttämätön. Muuten ei koskaan tiedä mitä tapahtuu valoisassa kommunistisessa tulevaisuudessa. 2200-luvulla on hyvä elää. Joka tapauksessa kuka tahansa voi saada sen, mistä haaveilee. Vaikka miehellä ei olisi tyttöystävää, hän voi tilata lähes ilmaiseksi biorobotin, joka pystyy tekemään kaiken kuin oikea ihminen ja jopa synnyttämään lapsia.
  Ja Hypernet-matriisissa voi olla kokonainen haaremi tai jopa tuhat haaremia. Vaikka se on illuusio, sitä ei voi erottaa todellisesta asiasta.
  Iria otti yhteyttä tyttäriinsä ja sanoi ytimekkäästi hologrammiin:
  - Olen siellä pian!
  Aphrodite kysyi hymyillen:
  - Tunnenko tämän jostain syystä? Toimiiko se?
  Iria vastasi luottavaisesti:
  - Will!
  . LUKU nro 12.
  Alisa Selezneva ja hänen tiiminsä koko päivän pidätyksen jälkeen. Todella tylsää ja rutiinia. Kun et pysty edes katkaisemaan ketjuja, nukahdit. Unessa sinulla on ainakin jonkinlaista viihdettä ja lohtua eikä niinkään hölynpölyä.
  Päinvastoin: kaikki menee sankarillisesti.
  Alisa Selezneva ja Angelika taistelivat Berliinin laitamilla. Fritzin vastustuskyky heikkeni; ensimmäisen Ukrainan rintaman neuvostopanssarivaunut ilmestyivät eteläsivulta ylittäessään alamaailman kynnyksen kentät. Sniper-tytöt korjasivat tuttuun tapaan runsaan sadon kivääreillään, kuumana ampumaradoilta.
  Pian he kuitenkin joutuivat vaihtamaan aseita, kiväärien piiput vääntyivät toistuvasta käytöstä ja niiden tähtäys putosi lähes nollaan. Alisa Selezneva sanoi surullisena katseena luovuttaen aseensa korjaamoille:
  - Rakas palvelijani... Annoin kaikkeni! Uskon kuitenkin, että sodan loppu ei ole kaukana.
  Angelica vastasi sarkastisesti liian tunteelliselle ystävälleen:
  - Kyllä, matkallamme ei ole vuoria, viimeiset Seelow Heights ovat jo takanamme. Seuraavaksi Berliinin kaduilla on vain vuoria ruumiita.
  Hitlerin syntymäpäivänä 20. huhtikuuta natsit aloittivat, kuten puna-armeijan sotilaat olivat jo toivoneet, viimeisen vastahyökkäyksensä. Ensin, jo takana, mahtavien V-2-rakettien räjähdyksiä jylsivät. Tytöt eivät voineet nähdä, kuinka monta tappiota Neuvostoliiton joukot kärsivät näistä lahjoista ja olivatko sopivat reservit vaurioituneet.
  Paljasjalkainen tyttö Alisa Selezneva ehdotti ilman suurta innostusta:
  - Poltetaan tankki jokaista natsien ampumaa rakettia kohden. Pidätkö tästä ehdotuksesta?
  Angelica kikatti vastaukseksi ja näytti suuria hampaitaan:
  - Todella! Mutta parempi ei ole yksi säiliö kerrallaan, vaan kaksi tai kolme!
  Hitlerin panssarivaunut, mukaan lukien kuuluisa E-100, ryömivät itse asiassa kohti Neuvostoliiton joukkojen asemia. Jälkimmäinen auto oli Mausin aikaisemman kehityksen analogi, mutta toisin kuin ei kovin menestynyt Porsche-versio, uudet nuoret ja lahjakkaat suunnittelijat käyttivät erilaista vaihteiston ja moottorin järjestelyä, joka oli samanlainen kuin Neuvostoliiton T-44-tankissa. . Tuloksena, säilyttäen aiemman aseistuksen, kaksi 150 mm:n kaliiperia tai 128 mm:n tykkiä (panssarihävittäjäversio!) ja 75 mm:n lyhytpiippuinen ase, joka ampui sirpaleita jalkaväkeen. Myös edellinen pään ja rungon sekä sivujen ja perän voimakkain varaus on vähintään 220 millimetriä ja otsa on 250 millimetriä (suurella järkevällä kaltevuuskulmalla), ajoneuvon paino on laskenut 188: sta noin 100 tonnia ja korkeutta on pudonnut lähes puolitoista metriä . Samaan aikaan nopeus nousi 18 kilometristä 40 kilometriin alustaa pitkin.
  Joten E-100, joka ilmestyi aivan sodan lopussa, on epäilemättä johtaja kaikkien tankkien joukossa aseistuksen ja panssarin suhteen, mutta nyt tämä on kuollut sana.
  Näitä tehokkaita koneita on vain viisi, kahdessa on 150 millimetrin tykkejä ja kolmessa 128... Ne näyttävät vähän hiiriltä, vain paljon litteämmiltä kuin aiemmat "Hiirit". Niiden katsominen saa sinut tuntemaan olosi epämukavaksi. Varsinkin silloin, kun panssarihävittäjäaseet alkavat ampua jalkaväestä irtautuneita panssaroituja Neuvostoliiton ajoneuvoja.
  Tässä ovat ensimmäiset raskaat tappiot, repeytyneet tornit, rikkoutuneet rungot. Neuvostoliiton panssarivaunut vastaavat osuvasti...
  Vaikka haarniska ei heti lävistyisi kymmenillä kuorilla, karkaistu metallisuoja silti halkeilee ja alkaa halkeilla. Pohdiskelulla on tietty raja.
  Neuvostoliiton panssarivaunujen miehistö on kokenut ja lähes koskaan jää huomaamatta, mutta jopa räjähdykset ja kohteen ohittaneet lahjat vaurioittivat näytöillä peitettyjä teloja.
  Tämä on eräänlainen kuva sadoista välähdyksistä, ilotulituksista, joita leikkisät lapset heittävät pahalle poliisille. Ja heiluttelee aseen suuta kuin nuija.
  Sinusta tulee jopa iloisempi, vaikka toverit kuolevat silmiesi edessä.
  Alisa Selezneva onnistui osumaan vain kahden E-100-tankin periskooppiin. Loput työstä tekivät heille Neuvostoliiton panssarivaunumiehistö. He murskasivat valtavat "siilit", jättäen vain rikkoutuneita toukkia tai tarkemmin sanottuna rikkinäisiä linkkejä.
  Ja taas kuulostaa mahtavalta - hurraa!
  Mutta meidän on vielä taisteltava eteenpäin. SS-erikoisyksiköt tulivat taisteluun. Erityisesti he vapauttavat lukuisia tappajakoiria hyökkäämään. He kiljuvat kiivaasti, haukkuvat niin iljettävästi ja hautaan, että Alisa Selezneva oli valmis vannomaan, ettei edes Cerberus, kolminaamainen vihainen koira, joka vartioi muinaisen helvetin sisäänkäyntiä, ollut niin inhottava.
  Mutta nyt heidän täytyy tappaa nämä sadistiset koirat mahdollisimman nopeasti. Täällä yksi suden ja saksanpaimenkoiran risteyksistä puri hampaansa neuvostosotilaan ja heti hänen helvetin hampaat repivät venäläissotilaan vatsan auki. Sieltä putosi ulos suolet, jotka tämä koira oli kietonut virnistelevän mukin ympärille.
  Saksalaiset koirat eivät ole yhtä ovelia kuin omistajansa. He eivät edes juokse suorassa linjassa, vaan yrittävät vääntää puolelta toiselle heittääkseen pois kiväärien ja konepistoolien tähtäimet. Tämä ei häiritse Alisa Seleznevaa edes vähän, mutta Anzhelika on hermostunut. Siperialainen tyttö kaipaa ja kiroilee töykeästi tämän seurauksena. Vihaisena hän lyö itseään nyrkillä ruskettunutta polveaan, joka on pitkään kiipeämisen aiheuttamien kuoppien peitossa.
  Alisa Selezneva rauhoittaa ystäväänsä:
  - Älä huoli! Ammuntassa vain rauhallisuus estää sormiasi jäähtymästä ja innostustasi sammumasta!
  Angelica lisäsi:
  - Komentajan rauhallisuus sytyttää voiton tulen soihdun!
  Sen jälkeen siperialainen yrittää hengittää tasaisemmin ja lähettää luodin luodin perään paljon tarkemmin. Totta, siellä on myös yli sata koiraa, yritä tappaa heidät. Kuitenkin monet taistelijat itse ruoskivat niitä pistimellä, ryntäävät heidän kimppuunsa ja huutavat:
  - Hurraa! Anna Varsova, anna Berliini! Taistelija-proletaarivapaus maailmaan!
  Tyttöjen sormiin sattuu jo väsymys, he ovat jo painaneet liipaimia niin monta kertaa, että kynsistä jopa valuu verta. Alisa Selezneva ampuu kädestä ja murisee:
  - Bang-bang ei osunut! Harmaa pupu osui tolppaan!
  Angelica naurahti:
  - Kärpäs meni torille ja osti samovarin! Se osoittautui "Tigeriksi", sekoitin "Mig"!
  Lopulta koiran hyökkäys loppui... Neuvostojoukot jatkoivat matkaa.
  Yöllä taistelut olivat vielä intensiivisempiä; Ferdinandit lähtivät taisteluun. He yrittivät murtautua savuverhon läpi. Kuin susilauma sumussa. Ja he kohtasivat, kun konekiväärin itseliikkuvat tykit kävelivät jalkaväen läpi.
  Alisa Selezneva vahvisti:
  - Jalkakäyttöinen itseliikkuva tykki, kuusi konekivääriä, neljä ilmatykkiä. Tässä on auto nudismista ja mudismista.
  Angelica naurahti hermostuneena:
  - Tämä ei ole paras vitsi.
  Jalkakäyttöinen itseliikkuva tykki "Porcupine" näytti pössiltä, jonka yli oli ajanut raskas asfalttirulla.
  Alisa Selezneva seurasi myös tämän tyyppisten koneiden optisia tähtäimiä. Neuvostoliiton jalkaväki oli niin väsynyt ja järkyttynyt, että he jatkoivat juoksemista huolimatta hirvittävästä tulitiheydestä. He heittivät kranaatteja autoihin, ja toiset jopa löivät ilmatykkien ja konekiväärien suuhun kiväärin päillä.
  Lukematon määrä sotilaita kuoli; he saivat "lahjoja" jumalalta Tartarukselta, mutta kuolivat iloiset hymyt kasvoillaan. Loppujen lopuksi se ei ole enää melkein Berliinin esikaupunkialueella, vaan taistelijat näkevät itse pahan vanhan naisen viikateellä ja jäisellä hengityksellä pehmeässä sängyssä intohimoisen ystävän kanssa!
  Päivän aikana, jo lähiöissä, faustilaiset kohtaavat neuvostotankkeja. Monet piirityksen aikana laihtuneet teini-ikäiset ja jopa lyhythiuksiset tytöt, aseistettu Faust-patruunoilla. He taistelevat kiihkeä raivo, joka löytyy vain kuolemaan tai orjuuteen tuomituista. Ehkä juuri tämä epätoivo auttoi puolustamaan Moskovaa kerralla!
  Alisa Selezneva, ammunta ja ammunta, vihelsi:
  - Murskaa kaikki ja lyö vihollisesi!
  Angelica ilmaisi:
  -Ystävyys on hauras, vihollisuus vahvaa, mutta ystävyys voi vahvistua vain vihan murskaamalla!
  Alisa Selezneva suostui:
  - Valitettavasti olet oikeassa enemmän kuin koskaan! Mutta tiukentutaan, niin se tulee tapahtumaan! Kiihkeä innostus sekoitettuna kylmään laskelmaan rakentaa luonnetta!
  Angelica sulki silmäänsä, ja siellä ryömi vanha T-4-panssarivaunu, peitettynä verhoilla, ja se johti suunnattua tulitusta jalkaväkeä kohti. Siperialainen nainen poimii vangitun patruunan faustin. Hän tähtää autoon, siristelee oikeaa silmäään ja mutisee:
  - Tankit, te olette minun tankkejani, niissä istuu erittäin typeriä poikia!
  Alisa Selezneva löi paljaita jalkojaan toisiaan vasten, ja purskahti paikaltaan:
  - Vihollinen ja minä taistelemme kiivaasti - siellä on loputon heinäsirkkojen pimeys! Pääkaupunki seisoo ikuisesti, Moskova loistaa aurinkona maailmalle!
  Angelica kultatukkaiselle ystävälleen:
  - Ei paikallaan, tämä laulu, ei ollenkaan! Lähestymme jo Berliiniä, ja sinä laulat edelleen Moskovasta! Ehkä haluat hiljaa kadota etulinjasta?
  Alisa Selezneva virnisti puolimielisesti:
  - Otetaan Hitler vangiksi ja sitten meidän täytyy mennä pääkaupunkiin paraatille! Pidetään hyvät juhlat siellä!
  Angelica lauloi:
  - Joka tapauksessa, veljet tai veljet, teidän ei tarvitse huolehtia päällikkömme kanssa asumisesta!
  Alisa Selezneva selvensi, ilman ironiaa:
  - Ei atamani, vaan johtaja!
  Angelica kiusoitteli, vielä suolaisempaa:
  - Ei ole johtajaa, vaan Fuhrer!
  Alisa Selezneva, tarkoituksella vireessä, lauloi:
  - Voi, Fuhrer, meidän Fuhrer, sinä Fuhrer-vuohi,
  Miksi tulit Venäjälle perseenä!
  Saat meiltä nimenomaan nikkelissä -
  Törmäät vahvaan sotilaan nyrkkiin!
  Huhtikuun 22. päivänä viimeinen epämiellyttävä yllätys odotti Neuvostoliiton joukkoja. Vaikka ehkä futuristeille, se oli hienoa.
  Tyttöjen tarkka-ampujaprikaati siirrettiin Berliinin eteläpuolelle, ja etelästä ryntäsivät suuret panssarijoukot. Natsit eivät välittäneet polttoaineesta; jotkut tankit vedettiin puhvelien läpimurtolinjalle tai jopa käytettiin erityisiä puuvoimaloita.
  He kiinnittivät tankkeihin telatasot ja heittivät polttopuita tulipesään.
  Panssarivaunut työntyivät eteenpäin hyökkäämään. Neuvostoliiton tykistömiehet nostivat aseita kuorma-autoihin ja asettivat ne suoraan tuleen. Vihollisen tulen alla tämä oli erittäin riskialtis toimenpide.
  Neuvostosotilaat olivat kuitenkin tottuneet fasistisiin tankkeihin, jopa polttopuilla, mutta silloin ilmestyi IL-luokan hyökkäyslentokoneita ja alkoi hyökätä ilmasta.
  Ja sitten horisontissa välähti pisteitä, kuten tulikärpäsiä. He lähestyivät Neuvostoliiton koneita hyvin nopeasti. Ikään kuin ne olisivat putoavia meteoriitteja, he kävelivät taivaan poikki, ja kun he lähestyivät, siellä oli erittäin voimakas otsonin haju...
  Alisa Seleznevan hiukset nousivat jopa pystyssä:
  - Uh! Tämä on tekniikka, tämä on ensimmäinen kerta, kun näin tämän!
  Angelica vihelsi myös:
  - Kyllä, tämä on asia! Kuin kaksi kulhoa keittoa taitettuna leveästi!
  Alisa Selezneva kuiskasi suurella innolla:
  - Paitsi että niissä on Princeps-plasma sisällä! Ja tämä aine on kaikista aggressiivisin!
  Angelica kallisti päätään, joka leimahti kuin tusina soihtua, ystäväänsä kohti ja kysyi:
  - Mitä Princeps plasma on? Kaunis sana, näyttääkö se prinsessalta?
  Alisa Selezneva mutisi hampaidensa läpi:
  - Nyt nämä prinsessat järjestävät meille!
  Todellakin, tuskin havaittavissa olevat aallot lensivät ulos heidän diskoistaan, joita koskettaessa Il ja Yaks murtuivat ilmaan, kuin lentävät pahvit, joihin osui terävästi teroitettu seosterästerä! Ne eivät edes räjähtäneet, vaan pikemminkin halkesivat, ja luonnollisesti katkaistut osat putosivat alas, törmäsivät villin ulvonnan myötä maahan ja polttoaine leimahti siellä. Lentokoneet leikattiin levylentokoneiden lähestyessä niitä, noin kolmen-neljänsadan metrin etäisyydeltä. Muut ajoneuvot avasivat tulen umpimähkään. Neuvostoliiton autoja on useita satoja, mutta "lentäviä lautasia" vain tusina.
  Angelica, hämmästyneenä tytönä, joka löysi itsensä kauheasta sadusta, huudahti:
  - Kyllä, heillä ei ole edes hitautta... Ne liikkuvat mekaniikan lakien vastaisesti!
  Alisa Selezneva räpytteli silmiään:
  - Ja niin nopeasti... En ole koskaan ennen nähnyt mitään tällaista!
  Lentävien esineiden nopeus oli itse asiassa kolme-neljä kertaa suurempi kuin äänen nopeus, eivätkä ne kiinnittäneet pienintäkään huomiota konekiväärien ja ilmatykkien laukauksiin. Jopa Lagga-7:n raskas muunnelma 45 mm:n panssarintorjuntatykillä oli näille hirviöille ennennäkemättömän toimintaperiaatteen mukainen tekniikka, kuten hirssi, joka valui rikkinäisestä helistimestä "kuninkaallisen tiikerin" panssariin. Mutta itse Laggies, ylikuormitettu panssariin, räjähti, mutta hahmot, jotka hyppäävät kuin shakkiritarit ruuduilla, lähestyivät heitä.
  Ja sitten, ensimmäistä kertaa koko sodassa, tytöt näkivät, kuinka puna-armeijan peloton ilmailu nousi. Ja myös etulinjan Pe-2- ja Tu-3-pommittajat kuolivat, kun kuollutta, silmiinpistävää loistoa kimaltelevat diskot hyppäsivät niitä kohti...
  Angelica potkaisi yhtäkkiä ystäväänsä likaista selkää pitkin:
  - No, olet maannut!
  - Miksi potkit! - Alisa Selezneva haukkui vastauksena.
  Angelica hyppäsi hänen luokseen ja pyöritti sormeaan katkenneella kynsillä kultakutri Alisa Seleznevan temppelissä:
  - Miksi räpytät silmiäsi etkä ammu hänen kaltaisiaan ihmisiä?
  Kultatukkainen soturi ehdotti:
  - Tällaisten lentokoneiden tarkka nimi on diskot!
  Punatukkainen Angelica nyökkäsi energisesti:
  - Se siitä! Ammu heidät alas super-sniperillä!
  Alisa Selezneva ampui, latasi uudelleen ja ampui uudelleen. Sitten hän sanoi tylsällä sävyllä:
  - Ei, ne ovat täysin läpäisemättömiä. Princeps plasma luo niiden ympärille laminaarisen suihkun, joka tuhoaa kaikki materiaaliset aseet . Jopa tuhat Andryusha-raketinheitintä ei pysty naarmuuntamaan niitä.
  Angelica huudahti rajusti:
  - Princeps plasma taas! Mikä aine tämä on?
  Alisa Selezneva sanoi henkeään:
  - Ai, tämä on sellaista... Princeps plasmasta syntyy kaikenlaisia universumeja, ei vain meidän kaltaisia, vaan myös paljon omituisempia, joilla on miljardeja ulottuvuuksia ja sellaisia muotoja, että ihmisen on mahdotonta kuvitella niitä!
  Angelica ampui itse aseella lentäviä lautasia ja napsahti kuin nälkäinen pantteri, jolta oli revitty pala rasvaista lihaa:
  - Ja voit myös olla samaa mieltä siitä, että Hitler on universumimme ja kaiken olemassa olevan luoja. Sinun täytyy nukkua poikien kanssa tyynessä, eikä lukea porvarillista tieteiskirjallisuutta!
  Alisa Selezneva naurahti loukkaantuneena siroisella, vaikkakin likaisella nenällään:
  - En lukenut princeps plasmasta tieteiskirjallisista teoksista, mutta näin sen unessa. Ymmärrätkö, tulen neito?
  Angelica nauroi:
  - Ja ajattelin, että sieltä sait niin ilmiömäisen, ainutlaatuisen Robin Hoodin kaltaisen tarkkuuden? Osoittautuu, että olet lahjakas ampumisessa!
  Alisa Selezneva vastasi vakavasti:
  - Alaskan aleutit uskovat vakavasti, että heidän shamaaninsa pystyvät näkemään asian unessa ja toteuttamaan sen todellisuudessa...
  Punapää keskeytti kumppaninsa:
  - Toistaiseksi näemme todellisuudessa vain huumeriippuvaisen painajaisen deliriumin!
  Todellakin, kun Neuvostoliiton ilmailu on heitetty takaisin, helvetin diskot alkoivat hyökätä hämmentyneenä pysähtyneitä puna-armeijan tankkeja vastaan.
  Raskaasti panssaroituja ajoneuvoja paloiteltiin hitaammin, mutta ne räjähtivät ja räjäyttivät ammuksia paljon useammin. Levykkeet itse leijuivat niiden yläpuolella ja melkein makasivat kyljellään. Se muistutti jossain määrin sahan prosessia, kun pyöreä leikkuri pyörii ja puree vaivattomasti tammilaudat. Vain tällä kertaa lautojen sijaan rohkeat ja rohkeat Neuvostoliiton kaverit kuolivat. Ja ammukset räjähtivät ja räjähtivät siroilleen sirpaleita kaikkiin suuntiin.
  Alisa Selezneva ampui vielä muutaman nopean laukauksen ja sai melko suuren metallipalan, joka lensi kauas hänen solisluutaan. Isku oli niin voimakas, että se mursi suuren luun ja heitti tytön selälleen. Alisa Selezneva alkoi nyyhkyttää hysteerisesti villin tuskan ja villeimmän kaunansa sekoituksesta hänen voimattomuudestaan.
  Angelica poisti sirpaleen haavasta hampaillaan kiinnittämättä huomiota siihen, että se oli kuuma ja poltti voimakkaasti hänen huuliaan. Sitten hän suuteli ystäväänsä poskelle kuiskaten:
  - On sääli, että niin iso soturi kuin sinä karjuu hyvillä röyhkeydillä!
  Alisa Selezneva vastasi voihkien:
  - En siis itke itseni takia. Katso vain - etkö näe kuinka parhaat ja parhaat kaverimme kuolevat?
  Angelica, nariseen helmiäishuuliaan voimattomasta vihasta, vastasi:
  - Näen! Totta kai näen!
  Alisa Selezneva voihki vastauksena ja vuodatti kyyneleitä:
  - Itketään siis yhdessä!
  Angelica pudisti vihaisesti palavia hiuksiaan kuin viuhka; näytti siltä, että punatukkaisen soturin katse kykeni polttamaan reiän jopa Adolf Hitlerin bunkkeriin. Hän viilteli sanoilla:
  - Ei! Vain me emme kohtaa kuolemaamme kyynelillä!
  Alisa Selezneva räpäytti safiirisilmiä tyhmästi:
  - Kuinka tapaamme pahan vanhan naisen, jolla on viikate?
  Angelica ojensi rintaansa ja sanoi patosisesti:
  - Laulataan parempi laulu!
  Alisa Selezneva myöntyi heti, kuin hukkuva mies, joka näki oljen:
  - Tottakai laulamme! Kuole näin musiikin kanssa!
  Tytöt lauloivat venyneillä, hysteerisillä, mutta täyteläisillä äänillä:
  Varmasti kokemus on pölyssä;
  Mutta miksi minä elän kärsimyksessä!
  Moraali on hauras perusta -
  Sodoma ja Gomorra todellisuudessa!
  
  Unelma oli uida meressä,
  Avaa tili ulkomaille!
  Sireeni soittaa mollinäppäintä -
  Hiekka leipoo armottomasti!
  
  Isänmaan pylväs on vihollisen roiskuma,
  Kuinka helvetin henget repivät taivaan savusta!
  Krauteille Rus on kuin karjan laidun,
  Anna Katyushan räjähdyksen repiä Adolfia!
  Hän haluaa muuttaa avaruuden putkiksi,
  Joten ihmiset kuolevat orjuuden kuiluun melankoliaan!
  Jotta pahoista teoista tulee normi,
  Tallatakseen hyviä vihreitä versoja!
  
  Fuhrer on jo tehnyt arvion,
  Hänen mamoninsa on pohjaton eikä täysin täynnä!
  Tässä vangin vaimot riisuttuina,
  Ja kivusta kuuluu raskas huokaus!
  
  Mutta me olemme täynnä, usko minua, hyveitä,
  Surkeinta auringonlaskua ei Isänmaa voi kohdata!
  Sotilaamme ajavat pois fasistit,
  Loppujen lopuksi venäläinen on rikas urheudessa ja rohkeudessa!
  
  Mutta miksi perääntymme?
  Mutta miksi se on niin vaikeaa?
  Voit kuulla Mayn hengityksen lähellä,
  Kruunun kiilto on fleeceä!
  
  Taistelija on yhdistelmä ominaisuuksia -
  Älä vain laula säettä!
  Kauneudet ovat täynnä piittaamattomuutta,
  Heidän leiriään ylistetään runoissa!
  
  Herra, joka kärsii, on kaikkinäkevä -
  Antaa anteeksi ihmisten hölynpölyt ja päähänpistot!
  Hän uskoo, että hyvä tulee teille kaikille,
  Ei tarvitse lentää raivoon vihassa!
  
  Jumala antaa anteeksi ihmisten synnit,
  Loppujen lopuksi Hän loi synnin tätä tarkoitusta varten -
  Jotta on pyrkimys parhaaseen,
  Että ihminen tekee hyvää!
  
  Synnitön ei ole vapaalla tahdolla,
  Hänellä on valinta - ei ymmärrä!
  Ja jos on syntiä, silloin on vapautta;
  Anna armon virrata anteliaasti!
  
  Mutta tiedä sotilas, yksi palvelu -
  Palvelemaan isänmaatasi!
  Ja Jumalan tiukan käskyn mukaan -
  Omistautuminen Venäjälle vuosisatojen ajan - päiviä!
  
  Kun palvelet isänmaata,
  Silloin se ei ole taivas - löydät rauhan!
  Sielut saavat jälleen ruumiin,
  Lika ja valheet eivät tartu niihin!
  Kun tytöt lauloivat, voittamattomat diskot ensin haalistuivat ja sulaivat sitten täysin ilmaan, kuin sokeri lasissa kuumaa teetä. Tämä tapahtui niin odottamatta sotureille itselleen, että se vaikutti täydelliseltä ihmeeltä. Tytöt jäätyivät polvilleen ja seisoivat transsissa puoli tuntia.
  Taivaalle ilmestyi pieniä pilviä ja viileää, kevätsadetta alkoi arasti tiputtaa. Tytöt olivat märkiä vielä vartin verran, ja sitten yhtäkkiä he ravistivat itseään jyrkästi ja hyppäsivät jaloilleen. Anzhelika, sitkeä siperialainen, huudahti:
  - Mutta teimme sen silti! En osaa selittää mitä tapahtui tai miten tämä tapahtui, mutta teimme sen ehdottomasti!
  Alice ravisti vettä märistä hiuksistaan ja ehdotti:
  - Tai ehkä he eivät olleet ollenkaan natseja, vaan todellakin joitakin marsilaisia tai jopa kaukaisemmalta planeetalta? "Tyttö alkoi hieroa kämmenellä veristä kohtaa, joka jäi hänen khakipuvuinsa. - Sitten kun he kuulivat laulumme, he hävetivät, että he auttoivat natseja tappamaan hyviä, kunnollisia ihmisiä ja he käänsivät legioonat takaisin tähtiimperiumiinsa?
  Angelica naurahti iloisesti:
  - No, sinä ja keksijä Alisa Selezneva. Uskotko satuihin hyvistä ja pahoista muukalaisista?
  Kultatukkainen tyttö loukkaantui vakavasti:
  - En ole sellainen, en ole keksijä. Älykkäiden olentojen olemassaolo muilla universumimme planeetoilla on täysin tieteellinen hypoteesi. Päinvastoin, se on paljon epätieteellisempi olettamus, että ihmiset ovat ainutlaatuisia maailmankaikkeudessa ja että muissa maailmoissa ei ole älyllistä elämää! Tässä tapauksessa se näyttää absurdiuden huipulta!
  Angelica ei pitänyt tarpeellisena väittää:
  - Tiedät paremmin... Logiikka sanoo, että tietysti universumissa voi olla muitakin asuttuja maailmoja. Ja sivilisaatiot ovat paljon vahvempia ja kehittyneempiä kuin ihmisten. Tämä on täysin mahdollista, ja sitä voitaisiin jopa pitää fait accompli, mutta minulla on joitain epäilyksiä sen suhteen. Ja voin selittää miksi.
  Alisa Seleznevasta tuli hyvin utelias:
  - Joten selitä minulle miksi, et usko minua!
  Angelica tönäisi ystäväänsä varovasti kylkeen ja sanoi:
  - Mennään pohjoiseen... Täällä ei voi nähdä eläviä ihmisiä, ei meidän eikä saksalaisia, ikään kuin nämä lentävät lautaset olisivat tuhonneet omansa, tuhonneet heidät. Ja matkan varrella kerron sinulle omat olettamukseni.
  Alisa Selezneva liikkui ystävänsä perässä samalla kun hänen terävä katseensa vaelsi kentän poikki. Hänen piti nähdä kaikkea, hirviömäisiä taisteluita, tuhansia, kymmeniä tuhansia ruumiita samaan aikaan (ja vain pari päivää sitten), mutta... Yleensä kuolema on melkein rutiini. Mutta sellaista tuhoa, jossa ei voi edes kuulla haavoittuneiden huokauksia, kuolevien huutoja ja varisten siipien inhottavaa räpytystä, ei ole koskaan nähty.
  Jotkut rikkinäiset Neuvostoliiton ja Saksan panssarivaunut, itseliikkuvat tykit, rynnäkköaseet, panssaroituja miehistönkuljetusvaunuja, kuorma-autoja, mekaanisia tai hevosvetoisia aseita. Jalkojen, käsivarsien, hiiltyneet luut... Todellinen ihmisten ja autojen hautausmaa. Ja ei-myrskyisen, keskimääräisen kevätsateen melun lisäksi ei kuulu ääniä.
  No, ehkä roiskeiden äänestä kuului myös roiske, kun tytöt roiskuivat naarmuuntuneita, haavoitettuja, kovettuneita, mutta silti siroja ja kauniita paljaita jalkojaan lätäköiden läpi.
  Kummallista kyllä, siellä ei ollut edes palaneen hajua, vaikka rikkinäiset laitteet savusivat. Kaikki näytti uskomattoman kamalalta. Se oli niin sietämättömän masentavaa, että Alisa Selezneva rikkoi ensimmäisenä hiljaisuuden:
  - Miksi siis edelleen, vastoin kaikkea logiikkaa, luulet, etteivät nämä UFOt kuulu maan ulkopuolisiin sivilisaatioihin?
  Angelica vastasi loukkaamatta:
  - Koska todella vahvan avaruusimperiumin pitäisi teoriassa olla totalitaarinen, ei demokraattinen!
  Alisa Selezneva tuli varovaiseksi ja jopa heilutti korviaan:
  - Miksi tätä tapahtuu edelleen?
  Angelica lauloi pilkallisesti:
  - Miksi on mahdotonta elää oman mielesi mukaan! Mikset voi luottaa kehenkään? Kyllä, koska jokainen voima pyrkii omaan vahvistumiseensa. Mitä näemme varsin näkyvästi neuvostohallituksen, kansallissosialistisen hallituksen ja niin sanottujen länsimaisten demokratioiden esimerkissä. Ja tämä vahvistuminen saavutetaan myös teknisin keinoin.
  Alisa Selezneva heitti kiviä paljaalla kantapäällään ja joutui suostumaan:
  - Kyllä, olet oikeassa. Myös korkean teknologian avulla. Vaikka esimerkiksi Neuvostoliiton hallitus valitettavasti suosii paljon useammin väkivaltaa, voimaa ja erikoisjoukkoja!
  Angelica roiskui ilman liiallista innostusta ensin jalkansa lätäköön ja nyökkäsi sitten märkää päätään:
  - Kyllä se on oikein! Viranomaiset ovat armottomia kansaansa kohtaan taistelussa vallasta, tai pikemminkin vallan säilyttämisestä, ja siksi heidän perheilleen ja vain tutuilleen ravintoalustana...
  Alisa Selezneva keskeytti filosofian:
  - No miksi jätät keskustelun sivuun!
  Angelica liikutti vihaisesti toukan palasta jalallaan, kipu paljaissa sormissaan, kummallista kyllä, vain rauhoitti häntä:
  - Joten tässä se on! Edistyminen kehittyy ja viranomaisten itsevaltaisuus lisääntyy. Tämä tarkoittaa, että aika ei ole kaukana, jolloin tekniset keinot antavat meille mahdollisuuden hallita paitsi tekojamme, myös kaikkia ajatuksiamme poikkeuksetta syntymästä kuolemaan!
  Alisa Selezneva vapisi tällaisesta oletuksesta:
  - Tämä tarkoittaa siis sitä, että jälkeläisemme eivät enää ole ihmisiä sanan varsinaisessa merkityksessä. Ne näyttävät olevan kuin biorobotit. Ulkoisesti kuten me, mutta ilman valinnanvapautta?
  Angelica vahvisti:
  - No kyllä! Siinä se... Sivilisaatio kehitystasolla, joka pystyy lentämään tähtialuksia galaktisten planeettajärjestelmien välillä, on myös täysin totalitaarinen. Se sisältää kaikki ajatukset, teot, teot ja tunteet valtiomekanismin tiukan valvonnan alaisina. No, tämä mekanismi itsessään on hyvin toimiva ja viritetty niin, että se voi helposti tukahduttaa kaiken tyytymättömyyden.
  - Ja johtopäätös? - kysyi Alisa Selezneva.
  - Toinen sivilisaatio, jolta on jo riistetty tahto ja ajatuksenvapaus, tulee olemaan vielä pahempi kuin fasistinen Saksa. Jos sen johtajilla on niin sanotusti pieninkin ajatus jäljellä, he tekevät yksiselitteisen päätöksen. Joko kolonisoi maa, muuttaen ihmiset zombiorjiksi tai tuhoa meidät, kun olemme heikkoja ja voimme muodostaa uhan heille. - Angelica sanoi päättäväisesti, uskoen oikeuteensa.
  Alisa Selezneva iski raivoissaan paljaalla jalallaan metallipalaan ja lauloi:
  Se näyttää ihmiskunnalle
  Kuolema kruunataan...
  Aika on päättynyt ikuisuuteen -
  Kamala loppu on tullut!
  
  Mutta usko, ihmiset ovat vahvoja uskossa,
  Älkäämme taipuko ikeen alle...
  Laululla, ystävällinen, rohkea,
  Taistelemme vihollista vastaan!
  . LUKU nro 13.
  Alisa Selezneva ei ole vielä keksinyt, kuinka päästä ulos. Heitä ei kutsuttu, eikä heitä kidutettu. Tämä tuntui tytöstä oudolta. Itse asiassa, miksi fasistit eivät yritä selviytyä kaikesta tiedosta? Loppujen lopuksi he itse todella tarvitsevat sitä. Mutta ilmeisesti Krauteilla oli muita näkökohtia.
  Tai ehkä Adolf Hitler itse oli liian kiireinen. Ja todellakin, natsi ykkönen oli vaistonsa ja valmiutensa innoissaan hyökätä Neuvostoliittoa vastaan. Tarkemmin sanottuna hyökkäys on jo alkanut, Rubicon ylitetään, ja natsit ovat iskeneet, lauma on alkanut tunkeutua sisään.
  Wehrmachtin päämaja sai iloisia uutisia ensimmäisistä onnistumisista Neuvostoliiton ja Saksan rintamalla! Hitler hyppäsi kuin apina, hyppäsi ylös ja alas pyöreässä tuolissa ja kiertyi kuin pyörre.
  - No, kuinka urhoolliset joukkomme puitavat Neuvostoliiton sikoja!
  Fasistiset lakeijat haukkuivat yhteen ääneen:
  - Hei Hitler!
  Fuhrerille näytettiin kuvamateriaalia Bugin ylityksestä ja sukellusveneen tankkien heittämisestä.
  Se kuvattiin kauniisti värifilmille, jossa näkyy tulipaloja. Tuntui kuin vedenalaiset hirviöt ryömivät ulos joesta ja mutaisia vesivirtoja virtaisi niistä.
  Jos T-8-luokan sukellusvenetankit eivät ole niin vaikuttavia, pari raskasta vangittua ranskalaista B-12-konetta näyttää hirviöiltä alamaailmasta. Hänen kolme Gorynych-kuonoa muodostavat välittömän uhan kuolevaisten maailmalle. Saksalaiset modernisoivat hieman siepattua säiliötä, asensivat ylimääräisen moottorin ja järjestelmän painepumpulla, joka pystyi liikkumaan veden alla. Kevyet T-8:t pudottivat konekiväärin ja automaattisen tykkitulen jalkaväkeä vastaan.
  Venäläiset kuvauksissa näyttivät säälittäviltä, puolipukeutuneilta, hämmentyneiltä ja pakenivat iskuja.
  Hitler nauroi hulluna ja osoitti sormellaan:
  - Tämä on hauskaa! Joten vituttaa venäläiset!
  Göring vastasi:
  - Laskin kaiken tarkasti!
  Hitler heitti kristallilasilla Göringiä, joka tuskin onnistui väistämään. Samaan aikaan hän kosketti tarjotinta ja kasteli itsensä kastikkeella, taateleilla (Goering, jopa virallisten raporttien aikana, söi kuin sika).
  Hitler haukkui:
  - Tässä on villisika, hän on tahrannut itsensä kuin sika.
  Saksalainen panssarivaunu törmäsi vielä elävään neuvostosotilaan. Luut rypistyneet, kylkiluut murtuneet. Fasisti ei vain tuntenut sääliä, vaan päinvastoin hän käänsi jälkensä yrittäen tahrata sotilaan veriseksi kakuksi. Oli selvää, että venäläiset eivät olleet valmiita, sota nappasi heidät yllättäen, osui heihin kuin vasara!
  Goebbels huomautti:
  - Erikoispropagandamme toimii hyvin! Näytämme kuvia Neuvostoliiton armeijan tappiosta.
  Hitler sanoi:
  - Tämä ei riitä!
  Goebbels kysyi:
  - Mitä muuta tehdä?
  Hitler virnisti saalistavasti:
  - Kuvaa Kremliä hakaristi lentävän sen yli. Piirrä SS-sotilaita lähellä Spassky-porttia ja lähetä tällaisia kuvia vetäytyville ja ympäröimille Neuvostoliiton joukoille. Heidän on parempi luovuttaa.
  Goebbels sanoi hengittäen:
  - Sinun viisautesi, Fuhrer, on mahtavaa!
  Hitler tuhahti halveksivasti:
  - Olisin voinut ajatella sitä itsekin!
  Goebbels pyöräytti silmiään:
  - Voi missä, merkityksetön minä!
  Idol huomautti:
  - Joukkomme iski yhtäkkiä, kaikella voimalla. Ilmailu hyökkäsi vihollisen lentokentille. Venäläiset saivat hyvän pahoinpitelyn heti ensimmäisenä sodan päivänä.
  Luulen, että Moskovan valloitus on kuuden viikon kysymys.
  Hitler vastasi:
  Moskova on tietysti tärkeä tavoite, mutta emme saa unohtaa Ukrainaa ja erityisesti Kaukasiaa. Mutta jotta voit iskeä etelään, sinun on voitettava vihollinen keskustassa. Kuten japanilaiset vaunut, osu päähän maksaaksesi.
  Ribbentrop lisäsi:
  - Japani lähettää joukkoja Mantsuriaan ja Kiinaan! He ovat valmiita syöksymään Kaukoitään. Olin Japanissa, joukkojen ylipäällikkö amiraali Yamoto vastusti sotaa Yhdysvaltojen kanssa. He uskovat, että Japanin laajentumisen tulisi olla pohjoista ja Siperiaa.
  Hitler suostui:
  - Amerikka on jättimäinen hirviö! Ei niinkään sotilaallisella alalla kuin taloudessa. Vaikka Yhdysvaltain maajoukot ovat jäljessä, ne ovat nopeasti kuromassa eroa. Meidän on pidettävä Amerikka toistaiseksi ketjussa - mitä me teemme.
  Goebbels tuhahti:
  - Eikä Amerikassa ollut füüreriä! Nyt olet heidän hallitsijansa!
  Hitler tuki:
  - Varmasti! Loppujen lopuksi, kuka on Roosevelt? Idiootti! Ja rampa myös! No, kuinka voit johtaa maata pyörätuolista!
  Goebbels vitsaili:
  - Hän hallitsisi silti ämpäristä!
  Hitler nyökkäsi:
  - Rooseveltilla on aivokalvontulehdus! Hän kuoli ennen kuin ampuimme hänet.
  Elokuvassa näytettiin palavaa Neuvostoliiton T-28-panssarivaunua. Se savutti, kaksi tynnyriä oli vääntynyt.
  Ilmoittaja tukehtui ilosta:
  - Uhkean armeijamme liikettä ei voida pysäyttää! Neuvostoliiton sotilaskoneen selkäranka on murtunut. Suuri nero johtaa meidät voitosta voittoon! Hei Hitler! Zin Tervehdys!
  Goebbels sanoi ilkeästi:
  - Venäläiset ovat ali-ihmisiä! Vain sivilisaation jäteastia. Alempiarvoisia slaaveja, joiden aivot eivät ole sormustoa isommat.
  Hitler karjui:
  - Slaavit on hävitettävä 90 prosentilla! Julmuus, julmuus ja vielä enemmän julmuutta! Slaavit ovat ihmiskunnan röyhtäily.
  Goebbels muisteli:
  - Ennen hyökkäystä toimitimme jokaiselle sotilaalle postikortin, siinä lukee! Älä säästä lasta, jos se on venäläinen! Ja valokuva otettiin hirsipuusta, jossa oli tyttö ja paalu, jonka päällä oli poika. Ja alareunassa on allekirjoitus:
  - Joten tee tämä venäläisille!
  Rosenberg ehdotti:
  - Julistetaan ukrainalaiset mongoloideiksi!
  Hitler puri mikrofonia. Vastauksena hän sai sähköiskun, niin että hänen hampaansa narisevat. Fasisti numero yksi huusi:
  - Vuohet! No, miksi hän hakkaa narttua!
  Goebbels lauloi:
  - Uskon, että natsit pelastuvat!
  Hitler haukkui:
  - Hau! Hau! Hau!
  Fuhrerin seurue taputti:
  - Loistavaa!
  Haukkumisen jälkeen Hitler sanoi:
  - Miksi harjat ovat mongoloideja?
  Rosenberg vastasi:
  - Asettaa heidät venäläisiä vastaan!
  Hitler nuoli varovasti mikrofonia ja sai jälleen sähköiskun kielen päälle. Fasisti huusi:
  - Oooh! tulen luoksesi! Siitä tulee käki! Varis!
  Elokuvaprojektori näytti jo ensimmäisiä hirsipuuta. Useita naisia ja kymmenkunta lasta hirtettiin. He olivat alasti, repeytyneillä ruumiilla - teloittajat olivat töissä.
  Ympärillä olevat majat paloivat. Näytettiin, kuinka fasistiset sotilaat, joilla oli kääritty hihat, perustivat "uutta järjestystä". He sieppasivat vauvoja ja heittivät ne palaviin taloihin. He ryntäsivät naisiin, riisuivat heidät, katkaisivat heidän rinnansa, repivät heidän vatsansa auki. Samaan aikaan he yrittivät tehdä mahdollisimman monia julmuuksia. Yksi naisista sahattiin kahtia ruosteisella sahalla. Hän huusi villisti.
  Hitler ja hänen lähipiirinsä tulivat hulluiksi ja nauroivat villisti:
  - Olet siis ali-ihminen!
  Apinalta näyttävä Goebbels huusi itse:
  - Venäjän vialliset makakit. Tapa venäläinen murskataksesi ärsyttävä täi! Toto heillä tulee olemaan hauskaa.
  Hitler lauloi:
  - Kremlin raunioilla! Rakennamme leirejä! Meillä on olympialaiset! Hee hee hee! Ja ha-ha-ha!
  Himmler vastasi:
  - Seisomme useita valtavia kuolemanleirejä Valko-Venäjän alueella, ne puhdistavat Venäjän ihmisten roskista!
  Hitler huokaisi:
  - Huppu!
  Himmler kysyi:
  - Mutta mielestäni ei ehkä kannata tuhota slaaveja, vaikkakin henkisesti vammaisia, mutta samalla vahvoja ja terveitä slaaveja. Jotkut niistä on säilytettävä palvellakseen saksalaisia herroja!
  Hitler, hermostuneena pyöritellen mikrofonia käsissään, murisi:
  - No kyllä! Kyllä kyllä kyllä! Tein paskasta aseen! Tämä ase ei ammu, mutta se haisee kuin norsu!
  Goebbels vastasi:
  - Kuinka todella jumalallista viisautta onkaan Adolfin runoissa! Varsinkin tykistön tuntemuksessa!
  Seurue haukkui yhteen ääneen:
  - Hei Hitler!
  Fuhrer, kuin pieni lapsi, pisti sormensa nenään ja piippasi:
  - Piip piip! He löivät minut! Tapoimme kaikki punaiset! Nyt ajellaan autolla! Piip-piip-Bili!
  Goebbels lauloi:
  - Do-re-mi-fa-sol-la-si! Kissa otti taksin! Ja kissanpennut tarttuivat siihen ja ottivat ilmaisen kyydin!
  Hitler laittoi vaniljakastikkeen Goeringin perseeseen. Hän istuutui ja aiheutti ystävällistä naurua ympärillään olevilta.
  Fuhrer lauloi:
  - Kaupungeissa joen toisella puolella! Kaupungeissa ilman jokea! Tyhmät elävät täydellisessä rauhassa! Hee hee hee!
  Kuvamateriaali osoitti tuhoutuneen Brestin, johon osuivat ranskalaisilta vangitut raskaat aseet, joiden kaliiperi oli jopa 400 millimetriä. Ja monet ruumiit, jotka fasistiset sotilaat tallasivat ja panssarivaunut murskasivat. Yksi tyttö sidottiin jaloistaan kuorma-autoon ja raahattiin katua pitkin. Verisenä hän huusi ja löi ympäriinsä.
  Hitler nauroi ja osoitti sormellaan:
  - Voi kuinka paljon rakastankaan, kun naisia kidutetaan! Tämä on suurin ilo. Paljon parempaa kuin seksi!
  Göring mutisi:
  - Tietysti, kun ei ole ketään vertailla!
  Hitler virnisti:
  - Mitä sanoit!
  Göring löytyi heti:
  - Sinunlaistasi neroa ei voi verrata ketään!
  Hitler nyökkäsi:
  - Todellakin! Fuhrer on suurempi kuin kukaan! Olen supernero!
  Ympäristö lauloi yhtä aikaa:
  - Vaikka kiertäisit puolet maailmaa soihtulla, et löydä ketään Hitleriä viisaampaa! Hänen voimakas voimansa murskaa, Hitler voittaa kaikki pensaiden juutalaiset!
  Goebbels vastasi:
  - Fuhrerin puheita on levitettävä joukkojen kesken!
  Göring vahvisti:
  - Upeita puheita!
  Hitler keskeytti sanallisen hölynpölyn:
  - Ensinnäkin meidän täytyy kapaloida Venäjän karhu! Tietysti tuhoamme slaavit, mutta...
  Goebbels kysyi:
  - Mitä muuta kuin!
  Hitler siristi silmiään viekkaasti:
  - Jos haluat voittaa, kannusta pettämiseen! Jotkut venäläisistä on asetettava vastakkain venäläisiä vastaan. Luokaa erityisesti paikallispoliiseja - poliiseja! Jotta he saavat partisaanit kiinni ja hoitavat itse paikallisen väestön.
  Rosenberg huusi:
  - Oikein!
  Goebbels kysyi:
  - Tämä on väliaikainen toimenpide!
  Hitler nyökkäsi:
  - Joo!
  Goebbels ehdotti:
  - Siellä, ehkä piilotamme toistaiseksi julmuudemme tosiasiat!
  Hitler huusi:
  - Huusin hieman, piilotin hampaat ja minusta tuli komea mies! Lakaise pois juutalaiset pahat henget!
  Goebbels vastasi:
  - Kyllä, juutalaiset! Tässä on mitä teemme...
  Hitler keskeytti:
  - Asetetaan venäläiset juutalaisten kimppuun! Otamme käyttöön lahjontakäytännön, jos joku ilmoittaa olevansa piilossa oleva juutalainen tai kommunisti, hän saa palkkion uhrin takavarikoidusta omaisuudesta.
  Goebbels kumarsi:
  - Mikä ennenkuulumaton viisaus! Salomo itse hirttäisi itsensä kateudesta teidän mielenne edessä!
  Hitler tuhahti:
  - Mitä juutalaisella jää hänelle?
  Rosenberg huomautti:
  - Ukrainassa oli massiivimmat juutalaisten pogromit!
  Hitler oli iloinen:
  - Hyvin tehdyt harjat! Luon niistä erityisiä rangaistusprikaateja! He leikkaavat miljoonia!
  Brest kaatui, mutta linnoitus oli edelleen pystyssä. Pieni varuskunta kohtasi vihollisen raskaalla tulella. Saksalaiset nousivat kannoillaan, mutta fasistinen propaganda ei osoittanut tätä. Se ei näyttänyt kuinka saksalaiset tankit palavat, kuinka vääntyneet tornit vääntyivät. Kuten pioneerit bensiinipullolla, he heittäytyivät tankin alle huutaen: Palvelen Neuvostoliittoa! Tai vielä parempaa, isänmaan, Stalinin puolesta!
  Kansa ei ollenkaan ajatellut alistua fasistiselle diktatuurille, ja heidän uskonsa kommunismiin vain vahvistui.
  Goering raportoi uusimmat tiedot Afrikan rintamalta:
  - Valitettavasti Mein Fuhrer Rommel ei kyennyt ottamaan Tolbukia. Tämä on liian hyvin kehittynyt linnoitus!
  Hitler virnisti:
  - Ja olet alikehittynyt! Mitä voin tehdä sinulle, possu? Katsomme sian kuonoa ja sitten paistamme sinut ja syömme sinut!
  Göring vastasi:
  - Hvi! Hvi! Hvi!
  Hitler:
  - vau vau vau!
  Goebbels pyöritteli henkisesti sormellaan temppeliään: mikä tyhmä Adolf on pelle!
  Idol huomautti:
  - Rommelilla on liian vähän tankkeja, ja ne, jotka hänellä on, ovat niin kevyitä ja heikkoja! Yleensä itärintamalla venäläisillä on tankkeja, joiden kaliiperi on 152 mm. Ne ovat viisikymmentäkaksi kiloa painava ammus. Sellainen voima pystyy sekoittamaan kaiken kerralla, oi Mein Fuhrer.
  Hitler puri kielensä kärkeä ja ulvoi villisti: he alkoivat vannoa sydäntä särkevästi! Mutta saksalaiset kiroukset eivät sovi venäläisille, ja ne vaimenivat nopeasti.
  Göring tarjosi pilkallisesti tupakkaa. Hitler kääntyi terävästi poispäin hengittäen vaimeasti:
  - Ei tarvitse, minä tarvitsen tupakkaa! Käytän niitä vain naisten vartalon pehmentämiseen.
  Göring murahti:
  - Tule nyt, vastustetaan naisten persettä!
  Goebbelsin silmät loistivat himokkaasti:
  - Oikein! Tehdään se nyt!
  Hitler osoitti heitä:
  - Ole hiljaa, paska! Mitä tulee 152 mm:n aseeseen, ranskalaisissa S-2-tankeissa oli myös 155 mm:n tykkejä.
  Idol vastusti:
  - S-2:n nopeus on vain kaksitoista kilometriä tunnissa ja KV-2:lla peräti kolmekymmentäviisi kilometriä.
  Hitler nyökkäsi:
  - Tehokkaat aseet eivät auttaneet ranskalaisia, eivätkä ne auta myöskään venäläisiä! Koska sanoin niin!
  Videossa natsit näyttivät taistelua Liettuan rajalla. Neuvostoliiton yksiköt yllättyivät. Saksalaiset panssarivaunut yksinkertaisesti ampuivat heidät konekivääreillä. Osa fasistista ilmailua oli jo onnistunut pommittamaan esineet ja ampunut satunnaisesti ryhmän vaaleita lapsia. Haavoittuneet lapset ulvoivat, kuva kimaltelevan auringon ja rehevän ruohon taustaa vasten oli kauhea. Sitten he näyttävät, kuinka niukasti pukeutuneita vankeja ajetaan pois. Natsit eivät seiso seremoniassa, he lyövät niitä kiväärin timpillä ja tappavat jäljessä olevia pistimellä. Myös naispuolinen osa saatiin kiinni. Tytöt riisuttiin ja ajettiin alasti, samalla kun heitä lyötiin ruoskalla. Hitlerin silmät loistivat ahneesti, hänen kätensä vapisi:
  - Tämä on todellinen herkku! - Adolf murahti.
  Goebbels vastasi:
  - Mitä jos kaikki keskitysleirien orjat määrättäisiin työskentelemään alasti lämpimänä vuodenaikana?
  Hitler huusi:
  - Miksi vain kun on lämmintä?
  Goebbels kohautti olkiaan:
  - Pakkasella he kuolevat kylmään! Anteeksi Fuhrer!
  Hitler nyökkäsi:
  - Joo! Goebbels, kunnes luomme paljon robotteja, tarvitsemme orjia! Muuten, entä vankien lobotomisointi?
  Goebbels pudisti päätään:
  - No mein Fuhrer! Tässä tapauksessa heistä tulee täydellisiä idiootteja, eikä niitä voida käyttää tuotannossa.
  Hitler huusi:
  - Miksi tämä on välttämätöntä?
  Goebbels selitti:
  - Meidän on suoritettava ilmahyökkäys Britanniaan ja tulevaisuudessa taisteltava Yhdysvaltojen kanssa. Tätä varten tarvitset paljon lentokoneita ja laivoja, mikä tarkoittaa valtavaa määrää pätevää työvoimaa!
  Hitler nyökkäsi:
  - Kyllä, emme vielä tarvitse idiootteja! Mutta kun valloitan koko maailman, lobotomisin kaikki venäläiset!
  Göring vitsaili:
  - Henkilökohtaisesti?
  Hitler vastasi vihaisesti:
  - Ja sinä myös, sika! Aivoleikkaus!
  Göring huokaisi raskaasti:
  - Onko mahdollista suorittaa toimenpide jollekin, jota ei ole olemassa!
  Goebbels huomautti:
  - Voit pestä aivosi tehokkaasti vain, jos niitä ei ole! Ja myy omatuntosi, jos se on halpaa!
  Hitler taputti Göringiä kasvoille:
  - Voi sinä lihava sika! Makaa sängyssä kyljelläsi! Älä juokse takaisin, aivopesu!
  Göring kysyi:
  - Eli mitä minun pitäisi tehdä?
  Hitler tarttui Reichsmarschallin korvaan ja veti hänet alas:
  - Vuohien kuningas, ryömi pöydän alle!
  Göring kiipesi vinkuen ja Hitler alkoi potkia häntä:
  - Siitä tuli hyvä matto, se on lihava!
  Goebbels huomautti:
  - Eikä lobotomiaa tarvita!
  Hitler huomautti:
  - Kivipää tylsyttää jopa skalpellin!
  Idol sanoi:
  - Ensimmäisen taistelupäivän tiedot osoittivat: A venäläisten täydellisen valmistautumattomuuden, B joukkojemme täydellisen ylivoiman. Siksi iskimme juuri ajoissa Fuhreriin. Ja me voitetaan!
  Hitler potkaisi Göringiä uudelleen:
  - Ja sinä lihava paskiainen, sinä vastustit sotaa!
  Göring hyräili:
  - Ensimmäinen pannukakku on aina paakkuinen!
  Hitler sanoi:
  - Suutele nyt saappaani!
  Göring huokaisi:
  - Ei ehkä kaikkien edessä!
  Hitler kumartui ja tarttui reichmarsalkkaa hiuksista:
  - Suutele narttua, tai pakotan sinut tekemään jotain paljon nöyryyttävämpää! Toistaiseksi voin hyvin!
  Göring alkoi suudella kiiltonahkasaappas. Hitler pisti häntä nenään pisteellä, hänen nenänsä alkoi vuotaa:
  - Niin minä pidän sinusta enemmän!
  Reichmarsalkka karjui:
  - Kyllä, füürerini!
  Goebbels ehdotti:
  - Voi antaa Stalinille palkinnon.
  Hitler tuhahti:
  - Onko tämä juutalaisen Prževalskin avioton poika? Ei, en halua korottaa merkityksettömyyttä! Ymmärsi!
  Goebbels vastusti:
  - Mutta juuri äskettäin sinä, suuri füürer, ylistit Stalinia vertaamalla häntä kaukasialaiseen tiikeriin!
  Hitler vastasi:
  "Luulin, että hän toimisi viisaasti ja hyökkäsi kimppuun!" Mutta Stalin osoittautui hölmöksi ja antoi murskaavan iskun vatsaan! Ja miksi minun pitäisi nyt ylistää häntä! Jonah.
  Goebbels huomautti:
  - Sotaa ei ole vielä voitettu!
  Hitler vastasi heittämällä kourallisen viinirypäleitä Goebbelsiin:
  - Ja sinä aloitat!
  - Olen vain varovainen!
  Hitler haukkui:
  - Varovaisuus on pettureiden tärkein ominaisuus! Pelko on aina itsekästä, koska se sulkee pois itsensä uhraamisen!
  Goebbels vastasi:
  - Pelko on sellainen lahja, että sitä on vaikea antaa viholliselle, mutta helppo pitää itsellä!
  Hitler karjui:
  - Terävä kieli piilottaa useimmiten aivojen tylsyyden!
  Goebbels huomautti:
  - Stalin on erittäin nokkela! Hän sanoi: Rakastan Hitleriä kuin talonpoikakolhoosia! Hauska!
  - Parempi kuin koiran keppi!
  Hitler sylki Idolille:
  - Se on korninen!
  Idol huomautti:
  - Kaikki Neuvostoliiton joukot eivät ole keskittyneet lähelle rajaa. Venäläisillä on valtavat panssarivarastot ja työvoimaa. Joten otimme juuri ensimmäisen iskun...
  Hitler keskeytti:
  - Kuulin nämä tarinat ensimmäisestä ja toisesta asteesta.
  Goebbels ehdotti:
  - Tarjotaan kaikille venäläissotilaille palkinto, jos he luovuttavat komissaarin armeijalle.
  Hitler hyppäsi:
  - Juuri niin me teemme! Joten missä olivat komissaarit, hoitajat odottavat psykiatrisen sairaalan kanssa!
  Borman, joka oli tähän asti ollut hiljaa, tuli keskusteluun:
  - Brestissä SS takavarikoi taideaarteita! Fuhrer voi luovuttaa ne sinulle!
  Hitler huomautti:
  - Se on minun, kondomi!
  Goebbels korjasi:
  - Ei kondomi, vaan füürerin etuoikeus!
  Hitler, ja hänen jälkeensä kaikki hänen ympärillään alkoivat nauraa, Fuhrer jopa putosi tuoliltaan ja potkaisi hänen jalkojaan:
  - Voi voi! Voi voi! Voi voi! Samaa mieltä!
  Borman ehdotti:
  - Hän voi laittaa kondomin Göringin päähän!
  Hitler nauroi:
  - Ei! Hän on liian pieni!
  Borman vastasi:
  - Mutta enemmän kuin Stalinin viiksien kärki?
  Hitler kohotti äänensävyään ja nyökkäsi:
  - Ei vähempää! Okei, anna tyttöjen tanssia edessämme.
  Tytöt juoksivat ulos Hitlerin ja hänen seuransa eteen potkien paljaita jalkojaan. Hitler teki eleen, adjutantti löi häntä piiskalla. Fuhrer hyppäsi ylös ja alkoi kaunistaa paljaita, paljaita jalkojaan:
  - Tanssi kuumemmin, nartut! Lämmin!
  Tytöt huusivat:
  - Kunnia Saksalle!
  Hitler korjasi:
  - Ei Saksa, vaan Fuhrer!
  Tytöt nostivat jalkansa korkeammalle:
  - Kunnia Fuhrerille!
  Pitkä ruoska alkoi lyödä kovemmin! Hitler raivostui vähitellen, heilui ja iski.
  - Olen suuri Hitler! Tuon tuhon maailmaan!
  Seurue lauloi mukana:
  - Zin Hail! Zin Tervehdys!
  Hitler huusi:
  - Ja niin, että kotimaa kukkii - Zin Hail, Zin Hail, Zin Hail! Ei Fuhrer ole viileämpi ja parempi!
  Tyttöjen ruskettuneet, sirot, lihaksikkaat jalat kiihottavat füüreriä. Hän lyö yhä useammin ja kiljuu kuin sika. Tytöt huutavat, heidän vaaleanpunaiset kantapäänsä kimaltelevat, isku osuu heidän varpaisiinsa.
  Hitler sanoi:
  - Ja kuka on siistein kaikista?
  Tytöt vastaavat:
  - Tietysti Fuhrer!
  Hitler huusi:
  - Kenellä on parempi pumppaus?
  Tytöt huusivat:
  - Tietysti Fuhrer!
  Hitler huusi:
  - Olen suuri füürer!
  Borman huomautti:
  - Ehkä voimme yrittää leikkiä tyttöjen kanssa, oi mahtavaa?
  Hitler sihisi:
  - Annan luvan! Mennään kaikki Goeringiin!
  Reichmarsalkka murahti:
  - Kiitos Fuhrer!
  Hitlerin seurakunta tarttui mailoihinsa ja alkoi hakata tyttöjä. He eivät lyöneet meitä vain kumipampuilla, vaan myös nyrkeillä ja jaloilla. He hakkasivat minua armottomasti ja tulivat hulluksi kiljumiseen.
  Hitler vapisi hurmioituneesta:
  - Voitan ihmisiä! Voitan ihmisiä! Ja potkaise persees!
  Goebbels itse, naistenmies, huomautti:
  - Kuka tahansa voi saada naisen kiljumaan, mutta vain todellinen herrasmies voi saada naisen vuodattamaan kyyneleitä!
  Hitler hakkasi puolialastomaa tyttöä ja sanoi:
  - Ja me olemme Valtakunnan ritareita!
  Borman sanoi:
  - Kukaan ei ole rehellisempää kuin Fuhrer!
  Hitler suostui:
  - Varmasti! Mikä sika, sellainen peto!
  Göring vastusti:
  - Olen omistautunut sinulle, Fuhrer!
  Hitler tuhahti:
  - Miksi lyöt niin heikosti!
  Göring vastasi:
  - En voi nostaa kättäni naista vastaan!
  Hitler potkaisi Göringiä vatsaan:
  - Heikko!
  Borman vitsaili:
  - Hän on liian lihava! Ostettuaan rouvan hän uhkaa repeytyä rasvasta! Kidutan vaimoani joka päivä!
  Göring vastasi:
  - Seksi kanssasi on suurinta kidutusta!
  Borman loukkaantui:
  - Ja sika on kanssasi!
  Göring huomautti:
  - Ja villisika on seksikkäin eläin suden jälkeen.
  Hitler vitsaili:
  - Et ole karju, vaan kalju aasi!
  Göring kaatui nelijalkain:
  - Voi voi! Voi voi! Voi voi! Samaa mieltä!
  Hitler hyppäsi Göringin selkään ja alkoi pakottaa häntä kyytiin ja lyödä häntä kantapäillään sivuihin karjuen:
  - Sanon, että huuda tai nappaan sinut kannuillani!
  Bormann tarttui Göringin nenästä:
  - Ilmeisesti haluat viemärin!
  Hitler ehdotti:
  - Ehkä voimme pakottaa Göringin suudella naisten jalkoja?
  Göring murahti:
  - Olen samaa mieltä, hyppää pois minusta, Fuhrer!
  Hitler astui Göringin varpaille, sitten huusi ja sanoi:
  -Ole-ole-ole!
  Hitler vastasi:
  - Etkö halua olla Fuhrerin hevonen!
  Göring huokaisi:
  - Liian kovaa!
  Hitler löi Göringiä polvellaan:
  - Ilmeisesti et ole saksalainen hevonen, vaan venäläinen vuohi! Joten annamme sinulle hyvän lyönnin! Oikein!
  Göring vastasi:
  - No, miksi Mein Fuhrer vain vitsailet minulle! Että sinulla ei ole muita suuria uhreja!
  Hitler kysyi:
  - Kenelle minun pitäisi nauraa?
  - Mutta Bormanin yläpuolella!
  Hitler mutisi:
  - Joten tässä on ongelma, hän ei ole yhtä lihava kuin sinä! Tämä tarkoittaa, että hänen kiusaaminen on paljon vähemmän hauskaa!
  Göring löytyi:
  - Mutta hän oli punaisessa vankilassa!
  Hitlerin kasvot vääntyivät:
  - Mitä? Istuiko hän todella?
  Borman huokaisi:
  - Kyllä, se oli sellainen asia, Fuhrer!
  Hitler hyppäsi Göringin selästä ja löi piiskaansa räjähtäen Bormannin. Tätä odottamatta hän putosi polvilleen:
  - Voi Fuhrer mistä!
  Hitler vastasi:
  - Kaiken hyvän puolesta! Siitä tulee paha sinulle, pieni koira!
  Göring kohautti olkiaan:
  - Tarpeellista! Tarpeellista! Meidän täytyy uskoa ihmeisiin!
  Borman vastusti:
  - Kyllä, punaisessa vankilassa pysyin omistautuneena fasismille! Hei Hitler!
  Fuhrer jatkoi Bormannin lyömistä:
  - Ei, koira! Kostan sinulle brutaalin! Tiedät kuinka piiloutua punaisiin vankiloihin!
  Borman ryömi ja vinkutti kuin koira, häntä ruoskittiin armottomasti. Hitler löi lähintä työtoveriaan intohimolla.
  Göring ryömi hetkeä hyväkseen ja piiloutui pöydän alle. Et koskaan tiedä, mitä riivatun füürerin mieleen tulee.
  Hitler kuitenkin huomasi tämän ja lakkasi lyömästä Bormannia:
  - Minne olet menossa, Possu?
  Göring vastasi humoristisesti:
  - Kun Fuhrerilla on hauskaa, jonkun täytyy hallita maata! Ja minä olen suurin oikea kätesi.
  Hitler levitti kätensä:
  - Joo! Olen suurin suurimmista!
  Borman lisäsi:
  - Ja erittäin vahva! - Hitlerin sijainen puolueessa kääntyi ja makasi vatsalleen. - Minä kuolen edelleen!
  Hitler hyppäsi:
  - Toinen siili on kuollut! Ei hätää, piristän häntä nyt.
  Fuhrer hyppäsi Bormannin selkään. Hän hengittää hänen allasa ja alkoi kiemurrella ja voihkia:
  - Olen sika! Vain laiha!
  - Ei, ei sika! Meillä on yksi sika, Göring, ja sinä olet kullattu ja muutenkin erittäin lihava!
  Borman vastasi:
  - Miksi Fuhrer on lihava?
  - Aivojen lihavuus! - Hitler potkaisi sijaisensa niskaan ja istui sitten hänen päälleen. - Kyllä, selkä on joustava!
  Borman ehdotti:
  - Haluatko, että tanssin ukrainalaisen hopakin sinulle?
  Hitler sanoi:
  - Saat luultavasti nikkelin! Okei, tytöt, tulkaa lähemmäksi ja anna hänen suudella jalkojasi.
  Borman huusi:
  - Suurella autuudella!
  Tyttöjen nuoret, kauniit paljaat jalat joutuivat kosketuksiin Bormannin kasvoilla ja hän löi niitä ahneesti. Hitler katsoi tätä nälkäisenä ja pisti sitten sormensa varafüürerin silmiin:
  - No, sinulla on himokkaat silmät!
  Bormann mutisi:
  - Huligaanit vievät näkösi!
  Hitler otti tupakan Bormannin takataskusta. Goebbels toi hänelle ystävällisesti sytyttimen. Fuhrer sytytti sen ja alkoi pitää hauskaa sammuttaen savukkeitaan tyttöjen paljaista korkokengistä saaden nämä kiljumaan. Hitler näytti nauttivan tällaisesta hauskanpidosta, hän jopa innostui huutaen:
  - Olen suuri füürer! Mahtava kuin Jumala! Haluan tappaa, haluan mennä suoraan arkkuun! Meidän naisemme ovat syntyneet piinalle! Kaikki ihmiset maailmassa ovat typeriä raakoja!
  Tupakka jättää pieniä rakkuloita tyttöjen arkoihin jalkoihin, ja astuminen sattuu hieman, mutta tanssivat kuitenkin.
  Goebbels ehdotti:
  - Entä jos ripottelen lunta Fuhrerilleni?
  Hitler ihmetteli:
  - Miten on kesällä?
  Goebbels huomautti:
  - Voit ripotella lunta jääkaapeilla!
  Hitler huusi:
  - Tämä on Herran paskaa! En ollut ajatellut sitä ennen! Mutta tämä kestää jonkin aikaa, eikö niin?
  Goebbels vastasi:
  - Tietysti, mein Fuhrer, ja kulut, mutta me varustamme keisarillisen toimiston uudelleen niin, että milloin tahansa voi sataa lunta tai sataa tai lämpöä!
  Hitler löi Bormannia nyrkillä päähän:
  - En rajoita sinua varoissa, mutta rajoitan sinua ajassa! Joten kymmenen päivän kuluttua kaikki on tehty!
  Bormann, Goebbels ja koko seurue huusivat yhteen ääneen:
  - Mein Fuhrer teloitetaan!
  Hitler nousi Bormannista:
  - Ehkä on mukavampaa istua lihavalla Göringillä!
  . LUKU nro 14.
  Alice, vietettyään tylsää aikaa vankityrmässä, nukahti onnellisesti. Siellä on ainakin jotain ihanaa ja ainutlaatuista. Ja unessa voit nauttia jostakin lakattoman sankarillisesta.
   Kaksi soturiystävää, joilla oli sointuisia nimiä Alisa Selezneva ja Anzhelika Koroleva, pakenivat kohti Berliiniä, joka oli Puna-armeijan toivottomasti ympäröimä, mutta jota ei ollut vielä otettu. On hyvä olla täysin aikuinen tyttö unessa.
  Tyttöjen sirot, ruskettuneet, lihaksikkaat ja paljaat jalat roiskuivat huhtikuun auringon lämmittämien lämpimien lätäköiden läpi.
  Sateen pestämät soturit olivat kauniita, kuin keijukeijuja, vaikkakin hirveästi naarmuuntuneita ja haavoittuneita taistelussa, ja heidän viattomilla kasvoillaan oli purppuraisia mustelmia. Taistelun aikana melkein kaikki lumoavien soturien vaatteet poltettiin tai repeytyivät, ja he juoksivat puolialastomina ja hiusten soihdut: Alisa Seleznevalle kuin lehtikulta, Angelica Korolevalle kuin purkautuvan Vesuviuksen tulivuoren liekki, peittivät ohuet selkälihaksensa, pyörien kuin elohopeapisarat.
  Jäljelle jäi pelto, joka oli täynnä ruumiita ja särkyneitä laitteita, jotka kaikki kaivaivat pommit, kraatterit ja tuntemattomien kiekkolentokoneiden törmäyksestä jääneet syvät kaivannon haavat.
  Berliini itse, kuin parantumattoman sairauden piinaama ruumis, sylki ulos mustia, mutta samalla näennäisesti elämättömän savupilviä. Spiraalit, jotka koostuvat palaneen aineen atomeista, jotka risteytyvät ja leikkaavat taivaalla saatanallisen kuvion.
  Angelika Siperian avaruussoturi huomautti:
  - Luontokin yrittää korostaa inhimillistä heikkouttamme ja avuttomuuttamme elementtien edessä!
  Alisa Selezneva, joka roiskui vettä lätäkölle voimakkaalla iskulla, vastusti:
  -Meille ihmisille on annettu lahja luoda oma todellisuutemme. Loppujen lopuksi mieli on olennaisesti vahvempi kuin lihakset. Mitä ovat lihakset? Vain proteiinikuituja, joissa sähkömagneettiset voimat ovat vuorovaikutuksessa.
  Angelica katsoi huolellisesti taivaalle. Savun pyörteet näyttivät aloittavan pienoistaistelun keskenään. Oli kuin demonit olisivat jakaneet vallan maailmankaikkeudessa. Virrat törmäsivät, leikkaavat, joskus muodostivat eräänlaisen koristeen, joskus päinvastoin, ne hämärtyivät avaruuteen.
  Angelica lävisti vahingossa paljaan jalkansa metallipalan kärjestä ja pysähtyi ja voihki:
  - Vittu, olen syvässä pulassa! Kuinka teräviä sirpaleet voivatkaan olla!
  Alisa Selezneva huomautti filosofisesti:
  -Koko maailma koostuu neuloista, vain eläville se näyttää tyylikkäältä kenkätietoisuuden takia!
  Angelica nosti automaattisesti kiväärinsä ja ampui itsepäistä Fritziä, joka seisoi korkealla heitä kohti. Rikkinaamainen hitleri päästi irti kiväärin ja vajosi alas voihkien. Siperian soturi vitsaili:
  - Olisit siistiä, mutta sinusta tulee paha! Tähän Fuhrerin palveleminen voi johtaa!
  Alisa Selezneva heittäytyi maahan vatsalleen ja ampui suunnatun sarjan. Kolme natsia asettui sujuvasti tuoreelle kevään nurmikolle. Angelica sanoi melko järkevästi:
  - Halusit Venäjän maata, joten sait sen, vaikkakin tietyn rajan sisällä!
  Alisa Selezneva naurahti viekkaasti:
  - Hallitsijat, jotka haluavat rajattomia tiloja, saavat rahaa tiukasti haudansa rajan mukaan! Valitettavasti aiheita haudataan yhtä usein!
  Angelica sanoi täysin vakavissaan:
  - Kuolema on paha, mutta elämä ikeen alla on vielä pahempaa... Mutta nyt juhlimme voitonjuhlaa, kaikki toimii, ja jopa Kolmannen valtakunnan valloittamaton pääkaupunki - Berliini on jalkojemme edessä!
  Alisa Selezneva sanoi väsyneellä äänellä:
  - Mitä järkeä? Luuletko, että saksalaiset tekevät nyt kaiken puolestamme? Sinä naiivi tyttö!
  Angelica vastusti tätä melko perustellusti:
  - Jos kukistamme päävihollisemme, tämä vapauttaa resursseja jatkotaisteluihin! Sinun täytyy itse ymmärtää tämä.
  Vastauksen sijaan Alisa Selezneva katsoi edessään makaavaa kaivattua peltoa. Kuinka monta miestä, sekä Neuvostoliiton että Saksan, kuoli siinä? Maailma ei ole helvetti, mutta se ei todellakaan ole taivas. Sitä hallitsevat ehkä jopa valtavat alamaailman esineet. Kirkon ortodoksiathan opettavat, että merkityksetön vähemmistö pelastuu. Ja useimmat ihmiset ovat luontonsa syntisyyden vuoksi tuomittuja piinaan.
  Alisa Selezneva oli aina ärsyyntynyt ja hylätty sellaisesta pyhien kirjoitusten postulaattista. Mitä ortodoksit todella pitävät syntinä? On jopa aivan luonnollista, että kaikki elävät tavoittelevat uraa ja mestaruutta. Mutta eikö tämä ole luonnollinen seuraus ihmisluonnosta? Ja horjumaton evoluution laki.
  Esimerkiksi, jos puna-armeijaa ohjasivat Kristuksen opetukset - he lyövät sinua oikealle poskellesi, käännät vasenta, miten se päättyisi koko Neuvostoliiton isänmaalle.
  Tytöt törmäsivät ei täysin tuhoutuneeseen fasistiseen pillerirasiaan ja joutuivat makaamaan kohdistetun tulen alle.
  Angelica, hieroen ruohoa paljaalla pohjallaan, koska hänen kantapäänsä oli erittäin kutiava, sanoi:
  - Joskus pitää kärsiä... Mutta kärsimyksestäkin tulee rutiinia, mikä on pohjimmiltaan pahinta!
  Alisa Selezneva muutti asentoaan ja otti tarkalla laukauksella pois puolet käskyjä antaneen SS-miehen kallosta haukkuvalla äänellä ja murisi:
  - Fasismi käyttää ei-esteettisiä menetelmiä: viisi yhtä vastaan. Lisäksi, jos heitä on vähemmän, he vetäytyvät takaisin!
  Angelica sanoi surullisin silmin:
  - Mitä, haluatko rehellisyyttä ketulta?
  Alisa Selezneva vastasi surullisesti:
  - Samaa mieltä, haluat uskoa johonkin kauniiseen! Jopa ketun rehellisyydessä tai suden jaloisuudessa!
  Tytöt pakotettiin ryömimään eloonjäänyttä pillerirasiaan neljäkäloin. Soturit käyttivät taistelussa ikivanhaa taktiikkaa ryömiä kuin platuna. Ja minun on sanottava, että ei ilman menestystä.
  Angelica ampui alas viisi Wehrmacht-sotilasta, jotka yrittivät ryömiä suojasta yhdellä räjähdyksellä, ja sanoi iloisesti:
  - Venäjän armeija voittaa kuten aina. Vaikka vihollisella on etu!
  Alisa Selezneva, ampui tuhoisan purskeen, nauroi vastaukseksi:
  - Natseilla ei koskaan ole etua.
  Angelica ehti hädin tuskin painaa päätään hyökkäyksen vaikutuksesta. Jopa tulisen hiuksen säiettä osoittautui leikatuksi, kulmikkaaksi palaseksi. Punatukkainen soturi huudahti:
  - Hiustenleikkaus on täällä ilmaista, vaikka wc-siivous on kallista!
  Alisa Selezneva, nauraen kyynelten läpi, vastasi ystävälleen:
  - Tiedätkö, tämä ei ole ollenkaan hauskaa... Yleisesti ottaen, onko kuolemantapauksessa jatkoa, siinä on kysymys?
  Angelica teeskenteli yllättynyttä:
  - Mikä meteli täällä oikein on? Loppujen lopuksi olemattomuus ei ainakaan sisällä kipua, ei väsymystä, ei huolta. Mikä tarkoittaa, että se on paljon suloisempaa kuin jatkuvien koettelemusten elämämme!
  Ennen vastaamista Alisa Selezneva otti SS-miehen kiinni sekalaisen kuonolla aseella uhaten ja painoi liipaisinta pehmeästi lopetti hänen kauhoittelunsa. Punaisia kiharoitaan ravisteleva soturi virnisti:
  - Tiedätkö, kaikki poikkeuksetta pitävät elämästä olemattomuuden sijasta. Tämä tarkoittaa, että jopa omassa tietoisuudessamme on sanoinkuvaamaton viehätys!
  Alisa Selezneva kikatti ilmeisellä vaivalla:
  - Eläminen ja kärsiminen mukaan lukien! - Punatukkainen soturi pysähtyi ja lisäsi rauhallisemmalla äänellä ilman rasitusta. - Mutta onko mahdollista ymmärtää valoa tuntematta varjoa? Ja autuus ei tunne kipua. Kaikki kirkas tiedetään dualismin kautta!
  Angelica suostui vain osittain:
  -Jos ajattelemme asiaa tällä tavalla, meidän täytyi voittaa natsit, jotta voimme todella ymmärtää voiton maun. Se on myös dualismia: hävisi ja voitti!
  Alisa Selezneva, pyyhkimällä optista tähtäin, ei voinut olla samaa mieltä:
  - Kyllä, epäilemättä kaikessa on tietty kaksinaisuus. Eräänä jumaluus olisi toivottoman rutiini ilman Paholaista.
  Angelica kiirehti tulta lakkaamatta oikaisemaan ystäväänsä:
  - Termi itse paholainen tarkoittaa muinaiskreikaksi panettelijaa. Toisin sanoen Raamatussa yritettiin esittää Jumalan vastustaminen mitä ilkeimmässä muodossa.
  Alisa Selezneva, lyötyään kiikarikiväärillä toisen Fritzin silmän, ehdotti ystävälleen:
  - Tämä on musta PR. Yritätkö nostaa arvosanaasi alentamalla vastustajaasi?
  Angelica totesi melko loogisesti:
  - Tietenkin jokainen vallanpitäjä käyttää omia hallinnollisia resurssejaan vastustajansa häpäisemiseen. Tässä on tietty kaava, ei haluta luovuttaa valtaa ja menettää etuoikeuksia ruokintakaukalon kanssa. Siksi on vähintäänkin naiivia odottaa objektiivista määritelmää Jumalan ja Saatanan vastakkainasettelusta Raamatussa.
  Alisa Selezneva jopa pyöräytti siniset silmänsä otsaansa:
  - Viranomaisilta ei tietenkään voi vaatia objektiivisuutta. Mutta kysymys kuuluu, kuka on Saatana? Täydellisin enkeli, joka yrittää antaa luomakunnalle enemmän vapautta, vai... Se, josta tuli pahan ja kärsimyksen isä?
  Angelica huokaisi surullisesti:
  - Kivusta ja kärsimyksestä on tullut ihmiskunnalle niin luonnollista, että epäilen vakavasti, että Lucifer synnytti ne... Joka tapauksessa ilman Kaikkivaltiaan Jumalan halua on epätodennäköistä, että luotu olento olisi saavuttanut mitään. ..
  Alisa Selezneva, lähetettyään tappavan luodin fasistin nenän vinoon siltaan, hän kaatui alas, heti veren peitossa. Soturi suostui heti:
  - Kyllä, kaiken pahan ja ongelmien syyksi paneminen on sama asia kuin loukkaantua sinua osuneesta piiskasta, eikä siitä, joka iski sinua sillä.
  Angelica itse, lyömällä vihollista lyhyellä purskeella, löi myös takapuolensa lähimpään vääristyneeseen kasvoihin, minkä jälkeen hän lisäsi:
  - Seuraava analogia sopii tähän paremmin: omistaja veisi puusta kepin, löi sillä orjaa ja sanoi sitten - keppi on ehdoton paha ja omistaja ehdottoman hyvä!
  Alisa Selezneva kääntyi huolimattomasti, ja tytön solisluun murtunut luu aiheutti hirveää kipua tulehtuneisiin niveliin. Soturi rypisti hieman otsaansa, mutta ei nöyryttänyt itseään huokauksilla. Lisäksi hän voitti kolme fasistia, kuin pelaisi keilaa. Yksi natseista pudotti viritettynä patruunansa, jolloin kantoraketti laukaisi.
  Tulivyyhteet näyttivät palavan betonin läpi, ja ruumiiden, luiden ja repeytyneen lihan palaset lensivät ylöspäin.
  Alisa Selezneva nauraen, pilkaten itseään (ilman huumoria ei selviydy sodassa tai ei ainakaan pidä psyykettä terveenä) lauloi:
  - Mitä kipua, hyvää kipua: ottelu natsikrauteja vastaan; sata - nolla!
  Molemmat kauniit tytöt nauroivat äänekkäästi, äänekkäästi... Ja ilmeisesti kiihkeä nauru vaikutti peloissaan saksalaisiin niin, että heidän puoleltaan tuli heti vaimeni. Hiljaisuus oli niin äkillinen ja raskas, että se osui sotureiden korviin.
  Angelica huudahti:
  - Mikään ei huuda tappioista niin lävistävämpää kuin sotilaallinen tyyny!
  Alisa Selezneva lisäsi:
  - Taistelun äänet ovat korviakuuroja, mutta todella kuuroi, kun et huomaa kanunaadin loppua!
  Fasistit heittivät pois valkoiset lumppunsa ja alkoivat huutaa keuhkoihinsa:
  - Hitler on paska! Hitler on paska!
  Siperian soturi ei voinut vastustaa aforismia:
  -Ihmiset kohtelevat huonoa hallitsijaa kuin olutta, he haluavat nähdä hänet kylmänä ja pöydällä, mutta he ovat valmiita maksamaan siitä paitsi paperilla!
  Alisa Selezneva huomautti hienovaraisesti tämän:
  - Kun hallitsija on huono, häntä lainataan hyvin vitseissä! Ja kun vitsejä on paljon, elämästä tulee hauskempaa! Ja nauru pidentää ikää! Eli hyödyttömien johtajien kanssa: elämä on kuin täydellinen vitsi: pitkä, hauska, pelottava, mutta haluat aina tietää jatkon!
  Angelica naurahti hermostuneena:
  - Mutta en tiennyt, miksi keskinkertaiset kuninkaat hallitsevat yleensä niin kauan!
  Lähes puolitoista sataa ihmistä antautui saksalaisille. Heidän joukossaan oli ainakin kolmekymmentä 10-16-vuotiasta poikaa, joista suurin osa oli shortseissa ja paljain jaloin, jotka olivat onnistuneet lyömään paljaat, ruskettuneet polvensa juoksuhaudoissa. Nähdessään kauniita tyttöjä, jotka on tuskin peitetty repeytyneillä räteillä, pojat punastuvat ja laskevat päänsä, mutta jatkavat samalla hirvittävän kauniiden sotureiden katselemista.
  Natsit laskevat aseensa hämmentyneenä, heille ei edes tule mieleen, että on sääli, että puolet pataljoonasta antautuu kahdelle haavoittuneelle, näennäisesti nuorelle tytölle. Kuinka peloissaan ja ymmällään he ovat.
  Yksi pojista hermostuneena raapiessaan likaista pohjaansa nurmikolla näytti ajaneen sirpaleen paljaaseen kantapäähän ja sanoi murtuneella venäjällä:
  - Tädit, älkää lähettäkö minua Siperiaan, siellä jäädytetään nenämme ja jalat:
  Angelica sanoi vihaisesti:
  "Lähetämme sinut joka tapauksessa, mutta jotta paljain jaloin ei puutu lumessa, he hakkaavat sinua jalkapohjiin kepeillä joka tunti."
  Poika vapisi pelosta ja alkoi itkeä kuin tyttö. Aliska kiirehti lohduttamaan lasta:
  -Olet vielä liian nuori. He todennäköisesti luokittelevat sinut siviileiksi. Varmuuden vuoksi, jos sanot, että et ole vielä kaksitoistavuotias, he eivät varmasti vie sinua leirille.
  Poika lakkasi yhtäkkiä karjumasta ja matalammalla äänensävyllä, yrittäen matkia aikuista, sanoi:
  - En hylkää tovereitani! Joko kaikki vapautetaan tai lähetetään yhdessä keskitysleirille!
  Tytöt hämmästyivät pojan odottamattomasta rohkeudesta, Angelica tuli ylös ja silitti hänen päätään:
  - Hyvin tehty, tämä laskee sinulle... Mutta älä pelkää, suurin osa vangituista saksalaisista työskentelee Venäjän eurooppalaisessa osassa palauttaen tuhoutuneen, ja teille lapsille on tarjolla hyvää ruokaa, parempaa kuin teidän säännöstelyä, ja he näyttävät elokuvia.
  Vangitut pojat olivat todellakin laihoja, joillain jopa poskipäät näkyivät, ja kolmella paidattomalla pojalla oli jokainen kylkiluu näkyvissä ohuen ihon alla, ja heidän kätensä olivat niin ohuet, että oli hämmästyttävää, kuinka he pitivät Faust-patruunoita niissä. Kolmannen valtakunnan ruoka-annostus, joka myönnettiin annoskorteilla, oli vähentynyt niin paljon viime kuukausina, että väestö oli melkein kuollut nälkään. Lisäksi kevät on perinteisesti niukin vuodenaika ruuan suhteen.
  Alisa Selezneva sääli näitä kavereita, "supermiesten" lapsia, jotka nyt näyttävät köyhiltä, nälkäisiltä paljain jaloilta. Hän kaiveli taskujaan läpi ja löysi niistä pienen amerikkalaisen suklaapatukan ja oli hämmentynyt.
  Lend-Leasen mukaan saatu lahja oli liian pieni, ja siellä oli kolmekymmentäkaksi poikaa (loput olivat paljon vanhempia, armeijan tai palomiehen univormut, ajelemattomia, erittäin epämiellyttäviä, kumartuneita, mikä antoi vaikutelman vanhimmilta!), Suklaata ei riitä kaikille.
  Anna joillekin ja loukkaa toisia? Tai heittää arpaa? Jälkimmäinen on yleensä ratkaisu, mutta tässä tapauksessa se voi tuntua naurettavalta. Tai jaa kuusi laattaa pienimpien taistelijoiden kesken.
  Jälkimmäinen vaikutti Alisa Seleznevalta reiluimmalta, ja hän otti suklaapatukan, irrotti varovasti kääreen, jakoi viipaleet ja ojensi ne pienimmille ja ohuimmille saksalaisille lapsille.
  Entiset natsit näyttivät todellakin murtuneen. Yksikään ei keinuttanut venettä, yrittänyt hyökätä tai ottaa asetta pois. Totta, jotkut mutistivat joitain kirouksen sanoja hampaidensa läpi, mutta heti kun tytöt ottivat askeleen heidän suuntaansa, Krautit vaikenivat välittömästi ja painoivat päänsä hartioilleen, aivan kuin odottaen iskua.
  Alisa Selezneva jopa tuhahti epätyypillisesti halveksuen:
  - Supermiesten on täytynyt kutistua. Missä on heidän tuhoutumaton arjalainen henkensä?
  Angelica nappasi yhdeltä pojista käsin käärityn savukkeen ja heitti sen nurmikkoon sammuttaen sen naarmuuntuneiden, vaikkakin naarmujen peittämien jalkojensa sormilla ja huusi:
  - Jokainen, joka polttaa tupakkaa, rakentaa menestystä elämässä pitämällä savutauon liian usein!
  Alisa Selezneva vahvisti helposti:
  - Tästä olen samaa mieltä Hitlerin kanssa, oikean arjalaisen soturin ei pitäisi: juoda, polttaa ja olla uskollinen!
  Näiden sanojen jälkeen synkät pojat, jotka olivat valmiita purskahtamaan kyyneliin minä hetkenä hyvänsä, purskahtivat ystävällisesti nauruun ja jotenkin kaikki tuli heti kevyemmäksi heidän sielussaan.
  Kun soturit luovuttivat sotavangit lähimmälle Neuvostoliiton yksikölle, Angelica sitoi Alisa Seleznevan kiinnittäen eräänlaisen lastan hänen murtuneeseen solisluunsa. Matkalääkäri ehdotti heti soturia makaamaan paareille ja viettämään useita päiviä rauhassa. Soturi hylkäsi tämän ehdotuksen halveksuen, vaikka hän ymmärsi, että valitettavasti puna-armeijassa oli monia sotilaita, jotka tarttuivat siihen välittömästi. Hänen äänensä oli ankara, kuin koulun opettajan, joka moitti huolimatonta oppilasta:
  - Kaipaatko voittomme tunteja, sodan viimeisiä iloisimpia päiviä? Kyllä, tämä on julmin rangaistus, jonka voit ajatella. Ja etkö halua riistää puna-armeijalta sen parasta tarkka-ampujaa?
  Lääkäri kalpeni, hänen iäkkäät kasvonsa mattuivat, hänen silmiensä edessä näkyi tuomioistuimen merkki... Alisa Selezneva näki pelkonsa vain äänekkäästi, kuin pieni tyttö, nauroi ja taputti kätensä hänen olkapäälleen:
  - No älä tee sitä! Itse vihaan Krauteja, jotka kirjoittavat irtisanomisia, enemmän kuin Krauteja. Niin...
  Ja tyttö vihellellen lähti...
  Kehä Berliinin ympärillä ei ollut vieläkään riittävän tiukka; yksittäiset saksalaiset yksiköt murtautuivat taskuista pääkaupungin puolustuskeskuksiinsa. Etelän suunta katkaistiin, mutta pohjoisessa, missä hyökkäys alkoi vasta 20. huhtikuuta ja Oderin täyteen virtaavan alajuoksun ylitys viivästyi, saksalaisilla oli edelleen porsaanreikiä.
  Fuhrer taivutettiin lähtemään Berliinistä, pakenemaan pohjoiseen ja sitten pakenemaan sukellusveneeseen. Saksan sukellusvenelaivasto oli kaikkine tappioineen edelleen maailman suurin ja koostui enemmän taistelusukellusveneistä kuin kaikki muut maailman laivastot yhteensä!
  Mutta Hitler oli niin moraalisesti murtunut omasta poliittisesta ja sotilaallisesta fiaskosta, että hän päätti hyväksyä kuoleman. Hysteerinen diktaattori ei suinkaan ollut pelkkä aatelisto eikä pelkuri, joka oli valmis tekemään mitä tahansa lykkääkseen tapaamista vanhan naisen kanssa, jonka hengitys on kylmempää kuin nestemäinen typpi ja jonka ote on väistämätön.
  Tyttöjen täytyi löytää itsensä taas helteestä ja kohdata vastahyökkäystankkikolonni pohjoisesta.
  Koneet hyökkäsivät, mitä kokeneet soturit eivät olleet koskaan ennen nähneet.
  Alisa Selezneva vihelsi, että ne, jotka näyttivät litistetyiltä raudoilta, tai tarkemmin sanottuna, toukkien päällä käännettävät veneet ylösalaisin pitkällä kuono-osalla:
  - Toinen vihollisen teknologian tuote. Totta, sen jälkeen kun kiekkokoneet leikkaavat raskaita tankkeja tuntemattomilla laminaarisuihkuilla, tällainen rumuus ei yllätä meitä.
  Nämä hankalan näköiset tankit kuitenkin liikkuivat nopeasti tiellä, niillä oli erittäin matala siluetti.
  Raskas Is-2 sylki painavan ammuksen nauttien. Hänen takanaan muut Neuvostoliiton ajoneuvot, sekä Isa että suosituin Neuvostoliiton tankki T-34-85, avasivat tulen.
  Sitten tapahtui jotain täysin poikkeuksellista. Suurin osa ammuksista lensi tietysti pienten, erittäin kettereiden ajoneuvojen ohi räjähtäen takaa ja sivuilta. Mutta muutamalla iskulla ei myöskään ollut vaikutusta; panssarin suuren rationaalisen kallistuskulman edessä "herkut" tekivät kimppuun.
  Alisa Selezneva vihelsi hämmästyneenä:
  - Krautillamme on edelleen kyky valmistaa sementoituja panssareita. Katso kuinka kuorien kovat kärjet pomppaavat pois.
  Angelica osoitti kieltään ystävälleen ja iski:
  - Tämä on E-10-panssarivaunu, josta olisi voinut tulla arvokas vastaus T-34:ään, jos natsit olisivat päässeet siihen vähän aikaisemmin, kuten he tekivät kiekkokoneilla ja N-162:lla, nämä esimerkit myöhästymisestä. ihme ase.
  Saksalaiset ajoneuvot lähestyivät, niiden 75 mm:n tykki koteloon kiinnitetyllä ammuksella oli tunkeutumiskyvyltään verrattavissa 85 mm:n T-34:ään, ja natsit ampuivat vauhtia hidastamatta ensimmäisen salpansa pysäytettyihin Neuvostoliiton ajoneuvoihin. Kymmenestä kuoresta tuli neljä osumaa, kaksi IS-2-tornissa ja toinen T-34-rungossa ja tornissa.
  Neuvostoliiton raskaassa "vasarassa" oli voimakas 122 mm:n kaliiperinen tykki, mutta juuri tornin etupanssari - 100 millilitraa - oli tämän hävittäjäpanssarivaunun heikko kohta. Toisen panssari putosi heti pois ja toinen joutui kimppuun. T-34-85:ssä oli myös heikko, vain 45 millimetrin eturungon panssari, se lävistettiin kuin imuharja, ja jopa alemman ammustelineen ammukset räjähtivät. Torniin osunut oli onnekkaampi, sekin tietysti upposi ja vaati suuria korjauksia, mutta miehistö on elossa.
  Neuvostoliiton panssarivaunumiehistö vastasi, T-34-85 oli nopeampi, paljon hitaammin ampuva Isa myöhässä.
  Kymmenestä saksalaisesta tankista yksi pysähtyi, näytti siltä, että se osui, mutta vastauksena tuli viisi osumaa...
  Alisa Selezneva vihelsi vielä kovemmin:
  - Mikä tämä Angelica on?
  Punatukkainen soturi päätti näyttää eruditionsa ja alkoi jutella;
  Työ E-10:n luomiseksi aloitettiin jo vuonna 1943. Sen piti olla mahdollisimman yhtenäinen muiden E-sarjan tankkien kanssa, samalla kun se oli teknisesti mahdollisimman edistynyt tuotannossa ja ei vaadi suuria resursseja. Tankkiprojektin loi Kloeker-Humboldt-Deutz, joka ei ollut koskaan aiemmin ollut mukana panssaroitujen ajoneuvojen kehittämisessä.
  Alisa Selezneva kikatti ja rikkoi hyvin kohdistetulla laukauksella optiikan, yhden ja Hitlerin teräshevoset. Natsit kuitenkin estivät Neuvostoliiton uudella salvalla. Taas tuli viisi osumaa, mutta onneksi ei räjähdyksiä, mutta tulipalo syttyi yhdestä IS:stä.
  Angelica ampui itsensä, lähetti ammuksen "maitoon" ja jatkoi juttelua;
  E-10:n rakenne on yleensä samanlainen kuin kevyiden saksalaisten Hetzer-itseliikkuvien aseiden. Painon säästämiseksi, osien määrän vähentämiseksi ja säiliön kokonaiskorkeuden pienentämiseksi päätettiin sulkea torni sellaisenaan pois. Tämän seurauksena melko yksinkertaisen muotoinen runko sai voimakkaasti kaltevan ylemmän etupanssarilevyn, johon oli asennettu 75 mm:n 7,5 cm PaK 39 -tykki (kuten Hetzerissä).
  Alisa Selezneva vääntyi tympääntyneenä:
  - Kyllä, tämä on inhottava itseliikkuva ase, kevyt, halpa ja suosituin, joka perustuu tšekkiläisen T -38 tankin runkoon, niin se ei ole niin matala.
  Angelica jatkoi kouluttamista;
  Kumilla päällystetyt maantiepyörät järjestettiin shakkitaulun mukaan, neljä per sivu, kunkin halkaisijaltaan 1000 mm. Niiden jousitus koostui runkoon kiinnitetyistä ulkovarreista, joissa käytettiin aluslevyjä jousina. Hydraulisella käyttövoimalla oli mahdollista säätää välyskorkeutta: se vaihteli 200 mm:n sisällä. Siten säiliön kokonaiskorkeus oli välillä 1350-1550 mm.
  Alisa Selezneva, osunut kiikarikiväärillään toiseen optiseen tähtäimeen, vihelsi helakanpunaisilla huulillaan:
  - Tämä on ihanaa... Ehkä muotoilu on parempi kuin T-34 tulee olemaan. Vasta kun hän ilmestyi, paholainen oli jo lyönyt häntä sarvellaan, hauteessa kuolleille.
  Angelica virnisti viekkaasti, ja hän nykitti huuliaan tyytymättömästi. Ketterät saksalaiset panssarivaunut, liian nopeita osumaan usean sadan metrin etäisyydeltä, kohde on leikatun lasin pohjan kokoinen. Siperialainen soturi ärsytti ystävänsä yksinkertaisesti myyttistä tarkkuutta. Kuinka Alice Selezneva onnistuu osumaan liikkeessä olevaan kohteeseen puusta yli viidensadan metrin etäisyydeltä ilman kiinteää tukea. Useimmat tavalliset sotilaat hänen sijaansa eivät osu itse panssarivaunuun. Voit kuitenkin jatkaa kumppanisi kouluttamista. Anna hänen ihmetellä, kuinka tulinen soturi tietää niin paljon. Vaikka ei ole turhaa, että punaista hiusväriä pidetään merkkinä oveluudesta. Esimerkiksi arabien keskuudessa Irbis-paholainen näyttää olevan punainen?
  Angelica jutteli ystävänsä käsivarren alla;
  Pienen kokonsa vuoksi oli välttämätöntä luopua saksalaisten tankkien ja itseliikkuvien aseiden vakioasetelmasta - nyt hydrodynaaminen voimansiirto sijaitsi takana, moottorin vieressä. Tämä yksinkertaisti sen purkamista ja huoltoa ja mahdollisti lisäksi taisteluosaston tilan lisäämisen. Moottoritilan ja takapanssarilevyt suunniteltiin kokonaan irrotettaviksi, jotta moottori ja vaihteisto olisi mahdollista purkaa yhtenä kokonaisuutena. Eli he ottivat asettelun T-34:stä - plagioijat!
  Alisa Selezneva, joka osui optiseen tähtäimeen, selvensi;
  - Otimme sen käyttöön luovasti.
  Jo puolet Hitlerin panssarivaunuista oli kaatunut, ja kolme niistä, jotka selvisivät Alisa Seleznevan tarkkojen laukausten ansiosta, olivat melkein sokeutuneet. Kuitenkin kaksi tusinaa Neuvostoliiton panssarivaunuja kärsi merkittäviä vahinkoja, ja kolme tuhoutui peruuttamattomasti (yksi IS, kaksi T-34-85) miehistöineen. Jos ajatellaan, että Neuvostoliiton ajoneuvoja oli aluksi yli kymmenen kertaa enemmän: satakolme ruohonleikkuria vastaan, niin...
  Angelica opetti ystäväänsä;
  Päävoimalaitostyypeiksi suunniteltiin vesijäähdytteisiä Maybach HL 100 -bensiinimoottoreita, joiden teho oli 400 hv. Kanssa. tai "Argus" ilmajäähdytyksellä teholla 350 hv. Kanssa. E-10:n suunnittelunopeus olisi maantiellä ajettaessa 65-70 km/h.
  Täällä hänen professorikeskustelunsa keskeytti voimakas pauhu. Ehkä yksi saksalaisista ampujista tunsi, että tarkka-ampujat sokaisivat heidän optiikansa, tai ehkä he ampuivat mielijohteesta, tai pikemminkin, että Pallas päätti kiduttaa sotureita lähempänä sodan loppua, mutta he kaatui ja sai jopa leikkauksia. sirpaleista. Ja Alisa Selezneva osui päähän niin paljon, että hän pyörtyi.
  Angelica oli kiireinen muutaman minuutin ajan siivoamalla roskat ja poistamalla vinoa sirpaletta vaaleanpunaisesta, kovettunutta kantapäästään. Tässä oli tietysti jotain mistä innostua ja ärsyyntyä. Neitsyt kirosi:
  - Ei, se on aina näin, jos on taistelu, ennen jakelua - haavat minulle, käskyt Alisa Seleznevalle. Ehkä hän todella on Kerrin sadusta?
  Punatukkainen Amazon nyökkäsi silmiään ja lisäsi:
  - Ilmeisesti meidän on kuitenkin kaivettava tyttöystävämme esiin! Näin se aina menee bisneksessä, etsit aarretta ja löydät ampujan, jälkimmäinen kuitenkin heittää luodin puolueen kullasta!
  Samaan aikaan taistelu päättyi luonnollisesti. Saksalaiset tyrmäsivät kuusi muuta ajoneuvoa, mutta he törmäsivät ja päätyivät kaikkiin kimmoihin. Muuten, viimeinen panssarivaunu pommitettiin jalkasotilailla, jotka saapuivat ajoissa kranaateilla.
  26 vakavasti vaurioitunutta puna-armeijan panssaroitua "hevosta", joista neljä tuhoutui täysin vakavilla vaurioilla spontaanin hyökkäyksen vuoksi. Ehkä tämä oli yksi ensimmäisistä ja tietysti viimeisistä tapauksista tämän Hitlerin tankin käyttötapauksissa.
  Angelica vitsaili:
  - Kuolemalla on aina kiire sinulle, anoppillesi myöhässä, mutta juuri oikeaan aikaan kevytmieliselle maailmankuvalle!
  Iloinen, soiva ääni tuki punatukkaista tyttöä ja purskahti todelliseen aforismeihin:
  - Ihmisillä on aina aikaa kuolla, mutta elämässä on täysi aikapaine! Sodan aikana kellotaulu on kuitenkin nopeampi kuin Mig-potkuri nukkuessasi ja hitaampi kuin etana kaivaa kaivantoa! Voit olla myöhässä koston kanssa, voit kiirehtiä palkinnon kanssa, mutta rutiinin tunne tulee väistämättä!
  Angelica kääntyi ja näytti pojalle nyrkkiään:
  - Sinä, Arkashka, auta paremmin siivoamaan tyttöystäväsi sotku!
  Kaunis, kihara poika vilkutti:
  - Olen aina valmis auttamaan Alisa Seleznevaa. Kun kasvan vähän, menen ehdottomasti naimisiin hänen kanssaan!
  Angelica huomautti ankarasti:
  - Et ole neljätoista, ja hän täyttää pian kahdeksantoista... Kyllä, yhdeksäntenä toukokuuta! Ja miesten on yleensä oltava vanhempia kuin vaimonsa, kakarat.
  Arkashka hymyili iloisesti vastauksena:
  - Olen komea, ja saksalaiset tytöt ovat jo suudella minua... Nyt löydän itsestäni rikkaan naisen ja menen naimisiin... Minulla on kolmannen asteen kunniamerkki ja Punainen lippu, lukuun ottamatta mitalit... Ja ehkä he antavat minulle myös kultatähden sankarina!
  Kun oli kyse palkinnoista, Angelica menetti heti mielialansa. Tietysti kaksi tilausta, Arkashkan ikäiselle tämä on suuri menestys, vaikkakaan ei ennätys. Kuka tietää, ehkä tästä pojasta tulee myös kenraali. Niin iloinen ja onnekas, helvetti meni ohi, ja vain kevyitä naarmuja, eikä silloinkaan sirpaleista, vaan piikistä pensaista. Varsinkin polvet, jotka on leikattu vastaamaan housujen shortseja, paljain, jäntevin lahkein, jotka olivat yllättävän puhtaita kenttäolosuhteisiin nähden.
  Punatukkainen soturi sanoi:
  - Alisa Selezneva saa sankaritähden! Se on varmaa! Ehkä sinäkin, jos otat Hitlerin vangiksi!
  Arkashka välähti ovelasti:
  - On parempi vapauttaa prinsessa kuin vangita tyranni!
  Alisa Selezneva oli jo ehtinyt tulla järkiinsä ja aivastaessaan raskaasti alkoi hämmentää. Poika ja tyttö alkoivat haravoida sitä paljon energisemmin. Angelica jopa lauloi:
  - Olemme kaikki regatan osallistujia, soutamme, soutamme, soutamme itse. Metsästystä, samettia ja kultaa, kaunokaisten viiniä ja niitä!
  Arkashka rypisteli kasvojaan ja sanoi:
  - Ei, nämä eivät ole proletaarilauluja, vaan merirosvojen lauluja "Treasure Islandista". Meidän täytyy laulaa jotain sopivampaa tähän tilaisuuteen!
  Angelica sanoi vihaisesti:
  - Et siis ole basaari, vaan laula!
  Poika pyöräytti silmiään ja alkoi pitää ääntä. Sitten lähes täysin vapautunut Alisa Selezneva liittyi häneen ja alkoi laulaa mukana;
  Berliini on melkein hallinnassamme,
  Kiikarien läpi näemme kirottu Reichstagin...
  Toivon rauhaa ja onnea pian;
  Mitä aion kuvailla runoissani!
  
  Venäjä avasi kommunismin maailmalle,
  Hänestä tuli perhe kaikille.
  Mutta Wehrmacht työnsi meille sian kuonon,
  Ja veri virtaa nyt kuin suihkulähde suonista!
  
  Mitä Fuhrer vahingossa unohti kanssamme,
  Halusin saada maanomistajia ja orjia!
  Fasismi kulki hyvin pitkän marssin -
  Ja tässä on todellinen painajainen, helvetin unia!
  
  Yksinkertainen poika, paljasjalkainen poika,
  Sidoin äskettäin punaisen kravatin.
  Hän halusi rakentaa maailman itse ilman Jumalaa,
  Mutta napalmi purskahti yhtäkkiä taivaalta!
  
  Meidän piti juosta eteen, olimme AWOL,
  Kukaan ei halua ottaa sellaisia nuoria!
  Mutta taistelijapoika selvisi kiväärillä,
  Isien polku osoittautui arvokkaaksi!
  
  He taistelivat sekä ovelasti että voimalla,
  Ja heikkous on myös katkeraa, valitettavasti...
  Tovereiden oli kaivettava hautoja,
  Lentokoneen mäntyarkut pakkasessa!
  
  Olen pioneeri, joka on nyt tottunut kärsimään,
  Lähdin tiedustelulle paljain jaloin, lumihousu rapisi.
  Epäuskosta voi saada rangaistuksen,
  Että en halunnut tuntea Jeesusta!
  
  Mutta mitkä ovat Golgatan kolme tuntia?
  Yli kolme vuotta sodasta on kulunut!
  Jokaisessa kylässä lesket itkevät katkerasti,
  Kuinka maan pojat hukkuivat kirkkomaahan!
  
  Selvisin, olin kuorisokissa, haavoittui luodista,
  Mutta onneksi hän pysyi jaloillaan!
  Maksoimme rehellisesti velan Saksalle,
  Olemme siis tallaneet fasismin pölyksi!
  
  Olen kypsä, mutta olen silti poika,
  Viikset eivät menneet läpi, mutta ne ovat jo titaania!
  Kyllä, aikuinen, ja ehkä jopa liikaa,
  Onhan sydämestä tullut kova kuin metalli!
  
  Hero Star - korkein palkinto -
  Stalin itse, usko minua, antoi sen minulle!
  Hän sanoi: meidän on otettava esimerkki kaltaisistasi ihmisistä,
  Sotilaat takovat Eedenin ovien avaimia!
  
  Mutta nyt, rohkea mies, laske kiväärisi
  Ota vasara, pihdit ja toimi!
  Rakenna puusta purjevene ja vene,
  Ja luo kone, jotta se lentää ylös kuin lintu!
  Viimeisessä sävelessä tytöt ja poika lopettivat laulun, he olivat niin innostuneet, että he alkoivat jopa tanssia. Käsien taputtaminen.
  Angelica keskeytti laulun ja osoitti sormellaan etelään:
  - Se on Berliini, jota emme ole vielä ottaneet. Mitä sanotte, toverit, tästä tapauksesta?
  Alisa Selezneva sanoi innostuneena laulaen uudelleen:
  Kuljemme kohti Berliiniä
  Näemme kommunismin kaukaa!
  Hän pelasti maailman rutolta,
  Rakas toveri Stalin!
  
  Monissa kuvissa mitattuna,
  Äärettömässä universumissa.
  Johtaja on avannut meille oikean tien -
  Määrittämällä sen ikuisesti!
  Jo Arkashka tönäisi Alicea nyrkkillään selkään:
  - Juoksemme Berliiniin. Siellä on lepomme ja rauhamme.
  Kultatukkainen soturi osoitti rikkinäisiä tankkeja, joiden läheisyydessä korjaajat jo leijuivat. Toista vaurioituneista autoista hinattiin ja veti valtava traktori.
  Alisa Selezneva ehdotti odottamatta:
  - Ehkä voimme auttaa miehiämme korjauksissa?
  Angelica pudisti päätään.
  - Ei, enemmän sinusta on kultahiuksinen ja upea kauneus tyttö taistelukentällä. Juosta...
  Tytöt ja poika välähtivät tallatun ja palaneen ruohon poikki kantapäänsä pisteillä ja raa'asti naarmuuntuneina. Kipuihin ei kuitenkaan ole aikaa kiinnittää huomiota, varsinkin kun Fokken-Wulfin hyökkäysmuunnelmia on taas ilmestynyt. Tämä ajoneuvo on aseistettu neljällä 37 ja 30 mm kaliiperisella ilmatykillä, joissa on tehokas panssarisuoja. Kestävin ja tehokkain ase, yksipaikkainen ajoneuvo. Itse F -190-konetta on parikymmentä ja Non-162-koneita vielä tusina, noita legendaarisia salamandereita.
  Alisa Selezneva pyöritteli suunsa:
  - Br, luulin, että Hitlerin ilmailu oli jo lopussa?
  Angelica "lohdutti" omalla tavallaan:
  - Berliinissä on monia maanalaisia lentokenttiä, joten siellä meillä on vielä mahdollisuus tavata diskoja. Taustalla on Fokken-Wulf-kaukalo siipillä.
  Alisa Selezneva ampui syttyvällä luodilla haavoittuvampaa, mutta samalla nopeasti liikkuvaa Salamanderia. Auto, jossa oli hieman pyyhkäisty vaahtosiipi, lensi alas jättäen komeetan punertavan hännän.
  Kultatukkainen soturi sanoi:
  - Hyökkäysmuokkauksen Fokken-Wulfit ovat vain haavoittumattomia kivääriin. Jos hävittäjät ovat myöhässä, he voivat hyökätä meidän kimppuun ensimmäisenä päivänä!
  Arkashka kiusoitteli Alisa Seleznevaa vastauksena:
  - Ei kymmenentenä! Tai jopa sadas.
  Soturi huudahti:
  - Ole hiljaa, chatterbox!
  Vastauksen sijaan Arkashka veti leveästä vyöstään jotain, joka näytti pieneltä raketilta, johon oli kiinnitetty kahva, ja sanoi ylpeänä:
  - Tämä on pieni asia, jonka sain!
  Alisa Selezneva oli äärimmäisen yllättynyt, hän jopa löi itseään tuskallisesti nenänseltään aseensa takalla. Hän sanoi huutaen:
  - Mikä ihme tämä on?
  . LUKU nro 15.
  Alisa Selezneva ja hänen tiiminsä olivat kahleissa ja kärsivät pakotetusta joutotyöstä, ketjuista käsissä ja jaloissa ja niukoista ruoista. Et tule kadehtimaan heitä. Ja mikä tärkeintä on, että kärsimys kestää niin kauan. Alicella ei ole koskaan ennen ollut mitään tällaista, kärsiäkseen todella niin kauan. Ja se on kauheaa.
  Samaan aikaan tapahtuu asioita, jotka ovat Neuvostoliitolle vielä kauheampia ja epämiellyttävämpiä.
  Von Bock teki raportin Hitlerille, hänen sian silmänsä kimaltelevat voitokkaasti:
  - Neuvostojoukot hylkäsivät Minskin, Mein Fuhrer, olemme sulkeneet piirityksen. Yli kolmesataa tuhatta neuvostosotilasta vangittiin Bialystokin itäpuolella. Suuret venäläiset joukot ovat myös piiritetty Brestin alueella! Joukkomme ovat voittamattomia ja etenevät nopeasti! Osa joukoistamme oli jo saavuttanut Berezina-joen ja ryhtynyt ylittämään sitä. Venäläiset ovat paniikissa, heidän vastustamistahtonsa on alhaalla...
  Hitler keskeytti von Bockin:
  - Ovatko Berezinan ylittävät sillat räjäytetty?
  Von Bock vastasi:
  - Onneksi ei ole Mein Fuhreria!
  Hitler virnisti melko virnistävästi:
  - No, eivätkö venäläiset ole idiootteja?
  Von Bock vahvisti:
  - Tietysti he ovat idiootteja, füürerini!
  Hitler huomautti:
  - Ovatko vankien asumisleirit valmiita?
  Himmler nyökkäsi:
  - Kyllä, länsimaisen yrityksen kokemuksen perusteella oletamme, että sotavankeja tulee olemaan useita miljoonia. Joten jopa saattue on valmis! En todellakaan halunnut uhrata liikaa energiaa tähän roskaan!
  Hitler vastasi:
  - Upseerit on pidettävä erillään ja raskaan turvan alaisina. Sotilaat ilman upseeria ovat yksinkertaisesti inerttiä massaa, varsinkin Neuvostoliiton armeijassa, jossa Stalinin sorrot pelottavat kaikkia ja tuntevat olevansa hampaat.
  Himmler vastasi:
  - Ja otimme tämän huomioon! Armeija ilman upseereita on kuin aita ilman lautoja! Monet Neuvostoliiton upseerit voivat kuitenkin tehdä yhteistyötä kanssamme. Venäläisten joukossa, kuten muidenkin kansojen joukossa, on paljon pettureita!
  Hitler vastasi:
  - Tunnista vain nämä ihmiset ja palkkaa heidät! He auttavat kolmatta valtakuntaa saavuttamaan korkeimman tavoitteensa - maailmanvallan. Maapallolla täytyy olla yksi isäntä, saksalainen!
  Fuhrerin seurue kohotti tassunsa huipulle:
  - Hei Hitler!
  Fuhrer jatkoi:
  - Yleisesti ottaen nämä ovat järkeviä ja inhimillisiä tavoitteita. Alimman luokan eläimet, jotka ovat slaavilaisia, on ajettava talliin! Ja tämän eteen meidän pitäisi työskennellä. Lisäksi he olivat yhtä kovia ja aggressiivisia kuin Tamerlanen joukot, eivätkä tunteneet armoa tai sääliä.
  Goebbels huomautti arasti:
  - Tietysti minun fuhrerini tekee niin, mutta toistaiseksi tarvitsemme liittolaisia vangittujen kansojen joukossa. Erityisesti teimme väärennöksen siitä, että ukrainalaiset, valkovenäläiset ja venäläiset eivät ole ollenkaan veljeskansoja. Erityisesti venäläiset ovat mongoloidirotu, joka koostuu petenegeista, kasaareista ja kuuneista, kun taas ukrainalaiset ovat peräisin kaukasialaisesta ryhmästä.
  Hitler haukkui:
  - Aivan oikein, maailmassa on lähes kolmesataa miljoonaa slaavia, ja tuhotaksesi heidät, sinun on erotettava heidät! Kuvittelen, että slaaviväestö kymmenkertaistetaan, jolloin vain vahvimmat jäävät orjiksi.
  Goebbels hymyili:
  - Loistava idea, mutta ei kannata vielä julkistaa!
  Hitler vastasi:
  - Mutta se, että slaavit ovat henkisesti ja fyysisesti vahingoittuneita, on sen arvoista. Jokaisen sotilaan tulee tietää, ketkä eläimet ovat hänen edessään.
  Goebbels suostui:
  - Mutta julkaisemme tämän vain saksaksi. Vihollisillemme on opetettava, että me kunnioitamme kansakuntaasi ja halveksimme muita!
  Hitler huokaisi:
  - Suoli! Kuulit oikein, tyhmä!
  Phot Bock kysyi:
  - Lähetetäänkö minulle lisävahvistuksia?
  Hitler virnisti:
  - Mitä varten tämä on! Loppujen lopuksi eturintamassa vihollinen on rikki!
  Von Bock selitti:
  - Aivan eturintamassa! Venäläisillä on suuret joukot etelässä. Sieltä he siirtävät varantoja. Lisäksi neuvostoliitto ilmoitti yleismobilisoinnin, miljoonia uusia mobilisoituja, meillä on vielä kuumat taistelut edessä. Vihollinen on vahva.
  Hitler siristi silmiään:
  - Mitä Rudershtarm sanoo?
  Rudershtarm oli jo lähellä seitsemääkymmentä, mutta hän näytti paljon nuoremmalta. Istuva, hoikka viiksillä, tyypillinen preussilainen. Jo ensimmäisen maailmansodan aikana Rudershtarm komensi joukkoa, oli kenraali ja yksi kokeneimmista Wehrmachtin sotilaista. Taitava komentaja, jota ei tunneta julmuudesta. Marsalkka kumarsi Fuhrerille:
  - Onnistuimme piirittämään Neuvostoliiton joukot Lvovin reunalla ja voittamaan Rivnen taistelun. Venäläiset ovat erittäin vahvoja, heillä on suuri ylivoima, etenkin panssarivaunuissa. Joukkojemme menetykset ovat erittäin merkittäviä.
  Hitler kysyi kärsimättömänä:
  - Milloin Kiova otetaan?
  Rudershtarm vastasi:
  - Kiova on hyvin linnoitettu, sen ympärillä on monia linnoituksia ja kuuluisa Stalinin linja. Uskon, että ellemme onnistu saamaan sitä liikkeellä, etuhyökkäys ei olisi suositeltavaa.
  Hitler nappasi maljakossa esiin työntyvän kimpun ja kaatoi sen. Hän rypisteli kukat ja heitti ne Ruderstarmille:
  - Sinä olet koira!
  Kenttämarsalkka kumarsi:
  - Olen suvereenin koira!
  Fuhrer jatkoi huutamistaan:
  - Ehkä pidät Ukrainan valtaamista sopimattomana?
  Rudershtarm vastasi:
  - Ei! En usko niin!
  Hitler huusi:
  - Miten tämä tehdään ilman Kiovaa?
  Ruderstarm selitti:
  - Emme ottaneet Mangion linjaa suoraan, vaan ohitimme sen, joten Stalinin linjaa ei tarvitse lyödä suoraan. Muista, kuinka nerosi, suuri Fuhrer, toi voiton numeerisesti ylivoimaisesta vihollisesta.
  Hitler pehmeni heti kuultuaan kerskailun:
  - Kyllä, se on totta!
  Rudershtarm huusi:
  - Hei Hitler!
  Kaikki seurasivat häntä yksimielisesti:
  - Zin Hail!
  Fuhrer kohotti sormensa:
  - OK! Tämä on varsin järkevää! Haluat ohittaa Stalinin linjan, mutta taustalla Valko-Venäjällä asiat ovat sivuttain.
  Von Bock selitti:
  - Stalinin linja on käytännössä hakkeroitu. Venäläiset itse riisuivat hänet kuitenkin aseista. Erityisesti vihollisen puolustuksen avainkaupunki Slutsk valloitettiin 26. kesäkuuta lähes ilman taistelua. Vangisimme valtavan määrän ammuksia ja varusteita aivan kaupungissa.
  On sanottava, että venäläiset itse räjäyttivät jonossa olevat bunkkerit, mikä oli meille suuri pettymys. Mitä idiootteja venäläiset ovat!
  Hitler kohotti appelsiinimehulasinsa ja otti muutaman kulauksen ja sanoi sitten opettavasti:
  - Älä aliarvioi venäläisiä! Kyllä, slaavit ovat eläimiä, mutta eläimet voivat olla myös viekkaita ja salakavalia. Mitä apinoilla tehdyt tutkimukset erityisesti sanovat, ja onko lihava sika?
  Göring vastasi:
  - Vahvista Darwinin teoria!
  Hitler pudisti sormeaan:
  - Se siitä! Henkinen alemmuus ei ole ollenkaan ristiriidassa eläinten oveluuden kanssa! Muistetaan, kuinka ovelia ääliöt voivat joskus olla lisäannosten vuoksi! Tiedän omakohtaisesta kokemuksesta.
  Göring vastasi:
  - Mutta apinat voivat olla sekä uskollisia että erittäin tottelevaisia. Kuten esimerkiksi koirat, saksanpaimenkoira on erittäin uskollinen, ja niiden älykkyys on joskus ihmisten kateutta.
  Hitler vihelsi:
  - Tule luokseni blondi!
  Lumivalkoinen paimen hyppäsi nopeasti Hitlerin luo. Hän pelkäsi ja jumali isäntänsä, jolta saattoi odottaa lyöntejä ja hyväilyjä milloin tahansa. Hitler siristi silmiään ja kysyi:
  - Kuinka kaukana olen Moskovasta?
  Koira haukkui kahdesti. Hitler nyökkäsi:
  - Oikein! Kuka on Göring?
  Koira kääntyi ympäri ja ojensi takapuolensa. Hitler nauroi:
  - Aivan oikein, perse! Ja kuka minä olen?
  Koira taitti etutassut ja ulvoi. Hitler nauroi vielä kovemmin:
  - Se on oikein Jumala! Nyt huuda kansainvälinen minulle!
  Koira alkoi haukkua niin sydäntä särkevästi, että Hitler hyppäsi ylös ja alas:
  - Kuten tämä! Kuvasit kaiken täydellisesti! Okei, mitä Leib sanoo?
  Armeijaryhmän pohjoisen komentaja sanoi:
  - Kaikki menee suunnitelmien mukaan, füürer, joukkomme ovat jo Riiassa! Pietari on mahdollisuus valloittaa heti.
  Hitler punastui:
  - Aivan oikein, suuret kaupungit on otettava lennossa! Yksi pieni heitto!
  Kumpi meistä kaikista on fasisteista siistein, on parempi. No miksi olla hiljaa, sano:
  Seura huusi:
  - Adolf Gitler!
  Fuhrer lisäsi:
  - Ja älykkäin koirani! Tule, Göring bark!
  Göring haukkui:
  - vau vau vau! Hitlerin supergrafiikka!
  Fuhrer löi yhtäkkiä koiraa piiskalla, se ulvoi sydäntä särkevästi, hyppäsi taaksepäin ja käänsi yhtäkkiä tassut kuin kuollut mies.
  Hitler virnisti:
  - Ja sen jälkeen, kukapa ei sanoisi, että olen Fuhrer - todellinen jumala. Katso kuinka kuolleet herätetään!
  Ruoska viheltää ja isku osuu koiraan. Kyllä, jopa nenässä. Köyhä Blondie hyppäsi heti ylös ja haukkui sydäntä särkevästi. Hänen haukkumisensa kuulosti kuitenkin enemmän hakatun tytön itkulta. Hänessä oli niin paljon hysteriaa. Hitler nauroi ja hänen sarvinsa tarttuivat hänen ympärilleen.
  - Kunnia suurelle füürerille! Koirien herättäjä!
  Hitler hyppäsi pöydälle, heitti alas viinilasit ja huusi:
  - Olen vapaan heimon susi ja nimeni on Mowgli ihmissusi! Ja nyt keuhkojeni huipulla!
  Kaikki huusivat yhteen ääneen:
  - Zin Hail! Zin Tervehdys! Zin Tervehdys!
  Fuhrer vaihtoi sanoja pöydällä, rikkoi kristallilasit ja kasteli itsensä viinillä. Hänen frakkinsa likainen. Ilmeisesti Hitler viilteli itsensä, koska kuului sydäntä särkevä huuto:
  - Voi oi oi! loukkaannuin.
  Useat tytöt valkoisissa mekoissa juoksivat sisään, he tarttuivat Hitleriin, kaatoivat hänen päälleen ämpäri jodia ja kiedoivat hänet tiukasti siteeseen päästä varpaisiin. Tämän seurauksena Fuhrer muuttui egyptiläiseksi muumioksi. Vain yksi suu oli vapaa. Hänen ympärillään olevat huokaisivat todella helpotuksesta; vihdoin Fuhrer kapaloitui ja hänestä tuli turvallisempi.
  Hitler rauhoittui hieman ja sanoi:
  - Nyt on paljon parempi! Ymmärtääkseni voitamme kaikkialla, vain Ruderstarmilla on joitain ongelmia.
  Marsalkka nousi seisomaan:
  - Voi mahtava Fuhrer, venäläisillä on liikaa joukkoja, varsinkin tankkeja! Emme voi käsitellä niitä!
  Hitler siristi silmiään:
  - Kuinka emme voi! Ja Göring?
  Göring hyppäsi ylös:
  - Olen Fuhrer täällä!
  Hitler haukkui:
  -Voitko syödä tankin!
  Göring vastasi:
  - Jos füürer käskee, niin kyllä!
  Hitler huusi:
  - Tankki studioon!
  Borman kysyi:
  - Studioon!
  Hitler korjasi:
  - Valtaistuinhuoneeseen!
  Bormann huusi yhdessä Fuhrerin kanssa:
  - Tank valtaistuinhuoneeseen!
  Kauniit tytöt, leikkivät paljain jaloin lyhyissä hameissa, toivat saliin mestarillisesti säiliön muotoisen kakun. Auto oli lasitettu ja kiiltävä. Se oli muodoltaan tarkka kopio T-34:stä. Hitler oli iloinen:
  - Mikä upea tankki! Itse pidän siitä! Entä T-34-tankki, erittäin siisti kone?
  Von Bock vastasi:
  - Ei niin pelottava! Käsittelemme niitä menestyksekkäästi. Lisäksi tässä tankissa on torni...
  Hitler keskeytti:
  - Tiedän, se pyörii manuaalisesti!
  Von Bock nyökkäsi:
  - Voit lyödä tämän tankin sivulta!
  Hitler ehdotti:
  - Tarvitsemme tehokkaamman 275 mm panssarintorjuntatykin. Miksei sitä ole vielä luotu!
  Speer huomautti:
  - Vielä kolmantenakymmenentenäkuudentena vuonna ranskalaisen S -35:n ilmestymisen jälkeen nähtiin ehdotuksia panssarintorjunta seitsemänkymmentäviisi luomisesta, mutta sellaiset ehdotukset jätettiin huomiotta.
  Hitler kysyi:
  - Kenen?
  Speer, viattomasti hymyilevä, vastasi:
  - Sinä olet füürer!
  Hitler nykisi yrittäen repiä siteet, mutta he pitivät häntä erittäin tiukasti. Sitten hän huusi:
  - Voi sinä narttu!
  Speer vastasi:
  - Mikä on minun Fuhrer, mutta tosiasia on, että niin paljon tarvitsemamme asetta ei ole luotu.
  Hitler huusi:
  - No, se ei ole välttämätöntä! Voitamme venäläiset tällä tavalla! Kuka antoi rangaistuksen T-34:n testaamisesta? Puhua!
  Speer vastasi:
  - Marsalkka Kulik.
  Hitler vitsaili:
  - Marsalkka Kulik on repaleinen nolla!
  Yleisö taputti:
  - Mikä poikkeuksellinen syvyys meidän füürerimme on!
  Hitler nyökkäsi, mikä oli vaikeaa siteiden takia:
  - Kyllä, ajatusteni suuruus ja syvyys ovat mittaamattomia! Ja niin, että kotimaasi kukkii, toista minun jälkeeni...
  Yleisö huusi yhteen ääneen:
  - Zin Hail!
  Hitler oli iloinen:
  - Nyt olen onnellinen! Ja nyt seuraava juttu. Kuuntele minua, sinä lihava raaka Goering, ja tottele.
  Göring löi itseään korviin:
  - Laitoin Fuhrer-paikantimen!
  Hitler huokaisi:
  - Joten kuuntele minua kaikilla korvillasi!
  - Kyllä mahtavaa!
  Hitler yski, tytöt alkoivat lyödä häntä selkään kämmenillä. Selvästi kurkkuaan perusteellisesti Hitler sanoi:
  - No, se on paljon parempi! Näetkö, että Goering on upea venäläinen tankki?
  Göring kumarsi:
  - Kyllä, suurin!
  - Joten syö se!
  Göring virnisti:
  - Haluatko minun syövän sen!
  Hitler haukkui:
  - Lupasit niellä tankin puolestani!
  Göring kumarsi vielä alemmas:
  - Suuri füürer lupasi!
  - Joten syö se, narttu!
  Göring kysyi:
  - Ehkä voit antaa minulle veitsen ja haarukan!
  Hitler tuhahti:
  - Mitä varten?
  Göring loukkaantui:
  - No, en ole sika!
  Hitler vastusti:
  - Vain sika!
  Göring vastasi:
  - Olen suuren saksalaisen kulttuurin kantaja!
  Hitler matki:
  - Olet inhottavan luonteen haiseva edustaja!
  Goebbels huusi pilkallisesti:
  - Haluatko todella, että Herman nielee koko tankin kerralla?
  Hitler nyökkäsi:
  - Koko kakku luita myöten!
  Goebbels naurahti:
  - No, Herman, näyttää siltä, että sinun täytyy syödä!
  Hitler korjasi:
  - Et sinä, vaan sinä! No, syö se elävältä, narttu, ennen kuin käsken sinut paistettavaksi sianlihassa! Hvi-hvi-hvi!
  Göring kiirehti toteuttamaan Fuhrerin käskyä. Hän putosi kakun päälle kuin villisika roskakaukaloon:
  "Teen mitä tahansa hyväksesi, füürerini."
  Muu Hitlerin seurue nauroi ja alkoi osoittaa sormellaan ahmatti Göringiä.
  - Tämä on hauskaa! Ruma rumuus!
  Hitler tuhahti vihaisesti viiksiinsä ja sanoi patosisesti:
  - Joka ei rakasta füüreria, ei arvosta elämää! Koska elämämme palvelee Suur-Saksaa!
  Seura nyökkäsi ja haukkui jälleen lauseen, joka sai hampaat syrjään:
  - Hei Hitler! Hei Hitler! Hei Hitler!
  Fuhrer heilutti sidottua tassuaan vaivalloisesti:
  - Zin Hail!.
  Göring alkoi niellä tankkia käsillään. Lasituksesta ja kermasta tehty panssari räjähti ja natsikaksi likaantui kuin sika. Säiliö antoi periksi vaivoin, Goering nyökkäsi, likaanen voimakkaasti kuonoaan. Kaikki näytti enemmän kuin koomiselta. Sellaista idioottimaista idioottimaisuutta!
  Hitler pyöritteli sormellaan temppeliään:
  - Se on kiitettävä ponnistus Göringiltä.
  Natsi-kaksi jatkoi puhaltamista ja yrittämistä. Hänen pienet silmänsä turvosivat kermasta, ja hänestä itsestä tuli liukas mato, sinistä, vihreää, vaaleanpunaista ja keltaista. Ollakseni rehellinen, on huomattava, että Göringin söi kakku oli erittäin maukasta. Kaksi natsia nielevät itseään valtavia paloja. Hitler jopa huomautti vakavasti:
  - Sillä, joka syö paljon, on puhdas omatunto, mutta likainen suole! Olkoon propagandamme peräruiskeena.
  Goebbels vastasi:
  - Ja propagandamme on peräruiske aivoille!
  Hitler kysyi:
  - No, ota siteeni pois, olen jo toipunut!
  Tytöt ryntäsivät toteuttamaan Fuhrerin käskyjä. He purkivat nopeasti riisutun Adolfin.
  Borman ehdotti:
  -Voiko hän tehdä siteitä betonista?
  Hitler vastusti:
  - Ei ruohoa ja olkia! Tulee paljon halvemmaksi näin!
  Bormann huusi:
  - Kyllä, suuri on füürerin viisaus!
  Goebbels korjasi:
  - Ei hienoa, mutta loputonta!
  Borman vastasi:
  - Loistakoon se aina ja ikuisesti!
  Hitler lauloi:
  - Menen huomenna taas taisteluun, mutta tiedän varmasti, että tulen takaisin! Jopa sadan vuosisadan jälkeen, tyhmien iloksi!
  Speer huusi:
  - Kukaan ei voi vastustaa Fuhrerin tahtoa.
  Goebbels ehdotti:
  - Pystytetään muistomerkki Fuhrerille Brestiin. Suuri patsas, joka osoittaa naalin kanssa itään.
  Hitler suostui:
  - Olen farao! Kun otamme Moskovan, käsken räjäyttää Kremlin ja rakentaa sen tilalle kolme kilometriä korkean pyramidin. Minusta tulee suurin faaraoista, ja koko maailma huutaa, no...
  Seurakunta huusi:
  - Hei Hitler!
  Fuhrer sihisi:
  - Idiootit! Koko maailma huutaa hallelujaa Hitlerille, maailmankaikkeuden luojalle! Ja mitä tätä vastaan pannaan!
  Kaikki sanoivat yhteen ääneen:
  - Oi suuri ja viisas Adolf! Älä kiistä Fuhreria!
  Göringin vatsa paisui ja hän huusi:
  - Suuri füürer, salli minun lähteä!
  Hitler haukkui:
  - Tankki ei ole vielä syönyt niitä!
  Göring huokaisi:
  - Vielä vähän, niin paskan itseni!
  Hitler nauroi:
  - Joten vielä parempi!
  Göring huokaisi viimeisellä yrityksellään:
  - Ja sinä haistat!
  Hitlerin kasvot vääntyivät, Fuhrer huusi:
  - Poista välittömästi! Millaista paskaa aion haistaa?
  Tytöt juoksivat heti sisään, tarttuivat Göringiin ja raahasivat hänet Keisarillisen kanslerian wc:hen kultaisella wc:llä. Samaan aikaan hurmaavat kaunottaret sekoittivat kahden natsin mukin ja takapuolen, upottaen päänsä ämpäriin.
  Hitler oli tähän mennessä löytänyt toisen uhrin:
  - Himmler, miksi tietosi Neuvostoliiton tankkien ja lentokoneiden määrästä olivat epätarkkoja?
  Reichfuehrer vastasi:
  - Yleensä he osoittautuivat meidän kaltaisiksi, ja he laskivat yli kaksikymmentä tuhatta tankkia ja yli kaksikymmentä tuhatta lentokonetta!
  Hitler haukkui:
  - Miksi enemmän kuin meidän! Kuka on vastuussa tästä?
  Himmler nyökkäsi:
  - Valtakunnanministeri Stich!
  Hitler löi lähintä tyttöä rintaan ja huusi:
  -Missä Stich on!
  Lyhyt, pullea mies hyppäsi ulos kolonnin takaa:
  - Se olen minä, Mein Fuhrer!
  Hitler virnisti halveksivasti:
  - Söit oman Ryashka Shtikhisi! Ilmeisesti syöt laardia ulosteiden kanssa. Muuten, tiedätkö kuinka saada rapuja?
  Stich pudisti päätään:
  - Ei!
  - Kuolleelle isoäidille! SS-miehet katkaisivat hänen päänsä, repivät hänen vatsansa auki ja heittivät hänet kouruun. On erittäin hauskaa, ja muuten, miksi suunnitelma 36 saksalaisen panssarivaunudivisioonan muodostamisesta epäonnistui. Miksi olet hiljaa, gopher!
  Shtikh vastasi:
  - Olemme toteuttaneet panssarivaunujen ja lentokoneiden tuotantosuunnitelman. Ainakin se, jonka Goering välitti.
  Hitler suuttui:
  - Taas menossa! Kyllä, ripustan hänet pian! Ei, nyljen sinut elävältä! Ei, laitan sinut happoon!
  Goebbels ehdotti:
  - Ehkä aluksi riistää häneltä valtakunnanmarsalkan ja talouden kuraattorin tiedot?
  Hitler vastusti:
  - Ei! Se ei tapahdu! Ketä minun sitten pitäisi pilkata? Sinua työnnetään pari kertaa ja päädyt Hebeen.
  Goebbels kysyi:
  - Onko ympäristö todella tarpeellinen vain hänen pilkkaamiseen?
  Hitler haukkui:
  - Mihin muuhun te haisevat rotat sopivat? Joka tapauksessa, olen sanonut kaiken, mitä minun on sanottava sinusta!
  Borman ehdotti:
  - Ehkä haluat nähdä Mein Fuhrer -jäänähtävyyden.
  Hitler kysyi:
  - Verellä?
  Borman sanoi auttavaisesti:
  - Tietysti hienoa veren kanssa!
  Fuhrer heilutti tassuaan:
  - Tässä tapauksessa aloita! Vaikka ei, viimeistele kakku ensin. Katso, kuinka Goering "rajasi" hänet!
  Borman kysyi:
  - Anna suuren Adolfin lopettaa hänet veitsillä ja haarukoilla!
  Hitler kysyi uudelleen:
  - Mitä varten tämä on?
  Borman selitti:
  - Jotta emme saa tartuntaa ja vatsaamme ei sattuisi! Sillä sairas armeija on kaksi kertaa heikompi. Ja meidän on vielä voitettava Neuvostoliitto.
  Hitler nyökkäsi:
  - Kun kuulen sanat Neuvostoliitto, käteni kurkottaa konekivääriin. Okei, ota lusikat ja haarukat ja syö!
  Seurue ryntäsi kuuliaisesti toteuttamaan käskyn ja söi kakun. He nyökkäsivät kovaa ja pitivät kauheaa ääntä törmäten otsaansa. Se näytti paljon ylelliseltä sikalta.
  Hitler mietti sitä. Aika kuluu ja kun Adolf tulee vanhaksi ja heikoksi, nämä siat yksinkertaisesti tallaavat hänet. Sodan päätyttyä on tarpeen lähettää heidät kaikki keskitysleirille ja korvata heidät vahvoilla Hitlerjugentin kavereilla, jotka ovat tottuneet pitämään Häntä Jumalana! Ja ylipäätään, miksi ei keksisi lääkettä tai jonkinlaista säteilyä, joka tekisi Fuhrerista kuolemattoman. Onko tiede todella voimaton ajan hyökkäyksen edessä? Tämä ei voi olla totta! Jo nuoruudessaan Hitler luki erilaisia tutkimuksia paranormaaleista voimista ja okkulttisista ilmiöistä. Erityisesti helvetin demonit voisivat palauttaa Saatanan uskollisen palvelijan nuoruuden. Vaikka se tarkoitti tappamista. Hitlerin sydän ei myöskään ole kivi; nyt huumeinjektiona hän puhuu suoraa hölynpölyä. Mutta itse asiassa joskus, varsinkin kun huume loppuu, hän haluaa tehdä hyvää. Kuka jää maailmanhistoriaan? Jos Saksa voittaa, se on suurin suurimmista hallitsijoista. Historia on voittajien kirjoittama! Mutta tappion sattuessa hänet kirotaan ikuisesti; lapset pelkäävät hänen nimeään. Tai pikemminkin, todennäköisesti ne ovat jo pelottavia! Kuinka maailmassa, jota Saksa ei ole vielä valloittanut, füürerin pahat pilakuvat pistävät mieleen, ja ne kuvaavat häntä mahtavimpana koskaan eläneenä miehenä, hauskalla tavalla! Sinun on kuitenkin kysyttävä Goebbelsilta:
  - Ovatko Stalinin karikatyyrit valmiita?
  Goebbels syö kakkua ja vastasi:
  - Ehdottomasti hienoa!
  - Ja hän on tarpeeksi nöyryytetty!
  Goebbels nyökkäsi:
  - Jos haluat, näytämme sinulle elokuvan. Sen nimi on: Red Hell. Siellä kerätään kaikki todisteet ja kauhut Neuvostoliiton maasta.
  Hitler nyökkäsi:
  - Täällä! Ja minun on näytettävä olevan ystävällinen ja oikeudenmukainen! Ikään kuin tuon valoa ja vapautusta maailmaan. Haluan muistuttaa, että Neuvostoliitossa ei ole tasa-arvoa. Kommunistit ovat pahimpia riistäjiä. He puristavat kaiken mehun ihmisistään. Meidän on näytettävä elokuvia siitä, kuinka hyvin työntekijämme elävät, hyvin ruokittuina, kauniisti, siististi. Meillä saksalaisillahan on järjestys. Sinun täytyy näyttää onnellisia, hymyileviä kasvoja. Ja erityisesti varmista, että kaikki naiset kehyksessä ovat nuoria ja kauniita.
  Goebbels kysyi:
  - Näytä lapsille!
  Hitler nyökkäsi:
  - Tietysti ja niin paljon kuin mahdollista! Rakastan tällaisia silmälaseja, varsinkin kun lasten kantapäät poltetaan tulessa.
  Goebbels korjasi:
  - Mutta näytämme vain iloisia ja tyytyväisiä lapsia, parasta ja esimerkillisintä Kolmannen valtakunnan!
  Hitler nyökkäsi:
  - Kaiken pitäisi pettää! On parempi uskoa kuin suureen valheeseen, vain erittäin suureen valheeseen!
  Idol kysyi:
  - Mitä sotilaiden tulee tehdä, jos lapsi pistää kielensä ulos tai tekee nenän?
  Hitler haukkui hullun puheen:
  - Vastaa luodilla! Ja jos on mahdollisuus saada se kiinni ja ripustaa se ylösalaisin! Olisi kuitenkin hyvä idea perustaa erityisosastoja alempien kansojen lapsista. Tuhota eläimet eläinten käsin!
  Himmler vastasi:
  - Vastaavia projekteja on jo! Pakotamme lapset tiedottamaan vanhemmistaan, otamme käyttöön kannustimia ilmoittajille. Jotkut edistyneimmistä voivat jopa luottaa Saksan kansalaisuuteen.
  Hitler tuhahti:
  - Ei täysivaltainen, anna Saksan kansalaisuus! Tuo on hevonpaskaa!
  Himmler korjasi:
  - Emme anna, vaan vain lupaamme!
  Hitler vastasi:
  - Makaa kohtuudella kunnioittaen kunniaa, jotta et jää kiinni sanastasi! Loppujen lopuksi on pelastavia valheita, mutta on tyhjiä valheita.
  Himmler kumarsi:
  - Tässä tapauksessa se on valhe Saksan eduksi.
  Hitler vastasi:
  - Siinä tapauksessa olen samaa mieltä! No, okei, olen kyllästynyt keskustelemaan hallituksen asioista, nautitaanpa gladiaattoritaistelusta!
  Borman määräsi:
  - Tyhjennä füürerin näkemys!
  Hitler korjasi:
  - Suurelle Fuhrerille!
  Borman huusi vielä kovemmin:
  - Tyhjennä näkymä suurelle Fuhrerille!
  Seinät siirtyivät erilleen ja valtava akvaario ilmestyi. Sen pohja oli peitetty paksulla huurrekerroksella.
  Hitler huokaisi:
  - Ei paljon lunta!
  Borman paljasti hampaansa:
  - Yritimme tehdä niin paljon kuin mahdollista, mutta se on meidän vikamme, ettei meillä ollut aikaa!
  Hitler heilutti kättään:
  - Katsotaanpa spektaakkeli alussa!
  Kolme lihaksikasta poikaa, korkeintaan viisitoista tai kuusitoista vuotta vanhaa shortseissa, juoksi kehään. Oli selvää, että he eivät olleet kovin mukavia kylmässä. Ruskettunut iho muuttui nopeasti punaiseksi.
  Hitler kysyi:
  - Entä tytöt?
  Borman kuiskasi:
  - Nyt tulee mestari!
  Tytöt uimapuvuissa hyppäsivät areenalle! Heitä oli neljä, Bormann päätti antaa heille edun, joten Hitler vihjasi, että naisorja oli paljon arvokkaampi kuin miesorja.
  Kauneuden paljaat jalat jättivät suloiset jalanjäljet pakkaselle! Tytöillä oli kipuja, heidän paljaat kantapäänsä olivat punaiset.
  Borman huomautti:
  - Sekataistelut ovat aina mielenkiintoisia! Naiset ja miehet ovat parempia kuin miehet tai naiset.
  Hitler nyökkäsi:
  - Oikein! Rakastan genrejen yhdistelmää! No, kuten aina, panokset ovat salaisia. Toivottavasti he taistelevat hyvin.
  Tytöillä oli käsissään pitkät miekat ja kirveet. Pojilla on vain miekat. Epätasa-arvo näkyi. Yksi tytöistä oli punatukkainen, muut vaaleatukkaiset. Kauniita, lihaksikkaita, arpien perusteella päätellen, nämä ovat isoja naisia, jotka ovat kokeneempia gladiaattoreita.
  Bormann antoi Hitlerille vihjeen.
  - Punatukkainen SS-taistelija Elvira tuli tunnetuksi katolisen kirkon polttamisesta yhdessä siviilien kanssa. Kirkko nosti helvetin, ja he yrittivät rankaista häntä. Loput ovat myös kokeneita taistelijoita, he ovat parempia kuin kauniita nuoria miehiä.
  Hitler vastasi:
  - Hämmästyttävää!
  Punatukkainen tyttö oli todellakin metrin yhdeksänkymmentä ja painoi noin sata kiloa ilman tippaakaan rasvaa. Lihaspallot pyörivät ruskettuneen ihon yli. Hitler katsoi häntä nälkäisenä. Lapsuudesta lähtien heikko ja hauras , hän oli yksinkertaisesti iloinen vahvojen naisten läsnäolosta. Millaiset lihakset tytöllä on, kuinka samanlainen hän on ihanteellisen arjalaisen naisen kanssa.
  Borman sanoi:
  - Mitä! Olen iloinen voidessani miellyttää füüreriä!
  SS-hymni soi ja gladiaattorit astuivat taisteluun. Aluksi pojat taistelivat hitaasti, he eivät halunneet tappaa tyttöjä, ja naaraat, kuten kokeneet naarassudet, pitkittävät nautintoa. Sitten punapää viilsi nuoren miehen nivusiin pakottamalla tämän kumartumaan kivusta, minkä jälkeen hän juoksi miekan kärjellä hänen solisluutaan ja teki naarmuun. Nuori mies yritti selvästi torjua.
  Hitler katsoi taistelua voimakkailla kiikareilla, punatukkaisen naisen voimakkaat jalat ja ylelliset lonkat saivat hänet käyntiin. Ja selkä, kuin aaltoilu vedessä, kulkee sen läpi kuin aalto, nyt jännittää ja nyt rentouttaa lihaksia. Hän leikki vankien kanssa raapimalla niitä aika ajoin, mutta hänellä ei ollut kiirettä aiheuttaa vakavia vammoja. Myös muut tytöt käyttäytyivät leikkisästi joko hyökkäämällä, lyömällä poikia tai puolustautuen. Heitä vastustaneet kaverit eivät olleet tarpeeksi kokeneita, heillä ei ollut juuri mitään taitoa miekalla kommunikoida, ja tästä syystä he usein jäivät paitsi. Vain kerran oikealla taisteleva nuori mies repäisi vaalean tytön rinnassa olevat rintaliivit. Nännit esillä. Hitler ulvoi nähdessään tämän loiston:
  - Kuinka siistiä tämä taistelu on!
  Tyttö punastui turhautumisesta, lyönyt vihaisesti pojan silmän, sitten horjui kivusta ja vetäytyi. Akvaariossa oli melko kylmä, paljaat jalat olivat erittäin kylmät, eikä jää palanut pahemmin kuin kuuma rauta. Tytöt ilmeisesti päättivät, että he saivat tarpeeksi yleisölle pelaamisesta ja lähtivät ratkaisevaan hyökkäykseen. Verenvuoto nuoret miehet taistelivat äärimmäisen hitaasti. Elvira pudotti ensin toisen pojista, toisen silmän, sitten toisen.
  Hitler tarkisti:
  - Nämä ovat todellisia arjalaisia!
  Borman ehdotti:
  - Ehkä laita lumipallo päälle?
  Hitler heilautti sen:
  - Ei vielä! Näkyvyys heikkenee! Yleisesti ottaen on hyvä idea, että vaaleat tytöt kukistavat pojat. Keitä nämä kaverit ovat?
  Borman vastasi:
  - Venäläiset! Juuri kuvattu lähikylistä!
  - Miksi he ovat hiljaa?
  - Kielet halvaantuneet!
  - Ensi kerralla varmistat, että he puhuvat! Rakastan vahvan venäjän kielen kuuntelemista!
  Elvira katkaisi yhdeltä kaverilta pään, kaksi muuta putosivat polvilleen vuotaen verta.
  - Lopeta ne! - Hitler huusi.
  . LUKU nro 16.
  Todelliset arjalaiset nyökkäsivät ja miekat putosivat miesten päihin. He huusivat ja putosivat. Gladiaattorit seisoivat paljain, punoittunein jaloin lyötyjen poikien ruumiiden päällä ja huusivat:
  - Hei Hitler!
  Fuhrer virnisti:
  - Mikä upea asia, jopa upea! Murha on se mitä tarvitsemme! Se soi kuin serenadi!
  Goebbels huomautti:
  - Kyllä, kauniita tyttöjä, mutta yksi taistelu ei riitä.
  Borman nyökkäsi:
  - Tulee toinen tappelu! Tarkemmin sanottuna useita! Me viihdyttämme sinua perusteellisesti, oi mahtava Fuhrer!
  Hitler vastasi:
  - Kyllä, on hyvä viihdyttää minua!
  Borman nyökkäsi:
  - Ja erittäin vaikeaa!
  Hitler vastusti:
  - Mutta ei kovin! Rakastan appelsiineja ja silmälaseja!
  Goebbels ehdotti:
  - Ehkä jotain monipuolisempaa kuin miekkataistelut! Olen kyllästynyt tähän antiikkiin!
  Borman vastasi:
  - Nyt näet jotain monipuolisempaa!
  Göring raahattiin ulos wc:stä. Lihava Reichmarsalkka näytti saaneen itseään melko pahasti paskaksi; hänet kastettiin kalliilla ranskalaisella Kölnillä. Hajuveden ja ulosteen haju levisi koko huoneeseen.
  Hitler nyökkäsi:
  - Ei, se on inhottavaa! Meidän on toimittava varovaisemmin! Lyhyesti sanottuna, heitä hänet pois sieltä!
  Borman korjasi:
  - Ehkä täältä!
  Hitler nyökkäsi:
  - Kyllä, täältäkin!
  Göring otettiin kiinni ja raahattiin ulos salista. Samaan aikaan maisemat muuttuivat jääakvaariossa. Puolialaston tyttö kolmihampainen ja verkko astui areenalle. Hän oli isokokoinen, pitkä, tumma, ilmeisesti arabialkuperää.
  Lumi poltti hänen paljaat, karkeat jalat. Ilmeisesti hän oli erittäin vahva tyttö, jota oli koulutettu useita kertoja. Astuessaan kehään hän kumartui Hitlerille ja hänen seuralleen sanoen englanniksi!
  - Olkoon herrani ylistetty!
  Hitler suostui:
  - Kyllä, olen Adolf, kaiken mestari!
  Goebbels vastasi:
  - Englannin kieli on erittäin melodista!
  Hitler haukkui:
  - Kuin ruosteinen saha tammella! Vittu, ei kieltä! Ei ole turhaa, että kaikkien aikojen ja kansojen parhaat runoilijat olivat saksalaisia!
  Borman nyökkäsi:
  - Kyllä, saksalaisen kulttuurin korkein taso!
  Hitler lauloi:
  - Mistä venäläinen kulttuuri on kuuluisa? Oletetaan, että Stalinilla on monia käsiä ja hampaat! Ja Leninin kanssa on karkea lasku! Ja lyö häntä vasaralla ja sirpilla silmiin!
  Seurakunta taputti:
  - Oikein Adolf! Sinulla on upea rytmitaju!
  Hitler alkoi jopa tanssia:
  - Olen fasisti! Olen superfasisti!
  Tyttö lumiareenalla liikutteli hermostuneesti paljaita, lihaksikkaita jalkojaan. Hän, joka oli tottunut lämpimämpään ilmastoon, piti sitä erittäin epämiellyttävänä. Iho alkoi muuttua siniseksi, ja sitten kaunotar alkoi hypätä.
  Hitler vitsaili:
  - Niin kuuma huora on!
  Goebbels huomautti:
  - Tämä on arabisoturi, mikä tarkoittaa, että hän ei ole huora!
  Hitler vihelsi:
  - Ja mielestäni se on vielä pahempaa kuin huora! Voiko hän lämmittää hänen kantapäänsä kuumalla raudalla, ja Hebe?
  Borman ehdotti:
  - Hiotaan häntä hieman piiskalla!
  Hitler vastusti:
  - Tapataan ensin! Kuka on hänen vastustajansa?
  Borman kuiskasi:
  - Hän on jo tulossa ulos!
  Hitler piristi:
  - Hän sanoo!
  Borman nyökkäsi:
  - Kyllä hän!
  Hitler huokaisi tyytyväisenä:
  - Se on siis mies! Tiedätkö, olen onnellinen!
  Bormann huusi:
  - Hei Hitler!
  Fuhrer nyökkäsi:
  - Oikein!
  Berman lisäsi:
  - Ja melko suuri!
  Musiikki alkoi soida, häkki avautui ja... leijona astui hitaasti areenalle. Melko iso eläin paljain hampain.
  Hitler oli iloinen:
  - Arvoinen vastustaja on samaa mieltä!
  Borman osoitti sormellaan:
  - Katso, Fuhrer, kuinka paksu harja hänellä on!
  Hitler suostui:
  - Kyllä, se on paksu! Mutta toivottavasti tyttö ajelee sen!
  Leijona oli myös melko kylmä, hänen mahtavat tassut olivat kuumat lumesta. Peto kääntyi ja murisi.
  Hitler naurahti:
  - Hän ei katso minua!
  Borman vastasi:
  - Ei, suurin! Jopa kärpäset pelkäävät laskeutua päällesi!
  Hitler suostui:
  - Itse murskaan kenet tahansa kuin kärpäsen!
  Borman naurahti:
  - Murskaamme kärpäset!
  Tyttö liikkui vähän! Näky hirveästä pedosta, jolla oli paljas suu, täytti hänet pelolla. Leijona karjui jälleen ja alkoi lähestyä. Hitler napsahti Bormannin sormilla otsaan:
  - Mihin panostamme, herrat!
  Borman kysyi:
  - Ja kenelle haluat lyödä vetoa?!
  Hitler epäröi ja löi apulaispäällikkönsä otsaa kämmenellä:
  - Leijonalle!
  Ympäristöstä tuli heti vilkas. Idol sanoi:
  - Ja minäkin olen leijonassa!
  Rudershtarm vastusti:
  - Ja minä etsin tyttöä!
  Himler vastasi:
  "On erittäin typerää lyödä vetoa jostakin muusta kuin siitä, jonka Fuhrer määräsi!"
  Hitler korjasi:
  - En antanut mitään käskyä! Aseta ilmaisia vetoja!
  Borman vahvisti:
  - Taistelu on reilu, mitään ei ole sovittu etukäteen!
  Himler raportoi:
  - Mutta en välitä leijonasta rakkaan füürerini kanssa!
  Hitler kohotti kätensä:
  - Zin Hail! Vedot ovat täysin ilmaisia!
  Samaan aikaan leijona ryntäsi tytön kimppuun. Hän raapi näppärästi kolmioharkkaa ja hyppäsi sivuun.
  Hitler kehui:
  - Ja hän on aika taitava!
  Himler ehdotti:
  - Pippuroi tätä naista peräaukkoon!
  Hitler suostui:
  - On korkea aika!
  Leijona hyppäsi uudelleen ja onnistui repimään irti tytön lantionliinan tassullaan paljastaen tytön vahvat pakarat. Fuhrer huusi:
  - Hyvin tehty Leva!
  Tyttö heitti taitavasti verkon, ja leijona sotkeutui siihen. Peto yritti epätoivoisesti purkaa itsensä, mutta se sotkeutui entisestään. Hänen nykimisensä muuttui hysteeriseksi.
  Hitler huusi:
  - Kuinka fiksu hölmö sinä olet! Sitä leijona tarvitsee!
  Tyttö yritti kaikin voimin lävistää vastustajansa kolmijalla. Mutta kärki ei ollut tarpeeksi terävä lävistämään paksun leijonan ihon. Peto sai vain naarmuja ja karjui vastauksena. Hirviö yritti jopa liikkua ryömimällä, raahaten verkkoa perässään lumen läpi.
  Hitlerillä oli hauskaa:
  - Ei hauskaa! Näin ymmärrän taistelun!
  Himler vastasi:
  - Rohkea paholainen!
  Fuhrer suostui:
  - Hyvin rohkea!
  Borman ehdotti:
  - Ehkä heittäkää hänelle toinen kolmijapa!
  Hitler kysyi:
  - Miksi tämä on huonoa?!
  Borman nyökkäsi:
  - Tyhmä!
  Hitler heilautti sen:
  - Ei! Rakastan katsella uhrin pitkää tuskaa!
  Borman vastasi:
  - Anna hänen kärsiä!
  Tyttö jatkoi hyppäämistä taaksepäin ja puukottaa leijonaa syöstäen kolmijalan. Hän joutui liikkumaan koko ajan, kun kylmä puri hänen paljaita kantapäänsä. Ja silti hän onnistui useilla raivokkailla hyökkäyksillä saamaan leijonan vakavasti koukkuun. Melko paksua verta vuoti:
  Hitler huomautti:
  - Se on minun rakkauteni eläimiä kohtaan!
  Borman naurahti:
  - Ehkä voimme piiskata naista!
  Hitler vastusti:
  - Ei tarvetta!
  Borman kysyi sarkastisesti:
  - Miksi?
  - Koska hän on rohkea!
  Tyttö jatkoi hyppäämistä, hänen pienet jalkansa muuttuivat jo siniseksi kylmästä, hänen vartalonsa tärisi.
  Himler huomautti:
  - Esimerkillinen esimerkki arabikulttuurista!
  Hitler kysyi:
  - Arabialainen?
  - Kyllä herrani!
  Hitler sanoi irvistellen:
  - Pidän arabeista! Heidän uskontonsa ei ole niin typerä ja pasifistinen kuin kristinusko.
  Himler suostui:
  - On totta, että hän lupaa paratiisin Allahin soturille.
  Hitler murskasi lasinsa pöydällä:
  - Mutta kristitymme eivät opeta ollenkaan, että meidän on taisteltava ja taisteltava Valtakunnan, Saksan puolesta!
  Himmler vetäytyi pois:
  - He eivät opeta mitään! Varsinkin tyhmiä Jehovan todistajia. Ei lahko, vaan täydellinen petturien rappeutuminen!
  Hitler suostui:
  - Me ripustamme ne!
  Himmler huomautti:
  - Roikkuminen ei riitä! On lyötävä!
  Hitler oli iloinen:
  - Oikein! Seivästää!
  Borman vastasi:
  - Valmistamme vastaavan tilauksen Jehovan todistajille.
  Hitler vahvisti:
  - Ja seitsemännen päivän adventistit! Tämä juutalainen subbotnikki-lahko on pyyhittävä pois universumin pinnalta.
  Borman paljasti hampaansa:
  - Ruokitaan adventistit sianlihalla!
  Vähitellen leijonan liikkeet hidastuivat. Peto menetti yhä enemmän verta, ja hänen vastustajansa kärsi yhä enemmän kylmästä. Hän löi leijonaa silmään ja löi sen ulos kärjellä. Sitten hän raapi taas leijonan ruumista.
  Hitler huomautti:
  - Tyttö kärsii!
  Borman kysyi:
  - Auta häntä tai älä!
  Hitler vastasi:
  - Kyllä, näet kuinka tunnoton hänen jalkansa ovat. Polta hänen kantapäänsä kuumalla raudalla. Vauvasta tulee lämpimämpi.
  Borman oli iloinen:
  - No, polta tämän nartun kantapäät jollain kuumalla.
  Kaksi valtavaa SS-miestä hyppäsi akvaarioon. He heiluttivat kuumaa rautaa ja yrittivät selvästi paistaa tyttöä.
  Hän hyppäsi taaksepäin, ja kadonnut SS-mies ojentui hänen eteensä. Täällä sotkeutunut leijona teki viimeisen syöksyn ja upposi hampaansa fasistin olkapäähän. Hän huusi villisti ja taisteli takaisin.
  Hitler oli iloinen:
  - No, halusin todella nähdä repeytyneen ihmisruumiin!
  Borman sanoi:
  - Jos haluat, Mein Fuhrer, revimme sinut palasiksi heti!
  Hitler heilautti sen:
  - Halusin nähdä tarkalleen, mitä leijona repi palasiksi!
  Borman naurahti:
  - Unelmasi, fasisti, on toteutunut!
  Hitler kysyi:
  - Vain fasisti!
  Borman kumarsi:
  - Anteeksi natsi!
  Samaan aikaan leijona lopetti uhrinsa ja ryntäsi jälleen tytön luo. Sillä välin hän tyrmäsi toisen natsin näppärällä iskulla leukaan kolmioharjalla. Hän halusi silti paistaa hänen jalkojaan. Paskiainen putosi tajuttomaksi. Tyttö juoksi hänen luokseen ja veti pitkän tikarin vyöstään:
  - Olen suuri soturi! Nimi on Ahilya!
  Hitler huusi:
  - Bravo! Olen vaikuttunut!
  Borman vastasi:
  - Pidät vilpittömästi vieraastamme!
  Hitler vastasi:
  - Joo! Rakastan niin vahvoja naisia. Hän on todellinen arjalainen.
  Tyttö hyppäsi leijonan luokse ja lopetti sen voimakkaalla iskulla. Valtava raato hiljeni.
  Hitler nyökkäsi:
  - Bravo! Hämmästyttävä!
  Borman vastasi:
  - Ehkä haluat kutsua hänet pöytään!
  Hitler kysyi:
  - Puhuuko hän saksaa?
  Borman nyökkäsi:
  - Ei, mutta hän puhuu englantia epäröimättä.
  Hitler hymyili:
  - No, mitä sitten, tiedän tämän kielen kuin äidinkieleni!
  Borman sanoi:
  - Uskon myös, että sinun täytyy tuntea vihollistesi aseet.
  Hitler huomautti:
  - Miten valtavia alueita britit hallitsivat! Tai pikemminkin he hallitsevat sitä edelleen! Tämä on suuri kansakunta.
  Himler vastasi:
  - Rehellisesti sanottuna pidät heitä barbaareina! Ja jos he olisivat hieman typerimpiä, se olisi meille parempi!
  Hitler nyökkäsi:
  - Meille kyllä, mutta ei kulttuurille! Hienoa länsimaista kulttuuria! Olen erittäin huolissani siitä, että jos Britannia hajoaa, siirtokuntien alkuperäisasukkaat nousevat ja valkoisen miehen valta päättyy.
  Himler vastasi:
  - Saksalainen korvaa englantilaisen ja siinä kaikki!
  Borman sanoi:
  - Uskomme nerousi, Fuhrer!
  Hitler nyökkäsi:
  - Kutsu tyttö pöytään!
  Soturi vapautettiin akvaariosta. He antoivat hänelle lannekankaan ja hän meni pöytään. Hitler oikaisi selkänsä ja laittoi kätensä lanteilleen. Hänen ulkonäkönsä oli hallitsijan näköinen.
  Tyttö lanteella ja ohut kangasnauha rinnassa käveli pöydän luo ja puristi vatsalihaksiaan. Hänen jalkansa olivat hyvin punaiset kylmästä, hän yritti liikkua armollisesti.
  Hitler osoitti hänelle kohteliaasti istuimen vieressään. Soturi istuutui. Fuhrer kysyi englanniksi:
  - Millaisen vaikutuksen Saksa teki sinuun?
  Tyttö vastasi:
  - Esimerkillinen maa! Kaikki on erittäin puhdasta ja siistiä.
  Hitler kysyi:
  - Mistä kaupungista olet?
  Tyttö vastasi ylpeänä suoriutuen:
  - Bagdad!
  - Mikä sinun nimesi on?
  Soturi puhalsi:
  - Ahilya olen!
  Hitler taputti häntä olkapäälle, tyttö vapisi. Fuhrer kumartui ja suuteli häntä poskelle:
  - Rakas Ahilia!
  Tyttö nyökkäsi:
  - Kyllä, olen sekä suloinen että lempeä!
  Hitler kysyi:
  - Missä opit taistelemaan niin hyvin?
  Soturi vastasi:
  - Kun olin vielä tyttö, minut myytiin bordelliin, ja sitten huonon käytöksen vuoksi minut pantiin areenalle miekalla poikaa vastaan. Mutta tapahtui uskomaton, että tapoin hänet ja päädyin gladiaattorikouluun. Naiset tappelevat siellä usein; monet suorittavat sänkytehtäviä tappelun jälkeen.
  Hitler nyökkäsi:
  - Nainen on sekä soturi että tulisijan vartija! Saksalainen nainen on velvollinen tekemään ja kyettävä tekemään kaiken. Olet muslimi?
  Tyttö nyökkäsi:
  - Joo! Sunitka!
  Hitler nyökkäsi:
  - Nämä ovat niitä, jotka tunnustavat Koraanin lisäksi myös Sunnan kirjan, melko laajan perinteen!
  Tyttö nyökkäsi:
  - Joo! Mutta rukoilen harvoin ja taistelen paljon! Rehellisesti sanottuna minulla on suuria epäilyksiä siitä, onko Allahia vai Jumalaa olemassa.
  Hitler kysyi ystävällisesti:
  - Miksi luulet niin Ahilya.
  Tyttö vastasi:
  - Luin Nietzschen englanninkielisen käännöksen. Hänellä on syviä ajatuksia, jotka tekivät minuun vahvan vaikutuksen.
  Hitler vastasi:
  - Suuri osa Friedrich Nietzschen töistä on oikeita, mutta hänen ideansa kaipaavat luovaa kehittämistä. Annoin heille täydellisyyttä ja täydellisyyttä.
  Ahilya suostui:
  - Monet maanmiehistäni jumaloivat Hitleriä. He uskovat, että hän tuo vapautumisen kaikille!
  Hitler haukkui:
  - He ajattelevat oikein! Ei ole ketään siistimpää maailmassa kuin Adolf! Okei, riittää puhetta, haluan nähdä uuden gladiaattoritaistelun.
  Borman nyökkäsi:
  - Seuraava taistelu!
  Viisi taistelijaa, kaksi tyttöä ja kolme alle 15-vuotiasta poikaa hyppäsi areenalle. Heillä oli miekat ja kilvet. Oli selvää, että nämä olivat vielä kokemattomia gladiaattoreita, koska he eivät tunteneet oloaan erityisen luottavaisiksi. Lumi paistoi heidän kantapäänsä, tytöt ja pojat hyppäsivät ylös ja alas.
  Hitler liikuttui:
  - Ja kuka tämä on?
  Borman tuhahti:
  - Kaksi tšekkiä ja pojat ovat puolalaisia!
  Hitler haukkui:
  - Toivottavasti ottelusta tulee mielenkiintoinen!
  Borman nyökkäsi:
  - Tietysti minun füürerini! En tee hakkerointitöitä!
  Hitler suuteli Ahiliaa uudelleen:
  - Sinä olet ihana! Katsoin usein gladiaattoritaisteluja!
  Tyttö vastasi:
  - Valitettavasti usein Fuhrer! Se on julma näky.
  Hitler kysyi:
  - Haluatko vielä nähdä?
  Ahilya nyökkäsi:
  - Jos miehet tappelevat!
  Hitler vastasi:
  - Nämä ovat vain kolme miestä, sinun maassasi he jo menevät naimisiin iässään, eikö niin, rakas!
  Tyttö vastasi:
  - Varmasti! Tunsin ensimmäisen mieheni rakkauden yhdeksänvuotiaana.
  Hitler ihmetteli:
  - Mitä pidit siitä?
  Tyttö pudisti päätään:
  - Se oli enemmän tuskallista kuin miellyttävää!
  Hitler huomautti:
  - Olen erittäin sivistynyt ja kohtelias naisten kanssa. Hei Bormann, kerro kuka on Saksan seksikkäin mies?
  Borman vastasi:
  - Tietysti olet minun füürerini!
  Hitler puhalsi:
  - Todellinen suuruus ei tarvitse imartelua!
  Ahilya sanoi hengittäen:
  - Olet arvokas Euroopan sulttaani!
  Hitler vastasi:
  - Itä on herkkä asia!
  Vihollinen astui areenalle Hitlerin lähipiirin melun ja suosionosoitukset. Valtava hampaan tiikeri, reilut kolme metriä pitkä. Hän murisi tylsästi; hänen vastustajansa, kaksi tyttöä ja poikaa, perääntyivät arasti.
  Borman kysyi:
  - Kuinka komea hän on?
  Hitler siemaili samppanjaa:
  - Ei huonommin! Onko tämä Bengalin tiikeri?
  Borman korjasi:
  - Ussuri, lahja Stalinilta!
  Hitler nyökkäsi:
  - Kyllä, muistan, Joosef antoi sen minulle sodan aattona! Todella kunnioitettava eläin! Majesteettinen kuin Aasia itse.
  Borman suostui:
  - Jos Stalin antaa, hän antaa! Ilman häntää se on noin kolme metriä pitkä, mutta hännän kanssa neljä ja puoli metriä pitkä.
  Hitler nappasi kakkua ja pureskeltuaan vastasi:
  - Toivon, että hän näyttää kelvollisen taistelun!
  Borman nyökkäsi:
  - Näet itse!
  Tiger käänsi kasvonsa ja katsoi Hitleriin. Fuhrer kysyi:
  - Miksei hän aloita?
  Borman selitti:
  - Odotetaan signaalia!
  - Tule siis nopeammin!
  Trumpetti soi ja valtava ruho napsahti häntäänsä reisiensä yli. Viisi gladiaattoria, jotka vapisevat kylmästä ja pomppivat tunnoton jaloin, yrittivät rakentaa puolustusta.
  Hitler huomautti:
  - Mitkä säälittävät yritykset!
  Goebbels vastasi:
  - Tiikeri on Saksa, lyömme viholliset pala palalta.
  Peto hyppäsi jyrkästi kaataen vaalean pojan. Kaatuessaan hänen päälleen hän repi hänen vatsansa auki. Muut gladiaattorit antoivat useita heikkoja iskuja ja alkoivat hajota.
  Hitler tuhahti:
  - Sillä ei ole ydintä! Elämän ydin!
  Goebbels vastasi:
  - Ja monilla ei ole aivoja! Niiden on tartuttava toisiinsa, muuten tiikeri repii ne erilleen.
  Ikään kuin ajoissa sanojensa kanssa hirviö hylkäsi repeytyneen pojan ja ryntäsi tytön perään. Ulkoisesti valtava ja kömpelö peto liikkui nopeasti, jopa eläimen armoilla. Kuin salamahyppy ja tyttö kaatui, tiikeri mursi hänen selkänsä ja puri hänen niskaansa, veri paahtoi hänen suustaan.
  Hitler huusi:
  - Ja sinä olet tiikeri, hyvin tehty!
  Ahilya vastusti:
  - Rehellisesti sanottuna olen pahoillani lasten puolesta! He ovat vielä hyvin nuoria, ilmeisesti ensimmäistä kertaa areenalla! Ja kohtasi julman todellisuuden!
  Hitler vastasi:
  - Luonto on julma! Miksei ihminen voi olla julma korkeamman tavoitteen vuoksi - tehdä ihmiskunnasta puhtaampi ja parempi!
  Ahilya huomautti:
  - Tuo on parempi! On hyvä, kun on hyvä tavoite, mutta vielä parempi, jos keinot ovat sen arvoisia!
  Käsiteltyään toisen uhrin tiikeri ryntäsi kolmannen luo. Hän ei niellyt kuolleita kokonaan, vaan repi niistä parhaat palat. Tiikerit, kuten ihmiset, ovat erilaisia, mutta tämä oli tappaja!
  Hitler jopa vitsaili:
  - Lahja ogrelta, ogrelta!
  Himler kysyi:
  - Ja jos saamme Stalinin kiinni, mitä meidän pitäisi tehdä hänen kanssaan?
  Hitler vastasi:
  - Päätän itse, ota ensin kiinni! Stalin voi kuitenkin paeta Yhdysvaltoihin, eikä tällaista lopputulosta voida sulkea pois.
  Himmler virnisti:
  - Mitä parempi, valloitamme samalla Amerikan.
  Hitler hymyili:
  - Kyllä, Yhdysvaltojen valloitus on kannatettava tavoite. Kuulin, että "amerikkalaiset" ottivat atomipommin vakavasti, uskoen tähän kauheaan aseeseen!
  Himmler nyökkäsi:
  - Oikein! Nämä rotat keksivät jotain tällaista!
  Hitler puristi Ahilian rintaa:
  - He eivät onnistu.
  Himmler kysyi:
  - Miksi?
  Hitler vastasi tasaisesti:
  - Suurin osa amerikkalaisista tiedemiehistä on juutalaisia, eikä tämä kansakunta kykene rakentavaan luovuuteen.
  Himmler vastasi:
  - Olla rakentava, kyllä, mutta tuhota...
  Tiikeri kiusasi kolmatta uhria hieman pidempään, pureskeli luita paljastaen ne. Hitler jopa napsautti kieltään iloisesti:
  - Mitä höpötystä! - Fuhrer sanoi venäjän sanan.
  Himmler huomautti:
  - Veri on ilo! Varsinkin jos se ei ole oma!
  Hitler huomautti:
  - Se on outoa, mutta kaikilla eurooppalaisilla kielillä rakkaus riimii veren kanssa! Se on aika outoa, eikö!
  Borman arvioi:
  - Ehkä se johtuu siitä, että neitsyet vuodattavat verta hääyönä.
  Hitler keskeytti:
  - Mitä virtaa! Vain pari tippaa! Sinä idiootti Borman!
  Apulaisfuhrer kumarsi:
  - Idiootti, jos sitä haluat!
  Hitler huomautti:
  - Kaikki nämä sodat johtavat moniin uhreihin! En sano, että tämä jää minulta huomaamatta. Tunnen tiettyä sääliä ja myötätuntoa, varsinkin kun saksalaiset kuolevat. Kuinka paljon menetimme ensimmäisen viikon aikana, ja Idol.
  Maavoimien komentaja vastasi:
  - Useita tuhansia, emme ole laskeneet tarkalleen kuinka monta, mutta kaiken kaikkiaan ei niin paljon! Tuhansia, kymmeniä tuhansia venäläisiä tapettiin. Vankeja on jo satoja tuhansia.
  Hitler huomautti:
  - Hyvä alku sodalle! Eikö ole!
  Idol huomautti:
  - Voitamme kaikki venäläiset! Nämä bolshevikkilaumoat voitetaan!
  Hitler tuhahti:
  - Olet liian iloinen lupaaksesi sen! Ja todella toteuttaa se! Mutta okei, toistaiseksi olen tyytyväinen ensimmäiseen viikkoon.
  Ahilya sanoi:
  - Jos haluat, autan sinua loistavasti!
  Hitler nauroi:
  - Ja kuinka voit auttaa minua?
  Ahilya vastasi:
  - Inspiroi tekoihin kiintymykselläsi!
  Hitler oli iloinen:
  - No, se on toinen asia! Muuten, mitä mieltä olet Stalinista?
  Tyttö vastasi:
  - Suuri hallitsija, melkein samanlainen kuin sinä!
  Seurakunta vetäytyi peläten Hitlerin raivoa. Mutta Fuhrer hymyili yhtäkkiä:
  - Kyllä, se on oikein, Stalin on suuri hallitsija! Churchill ja Roosevelt ovat pelkkiä apinoita häneen verrattuna! Sellaisia apinoita, pieniä ja vaarattomia! Mutta mitä muuta Stalinista voi sanoa. Koko Venäjä jumaloi häntä, ja se on paljon arvokasta! Lisäksi hän onnistui luomaan valtavan armeijan, tukkien rajat tankkeilla ja lentokoneilla. Tämä on todella Tšingis-kaani!
  Hitler pysähtyi ja alkoi täyttää itsensä palalla kermakakkua. Himmler huomautti:
  - Mitä vahvempi vihollinen, sitä kunniakkaampi voitto!
  Goebbels ehdotti:
  - Ehkä meidän pitäisi järjestää salamurhayritys Staliniin?
  Hitler vastasi:
  - En vielä, haluan vangita hänet elävältä!
  Himmler huokaisi:
  - Stalinia on erittäin vaikea poistaa! Hän ei luota keneenkään! Jopa Beria, vaikka hän on osavaltion toinen henkilö.
  Hitler nyökkäsi:
  - Voimmeko yrittää lahjoa Berian?
  Himmler vastasi:
  - Voit ottaa riskin!
  Hitler haukkui:
  - Ota siis riski!
  Tähän mennessä tiikeri oli lopettanut kolmannen uhrin puremisen ja ryntäsi neljännen luo. Tytöt ja poika seisoivat yhdessä olkapäätä vasten.
  Hitler nauroi:
  - Että linnut ovat töissä yhdessä! Nyt ne revitään palasiksi kuin kissanpennut!
  Borman sihisi:
  - Kaikki tulee olemaan hyvin yksinkertaista! Vaikka se ei ole vain sitä, se on vielä parempi!
  Himmler ehdotti:
  - Jos haluat, voimme toimittaa monia uhreja keskitysleiriltä! Murskaat heidät kaikki!
  Hitler nyökkäsi:
  - Tietysti kaikki!
  Tiikeri hyppäsi parin päälle yrittäen repiä heidät palasiksi. Nuori mies ja tyttö tekivät kostohyökkäyksen ja puukottivat miekoillaan. He onnistuivat raaputtamaan tiikerin, jonka kasvoja pitkin kulki veriset raidat. Peto hyppäsi ja heitti niitä eri suuntiin. Pojat vetäytyivät peloissaan.
  Hitler haukkui:
  - Heikot! Minulla on tusina näitä leijonanpentuja, joista toinen on jäljellä! Ei ole aivan turhaa, että Hitler on synonyymi voittamattomalle!
  Borman huusi:
  - Suuruutesi on yksinkertaisesti mittaamaton!
  Hitler löi päänsä lasiinsa:
  - Kuka epäilee hypnoosini voimaa!
  Himmler lisäsi:
  - Ja sanallinen ripuli!
  Hitler hyppäsi ylös:
  - Mitä sanoit!
  Himmler vastasi:
  - Tarkoitin juutalaisten sanallista ripulia. Olen jopa säveltänyt niihin improvisoituja kappaleita. Erittäin mielenkiintoinen füürer.
  Hitler virnisti:
  - Luetaan!
  Himmler aloitti:
  Juutalaiset ovat rosvojen kansakunta,
  Miksi myydä veli kuparipennillä!
  Passiitin lauma
  Purista niitä kuin mandavoa!
  Hitler vastasi:
  - Runot ovat melko keskinkertaisia! Joten sinä, Himmler, olet kusessa.
  Reichsführer vastasi:
  - Tietysti olen hyvin kaukana sinusta mahtava!
  Borman huomautti:
  - Kannattaako keskustella muiden ihmisten kyvyistä! On parasta laskea timantteja"
  Hitler huokaisi:
  - Kuulostaa järkevältä!
  Tiikerit repivät neljättä uhria. Eloonjäänyt tyttö juoksi karkuun. Hän katseli tällaista ryöstöä pelolla. Tiikeri söi avoimesti lihan. Kuten kaikki saalistajat, hän yritti humautua varassa. Siksi hän kiusasi miehen sisäpuolta.
  Borman sanoi iloisesti:
  - Sama pätee puolaseen!
  Hitler tuhahti:
  - Mitä rappeutuneita nämä puolalaiset ovat!
  Ahilya kysyi:
  - Miksi puolalaiset?
  Hitler vastasi:
  - Koska he hävisivät sodan venäläisille! Millaisia heikkoja sinun täytyy olla hävitäksesi taistelut venäläisille? Nämä siat!
  Himmler suostui:
  - Isot siat! Venäläiset ovat rappeutunut ihmiskunnan haara!
  Idol vastusti:
  - He voittivat myös Frederick Suuren!
  Himmler naurahti:
  - Juu! Nämä ovat valheita!
  Hitler vastasi:
  - Vain petoksen kautta! Heillä ei ollut mahdollisuutta oikeudenmukaiseen taisteluun! Enkö minä ole Hitler, suurin komentajia!
  Borman huusi:
  - Zin Hail!
  Hitler vastasi:
  - Hei Hitler! Kukaan ei ole minua korkeampi! Älä katso alle!
  Hänen ympärillään olevat alkoivat heti kehua Fuhreria:
  - Kyllä, olet upea ja ainutlaatuinen! Kunnia Adolfille!
  Hitler vastasi:
  - Suuri füürer on erittäin tyytyväinen! En ole minua pidempi, älä katso alle! Teurastan kaikki vuohet numerossa kaksikymmentäkolme!
  Himmler kysyi:
  - Miksi juuri tämä numero?
  Hitler vastasi:
  - Paholaisen numero! Mutta tyhmä et ymmärrä!
  Himmler suostui:
  - Tietysti heikolla mielelläni!
  Hitler huusi:
  - Sekä venäläiset että juutalaiset ovat kauhistus!
  Borman huomautti:
  - Meidän on taisteltava partisaaneja vastaan tiukemmin.
  Hitler vastasi:
  - Taistelemme siis! Takaa tämän, suuri Adolf!
  Borman lauloi:
  - Zin Hail!
  Hitler keskeytti:
  - Olet kyllästynyt Zin Hailiin! Tämä hölynpöly aiheuttaa minulle päänsärkyä!
  Himmler huudahti:
  - Hei Hitler!
  Fuhrer oli tyytymätön täälläkin:
  - Frankin hölynpölyä! Etkö voi ajatella mitään parempaa, paskiainen?
  Himmler loukkaantui:
  - Hyvän parempi vihollinen on Mein Fuhrer!
  Hitler suostui:
  - Varsinkin jos se on hyvää paskaa!
  Tiikeri ryntäsi seuraavan uhrinsa luo. Viides tyttö yritti työntää häntä pois jaloillaan, mutta hänen vatsansa leikattiin auki. Kauneus huusi:
  - Se on liian kipeä minulle!
  Hitler naurahti:
  - Tässä hän on kuolemankone!
  Tyttö heilutti vielä kerran ja vaikeni, hänen suunsa takaa virtasi verta. Goebbels huomautti:
  - Tämä on niiden kohtalo, jotka vastustavat kolmatta valtakuntaa!
  Hitler sanoi:
  - Tiikeri saa erityisen bonuksen, syötän hänelle Molotovin maksan. Sillä välin jatketaan hauskuutta.
  Musiikki soi ja fasistinen orgia jatkui!
  . LUKU nro 17.
  Vain unessa Alisa Selezneva pystyi lopulta sukeltamaan sankaruuden maailmaan.
  Ja että tässä maailmassa on paljon mielenkiintoisia asioita ja mitä tapahtuu kosmisessa mittakaavassa.
  Ja sinä tuhoat fasistit todella;
  Alisa Selezneva katsoi Arkasha Sapožkovin hänelle esittämää rakettia ja kosketti varovasti kärkeä ja useita painikkeita.
  Poika selitti hänelle:
  - Tämä on radio-ohjattu ohjus lentokoneiden alas ampumiseen. Voit hallita sen lentoa, ja kun se tulee lähemmäksi, se on jo lämmön indusoima.
  Angelica hämmästyi:
  - Miten sinä tiedät tämän?
  Poika veti korvastaan rullatun paperin:
  - Tässä ohjeet.
  Se oli todellakin kirjoitettu pienillä latinalaisilla kirjaimilla. Täydelliset ohjeet ilmatorjunta-aseiden käytöstä. Alisa Selezneva oli kiinnostunut:
  - Jopa kolme kilometriä? Ei riitä strategisia pommikoneita vastaan.
  Maxim nauroi:
  - Mutta se on juuri sopiva etulinjan lentoon ja sitä voi kuljettaa jalkaväki. Kuvittele, mikä käytännön merkitys tällä raketinheittimellä on. Vaikka tämä sota on jo valitettavasti palamassa loppuun.
  Angelica löi poikaa huulille, tämä vetäytyi refleksisesti taaksepäin, mutta oli silti koukussa. Maksimka loukkaantui:
  - Mitä muuta varten tämä on?
  Angelica paljasti hampaansa saalistavalla tavalla ja vastasi:
  - Sanoit, että sota on valitettavasti palamassa. Se suru ja kyyneleet eivät riitä sinulle. Vähän haudattuja poikia?
  Poika vastasi hymyillen jakeessa:
  Ei ole mitään tylsempää kuin maailma -
  Siellä missä rauha ja armo vallitsee!
  Kuinka vihamielinen tyyneys onkaan;
  On parempi antaa henkesi taistelussa!
  Alisa Selezneva piti tästä:
  - Mikä kaunis asia. Ei kulmakarvaan, vaan silmään! Mutta kokeillaan tätä asiaa Focke-Wulfissa.
  Angelica vastusti:
  - Ei! Se on liian pieni tavoite. Ehkä jäämme odottamaan isompaa saalista!
  Alisa Selezneva katsoi taivaalle. Neuvostoliiton hävittäjät hyökkäsivät saksalaisten hyökkäyslentokoneiden kimppuun. Ilmiömäinen neitsyt-ampuja vaihtoi Salamanderiin tai HE-162:een - toisen maailmansodan parhaaseen joukkohävittäjään. Kevyet, erittäin ketterät autot, vain siivekkäät hiiret. Jotkut heistä käyttivät raketteja aseina. Myös mielenkiintoinen ase, mutta hallitsemattomuutensa vuoksi tällaiset lahjat eivät olleet yleisin tyyppi...
  Alisa Selezneva joutui ampumaan HE-162:een, sillä sen erinomaisten lento-ominaisuuksien vuoksi ne ovat tappavan vaarallisia Jakoville ja Iloville. Erityisesti 30 mm aseet, joissa on tuhoisa ammus. Häntä on vaikea taistella. Joskus täytyy vain mennä oinaan perään. Mutta Fritzin vastahyökkäys alkoi hiipua ja he alkoivat perääntyä...
  Salamanterit yrittävät provosoida jakkeja ja kauppiaita jahtaamaan heitä. Ja he onnistuvat.
  Loppujen lopuksi Neuvostoliiton lentäjät ovat kuuluisia siitä, että he eivät melkein koskaan peräänny tai ujostele taistelusta.
  Mutta erityisesti HE-162 kärsii Alisa Seleznevan syttyvien luotien säälimättömästä tulesta. Hän on erittäin tarkka blondi ampuja. Ei ainuttakaan ikävää. Ja sytyttävät luodit lävistävät salamanterien huonosti suojattujen pyrstöjen tankit. Tällaiset ajoneuvot eivät sovellu suojaamaan takapuoliskolta tulevia hyökkäyksiä vastaan. Suunnittelijat kuitenkin katsoivat, muuten aivan kohtuullisesti, että erinomaiset nopeusominaisuudet (300 kilometriä tunnissa korkeammat kuin Shopkeeperilla ja Jakilla) ja hämmästyttävä ohjattavuus antaisivat tällaisen ajoneuvon helposti paeta hyökkäykseltä.
  Alisa Selezneva ampuu mielijohteesta. Hän nostaa automaattikiväärinsä ja kuvittelee, että luoti on sen ilmasuudelma, joka on välitettävä lentäjälle. Painaa liipaisinta pehmeästi. Vangitun kiväärin ote on pistoolikahva, liipaisin on sileä. Luoti on panssaria lävistävä ja sytyttävä.
  Kyllä, tällaisesta kivääristä ei saa räjähdystä, mutta tytöt eivät tarvitse sitä. Tarkka-ampuja ei ammu sarjassa; hän on kirurgi, ei teurastaja.
  Ja niin Alisa Selezneva "suutelee" kumppaniaan, tässä tapauksessa se on bensatankki, ja "Salamander" leimahtaa kuin kynttilä joulukakun päällä.
  Mutta Angelica osuu niin vaikeaan kohteeseen kuin kaasusäiliö, salamanteri, joka ryntää kuin hullu jänis taivaalla, ei usein vanno:
  - No, Hitler oksensi sinut ja pegasit! No, minä tulen luoksesi!
  Alisa Selezneva neuvoo kumppaniaan:
  - Älä tähtää niin kauan. Sille ei täällä voi mitään. Niiden nopeus on melkein sama kuin kiväärin sylkemien luotiemme nopeus.
  Angelica nyökkäsi:
  - Miten minun pitäisi tähdätä?
  Alisa Selezneva vastasi hymyillen:
  - Älä tähtää ollenkaan. Ammu käsistä ja luota intuitioon!
  Angelica heilutti häntä paljain jaloin:
  - Kyllä tule! Et koskaan pääse sinne näin!
  Alisa Selezneva ihmetteli, missä natsit tekivät virheen suunnitellessaan sellaisia hyttysen kaltaisia koneita, jotka olivat yhtä helposti syttyviä. Luuletko, että ohjattavuus on hävittäjälle tärkeämpää kuin suoja?
  Periaatteessa tämä on totta, mutta maapaloa ei oteta huomioon. Ja niin "Salamanderissa" on vain 50 kiloa panssaria, joka peittää etuosan. Vertailun vuoksi, Focke-Wulfin panssari muodostaa vaikuttavan osan lentoonlähtöpainosta - 250 kiloa ja enemmän hyökkäysversiossa. Kuitenkin ajoneuvon korkean kestävyyden vuoksi. Joudut maksamaan suhteellisen huonommalla ohjattavuudella (paitsi siivestä sukeltaessa!).
  Yleensä salamanterien oletetaan lentävän korkeammalle maasta johtuen alttiudesta konekivääritulille, mutta tässä tapauksessa ne yrittävät suojella Focke-Wulf-hyökkäyslentokonetta.
  Miksi kuolla itse ja auttaa toveriasi?
  Mutta heti kun korkeus nousi ja Alisa Selezneva lähti vaurioalueelta, Neuvostoliiton taistelijat alkoivat kärsiä merkittävistä tappioista. Totta, merkittävä osa saksalaisista lentäjistä on vihreitä rekrytointeja, mutta on myös kokeneempia ässää. Ne aiheuttavat vakavia ongelmia.
  Alisa Selezneva päätti:
  - No, mitä sitten? Siirrytään kohti maakohteita!
  Angelica ehdotti:
  -Sitten meidän täytyy työskennellä aktiivisemmin jaloillamme!
  Ja jälleen sirot tyttömäiset korkokengät välähtivät. Arkashka ei kuitenkaan jäänyt heidän jälkeensä. Poika halusi tappelua!
  Alisa Selezneva tappoi SS-upseerin tarkalla laukauksella, osuen suoraan hänen nenänseltään ja pakotti hänet pudottamaan patruunansa. Tyttö huomaa ja näkee kaiken, mutta väsymys on melko voimakasta, ja haavan ja solisluun murtuman aiheuttama kipu voimistui yhtäkkiä. Vau, en haluaisi mennä nukkumaan nyt, kun Berliinin kehä on jo sulkeutunut ja kaikkien aikojen tärkein rikollinen Adolf Hitler on lukittu turvallisesti pesäänsä.
  No, kuka haluaa missata jotain tällaista? Ja kuka kieltäytyisi henkilökohtaisesti nostamasta lippua keisarillisen toimistoon. Juuri tätä Alisa Selezneva halusi.
  Ja vihollinen nappasi jatkuvasti takaisin. Tässä on mielenkiintoisia kiiloja taistelussa. Lisäksi, kuten E-10, ne ovat pieniä ja litistettyjä. Se on vain vielä matalampi siluetti, ja itse auto on kapeampi. Ja aseet ovat yksinomaan konekiväärejä, mutta "ampujia" on kerralla kuusi. Ja he kohtaavat jalkaväen erittäin tehokkaasti.
  Niitetyt sotilaat putoavat kuin ruis sirpin alle, mutta eivät edes ajattele maata, vaan juoksevat eteenpäin ja heittävät jopa kranaatteja. He eivät ole vielä saavuttaneet sitä, mutta saksalaiset tanketit ovat siirtymässä takaisin. Ja myöhässä iskusotilaat hyökkäävät heidän kimppuunsa.
  Alisa Selezneva onnistui osumaan neljällä optisella tähtäimellä, joilla ei kuitenkaan ollut suurta merkitystä. Natsit perääntyivät, ampuivat, ja levottomat salamanterit kohtasivat Neuvostoliiton hyökkäyskoneen.
  Ja tänne ilmestyi toinen valtava tankki. Jollain tapaa se näytti jo huhutetulta "Hiiriltä". Tai pikemminkin kaksi "Mausta" oli täydellisessä toimintakunnossa, vangittiin Bolognan hyökkäyksen aikana Unkarissa, ja natsit onnistuivat räjäyttämään vielä kolme. Haavoittumattomat koneet kävelivät luottavaisesti eteenpäin. Kuoret pomppasivat panssaristaan kuin herneet, ja 128 mm:n tykki ammuksen alkunopeudella 960 metriä sekunnissa tuhosi Neuvostoliiton tankit suurelta etäisyydeltä. Tällaisten hirviöiden kanssa vastataistelu oli todellakin täynnä. Inhottavin asia on, että saksalainen ajoneuvo ei tunkeutunut rungon tai tornin kylkeen, kuten esimerkiksi "Royal Tiger". Jopa rungon alaosa ja lähes kaikki telat peitettiin paksuilla, korkealaatuisesta teräksestä valmistetuilla kilpeillä.
  Itse telat olivat myös useassa rivissä, leveitä, kestäviä, erillisillä teliillä.
  Kauhea ja läpäisemätön ajoneuvo, täysin suojattu sivuilta ja perästä.
  Kun kaasu loppui, pari miehistöä antautui, ja kolme osoitti sankarillisuutta räjäyttämällä mukanaan säilyneet ammukset.
  Tällainen teko aiheutti sekä ärsytystä että kunnioitusta. Tämän seurauksena 188 tonnia painavasta hiirestä tuli suurin ja raskain sarjassa rakennettu tankki.
  Tämä panssarivaunu oli aseistuksessa samanlainen kuin hiiren, paljon matalampi, litteämpi, ja etu-, sivu- ja takapanssarin kaltevuus oli paljon järkevämpi.
  Alisa Selezneva huomautti, että säiliö on kevyempi ja ketterä. Ilmeisesti hallitsemme sitä hyvin, ja se ryntää tiellä paremmin kuin IS-2.
  Mutta muuten, IS:t ilmestyivät. Nopeat T-34-85:t ohittavat heidät. Näin miekkavalaat ryntäävät taisteluun.
  Näyttää olevan vain yksi natsipanssarivaunu, ja Alisa Selezneva ottaa sen aseella. Näkö on rikottava. Tehtävä tällaiselta etäisyydeltä on melkein mahdotonta, jopa sellaiselle ilmiölle kuin blondi ampuja.
  Alisa Selezneva tunsi yhtäkkiä taas kipua haavassa, nousi hieman seisomaan ja murisi:
  - Näin meillä on aina ongelmia. Kipu, kuten kutsumaton vieras, tulee aina väärään aikaan, mutta se ei koskaan saa sinua katumaan lähtöä.
  Mutta sitten blondin onni muuttui. Rakettiaseella ammuttu miina räjähti liian lähellä soturia. Hänet heitettiin korkealle ilmaan, ja useat pienet sirpaleet osuivat hänen rintaan ja oikeaan käteensä. Ja ruumis lakkasi tottelemasta voittamatonta nais-ampujaa.
  Mutta hänen päänsä pysyi selvänä ja soturi saattoi seurata taistelun edistymistä.
  Hitlerin tankin miehistö näytti olevan hyvin valmistautunut, ensimmäinen T-34 osui lähes neljän kilometrin etäisyydeltä. Lähes kolmenkymmenen kilon kuori kirjaimellisesti repi tornin irti.
  Alisa Selezneva kuiskasi:
  - Se on nyrkkiisku! Ja en voi sammuttaa sitä.
  Angelica ampui ja sylki iloisesti sivulle:
  - Lyön taas leveästi, vaikka kohde on lähellä!
  Alisa Selezneva neuvoi väkisin:
  - Rentoudu, ammunta ei vaadi vahvoja tunteita.
  Angelika ampui uudelleen, siristi silmiään tiikerien viekkaalla siristyksellä ja vastusti:
  - Jääkiekko vaatii vahvoja tunteita. Ja myös murhassa.
  Neuvostoliiton panssarivaunut yrittivät liikkua suurimmalla nopeudella, mutta tieradalla ei voinut kiihtyä 30 kilometriä nopeammin. Ja saksalainen tankki, Mausin parannettu muunnelma, seisoo paikallaan ja ampuu ohittaakseen.
  Hänen toinen asensa ei myöskään ole heikko, 75 millimetrin päässä Pantherista. Kyllä, se on vaikuttava, aikaisemmissa erittäin raskaissa ajoneuvoissa piipun pituus oli lyhyempi. Joten tämä ase alkoi toimia. T-34-85:llä on melko heikko runko, vain 45 millimetriä paksu. Joten ase, jonka piipun pituus on 70, pystyy tunkeutumaan kaukaa.
  Kolmekymmentäneljä, saatuaan osuman, ajoi vielä hitaudella ja pysähtyi. Sen jälkeen hän käveli ulos hänestä leikkisänä, kuin käärme fakiirista, joka leikkii savupiipulla.
  Ja 128 mm ase vaihdettiin raskaampaan ja siksi arvokkaampaan IS-2:een. Jopa tällaiset valtavat ajoneuvot vääntyivät ja lävistivät tornin osuessaan.
  Neuvostoliiton panssarivaunut yrittivät vastata ampumalla liikkeellä. Mahdollisuudet törmätä olivat pienet, mutta autoja on paljon, joka tapauksessa, ainakin törmäät johonkin. Mikä tarkoittaa, että se on Krautsille.
  Vaikka kuoret osuivat siihen, paranneltu "Hiiri" kimmoitsi ne itsevarmasti paksusta panssarista. Mutta jos hirviö saatiin kiinni, se aiheutti vain vapinaa.
  Alisa Selezneva purskahti itkuun; ohjaamossa istunut natsi oli vahva tarkka-ampuja. Sen sijaan molemmat saksalaiset tykkimiehet olivat parhaiden joukossa. He sammuttivat vihollisen niin itsevarmasti, että useat IS:t jopa pysähtyivät yrittäessään ampua vihollista staattiselta asemalta.
  Angelica sen sijaan, että olisi rauhoittunut, päinvastoin hermostui yhä enemmän. Soturin takapuoli nykisi, ja luodit osuivat usein jopa hänen kyykkynsä yli.
  Punatukkainen nainen kuiskasi:
  - Missä olet, Pyhä Yrjö Voittaja, ja missä on taivaan kuningatar, Maria? Auta vihdoinkin oikeudenmukaista asiaa.
  Arkashka huudahti sopimattomasti:
  - No, saksalaisilla on hihnaan kirjoitettu: "Jumala on kanssamme." Ja meillä, vaikka emme kaikilla, mutta edelläkävijöillä, on iskulause: Ei ole Jumalaa ihmisen yläpuolella, ihminen itse on Jumala!
  Alice hyväksyi:
  - Hyvä slogan. Ja elävästi! Todellakin, viimeinen asia on kääntyä ajoissa Kaikkivaltiaan puoleen, joka Kristuksen suun kautta lausui iskulauseen: "Jos he lyövät sinua oikealle poskellesi, käännä vasenta." Ei ole edes selvää, kuinka sotaisa keisari Konstantinus saattoi hyväksyä kristinuskon.
  Arkashka Saposhkov, älykäs poika, hieroi paljain jaloin, myös tulesta palanutta, nurmikolla.
  - Monet asiat maailmassa ovat irrationaalisia. Selittämätön logiikalla ja yksinkertaisilla inhimillisillä ideoilla. Esimerkiksi miksi liittolaiset Churchill ja Roosevelt päättivät auttaa meitä, vaikka esimerkiksi Hitler tarjosi heille rauhaa ja jopa koalitiosotaa Neuvostoliittoa vastaan. Mutta he päättivät auttaa luokkavihollista, vaikka on selvää, että kun fasismin selkä on murtunut, länsimaisen pääoman rasvainen selkä on seuraava.
  Angelica ampui ja kirosi:
  - Se tapahtuu. Mutta tämä litistetty "hiiri" on lyötävä.
  Samalla kun he keskustelivat kärsien merkittäviä tappioita, "kolmekymmentäneljä" murtautui taistelun lähietäisyydelle. Vain yksi kone lupasi tulla ihmeaseeksi. Ja kuten he sanovat: yksi pellolla ei ole soturi. Ja vaikka litistetyn "Hiiren" vahvasti kalteva panssari kesti 85 mm:n tykkien osumia suurella marginaalilla, kun osumia on liikaa, muodonmuutos alkaa ja halkeamia ilmaantuu.
  Tässä hiiren parannetussa modifikaatiossa sementoitu varausperiaate ja, toisin kuin aikaisemmissa malleissa, paksujen levyjen suuri rationaalinen kaltevuuskulma tarjoavat kuitenkin suuren määrän kimppuja, mikä lisää hirviön selviytymiskykyä.
  Mutta he suihkuttavat hänet kuorilla perusteellisesti, voitte kuvitella mitä saksalaiset panssarivaunut tuntevat sisällään. On kuin olisit työntänyt pääsi rumpuun ja he hakkaisivat sitä. Mutta ilmeisesti ampujat ovat kokeneita ja jatkavat ampumista, vaikka he jo kaipaavatkin. Eikä Hiiren tornin ole helppoa pyöriä, mutta... Itse panssarivaunu kääntyy tarpeeksi nopeasti ympäri ja aseet muuttavat ampumakulmaansa.
  Mutta päätavoite on IS-2, vaikka ammukset eivät ole vielä loppuneet, Krautit haluavat kerätä lisää "pokaaleja".
  IS:t seisovat paikallaan, ja niihin on helpompi lyödä. Mutta yleisesti ottaen natsien kone oli varsin tehokas. Ammusten osumien tankkien määrä on jo ylittänyt kolmekymmentä. Eli jälkien tuhoutuneiden esineiden lukumäärän ennätys
  Alisa Selezneva kuiskaa turhautuneena:
  - Tämä on valtava. Yksi useita rykmenttejä vastaan. Ja jotkut ajattelevat, että saksalaiset ovat tyhmiä.
  Angelica haukkui äänekkäästi:
  - Ja minä ajattelen!
  Alisa Selezneva, jonka näkö pysyi terävänä Tamerlanen tikarina, huomautti:
  - Tämä on "Mouse" -versio "B", aluksi luulin sen olevan E-100, mutta ei. Tämä on juuri parannettu hiirimalli, jossa on pienempi siluetti ja vähemmän painoa. Ehkä saksalaiset muuttivat ulkoasua ja takateloista tuli vetopyörät. 200 mm järkevässä kaltevuuskulmassa, sinulla on mahdollisuus tunkeutua vain 152 mm:n panssarintorjuntatykiin ensimmäistä kertaa. Ja sitten lähietäisyydeltä.
  Saksalainen mastodoni jatkoi murisemista kuin koirien metsästämä karhu. Kukaan ei onnistunut murtautumaan sen läpi, vaikka osumat aiheuttivat reikiä jäljitettyihin näyttöihin. "Hiiri" B osoitti kaikki tehokkaan, monipuolisen panssarin edut. Häntä ei ole mahdollista voittaa, vaikka pommitukset kiihtyvät.
  Angelica siirtyy jo kiroilemaan, kun yhtäkkiä saksalaisen jättiläisen vasen puoli romahtaa. Ja sitten lisää kuoria lentää reikään... Jopa laadukkaat, ilmeisesti tekniikaltaan innovatiiviset panssarit eivät kestäneet parisataa iskua.
  Maus tuhoutui ja 39 Neuvostoliittoa tyrmättiin, joista 19 tuhoutui toipumisen jälkeen.
  Angelica ilmaisi:
  - Herra oksensi... Joten järjestä meidät!
  Alisa Selezneva purskahti:
  - Ja hän ei täyttänyt neljäkymmentä...
  Ja ikään kuin hänet olisi purettu, T-34-85, josta kuori tuntui kimpoavan ja yhtäkkiä räjähtäneen! Tornado repi jopa tornin irti ja vei sen viidenkymmenen metrin päähän.
  Angelica kirosi:
  - Neljäkymmentä - yhdelle, valitettavasti, yhdelle! Oho! Tämä on tilanne... Vitun kone, se tappoi niin monia ihmisiä, vaikka heitä oli kymmenen...
  Alisa Selezneva ilmaisi toivonsa:
  - Vielä vähän... Ja tämä piina loppuu, tulee voitto ja yllätyksiä tulee maaliin. - Tyttö huusi. "Mutta en voi liikuttaa käsiäni tai jalkojani."
  Angelica muisti yhtäkkiä jotain:
  - Ja tiedän Siperian nopean toipumisen menetelmän. Ole kärsivällinen, niin tiedät, nouset ylös!
  Ja punatukkainen nainen alkoi voimakkaasti hieroa ja hieroa ystäväänsä. Hänen umpeen kasvaneet kynnensä hieroivat itsevarmasti kantapäitä, varpaiden väliä ja kävelivät sitten nilkkoja pitkin. Alisa Selezneva hymyili vastaukseksi:
  - No, sinä kutitat minua. Ehkä jopa energisempi?
  Angelica suoritti ahkerasti hyvinvointihieronnan. Nyt hän siirtyi taakse, jopa hänen kynnensä koskettivat tytön nännejä. Ne kovettuivat heti ja tyttö alkoi hengittää raskaasti ja sitten voihkia.
  Puoli tuntia ahkeraa ponnistelua, ja Alisa Selezneva hyppäsi ylös... Sirpaleet lensivät ulos haavoista, ja kipu muuttui vain lieväksi kutinaksi. Blondi tyttö huudahti:
  - Vau! En uskonut, että naisen hyväilyllä on näin parantava vaikutus!
  Angelica hymyili:
  - On välttämätöntä vaikuttaa oikein, erityisesti erogeenisiin vyöhykkeisiin. Sitten keho palautuu nopeammin ja saa voimaa. Muuten, olet luultavasti kuullut ilmaisun - rakkaus on vahvempaa kuin taikuutta.
  Alisa Selezneva vilkutti vastaukseksi:
  -Kuulin! Mutta silti tunnen olevani heikko!
  Angelica huokaisi raskaasti:
  - Paljon verta menetettiin. Liikaa... Mutta se on aivan liikaa, mennään sen yli.
  Muutaman askeleen jälkeen Alisa Selezneva kalpeutui ja alkoi horjua. Angelica nosti ystävänsä selälleen ja kantoi häntä. Tyttö ei ollut painava, punatukkainen oli blondia isompi, mutta ottaen huomioon kuinka uupuneet he olivat viime aikoina olleet, heidän Siperian harjoittelunsa epäonnistui.
  Angelica raahasi ystäväänsä selässään, mutta ei enää juoksemassa, vaan nopeaan tahtiin. Kyllä, kerran hän oli Zoya Kosmodemyanskayan paikalla. Vaikka ei todellisuudessa, mutta Hypernetin virtuaalimatriisissa, tämä on täysin huomaamaton ero. Lisäksi joulukuussa pakkanen oli ankarampaa. Mutta voitko verrata moskovilaista ja siperialaista kestävyydessä ja kylmänkestävyydessä? Lisäksi, jos isäsi haluaa tehdä lapsestaan supermiehen tai supermiehen.
  Saksalaisten konepistoolien voiteluaine jäätyi, eivätkä he pystyneet ampumaan sitä kohti. Ja paljaat jalat ovat kevyitä, jopa lumikengissä, eivät niin kuin saappaat, jotka on kääritty eristyshuoviin. Joten vaikka hänen kätensä oli sidottu hänen taakseen, hän katkaisi hänen päähänsä katkenneen lampun sirpaleen ja onnistui pakenemaan melko paksusta köydestä. Ei ensimmäinen kerta, kun minun piti leikata se alas, köysi oli kuin lasso, vahva, varsinkin sotavankien ajamiseen. Ja sitten useita tunteja lumikoissa pakkasessa, melkein alasti vain pikkuhousuissa ja rätti rinnassa. Ja sen jälkeen, vaikka aivastaisin, jalkani kihelmöivät vain hieman, kuten parkan jälkeen kiehuvassa vedessä. Ja sitten parin tunnin kuluttua arkuus lakkasi ja jotenkin paljasjalkainen Amazon tuntui jopa iloisemmalta ja lähempänä luontoa.
  Zoya Kosmodemyanskaya, yöpakkasten ollessa alle neljäkymmentä, ei luultavasti olisi selvinnyt ennen aamua. Mutta Angelique oli tottunut siihen jopa viidenkymmenen asteen pakkasessa, voimakkaan lumimyrskyn kanssa. Tämä tarkoittaa kovettumista lapsenkengistä lähtien ja sitä, kuinka vahva ja lämpötilastressiin sopeutunut ihmiskeho voi olla. Sen jälkeen punatukkainen siperialainen ei enää laittanut kenkiä jalkaan. Vaikka he kommentoivat häntä, hän oli itsepäinen vedoten siihen, että hänen oli huolehdittava saappaidensa nahasta sodan aikana.
  Ottaen huomioon, kuinka kauniit jalat hänellä oli, joiden muoto ei heikentynyt yhtään sirpaleiden osuessa ja kaikki parani paremmin kuin koiralla, komentajat erosivat. Alisa itse yritti matkia häntä, mutta hän ei kestänyt kovaa pakkasta pitkään - valkovenäläinen blondi tyttö ei ollut samalla kovettumistasolla.
  Hänen upeat tarkka-ampujakykynsä kuitenkin kompensoivat tämän enemmän.
  Angelica käveli ja ajatteli, miksi on niin miellyttävää koskettaa Alicea, mutta hänellä ei ole ollenkaan halua puhua ja olla miesten seurassa. Ehkä tämä ei ole normaalia? Alisa Selezneva itse ei karkaa miehiä, vaikka hän käyttäytyykin kunnollisesti. Ehkä korkean moraalin takia.
  Mutta Angelica ei koskaan uskonut Jumalaan eikä halunnut uskoa häneen. Itse asiassa, miksi ihminen tarvitsee Kaikkivaltiaan? Raamattu tai Koraani eivät lupaa taivasta maan päällä. Kaikki vasta kuolleista ylösnousemuksen jälkeen. Mutta ihminen voi luottaa ylösnousemukseen kuolleista kommunistisen tieteen voimalla. Täällä on vielä parempi, koska kommunismissa ei ole Gulagia eikä helvettiä.
  Natsit alkoivat antautua... Monet heistä ymmärsivät tilanteensa toivottomuuden. Varsinkin kun ihmease ei pelasta. Berliini on toivottomasti estetty.
  Tytöt eivät ole kiinnostuneita vangeista ja Angelica yrittää liikkua nopeammin päästäkseen taistelualueelle ja taistellakseen siellä.
  Mutta ilmeisesti täällä sinun on mentävä itse Berliiniin, eikä polku ole helppo uupuneelle tytölle, jolla on ystävä ja ammukset harteillaan. Entä askel askeleelta?
  Lisäksi Angelica ei voinut muuta kuin keskustella ystävänsä kanssa. Ja vain uskonnosta.
  Punatukkainen paholainen kysyi:
  - Mutta voiko kristittyjen ja erityisesti ortodoksisten kristittyjen opetusta uskonnosta mielestäsi pitää oikeana? Erityisesti ei ole selvää, miksi Jumala edes aloitti kokeen Aadamin ja Eevan lankeemisella. Jos synti on Hänelle niin inhottava, niin miksi Hän ei tuhonnut sitä silmussa? Loppujen lopuksi, mitä järkeä on antaa synnin syövän kasvaa? Kuka pitäisi lääkäriä järkevänä, jos hän sallii kuolemaan johtavan sairauden kehittymisen?
  Alisa Selezneva sanoi hymyillen:
  - Mistä sait käsityksen, että synti on syöpäkasvain? Ehkä tämä on päinvastoin ihmisen luonnollinen tila, joka on hänelle välttämätön vähintään urheilijan juokseminen. Ja yleensä, jos puhe koskee Jumalaa tai pikemminkin maailmankaikkeuden Luojaa, niin sitä ei kannata ymmärtää keskiaikaisten ideoiden prisman kautta. Kaikkivaltiaan persoonallisuus ja luonne tulee hyväksyä asteittain!
  Angelica vihelsi:
  - Miten tämä edistyy?
  Alisa Selezneva selitti helposti:
  - Universumin Luojalla ihmisenä, joka antoi universumille elämän ja loi tietyn rakenteen, täytyy olla erinomaisia ja moraalisia ominaisuuksia. Ja ennen kaikkea vastuullisuus ja edistyksellinen ajattelu.
  Angelica veti jalkansa nurmikolta ja suostui:
  - Se on oikein! Kyllä, se on periaatteessa totta!
  Alisa Selezneva jatkoi hymyillen:
  -Kuka on henkilö Jumalalle? Vaikka otammekin sen Raamatusta, hänen poikansa on hänen oma lapsensa. Eli pohjimmiltaan olemme Jumalan - Universumin Korkeimman ja Kaikkivaltiavimman Luojan - alkuperäisiä lapsia!
  Angelica nyökkäsi tuliharjallaan:
  - Mikä on täysin loogista ja mitä eroa on perinteisistä kirkon näkemyksistä?
  Alisa Selezneva selitti helposti:
  - Mikä on vastuullisen ja viisaan vanhemman tavoite? Jotta hänen lapsensa leikkivät aina hiekkalaatikossa ja pyytäisivät "tissejä"?
  Angelica nauroi viekkaasti:
  - Ei tietenkään! Yksikään vanhempi ei halua tätä!
  Alisa Selezneva nyökkäsi hyväksyvästi, vaikkakin hieman hitaasti verenhukan vuoksi:
  - Se siitä! Järkevät vanhemmat haluavat lastensa kasvavan mahdollisimman nopeasti, itsenäistyvän ja mielellään jopa itseään älykkäämpiä ja vahvempia. Ja tietysti he saavuttivat enemmän kuin esi-isänsä!
  Angelica vihelsi sieraimiinsa:
  - Tarkalleen! Kuinka mielenkiintoista. Joten mitä tarkoitat sanomalla, että Kaikkivaltiaan Jumalan tavoitteena on, että ihmisistä tulee Kaikkivaltias kuten Hän?
  Alisa Selezneva vahvisti:
  - Se siitä! Isän Jumala tavoitteena on, että hänen ihmispoikansa ja tyttärensä saivat itsenäisyyden ja ylittäisivät itse Universumin Luojan. Miten? Ehkä ihmiset itse oppivat luomaan universumeja, ja luultavasti he hankkivat myös sellaisia supervoimia, joista rohkeimmallakaan ja hillittömimmällä ihmisen mielikuvituksella ei ole vielä edes likimääräistä käsitystä.
  Angelica, joka käveli karhennetuin jaloin, taitavan käsityöläisen vaaleasta pronssista veistämällä, hiilellä ja hiiltyneellä ruoholla, tunsi miellyttävän lämmön jaloissaan. Ja hänestä tuli iloinen:
  - Kyllä, on mahdollista, että ihmiset voivat tehdä sitä, mistä heidän mielikuvituksensa vielä luopuu. Mutta jälkeläisillä, jotka ovat epäilemättä kehittyneempiä kuin esi-isänsä, on samanlainen käsitys siitä, että on olemassa jotain vielä siistimpää kuin muiden universumien luominen, joka saattaa hyvinkin syntyä. Mutta se, mitä sanot, on ristiriidassa Raamatun tai Koraanin kanssa.
  Alisa Selezneva nauroi hienovaraisesti vastaukseksi ja sanoi loogisesti:
  - Miten sanoa? Sekä Raamatun että Koraanin ainoasta oikeasta opetuksesta ei ole tarkkaa käsitystä. On satoja kristittyjä ja kymmeniä islamilaisia lahkoja, erilaisia liikkeitä. Ja myös Raamatun ja Koraanin monipuolisimmat tulkinnat. Erityisesti sunnit rukoilevat Allahia, ja shiialaiset uskovat, että Allah on liian pyhä ja saavuttamaton, ja rukoilevat Kaikkivaltiaan luomaa universaalia mieltä. Jotkut kristityt uskovat kolminaisuuteen, toiset uskovat, että Jumala on yksi, ja Jeesus on luomisen esikoinen. Tai esimerkiksi kysymykset sapatista, sielun kuolemattomuudesta ja monista muista. Muuten, islamissa on virtauksia, he uskovat, että Koraanin mukaan lauantai on pyhä, ei perjantai...
  Angelica keskeytti:
  - Oikein! Mutta haluat luultavasti sanoa, että sekä Koraani että Raamattu eivät ole Kaikkivaltiaan ilmoituksia, vaan puhtaasti inhimillisiä ajatuksia Luojasta, joka päätti piilottaa olemuksensa ihmisiltä?
  Alisa Selezneva vastusti päättäväisesti:
  - Ei, ei aivan niin! Koraani, Raamattu, Vedat, Buddhan opetukset ja kaikki muut maan uskonnot ovat Kaikkivaltiaan ilmestys ja tulevat universumin Luojalta. Loppujen lopuksi Universumin Luoja haluaa ihmisille valinnanvapauden, jotta kilpailevat erilaiset ideologiat ja uskonnolliset liikkeet. Näin ollen kilpailutaistelu, myös ideologisella ja uskonnollisella rintamalla, stimuloi parantamista ja hyperevoluutiota. Sillä kilpailu eri tasoilla on tärkein kannustin edistymiseen ja parantamiseen. Eli miksi Kaikkivaltias Jumala antoi ihmisille erilaisia ja usein ristiriitaisia ilmoituksia? Siksi, jotta totuus syntyisi kiistassa, jotta olisi valinnanvapaus, jossa jokainen on oikeassa omalla tavallaan.
  Angelica vahvisti vastavuoroisesti hymyillen:
  - No, olet aivan ihana... Tästä tulisi hyvä uskonnollinen opetus, kun kaikki ovat uskollisia, kaikki on Universumin Luojalta eikä kukaan loukkaannu. Mutta sitten herää täysin looginen kysymys - Kaikkivaltias on niin ystävällinen ja rakastaa ihmisiä, niin miksi maan päällä on niin paljon pahaa ja kärsimystä?
  Alisa Selezneva vastasi luottavaisesti:
  - Kyllä, koska kamppailu ja vaikeuksien voittaminen on ihmisten edistymisen, hyperevoluution ja paranemisen perusta. Loppujen lopuksi, mikä sai apinan ottamaan kepin? Että banaanit roikkuivat liian korkealla. Ja mammuttien sukupuutto pakotti ihmisen kehittämään maataloutta ja karjankasvatusta. Riittämättömän nopeat jalat johtivat hevosten kouluttamiseen ja sitten polkupyörien, moottoripyörien ja autojen keksimiseen. Aivan kuten meidän KV ja T-34 panssarivaunut työnsivät natsit Pantherin, Tigerin ja Mouseen ulkonäköön. Liian heikon ja raskaan kehon aiheuttama lentokyvyttömyys nousi myös kannustimena lentokoneiden luomiseen. Toisin sanoen maailmassamme olevat vaikeudet stimuloivat hyperevoluutiota, edistystä ja viime kädessä tuovat meidät lähemmäksi Kaikkivaltiutta.
  Angelica kysyi hämmästyneenä:
  - Kannustaako kärsimys myös edistymistä?
  Alisa Selezneva vahvisti:
  - Toki! Ei ehkä edes itse kärsimys, vaan halu välttää sitä. Ensin sateenvarjo suojaa sateelta ja sitten täydellinen ilmastointi. Tai esimerkiksi epidemiat vauhdittivat lääketieteen, erityisesti rokotusten, kehitystä. Toivon, että pystymme aikanaan voittamaan vanhuuden, ihmiskunnan tärkeimmän vitsauksen. Ja myös toteuttaa vanhoja unelmia.
  Angelica ehdotti:
  - Kuolleiden ylösnousemus kommunistisen tieteen voimalla.
  Alisa Selezneva taputti kumppaniaan olkapäälle:
  - Se siitä. Täällä Raamatussa on kirjoitettu, että toiset herätetään henkiin, toiset tuomion ylösnousemukseen. Mutta ensinnäkin, kaikki herätetään kuolleista, ja toiseksi, tuomitsemisen ylösnousemus ei ole ikuista piinaa helvetissä, vaan rikollisten uudelleenkoulutusta, joista tulee tulevaisuudessa kunnollisia ja ylevän jaloja ihmisiä. Muuten, Kristuksen lause; Isäni itse ei tuomitse ketään, vaan luovutti koko tuomion Pojalle, se voidaan tulkita, ei helposti - Pojalle, vaan Pojille - eli Valoisan Tulevaisuuden Kaikkivaltialle Kansalle itselleen. Näin ollen Ilmestyskirjassa havaitaan jatkuvuus, ja jokaisella uskonnolla on oma hiukkasensa totuutta ja valoa.
  Angelica lisäsi:
  - Ja myös kommunismissa?
  Alisa Selezneva, jolla oli vaikeuksia pidätellä nauruaan, vastasi:
  - Ja kommunismissa ennen kaikkea! Siellä kommunismi asettaa ihmisen antroposentrinen asemaan. Vaikka Karl Marx on saattanut aliarvioida tieteellisen ja teknologisen kehityksen mahdollisuudet. Mutta jokaisella kerralla on omat fantasiansa. Mitä vahvempi ihminen on, sitä enemmän hän haaveilee!
  Angelica mutisi:
  - Tiedätkö, mistä haaveilen juuri nyt?
  Alisa Selezneva tuli uteliaaksi:
  - Ja mistä tarkalleen?
  Punatukkainen soturi huudahti Perekopin myrskyyn lähettäneen Budyonnyn kiihkeästi:
  - Syödä hyvin!
  Alisa Selezneva oli samaa mieltä entistä kiihkeämmin:
  - Varmasti! Tämä on juuri sitä mitä haluamme! Syö vaikka norsu!
  Angelica pysähtyi ja pudisti reppuaan. Mukana oli pari amerikkalaista säilyketavaraa, sekä venäläistä ihraa liharaivoilla, sipulia, neljä kovaksi keitettyä munaa ja tietysti jo ummehtunutta leipää.
  Alisa Selezneva pystyi tuskin hillitsemään itseään, jotta se ei hyökkäsi ruokaa vastaan kuin kalvava susi. Angelica oli myös hillitty ja neljästä munasta hän ojensi kolme lumivalkoiselle ystävälleen:
  - Syö enemmän - toivu nopeammin.
  Alisa Selezneva veti kiveksensä takaisin:
  - Olet iso, tarvitset lisää!
  Angelica vastusti perustellusti:
  "Mitä nopeammin toivut, sitä vähemmän minun täytyy kantaa sinua." Joten mene eteenpäin, kaunis tyttö!
  Amerikkalaiset säilykkeet avattiin erityisesti kiinnitetyllä avaimella. Jopa kääntyessä kuultiin jonkinlaista musiikkia. Liha maistui mereltä ja haisi jodille, mutta se ei selvästikään ollut kalaa. Jotain lähempänä sianlihaa, jossa on vähän valkosipulia ja herneitä. Alice ehdotti:
  - Luultavasti valaanlihaa. Hän on nisäkäs ja lihava kuin sika. Mutta voit tuntea meren.
  Angelica pureskeli lihaa hitaasti ja vastasi:
  - Eikä sekään huono ole. Vaikka luonnollista naudanlihaa suositaan yleensä, kaikki Amerikassa eivät syö tällaista hirviötä. Kuitenkin... Truman luultavasti kääntyy haudassaan useammin kuin kerran, ja myös Roosevelt pahoitellen, että hän toimitti armeijamme.
  Alisa Selezneva haukotteli mielenosoittavasti:
  - Miksi arvelet, että taistelemme ehdottomasti Yhdysvaltojen kanssa?
  Angelica laittoi sormensa reheville huulilleen:
  - Se on hyvin mahdollista. Kaksi lintua ei tule toimeen yhdessä luolassa.
  Alisa Selezneva korjasi:
  - Linnut eivät asu luolissa. Luolissa on karhuja. Vaikka Venäjä on karhu ja Amerikka...
  Angelica naurahti ja sanoi:
  - Grizzly! Joka karjuu kovaa!
  Alisa Selezneva purskahti nauruun:
  - Pieni harmaani... Mutta vakavasti, USA:n saaminen ulkomailta on helvetin vaikeaa. Heillä on suuri väestö ja paljon tankkeja. Se ei ole niin paha kotkalle.
  Angelica paljasti kammottavat mutta söpöt suden hampaat:
  - Älä pelkää, me rikomme sen! Vaikka tämä panssari on kestävä, se on tarkoitettu jollekin, joka aikoo purra. Mutta yksi asia painaa minua, haluan metsästää kiväärillä...
  Alisa Selezneva keskeytti:
  - Ehkä laulamme jotain isänmaallista. Ja oma kokoonpanoni. Olemme jotenkin synkkiä, ikään kuin sota ei olisi enää maaliviivalla.
  Angelica yski pari kertaa, yrittäen tyhjentää kurkkuaan ja räpäytti pari kertaa silmiään, levittäen avuttomasti kätensä:
  - En tiedä, blondi... Jotenkin en voi ajatella mitään. Olet erittäin älykäs, ota selvää itse. - Tässä punatukkainen nainen sylki mielissään sivuun. - Uh! Olin jo täysin turtunut väsymyksestä. Älä arvaa, vaan keksi se.
  Alisa Selezneva haukotteli myös ja ehdotti:
  - Ehkä pari tuntia kunnon unta?
  Angelica rypisteli kasvojaan:
  - Mene nyt nukkumaan! Pidä tätä petoksena!
  Alisa Selezneva vastusti kohtuullisesti:
  - Jos en nuku ainakaan vähän, alan smaastaa silloin tällöin. Tämä on jo petos, ei ole olemassa vain Isänmaata ja itseään!
  Angelica luovutti:
  - Okei, mene nukkumaan, niin laulan sinulle kehtolaulun...
  Tulipaholainen yski pari kertaa ja oli alkamassa laulamaan, kun Arkashka löi hänet siihen. Poika alkoi laulaa iloista melodiaa soivalla äänellä;
  Suojelemme sinua, rakas maani,
  Neuvostoliiton soturi, ei voi sietää häpeää!
  Venäjän sotilas on voittamaton taisteluissa,
  Valtakunta on tuomittu julmasti!
  
  Neuvostoliiton nuori maa kukkii,
  Punainen lintu kohoaa maailman yläpuolelle!
  Olet rakas isänmaani,
  Olen valmis taistelemaan kuolemaan sinun puolestasi!
  
  Ja taistelijaa inspiroi korkea tavoite,
  Hän poimi kranaatin ja suuntaa kohti tankkia!
  Toinen huudahti - En hyväksy pelkoa,
  Lentokone leikkasi taivaan suihkulla!
  
  Olimme kerran yksinkertaisia lapsia,
  He juoksivat paljain jaloin smaragdiruohon läpi!
  Nyt maa tärisee pauhinalla,
  Ja taivaanvahvuus peittyi valurautausumuun!
  
  Ennen taistelua istumme - nuori pari,
  Meidän on taisteltava teräslaumaa vastaan!
  Rukoilen, ettei pätevyytemme katoa,
  Jotta teitä ei hämmennetä, tämä on hölynpölyä!
  
  Me voitamme, tiedän tämän varmasti
  Kävelkäämme ja laulakaamme avarilla niityillä!
  Kukki, ole ikuisesti ravittu, valkoinen maa,
  Kasvata jaloja jälkeläisiä!
  
  Se oli vaikeaa, olimme jäässä ja nälkäämme,
  Ja vaimot itkivät haudan yli!
  Mutta kommunismi avasi pyhät etäisyydet,
  Näytti polun Äiti Venäjälle!
  . LUKU nro 18.
  Kun Alice, Arkasha ja Pashka viruivat vankityrmässä, riivattu Fuhrer käyttäytyi jälleen kuin hullu tyranni. Mutta se oli erittäin vaikeaa Neuvostoliitolle, joka joutui hyökkäyksen kohteeksi.
   Hitler järjesti toisen orgian edistyneiden saksalaisten yksiköiden etenemisen yhteydessä Dneprille. Natsit päättivät juhlia seuraavaa piknikiä luonnon sylissä erityisen avoimella leirillä.
  Hitler hyppäsi pöydälle ja alkoi pitää puheen:
  - Lentokoneeni ryntäsivät kuin siivekkäät hevoset halki neuvostolaumojen. Suur-Saksa murskaa ja kukistaa punaiset, me murskaamme heikentyneet slaavit. Voiton läheisyys inspiroi urotekoja, joita maailman rohkeimmat sotilaat tekevät joka päivä ja tunti! Venäläiset pakenevat, hylkäävät varusteensa ja haavoittuvat, sadat tuhannet moskovilaiset antautuvat! Armeijamme ei ole koskaan edennyt näin nopeasti! Voitto odottaa suurinta tuhatvuotista valtakuntaa! Hei Saksa! Heitetään kommunistit roskakoriin!
  Tuli tauko...
  Göring rikkoi hiljaisuuden:
  - Juodaan kaikki suurimmalle füürerille!
  Seura huusi yhteen ääneen:
  - Zin Hail!
  Hitler vastasi:
  - Yleisesti ottaen suuren Saksan ilmailu toimii loistavasti itärintamalla! Suurin osa Neuvostoliiton lentokoneista on tukahdutettu! Myös sijaiseni Goering ansaitsee tunnustuksen tästä. Ehdotan paluumaljaa lentäjille.
  Natsit haukkuivat ja joivat samppanjaa yhdessä. Hitler itse joi ruusunmarjatinktuuria. Ulospäin Fuhrer näytti iloiselta; hänelle ruiskutettiin testosteronia, mikä sai natsit tuntemaan itsensä nuoreksi härkäksi.
  Himmler huomautti:
  - Kyllä, Neuvostoliiton joukkojen vastarinta heikkenee! Meillä on kyky marssia Moskovaan.
  Hitler nyökkäsi:
  - Kyllä hyvä! Katsoin valokuvia Kremlistä! Tämä on majesteettinen linnoitus, joka on Saksan arvoinen. Muutin mieleni muuttaa Moskovan keskustasta valtava järvi. Rakennamme valtavan neljä ja puoli metriä pitkän rautatien, rakennamme itse Moskovan uudelleen ja asutamme sen saksalaisilla. Suosittelen nimen vaihtoa! Erityisesti miltä Unioni kuulostaa... Fuhrer pysähtyi.
  Goering valmis:
  - Unioni-Hitler!
  Fuhrer hyppäsi ylös:
  - Oikein! Unioni-Hitler! Itä-Saksan pääkaupunki. Paikka, josta tulee venäläisten orjien Mekka!
  Seurakunta huusi:
  - Hei Hitler!
  Fuhrer ehdotti:
  - Mitä tehdä väestölle! Sen ruokkiminen on liian kallista; jos ammut kaikki, ruumiit alkavat hajota ja rutto alkaa!
  Himmler ehdotti:
  - Poltamme kaikki moskovilaiset elävältä! Erikoisuuneissa ja navetoissa!
  Hitler kysyi:
  - Onko sinulla kannettava liesi?
  Himmler vastasi luottavaisesti:
  - Tietyt talot ja navetat Moskovan lähellä sijaitsevissa kylissä voidaan sovittaa poltettavaksi. Tämä ei ole huono idea. Sitten lisäämme rikkiä ja suolaa sytyttääksemme paskiaiset venäläiset!
  Hitler nyökkäsi:
  - Kun kuulen sanan venäjä, käteni kurkottaa revolveriin! Tässä tapauksessa tämä kansakunta tulisi muuttaa onnellisiksi orjiksi ja hylätä kokonaan. Mitä muuta haluat tarjota, Reichsführer.
  Himmler vastasi:
  - Otin käyttöön innovaation juutalaisten leireillä. He antavat köyden, naulan ja tuolin, jotta juutalainen voi hirttää itsensä!
  Hitler nauroi:
  - Oikein! Mutta entä jos juutalainen kieltäytyy?
  Himmler hymyili viekkaasti:
  - Tässä tapauksessa liuotamme sen hitaasti happoon vuorokauden aikana upottamalla asteittain koko kehon liuokseen!
  Hitler virnisti:
  - Mikä on järkevää! Vaikka ei ole kovin kallista käyttää niitä teollisuudessa niin tarpeellisen hapon tuottamiseen.
  Himmler vastasi:
  - Liuenneen ihmisen orgaanista ainetta sisältävä happo, joka on ainutlaatuisten ominaisuuksiensa ansiosta paljon parempi käytettäväksi teollisuudessa.
  Hitler nyökkäsi:
  - Se on oikein! Mutta emme ole yrittäneet valmistaa saippuaa ihmisrasvasta. Se oli käytännöllistä!
  Himmler vastasi:
  - Se, millä peset käsiäsi, hienoa, oli tehty ihmisrasvasta. Lisäksi olemme valinneet sinulle arjalaisilta näyttävien nuorten tyttöjen ja poikien rasvan. Onko eroa lehmän kanssa?
  Hitler vastasi:
  - Valtava! On niin ihanaa pestä näin! Ja käsien iho pehmenee. Annoin Eva Braunille luonnollisesta ihmisnahasta valmistetut käsineet, ja hän muuten piti niistä todella paljon.
  Himmler ojensi vaaleanpunaisen lasin:
  - Entä juotavaa!
  Hitler nyökkäsi:
  - Viiniä?
  Himmler tuhahti halveksivasti:
  - Millaista viiniä? Puhdasverinen!
  Hitler kysyi:
  - Toivottavasti ei juutalaisia!
  Himmler vastasi:
  - Juutalaisten veren tarjoaminen Fuhrerille on mautonta! Nämä ovat Hitlerjugentin parhaita urheilijoita, jotka pumppasivat vertaan. Juo ennen kuin jäähtyy!
  - Kuinka vanhoja pojat ovat? - Hitler kysyi.
  - Neljätoista!
  Fasisti oli iloinen:
  - Tämä tarkoittaa, että heidän veri on täynnä testosteronia ja muita hormoneja.
  Himmler vahvisti:
  - Ja itse lasi on veistetty palasta kiinteää rubiinia!
  Hitler piti sitä hauskana:
  - Rubiini on verikivi, ja veri muuttuu punaiseksi!
  Göring lisäsi:
  - Ei ole aivan turhaa, että hakaristi on punainen!
  Hitler keskeytti:
  - Idiootti! Hakaristi on musta, lippumme on punainen! Ymmärrän, Herman, et ymmärrä paljoakaan!
  Fuhrer joi nopeasti vaahtoavan nesteen ja jopa nuoli pisaroita:
  - No hyvä! Mitä muuta haluat sanoa Fuhrerista?
  Himmler sanoi:
  - Olet kaikkien aikojen suurin hallitsija!
  Hitler irvisteli:
  - Sinä jäljittelet Stalinia!
  Kolmannen valtakunnan pääteloittaja ryyppää:
  - Se on Stalin, suurin, joka jäljittelee sinua!
  Hitler, kummallista kyllä, oli tyytyväinen tähän:
  - Kyllä, Stalin on suurin plagioija. Hän otti haltuunsa lipun punaisen värin ja 7. marraskuuta sekä 1. toukokuuta. Marxismi on juutalaismuurarien pilaama kansallissosialismi! Oikein!
  Seurakunta huusi yhteen ääneen:
  - Hei Hitler!
  Adolf vastasi:
  - No, se on hyvä, mutta ei tarpeeksi! Nyt haluan nähdä jalon spektaakkelin. Katsotaan ja hypätään.
  Borman vastasi:
  - Entä jalkapallo-ottelu?
  Hitler haukotteli:
  - Olen välinpitämätön jalkapalloa kohtaan!
  Borman vastasi:
  - Se riippuu siitä, millaista jalkapalloa se on. Toisaalta tytöt miekoilla ja tikareilla taistelevat, toisaalta teini-ikäiset kirveillä ja sirpilla. Samalla he potkivat edelleen palloa ympäri kenttää. Jos maali tehdään, joukkue saa toisen taistelijan!
  Hitler virnisti:
  - No, tällainen jalkapallo sopii minulle varsin hyvin! Otetaan superpohjamaali! Ehkä laitamme Goeringin maaliin.
  Reichmarsalkka vastusti:
  - Tässä tapauksessa ei ole mahdollista tehdä yhtä maalia! Suljen kaikki portit ruhollani!
  Hitler virnisti:
  - Ja vatsasi revitään auki veitsellä ja sinusta tulee paljon ohuempi!
  Himmler vastasi:
  - Kuinka istut päälleni, suuri füürer!
  Hitler vastasi:
  - Etsin toisen tyynyn!
  Borman kysyi:
  - Aloitetaanko jalkapalloilijat?
  Hitler vastasi:
  - Ei vielä! Haluan nähdä uuden suosikkini Ahilian taistelussa ensin! Ymmärsi!
  Borman vastasi:
  - Ennakoin tämän!
  Hitler oli iloinen:
  - Ja olet paljon älykkäämpi kuin Hess.
  Borman nyökkäsi:
  - Henkilöstön kehitys!
  Hitler kysyi:
  - Onko hänelle vihollinen valittu?
  Borman vastasi:
  - Kyllä, mahtava füürer!
  - Sitten nähdään!
  Paikka, jossa gladiaattorit taistelivat, oli aidattu erityisellä häkillä ja panssaroidulla lasilla, jotta yksikään eläin ei vahingossa pääsisi pakoon. Reunoilla oli torneja konekivääreillä. SS-sotilaat kohtasivat kulmiaan rypistyneenä. Borman osoitti yhdeksää päällekkäistä näyttöä ja sanoi ylpeänä:
  - Tämä on uusi tuote! Ne näyttävät suurennettuina taisteluiden mielenkiintoisimmat fragmentit.
  Hitler virnisti:
  - Tämä on hämmästyttävä! Rakastan kyyneleitä ja tappeluita, kaikki pelkäävät minua kuin tulta! Kuinka minä huudan - karjun!
  Fuhrer ei löytänyt enempää sanoja ja puri lasinsa reunaa ja lisäsi:
  - vau vau vau!
  Borman vastasi:
  - Olet loistava füürer ja loistava laulaja!
  Hitler kysyi toiveikkaana:
  - Parempi kuin Nero?
  Borman vastasi hengittäen:
  - Älä vertaa!
  Hitler karjui:
  - Olen vahvin, olen paras! Kuolema kaikille hölmöille ja venäläisille tšuktšeille! vau vau vau!
  Ympäristö piristyi:
  - vau vau vau!
  Hitler löi koiraansa Blondie:
  - Miksi olet hiljaa, narttu?
  Koira kiljui sydäntä särkevästi. Hitler roiskutti mehua hänen päälleen. Hän pyöri ympäriinsä nuoleen pisaroita. Fuhrer vastasi:
  "Jonain päivänä nyljetään tämä koira!"
  Borman ehdotti:
  - Ehkä voimme tehdä tämän heti?
  Hitler vastusti:
  - Se on ennenaikaista! En ole vielä pilkannut häntä tarpeeksi! Joten hallitse vaistoasi Martin! Nimesi on muuten Martin.
  Borman vastasi:
  - Kyllä Martin!
  - Pidät siis martineista!
  Apulaisfuhrer kumarsi:
  - Yksinkertaisesti ihailen!
  Hitler ehdotti:
  - Pullo Martini minulle!
  Tyttöadjutantti juoksi Fuhrerin luo ja ojensi hänelle pullon. Hitler löi Bormannia päähän. Hän yritti hypätä pois viime hetkellä, pullo osui hänen korvaansa ja osui hänen olkahihnaansa. Hitler vannoi:
  - Se osoittautui äärimmäisen typerältä, etkö usko!
  Borman vastasi:
  - Ei ole väliä kuinka tyhmä se on, se on vielä typerämpää! Ihminen voi pysyä yhdellä mielen tasolla pitkään, mutta mikään ponnistus ei hillitse tyhmyyttä!
  Hitler huokaisi:
  - On hyvä olla fiksu!
  Borman vastasi:
  - Se on parempi kuin olla tyhmä!
  Hitler huomautti:
  -Älykkyys laskee aina ilman ponnistelua, mutta tyhmyys kasvaa aina ilman ponnistelua! Joten näyttää siltä, että olet laiska Bormann!
  Fuhrerin sijainen lauloi:
  - Vaikuttaa siltä, että he eivät ole laiskoja ja heidän pitäisi elää! Meidän pitäisi ottaa maanantait ja peruuttaa ne! Vai onko parempi juoda vodkaa venäläisten ja laardin kanssa!
  Rosenberg korjasi:
  - Crests juo vodkaa laardin kanssa! Ja venäläiset juovat vodkaa sipulin kanssa!
  Hitler keskeytti:
  - Italialaiset juovat vodkaa sipulin kanssa! Venäläiset juovat vodkaa suolakurkun kanssa, valkovenäläiset juovat vodkaa bulban kanssa!
  Borman kysyi:
  -Mitä saksalaiset juovat?
  Hitler vastasi nauraen:
  - Olut snapsilla! Mutta luulen, että voiton jälkeen tupakointi pitäisi kieltää Kolmannessa valtakunnassa, ainakin tosi arjalaisilta.
  Rosenberg kysyi:
  - Entä venäläiset?
  - Venäläiset voivat, anna heidän kuolla nopeasti!
  Rosenberg vastasi:
  - Joten käy ilmi, että annamme orjille enemmän vapautta kuin herroille?
  Hitler selitti:
  - Herroilla on aina enemmän vastuuta! Ja vastuu rajoittaa oikeuksia, tämä on aksiooma.
  Borman kumarsi:
  - Kuinka viisas oletkaan, Fuhrer!
  Hitler keskeytti:
  - Riittää, haluan nähdä kauniin taistelun! Oi Ahilya sydämeni tähti!
  Borman huusi mikrofoniin:
  - Alkaa!
  Bugle soi ja mustatukkainen, lihaksikas tyttö hyppäsi areenalle. Hän oli vain uimahousuissa ja ohut kangaskaistale peitti hänen täyteläiset, vahvat rintansa. Hän teki halkeamia, suoritti kuperkeerään ja jähmettyi kuvankauniiseen asentoon pitäen miekkaa ja tikaria käsissään! Bormann kysyi Hitleriltä:
  - Tehokas Mein Fuhrer?
  Hitler vastasi:
  - Hän on upea! Kuka on vihollinen?
  - Nyt näet sen suuren!
  Göring korotti ääntään:
  "Hänen paras vastustaja olisi villisika, eikö niin?"
  Hitler nauroi:
  - Totta kai, varsinkin joku kaltainen!
  Paino nousi vastakkaiselta puolelta, häkki avautui ja hän hyppäsi ulos...
  Valtava alligaattori. Sen pituus oli vähintään seitsemän metriä, sen voimakas suu avautui.
  Tyttö pudisti nyrkkiään olentoa kohti. Hitler huomautti:
  - Liian vahva vastustaja!
  Borman vastusti:
  - Liikkuvuuden suhteen krokotiilit ovat huomattavasti leijonaa huonompia, ja gladiaattoritaistelussa tärkeintä on nopeus!
  Hitler huomautti:
  - Aivan kuten nyrkkeilyssä! Teit oikein Borman! Nyt hän vääntelee kuin kobra ja voittaa!
  Borman kohotti tassuaan:
  - Hei Hitler!
  Fuhrer nyökkäsi:
  - Saattaa riittää! Sinun huutosi saavat korvani soimaan! Katsotaan nyt miten taistelu etenee!
  Tyttö, liikutellen ruskeita jalkojaan, esitti pirteän tanssin. Hän teki sen erityisellä, näyttävällä ja kauniilla tavalla.
  Hitler lauloi:
  - Noita, noita, noita! Devilry! Ja mistä sinä tulit, noita! Noita, noita, noita! Sinun täytyy olla kaunis, ja tämä kauneus kiehtoo minua! Tämä on unelmien täyttymys!
  Borman suostui:
  - Jokaisesta miehestä tulee sellaisen naisen vanki! Niin urhoollinen kuin meidän Fuhrer!
  Hitler sanoi tyytymättömästi:
  - Missä tappelu muuten on! Ne eivät ala!
  Borman mutisi:
  - Pieni häiriö, erektion menetys!
  Hitler puhalsi:
  - Mitä sanoit?
  Borman korjasi itseään:
  - Halusin sanoa korjauksia! Oi mahtava füürerini!
  Hitler oli iloinen:
  - Rakastan sitä, kun ihmiset ylistävät minua! Loppujen lopuksi kaikki eivät voi arvostaa Fuhreria! Fuhrer on siemen, mutta viini kasvaa!
  Seurakunta nyökkäsi mielissään:
  - Kyllä, mahtava Mein Fuhrer!
  Tyttö hyppäsi ja hyppäsi kuperkeikkauksen jälkeen krokotiilin luo. Ajattelematta liikaa, hän puukotti häntä miekalla silmien väliin ja hyppäsi heti takaisin. Hirviö ryntäsi hänen perässään yrittäen tarttua hänen viettelevään, paljaaseen jalkaansa.
  Krokotiili ryntäsi hänen perässään aikoen selvästi ohittaa hänet. Tyttö väisteli jatkuvasti ja lähti pois. Krokotiililta puuttui selvästi nopeus. Hitler vihelsi:
  - Krokotiili! Sinä hölmö!
  Hän näytti kuulevan Fuhrerin ja huusi vastauksena avaten suunsa leveäksi. Tyttö työnsi miekan hampaidensa väliin ja huusi:
  - Et ole lohikäärme!
  Fuhrer mutisi:
  - Hän on hurmaava söpöläinen! Eikö se ole Bormann!
  Apulaisfuhrer vastasi:
  - Periaatteessa voit ajatella niin! Hänellä on rakkauden valtameri ja viehätysmeri! Todellinen Circe!
  Hitler virnisti:
  - Miksi on olemassa koko rakkauden valtameri, mutta vain viehätysmeri! Mihin suuren füürerin on vaikea vastata?
  Borman kohautti olkiaan:
  - Rakkaus on tärkeämpää kuin viehätys!
  Hitler rypisti kulmiaan:
  - Luuletko niin!
  Borman alkoi selittää:
  - Ilmiömäinen viehätysvoimasi, Fuhrer, inspiroi koko kansan rakkautta! Tai pikemminkin jopa monet kansat. Loppujen lopuksi jopa japanilaiset rakastavat sinua, vaikka myönnätkin, että tämä ei ole arjalainen tyyppi.
  Hitler nyökkäsi:
  - Olen tyrmistynyt siitä, että Japani ei ole vielä avannut toista rintamaa Kaukoidässä. Luulin, että he haluaisivat tehdä tilit paskiaisen Venäjän kanssa, joka väittää olevansa maailmanvallennus!
  Borman vastasi:
  - Tätä minäkin odotin! Mutta japanilaiset...
  Hitler keskeytti:
  - Kapeasilmäiset makakit!
  Hitlerin seurakunta nauroi:
  - Aivan, sinä huomasit!
  Samaan aikaan tyttö jatkoi nopeaa liikkumista. Hänen hyppynsä muuttuivat yhä räväkämmiksi. Useita kertoja hän jopa lensi krokotiilin yli raaputtaen sen kuorta. Paksunahkaisen raa"an tappaminen on uskomattoman vaikeaa. Ja tyttö yritti jatkuvasti lyödä häntä, poraten kärjen samaan pisteeseen tai päästäen jopa verta. Samaan aikaan Ahilya työskenteli selvästi yleisölle.
  - No, lisko, painoin sinua todella!
  Olento sihisi vastauksena ja ryntäsi uudelleen, mutta lämminverinen ruumis oli nopeampi kuin kylmäverinen.
  Tyttö lauloi:
  - Ehkä olette dinosauruksia täällä, ette Afrikassa! Syöt voileipiä aamiaiseksi, dinosaurukset, dinosaurukset!
  Hitler kysyi Bormannilta:
  - Mitä hän laulaa?
  Bormannin sijasta Himler vastasi:
  - Jotain dinosauruksista!
  Hitler ihmetteli:
  - Miten sinä tiedät tämän?
  Himmler selitti:
  - Erikoispalveluiden päällikkönä opin lukemaan huulilta! Minulle se ei ole niin vaikeaa, hienoa!
  Hitler huomautti:
  - Uskotaan, että krokotiilit ovat dinosaurusten sukulaisia, ja lähestyvä Kuu tuhosi heidät.
  Borman suostui:
  - Erittäin mielenkiintoinen teoria!
  Hitler vastusti:
  - Ehkä tämä on enemmän kuin teoria! Kuu muodostuu kokonaan Phaeton-planeetan räjähdyksen jälkeen suurimmaksi palaseksi ja lentää maan päälle. Ryhdy hänen kumppanikseen!
  Himmler vastasi:
  - Se aiheuttaisi katastrofin!
  Hitler nyökkäsi:
  - Ja se aiheutti sen! Miksi esimerkiksi dinosaurukset katosivat? Loogisin selitys johtuu Kuun lähestymisestä.
  Borman lisäsi:
  - Uskon, että taivaankappaleilla ei ole vain kykyä houkutella, vaan myös hylätä! Aika uskottava hypoteesi!
  Hitler vastasi:
  - Pian lennämme kuuhun ja opimme paljon! Käskin Brownia kehittämään tehokkaan raketin, joka pystyy laukaisemaan lastia ilmattomaan avaruuteen! Se olisi hienoa.
  Borman huomautti:
  - Sellainen kehitys vaatii valtavia kustannuksia, mikä on liian kallista sotivalle maalle!
  Hitler potkaisi Bormannia olkapäähän:
  - Sota on maita, mineraalivaroja, varastoja, orjia! Olemme jo vapauttaneet monet saksalaiset ruumiillisesta työstä, pakkotyöläiset tekevät työn heidän puolestaan. Ja tämä on vasta alkua.
  Himmler huomautti:
  - Jo nyt laboratorioissamme tehdään kokeita tulevaisuuden ihanteellisen orjan luomiseksi. Kuka söisi ruohoa, olisi tottelevainen kuin automaatti, mutta samalla ei niin tyhmä kuin lobotomia! Ja samanlainen kehitys on jo käynnissä:
  Hitler huomautti:
  - Kyllä, lobotomia on tuttu leikkaus, mutta sen jälkeen ihminen on täysin tyhmä eikä voi olla tehokas orja, saati sotilas! Onnistuitko löytämään jotain parempaa?
  Himmler vastasi:
  - Teknisiä ongelmia on edelleen! Erityisesti yritimme istuttaa tiettyjä vikoja aivoihin ja lähettää komentoja radion kautta, mutta tässä ilmeni tiettyjä ongelmia.
  Hitler tuhahti:
  - Kyllä, sinulla on aina ongelmia!
  Himmler vastasi:
  - Pieni radiovika itsessään on liian kallis, sotilaista tulee kultaa. Oli ideoita lobotomian parantamiseksi. Ehkä ei niinkään leikkausta kuin kemiallista vaikutusta aivojen eri osiin. Täällä on jo onnistumisia!
  Hitler piristi:
  - Tai tarkemmin?
  Himmler alkoi selittää:
  - Haitissa velhot osaavat tehdä ihmisistä zombeja. Jos sekoitat kalan ja useiden kasvien myrkkyä, se sammuttaa aivojen osia ja ihminen lakkaa tuntemasta oloaan ihmiseksi. Yhtä lailla toisin kuin lobotomia, se säilyttää kyvyn puhua, liikkua ja jopa osoittaa tiettyjä ammatillisia taitoja. Eli menetettyään mielensä, hän ei menetä täysin ammattitaitoaan, vaan muuttuu koiran kaltaiseksi. Sinä itse, suuri füürer, tiedät, että koirat, olivatpa ne kuinka älykkäitä tahansa, ovat tottelevaisia!
  Hitler nyökkäsi:
  - Miksi tämä on mielenkiintoista!
  Himmler jatkoi:
  - Ihmisemme menivät Haitille jo vuonna 1937 keräämään materiaalia. Kyllä, todellakin, zombit eivät ole fiktiota, ne ovat olemassa, mutta ongelmia on. Ensinnäkin ainutlaatuista myrkkyä tuottavat kalat ovat liian harvinaisia, eikä sopivaa yrttiyhdistelmää ole helppo löytää, joten zombituotannon saattaminen massiiviseksi on liian vaikeaa!
  Hitler tuhahti:
  - Liikaa sanoja myös!
  Himmler korjasi itseään:
  - Sitten päätimme syntetisoida dope aivoille keinotekoisesti! Kokeiden ollessa käynnissä täydellinen menestys ei ole läheskään valmis, mutta edistystä on jo tapahtunut!
  Sherpa huomautti:
  - Lupaavampaa olisi suihkulentotoiminnan luominen. Raskaat pommittajat voisivat tehdä massiivisia hyökkäyksiä Yhdysvaltoihin, Britanniaan ja Venäjälle ilman tappioita.
  Hitler vastasi:
  - No, me valtaamme Venäjän pian joka tapauksessa! Kaikki sen tehtaat, tehtaat, pellot toimivat meille! Ja mitä tulee Britanniaan, kun otamme Moskovan, se itse antautuu!
  Speer vastusti:
  - Ei niin helppo! Britit ja amerikkalaiset ovat itsepäisiä. Lisäksi venäläisillä on myös valtava sotilaallinen potentiaali. He, hyödyntäen komento-hallinnollista järjestelmää, muodostavat aina uusia reservejä! Voitimme vain osan Venäjän joukoista, ja meidän on oltava valmiita pitkittyvään sotaan!
  Fuhrer nyökkäsi:
  - Moskova on vallattava kuuden viikon kuluessa! Tämä on minun kategorinen järjestykseni! Ja se epäilemättä otetaan, muuten en ole natsi ykkönen! Ja pitkittynyt sota on tuhoisa meille. Tässä tapauksessa venäläisillä on aikaa mobilisoitua! Ja meillä on amba! Tai juuri sitä sinä haluat!
  Speer vastasi:
  - Amerikka haluaa luoda supervoimakkaita aseita! Paskiainen Einstein vakuutti Rooseveltin tämän tarpeellisuudesta. Nyt amerikkalaiset kehittävät sitä aktiivisesti ja ovat houkutelleet ainakin tusinaa Nobel-palkinnon saajaa. Tämä on suuri uhka kaupungeillemme.
  Hitler siemaili greippimehua ja huomautti:
  - Atomipommin luominen on tietysti meille suuri uhka! Mutta ensinnäkin ei tiedetä, räjähtääkö pommi ollenkaan, ja toiseksi, jenkit ovat pelkurimaisia! Surkean demokratiansa vuoksi he eivät koskaan ota riskiä käyttää sitä ensin. Uskon demokratiaan tai pikemminkin demokraattisen hallituksen heikkouksiin! Heillä on Fuhrer, Roosevelt on heikkomielinen rampa, ja häntä ympäröivät vielä suuremmat asiattomuudet. Se on sama Truman, joka on tyhmä! Ja joka päivä hän lankeaa polvilleen baptistien kokoushuoneen edessä. Ja muita tyyppejä! Uskokaa minua, jos emme valloita Amerikkaa, heillä on pian musta mies presidenttinä!
  Himmler sanoi:
  - Ei koskaan Amerikkaan!
  Hitler vastusti:
  - Miksi! Loppujen lopuksi heillä on todellinen demokratia ja enemmistövalta. Ja mustat lisääntyvät hyvin nopeasti. Ne ovat vain mustia rottia! Ja enemmistö voittaa ennemmin tai myöhemmin demokraattisessa maassa! Uskokaa minua, Yhdysvalloissa on edelleen musta presidentti. Ellemme tietysti valloita ensin USA:ta. Tätä periaatteessa toivon. Täydellisempi kansallissosialismin järjestelmämme kukistaa sekä kommunismin että kapitalismin!
  Sillä välin tyttö antoi sarjan iskuja krokotiiliin, jopa vahingoittaen sen tassuja. Monsteri, joka oli menettänyt melkoisen määrän verta, hidasti vauhtia. Ahilya itse alkoi hikoilla ja väsyä, hänen suklaavartalonsa kimmelsi, mikä sai helpotuksen tuntumaan vielä terävämmältä. Yhtäkkiä hänen liikkeensä kiihtyivät jälleen, ja tyttö puukotti krokotiilia suoraan silmään. Peto tarttui suullaan, mutta sen nopeus putosi jyrkästi verenhukan vuoksi. Tyttö jopa löi häntä suuhun paljaalla säärellään:
  - Mikä saippuainen paskiainen!
  Krokotiili ryömi vielä vähän, veri virtasi kuin suihkulähde sen rikkinäisestä silmästä. Tytön paljas jalka pisti itsensä terävään kiveen ja nykisi kivusta:
  - Voit siis vaurioitua vakavasti!
  Tytön paljas jalka jätti verisen jäljen. Hirviö kurkotti häntä kohti liikuttaen vaurioituneita tassujaan.
  Ahilya sanoi:
  - Miksi ryömit, ruma hirviö!
  Krokotiili avasi hitaasti suunsa ja yritti niellä tytön. Se muistutti etanaa, joka yritti napata ampiaisen. Tyttö löi taas kielensä miekalla.
  Hän teki kuperkeikkauksen potkimalla jalkojaan.
  Hitler huomautti:
  - Mutta hän ei voi lopettaa häntä!
  Himmler lisäsi:
  - Britanniaa verrataan parhaiten ei leijonaan, vaan krokotiiliin. Muista kuinka paroni Münchausen teki!
  Hitler piristi:
  - Kyllä, se on erittäin kaunis! Pidin erityisesti lennosta kuuhun. Hän teki sen paljon aikaisemmin kuin ranskalainen Jules Verne. Ja se on erittäin vaikuttava! Kuvaus kolmijalkaisista Kuussa on erittäin kehittynyt fantasia! Ei, Jules Verne on Munchauseniin verrattuna vain säälittävä plagioija.
  Borman ehdotti:
  - Kyllä, hän käytti myös tykkiä! Mikä primitiivinen asia, ja jokainen ballista sanoo, että matkustajat yksinkertaisesti litistyvät!
  Hitler nyökkäsi:
  - Tulevaisuus kuuluu tähtialuksille! Ensin primitiivisiä ja sitten yhä edistyneempiä. Ydinenergia avaa tien avaruuden laajentumiselle. Hän sallii Kolmannen valtakunnan sisällyttää kaikki asutut maailmat Saksan kunniaksi.
  Borman nyökkäsi:
  - Olkoon niin!
  Himmler sanoi:
  - Ja että ydinenergialla on suuret näkymät, erityisesti avaruuden laajenemisen kannalta. Teemme työtä tämän eteen, työskentelemme ja työskentelemme vielä kerran! Ja lupaan Fuhrerille meidän tähtien voittomme!
  Hitler oli iloinen:
  - Hyvä, että tuet minua tässä! Maailmassa ei ole ketään siistimpää kuin Hitler, ja saksalaisten pitäisi rakastaa vain häntä! Häntä on vain yksi!
  Von Bock huomautti:
  - On joitain ongelmia!
  Hitler nyökkäsi ystävällisesti:
  - Puhu!
  - Viestintä on venynyt liian pitkälle! Ja Neuvostoliiton rautateillä on eri raideleveys kuin Saksan rautateillä. Meillä tulee olemaan vakavia toimitusongelmia! - sanoi Bok.
  Hitler tuhahti:
  - Ajattelin sitä! Mutta minusta näyttää siltä, että tätä voidaan parantaa tekemällä pyörät uudelleen Euroopasta Venäjälle.
  Phot Bock vastasi:
  - Totta, mutta kuinka kauan se kestää! On pelottavaa ajatella, füürerini!
  Hitler vastasi:
  - Jos toimit energisesti ja käytät vankien työtä, ei niin paljon. Voimme hoitaa sen! Sillä välin on parempi juoda viiniä. Tänään olen ystävällinen ja sallin teidän kaikkien humaloitua.
  Seurakunta huusi tähän yhteen ääneen:
  - Hei Hitler! Kunnia hyvälle füürerille!
  Göring ehdotti:
  - Juodaan Saksan korkeimpien tavoitteiden eteen!
  Hitler keskeytti:
  - Se tehdään aina ajoissa! Minulla on toinen ehdotus!
  Göring kysyi:
  - Mikä mahtavin!
  Hitler nyökkäsi:
  - Kymmeniä kauniita tyttöjä tanssii pöydällämme!
  Himmler vastasi:
  - Valmistelin juuri parhaista parhaista!
  Sillä välin areenalla Ahilia lopulta lopetti krokotiilin. Amfibiohirviö vaikeni. Yleisö tervehti tätä haalein suosionosoin.
  - Bravo! Kaikesta on tullut niin tylsää! - Hitler huusi. - Anna jalkapallojoukkueen herättää maiseman henkiin!
  Himmler suostui:
  - Joo! Tässä tapauksessa ihmisverta tulee paljon enemmän! Minäkin kannatan sitä! No, Borman, tule!
  Apulaisfuhrer vastasi:
  - Nyt se tapahtuu!
  Hitler haukkui:
  - Jos ruumiita ei ole tarpeeksi, revin teidät osiin, käsken sitoa niihin kaksi tankkia ja ne hajoavat!
  Borman vastasi:
  - Älä epäröi, Fuhrer, teen kaiken virheettömästi!
  Huomasin, että Fuhrer mutisi mikrofoniin. Krokotiilin ruho jäi koukkuun ja raahattiin ulos ympäröidyltä stadionilta. He leikkaavat sen ja alkoivat paistaa sitä tulella, ilmeisesti ruokkiakseen nälkäisiä "pioneereja". Uutta, suurenmoista musiikkia alkoi kuulua ja kuului Hitler Jugent -kuoron laulu. Kaksi joukkuetta juoksi ulos stadionille. Ensin pojat enintään viisitoista, sitten tytöt 18-22.
  Pojat olivat aseistautuneet kirveillä ja viidakkoveitseillä, tytöt miekoilla ja tikareilla. Kaiken kaikkiaan monipuolinen joukkue. Samalla tavalla pikkuhousuihin pukeutuneilla tytöillä on paljaat rinnat. Pallo vierähti areenalle. Borman puhui mikrofoniin, ja hänen äänensä välitettiin kaiuttimien kautta.
  - Selitän säännöt! Voit tehdä mitä haluat. Lyö, pilkko, vaivaa, leikkaa vain niin, että pallo osuu maaliin. Tässä tapauksessa toinen pelaaja potkaistaan maalin tehneen joukkueen hyväksi. Se joukkue, kuule huonommat, joka menettää yli kaksitoista maalia, ammutaan!
  Poikien ja tyttöjen rivien läpi kaikui jylinää. Hitler huomautti:
  - Aika reilut säännöt!
  Borman suostui:
  - Ei voisi olla oikeudenmukaisempaa! Sillä välin tiukka käskyni on, että jos jotain tapahtuu, tarkka-ampujaa pidetään aseella, kenttää stimuloidaan.
  Bugle soi ja peli alkoi. Aluksi pojat ja tytöt eivät olleet erityisen innokkaita käyttämään aseita. He yksinkertaisesti tiputtivat palloja ja juoksivat puolelta toiselle.
  Korkealuokkainen saksalainen tarkka-ampuja ampui varoituslaukauksen ja katkaisi tytöstä hiuspampun. Hänen kasvonsa vääntyivät pelosta ja hän löi pojan vatsaan veitsellä.
  Hitler sanoi iloisesti:
  - No, vakavat asiat ovat alkaneet!
  Borman lisäsi:
  - Nyt kuolleetkin taistelevat!
  Hitler keksi idean:
  - Kuollut! Kerro Himmlerille, onko mahdollista tehdä zombie kuolleesta miehestä?
  Reichsführer vastasi:
  - Jos se ei ole vielä hajonnut, se on teoriassa mahdollista! Meillä oli jo ajatuksia tästä aiheesta ja alkuperäisiä ajatuksia! Mutta itse en tiedä samaa liikettä! Tai venäjäksi, en tiedä!
  Hitler pyyhkäisi sormellaan Reichfuehrerin nenää:
  - Tämä ei ole tekosyy sinulle! Kaiken kaikkiaan tuot minulle pettymyksen, Himmler. Nimitin sinut poliisipäälliköksi, valtakunnan pääupseeriksi, ja sinä vain leikkaat! Se ei onnistu!
  Himmler vastasi:
  - Ihmisen aivot eivät kuole heti! Monet sen osastoista, erityisesti primitiiviset, hajoavat paljon hitaammin kuin erittäin organisoidut. Periaatteessa velhot kuulustelivat kuolleita ja jopa pakottivat heidät liikkumaan. Teimme myös samanlaisia kehityshankkeita, ei ilman menestystä! Mutta toistaiseksi ei ole ollut mahdollista tallentaa epäkuolleita massatuotantoon!
  Hitler roiskui mehua Himlerin kasvoille:
  - Sanasi ovat tyhjää puhetta, kunnes siitä on käytännön käyttöä! Yleisesti ottaen minua ympäröivät kevytmieliset ihmiset. Kerro Speerille, kannattaako Me-810:n laittaminen massatuotantoon.
  Speer vastasi:
  - Luulen, että ei!
  Hitler rypisti kulmiaan:
  - Miksi?
  Kolmannen valtakunnan pääarkkitehti ja teollisuuden valvoja vastasi:
  - Lentokone on kesken! Siinä on liikaa puutteita, jotka saavat sen rikkoutumaan!
  Hitler ojensi kätensä Speerille:
  - Hyvin tehty! Ainakin yksi henkilö kertoi minulle totuuden! Palkitsen sinut ensimmäisen luokan rautaristillä.
  Speer vastasi:
  - Se ei ole sen arvoinen!
  Hitler loukkaantui:
  - Miksi?
  - En tehnyt mitään ansaitakseni tämän!
  Hitler haukkui:
  - Lisäksi rehellisyytesi ja vaatimattomuutesi ansaitsevat sinulle vielä suuremman palkinnon! Anna hänelle rautainen risti timanteilla! Ja älä edes ajattele vastustamista, muuten liuotan sinut suolahappoon!
  Speer kumarsi:
  - Suuri Fuhrer on pakotettu suostumaan!
  Samaan aikaan gladiaattorien taistelu muuttui nopeasti aktiivisemmaksi. Paljon enemmän verta vuodatettiin. Aluksi pojat nolostuivat puolialastomien naisten edessä, ja sitten he lähtivät erilleen. Alkoi yleinen joukkomurha. Yhdeltä pojalta leikattiin vatsa auki ja hän kuoli kipeästi. Toiselta tytöltä leikattiin rinnat ja hän vuoti verta. Yleensä täysi hullun talo hallitsi. Useat alasti ruumiit kietoutuivat yhteen, ja oli mahdotonta saada selvää, mitä he tekivät. Hampaat käytettiin ja verta vuoti. Viidakkoveitset olivat tahraisia, tikarit kiilsivät verestä. Lopulta yksi tytöistä loukkasi paljain jalkansa ja teki pallon maalin. SS-miehet lähettivät ystävänsä välittömästi auttamaan. Taistelusta tuli paljon vilkkaampi. Hitler virnisti:
  - Silti, kuinka mukavaa on katsoa alastomia naisia! Karvaiset miehet ovat inhottavia. Kuuntele, Himmler, onko mahdollista saada Kolmas valtakunta koostumaan vain kauniista, ikuisesti nuorista naisista?
  Reichsführer vastasi:
  - Tieteellä ei ole rajoja, ja vangeilla kokeita tekemällä toivomme, että voimme vaihtaa heidän sukupuolensa!
  Hitler kysyi toiveikkaana:
  - Entä voitto vanhuudesta?
  Himmler vastasi:
  - Periaatteessa myös mahdollista! Sama testosteroni nuorentaa kehoa, mutta tämä on vasta alkua. Ihmismateriaalilla tehdyt kokeet antavat paljon suuremman vaikutuksen kuin apinoilla tehdyt tutkimukset!
  Hitler siristi silmiään:
  - Ei olisi paha tehdä ainakin minusta, ainutlaatuisesta ja jäljittelemättömästä, kuolemattomaksi!
  Borman vastasi:
  - Vaikka tuhoaisimme koko Euroopan, emme anna füürerin kuolla!
  Hitler hymyili:
  - Kiitos ainakin siitä!
  Pojat aktivoituivat gladiaattoritaistelussa. Heidät valittiin erityisesti tyttöjä nuoremmiksi mahdollisuuksien tasoittamiseksi. Lisäksi Fuhrer ei pitänyt karvaisista urosvartaloista, ja hänen oli paljon miellyttävämpää katsella söpöjen teini-ikäisten alastomia vartaloja. Ja kriteeri gladiaattorien valinnassa oli myös kauneus. Nyt ympärillä makasi kerran kauniiden ihmisten silvottuja ruumiita, ja haavoittuneet väänteli.
  Veri veti verta! Tytöt ja pojat putosivat ja putosivat, maaleja tehtiin ja gladiaattorit juoksivat jälleen ulos. Niinpä poika löi tytön hampaat irti, ja hän katkaisi korvansa kostoksi. Epätoivoisessa raivossa he kamppailivat ja alkoivat purra toisiaan. Hitler tykkäsi kovasti tästä:
  - Miksi emme järjestäisi suurempaa jalkapallo-ottelua. Tai jopa jääkiekko, se on mielenkiintoista!
  Borman lupasi:
  - Kolmen päivän kuluttua tässä paikassa on jääkiekko! Ihmiseni tekevät kaiken nopeasti!
  Hitler oli iloinen:
  - Se on mahtavaa, nautitaan verisestä jääkiekosta. Ja jalkapallon aikana olisi kiva levittää hiiltä maahan polttamaan hellästi tytön kantapäät.
  Borman vastasi:
  - Joten tämä voidaan tehdä heti! Tykit on jo valmisteltu, jäljellä on vain ladata ne hiilellä!
  Hitler haukkui:
  - Joten tee se nopeammin!
  Bormann alkoi antaa käskyjä, Himler huomautti:
  - Voima on hyvä asia!
  Hitler tuli heti varovaiseksi:
  - Mistä sinä puhut?
  Himmler selitti:
  - Tarkoitan valtaa orjuutettujen kansojen ja kansojen yli. Se antaa meille mahdollisuuden tuntea olonsa paremmaksi. Eikö Fuhrer ole niin mahtava?
  Hitler suostui:
  - Totta kai! Ja minä voitin paljon, aivan kuten sinä muuten! Mutta mitä on valta - kunniallinen orjuus!
  Himmler vastasi:
  - Joskus se minusta näyttää siltä, mutta silti se on kunniallista, ei nöyryyttävää, ja se on valtava ero!
  Hitler vastasi:
  - Tässä sinä olet, kummallista kyllä, niin! Jopa orjilla on enemmän vapaa-aikaa kuin minulla! Jopa nyt, näennäisesti hauskaa, Fuhrer ajattelee!
  Borman huusi:
  - Kunnia viisaalle füürerille!
  Hitler heilutti kättään:
  - Kunpa tietäisit kuinka väsynyt olen kaikkiin näihin kehuihin! Joskus haluat kriittisiä lausuntoja.
  Göring korotti ääntään:
  - Ei siis hätää, Fuhrer! En tiedä, kuinka voit arvostella täydellisyyttä naamassasi.
  Hitler vastusti:
  - Täydellisiä ihmisiä ei ole olemassa! Elämä on monimutkaista ja monimutkaista! Näin sinä ajattelet, Goering, koska olin väärässä, kun en antanut brittien lopettaa Dunkerquessa.
  Reichsmarsalkka vastasi:
  - No, minäkin olin väärässä, annoin briteille mahdollisuuden evakuoida! Loppujen lopuksi lentoni olisi voinut olla tehokkaampi.
  Hitler oli iloinen:
  - Sanoit sen ja olin väärässä! Joten syytät Fuhreria. Joten luulet, että hän ei ole ollenkaan erehtymätön.
  Himmler änkytti:
  - En sanonut sitä ollenkaan!
  Hitler löi Reichsmarsalkkaa poskelle:
  - Tule pöytään!
  Göring yritti vastahakoisesti kiivetä ylös, mutta hän liukastui ja loukkasi kasvojaan, hänen ihonsa alkoi vuotaa:
  - Äiti! - Reichsmarsalkka sanoi.
  Hitler tuhahti halveksivasti:
  - Äiti ei pelasta sinua! Miksi epäröitte, auttakaa häntä!
  SS-miehet nostivat Göringin ja heittivät hänet nopeasti pöydälle. Göring lensi ohi, rikkoi lasikuppeja ja kaatoi tarjottimia. Hänen lihavat kasvonsa työntyivät muhennospalaan ja valtakunta huusi:
  - Voi oi oi! Silmäni on palanut!
  Hitler virnisti:
  - Sitä sinä tarvitset smukkia! No, miksi et tanssi tyttöä?
  Pöydän poikki juoksi kymmenkunta hoikkaa, lihaksikasta tyttöä uimapuvuissa. He hyppäsivät siroilla paljain jaloillaan pöydälle ja samalla eivät unohtaneet potkia Göringiä. Hitler napsautti kieltään:
  - Se on niin hyvä! Anna tälle lantakuoriaiselle vaikeaa!
  Himmler ehdotti:
  - Enemmän kuin villisika!
  Hitler haukkui:
  - Ja silti keksit neuvoja! Ehkä haluat tulla poljetuksi yhdessä Göringin kanssa! Hän on melkoinen paskiainen!
  Himmler vastasi:
  - Olen valmis tekemään mitä tahansa miellyttääkseni füüreria!
  Hitler tarttui Reichsmarshallin nenästä ja veti, painaen alas nuuskimislaitettaan. Sitten hän huudahti:
  - Älä uskalla vastustaa, ammun sinut!
  Himmler rentoi niskaansa, ja Hitler upotti hänet salaattiin mielellään. Samaan aikaan Fuhrer naurahti:
  - Niin hienoa siitä tuli! Olen vain kiusattu!
  Sitten Hitler käänsi huomionsa takaisin stadioniin. Kuolleita ja vammautuneita oli jo useita kymmeniä. Lasku oli yksitoista yksitoista! Fuhrer oli tyytyväinen:
  - Todella intensiivistä kamppailua, et voi kuvitella sitä tarkoituksella!
  Borman vastasi:
  - Ja mikä tärkeintä, rehellinen! Valitsimme erittäin taitavasti kaksi joukkuetta!
  Hitler kysyi:
  - Ja kuka tämä on?
  Borman vastasi:
  - Eri maista! Osoitimme täällä kansainvälisyyttä! On venäläisiä, puolalaisia, belgialaisia, hollantilaisia, ranskalaisia...
  Hitler keskeytti:
  - Vain mustia ei ole!
  Borman vastasi:
  - Tulee lisää! Ohjelmamme seuraava numero on vain mustat! Voit siis olla varma, füürer!
  Hitler oli iloinen ja alkoi puhua suoranaista hölynpölyä:
  - Neekerit ovat hyviä! Rakastan sitä, kun mustapäisiä ihmisiä tapetaan! Neekerit ovat loisia - heidän perseensä ovat täynnä huumeita! Musta mies on pahempi kuin apina, siellä on ihmisiä, ei banaaneja!
  Himmler huomautti:
  - Ja silti, mustilla on paljon enemmän tottelevaisuutta kuin venäläisillä! Tätä ei voi kiistää, suuri Fuhrer.
  Hitler nyökkäsi:
  - Tyhmyys on lähempänä alistumista! Mielen virkeyttä roistolle!
  Himmler suostui:
  - Ei tässä ole mitään moitittavaa! Mutta orpokodeissa on täysin mahdollista valita älykkäimmät ja vahvimmat lapset, mukaan lukien venäläiset, ja lähettää ne sitten saksalaisiin perheisiin!
  Hitler vastasi:
  - Olla samaa mieltä! Varmista vain, että sinulla on vaaleat hiukset ja siniset silmät! Fuhrerin kunniaksi!
  Gladiaattorien taistelussa tapahtui vihdoin käännekohta, verta vuotava tyttö teki kahdestoista maalin ja kaatui välittömästi tuskissaan, poika työnsi viidakkoveitsen hänen lapaluiden väliin. Kaikki kenttä muuttui punaruskeaksi vuodatetun veren runsaudesta ja paljaiden jalkojen paljaiden jalkojen paljaiden jalkojen verisistä jälkistä. Bormann ilmoitti juhlallisesti:
  - Taistelu on ohi! Annamme eloonjääneelle tiimille elämää ja lisäravintoa.
  SS-miehet hyppäsivät kentälle. He avasivat tulen poikia kohti tappaen pojat kerralla. Yksi heistä itse asiassa onnistui haavoittamaan SS-sotilaan laukaisemalla viidakkoveitsen. Kaikki muut tapettiin. Myös vakavasti haavoittuneet tytöt lopetettiin, ja vain lievästi haavoittuneet lähetettiin takaisin kasarmiin. Näin päättyi toinen taistelu. Kolmas alkoi lähes tauotta. Tällä kertaa Borman ei pettänyt, kymmenen mustaa taisteli kymmentä valkoista vastaan. Aikuiset miehet ajeltiin ja öljyttiin, miekoilla ja kilpeillä aseistettuina. Mustilla oli valkoiset höyhenet, eurooppalaisilla siniset. Hitler huomautti:
  - Näyttää siltä, että tästä tulee mielenkiintoinen ottelu! Kuka sanoi, että valkoiset eivät pysty mihinkään! Muuten, miksi emme lyöneet vetoa? Unohdin, eikä kukaan muistuttanut minua!
  Borman oli hämmentynyt:
  - Taistelun lopputulosta ei väärennetty, enkä halunnut loukata Fuhreria! Siksi en muistuttanut sinua ohjeistasi...
  Hitler tarttui pulloon ja löi Bormannia päähän kaikin voimin, karjuen villinä huutaen:
  - Ja tämä peto pettää minua!
  Sillä välin bugle soi ja gladiaattorit, valkoiset ja mustat, kohtasivat! Näytti siltä, että maa pyörii!
  . LUKU nro 19.
  Alisa Selezneva malti tuskin odottaa yötä, jolloin hän sai nukahtaa. Ja nähdä unessa jotain todella kirkasta, mielenkiintoista ja sankarillista. Lisäksi unet täällä ovat niin samanlaisia kuin todelliset, eikä niitä voida erottaa todellisuudesta.
  Eräänlainen matriisi, jossa on sataprosenttinen kehon läsnäolo ja maksimaalinen realistisuus.
  Ja unet ovat niin upeita.
  Rohkeat soturit ovat jo saavuttaneet Berliinin esikaupungin, jonne Puna-armeija hyökkää. Yksi muinaisista linnoituksista, joka oli vahvistettu nykyaikaisilla linnoituksilla, taisteli edelleen itsepintaisesti, kun Neuvostoliiton joukot yrittivät murtautua syvemmälle linnoituskaupunkiin.
  Ja savu tuntui käyvän yhä rajummaksi...
  Alisa Selezneva käveli hieman pois haavoistaan, mutta hän ei juoksenut kovin nopeasti, ja hänen jaloissaan oli edelleen heikkoutta. He raportoivat juuri radiossa, että Neuvostoliiton ja Amerikan joukot tapasivat Elbellä. Sotilaiden välillä oli veljeyttä.
  Sota, julma ja jäätävä, oli jo aivan maaliviivalla. Mutta läheinen, hyvin läheinen loppu antoi rohkeutta, synnytti voimaa.
  Tytöt kiipesivät rikkoutuneelle katolle ja alkoivat sieltä metsästää linnoitusta.
  Seinät olivat hirviömäisiä, tehty keskiaikaisille rakentajille tyypillisellä huolella.
  Siellä oli monia ilmatorjunta-aseita, konekiväärejä ja kranaatinheittimiä. Jotenkin törmäsimme jopa Jagdtigereihin, jotka oli peitetty ohuemmilta sivuilta ja perästä teräsbetonilaatoin.
  Lähelle pääseminen ei ole helppoa, vaikka itsepintainen Ili ilmestyi taivaalle. He ilmeisesti yrittivät päästä raskaasti panssaroituihin bunkkereihin.
  Alisa Selezneva totesi:
  - Tämä linnoitus on aidattu, paskiainen!
  Angelica vitsaili:
  - Juuri siksi hän muuritti itsensä! Mutta tämä on meille paljon pahempaa.
  Alisa Selezneva ehdotti:
  - Ehkä se on parempi lähempänä keskustaa. Sieltä löydämme monia muita kohteita.
  Angelica raapi hyvin taitavasti paljaita jalkojaan korvansa takana siroilla rystyneillä sormillaan:
  - Riko ensin Jagdtigerien optiset laitteet, ja sitten siirrymme keskustaan, ja siellä on iso metsästys!
  Kerran lumivalkoinen kyyhkynen oli muuttunut mustaksi palamisesta ja näytti korpilta. Ja taivaalla tähtien hiillos ilmestyi pelokkaasti noen läpi. Tässä on maailma ilman parasta... Mutta mikä on paras?
  Alisa Selezneva totesi:
  -Maailman parasta on, että et voi koskaan sanoa - ei voi olla huonommin!
  Angelica, kuin rivi Arbakanista, välitti:
  - Se mikä maailmassa on pahaa, on juuri sopivaa sodassa, eikä voiton jälkeen voi olla parempaa!
  Poika Maksimka hyppäsi heidän luokseen ja huusi:
  - No, mistä sinä puhut? Vihollinen katkaisee jo tankkejamme!
  Itse asiassa pitkän ja paksun kuonon suusta putosi kumulatiivisia kuoria. Jagdtigereitä oli neljä, joista kolme jäi poissa pitkältä matkalta ja neljäs osui kiihtyvään T-34-85:een suoraan vasemmalla radalla. Kolmenkymmenen kilon ammuksen murskaavasta iskusta rullat ja telat repeytyivät irti ja itse ajoneuvo melkein kaatui.
  Angelica vihelsi äänekkäästi:
  - Tämä on sylkemistä. No, voitko koputtaa heidän optiikkaansa?
  Alisa Selezneva sanoi epävarmasti:
  - Heikkous sormissa, kädet vapina... En ole varma.
  Angelica tuhahti halveksivasti:
  - Mutta sinä olet silti neuvostomies! Tiedätkö mihin venäläiset pystyvät?
  Alisa Selezneva löi itseään turhautuneena aseen perällä leukaan:
  - Kaikkea paitsi tyhmyyttä!
  Lumivalkoinen soturi sulki oikeaa silmäänsä ja alkoi tähtää. Jagdtigereillä oli uhkaava ulkonäkö - varsinkin etupanssari, aseen maski, joka muistutti sian kuonoa. Ja tässä on hieman korkeampi etäisyysmittari ja periskooppiputki. Sinne se pitää laittaa!
  Alisa Selezneva yrittää keskittyä... Kuvittele luoti jonkinlaisena avioliitto-ikäisenä tyttärenä. Ja hänen sulhasllaan on optinen tähtäin lähes kilometrin päässä. Ja hänen täytyy olla kiehtova...
  Jagdtigerit sylkevät jälleen, yksi T-34-85-koneista purkaa tornin tarkalla osumalla... Ja runko alustalla liikkuu eteenpäin hitaudesta. Phasmogoria!
  Alisa Selezneva kuiskaa:
  - No, Jumalanäiti ja George, auttakaa teitä siemailemaan Gehennan hartsia! - Tyttö painaa liipaisinta pehmeästi.
  Angelica työntää ystävänsä töykeästi alas ja vetää häntä olkapäästä:
  - Mistä sinä puhut? Haluatko juoda Neitsyt Marian hartsilla?
  Alisa Selezneva heittää irti kovettuneen kätensä, vahvan kuin sepän käsi, ja sanoo:
  - Kun muistan raskaana olevia naisia, joiden vatsa on leikattu auki ja vauvat riippuvat napanuorasta, haluan kaikki pyhät... Ajattele itse, jos he sallivat sellaisen kaaoksen syntymisen, niin mitä pyhimyksiä he ovat!
  Angelica raapi nenänselkäänsä nenänpäällään ja tuhahti - "huono merkki":
  - Kyllä, olen tiennyt tämän jo pitkään. Jo koulussa selitettiin meille, miksi Jumala ei salli - jos Jumala sallii tällaisen helvetin maailman, niin mikä helvetin jumala hän on?
  Alisa Selezneva kikatti vastaukseksi, hänen oikean kätensä etusormi kipeytyi petollisesti. Tyttö jäätyi ja yritti koota ajatuksensa yhteen. Keskity ampumiseen. Mutta ajatukseni menivät jonnekin sivuun tai jopa alas...
  Alisa Selezneva huomautti viisaasti:
  - Mitä vapaa-aikamme olisi ilman sotaa? Todella tylsää! Kuvittele, että ihmiset pitävät roboteista? Ja me olemme kaikkivaltiaan leikkisät ja iloiset lapset...
  - Eikä paha! - Angelica. - No, miksi et ammu?
  Alisa Selezneva räpäytti tyhmästi:
  - Sormeni on lakossa... saatan missata...
  Angelica alkaa laulaa täällä:
  "Minä missasin ensimmäisen kerran, kaduin sitä toisella, ja kolmannella missasin sen niin kovasti, että kaveri alkoi laulaa!"
  Alisa Selezneva jatkoi kappaletta:
  - Musiikki soi, rummut lyövät - Fritzin vartija viedään hautausmaalle!
  Jagdtigerien sylkevät laukaukset olivat teholtaan vaihtelevia, mutta osuessaan ne tuhosivat kaiken. T-34-85 ampui ja osui liikkeellä, ajattelematta edes kohteita. Yritä kuitenkin murtautua tällaisen kolossin läpi. Yksi sana - natsi faky!
  Nyt IS-2 on jo saanut "lahjansa", torni on vääntynyt...
  Alisa Selezneva yrittää painaa liipaisinta, mutta hänen sormensa ei halua taipua. Lisäksi hän on turvoksissa ja tyttö on niin peloissaan.
  Mutta sitten Arkashka Sapožnikov, joka aina halusi tukea ystäväänsä vaikeina aikoina, alkoi laulaa erittäin äänekkäästi:
  Satumaailma voi olla paha
  Onhan taikuudella myös kaksi kasvoa!
  Kaikki näyttävät ystävällisiltä nuoria kohtaan,
  Haluan totuuden; elä kunniassa reippaasti!
  
  Mutta jossain trolli kutoo verkkoa,
  Paha haamu asettaa ansoja!
  Olemme menossa pitkälle vaellukselle,
  Meitä odottavat testit, eivät lelut!
  
  Ehkä sammal on kauhean piikikäs,
  No, lumpeen ansan sijaan!
  Kyyneleet pilvistä itkevät verta,
  Terien kuun sijaan korsaari loistaa!
  
  Mutta ystäväni on kevyt tonttu,
  Ystäväsi kiharat loistavat kuin kulta!
  Keiju sanoi - poika, älä ajaudu,
  Ja ojennetut hellät kädet!
  
  Dal tonttukaverin miekkatunti,
  Hyökkäys, pomppiminen, vaihtelevia asentoja!
  Jotta elämän varsi ei kuivu pahassa,
  Anna velholle kaksi ruusua!
  
  Tonttu seppä takoi sapelin,
  Hän kertoo minulle hymyillen ja virnistää;
  Haluatko loistavan lopun taistelulle?
  Meidän tulee olla intohimoisesti ystäviä liikuntakasvatuksen kanssa!
  
  Valutin harjoituksissa neljäkymmentä virtaa,
  Ja lopuksi damastiteräs tuli tottelevaiseksi minulle!
  Ensin leikkaat oksat puusta,
  No, sitten sinusta tulee jalo soturi!
  
  Tästä tulee taistelu; Olen tonttujen kanssa
  Peikot ja haamut karjuvat heidän kanssaan!
  Mutta minulle armeija on perhe,
  Eikä ole halua väistää taistelussa!
  
  Muistan liikkeet, terän työntövoiman,
  Paha haamu tukehtui karmiininpunaiseen!
  Annoimme olennoille vahvan terän,
  Rakennamme maailman, puhtaan ja uuden!
  Poika lauloi, ja Alisa Selezneva muutti taktiikkaa ja työnsi paljaan jalkansa keskimmäisen pitkän varpaan kiikarikiväärin tassuun... Siten löysi uuden ampumistavan.
  Jagdtigerit sokeutuivat nopeasti, ja sitten yksi luukuista avautui paljastaen ajelun pään, jossa oli musta side hänen oikeassa silmässään.
  Angelica työnsi mekaanisesti ystäviään jalkaan estääkseen häntä ampumasta ja ampui itsensä... Mutta viha osoittautui huonoksi auttajaksi, luoti meni ohitse, pomppii pois massiivisen itseliikkuvan aseen paksusta kannesta. Natsi käski rauhallisesti, ja ase ampui uudelleen ja... Toinen kolmekymmentäneljä menetti torninsa ylpeänä rungon yläpuolella.
  Alisa Selezneva, epäonnistuneesti, kuin pantteri, jolla oli laulettu häntä, yritti potkia ilkeää ystäväänsä. Joten hän torjui hyökkäyksensä selvästi sijoitetulla lohkolla:
  - Miksi olet lumivalkoinen?
  - Mitä sinä teet? - Alisa Selezneva päästi salaman safiirisilmistään. "Taistelemme yhteisen asian puolesta, koko edistyvän ihmiskunnan pelastuksen ja onnen vuoksi, ja tulipaholainen on kateellinen ystävälleen, että hän tuhoaa lisää fasisteja, ja hän työntää.
  Angelica tunsi häpeää ja huomasi heti itsensä:
  - Ja pudotin hyttysen irti jalastasi. Olet jo menettänyt liikaa verta, ja hän imee edelleen paskiainen!
  Alisa Selezneva oikaisi ystäväänsä huonosti kätketyllä pilkkaalla:
  - Hyttynen ei ole matelija, hän on tietämätön niveljalkainen!
  Vastauksena Angelica ojensi kielensä lumivalkoista enkeliä kohti ja lauloi:
  - Annan tietoa, toivoen... Että tietämättömälle voidaan antaa maisterin tutkinto!
  Arkashka keskeytti ystävänsä ja löi jopa punapäätä, hän ei ilmeisesti odottanut pojalta sellaista röyhkeyttä, että hän antoi hänelle anteeksi:
  - Kyllä, ampukaa ja hölmöivät kuin naiset torilla!
  Angelica yritti vastata, mutta nuori tiedustelija reagoi myös käärmeenpyöristöön ja hyppäsi pois. Mutta tulinen paholainen ei selvästikään halunnut antaa anteeksi ja ryntäsi heti hänen peräänsä. Poika hyppäsi kypärän yli ruskettunut, polvissa leikattu housut ja paljaat tassut. Ja Angelica on hänen takanaan.
  Alisa Selezneva siirtyi ampumaradalle. No, entä jos hänen soturinsa tarvitsee käyttää varpaitaan työkaluna. He ovat niin taitavia ja joustavia, että he käsittelevät asioita yhtä hyvin kuin hänen kätensä.
  Fasistin ajeltu pää halkaisi silmien väliin tarkalla luodilla... Jaloilla ei tietenkään voi tähdätä, kuten ihmiset yleensä tekevät. Tässä on pikemminkin intuitio ja yhteys maan kanssa, joka tarjoaa paranevan haavan energiaa.
  Alisa Selezneva ajatteli, että ehkä sadan vuoden kuluttua, kun hyvin ruokitut jälkeläiset lukevat seikkailuistaan, monet heistä ajattelevat: "paljain jaloin hölmöjä". He juoksevat paljain jaloin, orjantappurien, sirpaleiden, rikkoutuneiden tiilien, kivien ja tulipalojen yli... Ehkä he sanovat masokistisia perverstejä.
  Ja älkää antako heidän tietää, että maa, jopa saksalainen, antaa paljaiden pohjiensa kautta heille todella maagisia voimia, joista haavat paranevat hämmästyttävän nopeasti, upea energia virtaa ja mikä tärkeintä, täysin erilainen käsitys aineellisesta maailmasta. Nimittäin käsitys teki hänestä yli-inhimillisen ampujan. Kuten muuten Angelica, hän, vaikka se ei ollutkaan vaivatonta, otti pojan kiinni ja piti häntä käsivarren päässä. Vaikka Arkashka Sapožkov ei olekaan enää niin pieni ja erittäin karkea, luonnollista voimaa ja elämän kovettumista.
  Poika tuskin tunnistaa kenkiä, vaikka kovassa, parinkymmenen asteen pakkasessa hän ja Alisa Selezneva eivät silti pysty seisomaan paljain jaloin yli puolitoista, enintään kaksi tuntia. Ja sitten sinun täytyy liikkua, mutta väijytyksessä jalkasi puutuvat nopeasti ja erittäin tuskallisesti kylmässä... Mutta Angelica viettää yön päänsä lumessa ja samalla vain uimapuvussa tai jopa vain pikkuhousuissa. Eikä mitään, edes hänen ihonsa ei muutu siniseksi, ikään kuin hän olisi Lumikuningatar.
  Alisa Selezneva toivoi, että hänkin voisi saavuttaa samanlaisen kovettumisen ajan myötä. Ennen sotaa hän asui perheessä, joka ei ollut köyhä, hänen isänsä oli piirin toimeenpanevan komitean päällikkö, hänen äitinsä oli insinööri-ekonomisti.
  He eivät ehtineet evakuoida, ja vanhemmat näyttivät kadonneen... Kuorma-auto Alisa Selezneva ajoi melkein kaatumaan räjähdysaallon vaikutuksesta, ja sirpaleet leikkasivat pyörät.
  Niinpä he yhdessä pojina, silloin hän oli vielä vain pioneeri, siirtyivät omalla voimallaan kohti itää.
  Mutta sitten pojat pettivät heidät, jotka päättivät taistella ilman aikuisia... No, tytöt seurasivat heitä.
  Ja niin päädyimme miehitysvyöhykkeelle...
  Elämä oli vaikeaa myös tytöille. Yksin jätetty Alisa Selezneva joutui työskentelemään työmiehenä... Ja tämä on ehdoton helvetti, vaikka... Onneksi vanhemmat eivät hemmotelleet tyttöä liikaa, hänellä oli kokemusta fyysisestä työstä, mutta ei niin uuvuttavaa.
  Ja maanviljelijät työskentelivät kovasti kaksi kolmasosaa päivästä... Tietysti keväällä, kesällä ja syksyllä Alisa Selezneva, tässä Hypernet-matriisin todellisuudessa ja virtuaalitodellisuudessa, oppi kävelemään chintz-mekossa ja paljain jaloin, kuten melkein kaikki lapset ammatissa. Jopa poliisien ja vanhinten perheet yrittivät köyhtyä mahdollisimman paljon.
  Alisa Selezneva kuitenkin tunnollisena ihmisenä etsi alusta alkaen yhteyksiä maanalaiseen ja yritti täyttää yhtä tai toista tehtävää.
  Tytönä, jolla oli lumihiutaleen valkoiset hiukset ja enkelikasvot, hän oli ihanteellinen sanansaattajan tai tiedusteluupseerin rooliin. Hänellä on erinomainen muisti, hän osaa saksaa ja englantia, mikä jopa pomppii hänen hampaistaan, eikä kukaan tule uskomaan, että tyttö tuo krauteille kuoleman.
  Alisa Selezneva käveli pieniä, kymmeniä teitä pitkin kulkeneiden pitkien kävelyjen karheuttamia, ja huomasi kaiken... Mutta hän ei pysähtynyt siihen. Hän halusi tappaa nämä saastat, varsinkin sen jälkeen, kun hänet oli lyöty perusteellisesti, koska hänet pidettiin varkaana.
  Joten miksi et tuo räjähteitä korissa?
  Hän onnistui partiomiehenä kerran piirtämään "Kuninkaallisen tiikerin", joka saapui Minskiin jo joulukuussa 1943... Silloin tyttö oli aika jäässä, joten kovassa pakkasessa hänellä oli vain nilkikengät paljaissa jaloissaan. rankaisevat koirat repivät hänen repaleisen lampaanturkin irti, mutta... En kuitenkaan edes aivastanut, vaikka tärisin rajusti joulukuun yön jälkeen.
  Ja ampujan ura alkoi loistavasti... Lyhyessä ajassa hänestä tuli johtaja taistelijoiden keskuudessa. Eikä kyse ollut vain ilmiömäisestä tarkkuudesta, vaan myös metsästystajusta.
  Totta, Alisa Selezneva kieltäytyi kategorisesti tappamasta teini-ikäisiä ja naisia... Ehkä siksi heillä ei ollut kiirettä tehdä hänestä sankaritar!
  Mutta nyt kaikki, jotka yrittivät työntää päänsä ulos luukusta katsoakseen sitä, olivat vanhoja ja kokeneita fasisteja. Ja minä en sääli heitä...
  Mutta onni päätti kostaa Angelicalle tämän kateudesta, ja sirpaloitunut kuori räjähti. Arkashkaa ei edes naarmuuntunut, mutta tulisoturi kaadettiin jaloistaan ja viiltyi melko pahasti. Useat sirpaleet lävistivät hänen rintaansa, hänen kätensä, jalkojaan ja jopa hänen ohimonsa olivat hieman leikattuja.
  Se loukkasi vakavasti hänen rintaansa ja hartioitaan, mutta Angelica nousi silti ylös ja käveli yrittäen pysyä suorana. Samalla vannoen:
  - Nämä ovat hirviöitä! Hitleriläiset, joilla ei ole suhteellisuudentajua! Tai perus häpeä!
  Ei loukkaantunut, lukuun ottamatta mustelmia putottaessa räjähdysaallosta, Arkashka huomautti sarkastisesti:
  - Ja mitä tulee häpeään, niin se on - suojautukaa!
  Poika välähti pilkallisesti. Angelica oli todellakin melkein alasti, hänen univormunsa oli revitty pois ja leikattu, ja hänestä valui verta. Keho näkyi kaikessa kauneudessaan. Erittäin lihaksikas, mutta samalla naisellinen, lihakset ovat kuin lanka, suonet ja jänteet ovat erittäin teräviä, ja näyttää siltä, että tämä on valettu teräspatsas Amazonista. Sodan jumala Ares herätti henkiin.
  Alisa Selezneva vihelsi:
  - Vau! No, sait liikkeen!
  Angelica virnisti alentuvasti:
  - Minulla on erittäin vahva liha! Mikä on kuolema saksalaiselle, on hienoa venäläiselle! Joten älä pelkää "Lumivalkoista", se vain saa minut vihaiseksi, mutta se ei lyö minua!
  Alisa Selezneva huomautti:
  - Jalkaväkemme ja teräs-, panssarivaunumme on jo murtautunut linnoitukseen. Mennäänkö tänne metsästämään vai kaupunkiin?
  Angelica kääntyi yhtäkkiä poikaan:
  - Mitä Arkashka sanoo?
  Nuori partiolainen, ravistellen vaaleaa otsatukkaansa ja puristaen ruskettunutta nyrkkiään pullistuvilla rystysillä, sanoi päättäväisesti:
  - Tietenkin Berliiniin, muuten Hitler jää kiinni ilman meitä! Kalastaja etsii paikkoja, jotka eivät ole saavutettavimpia, mutta kannattavimpia!
  Alisa Selezneva otti alas toisen Fritzin tornista, joka oli selvinnyt pommituksesta, ja hieroi leikattua, mutta lähes suljettua pohjaansa, sanoi:
  - Ja mitä? Ei ole mitään järkeä siittää munia jäätikön lähellä... Pitää löytää lämpimämpi paikka!
  Arkashka lauloi kiihkeästi:
  Omista sielusi ja sydämesi isänmaalle -
  Polta koko kehosi taistelussa jättämättä jälkiä!
  Arvokkuus ja kunnia, pitäminen, kuole;
  Maailma on edessä - nyt taistelu raivoaa!
  Angelica taputti pojan paljasrintaa olkapäätä kutistuneella kädellään. Arkashka jännitti vatsalihaksiaan esitellen laattoja. Oli selvää, että lihottuaan pojasta tulee pian vahva ja komea nuori mies.
  Alisa Selezneva ehdotti:
  - Sinä Arkashka et ole tarkka-ampuja, ehkä voit siirtyä hieman pois meistä... Jos olet tiedustelija, tee tiedustelu!
  Poika loukkaantui:
  - Luuletko, että olen vain taakka?
  Angelica keskeytti riidan:
  - Arkashka juoksee edellämme. Ja me seuraamme häntä kuin hanhet sprinttivät.
  Terminaattoripoika suostui heti:
  - Se on tulossa! marssitaan...
  Itse kaupungissa taistelut olivat sitkeitä. Jotkut kadut olivat leveitä. T-34-85, IS ja kaiken tyyppiset itseliikkuvat tykit liikkuivat niitä pitkin. Erityisesti SU-100. Tämä itseliikkuva ase on muodoltaan samanlainen kuin kolmekymmentäneljä, mutta siinä on tehokkaampi ase. Sitä pidettiin parhaana panssarihävittäjänä, se ilmestyi vasta suhteellisen myöhään, kun sota oli jo väistymässä, eikä sillä ehtinyt merkittävästi vaikuttaa taistelujen kulkuun.
  Mutta fasistisesta puolelta ilmestyi tankki, joka, jos se olisi otettu sotilastuotantoon ajoissa, voisi epäilemättä viivyttää Kolmannen valtakunnan tappiota pitkään.
  Mutta kuka tahansa teistä, katsoessaan sitä säälittävää spektaakkelia, jota nykypäivän demokraattinen Eurooppa edustaa, luultavasti ajattelee, mutta natsien alla homoille ja "mustille" ei olisi annettu vapautta!
  Ja tässä on E-25-tankki, pieni, litistetty kuin kilpikonna, jolla on pitkä Panther-kuono. Hän ampuu tällä aseella T-34:ää tunkeutuen runkoon 2 kilometrin etäisyydeltä. Osoittaa selvästi alikaliiperisen ammuksen suuren alkunopeuden ja vaihteiston sijainnin suoraan moottorissa sekä miehistön makuuasennossa...
  T-34-85 ammukset ammutaan etupanssariin, jonka paksuus on 150 millimetriä suurella rationaalisen kaltevuuden kulmalla ja... kimppuun.
  Kolmenkymmenen tonnin painoa varten säiliö on kunnollisesti suojattu, eikä sitä voi ottaa väkisin.
  Alisa Selezneva, joka on kiivennyt tuhoutuneen talon katolle, katselee kahden E-25:n joutuvan taisteluun Neuvostoliiton T-34-85-kolonnien kanssa. Saksalaisten autot ovat ketteriä, ohjattavia ja hyppäävät nopeasti ulos. Etupanssari on todella läpäisemätön... Kyllä, sivut ovat edelleen reilut 100 millimetriä ja neljänkymmenen asteen kulmassa vaakatasosta. Pantteri tällaisilla tiedoilla olisi ollut voittamaton vuonna 1943. Ja Kurskissa neuvostoliittolaiset joutuisivat vetäytymään...
  Mutta E-25:stä ei onneksi tullut toisen maailmansodan parasta tankkia. Ja kaksi autoa ei ole tarpeeksi vahva pysäyttämään viisikymmentä.
  SU-100:t yrittävät kohdistaa Krautien panssaroituja autoja, mutta natsit kääntelevät autojaan puolelta toiselle. Nopeusbruisers: 700 hevosvoiman moottori 30 tonnin painolle, antaa kunnollisen nopeuden, etenkin maantiellä. Suoraan moottoriin asennetussa laatikossa on kaksitoista vaihdetta, takavaihdetta lukuun ottamatta, mikä mahdollistaa auton karkaamisen uhan sattuessa.
  SU-100:ita on myös vain neljä, ne ampuvat, yksi osuu... Mutta kimppu, sementoitu panssari on erittäin iso kulma, ja paksuus on kunnollinen... Fritz-autot ampuvat vastauksena, mutta he myös saavat sen .
  Alisa Selezneva, jonka oikea etusormi on jo siirtynyt pois, rikkoo jälleen optiikkansa. Lumivalkoinen neito paljastaa hampaansa ja uhkaa nyrkillä:
  - Tämä on sinulle!
  Angelica katselee taistelukenttää. Kuusi T-34-85:tä osui runkoon, mutta on mahdollista, että ajoneuvot palaavat käyttöön. Alikaliiperinen ammus on pieni, siinä on paksut seinät, eikä se ole niin tuhoisa. Totta, yhdessä autossa tapahtui räjähdys, ja se alkoi oksentaa.
  Myös SAU-122 sai osuutensa, se tunkeutui ja se palaa...
  Alisa Selezneva löi toista ja virnisti ilkeästi...
  - Niin he ovat nyt sokeita!
  Punatukkainen paholainen epäili:
  - Todellako? Uskotko heidän sokeuteensa!
  - En kaipaa! - Lumikki tiuskaisi.
  - Kyllä, ja he näyttävät myös! - Angelica osoitti sormellaan autoja kohti.
  Todellakin, E-25:t jatkoivat ampumistaan ampuen kierroksen viiden sekunnin välein puoliautomaattisista tykeistään.
  Harvoin siivosivat, saivat sen itse, mutta kestivät iskun... Ilmeisesti panssari oli laadukas. Joten SU-100 sai ruumiin... Hän kumartui...
  Alisa Selezneva oli vakavasti yllättynyt:
  - Kaipasinko todella... Olen niin epäpätevä, vai näin haavani vaikuttavat minuun.
  Lumikki ampui uudelleen ja katsoi tarkkaan ampumisen tuloksia terävin silmin. Angelica ampui myös heidän silmiinsä... Mutta ei, se ei toiminut.
  Alisa Selezneva kuiskasi rukouksen:
  - Luoti, luoti ole tarkka, olemme asian, Kristuksen puolesta!
  Ei, se ei unohdu, se on vain, että täällä oleva optiikka on suojattu liian paksulla ja laadukkaalla panssaroidulla lasilla. Lumikki tajusi tämän riittävän pian... Ja saksalaisten ihmetankkien telat räjäytettiin kranaateilla. Niinpä saranat murenivat kaikkialla asfaltissa. Joku voisi jopa sanoa - höpöttää! Säiliöt ovat liikkumattomia, ja teoriassa niiden pitäisi kiertää, mutta kuumat neuvostoajoneuvot kulkevat eteenpäin, suihkuttaen niitä kuorilla...
  Kun osumia on paljon, on paljon heikkoja iskuja päähän käsineillä. Se ei tyrmää sinua ensimmäisellä kerralla, mutta sitten se kerääntyy vähitellen ja tapahtuu ilmiö, jota kutsutaan tekniseksi tyrmäyksellä.
  Samoin panssari halkeaa sarjasta osumia ja murenee... Siksi superraskaiden ajoneuvojen trendi ei ole valloittanut maailman tankkien rakentamisessa. Vaikuttaa kuitenkin siltä, että huippuluokan suojaaminen on mahdollista.
  Iso-Britannia valitsi kuitenkin Churchill-panssarin panssarin vahvistamisen jopa aseistuksen kustannuksella. Vain Challenger oli harmoninen (tuli-panssari-liike)kone. Mutta tässä suhteessa tankit seurasivat aina innovatiivista polkua. Vaikka koostumukseltaan E-25 pysyi voittamattomana toisen maailmansodan aikana.
  Mutta hän oli jo "haudattu". Alisa Selezneva ja Anzhelika vaihtoivat kohteita ja ryhtyivät töihin jalkaväen, tykkien ja faustnikkien parissa.
  Nyt soturit taistelivat suoraan Berliinissä. Poikataistelijoita oli monia, monia. Ja mikä tappoi aikuiset jo aikaisemmissa taisteluissa, ja nyt kaikki urokset, kymmenen vuoden ikäisistä ja vielä nuoremmista, on mobilisoitu.
  Myös tytöt taistelivat, vaikkakaan ei suurina määrinä. Silti Hitler, olipa hän kuinka hirviö tahansa, ei kannattanut naisten lähettämistä rintamalle, koska hän piti sotaa puhtaasti miesasiana. Pääkaupungin suojelemisessa poikkeukset sääntöihin ovat kuitenkin mahdollisia.
  Alisa Selezneva periaatteessa vältti ampumasta alle kuusitoista poikia. Vaikka jotkut räkäiset Krautit käyttivät faust-patruunoita melko taitavasti.
  Neuvostoliiton panssarivaunujen ja jalkaväen joukossa oli paljon tappioita. Jotkut talot olivat melkein ruumiiden peitossa. Berliinissä on monia konekivääriä, ja myös MP-44-rynnäkkökiväärit toimivat tehokkaasti. He osuivat kranaatinheittimiin ja rekyylittömiin kivääreihin.
  Neuvostojoukot tekevät myös tehokasta tulitusta. Täällä Iljat hyökkäävät jälleen. Iskusotilaat saapuivat paikalle, ja ilmatorjunta- ja konekivääreistä tuli voimakas tuli.
  Neuvostoliiton joukot yrittävät ilman taukoa voittaa linnoitukset yhdellä heitolla. Mutta puolustus on rakennettu vahvaksi. Nyt rakennus on vallattu, punainen lippu lentää ylpeänä sen päällä... Ja yhtäkkiä, kuin räjähdys, seinät murenevat alas murskaamalla erilaisia taistelijoita.
  Alisa Selezneva rypistää kulmiaan syvään:
  - Maamiinoja ohjataan radiolla. Täällä on myös miinakenttiä, joita sapöörit eivät näe.
  Angelica, joka ampui usein ja hermostuneesti, nypistyi kivusta lukuisista haavoistaan, gurisee vihaisesti, suostui:
  - Kyllä, Krautit loivat ongelmia. Varsinkin tankkikolonnit... Täällä ilmeisesti kadut täytyy kastella voimakkaasti lyijyllä ja verellä!
  Alisa Selezneva, kuvasi jonkin vanhanaikaisen elokuvan. Hän pudotti Faustpatronin, ase lensi pohjaan ja törmäyksen jälkeen räjähti nostaen pölykasan. Hänen takanaan isoisä itse putosi pudistaen jalkojaan nilkikengissä (!). Hänen uransa oli ohi. Ja rautaristeistä päätellen ura oli loistava, siellä oli jopa rautaristin ritariristi. On jopa outoa, että tällainen herrasmies valitsi aseeksi Faustpatronin, jota käytetään useimmiten vahvojen poikien aseistamiseen.
  Angelica ei kokenut erityisiä ennakkoluuloja ja ampui nuoren faustilaisen paljaan jalan, joka paljastui seinän takaa. Poika kaatui, hänen luunsa murtui ja hän voihki äänekkäästi. Punatukkainen paholainen löi takaraivoa ja huomautti:
  - Armo sodassa, toisin kuin julkinen huora, maksaa enemmän, mutta ei voi tarjota tyydytystä!
  Alisa Selezneva vastasi:
  - Vain todella hengellisesti korotettu ihminen ei ujostele osoittamaan armoa langenneille!
  Angelica tuhahti halveksivasti:
  - Tässä olet taas, Lumikki, heiluttelemassa kieltäsi. Etkö osaa sanoa mitään viisaampaa?
  Alisa Selezneva sanoi ankarasti:
  - Onko urheutta tappaa onneton lapsi?
  Angelica tuhahti vielä enemmän halveksuen:
  "Etkö itse ollut murhaava lapsi?" Ja vieläkin olet vielä alaikäinen tyttö, jota mies ei ole suutelenut. Älä siis aloita säkkipilliä, vaan ammu! Usein ja tarkasti. Ja älä sääli haukkuja, he eivät sääli sinua tai sotilaitamme yhtään!
  Alisa Selezneva sen sijaan, että olisi vastannut, muutti kantaansa... Suuressa, vaikkakin melko tuhoutuneessa kaupungissa, ampujalla on vapautta, monia kohteita ja paljon uhreja.
  Ja siellä on paljon paljasjalkaisia poikia, joita isänmaallinen halu puolustaa Berliiniä. Ja joskus he ovat aseistettuja, ei kovin hyvin, aseita, fausteja, Molotov-cocktaileja, mutta he taistelevat epätoivoisesti. Voit kuitenkin nähdä jo sidottuja poikaryhmiä - Neuvostoliiton sotilaat sidoivat heidät.
  Mutta sitten yksi pojista repeytyneessä tunikassa kohotti kätensä ja näytti luovuttavan. Hänen kalpeat, laihtuneet kasvonsa verisine näppyineen ja uppoutuneine poskineen olivat ankarat ja täynnä epätoivoa.
  Neuvostosotilaat ojensivat kätensä hänelle... Poika veti jotain ja heti se räjähti karjuen! Sirpaleita ja verisen lihan palasia hajallaan kaukana.
  Alisa Selezneva ajatteli itsekseen, mitä saksalainen poika kuiskasi lopussa? Rukous äidillesi, Jumalalle tai helvetin hirviölle Adolf Hitlerille? Mistä hän haaveili viimeisinä sekunteina? Mitä muistit?
  Angelica sanoi iloisesti:
  - Tämä vieroittaa meidät huonosta tavasta viedä eläimiä vankeuteen. Katso, kuinka he ymmärtävät kiintymyksen! Meidän on tuhottava koko saksalainen kansa!
  Alisa Selezneva vastusti päättäväisesti:
  - Ei! Se ei ole oikein! Saksalaiset ovat suuri ja erittäin lahjakas kansa. Ja jos heidän joukossaan on rappeutuneita... - Lumikki, nähdessään, että hänen kumppaninsa otti tyttöä kiväärillä aseella uhaten, tönäisi häntä kylkeen. - Älä uskalla tappaa lasta! Hän on hyvä.
  Angelica murisi rajusti, kuin nälkäinen ja haavoittunut (ja hän oli todella haavoittunut!) pantteri. Hänen katseensa tuli vihasta polttavaksi.
  - Etkö näe, tämä on lapsi, joka ampuu sotilaihimme!
  Alisa Selezneva vastusti päättäväisesti ja tönäisi aseen piipun pyöreiden ja täyteläisten tyttömäisten rintojensa väliin:
  - Ammu sitten minuakin! Koska minä olisin tehnyt täsmälleen samoin hänen sijastaan puolustaen isänmaani pääkaupunkia!
  Angelica kirosi:
  - Vasikan arkuus! Mutta miksi et sääli vanhaa miestä, jolla oli ritariristi, kuten monet muutkin?
  Alisa Selezneva vastasi epäröimättä:
  - Koska tämä on sotaa! - Ja Angelicaa edellä, hän lisäsi. - Ja sodassa on säännöt - ritarit eivät tapa lapsia! Tätä sääntöä noudatetaan pyhästi kaikissa romanttisissa teoksissa!
  Tulinen paholainen haukkui vastauksena:
  - Sinua ei voi korjata! Parempi ampua vanhuksia. Et pidä kurjuudesta!
  Alisa Selezneva nyökkäsi auliisti päätään:
  - Kukaan ei pidä puutarhuria, joka leikkaa vanhoja, rappeutuneita versoja pois, hirviönä. Mutta nuorten versojen tuhoaminen on tuhlausta!
  Taistelukuvassa tapahtui muutoksia, salamanterit ilmestyivät taivaalle kuin hyttyset tulessa. He hyökkäsivät Neuvostoliiton Ilejä vastaan kaikessa raivossaan ampuen 30 mm:n tykistä. Neuvostoliiton lentäjät hyväksyivät taistelun.
  Alisa Selezneva muutti prioriteettejaan ja siirsi ampumisen lentäviin ajoneuvoihin. Yleisesti ottaen lentokone, jopa niin yksiosainen kuin HE-162, on kallis, ja sen tuhoaminen on arvokkaampaa kuin jalkaväki tai jopa SS-upseeri.
  Totta, oli selvää, että saksalaisten lentäjien koulutustasolla ei ollut merkitystä. Taistelevat todennäköisesti aloittelijat, jotka eivät oikein osaa ohjata tai ampua. Kokematon henkilökunta laimennettiin kuitenkin useilla kokeneilla ässäillä, jotka aiheuttivat suuria ongelmia.
  Varsinkin kun ammutaan matalalla ohjattavilla siltillä. Ja hävittäjän kansi oli hyvin myöhässä. Ellei siellä ollut myös PE-2:ita, joita yritettiin käyttää taktisella tasolla.
  Alisa Selezneva, ampunut alas pari tulokasta, keskitti tulensa kokeneisiin ässiin. Tämä oli tärkeää: tyrmätä mahdollisimman monta korppikotkaa, jotta ne eivät orvoksi venäläisiä lapsia.
  Samaan aikaan lumivalkoinen enkeli koki niin voimakkaan emotionaalisen nousun, että hän alkoi laulaa keuhkoissaan;
  Mitä on isänmaan palvelus?
  Tämä on työtä - mikä tuo meille iloa!
  Vedämme iloa - inspiraatiota,
  Emme välitä myrskyjen yhdeksännestä aallosta!
  
  Isänmaalla sydän lyö villisti,
  Kaikkien on taisteltava sen puolesta!
  Ja sitten alkaa upea satu,
  Missä rakkaudessa on yksi jänis ja leijona!
  
  Mutta leijona ei ollut yhtäkkiä pelkurijänis,
  Kasvoin juuri rohkeutta viikateellä!
  Meidän ei tarvitse kärsiä, kiusata,
  Pilvet pois - kimaltele kultainen säde!
  
  Me tytöt olemme hurjia sotureita,
  Taistelemme, tervehdys isänmaalle!
  Loppujen lopuksi meillä on sellainen henki ja voima,
  Mitä psalmeja arkkienkelit laulavat!
  
  Tämä urhoollinen laulu on kunniasta,
  Pyhästä rakkaudesta, ei lihallisesta!
  Tulemme olemaan yhdessä Jumalan kanssa ikuisesti,
  Demoni on poissa toivottoman melankolian kanssa!
  
  Minulle Kristus on suuri soturi,
  Hän on oikeuden ja ystävällisyyden puolesta!
  Kyllä, vuodatamme paljon verta,
  En koskaan laske kaatuneiden sääliä loppuelämääni!
  
  Mutta meidän ei tarvitse laskea tappioita,
  Kaikkivaltias Herra herättää kaikki kuolleista!
  Hän antaa runsaan palkkionsa,
  Vahvista voimaamme, miekkaamme ja kilpeämme!
  
  Rohkea on itse asiassa kuolematon,
  Se sisältää tämän elämän ytimen!
  Onnea tulee meille, usko sitä,
  Murskaa vastustaja raivolla!
  
  Maailma näyttää joskus täydelliseltä helvetiltä,
  Ei ole järjestystä, ei omaatuntoa, ei rakkautta!
  Karvaat, kuihtuneet kirsikat,
  Koko saldo on miinusten, nollien pimeyttä!
  
  Mutta onnellisuus tulee pian maan päälle,
  Ihminen on oman kohtalonsa luoja!
  Siellä on elämää ja kuolemaa suuressa voimassa,
  Tehdään se, mitä esi-isämme eivät voineet!
  Alisa Seleznevy teki ilman liioittelua historiaa, tyrmäsi merkit, kuten ompelukoneen parsimista laukauksilla, Luftwaffen tehokkaimmista hävittäjistä ja muista saksalaisista lentäjistä, jotka olivat menettäneet taisteluhengensä jäännökset. , vetäytyi peloissaan.
  Yksin tällä hetkellä tyttöjen kimppuun hyökättiin uudelleen. Kaksi pitkää SS-miestä ja pari vahvaa Hitlerjugendin poikaa hiipi heidän luokseen ja... Sen sijaan, että he olisivat käyttäneet hyväkseen soturien liiallista intoa ampua ilmakohteisiin ampuakseen tarkka-ampujia väijytyksestä, he päättivät ottaa heidät mukaansa. elossa. Tai ehkä tyttöjen haavoista ja väsymyksestä eroottisemmaksi muuttunut upea kauneus sai heidän halunsa käyttää vankeja omiin tarkoituksiinsa.
  Joka tapauksessa isku takamusta takaraivoon teki pysyvästi toimintakyvyttömäksi Alicen, joka oli virtuaalisessa transsitilassa, minkä jälkeen Fritzet ryntäsivät pitkää Angelicaa kohti.
  Tulinen paholainen oli kuitenkin vakavasti haavoittuneena vaarallisin vastustaja. Hän tapasi refleksiivisesti valtavan SS-miehen terävällä iskun nivusiin. Hän hikkasi, hänen suunsa oli auki, kuolaa alkoi valua, ja tämä ruho näytti lentävän katolta. Kyllä, kuinka se törmää tiileihin...
  Angelika, välttyessään toisen fasistin laukauksesta, löi häntä kyynärpäällään hänen leuansa oikeaan alakulmaan, kulmassa kohti keskustaa. Kun lyöt tällä tavalla, jopa kevyt isku voi tyrmätä suuren koostumuksen omaavan taistelijan. Ja Angelica osui ammattimaisesti, vartaloa ja olkapäätä kääntäen.
  Leuka murtui, natsi joutui syvään, melkein kohtalokkaaseen tyrmäykseen. Kaksi Hitlerjugentin poikaa, joilla oli tammen tammenterhot raidat, avasivat suunsa ja hengittivät ulos:
  - Oi Venäjä sankari!
  Sitten he ryntäsivät hänen kimppuunsa heiluttaen sapöörin teriään. Kahden jättiläisen jälkeen teini-ikäiset, jotka eivät näyttäneet vanhemmilta kuin neljätoista tai viisitoista, eivät vaikuttaneet pelottavilta. Totta, tammen tammenterhot kauluksissa osoittivat, että he olivat eliittiä tai komentohenkilökuntaa. Jos Angelica olisi tavallinen sotilas, nämä pojat olisivat uhka. Mutta kuumalla raudalla ja lyijyllä kovetetulle siperialaiselle naiselle nämä ovat siemeniä.
  Angelica teki petollisen liikkeen, ja ystävä venytti säärinsä ja koukkuun pojan, hän lensi ylösalaisin, välkkyen seosteräksistä valmistettuja urheilusaappaat. He eivät selvästikään ole paikallisia paljain jaloin. Mutta toinen poika yritti potkia häntä, mutta ilmeisesti ei onnistunut, koska hän itse putosi ja putosi tuskallisesti selälleen. Angelica tiivisti:
  - Tämä on Venäjän sankarin tekniikka!
  . LUKU nro 20
  Alisa Selezneva huokaisi raskaasti. Kuinka kauan voit istua tuollaisessa ketjussa kuin koira? Kun hän ja poika yrittivät hioa ketjuja uudelleen, SS-miehet tunkeutuivat taas sisään. Ja he alkoivat lyödä lapsia kumitikuilla paljain kantapäihinsä. He löivät minua kovasti ja tällä kertaa he löivät pohjat kokonaan pois. Alice tunsi kumipamppu laskeutuvan paljaalle, pyöreälle lapsen kantapäälle. Ja kaikki räjähtää hänen ympärillään kivusta. Isku kantapäähän kohdistetaan joka puolelta ja paljaat jalat kiinnitetään erityiseen laitteeseen. Ja Alice tuntee veren työntyvän pohjasta hänen päänsä takaosaan.
  Ja kuinka se räjähtää, kuin tulivuori, joka sykkii suonissa.
  Pashka seisoi vahvana, mutta toisen iskun jälkeen hän alkoi huutaa. He ovat alansa ammattilaisia.
  Lasten pohjat turpoavat ja muuttuvat siniseksi. Sitten jossain vaiheessa verta alkaa roiskua.
  Ja lopussa lasten paljaat, turvonneet, veriset jalat tuodaan soihtujen luo.
  Ja sen jälkeen tuskallisen shokin seurauksena pojat ja tyttö menettävät tajuntansa.
  Heitä ei tuotu järkiinsä, vaan heidät yksinkertaisesti hylättiin. Vaikka hallussa olevilla fasisteilla ei ole aikaa niille.
  Lisäksi hirviöiltä puuttuu mielikuvitus. Ja Krautit yrittävät tutkia vangittuja asioita tulevaisuudesta, mutta he eivät onnistu kovin hyvin.
  Kolmannen valtakunnan johto luultavasti uskoo kuitenkin voivansa voittaa toisen maailmansodan myös ilman vakavia tulevaisuuden aseita.
  Miksi heillä on valtava itseluottamus?
  Adolf Hitler, joka hyppäsi ylös kuin hullu jänis, sai nopeasti uutisia itärintamalta liikuttaen nopeasti korviaan. Edistyneet saksalaiset yksiköt ovat jo saavuttaneet Dneprin. Liikkuvuusetuaan hyödyntäen natsit etenivät itsevarmasti keskisuunnassa. Myös pohjoisessa sujui hyvin, Riika onnistui saamaan liikkeelle lähes ilman tappelua. Myös etelässä suuret neuvostojoukkojen joukot piiritettiin. Tankkikolonnit murtautuivat Zhitomiriin.
  Yleisesti ottaen sodan alku meni lähes suunnitelmien mukaan, joten hauskaa oli taas mahdollista. Kun fasistiset johtajat kokoontuivat. Borman ehdotti toisen esityksen järjestämistä.
  - Voi minun suurin füürer!
  Hitler huusi:
  - Miksi kehrät!
  Bormannin kuono oli epätavallisen tylsä ja keltainen, muistutti pikemminkin kiinalaista naamiota:
  - Kuten aina, laulamme Suuren Fuhrerin ylistystä!
  Hitler napsautti kuusi vastineensa sormea nenään:
  - Laulaminen ei riitä, katso, olet tyhmä!
  Fuhrer heitti kakun pöydältä, astui sen päälle saappaalla ja murisi uhkaavasti:
  - Nuolla kaljua koiraa!
  Borman heittäytyi neljälle jaloille ja huusi:
  - Koira voi purra, vain sian elämästä! Vain elämästä, sian elämästä, koira voi purra!
  Hitler huokaisi:
  - Ei, sinulla ei ole petollinen ilme, silmäsi eivät valehtele! He sanovat totuudenmukaisesti, että Bormann on tyhmä pelle!
  Apulaisfuhrer hyrähti, nuoleen samalla kermaa kielellään:
  - Olen mu-mu! En ymmärrä! Hän pitää kermasta niin paljon!
  Hitler löi Bormannia saappaalla naamaan, sukka osui suoraan nenään, joka repesi kuin ylikypsä tomaatti. Fuhrer kysyi pilkallisesti:
  - No, mikä tekee sinut onnelliseksi, klubipää?
  Borman huusi:
  - Voi suuri Fuhrer, tammi on viisauden symboli!
  Hitler tuhahti halveksivasti ja lausui mitä hullumpaa hölynpölyä:
  - Venäläiset! Ehkä kyllä, mikä viallinen kansakunta tämä on. Yleensä slaavit eivät polveneet edes apinasta, vaan aasista ja karhusta!
  Speer huomautti:
  - Tutkijamme työskentelivät juuri karhun genomin ja sen siirtämisen parissa eläviin organismeihin.
  Hitler kääntyi jyrkästi ja kaatoi kenraali Idolin lasit. Hän hyppäsi äkillisesti ylös ja istuutui sitten uudelleen:
  - Ku-ku! Minun Führer!
  Hitler sihisi:
  - Ja mikä on tulos!
  Speer hymyili:
  - Karhun aivolisäkkeen siirtäminen lisäsi vangin fyysistä voimaa, tai pikemminkin vangin kolme kertaa.
  Hitler huusi sydäntä särkevästi:
  - Näet mitä suurin neroni keksi! Viisauttani ansiosta Kolmannen valtakunnan sotilaat tulevat täysin voittamattomiksi! Miksi he tuijottavat, miksi he eivät ylistä meitä!
  Fuhrerin seurue haukkui yhteen ääneen:
  - Hei Hitler! Hei Hitler! Zind Hail!
  Natsi ykkönen istui Bormanin harteilla, onneksi hän on vahva kaveri.
  - Olen füürereistä suurin! Neroni ylittää auringon, tähdet ja kuun valollaan. Muuten, minä rakensin Kuun, ja siinä sanotaan, että valmistettu Saksassa! Hei!
  Bormann huusi:
  - Se on jo kirjoitettu! Kremlin raunioilla kukkivat leirit, ei ole mitään siistimpää kuin olympialaiset hee hee hee ja ha ha!
  Hitler huusi:
  - Nouse ylös, pieni hevonen! Tai pikemminkin typerä villisia!
  Borman yritti nousta jäykillä polvillaan. Hitler nappasi timanttipäisen neulan taskustaan ja puukotti apulaistaan perseeseen. Bormann karjui ja hyppäsi ylös nostaen Fuhreria:
  - Voi mahtava Adolf!
  Goering, joka aina erottui "syvällisestä ajattelustaan", ehdotti:
  - Sana suuri on liian banaali.
  Hitler kääntyi nopeasti:
  - Mitä sanoit?
  Lihava Reichmarsalkka änkytti ja vastasi:
  - Fuhrerien suurimman, kaikkien aikojen ja kansojen supernero, täytyy olla jotain korkeampaa kuin vain suuri! Siinä täytyy olla jotain erityistä ja ainutlaatuista! Mitä sitten!
  Hitler heitti samppanjaa Göringin päähän. Göring, hidas ja voimakkaasti humalassa, ei ehtinyt poiketa ja sai lahjan otsaan. Lihava valtakunnanmarsalkka romahti paikan päällä, jolloin hänen suustaan tuli tippa verta. Fuhrer lauloi iloisesti:
  - Voimakas isku - Adolf kaikkivaltias!
  Borman, joka jatkoi kiukumista ja löi reisiään, vihelsi jotain:
  - Kiki-riki! Käki! Lyön sinua kannusteellani!
  Hitler pyöri vielä vähän, työnsi useita kukkamaljakoita pöydältä ja karjui:
  - Hevoset ovat hyvin ruokittuja, he lyövät kavioillaan, ja minä löin venäläisiä nyrkillä!
  Himmler lisäsi arasti:
  - Voi mahtava Adolf. Ehdotan panokseni valtakunnan tulevaan rakenteeseen juuri kulakeihin.
  Hitler tarttui pöydän reunaan koukussa olevilla sormillaan. Hänen rotan kasvonsa vääntyivät:
  - Mitä tarkoitat sanomalla, että nyrkit ovat vahvempia kuin tankit?
  Himmler korjasi heti itseään:
  - Näetkö, suuri Fuhrer, kollektivisoinnin jälkeen osa varakkaasta talonpoikaisväestöstä menetti tulonsa. Tämä on mahdollinen syy tyytymättömyyteen. Näitä haluamme käyttää taistellaksemme kommunistista maanalaista vastaan!
  Hitler murahti ja kiristi hampaitaan:
  - Puhut maanalaiselle!
  Himmler nyökkäsi:
  - Kyllä, maanalaisen kanssa!
  Hitler karjui ja löi nyrkkinsä pöytään kaataen salaatin:
  - Ei, maanalaista ei tule!
  Himmler hämmästyi:
  - Miten minun füüreri voi?
  Tukeutuessaan Hitler sanoi:
  - Joo! Se on hyvin yksinkertaista! Minä määrään koko slaavilaisen väestön teurastuksen. Tässä ei tule olemaan typeryyttä tai sofismia. Vialliset ali-inhimilliset slaavit on pyyhittävä pois maan päältä!
  Himmler vapisi:
  - Ja tšekit!?
  Hitler purskahti nauruun, hänen naurunsa oli kuin raivostuvan hullun nauru:
  - Tšekit ovat loisia! Peput ovat täynnä huumeita! Jos tapaat tšekin, tapa paskiainen heti! - Fuhrer yski, tukehtui sylkeen, ja jatkoi sitten tyhmästi silmiään pullistaen. - Yleisesti ottaen ilmaisin näkemykseni. Hän on tiukka ja muuttumaton. Vaikka joitain säätöjä on. Kuinka tšekit toimivat!
  Himmler kohautti kapeita olkapäitään:
  - Suunnitelmaa toteutetaan!
  Hitler haukkui:
  - Toteutat ja ylität suunnitelmasi, mutta me annamme sinulle pieniä suunnitelmia. Mitä tšekkien pitäisi lisätä standardiin?
  Himmler kiinnitti huomion:
  - Kyllä herra!
  Speer (ainoa füürerin seurueesta, joka ei kuulu kretiinien rotuun) huomautti:
  - Mutta sinä, suuri hallitsija, katkaisit ennalta suunnitellut aseiden tuotantomääräykset. Erityisesti panssarivaunujen määrä puuttui, noin kaksikymmentäkaksi ja puoli tuhatta kohteesta.
  Hitler vinkuvasti:
  - Ja tšekit repivät sen irti!
  Speer vastasi viileästi:
  - Ei tällä kertaa! He jopa ylittivät suunnitelmansa t -338 tankeille. Itse asiassa hajoaminen johtui...
  Hitler siristi silmiään sarkastisesti:
  - Hierotte hölynpölyä myöhemmin, minulle kerrottiin, että venäläisten puolella taistelee panssarivaunu, jossa on 252 mm:n tykki.
  Idol nyökkäsi:
  - Kyllä, hienoa, tämä on kuuluisa KV-12.
  Hitler yhtäkkiä rauhoittui:
  - Tämä tankki nimettiin sellaisen hullun mukaan kuin Klim Voroshilov. Tämä tarkoittaa, että tämä ase ei ole meille pelottava!
  Speer vastusti:
  - Tällainen haubitsa on erittäin vaarallinen hyökkäyksessä. Esimerkiksi merikranaattikuori, joka painaa kaksisataaviisikymmentäkaksi kiloa, pystyy puristamaan tiiviisti pillerilaatikoita ja juoksuhautoja. Tämä panssarivaunu on tarkoitettu hyökkäävään sodankäyntiin.
  Hitler heilutti sitä pitäen käsissään lasillista alkoholitonta porttia, lilavirrat lentävät sherpojen ohi.
  - Kuinka pelottavaa!
  Ministeri pudisti päätään:
  - Ei, tyhmä!
  Hitler puristi nyrkkinsä ja hänen luunsa murtuivat:
  - No okei! Et aja minua arkkuun. Ranskalaisilla oli myös hirviö S-2, jossa oli 155 mm ase. Mitä sitten? Auttoiko se heitä paljon?
  Speer levitti kätensä:
  - Ranskalla oli vain kolmekymmentä tällaista tankkia. Lisäksi niiden nopeus on vain 12 километровtunti. Mikä on enemmän naurettavaa kuin uhkailua.
  Idol oikaisi hattuaan ja siristi:
  - Melko kohtuullinen nopeus jalkaväkeä varten!
  Speer nyökkäsi:
  - Mutta ei nykyaikaiseen sodankäyntiin, kun tarvitaan nopeita liikkeitä ja joukkojen liikkumisnopeus on kasvanut jyrkästi.
  Hitler, täysin rauhoittunut, sanoi:
  - Loogista! Ei ole aivan turhaa, että Stalinilla on niin paljon kevyitä tankkeja. Vaikka BT:t ovat huonosti panssaroituja, niiden nopeus...
  Speer lisäsi:
  - KV-12-tankki on S-2:ta parempi paitsi nopeudessa, myös panssarin paksuudessa: 175 mm vs. 45, ja tämä on merkittävää. Jos 50 mm:n tykkimme voisi ottaa S-2:n, niin tämä panssarivaunu on haavoittumaton tämän kaliiperin aseille. Otetaanpa huomioon, ranskalainen tankki painaa 70 tonnia ja neuvostoliittolainen 152 tonnia.
  Hitler laski äänensä kuiskaukseksi:
  - Ja miksi se on?
  Speer, jäljitellen Hitleriä, vastasi yhtä hiljaa:
  - Edistyneemmän suunnittelun ansiosta.
  Hitler pudisti päätään:
  - Ah ah ah! Osoittautuu, että primitiiviset venäläiset loivat paljon vahvempia aseita kuin ranskalaiset. Kuitenkin viimeinen kansakunta Negroids, mutta ei samassa määrin!
  Speer huomautti:
  - Tällaisiin törmäyksiin on useita syitä. Mutta minun on sanottava, että Neuvostoliitossa on paljon suotuisammat olosuhteet tieteen kehitykselle kuin Ranskassa ja jopa Yhdysvalloissa. Kyllä, se on fakta!
  Hitler hyppäsi Bormannin selästä ja pudisti itsensä pois. Hän halusi kuunnella Speeria. Loppujen lopuksi tämä nuori mies rakensi aikoinaan seitsemässä päivässä jättimäisen keisarillisen kanslerin rakennuksen. Ja he sanoivat, että tämä oli mahdotonta. Lisäksi Sherpa on yksi harvoista, joka ei pelännyt kertoa Hitlerille totuutta. Melko pitkä, nuori ministeri, ei lihava kuin Goering, ei lyhyt kuin Goebbels, ja hänen kasvonsa ovat niin rohkeat, arjalaiset, eivät rappeutuneet kuin Bormannilla. Hess, vaikka sininen, on paljon kauniimpi.
  Fuhrer sanoi ilahduttavana:
  - Miksi näin: ovatko asiat paremmin luolaneuvostojen kannalta?
  Speer vastasi hymyillen:
  "Suurin osa meistä ja ylivoimainen enemmistö nuorista haaveilee maanomistajista ja pankkiireista, vaikka he ovat tiedemiehiä. Kerro minulle, fuhrerini, että kun olit koulussa, monet halusivat purra tieteen graniittia.
  Hitler tuhahti halveksivasti:
  - Ei! Kaikki halusivat lämpimän virkamiehen työn, jossa voisi lämmittää lahjuksia tai perustaa oman yrityksen. Kukaan ei halunnut tiedemieheksi!
  Speer pudisti sormeaan:
  - Se siitä! Neuvostoliitossa ei ole yksityisomaisuutta. Joten jos olet älykäs, niin...
  Borman ehdotti:
  - Entä jos kielletään yksityisomaisuus? Esittele kommunismi.
  Fuhrerin seurue purskahti nauruun. Goebbels, joka oli tähän asti ollut hiljaa, ehdotti:
  - Pidämme kaikkea maassa olevaa omaisuutta füürerin henkilökohtaisena etuoikeutena.
  Hitler siristi silmiään:
  - Mitä sanoit?
  Goebbels vastasi:
  - Etuoikeus!
  Natsi numero yksi pudisti sormeaan:
  - Luulin, että se oli kondomi! Siinäpä siisti kaveri olet! Baijerin härkä, Saksan maaperän liha.
  Goebbels kumarsi:
  - Olen hyvin imarreltu, oi mahtavaa!
  Hitler näytti nyrkkiään:
  - Kaiken kaikkiaan mielenkiintoinen ehdotus, mutta ei ajankohtainen. Kun sota on käynnissä, emme saa jakaa kansaamme jakamalla omaisuutta. Neuvostoliitto menetti sisällissodassa kaksitoista miljoonaa. Tämä on kuusi kertaa enemmän kuin ensimmäisen maailmansodan rintamilla. Emme saa toistaa tällaista virhettä. Siksi en koske oligarkkeja toistaiseksi, mutta kun koko maailma kaatuu jalkojemme juureen...
  Speer huokaisi:
  - Amerikkaa on erittäin vaikea sulattaa voiton jälkeen. Se on vahva varsinkin taloudellisesti. Maailman rikkain voima, jolla on suuri laivasto.
  Himmler huokaisi:
  - Ja hän tuotti tankkeista vain "Shermaneja" ja "Grantseja"!
  Speer vastusti:
  - Jo yli kolmekymmentäyksi tuhatta. Yhdysvalloissa kehitetään kehittyneempää Bismarckia, joka ylittää kaikki mallimme parametriltaan. Siinä on 175 mm:n tykki ja 275 mm:n viisto etupanssari. Parametreiltaan tämä ajoneuvo jopa ylittää AG-50:n nopeutta ja tehoreserviä lukuun ottamatta.
  Himmler vastasi:
  - Meidän tiedustelupalvelullamme ei ole sellaista tietoa. Vaikuttaa siltä, että keksit sherpan. Mikä hölmö ministeri.
  Speer vastasi hymyillen:
  - Ei, sain tämän tiedon amerikkalaisista liikemiesystävistämme. He ovat luotettavia miehiä ja vihaavat juutalaisia kilpailijoitaan.
  Hitler nyökkäsi:
  - Kyllä tiedän! Useimmat amerikkalaiset oligarkit ovat joko juutalaisia tai juutalaisista riippuvaisia, mutta on vähemmistö, joka haluaa upottaa vastustajansa. He auttavat meitä. Sikäli kuin tiedän, Krup sai tietoa Cromwell-säiliöstä vuotta ennen kuin ensimmäiset näytteet tästä ajoneuvosta ilmestyivät. Panssariominaisuuksiltaan tämä panssarivaunu on verrattavissa vain... - Hitler piti teatraalisen tauon ja lopetti äkillisesti. - Aasi, idiootti!
  Speer puristi nyrkkinsä:
  - Ministeri Shtikh, ei tehnyt mitään tuodakseen aikaansa 88 mm:n aseiden tuotantoa, jotka pystyivät läpäisemään sekä Cromwellin että Matildan ja KV:n. Erityisesti T-16-tankin projekti tehokkailla aseilla jäi testausvaiheeseen. Prototyyppi on luotu, mutta sitä ei ole käynnistetty projektiin.
  Hitler nyökkäsi:
  - Se on ajan kysymys! Älä ole järkyttynyt kaveri! En kuitenkaan halua vielä luoda superraskaita tankkeja.
  - Miksi? -- kysyi Speer.
  Hitler vastasi hymyillen:
  - Näetkö, poikani, tässä on sellainen ongelma. Ensinnäkin nämä säiliöt ovat liian kalliita. No, miksi säästää armeijasta, miksi lämmittää kiuas puutalosi seinällä! Mutta tämä on vain osa pohdinnastani.
  Speer oli yllättynyt:
  - Mikä on kokonaisuus?
  Hitler sulki silmiään ja vastasi:
  - Ja siinä se! En halua kaikkien sanovan, että Hitler voitti vain ylivoimaisen teknologiansa ansiosta. Päinvastoin, haluan voittaa vihollisen pienemmillä voimilla osoittaen arjalaisen hengen ja ruumiin edut. Tärkeintä on ihminen itse, todellinen arjalainen. Hei Hitler!
  Yleisö huusi yhteen ääneen:
  - Zin Hail!
  Fuhrer vastasi:
  - Ja itse tankki on erittäin hyvä. Ainoastaan piippua on pidennettävä tappavan voiman lisäämiseksi ja vihollisen pelottamiseksi. Jos sota jatkuu, venäläiset testaavat teknologiamme täyden tehon!
  Fasistit huusivat yhteen ääneen:
  - Kaikkien keisarien yläpuolelle kohonneen füürerin kunnia kohoaa tähtien yläpuolelle!
  Hitler löi kakkua nyrkkeillään ja huusi:
  - Lopeta pään raapiminen. Anna Bormanille luvattu viihde.
  Kaksi natsia valitti:
  - Nyt tulee mahtava füürer.
  Borman teki kömpelön yrityksen pyyhkiä voidetta pois itsestään. Hän astui varpaillaan nauhojen päälle ja kaatui murtautuen nenällään suoraan maahan laitetun rehevän maton läpi. Hitler naurahti:
  - No, sinä olet äijä!
  Borman lauloi:
  - Narri, ei aivan ilman syytä, aiheutti naurua kaikissa valtakunnissa aina! On hyödyllistä olla reikä päässä, huudan kuin aasi aamuun asti!
  Hitler tönäisi Bormannin kylkeä polvellaan, ojensi hänen kielensä ja nauroi jälleen. Nauru ilman syytä on tyhmän merkki!
  Speer puhui arasti Fuhrerille:
  - Meidän on lisättävä ammusten tuotantoa. Meillä on tietoa, että venäläiset muodostavat uusia reservejä!
  Hitler sihisi:
  - Kun kuulen - varauksia, se käy hermoilleni! Noniin, natsit ykkönen jahtaa verta!
  Borman huusi vinkuen:
  - Toimi yksi! Kuolemanrangaistus!
  Hitler osoitti sormellaan Bormannin vatsaa.
  - Kuolema on kaiken perusta! Tappaminen nostaa yksilön. Olen Fuhrer kuoleman, helvetin ja paheen ruumiillistuma.
  Bormann lauloi taas:
  - Uskon, että ilman sinua minulla on huono olo, eikä kukaan helpota kärsimystäni, mutta uskokaa minua, että vyöhykkeen kukko ei koskaan pysty "pieruttamaan" almua varten!
  Fuhrerin seurue alkoi taas nauraa. Borman antoi merkin ja painoi näppäintä. Sadat valtavat putket, jotka oli vahvistettu erityisillä sähköasennuksilla, lähettivät vesiputouksen ääniä. Se kuulosti tiikerien lumivyöryltä.
  Hitler huomautti:
  - Seksuaalinen fantasiani on raiskata tuhat tiikeriä ja leijonaa yhdessä yössä!
  Yleisö huudahti yhteen ääneen:
  - Olet pidempi ja viileämpi kuin kaikki muut, Fuhrer!
  Hitler ojensi rintaansa ja ravisteli mitalejaan:
  - Jo viisivuotias poikana raiskasin mammutin!
  Näiden sanojen jälkeen Hitlerin seurue, kuuluisat kenraalit, siirtyivät sivuille, heidän vääristyneille kasvoilleen maalattiin kauhu. Mikä seksikäs jättiläinen Fuhrer!
  Borman kaatui vatsalleen ja vinkaisi:
  - Säästä meidät Apollo!
  Hitler virnisti:
  - WHO?
  Borman löi otsaansa mattoa vasten:
  - Halusin sanoa Zeus!
  Hitler huusi sydäntä särkevästi ja potkaisi Bormannia perseeseen saappaalla:
  - Harva! Vertaa minua kreikkalaiseen jumalaan! Tapan, puukotan, repitän suun, puhkaisen silmälasit, leikkaan nauhoiksi!
  Fuhrer rauhoittui yhtäkkiä:
  - Okei, nyt toteutamme! Nauti miellyttävästä spektaakkelista! Muuten, kuka teloitetaan?
  Borman siristi silmiään viekkaasti:
  - Yksi hurmaava diiva!
  Hitler nuoli huuliaan:
  - Blondi!?
  Borman nyökkäsi:
  - Kyllä, ja viestintävastaava! Nyt lauletaan yhdessä orgasmista!
  Ja taas kuului naurua; yleensä koko Hitlerin päämaja muistutti joukkoa kretiinejä ja ällöjä. Vain joitain eläimiä. Hitler huusi:
  - Kaikki hiljaa, kun Fuhrer katsoo!
  Inhottava esitys alkoi.
  Kuului ketjujen kolina. He alkoivat viedä tyttöä huoneeseen. Hän oli peitetty peitoilla ja yllään erittäin karkeat puiset kengät.
  Ilmeisesti hänet täytyi riisua toiminnan aikana.
  Hitler virnisti. Tytöt lyhyissä hameissa, heiluttaen paljaita kantapäitään, alkoivat tuoda kaasupolttimilla varustettuja letkuja polttaakseen vangin lihaa.
  Samaan aikaan he käärivät kokoon telineen, jossa oli monia vipuja ja kidutuslaitteita.
  He olivat juuri riisumassa orjaa, kun hälytys soi.
  Ja jopa punaiset valot syttyivät.
  Adolf Hitler oksensi päänsä ja karjui:
  - Mitä muuta tämä on?
  Bormann vastasi vääristyneillä kasvoilla, pelosta vapisevana:
  - Hyökkäys keisarillista toimistoa vastaan, mahtavaa!
  Fuhrer vapisi pelosta ja vinkaisi:
  - Miltä tuntuu? Uudelleen!
  Borman otti radion. Ja siellä he huusivat sydäntä särkevästi. Paniikki näkyi.
  Hitler karjui keuhkoihinsa ja löi Hermann Göringiä perseeseen kaikella voimalla:
  - Paskiaiset! Miksi en käskenyt näitä hulluja lapsia liuottaa happoon!
  Borman laittoi televisiokuvan päälle. Neljä taistelupukuista hahmoa hyökkäsi koko SS-armeijan kimppuun ja siirtyi ruumiiden yli.
  Heidän taistelulaserinsa saivat tankit räjähtämään, lentokoneet palamaan ja raskaat itseliikkuvat aseet kaatumaan.
  Adolf Hitler nauroi ja hieroi käsiään:
  - Loistava! Tämä on taistelu pienoiskoossa! Taistelemme ja voitamme!
  Borman suostui:
  - Nähtävyys, oi suurin suurimmista!
  Hitler huusi keuhkoihinsa:
  - Olen verenhimoinen, olen armoton,
  Olen ilkeä rosvo, siistimpi kuin Barmaley!
  Ja minä en tarvitse sitä! Marmeladi, ei suklaata!
  Syön pienet! Kyllä, hyvin pieni!
  Anna hyvin pienille lapsille!
  Kyllä lapset!
  Bormann suostui:
  - Sinä syöt, oi suurin suurimmista!
  Hitler karjui keuhkoihinsa:
  - Olen Adolf julma sadisti,
  Läpäisemätön pimeys leijuu maailman yllä!
  Ja tytöt etenivät. Tarkemmin sanottuna ei ole täysin selvää, millaisia tyttöjä he ovat. Voimakenttä loisti heidän ympärillään. Mutta soturit itse ovat vain bikineissä.
  Ja heidän paljaat varpaansa heittivät energiahyytymiä. Mikä kirjaimellisesti repi natsit osiin.
  Ja heidän käsissään heillä on joko blasterit tai valomiekat. Lisäksi ase pystyy ulottumaan ja lyömään erittäin lujaa.
  Samaan aikaan kaunottaret, ajattelematta kahdesti, käyttivät napojaan lähettääkseen salamoita.
  Tämä oli se, tämä oli taistelu. Ja heitä vastaan on jopa kaksi Hitlerin valitsemaa turvaosastoa panssarivaunuineen ja lentokoneineen. Ja hämmästyttävä voima.
  Fuhrer huusi:
  - Tämä on todella hienoa! Sellaista taistelua ei voi kuvata sadussa!
  Borman huomautti peloissaan:
  - Tämä voi tuoda meille tuhoa, oi suuri kaikista!
  Adolf Hitler karjui:
  - Tällainen kilpailu kolmeen kuolemaan johtaa Euroopan tuhoon!
  Tytöt pukeutuivat toisinaan taistelupukuihin ja laukaisivat pieniä mutta erittäin tehokkaita raketteja, jotka repivät kahtia tai kolme natsipataljoonaa kerrallaan.
  Fuhrer karjui:
  - Tämä on helvetti! Epämiellyttävä tulos!
  Speer sanoi kylmästi:
  - Olen jo kutsunut vahvistuksia, füürer! Ehkä sinun olisi parempi evakuoida turvalliseen paikkaan?
  Hitler huusi hysteerisesti vastauksena:
  - Ei! Koko ensimmäinen SS-armeija menee nyt heitä vastaan. Eivätkö kotkani selviä? Ei, en lähde enkä poistu asunnostani!
  Göring nyökkäsi:
  - Olemme kanssasi, suuri füürer!
  Goebbels vahvisti:
  - Tarvittaessa me kuolemme yhdessä!
  Iodol vahvisti:
  - Tai voitamme yhdessä!
  Ja Himmler sanoi innostuneena:
  - Ilman sinua, oi mahtava, elämällä ei ole merkitystä!
  Hitler korjasi hieman pehmentäen:
  - Ei hienoa, mutta suurinta! Et ole liian innokas kehumaan minua!
  Speer totesi yllättäen rohkeasti:
  - Suloista imartelua rakastavalla poliitikolla on kärpäsen älyä!
  Fuhrer huusi:
  - Mitä tarkoitat?
  Speer totesi rauhallisesti:
  - Viisaat hallitsijat eivät usko imartelejia!
  Hitler huomautti ankarasti:
  - Voisin paikalla sinua tästä!
  Keisarillinen ministeri naurahti:
  - Alkuperäinen tapa sulkea kurkku!
  Fuhrer huomautti hieman rauhallisemmin:
  - Mutta en tee tätä, ja tiedätkö miksi?
  -Miksi?
  Hitler sanoi patosisesti:
  - Koska jokainen hallitsija tarvitsee narrin, joka osaa kertoa totuuden!
  Goebbels huomautti melko rohkeasti:
  - Tämä kaveri on liian fiksu ollakseen narri! Laulataan jotain, Teidän Majesteettinne!
  Hitler karjui aggressiivisesti:
  - Lopeta laulaminen, senkin paskiainen! Karhu astui häntäänsä!
  . LUKU nro 21.
  Samaan aikaan Alisa Selezneva katseli mielenkiintoisen unen jatkoa;
  Vangittuaan saksalaiset pojat, sitonut heidät tiukasti seinään rakennettuihin tikkaisiin, Angelica suoritti heille improvisoidun kuulustelun. Hän nimittäin repäisi saappaansa, sytytti kotitekoisen soihdun ja alkoi paistaa teini-natsien kantapäät.
  He osoittautuivat odottamattoman itsepäisiksi. He nykivät, murasivat ja yrittivät epäonnistuneesti katkaista nilkoihinsa kaivavia köysiä, mutta he eivät halunneet antaa tietoja. Ja siistien saksalaisten poikien vaaleanpunaiset kantapäät ovat jo alkaneet peittyä, ensin pienillä ja sitten yhä suuremmilla, vaalean violeteilla rakkuloilla. Pohjan hermopäätteiden kipu oli kauheaa, mutta Hitler Jugentin nuoret taistelijat pitivät kiinni ylpeydellä ja rohkeudella. He osoittivat, että ei turhaan valittu heitä ikätovereidensa komentajiksi. Tiukasti puristetut leuat, puremista huulilta virtaava veri, samoin kuin hiki heidän ohimoistaan ja poskista osoittivat, kuinka he todella kipeävät. Hengittäminen raskastui, vatsat painuivat, mutta kuului vain hiljaisia, vaimeita valituksia. Pojat hillitsivät kovaa huutoaan tahdonvoimalla.
  Angelica tunsi ärtyneisyyttä:
  - Hitlerin paskiaiset... No, jos ette sano mitään, tuhoan ihmisarvonne ja jätän teidät eunukeiksi ikuisiksi ajoiksi.
  Ja tulinen paholainen alkoi vetää pois poikien housut. Tässä Angelica tunsi voimakkaan piston lapaluidensa välissä ja tajuihinsa tulleen Alisa Seleznevan kylmän, odottamattoman lujan äänen:
  - Älä uskalla kiusata poikia, narttu! Etkö ymmärrä kuinka alhaista ja ilkeää tämä on!
  Angelica vastasi ankarasti:
  - Armo sodassa on yhtä sopimatonta kuin valkoinen takki kaivoksessa! - Sitten punapää yritti lyödä aseen pois Alisa Seleznevasta. Mutta hän murisi.
  - Älä edes ajattele sitä! Minulla on ehdoton reaktio, jos osut luuhun, olet ontuva ikuisesti. Irrotetaan pojat...
  Angelica vastasi:
  - Ja ilmeisesti haluat mennä oikeuteen. Vapauta vangit vihollisuuksien aikana. Kyllä, tämä on teloitusartikkeli!
  Alisa Selezneva tajusi sitten menneensä liian pitkälle. Hän heilutti kättään alentuvasti:
  - Ja mitä he tekevät ja kuinka pitkälle he juoksevat karkuun sellaisilla jaloilla ja palaneilla jaloilla... No, sinä olet hirviö Angelica.
  Tulinen ja kaunis paholainen kohautti olkapäitään:
  - No, se on ohi... Nyt sanot, että meidän ei pitäisi vajota fasististen rosvojen tasolle. Mitä käyttää valkoisia käsineitä...
  Alisa Selezneva keskeytti:
  - No, kerro minulle, punatukkainen demoni, ainakin yhdessä sisällissodasta tai suuresta isänmaallissodasta kertovassa kirjassa tai elokuvassa näit, että punaiset kiduttivat vihollisiaan tai että he olivat hirviöitä.
  Angelica yritti poistaa sen:
  - Miksi tämä on...
  Alisa Selezneva virnisti:
  - Ja sitä paitsi... Puolueemme ei edes virallisesti hyväksy kidutuksen käyttöä sotavankeja vastaan. Ja vielä enemmän lapsille. Tällaisilla toimilla sinä Anzhelika loukkaat Neuvostoliiton, jalo soturi-leijoneen kuvaa. Ja tämä häpeää koko puna-armeijaamme.
  Angelica ei halunnut myöntää, että hän oli väärässä, ja hän ehdotti:
  - Koska emme saaneet tietoa, on parempi... Kiirutetaan lähemmäs keskustaa, keisarillisen toimiston luo. Ehkä saamme sieltä isomman saaliin...
  Alisa Selezneva löi jalkaansa mukulakiveä vasten siristaen:
  - Aiotteko ottaa Hitlerin itsensä?
  Angelica kohautti leveitä olkapäitään energisesti:
  - Kaikki mahdoton on mahdollista, vaikka se on vaikeaa... Esimerkiksi luultavasti monet ihmiset luulivat, varsinkin lännessä, että Neuvostoliitto hävisi, saksalaiset tulivat Krasnaja Poljanan esikaupunkiin ja Neuvostoliiton armeija Berliinissä oli fantasiaa. Mutta tässä ollaan nyt Berliinissä. Ja tämä on todellisuutta!
  Alisa Selezneva vahvisti:
  - Kyllä, todellisin todellisuus! Siksi, jatka eteenpäin. Valtion erityissektorilla.
  Natsit taistelivat tuomittujen raivolla. Lukuisia miliisijoukkoja, joko jo murenevia vanhoja miehiä tai röyhkeitä nuoria shortseissa ja korkokengissä, mukaan lukien bobbed-tytöt vanhempien naisten kanssa.
  Jotkut miliisit olivat aseistettuja metsästyskivääreillä ja lapset syttyvillä seospulloilla ja kotitekoisilla räjähdepakkauksilla.
  On sanottava, että jälkimmäiset, erityisesti neuloilla, nauloilla ja muilla metallisilla "kuorilla" täytetyt, olivat vaarallisia. Jalkaväki sai vakavia ja erittäin kipeitä haavoja.
  Kaupunkitaistelussa ekaluokkalainenkin saattoi hiipiä sisään huomaamatta ja heittää pussin etenevien sotilaiden joukkoon.
  Täällä ovat laihtuneet ala-asteen oppilaat, jotka jopa keksivät jotain kevyen katapultin kaltaista ja piiloutuen raunioiden taakse heittävät panoksia eteneviin puna-armeijan jalkaväkiin.
  Alisa Selezneva ei anna Angelican ampua heitä, ja soturien välille syntyy tappelu ja riita. Lopuksi kompromissiratkaisu on vangita ja sitoa hänet.
  Totta, kun tytöt saavuttivat tämän aggressiivisen "kääpiön", he onnistuivat vapauttamaan viisi muuta pakettia, jotka loukkaantuivat kymmenkunta Neuvostoliiton sotilasta.
  Aiemmista haavoista toipuneet tytöt ovat nopeita ja repussa on kevyt mutta kestävä verkko. Otettiin kiinni kakaroita, heidän joukossaan pari tyttöä erosi... He soittavat äidille ja isälle saksaksi ja vannovat, etteivät tee sitä enää.
  Mutta yksi pojista onnistui lähtemään ja naamailee heitä kaukaa. Angelica ampui edelleen... Luoti pudotti pois pojan muodikkaasta lippasta visiirillä ja pakotti hänet juoksemaan kiireesti karkuun, välkyttäen hänen pieniä, pölyn ja noen harmaita kantapäänsä.
  Alisa Selezneva rauhoittaakseen vankeja otti luontaissuklaata Yhdysvalloista ja jakoi patukkeja taputtaen pelästyneiden lasten päätä. Samalla hän puhui saksaa:
  - Älä pelkää! Teillä on neuvostovalta, ja joka päivä tulee olemaan suklaata, kakkuja, appelsiineja, kondensoitua maitoa, ananasta pähkinänvuoren kera... Viemme sinut elokuviin, sirkukseen norsujen kanssa...
  Angelica työnsi häntä karkeasti:
  - Lopeta tyhmien paskiaisten silittely. Niiden takia sotilas, tai pikemminkin upseeri-kapteeni, menetti silmänsä, hänet lyötiin neuloilla, ja heidän heittämänsä paketit räjähtivät ja lensivät erilleen. Ja annat heille suklaata ja lupaat heille banaaneja ja ananasta... Kyllä, ruoski niitä nokkosilla ilman sääliä!
  Alisa Selezneva huokaisi raskaasti ja itki katkerasti:
  - Voi luoja, mitä se kirottu sota tekee meille... Meistä on todella tulossa pahempia kuin villeimmät pedot!
  Angelica suostui:
  - Kyllä, se on pahempaa... Mutta odota vielä muutama päivä, me tapamme eläintarhan jäännökset ja siitä tulee paljon parempi.
  Alisa Selezneva ristisi itsensä ja kuiskasi:
  - Jumala suokoon sokeat avata silmänsä ja oikaista kyttyräselkäisten selän! Kyllä, Jumala voi olla Jumala, ainakin vähän, mutta et voi olla vähän ristiinnaulittu!
  Taistelu käytiin pinnalla, taivaalla ja maan alla.
  Erityisesti Neuvostoliiton Ils tapasi taivaalla rakettikäyttöisiä Me-163-hävittäjiä. Maailman ensimmäinen versio pyrstöttömästä lentokoneesta, jota käytettiin massiivisesti todellisissa taisteluoperaatioissa.
  Neuvostoliitossa oli kuitenkin myös Kalininin ehdottama muunnelma, perätön ruuvi, mutta vain kokeellinen näyte julkaistiin; läpäissyt kokeet. He valmistelivat nollajakson, mutta Kalinin pidätettiin, ja hän kuoli kidutuksen alla Lubyankan kellareissa. Ja tämä hanke kansan vihollisena otettiin ja suljettiin.
  Joten Stalin on todella teloittaja ja teurastaja...
  Mutta samalla myös suuri valtiomies! Hänen jälkeensä pygmit hallitsivat...
  Ja tässä on ohjus ME-163, lempinimeltään "Comet". Vaaralliset autot, pienet, mutta erittäin nopeat, ne kiihtyvät tuhansia kaksisataa kilometriä tunnissa. Ja heidän aseensa eivät ole kuin salamanterit, vaan raketteja.
  Yleensä jälkimmäisen käyttö on varsin perusteltua. Cometilla ei ole kovin pitkää lentoaikaa. Ensimmäiset muutokset kestävät noin kuusi minuuttia, ja viimeiset viisitoista...
  Raketit ovat hyviä tuhoisan vaikutuksensa vuoksi, mikä on erittäin tärkeää, kun otetaan huomioon Neuvostoliiton Ilovin selviytyminen taistelussa. Ja tietysti komeettojen nopeus estää niitä käyttämästä tehokkaasti muita aseita kuin suihkuaseita. Mutta niitä on hyvin vaikea ampua alas itse.
  Etenkin lentäjät makaavat makuulla, mikä tekee ajoneuvon poikkileikkausalasta merkityksettömän.
  Ja rakettimoottoreita on kahdenlaisia. Yksi varhainen työskenteli vetyperoksidilla, toinen oli myöhempi ja edistyneempi, hiilen rakeella....
  Nämä ovat kauheita hirviöitä, tai pikemminkin hirviöitä... Häntättömiä ja nopeita...
  Alisa Selezneva tähtää heihin ja viheltää:
  - Mutta me valmistamme ohjuksia ja estämme Jenisein. Ja suuren baletin alalla olemme muita edellä!
  Tytön maltti on palannut ja hän voi ampua tavalliseen tapaan, eli ilman lyöntiä. Angelica ei jää jälkeen hänestä ja myös laulaa mukana. Ja nokkela:
  - Parempi kuollut kuin elossa, hemmetin Fuhrer on sininen! Revi hänet osiin helvetin intohimon verkossa!
  Alisa Selezneva hyväksyy ystävänsä:
  - Kyllä, olet meidän Venäjämme! Voimamme napasta napaan!
  Kun he osuvat rakettimoottoreihin, komeetat yleensä räjähtävät. He eivät tupakoi, he eivät jätä häntää taakseen, he vain pieraavat! Kyllä se on jossain määrin hauskaa, mutta...
  Angelica kiusoittelee ystäväänsä:
  - Liisa hullukodista, kaunis lehmä... Kaunis lehmä, Liisa hullukodista!
  Lumivalkoinen soturi vastasi arvokkaasti:
  - Tylsämieliset ja vahvasti omaa alemmuustuntoa omaavat rakastavat kiusata muita!
  Angelica lisäsi:
  - Terävät kielet, toisin kuin tikari, iskevät jopa tyhmyyden ketjun läpi!
  Alisa Selezneva välähti:
  - Satu kertoo hyvin, mutta todellisuus toteutuu huonosti!
  Mutta todellisuudessa lumivalkoinen soturi pystyi ampumaan autoja, jotka olivat vain hieman nopeudeltaan huonompia kuin itse luoti. Mutta Angelica ei. Punatukkainen demonssi sai jotain säikähtämään.
  "Komeetat" itse näyttivät hyvin paljon mehiläisiltä, kun ne ryntäsivät ja leikkaavat ilmaa melkein äänennopeudella luoden vaikutelman surinasta.
  Ja pistot iski erittäin tehokkaasti. He saivat lietteen leimahtamaan yhä uudelleen ja uudelleen ja iskusotilaat hajosivat. Lisäksi hännänttömien käännökset ja efektit olivat varsin hyviä.
  Jakit olivat suojassa, joskus löivät komeetta tulipurkauksilla ja toisinaan löivät niitä.
  Esimerkiksi Jak-3 osuu ME-163:een ja yksi niistä ryntää pois yhdessä ja suihkuttaa sirpaleita kauas kaikkiin suuntiin.
  Alisa Selezneva hyväksyy:
  - He ovat siellä korppikotkoja varten. Siellä! Vielä siistimpää!
  Ilmataistelu on varsin mielenkiintoinen. On vaikea taistella vihollista vastaan, jolla on niin suuri etu nopeudessa. Jopa Neuvostoliiton ässät joutuvat ampumaan mielijohteesta, ei edes luota saavansa osumaa, mutta...
  Kokemus osoittaa, että tällainen intuitiivinen ja toistuva ammunta voi olla varsin tehokasta. Kuten Kurskin taistelun aikana, jolloin T-34, tappioista huolimatta, vailla tasaista ajoa, ampui tykistä liikkeellä kiihtyen maksimiin. Ja silti paljon tehokkaammin aseistetut ja suojatut tiikerit pääsivät heidän luokseen.
  Angelica myös onnistuu joskus pääsemään "Comeettiin" ja sitten hän vain iloitsee onnesta kuin lapsi. Ja hyppäämällä ylös hän pudistaa automaattikiväärin päänsä yli. Sitten toinen laukaus... Ammuttu alas! Se on kuin sähinkäinen räjähtäisi taivaalla! Ja niin se mureni sirpaleiksi, jotka olivat hajallaan kaukana taivaalla.
  Mutta natsit eivät vieläkään rauhoittuneet, taistelijoita ilmestyi yhä enemmän. Tässä on uusimman muunnelman ME-262, möly, kaksimoottorinen ja neljä neljä 30 mm:n tykkiä (nokkaan on asennettu lisäksi 37 mm pitkäpiippuinen ase ). Tämä kone yrittää myös iskeä tankkeihin. Ilmeisesti hyökkäysversio. Kokeile tätä reseptiä. Ei kone, vaan helvetin viisinaamainen hirviö.
  Angelica murisi:
  - Nämä ovat kaikki demonit, jotka tulevat ulos helvetistä. No, kun Hitlerin voimat lopulta loppuvat. Keisarillinen kanslia on jo nähtävissä kiikareilla, mutta he eivät silti anna periksi. Mutta päinvastoin, kuten tsunami-aallot, ne tulevat ja menevät!
  Alisa Selezneva vitsaili:
  - Ei oksia... Oksilla ei ole mitään tekemistä sen kanssa, tai fasistit vain jahtaavat sotilaitaan. He yrittävät markkinoida kunnolla!
  Alisa Selezneva yritti saada haltuunsa vaarallisen hyökkäysmuunnelman ME-262. Tämä auto on todella hirviö. Tässä on pohja, kuten sen pitääkin olla, maakohteiden hyökkäyksiin käytettävissä ajoneuvoissa se on peitetty luotettavasti. Mistä löydän sen heikkouden?
  Ainoa toivo on saada hirviö kiinni matkalla ulos sukelluksesta. Paina sitten lyhdyn pystysuoraan liitokseen...
  Mutta jokin epäonnistuu kehossa, heikkous, hirvittävä väsymys verenhukasta ja unenpuute. Minulla ei ole voimaa edes nostaa päätäni. Ja jopa hiukset kiiltävät yli-inhimillisestä jännityksestä...
  Angelica, tukeakseen ystäväänsä, jopa lauloi painottaen:
  Sade levitti tähtien sirpaleita taivaalle,
  He ovat valmistaneet terävän panoksen fasismille!
  Tiger-tankit ovat pelkkää roskaa - likainen kirpputori,
  Raivokas tappio odottaa heti Wehrmachtia!
  Raivokas tappio odottaa heti Wehrmachtia!
  
  Toverimme Stalin, johtaja, on miljoonien vahvuus,
  Hänen nyrkkinsä on graniittia, konekivääri kädessään!
  Pystymme voittamaan armeijan Sodomasta,
  Vahvuutemme on monoliitti - onneksi maan päällä!
  Vahvuutemme on monoliitti - onneksi maan päällä!
  
  Ei, puolueellamme on tärkeämpääkin tekemistä,
  Kuinka pelastaa ihmiset, isänmaan hyvä!
  Goebbels riivattu helvettiin hölynpölyllä,
  Ja voitto tulee, usko minua, kaikista paholaisista huolimatta!
  Ja voitto tulee, usko minua, kaikista paholaisista huolimatta!
  
  Venäläinen kaunotar on kuuluisa voimastaan,
  Hänen ruskea punos on raskas!
  Ja taisteluissa fasisteja vastaan nuorista tulee kuuluisia,
  Valomaa herää henkiin, nousee ylös!
  Valomaa herää henkiin, nousee ylös!
  
  Älä anna Hitlerin - hän pistää kuononsa venäläisiin,
  Viiksinen kaveri luulee olevansa siisti jumala!
  Marssimme Berliinin katua pitkin,
  Ei, siitä, jonka sielu on puhdas, ei tule orjaa!
  Ei, siitä, jonka sielu on puhdas, ei tule orjaa!
  
  Lippumme on punainen, raivokkaan veren väri,
  Aurinko paistaa jo Reichstagilla!
  Rakkaille lapsillemme ei ole anteliaampaa lahjaa,
  Jos sydän on rohkea ja pelko murskattu!
  Jos sydän on rohkea ja pelko murskattu!
  Laulu rohkaisi tyttöjä, ja Alisa Selezneva alkoi ampua useammin... Todellakin, sukelluksesta poistuttaessa hän nappasi mahtavan ME-262:n tarkalla laukauksella katokseen... Ja se kaatui. Kuin akrobaatti, joka osui köydellä jalkoihin lentäessään. Ja on niin kaunista tehdä kuperkereita ilmassa, ja jopa jättää taakseen pari savupyrstöä...
  Angelica taputti käsiään:
  - Bravo! Se on meille shokki!
  Alisa Selezneva jopa kikatti vastaukseksi:
  - Ja tainnutusase endogeeniselle alueelle on venäjäksi Hyperfuck!
  Tytöt nauroivat ja muuttivat asentoaan. Tuntuu hyvältä lyödä karhennetut pohjat soralle. Ja tämä on todella meidän tapamme!
  Jälleen, se on kuin ampumaratalla, vain maalit ovat liian nopeita. He ryntäävät ympäriinsä, eivätkä edes leijat pysty siihen. Ja myös Salamanterit osallistuivat. No, Krautit. Angelica mutisee:
  -Kaikki maailmassa loppuu, paitsi ihmisten idioottimaisuus ja eläinten kilpailu!
  Soivalla äänellä ampuva Alisa Selezneva lisäsi:
  -Elämä on hyvin samanlainen kuin sormus, kärsimyksen loppu näkyy, mutta sitä ei voi koskaan tuntea!
  Mutta tässä soturit osoittautuivat ehkä liian pessimistiksi. Kun I-9 onnistui lyömään ME-262:n rungossa olevalla lohikäärmeen kuvalla, Luftwaffen hyökkäys heikkeni... Natsit perääntyivät hieman...
  Angelica tarttui sormillaan ja repi hermostuneesti kaikki hänen jalkansa irti yhdellä kädellä, sanoi:
  - Näin se on fasismissa... Revitään kaikki raajat irti, ja sitten!
  Alisa Selezneva, möly, lauloi:
  - Se on hirvittävän kaukana - paljon kauempana, tai vielä parempaa, lopullisesti!
  Arkashka Sapožkov hyppäsi jälleen heidän luokseen. Poika näytti tytöille automaattista konepistoolia saranoilla ja optiikalla:
  - Tämä on tuhokone. Katso, voit ampua siitä aivan kulman takaa. Hyvä ase kaupunkitaisteluihin. Ja myös...
  Alisa Selezneva tuhahti halveksivasti, niin paljon pölyä jopa nousi hänen sileästä otsastaan:
  - Olen jo nähnyt tämän... Mitä muuta voit tarjota meille, suurmestari?
  Poika nyökkäsi päätään:
  - Täällä on vielä jotain siistiä. Tosiasia on, että tämä konekivääri voi ampua erikoistilassa...
  Angelicasta tuli hirveän utelias:
  - Ja missä muussa tilassa?
  Poika selitti:
  - Kaksi luotia peräkkäin. Eli kyky tunkeutua hyvin suojattuihin kohteisiin ja vartalopanssariin kasvaa merkittävästi! Eikö se ole selvää?
  Angelica oli hereillä ja juuri ajoissa. Hän ampui ja pakotti saksalaisen pojan Faustpatronin kanssa peseytymään verellä. Häviäjä heitettiin pois, ja pyöreättömälle periaatteelle rakennettu ase lensi autotallikopille. Kuului räjähdys, joka murtautui liuskekiven läpi räjähdysaallon mukana ja levitti rikkoutuneita liuskekivilaattoja kaikkiin suuntiin kuin vihaisen vauvan leluja.
  Alisa Selezneva ei ehtinyt huomata, ketä hänen kumppaninsa löi, ja totesi vain:
  - Hän iski hyvin. Kuten tarkka-ampuja, lisäät ja parannat!
  Angelica vastasi viekkaasti, nappautuen paljain jaloin varpaillaan betonilaatalta heitetylle tupakantumpille ja ojentaen sen Maximkalle:
  - No, tietysti minun on parannettava! Että harjoittelemme turhaan. Vaikka tämä ei ole koulutusta, vaan tappavia kilpailuja.
  Poika nyökkäsi:
  - Miksi pistät tätä ilkeää tavaraa naamaani... Luuletko, että poltan tupakkaa saksalaisten suiden jälkeen?
  Angelica virnisti alentuvasti:
  - Mutta täällä he poimivat tupakantumppeja, aivan silmiemme edessä...
  Arkashka irvisti vielä enemmän:
  - Joten on sääli, että niitä poimitaan... Ja ylipäätään tupakka on inhottavaa, mikä ei ole pioneerin arvoista ottaa käsiinsä. - Sapožkov Jr. alensi äänensä kuiskaukseksi. "Kuten vanhat ihmiset, he ehdottivat, että otan pari hengitystä, sanotaan, näytä minulle, etten ole pikkupoika, vaan mies." Siellä olin jo ensimmäisen kerran kipeänä. Mutta hylkääkö keho sen, mikä on terveellistä... Ja se, että sodan aikana monet naiset ja pojatkin alkoivat polttaa, on itse asiassa tragedia kansallemme.
  Angelica nypisteli myös vastauksena:
  - No, ei tarvitse, lue moraali taistelun aikana... Ja sinun on myös tiedettävä, mitä polttaa. Tupakka on Yhdysvalloista, ja Siperiasta kasvanut ruoho on se, että se nuorentaa kehoa ja saattaa soturin sellaiseen taistelutransssiin, että hän tappaa tuhat viisi.
  Alisa Selezneva ei uskonut sitä:
  - Täytä se Angelica. Ja yleensä farmakologia antaa vain väliaikaisen voiman lisäämisen vaikutuksen, sitten tulee laskenta.
  Angelica oli eri mieltä:
  - Se riippuu siitä, mitä ja miten sitä käyttää. Ja penisilliinillä ja aspiriinilla ja muulla farmakologialla on myös sivuvaikutuksia. Kuitenkin jopa epäasianmukainen tai epätasapainoinen vihannesten ja hedelmien kulutus voi olla erittäin haitallista. Joten... Jos käytät sitä viisaasti, arseenista on myös hyötyä!
  Arkashka purskahti nauruun ja näytti heille ohutta, vaaleanpunaista kieltään:
  - Tämä on hassua, kun otetaan huomioon, että useimmiten he käsittelevät arseenilla... - Poika neuloi yhtäkkiä kulmakarvojaan. - No, toistaiseksi meidän on luovutettava asiantuntijoille näyte uusimmista aseista. Jatketaan metsästystä.
  Ja poika pakeni heiltä. Angelica huomautti hieroen kiikarikiväärin piippua:
  - Sodan paras doping, tuoreita vaikutelmia banaalista menestyksestä!
  Alisa Selezneva suostui:
  - Banaalisuus on aina omaperäistä, sillä tavalla se kostaa meitä vastaan!
  Soturit törmäsivät otsaansa toisiinsa ja lähtivät jälleen taisteluun...
  Neuvostoliiton ilmailu hallitsi jälleen ilmaa. Mutta Ilamilla ei silti ollut täydellistä vapautta toimia. Luftfaust, päivän mahtava ase matalalla lentäville kohteille, napsahti toisinaan tuskallisesti takaisin moninaamaisilla välähdyksellä.
  Alisa Selezneva tiesi hyvin, että Luftfaust oli yksinkertainen mutta tehokas ase jopa 500-600 metrin etäisyydellä. Vain hyökkäyslentokone, tyypillinen itärintamalle, sillä lännessä koneet mieluummin lensivät korkeammalle.
  Liittoutuneilla oli kuitenkin myös hyökkäysmalleja. Yksi tällainen hyökkäysässä onnistui osumaan kuuluisan soturi Wittmannin Tiger-tankkiin tarkalla osumalla raketista.
  Alisa Selezneva ampui tarkasti tällaisia hävittäjiä. Yleensä Luftfaustit antoivat kokeneempia sotilaita, koska hyökkäyslentokoneen osuminen oli vaikeampaa kuin panssarivaunuun. Kone lentää nopeasti ja tankit kaupunkiolosuhteissa, varsinkin kun kadut ovat täynnä barrikadeja, tuskin liikkuvat.
  Ja täältä tulevat saksalaiset tankit yrittäen vastustaa jotain. Vain nämä eivät ole enää hiiriä, vaan vanhin edelleen käytössä oleva toisen maailmansodan tankki, T-4.
  Sen uusin, eikä tässä tapauksessa paras muunnos. Vaikka yleensä tekniikan myöhemmät versiot ovat parempia kuin edeltäjänsä, mutta ei tässä tapauksessa. Vaikka tietysti vuonna 1943 T-4 oli parempi kuin T-34-76 kaikissa indikaattoreissaan, ja sillä oli jopa vähemmän painoa. Keskikokoisista tankeista luultavasti saksalainen T-4 vuonna 1943 (jos ei lasketa Pantheria tämän tyyppiseksi ajoneuvoksi, koska se painoi yli neljäkymmentä tonnia!) oli maailman paras. Ja siinä oli erinomainen ergonomia.
  Ausf.J-muunnoksen ilmestyminen kokoonpanolinjoille kesäkuussa 1944 liittyi haluun alentaa kustannuksia ja yksinkertaistaa tankin tuotantoa niin paljon kuin mahdollista Saksan heikkenevän strategisen aseman olosuhteissa. Ainoa, mutta merkittävä muutos, joka erotti ensimmäisen Ausf.J:n viimeisestä Ausf.H:sta, oli tornin kääntämisen sähkökäytön ja siihen liittyvän generaattorilla varustetun apukaasuttimen poistaminen. Myös tyhmää, käännä nyt tornia manuaalisesti, mikä vähentää huomattavasti ajoneuvon taistelutehokkuutta. Pian uuden muunnelman tuotannon alkamisen jälkeen tornin perässä ja sivuilla olevat pistooliportit, jotka olivat näyttöjen vuoksi hyödyttömät, poistettiin ja muiden luukkujen suunnittelua yksinkertaistettiin. Heinäkuusta lähtien likvidoidun apumoottorin tilalle alettiin asentaa ylimääräinen 200 litran polttoainesäiliö, mutta taistelu sen vuotoja ja otuksia vastaan kesti syyskuuhun 1944. Lisäksi 12 mm rungon kattoa alettiin vahvistaa hitsaamalla lisää 16 mm levyjä. Kaikkien myöhempien muutosten tarkoituksena oli yksinkertaistaa suunnittelua entisestään, joista merkittävin oli Zimmerit-pinnoitteen luopuminen syyskuussa ja tukitelojen määrän vähentäminen kolmeen per sivu joulukuussa 1944. Ausf.J-muunnoksen tankkien tuotanto jatkui lähes sodan loppuun, maaliskuuhun 1945 saakka, mutta Saksan teollisuuden heikkenemiseen ja raaka-aineiden toimitusvaikeuksiin liittyvä tuotantomäärien lasku johti siihen, että vain Tätä muunnelmaa valmistettiin 1 758 tankkia.
  Ja silti T-4 on melko vaarallinen, pääasiassa rungon etuosassa olevan panssarin heikkouden vuoksi; vain hyvin pieni 45 millimetriä vuoden 1945 standardien mukaan, tämä tunkeutuu jopa Faustpatroniin.
  Neuvostoliiton ajoneuvot vastaavat Saksan tulipaloon, ja paljon massiivisemmalla tavalla. Ja niitä on enemmän ja tankkerit ovat kokeneempia. Mutta tappioita on edelleen, Neuvostoliiton tankit tyrmättiin.
  Alisa Selezneva ampui, rikkoi tähtäimen ja murisi äänekkäästi:
  - Terävä silmä on paras, sillä voit välttää kuolleiden asevelvollisuuden armeijaan!
  Angelica lisäsi loogisesti:
  - Ja tarkat ohjeet eivät anna sinun missata tietä, joka johtaa täsmälleen maaliin!
  Oli jo alkanut hämärtyä vääjäämättömästi, mutta taistelu ei laantunut... Lännestä ilmaantui myrskypilviä, jotka lähestyivät lukemattomia Tšingis-kaanien laumaa. Pilvet pilvet taas taivaan yllä, ja se saa aluksi kuoleman kaltaisen sävyn, sitten muuttuu tumman violetiksi.
  Salama välähtää kuitenkin harvoin, ja sade itse satoi vain pitkään ensimmäisten kymmenen minuutin aikana ja väistyi sitten tylsäksi nauhoitukseksi.
  On mukavaa puristaa lätäköiden läpi mustelmien ja palaneiden tyttömäisten jalkojen takia, ja voit laulaa jotain...
  Tässä on muutamia tuhoutuneita rakennuksia, jotka jäivät Berliiniä ryntävien rykmenttien taakse, jotka taistelivat sotureita vastaan. Ja kuinka monta ruumista ja haavoittunutta... Luultavasti kaikki teltat ovat täynnä niitä.
  Saksalaiset taistelevat itsepäisesti ja jopa yrittävät hyökätä pimeyden varjossa. Ja nuoret sotilaat faust-patruunat olkapäillään hyödyntäen huonoa näkyvyyttä: yö, sade, lähestyvät Neuvostoliiton panssarivaunuja ja lähietäisyydeltä asettavat panokset melko tarkasti.
  Monet Neuvostoliiton tankit on kaatunut, mutta korjausryhmät tekevät parhaansa. Rummut työskentelevät ja hitsaavat rikkinäisiä runkoja, teloja ja torneja heti liikkeellä. He yrittävät. Ja yhä enemmän ajoneuvoja ja jalkaväkikokoonpanoja saapuu reservistä marssi täydennykseksi.
  Mutta hyökkäyslentokone, joka kärsi raskaita tappioita, vähensi jonkin verran painetta. No, kuinka paljon voit painostaa näin? Eikä sää ole sopiva lentämiseen.
  Alisa Selezneva ja Anzhelika joutuivat ampumaan käsistä monta kertaa. Kaada yhä enemmän taistelijoita, taistele vastahyökkäyksiä vastaan.
  Kerran se joutui jopa SS-koirien tietoon, jotka myös ryntäsivät tyttöjen kimppuun laumana, ja soturit joutuivat nopeasti kiipeämään karkeaa seinää ylös pelastuakseen kuolemalta.
  Alisa Selezneva heitti kranaatin paljain sormin ja huomasi sitten:
  - Ja silti, vaikka he nauravat meille, he kiusaavat meitä silloin tällöin sanoen, että olemme tyhmiä, paljain jaloin, tappelemme koko ajan, mutta jos emme käyttäisi pitkiä, taitavia varpaitamme, hemmetti, me tekisimme. ovat nousseet lähes pystysuoralle pinnalle. Tässä tapauksessa moraali on...
  Angelica, joka ampui usein vihaisia koiria alas, keskeytti:
  - Aivan kuten lehmä ei tarvitse housuja, ei tämä satu tarvitse moraalia! Siis ilman turhaa moraalia ja filosofiaa... Ja mikä tärkeintä, ammu kuin rummunpyörintä hyökkäyksen aikana!
  Alisa Selezneva hymyili ja lisäsi taajuutta ampumaradoilla.
  Koirat tapettiin, mutta heidän piti pysähtyä täydentämään kiväärin patruunoita.
  Se kukki... Aurinko tuli ulos, mutta kukaan ei ihaillut kauneutta. Kaikki olivat aika uupuneita. Lisäksi kaupungin ruumiit alkoivat hajota, ja tämä on inhottavaa.
  Tytöillä oli kauhea nälkä, mutta pala ei yksinkertaisesti päässyt kurkkuun alas ruumiin hajun takia.
  Ja tämä sai heidän vatsansa kipeäksi ja heidän väsymyksensä lisääntyi.
  Ja päivästä tuli kuuma ja jopa höyryinen. Eikä häviöt vähentyneet... Erityisesti ilmestyi toinen bandura, Sturmtigerin kaltainen, mutta isompi... Jotain leveän polven hiirirungon pohjalta tehtyä.
  No, tyypillinen tekniikka: tankin runko itseliikkuville aseille. Kuten esimerkiksi T-34-runko antoi perustan koko perheelle itseliikkuvalle aseelle, SU-76, SU-85, SU-100. On jopa yllättävää, että niin monta kaliiperia mahtuu yhden säiliön runkoon.
  Ja "Pantherille" "Jagdpanther" luotiin 88 mm aseella.
  Alisa Selezneva muisti Jagdpanthers taisteluista Itä-Preussissa. Ajoneuvon etupanssari oli 100 millimetriä ja taka- ja sivupanssari 80 millimetriä. Panssarilevyjen erittäin suuren kaltevuuskulman, 40 astetta vaakatasosta, vuoksi tämä riitti rikosettisiksi Neuvostoliiton tankeista jopa onnella ja IS-2:lla. Ja hyvän ajo-suorituskyvyn ohella se teki itseliikkuvasta aseesta erittäin vaarallisen vihollisen.
  Mutta tämä auto vaikutti salaiselta. Alicea ei edes varoitettu siitä, mitä hän saattaa kohdata. No, ei edes Neuvostoliiton joukot erityisesti. Mutta tässä on auto "Hiiren rungossa". Voisiko tämä olla Jagdmaus? Suhteellisen alhainen, sellaiseen runkoon, erittäin vahvasti panssaroitu, lähes kokonaan peitetyt telat.
  Myös aseistus on kaksijakoinen. Yksi ase on melkein samanlainen pommikone kuin Sturmtiger, mutta vielä suuremmalla kaliiperilla 410 380:n sijaan. Angelica kuiskasi ystävälleen:
  - Luultavasti myöhempi raketinheitin, jolla on vahva tuhovoima? Eikö?
  Alisa Selezneva totesi:
  - Ja ehkä nopeampi tuli, pitkän kantaman ja tarkempi. Näet, että piippu on hieman pidempi ja peitetty korkilla. Vaarallinen auto, valitettavasti meillä tulee olemaan ongelmia siinä. Vaikka sodassa on silti mahdollista välttää...
  Angelica keskeytti ystävänsä lyömällä nyrkkiä olkapäähän:
  - Ja toinen ase ei myöskään ole ilman kiinnostusta. Katso kuinka pitkä se on.
  Alisa Selezneva välähti hampaitaan:
  - Mutta kaliiperi on 88 millimetriä, mutta ei 71, vaan 100. Siisti ase, hyvä panssarihävittäjäksi. On selvää, että tässä itseliikkuvassa aseessa on myös rynnäkköase puolustuslinjojen läpimurtamiseen ja vihollisen panssarivaunujen torjuntaan. Lisäksi itseliikkuvalla aseella on erittäin tiivis asettelu; taisteluosasto on suuri, mutta erittäin litteä.
  Tyttö keskeytti keskustelun, joten korkilla peitetty Jagdmaus-pommikone alkoi poiketa pystyasennosta. Näytti siltä, että auto oli valmistautumassa naimiseen kaikella huonolla tehollaan.
  Alisa Selezneva asetti erityisen panssaria lävistävän patruunan sytyttävällä panoksella hyppyaseeseen toivoen osuvansa ja aiheuttavansa pommin räjähdyksen. Lisäksi pitkäpiippuinen ase ampui ja osui Neuvostoliiton kolmekymmentäneljää ennen muita paenneella ammuksella.
  Angelika ampui itsensä yrittäessään lyödä optiikkaa, mutta pitkä matka, murtomaali ja Jagdmauksen jatkuva liike estivät häntä tekemästä tarkkaa osumaa. Punatukkainen paholainen kirosi ankarasti:
  - Perkele! Kaipaan ja kaipaan vielä!
  Alisa Selezneva lohdutti häntä sopimattomasti:
  - Joskus Apollo jäi väliin.
  Angelica tönäisi blondia soturia:
  - Älä siis missaa! Ja sitten sinulla on näkymä. Ei, ei tietenkään Artemis!
  Jagdmauksen korkki alkoi hitaasti avautua. Ja jättiläinen itse kirjaimellisesti piristyi. Alisa Selezneva alkoi hengittää syvään, siristi vasenta silmäänsä ja painoi pehmeästi käynnistyspainiketta.
  Kuten tavallista, hän tunsi luodin liikkeen, tilan ja jokaisen ilmakuutiometrin ruohon yläpuolella. Eikä vain tämä. Blondista tuntui, että maan syvyyksissä kuohui ja kuplii laavaa helvetin alamaailmasta, ja päivän helteessä demonit vääntelivät jo pahojen syntisten sieluja tulisille haarukoille.
  Luoti ei voinut lentää ohi... Mutta... Viidensadan kiloinen maamiina leimahti leveästä kuonosta ja ryntäsi lentokoneen tavoin kohti kadun puolta, joka oli täynnä kerääntyneitä neuvostotankkeja...
  Näytti siltä, että tuhat salamaa iski yhteen paikkaan, ja sitten seurasi sellainen pelottava pauhu... Soturit avasivat mekaanisesti suunsa niin, että heidän tärykalvonsa repeytyivät. Räjähdysaalto kulki heidän ylitse ja pudotti jopa Angelican reppua tarvikkeineen. Punatukkainen soturi sylki pölyä suustaan. Hän yski muutaman kerran ja kirosi äänekkäästi:
  - Jopa pässi voi nousta suden yläpuolelle kuin kettu!
  Alisa Selezneva lisäsi kauniisti:
  - Kristus on ainoa lammas, jonka kanssa jänis saa leijonan piirteitä susimaailmassa!
  Angelica nousi ylös, hyppäsi ylös yhdellä nykäyksellä ja katsoi pölyn läpi: "Jagdmaus" näytti erittäin iloiselta. Hän heitti osuutensa raivokkaasta vihastaan ja keräsi voimia seuraavaa likaa varten.
  Punapää kiinnostui:
  - Kaipasitko?
  Alisa Selezneva vastasi luottavaisesti ja kategorisesti:
  - Ei tietenkään!
  Angelica nyökkäsi:
  - Mutta hirviö on ehjä. Ja vielä ammutaan! Nyt on hullua!
  Alisa Selezneva lohdutti:
  - Pomminheitin ei ole kovin nopealaukku. Yritetään saada se... Ehkä rikomme optiikan? On mahdollista, että luoti osui liian kovaan etuosaan.
  Angelica ei erityisesti jakanut tällaista optimismia:
  - Muistatko kuinka kamppailimme Mausin ja E-25:n optiikan kanssa? Meidän ei ole niin helppoa ottaa näitä hirviöitä.
  Alisa Selezneva hieroi takapuolta otsaansa, jossa oli vaikuttava hiljattain täytetty kuoppa. Blondi soturi tuntui tyhjältä. Niin monta yötä hän ei nukkunut ja taisteli, hän oli nälkäinen, haavoittunut, väsynyt uupumukseen asti.
  Näyt ilmestyivät hänen eteensä;
  Apokalypsin ratsastaja ratsastaa. Neljä kerralla ja hirvittävän kammottavaa. Jopa hevosilla on pää kuin rottien ja krokotiilien risteys. Vaikka hevoset ryntäävät taivaalla, ilma kimaltelee ja vapisee raskaimpien kavioiden iskuista. Kuinka hirviömäiseltä se näyttää, kuin tyhjyydestä ampuu kipinöitä.
  Täällä yksi ratsastajista vaalean hevosen selässä laukkaa Spasskaja-tornille ja iskee sitä valtavalla leveämiekkallaan, niin kauan kuin kaksi Aurora-risteilijää. Torni särkyy ja korvissasi osuu helvetin pauhu...
  Alisa Selezneva tulee järkiinsä, "Sturmmaus" sylkee taas "lahjaansa". Angelica pudisti pölyä tulisista hiuksistaan ja huomautti:
  - Ja se laukeaa paljon nopeammin kuin aiemmat mallit. - Tajusin blondin soturin typerän ilmeen, hän lisäsi. - Tarkoitan tämän mallin tulinopeutta, vaikkakin suurempi pommikone kuin ennen, korkeampi kuin Sturmtigerin. Meillä on siis mummon ongelmia. No, kuinka ottaa se ovelalla.
  Alisa Selezneva hieroi mekaanisesti ohimoaan; hänellä oli todella paha päänsärky. Ja en pystynyt keksimään sitä keilahatulla. Angelica tajusi, että et saanut mitään hänen ystävästään, huusi keuhkoihinsa:
  - Arkady! Hei, juokse tänne Arkashka!
  Alice kuiskasi:
  - Miksi tarvitset häntä? Mitä luulet, hän... - Tyttö vaikeni, vain mautonta tuli hänen päähänsä.
  Angelica nopeasti ja ilman tähtäämistä, ampumista, vakuutti:
  - Olet tietysti nero, mutta Arkashka Sapožkov on kekseliäisempi. Hän selvittää, kuinka neutraloida kaksisataa tonnia taistelumassaa.
  Alisa Selezneva raapi hiuksiaan kämmenellä... Hän yritti keskittyä, saada keskittymiskykynsä takaisin... Näyt uivat hänen silmiensä edessä...
  Alisa Selezneva, vaalea ampuja, tunsi sukeltavansa alas, ikään kuin hän olisi pudonnut mustehartsiin, hänen silmänsä alkoivat jopa syödä. Hänen ruumiillaan oli outo paksuus paine , joka muistutti jonkin verran elohopeaa, jolla Sokolovskaja kellui, mutta se oli paljon kauheampaa, ja liha oli litistynyt. Sitten marsalkkatyttö tunsi olonsa todella kauhealta, ja entä jos hän nyt ei koskaan näkisi tähtiä, tuntemattomat teloittajat olivat saaneet vallan toisesta maailmasta. Kuuluu jauhavaa ääntä, ääntä kuin koiran raapiminen viemäriin, vain paljon ilkeämpi ja kovempi, se kaivaa korviasi vääntäen niitä. Kuuma ramrod puree kalvoihin, on veren tunne ja tervan kaato kielelle. Sitten pimeydestä tulee suu, jossa hampaat kimaltelevat kuin vulkaaninen laava. Alice Selezneva (ei Ihmemaasta!) ei ole koskaan ennen nähnyt näin inhottavia hirviön kasvoja, kauhuelokuvien hahmoja tai ikonisia avaruusolioiden rotuja, sen taustalla ne olivat vain säälittävää painajaisen parodiaa. Sitten ilmestyi muita vielä kauheampia leuat, jotkut olivat yhtä suuria kuin Jupiter-planeetta, ja toiset olivat pieniä, jotka näyttivät hyvin pahoilta pieniltä eläimiltä, kuviteltamattomilta muodoilta ja lajilta, mukaan lukien eläinten ja kidutuslaitteiden hybridit. Niinpä he tarttuivat hänen lihaansa vinoilla myrkyllisillä hampaillaan. Jo varsin pitkän ja myös äärettömän tapahtumarikkaan elämänsä aikana blondi soturi ei ollut koskaan kokenut tällaista kipua. Tärkeintä on, että tunneille oli mahdotonta löytää analogia. Tämä on palava liekki ja syövyttävä happo, samalla jäätävää jäätä ja tylsää leikkaussahaa...
  Kuuluva pauhu päättää hänen painajaiset. Todellisuus on surkea, mutta ei siinä määrin. Suunni kuivui. Alisa Selezneva kuiskasi:
  - Juo... pisara vettä!
  Angelica ojensi ystävälleen pullon, jossa oli omena- ja koivunmahlaa. Totuus on, että se on jo päässyt käymään... Ystävä ottaa useita kouristelevia kulauksia ja kuiskaa:
  - Helvetissä on vain yksi etu taivaaseen verrattuna, ei ole karkotuksen pelkoa!
  Angelica suostui:
  - Epämiellyttävintä kristillisessä paratiisissa on, että ei voi edes toivoa parempaa!
  Alisa Selezneva pudisti päätään kielteisesti:
  - En usko! Kristillisessä paratiisissa meitä kiusaa vastustamaton halu tehdä syntiä!
  . LUKU nro 22.
  Iria Gai ei todellakaan haaskannut aikaa. Hänen kaksi tytärtään, Angelina ja Aphrodite, suostuivat lentämään välittömästi. Tietysti kaikilla oli aseita.
  Lisäksi he nappasivat huomattavan arsenaalin tutkijoiden varoista.
  Wanda saapui kuitenkin ajoissa. Hän onnistui palaamaan tutkimusmatkalta. Ja hän myös nappasi erän nanobotteja. Ja tämä on erittäin tehokas ja melko kunnollinen ase.
  Wanda värjäsi hiuksensa vastaamaan Venäjän kolmiväristä lippua 2000-luvulla. Hänestä tuli niin kauniimpi. Ja hänellä on jo omat lapset.
  Iria kuitenkin päätti, että talo oli neljässä kulmassa, ja 2200-luvun aseilla hyvin aseistettu tyttökvartetti riittäisi mihin tahansa taisteluun.
  Vain neljä on harmonisin ryhmä. Ja nuorin tytär ei tarvitse ottaa. Muuten hän tekee paljon ongelmia.
  Upsilonia ei erityisesti tarvita. Tämä kolmisilmäinen olento on liian puhelias ja hänellä on jättimäinen ego. Kyllä, hän pelasti Alicen useammin kuin kerran, ja joskus hän saattoi olla hyödyllinen, mutta tässä tapauksessa kaikki oli liian vakavaa vaarantaakseen sekä eläimiä että lapsia. Samalla tavalla ei kannattanut ottaa Aleksei Terentyevia. Ja niin kolme lasta katosi, ja neljän aikuisen taistelijan oli parempi huolehtia heistä.
  Tytöt lensivät Moskovan yli. Maaplaneetan pääkaupunki on ilo. Täällä on sellaisia temppeleitä. Se on erityisen mielenkiintoista, kun kupolia on yhdeksänkymmentäyhdeksän ja jokaisessa on ainutlaatuinen kuva jalokivistä.
  Iria ajatteli, että oli hyvä, ettei maailmanloppua tapahtunut ja ihmiskunta onnistui välttämään kuoleman. Sen jälkeen alkoi todellinen aamunkoitto. Kun kehitys alkoi räjähdysmäisessä aallossa, siitä tuli parempi ja kauniimpi.
  Nyt suurin osa ihmisistä on onnellisia. Ja jostain syystä Alicella oli onni, jopa kommunismin rauhallisella aikakaudella, olla jatkuvasti mukana erilaisissa seikkailuissa ja tarinoissa. Jotka eivät ole kovin realistisia sellaisissa määrissä tavallisille lapsille, jopa 2000-luvulla.
  Iria, Aphrodite, Angelina, Wanda, täysin aseistettuina, saapuivat ajan instituuttiin. Tietenkin on mahdollista tarkistaa Alicen liikkeet - tämä tallennetaan.
  Wanda tuli vielä enemmän tietokantaan. Kyllä, Alice, Pashka, Arkasha itse asiassa suuntasivat umpikujaan olevien väliaikaisten sivukonttoreiden sektorille. Siellä voit tehdä mitä haluat, eikä se vaikuta nykyhetkeen.
  Saatoit nähdä kuinka nämä lapset liikkuivat. Ja on jo kulunut jonkin aikaa siitä, kun ne ovat menneisyydessä kesällä 1946. Mikä tietysti huolestuttaa Iriaa.
  Itse asiassa lapset voivat hyvinkin kuolla tänä aikana. Mutta olipa tilanne kuinka tahansa, sinun on siirryttävä ajoissa.
  Mutta on mahdotonta saapua aikaisemmin tai samaan aikaan Alicen ja poikien kanssa.
  Nämä ovat maailmankaikkeuden fyysisiä lakeja. Joten meidän piti tehdä tämä hieman myöhemmin kuin lasten joukkue.
  Kerran Saksan alueella neljä soturia piiloutuivat naamiointikentän taakse ja salakuuntelivat radioaaltoja. Tietokone suodatti tiedot.
  Kolmas valtakunta on jo hyökännyt Neuvostoliittoa vastaan ja etenee nopeasti. Ja tuntuu, ettei pelastuksen mahdollisuutta ole.
  Toisaalta Alice ja toinen joukkue melkein lopettivat Hitlerin, ja kummallista kyllä, he ovat edelleen elossa.
  Ilmeisesti natsit valmistavat heille jotain hienostunutta. Mutta on hyvä uutinen, että lapsia ei ole vielä teloitettu. Eli toivoa on vielä.
  Iria teki päätöksen:
  - Meidän täytyy pakottaa Hitler ja hänen jenginsä poistamaan joukot Neuvostoliitosta ja päästämään lapset menemään!
  Angelina oli samaa mieltä:
  - Totta kai pitäisi! Ja pelasta esivanhempasi fasismista!
  Aphrodite totesi paljain jaloin lyömällä:
  - Teemme tämän ilman epäilystäkään!
  Wanda vahvisti helposti:
  - Meillä on kaikki keinot tähän!
  Sanottiin, tehty, ja neljä soturia hyökkäävät fasistilaumoja vastaan.
  2000-luvun soturit ottivat jälleen yhteen kahdennenkymmenennen vuosisadan natsien kanssa.
  Fasistisessa ruskeassa imperiumissa on paljon sotilaita. Ne virtaavat kuin loputon joki.
  Tietenkin nämä neljä tyttöä ottivat erittäin vaikean Wehrmachtin tankkien ja lentokoneiden tuhoamisen. Alusta alkaen he murskasivat heidät käsillään ja jaloillaan voimakentän peittämänä. Mutta...
  Ikään kuin maasta, Aleksei Terentev ja nuorin tytär Mirabela Gai ilmestyivät.
  He tarttuivat valomiekkoihinsa ja ladasivat nanobotteja. Olimme valmiit tuhoamaan vihatut fasistit. Joten neljästä tuli kuusi.
  Iria Gai huomautti:
  - Onko näin? No, kohtalomme on, ettemme voi voittaa sitä millään muulla tavalla!
  Angelina Guy, joka jatkoi saksalaisten tuhoamista, totesi loogisesti:
  - Hoidamme sen nopeammin! Nopeammin, pelastakaamme Neuvostoliitto!
  Aleksei Terentev, joka kaatoi natseja miekoilla, sekä jalkaväellä että panssarivaunuilla, karjui:
  - Emme koskaan anna periksi!
  Ja pojan paljaasta jalasta lensi terävä kiekko, joka katkaisi kolme fasistista konetta kerralla!
  Mirabela, joka tuhosi vastustajia, sekä panssarivaunuja että jalkaväkeä, paljasti hampaansa ja mutisi:
  - Maailmassa on paikka sankarillisille teoille!
  Ja myrkyllisiä neuloja levisi tytön paljaista jaloista ja osui natseihin ja heidän lentokoneisiinsa ja tankkeihinsa.
  Iria Gai heitti myös paljaat varpaansa murhaavasti ja huusi:
  - Emme koskaan unohda emmekä anna anteeksi.
  Ja hänen valomiekansa kulkivat fasistien läpi tehtaalla. Sitten räjähdystarvikkeet iskivät tankkeihin ja katkaisivat tornit. Lentokoneetkin saivat sen.
  Angelina, leikkaamalla viholliset erilleen, huusi:
  - Uudelle tilaukselle!
  Ja lisää neuloja hajallaan hänen paljaista jaloistaan. Ja sekä natsisotilaiden ja -lentokoneiden silmissä että kurkussa.
  Kyllä, oli selvää, että soturit innostuivat ja muuttuivat raivoisiksi.
  Aphrodite, joka katkaisi valkoisia ja ruskeita sotilaita ja tankkeja lentokoneilla, vinkaisi:
  - Rautatahtomme!
  Ja uusi, tappava lahja lentää hänen paljaista jaloistaan. Ja tankit ja valkoiset hävittäjät putoavat, ja lentokoneiden pyrstö palaa.
  Wanda Guy katkaisee myllyn, hänen miekkansa kuin salama.
  Natsit putoavat kuin leikatut lyhteet.
  Tyttö heittelee neuloja paljain jaloin, ampuu alas vihollisen lentokoneita ja vinkua:
  - Ihmisten avaruusimperiumi voittaa Äiti-Venäjälle!
  Aleksei Terendev etenee natseja vastaan. Terminaattoripoika katkaisee ruskeat joukot.
  Ja samaan aikaan pojan paljaiden jalkojen varpaat heittävät pois neuloja myrkkyllä, ne repivät rungot irti ja ampuvat alas lentokoneita.
  Poika huutaa:
  - Kunnia tulevalle Venäjälle!
  Ja liikkuessaan se leikkaa kaikilta päät ja kuonot ja samalla tankkitornit.
  Mirabela tuhoaa myös vastustajia, sekä lentokoneita että tankkeja.
  Hänen paljaat jalkansa vain välähtävät. Natseja kuolee suuria määriä. Soturi huutaa:
  - Uusille rajoille!
  Ja sitten tyttö ottaa sen ja viilloi...
  Joukko fasististen sotilaiden ruumiita.
  Mutta Iria Gai on hyökkäyksessä. Hän kaataa natsit tankkien ja lentokoneiden ohella ja laulaa:
  - Rus' on mahtava ja säteilevä,
  Olen hyvin outo tyttö!
  Ja levyt lentävät hänen paljaista jaloistaan. Joka katkaisi fasistien kurkun. Kyllä, tämä on tyttö, joka tuhoaa tankkeja.
  Angelina on hyökkäämässä. Hän pilkkoo ruskeat sotilaat molemmin käsin. Sylkeä putkesta. Ja hän heittelee tappavia neuloja paljain varpaillaan - hän ampuu alas tankkeja ja lentokoneita.
  Ja samalla hän laulaa itselleen:
  - Eh, pikkuklubi, mennään!
  Oi, suosikkini käy!
  Aphrodite, joka kaatoi natseja ja tuhosi ruskeat sotilaat sekä tankit, huutaa:
  - Kaikki takkuinen ja eläinnahassa,
  Hän hyökkäsi mellakkapoliisin kimppuun!
  Ja paljain varpaillaan hän laukaisee vihollista kohti jotakin, joka tappaa norsun ja vielä enemmän panssarin.
  Ja sitten hän huutaa:
  - Susikoirat! 22. vuosisata!
  Wanda Guy on hyökkäämässä. Hän pilkkoo, silppuaa natseja. Paljain jaloin hän laukaisee heille kuolemanlahjat.
  Hän pyörittää myllyä miekoilla.
  Murskasi paljon sotilaita, panssarivaunuja ja lentokoneita, ja huusi:
  - Suuri voitto tulossa!
  Ja taas tyttö on villissä liikkeessä.
  Ja hänen paljaat jalkansa laukaisevat tappavia neuloja tuhoten tankkeja ja lentokoneita.
  Aleksei Terendev hyppäsi. Poika teki kuperkeikkauksen. Hän kaatoi monia natseja hyppyssä.
  Hän heitti neuloja paljain varpaillaan, ampui alas tankkeja ja lentokoneita, ja gurgutti:
  - Kunnia kauniille rohkeudelleni!
  Ja taas poika on taistelussa.
  Mirabela lähtee hyökkäykseen. Silppuaa kaikki viholliset peräkkäin. Hänen miekkansa ovat kylmempiä kuin myllyn terät. Ja paljaat varpaat heittelevät kuolemanlahjoja, tankit ja lentokoneet palavat.
  Tyttö villiin hyökkäykseen. Tuhoaa ruskeat soturit ilman seremonioita.
  Ja se hyppää aina silloin tällöin ylös ja kiertyy!
  Ja hävityksen lahjat lentävät häneltä.
  Ja natsit putoavat kuolleena. Ja kokonaisia ruumiita on kasattu.
  Mirabela huutaa aggressiivisesti:
  - Olen amerikkalainen cowboy!
  Ja taas neula heitettiin hänen paljain jalkoihinsa.
  Ja sitten vielä tusina neuloja!
  Iria Gai on myös erittäin siisti hyökkäävä.
  Ja hän heittää paljain jaloin ja sylkee putkesta, kaataen tankkeja ja lentokoneita.
  Ja huutaa keuhkoihinsa:
  - Olen kuohuva! Sinun tarvitsee vain kuolla!
  Ja taas kauneus on liikkeellä.
  Angelina hyökkää natsien ruumiiden raunioihin. Ja myös hänen paljaista jaloistaan lentää tuhon bumerangit.
  Ja ruskeat soturit putoavat ja putoavat, samoin kuin tankit ja lentokoneet.
  Angelina huutaa:
  - Paljasjalkainen tyttö, hän voittaa sinut!
  Ja tusina neulaa lentää tytön paljaalta kantapäältä. Jotka menevät suoraan natsien kurkkuun.
  Sitten he putoavat kuolleina.
  Tai pikemminkin täysin kuollut, paikassa, jossa on tankkeja ja lentokoneita.
  Aphrodite on hyökkäämässä. Tuhoaa ruskeat joukot. Hänen miekkansa kannetaan kahdessa kädessä. Ja hän on niin upea soturi.
  Tornado pyyhkäisee fasististen joukkojen läpi - lentokoneet ja tankit putoavat.
  Punahiuksinen tyttö karjuu:
  - Tulevaisuus on piilossa! Mutta siitä tulee voittaja!
  Ja hyökkäyksessä kaunokainen tulihiuksinen.
  Aphrodite karjuu hurjassa hurmiossa:
  - Sodan jumalat repivät kaiken irti!
  Ja soturi on hyökkäyksessä.
  Ja hänen paljaat jalat heittävät paljon teräviä, myrkyllisiä neuloja, jotka ampuvat alas lentokoneita ja lävistävät panssarivaunujen panssarin.
  Wanda Guy taistelussa. Ja niin kimalteleva ja taistelullinen. Hänen paljaat jalkansa heittävät esiin niin monia murhaavia asioita. Ei ihminen, vaan kuolema vaaleilla hiuksilla.
  Mutta jos se hajoaa, et voi estää sitä.
  Wanda Guy laulaa:
  - Elämä ei ole hunajaa,
  Hyppää siis pyöreään tanssiin!
  Toteutukoon unelmasi -
  Kauneus tekee miehestä orjan!
  Ja paljasjalkaisen tytön liike muuttuu yhä raivokkaammaksi. Ja yhä enemmän tuhoutuneita tankkeja ja lentokoneita.
  Aleksein hyökkäys kiihtyy. Poika lyö natseja.
  Hänen paljaat jalkansa heittelevät teräviä neuloja - repivät tankkeja ja lentokoneita.
  Nuori soturi huutaa:
  - Hullu valtakunta repii kaikki osiin!
  Ja taas poika on liikkeellä.
  Mirabela on toiminnassaan villi koulutyttö. Ja puidaan vihollisia.
  Joten hän laukaisi herneen, jossa oli räjähteitä paljaalla jalallaan. Se räjähtää ja räjäyttää välittömästi sata natsia ja kymmenen tankkia.
  Tyttö huutaa:
  - Voitto tulee silti meille!
  Ja hän ajaa myllyä miekoilla - tankin tynnyrit lentävät eri suuntiin.
  Joten Iria Gai kiihdytti liikkeitään. Tyttö katkaisee ruskeat soturit. Ja samaan aikaan hän huutaa:
  - Voitto odottaa Venäjän imperiumia.
  Ja tuhotaan natsit kiihdytetyllä tahdilla yhdessä tankkien ja lentokoneiden kanssa.
  Natasha on terminaattorityttö.
  Hän ei ajattele pysähtyvänsä ja hidastaa vauhtiaan, ja tankit ja lentokoneet ammutaan alas.
  Angelina on hyökkäämässä. Hänen miekkansa näyttävät leikkaavan lihaa ja metallisalaattia. Tyttö huutaa keuhkoihinsa:
  - Pelastuksemme on voimassa!
  Ja paljaat varpaat heittävät myös sellaisia neuloja.
  Ja paljon ihmisiä, joilla on kurkku lävistettynä, ruumiiden kasaa, sekä rikkinäisiä tankkeja ja pudonneita lentokoneita.
  Aphrodite on hullu tyttö. Ja se tuhoaa kaikki ikään kuin se olisi hyperplasmasta tehty robotti.
  Se on jo tuhonnut satoja natseja ja paljon tankkeja ja lentokoneita. Mutta kaikki kiihtyy. Ja soturi myös karjuu.
  - Olen niin voittamaton! Maailman siistein asia!
  Ja taas kaunotar hyökkää.
  Ja hänen paljaista varpaistaan lentää herne. Ja kolmesataa natsia ja tusina tankkia repeytyi voimakas räjähdys.
  Aphrodite lauloi:
  - Et uskalla valloittaa maatamme!
  Wanda Guy on myös hyökkäyksessä. Eikä se anna sinulle hengähdystaukoa. Villi terminaattorityttö.
  Ja hän kaataa viholliset ja tuhoaa natsit. Ja joukko ruskeita hävittäjiä oli jo pudonnut ojaan ja teitä pitkin rikkinäisten tankkien ja lentokoneiden kanssa.
  Kuusi villisti. Se oli villi taistelu.
  Aleksei Terendev on palannut toimintaan. Ja hän etenee heiluttaen molempia miekkoja. Ja terminaattoripoika johtaa myllyä. Tapetut natsit kaatuvat.
  Ruumiiden massa. Kokonaiset vuoret verisiä ruumiita, joukko romutettuja autoja ja lentokoneita.
  Poikakeksijä muistaa villin strategian. Siellä myös hevoset ja ihmiset sekoittuvat.
  Aleksei Terendev vinkkaa:
  - Voi mielestäsi!
  Ja rahaa tulee tonnia!
  Ja Terminator Boy uudessa osassa. Ja hänen paljaat jalkansa ottavat jotain ja heittävät sen.
  Poikanero karjui:
  - Mestariluokka ja Adidas!
  Siitä tuli todella siisti esitys. Ja kuinka monta natsea tapettiin? Ja he tappoivat suurimman joukon suurimpia ruskeita hävittäjiä sekä tankkeja ja lentokoneita.
  Mirabela on myös taistelussa. Tuhoaa kaneli- ja teräsarmeijat ja karjuu:
  - Suuri shokkirykmentti! Me ajamme kaikki arkkuun!
  Ja hänen miekkansa leikkaavat natseja. Ruskeiden hävittäjien massa on jo romahtanut. Ja heidän kanssaan tankkeja ja lentokoneita.
  Tyttö murisi:
  - Olen jopa viileämpi kuin pantteri! Todista, että olet paras!
  Ja herne, jossa on voimakas räjähde, lentää ulos tytön paljaasta kantapäästä.
  Ja hän iskee vihollisen.
  Ja hän ottaa ja tuhoaa joitain vihollisia, tankkeja ja jopa lentokoneita.
  Ja Iria Gai on auktoriteetti. Ja hän lyö vastustajiaan, eikä hän petä ketään.
  Kuinka monta natsea on jo tapettu tankkien ja lentokoneiden ohella.
  Ja hänen hampaansa ovat niin terävät. Ja silmät ovat niin safiiriset. Tämä tyttö on pääteloittaja. Vaikka kaikki hänen kumppaninsa ovat teloittajia!
  Iria Guy huutaa:
  - Olen vihainen! Sinulle tulee sakko!
  Ja taas tyttö tappaa paljon natseja miekoilla.
  Angelina on liikkeellä ja on katkaissut paljon ruskeita sotureita.
  Ja paljaat jalat heittelevät neuloja. Jokainen neula tappaa useita natseja tai ampuu alas lentokoneen panssarivaunulla. Nämä tytöt ovat todella kauniita.
  Aphrodite etenee ja tuhoaa vastustajansa. Ja samalla hän ei unohda huutaa:
  - Et voi paeta arkkua!
  Ja tyttö ottaa hampaansa ja paljastaa ne!
  Ja sellainen punapää... Hänen hiuksensa leijuvat tuulessa kuin proletaarinen lippu.
  Ja kaikki kirjaimellisesti kumpuaa vihasta.
  Wanda Guy liikkeellä. Täällä leikkasin paljon kalloja ja tankkitorneja. Soturi, joka paljastaa hampaansa.
  Näyttää kieltä. Ja sitten se sylkee ulos putkesta - ampuu lentokoneita alas. Sitten hän huutaa:
  - Olette kuolleet!
  Ja taas, tappavat neulat lentävät hänen paljaista jaloistaan osuen jalkaväkiin ja lentokoneisiin.
  Aleksei Terentev hyppää ja hyppää.
  Paljasjalkainen poika päästää kasan neuloja, kaataa tankit alas ja laulaa:
  - Mennään vaellukselle, avaa ison tilin!
  Nuori soturi on parhaimmillaan.
  Hän on jo muutaman vuoden ikäinen, kaikki seikkailemassa Alicen ja seuran kanssa, mutta hän näyttää lapselta. Vain erittäin vahva ja lihaksikas.
  Aleksei Terentjev lauloi:
  - Vaikka peli ei noudatakaan sääntöjä, murtaudutaan veljeskunnan läpi!
  Ja taas hänen paljaista jaloistaan lensi tappavia ja iskeviä neuloja. Sekä lentokoneille että tankeille.
  Mirabela lauloi iloisesti:
  - Mikään ei ole mahdotonta! Uskon, että vapauden aamunkoitto tulee!
  Tyttö heitti jälleen tappavan neulojen sarjan natseja ja heidän tankkejaan ja lentokoneitaan ja jatkoi:
  - Pimeys katoaa! Toukokuun ruusut kukkivat!
  Ja heti kun soturi heitti herneen paljain varpaillaan, tuhat natsia lensi välittömästi ilmaan. Kyllä, ruskean helvetin imperiumin armeija sulaa silmiemme edessä.
  Iria Guy taistelussa. Hyppää kuin kobra. Räjäyttää vihollisia. Ja niin monet natsit kuolevat ja lentokoneet syöksyvät maahan.
  Tyttö käytti niitä miekkojen, hiilenjyvien ja keihäiden kanssa. Ja neuloja.
  Samalla hän huutaa:
  - Uskon, että voitto tulee!
  Ja venäläisten kunnia löytää!
  Paljaat varpaat heittävät uusia neuloja lävistäen vastustajia.
  Angelina on villissä liikkeessä. Etenee natseja vastaan. Pilko ne pieniksi paloiksi.
  Soturi heittelee neuloja paljain sormin. Se murtautuu vastustajien läpi, yhdessä tankkien ja lentokoneiden kanssa, kun se karjuu:
  - Täydellinen voittomme on lähellä!
  Ja hän pyörittää villiä myllyä miekoineen, lakaisemalla pois tankkeja. Tämä on todella tyttö kuin tyttö!
  Mutta kobra Aphrodite lähti hyökkäykseen. Tämä nainen on painajainen kaikille.
  Ja jos se syttyy, se tarkoittaa, että se käynnistyy.
  Sen jälkeen punapää ottaa sen ja laulaa:
  - Avaan kaikki kallot! Olen suuri unelma!
  Ja nyt hänen miekkansa ovat toiminnassa ja leikkaavat lihaa ja metallia lentokoneiden duralumiinilla.
  Wanda Guy lähtee myös hyökkäykseen. Tällä tytöllä ei ole esteitä. Heti kun se on pilkottu, joukko ruumiita roskaantuu, ja lentokoneet ja tankit makaavat ympärillä.
  Blondi terminaattori karjuu:
  - Kuinka hyvää siitä tuleekaan! Kuinka hyvää siitä tulee - tiedän sen!
  Ja sitten tappajaherne lentää hänestä.
  Aleksei katkaisee jälleen sata natsia, jotka pyyhkäisevät kuin meteori. Ja hän ottaa pommin ja heittää sen.
  Se on kooltaan pieni, mutta tappava...
  Kuinka massa lentokoneita taivaalla repeytyy pieniksi paloiksi.
  Terminaattoripoika huusi:
  - Pelottavien koneiden myrskyinen nuoruus!
  Mirabela tekee tämän uudelleen taistelussa.
  Ja katkaisee paljon ruskeita taistelijoita. Ja hän leikkaa suuria aukkoja tankkien ja lentokoneiden kesken.
  Tyttö huutaa:
  - Lambada on meidän tanssimme hiekalla!
  Ja se iskee uudella voimalla.
  Iria Gai on vielä raivoissaan hyökkäyksessä. Näin hän lyö natseja. Heidän ei ole kovin helppoa vastustaa sellaisia tyttöjä.
  Iria Gai otti sen ja lauloi:
  - Paikalla juokseminen on yleistä sovintoa!
  Ja soturi päästi valloilleen tällaisen iskujen sarjan vastustajiinsa.
  Ja hän heittää kiekkoja paljain jaloin.
  Täällä pyöritin myllyä. Ruskean armeijan päiden massa vierii pois, ja tankit paloivat, lentokoneet paloivat.
  Hän on taisteleva kaunotar. Lyö itseään sellaisella ruskealla armadalla.
  Angelina on liikkeellä ja murskaa kaikki poikkeuksetta. Ja hänen miekkansa ovat kuin kuoleman sakset.
  Tyttö on vain ihana. Ja hänen paljaat jalkansa heittävät erittäin myrkyllisiä neuloja.
  Lyö vastustajia. He lävistävät kurkkunsa ja tekevät arkkuja, saavat tankit ja lentokoneet räjähtämään.
  Angelina otti sen ja huusi:
  - Jos hanasta ei tule vettä...
  Iria Gai huusi iloisesti:
  - Joten se on sinun syytäsi!
  Ja paljain varpaillaan hän heittää jotain, mikä tappaa perusteellisesti. Tämä on todella tyttöjen tyttö.
  Ja hänen paljaista jaloistaan lensi terä. Ja se osuu moniin hävittäjiin ja katkaisee tornit tankeista.
  Aphrodite liikkeessä. Nopea ja ainutlaatuinen kauneudeltaan.
  Kuinka vaaleat hiukset hänellä on. Ne leijuvat kuin proletaarinen lippu. Tämä tyttö on todellinen viksu.
  Ja hän katkaisee vastustajansa - ikään kuin hän olisi syntynyt miekat käsissään.
  Punapää, saatanan peto! Lähdin taisteluun omani kanssa luonnonvalolla, ilman maalia.
  Aphrodite otti sen ja sihisi:
  - Siitä tulee härän pää - taistelijat eivät menetä järkiään!
  Ja niin hän murskasi jälleen paljon taistelijoita.
  Aleksei Terendev mutisi:
  - Juuri mitä tarvitset! Mikä tyttö!
  Mirabela, joka heitti tikaria paljain jaloin ja katkaisi tankin tornin, vahvisti:
  - Iso ja siisti tyttö!
  Aphrodite suostui tähän:
  - Olen soturi, joka puree kenet tahansa kuoliaaksi!
  Ja jälleen paljain varpaillaan hän laukaisee tappajan, joka kaataa lentokoneita.
  Wanda Guy ei ole huonompi kuin vastustajansa taistelussa. Ei tyttö, mutta päätyäkseen sellaiseen noidaan liekkeihin. Ja natseilla on vaikeaa: lentokoneet ja tankit putoavat.
  Ja huutaa:
  - Mikä sininen taivas!
  Aphrodite, joka vapautti terän paljaalla jalallaan ja katkaisi tankin tornin, vahvisti:
  - Emme ole ryöstöjen kannattajia!
  Wanda Guy, joka kaatoi vihollisia ja ampui alas lentokoneita, siristi:
  -Et tarvitse veistä tappaaksesi typeryksen...
  Angelina vinkaisi, heitti neuloja paljain jaloin ja kaatoi tankkeja ja lentokoneita ruskettunein jaloillaan:
  - Valehtelet hänelle kuin hullu!
  Iria Gai, joka pilkkoi natseja, lisäsi:
  - Ja tee se hänen kanssaan penniäkään!
  Ja soturit ottavat sen ja hyppäävät. Ne ovat niin verisiä ja viileitä. Yleensä niissä on paljon jännitystä.
  Aleksei Terentev näyttää erittäin tyylikkäältä taistelussa.
  Mirabela lauloi:
  - Isku on voimakas, mutta kaveri on kiinnostunut...
  Poikanero laukaisi jalkallaan jotain helikopterin potkurin kaltaista. Leikkasin natseilta ja tankeilta parisataa päätä ja vinkuin:
  - Tosi urheilullinen!
  Ja molemmat - poika ja tyttö - täysin harjakattoina.
  Aleksei pilkkoi ruskeat sotilaat ja guruteli:
  - Ja meille tulee suuri voitto!
  Mirabela sihisi vastauksena:
  - Tapamme kaikki - paljain jaloin!
  Tyttö on todella aktiivinen terminaattori.
  Iria Gai lauloi hyökkäyksessä:
  - Pyhässä sodassa!
  Ja soturi laukaisi terävän bumerangilevyn. Hän lensi kaaressa ja kaatoi paljon natseja ja panssaritorneja.
  Angelina lisäsi ja jatkoi tuhoamista:
  - Se on meidän voittomme!
  Ja uudet neulat lensivät hänen paljaista jaloistaan. Ja he osuivat moniin hävittäjiin ja lentokoneisiin.
  Blondi tyttö sanoi:
  - Mattellaan vihollinen!
  Ja hän näytti kieltään.
  Aphrodite heilutti jalkojaan ja heitti teräväreunaisia hakaristia, kurkuteli:
  - Keisarillinen lippu eteenpäin!
  Wanda Guy vahvisti helposti:
  - Kunnia kaatuneille sankareille!
  Ja tytöt huusivat yhteen ääneen murskaten natseja:
  - Kukaan ei estä meitä!
  Ja nyt levyt lentää soturien paljaista jaloista. Lihaa revitään, tankkien torneja ja lentokoneiden pyrstöjä puretaan.
  Ja taas huuto:
  - Kukaan ei voita meitä!
  Iria Gai lensi ilmaan. Hän repi erilleen vastustajansa ja siivekkäät korppikotkat ja julkaisi:
  - Olemme naarassusia, paahtavat vihollista!
  Ja hänen paljaista sormistaan lentää erittäin tappava levy.
  Tyttö jopa vääntyy hurmiossa.
  Ja sitten hän mutisi:
  - Meidän kantapäämme rakastavat tulta!
  Kyllä tytöt ovat todella seksikkäitä.
  Aleksei Terendev guruteli:
  - Voi, se on aikaista, turvallisuus antaa sen!
  Ja hän vilkutti sotureita. He nauravat ja paljastavat hampaansa vastauksena.
  Iria Gai kaatoi natsit ja huusi:
  - Maailmassamme ei ole iloa ilman taistelua!
  Poika vastusti:
  - Joskus edes tappelu ei ole hauskaa!
  Iria Gai suostui:
  - Jos sinulla ei ole voimaa, niin kyllä...
  Mutta me soturit olemme aina terveitä!
  Tyttö heitti vihollista neuloilla paljain varpaillaan, räjäytti tankkeja lentokoneilla ja lauloi:
  - Sotilas on aina terve
  Ja valmiina saavutukseen!
  Sen jälkeen Iria Gai löi jälleen vihollisia tuhoten tankkien tornit ja lentokoneiden pyrstöt.
  Angelina on erittäin nopea varastaja. Hän laukaisi kokonaisen tynnyrin natseja vastaan. Ja repi pari tuhatta yhdellä räjähdyksellä.
  Sitten hän huusi:
  - Älä lopeta, kantapäämme kimaltelevat!
  Ja tyttö on taisteluasuissa!
  Aphrodite ei myöskään ole heikko taistelussa. Näin hän lyö natseja. Ihan kuin se olisi lyöty ketjuista.
  Ja pilkkomalla vastustajia hän laulaa:
  - Ole varovainen, siitä tulee hyvä
  Syksyllä tulee piirakkaa!
  Punatukkainen paholainen todella kyntäi taistelussa kuin laatikon jätkä. Ja kuinka tankit palavat ja lentokoneet palavat.
  Näin Wanda Guy taistelee. Ja natsit saavat sen häneltä.
  Ja jos hän lyö, hän lyö.
  Siitä lentää verisiä roiskeita.
  Iria Gai huomautti ankarasti, kun metalliroiskeet lensivät hänen paljaista jaloistaan sulattaen tankkien kalloja ja torneja:
  - Kunnia Venäjälle, paljon kunniaa!
  Tankit ryntäävät eteenpäin...
  Divisioonat punaisissa paidoissa -
  Terveisiä Venäjän kansalle!
  Joten tytöt ottivat natseja vastaan. Joten ne leikataan ja murskataan. Ei sotureita, vaan todella panttereita, jotka ovat irtautuneet kahleistaan.
  Aleksei Terentev on taistelussa ja hyökkää natseja vastaan. Hän lyö heitä armottomasti, leikkaa tankkien läpi ja huutaa:
  - Olemme kuin härät!
  Mirabela, murskaamalla ruskean armeijan ja leikkaaen tankkien ja lentokoneiden pyrstöt, otti:
  - Olemme kuin härät!
  Iria Gai otti sen ja ulvoi ja katkaisi ruskeat hävittäjät panssarivaunuineen:
  - Et voi valehdella!
  Angelina repi natsit osiin ja huusi:
  - Ei, ei käsin!
  Ja hän myös ottaa ja vapauttaa tähden paljain jaloin ja lopettaa monet fasistit.
  Iria Gai otti sen ja huusi:
  - TVmme on tulessa!
  Ja tappava nippu neuloja lentää hänen paljaalta jalaltaan.
  Angelina, joka myös tuhosi natseja ja heidän tankkejaan ja lentokoneitaan, vinkaisi:
  - Ystävyytemme on monoliittista!
  Ja taas se heitetään niin kovaa, että ympyrät hämärtyvät kaikkiin suuntiin. Tämä tyttö on puhdasta vastustajien tuhoa.
  Tyttö, paljain varpaineen, ottaa ja laukaisee kolme bumerangia. Ja tämä aiheutti vielä enemmän ruumiita.
  Sen jälkeen kaunotar julkaisee:
  - Emme anna armoa viholliselle! Tulee ruumis!
  Ja taas murhaaja lentää paljaalta kantapäältä.
  Aphrodite huomautti myös varsin loogisesti:
  - Ei vain yksi ruumis, vaan monta!
  Sen jälkeen tyttö otti sen ja käveli paljain jaloin veristen lätäköiden läpi. Ja hän tappoi paljon natseja.
  Ja kuinka se huutaa:
  - Murhien joukko!
  Ja sitten hän lyö Hitlerin kenraalia päällään. Hän murtaa kallonsa ja antaa hänelle:
  - Banzai! Sinä pääset taivaaseen!
  Wanda Guy on erittäin raivoissaan hyökkäyksessä, varsinkin tankkien kaataminen, ja myös lentokoneet vinkuvat:
  - Sinulle ei tule armoa!
  Ja tusina neulaa lentää hänen paljaista sormistaan. Kun hän tunkeutuu kaikkien läpi, koneet romahtavat. Ja soturi todella yrittää murskata ja tappaa.
  Aleksei Terendev vinkkaa:
  - Hieno vasara!
  Ja poika heittää myös paljaalla jalallaan niin siistin tähden hakaristin muodossa. Monimutkainen hybridi.
  Ja natsien massa romahti.
  Aleksei karjui:
  - Banzai!
  Ja poika on jälleen villiin hyökkäykseen. Ei, hänessä vain kiehuu voima, ja tulivuoret jylisevät!
  Mirabelle liikkeellä. Hän repii kaikkien vatsat auki.
  Tyttö heittää jalkallaan ulos viisikymmentä neulaa kerralla. Ja paljon erilaisia vihollisia tapettiin, panssarivaunuja ja lentokoneita tyrmättiin.
  Mirabela lauloi iloisesti:
  - Yksi kaksi! Suru ei ole ongelma!
  Sinun ei pitäisi koskaan lannistua!
  Pidä nenä ja häntä korkealla.
  Tiedä, että todellinen ystävä on aina kanssasi!
  Tämä on niin aggressiivinen yritys. Tyttö hakkaa ja huutaa:
  - Lohikäärmepresidentistä tulee ruumis!
  Iria Guy on vain eräänlainen terminaattori taistelussa. Ja hän karjui:
  - Banzai! Hanki se nopeasti! Ja diktaattori on valmis!
  Ja kranaatti lensi hänen paljaalta jalaltaan. Ja se osuu natseihin kuin nauloihin. Ja se tuhoaa joukon mastodoneja ja siivekkäitä helvetin koneita.
  Mikä soturi! Kaikille sotureille - soturi!
  Angelina on myös hyökkäyksessä. Sellainen raivoisa narttu.
  Ja hän otti sen ja kurkisti:
  - Isämme on itse Valkoinen Jumala!
  Ja hän lyö natseja kolminkertaisella myllyllä!
  Ja Aphrodite karjui vastauksena:
  - Ja minun Jumalani on musta!
  Itse asiassa punapää on petoksen ja ilkeyden ruumiillistuma. Vihollisille tietysti. Ja ystävilleen hän on rakas.
  Ja kuinka hän ottaa sen ja heittää sen paljain varpaillaan. Ja siellä oli paljon ruskean imperiumin sotureita, samoin kuin heidän tankkejaan ja lentokoneitaan.
  Punapää huusi:
  - Venäjä ja musta jumala ovat takanamme!
  Soturi, jolla on erittäin suuri taistelupotentiaali. Ei, on parempi olla puuttumatta johonkin näistä. Kuten panssarivaunujen tornit, fasististen lentokoneiden siivet revitään irti.
  Aphrodite murskatessaan vastustajiaan sihisi:
  - Jauhamme kaikki petturit jauheeksi!
  Ja vilkuttaa kumppaneilleen. Kyllä, tämä tulinen tyttö ei todellakaan voi antaa rauhan. Paitsi kuoleman rauha!
  Wanda Guy murskasi vihollisiaan ja sanoi:
  - Tapamme sinut jonolla!
  Aphrodite vahvisti:
  - Tapamme kaikki!
  Ja hänen paljaista jaloistaan lentää taas täydellisen tuhon lahja! Ja niin monet tankit ja lentokoneet räjähtivät pieniksi lastuiksi kerralla.
  Aleksei lauloi vastauksena:
  - Siitä tulee täydellinen banzai!
  Aphrodite repii natseja paljain käsin, viilteli niitä miekoilla ja heitti neuloja paljain varpaillaan tuhoten tankkeja ja lentokoneita kerralla, sanoi:
  - Lyhyesti! Lyhyesti!
  Iria Gai, joka tuhosi ruskeat soturit tankkien ja lentokoneiden ohella, huusi:
  - Lyhyesti sanottuna - banzai!
  Ja kaadetaan vastustajasi hurjalla raivolla.
  Aleksei Terentev erotti vastustajiaan ja sanoi:
  - Tämä gambit ei ole kiinalainen,
  Ja usko minua, debyytti on thaimaalainen!
  Ja taas pojan paljaista jaloista lensi terävä, metallia leikkaava kiekko. Hän leikkasi pois sekä tankkien tornit että lentokoneiden pyrstöt.
  Mirabela kaatoi ruskean imperiumin soturit ja panssarivaunut, lauloi:
  - Ja kenet löydämme taistelusta?
  Ja kenet löydämme taistelusta...
  Emme vitsaile sen kanssa -
  Revimme sinut osiin!
  Revimme sinut osiin!
  He työskentelivät hyvin natsien kanssa silloin...
  Joten Hitler ja hänen tiiminsä putosivat polvilleen tyttöjen ja lasten edessä.
  Iria Guy pakotti ensin natsien ykkösen suutelemaan hänen paljaita jalkojaan.
  Sitten Hitler ja kaikki hänen ympärillään suutelivat muiden tyttöjen paljaita jalkoja ja kantapäitä. Ja tytön paljaat jalat suutelivat Aleksei Terenteviä.
  Myöhemmin Iria tilasi:
  - Ennen kuin tapamme teidät kaikki, allekirjoita käsky Kolmannen valtakunnan täydellisestä ja ehdottomasta antautumisesta Neuvostoliitolle!
  . EPILOGI
  Loppu hyvin, kaikki hyvin. Kolmas valtakunta antautui ja mahtava Wehrmacht riisuttiin aseista. Hitler ja hänen tiiminsä menivät Stalinin vankityrmään.
  Ja Alisa, Pashka ja Arkady Sapozhkov vapautettiin, ja he jopa saivat palkinnot rohkeudesta Neuvostoliiton sankarin kultatähdellä. Tulevaisuuden vahvoille, kehittyneille organismeille mikään kidutus ja muut vaikeudet eivät tietenkään ole mitään.
  Iria Gain joukkue sai Neuvostoliiton sankarin kultaisen tähden ja timanttivoiton. Kaikki olivat iloisia ja iloisia.
  Alisa, Pashka ja Arkashka söivät sydämensä kyllyydestä paastottuaan vankityrmässä.
  Ja jo kotonaan omana aikanaan Alice nukahti. Ja vihdoin sain katsottuani ihmeellisen, upean ja sankarillisen uneni.
  Natsit olivat uupuneita; typerässä epätoivossa Hitler määräsi Berliinin metron tulvimaan. Mutta tämä idioottimainen askel vain helpotti Neuvostoliiton armeijaa hyökkäyksen toteuttamisessa, koska saksalaiset joukot olivat suurelta osin menettäneet kyvyn salaiseen maanalaiseen liikkeeseen.
  Alisa Selezneva ja hänen tulinen ystävänsä, muut neuvostosotilaat tuntevat kolmannen valtakunnan lopun väistämättömän läheisyyden, he unohtivat väsymyksensä, jonka tilalle tuli kuumeinen jännitys. Saksalaiset puolestaan, varsinkin vanhemmat, nostivat yhä enemmän tassujaan ylös huutaen sydäntä särkevästi - Hitler on tyhmä.
  Kummallista kyllä, ja ehkä jopa aivan luonnollista, nuoret taistelivat itsepäisin. Pojat, jotka kasvoivat Hitlerin valtaantulon jälkeen, taistelivat fanaattisimmin. He, koska he eivät halunneet antautua, räjäyttivät yhä useammin itsensä ja heitä lähestyvät sotilaat räjähdepakkauksilla. Joten pojat taistelivat itseään säästämättä.
  Ja keisarillinen kanslia oli vähitellen lähestymässä... Berliinin yhdeksäs erikoissektori, jossa valtion virastot sijaitsevat.
  Alisa Selezneva, voitettuaan seuraavan vastustajansa, murisi kirkkaasti:
  - Ja fasistit pienenevät... Ehkä he ovat jo käyttäneet uusien tuotteiden kipinän?
  Angelica oli eri mieltä:
  - Natsit eivät pienene, vaan me kasvamme. Siinä on ero. Emme taistele kaneja vastaan, se on varmaa.
  Alisa Selezneva osui räjähdysaaltoon epäonnistuneesti. Ja taas tunsin kuinka hänen kaunis ruumiinsa kieltäytyi petollisesti tottelemasta. Tyttö ojentui rikkoutuneiden kivien ja okroshkan päällä ja yritti saada laakerinsa.
  Angelica sai myös kuuman iskun rintaan. Hän kaatui ja nousi ylös vaikeuksissa yskien verta. Soturi ilmaisi ajatuksensa:
  - Ja natsit ovat erittäin urheita, he pyrkivät rakentamaan ruohosänkyä ja ruumiiden jäänteitä!
  Alisa Selezneva vaikeni kauniissa päässään, hänen mielessään välähti muistoja erilaisista natsivarusteista.
  Toisen maailmansodan alkuun mennessä Kolmannen valtakunnan panssarivaunujoukot oli aseistettu kevyillä panssareilla Pz Kpfw I, Pz Kpfw II, tšekkiläisillä panssareilla Pz Kpfw 35(t), Pz Kpfw 38(t), keskikokoisilla panssareilla Pz Kpfw III ja Pz Kpfw IV, erilaisia itseliikkuvia aseita ja panssaroituja miehistönkuljetusaluksia.
  Vaalea soturi pani merkille panzervalen huonon varustelun panssarivaunuilla. Ehkä jopa liian heikko... Hitler taisteli koko maailman kanssa, sillä hänellä oli vain kuusi kevyiden ajoneuvojen divisioonaa.
  Panssarivaunujen aseistus koostui pääasiassa pienikaliiperisista tykeistä ja konekivääreistä, mikä antoi niille mahdollisuuden luoda tulivyöhyke lähietäisyyksille, jotka olivat tarpeen vihollisen henkilöstön päihittämiseksi ja demoralisoimiseksi, ja panssarivaunujen suuri nopeus oli tärkein tekijä. nopea ja syvä läpimurto vihollisen alueelle.
  Alisa Selezneva vannoi päättäväisesti hengityksensä alla. Hänen kauniin päänsä läpi välähti ajatus: "Ja tätä kutsutaan nopeudeksi?" Verrataanpa Hitlerin ajoneuvojen ajo-ominaisuuksia urheaseen Neuvostoliiton BT:hen!
  Kokemus taisteluoperaatioista Puolassa ja Länsi-Euroopassa paljasti 37- ja 50 mm:n saksalaisten lyhytpiippuisten aseiden alhaiset taisteluominaisuudet, joiden kuoret eivät useimmissa taistelukohtauksissa kyenneet läpäisemään ranskalaisten raskaiden panssarivaunujen panssaria. Tältä osin Pz Kpfw III -tankkiin vuonna 1940 asennettiin tehokkaampi 50 mm:n tykki. Kävi myös ilmi, että saksalaisten tankkien panssarisuojaus ja kantama olivat riittämättömät.
  Alisa Selezneva oli samaa mieltä: "enemmän kuin riittämätön!"
  Valmistautuessaan hyökkäystä Neuvostoliittoa vastaan Kolmas valtakunta pyrki lisäämään panssarivaunulaivastoaan määrällisesti. Totta, hän pyrki erittäin heikosti, häviten Neuvostoliitolle neljä kertaa. Tärkeä rooli sen kasvussa oli Saksan takavarikoimilla tšekkiläisillä tehtailla, jotka tuottivat vuoden 1941 alkupuoliskolla viidenneksen Saksan armeijan palvelukseen tulleista tankeista. 1. kesäkuuta 1941 Saksan asevoimiin ja sen satelliitteihin kuului 4198 panssarivaunua ja 377 rynnäkköasetta. (Ja Neuvostoliitossa niitä on yli kaksikymmentäviisi tuhatta viisisataa.) Operaatioon oli tarkoitettu 3 712 panssarivaunua ja itseliikkuvaa tykkiä, joista 2 348 keskikokoista panssarivaunua Pz Kpfw III sekä tšekkiläiset t-38:t ja 438 Pz Kpfw IV:t Ei vaikuttanut ennen hyökkäystä Neuvostoliittoon Puutteet Kolmannen valtakunnan panssarivaunujoukkojen organisatorisissa ja teknisissä varusteissa ilmenivät väkivaltaisten yhteenottojen jälkeen Neuvostoliiton uusien T-34- ja KV-panssarivaunujen kanssa. Eikä vain heidän kanssaan, joiden ajoneuvoja sodan alussa oli vähän Puna-armeijassa, mutta ei vähän (KV-tankkeja - 604 ajoneuvoa ja yhdessä T-34: n kanssa 1470 yksinomaan länsialueilla). Veristen taisteluiden ensimmäisten kuukausien aikana saksalaisten kevyiden panssarivaunujen Pz Kpfw I ja Pz Kpfw II yksiköt menettivät nopeasti normaalivoimansa. Vuoden 1941 lopussa Saksa lopetti kaikkien sellaisten kevyiden panssarivaunujen tuotannon, jotka eivät vastanneet uusia Neuvostoliiton panssarivaunuja vastaan taistelemisen vaatimuksia. Saksalaisten tankkien peruuttamattomat tappiot kesäkuusta marraskuuhun 1941 olivat 2251 yksikköä, joista 348 oli Pz Kpfw IV -keskisäiliöitä. Tuolloin Pz Kpfw IV olivat parhaita saksalaisia tankkeja. Niiden sivu- ja takapanssariin lävistivät kuitenkin uusien Neuvostoliiton T-34- ja KV-panssarivaunujen aseet, vaan myös T-26- ja BT-kevyiden panssarivaunujen aseet sekä 45 mm:n Neuvostoliiton panssarintorjunta aseet (ns. "harakat"). Vain 76 mm:n panssarintorjuntatykki pystyi tunkeutumaan T-4:n otsaan.
  Alisa Selezneva huomautti: "Adolf Hitler ei ole niin hieno näkijä!"
  T-34-panssarivaunujen esiintyminen taisteluissa vaati radikaalia muutosta saksalaisten tankkien suunnittelussa sekä niiden taktisessa käytössä. Jos aiemmin Wehrmachtin panssarivaunuyksiköiden päätehtävänä oli tukahduttaa vihollisen jalkaväki ja tykistö, nyt päätehtävänä oli voittaa vihollisen panssarivaunut suurimmalla kantamalla. Tämän saavuttamiseksi keskipitkät tankit suunniteltiin varustaa uudelleen 75 mm pitkäpiippuisilla aseilla.
  Alisa Selezneva totesi täällä: "Tämä toi meille ongelmia."
  Huolimatta keskikokoisten Pz Kpfw III- ja Pz Kpfw IV -panssarivaunujen modernisoinnista, jonka tarkoituksena oli lisätä niiden tulivoimaa ja panssarisuojausta, ne olivat edelleen avainindikaattoreissa huonompia kuin uudet Neuvostoliiton tankit. Vaikka esimerkiksi maaliskuussa 1942 käyttöön otettu pitkäpiippuinen 75 mm:n kaliiperinen tykki jo tankeissa oli tunkeutumisvoimaltaan parempi kuin T-34:llä varustettu Zis-34. Ja uusi kaliiperi 48 el, ja jopa alikaliiperisten kuorien kanssa, teki etutörmäyksessä etunsa niin huomattavaksi, että syksyllä 1942 Neuvostoliiton komentajat saivat ohjeet välttää vastaantulevia taisteluita saksalaisten mekaanisten hirviöiden kanssa. Saksalaisilla oli ongelma T-3:n kanssa. Pienemmän tornin jännevälin vuoksi siihen oli vaikea asentaa pitkäpiippuista panssarintorjuntatykkiä. Joten meidän piti joko rajoittua 50 millimetrin kaliiperiin, vaikka piipun pituus oli 60 El, tai lyhytpiippuiseen aseeseen, jonka kaliiperi oli 75 millimetriä. Ei huono ampumaan sirpaloituneita ja räjähdysherkkiä ammuksia. Ehkä siksi Pz Kpfw III -tankkia, joka muodosti panssariyksiköiden perustan vuosina 1940-1942, ei enää valmistettu kesäkuun 1943 jälkeen, ja sen pohjalta luotiin erilaisia erikoistankkeja ja itseliikkuvia aseita. Useaan kertaan modernisoitu Pz Kpfw IV -keskisäiliö oli tuotannossa sodan loppuun asti.
  Alisa Selezneva jopa vitsaili tästä: "modernisaatio on kuin rappeutuminen!"
  Itärintaman taistelutankkien yhteenottojen realiteetit sodan ensimmäisten kuukausien aikana sai Hitlerin johdon luomaan uudentyyppisiä panssaroituja ajoneuvoja ja ennen kaikkea raskaita panssarivaunuja, joissa oli riittävä panssarisuoja ja suuri asepotentiaali. Elokuussa 1942 aloitettiin Pz Kpfw VI "Tiger" raskaan panssarivaunun sarjatuotanto, joka oli aseistettu 88 mm:n tykillä (se luotiin alun perin ilmatorjuntatykiksi). Elokuusta 1942 elokuuhun 1944 valmistettiin 1 354 Tigeriä sekä 5 koulutustarkoituksiin käytettyä Porsche-tankkia.
  Alisa Selezneva sanoi ovelasti: "Ja tiikeri osoittautui kuolleeksi... Täysin kuolleeksi!"
  Marraskuussa 1942 luotiin uusi, ohjattavampi Pz Kpfw V Panther -pankki 75 mm pitkäpiippuisella aseella, jonka piti kompensoida Tiger-tankin puutteet. Eri kriteerien mukaan se voidaan luokitella sekä keskikokoiseksi että raskaaksi tankiksi. Panssarin panssarisuojan luotettavuuden lisäämiseksi saksalaiset asiantuntijat lainasivat Neuvostoliiton T-34-tankin rungon muotoa. Vaikka panssarin kalteva järjestely tunnetaan jo ensimmäisen maailmansodan makkabeilta. Pz Kpfw V "Panther" -tankkeja valmistettiin yhteensä 5 967 kappaletta. Panssarivaunu Pz Kpfw V Panther pohjalta valmistettiin: Jagdpanther-panssarihävittäjä (88 mm tykki, 392 kpl) ja panssaroitu ajoneuvo Bergepanther (339 kpl).
  Ystävä Angelica ampui takaisin... Kaikkialla esiintyvät salamanterit ilmestyivät taivaalle. Nämä lähes kokonaan koneen puusta ja vaahdosta tehdyt keuhkot purskahtivat esiin kuin demonit tulisen Gehennan peittävästä laavasta.
  Mutta Alisa Selezneva ei voinut vielä edes liikkua, minkä vuoksi hänen hellät huulensa kuiskasivat vain kirouksia.
  Viimeinen raskas tankki oli vielä raskaampi tankki Pz Kpfw VI B Konigstiger (Tiger-2 tai Royal Tiger, 68 tonnia), joka julkaistiin tammikuussa 1944. Siinä saksalaiset suunnittelijat halusivat yhdistää Pantherin ohjattavuuden Tigerin tulivoimaan. Ensimmäistä kertaa Pz Kpfw VI B osallistui taisteluun Sandomierzin sillanpäässä elokuussa 1944. Siihen mennessä Neuvostoliiton joukot saivat IS-2:n raskaan panssarivaunun, joka oli varustettu 122 mm:n tykillä, joka oli parempi kuin " Royal Tiger" kaikilta osin.
  Alisa Selezneva luki viimeisen lauseen kampanjaesitteestä. Mutta rehellisesti sanottuna tämä ei ollut täysin totta. Esimerkiksi Royal Tigerin tornin etupanssari oli 180 millimetriä verrattuna 100:aan Neuvostoliiton IS-2-panssarivaunussa.
  Lähes kaksinkertainen ero. Ja saksalaisella 88 mm:n tykillä oli suurempi iskevän hyvyyden alkunopeus ja laadukkaampi panssaria lävistävä ammus. Ja lisäksi 3,5 kertaa korkeampi palonopeus.
  Kaiken kaikkiaan Saksa tuotti toisen maailmansodan aikana lähes 27 tuhatta tankkia.
  Suhteellisen pieni määrä, Neuvostoliitto tuotti tänä aikana, 1. syyskuuta 1939 toukokuuhun 1945, lähes satatuhatta ajoneuvoa, joista vain T-34 62 tuhatta. Ja raskaita tankkeja on noin 13 tuhatta. Tämä on valtaa. On hämmästyttävää, että saksalaiset romahtivat niin jyrkästi, eikä edes koko Euroopan taloudellinen potentiaali auttanut heitä. Totta, Fritzillä oli myös itseliikkuvat aseet.
  Kurskin tappion jälkeen fasistinen Saksan armeija siirtyi strategiseen puolustukseen, mikä johti itseliikkuvien aseiden tuotannon voimakkaaseen kasvuun. Lisäksi säiliöiden valmistus vaati enemmän teknologista aikaa valmistaa niitä. Vuonna 1943 erilaisten itseliikkuvien aseiden tuotanto oli määrältään yhtä suuri kuin tankkien tuotanto. Elokuussa 1944 tankkien tuotanto oli 865 yksikköä, mikä oli kaikkien sodan vuosien korkein luku. Vuoden 1944 loppuun mennessä itseliikkuvien tykistöyksiköiden tuotanto ylitti 1000 kappaletta kuukaudessa. Pankkien ja itseliikkuvien aseiden kokonaistuotanto Saksassa saavutti huippunsa vuoden 1944 viimeisinä kuukausina - jopa 1 800 ajoneuvoa kuukaudessa.
  Alisa Selezneva huomautti: "Todellinen panssaroitujen ajoneuvojen tuotanto Kolmannessa valtakunnassa alkoi vasta kun sota lopulta hävittiin!"
  Mitä otat, jos se on vain haute kuolleille!
  Taistelutarkoituksensa mukaan itseliikkuvat aseet jaettiin panssarihävittäjiin, panssarintorjuntatykeihin, itseliikkuviin panssarintorjuntatykeihin, rynnäkköaseisiin, itseliikkuviin kenttätykeihin ja itseliikkuviin ilmatorjuntatykeihin.
  Alisa Selezneva puukotti vastustajaansa sanalla: "jakaa lapset puutarhaan".
  Itseliikkuvat aseet - tankkien hävittäjät - alkoivat olla johtavassa roolissa.
  Angelica tyrmäsi juuri tämän!
  Vuoden 1943 kesäkampanjaa valmistellessaan Hitlerin komento turvautui uusiin raskaisiin panssarivaunuihin ja itseliikkuviin aseisiin, mukaan lukien Ferdinand-tankkihävittäjä (Pz Jäg "Ferdinand"), jota joskus kutsutaan nimellä "Elefant" (norsu). "Elephant" ("Ferdinand") luotiin taistelemaan Neuvostoliiton T-34- ja KV-tankkeja vastaan. Sen massa oli 65,5 tonnia ja se oli aseistettu 88 mm pitkäpiippuisella El 71 -tykillä, jonka alkuperäinen versio luotiin alun perin ilmapuolustusyksiköiden aseistamiseen. Sitten 41. vuoden lopussa ilmestyi parannettu versio, jolla oli paljon suurempi ammuksen alkuperäinen nopeus, joka kykeni läpäisemään 193 millimetriä panssaria 1000 metrin etäisyydellä. Kurskin taistelun alkuun mennessä oli valmistettu 90 Pz Jäg "Ferdinand" panssarihävittäjää.
  Se oli erittäin vaarallinen auto, yritä ottaa sellainen. Vain myöhempi itseliikkuva tykki 152 kykeni läpäisemään 200 mm etupanssarin, mutta silloinkin Ferdinand pääsi siihen paljon suuremmalta etäisyydeltä.
  Vuonna 1944 Pz Kpfw IV -panssarivaunuun perustuen valmistettiin panssarihävittäjä, jossa oli 75 mm Jagdpanzer IV (Pz Jag IV) tykki. Panssarivaunuhävittäjä Jagdpanzer IV oli paranneltu versio StuG III:sta, suoritti samat toiminnot edessä ja korvasi vähitellen StuG III:n armeijassa. Jagdpanzer IV -panssarihävittäjiä valmistettiin yhteensä 769 kappaletta.
  Alisa Selezneva kirosi herkullisesti tataarina...
  Elokuusta 1944 lähtien kaksi eri panssarivaunuyritystä (Fomag ja Nibelungenwerke) ovat tuottaneet samanaikaisesti parannettuja versioita Jagdpanzer IV -panssarihävittäjästä pidennetyllä 75 mm:n PaK 42 L/70 -tykillä:
  Pz IV/70 (V) - 930 yksikköä (valmistaja - Fomag), Pz IV/70 (A) - 278 yksikköä (valmistaja - Nibelungenwerke).
  Taotun faustpatronin räjähdysaalto heitti Angelican reilun kymmenen metrin päähän. Tulinen paholainen yritti nousta ylös. Ja Alisa Selezneva jatkoi ajattelua...
  Neuvostoliiton panssarivaunujen ja itsekulkevien aseiden tuotannon lisääntyessä Kolmannen valtakunnan panssarivoimissa syntyi tarve luoda suhteellisen halpa ja siten massatuotettu panssarihävittäjä. Tätä tarkoitusta varten päätettiin käyttää tšekkiläisen tankin Pz Kpfw 38(t) pohjaa. Tämä panssarihävittäjä sai nimen "Getzer" - Jagdpanzer 38(t) "Hetzer" ("provokaattori"). Siinä oli 75 mm pitkäpiippuinen ase ja 60 mm etupanssari, jonka kokonaispaino oli 6,38 tonnia (ei huonot mittasuhteet näin pienelle painolle!). Tuotanto tapahtui huhtikuusta 1944 toukokuuhun 1945. Kaikkiaan valmistettiin 2584 itseliikkuvaa tykkiä.
  Alisa Selezneva ylitti itsensä henkisesti: "onneksi vähän."
  Pz Kpfw V "Panther" -tankin pohjalta valmistettiin tammikuusta 1944 maaliskuuhun 1945 46 tonnia painava Jagdpanther-tankkihävittäjä, johon asennettiin uusi 88 mm:n pitkäpiippuinen ase. Jagdpanther-panssarihävittäjiä rakennettiin yhteensä 392 kappaletta. Jagdpantheria pidettiin parhaana saksalaisena itseliikkuvana aseena.
  Koska blondi soturi oli jo taistellut hänen kanssaan, oli muodikasta sanoa, että tämä itseliikkuva ase ei ollut huono. Vaikka siitä todennäköisesti puuttuu panssarisuoja.
  Heinäkuusta 1944 lähtien 70 tonnin painoisia Jagdtiger-panssarihävittäjiä on valmistettu erityisesti valmistetulla 128 mm:n aseella Royal Tigersin pohjalta. Miehistöön kuului 6 henkilöä (neljä palveli asetta). Jagdtiger-panssarihävittäjiä valmistettiin 77 kappaletta. "Royal Tiger" ja "Jagdtiger" oli huono ohjattavuus johtuen niiden suuresta taistelumassa. Ne olivat raskaimmat taisteluissa koskaan käytetyt panssaroidut ajoneuvot.
  Alisa Selezneva kuiskasi:
  - Jagdtiger on hirviöiden hirviö. Yritä selviytyä siellä. Vastataistelussa yhdelläkään bandurastamme ei ole mahdollisuutta häntä vastaan.
  Angelica huudahti vihaisesti:
  - Mutta nyt ryntää sellainen seepia, että jopa Jagdtiger on heikko sitä vastaan! Ei, ne, jotka väittävät, että yhteensä 5120 panssarihävittäjää valmistettiin, valehtelevat.
  Alisa Selezneva syöksyi jälleen vihollisen teknologian historiaan;
  Panssarintorjunta-aseet luotiin ensin kevyiden ja sitten keskikokoisten tankkien pohjalta. He aseistettiin pääasiassa 75-, 76- ja 88-mm aseilla. Ensimmäiset itseliikkuvat panssarintorjuntatykit olivat kuitenkin 47 mm:n PaK(t)-tykkejä, jotka asennettiin Pz Kpfw IB -kevytpanssarin runkoon maaliskuun 1940 ja helmikuun 1941 välisenä aikana. oli varustettu.
  Alisa Selezneva kikatti: "Tässä ovat liliputilaiset konehävittäjien joukossa!"
  Neuvostoliiton keskisuurten ja raskaiden panssarivaunujen torjumiseksi oli tarpeen vahvistaa panssarintorjuntatykistöä tekemällä siitä suurempi kaliiperi ja itseliikkuva. Päätettiin käyttää Pz Kpfw 38(t) -panssarivaunun alustaa, joka oli vuoden 1941 lopussa jo vanhentunut taistelupanssarivaununa ja jolla oli alhainen nopeus tiedustelupanssarivaunuksi. Se oli varustettu vangitulla venäläisellä 76,2 mm:n tykillä, joka muunnettiin ampumaan saksalaisesta panssarintorjuntatykistä PaK 40. Tämä panssarintorjunta-ase, jossa oli 7,62 cm Pak 36(r)-tykki, oli nimeltään "Marder". - Panzerjager 38(t) Pak 36(r)Marder. Huhtikuusta 1942 huhtikuuhun 1943 kerättiin yhteensä 363 Marder-panssarihävittäjää (Marder - marten).
  Angelica yritti epätoivoisesti ryömiä kaiteen luo. Hän oli jo menettänyt melkoisen määrän verta, ja hänen kalpeutensa näkyi hänen suklaanrusketuksensa läpi.
  Keväällä 1942 päätettiin asentaa 75 mm:n PaK 40/3 panssarintorjuntatykki Pz Kpfw 38(t) -säiliön runkoon. Tämä itseliikkuva panssarintorjuntatykki, nimeltään "Marder III" - Pz Jäg 38(t) mit 7,5cm PaK 40/3 (Marder III), valmistettiin marraskuusta 1942 toukokuuhun 1944. Ajoneuvoja valmistettiin 1393 (175 yksikköä). muutettu säiliöistä).
  Alisa Selezneva itse on jo kammottava, hän on väsynyt, vaikka hän henkisesti sukeltaa sellaiseen paskaan, mutta hänellä ei ollut voimaa lopettaa.
  Pz Kpfw II -kevytpanssarivaunun pohjalta päätettiin valmistaa 75 mm:n Marder II panssarintorjunta itseliikkuva tykki PaK 40/2 -tykillä. Kesäkuun 1942 ja maaliskuun 1944 välisenä aikana valmistettiin 651 ajoneuvoa. Keväällä 1943 ennen kesähyökkäystä (Operaatio Citadel) laukaistiin 201 panssarintorjunta-asetta vangitulla venäläisellä 76,2 mm:n PaK 36(r) - LaS 762 -tykillä Pz Kpfw II Ausf D:n pohjalta. kevyt tankki.
  Angelica murisi väkivaltaisesti ystävälleen:
  - No, makaan. Liitytään nopeasti taisteluun. Mikä sohvaperuna... Kuten sellaisilta ihmisiltä sanotaan.
  Alisa Selezneva napsahti:
  - Vielä muutama minuutti, ja aloitan alusta, tuhoten Neuvostoliiton viholliset. Joten älä panikoi...
  Vaalea soturi yritti kerätä ajatuksiaan tuloksetta.
  Lisäksi ennen Kursk Bulgen kesähyökkäystä alettiin valmistaa 88 mm:n panssarintorjunta-aseita "Nashorn" (Nashorn - sarvikuono), jotka myöhemmin nimettiin uudelleen "Hornisse" (hornet). Pz Kpfw III/IV -rungossa (kuten 150 mm:n itseliikkuvassa Gummel-tykissä) oli uusi 88 mm:n PaK 43/1 L/71 panssarintorjuntatykki. Itseliikkuvat tykit tulivat palvelukseen raskaiden hävittäjäpataljoonien kanssa. Helmikuun 1943 ja maaliskuun 1945 välisenä aikana valmistettiin yhteensä 494 ajoneuvoa. Pieni määrä panssarivaunuihin perustuvia panssarintorjunta-aseita valmistettiin myös. Kaikissa kevyissä itseliikkuvissa panssarintorjuntatykissä oli avokansihuoneet yläosassa. Kaiken kaikkiaan Saksa tuotti toisen maailmansodan aikana yli 3 700 panssarivaunun vastaista itseliikkuvaa tykkiä.
  Alisa Selezneva lopetti ajatuksensa, kohotti jalkansa ylös ja hyppäsi heti ylös. Petollisen pantterin valot syttyivät hänen silmiinsä:
  - Aloitetaan sadonkorjuu!
  Terminaattoritytön luodit lensivät SS-miesten kasvoihin eläimen virnistyksen vääristämänä. Alisa Selezneva ampui melkein sarjassa ja sanoi:
  - Fas! Paimen... Fas!
  Valitut fasistit, jotka eivät edes nähneet, vaan tunsivat sisäisesti, kuinka hirveästi heidän joukkonsa ohenivat, putosivat vatsalleen maahan. He hautasivat itsensä betoniin, tai pikemminkin he jopa yrittivät haudata itsensä säälittävästi. No, aivan kuten siat...
  Angelica huomautti:
  - Kosketan huuliasi ja tunnen kylmää... No, rohkeat kaverit.
  Massiivinen keisarillinen kansliarakennus, jossa on paksut seinät. Pommi-iskuista huolimatta se ei vaurioitunut liikaa. Se sisältää pyhään neuvostomaahan tulleen pahan pääkeskuksen. Alisa Selezneva näkee jo tämän rakennuksen kupolin. Kyllä, tämä on kauhea asia... Joten rynnät sinne ja lyödä, tai vielä parempi, vangita Hitler.
  Angelica käänsi päänsä blondiin ystäväänsä päin; tulisen paholaisen kasvot olivat hirveän hakatut. Molemmat silmät ovat turvonneet mustista silmistä, nenä on litistynyt ja siinä on mustelmia ja syviä naarmuja. Tuntuu, että tyttöä hakattiin raa'asti, ja ilman pienintäkään sääliä.
  Alisa Selezneva rohkaisi kumppaniaan:
  - Mustelmat ja naarmut ovat miehen koristeena, rohkea soturi on paljon siistimpi kuin kukaan miehistä...
  Angelica suostui:
  - Kyllä, siitä tulee viileämpää... Tässä matkalla keisarillisen kansliaan on Hitlerin panssarivaunu "Rat", melkein valmis vain ilman alustaa. Jos tuhoamme sen, voimme alkaa hyökätä itse rakennukseen. Ja siellä voi vetää myös Hitleriä narussa...
  Alisa Selezneva vastasi nokkelasti:
  - Lompakko, lompakko, narussa... Se roikkuu kiiltävän kuilun reunalla. Ja ghoul on piilossa kyljessä ja kädessään näkymätön köysi.
  Angelica siristi silmiään ja sanoi:
  - "Krasa" -panssarivaunu on aseistettu kahdella 280 mm:n tykillä ja kahdella muulla 128 mm:n tykillä sekä 11 ilmatorjuntatykillä ja 22 konekiväärillä. Panssarin paksuus on 400 millimetriä. Teknologisen hirviön kokonaispaino on noin kaksi tuhatta tonnia. Lyhyesti sanottuna tämä on meille suuri ongelma. Tämä on sellainen olento, joka on määrätty vartioimaan keisarillista toimistoa.
  Aliska Selezneva kaivoi paljain jaloin rauniot ja loi siten pölysuihkulähteen. Se oli hauskaa ja luultavasti hienoa. Tämän jälkeen blondi sanoi:
  "Jokainen voi menettää oikeudenmukaisen asian, mutta epäoikeudenmukaisissa tapauksissa ei ole voittajia!"
  Angelica suostui:
  - Voit pettää kohtaloa, mutta et voi pettää kohtalokkaiden päätösten odotuksia!
  Alisa Selezneva ymmärsi, että nokkeluuden kaskadi voi kestää liian kauan, haukkui:
  - Se riittää... Ehdotukseni on, mennään tankin sisään ja tapetaan kaikki siellä olevat!
  Angelica suostui heti:
  - Se on pyyhitty pois! Tietenkin tapamme ja eroamme!
  Tytöt juoksivat kohti betoniin haudattua Rotan tankkia. Tehtävä ei ollut helppo. Mutta soturit luottivat melko kohtuudella onnea, joka auttaa oikeudenmukaisia.
  Joten he putosivat vatsalleen ja ryömivät pois kuin lumoavat toukat. Samaan aikaan tytöt olivat nopeita ja taitavia. Alicella oli mielessään suunnitelma. Saksalaiset eivät tietenkään ole hölmöjä, ja kaikki superraskaan tankin lähestymiset on peitetty konekivääreillä. Lisäksi jokainen osa on kohdistettu. Mutta siellä on myös viemärijärjestelmä... Ja sen kautta on täysin mahdollista tunkeutua vatsaan, joka on haudattu ja jolla on todennäköisesti maanalainen yhteys säiliön keisarilliseen toimistoon.
  Joten kaksi soturia, voitettuaan inhoa, ottivat sen ja sukelsivat luukkuun kerralla. Vaikka haavoittuneille tytöille on epämiellyttävää ryömiä pölyisten putkien läpi, jotka ovat täynnä hämähäkkejä, rottia, torakoita ja hajua. Mutta he voivat luottaa yllätykseen.
  Rotat yrittivät useita kertoja purra tyttöjä heidän kuluneilta paljailta jaloiltaan. Mutta he palasivat. Angelica ja taitava Alisa Selezneva leikkaavat nämä olennot tikareilla. Rotan veri on niin likaa, että soturit pidättelevät pahoinvointia vain rautaisen karkaisunsa ansiosta.
  Ja he ryömivät edelleen, kylmä metalli kulkee mahan läpi. Vähän vapina... Voi, mutta se pysäyttää tytöt.
  Alisa Selezneva jopa vitsailee:
  - Jokaisesta labyrintista on ulospääsy, mutta ei sellaista, joka koostuu tyhmän mutkikkaista kiemuroista!
  Angelica lisää:
  - Voit hämmentää vain niitä, jotka ovat hämmentyneitä polun valinnassa!
  Tytöt pääsivät vihdoin ulos viemäriverkostosta. Edessä on vain säleikkö ja sen takana tuuletin. Alice ampuu yksikköä kohti, valtavan potkurin lavat jäätyvät.
  Melkein alasti soturit puristavat heidän väliinsä. Angelica pistää sitten pitkät sormensa lukkoon. Hänen umpeen kasvaneet kynnensä ovat erittäin vahvat, ja teräksinen lukitusmekanismi antaa periksi hiljaisella narinalla. Tulinen paholainen karjuu:
  - Venäläiset ovat joskus alistuvia suurille, mutta he eivät koskaan anna periksi merkityksettömyydelle!
  Alisa Selezneva, joka laukaisi tarkasti äänettömästä aseesta, lyö vartijaa, joka työnsi kuonoaan sisään, lisää:
  - Alistuminen arvokkaalle ihmiselle ei ole paskiainen, eikä kompassin seuraaminen ole nöyryyttämistä!
  Angelica murisi raa'asti vastauksena:
  - Tule pois ruuvin luota!
  Tytöt liikkuivat kuin kobrat talossa, joka oli täynnä mangooseja. He olivat jättiläissäiliön vatsassa. He ampuivat tappaakseen, roiskuttaen Hitlerin verta panssarilevyihin. Natsit yrittivät vastata heille, mutta olivat liian myöhässä. Niinpä kranaatit lensivät heitä kohti repimällä heidän raajojaan...
  Alisa Selezneva lauloi:
  - Kalju, humalainen Fuhrer makasi johtojen päällä... Tämä ei ole räjähdys Hitlerille... täältä!
  Angelica lisäsi:
  -Oooh! Ja hän huusi, tyhmä, tyhmä Adik!
  Kranaatit räjähtävät ja niiden sirpaleet koputtavat panssaria kuin King Kongin lapsen helistin... Kuinka siistiä on lyödä kaikkia noin... Ja siitä seuraa täydellinen tappio.
  Angelica laulaa mukana:
  - Hitlerin jengi saatetaan oikeuden eteen, ja me keitämme keittoa Adolfin kanssa!
  Alisa Selezneva vastauksena:
  - Ei, ei oikeudenkäyntiä!
  Soturin siroisten, eroottisten, koskettavien paljaiden jalkojen alla veri pursuu, ja ne jättävät jälkiä Marsin tyttäristä. Heitä ei voi pysäyttää, he ovat siistejä neuvostoliittolaisia tyttöjä, joilla on alaston torsot ja rehevät rinnat, kuin antiikin jumalattaret.
  Valtavan kaksikerroksisen tankin kaikki kolme osastoa ovat täynnä kuolleita. Hämmennyksessä natsit eivät heti tajunneet, että heidän kimppuunsa hyökättiin alhaalta, joten Terminator-tytöt hyppäsivät ilman ongelmia toiseen kerrokseen. Lisäksi lähes täysin alastomina ja upean kauniina heitä erehdyttiin erehtymään kalliisiin prostituoituihin SS:n korkeimpien ryhmien haaremista.
  No, tytöt antoivat heille Hyperfuck! Lyhyesti sanottuna yli viisikymmentä saksalaista leikattiin alas, ja Neuvostoliiton joukot vangitsivat "rotan". Harmi vain, että alustan sijaan tämä lupaava auto haudattiin teräsbetoniin. Et voi kääntää sitä fasisteja vastaan.
  Alisa Selezneva tutki vangittua kolossia ja ehdotti:
  - No, mitä... Olemme hölmöjä, emmekö ottaneet punaista lippua mukaamme?
  Angelique mutisi turhautuneena:
  - Ja niin reput ovat tukossa. Ja meidän tehtävämme ei ole ladata lippuja vangittuihin rakennuksiin. Olemme tarkka-ampujia. Tehtävämme on tappaa, ei heittää sarvia!
  Alisa Selezneva alkoi haparoida käsillään:
  - Voimmeko löytää ainakin jonkinlaisen punaisen rätin?
  Angelica nyökkäsi yhtäkkiä päätään:
  - Se ei ole sen arvoinen!
  Alisa Selezneva oli närkästynyt:
  - Miksi tätä tapahtuu edelleen?
  Angelica vastasi loogisesti:
  - Koska tämä on supertankki, vaikkakin tärkeä, mutta kaiken kaikkiaan toissijainen kohde. Keisarillinen kanslia on tärkeämpi...
  Alisa Selezneva raapi paljaat pientä jalkaansa korvansa takana verestä tahmeilla sormillaan osoittaen mestarillista kätevyyttä:
  - Ja tämä on myös... Tietysti se on tärkeämpää... Mutta!
  Angelica veti blondia ystäväänsä kyynärpäästä:
  - Juoksemme siis nopeammin, otamme Hitlerin vangiksi. Siitä tulee paljon viileämpää!
  Alisa Selezneva lauloi:
  - Ja kuinka monta kirvoja siellä oli... Jokainen on viileämpi kuin toinen! He saavat tiiliä kasvoihin, se on paljon parempi näin!
  Angelica, sen sijaan, että olisi vastannut, alkoi mennä alas ensimmäiseen kerrokseen. Häntä seurasi Alisa Selezneva, hunajablondi, hänen hiuksensa muuttuivat tummanruskeiksi pölystä, noesta ja verestä. Ne olivat silti uskomattoman kauniita, mutta samalla äärimmäisen pelottavia. Joten nämä soturit juoksivat alas ja sukelsivat sitten maanalaiseen käytävään bunkkeriin.
  Massiivinen titaaninen ovi seisoi heidän tiellään. Nähdessään sen tuhoutumattomuuden tytöt istuttivat ammuksista otettuja räjähteitä viereiseen seinään. He juoksivat takaisin ja laittoivat sähköt päälle johtojen kautta.
  Se räjähti romahtaen maan ja betonin seoksen. Pöly nousi ja putosi heti. Alisa Selezneva murisi:
  - Tämä on meidän venäläinen siirtomme!
  Angelica suostui:
  - Totta kai, liiku! Ei edes kruunu, vaan kuninkaallinen!
  Tytöt hyppäsivät sisään, juoksivat ympäriinsä ja törmäsivät ritilälle, jonka takana oli tuuletuskuiluja. Angelica avasi arinan noin kymmenessä sekunnissa, sukelsi ensin ja Alice seurasi häntä.
  Toisin kuin viemärissä, ilmanvaihtokuilujen läpi ryömiminen oli mukavampaa, pölyä oli paljon, mutta ei rottia tai haisevia ulosteita. Ja tytöt ryömivät niitä pitkin, kuin intialaiset kyykäärmeet Conan Doylen kuuluisan tarinan "Värillinen nauha" johdolla. Kuinka monta kertaa Alice on törmännyt naarmuuntuneisiin kasvoihinsa ja tulisen soturin naarmuuntuneisiin, mutta samalla nopeasti paraneviin jaloihin.
  Angelica kehrsi, kun Alisa Seleznevan verestä tahmeat hiukset kutittivat hänen kovia kantapäänsä.
  Tytöt ryömivät ja laskeutuivat. Keisarillinen toimisto meni kuusi kerrosta maan alle, ja seitsemännessä kerroksessa oli varasto ammusten ja polttoaineen kanssa. Ja vähän sivuun... Angelica, kuin todellinen luonnonlapsi, tunsi täydellisesti sisimmässään, että siellä oli salainen maanalainen lentokenttä. Ja siperialainen nainen kuiskasi Alicelle:
  - Älä ammu! Älä pidä täällä liikaa melua!
  Vaalea soturi kohautti olkapäitään hämmentyneenä ja juoksi sormellaan punatukkaisen ystävänsä karkeaa jalkaa pitkin lukuisten viiltojen, palovammojen ja kovettumien takia:
  - Miksi tulimme tänne, jos emme ampumaan ja tappamaan?
  Angelica ehdotti loogisesti:
  "Tässä valtavassa rakennuksessa on tuhansia valittuja SS-sotilaita, emmekä me kaksi voi tappaa heitä." Mutta on välttämätöntä saada Hitler kiinni ja siten lopettaa toinen maailmansota lopullisesti.
  Alisa Selezneva vihelsi kovalla äänellä:
  - Mahtavaa... Ottakaa Hitler vangiksi! Ihana.
  Angelica ilmaisi täysin järkevän ajatuksen:
  - Hyvin pian Fuhrer pakenee Berliinistä. Luulen, että jopa muutaman seuraavan tunnin aikana. Loppujen lopuksi hän on pohjimmiltaan rotta; ei turhaan hän kutsui kolmannen valtakunnan suurinta tankkia sillä tavalla. Ja me hän ja...
  Alisa Selezneva hymyili:
  - Tietysti.... Olet oikeassa... Mutta...
  Tulipaholainen ehdotti viekkaasti:
  - Mennään lentokentälle ja pakolainen Fuhrer odottaa siellä.
  Alisa Selezneva nyökkäsi:
  - Tietysti myös tässä kaivossa pitäisi olla tuuletuskuilut.
  Tytöt joutuivat kuitenkin etsimään sokeasti. Yritä selvittää, kummalla puolella on niin julmasti salainen Berliinin laitos kuin maanalainen lentokenttä ja jopa tyylikkäimmällä lentokoneella.
  Alisa Selezneva todellisena tulen tyttärenä alkoi laulaa avatakseen toisen maailman chakransa:
  Pilvet tulivat verenimejiltä,
  Helvetti on purkautunut maasta ei kaukana!
  Käärme ryömii pantsvale kalkkarokäärme,
  Pilvet ovat täynnä verta!
  
  Aallot paahtavat, ne roiskuvat kuin helvetin myrsky,
  Ja hän tapaa armeijan rohkeimpia rohkeita!
  Suojelemme kauniita suloisia naisia,
  Tulemme olemaan isiemme rikosten arvoisia!
  
  Minun maani, kuinka tuskallisesti voitit,
  Vastustaja jätti sata jälkeä haavoista!
  Mutta me heitämme fasismin jalustaltaan,
  Vuorokausien rutto ei kestä kauan!
  
  Ja kuolema jo muuttuu valkoiseksi pilvien takana,
  Mutta ajatuksemme ryntäävät taivaaseen!
  Tallakaamme pahamaineiset roistot tomuksi,
  Ja me revimme Wehrmachtin kahtia!
  
  Emme tiedä rauhaa ja vanhuutta mätänee,
  Olemme pyhän isänmaamme lapsia!
  Kaikki kirkas taisteli natseja vastaan,
  Olemme näiden mahtavien juurien versoja!
  
  Ja mikä paha pommi räjähti voimalla,
  Mitä me tarvitsemme tästä kuoren räjähdyksestä, tästä ukkonen!
  Venäjän taistelijat kykenevät moneen asiaan,
  Ja Fuhrerille ylhäältä tulee pohja!
  
  Helvetin helvetti leimahti,
  Ryömiä pitkin kalliorataa saalistavan "Tiikerin" tynnyrin kanssa!
  Ja kaikki väsymys lensi heti pois meistä,
  On hauskojen pelien aika!
  
  Kranaatti kädessäni ja kohtalokas heitto,
  Tiikeriin osui kovaa kuonoa!
  Ja Hitler tatarikattilahuoneen pataan,
  Jotta et paljastaisi sitä Venäjän maailmalle!
  
  Berliini tärisee raivoisista lentopalloista,
  Täällä punainen lippu liehuu Reichstagin yllä!
  Ja aurinko paloi isänmaan yllä,
  Loppujen lopuksi Kolmas valtakunta on muutettu tomuksi ja tuhkaksi!
  Kappale inspiroi tyttöjä ja he, täynnä innostusta, leikkisästi avaten tangot peräkkäin, menivät lopulta ulos viimeiselle fanille. Ja sen takana on maanalainen, hyvin valaistu lentokenttä.
  Angelica työnsi päätään ensin ja huudahti hämmästyneenä:
  - Vau! Vau...
  Alisa Selezneva näki myös tämän:
  - Tavallinen kiekko, kuten ne, joiden kanssa jouduimme taistelemaan... Mihin se osui sinuun?
  Punatukkainen paholainen vastasi loukkaamatta:
  - Kyllä, ainakin kooltaan. Sitä paitsi, etkö huomaa, että se on paljon korkeampi kuin aiemmat taisteluajoneuvot? Ne olivat kuin kaksi lautasta yhdessä, ja se oli enemmän kuin ylellinen joulukakku.
  Alisa Selezneva hymyili viekkaasti ja vilkutti ystävälleen:
  - Sitä parempi. Vangitaanpa Fuhrer, joka on nyt suoraan sanottuna ei kukaan, vaan myös lentokone! Ehkä Marsiin on silti mahdollista lentää!
  Angelica nauroi:
  - Hylkää... Tämä on symbolista!
  Tytöt ylittivät viimeisen esteen ja jäätyivät kiekon lähelle. He alkoivat makaa siellä, odottaen vihollista, kuin väijytyksessä olevat tiikerit. Alisa Selezneva alkoi jopa puhua abstrakteista aiheista.
  Koska Raamatun kirjat ovat muinaisina ja eri aikakausina kirjoittaneet henkilöt, joilla oli erilainen kansallinen henki ja yhteiskunnallinen asema, se heijasti näkemyksiä, jotka eivät ole lievästi sanottuna sopusoinnussa tieteellisen tiedon, moraalisen ja uskonnollisen (kyllä, jopa uskonnollisen tiedon kanssa) ) aikalaistemme uskomukset. Älkäämme nyt koskettako tieteellisiin kysymyksiin. Opiskelijoille on sanomattakin selvää, että jos Herra Jumala olisi sanelenut esimerkiksi Kopernikuksen opetukset tai Einsteinin tai Mendelin teoriat, "Jumalan pyhät miehet" (profeetat) eivät olisi pystyneet välittämään näitä tieteellisiä totuuksia kirjoittaa lukutaidottomia juutalaisille paimenille, jotka asuivat yli 3,5 tuhatta vuotta sitten.
  Alisa Selezneva tuhahti halveksivasti:
  - Entä Einstein? Onko hän supermies? Kommunistinen tiede kumoaa surkeasti hänen porvarillisen suhteellisuusteoriansa!
  On kuitenkin valitettavaa, että kun Raamattu kirjoitettiin ja toimitettiin, kreikkalaisten, kiinalaisten, hindujen ja persialaisten tieteellinen tieto ylitti raamatullisten kirjojen kirjoittajien ja toimittajien tietämyksen. Herra Jumala opettaa edelleen Raamatun lukijoille, että taivas on kristallikupuli, 7 'taivaan taivaanvahvuus' DEK4 (1. Moos. 1:7), johon taivaankappaleet on kiinnitetty (1. Moos. 1:16-17); tämän taivaanvahvuuden yläpuolella on sateen, tuulen, lumen ja rakeiden varastoja (Job 38:22; Psalmi 32:7; 134:7; Jeremia 10:13); taivaalla on Jumalan ja hänen lähipiirinsä (enkelit, Saatana, pyhät) asunto (valtaistuin, talo, temppeli, toimisto, paratiisi). Raamatun kirjojen tekijöiden opetusten mukaan maa on niin lujasti pylväiden päällä, ettei se voi liikkua paikaltaan (Psalmi 96:10)... Kaikkien Vanhan ja Uuden testamentin kirjojen kirjoittajat ovat syvästi vakuuttunut siitä, että ihminen - ja itse Herra Jumala - ajattelee sydämellään (1. Moos. 6:15; 8:21; 27:41; 2. Moos. 28:3; 31:6; 35:10; 35;35; 36:2; 36 :8; Mooseksen kirja 29:4; 1. Samuelin kirja 27:1; Job 9:4; 17:4,11; 38:36; Psalmi 4:5; 14:2; 18:15; Sananlaskut 17:23; Saarnaaja 2: 1-3; Jesaja 10:7; 33:18; 49:21; Jeremia, 7:31; ... Matteus, 9:4; 15:18-19; Markus 2:6-8; Luukas, 2: 19,35; Roomalaisille 10:10-11;...). Venäjällä 1800- ja 1900-luvun alun raamatulliseen sydämen opetuksiin perustuen kehittyi intensiivisesti "kardiosentrismin filosofia", joka puhui sydämestä - ihmissielun säiliöstä, totuuden ymmärtämisestä - sydämellään ja muista raamatullisista sydäntutkimuksista. Mutta Pythagoraan suora oppilas Philolaus (6. vuosisata eKr.) totesi tutkielmassaan "Luonnosta", että ihmisellä on tärkeimmät elimet: aivot mielen, ajatusten istuimena; sydän on "herkän sielun" istuin ja sukuelimet ovat lisääntymistä varten.8 En puhu edes Sechenovista, jonka julkaisussa "Reflexes of the Brain" todettiin luotettavasti tieteellisellä ja kokeellisella tasolla, että henkilö ajattelee aivoillaan, ei sydämellään. Ja sydämensiirron ajoista lähtien koko maailmalle on osoitettu, että sydän on yksi ihmiskehon yksinkertaisimmista elimistä, että se on vain eräänlainen pumppu, joka lihasjännityksen kautta imee sisään ja karkottaa nestettä ja verta. Sydän ja sen yksittäiset viat voidaan korvata - ja niitä vaihdetaan jo! - mekaaninen keinotekoinen pumppu tai venttiili; Sydämen korvaaminen ei millään tavalla johda "sielun", ihmisen persoonallisuuden korvaamiseen.
  Angelica kuiskasi Alisa Seleznevalle:
  - Kuuletko, he ovat jo tulossa!
  Todellakin, ovet avautuivat äänettömästi, ja useita suuria, raskaasti kuormattuja kärryjä ilmestyi, mukana SS-sotilaat erityisestä keisarillisen Henkivartiorykmentistä.
  He alkoivat ladata sitä, mikä oli arvokasta, lentävän lautasen vatsaan. Punnitus tapahtui ennen lastausta. Saksalainen valkoinen takki ja tummat lasit kirjoittivat tiedot huolellisesti muistiin.
  - Kymmenen ja puoli tonnia kultaa, kuusi neljäsataa kiloa platinaa. Raakatimantteja on kaksi tonnia, kuusisataakaksikymmentä kiloa ja vielä viisi tuhatta karaattia. Korut: kolme tonnia, kahdeksansataakolmekymmentäyksi kiloa, seitsemän tuhatta karaattia.
  Ja myös smaragdeja, rubiineja, topaasi...
  Alisa Selezneva hajautui ajattelemaan uskonnon suuntaan ja miksi hänelle epätavallisella ateistisella tavalla. Tai ehkä se on ominaista: Alice on tottunut voittamaan yksin, luottamatta Jumalaan.
  Raamatun kirjoittajat antavat Jumalalleen hämmästyttävän tietämättömyyden tavallisimmista asioista. Siten heidän Jumalansa sanoo, että lepakko on lintu, ei nisäkäs (3. Moos. 11:13-19; 5. Moos. 14:11-14); jänis on märehtijäeläin, jolla ei ole kavioita (3. Moos. 11:4; 5. Moos. 14:7); oletetaan, että on lentäviä lintuja ja hyönteisiä, joilla on neljä jalkaa (3. Moos. 11:23), ja käärme syö tomua (1. Moos. 3:14); että "israelilaisten puolesta taisteleva Jumala heitti valtavia kiviä taivaalta" paikallisen väestön sotilaiden päälle, ja kaiken huipuksi - "pysätti Auringon Gibeonin yllä ja kuun Ayalonin laakson yllä, kunnes juutalaiset kostivat heidän vihollisiinsa" (Joosua 10:10-14); että aurinko liikkuessaan taivaalla ei voi vain pysähtyä, vaan myös aloittaa liikkeensä vastakkaiseen suuntaan - itään (2 Kuninkaat, 20:11; Jesaja 38:8)...
  Angelica tarttui yhtäkkiä Alisa Seleznevan nenästä paljain jaloin ja tukevalla pienellä jalalla ja veti, uhaten kulmakarvoja yhteen ja kuiskaa:
  - Seuratkaamme minua, makaamme kärryjen alla ja siellä...
  Blondi soturi nyökkäsi yhteen ääneen:
  - Ymmärsin! Nyt.
  Tytöt alasti, melkein mustina pölystä, öljystä kastuneet ryömivät kärryn pohjalle. Natsit, jopa SS-eliitistä, näyttivät melko huijatuilta puna-armeijalta juuri kärsimänsä tappion takia. Siksi he eivät huomanneet tyttöjä, jotka olivat levittäytyneet ja jotka oli erityisesti koulutettu ryömimään äänettömästi.
  Alisa Seleznevan nenä särki ällöttävästi siperialaisen soturin terässormien puristamana. Hän luultavasti jopa teki siitä luumun. Vau, ilkeää, jopa ilkeintä!
  Kärryjen alle päästyään tytöt levittelivät jalkojaan ja käsiään, nousivat ylös, lepäävät viistettyjä reunoja vasten ja leijuivat. Kärryt menivät suoraan koneen vatsaan...
  Yhtäkkiä ruumassa oli hyvin kylmää ja siellä oli puolipimeää. Alastomat ja kuumat tytöt alkoivat melkein heti täristä. Angelica, joka on eniten tottunut kovettumiseen, sanoi:
  - Miinus kolmekymmentä tai jopa vähän vähemmän... Ei tappava!
  Alisa Selezneva huomautti ärsyyntyneenä:
  - Jos jäämme jumiin tänne pitkäksi aikaa, emme kestä alasti...
  Angelica keskeytti:
  - Kestän sen! Minulla on parempi kylmänkestävyys kuin tiivisteet. Nälkä ja jano tappavat siperialaisen naisen todennäköisemmin kuin kylmä.
  Alisa Selezneva murisi:
  - En halua tehdä selviytymisennätyksiä. Mennään paremmin ulos tavaratilasta asuintiloihin. Ja sitten yhtäkkiä todella lentää Marsiin, mikä tarkoittaa, että ruumassa on miinus 150... Luulen, että hylkettä viileämpi tyttö ei kestä tätä.
  Angelica mutisi ärtyneenä:
  - Jos ilmaa ei ole, en ehkä kestä sitä! Ja niin taistele kuolemaan asti!
  Alisa Selezneva nousi oudolla tavalla kärrystä, mutta edelleen hänen kantapäällään olevat rakkulat tuntuivat erittäin miellyttävältä huurteen peittämästä metallipinnasta. Soturi löysi melkein heti oikean oven. Angelica nousi hänen jälkeensä. Fire Devil Girl sanoi:
  - Ovi avautuu koodilla. Kannattaa kuunnella tarkkaan...
  Alisa Selezneva nyökkäsi:
  - Tiedän! Kun rele aktivoituu kohdasta, jossa koodaus on asetettu, kuuluu erittäin hiljainen napsahdus. Mekaanisten lukkojen erityispiirteet!
  Angelica nyökkäsi ja asetti viillon korvansa panssariin. Alisa Selezneva alkoi pyöriä. Yksi numero täsmäsi. Toinen myös.. Kirjaimet... numerot taas. Ja nyt vaikein osa on kiinalaiset merkit, joita on tuhat. Minun piti kääntää se ympäri. Alisa Selezneva jopa huomautti:
  - Minusta tuntuu, että saksalaisilla pitäisi olla yksinkertaisempi ja nopeampi varajärjestelmä...
  Angelica suostui:
  - Pitäisi, mutta luultavasti vain sisältä...
  Tytöt tulivat asuintiloihin... Kuten odotettiin, ne olivat erittäin ylellisesti sisustettuja, ja jopa upeiden taiteilijoiden maalauksilla. Se, että Hitler kerää tällaisia harvinaisuuksia, on kaikkien tiedossa, mutta se, että tällainen ihme ripustetaan avaruusaluksen seinille... Tämä on yleensä siisteintä!
  Tytöt avasivat lukot ja sulkivat ne perässään. Asuintilat koostuivat kolmesta korkeakattoisesta kerroksesta. Lisäksi siellä on myös kellari, jossa on varasto, sekä yläosa, jossa ovat lennonjohtokeskus ja lentäjät.
  Tytöt eivät yksin ehtineet tarkastaa kaikkea, vaan kuului äänimerkki ja lastaus alkoi. Näyttää siltä, että Hitler ja hänen lähipiirinsä suunnittelevat vakavasti lähtöä...
  Vartijat ja seurakunta saapuivat... Fasistisen eläintarhan huomattavia jäseniä. Goebbels ontui ensimmäisenä. Pieni, ilkeä, kellertävä, apinanaama . Jos joku tällainen olisi päätynyt rotuosastolle tai SS-erityisyksikköön puhdistamaan kansakunta huonommilta yksilöiltä, hän olisi ollut ensimmäinen, joka on erotettu.
  Mutta hänen vaimonsa Margaret on kaunis, hoikka ja kurvikas nainen, vaikka hän synnyttikin seitsemän lasta. Hän näyttää iloiselta ja paljon nuoremmalta ikäänsä. Voidaan ajatella, että romahtavan Kolmannen valtakunnan ongelmat eivät pelota häntä ollenkaan, eivätkä Wehrmachtin tappiot häiritse häntä. Mutta Neuvostoliiton joukot ovat jo murtautuneet keisarilliseen kansliaan ja hyökkäävät Reichstagiin... Hänen kanssaan on kuusi kalpeaa ja hämmentynyttä lasta. Viisi tyttöä ja poika kesätyyliin pukeutuneena ja jotenkin liian yksinkertaisesti Goebbelsin vaimon timanteilla ripustetun mekon taustaa vasten
  Seuraavaksi tälle parille on Borman. Lihava tyyppi, jolla on leveät teurastajan kasvot. Tyypillinen rikollinen, jähmeä, leveähartinen, melkein neliön muotoinen... Kädessään hänellä on suuri ja raskas matkalaukku, joka on edelleen kahlittu ranteeseensa.
  Herra Ribbentrop monokkeli, mahtipontinen kuin kalkkuna rinnassa, Kotkan ritarikunta timanteilla. Runsaasti pukeutuneen vaimon kanssa...
  Seuraavaksi Hitler itse raapii... Entisen Suur-Saksan Fuhrer on hirveän hermostunut, mutta yrittää pysyä pystyssä ja näyttää ylpeältä. Ainoa henkilö hänen kanssaan on hänen naimisissa oleva vaimonsa Eva Braun. Kummallista kyllä, Kolmannen valtakunnan ensimmäinen rouva on tyypillisen talonpojan ulkonäkö, vaikka hän onkin hyvin rakentunut, mutta hänen kasvonsa... ovat kuin tavallisimman kolhoosivenäläisen naisen. Totta, hän on melko nätti... Ja pukeutunut liian vaatimattomasti jonkun äskettäin puolta maailmaa hallitsevan vaimolle! Heidän mukanaan on turvallisuus ja Fuhrerin henkilökohtainen lentäjä.
  Hitler pitää lopulta lyhyen puheen. Ei ilman kiinnostusta:
  - Turhaan bolshevikit ja sen maailmansionismin kummiseät uskovat voittaneensa! Meillä on kiistämättömiä salaisuuksia tukikohdassa ja uusimmissa superaseissa. Sota Neuvostoliiton ja liittoutuneiden koalition välillä on väistämätöntä! Ja me, ollessamme salaisessa luolassamme, teemme kaikkemme sytyttääksemme sen mahdollisimman nopeasti. Ja kun maailma vuotaa verta, urhoolliset joukkomme käyttävät ihmeaseita. Saatuaan loppuun keskinäisessä sodassa tuhotut vihollisen säälittävät jäännökset. Ja sitten uusi Neljäs maailmanvaltakunta syntyy uudelleen kuolemattoman Fuhrer Adolf Hitlerin johdolla!
  Puhe osoittautui epätyypilliseksi ehkä Saksan entiselle hallitsijalle - se oli lyhyt, mutta yleensä se sanoi kaiken!
  Hitler meni kammioihinsa, ja hänen henkilökohtainen lentäjänsä ja hänen kanssaan kolme muuta avustajaa erityisessä helakanpunaisessa miehitetyssä osastoon. Matkalla heihin liittyi viides tyyppi, jolla oli suuret tummat lasit, jotka peittivät hänen kasvojensa lattian, ja käsine, jonka korvaan oli kiinnitetty radiopuhelin.
  Alisa Selezneva laski:
  - Ohjaamossa ja ohjaamossa on viisi henkilöä. Hitlerin henkilökohtainen vartija koostuu yhdestätoista sotilasta. Sitten on hänen seuransa, naiset ja Goebbelsin vielä pienet lapset - no, sinun ei tarvitse ottaa niitä huomioon. Miehiä on yhteensä kaksikymmentäyksi, naisia kolme... Neuvostoliiton kahta kovinta soturia vastaan... Lisäksi meillä on yllätystekijä puolellamme. Tuo on...
  Angelica tiivisti asian:
  - Sinun täytyy aloittaa taistelu vasta, kun se on jo voitettu! Mutta taistelemasta kieltäytyminen on jo yhtä kuin häviäminen!
  Alisa Selezneva lisäsi pehmeästi:
  - Voit hävitä vain yhdessä tapauksessa, kun voitto on mahdollista vain sattumalta!
  Hitlerin lauma sijoitettiin melko tilavan, halkaisijaltaan noin sadan metrin lentokoneen asuintiloihin, joissa oli useita huoneita, joiden ansiosta Kolmannen valtakunnan johtajat tunsivat olonsa melko mukavaksi.
  Angelica ehdotti suunnitelmaansa:
  - Kun kiekkokone nousee lentoon, otamme lentäjät kiinni, ja sitten laskemme tämän lentokoneen... Joukkojemme paikalle!
  Alisa Selezneva hyväksyi tämän ehdotuksen perustelematta:
  - Kyllä, tämä on parasta, otetaan ne lämpimästi!
  Levyke lähti liikkeelle erittäin sujuvasti, tytöt ehtivät vain tuntea pientä painetta teräsbetonipinnasta repeytyvän laitteen vaikutuksesta. Ovet, jotka olivat samanlaisia kuin ne, jotka asennettiin ohjussiilojen päälle 1900-luvun lopulla, liukuivat auki lievästi vinkuen. Ja kiekko alkoi nousta korkeuteen...
  Molemmat soturit kuiskasivat yhteen ääneen:
  - On aika!
  Tytöt tippuivat yläkertaan... Sitten he yllättäen törmäsivät kaveriin, jolla oli mustat silmälasit ja jolla oli antenni. Angelica puukotti häntä refleksisesti nivusiin säärellään. Isku oli niin voimakas, että se nosti kohteen ylöspäin. Sitten hänen lasinsa putosivat irti ja... Tyttöjen eteen ilmestyi kammottavat nelisilmäiset kasvot, muukalainen veti kahdeksanpiippuisen pistoolin vyöstään. Alisa Selezneva ampui automaattisesti lantiolta hiljaisesta tarkka-ampujasta. Maan ulkopuolinen olento nykisi jälleen ja melkein putosi; Angelica onnistui saamaan sen kiinni. Keltaoranssit aivot valuivat ulos päästä, samanväristä verta.
  Alisa Selezneva ilmaisi:
  - Marsilaiset ovat venereaalisia!
  Angelica osoitti kahdeksanpiippuista "banduraa":
  - Tämä on jo sinun osasi, Alisa Selezneva... No, miten?
  Vaalea soturi käski:
  - Otamme loput!
  Hyökkäys lentäjiä vastaan onnistui, mutta Angelica ampui silti yhden kiihkeimmistä. Sen jälkeen he yhdessä Alisa Seleznevan kanssa ottivat yhteyttä maahan...
  He sanoivat juuri radiossa:
  - He heittivät valkoisen lipun keisarillisen kanslerin yli ja alkoivat antautua.
  Kun Angelica kertoi heille tärkeitä uutisia ja pyysi laskeutumispaikkaa, Alisa Selezneva otti aseman käytävällä, valmiina torjumaan Hitlerin henkilökohtaisen vartijan hyökkäyksen. Toistaiseksi ketään ei kuitenkaan ole ilmestynyt. Äänieristetyt seinät piilottivat taistelun jäljet, ja vaalea soturi tajusi tärinästä, että kiekko oli jo laskeutumassa. Tyttö ilmaisi:
  - Voittoisaa lopputulosta arvokkaampi on voittamattomuuden alku!
  
  JOS SKOBELEV TAISTAISI NIKOLAAN ENSIMMÄISEN ALLA?
  Esimerkiksi, miksi venäläiset eivät voittaneet Krimin sotaa vuosina 1853-1856?
  Tämä on todella mielenkiintoista ja käsittämätöntä. Loppujen lopuksi liittolaisten oli vaikea suorittaa sotilaallisia operaatioita Krimillä. Pelkästään tarjonta on sen arvoista monilla merillä. Menshikov on suurelta osin syyllinen tässä. Hän oli se, joka epäpätevällä toiminnallaan altisti ylivoimaiset Venäjän joukot tappiolle. Ja edes Sevastopolin sankarillinen puolustus ei auttanut. Vaikka britit, ranskalaiset, turkkilaiset ja sardinialaiset olivat uupuneita. Yleisesti ottaen tämä on ensimmäinen Venäjän selvästi menetetty sota neljännesvuosituhanteen aikana. Ennen tätä, vaikeuksien ajan jälkeen, Venäjä ei ollut hävinnyt suuria sotia, vaan vain yksittäiset taistelut ja kampanjat päättyivät joskus epäonnistumiseen.
  Ja tässä on sellainen tappio. Ikävä isku arvovallalle.
  Mutta jos esimerkiksi Venäjän armeijaa komentaisi Skobelev? Sanotaan, että niin mahtava komentaja oli onnekas syntyessään aikaisemmin... Silloin historia olisi mennyt täysin toisin!
  Täällä venäläiset kukistavat ensin britit ja sitten ranskalaiset Krimillä. Sitten turkkilaiset ja sardinialaiset voitetaan. Sodanvastainen liike kasvaa Englannissa. Turkkilaiset menettävät Karsin linnoituksen ja menettävät sodan Transkaukasiassa. Ranskassa Napoleon III:ta vastaan puhkeaa valtava Maidan, jota tuskin voi tukahduttaa. Mutta Ranska on heikentynyt ja vallankumous kytemässä.
  Nikolai Ensimmäinen ei pyrkinyt liikaa valloittamaan, ja useiden voittojen jälkeen hän teki Turkin kanssa itselleen hyödyllisen rauhan. Venäjä liittää Länsi-Armenian, Karsin, Erzurumin, Tanrogin ja saa jopa osan Jerusalemista.
  Ottomaanien valtakunta heikkenee entisestään, mutta on edelleen säilynyt. Venäjä saa myös osan Romaniasta. Samaan aikaan Euroopassa tapahtuu muutoksia. Itävallan valtakunta vahvistuu. Sota Sardinian kuningaskunnan kanssa johtaa itävaltalaisten voittoon. Napoleon III halusi osallistua sotaan, mutta Nikolai oli ensimmäinen, joka uhkasi auttaa Itävaltaa. Tämän seurauksena Itävallan valtakunta laajeni ja valtasi koko Pohjois-Italian.
  Nikolai Ensimmäinen liitti myös maita Kiinassa ilman sotaa laajentaen rajoja idässä. Kieltäytyi tukemasta jenkejä taistelussa eteläisiä vastaan.
  Ja tämä johti joihinkin muutoksiin historiassa. Kenraali Leen komennossa olleet joukot pystyivät voittamaan pohjoiset ratkaisevassa taistelussa ja valtaavat Washingtonin. Tämän seurauksena pohjoinen lopetti pian sodan ja tunnusti konfederaation itsenäiseksi. Joten Yhdysvallat pysyi jakautuneena.
  Nikolai Ensimmäinen eli suhteellisen pitkän iän tsaarin normien mukaan. Hänen alaisuudessaan Venäjän auktoriteetti vahvistui entisestään ja rajoja laajennettiin. Mutta kuningas kuoli vuonna 1864. Aleksanteri II nousi valtaistuimelle. Ja maaorjuus vallitsee edelleen maassa. Aleksanteri ei poistanut maaorjuutta, jotta se ei häiritsisi maanomistajia. Mutta maaorjien määrä vähenee hitaasti mutta varmasti.
  Laajentuminen Keski-Aasiaan on käynnissä. Venäläiset saapuvat Afganistaniin. Turkin kanssa syttyy uusi sota, joka päättyy Konstantinopolin valtaukseen. Aiemmin lyöty Englanti haluaa palata sotaan, mutta huomaa olevansa lyöty. Ja Itävalta saa oman maapalansa - Bosnia ja Hertsegovinan.
  Venäjä ja Itävalta ovat strategisessa liittoutumassa. Saksalaisten yritys voittaa itävaltalaiset päättyi Preussin tappioon. Etelä-Saksan maat luovutettiin Habsburgien valtakunnalle. Itävalta paisui, mutta tuli vielä taaksepäin.
  Aleksanteri II päätyi Turkkiin, joka katosi maailmankartalta. Egypti oli brittien miehittämä. Venäjän valtakunta valloitti myös Iranin ja Irakin. Mutta Britannia sai Intian ja Pakistanin. Pian, sotien aikana, Lähi-idästä tuli venäläinen. Ranskassa Napoleon III kaadettiin, ja tämän maan ja Itävallan välinen sota alkoi. Venäläiset voittivat Britannian, eikä se puuttunut kruunun laajentamiseen.
  Koska maaorjuutta ei lakkautettu, ei ollut kansantahdon liikettä. Aleksanteri II eli pitkän iän. Hän ei myynyt Alaskaa, valloitti useita maita etelässä ja saavutti jopa Intian valtameren ja Punaisen meren.
  Hänen alaisuudessaan Venäjästä tuli valtava, ehkä maailman suurin valta.
  Venäjällä oli maita Egyptistä Intiaan, tai pikemminkin Indus. Pakistan jäi osittain Englannille, mutta Britannia joutui suostumaan rajan vetämiseen Indus-jokea pitkin. Saudi-Arabiasta, Iranista, Syyriasta, Afganistanista ja muista maista tuli Venäjän provinsseja.
  Aleksanteri II eli 1900-luvulle hallitessaan lähes kolmekymmentäkahdeksan vuotta. Vuonna 1901 Aleksanteri Kolmas sai vallan. Mutta jos hänen isänsä ansaitsi suuren lempinimen, hänen poikansa sai meren laakerit. Sodasta Japanin kanssa tuli vakava koe Venäjälle. Toisin kuin todellinen historia, maaorjuus oli edelleen voimassa Venäjällä. Ja tämä teki maan tilanteesta vakaamman.
  Mutta Trans-Siperian rautatie on jo rakennettu, ja joukot voidaan toimittaa.
  Venäjän armeija, jolla oli numeerinen ylivoima ja suurempi taistelukokemus, voitti nopeasti japanilaiset maalla. Mutta merellä Venäjä toimi niin menestyksekkäästi. Lisäksi amiraali Makarov kuoli, ja ilman häntä kaikki meni pieleen.
  Rozhdestvenskyn laivue saapui Itämereltä, mutta matkalla japanilaiset hyökkäsivät sen kimppuun ja puristivat sitä pahoin.
  Sota Japanin kanssa, toisin kuin todellinen historia, kesti, vaikka venäläiset maajoukot miehittivät koko Korean niemimaan. Aleksanteri Kolmas oli vihainen. Ja kesäkuussa 1905 hän lähetti uusia aluksia Japaninmerelle. Vain seuraavana vuonna venäläinen laivasto sai jotenkin etulyöntiaseman ja alkoi voittaa. Japani oli Britannian avusta huolimatta täysin uupunut. Kadonnut Taiwan ja koko Kuril-ketju. Ja näin Venäjälle edullinen rauha allekirjoitettiin.
  Mutta sota osoitti, että tsaarin armeija kärsi lukuisista vaivoista. Ja se vaatii monella tapaa uudistuksia.
  Aleksanteri Kolmas ei joutunut katastrofiin lähellä Harkovia ja eli pidempään kuin todellisessa historiassa, jopa vuoteen 1912 asti. Hänen alaisuudessaan Venäjään kuuluivat Mantsuria, Mongolia, Korea, Kuriilisaaret ja Taiwan. Aleksanteri itse sai lempinimen Peacemaker. Syytä ei kuitenkaan tiedetä.
  Sota Japanin kanssa oli melko vaikea. Mutta laivasto on kehittynyt erittäin voimakkaasti.
  Nikolai II:sta tuli uusi tsaari. Yleensä hallitsijalla ei ole erityisiä kykyjä ja hän on melko pehmeä. Mutta ei ollenkaan niin tyhmä kuin monet luulivat.
  Itävalta oli hieman heikentynyt tässä vaiheessa. Ja Saksa on vahvistunut. Vuonna 1916 Saksa hyökkäsi Itävaltaa vastaan ja aiheutti sille useita tappioita. Sitten Venäjä astui sotaan. Yli kahdeksankymmentä divisioonaa heitettiin hyökkäykseen. Numeerisesti ylivoimainen Venäjän armeija voitti preussilaiset. Venäjä laajeni entisestään piirtämällä rajan Oderia pitkin.
  Itävalta lisäsi myös aluettaan katkaisemalla saksalaiset. Saksa joutui nöyryytetyksi ja pudotetuksi pienvaltojen luokkaan. Mutta Ranska nousi, jota vahvistivat Afrikan siirtokunnat.
  Tsaarihallinto halusi yhä enemmän Intiaa ja muita maita itselleen. Englannista tuli Venäjän hegemonian suurin este.
  Tsaari Nikolai II ehdotti strategista liittoa Itävallalle. Ja tämä ehdotus hyväksyttiin.
  Yhdysvallat pysyi jakautuneena kahteen osaan, eikä sillä ollut vielä ratkaisevaa roolia maailmassa.
  Mutta vuonna 1920 Britannian ja Venäjän väliset ristiriidat saavuttivat lopulta kriittisen pisteen. Varsinkin Imperiumin uuden puolustusministerin Churchillin aggressiivisten lausuntojen jälkeen Venäjää vastaan. Sanottiin, että autokraattisessa maassa maaorjuutta ei ollut vielä poistettu ja orjuutta oli olemassa.
  Mutta täällä, kenen lehmä möhläisi, ja englantilainen olisi hiljaa. Oli miten oli, diplomaattisuhteet katkesivat ja Britannia julisti sodan Venäjälle. Itävalta puolestaan hyökkäsi Ranskaan. Alkoi iskujen vaihto.
  Aluksi britit olivat epäonnisia. Venäläiset valloittivat nopeasti Intian, jossa suurin osa sepoista loikkasi Venäjän puolelle, sekä Burman. Lisäksi venäläiset joukot saavuttivat Singaporen, mutta eivät kyenneet ottamaan tätä linnoitusta liikkeelle.
  Itävaltalaiset olivat juuttuneet taisteluihin Ranskaa vastaan. Taistelut olivat verisiä, mutta etulinja osoittautui epäaktiiviseksi. Katkaistu Saksa, epäröinnin jälkeen, liittyi Itävaltaan kesäkuussa 1921... Ranskalaiset antoivat hieman periksi ja vetäytyivät Pariisiin. Vain brittijoukkojen siirto pelasti heidät välittömältä katastrofilta...
  Mutta Venäjä, hyödyntäen parhaiden brittijoukkojen häiriötekijöitä, murtautui läpi Egyptissä. Afrikan sota osoittautui kuitenkin pitkittyneeksi viestinnän pidentymisen vuoksi. Vaikka venäläiset enimmäkseen voittivat. Vuosi 1921 kului myös. Seuraava tuli. Singapore lopulta kaatui toukokuussa rajun hyökkäyksen jälkeen. Venäjän armeija on irrottanut kätensä. Afrikassa britit työnnettiin myös luottavaisesti taaksepäin.
  Ranska tuskin kesti painetta. Ja Yhdysvalloissa syttyi jälleen sota pohjoisen ja etelän välillä. Tuli kova iskujen vaihto. Syksyllä venäläiset joukot saavuttivat Marokon ja ajoivat ranskalaiset pois sieltä.
  Ja talvella 1922-1923 venäläis-itävaltalaiset joukot aloittivat hyökkäyksen miehittäen Pariisin ja melkein koko Manner-Ranskan. Siten Britannia menetti pääliittolaisensa, ja sodan lopputulos oli jo ennalta arvattu.
  Mutta taistelu jatkui pitkään.
  Merellä tapahtui hankauksia. Afrikassa venäläiset ja itävaltalaiset valloittivat yhä enemmän uusia siirtokuntia. Etelä-Afrikka kaatui marraskuussa 1923 ja Mosambik joulukuussa. Uutta vuotta 1924 leimasi venäläisten joukkojen maihinnousu Australiaan. Ja kesällä, massiivisten pommitusten jälkeen, laskeutuminen Britanniaan lopulta tapahtui. Taistelut kestivät vielä kaksi kuukautta, ja Englanti murskattiin...
  Ja rauha vihdoin tuli... Vain USA:ssa sota pohjoisen ja etelän välillä jatkui. Amerikkalaiset taistelivat vuoteen 1929, kunnes Amerikka lopulta yhdistyi pohjoisen hallinnan alle.
  Nikolai II:n johtamasta Venäjästä tuli vieläkin suurempi - useita kertoja suurempi kuin Itävalta, joka oli alueen toisella sijalla. Viimeinen valta laajensi siirtokuntiaan ja sisälsi puolet Ranskasta. Venäjä sai Pohjois-Ranskan ja teki siitä maakuntansa. Saksa sai myös pienen palan. Britannia menetti kaikki siirtokuntansa.
  Kanada luovutti puolet alueestaan Venäjälle, mutta itsenäistyi. Ja tsaarin valtakunta teki provinssiksi Australian, Intian, Indokiinan ja yleensä kaiken, mikä oli englantia ja ranskaa.
  Venäjän historian onnettomin tsaari, hän sai elämänsä aikana lempinimen Suurin. Sellaista on kohtalon ironia!
  Vuonna 1933 Nikolai II syöksyi lentokoneeseen 65-vuotiaana. Valtaistuimen peri Aleksei II.
  Koska Aleksanteri Kolmas eli pidempään, toisesta prinsessasta tuli prinsessa, ja perillinen syntyi terveenä. Ja hän nousi valtaistuimelle terveenä 29-vuotiaana.
  Aluksi hallituskausi oli rauhallinen, lukuun ottamatta Kiinan sotaa. Useat ryhmät yrittivät syrjäyttää Venäjän taivaallisen valtakunnan alueelta. Venäjä otti vähitellen haltuunsa nämä maat. Ja useiden vuosien sodan jälkeen se sai vihdoin jalansijan Kiinassa.
  Vuonna 1941 syttyi sota Itävallan ja Saksan välillä... Itävaltalaiset alkoivat kärsiä tappiosta tappion perään huolimatta lukumääräisestä ylivoimastaan. Saksalaiset lähestyivät Wieniä.
  Mutta sitten Venäjä tuli sotaan, ja Venäjän armeija valloitti Berliinin raskaiden panssarivaunujen avulla. Lyhyesti sanottuna Saksa jaettiin, poistettiin Euroopan kartalta. Euroopassa oli edelleen suvereeneja maita - esimerkiksi Sveitsi, Espanja, Portugali, mutta ne tunnustivat itsensä Venäjän ja Itävallan vasalleiksi.
  Tämä tilanne voi jatkua pitkään. Mutta Yhdysvallat vahvistui ja tarjosi Itävallalle sotilaallista liittoa Venäjää vastaan.
  Amerikkalaiset onnistuivat juonittelun avulla muodostamaan koko Venäjän vastaisen liittouman. Mukaan lukien Ruotsi, Norja, Tanska, Espanja, Portugali ja Kanada. No, heidän lisäksi loukkaantui myös Japanissa. Latinalaisen Amerikan maat ovat toistaiseksi pysyneet puolueettomina, mutta olivat valmiita hyökkäämään Venäjään, jos koalitio onnistuu.
  Näin luotiin edellytykset toiselle maailmansodalle. Joka alkoi 9. toukokuuta 1945...
  
  
  RANGER GIRLS VS DRAGON
  . PROLOGI
  Amerikkalaisten poistuttua Afganistanista venäläiset lentokoneet hyökkäsivät terroristeja vastaan tukemalla paikallisia joukkoja ilmasta. Samaan aikaan valitut erikoisjoukkojen yksiköt aloittivat militanttien johtajien metsästyksen.
  Kaksi viehättävää tyttöä, Margarita ja Anastasia, käyvät epätasaista taistelua rotkossa. Kauniat ovat pitkiä, erittäin vahvoja ja lihaksikkaita, ja heillä on yllään suojaava kameleonttiviitta. Tämä naamio tekee taistelijat näkymättömiksi tietokonegrafiikan ansiosta.
  Mutta molemmat nuoret naiset osoittautuivat kurittomiksi. Ryömittyään vuorilla kymmeniä kilometrejä ja törmännyt jengiin, he avasivat tulen, koska he eivät halunneet jakaa sitä kenenkään kanssa. Heidän pikatulikonekivääreensä, joissa on uraaniytimiä, ovat todellisia kuoleman kantajia. Naissoturit hyppivät lumessa, osuivat Mujahideeneihin.
  Margarita ampui kranaatinheittimen, pulsari välähti ja tyrmäsi kymmenkunta rosvoa. Muutama tippa verta pääsi jopa kypärän läpinäkyvään panssariin.
  Tytöillä on nykyaikaisimmat aseet. Tietokoneohjaus.
  He, kaksi pitkää söpöläistä, ovat koko rykmentin arvoisia. Naispuoliset soturit lähettävät tulipurkauksia, jotka kaatavat Mujahideen-joukot.
  Maa palaa ja verta roiskuu. Mujahideenit napsauttavat epätoivoisesti takaisin. Tytöt jäivät lopulta koukkuun. Se ei ole huono heidän panssariensa puolesta, mutta kameleonttiviitta on epäkunnossa. Silti tietokoneen näkymättömyyslaite on liian hauras, eikä se käytännössä ole niin hyvä ja melko kallis.
  Militantteja oli liikaa.
  Margarita ehdotti:
  - Kutsutaanko apuja?
  Anastasia pudisti päätään negatiivisesti:
  - Tehdään se itse!
  Tytöt kypärissä ja taistelupuvuissa jatkoivat taistelua. He käyttivät pieniä, mutta erittäin tiheitä luoteja, joissa oli räjähteitä. Mutta silti ammusten toimitus loppui. Ja militantit tulivat jatkuvasti.
  Tytöt alkoivat lähteä. Mutta se oli jo liian myöhäistä. He joutuivat todelliseen paskakuoppaan. Satoja mujahideeneja tuli joka puolelta.
  Margarita mutisi:
  - Meiltä loppuivat ammukset ja kranaatit. Nyt jäljellä on vain kädestä käteen -taistelu!
  Anastasia virnisti ja huomautti:
  - Kaksi tuhatta vastaan! On vain yksi asia jäljellä!
  Margarita nyökkäsi hyväksyvästi ja tervehti:
  - Kyllä, kutsumme tulta itseemme!
  Anastasia huusi pudistaen pois pölyn; hän sai jälleen iskun suuren kaliiperin kiväärillä. "Siellä tulee todennäköisesti mustelma", tyttö ajatteli.
  Hän katsoi ympärilleen ja huusi:
  - Tässä on aukko! Hyppääkää sisään, ehkä selviämme pommituksesta!
  Margarita lähetti radioon:
  - Ympärillämme on yli tuhat rosvoa! Anna tulimeri neliöön 54-85-83!
  Tyttö osui jälleen tusinaan luodinpurkaukseen kerralla, kaataen hänet jälleen alas. Panssarin kautta lihaksikas vartalo tuntee iskut. He osuivat myös Anastasiaan.
  Molemmat tytöt ryömivät nelijalkain graniittivuoren halkeaman kapeaan aukkoon. Anastasia puristautui ensin läpi liukuen syvyyksiin, sitten Margarita. Venäläisten tykistöjen raskaat ammukset ja raketit putosivat jo ylhäältä.
  Suuri pala osui kypärään rikkoen hiilikuidun. Tuntui kuin häntä olisi lyöty nuijalla päähän. Järkyttynyt tyttö tuskin lipsahti halkeaman läpi ja alkoi pudota syvään, toivottomaan kuiluun!
  . LUKU nro 1.
  Tytöt heräsivät ja alkoivat nousta vaikeasti. Käsissään he pitivät jo hyödyttömiä Pietari Suuri-2-konekivääriä, joissa on kymmenen laukaisutilaa, mutta jotka ovat tällä hetkellä hyödyttömiä minikranaatinheittimien patruunoiden ja kranaattien puutteen vuoksi.
  Margarita katsoi ensin ympärilleen. He olivat kaupungissa, vieraassa kaupungissa, tässä oli yksi vanha talo goottilaiseen tyyliin, toinen moderni pilvenpiirtäjä, joka kohotti taivaalle. Tyttö riisui kypäränsä päästäkseen kaupunkiin paremmin. Tuuli puhalsi kasvoilleni. Melko lämmintä, kaksikymmentäviisi astetta. Voit nähdä auringon taivaalla oranssien pilvien läpi. Se ei kuitenkaan ole aivan tavallista. Kuin kuusikulmio.
  Anastasia otti myös kypäränsä pois. Hän suoristi kuparinpunaiset hiuksensa. Molemmilla tytöillä on erittäin kauniit, nuoret, raikkaat kasvot. Blondi ja punapää, sekä pitkä että leveähartinen.
  Oli selvää, että kadut olivat vuorattu rakennuksilla - sekoitus modernia ja muinaista. Täällä kaukana hevonen laukkaa ja vetää kärryä heinällä. Ja sitten sivusta ryntää ohi moderni auto kelloilla ja pillillä.
  Totta, kaupungin kaduilla on vähän ihmisiä. Ja jotkut vaaleat varjot heiluvat eri paikoissa.
  Anastasia kysyi hieman epäilevästi:
  - Onko tämä valo?
  Margarita kohautti olkiaan ja vastasi:
  - Tunnen kipua luotien aiheuttamista mustelmista. Ja minusta ei näytä ollenkaan, että vain sielu jää jäljelle.
  Tyttö kosketti päätään ja mutisi:
  - Möykky jää. Ei, meillä on oma vanha lihamme.
  Anastasia lauloi väärässä paikassa:
  "Sinä puhuit, sieluni, mutta ajattelit vain ruumistani, viatonta ruumiistani!"
  Soturit nauroivat. Poika vetäytyi heidän luokseen kiiltävällä pyöräisellä laudalla. Täysin inhimillinen, shortseissa ja T-paidassa, jossa on kirkas lohikäärmekuva, maalatut kasvot ja värilliset lenkkarit.
  Lähestyessään tyttöjä teini kysyi:
  - Vau, miten siisti jätkä-asu sinulla on! Varmaan lihamyllystä?
  Margarita virnisti ja vastasi:
  - No, ei lomakeskuksesta!
  Anastasia pudisti tuliset hiuksiaan ja sanoi:
  - Ja sota saa ruokahalun!
  Poika pyöri laudalla ja kysyi:
  - Taisteletko lohikäärmettä vastaan?
  Margarita kohotti kulmakarvojaan hämmästyneenä:
  - Mitä?
  Poika virnisti, hänen maalatut kasvonsa nykivät. Siihen oli myös piirretty lohikäärme:
  "Jokainen, joka tulee kaupunkiin, haluaa taistella häntä vastaan." Se on tapana.
  Anastasia naurahti ja vastasi:
  - Minua on koulutettu kamppailulajeissa kaksivuotiaasta lähtien, ja voin taistella lohikäärmettäsi vastaan. En vain ymmärrä, onko tämä sinun tapasi?
  Poika vastasi:
  - Olet toisesta maailmasta ja voit olla vaarallinen! Joten suodatin odottaa sinua!
  Ja hän ryntäsi takaisin laudalle. Tytöt nostivat aseensa refleksisesti. Mutta silti ei ollut mitään millä ampua.
  Margarita huomautti hymyillen:
  - Kyllä, se ei näytä taivaalta. Tosin paholaisia ei ole näköpiirissä!
  Anastasia totesi rationaalisesti:
  - Olemme nyt eri maailmassa. Mutta poika näyttää puhuvan venäjää.
  Tämä on outoa!
  Margarita ehdotti:
  - Kävellään ympäri kaupunkia. Ehkä näemme jotain mielenkiintoista.
  Molemmat kaunottaret kävelivät nopeasti kadulla. Jalkakäytävää oli myös sekoitettu: sulatettua basalttia, tuoretta asfalttia ja keskiajan mukulakiviä.
  Piikkisaappaat roiskuivat mukulakiville. Taistelupuvuissa oli lämpösäädin, mutta osuma aiheutti sen toimintahäiriön. Joten oli vähän kuuma, varsinkin kun kävelee nopeasti.
  Tytöt eivät kuitenkaan uskaltaneet riisua pukujaan. Heillä on haarniskansa alla vain bikinit: ohuet rintaliivit ja pikkuhousut, ja on sääli kävellä kaupungissa tässä muodossa.
  Margarita katseli ympäri kaupunkia terävin, safiirinvärisin silmin. Hänen hiuksensa olivat hieman kultaiset ja kiharat. Hän on kaunis kasvoiltaan, jopa hyvin, kuin enkeli. Anastasian punaiset hiukset ja smaragdisilmät antavat hänen kauneuteensa pirullisen kosketuksen. Molemmat tytöt ovat harrastaneet kamppailulajeja kaksivuotiaasta lähtien ja olivat sekalajien maailmanmestareita. Lisäksi niiden genetiikkaa parannettiin, mikä teki parista Venäjän erikoisjoukkojen pelottavimman. Tytöillä oli nuoruudestaan huolimatta monia palkintoja ja kapteenin arvo.
  He eivät tietenkään pelänneet liikaa lohikäärmettä. Totta, tämä seitsemän pään hirviö kuvattiin pilvenpiirtäjien ja muinaisten rakennusten seinillä. Se näytti uhkaavalta. Lisäksi tytöillä ei ole aseita, eikä karate yksin voi kukistaa tällaista jättiläistä.
  Aave lipsahti tyttöjen ohi. Vaalea, läpikuultava. Hän kuiskasi hiljaa:
  - Älä luota kehenkään!
  Margarita vastasi riimellä:
  - Luota, mutta tarkista!
  Tytöt nopeuttivat vauhtiaan. Ei, se ei todellakaan näytä toiselta maailmalta. Mitä pidemmälle kävelimme, sitä enemmän nousimme taistelupuvussa, joka oli suunniteltu taisteluun kylmissä olosuhteissa. Talvella Afganistanissa vuorilla on kylmää, suunnilleen yhtä kylmää kuin lauhkealla Venäjällä. Kesällä päinvastoin on kuuma. On hämmästyttävää, kuinka paikalliset pojat juoksevat paljain jaloin terävillä, kuumilla kivillä koko päivän. Kuten oikeat kamelit.
  Tytöt itse kuitenkin rakastivat mielellään juosta vuoren rinteitä pitkin ilman kenkiä. Heidän jalkansa ovat vahvat, he rikkovat tiilipinon.
  He kävelivät ja pojat alkoivat kulkea heidän takanaan. Ilmeisesti tyyppejä houkutteli heidän kauneutensa ja se, että soturit olivat uusia. Kaverilla täällä oli minikasettinauhurit, matkapuhelimet, joillain iPhone.
  Melko modernisti pukeutunut, jalassa lenkkarit.
  Mutta jotkut päinvastoin olivat rievuissa, säkkikankaan kaltaisissa vaatteissa, paljain jaloin tai puissa kengissä ja pitelivät sauvoja ja haarukoita käsissään.
  Poikia kerääntyi yhä enemmän. Tuuli puhalsi, ja Anastasian kuparinpunaiset hiukset alkoivat muistuttaa proletaarista lippua, jolla he hyökkäsivät talvipalatsiin
  Myös tyttöjä ilmestyi. Vain he olivat kaikki köyhissä, repeytyneissä mekoissa, pölyisillä, paljain jaloin ja sirppiä käsissään, mikä yleensä näytti naurettavalta suurkaupungille. Totta, erään huonosti pukeutuneen laihan tytön olkapäällään oli täysin moderni nauhuri. Sirppi näytti vielä naurettavammalta hänen käsissään.
  Se on outoa, mutta aikuisia ei näy. Ikään kuin tämä olisi jonkinlainen lasten maailma, jonka lisäksi ohjaaja on keksinyt korkealla.
  Totta, aivan kuten tytöt halusivat kysyä, pilvi välähti ja kolme vartijaa ilmestyi. Kyllä, nämä ovat yleensä tyyppejä:
  Kypärissä, haarniskassa, halbardeilla - no, tyypillistä keskiaikaa, ja niiden takana ovat uusimmat konekiväärit optisilla tähtäimillä.
  Suurin heistä, jolla oli harmaantunut parta, sanoi syvällä äänellä:
  - Keitä he ovat? Onko sinulla asiakirjoja?
  Kultahiuksinen tyttö vastasi:
  - Kapteeni Margarita, Venäjän federaation sankari, erikoisjoukkojen ryhmä "Suvorov"!
  Tyttö, jolla oli kuparinpunaiset hiukset, sanoi taitavasti:
  - Kapteeni Anastasia, Venäjän federaation sankari, erikoisjoukkojen ryhmä "Kutuzov".
  Ja molemmat soturit luovuttivat asiakirjat. He tietysti kantoivat ksivejä mukanaan, eihän sitä koskaan tiedä. He piilottivat sen kuitenkin taistelupuvun kantapäähän.
  Vartija katsoi asiakirjoja ja totesi synkästi:
  - Olette vain enemmän uhreja ja sotureita. Haluatko taistella lohikäärmettä vastaan?
  Margarita vastasi rehellisesti:
  - Ammattimme on taistella, mutta jos asia voidaan ratkaista rauhanomaisesti, emme ole sitä vastaan!
  Anastasia lisäsi:
  - Taistellaksesi sinun on selvitettävä se!
  Vanhempi vartija nyökkäsi:
  - Hieno. Mutta ne, jotka saapuivat kaupunkiin, ovat mahdollisia vakoojia. Heidät lähetetään pakkotyöhön, koska he ovat rikkoneet lakia saapuessaan kaupunkiin ilman lupaa. Ja sinulla on myös aseita!
  Vartija osoitti konekivääreitä ja murisi:
  - Lyhyesti! Jos et halua taistella, mene louhoksille, ikuiseen orjuuteen, sillä kaupungissamme aika virtaa eri tavalla, ja jos he eivät tapa sinua, kannat ja hakat kiviä tuhansia vuosia!
  Anastasia rypisti kulmiaan:
  - Ikuisuus louhoksissa? Sitten on parempi taistella!
  Margarita huokaisi raskaasti:
  - Meillä ei ole vaihtoehtoa.
  Vartija virnisti ja sanoi syvällä äänellä:
  - Vahvistatko siis, että haastat lohikäärmeen?
  Ranger-tytöt huudahtivat yhteen ääneen:
  - Joo!
  Sitten tytöt alkoivat kiehua ympäriinsä. Pojat ja tytöt alkoivat juosta karkuun villein huudoin. Aaveita ilmestyi, villejä pelottavia aaveita. Tytöt painoivat mekaanisesti konekivääriensä liipaimia, mutta vain napsautuksia kuului. Ja on epätodennäköistä, että luoti pysäyttää aaveen.
  Sitten pyörre tuuli poimi soturit ja kiersi ympäriinsä monivärisinä välähdyksiä.
  Margarita ja Anastasia tuntuivat kuin heidän ruumiinsa olisivat täynnä kuumaa metallia, se oli aavemainen.
  Mutta se kesti vain muutaman sekunnin. Sitten tytöt tunsivat jälleen vankan maan jalkojensa alla. Ja monen siemailun pauhu.
  Margarita nosti päänsä ylös ja huudahti:
  - Ei vittu!
  Anastasia vahvisti:
  - Kyllä, tämä on näky!
  Tytöt löysivät itsensä valtavan stadionin keskeltä. Taustaa vasten Luzhniki vaikutti lasten hiekkalaatikolta. Telineet on maalattu kaikilla sateenkaaren väreillä, niissä on paljon ihmisiä. Lapsia on paljon, ja myös erilaisia, moderneista ja jopa koruihin ripustetuista ragamuffineihin. On myös aikuisia, vaikka niitä on vähemmän, ja karhuja tai ihmisiä, joilla on sikakuono.
  Ihmisvaatteissa on myös lihavia hiiriä. Yleisesti ottaen porukka on vaihtelevaa. Tytöt katsoivat myös krokotiileja smokissa. Kyllä, se on tietysti mielenkiintoista.
  Yleensä kaksijalkaisia eläimiä on paljon enemmän kuin tavalliset aikuiset ihmiset.
  Totta, yli puolet yleisöstä täällä on lapsia, kuten tytöt arvasivat. Kymmeniä tuhansia! Ja myös joitain erilaisia. Räätyissä ja ylellisissä vaatteissa, maalattu ja likainen. Jotkut maatalouskoneiden kanssa. Ja joissakin on kannettavat tietokoneet ja iPhonet. Tai ehkä kännykkä toisessa kädessä ja kuokka toisessa.
  Yleisesti ottaen paikka on hyvin outo.
  Anastasia vihelsi ja huomautti:
  - Täällä, jos arvioit silmämääräisesti, et voi laskea sataatuhatta yksilöä. Ja milloin he onnistuivat kokoontumaan tänne?
  Margarita oli samaa mieltä tästä:
  - Kyllä, se on mysteeri! Joko he odottivat meitä etukäteen, tai he osaavat valmistautua muutamassa sekunnissa.
  Tyttö otti muutaman askeleen stadionin soraa pitkin. Siellä oli pylväitä, vaakasuoria palkkeja ja renkaita. Totta, kaukaa. Alue on valtava, viisi kertaa suurempi kuin Luzhniki. Ja täällä oli tietysti tilaa kilpailla. Paikka itsessään on meluisa.
  Ja paljon valtavia lohikäärmelippuja. Lisäksi eläin on aina erilainen väriltään, siipien muodon ja valjaiden osalta. Päää on koko ajan vain seitsemän, mutta niissä olevat kruunut ovat kaikissa kuvissa erilaisia, eivätkä ne koskaan toistu.
  Ja tuli vielä kuumemmaksi. Tytöt hikoilivat hiilikuitutaistelupukuissaan.
  Kuului uhkaava mutta soiva ääni:
  - Suuren lohikäärmekaupungin keisarinna Angelica the Magnificent tervehtii kuolemaan meneviä!
  Ikään kuin taianomaisesti ilmestyi valtava mainostaulu. Siinä oli keisarinnan kuva. Vastoin odotuksia hän oli hyvin nuori tyttö, jonka hiustyyli oli kaikkien spektrin osien värinen ja jolla oli valtava, liljan muotoinen kruunu, joka loisti kuin useat aurinkot, jotka ovat yhteydessä toisiinsa.
  Margarita vastasi hämmentyneenä:
  - Ja toivotamme sinut myös tervetulleeksi.
  Keisarinna ilmoitti:
  "Molemmat soturit ovat rohkeita ja haluavat taistella herraamme vastaan. Mutta tämä on mieletöntä rohkeutta, koska kukaan ei voi voittaa lohikäärmeämme!
  Anastasia vastasi rohkeasti:
  - Ei ole voittamattomia taistelijoita!
  Angelica nyökkäsi:
  - Hieno! Voit nähdä tämän itse. Tulit aseiden kanssa tappamaan, ja nyt maksat siitä!
  Ja keisarinnan suuret silmät loistivat seitsemällä värillä kerralla.
  Kokeneet tytöt jopa pelkäsivät. Kaikki täällä on tuskallisen luonnotonta. Sekä silmät että yleisö.
  Margarina kuiskasi kumppanilleen:
  - Täällä on paljon lapsia. Ja keisarinna näyttää niin nuorelta, ja jotkut sarjakuvaolennot. Ei rauhaa, vaan delirium tremens!
  Anastasia vastasi:
  - Ehkä tämä on modernia helvettiä?
  Margarita halusi vastata, mutta hänelle ei annettu lupaa. Signaali kuului ja tsunamin aalto näytti heiluvan taivaalla. Stadionin ylle ilmestyi valtava varjo.
  Margarita vihelsi:
  - Se alkaa!
  Anastasia huudahti:
  - Mutta ei meille.
  Sekunnin murto-osassa varjo muuttui hirviöksi. Epätavallisen suuri, pelottava peto leijui stadionin päällä. Sen siivet peittivät melkein koko taivaan. Ja päät... Jokaisella heistä oli suu, joka mahtui Vnukovon lentokentälle. Ja hampaat ovat yhtä pitkät kuin viisitoistakerroksisessa rakennuksessa.
  Margarita silitti konekivääriä ja kätki alavatsassaan nousevan pelon, mutisi:
  - Ja millä he syövät sellaisia jättiläisiä?
  Anastasia, jonka hampaat tanssivat hermoromahduksen jälkeen, sanoi yrittäessään säilyttää malttinsa:
  - Mitä suurempi kaappi, sitä kovempaa se putoaa!
  Suut kääntyivät heidän suuntaansa. Lohikäärmeen silmät ovat valtavat, kauhistuttavat, kimaltelevat, kuin tulivuoren suu, josta laava purskahtaa. Erittäin kauhea peto, asteroidin kokoinen ja uskomaton pahuus, joka on kirjoitettu seitsemälle helvetin kasvolle.
  Lapset huusivat pelosta ja alkoivat juosta karkuun. Sekä aikuiset että erilaiset eläimet kokivat pelkoa. Vaikka lohikäärmeen ei olisi pitänyt uhkailla heitä. Mutta tällainen hirviö saa tietysti jopa sankarin vapisemaan.
  Ja tytöt seisoivat lähes puolustamattomina. Heidän aseensa ovat konekivääreitä, joissa ei ole patruunoita ja bajonettiveitsiä.
  No, tietenkin, tytöt olisivat taidoillaan ja pistimellään tappaneet monia vihollisia. Mutta tällainen jättiläinen voidaan ehkä ottaa vain ydinpanoksella. Ja se ei ole varmaa.
  Tytöt halusivat todella paeta, mutta he pysyivät paikoillaan titaanisella tahdonvoimalla.
  Margarita sanoi rohkeasti:
  - On parempi kuolla seisten kuin elää polvillasi!
  Liekit leimahtivat valtavan lohikäärmeen suusta. Seitsemän suihkukonetta lensi ulos kerralla, jokaisesta päästä erivärinen. Punaisesta purppuraan, ja he olivat yhtä mieltä tytöistä.
  Soturit tunsivat äärettömän kauheaa ja voimakasta kipua. Tuntui kuin korkeajännitevirta kulkisi kehoni läpi. Ja sitten tietoisuus katosi.
  . LUKU nro 2.
  Margarita heräsi. Hänen ruumiinsa särki, jokainen luu särki, ikään kuin massiivinen amerikkalainen Ambrams-tankki olisi ajanut hänet yli. Tyttö istuutui vaivautuneena. Katsoin itseäni. Hän oli melkein alasti, yllään vain bikinit. Keho, jossa on hyvin selkeät lihakset, ei tippaakaan rasvaa. Vatsalihakset ovat kuin suklaapatukat, iho on ruskettunut ja näyttää ohuelta, ja käsivarsien ja jalkojen lihakset ovat kuin lankakimppuja.
  Jalat, kädet ja kaula on ketjutettu. Tyttö testasi ketjun vahvuutta. Jokainen lenkki on paksumpi kuin suuren miehen peukalo, ja metalli on kuin seosterästä. Edes norsu ei murtu täällä. Selli on melko tilava, ikkunat ovat korkeat, pienet ja baarit. Tyhjä takka seinässä. Mutta se on tarpeeksi lämmin, sitä ei tarvitse lämmittää, sää on kesäinen. Lihaksikas Anastasia makaa ketjuissa käsivarressa olkia, myös bikineissä. Se kuitenkin jopa sopii heille. Veistetyt lihakset ovat erittäin kauniita ja näyttävät haarniskilta.
  Margarita siirtyi ystäväänsä kohti. Hänen kaulan ympärillä oleva ketju kiristyi ja puristi tytön vahvaa, vahvaa kaulaa. Margarita pääsi vain kumppaninsa paljaisiin jalkoihin. Hän juoksi kynsensä paljaalle, joustavalle kantapäälle.
  Anastasia naurahti ja nousi nopeasti seisomaan huudahtien:
  - No, näin painajaista!
  Margarita vastasi surulla äänellään:
  - Se ei ole unta! Ja painajainen jatkuu.
  Tytöt nousivat seisomaan. Ketjujen takia he eivät voineet ottaa kolmea askeltakaan sellissä. Oli selvää, että ketjuja oli viidelle hengelle. Kahleet on valmistettu käsille, jaloille ja kaulalle.
  Tämä ei kuitenkaan ole tärkein asia. Kauempana seinälle ripustettiin pihdit, koukut, porat, ruoskat, ruoskat ja muut mestarien kidutuslaukkujen attribuutit. Näkyvissä on myös laite telinettä varten. Sellin katto on korkea, joten uhria voidaan nostaa nostetuista käsistä ja laskea jyrkästi alas.
  Anastasia kysyi kumppaniltaan:
  - Onko sinua koskaan kidutettu, Margarita?
  Kultahiuksinen tyttö vastasi rehellisesti:
  - Ei! Minua ei vangittu.
  Anastasia naurahti:
  - Minä myös! Kuvitellaan, että kidutus on jotain rohkeuden harjoittelua, ja se on helpompaa.
  Margarita totesi loogisesti:
  - Meitä ei kidutettu, mutta olimme tottuneet kokemaan kipua iskuista varhaisesta lapsuudesta lähtien. Tämä tarkoittaa, että voimme myös hoitaa tämän! Pääasia, ettei itke tai vaikero.
  Anastasia, hieman kalpea innostuksesta, lauloi:
  - En itke enkä huuda! En edes huuda! Jumala rankaisee vihollisia! Jumala rankaisee vihollisia! Vaikka antaisin anteeksi!
  Mutta tytöillä ei ole mitään hauskaa. Ei ole mukavaa olla kidutuskammiossa. Ja rotat vinkuvat, mutta he pelkäävät lähestyä lihaksikkaita sotureita.
  Ja sitä paitsi haluan syödä ja juoda. Mutta vieläkään ei ole vankiloita. Tytöt olivat hiljaa, kukin muistaen omiaan. Ja saavutuksia ja sparrausta. Kidutuksen mahdollisuus ei tietenkään ollut kovin rohkaiseva. Katso kuumaa rautaa, joka kaiveutuu paljaaseen, pyöreään kantapäähän. Näyttää siltä, että elokuvassa he kiduttivat markiisista tällä tavalla. Hän huusi niin kovaa. Pääasia ei tietenkään ole valittamista tai huutamista. Mutta teoriassa se on hyvä, mutta entä käytännössä?
  Margarita huomautti naputellen paljain jalkaansa:
  - Ehkä minun pitäisi soittaa jollekin? Se on pelottavaa!
  Anastasia vastusti:
  - Etkö malta odottaa, että pääset roikkumaan telineeseen?
  Margarita vastasi loogisesti:
  - Jos he aikovat kiduttaa meitä, se on silti väistämätöntä. Ja jos ei, niin miksi kiduttaa itseäsi. En ole juonut päivääkään ja kurkkuni on kuiva!
  Anastasia sanoi harkiten:
  - Miksi kiduttaa meitä? Mitä tietoja he voivat saada meiltä?
  Margarita vastasi:
  - Tiedämme paljon asioita, mutta tämä on täysin erilainen maailma. Katsos, niin paljon aikaa on kulunut, eikä pimeää. Emme ole pylväässä.
  Anastasia huomautti hymyillen:
  - Tai kenties kidutuksenamme on nälkä ja jano? Älkäämme antako iloa teloittajille.
  Tytöt istuivat hetken hiljaa. Sitten he alkoivat tehdä harjoituksia jyliseen ketjuja. Mutta liikunnan jälkeen halusin syödä ja juoda vielä enemmän.
  Margarita muisteli:
  - Ehkä voimme yrittää muistaa, mitä meille opetettiin. Ja vapauta jalkasi ja kätesi kahleista. Kädet, se on itse asiassa yksinkertaista.
  Anastasia mutisi tyytymättömänä:
  - Ja pää? Tämä, sinun täytyy myöntää, on paljon vaikeampaa! Ja harjat luisuvat helposti kahleista!
  Margarita veti kätensä ulos rannekoruista ja laittoi sen sitten takaisin sisään. Hän raapi paljain jalkansa kiviä vasten. Halusin juoda enemmän ja enemmän. Okei, nälkä, mutta entä jano?
  Tytöt istuivat vielä useita tunteja. Vankilassa oli hiljaista. Seinät olivat ilmeisesti liian paksut eivätkä päästäneet ääniä läpi. Vain tuuli humina kapeasta ikkunasta. Hiiret ja rotat vinkuivat silloin tällöin. Nälkä oli hieman tylsistynyt, mutta jano oli sietämätön. Lisäksi tytöt haihduttivat paljon vettä siirtymän, taistelun ja muiden asioiden aikana.
  Margarita kysyi Anastasialta hämmentyneenä:
  - Hyvin? Jatketaanko istumista näin? Ehkä meidän pitäisi huutaa?
  Punapää suostui:
  - Anna heidän ainakin kiduttaa minua! Tämä on ainakin jonkinlaista viihdettä! Sitä paitsi mietin, miltä tuntuu, kun tuli nuolee paljaita jalkapohjia!
  Ja soturit huutavat. He huusivat keuhkoihinsa. Se jopa sattui, koska kurkkuni oli kuiva. Mutta huuto ei lakannut. He karjuivat noin puoli tuntia.
  Lopulta ovet naristivat ja paikalle ilmestyi karhu ihmisunivormussa, kaksi vartijaa ja tyttö yksinkertaisessa talonpoikamekossa.
  Karhu murisi:
  - Miksi huudat?
  Anastasia huusi:
  - Haluamme syödä! Saatamme olla vankeja, mutta meidän on ruokittava!
  Karhu käski tytöä kuivana:
  - Tuo leipää ja vettä!
  Vankilan pölystä harmaat piikan kantapäät välähtivät. Hän juoksi hiljaa käskyjen mukaan.
  Univormussa oleva karhu, jonka rinnassa roikkui useita kunniamerkkejä ja mitaleja, sanoi vihjailevasti:
  - Jos yritit hyökkäystä, tulet aseella, aiot valloittaa kaupungin ja tappaa pääpuolustajamme, lohikäärmeen, sinulle langetetaan julma kuolemantuomio. Ja ennen sitä pakollinen kidutus, jotta paljastat suunnitelmasi ja kaikki rikoskumppanisi. Eli ymmärrättekö tytöt, että juuri nyt teidät ripustetaan alasti telineeseen, murskataan kuumalla pihdillä, poltetaan tulella ja ruostetaan piikkilangalla!?
  Margarita ja Anastasia kalpenivat, heidän sydämensä alkoivat lyödä nopeammin pelosta. Mutta halutessaan piilottaa kauhunsa tytöt huudahtivat yhteen ääneen:
  - Kidutus ei estä meitä! Kidutus ei voita meitä!
  Karhu hymyili hyväntahtoisesti:
  "Tällaista rohkeutta ei usein näe, etenkään naisten keskuudessa." Mutta kun kuuma rauta polttaa rintaa, kukaan tytöistä ei voinut pidätellä huutoaan. - Tässä univormussa oleva karhu alensi ääntään ja sanoi melkein vihjailevasti. - Mutta ikuisesti nuori keisarinnamme, joka on hallinnut tuhat vuotta ja kolme vuotta, voi pelastaa sinut kidutukselta ja jopa antaa sinulle vapauden, jos...
  Tytöt jännittyivät ja kuiskasivat:
  - Mitä jos?
  Karhu karjui:
  - Näytät tien maailmaasi, josta kutsumattomat vieraat tulit.
  Margarita levitti kätensä:
  - Mutta tämä on mahdotonta! Meille on mysteeri, kuinka päädyimme tähän outoon maailmaan, jossa on paljon lapsia, eläimiä eikä yötä!
  Karhu naurahti ja vastasi:
  - Meillä on paljon lapsia, koska aikuiset lisääntyvät liian nopeasti. Ja tämä maailma on suljetussa tilassa, ja siinä tulee olemaan liikaa ihmisiä, jos kaikki ovat aikuisia. Vanhuutta ei ole, ja voit elää ikuisesti. Kunnes kaikkien paikka auringossa loppuu.
  Anastasia huomautti ilkeästi hymyillen:
  - Tunnen myötätuntoa, mutta en voi auttaa.
  Karhu karjui:
  - Lyhyesti sanottuna, joko näytät kuinka tulit tänne, tai sinua kidutetaan erittäin pitkään ja tuskallisesti. Täällä on erittäin hyviä teloittajia, sinä kärsit menettämättä tajuntaasi. Annan sinulle vielä kaksikymmentäneljä tuntia aikaa miettiä sitä, ja sitten se alkaa. Sillä välin, pysy vahvana! Ruoka on vaatimatonta, mutta nälkään ei kuole.
  Tyttö, jolla oli valkoiset hiukset ja ruskettunut iho, toi leivän ja kannun vettä. Margarita ajatteli olevansa jollain tapaa samanlainen kuin Gerda; oli outoa, että niin viaton lapsi, jolla on ystävälliset kasvot, palvelisi teloittajia.
  Karhu huusi:
  - Liiku nopeammin, muuten keppi kävelee paljaita kantapäitä pitkin!
  Tyttö vastasi kumartaen:
  - Portaat ovat jyrkkiä!
  Karhu haukkui:
  - Mene keittiöön!
  Tyttö juoksi karkuun, ja vanginvartijat seurasivat häntä. Erittäin paksu, panssaroitu ovi pamahti.
  Margarita ja Anastasia ryntäsivät annoksen ja vesikannun luo, melkein kaataen ne.
  Kultatukkainen tyttö ehdotti:
  - Juomme vuorotellen, se on iso kannu!
  Anastasia vahvisti:
  -Ota leipä puoliksi!
  Leipä oli vielä lämmin ja tuore. Tytöt rikkoivat sen, ja Margarita huudahti heti:
  - Katso, pala paperia!
  Tyttövartija poimi sen varpaillaan ja heitti sen käteensä.
  Avasi sen. Anastasia mutisi:
  - Mitä siellä on kirjoitettu?
  Se oli kirjoitettu lapsen käsialalla: jos haluat vapautta, soita opas. Kolme kertaa sanottuaan: - Opas on tiedon lähde.
  Margarita luki tämän ja vastasi:
  - Kyllä, tämä on tilaisuutemme.
  Anastasia huomautti:
  - Tyttö kirjoitti.
  Margarita vastasi loogisesti:
  - Hän saattaa olla vanhempi kuin sinä ja minä yhteensä. Soitetaan oppaalle ja katsotaan!
  Anastasia ehdotti:
  - Viimeistetään leipä ja juodaan vesi ensin!
  Tytöt söivät nopeasti leivän ja joivat raikasta vettä. Tietenkin vaatimaton annos, mutta jano ja nälkä vähenivät ja voima kasvoi.
  Sitten Margarita sanoi kolme kertaa: "Opas on tiedon lähde!"
  Heidän eteensä ilmestyi mies mustassa viitassa, hatussa, saappaissa ja punainen ruoska kädessään. Kuinka hän pääsi läpi vankityrmän paksujen seinien läpi, on mysteeri.
  Anastasia oli kuitenkin iloinen ja jopa putosi polvilleen:
  - Vie meidät pois täältä, me teemme kaiken puolestasi!
  Kapellimestari ojentaen tumman naamion peittämiä kasvojaan kysyi melodisella äänellä:
  - Mitä kaksi puolialastoa kahleissa olevaa vankia voi tehdä?
  Tytöt vastasivat yhteen ääneen:
  - Kaikki! Emmekö ole kauniita?
  Mustapukuinen mies pudisti päätään:
  - Minulla ei ole lihaa, olen välinpitämätön kauneutesi ja ruumiisi suhteen! Jos haluat apua, vastaa kysymyksiini!
  Margarita vastasi heti:
  - Kaikkea paitsi isänmaan pettämistä.
  Anastasia huomautti:
  - Olemmeko todella välinpitämättömiä kaltaisillemme ihmisille?
  Kapellimestari nyökkäsi ja kysyi:
  -Mitä haluat tietää?
  Margarita vastasi:
  - Kuinka päästä pois vankilasta ja palata takaisin maailmaamme.
  Kapellimestari nauroi:
  - Täältä on mahdotonta päästä toiseen maailmaan, kun lohikäärme on elossa!
  Anastasia löi ystävänsä kysymykseen:
  - Kuinka voittaa lohikäärme?
  Mustapukuinen mies vastasi kylmästi:
  - Mutta sinä arvaat kolme arvoitusta, ja minä kerron sinulle kuinka!
  Margarita naurahti:
  - Palapelit? No, se on jopa mielenkiintoista, kaikkea ei voi ottaa raa'alla voimalla!
  Kapellimestari mutisi:
  - Mikä on makeampaa kuin hunaja?
  Anastasia huudahti:
  - Sakariini!
  Mustapukuinen mies pudisti päätään.
  - Väärä!
  Margarita vastasi pehmeästi:
  - Unelma!
  Kapellimestari nyökkäsi hyväksyvästi:
  - Aivan. Arvasin oikein.
  Sitten hän lensi ympäriinsä ja kysyi vihjailevalla äänellä:
  - Kuinka monta tippaa meressä on?
  Anastasia yritti selventää:
  - Missä meressä?
  Kapellimestari venytti naamioitunutta suutaan virnistellen:
  - Missä tahansa!
  Anastasia laajensi silmiään:
  - Kuten missä tahansa meressä, jokainen pisara on erilainen!
  Margarita kiirehti vastaamaan:
  - Yksi pisara, vain erittäin suuri!
  Ohjaaja vahvisti:
  - Ja se on oikein.
  Ja taas hän pyörähti ja kurkutti:
  - Kuinka monta tähteä on taivaalla?
  Anastasia huudahti:
  - Ääretön!
  Kapellimestari pudisti mustaa päätään:
  - Väärin, ja heillä on numero!
  Margarita vastasi hymyillen:
  - Taivaalla on yhtä monta tähteä kuin naisessa on kirosanoja!
  Kapellimestari nauroi ja tervehti:
  - Hyvin tehty! Arvostan huumorintajuasi. Aivan oikein, tämä kysymys koskee kekseliäisyyttä. No, minä annan sinulle vastauksen.
  Anastasia huomautti:
  - Olisi parempi, jos he kysyisivät kysymyksiä korkeammasta matematiikasta, minä murskaan ongelmia kuin pähkinöitä!
  Margarita laittoi sormensa huulilleen:
  - Älä häiritse minua, anna hänen kertoa sinulle kuinka voittaa lohikäärme.
  Kapellimestari vastasi nauraen:
  - Lohikäärmettä ei voi voittaa edes pudottamalla vetypommia sen päälle. Sen liha voi muuttaa kokoa, ja se on läpäisemätön millekään aseelle, jopa avaruushyperlasereille. Mutta jos tuhoat maailmankaikkeuden voimakkaimman hirviön seitsemän sielunpalaa, se katoaa. Ja sitten palaat takaisin, vangit saavat vapauden, ja tästä maailmasta tulee jälleen osa yhtä maailmankaikkeutta.
  Tuli tauko. Margarita kysyi hymyillen:
  - Se on hyvä, mutta missä ovat lohikäärmeen sielun palaset?
  Kapellimestari vastasi kahisevalla äänellä:
  - Seitsemän esinettä etsittävänä. Itse koottu pöytäliina, kävelysaappaat, näkymättömyyshattu, aarremiekka, kaiken tietävä peili, samogudiharppu, lentävä matto. Ne sisältävät lohikäärmeen sielun!
  Anastasia esitti selventävän kysymyksen:
  - Pitääkö meidän tuhota kaikki?
  Kapellimestari pudisti päätään kielteisesti:
  - Ei! Saa hänet palvelemaan itseään. Vasta sitten osa lohikäärmeen sielusta katoaa. Jos voit pakottaa kaikki nämä seitsemän maagista esinettä palvelemaan sinua, lohikäärmeen loppu tulee ja sinä palaat maailmaasi.
  Margarita kysyi vihjailevasti:
  -Mistä löydän nämä maagiset esineet?
  Kapellimestari venytti jälleen naamionsa hymyyn:
  - Ja vastataksesi tähän toiseen kysymykseen, sinun on arvattava uusia arvoituksia.
  Margarita heilautti kättään:
  - No, anna toiveesi!
  Kapellimestari sanoi melodisella äänellä:
  - Miksi koira haukkuu, miksi hyttynen lentää, missä vesi seisoo pylväässä, mitä ihmiset eivät tuo taloon, mikä on hauskempaa kuin kaikki maailmassa, mikä on makeampaa kuin sata ruplaa!
  Margarita kikatti ja vastasi, myös riimeissä:
  - Nälkäinen koira haukkuu äänekkäästi, hyttynen lentää ilmassa, missä lasi on vesipatsas, sitä ei viedä seulalla taloon, laululla elämässä on hauskempaa, kaksisataa - sata ruplaa mailia!
  Anastasia huudahti ihaillen:
  - Vau! Olet Margot, kuin Pushkin bikineissä!
  Kapellimestari nyökkäsi:
  - Vastasit kauniisti, hyvin tehty. Tätä varten kerron sinulle. Löydät esineitä satujen kaupungista. Tämä lohikäärmekaupunki on paljon monimutkaisempi ja sisältää monia ulottuvuuksia. Taikaesineitä on eri paikoissa, mutta ne voidaan tuntea, jos löydät taikaplasman pienoistietokonehakukoneen; kun lähestyt maagista kohdetta, se korostaa sen näytössä ja mitä lähempänä se on, sitä kirkkaammin se hehkuu. . Näin löydät kaikki esineet. Kuinka voit pakottaa heidät palvelemaan sinua? No, tytöt ovat älykkäitä, luulen, että ymmärrät sen!
  Margarita halusi selventää:
  - Mistä löydän tietokoneen hakukoneen?
  Kapellimestari osoitti jälleen hymyn naamiollaan:
  - Professori Mariartissa. Hän itse ei koskaan anna sitä sinulle, mutta on sinun itsestäsi kiinni, kuinka saat tämän esineen. Ja professorin löytäminen ei ole niin vaikeaa, hän on julkkis tässä kaupungissa!
  Margarita, madaltaen ääntään, kysyi:
  -Voitko saada meidät pois vankilasta? Tai ratkaise arvoituksia uudelleen?
  Kapellimestari pudisti päätään:
  - Arvaamista riittää! Voin viedä sinut ulos, mutta en tee! Gerda auttaa sinua!
  Anastasia hämmästyi:
  - Gerda?
  Mustapukuinen mies nyökkäsi:
  - Kyllä, juuri Gerda! Tyttö todellisesta maailmasta, joka lähti etsimään Kaita. Vain lumikuningattaren linnan sijaan hän päätyi tähän lohikäärmekaupunkiin eksyneenä lumimyrskyyn ja lumikoilleen. Ja yli kolmesataa vuotta piika on ollut vankilassa. Hän on tutkinut kaiken perusteellisesti ja auttaa sinua pakenemaan. Täällä on monia, jotka haluavat päästä eroon lohikäärmeen despotismista.
  Margarita nyökkäsi hymyillen:
  - Kiitos paljon. Autat meitä paljon.
  Kapellimestari nyökkäsi voimakkaasti:
  - Ja minä myös! Kun vastaat arvoituksiin oikein, se antaa sinulle lisäenergiaa. Vastataan kuitenkin viimeiseen kymmenenteen kysymykseen.
  Margarita nyökkäsi hyväksyvästi:
  - Olen valmis.
  Kapellimestari mutisi kuin virta:
  - Mitä et menettänyt, on mitä sinulla on, eikö niin?
  Margarita vastasi loogisesti:
  - Jos se oli ennen tappiota, niin se on!
  Kapellimestari jatkoi:
  - Mitä menetit, eikö se ole siellä?
  Margarita vastasi epämääräisesti:
  - Voi olla!
  Kapellimestari huusi:
  - Mitä ihminen menettää jatkuvasti, mutta hänellä on se silti?
  Anastasia oli Margaritaa edellä ja sanoi:
  - Pää!
  Kapellimestari heilautti punaista piiskaansa ilmassa:
  - Oikein! Ja nyt näkemiin.
  Ja liukenee ilmaan, kuten sokeri kiehuvaan veteen.
  Margarita vinkaisi ja koputti ketjuaan:
  - Perkele! Tämä on tarina. Lohikäärme, aivan kuten Woland de Mort, jakoi sielunsa osiin, eikä sitä voida ottaa lämpöydinpanoksella.
  Anastasia huomautti:
  - Ja nyt voimme luottaa vain tyttöön, joka on jo yli kolmesataa vuotta vanha. Kyllä, Gerda sai kuolemattomuuden helvetissä!
  Margarita kohautti olkiaan. Kuvittelin tytön kävelevän kivisiä teitä pitkin. Kuinka hänen mustelmansa polttavat jalkansa polttavat, hänen ylikuormitetut pohkeet särkee, hänen vatsansa narisee nälästä ja hänen ruumiinsa tärisee kylmästä. Kyllä, hänen kohtalonsa ei ole helppo. Ja sitten kovassa pakkasessa kävele paljain jaloin lumen läpi päästäksesi paikkaan, jossa kohtalosi on palvella teloittajia.
  Kyllä, Gerda halusi tietysti myös muutoksen kohtalossaan. Lisäksi tässä kaupungissa monet ihmiset ovat asettuneet paljon paremmin.
  Margarita lauloi patosisesti:
  - Muutos, sydämemme vaatii! Silmämme vaativat muutosta! Naurussamme ja kyynelissämme ja suoniemme sykkimisessä! Muutos, me odotamme muutosta!
  Tytöt tanssivat hieman ketjujaan heliseen. Sitten istuimme alas. Odotus oli sietämätöntä. Margarita alkoi jopa sahata kaulaketjua lenkki kerrallaan.
  Anastasia suostui:
  - Hyökkäämme heidän kimppuunsa! Leikkaamme kymmenkunta näistä karhuista!
  Mutta metalli ei antanut periksi kitkalle. Se oli jonkinlainen maaginen rauta, joka oli vahvempi kuin titaani. Ilmeisesti he ottivat vangit vakavasti.
  Margarita huomautti:
  - Jos olisimme tavallisessa vankilassa, sahaaisimme nopeasti linkit voimallamme!
  Anastasia vastasi vastahakoisesti:
  - Ei ole voimaa - tarvitset älyä.
  Linnasta kuului jyskyttävää ääntä. Hienovaraista murinaa. Pikkutyttö avasi vaivalloisesti raskaan, taotun teräsoven, joka oli peräti arshinin paksuinen. Hän liukastui läpi, kädessään avaimia. Hän juoksi kahleiden luokse ja kuiskasi:
  - En vain löytänyt sitä käsistä, mutta niskasta ja jaloista, kiitos!
  Margarita naurahti:
  - Ei tarvitse tehdä sitä käsin!
  Tytöt avasivat nopeasti ja ammattimaisesti kauluksensa ja vapauttivat kätensä. Sitten he poistivat ketjut paljaista, siroista jaloistaan.
  Gerda nyökkäsi hymyillen:
  - Loistava! vien sinut ulos. Vartijat ovat humalassa, ja kaikki ovat tottuneet siihen, että lumottua ketjua ei voi avata ilman lumottuja avaimia. Ja kaupungissa... Sielläkin monet haluavat tien muihin maailmoihin avautuvan ja rautaesiripun romahtavan.
  Soturit lähtivät tytön perään. Margarita huomasi, että Gerda astui varovasti varpailleen ja hänen kantapäänsä olivat siniset ja turvonneet.
  - Hakoivatko he sinua? - kysyi kultahiuksinen tyttö.
  Gerda vastasi välinpitämättömästi:
  - Melkein kaikki lyövät minua kannoilla kepeillä. Olen jo tottunut siihen kolmensadan vuoden jälkeen, enkä kiinnitä huomiota!
  Blondi tyttö hymyili. Margarita ajatteli, että kun olet yli kolmesataa vuotta vanha, voit vain haaveilla sellaisista terveistä, suorista ja valkoisista hampaista!
  Anastasia kysyi Gerdalta kuiskaten:
  - Oliko kylmä, kun kävelit paljain jaloin lumessa?
  Tyttö vastasi huokaisten:
  - Lumi polttaa kantapääni kuin tuli. Olen kuitenkin jo tottunut siihen. Tallasin puolet Eurooppaa keväällä, kesällä ja syksyllä ja kävelin paljain jaloin lumessa. Mutta jotenkin en huomannut kylmää paljoa. Tietenkin, aivan kuten sadussa, en törmännyt puhuvaan korppiin, eikä kukaan antanut minulle kultaista vaunua. Kävelin juuri Kööpenhaminasta Pariisiin ja menin siellä Neitsyt Marian katedraaliin. Ja hän halusi olla Kain vieressä. Ja hän muutti keskelle lumimyrskyä. Jos Ranskassa voi kävellä paljain jaloin ja kevyessä mekossa löysän ja sulavan lumen läpi, niin arktisen katkerassa pakkasessa jäätyin juosten. Ja luultavasti hän todella jäätyi, kun hän pääsi seuraavaan maailmaan.
  He kolme laskeutuivat varovasti portaita alas kävellen varpailla. Sekä tyttö että molemmat eliittierikoisjoukkojen tytöt liikkuivat äänettömästi. Ja Gerda kertoi tarinan tuskin kuuluvalla äänellä, mutta tyttöjen korvat ovat terävät ja päänsä päällä. Ja Gerda todella halusi puhua.
  - Kovan pakkasen jälkeen löysin itseni lämpimästä kaupungista, jossa ei ole yötä, aurinko paistaa aina, eikä ole talvea. Aluksi luulin, että se oli taivas. Mutta sitten vartijat pidättivät minut. He syyttivät häntä vaeltamisesta, laittomasta saapumisesta kaupunkiin ja lähettivät hänet vankilaan. Ja aivan vankityrmässä, jossa on kylmää, kosteaa, vesi virtaa seinistä ja rotat ryömivät. Siellä istui myös kymmenkunta tyttöä.
  Siellä me istuimme ja nukuimme raskaasti kosteassa ja kylmässä, ja sitten meidät vietiin töihin työpajoihin. Yritin olla tottelevainen enkä koskaan riidellyt tai kiusattu. Vuodet kuluivat kovan työn rutiinissa. Pysyin lapsena, tylsistyneenä, kidutettuna. Huolimatta vankityrmän kosteudesta ja kylmästä, en saanut edes nuhaa. Ja olin yllättynyt siitä, etten kasva tai kypsynyt.
  Ilmeisesti vanginvartijat pitivät tottelevaisuudestani, ja he tarjosivat minua suorittamaan tuomioni työskentelemällä keittiössä. Nyt nukuin oljella, en paljailla kosteilla kivillä, ja aloin nähdä unia enkä jatkuvia painajaisia. Mutta hän ei työskennellyt vähemmän.
  Ja niin täällä on kulunut yli kolmesataa vuotta. Minua ei päästetä vankilan ulkopuolelle. Ja minulle ei koskaan annettu pääsyä kaupunkiin, vaikka olen ollut täällä pitkään.
  Margarita kysyi hämmästyneenä:
  - Ja miksi?
  Gerda vastasi huokaisten:
  - Koska kausi ei ole ohi! He antoivat minulle elinkautisen tuomion, lait täällä ovat ankaria. Paitsi että ihmiset eivät vanhene ja sairauksia ei ole monia. Ja pedot tulevat eri maailmoista. Heille ei vain ole paluuta. Niin kauan kuin lohikäärme on elossa. Joten lohikäärmettä kohtaan on vain ulkoinen yhtenäisyys ja rakkaus. Monet, erityisesti uudet tulokkaat, todella haluavat tämän tyranni katoavan!
  Margarita kysyi Gerdalta:
  - Miksi monet lapset käyttävät moderneja vaatteita tai ovat rikkaita, kun taas toiset juoksevat kerjäläisinä?
  Tyttö vastasi nopeasti:
  - Kerjäläiset ja paljasjalkaiset ovat vankeja, jotka suorittavat tuomionsa vankilan ulkopuolella. Ne, jotka eivät ole saaneet vapautta, eivät saa käyttää kenkiä tai muita hienoja esineitä. Jos hänellä on vähän aikaa jäljellä ennen vapautumista, hän voi hankkia iPhonen tai nauhurin. Mutta tämä voi kestää hieman vuosisatoja. Vangit työskentelevät, ja melko paljon. Kaduilla juoksevat ovat edelleen etuoikeutetuilla ehdoilla, ja heille annetaan vapaata.
  Ja maan alla on tehtaita, työpajoja ja jopa kasvihuoneita, joissa kasvatetaan vihanneksia.
  Täällä on paljon enemmän lapsiorjia kuin vapaita ihmisiä. Aikuiset ovat vapaita, niin eläimet kuin ihmisetkin. Ne eläimet, jotka ovat vankeja, muunnetaan lohikäärmeen toimesta ihmislapsiksi.
  Gerda vaikeni. He ohittivat toisen arinan, jonka he avasivat varovasti. Löysimme itsemme pihalta. Vankila on erittäin suuri, yhtä korkea kuin Ostankinon torni. Ja alue on suurempi kuin Amerikan Pentagon. Ja ympärillä on myös satakerroksisen rakennuksen korkea muuri ja sen yläpuolella lanka.
  Tyttö hymyili ovelasti ja vastasi:
  - En selviä tästä yksin, mutta teidän avullanne...
  - Miten? - Tytöt huudahtivat yhteen ääneen.
  Gerda selitti:
  - Orjamme ja vangimme ovat vain ihmislapsia. Lohikäärme muuttaa aikuiset ja eläimet ihmislapsiksi. Kukaan ei nähnyt sinua täysillä, vain puvuissa. Ehkä voit näyttää itsesi vapaiksi kaupungin asukkaiksi. Sano esimerkiksi, että rakkauskeijut miellyttivät vankilan virkamiehiä. He uskovat, että olet erittäin upean kaunis ja samalla melkein alasti!
  Margarita kysyi myötätuntoisesti:
  - Ja sinä?
  Gerda huokaisi raskaasti ja vastasi:
  - Odotan vielä vähän orjuudessa. Toivon, että opas kertoi sinulle kuinka käsitellä lohikäärmettä, ja sinä, olet vahva ja älykäs, onnistut. Voit jättää minut.
  Anastasia kysyi:
  - Mitä, kaikki vangit ja orjat täällä ovat lapsia? Onko lohikäärme todella niin sadisti?
  Gerda vastasi raivoissaan:
  - Juuri siksi tapat hänet!
  Margarita totesi loogisesti:
  - Jos juoksemme karkuun, vartijat saattavat ymmärtää, että tämä on sinun työtäsi. Joten on parempi lähteä kanssamme, ja sinun täytyy piiloutua kaupunkiin!
  Gerda pudisti blondia, kiharaa päätään negatiivisesti:
  - En voi piiloutua kaupungissa. Kaikki orjat ovat liian näkyvissä! Ja tytöiksi muuttuessaan lohikäärme olisi nähnyt sinut missä tahansa. Ja niin, sinulla on mahdollisuus jäädä huomaamatta, mutta minä en!
  Anastasia mutisi:
  - Sinut teloitetaan pakenemisesta.
  Gerda huokaisi raskaasti ja vastasi:
  - Joka tapauksessa he kiduttavat sinua ensin. Vakavissa rikoksissa, ja vaarallisen vangin auttaminen pakenemaan on erittäin vakava rikos, tarvitaan joka tapauksessa erittäin pitkää kidutusta. He eivät teloi minua heti, mutta sinä tuhoat lohikäärmeen ja saan vapauden!
  Anastasia epäili:
  - Häviääkö vankila ja tuhoutuvat teloittajat?
  Gerda vastasi vakuuttavasti:
  - Ihmisten sydämet tulevat ystävällisemmiksi. Ja he eivät pidä ikuisia lapsia orjuudessa. Uskon muutokseen.
  Margarita vahvisti:
  - Muistatko kuinka elokuvassa prinssi sanoi: "Tappamalla sinut, lopetan elämäsi ja paha katoaa kanssasi!"
  Anastasia vahvisti:
  - Ja jos kuolen, tulee toinen prinssi ja toinen prinssi, etkä voi tehdä mitään!
  . LUKU nro 3.
  Tytöt suutelivat tyttöä hyvästit otsalle, toivottelivat onnea ja ylpeänä rintaansa puhaltaen suuntasivat portille.
  Anastasia kuiskasi:
  - Tärkein asia muistaa: ylimielisyys on toinen onni.
  Margarita naurahti ja vastasi:
  - Mutta sinun on myös tiedettävä, milloin lopettaa.
  Pitkät, lihaksikkaat tytöt kävelivät ylpeät päänsä koholla. Heistä säteili luottamusta ja rauhallisuutta. Suurin osa vartijoista oli eläimiä: villisikoja, karhuja, susia, krokotiileja. He katsoivat tyttöjä lihansyöjällä. Joten hämmästyttävän kauniita sotureita, vähintäänkin sanottuna, ja erittäin näkyvät lihakset. Vartijat silmäävät kaunottareille. Yksi heistä, ilmeisesti noin kolmekymppinen nuori mies, gurguteli:
  - Palvele minua nopeasti, maksan sinulle hyvin.
  Margarita pudisti päätään kielteisesti:
  - Ei aikaa!
  Anastasia työnsi kyynärpäällään:
  - Tämän päivän raja on saavutettu!
  Ja tytöt jatkoivat matkaa. Portit avautuivat. Sitten yksi vartijoista kysyi hämmästyneenä:
  - Miksi olet paljain jaloin? Orjat tai vangit menevät ilman kenkiä!
  Margarita vastasi rehellisesti:
  - Pidämme siitä paremmin näin!
  Ja pudisti lantiotaan. Sen jälkeen tytöt kävelivät laskusillan yli. Kuusikulmiolla, vaikka se olisi pilvien takana, aurinko lämmitti metallia ja paljasjalkaiset naisten jalat, joita aktiiviset kamppailulajit karhtivat, tuntuivat hyvältä.
  Aaveet lensivät niiden yli. He pyörivät ympäriinsä ja mutisivat jotain. Tytöt nopeuttivat vauhtiaan.
  Margarita hyppäsi ylös ja huomautti:
  - Meidän pitäisi ensin löytää professori. Mitään ideoita?
  Tällä kertaa Anastasia oli loogisempi kuin hänen ystävänsä:
  - Meidän pitäisi löytää sandaalit. Vaikka täällä on lämmin ilmasto, edes vapaat lapset eivät kulje paljain jaloin. Me houkuttelemme huomiota.
  Margarita naurahti:
  - Eivätkö bikinit miellytä sinua?
  Anastasia huokaisi raskaasti ja huomautti:
  - Kyllä, olemme liian näyttäviä.
  Tytöt hidastuivat hieman. Margarita mietti sitä. Heillä ei ole rahaa ostaa vaatteita. Rahan ansaitseminen nopeasti ei ole helppoa; orjia ja vankeja on paljon. Jäljelle jää vain varastaa se tai ottaa se joltakin. Ja tämä on jo rikos. Pitäisikö heidän, jotka ovat tappaneet niin monia ihmisiä, kuitenkin tulla sentimentaaliseksi?
  Kultahiuksinen tyttö sanoi päättäväisesti:
  - Otetaan vaatteita!
  Anastasia huomautti ärsyyntyneenä:
  - Ja se on mukavampaa bikineissä ja paljain jaloin, se kutittaa paljaalla pohjalla. Kuin hierontaa.
  Soturit kävelivät pidemmälle, ohittivat sillan ja siirtyivät yhä kauemmaksi vankilasta. Pojat alkoivat taas tuijottaa heitä. Sekä vapaita että vankeja. Kyllä ne herättävät huomiota.
  Margarita ja Anastasia ryntäsivät yhtäkkiä ja hyppäsivät pilvenpiirtäjän sisäänkäyntiin. Kiirehdimme portaita ylös. Ne tulivat pois. Ja sopiva asunto löytyikin nopeasti.
  Margarita avasi oven etusormensa pitkällä kynsillä. Lukko on melko yksinkertainen, ja hän astui hiljaa asuntoon. Tunsin rehevän maton paljain jaloin. Anastasia hyppäsi hänen perässään. Tytöt toimivat erittäin nopeasti ja ammattimaisesti. Ensin he löysivät kassakaapin ja alkoivat avata sitä. No, se on melko yksinkertaista, sinun tarvitsee vain olla erittäin tarkka kuulo. Kun valitset haluamasi numeron, kuulet erittäin hiljaisen, tuskin havaittavan napsahduksen. Näin voit valita haluamasi yhdistelmän äänellä. Ja kassakaappi on auki.
  Ja oksia on useita. Ei ole turhaa, että tytöt ovat erikoisjoukkojen eliittiä, he eivät erehtyneet. Asunto on rikas. Kassakaapissa on koruja, kultaa ja paperinpaloja. Suurilla seteleillä on kuva lohikäärmeestä, pienissä seteleissä - tyttökeisarinna, melko hauska.
  Rahaa kuitenkin tietysti tarvitaan. Mutta pääasia on pukeutua. Ja sitten on paljon poikia, jostain syystä enemmän kuin tyttöjä, ja vaikka he ovat aikuisia vanhempia, he ovat silti poikia mielessä. He rakastavat tuijottaa kauneutta.
  Tämä asunto on täynnä aikuisia, joko hajun tai jonkun muun perusteella, Margarita ymmärsi tämän jopa ovelta. Tytöt laittoivat jalkaan kenkiä, farkkuja, T-paitoja, muodikkaat lippalakit, täyspitkät aurinkolasit ja vetivät hiuksensa ylös. Joten ne eivät ole enää liian näyttäviä. Monet naiset käyttävät täällä tummia laseja. Ehkä siksi, että aikuisten vartaloissa naisten ikä on yhä näkyvämpi ja hienoja ryppyjä on jo näkyvissä.
  Vaikka täällä ei ole vanhuksia. Mutta kaikki haluavat silti olla tyttöjä. Aikuisen näköiset ihmiset näyttävät olevan täällä rikkaimpia, eliittiä. Tämän kokoinen asunto on, niin monta huonetta - koko sektori. Mutta omistajat eivät ole kovin älykkäitä, jos he eivät piilottaneet kassakaappia syrjäiseen paikkaan. Ehkä täällä ei ole tarpeeksi varkaita? Ottaen huomioon kuinka helppoa on joutua vankilaan ja olla siellä koko elämä, voit ymmärtää, kuinka riskialttiita varkaat ovat; kaikki eivät päätä varastaa.
  Lisäksi ehkä vapaat ja työttömät elävät hyvin!
  Margarita huomautti ärsyyntyneenä:
  - Harmi, ettemme saaneet kaikkea Gerdasta selville.
  Anastasia ehdotti:
  - On iPhoneja ja on tietokoneita. Joten Internetistä saamme selville, kuinka etsiä professori Mariartia.
  Tytöt toivat tietysti myös iPhonensa. Vaikka tietysti oli olemassa riski, että ne tunnistetaan Internetissä.
  Margarita kirjoitti hakukoneeseen Mariarty. Ja kaupungin kartta. Vau, tämä on kokonainen metropoli, siellä on jopa valtavia puistoja. Ehkä meidän pitäisi etsiä niistä esineitä, Margarita ajatteli. Mutta todella, professorilla on kokonainen palatsi. Kyllä, julkkis. Keisaria lähellä oleva henkilö!
  Anastasia huomautti tyytymättömällä katseella:
  - Vittu, kengät ovat tiukat, eivät minun kokoani!
  Margarita nyökkäsi:
  - Kyllä, jalkamme ovat kauniit, mutta melko suuret! Mutta päästään professorin luo!
  Anastasia nyökkäsi ja ehdotti:
  - Täällä on metro, me pääsemme sinne! Tämä kaupunki on pinta-alaltaan kaksikymmentäviisi kertaa suurempi kuin Moskova!
  Margarita virnisti ja hampaat paljastaen huomautti:
  - Mutta sen yli ei ole mitään! On selvää, että jopa tällainen alue voidaan asuttaa iättömällä väestöllä!
  Anastasia naurahti:
  "Siksi täällä on niin paljon lapsia." Ja lapseksi voi tulla kuka tahansa!
  Margarita huomautti:
  - Ja myös orja tai vanki!
  Tytöt lähestyivät metroaseman sisäänkäyntiä. Siellä oli vartijoita alabardilla ja konekivääreillä optisilla tähtäimillä. He katsoivat tyttöjä ja laittoivat kassakaapista nappaamansa rahakkeet sisään. Sitten menimme alakertaan ilman ongelmia.
  Liukuportaat muistuttivat Moskovan metroa, mutta olivat paljon leveämpiä ja pidempiä, ja itse metro oli verrattoman syvempi. Melko tyylikäs ja moniväriset kuviot. Ja myös lohikäärme, keisarinnan muotokuvia.
  Alhaalla on tietysti viileämpää kuin ylhäällä. Itse asemalla paljasjalkaiset kerjäläiset ja pojat kiillottivat marmoria. Heillä oli numerot univormuissaan. Ilmeisesti nämä ovat todellisia orjavankeja. Muodollisesti täällä ei näytä olevan orjuutta, mutta vankeja on enemmän kuin vapaita.
  Tytöt päättivät katsoa, kuinka vangit työskentelivät maan alla. Ja he istuutuivat sivuhaaralle suuntaamaan työpajoja kohti. Kehittyneiden teknologioiden olosuhteissa tapahtuu kuitenkin ennemmin tai myöhemmin ylituotantoa. Joten lapsiorjat, jos ei ole mitään tuotettavaa, tehkää jotain muuta. Maanalaisen kaupungin käytäviä rakennetaan, lakaistaan loputtomasti ja pestään.
  Jotkut jopa pelaavat kotitekoisia pelejä tai piilottavat iPhonen maan alle.
  Tytöt kävelivät ympäri työpajoja. Pojat ja tytöt, 10-13-vuotiaat, työskentelivät. Vanhimmat ja nuoremmat eivät olleet näkyvissä. Ihan kuin lapset täällä syntyisivät heti isoina. Vaikka, kuka tietää.
  Anastasia huomautti:
  - Jotkut heistä olivat aikuisia; et tule kadehtimaan lapsuuttasi vankilassa!
  Vankityrmässä pojat ja tytöt käyttivät kylpytakkia, shortseja ja lyhyitä hameita. Pakolliset numerot. Joillakin pojilla ja tytöillä on pää ajeltu.
  Margarita katsoi paikallisen Internetin tietoja: he ajelivat pienten rikollisten päät. Heitä hakataan ruoskailla useammin ja heille annetaan vähemmän aikaa nukkua.
  Lapsivangit työskentelivät koneilla, kuljettimilla, kaivoksilla ja maanalaisilla kentillä, joissa oli keinovalaistus. Ja myös puistoissa. Niitä ei lyöty liian usein. Rikoksia, ruoskimista tai kidutusta varten. Sellainen synkkä johtopäätös vuosisatojen ajan. Lohikäärme hallitsi yli kolme tuhatta vuotta. Ennen häntä oli vanhuus ja luonnollinen kuolevaisuus.
  Voimakas taika antoi ihmisille mahdollisuuden elää miellyttävää elämää, vain yhdeksästä kymmenestä tuli vankeja ja orjia. Tämä on sitä eriarvoisuutta.
  Orjaksi ryhtyäksesi sinun ei tarvitse edes tehdä mitään; joskus sinut pidätettiin ja tuomittiin elinkautiseen vankeuteen aivan turhaan!
  Yksi lohdutus: jos he eivät tapa sinua, et kuole! Ja vangeilla on omat lepo- ja pelihetkensä. Varsinkin jos pääset sopimukseen esimiesten kanssa. Vain orjien antaumuksista ja heitä rangaistaan ankarasti.
  Lyhyesti sanottuna despotismi, ei vaaleja eikä demokratiaa. Nuorelta tytöltä näyttävä keisarinna on hallinnut nyt viisisataa vuotta, ennen kuin se oli keisari, joka ei pitänyt lohikäärmeestä ja joka syötiin elävältä!
  Kyllä, maailma on pelottava!
  Anastasia antoi laihalle tytölle kaapussa ja leikatulla päällä laukustaan löytämänsä karamellit. Hän kumarsi ja alkoi taas pilkkoa kiviä. Hänen ruskettuneet kätensä ja jalkansa olivat naarmujen ja mustelmien peitossa sekä tuoreita ripsien jälkiä. Ja edelleen kahleissa. Mitä puhui vankeusrangaistusjärjestelmästä. Tämä on työtä kaksikymmentä tuntia päivässä, ja vain leipää ja vettä. Köyhä tyttö. Hän oli niin iloinen suklaamakeista, että hänen silmänsä loistivat.
  Margarita huomautti hieman hämmästyneenä:
  - He työskentelevät maan alla, ja kaikki ovat ruskettuneet?
  Anastasia ehdotti:
  - Ehkä aurinko täällä on sellainen, että ultraviolettivalo tunkeutuu maaperän ja kivien läpi!
  Margarita lauloi hymyillen;
  Vieras planeetta, vieras maa,
  Ja mitä olet unohtanut tässä maailmassa, mies?
  Tästä helvetistä ei pääse niin helposti pois...
  Älä lakaise pölyä asunnosta!
  Anastasia ehdotti:
  - Pidetään kiirettä. On parempi vapauttaa miljoonia kuin lohduttaa yksi kerrallaan.
  Margarita huomautti:
  - Mutta eikö Dostojevski sanonut, että kaikki maailman aarteet eivät ole yhden lapsen katkeran kyyneleen arvoisia!
  Anastasia huomautti:
  - Tämä on totta, mutta... Täällä on kymmeniä miljoonia lapsivankeja, ja uskokaa minua, et voi pyyhkiä jokaisen nenää!
  Margarita huokaisi ja vastasi:
  - Kuninkaan ei pitäisi ajatella kaikkia! Kuninkaan on mietittävä mikä on tärkeää!
  Sen jälkeen molemmat tytöt kiihtyivät. Ja he alkoivat liikkua metroasemilla. Se muistutti hieman Moskovaa, itse asemat olivat paljon ylellisempiä ja värikkäämpiä, ja vaunut kimaltelivat kultaa. Ja timantit kimalsivat katolla ja katoilla.
  Tällainen villi kontrasti metron ylellisyyden ja onnellisten, vangittujen lasten kauhean kohtalon välillä.
  Margarita sihisi vihaisesti:
  - Nouse ylös, kirouksen leimattu!
  Anastasia tuki ystäväänsä:
  - Koko maailma on nälkäinen ja orjia!
  Ja molemmat tytöt lopettivat yhdessä:
  - Suuttunut mielemme kiehuu! Valmiina taistelemaan kuolemaan asti!
  Tässä on asema, jonka vieressä on professori Mariartin palatsi.
  Tyttö nousi metrosta. Ontuminen hieman kengistä, jotka eivät selvästikään olleet oikean kokoisia.
  Margarita huomautti:
  - Universumi ei ole täydellinen. Onko siinä Jumalaa?
  Anastasia huomautti ankarasti:
  - No, paholainen varmasti on!
  Liukuportaiden luona seisoi joitain eläimiä, jotka näyttivät enemmän örkeiltä, vain niiden kasvot olivat vielä pahemmat ja raivokkaammat.
  Tytöt kuitenkin iskivät vartijoille ja näyttivät korttiaan. He alkoivat mennä liukuportaita ylös.
  Margarita huomautti:
  - Ja tämä metro on silti parempi kuin Moskovan metro!
  Anastasia vahvisti:
  - Ja paljon syvemmälle!
  Tytöt menivät yläkertaan. Ohitimme vartijat ilman ongelmia. Siellä oli myös useita sotureita, joilla oli halbardeja ja konekivääreitä optisilla tähtäimillä.
  Aivan metron sisäänkäynnin luona oli suuri tankki, joka muistutti vahvasti toisen maailmansodan saksalaista "Mausta". Myös kaksi aseen piippua ja valtava.
  Anastasia huusi:
  - Tämä on auto!
  Margarita huomautti:
  - Tämä muuttaa kaiken asfaltin murskeeksi.
  Pari kummitusta välähti tyttöjen ohi. Ja sitten toinen, violetti. Se puhui tytöille:
  - Haluat varmaan tavata professori Mariartin?
  Anastasia teeskenteli yllättyneensä:
  - Miten arvasit?
  Varjon kaltainen aave sanoi:
  - Kaikki haluavat nähdä hänet! Joka tapauksessa epäilen, että aiot tuhota lohikäärmeen?
  Margarita rypisti kulmiaan:
  - Miksi luulet niin? Emme ole orjia!
  Aave huomautti:
  - Voimme tuntea haamut. Lisäksi, kun useita tuhansia vuosia sitten asuin tässä kaupungissa. Hän eli aikana, jolloin lohikäärmeestä ei ollut jälkeäkään.
  Käytännön Anastasia kysyi:
  - Miten pääsen professori Mariartin luo?
  Aave vastasi:
  - Mene vain portille! Arvaa kolme arvoitusta, maksa rahaa ja saat nähdä hänet. Tai toinen vaihtoehto, sisään takaovesta. Siellä on kummituskissa. Arvaa hänen kolme arvoitusta oikein, niin sinun ei tarvitse maksaa mitään. Sitten hän vie sinut professorin varastoon ja sieltä otat mitä haluat.
  Margarita totesi loogisesti:
  - Toinen vaihtoehto on paljon parempi kuin ensimmäinen.
  Varjoaamu selvensi:
  - Mutta kummituskissa tappaa sinut, jos hän ei saa vastausta arvoituksiinsa. Niin...
  Anastasia virnisti:
  - Entä jos tapamme hänet?
  Aave varoitti:
  "Hän on aave, eikä edes lohikäärme voi tappaa häntä." Joten otat suuren riskin.
  Margarita huomautti:
  - Vähän riskejä ottavat eivät juo samppanjaa; ne, jotka ottavat liikaa riskejä, ovat täysin tyytyväisiä sifiriin makuulla.
  Anastasia käytännössä ehdotti:
  - Joten vie meidät nopeasti läpi.
  Aave huusi:
  - Vastaa kysymykseen.
  Margarita mutisi:
  - Katsotaanpa!
  Varjo kurkisti:
  - Että on vain varjo, mutta ei varjoa!
  Margarita vastasi nopeasti:
  - Menneisyys on kuin varjo, mutta se ei ole varjo ollenkaan.
  Aave nyökkäsi hyväksyvästi:
  - Vien sinut sinne. Takanani.
  Tytöt liikkuivat. Anastasia heitti pois vihatut kengät, jotka hieroivat hänen ei lainkaan herkkiä jalkojaan, ja seurasi Margarita. Nyt tytöt olivat paljain jaloin ja nauttivat jalkojensa vapaudesta.
  Professori Mariartin palatsi oli valtava, muistutti Bremenin kaupunginmuusikoiden linnaa, vain paljon suurempi ja koristeellisempi. Aave vei tytöt nurkkaan ja mutisi:
  - Mennään maanalaisen käytävän läpi.
  Tytöt alkoivat laskeutua hänen perässään. Ohitimme alas johtavat portaat ja tuli pimeämpää. He tunsivat pistävät kivet paljain jalkojensa alla. Ja vankityrmän viileyttä.
  Anastasia lauloi:
  - Stomp, stomp, kaviot stomp...
  Margarita lisäsi nauraen:
  - Ta-ta-ta, konekivääri osui!
  Ja molemmat tytöt kuorostivat:
  Lohikäärmeen armeija on täysin voitettu,
  Ja kukaan ei keskeytä meitä kauniita tyttöjä!
  Sen jälkeen soturit lisäsivät askeleen. Käveleminen kesti melko kauan. Ja pinnasta tuli yhä piiklevämpi. Mutta estääkö tämä tytöt joutumasta erikoisjoukkoon? He vaihtoivat nopeasta kävelystä juoksemiseen.
  Aave vinkui ja kysyi:
  - Mikä on ammattisi?
  Tytöt vastasivat yhteen ääneen:
  - Sota!
  Varjo huokaisi ja huomautti:
  - Kuten aina, väkivaltaa ja väkivaltaa!
  Margarita lauloi vastauksena kultaisia hiuksiaan ravistellen:
  -Maailma lepää väkivallalla! Raivon tulivuori purskahtaa ulos suurella tavalla!
  Anastasia, punatukkainen peto, tuki kumppaniaan:
  - Hän kokee suurimman jännityksen kivulla ja pelolla!
  Varjo vastusti:
  - En usko. Sinun täytyy olla ystävällinen.
  Margarita lauloi huokaisten:
  - Ei ole helppoa olla ystävällinen, usko minua!
  Anastasia otti:
  - Ystävällisyys ei riipu pituudesta!
  Ja tytöt lisäsivät yhteen ääneen:
  - Mutta vain ystävällisyys riippuu voimasta. On vaikeaa, jos olet heikko ja heikko!
  Sen jälkeen oli tauko, ja jonkin aikaa tytöt juoksivat hiljaa. Kiinnittämättä huomiota teräviin kiviin, jotka kaivetuvat paljaisiin, tyttömäisiin pohjiin. Kunnes lopulta he törmäsivät Mariartin palatsin kellariin.
  Kynttilät paloivat, kaasusuihkut hehkuivat. Varjojen voitiin nähdä välkkyvän.
  Aave sihisi:
  - No, nyt näemme hänet.
  Varjo ilmestyi seinästä kuin hologrammi. Kissan kasvot ilmestyivät. Se on iso ja läpikuultava. Sitten tuli ulos tassu, jossa oli kynnet. Kissan silmät loistivat kuin smaragdit. Ja kynnet ovat terävät, kimaltelevat kuin timanttien palaset. Joten hän ryömi ulos kokonaan. Yhtä pitkä kuin terve norsu, vain pidempi, ja hampaat ovat reilut kaksi metriä pitkiä.
  Tytöt eivät kuitenkaan olleet nolostuneet, vaan puristivat nyrkkinsä ja sanoivat:
  - Olemme valmiita ja innokkaita taistelemaan!
  Aavekissa sihisi huutaen:
  - Mitä haluatte, kaunokaiset?
  Margarita vastasi rehellisesti:
  - Professori Mariartyn hakukonesiru.
  Kissa naukui hienovaraisesti ja vastasi:
  - Tämä on tietysti mahdollista, mutta... Tiedätkö ehdot?
  Tytöt nyökkäsivät synkronisesti:
  - Varmasti.
  Aavekissa lauloi, liikutellen tassujaan:
  - Kuuntele sitten arvoitusta. Mikä on halvempaa kuin puoli ruplaa tai kalliimpaa kuin chervonets?
  Margarita virnisti ja vastasi:
  "Et anna puolta valehtelijaa sanasta sanasta, mutta rehellinen vala on arvokkaampi kuin kultapala!"
  Aavekissa nyökkäsi ja huomautti:
  - Olette vahvoja tyttöjä, ja näen teidän olevan kokeneita taistelijoita. Mutta et pääsisi eroon minusta. Pureskelisin luusi kuin termiittipilvi. Joten ole varovainen, et voi tehdä virheitä.
  Anastasia huomautti:
  - Taistelimme. Ja siellä luodit ja sirpaleet eivät anna virheitä anteeksi.
  Aavekissa kehräsi:
  - Ja toinen on yksinkertainen kysymys. Mihin Varvara pistää nenänsä?
  Margarita nauroi:
  - Vau! Vaikea keksiä mitään hauskempaa!
  Anastasia huomautti:
  - No, vastaamme huumorilla!
  Ja punatukkainen tyttö sanoi:
  - Koska uteliaan Varvaran nenä revittiin irti torilla, se tarkoittaa, että hän työnsi sen suoraan onteloon mehiläisten kanssa!
  Aavekissa nyökkäsi ja huomautti:
  - Tämä voidaan laskea vastaukseksi! Kuuntele nyt kolmas arvoitus.
  Ja kummituskissa lauloi:
  - Ja kolmannella kysyn: pistikö he Leftyn mihin?
  Margarita vastasi hymyillen riimellä:
  - Riippumatta siitä, mihin Levsha pantiin, hän ei saanut vesipiippua!
  Aavekissa huokaisi ja kehräsi:
  - Hyvin tehty tytöt! Ja tämän vuoksi en tapa sinua, vaan vien sinut professori Mariartin laboratorioon. Vain sieltä sinun on löydettävä hakukonesiru itse.
  Anastasia lauloi:
  - Joka etsii, löytää aina!
  Margarita lisäsi:
  - Mitä et menettänyt, sinulla on!
  Aavekissa sanoi viekkaasti:
  - Ja jos et ole kadottanut sarviasi, onko sinulla niitä vielä?
  Tytöt huudahtivat yhteen ääneen:
  - Varmasti! Olemme eloisia.
  Aavekissa heilutti häntäänsä:
  - Seuraa minua.
  Tytöt astuivat äänettömästi paljain jaloin ja lähtivät aaveen perään. Ovet avautuivat matkan varrella itsestään. Margarita kuiskasi:
  - Se on automaattinen.
  Anastasia huomautti:
  - Kyllä, ei ole mitään erikoista.
  Aavekissa kehräsi:
  "Olen ollut täällä pitkään, silloin, kun professori Mariartysta ei ollut jälkeäkään." Loppujen lopuksi hän on myös muukalainen ja sopimaton täällä, kuten sinäkin.
  Margarita huomautti:
  "Emme tulleet kaupunkiin omasta tahdostamme."
  Aavekissa nyökkäsi:
  - Kaikki täällä ei ole omasta vapaasta tahdosta. - Ja haamu naurahti. - Ja vähän poissa mielestä!
  Anastasia huomautti:
  - Se on kuin satu Liisa Ihmemaassa. Sielläkin kissa sanoi, että kaikki olivat sekaisin!
  Aavekissa heilutti suuria kasvojaan:
  - Toottaminen. Löydätkö hakukonesirun professori Mariartyn laboratoriosta? Hän on erittäin iso!
  Margarita vastasi vihaisesti:
  - Joku häviää ja joku löytää.
  Professorin laboratorio osoittautuikin valtavaksi ja koostui useista halleista, jotka olivat täynnä erilaisia esineitä, tietokoneita, pulloja ja varaosia ja muita "kulutustavaroita".
  Tytöillä oli kuitenkin erityisiä etsintätaitoja. Ja ensin he tekivät yksinkertaisen laitteen, joka vastasi mikroelektroniikkaan.
  Sitten Margarita ehdotti:
  - Meidän täytyy etsiä siru, jossa on tutka, kompakti mutta tehokas.
  Anastasia oli samaa mieltä tästä:
  - Kyllä, se on välttämätöntä.
  Tytöt alkoivat asentaa laitetta. He toimivat taitavasti ja energisesti. Margarita sanoi:
  - Voimme löytää minkä tahansa neulan heinäsuovasta.
  Tytöt, säätäneet laitetta, alkoivat hitaasti kävellä käytävien läpi. Se piippasi, mutta se ei ollut siru, vaan pöytätietokone. Margarita ja Anastasia kävelivät hieman enemmän käytävien läpi. Tytöt alkoivat hermostua.
  Lopulta laite toimi, ja soturit kohtasivat panssaroituun seinään upotetun kassakaapin.
  Margarita vihelsi:
  - No, tätä olisi pitänyt odottaa alusta asti. Tällainen arvokas esine säilytetään kassakaapissa, panssarin takana.
  Anastasia raivoissaan potki paljain kantapäänsä panssariin. Ja tunsin metallin olevan vahvempi kuin titaani. Vaikka tämä tyttö voisi rikkoa betonilaattoja.
  Margarita rauhoitteli häntä:
  - Avaamme sen nyt.
  Anastasia haukkui:
  - Tiedätkö yhdistelmän?
  Margarita muisteli:
  - Äänen perusteella voit määrittää, onko se numero ja kirjain vai ei.
  Anastasia nyökkäsi:
  - Kyllä tiedän. Mutta ilman erityistä laitetta vastaavan numeron ja kirjaimen napsautus ei ehkä kuulu.
  Margarita lohdutti:
  - Täällä on tarvittava laite. Ja kuuloni on täydellinen.
  Tytöt itse asiassa ottivat laitteen kuulokkeilla ja alkoivat hitaasti kääntää kassakaapin kahvaa.
  Sinun piti kirjoittaa sana latinaksi ja seitsemän numeroa. Tytöt nyökkäsivät hieman, mutta avasivat kassakaapin.
  Sisällä oli matkapuhelinta muistuttava laite, jossa oli antenni ja näyttö, sekä useita rahapapuja.
  Margarita halusi ottaa vain laitteen, mutta punatukkaisesta Anastasiasta tuli itsepäinen:
  - Ei! Vielä ei tiedetä, voiko paikallisista rahoista olla hyötyä meille. Joten on parempi tarttua niihin.
  Margarita vastusti:
  - Mutta se olisi varastamista. Mitä me olemme, karhunpennut?
  Anastasia totesi loogisesti:
  - Ja otamme siruhakukoneen pyytämättä. Mutta vaikuttaako tämä todella termiin, jos yksi siru varastettiin avaamalla kassakaappi tai useita muita paikallisia rahaa?
  Margarita mietti muutaman sekunnin ja nyökkäsi päätään:
  - OK. vakuuttunut. Brem kaikki.
  Ja tytöt työnsivät vyölleen tusina paksua pakkausta suuria ja kirkkaita seteleitä. Saatat silti tarvita rahaa, et koskaan tiedä.
  - Minne olette menossa, rakkaani?
  Soturit, jotka olivat kiiruhtamassa huoneiden läpi taas käytävälle ja poistumassa tulotieltä, näkivät miehen.
  Hän oli pitkä, pitkäkätinen, suuri pää ja korkea otsa. Päässään hänellä oli professorin hattu. Äly loisti hänen harmaissa, syvissä silmissään, hänen nenänsä oli kalteva ja saalistava, ja hänen leukansa oli voimakas.
  Hänellä oli käsissään kuusipiippuinen pistooli. Hän oli tarpeeksi kaukana, jotta mahtava ase voitiin pudota hänen kädestään. Ja professori ilmeisesti osasi ampua tarkasti.
  Anastasia änkytti:
  - Rakas Mariarty, sinä ja minä voimme päästä sopimukseen, eikö niin?
  Professori sihisi vihaisesti:
  - En puhu kuolleille naisille!
  . LUKU nro 4.
  Tytöt hymyilivät leveästi. Margarita hymyili ja kuiskasi:
  -Olet niin älykäs ja viehättävä mies, etkö pidä meistä?
  Mariarti sanoi ankarasti:
  -Olette koulutetun lihan palasia, ette naisia. Ja pysy paikallasi, älä tule lähemmäksi! Varoitan, ammun ilman, että lyöntiä jäisi väliin.
  Anastasia huomautti loukkaantuneena:
  - Eivätkö muotoillut lihakset korista naista?
  Mariarty huusi:
  - Ei tietenkään! Naisen tulee olla hauras ja siro!
  Margarita vastasi hymyillen:
  - Mutta voin helposti suojella poikaystävääni.
  Mariarty tilasi kuivana:
  - Nouse polvillesi ja laita kätesi niskan taakse.
  Anastasia huusi:
  - Mutta jalkani ovat kaikki veren peitossa.
  - Missä? - Mariartyn silmät pullistuivat. Hänen katseensa osui punatukkaisen kauneuden siroisiin, paljaisiin jalkoihin.
  Toinen tyttö Margarita käytti hetkeä hyväkseen ja laukaisi raskaan jakoavaimen professoria kohti paljain jaloin. Hän reagoi refleksisesti ampumalla. Mutta hän oli hieman myöhässä, ja metalli osui häntä ranteeseen. Ase lensi ulos.
  Professori ryntäsi hänen perässään, mutta Margarita hyppäsi hänen perässään. Ja Anastasia pääsi eteenpäin heittämällä myös jotain painavaa, älypuhelimen kaltaista. Isku osui Mariartin kasvoihin. Hän hidasti vauhtia ja pysähtyi. Margarita liikutti sääriään hänen temppeliään vasten. Mariarty nojautui taaksepäin. Tämän paljaan, siron, tyttömäisen jalan isku rikkoi tammitukit. Ilmeisesti tällä kertaa kultatukkainen tyttö laski todella väärin. Ja professori pyörtyi pitkäksi aikaa.
  Mutta tytöt eivät alkaneet järkeillä, vaan pakenivat vanhaa polkua pitkin. Anastasia onnistui kuitenkin nappaamaan kuusipiippuisen pistoolin varmuuden vuoksi.
  Niinpä he juoksivat huoneiden läpi kohti kellaria. Ja heidän vaaleanpunaiset kantapäänsä välkkyivät.
  Tytöt pysähtyivät vasta kun he löysivät itsensä juuri siitä paikasta, missä kummituskissa tapasi heidät. Tällä kertaa mukana oli vanha, tuttu haamu.
  Se sihisi:
  - Otitko hakukonesirun?
  Tytöt vastasivat yhteen ääneen:
  - Joo!
  Aave kurkisti:
  - Tytöt! Täältä voit siirtyä satuun, jossa kerätään esineitä. Kytke louhittu hakukonesiru päälle.
  Margarita laittoi sen päälle. Varjoaamu huomautti:
  - Toimii hyvin. Toivon, ettei professori heti huomaa menetystä?
  Margarita naurahti:
  - Potkin häntä niin lujasti oikealla kyljelläni, että hän sai ainakin vakavan aivotärähdyksen!
  Aave mutisi:
  - Jos et tappanut häntä, hän kostaa sinulle. Tämä on pelottava mies!
  Anastasia huudahti:
  - Mennään nopeasti satuun! Meidän on palattava nopeasti maailmaamme. Muuten vanhempamme, saatuaan tiedon kuolemastamme, tulevat hulluiksi surusta!
  Aave katsoi karttaa ja vastasi:
  - Seuraa minua.
  Ja se leijui pois. Tytöt ryntäsivät hänen perässään. Käännyimme käytävälle ja aloimme taas juosta. Paljain jalkojesi alla on teräviä kiviä, mutta naispuolisille erikoisjoukkojen sotilaille tämä ei ole ollenkaan pelottavaa. Tytöt juoksivat melko pitkään, useita tunteja.
  Kunnes lopulta löysimme itsemme portin edestä. Sisäänkäynnin luona seisoi kolme mahtavaa sankaria.
  He ristiin miekkansa tukkien polun ja mutisi:
  - Sisäänpääsy satuun on vain rahaa!
  Margarita otti pinon seteleitä ja ojensi tuhannesosan lohikäärmeen kuvalla:
  - Riittääkö se sinulle?
  Sankarit nyökkäsivät:
  - Se riittää sinulle, mutta hänelle tuhat!
  Anastasia heitti myös laskun ja huomautti:
  - Ajattelin, että pyytäisit meitä jälleen ratkaisemaan arvoituksia.
  Pitkät, voimakkaat tyypit, melkein yhtä pitkät kuin tammipuut, vastasivat loogisesti:
  - Entä arvoituksia? Et voi levittää niitä leivän päälle.
  Kullatut portit avautuivat ja tytöt astuivat metsään. Tuntien ajamisen jälkeen terävien kivien yli, jopa heidän karkeat jalkansa polttivat ja kuttivat. Joten ruoholla käveleminen oli autuutta.
  Metsä oli vehreää, muistutti subtrooppisia alueita, vain puissa kasvoi hyvin suuria ja kirkkaita kukkia. Perhosia monivärisillä siipillä ja hopeiset sudenkorennot lensivät, ne olivat hämmästyttävän kokoisia.
  Aave jäi portin ulkopuolelle.
  Margarita luki itsekseen:
  - Itse koottu pöytäliina, kävelysaappaat, näkymättömyyshattu, aarremiekka, kaiken tietävä peili, samogud-harppu, lentävä matto. Sen verran kohteita on.
  Anastasia katsoi laitetta, pudisti punaisia kiharoitaan ja sanoi:
  - Edessä on vain itse koottu pöytäliina.
  Tytöt lisäsivät tahtomattaan tahtiaan. He näkivät kaksikerroksisen kivitalon. Sisäänkäynnillä oli jono. Tytöt tulivat lähemmäs ja katsoivat tarkemmin. Ihmiset maksoivat rahaa ja ostivat ruokaa. Lapsia oli paljon, laihoja, paljain jaloin ja repaleisia. He kysyivät kyyneleissään:
  - Ole hyvä ja anna meille ruokaa. Ainakin vähän.
  Vastauksena kuului karjunta:
  - Menkää pois, säälittävät kerjäläiset!
  Margarita ja Anastasia lähestyivät päättäväisesti tiskiä. Pöytäliina oli näkyvissä, melko suuri ja tyylikäs. Siihen ilmestyi aina silloin tällöin uusia ja uusia ruokia, jotka sitten myytiin rahalla silinterillinen ja iso vatsa mies. Huoneen nurkassa oli jo useita pusseja kolikoita.
  Margarita sanoi vihaisesti:
  "Etkö häpeä antaa lastenne kuolla nälkään, kun saat itse ruokaa ilmaiseksi?"
  Anastasia puristi nyrkkinsä:
  - Voin jopa murtaa leukasi.
  Mies silinteri virnisti viekkaasti ja huomautti:
  - Maagisia asioita ei voi viedä väkisin. Ja mikä on minun, on jo minun.
  Lapset väkijoukossa huusivat:
  - Ei totta! Voit voittaa häneltä itse kootun pöytäliinan.
  Silinteri mies nyökkäsi hyväksyvästi.
  - Varmasti! Jos sinulla on jotain vetoa.
  Tytöt ottivat esiin rahaa ja sanoivat:
  - Miljoona luottokorttia - laitoimme sen peliin!
  Mies silinteri lisäsi:
  - Ja myös hakukonesiru!
  Tyttövartijat katsoivat toisiaan ja silmäävät toisilleen:
  - Olemme samaa mieltä!
  Mies silinterissä sumisesi:
  - Sitten pelataan pokeria.
  Margarita nyökkäsi:
  - Olemme samaa mieltä.
  Tytöillä ei ollut epäilystäkään siitä, etteikö silinteriporvaristo pettäisi. Tämä on sanomattakin selvää. Mutta eliittiä erikoisjoukkojen upseereja vastaan kaikenlainen huijaus on hyödytöntä. Päinvastoin, on parempi, kun vastustajasi on huijari. Nyt hän heittää ulos yhdistelmän, joka voittaa melkein kaiken tyyppiset muut yhdistelmät - neljä ässää. Mutta on yksi yhdistelmä, joka voittaa täsmälleen neljä ässää, mutta häviää joillekin muille.
  Ja Margarita poimi kortit taitavasti.
  Silinterimies heitti pois neljä suurinta korttia voiton ilmeellä. Hän paljasti hampaat odottaen voiton iloa.
  Kun yhtäkkiä ilmestyi tappava vastayhdistelmä.
  Molemmat tytöt vastasivat yhteen ääneen:
  - Pöytäliina on meidän.
  Mies silinterissä kalpeni ja mutisi:
  - Sinä huijasit.
  Margarita haukkui:
  - Ja sinäkin!
  Silinterihattua pukeutunut mies veti esiin pistoolin, mutta Anastasia otti nopean askeleen ja potkaisi häntä suoraan nivusiin. Isku, joka rikkoi viisi tiiltä, heitti liikemiehen ja hän putosi kuolleena!
  Tytöt huusivat vastauksena:
  - Nyt lapset saavat syödä ja ottaa kaiken ilmaiseksi!
  Ja soturit alkoivat heitellä ahneen rikkaan miehen keräämiä hopea- ja kuparirahoja joukkoon. Lisäksi he tekivät sen suurella innolla.
  Ja lapset pakenivat alueelta. Täällä oli monta kertaa enemmän lapsia kuin aikuisia.
  Margarita jopa huomautti:
  - Myös todennäköisesti muuttunut?
  Anastasia nyökkäsi hyväksyvästi:
  - Lohikäärmeen kuteminen. Vaikka tietysti lapsena oleminen on silti parempi kuin vanha mies.
  Margarita huomautti toiveikkaana:
  - Ehkä orjuus loppuu, mutta kuolemattomuus säilyy?
  Lapset juoksivat vielä useita tunteja. Vaikka he saivat hienoimpia ruokia, he saivat rahaa. Lopulta, kun lähiseudun pojat olivat jokseenkin täyttyneet ja kaikki rahat oli jaettu, tytöt jatkoivat matkaa.
  He nappasivat myös itse kootun pöytäliinan.
  Anastasia huomautti:
  - Mennään eteenpäin, kohta törmäämme juoksukengät.
  Tytöt kävelivät ja nauttivat askeleistaan kesäpolulla.
  Kaikki oli idyllistä. Vaikka parin tunnin reippaan kävelyn jälkeen laihat lapset ja muutama runsaspukeutunut nuori aikuinen alkoi jälleen törmätä kerjäläispukuisiin lapsiin. Ulkonäöltään hän ei kuitenkaan näytä olevan kolmekymmentä vuotta vanhempi.
  Margarita varoitti:
  - Kävelykengät ovat hyvin lähellä!
  Tytöt näkivät miehen, jolla oli laukku, juoksevan ilmassa. Ihmiset ja lapset huusivat ympärillä:
  - Pysäytä varas!
  Mies lensi pois. Mutta Anastasia laboratoriossa onnistui varmuuden vuoksi nappaamaan pitkän palan ohutta lankaa. Ja heitti kotitekoisen lasson.
  Mies menetti nopeutta ja yksi hänen saappaistaan putosi. Tytöt ottivat sen ja juoksivat varkaan luo:
  - No, söitkö sen? Annatko meille upeita esineitäsi?
  Mies nyökkäsi:
  - Kävelysaappaat ei voi viedä pois väkisin. Voit joko vaihtaa ne tai voittaa!
  Margarita rypistyneenä sanoi:
  - No, pelataan.
  Varas kysyi hymyillen:
  - Mistä lyöt vetoa?
  Anastasia mutisi:
  - Itse koottu pöytäliina!
  Mies yhdellä saappaalla nyökkäsi:
  - Olla samaa mieltä! Tuleeko hölmö? Voitin itse tämän juoksukengän pelin.
  Margarita nyökkäsi:
  - Olemme samaa mieltä.
  Varas oli kokenut huijari, mutta eliittien erikoisjoukkojen tytöt ovat hyvin koulutettuja ja yleensä he ovat valtion parhaita sotureita. Joten huijaa, älä huijaa, se ei auta!
  Ja niin Margarita vastusti ja ripusti olkaimet varkaaseen.
  Hän punastui ja huomautti:
  - Pettikö hän?
  Margarita vastasi rehellisesti:
  - Sama kuin sinulla.
  Varas riisui toisen saappaansa ja nyökkäsi:
  - Nyt ne ovat sinun.
  Margarita ja Anastasia pukivat toisen saappaan oikeaan jalkaan, toisen vasemmalle ja lähtivät.
  Tytöt nousivat satumetsän yli ja näkivät kyliä sekä satua ympäröivän suurkaupungin taloja. Lohikäärmeen kaupunki, varjojen kaupunki.
  Anastasia sanoi hymyillen:
  - Seuraava artefakti on näkymättömyyskorkki. Tässä meillä voi kuitenkin olla ongelmia.
  Margarita huomautti:
  - Onko sen omistaja näkymätön?
  Anastasia vastasi:
  - Mutta uskon, että voimme huomata. Meillä on terävä näkö, ja meillä on myös kartta.
  Margarita lauloi:
  - Voin tehdä kaiken, voin tehdä kaiken, koska pääni ei ole kivi!
  Tytöt katsoivat karttaa tarkasti, esine tuli yhä lähemmäs.
  Anastasia kuiskasi:
  - Tarvitsemme ovelaa!
  Soturit laskeutuivat ja seisoivat. He teeskentelivät puhuvansa.
  Ja he itse katsoivat silmäkulmastaan. Voit nähdä, että joku kävelee nurmikolla. Totta, jalanjäljet ovat pieniä ja paljain jaloin. Ihan kuin se olisi poika.
  On selvää, että nuori, näkymätön varas aikoi varastaa itse kootun pöytäliinan.
  Margarita tarttui taitavasti hänen käteensä. Ja Anastasia tunsi nopeasti päänsä ja repäisi hattunsa pois. Heidän edessään oli vaaleatukkainen, punertava noin 12-vuotias poika. Ketterä ja taitava.
  Margarita murisi:
  - Minulla on varas. Nyt me piiskaamme sinua.
  Poika pyysi:
  - Älä lyö minua, olen hyvä. Halusin vain syödä.
  Anastasia huomautti:
  - Näytät hyvin ruokitulta, ja tämän näkymätön hatun kanssa et tule koskaan nälkäiseksi.
  Poika vastasi huokaisten:
  "Köyhältä ei voi varastaa paljoa, mutta rikkailla ihmisillä on koirat juoksemassa pihalla." Ja yleensä, et ansaitse rahaa varastamalla.
  Margarita suuttui:
  - Halusit ryöstää meidät. Siksi annamme sinulle ankaran piiskauksen tai annat meille näkymättömyyskorkin.
  Poika pudisti päätään negatiivisesti:
  - Jos otat hatun pois väkivallalla tai väkivallalla, se ei palvele sinua! Siis jos pelaat kanssani.
  Margarita nyökkäsi:
  - Tämä on tietysti mahdollista. Mitä haluat: kävelysaappaat vai itse kootun pöytäliinan?
  Poika kurkisti:
  - Eikö ole mahdollista tehdä molempia?
  Tytöt vastasivat yhteen ääneen:
  - Liian lihava. Bash on bash.
  Poika nyökkäsi:
  - Okei, sitten pöytäliina on itse koottu ja pelin valinta on minun!
  Lapsi polki paljain jalkansa; ilmeisesti ikuisena, upeana kesänä hän ei halunnut laittaa kenkiä jalkaan ja varastaa kenkiä. Poika sanoi:
  - Käytätkö nyrkkejäsi? Valitsen kultahiuksisen tädin, koska punapäät ovat liian ovelia.
  Margarita nyökkäsi:
  - Kaikki leikkivät mieluummin hunajablondin kanssa, peläten ketun väriä.
  Poika puristi nyrkkinsä ja alkoi täristä, Margarita seisoi hänen edessään. Peli on erittäin yksinkertainen. Joko kaivo tehdään käsin, saksilla, paperilla tai kivellä. Paljon riippuu reaktiosta tässä. Poika teki kaivon, melko edullisen muodon, joka hukutti sekä sakset että kiven. Mutta tyttö onnistui valmistamaan kaivon peittävää paperia.
  Poika laski silmänsä ja huokaisi raskaasti:
  - Otin sinun. Nyt sinulla on hattu.
  Anastasia laittoi sen päälle ja katosi heti. Margarita vahvisti:
  - Toimii.
  Anastasia ilmestyi jälleen, ojensi järkyttyneelle pojalle hopearahan ja lupasi:
  "Pian kukaan tämän paikan lapsista ei ole nälkäinen."
  Poika kokeili kolikkoa hampaillaan ja nyökkäsi:
  - Ostan itselleni piparkakkuja. Ja toivon, että keräät esineet nopeasti ja poistat lohikäärmeen.
  Tytöt nyökkäsivät hyväksyvästi:
  - Me teemme sen.
  Ja he menivät tai pikemminkin lensivät pukeen juoksukengän, pidemmälle.
  Anastasia huomautti:
  - Seuraavaksi meillä on aarremiekka. Saattaa olla ongelmia.
  Margarita oli samaa mieltä tästä:
  -Etkö voi vain viedä sitä pois? Mutta emme myöskään ole yksinkertaisia.
  Tytöt kilpailivat juoksukengillä. Niiden alla välähti varjot, puut huojuivat. Monet lapset muutaman aikuisen kanssa jyrsivät alla. Se oli kuin arkaaisempi versio kaupungista, jossa puiden välissä oli yksikerroksisia, enimmäkseen puisia majoja.
  Siellä oli myös peltoja, joilla lapset työskentelivät joidenkin univormuissa pukeutuneiden eläinten ajettamana. Aina silloin tällöin kuului huutoa.
  Mutta sitten ilmestyi autio paikka. Ympärillä makasi kasa paloiteltuja ruumiita. Kaksijalkainen, valtavan pitkä mies käveli hänen edessään polvilleen kaatuneiden ihmisten edessä. He kasasivat yksinkertaisia tavaroitaan.
  Hirviö karjui:
  - Kaadun kaikki! Hajotan kaikki!
  Ja ilmeisesti hän todella katkaisi jonkun. Ja sitten miekka välähti ilmassa ja palasi sitten kynsilleen.
  Margarita ehdotti:
  - Menen alas hänen luokseen yksin ja tarjoan leikkiä itse kootun pöytäliinan puolesta. Laitat päällesi näkymättömyyslakkin ja joudut väijytykseen.
  Anastasia nyökkäsi ja huomautti:
  - Punapäät ovat yleensä aina enemmän pelättyjä.
  Kauneus ojensi toisen saappaan hunajablondille.
  Ja paljain varpaillaan tyttö taivutti kuparikolikkoa. Täällä näkee, että paperirahaa ei arvosteta ollenkaan niin kuin nykyaikaisemmassa kaupunginosassa.
  Margarita hymyili, suoristi lehtikullasta hohtavat kiharat hiuksensa, hän oli yksinkertaisesti ihana, ja ryntäsi hirviötä kohti. Tytöllä on urheilullinen vartalo, jolla on korkeat rinnat, ohut vyötärö ja ylelliset lantio.
  Hirviö nähdessään kauneuden paljasti heti hampaansa ja huusi:
  - Tapan sinut, jos et tottele minua!
  Margarita naurahti ja vastasi:
  - Olet niin siisti mies. Sellainen turkki ja upeat hampaat. Jokainen nainen olisi ylpeä ollessaan orjasi!
  Hirviö puhalsi ja karjui:
  - Minä! Kaikkivaltias herra, olen! Olen maailman viisain!
  Margarita ehdotti:
  - Pelataan. Laitan itse kootun pöytäliinan aarremiekkasi viereen.
  Hirviö karjui aggressiivisesti:
  - Minä käsken miekkaani leikkaamaan sinut palasiksi! Ja otan itse kootun pöytäliinan riskittömästi.
  Margarita totesi loogisesti:
  - Mutta jos otat pöytäliinan omaksesi väkisin, et voi käyttää sitä. Tiedät säännöt.
  Hirviö napsahti ja vastasi:
  - No, okei, asetat myös kävelysaappaasi ja vapautesi vaakalaudalle, ja jos häviät, sinusta tulee kuuliainen orjani.
  Margarita rypisti kulmiaan ja kysyi uudelleen:
  - Eikö se ole liikaa?
  Hirviö karjui:
  - Ei, aivan oikein!
  Margarita nyökkäsi, kultainen aalto kulki hänen harteillaan:
  - Sitten olen samaa mieltä. Riski on jalo syy.
  Hirviö muisteli:
  - Pelin valinta on minun. Suosittelen noppia.
  Margarita hymyili ja vastasi:
  - Yksinkertainen mutta reilu peli. Anna kohtalon päättää.
  Mutta tietysti tyttö ymmärsi, että tämä saalistaja pettää. Mutta hän ja Anastasia ovat maailman vahvimpia ja älykkäimpiä erikoisjoukkojen sotilaita. Ja tytöt tietysti tietävät erilaisia temppuja ja tekniikoita peleissä.
  Ensimmäistä kertaa sekä hirviö että Margarita saivat kaksitoista pistettä - kaksi kuusi!
  Hirviö murisi ja he heittivät uudelleen. Tällä kertaa Margarita sai vain kolme. Kuinka iloinen eläin oli huutaen:
  - Sinusta tulee orjani ikuisesti! Vau, mikä kroppa sinulla on!
  Ja hän heitti sen katsomatta.
  Margarita sanoi kylmästi:
  - Aarteeni miekka!
  Hirviön silmät laajenivat epäuskosta. Hänellä oli itse asiassa kaksi yksikköä hehkumassa. Kuten tämä. Ja hän luuli, että se olisi jälleen kaksitoista! Anastasia ei kuitenkaan tuhlannut aikaa näkymättömyyshattua käyttäessään, ja tulos oli päinvastainen.
  Hirviö huusi aarremiekalle:
  - Tapa hänet!
  Miekka roikkui ja pyörii edelleen ilmassa. Omistaja on vaihtunut ja tietysti hän tottelee nyt vain uutta, kaunista kultatukkaista emäntä.
  Hirviö heitettiin Margaritalle, vaikka tyttö oli melko pitkä, hän oli silti paljon häntä pitempi ja kolme kertaa painavampi. Mutta kultatukkainen kaunotar potkaisi häntä nivusiin. Kovaa, hirsien murtamisen voimalla. Hirviö lensi ylös, ja Anastasia löi häntä lujasti selkään. Raaka pyörtyi.
  Margarita käski:
  - Kladenets, seuraa minua!
  Miekka lensi urheilijatytön avoimeen käteen.
  Anastasia ehdotti:
  "Ehkä käskette leikata tämän pedon pään?"
  Margarita virnisteli, pudisti päätään:
  - Miksi, ihmiset ja erityisesti ikuiset lapset repivät hänet joka tapauksessa.
  Anastasia huomautti:
  - Mutta me testataan miekkaa! Onko hän tottelevainen meille?
  Margarita vastusti ylevästi:
  "Ei ole hyvä tappaa vihollista, kun hän on tajuton eikä ole ollenkaan vaarallinen meille." Emme ole ilkeitä.
  Anastasia huomautti vihaisesti:
  - Jedit olivat myös yhtä jaloja, ja mitä heille tapahtui!
  Margarita totesi loogisesti:
  - Anakinin kaatuminen alkoi, kun hän tappoi kaikki, sekä aseettomat että lapset. Voiman pimeä puoli avasi tien hänen sydämeensä.
  Anastasia nyökkäsi hyväksyvästi:
  - Ehkä olet oikeassa. Anna minulle toinen saappaat, lentää.
  Ja punatukkainen kaunotar ravisteli paljastunutta, ruskettunutta jalkaansa.
  Tytöt pukivat saappaansa jalkaan ja ryntäsivät uudelleen.
  Anastasia sanoi hymyillen:
  - Neljä on nolla, tyttövartijat johtavat lohikäärmettä vastaan.
  Margarita tarkisti hymyillen:
  - Seuraava tavoite ei ole helppo, meitä odottaa kaiken tietävä peili.
  Anastasia huomautti epäilevästi:
  - Nyt meidän on paljon vaikeampaa voittaa.
  Margarita hymyili:
  - Mutta me olemme eliittiisimpien erikoisjoukkojen sotureita!
  Anastasia nyökkäsi:
  - Ja siinä se.
  Lentäminen kesti melko kauan. Mutta se on tavoite. Melko suuri, keskiaikainen kaupunki. Oikeudenkäynti on käynnissä. Keskellä istuu mustahiuksinen tyttö, joka on vähän kuin mustalainen, ja jakaa oikeutta ja totuutta! Tietysti saa hyvää rahaa. Ja kysyn peililtä:
  - Kerro peililleni, kerro minulle koko totuus! Kenen lehmä on kuistilla, kuka on susi ja kuka on lammas?
  Ja peili antoi vastaukset.
  Margarita ja Anastasia lähestyivät mustalaistyttöä, tämä kohotti ruskeat silmänsä heihin ja vastasi:
  - Tiedän miksi tulit. Haluatko voittaa minulta peilin?
  Anastasia vastasi luottavaisesti:
  - Emme vain halua, vaan myös voitamme.
  Nuori, näennäisesti mustalaisnainen nyökkäsi:
  - Hieno! Mutta tiedätkö, että oikeus valita peli on minun?
  Margarita vahvisti:
  - Kyllä, ne ovat säännöt. Muuten kaikki esineet olisivat keränneet yhden henkilön aikoja sitten.
  Nuori mustalaistyttö nauroi ja ehdotti:
  - Niin sitten. Laitat itse kootun pöytäliinan, kävelysaappaat, näkymättömyyshatun, aarremiekan, ja minulla on vain yksi kaiken tietävä peili.
  Margarita nyökkäsi hyväksyvästi:
  - Se on tulossa. Olemme valmiita ottamaan riskejä.
  Mustalaistyttö ojensi kätensä:
  - Se on peitetty.
  Ranger Girl taputti kättään.
  - Se on peitetty.
  Tyttö nauroi jälleen ja kurkoi kaappiin. Hänen helmillä brodeeratut kenkänsä kimaltelivat. Mustatukkainen noita otti esiin laudan ja sanoi:
  - Pelataan tammi. Lauta on muuten maaginen, ja sen omistaja voittaa aina.
  Anastasia huomautti:
  - Yhdessä sadussa oli sellaisia tammi. Tämä on epäreilua.
  Mustalaistyttö muisteli:
  - Pelin valinta on minun. Eikä ole minnekään vetäytyä.
  Margarita vastasi loogisesti:
  - Gruzdev kutsui itseään saada kehoon. Leikitään.
  Tyttö nyökkäsi:
  - Olet blondi, joten pelaa valkoista. Rakastan mustaa väriä.
  Margarita lauloi:
  - Maalaan huuleni kenkävahalla, rakastan mustaa. Tytöstä on tullut erittäin vahva, annat minulle kimpun.
  Anastasia yllättyi Margaritan tyyneydestä.
  No, okei, vaikka hän on köyhä blondi, hän ei ole ollenkaan tyhmä. Ja niin upea intellektuelli.
  Margarita teki liikkeensä. Hän tiesi tammen teorian. Tämä on tietysti ensinnäkin taistelu keskustasta, mutta jotta se ei joutuisi yhdistelmän alle. Mustalainen ei tiennyt teoriaa, mutta hän pelasi itsevarmasti ja nopeasti.
  Hän uskoi voittavansa. Jossain vaiheessa Margarita teki aloitteen. Mustalaistyttö nojautui taaksepäin ja lopetti kävelyn. Nyt tammi liikkui itsestään.
  Margarita menetti vaikean yhdistelmän, menetti useita nappuloita ja joutui vaikeaan asemaan. Mustalaistyttö kikatti ja hieroi käsiään:
  -Jos haluat tasoittaa, laita omasi ja ystäväsi vapaus vaakalaudalle.
  Margarita vastasi:
  - Peli ei ole vielä päättynyt.
  Mutta tilanne näytti jo toivottomalta. Margaritalla oli viimeinen nappula jäljellä, jonka taikataulu ilmeisesti toivoi puristavansa ulkorakennukseen. Ja viime hetkellä, kun näytti siltä, ettei pelastusta ollut, Margaritan valkoinen tammi kiersi ympyrän ja kaatoi kaikki mustat palat.
  Mustalaisen tummat kasvot kalpenivat, ja hän mutisi:
  - Ei voi olla.
  Margarita lauloi vastauksena:
  - Kaikki mahdoton on mahdollista tässä maailmassa! Älä ajattele ehdottomasti, että kaksi ja kaksi ovat neljä!
  Mustalaistyttö kiljui ja huusi:
  - Mutta tämä on mahdotonta! Tammi on maaginen, niitä ei voi voittaa millään!
  Margarita sanoi:
  - Mutta minä tein sen!
  Mustalaistyttö ehdotti:
  - Paljasta salaisuus, niin annan sinulle pussin kultaa.
  Margarita nyökkäsi:
  - Sitä on vaikea kantaa. Parempi vielä, anna minulle nämä tammi.
  Mustalaistyttö heilutti nyrkkiä ilmassa turhautuneena:
  - Okei, ota se! Mikä on salaisuus?
  Margarita otti laudan alta hopearakon, jossa oli lohikäärmeen kuva, ja selitti:
  - Taika on herkkää hopealle, ja tämä kolikko on myös ladattu lohikäärmeen viehätysvoimalla, tunsin sen ja säästin sen varmuuden vuoksi. Muutin taikuutta hieman ja voitin!
  Mustalainen mutisi:
  - Perkele! Haluatko kaksi pussia kultaa tällaisesta kolikosta?
  Margarita pudisti päätään kielteisesti:
  - Sellaiset hetket ovat liian harvinaisia. Kymmenestä hopea- ja kuparipussista löytyi vain yksi, ja siitä on edelleen hyötyä. Kuitenkin, jos haluat, meidän ei tarvitse ottaa nappuloita sinulta.
  Mustalaistyttö heilutti kättään:
  - Ei, sanoin jo, että annan sen sinulle. Juna lähti. Toivon, että säästämäni kulta riittää minulle vuosisatoja. Ja potkaise lohikäärmeen persettä. Hän söi ihmisiä.
  Tytöt nappasivat viidennen esineen, ja Anastasia lauloi:
  - Sellaista kipua, sellaista kipua, tytöt lohikäärmettä vastaan: viisi - nolla!
  . LUKU nro 5.
  Soturit lähtivät kaupungista. Anastasia ehdotti välipalaa luonnon ja ikuisen upean kesän sylissä. Onneksi heillä on itse koottu pöytäliina. Ja samalla tarkista sen upeat ominaisuudet.
  Tytöt valitsivat paikan metsän reunasta, istuivat kaatuneen tammen päälle ja rullasivat pöytäliinan auki.
  Margarita tilasi elefantinrungon mausteilla sekä käärmeleikkeitä ja paistettua kirahvia. Anastasia teki myös ylellisen tilauksen: joutsenlihaa, paistettua seepraa ja puffikalan maksa - siisti japanilainen herkku.
  Tytöt tilasivat myös ihanan kaksisataa vuotta vanhan viinin. Ja kaikki söivät kullalla, hienosti muotoilluilla ruokailuvälineillä, joissa oli pieniä timantteja.
  Tytöt söivät mielellään ja huuhtelivat ulkomaisilla viineillä.
  Anastasia kysyi:
  - No, mitä on nyt aikataulussa?
  Margarita vastasi:
  - Gusli-samogudas.
  Anastasia virnisti:
  - Kyllä, he voivat saada meidät tanssimaan toiseen tulemiseen asti!
  Margarita kysyi vihjailevasti:
  - Tuleeko edes toinen tuleminen?
  Anastasia vastasi vilpittömästi:
  - Toivottavasti ei! Kristillisen paratiisin kultaisen häkin sijaan olisi parempi kosminen kommunismi.
  Margarita vahvisti:
  - Kyllä, olen lukenut samanlaisia utopioita. Ja kaikki toimi loistavasti.
  Anastasia söi runsaita ruokia ja huomautti:
  - Kadullamme on vapaapäiviä.
  Margarita huomautti hymyillen:
  - Ja meillä on aina loma. Menemme voitosta voittoon.
  Tytöt olivat kylläisiä ja tunsivat vatsansa raskauden, ottivat pienet päiväunet. Ja kuinka kauan olen ollut jaloillani. Nukuimme kuitenkin kuin villieläimen kevyttä unta. Booger ryömi pitkin Margaritan paljaat jalkaa kutitellen hänen paljas, pyöreä kantapää. Mutta tyttö ei edes reagoinut - se oli turvallista.
  Margarita haaveili Afganistanin sodasta. Kun näyttää siltä, että olet vahva ja voitat, mutta vihollinen saa yhä enemmän voimaa. Ja taistelut raivoavat. Ja venäläisiä poikia kuolee tässä kohtalokkaassa maassa.
  Ja heidän tyttöjään surrataan jo. Jopa sankareiden titteli myönnettiin todennäköisesti postuumisti. Se on kunniallista, mutta surullista. Kauniat kuolivat epätasaisessa taistelussa.
  Margarita huokaisi.
  Useiden tuntien nukkumisen jälkeen tytöt heräsivät juuri ajoissa, iso, härän kokoinen, harmaa sapelihampainen susi oli jo hiipimässä heidän päälleen.
  Margarita kuitenkin karjui, ja aarremiekka murskasi helposti pedon painavan ruhon.
  Ruoholle jäi vain kasa luita, verta ja lihaa. Johon hyökkäsivät välittömästi kaikenlaiset korppikotkat. Lihan nokkiminen.
  Anastasia huomautti:
  - Nukahdamme ilman vaikeuksia, se on totta, kyllä, mutta millä vaikeuksilla heräämme myöhemmin!
  Margarita nauroi:
  - Kyllä, mutta et voi syödä meitä niin helposti. Ja susi sai sen nimenomaan.
  Anastasia hyppäsi ylös, pyöritti levysoitinta ja lauloi:
  - Jos saat meiltä täsmälleen nikkelissä, törmäät vahvaan sotilaan nyrkkiin!
  Sen jälkeen tytöt tekivät harjoituksia ja pukeutuivat juoksukengät jalkaan. Kiirehditään pois.
  Margarita huomautti:
  - Todennäköisesti meitä pidetään jo kuolleina ja ehkä jopa myönnettiin Venäjän sankarin tähdet.
  Anastasia tiivisti asian naurahtaen:
  - Sitä parempi. Olemme nyt Hall of Famessa. Ja kaikki kuoriutuvat kun palaamme!
  Margarita, tutkiessaan metsää ja lukuisia taloja, lepattavia varjoja, totesi:
  - Mutta meillä on mahdollisuus olla palaamatta.
  Anastasia vahvisti:
  - Kyllä minulla on. Mutta me tulemme, kaikista huolimatta!
  Tytöt lauloivat kuorossa:
  - Lohikäärme ei estä meitä, lohikäärme ei voita meitä! Siistit tytöt pyyhkivät vihollisen! Hienot tytöt - tervehdys sankareille!
  Ja soturit hyppäsivät ylös ja tekivät silmukan ilmaan.
  Anastasia katsoi laitetta ja vastasi:
  - Ja nyt lähestymme samogud-harppua. Taistelun kuudes kierros.
  Tytöt löysivät itsensä suuren, valkoisen kivikaupungin yläpuolelta. Kiirehdimme aukioiden läpi. Kirkkojen kupolit muuttuivat kullanvärisiksi, vaikkakin ilman ristejä, mutta lohikäärmeen päillä. Mielenkiintoinen kaupunki, kuten muinainen Kiova. Mutta keskustassa on palatsi. Ja suuri joukko ihmisiä, bojaareja ja vartijoita, tanssii.
  Nuori mies, parraton teini kalliissa vaatteissa, seisoo keskellä ja kaikki kumartavat häntä. Ja he jopa suutelevat marokko-saappaasi.
  Ja samogud-harppu roikkuu ilmassa ja alkaa aika ajoin soittaa pakottaen jalkasi tanssimaan.
  Margarita ja Anastasia tunsivat myös nykimistä, mutta tukahduttivat sen tahdonvoimalla.
  Kun nuori mies näki kauniit tytöt, hän iski heille silmää ja sanoi:
  - Haluatko tanssia, sandaalit?
  Margarita murisi vastauksena:
  - Haluamme soittaa harppuasi!
  Nuori mies virnisti ja vastasi:
  - Ja mitä vastineeksi?
  Anastasia virnisti:
  - Näet itse, koko setti: itse koottu pöytäliina, kävelysaappaat, näkymätön hattu, aarremiekka, kaiken tietävä peili! Jopa viisi taikaesinettä - yhtä vastaan!
  Teini-ikäinen vastasi leikkisästi:
  - Sinunlaisiltasi kaunottareilta suudelma riittäisi, mutta... Hyväksyn pelin! Anna kultatukkaisen leikkiä.
  Margarita nyökkäsi:
  - Kyllä, kun sinulla on auringon väriset hiukset, kaikki haluavat leikkiä kanssasi!
  Anastasia tarkisti:
  - Ja olen punakettu, pidä sitä silti kauniina.
  Nuori mies oli melko pitkä ja komea, on mahdollista, että hän oli itse asiassa yli vuosisadan vanha. Ja hän tuntee kuinka vaarallisia tytöt ovat. Ei ihme, että viisi esinettä on jo kerätty.
  Joten hän mutisi:
  - Pelin valinta on minun. Entä domino?
  Margarita nyökkäsi:
  - Domino? Hienoa, se käy.
  Nuori mies teki järjestelyn erittäin taitavasti. Hänen sormensa ovat nopeita ja nopeita. Margarita tajusi heti, että hänen edessään oli ammattimainen huijari. Mutta hän ei ollut ollenkaan nolostunut.
  Hän tiesi kuinka voittaa pahamaineisimmat huijarit. Lisäksi se ei ole niin vaikeaa. Vaatii vain tietyn määrän käden taitoa. Ja reaktionopeus, mutta tytöt eivät loukkaannu tästä.
  Mitä tulee dominolla huijaamiseen, tytöt itse opettavat kenelle tahansa kaverille ja tuovat esiin kokeneimman huijarin.
  Peli oli niskasta ja niskasta. Kunnes lopulta Margarita heitti ulos:
  - Kala!
  Nuori mies mutisi peloissaan ja laajensi silmänsä:
  - Perkele! Olen pelannut dominoa tuhat vuotta, mutta en ole koskaan nähnyt sellaisia pelaajia.
  Margarita virnisti ja huomautti:
  - Et näytä yli kuudeltatoista.
  Nuori mies vastasi:
  "Täällä on poikia, jotka ovat kolmetuhatta vuotiaita, mutta he näyttävät kymmeneltä." Ilmeisesti olet sopimaton?
  Margarita korjasi:
  - Enemmän kuin hittejä.
  Nuori mies kysyi:
  - Onko olemassa vahvoja taikureita?
  Anastasia haukkui:
  - Eliitti, eliitti!
  Poika huokaisi ja kysyi:
  - Otin sinun, ota harppu, mutta suutele ainakin minua hyvästi!
  Anastasia huusi:
  - Ja sinäkin.
  Tytöt suutelivat komeaa nuorta miestä ilolla, he pitivät siitä. Ja sitten he ottivat harpun. Lohdutuksena Anastasia tilasi häviäjälle kolme pulloa kuohuvaa samppanjaa itse kootusta pöytäliinasta.
  Nuori mies ehdotti odottamatta pidon järjestämistä kaikille ympäri maailmaa!
  Tytöt suostuivat mielellään.
  Pöytäliina laitettiin pitkälle pöydälle, ja se kasvoi. Se osoittautui täynnä erilaisia runsaita ruokia.
  Ihmiset alkoivat juhlia ja tanssia ilman mitään pakkoa.
  Tytöt söivät myös vähän.
  Anastasia huomautti:
  - Hyvää on silti hyvä tehdä.
  Margarita suostui:
  - Se on mukavaa sinulle ja ihmisille.
  Anastasia huokaisi ja muisti:
  - Ja edellisessä elämässä sinä ja minä vain tapimme.
  Margarita muisteli:
  - Pahikset.
  Anastasia totesi loogisesti:
  - Paha ja hyvä ovat suhteellisia käsitteitä. Jokaisella on oma moraalinsa ja uskonsa.
  Margarita ehdotti:
  - Palattuamme poistumme armeijasta.
  Anastasia virnisti ja vastasi:
  - Ottaen huomioon, että olemme jo taistelleet Syyriassa, meillä on tarpeeksi kokemusta everstiluutnanttien eläkkeelle. Voit lopettaa sodan.
  Margarita nyökkäsi hymyillen:
  - Kyllä, mutta katselemalla ei voi sanoa, että olet jo ansainnut tarpeeksi eläkkeellesi. Näytämme kahdelta.
  Anastasia muisteli:
  - Genetiikkamme on parantunut. Kokeita tehtiin DNA:lla.
  Margarita huomautti:
  - Ja meistä tuli parempia ja mikä tärkeintä, nuorempia.
  Anastasia huomautti hieman epäilevästi:
  - Mitä teemme, jos jäämme eläkkeelle?
  Margarita ehdotti:
  - Kirjoitamme satuja ja tieteiskirjallisuutta.
  Anastasia huomautti epäilevästi:
  - Ajat ovat nyt huonot. Et voi ansaita paljon rahaa saduilla.
  Margarita sanoi luottavaisesti:
  - Mutta sinusta tulee kuuluisa.
  Anastasia lauloi:
  - Jokainen, joka auttaa ihmisiä, tuhlaa aikaansa. Kun kirjoitat satuja, et voi tulla kuuluisaksi.
  Margarita vastusti itsevarmasti:
  - Ja mielestäni se on mahdollista.
  Tytöt söivät kylään ja tanssivat paljain jaloin. Yleisön hyväksynnän ansaitseminen.
  Sen jälkeen lähdimme taas tielle.
  Anastasia huomautti:
  - Kuusi - nolla on hyvä tulos, mutta tarvitsemme voittavan, seitsemännen maalin.
  Margarita päätteli:
  - Viimeinen esine on jäljellä. Mattojen lentokone.
  Anastasia muisteli:
  - Viimeinen taistelu, se on vaikein.
  Margarita oli samaa mieltä tästä:
  - Jotain odottamatonta odottaa meitä lopussa. Mutta olemme valmiita kaikkeen.
  Anastasia haukkui:
  - Ja varmasti voitamme.
  Tytöt pukivat saappaat jalkaan, toinen oikeaan, toinen vasempaan, ja lähtivät pois. Heitä inspiroi maalin läheisyys.
  He olivat hyvin ruokittuja, iloisia, onnellisia. Ja he jopa lauloivat:
  Loppujen lopuksi taigasta Ison-Britannian meriin,
  Erikoisjoukkojen tytöt ovat vahvimpia!
  Suuri lohikäärme, me revimme sen palasiksi,
  Paloittelemme sen miekalla, revimme sen osiin!
  Isänmaan kirkas lippu kimaltelee,
  Meitä on miljoonia, jopa vain me kaksi nyt!
  Tytöt lensivät ja lensivät. Metsät, pellot ja joet ryntäsivät niiden alla.
  Sitten ilmestyi autiomaa, jonka varrella oli keitaita. Ja taas joet.
  Anastasia katsoi hakukoneen sirua huolestuneena:
  - Jossain vähän kaukana on taikamatto.
  Margarita huomautti:
  - Viimeinen esine ja kauimpana.
  Tytöt kuitenkin piristyivät hieman, kun korkeat vuoret ilmestyivät jälleen. He olivat lentäneet tällä tavalla monta tuntia. Olemme nälkäisiä.
  Laskeuduimme. Söimme ja joimme itse kootusta pöytäliinasta. Nukkuimme pari tuntia. Mutta vuorilla oli viileää.
  Nälkäiset sudet yrittivät hyökätä heidän kimppuunsa, mutta aarremiekka pilkkoi parikymmentä saalistajaa, ja loput pakenivat.
  Sen jälkeen tytöt laittoivat taas kävelykengät jalkaan. Ja he ryntäsivät sinne, mihin hakukonesiru osoitti heidät.
  Margarita sanoi:
  - Maailmassamme ei ole järjestystä, eikä se tietenkään ole makeaa.
  Anastasia lisäsi:
  - Ja tietysti se on hölynpölyä, kaupassa on vettä.
  Tytöt nauroivat. Ja he alkoivat hyräillä itsekseen.
  Kilpailimme taas. Kävelijat yrittivät nopeuttaa saappaitaan.
  Margarita huomautti:
  - Tulen takaisin ja kirjoitan sadun matkastamme. Ehkä siitä tulee superhitti.
  Anastasia vastasi melko loogisesti:
  - Et voi arvata täällä. Mikä esimerkiksi Harry Potterissa on niin erikoista?
  Margarita naurahti ja huomautti:
  - Mitä erityistä Kolobokissa on?
  Ja tytöt nauroivat yhdessä.
  Mutta sitten lopulta taas aavikko, ja sitten sen jälkeen, vihdoin, valtava, kaunis, itäinen kaupunki nousi. Sen ympärillä juoksi puolialastomia, ruskettuneita, mutta enimmäkseen vaaleatukkaisia lapsia ja noin kymmenen kertaa vähemmän nuoria aikuisia.
  Kaupunki näytti arabikaupungilta, mutta väestö oli enimmäkseen vaaleatukkaisia. Erittäin suuri, suunnilleen samalla alueella kuin nykyaikainen Moskova.
  Siellä on paljon poikia lanteilla, ruskettuneita ja lihaksikkaita, valkoiset päät juoksevat ympäriinsä auringossa. Jotkut heistä työskentelevät, sorvaten myllynkiviä.
  Margarita huomautti:
  - Pojat, jotka ovat eläneet pari tuhatta vuotta ja hiovat jalkakäytävää paljain kantapäällään, se on hauska.
  Anastasia vastasi:
  - Mutta se on parempi kuin olla vanha.
  Lasten joukossa oli enemmän poikia kuin tyttöjä, mutta aikuisten joukossa tyttöjä oli päinvastoin enemmän. He olivat pääsääntöisesti repeytyneissä tunioissa ja, kuten lapset, paljain jaloin. Naisten vaaleat hiukset ja peittämättömät päät saivat kaupungista näyttämään enemmän muinaisen Rooman kuin keskiaikaisen idän ajalta.
  Ehkä tältä itä näytti Aleksanteri Suuren aikana ja ennen hellenisen kulttuurin leviämistä.
  Mutta väkeä kerääntyi aivan kaupungin keskustaan. Ja siellä istui mies vihreässä turbaanissa, joka oli koristeltu smaragdeilla. Tytöt vihelsivät hämmästyneenä.
  Tämä on ensimmäinen vanha mies, joka jäi kiinni tässä universumissa, jossa kukaan ei näyttänyt kolmekymmentä vuotta vanhemmalta. Hänellä oli pitkä, harmaa parta ja ryppyinen iho, ylellinen itämainen kaapu, jossa oli jalokiviä, ja kalliit kengät, joissa oli timanttisolki.
  Hänen hampaansa olivat kuitenkin hymyillen norsunluun värisiä ja suuria, mutta mahdollisesti vääriä. Hänen korvissaan on myös rubiineilla varustetut korvakorut ja sormukset.
  Hänen ympärillään leijui useita naispalvelijoita. Kuumuudesta huolimatta he olivat peitossa, kengissä ja kasvot tiukasti peitettyinä burkoilla. Toisin kuin muut naiset, jotka olivat vain repeytyneitä tunikoita, alasti, paljain jaloin, kuin orjat, lähes yksinomaan blondeja.
  Viisas pelasi shakkia kolmellakymmenellä laudalla kerralla. Hänen kanssaan leikkivät asukkaat, jotka näyttivät lapsilta, enimmäkseen pojilta, naisilta ja aikuisilta sandaaleissa, shortseissa ja melko moderneissa lippiksissä. Saatuaan mattin he vetäytyivät ja jättivät kulta- ja hopeakolikoita.
  Muut ottivat paikkansa ja myös pelasivat. Vanhus liikkui pyörillä varustetulla tuolilla, kaksi burkapukuista tyttöä työnsi häntä, ja hän liikkui kepillä. Kaksi muuta tyttöä, jotka olivat tiukasti peitettyinä peitoilla, puhalsivat tuulettimia vanhaan mieheen. Loput keräsivät voittonsa pusseihin. Varallisuusarkkuja vartioivat myös burkapuiset tytöt. Ehkä nämä ovat kuitenkin nuoria miehiä, koska he eivät näy mustien peittojen alta, vaikka heidän korppipunokset näyttävätkin ulos.
  Ja tässä on lentävä matto, suljettuna häkkiin, ja albiinotiikeri makaa sillä vartioimassa sitä.
  Tytöt lensivät viisaan luo. Hän katsoi heitä kirkkain, mustin silmin ja sanoi syvällä äänellä:
  - Tiedän sinut, haluat taikamattoni.
  Margarita totesi päättäväisesti:
  - Oletko valmis pelaamaan kanssamme? Kuusi maagista asiaa yhtä vastaan.
  Viisas hymyili ja vastasi:
  - Ja myös taikasammit vaakalaudalla. Seitsemän yhtä vastaan.
  Anastasia tiuskaisi:
  - Mikä viekas kettu.
  Poika, jonka selkä oli raidallinen ruoskalla, huusi:
  - Tämä on kuningas Salomo. On parempi olla sotkematta hänen kanssaan.
  Solomon karjui:
  - Vielä sata ripsiä kakaralle.
  Burkapukuiset tytöt ottivat pojan käteensä, ojensivat hänet laatikon päälle ja alkoivat ruoskia häntä.
  Margarita vastasi rauhallisesti:
  - Kuningas Salomo? Sitä parempi. Vihdoinkin löytyy kelvollinen vastustaja.
  Anastasia nyökkäsi:
  - Minkä tahansa pelin tehokkain hirviö on aivan lopussa.
  Kuningas Salomo nyökkäsi:
  - Hyvä, että ymmärrät tämän. Näen, että sinäkin olet vahva, koska olet kerännyt niin paljon maagisia asioita. Ei tule olemaan taikuutta, ei petosta! Pelataan vain shakkia.
  Margarita kysyi:
  - Minun kanssani?
  Solomon heilutti keppiään:
  - Molemmat pelaavat. Tämä ei auta sinua. Viiden tuhannen vuoden ajan olen aina vain voittanut.
  Anastasia vihelsi:
  - Vau! Tämä on pelaaja.
  Salomo julisti anteliaasti:
  - Mutta voit kieltäytyä.
  Tytöt pudistivat päätään kirkkailla hiuksilla ja sanoivat:
  -Ei! Taistelemme vain loppuun asti. Otamme taistelun.
  Kuningas Salomo nyökkäsi:
  - Hieno! Suosikkilautani. Anna muiden odottaa, nyt pelaan elämäni tärkeintä peliä. Ja värini on valkoinen.
  Tytöt istuivat ison laudan eteen. Suuret jalokivillä koristellut hahmot, kullasta ja platinasta tehdyt häkit. Vanhalla miehellä näytti olevan yli tusina voimaa, jos hän liikutti kepillä helposti hahmoja, joista jokainen painaa kiloa.
  Tytöt eivät kuitenkaan olleet nolostuneet. He eivät myöskään ole koskaan hävinneet ei niin lyhyen elämänsä aikana. Mutta silti, viiden tuhannen vuoden kokemus ja voitot yksin, jopa ilman tasapeliä, herättivät kunnioitusta.
  Ja tytöt tuijottivat taulua. Ei petosta, ei taikuutta, ei petosta - vain älykkyyttä! Ajatuksen ja mielen kamppailu.
  Vanha mies virnisti ja soitti: D2-D4.
  Tytöt kuiskasivat. Kuten kävi ilmi, yhdessä pelaaminen vain pahentaa asioita. Margarita halusi King's Indian Defensen ja Anastasia D7-D5, puolisuljetun aukon. Margarita alkoi vakuuttaa:
  - King's Indian Defense on parempi, se on joustava monien strategisten ideoiden kanssa. Ja tämä on melkein rinnakkainen peli yhden liikkeen tasoituksella!
  Anastasia vastusti:
  - Emme luovuta keskustasta, vaan pakotamme hahmoleikkiä. Ja meidän päämme laskee vaihtoehdot paljon nopeammin kuin vanhan miehen, jolla on viiden tuhannen vuoden kokemus!
  Tytöt eivät olleet samaa mieltä. Argumentteja esitettiin. Margarita ehdotti:
  -Anna joku meistä pelata. Heitetään kolikko.
  Anastasia huusi:
  - Kolikko? Olen ovelampi shakissa. Olet liian rehellinen blondi!
  Margarita vastasi vihaisesti:
  - Enkä ole sinua huonompi missään! Ja sinä ja minä pelasimme shakkia. Ja voitin yhdellä pisteellä!
  Anastasia murisi:
  - Onnea! Olemme vahvempia ja älykkäämpiä kuin kaikki ihmiset maailmassa.
  Kuningas Salomo mutisi:
  - Käveletkö?
  Margarita nyökkäsi:
  - Heitetään kolikko. Lohikäärme putoaa, minä leikin. Keisarinna - Anastasia.
  Punatukkainen peto nyökkäsi:
  - Se on tulossa! Yksi mieli on hyvä, puolitoista huonompi.
  Margarita heitti kolikon. Hän hyppäsi ylös ja kaatui, hyppäsi ja roikkui reunassa.
  Anastasia vannoi:
  - Perkele! No, ongelmia.
  Margarita sihisi:
  - Kyllä, huonoa tuuria. Mitä meidän pitäisi nyt tehdä?
  Anastasia ehdotti:
  - Ehkä voimme pelata nyrkkejä?
  Margarita pudisti päätään kielteisesti:
  - Meidän reaktiollamme tulee tasapeli. Anna minun pelata sen sijaan. Pelasin suurimman osan peleistä, ja kun aloin pelaamaan, minun piti lopettaa.
  Anastasia vastusti:
  - Miksi tarvitset kaiken? Haluan myös. Vain koska pelasit liikaa, minun pitäisi lopettaa viimeinen.
  Margarita ehdotti:
  - Anna kuningas Salomon valita kilpailijansa. Kumpaa meistä pidät enemmän?
  Vanha mies vastasi ilkeästi hymyillen:
  - Olet sekä hyvä että arvokas. Jos et pääse yksimielisyyteen matkan varrella, tee ne yksitellen.
  Anastasia rypisti kulmiaan ja huomautti:
  - Joten häviämme kokonaan. Ajatukset ovat erilaisia ja ajatukset erilaisia!
  Margarita huokaisi ja vastasi:
  - Okei, koska pelasin viimeksi, he antavat periksi Anastasialle. Ehkä ei ole turhaa, että ihmiset pelkäävät enemmän punatukkaisten oveluutta ja pitävät blondeja tyhminä.
  Anastasia nyökkäsi:
  - Tämä on järkevä päätös. Ja pelaan D7-D5:tä. Taistelemme tielläni.
  Margarita muutti pois. Minä en riidellyt. Lisäksi rinnakkainen kehitys ei ole huonompi ja vaatii laskentapeliä. Kuninkaan intiaanipuolustuksella on myös haittapuolensa. Sisältää rajoitetun määrän kenttiä, joissa peliä pelataan. Mutta teoriassa meidän pitäisi todella antaa vanhalle miehelle enemmän laskentatyötä.
  Tietenkin Solomon oli tottunut heikkoihin vastustajiin, joilla ei ollut pienintäkään käsitystä teoriasta ja standarditekniikoista ja yhdistelmistä. Ja tämä yksipuolisen pahoinpitelyn kokemus on enemmän negatiivinen kuin positiivinen.
  Mutta tytöt eivät koskaan pelanneet vahvoja vastustajia vastaan, lukuun ottamatta tietysti tietokoneita. Nämä ovat tietysti vastustajia, jotka ovat vahvempia kuin suurmestarit, eivätkä haukota tai tee pahoja virheitä! Mutta jälleen kerran, tytöillä ei ole paljon harjoitusta. He ovat liian kiinnostuneita muista asioista.
  Ja sota, ja koulutus ja kadettien koulutus. Olet aina kiireinen, et voi pelata paljon.
  Ja shakissa ilman petosta erikoisjoukkojen eliitti ei voi voittaa niin helposti. Joka tapauksessa tytöt löivät helposti upseerit ja kenraalit antamatta heille mahdollisuutta. Ja tässä pelaaja oli todella maailmanluokan.
  Anastasia pelasi erittäin huolellisesti, hänellä oli ehdoton muisti; hän tiesi teorian ulkoa. Ja näin, että vanha mies tietysti soitti harvinaisia muunnelmia. Kuitenkin vain muutaman liikkeen jälkeen Solomon tarjosi sotilasuhrin.
  Anastasia hylkäsi uhrin, jotta hän ei luopuisi aloitteesta. Ja muutaman liikkeen jälkeen hän ehdotti sitä itse. Salomo otti uhrin vastaan virnistettynä. Alkoi julma iskujen vaihto. Erittäin vaikea tilanne on syntynyt. On selvää, että myös vanha mies ajattelee pitkään. Ja en ole täysin varma itsestäni.
  Anastasia uhrasi palan hyökkäykselle. Ja hän kehitti hyökkäyksen.
  Kova iskujen vaihto oli tasainen. Kuningas Salomo alkoi hikoilla. Täällä Anastasia lahjoitti toisen hahmon. Ja painaa kuningas Salomoa. Matti ei kuitenkaan ole niin yksinkertainen.
  On komplikaatioita. Ja Salomonilla oli jo ylimääräinen vaihto lisättynä kahteen nappulaan ja pelinappulaan.
  Eikä siinä ole mitään erityistä mattia varten, punaisia petohahmoja ei ole tarpeeksi. Sitten Anastasia heittää kuninkaan hyökkäykseen.
  Täällä Solomon itse alkaa leikkiä mattoa. Käynnissä on kova, aggressiivinen taistelu.
  Margarita kuiskaa:
  - Solut, kuin ympyrät silmien edessä,
  Sekoitan kuninkaat ässät.
  Ja sekoitan dupletin aukkoon!
  Ja tyttö kertoo Anastasialle:
  - Siirrä palasia jaloillasi, se auttaa.
  Todellakin, kun punapää tarttui hevosen varpaisiin paljain varpaillaan, hänen päänsä tuli yhtäkkiä kirkkaammaksi. Solomon valloitti Blackin viimeisen tornin. Ja hän näki pakotetun yhdistelmän neljässätoista liikkeessä. Pelkästään tämän takia kuningattaresta pitäisi luopua!
  Ja Anastasia teki uuden ratkaisevan liikkeen siirtäen kuningattaren pelinappulan hyökkäyksen alle. Jos Salomo kieltäytyy lahjasta, hän saa mattin seitsemällä siirrolla.
  Vanha mies kalpeni ja poisti kuningattarensa. Karjui:
  - Mikä peto!
  Anastasia hymyili. Sitten kaikki meni nopeammin. Kuningas Salomon kuningas heitteli iskujen alla.
  Margarita näki väistämättömän mattin ja lauloi:
  - Ja kehuttu, pahamaineinen Fischer ei onnistunut saavuttamaan tasapeliä taistelussa!
  Anastasia liikutti hahmoja paljain varpaillaan. Salomo ajatteli kovasti, mutta ei löytänyt ulospääsyä. Ja vaivoin hän raahasi kuningasta. Ja hän sai iskun iskun perään.
  Anastasia sihisi:
  - Sotilaat eivät näytä ihmisiltä, pelinappuloita, ne ovat pelinappuloita!
  Ja hän teki jälleen liikkeensä paljaalla, lihaksikkaalla, ruskettuneella jalallaan. Olin yhä lähempänä tavoitetta.
  Solomon ajatteli, raapi otsaansa, mutta kunniaksi hän ei silti pysähtynyt liian pitkään. Ja nyt näyttää aika vähän. Anastasia oli jo ottanut pelinappulan paljaissa varpaissaan shakkimattiin, kun yhtäkkiä taivas pimeni ja heidän eteensä ilmestyi jättiläismäisen seitsenpäisen lohikäärmeen kuva.
  Kuului korvia jylisevä ääni:
  - Lopeta, sinä onneton! Haluatko, että teen sinusta keisarinnan?
  Anastasia virnisti pitäen sotilasta, joka oli kevyempi ja pienempi kuin muut palat, paljain jaloin varpaillaan:
  - Nukkesi? Kuinka suuri ilo onkaan!
  Lohikäärme huomautti:
  - Jos tapat minut, palaat maailmaasi. Maailma, jossa julma vanhuus hallitsee. Haluatko todella tulla lopulta hampaattomaksi, kumartuneeksi, ryppyiseksi vanhaksi naiseksi? Ja täällä sinulla on ikuinen elämä ja ehdoton valta miljardeihin aiheisiin!
  Margarita huomautti:
  - Lupauksella, kuin tuolilla!
  Anastasia tuhahti halveksivasti:
  - No, Margarita ja minä ehkä koskaan vanhenemme. Meillä on täydellinen genetiikka. Ja ikääntyminen ei kuulu DNA-ohjelmaan. Ja jos on ikuinen nuoruus, mitä muuta sitten tarvitaan? Ennemmin tai myöhemmin hallitsemme maapalloa. Ja tämä on mielenkiintoisempaa kuin hallitsemasi valtaistuin.
  Yksi pojista huusi:
  - Älä luota lohikäärmeeseen! Milloin tahansa itselleen sopivalla hetkellä hän pettää sinut tai tappaa sinut!
  Lohikäärme murisi:
  - Paha poika, joudut villiin helvettiin.
  Margarita kertoi ystävälleen:
  - Tee siirtosi. Sitten puhutaan.
  Viidenkymmenen lentotukialuksen kokoinen lohikäärme karjui:
  - Älä tee sitä, se on liian myöhäistä! Annan sinulle vallan universumissa.
  Anastasia asetti pelinappulan eteenpäin ruudulle ja sanoi hymyillen:
  - Tehty jo. Matti, kuningas Salomo!
  Lohikäärme katosi yhtäkkiä, ja sen tilalle ilmestyi taivaalle miljoonia värikkäitä kuplia. Lapset hurrasivat ja aikuiset myös.
  Yhtäkkiä laudalle putosi ruskettunut, lihaksikas poika, jolla oli vain lanneliina. Poika kumartui kirkkaan päänsä, polvistui ja sanoi:
  - Kiitos!
  Hänen lihaksikkaassa, taipuneessa selässään oli lukuisten epäpuhtauksien parantuneita jälkiä, ja hänen terävät lapaluidensa työntyivät esiin.
  Anastasia kysyi hämmästyneenä:
  - Kuka sinä olet?
  Poika vastasi hymyillen:
  - Se, joka oli lohikäärme!
  Ranger Girl vihelsi:
  - Oliko se lohikäärme, joka piti miljardeja ihmisiä pelossa, poika?
  Poika vastasi kumartaen:
  - Olin orjana Babylonissa, rakensin padon, sain ruoskat ja työskentelin kovasti, kuten muutkin orjat. Mutta varkaat ryöstivät haudan yöllä, ja nukahdin vahingossa, väsyneenä kovasta työstä hiekalla, eivätkä valvojat huomanneet, että en ollut muiden orjien kanssa leirissä. Yksi rosvoista astui kimppuuni, otin hänet kiinni käsilläni ja kaadin hänet alas. Hän kirosi minua ja kutsui minua lohikäärmeeksi. Sillä hetkellä hänellä oli päällään haudasta saatu amuletti. Kirous täyttyi, ja yli kolme tuhatta vuotta sitten minusta tuli todellinen lohikäärme. Joten absurdi onnettomuus teki orjapojasta koko maailman hallitsijan.
  Anastasia kysyi:
  - Miksi et tehnyt maailmasta oikeudenmukaisempaa?
  Entinen orjapoika vastasi huokaisten:
  - Koska lohikäärmeen lihassa se en ollut aivan minä. Sisälläni oli paha henki. Nyt olen polvillani ja pyydän anteeksiantoasi.
  Margarita ja Anastasia huudahtivat yhteen ääneen:
  - Annamme sinulle anteeksi! Olet vielä lapsi, ja uskomme, että sinusta kasvaa todellinen henkilö.
  Poika suoriutui ja heilutti kättään:
  - Kiitos!
  Ja sillä hetkellä tulinen hurrikaani nappasi tytöt. Ja he kiehuivat tulen valtameressä.
  Varjojen kaupunki oli kaukana alhaalla ja nopeasti, nopeasti kutistumassa.
  . EPILOGI
  Tytöt heräsivät jumissa rotkoon. Heidän naamiointipuvunsa revittiin silpuiksi. Vain yksi bikini jäljellä. Anastasia ja Margarita olivat aivan rotkon pohjalla, missä yö hallitsi. On kylmää ja epämiellyttävää olla melkein alasti korkealla Afganistanin vuorilla.
  Margarita vihelsi ja huudahti:
  - No, näin unta.
  Anastasia mutisi:
  - Ja minä myös. Lohikäärme, tuhatvuotiaat lapset, juoksukengät ja metro orjien kanssa. Kauhu!
  Margarita ihmetteli:
  - Kyllä, lohikäärme, joka muuttui orjapojaksi?
  Anastasia vahvisti:
  - Kyllä, kuin poika lanteella ja raidallinen selkä.
  Margarita nyökkäsi ja huomautti:
  -Kahdella eri ihmisellä ei voi olla samaa unelmaa! Tämä tapahtui meille todellisuudessa.
  Anastasia huomautti:
  - Onko näin? Vapautimme siis kokonaisen maailman, jossa on miljardeja eläviä olentoja, despotismista?
  Margarita nyökkäsi hyväksyvästi:
  - Näyttää siltä.
  Anastasia murisi:
  - Kunnia isänmaalle!
  Margarita vahvisti:
  - Kunnia isänmaalle!
  Ja molemmat tytöt, leväten sormillaan ja varpaillaan karkeiden kiviseinien päällä, alkoivat nousta ulos. Vaikka seinät ovat liukkaita ja huurteen peitossa, ei tämä ole Venäjän erikoisjoukkojen parhaille jäsenille niin suuri ongelma! Vaikka kiipeäminen kesti kauan.
  Anastasia huomautti:
  - Entä professori Mariarti?
  Margarita huomautti:
  -Jos emme tappaisi häntä, hän voisi mielestäni olla pahempi ongelma kaupungille kuin lohikäärme!
  Anastasia naurahti:
  - No, teit sen hienosti. Sinä ja minä mursimme mukulakivet käsillämme ja jaloillamme.
  Margarita vahvisti:
  - Kyllä, iskumme ovat tappavia.
  Tytöt lauloivat iloisesti:
  - Kuka on tottunut taistelemaan voitosta,
  Se voittaa aina, usko minua!
  Iloinen nauraa
  Kuka haluaa, saavuttaa sen
  Usko minua, unelmasi toteutuu!
  Tytöt nousivat pintaan. Kaikkialla makasi ruumiita ja paljon kraattereita kuorista, raketteista ja pommeista.
  Tytöt lähtivät juoksemaan, jotta paljain jaloin ei olisi niin kylmä. He ryntäsivät ja nauroivat.
  Anastasia huomautti:
  - Ei aseita, ei mitään, melkein alasti.
  Margarita vastasi:
  - Olemme itse aseita.
  Tytöt tekivät kuperkeikkaa. Ja he lauloivat:
  - Iskut ovat voimakkaita ja olemme urheilullisia. Nämä ovat tytöt.
  Ja he lisäsivät vauhtia.
  Tytöt olivat juossut kilpahevosten vauhdilla useita tunteja, kun tornin ääriviivat vihdoin ilmestyivät horisonttiin.
  Anastasia nyökkäsi:
  - Tämä on tukikohtamme.
  Margarita virnisti:
  - Mietin, kuinka he tervehtivät henkiin herätettyjä kuolleita?
  Ja molemmat kaunottaret nauroivat korvia puhkaisevasti, hysteerisesti, ikään kuin villisti hulluja.
  
  
  
  
  
  TOINEN MAAILMANSODAN HISTORIAN HULLUT KÄÄNNÖKSET
  Ensimmäisellä on Gerdan panssarivaunumiehistö tappavalla ja erittäin läpäisevällä 88 mm:n kaliiperin aseella ja 100 EL:n piipun pituudella ja toisella IS-2 122 mm:n aseella ja 48 EL:n kaliiperilla. Pidempi piippu suurempaa ammusta vastaan.
  Saksalainen ase on kuitenkin käytännöllisempi, sanoja ei ole. Ja nopeampi ampuminen. Mutta IS-2:ssa on noitatyttöjä, jotka ovat hyvin militantteja. Ja he hyökkäävät rohkeasti vihollista vastaan kaukaa. Elizabeth ampuu laukauksen. Mutta Gerda ei ole erehtynyt ja siirtää tankkiaan. Ja hän iskee takaisin. Mutta Elizabethin säiliö niittää jo hieman. Ja saksalainen kanuunan ammus kulkee ohi.
  Molemmat tankit alkavat lähestyä...
  Gerda läimäyttää paljain jaloin panssaria vasten. "Panther" 2 syntyi tuskassa, kun Hitler esitti paisuneita vaatimuksia. Mutta vuonna 1945 ilmestyi täysin tyydyttävä tankki, joka oli paremmin suojattu ja täydellisesti aseistettu, paino viisikymmentä tonnia ja tehokkaampi 850 hevosvoiman moottori.
  Ja matkalla "Panther"-3 on liikkuvampi 1200 hevosvoiman moottorilla ja paremmin suojattu, etenkin sivuilta.
  Gerda ampui uudelleen ja sihisi:
  - Kukaan ei estä meitä!
  Elizabeth ampui takaisin ja sirutti:
  - Kukaan ei voita meitä!
  Molemmat tyttöjen panssarijoukot ovat toistensa arvoisia, mutta he eivät pääse sisään. Tuntuu kuin he olisivat loitsussa. Yleisesti ottaen tämä maailma on erityinen. Vain Rommel ei pysähtynyt brittiläisen varuskunnan antauduttua Tolbukissa ja voitti Britannian Egyptissä. Saksalaiset pystyivät myös valloittamaan sekä Irakin että Kuwaitin öljyllä. Ja sitten Rommel murskasi Amerikan maihinnousun Marokossa palasiksi. Yli satatuhatta amerikkalaista vangittiin. Totta, natsit kukistettiin edelleen Stalingradissa, mutta tämä saattoi vain osittain kääntää sodan kulun. Fritzit pystyivät vakauttamaan etulinjan Donin Rostovin, Kurskin ja niin edelleen linjalla.
  Liittoutuneiden maihinnousuyritys Normandiaan päättyi uuteen katastrofiin Britannialle ja Yhdysvalloille. Ja he itse asiassa jättivät sodan. Ja nyt natsit yrittävät hyökätä Kaukasiaan.
  Elisabet, ampuessaan vihollisia, lauloi:
  - Kaikki maassamme ovat ystäviä... Tweedledee!
  Ekaterina ampui paljain sormin ja osui saksalaiseen itseliikkuvaan aseeseen laulaen mukana:
  - Sekä Kamtšatka että Kaukasus - Trail-la!
  Hän löi paljaalla kantapäällään ja Elenalla, löi aikaisemman mallin "Pantheria" ja lauloi:
  - Emme elä sodalle! Ihmiset ovat vahvoja ystävyyden kautta!
  Ja koko tankin miehistö liittyi kuoroon laulaen:
  - Emme elä sodalle! Ihmiset ovat vahvoja ystävyyden kautta!
  Niin kaunis taistelu on meneillään...
  Andriana kuvitteli jotain muuta. Myös tästä sarjasta ja samankaltaisesta vaihtoehtohistorian rakenteesta. Muodikkain genre tällä hetkellä.
  Kaiken kaikkiaan liittoutuneet päättivät laskeutua maihin Sisiliaan jo kesäkuussa. Toisaalta se on loogista: estää saksalaisia valmistautumasta torjumaan uhkaa. Mutta toisaalta... Laskeutuminen tapahtui melkein kuin tositarinassa. Saksalaisia joukkoja on vähän, italialaiset eivät halua taistella ja antautua.
  
  Sillä välin Fritzit ovat vahvistaneet joukkojaan eteläsuunnassa. Miksi taistelu Sisiliassa kesti?
  Stalin kesti pitkään, mutta ei lopulta kestänyt sitä. Kun todella on kerännyt niin paljon voimaa, kuinka kauan voit menettää kesäaikaa, joka on kätevä tankkien etenemiselle?
  Hyökkäys alkoi elokuun 1. Todennäköisesti johtaja valitsi tämän päivämäärän, jotta leikkauksen päivien laskeminen olisi helpompaa. Ensimmäinen maailmansota alkoi 1. elokuuta. Mutta Stalin ei ilmeisesti nähnyt tässä mitään pahaenteisiä assosiaatioita ja käski murskata saksalaiset kaikin voimin.
  Hyökkäyksessä tehtiin välittömästi suuria virhearviointeja. Ensinnäkin hyökkäykset suoritettiin laajalla rintamalla. Ja Oryolissa sekä Kharkovin ja Smolenskin suunnissa. Eli voimat olivat hajallaan.
  Totta, saksalaiset pakotettiin hajottamaan reserviään. Mutta Puna-armeija törmäsi voimakkaaseen, syvään echeloned vihollisen puolustukseen. Erityisen vahva Harkovin suunnassa.
  Mainstein arvasi oikein Neuvostoliiton läpimurtojen voiman ja suunnan ja onnistui torjumaan hyökkäyksen. Senttiarmeijaryhmän komentaja Mobel vetäytyi kymmenestä viiteentoista kilometriä, mutta kokonaisuutena hän torjui myös ylivoimaisten neuvostojoukkojen hyökkäyksen.
  Teknisesti kehitetty puolustus yhdessä voimakkaasti aseistettujen panssarivaunujen kanssa mahdollisti saksalaisten pysäyttää Neuvostoliiton hyökkäyksen ja jopa pitää Orelin kiinni.
  Myös lännen liittolaisten passiivisuus vaikutti negatiivisesti sodan etenemiseen.
  Odottivat vallankaappausta Italiassa ja halusivat vähentää tappioitaan, he itse asiassa rajoittivat hyökkäystä Sisiliassa. Mutta ei ollut vallankaappausta. Aluksi he pelkäsivät, että saksalaisilla on vapaat kädet, ja sitten he pelkäsivät täysin, että kaaos vallitsisi ilman Mussolinia.
  Neuvostoliiton joukot onnistuivat katkaisemaan osan Oryolin reunasta, mutta valitettavasti itse Oryolin kaupunkia ei vangittu. Stalin oli vihainen ja vaati kehittämään hyökkäystä hinnalla millä hyvänsä.
  Puna-armeija kärsi kuitenkin valtavia tappioita ja juuttui asemataisteluihin. Monet ovelat ansat ja miinakentät eivät koskaan toimineet. Ja saksalaiset, kuten oli tapahtunut aiemmin Rzhev-Sychov-operaation aikana, pystyivät pitämään kiinni puolustuslinjasta, joka oli valmis etukäteen. Ja he eivät koskaan antaneet liikkuvien Neuvostoliiton panssarivaunujen murtautua toimintatilaan.
  Menetettyään yli 1 400 tuhatta kuollutta ja haavoittunutta puolitoista kuukautta kestäneissä ankarissa taisteluissa, Neuvostoliiton joukot eivät juuri edistyneet. Saksan tappiot olivat useita kertoja pienempiä, mutta silti merkittäviä: 300-350 tuhatta kuollutta ja haavoittunutta. Lisäksi Hitler päätti ajaa liittolaiset pois Sisiliasta, ja siksi suuret reservit suuntasivat länteen itäisen suunnan kustannuksella.
  Syyskuun puolivälissä Stalin keskeytti hyökkäyksen. Neuvostojoukot ovat tyhjentyneet verestä, mutta niiden lukumäärää voidaan edelleen täydentää. Tämä on tapahtunut jo useammin kuin kerran. Joosef halusi kuitenkin koetella vedet erillisen rauhan saavuttamiseksi.
  Neuvostopuolen ehdotukset välitettiin ulkoasioiden apulaiskomisaari Litvinovin kautta.
  Stalin tarjosi Saksalle nollavaihtoehtoa ilman liitteitä ja korvauksia aiempien taloussuhteiden palauttamisen yhteydessä.
  Hitler totesi melko kohtuudella, että saksalaiset hallitsevat edelleen lähes koko Ukrainaa ja Krimiä, Valko-Venäjää, Baltian maata, Smolenskia, Pihkovaa ja osaa Leningradin alueista.
  Laskemattakaan suomalaisia... Ja tuo Stalinin ehdotus vaatii saksalaisia luopumaan vapaaehtoisesti useista aluehankinnoista.
  Eikä tietenkään vain saksalaiset, vaan myös heidän liittolaisensa. Tämä ei ole hyvä, toveri Stalin!
  Mutta Hitler suostui aloittamaan neuvottelut. Ja Neuvostoliiton ja Saksan rintamalla julistettiin aselepo. Vaikka se ei ole muodollista.
  Hitlerillä oli maalaisjärkeä viivyttää neuvotteluja ja siten voittaa aikaa. Stalin luotti myös joukkojensa täydentämiseen ja mahdollisesti myös sodan tehostamiseen lännessä.
  Anna Hitlerin lyödä porvaristoa kunnolla!
  Todellakin, lokakuussa saksalaiset yhdessä italialaisten kanssa aloittivat massiivisen hyökkäyksen Sisiliaan. Taisteluihin osallistui suuri määrä itärintamalta siirrettyjä saksalaisia lentokoneita. Mikä myös vaikutti hyökkäyksen onnistumiseen.
  Lisäksi kävi ilmi, että idässä ammutut saksalaiset joukot olivat paljon vahvempia ja taisteluvalmiimpia kuin hemmotellut amerikkalaiset ja britit. Sisilian taistelu päättyi liittoutuneiden täydelliseen tappioon. Ja se johti välittömästi uuteen hallituskriisiin Britanniassa.
  No, Roosevelt sanoi, että Amerikka ei ryhtyisi laajamittaisiin hyökkäystoimiin Euroopassa - tärkeintä oli pelastaa amerikkalaiset sotilaat. Lisäksi tappiot olivat koko toisen maailmansodan ennätys. Jenkit menettivät pelkästään lähes neljäsataa tuhatta vankia.
  Englannissa kuningas George käytti oikeuttaan ja poisti Churchillin. Hänen paikkansa otti myös konservatiivi, mutta paljon enemmän saksalaismielinen.
  Ja uusi pääministeri ehdotti myös salaisten neuvottelujen aloittamista vihollisuuksien varsinaisella lopettamisella. Amerikkalaiset asettivat Hitlerille vain yhden ehdon - juutalaisten tuhoamisohjelman katkaisemisen.
  Fuhrer, ympärillään olevien suostuttelun jälkeen, epäröi hieman ja suostui tähän. Lisäksi saksalaisten on vaikea hyökätä Afrikkaan. Liittoutuneiden laivasto hallitsee meriä. Lisäksi Franco ei halua päästää saksalaisia joukkoja Gibraltarille.
  Saksalaisilla ei siis ole minnekään edetä lännessä eikä liittolaisilla ole syytä suihkuttaa Euroopan mantereelle ruumiita.
  Luonto itse suojeli saksalaisia joukkoja mantereella ja liittoutuneita joukkoja merien ja valtamerien yli. Ja Yhdysvallat on liian onnellinen antaakseen itselleen vapaat kädet Japanin kanssa.
  Jonkin aikaa sellainen rauhallisuus vallitsi. Myöskään neuvottelut liittolaisten kanssa eivät sujuneet kovin sujuvasti. Hitler suostui luopumaan vaatimuksistaan Afrikan siirtomaihin, mutta vaati Libyan ja Somalian palauttamista Italialle.
  No, britit olivat hiljaa valmiita jakamaan Ranskan omaisuuden Afrikassa Yhdysvaltojen kanssa. Ja myös Tyynellämerellä ja Aasiassa japanilaiset. Ranskaa ei haluta vapauttaa.
  Pian aselepo muotoutui epävirallisesta täysin viralliseksi. Britannialle ja Yhdysvalloille on paljon kannattavampaa viedä siirtomaaomaisuutensa Hollannista ja Ranskasta kuin vapauttaa ne natseilta. No, he vihjasivat Hitlerille: mene itään. Samalla jaamme Neuvosto-Venäjän.
  Mutta Stalin kokosi valtavia voimia. Neuvostoliiton armeija sai: T-34-85 ja IS-2.
  Ilmailussa saksalaiset onnistuivat kuitenkin saavuttamaan jonkin verran laadullista ylivoimaa. Focke-Wulfiin asennettiin uusia pakotettuja moottoreita, jotka kiihdyttivät ajoneuvoja yli 700 kilometriä tunnissa. Tehokkaammat ja edistyneemmät ME-309 ja TA-152 ilmestyivät massatuotantoon.
  Yleisesti ottaen saksalaiset onnistuivat Saksan pommitusten lopettamisen, täydellisen mobilisoinnin ja uusien lentokonetehtaiden rakentamisen ansiosta pääsemään Neuvostoliiton edellä lentokoneiden tuotannon määrällisesti. Lisäksi uusimmat Yak-3 ja LA-7 eivät ole vielä tulleet massatuotantoon. Ja duralumiinin ja muiden raaka-aineiden toimittamisen lopettaminen Lend-Lease-sopimuksella lännestä heikensi Neuvostoliiton lentokoneiden tuotannon edellytyksiä.
  Toukokuussa 1944 sotilaallinen toiminta jatkui uudella voimalla natsien ilmahyökkäyksen myötä. Saksalaisilla on etulyöntiasema myös tankeissa. Olkoon se enemmän laadullista kuin määrällistä. T-4 ja T-3 on lopetettu, mutta Panther-2 ja Tiger-2 ovat tuotannossa. Saksalaiset tutkivat Neuvostoliiton rintamaa huolellisesti. Kunnes Stalin aloitti voimakkaan hyökkäyksen keskustassa 22. kesäkuuta. Operaatio "Bagration". Vaikka saksalaiset näyttivät vahvistuneen voimakkaasti, partisaanit aloittivat takana todellisen rautasodan
  Kuukaudessa Neuvostoliiton joukot etenivät 30 kilometristä kuuteenkymmeneen kilometriin. Mutta panemme merkille, että he pysähtyivät kokonaan - juuttuessaan asemataisteluihin. Mainstein aloitti hyökkäyksen ohittamalla Kurskin etelästä. Tällä kertaa saksalaiset käyttivät uusia tankkejaan tehokkaammin. Taisteluissa sellainen hirviö kuin "hiiri" sai kasteen. Joka tapauksessa kuivalla säällä ja kesällä Maus osoittautui erittäin hyväksi läpimurtosäiliöksi. Ja mikä tärkeintä, erittäin luotettavalla suojauksella. Saksalaiset onnistuivat ohittamaan Kurskin ja luomaan suuren kattilan. Ja tästä kattilasta löysi itsensä viisitoistavuotias meidän aikamme mies. Ensimmäisessä mielikuvituksen aallossa sodan ankara arki on kuvattu riittävän yksityiskohtaisesti. Vaikuttaa siltä, että poika loukkaantui lievästi, mutta tuli ulos kattilasta. Hän ansaitsi mitalin rohkeudesta. Ensimmäisessä kirjassa toiminta keskeytettiin syyskuussa neljäkymmentäneljänä. Saksalaiset etenevät kohti Voronežia. Keskustassa taistelut käydään Smolenskin lähellä ja vaihtelevalla menestyksellä. Toisessa kuvataan lyhyesti aikaisempia sotilaallisia toimia. Saksalaiset saavuttivat Don-joen ja pysäytettiin sen rannikolla. Sodan aikana Francon joukot alkoivat jälleen taistella fasistien puolella. Saksalaiset lisäsivät myös merkittävästi ulkomaisten divisioonien, erityisesti ranskalaisten, hollantilaisten ja belgialaisten, määrää. Talvi kului sitkeissä asemataisteluissa. Keskustassa oleva etulinja on suhteellisen vakaa, eikä se ole lähellä Moskovaa, mutta ei myöskään kaukana. Leningrad on piiritetty. Tilanne muistuttaa ensimmäistä maailmansotaa suhteellisen vakain, hitaasti etenevin rintamilla. Natsit kuitenkin lisäävät ilmahyökkäystään hyödyntäen sitä tosiasiaa, että niiden teollinen kokonaispotentiaali ylittää Neuvostoliiton vähintään kolmella kolmella ja puoli kertaa.
  Pääpaino on suihkupommikoneissa, erityisesti TA-400:ssa.
  Samaan aikaan Saksa ottaa käyttöön uusimmat E-sarjan panssarivaunut. Päähenkilö lähetetään talvitaistelujen jälkeen, joita ei jostain syystä kuvata toisessa kirjassa, upseerikursseille. Kirjan ensimmäinen puolisko käsitti opiskelua, useita saksalaisia ilmaiskuja ja ensimmäistä romanttista rakkautta - sankari oli jo kuusitoista.
  Elokuussa Neuvostoliiton tilanne monimutkaisi: Turkki, Portugali, virallisesti Espanja ja jopa Ruotsi, joka muisti vuosisatoja vanhoja murheitaan, tulivat sotaan.
  Saksalaiset suorittivat päähyökkäyksensä Kaukasuksella, missä luutnantin arvosanoin saanut sankari meni taistelemaan.
  Ja tietysti tärkein taistelu puhkesi jälleen Stalingradissa ja itse Stalingradissa.
  Andrianalla itsellään on pilkkullinen tunika alaston vartalonsa päällä, lyhyitä housuja ja avojaloin. Kaunis ja kurvikas tyttö, jolla on vahvat lantiot, ohut vyötärö ja lyhyt bob-hiustenleikkaus. Kasvot ovat erittäin ilmeikkäät, maskuliininen leuka ja leveät siniset silmät. Ruskeat hiukset muuttuivat harmaiksi pölystä, korkea rintakehä, kova ilme. Kapteeni Andriana on tietysti taistellut unissaan yli kaksi vuotta ja on nuoruudestaan huolimatta nähnyt paljon. Tytön jalat ovat naarmujen ja mustelmien peitossa. Tytön on helpompi liikkua paljain jaloin kuin karkeissa ja kömpelöissä saappaissa.
  Paljas pohja aistii pienimmänkin maaperän värähtelyn, varoittaa kaivoksen läheisyydestä, ja äiti-maa itse lisää kestävyyttä. Tytön jalat ovat toisaalta karheutuneet, eivätkä pelkää kuumaa metallia tai raunioiden teräviä rauniojälkiä, mutta toisaalta ne eivät ole menettäneet herkkyyttään ja joustavuuttaan, varoittaen liikkeen pauhinasta. tankit.
  Sweet Andriana pitää kädessään kranaattia, johon on kiinnitetty räjähdyspaketti. Sinun on ryömittävä mahtavaan saksalaisen leijonan panssarivaunuun, joka ruiskuttaa katuja konekivääreillä.
  Mirabela ryömi hänen viereensä. Myös paljain jaloin, kuten kaikilla pataljoonan tytöillä, heillä oli saappaat jalassa, jäljitellen komentajaansa. Hänen pölyiset pohjansa teroittuvat, kun tyttö ryömii nelijalkain. Mirabelan keltaiset hiukset ovat likaiset ja pitkät... Hieman kiharat. Tyttö itse on hoikka, hoikka ja lyhyt. Hänet voidaan jopa luulla tytöksi, jolla on kapeat hartiat ja näennäisen suuri pää.
  Mutta Mirabela on jo kokenut paljon. Hän onnistui vierailemaan fasistien vankeudessa, selviytymään julmasta kidutuksesta ja kaivoksista, joista hän onnistui pakenemaan jonkin käsittämättömän ihmeen kautta. Mutta katsomalla hänen lapsellisia, lempeitä kasvojaan, et koskaan voisi kertoa, että he lyövät häntä kantapäihin kumitikuilla ja johdattivat sähkövirtaa hänen kehonsa läpi.
  Mirabela ampuu... Kolmannen valtakunnan sotilas, tässä tapauksessa arabi, putoaa kuolleena potkien kuonollaan hiekkaa ja kivimurskaa.
  Andriana sujauttaa nipun kranaatteja roskakasan alle. Nyt yhdeksänkymmentätonninen "leijona" ryömii tänne ja räjäyttää sen. Tytön siniset silmät kimaltelevat kuin safiirit rusketuksen ja pölyn tummilla kasvoilla.
  Kokemus viittaa siihen, että hyvin suojattu säiliö vaihtaa nyt asentoa. "Lionissa" on 100 mm sivupanssari ja jopa kulmassa. Kolmekymmentäneljä ei voi läpäistä sitä, vain raskaalla Keveshillä on mahdollisuus. Mutta toukat ovat tavoite. Pääasia on viedä autolta liikkumattomuus...
  Svetlana ampuu konekivääristä... Tuntemattoman kansallisuuden sotilas kaatuu. Suurimman osan itäisestä pallonpuoliskosta valloittaneet saksalaiset vaalivat arjalaista verta ja heittävät taisteluun siirtomaajoukkoja: arabeja, afrikkalaisia, intialaisia, erilaisia aasialaisia ja eurooppalaisia. Myös puolalaisten määrä on lisääntynyt - joita on kehdosta lähtien opetettu vihaamaan bolshevistista Venäjää. Ukrainan nationalistit, Donin kasakat, tšetšeenit ja koko Kaukasian kaganaatti taistelevat täällä. Hitler nosti koko internationaalin.
  Vihollisia on monia...
  Svetlana välttelee taitavasti konekivääritulen. Luoti melkein halkaisi tytön pyöreän kantapään, joka oli mustantunut pölystä. Kaunis kapteeni tunsi jopa kutituksen siitä, kuinka lähelle suurikaliiperinen lahja lensi. Tyttö ristisi itsensä ja kuiskasi:
  "Ei luotikaan voi pysäyttää meitä!"
  Mirabela ampuu takaisin... Toinen tyttö, Angelica, on hyvin punatukkainen, keskimääräistä korkeampi ja lihaksikas niukoista annoksestaan huolimatta. Hän on myös erittäin kaunis tyttö, jolla on ylelliset lantiot, kireä vyötärö, epänaisellisen leveät olkapäät ja korkeat rinnat.
  Angelica taistelee vain pikkuhousuissaan, hänen tunikansa on repeytynyt ja murentunut pölyksi, eikä uusia univormuja toimiteta Volgan yli. Suokoon Jumala, että siirrämme lisää ammuksia ja vähän ruokaa uupuneille Neuvostoliiton joukkoille.
  Joten Angelica on melkein alasti, hänen jalkansa ovat naarmuuntuneet, varsinkin polvet. Sirpale osui oikean jalkani pohjaan, ja se sattuu ja on vaikea kävellä.
  Punatukkainen, pölyinen, melkein alaston Angelica vääntelee kauniita, mutta samalla kovia kasvojaan. Tyttö ampuessaan sanoo:
  - Herra on meidän yläpuolellamme, Moskova ja Stalin!
  Ja hän katkaisee hyökkäävät natsit, tuskin ehtimättä perääntyä.
  Rauniot ja kapeat kadut vaikeuttavat uhkaavien saksalaisten tankkien kääntymistä ympäri. Lähes kahdensadan tonnin "Mauses" ei pääse kulkemaan ollenkaan...
  Kuten Svetlana odotti, "leijona" ajoi hieman ja törmäsi roskapinoon. Siellä tapahtui räjähdys. Toukka räjähti ja pari vaurioitunutta telaa lensi pois.
  Haavoittunut tankki pysähtyi ja sen piipusta lensi ammus...
  Se jyrisi jossain kaukaisuudessa ja katosi raunioiksi. Blondi Svetlana sihisi kuin käärme:
  - Tämä on minun laskelmani! Avasi tilin...
  Tyttökapteeni Andriana joutuu jälleen ryömimään pois. Saksalaiset ja heidän satelliitit eivät voi käyttää teknistä ylivoimaansa raunioissa. Itsepäinen Hitlerin ansiosta Kolmannen valtakunnan laumat juututuivat asemataisteluihin melko suuressa ja hyvin linnoitettussa kaupungissa.
  Mirabela heittää kranaatin. Lyömien saksalaisten tai arabien pakottaminen kuperkeihin, kääntyminen. Yksi Hitlerin taistelijan käsi revitään irti, ja siinä roikkuu englantilainen kello kompassilla.
  Mirabela sanoo hymyillen:
  - Se, mitä kompassi näyttää, on polku helvettiin!
  Ja kaunis tyttö pudistaa kiinni juuttunutta keramiikkaa pölyisestä kantapäästään.
  Angelica pudistaa myös pölyn pois kiinteistä, täyteläisistä rinnoistaan. Nännit ovat lähes mustia lialta ja kutisevat. Yritä pestä itsesi. Jälleen sinun täytyy haudata itsesi, kun saksalaiset konepistoolit ampuvat. Ja ryömi vatsallesi.
  Tyttöpataljoona säilyttää asemansa, vaikka pommituksia onkin. Ja raskaat kuoret räjähtävät, ja pommeja putoaa taivaalta... Mutta mikään ei riko neuvostoliittolaisten sankaritaren rohkeutta.
  Svetlana näkee Pantterin ryömivän ohitse. No, tämä tankki ei ole enää niin pelottava.
  Voit lyödä sen sivuun. Tyttö aivastasi ja sylki ulos pölyn, joka putosi hänen siroiseen suuhunsa. Hän otti käteensä kranaatin, jota painoi räjähdyspaketti. Sinun täytyy hiipiä ylös huomaamatta. Mutta ympärillä on niin paljon savua.
  Angelica alkoi ryömiä ylös ja tukeutui viemäriin paljain varpaillaan ja kyynärpäillään. Hän muistutti hiirtä vaanivaa kissaa. Tyttö muisti sodan 41 vuoden kauhealta kesältä, kun Wehrmacht hyökkäsi petollisesti Neuvostoliiton laajoille alueille. Pelkäsikö tyttö, melkein tyttö? Aluksi kyllä, mutta sitten siihen tottuu. Ja sinä näet jo jatkuvat kuorien räjähdykset tavallisena meluna.
  Ja nyt se räjähti hyvin läheltä. Tyttö löi vatsalleen. Ylhäältä sirpaleet lentävät ohi kuin villimehiläisparvi. Angelica kuiskaa halkeilevin huulilla:
  - Oikeuden nimissä, Herra!
  Tyttö kiihdyttää ryömiään ja sitten juoksukäynnillä heittää kranaatin kiinnitetyllä räjähdepaketilla. Lahja lentää kaaressa. Räjähdys tapahtuu ja Pantherin ohuempi sivupanssari antaa periksi. Saksalainen panssarivaunu alkaa palaa ja taistelusarja räjähtää.
  Svetlana kuiskaa hymyillen:
  - Kiitos, oi Kaikkivaltias Jeesus! Luotan sinuun yksin! Rukoilen sinua yksin!
  Pantteri tuhoutuu. Revitty pitkä runko on haudattu raunioihin. Sivupanssarista erotettu etupanssari muistuttaa kauhaa.
  Svetlana, jonka silmät kimaltelevat kuin ruiskukka hänen kasvoillaan pölyn ja rusketuksen ruskeina, sanoo:
  - Mitä enemmän tammea vihollisella on, sitä vahvempi on puolustuksemme!
  Angelica on erittäin seksikäs mustilla pikkuhousuilla ja alastomilla, pölyisillä, vahvalla vartalollaan. Tyttö on erittäin fiksu. Hän osaa heittää lasinsirpaleita paljain varpaillaan.
  Nyt hän heitti terävän esineen siro jalkansa pölykerroksen peittämänä. Ja se puukotti suoraan fasistin kurkkuun. Kaunis Angelica nyökkäsi:
  - Ja minä olen seksisymboli ja kuoleman symboli!
  Sitten tyttö ryömi uudelleen ja ampui. Svetlana johti myös tulta.
  Kaunis kapteeni, paljasjalkainen Andriana, katkaisi fasistin, twiittasi:
  -Elämä on ketju, ja pienet asiat ovat lenkkejä...
  Mirabela ampui, halkaisi Fritzin pään ja lisäsi:
  - On mahdotonta olla pitämättä linkkiä tärkeänä!
  Svetlana, joka ampui jälleen tarkasti, nyökkäsi:
  - Mutta pienistä asioista ei voi jäädä...
  Mirabela lisäsi kuin ampuessaan:
  - Muuten ketju peittää sinut!
  Toinen tyttö, Olympiada, myös erittäin kaunis, valmisteli yhdessä pioneeri Seryozhkan kanssa miinan langalle. He kaksi työnsivät sitä... Salakavala booger ryömi Tiger-2-toukkuun. Ja kuinka tämä pitkäpiippuinen saksalainen kone räjähtää.
  Vaalea poika Sergei huudahti:
  - Meidän Venäjämme, parasha sinulle!
  Ja hän tuskin ehti hypätä pois, välkyttäen mustia, kaatuneita korkokenkiään putoavalta katolta.
  Olympias silitti pojan kaulaa ja sanoi:
  - Olet erittäin älykäs!
  Pioneeri eteni rintamalle ja liittyi naisten pataljoonaan. Poika on jopa erittäin kekseliäs. Hän esimerkiksi teki lentokoneita ampuakseen alas fasistien hyökkäyslentokoneita. Kun Focke-Wulfit tai TA-152:t nousevat, kuuluu uskomattoman korvia puhkaiseva pauhu.
  Saksalaiset iskevät Wagnerin sinfonian säestyksellä. Niin majesteettinen melodia.
  Olympiad sanoo ärsyyntyneenä:
  - He yrittävät edelleen pelotella meitä!
  Pioneeripoika lauloi patosisesti:
  - Venäläinen soturi ei pelkää kuolemaa,
  Kuolema tähtitaivaan alla ei vie meitä!
  Hän taistelee lujasti pyhän Venäjän puolesta,
  Latasin mahtavan konekiväärin!
  Olympias, pitkä, lihaksikas tyttö, jolla on leveät lantio ja hartiat, on tyypillinen talonpoikainen. Vaatteet repeytyivät rievuiksi taisteluissa, vahvat jalat olivat paljaat, hiukset oli punottu kahteen palmikkoon ja olivat erittäin pölyisiä.
  Seryozhka on vain yksitoistavuotias, laiha aliravitsemuksesta, naarmuuntunut ja likainen poika, jolla on vain shortsit. Pojan luonnostaan valkoiset hiukset ovat muuttuneet harmaiksi ja kylkiluut näkyvät ohuen, ruskettuneen ja likaisen ihon läpi. Jalkani olivat hirveän murtuneet ja peittyneet palovammoihin, mustelmiin ja rakkuloihin. Totta, kohtalo suojeli lasta vakavilta vammoilta.
  Häneen verrattuna olympialaiset näyttävät isolta ja lihavalta, vaikka tyttö ei ole ollenkaan lihava, mutta luissaan vahva, koulutettu liha. Lisäksi nälkä ei näyttänyt vaikuttavan hänen komeaan ja suureen vartaloonsa ollenkaan.
  Tyttö ampuu raskaasta panssarintorjuntakivääristä. Saksalaisiin ajoneuvoihin ei voi tunkeutua edestäpäin, mutta teloihin on mahdollisuus törmätä.
  Ja iso "Lev", joka oli saanut runkoon raskaan räjähteen, alkoi puhaltaa savua kuin raskas tupakoitsija.
  Serjozhka lauloi sarkastisesti:
  - Stinky Fritz, ajattelematta, sytytti tupakan sisäänkäynnillä! Hän joutui tietysti suuriin vaikeuksiin!
  Lihaksikkaita, ruskettuneita vasikoitaan välkkyvä Olympias tanssi steppiä paljain, kauniin jaloin. Tyttö lauloi:
  - Venäläisten pyhien kasvot välkkyvät kuvakkeesta... Jumala varjelkoon sinua tappamasta ainakin tuhat krautia! Ja jos joku surina enemmän kuin fasistit, kukaan, usko minua, tuomitse sinua siitä!
  Sitten hän latasi panssarintorjuntakiväärin ja ampui uudelleen. Saksalainen kuljetuskone päästi jälleen savuvirran.
  Tyttöpataljoona aiheutti Krauteille merkittäviä vahinkoja. Mutta hän itse kärsi tappioita. Yksi tyttö repeytyi kahtia, ja hänen kasvonsa muuttuivat niin kalpeaksi pölystä huolimatta.
  Suurin osa Stalingradista on jo vallannut natsit, mutta se, mikä kaupungista on jäljellä, ei halua antaa periksi ja antautua.
  Svetlana yrittää sillä välin murtautua Tiikerin läpi. Voimakkaaseen saksalaiseen autoon törmäsi kranaatti kylkeen, mutta se ei antanut periksi. Kääntyy ympäri ampuakseen tykin. Tytön on haudattava itsensä maahan ja raunioihin, jotta räjähdysaalto ei murskaa vapautettua lahjaa.
  Svetlana kuiskaa hiljaa:
  - Äiti, isä, olen pahoillani!
  Mirabela heitti kranaatin Tigeriin, joka räjähti sen otsaan. Tyttö sihisi:
  - Siitä, että valo on opetus talvella keväällä... Toistan poikkeuksetta, että Hitler on ruttopaskiainen!
  Angelica murskasi fasistien tavoitteen ja ruiskutti heille tulipaloa, mutisi:
  - Arkussa näin Fuhrerin nyt! Ja hän potkaisi kurjaa miestä suoraan silmiin!
  Punatukkainen tyttö itse asiassa heitti kranaatin tankkiin paljain sormin. Se osui piippuun... Seurasi räjähdys ja Tigerin piippu vääntyi.
  Pelkuri saksalainen otti sen ja perääntyi.
  Svetlana vinkaisi sieraimiinsa:
  - Meidän ei anna periksi sinun!
  Mirabela katkaisi Hitlerin palkatun luodilla ja lauloi:
  - Mutta konna ei vitsaile! Kädet, jalat, hän vääntelee venäläisiä köysiä! Se upottaa hampaansa aivan sydämeen... Se juo isänmaan kuoppaan!
  Svetlana kikatti ja haukkui:
  - Fuhrer huutaa villisti, rasittaa itseään!
  Mirabela ampui ja lisäsi:
  - No, kuolema puhaltaa ja virnistää!
  Nyt on ilmestynyt vielä vaarallisempi "Shtumrtiger". Se tuhoaa kokonaisia rakennuksia ja bunkkereita. Lisäksi se ei lähesty Neuvostoliiton joukkojen asentoja. Auto on saksalaisten konekiväärien suojassa.
  Svetlana näkee, että Kraut-asemien lähelle on mahdotonta päästä. Mutta taivaalla on Focke-Wulfit. Yksi näistä ajoneuvoista lentää lähemmäs Neuvostoliiton asemia. Tytöt avaavat tulen häntä kohti.
  Angelica heittää kranaatin ja sanoo raivoissaan:
  - Syvässä kuolemassa ei ole anteeksiantoa!
  Tämän jälkeen tyttö ampuu räjähdyksen konekivääristä. Rullaa takaisin nopeasti. Suhteellisen uusi saksalainen tankki "Panther"-2 pienellä tornilla ja matalammalla siluetilla lähestyy nopeasti.
  Useat tytöt heittävät kranaatteja saksalaiseen autoon. Hän, saatuaan lahjat, jäätyy eikä pysty kääntymään ympäri.
  Angelica vihelsi ja sihisi:
  - Tämä on uusi hyökkäys! Revimme hänen leuansa irti!
  Panther 2 murisi ja ampui tehokkaamman aseensa.
  Tulipatsas jakoi ilman ja lämmitti ja sähköistti ilmakehän välittömästi.
  Angelica naurahti, kun ammukset lensivät puolialastoman tytön ohi. Häpeämätön punapää pudisti lantiotaan ja kirjoitti:
  - Ja Newton voitti vihollisensa, heitti ikeen valtaistuimelta! Hän määräsi Newtonin lakinsa Fritzille!
  Stalingrad oli täysin tulipalojen valtaama, kun tulikielet näyttivät nuolevan taivasta ja purppuraisia, oransseja ja helakanpunaisia kipinöitä rätisivät! Ja jokainen kipinä on kuin aave, joka pakenee helvetin linnasta.
  Svetlana, pudotettuaan saksalaisen hävittäjän, välähti sinisiä silmiään ja lauloi:
  - Miksi huudat, tyhmä vanha rouva? Usko minua, se on vain hullu ihminen, joka itkee puolestasi!
  Mirabela huusi ampuessaan natseja:
  - Kuinka mukavaa on makaamaan nurmikolla ja lyödä Krautteja päähän! Anna Fuhrerille haude ja ammu luoteja konekivääristä!
  Tyttö kikatti villisti ja kiertyi vatsaltaan selälleen. Tein polkupyörän jaloilla. Kranaatti lensi ylös. Lentävä Focke-Wulf sai sirpaleita vatsansa alle ja nousi nopeasti korkeammalle. Ilmeisesti terävät sirpaleet loukkasivat häntä. Fasistinen olento syttyi tuleen ja alkoi menettää palasia katkenneista siivistään.
  Svetlana, nähdessään, kuinka Focke menetti korkeutta, karjui:
  - Tämä on semafori! Kyydissä roikkuu kirves!
  Saksalainen lentokone räjähti ja levitti roskia kaikkiin taivaan kulmiin. Ja minne fasistinen ässä katosi? Tein viimeisen kierrokseni. Teloittaja meni tuhoon, ei lentäjä!
  Mirabela aivastai, levitti pölyä ja sanoi:
  - Ollakko vai eikö olla? Se ei ole kysymys!
  Angelica heitti taas lasinpalan jalallaan, niin että se osui Fritzin silmään ja tuli ulos hänen takaraivonsa kautta:
  - Olen tankkiarmada! Ja tarvitset hoitoa!
  Saksalaiset ja heidän satelliittinsa yrittivät edetä heittäen kranaatteja eteensä. Tällainen taktiikka ei toiminut tyttöjä vastaan. Joten Seryozhka käytti katapultin ja kuinka se osui viholliseen vastauksena.
  Pioneeripoika karjui:
  - Joulupukki repii Hitlerin leukoja!
  Katapulttipanos, joka lävisti fasistijoukon, sai heidät lentämään erilleen ja samalla kääntymään ilmassa. Fritzet putosivat ja törmäsivät seinien raunioihin.
  Tasapainonsa menettänyt Tiger-2-tankki törmäsi Leijonaan. Eh, Leva, missä on mahtava nimesi?
  Svetlana hymyili ja vastasi:
  - No, Seryozhka on hieno!
  Poika haukkui aggressiivisesti:
  - Pioneeri on aina valmis!
  Tyttö ravisteli paljas jalkaansa vastauksena.
  Tyttökapteeni alkoi naulata uudelleen. Ja olympialaiset kutittivat Serjozhkan kapeaa jalkaa, kuinka vaikeaa se on! Ei ihme, että poika ei pelkää juosta tulipalojen läpi.
  Mirabela lauloi ja sanoi:
  - Nuoruus on hyvää - vanhuus on pahaa!
  Angelica, tämä iloinen punapää, suostui:
  - Mikään ei ole pahempaa kuin vanhuus! Tämä on todella inhottavin tila kaikista!
  Ja tyttö teki flip-hypyn. Hän kuvitteli hetken inhottavia isoäitejä. Ei, et voi verrata vanhaa naista tyttöön. Ja mitä kauneutta siroissa vartaloissa onkaan.
  Angelica otti sen ja lauloi:
  - Vuosi toisensa jälkeen virtaa kuin karavaani,
  Vanha nainen jauhaa hennaa huhmareessa...
  Entä minun hoikka vartaloni?
  En ymmärrä kuinka nuoruuteni katosi!
  Svetlana välähti silmiään, kaatoi saksalaisen iskulla nivusiin ja huomautti:
  - Ei! Silti sodassa on viehätysvoima - pysyä ikuisesti nuorena! Aina humalassa!
  Olympialaiset asettivat katapulttiin uuden panoksen. Tämä on jotain hyvää laastia. Tyttö sihisi:
  - Älä ohita, vaan ohita!
  Serjozhka sekoittui ohuella, mutta ketterällä jalallaan ja haukkui:
  - Fritsam kasvot!
  Ja kranaatti yhdessä räjähdyspaketin kanssa lensi täydellä nopeudella natsiasemiin.
  Kyllä, Stalingradia ei annettu heille. Hyökkäys on jatkunut kolme kuukautta kesäkuun lopusta lähtien, mutta kaupunkia ei ole saatu kiinni. Natsit saavuttivat menestystä muilla rintaman sektoreilla, mutta eivät tällä.
  Svetlana ampui pistoolilla ja murisi:
  - Kaikki on mahdotonta, se tapahtuu mahdollista... Maailmankaikkeutta ei tarvitse tehdä kovin monimutkaiseksi!
  Ja se osui moottoripyörän bensatankkiin. Auto räjähti, ja tuliset pyörteet valaistivat savuisen maiseman. Ja tulinen tassu repäisi saksalaisen.
  Tyttökapteeni Andriana huusi:
  - Rakastan pahan tappamista! Ja tämä on korkein hyvä!
  Mirabela löi saksalaisia tulipalolla ja sihisi:
  - Leikitään piikkisikaa!
  Angelica avasi tulen, tarkemmin. Useita mustia jäi makaamaan keihään peittämille raunioille:
  - Tapa vihollinen! - Tyttö kuiskasi.
  Mirabela lauloi leikkisästi:
  - Maalattuani Hitlerin huulipunalla, Mainsteinin hiuslakalla, raahaan sinut prinsessan vankeuteen, uskollinen koirasi puree sinut!
  Svetlana, ampui, sihisi:
  - Routetaan itsemme tänä iltana, Adolf... Lopeta pelleily! Tule illalla lentää kuin haukka - jotta voit voittaa natsit lujasti!
  Mirabela sanoi raivoissaan pudotessaan kypärän iskusotilalta:
  - Me voimme! Ja me teemme!
  Lenin-pataljoonan tytöt pysäyttivät vieraan armeijan etenemisen. Fritz siirtyi eteenpäin, kirjaimellisesti täynnä ruumiita. Lion-tankki, johon toivottiin, ei myöskään auttanut. Tässä on ajoneuvon modifikaatio 150 mm:n tykillä.
  Angelica iskee paljaaseen näntöönsä tarttuneen kiven. Tytöllä on niin kauniit ja täyteläiset rinnat. Tyttö heittää kranaattia jalallaan. Jalka on vahvempi kuin käsi, ja heitto kulkee pidemmälle.
  "Lion" sai aukon radassa ja pysähtyi. Laukaus hänen voimakkaasta suustaan. Kolari ja romahdus.
  Angelica sylkee ja sanoo:
  - Venäläinen soturi ei huoka kivusta!
  Ja taas tyttö ampuu. Ja hän tekee sen erittäin tarkasti. Tornista ulos kumartunut fasisti putoaa takaisin.
  Punatukkainen, melkein alaston tyttö sanoo:
  - On turhaa, että vihollinen uskoo onnistuneensa murtamaan venäläiset! Hän, joka on rohkea, hyökkää taistelussa, me lyömme vihollisemme kiivaasti!
  Ja Angelica pyörittää vatsalihaksiaan, jotka hän on hyvin muotoillut.
  Voi kuinka kauniita tytöt ovat! En todellakaan halua kenenkään heistä kuolevan.
  Stalenida juoksi ohi... Erittäin kaunis tyttö, jolla on pörröiset, valkoiset hiukset. Hän onnistuu jotenkin voitelemaan ne jollain juomalla, jotta ne eivät likaannu.
  Tyttö on erittäin kaunis, Venuksen hahmolla, vain sävyisempi ja veistoksellinen. Hänellä on yllään vain rintaliivit ja pikkuhousut. Kaikki muu on jo purettu. Mutta kuinka suloiset jalat ovatkaan! Tämä ei ole tyttö, vaan täydellisyyden sinetti, kauneuden kruunu.
  Hän liikkuu erityisellä tavalla, kuten orava. Ja paljaat jalat vain välkkyy, ja kantapäät pysyvät yllättävän puhtaina. Stalenida ampuu, ja fasisti saa haavan rintaansa.
  Tyttö sanoo:
  - Uskollisuus isänmaalle on korkein sana!
  Angelica huomautti nauraen:
  - Ota rintaliivit pois ja pysy housuissasi kuten minä!
  Stalenida pudisti päätään negatiivisesti:
  - Tämä ei ole sopivaa!
  Angelica pudisti lantiotaan, ampui tarkasti ja lauloi:
  - Jotenkin komsomolilaisista on tullut epätavallisia! Sellainen paljasrinnoin käveleminen on erittäin säädytöntä!
  Stalenida naurahti ja huomautti:
  - Miksi tuoda iloa Krauteille katsomalla kauneuttamme!
  Angelica vastasi päättäväisesti:
  - Kauneutemme on tappava!
  Terästyttö kikatti ja ampui TA-200:aan. Natsien auto syttyi tuleen. Ja kaunis blondi huudahti:
  - Kuolema pahalle!
  Angelica naurahti:
  - Ja elämä on hyvää!
  Stalenida, nähdessään saksalaisen putoavan, karjui:
  - Tämä on korkein arvo! Älkää luulko, fasistit, että olette voittaneet!
  Angelica laulaa:
  - Voitto odottaa! Voitto odottaa... Ne, jotka haluavat murtaa kahleet! Voitto odottaa! Voitto odottaa! Pystymme voittamaan natsit!
  Kaunis tyttö, jonka alasti rinnat tärisevät. On hyvä alaston vartalo helteessä, jota tuli voimistaa.
  Svetlana näytti nyt paljon päättäväisemmältä. Hän ampui Krautteja konepistoolilla ja haukkui:
  - Kastroin sinut!
  Ja todellakin natsit saivat tappavia lahjoja ja arkkuja! Ja tyttö näytti heille idean rakentaa paljaat varpaat. Ja hän vihelsi kuin rosvo satakieli. Ja alaraajojen sormien kautta.
  Kapteeni tyttö Andriana on erittäin älykäs. Ja kimaltelevaa. Eikä ollenkaan julmaa. Hän myös säälii toisinaan vihollissotilaita, joilla saattaa olla lapsia, jotka itkevät murhattujen isiensä puolesta.
  Svetlana kuitenkin ajaa sellaiset ajatukset pois itsestään, ne saavat hänet itkemään. Mutta venäläiset eivät tulleet saksalaisten luo ryöstämään ja tappamaan. Ei, nämä ovat saksalaisia ja koko aggressiivinen ulkomaalaisten lauma kaikkialta maailmasta tunkeutui Venäjän tiloihin.
  Svetlana ristisi itsensä ja ampui Fritziin, joka yritti hiljaa päästä lähelle venäläisiä asentoja... Hänen silmänsä ja aivonsa vuotivat luodista irti.
  Tyttökapteeni hymyili ja sanoi nokkelasti:
  - Suoraan silmästä silmään, päästä päähän!
  Svetlana ampui tarkasti ja osui moottoripyörään sivuvaunulla. Auto alkoi repeytyä, ja konekivääri lensi pois ja kääntyi useita kertoja. Sitten hänen kuononsa lävisti raunion.
  Tyttö hieroi paljas, pölyinen pohjansa raunioihin. Ja hän tavoitti jälleen. Hänen iloiset, nuoret kasvonsa virnistivät tyytyväisenä. Tyttö lauloi:
  "Ei", sanoimme fasisteille, kansamme ei suvaitse venäläisen tuoksuvan leivän kutsumista "brodiksi!"
  Mirabela ampui erittäin tarkan laukauksen, joka sytytti Focke-Wulfin tuleen ja siristi:
  Huijarille valinta on tietysti selvä,
  Hän on valmis pettämään Rusin dollareista...
  Mutta venäläinen mies on niin ihana -
  Olen valmis antamaan henkeni isänmaani puolesta!
  Tyttö teki kuperkeikkauksen ja näytti natseille keksin ja pyörähti ympäriinsä, eivätkä luodit osuneet kaunokaiseen.
  Angelica ilmestyi, tämä kaunotar, melkein alasti ja likainen kuin paholainen, heitti kranaatin molemmilla jaloilla kerralla. Ja hän tarkisti:
  - Minulla on... Fritzille terävällä puolella!
  Olympias korjasi Angelicaa:
  - Terävä, sivulle, ei terävälle puolelle!
  Tyttö kikatti ja ravisti vesimelonirintaansa ja laukaisi kranaatin kranaatilla, jossa oli räjähdyspaketti. "Tiger" osui piippuun, ja tämä vino taideteos vältteli.
  Sen jälkeen Hitlerin olento vetäytyi. Hän alkoi ryömiä kuin tuleen syttynyt kilpikonna.
  Svetlana lauloi iloisesti silmää silmää:
  - Ja Tiikeri perääntyy ja saksalaiset piiloutuvat!
  Tyttöpataljoona ohjasi ilma- ja raskaiden aseiden hyökkäyksiä. Sitten raketinheittimet osuivat, rikkoutuneita, kuumia kallioita nousi taivaalle. Ja kivet syttyivät tuleen. Onneksi kukaan tytöistä ei kuollut, mutta miehet menivät toiseen maailmaan - jotka eivät ole niin pahoillani! Ja sielut lentävät - toiset taivaaseen ja toiset helvettiin! Missä paholaiset haarukoineen odottavat jo niitä, jotka eivät uskoneet Jeesukseen.
  Angelica, seksikkäin sotureista, on raivoissaan: voivatko natsit Sturmtigerillään ampua Neuvostoliiton joukkojen paikkoja ja tappaa punaiset soturit?
  Ja tyttö tarttui kranaattiin paljain jaloin ja kehräsi kuperkeikkareissuissa. Ja se pyöri yhä nopeammin. Ja sitten hän kaikella voimallaan heitti kuoleman lahjan Sturmtigerin leveään piippuun. Kauneuden paljaat, ruskettuneet jalat välähtivät ja kranaatti lensi leveään piippuun. Ja voimakas auto ensin tukehtui ja sitten räjähti. "Sturmtigerin" sivuilla seisoneet kaksi "kuninkaallista tiikeria" heitettiin ylös ja hajaantuivat eri suuntiin. Rullat repeytyivät niistä irti, ja ne putosivat lentäen kuin kuningattaren katkennut kaulakoru.
  Räjähdysaalto heitti Angelican ylös, ja tyttö lensi ylösalaisin. Ja häntä käännettiin, keinutettiin ja heitettiin. Mutta kaunotar kuitenkin laskeutui, terävät rauniot ja murskatut kivet kaivettiin hänen paljaisiin pohjiinsa. Tytöllä oli kipuja, ja jopa hänen kovettunut jalkansa läpi puhkaisi terävä kärki.
  Mutta Angelica löysi voiman nousta ylös ja huutaa:
  - Te fasistit olette tuhkassa!
  Svetlana ja muut tytöt oksennettiin räjähdysaallon vaikutuksesta ja jopa hieman musertuivat. Mutta yksikään kauniista sotureista ei kuollut. Tytöt kohtasivat hurrikaanin ja hyvin kohdistetun tulen. Neuvostoliittoa piirittävien natsien ja muiden aggressiivisten hyönteisten tukahduttaminen.
  Mirabela lauloi suurella innolla:
  - Ja kun Herran trumpetti puhaltaa meidät taisteluun, olemme ystäviä yhdessä komsomolin kanssa! Ja Jehovan tahdosta olen taivaallisessa nimenhuutokutsussa!
  Angelica, pudistaen pölyä verisiltä, särkyneiltä pohjaltaan, lauloi:
  - Lenin, puolue, komsomol! Lähetämme Fuhrerin hullujen taloon!
  Tytöt alkoivat nauraa korviaan, ja Serjozhka sanoi huolestuneena ja ärsyyntyneenä:
  - Ja katapulttini ei ole niin tarkka - kuin nämä Angelican paljaat ja vahvat jalat!
  Olympias koukistaen kätensä lihaksia sanoi:
  - Se on hyvä! Keksit jotain muuta. Jotain siistimpää!
  
  liittolaiset erotettiin
  Aluksi kaikki oli samanlaista kuin todellisuudessa. Vain saksalainen ilmailu oli aktiivisempi puna-armeijan kiusaamisessa. Rommel oli sivussa, ja Hitler otti jokseenkin kevytmielisen lähestymistavan yhden rintaman sotaan. Ja tilanne toistui kuin todellisuudessa. Vain saksalaisia ei voitu ajaa ulos Donin Rostovista, koska siellä oli useita Wehrmacht-divisioonoita.
  Saksalaiset voittivat kuitenkin Moskovan lähellä. Ja sitten se on melkein kuin tositarinassa. Sitten vastahyökkäykset. Melkein kuin aito.
  Kunnes natsit juuttuivat Stalingradiin.
  Joitakin eroja kuitenkin oli. Erityisesti ilmailussa se oli Krautien kannalta parempi: länsirintama ei häirinnyt heitä. Kaukasuksella natsit osoittautuivat vahvemmiksi ja valloittivat Groznyn ja Ordzhonikidzen, mutta pysäytettiin silti vuorilla.
  Stalingradissa he saavuttivat hieman enemmän; he pystyivät valloittamaan melkein koko kaupungin. Mutta Türkiye ei osallistunut sotaan Neuvostoliiton tiedustelupalvelun toiminnan ansiosta.
  Ja niin Neuvostoliiton joukot suorittivat Stalingradin operaation. He loivat kattilan. Ja talvella he pystyivät kukistamaan Mainsteinin ja pakottamaan kuudennen armeijan antautumaan.
  Toistaiseksi kaikki on poikennut hieman historiallisesta päälinjasta. Ja vain Mainsteinin vastahyökkäys oli vahvempi, joten saksalaiset eivät tuhlanneet voimiaan Afrikkaan. Ja natsit onnistuivat paitsi valloittamaan Kharkovin ja Belgorodin myös Kurskin.
  Vuonna 1943 toiminnassa oli tauko. Totaalisodan julistaneet saksalaiset keräsivät voimia, venäläiset olivat myös toipumassa valtavista tappioista. Saksalaiset, jotka tunsivat olonsa rennommaksi, julkaisivat sekä "Leijonan" että "Hiiren" sarjoiksi.
  Mutta uudet tankit osoittautuivat vielä pahemmiksi kuin Panthers ja Tigers. Raskaalla "Leijonalla" oli ase, joka oli tulinopeudeltaan huonompi kuin "Tiger"-tykillä, vaikkakin tehokkaampi. Mutta miksi tämä on? T-34-76:een on edelleen vaikea osua kaukaa. Yhdeksänkymmentä tonnia painava leijona oli itse asiassa vähemmän aseistettu kuin Tiger, joka painoi viisikymmentäviisi tonnia. Leijonan ainoa etu Tigeriin verrattuna oli paksumpi panssari sivuilla, perässä ja otsassa. Lev kolmekymmentäneljä ei kyennyt tunkeutumaan mistään kulmasta.
  Mutta tämän kompensoivat säiliön raskas paino, korkeat kustannukset, huono suorituskyky ja alhainen nopeus. Toisin sanoen tuloksena oli kalliimpi ajoneuvo, itse asiassa huonommin aseistettu, muodollisesti tehokkaammalla aseella ja alhaisella nopeudella, usein toistuvin häiriöineen. Vain sivujen haavoittumattomuus Neuvostoliiton 76 mm:n tykkeihin kompensoi tämän osittain.
  "Hiiri" oli vielä pahempi. Raskaampi, kalliimpi, liiallisella panssarilla sivulla, perässä ja otsassa, liian voimakkaalla yksiaseella ja ei täysin selkeällä korkearäjähdysherkällä sirpaloituksella lyhytpiippuinen ase.
  Ei ole selvää, miksi "Hiiri" luotiin.
  Läpimurtopanssarivaununa se on erittäin hidas, raskas ja kallis; Tiger ja Panther sopivat paremmin puolustukseen. Kyllä, "Hiirellä" oli epäilemättä erinomainen suoja. Jopa sivut ovat 185 millimetriä. Mutta tällaisen säiliön kuljettaminen on tuskaa.
  Toisin kuin tositarina, saksalaiset projektisäiliöt: "Hiiri" ja "Leijona" tulivat sarjaan, mutta peli ei ollut kynttilän arvoinen. Kun Neuvostoliiton armeija lopulta lähti hyökkäykseen, tämä kävi selväksi. Hitler lykkäsi pitkään hyökkäystä etelässä Kaukasiaan. Kurskin pullistumaa ei ollut, koska saksalaiset ottivat kurssin maaliskuussa. Puna-armeija katkaisi Rževin reunan, ja Moskovan eteneminen oli vaikeaa. Saksalaiset eivät tienneet minne mennä. Etulinja on jotenkin tasaantunut. Ei ollut niin suuria ulkonemia suuntaan tai toiseen.
  Ja fasistit ovat tietysti vaikeuksissa. No, minne meidän pitäisi mennä? Hitler oli yhä taipuvaisempia kohti uutta hyökkäystä Kaukasiassa. Mutta hän lykkäsi jatkuvasti hyökkäystä. Odotellaan riittävää määrää "Tiikereitä", "Panttereita", "Leijonat", vähän myöhemmin "Hiiriä" ja "Tiger"-2. Viimeinen tankki, muuten, osoittautui monella tapaa samanlaiseksi kuin Lion. Ja sama etupanssarissa tehokkaamman aseen kanssa. Vain sivu- ja takapanssari on T-34-76:lle kahdeksantoista millimetriä ohuempi, mutta myös läpäisemätön kaltevuuden vuoksi.
  Saksalaiset pystyivät tekemään tankista kevyemmän ja nopeamman kuin leijona ja jonkin verran halvemman. Ja "Lion" joutui heti epäedulliseen asemaan.
  Saksan eläintarha osoittautui jaloksi: "Ferdinandit", "Lionit", "Tiikeri", "Tiikeri"-2, "Pantteri", "Hiiri". Ja myös itseliikkuvat aseet - "Bumblebee", "Rhinoceros", "Hunter", "Jagdpanther" ja niin edelleen... Hankala eläintarha. Ja Neuvostoliitto on pääasiassa T-34-76, mutta erittäin suuria määriä.
  Ja taistelu alkoi... Syyskuussa Neuvostoliiton panssarivaunut etenivät.
  Sitten jäimme hieman jumissa puolustukseen. Mutta syksyllä, kun sateet alkoivat sataa, tiet muuttuivat kulkemattomiksi. Ja varsinkin talvella... "Hiiri" ja "Leijona" ja "Ferdinand" eivät ole asukkaita ollenkaan.
  Saksalaiset lyötiin ja heitettiin takaisin Dneprille. Myöhemmin ja Dneprin jälkeen. Taistelut osoittivat isojen kissojen ilmeisen kyvyttömyyden talvella. Ja vaikka Kolmannen valtakunnan tankkien tuotanto kasvoi merkittävästi ja oli suurempi kuin todellisessa historiassa: "leijonat" ja "hiireet", he eivät oikeuttaneet itseään ja absorboivat resursseja.
  Ilmailussa asiat olivat hieman paremmin. Focke-Wulf ei kuitenkaan vastannut odotuksia, aivan kuten uusin ME-309. Viimeinen ajoneuvo on nopea, tehokkailla aseilla, mutta huonompi ohjattavuus. Jälleen saksalainen nopeus, aseet ja korkeat kustannukset antoivat periksi kevyyden, ohjattavuuden ja massatuotannon suhteen.
  Vaikka ME-309:ssä oli kolme ilmatykkiä ja neljä konekivääriä. Ja Focke-Wulfissa on kuusi ilmatykkiä. Ajoneuvojen lukumäärän suhteen saksalaiset olivat jonkin verran parempia: onneksi liittolaiset eivät pommittaneet eivätkä saaneet heitä pois itärintamalta.
  Neuvostoliitto ei siis ole vielä ottanut valtaa taivaalla, mutta se on aiheuttanut melkoisen määrän vahinkoa.
  Kuitenkin vuonna 1944 suihkukone ME-262 ilmestyi. Niiden nopeusetu on yleensä valtava. Ja saavuttamaton. Tehokkaat aseet ja vankka panssari takaavat selviytymisen.
  Totta, taisteluissa suihkuhirviöt eivät näyttäneet olevansa liian pelottavia, mutta niitä oli myös vaikea ampua alas. Mutta usein he rikkovat itsensä.
  Kevään aikana, kesäkuun puoliväliin mennessä, Neuvostoliitto täydensi itseään uusilla T-34-95- ja IS-2-pankeilla. Saksalaiset saivat vain "Panther" 2:n. Uusi ajoneuvo oli aseistettu 88 mm:n kaliiperin kanuunalla, hieman paremmalla panssarilla ja säilytti suhteellisen hyvät ajo-ominaisuudet.
  Potkurikäyttöisistä lentokoneista kannattaa mainita menestyneempi TA-152, Focke-Wulfin evoluutio, ja XE-277, luotettavampi, nopea sukelluspommikone.
  Etulinja kesällä 1944 oli suunnilleen sama kuin joulukuun 1943 lopussa. Saksalaisia lyötiin keskustassa ja Leningradia talvella. Ja keväällä he voittivat heidät Krimillä.
  Mutta kesällä oli silti omat ongelmansa. Natsit vahvistuivat, koska he saivat kehittyneemmän konekiväärin, ja tämä on todella vakava ongelma. Siellä ei myöskään ollut valkovenäläistä parveketta - Wehrmacht ei vetäytynyt etelään niin paljon kuin todellisessa historiassa. Ja mikä tärkeintä, saksalaiset lisäsivät tankkien määrää. Sekä "Panther", enemmän tai vähemmän menestynyt "Tiger"-2 ja hyvä itseliikkuva ase "Jagdpanther" ja modernisoitu T-4 ja voimakas "Panther"-2 valmistettiin valtavia määriä. Suhteellisen kevyttä 25-tonnista itseliikkuvaa "Panzer"-4-tykkiä "Panther"-aseella ja vakavalla etupanssarilla valmistettiin myös valtavia määriä. 80 mm etupanssaria 45 asteen kulmassa on vakava asia.
  Ja saksalaisilla oli tarpeeksi polttoainetta: öljyä tuli Libyasta, Nigeriasta ja Kamerunista. Ja tämä on todella vakavaa. On monia ulkomaisia divisioonaa, ja vlasovilaiset ovat ilmestyneet. Eli voimat ovat tärkeämpiä kuin todellinen historia. Epäonnistuneet "Lion" ja "Mouse" lopetettiin, ja "Panther" 2:sta tuli toisen maailmansodan paras tankki. Lisäksi massatuotannossa ja hyvillä ajo-ominaisuuksilla.
  Guderianista tuli Saksan kenraaliesikunnan päällikkö, ja taistelupäätösten laatu parani huomattavasti.
  Stalin määräsi päähyökkäyksen etelään. Suoraan Kiovan sillanpäästä. Mutta täällä ei ollut mahdollista pettää saksalaisia, he odottivat sitä. Jos todellisessa historiassa isku Valko-Venäjälle oli äkillinen kesällä, niin vaihtoehtoisesti Ukrainassa se oli ennustettavissa.
  Saksalaiset joukot, jotka saivat uusimman MP-44-rynnäkkökiväärin ja monet konekiväärit, vahvistuivat paljon puolustuksessa. Ja Guderiania ei voitu pettää. "Panzer"-4, "Jagdpanther", yksinkertaisesti "Panther" ja "Panther"-2, osoittautuivat sekä massiiviseksi että menestyksekkääksi panssarivaunujen taisteluvälineeksi. Varsinkin kesällä, kun sää on hyvä ja kuiva. Ja tiikeriperhe ei ole niin paha.
  Useiden tappioiden jälkeen saksalaiset pääsivät jonkin verran poistumaan kesällä.
  Ja taitavasti puolustaen itseään, he vetäytyivät vain 30-40 kilometriä pysäyttäen Neuvostoliiton joukkojen etenemisen.
  Kuten kävi ilmi, T-34-85 ei ole liian parempi kuin edeltäjänsä. Hieman tehokkaampi ase, hitaampi tulinopeus ja pienempi määrä ammuksia. Ja tornista on tullut suurempi ja siihen on helpompi päästä. Mutta panssari ei ole vieläkään kasvanut tarpeeksi. "Pantterit" murtautuvat läpi. "Panther"-2 ja "Jagdpanther", vielä enemmän. Mutta T-34-85:n aseistus ei riitä saksalaisia ajoneuvoja vastaan. Edes Panzer-4 ei riitä tunkeutumaan suoraan. Ja saksalaiset ovat vahvempia. IS-2 ei ole yhtä laajalle levinnyt, ja sillä on myös monia haittoja, kuten tornin otsasuojan puute ja terävä, kimmoille herkkä ammus.
  Saksalaiset pystyivät kestämään kesällä. Mutta Stalin painoi itsepäisesti hyökkäystä. Neuvostoliiton joukot kärsivät raskaita tappioita. Yritys ylittää Dnepri ja vallata Kirovograd epäonnistui. Ja täällä saksalaiset pitivät kiinni käyttämällä uutta tekniikkaa, joukkojen ohjattavuutta ja voimakkaita linnoituksia. Kesä kului kovassa taistelussa. Elokuun lopussa Neuvostoliiton joukot yrittivät hyökätä keskustaan.
  He keskittivät valtavan tykistötiheyden läpimurtoalueelle. Mutta... Saksalaiset luopuivat kahdesta ensimmäisestä puolustuslinjasta ja juurtuivat kolmanteen ja kestivät jälleen. Taktiikka tehdä kolmannesta rivistä, johon kuoret eivät päässeet, vahvimmaksi, kannatti.
  Myös hyökkäys Baltian maissa epäonnistui syyskuussa. Vaikka sää oli enemmän tai vähemmän, Fritz kesti silti. Mutta puna-armeija kärsi merkittäviä vahinkoja.
  Mutta sitten tuli syvä syksy ja tuli pakkasta. Jälleen sitkeitä taisteluita ja menestystä Neuvostoliiton armeijalle etelässä. Maaliskuun loppuun mennessä useiden onnistuneiden operaatioiden jälkeen he valloittivat ja saavuttivat Romanian rajat. Totta, menetimme myös paljon.
  Ja vuonna 1945 oli tauko. Tähän mennessä saksalaiset olivat jo tottuneet suihkulentotoimintaan parantaen lentokoneidensa laatua ja tehokkuutta. Ja ilman ylivalta siirtyi Luftwaffelle. Hitler sai myös E-sarjan panssarivaunuja. Erityisesti E-25, hyvä ajoneuvo, jossa etupanssari 120 mm 45 asteen kulmassa, 80 mm sivupanssari, 88 mm ase ja 30 tonnin paino. 700 hevosvoiman moottorilla.
  Kyllä, E-25:stä on tullut maailman paras itseliikkuva ase- ja panssarivaunuhävittäjä. Ylittää Neuvostoliiton SU-100, erityisesti etupanssarissa ja muissa ajoneuvoissa.
  Neuvostoliitolla oli vain IS-3, paremmin suojattu tornirintama, mutta monimutkaisempi ja kalliimpi panssarivaunu tuottaa.
  Myös saksalaiset menestyivät E-100:lla. Tässä ajoneuvossa oli hiiren aseet ja suojaus, paljon vähemmän painoa ja parempi ajokyky.
  Natsit saivat parhaat tankit ja parhaat lentokoneet. Ja konekiväärit... Joten kesällä, kun Neuvostoliiton armeija valmistautui hyökkäämään keskustassa, he itse iskivät Moldovasta ja Pohjois-Ukrainasta. Ja he alkoivat kiristää etuosaa.
  Saksalaiset vahvistuivat ja heillä oli monia ulkomaisia ja sekalaisia divisioita. Neuvostoliitto oli uupunut monella tapaa. Hitaasti mutta varmasti rintama kutistui, ja Neuvostoliiton joukot putosivat kattilaan, mutta suurin osa heistä silti pakeni. Saksalaiset käyttivät hyökkäystaktiikkaa yöllä käyttäen infrapunalaitteita ja optisia tähtäimiä.
  Puna-armeija menetti ensimmäistä kertaa pitkään aikaan merkittävän osan alueestaan ja vetäytyi. Näin sota meni.
  Ja tämä on neljäkymmentäviides vuosi!
  Mutta saksalaiset eivät myöskään pystyneet rakentamaan menestystä, ja juuttuivat yrittäessään murtautua Zhitomiriin. Neuvostojoukot pitivät rintamaa muihin suuntiin. Ja syksyllä ja talvella keskustassa käynnistettiin hyökkäys, joka johti saksalaisten tappioon Valko-Venäjällä ja puna-armeijan saapumiseen Veikseliin.
  Tähän mennessä kevääseen 1946 mennessä saksalaiset olivat täysin uupuneita. Jopa uusi E-50 tankki, ylivoimainen siinä
  + "Panther"-2:n ominaisuudet eivät voineet auttaa Krauteja.
  Kesällä Neuvostoliiton joukot katkaisivat ja vapauttivat suurimman osan Baltian maista. Ja lopulta he pääsivät Itä-Preussiin. Mutta he juuttuivat sinne. Ja taas myöhään syksyyn asti.
  Kylmällä säällä isku seurasi Romanian suuntaan. Ja lopuksi, natsit romahtivat Balkanilla talvella. Seurauksena oli, että huhtikuun 1947 alussa etulinja oli Venäjän todellisessa historiassa vuoden 1944 lopun tasolla.
  Lämmin kausi lähestyi. Saksalaiset luottivat E-50:een, E-75:een, edistyneempään E-100:aan ja Royal Lioniin. Myös suihkulentotoiminnan kehitys. Mutta tämä ei auttanut heitä. Neuvostoliitolla oli T-54 ja IS-7, panssarivaunu, joka pystyi taistelemaan saksalaisia mastodoneja vastaan.
  Hitler oli paniikissa... Erityisesti saksalaiset halusivat luottaa haavoittumattomiin diskoihinsa. Mutta tämä kallis ajoneuvo ei ollut kovin tehokas taistelussa.
  Toukokuun lopussa puna-armeija laukaisi voimaa kerättyään voimakkaan iskun keskelle.
  Saksalaiset odottivat yleensä hyökkäystä ja valmistivat vahvan puolustuslinjan, mikä nosti reservejä. Riisuttu Fuhrer asetti kuitenkin lukuisia kolmannen valtakunnan panssarivaunuja liian lähelle etulinjaa. Ja he joutuivat Neuvostoliiton tykistöjen hyökkäyksen kohteeksi.
  Tämän seurauksena saksalaiset saivat murskaavan tappion. Ja Neuvostoliiton tankit pääsivät Oderiin. Tämä on tilanne, joka syntyi. Kun venäläiset olivat jo lähestyneet Berliiniä.
  Saksalaiset yrittivät vastustaa jonkin aikaa. He aloittivat vastahyökkäyksiä, ryntäsivät ulos Sleesiasta ja yrittivät rynnätä Neuvostoliiton puolustusta Unkarissa.
  He jopa onnistuivat työntämään Neuvostoliiton joukot takaisin. Mutta kaikki osoittautui hyödyttömäksi. Puna-armeija saavutti ankaran taistelun jälkeen Oderin alaosan heinäkuun lopussa. Unkarissa asiat olivat hieman huonommin. Taistelut muistuttivat todellisessa historiassa vuotta 1945, mutta saksalaisilla oli paljon enemmän polttoainetta ja ammuksia. Jopa Romanian menettämisen jälkeen he käyttivät Libyan sekä Nigerian ja Kamerunin öljyä. Ja he hyökkäsivät paljon energisemmin... Ensimmäiset pyramidisäiliöt ilmestyivät, ja ne erottuivat erinomaisesta suojasta...
  Natsit murtautuivat Budapestiin, mutta eivät voineet vallata itse kaupunkia. Neuvostoarmeija piti pintansa ja aloitti sivullisen vastahyökkäyksen. Se liikkui sekä etelästä että pohjoisesta ympärysmittaisesti. Syntyi raju taistelu.
  Natsit taistelivat itsepintaisesti, mutta elokuun alussa he löysivät itsensä patasta. Hitlerin itsepäinen haluttomuus vetää joukkojaan vaikutti negatiivisesti. Elokuun loppuun mennessä puna-armeija vapautti Wienin. Pal ja Koenigsberg. Vangitsi Neuvostoliiton joukot ja Bratislavan.
  Syyskuussa kaikki oli valmiina Berliinin hyökkäystä varten. Mutta Stalin epäröi. Puna-armeija taisteli paremmin talvella ja myöhään syksyllä maastossa. Joten hyökkää kaupunkiin tai odota.
  Syyskuu vietettiin taisteluissa Itä-Jugoslaviassa ja Kreikan saarilla. Stalin lopetti Krautsit Balkanilla. Ja lopuksi, lokakuun 15. päivänä, Berliinin operaatio alkoi.
  Neuvostojoukot käyttivät valonheittimiä ja pystyivät hajottamaan vihollisen puolustuksen. Suurten tappioiden kustannuksella Puna-armeija voitti Seelow Heightsin. Ja Berliini huomasi olevansa ympäröity. Hitler pakeni Boniin, ja kaupunki jätettiin von Bockin puolustamaan. Neuvostoliiton joukot hyökkäsivät kaupunkiin, mutta eivät kyenneet valloittamaan sitä 7. marraskuuta mennessä. Berliini kaatui vasta 12. marraskuuta... Neuvostoliiton joukot kärsivät valtavia tappioita ja pysähtyivät. Mutta hyökkäys alkoi etelässä, puna-armeija saapui Pohjois-Italiaan miehittäen Venetsian alueen.
  Joulukuu tuli... Neuvostoliiton joukot aloittivat hyökkäyksen Prahaa vastaan vapauttaen lopulta Tšekkoslovakian.
  Natsit olivat jo loppumassa. Vain pyramidisäiliöt jäivät heidän viimeiseksi valttikorttinsa. Sen lisäksi, että ne tarjoavat erinomaisen suojan kaikista kulmista, ne tarjosivat myös hyvän ajokyvyn.
  Niiden ansiosta natsit pystyivät torjumaan neuvostojoukkojen yritykset ylittää Elbe tammikuun lopussa ja helmikuun alussa. Mutta Neuvostoliiton joukot lähtivät hyökkäykseen Münchenin suuntaan ja saapuivat Etelä-Saksaan. Sekä helmi- että maaliskuu menivät hyvin itsepäisissä taisteluissa. München, Baijeri ja jotkut muut maat joutuivat Neuvostoliiton hallintaan. Huhtikuu osoittautui hieman rauhallisemmaksi. Mutta kuun puolivälissä puna-armeija siirtyi kohti Roomaa. Taistelut kestivät yli kaksi kuukautta, ja Italian pääkaupunki kaatui.
  Toukokuussa aloitettiin hyökkäys Saksan tärkeimpään Ruhrin teollisuusalueeseen. Saksalaiset vastustivat erittäin epätoivoisesti. Pyramidipanssari osoitti ylivoimansa taistelukentällä. Tämä auto on todella paras, ja jopa T-54 antoi heille periksi, eikä IS-7 osoittanut ylivoimaisuutta. Mutta lentoliikenne ei ole ainoa, joka voittaa sotia. Ja lopulta, heinäkuun lopussa ja elokuun alussa 1948, Ruhr joutui puna-armeijan hallintaan. Syyskuussa Hampuri kaatui ja Neuvostoliiton joukot laskeutuivat maihin Sisiliaan. Fasististen joukkojen jäänteet vetäytyivät Reinin taakse. Mutta antifasistinen kapina puhkesi Ranskassa, Belgiassa ja Hollannissa. Ja ulkomaiset divisioonat kapinoivat. Loka- ja marraskuussa natsit lopetettiin triviaalisti. Joulukuun 12. päivään asti säälittävät Hitlerin joukkojen jäänteet antautuivat. Hitler itse yritti paeta, mutta sukellusvene, jolla entinen diktaattori piileskeli, löydettiin 17. joulukuuta 1948 Atlantin valtameren aalloista ja upposi. Tämä oli toisen maailmansodan viimeinen kohta.
  
  PRINSSI KILPATTU
  Ihan kuin hän olisi vangittu prinssi. Ja julma kidutus odottaa häntä.
  Ja sinä itse istut ketjussa, kätesi ja jalkasi on ketjutettu. Paljaat jalkani olivat tunnoton, saappaani vietiin pois ja selli oli kylmä ja kostea. Ja rotat vinkuvat ja ruokkivat sinua vain kerran päivässä leivällä ja vedellä.
  Ensimmäisessä kuulustelussa, kun poikaprinssi nostettiin telineeseen, pääprinssi alkoi huutaa prinssille:
  - Halusin tulla korkeammaksi kuin me kaikki, tarttua valtaistuimelle!
  Oleg sylki prinssiä ylhäältä ja sanoi rauhallisesti:
  - Olen jo pidempi idiootti kuin sinä!
  Prinssi raivostui ja alkoi lyödä poikaa paljain jaloin rautakaivalla.
  Rajamainen prinssi puristi itsensä ulos pettämättä kärsimystään:
  - Sinä ruma sakaali. Otat leipää teloittajilta. Kuolaa jo vuotaa.
  Kun tajuton poika saatiin järkiinsä kaatamalla jäävettä, hän kysyi ensimmäisenä:
  - Eikö bojaari kuollut?
  Sen jälkeen he vetivät hänet taas ylös ja kävelivät pois ruoskan kanssa. Totta, tällä kertaa pajusta.
  Prinssi oli hyvin ylpeä itsestään, mutta hänen mustelmansa jalkoihinsa sattui pahasti, ja useat lasten raajojen sormet murtuivat.
  Sitten he kiduttivat häntä vedellä. Pyöveli pakotti suunsa auki ja laittoi suppilon sisään. Sitten he alkoivat kaataa kylmää vettä siihen. Prinssi ei uskonut, että se olisi niin tuskallista ja epämiellyttävää. Kaikki sisäpuoleni ovat turvoksissa ja ovat räjähtämässä. Totta, he pysäyttivät hänet, ja Oleg oksensi rajusti. Sitten he vetivät hänet jälleen telineeseen, löivät häntä taas ruoskalla ja polttivat hänen paljaat kantapäänsä ohuella oksalla.
  Sitten he kokeilivat koukkuja ja pistelivät neuloilla hermosolmukkeita. Seuraavaksi kantapäät paistettiin uudelleen grillikeittimellä. Hän pani raudan rintaansa ja he venyttivät hänet telineeseen. He ottivat sen ja ravistelivat sitä kolme kertaa. Ja he ruoskivat minua taas.
  He kiduttivat poikaa puolikuolleeksi. Mutta he eivät saavuttaneet mitään. Jatkuvasta ruoskimisesta ja kidutuksesta kipu valtasi koko olennon ja muuttui tylsäksi.
  Viimeksi kun Olegia kidutettiin vedellä, hänen vaalean päänsä hiukset ajeltiin. Myös julmaa kidutusta. Toiselta puolelta ne tippuvat kruunulle, ja toisaalta kantapäät ovat paahdettuja. On myös hyvä, että virtaa ei ollut vielä keksitty. Mutta he kiduttivat minua, mutta hyvin pitkään.
  Mutta he eivät saavuttaneet mitään. Sen jälkeen kidutus loppui hetkeksi. Jo keskiajalla lapsen teloittamista pidettiin liian julmana. Ja tavan mukaan myös kidutuksella oli rajansa, eikä uhria voi kiduttaa kuoliaaksi. Joten toistaiseksi prinssi istui vankityrmässä, kaikki kahleissa. Tästä huolimatta hän yritti liikkua kolinaavien ketjujen kanssa ja saada voimaa takaisin, ja hänen nuori, vahva ruumiinsa paransi nopeasti haavat, haavat, haavaumat, mustelmat, jopa suolan syövyttämät. Nuoressa ihmisessä kaikki paranee kuin koirassa.
  Lisäksi prinssiä ruokki hieman vanginvartijan tytär. Hän kantoi omenoita, keitettyjä munia, makkaroita, paistettuja koipia. Kuiskasi:
  - Säästä voimasi, vapaus tulee!
  Ja prinssi söi, keräsi voimaa, ravisteli ketjuja, jotta hänen ruumiinsa ei laiska ja turvonnut rasvasta. Ja enemmän ja enemmän energiaa kerääntyi häneen. Eikä hän halunnut kuolla. Ja hän jopa alkoi sahaa ketjuja. Miten? Hyvin yksinkertaisesti, hiero linkkiä linkkiä vasten. Se ei ole huono idea. Mitä enemmän teloittajat unohtivat hänet, ja vanginvartijat toivat ruokaa vain kerran päivässä. Tytöllä ei ollut avaimia, mutta hän laittoi ruuan ikkunan läpi erityisellä onkivavalla.
  Oleg uskoi, että hän pakenee pian. Ja sitten ketjun lenkit todella sahattiin läpi. Ja niin prinssi sai hetken, jolloin vanginvartijat avasivat oven tuodakseen kulhollisen vettä ja vanhentunutta leipää. Anna annoksia, jotta prinssi ei kuole nälkään, mutta jotta hänellä ei ole voimaa.
  Ja poika hakkaa vanginvartijaa. Ja juokse... Ja tyttö lupasi johdattaa hänet vartijoiden ohi... Alaston poika heitti ylleen ala-arvoisen palvelijan vaatteet, jotka tyttö oli tuonut. Tavallinen työpuku. Vain ilman kenkiä melun vähentämiseksi. Sää oli kuitenkin edelleen lämmin ja monet pojat ja varsinkin tytöt jäivät töissä ilman kenkiä. Ja prinssin hiukset ovat jo kasvaneet. Hänen kasvonsa eivät vääristyneet kidutuksesta, ja hänen vartalonsa arvet olivat tuskin havaittavissa, rakkulat jalkapohjista olivat kadonneet, joten hän ei eronnut erityisen paljon. Tavallinen, vaikkakin erittäin komea poika, jolla on vaalea miehistöleikkaus.
  Oleg meni tytön kanssa ulos linnan ulkopuolelle. No, tyttö totesi melko loogisesti, että he etsivät pakolaisia, ja oli aika lähteä tästä maasta ulkomaille. Ja se on parempi tehdä ostamalla hyviä hevosia ja rikasta palkkoja.
  Oleg vastasi rehellisesti:
  - Mistä saan rahat? Ryöstää joku?
  Tyttö vastasi hymyillen:
  - Entä perheen kassaan?
  Sitten Oleg tajusi, että ei luultavasti ollut sattumaa, että hänen pakonsa oli niin epäilyttävän helppoa. Ja että tyttö ei ruokkinut häntä sydämensä ystävällisyydestä. Kyllä, se on fiksua. Hanki luottamus ja selvitä salaisuus. No, okei, hän on prinssi, elokuista verta, mikä tarkoittaa, että hän ei ole niin yksinkertainen.
  Poika vastasi kuiskaten:
  - Tiedätkö, perheen kassa ei ole kaupungissa. Emme ole niin naiiveja, että säilyttäisimme imperiumin arvot siellä. Meidän on poistuttava pääkaupungista.
  Tyttö suostui:
  - Metsässä on varmasti turvallisempaa!
  Ja he kävelivät kaupungin etuvartioaseman ympäri ja kulkivat asutuksen läpi ja siirtyivät kauemmas vuorille. Aluksi prinssi tykkäsi kävellä paljain jaloin, mutta varsinkin kaupungin ulkopuolella tie oli kivinen. Ja ei enää tutut pohjat alkoivat hehkua. Vanginvartijan tytär on köyhempi ja hänelle tutumpi. Mutta se on myös epämiellyttävää, hän on tottunut kävelemään enemmän kaupunkilaisilla, sileillä laatoilla. Kun astuimme metsään, se helpotti. Mutta paljain jaloin oleminen ei silti ole helppoa; voit tuntea jokaisen kohouman, jokaisen oksan, jokaisen palan. Mutta prinssi kesti uunin ja hänen jalkansa iskeytymisen kiviä vasten. Tyttö otti ruokaa mukaan, joten ensimmäisellä kerralla riittää. Yöllä on jo hieman kylmä - kesä on mennyt huipulle. Joten poika ja tyttö nukkuivat halaten toisiaan.
  Mutta he muuttivat vähitellen pois pääkaupungista ja menivät syvemmälle metsiin ja vuorille.
  Todennäköisyys, että etsintäryhmät löytävät heidät, on pienentynyt, mutta toinen uhka on ilmaantunut - villit sudet!
  Aseettoman pojan ja tytön piti jopa kiivetä puuhun ja ajaa sudet pois käpyillä.
  Sitten prinssi päätti muuttaa hieman lähemmäksi asuinalueita. Laskelma perustui siihen, että köyhiä, laihoja, likaisia lapsia ei epäilisi kuninkaiden karanneiksi pojiksi.
  Lisäksi tyttö osasi jongleerata ja opetti osaavaa prinssiä vähän. Ja he menivät huonoille sirkusartisteille.
  Yleisesti ottaen laskelma oli perusteltu. He etsivät prinssiä, ja ratsumiehet laukkasivat, mutta köyhiä orpoja oli paljon, ja heidän joukossaan pariskunta eksyi. Lisäksi lapset eivät pesty tarkoituksella ja olivat likaisia. Silloin ei ollut valokuvia. Kokeile muotokuvia ja tunnista mahtavien kuninkaiden jälkeläinen.
  Prinssi ja tyttö lauloivat matkan varrella ja joskus työskentelivät. He pilkkoivat puuta ja kantoivat vettä. Ja he muuttivat etelään, missä oli lämpimämpää. Heidän paljaat jalat muuttuivat nopeasti karheiksi ja tottuivat kylmään ja stressiin. Niinpä he vähitellen ylittivät rajan. Ja he muuttivat vuorten halki Italiaan. Toisaalta siellä on aika lämmintä, etelässä voi asua talvellakin. Mutta sinun täytyy mennä vuorten läpi, jo syksyllä, kun on niin kylmä. Ja tiet ovat kivisiä.
  Prinssi ja tyttö olivat luonnostaan vahvoja eivätkä vilustuneet. He kävelivät ja kävelivät. Oleg jopa ajatteli, että hänen tyttöystävänsä oli kuin Gerda - kestävä, vahva, epäitsekäs. Ehkä hän oli väärässä epäilessään häntä? Entä jos hän on rehellinen tyttö? Mutta joka tapauksessa Jumala suojelee niitä, jotka ovat varovaisia.
  Mutta sitten he saavuttivat korkeimmat vuoret. Ja minun piti kävellä paljain jaloin lumessa. Jopa lasten pohjat, jotka ovat karkaistu kuten saappaanahka, ovat erittäin kivuliaita ja epämiellyttäviä. Varsinkin jos kävelet lumikoille pitkän aikaa. Tästä tulee todellista kidutusta. Lasten paljaat jalat ovat aluksi punaiset kuin hanhien jalat. Sitten ne alkavat muuttua siniseksi, ja vain nopeus pelastaa ne. Lapset kävelevät jatkuvasti kaikin voimin. He rohkaisevat ystäväänsä eivätkä lopeta. Vaikka jalkoihini sattuu helvetti kylmästä ja väsymyksestä. Mutta vuorenhuippu on voitettu. Vielä vähän vaivaa, lumi loppuu, lapset kirjaimellisesti lentävät heinäsuovasta. Siellä on lämmin ja saa nukkua.
  Ja sitten on helpompi mennä pidemmälle. Syksy on juuri alkanut, ja mitä alemmas prinssi ja tyttö menevät, sitä lämpimämpää on. Niinpä he tulivat kylään, lauloivat ja saivat ruokaa. Ja siirryimme etelämmäksi.
  Nyt heidän karhentuneet jalkansa ovat kirjaimellisesti onnellisia. Täällä he ovat tasangolla, missä on vielä lämmintä.
  Prinssi tajusi, että he eivät varmasti kuolisi nälkään. Ja Italiassa ne ovat suhteellisen turvallisia. Voit jatkaa matkaa etelään pakenemaan talvea tai asettua ja ryhtyä palvelijaksi. Mutta prinssi päätti mennä Napoliin. Siellä oleva valtakunta on rikas, ja pääasia on, etteivät he tunne häntä siellä. Ja hän ja tyttö asettuvat pihalle. Onneksi he puhuvat italiaa hyvin.
  Poika ja tyttö kävelivät jalan ja polkivat paljain jaloin Napoliin. Siellä poikaprinssistä, joka oli hyvä miekan ja jousen kanssa, tuli yhdelle ritarista orja, mutta se on toinen tarina.
  . LUKU nro 5.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  SAMURAI-HYÖKSET VUONNA 1941
  Tässä on esimerkiksi kuinka toinen maailmansota olisi voinut kehittyä - jos samurai olisi avannut rintaman Kaukoidässä jo heinäkuussa 1941!
  Tässä on vaihtoehtoinen vaihtoehto: 22. kesäkuuta 1941 Hirohito ilmoitti yleismobilisoinnista Japanissa. Japani ei ole taloudellisesti kovin vahva, mutta sen väkiluku on 100 miljoonaa, vain metropolissa, siirtomaaomaisuutta ja korkeatasoista esikoulutusta lukuun ottamatta. Se voi asettaa jalkaväkeen kolmanteen valtakuntaan verrattavia maajoukkoja. Siksi Hitler todella luotti tällä rintamalla.
  Vaikka suuret menestykset sodan ensimmäisinä kuukausina antoivat saksalaisille illuusion, että he voisivat hallita sitä itse. Mutta saksalaiset eivät tarvinneet Kaukoitää! He olivat valloittaneet useita kertoja Saksan aluetta suurempia maita jo vuonna 1937, ennen Itävallan anschlussia.
  Lyhyesti sanottuna sota jatkui 22. heinäkuuta 1941 asti, kuten todellisessa historiassa, ja tasan kuukausi Saksan hyökkäyksen jälkeen saimme mobilisoinnin päätökseen, jolloin armeijan koko nousi 7 miljoonaan ihmiseen - verrannollinen Wehrmachtin ja ryhmämme koko Mantsuriassa 4 miljoonaan - Nousevan auringon maa hyökkäsi Neuvostoliittoa vastaan.
  Sota alkoi ilman provokaatiota, heti Hitlerin tyyliin. Mutta siihen oli syy: rajoja ei sovittu Mongolian kanssa. Ja samurai antoi suurimman iskun Mongoliaan. Neuvostoliiton joukot oli jo siirretty osittain länteen, ja siirtoja jatkettiin. Ja ne oli kiireesti käännettävä takaisin.
  Stalin joutui erittäin vaikeaan tilanteeseen. Vihollinen on jo vallannut Smolenskin ja on lähellä Moskovaa, ja idässä tarvitaan reservejä...
  Näissä olosuhteissa ylipäällikkö teki päätöksen - vetää joukot Dneprin ulkopuolelle ja kiristää puolustusta keskustassa, ja Mongolian joukkoja vahvistettiin reserveillä estääkseen japanilaisia murtamasta Neuvostoliiton rintamaa.
  Ja lopulta hän päätti luovuttaa Kiovan... Mutta sellaisella liikkeellä oli myös haittapuolensa. Nyt Hitler ei voinut enää tuhlata aikaa ja energiaa kääntymiseen etelään, vaan jatkaa hyökkäystä keskustassa. Ja valikoituja ja täysiverisiä henkilöstöosastoja ei enää siirretty Kaukoidästä. Ja osa vahavarastosta oli lähetettävä lukuisia ja rohkeita samuraijoukkoja kohti.
  Japanilaisia jalkaväkeä on paljon. Tankit, itseliikkuvat aseet ja ajoneuvot ovat heikkoja, mutta maajoukot ovat hyvin koulutettuja ja rohkeita kuin samurai! Hyökkäystä ei pysäytetty heti, vaan vastahyökkäysten avulla. Neuvostoliiton tankkijoukot leikkaavat vihollisen läpi, mutta itse kärsivät huomattavia vahinkoja.
  Merellä Japani hallitsi ja saartoi Neuvostoliiton satamat. Samurailla on myös etu ilmassa. Länsirintama vaati paljon vaivaa, ja lisäksi Japanin ilmailun laatu oli melko korkea. Ja Zero-hävittäjä on maailman ohjattavin. Joten he voisivat helposti murskata samurait taivaalla. Tämä kompensoi osittain tankkien heikkoutta.
  Lisäksi japanilaiset eivät pelänneet sitoa itseään kranaateilla ja heittäytyä Neuvostoliiton ajoneuvojen alle aiheuttaen merkittäviä vahinkoja.
  Samurait valloittivat Ulaanbaatarin, mutta sitten he pystyivät pidättelemään heitä ja työntämään heidät takaisin. Mutta Saksan hyökkäys Moskovaan elokuussa osoittautui liian vaaralliseksi. Saksalaiset pystyivät ohittamaan Neuvostoliiton pääkaupungin pohjoisesta ja etelästä ja luomaan kattilan.
  Moskovan puolustusta ei ole vielä vakiinnutettu, sen reservit ovat hajallaan, eikä talvea vielä ole.
  Stalin tietysti pakeni Kuibysheviin. Hän ei pysynyt kehässä. Mutta Molotov yhdessä Žukovin kanssa johti puolustusta. Ei ole helppoa vallata näin suurta kaupunkia myrskyllä, etenkään satojen tuhansien miliisien kanssa.
  Saksalaiset, käydessään varovaisia taisteluita Venäjän pääkaupungin laitamilla, yrittivät samanaikaisesti kehittää hyökkäystä etelämmäksi ja Leningradia kohti. Leninin kaupunki oli saarron alaisena, ja etelässä Krautit olivat jo venyttäneet yhteyksiä päästäkseen Stalingradiin. Mutta natsit valloittivat Voronežin ja etenivät Harkovaan ja Rostoviin. Taistelut kestivät talveen asti. Moskova pysyi piirityksenä, ja nälänhätä alkoi. Ja saksalaiset juuttuivat lähelle Sevastopolia.
  Puna-armeijalla ei ollut voimaa aloittaa vastahyökkäystä. Mutta natsien valmistautumattomuus talveen vaikutti heidän taistelutehokkuuteensa. Moskovan vapauttamisyritys kruunasi melkein menestyksen, mutta sotatarvikkeiden puute ja suuri kuilu rintamilla esti onnistumisen.
  Kauheaa nälkää ja vaikeuksia kestänyt pääkaupunki kesti toukokuuhun asti... Hitler ei päättänyt sotaa vuonna 1941, mutta hyökkäys jatkui vuonna 1942. Yhdysvallat käyttäytyi passiivisesti eikä sekaantunut sotaan. Britannia saavutti rajallisen menestyksen Libyassa ja joutui Rommelin voimakkaan vastahyökkäyksen kohteeksi.
  Tällä kertaa saksalaiset onnistuivat hyökkäyksessä Kaukasiassa. Puna-armeijan taisteluhengen menetys Moskovan valloituksen ja Leningradin syömisen jälkeen sekä nopeasti oppineiden japanilaisten uusi hyökkäys olivat jo kopioineet T-34-panssarivaunun. Ja etulinja oli lähempänä Bakun öljyä kuin todellisessa historiassa. Ja tietysti, Moskovan kaatumisen jälkeen, myös Turkki astui sotaan Kolmannen valtakunnan puolella.
  Stalin ei halunnut itsepintaisesti tehdä rauhaa. Molotov kuoli yhdessä Žukovin kanssa Moskovassa. Beria kannatti sopimukseen pääsemistä natsien kanssa hinnalla millä hyvänsä. Hän myrkytti jo sairaan Stalinin ja otti hänen paikkansa.
  Rauhan solmiminen ei kuitenkaan ollut helppoa. Hitler halusi Venäjän maata aina Uralille asti. Ja japanilaisilla ei ole vähemmän kunnianhimoa.
  Iso-Britannia taisteli ilman Yhdysvaltoja... He pystyivät kukistamaan natsit lähellä El Amania hyödyntäen sitä tosiasiaa, että natsit laiminlyöivät Afrikan liikaa loka- ja marraskuussa. Mutta tämä oli heidän viimeinen voittonsa.
  Raivostuneena Hitler määräsi suurten joukkojen siirtämisen mantereelle. Saavutettuaan numeerisen ylivoiman britteihin nähden, Rommel voitti Montgomeryn ja meni jälleen Egyptiin ja valloitti sen.
  Stalinin kuoleman jälkeen itärintama joutui täydelliseen sekaisin. Berialta puuttui auktoriteetti, ja rintaman komentajat vaativat yhä enemmän itsenäisyyttä itselleen.
  Churchill ymmärsi, että nyt kolmas valtakunta satelliitteineen ja Japani voisivat todella kaatua hänen kimppuunsa, yritti tehdä rauhan. Saksa on kuitenkin kiristänyt vaatimuksiaan jyrkästi.
  Talvella '43 saksalaiset saapuivat Irakiin, valloittivat Kuwaitin ja sitten koko Lähi-idän. Hitler aikoi jo ottaa haltuunsa kaiken brittiläisen omaisuuden Afrikassa. Hän ei halunnut enää mitään pientä.
  Samanaikaisesti helmikuussa julistettiin totaalinen sota, kuten todellisessa historiassa. Uusia divisioonaa tarvittiin paljon, ja myös ammattiin. Jopa ottaen huomioon se tosiasia, että muodostettiin paikallisia legiooneja ja poliisipataljooneja ja varuskuntia.
  Vuonna 1943 saksalaiset jatkoivat hyökkäystään puna-armeijaa vastaan. He onnistuivat valloittamaan Kazanin ja saavuttamaan sitten Sverdlovskin. Mutta talvi löysi Saksan Siperiasta.
  Mutta natsit valtasivat vähitellen Afrikan. Heitä haittasivat luonnolliset esteet, suuret etäisyydet ja teiden puute. Mutta Britannia hävisi sodan. Mukaan lukien vedenalainen. Susilaumat upottivat vähitellen lähes kaikki englantilaiset alukset.
  Vuodesta 1944 tuli Englannin kannalta kriittinen. Sukellusvenesota, sitten ballististen ohjusten hyökkäykset. Viimeisten siirtokuntien menetys Afrikassa ja Intiassa. Berian antautuminen ja partisaanisodan jatkaminen Rokossovskin johdolla.
  Ja tietysti Yhdysvaltain odotuspolitiikka. Isolationistinen asema vain vahvistui pitäen akselia voittojen jälkeen. Todellakin, miksi vaivautua sotaan, jos ne eivät häiritse sinua?
  Mutta vihollinen, päinvastoin, on erittäin vahva... Joka tapauksessa itsekäs pragmatismi voitti. Ei ehkä liian älykäs. Totta, amerikkalaiset kehittivät atomipommin varmuuden vuoksi. Mutta kummallista kyllä, sodan puuttuminen hidasti sen luomisprosessia, ei nopeuttanut sitä. Vaikka näytti siltä, että asian pitäisi olla päinvastoin: loppujen lopuksi varoja ja vapaita resursseja on paljon enemmän.
  Rauhanolosuhteissa Yhdysvaltain talous menestyi kuitenkin huonommin kuin sodan aikana ja Manhattanin projektin rahoitusta leikattiin merkittävästi. Rauhanohjelmia oli siis tarpeeksi. Ja Roosevelt meni liian pitkälle vasemmalle ja alkoi toteuttaa terveydenhuoltouudistusta ja monia tuhoisia sosiaalisia ohjelmia.
  Tai ehkä turhaan... Britannia oli tuhon partaalla...
  Vuonna 1945 laskeutuminen lopulta tapahtui ja metropoli valloitettiin... Mutta toinen maailmansota ei päättynyt siihen. Hitler, voiton ryöstössä ja yhdessä Japanin kanssa käytännössä hallinnut kaikkia vanhan maailman resursseja, päätti: Yhdysvallat on vaarallinen kilpailija ja se on voitettava.
  Joten ei ollut mahdollista istua ulkomailla!
  Fuhrerin suunnitelmassa määrättiin osallistumisesta sotaan Yhdysvaltoja ja Latinalaisen Amerikan valtioita vastaan. Mutta kun sota jatkui Britannian viimeisen Dominionin - Kanadan kanssa. Kanadaan evakuoitiin Churchillin hallitus, joka piti itseään Britannian päänä.
  No, Englannissa valtaistuimelle asetettiin täysin laillinen, aiemmin eläkkeellä ollut monarkki. Vain hänestä tuli itse asiassa nukke Fuhrerin nimittämän Gauleiterin hallinnassa.
  Amerikan passiivisuus mahdollisti Kolmannen valtakunnan voittamalla ja miehittämällä Kanadan luoda suuren sillanpään uuteen maailmaan.
  Truman yritti parhaansa välttääkseen sodan fasististen valtioiden voimakkaan liittouman kanssa. Lisäksi, jos Yhdysvallat ei uskaltanut taistella akselivaltojen kanssa silloin, kun Neuvostoliitto ja Iso-Britannia kestivät, niin nyt siihen ei ollut pienintäkään syytä.
  Hitlerillä ei myöskään ollut vielä kiirettä. Oli tarpeen sulattaa uutta, erittäin laajaa omaisuutta, muodostaa ulkomaalaisista koostuvia poliisi- ja shokkiosastoja saksalaisten komennossa.
  Pelkästään miehitettyjen alueiden hallitsemiseksi tarvittiin uusia miljoonia sotilaita.
  Melkein kaikki työntekijät kutsuttiin armeijaan, paitsi ne, joita ei voitu korvata ulkomaalaisilla. Myös kaikki miespuoliset valvojat liittyivät Wehrmachtiin ja SS:ään. Saksalaiset naiset ja nuoret asetettiin ulkomaalaisten johtoon. Ja itse Wehrmachtissa ihmisiä otettiin palvelemaan 14-vuotiaasta lähtien. Useita apuosastoja perustettiin. Naislentäjiä ja tarkka-ampujia oli jo kymmeniä tuhansia.
  Koko rakennuspataljoona, kuljettajat ja muut Khivit muuttuivat ulkomaalaisiksi. Ja ensin SS:n ja sitten Wehrmachtin suojeluksessa joukot ja legioonat muodostettiin kaikenlaisista ulkomaalaisista. Edes mustia ei halveksittu käytettäväksi tykinruokana.
  Vuonna 1946 hyökkäys Kanadaan alkoi. Tähän mennessä natsit tuottivat jo uuden sukupolven "E"-tankkeja ja suihkukoneita suuria määriä.
  Sekä ballistiset ohjukset että uskomattoman nopeat, ohjattavat kiekkokoneet ilmestyivät massatuotantoon.
  Sekä tehokkaat pimeänäkölaitteet ja jopa jotain samanlaista kuin maailman ensimmäiset lämpökamerat - vaikka nämä aseet olisivatkin hankalia.
  Eli Kanada, jota Yhdysvallat pelkäsi saksalaisten raivoamista, ei käytännössä auttanut, ei voinut vastustaa mitään.
  Vain maan maantieteellinen sijainti - ulkomailla - salli tuskan kestäneen useita kuukausia perinteisen blitzkriegin sijaan. Mutta tämä ei tietenkään riitä Kolmannelle Valtakunnalle.
  Valtuutettuaan Quebecin ja Toronton sekä kaiken muun Hitler antoi käskyn koota joukkoja hyökätäkseen Yhdysvaltoihin. Hän halusi toistaa Ranskalle ja osittain Neuvostoliitolle ominaisen blitz-sodan.
  Natsit valmistelivat lakkoa ja kaivasivat sisään Amerikassa.
  1. toukokuuta 1947 alkoi operaatio Large Eagle. Saksalaiset yrittivät ottaa uuden askeleen kohti maailman herruutta. Mutta amerikkalaiset pystyivät luomaan melko tehokkaan ja syvällisen puolustuslinjan lyhyessä ajassa. Ja heidän kansansa oli täynnä halua taistella maan itsenäisyyden puolesta täydellisen ja nöyryyttävän orjuuden estämiseksi.
  Blitzkrieg ei onnistunut. Taistelut pitkittyivät ja tulivat kovaksi. Mutta natsit edistyivät, vaikkakin hitaasti. Ensimmäisen taistelukuukauden aikana he murtautuivat keskimäärin viidestäkymmenestä sataanviisikymmeneen kilometriin murtautuen eturintaman puolustuslinjan läpi.
  Amerikkalaiset olivat erinomaisia ampumaan, ja heillä oli melko suuri väestö, joka oli myös hyvin aseistettu ja koulutettu käyttämään aseita lapsuudesta lähtien. Joten odotus, että Yhdysvallat murtuisi välittömästi, ei toteutunut.
  On totta, että Pershing-tankki ja varsinkin vanhentunut Sherman eivät kestäneet Kolmannen valtakunnan pääpyramidipanssarivaunua, E-50:tä. 42 tonnia painavalla Pershingillä oli 90 millimetrin kaliiperi tykki, jonka ammuksen alkunopeus oli 810 metriä sekunnissa, ja etupanssari 102 millimetriä. Ja saksalaisessa mastodonissa E-50, joka painoi 65 tonnia, oli 105 mm:n ase, jonka ammuksen alkunopeus oli 1300 metriä sekunnissa, etupanssari 250 mm ja sivu- ja takapanssari 200 mm. Lisäksi panssarin pyramidin muoto varmisti panssarin korkean rationaalisen kaltevuuden ammuttaessa mistä tahansa kulmasta. Siten Pershingillä ei ollut mahdollisuutta tunkeutua E-50:een, vaikka se ammuttiin tyhjästä.
  Tietenkin suosituimmalla amerikkalaisella tankilla, Shermanilla, on vielä heikommat aseet. Ja 76 mm Sherman-ase, jopa E-25, ei ole vaarallinen mistään kulmasta, ja E-10 voi tunkeutua vain sivuun.
  No, E-50 on suosituin saksalainen tankki, se voi tuhota Pershingin ja Shermanin viiden kilometrin päästä takuulla.
  E-25 on aseistukseltaan hieman heikompi 88 mm:n tykillä, mutta se ottaa myös Shermanin kolmen ja puolen kilometrin päästä ja Pershingin noin kolmelta.
  Shermanista on todellakin raskaampi muunnos 152 mm:n haarniskalla. Mutta sillä on huono ohjattavuus, se painaa 38 tonnia, ja silti E-50 kestää neljä kilometriä takuulla ja E-50 puolitoista kilometriä kahteen.
  Ei-tuotantoon kuuluvista amerikkalaisista ajoneuvoista vain T-93 pystyy käymään ainakin jonkin verran vastakkaisia taisteluita ja päihittää saksalaisten kanssa. Tässä ajoneuvossa on 305 mm etupanssari ja 155 mm kaliiperinen ase. Mutta ajaa 93 tonnin tankilla... Ja mikä tankki se on, jos siinä ei ole pyörivää tornia? Todennäköisemmin T-93 on itseliikkuva ase, jolla ei ole ajokykyä. 800 hevosvoiman moottori ei selvästikään riitä tällaiseen painoon.
  Saksalaisessa E-50:ssä on 1200 hevosvoiman moottori ja sen torni tekee täyden kierroksen 9 sekunnissa!
  Mutta T-93 ei ole sarja... On olemassa sarja itseliikkuva tykki, jossa on 155 mm pitkäpiippuinen ase, lempinimeltään "Big Tom". Hän voi tunkeutua saksalaiseen E-50:llä, mutta hän itse on liian haavoittuvainen fasistiselle tulelle.
  Joten panssarirakennuksen alalla Wehrmacht on vahvempi kuin Pentagon. Ilmailussa Yhdysvallat on myös laadullisesti jäljessä, mutta sillä on määrää, kuten tankeissakin. Mutta Kolmas valtakunta ja Japani, joilla on niin valtavat resurssit, voivat ottaa sen numeroina.
  Joillekin asetyypeille Yhdysvalloilla ei ole vastaavaa vihollista. Esimerkiksi ballistiset ohjukset. Ne ovat nyt kehittyneitä ja voivat lentää tuhansia kilometrejä ja kuljettaa jopa kahdeksan tonnia räjähteitä. Mukaan lukien ydinaseet.
  Kolmas valtakunta on jo luonut ja käyttänyt useita ydinreaktoreita. Pommin luominen ei ole kaukana.
  Hitlerin kylmä asenne oli osittain se, mikä hidasti ydinohjelmaa. Mutta amerikkalaisetkaan eivät olleet kaukana jäljessä. Lisäksi Yhdysvalloissa on tällä hetkellä toiminnassa vain yksi tällainen reaktori, kun taas kolmannessa valtakunnassa on jopa kuusi ja neljä muuta on rakenteilla. Joten fasisteilla on paljon enemmän mahdollisuuksia siirtyä ydinaseiden massatuotantoon.
  Ja Wehrmachtin ballistiset ohjukset ovat jo oppineet kohdistamaan melko tarkasti. Tätä tarkoitusta varten käytetään erityisiä siipiä ja kaasusuihkuja.
  Mutta vaarallisin ase, jonka luonne on mysteerin peitossa, oli Kolmannen valtakunnan kiekkoavaruusalus. Vuonna 1947 nopeus oli jo 8-10 kertaa äänen nopeutta suurempi. Ja mikä tärkeintä, nämä hehkuvat lentävät lautaset ovat täysin haavoittumattomia kaikentyyppisille pienaseille.
  Joten on mahdotonta murtautua niiden läpi. Tämä tarkoittaa, että tällaisilla aseilla on vastustamaton moraalinen vaikutus mihin tahansa armeijaan.
  Laminaarisuihku kaataa kuoria ja luoteja, kuljettaa pois hiukkasvirtauksia, ja lennon aikana lentävä lautanen on haavoittumaton.
  Mutta ensimmäinen yritys murtaa vihollinen myrskyllä epäonnistui. Saksalaiset ja japanilaiset kärsivät vakavia tappioita ja luopuivat etenemisestä. Mutta hyökkäys alkoi etelästä. Kovia taisteluita puhkesi Panaman kannaksella ja pohjoisempana Nicaraguaan. Japanilaiset ja Latinalaisen Amerikan diktatuurien liittouma eteni etelästä. Mutta heidän armeijansa ovat heikompaa laatua. Vaikka niitä on ehkä paljonkin. Samurait käyttävät kiinalaisia tykinruokana.
  Taivaallisessa valtakunnassa on monia sotureita ja he ovat epätavallisen rohkeita. Vaikka ne eivät taistele kovin hyvin, ne ovat tehokkaita.
  Elokuussa 1947 taistelu siirtyi Costa Ricaan ja laajeni Etelä-Meksikoon.
  Täällä neljä soturityttöä päätti työskennellä miekkojen kanssa. Tarkemmin sanottuna demiurgijumalat hyväksyivät heille käskyn tässä vaihtoehtoisessa universumissa. Ja niin Zoya, Victoria, Nadezhda ja Elena - terminaattorien kvartetti asettuivat japanilais-kiinalaisten joukkojen viereen.
  Meksiko on jakautunut. Jotkut seurasivat Yhdysvaltoja ja jotkut liittyivät akselivaltoja. Diktatuuristen hallitusten liittoumaa vastustelevien voimien pääselkäranka ovat amerikkalaiset. Yhdysvaltain asema muistuttaa strategista puristamista pohjoisesta ja etelästä. Jos Meksiko kaatuu, Amerikka on täysin eristetty.
  Pohjoisessa vallitsee tilapäinen tyyni, lukuun ottamatta Alaskaa, johon natsit hyökkäävät. Suurin osa tästä alueesta, joka oli kerran ostettu tsaari-Venäjältä, on jo vallannut natsit ja heidän vieraslegioonansa.
  On selvää, että Alaska on täysin eristetty, ja sitä on lähes mahdotonta hallita. Mutta amerikkalaiset taistelevat sankarillisesti eivätkä halua luovuttaa isänmaataan. Lisäksi natsit kohtelevat vankejaan erittäin julmasti.
  Ja etelässä taistelut ovat täydessä vauhdissa - japanilaiset ja muut heidän kaltaiset yrittävät valloittaa mahdollisimman paljon aluetta. Ja soturit päättivät Venäjän Demiurgian jumalien käskystä auttaa USA:ta hieman.
  Täällä he vaeltavat korkean vuoren Meksikon polkua pitkin. Heidän tehtävänä ei siis ole pelastaa Yhdysvaltoja, vaan heidän on vain pidennettävä sotaa, neljä soturia voivat ihailla luontoa, ja tämä... keskustelu jatkuu heidän välillään.
  Elena Viisas, joka hyppäsi paljain kantapäällään terävien kivien päällä, kysyi tuhoaja Victorialta:
  - Mikä ase tämä on... Niin kauhealla nimellä - Hypertheonuclear Bomb?
  Tšernobogin tytär vihelsi lävistävästi sieraimiinsa ja katseli ympärilleen. Oli selvää, että Punainen Paholainen itse oli peloissaan. Ja hän vastasi tuskin kuuluvasti:
  - Tämä on sellainen asia... Mikä voi muuttaa kokonaisia maailmankaikkeuksia kauheimmiksi helvetiksi, tuhota miljardeja galakseja kerralla ja jopa luoda suuren vaaran Demiurgian jumalille!
  Elena Viisas toisti ihaillen:
  - Hyperteonuclear pommi on ilmiömäinen superkosminen voima!
  Ja sen jälkeen tyttö, Svarogin tytär, hyppäsi ylös ja suoritti kolminkertaisen kuperkeikka. Hänen paljaat, ruskettuneet, kauniisti lihaksikkaat jalkansa pyörivät ilmassa. Nadezhda heitti useita kiviä kerralla pitkillä siroilla sormillaan. Elena pyörähti uudelleen ja otti lyöntejä pyöreillä kantapäällään. Kivet ryntäsivät kuin luoteja ja ryntäsivät samuraiden tiedusteluryhmän päihin. Seitsemän japanilaista: ei ollenkaan pahaa, vaan jopa hassua, voitti heidän nenänsä alla. Niiden sirpaleet halkesivat ja kypärät vääntyivät.
  Victoria vihelsi ja oli selvästi tyytymätön:
  - Tapoit heidät... Mutta minä olen todellinen tappaja!
  Elena pudisti sinisiä hiuksiaan ja huusi:
  - Chernobog ei ole murhaaja, vaan... tiukka opettaja!
  Victoria oli juuri vastaamassa, kun muistojen aalto valtasi hänet... Tarkemmin sanottuna visio. Hyperteonucleaariset aseet... Kuinka sellainen pommi paloi... Triljoonasosasta biljoonaan valon tehoon, hyperaallot kulkivat läpi... Ja universumissa tuhoutuneita voidaan pitää onnekkaina. Sextiljonia tähtiä ja tähtien maailmoja yhtä aikaa, kivusta vääntyneenä. Valaisimista ja planeetoista tuli rumempia kuin itse hirvittävien paholaisten päät, ja kuviteltavissa olevat hirvittävimmät hyönteiset ja rotat hajaantuivat niiden yli kiusaten eläviä ihmisiä ja älykkäitä olentoja.
  Ja sitten koko universumi osoittautui hyperplasmiseksi helvetiksi, joka pakotti jokaisen solun, jokaisen elävän organismin kehon hiukkasen kärsimään ja kärsimään. Todellinen universaalien mittasuhteiden alamaailma kuutiossa.
  Ja sitten tämä tapahtui planeetoille ja tähdille... Muistojen mukaan jopa armoton Victoria huusi pelosta... Hänen kalpeilta huuliltaan tuli:
  - Hyperteonydinaseet, nämä ovat aseita - Tuomiopäivä!
  Belobogin tytär Zoya tunsi myös jotain äärimmäisen julmaa ja kylmää, aivan kuin hän olisi mustan aukon reunalla. Hän näki myös, kuinka eläimet, joiden taustalla rotat ovat varsin söpöjä olentoja, purevat ihmisen lihaa ja kuinka lonkerohampaat kaivautuvat aivoihin.
  Zoya muuttui hyvin kalpeaksi ja änkyttäen ehdotti arasti:
  - Laitetaan tabu kaikkeen, mitä Hypertheonuclear-aseista puhutaan!
  Sitten joku paholainen veti Victoriaa, Tšernobogin armotonta tytärtä, kielestä:
  - Minulla on toinenkin outo asia: Hypersupranuclear ase!
  Näiden sanojen jälkeen tulipaholainen muuttui hyvin kalpeaksi ja hänen raajonsa antoivat periksi. Tyttö, jolla oli kastanjanruskeat hiukset, romahti paljain jaloin roikkuen ilmassa. Victorian pyöreät, vaaleanpunaiset kantapäät peittyivät yhtäkkiä rakkuloiden levittämiseen, ja palaneen lihan tuoksu täytti ilman.
  Myös muut soturit hyppäsivät ylös, kallioisen harjanteen terävät kivet, joilla heidän paljaat tyttömäiset jalkansa pelottomasti kävelivät, tulivat yhtäkkiä tuhat kertaa kuumempia kuin palavat hiilet. Pohjat olivat palaneet ja tytöt, kuin puput, hyppäsivät reippaasti ylös yrittäen nostaa vartaloaan korkeammalle.
  Se todella sattuu siihen pisteeseen, että koko kehossa on inhottavaa likaa. Victoria rikkoi lausumattoman tabu: puhumattakaan turhasta sellaisesta kuin: Hypersupranuclear aseet. Todellakin, yksi hypersuprateonydinpommi pystyy tuhoamaan ja muuttumaan hirvittävimmiksi painajaisiksi, ei vain universumeiksi, vaan myös hyperuniversumiksi, ja jopa uhkaa Demiurgien jumalien, mutta myös superjumalien olemassaoloa.
  Hyvin paljon - kauheampi kuin kauhein ase. Ei ollut ihme, että kun hän sanoi sen, Superman-tytöt hyppäsivät ylös ikään kuin hyperplasman polttamina.
  Mutta he eivät olleet ainoita, jotka kärsivät. Kuinka ulvoi kokonainen japanilais-kiinalainen rykmentti, tai pikemminkin kolme rykmenttiä panssarivaunuineen ja itseliikkuvilla aseilla! Keltaiset, kapeasilmäiset sotilaat oksennettiin yhtäkkiä ylös gravioplasman vaikutuksesta, ja pienet, laatikkomaiset samuraitankit kuumenivat melkein valkokuumeiksi. Niissä olevat sotilaat paistettiin elävältä, ja kuinka armoton kuolema valtasi heidät.
  Ja muiden japanilaisten ja kiinalaisten jalat ja saappaat hiiltyivät, ja kaikki paloi heidän kaulaansa myöten. Ja he eivät olleet vielä kuolleet, vaan kärsivät julmasti hirvittävästä, täysin sietämättömästä kivusta. Nämä kaverit olivat niin epäonnisia. He kokivat ytimen eri tasojen käytön seuraukset ja olivat kauhuissaan seurauksista! Kävi ilmi, että tämä ei ole ollenkaan sitä mitä se on... Mutta vain verrattoman pienempi kuin se googly nenä, jota se todella on
  Hyperydinydinase!
  Viisitoista tuhatta kiinalaista ja japanilaista sotilasta kuoli välittömästi tai tuskallisesti muutamassa minuutissa. Ja tytöt, joiden kantapäät olivat pahasti poltetut, ryntäsivät lähimpään puroon.
  Mutta kylmän veden sijasta kiehuva vesi odotti heidän punoittuneita jalkojaan, jotka peittivät pieniä ja keskikokoisia rakkuloita. Ja kiehuva vesi virran lähellä on epätavallisen jyrkkää, toisin kuin tavallinen vesi. Niinpä tytöt polttivat jalkojensa lisäksi myös lähes paljaat rintansa ja ylelliset, vahvat reisinsä.
  Jopa kivet sulivat ja murskasivat, kone tärisi.
  Nämä neljä alkoivat tanssia ja laukkaavat äkillisemmin kuin Tumba-Yumba-heimon villit. Ja niin tytöillä oli kipuja.
  Huutamisen sijaan Victoria alkoi laulaa keuhkoissaan;
  Kipu ei ole pelottavaa, usko se,
  Koska isänmaa on sydämissämme!
  Juoksemme kuumalla nauhalla
  Tai lumessa - jäisiä karkkeja!
  
  Älä riko tyttöjä, usko minua, he ovat rautaisia,
  Stalinin suuri innostus asuu heissä...
  Talvella lumivalkoisilla teillä,
  Menimme paljain jaloin retkelle!
  
  Taistelemme innokkaasti isänmaan puolesta,
  Uskomme, että voimme voittaa!
  Saaren ohi Buyan-kanavalla,
  Älä katkea, meillä on puhdas elämänlanka!
  
  Palvelin innokkaasti - Chernobog,
  Hän ei ole paha, mutta vain erittäin tiukka...
  Ja omistan oodin Hänelle,
  Koska hän on kuolematon Jumala!
  
  Belobog-ihmisten johdolla,
  He tekevät hyviä tekoja!
  Ja meistä tulee omia tuomareitamme,
  Kirkoista lähimpään kylään!
  
  Kaikki on kaunista, jos Lada on kanssamme,
  Antaa puhdasta ilmaa ja rakkautta!
  Veles kävelee voimakkain sarvin,
  Vuodattaa anteliaasti verta taistelussa!
  
  Svarog itse, myös mahtava soturi,
  Aseseppä lempinimeltään Hermes...
  Mies on tunnustuksen arvoinen
  Hänelle Valkoinen Jumala on noussut!
  
  Ja Perunin huutoa voidaan kuulla,
  Antaa vahvan, uhkaavan äänensä...
  Vapise, paskiaiset vastustajat,
  Suuri perhe palkitsee sinut pahuudestasi!
  
  Me saamme palkinnon taivaassa,
  Ei ole ketään, jonka vertaa tunnet,
  Vaikka joskus ei olisikaan makeutta vihollisten kanssa,
  Kohtataan suuri auringonnousu ilossa!
  
  Se on mahtavaa meille universumissa,
  Valloitamme kaikki kvasaarit kerralla...
  Ja suurella katoamattomalla kirkkaudella,
  Rohkea kerubi valaisee meidät!
  
  Kaikkivaltias Jumala on Isämme -
  Hän käski puolustaa isänmaata,
  Syleilkäämme Häntä...
  Siellä oli plebeiji, mutta nyt taivaalla - Tiedä!
  Ja Victorian huolimattomasti lausumien sanojen seuraukset levisivät sadoille kilometreille ja heikkenivät vähitellen niiden siirtyessä pois episentrumista.
  Erityisesti siellä, missä sotilaat tapettiin välittömästi, missä heidät poltettiin ja kaukaa, heidän kantapäänsä yksinkertaisesti sulaivat. Ne, jotka olivat paljain jaloin, kärsivät ikään kuin heidän kantapäänsä olisi poltettu kuumalla raudalla. Tankkitelat vaurioituivat pahoin, jopa tuhannen mailin etäisyydellä. Monet ilmassa olleet koneet menettivät hallinnan ja syöksyivät maahan, ja ne, jotka seisoivat masentuneina lentokentillä, yksinkertaisesti hajosi.
  Siivet olivat erityisen hauraita. Ne haisevat ja haisevat...
  Myös amerikkalaiset joukot kärsivät. Erityisesti monet B-29:t, "superlinnoitus" pommikone, epäonnistuivat. Tietenkin tämä on vakava isku Yhdysvaltain armeijan taistelukyvylle. Lisäksi tytöt löysivät itsensä vain merkityksettömästä japanilaisesta takaosasta.
  Siten alusta asti tavoite hidastaa "suuren keltaisen armeijan" hyökkäystä etelästä oli kyseenalainen. Tytöt nykivät kivusta ja tanssivat ikään kuin he olisivat sotkeutuneet salaman verkkoon.
  Belobogin tytär Zoya yritti selvittää, kuinka hän voisi päästä eroon tästä kotelosta ja vapauttaa tytöt siitä?
  Belobog on kaikkea hyvää ja kirkasta, mitä universumissa on. Sillä jumalten Korkeimman Jumalan sukupolvi, Generaattori, Perhe, on kahdessa keskeisessä perusmuodossa: valo ja pimeys, hyvä ja paha! Lisäksi tämä jako ei ole ehdoton. Ja Belobog, samoin kuin hänen palvelijansa, käyttävät väkivaltaa ja rankaisevat syyllisiä. Ja Chernobog palkitsee anteliaasti omistautuneita palvelijoitaan ja pystyy parantamaan sairauksia, rakentamaan ja luomaan joko henkilökohtaisesti tai seuraajiensa avulla.
  Monet demiurgijumalat kantavat sisällään osan sekä hyvästä että pahasta. Lisäksi hyvän käsite on ehdollinen - suhteellinen. Samoin kuin itse pahuus... Esimerkiksi jos ihminen juoksee kohti kuilua, ja sinä työnnät hänet pois ja murtat hänen kätensä: mitä teit hänelle? Sekä pahaa että hyvää yhdessä pullossa tai pahaa hyvän nimissä!
  Tässä suhteessa Hyperuniversumi on rakenteeltaan melko yksinkertainen ja samalla monimutkainen. On Yksi Korkein Jumala ja Hänen Nimensä on Hänen sukulaisensa, Alkuperäisensä, Korkein. Hindut palvoivat Rodia ylimpänä tai Vichynä. Sitten he kuitenkin lisäsivät: Brama - symboloi Belobogia ja Shiva - lähellä Chernobogia.
  Mutta Nadkoshchey - Chernobogin luominen on todella todellinen paha, joka on samanlainen kuin Hindu Kali. Ja hänen lihansyöjäneronsa johti Hypertheonuclear-aseiden luomiseen... Ja näitä aseita on jo käytetty ja käytetty.
  Ja sellainen asia kuin tuhoamisen hypersupratheonuclear-ominaisuus on täysin tabu! Puhut kerran ääneen, niin sinä ja muut saatte iskun sarville!
  Ja jos vain sarvista!
  Zoya kuiskasi hiljaa Elena Viisaalle:
  - Tarvitsemme hypermagic-emitterin!
  Teknisin soturi vilkutti hänen ystävälleen ja haukkui:
  - Anna Hypermagic Emitterin toimia!
  Ja sitten hän lisäsi leikkisästi, nauttien sanoista:
  - Ja Hypertheomagoemitter myös!
  Sen jälkeen tapahtui ihme - verkon langat putosivat alas, kivinen harju kolahti ja kiven palaset putosivat.
  Supermiestytöt pääsivät eroon kuolemanvaatteistaan ja kikattivat kiihkeästi... Siitä tuli erittäin siistiä!
  Jatkuu...
  
  TRUMPI KORONAVIRUSTA VASTAN
  HUOMAUTUS
  Yhdysvaltain presidentti Donald Trump kuoli koronavirukseen. Ja kaikkivaltias jumalten jumalatar Emmanuel lähetti hänet universumiin koronavirusten kuninkaan sisällä. Siellä hän muutti uuden maailmanuskonnon suuren johtajan ja tulevan profeetan ruumiiseen. Donald Trump kokoaa armeijaa, taistelee itsevarmasti valtaistuimesta ja luo uutta uskontoa.
  . PROLOGI
  Nuorena miehenä Donald Trump joutui nyt polvistumaan Kaikkivaltiaan jumalten äidin Emmanuelin eteen. Ja suutele tämän kaunokaisen paljaita jalkoja. Mikä on kuitenkin enemmän ilo kuin nöyryytys.
  Nuori mies Trump suuteli ikuisesti nuorta tyttöä kampauksella, joka loisti kaikissa sateenkaaren väreissä ja sanoi:
  - Olen iloinen voidessani palvella sinua ikuisesti, jumalien jumalatar!
  Emmanuelle nyökkäsi ja tarttui nuoren presidentin nenään paljain sormin ja veti muriseen:
  - Ole minun orjani! Ja silloin ihmiskunnalla on mahdollisuus pelastua! Sinulla on ensimmäinen artefakti - hiiri! Toinen on härkä! Ja joudut kokemaan seikkailuja toisessa maailmassa... Jonne ainosyntyinen Poikani Katastrofien Sphero lähettää sinut.
  Donald nuori vastasi surullisesti hymyillen:
  - No mitä? Olen valmis!
  Sitten ilmestyi vaalea poika shortseissa. Oli kuin hän olisi laskeutunut ilmassa näkymättömillä tikkailla. Jokaisella askeleella kuului demiurgipojan paljaiden jalkojen alla jyrinä, ikään kuin he iskevät rautaa jättimäisellä vasaralla.
  Donald Trump nyökkäsi. Harmiton poika, noin 13-vuotias, oli Saatana itse ja Universaalin pahan Isä. Mutta hän näytti enemmän pirteältä ja huolettomalta kuin vihaiselta.
  Devil Boy ilmestyi yhtäkkiä Trumpin viereen ja tarttui hänen leukaansa paljain varpaillaan ja heitti hänet ilmaan.
  Nuori presidentti pyöri ilmapiirissä kuin toppi.
  Ja Sfero Katastrofov nauroi ja vastasi:
  - Minä olen pahuuden Isä ja itse Saatana!
  Ja poika hyppäsi kuin pallo planeetan pinnalle, joka oli kasvanut kokoon. Ja Trump jatkoi pyörimistä. Häntä heitteltiin ympäriinsä kuin höyhentä ilmassa.
  Se näytti aika hauskalta. Vaikka Yhdysvaltain entinen presidentti ei naura.
  Kyllä, tämä on erittäin ylellinen tapa taistella maailman herruudesta, kun ilma-aallot kiertävät sinua, mikä on lapsipaholainen. Vaikka on mahdollista, että Katastrofien pallo on aurinkoa vanhempi.
  Yhtäkkiä Donald Trumpin pyöritys pysähtyi. Ja hän löysi itsensä ankarammalta maalta. Demiurgi-tyttö huusi pojalleen Saatana.
  - No, ota rauhallisesti, et satuta presidenttiä, vaikka hän olisi entinen.
  Jumalatar katselee planeettaa, jolta Yhdysvaltain presidentin ja taloustieteiden tohtori Donald Trumpin sielu palasi. Tallensin erilaisia liikkeitä monihyperteoplasmiseen pääni. Hän napsautti paljaita varpaitaan ja muutos tapahtui, armadat täynnä teräspiikkejä. Kuinka monta välähdystä, kuolemaa ja verisiä suihkulähteitä heittää ulos hyeenaparvi, joka pakenee Hadesin kuumasta hypertitaanisoluista - valtavia ja täynnä energiaa. Maailman luoja ja Se, joka synnytti kaikkien luotujen Paholaisen, kaikkivaltias jokeri Sfero Katastrophova, napsautteli iloisesti hänen suustaan lentävää kieltä, joka oli pitkä kuin ruoska ja hohteli rubiineista:
  - Tällä kertaa onnistuit pelaamaan panoksesi eduksi pyhässä taistelussa koronavirusta vastaan. Ennen tätä Amerikan ja koko ihmiskunnan mahdollisuudet voittaa koronavirus vain pienenivät. - Luojatyttö virnisti epäystävällisesti, ikään kuin jumalatar Kali olisi tyytymätön uhriin - Pidin erityisesti kuinka suoritit urotyön pojan lihassa - kuljit tulen ja veden ja kupariputkien läpi! - Häikäisevän kaunis tyttö-Jumalatar polki paljain jalkansa ja jatkaa. - Et pelännyt granaattiomenan kertovan vitsejä. Millaista rohkeutta tämä vaatii? - Jumalatar valaisi päänsä ikään kuin se olisi koostunut kauneimmista tähdistä häikäisevästi kiiltävällä kruunulla. Mutta hyvin naiivi hymyillen tyttö, ovelalla äänellä, kysyi kaikkivaltiaalta kumppaniltaan ja Pojalta Saatanalta, lapselta. - Ehkä Suurimmat Katastrofipallot joutuvat antamaan miljardööripresidentille kovia voimia?
  Demiurgipoika virnisti:
  - Emme puutu historian kulkuun. Mutta ihmiset itse voivat meidän avullamme muuttaa kaiken. Tilanne on siis hallinnassa.
  Poika-luoja, joka on luultavasti jo tarkistanut monia kvintiloonia luomuksia ja paljon maailmankaikkeuden lakeja.. Elämästä mielenkiintoisemmaksi ja pelottavammaksi tekevä Paholainen muutti maisemaa, ja he löysivät itsensä tundralta syvien lumikuitujen keskellä.
  D ja jumalatar soopeliturkiksissa ylellisessä kelkassa, ja demiurgi-poika ja Paholainen juoksivat paljain jaloin ja shortseissa lumen läpi. Lisäksi Sfero-poikalla on todella kylmä sen perusteella, kuinka nopeasti hänen jalkansa punastuivat. Useat muut erittäin kauniit bikinistytöt ilmeisesti päättivät jakaa maratonin helvetin jumaluuden kanssa ja heiluttivat siroja, tyttömäisiä korkokenkiään.
  Tyttöjen luoja huomautti:
  - Ikuinen poika Saatana ei koskaan kasva aikuiseksi. Hän antaa aina jalosti vastustajalleen mahdollisuuden.
  Demiurgipoika Sfero, virnisteli kuin tiikeri, lisäsi:
  - Ja pidän aina sanani... Luciferin sana on laki, ja minä, kuten Prometheus, olen valon kantaja!
  Lumi korvattiin kuumilla hiileillä, joiden yli ryntäsi paljasjalkainen poikapoika. Jokaisella hänen askeleella nousi tulinen pöly. Lasten jalat, punaiset hyvästä pakkasesta, muuttuivat mustiksi noesta ja peittivät pieniä rakkuloita. Sfero Katastrofov rypisti silmiään, kipu näkyi niissä, ja hymyili suu täynnä kimaltelevia hampaita.
  Yllättynyt nuori mies Donald Trump kysyi ymmärtämättä ollenkaan tämän itsensä kidutuksen merkitystä:
  - Miksi hän polttaa kantapäänsä?
  Jumalatar kikatti, ja tähtilaiva, kiekon muotoinen taistelulaiva, joka oli puolet New Yorkin kokoinen, ilmestyi taivaalle. Ja demiurgi-tytön käsissä oli 25 piippuinen tykki viileällä hologrammilla. Sen jälkeen hän vastasi:
  - Harjoittelee hänen tahdonvoimaansa! Ja mikä tärkeintä, kaikki on rehellistä - ihmislihaa... Kipu on luonnollisinta.
  Sen jälkeen soturi-demiurgi ampui haulikon.
  Jokaisesta tynnyristä tuli säde, jolla oli oma valonsa, sävynsä ja kokoonpanonsa. Matkallaan nämä purot kirkastuivat paikoin koko pituudelta häikäisevälle tasolle, toisissa päinvastoin ne himmenivät.
  Ja kun lippulaiva-taistelulaiva osui... Ensin halkaisijaltaan sadan kilometrin kolossi kutistui ja vääntyi ja sitten räjähti!
  Supernova puhkesi Maan kaltaisen planeetan kiertoradalla... Painovoima-aallot ja hyperplasminen tsunami osuivat asutun alikuorman pintaan.
  Silloin ylhäältä vuotaa laavaa, josta valtavat satoja kerroksia sisältävät pilvenpiirtäjät sulavat hetkessä muuttuen fotoneiksi. Monien miljoonien välittömästi palaneiden Tuk-planeetan alkuperäisasukkaiden tahdosta kuuluu ohuita vinkuja. He jopa onnistuivat pelkäämään häntä, eikä kipusignaalilla ole aikaa päästä aivoihin. Kyse on vain siitä, että raftplasma meni välittömästi ilotulituksiin. Sfero Katastrofov lensi sinne Terminator-tytön mukana.
  Donald Trump, vaikka ei itse ollutkaan pyhimys, ei silti voinut olla lukematta moraalia:
  - No, etkö häpeä? Tuhoit kokonaisen planeetan vain mielijohteesta!
  Vastauksena pariskunta vastasi yhteen ääneen, niin että näennäinen kristallityhjiö murtui ja hajosi moniin palasiksi:
  - Vain planeetta! - Ja korvaavaa naurua. - Katso kuinka luomme suuria universumeja ja pelaamme siellä!
  Tyttö-demiurgi yhdessä Katastrofovin - poikajumalan ja paholaisen kanssa liikuttuivat välittömästi: he näyttivät Donald Trumpille uuden maailmankaikkeuden, jonka he olivat juuri onnistuneet sotkemaan.
  Jumalatar Emmanuelin puolelta, kuin kakkuja uunista, erityyppisiä tähtiä ponnahti esiin vain miljardeina ja biljoonina, ja niissä oli vain yksi ominaisuus: erilaisia autoja ja kuorma-autoja, joissa oli elävien olentojen siivet, ja perhosia juustokakkupyörillä.
  Sfero Katastrofov päinvastoin heitti ulos erilaisia häntää ja siipiä omaavia eläimiä, mukaan lukien avantgarde-lentokoneita.
  Tyhjiöstä ilmaantui monia biljoonia tähtiä ja planeettoja, jotka pyörivät niiden ympärillä monimutkaisilla kiertoradoilla, niin nopeasti ja rikkaasti, kuin ne olisi piirretty tietokoneella. Ja se näytti jopa teokvasaarilta!
  Valtava jumalatar-tyttö, Rapu-sumun kokoinen, pyöri nopeasti ympäriinsä, ikään kuin putoava pisara olisi erottanut pienemmät tytöt hänestä.
  Kuinka kaunis siitä tulikaan, miljoonat tytöt ilman laastia tai luuta ryntäsivät tyhjiön läpi ja nauroivat äänekkäästi ja kiljuivat ilosta.
  Ei turhaan Sfero Catastrophe, poika-paholainen, tuli hieman vanhemmaksi ja jakautui myös teini-ikäisten poikien ja epämaista alkuperää oleviin olentoihin. He sekoittuivat tyttöjen kanssa. He hyppäsivät autoihin ja kiemurtelivat ulos. Villimpien ja rikkaimpien värien kaleidoskooppi on yksinkertaisesti käsittämätön.
  Mutta sitten yksi hänen pituudekseen noussut demiurgijumalattaren inkarnaatioista tarttui Donald Trumpiin (josta tuli jälleen entistä vahvempi, komean näköinen nuori mies!) kädestä. Sen jälkeen he kasvoivat välittömästi ja löysivät itsensä läheltä tähteä, ylellisen Cadillacin ruumista ja tulipunaista hybridikotkaa.
  Kaikki tytöt, joihin jumaluus lisääntyi, olivat erilaisia, mutta Donald Trumpin vieressä oleva söpöläinen on erittäin tyylikäs. Nahkasaappaat, joissa pitkä kantapää, timanttikiinnikkeet ja kampaus on yleensä super.
  Emmanuel (niin universumin luoja pyysi kutsumaan itseään) teki eleen... Kymmeniä planeettoja lastenautojen muodossa, joissa oli perhosen siivet, pysähtyi. Jumalatar iski heille silmää (he sanovat, anna luomakunnan katsoa!), ja vetäen Yhdysvaltain presidenttiä, suuteli innokkaasti Amerikan hallitsijaa, josta oli tullut komea nuori rake. Ja silmää alamaisilleen:
  - Korjaa minut näin!
  Ja nahkatakista tulivat alasti rinnat, joissa oli viistetyt rubiinit nänneissä, kimalteleen kaikilla kumpujen sateenkaaren väreillä.
  Donald Trump oli mykistynyt, kuin nuori neitsyt, ja huusi punastuen:
  - Lapset katsovat sinua siellä!
  Demiurgi-jumalatar purskahti nauruun ja totesi loogisesti:
  - Voiko iällä oikeasti olla väliä? Minä loin maailmankaikkeuden jo lapsenkengissä, ja katastrofien Poikani Sfero vielä aikaisemmin... Ja mitä voit ottaa ikuiselta Paholaisen lapselta. Hän on niin siisti! Hyper!
  Sfero Katastrofov ilmestyi heti lähistölle, iski ovelasti ja huomautti:
  - Tykkään todella järkyttää niitä, joilla oli pyhä kasvatus! Siksi olemme demiurgeja ja keksimme moraalin - jotta meillä on jotain, mitä rikotaan!
  Nuori demiurgi-Paholainen istuutui tähtiauton ohjauspyörään ja joystickiin (muut pariskunta löysivät itsensä hänen takanaan olevista tuoleista!) ja nyökkäsivät jyrkästi. Ja hyppäsi heti vastaantulevalle kaistalle. Lisäksi ei ole kahta konetta kuten ihmisautoissa eikä edes kolmea kuten ilmailussa, vaan peräti seitsemänkymmentäneljä kokoa. Donald Trumpin hengitys jumiutui ja hänen silmänsä pullistuivat.
  Tämä on sellainen kilpailu, sitä ei voi sanoin kuvailla. Kyllä, everstin täytyi vierailla kosmonauttien koulutuskeskuksessa. Siellä on sellainen vetovoima. Tuoli pyörii akselin ympäri, itse tuoli pyörii pystytasossa ja laite on edelleen maailmanpyörän kaltaisessa järjestelmässä, ja itse pyörä liikkuu myös kahdeksassa ja pinta vuorostaan kohoaa aaltoina.
  Donald Trump tunsi olonsa mahtavaksi tällaisen kokeen aikana... Mutta tämän demiurgi-paholaisten esityksen taustalla tätä kosmista vetovoimaa ei voi löytää edes allegorina. Kuinka verrata lasten ritsaa ja vetypommia?
  Joten kaikki nämä kvintiloonia tähtiä, joilla on miljardi ulottuvuutta, välkkyvät silmiemme edessä! Jopa aivosolut, kukin erikseen ja kaikki yhdessä, ovat täysin repeytyneet irti.
  On kuin iso pesu olisi meneillään, mutta aivojen ja selkäytimen hermosolut kärsivät.
  Mutta jumalat pitävät tästä, he nauravat ja karjuvat. Emmanuelle demiurgi alkoi jopa hallita holografista projektiota varpaillaan... Ja tärkein asia alkoi: "Star Wars" - jakso yksi!
  Emmanuelle demiurgi lähti avaruusaluksesta, ja Donald Trumpin viereen ilmestyi parannettu muunnelma hänen vaimonsa Zoesta, jonka hän oli tuntenut opiskelijanuoruudestaan asti.
  Nyt hänen vaimonsa oli maalattu seitsemällä spektrin värillä ja karjui kuin Amazonin biisoni hyökkäämässä. Ja sinä itse olet ruorissa... Tähdet! Vau - kosminen kappale, jonka halkaisija on viisi kertaa suurempi kuin Aurinko, tämä on sen hyökkäävä tähtialus, jossa presidentti-ratsastaja on. Ja hänen vieressään on tyttö, joka muistuttaa vain kaukaa vaimoaan, mutta on niin hirveän kaunis. Ja hänen hahmonsa on täysin vieras.
  Mutta heitä vastaan lentää taistelulaiva, joka näyttää valtavalta oranssinpunaiselta karhulta, jolla on nuolen muotoiset siivet, josta tyrmäävät ultrareaktiiviset fotonit. Mikä näky - pelkkä hampaat ovat sen arvoisia. Ne näyttävät olevan vinossa ja jakautuneet kaoottisiin katkenneisiin neuloihin. Tämä taistelulaiva, jonka koko ei ole huonompi kuin Sirius, ottaa sen ja kääntyy... Ja hampaistaan se iskee hyperydinpurkauksella.
  Donald Trump käänsi automaattisesti tähtialuksensa välttäen tappavan koukun mailalla, joka sisälsi piilopanoksen, joka vastaa viidestiljoonaa Hiroshimaan pudotettua pommia. Eversti vastasi vastustajalle!
  Karhun nestekidepanssariin ilmestyi suuria halkeamia. Ne leikkaavat kuin rotkot yli miljoona kertaa titaania vahvemman metallin oranssin pinnan läpi. Mitä valtavaa voimaa piilee hyperplasmassa tai sen vielä edistyneemmässä versiossa Princeps-teoplasma, joka pystyy liikuttamaan tähtiä ja sammuttamaan kvasaareita. Mutta tämä on vain aineen kuudes, seitsemäs ja niin edelleen.
  Kokonainen hyperplasman valtameri voidaan saada mistä tahansa molekyylistä. Teoreettisesti (tämä ei ole vielä ihmisten saatavilla) yksi alkeishiukkanen toistaa koko valtavan maailmankaikkeuden, jossa on miljardeja miljardeja galakseja kussakin biljoonien tähtien kanssa. Tai tuhota! Nämä ovat teohyperplasman näennäisesti jumalallisia tai superjumalallisia ominaisuuksia.
  Ja sitten karhu alkaa polttaa. Aluksella olevat biljoonat avaruusolennot ja yhä useammat taistelurobotit potkivat pölyä yrittäen selvästi pelastaa arvottoman henkensä. Mutta he tekevät sen erittäin huonosti. Ne törmäävät vain otsaansa, kylkiinsä ja runkoonsa, mutta useita kymmeniä banaani-skorpioni hybridejä lentää tuuletuskuiluun.
  Siellä elävät muodot menevät tiiviisti päällekkäin kyberneettisten muotojen kanssa. Mikä aiheuttaa todellista sekoittumista ja puuro-malashaa. Tässä on yksi härkä, jonka munakoison ruumis möly keuhkoissaan:
  - Hei, olet superaseeni! Kosta litistynyt demoni!
  Ja epätoivoisella ponnistelulla munakoisohärkä työntää sarvillaan pois antennirobotin. Hän, jo graviplasmisen säteilyn vaurioittamana, karjuu työntäjänsä liharouheille.
  Vastauksena tuskan pauhu, jota seurasi räjähdys, joka repeytyi ilmanvaihdon läpi. Mikä aiheuttaa erilaisten laattojen irtoamisen avaruusaluksen sisällä... Tämän jälkeen karhu yhtäkkiä ottaa sen ja räjähtää.
  Donald Trump tuskin onnistui ohjaamaan tähtialuksensa pois tappiosta iskuilla. Mutta karhusta jäi jäljelle vain jalat ja jalat... Ja sitten sirpaleiden päällä kuhisi peloissaan kananlihaa ja kirsikoita, ja sieltä pelästyneet punaiset lähettivät paniikkikipinöitä.
  Donald totesi itselleen kartalla:
  - Tili on auki ja toistaiseksi se menee meidän edukseen!
  Ja soturi-demiurgi ja paholainen Sfero harjoittavat komentoa hänen puoleltaan.
  Ultradynamiittikanuunapatteri liukuu pitkin kinesisavaruudessa värähtelevää joustavaa romahdusta, sotilaa painaa alas heikentynyt hitausvoima. Vain kaksi taistelijaa kauniiden tyttöjen muodossa alkaa virnistää ja lähettää auringonsäteen hymyjä. Hypergravitaatio-aallot eivät näytä vaikuttavan niihin.
  Kauniita tyttöjä, vain liian taitavasti maalattuja: samovaarin muotoisia kampauksia, suihkulähteitä seitsemänvärisen diivan kohdalla ja tuulimyllyä liekinheittimillä yhdeksänvärisen diivan kohdalla.
  Ja kuinka he törmäävät päänsä - alkeellinen krapula! Samovaari ja tuulimylly törmäsivät ja heidän välillään alkoi todellinen tappelu. Lakaisuiskut vaihdetaan, hiukset hiiltyvät ja hajuvesi taas leviää!
  Ja akussa on vakavia ongelmia. Aluksi jopa tykkien piiput vääntyivät, ja sitten jousi työntyi ulos, ja se syntyi graviplasman pyörivällä tärinällä - spontaani liike. Ultrareaktiivisten järjestelmien pauhu: akku avaa tulen uudelleen, vasta nyt diametraalisesti eri pisteessä avaruudessa.
  Ja tämä saa tyhjiön leimahtamaan - kuin napalmiin kasteltu parsekkia korkea ja leveä. Ja itse liekki on kuin lohikäärmeen kielet karitsan kiharoilla.
  Tämän nähdessään Donald Trump jopa teki ristinsä:
  - Jumalan äiti...
  Sfero Katastrofov, jaettuaan useisiin osiin, käskee uhkaavasti:
  - Iske, tai pikemminkin naula, kapealla hypersäteellä, vaihda aseet keskittyneeseen ramrod-tilaan.
  Demiurgi-tyttö Emmanuelle puhui nauraen:
  - Kapea hypersäde, kuin kasvissusi, joka syö suklaajänistä!
  Koska maailmankaikkeuden tyylikkäimmät tietokoneet on poistettu käytöstä, tämä opastus on tehtävä manuaalisesti. Säädä taisteluaineen tarjontaa tässä tapauksessa - hyperkinesisplasman avulla käsirummulla. Mutta tällaisen tekeminen ei ole edes helppoa; meidät pelastaa se, että Proud Super Empiren sotilaiden koulutusohjelma varaa myös tämän ylivoimaisen esteen.
  Katastrofipallo, jaettuaan tuhanteen osaan, virnisti hampaillaan ja sanoi:
  - Keksintötarve on ovela, mutta kuningaskaan ei ole yksinkertainen, sillä hän ei ole vieroittanut väkijoukkoa päättelystä!
  Pojat ja tytöt selviävät tästä ongelmasta automaattitilassa. Ja ihmisrodun edustajat, toisin kuin muukalaiset, selviävät täydellisesti. Tässä on kokonainen petojen sikiö, joka näyttelee samanaikaisesti tähtien ja avaruusalusten rooleja, murenemassa liekkeiksi. Ne puolestaan polttavat pieniä astioita, jotka näyttävät hyvin pieniltä galaktisten valaisimien taustalla.
  Niiden koko on kuitenkin suhteellinen käsite: kone, joka ei ole kooltaan suurempi kuin Yak-3, voi upottaa koko maanosan veden alle. Ja yhdellä kulauksella! Ja sitten iskujen vaihto on sellainen, että Lucas, epätoivosta, jonka mielikuvitus on voimaton kuvitella sellaista, ampuu luodin hänen päähänsä.
  Sphero paholainen-Demiurge tähtää ohjusveneeseen ja ampuu pienellä johdolla. Kuuluu tuhoutuneen tyhjiön ohuin narina, näyttää siltä, että rotan hännän päälle on astuttu. Monivärinen kupla täyttyy välittömästi - vene repeytyy palasiksi. Räjähdyksen voimasta päätellen ammusten räjähdys tapahtuu. Valopiste muuttuu täpläksi ja se hyperplasmiseksi kalmariksi, maagisen graviplasman energia tuhoaa auton räjähdysmäisesti. Magoletti tuhoutui myös; tarkan laukauksen tässä tapauksessa toisti demiurgityttö.
  Emmanuel jumalattareiden jumalatar lauloi:
  - Universumissa kaikkivaltiaan voima on meidän universaali hypervitsimme!
  Siivet, joille voi sijoittaa useamman kuin yhden metropolin, lentää erikseen, samalla pyörien liekehtivien pöyhien tyhjiössä kuumien häntähiukkasten päällä. Ja hän kiertyy, no, aivan kuin kaunis uimari haravoi perhosta.
  Kippiauton muotoinen vihollisen brigantiini, jossa on lepakoiden siivet (vain kauheasti maalattu!) saa lisävaurioita, mutta vastaa massiivisilla lentopalloilla. Puro tunkeutuu halkeaman läpi heittäen pois demiurgi-tytön ja paljastaen kullanväriset rinnat sinobernänneillä, jotka antavat luminesenssia.
  Paholainen poika Sfero, joka luo ja polttaa maailmankaikkeuden, kiljuu ilosta:
  - Näet kuinka hyperkvasaari se on! Musta tyhjiö! Ei häpeä!
  Emmanuelle demiurgi inkarnoitui hänen viereensä ja löi kaikkivaltiaan tyyppiä Magoplastisella iholla peitettyyn polveen:
  - Princeps-kvasaari! Pulsar-ellipsi! Nosta ritarin nukka korkeammalle!
  Pisaran muotoinen brigantiini oli täynnä lentopalloja. Hyperplasman piikit kastepisarat roiskuivat kaikkialle taistelutilaan.
  Cool Sfero vihelsi äänekkäästi:
  - Anna minulle fotoni kuilun romahtamiseen!
  Fregatti ilmestyi sivulta ja samaan aikaan viereinen akku räjähti. Näyttää siltä, että kaverit olivat epäonnisia, he törmäsivät raskaaseen rakettiin tai Vibro-kenttään, joka jauhasi kestävimmän metallin.
  Demiurge Devil -poika yritti pyörittää lavaa selviytyäkseen sellaisesta hyökkäyksestä. Mutta vastustajat ovat myös korkealuokkaisia ammattilaisia, jotka ovat valmistuneet käytännössä samasta koulusta. Tai pikemminkin hän on maailmankaikkeuden Luoja, joka antoi lapsilleen tarpeeksi korkeat mahdollisuudet taistellakseen. Ja hän otti ja rajoitti kykyjään! Luoja, joka päätti olla ylpeänä nimeltään Emmanuel, ei myöskään ole huijari sivilisaatioiden luomisessa!
  Aivan kuin hän ottaa sen ja naulaa sen... Se ei näytä paljolta, vaikka voima olisi piilotettu melkein äärettömään tilaan!
  Mutta nyt Sphero paholainen ja hänen kumppaninsa kaikkivaltiudessa jakautuivat jälleen hypostaaseihin. He molemmat hyppäsivät aseen luokse ja pyörähtelivät ja käänsivät sen ympäri.
  Tempropreon-tykki tuhoutui tarkalla koukulla. Se halkesi ikään kuin kristallimaljakko olisi pudonnut kimaltelevien osien kasaan, mikä antoi majesteettisen sateenkaaren sävyjä. Tyttö-demiurgi ja Luoja-poika-Paholainen, samoin kuin muut asetta palvelevat yksilöt, heitettiin pois ikään kuin lepakon iskusta. He törmäsivät panssariin valtavalla kiihtyvyydellä, lommottivat sitä hieman ja itse litistyivät suuresti, vapistaen iskusta erittäin elastisilla ja kestävillä runkoillaan.
  Sitten he alkoivat kuoria pois lujaa pinnoitetta antaen normaalin muodon kauniille hahmoilleen, kohokuvioituina kuin muinaisten jumalien patsaat.
  No, aivan kuten sarjakuvissa, kun Superman kaataa päällään useita väliseiniä kaatuessa ja kääntyy yleisön puoleen ja sanoo:
  - Lapset, älkää ottako esimerkkiäni! - Ja puhaltaa poskiaan kuin rupikonnan vatsa, hän lisää. - Hanki ensin supervoima!
  Mahtava Devil Sphero tunsi kylmää alavatsassaan. Vihollisen hyperplasmisen purkauksen tiheys voimistui, näytti siltä, että taisteluun vedettiin uusia voimia. Tähtipedot alkoivat karjua - vaikka ne räjähtäisivät, elefanttien sähinkäiset olivat Merkuriuksen kiertoradan halkaisijan kokoisia. Se on hullua... Esimerkiksi ultrataistelulaiva itsessään on kunnon kvasaarin kokoinen (niistä taivaankappaleista, jotka putoavat stereotypioista!), ja se säteilee massiivisen tikarin muodossa, jossa on säteilijöitä. rikas hyperplasmisten suihkujen koriste. Taivutettu aine, joka oli kierretty pesänuken ja haitarin hybridin muotoon, putosi risteilijälle erittäin virtaviivaisen Fiatin muodossa, jossa oli Proud Super Empiren sudenkorennon siivet. Muut jatkuvasti lisääntyvät tuhovirrat murskasivat neljä pisaran muotoista tykistötasoa.
  Sfero Katastrofovin oikea jalka höyrystyi polveen asti, ja poika-demiurgi-paholainen, odottamatta sen luonnollista kasvamista, kasvatti välittömästi itselleen raajan.
  Julius Caesar oli kaikesta lahjakkuudestaan huolimatta häviämässä taistelua; numeerinen ylivoima suunnilleen yhtäläisellä tekniikalla oli vihollisen puolella. Vaikka menneessä elämässään se ei ollut ensimmäinen kerta, kun suuri komentaja joutui taistelemaan ylivoimaisten vihollisjoukkojen kanssa. Mutta tässä on avaruustaistelu erittäin hienostuneiden vastustajien kanssa. Ainoa asia, joka jäi tekemään niin vaikeassa tilanteessa tällä hetkellä, oli vetäytyä ja välttää piiritystä.
  Ja sitten voit luottaa siihen, että taitavasti vetäytyviä joukkoja jahtaaessaan vihollinen itse repii hyvin asennettujen voimakenttien kerroksen, ja sitten on mahdollista hypätä aukkoon!
  Sfero Katastrofov kuunteli kinesis-roboteille annettuja komentoja princeps-yhteyden kautta ilman omantunnon särkyä. Ne kuulostivat rajattomalta optimismilta, nopean voiton janolta.
  Poika-demiurgi-paholainen jopa lauloi:
  - Tässä huudossa on myrskyn jano, vihan voima, intohimon liekki... Ja linnut kuulevat tässä huutossa luottamuksen voittoon!
  Hän löi naapurissa olevaa dreadnoughtia vasaralla ja taikaplasmasuihkeita satoi alas. Ja toinen salvo jyrisi - termopreoniohjuksista. Kokonainen parvi avaruusaluksia litistyi ja hyperplasma roiskui ulos, ikään kuin lapsi olisi kaatunut tulisen veden allasta.
  Hyperfrigaatti leijonan muodossa, jossa oli ekranoplaanin terät - Julius Caesar sai useita vaurioita ja sen ultrakevyt nopeus laski. Jopa suuri komentaja mutisi:
  - Tulin, näin... En voittanut!
  Saatana Sfero tunsi raivoa, hänen luomansa voima näytti menevän, oli välttämätöntä tuhota mahdollisimman monta vihollista. Voi, nämä tiikerit, joilla on terät, alkavat ohittaa Mercedes. Ne vain puristavat pihdeillä! Poika-demiurgi-paholainen on raivoissaan. - Hän ei edes ajattele taistelun häviämistä!
  Eli hänellä on valinta joko voittaa tai kuolla. Vaikka on selvää, että useiden magolettien tuhoaminen (jopa tähden kokoinen!); ei muuta juuri mitään, mutta tämä on melkein sitä vertaansa vailla olevaa yksilöiden sankaruutta, joka muodostuu puroksi, joka murskaa kaikki esteet. Poika-demiurgi-Paholainen, hyödyntäen isännän muistia ja itse asiassa omaa luomusta (Kuinka hän onnistuu leimaamaan persoonallisuuksia ja rakenteeltaan niin monimutkaisia asioita, on erillinen kysymys!) muisti nopeasti, mitä häneen porattiin lukuisissa harjoituksissa. . Sinun tulee välttää huomioimista ja pysyä robottien yleisissä riveissä. On paljon vaikeampaa päästä tälle tielle, mutta altistumisen todennäköisyys on paljon pienempi. Mutta toisaalta, onko hänellä oikeus istua ulos tällä kriittisellä hetkellä?
  Soturi-Saatana Sfero, joka päätti ottaa riskin, oli toistaiseksi onnekas, hän onnistui kiinnittämättä huomiota itseensä tuhoamaan neljä taisteluajoneuvoa ja napasta ammutun salaman avulla.
  - Pienille ihmisille tulee koivupuuroa! Tai pikemminkin teoprinssi-plasma!
  Lentävät robotit sylkivät ulos tappavia hotelleja, kuten jäljityskonekiväärejä (jokaisessa energialla oli tuhat miljardia Hiroshimaan pudotettua atomipommia!), he yrittivät kiertää asteroidia, ja heitä tervehdittiin erikoisaseilla. Jotkut aseista olivat ilman piipuja ja näyttivät olevan sekoittuneet asteroidin pinnoitteeseen. Tässä pojan Sferon oli oltava varovainen.
  Hän alkoi liikkua kauempana reunasta, poistuen tuhoiskuista. Täällä sinun on ylläpidettävä synkronointia, jotta et törmää kollegojesi kanssa ja samalla tule. Robotit ovat vain robotteja, he eivät ymmärrä, että niitä käytetään ihmiskilpinä. Devil Creator Boy yritti lyödä siten, että lähes maaginen graviplasma purkautuisi liikkuessa. Eli se meni kaaressa, kaareva ei vain ylöspäin, vaan myös sivulle ja myös heilui sivulta toiselle, kuten australialainen bumerangi. Magoletin lisäksi Cool Sfero alkoi valita lihavampia ja arvostetumpia kohteita itselleen. Erityisesti gravio-magic-leikkuri. Voit myös ampua sen alas, jos olet onnekas.
  Mutta sitten hänen onnensa loppui. Suuremman kohteen voimakenttä kesti osuman, ja valvontajärjestelmä laski, että salvo ammuttiin lentäviltä roboteilta. Päävene kääntyi välittömästi ympäri, ja taisteluajoneuvojen keskelle lähetettiin signaali:
  - Miksi vihollinen pääsi esteesi läpi?
  Robotit vastasivat:
  - Mitään tunkeutumistapauksia ei havaittu!
  Voimakas kone haukku, niin kovaa, että se painui hieman tärykalvojen läpi:
  - Puhdista tässä tapauksessa asteroidin pinta, tunkeudu halkeamiin.
  Joukko robotteja syöksyi pintaan lyötyihin kraattereihin. Pirteän Sferon täytyi tässä tilanteessa kääntyä ympäri ja siirtyä muiden autojen perään. Totta, tällä oli etu: voit tuhota robotteja käyttämällä käytävien mutkia.
  No, kone ei ole ihminen, mutta se myös maksaa ja sitä käytetään taisteluyksikkönä.
  Varsinkin jos otat, koska universumin Luoja ja Saatana päättivät ampua kaikista superaseista! Miksi tuhlata aikaa pikkuasioihin ja noudattaa sääntöjä? On parempi luoda ne heti uudelleen!
  Paholainen Sfero jopa huomautti:
  "Taas kerran, en käyttänyt poliittisesti korrektia", sanoi kasvissusi syöden suklaapupua!
  Useita satoja tähtialuksia räjähti samanaikaisesti! Ja nämä sähinkäiset heittivät ulos liekehtivän hyperplasman... Joka pyöri kuin kierre, jota pitkin polkupyöriä ja taskulamppuja kilpailevat.
  Myös Emmanuelle demiurgi kikatti, kasvoi kokoon ja poimi siivekäs jaguaarin paljaat jalat paljain sormin ja heitti sen pois.
  Toinen jättimäinen tyttö poimi tämän eläimen vastauksena siroilla sormillaan ja lauloi:
  - Onnettoman universumin yllä leijuu kiehuva pimeys - tähtihirviöitä! Miehittäjä teroitti vihatun kirveensä ja löi hänen päänsä!
  Koko joukko hulluja tyttöjä järjesti tämän jalkapallon uskomattomassa mittakaavassa. Alkoi todellinen heilahdusten ja murskaavien iskujen vaihto.
  Paholainen Sfero liittyi myös tähän "olympialaiseen", poika-demiurgi-paholainen alkoi heittää autoja korkealle, ja tytöt vain poimivat sen.
  Mutta kun avaruusolioita, joilla oli häntät piikkien muodossa, ilmestyi ja he alkoivat silittää haikaransiipillä varustettuja Toyotoita kuin tennismailoja... Se ylitti täysin rajat!
  Ja jos vain jollain hyvällä olisi rajat, mutta tässä tapauksessa se osoittautui täydelliseksi hölmöksi. Kuvittele vain, että piikit poimivat todellisen muusan ja heittävät esiin kippiautot ja ulkomaiset autot eri profiililla. Ja heillä oli kuono... Ei liskoja, mutta mikä vielä viileämpää, nenä on kuin norsun runko, mutta sen päässä on päivänkakkara, ja niitä on kahdeksan ruusunupun muotoisia, vain pilkullisia. Samaan aikaan he edelleen laulavat, jotain käsittämätöntä, mutta melodista. No, tietysti tyttöjä on paljon miellyttävämpi katsoa. Erityisesti. Täällä on sellaisia tyttöjä ja jopa maalattuja, että jopa hipit tukehtuisi kateudesta.
  Ja heidän on myös muutettava muotoaan. Vain heidän upeat ruumiinsa välähtävät, tilauksesta maalattu huopakynillä!
  Tyttö-demiurgi-Paholainen lauloi kutsuvasti:
  - Ja huoneissamme on komissaareita!
  Sfero Katastrofov lopetti romanssin:
  - Mutta me potkimme heidät nopeasti ulos: ulkorakennukseen - wc!
  Ja anna sekä Luojan että Tuhoajan jumalien pyöriä myrskyisessä altaassa.
  Donald Trumpin katto on jo revitty kokonaan saranoistaan ja hän huutaa:
  - Kaikki kädet kannella!
  Suuri Sfero upeassa taistelupuvussaan löysi itsensä miljardööripresidentin vierestä ja ymmärsi kaiken:
  - No, näen, setä, olet todellakin purjehtinut! Ehkä sinun on parempi katsoa jotain, joka miellyttää makuasi?
  Demiurgi-tyttö Emmanuelle jalokivikoristeisissa bikineissä veti Donald Trumpia itseään kohti ja suuteli häntä ahneesti vihjaten:
  - Ja hän haluaa sodan olevan lähempänä todellisuutta, joten anna hänen katsoa sitä.
  Ketä rakastat enemmän kuin poikia ja tyttöjä?
  Donald Trump pudisti päätään vihaisesti:
  - Totta kai tytöt! Keneksi pidät minua!
  Jumalatar löi hänen huuliaan ja sanoi:
  - Kaikki rakastavat tyttöjä enemmän - jopa naiset!
  . LUKU nro 1.
  Donald Trump hyppäsi kuin pupu eri maailmoissa, jotka Sfero Katastrofov loi. Ja hänen hyppynsä olivat monimutkaisimpia ja uskomattomimpia.
  Nyt Donald Trump osallistuu ihmismuotoihin ruumiillistuneiden koronavirusten todelliseen tuhoamiseen.
  Sfero Katastrofov totesi;
  -Jotta epidemia ei vaikuttaisi niin paljon ihmisiin, leikkaa koronavirukset taikamiekoilla. Ja Star Warsin upeat sankarittaret voivat auttaa sinua tässä!
  Donald Trump vastasi innostuneesti;
  Olen iloinen voidessani palvella ihmiskuntaa!
  Donald Trump ja Ahsoka Tana aseistettuina valomiekoilla laskeutuivat korkeimmalle vuorelle. Se oli hyökkäyksen huippu. Koronavirukset heittivät lähes kaikki käytettävissä olevat voimansa hyökkäykseen. Musta siluetti oli nyt Yhdysvaltain presidentistä, jolla oli haarniska. Hänen molemmat kätensä pitivät valomiekkoja. Mahtava soturi suoritti myllyn, ja koko tusina paloiksi leikattua koronavirussoturia putosi marraskuun mutaan.
  Ahsoka Tano hyppäsi ja pyörähti ympäriinsä vähentäen koronaviruksia ja vihelsi:
  - Jatka samoin!
  Padawan-tyttö oli aggressiivinen ja erittäin taisteleva.
  Donald Trump leikkasi jälleen ja karjui:
  - Suuren kosmisen ja amerikkalaisen rauhan puolesta!
  Revittyjen ihmisten ruumiiden palasia hajallaan kaikkiin suuntiin.
  Ahsoka Tano myös viilteli miekoillaan, katkaisi vastustajansa ja sitten heitti paljaalla tyttömäisellä jalallaan pienen herneen antimateriaalilla.
  Se räjähti korviakuumeevalla voimalla ja repi osaksi kokonaisen pataljoonan sotureita koronaviruksen helvetin auringon maasta.
  Ja hän huusi:
  - Kosmiselle, amerikkalaiselle mielelle!
  Sfero Katastrofov nyökkäsi hyväksyvästi:
  - Näin leikkaat painajaisbasillit, pelastat ihmiskunnan!
  Donald Trump jäljensi perhosta miekoilla leikkaaen koronaviruksia ja mutisi:
  - Yhdysvaltain imperiumin suurista saavutuksista!
  Sen jälkeen Yhdysvaltain presidentin mustalla haarniskalla varustettu valomiekka leijui ilmassa. Hän napsautti sormiaan, ja heti sata koronavirussotilasta tarttui kurkkuunsa ja alkoi tukehtua voiman pimeän puolen näkymättömään kuristusotteeseen.
  Ahsoka heitti taas paljaalla jalallaan pienen herneen antimateriaaleen ja repi sillä paloiksi kokonaisen rykmentin koronaviruksia.
  On huomattava, että yksi gramma antimateriaa on tuhoamisvoima kuin kahdesta Hiroshimaan pudotetusta atomipommista. Ja unikonsiementen kokoiset herneet poksahtavat kuin tyhjiöpommi.
  Ja Ahsokalla on koko pussi niitä.
  Täällä tytön paljas kantapää heittää toisen tuhon lahjan, ja tulinen hehku leimahtaa nielaisemalla ja polttaen elävältä useita satoja koronaviruksia kerralla.
  Donald Trump napsauttaa jälleen sormiaan, ja jo puolituhatta koronavirussotilasta alkaa vääntelemään villin, synkän voiman silmukan puristamana.
  Ahsoka Tano, paljain varpaineen, heitti ulos toisen osan materiaalista ja vinkaisi:
  - Hyvän hallitsemiseksi!
  Donald Trump juoksi jälleen myllyä miekoillaan, hänen valomiekansa ulottuivat sata metriä ja katkaisivat Koronavirusten joukon, jotka hyökkäsivät Mount Korkein ja haukkuivat:
  - Ei vallan pimeälle puolelle!
  Ahsoka Tano heitti taas paljaalla kantapäällään pienen herneen, jossa oli antimateriaa. Hän repi ja poltti kokonaisen joukon japanilaisia hävittäjiä ja huusi hampaitaan paljastaen:
  - Kovan hyvyyden valtakuntamme suuruuden puolesta!
  Donald Trump johti jälleen myllyä pitkänomaisilla miekoillaan ja päästi tulen suustaan. Kaksisataa koronavirusta syttyi palamaan kerralla.
  Musta Yhdysvaltain soturi Donald karjui:
  - Talebanin kasvot ovat turvonneet,
  Imperiumi syntyy uudelleen!
  Valon voima ei pelasta,
  Tyttö kanssani on paljain jaloin!
  Ahsoka Tano johti myös myllyä miekoillaan ja heitti siroisten jalkojensa paljain varpain antimateriaa. Hän poltti massan koronaviruksia ja vinkaisi:
  - Kukaan ei estä meitä, mikään ei voita meitä!
  Ja taas tytön paljas kantapää heittää tuhopallon. Ja niin monet koronavirustaistelijat poltetaan. Ainakin koko rykmentti.
  Tyttö huudahti:
  - Japani ja Venäjä ja USA! - uusi ohimenevä tehtävä!
  Musta soturi ja Yhdysvaltain presidentti kuristaa jälleen tuhansia samuraita pimeällä voimalla. Luodit eivät osu voimalla peitettyyn hävittäjäpariin. Samaan aikaan he tuhoavat helvetin koronavirusauringon valtakunnan sotureita miekoilla ja muilla laitteilla.
  Tässä taas Donald Trump pyörittää myllyä, leikkaa niin paljon japanilaista lihaa kerralla ja karjuu:
  - Yhdysvaltain keisari Abraham Lincolnille!
  Ahsoka heitti kuoleman lahjan paljain varpaillaan ja siristi:
  - George Washingtonille!
  Musta Yhdysvaltain soturi Donald vastasi vihaisesti:
  - Washington ansaitsee vain olla minun poikani!
  Ahsoka teki toisen myllyn, katkaisi joukon koronaviruksia ja vastasi:
  - Kuka on sen arvoinen? Olemme kaikki roistoja omalla tavallamme!
  Donald Trump viilteli miekoillaan ja napsautti uudelleen hansikkaat sormiaan murtaen Nousevan auringon valtakunnan joukkojen kaulan ja karjui kuin tiikeri:
  - En ole vain roisto, olen suuri roisto!
  Ahsoka viilteli miekkansa uudelleen ja vinkaisi:
  - Olkoon voima kanssamme!
  Ja tytön paljas, pyöreä kantapää väistyi toiselle tuhoherneelle.
  Koronavirukset kirjaimellisesti putosivat riveissä. Heidän kykynsä heikkenivät katastrofaalista vauhtia. Ei osoittautunut viisaammaksi ideaksi hyökätä Vysokaya-vuorelle kaikin voimin, kun siellä on kaksi tällaista superhävittäjää. Paljasjalkainen, erittäin kaunis ja taisteleva Ahsoka ja musta yhdysvaltalainen soturi läpäisemättömässä panssarissa.
  Joten Donald Trump heitti kuoleman herneen hansikkain sormillaan repien rikki koronavirussotilaat.
  He putosivat yhdysvaltalaisen mustan soturin iskuista ikään kuin kaatuivat. Mutta sitten kolmas taistelija liittyi heihin. No, tietysti, prinsessa Leia. Viehättävä tyttö orjabikineissä ja miekoilla.
  Niinpä hän heitti kuoleman herneen paljain varpaillaan ja repi koronavirukset pieniksi, repeytyneiksi, verisiksi paloiksi. Ja hän lauloi nauraen:
  - Ja vihollisparvi lensi maahan,
  Voiman ja miekkojen paineen alla!
  Kaksi valomiekkaa välähti prinsessa Leian käsissä, ja ne pitkittyivät ja viilsivät Vysokaya-vuorelle hyökkääviä koronavirustaistelijoita.
  Ne leikattiin kaaliksi.
  Leia paljasti hampaansa ja huusi:
  - Kunnia kosmisen kommunismin ideoille!
  Ja prinsessan paljas kantapää bikineissä näyttää heittävän jotain äärimmäisen murhaavaa ja tuhoisaa.
  Hehku leimahti, ja massa samuraita paloi ja hiiltyi kerralla.
  Myös Ahsoka Tano viilteli miekoillaan ja johti villiä ja nopeaa myllyä. Leikkaa läpi koronavirusten pimeyden. Sitten hänen siroisten jalkojensa paljaat varpaat käynnistivät toisen tuhoherneen. He polttivat paljon vihollisia.
  Padawan-tyttö nyökkäsi:
  - Kauniille pojille!
  Ja hänen paljas kantapäänsä jätti täydellisen tuhon herneen. Ja niin monta koronavirusta tuhottiin kerralla.
  Musta yhdysvaltalainen soturi pidentää punaisia valomiekkojaan kolmesataa metriä ja tuhosi koronaviruksia. Tämä on erittäin tehokas tekniikka. Kuinka monta Infernal Infectious Sunin valtakunnan taistelijaa kuoli ja leikattiin.
  Donald Trump karjui vapauttaen suustaan valtavan, tuhoavan voiman pulsarin:
  - Kukaan ei uskalla vastustaa Yhdysvaltain imperiumin tahtoa!
  Prinsessa Leia paljain varpaineen laukaisi levyn, joka katkaisi koronaviruksia kymmenittäin, ja vinkaisi:
  - Ei kukaan koskaan!
  Ahsoka Tano johti myllyä miekoillaan, kaatoi koronavirustaistelijoita, ja paljaalla, tyttömäisellä kantapäällään hän antoi tuhon lahjan vinkuen:
  - Kunnia tsaari-Venäjälle ja presidentin USA:lle!
  Donald Trump napsautti sormiaan murtaen tuhansien koronavirussotilaiden kaulat kerralla pimeän voiman energialla ja karjui:
  - Kunnia valtakunnalle!
  Ahsoka Tano viilteli jälleen miekkansa ja vinkaisi:
  - Ja meille katoamaton kunnia!
  Mutta sitten ilmestyi kolmas tyttö, neljäs soturi. Tässä tapauksessa keisarin tyttärentytär prinsessa Rei! Hän on myös paljain jaloin ja bikineissä. Itse asiassa kaikki kolme tyttöä käyttävät jalkojaan erittäin aktiivisesti taistelussa, ja kengät vain estävät heitä. Ja jos jalat ovat paljaat, bikinit ovat varsin sopivat. Lisäksi se auttaa käyttämään maagista voimaa tehokkaammin.
  Prinsessa Rey otti sen ja vapautti pulsarin paljain varpaillaan repien koronavirussotilaat pieniksi paloiksi.
  Sitten hän kehräsi miekkansa leikkaaen koronavirusarmeijan revittyiksi lihapaloiksi. Ja hänen valotelineet ovat niin pitkiä ja voivat leikata mitä tahansa metallia.
  Prinsessa Rey karjui:
  - Imperiumille, jolla ei ole nimeä!
  Ja tytön paljas kantapää väistyi helvetin antimateriaa sisältävän herneen tappavalle voimalle.
  Ahsoka Tano vinkaisi ja virnisti kasvojaan aggressiivisesti:
  - Yhdysvaltain imperiumimme on oikeudenmukainen!
  Ja tytön paljaat varpaat vapauttavat paholaisen lahjan tuhon.
  Prinsessa Leia, tämä kaunis soturi bikineissä, otti ja nai vihollisen, jolla oli mylly kädessään, ja vinkaisi:
  - USA:n loputtoman imperiumin suuruuden puolesta!
  Ja kauniin tytön alaston, pyöreä, vaaleanpunainen kantapää heitti murhanhimoisen voiman lahjan, josta kaksi koronavirusarmeijan rykmenttiä lähti heti alamaailmaan.
  USA:n musta hallitsija napsauttaa sormiaan ja koronavirusten sielua, huomautti varsin loogisesti:
  - Ei ole suurempaa urheutta kuin kelvollisen vastustajan kukistaminen!
  Ja Donald Trumpin miekat pyörivät ja katkaisivat niin monta koronaviruspäätä, että he alkoivat tuntea pelkoa.
  Prinsessa Rey pyöritti miekkansa ja ojensi ne kauemmaksi leikkaaen vastustajiaan.
  Ja sitten hänen siroisten jalkojensa paljaat varpaat heittivät jotain äärimmäisen tappavaa ja tuhoisaa - viisi hernettä kerralla. Ja he vapauttivat tornadon, joka ei todellakaan antanut mahdollisuutta pelastua. Sen jälkeen tyttö murisi aggressiivisesti:
  - Korkeimman tason saavutuksista!
  Prinsessa Leia antoi viholliselle myös täydellisen tuhon paljaalla kantapäällään. Sitten tyttö viilteli viistosti päitä miekoillaan ja kiljui:
  - Tulevaisuuden voimia varten!
  Ahsoka ei seisonut seremoniassa. Paljaalla jalallaan hän heitti isomman herneen. Hajotti kolme koronavirusarmeijan rykmenttiä. Hän poltti koronaviruspilven ja leikkasi ne miekoilla. Lisäksi tyttö sylki suunsa takaa erittäin tappavan pulsarin.
  Ja sylki tulisen lahjan:
  - Kuninkaallisiin kammioihin!
  Prinsessa Rei hyökkää jälleen, ja hänen miekkansa leikkaavat kamalalla ja tappavalla voimalla. Ja paljaat jalat heittivät tusinaa hernettä. Kirjaimellisesti kokonainen koronavirusarmeijan rykmentti poltettiin.
  Donald Trump napsautti lopulta molempien käsien sormia. Tuhannet varikset putosivat koronavirussotilaiden päähän lävistellen heidän päänsä. USA:n musta hallitsija totesi tyytyväisellä katseella:
  - Näytämme pysäyttäneen heidät! Kunnia Yhdysvaltain avaruusimperiumille.
  Koronavirusten hyökkäys Vysochennaya-vuorella on vihdoin kuivunut. Neljä supervoimia omaavaa taistelijaa ja kolme tyttöä, jotka ilmentyivät Tähtien sota Devil Spheron kanssa, tappoivat yli satatuhatta koronaviruksen helvetin auringon valtakunnan sotilasta ja upseeria. Monet paloitellut ja poltetut ruumiit peittivät kaikki Vysochennaya-vuoren lähestymismahdollisuudet.
  Donald Trump sanoi tyytyväisenä sammuttaen valomiekat ja piilottaen ne vyölleen:
  - Teimme hienoa työtä! Nyt koronavirusimperiumi ei heti pysty keräämään uusia voimia hyökkäystä varten!
  Ahsoka Tano totesi loogisesti:
  - Koronaviruksilla on vielä paljon joukkoja, vielä on mahtava laivasto basilleja!
  Prinsessa Leia suostui:
  - Varmasti! Tärkeintä on laivasto! Niin kauan kuin koronavirusimperiumilla on etu merellä, se taistelee!
  Prinsessa Rey ehdotti:
  - Joten hyökkäämme vihollista vastaan merellä! Meillä on miekat ja voimme liidellä veden yläpuolella!
  Donald Trump oli samaa mieltä:
  - Oikein! Hyökkäämme vihollisen laivastoa vastaan! Meidän on suoritettava tehtävä loppuun asti!
  Ahsoka Tano kikatti ja nuoli huuliaan iloisesti ja vastasi:
  - Rakastan uppoavia laivoja!
  Neljä soturia nousivat ilmaan. He kääntyivät Vysochennaya-vuorelta ja lensivät kohti merta. Bin Ladenin koronaviruslentue oli juuri lähestymässä Port Washingtonia.
  Voimakas laivasto, kaksitoista taistelulaivaa, monia risteilijöitä ja hävittäjiä.
  Tuolloin runsas ja hyvin varusteltu Coronavirus-imperiumin laivasto oli jo huomattavasti parempi kuin amerikkalainen laivue Port Washingtonissa. Totta, Abraham Lincolnin armada oli kiireessä Atlantilta. Ja jos tämä linnoitus olisi kestänyt sen lähestymiseen asti, tilanne koronavirusten kanssa ei olisi ollut näin ruusuinen. Heillä on kuitenkin nytkin ongelmia.
  Varsinkin kun neljä superviileää soturia lensi merenpinnan yli. Tyttöjen paljaat, pyöreät kantapäät hehkuivat kuin kuun loiste.
  Ahsoka jopa lauloi iloisesti:
  - Merisurffausta, merisurffausta,
  Älä lähde, pysy kanssani!
  Prinsessa Leia, pudistaen paljaita, tyttömäisiä jalkojaan lennossa, jatkoi:
  - Merilaituri! Merilaituri!
  On aika sanoa hyvästit, hän huusi!
  Prinsessa Rei suostui:
  - Ja onnea, mikä vuosi,
  Lähde avaruusmatkalle!
  Tässä ovat ensimmäiset koronavirusten taistelulaivat edessä. Donald Trump heilautti miekkansa, lasersäteet pidentyivät ja leikkasivat kahden ensimmäisen laivan läpi. Ne erosivat ja alkoivat vajota.
  USA:n musta hallitsija sanoi hymyillen:
  - Me tuhoamme sinut!
  Prinsessa Leia otti sen ja leikkasi myös koronavirusaluksia jakaen ne kahtia.
  Sitten tyttö heitti tuhoherneen, joka repi risteilijän palasiksi ja vinkaisi:
  - Voiton paraatille!
  Ahsoka Tano myös löi vihollista paljain varpaillaan ja murskasi armadillon. Ja sitten hän leikkasi valomiekoilla leikkaaen läpi koronaviruksen armadat.
  Ja hän siristi:
  - Taitolento!
  Ja prinsessa Rey otti sen ja hakkeroi vihollisia. Myös hänen iskujensa alla laivoja leikataan kuin voita veitsellä.
  Palpatinen tyttärentytär otti ja heitti herneen paljain varpaillaan räjäyttäen koronavirussäiliöt ja lauloi:
  - Laivat uppoavat pohjaan,
  Ankkureilla, purjeilla...
  Ja sitten ne ovat sinun -
  Kultaiset arkut!
  Kultaiset arkut!
  Ahsoka Tano, joka leikkaa koronaviruksia valomiekalla yhdellä lyönnillä, jatkoi laulua:
  - Laivat makaavat rikki,
  Arkut ovat auki!
  Smaragdeja ja rubiineja sataa kuin sadetta!
  Ja tyttö heitti myös antimateriaherneen paljain varpaillaan.
  Prinsessa Leia leikkasi myös valosapeliillaan ja leikkasi laivat repaleisiksi paloiksi.
  Ja hän jatkoi laulamista;
  Jos haluat olla rikas,
  Jos haluat olla onnellinen...
  Pysy kanssamme Donald
  Sinusta tulee kuninkaamme!
  Sinusta tulee kuninkaamme!
  Ja tytön paljas jalka heittää jälleen täydellisen tuhon tuotteen leikkaaen laivan läpi.
  Koronavirukset yrittävät ampua neljään, mutta turhaan. Heidän ammukset kaipaavat mustaa lordia ja kolmea supertyttöä.
  Donald Trump napsautti sormiaan ja nyt useat Nousevan auringon maan hävittäjät kiertyivät pässin sarveen ja alkoivat upota.
  Donald Trump karjui:
  - Venäläinen soturi ei huoka kivusta,
  Eikä se koskaan hukku veteen!
  Prinsessa Leia löi myös miekoilla ja hukutti koronavirukset, totesi loogisesti:
  - Mottomme on neljä sanaa:
  Jos hukutat itsesi, hukutta joku muu!
  Ahsoka Tano on palannut kiihkeään taisteluun. Ja hän otti sen ja viilti, hänen miekkansa lävistettyinä, pidentyen satoja metrejä, halki risteilijöiden ja taistelulaivojen. Koronavirukset putosivat alas ja hukkuivat.
  Tyttö huudahti:
  - Tapamme kaikki! Ja kaivetaan sen läpi!
  Prinsessa Rey on myös niin nopea ja voittamaton hyökkäyksessä. Nyt hänen aseensa muuttui pelottavammaksi ja viilteli jyrkästi Hellish Infectious Sun -maan laivoja. Ja sitten paljaat varpaat, jotka hämmästyivät armollaan ja seksuaalisuudellaan, heittivät tuholahjoja, jotka repivät paljon laivoja pieniksi paloiksi.
  Soturi huusi:
  - Kunnia avaruuskommunismille!
  Donald Trump napsautti taas sormiaan. Hän käänsi useita japanilaisia laivoja pässin sarveksi ja haukkui:
  - Suuri kunnia sankaruudelle!
  Ahsoka Tano pyöritti lasermiekkojaan kuin helikopterin teriä. Hän katkaisi lippulaivan taistelulaivan, jolla helvetin tarttuvan Sun Bin Ladenin maan amiraali oli puoliksi. Sitten hän heitti paljain varpaillaan herneen, joka repi risteilijän osiin ja murisi:
  - Kunnia isänmaalle, että kaikki avaruusmaailmat sijoitetaan USA:n imperiumin titaanikengän kantapään alle!
  Ja hänen paljas, pyöreä tytön kantapää heittää tuhon basillien läpi.
  Prinsessa Leia pyörittää myös paholaisen kehrää miekoilla. Se halkaisee laivoja ja leikkaa metallia. Sitten hänen paljas, kaiverrettu tytön jalka heittää murhanhimoisen ja sattumia uhmaavan kuolemanlahjan. Koronavirusalukset uppoavat jälleen.
  Prinsessa huusi:
  - Yhdysvaltain imperiumin korkeimmalle vallalle!
  Ja prinsessa Rey, joka jatkoi ilman armoa helvetin tarttuvan auringon maan laivojen kaatamista ja heittäen tuholahjoja paljain jaloin, alkoi laulaa;
  Avaruudessa on monia erilaisia ovia,
  Paha hyperplasma raivoaa!
  Tieto antoi paljon vihjeitä,
  Olimme ihmisiä, ja nyt olemme jumalia!
  
  Tähtialuksilla ryntäämme pitkin aaltoja,
  Kvarkit vaahtoavat eetteripyörteissä!
  Mitä välitän jälkeläisilleni?
  Toisen, myrskyisen maailman lapset!
  
  Tyhjiö on lämmin, lämmittää sydämiä,
  Tähdet ympärillä ovat kuin rakastavaisten kasvot!
  Palvelemme edistystä - loppua ei ole,
  Ja maan päällä vaahterat kahisevat lempeästi!
  
  Minne astumme, maailma kukoistaa,
  Taistelujen jylinä on elämän musiikkia!
  Lähdetään rohkeasti uuteen kampanjaan,
  Palvelkaamme pyhästi ikuista Isänmaata!
  
  Olkoon uhrauksia - avaruus on ankara,
  Paljon erilaisia lajeja ja rotuja!
  Maailman kuilu on liian laaja,
  Ystävä illalla, mutta petturi aamulla!
  
  Mutta isänmaalle ei ole esteitä,
  Kuka tahansa tietää: kirkas henki on voimaa!
  Ei Gehenna eikä helvetti pelota sinua,
  Hautakuolema ei vangitse sinua!
  
  Vain liha voidaan tuhota,
  No, sielu palvelee isänmaata uskollisesti!
  Ongelmat ja surut - voita kaikki,
  Meidän täytyy kiristää vyötä!
  
  Joten voitimme viholliset,
  Olemme ihmiskunta - maailmankaikkeuden napa!
  Kauhistus pistää päänsä sisään - se kohtaa iskun,
  Se ei sovi meille: pehmeys, suru ja itku!
  
  Avaruudessa siitä tuli meille kuin piha,
  Nopea lento tähtien välillä on kuin kävely!
  Vaikka taivaallinen matto on rajaton,
  Voimme muotoilla sen uudelleen - ei vitsi!
  Donald Trump napsautti uudelleen sormiaan murskaamalla alukset.
  Mutta Ahsoka Tana päästi tulisuihkut ulos kielestään, polttaen koronavirukset ilman pienintäkään armoa.
  Tyttö huudahti:
  - Donald Trump, Donald Trump,
  Olet idolini!
  Valloitetaan maailma yhdessä!
  Olet suuri Yhdysvaltain intohimo!
  Ja hänen siroisten jalkojensa paljaat varpaat laukaisevat jotain yksinkertaisesti pirullisen murhaavaa.
  Mutta prinsessa Rey piti puhumatta otti ja paljasti tulipunaisen nännin bikiniensä alta. Ja kuinka hän laukaisi salaman koronaviruksiin. Ja heti kaksi taistelulaivaa räjähti kerralla ja suli.
  Prinsessa Leia heitti kuoleman hernettä villiin raivoihinsa ja kiljui keuhkoihinsa:
  - Kunnia loputtomalle kosmokselle ja USA:lle!
  Ja hän vapautti myös tappavan salaman mansikan nännistä. Ja helvetin tarttuvan auringon maan laivasto sairastuu.
  Ja Ahsoka Tano laukaisi pulsarin rubiininännistä. Ja murskasi paljon laivoja.
  Koronavirusimperiumin aikoinaan mahtavan laivaston suuret alukset on jo upotettu. Jäljelle jää vain puristaa pienimmät pois. Tuhoajat ovat jo alkaneet paeta. Eikä heillä luultavasti ollut todellista mahdollisuutta pelastua.
  Donald Trump ja kolme supertyttöä lensivät samurain perässä ja viimeistelivät viimeiset laivat. Kaunien paljaat jalat heittivät hyvin pieniä, mutta unikonsiemenen kokoisia antimateriaalia kantavia herneitä. Mutta monet koronavirukset kuolivat.
  Jokainen unikonsiemen tuhosi kaksi tai kolme japanilaista laivaa.
  Donald Trump ja hänen tiiminsä ovat äärimmäisiä, äärimmäisen murhaavia kuolemankoneita.
  Yhdysvaltain musta hallitsija totesi jopa filosofisesti:
  - Keskeneräinen vihollinen on kuin hoitamaton sairaus - odota komplikaatioita!
  Samaan aikaan, jotta se olisi hauskempaa ja leikkisämpää, he lauloivat kauniilla äänillä;
  Olkoon kaikki ihmiset onnellisia ikuisesti,
  Tähtien hyväilyä, hauskaa huijaamista ja nauramista!
  Vain toivottomat rammat ovat surullisia,
  Itse asiassa mies on kaikkien prinssi!
  
  En etsinyt prinssiä myrskyisiltä vesiltä,
  Loppujen lopuksi minulle tunnustaminen on vihollisten kaatamista miekalla!
  Ja jopa unissa haaveilen vihaisesta taistelusta,
  Sota on kaunista, jopa kauheaa - polta lauma tulella!
  
  Täällä avaruusalus putosi, palaen pimeydessä,
  Sirpaleet hajallaan kuin jalokivet vuorilla!
  Ja kivistä tuli kuin papukaijan höyhenet,
  Kun se on kaunista, kipu ja pelko katoavat!
  
  Nyt tanssin kuin olisin mustalainen
  Veri roiskui paljaisiin jalkoihini!
  Tiedä, että tykki on parhaat piipun urut,
  Kaikkien tuhoaminen on itse intohimoinen rakkaus!
  
  Väkivalta on allas, joka ei tunne pohjaa,
  Terävä neula jumissa sydämeen!
  Ja muilla planeetoilla ihmiset valittavat,
  Kohtalo antoi heille sellaisen "palkinnon"!
  
  Taistelen hämärästä aamunkoittoon,
  Ja jopa Paholainen itse oli yllättynyt!
  Tämän neiton urheutta ylistetään runoissa,
  Ja luin hänen intohimonsa hänen huuliltaan!
  
  Kyllä, kosto ei tunne rajoja ja mittoja,
  Jos maailma on loukannut sinua, älä rankaise tyhmää!
  Isänmaan maa on parempi kuin paikka taivaassa,
  Sementti on idea, ihmiset ovat tiiliä!
  
  Ja sielussani haava särkee julmasti,
  Poikaystäväni kuoli puolustaessaan aluetta!
  Ja isänmaa tallataan, tallataan,
  Olen kahleissa, uskalla kostaa!
  
  Toisessa universumissa on jopa kolme aurinkoa,
  Planeetta voi olla rehevä, mutta ilma on kuivaa!
  Ja helvettiin kaikella viisaudella, tieteellä,
  Hyperlaseri luovutti ja sammui!
  
  Mutta tavoitteeni on pelastaa Messias ongelmista,
  Löydä avain, joka murskaa kuoleman!
  Kaatuneiden kyyneleet kastelivat tilaa,
  En usko sitä kauaa - minun on kestettävä maan romahdus!
  Viimeiset laivat on jo upotettu. Loistava voitto Donald Trumpille ja hänen kolmelle suurelle soturilleen. Mutta asia ei ole vielä ohi. Edelleen suuri koronavirusarmeija kohtaa amerikkalaisen kenraali Arnold Schwarzeneggerin.
  Ottaen huomioon kuinka älykäs ja vahva tämä upea komentaja on, on parempi tuhota koronavirusarmeija täälläkin.
  Donald Trump ja kolme Terminator-tyttöä lentävät antigravitaatiota käyttäen kohti suuren valtakunnan armeijan paikkoja. Siellä on edelleen yli miljoona kaksisataakaksikymmentä tuhatta koronavirussotilasta. Ja kaikki taistelijat ovat erittäin taistelevia ja itsevarmoja.
  Donald Trump hyökkäsi ensimmäisenä ja lähestyi koronavirusta. Hänen miekkansa yhtäkkiä pidentyivät ja katkaisivat kokonaisen linjan.
  Ahsoka Tano leikkasi myös tappajaliikkeellään. Ja se levitti paljon koronaviruksia. Ja sitten hänen siroisten jalkojensa paljaat varpaat heittivät täydellisen tuhon lahjan.
  Ja niin monta koronavirusta paistettiin kerralla.
  Tyttö huusi:
  - Avaruusimperiumin suuren kommunismin puolesta!
  Prinsessa Leia heitti myös vihollista kuolemanherneen. Hän repi massan koronaviruksia ja vinkaisi:
  - Maan suuruuden puolesta!
  Ja hänen pitenevät miekkansa leikkaavat koronaviruksia.
  Koronavirukset yrittivät ampua kivääreistä ja tykeistä rohkeaa neljää kohti. Mutta Donald Trump ja hänen tiiminsä eivät jääneet luodeihin. Ja kuoret lensivät ohi.
  Prinsessa Rey katkaisi viholliset erilleen, vinkui:
  - Kotkat juoksevat suureen maahan, avaruuteen!
  Ja myös paljain varpaillaan hän laukaisee jotain, joka ei anna viholliselle pienintäkään armoa.
  USA:n musta hallitsija heilautti miekkansa hyvin nopeasti. Hän halki vihollisten joukon ja karjui:
  - Helvetin pimeys on laskeutunut kaupungin ylle,
  Talot piiloutuvat pilvien varjoon...
  Avaa terävän terävasaran,
  Saatana kävelee kaduilla!
  Ja tässä taas, kuin salama, Donald Trump vapauttaa voiman energian sormistaan. Ja kuinka kaatuneet ja palavat koronavirukset kasaantuvat.
  Ahsoka Tano leikkaa vastustajiaan ja totesi:
  - Heidän ei olisi pitänyt päättää taistella kanssamme!
  Ja tyttö heitti tappavan tuhon lahjan paljain varpaillaan.
  Prinsessa Leia totesi loogisesti:
  - Eikä heillä ole vaihtoehtoa!
  Ja kaunotar paljaat varpaat heittäisivät jotain pientä, mutta erittäin tappavaa.
  Tytöt käyttäytyivät kuin valtavia titaaneja. Ja he jopa twiittasivat keuhkoihinsa:
  - Kunnia suurelle sithien ja Yhdysvaltojen laivastolle!
  Ja taas kaikki kolme tyttöä heittivät tuholahjoja paljain, kaiverretuin, sitkein sormin. Soturit ovat erittäin reipas. Ja niin he leikkaavat lasermiekoilla.
  Prinsessa Rey iski salaman helakanpunaiseen nännistään ja massa koronaviruksia paloi.
  Monista heistä oli jäljellä vain saappaat.
  Kolme tyttöä ovat erittäin rajuja sotureita. He rakastavat taistella yksinomaan paljain jaloin ja bikineissä. Ja heidän paljaat jalkansa heittävät erittäin tuhoisia varpaita.
  Tytöt ovat erittäin kauniita ja heillä on taisteleva luonne. Ja he rakastavat hyvää taistelua.
  Prinsessa Leia tuli jopa tunteelliseksi. Ja jälleen hän heitti tuhon lahjan paljain jaloillaan repien rikki koronavirukset.
  Sitten rubiininännistä iski salama, joka poltti paljon koronaviruksia. Ja sitten hän lauloi;
  Avaruus on maalattu mustaksi synkäksi valoksi,
  Ja näyttää siltä, että tähdet ovat himmentyneet kiertoradoillaan!
  Haluan rakkautta, mutta vastauksena kuulen - ei,
  Rakastajien sydämet ovat särkyneet!
  
  Pyydän sinua, prinssi, tule luokseni,
  Itkin kyyneleitä surustani!
  Katkaise kaikki ennakkoluulojen kahleet,
  Haluan sinun välittävän totuuden ihmisille!
  
  Rakkaus on tärkeämpää kuin velvollisuus ja kruunut,
  Jos tarvitset sitä, petän isänmaani!
  Ja minä asetan rakkaani valtaistuimelle,
  Loppujen lopuksi prinssi on minulle arvokkaampi kuin elämä!
  Hän lauloi kauniin laulun ja jatkoi paljaiden varpaidensa heittämistä, mikä tuo koronaviruksille väistämättömän kuoleman.
  Prinsessa Rey lakaisi myllyä satojen metrien päähän miekoillaan ja totesi:
  - Syöt hyvin! Mutta joka tapauksessa isänmaata ei tarvitse muuttaa!
  Ahsoka Tano vahvisti ampuen tappavan monivärisen salaman napastaan:
  - Isänmaata ei tarvitse muuttaa!
  Prinsessa Leia suostui:
  - Se on mahtava! Ja jopa siistiä!
  Donald Trump leikkasi koronaviruksia "iso lohikäärme" -tekniikalla ja karjui:
  - Te söpöläiset olette aivan mahtavia!
  Ja USA:n musta hallitsija, tunteellisessa mielessä, lauloi:
  
  Ihmeellisen intohimon ääni pankeilla,
  Joet, joissa veri virtaa kuin myrskyinen puro!
  Laskee alas tähtiä pilviin,
  Säkenöi upealla merkillä!
  
  Olet minulle kuin jumalatar
  Pimeässä palavalla sielulla!
  Rakastan sinua enemmän kuin itse elämää,
  Valaisin maailmani unelmalla!
  
  Maailmassa ei ole kauniimpaa ihmistä kuin sinä,
  Universaali ihanteellinen!
  Kuolen taistelussa elämäni parhaimmillaan,
  Tapasin tuhoni!
  
  Rakkauden sammumaton valo,
  Ja silmiesi kiilto!
  Tule hei kaunotar
  En nuku öisin itkien!
  Superman-tytöt ovat erittäin siistejä ja erittäin taistelevia kaunottaret. Niiden äärimmäinen voimankäyttö saavuttaa joskus groteskisuuden pisteen.
  Ahsoka Tano sylki sanat helakanpunaisesta nännestään jälleen hyperplasman palalla. Poltin paljon koronaviruksia, ja ne olivat hiiltyneet, ikään kuin ne olisivat peräisin lampaan kebabista.
  Tyttö nuoli täyteläisiä huuliaan ja kiljui:
  - Yhdysvaltain suurimmalle kommunismille, aggressiivisimmille tilalle Amerikan universumissa!
  Soturi, joka oli velho - prinsessa Leia, viilteli valomiekkaillaan japanilaisia kutina ja juoksi puhvelia:
  - Seksi ei ole teitä varten, viruspojat!
  Prinsessa Rhea huomasi aggressiivisesti, heitti palan antimateriaa siroilta jaloillaan paljain varpaillaan ja vinkaisi:
  - Ei ole hyvä riistää seksiä näiltä suurilta viruspojilta! Mutta tämä on erittäin siistiä!
  Ahsoka Tano, joka katkaisi koronavirukset, suostui helposti:
  - Erittäin siistiä! Ja koliikkiin asti!
  Prinsessa Rei totesi loogisesti, paljastaen hampaansa helmiäishymyyn:
  - Kunnia edistykselle USA:ssa!
  Ja hän viilteli miekoilla, ja hänen paljaat jalkansa aiheuttivat toisen osan julmasta tuhosta.
  Donald Trump suoritti ensin Swallowtail-tekniikan miekoilla ja sitten nai häntä salamalla. Hän on yksinkertaisesti korkeimman luokan soturi, joka pystyy polttamaan kaiken. Ja koronaviruksista lentävät vain tulipalot.
  Mustapukuinen raato karjui:
  - Rajaton suuruuteni, olkoon kunnia kauniissa lyönnissä!
  Ja taas miekat lentävät, leikkaamalla kaikki ja leikkaaen kokonaan pois heidän päänsä ja kallonsa.
  Prinsessa Rey murskasi vastustajiaan ja hänen nännensä kimaltelevat kuin rubiinit, säteili aktiivisesti pulsareita, ja kaikki koronavirukset paloivat perusteellisesti.
  Terminaattorityttö, paljastaen hampaat, totesi rationaalisesti, heittäen antimateriaa paljain jaloin, erittäin seksikkäällä jalallaan:
  - Amerikalle - Venäjälle! Donald on tehtävätaistelijamme!
  USA:n musta hallitsija korjasi tyttöä:
  - Ensinnäkin Yhdysvaltain avaruusimperiumin suuruuden vuoksi! Ja Venäjän taantumisen voi pysäyttää vain Donald Trumpin johtama hyökkääjien uusi maihinnousu!
  Prinsessa Leia, leikkaamalla koronavirukset ja jättäen ne ilman käsiä ja jalkoja, suostui:
  - Kyllä, maihinnousuryhmämme pelastaa Yhdysvaltain tsaari Abraham Lincolnin! Kunnia tälle monarkille!
  Donald Trump suostui tähän, leikkaamalla Amerikan valtakunnan vastustajia kuin kaalia:
  - Kunnia hyvälle tsaarille ja Yhdysvaltain presidentille!
  Ja nyt taas voiman salama polttaa läpi ja jopa polttaa kohtalokkaasti koronavirukset.
  Prinsessa Rey, joka tuhosi vihollisia, totesi melko rationaalisesti:
  -Kuningas Lincoln tekee Amerikasta ylivertaisen kaikkia muita!
  Ja paljaan jalan ketterät varpaat, kuinka he ottavat ja laukaisevat vihollista vastaan jotain tappavaa ilman pienintäkään armoa.
  Prinsessa Leia pilkkoo vastustajansa pieniksi paloiksi ja esittelee terminaattoritytön taipumatonta luonnetta ja heittelee kuolemanlahjoja niin kauniilla, ruskettuilla ja taltioiduilla jaloilla, että koronavirukset menettivät helposti ruumiinsa. Ja päät myös. Kyllä, se ei ollut heidän paras ideansa hyökätä Amerikkaan. Kun ne neljä itse Donald Trumpin johdolla ryhtyivät tuhoamiseen ilman lisäpuhetta tai ennakkoluuloja. Ja tämä on kaikkein aggressiivisin taistelija. Mutta hänen kumppaninsa ovat ehkä vieläkin siistimpiä ja pelottavampia. Ja jos he leikkaavat, he eivät periaatteessa anna armoa kenellekään. Ja paljaista, siroista jaloista lentää armottomia kuolemanlahjoja.
  Prinsessa Rey haukkui, kun toinen hänen heittämä lahja iski koronaviruksen kenraalille:
  -USA:n avaruusimperiumi ei koskaan kaadu!
  Ja jälleen, hänen paljaista jaloistaan lentää lahja kaikista merkittävimmistä kuolemasta ja kuolemasta.
  Prinsessa Leia, joka lakaisi pois vihollisia kuin luuta ja leikkaa niistä paloja ja koitti mansikan nänneistä säteileviä salamoita, huomautti:
  - Uskon, ettei helvettiä ole!
  Donald Trump, joka lähetti uuden tsunamiaallon, joka peitti koronavirukset, huomautti:
  - Maailmamme on helvetti... Mutta mielenkiintoista!
  Ahsoka Tano heitti paljain jalkaillaan yllättävän murhanhimoisen tuholahjan ja vinkaisi:
  - Ei, mielenkiintoisinta on, että emme elä turhaan!
  Donald Trump suostui tähän mielellään, kun hän oli jo kääntänyt myllyä jatkuvasti pidentyvillä miekoillaan:
  - Tietysti elämämme on annettu syystä! Kunnia avaruuskommunismin ja Yhdysvaltain kapitalismin isänmaalle!
  Ja näin salama voi polttaa useita tuhansia koronaviruksia kerralla. Ja he eivät jätä niistä juuria tai oksia.
  Prinsessa Leia, joka kaatoi muita Hellish Infectious Sun Empire -taistelijoita, huomautti melko loogisesti:
  -Maailma on täynnä ikäviä asioita!
  Ja hänen paljas, taltattu jalkansa heitti taas, mitä ei voi laskea.
  Donald Trump puhalsi koronavirusten päät pois, eikä samalla unohtanut vitsailla:
  - Poliitiko on kuin olut, hyvä vain kylmänä ja pöydällä!
  Prinsessa Rey, joka katkaisi koronavirustaistelijoita, oli samaa mieltä tästä:
  - Poliitikko on suloinen puheistaan, mutta katkera jälkimaku niistä ei ole ollenkaan oluen kaltainen!
  Prinsessa Leia, lopetettuaan pari alamaailman basillipataljoonaa yhdellä keinulla, huomautti:
  - Totuus tulee poliitikon suusta vain silloin, kun hän tulkitsee itsensä väärin!
  Ahsoka Tana, joka on leikannut läpi massan koronaviruksia, suostui tähän. Heittäessään toisen tuhoherneen ja repiessään koronaviruksia osiin, tytöt sanoivat:
  - Poliitikko ristiinnaulittaa äänestäjän täysillä tullakseen ainakin vähän jumalalliseksi!
  Donald Trump viimeisteli viimeisten koronavirussotilaiden voimaa salaman avulla, julkaisi:
  - Poliitikko on Jumala vain yhdessä asiassa, keksiessään tekosyitä, miksi hänen vaalilupauksensa epäonnistuivat niin pirullisesti!
  Prinsessa Leia, joka päätti koronavirusarmeijan viimeisen pataljoonan viimeisellä salamalla rubiininännistä:
  -Jumalallisten korkeuksien saavuttamiseksi Saatana itse on poliitikko!
  Täällä Sfero Katastrofov keskeytti heidän idyllinsä. Donald Trump huomasi olevansa maailmankaikkeuden korkeimmalla vuorella, jonka ympärillä kimalteli kiinteät timantit.
  Pieni paholainen, paljastaen hampaitaan aggressiivisesti ja lyömällä lapsellisia huuliaan, sanoi:
  - Pelasit avauksen hyvin! Ja jos sinusta tulee sulttaani, saat toisen esineen, joka on valmistettu härän maagisesta kullasta! Tämä on perustamistehtäväsi!
  Donald Trump kumarsi vastahakoisesti ja vastasi:
  - Olen valmis Kaikkivaltias Saatana!
  Demiurgipoika ja monien universumien luoja takoi paljain jalkansa, ja kuului jylinää, ikään kuin miljardi vetypommia räjähtisi kerralla.
  Donald Trump kehrättiin ja levitettiin miljooniin ulottuvuuksiin ja koottiin välittömästi uudelleen, mutta universumissa, joka on koronavirusten keisarin sisällä.
  
  KOLMANSEN VALTAKUNNAN VIIMEINEN MAHDOLLISUUS
  Joidenkin lähteiden mukaan Stalin heitti viimeisen ehdotuksen erillisestä rauhasta Hitlerille syyskuussa 1943. Tämän teki Molotovin sijainen Litvinov vieraillessaan Norjassa. Neuvostoliiton suuret tappiot Kurskin taistelun aikana, erityisesti panssarivaunuissa, liittolaisten päättämättömyys. Fasismin karkottamista yrittäneen Italian nopea tappio tyrmäsi jossain määrin Stalinin sotaallisen sävyn.
  Ylipäällikkö alkoi pelätä, että venäläiset vuotaisivat verta pitkittyneessä sodassa hitlerismiä vastaan. Ja päätin yrittää lopettaa sodan heti.
  Tämä ei ollut ensimmäinen tällainen ehdotus. Vuonna 1941 he välittivät Bulgarian suurlähettilään kautta Hitlerille toiveen toisesta Brest-Litovskin sopimuksesta. Stalin teki enemmän alueellisia myönnytyksiä, mutta Hitler tajusi, että Koba vain jumitti aikaa.
  Tammikuussa 1942 seurasi jälleen ehdotus erillisestä rauhasta. Saksa kävi sotaa Yhdysvaltojen kanssa ja hävisi taistelun Moskovasta. Mutta Hitler uskoi silti koston, ja Stalin halusi myös saksalaisten vetäytyvän liian kauas länteen. Molemmat osapuolet olivat liian kaukana toisistaan tehdäkseen rauhan.
  Stalinin toistuva ehdotus elokuun lopussa 1942 merkitsi saksalaisilta suurempia myönnytyksiä. Koba jopa suostui luopumaan Ukrainasta, Valko-Venäjästä ja Baltian maista kokonaan. Mutta natsit etenivät silloin, eikä Stalin halunnut luopua maukkaimmasta palasta - Kaukasuksen ja Bakun öljystä.
  Stalingradin ja Mainsteinin vastahyökkäyksen jälkeen korkein komentaja tarjosi jälleen rauhaa Saksalle. Mutta Stalinin alueelliset myönnytykset olivat puhtaasti symbolisia. Hitler uskoi, että kesällä hän voittaisi uusia voittoja ja pystyisi taas sanelemaan ehdot.
  Mutta hänen laskelmansa eivät toteutuneet; Neuvostoliiton joukkojen tappiot, erityisesti panssarivaunuissa, osoittautuivat kuitenkin paljon suuremmiksi kuin saksalaisten.
  Nyt molemmat osapuolet ovat kuitenkin lähempänä sopimusta kuin koskaan. Kolmas valtakunta on kiinni Italiassa, hyökkäysyritys on epäonnistunut. Saksan rintama Ukrainan vasemmalla rannalla on romahtamassa. Dneprin puolustussuunnitelma on jo valmis. Mutta Hitler kieltäytyy silti itsepäisesti vetämästä joukkojaan vesiesteen yli.
  Tämä on viimeinen ehdotus Stalinille. Vaihtoehto nolla - rauha ilman liitteitä ja korvauksia. Sotavankien vaihto - kaikki kaikkien puolesta. Se on vaikea kysymys venäläisistä, jotka vietiin Saksaan. Tuo kaikki takaisin tai vain halutessasi. Mutta jos tahtovat, saksalaiset pettävät.
  Tietenkin tällainen erillinen rauha näyttää kannattamattomalta Hitlerille. Saksalaiset joukot pitävät edelleen hallussaan Smolenskiä, suurinta osaa Ukrainasta ja jopa Novorossiiskista ja Tamanin niemimaalla, kun taas saksalaiset hallitsevat Krimiä ja heidän joukkonsa piirittävät Leningradia.
  Mutta Kolmannen valtakunnan strateginen asema on lähes toivoton. Liittoutuneet olivat jo tyrmänneet hyökkäyshengen Japanista. Ja he loivat valtavan sillanpään Etelä-Italiaan. Ensi vuonna laskeudutaan Pohjois-Ranskaan tai ehkä Balkanille. Joka tapauksessa saksalaiset ovat paineen alla. Massiiviset pommitukset tuhoavat kolmannen valtakunnan sotilaatehtaat.
  Totta, aseiden tuotanto kasvaa edelleen. Mutta metallin laatu heikkenee.
  Ja mikä tärkeintä, venäläiset etenevät jo etelässä ja keskustassa. Odotus, että Kursk-bulgella käydyn verisen taistelun jälkeen tulisi toimintatauko, ei toteutunut. Venäläiset jatkoivat hyökkäystään lähes välittömästi. Ja joka päivä he etenivät laajalla rintamalla. Ja lähellä Taganrogia ja Donbassissa ja Dneprin yläjuoksussa.
  Etenemisvauhti on melko nopea, vaikka ennätyksiä olisikin, mutta... Inhottavinta on, että saksalaisilla ei ole mahdollisuuksia. Ei ole aikaa muodostaa reservejä, partisaanit raivoavat takana, ja entiset liittolaiset, banderaitit ja muut hajaantuvat tai siirtyvät bolshevikkien puolelle.
  Tästä syystä huolimatta siitä, että saksalaisten olisi täytynyt vetäytyä kauas länteen, melkein kenraalit ja ministerit puhuivat rauhan hyväksymisen puolesta. Goering ja Himmler kannattivat myös ajatusta vapaista käsistä idässä. Outoa kyllä, myös Bormann, jota pidettiin älykkäänä pragmaatikkona, vastustettiin.
  Propagandaministeri uskoi, että Stalin ei tarjonnut rauhaa hyvän elämän takia ja että bolshevikit loppuisivat pian ja Saksa menettäisi suuret maat idässä ja työvoimansa turhaan.
  Speer vastasi tähän huomauttamalla, että itäiset maat, erityisesti Valko-Venäjä, ovat täynnä partisaaneja. Lisäksi Stalin lupasi palauttaa taloudelliset suhteet Kolmannen valtakunnan kanssa.
  Hitler epäröi. Todellisessa tarinassa hän lopulta hylkäsi Stalinin ehdotuksen ja sanoi kirjaimellisesti seuraavan.
  - Nyt ei ole aika vaatia rauhaa - armeijamme kärsii tappioita. Meidän on saavutettava ratkaiseva menestys rintamalla!
  Meinstein kysyi Fuhrerilta:
  - Ja jos saavutamme ratkaisevan menestyksen, teemmekö sitten rauhan?
  - Ei, sitten meidän on saavutettava vielä ratkaisevampi menestys! Meidän täytyy takoa, kun rauta on kuumaa!
  Tosihistoriassa viimeinen todellinen mahdollisuus toisessa maailmansodassa Kolmannelle valtakunnalle pakeni.
  Mutta vaihtoehtoisesti Mainstein käytti argumenttia, joka oli Hitlerille varsin vakuuttava.
  - Jätämme füürerini palaamaan!
  Adolf hämmästyi ja kysyi:
  - Mutta kuten?
  - Voitetaan länsi, hankitaan resurssit Afrikasta ja käännytään sitten itään ja yhdessä Japanin kanssa lopetetaan Stalin! - Valmistunut Mainsteinista.
  Tämä väite oli vastustamaton ja Hitler hyväksyi Stalinin ehdotukset erillisestä rauhasta.
  Viisi miljoonaa kolmannen valtakunnan sotilasta, lukuun ottamatta poliisivoimia, alkoi lähteä itärintamalta. 15. syyskuuta 1943 solmittiin aselepo ja sitten alkoi saksalaisten joukkojen vetäytyminen, jonka olisi pitänyt olla valmis uuteen vuoteen mennessä.
  Päätös tehdä rauha Kolmannen valtakunnan ja Neuvostoliiton välillä aiheutti todellisen shokin lännessä. Kävi ilmi, että Stalinin nyrkki, joka oli häirinnyt useimpia maayksiköitä, oli poissa pelistä.
  Ja nyt kapitalistit joutuivat jälleen taistelemaan keskenään. Ja ensimmäinen asia, jonka Hitler teki, oli siirtää joukkoja Italiaan.
  Ensimmäiset, jotka tunsivat saksalaisten vahvistumisen, olivat brittiläiset ja amerikkalaiset lentäjät. Itärintamalta saapui valtava määrä kokeneita ässää. Lisäksi menestyneimmät saksalaiset lentäjät taistelivat puna-armeijaa ja Stalinin haukkoja vastaan. Kävi ilmi, että kotkaässät eivät taistele yhtään huonommin brittejä vastaan.
  Liittoutuneiden ilmailun tappiot moninkertaistuivat. Saksan lentokonekanta yli kaksinkertaistui välittömästi ja laadullisesti vielä enemmän.
  Mutta tärkein asia, jonka liittolaiset kohtasivat, olivat tietysti Wehrmachtin maajoukot. Heidät kovetti tulella ja miekalla taistellessaan puna-armeijaa vastaan. Britannialla ja erityisesti Yhdysvalloilla ei ollut sadasosaakaan Wehrmachtin kokemuksesta.
  Kyllä, saksalaiset "tiikerit" ja "pantterit" olivat voimaltaan huomattavasti parempia kuin "shermanit" ja "kirkkolaiset". Tilannetta pahensi entisestään se, että uusimmat Shermanit, M 4, eivät olleet vielä tulleet massatuotantoon, kun taas Panthers ja Tigers oli jo ryyppäämässä.
  Saksan vastahyökkäys alkoi 17. lokakuuta. Kuten kävi ilmi, Wehrmachtilla oli maalla ylivoimainen ylivoima. On totta, että ilmaan on muodostunut epävarma pariteetti.
  Liittoutuneet kärsivät huomattavasti suurempia tappioita kuin Luftwaffe. Mainstein muodosti parin pataa ratkaisevalla iskulla aiheuttaen vakavan tappion liittoutuneille yksiköille.
  Anglo-amerikkalaiset joukot siirtyivät rannikolle pitkän kantaman meriaseiden suojassa. Yli kaksisataa neljäkymmentä tuhatta länsimaalaista ja yli satakaksikymmentätuhatta italialaista vangittiin. Tämä oli natsien ensimmäinen suuri voitto lännessä Rommelin hyökkäyksen jälkeen. Liittoutuneiden ja heidän suuren laivastonsa painostuksen vuoksi on kuitenkin vaikea edetä Sisiliaan.
  Suuramiraali Dennitz sai tehtävän: tyrmätä vihollisen alukset ja saavuttaa ylivalta merellä. Sukellusveneiden tuotanto kasvoi neljäänkymmeneen kuukaudessa, kehittyneempiä alettiin valmistaa, virtaviivaistettuja kuin hait tai valaat ja myös vetyperoksidilla.
  Saksan sukellusvenelaivastosta on tullut maailman suurin ja laadullisesti paras.
  Keskeinen kohta Sisilian taistelussa oli hyökkäys Gibraltariin.
  Lisäksi natsit aikoivat ottaa Turkin mukaan konfliktiin. Etenemään yhdessä ottomaanien kanssa Palestiinaan ja Syyriaan ja edelleen Suetostin kanavalle. Turkkilaiset eivät vastusta laajentumista, mutta he pelkäävät brittejä ja amerikkalaisia.
  8. maaliskuuta 1944 saksalaiset lentokoneet tekivät yllätyshyökkäyksen Maltaa vastaan. Vihollinen ei odottanut, että saksalaiset ottaisivat riskin suorittaa niin rohkea maihinnousu jo ennen Sisilian valtaamista. Mutta ei turhaan, että krautit kovettivat itsensä idässä ja oppivat rohkeutta siellä. Näytti siltä, että saarella oleva linnoitus oli valloittamaton, mutta se kaatui muutamassa tunnissa. Yli kolmekymmentäviisi tuhatta brittiläistä ja kymmenen tuhatta amerikkalaista vangittiin. Valtavia palkintoja saatiin kiinni.
  Saksan menestyksellä oli myös moraalinen merkitys. Turkki salli saksalaisten joukkojen kulkea alueensa läpi Palestiinaan ja edelleen Suet-kanavalle.
  Generalissimo Franco epäröi edelleen; hän todella halusi laajentaa Espanjan avaruutta ja saada siirtokuntia, mutta pelkäsi tappiota. Salazar teki yhä aktiivisemmin yhteistyötä Kolmannen valtakunnan kanssa. Ja Brasilia näki, että mahdollisuudet valloittaa Eurooppa olivat laskussa ja että sen täytyisi mitä todennäköisimmin pestä itsensä verellä, hän kiirehti vetäytymään sodasta Saksaa vastaan.
  Toukokuussa Saksa aloitti hyökkäyksen Palestiinaa vastaan. Sitä komensi kuuluisa marsalkka von Bock.
  Hitler päätti muuttaa vihansa armoksi ja antaa tällaisen kokeneen marsalkan kuntoutua. Muilla rintamilla oli vielä suhteellisen rauhallista. Liittoutuneet kärsivät raskaita tappioita merellä, mutta toistaiseksi he pitivät Sisiliaa. Mutta tärkein taistelu oli kehittyä Pohjois-Ranskassa. Laskeutuminen suunniteltiin kesäkuussa 1944. Maailmansodan korkeiden kustannusten sekä Atlantin muurin vahvistumisen jatkumisen vuoksi liittoutuneiden oli pakko kiirehtiä.
  Lisäksi natsit aloittivat Me-262:n massatuotannon. Lentokone ei ole vielä täysin teknisesti luotettava, mutta se on erittäin nopea, vahvoilla aseilla ja erottuu selviytyvyydestään.
  Lännellä ei ollut vastaavaa ajoneuvoa, ja ilmataisteluissa niin merkittävästi vahvistuneet saksalaiset olisivat voineet tehdä lopun vihollisen ilmaylivoimasta.
  Pohjois-Ranskassa on noin satakaksikymmentä täysin taisteluvalmiista divisioonaa, joista kaksikymmentäyksi on panssarivaunuja. Suuri määrä "tiikereitä" ja "panttereita". Lisäksi sarja "Panther"-2 ja kuuluisa "Royal Tiger" ovat jo ilmestyneet.
  Joten toisin kuin todellinen historia, liittolaisten mahdollisuudet osoittautuivat paljon pienemmiksi. On huomattava, että huomattavia Fritzin joukkoja oli edelleen Hollannissa ja Belgiassa varmuuden vuoksi. Lisäksi Dennikin susilaumojen toiminta aiheutti valtavia vahinkoja liittoutuneiden laivastolle.
  Eikä lentoliikenne nukkunut. Erityisesti radio-ohjatut pommit ovat erittäin tehokkaita merivoimissa.
  Mutta ballistiset V-2-ohjukset eivät ole osoittautuneet kovin hyvin. Mutta niitä tuotettiin vähemmän kuin todellisessa historiassa. Tosiasia on, että lentäjien kanssa asiat helpottivat varsinkin Luftwaffen venäläisten vankien vaihdon jälkeen. Ja melko järkeviä ilmestyi - ovatko nämä sokeat droonit tarpeellisia? Lisäksi entinen vihollinen Stalin tuli yhtäkkiä ystäväksi ja päätti jopa auttaa saksalaisia.
  Mitä Saksa kaipaa eniten? Ilmailun tuotanto Kolmannessa valtakunnassa ylitti sata lentokonetta päivässä, ja kokeneista ässistä on pulaa. Anna siis vapaaehtoistenkin osallistua taisteluun.
  Niiden joukossa, jotka lähetettiin vapaaehtoisesti ja väkisin taistelemaan kirottuja kapitalisteja vastaan, oli Kozhedub, josta tuli pian legendaarinen.
  Normandian maihinnousut, huolimatta siitä, että ensimmäisinä päivinä näytti siltä, että liittolaiset onnistuivat, pystyivät luomaan kolme sillanpäätä, päättyivät lopulta lännen suurimpaan tappioon toisen maailmansodan historiassa.
  Melkein samanaikaisesti saksalaiset valloittivat Suetin kanavan ja luovuttivat valtimon Britannialle. Ja Skandinaviassa tapahtui Operaatio Jääkarhu - Ruotsi miehitettiin kahdessa viikossa lähes ilman tappioita.
  Kun saksalaiset järjestivät provokaation, Franco tuli lopulta sotaan Kolmannen valtakunnan puolella. Vuoden 1944 lopulla natsit valloittivat Gibraltarin kolmen päivän hyökkäyksen aikana.
  Sitten hyökkäys alkoi Afrikassa. Vuosi 1945 oli saksalaisten suihkukoneiden nopean käyttöönoton vuosi. Taistelut Afrikassa olivat ankarat. Amerikkalaiset siirsivät suuria maajoukkoja mustalle mantereelle, mutta heidän täytyi laajentaa joukkoja ja tarvikkeita koko Atlantin valtamerelle.
  Se oli kuin kalkkarokäärme venytettynä...
  Saksalaiset onnistuivat valloittamaan Sisilian. Taistelu Afrikasta alkoi tai pikemminkin jatkui. Natsit käyttivät suurta sukellusvenelaivastoa ja kätevämpää paikkaa hyökätäkseen pimeää maanosaa vastaan.
  Amerikkalaiset eivät menestyneet hyvin taisteluissa Japania vastaan. Laskeutuminen Filippiineille päättyi täydelliseen epäonnistumiseen.
  Nousevan auringon taistelulaivat - mukaan lukien jättiläinen Yamato - osoittivat vihdoin arvonsa ja upposivat amerikkalaisia joukkoja kuljettavia aluksia. Suuret tappiot hidastivat jyrkästi Nimitzin ja Mankurtin etenemistä Tyynenmeren yli.
  Saksalaiset tasoittivat vähitellen taistelun taivaalla. ME-262 ja HE-162, sitten ME-1010 ja TA-138. Nämä suihkuhävittäjät tarjosivat laadullisen paremman länsimaisiin numeroihin verrattuna.
  Rooseveltin kuoleman jälkeen isolaationistien asema Yhdysvalloissa vahvistui jyrkästi. He vaativat rauhaa Kolmannen valtakunnan kanssa ja sotaa yksinomaan Japania vastaan.
  Dulles yritti löytää keinoja erilliseen rauhaan Saksan kanssa Sveitsin kautta. Mutta tässä syntyi ongelma - Hitler itse ei halunnut lopettaa sotaa. Saksalaiset etenivät, vaikkakin hitaasti, Marokon ja Egyptin halki. He ovat jo onnistuneet valloittamaan Irakin, mikä tarkoittaa, että heillä on pääsy öljyyn. Kuwait on kaatumassa. Mihin Englanti sitten menee? Ja natsien sukellusvenelaivasto vahvistuu ja vahvistuu. Ja suihkupommittajat iskevät jo Lontooseen ja kaikille lähialueille, V-2:sta puhumattakaan.
  Hitler ei halunnut rauhaa, hän toivoi enemmän.
  Mutta amerikkalaisilla oli vahva valttikortti taskussaan.
  Koska japanilaiset säilyttivät suurimman osan viestinnästään hallinnassa, ensimmäinen yritys pudottaa atomipommi Hiroshimaan epäonnistui. Samuraihävittäjät sieppasivat ilman suojaa kävelevän B-29:n. Sekä kone itse että aluksella ollut atomipommi katosivat. Seuraava hyökkäys Hiroshimaan tapahtui 19. elokuuta. Tällä kertaa amerikkalaiset pystyivät tarjoamaan suojaa ja hyökkäsivät useammilla pommikoneilla. Isku ei ollut kovin puhdas, pommi räjähti kymmenen kilometrin päässä kaupungista, mutta vaikutus oli silti vaikuttava.
  Nyt on käynyt ilmi, että Yhdysvalloilla on valtavan voimakas ydinsauva, mikä tarkoittaa, että Saksa ja sen liittolaiset ovat vaarassa saada kovan iskun kasvoihin.
  Mutta tässä tuli peliin kolmas tekijä. Istuttuaan pitkään väijytyksessä ja nuollessaan toisen maailmansodan aiheuttamia haavoja, Stalin ehdotti ensimmäistä kertaa historiassa henkilökohtaista tapaamista Hitlerin kanssa. Adolf Hitler suostui heti. Lisäksi kolmannen valtakunnan füürer jopa suostui tulemaan Moskovaan tätä varten henkilökohtaisesti Stalinin turvallisuuden takaamiseksi.
  Kokous pidettiin 2. syyskuuta 1945. Toisen maailmansodan seitsemäs vuosi on alkanut. Todellisessa historiassa se päättyi juuri tähän hetkeen. Ja nyt se on huipussaan. Saksalaiset olivat jo ajaneet britit pois Kuwaitista, Länsi-Iranista, Irakista, turkkilaiset Egyptistä ja taistelleet Libyassa, Sudanissa ja Arabien niemimaalla. Ja taistelut raivosivat myös Marokossa ja Algerian lähestyessä.
  Yleensä aloite oli saksalaisten puolella, mutta myös liittolaiset taistelivat itsepintaisesti. Kolmannen valtakunnan sukellusvenelaivaston kasvua kompensoi yhä useampien alusten rakentaminen ja kehittyneemmät suojausmenetelmät susilaumoilta.
  Britanniaa pommitettiin ja hyökkäsi ohjus. Vastauksena he pommittivat Kolmannen valtakunnan aluetta. Saksalaiset lisäsivät aseiden, erityisesti suihkukoneiden, tuotantoaan. Muodostettiin ulkomaisia divisioonaa ja sekakokoonpanoisia divisioonaa. He käyttivät orjatyövoimaa ja keksivät uudenlaisia aseita.
  Erityisesti kiekkokoneet osoittautuivat paitsi erittäin nopeaksi aseeksi, myös pystyvät nousemaan korkeudessa stratosfäärissä. Ja tämä teki heistä vaarallisia ja haavoittumattomia korkean korkeuden pommittajia.
  TA-400:sta tuli myös vertaansa vailla oleva kone, joka ylitti B-29:n kaikilta osin. Mutta tehokkain on tietysti BD-18 - siipilentokone. Se pystyy pommittamaan Yhdysvaltain aluetta ja palaamaan takaisin Saksaan. Suihkukoneen lentosäde on jopa 20 tuhatta kilometriä.
  Mutta sitä testataan vielä. Mutta sarjassa on jo pienempiä hännättömiä lajeja.
  Saksalaiset ovat liittolaisia edellä ilmailun laadussa. E-sarjan tankit ovat myös paljon vahvempia kuin amerikkalaiset Shermanit ja Pershingit. Todellisuudessa edes saksalaisella "Panther"-2:lla ei vielä ole arvokasta vastustajaa. Mutta "Panther" on toinen massatuotannon ajoneuvo - Saksan pääsäiliö. Vain englantilainen itseliikkuva ase Tortila voi kilpailla sen kanssa. Mutta tällainen kone painaa 80 tonnia. Joten toistaiseksi fasistit lyövät vihollisen laadukkaasti. Mutta vastauksena vihollinen käyttää määrää. Saksalaiset ja heidän liittolaisensa ovat edelleen voittamassa... Mutta ydinpommin tekijä ja sen käyttö 19. elokuuta 1945 huolestuttaa Stalinia. Japani pystyi pysäyttämään brittiläisten ja amerikkalaisten etenemisen, mutta toistaiseksi se ei voi edetä, koska se on pahasti merellä vaurioitunut.
  Kaikkien aikojen ja kansojen johtaja ymmärsi. Ei ole mitään järkeä istua kauemmin, ja saatat päätyä tyhmän apinan asemaan - istumaan palmulla ja odottamaan... että banaanit putoavat. Mikä on typerää, odottaa banaanien putoamista, jos istut jo niiden päällä?
  Stalin hymyili Hitlerille. Fuhrer näytti väsyneeltä, mutta iloiselta. Molemmat diktaattorit ovat suunnilleen samanpituisia, hieman keskipitkän alapuolella. Molemmilla on viikset. Mutta Stalinin viikset ovat suurempia ja harmaita, kun taas Hitlerin viikset ovat hyvin pienet ja hieman hassut. Otsatukat antavat saksalaiselle tyranille nuorekkaan ulkonäön. Kyllä, hän on kymmenen vuotta nuorempi kuin Joseph Vissarionovich.
  Stalin tervehti häntä ja tarttui heti härän sarvista:
  - Olemme valmiita sotaan maailmankapitalismin ja sionismin kanssa!
  Hitler kysyi hyvin loogisesti:
  - Ja millä ehdoilla?
  Kaikkien aikojen ja kansojen johtaja vastasi hänelle tyypillisellä näyttävällä rehellisyydellä:
  - Se, joka nappaa jotain, saa sen!
  Hitler katsoi Stalinia. Rauhan solmimisen jälkeen johtajalle myönnettiin Voiton ritari ja Neuvostoliiton sankarin toinen tähti. On loogista, että Neuvostoliitto julisti itsensä voittajaksi. Lisäksi Stalinille myönnettiin Generalissimo-nimike. Mutta hän ei pukenut univormuaan. Ei ehkä pelkästään vaatimattomuuden vuoksi. Menetettyään kaksikymmentä miljoonaa ihmistä kaikkien aikojen ja kansojen suuri johtaja onnistui vähentämään suurenmoisen taistelun tasapeliin.
  Ihmiset eivät ehkä ymmärrä sitä niin. Neuvostoliitossa hallintoon tyytymättömien määrä kasvoi.
  Ja mikä tärkeintä, pelko melkein katosi. Tällaisen sodan jälkeen NKVD pelkäsi paljon vähemmän. Ja monet ihmiset palasivat vankeudesta, jotka vihaavat neuvostovaltaa ja... He ovat kuulleet tarpeeksi neuvostovastaisesta propagandasta.
  Mutta mikä tärkeintä, Stalin ymmärsi: jos Yhdysvalloille annetaan aikaa, ne lisäävät ydinaseiden tuotantoa ja Saksan jälkeen he tuhoavat Neuvostoliiton maan tasalle.
  Ja vaihtoehto rauhasta Kolmannen valtakunnan kanssa on mahdollinen. Ja sitten kapitalististen petoeläinten liittouman sota Neuvostoliittoa vastaan. Joka tapauksessa maa on palautettava toiseen maailmansotaan. Auta Hitleriä voittamaan Yhdysvallat ja siirtomaavaltainen Brittiläinen imperiumi.
  Ja sitten nähdään! Koskaan ei ole liian myöhäistä käyttää Operaatio Ukkosmyrskyä Euroopan vapauttamiseen.
  Muuten, Yhdysvallat ja Iso-Britannia yrittivät epätoivoisesti työntää Stalinia kohti kostosotaa. Mutta he olivat liian ahneita ja tarjosivat vähän. Johtaja vaati Amerikkaa välittömästi, ilman mitään ennakkoehtoja, luovuttamaan Alaskan ja Havaijin saaret.
  Mutta amerikkalaiset ja britit, jopa Euroopassa, eivät halunneet antaa juuri mitään. Ja helvettiin tällainen liitto heidän kanssaan?
  Se, mistä he eivät maksa, ei ole minkään arvoista, mutta siitä, mikä ei ole arvoton, sinun on maksettava eniten!
  Jos he eivät haluaisi liittoa Stalinin kanssa Hitleriä vastaan, se olisi päinvastoin. Lisäksi heidän molemmat imperiuminsa ovat totalitaarisia ja niitä yhdistää yksi asia - viha länsimaista demokratiaa ja liberalismia kohtaan.
  Hitler vastasi ei aivan tyypillisellä lakonismilla ja rationalismilla:
  - Reilua! On aika tehdä sopimus ja aloittaa yhteiset sotilasoperaatiot!
  Stalin, leveä tiikerimainen hymy ja luonnottoman suuret hampaat, vastasi:
  - Annoin jo käskyn! Ja sopimus on valmis!
  Fuhrer virnisti, puristi kättään ja vastasi:
  - Tilaus on tärkeämpi kuin sopimus!
  Neuvostoliiton vahvat maajoukot saapuivat Iraniin ja alkoivat edetä taistelusta kohti Intiaa. Ja samanaikaisesti talven alkaessa suuret joukot siirtyivät Alaskaan. Tietenkin Neuvostoliiton lentokoneiden ilmestyminen taivaalle ja laivojen ja sukellusveneiden ilmaantuminen merelle lisäsi liittoutuneille ongelmia.
  Monet Neuvostoliiton ässät olivat jo taistelleet Kolmannen valtakunnan puolella. Kaksi heistä on jo saanut ritariristin. Tämän tilauksen ensimmäinen vastaanottaja oli Kozhedub. Hänellä oli 123 tuhottua brittiläistä ja amerikkalaista lentokonetta. Neuvostoliiton vapaaehtoisten ennätys.
  Mutta Huffmanin paras tulos oli 19. elokuuta, juuri Hiroshiman pommi-päivänä, hän ampui alas neljäsataa konetta ja asetti siten jo kolmannen ennätyksen. Tästä hänelle myönnettiin Saksan kotkan ritarikunta timanteilla ja vielä aikaisemmin 350 lentokoneelle rautaristin ritariristin viidennen asteen kultaisilla tammenlehdillä, miekoilla ja timanteilla.
  Intiaa peittivät suhteellisen pienet brittipataljoonat, ja siirtomaajoukkojen joukot siirtyivät Puna-armeijan puolelle. Iranissa käytiin julmempia taisteluita. Isolla-Britannialla ja USA:lla on siellä paljon enemmän voimaa. Mutta numeerinen ylivoima, samoin kuin korvaamaton kokemus toisesta maailmansodasta, vaati veronsa, ja kahdessa ja puolessa kuukaudessa koko Iran vapautettiin täysin.
  Burmassa käytiin edelleen rajuja taisteluita.
  Mutta yleisesti ottaen Intia, Pakistan, Iran, Lähi-itä ja koko Aasian maa olivat uuteen vuoteen mennessä Neuvostoliiton ja Kolmannen valtakunnan hallinnassa.
  Sen jälkeen maalla Neuvostoliiton joukot saapuivat Afrikkaan. Lisäksi talvella alkoi todellinen taistelu Alaskasta.
  Amerikkalaiset pelkäsivät edelleen ydiniskujen käynnistämistä Neuvostoliittoon ja yrittivät lyödä Japania. Mutta kolmesta atomipommista ne pystyivät vuoden loppuun mennessä pudottamaan vain yhden Nagasakiin.
  Truman vaati hysteerisesti lisäämään ydinkärkien määrää ja parantamaan niiden toimitustapoja.
  Afrikassa etenevät saksalaiset aikoivat laskeutua maihin Britanniassa.
  Vuosi 1946 kului diktatuurien liittouman yleisten menestysten merkin alla. Vuoden sisällä Afrikka joutui liittouman täysin hallintaan, mutta liittolaiset onnistuivat torjumaan maihinnousun Britanniassa.
  Yhdysvallat pudotti atomipommin Vladivostokiin ja viisi muuta Japaniin. Yksi Tšukotkalle. Ja kolme Kolmannen valtakunnan hallitsemilla alueilla. Saksalaisten suihkuilmailun ja ilmapuolustusjärjestelmän taso on noussut niin paljon, että liittolaiset kolmesta menestyksestä - kaksi Ranskaa vastaan ja yksi Norjaa vastaan - eivät päässeet itse Saksaan.
  Mutta toistaiseksi natseilla ei ole ollut atomipommia vastatakseen. Rauhasta ei puhuttu. Sota osoittautui nyt ilman kompromisseja - täydelliseen tuhoon.
  
  
  IVAN KAUTTA JA VÄHÄN onnea
  Siellä ero todellisesta historiasta alkoi Chashnikin taistelussa. Toisin kuin tapahtui, hänen tarinassaan Pjotr Shuiskia ei voitettu, vaan hän voitti itse hetmanin armeijan. Mutta tämä oli Venäjän joukkojen ensimmäinen suuri epäonnistuminen Liivin sodassa. Mutta sitten Pjotr Shuisky osoitti valppautta, asetti sotilasvartioston ja voitti Liettuan numeerisella ylivoimalla.
  Tämän seurauksena venäläiset säilyttivät aloitteen. He valtasivat useita Liivinmaan kaupunkeja ja aloittivat kampanjan Vilnaa vastaan. Liettuan pääkaupunki kaatui.
  Pelästyneet puolalaiset tarjosivat rauhaa Venäjälle. Tsaari Ivan Julma sai haltuunsa suurimman osan Liivinmaasta, mukaan lukien Riian. Ja myös Polotsk ja ympäröivät maat aina Berezinaan asti.
  Venäjän valtakunta vahvistui. Oprichninaa ei tarvinnut esitellä. Tsaari Ivan Julma perusti oman yksityisen laivaston ja jopa alkoi rakentaa kaupunkia Nevan suulle.
  Siten Ivanvograd nousi. Kuningas ei siirtänyt pääkaupunkia sinne, vaan vahvisti satamaa. Lisäksi venäläiset etenivät Siperiassa valloittaen uusia maita ja pystyttäen kaupunkeja.
  Ja kun kuningas Sigismund kuoli, Ivan Julma nousi Puolan ja Liettuan kansainyhteisön valtaistuimelle.
  Tsaari Ivan Vasiljevitšin auktoriteetti osoittautui jopa todellista historiaa korkeammaksi, ja hänestä tuli Puolan kuningas ja Liettuan suurruhtinas.
  Siten syntyi suuri valtio, joka ohitti kooltaan Ottomaanien valtakunnan ja suuren Espanjan siirtomaavaltakunnan väestöltään ja vahvuudeltaan.
  Tsaari Ivan Julma taisteli toisen pienen sodan Ruotsin kanssa voittaen Viiborin. Sen jälkeen hän aloitti suuren sodan Turkin kanssa. Krimin tataarit olivat todellakin liian ärsyttäviä. Raidat hyökkäyksen jälkeen.
  Venäjän armeija suoritti onnistuneen kampanjan. Valti Azov takaisin. Ja sitten keväällä voitin Perekopin. Purskahtaa Krimille. Lyö tataareita.
  Khan pakeni Turkkiin. Mutta Ottomaanien valtakunta oli silti täynnä voimaa. Uusi sulttaani Murat kokosi valtavan armeijan ja siirtyi kohti Venäjää.
  Hän kuitenkin hävisi ja pääsi hädin tuskin pakoon.
  Turkkilaiset joutuivat solmimaan rauhan luovuttamalla Krimin Venäjälle.
  Ivan Julma kuoli vuonna 1589 kuuluisuuden ja menestyksen huipulla. Valtaistuimen peri hänen pojanpoikansa, Ivanin pojan poika, seitsemän vuotta vanha. Ivan Julman vanhin poika itse kuoli sukupuolitautiin. Ivan viides tuli kuninkaaksi. Virallisesti valtionhoitaja osoittautui Skopin-Shuiskyksi, tsaarin kuvernööriksi ja kumppaniksi. Se ei todellakaan ollut kovin vahva dynastia.
  Mutta valtio on vahvistunut. Ruotsalaisten kanssa käytiin vain pieni sota, joka päättyi Venäjän joukkojen voittoon. Ja myös matkat Siperiaan.
  Mutta kun Ivan viides tuli aikuisuuteen, hänen oli kohdattava ongelmia. Satopuutoksia oli kolmena peräkkäisenä vuonna. Ja tämä aiheutti nälänhätää. Sitten oli enemmän ongelmia... Mutta maa selvisi. Ivan viides hallitsi melko viisaasti. Armeija ja hallinto uudistettiin. Luodut taulut.
  Avasi useita yliopistoja. Tukahdutti aateliston kapinan. Sitten hän liitti Itä-Preussin Venäjään.
  Seuraavaksi Ruotsin uusi kuningas Gustav Adolf yritti kostaa maansa edellisen tappion. Mutta sota päättyi Ruotsin valloittamiseen.
  Tanska yritti yhdessä Norjan kanssa ylläpitää ystävällisiä suhteita Venäjään. Mutta Saksa jäi pirstoutuneeksi. Ja sotien repimä.
  Ranska oli nopeasti saamassa valtaa, Espanja ja Türkiye menettivät sen.
  Ivan viides Ruotsin valloituksen jälkeen kääntäen katseensa itään. Venäläiset aloittivat useita kampanjoita Irania ja Keski-Aasiaa vastaan.
  Valloitettuja maita aina Intiaan asti. Sitten Ivan viides kuoli ja Vasily neljäs tuli kuninkaaksi.
  Valloituspolitiikka jatkui. Venäläiset menivät itään ja valloittivat Intian. Ja sitten oli yhteenotto Manchurian Kiinan kanssa. Sota kesti yli kaksikymmentä vuotta. Mutta lopulta Kiina voitettiin. 1700-luvun alkuun mennessä tsaari-Venäjästä oli tullut maailman suurin valta, joka saapui Indokiinaan, Alaskaan ja rajoitti Saksaa lännessä. Ottaa takaisin osan maista Turkilta. Ranska ja Itävalta yrittivät asettaa Ottomaanien valtakunnan Venäjää vastaan. Uusi tsaari Pietari Suuri, ei Romanovien dynastiasta, vaan Ryurekevich, aloitti kampanjan Turkkia vastaan ja valloitti Konstantinopolin. Sen jälkeen venäläiset saapuivat Afrikkaan. Ja he valloittivat Egyptin. Itävalta voitettiin useiden taktisten onnistumisten jälkeen. Venäjän joukot valloittivat Wienin. Ja he myös liittivät Balkanin maihinsa.
  Rajat laajennettiin Italiaan. Ja Afrikassa venäläiset saavuttivat vähitellen Marokon ja valloittivat nämä maat. Pietari Toinen alkoi rakentaa uutta pääkaupunkia Välimeren rannoille. Ja siitä tuli todellinen arkkitehtuurin helmi. Samaan aikaan venäläiset etenivät Niger-silmukassa valloittaen Afrikan. 1700-luvun puolivälissä käytiin sota Turkkia ja Ranskaa vastaan. Tämän seurauksena koko Saksa liitettiin Venäjään.
  Ja venäläiset asettivat samaan aikaan osan Amerikasta ja Kanadasta. Siellä oli valtava maanhyökkäys. Hieman myöhemmin myös Ranska kaatui.
  Britannia yritti istua saarella. Myös levottomuuksien koettelema Espanja siirtyi Venäjän puolelle ja tuli osaksi sitä.
  1800-luvun alkuun mennessä Venäjä hallitsi täysin Afrikkaa, melkein kokonaan Amerikkaa, valloitti Australian ja muut Aasian maat. Ainoastaan maanosan rajaama Englanti säilyi edelleen itsenäisenä.
  Venäjän tsaarit kestivät tämän. Samaan aikaan ihmiskunta jatkoi nopeaa kehitystä. Ja sitten avaruuslennot tapahtuivat sata vuotta aikaisemmin. Ja uusi kosmonautti ei ollut ollenkaan Gagarin. Ja kenen nimi on Ivan?
  Venäjän valtakunta lensi Marsiin vuonna 1885. Ja vuonna 1914 tapahtui Maaplaneetan historian viimeinen sota, joka päättyi Britannian valloittamiseen. Tämän jälkeen Venäjä lopulta siirtyi avaruuden laajentamiseen. Vuonna 1930 aloitettiin ensimmäinen lento tähteen Alpha Centauri. Ja kesti viisitoista vuotta ennen kuin he saavuttivat tähtiä.
  He lensivät sen ympäri ja kääntyivät takaisin. Ensimmäinen lento kesti kolmekymmentä vuotta, mutta tiede kehittyi. Täällä ilmestyivät superluminaaliset nopeudet ja termokvarkkimoottorit.
  Itse Venäjällä aatelisto on jo kadonnut, ja tsaarin tilalle on tullut Planet Earth puheenjohtaja. Ja tämän seurauksena kaikki muuttui suuresti. Ja ihmiset alkoivat levitä ympäri galaksia.
  
  VASILIA III JA ONNETTOMUUSTEN POISTUMINEN
  On monia erilaisia universumeja, joihin venäläisiä pakolaisia lähetetään.
  Yhdessä niistä Vasily Kolmas, tai pikemminkin hänen veljensä Dmitri Ivanovitš, lähestyi Kazania vuonna 1506. Toukokuussa kaupunkia vastaan käydyn hyökkäyksen aikana käytiin suuri taistelu.
  Tällä hetkellä tataarin ratsuväki siirtyi Venäjän joukkojen taakse. No, mitä se tarkoittaa, Oleg Rybachenko ja Margarita Korshunova joutuvat taistelemaan.
  Samaan aikaan neljä noitatyttöä on toiminnassa.
  Kaikki kuusi uhria venäläisten jumalien tahdosta ottivat ja siirtyivät seisomaan Kazanin lauman kolmeakymmentätuhatta ratsumiestä vastapäätä.
  Oleg Rybachenko hyökkäsi ensimmäisenä. Poika heilutti pitkänomaisia miekkojaan, teki perhosen, ja kymmeniä tatariratsumiehiä katkaistiin kerralla.
  Sen jälkeen ikuinen lapsi heitti kranaatin paljain jaloin ja lauloi:
  - Yritän kutoa maailmaa,
  Helvetin intohimon verkko...
  Spitaalinen kallo ja vampyyri
  Kyltymättömällä suden suulla!
  Ja poika viheltää ja variset putoavat tataarien ajeltuille latvoille.
  Margarita on myös vinttikoira ja viileä liikkeessä. Hän ottaa sen ja heittää pari räjähtävää hernettä paljain varpaillaan. Sitten hän pyörittää myllyä miekoilla ja kaataa joukon tataareja ja huutaa:
  - Olen supertyttö! Ja valtava ihme valtakunnassa!
  Ja näin kaunotar viheltää. Ja kuinka vihellyksen aallon kaatamat linnut putoavat tataarien päälle.
  Natasha on myös aggressiivinen tyttö. Ensin sudenkorento suorittaa tekniikan pitkänomaisilla miekoilla ja kaataa monet tataarit hevosineen. Sitten hän heittää kranaatin paljain varpaillaan. Sitten hän riisuu rintaliivit ja lyö häntä kuin pulsaria helakanpunaisesta nännistä polttaen tataarirykmenttejä. Ja sitten hän laukaisee tappavan salaman napastaan.
  Ja hän polttaa Kazanin lauman. Ja sitten jyrkin lähestymistapa. Tytön pikkuhousut purskahtivat Venuksen kohdusta kuin maaginen tornado, joka ryntää eteenpäin murskaten paimentolaiset.
  Natasha huusi:
  - Kunnia Vasili Kolmannen Venäjälle!
  Zoya on myös vinttikoirahyökkäyksessä. Hän johti myllyä miekoillaan ja tuhosi vastustajansa veriseksi lihaksi. Sitten hän heitti paljain jaloin maailman tappavimman kranaatin. Se tehtiin sahanpurusta ja kyllästettiin myös juomalla, niin että kaksi tataarilentuetta lensi yhtä aikaa ylös. Ja sitten villi pulsari lentää karmiininpunaisista nänneistä ja paistaa kaikki.
  Ja kuinka salama tulee navasta ja iskee. Ja se hiiltää lihan luuhun asti.
  Ja sitten tytön pikkuhousut puhkesivat ja Venuksen luolasta nousee tulinen tuhon aalto.
  Zoya twiittasi:
  - Rakkaus ja kuolema, hyvä ja paha! Se mikä on pyhää ja mikä syntistä, ei ole tarkoitettu ymmärrettäväksi!
  Augustine on palannut taisteluun kuin peto. Hänen kuparinpunaiset hiuksensa leijuvat tuulessa kuin lippu Potemkinille. Tyttö hyökkää, pyörittää myllyä ja katkaisee paljon vihollisia. Sitten hänen paljaat varpaansa heittävät uskomattoman kuoleman lahjan. Kokonainen tataarin ratsuväkirykmentti nousee ilmaan. Ja sitten rubiininänneistä lentää tappavan voiman salamoita. He leikkaavat ja paahtavat vihollisensa elävältä.
  Ja sitten pulsarit purskaavat napasta äärettömällä voimalla. Ja ne polttavat vihollisia kuin oikeat kärpäset.
  Ja kun jokin tulinen syttyy Venuksen kohdusta. Ja hän polttaa tatariratsumiehet ilman pienintäkään sääliä.
  Augustinus lauloi murskaten Kazanin tataarit:
  - Rus nauroi ja itki ja lauloi! Kaiken ikäisenä, siksi se on Venäjä!
  Svetlana on myös kova ja voittamaton hyökkäyksessä. Näin hän puidaan nämä tataarit. Tässä on swallowtail-iskutekniikka. Ja miekat pidentyivät, Kazanin ratsastajat leikattiin pois. Sitten tyttö otti sen ja heitti paljain varpaillaan valtavan tuhovoiman pommin. Hän repi erilleen tataritaistelijat ja vinkaisi:
  - Kunnia sielulle ja isänmaalle! Elämme kommunismissa!
  Ja mansikan nänneistä laukaistaan tuhon pulsari. Hän lentää yli ja polttaa tatariratsastajat heti.
  Svetlana huusi:
  - Olet mahtava Venäjä!
  Ja sitten jotain hyvin tuhoisaa ja tappavaa osuu sinuun navasta.
  Mutta tärkein lahja on, kun pikkuhousut puhkeavat ja maaginen tsunami lentää Venuksen luolasta. Tämä on yleensä huippuluokkaa, ja tytöt näyttivät huippuluokkansa.
  Oleg Rybachenko pilkkoi tataarit ja heitti sahanpurukranaatteja paimentolaisten isäntiä kohti, vihelsi jälleen.
  Ja variset putosivat tataarien päiden ajeltuihin latvoihin. Ja pojan paljaat jalat heittivät kuolemaa tuovia kuolemanlahjoja. Kokonaisten vihollisrykmenttien tuhoaminen.
  Oleg Rybachenko, joka oli täynnä innostusta, alkoi laulaa;
  Kaunis kotimaa Venäjä,
  Siinä Vasily on erittäin viisas kuningas...
  Uskon, että hänestä tulee pian Messias,
  Tämä ortodoksinen suvereeni!
  
  Vasily sai tukea,
  Mahtavista venäläisistä tuntevat jumalat...
  Vihollisesta tulee tulipalo
  En löydä kelvollisia sanoja!
  
  Voitit tataarit ja puolalaiset,
  Maailman suurin suvereeni...
  Haluamme hyvän taistelun, usko minua,
  Taistelet, ritari, ja uskalla!
  
  Tsaari Vasily vuoret eivät ole este,
  Tarvittaessa Wehrmacht murskaa...
  Suuri palkinto odottaa
  Isänmaan tuki on miekka ja kilpi!
  
  Palvelet mahtavaa monarkia,
  Että eri maiden suuri nero...
  Kaatamalla valkoisen lasin vodkaa,
  Älä anna päihteen mennä päähäsi!
  
  Päihitä vihollisesi
  Tsaari Vasily, kuninkaiden majakka...
  Pyydä Svarogilta anteeksi,
  Hullujen lapsiemme vuoksi!
  
  Me voitamme, uskon Venäjän puolesta,
  Minun maani lentää korkeammalle kuin vuoret!
  Jeesus, jolla on korkeampi tehtävä,
  Että hän murskaa isänmaan viholliset!
  
  Taistelimme rohkeasti kuninkaan puolesta,
  Koska Jumalan valo on monarkki...
  Ja he repivät vihollisen vitsillä,
  Ajaa minut hulluun pelkoon!
  
  Joten anna isänmaan tulla kauniimmaksi,
  Ja Vasily valloittaa maan...
  Hän on niin suuri Venäjän tsaari,
  Hänen sydämensä ovat kuin monoliitti!
  
  Me voitamme, uskon siihen vakaasti,
  Suurin venäläinen kansamme...
  Valaisemalla pääajatusta,
  Hän repii kaikki Isänmaan viholliset!
  Viimeisissä sanoissa viimeiset kolmestakymmenestä tuhannesta tatariratsumiehestä kaadettiin. Näin päättyi taistelun ensimmäinen osa. Dmitri Ivanovitš Rurikovitšin johtamat venäläiset joukot voittivat tataarit ja valloittivat Kazanin.
  Mutta se ei päättynyt siihen. Tällaisen vakuuttavan voiton jälkeen Venäjän armeija päätti siirtyä pidemmälle Volgaa pitkin.
  Ja niin venäläiset rykmentit menevät alas suuren joen suulle. Heidän edessään odottaa taistelu Nogai-lauman ja Astrakhanin khanaatin välillä.
  No, kuusi suurta soturia astuu jälleen taisteluun tatari- ja nogai-armeijan kanssa.
  Kuten tavallista, he katkaisivat nomadirykmentit miekoilla, heittelevät kranaatteja ja herneitä antimateriaalilla paljain varpaillaan. Ja samalla he myös ottavat tytöt ja lyövät heitä salamalla ja pulsarilla heidän helakanpunaisista nänneistään. Ja kuinka he ampuvat lasersäteitä tieltä! Mikä on yleensä vain super ja siistiä!
  Ja sitten tornadoaaltoja kohdusta...
  Mutta he eivät ole ainoita, jotka taistelevat täällä. Joten Gerda päätti auttaa venäläisiä noitajoukkonsa kanssa. Nämä noidat ovat loistavia suunnittelijoita. Erityisesti he tekivät Tiger-2:n, joka painoi vain kolmekymmentäviisi tonnia, säilyttäen samalla panssarin paksuuden, aseet ja moottorin. Samanaikaisesti panssarin suojaus osoittautui vielä paremmaksi panssarin rationaalisen kaltevuuden suurten kulmien ja matalan 1,7 metrin siluetin ansiosta.
  Noitatytöt tekivät tällaisen auton. Ja melko yksinkertainen valmistaa ja luotettava. "Tiger"-2, jolla oli niin pieni paino, tuli yksinkertaisesti terminaattori kaikille panssarivaunuille. Sen tykki tuhoaa muiden panssarivaunut ja jalkaväen.
  XE-162-hävittäjä, jonka tekivät Albina ja Alvina - nämä tytöt ovat ässää, osoittautui vielä vaarallisemmaksi. Tämän seurauksena toinen maailmansota meni toisin. Ja Kolmas valtakunta alkoi voittaa rintamilla. Myös Gerdan ja hänen tiiminsä luoma "Tiger"-3 ilmestyi. Tämä tankki painoi 60 tonnia, siinä oli 250 mm etupanssari, 170 mm sivupanssari, 105 mm tykki, 100 EL pitkä ja kuusi konekivääriä.
  Joten saksalaiset tytöt sellaisessa tankissa hyppäsivät tataarien luo. Kaikki on järjestyksessä. Tytöt ohjaavat autoa joystickeillä.
  Tässä Gerda painaa nappia paljain varpaillaan, ja ammus lentää tykistä suurella tuhovoimalla. Ja repii tataarit erilleen.
  Charlotte ampuu seuraavana. Myös tappaja tyttö. Ja käyttää paljaita varpaita. Ja taas tataarit ymmärtävät sen.
  Mutta Christina kirjoittelee konekivääreistä. Kuparinkultahiuksinen tyttö, myös siroisten jalkojensa paljain varpain, painaa ohjaussauvan painikkeita ja tuhoaa Venäjän viholliset ja viholliset. Täällä on niin taisteleva tyttö.
  Christina huutaa:
  - Kunnia tsaarien isänmaalle!
  Ja Magda ampuu armottomasti, katkaisee tataarirykmentit ja painaa joystickin painikkeita ei vain paljain varpaillaan, vaan myös helakanpunaisilla nänneillä ja karjuu:
  - Kunnia uudelle kommunismille!
  Nämä neljä ottivat tataarit vastaan hyvin nopeasti. Ja hän nai heitä aktiivisesti.
  Ja Albina ja Alvina tuhosivat samaan aikaan tämän armadan lentävästä lautasesta.
  He painoivat joystickin painikkeita paljain varpaillaan ja lähettivät kuolemansäteitä vihollista kohti. Ja he kirjaimellisesti ampuivat viholliset ulos.
  Albina painoi vipua rubiininännillä ja vinkaisi:
  - Tämä on erittäin siistiä! Mutta lähetä säde leveämmälle!
  Alvina murskasi vihollisen mansikkanänillä ja totesi aggressiivisesti polttaen vastustajiaan:
  - Siellä on lisää! Jauhamme ne paskaksi!
  Ja tytöt ottavat sen ja huutavat:
  - Kunnia viileälle isänmaalle!
  Joten Astrakhan- ja Nogai-tataarit tapettiin hyvin nopeasti.
  Ja sitten itse Astrahanin hyökkäys. Näin yksi voitto johtaa muihin.
  Oleg Rybachenko ja Margarita Korshunova muuttivat yhdessä tämän suurherttuan kanssa Astrakhaniin.
  Poika ja tyttö hyökkäsivät tähän suureen kaupunkiin. He taistelivat, jälleen kerran Venäjän armeija saapui aikakäytävän kautta.
  Ja taas he pilkkoivat ja heittivät bumerangia paljain varpaillaan. Täällä kaikki meni paljon helpommin. Ja armeijaa komensi itse Vasily Kolmas. Ja hänen voimansa oli suuri. Myös Liettuan suurruhtinaskunnan joukot saapuivat, tai pikemminkin ruhtinas Glinskyn rykmentti, joka halusi tulla sukulaiseksi Venäjän tsaari Vasili Kolmannen kanssa ja toi siksi liettualaiset sinne. He kaikki hyökkäsivät tähän kaupunkiin yhdessä.
  Se ei ollut niin yksinkertaista täällä, koska Turkin sulttaani lähetti huomattavan armeijan yrittäen laajentaa omaisuuttaan. Mutta Moskovan suurruhtinaskunnan armeija on täynnä sotilaallista innostusta.
  Ja Terminator-lapset taistelivat ja heittivät bumerangeja, kiekkoja ja tähtiä. Oleg Rybachenko heitti jopa pari kranaattia.
  Paljain jaloin lapset heittivät myös teräviä tähtiä ja ohuita, mutta pystyivät leikkaamaan useita kurkkuja kerrallaan.
  Ja heidän jalkansa ovat todella ketteryyden sekä nopean ja erittäin villin voiman ruumiillistuma.
  Ja kun tyttö heittää bumerangin paljain sormin, se ei ole hunajaa pyhän Moskovan Venäjän vihollisille!
  Terminaattorilapset huusivat yhteen ääneen:
  - Kunnia Vasili Kolmannelle, Venäjän suurimmalle tsaarille!
  Ja kuinka he viheltävät... Ja variset putoavat tataarien päiden päälle, lävistäen heidän päänsä.
  Ja sitten Natasha ja hänen tiiminsä taistelevat. Kuten tavallista, miekoilla ja tulipunaisilla nänneillä. Ja lisäksi Augustinus käytti maagista liekinheitintä, josta tuli täysin kuolemantuomio nomadiimperiumille.
  Ja jälleen suuri voitto Venäjän valtakunnalle.
  Vasili Kolmas kruunattiin tsaarin arvonimellä, ja hänet tunnustettiin virallisesti keisariksi. Hänen imperiumistaan tuli valtava. Venäläiset alkoivat myös tunkeutua Siperiaan. Ja Krimin khanaatti jopa tunnusti itsensä Venäjän vasalliksi.
  
  Astrakhan kaatui ja tunnusti Vasili III:n kuninkaakseen. Ja se osoittautui loistavaksi ja kaikuvaksi voitoksi. Sen jälkeen tytöt muuttivat toiseen paikkaan.
  Se oli jo 1508. Vasili Kolmas esitti ehdokkuutensa Liettuan suurherttuan valtaistuimelle.
  Venäjän auktoriteetti oli tuolloin niin korkea, että useimmat liettualaiset halusivat tunnustaa Vasilia Kolmannen hallitsijakseen. Mutta silti oli vielä yksi haastaja, jolla oli myös kaikki mahdollisuudet voittaa valtaistuin.
  Oleg Rybachenkon ja hänen tiiminsä olisi pitänyt tappaa hänen armeijansa ja itsensä.
  Oleg Rybachenko hyökkäsi, juoksi nopeammin kuin gepardi. Hänen terävät miekkansa kaatoivat paljon liettualaisia ja puolalaisia. Ja sen jälkeen poika heitti kranaatin paljain varpaillaan ja repi rikki kilpailijansa Vasily Kolmannen armeijan.
  Kuolematon poika lauloi:
  - Kunnia Venäjälle tässä elämässä! Tulemme hallitsemaan kommunismin alla!
  Ja sitten hän päästää salaman napastaan liettualaisissa osissa ja repii ne palasiksi.
  Ja hän viheltää. Variset putoavat ja lävistävät liettualaisten päiden latvat.
  Tyttö viilteli myllyä miekoillaan. Sitten hän otti sen ja heitti paljain jaloin sahanpurusta tehdyn pommin, repien palkkasoturipataljoonan.
  Ja sitten hän ottaa sen navasta ja päästää salaman ja polttaa kaikki viholliset.
  Margarita myös viheltää ja kaataa korpin.
  Ja hän huutaa:
  - Kunnia vapaalle isänmaallemme!
  Kyllä, kuolemattomat lapset lyövät vihollisia tarpeen mukaan.
  Mutta noitatytöt eivät myöskään ole heikkoja. Ja helakanpunaisista nänneistä he lähettävät salaman, ja paljain jaloin he heittävät kuolemanlahjoja. Ja yleensä, se ei ollut vähäpätöinen vitsi, jota jaettiin. Ja napasta lentää sellaiset villit salamat, ja Venäjän viholliset joutuvat tuhkaksi.
  Mutta tyttö, ajattelematta kahdesti, otti sen ja lähetti tornadon Venuksen kohdusta, mikä sai hänen uimahousunsa räjähtämään. Ja se on siistiä!
  Sitten kaikki neljä tyttöä riisuivat pikkuhousunsa ja päästivät aggressiivisen maagisen tsunamin virran nautinnon luolista lopettaen litvinit.
  Tämän seurauksena Liettuan armeijan jäänteet paloivat.
  Ja nyt Vasili Kolmas pystyi tulemaan Liettuan suurherttuaksi. Nämä ovat kuitenkin edelleen kukkia. Siellä on myös Puola, jota ei ole valloitettu. Vahvistettuaan itseään vuonna 1512, valtava Venäjän armeija siirtyi Varsovan ja Krakovaan.
  Ratkaisevassa taistelussa Oleg Rybachenko ja Margarita Korshunova yhdessä neljän tytön kanssa ovat jälleen taistelussa. Ja kuten aina, he katkaisivat vihollisensa pitkänomaisilla miekoilla. He heittävät kranaatteja paljain jaloin. Ja helakanpunaisilla nänneillä he sylkevät salamaa. Ja ajattelematta sitä, pulsarit ampuvat ulos navastamme. Ja tietysti Venuksen kohtu kaunottareissa toimii sataprosenttisesti.
  Ja kun kaikki viheltävät yhtä aikaa, silloin monet tuhannet varikset pyörtyvät ja putoavat puolalaisten ja palkkasotilaiden päiden päälle.
  Mutta he eivät ole ainoita, jotka puidaavat puolalaisia.
  Viisi venäläistä komsomolityttöä saapui IS-7:lle.
  Ja he myös puidaan puolalaisia.
  Kahdeksan konekivääriä ammuttiin välittömästi ja kuinka puolalaiset sotilaat niitettiin. Ja sitten Anyuta painoi vipua helakanpunaisilla nänneillä.
  Ja hän huusi keuhkoihinsa:
  - Kunnia mahtavalle Neuvostoliiton ja stalinistiselle isänmaalle!
  Miehistön komentaja Alenka painoi karmiininpunaista nänninsä ohjaussauvan napista, ampui tankoja ja murisi:
  - Kunnia Pyhälle Isänmaalle!
  Aurora, tämä punatukkainen paholainen, jolla on rubiininännit. Ja hän huudahti:
  - Kunnia rakkauden isänmaalle!
  Ja hän repi paljon puolalaisia.
  Maria iskee myös vihollisiaan. Kuinka ne revitään sirpaleiksi. Ja konekiväärit sammuttavat vihollisia Puolasta.
  Tyttö huutaa:
  - Kunnia uudelle kommunismille!
  Ja hänen mansikkanännit ovat toiminnassa ja lähettävät latauksia.
  Ja puolalaisten olympialaiset puidaan. Ja hän käyttää mansikkanännejä, mikä on erittäin, erittäin tehokasta.
  Tämä on puolalaisten tuhoamista.
  Näin ollen kaatuneiden sotilaiden laskeutumisjoukot toimivat kollektiivisesti. Ja melkein kaikki tytöt, vain yksi kuolematon poika Oleg Rybachenko.
  Mutta tämä kaveri viheltää niin paljon, että varikset putoavat ja kaatavat tuhansia puolalaisia.
  Taistelu meni yhdellä hengityksellä. Varsova valloitettiin heti. Ja sitten venäläiset sotilaat valloittivat Krakovan... Näin slaavien kokoaminen eteni.
  Vuonna 1514 Vasily Kolmas valloitti Itä-Preussin. Täällä Oleg Rybachenko taisteli vain yhdessä Margarita Korshunovan kanssa. Vihollinen on paljon heikompi, etkä tarvitse paljon apua. Ellei ota vain Koenigsbergin linnoituskaupunkia. Tässä tämä Terminator-lapspari teki hienoa työtä.
  Ja taas he käyttivät miekkoja ja heittivät kranaatteja paljain jaloin.
  Ja Venäjä otti saksalaisilta, jotka voittivat kaikki maat Oderiin asti.
  Totta, vuonna 1516 suuri saksalainen armeija, paavin siunaama, muutti Venäjälle.
  No sitten. Tytöillä on nyt mahdollisuus työskennellä rinnakkaisuniversumissa. Lisäksi kerätty armeija oli suuri - kaksisataa tuhatta sotilasta kaikkialta Euroopasta. Venäläiset eivät yksin selviä tästä. Mutta miksi ulkomaisia armeijoita on olemassa?
  Tietysti niin, että venäläisillä terminaattorisotureilla ja velhoilla ja velhoilla on materiaalia, jolla he voivat suorittaa sankaritekojaan.
  Ja on hienoa, kun maailmassa on tilaa saavutuksille.
  Oleg Rybachenko ei kuitenkaan missannut tätä.
  Tietenkin Terminator-lapset Oleg Rybachenko ja Margarita Korshunova osallistuivat taisteluihin.
  Paljain, lapsellisin jaloillaan he heittivät kaikkea terävää ja lävistävää niin innokkaasti, että Liivin joukot kuolivat valtavasti.
  Lisäksi lapset ampuvat tarkasti myös tykeistä.
  Oleg terminaattoripoika ampui ja heitti tappajan lahjaksi paljain jaloin.
  Hajotti vastustajat ja vinkaisi:
  - Olen tuhon ruumiillistuma!
  Ja poika innostuu ja karjuu:
  - Olen suuren herätyksen poika!
  Margarita, tämä siisti tyttö, laukaisee myös tappajan paljain varpaillaan ja vinkua:
  - Olen tuhon suurten jumalattarien tytär!
  Ja taas lapset nauravat ja paljasti hampaitaan. Ja sitten he lentävät linnoitukseen. Ja niin kaikki leikataan. Heillä ei ole miekkoja, heillä on vain potkurit. Ja he tuhoavat saksalaiset, ranskalaiset ja muut palkkasoturiarmeijan sotilaat säälimättä.
  Poika ja tyttö ovat kaikki paljain jaloin, jopa lumessa. Ja he kuolemattomat lapset jopa pitävät tästä!
  Miksi ei? Miksi ne lapset, joiden ruumis on nopeampi kuin mikään eläin, eivätkä tietenkään voi antaa anteeksi tai sairastua, tarvitsevat kenkiä?
  Natasha taistelee myös tiikerien villiä raivoa vastaan. Ja miekoilla hän pyörittää myllyä, ja paljain jaloin hän laukaisee kuoleman lahjan. Ja helakanpunaisista nänneistä hän ottaa sen salamalla ja lyö sen.
  Palkkasoturit ottavat sen ja paistavat sen elävältä
  Mutta napa lähettää todellisia ja käsittämättömän polttavia kuoleman säteitä.
  Ja lopuksi, kuoleman tornado vuotaa Venuksen kohdusta.
  Tyttö huutaa:
  - Kunnia taipumattomien kuninkaiden isänmaalle!
  Zoya on myös aggressiivisessa taistelussa ja lyö vihollisiaan miekoilla. Se on kuin katkaisisi ne sirpillä. Ja paljain varpaillaan hän lähettää tuhon lahjoja. Ja salama iskee navasta. Ja nyt hänen mansikkanännit vuotavat kuin pulsarit.
  Ja kuinka Venuksen kohtu sylkee ulos tuhon ja kuoleman reservin.
  Soturi huutaa:
  - Kunnia Venäjän tsaarille!
  Augustine taistelee myös kuin terminaattori. Joten tyttö ampuu jotain palavaa rubiininännistä. Mutta napa päästää irti salaman, paistaen palkkasoturit. Ja paljaat varpaasi antautuvat voimakkaille liekkipulsareille.
  Ja Afroditen kohdusta lentää tuhon ja polttavan magian tsunami.
  Augustine lauloi:
  - Olen punatukkainen, viileä ja paljain jaloin lumessa!
  Myös Svetlana raivostui. Ja taas, käytetään miekkoja myllyn jauhamiseen ensin. Ja sitten paljain jaloin täydellisen tuhon lahja. Ja kokonainen saksalaisten palkkasoturien rykmentti lensi ylös tuhopommin räjähdyksestä. Ja sitten napasta se iskee kuin salama, ei missään sen tappavampaa.
  Mutta Venuksen kohdusta tulee villeimmän tuhon tornado. Ja se pyyhkii pari rykmenttiä hiiltyneiksi hiileksi, jotka on sekoitettu luihin.
  Tämä on erittäin väkivaltaista maailman energian toistoa.
  Kyllä, kuusi työskenteli aktiivisesti.
  Oleg Rybachenko viheltää kovempaa ja kovempaa. Ja varikset ja muut korppikotkat sataa jatkuvasti palkkasoturien päälle. Yksi tanko tappaa viisi tai kuusi taistelijaa.
  Tätä Venäjän jumalten lähettämä pirullinen prikaati tekee.
  Oleg Rybachenko lauloi;
  Tähtien putoaminen ja salaman pauhu.
  Ukkosmyrskyt satuloivat hevoset,
  Mutta rauha virtaa hiljaa maan yli
  Luostarit.
  
  Ja harmaiden pilvien päällä
  Sininen haukka korkeus.
  Täällä, taivaan kannen alla
  Syntyimme.
  
  Pakkanen nuolee peuran jälkiä,
  Jahtaa saalista koko päivän
  Mutta pitää kylmän kurissa
  Savu kylistä.
  
  Lumimyrsky pyyhkäisi lumikoöt
  Valkohampaisen talven tytär.
  Täällä lumen reunalla
  Olemme kasvaneet.
  
   Meidät syövät lauman siemen,
   Uskottomien ike painaa meitä,
   Mutta se kiehuu suonissamme
   Slaavien taivas.
  
   Ja Peipsin rannoilta
   Jäiseen Kolymaan.
   Kaikki tämä on maamme!
   Se on me kaikki!
  
  Kirveet on taottu mäen taakse,
  Väkivaltaisten päiden lyöminen
  Mutta ihmiset itse soittavat ketjupostiaan,
  Venäjän puhe.
  
  Ja pesästä tähtiin
  Valkoinen armeija nousee.
  Täällä kotiseudullani
  Me kuolemme!
  Ei, Oleg Rybachenko ei todellakaan pitänyt sellaisista kappaleista. Mutta toisaalta, valtava palkkasoturijoukot kaikkialta Euroopasta kukistettiin melkein kokonaan. Ja he juoksevat pelastamaan uhrit väistämättömältä laskeutumiselta.
  Ja otan tytöt ja vapautan kerralla kaasuja viidennestä pisteestä ja kymmenet tuhannet Venäjän vastustajat kuolevat tähän myrkkyyn.
  Ja venäläiset rykmentit jatkoivat matkaa. Nyt he hyökkäävät jo Berliiniin. Ja siellä on itse Saksan keisari suurella armeijalla.
  Vaikeinta on, että Natasha ja hänen tiiminsä jäivät tahallaan jälkeen, ja kuolemattomien lasten on taisteltava yksin. Mutta tämä tekee siitä vielä mielenkiintoisemman.
  Oleg ja Margarita ryntäsivät nopeasti ja lensivät seinälle ja suorittivat myllyjä kaataen viisi tai kuusi saksalaista palkkasotilasta.
  Sitten he alkoivat kaataa vastustajia ja laukaista niitä, kaataen kymmenkunta ritaria ja soturia.
  Ja he putosivat ja romahtivat.
  Poika ja tyttö taistelivat kuin titaanit. He erottuivat ketteryydestään, ja heidän miekkansa teki viisitoista heilahtelua sekunnissa. Ja niin he katkaisivat vihollisen. Sekä lapset että aseet olivat erikoisia: miekat ja sapelit samaan aikaan, ja ne leikkaavat melkein mitä tahansa metallia ja lihaa.
  Oleg heilutti suurta perhosta, katkaisi tusinaa vastustajaa kerralla ja karjui:
  - Olen valtava skootteri!
  Ja taas poika on kiihkeässä hyökkäyksessä.
  Ja tässä tyttö heittää kranaattia paljain varpaillaan ja vinkua:
  - Isänmaamme on kunniakas, uskollinen, ortodoksinen! Ja voimme voittaa kaikki saksalaiset, ja Berliini on Venäjän alainen!
  Ja jälleen nuoret, kuolemattomat soturit hyökkäävät. Ja he taistelevat raivokkaasti. Ne sisältävät hurjan idean ja kiihkeän energian.
  Nuori pari hyökkäämässä. Ja saksalaiset ja palkkasoturit joutuvat heidän iskujensa alle. Ja kuolemattomuuden saaneilla taistelijoilla, jotka harjoittelevat ikuista elämäänsä, on hauskaa.
  Oleg katkaisi saksalaisen palkkasoturin ja karjui:
  - Sata, sadan perään, rykmentti rykmentin jälkeen! Venäjän ritarit leikattiin miekalla! Uskon, että voitto tulee pian! Avaamme mukavan tilin!
  Margarita heitti teroitettua kiekkoa paljain varpaillaan ja lauloi:
  - Kolovrat! Evpatiy Kolovrat!
  Oleg Rybachenko, tämä ikuinen poika, heitti myös kiekkoa paljaalla, lapsellisella, mutta erittäin vahvalla jalallaan ja lauloi:
  - Isänmaan puolustaja! Perunovin sotilas!
  Margarita, jatkaen pilkkomista, lauloi:
  - Kolovrat! Evpatiy Kolovrat!
  Poika kaatoi vihollisiaan ja sihisi:
  - Venäjän sankarit soittavat hälytystä!
  Näin sankarilliset lapset taistelevat - mahtavia sankareita! Heillä on intohimoa ja voimaa koko legioonaa kohtaan.
  Tai ehkä kymmenen legioonaa! Heitä katsoessaan muut sotilaat rohkaisivat ja alkoivat ryntää Berliinin muurien yli.
  Oleg, joka katkaisi saksalaiset, karjui:
  - Tsaari Vasili Kolmannelle!
  Ja kuinka hän heittää terävästi teroitettua kiekkoa, kuinka hän katkaisee tusinaa Venäjän vastustajaa.
  Ja taas perhonen pyörii, ja sen jälkeen mylly. Leikkaa kymmenkunta kerrallaan. Ja sitten poika ottaa sen miten vain pystyy ja potkaisee herttua leukaan paljaalla kantapäällään.
  Hän lentää ja pomppaa suoraan kiehuvaa hartsia sisältävään kattilaan.
  Oleg Rybachenko huusi:
  - No, helvettiin!
  Margarita otti bumerangin paljain varpaillaan, katkaisi viisi saksalaista palkkasoturia ja karjui:
  - Kunnia tsaari Vasilyn isänmaalle!
  Oleg Rybachenko vahvisti innostuneesti:
  - Kunnia Pyhälle Venäjälle!
  Margarita kaatoi saksalaisia, sihisi:
  - Tämä ei ole vielä Venäjä, vaan Muskovi!
  Venäläiset sotilaat ovat jo vallanneet merkittävän osan muurista. Ne tunkeutuvat jo itse kaupunkiin.
  Suurruhtinas Vasily joutui jonkin verran varjoon suuren poikansa Ivan Julman takia.
  Mutta todellisessa historiassa Berliini ei alistunut hänelle. Ja nyt lapset kirjoittavat uudelleen ja lisäävät sitä, mitä heidän venäläiset esi-isänsä eivät tehneet.
  Oleg Rybachenko katkaisi neljä päätä yhdellä iskulla. Sitten poika heitti bumerangin paljain varpaillaan. Hän katkaisi vielä seitsemän taistelijaa ja huusi:
  - He jotenkin ajoivat arkkuun, ja vahvin haamu,
  Hän halusi purra kaulaani, mutta hän osoittautui peliksi!
  Ja nuori soturi suuttuu...
  Margarita käänsi ruuvia ja vinkaisi:
  - Olen kobra, joka on valmis hyppäämään!
  Ja taas hän laukaisee tappavan bumerangin paljain varpaillaan. Tyttö on tarpeetonta sanoa, että se on kuin tyylikkäin jumalatar.
  Suurin osa Berliinistä on jo vallattu. Rohkeat lapset hyökkäävät Saksan korkeimman keisarin palatsiin. Ne ovat täynnä raivoa ja villiä jännitystä. Oleg Rybachenko ja Margarita Korshunova ovat Terminaattorin lapsia. Ja jokainen heidän keinunsa, ja he heiluvat hyvin usein, ovat uusia ruumiita!
  Oleg Rybachenko huomautti taistelun aikana:
  - Mutta tämä taistelu voi muuttaa paljon!
  Margarita suostui:
  - Josif Stalin valloitti Berliinin vasta 1900-luvulla! Ja nyt hänen kaukainen esi-isänsä Dmitri Ivanovitš valloittaa hänet!
  Poika heitti bumerangin paljain varpaillaan. Hän katkaisi viiden saksalaisen kurkun ja haukkui:
  - Suurelle Venäjälle ja slaavien taivaalle!
  Margarita vahvisti luottavaisesti:
  - Suurimman valtakunnan puolesta!
  Ja tyttö heitti myös teroitettua terää paljain varpaillaan.
  Ja hän leikkasi pois monia ritareita ja tavallisia sotureita ja pilkkoi osan heistä. Hän on niin taisteleva kaunotar.
  Margarita on todella siisti. Kuolemattomuuden vuoksi hän suostui tulemaan tytöksi, hylkäämään aikuisen ruumiinsa ja myytävänsä orjuuteen. Mutta hän sai niin yli-inhimillistä voimaa! Ja usko minua, tietysti se on hienoa myös hänelle!
  Tyttö taistelee ja poika taistelee ja viholliset kaatuvat. Ne leikataan ja heikennetään.
  Joten rohkeat lapset murtautuvat valtaistuinhuoneeseen, jossa Saksan korkein keisari sijaitsee.
  Hän yrittää lähteä, mutta poika heittää tähden paljaalla jalallaan ja lävistää keisarin pään takaraivoon. Lävistetty kaatuu ja kuolee...
  Sitten lapsivartijat tuhoavat loput saksalaiset. Jälkimmäiset kuitenkin, kun he ovat menettäneet isäntänsä, he heittävät alas aseensa ja antautuvat.
  Berliini siis kaatui.
  Elbelle asti kaupungeista on tullut venäläisiä. Tämä ei kuitenkaan ole loppu.
  Venäjän armeija on valmis jatkamaan... Mutta se on toinen tarina. Kuitenkin toistaiseksi Vasili Kolmas päätti olla menemättä pidemmälle länteen, vaan valloittaa Venäjän takaosassa riippuvan Liivinmaan, joka oli tulossa vaaralliseksi ja aggressiiviseksi.
  
  
  DARTH VADER JA SAMURAIMIEKKA
  Mutta jos Darth Vader ja hänen kumppaninsa Ahsoka Tana olisivat päätyneet Venäjän ja Japanin väliseen sotaan! Siellä niitä tarvitaan paljon enemmän!
  Darth Vader ja Ahsoka Tana aseistettuina valomiekoilla laskeutuivat Mount Highille. Se oli hyökkäyksen huippu. Japanilaiset heittivät lähes kaikki käytettävissä olevat joukkonsa hyökkäykseen. Mustalla lordilla oli panssari yllään. Hänen molemmat kätensä pitivät valomiekkoja. Mahtava soturi johti myllyä, ja tusina samuraisoturia paloiksi leikattuina putosi marraskuun mutaan.
  Ahsoka Tano hyppäsi ja pyörähti ympäri, katkaisi japanilaiset ja vihelsi:
  - Jatka samoin!
  Padawan-tyttö oli aggressiivinen ja erittäin taisteleva.
  Darth Vader viilteli jälleen ja karjui:
  - Suurelle kosmiselle maailmalle!
  Revittyjen ihmisten ruumiiden palasia hajallaan kaikkiin suuntiin.
  Ahsoka Tano myös viilteli miekoillaan, katkaisi vastustajansa ja sitten heitti paljaalla tyttömäisellä jalallaan pienen herneen antimateriaalilla.
  Se räjähti kuurouttavalla voimalla ja repi osaksi kokonaisen pataljoonan sotureita Nousevan auringon maasta.
  Ja hän huusi:
  - Kosmiseen älykkyyteen!
  Darth Vader teki perhonen miekoillaan, leikkasi samurain ja mutisi:
  - Imperiumin suurille saavutuksille!
  Sen jälkeen mustan lordin valomiekka leijui ilmassa. Hän napsautti sormiaan, ja heti sata japanilaista sotilasta tarttui heidän kurkkuunsa ja alkoi tukehtua voiman pimeän puolen näkymättömään kuristusotteeseen.
  Ahsoka heitti taas paljaalla jalallaan pienen herneen, jossa oli antimateriaa, ja repi sillä paloiksi kokonaisen samuraijykmentin.
  On huomattava, että yksi gramma antimateriaa on tuhoamisvoima kuin kahdesta Hiroshimaan pudotetusta atomipommista. Ja unikonsiementen kokoiset herneet poksahtavat kuin tyhjiöpommi.
  Ja Ahsokalla on koko pussi niitä.
  Täällä tytön paljas kantapää heittää toisen tuhon lahjan, ja tulinen hehku leimahtaa nielaisemalla ja polttaen useita satoja samuraita elossa kerralla.
  Darth Vader napsauttaa uudelleen sormiaan, ja jo puolituhatta japanilaista sotilasta alkaa kiemurtelemaan villin, synkän voiman garrotien puristamina.
  Ahsoka Tano, paljain varpaineen, heitti ulos toisen osan materiaalista ja vinkaisi:
  - Hyvän hallitsemiseksi!
  Darth Vader heilautti miekkansa jälleen myllyn läpi, hänen valomiekansa ulottuivat sata metriä, kaataen joukon japanilaisia, jotka hyökkäsivät Mount High -vuorelle ja karjuivat:
  - Ei vallan pimeälle puolelle!
  Ahsoka Tano heitti taas paljaalla kantapäällään pienen herneen, jossa oli antimateriaa. Hän repi ja poltti kokonaisen joukon japanilaisia hävittäjiä ja huusi hampaitaan paljastaen:
  - Kovan hyvyyden valtakuntamme suuruuden puolesta!
  Darth Vader johti jälleen myllyä pitkänomaisilla miekoillaan ja päästi tulen suustaan. Kaksisataa samuraita syttyi tuleen kerralla.
  Musta lordi karjui:
  - Jedien kasvot ovat turvonneet,
  Imperiumi syntyy uudelleen!
  Valon voima ei pelasta,
  Sinä tuhoat jedit!
  Ahsoka Tano johti myös myllyä miekoillaan ja heitti siroisten jalkojensa paljain varpain antimateriaa. Hän poltti paljon japanilaisia ja vinkaisi:
  - Kukaan ei estä meitä, mikään ei voita meitä!
  Ja taas tytön paljas kantapää heittää tuhopallon. Ja niin monet japanilaiset hävittäjät poltetaan. Ainakin koko rykmentti.
  Tyttö huudahti:
  - Japani ja Venäjä - uusi ohimenevä tehtävä!
  Musta lordi kuristaa jälleen tuhansia samuraita pimeällä voimalla. Luodit eivät osu voimalla peitettyyn hävittäjäpariin. Samaan aikaan he tuhoavat Rising Sunin valtakunnan sotureita miekoilla ja muilla laitteilla.
  Täällä taas Darth Vader pyörittää myllyä, hän katkaisi niin paljon japanilaista lihaa kerralla ja karjui:
  - Keisari Palpatinen puolesta!
  Ahsoka heitti kuoleman lahjan paljain varpaillaan ja siristi:
  - Luke Skywalkerille!
  Musta lordi vastasi vihaisesti:
  - Luke ei ole minun poikani arvoinen!
  Ahsoka suoritti toisen myllyn, katkaisi joukon japanilaisia ja vastasi:
  - Kuka on sen arvoinen? Olemme kaikki roistoja omalla tavallamme!
  Darth Vader viilti miekoillaan ja napsautti jälleen sormiaan murtaen Nousevan auringon valtakunnan joukkojen kaulan ja karjui kuin tiikeri:
  - En ole vain roisto, olen suuri roisto!
  Ahsoka viilteli miekkansa uudelleen ja vinkaisi:
  - Olkoon voima kanssamme!
  Ja tytön paljas, pyöreä kantapää väistyi toiselle tuhoherneelle.
  Japanilaiset kirjaimellisesti putosivat riveissä. Heidän kykynsä heikkenivät katastrofaalista vauhtia. Ei osoittautunut viisaammaksi ideaksi hyökätä Vysokaya-vuorelle kaikin voimin, kun siellä on kaksi tällaista superhävittäjää. Paljain jaloin, erittäin kaunis ja taisteleva Ahsoka ja musta lordi läpäisemättömässä panssarissa.
  Joten Darth Vader heitti kuoleman herneen hansikkailla sormillaan repien japanilaiset sotilaat.
  He putosivat mustan herran iskuista, ikään kuin kaatuneina. Mutta sitten kolmas taistelija liittyi heihin. No, tietysti, prinsessa Leia. Viehättävä tyttö orjabikineissä ja miekoilla.
  Niinpä hän heitti kuolemanherneen paljain varpaillaan ja repi samurain pieniksi, repeytyneiksi, verisiksi paloiksi. Ja hän lauloi nauraen:
  - Ja vihollisparvi lensi maahan,
  Voiman ja miekkojen paineen alla!
  Prinsessa Leian käsissä välähti kaksi valomiekkaa, jotka ojensivat ja löivät Vysokaya-vuorelle hyökkääviä japanilaisia hävittäjiä vastaan.
  Ne leikattiin kaaliksi.
  Leia paljasti hampaansa ja huusi:
  - Kunnia kosmisen kommunismin ideoille!
  Ja prinsessan paljas kantapää bikineissä näyttää heittävän jotain äärimmäisen murhaavaa ja tuhoisaa.
  Hehku leimahti, ja massa samuraita paloi ja hiiltyi kerralla.
  Myös Ahsoka Tano viilteli miekoillaan ja johti villiä ja nopeaa myllyä. Leikkaa pois japanilaisten pimeys. Sitten hänen siroisten jalkojensa paljaat varpaat käynnistivät toisen tuhoherneen. He polttivat paljon vihollisia.
  Padawan-tyttö nyökkäsi:
  - Komeille pojille!
  Ja hänen paljas kantapäänsä jätti täydellisen tuhon herneen. Ja niin monet japanilaiset tuhoutuivat kerralla.
  Musta Lordi pidentää punaisia valomiekkojaan kolmesataa metriä ja kaatoi japanilaiset. Tämä on erittäin tehokas tekniikka. Kuinka monta Rising Sunin valtakunnan taistelijaa kuoli ja paloi.
  Darth Vader karjui vapauttaen suustaan valtavan, tuhoavan voiman pulsarin:
  - Kukaan ei uskalla vastustaa imperiumin tahtoa!
  Prinsessa Leia, paljain varpaineen, laukaisi kiekon, joka katkaisi kymmeniä samuraita, vinkaisi:
  - Ei kukaan koskaan!
  Ahsoka Tano johti myllyä miekoillaan, kaatoi japanilaiset taistelijat, ja paljaalla, tyttömäisellä kantapäällään hän antoi tuhon lahjan vinkuen:
  - Kunnia tsaari-Venäjälle!
  Darth Vader napsautti sormiaan murtaen tuhansien japanilaisten sotilaiden kaulan pimeän voiman voimalla ja karjui:
  - Kunnia valtakunnalle!
  Ahsoka Tano viilteli jälleen miekkansa ja vinkaisi:
  - Ja meille katoamaton kunnia!
  Mutta sitten ilmestyi kolmas tyttö, neljäs soturi. Tässä tapauksessa keisarin tyttärentytär prinsessa Rei! Hän on myös paljain jaloin ja bikineissä. Itse asiassa kaikki kolme tyttöä käyttävät jalkojaan erittäin aktiivisesti taistelussa, ja kengät vain estävät heitä. Ja jos jalat ovat paljaat, bikinit ovat varsin sopivat. Lisäksi se auttaa käyttämään maagista voimaa tehokkaammin.
  Prinsessa Rey otti sen ja vapautti pulsarin paljain varpaillaan repien japanilaiset sotilaat pieniksi paloiksi.
  Sitten hän kehräsi miekkansa leikkaaen samurai-armeijan revittyiksi lihapaloiksi. Ja hänen valotelineet ovat niin pitkiä ja voivat leikata mitä tahansa metallia.
  Prinsessa Rey karjui:
  - Imperiumille, jolla ei ole nimeä!
  Ja tytön paljas kantapää väistyi helvetin antimateriaa sisältävän herneen tappavalle voimalle.
  Ahsoka Tano vinkaisi ja virnisti kasvojaan aggressiivisesti:
  - Imperiumimme on oikeudenmukainen!
  Ja tytön paljaat varpaat vapauttavat paholaisen lahjan tuhon.
  Prinsessa Leia, tämä kaunis soturi bikineissä, otti ja nai vihollisen, jolla oli mylly kädessään, ja vinkaisi:
  - Loputtoman imperiumin suuruuden puolesta!
  Ja kauniin tytön alaston, pyöreä, vaaleanpunainen kantapää heitti murhaavan voiman lahjan, josta kaksi samuraijoukkojen rykmenttiä meni heti alamaailmaan.
  Musta lordi napsauttaa sormiaan ja japanilaisten sielua, huomautti aivan loogisesti:
  - Ei ole suurempaa urheutta kuin kelvollisen vastustajan kukistaminen!
  Ja Darth Vaderin miekat pyörivät ja katkaisivat niin monta samuraita päillään, että he alkoivat tuntea pelkoa.
  Prinsessa Rey pyöritti miekkansa ja ojensi ne kauemmaksi leikkaaen vastustajiaan.
  Ja sitten hänen siroisten jalkojensa paljaat varpaat heittivät jotain äärimmäisen tappavaa ja tuhoisaa - viisi hernettä kerralla. Ja he vapauttivat tornadon, joka ei todellakaan antanut mahdollisuutta pelastua. Sen jälkeen tyttö murisi aggressiivisesti:
  - Korkeimman tason saavutuksista!
  Prinsessa Leia antoi viholliselle myös täydellisen tuhon paljaalla kantapäällään. Sitten tyttö viilteli viistosti päitä miekoillaan ja kiljui:
  - Tulevaisuuden voimia varten!
  Ahsoka ei seisonut seremoniassa. Paljaalla jalallaan hän heitti isomman herneen. Se repi osaksi kolme Japanin armeijan rykmenttiä. Hän poltti samuraipilven ja leikkasi ne miekoilla. Lisäksi tyttö sylki suunsa takaa erittäin tappavan pulsarin.
  Ja sylki tulisen lahjan:
  - Kuninkaallisiin kammioihin!
  Prinsessa Rei hyökkää jälleen, ja hänen miekkansa leikkaavat kamalalla ja tappavalla voimalla. Ja paljaat jalat heittivät tusinaa hernettä. Kirjaimellisesti kokonainen samuraijoukkojen rykmentti poltettiin läpi.
  Darth Vader napsautti lopulta molempien käsien sormia. Tuhannet varikset putosivat japanilaisten sotilaiden pään päälle murtautuessaan heidän päänsä läpi. Musta lordi totesi tyytyväisellä katseella:
  - Näytämme pysäyttäneen heidät! Kunnia avaruusimperiumille
  Japanin hyökkäys Vysokaya-vuorelle kuivui lopulta. Neljä Star Warsin supervoimia omaavaa taistelijaa tappoi yli satatuhatta Rising Sunin valtakunnan sotilasta ja upseeria. Monet paloitellut ja poltetut ruumiit peittivät kaikki Vysokaya-vuoren lähestymismahdollisuudet.
  Darth Vader sanoi tyytyväisenä, sammutti valomiekansa ja piilotti ne vyölleen:
  - Teimme hienoa työtä! Nyt Japani ei heti pysty keräämään uusia voimia hyökkäystä varten!
  Ahsoka Tano totesi loogisesti:
  - Samurailla on edelleen paljon joukkoja, heillä on edelleen mahtava laivasto!
  Prinsessa Leia suostui:
  - Varmasti! Tärkeintä on laivasto! Niin kauan kuin Japanilla on etu merellä, se taistelee!
  Prinsessa Rey ehdotti:
  - Joten hyökkäämme vihollista vastaan merellä! Meillä on miekat ja voimme liidellä veden yläpuolella!
  Darth Vader suostui:
  - Oikein! Hyökkäämme vihollisen laivastoa vastaan! Meidän on suoritettava tehtävä loppuun asti!
  Ahsoka Tano kikatti ja nuoli huuliaan iloisesti ja vastasi:
  - Rakastan uppoavia laivoja!
  Neljä soturia nousivat ilmaan. He kääntyivät Vysokaya-vuorelta ja lensivät kohti merta. Togon laivue oli juuri lähestymässä Port Arthuria.
  Voimakas laivasto, kaksitoista taistelulaivaa, monia risteilijöitä ja hävittäjiä.
  Japanilainen laivasto, tuolloin runsas ja hyvin varusteltu, oli jo huomattavasti parempi kuin venäläinen laivue Port Arthurissa. On totta, että Rozhdestvenskyn armada kiirehti Itämereltä. Ja jos tämä linnoitus olisi kestänyt hänen lähestymiseensa asti, silloin samuraiden asiat eivät olisi olleet niin ruusuisia. Heillä on kuitenkin nytkin ongelmia.
  Varsinkin kun neljä superviileää soturia lensi merenpinnan yli.
  Ahsoka jopa lauloi iloisesti:
  - Merisurffausta, merisurffausta,
  Älä lähde, pysy kanssani!
  Prinsessa Leia, pudistaen paljaita, tyttömäisiä jalkojaan lennossa, jatkoi:
  - Merilaituri! Merilaituri!
  On aika sanoa hyvästit, hän huusi!
  Prinsessa Rei suostui:
  - Ja onnea, mikä vuosi,
  Lähde avaruusmatkalle!
  Tässä ovat ensimmäiset taistelulaivat edessä. Darth Vader heilautti miekkansa, lasersäteet pidentyivät ja leikkasivat kahden ensimmäisen laivan läpi. Ne erosivat ja alkoivat vajota.
  Musta lordi sanoi hymyillen:
  - Me tuhoamme sinut!
  Prinsessa Leia otti sen ja viilteli myös japanilaisia aluksia jakaen ne kahtia.
  Sitten tyttö heitti tuhoherneen, joka repi risteilijän palasiksi ja vinkaisi:
  - Voiton paraatille!
  Ahsoka Tano myös löi vihollista paljain varpaillaan ja murskasi armadillon. Ja sitten hän heilutti valomiekkansa leikkaaen japanilaisten armadien läpi.
  Ja hän siristi:
  - Taitolento!
  Ja prinsessa Rey otti sen ja hakkeroi vihollisia. Myös hänen iskujensa alla laivoja leikataan kuin voita veitsellä.
  Palpatinen tyttärentytär otti ja heitti herneen paljain varpaillaan, räjäyttäen japanilaisia aluksia ja lauloi:
  - Laivat uppoavat pohjaan,
  Ankkureilla, purjeilla...
  Ja sitten ne ovat sinun -
  Kultaiset arkut!
  Kultaiset arkut!
  Ahsoka Tano, joka leikkaa japanilaisten läpi valomiekalla yhdellä lyönnillä, jatkoi laulua:
  - Laivat makaavat rikki,
  Arkut ovat auki!
  Smaragdeja ja rubiineja sataa kuin sadetta!
  Ja tyttö heitti myös antimateriaherneen paljain varpaillaan.
  Prinsessa Leia leikkasi myös valosapeliillaan ja leikkasi laivat repaleisiksi paloiksi.
  Ja hän jatkoi laulamista;
  Jos haluat olla rikas,
  Jos haluat olla onnellinen...
  Vader pysy kanssamme
  Sinusta tulee kuninkaamme!
  Sinusta tulee kuninkaamme!
  Ja tytön paljas jalka heittää jälleen täydellisen tuhon tuotteen leikkaaen laivan läpi.
  Japanilaiset yrittävät ampua neljää kohti, mutta tuloksetta. Heidän ammukset kaipaavat mustaa lordia ja kolmea supertyttöä.
  Darth Vader napsautti sormiaan ja useat nousevan auringon maalta tulleet hävittäjät kiertyivät pässin sarviin ja alkoivat vajota.
  Darth Vader karjui:
  - Venäläinen soturi ei huoka kivusta,
  Eikä se koskaan hukku veteen!
  Prinsessa Leia myös viilteli miekoilla ja hukutti japanilaiset, huomauttaen loogisesti:
  - Mottomme on neljä sanaa:
  Jos hukutat itsesi, hukutta joku muu!
  Ahsoka Tano on palannut kiihkeään taisteluun. Ja hän otti sen ja viilti, hänen miekkansa lävistettyinä, pidentyen satoja metrejä, halki risteilijöiden ja taistelulaivojen. Japanilaiset kaatui ja hukkui.
  Tyttö huudahti:
  - Tapamme kaikki! Ja kaivetaan sen läpi!
  Prinsessa Rey on myös niin nopea ja voittamaton hyökkäyksessä. Nyt hänen aseensa muuttui pelottavammaksi ja viilteli jyrkästi Nousevan auringon maan aluksia. Ja sitten paljaat varpaat, jotka hämmästyivät armollaan ja seksuaalisuudellaan, heittivät tuholahjoja, jotka repivät laivan massan pieniksi paloiksi.
  Soturi huusi:
  - Kunnia avaruuskommunismille!
  Darth Vader napsautti uudelleen sormiaan. Hän käänsi useita japanilaisia laivoja pässin sarveksi ja haukkui:
  - Suuri kunnia sankaruudelle!
  Ahsoka Tano pyöritti lasermiekkojaan kuin helikopterin teriä. Hän leikkasi kahtia lippulaivan taistelulaivan, jolla Nousevan auringon maan amiraali Toga sijaitsi. Sitten hän heitti paljain varpaillaan herneen, joka repi risteilijän osiin ja murisi:
  - Kunnia isänmaalle, että kaikki kosmiset maailmat sijoitetaan imperiumin titaanikengän kantapään alle!
  
  Prinsessa Leia pyörittää myös paholaisen kehrää miekoilla. Se halkaisee laivoja ja leikkaa metallia. Sitten hänen paljas, kaiverrettu tytön jalka heittää murhanhimoisen ja sattumia uhmaavan kuolemanlahjan. Japanilaiset laivat uppoavat jälleen.
  Prinsessa huusi:
  - Imperiumin korkeimman voiman puolesta!
  Ja prinsessa Rey, joka jatkoi ilman armoa Nousevan auringon maan laivojen kaatamista ja tuholahjojen heittämistä paljain jaloin, alkoi laulaa;
  Avaruudessa on monia erilaisia ovia,
  Paha hyperplasma raivoaa!
  Tieto antoi paljon vihjeitä,
  Olimme ihmisiä, ja nyt olemme jumalia!
  
  Tähtialuksilla ryntäämme pitkin aaltoja,
  Kvarkit vaahtoavat eetteripyörteissä!
  Mitä välitän jälkeläisilleni?
  Toisen, myrskyisen maailman lapset!
  
  Tyhjiö on lämmin, lämmittää sydämiä,
  Tähdet ympärillä ovat kuin rakastavaisten kasvot!
  Palvelemme edistystä - loppua ei ole,
  Ja maan päällä vaahterat kahisevat lempeästi!
  
  Minne astumme, maailma kukoistaa,
  Taistelujen jylinä on elämän musiikkia!
  Lähdetään rohkeasti uuteen kampanjaan,
  Palvelkaamme pyhästi ikuista Isänmaata!
  
  Olkoon uhrauksia - avaruus on ankara,
  Paljon erilaisia lajeja ja rotuja!
  Maailman kuilu on liian laaja,
  Ystävä illalla, mutta petturi aamulla!
  
  Mutta isänmaalle ei ole esteitä,
  Kuka tahansa tietää: kirkas henki on voimaa!
  Ei Gehenna eikä helvetti pelota sinua,
  Hautakuolema ei vangitse sinua!
  
  Vain liha voidaan tuhota,
  No, sielu palvelee isänmaata uskollisesti!
  Ongelmat ja surut - voita kaikki,
  Meidän täytyy kiristää vyötä!
  
  Joten voitimme viholliset,
  Olemme ihmiskunta - maailmankaikkeuden napa!
  Kauhistus pistää päänsä sisään - se kohtaa iskun,
  Se ei sovi meille: pehmeys, suru ja itku!
  
  Avaruudessa siitä tuli meille kuin piha,
  Nopea lento tähtien välillä on kuin kävely!
  Vaikka taivaallinen matto on rajaton,
  Voimme muotoilla sen uudelleen - ei vitsi!
  Darth Vader otti sen ja napsautti uudelleen sormiaan murskaten suonet.
  Mutta Ahsoka Tana päästi tulisuihkut kielestään polttaen japanilaisia ilman pienintäkään armoa.
  Tyttö huudahti:
  - Darth Vader, Darth Vader,
  Olet idolini!
  Valloitetaan maailma yhdessä!
  Ja hänen siroisten jalkojensa paljaat varpaat laukaisevat jotain yksinkertaisesti pirullisen murhaavaa.
  Mutta prinsessa Rey piti puhumatta otti ja paljasti tulipunaisen nännin bikiniensä alta. Ja kuinka hän laukaisi salaman samuraille. Ja heti kaksi taistelulaivaa räjähti kerralla ja suli.
  Prinsessa Leia heitti kuoleman hernettä villiin raivoihinsa ja kiljui keuhkoihinsa:
  - Kunnia loputtomalle kosmokselle!
  Ja hän vapautti myös tappavan salaman mansikan nännistä. Ja nousevan auringon maan laivastolla on huono olo.
  Ja Ahsoka Tano laukaisi pulsarin rubiininännistä. Ja murskasi paljon laivoja.
  Japanilaisen mahtavan laivaston suuret alukset on jo upotettu. Jäljelle jää vain puristaa pienimmät pois. Tuhoajat ovat jo alkaneet paeta. Eikä heillä luultavasti ollut todellista mahdollisuutta pelastua.
  Darth Vader ja kolme supertyttöä lensivät samurain perässä ja viimeistelivät viimeiset alukset. Kaunien paljaat jalat heittivät hyvin pieniä, mutta unikonsiemenen kokoisia antimateriaalia kantavia herneitä. Mutta paljon japanilaisia kuoli.
  Jokainen unikonsiemen tuhosi kaksi tai kolme japanilaista laivaa.
  Darth Vader ja hänen tiiminsä ovat äärimmäisiä, äärimmäisen murhaavia kuolemankoneita.
  Musta lordi jopa totesi filosofisesti:
  - Keskeneräinen vihollinen on kuin hoitamaton sairaus - odota komplikaatioita!
  Samaan aikaan, jotta se olisi hauskempaa ja leikkisämpää, he lauloivat kauniilla äänillä;
  Olkoon kaikki ihmiset onnellisia ikuisesti,
  Tähtien hyväilyä, hauskaa huijaamista ja nauramista!
  Vain toivottomat rammat ovat surullisia,
  Itse asiassa mies on kaikkien prinssi!
  
  En etsinyt prinssiä myrskyisiltä vesiltä,
  Loppujen lopuksi minulle tunnustaminen on vihollisten kaatamista miekalla!
  Ja jopa unissa haaveilen vihaisesta taistelusta,
  Sota on kaunista, jopa kauheaa - polta lauma tulella!
  
  Täällä avaruusalus putosi, palaen pimeydessä,
  Sirpaleet hajallaan kuin jalokivet vuorilla!
  Ja kivistä tuli kuin papukaijan höyhenet,
  Kun se on kaunista, kipu ja pelko katoavat!
  
  Nyt tanssin kuin olisin mustalainen
  Veri roiskui paljaisiin jalkoihini!
  Tiedä, että tykki on parhaat piipun urut,
  Kaikkien tuhoaminen on itse intohimoinen rakkaus!
  
  Väkivalta on allas, joka ei tunne pohjaa,
  Terävä neula jumissa sydämeen!
  Ja muilla planeetoilla ihmiset valittavat,
  Kohtalo antoi heille sellaisen "palkinnon"!
  
  Taistelen hämärästä aamunkoittoon,
  Ja jopa Paholainen itse oli yllättynyt!
  Tämän neiton urheutta ylistetään runoissa,
  Ja luin hänen intohimonsa hänen huuliltaan!
  
  Kyllä, kosto ei tunne rajoja ja mittoja,
  Jos maailma on loukannut sinua, älä rankaise tyhmää!
  Isänmaan maa on parempi kuin paikka taivaassa,
  Sementti on idea, ihmiset ovat tiiliä!
  
  Ja sielussani haava särkee julmasti,
  Poikaystäväni kuoli puolustaessaan aluetta!
  Ja isänmaa tallataan, tallataan,
  Olen kahleissa, uskalla kostaa!
  
  Toisessa universumissa on jopa kolme aurinkoa,
  Planeetta voi olla rehevä, mutta ilma on kuivaa!
  Ja helvettiin kaikella viisaudella, tieteellä,
  Hyperlaseri luovutti ja sammui!
  
  Mutta tavoitteeni on pelastaa Messias ongelmista,
  Löydä avain, joka murskaa kuoleman!
  Kaatuneiden kyyneleet kastelivat tilaa,
  En usko sitä kauaa - minun on kestettävä maan romahdus!
  Viimeiset laivat on jo upotettu. Loistava voitto Darth Vaderille ja hänen kolmelle suurelle soturilleen. Mutta asia ei ole vielä ohi. Vielä suuri japanilainen armeija kohtaa venäläisen kenraali Kuropatkinin.
  Ottaen huomioon kuinka keskinkertainen tämä onneton komentaja on, on parempi tuhota samurai-armeija myös täällä.
  Darth Vader ja kolme Terminator-tyttöä lentävät antigravsilla kohti suuren valtakunnan armeijan paikkoja. Siellä on edelleen yli kaksisataakaksikymmentätuhatta japanilaista sotilasta. Ja kaikki taistelijat ovat erittäin taistelevia ja itsevarmoja.
  Darth Vader hyökkäsi ensimmäisenä ja lensi samuraille. Hänen miekkansa yhtäkkiä pidentyivät ja katkaisivat kokonaisen linjan.
  Ahsoka Tano leikkasi myös tappajaliikkeellään. Ja tuhosi paljon japanilaisia. Ja sitten hänen siroisten jalkojensa paljaat varpaat heittivät täydellisen tuhon lahjan.
  Ja niin monta samuraita paistettiin kerralla.
  Tyttö huusi:
  - Avaruusimperiumin suuren kommunismin puolesta!
  Prinsessa Leia heitti myös vihollista kuolemanherneen. Hän repi massaa samuraita ja kiljui:
  - Maan suuruuden puolesta!
  Ja hänen pidentyneet miekkansa leikkaavat japanilaisia.
  Samurai yritti ampua kivääreistä ja tykeistä rohkeaseen neljään. Mutta Darth Vader ja hänen tiiminsä eivät kestäneet luoteja. Ja kuoret lensivät ohi.
  Prinsessa Rey katkaisi viholliset erilleen, vinkui:
  - Kotkat juoksevat suureen maahan, avaruuteen!
  Ja myös paljain varpaillaan hän laukaisee jotain, joka ei anna viholliselle pienintäkään armoa.
  Musta lordi heilautti miekkansa hyvin nopeasti. Hän halki vihollisten joukon ja karjui:
  - Helvetin pimeys on laskeutunut kaupungin ylle,
  Talot piiloutuvat pilvien varjoon...
  Avaa terävän terävasaran,
  Saatana kävelee kaduilla!
  Ja sitten taas Darth Vader irtoaa sormistaan kuin salama. Ja kuinka japanilaiset kaatui ja poltettiin elävältä.
  Ahsoka Tano leikkaa vastustajiaan ja totesi:
  - Heidän ei olisi pitänyt päättää taistella kanssamme!
  Ja tyttö heitti tappavan tuhon lahjan paljain varpaillaan.
  Prinsessa Leia totesi loogisesti:
  - Eikä heillä ole vaihtoehtoa!
  Ja kaunotar paljaat varpaat heittäisivät jotain pientä, mutta erittäin tappavaa.
  Tytöt käyttäytyivät kuin valtavia titaaneja. Ja he jopa twiittasivat keuhkoihinsa:
  - Kunnia suurelle Sith-laivastolle!
  Ja taas kaikki kolme tyttöä heittivät tuholahjoja paljain, kaiverretuin, sitkein sormin. Soturit ovat erittäin reipas. Ja niin he leikkaavat lasermiekoilla.
  Prinsessa Rei iski salaman helakanpunaisesta nännistään ja samuraimassa paloi.
  Monista heistä oli jäljellä vain saappaat.
  Kolme tyttöä ovat erittäin rajuja sotureita. He haluavat taistella yksinomaan paljain jaloin ja bikineissä. Ja heidän paljaat jalkansa heittävät erittäin tuhoisia varpaita.
  Tytöt ovat erittäin kauniita ja heillä on taisteleva luonne. Ja he rakastavat hyvää taistelua.
  Prinsessa Leia tuli jopa tunteelliseksi. Ja taas hän heitti tuhon lahjan paljain jalkainsa repien japanilaiset.
  Sitten salama ampui rubiininännistä ja poltti paljon samuraita. Ja sitten hän lauloi;
  Avaruus on maalattu mustaksi synkäksi valoksi,
  Ja näyttää siltä, että tähdet ovat himmentyneet kiertoradoillaan!
  Haluan rakkautta, mutta vastauksena kuulen - ei,
  Rakastajien sydämet ovat särkyneet!
  
  Pyydän sinua, prinssi, tule luokseni,
  Itkin kyyneleitä surustani!
  Katkaise kaikki ennakkoluulojen kahleet,
  Haluan sinun välittävän totuuden ihmisille!
  
  Rakkaus on tärkeämpää kuin velvollisuus ja kruunut,
  Jos tarvitset sitä, petän isänmaani!
  Ja minä asetan rakkaani valtaistuimelle,
  Loppujen lopuksi prinssi on minulle arvokkaampi kuin elämä!
  Hän lauloi kauniin laulun ja jatkoi paljaiden varpaidensa heittämistä, mikä tuo samuraille väistämättömän kuoleman.
  Prinsessa Rey lakaisi myllyä satojen metrien päähän miekoillaan ja totesi:
  - Syöt hyvin! Mutta joka tapauksessa isänmaata ei tarvitse muuttaa!
  Ahsoka Tano vahvisti ampuessaan tappavan salaman napastaan:
  - Isänmaata ei tarvitse muuttaa!
  Prinsessa Leia suostui:
  - Se on mahtava! Ja jopa siistiä!
  Darth Vader löi samuraita "iso lohikäärme" -tekniikalla ja karjui:
  - Te söpöläiset olette aivan mahtavia!
  Ja musta lordi tuntee olonsa, lauloi:
  
  Ihmeellisen intohimon ääni pankeilla,
  Joet, joissa veri virtaa kuin myrskyinen puro!
  Laskee alas tähtiä pilviin,
  Säkenöi upealla merkillä!
  
  Olet minulle kuin jumalatar
  Pimeässä palavalla sielulla!
  Rakastan sinua enemmän kuin itse elämää,
  Valaisin maailmani unelmalla!
  
  Maailmassa ei ole kauniimpaa ihmistä kuin sinä,
  Universaali ihanteellinen!
  Kuolen taistelussa elämäni parhaimmillaan,
  Tapasin tuhoni!
  
  Rakkauden sammumaton valo,
  Ja silmiesi kiilto!
  Tule hei kaunotar
  En nuku öisin itkien!
  Superman-tytöt ovat erittäin siistejä ja erittäin taistelevia kaunottaret. Niiden äärimmäinen voimankäyttö saavuttaa joskus groteskisuuden pisteen.
  Ahsoka Tano sylki sanat helakanpunaisesta nännestään jälleen hyperplasman palalla. Se poltti paljon japanilaisia ja ne hiiltyivät kuin lampaanvartaat.
  Tyttö nuoli täyteläisiä huuliaan ja kiljui:
  - Universumin aggressiivisimman tilan suurimmalle kommunismille!
  Soturi, joka oli velho, prinsessa Leia, viilti valomiekkansa japanilaisia kohti vinkuen ja juoksi puhvelia:
  - Seksi ei ole teitä varten, pojat!
  Prinsessa Rhea huomasi aggressiivisesti, heitti palan antimateriaa siroilta jaloillaan paljain varpaillaan ja vinkaisi:
  - Ei ole hyvä riistää seksiä näiltä isoilta pojilta! Mutta tämä on erittäin siistiä!
  Ahsoka Tano, joka katkaisi japanilaiset, suostui helposti:
  - Erittäin siistiä! Ja koliikkiin asti!
  Prinsessa Rei totesi loogisesti, paljastaen hampaansa helmiäishymyyn:
  - Kunnia edistymiselle!
  Ja hän viilteli miekoilla, ja hänen paljaat jalkansa aiheuttivat toisen osan julmasta tuhosta.
  Darth Vader suoritti ensin Swallowtail-tekniikan miekoilla ja löi sitten häntä salamalla. Hän on yksinkertaisesti korkeimman luokan soturi, joka pystyy polttamaan kaiken. Ja japanilaisista lentävät vain tulipaidat.
  Mustapukuinen raato karjui:
  - Rajaton suuruuteni, olkoon kunnia kauniissa lyönnissä!
  Ja taas miekat lentävät, leikkaamalla kaikki ja leikkaaen kokonaan pois heidän päänsä ja kallonsa.
  Prinsessa Rei murskasi vastustajiaan ja hänen rubiinien kimaltelevia nännejään lähetti aktiivisesti pulsareita, ja kaikki samurai paloi perusteellisesti.
  Terminaattorityttö, paljastaen hampaat, totesi rationaalisesti, heittäen antimateriaa paljain jaloin, erittäin seksikkäällä jalallaan:
  - Venäjän suuruuden puolesta! Vader on tehtävähävittäjämme!
  Musta lordi oikaisi tyttöä:
  - Ensinnäkin avaruusimperiumin suuruuden vuoksi! Ja Venäjän rappeutuminen voidaan pysäyttää vain vankien uusi maihinnousu!
  Prinsessa Leia leikkaa japanilaiset ja jätti heidät ilman käsiä ja jalkoja, ja suostui:
  - Kyllä, maihinnousumme pelastaa tsaari Nikolai II:n! Kunnia tälle monarkille!
  Darth Vader suostui tähän mielellään ja pilkkoi Venäjän imperiumin vastustajat kuin kaalia:
  - Kunnia hyvälle kuninkaalle!
  Ja nyt taas voiman salama palaa läpi ja jopa polttaa samurain kohtalokkaasti.
  Prinsessa Rey, joka tuhosi vihollisia, totesi melko rationaalisesti:
  -Tsaari Nikolai tekee Venäjästä muita korkeamman!
  Ja paljaan jalan ketterät varpaat, kuinka he ottavat ja laukaisevat vihollista vastaan jotain tappavaa ilman pienintäkään armoa.
  Prinsessa Leia pilkkoo vastustajansa pieniksi paloiksi, esittelee terminaattoritytön taipumatonta luonnetta ja heitti kuolemanlahjoja niin kauniilla, ruskettuneilla ja taltioiduilla jaloilla, että japanilaiset menettivät helposti ruumiinsa. Ja päät myös. Kyllä, se ei ollut heidän paras idea hyökätä Venäjää vastaan. Kun Darth Vader itse otti heidän tuhonsa ilman enempää puhetta tai ennakkoluuloja. Ja tämä on kaikkein aggressiivisin taistelija. Mutta hänen kumppaninsa ovat ehkä vieläkin siistimpiä ja pelottavampia. Ja jos he leikkaavat, he eivät periaatteessa anna armoa kenellekään. Ja paljaista, siroista jaloista lentää armottomia kuolemanlahjoja.
  Prinsessa Rei haukkui japanilaiseen kenraaliin, kun toinen hänen heittämänsä lahja:
  -Avaruusimperiumi ei koskaan romahda!
  Ja jälleen, hänen paljaista jaloistaan lentää lahja kaikista merkittävimmistä kuolemasta ja kuolemasta.
  Prinsessa Leia, joka lakaisi pois vihollisia kuin luuta ja leikkaa niistä paloja ja koitti mansikan nänneistä säteileviä salamoita, huomautti:
  - Uskon, ettei helvettiä ole!
  Darth Vader, joka lähetti toisen tsunamin, joka peitti samurain, huomautti:
  - Maailmamme on helvetti... Mutta mielenkiintoista!
  Ahsoka Tano heitti paljain jalkaillaan yllättävän murhanhimoisen tuholahjan ja vinkaisi:
  - Ei, mielenkiintoisinta on, että emme elä turhaan!
  Darth Vader suostui tähän mielellään, kun hän oli jo kääntänyt myllyä jatkuvasti pidentyvillä miekoillaan:
  - Tietysti elämämme on annettu syystä! Kunnia avaruuskommunismin isänmaalle!
  Ja näin voiman salama polttaa useita tuhansia japanilaisia kerralla. Ja he eivät jätä niistä juuria tai oksia.
  Prinsessa Leia, joka erottaa muut Nousevan auringon valtakunnan taistelijat, totesi melko loogisesti:
  -Maailma on täynnä ikäviä asioita!
  Ja hänen paljas, taltattu jalkansa heitti taas, mitä ei voi laskea.
  Darth Vader puhalsi samuraiden päät irti, eikä samalla unohtanut vitsailla:
  - Poliitiko on kuin olut, hyvä vain kylmänä ja pöydällä!
  Prinsessa Rei, joka leikkaa japanilaisia hävittäjiä, oli samaa mieltä tästä:
  - Poliitikko on suloinen puheistaan, mutta katkera jälkimaku niistä ei ole ollenkaan oluen kaltainen!
  Prinsessa Leia päätti pari pataljoonaa yhdellä lyönnillä, huomautti:
  - Totuus tulee poliitikon suusta vain silloin, kun hän tulkitsee itsensä väärin!
  Ahsoka Tana, leikattuaan läpi joukon japanilaisia, suostui tähän. Heittäessään toisen tuhoherneen ja repiessään japanilaisia, tytöt sanoivat:
  - Poliitikko ristiinnaulittaa äänestäjän täysillä tullakseen ainakin vähän jumalalliseksi!
  Darth Vader, joka viimeisteli viimeiset japanilaiset sotilaat salamalla, sanoi:
  - Poliitikko on Jumala vain yhdessä asiassa, keksiessään tekosyitä, miksi hänen vaalilupauksensa epäonnistuivat niin pirullisesti!
  Prinsessa Leia päätti Japanin armeijan viimeisen pataljoonan viimeisellä salamalla rubiininännistänsä, sirkutti:
  -Jumalallisten korkeuksien saavuttamiseksi Saatana itse on poliitikko!
  ÄLÄ OLE TSUSIMA
  Tällä kertaa meidän piti taistella japanilaisia vastaan merellä. Kuuluisa kuusi otti tehtäväkseen tuhota laivueen Tsushiman salmessa. Juuri ennen Rozhdestvenskyn venäläisen laivueen saapumista;
  Tankki meni veteen. Sivuilta ilmestyi potkurit, jotka ohjasivat konetta. Tässä on ensimmäinen kohde: japanilainen hävittäjä. Natasha painoi joystickin painikkeita ohuilla paljain jaloillaan.
  Ja kuori osui aluksen pohjaan tappavalla voimalla. Hän käänsi panssarin ympäri.
  Hävittäjä sai toisen kuoren. Margarita painoi jälleen paljaalla varpallaan.
  Ja sitten japanilaiset hukkuvat.
  Augustine naurahti:
  - Hukutaan vuorotellen! Konekiväärit eivät ole kovin tehokkaita veden alla!
  Ja tyttö painoi ohjaussauvaa helakanpunaisella rintanännillä, tällä kertaa lähettäen ammuksen tuhoajan pohjaan.
  Svetlana vastasi hymyillen:
  - No, meillä on naiset!
  Natasha lähetti taas ammuksen paljain varpaillaan ja huusi:
  - Venäjän nimessä, olkoon voitto!
  Augustine sylki kuoret ulos. Hän leikkasi nousevan auringon maan aluksen pohjan auki ja huomasi:
  - Silti tsaarin valta Venäjällä ei ollut niin paha kuin propaganda väitti.
  Svetlana suostui tähän ja puhui mielellään, varsinkin kun hänellä ei ollut mitään tekemistä.
  - Tsaari Nikolai II:n aikana Venäjä otti käyttöön rahan kultastandardin. Imperiumin valuutasta tuli maailman vakain ja vakain. Myös hinnat pysyivät lähes ennallaan. Ja tsaari Nikolauksen aikana maksu oli kolmekymmentäseitsemän ruplaa kuukaudessa. Itse asiassa Venäjästä on tullut yksi maailman johtavista maista elintasolla mitattuna. Teollisuustuotanto nousi neljänneksi maailmassa.
  Augustine käytti rubiininännejä ampuakseen japanilaisia. Upotettuaan risteilijän tällä kertaa, hän lauloi:
  - Olemme maailman vahvimmat,
  Me liotamme kaikki vihollisemme wc:ssä.
  Isänmaa ei usko kyyneliin,
  Ja me annamme pahoille oligarkeille heidän aivonsa!
  Ja tyttö nauroi. Ja hänen hampaansa loistivat helmiä!
  Poikakenraali ehdotti:
  - Koska sota Japanin kanssa päättyy voittoon, Venäjän talouskasvu on vieläkin suurempaa! Ja tsaarin valtakunnasta tulee rikkain maa!
  Augustine upotti paljain varpaillaan toisen tuhoajan ja sihisi:
  - Olemme aina olleet rikkaita! Tilaus ei riittänyt!
  Natasha löi helakanpunaisia nännejään käyttäen Nousevan auringon maan armadilloa ja huomautti:
  - Emme olleet millään tavalla huonompia kuin saksalaiset ensimmäisessä maailmansodassa. Mutta viidennen sarakkeen takia menetimme voiton!
  Augustine lähetti paljain varpaineen myös toisen ammuksen armadillon vatsaan ja julisti:
  - Varmasti! Viides sarake on syyllinen kaikkeen. Ensimmäisen maailmansodan aikana saksalaiset eivät voineet edes lähestyä Minskiä ja heidät pahoinpideltiin Galiciassa. Ja Stalinin aikana he näkivät Kremlin jo kiikareilla. Mitä tämä tarkoittaa?
  Natasha ampui helakanpunaisia nännejään käyttäen toisen ammuksen armadillon pohjaan ja mutisi:
  - Petos! Kaipasimme sellaista voittoa!
  Margarita piti myös tarpeellisena muistuttaa:
  - Jos ei petosta, olisimme saaneet haltuumme Konstantinopolin ja Vähä-Aasian sekä pääsyn Välimerelle. Ja olemme menettäneet niin paljon petoksen ja viidennen sarakkeen takia!
  Augustine laukaisi toisen ammuksen rubiininänneillään:
  - Kyllä, tämä on viides sarake! Kuinka monia ongelmia hän aiheuttaa! Venäjän valtakunta on ainutlaatuinen kokonaisuus, joka voi laajentua koko maailmaan ja yhdistää ihmiskunnan!
  Natasha mutisi aggressiivisesti:
  - Varmasti! Voisin ja tekisin varmasti mitä tahansa! Ja että ihmiskunta olisi yhtenäinen ja voittamaton!
  Tyttö lähetti helakanpunaisia nännejä käyttäen toisen ammuksen, jonka jälkeen taistelulaiva lopulta jakautui. Ja japanilaiset hukkuivat.
  Svetlana heilutti myös mansikkanännejään ja huomautti huolestuneena äänellään:
  - Katso mitä maailmassa tapahtuu nyt? Venäjä ja USA ovat sodan partaalla. Ja Kiina on ylikansoitettu ja totalitaarinen. Maailmassa ei ole järjestystä ja vaurautta!
  Natasha lähetti punaisia nännejä käyttäen uuden ammuksen japanilaisille aluksille, tällä kertaa risteilijälle, ja suostui:
  - Maailmassa ei ole järjestystä! Tarvitsemme yhtenäistä hallintoa!
  Augustine päästi ammuksen irti mansikkanännejään ja nyökkäsi hyväksyvästi:
  - Ja sellaisesta hallituksesta voisi tulla tsaari-imperiumi! Venäjän itsevaltaisuus on globaalin vakauden ja vaurauden takaaja!
  Ja tyttö lähetti toisen kuoren käyttämällä paljaita varpaitaan, mikä lopulta halkaisi risteilijän.
  Japanilaiset olivat selvästi sekaisin. He ampuivat umpimähkään, eivätkä ymmärtäneet, kuka heidät hukutti.
  On huomattava, että maalla Japanilla ei ollut paljon etua lukumäärissä. Ja jopa todellisessa historiassa se menetti paljon enemmän kuolleiden ja haavoittuneiden joukossa kuin Venäjä.
  Mutta merellä Britanniassa ja USA:ssa valmistetut Nousevan auringon maan alukset olivat hieman parempia kuin venäläiset, pääasiassa kotimaiset.
  Mutta jopa täällä japanilaisten laadullinen ylivoima on melko merkityksetön. Ja venäläiset ampuvat ehkä tarkemmin.
  Natasha, ampuen paljain varpaillaan ja upottaen toisen tuhoajan, huomautti harmissaan:
  - Venäjä on tosiaan voittanut vahvemmat vastustajat. Esimerkiksi Napoleon!
  Augustine lähetti rubiininännin avulla ammuksen panssaroituun risteilijään ja lisäsi:
  - Todellakin! Napoleon oli nero! Ja hän oli vahvempi, mutta voitimme hänet!
  Margarita huokaisi raskaasti, lähetti ammuksen paljain varpaillaan ja mutisi:
  - Häviä japanilaisille. Tämä on niin ärsyttävää ja loukkaavaa!
  Augustine, ampuessaan rubiininännit, oli samaa mieltä tämän kanssa:
  - Erittäin ärsyttävä! Valitettavasti tämän vuoksi Romanovien dynastian aikakausi päättyi. Aikakausi on loistava, sankarillinen, valloitusten ja voittojen kera. Ja vaikka meillä ei ollut omaa Tšingis-kaania, olemme nousseet Ivan Kalitan ajoista lähtien.
  Ja tyttö lähetti toisen, paljain varpaillaan, hyvin tappavan ammuksen. Ja panssaroitu risteilijä jakautui kahteen osaan.
  Natasha jatkoi punaisten nännien käyttöä, ja yhdellä kuorella hän upotti toisen tuhoajan. Ja samurailla on paljon tuhoajia.
  Soturi kysyi pojilta:
  - Mutta ihmettelen, miksi maailman historiassa yksikään imperiumi ei saavuttanut absoluuttista valtaa?
  Augustine lähetti rubiininänneineen taas ammuksen toisen tuhoajan vatsaan ja julisti:
  - Kyllä, todella, miksi? Kaikki putosivat. Ja Persian valtakunta ja Aleksanteri Suuri ja Rooman valtakunta. Miksi kukaan ei ole yhdistänyt ihmiskuntaa?
  Natasha takoi paljas, siro jalkaansa turhautuneena. Upposi toisen laivan ja sanoi:
  - Se siitä! Tšingis-kaani loi imperiumin, joka voi murskata koko maailman. Mutta hänen kuolemansa jälkeen hänen poikansa ja pojanpoikansa järjestivät välienselvittelyn ja repivät imperiumin osiin. Vain tsaari-Venäjä yhtenäisjärjestelmällään oli sellainen maa, että se saattoi olla olemassa useita vuosisatoja ja laajentua, kunnes se nielaisi koko maapallon!
  Augustine välähti silmiään ja julisti upottaen toisen tuhoajan rubiininänneillään:
  - Kunnia tsaari Nikolauksen suurelle valtakunnalle! Emme anna valtaa laittomille bolshevikeille ja väliaikaiselle hallitukselle!
  Natasha, jolla oli myös helakanpunaiset nännit, lähetti ammuksen alukseen. Hän upotti japanilaiset ja lauloi:
  - Jumala pelasta kuningas,
  Vahva suvereeni
  Hallitse kirkkaudella
  Kunniaksemme!
  Hallitse vihollistesi pelkoa -
  Ortodoksinen tsaari!
  Hallitse kirkkaudella
  Kunniaksemme!
  Tytöt näyttävät olevan todella kiihottuneita. Näin he tuhosivat samurain, voit ihailla sitä. Ja Oleg Rybachenko ajoi tappajaansa vedenalaisella säiliöllä. Yleensä tämä on siisti ase. Hän upottaa koko Japanin laivaston. Mutta tämä on suuri voima.
  Kaksitoista, vain suurta panssaroitua alusta, kymmeniä pienempiä, mukaan lukien risteilijät. Pelkästään tuhoajia on yli kuusikymmentä. Tämän kaiken tuhoaminen vie aikaa.
  Natasha käytti paljaita varpaitaan ja viimeisteli toisen laivan ja kysyi Olegilta:
  - Mitä luulet, onko Jumala olemassa?
  Poikakenraali virnisti ja vastasi:
  - Missä mielessä?
  Natasha lähetti uuden ammuksen helakanpunaisilla nänneillään viimeistelläkseen tuhoajan ja huomautti:
  - Kyllä, uskonnoista on monia versioita! On olemassa sekä pakanallisia että monoteistisia! Joskus sitä alkaa miettimään. Ja epäilet, onko Jumalaa olemassa, kun opetuksissa on tällainen sotku!
  Augustine halkaisi rintojensa helakanpunaisia nännejä käyttäen toisen tuhoajan ja nauraen huomautti:
  - Kyllä, tässä suhteessa on vaikea uskoa Raamattuun. Vain Jumala voi käyttäytyä näin. Ja hänellä oli jopa suosikkeja!
  Natasha taputti hänen jalkojaan paljain varpaillaan ja nyökkäsi hyväksyvästi:
  - Se siitä. Uskotko, että yksi kansa on Jumalan kansa? Tämä on selvästikin korkeamman älykkyyden arvoista!
  Myöhemmin tyttö alkoi upottaa suuritonniista taistelulaivaa helakanpunaisten nännensä avulla. Soturi työskenteli.
  Mutta Margarita ilmaisi mielipiteensä paljain varpaillaan:
  - Ei ole vieläkään selvää, kuinka on mahdollista, että rakastava Jumala turmelee naisia tällä tavalla!
  Natasha yllättyi:
  - Miten tämä on rumaa?
  Margarita osoitti paljaita varpaitaan ja vastasi rehellisesti:
  - Kyllä, hän muuttaa heistä vanhoja naisia! Ja mikä voisi olla inhottavampaa kuin vanha nainen!
  Augustine laukaisi helakanpunaisia nännejään käyttäen ammuksen risteilijän vatsaan ja julisti:
  - Jostain syystä maan päällä kävelee hyvin ilkeitä vanhoja naisia, mikä on sekä typerää että hirveän rumaa!
  Natasha pudisti päätään, painoi paljaita varpaitaan ja tuki:
  - Ja epäsympaattinen! Eikä esteettisesti miellyttävä!
  Soturi nauroi ja iski kumppanilleen. Kuten, hän on niin viileä ja aggressiivinen.
  Svetlana löi häntä mansikkanännillä ja huomautti vakavasti:
  - Vanhuus on todella paha asia. Se tekee ihmisistä rumia, heikkoja, haavoittuvia. Mutta evoluution näkökulmasta sillä on joitain etuja!
  Augustine oli yllättynyt. Lyötyään hänen jalkoihinsa paljain varpaillaan, toinen tuhoaja kysyi:
  - Mitä etuja tässä inhottavassa tilassa voisi olla?
  Oleg Rybachenko vastasi vakavasti:
  - Tämä stimuloi tieteen ja älykkyyden kehitystä. Jos ihminen ei tunteisi olevansa väsynyt, hänen ei tarvitsisi keksiä autoa. Samoin kynsien ja hampaiden heikkous johti veitsen keksimiseen. Kylmät ajat ja jääkausi opettivat meidät sytyttämään tulta. Sairaudet stimuloivat lääketieteen kehitystä. - Professori katsoi, kuinka taitavasti Juliana lähetti toisen japanilaisen laivan pohjaan, ja jatkoi. - Inhimilliset heikkoudet stimuloivat tiedettä monella tapaa. Emme tienneet miten lentää, mutta loimme lentokoneita. Ja tämä on edistystä!
  Natasha käytti paljaita varpaitaan lähettääkseen toisen ammuksen ja huomautti:
  - Edistystä. Mutta silti, kun katsot vanhaa naista, siitä tulee niin inhottavaa. Onko todella mahdotonta tulla toimeen ilman ihmisen rumuutta?
  Augustine, joka ampui punaisten nännejen avulla, oli samaa mieltä tästä:
  - Nuoretkin osaavat keksiä lentokoneen. Miksi täyttää kirottu vanhuus? Tämä on kauheaa ja inhottavaa!
  Margarita lauloi väärässä paikassa:
  - En eroa komsomolista! Olen ikuisesti nuori!
  Ja tyttö liikutti nyrkkiään metallia vasten.
  Samaan aikaan toinen taistelulaiva oli uppoamassa.
  Sukellusvenetankki jatkoi Japanin laivaston upottamista. Amiraali Togo löysi itsensä vedestä ja joutui pakenemaan veneellä. Japanilla oli suuri laivasto, mutta se kohtasi täysin uuden aseen. Ja nyt hän oli täysin tappiollinen.
  Rubiininännejä käyttävä Augustine jatkoi Japanin laivojen upottamista paljastaen hampaitaan, jotka hänellä on erittäin suuret ja terävät, ehdotti:
  - Sitä minä ajattelen. Tietysti ruumiissa pitää olla estetiikkaa. Naisista on mahdotonta tulla rumia, vetelä iholla ja taipuneilla vartaloilla.
  Natasha, joka käytti paljaita varpaitaan, ja lähetti toisen tuhoajan pohjaan, suostui erittäin mielellään tähän:
  - Tietysti! Tätä tiede työskentelee!
  Molemmat soturit olivat erittäin iloisella tuulella. He upottavat onnistuneesti vihollisen laivaston.
  Aggressiiviset tytöt pystyvät suuriin saavutuksiin.
  Margarita, joka käytti paljaita varpaitaan ampuessaan, ilmaisi ajatuksensa:
  - Uskonnot syntyivät myös ihmisen heikkouden takia. Jos ihminen olisi vahvempi, ei olisi uskontoja. Ja tietysti kuolema ja kuolemanpelko johtavat siihen, että ihminen etsii lohtua itselleen!
  Augustine, joka sytytti tulen rubiininänneillään, muistutti:
  - Osallistuin seanssiin ja näin jotain hämmästyttävää. Joten hajuvesiä on!
  Natasha paljain varpaillaan viekkaalla äänellä totesi:
  - Henkien olemassaolossa ei ole mitään yllättävää! Loppujen lopuksi me lentää unissamme. Tämä tarkoittaa, että siellä on sielu ja kuin muisto lennoista!
  Poikakenraali nyökkäsi hyväksyvästi:
  - Kyllä, siellä on sielu! Tässä suhteessa henkilö on ainutlaatuinen! Nyt ehkä voimme pitää hauskaa!
  Japanin laivasto oli sulamassa. Vedenalainen säiliö näytteli tappajan roolia. Oleg oli hieman surullinen. Ensinnäkin hän löysi itsensä extran roolista. Ja toiseksi, ärsyttävää on, että et näe kaikkea kovin hyvin, kun olet veden alla. Yleensä Olegilla oli voimakkaita epäilyksiä Jumalasta. Itse asiassa, miksi sen jälkeen kun venäläiset omaksuivat kristinuskon, he kohtasivat erilaisia ongelmia. Ja mongolien-tatarien hyökkäys, ja sitä ennen ruhtinaiden feodaalinen pirstoutuminen. Venäjän kansan väliset sodat.
  Sitten lopulta, Ivan Kalitan ajoilta, Venäjän elpyminen alkoi,
  Muskovi vahvistui. Kunnes esimerkiksi Ivan Kolmannen aikana siitä tuli lopulta yksi, keskitetty valtio. Ja heitti pois tatarin ikeen.
  Kyllä, tietysti, Venäjä oli nousussa. Kunnes kompastuin Japaniin.
  Tämä merkitsi monarkian ja Romanovien dynastian historian loppua.
  Monarkia kuitenkin lähti, mutta autoritaarisuus säilyi.
  Oleg Rybachenko silitti varovasti Augustinen selkää. Tyttö kehräsi tyytyväisenä. Hän näytti nauttivan siitä.
  Poikanero huomautti loogisesti:
  - Ei ole mitään väärää siinä, että mies rakastaa tyttöä ja tyttö miestä. Tämä on aivan luonnollista. Mutta samalla ihmisten on säilytettävä säädyllisyys.
  Augustine, ampuen rubiininännit, vastusti tyytymättömästi:
  - Älkäämme lukeko moraalia. En pidä tästä!
  Poikanero virnisti:
  - Ja kuka rakastaa! Mutta meidän on kohdattava totuus. Ihmiset ovat tässä suhteessa huomattavasti erilaisia kuin eläimet!
  Margarita nyökkäsi hyväksyvästi:
  - Kyllä, meidän välillämme on suuri kuilu!
  Augustinus vastasi sarkastisesti:
  - Ja tiedätkö, sinun ja apinan välillä en huomaa paljoakaan eroa!
  Oleg nauroi. Augustine upposi rubiininännien avulla sillä välin viimeisen Japanin kahdestatoista rautaverhoisesta aluksesta. Tämän jälkeen tyttö huomautti:
  - Olemme melkein valmiit vihollisen laivaston kanssa!
  Oleg Rybachenko virnisti sarkastisesti:
  - Kyllä, olette hyviä työntekijöitä! Ja itse asiassa he pystyvät paljon! Yleensä rakastan soturityttöjä - he ovat niin seksikkäitä!
  Natasha väänteli vartaloaan ja lauloi:
  - Näytän seksikkäältä, olen kuin prosessori! Ja minä liikun kuin robotti - äänihyökkääjä!
  Sen jälkeen kenraalipoika silitti Augustinea hieman rohkeammin. Tyttö painoi joystickin painikkeita paljain jalkojensa pitkillä varpailla ja näytti viehättävältä.
  Kuinka kauniita hänen liikkeensä ovatkaan.
  Olegin mielikuvitus kuvasi prinsessan kävelemässä paljain jaloin rakennustelineelle. Tämä on niin romanttista. Ja prinsessa on niin punainen. Häneltä riisuttiin kaikki korut ja kallis mekko. Jäljelle jäi vain säkkiliina. Mutta vankilan univormu lisää hänen suloisten, miellyttävien, raikkaiden kasvojensa viehätystä kuin ruusu. Ja tuliset hiukset. Kuinka kaunis prinsessa on menossa teloitukseen.
  Ja siellä hukkuu tuhansia ihmisiä. Laivat hajoavat, elementit raivoavat.
  Ja Japani kärsii valtavan, ainutlaatuisen tappion. Joten samuraiden täytyy ilmeisesti katua syntejään.
  Oleg Rybachenko ajatteli, mitä japanilaiset uskovat? Mikä on heidän uskontonsa? He ovat sentään pakanoita. Mutta he voittivat ortodoksisen Venäjän. Mieti tämän jälkeen, kenen Jumala on vahvempi!
  Ja mongolit olivat pakanoita, mutta kuinka monta aluetta he valloittivat.
  Oleg kysyi Augustinelta:
  - Kerro minulle, kaunotar, kuinka pidät Rodnoveriesta?
  Tyttö hymyili leveästi ja upotettuaan toisen tuhoajan vastasi:
  - Erittäin hyvä uskonto! On niin kauniita satuja!
  Oleg kysyi vihjailevasti:
  - Luuletko satuja? Tai ehkä kaikki nämä venäläiset jumalat ovat todella olemassa?
  Agustina kohautti olkiaan ja vastasi:
  - Ehkä sekä tonttuja että tonttuja on olemassa! Maailmassamme voi tapahtua mitä tahansa. Ja on vaikea sanoa, mikä todella on olemassa ja mikä ei!
  Oleg Rybachenko totesi loogisesti:
  - Jossain määrin kaikki maailmassamme on olemassa. Kaikki ajatuksemme, unelmamme, toiveemme ovat mitä jätämme taaksemme. Minulla on erittäin mielenkiintoinen teoria hypernoosfääristä, jossa on täysin kaikki, mitä ihmiset ovat koskaan keksineet. Eli ajatus on ikuisesti olemassa. Ja hän pysyy joissakin muissa rinnakkaisissa maailmoissa.
  Margarita kysyi sarkastisesti:
  - Entä esimerkiksi klassisempi jako: taivas ja helvetti?
  Poikakenraali huomautti synkästi:
  - Tämä on todennäköisesti muinaisten primitiivinen ajatus kuoleman jälkeisestä kostosta. Todellisuudessa kaikki on todennäköisesti hieman monimutkaisempaa!
  Natasha huudahti iloisesti ja tulvi yhden viimeisistä japanilaisista laivoista helakanpunaisilla nänneillä:
  - Vannotut ja vanhat,
  Vihollinen vannoo taas
  Hiero minua
  Jauha jauheeksi.
  Mutta enkeli ei nuku,
  Ja kaikki järjestyy. Ja kaikki päättyy hyvin!
  Tytöt lopettivat vihollisen laivaston. Kenraalipoika kiihdytti panssarivaunua jahtasi samuraita. Kyllä, he tekivät hyvää työtä täällä. On mielenkiintoista, miten historiaa voidaan korjata. Tsaari-Venäjä oli voimakas maa, joka nousi korkeuteen. Vaikka kaikki ihmiset eivät eläneet hyvin.
  Mutta maa oli nousussa. Työpäivää lyhennettiin. Uusia lomapäiviä ilmestyi. Paikallinen itsehallinto perustettiin. Palkat kasvoivat vakaiden hintojen myötä. Koulut avattu. Tsaari Nikolai II:n aikana koulutusmenot kasvoivat yli kuusinkertaiseksi. Peruskoulutuksesta tuli pakollinen.
  Kyllä, kaikki ei muuttunut parempaan suuntaan tarpeeksi nopeasti, mutta kuinka paljon maa menetti vallankumouksen ja sisällissodan takia. Kuinka monta älykästä ihmistä kuoli ja jätti kotimaansa? Ja nyt tässä universumin osassa on mahdollisuus estää tämä.
  Virtaviivainen säiliö kellui nopeasti ja äänettömästi veden alla. Ja nyt viimeinen Nousevan auringon maan tuhoaja on upotettu.
  Natasha sanoi iloisesti:
  - Niin nuori minä olen!
  Augustine korjasi tyttöä selventäen:
  - Kuinka mahtavia me kaikki olemme täällä! He taistelivat kuin leijonat!
  Oleg huomautti ärsyyntyneenä:
  - Ei mitään erityistä! Meillä oli vain parempi tekniikka!
  Augustine naurahti ja vastasi:
  - Mutta me ammuimme tykit itse!
  Natasha tuki ystäväänsä:
  - Ja teimme sen myös itse! Ja tämä on tarkka silmä...
  Oleg poimi:
  - Viistot kädet!
  Natasha nauroi ja vastasi:
  - Ja sinä olet hurmaava poika!
  Oleg sanoi rehellisesti:
  - Olen pahoillani japanilaisten puolesta. He piirtävät upeita sarjakuvia. Pidän erityisesti hentaista!
  Augustine nauroi ja pyöritteli jalkaansa ilmassa.
  - Hentai, tämä on siistiä! Jopa erittäin siistiä!
  Natasha hilloa maistaneen tytön hymyssä ehdotti:
  - Ja ehkä potkitaan myös fasisteja perseeseen!
  Oleg Rybachenko nyökkäsi hymyillen:
  - Hyvä idea. Mutta lopetetaan ensin Japanin maajoukot. Ja autamme lopettamaan sodan nopeammin. Joten fasismi ei esiinny tässä universumissa.
  Tytöt vastasivat yhteen ääneen:
  -Eikä se näy, ja Kiina on meidän!
  Japanilaisen laivaston upottamisen jälkeen T-195-supertankki nousi pintaan.
  Ja Oleg Rybachenko lauloi suurella ilolla;
  Slaavien täytyy valloittaa maailma,
  Mutta sydämellä, ei ydinsodalla!
  Puhdas ja armollinen Venäjä on armeija,
  Nouse voittamattomana maana!
  
  Tuomme ortodoksisuuden kirkkaan valon,
  Loistavia voittoja Jumalan kasvojen alla!
  Taistelen julman vihollisen kanssa yöllä, päivällä -
  Laulataan tekojamme
  
  Se tapahtui pyhälle isänmaalleni,
  Kokea kauheaa kärsimystä!
  Ja jopa kyyneleet valuvat silmistäni,
  Kun sellaisia pahoja koettelemuksia!
  
  Kaikkivaltias jakaa anteliaasti lahjoja,
  Venäjästä on tullut voimakas ja kaunis!
  Siipien kärkivälillä pyrimme lentämään,
  Taivaan auringonlasku valaisi holvin satiinilangalla!
  
  Ja risti näyttää tien planeetalle,
  Pelastukseen, Jeesuksen lunastukseen!
  Me venäläiset emme todellakaan pääse siitä eroon,
  Älä ole alimaailman tuomiopäivässä!
  
  Kotimaa kukoistaa upeasti -
  Hän ilman reunoja tammimetsän ylellisyydessä...
  Ja kristalli, helmi, loistava jää -
  Jumalan lakkaamattoman kirkkauden merkki!
  
  Vihreän ritarin melankoliaa ei näy,
  Hän on silmukka vain heikoille...
  Hän väijyy huolimattomia,
  Heidän tarvitsee vain hakea suojaa valtiolta!
  
  Se tulee olemaan hienoa, kaikki voivat hyvin,
  Ja ihana aika tulee...
  Mutta ritari tietää yhden asian,
  Tuo verenhimoinen Kain häviää!
  
  Mutta Kaikkivaltias tulee kaikki säteissä -
  Ja taivas on kirkas...
  Sitten Rod kutsuu ylösnousseet,
  Lataa Lada rakettipolttoaineella!
  
  Planeetat ovat meidän ikuisesti,
  Saturnus, Jupiter, Mars, Venuksen lämpö...
  Vuoden nuoret miehet eivät pelkää,
  Koska isoisämme eivät vanhene!
  
  Silloin kaikesta maan päällä tulee kuin taivas,
  Sellaiset paikat ovat itse Kristus Herra!
  Älä heitä sanoja tuuleen, ritari,
  Ja isänmaan viholliset on jo voitettu!
  
  
  SODAN NELJÄSTEToista VUOSI!
  Poika kuljetettiin jälleen vuoteen 1954. Natsit tunkeutuivat Saratoviin, mutta juuttuivat sinne. Jotkut fasistisista joukoista yrittivät edelleen edetä Kuibysheviin. On jo syksy, keltaiset lehdet putoavat. Pioneerijoukko: poikia ja tyttöjä, seisoi natsien tiellä.
  Lapset ovat laihoja, pojilla lyhyet hiukset, tytöillä letit. Syksyn kylmyydestä huolimatta he pukeutuvat kevyesti ja kaikki ovat paljain jaloin. He kaivavat lisähautoja, pystyttävät siilejä ja valmistavat ansoja. Huolimatta siitä, että he ovat puolinälkäisiä, he ovat ulkoisesti iloisia ja jopa hyräilevät itsekseen.
  Olemme Stalinin poikien pioneereja,
  Rakastamme taistella isänmaamme puolesta...
  Olemme uskollisia sydämeemme Leninin käskyille,
  Vaikka sodan aikana keitimme puuroa turhaan!
  
  Taistelemme isänmaani puolesta,
  Kaikki pojat ja paljasjalkaiset tytöt...
  Venäjältä ei oteta ruplaansa,
  Anna poikien nauraa hyvin selkeästi!
  
  No, säiliö on valmistettu Tiger-teräksestä,
  Vain pala karkaistua metallia...
  Poltamme hänet heti,
  Menestyköön isänmaa ikuisesti!
  
  Teemme Isänmaasta rakkaamman kaikille,
  Hyppy menee kommunismin unelman mukana...
  Ja jumalattomat murskataan tuhkaksi,
  Heitetään pois fasismin ruumis!
  
  Olemme lapsia, mutta pidämme sieluamme kotkina,
  Pommien alla, usko minua, olemme arkoja...
  Isänmaan piittaamattomat pojat,
  Pestään Krauttien kaulat!
  
  Stalingrad oli täynnä sankarillisuutta,
  Jossa esitettiin huippuluokkaa...
  Uskomme, että Fuhrer-paskiainen kuolee pian,
  Ja me näemme kommunismin kaukaa!
  
  Leningradimme ei koskaan anna periksi,
  Vaikka hän on ollut jäässä vuosia saarron alla...
  Suuri pyhä maa
  Olkoon täysi mekko!
  
  Venäjä on jumalten kotimaa,
  Jeesus siunaa meitä taisteluun...
  Usko minua, me olemme isien arvoisia,
  Jotta vihattu Kain ei saisi ylivaltaa!
  
  Kyllä, vihollinen on tunkeutunut isänmaahan syvälle,
  Talvella me lapset juoksemme paljain jaloin...
  Mutta Fritz voitetaan joka tapauksessa,
  Päätämme matkamme tuhoutuneeseen Berliiniin!
  
  Ja sitten Jumala herättää kuolleet,
  Edellisten sukupolvien kyyneleille...
  Stalin, johtaja, siunaa meitä rakastavasti,
  Ja säteilevä johtaja Lenin hyväksyy sinut taivaaseen!
  Pojat ja tytöt lauloivat ja työskentelivät erittäin energisesti. Vaikka ruoalla ei ole väliä. Mutta Volga-joki on lähellä, ja voit saada kalaa. Erityisesti monni, joka ruokkii ruumiita, on lisääntynyt. Lapset syövät mielellään korvansa. Syksy on hyvä: paljon omenoita ja vitamiineja. Se on paljon huonompi talvella. Lumihousut polttavat lasten paljaat kantapäät, kun heidän jalkansa muuttuvat punaisiksi kuin variksen jalat. Ja juotos leikataan.
  Tyttö Masha ja poika Petya kaivavat kuoppaa. Pioneerinainen kysyy pojalta:
  - Luuletko, että Petenka vastustaa?
  Poika, painaen paljain jaloin, kaatui jalkansa lapiolle, sanoi luottavaisesti:
  - Joko seisomme tai kuolemme... Ei ole kolmatta vaihtoehtoa!
  Tyttö huokaisi raskaasti ja huomautti:
  - Synnyin ja siellä oli jo sota käynnissä. En ole koskaan tuntenut rauhallisia päiviä!
  Poika huokaisi raskaasti ja vastasi:
  - Rauhallisia päiviä... Jos vain saisin tietää miltä suklaa maistuu.
  Petka nuolaisi huuliaan. Hänen kasvonsa olivat ohuet, hänen vaaleat hiuksensa työntyivät ulos lyhyeen leikkaukseen. Hänen hiuksensa leikattiin kuin vangin leikkurilla, ja nyt hänen on annettu hieman kasvaa ulos. Poika vaikutti kuitenkin iloiselta ja hymyili paljon. Hänen hampaansa olivat suuret ja terveen näköiset. Yksinkertainen ruoka, runsaasti vihanneksia ja kalaa ovat terveydelle hyväksi. Jatkuvasti raittiissa ilmassa työskentelemällä lapset kehittivät kestävyyttä.
  Ja lapiot liikkuivat energisesti, mitatusti...
  Ja taivaalla kuului melua... Fritzin nopea suihkukone ilmestyi.
  Toistaiseksi Luftwaffea ei ole voitu tappaa ilmassa. Lisäksi natseilla on liikaa inhimillisiä ja aineellisia resursseja. Ja lentokoneiden laatu on vahvempi.
  Tässä on mahtava ME-62 seitsemällä ilmatykillä. Edes MIG-15 ei voi lähestyä tätä. Yritä selviytyä saksalaisen haukan tulivoimasta.
  Sekä saksalaisen mastodonin nopeus että panssari ovat korkeammat. Ja natsit käyttävät tiettyjä taktiikoita varmistaakseen vain Venäjän mahdollisuudet vaakasuuntaisen liikkeen avulla. Saksalaisilla on voimakkaita lentokoneita. Ja Xe-362 on myös erittäin ohjattava.
  Pioneerit makaavat juoksuhaudoissa, ja tuli avattiin heihin ylhäältä. Yksi pojista ommeltiin läpi ja alkoi vääntelemään tuskissa. Se oli kauhea näky.
  Masha työnsi päänsä punaisilla letkuilla ulos kaivannosta ja lauloi:
  - He tappavat meidät, me tapamme... Kuinka usein tämä ei tapahdukaan!
  Useita puoli tonnia painavia pommeja putosi. Taivaalla syttyi taistelu. MIG-15, joka hallitsi tuotantoa, joutui yhteen natsien kanssa. Saksalainen ME-462 voi toimia hyökkäyslentokoneena tehokkaan panssarinsa ja aseidensa ansiosta.
  Ja samalla erittäin sitkeä ja vaikeasti kaatuttava kone.
  Pioneerit, heti kun saksalaiset lopettivat pommituksen, hyppäsivät jälleen ulos ja ryhtyivät töihin.
  He heiluttelivat lapioitaan melko energisesti. Lian tummanruskeat pojat ja tytöt eivät tunteneet väsymystä. Mutta taivaalla Mig-15 törmäsi paljon raskaampaa saksalaista autoa.
  Fritzeistä tuli varovaisempia. He yrittävät ohjailla. Jotkut Neuvostoliiton lentokoneet on valmistettu yksinkertaistetun suunnittelun mukaan ja niitä käytetään kuten kamikazeja. Niissä istuvat usein tuskin koulutetut pojat mennäkseen kuolemaansa. Ja tämä joukkosankaruus järkyttää fasistit.
  Ja pioneerit laulavat ja työskentelevät kovasti... Petya, joka onnistui vierailemaan etulinjassa, sanoo:
  - Nyt tankit tulevat, ja me taistelemme!
  Masha nyökkäsi ja hymyili:
  - Kyllä, he menevät... Mutta tämä on heille viimeinen kampanja!
  Tietty pelko on kuitenkin tietysti olemassa. Loppujen lopuksi pyramidikoneet, sanotaanpa mitä tahansa, ovat vielä kehittyneempiä. Ja niitä on erittäin vaikea kaataa. Lisäksi pieni, mutta suuri määrä rullia tekevät teloista vähemmän haavoittuvia.
  Mutta pioneerit ovat aina valmiita taisteluun. Eikä mikään voi estää heitä... Sitten alkaa pommitukset. Pitkän kantaman, suuren kaliiperin saksalaiset aseet testaavat Neuvostoliiton alueen vahvuutta. Ja paljon tuhoa, räjäytettyjä juoksuhautoja.
  Lasten täytyy piiloutua halkeamiin... Odota hirviömäistä tykistötulvaa.
  Masha nojasi Petyaan ja kuiskasi:
  - Puolueemme suojelee meitä! Ja isoisä Lenin on aina paikallaan!
  Poika vahvisti:
  - Stalin kuoli, mutta hänen työnsä elää! Kunpa joku tappaisi Hitlerin!
  On hyvä idea tappaa Fuhrer, mutta Hitler on edelleen elossa. Ja hän tapaa lokakuun luolassaan Kyproksella. Siellä on lämmintä ja hauskaa. Gladiaattoritaisteluja käydään.
  Ja pojat ja tytöt jäätyvät... Pohjoisesta ajettu kylmä sade alkoi tihkua. Ja he ovat melkein alasti. Se on erittäin epämiellyttävää, hampaani jopa tärisevät.
  Petka hyppää epätoivoisena kaivannosta ja jatkaa kaivamista sanoen:
  - Synnyin epätoivoisena ja kuolen epätoivoisena! Jos murran pääni, siton sen karitsan päähän!
  Masha hyppäsi ulos hänen jälkeensä ja välkkyi tyttömäisiä, pölynharmaita korkokenkiään. Myös muut pioneerit hyppäsivät ylös ja työskentelivät tarmokkaasti lapioilla. Eikä kiinnitä mitään huomiota pommituksiin. Anna fasistien ampua, et pelottele heitä.
  Suuri isänmaallinen sota on jo neljättätoista vuosi, ja natsit ovat juuttuneet taisteluihin Saratovista. Myös yritys edetä Moskovaan epäonnistui. Saksalaiset murtautuivat 30-40 kilometrin läpi keskustassa, ylittivät pari puolustuslinjaa ja pysäytettiin uudelleen. Leningrad on edelleen tiukasti piiritettynä. Eikä se anna periksi ollenkaan.
  Edes diskot eivät auta paljoa, kaikesta nopeudestaan ja haavoittumattomuudestaan huolimatta.
  Natsit pystyivät valloittamaan Rževin, mutta heidät pysäytettiin tällä linjalla. Ja he olivat jumissa tiukassa puolustuksessa. Samaan aikaan tilannetta vaikeutti Japanin tappio, joka kärsi suuria tappioita ryntäessään Alma-Ataan. Samurai luopui paljon täällä.
  Mutta he mobilisoivat kiinalaiset armeijaansa. Venäjä on myös äärettömän uupunut eikä pysty kehittämään menestymistään. Näin iskuja vaihdetaan.
  Ja panssarivaunu on jo matkalla pioneereja kohti... Raskaimmat liikkuvat ensin: AG-200 on pyramidin muotoinen, kahdella pomminheittimellä ja panssarin paksuudella 550 millimetriä, vahvan kaltevuuden ja erittäin kovan pinnan alla. Mikään ei pääse tunkeutumaan sellaiseen säiliöön. Mikä tahansa panos rikoseettaa panssarin.
  Mutta pioneerit eivät pelkää, rohkeat kaverit, he ovat valmistaneet yllätyksiä tämän mastodonin toukille. AG-100 ja AG-50 liikkuvat hänen takanaan.
  Nuoret soturit naamioivat miinoja ja kotitekoisia räjähteitä. Voit esimerkiksi tehdä melko voimakkaita mädäntyneen ruohon ja lannan sekoituksesta.
  Pommeja.
  Ja pioneerit naamioivat heidät ruohoon. Ase on ilman koteloa, joten metallinilmaisimet pienet radio-ohjatut panssarit eivät näe sitä.
  Masha kuiskaa:
  - Pyhän isänmaan kunniaksi...
  Petya vahvistaa:
  - Sen pitäisi toimia!
  Lapset hymyilevät, ovat ruskettuneet, kasvot likaiset, mutta heidän hiuksensa ovat vaaleat, auringonvalkaistut.
  Täällä ensimmäinen saksalainen tankki näyttää törmäävän nyrkkiin. Pommi räjähtää hänen alla. Rikkoutuneet rullat ja muut metalliset ja rikkinäiset esineet lentävät eri suuntiin. Kauhea E-200 tärisi ja pysähtyi. Sai annokset venäläisiltä lapsilta. Epätoivoissaan hän ampui pomminheittimiä... Räjähdyslähteitä nousi. Joten toinen säiliö törmäsi mädäntyneestä ruohosta ja lannasta tehtyihin pommeihin. Ja tämä kivi tärisi. Saksalaiset pysähtyivät, kolmas tankki räjäytettiin... Mutta mastodonit painavat kolmesataa tonnia ja on luotu sellaisiksi, että ne kestävät taistelulaivojen aseiden iskuja, jotka ohjaavat kuoret kimoksiksi.
  Ja sitten kakarat, jotka olivat rakentaneet kaivoksia säilörehusta ja lantasta, pysäyttivät heidät.
  Neljäs superraskas tankki räjähti. Natsit pysähtyivät ja avasivat tulen. Pojat ja tytöt räjäyttivät pommeja yksinkertaisella johdolla, jossa oli sähkökipinä.
  Pioneerit, nähdessään, että Fritz oli hidastunut, huusivat yhteen ääneen:
  - Adolf on paha! Paskaa housuihini!
  Ja nauraa ja näyttää kieltä. Tytöt nauravat, he ovat myös mukana tässä. AG-200 liikkui jälleen, ja viides, supertankki, räjäytettiin. Ja pieniä, koiran kokoisia kääpiöautoja juoksivat ympäriinsä. He yrittävät löytää miinoja. Lapset avasivat heihin tulen aseilla. Natsit pysähtyvät. Osa heidän autoistaan syttyi tuleen. Kevyemmät tankit yrittävät murtautua läpi ja kiihtyvät.
  Mutta taas heitä kohtaavat miinat ja voimakkaat räjähdykset, jotka kaatavat nykyaikaiset tankit. Saksalaiset kärsivät tuhoja. Toinen tusina on jo räjäytetty. Ja he yrittävät ampua pioneereja.
  Eräs tyttö sai sirpaleen pyöreään kantapäähän. Hän huusi ja huusi:
  "Ei", sanoimme fasisteille, kansamme ei siedä venäläisiä, tuoksuvaa leipää, että sitä kutsutaan "fordiksi!"
  Tyttö ei luovuttanut jauhoja, vaikka hänen siro jalkansa pohja oli leikattu ja verta virtasi. Valitettavasti tämä on sotaa. Myös muut pioneerit loukkaantuivat. Ja pommituksen aikana tämä on väistämätöntä. Ja Murat-poika revittiin täysin kahtia.
  Hitlerin tankit alkoivat pudottaa koukkujaan vetääkseen pois vaurioituneita ajoneuvoja.
  Ja jalkaväki lähti hyökkäykseen. On monia sotilaita Afrikasta, samoin kuin hinduja ja arabeja, jotka on värvätty ratsioiden kautta. Pojat ja tytöt on aseistettu vain aseilla ja kranaateilla. Ammusten puute on liian akuutti antaakseen kaikille AK:n.
  Vain tusina koulutetuimpia ja kokeneimpia Kalashi-poikia. Ja he ampuvat fasistisia palkkasotureita.
  Ulkomaalainen armeija liikkuu järjestäytyneessä joukossa ja kärsii valtavia tappioita. Lapset ampuvat tarkasti. Ja pioneeritytöt eivät ole huonompia kuin pioneeripojat.
  Hyökkäyksillä värvätyt värilliset rykmentit putoavat. Saksalaiset eivät sääli heitä ollenkaan. Fasistien mukaan Aasiassa ja Afrikassa on jo liikaa ihmisiä. Miehiä pitäisi siis tappaa teurastamoissa ja naisista tehdä kauniimpia vaimoina.
  Petka ampui ja sanoi:
  - Venäjän ritarin henki!
  Masha riisui vastustajansa ja sököi:
  - Olkoon hän kanssamme!
  Pioneeripoika nalle karjui ja karjui:
  - Kotimaalle!
  Tyttö Olya ampui aseella murskaten fasistin pään ja siristaen:
  - Stalinille!
  Petya ampui uudelleen ja löi arabia vatsaan, sihisi:
  - Molotoville!
  Kyllä, tällä hetkellä kuolleen Stalinin tilalle tuli Molotov. Beria oli jo ammuttu jonkuna, joka yritti kaapata valtaistuimen. Molotov oli enemmän tai vähemmän tyytyväinen kaikkiin. Valtion puolustuskomitean puheenjohtajan toimivaltaa kuitenkin rajoitettiin. Eräänlainen diktaattori tuli kollektiiviseksi stalinistisen itsevaltiuden sijaan. Ja Vasilevskystä tehtiin ylin komentaja. Mikä lopulta johti autoritaarisuuden eroosioon.
  Siksi Masha lisäsi:
  - Vasilevskylle!
  Ja taistelu jatkui... Ulkomaalaisista koostuva jalkaväki tuli yhä lähemmäs. Lapset kärsivät yhä enemmän tappioita. Tilanne muuttui kriittiseksi.
  Petka heitti kranaatin ja sai luotihaavan kyljeensä.
  Poika sihisi:
  - Ei! En silti luovuta!
  Mutta kylkeeni sattui... ja vuoti verta. Scarlet neste valui alas repeytynyt ja likainen T-paita.
  Masha sihisi:
  - Me kostamme teille, natsit!
  Tyttö heitti kranaattia paljain jaloin ja vihelsi kuin rosvo satakieli.
  Kuului räjähdys ja kuolleiden ulkomaalaisten huudot.
  Jalkaväki epäröi. Mutta takana oli panssaroituja autoja konekivääreineen, valmiina avaamaan tulen omin voimin.
  Oleg heitti myös kranaatin ja huusi:
  - Mutta Pasaran!
  Vihollinen epäröi. Sillä hetkellä konekiväärit osuivat viholliseen. He alkoivat niittää vihollista.
  Lapset katselivat ympärilleen. Useat kymmenet paljasjalkaiset komsomolin jäsenet tarttuivat konekivääriin ja avasivat tulen. He ampuivat palkkasotureita. Tytön ryhmä hiipi huomaamatta. Komsomolin jäsenet olivat nuoria, hoikkia ja viehättäviä, ja he löivät natseja erittäin tarkasti. Pahoinpidellyt fasistit pakenivat.
  
  STENYKA RAZININ POJAN ROHKUS
  Noin 13-vuotias poika pidätettiin isänsä kanssa. Old Man on ymmärrettävästi tunnettu kapinallinen, joka on vuodattanut verta. Mutta poika on vielä lapsi. Kysy häneltä kumpi.
  Mutta Cornilin apulainen arvioi entisen sotilaskomentajan eri tavalla. Ja hän ehdotti, että poikaa kuulustettaisiin intohimoisesti - entä jos hän tietäisi, missä hänen isänsä aarteet sijaitsevat.
  Stenka Razinin poika vietiin kidutuskellariin. Poika yritti näyttää suoralta ja olla ylpeä. Vaikka sisällä oli pelottavaa. Kidutusvälineet on ripustettu, takka liekeissä. Teloittajat punaisissa kypärissä.
  Samosa lähestyi poikaa, ojensi hänen kätensä, puristi häntä kauluksesta ja kysyi uhkaavasti:
  - Jos kerrot minulle, mihin kaveri piilotti aarteen, vapautamme hänet. Ei - me kidutamme!
  Stenka Razinin poika Grishka vastasi rohkeasti:
  - En kerro sinulle mitään! Ja vielä enemmän sinulle!
  Samosa haukkui:
  - Kiduta hautapoikaa!
  Ja hän veti henkilökohtaisesti kauluksesta repimällä pois pojan kaftaanin. He riisuivat Grishkan ja raahasivat hänet telineeseen. Poika yritti epätoivoisesti potkaista takaisin. Mutta kokeneet teloittajat immobilisoivat Grishkan iskun niskaan. Sitten he kiinnittivät hänen kätensä hänen taakseen ja alkoivat nostaa häntä köydestä. Poika kiristi hampaitaan. Pyöveli tarttui pojan vartaloon ja ravisteli häntä vääntäen häntä nivelissä. Grishka alkoi hengittää raskaasti, mutta pidätti itkunsa.
  Kirjanoppineille saneleva virkailija sanoi syvällä äänellä:
  - Kerro varas, mihin veljesi piilotti aarteen.
  Poika vastasi halveksuvalla äänellä:
  - Vaikka tietäisin, en sanoisi!
  Samosa käski teloittajaa:
  - Lyö! Kymmenen lyöntiä varovasti!
  Teloittaja iski tasaisesti. Grishkan ruumis tärisi. Kymmenennellä iskulla kiduttaja jäätyi. Ja katsoi Samosaa. Teloituksen aikana poika oli hiljaa ja puri huultaan.
  Virkailija sanoi syvällä äänellä:
  - Kerro minulle, varas, mihin kaveri piilotti aarteen?
  Grishka huusi:
  - En sano!
  Samosa murisi:
  - Viisi lakkoa säästämättä!
  Pyöveli löi poikaa laajalla iskulla, ravistellen hänen koko kehoaan. Grishka huusi, mutta puri huulta. Seurasi toinen isku. Myös lakaiseva ja vahva. Grishka jatkoi hiljaa. Ja jälleen kolmas isku, verta tippui leikatusta ihosta.
  Samosa rypisti kulmiaan, kun poikaa piiskattiin. Poika ei tietenkään ehkä tiennyt, mihin Stenka piilotti aarteen. Ja ehkä jopa todellisia aarteita. Mutta poikaa pitäisi kuulustella. Ja ota salaisuudet pois hänestä.
  Viidennen iskun jälkeen veri alkoi tippua aktiivisesti.
  Virkailija toisti kysymyksen. Grishka oli hiljaa.
  Samosa tilasi:
  - Polta hänen kantapäänsä.
  Pyöveli otti palan kuumaa rautaa ja toi sen pojan paljaalle pohjalle. Hän vapisi, vääntyi ja... menetti tajuntansa.
  Adala ajatteli, että Peterin olisi hyvä laittaa tämä läpi, jotta hän ei tappaisi aseettomia ja vanhoja. Peter teki jotain väärin. Miltä tuntuisi todellisessa kontaktitaistelussa? Etkö olisi ujo?
  Stenka Razinin poika Grishka muuten tiesi, missä yksi hänen isänsä aarteista oli piilotettu, mutta vaikeni. Hänet saatiin järkiinsä kaatamalla ämpäri jäävettä. Sitten Samosa tilasi:
  - Polta myös toinen kantapää raudalla!
  Tällä kertaa poika ei pyörtynyt, hän yritti nykiä, mutta Grishkan paljaat jalat olivat puristuksissa tukkiin.
  Samosa sihisi:
  - Viisi ripsiä lisää ilman hoitoa!
  Viidennen iskun jälkeen pojan kirkas pää tärisi ja Grishka menetti tajuntansa.
  Kokenut kidutuksen virkailija neuvoi:
  - Anna hänen mennä! Lapsi makaa silti!
  Samosa sanoi ankarasti:
  - Poista pentu! Pyyhi se vodkalla ja laita sänkyyn... Anna mennä! Huomenna jatketaan kidutusta!
  Grishka poistettiin telineestä ja leikkaukset pyyhittiin alkoholin ja veden seoksella. Poika nykisi: vodka pisti. Sitten Grishkalle annettiin kuumaa liemi ja lukittiin lämmitettyyn selliin. Mutta varmuuden vuoksi he kahlitsivat pojan kaulasta ja antoivat hänen nukahtaa. Poika nukkui vatsallaan, sänky oli pehmeä. Uhrit kuolevat usein teloittajien kidutuksen aikana, ja Samosa halusi tietää, mihin Stenka kätki aarteensa.
  Kun Grishkan oli annettu mennä nukkumaan, seuraavana päivänä poika raahattiin jälleen kidutushuoneeseen. He vetivät hänet jälleen telineeseen. Grishkan jo venyneet nivelet muuttuivat kipeämmiksi. Painot ripustettiin pojan jalkoihin. Venyttää lihaksia enemmän. Sitten teloittaja toi hymyillen kuuman raudan ja painoi sen Grishkan rintaa vasten. Poika kiristi hampaitaan villisti kivusta.
  Samosa huusi:
  - Puhu varas!
  Se haisi palaneelta. Paahdetun lihan haju voimistui. Grishkan silmät siristelivät kivun shokista, ja poika menetti jälleen tajuntansa. Pyöveli otti raudan rinnastaan ja sanoi:
  - Vahva poika...
  Samosa murisi:
  - Meidän täytyy jakaa se... Partiili on jalkojesi juurella!
  Pyöveli siveli pojan jalkapohjat öljyllä ja sytytti kaukaa paratiisin. Jo valmiiksi palaneet kantapäät olivat kovassa tuskassa. Poika hengitti raskaasti. Hän pudotti hikeä ja verta, kiristi hampaitaan, mutta oli hiljaa. Vaikka se maksoi hänelle kalliisti. Yritykset olivat epätoivoisia.
  Samosa murisi kiivaasti:
  - Sinä tulet puhumaan! Hei, lyö minua selkään!
  Teloittaja antoi iskuja Grishkaan. Kymmenennellä iskulla pojan pää tärisi hitaasti ja kaatui. Poika ei tullut heti järkiinsä, vaikka hänen päälleen kaadettiin ämpäri vettä. Samosa löi Grishkaa kasvoihin ja käski:
  - Lyö taas!
  Deak huomautti:
  - Alaston mies kuolee...
  Samosa murisi:
  - Paska! Ota hänet pois telineestä! Jatkuu huomenna!
  Grishka poistettiin jälleen kidutuslaitteesta ja vietiin huoneeseen. Poika nyökkäsi ja nykisi. Hän vaipui raskaaseen, harhaanjohtavaan uneen. Sitten hän heräsi ja itki. Mutta heti kun vanginvartija ilmestyi, hän vaikeni ja katsoi häntä vihaisesti. Hän heitti pojalle leipää ja kvassia. Pojalla ei ollut mahdollisuutta paeta, varsinkin kun hänet oli kahlittu kaulasta.
  Seuraavana päivänä Grishkaa kidutettiin hieman eri tavalla. He nostivat minut kattoon, nostivat kätensä telineelle ja päästivät sitten irti. Sellaista villiä kipua
  katkaisee hengityksen. Poikaa nostettiin kolme kertaa, kunnes hän menetti tajuntansa.
  Sen jälkeen teloittaja löi häntä uudelleen ruoskalla ja poltti vatsansa kuumalla raudalla. Pojan perusteellisen kidutuksen jälkeen he vapauttivat hänet ja veivät hänet selliinsä. Teloittajat eivät saavuttaneet mitään.
  Seuraavana päivänä Grishka sidottiin telineeseen, hänen paljain jalkojensa alle sytytettiin liesi ja kuuma lanka laitettiin hänen selkään ja pakaraan. Poika menetti tajuntansa useita kertoja kidutuksen aikana, mutta tuli järkiinsä. Kunnes teloittajat itse väsyivät ja lopettivat kidutuksen.
  Seuraavana päivänä poikaa venytettiin, ja teloittaja alkoi murtaa hänen varpaitaan kuumilla pihdeillä ja painaa myös hänen kylkiluitaan. Grishka huusi useita kertoja, mutta vastasi vaatimuksiin sanoa jotain moo.
  Ja taas hän sai ruoskan.
  Kaksi viikkoa kului. Grishkan lapsellinen ruumis on jo uupunut kidutuksesta. Kipu on kaikkialla. Kivusta ei jäänyt koskematta verta tai laskimoa. Aluksi, kun he hakkasivat häntä ja polttivat hänet, hän halusi kiirehtiä sisään ja vaimentaa ruumiissaan tapahtuneet räjähdykset. Mutta kun kipu nielaisi koko olennon, siitä tuli tylsää.
  Samosa itse näki, että mahdollisuudet riistää jotain Grishkasta olivat hiipumassa hänen silmiensä edessä. Teloittajat kokeilivat uutta lääkettä. Löysimme jauhoja. Grishkan hiukset ajeltiin pois ja kylmää vettä alkoi tippua hänen kruunulleen. Kidutus on julmaa ja tehokasta. Muutaman tunnin kuluttua tuntuu, että pommeja räjähtää aivoissa. Grishka oli melkein sokea ja kuuro. Hän ei enää kuullut teloittajan ja Samosan sanoja.
  He luovuttivat ja raahasivat hänet jälleen telineeseen. Ymmärtämättä, että kipu pojalle oli vain lohdutus - häiriötekijä aivoissa olevasta kauheasta haavasta.
  Tuli ja ripset kirkastivat hänen silmänsä.
  Grishka tuli järkiinsä ja pystyi näkemään teloittajat. Täällä kiduttaja asettaa painoja lohkolle, johon pojan jalat on kiinnitetty. Kipu käsissäni ja hartioissani pahenee, mutta se häiritsee minua aivoissani olevasta helvetistä.
  Samosa karjuu keuhkoissaan. Hän itse on punatukkainen, parta:
  - Kerro minulle, pentu, minne isä kätki aarteet!
  Grishka pudistaa päätään. Vastauksena seuraa isku, joka ravistelee vartaloa, ja he osuivat häneen voimakkaasti. Toinen teloittaja pojan paljain jalkojen alla haravoi lämpöä telineen alla. Se on pelottavaa, mutta ei niin pelottavaa.
  Tässä seisoo Cornila, Stenka Razinin kummisetä ja entinen sotapäällikkö. Ikäinen, harmaa parta. Hänen katseessaan näkyy jopa sympatiaa kidutettua lasta kohtaan. Lähellä seisoo majavahattu bojaari. Hän on selvästi kuuma kidutushuoneessa. Ja hänen kasvoillaan on ilmeistä kiinnostusta pojan kidutukseen. Kidutus jatkuu. Grishka tunsi yhtäkkiä voimanpurkauksen ja lauloi:
  Olet Razin, kuninkaani ja isäni,
  Hän nosti jälleen kansan ikettä vastaan...
  Uskon, että kärsimys tulee loppumaan
  Bojaareille tulee vain ruoskat, ei mitään!
  
  Talonpoika, työläinen on nyt ikeen alla,
  Bojaarit murskaavat yksinkertaisen proletaarin...
  Mutta uskon, että lakaisemme pois kaikki verenimejät,
  Laulataan tuhat aariaa isänmaallemme!
  
  Loppujen lopuksi joka pihalla bojaarien uhri huokaa,
  Panoksia ja telineitä on kaikkialla...
  He ovat vielä pahempia, pidä uskottomia,
  He kiduttavat sinua, ääliö tuskassa!
  
  Mutta Razin kävi läpi taisteluita,
  Kaikki tarvittavat kädet ja polut...
  Voiton myötä vapaa kasakkamme tuli,
  Repiä kaikki bojaaripapit!
  
  Ei, tiedä, että meillä on epäilyksiä,
  Loppujen lopuksi olemme ihmisiä varten, epäilemättä...
  Nyt tulee oivalluksen hetki,
  Muiden sukupolvien kunniaksi...
  
  Olet vapauden ja kunnian Razin - johtaja,
  Kävelin ympäri Venäjäämme...
  Haluan, että sinusta tulee suvereenimme,
  Tai vielä parempaa, universaali messias!
  
  Olkoon oikeus, niin usko minua,
  Siellä on ikuisesti valonsäde...
  Ja despootti repii pedon palasiksi,
  Voimme odottaa aamunkoittoa!
  
  Taistelu käynnissä Simbirskin lähellä - taistelu,
  Olemme raivoissamme, väkivaltaisia sotureita, tiedäthän!
  Ja uskon, että kohtalona on tulla voittaja,
  Antakaa tangoille aivoja!
  
  Vaikka Razin kuoli sankarillisesti taistelussa,
  Mutta ikuisesti hänen kasvonsa ovat pyhät...
  Hän on epäilemättä ritari, ratsumies,
  Ja se tapahtuu, usko Kremliä hetkessä!
  
  Orjuus ja bojaareiden ike päättyy,
  Ja aurinko nousee planeetan yli...
  Kärsimys ja petos katoavat ikuisesti,
  Ja Razinia ylistetään runoissa!
  Pojan laulaessa kaikki, sekä teloittajat että "yleisö", seisoivat jähmettyneenä ja kuuntelivat. Mutta viimeisistä sanoista Samosa räjähti ja huusi keuhkoihinsa:
  - Lyö! Tapa hänet!
  Pyöveli antoi raivokkaita iskuja pojalle. Jo menetettyään tajuntansa Grishka kuiskasi:
  - Venäjän kansa on vapaita!
  Verinen poika otettiin telineestä ja vietiin pois. Samosa pyyhki hikeä otsaltaan ja sihisi:
  - Tarpeeksi! Olemme saaneet tarpeeksemme! Neljännestä paskiainen ja tehdä sen kanssa!
  Cornila sanoi epäröivästi:
  - Onko oikein jakaa lapsi? Ja edes julkisesti? Ehkä kuristaa hänet sellissä?
  Samosa murisi ja napsautti kantapäänsä lattialle.
  - Ei! Suorittaa! Ja julkisesti - neljännes!
  Bojaari vahvisti ja puristi nyrkkiään:
  - Olkoon niin! Vahvistan kuolemantuomion!
  Samosa virnisti ilkeästi:
  - Grishka on jaettu! Tuomme esiin kaikki Razin-siemenet!
  Tässä Adala hajaantui. Hän joutuu antamaan ampumiskäskyn. Ja kaksikymmentä tonnia painava pommiraketti osuu Torontoon. Tuo kuoleman ja kauhun itselleen. Adala seuraa tulista häntää hämmentyneellä katseella.
  Voi, olisi parempi, jos hän olisi lentäjä. Kuinka siistiä ja romanttista tämä on. Tässä on sellainen pilottiratsaaja.
  Taivaalla on todella siistiä.. Tyttö kumarsi päänsä ja alkoi muistaa ainakin jotain hyvää. Mutta mitään ei tullut mieleen. Tarinan lisäksi Stenka Razinin pojasta.
  Poika makasi sängyllä pyörien ja uteliaana unissaan. On vaikea nukkua, kun koko keho on haavoittunut, ja myös suola ja vodka syövyttävät haavaumia. Viimeiset viisitoista päivää ovat olleet puhdasta kidutusta. Kidutus yöllä ja vakava delirium päivällä.
  Poika unelmoi isästään. Mahtava ja vahva Stepan rohkaisi poikaansa:
  - Odota poika! Ihmiset muistavat sinut, kun hyväksyit kuoleman!
  Harhainen Grishka vastasi:
  - Mikä kuolema minua odottaa?
  Stepan totesi luottavaisesti:
  - Tulevaisuutemme on sumuinen. Eikä tiedetä, mitä on edessä. Mutta elämäsi viimeiset hetket ovat tärkeimpiä. Älä ole ujo! Pidä rohkeuttasi!
  Grishka vastasi epävarmasti:
  - Olen luja... Mutta sinä, isä... Onko meidän oikea asia todella menetetty?
  Stepan sanoi jylisevällä äänellä:
  - No minä en! Minut voidaan teloittaa, mutta toinen Razin tulee ja hänen jälkeensä toinen Razin, eivätkä vihollisemme voi tehdä asialle mitään! Tulee uusia vuosisatoja, tulee sukupolvien vaihto... Mutta Lenin, myrskyn herra, tulee hakemaan Razinia!
  Myös itseluottamusta saava Grishka sanoi:
  - Uskon, että tulet takaisin!
  Poika heräsi. Keho särki ja iho oli raaka. Ovelta kuului jauhamista ja teloittaja astui selliin.
  Iso kiduttaja sanoi lempeällä äänellä:
  - Hei Grishka!
  Poika, joka yhtäkkiä tunsi itsensä vahvaksi, vastasi:
  - Teloittaja ei ole hyvässä kunnossa, joten kuolet!
  Kiduttaja nyökkäsi hyväntahtoisesti:
  - Ja olet rohkea koiranpentu. Olen nähnyt ja kiusannut erilaisia... Mutta en ole koskaan nähnyt ketään sinunlaistasi! Niin pieni, mutta todellinen piikivi!
  Grishka vastasi vaatimattomasti:
  - Minulla on isäni henki!
  Pyöveli ehdotti hymyillen:
  - Tehdään sopimus...
  Poika koputti ketjuaan ja löysi voimaa nousta sängystä ja istua alas. Grishka kysyi kiinnostuneena:
  - Mikä sopimus?
  Pyöveli ehdotti kuiskaten:
  - Anna sinun kertoa minulle, missä isäsi aarre on, ja minä... Otan kauluksen pois ja vien sinut ulos pussiin.
  Grishka epäröi hetken. Todellakin, entä jos petät teloittajan. Kerro hänelle väärässä paikassa ja käytä hetki hyväksesi ja juokse karkuun. Pelastatko henkesi ja jätät vihollisesi roikkumaan? Kiusaus oli suuri. Mutta poika muisti isänsä. Ostaa elämäsi ovelalla ja petoksella? Ei, hänen täytyy kuolla arvokkaasti rakennustelineeseen!
  Grishka pudisti ajeltua, mustelmia ja kuoppaista päätään:
  - Ei!
  Kiduttaja virnisti ja huomautti:
  - Huomenna sinut teloitetaan! Se on varma... Kidutusta ei enää tule, mutta muita ei ole valmiita teloitukseen!
  Grishka vapisi, mutta vastasi rohkeasti:
  - No, he teloittavat... Olemme kaikki kuolevaisia!
  Pyöveli lisäsi virnistettynä:
  - Sinua ei vain mestata! Ja he heittävät sen pyörään! Ensin leikataan kädet, sitten jalat ja vasta sitten pää. Haluatko tämän?
  Poika vapisi, muuttui kalpeammaksi ja mutisi:
  - Koska kohtalo on tällainen... Yritän vain hyväksyä kuoleman arvokkaasti!
  Pyöveli virnisti ja huomautti:
  - Isäsi on jo viety Moskovaan. Siellä sinua kidutetaan vielä pahemmin. Ja sitten odottaa myös neljännespyörä. Ja sinä... Harmi, että heidät teloitetaan! Olet vahva poika, ja olisi kiva kiduttaa sinua vielä!
  Grishka vastasi ankarasti:
  - Seuraavassa maailmassa sinua kidutetaan!
  Teloittaja poistui sellistä. Ja Grishka kääntyi ympäri ja löi nyrkillä leukaansa. Kipu kaikui telineeseen venytettyjen suonten läpi. Ehkä hänen ei pitäisi tehdä niin? Oli tarpeen osoittaa varovaisuutta ja pettää teloittaja. Ja eteenpäin, häntä odottaen...
  Poika tuskin kohotti ja katsoi kättään, joka oli peitetty kusijälkillä ja palovammoilla? Katkaistaanko hänet todella? Grishka katsoi jalkaansa. Häntä myös pahoinpideltiin, hänen jalkapohjansa paloivat, varpaat murtuivat. Mutta luultavasti hän pystyy silti kiipeämään telineeseen. Ja hänen jalkansa ja kätensä ja lopulta hänen päänsä leikataan irti. Ja sitten sielu lentää taivaaseen...
  Hän on vielä lapsi, eikä hänellä ole ollut aikaa tehdä syntiä. Läpäisi tulen ja ruoskan kokeen. Todennäköisesti edessä on ansaittu paratiisi, tai pahimmassa tapauksessa lyhyt oleskelu kiirastulessa. Mietin, kutsuvatko he hänet tunnustamaan papille? Tällä ei kuitenkaan ole enää merkitystä. Grishka ei tuntenut syntejään eikä enää pelännyt väistämätöntä tapaamista Jumalan kanssa. Ja paratiisissa on hyvä, upea puutarha, jossa on ikuinen kesä ja enkelit soittavat harppuja. Miksi ei ansaittu paikka pojalle, joka kärsi vakavasta kidutuksesta?
  Tämä on parempi kuin roikkua telineessä, kun ihosi revitään ruoskalla ja sormet murskataan kuumalla raudalla. Siellä pysyt ikuisesti pojana ja olet ikuisesti nuori ja terve.
  Kuului oven kolina. Tyttö ilmestyi tarjottimen ja kahden vartijan kanssa sekä Samosa. Hirviö virnisti ja sanoi:
  - Viimeistä kertaa elämässäsi syö hyvin, pentu! Kornila on antelias! Ja siellä he leikkaavat pois kätesi ja jalat!
  Grishka vastasi ankarasti:
  - Ja sinua rangaistaan... Ei maan päällä, vaan taivaassa!
  Samosa murisi:
  - Pentu! Katsotaan kuinka huudat ratissa!
  Grishka sanoi rohkeasti:
  -Kuolema antaa joskus kuolemattomuuden, ja petos antaa unohduksen!
  Samosa löi vihaisesti oven kiinni ja lähti. Jäljelle jäi vain teloittaja. Grishka nyökkäsi hänelle melkein ystävällisesti:
  - Nämä ovat juhlat, joita vietämme! Etkä halua kuolla!
  Pyöveli viekkaalla ilmeellä kysyi pojalta:
  - Etkö ole ajatellut sieluasi?
  Grishka vastasi rehellisesti:
  - En koe, että minulla on syntejä, joita pitäisi katua.
  Pyöveli nyökkäsi tälle:
  - No, iloitse, paskiainen. Juo samalla lasi viiniä. Varmaan ensimmäinen elämässäni.
  Grishka alkoi syödä hanhia. Vankilamurun jälkeen ruoka vaikutti erittäin maukkaalta. Pojalle oli hieman tuskallista pureskella, mutta liha vaikutti makealta. Ja se nieltiin aktiivisesti.
  Pyöveli huomautti:
  - Ilman kummisetäsi Cornilaa et olisi saanut sellaisia juhlia.
  Grishka kysyi vakavasti katsoen:
  - Mitä hän haluaa?
  Kiduttaja vastasi rehellisesti:
  - Hae Stepanin aarteet. Muuten hän ei olisi liikkunut.
  Grishka vastasi välinpitämättömällä äänellä:
  - Anna aarteiden olla maassa. Ja palvelee tulevia kansannousuja!
  Pyöveli sanoi ihaillen:
  - No, sinä olet kotka! Todellinen soturi! No, toivotan menestystä!
  Ja kiduttaja jätti pojan. Grishka tunsi itsensä raskaaksi syötyään ja juotuaan lasillisen vahvaa viiniä. Silmät sulkeutuivat ja poika nukahti. Hän haaveili taisteluista ja erilaisista tapahtumista. Hän on kuin sadun ritari, joka kaataa tuhansia taistelijoita.
  Viitta oikealle - katu, vasen kaista!
  Ja sitten hän lentää lohikäärmeellä. Kuin sadun sankari...
  Seuraavana aamuna Grushka heräsi. Ensimmäistä kertaa poika nukkui hyvät yöunet ja tunsi olonsa energisemmäksi. Teloittajat nostivat hänet ylös. He laittoivat säkkikankaan haavoittuneen ruumiin päälle. Ja he nostivat minut ylös ja johdattivat minut teloitukseen. Grishka näki maalia ja teräviä keihäitä aamunkoitteessa.
  Poika käveli raudoissa, mikä oli epämukavaa. Hänet vietiin ulos pihalle. Pojan paljaiden, raajarien jalkojen oli vaikea astua mukulakiville. Mutta Grishka kesti sen puristaen hampaitaan ja yritti pysyä pystyssä. Vaikka palaneiden jalkojen jokainen askel oli tuskallinen. Hän meni ulos aukiolle.
  Ihmiset näkivät pojan. Ajeltu, naarmujen ja mustelmien peitossa, paljain palanein jaloin, laihtunut.
  Grishka inspiroi enemmän sääliä kuin vihaa. Monet, varsinkin naiset, huokaisivat myötätuntoisesti.
  Poika vilkutti heille ja sanoi:
  - Kuten, missä on meidän, se ei kadonnut!
  Ja hän jatkoi. Ei ollut erityistä pelkoa. Grishka oli varma, ettei hän ansainnut helvettiä itselleen. Ja taivas on paljon parempi kuin maallinen, julma olemassaolo.
  Teloituspaikkaa ympäröivät valitut Moskovan jousimiehet. Siellä on paljon vartijoita ja kodikkaita kasakkoja. Näytti siltä, että teloituksessa ei ollut lapsi, vaan kosmisia mittasuhteita omaava valtion rikollinen.
  Poika kiipesi epävakaasti, horjuen tikkaita ylös ja astui palaneilla jaloillaan tammilaudoille.
  Lohkon päällä kimalteli valtava, teroitettu kirves. Massiivinen teloittaja punaisessa viitassa käveli ympäriinsä. Siellä oli myös pyörä, joka oli tarkoitettu kvartaaleille.
  Grishka ristin itsensä. Käsien liikuttaminen tekee todella kipeää.
  Herald alkoi lukea syytöstä:
  - Tämä Stenka Razinin poika, Grishka, on syyllinen: aarteiden salaamiseen, kapinallisten joukkojen järjestämiseen, bojaarien teloituksiin ja ryöstöihin, naisiin kohdistuvaan väkivaltaan ja niin edelleen. Siksi hänet tuomitaan neljään pyörään ja ikuiseen anthemaan. Saakoon tuomio panna täytäntöön.
  Grishka vapisi, mutta pysyi paikallaan ja seisoi suorassa. Virkailija sihisi:
  - No, onko varas valmis katumaan ihmisten edessä?
  Grishka ajatteli. Kyllä, hänellä on jotain katettavaa. Poika kumarsi ja sanoi:
  - Anteeksi, Don Cossacks. Olen syyllinen sinun edessäsi, etten ole vapauttanut sinua bojaareiden ikeestä.
  Samosa huusi epätoivoisesti:
  - Teloittaa hänet nopeasti!
  Teloittajan apulaiset ryntäsivät pojan luo. Grishka, voitettuaan kivun käsissään, repäisi säkkikankaan itse. Ihmiset altistuvat teloittajien aiheuttamille haavoille ja haavoille. Sitten he vääntelivät Grishkan käsiä ja heittivät hänet pyörään.
  Pyöveli kohotti kirveen pojan päälle. "Nyt se alkaa": ajatteli Grishka.
  Mutta sillä hetkellä ääni kuului ja heraldi ilmoitti:
  - Kuninkaallinen armo! Gregoryn nuoruudesta johtuen kuolemanrangaistus korvataan myymisellä orjuuteen! Olkoon niin!
  Poika nostettiin telineeltä ja hänet ohjattiin huoneeseen. Grishkalle alkoi uusi elämä.
  
  FAT TUMBLER JA HÄNEN JENGIJÄN APUA HITLERIÄ
  Maailmankaikkeuksia on äärimmäisen suuri määrä, ja niissä tapahtuu jatkuvasti jotain.
  Tässä on toinen muutos tositarinaan. Tällä kertaa sarjakuva Tolstooz ja hänen tiiminsä kuljetettiin kuvitteellisten maailmojen hypernoosfääristä yhteen toisen maailmansodan rinnakkaisuniversumeista.
  Ja tietysti konnakissa päätti auttaa Adolf Hitleriä. Ja hänen koko ilkeä tiiminsä on hänen kanssaan.
  Tolstopuz, Mepps, Mole, Wart, Sopatka - erittäin värikäs viisi sarjakuvaa.
  No, heidän kykynsä ovat erittäin vakavia. Aluksi he sieppasivat Churchillin itsensä. Ja tuo Tolstopuz on yksinkertaisesti loistava konna. Ja hän onnistui suorittamaan rohkean leikkauksen. Lisäksi ovela, lihava kissa huomasi, että Britannian pääministeri rakastaa voileipiä. Ja jos on, niin... Churchill, nieltyään pakkauksen, kutistui, ja Fat Bellyn tiimi piilotti hänet nuuskalaatikkoon.
  Ja he toivat hänet Fuhrerille... Koston uhatessa Churchill joutui tekemään rauhan ja luovuttamaan osan siirtomaista Kolmannelle valtakunnalle.
  Tämän seurauksena Fuhrer vältti ilmataistelun Englannista ja suuret tappiot ilmailussa.
  Neuvostoliiton hyökkäyksen aikaan hänen armeijansa osoittautui vahvemmiksi, erityisesti ilmailu. Barbarossa-suunnitelmaan on varattu peräti viisi tuhatta lisää lentokonetta ja puolitoista tuhatta lisää tankkeja. Ja jalkaväki puolelle miljoonaa saksalaista ja toista puolta miljoonaa italialaista, joiden ei tarvitse taistella Afrikassa.
  Nyt tilanne Neuvostoliitossa on pahentunut entisestään. Vihollinen on paljon vahvempi kuin ennen. Lisäksi Tolstopuz ja hänen jenginsä auttoivat saksalaisia hieman. Fritz käynnisti T-5-panssarin massatuotantoon kahdella tykillä ja neljällä konekiväärillä. Siinä oli tehokkaampi moottori ja virtaviivaistettu torni. Suuri ongelma Neuvostoliiton autoille, sellaiselle mastodonille. Ja Puna-armeija ei ole valmis puolustukseen todellisessa historiassa tai vaihtoehtoisessa historiassa. Lisäksi niiden alueelta ei ole karttoja. Kaikki ajatukset koskevat vain hyökkäystä. Mutta he eivät tiedä kuinka puolustaa itseään.
  Ja Tolstopuz ja hänen tiiminsä tuhosivat myös kaiken viestinnän. Tämä on ilkeä jengi.
  Taistelut menivät siis puna-armeijalle vielä huonommin kuin todellisessa historiassa. Ja Fritz alkoi murtautua nopeammin. Ja Barbarossan suunnitelma ylitettiin. Puna-armeija romahtaa täysin.
  Ja nyt Hitlerin joukot lähestyvät Moskovaa. Tässä on välttämätöntä, että Hitlerin armada kohtaa itsepäisen vastarinnan.
  Mutta tässä on merkkejä, kuusi taistelijaa astuu taisteluun. Olegilla, Margaritalla, Natashalla, Zoyalla, Augustinalla ja Svetlanalla on vain yksi toivo. Ne pystyvät pysäyttämään ja voittamaan viholliset kerralla ja muuttamaan ne tuhkaksi.
  Niin villi ja kaunis tyttöporukka on kokoontunut. Ja heitä vastaan on Tostopuz ja hänen jenginsä. No ei se ole pelottavaa...
  Ja natsit virtaavat jo Moskovan ympäri eri suunnista.
  Sitten Oleg ja tytöt astuivat jälleen taisteluun auttamalla Venäjää tai pikemminkin Neuvostoliittoa.
  Täällä toinen paljasjalkainen tyttö, Margarita, liittyi heihin. Myös aikuinen nainen kirjailijasta tuli noin 12-vuotias tyttö vastineeksi kuolemattomuudesta ja hän suorittaa tehtävää.
  2000-luvun soturit ottivat jälleen yhteen 1900-luvun natsien kanssa.
  Fasistisessa ruskeassa imperiumissa on paljon sotilaita. Ne virtaavat kuin loputon joki.
  Oleg Rybachenko, joka kaatoi natseja miekoilla, sekä jalkaväellä että panssarivaunuilla, karjui:
  - Emme koskaan anna periksi!
  Ja pojan paljaasta jalasta lensi terävä kiekko!
  Margarita murskasi vastustajiaan, paljasti hampaansa ja mutisi:
  - Maailmassa on paikka sankarillisille teoille!
  Ja myrkyllisiä neuloja levisi tytön paljaista jaloista ja osui natseihin ja heidän lentokoneisiinsa ja tankkeihinsa.
  Natasha heitti myös paljaat varpaansa murhaavasti ja huusi:
  - Emme koskaan unohda emmekä anna anteeksi.
  Ja hänen miekkansa kulkivat myllyn läpi natseja vastaan.
  Zoya, leikkaamalla viholliset erilleen, huusi:
  - Uudelle tilaukselle!
  Ja lisää neuloja hajallaan hänen paljaista jaloistaan. Ja sekä natsisotilaiden ja -lentokoneiden silmissä että kurkussa.
  Kyllä, oli selvää, että soturit innostuivat ja muuttuivat raivoisiksi.
  Augustine kaatoi valkoisia sotilaita ja panssarivaunuja, vinkaisi:
  - Rautatahtomme!
  Ja uusi, tappava lahja lentää hänen paljaista jaloistaan. Ja Takni ja valkoiset taistelijat putoavat.
  Svetlana pilkkoo myllyn, hänen miekkansa ovat kuin salama.
  Natsit putoavat kuin leikatut lyhteet.
  Tyttö heittelee neuloja paljain jaloin ja vinkua:
  - Hän voittaa Äiti-Venäjälle!
  Oleg Rybachenko etenee natseja vastaan. Terminaattoripoika katkaisee ruskeat joukot.
  Ja samaan aikaan pojan paljaiden jalkojen varpaat heittävät pois neuloja myrkkyllä, ne repivät rungot irti ja ampuvat alas lentokoneita.
  Poika huutaa:
  - Kunnia tulevalle Venäjälle!
  Ja liikkeessä se leikkaa kaikilta päät ja kuonot.
  Margarita murskaa myös vastustajansa.
  Hänen paljaat jalkansa vain välähtävät. Natseja kuolee suuria määriä. Soturi huutaa:
  - Uusille rajoille!
  Ja sitten tyttö ottaa sen ja viilloi...
  Joukko fasististen sotilaiden ruumiita.
  Mutta Natasha on hyökkäyksessä. Hän kaataa natsit tankkien mukana ja laulaa:
  - Rus' on mahtava ja säteilevä,
  Olen hyvin outo tyttö!
  Ja levyt lentävät hänen paljaista jaloistaan. Joka katkaisi fasistien kurkun. Kyllä, tämä on tyttö.
  Zoya on hyökkäämässä. Hän pilkkoo ruskeat sotilaat molemmin käsin. Sylkeä putkesta. Ja hän heittelee tappavia neuloja paljain varpaillaan - hän ampuu alas tankkeja ja lentokoneita.
  Ja samalla hän laulaa itselleen:
  - Eh, pikkuklubi, mennään!
  Oi, suosikkini käy!
  Augustinus kaataa natseja ja tuhosi ruskeat sotilaat, huutaa:
  - Kaikki takkuinen ja eläinnahassa,
  Hän hyökkäsi mellakkapoliisin kimppuun!
  Ja jos hän laukaisee paljaat varpaansa vihollista kohti, se tappaa norsun ja vielä enemmän panssarin.
  Ja sitten hän huutaa:
  - Susikoirat!
  Svetlana on hyökkäämässä. Hän pilkkoo, silppuaa natseja. Paljain jaloin hän laukaisee heille kuolemanlahjat.
  Hän pyörittää myllyä miekoilla.
  Murskasi paljon taistelijoita ja huutoja:
  - Suuri voitto tulossa!
  Ja taas tyttö on villissä liikkeessä.
  Ja hänen paljaat jalkansa laukaisevat tappavia neuloja tuhoten tankkeja ja lentokoneita.
  Oleg Rybachenko hyppäsi. Poika teki kuperkeikkauksen. Hän kaatoi monia natseja hyppyssä.
  Hän heitti neuloja paljain varpaillaan ja kurkisti:
  - Kunnia kauniille rohkeudelleni!
  Ja taas poika on taistelussa.
  Margarita lähtee hyökkäykseen. Silppuaa kaikki viholliset peräkkäin. Hänen miekkansa ovat kylmempiä kuin myllyn terät. Ja paljaat varpaat heittelevät kuolemanlahjoja, tankit ja lentokoneet palavat.
  Tyttö villiin hyökkäykseen. Tuhoaa ruskeat soturit ilman seremonioita.
  Ja se hyppää aina silloin tällöin ylös ja kiertyy!
  Ja hävityksen lahjat lentävät häneltä.
  Ja natsit putoavat kuolleena. Ja kokonaisia ruumiita on kasattu.
  Margarita huutaa:
  - Olen amerikkalainen cowboy!
  Ja taas neula heitettiin hänen paljain jalkoihinsa.
  Ja sitten vielä tusina neuloja!
  Natasha on myös erittäin viileä hyökkäyksessä.
  Ja hän heittää paljain jaloin ja sylkee putkesta.
  Ja huutaa keuhkoihinsa:
  - Olen kuohuva! Sinun tarvitsee vain kuolla!
  Ja taas kauneus on liikkeellä.
  Zoya hyökkää natsien ruumiiden raunioihin. Ja myös hänen paljaista jaloistaan lentää tuhon bumerangit.
  Ja ruskeat soturit putoavat ja putoavat.
  Zoya huutaa:
  - Paljasjalkainen tyttö, hän voittaa sinut!
  Ja tusina neulaa lentää tytön paljaalta kantapäältä. Jotka menevät suoraan natsien kurkkuun.
  Sitten he putoavat kuolleina.
  Tai pikemminkin täysin kuollut.
  Augustine hyökkäyksessä. Tuhoaa ruskeat joukot. Hänen miekkansa kannetaan kahdessa kädessä. Ja hän on niin upea soturi.
  Tornado pyyhkäisee fasististen joukkojen läpi.
  Punahiuksinen tyttö karjuu:
  - Tulevaisuus on piilossa! Mutta siitä tulee voittaja!
  Ja hyökkäyksessä kaunokainen tulihiuksinen.
  Augustine karjuu villisti hurmioituneena:
  - Sodan jumalat repivät kaiken irti!
  Ja soturi on hyökkäyksessä.
  Ja hänen paljaat jalat heittävät paljon teräviä, myrkyllisiä neuloja.
  Svetlana taistelussa. Ja niin kimalteleva ja taistelullinen. Hänen paljaat jalkansa heittävät esiin niin monia murhaavia asioita. Ei ihminen, vaan kuolema vaaleilla hiuksilla.
  Mutta jos se hajoaa, et voi estää sitä.
  Svetlana laulaa:
  - Elämä ei ole hunajaa,
  Hyppää siis pyöreään tanssiin!
  Toteutukoon unelmasi -
  Kauneus tekee miehestä orjan!
  Ja paljasjalkaisen tytön liike muuttuu yhä raivokkaammaksi.
  Olegin hyökkäys kiihtyy. Poika lyö natseja.
  Hänen paljaat jalkansa heittelevät teräviä neuloja - repivät tankkeja ja lentokoneita.
  Nuori soturi huutaa:
  - Hullu valtakunta repii kaikki osiin!
  Ja taas poika on liikkeellä.
  Margarita on villi tyttö toiminnassaan. Ja puidaan vihollisia.
  Joten hän laukaisi herneen, jossa oli räjähteitä paljaalla jalallaan. Se räjähtää ja räjäyttää välittömästi sata natsia ja kymmenen tankkia.
  Tyttö huutaa:
  - Voitto tulee silti meille!
  Ja hän ajaa myllyä miekoilla - tankin tynnyrit lentävät eri suuntiin.
  Natasha nopeutti liikkeitään. Tyttö katkaisee ruskeat soturit. Ja samaan aikaan hän huutaa:
  - Voitto odottaa Venäjän imperiumia.
  Ja tuhotaan natsit kiihdytettyyn tahtiin.
  Natasha on terminaattorityttö.
  Hän ei ajattele pysähtyvänsä ja hidastaa vauhtiaan, ja tankit ja lentokoneet ammutaan alas.
  Zoya on hyökkäämässä. Hänen miekkansa näyttävät leikkaavan lihaa ja metallisalaattia. Tyttö huutaa keuhkoihinsa:
  - Pelastuksemme on voimassa!
  Ja paljaat varpaat heittävät myös sellaisia neuloja.
  Ja paljon ihmisiä, joilla on kurkku lävistettynä, ruumiiden kasaa, sekä rikkinäisiä tankkeja ja pudonneita lentokoneita.
  Augustine on hullu tyttö. Ja se tuhoaa kaikki ikään kuin se olisi hyperplasmasta tehty robotti.
  Se on jo tuhonnut yli sata natsia. Mutta kaikki kiihtyy. Ja soturi myös karjuu.
  - Olen niin voittamaton! Maailman siistein asia!
  Ja taas kaunotar hyökkää.
  Ja hänen paljaista varpaistaan lentää herne. Ja kolmesataa natsia ja tusina tankkia repeytyi voimakas räjähdys.
  Augustine lauloi:
  - Et uskalla valloittaa maatamme!
  Svetlana on myös hyökkäyksessä. Eikä se anna sinulle hengähdystaukoa. Villi terminaattorityttö.
  Ja hän kaataa viholliset ja tuhoaa natsit. Ja joukko ruskeita hävittäjiä oli jo pudonnut ojaan ja teitä pitkin.
  Kuusi villisti. Se oli villi taistelu.
  Oleg Rybachenko on palannut peliin. Ja hän etenee heiluttaen molempia miekkoja. Ja terminaattoripoika johtaa myllyä. Tapetut natsit kaatuvat.
  Ruumiiden massa. Kokonaiset vuoret verisiä ruumiita.
  Poikakirjailija muistaa villin strategian. Siellä myös hevoset ja ihmiset sekoittuvat.
  Oleg Rybachenko vinkuu:
  - Voi mielestäsi!
  Ja rahaa tulee tonnia!
  Ja Terminator Boy uudessa osassa. Ja hänen paljaat jalkansa ottavat jotain ja heittävät sen.
  Poikanero karjui:
  - Mestariluokka ja Adidas!
  Siitä tuli todella siisti esitys. Ja kuinka monta natsea tapettiin? Ja he tappoivat eniten ruskeita taistelijoita.
  Margarita on myös taistelussa. Tuhoaa kaneli- ja teräsarmeijat ja karjuu:
  - Suuri shokkirykmentti! Me ajamme kaikki arkkuun!
  Ja hänen miekkansa leikkaavat natseja. Ruskeiden hävittäjien massa on jo romahtanut.
  Tyttö murisi:
  - Olen jopa viileämpi kuin pantteri! Todista, että olet paras!
  Ja herne, jossa on voimakas räjähde, lentää ulos tytön paljaasta kantapäästä.
  Ja hän iskee vihollisen.
  Ja hän ottaa ja tuhoaa joitain vihollisia, tankkeja ja jopa lentokoneita.
  Ja Natasha on auktoriteetti. Ja hän lyö vastustajiaan, eikä hän petä ketään.
  Kuinka monta natsia olet jo tappanut?
  Ja hänen hampaansa ovat niin terävät. Ja silmät ovat niin safiiriset. Tämä tyttö on pääteloittaja. Vaikka kaikki hänen kumppaninsa ovat teloittajia!
  Natasha huutaa:
  - Olen vihainen! Sinulle tulee sakko!
  Ja taas tyttö tappaa paljon natseja miekoilla.
  Zoya on liikkeellä ja on kaattanut monia ruskeita sotureita.
  Ja paljaat jalat heittelevät neuloja. Jokainen neula tappaa useita natseja. Nämä tytöt ovat todella kauniita.
  Augustine etenee ja murskaa vastustajansa. Ja samalla hän ei unohda huutaa:
  - Et voi paeta arkkua!
  Ja tyttö ottaa hampaansa ja paljastaa ne!
  Ja sellainen punapää... Hänen hiuksensa leijuvat tuulessa kuin proletaarinen lippu.
  Ja kaikki kirjaimellisesti kumpuaa vihasta.
  Svetlana on liikkeellä. Täällä leikkasin paljon kalloja ja tankkitorneja. Soturi, joka paljastaa hampaansa.
  Näyttää kieltä. Ja sitten se sylkee ulos putkesta. Sitten hän huutaa:
  - Olette kuolleet!
  Ja taas, tappavat neulat lentävät hänen paljaista jaloistaan osuen jalkaväkiin ja lentokoneisiin.
  Oleg Rybachenko hyppää ja hyppää.
  Paljasjalkainen poika päästää kasan neuloja, kaataa tankit alas ja laulaa:
  - Mennään vaellukselle, avaa ison tilin!
  Nuori soturi on parhaimmillaan.
  Hän on jo muutaman vuoden vanha, mutta näyttää lapselta. Vain erittäin vahva ja lihaksikas.
  Oleg Rybachenko lauloi:
  - Vaikka peli ei noudatakaan sääntöjä, murtaudutaan veljeskunnan läpi!
  Ja taas hänen paljaista jaloistaan lensi tappavia ja iskeviä neuloja.
  Margarita lauloi iloisesti:
  - Mikään ei ole mahdotonta! Uskon, että vapauden aamunkoitto tulee!
  Tyttö heitti jälleen tappavan neulojen sarjan natseja ja heidän tankkejaan ja jatkoi:
  - Pimeys katoaa! Toukokuun ruusut kukkivat!
  Ja heti kun soturi heitti herneen paljain varpaillaan, tuhat natsia lensi välittömästi ilmaan. Kyllä, ruskean helvetin imperiumin armeija sulaa silmiemme edessä.
  Natasha taistelussa. Hyppää kuin kobra. Räjäyttää vihollisia. Ja niin monet natsit kuolevat ja lentokoneet syöksyvät maahan.
  Tyttö käytti niitä miekkojen, hiilenjyvien ja keihäiden kanssa. Ja neuloja.
  Samalla hän huutaa:
  - Uskon, että voitto tulee!
  Ja venäläisten kunnia löytää!
  Paljaat varpaat heittävät uusia neuloja lävistäen vastustajia.
  Zoya on villissä liikkeessä. Etenee natseja vastaan. Pilko ne pieniksi paloiksi.
  Soturi heittelee neuloja paljain sormin. Iskee vastustajien läpi ja sitten karjuu:
  - Täydellinen voittomme on lähellä!
  Ja hän pyörittää villiä myllyä miekoineen, lakaisemalla pois tankkeja. Tämä on todella tyttö kuin tyttö!
  Mutta Augustinuksen kobra lähti hyökkäykseen. Tämä nainen on painajainen kaikille.
  Ja jos se syttyy, se tarkoittaa, että se käynnistyy.
  Sen jälkeen punapää ottaa sen ja laulaa:
  - Avaan kaikki kallot! Olen suuri unelma!
  Ja nyt hänen miekkansa ovat toiminnassa ja leikkaavat lihaa ja metallia.
  Svetlana lähtee myös hyökkäykseen. Tällä tytöllä ei ole esteitä. Heti kun se on pilkottu, joukko ruumiita roskaantuu, ja lentokoneet ja tankit makaavat ympärillä.
  Blondi terminaattori karjuu:
  - Kuinka hyvää siitä tuleekaan! Kuinka hyvää siitä tulee - tiedän sen!
  Ja sitten tappajaherne lentää hänestä.
  Oleg katkaisee jälleen sata natsia, jotka pyyhkäisevät kuin meteori. Ja hän ottaa pommin ja heittää sen.
  Se on kooltaan pieni, mutta tappava...
  Kuinka se revitään pieniksi paloiksi.
  Terminaattoripoika huusi:
  - Pelottavien koneiden myrskyinen nuoruus!
  Margarita tekee tämän uudelleen taistelussa.
  Ja katkaisee paljon ruskeita taistelijoita. Ja leikkaa suuria raivauksia.
  Tyttö huutaa:
  - Lambada on meidän tanssimme hiekalla!
  Ja se iskee uudella voimalla.
  Natasha on vielä raivoisempi hyökkäyksessä. Näin hän lyö natseja. Heidän ei ole kovin helppoa vastustaa sellaisia tyttöjä.
  Natasha otti sen ja lauloi:
  - Paikalla juokseminen on yleistä sovintoa!
  Ja soturi päästi valloilleen tällaisen iskujen sarjan vastustajiinsa.
  Ja hän heittää kiekkoja paljain jaloin.
  Täällä pyöritin myllyä. Ruskeiden armeijapäiden massa vierii pois ja panssarivaunut paloivat.
  Hän on taisteleva kaunotar. Voita itseäsi sellaisella keltaisella armadalla.
  Zoya on liikkeellä ja murskaa kaikki. Ja hänen miekkansa ovat kuin kuoleman sakset.
  Tyttö on vain ihana. Ja hänen paljaat jalkansa heittävät erittäin myrkyllisiä neuloja.
  Lyö vastustajia. He lävistävät kurkkunsa ja tekevät arkkuja, saavat tankit ja lentokoneet räjähtämään.
  Zoya otti sen ja huusi:
  - Jos hanasta ei tule vettä...
  Natasha huusi iloisesti:
  - Joten se on sinun syytäsi!
  Ja paljain varpaillaan hän heittää jotain, mikä tappaa perusteellisesti. Tämä on todella tyttöjen tyttö.
  Ja hänen paljaista jaloistaan lensi terä. Ja se osuu moniin hävittäjiin ja katkaisee tornit tankeista.
  Augustine liikkeellä. Nopea ja ainutlaatuinen kauneudeltaan.
  Kuinka vaaleat hiukset hänellä on. Ne leijuvat kuin proletaarinen lippu. Tämä tyttö on todellinen viksu.
  Ja hän katkaisee vastustajansa - ikään kuin hän olisi syntynyt miekat käsissään.
  Punapää, saatanan peto!
  Augustine otti sen ja sihisi:
  - Siitä tulee härän pää - taistelijat eivät menetä järkiään!
  Ja niin hän murskasi jälleen paljon taistelijoita.
  Oleg Rybachenko mutisi:
  - Juuri mitä tarvitset! Mikä tyttö!
  Margarita, joka heitti tikaria paljain jaloin ja katkaisi tankin tornin, vahvisti:
  - Iso ja siisti tyttö!
  Augustine suostui tähän:
  - Olen soturi, joka puree kenet tahansa kuoliaaksi!
  Ja taas paljain varpaillaan hän laukaisee murhanhimoisen esineen.
  Svetlana ei ole huonompi kuin vastustajansa taistelussa. Ei tyttö, mutta päätyäkseen sellaiseen noidaan liekkeihin.
  Ja huutaa:
  - Mikä sininen taivas!
  Augustine päästi terän irti paljaalla jalallaan ja katkaisi tankin tornin, vahvisti:
  - Emme ole ryöstöjen kannattajia!
  Svetlana pilkkoi vihollisia ja ampui alas lentokoneita:
  -Et tarvitse veistä tappaaksesi typeryksen...
  Zoya vinkaisi ja heitti neuloja paljain, ruskettuin jalkoineen:
  - Valehtelet hänelle kuin hullu!
  Natasha pilkkoo natseja, lisäsi:
  - Ja tee se hänen kanssaan penniäkään!
  Ja soturit ottavat sen ja hyppäävät. Ne ovat niin verisiä ja viileitä. Yleensä niissä on paljon jännitystä.
  Oleg Rybachenko näyttää erittäin tyylikkäältä taistelussa.
  Margarita lauloi:
  - Isku on voimakas, mutta kaveri on kiinnostunut...
  Poikanero laukaisi jalkallaan jotain helikopterin potkurin kaltaista. Leikkasin natseilta ja tankeilta parisataa päätä ja vinkuin:
  - Tosi urheilullinen!
  Ja molemmat - poika ja tyttö - täysin harjakattoina.
  Oleg, katkaisi ruskeat sotilaat, gurguteli:
  - Ja meille tulee suuri voitto!
  Margarita sihisi vastauksena:
  - Tapamme kaikki - paljain jaloin!
  Tyttö on todella aktiivinen terminaattori.
  Natasha lauloi hyökkäyksessä:
  - Pyhässä sodassa!
  Ja soturi laukaisi terävän bumerangilevyn. Hän lensi kaaressa ja kaatoi paljon natseja ja panssaritorneja.
  Zoya lisäsi ja jatkoi tuhoamista:
  - Se on meidän voittomme!
  Ja uudet neulat lensivät hänen paljaista jaloistaan. Ja he osuivat moniin hävittäjiin ja lentokoneisiin.
  Blondi tyttö sanoi:
  - Mattellaan vihollinen!
  Ja hän näytti kieltään.
  Augustine heilutti jalkojaan ja heitti teräväreunaisia hakaristeja, kurkuteli:
  - Keisarillinen lippu eteenpäin!
  Svetlana vahvisti helposti:
  - Kunnia kaatuneille sankareille!
  Ja tytöt huusivat yhteen ääneen murskaten natseja:
  - Kukaan ei estä meitä!
  Ja nyt levyt lentää soturien paljaista jaloista. Lihaa revitään ja tankkitornit puretaan.
  Ja taas huuto:
  - Kukaan ei voita meitä!
  Natasha lensi ilmaan. Hän repi erilleen vastustajansa ja siivekkäät korppikotkat ja julkaisi:
  - Olemme naarassusia, paahtavat vihollista!
  Ja hänen paljaista sormistaan lentää erittäin tappava levy.
  Tyttö jopa vääntyy hurmiossa.
  Ja sitten hän mutisi:
  - Meidän kantapäämme rakastavat tulta!
  Kyllä tytöt ovat todella seksikkäitä.
  Oleg Rybachenko guruteli:
  - Voi, se on aikaista, turvallisuus antaa sen!
  Ja hän vilkutti sotureita. He nauravat ja paljastavat hampaansa vastauksena.
  Natasha pilkkoi natsit ja huusi:
  - Maailmassamme ei ole iloa ilman taistelua!
  Poika vastusti:
  - Joskus edes tappelu ei ole hauskaa!
  Natasha suostui:
  - Jos sinulla ei ole voimaa, niin kyllä...
  Mutta me soturit olemme aina terveitä!
  Tyttö heitti vihollista neuloilla paljain varpaillaan, räjäytti massa tankkeja ja lauloi:
  - Sotilas on aina terve
  Ja valmiina saavutukseen!
  Sen jälkeen Natasha löi jälleen vihollisia tuhoten tankkien tornit.
  Zoya on erittäin nopea varastaja. Hän laukaisi kokonaisen tynnyrin natseja vastaan. Ja repi pari tuhatta yhdellä räjähdyksellä.
  Sitten hän huusi:
  - Älä lopeta, kantapäämme kimaltelevat!
  Ja tyttö on taisteluasuissa!
  Augustinus ei myöskään ole heikko taistelussa. Näin hän lyö natseja. Ihan kuin se olisi lyöty ketjuista.
  Ja pilkkomalla vastustajia hän laulaa:
  - Varo, että siitä tulee hyvä,
  Syksyllä tulee piirakkaa!
  Punatukkainen paholainen todella kyntäi taistelussa kuin laatikon jätkä.
  Mutta kuinka Svetlana taistelee. Ja natsit saavat sen häneltä.
  Ja jos hän lyö, hän lyö.
  Siitä lentää verisiä roiskeita.
  Svetlana huomautti ankarasti, kun metalliroiskeet lensivät hänen paljaista jaloistaan sulattaen tankkien kalloja ja torneja:
  - Kunnia Venäjälle, paljon kunniaa!
  Tankit ryntäävät eteenpäin...
  Divisioonat punaisissa paidoissa -
  Terveisiä Venäjän kansalle!
  Joten tytöt ottivat natseja vastaan. Joten ne leikataan ja murskataan. Ei sotureita, vaan todella panttereita, jotka ovat irtautuneet kahleistaan.
  Oleg on taistelussa ja hyökkää natseja vastaan. Hän lyö heitä armottomasti, leikkaa tankkien läpi ja huutaa:
  - Olemme kuin härät!
  Margarita, murskaamalla ruskean armeijan ja leikkaaen tankkien läpi, otti:
  - Olemme kuin härät!
  Natasha otti sen ja ulvoi, katkaisi ruskeat sotilaat panssarivaunuineen:
  - Et voi valehdella!
  Zoya repi natsit osiin ja vinkaisi:
  - Ei, ei käsin!
  Ja hän myös ottaa ja vapauttaa tähden paljain jaloin ja lopettaa monet fasistit.
  Natasha otti sen ja huusi:
  - TVmme on tulessa!
  Ja tappava nippu neuloja lentää hänen paljaalta jalaltaan.
  Zoya, joka myös tuhosi natseja ja heidän tankkejaan, vinkaisi:
  - Ystävyytemme on monoliittista!
  Ja taas se heitetään niin kovaa, että ympyrät hämärtyvät kaikkiin suuntiin. Tämä tyttö on puhdasta vastustajien tuhoa.
  Tyttö, paljain varpaineen, ottaa ja laukaisee kolme bumerangia. Ja tämä aiheutti vielä enemmän ruumiita.
  Sen jälkeen kaunotar julkaisee:
  - Emme anna armoa viholliselle! Tulee ruumis!
  Ja taas murhaaja lentää paljaalta kantapäältä.
  Augustine totesi myös melko loogisesti:
  - Ei vain yksi ruumis, vaan monta!
  Sen jälkeen tyttö otti sen ja käveli paljain jaloin veristen lätäköiden läpi. Ja hän tappoi paljon natseja.
  Ja kuinka se huutaa:
  - Murhien joukko!
  Ja sitten hän lyö Hitlerin kenraalia päällään. Hän murtaa kallonsa ja antaa hänelle:
  - Banzai! Sinä pääset taivaaseen!
  Svetlana on erittäin raivoissaan hyökkäyksessä, varsinkin tankkien kaataminen, vinkua:
  - Sinulle ei tule armoa!
  Ja tusina neulaa lentää hänen paljaista sormistaan. Kun hän tunkeutuu kaikkien läpi, koneet romahtavat. Ja soturi todella yrittää murskata ja tappaa.
  Oleg Rybachenko vinkuu:
  - Hieno vasara!
  Ja poika heittää myös paljaalla jalallaan niin siistin tähden hakaristin muodossa. Monimutkainen hybridi.
  Ja natsien massa romahti.
  Oleg karjui:
  - Banzai!
  Ja poika on jälleen villiin hyökkäykseen. Ei, hänessä vain kiehuu voima, ja tulivuoret jylisevät!
  Margarita liikkeellä. Hän repii kaikkien vatsat auki.
  Tyttö heittää jalkallaan ulos viisikymmentä neulaa kerralla. Ja paljon erilaisia vihollisia tapettiin, panssarivaunuja ja lentokoneita tyrmättiin.
  Margarita lauloi iloisesti:
  - Yksi kaksi! Suru ei ole ongelma!
  Sinun ei pitäisi koskaan lannistua!
  Pidä nenä ja häntä korkealla.
  Tiedä, että todellinen ystävä on aina kanssasi!
  Tämä on niin aggressiivinen yritys. Tyttö hakkaa ja huutaa:
  - Lohikäärmepresidentistä tulee ruumis!
  Natasha on vain eräänlainen terminaattori taistelussa. Ja hän karjui:
  - Banzai! Hanki se nopeasti!
  Ja kranaatti lensi hänen paljaalta jalaltaan. Ja se osuu natseihin kuin nauloihin. Ja se tuhoaa joukon mastodoneja ja siivekkäitä helvetin koneita.
  Mikä soturi! Kaikille sotureille - soturi!
  Zoya on myös hyökkäyksessä. Sellainen raivoisa narttu.
  Ja hän otti sen ja kurkisti:
  - Isämme on itse Valkoinen Jumala!
  Ja hän lyö natseja kolminkertaisella myllyllä!
  Ja Augustine karjui takaisin:
  - Ja minun Jumalani on musta!
  Itse asiassa punapää on petoksen ja ilkeyden ruumiillistuma. Vihollisille tietysti. Ja ystävilleen hän on rakas.
  Ja kuinka hän ottaa sen ja heittää sen paljain varpaillaan. Ja siellä oli paljon ruskean imperiumin sotureita, samoin kuin heidän tankkejaan ja lentokoneitaan.
  Punapää huusi:
  - Venäjä ja musta jumala ovat takanamme!
  Soturi, jolla on erittäin suuri taistelupotentiaali. Ei, on parempi olla puuttumatta johonkin näistä. Kuten panssarivaunujen tornit, fasististen lentokoneiden siivet revitään irti.
  Augustine sihisi:
  - Jauhamme kaikki petturit jauheeksi!
  Ja vilkuttaa kumppaneilleen. Kyllä, tämä tulinen tyttö ei todellakaan voi antaa rauhan. Paitsi kuoleman rauha!
  Svetlana murskasi vihollisiaan ja sanoi:
  - Tapamme sinut jonolla!
  Augustine vahvisti:
  - Tapamme kaikki!
  Ja hänen paljaista jaloistaan lentää taas täydellisen tuhon lahja! Ja niin monet tankit ja lentokoneet räjähtivät pieniksi lastuiksi kerralla.
  Oleg lauloi vastauksena:
  - Siitä tulee täydellinen banzai!
  Augustine repii natseja paljain käsin, pilkkoi niitä miekoilla ja heitti neuloja paljain varpaillaan tuhoten tankkeja ja lentokoneita kerralla, sanoi:
  - Lyhyesti! Lyhyesti!
  Natasha, joka tuhosi ruskeat soturit, huusi:
  - Lyhyesti sanottuna - banzai!
  Ja kaadetaan vastustajasi hurjalla raivolla.
  Oleg Rybachenko erotti vastustajansa ja sanoi:
  - Tämä gambit ei ole kiinalainen,
  Ja usko minua, debyytti on thaimaalainen!
  Ja taas pojan paljaista jaloista lensi terävä, metallia leikkaava kiekko. Hän leikkasi pois sekä tankkien tornit että lentokoneiden pyrstöt.
  Margarita, joka kaatoi ruskean valtakunnan sotureita ja panssarivaunuja, lauloi:
  - Ja kenet löydämme taistelusta?
  Ja kenet löydämme taistelusta...
  Emme vitsaile sen kanssa -
  Revimme sinut osiin!
  Revimme sinut osiin!
  He työskentelivät hyvin natsien kanssa silloin... Ja Neuvosto-Venäjä voitti ruskean imperiumin Moskovan myrskyn aikana.
  Sota ei ole vielä ohi, mutta Neuvostoliitolla on jo mahdollisuus voittaa itse natsit. Joten kuuden piti jälleen keskeyttää super ja siisti tehtävänsä.
  
  EHDOLLISEN MOODIN HISTORIA.
  Mutta joka tapauksessa, tämä on parempi Venäjälle kuin Midwayn taistelu, jonka Yhdysvallat menetti. Vaikka täälläkin erilaiset vivahteet ovat mahdollisia. Miksi, vain pessimismin skenaario.
  Oleg Rybachenko haaveili toisesta vaihtoehdosta. Japani ei avaa toista rintamaa Neuvostoliittoa vastaan, ja Saksa häviää Stalingradissa. Muut tapahtumat kehittyvät, kuten todellisessa historiassa, vain ei ole amerikkalaisten laskeutumista Marokossa.
  Hitler onnistuu pysymään Afrikassa, mutta Fuhrer pitää edelleen itärintamaa pääasiallisena ja länsirintamaa toissijaisena. Ja aloittaa hyökkäyksen Kursk-bulgella. Todelliseen historiaan verrattuna fasisteilla on kahdesta kolmeen sataa panssarivaunua enemmän Yhdysvaltain pommitusten heikkenemisen vuoksi, mutta he eivät pysty kääntämään sodan kulkua ratkaisevasti. Lentokoneita oli vielä noin tuhat. Koska Amerikka ei melkein pommittanut kolmatta valtakuntaa.
  Saksalaisilla on myös enemmän raskaita panssareita "Panthers" ja "Tigers". Mutta Neuvostoliiton komento odotti hyökkäystä ja kaivoi turvallisesti maahan. Aluksi saksalaiset kuitenkin murtautuivat Neuvostoliiton puolustuslinjan läpi ja kykenivät kiilautumaan asemaan. Lisäksi olemme saavuttaneet useita suuria menestyksiä. He etenivät viidestä kymmeneen kilometriä syvemmälle pakottaen puna-armeijan käyttämään kaikki reservinsä hyökkäyksen torjumiseen.
  Mutta kaikesta huolimatta Krautit olivat uupuneita ja pakotettiin pysähtymään. Ja sitten he joutuivat Neuvostoliiton vastahyökkäykseen. Mutta Puna-armeija eteni hieman hitaammin, koska vihollinen osoittautui teknisesti vahvemmaksi. Muutokset ovat olleet erityisen epäsuotuisia lentoliikenteessä. Mutta Focke-Wulf ei näyttänyt olevansa liian uhkaava. Vaikka sen tehokkaimmista aseista oli suunnitelmia. Yleisesti ottaen taistelut tapahtuivat: melkein kuin oikeassa tarinassa, mutta kahden tai kolmen viikon viiveellä.
  Neuvostojoukkojen tappiot olivat suuret ja edistyminen hitaampaa. Mutta kaikesta huolimatta natsit putosivat Orelista, Belgorodista ja Harkovista. Vaikka viimeisestä kaupungista on vasta 18. syyskuuta. Myöhemmin Neuvostoliiton joukkojen eteneminen jatkui hitaasti. Saksalaiset olivat jonkin verran vahvempia panssarivaunuissa ja lentokoneissa ja pitivät kiinni puolustuslinjoista. Ja he antoivat periksi erittäin vastahakoisesti.
  Montgomery oli myös juuttunut taisteluihin Rommelin kanssa eikä pystynyt tunkeutumaan Saksan puolustuslinjaan. Fritz kuitenkin myöntyi. Kun syksy tuli rankkaine sateineen ja sitten talvi, puna-armeijan oli helpompi edetä. Kiova valloitettiin tammikuussa, kaksi ja puoli kuukautta myöhemmin. Mutta he voittivat silti Dneprin, vaikkakin hitaammin kuin todellisuudessa.
  Puna-armeija oppi voittamaan natseja ja komentamistaito kasvoi huomattavasti. Sotilaat itse, saatuaan taistelukokemuksen, taistelivat paremmin. On totta, että natsit vahvistuivat. Raskaiden tankkien määrä kasvoi. Maailman paras rynnäkkökivääri MP-44 ilmestyi massatuotantoon.
  Hieman aikaisemmin kuin todellisessa historiassa, "Tiger"-2 ilmestyi rintamille, ja jopa amerikkalaisen pommitoiminnan vähenemisen ansiosta "hiiri" otettiin tuotantoon.
  Pian kuitenkin kävi selväksi, että vaikka tällainen superraskas tankki pystyi taistelemaan, todellisuudessa se oli peräpukamia. Siitä huolimatta "Hiiri" osoitti erinomaisen suojan kaikista kulmista ja 128 mm:n tykin voimakasta aseistusta. Taistelut kuitenkin osoittivat, että IS-2:lla oli edelleen mahdollisuus tunkeutua Hiiren kylkeen lähietäisyydeltä, aivan kuten SU-152:lla.
  Superraskaan tankin huono suorituskyky aiheutti Krauteille paljon ongelmia. Se oli huonompi Panther 2:n kanssa, jonka sarjatuotanto viivästyi jonkin aikaa. "Hiirestä" tuli monien vitsien sankari.
  Neuvostojoukot eivät päässeet Romanian rajalle maaliskuuhun mennessä. Ja he ovat edistyneet hieman vähemmän Ukrainassa keskustassa. Leningrad oli jopa piiritetty. Yritys poistaa sen esto maalis- ja huhtikuussa epäonnistui. Osittain johtuen liiallisesta voimien hajauttamisesta. Kesällä Neuvostoliiton komento, joka vahvisti joukkojaan IS-2- ja T-34-85-pankeilla, hahmotteli Operaatio Bagrationin.
  Mutta isoa parveketta ei vielä ollut, koska edistyminen Ukrainassa ei ollut niin merkittävää. Ja Leningradin kortteli kestää edelleen. Iso-Britannia käyttäytyy edelleen passiivisesti ja vain testaa Rommelin voimaa Afrikassa . Ja kesäkuuhun mennessä natsit olivat tuottaneet jo tuhat uusinta ME-262-hävittäjää. He eivät ole vaarassa laskeutua Normandiaan - Yhdysvallat ei ole valmis, eikä Iso-Britannia yksin voi päättää ottaa niin rohkeaa askelta.
  Saksalaisilla on tietysti keskustassa tiheämpi puolustus kuin todellisessa historiassa. Heillä on yleensä enemmän joukkoja idässä, joten lännessä heillä on vain Afrikka.
  Ja lisää ilmailua ja muita joukkoja. Neuvostoliitto ei myöskään seiso paikallaan, mutta suihkukoneita ei vielä ole, ja potkurikoneet ovat tietysti huonompia kuin tällaiset koneet. Mutta heidän miehistönsä eivät ole vielä täysin hallitseneet saksalaisia lentokoneita, joten ne eivät ole vielä liian pelottavia. Lisäksi keskustassa on iskemisen kannalta merkittävä peruste - kehittyneen partisaaniliikkeen läsnäolo Valko-Venäjällä.
  Wehrmachtilla on vahvat joukot, mutta neuvostoliittokaan ei ole heikko. Hyökkäyksessä yllätys on kuitenkin vaikeampaa kuin todellisessa historiassa. Joten Romania sijaitsee kauempana Neuvostoliiton rintamasta.
  Hyökkäys alkoi 25. kesäkuuta 1944. Se kehittyi sitkeissä taisteluissa. Meidän piti voittaa erittäin tiivis puolustus. Saksalaiset ovat edelleen vahvoja ja heillä on paljon tankkeja.
  "Tiger"-2 osoittautui erityisen vakavaksi kilpailijaksi, jota oli lähes mahdotonta voittaa Neuvostoliiton aseilla ja erittäin tehokkaalla aseella. Mutta Neuvostoliiton joukot taistelivat taitavasti ja onnistuivat saavuttamaan taktisen yllätyksen, varsinkin kun hyökkäsivät Polesien alueelta.
  Neuvostoliiton joukot etenivät hitaammin kuin todellisessa historiassa. Vihollinen osoittautui vahvemmaksi. Mutta he menivät silti eteenpäin. Ja he loivat kattilat. Piirrettyään natsit taistelivat itsepintaisesti, mutta hävisivät.
  Neuvostojoukot joutuivat matkustamaan hieman pidemmän matkan kuin todellisessa historiassa. Saksalaisten oli helpompi ohjata reserviään. Elokuun lopussa puhkesi taistelut Minskin puolesta.
  Saksalaiset onnistuivat saamaan haltuunsa suuren kaupungin ja vastustivat sitkeämmin.
  Ilmailussa se oli huonompi. Saksalaiset suihkukoneet aiheuttivat ongelman. TA-152, tämä valtava hävittäjä, jossa oli monia ilmatykkejä, osoittautui myös melko vaaralliseksi. Ja erittäin nopea... Mutta saksalaiset eivät kyenneet tarttumaan ilmaylivoimaan. Vaikka Neuvostoliiton ilmailulla oli paljon vaikeampaa aikaa. Ja tappiot ovat tuntuvampia.
  Hyökkäyksessä oli toiminnallinen tauko. Fritz yritti kokoontua uudelleen. Syksyllä kauan odotettu Panther 2 ilmestyi vihdoin eteen, lähes yhtä hyvä kuin Tiger 2 aseistuksessa ja haarniskassa, mutta paljon liikkuvampi.
  Neuvostoliiton komento toteutti myös operaation Etelä-Ukrainassa. Onnistuimme katkaisemaan Odessan. Ja sitten ota se. Talvella asiat parani, ja onnistuimme saavuttamaan Romanian rajan. Hyökkäys keskellä jatkui. Se meni hieman hitaasti. Saksalaisilla oli paljon panssarivaunuja ja itseliikkuvia aseita. Ongelmana olivat "Jagdpanther" ja "Panther"-2, jotka olivat parempia kuin Neuvostoliiton ajoneuvot. Tehokas 88 mm erinomaisella ammuksella ja pitkällä piipulla, se tunkeutui kaikkiin Neuvostoliiton ajoneuvoihin kaukaa, lukuun ottamatta IS-2:ta. Saksalaisiin ajoneuvoihin itsessään on vaikea tunkeutua edestäpäin.
  Minsk valloitettiin, ja Neuvostoliiton joukot saavuttivat Bugin. Mutta suuret tappiot pakottivat hänet pysähtymään.
  Se paheni ilmassa. ME-262:sta on tullut luotettavampi, ja tämän koneen tuotanto on lisääntynyt. Mutta tällä taistelijalla ei ole vertaa. Myös kehittyneempi HE-162 ilmestyi. Tästä koneesta, joka oli helppo valmistaa, kevyt, halpa ja erittäin ohjattava, tuli suuri ongelma Neuvostoliiton ilmailulle.
  Maaliskuussa Mainsteinin komennossa olleet saksalaiset yrittivät hyökätä Galiciasta. He käyttivät voimakasta liikettä: hyökkäävät yöllä ja käyttivät yönäkölaitteita. Natsit murtautuivat Neuvostoliiton puolustuksen läpi ja järjestivät jopa kattilan, johon useita neuvostoarmeijoita oli lukittu.
  Tämä voitto ja se, että Fritz kykeni piirittämään Romanian rajan ylittäneet neuvostoyksiköt, teki vaikutuksen. Natsit eivät kokonaisuudessaan olleet vielä päästäneet puna-armeijaa Eurooppaan, ja heillä oli edelleen Baltian maat. Vaikka talvella Neuvostoliiton joukot lopulta poistivat Leningradin saarron.
  Huhtikuussa Puolassa puhkesi taisteluita. E-25:llä oli tärkeä rooli taisteluissa; uudet itseliikkuvat aseet olivat samankaltaisia kuin Jagdpanther, mutta olivat kevyempiä ja liikkuvampia ja matalalla siluetilla. Saksalaiset pystyivät voittamaan tällaisen taistelun laadukkaiden aseiden ansiosta. Lisäksi Neuvostoliiton ammukset jäivät Saksan jälkeen.
  Puna-armeijan raskaat tappiot ja Krautien kestävyys tekivät Stalinin vaikutuksen. Britannia ei tehnyt käytännössä mitään. Yhdysvallat antoi suuren laivastonsa lyödä paloittain ja kärsi valtavia tappioita; se ei voinut ajaa japanilaisia pois Havaijin saarilta.
  Toukokuussa 1945 Stalin ehdotti aselepoa Hitlerille ja keksi ajatuksen rauhanneuvottelujen aloittamisesta. Fuhrer hyväksyi aselepoehdotuksen, mutta rauhanneuvottelut olivat hedelmättömät alusta alkaen.
  Hitler halusi alueellisia voittoja, eikä halunnut nollavaihtoehtoa. Mutta natsit alkoivat siirtää joukkoja Afrikkaan. Uudet saksalaiset E-sarjan panssarit ylittivät länsimaiset mallit panssarissaan ja aseistuksessa. Ja hyökkäys libyalaista Montgomery-ryhmää vastaan alkoi. Britit joutuivat ylivoimaisten joukkojen hyökkäyksen kohteeksi, kokeneet taistelut idässä ja alkoivat paeta. Rommel, suoritettuaan kiertoradan, istutti merkittäviä brittiläisiä joukkoja pataan. Kesäkuussa Libya vangittiin.
  Ja heinäkuussa saksalaiset valloittivat Egyptin. Menestyksensä pohjalta natsit valloittivat paikallisen väestön tuella Irakin ja Kuwaitin sekä pian Lähi-idän. Sitten syyskuussa hyökkäys alkoi Sudanissa. Joka kehittyi varsin onnistuneesti. Saksalaiset olivat ylivoimaisia aseiden laadussa. Erityisen menestyneeksi osoittautui uuden sukupolven panssarivaunut, E-sarja, ja brittijoukot eivät saaneet niin julmaa koulukuntaa kuin natsit itärintamalla.
  Vuoden 45 lopussa, vuoden 46 alussa natsit valloittivat koko Afrikan. Ja Britanniaa heikensi natsien sukellusvenesota. Ja lähes täydellisessä saartossa. Saksalaiset painostivat brittejä käyttämällä suihkupommittajia ja uusimpia aseita, kiekkolentokoneita.
  Maihinnousut seurasivat elokuussa 1946, ja Britannia kaatui kahdenkymmenen päivän taistelun jälkeen. Näin ollen suurin valtakunta antautui. Sitten Hitler käänsi katseensa Neuvostoliittoon. Hän halusi päästä tasolle Stalinin kanssa. Entä USA? Meren yli kiipeäminen tuntui lupaamattomalta ja riskialtiselta.
  Hyökkäys Neuvostoliittoa vastaan alkoi 15.5.1947. Natsien tärkein panssarivaunu oli E-50, joka ylitti Neuvostoliiton ajoneuvoja aseistuksessa ja haarniskassa. Stalinilla oli arsenaalissaan vain IS-3, pieni määrä IS-4:itä, jotka eivät vielä olleet IS-7:n tuotantomallia, ja juuri kehitetty, mutta ei vielä tuotannossa ollut T-54. Panssarivaunujen pääryhmä: T-34-85.
  Auto on tietysti vahva, mutta E-50:tä huonompi pari suuruusluokkaa. Sekä aseissa että haarniskassa. Vain IS-4 oli panssarisuojauksen suhteen lähellä E-50:tä, mutta oli heikompi aseen panssarin lävistysvoimassa. Siten Neuvostoliitto, kuten kävi ilmi, ei ole teknisesti aivan valmis. Ei ole olemassa sarjasuihkuhävittäjää, mutta saksalaiset ovat jo aseistettu ME-362-, HE-262-, TA-183-, ME-1010- ja muilla koneilla. Mukaan lukien mahtava TA-500 ja jopa TA-600.
  No, yritä vastustaa sellaista voimaa. Kuitenkin myös Neuvostoliiton joukot kaivoivat sisään melko hyvin ja loivat syvällistä puolustusta. Joka piti murtaa peräkkäin - rivi riviltä. Ja taisteluissa kokeneen puna-armeijan vastarinta oli sankarillista ja maksoi natseille valtavia tappioita. Taistelukuukauden aikana natsit pystyivät saavuttamaan vain Baranovichin ja Smolevitsin tason.
  Neuvostoliiton joukot hyökkäsivät jatkuvasti natseja vastaan. Hyökkäys keskustaan ei onnistunut murskaamaan Neuvostoliiton joukkoja. Vaikka natsit ottivat vallan taivaalla.
  Heinäkuun alussa natsit aloittivat hyökkäyksen Ukrainaan. Panssaroitujen pihtien voimakas isku eri suunnista johti merkittävien Neuvostoliiton joukkojen piirittämiseen. Mutta myös saksalaiset kärsivät huomattavia tappioita. Osa puna-armeijasta pääsi pakoon kattilasta. Krautit etenivät kuitenkin Zhitomiriin ja valloittivat Vinnitsan. Odessa piiritettiin jälleen.
  Natsit yrittivät rakentaa menestystä, mutta heidät pysäytettiin. Neuvostoliiton joukot hyökkäsivät aktiivisesti vastahyökkäykseen, mutta eivät kyenneet murtautumaan Wehrmachtin teräskiilien läpi. Syksyllä saksalaiset onnistuivat etenemään jälleen keskelle ja lähestymään Minskia. Neuvostojoukkojen asema oli vaikea. Luftwaffe oli saavuttanut ilmavallan, eikä sitä vastustanut mitään.
  Talvella '47 ja '48 natsit olivat puolustuskannalla. Puna-armeija yritti jo edetä, mutta jotenkin ilman vakavaa menestystä. Sarjan saksalaiset tankit mukautettiin taisteluoperaatioihin talvella, lisäksi Wehrmacht onnistui yleensä sopeutumaan ilmastoon.
  Keväällä 1948 uusien Neuvostoliiton T-54-panssarivaunujen määrä kasvoi. On totta, että saksalaisilla oli myös uusia pyramidipanssarivaunuja AG-50. Ne erottuivat siitä, että niillä oli pitkänomainen pyramidi, voimakas panssari kaikista kulmista ja suuret panssarin kaltevuuskulmat. Hitlerin uuteen panssarivaunuun on erittäin vaikea lyödä, jopa sivuun ja perään.
  Mutta T-54 on myös paljon paremmin suojattu kuin T-85. Mutta fasistit muun muassa värväsivät siirtomaajoukkoja afrikkalaisilta ja arabeilta ja täydensivät joukkojaan eurooppalaisilla, mukaan lukien brittiläisillä. Franco ja Salazar lisäsivät Neuvostoliiton ja Saksan rintamalle lähetettyjen vapaaehtoisyksiköiden määrää. Mussolinin hallinto käytti myös merkittäviä joukkoja. Joka tapauksessa Wehrmacht sai ylivoiman numeroissa. Hyökkäys alkoi toukokuussa ja jatkui etelässä. Saksalaiset pystyivät ylittämään Dneprin ja ohittamaan Kiovan. Vaikka T-54-tankkia valmistettiin pieninä määrinä, kuten suihkukoneita, Neuvostoliiton joukkojen piti tyytyä kolmeenkymmeneenneljään. Ja viimeinen säiliö oli jo vanhentunut sekä moraalisesti, realistisesti että teknisesti.
  Osa Neuvostoliiton joukoista piiritettiin jälleen. Keskustassa seurasi fasistinen hyökkäys. Syksyllä natsit saavuttivat Dneprin keskustan. Neuvostoliiton joukot etelässä katkaistiin maalta Krimillä, Kiovassa, ja menettivät osan Ukrainan vasemmasta rannasta. Odessa kaatui. Tilanne on muuttunut erittäin monimutkaiseksi.
  Natsit valtasivat Poltavan myöhään syksyllä ja pysäytettiin. Uusi talvi oli tulossa. Natsit eivät uskaltaneet hyökätä kylmässä. Ja puna-armeija palasi normaaliin nopeuteen. Itsepäisten taistelujen jälkeen fasistit ajettiin pois Poltavasta ja Khersonin alueelta. Mutta sitten Neuvostoliiton joukot pysäytettiin jälleen. Vihollinen säilytti etunsa ilmassa, koska MIG-15 oli juuri alkamassa ilmestyä. Ja tämä hävittäjä oli huonompi kuin parhaat saksalaiset mallit. Keväällä natsit murtautuivat uudelleen pyramidipanssarivaunuilla ja onnistuivat kesän aikana valloittamaan Donbassin.
  Tilannetta vaikeutti erityisesti natsien ylivoimainen ylivoima jalkaväessä. He hylkäsivät monet siirtomaajakaumat. Hyödyntämällä henkilöresursseja. Natsien ylivoima ilmassa vaikutti myös negatiivisesti. Neuvostoliiton kaupungit putosivat yksi toisensa jälkeen.
  Donbassin kaatumisen jälkeen fasistit etenivät keskustassa. Lähestyimme Smolenskia. Ja he jopa ympäröivät kaupunkia. Mutta Smolensk kesti vielä neljä kuukautta.
  Vuosi 1950 tuli... Talvella puna-armeija työnsi saksalaisia hieman taaksepäin etelässä, valloitti Belgorodin, Voroshilovgradin ja lähestyi Harkovia. Keväällä saksalaiset kuitenkin täydensivät joukkojaan afrikkalaisilla ja arabeilla ja hyökkäsivät. Ja taas he etenivät Neuvostoliiton asemien syvyyksiin. Taisteluissa kävi ilmi, että saksalainen pyramidipankki on täydellinen muoto ja T-54 ei ole sille kilpailija. Itse asiassa jopa IS-7 oli huonompi yleisten taisteluominaisuuksiensa suhteen. Taistellakseen saksalaisia pyramidipanssarivaunuja vastaan luotiin IS-10. Tämä ajoneuvo oli aseistettu 203 mm:n tykillä ja painoi sata tonnia.
  Mutta olosuhteissa, joissa saksalainen ilmailu hallitsi edelleen ilmaa, tällaisia säiliöitä oli melkein mahdotonta siirtää rautateitse. Ja kävi ilmi, että IS-10 ei ollut elinkelpoinen. Kesällä natsit onnistuivat murtautumaan Voronežiin. Ja syksyllä kehitä hyökkäys Stalingradin suuntaan. Mutta he eivät onnistuneet valloittamaan itse legendaarista kaupunkia. Samaan aikaan natsit estivät jälleen Leningradin. Mutta se maksoi heille valtavia tappioita. Varsinkin alkuperäisessä jalkaväessä. Mutta sitten tuli talvi. Ja puna-armeija etenee jälleen. Saksalaisia ei kuitenkaan voitu täysin piirittää, mutta heidät pakotettiin siirtymään Donin yli. Ja he lähtivät murtuneena ja pureutuneena. Talvella puna-armeija yritti edetä keskustassa, mutta eteni vain viisitoista kilometriä. Ja niin tuli vuosi 1951.
  Yleisesti ottaen kiekkokoneet eivät osoittautuneet kovin tehokkaiksi aseiksi. Ne pystyvät iskemään Neuvostoliiton lentokoneita, mutta eivät ole niin tehokkaita maakohteita vastaan. Mutta ne ovat nopeita. Kesällä 1951 fasistinen armeija hyökkäsi uudelleen Moskovaan. Taistelu oli erittäin sitkeää. Neuvostoliiton komento laukaisi raskaiden panssarivaunujen sarjan IS-11, jossa oli 203 mm ase, mutta heikko sivupanssari, mikä vähensi ajoneuvon painoa. Tällainen ase saattoi tunkeutua pyramidin muotoiseen rakenteeseen, mutta itse Neuvostoliiton kone oli liian haavoittuvainen. Mutta T-54 ei tunkeutunut Saksan pyramideihin mistään kulmasta.
  Saksalaisilla oli etu haarniskassa, ja he etenivät vähitellen Moskovan lähellä. Syyskuuhun mennessä pääkaupunkiin oli enää sata kilometriä.
  Neuvostojoukot vetäytyivät tappiolla, mutta myös saksalaiset menettivät paljon. Seurasi Stalingradin hyökkäys. Lähes täysin tuhoutunut kaupunki joutui natsien alle. Saksalaiset valloittivat myös Kaukasuksen Groznyn ja Ordzhonikidzen kaupungit. Ja he loivat vaarallisen tilanteen.
  Mutta lokakuussa natsit olivat uupuneita ja pakotettiin keskeyttämään hyökkäys. Talvella puna-armeija lähti hyökkäykseen. Mutta hän kykeni vain hieman tyrmäämään natseja. Totta, natsit ajettiin ulos Groznysta ja osa Stalingradia valloitettiin takaisin. Keskustassa Neuvostoliiton joukot etenivät vain kolmekymmentä kilometriä ja pysähtyivät. Vuosi 1952 koitti. Sekä Hitler että Stalin olivat hyvin itsepäisiä. Lisäksi, jos Stalin oli valmis kompromissiin, Hitler ei selvästikään ollut.
  Mutta Venäjän henkilöresurssit olivat loppumassa. Ja natsit muodostivat jo 90 prosenttia Wehrmachtista ulkomaalaisista. Totta, se on pahempaa Stalinille, hän muodostaa joukkoja Neuvostoliiton väestöstä, ja Kolmas valtakunta värvää maista Intiasta Etelä-Afrikkaan. Intiaanit eivät tietenkään ole tärkeitä sotureita, varsinkaan talvella, mutta heitä on monia. Lisäksi ei ole vielä ollut mahdollista luoda ajoneuvoa, joka olisi parempi kuin saksalaiset pyramidisäiliöt. Ja ilmailussa vihollinen on edelleen paljon vahvempi. Krautit ovat jo ottaneet ME-426:n käyttöön, ja lentävät lautaset kiihtyvät kahdeksaan ääninopeuteen.
  Keväällä natsit hyökkäsivät etelään ja keskustaan. He onnistuivat valloittamaan Groznyn ja karkottamaan Neuvostoliiton joukot Stalingradista. Sitten saksalaiset tankit, joissa oli uusin keraaminen panssari ja dynaaminen suoja, pystyivät ohittamaan Moskovan ja ympäröivät sen.
  Kehittäessään menestystä natsit saavuttivat etelässä Astrahanin ja saavuttivat Kaspianmeren. Türkiye osallistui myös sotaan Saksan puolella.
  Elokuun loppuun mennessä Moskova joutui täydelliseen saartoon. Syksy ei tuonut helpotusta. Uupuneella Venäjällä ei enää ollut riittävästi vahvistuksia suuriin hyökkäysoperaatioihin. Natsit valloittivat Ryazanin jättäen Moskovan piirityksen alle. Pala, Astrakhan ja Tbilisi.
  Talvella Neuvostoliiton T-65-panssarivaunu ilmestyi eteen tehokkaammalla 125 mm:n aseella ja pidemmällä pituudella. Mutta tämä kone on liian työvoimavaltainen ja sitä valmistettiin vain pieninä sarjoina, ja sen moottori on hieman heikko. T-54 hallitsi edelleen. Tilanne paheni edelleen. Saksalaiset pystyivät vangitsemaan sekä Tikhvinin että Volkhovin. Ja helmikuussa aloimme yhdessä turkkilaisten kanssa myrskyntämään Bakua. Kaupunki kaatui 1. maaliskuuta 1953.
  Ja 5. maaliskuuta 1953 Stalin kuoli. Seuraavana päivänä nälkäisenä ja raunioiksi muuttuneena Moskova antautui. Beriasta tuli Stalinin seuraaja. Moskovan, Kaukasuksen ja 10. maaliskuuta Gorkin kaupungin menettäneen Neuvostoliiton asema muuttui toivottomaksi.
  1. huhtikuuta 1953 Beria ja valtion puolustuskomitea ilmoittivat antautumisesta. Valitettavasti ei näyttänyt olevan mahdollisuuksia. Ja antautumisolosuhteet mahdollistivat ainakin nahkojen pelastamisen. Totta, useat kenraalit eivät totelleet, mutta heidät pidätettiin ja hirtettiin "petoksesta".
  Beria itse nimitettiin RFSFR:n, eräänlaisen nukkeitsehallinnon kuvernööriksi. Natsit miehittivät Neuvostoliiton alueen ja jakoivat sen komissariaatteihin.
  Jäljelle jäi Yhdysvallat, joka lopetti Japanin, vaikkakin vaikeasti, ja asetti nukkehallituksensa Kiinaan. Mutta saksalaiset olivat liian väsyneitä sotaan. Kyllä, USA:lla oli jo atomipommi. Ja valloitettuaan maita Atlantilta Tyynelle valtamerelle, Etelä-Afrikasta Intiaan, he rauhoittuivat. Maata on jo tarpeeksi monien saksalaisten sukupolvien kehittymiseen.
  Hitler laillisti moniavioisuuden Kolmannessa valtakunnassa, otti käyttöön valtavia veroja pienille ja lapsettomille perheille ja jopa palkitsee ylimääräisiä vaimoja ja lapsia. Oli mahdollista mennä naimisiin ulkomaalaisten naisten kanssa ja jopa saada haaremia.
  Avioliitot intialaisten, arabien, slaavilaisten ja mulattien kanssa sallittiin. Oli mahdotonta mennä naimisiin vain puhtaiden mustien naisten, juutalaisten ja mustalaisten kanssa. Geneettinen valinta kehittyi aktiivisesti. Kuten keinosiemennys lahjakkaimpien miesten siittiöillä. Joten myöhemmin munansiirto.
  Kolmas valtakunta, ennen kuin Yhdysvallat laukaisi satelliitin sodan aikana, ja sitten arjalainen pariskunta lensi maapallon ympäri avaruusaluksella.
  Maailmaan on muodostunut kaksi blokkia: Toinen on Kolmas valtakunta siirtomaaomaineen ja liittolaisineen, toinen on Yhdysvallat, siirtomaaomaisuus ja liittolaiset.
  Amerikka onnistui sitomaan Kiinan itseensä ja tarttui Japanin valloituksiin aina Burmaan ja Bangladeshiin asti. Kanada, Meksiko ja lähes kaikki Latinalaisen Amerikan maat, paitsi Argentiina, johon Saksa perusti tukikohtansa, joutuivat Yhdysvaltojen suojelukseen.
  Maailma osoittautui kaksinapaiseksi jopa enemmän kuin Neuvostoliiton ja USA:n vastakkainasettelun aikana. Täällä ei ollut enää liittoutumattomia maita. Kaikki pakotettiin olemaan joko Saksan tai Amerikan puolesta. Ja kilpavarustelu kylmän sodan kanssa alkoi.
  Kolmas valtakunta oli jonkin verran menestyneempi, koska sillä oli enemmän resursseja. Mutta silti kenelläkään ei ollut ratkaisevaa etua. Ja maailma heilui hauraassa tasapainossa.
  Hitler kuoli vuonna 1957 toukokuussa 68-vuotiaana. Hänellä oli yli sata poikaa, jotka oli saatu keinotekoisella valinnalla, mutta ei ainuttakaan varmaa perillistä. Goering, tämä huumeriippuvainen ja ahmatti, kuoli, Himmler joutui häpeään ja hänet ammuttiin. Bormann määrättiin pelikieltoon. Ja Schellenbergistä tuli seuraaja. Salaisen poliisin johtajalla oli paljon valtaa, mutta hän ei halunnut antaa sitä pois.
  Lyhyesti sanottuna SS:n päällikön diktatuuri perustettiin. Mutta ei kauaa. Pian Schellenberg kuoli ja Kleiman sai vallan. Jälkimmäinen osoittautui Hitlerin fanaattiseksi ihailijaksi ja siirsi vallan yhdelle valloittavan diktaattorin pojista.
  Ja Fuhrer-dynastia perustettiin. Kolmannessa valtakunnassa hallitsi totalitarismi, Yhdysvalloissa katkaistu demokratia, jota edelleen hallitsi kaksi puoluetta vuorotellen valtaa. Muodollinen demokratia vakiintui myös Amerikan liittolaisten keskuuteen. Saksan liittolaisista tuli vähitellen kansallissosialisteja ja fasisteja.
  Näin nämä kaksi järjestelmää kehittyivät kilpailussa ja avaruuskilpailussa. Ja suhteellisen vakaa, rauhallinen olemassaolo.
  Vähitellen Yhdysvallat hävisi avaruuden laajentumisessa... Beria eli pitkään, kunnes täytti 90 vuotta, ja luovutti sitten kuvernöörin viran pojanpojalleen. Vähitellen venäläiset ja muut kansat saivat Saksan kansalaisuuden ja yhtäläiset oikeudet saksalaisten kanssa, mutta elivät yksipuolueisessa, totalitaarisessa valtiossa ja yhdellä koulutusjärjestelmällä.
  Talous kehittyi osittain suunnitelmien mukaan, osittain markkinaympäristössä. Se oli varsin tehokasta. Tiukka saksalainen järjestys, raaka-aineiden runsaus ja rakennettujen teiden massa mahdollistivat teollisuuden ja maatalouden nopean kasvun.
  Kuri hallitsi. Savukkeet ovat ehdottomasti kiellettyjä, eikä niitä myydä; ainoa saatavilla oleva alkoholi on olut. Rikollisuus on hyvin alhaista, sitä ei voi verrata amerikkalaiseen. Kaikilla perheillä on tv, auto ja oma erillinen asunto. Ei ole kerjäläisiä, ei kodittomia, ei kodittomia. Lähes ei huumeiden väärinkäyttäjiä - tiukka valvonta. Kaikki lapset opiskelevat kouluissa. Kaikilla on työpaikka, ja ne, jotka eivät halua tehdä työtä, menevät keskitysleirille. Lääketiede on kehittynyt suuresti, myös ihmisillä tehtyjen kokeiden ansiosta.
  Imeväiskuolleisuus on alhainen, mutta vialliset vauvat kuolevat. Kaikki kenraaleista aputyöläisiin tekevät harjoituksia aamulla ja ennen nukkumaanmenoa. Siellä on monia stadioneja ja urheilutiloja. Liikuntatunteja kouluissa - joka päivä. Syntyvyys on korkea, mutta hallinnassa. Lisääntyminen on kielletty fyysisesti ja henkisesti sairailta.
  Geenikokeita arvostetaan suuressa arvossa. On olemassa eugeniikan ministeriö, joka parantaa ihmiskuntaa.
  Hitlerin persoonallisuuskultti, hänen monumenttinsa ja muotokuvansa ovat kaikkialla. Päiväkodin lapsille opetetaan kansallissosialismin arvoja. Lehdistössä vallitsee tiukka sensuuri, mutta tehdään monia värikkäitä elokuvia erikoistehosteilla.
  Erotiikka on erittäin aktiivisesti edustettuna sekä elokuvissa että aikakauslehdissä. Prostituutio on laillistettu ja säännelty. Sinkkujen verot ovat korkeat. Periaate pätee: jokaisella olennolla on pari! Homoseksuaalisuus on ehdottomasti kielletty. Avioliiton uskollisuus ei ole ehdoton. Kouluissa on oppitunteja erosista. Mutta myös niin, että kaikki on kunnollista ja kaunista. Pakollinen keskiasteen koulutus.
  Yhdysvalloissa on tietysti enemmän kaaosta, rikollisuutta ja muuta. Vielä enemmän muissa maissa. Amerikka on vähitellen häviämässä kilpailua avaruudessa, tekniikassa ja taloudessa.
  Amerikanvastaisuus kasvaa Kiinassa. Aikeissa erota ja liittyä Kolmanteen valtakuntaan. Tämä on niin epävakaa maailma, ydinsodan partaalla.
  Mutta silti ei voida sanoa, että se on yksinomaan dystopia. Jäykkä saksalainen järjestys onnistui ratkaisemaan monia ihmiskunnan ongelmia, ja suunnitelmatalous ja tieteellinen johtaminen ratkaisivat monia markkinoiden elementeille ominaisia ongelmia. Ei aivan sosialismia, mutta hyvin samankaltaista, kun monopolit ja oligarkit ovat totalitaarisen valtion tiukassa valvonnassa ja jakavat kansan kanssa.
  Esikaupunkien ja kansojen elintaso tasoittuu vähitellen, ja yhä useammat ihmiset saavat Saksan kansalaisuuden. Tietysti valkoisilla ja saksalaisia lähellä olevilla etnisillä ihmisillä on etuja. Slaavit tunnustetaan etnisesti läheisiksi. Vähitellen sissisota laantui, ja sitten alkoi luova työ. Paikallinen itsehallinto ja yhteistyö Berian ja NKVD:n yksiköiden kanssa vaikuttivat tässä.
  Kolmannen valtakunnan tieteen syvyyksissä etsitään aseita, jotka pystyvät neutraloimaan ydinreaktion planetaarisen hegemonian perustamiseksi. Tee maailmasta yksi mestari. Perinteisissä aseissa Yhdysvallat on kuitenkin kaukana jäljessä.
  
  JOS liittolaiset olisivat laskeutuneet RANSKAAN VUONNA 1943.
  On vielä yksi seikka: Yhdysvaltoja ja länttä on tapana arvostella. Erityisesti siksi, että he viivyttelivät toisen rintaman avaamista liian kauan. Mutta mitä olisi voinut tapahtua, jos tämä tapahtui aikaisemmin? Ja todellisessa historiassa he melkein heittivät liittolaiset mereen. Entä jos kuvittelemme jotain, joka ei ole täysin triviaalia.
  Liittoutuneet suorittavat Normandian maihinnousun vuonna 1943. Viisi päivää ennen Kurskin pullistumaa.
  Luonnollisesti Hitlerin täytyi hylätä tällainen "linnoitus" ja puolustaa Ranskaa. Saksan sukellusvenelaivaston suurista tappioista huolimatta liittoutuneet pystyivät luomaan havaittavia sillanpäitä. Hitler veti osan joukkoistaan itärintamalta, onneksi Stalin halusi odottaa ja iski lyövän iskun liittoutuneiden armeijan kylkeen ja takaosaan. Tapaus päättyi Yhdysvaltain ja Britannian armeijoiden tappioon, yli puoli miljoonaa sotilasta vangittiin. Paljon varusteita saatiin kiinni.
  Stalin aloitti hyökkäyksen vasta 10. syyskuuta. Ei hyvä treffi. Rankat sateet ja pakkaset eivät olleet vielä alkaneet, mutta saksalaiset olivat jo antaneet itselleen vapaat kädet lännessä. Lisäksi puna-armeija eteni liian laajalla rintamalla. Ja keskustassa, Harkovia ja Orelia vastaan. Mutta silti, aluksi Neuvostoliiton joukot menestyivät. Mutta sitten saksalaiset järjestivät vastahyökkäyksiä.
  "Tigers" ja "Panthers" olivat parempia kuin Neuvostoliiton tankit taisteluvoimassa ja saavuttivat upeita tuloksia ammuttaessa. Puna-armeija kykeni vielä valloittamaan Orelin ja Belgorodin myöhään syksyyn mennessä. Mutta Krautit pitivät Harkovia. Heillä oli enemmän vapaita joukkoja kuin todellisessa historiassa, varsinkin kun liittolaiset kieltäytyivät laskeutumasta maihin Sisiliaan ja Mussolinin kaatamista ei tapahtunut. Ja ottaen huomioon menestys Ranskassa, lisättiin 20-30 divisioonaa. Lisäksi, luoputtuaan hyökkäyksestä Kursk Bulgea vastaan, saksalaiset säilyttivät enemmän jalkaväkeä ja panssarivaunuja sekä valitsivat SS-divisioonat. Yksi "Ferdinand", todellisessa historiassa melkein puolet menetettiin miinoihin.
  Ja sitten nämä itseliikkuvat aseet osoittautuivat koskemattomiksi ja osoittivat itsensä erinomaisesti puolustuksessa. Ja "Panther" on erittäin vahva puolustuksessa. Hyökkäyksessä sivupanssarin heikkous johti suuriin tappioihin jopa neljästäkymmenestäviidestä. Ja Panthers hajosi hyökkäyksessä paljon useammin kuin istui liikkumattomana väijytyksissä.
  Saksalaiset kestivät tammikuuhun asti. He torjuivat Neuvostoliiton joukkojen hyökkäykset melkein perääntymättä. He onnistuivat torjumaan hyökkäyksen lähellä Leningradia. Siellä on erittäin voimakas puolustus ja hyvin kehittyneet rakenteet. Todellisessa historiassa Leningradin lähellä oli liian vähän joukkoja jäljellä. Mutta vaihtoehtoisesti Krauts onnistui välttämään niin suuria tappioita kuin todellisuudessa. Lisäksi Ranskan maihinnousun epäonnistumisen jälkeen Yhdysvalloissa syntyi vakava poliittinen kriisi.
  Roosevelt määräsi republikaanien painostuksen alaisena rajoittamaan kolmannen valtakunnan pommituksia ja keskittymään yksinomaan Japaniin. Tämä johti siihen, että aseiden tuotanto Saksassa oli huomattavasti korkeampi kuin todellisessa historiassa. Uusi MP-44-rynnäkkökivääri otettiin käyttöön aiemmin, kuten Tiger-2 ja Panther-2, ja aikaisemmin ilmestyi ME-262, jota ei muutettu Blitzbromeriksi. Sen jälkeen, kun joukkojen maihinnousuongelma Ranskassa on menettänyt merkityksensä.
  Mikä on ME-262? Todellinen hirviö, jossa on neljä 30 mm ilmatykkiä ja vahvat panssarit. Tämä tekee lentokoneen alas ampumisesta erittäin vaikeaa. Todellisessa historiassa Neuvostoliiton lentäjät ampuivat alas vain kolme tällaista lentokonetta. Kozhedub teki yhden maalin. Yhteensä saksalaiset menettivät taisteluissa vain kaksikymmentä tällaista ajoneuvoa.
  
  Mutta talvella puna-armeija taistelee edelleen paremmin kuin kesällä, ja saksalaisia panssarivaunuja on vaikea siirtää. Neuvostoliiton joukot etenivät Ukrainaan ja valtasivat Kharkovin. Murtauduimme Poltavaan. Ja maaliskuuhun mennessä he saavuttivat Dneprin ankaran taistelun jälkeen. Mutta se maksoi valtavia tappioita. Panssarivaunuilla ja suihkukoneilla täytetyt saksalaiset lopettivat hyökkäyksen. Huhtikuussa Neuvostoliiton joukot painostivat Leningradin suuntaan ja keskustaan, mutta eivät onnistuneet saavuttamaan merkittävää menestystä. Edistyimme viidestätoista kahteenkymmeneen kilometriä. Kesäkuun alussa, kun tiet vihdoin kuivuivat, ne alkoivat edetä Ukrainan alueella yrittäen muodostaa pataa. Taisteluissa Panthers-2 ja Tigers-2 sekä Lionin uusin kehitys osoittivat olevansa erittäin vahvoja.
  Viimeinen ajoneuvo osoittautui varsin onnistuneeksi, koska tiheämpi asettelu mahdollisti painon vähentämisen merkittävällä panssarilla.
  Neuvostoliitolla oli kuitenkin IS-2 ja T-34-85, jotka olivat myös melko vahvoja. Mutta Neuvostoliiton yksiköt antoivat hieman periksi. Taistelut osoittivat, että Panther-2 on varsin taitava panssarivaunu - hyvin suojattu, varsinkin edessä, ja hyvin aseistettu. "Lion" osoittautui paljon menestyneemmäksi kuin "Tiger"-2. Mutta viimeinen tankki ei vastannut odotuksia. Se osoittautui liian raskaaksi ja meni usein rikki.
  Neuvostoliiton joukot joutuivat useiden viikkojen taistelun jälkeen vetäytymään Dnepristä, mutta välttelivät piiritystä. Saksalaiset saavuttivat menestystä liian suurella hinnalla. Puna-armeijasta on tullut erilainen. Joukot saivat taistelukokemusta ja osoittautuivat erittäin sitkeiksi, ja heidän johtamisensa oli taitavaa. Joten natsit eivät saavuttaneet ratkaisevaa menestystä. Vaikka he valloittivat Poltavan.
  Syksyllä rintama muuttui vähän. Puna-armeija oli enemmän puolustuksessa. Hän säästi voimansa ja valmistautui hyökkäykseen.
  Tilanne oli kuitenkin ongelmallinen. Natseilla on suihkukoneita massatuotannossa. XE-162, Arado, ME-163 ja jotain muuta lisättiin. Lisäksi E-10 ja E-25 tankit ilmestyivät, kevyitä mutta vaarallisia. Sekä parannettu "Lion" että "Panther"-2:n edistyneempi muunnos. Laadullisesti natseilla osoittautui olevan vahvempia aseita. Ja heillä on huomattava määrä joukkoja. Myös teini-ikäisiä otettiin armeijaan, ja ulkomaisia divisioonaa muodostettiin kaikkialta Euroopasta ja Hivistä. Paikalla oli myös useita paikallisia poliisiyksiköitä.
  Toistaiseksi ylivoima inhimillisissä voimavaroissa on pysynyt Wehrmachtin ja Kolmannen valtakunnan puolella. Ja saksalaiset kokosivat joukkoja, jotka eivät olleet huonompia kuin puna-armeija. Ja aseiden tuotannossa Kolmas valtakunta oli Venäjää parempi laadullisella edulla. Joten talvella puna-armeija aloitti hyökkäyksen keskustassa, ei todellakaan luottanut menestykseen. Natsien puolustus on poikkeuksellisen voimakasta, ja reservejä on enemmän kuin koskaan ennen.
  Mutta silti Neuvostoliiton joukot murtautuivat puolustuksen läpi ja tulivat Smolenskin pohjoispuolelle. Seuraavaksi he saavuttivat Dneprin, missä heidät pysäyttivät tuoreet Wehrmachtin reservit. Maaliskuussa saksalaiset hyökkäsivät etelästä ja pystyivät palauttamaan tilanteen. Näissä olosuhteissa Stalin ehdotti aselepoa huhtikuussa. Koska Japani hävisi sodan Yhdysvalloille, Hitler päätti tulla liittolaisensa apuun ja hyväksyi aselepoehdotuksen. Mutta tämä on toinen sota.
  Fritzillä oli poikkeuksellisen voimakas sukellusvenelaivasto. Ja he aloittivat todellisen metsästyksen brittiläisille ja amerikkalaisille aluksille.
  Samaan aikaan Krauts aloitti hyökkäyksen Afrikassa. Ensimmäinen isku on Gibraltarin ja Marokon läpi.
  Fuhrer tapasi henkilökohtaisesti Francon ja esitteli tulevaisuudennäkymät. Sanotaan, että Saksa tarvitsee Afrikkaa, ja lyhin tie sinne on vain salmen kautta. Kolmannen valtakunnan kädet ovat nyt vapaat, tankit, sukellusveneet ja ilmailu ovat maailman parhaita. Espanjan miehittäminen on viikon kysymys. Joten pidit siitä tai et, sinun täytyy päästää saksalaiset läpi. Ja Gibraltar on avain Afrikkaan, jota ei voida ohittaa.
  Joten valitse omasi. Joko päästät joukot läpi tai me vangimme sinut! Franco ymmärsi, ettei vaihtoehtoja ollut, ja valitsi pienemmän pahan: päästi joukkoja läpi. Ja natsit valloittivat Gibraltarin heti ja laskeutuivat sitten Marokkoon. Yleisesti ottaen taistelut Välimerellä ovat erittäin tärkeitä. Fuhrer, joka ei liittynyt sotaan Neuvostoliiton kanssa, voitti britit Maltalla, minkä jälkeen hänellä oli mahdollisuus laskea joukkojaan Tunisiassa.
  Mutta tämä osoitti, että krautit olivat epäonnistuneet suuresti murskaamatta brittejä Maltalla 40-luvulla. Olemme tuhlanneet niin paljon aikaa. Mutta he pystyivät voittamaan takaisin vuonna 1945.
  Likimääräinen voimatasapaino osoitti, että Yhdysvallat ja Britannia eivät hallitse Pohjois-Afrikkaa. Saksalaiset, joilla on kätevämpi viestintä ja paremmat aseet, valtaavat vähitellen alueita. On huomattava, että todellisessa historiassa Krautit estivät Francon itsepäisyyden ja Hitlerin virheen Gibraltarin kanssa. Välimeren alueen tärkeyden aliarvioiminen rintamalla ja valmistautuminen sotaan Neuvostoliiton kanssa.
  On myös huomattava, että brittiläiset panssarivaunut olivat panssarissaan tuolloin parempia kuin saksalaiset. Mutta neljänkymmenenviidenteen vuoteen mennessä "Panther"-2 osoittautui epäilemättä vahvemmaksi aseistuksessa ja panssarin lävistysvoimassa. Ja muunneltu "Lion", vielä enemmän. Useita kymmeniä tuhansia englantilaisia otettiin kiinni. Marokko on kaatunut. Sitten saksalaiset joukot taistelivat Algerian läpi ja yhdistivät voimansa Tunisiassa.
  Seuraavaksi saksalaiset joukot kulkivat Libyan läpi ja murtautuivat Egyptiin. Yli kolmekymmentä brittiläistä ja amerikkalaista divisioonaa voitettiin. Ylitettyään Suezin kanavan saksalaiset ryntäsivät Lähi-itään. Irak ja Kuwait vangittiin.
  Natsien menestykset huolestuttivat amerikkalaiset. Truman yritti neuvotella Saksan kanssa vaikutusalueiden jaosta. Churchill oli myös taipuvainen kompromisseihin ja yritti samalla testata vesiä saadakseen Stalinin mukaan sotaan.
  Mutta johtaja piti merkittävän hiljaisuuden. Ei, toisaalta Stalin ymmärsi, että ei ollut hänen etujensa mukaista odottaa, kunnes Kolmas valtakunta vahvistaa ja kukisti liittolaiset. Mutta toisaalta, en halunnut vetää kastanjoita tulesta. Ja yleensä, Stalin koki usein päättämättömyyttä, kun hänen itsensä olisi pitänyt lyödä iskun, mutta onnistumisesta oli epäilyksiä. Aivan kuten esimerkiksi Stalin ei uskaltanut todellisessa historiassa hyökätä Jugoslaviaan ja kaataa Titoa. Mutta tässä on kuitenkin kolmannen valtakunnan maailman vahvin armeija, jolla on parhaat tankit, lentokoneet ja konekiväärit.
  Stalinin on vaikea tehdä päätöstä. Ja maa on liian väsynyt sotaan.
  Hitler aloitti hyökkäyksen Etelä-Afrikkaan. Siellä oli saksalainen diaspora ja buurit. Meidän on vapautettava heidät. Talvella 1946 saksalaiset saavuttivat Etelä-Afrikan ja voittivat siellä britit.
  Yhdysvallat on kokenut sisäisen kriisin. Saksalaiset löivät heidän joukkonsa maassa. Ja Kolmannen valtakunnan vahvuus kasvoi: E-50-sarjan tankit osoittivat murskausvoimansa. Ja he voittivat kaikki, koska amerikkalaiset pershingit ja erityisesti shermanit eivät olleet kilpailijoita heille.
  Atomipommin luominen on hidastunut. Ja toistaiseksi se on hyvin kaukana taistelukäyttöön sopivasta mallista. Myös kolmannessa valtakunnassa puhuttiin enemmän ydinmoottorista kuin pommista.
  Mutta myös saksalaisten on vaikea päästä Amerikkaan, koko valtameri jakaa heidät, ja brittien ja Yhdysvaltojen laivastot ovat erittäin suuria, eivätkä he pysty tyrmäämään niitä yksin sukellusveneillä.
  Fuhrer oli dilemman edessä: minne lähettää laumansa. Ja kuinka ylittää vesiesteet. Natsit päättivät hyökätä Intiaan. Tämä ajatus on yleisesti ottaen looginen. Mutta tässä on jo välttämätöntä, että Venäjä vetää joukkonsa Iranista.
  Hitler ja Stalin aloittivat neuvottelut. Neuvostoliiton johtaja ilmaisi kiinnostuksensa Englannin perintöön. Fuhrer kutsui Venäjän sotaan Britannian ja Yhdysvaltojen kanssa. Stalin kieltäytyi. Natsien kädet oli kahlittu. Britannia oli edelleen uppoamaton lentotukialus.
  Sota siirtyi ilma- ja merivaiheeseen. Saksalaiset kehittivät suihkulentoa. Sarjaan ilmestyivät tehokkaammin aseistetut ja nopeammat XE-262, ME-2010 ja ME-362, samoin kuin TA-500 ja VO-18 pommikoneet hännänttömänä muunnelmana. Ja vetyperoksidilla toimivat sukellusveneet, joiden nopeus on 35 solmua tunnissa.
  Neljäskymmeneskuudes vuosi kului yhteisissä töksissä. Saksalaiset eivät olleet vielä päättäneet laskeutua maihin Britanniassa. Stalin ei antanut passia Intialle. Japani menetti Filippiinit, ja monet saaret jäivät kuitenkin Kiinaan. Ja toistaiseksi se on hillinnyt amerikkalaisen ilmailun hyökkäystä. Kun suihkuhävittäjät ilmestyivät Rising Sunin maahan, samuraiden asiat helpottuivat.
  Yhdysvallat itse ei ole vielä luonut riittävän tehokasta suihkuhävittäjää ja hävisi taivaalla saksalaisille.
  Lisäksi Saksa esitteli sarjassaan diskoja, joilla ei ole vertaa.
  He yrittivät vetää Stalinia suuntaan tai toiseen, mutta Koba pysyi neutraalina. Hitler ei tietyin edellytyksin vastustaisi rauhaa. Lisäksi Saksa sai Lähi-idän ja Afrikan. Hänellä on jo enemmän valloituksia kuin Tšingis-kaani. Mutta Amerikka ei vielä halunnut rauhaa. Ja Iso-Britannia, joka on menettänyt niin monia siirtomaita, vielä enemmän.
  Toukokuussa 1947 saksalaiset päättivät laskeutua metropoliin. He luottivat vahvasti ylivoimaansa panssarivaunuissa ja edelleen maailman parhaassa ilmailussa.
  Ja vedenalaisiin ajoneuvoihin. Mutta itse laskeutumista piti lykätä toisella kuukaudella joidenkin ongelmien vuoksi. Afrikan ja Lähi-idän resursseja käyttämällä Saksa pystyi valmistamaan niin paljon suihkukoneita, että se otti ilmavallan.
  Yhdysvallat, jonka teknologian laatu on paljon huonompi, ei voinut selviytyä tästä. Ja saksalaiset pystyivät laskemaan maihin joukkoja ja pitämään ne. Taisteluissa kävi ilmi, että Churchill oli toivottoman vanhentunut eikä pystynyt edes tunkeutumaan saksalaisten tankkien kylkeen. Ja tämä on tietysti ongelma. Yleensä amerikkalaisilla ja briteillä ei ollut tarpeeksi vahvaa panssarintorjunta-asetta taistellakseen "E"-sarjaa vastaan ja aiheuttaa vahinkoa Kolmannen valtakunnan raskaille panssarivaunuille. Se ei toiminut briteille täällä.
  Seitsemäntoista punnan ase osoittautui rajaksi, mutta se ei riittänyt, eikä 32 kiloa painava ase mennyt tuotantoon. Eikä sekään riittänyt.
  Saksalaiset pystyivät ympäröimään Lontoon kolmen viikon taisteluissa. Ja välttääkseen tarpeettomia uhreja varuskunta antautui.
  Churchill pakeni Kanadaan, ja sieltä hän lupasi jatkaa vastarintaa. Mutta se ei ollut enää sama. Hitler asetti nukkekuninkansa Britanniaan ja Mosleyn johtaman hallituksen.
  Osa Englannin laivastosta antautui. Jotkut jäivät amerikkalaisten vangiksi. Sota jatkui. Saksalaiset valloittivat Irlannin ja alkoivat valmistella hyppyä Islantiin. Kuuluisa Icarus-operaatio järjestettiin marraskuussa 1947, ja se oli odottamaton Yhdysvalloille. Kukaan ei uskonut, että natsit vaarantaisivat tämän pakkasen, myrskyjen ja jäävuorten olosuhteissa.
  Mutta he pystyivät suorittamaan operaation ja valloittamaan saaren. Ja he laittoivat sinne lipun, jossa oli hakaristi. Amerikassa he pelkäsivät sen jälkeen. Ja jälleen he tarjosivat rauhaa Saksalle. He jopa lupasivat luovuttaa jotain Japanille.
  Hitler, peläten Neuvostoliiton kasvavaa valtaa, suostui rauhansopimukseen. Ja mukaan lukien myönnytykset Japanille.
  Sitten vuonna 1948 natsi-Saksa alkoi valmistautua itäiseen kampanjaan. Neuvostoliitto esiintyi T-54-, IS-4- ja IS-7-sarjoissa. Eli erittäin kunnollisia autoja.
  Mutta toistaiseksi E-50-sarja säilytti etupanssarissaan T-54:ään ja aseisiin verrattuna, ja se oli verrattavissa IS-7:ään. Mutta viimeinen säiliö ei ollut laajalle levinnyt. Joten Krautit onnistuivat toistaiseksi saamaan etulyöntiaseman tankkien laadussa. Heidän raskaampi E-75 osoittautui erittäin tehokkaaksi aseistuksen ja aseen kuolleisuuden suhteen. Tärkeintä on, että saksalaisilla, jotka rekrytoivat joukkoja Euroopasta ja Afrikasta, oli lukuetu.
  Ja Fritzillä on parempi ilmailu. MIG-15 on juuri läpäissyt testit.
  Niinpä Fritz lähti hyökkäykseen 10. kesäkuuta ja ryntäsi Moskovaa kohti. Mutta Neuvostoliiton joukkojen tiheä puolustus osoittautui erittäin kehittyneeksi. Natsit pystyivät etenemään vain 100 kilometriä kahden kuukauden taisteluissa. Ja he pysähtyivät kärsien valtavia tappioita.
  Sitten natsit muuttivat etelään. He murtautuivat Harkovaan, valloittivat suurimman osan Donbassista, mutta pysäytettiin uudelleen. Tarkemmin sanottuna uupunut.
  Puna-armeijalla on erittäin vahvat puolustuslinjat. Aselepovuosina kaivettiin juoksuhautoja ja bunkkereita. Paljon panssarintorjuntasiilejä ja miinoja. Yritä, murtaudu läpi. Natsit etenivät, mutta menettivät paljon. Ja heidän oli pakko lopettaa. Myöhäinen syksy ja talvi ovat saapuneet. Neuvostoarmeija on jo yrittänyt hyökätä, mutta saksalaiset ovat valmiina talveen ja pitävät linjaa. Etulinja oli epäaktiivinen. Puna-armeija eteni vain kymmenkunta.
  Seuraavana vuonna saksalaiset eivät edenneet maata pitkin, vaan yrittivät kehittää ilmanpainetta. Kun heidän suihkupommikoneensa olivat parhaimmillaan. Mutta myös Neuvostoliiton hävittäjät paranivat. Vuoden lopussa oli mahdollista luoda maa-ilma-ohjuksia....
  Talvella puna-armeija yritti edetä, mutta tunkeutui vain muutaman kilometrin.
  Toukokuussa 1950 saksalaiset yrittivät hyökätä itseensä. Mutta he eivät onnistuneet. Edes uusi pyramidisäiliö ei auttanut. Etenimme noin viisikymmentä kilometriä ja pysähdyimme. Myöskään ilmanpaineella ei ollut vaikutusta. Ryöstöt jatkuivat myöhään syksyyn asti. Mutta mikään ei onnistunut.
  Talvella puna-armeija painosti, mutta myös ilman tuloksia. Näin se osoittautui tahmeaksi sodaksi. Vuosi 1951 kului myös keskinäisissä hyökkäyksissä. Saksalaiset etenivät vain parikymmentä kilometriä kevään ja kesän aikana. Etulinja jäätyi yhä enemmän. Ja sodasta tuli staattinen. Mutta tilanne seuraavana vuonna 1952 muuttui yhtäkkiä monimutkaisemmaksi. Voitettuaan epäröinnin ja kerännyt voimaa Japani astui sotaan.
  Japanin avaama toisen rintaman vuonna 1952 vaikeutti Neuvostoliiton tilannetta. Samuraijoukot ovat heikompia panssarivaunujen ja itseliikkuvien aseiden suhteen, mutta heillä on myös suihkukoneita ja erittäin fanaattista jalkaväkeä.
  Puna-armeija joutui taistelemaan kahdella rintamalla.
  Oleg Rybachenko jopa sävelsi:
  Ongelmat ovat tulleet Venäjälleni,
  Samurait tulevat röyhkeästi idästä...
  Rakastan Jeesusta ja Stalinia -
  Vaikka viha joskus särkee sydämesi!
  Saksalaiset käyttivät hyväkseen hetken, jolloin osa puna-armeijasta oli hajamielinen, ja aloittivat suuren hyökkäyksen etelään. Elokuussa 1952, aivan kuten kymmenen vuotta sitten, he onnistuivat murtautumaan Stalingradiin. Stalingradin eepos numero kaksi on alkanut. Ja taas fasistit juuttuivat taisteluihin tukehtuen omaan vereensä. Ja hitleriläisen liittouman tappiot olivat valtavia. Taistelut kestivät syvään talveen asti.
  Neuvostoliitolla ei ollut voimaa toistaa vastahyökkäystä: japanilainen tekijä vaikutti, mutta natsit pystyivät valloittamaan vain 80 prosenttia Stalingradista ja pysähtyivät.
  Talvella puna-armeija puristi saksalaisia hieman keskustassa, mutta kaiken kaikkiaan siellä oli rauhallista. Stalin kuoli maaliskuussa 1953. Molotovista tuli hänen seuraajansa. He pelkäsivät Beriaa liikaa. Kyllä, ja tämä on vastenmielinen persoonallisuus. Toukokuussa natsit ilmestyivät rintamalle pyramidipanssarivaunuineen. Uusi ase on erittäin vahva ja vaarallinen, läpäisemätön kaikista kulmista. Yritä ylipäätään selviytyä tästä.
  Saksalaiset jatkoivat itsepäisen Hitlerin käskystä hyökkäystä Stalingradiin. He käyttivät sekä levykkeitä että maanalaisia säiliöitä. He onnistuivat lopulta valloittamaan kaupungin kahden kuukauden taisteluissa. Ja sitten natsit muuttivat Astrahaniin. Edistyimme varsin menestyksekkäästi. Japanilaiset piirittivät Vladivostokin ja yrittivät murtautua Mongolian läpi. Taistelut olivat rajuja, ja japanilaiset onnistuivat murtautumaan sisään.
  Molotov ilmoitti taistelevansa loppuun asti. Mutta tilanne Neuvostoliitossa pysyi erittäin vaikeana. Uusi T-55-panssarivaunu osoittautui riittämättömäksi taistelemaan Krautien pyramidikoneita vastaan. Valitettavasti joukot puuttuivat selvästi sodan suunnan kääntämiseksi. Vuosi 1953 päättyi olosuhteisiin, jolloin saksalaiset katkaisivat Kaukasuksen, Turkki astui sotaan ja Japani repii kaikkia
  Vahvuus
  Helmikuussa Baku kaatui ja Neuvostoliiton asema heikkeni suuruusluokkaa. Toukokuussa 1954 koko Kaukasus joutui natsien alle. Vanhukset, 12- ja 80-vuotiaat, olivat jo virallisesti asevelvollisia puna-armeijaan. Myös naisia oli paljon. Maasta oli loppumassa resurssit.
  Wehrmacht myös harveni. Lähes 90 prosenttia siitä on ulkomaista. Saksalaisten yksiköiden taistelutehokkuus laski suuruusluokkaa. Mutta diskoista on tullut paljon vaarallisempia. Ja pyramidisäiliöt ovat yleensä täydellisyyden raja. Riippumatta siitä, mistä kulmasta kuvaat, kuoret kiihottavat.
  Poika kuvitteli panssarivaunun miehistön pyramidin muotoisessa panssarivaunussa. Kesäkuussa 1954 natsijoukot etenevät Saratoviin. He yrittävät lähestyä Moskovaa syvältä takaa. Ajatelkaapa, kolmetoista vuotta on kulunut Suuren isänmaallisen sodan alkamisesta.
  Mikä kauhu ja kaikkien kansojen kärsimys. Ja kuuluisa neljä on taistellut kolmetoista vuotta: Gerda, Charlotte, Christina ja Magda. Tytöt eivät ole vanhentuneet ollenkaan. Yhtä nuori ja raikas kuin ennenkin.
  Ja tankissa on viisto panssari ja se on matala. Edistyneempi, siinä on vain kaksi miehistön jäsentä makuulla.
  Gerda ja Charlotte tähtäävät 105 mm korkeapainepistooliin, mutta lyhyemmällä suulla. Kuono on lyhyempi, mutta alkunopeus on suurempi, jopa 1700 metriä sekunnissa.
  Ja uraaniydin kuoressa. Ja tytöt nauravat. T-55-tankki ei ole vielä kovin suosittu. Tärkein niistä on tietysti T-54, ajoneuvo, jossa on 200 mm:n tornipanssari. Aika kyykky auto.
  Gerda virnistää ja tähtää aseeseen. Hänellä on pyramidikone. Tämä on kaksisataaviisikymmentä millimetriä seosterästä korkeassa kulmassa, sementoitu panssari. Ja 100 millimetrin T-54 ei voi tunkeutua saksalaiseen autoon.
  Tyttö, iätön Charlotte, painaa paljain jalkansa ohjaussauvaa, ja saksalainen tankki kiihtyy. Vain viisikymmentäviisi tonnia painoa, 1800 hevosvoiman kaasuturbiinimoottorilla ja 250 mm:n haarniskalla kaikista kulmista suurilla rationaalisen kaltevuuden kulmilla. Ja Neuvostoliiton tankeilla ei ole mahdollisuutta murtautua sen läpi. Ja itse saksalainen auto on erittäin ketterä ja ajettava.
  Gerda huomauttaa huokaisten:
  - Lopuksi suunnittelijamme ovat luoneet täydellisen koneen, ja suhteellisen kevyen.
  Charlotte huomautti huokaisten:
  - Harmi, että se tapahtui liian myöhään! Olisimme voineet murskata myös USA:n, jos meillä olisi sellainen auto aikaisemmin!
  Vaalea tyttö helmistä hymyillen sanoi:
  - Parempi myöhään kuin ei milloinkaan! Sydämen ja suonten sykkiminen vaatii lähes viisitoista vuotta sitten alkaneen toisen maailmansodan vihdoin lopettamista. Ansaitsemme rauhan!
  Punatukkainen paholainen vahvisti:
  - Kyllä, me ansaitsemme rauhan! Ja me voitamme!
  Gerda huokaisi ja totesi kiinnostuneena:
  - Mutta rauha on hyvästä... Mutta entä USA?
  Charlotte, hymyillen leveästi ja häikäisevästi, lauloi:
  - Maa-Amerikka, toiselta puolelta, näytät taivaalta ja näytät hyvältä! Mutta usko minua, Kolmas valtakunta on siistimpi ja vahvempi kuin sinä!
  Gerda ampui T-54:ää ja tunkeutuessaan Neuvostoliiton panssarivaunuun sirkutti:
  - Olen viisas - kaikkiviisas, olen viisas - kaikkiviisas, mutta en ollenkaan pöllö!
  Saksalainen tykki lävisti Neuvostoliiton panssarivaunut kaukaa. Vaarallisempi oli raskas IS-11. Tässä ajoneuvossa on 203 mm:n tykki, sillä oli mahdollisuus tunkeutua saksalaisiin. Totta, tällaisesta tehosta piti maksaa sata tonnia painavasta säiliöstä. Ottaen huomioon, että saksalainen suihkulento säilytti laadullisen edun Neuvostoliiton lentokoneeseen verrattuna, tällaiset koneet ovat yksinkertaisesti itsemurhapommittajia.
  Myöskään modernisoitu IS-7 ei ole huono. Tämä ajoneuvo on lisännyt etupanssarin paksuutta ja paino on noussut 78 tonniin. Mutta tällaista vahvistusta varten auto menetti ajokykynsä ja eturullien kuormitus lisääntyi. Ja ase ei riitä pyramidin muotoisia saksalaisia panssarivaunuja vastaan.
  Täällä Gerda ampui IS-7:ää, tarttuen juuri hetkeen, jolloin Neuvostoliiton panssarivaunu kääntyi kyljelleen. Siellä hänen panssarinsa on paljon ohuempi. Ja hän löi uraaniytimen sisältävän kuoren puna-armeijan ajoneuvoon.
  Blondi terminaattori huomautti:
  - Mutta karhu ei ole ketterä!
  Charlotte huomautti:
  - Mutta se puree. Kolmenkymmenen kilon kuoret voivat olla vaarallisia.
  Gerda naurahti:
  - Mutta hän roikkuu mielellään reunalla, puukotettu vaarallisuudesta!
  Tytöt nauroivat ja ampuivat alas toisen T-54:n. Ja Charlotte lisäsi nopeutta, kun uhka syntyi - harvinainen mutta vaarallinen IS-11 ilmestyi. Totta, hänen aseensa ei ole kovin nopealaukku eikä tarpeeksi tarkka, mutta se on tappava. Vaikka kuka tietää, ehkä joku supermies istuu hänen takanaan. Ja etupanssarin paksuus on 350 millimetriä. Et voi lyödä tätä kaukaa. Meidän on päästävä lähemmäksi.
  Charlotte huomautti ärsyyntyneenä:
  - Venäläiset ovat luoneet raskaan ajoneuvon, joka on tietysti huonompi kuin meidän tankkimme, mutta ei teholtaan huonompi. Totta, paljon raskaampi kuin meidän automme.
  Gerda lisäsi:
  - Eikä niin liikkuva!
  Blondi terminaattori ampui ja ampui alas toisen T-54:n. Autot eivät yleensä ole vielä vaarallisia saksalaisille. Saksalaiset erottivat aseensa pienemmällä kaliiperilla, mutta suuremmalla ammuksen alkunopeudella.
  Charlotte huomautti hieman ärsyyntyneenä:
  -Olen jo kyllästynyt taistelemaan! Jos kävelet Moskovaan Volgaa pitkin, siellä on vielä pari tuhatta mailia!
  Gerda korjasi kumppaniaan:
  -Se tulee olemaan vähän vähemmän, mutta silti kunnollinen!
  Charlotte löi toisen T-54:n ja huomautti virnistettynä:
  - Mutta pitkä tie on helpompi kuin lyhyt!
  Tytöt eivät menettäneet optimismiaan. Ja he jatkoivat taistelua ja voittoa!
  Joten IS-11 ampui heitä... Mutta ammus lensi ohi. Tällä kaliiperilla se on vaarallista.
  Gerda nauroi ja lauloi:
  - Metsässä on kettuja ja Isa saksalaisia vastaan!
  Charlotte nauroi ja sirutti:
  - Maailmankaikkeudessa raivoaa sota,
  Tuhoa, tapa ilman syytä...
  Saatana on päässyt vapaaksi -
  Ja kuolema tuli hänen mukanaan!
  Tytöt nauroivat ja ampuivat IS-11:tä. Ampu pisti Neuvostoliiton ajoneuvoon ja naarmutti etupanssaria. Mutta nykyinen ei kyennyt tunkeutumaan 350 millimetriin eikä edes 30 asteen kulmassa pystysuorasta.
  Gerda vannoi:
  - Vahva, venäläiset... Ehkä meidän pitäisi tulla sisään sivulta?
  Charlotte huomautti:
  "Venäläisen panssarin kyljet ovat vain sata millimetriä, mutta on vaarallista mennä niin lähelle."
  Gerda naurahti ja huomautti: olemme taistelleet kolmetoista vuotta. Eikä vieläkään ainuttakaan vakavaa loukkaantumista!
  Charlotte naurahti ja kuiskasi:
  - Ole varovainen, ettet tyrkytä sitä!
  Gerda nauroi ja huusi:
  - No, suru ei ole ongelma! Voi kuinka paljon rahaa! Paskalta otetaan kaikki pois, mutta toistaiseksi - kävele nyt!
  Tytöt lähestyivät mahtavaa Neuvostoliiton panssarivaunua. IS-11 oli lähes ainoa ajoneuvo, joka pystyi taistelemaan uusimpia saksalaisia panssarivaunuja vastaan.
  Mutta täällä tapahtui tietty kehitys. Jos natseilla vuonna 1943 oli tankkeja, jotka olivat raskaampia ja ehkä tehokkaampia kuin Neuvostoliiton tankit, mutta huonommilla ajo-ominaisuuksilla. Nyt kaasuturbiinimoottorit antoivat Krauteille etua ajo-ominaisuuksissa, ja Neuvostoliiton tankkien rakentaminen kävi läpi tankkien massan kasvattamisen.
  IS-11:stä tuli ajoneuvo, joka saattoi osua pyramiditankkiin, vaikkakin suurella todennäköisyydellä kimppuun, mutta... Sen liikkuvuus osoittautui vähäiseksi.
  Saksalainen pyramidipankki nimettiin AG-50:ksi Hitlerin kunniaksi. Fuhrer oli kyllästynyt autojen nimeämiseen eläinten mukaan. Ja hän päätti näyttää persoonallisuuskulttinsa tankeissa. Raskaammassa AG-75-mallissa oli 2000 hevosvoiman moottori ja kahdeksankymmentä tonnin painoinen 350 mm panssari ja 128 mm kaliiperi, myös korkeapaineinen ja luonnollisesti panssaria lävistävämpi. Mutta AG-75 ei ollut niin laajalle levinnyt kuin AG-50, josta tuli tärkein.
  Gerda ja Charlotte lähestyivät Neuvostoliiton, erittäin sitkeää konetta.
  Ja matkan varrella he ampuivat pienempiin kohteisiin. Erityisesti SU-152, erittäin vaarallinen kone, pitkänomainen piippu. Voi aiheuttaa ongelmia.
  Ja Gerda eliminoi hänet tarkalla osumalla. Ja hän siristi:
  - Olen todella tyttö ja supermies yhdessä pullossa!
  Soturi on todella siisti...
  Christina ja Magda taistelivat samalla tankilla ja tekivät työnsä hyvin.
  Magda, hieman turhautuneena äänessä, huomautti:
  - Voi, me tapamme... Kuten Saatanan lapset!
  Christina jopa haukotteli mielenosoittavasti:
  - Voi kyllä... Olen täysin kyllästynyt myöntämään tämän! Kaikki tämä murha ja väkivalta!
  Magda ampui alas T-54:n ja huusi surullisena:
  - Täällä kaikki menee meille... Kohti voittoa, vaikkakin vaikeaa! Sotilaita kunnioitetaan... Mitalilla, joka ei ole valurautaa!
  Christina tuhahti halveksivasti:
  - Okei, no... Voimme tehdä paljon! Ja ollakseni rehellinen, korvani ovat jo tukossa tulitusta! Kaikki tämä on kamalan tylsää!
  Magda ehdotti vastauksena:
  - Kun sota päättyy, meidän pitäisi juoda samppanjaa rauhan puolesta!
  Christina twiittasi:
  - Kerro minulle, mikä maailma on, he vastaavat sinulle! Aurinkoa ja tuulta!
  Sillä välin Gerda yhdessä Charlotten kanssa astui Neuvostoliiton tankin kylkeen ja löi häntä. Kuolemaan haavoittunut IS-11 alkoi räjähtää. Hänet kirjaimellisesti revittiin. Neuvostoliiton panssarivaunusta lensi roskia ja paljon metalliromua.
  Magda lauloi hymyillen:
  - Jälleen kerran on vaikeuksia koetelleet kuin verivirrat, ylimielinen vihollisuus on leimahtanut... Rakas maamme voihkii veren, kyynelten ja surun tulesta!
  Gerda huudahti radiossa:
  - No älä tee sitä! Saimme ison saaliin! Harva voi kilpailla tällaisen tankin kanssa!
  Taivaalla puhkesi kokonainen taistelu. MIG-15 taisteli saksalaisen hyttystalon kanssa. Sen lisäksi taistelivat kevyempi hävittäjä Yak-32 ja IL-18. Saksalaiset koneet olivat kuitenkin nopeudeltaan ja aseistukseltaan parempia kuin Neuvostoliiton koneet.
  Taivaalla oli todella sotkua. ME-482 taistelee kuin eläimet ja repii kaikki erilleen. Kirjaimellisesti rampaa vastustajiasi. Mutta MIG-15 ei ole myöskään laiska. Se tulee myös pyrstöön ja suihkuttaa ne ilmakuorilla. Joten taistelu eteni korkeuksissa.
  Christina otti sen ja lauloi:
  - Lentokoneet ovat hyviä, höyrylaivat ovat hyviä, konekiväärit ovat parempia!
  Magda vilkutti ovelasti kumppanilleen ja sirutti:
  - Yksinkertaista kuitenkin.
  Ja tyttö lähetti ammuksen painamalla joystickin painiketta paljain sormin.
  Tämä pariskunta on triviaalisen upea. Ja osoittaa korkeinta taisteluhenkeä.
  Christina, kääntäen tankin ympäri, laulaa:
  - Laula laulu, kuten ennenkin, osasto lauloi, ja minä laulan sen hiljaa! Ja olemme jälleen nuoria ja olemme valmiita urotekoon ja selviämme mistä tahansa tehtävästä!
  Magda katkaisi toisen T-54:n ja sirutti:
  - Lasersäde osui hänen temppeliinsä, ja mies katosi hetkessä!
  Soturit huudahtivat yhteen ääneen:
  - En halua tietää sitä olentoa, joka polttaa tämän taivaan! Kuulen vain marssia, marssia, vasemmalle!
  Neuvostoliiton tankit tukehtuivat vastahyökkäykseen. Ja natsit murtautuivat akkuihin. Merkittävä osa aseista on vanhentuneita 76 mm:n aseita, täysin vaarattomia saksalaisille.
  Christina karjui:
  - Poltamme kaikki viholliset, ja valta neuvoston kanssa... Pyyhitään se ulosteissa tämän laulun säveleen!
  Magda vahvisti suurella innolla:
  - Tietysti pyyhimme sen pois!
  Ja blondi terminaattori löi paljaita jalkojaan toisiaan vasten. Ja sitten hän ampui alas Neuvostoliiton aseen kuorella ja lauloi:
  - Ammu, ammu, älä lähetä vihollisesi taivaaseen!
  Ja soturi nauroi taas... Tytöillä oli hauskaa.
  Hymyillen Christina heitti suklaaramkin suuhunsa ja siristi:
  - Maassamme kaikki on kuin kuussa!
  Ja tytöt nauroivat yhteen ääneen.
  Neuvostoliiton puolustus antoi periksi. Molemmat osapuolet olivat erittäin uupuneita. Kokonainen joukko poikia on sotureiden tiellä. Lapset tappelivat paljain jaloin, puolialasti. On kuitenkin kesä ja lämmintä. Pojat eivät halunneet luovuttaa ja kuolivat sankarillisesti. He osoittivat fantastista joustavuutta.
  Yksi poikien tekniikoista oli heittää nippu kranaatteja fasistisen panssarivaunun alle. Tämä auttoi paljon.
  Christina muisti kuinka SS kidutti vangittua poikaa. Kolmetoistavuotias poika poltettiin puhalluslampulla ja hänen kaikki varpaat murtuivat pihdeillä. Poika voihki hiljaa, mutta ei sanonut mitään. Kuuma lanka, puhaltimen liekki tai kauheat palovammat lapsen kehossa eivät pakottaneet nuorta ritaria puhumaan.
  Vanki kidutettiin kuoliaaksi... Christina itse osallistui kidutukseen. Hän liikutti liekin kieltä pioneerin kehon yli etsiessään herkkiä kohtia. Kyllä, punaisten lapset ovat vahvoja. Tämä on yksinkertaisesti hämmästyttävää.
  Poika kuoli kidutettuna sanomatta mitään. Christina tunsi jopa säälin tunnetta sielussaan. Valkopäinen poika olisi voinut olla arjalaisten kansakunnan koristeena. Yleensä slaaveilla on kauniita lapsia, ja on sääli tappaa heidät.
  Christina kuiskasi pahoillaan:
  - Mutta toisaalta sellaisissa asioissa... On niin paljon vaivoja ja huolia, oi Jumala varjelkoon!
  Magda lauloi vastauksena:
  - Ei ole paha olla kolme vaimoa! Toisaalta paljon parempi!
  Ja tytöt löivät paljaita jalkojaan, niiden pohjat koskettivat toisiaan. Jopa jalkojani peittävät kovettumat alkoivat soida.
  Neuvostoliiton akut tukahdutettiin. Heitä pommitettiin kuorilla ja raketteilla. Sturmtiger-4, valmistettu E-panssarivaunujen pohjalta ja pomminheittimillä, pauhui. Raketit pommittivat Neuvostoliiton asemia. Natsit osasivat jo laukaista satelliitteja avaruuteen, ja sieltä he välittivät tietoa maan tapahtumista.
  Tietysti puna-armeijalla oli vaikeaa. Leningrad on piiritetty, eikä ole mahdollisuutta päästä irti teräskaulus. Ja tytöt ovat melko iloisia ja onnellisia. He ohittivat seuraavan Neuvostoliiton puolustuslinjan syvällisesti.
  Puna-armeija, joka vetäytyi hitaasti, antautui natseille. Haavoittumattomat natsien kiekkokoneet pyörivät taivaalla. He hyökkäsivät Neuvostoliiton ajoneuvoihin.
  Gerda jopa lauloi:
  - Ne on ikään kuin ne olisi sidottu kaapelilla, ja missä se on ohut, se katkeaa... Kaikenlaisille imurille ei ole enää tilaa!
  Ja soturit jatkoivat painostusta osoittaen ilmiömäistä lahjakkuuttaan.
  Tulinen Charlotte sihisi:
  - Hullu! Bang bang!
  Ja soturit jatkoivat liikkumista pyramidin muotoisilla tankeilla. Natsit olivat jo valloittaneet Kamyshinin ja lähestyivät Saratovia. Etulinja vierähti yhä enemmän itään.
  Saksalainen teknologia ja koko Euroopan mieli ovat luoneet jotain täydellisempää. Ja diskot ovat yleensä tekniikka, jolla ei ole vertaa.
  Gerda, ampuessaan venäläistä bunkkeria, huomautti:
  - Kaikista vaikeuksista huolimatta voitamme silti! Ja Jumala suokoon meille onnea ja onnea!
  Charlotte oli samaa mieltä kumppaninsa kanssa:
  - Onni ja onni ovat erittäin tärkeitä... Vaikka, kuten Friedrich sanoi: onnekas kerran, onnekas kahdesti... Kuinka paljon voit houkutella herroja - missä on taito!
  Gerda tuhosi itseliikkuvan aseen SU-122 ja huomautti:
  - On parempi puhua Jumalasta Magdan kanssa! Hän rakastaa sitä!
  Charlotte sirkutti virnistettynä:
  - Ja me olemme vain noitia! Tuo valoa ihmisille! Eikä ole kauniimpaa kutsua!
  Gerda katsoi peiliin ja vastasi:
  - Kasvossani ei ole yhtään ryppyä tai verkkoa, näytän silti tytöltä! Ja terveyskuljetus!
  Charlotte vahvisti helposti:
  - Tätä tarkoittaa olla noita!
  Gerda, hänen silmänsä välähtellen aggressiivisesti, huomautti:
  - Olen noita... Ja vihaan inkvisiitoreita! Lähettäisin heidät kaikki helvettiin, jossa he joutuisivat kokemaan kaikki ne kidutukset, jotka noidat joutuivat kärsimään.
  Charlotte ampui ammuksen Neuvostoliiton haupitsiin ja sihisi:
  - Inkvisitio on teloittaja! He ovat innokkaita aloittamaan!
  Gerda sanoi harkiten:
  - Noitametsästäjät olivat usein itsekkäitä, ja he välittivät enemmän voitosta kuin todellisesta uskosta. Tämä on täysi painajainen!
  Tytöt löivät jalkaa toista vasten. Ja he sirkuttivat yhteen ääneen:
  - Et voi elää ilman petosta! Voit elää todella pitkään!
  Sen jälkeen heidän tankki alkoi tuhota toista Neuvostoliiton akkua. Oli jo tullut täysin pimeä, ja soturit käynnistivät yönäkölaitteen.
  Gerda oli erityinen tyttö. Se meni tulen, veden ja kupariputkien läpi. Soturi tuhosi Neuvostoliiton aseet eikä säästänyt edes poikia, joita oli paljon Neuvostoliiton yksiköissä.
  Oli myös tyttöjä, jotka kantoivat simpukoita ja olivat sairaanhoitajia. Sota kulutti katastrofaalisesti ihmisresursseja. Monet Neuvostoliiton kaupungit ovat miehitettyinä, monet tuhoutuivat pommituksissa. TA-600 ja hännänttömät B-28:t sekä diskot pommittivat kirjaimellisesti koko Neuvostoliiton tilaa.
  Suurin osa Venäjän tehtaista meni maan alle. Natsit painostivat kaikkiin suuntiin.
  Joten lähdimme hyökkäykseen Leningradin eteläpuolelle. Matkalla Tihviniin.
  Soturit olivat hieman väsyneitä ja nukahtivat suoraan tankissa...
  Gerda unelmoi jostain painajaisesta ja hauskasta.
  Kaikenlaisia hirviöitä ja haamujen kaltaisia syntyi.
  Täällä eläin on myös nopea, ja jos Gerdalla ei olisi ollut yli-inhimillistä reaktiota, se olisi revitty palasiksi.
  Eläin hyppäsi ja kadonneena osui peilikukkaan. Yksi peileistä räjähti ja sirpaleita putosi ulos. Ja itse pantteri oli naarmuuntunut.
  Gerda hyppäsi pedon yli ja tarttui yhteen sirpaleista. Kukka osoittautui teräväksi, kuin lasi.
  Peto ryntäsi jälleen Gerdaan. Hän toimi yllättäen kuin Tarzan kirjassa. Hän otti sen ja hyppäsi eteenpäin tarttuen täplällisen pantterin vartaloon. Siellä oli kamppailua. Tyttökenraali piti turkista sitkein sormin ja varpain. Ja samaan aikaan hän löi ruumiiseen sirpaleella. Pantteri käänsi päätään, mutta Gerda puri häntä niskasta vahvoilla, suurilla ja valkoisilla hampaillaan.
  Tytön vahvat leuat lävistivät turkin, ja veri valui hänen hampaisiinsa. Gerda siemaili punaista nestettä. Tämä antoi lisää voimaa, ja hän liikutti peilinpalaa kovemmin. Ja ilmeisesti isku saavutti tavoitteensa. Verta suihkusi ulos hurjassa voimanlähteessä, ja eläimen tassut antoivat periksi.
  Pudottuaan pantteri löi epätoivoisesti kuolemantuulissaan. Hän oli kuolemassa purkamassa puiden kuorta raivoissaan.
  Gerda hyppäsi siihen ja kaari vyötärönsä. Hän katsoi säilyneitä peilejä.
  Hauska alaston tyttö veren peitossa on todellinen villi. Ja hiuksista tuli vielä kirkkaampia - olympiasoihdu. Ei, alastomuus sopii hänelle, itse lihakset, upeat vaatteet. Mutta silti, voiko hän säädyllisyyden vuoksi peitellä viehätysvoimaansa?
  Pantteri vaikeni, ja Gerda hyppäsi hänen luokseen. Hän alkoi leikata ihoa irti sirulla kädessään. Pantterin nahka on kestävää ja vaikeasti luovutettavaa. Sitten tästä voit rakentaa itsellesi jotain, kuten pikkuhousut ja rintaliivit. Gerda hätkähti hetken. Hän tunsi nälkää ja otti riskin syödä hedelmiä, joita riikinkukonpyrstöiset apinat ja sarvilliset kengurut söivät.
  Paikallisilla hedelmillä oli raikas ja makea maku ja miellyttävä tuoksu. Sekä samanlaisia että ei samanlaisia kuin maalliset - eksoottisia. Mutta erittäin maukasta. Gerda söi täyteen ja hänen vatsansa ja vatsansa pyöreytyivät. Sen jälkeen syntyi raskauden tunne. Ja halusin ottaa pienet nokoset.
  Mutta viidakossa nukahtaminen on vaarallista. Toinen pantteri voi olla onnekkaampi. Ja suuri sudenkorento, jolla oli krokotiilin pää, lensi tämän luokse... ja alkoi pureskella lihaa.
  Kyllä, sinun pitäisi pitää korvasi auki täällä. Gerda roikkui hieman viiniköynnöksen päällä. Ajattelin, eikö minun pitäisi tehdä itselleni saappaat? Mutta viidakossa tytön paljaat varpaat ovat suuri apu kiipeilyssä. Ja tässä helteessä on paljon mukavampaa ilman kenkiä. Edes rintaliivien käyttäminen ei ole kovin mukavaa; tunnet olosi paljon paremmaksi tässä Saharassa täysin alasti.
  Gerda heilui viiniköynnöksellä, käänsi päätään karkottaen unen, hyppäsi pois ja alkoi juosta. Kuinka ihanaa onkaan kiirehtiä näin, leikkaamalla ilmaa rinnalla.
  Viidakossa se ei ole ollenkaan pelottavaa. Minua huolestuttaa vain yksi asia. Jos tällä planeetalla ei ole älyllistä elämää, niin kuinka voimme jättää sen?
  Tähtialusta ei voi rakentaa yksin, edes fantasiateoksessa.
  Gerda, muistin romaanin jostakin, joka löytää itsensä kivikaudelta. Mutta hän ei ainakaan ollut alasti, vaan vei mukanaan rekkakuorman hyödyllisiä asioita. Ja hän silti onnistui tulemaan tytöksi. Mikä on aivan hullua. Yleisesti ottaen aihe miehen joutumisesta naiseen, vaikka se ei ole vielä kulunut, on jo törmännyt.
  Ja harvoin kukaan on ollut onnekas löytääkseen itsensä näin upeasta kauneudesta. Yleisesti ottaen, millä tavoin naisella on etulyöntiasema mieheen nähden? Hänen on helpompi löytää seksikumppani. Koska on paljon helpompi saada mies sänkyyn kuin tyttö.
  Tyttökenraali hyppäsi ylös juoksessaan ja teki seitsenkertaisen kuperkeikka ilmaan. Hän laskeutui paljain kantapäällään piikkeihin. Syntyi todella koskettavia vaikutelmia.
  Gerda hikoili jalkojaan, kikatti ja sanoi:
  - Valon ja automaation maailmassa - tulee olemaan, tulee olemaan romantikkoja!
  Sitten tyttökenraali juoksi uudelleen... Hänen jalkojaan puhkaistiin, mutta ei niin paljon, että vuoto, joten se ei ole pelottavaa. Ja voit hypätä ylös ja nauraa.
  Kyllä naiset ovat salaperäisiä olentoja. Voit esimerkiksi muistaa "Mestari ja Margarita". Mitä naiselta ja hänen mieheltään puuttui? Näytti siltä, että hänellä oli kaikki... Ja hän seurasi kirjailijaa, jolla oli vaikeuksia hallita tarinaa Jeesuksesta Kristuksesta, vääristämällä evankeliumia.
  On mahdotonta kirjoittaa Jeesuksesta paremmin kuin mitä Uudessa testamentissa tehdään. Ja tämä mestari ei ole ollenkaan mestari, vaan käsityöläinen. Loukkaantunut pyhään...
  Ja kannattaako tämän takia ravistaa alasti ja paljastaa polvisi tuhannelle rikolliselle ja murhaajalle?
  Mutta Margarita ilmeisesti löysi jotain erityistä tästä mestarista, eikä voinut elää ilman häntä.
  Tämä on todella romanttista rakkautta!
  Gerda juoksi ja tunsi kuinka kimmoisa hänen ruumiinsa oli. Okei, niin sitten. Kun hän oli ihminen, hän ei sietänyt stressiä niin hyvin. Vaikka hän ei ollut heikko, hän osoittautui keskimääräistä ihmistä vahvemmiksi. Ja nyt hän...
  Yhtäkkiä Gerdan herkkä korva nappasi äänen. Eikä aivan tavallinen, vaikka metsässä on paljon erilaisia ääniä.
  Mutta se muistutti ennemminkin ajavaa autosaattuetta kuin vaeltavaa mammuttilaumaa.
  Gerda kuunteli... Melu kuului jostain edestä ja lähestyi. Tyttökenraali käänsi päänsä neljän valaisimen puoleen ja kuiskasi:
  - Eh! Oli, ei ollut!
  Ja kaunotar ryntäsi juoksemaan suuntaan, jossa kuului sivilisaation ääniä.
  Ei, hän on Gerda, ei Robinson Crusoe, jotta autiolla saarella ollessaan hän pelkäisi ihmisen jälkiä. Ei, kenraali kohtaa sivilisaation, oli se sitten mikä tahansa.
  Sitten muistin yhden hauskan vetovoiman. Suljetussa teltassa on kirjoitus - maksa leima ja näet maan vaarallisimman eläimen. Mies maksoi, avasi oven ja... löysi itsensä peilin edessä.
  Tietenkin alastomat kädelliset ovat vaarallisimpia olentoja maan päällä. Et voi väittää tätä vastaan.
  Puut Gerdan ympärillä alkoivat harvistua nopeasti, ja nyt tytön eteen ilmestyi raivaus... Ja sen lopussa mekaanisia hirviöitä todella liikkui. Ne näyttivät pyramidilta pienillä, mutta kokonaan pohjan peittävillä kiskoilla ja neljällä eri suuntiin ulkonevalla kuonolla.
  Gerda, hymy meripihkaisilla, tyttömäisillä huulillaan, vihelsi:
  - Vau! No, tankit!
  Taistelussa käydyistä Neuvostoliiton ajoneuvoista tyttökenraalin oli kohdattava "kuninkaallinen Stalin". Panssarivaunu erottui vankasta painostaan ja tehokkaasta, pitkäpiippuisesta 300 millimetrin aseesta - joka ampui pitkän matkan. Tähän autoon on lähes mahdotonta tunkeutua edestäpäin.
  Gerda itse ampui tämän suurimman panssarivaunun optisia tähtäyksiä. Ja optiikkaan pääseminen ei ole niin helppoa. Mutta "kuninkaallinen Stalin" tuli sokeaksi. Vahvistaakseen tornin etupanssarin vahvuutta saksalaiset eivät käyttäneet katselupaikkaa, vaan käyttivät periskooppiputkea, kuten sukellusveneissä. Tämän seurauksena taitava tarkka-ampuja pystyi sokaisemaan tankin tarkalla osumalla.
  Kuninkaallinen Stalin muistettiin myös siitä syystä, että näissä autoissa oli myös pitkät kuonoputket - jopa neljä eri suuntiin ulkonevaa. Totta, pyramidin muoto on epätavallinen tankkien rakentamisessa. Huolimatta siitä, että hän on järkevin.
  Gerda makasi ja tuijotti varovasti. Autot olivat kiinni, kukaan ei istunut panssarin päällä. On mahdotonta ymmärtää, millaisia olentoja siellä on. Ehkä on sellaisia hirviöitä, joiden taustalla torakka on ihminen.
  Autot liikkuivat suunnilleen laukkaavan hevosen nopeudella. Heidän takanaan oli polku. He lähestyivät paikkaa, jossa Gerda makasi, ja aikoivat ohittaa hänet.
  Meidän on päätettävä...
  Tyttökenraali hyppäsi palmusta ja heilutti käsiään ja huusi jotain melko typerää:
  - Tulen rauhassa!
  
  
  PÄÄLLE JARRUT
  Ovelat länsiliittolaiset, erityisesti Churchill, olivat Stalingradin jälkeen huolissaan siitä, tuleeko Venäjästä liian vahva ja Saksasta liian heikko. Ja että bolshevikit voisivat tulla Eurooppaan, mikä on kapitalisteille täysin katastrofaalinen skenaario.
  Lyhyesti sanottuna oli sanaton sopimus. Maaliskuusta 1943 lähtien liittolaiset, vaikka muodollisesti jatkoivat sotaa, itse asiassa rajoittivat kaikkia sotilaallisia operaatioita, mukaan lukien sotilaallisten kohteiden pommitukset. Vastineeksi fasistit jarruttivat ohjelmaa juutalaiskysymyksen lopulliselle ratkaisulle ja pysäyttivät myös tämän kansan tuhon. Lisäksi natsit sopivat Saksan ja Italian joukkojen vetämisestä Afrikasta. Suunnitelmissa oli myös vaihtaa sotilasvankeja - kaikki kaikkien puolesta.
  Lyhyesti sanottuna liittolaiset pettivät Neuvostoliiton. He toivoivat, että Kolmas valtakunta ja Venäjä tuhoaisivat toisensa totaalisessa sodassa. Ja Yhdysvallat ja Britannia vain hyötyvät tästä.
  Natsit vapauttivat kätensä lännessä ja alkoivat kerätä joukkoja hyökkäystä varten Kurskin pullistumaa vastaan. Täydellisten mobilisaatiotoimenpiteiden ja pommitusten lopettamisen ansiosta aseiden tuotanto Kolmannesta valtakunnasta lisääntyi. Yhä enemmän tiikereitä ja panttereita siirrettiin etupuolelle, ja he päättivät tuottaa vähän lisää Ferdinandeja. Fuhrer kuitenkin epäröi hyökätä Kurskin pullistumaan. Hän halusi myös testata taistelussa saksalaisten nopeasti kehittämää Mausta.
  Vaikka ajoneuvot testattiin tulosten mukaan tyydyttävästi hieman aikaisemmin kuin todellista historiaa - onneksi pommitukset eivät häirinneet, mutta heinäkuuhun mennessä jättitankki ei ollut vielä valmis sarjakäyttöön ja miehistöt eivät olleet hallinneet sitä.
  Joten Fuhrer lykkäsi jälleen hyökkäystä. Kyllä, ja "Panthers", "Tigers" ja erityisesti "Ferdinandit" olivat edelleen epäluotettavia ajoneuvoja ja hajosi usein.
  Kärsivällisyyttä menettäessään Stalin aloitti hyökkäyksen ensimmäisenä. Puna-armeija eteni Orjolin ja Harkovin suuntiin. Mutta natseilla oli huomattavasti enemmän voimia, jotka siirsivät joukkoja Afrikasta ja Euroopasta ja vapauttivat lisää tankkeja ja lentokoneita.
  Ottaessaan voimakkaan puolustuksen natsit torjuivat Neuvostoliiton joukkojen hyökkäykset. Ja Tiger ja erityisesti Panther osoittivat olevansa erittäin tehokkaita puolustuskoneita. Se on erityisen hyvä, kun puolustat Pantherina. Sen aseen nopea laukaisunopeus on viisitoista laukausta minuutissa. Sekä tarkkaa että panssaria lävistävää.
  Ja kun puolustat, sivupanssarin heikkous ei ole niin havaittavissa kuin hyökkäyksessä, jossa Panther kestää jopa neljäkymmentäviisi.
  Tässä on neljä saksalaista tyttöä - yksi ensimmäisistä Neuvostoliiton ajoneuvoja taistelevan Kolmannen valtakunnan naistaistelujoukkoja. Ja hän onnistuu erittäin hyvin tilien keräämisessä.
  Tyttöjen ja erityisesti panssarivaunukomentajan Gerdan salaisuus on, että he taistelevat paljain jaloin ja bikineissä. Ammuntaessa väijytyksestä ja vuorotellen.
  Gerda painoi liipaisinta paljain varpaillaan ja lähetti kuoren Neuvostoliiton autoon. Hän repi tornin alas ja huusi:
  - Kunnia kuoleman kotkalle!
  Charlotte, tämä myös erittäin aggressiivinen ja taisteleva soturi, lähetti myös ammuksen kohteeseen paljain varpaillaan osuen 34:ään. Ja hän huusi:
  - Kunnia suurille teoillemme!
  Myös punaiset kultahiuksinen tyttö Kristina törmäsi Neuvostoliiton autoihin paljain varpaillaan ja vinkaisi:
  - Kovan oikeuden voiton puolesta!
  Magda, tämä hunajablondi, otti epäröimättä sen ja lähetti paljaiden jalkojensa ketterillä sormilla toisen kuolemanlahjan murtautuen KV-tankin läpi ja huutaen:
  - Tahdon voittoon!
  Joten saksalaiset tytöt työskentelivät todella aktiivisesti alaraajoillaan, niin viettelevillä raajoilla. Ja Neuvostoliiton joukkojen hyökkäys Oryolin suuntaan torjuttiin. Kuten myös Belgorodskissa.
  Lisäksi Fritz itse aloitti voimakkaita vastahyökkäyksiä ja pystyi ohittamaan Neuvostoliiton joukot Kurskin reunalla. Kävi myös selväksi, että saksalainen ilmailu oli erittäin vahvaa. Länsirintaman puuttuminen antoi natseille mahdollisuuden vapauttaa lähes puolet ilmavoimistaan. Ja lisää lentokoneiden tuotantoa.
  Ja Focke-Wulf ei ole ollenkaan huono. Sen voimakas aseistus mahdollisti Neuvostoliiton lentokoneiden katkaisun heti ensimmäisellä lähestymiskerralla, ja sen suuri nopeus sukelluksen aikana mahdollisti pakenemisen, jos ohjattavammat jakit pääsivät pyrstään.
  Kaksi saksalaista lentäjää Helga ja Gertrud Focke-Wulfsilla alkoivat nopeasti kerätä pisteitä ja tuloksia.
  Samaan aikaan he käyttivät myös omaa salaisuutta: tappelua vain bikineissä ja paljain jaloin.
  Helga käänsi taisteluhävittäjänsä ympäri. Hän kääntyi käyttämällä seksikkäiden jalkojensa paljaita varpaita, ampui alas pari Neuvostoliiton lentokonetta ja murisi:
  - Olen taivaan naarassusi!
  Gertrude katkaisi myös pari konetta paljain, ketterästi jalkoillaan ja vinkaisi:
  - Olemme helvetin terminaattoreita!
  Lyhyesti sanottuna Puna-armeija kärsi musertavan tappion. Talvella Stalin kuitenkin yritti kostaa. Mutta krautit olivat viekkaita ja valppaita. Vaikka heillä oli tietysti joitain ongelmia. Mutta tässä valopantteri auttoi natseja suuresti. Tämä säiliö painoi vain kaksikymmentäkuusi tonnia, edellisen moottorin ollessa kuusisataaviisikymmentä hevosvoimaa. Ja tämä antoi hänelle hyvän ajokyvyn talviolosuhteissa. Mutta ase selviytyi hyvin Neuvostoliiton ajoneuvoista.
  "Panther"-2 ei täysin oikeuttanut itseään. Se oli paremmin suojattu sivuilta, mutta raskaampi ja vähemmän liikkuva. Mutta Jagdpanther osoittautui erittäin tehokkaaksi koneeksi. Voimakkaasti aseistettu, hyvin suojattu erityisesti otsassa ja suhteellisen liikkuva.
  Talvella puna-armeija ei pystynyt saavuttamaan merkittävää menestystä missään. Mutta pitkän tauon jälkeen Stalin toivoi kääntävänsä sodan käänteen. Neuvostoliiton kenraalit toivoivat erityisesti uusia IS-2- ja T-34-85-panssarivaunuja. Lisäksi natsit ovat toistaiseksi hankkineet vain Tiger-2:n, panssarivaunun, jossa on voimakkaita aseita ja panssareita, mutta liian painava ja usein rikkoutuva. Ja edistyneempää "E"-sarjaa kehitettiin edelleen. Ilmailu asetti toiveensa Jak-3:een ja LA-7:ään. Mutta saksalaiset eivät pysyneet paikallaan. Heillä on nyt ME-262 ja TA-152, erittäin tehokkaat ja nopeat hävittäjät tehokkailla aseilla.
  Yleensä uudella 30 mm:n saksalaisella lentokoneaseella ei ollut vertaa. Ja Hitlerin ässät tekivät luottavaisesti laskunsa. Toukokuuhun 1944 mennessä Helga ja Gertrude ylittivät kumpikin kolmesataa alas ammuttua Neuvostoliiton lentokonetta ja saivat ansaitusti palkinnot: Rautaristin ritariristit hopeatammen lehdillä, miekoilla ja timanteilla.
  Joten tytöistä, jotka aina taistelivat paljain jaloin ja bikineissä, tuli ilmiöitä ja maailmanennätyksen haltijoita.
  Kesällä Stalinin käskystä operaatio Bagration aloitettiin voimakkaalla iskulla keskustassa. Neuvostoliiton kenraalit toivoivat partisaanien menestystä ja massiivista apua erityisesti Valko-Venäjällä. Mutta Rommel ja Mainstein pettivät heidät. Kun Neuvostoliiton joukot murtautuivat keskelle ja valtasivat Smolenskin, natsit aloittivat voimakkaita hyökkäyksiä kyljestä. Mainstein hyökkäsi etelästä ja Rommel pohjoisesta. Ja useita kattiloita muodostui. Puna-armeija kärsi musertavan tappion. Ja fasistiset laumat piirittivät ja tuhosivat noin kaksi miljoonaa puna-armeijan sotilasta ja ryntäsivät Moskovaan.
  Gerdan panssarivaunumiehistö erottui erityisesti taisteluista. Taistellessaan tavallisella Pantherilla tytöistä tuli ensimmäisiä, jotka ylittivät kahdensadan tuhoutuneen tankin määrän. Ja sitten kolmesataa! Tästä Gerdasta tuli ensimmäinen panssarivaunumiehistön komentaja Kolmannen valtakunnan historiassa, jolle on myönnetty Rautaristin ritariristi hopeatammenlehdillä, miekoilla ja timanteilla.
  Ja Helga ja Gertrude ylittivät alas ammuttujen lentokoneiden lukumäärän viidelläsadalla. Ja he saivat uusia palkintoja: Rautaristin ritariristit kultaisilla tammenlehdillä, miekoilla ja timanteilla.
  Ja näistä paljain jaloin ja kovista tytöistä tuli todellinen painajainen Neuvostoliiton lentäjille. Molemmat parit sävelsivät kappaleita. Ja he kirjaimellisesti murskasivat kaikki esteet ja osoittivat taipumattoman ja jäljittelemättömän voimansa.
  Soturit siirtyivät Focke-Wulfista TA-152:een ja tekivät sillä jo uskomattomia sankarillisuuden ihmeitä. Ja tämä kone on vielä edistyneempi ja tehokkaampi.
  Panther-2:n uusi muunnos 88 mm:n tykillä osallistui myös Saksan vastahyökkäykseen. Tämä säiliö osoittautui melko raskaaksi, eikä uusi moottori ollut valmis. Myös noin kaksisataa "mausta" taisteli. Tämä panssarivaunu ei ole niin hyvä, mutta se tuki jalkaväkeä ja oli varsin tehokas.
  Siten rintaman keskelle tehtiin suuri aukko, ja Fritzillä oli kaikki mahdollisuudet valloittaa Moskova heti.
  Ja venäläiset jumalat ja hypersivilisaatio kutsuivat kuutta jälleen sankarillisiin tekoihin pelastaakseen heidät Neuvostoliiton täydelliseltä tappiolta. Tällä kertaa Oleg Rybachenko yhdessä ikuisen tytön Margarita Korshunovan ja neljän noitatytön joukkueen kanssa taisteli natsien kanssa Volokolamskin moottoritien asemassa.
  Siellä yksi Neuvostoliiton rykmentti taisteli kolmeakymmentä natsidivisioonaa vastaan. Todellisessa historiassa vain voimakkaan lentolaivaston avulla oli mahdollista tukahduttaa Venäjän asemat.
  Taikasapelilla aseistetut tytöt ja poika tapasivat natseja heittämällä paljain jaloin monia kertakäyttöneuloja.
  Ne, jotka lensivät ohi, löivät natsit kuoliaaksi.
  Poika Oleg Rybachenko otti sen ja löi eteneviä natseja miekoillaan. Ja sitten hän heitti neuloja lapsen paljaisiin jalkoihin...
  Kymmeniä pahoinpideltyä fasistia asettui nurmikkoon.
  Terminaattoripoika huusi:
  - Kvasaari!
  Ja kuinka hän viheltää keuhkoissaan. Taistelukentälle alkaneet parvella variset alkoivat pyörtyä. Murtautumassa fasististen pääkalloiden läpi nokkaillaan niiden kaatuessa ja ampumalla alas lentokoneita.
  Oleg Rybachenko lauloi:
  - Kunnia tsaari Aleksanterille!
  Margarita myös katkaisee taikasapelilla natseja ja heidän tankkejaan, jotka yrittävät hyökätä venäläisten joukkojen asemiin.
  Tyttö, jolla on kiharat kultaiset hiukset, huutaa:
  - Kunnia suurelle isänmaalle!
  Ja paljain varpaillaan ikuinen lapsi heittelee neuloja, jotka osuivat kohtalokkaasti fasistisiin sotilaisiin.
  Ja sitten kaunotar vihelsi... Ja satakielitytön hämmästyttämät varikset satoivat natseja vastaan. Ja yksi korppikotka vie sinut ja naittaa sinut. Välittömästi viisi Hitlerin Hellish Sunin valtakunnan soturia ja pari tankkia hukkuivat yhden suuren linnun putoamisen vuoksi.
  Natasha on myös erittäin aktiivinen taistelupotentiaalissa. Ja niin hän suoritti tehtaan miekoilla, kaatoi kymmenkunta natseja ja kolme tankkia. Ja sitten hän heitti tusinaa neulaa paljain varpaillaan tappaen paljon fasisteja. Ja sen jälkeen hän otti sen helakanpunaisesta nännistä ja laukaisi salaman. Välittömästi puolisataa natsia paistettiin elävältä. Tämä on tyttö. Ja tankit myös sulavat.
  Ja se karjuu:
  - Suurten kuninkaiden Venäjälle!
  Ja Zoya otti ne ja myös ojensi niitä jyrkästi miekoilla, pidentää niitä ja viilteli niitä. Silppusi paljon natseja ja tankkeja. Ja paljain jaloin hän laukaisi levyn. Se lensi ohi ja katkaisi yli tusina päätä.
  Ja hän lisäsi sotureita karmiininpunaisesta nännistä pulsarilla. Fasististen sotilaiden ja panssarivaunujen kaataminen.
  Sitten hän huusi:
  - Venäjälle mahtavia ideoita!
  Augustine taistelee myös hämmästyttävällä sankaruudella. Tämä punatukkainen vixen on yksinkertaisesti terminaattorien terminaattori.
  Hän pyörittää myllyä miekoilla. Ja sitten perhonen nopealla heilahduksella. Ja sitten hän ottaa sen ja heittää paljain varpaillaan bumerangin timanttiterillä ja kaataa tankit.
  Se lentää ohi ja tulee takaisin. Mutta jo parikymmentä päätä on leikattu puhtaiksi. Ja sitten tyttö vapauttaa salaman rubiininännestään. Joka palaa ja polttaa suuren massa natseja tankkien ohella.
  Ja punatukkainen paholainen huutaa:
  - Sinulle on kahvia, kaakaota ja teetä sinulle!
  Svetlana ojensi kielensä. Hän esitti myös yhdistelmän miekkojen kanssa. Katkaise paljon fasisteja ja tankkeja. Ja sitten paljain varpaillaan hän päästi irti herneen, joka sisälsi voimakasta räjähdysainetta. Ja kokonainen sata natsia revittiin pienimmiksi paloiksi kerralla.
  Soturi vapautti salamat mansikkanännestään. Se poltti paljon fasisteja ja levitti paistetun kebabin hajua.
  Ja huusi:
  - Samurai, samurai -
  Taistelu venäläistä vastaan ei ole taivas!
  Kyllä, kuusi sotilasta otti natseja vastaan Stalinin ja Fuhrerin ajoilta tuhoten ne perusteellisesti tankkeineen.
  Oleg Rybachenko käytti sapelia perhosliikkeen suorittamiseen ja katkaisi fasistiset sotilaat. Ja sitten hän heittelee paljaalla, poikamaisella jalallaan teräviä ja pistäviä neuloja tappaen vastustajia ja tankkeja.
  Ja sitten ryövärisatakieli viheltää taas. Ja kokonaisia tyrmistettyjen varisten hiutaleita putoaisi Hitlerin joukkojen päälle.
  Terminaattoripoika huusi:
  - Pieni poika löysi liekinheittimen,
  Kyllä, te fasistit, valitettavasti, olette epäonnisia!
  Margarita kaatoi myös natsit epätoivoisesti. Mutta samaan aikaan hän heitti ohuita kiekkoja paljain jaloin. He katkaisivat Hitlerin Hellish Sunin maan sotilaiden päät ja tankkien rungot.
  Tyttö vihelsi samaan aikaan ja huusi:
  - Pyhän Venäjän puolesta!
  Ja varikset putosivat ja löivät natseja kuin rakeita ja massa tankkeja paloi.
  Se ei ollut vain ikuiset lapset ja neljä noitatyttöä, jotka taistelivat. Venäjän puna-armeijan rykmentti osoitti taipumatonta joustavuutta kolmeakymmentä natsidivisioonaa vastaan.
  Natasha sillä välin otti sen ja löi myllyä miekoillaan. Murskattu vihollissoturit. Ja sitten hän laukaisi paljain jaloin toisen bumerangin. Hän katkaisi natsien kurkun ja tankkien rungot.
  Ja helakanpunaisesta nännistä leimahti pulsari, joka lauloi:
  - Kunnia suurimmalle Venäjälle!
  Zoya ei myöskään antanut vastustajilleen mahdollisuutta. Hän pilkkoi silloin tällöin ja pidensi sekä sotilaiden että tankkien miekkoja. Ja sitten hän heitti myrkyllisiä neuloja paljain varpaillaan. Ja sitten hänen karmiininpunaiset nännitnsä säteilivät kokonaisia salamoita, jotka sulattivat saksalaiset mastodonit.
  Soturi lauloi:
  - Venäjä on maamme!
  Olen ikuisesti uskollinen hänelle!
  Ja kuinka pulsari ampuu tytön navasta. Murskaako hän natsit repeytyneiksi ihon palasiksi. Ja sitten hän ottaa tankit vastaan.
  Augustinus ei myöskään anna fasisteille mahdollisuutta. Terminaattoritytön kuparinpunaiset hiukset leijuvat tuulessa kuin proletaarinen lippu.
  Ja paljaat, viipaloidut jalat heittävät hyvin murhaavia kuolemanlahjoja. Että Wehrmachtin sotilaille tai panssarivaunuille ei anneta mahdollisuutta.
  Samaan aikaan soturi heittää palavia maagisen plasman palasia rubiininänneistään sulattaen metallin. Ja unohtamatta karjua:
  - Kunnia isänmaalle - elää kommunismin alla!
  Ja sitten hänen pyöreästä navastaan se iskee kuin salama.
  Svetlana on myös taistelussa. Hän on erittäin siisti tyttö. Ja hän myös lyö natseja miekoilla. Ja paljain jaloin, siroin jaloin heitän kokonaisia kuoleman tikareita. Että he katkaisivat natseilta päät ja raskaiden ja keskisuurten ajoneuvojen tornit.
  Ja mansikan nännit tuottavat silti koronapurkausta. Ja tämä on todella enemmän kuin tappavaa, etenkin panssarivaunuille ja lentokoneille.
  Ja soturi antaa myös tuhon lahjan napastaan.
  Ja hän laulaa:
  - Kunnia suurelle Venäjälle! Jumala voi pelastaa meidät!
  Ja venäläiset sotilaat ampuvat natseja kuuluisasta Mosin-kivääristä. Pari konekivääriä myös toimii. Aseet ampuvat. Yksi ensimmäisistä venäläisistä suuritehoisista rakettikranaatista, "Andryusha", on myös toiminnassa.
  Neuvostoarmeijan sotilaat olivat hyvin valmistautuneita. He osuvat tarkasti ja ovat erittäin kurinalaisia.
  Oleg Rybachenko kaatoi natseja, sekä jalkaväkeä että tankkeja ja jopa lentokoneita, ajatteli: kuinka kansamme onnistui häviämään natseille tässä vaihtoehtoisessa todellisuudessa?
  Tämä on aivan häpeällistä! Mutta venäläiset voivat paremmin. Näin slaavilaiset sotilaat lävistävät pieniä, valkoisia ja mustia sotilaita pistimellä ja räjäyttävät tankkeja kranaateilla. Voittoon on enää vähän aikaa. Ja kuninkaallinen armeija on sankarillinen. Tässä on yksi venäläinen konekiväärityttö paljas vatsa, joka ampuu saksalaisia joukkoja. Tällä tytöllä on yllään lyhyt hame ja hän on paljain jaloin, mutta hän ampuu luoteja tarkasti.
  Ja Oleg Rybachenko pilkkoo miekoilla. Ja sitten hän heittää bumerangin paljain lastensa jaloillaan ja katkaisee vihollisen ja panssarivaunut. Ja kun mies viheltää...
  Ja taas variset alkavat pudota natseja vastaan. Tämän jälkeen natseilla ei ole enää mahdollisuuksia. Ja myös hyökkäyslentokoneita.
  Oleg Rybachenko, tämä ikuinen poika kiljui:
  - Kunnia kosmiselle isänmaalleni!
  Margarita, tämä ikuinen tyttö on myös kuuma taistelussa. Ja hän pilkkoo sapelilla, erittäin räikeästi. Ja kuinka se viheltää, että joukko variksia putoaa ylhäältä ja murtautuu natsien päiden läpi ja suoraan natsien tankkien tornien luukkujen läpi. Ja paljain, lapsellisin jaloin hän heittelee sellaisia bumerangeja, että helvetin fasistisen auringon maan soturit putoavat kymmeninä.
  Margarita huusi:
  - Rakas Venäjä on ystävällinen kansojen perhe!
  Natasha löi natseja miekoilla. Hän ampui ulos kokonaisen joukon neuloja paljain sormin. He valtasivat ja ymmärsivät natseja ja räjäyttivät tusina tankkia. Tyttö ei kuitenkaan unohtanut ampua koronavuotoa tulipunaisista nänneistään.
  Ja kuinka salama heitetään ulos navasta tappavin seurauksin, erityisesti tankeissa ja lentokoneissa.
  Tyttö huusi:
  - Minusta tulee niin mahtava!
  Zoya taistelee myös villisti. Ja hänen miekkansa kimaltelevat kuin ukkosmyrsky raivoaa, tulisten kipinöiden virrat sataa alas ja leikkaavat tankkien läpi kuin kuuma veitsi voin läpi. Ja terminaattoritytön paljaat jalat heittelevät neuloja, jotka siilin tavoin täplävät natseja.
  Ja karmiininpunaisista nänneistä lentää ulos tappavia tuhopulsareita ja niistä palaa sekä lentokoneita että tankkeja. Soturi on ulkonäöltään ja todellisuudessa hyvin taisteleva.
  Kauneus leikkaa natseja, lentokoneita ja itseliikkuvia aseita antamatta heille armoa.
  Ja tappelutyttö huutaa:
  - Kunnia isänmaalle!
  Augustine ei tunne rauhaa taistelussa, ja hänen raivoisan raivonsa kuplii. Ja pilkkoo vihollisia kuin kaalia sapelilla. Ja hänen silmänsä hehkuvat kuin smaragdit. Ja paljaat jalat, kuten potkurin lavat, heittävät ulos viestejä tuhosta, jonka tankit ja lentokoneet repeävät.
  Ja rubiininväriset nännit lähettävät natseja vastaan sellaisia maagisia plasmavirtoja, joita mikään ei voi vastustaa.
  Mutta kun Augustinuksen navasta ampuu maaginen salama. Ja se tuhoaa koko joukon vihollisia tankkien ohella.
  Tyttö karjui keuhkoissaan:
  - Kunnia Kaikkivaltiaan Jumala Rod!
  Svetlana taistelee villiä väkijoukkoa vastaan. Ja kuinka tyttö lyö perhosen kanssa? Ja paljain jaloin hän laukaisee uuden bumerangin, joka katkaisee autojen tornit. Hyperluokan soturi ja luonnollinen blondi.
  Ja kuinka taikuuden tsunami irtoaa mansikan nännistä. Ja hän otti sen ja murskasi vihollisen, ikään kuin jää olisi rikkoutunut miekan iskujen alla. Ja koronavuoto osui häneen napasta. Monet tankit sulivat, monet lentokoneet paloivat.
  Svetlana twiittasi:
  - Tyttö rakastaa tappamista
  Mikä tyttö!
  Oleg Rybachenko taistelee kuin todellinen titaani. Terminaattoripoika on niin epätoivoinen taistelija. Ja paljain lasten jaloin hän vapauttaa useita kiekkoja, jotka leikkaavat vihollisten läpi, tankkien metalli on kuin kuuma jääneula.
  Ja kuinka karatelapsi pyörittää myllyä.
  Ja jos hän ottaa sen ja viheltää keuhkoihinsa. Että koko massa varisia vain putoaisi alas. Ja se painaa Hitlerin taistelijoiden päät.
  Ja sitten hän sylkee putkesta... Ja sadan fasistin ja lentokoneiden tankin maskuliininen täydellisyys revittiin irti. He ottivat sen kivun shokista ja kuolivat.
  Poikakirjoittaja huusi:
  - Venäjän kommunismin puolesta!
  Margarita sylki raivoissaan natseja, ja hänen suustaan lensi maagisen plasman virrat. Ja he nielivät natsit luurankoihinsa asti. Ja tankit sulivat, ja lentokoneet sotkeutuivat tuliseen verkkoon.
  Soturi on kultahiuksinen tyttö.
  Ja hänen paljaat jalkansa heittelevät pistäviä ja tappavia esineitä, niin että natseilta lentää vain revittyä lihaa ja tankeista tynnyreitä.
  Ja tytöt myös villisti...
  He jopa riisuivat housunsa. Sen jälkeen natsien tuhoamisesta tuli paljon tehokkaampaa.
  Natasha suoritti iskuja valkoisille ja mustille sotilaille. Ja nyt hänen paljaat jalkansa heittävät useita kranaatteja ja repeävät paloiksi kokonaisen natsepataljoonan ja suuren panssarivaunumassan. Ja sitten helakanpunaisista nänneistä se vapauttaa aallon, joka tuo tuhoa natseille, kuten tsunamijoukkojen kaskadi, sekä jalkaväkeä että tankkeja lentokoneineen.
  Ja navasta ampuu murhaava salama ja polttaa natsikohortin, ja heistä on jäljellä vain hiiltyneet ruumiit ja kolme tusinaa tankkia heidän mukanaan.
  Ja loppujen lopuksi, ikään kuin kauniin tytön Venuksen kohdusta, lentää ulos murhaava pulsari, joka kokoaan kasvaessaan nousi, rullasi ja poltti kokonaisen natse-rykmentin ja sata tankkia, mukaan lukien useita "hiiriä". ," heti.
  Soturi karjui:
  - Suuren kommunismin puolesta!
  Zoya otti sen ja toteutti yhdistelmän, ojentaen sitä jyrkästi miekoillaan leikkaamalla irti tankkien tornit. Ja näennäisesti nuori soturi otti sen ja laukaisi sen kiekoilla, sekoitettuna hernepommiin. Ja hän repii paljon japania. Ja sitten hän ottaa sen karmiininpunaisista nänneistä itselleen ja vapauttaa uuden salamavirran. Ja revi vihollisesi palasiksi pienillä lastuilla. Eikä tankeista ole mitään jäljellä.
  Ja sitten lasersäteet lähtevät navasta. Ja natsit murhaavat massat. Ja tankit menettävät yleensä torninsa, rikkinäiset rullat lentävät niistä pois.
  Ja lopuksi, ikään kuin Venuksen luolasta, lehtikultavärinen soturi lähettää hullun energiavirran. Ja se lakaisee pois Hitlerin vartijat ja suuren joukon tankkeja ja lentokoneita ja itseliikkuvia aseita. Nämä ovat siistejä taistelijoita.
  Soturi huusi keuhkoihinsa:
  - Kunnia Stalinin ja tsaari Aleksanteri III:n kommunismille!
  Ja tässä on Augustine taistelussa, raivoissaan kuin aggressiivinen ja voittamaton kobra. Ja hänen tuliset hiuksensa kimaltelevat kuin punainen kulta.
  Ja hän toteuttaa yhdistelmän miekoilla, joista Hitlerin pataljoonien jälkeläiset leikattiin juuria myöten ja valtava määrä upouusia autoja kimaltelee metallilla.
  Ja sitten heidän paljaat varpaansa laukaisivat sellaiset terät, että he murskasivat natsit lihasalaattiin ja leikkasivat irti itseliikkuvien aseiden rungot ja hyökkäyslentokoneiden hännän.
  Ja rubiininänneistä kokonainen virta murhaavia salamoita lentää ja murskaa natseja.
  No, kun maagisen plasman täplä lentää ulos ja polttaa koko fasistisen rykmentin ja tonnin tankkeja mukaansa, ja tietysti lentokoneiden kanssa.
  Ja kun kokonainen energiamöhkäle roiskui ulos Venuksen kohdusta, viileä, punatukkainen tyttö, useat tuhannet natsit ottivat heti vallan ja levittäen paistinpannussa paistetun kokonaisen mammuttilauman herkullista tuoksua ottivat vallan ja tuli rapeita kebabia. Ja parisataa tankkia suli.
  Soturi karjuu:
  - Aleksanteri Kolmas on kuninkaiden paras!
  Svetlana on erittäin aggressiivinen tyttö. Ja hän suoritti yhdistelmän pitkillä miekoillaan. Ja hän leikkasi viholliset ikään kuin hän viipaloisi makkaran ohuiksi viipaleiksi. Ja sitten hän laukaisi kuolemapommin paljain varpaillaan. Se repi viholliset osiin kuin kuoleman kaskadi, vain toukat hajosivat.
  Ja sitten mansikan nänneistä tulee vakava määrä tuhoa. Ja tuhota natseja ja heidän tankkejaan, lentokoneita ja muita varusteita.
  Ja kuinka salama syöksyy napasta ja tuhoaa natseja, ilman todellista sääliä ja myös epätodellista.
  Mutta murhaavin asia on Venuksen luola. Tämä on todella tappavin tappaja, kuten Hypertheorem-ase!
  Ja kuinka tämä villi taikuuden tsunamin virta pyyhkäisee läpi ja pyyhkii tuhkaan tuhansia natseja ja satoja tankkeja. Ja itseliikkuvat aseet ja lentokoneet ja rynnäkköaseet.
  Tyttö mutisi:
  - Olen maailmanmestari!
  Oleg Rybachenko oli samaa mieltä tästä:
  - Supermestari!
  Poika suoritti kolmimyllyn sapelilla. Ja sitten hän heitti paljaalla jalallaan uudelleenkäytettävän kranaatin. Ja niin he repivät osiin Hitlerin helvetin auringon maan armeijapataljoona , panssarivaunut ja itseliikkuvat aseet ja kaikenlaiset ilmailut.
  Karatepoika alkoi viheltää... Melko suuri pilvi variisia ja korppikotkoja alkoi pudota natsien päälle.
  Ja suunnataan eteenpäin, revitään viholliset osiin ja räjäytetään myös lentokoneita ja itseliikkuvia aseita.
  Oleg muisti jopa, kuinka yhdessä maailmassa peikko auttoi Hitleriä voittamaan Neuvostoliiton. Hän puhui saksalaisille sotilaille, ja heistä tuli haavoittumattomia. Natsit ovat valloittaneet koko maailman. Ja rakennetaan kaikki sinne... Ja Afrikan vihertämisprojekti ja lennot kuuhun alkoi. Ja Krauts itse asiassa laskeutui sinne vuonna 1953 20. huhtikuuta. Tämä on trolli...
  Sitten he veivät Hitlerin tästä maailmasta 20. huhtikuuta 1957, kidnappasivat hänet ja muuttivat hänestä orjapojan pakottamalla hänet pyörittämään pyörää. Mitä Fuhrer halusi? Luulitko, venäläiset tytöt, että he vain lyövät häntä sarviin? Vai antavatko ne meidän ottaa haltuumme koko maailman?
  Oleg Rybachenko suoritti toisen viisinkertaisen myllyn yhdistelmän. Hän kaatoi natsit, suuren osan heistä tankeilla, itseliikkuvilla aseilla ja hyökkäyslentokoneilla. Hän vihelsi, kaatoi fasistit ja vinkaisi:
  - Tsaari Aleksanteri Kolmas on itse täydellisyys!
  Margarita otti ja kantoi kolminkertaisen kotkan sapeliillaan ja kaatoi sata natsia ja tusina tankkia kaaliksi.
  Ja paljain jaloin tyttö vapautti pommin, joka tuhoisi fasistisia sotilaita ja kaksi tusinaa tankkia täällä.
  Ja sitten poika ja tyttö viheltävät yhdessä. Ja niin monet varikset putoavat taivaalta, ja terävillä nokkaillaan ne lävistävät kaikkien näiden natsirykmenttien päät ja murtautuvat tankkien luukkujen läpi.
  Kuusi työskenteli niin aktiivisesti, että Hitlerin helvetin auringon maan kaikki 33 divisioonaa tuhoutuivat. Venäläiset soturit ja ikuinen kuolematon poika tappoivat heidät.
  Siten Moskovasta tuleva uhka ohjattiin pois. Ja tämä on tietysti hienoa.
  Vaikka sota jatkui edelleen. Mutta mahdollisuudet olivat jo fifty-fifty.
  
  Turkki hyökkäsi Neuvostoliittoon
  Esimerkiksi saksalaiset agentit onnistuivat raahaamaan Turkin sotaan Neuvostoliittoa vastaan. Yksi kenraaleista käski avata tulen rajajoukkoja kohti. Ja hän kohtasi johdon tosiasian sodasta Neuvostoliiton kanssa.
  Turkin armeija oli melko suuri, mobilisaation aikana jopa miljoona. Vaikka laatu on heikompi, mutta ei paljon...
  Stalinin oli hylättävä hyökkäys Stalingradissa ja pelastettava Transkaukasia. Joulukuun loppuun mennessä saksalaiset valtasivat kaupungin Volgan varrella ja saivat jalansijaa siellä. Saksalaiset torjuivat Neuvostoliiton joukkojen etenemisen Rževin suuntaan. Ja he pitivät rintamaa talvella.
  Sota Turkin kanssa kulutti Stalingradissa todellisessa historiassa käytetyt reservit.
  Hitler oli kyllin älykäs julistaakseen silti totaalisodan ja täydentääkseen armeijaa uusilla reserveillä ja lisätäkseen aseiden tuotantoa.
  Afrikassa Rommel lyötiin aluksi, mutta sitten saatuaan vahvistuksia hän pystyi pitämään asemansa ja suorittamaan voimakkaan vastahyökkäyksen amerikkalaisia vastaan.
  Saksalaiset pystyivät siirtämään hieman enemmän joukkoja Afrikkaan ja pysyivät Tunisiassa. Talvella taistelut olivat siellä kuumia, kuten keväälläkin. Mutta suotuisampi taistelujen kulku idässä antoi saksalaisille mahdollisuuden käyttää enemmän joukkoja Välimerellä. Ja Stalingradin ryhmää ei tarvinnut toimittaa.
  Rommel onnistui torjumaan kaikki brittien ja amerikkalaisten hyökkäykset aiheuttaen heille valtavia vahinkoja. Toukokuun lopussa Afrikassa oli väliaikainen tauko ja tyyneys.
  Kesäkuussa 1943 saksalaiset yrittivät edetä Astrahanissa käyttämällä uusia Tiger- ja Panther-tankkeja. Puna-armeija oli valmis tähän. Mutta silti natsit pystyivät etenemään noin viisikymmentä kilometriä ennen kuin heidät pysäytettiin.
  Tiger osoittautui tehokkaaksi koneeksi; Panther osoittautui hieman huonommaksi. Varsinkin säiliön sivujen suojaamisessa. Ja saksalaiset autot hajosivat liian usein. Stalingradin katastrofilta välttyneillä natseilla oli kuitenkin enemmän voimaa, ja vaikka he eivät kyenneet murtamaan Neuvostoliiton puolustusta, he pitivät rintamaa. Neuvostoliiton joukot yrittivät hyökätä, mutta Panther, Tiger ja Ferdinand osoittivat olevansa erittäin hyviä tankkeja puolustuksessa.
  Ja pian "hiiri" ilmestyi. Ajoneuvo on kuitenkin raskas ja vaikea kuljettaa ja käyttää, mutta se on kestävä ja siinä on vahvat aseet. "Hiiri" kuitenkin osoitti, että 150 mm:n tykki on ylivoimainen eikä tarpeeksi nopea. Vaikka "Hiiri" oli vastustuskykyinen puolustustaisteluissa, kuten "Tiger"-2, se oli ärsyttävää jatkuvan rikkoutumisen vuoksi. Panther 2 ilmestyi myös, raskaampi ajoneuvo, mutta paremmin suojattu.
  Liittoutuneet toimivat melko passiivisesti kolmatta valtakuntaa vastaan. Natsit hyökkäsivät toukokuussa 1944 Gibraltariin ja alkoivat edetä Afrikassa hyödyntäen sitä tosiasiaa, että talvella 1943-1944 puna-armeija ei kyennyt saavuttamaan merkittäviä menestyksiä, muun muassa Saksan tiedustelupalvelun hyvän työn ansiosta.
  He valloittivat Marokon ja alkoivat edetä Algerian läpi. Saksalaiset raskaat panssarit murskasivat liittolaiset ja hallitsivat taistelukenttää. Erityisesti "Pantterit" kuljetettiin, koska ne repivät kuin eläimet. Kesällä puna-armeija yritti edetä keskustassa, mutta sen hyökkäys torjuttiin jälleen. Saksalaiset loivat voimakkaan puolustuslinjan.
  Talvella 1944-1945 Puna-armeija eteni jälleen keskustassa. Fritz piti linjan. Tähän mennessä he olivat aloittaneet ME-262:n laajamittaisen tuotannon ja valtasivat ilmavallan. Voitot Afrikassa johtivat Egyptin valtaukseen ja Välimeren hallintaan.
  Ja Rooseveltin kuoleman jälkeen Truman julisti aselevon. Churchill, joka oli vakavasti sairas, suostui. Lisäksi saksalaiset olivat jo valloittaneet Lähi-idän ja heillä oli edistyneempi sarja E-panssarivaunuja - kompaktilla ulkoasulla, matalalla siluetilla ja tehokkailla moottoreilla. Joten tappelemisesta tuli pelottavaa. Ja natsien suihkukoneet jumissa. Hitler toimi hieman viisaammin ja investoi yhdessä FAA:n rakettien kanssa suihkukoneisiin, mikä antoi paljon suuremman ja tehokkaamman tuoton. Oikeasti, mitä järkeä ballistisilla ohjuksilla on? Peli ei ollut kynttilän arvoinen, mutta tarkkuutta ei ollut. Mutta suihkupommittajat piinaavat Britanniaa eivätkä anna mahdollisuutta paeta. Liittoutuneiden taistelijat eivät voi saada heitä kiinni. Ja suuret sukelluspommittimet ärsyttävät brittejä ja amerikkalaisia.
  Lyhyesti sanottuna he ehdottivat aselepoa ja vankien vaihtoa sekä kaupan palauttamista. Hitler suostui. Hän halusi painaa Neuvostoliittoa nopeammin. Kesäkuussa 1945 Saksan uusi hyökkäys Kaukasiassa alkoi. Ja isku sekä etelästä että pohjoisesta ja yhdessä turkkilaisten kanssa. Taisteluihin osallistui uusia E-25-panssarivaunuja, joita kutsutaan myös nimellä "Panther"-3. Saksalaiset tiukensivat asettelua sijoittamalla moottorin ja vaihteiston yhteen ja ristiin, mikä laski säiliön korkeuden alle 1,7 metriin. Ase asennettiin tehokkaammaksi 88 mm:iin 71 EL:ssä. Panther-3:n panssarin kaltevuutta on lisätty. Säiliön rungon etuosa oli 100 mm, sivu- ja takaleveys 60 mm, tornit 120 mm suuressa kulmassa ja paino vain kolmekymmentä tonnia. Joka 700 hevosvoiman moottorilla tarjosi kunnollisen liikkuvuuden. Ja matkalla oli edistyneempi moottori ahtimella, joka kiihtyi 1000 hevosvoimaan. Mutta tämä moottori ei ole vielä valmis. "Panther"-3 osoittautui erittäin onnistuneeksi tankiksi. Ja täydellisesti suojattu laivalla, huomaamaton, ketterä, tuhoava tykki, ja samalla kevyempi ja halvempi valmistaa.
  Neuvostojoukot eivät pystyneet pitämään Kaukasusta hallussaan ennen vuoden 1945 loppua, ja natsit valloittivat sen kokonaan.
  Ja keväällä 1946 he alkoivat hyökätä Moskovaan ja Saratoviin. Fritz sai E-50:n, joka on samanlainen kuin E-25, mutta isommalla aseella ja paksummalla haarniskalla. Tankki painoi 65 tonnia, lähempänä Tiger 2:ta, mutta siinä oli paljon vahvempi panssari, erityisesti sivuilla. Etupanssarin paksuus oli 250 mm, sivut 170 mm, aseen 105 mm 100 EL:ssä. Tämän säiliön korkeus oli alle kaksi metriä ja moottori 1250 hevosvoimaa. Ajoneuvo osoitti tehokkuutensa taisteluissa. Neuvostoliitolla oli IS-3 ja IS-4. Mutta T-54 ei ole vielä tullut tuotantoon. Joten minun piti taistella vanhojen matkatavaroiden kanssa. Ja IS-4 oli raaka ja epätäydellinen tankki. Ja IS-3 on melko vaikea tuottaa, joten IS-2 valmistettiin edelleen. Ja T-34-85 pysyi suosituimpana ajoneuvona. Vaikka sen ase on jo täysin voimaton E-50:tä ja raskaampia ajoneuvoja vastaan ja voi taistella vain "Panther"-3:a vastaan, joka oli suosittu Saksan armeijan keskuudessa. Vaikka Hitler määräsi poistamaan kaikki alle viisikymmentä tonnia kevyemmät ajoneuvot tiedustelutankkeja lukuun ottamatta.
  Ja niin nämä hirviöt menivät Moskovaan. He ovat vahvoja ja niitä on monia. Ja fasistit laittoivat myös mustat koneisiin. Joten siitä tuli erittäin pelottavaa Neuvostoliitolle.
  Mutta leirin tytöt ovat melko valmiita taistelemaan ja voittamaan. Ja Oleg Rybachenko itse tajusi yhtäkkiä, että tämä oli täysin fantasiaa. Mutta itse asiassa natsit hyökkäävät Moskovaan ja tämä hyökkäys on torjuttava. Joten joukkue ja kuusi taistelijaa laskeutuivat taistelemaan krauteja vastaan.
  Oleg Rybachenko, kuten aina, on kaikkien edellä ja valkoisella hevosella. Mutta se ei ole niin yksinkertaista. Täällä paikalliset jumalat sanovat jo - älä puutu.
  Kaverit kuitenkin hakkeroivat hieman miekoillaan, mutta tytöt vapauttivat pulsarit helakanpunaisista nänneistään ja salamat navoistaan. He heittivät tappavia kranaatteja ja antimateriaa paljain varpaillaan. Ja lopulta tytöt Venuksen kohdusta säteilivät maagisen energian tornadon.
  Sen jälkeen he palasivat takaisin... Saksan hyökkäys Moskovaan loppui. Mutta he veivät silti Saratovin. Ja he pääsivät jopa Kuibysheviin. Viimeisessä kaupungissa puhkesi taistelut, jotka kestivät talveen asti.
  Lopulta, jo tammikuussa 1947, natsit valloittivat tämän kaupungin.
  Tuli väliaikainen tyynnytys. Molemmat osapuolet kärsivät vakavia tappioita. Lisäksi natsien miehittämillä alueilla käytiin partisaanisota.
  Taistellakseen partisaaneja vastaan muodostettiin joukkoja paikallisista voimista. Jonkinlainen itsehallinto ilmestyi. Ja nukkehallitukset.
  Saksalaiset modernisoivat myös ilmailua. He lanseerasivat myös sarjan levykkeitä, joita oli lähes mahdotonta ampua alas laminaarisen virtauksen vuoksi. Kesällä 1947 natsit aloittivat hyökkäyksen keskustassa. He onnistuivat lopulta katkaisemaan ja ympäröimään Leningradin kaksoisrenkaalla. Mutta he eivät onnistuneet valloittamaan Moskovan uudelleen.
  Jälleen Oleg Rybachenko ja Margarita Korshunova. Nämä ikuiset pojat ja tytöt ampuivat natseja konekivääreillään korvaamattomilla patruunoilla ja heittivät antimateriaalihiukkasia paljain jaloin.
  Ja samaan aikaan he viheltelivät ja löivät variksia krautien päihin.
  Ja neljä tyttöä: Natasha, Zoya, Augustina, Svetlana, myös työskenteli.
  Tuliset, erittäin palavat pulsarit vapautuivat tulipunaisista nänneistä. Ja heidän paljaat, sirot jalkansa heittivät tappavia herneitä antimateriaalilla. Ja navat lähettivät salamoita, jotka paistoivat fasistit. Ja kun kohtu antautui maagisen tornadon aalloille, seurasi kuolema.
  Mutta valitettavasti kuusi toimi vain rajoitetun ajan. Mutta se oli erittäin hedelmällistä fasistisen hyökkäyksen torjunnassa.
  Talvi on mennyt. Leningrad kaatui... Kesällä 1948 natsit ryntäsivät uuteen hyökkäykseen kerättyään voimia. He heittivät kaikki reservinsä taisteluun.
  Mutta taas kuusi odottavat heitä ja tuhoavat heidät kokonaan.
  Oleg Rybachenko ja tytöt kävivät sitten suuren taistelun fasisteja vastaan. Ja he käyttivät voimakasta taikuutta. Tytöt, jopa Venuksen kohdusta, heittivät ulos maagisen energian virtoja ja taikuuden tsunamin. Ja he tyrmäsivät fasisteja kuin keilapallolla.
  Oleg Rybachenko ei vain katkaisi natsien tankkeja miekoilla, vaan myös vihelsi. Ja varikset löivät saksalaisia lentokoneita. Ne tuhoutuivat maan tasalle.
  Margarita Korshunova pyörittää myllyä myös miekoillaan ja katkaisee natsit. Ja sitten paljain jaloin hän ottaa ja laukaisee tehokkaan pulsarin.
  Ja se tuhoaa Krautit ikään kuin käyttämällä törmäysmenetelmää. Ja sitten tyttö vihelsi, ja varikset putosivat Hitlerin lentokoneisiin.
  Tyttö huusi:
  - Kommunismin puolesta kaikkialla maailmassa!
  Natasha hyökkää myös natseja vastaan. Ja niin he ottavat hänen miekkansa ja leikkaavat ne vinosti. Ja sitten hänen paljaat jalat laukaisi jotain tappavaa, joka repiisi vihollisen ajoneuvot palasiksi.
  Sen jälkeen tyttö vapauttaa kuumia, murhaavia pulsareita tulipunaisista nänneistään. Ja he iskevät fasistilaumoihin. Ja tyttö ampuu myös salamaa natseihin napastaan. Ja hän todella grillaa kaikki ja tekee niistä shish kebabia.
  Mutta vielä viileämpää on, kun energiavirta purskahtaa Venuksen kohdusta. Ja se lakaisee pois suuren natsijoukon.
  Tämä on nainen, jolla on siniset hiukset. Ja se karjuu:
  - Kunnia isänmaalle!
  Ja jälleen, vapauttaen tuhon lahjan helakanpunaisesta nännistä, hän lisäsi:
  - Se, jolla on iso vatsa, kuolee nälkään!
  Zoya pilkkoi myös vastustajansa kuin kaalia. Hän leikkasi ne irti helposti, ikään kuin hän olisi poistanut lastuja. Ja paljain varpaillaan hän heitti tuhopommin. Ja tuhosi viholliset.
  Ja sitten se jyrisee karmiininpunaisista nänneistä: oikealta kohti tankkeja, vasemmalta kohti lentokoneita! Ja se murskaa vastustajat erittäin tehokkaasti.
  Ja sitten pyöreästä napasta salamasarjalla. Ja se polttaa fasistit muuttaen heistä räpäyksiä.
  Ja sitten Venuksen luolasta kokonainen tuhoenergian tornado nousee ja lentää ulos.
  Tyttö huusi nokkelasti:
  - Korkealla lentävä lintu, se ei nosta nenään, ei nouse pilvissä!
  Augustine osallistuu suoraan taisteluun. Ei tyttö, vaan yksinkertaisesti tiikeri. Ja kirjaimellisesti repii vihollisia kynsillään. Ja hän leikkaa miekoillaan antamatta mahdollisuutta.
  Ja nyt hänen paljaat jalkansa käynnistävät äärimmäisen murhanhimoisen tuhon esityksen. Vastustajien repiminen pieniksi blottereiksi. Ja riistää pieninkin mahdollisuus pelastua.
  Mutta salamat lentävät ulos rubiininänneistä, kirjaimellisesti polttaen vastustajia kuin paperia.
  Ja pulsari tulee ulos navasta. Ja kuinka se leikkaa natsien panssarivaunuihin. Ja kaataa heidän torninsa.
  Ja Venuksen helmasta purskahtaa toinen maagisen plasman virta. Ja jos hän polttaa sen, fasistit eivät ajattele siitä paljon.
  Ja soturi sanoo itselleen:
  - Se, joka haluaa leijonaksi ilman suden otetta, jää linnun oikeuksiin!
  Svetlana on taas liikkeellä. Leikkaa metallia miekoilla. Ja paljain varpaillaan hän laukaisee murhanhimoisia kranaatteja. Kyynelee ja polttaa krautteja.
  Samaan aikaan tyttö ei unohda lähettää salamoita mansikkanännestään.
  Mutta navasta se purskahtaa, tuhoaa ja sulaa metallia.
  Mutta lasersäde tulee ulos Venuksen luolista ja lentää ulos, vie kaikki ja leikkaa heidät.
  Ja sitten hän murisee:
  - Lintujen oikeuksilla on useimmiten mielessä aasit ja luonteeltaan lampaat!
  Oleg Rybachenko jatkoi taistelua erittäin luottavaisesti osoittaen titaanin voimaa. Täällä hän lyö fasisteja miekoilla. Ja sitten hän laukaisee lasten jalkojen paljain varpain enemmän kuin tappavan kranaatin. Se repii joukon natseja.
  Sen jälkeen poika viheltää ja peloissaan korppikotkat ja varikset hyökkäävät fasististen joukkojen kimppuun ja makaavat. Ja he alkoivat ampua alas lentokoneita ilman armoa.
  Oleg Rybachenko huomautti nokkelasti:
  - Siivettömällä on kanan aivot!
  Margarita Korshunova jatkoi levysoittimien pyörittämistä miekoillaan. Hän kaatoi natsit epäröimättä. Ja samaan aikaan, paljain lasten jaloin, hän heitti tuholahjoja. Ja hän repi sen osaksi kuin folio paalukuljettimella.
  Ja kun korppi viheltää ja putoaa saksalaisten joukkojen päälle. Hän pesee ne kaikki jauheeksi. Ja niin, kun linnut osuivat fasisteihin, se oli heille enemmän kuin vaikeaa - he murenivat.
  Ja Margarita sanoo:
  - Älä teeskentele olevasi kotka, jolla on kananaivot ja lintujen oikeudet!
  Natasha hyppää ylös ja iskee miekoillaan. Hän pilkkoo natsit kaaliksi. Heittää tuhon lahjan paljain jaloin. Hän tuhoaa paljon krauteja ja nauhuu keuhkoissaan:
  - Jos olet luonteeltasi märkä kana, kuivut nälkään!
  Ja helakanpunaisista nänneistä se vapauttaa tappavan virtapurkauksen. Poistaa paljon fasisteja. Ja sitten se alkaa liikkua navasta kuin pulsar. Ja kaikki vastustajat revitään palasiksi.
  Ja nyt Venuksen helmasta purskahtaa tsunamivirta, joka polttaa kaikki helvetin plasmalla.
  Tämä on tyttö.
  Ja Zoya voittaa hurjassa hyökkäyksessään kaikki ilman turhia taukoja. Ja leikkaa pienimpiin osiin. Jättää kirjaimellisesti hiiltyneet palaset. Ja kuinka paljas jalka heittää jotain uskomattoman tuhoisaa. Ja sitten karmiininpunaisista nänneistä lentää jotain, mikä tuo vaikuttavimman kuoleman ja täydellisen tuhon.
  Ja sitten sellainen villi esine hyppää navasta ja repii maagisen plasman kuin tiikeri.
  Ja lopuksi, Venuksen luolasta, lahja, joka tuo natseille todellisen kuoleman ilman mahdollisuutta.
  Tämän jälkeen tyttö huusi:
  - Et voi munia kultamunia kanan aivoilla!
  Augustinus katkaisi natsien panssarivaunujen tornit miekoilla. Ja sitten hän paljain varpaillaan laukaisi kuoleman lahjan. Mutta tulinen salama lensi ulos tytön rubiininänneistä. Ja he polttivat joukon fasisteja.
  Ja sitten koko tuhon tornado lentää navasta.
  Mutta Venuksen kohdusta tuho lentää ulos, mikä tuo täydellisen voiton ja tuhon.
  Augustine huomautti nokkelasti:
  - Kukko voi vielä munia kultamunia, mutta kanan luonne saa sinut vain vaikeuksiin!
  Svetlana on myös kuuma taistelussa. Kuinka hän iskee fasisteja miekoilla ja murskaa ne hapankaaliksi. Ja paljain varpaillaan hän lähettää tuhon lahjan. Jauha vihollisesi tomuksi.
  Ja tappava salama lentää mansikan nänneistä. He polttavat natsit palasiksi. Mutta napa lähettää totalitaarisen fasistien tuhoamisen aallon.
  Ja lopuksi, Venuksen luolasta lentää maagisen plasman kupla, joka sulattaa kaikki viholliset kerralla. Ja tankit savuavat, ja niiden sisällä olevat kuoret räjähtävät.
  Ja Svetlana karjuu:
  - Miksi pidät päätäsi pilvissä, koska sinulla on kanan aivot!
  Oleg Rybachenko taistelee kiihkeästi. Hän kaataa vihollisensa, kun hän ottaa sen. Ne kaikki murskataan ja leikataan pieniksi paloiksi.
  Ja sitten hän heittää paljaalla jalallaan kranaatin ja repii sen palasiksi.
  Sitten poika vihelsi uudelleen ja ampui alas monia lentokoneita.
  Sitten hän ilmaisi ajatuksensa:
  - Vaikka sinulla olisi karhun voima, pysyt aasina, jolla on kanan aivot!
  Margarita Magnetic viilteli kaikella voimallaan miekoillaan. Sitten tyttö heitti paljain jaloin tappavan kuolemanlahjan. Hän repi natsit luiksi ja ihoksi. Ja sitten se viheltää ja variset putoavat kasoina Krautien päälle.
  Sen jälkeen Margarita purskahti:
  - Jos sinulla on kanan aivot, sitten kun olet tavannut ketun, höyhenet lentävät!
  Natasha taistelee Krautsien kanssa erittäin aktiivisesti. Ja nyt hänen paljaat jalkansa heittelevät jotain pirullisen murhaavaa. Ja miekat kaatoivat torneja.
  Ja sitten salama iskee napasta...
  Ja helakanpunaiset nännit vapauttavat tappavia pulsareita. Ja sitten tyttö ottaa sen ja vapauttaa tulisen tornadon Venuksen kohdusta. Ja hän murskasi vastustajansa paloiksi.
  Tämän jälkeen tyttö sirkutti:
  - Jotta voisit tehdä sian kyljystä, sinulla on oltava suden ote ja ketun kekseliäisyyttä!
  Zoya otti ja johti myllyä miekoillaan. Se leikkasi kaikkien autojen läpi ja rullat hajallaan kaikkiin suuntiin. Ja sitten terminaattoritytön paljaat jalat laukaisivat pommeja, tuhoja. Ja ne, lentäessään yli, alkoivat repiä vihollisia erilleen.
  Mutta karmiininpunaiset nännit ottavat ne ja lähettävät tuhoavia salamoita. Ja sitten lasersäde ampuu navasta.
  Ja täällä Venuksen luola purkaa kovan tornadon virran, joka murskaa fasistiset joukot.
  Ja tyttö karjuu:
  - Todennäköisesti tulet hakemaan paahdettua kettua kananaivoilla!
  Augustine taistelee nyt myös niin, että hän on jumiutunut kuin herätyskello. Ja hän pilkkoo fasistit ilman sääliä tai katumusta. Heittää kranaatteja paljain jaloin ja repii vastustajia erilleen.
  Ja rubiininänneistä lentää peräkkäiset salamat. Mutta napasta tulee jotain aivan murhaavaa. Ja hän repii fasistit palasiksi. Ja nyt Venuksen luolasta lentää maaginen kuoleman ja tuhon tornado.
  Sen jälkeen tyttö haukkuu:
  - Jos hahmosi on kuin märkä kana, kuivut kadulle ilman rahaa!
  Svetlana taistelee myös erittäin itsekäs. Ja hän pilkkoo miekoilla, ja paljain jaloin hän heittää tappavia kuolemanlahjoja. Ja sitten hän ottaa sen ja syljettää mansikan nänneistä maagisen plasman kuplien kaskadin.
  Ja sitten yksi salama toisensa jälkeen iskee navasta.
  Mutta Venuksen luolasta tulee täydellisen tuhon ja täydellisen tuhon hurrikaani.
  Svetlena huusi:
  - Kanan aivot tekevät sinusta siivettömät, kanan luonne lähettää sinut kynimään!
  Lyhyesti sanottuna natsit olivat täysin uupuneita ja painuneita. Mutta puna-armeijalla ei ollut voimaa edistyä.
  Lisäksi ilmassa Krauts säilytti täydellisen hallitsevan aseman. Vuotta 1949 leimasivat ilmapiirisota ja pienet yhteenotot maalla. MIG-15:n esiintyminen sarjassa ei voinut muuttaa sodan kulkua. Joten saksalaisilla on oma vastaus: ME-2010 ja ME-462. Joka säilytti paremman aseistuksen ja nopeuden Neuvostoliiton ajoneuvoihin verrattuna. Mutta Neuvostoliitolla oli jo sarjassaan T-54 ja IS-7. Viimeinen panssarivaunu osoittautui melko mahtavaksi, eikä Puna-armeija sallinut Krautien edetä.
  Vuosi 1950 tuli. Saksalaiset yrittivät edetä hitaasti, mutta Neuvostoliiton joukot taistelivat takaisin. Se muistutti nyrkkeilijöitä, jotka olivat juuttuneet yhteen.
  Tänä vuonna kukaan ei saanut etua eikä päässyt todella eteenpäin.
  Mutta tässä se on vuonna 1951... Hitler yrittää kääntää sodan kulkua. Saksalaiset ottavat tuotantoon uusia pyramiditankkeja. Näillä ajoneuvoilla on parantunut kestävyys ammuttaessa kaikista kulmista.
  Mutta rungossa on ongelmia. Kevyempi IS-10 ilmestyi Neuvostoliitossa, mutta toistaiseksi merkittäviä muutoksia ei ole tapahtunut. Ja tämä vuosi on mennyt.
  Vuosi 1952 koitti. Etuosa pysyi passiivisena. Neuvostoliiton ja Saksan joukot tökkivät toisiaan. Ja he jumiutuivat täysin.
  Mutta sitten tuli vuosi 1953. Maaliskuussa Stalin kuoli, ja... Natsit hyökkäsivät valtataistelun aiheuttamaa hämmennystä ja lähtivät hyökkäykseen.
  Ja taas taistelevan kuuden piti taistella natsilaumoja vastaan.
  Oleg Rybachenko murisi ja viilteli miekoillaan käännöksillä ja tuholla. Ja hän otti paljaat lasten jalat ja laukaisi kranaatin. Hän hajotti joukon natseja. Ja sitten se viheltää. Ja joukko variksia murskaa pilven Luftwaffen lentokoneita.
  Poika karjui:
  - Se, joka on sydämeltään kana, on ketturuokaa mökissä!
  Oleg jopa kyllästyi pilkkomiseen ja kranaattien heittämiseen paljain jaloin Krauteja kohti. Poika lausui jälleen aforismin:
  - Jos haluat elää kuin valkoinen mies, ole ovelassa ainakin hieman punatukkainen!
  Margarita Magnetic heitti paljaat varpaansa tappavan tuhon. Revitty paljon natsisotilaita. Ja sitten hän ampui laserin navasta.
  Ja sen jälkeen hän otti sen, vihelsi ja tuhosi joukon lentokoneita.
  Ja hän tarkisti:
  - Todelliset valkoiset ihmiset eivät näytä kalpeilta epäonnistuessaan!
  Sen jälkeen tyttö paljain varpaillaan heitti jälleen tuhon lahjan sirkuen:
  - Jos olet kana, jolla on aivot, olet kettu, jolla on liiketoimintaa!
  Natasha vapautti tuhopulsarin helakanpunaisesta nännistään ja sanoi:
  - Ole kotkan lentolintu, mutta älä pidä kukon lentoa!
  Zoya huomautti aggressiivisesti ja pudotti myös täydellisen tuhon lahjan karmiininpunaisesta nännistään:
  - Se, joka kukkii paljon syömättä puuroa, laulaa ämpärissä!
  Augustine pudotti tuhopulsarin rubiininännistään ja mutisi:
  - Jos poliitikko puhuu paljon, äänestäjät ulvovat kuin sudet!
  Svetlana sylki salaman mansikkanännillä ja sihisi:
  -Paljon haukkuva, mutta vähän yrittävä poliitikko johtaa kansan koiran elämään!
  Oleg Rybachenko viilteli miekkojaan pyöritellen. Hän heitti kranaatin paljaalla, lapsellisella jalallaan ja huomautti:
  - Poliitikot pilailevat kuin lapset, mutta heidän tekniikansa ovat yhtä vanhoja kuin politiikka itse!
  Sen jälkeen poika vihelsi, pudotti variset farkuistaan kuin hiekkaa ja kehräsi taas:
  - Poliitikko on varis, joka haaveilee kotkan valtaistuimesta, mutta hänen nokkansa ei ole vielä kypsä!
  Margarita totesi rationaalisesti ja heitti myös tuhosanoman paljain jaloin:
  - Poliitikko haluaa leijonan valtaistuimen, mutta mieli on usein vain sarveton lehmä!
  Natasha vapautti salaman navastaan ja haukkui:
  - Leijonan ei pitäisi olla lammas, mutta ainakaan pieni kettu ei satuta häntä, jottei päädy aasien joukkoon!
  Zoya otti sen ja laukaisi kuoleman lahjan paljain varpaillaan. Sitten hän sylki ulos pulsarin karmiininpunaisilla nänneillä ja sanoi:
  - Vaikka olisit leijona, kananaivoilla sinulle on taattu koiran elämä!
  Augustine löi kuoleman salaman rubiininännestään ja vinkaisi:
  - Joka haukkuu kuuta paljon, sen elämä laittaa kenneliin!
  Svetlana suoritti spinnerin. Sitten hän järkyttyi mansikkanänneistä ja huusi:
  - Jos poliitikko lupaa sinulle piirakan taivaalla, hän pitää äänestäjää tikkana!
  Oleg Rybachenko, joka kaatoi varikset vihellyksellä, totesi rationaalisesti:
  - Jos sinulla on puinen pää, annat ehdottomasti tammen!
  Margarita, teurastettuaan jälleen viholliset, sanoi:
  - Jos sinulla on pää kuin tammella, he repivät sinut irti kuin kepin!
  Natasha huomautti nokkelasti vapauttaen voimakkaan kuoleman lahjan helakanpunaisesta nännistään ja tuhoten krautit:
  - Tammen äänestäjille poliitikko on vankka lehmus!
  Zoya katkaisi fasisteja ja lähetti kuolinsäteitä karmiininpunaisista nänneistään:
  - Jos olet tyhmä kuin saappaat, sinun on käytettävä kenkiä ikuisesti!
  Augustine totesi nokkelasti lähettäen tuomiota rubiininänneistään:
  - Mikään ei estä syömästä paistia joka päivä kuin kanan mieli!
  Svetlana nai mansikkanänneistä ja sanoi:
  - Jos sinulla on kanamuisti, unohdat kuinka kotka liidellä!
  Oleg heitti tuhon lahjan pojan paljain jaloin ja vinkaisi:
  - Kana ei ole lintu - kanan mieli ei ole mieli!
  Margarita laukaisi paljain jaloin jotain, mikä ei antanut hänen kuolla ilman kipua. Sitten hän vihelsi, löi krautteja varisilla ja vinkaisi:
  - Kanaaivoiset äänestäjät valitsevat kukot presidentiksi!
  Natasha löi kuumaan ja erittäin palavaan nänttiin helakanpunaisesta nännistä ja sanoi:
  - Paljon kukkiva poliitikko houkuttelee vain niitä, joilla on kanaaivot!
  Zoya, joka ampui vihollisia punaisista nänneistään, huomautti:
  - Ketä imarteli poliitikon kettupuhe, älykkyydestä kanaa ja luonteeltaan lammasta!
  Augustine, vitun rubiininänneistä palavilla pulsarilla, huomautti:
  - Poliitikolle kieli on miekka, ruoska ja avain, mutta ennen kaikkea se laittaa äänestäjän lukkoon!
  Svetlana iski salaman mansikkanännistä. Murskasi paljon lentokoneita ja tankkeja ja antoi:
  - Kanan untuva on pehmeää, mutta minkä kovien pankkien päällä ne, joilla on kanan aivot, nukkuvat!
  Oleg Rybachenko suostui viheltäen uudelleen:
  - Hallitsijan pehmeä luonne johtaa usein valtion ankaraan kaatumiseen!
  Margarita lopetti, vihelsi ja lähetti variksia heidän päänsä päälle, viimeisteli viimeiset fasistit, lisäsi:
  -Kanan aivoilla ja kanan luonteella siitä tulee kuin porsaankyljys!
  
  ROMMEL VUONNA 1959 - SUPER!
  Iäkäs, harmaatukkainen Rommel tutkii rintamien karttaa. 2. syyskuuta 1959. Ja sota jatkuu edelleen, eikä Moskovaa ole vallattu. Stalinia ei enää ole, ja muodollisesti valtion puolustuskomitean pääpuheenjohtaja on Molotov. Mutta hän on vain ensimmäinen tasavertaisten joukossa. Stalinin paikat on jaettu, ja ylin komentaja on Žukov. Ja juuri häntä vastaan Rommel taistelee. Vaikka siellä on myös puolustusministeri Vasilevsky. Ja puoluetta johtaa Nikita Hruštšov. Ja hallituksen päämies on Malenkov. Siellä on myös Neuvostoliiton korkeimman neuvoston puheenjohtajiston puheenjohtaja ja muodollinen valtionpäämies Bulgarin.
  Kyllä, kirjava joukko kokoontui Rommelia vastaan. Ja se pitää rikkoa. Mutta Neuvostoliitto ei anna periksi. Ja Kolmas valtakunta on uupunut, kuten Venäjäkin.
  Mutta rauhaa ei voida tehdä. Rommel haluaa alueellisia voittoja. Neuvostohallitus vaatii itsepintaisesti nollavaihtoehtoa.
  USA on nyt kriisissä eikä ole menossa mihinkään. Ja Iso-Britannia oli juuttunut siirtomaasotiin. Toisen maailmansodan lopulla ei siis ole loppua.
  Ja hän oli jo 21-vuotiaana.
  Tietyt toiveet liittyivät Leopard-perheeseen. Mutta tämä tankki ei oikeuttanut itseään. Toinen vaihtoehto oli RE-50-tankin kehittäminen. Uuden idean ydin on luoda pyramidimainen kone, joka on käytännössä läpäisemätön mistä tahansa kulmasta. Tämä voisi olla hyvä löytö. Juuri pyramidimuotoisten RE-perheeseen Rommel kiinnitti toiveensa voitosta Neuvostoliitosta.
  Mutta toistaiseksi vanhat tankit taistelevat edelleen.
  Mutta heillä on hyvät taistelijat.
  Gerda, Charlotte, Christina, Magda - neljä tyttöä - miehistö kokeili ensin itseään T-3:lla Puolan hyökkäyksen aikana vuonna 1939. Saksalainen auto oli tuolloin vielä melko heikko. Tytöt ampuivat enemmän jalkaväkeä ja käyttivät kolmea konekivääriä.
  Gerda ampui puolalaisia ja niitti heidän jalkaväkeään ja ratsuväkeään, ja huusi:
  - Olen soturi, jonka päässäni on tuhat paholaista!
  Ampuessaan Charlotte totesi:
  - Tämä kaikki on mielenkiintoista, mutta...
  Gerda heitti kranaatilla puolalaisia paljain jaloin ja vinkaisi:
  - Mitä muuta kuin?
  Punatukkainen peto vastasi:
  - Mutta nyt meistä on tullut noitia, ja mitä tämä antaa meille?
  Gerda, blondi tyttö, niitti puolalaiset tulenpurkauksella ja vastasi loogisesti:
  - Nyt he eivät tapa meitä niin helposti!
  Christina löi myös puolalaisia konekiväärillä ja huomautti:
  - Säilytämmekö ikuisen nuoruuden?
  Autoa itsevarmasti ajava Magda vastasi:
  - Tietysti kyllä! Tarkistin! Hän haavoi itsensä ja hän katosi jäljettömiin!
  Gerda, joka leikkasi puolalaisia mielellään, vahvisti:
  - Tarkalleen! Emme ole nyt vain ihmisiä, vaan meistä on tullut yli-ihmisiä!
  Charlotte kaatoi puolalaisia ja huusi:
  - Olen Superman!
  Ja taas, paljain jaloin, hän heitti tappajakranaatin. Kyllä, tyttö villiintyi, eikä selvästikään enää vitsaili.
  Christina, joka katkaisi puolalaiset, huomautti:
  - Kotimaa on erittäin hyvä!
  Ja kauniin kullanpunaisen tytön paljaat varpaat laukaisivat sitruunan.
  Magda ampui myös sarjan, katkaisi puolalaiset ja vinkaisi:
  - Olen tyypillinen mestari!
  Ja myös paljain jaloin hän heittää murhanhimoisen ja kaiken tuhoavan kranaatin.
  He taistelivat rohkeasti Puolassa ja valtasivat jopa Varsovan. Mutta tämä ei riittänyt.
  Ranskan jälkeen Gerda ja Charlotte menivät Afrikkaan liittyäkseen Rommelin joukkoon.
  Tyttökomppania erityisestä SS-pataljoonasta "Barracuda Tigresses" lensi Me-323-kuljetuskoneella Tunisiaan. Soturitytöt olivat kaikki hyvin valittuja, nuoria eivätkä vielä naimisissa. Enimmäkseen pitkiä, urheilullisia blondeja, saksalaisen kansan väriä, sen verta ja mehua.
  Kaksi tyttöä, hunajablondi ja tulinen punapää erottuvat muista sotureista, jotka muuten ansaitsevat korokkeen kauneudellaan ja vakavuudellaan katseessaan. Jos kaikki muut soturit olisivat suhteellisen kokeneita taistelijoita, jotka onnistuivat haistamaan ruudin hajua Ranskassa ja Balkanilla. Mutta ei niinkään, että vihamielisyyksien ohimenevyyden ja halun puutteen vuoksi tytöt lähettäisivät sen ytimeen.
  He olivat jo taistelleet, sitten nämä kaksi olivat hyvin nuoria, ulkonäöltään melkein tyttöjä, aivan viimeisiä ilmahyökkäyksen aikana kuolleiden tilalle. Tietenkin he olivat myös koulutettuja kaikella saksalaisella pedantrilla, mutta he olivat silti niin viattomia, loppujen lopuksi he näyttivät tuskin kuudeltatoista. Aitoja ruusuja hylättynä autiomaassa. Mutta samaan aikaan he olivat taistelleet jo melkein kaksi vuotta.
  Tulinen punatukkainen "barrakudatiikeri" kysyi blondilta ystävältään:
  - Britannian armeijassa on paljon mustia. He ovat erittäin töykeitä ja julmia, mutta kuvittele Gerda, mitä tapahtuu, jos sinut jää kiinni ja kidutus alkaa?
  Hunajablondi vastasi rauhallisesti:
  "Yritän olla jäämättä kiinni, Charlotte, mutta jos tämä on Herran tahto, en anna vihollisille mitään!"
  Punatukkainen Charlotte sanoi kuiskaten:
  - Huhutaan, että idässä alkaa pian iso sota Venäjän kanssa. Ja joukkoja vedetään jo ylös ja keskitetään joukkojaan. Ei turhaan, että niin paljon jalkaväkeä kutsuttiin armeijaan; tytöt sanovat, ettei kylissä ole enää miehiä jäljellä!
  Gerda myöntyi huokaisten:
  - Kyllä, se olisi kammottavaa! Käydä sotaa venäläisten kanssa: julmaa ja fanaattista, heidän loputtomilla avaruksillaan ja ankarilla talvillaan... Siitä tulee jotain kauheaa!
  Punapää vastusti:
  - Venäläiset eivät pystyneet kukistamaan edes pientä Suomen armeijaa, mutta me voitimme suurimmat vihollisjoukot! Koko Eurooppa on jo meidän alaisuudessamme, ja Rommel murskaa brittejä Afrikassa. Miksi luulet häviäväsi?
  Gerda vastasi vastahakoisesti:
  - Venäläisillä on suuri väkiluku ja loputtomat avaruudet. He imevät itseensä liikaa joukkoja! Ja jos emme onnistu valloittamaan Venäjän pääkaupunkia ennen talvea, niin sotilaamme yksinkertaisesti jäätyvät ja kalustomme järkyttyvät ja juuttuvat lumikuituihin, se on aivan kauheaa!
  Charlotte pudisti päätään voimakkaasti.
  - Ei tarvitse puhua noin ilkeistä asioista, lauletaan mieluummin jotain romanssia. Rakkaudesta...
  Gerda, viattomasti hymyilevä, myöntyi:
  - Tietysti on parasta laulaa!
  "Tigress-Barracuda" -tytöt lauloivat kirkkailla kristalliäänillään:
  Helmiäinen, vapiseva kampaus,
  Rintani on huolissaan ja vapisee!
  Olen tyttö kuin arka koivu,
  Pelkään liikkua ja hengittää!
  
  Ja mitä raikas tuuli kuiskaa korvaasi?
  Hiekka narisee paljain jalkojen alla...
  Eikä planeetalla ole onnellisempaa ihmistä,
  Kun kävelen kanssasi metsään!
  
  Kerro minulle, rakkaani, suuri salaisuus,
  Kuinka onnistuit lumoamaan sydämesi!
  Mutta onko kasvosi niin surullinen?
  Ohuin ryppylanka kulki otsallani!
  
  Nuori mies vastaa minulle surullisesti;
  Sota erottaa sinut pitkäksi aikaa!
  Löytääksemme meille paikan paratiisin metsistä,
  Saatana täytyy heittää helvettiin!
  
  Hoikka koivu nyökkäsi vastaukseksi,
  Olet minulle enemmän kuin rakas ystävä!
  Vaikka taistelun lopputulos voi olla itkuinen,
  Mutta Jumala Jeesus Paimen on kanssamme!
  
  Hävitetään demonien helvetti - pahat varjot,
  Kukkikoon lehdot vehreydellä!
  Silitä ruskettuneita polviani,
  Pidä minua tiukasti rakas!
  
  Ja hän vastasi kuin vitsillä neitolle:
  Hän sanoi leviävien oksien ääneen;
  - Odotatko minua vuoden, kultaseni?
  Kuumien nostureiden houkutus on vahva!
  
  Vastauksena sanoin hänelle niin ankarasti,
  - En seiso koneen ääressä siviilinä!
  Ja pidän sotatiestä,
  Haluan taistella ja voittaa pahat!
  
  Tulin asiaan - katkaisin punotut oksat,
  He antoivat minulle uuden koneen levyllä!
  Vaikka ruoho itkee kuin kastehelmet,
  Miksi viattomuudesta tulee kuin sotilas?
  
  Koska isänmaa on minulle kalliimpi kuin kaikki muut,
  Isänmaa palaa sielussa tähtien yläpuolella!
  Se ei ole sama asia kuin sängyssä asuminen,
  Ja vietä yö kiväärin kanssa mökissä!
  
  Voitto tulee, uskon siihen lujasti,
  Loppujen lopuksi asiamme on aina oikeassa!
  No, hymyilkää iloisemmin pojat,
  Hyvä kohtalo odottaa meitä, usko minua!
  Koko perhe lauloi heidän mukanaan samalla kun tytöt pudistivat päätään ja taputtivat kämmentään. Mutta sitten heidän idyllinsä keskeytettiin, sireeni ulvoi ja englantilaiset lentokoneet ilmestyivät taivaalle! Spitfires yritti hyökätä huoltovaunua vastaan. Saattueen saattueen ME-109:t ryntäsivät rohkeasti heitä kohti. Tulinen punatukkainen Charlotte jopa hyppäsi ilosta:
  - Tästä se alkaa, taistelu ilmassa! Se tulee olemaan siistiä!
  Gerda vahvisti innoissaan:
  - Nyt ne ovat meidän, he antavat periksi!
  Siellä oli kahdeksantoista englantilaista Spitfireä ja viisitoista saksalaista Messeria, ei juurikaan eroa. Konekiväärituli ja lentoaseet olivat jumissa. Charlotte naurahti ja osoitti sormellaan:
  - Katso kuinka kansamme puidaan niitä! Kauneus!
  Gerda sanoi filosofisesti:
  - Taistelussa ei vahvin voita, vaan tarpeeksi ilkein provosoidakseen sen, eikä sekaannu itse!
  - Sota on kilpailu, jossa kaikki hylätään ennen lähtöä! - Charlotte tuki.
  Yksi englantilaisista Spitfireistä oli jo syttynyt tuleen ja alkoi pudota, sen jälkeen saksalainen... Taistelu alkoi leimahtaa vieläkin raivokkaammin. Brittikoneilla oli konekivääriaseistus ja saksalaisilla tykkejä, joissakin yksi 20 mm:n tykki, toisissa jopa kolme 20 mm:n tykkiä, mutta näitä koneita oli vain kaksi... Nopeusominaisuudet ja ohjattavuus ovat melkein sama, ehkä jopa ME -109:llä on jopa vähemmän painoa ja se tekee käännöksiä nopeammin. Mutta britit eivät ole niin yksinkertaisia, joten kolme heidän hävittäjäänsä ryntäsi kohti kuljetusta kiinnittämättä huomiota peittävään tulipaloon. Tytöt sisällä huusivat:
  - Tule, kaverit, älä missaa sitä! Pakkotuli tai!
  Charlotte huutaa:
  - Forr! Foerr!
  Me-323 on valtava kuljetusväline, joka pystyy kuljettamaan jopa 200 sotilasta, ja siinä on kuusi konekivääriä puolustusaseita varten. Ne on järjestetty "siili"-järjestelmään ja alkavat raaputtaa... Taistelijat ampuvat, ja suuren kaliiperin luodit lävistävät ihon ja lävistävät pinnoitteen. Soturitytöt hyppäävät taaksepäin, kiljuen kuin siat:
  - Leijonanpennut ovat alikehittyneitä.
  Yksi tytöistä jäi kiinni ja kouristelee. Tyttölääkäri juoksee hänen luokseen ja sanoo välittömästi:
  - Se osui suoraan läpi! - Ja hän sitoo hänet. - Hän rauhoittuu ja yrittää hillitä valituksiaan.
  Mutta sitten Messerschmitt tulee englantilaisen hävittäjän perään, laukaisee tarkkoja laukauksia ja se syttyy tuleen ja putoaa. Tytöt huutavat:
  - Hämmästyttävää! Tämä on meidän kaverimme!
  Tällä hetkellä rungon peittävä konekivääri (ja tämä on mies) putoaa luodin läpi ammuttuaan. Gerda ryntää kuin salama, tarttuu lankaan ja putoaa, saappaat lentävät irti. Nuori tyttö räpäyttää paljaita, vaaleanpunaisia korkokenkiään parilla hyppyllä kaatuneiden ruumiiden yli, hyppää konekiväärin luo ja painaa liipaisinta. Lyijy sylkee ulos tynnyristä ja Spitfire menettää hallinnan ja alkaa pudota häntäpyörteeseen.
  Susitytöt kiljuvat iloisesti ja huutavat:
  - Kiekko! Kiekko! Saksa vs Britannia kaksi nollaa!
  Gerdalla ei kuitenkaan ollut aikaa ampua alas toista hävittäjää, vaan saksalaiset lentäjät tuhosivat sen. Ilmataistelut ovat ohikiitäviä, ja menetettyään yli puolet hävittäjistä britit pakenivat. Tilanne oli 11-3 saksalaisten hyväksi. Tytöt huudahtivat vastauksena niin iloisesti ja kättelivät toisiaan. He myös ylistivät Gerdaa, joka ei ollut tappiolla ja kirjasi ensimmäisen alas pudonneen koneen, hänen uhrinsa, omaisuutensa! Tyttö punastui suuresta jännityksestä ja mutisi:
  - Kyllä, en muistanut itseäni! Oliko se jotain sellaista? Täysin käsittämätöntä! Ihan kuin olisin transsissa...
  Charlotte mutisi tyytymättömän virnistyksen kanssa:
  - Mutta en voi antaa itselleni anteeksi viivytystä. Joten otin sen vain ylös ja hidastin!
  Yhtiön komentaja Madeleine lohdutti Charlottea:
  - Edessä on vielä niin monta taistelua! Tämä on Afrikka!
  Charlotte naurahti ja vitsaili:
  - Pienet lapset, maailman tähden, älkää menkö kävelylle Afrikkaan! Afrikassa on haita, Afrikassa gorilloja ja Afrikassa suuria krokotiileja! Mutta Suuri Valtakunta; Hän sanoi meille - älä ajaudu!
  Kaikki tytöt nauroivat yhteen ääneen. Kuinka siistiä se oli...
  Tunisian pääkaupunki kantaa myös nimeä Tunisia, jossa sijaitsee natsien päätukikohta Afrikassa. Saksan pääliittolainen: Mussolini astui toiseen maailmansotaan vasta 17. kesäkuuta, viisi päivää ennen Ranskan antautumista. Hän halusi "päihittää" tai pikemminkin potkia jo lyödyn vihollisen saadakseen huomattavia aluevoittoja. No, jos Saksa epäonnistuu, avaa itse toinen etelärintama Kolmatta valtakuntaa vastaan! Italian armeija ei toiminut kovin menestyksekkäästi ja ylivoimaisesta numeerisesta ylivoimasta huolimatta pystyi etenemään vain muutaman kilometrin valtavien tappioiden kustannuksella. Mutta Mussolini ei osallistunut sotaan erityisen menestyksekkäästi. Myöhemmin italialaiset taistelivat erittäin huonolla menestyksellä. Lyö Kreikassa numeerisesta paremmuudesta huolimatta, Etiopiassa, jolla on lähes viisi kertaa enemmän voimia kuin briteillä, ja Libyassa, joka on menettänyt melkein koko alueen öljylähteineen, joita oli jo alettu kehittää. Mutta Rommel, nuori kenraali, joka liittyi natsipuolueeseen jo ennen Hitlerin valtaantuloa, aloitti voimakkaan vastahyökkäyksen brittejä vastaan. Lisäksi hän aloitti hyökkäyksen jo ennen pääjoukkojen siirtoa vain kymmenellä tankilla ja viidelläkymmenellä tankiksi naamioituneella kuorma-autolla. Nopeassa hyökkäyksessä paras brittikenraali Calico vangittiin, ja melkein koko Libya palasi natsien hallintaan. Kuitenkin hyvin linnoitettu Tolbukin linnoitus, jonka italialaiset niin keskinkertaisesti luovuttivat, kestää edelleen! Rommelilla on vain kaksisataa tankkia, kaikki T-1 ja T-2, eli kevyet, ja toiset kaksisataa italialaista ovat 2,7 tonnia painavia konekiväärikiiloja. Tietenkin sellaisilla voimilla on vaikea taistella Matildojen kanssa: etupanssari on 78 mm ja 70 mm Cromwells. Vaikka etuosa väliaikaisesti vakautuu, molemmat puolet keräävät voimaa...
  SS-komppania laskeutui lentokentälle ja kuuma afrikkalainen ilma puhalsi heti heidän päälleen. Kunpa olisi kesä, kesäkuu ja Afrikka! Tytöt yrittivät kuitenkin valmistautua eivätkä näyttäneet olevansa kuumia. Ja sitten Madeleine tilasi:
  - Tehdään marssi aavikon läpi! Ja samalla testaamme aurinkovoidetta ja hyppäämme uimapuvuissa!
  Tytöt vääntyivät tyytymättömyydestä: heitä testattiin uudelleen. Vaikka tietysti uimapuvun käyttäminen tässä helteessä on paljon miellyttävämpää kuin univormu ja jopa luodinkestävät liivit, jotka voivat myös pakottaa sinut käyttämään.
  Tytöt vaihtoivat nopeasti aavikonvärisiin pukuihin kylpylässä ja alkoivat levittää suojaavaa voidetta, jonka pitäisi muuten auttaa ruskettumaan nopeammin. Gerda auttoi Charlottea tahraamaan itsensä, ja hän auttoi Gerdaa. Punapää huomautti:
  - Tällaista Tunisia on, slummejen laitamilla, vain keskustassa on viisikymmentä kivitaloa ja tusina moskeijaa. Luin satuja ja odotin näkeväni upeita palatseja suihkulähteineen ja puutarhoineen arabien keskuudessa!
  Gerda vastasi huokaisten:
  - Voi, jospa maailmamme olisi kuin satu! Valitettavasti maailmamme on armoton, epäreilu, petollinen! Liha huokaa ja kärsii tuskissa!
  Charlotte jatkoi:
  - Mutta mies on älykäs, kuuluisa edistymisestään! Vaikka näyttää siltä, että Herra on unohtanut hänet!
  Kauniit tytöt jäivät pukeutumaan vain uimapuvuihin ja huuhtelemaan kevyesti viileässä vedessä ennen voiteen levittämistä, ja he kokivat helpotusta. Jos itse koneessa ei ollut niin kuuma, niin lentokentällä ja kaupungissa se oli pelkkää helvettiä. Totta, muut barracuda-tiikerit ovat jo onnistuneet taistelemaan Kreikassa, jossa on lämmintä huhtikuussa, mutta silti ei niin kuin Afrikassa kesällä.
  Suihkun jälkeen tytöillä oli yllään nahkaiset varvastossut, mutta Madeleine tilasi:
  - Ota toinen voide käsiisi ja voitele pohjat huolellisesti! Teet pakotetun marssin aavikon halki paljain jaloin! Jos räpäytät, ymmärrät, joten aloita.
  Tytöt voitelivat sirot paljaat jalkansa, tyttömäiset jalkansa, ilman suurta innostusta. Loppujen lopuksi Saharan hiekka on melkein kuuma paistinpannu. Totta, täällä se on edelleen lähellä rannikkoa, ja siellä on usein niittyjä, jotka ovat kasvaneet ruohoiksi. Mutta juosta paljain pohjalla kivillä, soralla, hiekalla, jonka Afrikan aurinko on lämmittänyt? Tämä on aivan villi!
  Tytöt eivät kuitenkaan ole sellaisia sisaruksia, vaan eliittikoulutusohjelmaan kuuluu Saksan naisliiton tyttöjen pakkomarsseja, usein paljain jaloin ja epätasaisessa maastossa. Joten soturit eivät riitele! Yleisesti ottaen natsi-Saksalle hahmo halusi erilaisia kokeita. Hitler ihaili kiihkeästi Nietzschen teoriaa super-miehestä eli tulevaisuuden ihmisestä. Hänen täytyy olla vahvempi, nopeampi, älykkäämpi ja julmempi kuin nykyihminen. Todellisen saksalaisen sotilaan on oltava vahva, nopea, kokenut - koska hän on arjalainen! Mutta arjalaisnaisten, jotka synnyttävät sankareita, täytyy itsekin olla sankareita, ja voimaa tulee kehittää! Siksi parhaiten valmistautuneet tytöt ovat intensiivisesti koulutettuja, karkaistuja ja koulutettuja! Joten heidän ystävälliset, geneettisesti lahjakkaat kaunokaiset joutuvat kokemaan äärimmäisen kovettumisen Afrikan aavikoissa: todistaakseen, että arjalainen ja arjalainen nainen selviävät kaikista kokeista, eikä este, jota ei voi ylittää - voittamaton ja uljas Kolmannen sotilas Reich!
  Ja niin sotilaskaupungista lähtevä yritys juoksee pitkin Tunisian kapeita kivikkoisia kalastusalueita.
  Tytön paljaat kantapäät pistelevät tien mustia, teräviä kiviä, ja se leipoo kiivaasti. Mutta voiteluaine itse asiassa hieman pehmentää palovammoja, ja kun juoksee nopeasti, se ei kirvele niin paljon, vaikka aurinko on ohittanut puolenpäivän ja lämpötila on maksimissaan. Likaiset arabilapset kuitenkin pienentyvät, pienillä mustilla korkokengillä, ilman kermaa eivätkä edes ryppyjä. Ilmeisesti heillä on kovettumia pohjiinsa. Arabimiehet katsovat melkein alastomia tyttöjä uimapuvuissa ja hyvin kehittyneillä lihaksilla; suu auki, ja naiset liikkuvat nopeammin sivuille kietoutuen vielä tiukemmin mustaan burkaan.
  Ja tytöt juoksevat; pitelevät konekivääriä hartioillaan ja kukin kantavat reppua tarvikkeineen ja kranaateineen. Ja tämä on yhteensä kaksikymmentä kiloa... Vaikka ottaisimme huomioon, että tytöt valittiin fyysisesti vahvoiksi ja ovat harjoitelleet spartalaisissa olosuhteissa useita vuosia, niin tämä on silti paino, varsinkin jos helteet on ohi viisikymmentä astetta varjossa, ja on tarpeen voittaa maratonin matka.
  Gerda juoksee yrittäen hengittää mahdollisimman oikein, jotta hänellä riittää voimaa pidempään. Vaikka hän ei elänyt niin kauan, hänen viimeiset kahdeksan vuottaan viettivät erityiskoulussa geneettisen eliitin lapsille. Mutta tämä ei tarkoita, että he asuivat mukavissa olosuhteissa. Päinvastoin, herätä viideltä aamulla, huuhteleminen jääkylmässä suihkussa, tehdä kovia harjoituksia, tunnin lenkki ja sitten pari tuntia työtä. Sitten opiskele, ennen lounasta, lisää harjoittelua, mukaan lukien taistelusparraus. Sotilaskoulutusta, opiskelua, koulutusta, kello kymmeneen asti, jonka jälkeen valot sammuvat. Totta, ruoka oli hyvää, mutta he eivät antaneet meille lihaa, vihanneksia, hedelmiä, kalaa, makeisia ja makeisia, vain füürerin syntymäpäivänä, jouluna ja 1. toukokuuta. Vapaa-aikaa ei käytännössä ole, kaikki on tiukasti säänneltyä... Niitä käytettiin valmistamaan tulevaisuuden ihmisiä, joiden piti hallita maapalloa. Himmler itse, SS:n päällikkö, piti sellaisen ohjelman hallinnassa.
  Täällä tytöt keskeyttivät muistonsa... Nyt he ampuvat Neuvostoliiton asemia Leopard-100-panssarivaunulla. Ja tietysti paljain jaloin ja vain bikineissä - näin taistelevat noidat, jotka kahdessakymmenessä vuodessa eivät ole vanhentuneet ollenkaan ja ovat edelleen nuoria ja raikkaita kuin kevätpäiväkakkarat.
  Tämä ajoneuvo on erityinen - raketinheittimellä ja pitkäpiippuisella panssarintorjuntatykillä.
  Gerda ampui ja vinkaisi:
  - Kunnia isänmaalle!
  Charlotte painoi joystickin painikkeita paljain jaloin. Tuhottu toinen Neuvostoliiton T-54-tankki, ne eivät ole vielä loppuneet tuotannosta.
  Sitten hän tarkisti:
  - Kunnia Rommelille!
  Christina, joka myös taisteli Leopard-100:ssa, painoi nappeja paljain varpaillaan ja sirutti:
  - Kunnia isänmaalle!
  Magda, joka ampui konekivääreistä, huomautti:
  - Ja kunnia meille barracuda-tytöille!
  Kyllä, he olivat tyylikkäimmän taitolentokoneen sotureita.
  Gerda painoi uudelleen joystickin painikkeita paljain varpaillaan, löi Neuvostoliiton aseen (paha noitatyttö, vaikkakin kaunis!) ja huusi:
  - Tapan kaikki!
  Ja taas, kuin se olisi eilen, muistot välähtivät hänen edessään;
  Viisikymmentä tai vähän enemmänkin kilometriä on jo ajettu, valtava kuorma sellaisessa helteessä ja kuormalla, sellaisille pikkutytöille. Gerda ja Charlotte eivät enää tunteneet vartaloaan; he juoksivat kuin unissakävelijöitä, tuntien jonkin repivän heidän lihaksiaan ja tylsän kivun päässään. Mutta nyt tulee komento:
  - Ottaa askel! Ensimmäistä kertaa riittää!
  Tytöt hidastavat vauhtia ja kävelevät kovaa vauhtia. Kantapäät alkavat kutittaa entisestään. Gerda kuiskasi Charlottelle:
  - Helvetistä kiirastuleen!
  Kaveri oli eri mieltä:
  - Kiirastulesta taivaaseen!
  Kivinen maaperä on loppunut ja tyttöjen paljaat, uupuneet jalat astuvat pehmeälle smaragdiruoholle. Gerda huudahti:
  - Ja kuinka onnellista onkaan kävellä kuin samettinen luonnonmatto sen jälkeen, kun on kidutettu piikkikivien ja palavan aavikon hiekan takia!
  Tällä kertaa Charlotte suostui:
  - Tietysti tämä on todella paratiisi! Näin ankaran pakkomarssin jälkeen! Mutta uskon, että se tulee olemaan vielä vaikeampaa.
  Kun tytöt lopulta kävelivät laiturille, Madeleine pysäytti heidät ja käski heidät makaamaan selälleen. Hän tunsi karkeasti kymmenen ensimmäisen soturin jalkoja ja sanoi ilmeisen tyytyväisenä:
  - Ihanaa! Ja iho ei kuoriudu pois, eikä pohjissa ole rakkuloita. Ja edes kantapäät eivät pölynineet, ne pysyivät vaaleanpunaisina, kuin olisit juuri tullut kylvystä! - Pitkä Madeleine pysähtyi, ja hänen ystävänsä heitti tikarin salaman nopeudella. Terä välähti kuin koulupojan peilistä ampuma auringonsäde, ja sen kärki kiinnitti suuren, mustan skorpionin. SS-upseerin ääni muuttui karkeammaksi ja tytön kasvojen kauniit piirteet ankarammaksi. - Huomenna juostaan aamusta iltaan. Miksi naamailet - oletko arjalainen vai et? Jos näin on, meidän on selviydyttävä, ne jotka putoavat, ammumme paikan päällä! Maksa ensimmäinen ja toinen.
  Sitten oli unta, ja sitten herääminen, ja taas juoksit.
  Gerda heräsi, hyppäsi jyrkästi ylös, ja tytöt asettuivat nopeasti riviin. Pesimme, harjasimme hampaat ja levitimme taas suojaavia voiteita pakotetulla marssilla aavikon halki. Joten he olivat paljain jaloin vain uimapuvuissa ja ryntäsivät hiekkahelvetin läpi.
  Arabilapset osoittivat heitä yllättyneenä sormellaan ja vihelsivät:
  - Deutsche Akbar!
  Gerda kääntyi ympäri ja katsoi kaipaavasti vetäytyviä palmuja, minkä jälkeen hän kuiskasi Charlottelle:
  - Takaisin helvettiin!
  Punatukkainen diiva vastasi hymyillen:
  - Kaikki ihmiset ovat syntisiä, ja alamaailma on syntisten luonnollinen tila!
  Gerda nyökkäsi vastaukseksi:
  -Ihminen ei voi muuta kuin tehdä syntiä!
  Charlotte nyökkäsi tulisilla hiuksillaan ja alkoi selittää juoksessaan:
  - Olen samaa mieltä! Olen jopa tuhat kertaa samaa mieltä! Yleensä synti on suhteellinen ja puhtaasti inhimillinen käsite. Esimerkiksi jos otamme antiikin maailman moraalin, niin siinä oli hyvä, että siitä oli hyötyä sekä henkilölle itselleen että hänen heimo-klaanilleen. Esimerkiksi aviorikosta pidettiin hyvänä asiana, ei syntinä!
  Gerda suostui helposti:
  - Oikein! Fuhrer itse uskoo, että naisen on parempi tulla raskaaksi sotasankarista kuin ei aina urhoollisesta aviomiehestään. Varsinkin jos miehellä on myös merkkejä haitallisesta, epäpuhdasta verestä.
  Madeleine huusi tytöille:
  - Säästäkää hengitystänne, tytöt, tällä kertaa juostaan uupumukseen asti!
  Gerda hymyili vastaukseksi:
  - Voit väsyä, mutta et voi olla uupunut.
  Puolen tunnin ajan tytöt juoksivat hiljaa, ja sitten Charlotte kuiskasi:
  -Tiedätkö mitä outoa unta tyttöystäväni näki?
  Gerda ihmetteli:
  - Kyllä, tunnustan myös minulle! Ja mitä?
  Charlotte virnisti ja vastasi:
  - Ei mitään! Unelma oli, että olin soturi suuren barbaari Attilan armeijassa. Ja me taistelimme antiikin Rooman vahalla. Ja kaikki oli yhtä aikaa niin kaunista ja julmaa...
  Gerda naurahti vastaukseksi:
  - Tiedätkö, juuri tästä minäkin haaveilin! Jotenkin ihmeellinen yhteensattuma. Näin sinut unessa!
  Charlotte välähti vastaukseksi.
  - Ja minä sinua! Taistelit hyvin, vaikka kapeasilmäinen ja keltakasvoinen soturi melkein tappoi sinut!
  Gerda yllättyi tällä kertaa vakavasti:
  - Ei voi olla! Voiko kahdella ihmisellä olla sama unelma samaan aikaan?
  Charlotte vastasi:
  - Jos ihmiset yhdessä kärsivät flunssasta, unelma voi olla sama. Näin asiat menevät! Kuulin, että Thule-seurassa on erityisiä meedioita, jotka ottavat juomia ja hengittävät yrttejä ja sitten syöksyvät visioihin! Ja he onnistuvat olemaan profeettoja!
  Mukulakivien yli hyppäävä Gerda myönsi:
  - Varmasti! Periaatteessa profetian lahja ei vaadi yliluonnollisia voimia, vaan luonnossa voi yksinkertaisesti olla olemassa varsin aineellisia ja vielä ratkaisemattomia fyysisiä lakeja. Mutta mitä varten tämä unelma on?
  Charlotte kohautti olkiaan ja vastasi:
  - En tiedä! Ehkä se tarkoittaa, että Kolmas valtakunta kukistaa Britannian ja USA:n Leon takana, tai... Voit arvata täällä pitkään!
  Gerda oli aikeissa sanoa jotain, kun yhtäkkiä hänen korvansa tarttui edelleen kuuluvaan moottorien ääniin. Etäisyydestä huolimatta oli ilmeistä, että lentokoneen moottorit pitävät ääntä ja että ne lähestyivät merkittävästi... Madeleine komensi:
  - Entä harjoituksen vaihe numero kaksi: naamiointi.
  Tytöt pysähtyivät ja ottivat reppustaan esiin naamiointiviitat, jotka oli maalattu aavikon väriin sopivaksi. Sitten he alkoivat nopeasti kaivaa sisään ilman, että ylhäältä oli havaittavissa mitään luonnotonta. Täällä Gerda kiitti kohtaloa, että heillä oli sekä aseita että sapöörin teriä. Muuten tytöt erämaassa voivat olla helppo saalis brittiläisille hyökkäyslentokoneille tai sukelluspommittajille. Charlotte raapii hiekkaa paljaalla jalallaan ja sanoi:
  - Näyttää siltä, että meidän täytyy haistaa ruutia, takaisin Tunisiassa... Herran tiet ovat salaperäisiä!
  Gerda vastusti viekkaalla katseella:
  - Tarkan tiedon puute on aina huono asia, yhtä poikkeusta lukuun ottamatta, jos puhumme Kaikkivaltiaan suunnitelmista!
  
  ROMMEL oli raivoissaan
  Rommel sai hätävaltuudet ja suuremman itsenäisyyden Ranskassa ennen liittoutuneiden maihinnousua kesäkuussa 1944. Tämän ansiosta hän pystyi hallitsemaan taitavasti 58 saksalaista divisioonaa, mukaan lukien kymmenen panssarivaunu- ja viisi SS-divisioonaa.
  Ja liittolaiset lyötiin julmasti ja menettivät yli miljoona sotilasta ja upseeria yksin vankeina. Lisäksi natsit vangitsivat suuren joukon varusteita.
  Mutta mikä tärkeintä, Hitler ja hänen seuransa saapuivat Ranskaan juhlimaan suurinta voittoaan. Täällä he olivat ikään kuin "vahingossa" liittoutuneiden ilmaiskun peitossa. Hitler, Himmler, Bormann ja Göring kuolivat. Ja Goebbels kiirehti vannomaan uskollisuutta uudelle Fuhrerille ja ylipäällikkö Rommelille.
  Liittoutuneet sopivat kiireesti julistavansa aselevon Kolmannen valtakunnan kanssa viideksi vuodeksi, mikä jäädyttää tilanteen ja alueet toistaiseksi. Ja myös poistumassa Etelä-Italiasta ja Sisiliasta.
  Tätä seurasi sotavankien vaihto - kaikki kaikkien puolesta! Mikä vahvisti merkittävästi Saksan ja erityisesti Italian joukkoja.
  Totta, itärintamalla puna-armeija suoritti onnistuneen operaation Bagration, murtautuen Nemanille asti. Mutta Rommel, joka antoi odottamattoman iskun etelälaitaan, vastakkaisiin suuntiin Moldovasta ja Länsi-Ukrainasta, muodosti sinne suuren kattilan Neuvostoliiton armeijilta.
  Stalin hermostui ja alkoi lähettää joukkoja etelään. Tämän seurauksena saksalaiset pystyivät välttämään täydellisen tappion ja pysyivät Puolan rajoilla. Vaikka Puna-armeija pystyi vapauttamaan lähes kokonaan Valko-Venäjän ja osittain Liettuan.
  Panssarivaunujen ja lentokoneiden tuotanto Kolmannessa valtakunnassa kasvoi jatkuvasti, varsinkin liittoutuneiden pommitusten lopettamisen jälkeen.
  Ja Panther oli edelleen parempi kuin T-34-85 etupanssarissa ja panssarin lävistysvoimassa sekä aseen tulinopeudessa. Pantherilla oli enemmän kuorivarantoja ja tarkemmin sanottuna optiikkaa.
  Joten saksalaiset tankit ovat vahvoja ja niiden määrä on lisääntynyt. Ja "Pantherista" tuli vakava ongelma, varsinkin kun sen määrä kasvoi jyrkästi. Ja Jagdpanther osoittautui vieläkin pelottavammaksi; se oli yksinkertaisempi valmistaa, mutta tehokkaammin aseistettu ja paremmin suojattu, etenkin edessä.
  "Jagdpantherista" tuli suuri ongelma Puna-armeijalle. Yleisesti ottaen lännessä löystyessään saksalaiset kokosivat nopeasti joukkojaan. Rommel laittoi sekä ranskalaiset että puolalaiset syliin. Puolan armeija ja ranskalaiset yksiköt ilmestyivät.
  Ja saksalaisten konekivääri oli maailman paras MP-44, ja TA-152-lentokoneesta tuli paras monikäyttöase. Paljon täydellisempi kuin Focke-Wulf.
  Rommel lupasi elvyttää Puolan ja Liettuan kansainyhteisön. Ja tämä inspiroi puolalaisia taistelemaan Wehrmachtin puolesta. Ja ranskalaiset taistelivat käyttämällä valtavaa potentiaaliaan, ensisijaisesti ihmisenä. Natsit pystyivät myös pitämään Romanian ja Unkarin hallinnassaan ja vahvistamaan Mussolinin asemaa Italiassa muodostaen uusia divisioonaa.
  Taistelut osoittivat, että taitavasti käytettynä Tiger-2 on erittäin hyvä panssarivaunu. Erityisesti se on erittäin sitkeä ja osuu kaukaa.
  Saksalaiset vakautivat rintaman syksyllä. Ja talvella taistelut jatkuivat uudella voimalla. Tällä kertaa puna-armeija hyökkäsi keskustassa. Itseliikkuvat tykit E-10 ja E-25 sekä ensimmäinen Neuvostoliiton SU-100 testattiin taisteluissa. Neuvostoliiton auto ei ollut huono, ja saksalaiset pienet autot, joilla oli matala siluetti, olivat melko tehokkaita ja osoittautuivat liikkuviksi.
  Rommel katkaisi sivuhyökkäyksellä läpi murtaneet Neuvostoliiton joukot ja muodosti parin isoa pataa. Yleensä Kolmannen valtakunnan uusi komentaja arvasi Neuvostoliiton liikkeet ja onnistui ryhtymään tehokkaisiin vastatoimiin.
  Lisäksi Puolan alueella tiet olivat parempia, ja saksalaiset tankit olivat jopa talvella tehokkaampia kuin Neuvostoliiton laajoilla alueilla. Ja Fritzillä oli nyt niitä paljon.
  Myös Krautien suihkukoneella oli vaikutusta. ME-262 ovat sitkeitä ajoneuvoja, ja HE-162 ovat nopeimpia ja ohjattavimpia. Ja Neuvostoliiton koneet eivät edes saaneet kiinni Arado-pommittajaa. Myös ongelma. Ja etelässä saksalaiset torjuivat Neuvostoliiton hyökkäyksen muodostaen taskuja.
  Rommel houkutteli puna-armeijan ansoihin ja käytti suurta määrää tankkeja, ja Panther oli oikein käytettynä varsin tehokas.
  Stalin karjui raivosta, mutta lopulta hakattiin. Saksalaiset mobilisoivat joukkonsa. Ja sen sijaan, että he olisivat vapauttaneet hyödyttömiä ohjuksia, kuten FAA, he luottivat suihkukoneisiin. Ja nyt puna-armeija kärsi perusteellisesti sekä taivaalla että maalla.
  Toukokuussa 1945 saksalaiset alkoivat edetä Ukrainassa käyttämällä edistyneempää muunnelmaa itseliikkuvasta E-25-aseesta, jonka etupanssarin paksuus oli 120 mm ja sivupanssarin paksuus 82 mm 88 mm:n aseella.
  Rommel harjoitti joustavampaa miehityspolitiikkaa julistaen Ukrainan itsenäiseksi valtioksi Kolmannen valtakunnan suojeluksessa ja rohkaisemalla Banderaa. Valko-Venäjälle perustettiin myös nukkehallitus. Saksalaiset kutsuivat nyt slaaveja arjalaisiksi ja olivat viekkaita.
  Puna-armeijan tilannetta pahensi toimitusten lopettaminen Lend-Lease-sopimuksen perusteella ja sadon epäonnistuminen Neuvostoliitossa. Kyllä, ja Stalin puuttui silloin tällöin joukkojen johtamiseen ja valvontaan, ja tällä oli negatiivinen luonne.
  Jos Stalinilla oli jo hyvä ymmärrys strategisista asioista, hän oli melko heikko operatiivisissa asioissa, eikä käytännössä ymmärtänyt taktiikkaa. Mutta samaan aikaan en todellakaan halunnut kuunnella ammattilaisten neuvoja.
  Ja saksalaiset voittivat loistavan komentajan Rommelin johdolla voiton toisensa jälkeen.
  Fritz valloitti kesällä koko Ukrainan oikean rannan ja Kiovan. Ja myös Valko-Venäjä joutui voimakkaaseen iskuun. Jotain oli tehtävä Neuvostoliiton pelastamiseksi!
  Ja sitten tuli Sailor Moon paljain jaloin, bikineihin pukeutuneen miehistön kanssa.
  Ja japanilaisen animen tytöt tapasivat fasistit, jotka kukistettuaan puna-armeijan Valko-Venäjällä muuttivat jo Smolenskiin.
  Tytöt olivat hyökkäyksen eturintamassa ja taistelivat erittäin epätoivoisesti.
  Heidän paljaat jalkansa heittivät kranaatteja, ja salamat lensivät napasta. Ja miekat pidentyessään katkaisivat fasistisia lentokoneita. Ja sitten soturit Seylon Moon otti sen ja vihelsi. Takatut varikset sataa natseja. Ja jotkut linnut jäivät kiinni fasististen suihkukorppikotkien toimesta. Ja hän otti ne ja löi ne alas.
  Seylon Moon paljasti hampaansa aggressiivisesti:
  - Mitä Krauts ei anna sinulle Smolensk?
  Toinen sininen tyttö huusi:
  - Ja muistutamme sinua Stalingradista!
  Kolmas keltainen tyttö huusi:
  - Ja Sevastopol!
  Ja neljäs haukkui:
  - Ja Leningrad myös!
  Ja koko pataljoona paljasjalkaisia kaunokaisia bikineissä päästää salaman napasta. Ja kuinka se tappaa paljon fasisteja.
  Näytti siltä, että sellaisella voimalla Puna-armeijan voitto oli väistämätön. Mutta...
  Demoni ilmestyi tytöille japanilaisesta animesta ja sanoi:
  - Mutta venäläiset eivät halua murskata Kuriilisaaria!
  Japanin naissoturit huusivat pettyneinä:
  - Miksi he eivät halua puristaa saaria? Meitä petetään, se käy ilmi!
  Ja vilkkuvat paljain jaloin, pyöreät kantapäät, ne katosivat edestä.
  Mutta he olivat jo onnistuneet aiheuttamaan merkittäviä vahinkoja natseille ja lopettamaan hyökkäyksen.
  Talvella saksalaiset puolustivat vain itseään. XE-162 toimi erittäin menestyksekkäästi taivaalla, ja ne pysyivät lujina. Maalla itseliikkuva tykki E-25 tarjosi enemmän tai vähemmän suojaa. Kuten muutkin tankit. Tiger-2 modernisoitiin, ja se sai tehokkaamman 1000 hevosvoiman moottorin ja parannetun vaihteiston.
  Neuvostoliiton T-54-ajoneuvot eivät olleet vielä valmiita, ja IS-4:ssä oli paljon puutteita. Ja tämä vaikutti negatiivisesti puna-armeijan taistelukykyyn.
  Keväällä 1946 natsit yrittivät edetä. Mutta heidän joukkonsa juuttuivat kehittyneeseen Neuvostoliiton puolustukseen. Sota alkoi näyttää yhä enemmän ensimmäiseltä maailmansodalta, jolloin puolustus on vahvempaa kuin hyökkäys ja etulinja on passiivinen. Kesällä saksalaisetkin yrittivät edetä, mutta tuloksetta. Ja syksy ja talvi olivat jo saapuneet, ja puna-armeija oli myös juuttunut tiheään saksalaiseen puolustukseen. Lisäksi Krautit olivat jo sopeutuneet taistelemaan talvella, eivätkä heidän varusteensa "kelluneet" niin paljon kylmässä. Ja "E"-50-sarjan säiliö osoittautui onnistuneeksi ja melko tehokkaaksi ajoneuvoksi.
  Totta, auto painoi lähes 65 tonnia, mutta tämän kompensoi tehokas moottori, myös erittäin tehokkaat 88 mm 100EL tykit, panssaria lävistävä, tarkka ja nopea tuli.
  T-54 ei ollut vielä tullut tuotantoon, ja saksalaisilla oli edelleen etu laitteiden laadussa. Ja ilmassa heidän etunsa kasvoi.
  Neljänsadan lentokoneen alasampumisen jälkeen Huffman sai rautaristin ritariristin kultaisilla tammenlehtimiekoilla ja timantilla. 500. koneen jälkeen Saksan kotkan ritarikunta timanteilla.
  Neljäskymmentäseitsemäs vuosi kului molemminpuolisissa töissä. Rommel toimi varovasti, ja Stalin yritti kerätä voimia. Ja tässä on viimein vuosi neljäkymmentäkahdeksan. Puna-armeija yritti edetä keväällä. Mutta hän ei kyennyt murtautumaan keskellä sijaitsevan tiheän saksalaisen puolustuksen läpi. Syksyllä saksalaiset suorittivat vain pienen operaation oikaisemalla rintamaa pohjoisessa.
  Vuonna 1949 Neuvostoliiton joukot yrittivät pääasiassa hyökätä. Saksalaiset istuivat tiukassa puolustuksessa. Puna-armeijalla on jo T-54 sarjassa, kuten IS-7 ja MIG-15. Saksalaisilla on edistyneemmät ME-362, ja HE-262 ja ME-2010 sekä TA-283.
  Tuli iskujen vaihto. E-50:stä on tullut edistyneempi. Sen paino putosi viiteenkymmeneen tonniin, myös korkeus laski ja tornin otsan suojaus lisääntyi. E-75 myös tiivistettiin ja sen paino putosi tyydyttävälle tasolle ja otettiin tuotantoon.
  E-100 ei koskaan tullut tuotantoon, koska sen raskas paino aiheutti liikaa ongelmia armeijalle.
  Saksalaiset pitivät etulinjaa, ja nyt tämä kirottu sota 1950 on alkanut.
  Rommel tarjosi rauhaa Stalinille. Mutta tietysti vaatimalla, että Kolmas valtakunta poistuisi niistä maista, jotka saksalaiset olivat jo valloittaneet. Stalin suostui rauhaan vasta vuoden 1941 rajojen sisällä. Mutta Rommel ei voinut suostua tähän. Koska kävi ilmi, että miljoonat saksalaiset kuolivat turhaan.
  Vuosi 1950 kului puna-armeijan yrityksissä murtautua rintaman läpi. Saksalaiset istuivat tiukassa puolustuksessa.
  Rommel asetti toiveita kiekon suhteen. Ne lähtivät lentoon vuonna 1945, mutta osoittautuivat soveltumattomiksi taistelukäyttöön. Mutta vuonna 1951 ensimmäiset autot ilmestyivät neljän äänen nopeudella, ja laminaarisuihkun ympärillä kulkevan virtauksen ansiosta ne olivat käytännössä haavoittumattomia pienaseille.
  Vuonna 1951 Puna-armeija jatkoi etenemistä natseja vastaan. Mutta hänen yrityksensä olivat tehottomia. Etulinja pysyi vakaana.
  Rommel sai kuitenkin tietoa kiekkolentokoneiden käytöstä. Heitä ei voitu ampua alas, mutta he eivät itse ampuneet, vaan pystyivät vain painamaan ilmatavoitteita. Mikä ei kuitenkaan ole huono sinänsä ottaen huomioon niiden nopeus. Mutta se ei voinut antaa ilmaylivoimaa MIG-15:een verrattuna.
  Levykoneet olivat kalliita ja vaikeita valmistaa, ja niitä oli vähän.
  1952 meni iskujen vaihdossa, ja kun puna-armeija yritti painostaa, mutta mikään ei toiminut, Fritzin puolustus oli vahva.
  Lisäksi saksalaiset käyttivät sodassa myös ulkomaalaisia. Ja he käskivät melko taitavasti.
  Stalin kuoli maaliskuussa 1953. Ja tämä aiheutti välittömästi eripuraa puolueen johdossa, koska virallista seuraajaa ei ollut.
  Ja meidän on jaettava viestejä. Molotovista tuli siis valtion puolustuskomitean puheenjohtaja, Malenkovista ministerineuvoston puheenjohtaja, Nikita Hruštšovista NSKP:n keskuskomitean ensimmäinen sihteeri, hänen pysyvästä sijaistaan Žukovista korkein komentaja ja Vasilevski puolustusministeriksi.
  Beria pidätettiin pian ja ammuttiin.
  Mutta tämä pidätys aiheutti hämmennystä sisäjoukoissa. Ja Rommel antoi murskaavan iskun, joka katkaisi puna-armeijan.
  Saksalaiset olisivat voineet vallata Smolenskin vuonna 1953 ja alueen Rževiin asti; itse kaupunki oli Neuvostoliiton joukoissa. Fritz onnistui myös saartamaan Leningradin uudelleen ja valloittamaan etelässä Ukrainan ja Krimin, saartamaan Sevastopolin ja saavuttamaan itse Donin. Neuvostojoukot pysäyttivät natsit Donin varrella.
  Talvella saksalaiset olivat täysin uupuneita. Puolustuskomitean puheenjohtaja Molotov ilmoitti sodan jatkuvan loppuun asti.
  Vuonna 1954 Rommelin armeija eteni Moskovaan, mutta kaikki Fritzin läpimurtoyritykset torjuttiin.
  He eivät myöskään onnistuneet valloittamaan Leningradia.
  !955 natsit etenivät jälleen. He yrittivät vallata Stalingradin, mutta heidät hakattiin siellä ja vetäytyivät Donin yli. Myös yritys valloittaa Moskova epäonnistui. Hyökkäys Leningradiin ei myöskään onnistunut. Natsien tappiot olivat erittäin suuret.
  Ja vuonna 1956 Kolmas valtakunta lähti jälleen puolustuskannalle. Ja puna-armeija yritti jo hyökätä Rommelin rykmenttejä vastaan. Mutta hänellä ei myöskään ollut tarpeeksi voimaa. Myös tappiot olivat suuria. Ja vuonna 1956 etulinja ei liikkunut.
  Vuonna 1957 saksalaisilla oli uudet Leopard-panssarivaunut ja Neuvostoliitolla T-55-sarja. Tässä ajoneuvossa oli tehokkaampi 107 mm kaliiperinen ase. Myös kehittyneempi IS-12 ilmestyi. IS-10 on modernisoitu.
  Saksalainen "Leopard" oli uuden sukupolven edistyneempi kone, mutta vielä keskeneräinen. Myös ME-562-hävittäjät ilmestyivät. Tehokkaammilla aseilla kuin aikaisemmilla ja suurella nopeudella. Aivan kuten valo HE-462. Myös erittäin hyvä taistelija ja kevyt. Neuvostoliitto on toistaiseksi käynyt läpi MIG-15:n modernisoinnin poistamatta ilmailuhistorian suosituinta Neuvostoliiton lentokonetta massatuotannosta. Sota kesti.
  On jo vuosi 1958... On kauheaa kuinka kauan ihmisten kärsimys jatkuu.
  Rommel yleensä suostuu rauhaan, mutta säilyttäen kaiken saksalaisten voiton. Molotov ja hänen tiiminsä eivät ole samaa mieltä tästä.
  Löysin viikate kivestä. Ja tappiot kasvavat.
  Puna-armeija yrittää edetä, mutta ei voi murtautua tiheän puolustuksen läpi. Syksy Saksalaiset yrittävät valloittaa Leningradin uudelleen, mutta heidän hyökkäyksensä torjutaan.
  Nyt vuosi 1959 ryntää kuin susi. Kyllä, sodassa aika valuu pisaraina, mutta se kuluu huomaamatta eikä mitään muistettavaa ole. Rommel on jo vanhentunut. Ja Molotov on ollut olemassa pitkään Neuvostoliiton johtajana. Mutta sota jatkuu edelleen.
  Puna-armeija käyttää edelleen MIG-15:tä, mutta jatkaa sen modernisoimista. Myös kehittyneempiä ohjus- ja ilmatorjuntajärjestelmiä ilmestyi. Ja mikä tärkeintä, he pystyivät laukaisemaan satelliitin matalan Maan kiertoradalle. Neuvostoliitolla oli jo ennestään ballistisia ohjuksia, jotka pystyivät osumaan Berliiniin. Kuitenkin, kuten saksalaiset.
  Atomipommia ei kehitetty, koska Yhdysvallat ei uskonut sen todellisuuteen eikä halunnut tuhlata rahaa.
  Mutta Kolmannella valtakunnalla ja Neuvostoliitolla ei ollut aikaa sellaisiin kalliisiin projekteihin.
  Tämä tapahtui jo vuonna 1959, eikä maailmalla ole vieläkään ydinaseita. Britannia on juuttunut siirtomaasotiin ja yrittää epätoivoisesti säilyttää valtakuntansa, ja Yhdysvalloissa öljy- ja kaasumonopolit hidastavat ydinenergian kehitystä.
  Joten kävi ilmi, että maailma on edelleen ilman atomipommia. Vaikka ehkä hänen ulkonäkönsä voisi lopettaa tämän pirun, helvetin sodan. Jossa on jo kuollut kymmeniä miljoonia ihmisiä.
  Muilla rintamilla Yhdysvallat ja Britannia taistelivat Japania vastaan. Vuonna 1946 Yhdysvallat laskeutui maihin nousevan auringon maalle, mutta samurai heitti ne mereen.
  Japanin pommitukset jatkuivat. Mutta hän kieltäytyi antautumasta.
  Vuonna 1950 Yhdysvallat laskeutui jälleen maihin, tällä kertaa paremmin valmistautuneena ja käyttämällä paljon suurempaa määrää aluksia, lentokoneita ja muita joukkoja.
  Japani vastusti vielä puolitoista vuotta. Tokio oli yksi viimeisistä kaatuneita, ja keisari teki hara-kirin. Mutta sen jälkeenkään ei ollut rauhaa. Japanilaiset järjestivät todellisen sissisodan miehittäviä amerikkalaisia vastaan.
  Kaikki tämä heikensi Amerikkaa ja Britanniaa, eivätkä ne puuttuneet Neuvostoliiton ja Kolmannen valtakunnan väliseen sotaan. Rommelilla on edelleen koko Euroopan resurssit. Ja kun otetaan huomioon Venäjän miehitetyt alueet, henkilöresursseja on paljon enemmän. On totta, että natseja vastaan käydään kovaa sissisotaa. Eikä edes ovelampi ja joustavampi politiikka miehitetyillä alueilla auta Fritzejä saamaan jalansijaa siellä ja tukahduttamaan partisaaneja.
  1. syyskuuta 1959 tuli kuluneeksi tasan kaksikymmentä vuotta toisen maailmansodan alkamisesta. Puna-armeija eteni Leningradin suuntaan. Saksalaiset yrittivät jälleen valloittaa Moskovan.
  Kuinka kauan voit taistella? Tämä on yksinkertaisesti kauhea painajainen.
  Joka tapauksessa haudassa istuu neuvostotyttöjen pataljoona. Ja torjuu toisen Wehrmachtin hyökkäyksen.
  Natasha Sokolovskaja ampuu AK-rynnäkkökivääristä ja sanoo ärsyyntyneenä:
  - No, kuinka kauan nämä heinäsirkat kestävät?
  Zoya vastaa loogisesti, laukaisee kranaatinheittimen ja katkaisee saksalaisen ajoneuvon telan:
  - Luultavasti viimeiseen sotilaan asti!
  Augustina, ampuessaan fasisteja, huomautti:
  "Tällainen painajainen ei voi kestää ikuisesti!"
  Ja punatukkainen tyttö, paljain jaloin, heitti erittäin tappavan kranaatin repimällä fasistit pieniksi paloiksi. Sitten hän huomautti hymyillen:
  - Ei, meidän täytyy todella tappaa heidät kaikki!
  Svetlana, myös paljain jaloin ja taltioidulla jalalla, laukaisi tappavan sitruunan. Hän repi Krautit osiin ja huomautti:
  - Ehkä tapamme sinut... Jos me itse epäonnistumme!
  Neljä naissoturia taistelee bikineissä. He näyttävät nuorilta ja erittäin kauniilta tytöiltä. Mutta he ovat jo monta vuotta vanhoja. He ovat taistelleet vuodesta 1941, ja he ovat täysin kyllästyneitä tähän sotaan. Ja ennen sitä he olivat jo taistelleet Espanjassa. Siellä ne myös palkittiin.
  Ja nyt niin monta vuotta - yli kahdeksantoista - he ovat käyneet epätasa-arvoista taistelua fasismia vastaan. Ja näyttää siltä, että tälle alueelle ei tule koskaan loppua.
  Natasha muisti, kuinka hän tytönä kantoi paketin tsaarin armeijan pataljoonaan ensimmäisen maailmansodan aikana.
  Näyttää siltä, että hänen paljaat jalat ovat jo tottuneet kaikkeen. Ja kävelet viisikymmentä mailia päivässä, ja pohkeesi särkevät, ja jalkapohjasi alkavat kutittaa ja ärsyttää, vaikka ne ovatkin kovettuneet.
  Ja olet myös nälkäinen. Vain vettä purosta ja marjoja. Mutta kesällä ei vielä mitään. Mutta yritä kävellä paljain jaloin lumessa pitkään. Kun sormesi muuttuvat punaisiksi ja sinisiksi kylmästä. Ja vain jatkuva liikkuminen ja tapa kovettaa itseäsi lapsuudesta lähtien pelastaa sinut paleltumalta.
  Natasha muisti myös tsaariajan. Niissä oli myös jotain hyvää. Erityisesti kuninkaallinen rupla olisi ollut vakaa valuutta, eivätkä hinnat olisi nousseet siunatun tsaari Nikolai II:n aikana. Ainakin ennen sotaa saksalaisia vastaan. Ja tämä vakaus auttoi talonpoikia säästämään rahaa yhteen tai toiseen ostoon. Lähes kaiken oli myös mahdollista ostaa luotolla. Ei siis ole tosiasia, että asiat olisivat menneet niin hyvin Neuvostovallan aikana.
  Augustine heitti tappavan kuoleman lahjan paljain jaloin. Hän repi osiin saksalaisia ja heidän palkkaamiaan sotilaita ja sanoi harmissaan:
  - Kaikki murhat ja murhat! Mutta sielu vaatii jotain muuta!
  Augustina osallistui myös Port Arthurin puolustamiseen. Hän on sellainen tappelutyttö. Ja tyttö on ikuinen. Nuoruuden säilyttämiseksi noidat eivät käytä kenkiä missään, edes pahimmassa pakkasessa. Ja tämä on heidän yleinen sääntönsä.
  Ja kun olet paljain jaloin, ei luoti tai vanhuus voi viedä sinua pois. Ja itse puidaat vastustajiasi kuin viljanlyhteitä.
  Hän muisti sen taistelun japanilaisia vastaan. Toinen tyttö, melkein lapsi, ampuu; hän osoittaa ohuilla mutta vahvoilla käsillään kiväärin samuraita kohti.
  Ja japanilaiset jatkavat kiipeilyä ja kiipeilyä täyttäen kaikki lähestymisväylät ruumiilla. Boreyko on mahtava. Hän katkaisi samuraita sapelilla molemmin käsin, kuten legendaarinen Ilja Muromets.
  Hänen ympärilleen kasvoi kokonainen vuori ruumiita. Silti japanilaiset haavoittivat häntä pistimellä ja heittivät alas. Mutta Boreyko selvisi. Palattuaan vankeudesta hän taisteli saksalaisten kanssa ensimmäisessä maailmansodassa. Ja sitten karhun jäljet katoavat. Nyt, jos hän on elossa, hän on jo melko vanha. Mutta Augustinuksen elämä ei kestä vuosia. Hän näyttää edelleen lihaksikkaalta ja pitkältä tytöltä. Ja jopa haavan saamisen jälkeen hänen ihonsa paranee ilman arpia tai jälkiä.
  Augustine muisti kuinka hän puukotti japanilaista vatsaan pistimellään. Ja hän huusi niin. Ja hän on punatukkainen ja nuori, mutta jo vahva ja melko pitkä, aivan kuin hän lyöisi samurain ystävää leukaan paljaalla kantapäällään. Hän otti sen ja kaatui ja kaatui niin epäonnistuneesti, että japanilainen pistin lävisti hänen selkänsä.
  Augustine ampui sitten japanilaisia kadottamatta. Mutta niitä oli liikaa. Ja he voittivat venäläiset.
  Augustine jopa vangittiin. He alkoivat kuulustella häntä. He toivat partakoneen hänen paljain jaloin öljyttyään hänen kovettuneet jalat.
  Augustine pystyi pidättämään huutonsa. Hän kuvitteli olevansa Orleansin piika, joka vain nauraa ja hymyilee kidutuksen alla. Augustine ripustettiin telineeseen ja lyötiin ruoskalla. Mutta hän vain nauroi vastaukseksi.
  Lopulta samurai jätti hänet rauhaan ja jopa poisti ketjun osoituksena kunnioituksesta hänen rohkeutta kohtaan. Ja Augustinus käytti tätä hyväkseen, tappoi kaksi vartijaa ja pakeni.
  Sitten hän taisteli Kuropatkinin armeijassa. Luotin todella voittoon.
  Mutta Kuropatkin näytti tahallaan haluavan hävitä. Samurait kuoli kaksi kertaa enemmän kuin tsaarin armeija, mutta lopulta venäläiset voittivat. Voi, mikä sota se oli - venäläiset taistelivat rohkeasti, osoittaen olevansa maailman parhaita sotilaita, huonoimman komennon alaisina!
  Augustine heitti jälleen kranaatilla natseja paljain varpaillaan ja karjui:
  - Onnea tulee meille!
  Zoya tarkisti:
  - Tiedä kuinka antaa takaisin!
  Myös kultahiuksinen tyttö heitti sitruunaa siroilla, paljaalla jalallaan kehrellen:
  - Kunnia isänmaalle!
  Zoya näki myös paljon asioita. Missä tahansa taistelin. Hän taisteli japanilaisia vastaan ja sisällissodassa. Hän tapasi Augustinen siellä. Ja opin paljon. Siellä Natasha ja Svetlana kiusasivat heitä. Näin legendaarinen neljä ilmestyi. Ja suurelta osin heidän ansiostaan puna-armeija alkoi voittaa.
  Zoya heitti jälleen kranaatin paljaalla jalallaan. Hän osui Leopardiin, ja tämä törmäsi kollegansa kanssa.
  Tyttö kultahiuksisella sirkulla:
  - Olkoon isänmaani suuressa kunniassa!
  Ja hän työnsi kielensä ulos Krauteja kohti. Yleisesti ottaen Zoya oli hämmästynyt siitä, kuinka paljon ongelmia Venäjällä oli. Kaikki alkoi sodasta, kun Japani hyökkäsi Venäjälle.
  Sen jälkeen Rus' oli myrskyssä. Zoya ei päässyt Port Arthuriin, mutta taisteli Kuropatkinin armeijassa. Ensimmäisessä suuressa taistelussa venäläiset torjuivat kaikki japanilaiset hyökkäykset ja aiheuttivat heille suuria tappioita. Mutta sitten samurai alkoivat ohittaa kuninkaallisen armeijan, ja Kuropatkin vetäytyi.
  Mutta miksi ei muistaisi Aleksanteri Suvorovia, joka itse hyökkäsi vihollistensa kimppuun. Suvorov uskoi, että hyökkäys oli vahvempaa kuin puolustus. Kuropatkin osoittautui riittämättömäksi komentoihin. Ja Zoya osoitti rohkeutta ja tappoi henkilökohtaisesti japanilaiset aseella ja puukotti bajonetilla.
  Mutta hän pystyi tappamaan erityisen monia samuraita konekiväärillä. Se oli niin hienoa. Ja hän niitti ne alas kuin viikate.
  Zoya heitti jälleen kranaatin paljaalla, sirolla jalallaan ja lauloi:
  - Kunnia isänmaalleni! Äiti rakastaa lapsiaan!
  Svetlana on heistä vanhin. Luonnollinen blondi, jonka hiukset ovat valkoiset kuin lumi. Hän osallistui myös Krimin sotaan ja puolusti Sevastopolia. Niin kauan sitten se oli!
  Silloin hän oli vielä melkein tyttö, paljain jaloin repeytyneessä mekossa ja taisteli ylivoimaisten vihollisvoimien kanssa. Svetlana oli ensimmäinen neljästä, josta tuli noita. Ja tämä auttoi häntä paljon taistelussa. Britit, ranskalaiset ja turkkilaiset yrittivät hyökätä. Ja hän ampui heitä alkeellisella kiväärillä ja löi heitä. Ja sitten puukotettiin pistimellä. Ja hän tappoi vihollisensa. Ja paljain varpaillaan hän heitti kotitekoisia pommeja. Siinä sodassa venäläiset pystyivät kestämään Sevastopolia lähes kokonaisen vuoden ja uuvuttivat liittolaisia niin paljon, että he lopettivat sodan.
  Mutta sitten Venäjä luovutti Tonavan suiston. Ja ensimmäistä kertaa pitkään aikaan huomasin olevani häviäjien puolella.
  Ja sitten he myivät myös Alaskan. Svetlana näytti siltä, että maailmanloppu oli tulossa.
  Mutta vuosia on kulunut. Venäläiset voittivat turkkilaiset ja ottivat takaisin Tonavan suiston. Taas Svetlana taisteli, upea, paljasjalkainen blondi. Ja on hyvä olla noita - eivät luodit, vanhuus tai sairaus voi vahingoittaa sinua. Ja voitat pelaamalla. Ja sinä vain lepautat siivillä.
  Svetlana heitti jälleen kranaatin paljaalla jalallaan ja karjui:
  - Tulee uusia vuosisatoja,
  Tahtomme on terästä vahvempi...
  Revitty hölmö
  Kunnia toveri Stalinille!
  Mutta nyt Stalin ei ole enää siellä. Tärkein Molotov. Vaikka hän ei ole niin diktaattori kuin Stalin. Ja ylipäällikkö on Žukov. Ja Rommel on edelleen se komentaja. Mutta hän ei vielä pysty murtautumaan puna-armeijan läpi!
  Natasha heitti myös tappajakranaatin paljaalla jalallaan ja siristi:
  - Annamme sielumme, sydämemme pyhälle isänmaalle! Pysymme ja voitamme, emmekä tule katumaan elämäämme!
  Soturit taistelevat. Ei, tänään Rommelin laumat eivät murtaudu läpi puolustustaan. He taistelevat epätoivoisesti ja voittavat. Ja suurta Venäjää kirkastetaan.
  Zoya siristi ja heitteli sitruunaa paljain varpaillaan:
  - Toivon kirkas aurinko,
  Taas se nousee maan yli...
  Venäjän voitto kuten ennenkin,
  Wehrmachtin haukat lyövät!
  Natasha totesi nokkelasti:
  - Olet, kuten aina, kaunis tyttö kultahiuksisella!
  Zoya huokaisi raskaasti. Muistan kuinka kävin tiedustelulla japanilaisia vastaan. Ja hän tarttui konekivääriin. Ja pudotetaan samurait pois siitä.
  He niittivät ne villiin kiihkoihin. Silloin keskeytin paljon. Ja silti hänet vangittiin.
  Hänen tyttönsä vedettiin telineeseen, ja hänen kantapäänsä poltettiin kuumalla raudalla. Mutta Zoya piti rohkeasti kiinni eikä valittanut tai huutanut. Eikä edes lämmöltä valkoinen lanka selässään pakottanut häntä puhumaan.
  Kidutuksen jälkeen Zoya kahlettiin ja vietiin Tokioon. Mutta soturi pääsi pakoon. Hän kertoi upseerille, että hän väitti tietävänsä, minne perääntyvä Kuropatkin piilotti Venäjän armeijan kassavaraston. No, hän osti sen. Jottei jakanut kenenkään kanssa, hän vei Zoyan käsiraudoissa ja kahleissa metsään. Tyttö ei ole niin yksinkertainen. Hän sai hetken kiinni ja potkaisi upseeria leukaan paljaalla, pyöreällä kantapäällään ja katkaisi hänet irti. Sitten hän otti avaimet ja avasi käsiraudat ja katosi.
  Ahneus ei johda hyvään, ja Zoya jatkoi japanilaisten tappamista.
  Mutta nyt natsit ovat selvästi uupuneita. Neljä noitatyttöä teki heistä huomattavasti vähemmän yleisiä. Tuhotin niin monta tankkia. Ja sitten hän alkoi kaataa hyökkäyslentokoneita.
  Tytöt lauloivat kuorossa:
  - Venäjän kotka planeetan yllä,
  Siipiään levittäen se lähtee...
  No, salakavala vihollinen,
  Hän on voitettu, murtunut!
  
  HITLER EI HYÖNNINTÄ VUONNA 1941.
  Rommel ei saanut yhtä tankidivisioonaa, vaan neljä ja kaksi moottoroitua. Saksalaiset, joita Hitlerin suunnitelmat taistella Neuvostoliittoa vastaan eivät sidoneet, tukahduttivat Britannian ilmavoimien tukikohdan Maltalla. Ja siksi he pystyivät toimittamaan ryhmänsä ilman ongelmia. Ja Jugoslavia ja Kreikka kukistettiin jopa nopeammin kuin todellisessa historiassa. Fritz valloitti myös Kreetan saaren, myös pienemmillä tappioilla kuin todellisessa historiassa, joten he valmistelivat operaatiota huolellisemmin ja käyttivät enemmän lentokoneita Kreetan hyökkäyksen aikana. Täysin vakuuttava voitto siis saavutettiin.
  Rommelin hyökkäys oli vieläkin onnistuneempi. Saksalaiset jättivät Tolbukin ympäröimänä ja jatkoivat hyökkäystään Egyptiin, missä britit eivät kyenneet vastustamaan heitä. Rommelilla oli neljä kertaa enemmän joukkoja kuin todellisessa historiassa ja aktiivinen ilmatuki. Britannia todelliseen historiaan verrattuna ei voinut lisätä juuri mitään, sen viestintä oli liian pitkä.
  Ja Rommelin nerous on ilmeinen! Voitettuaan britit Egyptissä saksalaiset saapuivat Irakiin, missä Britannian vastainen kapina puhkesi ja saapui Lähi-itään. Rommelin menestys Egyptissä vaikutti myös Francoon. Espanjan diktaattori salli saksalaisten joukkojen päästä Gibraltarille. Hyökkäys kesti kaksi päivää ja päättyi linnoituksen kaatumiseen.
  Samaan aikaan saksalaiset siirsivät merkittäviä joukkoja Päiväntasaajan Afrikkaan. Ja Saksa vahvisti sukellusvenelaivastoaan. Amerikka ei ottanut riskiä Japanin vastaisten pakotteiden käyttöönotosta, ja peläten mahdollista konfliktia Saksan kanssa teki myönnytyksiä: se vähensi Britannialle annettavaa apua ja vapautti Saksan omaisuuden.
  Tuli ilmeiseksi, että amerikkalaiset yrittivät kaikin keinoin välttää kahden rintaman sodan Japanin ja Kolmannen valtakunnan kanssa. Myös itse Britannian tilanne on monimutkaistunut. Rauhanpuolueen asema, joka moitti Churchilliä siitä, ettei se suostunut sopimukseen Saksan kanssa heinäkuussa 1940, jolloin valtakunta ei olisi kärsinyt alueellisia menetyksiä. Ja nyt?
  Hitler aloitti hyökkäyksen Afrikkaan siirtyen Niiliä pitkin Sudaniin ja Ranskan omaisuuden kautta edelleen Etelä-Afrikkaan. Samaan aikaan Krautit, saatuaan paljon resursseja, tehostivat ilmahyökkäystään Britanniaa vastaan.
  Toukokuuhun '42 mennessä: Saksa oli valloittanut melkein kaikki Britannian Afrikan omaisuudet ja tullut Etelä-Afrikkaan. Ja Madagaskar kaatui kesäkuussa 1942.
  Britannia itse joutui pommituksen paineen alle. Saksalaiset lisäsivät jyrkästi pommi- ja hyökkäyslentokoneiden tuotantoa käyttämällä miehitettyjen alueiden suurta työvoimaa. Tekniikan kohokohta oli Do-217 ja Yu-188. He löivät kirjaimellisesti veren Britanniasta. Yhdysvallat vähensi vähitellen apua ja flirttaili jo saksalaisten kanssa.
  Elokuussa 1942 saksalaiset laskeutuivat Britanniaan. Taistelut kestivät noin kolme viikkoa ja päättyivät suurimman imperiumin antautumiseen. Siten toisen maailmansodan ensimmäinen vaihe päättyi. Mutta tämä ei riittänyt Fuhrerille. Saksalaiset halusivat murskata Neuvostoliiton.
  Tätä tarkoitusta varten ilmestyi koko joukko tankkeja: "Panther", "Tiger", "Lion" ja "Mouse". Niitä tuotti koko Fuhrerin vangitsema Eurooppa ja melkein koko Afrikka, lukuun ottamatta Italiaa, Portugalia ja Espanjaa. Ja merkittävä osa Aasiaa - mukaan lukien Intia, joka joutui saksalaisten alle. Joten Krauts tuotti tuhansia tankkeja.
  Mutta kesään 1943 mennessä Stalin onnistui myös muodostamaan ja varustamaan kaksikymmentä uutta panssarijoukkoa, tuottaen tätä tarkoitusta varten: kuusitoista ja puoli tuhatta uusinta KV- ja T-34-panssarivaunua. Lisäksi Neuvostoliitto valmisteli myös tehokkaan ilmalaivaston! Kahdessa vuodessa Neuvostoliitto tuotti noin kaksikymmentä tuhatta tankkia, joista viisitoista tuhatta oli viimeisimmät, ja kasvatti panssarivaunulaivaston koon neljäänkymmeneenviidentuhanteen ja muodosti satakaksikymmentä mekanisoitua divisioonaa. Ilmailun määrä saavutti viisikymmentätuhatta - uusimmat lentokoneet mukaan lukien.
  Totta, saksalaisilla oli Yu-288 ja ME-309, jotka olivat taisteluominaisuuksiltaan parempia kuin Neuvostoliiton. Neuvostoliitolla oli myös tankkeja: KV-4 ja KV-5, jotka painoivat yli sata tonnia. Siten siellä oli jotain tavata eläintarhassa.
  Mutta natseilla oli valtava armeija, joka värväsi siihen ulkomaisia divisioonaa ja siirtomaajoukkoja. Lisäksi Fuhrer mobilisoi satelliittinsa: erityisesti todellisessa historiassa olevien lisäksi Neuvostoliitto osallistui myös avoimesti sotaan: Espanja, Portugali, Turkki, Ruotsi. Jälkimmäinen maa osti siten suvereniteettinsa. Euroopassa ei ole enää ainuttakaan maata, jota natsit eivät olisi miehittäneet tai josta ei tullut heidän satelliittiaan.
  Krautit miehittivät myös Sveitsin.
  Ja SS loi monia ulkomaisia divisioonaa. Ja tavallisissa yksiköissä Wehrmacht rekrytoi Khivin ulkomaalaisista. Melkein kaikki miehet kutsuttiin itse Saksan armeijaan. Lisäksi moniavioisuus otettiin käyttöön lailla Kolmannessa valtakunnassa - miehitettyjen alueiden nopeaksi sulauttamiseksi.
  Wehrmachtin kokoa lisättiin kuuteen sataan divisioonaan ja 20 miljoonaan sotilaan ja upseeriin, joista puolet oli ulkomaalaisia.
  Neuvostoliitto käytti mobilisaation jälkeen 12 miljoonaa sotilasta ja upseeria. Mutta Japanin hyökkäyksen uhka pysyi todellisena. Neljä miljoonaa samuraita asettui Mantsuriaan valmiina kostamaan Khalkhin Gol.
  Lisäksi noin kaksi miljoonaa sotilasta lähetettiin ensimmäiseen ešeloniin satelliiteilla. Näin ollen Wehrmacht myönsi lähes viisitoista miljoonaa sotilasta ja kaksi miljoonaa satelliittia sotaan Neuvostoliiton kanssa. Neuvosto-Venäjä vastusti niitä eurooppalaisessa osassaan kahdeksalla miljoonalla. Lukuun ottamatta Kaukoidän ja sisäpiirien joukkoja.
  Siten Hitlerillä oli kaksinkertainen ylivoima jalkaväessä Staliniin verrattuna, ja joukkojen liikkuvuus oli suurempi.
  Mutta tankeissa oli likimääräinen pariteetti. Lisäksi uusimmissa etu on jopa Stalinin puolella, koska "Panthers", "Tigers", "Lions", "Mouses" tulivat massatuotantoon suhteellisen äskettäin. Totta, saksalainen T-4 on suosituin panssarivaunu, modernisoinnin jälkeen se ei ollut huono ja ylitti jopa suosituimman uuden Neuvostoliiton panssarivaunun T-34 panssaria lävistävässä tykissä olematta huonompi etupanssarissa. Ja "Panther" oli täysin parempi kuin sekä KV-1 että T-34, mutta heikompi kuin KV-3 panssarivaunutaistelussa ja tietysti raskaammat Neuvostoliiton tankit. Saksalaisen leijonan panssarivaunussa oli Neuvostoliiton Keveshkiä paremmat tykit, joiden suunopeus oli 1000 metriä sekunnissa, ja saksalaisen panssarin etupanssari oli hieman ohuempi kuin KV-4:n, mutta paksumpi kuin KV-3 ja noin sama kuin KV-5. "Maus" oli raskain ja suojatuin saksalainen panssarivaunu, jolla oli vahva etu- ja sivupanssari, mutta huono ajokyky ja kaksi asetta, kuten Neuvostoliiton KV -4 ja KV-5, ylittivät ne painoltaan. Mutta "hiiri" ei ole kovin suosittu, koska se on vasta äskettäin tullut tuotantoon säiliönä.
  Ilmailussa Kolmas valtakunta kehittyi: seitsemänkymmentätuhatta lentokonetta vastaan 50 tuhatta Neuvostoliiton lentokonetta. Ja saksalaisilla on enemmän taistelukokemusta, ja heillä on jo melko paljon uusimpia lentokoneita. ME-309 ylittää Neuvostoliiton ajoneuvoja aseistuksessa ja nopeudessa. Yu-288 on lento-ominaisuuksiltaan PE-8:aa parempi, suunnilleen samalla pommikuormalla. Ja matkalla on vertaansa vailla oleva Yu-488.
  Ja molemmilla puolilla on myös paljon tykistöä. Mutta Neuvostoliitolla on rakettien laukaisujärjestelmiä. Vaihtoehtona niille ovat saksalaiset kaasunheittimet ja rakettialustat. Lisäksi saksalaiset onnistuivat kehittämään ballistisia ohjuksia. Mutta tämä on edelleen epätäydellinen ase sotilaallisessa mielessä.
  Yleensä saksalaisilla on etu tykistössä, mutta ei liikaa. Mutta heillä on paljon suurikaliiperisia aseita. Molemmat armeijat ovat täynnä konekivääriä. Uusi saksalainen MP-44-rynnäkkökivääri on ehkä maailman paras, mutta tuli vasta äskettäin armeijaan. Muut konepistoolit, jotkut huonompia, jotkut parempia kuin Neuvostoliiton. Mauser-kivääri ampuu tarkemmin kuin Mosin, mutta on huonompi käsitaistelussa.
  Saksalaisten autojen ja moottoripyörien varustetaso on noin neljä kertaa korkeampi kuin Neuvostoliiton taso. Joten tässä heillä on etu.
  Joukkojen laatu? Krautilla on enemmän taistelukokemusta - he ovat valloittaneet puolet maailmasta. Ulkomaalaiset joukot ovat kuitenkin tietysti huonompia kuin saksalaiset. Ja niiden suuri määrä heikentää armeijan laatua. Luonnollisesti satelliiteilla on huonommat sotilaalliset voimat. Vain suomalaiset ja unkarilaiset osoittavat kunnollista tasoa. Loput ovat alhaisempia, mukaan lukien italialaiset, romanialaiset ja turkkilaiset.
  Totta, japanilaiset ovat melko hyviä ja erittäin sitkeitä sotureita huolimatta joidenkin heikkouksista heidän panssarilaivastossaan.
  Voimien laskeminen osoittaa, että saksalaiset ja heidän laumansa ovat vahvempia kuin Neuvostoliitto. Jos vertaamme sitä vuoden 1941 todellisuuteen, Stalin vahvisti itseään, mutta ei melkein lisännyt väestöä eikä valloittanut vieraita alueita. Hitleristä tuli myös vahvempi, ja mikä tärkeintä, hän irrotti kätensä täysin ja valloitti paljon vieraita alueita. Joten natsit käyttivät kaksi vuotta sodan viivyttämistä tehokkaammin ja pystyivät saamaan enemmän. Jos Stalinilla oli neljä kertaa enemmän tankkeja neljäntenäkymmenentenäensimmäisenä vuonna uusimpien laadullisella ylivoimalla ja vanhentuneiden vastaavilla indikaattoreilla, niin neljänkymmenentenäkolmannen vuoden aikana oli jo tasa-arvoa. Ja suunnilleen samanlaiset laatuindikaattorit läpäisemättömien "hiirien" läsnä ollessa. Ilmailussa Stalinilla oli myös neljä kertaa enemmän lentokoneita. Totta, uusien autojen prosenttiosuus Krautien joukossa oli paljon korkeampi ja niiden laatu oli ehkä vahvempi. Nyt saksalaiset ovat ottaneet johtoaseman numeroissa, mutta entä laatu? Täällä on vaikea laskea, mutta uusimmat saksalaiset autot ovat vahvempia kuin Neuvostoliiton autot, loput ovat lähellä parametrejaan. Lisäksi Krautilla on suihkukoneita matkalla.
  Saksalaisilla oli 30 prosenttia enemmän jalkaväkeä vuonna 1941. Mutta tämä johtuu siitä, että Stalin ei ilmoittanut mobilisaatiosta, ja kun otetaan huomioon saksalaisten satelliittien joukot, niitä on jopa puolitoista kertaa enemmän. Nyt, vaikka otetaan huomioon Puna-armeijan mobilisointi, Neuvostoliitolla on puolet enemmän joukkoja. Saksalaisilla oli viime kerralla etumatka liikkuvuudessa, se on heillä nytkin, eikä se ole ainakaan vähentynyt.
  Tykistössä ja kranaatinheittimissä Neuvostoliitolla oli suunnilleen kaksinkertainen etu, ja sen laadullinen komponentti oli vaikea laskea. Nyt Wehrmachtissa on ehkä vähän enemmän aseita. Mutta jälleen kerran on vaikea laskea laadullisia ominaisuuksia.
  Mutta joka tapauksessa, jopa täällä voimatasapaino muuttui Krautien hyväksi. Siten Hitler pystyi saamaan enemmän hyötyä kahden vuoden viiveestä.
  Totta, siinä on pieni vivahde: Puna-armeija on paremmin valmistautunut torjumaan Fritzin hyökkäyksen ja yllätyshyökkäys ei toimi. Ja monet puolustuslinjat Neuvostoliiton rajalla on jo saatu valmiiksi.
  Mutta täytyy sanoa, että ne rakennettiin liian lähelle rajaa. Ja tämä on merkittävä haittapuoli. Mutta Venäjän armeija on mobilisoitu ja valmis taisteluun.
  Tämä antaa joitain etuja neljänkymmeneensimmäiseen vuoteen verrattuna. Sota alkoi 22.6.1943. Miksi juuri tällä päivämäärällä? Koska se on Ranskan antautumisen päivä, mikä tarkoittaa, että päivämäärä on onnekas. Joka tapauksessa Fuhrer uskoi siihen. Saksalaiset lähtivät hyökkäykseen koko alueen läpi ja taistelu alkoi kiehua.
  Neuvostojoukot sijaitsivat reunoilla, mutta Stalin ei uskaltanut aloittaa ennaltaehkäisevää iskua natseja vastaan. Sen sijaan Neuvostoliiton joukot juuttuivat taisteluihin. Aluksi Krauts onnistui tunkeutumaan Neuvostoliiton joukkojen puolustusmuodostelmiin. Lisäksi taktinen virhearviointi vaikutti myös: punaiset kenraalit eivät odottaneet vihollisen hyökkäävän välittömästi ja kaikin voimin. Ja he uskoivat ensimmäisestä maailmansodasta saatujen kokemusten perusteella, että ensin olisi rajakohtaisia taktisia yhteenottoja.
  Mutta vihollinen heitti välittömästi kaikki reservinsä ja joukkonsa taisteluun. Ja Fritz onnistui murtautumaan puolustuksen läpi. Ensimmäisinä päivinä Lvovin ja Bialystokin patat ilmestyivät. Puna-armeija vastusti kuitenkin itsepäisesti ja sankarillisesti. Minsk kaatui kolme päivää myöhemmin kuin vuonna 1941. Mutta vähitellen natsit edistyivät enemmän ja enemmän. Taistelu oli kauhea. Mutta sekä monien komentajien kokemuksen puute että riittämätön taistelukoulutus puolustusolosuhteissa vaikuttivat heihin. Vihollinen oli itse asiassa vieläkin vahvempi kuin ennen, eivätkä Neuvostoliiton kenraalit olleet psykologisesti valmistautuneet sellaiseen sotaan.
  Yritä muuttaa mentaliteettiasi. Varsinkin totalitaarisen stalinistisen järjestelmän aikana.
  Fritz siirtyi eteenpäin ja valloitti ympäröivän kaupungin toisensa jälkeen. Japani epäröi liittyä sotaan vai olla liittymättä. Mutta Bushidon koodi vaati heitä iskemään nopeammin, jotta he eivät saavuttaisi mainetta raadonsyöjinä.
  Suuren vaaran aiheuttivat myös turkkilaiset joukot, jotka yhdessä saksalaisten kanssa heti valloittivat Batumin ja piirittivät Jerevanin. Ja saksalaiset pommittajat sytyttivät tuleen öljylähteitä Bakussa. Ja Neuvostoliiton armeijassa syntyi polttoainepula.
  Puolentoista kuukauden taistelun jälkeen natsit saapuivat Smolenskiin ja alkoivat taistella Kiovan puolesta. Sitten Hitler määräsi joukkojen sijoittamisen etelään Ukrainan ryhmän katkaisemiseksi. Saksalaiset sulkivat patan Kiovassa, kuten todellisessa historiassa. Syyskuun 1. päivänä Japani astui taisteluun voitettuaan epäröinnin.
  Taistelu oli entistä vaikeampaa.
  Natsit hyökkäsivät Moskovaan lokakuussa. Mutta sääolosuhteet - muta ja lumi - estivät heitä valloittamasta kaupunkia heti. Mutta puna-armeija ei kyennyt käynnistämään vastahyökkäystä. Aikaisempiin taisteluihin kului liikaa energiaa. Leningrad joutui täydelliseen piiritykseen. Ja kaupunkia oli lähes mahdotonta hallita.
  Natsit etenivät myös etelässä: valloittivat Kharkovin, Voroshilov Gradin ja Kurskin. Sevastopol estettiin Krimillä. Syntyi lähes katastrofaalinen tilanne. Japanilaiset puolestaan käytännössä piirittivät Vladivostokin ja estivät Neuvostoliiton tavaroiden toimitukset Yhdysvaltain markkinoille.
  Talvi on tullut ja väliaikainen tyyny eläintarhassa. Saksalaisilla ei ole kiirettä mihinkään. Ja Neuvostoliiton joukot aloittivat vastahyökkäyksen eri paikoissa useita kertoja, mutta eivät saavuttaneet merkittävää menestystä missään. Toukokuussa 1944 Krauts aloitti jälleen hyökkäyksen sekä Moskovaa että Kaukasia vastaan. He mobilisoivat uusia afrikkalaisia divisioonaa eivätkä ottaneet huomioon helmien menetyksiä eri suuntiin.
  Asemien säilyttäminen oli erittäin vaikeaa. Japani ja Thaimaa painostivat idästä, ja reservit puuttuivat katastrofaalisesti kaikilta puolilta.
  Lisäksi amerikkalaiset halusivat myös osallistua sotaan. Roosevelt oli tuolloin eronnut terveydellisistä syistä, ja Yhdysvaltain uusi presidentti katseli jo Siperiaa.
  Joka tapauksessa amerikkalaiset myivät M4 Shermaneja tehokkaammilla aseilla japanilaisille ja antoivat heidän vahvistaa panssarilaivastoaan. Itsepäiset taistelut Moskovasta jatkuivat neljä kuukautta. Lopulta syyskuun lopussa saksalaiset saivat päätökseen Neuvostoliiton pääkaupungin piirityksen. Tähän mennessä natsit olivat saavuttaneet myös Kaspianmeren, Volgan, Astrahanin ja vetäytyivät taisteluihin Stalingradin puolesta. Stalinin kaupunki itse kesti toistaiseksi, mutta... Kaukasus erotettiin Neuvostoliiton joukoista maateitse. Ja hänen tilanteensa on lähellä katastrofaalista.
  
  Moskovan piirityksen jälkeen Stalin muutti päämajansa Kuibysheviin. Mutta etäisyys etulinjaan on edelleen lyhyt. Uudet saksalaiset lentokoneet TA-400 ja Yu-488 poraavat kirjaimellisesti taivasta Venäjän yllä. Neuvostoliitto vastasi Jak-3- ja LA-7-hävittäjillä, mutta natsit olivat jo käynnistäneet suihkukoneita tuotantoon, joita Neuvostoliiton potkurikäyttöiset lentokoneet eivät pystyneet selviytymään. Moskova, joka huomasi olevansa ympäröity, vastusti itsepintaisesti.
  Aluksi saksalaiset eivät hyökänneet kaupunkiin - luottaen varuskunnan nopeaan antautumiseen. Mutta Moskova ei nälästä ja kylmyydestä huolimatta aikonut antaa periksi, ja Leningrad osoitti myös joustavuutta. Saksalaiset pommittivat näitä kaupunkeja, pommittivat niitä ja kiristivat vähitellen silmukan kaulaa. Joulukuussa 1944, kerättyään voimaa, Stalin yritti avata kaulan ja murtautua käytävän läpi Moskovaan. Ensimmäiset Neuvostoliiton T-44-panssarit, jotka eivät olleet huonompia kuin Panthers, osallistuivat taisteluihin. Totta, saksalaisilla oli jo "Panther"-2 massatuotannossa ja "Lion"-2 ilmestyi tiheämmällä asettelulla ja oli kevyt.
  Puna-armeija pystyi etenemään sata kilometriä Moskovaan, mutta pysähtyi. Saksalaiset suihkukoneet painoivat häntä jo liikaa. Sitten saksalaiset palauttivat etulinjan ja valloittivat Stalingradin tammikuussa. Helmikuussa 1945, ankaran taistelun ja kauhean nälänhädän jälkeen, Leningradin varuskunnan jäänteet antautuivat. Moskova joutui toivottomaan tilanteeseen. Maaliskuun lopussa saksalaiset hyökkäsivät Kuibysheviin.
  Huhtikuussa Neuvostoliiton kolmas pääkaupunki kaatui, ja Stalin itse joutui muuttamaan Sverdlovskiin. Toukokuussa itsepäisten taistelujen jälkeen Venäjän pääkaupunki Moskova valtattiin. Natsit juhlivat voittoaan. Mutta se oli vielä aikaista. Stalin sanoi:
  - Venäläiset eivät anna periksi!
  Ja hän ilmoitti taistelevansa täydelliseen voittoon fasismista. Kesäkuussa saksalaiset valloittivat Kazanin ja heinäkuussa Orenburgin. Natsien hyökkäys jatkui. Puna-armeija ei täysin menettänyt taisteluhenkeä, mutta antautuneiden määrä kasvoi jatkuvasti. Yhä useammat kenraalit ovat vaihtuneet. Syyskuussa 1945 myös Sverdlovsk kaatui. Stalin evakuoitiin Novosibirskiin. Ja sieltä yritin järjestää vastarintaa.
  Kaikista vaikeuksista huolimatta vuonna 1946 IS-4-tankki, viimeinen Neuvostoliiton ajoneuvo, tuli massatuotantoon. Talvella saksalaiset eivät uskaltaneet mennä Siperiaan, ja puna-armeija palautti osittain taistelutehonsa.
  IS-4:n lisäksi ilmestyivät ensimmäiset, vaikkakaan eivät kovin menestyneet, T-54-ajoneuvot. Mutta suihkulento oli jäljessä. Ja saksalaisilla oli jo kiekkokoneet arsenaalissaan. Joilla ei ollut vain korkeat lento-ominaisuudet, vaan ne olivat myös käytännössä haavoittumattomia laitteita pienaseille.
  Lisäksi Neuvostoliiton tankkeja vastustivat nyt saksalaiset E-sarjan ajoneuvot. Näillä uuden sukupolven tankeilla oli erinomaiset ominaisuudet. Suosituin oli saksalainen E-50, jonka kaasuturbiinimoottori oli tuhat viisisataa hevosvoimaa. Uusimmassa ajoneuvossa oli 105 mm:n tykki, jonka piipun pituus oli 100 EL ja tulinopeus kymmenen laukausta minuutissa. Panssarin paino oli 65 tonnia ja etupanssari 250 mm. Saksalainen ase oli panssarilävistysvoimaltaan ja tulinopeudeltaan parempi kuin IS-4, mutta ammuksen kooltaan heikompi. Etupanssari on suunnilleen sama, mutta saksalaisella panssarivaunulla on korkeampi rationaalinen levyn kaltevuus.
  Taistelut osoittivat myös, että saksalaisilla oli parempi ajokyky ja että Krautien teräs oli vahvempaa.
  Mutta IS-4 oli myös Neuvostoliiton panssarivaunujen rakentamisen huippu. T-54-panssarivaunuja syntyi vähän, eikä niillä ollut merkittävää vaikutusta taistelujen kulkuun.
  Kesällä natsit valloittivat itsepäisten taistelujen jälkeen Novorossiyskin ja yhdistyivät japanilaisten kanssa. Stalin ja hänen lähipiirinsä katosivat metsiin. Mutta Beria, joka ei halunnut paljastaa itseään, myrkytti ylipäällikön ja ilmoitti antautumisesta. Tämä tapahtui täsmälleen 7. marraskuuta 1946. Näin päättyi Suuri isänmaallinen sota ja alkoi lyhyt tauko toisessa maailmansodassa.
  Beria sai Hitleriltä kuvernöörin aseman katkaistussa autonomiassa. Ja Kolmas valtakunta ja Japani jakoivat itäisen pallonpuoliskon keskenään ja ottivat samalla Australian. Yhdysvallat valtasi myös joitakin maita Siperiassa.
  Mutta tilanne pysyi erittäin jännittyneenä. Amerikka pysyi taloudellisesti vahvimpana voimana, vaikka Kolmas valtakunta oli sitä edellä. Mutta Yhdysvalloissa vuonna 1947 atomipommia testattiin elokuussa. Ydinaseet ilmestyivät hieman myöhemmin, koska Amerikka ei osallistunut sotaan pitkään aikaan, ja atomiprojektin rahoitus oli selvästi riittämätön. Kuukautta aiemmin Kolmannessa valtakunnassa tehtiin atomikoe. Hitler, joka oli vakuuttunut tämän aseen tuhovoimasta, päätti: meidän täytyy murskata Yhdysvallat ennen kuin on liian myöhäistä!
  Muuten mikään sota tulee mahdottomaksi. Ja syyskuussa 1947 Saksa käynnisti yhdessä Japanin kanssa hyökkäyksen Amerikkaa vastaan.
  Ensin hyökkäys meni Chukotkaan, sitten Alaskaan. Ja taistelut alkoivat. Saksalaiset käyttivät uusinta pyramidisäiliötä, jossa oli kaksi miehistön jäsentä ja joka painoi kuusikymmentäkahdeksan tonnia. Tällainen ajoneuvo on käytännössä haavoittumaton, kun se ammutaan edestä - kolmesataa millimetriä panssaria suurella järkevällä kaltevuudella ja sivulla ja perässä - kaksisataaviisikymmentä millimetriä, myös pyramidin rinteessä. Näin ajoneuvosta tuli, amerikkalaisten aseiden läpäisemätön kaikista kulmista. On selvää, että Pershingin 90 mm aseet ja jopa uusin Paton ovat voimattomia tällaista panssaria vastaan. Mutta Yhdysvalloilla ei vielä ollut parempia kaliipereita.
  Joten saksalaiset saivat panssarintorjunta-aseisiin haavoittumattoman ajoneuvon. Joihin pystyi tunkeutumaan vain erittäin suurikaliiperiset tykit, ja sitten suurella todennäköisyydellä kimppu.
  Ja suurikokoisten aseiden tarkkuus on alhainen. Mikä on tietysti iso miinus. Joten saksalaiset ottivat tuotantoon erittäin vaarallisen koneen, lempinimeltään Imperial Tiger.
  Amerikkalaiset olivat myös ilmailussa heikompia kuin Krauts, koska heidän suihkukoneidensa ohjattavuus oli huono ja niitä oli äskettäin ilmestynyt pieninä sarjoina. Missä he voivat vastustaa saksalaisia armadoja? Ja ruuvipistoolit eivät ole kilpailijoita ollenkaan Kolmannelle valtakunnalle!
  Yhdysvalloilla on suuri laivasto, mutta myös Saksalla ja Japanilla on vaikuttavia laivastoja, etenkin vedenalaisia. Ja mikä tärkeintä, saksalaiset sukellusveneet ovat pari suuruusluokkaa parempia kuin amerikkalaiset. Sekä aseistuksen että ajokyvyn suhteen.
  Mutta vaarallisimmat ovat diskot. Ajoneuvot, jotka pystyvät törmäämään sekä lentokoneisiin että laivastoihin. Todellisia sodan jumalia. Ja niitä on erittäin vaikea vastustaa. Tarkemmin sanottuna mahdotonta.
  Siitä huolimatta taistelut jatkuivat. Alaskan halki eteneminen tarkoittaa viestinnän venyttämistä äärirajoille. Ja vaikeuttaa joukkojen toimittamista. Kolmessa kuukaudessa Alaska kuitenkin miehitettiin. Sitten hyökkäys alkoi Kanadassa. Vuosi 1948 meni iskujen vaihdossa. Saksalaiset etenivät Yhdysvaltain rajalle, mutta joutuivat sitkeästi vastustamaan. Amerikkalaiset osoittivat olevansa melko hyviä sotureita ja jopa suurella määrällä Paton-tankkeja.
  Lisäksi vuoden 1948 lopussa ilmestyi uusi raskas amerikkalainen panssarivaunu, Lincoln, jossa oli tehokkaampi 120 mm:n kaliiperitykki ja ammuksen alkunopeus 1050 metriä sekunnissa. Tällainen ase voisi tunkeutua saksalaiseen panssarivaunuun lähietäisyydeltä, jos ammus osui hyvässä kulmassa eikä kimppaa. Saksalaisilla oli kuitenkin "kuninkaallinen leijona" panssarivaunu, joka painoi sata tonnia ja jonka panssarin paksuus oli neljäsataa millimetriä, ja aseet 128 millimetriä 100 EL tai 210 millimetriä, pyyhkimällä kaikki maan pinnalta.
  Tämä kone oli E-100:n kehitystyö. Levykoneista tuli yhä aktiivisempia. Niiden nopeus saavutti kymmenen äänennopeutta, mikä on jo kolme ja puoli kilometriä sekunnissa. Jokainen miehistö ei kestä tällaista kuormaa.
  Saksalaiset valtasivat ilmavallan. Amerikkalaiset eivät voineet vastustaa heille mitään. Totta, uusi Washington-tankki julkaistiin Yhdysvalloissa vuoden 1949 alussa. Ajoneuvo painoi kaksisataa tonnia ja oli aseistettu 155 mm:n panssarintorjuntatykillä. Mutta valtava paino ja huono ajokyky tekevät siitä vain vähän hyötyä käytännössä.
  Atomipommi oli vaarallisempi. Mutta natsit valloittivat Islannin käytännössä välittömästi, ja Yhdysvallat ei päässyt Saksan alueelle. Lisäksi saksalaiset suihkuhävittäjät ME-362 ja ME-1010 sekä TA-283 ja Gotha olivat kaikilta osin suuruusluokkaa parempia kuin amerikkalaiset mallit.
  Ja diskot ovat yleensä täysin eri tasoisia aseita. Ja laadussa ei tietenkään ollut mitään verrattavaa saksalaisiin. Vuoden 1949 puoliväliin mennessä saksalaiset ja japanilaiset olivat valloittaneet yli puolet Yhdysvalloista ja koko Kanadasta. Amerikkalaiset pudottivat kuitenkin atomipommeja useita kertoja, mutta saivat kostoiskun Saksalta. Sen jälkeen molemmat osapuolet tekivät salaa sopimuksen: olla vaihtamatta ydiniskuja.
  Mutta Yhdysvallat oli edelleen katastrofin partaalla. Philadelphia kaatui heinäkuussa 1949. Saksalaiset lähestyivät Washingtonia ja New Yorkia. Näissä olosuhteissa maalaisjärki voitti. Ja 6. elokuuta 1949 Amerikka antautui. Siten toinen maailmansota lopulta päättyi.
  Kolmannen valtakunnan, samoin kuin Japanin ja Saksan satelliittimaiden hegemonia vakiintui maailmaan.
  Imperiumi osoittautui kirjavaksi, siellä oli monia paikallisia nukkehallituksia. Se on vähän kuin liitto. Mutta rauha osoittautui hauraaksi. Hitlerillä oli mittaamaton ruokahalu. Ja 20. huhtikuuta 1953 natsi-Saksa antoi murskaavan iskun Japanille käyttämällä massiivisesti ydinaseita.
  Tämä haisi jo kaaokselta. Mutta Hitler petti pääliittolaisensa. Ja kuin rosvo hän löi minua selkään. Hän halusi ehdottoman vallan maailmassa. Ja hänen kätensä kutisivat. Siitä alkoi uusi sota. Saksa oli kuitenkin paljon vahvempi, mutta myös Japanin valtakunta oli erittäin laaja. Joten taistelut kestivät vielä neljä kuukautta. Ja tämä ei kuitenkaan ole niin paljon.
  Japani voitettiin. Kaikki muut maailman maat pakotettiin liittymään yhtenäisvaluutta-alueeseen ja suostumaan Hitlerin integraatioprojektiin. Eli suvereniteetin ja valuutan uhraamista, mutta jonkinlaisen itsehallinnon ylläpitämistä.
  Näin syntyi yksi maailmanimperiumi. Kun se oli, iskulause esitettiin - yksi planeetta, yksi valtio. Totta, Hitler sai silti rangaistuksen. Hänen koneensa syöksyi maahan 9. toukokuuta 1956, ja 67-vuotiaana Fuhrerin hallituskausi keskeytettiin. Se osoittautui loistavaksi ja veriseksi. Koko ihmiskunnan historiassa ei ole koskaan ollut tällaista konnaa.
  Ainoa tyranni, joka onnistui varmistamaan Kolmannen valtakunnan imperiumin luomisen maailmanlaajuisesti.
  Fuhrer onnistui jopa perustamaan uuden uskonnon, jossa hakaristi hallitsi ristin sijasta, synnytti useita satoja jälkeläisiä keinosiemennyksellä ja laillisti moniavioisuuden.
  Saksa onnistui laajentumaan ja vahvistumaan. Mutta tietysti hän kärsi merkittäviä vahinkoja. Fuhrerin seuraajan on ensin oltava Hermann Göring. Mutta huumeiden väärinkäyttö heikensi Nazi Twon terveyttä ja hänet kirjattiin pois.
  Toinen mahdollinen hahmo oli Himmler. SS:n päällikön voima oli erittäin suuri. Mutta juuri tämä pelotti Hitleriä, joten virallinen seuraaja oli suhteellisen vähän tunnettu susi Stefan, joka korvasi häpeään joutuneen Bormannin.
  Mutta Wolf Stefanin maineen puute johti siihen, että tämä ehdokas vaikutti heikolta. Ja tapahtui vallankaappaus, jonka seurauksena Himmler tarttui valtaan.
  SS:n päällikkö pysyi muodollisesti valtionhoitajana, ja valta oli määrä antaa yhdelle Hitlerin pojista. Mutta koska seuraajaa ei määrätty, Himmler pystyi todella anastamaan vallan.
  Ja kauhun aalto, jonka salaisen poliisin päällikkö päästi valloilleen, pyyhkäisi ympäri maailmaa. Totuus on, että kaikki ei ole niin yksinkertaista. Vuonna 1950 ensimmäinen ihminen lensi avaruuteen. Ja vuonna 1960 ihmiset löysivät itsensä kuuhun. Lisäksi laajentuminen avaruuteen jatkoi laajentumistaan. Vuonna 1971 astronautit päätyivät Marsiin. Näin alkoi uusi avaruusaika, jossa ihmiskunta oli tiukasti hallinnassa.
  
  NINJA YHDYSVALTAA JA VENÄJÄÄ VASTAN
  . LUKU nro 1
  Yhdysvaltain Australian tukikohdan tappion jälkeen ninjat aktivoituivat. Amerikka kohtaa ilmiömäisiä taistelijoita, joilla ei ole mitään vastustettavaa. Sekä raskaat pommittajat että lentotukialukset ovat voimattomia näkymättömien supermiesten armeijaa vastaan. Tämä on suuri ongelma, jonka osavaltiot ja Britannia kohtaavat. Fire Tiger hyökkäsi rajujen hävittäjien kanssa Yhdysvaltain tukikohtaan Perun satamassa. Yhdessä hänen kanssaan voittamaton naistaistelija Azumi osallistui myös hyökkäykseen. Viehättävä, punatukkainen japanilainen tyttö. Azumi on erittäin kaunis, leveillä hartioilla, korkealla rinnalla, vahvalla lantiolla. Hänen jalkansa ovat paljaat koko ajan, sekä helteellä että pakkasella, mutta erittäin kauniita, raikkaita ja siroja. Varpaat ovat pitkät ja tarttuvat.
  Azumi rakastaa käyttää paljaita jalkojaan kiekon heittoon. Kammottava nainen, tulinen tiikeri - ja intohimoinen sängyssä. Ninjatytöt ovat perinteisesti paljain jaloin, koulutettuja pienestä pitäen ja yhtä vaarallisia kuin miehet.
  Amerikkalaiset tunsivat tämän heti. Delfiinejä jäljitellessä ninja maalaa veden alla. He käyttivät erityisiä räjähteitä, jotka olivat tuhat kertaa tehokkaampia kuin TNT, lentotukialusten ja taistelulaivojen miinoihin. Laivan vatsan alla kelluu pieni pähkinän kokoinen pallo magneetilla.
  Ninjat uivat lähes äänettömästi. Niitä ei voi havaita veden alla. Käsittämättömät varjot. Sitten he istuttavat voimakkaita räjähteitä, mutta kompakteja.
  Ja sitten tulee hyökkäys tukikohtaan. Vartijat poistetaan sekunnin murto-osassa. Tavaroitavia, terävästi teroitettuja kiekkoja lentävät. Ja he katkaisivat kurkun ja kaulan. Amerikkalaiset sotilaat kuolevat ilman, että heillä on aikaa edes huutaa. Sitten taas näkymätön lento. Tytöt heittävät pelejä paljain sormin. Heidän jalkansa ovat epätavallisen ketterät.
  Tukikohta on hyökkäyksen kohteena joka puolelta. Lentokoneet räjähtävät ja valtavia, kiehuvia liekkejä puhkeaa. Ja koko sivusto on heti sen peitossa. Sadat autot alkavat hajota samaan aikaan. Oli kuin jättimäinen ilotulitus olisi soitettu. Ja samaan aikaan kaasuttimen moottoreiden sytytys toimi.
  Ja kaikki suhisee, kiehuu, räjähtää kerralla... Tuli geysirit lentävät korkealle taivaalle. Pirullisen ukkonen jyrinät kuuluu... Kaikki on hetkessä, jotenkin sekaisin kerralla. Ja maa näyttää poistuvan kiertoradalta, ja uusi aurinko ilmestyy. Mutta ei rauhallista, vaan sotilaallista ja helvetistä. Ihmiset palavat, autot palavat ja räjähtävät. Ja ninjatytöt heittävät räjähtäviä herneitä kauas siroisten jalkojensa paljain varpaineen. Mutta tämä on todella demoninen vaikutus. Ja voit kuulla räjähdyksiä, on pandemoniumia. Useat koneet pystyivät vielä irtautumaan betonikiitotieltä, mutta ne törmäsivät pintaan ja alkoivat repeytyä. Täynnä kuolemaa, kipua ja tuhoa.
  Tuhansia amerikkalaisia ja brittiläisiä sotilaita kuoli taistelun ensimmäisten minuuttien aikana. Ja itse taistelu ei muistuttanut taistelua, vaan täydellistä tuhoamista. Ja kuolemaa ja tuhkaa satoi ja satoi amerikkalaisten asemille...
  Myös risteilijät ja taistelulaivat repeytyivät osiin, ja lentotukialukset jaettiin kahtia. Totaalinen, täysin armoton kuolema pelasi myös meren toisella puolella. Hän poltti jokaisen, joka tuli hänen kuumaan syliinsä, ja jauhei heidät jauheeksi.
  Kuumat, punaiset kielet nuolivat lentokoneita, sulattivat metallia, aivan kaikki paloi. Jopa kivi...
  Ninjat loivat todellisen tulisen pyörteen, tai pikemminkin ei pyörteen, vaan hurrikaanin! Tai jopa tornado. Joka jättää jälkeensä vain palaneita luurankoja ja tuhkaa.
  Azumi on erittäin kaunis nainen, mutta tappava. Hän heittelee neuloja paljain sormin ja lyö Japanin vastustajia. Kuka voi vastustaa ninjaa?
  Ja kun risteilijät ja taistelulaivat räjähtävät, teräs ja titaani särkyvät. Tulitiikeri on onnellinen. Kaikki menee hänen suunnitelmansa mukaan. Täällä putoaa joukko amerikkalaisia sotilaita.
  Azumi tukee kumppaniaan. Ja kylvää kuolemaa.
  Samalla nuori nainen huomauttaa:
  - Venäläiset löivät saksalaisia kovasti Stalingradissa. Jos emme auta, liittolaisemme häviävät!
  Kauneus heitti kolme neulaa paljaalla jalallaan, ne lävistivät yhdeksän Yhdysvaltain armeijan sotilaan kaulaa, jotka yrittivät paeta helvetistä. Meren pinnalla amerikkalaiset merimiehet parveilivat yrittäessään epätoivoisesti välttää joutumasta pyörteeseen.
  Ninjat viimeistelivät heidät leikkaamalla kahdella miekalla kerralla ja heittämällä kiekkoja. Japanilaiset naiset olivat erittäin aktiivisia: hoikkia ja vahvoja. Ja he käyttivät paljaita jalkojaan ampumiseen.
  Yamato vastasi luottavaisesti:
  - Iskemme myös Venäjälle! Khalkhin Gol kostetaan!
  Ja superninja juoksi kätensä ilmassa, ja tsunamiaalto ohitti. Se nousi kuin hurrikaanin pyörretuuli ja nieli ahneella suullaan pinnalla löhöilevät merimiehet.
  B-29 pommikone kierteli ninjojen yllä. Azumi otti sen ja veti pienoisjousen jousinauhaa paljain jaloin. Vapautui vaarallinen räjähdys. Auto revittiin kirjaimellisesti osiin... Sirpaleet hajallaan kuin kaasusäiliöt räjähteiden kanssa. Ja he ampuivat alas useita taistelijoita. Azumi kikatti, hieroi paljas, siro jalkaansa ruohoa pitkin ja koukutti:
  - Olen mahtava tyttö ja super!
  Tulitiikeri otti sen ja sihisi:
  - Oikein mahtava! Murskaamme myös nämä venäläiset, aivan kuten amerikkalaiset!
  Azumi kikatti ja näytti hampaansa...
  Ninja lopetti viimeiset koneet ja muutti pois saarelta. Meidän on tuhottava myös muut tukikohdat. Amerikkalaiset muistavat tämän päivän pitkään. He tulevat katumaan, että he asettivat öljysaarron Nousevan auringon maata vastaan, mikä pakotti japanilaiset taistelemaan. Ja yhtäkkiä kävi ilmi, että vaikka Japani on taloudessa kymmenen kertaa Amerikkaa huonompi, sillä on niin upeita erikoisjoukkoja, ettei siinä ole mitään vastustettavaa!
  Ninja hyökkäsi toisen kantovoiman kimppuun. He lensivät lennoilla ilmasta ja pudottivat pieniä mutta tappavia pommeja. Hotellit helvetistä, jotka lensivät laivojen savupiippuihin ja tulipesään.
  Ja he räjäyttivät kaikki alukset peräkkäin. Tuhoaminen eteni hurrikaanina. Ja risteilijöiden ja taistelulaivojen peittämän lentotukialusryhmän uppoaminen. Ja ne peittivät helvetin kuolemanherneet. Joka lävisti panssarin ja repi metallin.
  Tulipalot riehuivat meren yllä, ja kaikki savusi. Kirpeä savu nousi ilmaan ja kieppui kuin mustat kobran renkaat päästäen myrkyllisiä hampaita valmiina pureskelemaan ilmakehän läpi.
  Ja kaikki tämä tanssii, kaareutui, pureskeli ilmaan... Ninjat päästivät räjähteitä ja jättäen edistyneimmän ja nykyaikaisimman lentotukialuksen vahingoittumattomana, hyökkäsivät sen miehistön kimppuun. Täällä käytettiin katana-miekkoja, ja ninjatytöt heittivät neuloja paljain sormin. Ja he tekivät sen niin taitavasti, että yksi neula tappoi kolme tai neljä ihmistä kerralla.
  Tytöt hyökkäävät lauloivat:
  - Emme ole säälittäviä hyönteisiä, superninjoja - me pilkomme plakkeja! Ilmeinen lahjakkuus - mene siihen!
  Ja ne todella liikkuivat kuin aallon harja. Azumi katkaisi amiraalin miekalla ja leikkasi hänet kolmella keinulla kahdeksaantoista osaan. Veri roiskui runsaasti ja tulvi kannelle. Azumi sirkutti:
  - Joudut arkkuun! Leikkaan sinut!
  Ja hän tappoi toisen amiraalin. Ja samalla hän paljasti hampaansa. Ninjat eivät pelänneet tulitusta. Niistä lensi luoteja. He eivät tunteneet heikkoutta, väsymystä ja sääliä. Ne olivat kuin lintuja siivillä tai jopa suihkumoottoreita.
  Azumi roiskui paljain jaloin jättäen kauniita jalanjälkiä kannelle. Hän on hämmästyttävä soturi. Mutta muutkin tytöt ovat mahtavia.
  Lentotukialus vangitaan ja käännettynä viedään Japanin satamiin. Sinne tarvitaan myös rautaa.
  On erittäin vaikeaa vastustaa samuraiden ja ninjojen armeijaa. He ovat yli-ihmisiä. Ja heidän hyökkäyksensä on vastustamaton.
  Ja taas seuraavat onnistumiset ja sieppaukset. Ninjat käyttäytyvät kuin vaikeaselkoiset meriryöstäjät. Amerikassa vallitsee paniikki. Näkymätöntä ei voi vastustaa millään tavalla.
  Nämä ovat niin erikoisjoukkoja, että ilmailu ja tykistö eivät edes huomaa rohkeiden soturien lähestymistä. Jotka roikkuvat kuin mustat pilvet ja heiluttavat miekkoja, heittävät kiekkoja, jotka lentävät kilometrejä ja lävistävät minkä tahansa metallin.
  Ninja ei ole kuin keskiajalla. Hänellä on uusin tekniikka käden ulottuvilla. Ja hän tuhoaa kaikki, jotka ovat hänen tiellään.
  Ja Neuvostoliiton ja Saksan rintamalla on rauhallista. Saksalaiset valmistelevat hyökkäystä Kurskin pullistumaan. Ei ole viisain idea hyökätä valmiiksi linnoitettuihin asemiin, kun vihollinen on ylimääräinen. Mutta Saksalla on vähän valinnanvaraa.
  Saksalaiset lyötiin Afrikassa, ja heidän on etsittävä voittoja muilla rintamilla.
  Japanilaisten menestys kuitenkin vähensi ilmahyökkäysten voimakkuutta Kolmannen valtakunnan sotilas-teollisiin laitoksiin. Tämä johti aseiden tuotannon kasvuun verrattuna todelliseen historiaan. Kurskin taistelun aikaan Fritzillä oli enemmän panttereita ja tiikereitä sekä lentokoneita. Mikä luo tietyn ongelman.
  Mutta puna-armeija on edelleen vahvempi. Hirohito kysyy hyvin järkevän kysymyksen:
  - Autetaanko Saksan liittolaista?
  Suurin osa Japanin armeijasta puhui toisen rintaman avaamisen puolesta. Totta, ninjojen osallistuessa. Amerikka menetti kaikki lentotukialuksensa ja suuret pinta-alukset. Hyökkäysoperaatioiden suorittaminen Tyynellämerellä kävi mahdottomaksi. Ja Japanin kädet ovat irti. Lisäksi ninjat itse kaappasivat neljä lentotukialusta vahingoittamatta. Ja he tuhosivat paljon lentokoneita. Myös useita suuria aluksia vangittiin. Kaiken kaikkiaan yritys osoittautui menestyneeksi.
  Tai tarkemmin sanottuna joukko yrityksiä. Joita leimasivat loistavat menestykset. Amerikka jätti sodan. Tarkemmin sanottuna hän ehdotti aselepoa millä tahansa ehdolla.
  Japani vaati: lopettaa Kolmannen valtakunnan pommitukset ja apua Neuvostoliitolta. Yhdysvaltojen täytyi myös vaikuttaa Britanniaan lopettamaan taistelut. Britit vain puolet suostuivat. Liittoutuneet sopivat aseleposta Kolmannen valtakunnan kanssa ja vankien vaihdosta.
  Hitler lykkäsi jälleen hyökkäystä Kurskin pullistumaan. Hän päätti ensin kerätä lisää joukkoja ja tankkeja länsirintamalta. Ja vahvista joukkojasi.
  Mutta sitten, 15. heinäkuuta, Stalin määräsi hyökkäyksen Oryoliin ja Belgorodiin.
  Samaan aikaan ninjat varastivat myös amerikkalaisia kuljetusvälineitä uusilla Sherman-tankeilla. Ja Azumi pystyi yhdessä tyttöjen kanssa suorittamaan paljon rohkeamman leikkauksen. Hän varasti englantilaisilta tehtailta kolmesataaviisikymmentä parasta brittiläistä Churchill-panssarivaunua vahvistetuilla panssarivaunuilla ja kuljetti ne Saksaan. Englantilaiset kuolivat tyttöjen miekkojen alle. Lisäksi kaunottaret heittivät erittäin tarkasti teräviä neuloja paljain sormin tappaen taistelijat. Mitä voin sanoa? Britit olivat järkyttyneitä.
  Japanilaiset tytöt varastivat myös kaksi ajoneuvoa bensiinillä. Mikä on paras lahja Kolmannelle Valtakunnalle?
  Siksi puna-armeija kohtasi alusta alkaen itsepäistä vastarintaa.
  Puolustustaisteluissa "Ferdinand" osoitti olevansa erittäin erinomainen tankkien hävittäjä. Ja kuten "Tiger" ja "Pantther". Vaikka viimeinen ajoneuvo hajosi usein, puolustustaisteluissa tämä ei ollut niin merkittävää.
  Sillä välin Azumi saapui etupuolelle. Ja hän taisteli henkilökohtaisesti venäläisiä vastaan vaarallisimmassa Oryol-suunnassa. Täällä Neuvostoliiton kolmekymmentäneljä meni taisteluun.
  Japanilainen nainen otti yhdessä kumppaninsa kanssa esiin ohranjyvän kaltaisia pieniä räjähteiden paloja. Ja he alkoivat käyttää tyttömäisiä, ketteriä sormiaan heittääkseen näitä jyviä tankkeihin. Neuvostoliiton ajoneuvot räjähtivät ja kaatuivat korvia räjähtäen.
  Azumi huusi:
  - Banzai!
  Hänen paljasjalkainen kumppaninsa murisi:
  - Muutamme planeetan paratiisiksi!
  Ja hän heitti pienen kranaatin... Neuvostoliiton ajoneuvot räjähtivät. Kuului poksahdus ja kipinät lensivät, kun kaksi kolmekymmentäneljä törmäsi ilmassa. Ja sitten taistelusarja räjähtää. Ja autot murenevat kuin mustat helmet.
  Azumi kaivoi taas muutamia pieniä siemeniä talloin, paljain sormin ja siristi:
  - Tuon kuoleman!
  Hänen paljasjalkainen ystävänsä huusi ja heitti myös tappavia lahjoja:
  - Lyhyesti sanottuna - banzai!
  Ja molemmat kaunokaiset purskahtivat nauruun. Ja taas, paljain jaloin, heitetään näitä jyviä kumulatiivisilla räjähteillä. Ja tuhoaa kaiken kokonaan. Tässä on tusina isompaa HF:ää, jotka kääntyivät. Ja repeytyneet telat ja rikkinäiset rullat alkoivat pyöriä ylhäältä. Ja ne pyörivät ympäriinsä hajoamalla. Ammuttaessa alas hyökkääviä neuvostosotilaita.
  Ja molemmat ninjatytöt nauravat. Täällä käytetään teräviä pieniä neuloja, joita paljasjalkaiset tytöt heittävät jaloillaan. Ja Neuvostoliiton joukkojen hyökkäys loppuu. Venäläiset yksiköt, jotka kärsivät huomattavia vahinkoja, pysähtyvät ja jäätyvät.
  Ja paljasjalkaiset rosvot nauravat... He virnistävät kuin pantterit!
  . LUKU nro 2
  Azumi, tulinen ja lihaksikas ninjatyttö, yhdessä oikean kätensä Agoutin kanssa, blondi soturi, torjui Venäjän hyökkäyksen vaarallisimmalla alueella. Kaksi ninjakauneutta poltti satoja Neuvostoliiton tankkeja paljailla, siroilla jaloillaan. Ja nyt he keskustelivat Hitlerjugentin nuorten miesten kanssa. He ihailivat japanilaisten naisten hyväksikäyttöä. Se on todella hienoa!
  Vaalea nuori mies, jolla oli näkyvät lihakset, huomautti:
  - En ole koskaan nähnyt mitään tällaista! Jotta kaksi tyttöä voivat luoda sellaisen lihamyllyn!
  Azumi kaareva. Molemmilla japanilaisilla tytöillä oli yllään samat bikinit, hyvin lihaksikkaat ja kurvikkaat. Ja mitkä viettelevät jalat heillä on - pronssisen ihon alla pyörivät lihaspallot. Tämä on todella naisen muodon ja voiman täydellisyyttä.
  Azumi virnisti kuin pantteri sanoi:
  - Olemme ninjoja ja se kertoo kaiken!
  Toinen nuori mies, ruskeatukkainen, kysyi varovasti:
  - Miksi olet niin blondi?
  Agouti naurahti ja vastasi:
  - Ja isäni oli saksalainen! Samaa mieltä, se sopii minulle!
  Nuoret miehet hymyilivät leveästi. Azumi paljasti hampaansa entistä enemmän. Venäläiset yrittivät hyökätä Terminator tyttöjen kimppuun ilmasta. Uhkaavat IL-2:t ryntäsivät eteenpäin.
  Tytöt ottivat paljain sormin viuhkan sirot, taltatut jalat. Ja he alkoivat heitellä erityisiä, pieniä neuloja. Ja liete kirjaimellisesti hajosi ilmaan . Ja ne revittiin pieniksi paloiksi. Tai ne leimahtivat ja kasvoivat tulisilla höyhenillä.
  Azumi heilutti paljas, taltattu jalkaansa pitäen tuuletinta sormillaan, pudotti alas Neuvostoliiton hyökkäyslentokoneiden kaskadin ja kikatti:
  - Hallitse Japania, meret ovat sinun!
  Myös Agouti tärisi pitäen paljain sormin ylellistä tuuletinta kuin riikinkukon häntä. Sieltä putosi pieniä neuloja. Ja oli kuin tuhannet ilmatorjuntatykit ampuivat Neuvostoliiton ajoneuvoja kerralla. Liete valaistui kuin tulipolku taivaalla.
  Azumi, tämä punatukkainen japanilainen kaunotar, kosketti tuulettimen terää paljaalla kantapäällään ja sihisi:
  - Olen kobra!
  Kymmenen Neuvostoliiton lentokonetta nousi samanaikaisesti. Heidän hännänsä ja nenänsä revittiin irti. Moottorit räjähtivät ja pyörät halkesivat. Ja kaikki paloi, ikään kuin tuhat kynttilää olisi sytytetty kerralla.
  Vaaleatukkainen kaunotar Agouti sihisee, ja kun heilut paljaalla jalallasi, säteilee pieniä nuolia kuin viuhka, ja siristaa:
  - Näen auringon... Ja lempeä tuuli!
  Tappavat ninjatytöt. Ja viehättävä. Heillä on niin herkät kasvot, kuin kukat... Mutta heidän leukansa ovat rohkeat. Bikinit ovat niin paljastavia, vain kapea kaistale rinnassa, joka peittää hieman nännejä. Ja ohuet pikkuhousut, jotka eivät peitä hurmaa. Kuinka vietteleviä japanilaiset naiset ovat ja kuinka terävä lihaksen määritelmä heillä on. On harvinaista löytää tällaista tyttöä. Ja paina laatoilla.
  Tuoreesta ulkonäöstään huolimatta tytöt eivät ole niin nuoria kuin näyttävät. Nämä ovat parhaita ninjoja, joilla on valtava kokemus. Ja he läpäisivät tällaiset testit. Heidän paljaat jalkansa juoksivat purkautuvan tulivuoren kuuman laavan poikki. Ja he jättivät kauniita jälkiä viehättävistä raajoista.
  Soturit ovat tuhoamisen täydellisyyttä. Samaan aikaan he palvelevat mustaa, pahaa asiaa tappaen puna-armeijan sotilaita.
  Tytöt heittävät neuloja viuhkailla. Myös jakit, suhteellisen yksinkertaisen mallin hävittäjät, räjähtävät. Ja kuuluisa PE-2. Jälkimmäistä konetta on melko vaikea käyttää, eivätkä kaikki lentäjät pysty hallitsemaan sitä.
  Ja tytöt pitelevät faneja erittäin kauniilla ja siroilla jaloillaan, fanittelevat Neuvostoliiton lentokoneita.
  Azumi lyö huuliaan ja heiluttaa paljaata, taltattua jalkaansa, sanoo aggressiivisesti:
  - Olen todellinen tuhon ruusu!
  Agouti laukaisi pieniä, juomalla kasteltuja neuloja tuulettimesta, jota pitivät niin kauniit ja taltioidut jalat. Loistaa kauneudesta ja pirun viettelystä. Ja hän sanoo ampuen alas Neuvostoliiton lentokoneita kuin liekinheittimen alle jääneitä hyttysiä:
  - Japanilainen ninja - polvillasi villit!
  Ja tytöt, jotka ovat jo monivuotiaita, mutta joilla on haalistumaton tuoreus, lauloivat:
  - Pyyhkäisin pois Isänmaan viholliset maan pinnalta!
  Ja nyt viimeiset Neuvostoliiton koneet palavat taivaalla... Hyökkäys torjuttiin!
  Nyt tytöt istuvat poikien kanssa ja keskustelevat. Azumi ojentaa paljaat, lihaksikkaat jalkansa heille ja tarjoaa:
  - Anna nyt minulle hieronta!
  Agouti kannatti samanlaista ajatusta. Blondi terminaattori ojensi sirot, taltatut raajat ja sirutti:
  - Lämmitä se! Käsiä ja lisää energiaa!
  Nuoret miehet alkoivat vaivata tytön lihaksikasta ja vahvaa vartaloa. Ja tämä on tietysti miellyttävää kaunottareille.
  Mutta kaikki hyvä loppuu aikanaan. Jälleen Neuvostoliiton tykistö avaa tulen. Ja uudet tankkireservit lähtevät hyökkäykseen. He heittävät voimia taisteluun, joten tämä rintaman osa on avainasemassa puolustuksen läpimurtamisessa.
  Mutta ninjatytöt ovat aina hereillä. Ja taas he heittävät räjähteitä paljain jaloin. Ja he laulavat...
  Azumi heitti suikaleen supervoimakasta tuhoajaa ja lauloi:
  - Ja he menevät merelle...
  Agouti heitti räjähteitä panoksella ja tehokkaalla tuhoajalla. Se pyyhkäisi pois kaksi tusinaa neuvostopanssarivaunua ja siristi:
  - Tytöt ovat vauhdikkaita...
  Azumi, joka jatkoi paljain sormin heittämistä, mitä uskaltaa tuoda, jatkoi laulamista:
  - Merielementti!
  Agouti lähetti ohranjyvän kokoisia palloja ja heilutti paljaita jalkojaan ja siristi:
  - Elementtejä helvetistä!
  Pantteri piiloutui tyttöjen taakse. Auto odotti maaliaan. Sen tynnyri oli pitkä ja saalistava.
  Agouti kosketti räjähteitä paljaalla kantapäällään ja vilkutti tankissa oleville pojille. Hän räjäytti useita Neuvostoliiton autoja huutaen:
  - Ja tämä on hienoa!
  Azumi heitti ulos useita ohranjyviä paljaalla pohjallaan. Hän räjäytti Neuvostoliiton tankit ja sihisi:
  - Ja se on hyper!
  Tytöt jatkoivat tappavien ja tuhoisten lahjojen heittämistä viholliselle. Soturit osoittivat korkeimman tuhon luokan. Elsit ilmestyivät jälleen taivaalle. Tämä toisen maailmansodan suosituin lentokone pyrki ratkaisemaan sotilaallisia ongelmia.
  Mutta Azumi otti taas tuulettimen paljaisiin sormiinsa. Hän heilutti... Ja neuvostoautot alkoivat ryntää kauas. Eikä vain repiä, vaan myös kaatua ja törmätä toisiinsa.
  Paljasjalka Azumi sirkutti:
  - Lakaisemme kaiken hiekkaan!
  Agouti sai myös haavan... Hän heilutti paljaita jalkojaan niin energisesti, että auringonsäteet tulivat hänen paljaista kantapäästään...
  Ja venäläiset lentäjät saivat sen turhaan.
  Blondi terminaattori lauloi:
  - Ninja - taitolento! Neuvostoliiton miehistön arkkuun!
  Soturit olivat epätavallisen leikkisiä ja viileitä.
  Azumi napsautti sormiaan. Ja peili ilmestyi hänen käteensä. Kauneus heitti hänet jaloilleen. Paljaat sormet pitivät kahvaa tiukasti.
  Ja kuinka Azumi vapauttaa kimaltelevan pupun. Kuinka sytyttää tuleen terässeos ja duralumiini puulla.
  Ja Neuvostoliiton lentokoneet palavat... Kymmeniä niitä poltetaan kerrallaan. Niiden siivet ja hännät on revitty irti. Ja jotkut ovat vääntyneet ja kiertyneet oinaan sarveksi.
  Ja punatukkainen paholainen pitää niin pientä mutta erittäin kammottavaa peiliä paljaissa varpaissaan. Eikä siitä ole paeta. Ja se voi kirjaimellisesti polttaa terästä ja titaania. Ja murskata ja järkyttää kaikki, murskaa se kakuksi.
  Azumi paljastaa iloisesti hampaansa ja päästää auringonsäteitä paljain jaloin ja sanoo:
  - Sielun korkein taso!
  Agouti, joka käyttää edelleen perinteistä viuhkaansa paljain, viettelevillä jaloillaan. Mutta myös erittäin tehokkaasti polttamassa Neuvostoliiton lentokoneita, hän huutaa:
  - Tule, Stalin, tanssi!
  Ja tytöt, jotka ovat tyytyväisiä vitseihinsä, nauravat... Neuvostoliiton ilmailu kärsii valtavia tappioita, mutta yrittää epätoivoisesti murtautua läpi. Tämä ei kuitenkaan toimi tiikerityttöjä vastaan. Ne ovat liian kimaltelevia ja viileimpiä kaunottareista. Kaikki neuvostoautot ammutaan alas. Toinen on peili, toinen on tuuletin.
  Lisäksi peili, jota Azumin paljaat, taltatut, ruskettuneet jalat pitävät, on vielä tehokkaampi.
  Neuvostoliiton lentäjät kuolevat. Monet heistä ovat hyvin nuoria. On nuoria miehiä, joille on juuri alkanut kehittyä viikset, ja on tyttöjä. Totta, jälkimmäisiä on vähän. Ja he lentävät enimmäkseen U-2:ta. Tämä ajoneuvo on erityisen tehokas taisteluoperaatioissa yöllä.
  Neuvostoliiton autot palavat kuin koi taskulampussa. Ja Azumi, pudistaen paljas jalkaansa, karjuu:
  - Olen ninja, eikä ole kauniimpaa ammattia!
  Tällä punatukkaisella noidalla on monia salaisuuksia. Hänen hiuksensa ovat erittäin kuumat, kuin tuli. Kaunis tyttö ja vaarallinen viettelijä. Hän osallistui myös Venäjän ja Japanin sotaan. Japanilla ei ollut mahdollisuuksia tsaari-Venäjää vastaan. Venäläisiä on enemmän ja heillä on kokemusta vuosisatojen sodasta.
  Ja Japani on viime aikoina mennyt rajojensa yli. No, kuinka hän voisi voittaa?
  Mutta... Ninjatekijä muutti kaiken... Useat paljasjalkaiset tytöt päästivät valloilleen taikuuden Mukendin lähellä taisteleviin venäläisiin joukkoihin. Ja ylivoimainen tsaariarmeija, joka oli jo noussut japanilaisiin, joutui neulojen tulvaan.
  Venäläisiä sotilaita kaatui, lävistettynä, satoja ja tuhansia. Sitten Azumi käytti taikapeiliä. Sen kuumuus sai aseenpiiput räjähtämään ja venäläiset sotilaat palamaan elävältä. Se oli villi, raivoava tuli. Mitä mikään ei voinut kestää tai vastustaa. Taistelusarjat räjäytettiin. Akut tuhoutuivat, kaikki paloi lähes välittömästi...
  Ninjoista on tullut todellinen vitsaus Venäjän armeijalle. He voittivat käyttämällä taikuutta tuoksuvia taitoja.
  Sitten Azumi sai Kuropatkinin villiin pelkoon, että tämä jopa alkoi änkyttää. Mutta hän ei tappanut häntä. Ja tämä oli jossain määrin ovela liike. Ninjatytöt itse valtasivat myös Venäjän armeijan aarteen - useita kultapusseja. Tämä on tietysti iloinen yllätys.
  Taikapeilien ja tuulettimien lisäksi paljasjalkaiset kaunottaret työskentelivät myös miekkojen kanssa. He tappoivat henkilökohtaisesti paljon venäläisiä sotilaita. Ja he osoittivat ninjan voiman.
  Agouti tuli sitten kuuluisaksi merellä. Hän myös tappoi henkilökohtaisesti amiraali Makarovin seuraajan leikkaamalla hänen päänsä miekalla. Ja jopa heittelee sitä paljain varpaillaan.
  Makarovin itsensä räjäytti hänen kumppaninsa ja aviomiehensä Tulitiikeri. Kyllä, ninjoilla on taikuutta, eivätkä ne voi vanheta. Kuinka muut kuolevaiset luultavasti kadehtivat heitä.
  Ninjojen vahvuus on upea. Ja jos he eivät ole valloittaneet muuta maailmaa, se johtuu vain siitä, että he harvoin puuttuvat pelkkien kuolevaisten elämään. Mutta he eivät voineet olla puuttumatta sotaan Venäjän kanssa. Venäjän karhu oli liian suuri ja vahva. Japani oli tuomittu häviämään alusta alkaen. Lisäksi venäläiset ovat erittäin taitavia sotilasasioissa.
  Mutta ninjan yli-inhimillinen voima muutti voimatasapainoa dramaattisesti.
  Paljasjalkaiset soturitytöt vangitsivat laivoja venäläisiltä. Heidän aluksensa upotettiin. He aiheuttivat myös tappioita maalla. Ja ota loistava voitto Tsushimassa! Ja täällä se ei olisi voinut tehdä ilman Azumia.
  Hän henkilökohtaisesti ja hänen kumppaninsa upotti kolme uusinta Venäjän taistelulaivaa. Näytti taitolentoa.
  Ninjoilla on niin voimaa! Lisäksi tytöt menevät lähetystyöhön useammin kuin miehet. Ketä voi verrata naiselliseen voimaan ja pirulliseen viettelykykyyn?
  Nyt soturit ovat polttaneet paljon Neuvostoliiton lentokoneita. He jakoivat panssarivaunut ja ottivat vastaan jalkaväen. Neuvostoliiton sotilaat juoksevat hyökkäämään. Ja niihin peilistä.
  Azumi nuolee huuliaan lihansyöjänä. Hän on upea narttu. Ja käyttämällä paljaita varpaitaan hän lähettää tuhon kaneja.
  Samaan aikaan japanilainen nainen twiittasi:
  - Poltamme kaikki! Saatana on herramme!
  Sen jälkeen se lähettää uutta tappavaa häikäisyä, joka vääntää pinnan ja muuttaa venäläiset sotilaat tuhkaksi.
  Agouti myös ampuu aggressiivisesti ja lähettää räjähteitä tuulettimen tavoin. Mutta samaan aikaan soturi heittää erityisiä palloja paljaalla kantapäällään.
  He lentävät ja ampuvat alas kymmeniä sotilaita murtaen heidän rintansa ja murtaen selkärangan.
  Blondi terminaattori huudahtaa:
  - Lyö taistelulaivaan kivillä! Tämä on erittäin siistiä!
  Venäläisten joukkojen hyökkäys tukehtuu... Kaikki on yhä enemmän täynnä ruumiita ja rikkoutuneita neuvostokalusteita.
  . LUKU nro 3.
  Hyökkäys Orelia vastaan vaarallisimmalla sektorilla keskeytettiin. Mutta Neuvostoliiton joukot murtautuivat rintaman läpi kiertotieltä. Asiat olivat paremmin saksalaisten kannalta Belgorod-Harkov -suunnassa. Siellä heillä oli enemmän joukkoja ja erityisesti tankkeja. Mainstein ohjasi taitavasti. Hän käytti uusimpia "Tigers", "Panthers", "Ferdinands", jotka ovat melko tehokkaita puolustustaisteluissa. Ja ehkä ne ovat parempia kuin Neuvostoliiton autot. Etenkin Tiger ei kyennyt tunkeutumaan 34 aseen läpi päin, ja sen kylkeä voitiin ottaa enintään kolmensadan metrin etäisyydeltä.
  "Panther" ei myöskään tunkeutunut edestäpäin, vaan otti kolmekymmentäneljä kahdelta kilometriltä. Totta, heikompi panssarivaunuissa. "Ferdinand" pystyi yleensä tunkeutumaan Neuvostoliiton ajoneuvoihin jopa neljän kilometrin etäisyydeltä. Ja etupanssari on 200 mm.
  Etelässä natsit kestivät. Mutta Oryolin tehtaalla he alkoivat antaa periksi.
  Ninjatytöt ryntäsivät pysäyttämään fasistit. He olivat hyvin vinttikoiria ja nämä kaunokaiset olivat siistejä. Ja kun heidän paljaat jalkansa alkoivat heiluttaa tuuletinta ja ampua auringonsäteitä peilistä. Ja etenevät Neuvostoliiton tankit joutuivat neulojen ja säteiden alle. Autoja lensi ja kaatui. Metalli oli sulamassa. Ja kauniit tytöt: punapää ja blondi näyttivät nenänsä ja virnistivät.
  Soturit toimivat erittäin energisesti. He heiluttivat ja näyttivät hampaitaan. Ja kaikenlaiset pienet neulat lentävät. Joka tuhoaa vihollisen.
  Kolmekymmentäneljä käännetään ympäri, rullat irtoavat niistä ja rullaavat itsekseen. Joitakin tankkeja leikataan. Ja niistä valuu ulos sulaa metallia.
  Azumi heiluttaa paljaalla jalallaan tuulettimella ja oksentaa sen ylös. Tällä kertaa Agouti päästää auringonsäteitä ulos. Ja he repivät venäläisiä tankkeja osiin.
  Molemmat naispuoliset ninjasoturit näyttävät niin typeriltä ja tappavilta. Ja samaan aikaan melkein alasti. He lyövät venäläisiä tankkeja. Sitten Ilja ilmestyi. Ja sitten heidän kantapäänsä alkavat toimia ja laukaisevat kakkuja räjähteillä, jotka ravistelevat tilaa ja repivät osiin Neuvostoliiton lentokoneita. He repivät irti nenänsä ja käpristävät siipensä.
  Fasistit karjuvat heiluttaen käsiään:
  - Rush Schwein!
  Ninjatytöt kikattavat vastaukseksi. Paljaiden, ruskettuneiden jalkojen lähettäminen, kuoleman lahjoja.
  Kauniita sotureita, Azumin hiukset ovat niin punaiset, että ne näyttävät tuulessa leijuvalta natsibannerilta. Ja soturit puitavat Neuvostoliiton sotilaita. Ja niin he käyttivät uusia aseita. He alkoivat puhaltaa kuplia paljain, siroin jaloillaan.
  Ja läpinäkyviä, kimaltelevia palloja tuli ulos. Ne voisivat jopa polttaa titaania.
  Ja he hyökkäsivät Neuvostoliiton ajoneuvoihin räjähtäen ja tuhoamalla ne.
  Azumi, tämä punatukkainen paholainen, lempinimeltään tulinen tiikeri, joka heitteli kuplia paljain sormin, lauloi:
  - Mutta ollakseni rehellinen...
  Agouti sanoi peilillä, joka pyöritti hänen paljaita jalkojaan ja sirutti kuin varpunen:
  - Voitan kaikki!
  Azumi, vapauttaen tusinaa helmiäiskuplaa paljaista, kaiverretuista sormistaan, sanoi:
  - Ja me voitamme Stalinin!
  Agouti lähetti auringonsäteitä paljain varpaillaan, poltti pari tusinaa Neuvostoliiton lentokonetta ja antoi:
  - Ja tämä on tietysti oikein!
  Azumi naurahti. Hän hyppäsi ylös, pyöritti useita kuperkeitä ilmassa ja puhalsi kuplia paljain jaloin. Samaan aikaan laulaen, jyskyttävällä ja samaan aikaan soivalla äänellään:
  - Mutta keisari antaa meille käskyn...
  Agouti huutaa keuhkoihinsa, ampuen kirkkaita palloja paljaista jaloistaan, sokaisen neuvostosotilaat:
  - Banzai ja silmään!
  Azumi vahvisti aggressiivisesti, kiviä hampailla ja ampumalla alas Neuvostoliiton hyökkäyslentokoneita ja etulinjan pommikoneita:
  - Leikitään piikkisikaa!
  Soturit jatkoivat vitsejä ja heittelivät ulos kuolemanlahjoja. Ne ovat niin kimaltelevia, että niitä on mahdotonta sanoa sadussa, ei edes kuvailla niitä kynällä! Ja ninjatyttöjen vartalot ovat niin lihaksikkaita, heidän ihonsa on pronssinen ja kiiltävä, kuin öljytty.
  Agouti ottaa sen ja sihisee, heittää useita auringonsäteitä ja karjuu:
  - Viimeistelen sinut kenkävahnalla...
  Azumi vihelsi energisesti, tahraili, heilutti paljaita jalkojaan ja lähetti kuplia. Ja hän liimasi neuvostoautot yhteen paloiksi. Ja liekit nousivat korkealle, näennäisesti valmiina nuolemaan tähdet stratosfäärin läpi.
  Agouti puolestaan lähetti auringonsäteitä ja lauloi kimalteleen paljaita kantapäänsä:
  - Leijui onnettoman planeetan päällä...
  Azumi jatkoi suurella innolla käyttäen paljaita, taltattuja jalkoja ja kuplia:
  - Pimeys täynnä tähtihirviöitä!
  Agouti, jonka paljaat kantapäät lähettivät peiliheijastuksia, sirkutti ampuen alas Neuvostoliiton lentokoneita ja kelluvia tankkeja valonsäteillä:
  - Miehittäjä vihaa kirveestään...
  Azumi laukaisi suurella innostuksella kuplia ilmaan, ja se luovutti lämpöä ja poltti napalmia. Ja nämä kuplat ampuivat alas Neuvostoliiton panssarivaunuja, jalkaväkeä ja lentokoneita, hän julkaisi:
  - Teroita ja leikkaa pää!
  Agouti puhkaisi todellisen ninjan innostuksella paljain jaloin kuolemansäteitä ja hävityspyyhkeitä:
  - Hän on kuitenkin mies, ei pelinappula...
  Azumi kimaltelee paljaita, pyöreitä, vaaleanpunaisia korkokenkiään ja rakkuloi niitä, sirkutti:
  - Etkä voi kävellä ikeen alla ikuisesti...
  Agouti lauloi suurella innolla, kun taas hänen paljailta pohjiltaan heijastuneet auringonsäteet polttivat tankkeja, lentokoneita ja jalkaväkeä. Teen kebabeja venäläisistä sotilaista.
  Ja tyttö lauloi energisesti:
  - Muuttaa pahat viholliset tulipaloiksi...
  Azumi, joka lähettää auringonpaisteen paljain, erittäin siroin pohjaineen ja kuplia, jotka luovat sateenkaaren kaikkia värejä, siristi naarassakielisen äänellä:
  - Hänestä tulee uusi maailmojen hallitsija!
  Sen jälkeen molemmat kaunottaret pyörivät ilmassa ja lauloivat:
  No mitä voin sanoa, mitä voin sanoa,
  Näin ninjat rakennetaan...
  Että he rakastavat tappaa heikkoja,
  He tappavat sinut, vihelkää vain!
  Azumi sihisi suurella mielenkiinnolla, monivärisiä, pörröisiä ja erittäin tappavia kuplia lennättäen hänen paljaista pyöreistä kantapäästään. Joka ampui alas lentokoneita ja murskasi kaiken suurella intensiteetillä. Kuin alamaailman olento.
  Ja mikä kauneus ja armo olivat näiden helvetin prinsessien jalat! Jotain täysin käsittämätöntä. Näistä tytöistä he puhuvat - he muuttavat vihollisensa helvettiin. Ja jos joku ei kumarra heitä, hän jää ilman päätä. Loppujen lopuksi tämä pari erottui Venäjän ja Japanin sodan aikana. Japanilaiset voittivat kaikki neljä taistelua Kuropatkinin kanssa yksinomaan ninjojen avulla.
  Ja nämä tytöt näyttivät itsensä tappavan taikuuden avulla. Ja he aloittivat sellaisen tuhon, että sitä on mahdotonta sanoa sadussa tai kuvailla kynällä.
  Mutta hyökkäys Vysokaya-vuorelle Port Arthurissa on erityisen arvokasta. Siellä tytöt pystyivät tekemään mitä koko kenraali Nogin armeija ei voinut tehdä. He ryntäsivät ylös vuorelle.
  Vain me kaksi, melkein alasti, vain bikineissä. Ja niitä ympäröivät ilmapallojen pyörteet. Nämä tytöt ovat niin upeita. Venäläiset luodit lensivät pois palloista. Sekä konekiväärit että aseet vaikenivat. Samurai-armeija kärsi todellinen, kirjaimellinen tappio. Ja soturit osoittivat taipumatonta henkeä.
  Pääsimme juoksuhaudoihin ja aloimme kaataa venäläisiä sotilaita. Heidän miekkansa loistivat ja löivät kuin salama. Nämä olivat sellaisia tyttöjä, joille heillä ei ollut vertaista ollenkaan.
  Ninjat kävelivät juoksuhaudoissa. Ja miekat halkaisivat venäläiset sotilaat. Azumi leikkasi viisi yhdellä vedolla ja lauloi:
  - Me huudamme banzai...
  Agouti, tämä blondi paljain, siroine jaloineen, katkaisi seitsemän yhdellä keinulla ja huusi:
  - Valloitamme takaisin Kurilisaaremme!
  Azumi jatkaa kaikkien pilkkomista. Ja yhdellä keinulla hän tuhosi kahdeksan venäläissotilasta kerralla huutaen:
  - Vangitaan koko alue keskiyöllä!
  Agouti jatkaa tuhoamista ja tuhoamista. Yksi keinu, ja heti yhdeksän venäläistä sotilasta leikataan kahtia, hän siristi:
  - Näytämme naapureillemme voimaa!
  Tytöt ovat jo näyttäneet itsensä. Melkein alasti, ruskettunut, lihaksikas. Erittäin kaunis ja vahva. Sotilaat pelkäävät jopa ampua heitä tai säälivät heitä. Ja kaikkien miekat leikataan alas ilman seremonioita. Ja niistä tulee verinen sotku.
  Azumi siristaa ja karjuu:
  - Banzai! Olen supermies tyttö!
  Agouti lyö sinua kupilla paljaista kantapäästäsi Venäjän linjaa pitkin. Ja hän leikkaa karjuen:
  - Eikä hätää!
  Soturit kävelivät lujasti Vysokoy-vuorella. Ja he ottivat tämän keskeisen asian. Japanilaiset alkoivat hallita Port Arthuria. Venäläinen laivue yritti murtautua läpi. Mutta se ei ollut siellä. Tytöt tapasivat venäläiset merellä ja hukutetaan heidät. Ja painosta sitä.
  Azumi lähetti venäläisen taistelulaivan esi-isilleen ja lauloi lyömällä metallia paljaalla kantapäällään:
  - Lyhyesti...
  Agouti tuki kumppaniaan. Työskentely paljain jaloin ja lähetä kuplia Venäjän laivoille. Ja täydellisen tuhon kuplat, japanilainen ninja, otti sen ja sihisi:
  - Lyhyesti...
  Ja molemmat tappajatytöt huutavat:
  - Ole hiljaa!
  Ja niin he antautuivat kupliin paljain kantapäällään, sihisivät ja huusivat keuhkoihinsa karjuen:
  - Ole hiljaa! Täältä hallilta...
  Lähettäen säteitä, jotka haihduttavat metallia venäläisten laivojen yli paljain jaloin, he huusivat:
  - Kaikki pois salista!
  Ja niin villi nauru vastauksena... Lyhyesti sanottuna Venäjän Khanin laivastolle. Ja Japani voitti hämmästyttävän voiton maata vastaan, jolla on enemmän sotilaita kuin muissa maailman armeijoissa.
  Azumi murskasi parhaillaan läpi murtautunutta Neuvostoliiton armeijaa. Se poltti tankkeja ja lähetti säteitä vihollisen lentokoneisiin. Hän osoitti helvetillistä painetta ja taipumatonta tahtoa. Ja hänen paljaat kantapäänsä, niin pyöreät ja viettelevät, lähettivät kuplia, jotka hehkuivat kaikilla sateenkaaren väreillä.
  Azumi otti sen ja lauloi:
  - Ninja magia ei ole vitsi!
  Agouti heitti valtavalla paineella esiin useita kimaltelevia auringonsäteitä paljain kantapäällään ja sanoi:
  - Ninja magia ei ole vitsi!
  Ja molemmat kaunokaiset antavat periksi valtavalla karjuvalla äänellä:
  - Et voi vitsailla meille ninjoille!
  Ja ninjatytöt lisäsivät pommitusten voimakkuutta. Sadat Neuvostoliiton tankit paloivat, ja suuri määrä venäläisiä lentokoneita räjähti. Kaikki sai kaaoksen luonteen.
  Azumi sirkutti iloisesti, löi paljain jaloin ja lensi ilmaan sirkuen:
  - He eivät vitsaile ninjojen kanssa!
  Agouti heilutti paljaita raajojaan ja heitti tuhon säteitä veitsisormillaan, vinkui:
  - He mutaavat vesiä kanssamme!
  Neuvostojoukoilla oli yhä vaikeampia aikoja. Lähes kaikki Neuvostoliiton tankit ja lentokoneet tuhottiin. Ja soturit ottivat jalkaväkijoukot vastaan. Tuho oli lisääntymässä. Mutta vain neitsyttytöt osallistuivat taisteluun. Mutta nämä tytöt ovat ninjoja!
  . LUKU nro 4.
  Neuvostoliiton hyökkäys loppui lopulta ja venäläiset joukot pysähtyivät. Sota käänsi siten toisen sivun, jota leimaa operaatio Rumjantsevin epäonnistuminen. Saksalaiset saivat hengähdystauon ja yrittivät saada lisää joukkoja. Uusi Lev-tankki alkoi myös saapua eteen. Mihin todellisessa historiassa panzvalella ei ollut tarpeeksi resursseja. Mutta nyt saksalaisten on helpompaa, koska länsirintamaa ei ole: Yhdysvallat ja Britannia ninjojen voitettuaan jättivät sodan häpeään.
  Ja voit käynnistää sarjoiksi jotain, mitä todellisuudessa, kun ninjoja ei ollut, ei ollut.
  Lev-tankki on erittäin mahtava: se painaa yhdeksänkymmentä tonnia, siinä on 150 mm etupanssari, 110 mm sivuilla ja otsassa sekä 105 mm 70 EL tykki. Lisäksi panssari on viisto sekä otsassa että sivuilla, kuten Pantherilla. Auto, joka on 34-vuotias, ei koskaan pääse tunkeutumaan. Ja ase on yleensä tehokkain panssarintorjuntamalleista. Ja kuinka hän lyö. Ajokyky on huonompi, mutta 1000 hevosvoiman moottori pärjää hyvin.
  Ja "Lion" näytti itsensä taistelussa. Ja itse tankissa naispuolinen miehistö taistelee. Tämä on erittäin siistiä ja seksikästä!
  Voi tytöt, kuinka kauniita olette. Ja näyttää hyvältä sodassa.
  Tiivis neljän hengen ryhmä, ensimmäiset naispuoliset tankkerit Kolmannen valtakunnan historiassa, ratsastaa Lion-panssarivaunulla. Gerda on miehistön komentaja, Charlotte on ampuja, Christina on konekivääri, Magda on kuljettaja. Ja kaikki neljä tyttöä lähtivät taistelemaan paljain jaloin ja vain bikineissä.
  Ja että he testaavat uutta Lev-säiliötä. Kauniit tytöt ajavat autoa. Tämä on heidän ensimmäinen taistelunsa. Kolme Neuvostoliiton T-34-76-panssarivaunua kulkee eteenpäin. Autot tarpeetonta sanoa: nopea.
  Mutta Leolle ne ovat täysin turvallisia. Jos "Tiikeri" voi silti tunkeutua sivuun ja vielä enemmän "Pantteri", niin kolmekymmentäneljä ei koskaan tunkeudu "leijonaan".
  Gerda nauraa ja nyökkää punatukkaiselle Charlottelle:
  - Ammu vihollista!
  Tulipaholainen murisi aggressiivisesti:
  - Murskaan ne kaikki!
  Ja hän lepää paljaat kantapäänsä metallia vasten. Pitää keskittyä. Kun käytät bikinejä, tunnet auton paljon paremmin. On hyvä, kun vartalo on melkein alasti. Ja lämpö on paljon miellyttävämpää. Ja ihosi on ruskettunut ja kiiltävä hiesta. Charlotte ampuu ensimmäisen laukauksen. Se avaa tulen kaukaa, koska sen ase on tappava. Mutta kokeile, niin saat sen.
  Ammus lentää pillin kanssa. Se leikkaa ilmassa... Charlotte kirosi nauttien - hän kaipasi.
  Gerda on blondi. Erittäin lihaksikas, kaunis, ruskettunut. Hermostuneena hän hieroo paljas, siro jalkansa kuumennettua panssaria vasten ja siristaa:
  - Terävät silmät - vinot kädet!
  Charlotte karjuu rajusti:
  - Olen Saksan erikoisjoukkoja!
  Ja punainen paholainen ampuu taas. Tällä kertaa kuori ohittaa hyvin läheltä kolmenkymmenenneljän pientä tornia.
  Christina on myös punapää. Vain jos Charlotten hiukset ovat punakuparin, Christinan keltakuparin hiukset. Hän on myös erittäin kaunis ja kurvikas. Konekivääriampuja. Mutta toistaiseksi Neuvostoliiton jalkaväki ei ole näkyvissä, eikä tarvitse ampua. Ja "Lionissa" on neljä konekivääriä saranoilla, ja viides on koaksiaalinen piipun kanssa.
  Christina laittoi kätensä Charlotten paljaille pohjille ja ehdotti:
  - Anna minun hieroa sinua!
  Charlotte sihisi epäluuloisesti:
  - Mitä varten tämä on?
  Christina vastasi hymyillen:
  - Jotta sinusta tulee tarkempi! Energia virtaa jalkojesi läpi!
  Charlotte suostui vastahakoisesti:
  - Katsotaanpa!
  Lev-tankin aseella on selvä haittapuoli - pienempi tulinopeus. Vain viisi laukausta minuutissa. Siksi meidän on avattava tuli kauempaa. Kokeile - osut siihen!
  Mutta Charlotte keskittyi. Christina hieroo tiukkoja mutta siroja pohjallisia. Kuparinpunainen paholainen hymyilee leveästi. Ja tekee uuden laukauksen...
  Kuori osuu Neuvostoliiton tankin tornin keskelle. Ja repii sen irti kehosta. Metalli halkeaa ja hajoaa paloiksi. Ja taistelusarjat ovat repeytyneet.
  Gerda sanoo iloisesti nuoleen täyteläisiä, helakanpunaisia huuliaan:
  - He löivät Stalinia sarville!
  Charlotte, joka kytkee uuden kuoren, sanoo intohimoisesti:
  - Hänen sarvissaan ja hänen välillään!
  Christina löi paljain jaloin panssariseinää vasten ja siristaa äänekkäästi:
  - Tulin Sansibarista, kotimaani on Sahara!
  Charlotte sanoo iloisesti:
  - Kolme ja enemmän ovat jalkojani. Ehkä pääsen sinne vielä!
  Christina hymyili ja twiittasi:
  - Voi sellaisia jalkoja, olen iloinen voidessani hieroa niitä!
  Magda vastasi huokaisten:
  - Ja työni on mitä mielenkiintoisinta! Tankkimme seisoo, ja venäläiset lähestyvät sitä!
  Gerda lohdutti, sirutti:
  - Sinä vielä tukahdat ne!
  Magda sanoi epäilevästi:
  - Ei ole hyvä murskata ihmisiä!
  Charlotte kiljahti raivoissaan ja sihisi:
  - Vihollinen on vihollinen! Ja hänelle ei tule armoa!
  Tulinen paholainen tunsi minun hierovan hänen paljaita jalkojaan. Charlotte nauraa ja osoittaa lähes paljaat rintansa aseella. Sitten hän ampui...
  Kuore melkein kosketti kolmenkymmenenneljän pientä tornia ja lensi silti ohi. Ja Neuvostoliiton panssarit ampuivat takaisin. Ja he lisäsivät nopeutta rajoitukseen.
  Gerda totesi hätääntyneenä:
  - Nämä hullut venäläiset voivat mennä oinaan! Meidän pitäisi puhua heille hyvät puheet!
  Turhautuneena sihisevä Charlotte twiittasi:
  - Jos missaan seuraavan kerran, lyö minua naamaan!
  Christina huusi:
  - Guten morgen, guten niin! He löivät sinua naamaan, sinne ja tänne!
  Magda, hampaat kuin helmiä paljastettuina, huomautti:
  - Lyö tai ei lyödä - kaikki on Jumalan tahdon mukaan!
  Gerda naurahti ja haukkui:
  - Okei, ammu!
  Charlotte puristi hampaitaan tiukasti. Hän vapisi raivosta. Ja yritin keskittyä. Christina alkoi hieroa jalkojaan yhä intensiivisemmin.
  Tulinen paholainen ampui. Ja hän paljasti hampaansa vielä enemmän. Tällä kertaa kuori osui runkoon. Neuvostoauto pysähtyi ja puhalsi savua. Charlotte haukkui:
  - Olen Robin Hood!
  Gerda vahvisti hymyillen:
  - Kyllä, tämä ei ole huono!
  Magda twiittasi:
  - Julmaa, mutta välttämätöntä!
  Christina kutitteli Charlotten paljaasta kantapäästä ja vinkaisi:
  - Se on mestariteos! Mestariteos ampumiseen!
  Gerda sanoi hymyillen:
  - Mutta vain yksi jäljellä!
  Charlotte sihisi myrkyllisesti:
  - Haudan hänet lämpimästi!
  Arjalainen tyttö otti tähtäyksen. Ja hän ampui painaen varovasti aseen nappia. Neuvostoauto nykii ja jatkoi lähestymistä. Ilmeisesti "Lion"-ase ei ollut kovin menestynyt.
  Charlotte kirosi, paljastaen hampaansa:
  - Liian suuri kaliiperi! Joten emme voi rikkoa sitä!
  Gerda korjasi kumppaniaan:
  - Halusit sanoa, älä jää kiinni!
  Punatukkainen narttu nykisi ja sihisi:
  - Sanoin mitä halusin sanoa...
  Ja hän alkoi taas tähtäämään. Myös Neuvostoliiton auto ampui ja ryntäsi lähemmäksi vaarantaen vaihteiston rikkoutumisen. Kolmekymmentäneljänä vaihteisto hajosi usein, kun kehitit suurta nopeutta. Tämä vähensi moottorin tehoa jonkin verran.
  Mutta autot ovat silti ketterät ja pieneen torniin on vaikea päästä sisään. Paljajaloiset saksalaiset soturit tähtäävät jälleen ketterään Neuvostoliiton panssarivaunuun. Tytöt ovat onnekkaita, että ninjojen työn vuoksi monet Neuvostoliiton tankit ovat kadonneet, ja vain kolme kolmekymmentäneljä on menossa kömpelöä "leijonaa" vastaan.
  Jos KV-sarja olisi ollut saksalaisia vastaan, se olisi ollut helpompaa heille. Mutta ilmeisesti se ei ole kohtalo. Charlotte liikuttaa vartta ja hymyilee, kun Christina hieroo hänen kantapäänsä. Tytöt juoksevat paljon paljain jaloin. Jalkojen iho on karkea ja joustava, mutta tämä ei tee pohjasta vähemmän houkuttelevaa. Christina hieroo häntä ja sanoo hymyillen:
  - Paljain jaloin juoksemassa polkua pitkin!
  Charlotte rauhoittuu. Neuvostoliiton panssarivaunu tulee yhä lähemmäs. Ja sinne on helpompi päästä. Vaikka Tigerin 88 millimetrin tykki on paljon parempi, ja vielä enemmän Pantherin 75 millimetrin ase. Ollakseni rehellinen, "Panther" sopi tytöille paremmin kuin "Lion". Hän on sekä liikkuvampi että nopeampi ampua. Ja "Lev"? Sen panssaria lukuun ottamatta kaikki on pahempaa kuin Pantherissa. Ja jopa tehokkaampi ase ei ole kovin käytännöllinen. Entä jos "leijona" voi tunkeutua kolmekymmentäneljäksi yli viiden kilometrin etäisyydeltä? Ja jos osut siihen, kokeile sitä ketterässä ja suhteellisen pienessä Neuvostoliiton tankissa! Tulinopeus on kolme kertaa pienempi kuin Pantherin.
  Charlotte kuiskaa aggressiivisesti ja keskittyy. Ja hän ampuu tähtääen vartaloon. Siellä on vähän helpompaa kuin tornissa, joka on pieni ja kulmikas. Ammus lentää suusta ja osuu rataan. Isku on voimakas, rikkoen useita rullia kerralla. Neuvostoliiton ajoneuvo, saatuaan lyönnin suolistossa, pysähtyy ja ampuu ampumakykyään menettämättä saksalaista panssarivaunua. Ja se osuu "leijonan" viistoon otsaan. Se jyrisi hieman sisällä. Vino ja paksu panssari kimmoili. On huomattava, että "Lion" oli edistyneempi kuin "Tiger"; sen panssari oli asennettu kulmaan, kuten "kuninkaallinen tiikeri". Mutta tämä teki säiliöstä jonkin verran kalliimman ja vaikeamman valmistaa. Toistaiseksi "Tiger"-2 on vain testeissä. Ja ranskalaisten kehittämä "Lion" päätyi sarjaan aiemmin.
  Mutta itse ajatus aseistaa panssarivaunu niin tehokkaalla tykillä ja saada se painamaan 90 tonnia on julma. Vaikka kolmekymmentäneljä ei läpäise sitä mistään kulmasta, se voi silti painaa sitä. Ja tämä on tietysti tekijä, joka tekee Lionista ei käytännössä paras tankki. Mutta erittäin kallis ja vaikea kuljettaa.
  Charlotte valittaa, että ase ei ole kovin nopealaukainen, ja lähettää viimeistelykierroksen Neuvostoliiton ajoneuvon otsaan. Koska kolmekymmentäneljä on pysähtynyt, siihen on nyt paljon helpompi päästä. Ja tulinen paholainen lävistää haarniskan. Torni hajoaa palasiksi kuin tomaatti kirveen alla.
  Gerda kikatti ja pudistaen paljas jalkaansa huomautti:
  - Kuten aina, tämä on hienoa!
  Magda twiittasi innostuneena:
  - Kaikki mahdotonta... Jonakin päivänä tapahtuu!
  Charlotte sanoi hyvin tyytyväisenä:
  - Tulos on kolme nollaa meidän hyväksemme! Ymmärrät, että se ei ole huono ensimmäiseen taisteluun... Vaikka ase ei todellakaan ole optimaalinen!
  Christina naurahti ja huomautti:
  - Tähtäin on melko tarkka... Mutta tässä paljon riippuu vielä taistelijan tarkkuudesta.
  Magda kysyi huolestuneena:
  - Siirrymme syvemmälle Neuvostoliiton puolustukseen... Tai odotamme sitä!
  Gerda hieroi vaaleanpunaista pohjaansa ja sanoi epäilevästi:
  - Jos tallaamme omillamme näin, tankkimme tuhoutuu täysin. Meidän on parempi naamioida se!
  Magda huomautti järkevästi:
  - Sellaista kolossia on vaikea naamioida!
  Charlotte suostui:
  - Kyllä... Eh, olisi parempi olla "Panther", vain matalammalla siluetilla. Ja sitten ilmestyi eläintarha. Tehokas, mutta kömpelö!
  Christina kiipesi luukusta ja huomautti:
  - Kyllä, tankimme ovat vielä kaukana täydellisyydestä... Mutta kuten sanotaan - kova vaiva on alku!
  Tytöt kiipesivät iloisina kuumasta tankista ja alkoivat peittää sitä ruoholla ja oksilla. Ja itse asiassa he eivät tehneet sitä kovin vakuuttavasti. Ja mahtava Neuvostoliiton Iljas ilmestyi taivaalle...
  Gerda huomautti vihaisesti:
  - Tämä on "leijona", se voi olla helppo saalis iskusotilaat!
  Charlotte naurahti ja osoitti taivasta.
  - Ja siellä uusin ME-309 lentää. Nyt hän näyttää Neuvostoliiton 30 mm tykeillään.
  Magda takoi paljas jalkaansa vihaisesti:
  - Olemme raivoissaan paholaisia! Ja syntynyt voittamaan!
  . LUKU nro 5.
  
  Kun puna-armeija oli täysin uupunut, natsit itse lähtivät hyökkäykseen. Natsit alkoivat edetä Kurskin suuntaan yrittäen muodostaa kattilan vastahyökkäyksillä pohjoisesta ja etelästä. Heidän oli kuitenkin voitettava erittäin voimakas puolustus. Puna-armeija valmistautui useita kuukausia torjumaan hyökkäyksen. Ja hän pystyi vahvistamaan itseään perusteellisesti.
  Mutta sitten Japani otti sen ja avasi toisen rintaman Kaukoidässä. Samurait eivät tietenkään voineet olla puuttumatta asiaan, heidän kunniansa vaati sitä.
  Vaikka Japanin aggression uhka oli todellinen, Mikadon agentit saivat lahjonnan ja maanpetoksen avulla Vladivostokin komennon olemaan saattamatta joukkoja täyteen taisteluvalmiuteen. Ja sen seurauksena Damokleen miekka on jo nostettu esille, ja he juhlivat ravintolassa.
  Majuri Vinogradova tarttui nuoren upseerin hiuksista; hän oli häntä pään pidempi ja selvästi vahvempi:
  - Mikä pentu ja juoppo hän on! Miksi tiimisi on niin hajanainen? Tämä kaveri näyttää enemmän mökkipojalta kuin upseerilta. Ehkä ensin puhaltaa se kunnolla niin, että kaikki humalat tulevat ulos.
  Dubinin oli nolostunut:
  - Tämä on Pasha Shoigu. Hänet lähetettiin kursseille suoraan Suvorovin sotakoulusta lyhennetyn ohjelman mukaan. Hän on vielä vasta poika, hänen syntymäpäivänsä on kahden kuukauden kuluttua - hän on kuusitoistavuotias.
  Vinogradova irvisti epämiellyttävästi:
  - Vau! 15-vuotiaana ja jo upseeri! Sitä sota tekee! En edes tiennyt, että molokot saivat jo täysimittaisia nimikkeitä.
  Dubinin kohautti olkiaan:
  - Sodassa lapset kasvavat aikaisin! Lisäksi hänelle tapahtui tarina, näyttää siltä, että hän kirjoitti parhaan tarinan Moskovan puolustuksesta, ja Zhukov pani merkille tämän ja neuvoi siirtämään pojan kadeteista upseereiksi.
  Vinogradova tuli ystävällisemmäksi näiden sanojen jälkeen:
  - Hieno! Että hän ei ole tyhmä. - Hän uhkasi kuin olisi opiskellut sormellaan koulussa. - Kaiken kaikkiaan ei huono, mutta ei enää juomista! Haistan hajun, mutta nenäni on kuin koiran, aivan tuomioistuimen alla! - Vahva nainen, kypsä, mutta urheilullista hoikkautta ja raikkautta menettämättä, osoitti sormellaan everstiä. - Itse asiassa sinäkin maksat siitä. Mies on jo keski-ikäinen, mutta käyttäytyy näin.
  Dubinin yski hysteerisesti:
  - Itse asiassa olen kolmekymmentäkolme, mutta olen haavoittunut jo seitsemän kertaa, joten näytän vanhalta...
  Vinogradova halusi sanoa jotain vastaukseksi, kun yhtäkkiä aamunkoittoa edeltävän hiljaisuuden halkaisi hirviömäinen pauhu. Tuntui kuin taivaalta putoaisi raskaita lohkareita ja ikkunalasi räjähti heti. Raekivet kolhisivat pöydällä ja jopa putosivat päihtyneiden upseerien käsiin ja kasvoihin. Vinogradova huusi käskevästi:
  - Kaikki lähtevät heti.
  Dubinin huusi vastauksena niin kovaa, että melkein repesi äänihuuletensa:
  - Nämä ovat kahdentoista ja kahdeksantoista tuuman kuoret! Suurimman vetoisuuden japanilaiset taistelulaivat näyttävät aloittaneen metsästyksen, mikä tarkoittaa.
  Vinogradova osui saappaallaan seinään turhautuneena. Pokaalisaappaan tökäys muuten rikkoi laatan:
  - Se alkoi, mutta ei niin kuin suunnittelimme! Ei ollenkaan niin! Vittu, meidän on välittömästi vietävä laivue merelle ja upotettava kapeasilmäisten makakien maan laivasto.
  Ensimmäisen luokan kapteeni (alias eversti), joka kaatui nelijalkain, mutisi:
  - Aseet ovat vain hävittäjässäni ja parissa muussa pienessä kaukalossa. Meillä ei ole edes vastausta.
  Vinogradova osoitti raskasta nyrkkiä:
  - No, sinä ja aasit! - Soturi sinisillä hiuksilla, jotka näyttivät raivoavalta tsunamista, murisi. - Mutta sinulla pitäisi olla rannikkotykistöä! Kaikkia ei lähetetty länsirintamalle, samoin kuin ilmailulle. Siitä, että Japani voisi osallistua sotaan minä hetkenä hyvänsä, onkin puhuttu jo useita vuosia.
  Dubinin oli jo melko haavoittunut, hän halusi sanoa, mutta siellä oli toinen ukkonen ja sirpaleita satoi. Sireeni ulvoi varoittaen lentokoneen saapumisesta. Dubinin nousi vaivalloisesti ylös ja huusi Vinogradovan melun yli:
  - Meillä on ilmailu- ja rannikkoakut, vaikka ne eivät ole täysin varustettuja. Osaamme vastata!
  Lentäjä murisi juoksessaan kaduilla:
  - Minun täytyy vain juosta taistelijani luo ja lyön näitä jappeja sillä tavalla, se ei tunnu pahalta. He maksavat myös Tsushimasta ja Mudouenista.
  Shoigu, jolla oli puolet korvasta leikattu pois, suostui:
  - Kyllä, he maksavat! Ja jopa mielenkiinnolla!
  Kuului räjähdyksiä ja ilmatorjunta-aseiden myöhäistä puhetta. Yleensä suurin osa Vladivostokin ilmapuolustuksesta poistettiin jo vuonna 1941 Moskovan puolustuksen vahvistamiseksi, joten useat Nousevan auringon maan leirin kohdat eivät näyttäneet kiinnittävän erityistä huomiota tällaiseen "meluun". Japanilaiset sukelluspommittajat pudottivat kevät "lahjoja" lävistävällä huudahduksella. Hyökkäys suoritettiin sekä kaupunkiin että laivastolle. Japanilaiset koneet eivät ole liian suuria, mutta ketterät, mutta taistelulaivat päinvastoin ovat painavia. Suurin niistä on jopa ahtaassa valtameressä, sen pituus on kolmesataa metriä ja sen tykit 460 millimetriä. Toistaiseksi amerikkalaiset eivät ole onnistuneet upottamaan yhtäkään näistä kaunottareista, ja selviytyneet risteilijöiden ohella tuhosivat rannikko. Tämä oli hyvin samanlainen kuin nousevan auringon maan ilkeä hyökkäys, joka tapahtui 27. tammikuuta 1904. Vasta silloin ei ollut ilmailua.
  Dubinin tunsi tukehtuvansa juoksemisesta. Hän ei ole superihminen, vaan yksinkertainen mies, jolla on sairaat keuhkot ja joka joutuu vaikeaan tilanteeseen. Mutta Victoriassa hän ei ohittanut häntä paljon. Ihmettelen kuinka vanha hän on, hän tuskin näyttää yli kolmekymppiseltä, hänen rinnansa ovat suuret ja hänen olkapäänsä ovat leveät kuin miehellä.
  Vinogradova kääntyi yhtäkkiä ympäri ja heilutti kättään:
  - Älä juokse, vanha mies, seuraa minua! "Hän huusi niin voimakkaasti, että ääniaalto yksinkertaisesti osui hänen korviinsa. - Vie hävittäjä merelle mahdollisimman pian.
  Räjähdykset jyrisivät lähellä, roskat putosivat, yksi niistä putosi suoraan Vinogradovalle, ja hän tarttui automaattisesti käsiinsä. Terminator-tyttö tunsi itsensä maalivahdiksi, joka oli onnistunut voittamaan rangaistuspotkun; pala oli pyöreä, lämmin ja näytti pallolta. Angelica tunsi yhtäkkiä jotain nestettä virtaavan käsiensä läpi. Tyttö katsoi sirpaletta, ja jopa täällä rautasoturina, kolmen vuoden sodan kovettuna (Yhdessä espanjalaisen kanssa), pahoinvointi nousi kurkkuun. Hänellä oli käsissään lapsen pää. Tyttököyhä (näet sen hänen lyhyistä letkuistaan, silmät irti. Vinogradova asetti varovasti päänsä halkeilevalle asfaltille ja ristisi:
  - Sinulla ei ollut aikaa tehdä syntiä tai elää! Ei kuitenkaan ole suurempaa syntistä kuin Jumala, joten ei ole suurempaa syntiä kuin välinpitämättömyys lasten kärsimyksiä kohtaan.
  Kuului toinen karjunta, ja sirpaleet, joista yksi osui tytön saappaan, raapivat hänen ihoaan. Vinogradova halusi kääntyä ympäri ja ryntää niin nopeasti kuin pystyi kiitotielle, missä hänen MIGnsä odotti kärsivällisesti aggressiivista omistajaansa, mutta...
  Soturin katse, terävä kuin tikarin terä, havaitsi sietämättömän kivun irvistyksen ykkösluokan kapteeni Vasiltshikovin kasvoilla, kun hänen katkaistu ruumiinsa yläosa lensi räjähdysaallon heittämänä. Tyttö itse hädin tuskin vältti sirpaleen. Vaikka tyttö hän on, hän tarttui ensin aseisiin siviilielämässä. Kerran hän jäi jotenkin poskeen, jopa Espanjan kansainvälisen taistelun aikana. Seurauksena oli syvä arpi, joka pilasi hänen ulkonäkönsä pitkään. Lisäksi everstin pidätys ja lähettäminen keskitysleirille. Totta, juuri Siperiassa hakkuupaikalla hänet esiteltiin yhdelle erittäin voimakkaalle velholle, joka hankaamisen ja henkien kutsumisen avulla onnistui parantamaan tämän haavan ja useita muita, ikään kuin sitä ei olisi koskaan ollut olemassa. Valkoisten tšekkien, Kolchakin, Denikinin, Wrangelin joukkojen kanssa taisteluissa saadut arvet. Ja hän opetti hänelle paljon, joten Vinogradova näytti kuuluvan valittuun ihmislajiin.
  Hän sai mahdollisuuden lähteä aikaisin käyttämällä naisellisia hurmaa, joten hänelle annettiin armahdus raskaasta syytteestä huolimatta. Tarkoitus ei tietenkään ole niinkään suostutella miestä, vaan varmistaa, ettei juhlien järjestäjä saa asiasta selvää. Ja kaikenlaisia tiedottajia on niin paljon, että ilmoittaja työntää ilmoittajan ilmoittajan ja ilmoittajan päälle. Joten et saa paljon nopeutta, jos arvostat uraasi.
  Tämä tarkoittaa, että Japanilla on suuri etu jalkaväessä, ilmailussa ja jopa panssarivaunuissa. No, tankeissa sen meidän osaltamme kompensoi laadullinen ylivoima, mutta muu on paljon pahempaa. Vaikka, jos otamme käsiaseita, niin Japani on myös jonkin verran jäljessä konekiväärien määrässä, sillä on pääasiassa haulikoita. Kaukoidän divisioonat ovat kuitenkin myös huonosti varustettuja konepistooleilla. Koneita ei riitä kaikille. Joten... Laadun suhteen jalkaväessä ei ole ylivoimaa, pikemminkin vielä pahempaa, kaikki parhaat upseerit siirrettiin Neuvostoliiton rintamalle, täällä ei pääsääntöisesti ammuttu huonoimpia joukkoja, joilla oli vähintään sotilaskoulutus. Tämä tarkoittaa, että sota alkaa Neuvostoliitolle erittäin epäedullisessa tilanteessa. Ja monet vasta muodostetut reservit lähetetään itään...
  Vinogradova törmäsi yhtäkkiä tuleen. Pommitettu kaupungin sairaala paloi. Kuva on todella apokalyptinen: naiset, lapset ja vanhukset palavat elävältä. Täällä lapsi putosi suoraan tuleen, ja kaikkialta kuului kauheaa karjuntaa ja huokauksia.
  Vinogradova tunsi arkkienkelien trumpetit päässään ja heittäytyi liekkeihin. Tulen kielet nuolivat tytön paljaita käsiä ja avonaisia kasvoja, mutta lentäjä liikkui niin nopeasti, että hän onnistui poimimaan lapsen ja sieppaamaan hänet tuhon syleilystä.
  Tyttö hyppäsi ulos, tuntien vain lievää kutinaa ihollaan, ja katsoi vauvaa. Valitettavasti oli liian myöhäistä, poika tukehtui vetäen liekkejä keuhkoihinsa, ja hänen pyöreissä kasvoissaan oli palovammoja. Tällaiset repaleiset rakkulat iholla ovat herkempiä kuin päivänkakkaran silmut. Vinogradova huusi:
  - Tämä on inhimillistä kaaosta!
  Hän osui saappaallaan roskapinoon, minkä jälkeen hän ryntäsi auttamaan, kuka muu olisi voinut pelastua. Se muistutti kobraa, joka tanssii kaasupolttimien välissä, tyttö väänteli ja tanssi hyvin omituisesti. Hän paloi, hänen saappaansa sulaivat, hänen tunikansa hiiltyi, mutta hän jatkoi itsepäistä taistelua jokaisesta lapsen kyynelestä, jokaisesta pienen sydämen lyönnistä, jokaisesta hauraasta, mutta maalle niin tarpeellisesta elämästä! Saappaat hajosivat, ja nyt tyttö tanssi liekin pyörteiden läpi paljain, hurmaavin jaloin. Hän oli marttyyri, mutta ei vain nunna, joka kidutti itseään paastoilla ja ripsillä, mikä ei hyödytä Jumalaa eikä ihmisiä, vaan marttyyri-taistelija, joka pelasti tiettyjä ihmishenkiä. Soturitytön jalkoja peitti kerros pieniä rakkuloita, mutta hän liikkui kivusta entistä nopeammin ja tarkemmin.
  Lääkärin kapteeni otti laukustaan suuret saappaat ja huusi hänelle:
  - Ota ne, pue ne nopeasti! Jos tanssit liekeillä, tulet rampautumaan.
  Majuriarvoinen soturi vastasi välittömästi:
  - On parempi tulla fyysisesti rampaksi kuin moraalisesti friikki! Ei sekuntia itsellesi, kaikki eteen, kaikki voittoon!
  Lääkärikapteeni vastasi:
  - Tämä on todellinen neuvostomies!
  Vinogradova polkee liekkejä pois, kirosi:
  - Minkä arvoinen olet, pelasta ihmisiä!
  Kapteeni huokaisi:
  - Minulla on proteesi jalkojen sijasta!
  Vinogradova veti ulos toisen tytön, jolla oli puoliksi palaneet kasvot ja tajuton, huusi vihaisesti:
  - Kuinka julma Jumala onkaan!
  Kapteeni kohautti olkiaan:
  - Se ei ole Jumalan vika, vaan ihmisten!
  Vinogradova vastusti hyvin kohtuullisesti ja luottavaisesti:
  - Tämä on sama asia kuin sanoa - eivät vanhemmat ole syyllisiä, vaan lapset!
  Kapteeni halusi vastata jotain, mutta hänen kurkkuun tuli savupilviä ja hän yski kiivaasti.
  . LUKU nro 6.
  Pommitukset vaimenivat, mutta pommitukset jatkuivat. Laivan aseilla on kunnollinen määrä ammuksia, vaikka tuli kohdistuikin nyt enemmän aseista riisuttuihin Neuvostoliiton aluksiin. Yamamoto ymmärsi, että ylivalta merellä siirtäisi aloitteen Japanille pitkäksi aikaa tässä sodassa. Mutta laivojen rakentaminen on kallis ja aikaa vievä prosessi, vaikka esimerkiksi sukellusveneitä on ehkä helpompi valmistaa. Tämä on tietysti myös otettava huomioon, mutta on tärkeää rikkoa rakenne. Amiraali Yamamoto, Japanin voimakkain mies keisari Hirohiton jälkeen, tunsi olevansa jumala. Todellinen jumala, joten nousevan auringon maan uskonto opetti, että paras tie jumalautumiseen on sotilaallinen rohkeus! Ja nyt suuri komentaja saattoi mielivaltaisesti kiusata ja vääristää ympärillään olevaa tilaa. Vladivostokin yllä on paksuja, mustia savupilviä useiden kilometrien ajan, öljyvarastot ja polttoainevarastot ovat tulessa. Sadat, tuhannet ihmiset palavat, helvetti, kuinka et voi tuntea itseäsi jumalaksi tämän jälkeen, kostamalla venäläisille vuosisatojen nöyryytyksen, suuren kansan, joka on pakotettu käpertymään Venäjän laajuuteen verrattuna niin pienten saarien sarjassa. . Nyt Venäjän laivasto on uppoamassa, ja toisin kuin Perun satama, he eivät jätä enempää kuin yksi alus.
  Yamamoto ehdotti Khalkhin Golin taistelun aikana vastaavan iskun antamista Vladivostokiin, jota varten laadittiin yksityiskohtainen suunnitelma. Mutta Hitler teki yllättäen rauhan Stalinin kanssa. Yleisesti ottaen idiootti Hitler aloitti juutalaisten joukkomurhan ja käänsi siten sekä Puolan että länsimaat itseään vastaan. Ja miksi hän tarvitsi tätä? Halusitko saada juutalaisten varallisuutta? Mutta oli parempi tulla ensin maailmanvallaksi kukistamalla Neuvostoliitto ja ehkä sitten muut maat. Lännen on helpompi voittaa, koska sen mentaliteetti on paljon vähemmän ominaista fanaattisuudelle ja taipumukselle uhrautua. Onko tiedossa ainakin yksi tapaus, jossa amerikkalaiset lentäjät olisivat ryntäneet? Totta, pari törmäystä tapahtui, mutta tämä oli todennäköisesti onnettomuus. Venäläiset ovat fanaattisia, mikä on outoa, koska ortodoksinen usko ei hyväksy itsemurhaa eikä ollenkaan usko, että aseiden teoilla voi ansaita tien taivaaseen. Yleisesti ottaen Kristuksen opetus on äärimmäisen typerää ja epäkäytännöllistä. Hän Yamamoto luki Raamattua ja hämmästyi ihmisten typeryydestä, kun hän piti tällaista pasifistia Jumalana. Hän esimerkiksi opettaa: jos he lyövät sinua oikealle poskellesi, tarjoa vasenta, he pyytävät yhden paidan, anna kaksi, rakasta vihollisesi! Vain mielisairas voi pitää Kristusta Jumalana. Tällainen uskonto on hyvä vain orjille, pakkovasalleille. Ja koko Euroopan ja puolet maailmasta on täytynyt uskoa siihen. Totta, Jeesuksen opetukset, vaikka ne hylkäävät Vanhan testamentin periaatteen, silmä silmästä ja opettavat rakastamaan vihollisia, eivät estäneet brittejä valloittamasta kolmasosaa koko planeettasta, luoden eniten laaja valtakunta koko ihmiskunnan historian aikana. Ja tämä huolimatta Britannian uskonnollisuudesta, jossa Jumala jopa mainitaan kansallislaulussa. On outoa, että Yhdysvaltain presidentit vannovat Raamatun nimeen, mutta pommittivat kuitenkin Japanin kaupunkeja napalmipommeilla polttaen tuhansia naisia ja lapsia elävältä. Lisäksi he tappoivat siviiliväestöä, ei vahingossa, vaan tarkoituksella; tämä oli siviiliväestön terrorisointitaktiikka: inhimillisten ja taloudellisten resurssien heikentäminen. Mutta japanilaiset eivät ole vielä pommittaneet Yhdysvaltain aluetta. Mutta he tekevät! He myös pitävät samuraita erityisestä julmuudesta. Hän Yamamoto voisi halutessaan murtautua pommikoneilla Yhdysvaltojen kaupunkeihin, varsinkin jenkkilaivaston tappion jälkeen Perun sataman lähellä. Kyllä, eurooppalaiset ovat moraalisia paskiaisia. Heillä on vääristynyt ymmärrys, usko, opetus ja ei täytä! Ei niin Japanissa! Mitä me opetamme, sitä teemme. Ei ole olemassa sellaista asiaa, että Jumala sanoisi, käännä toinen poski, mutta samalla hänen palvelijansa tappavat tarkoituksella pieniä lapsia. Yleisesti ottaen usko, että Jumala on yksi ja Kaikkivaltias, ei voi olla totta. Jos hän olisi yksin, hän varmasti varmistaisi, että ihmiset palvovat häntä oikein, uskossa ja totuudessa ja että heillä on yksi opetus. Ja niin jokainen rukoilee miten haluaa, mitä haluaa. Ja maailma on liian ruma ja väärä ollakseen yhden Kaikkivaltiaan Jumalan luoma. Loppujen lopuksi jokainen vastuullinen hallitsija pyrkii ennen kaikkea järjestykseen ja oikeudenmukaisuuteen. Hän haluaa vahvan, viisaan, jalon, rehellisen olevan ykkössijalla, ja loput joko korjautuivat, kasvoivat fyysisesti ja hengellisesti tai... Mutta jos Jumala on Kaikkivaltias ja maailmankaikkeuden Luoja, niin hän ei aiheuttaa fyysisiä ja henkisiä epämuodostumia. Loppujen lopuksi, miksi keisarin on joskus pakko sietää ihmisten heikkouksia itsestäänselvyytenä? Koska muuta ulospääsyä ei ole, hän ei voi muuttaa rumia ihmisiä komeiksi miehiksi ja pelkurit rohkeiksi silmänräpäyksessä. Mutta jos voisin, tekisin sen heti! Valitettavasti meidän täytyy hyväksyä se, mikä on, ja käsitellä ihmismateriaalia, jonka saimme annettuna. Mutta keneltä sain tämän, on eri kysymys. Ja keisarilla itsellään on heikkouksia: hän on vain mies - hän vanhenee, sairastuu, rapistuu. Outoa, mutta jumalallinen keisari elää usein vähemmän kuin tavallinen palvelija ja käyttää aseita huonommin kuin useimmat kenraalit ja monet sotilaat. No, mitä siinä on Kaikkivaltialta Jumalalta. Mutta valkoiset eivät ole parempia! Koko Euroopan historiassa ei ollut kauheampaa ja menestynempää valloittajaa kuin Hitler. Hän on todellakin valkoisen kansan sotilaallisen rohkeuden symboli! Ja silti, kaikkien aikojen ja kansojen suurin komentaja ei voinut edes valmistua lukiosta tai saada toisen asteen koulutusta, joka on Japanissa pakollinen!
  Lisäksi Hitleriä ei hyväksytty armeijaan terveydellisistä syistä. Kummallista kyllä, tämä voimakultin kannattaja, sodan leijona, osoittautui fyysisesti niin heikoksi, että edes Saksassa, jossa jokaisessa pilarissa on sotilas, häntä ei kutsuttu sotamiesksi. Kyllä, kuinka paljon Eurooppa on rappeutunut.
  Kuitenkin Stalinilla, toisella aikamme merkittävimmistä poliitikoista, ei myöskään ollut keskiasteen koulutusta, hän oli nero. Ja mikä on mielenkiintoista, häntä ei myöskään otettu armeijaan terveydellisistä syistä. Mielenkiintoinen yhteensattuma, kahdella pahantahtoisella vihollisella ei ollut keskiasteen koulutusta, heitä ei kutsuttu asepalvelukseen terveydellisistä syistä, heidän isänsä olivat juoppoja, ja Hitlerin isä työskenteli myös suutarina!
  Tämä on sellainen sattuma, outo, pahaenteinen. Göring, Hitlerin oikea käsi, ei ole sellainen. Hän on kotoisin aristokraattien perheestä, Göringin esi-isä oli Saksan tosiasiallisen hallitsijan Bismarckin sijainen. Göring on liikemies, oligarkki, aristokraatti ja pragmaatikko. He pitävät myös mahdollisena, että he vaihtavat omistetun Fuhrerin. Amerikka ja Britannia haluavat myös, vaikkakin salaa, eroon Venäjän hallituksesta riippumatta, mutta he haluavat eroon kommunistit, jotka kieltävät yksityisomaisuuden käsitteen niin paljon, että he jopa sulkevat silmänsä Saksan liiallinen vahvistuminen.
  Saksa on kuitenkin geopoliittinen kilpailija, mutta kilpailija kapitalististen ja aristokraattisten pelisääntöjen puitteissa, ja bolsheviktinen Venäjä on täysin vieras ja vihamielinen. On jopa yllättävää, että Churchill itse tarjosi vuonna 41 apua Stalinille kaikesta hänen antikommunismistaan ja perinteisestä, englantilaisesta Venäjä-vihastaan huolimatta. Loppujen lopuksi Saksa punaisten alla on sotahevonen, joka on valjastettu Neuvostoliiton vaunuihin, ja ruskeiden alainen Neuvostoliitto on ikuinen partisaanivyöhyke. Loppujen lopuksi fanaattiset bolshevikit eivät sovi yhteen, vaan käyvät pitkittyneen sissisodan, joka uuvuttaa Kolmannen valtakunnan niin, että kaikki haaveet lisälaajenemisesta katoavat kuin sateenkaari ukkosmyrskyn jälkeen! Venäjä Saksan alla on parempi kuin Saksa Venäjän alaisuudessa! Ymmärtäen tämän selvästi, miksi Yhdysvallat ja Britannia etsivät ulospääsyä sodasta.
  Yamamoto on pragmaatikko, hän oli sodassa Yhdysvaltojen ja Britannian kanssa. Mutta nämä kaksi imperiumia itse provosoivat Japania asettamalla vientikiellon öljytuotteiden toimitukselle. Loppujen lopuksi nousevan auringon maalla ei ole omia kaivoja tai monia muita raaka-aineita. Japanilaiset neuvottelivat, amerikkalaiset esittivät yhä nöyryyttävämpiä vaatimuksia.
  Ja samaan aikaan sodan provosoivat jenkit eivät ollenkaan vaivautuneet tuomaan armeijaa ja laivastoa taisteluvalmiudeksi. Kiusaus osoittautui liian suureksi, varsinkin kun toivottiin Moskovan kaatuvan ja Saksan ja sen liittolaisten auttavan sitä. Lisäksi tehtiin laskelma, että Yhdysvallat, joka on edelleen suhteellisen demokraattinen ja erittäin riippuvainen yleisestä mielipiteestä, ei sodan pitkittyessä haluaisi avokätisesti vuodattaa verta vieraille saarille. Todellakin, miksi keskiverto Amerikan kansalaisen pitäisi saada sinkkiarkkuja sukulaistensa kanssa, jos emme puhu itse Yhdysvaltojen alueen suojelusta, ja maksaa myös melko suuria sotilasveroja! Ehkä siksi tsaari-Venäjä hävisi, sillä sillä oli enemmän sotilaita, mutta venäläiset eivät pitäneet Mantsuriaa alueekseen eivätkä halunneet maksaa verellä ja hiellä abstrakteista eduista. Valitettavasti Hitler ei ottanut Moskovaa, osittain hänen valmistautumattomuutensa ankaraan talveen ja osittain bolshevikeille ominaisen fanaattisuuden vuoksi. Mutta ei vain bolshevikit, vaan myös venäläiset ovat ihmisiä, jotka ovat alttiita uhrautumaan suurten tavoitteiden eteen. Loppujen lopuksi ensimmäisen ilmapässin kantoi venäläinen kaveri Messer. On jopa yllättävää, että hän ei tehnyt tätä paratiisitunnin tähden, vaan Isänmaan vuoksi. Vaikka... Messer on osittain hölmö, loppujen lopuksi hän on taitolentokoneen mestari, keksijä, suunnittelija, ja tietysti hän olisi eläessään tuonut paljon enemmän hyötyä Isänmaalle. Ehkä jenkit eivät ole niin väärässä, kun he toistavat periaatetta: taistelussa tärkeintä on selviytyä! Loppujen lopuksi kuollut ihminen ei voi enää tappaa!
  Amiraali Naumo huomautti:
  - Olemme jo käyttäneet yli kaksi kolmasosaa ammuksista. Aseet kuumenivat hyvin, ne kaatoivat ämpäriin vettä niiden päälle!
  Yamamoto teki sormellaan ristin ilmaan ja sanoi matalalla, hieman käheällä äänellä:
  - Luulen, että aseet kestävät viimeisen kolmanneksen ammuksista. Vaikka ei, tyrmätä jopa 95 prosenttia.
  Amiraali Naumo kohautti olkiaan ja pyyhki hikeä otsaltaan:
  - Onko sen arvoista antaa kaikkesi ensimmäisenä päivänä?
  Yamamoto puristi nyrkkinsä:
  - Kustannukset! Tottakai se kannattaa! Yllätimme venäläiset, kuten tapahtui vuonna 1904, ja saksalaiset vuonna 1941, mutta Stalin rankaisee ankarasti käskyä, eikä tämä toistu. Joten sinun on hyödynnettävä sitä tosiasiaa, että lohikäärmeen häntä on nukahtanut. Itse asiassa ymmärrän Stalinia; sota Saksaa vastaan vei hänen huomionsa siinä määrin, että hän lakkasi huolehtimasta Kaukoidästä. Ja hänen lähipiirinsä ilman johtajaa pelkää tehdä aloitetta. Joten he missasivat iskumme. Kuten muuten amerikkalaisetkin. Kaikille oli selvää, että oli aika valmistautua, pilvet kerääntyivät, ukkonen iskee pian, mutta...
  Naumo kosketti vyöllään riippuvan samuraimiekan kahvaa tai kuten sitä yleisesti kutsutaan katanaksi:
  - Venäläiset toimivat aina myöhässä! Sota ei kestä liian pitkää ja pääsemme Uralille.
  Yamamoto nosti silmänsä taivaalle:
  - Auttakoot jumalat meitä tässä, mutta en usko! He oppivat nopeasti, Khalkhin Gol osoitti, että Venäjän taso on korkeampi kuin sodan 1904-1905 aikana. Lisäksi kerron sinulle yhden salaisuuden. Salainen agenttimme Vladivostokissa auttoi hieman, että melko voimakkaalla rannikkotykistöllä ei ollut kuoria, eivätkä lentokoneet päässeet nousemaan ajoissa. Tämä on salainen sota.
  Naumo ihmetteli:
  - Mistä SMERSH ja NKVD katsoivat?
  Yamamoto naurahti pudistaen sormiaan.
  - Täällä Kaukoidässä palvelee Venäjän huonoin henkilökunta, ne, jotka pelkäävät kuolla Neuvostoliiton ja Saksan rintamalla, ovat innokkaita menemään Vladivostokiin. Siksi täällä on paljon helpompi löytää huipulta petturi tai hölmö sekä itsekäs ihminen. Ja NKVD on niin tottunut paljastamaan kuvitteellisia salaliittoja, ettei se enää huomaa todellisia pettureita. On siis täysin mahdollista työskennellä. Muuten, huomaa, että jos useat kenraalit menivät saksalaisten puolelle huolimatta siitä, että heidän perheitään, sukulaisiaan ja ystäviään uhkattiin teloituksella tästä, on täysin mahdollista lahjoa joku ylhäältä. Tai käytä sitä pimeässä, mikä on vielä parempi. Joten teimme paljon työtä. Meille japanilaisille on yleensä ominaista perusteellisuus sotilasoperaatioiden ajattelussa ja kaikkien yksityiskohtien huomioon ottamisessa.
  Naumo hieroi katanansa kahvaa:
  - Oikein! Mutta Khalkhin Golin häpeä herättää katkeruuden ja äärimmäisen ärsytyksen tunteen! Kuinka voisimme...
  Yamamoto lohdutti:
  - Siellä oli enemmän mantšuja kuin japanilaisia, ja yleensä et voi voittaa koko ajan. Minun on kuitenkin huomattava, että puolellamme eivät kuitenkaan taistelleet parhaat yksiköt, ja venäläisillä oli suuri etu lentokoneissa ja tankeissa.
  Naumo riisui katanansa puoliksi:
  - Tämä ei oikeuta meitä! Samurai ei koskaan luota tylsään terään, väsyneeseen hevoseen, moniin vihollisiin tai heikkoon aseeseen!
  Yamamoto korjasi:
  - Samurai, ei tietenkään, mutta ihminen, valitettavasti, kyllä! Ihmiset tekevät virheitä!
  Yamamoto hajaantui ja huusi jotain puhelimiin ja jatkoi sitten:
  - Samurai ei koskaan todella taipu! Hän menee oinaan ja virtaa vastaan.
  . LUKU nro 7.
  Naumo nyökkäsi:
  - Todella! Mutta me taistelimme USA:n ja British Lionin kanssa.
  Yamamoto naputti sormellaan valvomoa:
  - Joo! Totta, mutta USA osui hampaisiin, Britannia menetti siirtomansa ja Saksa oli pulassa. Halusimme vetää mahdollisimman monta joukkoa Länsi-Venäjältä, jotta Wehrmachtin olisi helpompi lähteä hyökkäykseen. Lakko suunniteltiin toukokuulle, kun tiet kuivuivat, mutta amerikkalaiset estivät sen.
  Naumo veti esiin katanan ja viilti sen ilmaan:
  - Kuolema Yhdysvaltoihin! Ne häiritsevät Japania aina.
  Yamamoto virnisti viekkaasti:
  - Ei tietenkään aina, kun esimerkiksi taistelimme Venäjän kanssa, jenkit auttoivat meitä paljon lainoilla, samoin kuin asetoimituksissa. Yli puolet laivastostamme tehtiin rahalla Yhdysvalloista ja Iso-Britanniasta sekä niiden omilla telakoilla. Joten Amerikka ei ole aina huono, mutta ei tässä tapauksessa.
  Naumo kysyi hämmästyneenä:
  - Ja miksi?
  Yamamoto myöntyi selittämään:
  - Parvi kaukopommittajia murtautui Tokioon ja aloitti salakavalan hyökkäyksen pääkaupunkiin napalmilla. Sadat puutalot paloivat, ja keisari käski siirtää valvontavyöhykkeen pois pääkaupungista hinnalla millä hyvänsä. Ja ensinnäkin vangitse lähimpänä japanilaisia luurankoja, amerikkalaisten tukikohtien taistelukompleksi Midwayn saaristossa. Ja onnistuimme!
  Nauma heilutti miekkansa ilmassa:
  - Voitimme silti!
  Yamamoto keskeytti:
  - Valkoistenkin joukossa on fiksuja ihmisiä! Ei ihme, että keisari asetti toimistoonsa Napoleonin rintakuvan. Mutta oli toinenkin keisari, hän sanoi: on vaikeampaa pitää voittamasi kuin voittaa. Tässä tapauksessa tämä koskee ennen kaikkea meitä. Nauma teki kahdeksaan miekalla:
  - Ymmärrän mielelläni, mutta sydämelläni!
  Yamamoto nousi seisomaan ja taputti kollegansa olkapäälle:
  - Älä ole järkyttynyt, tässä tapauksessa lähdemme takaisin. Voitamme Neuvostoliiton ja heitämme sen jälleen Yhdysvaltoihin ja britteihin, mutta yhdessä saksalaisten ja pastan kanssa.
  Amiraali Nauma kätki melkein huomaamattomasti liikkeellä katanan tuppeen ja kuiskasi huutaen:
  - Tulevaisuus on hyvä, mutta nykyisyys on parempi! Kuuletko, että lentotukialusten koko pommivarasto on käytetty, ja...
  Yamamoto tilasi lyhyesti:
  - Mene ulos kannelle ja katso ympärillesi, puolen tunnin kuluttua käännymme ympäri ja lähdemme lähimpään tukikohtaamme.
  Nauma vihelsi nenän läpi:
  - Tottelen, komentaja!
  Amiraali hyppäsi ulos pitäen ovea, jotta se ei paiskautuisi. Ennen kuin hänen askeleensa ehtivät laantua, varjo lipsahti ulos ovesta seinältä, käveli varpaillaan ja heitti peitot pois.
  Kun Japani hyökkäsi Kaukoitään, voimatasapaino muuttui. Stalin joutui ottamaan pois osan siirrettävästä varannosta ja lähettämään ne itään. Tämä päätös on pakotettu ja vaarallinen.
  Saksalaiset etenivät hieman sivuilla. Mutta Neuvostoliiton joukkojen vastarinta pysyi sitkeänä. Mainstein onnistui valloittamaan Prokhorovkan etelästä ja etenemään edelleen pohjoiseen. Oli läpimurron uhka. Ja reservejä ei juuri ole jäljellä...
  Viimeiset joukot heitettiin taisteluun.
  Ja sitten taas molemmat japanilaiset tytöt Azumi ja Agouti ryntäsivät taisteluun. Soturit tervehtivät Neuvostoliiton tankkeja heiluttaen tuulettimiaan ja puhaltamalla kuplia. Ja he toimivat kimaltelevasti, kuin kobrat, jotka ovat valmiita hyppäämään ja iskemään.
  Azumi oli täydessä hallinnassa - paska punapää. Saksalaiset "Panthers" liikkuivat hänen takanaan. Nopeat tankit pitkillä tynnyreillä. Heillä ei vain ollut aikaa ampua: ninjatytöt olivat edellä.
  Paljasjalkaiset soturit julkaisivat kuolemanlahjoja ja kikattivat paljon. He ovat todella eläviä ja iloisia. Ja erittäin siistiä.
  Azumi julkaisi useita sateenkaaren väreillä kimaltelevia kuplia ja siristi:
  - Olen unelmiesoturi!
  Ja koko joukko tankkeja räjähti ja romahti. Ja monet ihmiset menettivät mielensä. Muiden Neuvostoliiton ajoneuvojen rullat sulivat ja metalli paloi. Suurin osa siitä oli kuin painajaista. Vain tyttöjen paljaista jaloista lentävät kuplat ja auringonsäteet olivat todellisia.
  Agouti sirkutti tylysti polttaessaan venäläisiä tankkeja:
  - Olen tyttö - super!
  Ja taas hän sytytti kaiken tuleen ja tuhosi sen. Pelkkä täydellinen tuho. Tuholla ja ilman luomista. Mutta opaali!
  Azumi puolestaan laulaa venäläisiä autoja murskatessaan:
  - Olen japanilainen... Mikä tarkoittaa, että tyttö on hyper!
  Ja taas tytöt tekivät todellisen sotkun. Ne ovat niin rajuja ja maustettuja. Ja heidän paljaat jalkansa ovat yksinkertaisesti käsittämättömiä ja tappavia! Ja ne iskevät kuin lasersäteet.
  No, japanilaiset taistelevat tällä alueella. Ja toisaalta Gerda, Charlotte, Christina ja Magda valitsivat itsensä.
  Nämä tytöt eivät petä ketään. Nyt he siirtyivät Pantheriin, koska Neuvostoliiton hyökkäyslentokone tuhosi Lev-tankin. Ja tuhotaan kaikki.
  Charlotte tähtäsi kanuunaan ja ampui kolmekymmentäneljä kerrallaan, rikkoen Neuvostoliiton auton ja haukkuen:
  - Tämä on tankki! Tankki kaikille tankeille!
  Soturit ampuivat erittäin tarkasti. Charlotte hallitsi läheltä käsin Pantherin nopeammin ampuvaa tykkiä. Ja hän pääsi sinne. Yleensä saksalaisille naisille tämä on taitolentoa. Ja he haluavat erottua joukosta.
  Neuvostoliiton kolmekymmentäneljä on täysin turvallista saksalaisen panssarivaunun etupanssariin. Ja saksalaiset ampuvat heidät ja nauravat.
  Tulevassa taistelussa Neuvostoliiton koneella ei ole mitään saatavaa saksalaista vastaan. Mutta itse asiassa kolmekymmentäneljä on tulossa lähemmäs. Ja he ramppaavat ilman ongelmia, jos jotain tapahtuu. Tai he yrittävät ampua sivuun. Toimii kaikella ylimielisyydellä.
  Charlotte tyrmäsi kolmekymmentäneljä ja lauloi:
  - Leijona on ajattelun rampa, tiikeri on kaikenlaisten ongelmien lähde... Eikä maailmassa ole mitään siistimpää kuin "Pantteri"!
  Neuvostoliiton tankit joka tapauksessa tunsivat Neuvostoliiton tyttöjen voiman.
  Ja soturit ovat todella mahtavia. Heillä on villi voima.
  Ja ninjat vielä enemmän. He rakastavat tuhota...
  Ja kun he ottivat miekkoja... Kukaan ei voi vastustaa täällä! Kaikki metalli halkeilee! Ja anna ninjojen tuhota. Ja leikata terästä. Ninja-tytöt vasaralla Neuvostoliiton varusteita. Ja he pilkkovat etäältä ja miekoilla.
  Azumi hymyilee ja huutaa jotain... Tässä punapäässä on niin paljon raivoa. Ja samalla armoa.
  Tyttö on todella kuin ikuinen jumalatar. Hän osallistui myös amiraali Rozhdestvenskyn vangitsemiseen. Tsushiman lopettaminen. Sitten Japani voitti tsaari-Venäjän, vaikka harvat uskoivat siihen.
  Mikado ei olisi koskaan tehnyt päätöstä hyökätä Venäjän imperiumia vastaan ilman ninjaa. Tällaisilla sotureilla voit voittaa minkä tahansa kolossin. Ja he voittivat! Ninjat voisivat tehdä tämän... Ninjatekniikka on ainutlaatuinen, ja taika on kaikkivoipa. Ainoastaan tapa olla puuttumatta maailmalliseen antoi maailman elää omillaan. Ja niin ninjat hallitsisivat koko planeettaa.
  Tai ehkä he kiirehtivät muihin maailmoihin! Sellainen on ninjan yli-inhimillinen voima! Nämä ovat korkeimman tason ja superluokan sotureita!
  Molemmat tytöt ottivat Port Arthurin. Mutta ninjat taistelivat rajoitetun sodan. Jos he olisivat välittömästi kiivenneet tähän linnoitukseen, linnoitus olisi kaatunut. Ja sota venäläisiä vastaan päättyisi. Mutta ninjat antoivat myös tavallisille japanilaisille joukoille mahdollisuuden todistaa itsensä. Ja he saavuttivat, että armeijat saivat mainetta.
  Ja ninjat lopettivat myös Kondratenkon, mikä torjui Port Arthurin viimeisen vastarinnan. Ja loput Venäjän komentajat antautuivat. Ja valloittamaton linnoitus kaatui. Ja Venäjä hävisi sodan, sillä hänellä oli numeerinen ylivoima. Tsaari-imperiumi hävisi sotia harvoin. Ivan Kalitan ajoista lähtien Muscovy on laajentunut melkein koko ajan. Ja melkein jokaisen valtakunnan kanssa se lisäsi alueita. Mutta sitten se tapahtui... Ensimmäistä kertaa maat menetettiin. Ja tsaari Nikolai II osoittautui Romanovien perheen viimeiseksi valtaistuimelle.
  Sitten tuli väliaikainen hallitus ja bolshevikit.
  Azumi ajatteli, mitä olisi tapahtunut, jos ninjat eivät olisi silloin puuttuneet asiaan? Todennäköisesti Venäjä olisi voittanut japanilaiset maalla. Hänellä on enemmän joukkoja, ja venäläiset ovat ehkä parempia sotureita kuin japanilaiset. Sitten olisin voittanut sen merellä.
  Heidän täytyi luopua Kurilisaarista ja heidän mukanaan kaikista valloituksistaan Aasiassa, Taiwan mukaan lukien. Venäläiset eivät olisi valloittaneet itse Japania, mutta he olisivat painaneet niitä tiukasti!
  Tässä tapauksessa Venäjä hallitsisi sekä Pohjois-Kiinaa että Koreaa. Tulee maailman suurimmaksi imperiumiksi. Lukuinen tsaarin armeija - maailman suurin - olisi voinut murskata saksalaiset neljäntenätoista.
  Ensimmäisen maailmansodan aikana molemmat tytöt auttoivat valloittamaan saksalaisia linnoituksia Tyynellämerellä. Muut ninjat eivät puuttuneet asiaan. Ja se riitti. Ensimmäinen maailmansota ei kuitenkaan ollut vaikea Japanille! Onnistuimme vangitsemaan ei liikaa, mutta ilman suurta riskiä. Nousevan auringon maa oli voittajien joukossa. Vaikka monet sanoivat: oli tarpeen tehdä liitto Saksan kanssa - he olisivat ottaneet enemmän.
  Toisen maailmansodan aikana ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin napata Britannian ja Yhdysvaltojen siirtomaat.
  Azumi lähestyi nuorta Neuvostoliiton sotilasta. Hän kaatui räjähdysaallon takia, mutta hän ei käytännössä loukkaantunut. Japanilainen ninja työnsi paljain jalkansa hänen kasvoilleen ja huusi:
  - Suudelma!
  Hän suuteli kuuliaisesti ikuisen tytön vaaleanpunaista, lähes pölytöntä pohjaa.
  Punatukkainen kaunotar huudahti tyytyväisenä:
  - Tämä on siistiä! Nyt nuoletaan kantapäätäni...
  Nuori mies alkoi liikuttaa kieltään. Japanilaisen pohjan nahka maistui miellyttävältä ja tuoksui kukilta ja peltoyrteiltä. Yleensä naispuoliset ninjat ovat erittäin kauniita ja urheilullisia. Azumilla on punaiset hiukset ja hän on pitkä ja iso japanilaiselle naiselle. Hän on hyvin kurvikas ja hänen lihaksensa ovat kuin urheilijan lihakset. Mutta samalla erittäin seksikäs tyttö.
  Ja kuka voi verrata tähän?
  Nuori mies suuteli hänen paljaita jalkojaan ja oli hyvin innoissaan. Azumi käynnisti itsensä. Ja hän halusi nauttia yhä enemmän. Sitten japanilainen nainen levitti jalkansa ja istui aivan nuoren vangin kasvoille. Sinun täytyy ladata akut. Ja ime kaikki energia vahvasta, komeasta nuoresta miehestä.
  . LUKU nro 8
  Saksalaiset panssarit ohittivat Kurskin ja loivat patan. Tällä kertaa ninjojen avulla Operation Citadel onnistui. Puna-armeija piiritettiin. Mutta hänellä ei ollut aikomustakaan luovuttaa. Stalin epäröi. Toisaalta johtaja ei halunnut antaa aluetta natseille. Toisaalta ympäröityjä joukkoja uhkasi todellinen kuolema. Eikä vain nälästä, vaan myös ammusten nopeasta kulutuksesta.
  Ja moraali laski jonkin verran, kun mahdollisuudet voittaa sota alkoivat hiipua. Stalin ei halunnut luopua Kurskista ja antaa Krautien tasoittaa rintamaa.
  Mutta selvästikään ei ollut tarpeeksi varaa piiritettyjen ihmisten vapauttamiseen. Japani, jolla oli useita jalkaväkeä, murtautui Neuvostoliiton rintaman läpi ja ryntäsi Primoryeen. Hyökkäys alkoi Mongoliaan. Stalin käytti lisävaroja taisteluun samuraita vastaan. Valmiina puolustamaan itärajoja.
  Eteen ilmestyi myös uusi saksalainen panssarivaunu, Tiger-2. Leijonan kaltainen auto, mutta kaksikymmentäkaksi tonnia kevyempi. Samankaltaisella otsapanssariin, hieman pienemmillä sivuilla ja perällä, mutta 88 mm tykillä. Tiger-2 varustettiin Levin 1000 hevosvoiman moottorilla, mikä mahdollisti tyydyttävän ajokyvyn saavuttamisen uudesta saksalaisesta mallista.
  Siten Krauts sai hyvän panssarihävittäjän. Käytännössä se on parempi kuin "Lev", hieman kevyempi ja mikä tärkeintä, liikkuvampi.
  Stalin, jota tämä kehitys pelottaa, ei vastusta sitä ja tarjoaa Fuhrerille rauhaa tai ainakin aselepoa. Hieman epäröityään Hitler suostui, mutta tarjosi seuraavat ehdot: kaikkien vankien palauttaminen, korvauksen maksaminen, ilmaiset leivän, metallien ja öljyn toimitukset Kolmannelle valtakunnalle. No, ja myös sissisodan loppu miehitetyillä alueilla.
  Stalin kiirehti suostumaan. Mitä hän voisi tehdä?
  Ja saksalaiset käyttivät hengähdystaukoa hyväkseen avatakseen toisen rintaman Britanniaa vastaan ja vallatakseen kaikki sen siirtomaat.
  Tyttökomppania erityisestä SS "She-Wolf" -pataljoonasta lensi Me-323-kuljetuskoneella Tunisiaan. Soturitytöt olivat kaikki hyvin valittuja, nuoria eivätkä vielä naimisissa. Enimmäkseen pitkiä, urheilullisia blondeja, saksalaisen kansan väriä, sen verta ja mehua.
  Kaksi tyttöä, hunajablondi ja tulinen punapää erottuvat muista sotureista, jotka muuten ansaitsevat korokkeen kauneudellaan ja vakavuudellaan katseessaan. Jos kaikki muut soturit olisivat suhteellisen kokeneita taistelijoita, jotka onnistuivat haistamaan ruudin hajua Ranskassa ja Balkanilla. Mutta ei niinkään, että vihamielisyyksien ohimenevyyden ja halun puutteen vuoksi tytöt lähettäisivät sen ytimeen. He olivat jo taistelleet, sitten nämä kaksi olivat hyvin nuoria, melkein tyttöjä, aivan viimeisiä, jotka korvasivat ilmahyökkäyksen aikana kuolleet. Tietysti he olivat myös koulutettuja kaikessa saksalaisessa pedantisuudessa, mutta he olivat silti niin viattomia, loppujen lopuksi he olivat tuskin kuusitoista. Aitoja ruusuja hylättynä autiomaassa.
  Tulinen punatukkainen "susi" kysyi blondilta ystävältään:
  - Britannian armeijassa on paljon mustia. He ovat erittäin töykeitä ja julmia, mutta kuvittele Gertrude, mitä tapahtuu, jos sinut jää kiinni ja kidutus alkaa?
  Hunajablondi vastasi rauhallisesti:
  "Yritän olla Shellin vangitsematta, mutta jos tämä on Herran tahto, en anna vihollisille mitään!"
  Punatukkainen Shella sanoi kuiskaten:
  - Huhutaan, että idässä iso sota Venäjän kanssa jatkuu pian. Ja joukkoja vedetään jo ylös ja keskitetään joukkojaan. Ei turhaan, että niin paljon jalkaväkeä kutsuttiin armeijaan; tytöt sanovat, ettei kylissä ole enää miehiä jäljellä!
  Gertrude suostui huokaisten:
  - Kyllä, se olisi kammottavaa! Käydä sotaa venäläisten kanssa: julmaa ja fanaattista, heidän loputtomilla avaruksillaan ja ankarilla talvillaan... Siitä tulee jotain kauheaa!
  Punapää vastusti:
  - Venäläiset eivät pystyneet kukistamaan edes pientä Suomen armeijaa, mutta me voitimme suurimmat vihollisjoukot! Koko Eurooppa on jo meidän alaisuudessamme, ja Rommel murskaa brittejä Afrikassa. Miksi luulet häviäväsi?
  Gertrude vastasi vastahakoisesti:
  - Venäläisillä on suuri väkiluku ja loputtomat avaruudet. He imevät itseensä liikaa joukkoja! Ja jos emme onnistu valloittamaan Venäjän pääkaupunkia ennen talvea, niin sotilaamme yksinkertaisesti jäätyvät ja kalustomme järkyttyvät ja juuttuvat lumikuituihin, se on aivan kauheaa!
  Tuli Shella pudisti päätään voimakkaasti:
  - Ei tarvitse puhua noin ilkeistä asioista, lauletaan mieluummin jotain romanssia. Rakkaudesta...
  Gertrude hymyili viattomasti ja myöntyi:
  - Tietysti on parasta laulaa!
  "She-Wolf" -tytöt lauloivat kirkkailla kristalliäänillään:
  Helmiäinen, vapiseva kampaus,
  Rintani on huolissaan ja vapisee!
  Olen tyttö kuin arka koivu,
  Pelkään liikkua ja hengittää!
  
  Ja mitä raikas tuuli kuiskaa korvaasi?
  Hiekka narisee paljain jalkojen alla...
  Eikä planeetalla ole onnellisempaa ihmistä,
  Kun kävelen kanssasi metsään!
  
  Kerro minulle, rakkaani, suuri salaisuus,
  Kuinka onnistuit lumoamaan sydämesi!
  Mutta onko kasvosi niin surullinen?
  Ohuin ryppylanka kulki otsallani!
  
  Nuori mies vastaa minulle surullisesti;
  Sota erottaa sinut pitkäksi aikaa!
  Löytääksemme meille paikan paratiisin metsistä,
  Saatana täytyy heittää helvettiin!
  
  Hoikka koivu nyökkäsi vastaukseksi,
  Olet minulle enemmän kuin rakas ystävä!
  Vaikka taistelun lopputulos voi olla itkuinen,
  Mutta Jumala Jeesus Paimen on kanssamme!
  
  Hävitetään demonien helvetti - pahat varjot,
  Kukkikoon lehdot vehreydellä!
  Silitä ruskettuneita polviani,
  Pidä minua tiukasti rakas!
  
  Ja hän vastasi kuin vitsillä neitolle:
  Hän sanoi leviävien oksien ääneen;
  - Odotatko minua vuoden, kultaseni?
  Kuumien nostureiden houkutus on vahva!
  
  Vastauksena sanoin hänelle niin ankarasti,
  - En seiso koneen ääressä siviilinä!
  Ja pidän sotatiestä,
  Haluan taistella ja voittaa pahat!
  
  Tulin asiaan - katkaisin punotut oksat,
  He antoivat minulle uuden koneen levyllä!
  Vaikka ruoho itkee kuin kastehelmet,
  Miksi viattomuudesta tulee kuin sotilas?
  
  Koska isänmaa on minulle kalliimpi kuin kaikki muut,
  Isänmaa palaa sielussa tähtien yläpuolella!
  Se ei ole sama asia kuin sängyssä asuminen,
  Ja vietä yö kiväärin kanssa mökissä!
  
  Voitto tulee, uskon siihen lujasti,
  Loppujen lopuksi asiamme on aina oikeassa!
  No, hymyilkää iloisemmin pojat,
  Hyvä kohtalo odottaa meitä, usko minua!
  Koko perhe lauloi heidän mukanaan samalla kun tytöt pudistivat päätään ja taputtivat kämmentään. Mutta sitten heidän idyllinsä keskeytettiin, sireeni ulvoi ja englantilaiset lentokoneet ilmestyivät taivaalle! Spitfires yritti hyökätä huoltovaunua vastaan. Saattueen saattueen ME-109:t ryntäsivät rohkeasti heitä kohti. Tulinen punatukkainen Shella jopa hyppäsi ilosta:
  - Tästä se alkaa, taistelu ilmassa! Se tulee olemaan siistiä!
  Gertrude vahvisti innoissaan:
  - Nyt ne ovat meidän, he antavat periksi!
  Siellä oli kahdeksantoista englantilaista Spitfireä ja viisitoista saksalaista Messeria, ei juurikaan eroa. Konekiväärituli ja lentoaseet olivat jumissa. Shella naurahti ja osoitti sormellaan:
  - Katso kuinka kansamme puidaan niitä! Kauneus!
  Gertrude sanoi filosofisesti:
  - Taistelussa ei vahvin voita, vaan tarpeeksi ilkein provosoidakseen sen, eikä sekaannu itse!
  - Sota on kilpailu, jossa kaikki hylätään ennen lähtöä! - Shella tuki.
  Yksi englantilaisista Spitfireistä oli jo syttynyt tuleen ja alkoi pudota, sen jälkeen saksalainen... Taistelu alkoi leimahtaa vieläkin raivokkaammin. Brittikoneilla oli konekivääriaseistus ja saksalaisilla tykkejä, joissakin yksi 20 mm:n tykki, toisissa jopa kolme 20 mm:n tykkiä, mutta näitä koneita oli vain kaksi... Nopeusominaisuudet ja ohjattavuus ovat melkein sama, ehkä jopa ME -109:llä on jopa vähemmän painoa ja se tekee käännöksiä nopeammin. Mutta britit eivät ole niin yksinkertaisia, joten kolme heidän hävittäjäänsä ryntäsi kohti kuljetusta kiinnittämättä huomiota peittävään tulipaloon. Tytöt sisällä huusivat:
  - Tule, kaverit, älä missaa sitä! Pakkotuli tai!
  Tulinen Shella huutaa:
  - Forr! Foerr!
  Me-323 on valtava kuljetusväline, joka pystyy kuljettamaan jopa 200 sotilasta, ja siinä on kuusi konekivääriä puolustusaseita varten. Ne on järjestetty "siili"-järjestelmään ja alkavat raaputtaa... Taistelijat ampuvat, ja suuren kaliiperin luodit lävistävät ihon ja lävistävät pinnoitteen. Soturitytöt hyppäävät taaksepäin, kiljuen kuin siat:
  - Nartulla on pentuja.
  Yksi tytöistä jäi kiinni ja kouristelee. Tyttölääkäri juoksee hänen luokseen ja sanoo välittömästi:
  - Se osui suoraan läpi! - Ja hän sitoo hänet. - Hän rauhoittuu ja yrittää hillitä valituksiaan.
  Mutta sitten Messerschmitt tulee englantilaisen hävittäjän perään, laukaisee tarkkoja laukauksia ja se syttyy tuleen ja putoaa. Tytöt huutavat:
  - Hämmästyttävää! Tämä on meidän kaverimme!
  Tällä hetkellä rungon peittävä konekivääri (ja tämä on mies) putoaa luodin läpi ammuttuaan. Gertrude ryntää kuin salama, tarttuu lankaan ja putoaa, saappaat lentävät irti. Nuori tyttö, joka vilkuttaa paljaita, vaaleanpunaisia korkokenkiään parilla hyppyllä kaatuneiden ruumiiden yli, hyppää konekiväärin luo ja painaa liipaisinta. Lyijy sylkee ulos tynnyristä ja Spitfire menettää hallinnan ja alkaa pudota häntäpyörteeseen.
  Susitytöt kiljuvat iloisesti ja huutavat:
  - Kiekko! Kiekko! Saksa vs Britannia kaksi nollaa!
  Gertrudella ei kuitenkaan ollut aikaa ampua alas toista hävittäjää, vaan saksalaiset lentäjät tuhosivat sen. Ilmataistelut ovat ohikiitäviä, ja menetettyään yli puolet hävittäjistä britit pakenivat. Tilanne oli 11-3 saksalaisten hyväksi. Tytöt huudahtivat vastauksena niin iloisesti ja kättelivät toisiaan. He myös ylistivät Gerdaa, joka ei ollut tappiolla ja kirjasi ensimmäisen alas pudonneen koneen, hänen uhrinsa, omaisuutensa! Tyttö punastui suuresta jännityksestä ja mutisi:
  - Kyllä, en muistanut itseäni! Oliko se jotain sellaista? Täysin käsittämätöntä! Ihan kuin olisin transsissa...
  Shella mutisi tyytymättömällä virneellä:
  - Mutta en voi antaa itselleni anteeksi viivytystä. Joten otin sen vain ylös ja hidastin!
  Mercedes-yhtiön komentaja lohdutti Shellaa:
  - Edessä on vielä niin monta taistelua! Tämä on Afrikka!
  Shella naurahti ja vitsaili:
  - Pienet lapset, maailman tähden, älkää menkö kävelylle Afrikkaan! Afrikassa on haita, Afrikassa gorilloja ja Afrikassa suuria krokotiileja! Mutta Suuri Valtakunta; Hän sanoi meille - älä ajaudu!
  Kaikki tytöt nauroivat yhteen ääneen. Kuinka siistiä se oli...
  . LUKU nro 9.
  Tunisian pääkaupunki kantaa myös nimeä Tunisia, jossa sijaitsee natsien päätukikohta Afrikassa. Saksan pääliittolainen: Mussolini astui toiseen maailmansotaan vasta 17. kesäkuuta, viisi päivää ennen Ranskan antautumista. Hän halusi "päihittää" tai pikemminkin potkia jo lyödyn vihollisen saadakseen huomattavia aluevoittoja . No, jos Saksa epäonnistuu, avaa itse toinen etelärintama Kolmatta valtakuntaa vastaan! Italian armeija ei toiminut kovin menestyksekkäästi ja ylivoimaisesta numeerisesta ylivoimasta huolimatta pystyi etenemään vain muutaman kilometrin valtavien tappioiden kustannuksella. Mutta Mussolini ei osallistunut sotaan erityisen menestyksekkäästi. Myöhemmin italialaiset taistelivat erittäin huonolla menestyksellä. Lyö Kreikassa numeerisesta paremmuudesta huolimatta, Etiopiassa, jolla on lähes viisi kertaa enemmän voimia kuin briteillä, ja Libyassa, joka on menettänyt melkein koko alueen öljylähteineen, joita oli jo alettu kehittää. Mutta Rommel, nuori kenraali, joka liittyi natsipuolueeseen jo ennen Hitlerin valtaantuloa, aloitti voimakkaan vastahyökkäyksen brittejä vastaan. Lisäksi hän aloitti hyökkäyksen jo ennen pääjoukkojen siirtoa vain kymmenellä tankilla ja viidelläkymmenellä tankiksi naamioituneella kuorma-autolla. Nopeassa hyökkäyksessä paras brittikenraali Calico vangittiin, ja melkein koko Libya palasi natsien hallintaan. Kuitenkin hyvin linnoitettu Tolbukin linnoitus, jonka italialaiset niin keskinkertaisesti luovuttivat, kestää edelleen! Rommelilla on vain kaksisataa tankkia, kaikki T-1 ja T-2, eli kevyet, ja toiset kaksisataa italialaista ovat 2,7 tonnia painavia konekiväärikiiloja. Tietenkin sellaisilla voimilla on vaikea taistella Matildojen kanssa: etupanssari on 78 mm ja 70 mm Cromwells. Vaikka etuosa väliaikaisesti vakautuu, molemmat puolet keräävät voimaa...
  SS-komppania laskeutui lentokentälle ja kuuma afrikkalainen ilma puhalsi heti heidän päälleen. Kunpa olisi kesä, kesäkuu ja Afrikka! Tytöt yrittivät kuitenkin valmistautua eivätkä näyttäneet olevansa kuumia. Ja sitten Mercedes tilasi:
  - Tehdään marssi aavikon läpi! Ja samalla testaamme aurinkovoidetta ja hyppäämme uimapuvuissa!
  Tytöt vääntyivät tyytymättömyydestä: heitä testattiin uudelleen. Vaikka tietysti uimapuvun käyttäminen tässä helteessä on paljon miellyttävämpää kuin univormu ja jopa luodinkestävät liivit, jotka voivat myös pakottaa sinut käyttämään.
  Tytöt vaihtoivat nopeasti aavikonvärisiin pukuihin kylpylässä ja alkoivat levittää suojaavaa voidetta, jonka pitäisi muuten auttaa ruskettumaan nopeammin. Gertrude auttoi Shellaa levittämään öljyä, ja hän auttoi Gertrudea. Punapää huomautti:
  - Tällaista Tunisia on, slummejen laitamilla, vain keskustassa on viisikymmentä kivitaloa ja tusina moskeijaa. Luin satuja ja odotin näkeväni upeita palatseja suihkulähteineen ja puutarhoineen arabien keskuudessa!
  Gertrude vastasi huokaisten:
  - Voi, jospa maailmamme olisi kuin satu! Valitettavasti maailmamme on armoton, epäreilu, petollinen! Liha huokaa ja kärsii tuskissa!
  Shella jatkoi:
  - Mutta mies on älykäs, kuuluisa edistymisestään! Vaikka näyttää siltä, että Herra on unohtanut hänet!
  Kauniit tytöt jäivät pukeutumaan vain uimapuvuihin ja huuhtelemaan kevyesti viileässä vedessä ennen voiteen levittämistä, ja he kokivat helpotusta. Jos itse koneessa ei ollut niin kuuma, niin lentokentällä ja kaupungissa se oli pelkkää helvettiä. Totta, muut naarassudet ovat jo onnistuneet taistelemaan Kreikassa, jossa on vielä huhtikuussakin lämmintä, mutta silti ei niin kuin Afrikassa kesällä.
  Suihkun jälkeen tytöillä oli yllään nahkaiset varvastossut, mutta Mercedes tilasi:
  - Ota toinen voide käsiisi ja voitele pohjat huolellisesti! Teet pakotetun marssin aavikon halki paljain jaloin! Jos räpäytät, ymmärrät, joten aloita.
  Tytöt voitelivat sirot paljaat jalkansa, tyttömäiset jalkansa, ilman suurta innostusta. Loppujen lopuksi Saharan hiekka on melkein kuuma paistinpannu. Totta, täällä se on edelleen lähellä rannikkoa, ja siellä on usein niittyjä, jotka ovat kasvaneet ruohoiksi. Mutta juosta paljain pohjalla kivillä, soralla, hiekalla, jonka Afrikan aurinko on lämmittänyt? Tämä on aivan villi!
  Tytöt eivät kuitenkaan ole sellaisia sisaruksia, vaan eliittikoulutusohjelmaan kuuluu Saksan naisliiton tyttöjen pakkomarsseja, usein paljain jaloin ja epätasaisessa maastossa. Joten soturit eivät riitele! Yleisesti ottaen natsi-Saksalle hahmo halusi erilaisia kokeita. Hitler ihaili kiihkeästi Nietzschen teoriaa super-miehestä eli tulevaisuuden ihmisestä. Hänen täytyy olla vahvempi, nopeampi, älykkäämpi ja julmempi kuin nykyihminen. Todellisen saksalaisen sotilaan on oltava vahva, nopea, kokenut - koska hän on arjalainen! Mutta arjalaisnaisten, jotka synnyttävät sankareita, täytyy itsekin olla sankareita, ja voimaa tulee kehittää! Siksi parhaiten valmistautuneet tytöt ovat intensiivisesti koulutettuja, karkaistuja ja koulutettuja! Joten heidän ystävälliset, geneettisesti lahjakkaat kaunokaiset joutuvat kokemaan äärimmäisen kovettumisen Afrikan aavikoissa: todistaakseen, että arjalainen ja arjalainen nainen selviävät kaikista kokeista, eikä este, jota ei voi ylittää - voittamaton ja uljas Kolmannen sotilas Reich!
  Ja niin sotilaskaupungista lähtevä yritys juoksee pitkin Tunisian kapeita kivikkoisia kalastusalueita.
  Tytön paljaat kantapäät pistelevät tien mustia, teräviä kiviä, ja se leipoo kiivaasti. Mutta voiteluaine itse asiassa hieman pehmentää palovammoja, ja kun juoksee nopeasti, se ei kirvele niin paljon, vaikka aurinko on ohittanut puolenpäivän ja lämpötila on maksimissaan. Likaiset arabilapset kuitenkin pienentyvät, pienillä mustilla korkokengillä, ilman kermaa eivätkä edes ryppyjä. Ilmeisesti heillä on kovettumia pohjiinsa. Arabimiehet katsovat melkein alastomia tyttöjä uimapuvuissa ja hyvin kehittyneissä lihaksikasvartaloissa ; suu auki, ja naiset liikkuvat nopeammin sivuille kietoutuen vielä tiukemmin mustaan burkaan.
  Ja tytöt juoksevat; pitelevät konekivääriä hartioillaan ja kukin kantavat reppua tarvikkeineen ja kranaateineen. Ja tämä on yhteensä kaksikymmentä kiloa... Vaikka ottaisimme huomioon, että tytöt valittiin fyysisesti vahvoiksi ja ovat harjoitelleet spartalaisissa olosuhteissa useita vuosia, niin tämä on silti paino, varsinkin jos helteet on ohi viisikymmentä astetta varjossa, ja on tarpeen voittaa maratonin matka.
  Gertrude juoksee yrittäen hengittää mahdollisimman oikein, jotta hänellä riittää voimaa pidempään. Vaikka hän ei elänyt niin kauan, hänen viimeiset kahdeksan vuottaan viettivät erityiskoulussa geneettisen eliitin lapsille. Mutta tämä ei tarkoita, että he asuivat mukavissa olosuhteissa. Päinvastoin, herätä viideltä aamulla, huuhteleminen jääkylmässä suihkussa, tehdä kovia harjoituksia, tunnin lenkki ja sitten pari tuntia työtä. Sitten opiskele, ennen lounasta, lisää harjoittelua, mukaan lukien taistelusparraus. Sotilaskoulutusta, opiskelua, koulutusta, kello kymmeneen asti, jonka jälkeen valot sammuvat. Totta, ruoka oli hyvää, mutta he eivät antaneet meille lihaa, vihanneksia, hedelmiä, kalaa, makeisia ja makeisia, vain füürerin syntymäpäivänä, jouluna ja 1. toukokuuta. Vapaa-aikaa ei käytännössä ole, kaikki on tiukasti säänneltyä... Niitä käytettiin valmistamaan tulevaisuuden ihmisiä, joiden piti hallita maapalloa. Himmler itse, SS:n päällikkö, piti sellaisen ohjelman hallinnassa.
  Mitä Gertrude ajatteli natseista ja Hitleristä? Sitä he opettivat, että Hitler on kaikkien aikojen suurin nero, voittamaton komentaja ja maan tuleva hallitsija. Ja myös, kuten ensimmäinen arjalainen Jeesus Kristus, Korkeimman Jumalan sijainen, joka käski valloittaa tämän ja muut kosmiset maailmat!
  Ja todellakin Saksa voitti, ja usko Fuhreriin vahvistui! Mutta nyt hän on todella sodassa. He juoksevat, tytöt ruskistuvat rasvasta, aavikon halki, heidän paljaita jalkojaan leipoo hiekan ja soran seos, ja he alkavat jo tuntea kasvavaa väsymystä; kipu pohkeissa, selässä ja suun kuivuminen. Mutta hän on todellinen arjalainen, eikä koskaan murtu! Anna hänen sydämensä räjähtää ennemmin kuin luovuttaa. Eikä tämä ole ensimmäinen kerta, kun Gertrude juoksee. Muistan, että he marssivat pakotettuna vuorten halki. Paljasjalkainen tyttö Gertrude konepistooli olkapäällään juoksi pitkin solan teräviä kiviä leikkaaen pohjansa kokonaan niin, että kiviin jäi verisiä jalanjälkiä, mutta hän pääsi matkaan loppuun. Joten, aikooko hän luovuttaa nyt? Ei! Ja taas ei! Hän taistelee loppuun asti, kunnes kulkee etäisyyden. Totta, hän ei ollut koskaan juossut sellaisessa helteessä, mutta... Hänen täytyi aloittaa jostain päästäkseen kokeen läpi loppuun asti ja uskoakseen tulevaan voittoon! Eikä Saksa: hänellä ei ole epäilystäkään siitä, vaan voitto itsestään!
  Se on jo helpottunut, ja toinen tuuli avautuu harjoitelluissa keuhkoissa... Aurinko on jo laskemassa ja tukahduttava lämpö väistyy. Hitaasti, melkein huomaamattomasti, mutta perääntymässä!
  Myös punatukkainen Shella kärsii, mutta vahvistuu. Hän ja Gertrude olivat vanhoja ystäviä; heillä oli jopa sänkyjä vierekkäin tyttöjen kasarmissa. He kilpailevat usein keskenään. Kaksi ystävää, joilta on riistetty lapsuus ja jotka kypsyivät varhain. Elämä on kuitenkin taistelua, ikuista taistelua. Ja ehkä suurin tragedia ihmiskunnalle ja jokaiselle yksittäiselle henkilölle on se, kun ei ole mitään taisteltavaa!
  Shella näki Hitlerin ensimmäisen kerran mielenosoituksessa; kun hän itse oli vasta viisivuotias. Silloin hän ei ollut vielä Suur-Saksan füürer, vaan vain yksi oppositiopoliitikoista. Mutta voit tuntea jotain erityistä: tämän johtajan sanoinkuvaamaton karisma, jolla on pienet viikset! Shella ei muistanut, mistä tuleva Fuhrer tarkalleen puhui. Adolf Hitler puhui hyvin tunteellisesti, heilutti energisesti nyrkkejä, lausui usein sanat: Suur-Saksa, urhoollisuus, kunnia, ritarillisuus, voima, arvokkuus! Ja koko joukko vain karjui sanoinkuvaamattomasta ilosta. Ja mitä aplodeja siellä olikaan. Ja jo silloin Shella tajusi, että ennen häntä oli lihaksi tullut Jumala!
  Näin hän muisti tämän päivän! Hänen vanhempansa ihailivat Fuhreria kauan ennen Hitlerin valtaantuloa. Liityimme puolueeseen 20-luvun lopulla, kun natsien mahdollisuudet päästä valtaan näyttivät harhaanjohtavilta ja natsit saivat kaksi tai kolme prosenttia äänistä! No, no, Fuhrer oli jo Fuhrer ja todellinen johtaja! Mutta tarvittiin vakava kriisi, joka järkytti kaikki yhteiskunnan perustat ytimeen asti, jotta Saksa löysi johtajansa siitä. Tyttö kasvoi eliittikasarmin ankarissa olosuhteissa, jossa hän vietti kahdeksan vuotta, mutta ei koskaan vihannut Fuhreria sielussaan.
  Silloinkin, kun häntä ja julman miehen muita ystäviä ruoskittiin leveillä vyöillä (jotta ei leikattu ihoa!) tai lähetettiin rangaistusselliin, jossa heidän piti työntää pyörää eteensä. SS:n keksimä rangaistus on myös hienostunut. Pyörität renkaita, ja kehoosi on kiinnitetty antureita, joista virta kulkee. Mitä nopeammin sitä käännät, sitä heikommin sähkö osuu, ja sitä vahvempi se on, kun hidastat. Eräänlainen sekoitus rangaistuksia väärinkäytöksistä ja fyysistä harjoittelua. Heidät karkaistiin ja koulutettiin muinaisen Spartan tyyliin, jota Hitler, hänen pääpoliisinsa ja Kolmannen valtakunnan teloittaja Himmler ihailivat!
  Kuten Fuhrer sanoi: "Saksalaisen pojan on kestettävä lyönnit lapsuudesta lähtien ja totuttava julmuuteen!" No, Himmler laajensi samanlaisen opinnäytetyön tytöille! Joten hän rakasti lainaamaan Nietzscheä - julmuutta, julmuutta ja jälleen kerran julmuutta, joka lujitti kansakunnan!
  Viisikymmentä tai vähän enemmänkin kilometriä on jo ajettu, valtava kuorma sellaisessa helteessä ja kuormalla, sellaisille pikkutytöille. Gertrude ja Shella eivät enää tunteneet vartaloaan; he juoksivat kuin unissakävelijöitä, tunten jonkin repivän heidän lihaksiaan ja tylsän kivun päässään. Mutta nyt tulee komento:
  - Ottaa askel! Ensimmäistä kertaa riittää!
  Tytöt hidastavat vauhtia ja kävelevät kovaa vauhtia. Kantapäät alkavat kutittaa entisestään. Gertrude kuiskasi Chellalle:
  - Helvetistä kiirastuleen!
  Kaveri oli eri mieltä:
  - Kiirastulesta taivaaseen!
  Kivinen maaperä on loppunut ja tyttöjen paljaat, uupuneet jalat astuvat pehmeälle smaragdiruoholle. Gertrude huudahti:
  - Ja kuinka onnellista onkaan kävellä kuin samettinen luonnonmatto sen jälkeen, kun on kidutettu piikkikivien ja palavan aavikon hiekan takia!
  Tällä kertaa Shella suostui:
  - Tietysti tämä on todella paratiisi! Näin ankaran pakkomarssin jälkeen! Mutta uskon, että se tulee olemaan vielä vaikeampaa.
  Kun tytöt lopulta kävelivät tasanteelle, Mercedes pysäytti heidät ja käski heidät makaamaan selälleen. Hän tunsi karkeasti kymmenen ensimmäisen soturin jalkoja ja sanoi ilmeisen tyytyväisenä:
  - Ihanaa! Ja iho ei kuoriudu pois, eikä pohjissa ole rakkuloita. Ja edes kantapäät eivät pölynineet, ne pysyivät vaaleanpunaisina, kuin olisit juuri tullut kylvystä! - Mercedes kasvoi, pysähtyi ja hänen ystävänsä heitti tikarin salaman nopeudella. Terä välähti kuin koulupojan peilistä ampuma auringonsäde, ja sen kärki kiinnitti suuren, mustan skorpionin. SS-upseerin ääni muuttui karkeammaksi ja tytön kasvojen kauniit piirteet ankarammaksi. - Huomenna juostaan aamusta iltaan. Miksi naamailet - oletko arjalainen vai et? Jos näin on, meidän on selviydyttävä, ne jotka putoavat, ammumme paikan päällä! Maksa ensimmäinen ja toinen.
  Laskennan jälkeen tytöt pakotettiin myös punnerruksiin ja vatsalihaksiin, minkä jälkeen heidät lähetettiin armollisesti nukkumaan. Voit rentoutua toistaiseksi.
  . LUKU nro 10.
  Gertrude näki unta olevansa Attilan armeijan soturi (Kolmannen valtakunnan uuden historian opetuksen mukaan Attila oli saksalainen!). Täällä he tulevat Roomaan, valtava barbaareiden armeija. Ja tämän saksalaisen armeijan pääselkäranka koostuu kauniista tytöistä ja urheilullisesti rakennetuista nuorista miehistä. Ne jakautuvat suunnilleen tasaisesti ja kulkevat olkapäätä vasten. Jalkaväen lisäksi mukana on myös ratsuväkeä, ja osa taistelijoista on ritarihaarniskassa, kun taas toiset, mukaan lukien urheilulliset tytöt, ovat alasti vyötäröä myöten! Ja tämä armeija liikkuu kuin tulivuoren laava. Rummut lyövät; nämä ovat hyvin pieniä poikia shortseissa ja Kinder Jugenin, eli junioriosaston, Hitler Jugentin univormussa. Ja buglers myös leikkivät, liput, joissa on kuvia lohikäärmeistä ja erilaisista eläimistä, lintuista ja jopa matelijoista, leijuvat! Pienet rumpalit hymyilevät ja heidän rytminsä tihenee.
  Mutta eteenpäin ilmestyivät Rooman armeijan keihäät ja vuosisatoja. Tapahtuu se, mistä he, barbaarit ja samalla korkeimman arjalaisen kulttuurin kantajat, ovat haaveilleet niin kauan. Taistele näitä taitamattomia ja laiskoja italialaisia vastaan, niin muinainen Rooma kaatuu!
  Valtava ja sankarillisesti rakennettu Atilla, kuten antiikin kreikkalaisesta patsaasta elvytetty titaani, käskee:
  - Hyökkää rohkeita poikiani ja tyttäriäni vastaan!
  Tytöt ja pojat ryntäävät vihollista kohti: rummunsoitto saavuttaa korkeimman kohdan. Gertrude juoksee, tyttöjen paljaat korkokengät, ruohonvihreät, välkkynyt edessä ja sivuilla. Joten jättiläinen Atilla itse kannustaa tulipunaista hevosta. Voimakkaat kaviot iskevät maahan niin lujasti, että se alkaa täristä.
  Roomalaiset joukot menevät heitä vastaan vauhtiaan muuttamatta. Nyt molemmat armeijat törmäävät voimalla... Todellinen kaunis taistelu alkaa. Gerda torjui muutaman hyökkäyksen parrakkaalta legioonalaiselta (ja hän ei todellakaan pidä parrasta!) ja työnsi teränsä taitavasti hänen vatsaan. Raaka kaatui, ja soturi huudahti:
  - Miehet ovat syntyneet häviämään, elleivät he tietenkään ole saksalaisia miehiä!
  Tyttö ryntää seuraavan vastustajan kimppuun. Hän käyttää hyväkseen pituuden ja painon etuaan ja yrittää syrjäyttää Gertruden. Tyttö oli jopa yllättynyt siitä, kuinka nopeasti taistelijat hajosivat erillisiksi saariksi ja legioonien muodostuminen romahti. Tämä on kuitenkin hänelle jopa eduksi; hän on pieni, mikä tarkoittaa, että hän on ketterä. Hän suorittaa "oravanhäntä" -tekniikan ja... miekan terä leikkaa jättiläisen kaulan. Gerda hymyilee:
  - Paksu, nouseva kaula on yleensä tyypillistä ihmisille, jotka eivät ole nerokkaita ja joilla on hienovarainen mieli!
  Hänen voimakas vastustajansa, edelleen tuskissa, heilautti kuitenkin useita kertoja yrittäen tavoittaa rohkean voittajan. Gertrude lopetti hänet ja ryntäsi sitten kolmanteen, sitten hän huomasi, että kahdenkymmenen metrin päässä hänestä paljasjalkainen Shella taisteli heti kahden taistelijan kanssa. Punatukkaista ystävää työnnetään kovasti. Gertrude on hajamielinen ja saa pisteen poskelle, verta tippuu leikatusta nauhasta. Tyttö hymyilee vastaukseksi:
  - Ei, et pääse siitä niin helposti yli! Nainen voi hävitä miehelle kaikessa paitsi kyvyssä sääliä häntä! Se on vasta viimeinen, en aio käyttää sitä!
  Gertrude suuttui ja lähti hyökkäykseen. Hänen musta vastustajansa (hän oli leveähartinen mauri) perääntyi hitaasti...
  Tämä on niin mukava taistelu. Mutta tämä on niin pieni asia... Vain unta. Mutta ninjatytöt suorittavat tärkeimmän tehtävän: he hyökkäävät Gibraltariin.
  Tämä on avainlinnoitus. Ja sen vangitseminen antaa Kolmannelle valtakunnalle mahdollisuuden siirtää merkittäviä joukkoja Afrikkaan lyhintä reittiä pitkin! Azumi hyppää ylös ystävänsä Agoutin kanssa. Englantilainen tykistö ampuu tyttöjä. Kauneudet heittelevät kuoria paljain kantapäällään. He pelaavat eräänlaista pingistä! Ja se mitä brittiläinen tykistö heille lähetti, lentää takaisin!
  Azumi potkaisi ammuksen pois paljaalla pohjallaan ja sirutti:
  - Odotan uhria keskiyöllä!
  Vastaukseksi Agouti pudistaen lumenvärisiä hiuksiaan kuiskasi:
  - Vihollinen lupaa kuolemattomuuden! Ja hän raahasi meidät Gehennaan!
  Ja molemmat tytöt, paljasjalkaiset ja tappavat, hyppäävät... No, kuka voi vastustaa heitä?
  Azumi otti tuulettimen paljaisiin varpaisiinsa ja heitti tuulettimen neuloja kohti brittiläisiä seiniä... Ja se toimi. Niin paljon häiriötä ja hämmennystä. Ja seinät palavat, ja juoksuhaudot tuhoutuvat ja haudat pyyhitään pois. Ja tämä blondi terminaattori Agouti laukaisee kuplia käyttämällä paljaita sormiaan. Ja he murskaavat kaiken. Kaikki on repeytynyt ja murskattu.
  Azumi hyppää räjähdysmäisesti kuparinpunaisiin hiuksiinsa luovuttaen lämpöä. Ja kaikki syttyy edessä...
  Tytöt lauloivat kuorossa:
  Taistelija on aina terve
  Taistelija on valmis kaikkeen!
  Ja älä lopeta -
  Ja älä vaihda jalkojasi!
  
  Kasvomme loistavat
  Vastustajat juoksevat!
  Ja taas he paljastivat hampaansa tulisena hymynä. Ja he ravistelevat ylellisiä lantioitaan. Nämä ovat todella Terminator-tyttöjä. Ja britit vetäytyvät heidän edessään...
  Gibraltar on hyökkäyksen kohteena, helvetin ninja-taikuutta. Se, mikä on vastustamatonta ja triviaalia, on vertaansa vailla. Nämä ovat naispuolisia ninjoja, joista Japanin viholliset haaveilevat painajaisissaan.
  Azumi lauloi kiireessä ja lyö:
  - Kauneus! Kauneus! Leikkaan kissan miekallani!
  Ja kuinka hän pudistelee tulista hiuksiaan. Ja kuinka kaikki hänen ympärillään syttyy liekkeihin ja avautuu raivokkaassa liekissä. Ja punaiset kielet nousevat huipulle, ja helakanpunaiset höyhenet kukkivat. Tuli syttyy niin vihaiseksi ja kiihkeäksi. Metalli tai kivi eivät kestä tällaista lämpöä.
  Azumi roiskuu paljain jaloin hiekkaan, jolloin se sulaa ja muuttuu lasiksi!
  Tämä tulinen tyttö on niin aggressiivinen. Ja erittäin kaunis, seksikäs ja melkein alasti. Ja se tekee hänestä niin pirun houkuttelevan. Ja erittäin ikoninen ja karismaattinen hahmo. Ja Gibraltar tuhoutuu ninjan taikuuden iskujen vaikutuksesta. Ja rauniot murenevat ja englantilaiset sotilaat muuttuvat luurankoiksi. Siellä on täydellinen verilöyly. Vain tytöt itse leikkaavat vihollisiaan näkymättömillä miekoilla. Ja heidän kauneutensa aggressiivuudessa on hämmästyttävää!
  Azumi nykittää punaisia hiuksiaan ja siristaa:
  - Verinen urheilu ja ennätykseni!
  Tytöt alkoivat leikata yhdessä heiluttaen miekkojaan. Ja kimaltelevia valkohampaisia ja norsunluun helmiäisiä hymyjä. Ja lähettää tuhopultteja. Joka lakaisee pois kaikki esteet. Ja Britannian mustat sotilaat ovat liekkien nielaisina. Ja heidän mukanaan muita taistelijoita.
  Tulipalot koko linnoituksessa. Kuva vaarallisesta kuolemasta! Ja tytöt menevät kylvämään tuhoa ilman kynsiä tai viivytyksiä.
  Saksalaiset tankit liikkuvat kaunokaisten takana. Vanhentuneet T-4:t voivat modernisoituna edelleen taistella ja jopa ylittää Shermanin. Tehokkaammat "pantterit", jotka osoittavat taitolentoa vastaantulevassa taistelussa. "Tiikeri" on muodoltaan hieman arkaainen, mutta mahtava, ja päinvastoin, "Leijona" on melko moderni, mutta liian raskas. Hitler ihastui kovasti viimeiseen tankkiin, ja sen tuotanto jatkoi kasvuaan. Saksalaiset seurasivat ninjoja eivätkä kärsineet juuri lainkaan tappioita.
  Ja tytöt juoksivat linnoitukseen, paljain jaloin astuen liekkien päälle ja hehkuivat, jopa kimaltelevat.
  Kauniita sotureita ja kuoleman tuomista joukoittain... Tai jopa täydellisen tuhon tuhoaminen!
  Eloonjääneet britit nostivat kätensä ylös yksimielisesti. Ison-Britannian lentoliikenne häirittiin aktiivisesti. Hänellä ei ollut mahdollisuutta ninjaa vastaan. Ja kuplat tulivat tyttöjen paljaista jaloista, ja kaikki olivat hämmästyneitä heidän ilmiömäisestä voimastaan.
  Soturit kävelivät ja lensivät antamatta Englannin joukoille pysähdyksiä tai taukoja.
  Naisninjat kulkivat sekä tulen että veden läpi vapauttaen auringonsäteitä. Ja virnistävät tankit liikkuivat heidän mukanaan. Jotkut saksalaiset autot maalattiin päälle, mikä sai ne näyttämään paljon huonommilta.
  Mutta soturit, ohitettuaan liekit ja potkineet aktiivisesti paljaita, siroja jalkojaan, siirtyivät meren pinnalle. He kävelivät suoraan veden päällä ja viheltelivät lauluja. Nämä ovat niin kimaltelevia ja upeita tyttöjä.
  Azumi, joka pomppii aaltoilevilla aalloilla ja säteili paljain sormin kuplia, jotka upottivat englantilaisia taistelulaivoja ja armadilloja, lauloi äänekkäästi:
  - Keisari syntyy uudelleen, imperiumi syntyy uudelleen!
  Blondi terminaattori vapautti auringonsäteet ja ryntäsi lentotukialuksen luo. Hän hyppää hänen luokseen ja iskee miekalla. Vain sirpaleita lensi pois mahtavasta koneesta. Ja kymmenet lentokoneet putosivat yhtä aikaa värikkäisiin merisiipiin. Ja he erosivat sihisemällä ja kurinaten.
  Agouti vain ottaa sen ja siristaa:
  - Olen varpunen ja samalla kotka! Viileä taistelija on saavuttanut mahtavuuden!
  Ja blondi terminaattori hyppää ulos ja hyppää ja iskee sapeliillaan veden läpi. Ja meren pinta kiehuu. Ja tsunami-aallot nousevat . Ja kaikki hajoaa palasiksi ja pyörii tulisessa pyörteessä. Ja se hyppää ja pyörii.
  Azumi pyöritteli tulista hiuksiaan ja siristi:
  - Kuolema kävelee aalloilla, se on sinulle hyvin pelottavaa!
  Ja kuinka hän heittää palloa paljain jaloin ja kuinka hän paistaa ja räjäyttää englantilaisen risteilijän...
  Agouti otti tuhoajan, sulatti sen kuin auringonsäteet ja sihisi:
  - Tulipyörre! Hulluja tulee lisää!
  Azumi huusi, paljastaen hampaat ja potkiessaan hurrikaania valtameren yli paljain kantapäällään:
  - Tähtien yläpuolella - torpedo nousee! Kotiplaneettamme on viileämpi!
  Tulinen terminaattorityttö ulvoo ja haukkuu... Ja sitten hän hyppää ja floppaa paljain jaloin... Hän tekee aallon!
  Agouti tämä blondi terminaattori huusi:
  - Olen tappava kaunotar! Iskee korkeaan rakennukseen kuin liekinheittimellä!
  Ja molemmat tytöt ryntäsivät meren yli. Ja brittiläisistä lentokoneista jäi jäljelle vain tuhkaa.
  Ja brittivankeja oli jo asetettu riviin. Neljä soturia: Gerda, Charlotte, Christina ja Magda ovat siellä. Ja he antoivat vangittujen sotilaiden polvistua ja pakottaa heidät suudella tyttöjen jalkoja. Miesvangit ryömivät. He suutelivat Gerdan pölyistä kantapäätä ja pohjaa ja sitten hänen paljaita varpaita. Sitten vanki ryömi kannoillaan kohti Charlottea.
  Ja hän myös suuteli hänen paljaita jalkojaan, hieman pölyisiä ja koneöljyllä tahrittuja. Sitten englantilaisen ja Christinan piti tehdä samoin. Lopuksi Magda, kultahiuksinen tyttö, tarjosi kantapäätään ja taltatut varpaat.
  Ja yksi vanki siirsi muita. Ja myös Koryakissa, ja he myös suutelivat tyttöjen paljaita, pölyisiä jalkoja. Arjalaiset soturit kastoivat tarkoituksella jalkansa moottoriöljyyn tehdäkseen niistä likaisempia ja haisemaan bensiiniltä. Älkää olko miesten niin mielissään suudella heitä ja antako hiekan rypistyä heidän huulillaan.
  Ja Gerda sanoo iloisesti:
  - Olen blondi ja lähetän pahan kuoleman!
  Charlotte jatkaa suurella julmuudella:
  - Jotta Valtakunta voisi elää, sinun Churchillisi täytyy kuolla!
  Christina työnsi paljaat, likaiset jalkansa vangin kasvoihin, sihisi:
  - No, miksi - elämä ei opeta sinulle mitään!
  Magda jatkoi aggressiivisesti puristaen paljain sormin englantilaisen nenää:
  - No, miksi, miksi!
  Ja kaikki neljä tyttöä nauravat... Ja paljastavat suuret hampaansa! Ja karjutaan...
  Heidän "Panther" on melko valmis taisteluun. Se kiertyy pitkällä ja vahvalla kuonolla. Vaikka säiliön piippu ei ole paksu. Ja hän on jo ripustanut siihen pari englantilaista upseeria.
  Ja mitä? Käyttäytyi huonosti!
  Gerda otti sen ja huusi:
  - Me ripustamme kaikki... Ja missä on sinun Churchillisi!
  Charlotte vahvisti:
  - Gibraltar, kaksoislakko!
  . LUKU nro 11.
  Gibraltarin kaatuminen antoi natseille mahdollisuuden siirtää joukkoja Marokkoon lyhimmän matkan yli. Neuvostoliiton ja Saksan rintamalla vallitsi rauha. Stalin suostui aselepoon ja keräsi voimaa. Painopiste oli uudentyyppisten aseiden kehittämisessä. Ensinnäkin IS-perheen tankit ja T-34-85. Sekä LA-7 ja Yak-3 lentokoneet. Niiden piti korvata aiemmat, vähemmän täydelliset.
  Nyt saksalaisilla on kuitenkin vapaat kädet ja tilaisuus tarttua kaikkeen, mitä he voivat. Ensinnäkin tietysti Afrikka. Valtava musta maanosa, jossa oli valtavat luonnon- ja inhimilliset resurssit, houkutteli fasisteja. Ja Krautit tietysti todella halusivat napata hänet.
  Samaan aikaan Kolmas valtakunta kehitti myös uusia laitteita - erityisesti E-sarjan tankkeja, joista piti tulla maailman parhaita. Aivojen ja teknisten innovaatioiden välillä oli siis kilpailua. Saksa laski myös suihkukoneita. Mikä voi muuttaa paljon ilmataistelussa. Varsinkin kun otetaan huomioon Yhdysvaltojen ja Britannian välinen viive tässä asiassa.
  Tässä suhteessa Saksan sukellusvenelaivasto oli erittäin vahva. Ja aiheutti viholliselle pistäviä puremia. Lisäksi ennen tätä Britannialle luvattiin paljon ninjoja. Ja mitä voidaan tehdä näitä sotureita vastaan?
  Britit eivät itse tienneet tätä. Ja saimme yhä enemmän iskuja Kolmannelta Valtakunnalta. Aseiden tuotantoa edistettiin aggressiivisesti.
  Saksalaiset onnistuivat saattamaan tuotantoon Panther 2:n, todellisen koneen pedon! Tämä muotoilu sopii kaikille. Ja ajokykyä, aseita ja panssareita. Samaan aikaan paino ei ole ollenkaan kohtuuton. Vain viisikymmentä tonnia Tiger-2:n haarniskan ja aseiden kanssa. Tietysti hyvä juttu.
  Ensimmäinen tämän tyyppinen auto annettiin Gerdan miehistölle kokeiltavaksi. Ja tyttöjen tulee aina olla edellä. He rakastavat sitä todella paljon. Ja ne valloittavat kokonaisia armeijoita kauneudellaan. Loppujen lopuksi tytöt tekevät niin, jotta kaverit voivat räpäyttää silmiään ja ihailla.
  Kun "Panther" 2 matkustaa Marokon halki. De Gaullen ranskalaiset joukot ovat täällä. Edessä on patteri ja Charlotte avaa tulen.
  Lumikki Gerda siristaa:
  - Aallot ja hiekka - Stalinin temppeliin!
  Christina oikaisee kumppaniaan:
  - Todennäköisesti jopa Churchill!
  Gerda siristaa ja työntää aseen olkapäätä paljaalla jalallaan:
  - Jos Churchill oli sakaali, niin Stalin on tiikeri!
  Tytöt ampuvat akkua kohti. Pantherin etupanssari kestää hyvin, mutta ranskalaiset aseet ovat äänettömiä. Vielä pari laukausta ja valkoinen lippu heitetään. De Gaullen sotilaat antautuvat. Ja heidät ajetaan leirille.
  Soturit laukaisevat Pantherin uudelleen ja ajavat pois surinaan ja pomppien.
  Gerda laulaa innostuneesti:
  - Voi, se on kuuma, se on kuuma, älä paista minua!
  Charlotte vastaa ampumalla tykillä ja pauhaamalla:
  - Istun valkoharjaisen hevosen selkään!
  Christina kikatti, tankki pyöritti torniaan. Ja hän ampui Shermania kohti. Amerikkalainen auto upposi ja paloi kuin kynttilä. Tytöt kikattelevat ja ojentavat kielensä huutaen:
  - "Sherman", "Sherman", missä olet ollut!
  Ja lyömällä paljaita jalkapohjaansa toisiaan vasten he karjuvat:
  - Join vodkaa vuoren yli!
  Ja kauniit tytöt - heidän kanssaan kaikki muuttuu rikkaammaksi ja viileämmäksi. Ja heidän ruumiinsa on lihaksikas. Säiliössä on kuuma, ja tytöt kiiltävät hiesta.
  Christina, silitellen upeaa rintakuvaansa, sanoo:
  - On yksi asia, jota en ymmärrä... Kuinka me, korkein arjalainen kansakunta, voisimme nukkua venäläisten läpi Stalingradissa!
  Magda lauloi vastauksena:
  - Selailemassa vanhaa muistikirjaa... Teloitettu kenraali... Yritin kovasti ymmärtää, kuinka pystyit antamaan itsesi ilkivaltaisten repeämään sinut palasiksi!
  Ja tytöt hakkaavat toisiaan päähän. Ne ovat erittäin kauniita vinttikoiria.
  Gerda otti sen ja lauloi iloisesti:
  - Kohtaloni ei säästä ystävällisyyttä...
  Ole onnen kanssa ja ole siksi ystävällinen!
  Ja soturit löivät jalkaa toista vasten. Upeita tyttöjä. Ja laatumerkillä.
  Ja he tuhoavat kaikki vihollisensa. Täällä törmäsin "Churchilliin". Ajoneuvo, jossa on 152 mm etupanssari. Ja he löivät häntä. Englantilainen ei voinut tehdä mitään. Charlotte painaa liipaisinta paljain sormin ja painaa vihollista. Edes paksu otsa ei auttanut.
  Punatukkainen tyttö lauloi:
  - Finka, finka ja musta kaviaari... Dinka, Dinka, otit sotilaan!
  Ja soturit kikattavat ja kuiskaavat aggressiivisia sanoja. Ja kuka voi vastustaa niitä edes unissaan?
  Gerda paljastaa hampaansa ja nakuttaa silmää. Hän todella haluaa lihaksikkaan nuoren miehen olevan vieressään ja koskettavan häntä, silittävän, hyväilevän häntä. Kuitenkin
  Se on niin suloinen. Ja varsinkin kun he hierovat sinua.
  Mutta valitettavasti hän unelmoi. Meidän täytyy taistella ja tappaa.
  Mutta hän ei ole vain Terminator-tyttö, vaan myös henkilö. Hän haluaa myös jotain inhimillistä.
  Gerda esitti Charlottelle kysymyksen:
  - Mitä luulet, jos on Jumala, niin kuinka suhtautua aviorikokseen?
  Tulipaholainen vastasi luottavaisesti:
  - Ajattelen enemmän positiivisesti kuin negatiivisesti!
  Gerda naurahti ja pyysi selvennystä:
  - Miksi luulet niin? Entä Raamattu?
  Charlotte totesi luottavaisesti:
  - Meidän Jumalamme on Fuhrer, ei Raamattu! Ja naisen pitäisi synnyttää lisää lapsia Fuhrerille ja Saksalle!
  Christina suostui tähän:
  - Ja voit tehdä sen ilman avioliittoa!
  Magda kikattelee, lauloi, lyö paljain jaloin:
  - Ja periaatteessa laillinen avioliitto,
  Tarvitsemme sitä tähän, tarvitsemme sitä tähän...
  Jotta nainen voisi rakastaa,
  Ei enempää kuin yksi! Ei enempää kuin yksi!
  Gerda rypisti kauniita kasvojaan. Ja hän karjui:
  - Mutta haluaisin useita aviomiehiä. Se olisi niin hienoa! Miehet ovat hyviä, kun he ovat erilaisia!
  Charlotte suostui tähän:
  - Kyllä, miesten pitäisi olla erilaisia! Yksi käy tylsäksi! Ja haluan ratsastaa tällä tai tuolla nuorella miehellä!
  Christina nauroi ja lauloi:
  - Mihin, mihin... Haluan todella sen, veljet! Ratsasta mies, mies, elävä!
  Magda kikatti ja siristi:
  - Ei elossa, mutta siistiä!
  Gerda vahvisti:
  - Mies konekiväärin kanssa! Hienoa, voitamme kaikki!
  Christina lauloi vastauksena ravistellen täyteläisiä ja kauniita rintojaan:
  - Haluamme rehellisesti kertoa sinulle! Emme katso enää miehiä!
  Charlotte, tämä tulinen paholainen paljasti hampaansa ja sihisi:
  - Miksi niin radikaali? Voit katsella ja jopa ratsastaa sykkivällä jadevavalla! Ei tarvitse mennä äärimmäisyyksiin!
  Gerda vahvisti samanlaisen kohdan:
  - Ei tietenkään ole välttämätöntä! Kaikki ääripäät lähentyvät, mutta tämä vain pahentaa meitä!
  Charlotte varoitti:
  - Edessä on kaksi Shermania.
  Gerda vain naurahti vastaukseksi ja huomautti:
  - Hölynpöly! Ne ovat meille täysin turvallisia!
  Tulipaholainen vastusti varovasti:
  - Kuinka voin sanoa sen! Liiallisesta itseluottamuksesta on vain haittaa!
  Christina twiittasi takaisin:
  - Ei vain miekka, ei vain ruoska...
  Mutta kruunu tarvitsee tankin...
  Loppujen lopuksi ilman Pantteria kaksi minuuttia...
  Magda toisti innostuneesti:
  - Älä istu valtaistuimelle!
  Gerda jatkoi twiittaamista innostuneena vastauksena:
  - "Pantteri" on mahtava kaikessa...
  Tulipaholainen vahvisti hyräillen:
  - Ja loi taitavasti...
  Christina hyräilee aplombilla ja pehmusti jalkojaan, jatkoi:
  - Ja me menemme pyhään taisteluun!
  Magda jatkoi iloisesti, innostuessaan yhä enemmän:
  - Olkoon Vanya tyhjä!
  Ja soturit lauloivat kuorossa lyömällä paljaita, hyvin vietteleviä ja siroja jalkojaan:
  Ei ole turhaa, että tankki on kaikissa valtakunnissa,
  Aina kunnioitettu...
  Panssarivaunu voi olla hyödyllinen taistelussa,
  Ja taistelussa hän itse on Saatana!
  
  Ei ole turhaa, että tankki on kaikissa valtakunnissa,
  Aina kunnioitettu...
  Panssarivaunu voi olla hyödyllinen taistelussa,
  Ja taistelussa hän itse on Saatana!
  Sitten Gerda jatkoi laulamista ja lisäsi nopeutta:
  - Suunnittelija, kiroilee panssarivaunua, vahingoittaa sotilaita...
  Charlotte vahvisti tämän. Hän ampui tunkeutuen Shermanin sisälle ja lauloi kovan diivan voimalla:
  - Loppujen lopuksi, jos "Tiikeri" on sietämätön, kosto tulee!
  Magda sirkutti, keinui, rammi:
  - Joskus säiliö on metalliromua...
  Christina lauloi mukana tarmokkaasti:
  - Ja joskus se luistaa!
  Gerda lisäsi kiireellä ja kierteellä:
  - Mutta me järjestämme tervetuloa...
  Charlotte kiljahti raivokkaasti:
  - Ajamme tankilla luoksesi!
  Ja tulinen paholainen tyrmäsi myös toisen Shermanin. Sitten hän huusi.
  Ja britit olivat jo antautumassa... Sota oli yksipuolinen. Kuten kävi ilmi, saksalaiset tankit ovat suuruusluokkaa parempia kuin englantilaiset. "Churchillilla" on melko heikot aseet, ja tämä on sen suurin haitta. Mutta Sherman on heikko sekä aseissa että haarniskassa.
  Hitlerin joukot pääsivät siis kävelemään. Mutta he ovat edelleen menestyksensä velkaa ninjoille. Ja sellaista voimaa vastaan... Jos ninja olisi ottanut haltuunsa Kolmannen valtakunnan, niin hänkään ei olisi kyennyt vastustamaan. Ja he puidaan brittejä.
  Azumi ja Agouti päättivät vangita parhaat brittiläiset taistelualukset ehjinä. Ja he liikkuivat panssaroitua kantta pitkin miekkojaan heiluttaen. Tytöt työskentelivät erittäin energisesti nauraen.
  - Olemme iloisia tyttöjä, kuin pikkupaholaisia meressä!
  Ja he pilkkoivat, kymmenen ihmistä kerrallaan. Ja kuinka he pilkkoivat... Kaikella jumalattareiden armolla. Ja miekat välähtivät kuin potkuri. Ja he katkaisivat lihan ja repivät luut halki. Aitoa metallia, joka kylvää kuolemaa, kaaosta ja tuhoa.
  Azumi katkaisi tusinan sotilaan yhdellä keinulla ja sihisi:
  - Tikarin ja kullan kiilto on mielenkiintoisempaa, usko minua!
  Blondi Terminaattori Agouti siristi:
  - Ninja pelaa yhden suuren pelin! Ninja pelaa loistavaa peliä! - Paljasjalkaiset soturit sirkuivat yhteen ääneen. - Ja tämä peli haisee kuolemalta!
  Ja taisteleva pariskunta otti sen ja sihisi, pyöritellen vartaloaan:
  - Ei, en tapa fasistia, ei, en puukota häntä!
  Paljaita, lihaksikkaita jalkojaan räpäyttäen pariskunta lauloi:
  - Vain seksiä! Laitan hänet nukkumaan! menen nukkumaan!
  Ja soturit nauravat taas. Mutta heidän naurunsa on taistelullista, ja tyttöjä vastustavan liittouman sotilaiden tärykalvot kirjaimellisesti räjähtävät. Tarkemmin sanottuna taistelulaivan miehistö kuolee. Mutta kaunottaret eivät ota vankeja! Heillä ei ole tapana osoittaa armoa tai armoa kenellekään!
  Azumi lauloi innostuneesti lihaksiaan koukuttaen:
  - Olen verenhimoinen... Olen armoton! Olen paha ninja-supermies!
  Viimeiset taistelijat lopetettuaan Agouti viimeisteli:
  - Eikä meillä ole ongelmia!
  . LUKU nro 12.
  Kolmannen valtakunnan Afrikan kampanja on luultavasti suurin kaikista seikkailuista. Mutta toistaiseksi onnistunut ja varsin houkutteleva. Mutta Hitler itse on juuri sitä tyyppiä. Inhottava persoonallisuus ja kaikkien aikojen suurin rikollinen.
  Idässä saksalaiset onnistuivat kuitenkin valloittamaan Kurskin sekä Voroshilovgradin ja Krasnodonin. Koko Ukraina ja osa Kubanista joutuivat Wehrmachtin vallan alle. Ja tällä hetkellä fasistit valloittavat Afrikan. Eli Fuhrer ei ole ollenkaan typerys. Ja voittaja monista, jopa ninjojen avulla.
  Kuitenkin vain kaksi tyttöä auttoi Saksaa, ja itse Kolmas valtakunta on vahva.
  Speer teki raportin Fuhrerille ja kertoi iloisesti:
  - Panther-2-tankki osoittautui erittäin onnistuneeksi. Pystyimme tiivistämään sen ulkoasua, ja tämän ansiosta ajoneuvossa on 150 mm etupanssaria suuressa 45 asteen kaltevuuskulmassa ja 82 mm sivuja, joiden paino on vain 50 tonnia, ja 1000 hevosvoiman moottori. . Tämä säiliö on liikkuvuudessaan ylivoimainen verrattuna melkein kaikkiin Saksan vastaisen liittouman ajoneuvoihin. Sillä ei myöskään ole vertaa etusuojassa ja aseistuksessa. Sen maastohiihtokyky on varsin tyydyttävä, ja se ryntää aavikon halki kuin pikajuna.
  Vielä lupaavampi on E-sarja, jossa ajoneuvot voivat olla haavoittumattomia ja niillä voi olla tehokkaimmat aseet.
  Fuhrer murisi vihaisesti:
  - Mitä Sauer sanoo?
  Ilmailukuraattori sanoi luottavaisesti:
  - Parhaiden suihkukoneiden ME-262 sarjatuotanto aloitetaan. Siinä ei ole vain suuri nopeus, vaan siinä on myös neljä 30 mm:n ilmatykkiä ja rakettia.
  Fuhrer kysyi happamalla ilmeellä:
  - Entä HE-162?
  Sauer sanoi luottavaisesti:
  - Myös sen tuotanto laajenee! Tarkemmin sanottuna ohjausjärjestelmän viimeistely on vielä kesken. Mutta hävittäjällä on maailman parhaat lento-ominaisuudet, ja se on erittäin kevyt ja ohjattava.
  Himmler halusi myös puhua, mutta hän kohtasi kylmyyden.
  Hitler erotti salaisen poliisin päällikön ikään kuin tämä olisi ärsyttävä kärpänen:
  - Kilpailun pitäisi alkaa! Ja olen jo kuullut paremmuudestamme!
  Ensin tytöt juoksivat areenalle. Kolme kummallakin puolella. Ensimmäiset tytöt käyttivät punaisia lannekankaita ja kapeita kangasnauhoja rinnassa. He pitivät kädessään lyhyitä, suoria miekkoja ja vasemmassa kädessään pientä suorakaiteen muotoista kilpiä. Kauneudella ei ollut enää vaatteita eikä panssaria, he haravoivat soraa paljain, siroin jaloillaan.
  Toisilla tytöillä oli yllään siniset rintaliinat, ja kangaskaistale peitti tuskin heidän koko rintaansa. Hänen käsissään ovat lyhyet kaarevat sapelit, ja vasenta kättä peittää pieni pyöreä kilpi. Tytöt ovat myös kauniita.
  Tiedän Fuhrerin rakkauden alastomuuteen, tyttöihin, joilla on vähän vaatteita ja kehittyneet lantio.
  Hitler todella rakastaa sitä, kun tytöt taistelevat, ja gladiaattorit valitaan hänen maun mukaan.
  Fuhrer tekee tarjouksensa salaa. Tätä varten hän käyttää erityistä ohjaussauvaa. Kolmannessa valtakunnassa luodaan jo tietokoneita. Kun laitat tutkijat ympäri maailmaa keskitysleirille, he työskentelevät paljon energisemmin. Ensimmäinen väritelevisio on jo luotu, ja jopa valtavalla näytöllä. Hän näyttää lähikuvia katsomossa istuvista tytöistä. Hitler itse katsoo erityisen laitteen läpi kehään nähdäkseen paremmin.
  Tytöt ovat ruskettuneita, ja niiden hahmojen ja kasvojen viehätysvoiman lisäämiseksi ne on sävytetty kevyesti. Meidän on kunnioitettava gladiaattoritaistelun estetiikkaa.
  Herald ilmoittaa:
  - Punaisten unikon joukkue sinisiä ruiskukkia vastaan!
  Tytöt ovat kaikki blondeja, mutta vain yksi on luonnollinen, loput ovat sävytettyjä. Komento kuuluu ja taistelu alkaa.
  Tytöt törmäävät yhteen ja alkavat tapella. Kipinät lentävät miekoista. Tärkeimmät hetket näkyvät värinäytöllä, joka roikkuu Saksan Colosseumin yläpuolella.
  Fuhrer alkaa pitää puhetta:
  - Taistelukokemus on osoittanut, että naiset eivät pysty taistelemaan miehiä huonommin! Mutta meidän on suojeltava Saksan kansakunnan parhaita edustajia kuolemalta taistelukentillä. Tästä syystä naisia ei käytetty, ainakaan massana, kolmannessa valtakunnassa!
  Yksi sinisessä lannekankaassa olevista tytöistä loukkaantui. Hän polvistui ja tuskin taisteli punaisen soturin hyökkäystä vastaan. Tyttö kuitenkin yllättäen kumarsi ja tarjoutui seisomaan haavoittuneena. Hän nousi ylös ja seisoi epävakaasti lihaksikkailla jaloillaan.
  Useat suuret maurit seurasivat taistelua. He alkoivat kannustaa tyttöjä keihäillä ja sytytetyillä soihduilla - he sanovat, taistele! Soihtu pisti sydämellistä tyttöä selkään. Hänen rintaliivit puhkesivat ja hänen lihaksikkaaseen selkäänsä muodostui rakkuloita. Tyttö huusi ja ryntäsi epätoivoisesti keskeneräistä vastustajaansa kohti. Muutama voimakas isku ja ruiskukkajoukkueen edustajan pää vierii pois.
  Tyttö, voitettuaan kumppaninsa, huutaa:
  - Eläköön elämä!
  Sitten hän ryntäsi auttamaan kumppaniaan. On mahdotonta vastustaa kahta vihaista tyttöä. Ja toinen, loukkaantuneena, putoaa. Hiljaiset. Mutta mauri tuo soihdun tytön paljaaseen jalkaan. Tyttö huutaa ja hyppää taas ylös. Hän saa toisen haavan, horjuu ja kaatuu.
  Ja taas musta soturi tuo soihdun paljain jaloilleen. Tyttö nykii, mutta ei pysty enää nousemaan ylös. Hän on tuskassa.
  Fuhrer katsoo kohtausta innostuneena. Hän pitää siitä, kun tytöt saavat kantapäänsä paahdettua. Tässä tulee viimeinen isku. Kauneus vaikeni täysin.
  Yleisö iloitsee, kuuluu innostuneita huudahduksia.
  Nyt tytöt hyökkäävät uhrinsa kimppuun kolmeen. Tietenkin on mahdotonta vastustaa tällaista hyökkäystä. Tyttö yrittää vetäytyä, mutta maurit polttavat hänet tulella. Hän ryntää eteenpäin ja törmää heti kahteen miekaan, jotka lävistävät hänen rintaansa. Ja kolmas osuu vatsaan. Tyttö kaatuu ja kuolee vuotaen verta. Ja maurit eivät jätä käyttämättä tilaisuutta polttaa hänen pyöreitä kantapäänsä. Inhottavaa ja julmaa. Poltetun, pehmeän tyttöjen lihan haju leviää kaikkialle areenaan.
  Hitler napsauttaa hampaitaan tyytyväisenä ja sanoo:
  - Vetoni on voitettu! Hienoa tytöt, tuokaa heille kakku!
  Himmler huokaa vilpittömästi:
  "On sääli, kun tällaisen reilun sukupuolen edustajat kuolevat." Totta, kaikki kuusi kaunottarea ovat puolirotuisia juutalaisten sekoituksella, ja yksi heistä on mustalaisverta! Ei ole paha tuntea tuollaista!
  Hitler huokaisi ärtyneenä:
  - Puhtaat juutalaiset naiset ovat harvoin kauniita. Vaikka poikkeuksiakin on! Tietenkin on sääli, kun kaikki esteettinen katoaa. Mutta taiteen vuoksi, miksi ei. Ja nyt ehkä...
  Viisi mustaa soturia tuotiin areenalle. Ne olivat hyvin lihaksikkaita ja öljyisiä. Päällään vain lannekankaat ja sandaalit, miekat ja tikarit. Upeita afrikkalaisten edustajia.
  Kiinalaiset tuotiin ulos tapaamaan heitä. Myös pitkä, vaikkakin hieman lyhyempi ja lihaksikas. Hänellä oli myös yllään vain lantio ja sandaalit, miekat oikeassa kädessään ja tikarit vasemmassa. Nyt heidän piti viihdyttää Fuhreria.
  Hitler ei pitänyt miesten tappelusta niin paljon, joten hän ei edes lyönyt vetoa. Minua häiritsi keskustelu Speerin kanssa.
  - Onko totta, ministeri, että kiekkokoneet ovat täysin haavoittumattomia pienaseiden tulista?
  Valtakunnan ase- ja sotatarvikeministeri vastasi iloisesti:
  - Liikkeen aikana ilmavirrat luovat laminaarisen virran, joka puhaltaa pois kaikki luodit ja kuoret ja tekee Belonzi-kiekon haavoittumattomaksi pienaseille. Mutta juuri kiekon liikkeen ja lennon aikana.
  Hitler siristi ja huomautti:
  - Schauberger lupasi, että tällaisen laitteen avulla lentää Marsiin ja muille planeetoille! Tämä on valtava! Kolmas valtakunta kehittyy, kunnes se sisältää kaikki maailmankaikkeuden asutut maailmat! Ja myös asumattomia!
  Speer huomautti hymyillen:
  - Se on täysin mahdollista, füürer! Lisäksi tiedemiehemme ovat jo luoneet ydinenergiaa käyttävän reaktorin. Kysymys pommin luomisesta on jo enintään vuoden kysymys!
  Fuhrer nousi seisomaan ja huomautti:
  - Emme tarvitse atomipommia! Hän on liian likainen! Tarvitsemme ydinkäyttöisiä lentokoneita ja sukellusveneitä. Ja tulevaisuudessa kylmä lämpöydinfuusio! Tämä antaa meille mahdollisuuden lentää koko galaksin!
  Speer vastasi innostuneesti:
  - Olet niin viisas, Fuhrer!
  Alkoi kova taistelu kahden gladiaattoriryhmän välillä. Näytelmä on kieltämättä kiehtova. Lisäksi mustat ja keltanahat eivät epäröineet käyttää hampaitaan. Ja veri valui melkein heti.
  Hitler katsoi tätä verilöylyä, mutta ajatteli jotain muuta. Hän ei ollut kovin onnekas lapsuudessaan tai pikemminkin teini-iässä. Kun tuleva Fuhrer oli lapsi, hän oli johtaja ja johtaja kylässään.
  Mutta kun hän pääsi kaupungin kuntosalille, hän oli rohkea, ylimielinen, mutta fyysisesti heikko, ja hänet asetettiin nopeasti paikalleen. He löivät Hitleriä koko luokan kanssa ja melkein rampasivat hänet. Siksi Fuhrer keskeytti lukion ja jätti byrokraattisen uransa. Ja ollakseni rehellinen, hänen sydämensä ei ollut siinä. Virkamiehen työ tuntui liian ikävältä ja sekaisin papereita.
  Mutta Fuhrer ei halunnut istua paikallaan, hän oli täynnä energiaa. Ja halusin piirtää.
  Ilmeisistä kyvyistään huolimatta Hitleriä ei hyväksytty taideakatemiaan. Ei siksi, että piirustukset olisivat huonoja, vaan pitkän kielen takia. Silloinkaan Adolf ei piilottanut voimakasta antipatiaansa juutalaisia kohtaan. Joten he pettivät hänet. On sääli, kuinka monta kymmeniä miljoonia ihmisiä jäisi eloon, jos Hitleristä olisi tullut rauhallinen taiteilija.
  Mutta mitä... Adolf eli jonkin aikaa isänsä eläkkeellä ja huomasi sitten olevansa täysin vailla toimeentuloa ja ansaitsi rahaa piirustustaiteilijana. Ja lukemalla erilaista kirjallisuutta, erityisesti okkultista kirjallisuutta.
  Vahvan muistin omaava Hitler sai pian huomattavan oppimisen. Ja tämä huolimatta siitä, että hänellä ei ollut edes keskiasteen koulutusta. Stalin ei kuitenkaan lopettanut seminaaria.
  Sotaan asti Hitler oli syrjäytynyt ja syrjäytynyt. Ja ensimmäisen maailmansodan aikana hän ei tehnyt uraa, pysyen korpraalina, vaikka hän sai jopa neljä tilausta.
  Vain politiikassa Fuhrer löysi kutsumuksensa. Ja hän osoitti merkittäviä organisatorisia ja puhetaitoja. Alusta alkaen Hitler saavutti suosiota ja vahvisti puoluetta. Ja hän itse sai pian huomattavan vallan organisaatiossa. Mutta Münchenin vallankaappaus päättyi epäonnistumiseen. Ja Hitler päätyi vankilaan. Vastineeksi ennenaikaisesta vapauttamisesta Fuhrer joutui todella hylkäämään vastustuksensa ja tekemään sovinnon viranomaisten kanssa.
  Tämä vähensi aluksi Fuhrerin suosiota, mutta puolue jatkoi kasvuaan. Vuoteen 1928 mennessä sen määrä ylitti sataviisikymmentätuhatta ihmistä, mikä on melko kunnollista Saksan standardien mukaan. Vallan näkymät ovat kuitenkin epämääräiset. He keräsivät eduskuntavaaleissa vain 2,8 prosenttia.
  Mutta sitten suuri lama iski. Ihmiset pettyivät vanhoihin puolueisiin ja halusivat jotain uutta.
  Hitler soitti saksalaisten nöyryyttämiseen Versaillesin rajoituksilla, lupasi kultavuoria työläisille ja teeskenteli vasemmistolaista. Ja hän onnistui vakuuttamaan köyhät, että hän oli punainen, ja rikkaat, että hän oli oikeassa! Lipun punainen väri on vietellyt monia. Sekä vetoomus: toveri puolueessa!
  Valtaan tulleen Hitlerin politiikka oli pääosin vasemmistolaista. Oligarkkien veroja korotettiin jyrkästi, ja työntekijät saivat paljon etuoikeuksia. Vaikka työn kesto on pidentynyt.
  Fuhrerin luokitukset ovat nousseet pilviin koko vuoden. Jo vuonna 1930 Reichstagin ennenaikaisissa vaaleissa hän keräsi 18 prosenttia äänistä ja sijoittui toiseksi. Sitten hän onnistui olemaan menettämättä hankittua pääomaa, vaan päinvastoin, vahvistumaan. Mutta Fuhrer ei voittanut presidentinvaaleja. Mutta hän saavutti menestystä Reichstagissa ja otti ensimmäisen sijan. Silloin Hitlerille tarjottiin ensimmäistä kertaa kanslerin virkaa. Fuhrer vaati hätävaltuuksia, ja se evätään.
  Tämän seurauksena Reichstag hajotettiin ja pidettiin uudet vaalit. Jos Hitler odotti lisäävänsä vielä enemmän, hän laski väärin. Kansa on kyllästynyt fasistiseen propagandaan. Ja iskusotilaiden raivot eivät lisänneet natsien suosiota.
  . LUKU nro 13.
  Kaksi miljoonaa ääntä menetettiin, mutta kommunistit lisäsivät huomattavan määrän. Oli mahdollista, että yhdistymällä sosiaalidemokraatteihin he muodostaisivat vasemmiston hallituksen. Mutta kommunistit eivät halunneet kompromisseja; vasemmiston oligarkit eivät vielä halunneet saapumista. Fuhrer sai valtakunnankanslerin viran. Ja hätävaltuuksia lykättiin parempiin aikoihin.
  Sitten uudet vaalit hallinnollisia resursseja käyttäen ja Reichstagin polttaminen. Täydellistä voittoa ei myöskään saatu, mutta natsit keräsivät 44 prosenttia äänistä, jotka yhdessä oikeistolaisten liittolaisten kanssa antoivat enemmistön. Sitten he pidättivät kommunistit ja omistivat äänet itselleen.
  He onnistuivat suostuttelemaan sosiaalidemokraatit ja presidentin, ja Fuhrer sai hätävaltuudet. Sitten uusia menestyksiä - Saksan toipuminen kriisistä, Wehrmachtin luominen, Reininmaan hallinnan palauttaminen.
  Hitler toimi hyvin varovaisesti leikkien länsimaiden kommunismin pelkoa vastaan.
  Fuhrer lupasi lopettaa punaisen vaaran ja käyttää Wehrmachtia marssimaan Venäjälle. Lisäksi liittolaiset saavat sen myös. Itse asiassa Hitler halusi valloittaa Venäjän maita ja laajentaa valtakuntaa itään. Tähän olin valmistautunut. Kominterin vastainen sopimus allekirjoitettiin Italian ja Japanin kanssa. Tämä unioni on suunnattu Neuvostoliittoa vastaan. Sitten Saksa provosoi ensin vallankaappauksen Itävallassa ja toteutti sitten Anschlussin. Kansanäänestyksessä yhdeksänkymmentäyhdeksän prosenttia Saksaan liittymisen puolesta äänesti. Todellisuudessa se on kuitenkin vähemmän, mutta silti ylivoimainen enemmistö.
  Iso voitto! Mutta Hitler halusi enemmän! Totta, Kolmas valtakunta ei ollut vielä valmis sotaan, ja sen potentiaalia oli lisättävä ottamalla vastaan neutraaleja maita. Tsekkoslovakia oli seuraava. Kaikki meni hyvin. Vaikka Saksa melkein joutui ennenaikaiseen sotaan.
  Neuvostoliiton asema näytti erityisen vaaralliselta. Yleisesti ottaen Stalin ei ollut luotettava kumppani. Vain Neuvosto-Venäjällä virallinen lehdistö tuomitsi Itävallan anschlussin. Ja se oli Neuvostoliitto, joka tarjosi apua Tšekkoslovakialle. Haluan kuitenkin ennen kaikkea vahvistaa itseäsi!
  Mutta länsi lopulta myöntyi. Lisäksi Hitler vihjasi, että sota Venäjän kanssa oli aivan nurkan takana ja Kolmas valtakunta jakaisi alueita heidän kanssaan. Puola ja Unkari olivat myös Saksan puolella. Kävi ilmi, että sota Kolmannen valtakunnan kanssa olisi vakava. Ja talous kasvoi natsien aikana, samoin kuin väestö. Sota lupasi olla vaikea.
  Münchenissä Hitler sai mitä halusi. Sudeettimaa jäi Saksalle - Unkari ja Puola saivat maat. Näyttäisi siltä, että voimme mennä itään. Fuhrer neuvotteli yhteissodasta Puolan, Unkarin, Saksan, Italian ja Romanian välillä Japanin kanssa Neuvostoliittoa vastaan. Myös Ranska ja Britannia voisivat auttaa.
  Mutta Puolan juutalaiset puuttuivat asiaan. Kristalliveitsien yö raivostutti sionisteja. Ja Puola, jossa nämä ihmiset hallitsivat pääasiallisia rahoitusvirtoja, nousi. Lisäksi Britannia, Ranska ja USA vastustivat Saksaa. Ja Hitler itse käyttäytyi liian röyhkeästi. Miehitti sekä Tšekin että Klaipedan. Joten lännen kanta on muuttunut.
  Kun Fuhrer ajatteli, taistelu oli ohi. Viisi kiinalaista ja neljä mustaa makaa hakkeroituina kuoliaaksi. Vain yksi afrikkalainen pystyi hädin tuskin seisomaan neljällä jalalla ja myös haavoittui.
  Taistelu on ohi! Tarkemmin sanottuna verilöyly!
  Hitler käski kylmästi:
  - Vie hänet pois! Ja hankitaan uusi erä!
  Kuolleet miehet jäivät koukkuun. Ja he raahasivat minua. Sen jälkeen areenalle ajettiin noin neljätoista-koltoistavuotiaat pojat. Heitä oli seitsemän jokaisessa joukkueessa. Jotkut ovat keltaisissa shortseissa, toiset vihreissä. Ja myös miekoilla ja tikareilla.
  Jotta se olisi hauskempaa, maurit alkoivat levittää hiiltä soralle. Kaverit yrittivät astua varovasti, mutta keihäiden kärjet työnsivät heidät taakseen. Yksi teini-ikäisistä astui hiilelle paljain jaloin ja huusi. Häntä lyötiin ruoskalla.
  Eläimet lyövät jälleen vetoja. Pojat kuuluivat valkoiseen rotuun. Lihaksikas ja lyönnin merkkien perusteella lyöty useammin kuin kerran piiskalla. Hitler huomautti välinpitämättömästi:
  - Pojat ovat vähiten arvokas tavara! Älä sääli heitä!
  Bugle kuului, ja kaverit kamppailivat jälleen kovassa taistelussa. Fuhrer katsoi tätä välinpitämättömämmin. Ja taas hän muisti jo varsin tapahtumarikkaan elämänsä.
  Kun suhteet Puolaan monimutkaistuvat, Stalin kutsui länttä luomaan liittouman Saksaa vastaan. Tässä tapauksessa se voi olla äärimmäisen vaikeaa Kolmannelle valtakunnalle. Hitler itse yritti jonkin aikaa suostutella puolalaisia. Tällä hetkellä Neuvostoliiton ja Japanin suhteet muuttuivat erittäin monimutkaisiksi ja Mantsuriassa alkoi rajoitettu sota.
  Hitler oli taipuvainen ajatukseen tulla japanilaisten avuksi. Puolassa vallitsi kuitenkin Saksan vastainen mielipide. Lisäksi tässä maassa oli yli kaksi miljoonaa juutalaista, ja heillä oli valtava vaikutus. Ja länsi yllytti puolalaiset Saksaa vastaan lupaamalla sekä apua että maiden laajentamista Oderille.
  Päätös hyökkäämättömyyssopimuksen solmimisesta Neuvostoliiton kanssa ei ollut helppo Hitlerille. Mutta oli jo ilmeistä, että Japani oli häviämässä ja oli lähdössä sodasta, eikä puolalaisten kanssa olisi mahdollista päästä sopimukseen. Lisäksi Fuhrer sai tietoa Neuvostoliiton ja lännen välisistä neuvotteluista. Tiedot osoittivat, että Venäjä voisi heittää yhdeksästä kymmeneen tuhatta tankkia. Ja koko Saksassa niitä on vain kolme tuhatta. Stalin osoittautui vahvemmaksi kuin Fritz luuli.
  Joten sopimus allekirjoitettiin. Sitten Fuhrer päätti epäröimättä hyökätä Puolaan. Oli valtava riski, että Wehrmacht ei olisi tyytyväinen lännessä, ja Saksa menettäisi Ruhrin. Mutta intuitio viittasi siihen, että liittolaiset eivät todennäköisesti vaarantaisi suurta hyökkäystä. Laskelma oli perusteltu. Puola, kuten Hitler odotti, lyötiin nopeasti ja kaikki kiistat päätettiin.
  Ja lännessä ranskalaiset ja brittiläiset kävelivät noin kolmekymmentä kilometriä ja pysähtyivät.
  Täällä Hitler epäröi ensimmäistä kertaa ja aloitti neuvottelut ranskalaisten ja brittien kanssa. Oli vaarallista taistella sellaista liittoumaa vastaan "neutraalin" Stalinin takana. Länsi oli raivoissaan Venäjän sodasta Suomea vastaan ja halusi myös irrottaa kätensä. Fuhrer neuvotteli, mutta ei halunnut antaa periksi Puolalle. Ja Ranskassa oli erimielisyyksiä aikaisemmista omaisuudesta.
  Lopulta meediat ja velhot ennustivat hänen voittonsa lännessä, ja saksalaiset laskeutuivat Norjaan. Sitten tuli onnistumisia onnistumisen perään. Mainstein ehdotti loistavaa suunnitelmaa, jota Fuhrer arvosti. Jotkut ideat, esimerkiksi käyttää variksenpelättimiä laskujen aikana, kuuluivat Hitlerille henkilökohtaisesti. Hän oli Fuhrer, jolla oli monia kykyjä. Puolitoista kuukautta ja vain kolmekymmentä tuhatta kuollutta, ja saksalaiset hallitsevat Eurooppaa.
  Napoleon itse ei koskaan uneksinut sellaisesta voitosta!
  Silloin Britannia ei kuitenkaan onnistunut. Tässä on Fuhrer itse syyllinen! Oli tarpeen painostaa sotateollisuutta enemmän ja pakottaa se tuottamaan lisää lentokoneita. Eikä tarvinnut kiirehtiä pommittamaan kaupunkeja ja siviilejä.
  Mutta ei se mitään, se ei ole kaikki Maslenitsa kissalle. Mussolinin tappiot pakottivat hänet kääntämään huomionsa etelään. Rommelista tuli eräänlainen Napoleon, joka toi Egyptin Eurooppaan. Balkan joutui täysin Wehrmachtin hallintaan.
  Ja sitten alkoi tärkein ja kauhein asia - sota Neuvostoliiton valtakunnan kanssa.
  Fuhrer ei edes epäillyt kuinka vahva Stalin oli. Ensimmäiset päivät osoittivat, että Neuvostoliitolla oli useita tuhansia tankkeja, mukaan lukien uusimmat KV ja T-34. Ja venäläisillä on paljon enemmän lentokoneita kuin saksalaisilla. Totta, jos Luftwaffen ilmailu on laadukkaampaa, niin sen tankit... Saksalla ei ole kunnollista tankkia. Meidän ei siis tarvitse taistella tasa-arvoisin ehdoin.
  Neuvostoliiton komento ei kuitenkaan toiminut parhaimmillaan. Wehrmacht loi monia kattiloita ja tuhosi Venäjän. Vaikka se olikin hitaampaa kuin halusimme tehdä sen suunnitelmien mukaan. Pelkästään joulukuuhun mennessä oli vangittu lähes neljä miljoonaa vankia. Ja tavallinen Neuvostoliiton armeija tuhottiin!
  Talvi osoittautui kuitenkin erittäin ankaraksi ja esti Krauteja valloittamasta Moskovaa. Suuri tragedia mahtavalle Wehrmachtille. Ja sodan erittäin onnistunut kulku meni harhaan.
  Fuhrer oli hieman hajamielinen synkistä ajatuksista ja käänsi huomionsa areenaan. Siellä taisteli nyt kaksi tyttöä.
  Toisella on miekka ja tikari, toisessa kolmioharppa ja verkko. Molemmat kaunottaret ovat melkein alasti, vain kapea kangaskaistale lantiolla ja paljain jaloin.
  Tässä soturi verkon kanssa heittää sen. Naisgladiaattori väistää. Ja hän myös viheltää miekalla vastauksena. Melkein lyö vastustajaasi. Hän lähtee ja yrittää murtautua verkon läpi heiluttaen kolmioharkkaa. Mutta soturi miekalla tukkii hänen tiensä. Hän nousi seisomaan ja pudisti asettaan. Hän kohotti päätään ylpeänä. Molemmat kaunokaiset törmäsivät. Trident vastaan miekka.
  Tyttö miekalla väistyi ja löi vastustajaansa kärjellä olkapäähän. Hän puolestaan löi häntä reiteen kolmijalkaisella. Kangasnauha halkesi, ja miekkojen kilpailija jäi täysin alasti.
  Tytöt erosivat ja alkoivat hypätä ylös ja alas. Toisella on lanneliina päällä, toisella on täysin alasti. Ja hiilet alkoivat pudota tyttöjen paljaiden jalkojen alle.
  Fuhrer nauroi - hän piti siitä. Lisäksi tytöt ovat niin lihaksikkaita ja mehukkaita. Kuinka haluan tehdä niistä shish kebabin ja syödä niitä mielenkiinnolla. Herkullisen lihan nieleminen. Voi miten kauniita tyttöjä. Ja jos laittaisit myös kuuman raudan paljaalle kantapäällesi... Jotta se tuoksuisi grilliltä. Ja mangomehun kanssa maista ihmisen lihaa...
  Fuhrer paljasti hampaansa. Mutta pahat muistot tulivat mieleen. Ensinnäkin siitä tosiasiasta, että saksalaiset kärsivät kauheita vahinkoja talvella. Sitten sota näytti ottavan voittoisan käänteen. Onnistuimme voittamaan venäläiset Krimillä, lähellä Harkovia ja Leningradissa. Mutta Japani hävisi Midwayn taistelun, ja asiat muuttuivat jälleen pelottavilta. Todennäköisyys avata toinen rintama on laskenut jyrkästi.
  Hitlerin laumat saavuttivat Groznyin, Ordzhonikidzeen ja melkein valloittivat Stalingradin. Mutta he hävisivät. Yleensä jouduimme ilmeiseen ansaan. Fuhrer moitti itseään usein siitä, että hän asettui niin typerästi.
  Eikä hän kuunnellut tiedustelutietoja eikä intuitiota, mikä viittasi siihen, että valtava lyöminen oli tulossa. Stalingrad on iso isku kasvoihin füürerille henkilökohtaisesti ja hänen nerolleen. Ja Mainstein ei pystynyt auttamaan Paulusta.
  Yleensä on tarpeen uskoa Stalingradin hyökkäys Mainsteinille, jolla on jo onnistunut kokemus Sevastopolin valloittamisesta. Ja Paulus osoittautui roistoksi. Eikä hänellä ollut edes rohkeutta tehdä itsemurhaa. Selvästi pelkuri!
  Areenalla tyttöjä alettiin kannustaa sytytetyillä soihduilla ja tönäillä heidän paljaita selkänsä. Soturit kokoontuivat jälleen ja heistä suihkusi verta, melko runsaasti.
  Kolmihampaisen soturin rinnat ja helakanpunainen nänni jopa leikattiin pois. Hän ulvoi ja löi kolme terävää päätä suoraan vatsaan. Tyttö vääntelehti ja voihki puhaltaen verisiä kuplia. Molemmat soturit haavoittuivat vakavasti.
  Ja he vuotivat verta...
  Fuhrer ajatteli, että näin Stalingradin saksalaiset yksiköt vuotivat verta.
  Ja hän halusi ulvoa ja haukkua... Hitler alkoi jopa saada pyörteitä. Hän jopa hengitti.
  Ja hän alkoi karjua kuin norsu;
  Talot palavat ja maa palaa,
  Ja pian sinusta tulee prinsessani!
  Revin pois vaatteesi ja heitän sinut sänkyyn,
  Ja sitten rakennan linnan luista!
  
  Kansa saa tuhat ripsistä,
  Minä ympäröin pääkaupungin hirsipuulla!
  Jahtaan sinua kuin kyyhkysiä
  Teen sekä pojasta että tytöstä orjan!
  
  Se satuttaa sinua tiukasti allani,
  Pyöveli on uskollinen vartijani, ystäväni, tukeni!
  Olen vahvin, olen siistein,
  Peitän sinut surulla ja häpeällä!
  Tämä on todellakin hullun delirium...
  Molemmat tytöt olivat niin haavoittuneita, että kestämättä he kaatuivat ja alkoivat vääntelemään kouristuksessa.
  Maurilaiset palvelijat polttivat paljaita kantapäänsä ja karjuivat.
  Fuhrer guruteli:
  - Sellaista kipua! Sellaista kipua!
  Borman sihisi hyvin tyytyväisellä katseella:
  - Saksa maailmaa vastaan: sata - nolla!
  
  . LUKU nro 14.
  Gertrude näki, että hänen vastustajansa, joka ei aivan perääntynyt, seisoi vakaasti, hyppäsi yhtäkkiä lyöden häntä polven alle paljaalla pienellä jalallaan. Ja kun mauri alkoi pudota, miekan kärki meni hänen pronssilevyjen ja kylkiluiden väliin. Paljasjalkainen Shella alkoi myös heilauttaa miekkojaan paljon energisemmin. Tytöt huusivat yhtä aikaa kuin sikoja. Vaikka heidän miekkansa liikkuivat eri tavalla, oli silti synkronisuuden tunne. Gertrude kamppaili suuren roomalaisen soturin kanssa, jonka kypärä oli koristeltu riikinkukon höyhenillä. Tällä kertaa hänellä oli todella kokenut ja vahva vastustaja. Kultaiset raidat kertoivat myös hänen kokemuksestaan ja ansioistaan. Torjuttuaan useita blondin tytön, roiston, hyökkäykset, ilmeisesti jalo aatelismies lähti hyökkäykseen. Gertrude vetäytyi ja vihelsi:
  - Et ole italialainen!
  Valtava patriisi vastasi:
  - Ja sinä olet vain paljasjalkainen lutka! Kuinka kauan luulet voivasi kestää antiikin roomalaista terää?
  Gertrude vastasi:
  "En tiedä terää vastaan, mutta olet parrakas eikä sinulla ole mitään vastustaa!"
  Kaikesta paljasjalkaisen Gertruden säteilemästä optimismista huolimatta tyttö joutui kuitenkin perääntymään. Roomalaiset toivat taisteluun uusia reservejä, tytöt ja pojat haavoittuivat yhä useammin tai kaatuivat puukotettuina kuoliaaksi. Poikajousimiehet yrittivät kuitenkin ampua päänsä yli lyöden alas lähestyviä kohortteja.
  Sillä välin paljasjalkainen Shella laski varovasti toisen vastustajan ja katkaisi toisen ranteen. Soturi lauloi:
  - Ydinmiekka, haluaa katkaista sinut! Lasersäde palaa kuin helvetin tuli! Mutta älä ajattele kuinka pelastat henkesi, ole uskollinen rakkaudelle loppuun asti!
  Gertrude ihmetteli:
  - Ja laulat kuin oikea tiedemies!
  Punatukkainen Shella lauloi raportissa:
  - On hienoa, kun fysiikassa on lentäjiä, jotka vievät tiedetään eteenpäin! Mutta pääasiat ratkaistaan riveissä, riveissä, riveissä!
  Gertrude vahvisti ja otti:
  - Tulen ja savun keskellä on mukava elää! Ja kuulet konekiväärin sirkutuksen! Ohjaa meidät taisteluun, voittamaton, Fuhrer! Eteenpäin, eteenpäin, eteenpäin!
  Paljasjalkainen Shella tukee:
  - Kun ammukset räjähtävät yötä päivää, rivejä ja tilauksia tulee nopeasti! Anna sen jyrinä kiivaasti yli maailman - sota, sota, sota!
  Gertrude inspiroitui ja tunsi sykkivän energian urheilullisessa kehossaan. Ja nopeudesta tuli yhtäkkiä kuin sudenkorennon siipien räpyttely. Ja niin antiikin Rooman soturi jäi huomaamatta pistämällä nenään. Ja hän hajaantui, ja soturi Gertrude katkaisi oikean käden jänteen:
  - Älä uskalla olla töykeä rouvalle!
  Raaka, jonka alahuuli nykisi riikinkukon höyhenistä, vastasi järkyttyneenä:
  - Se oli vain vitsi! Loppujen lopuksi se oli vain vitsi!
  Gertrude pilkkahti, lyömällä heikentynyttä kättään, vastasi:
  - Älä vitsaile naarassuden kanssa!
  Ja kun roomalainen sankari kaatui polvilleen, soturi polvisti hänet leukaan. Punapää Shella hyväksyi:
  - Tämä on aivan meidän SS-tyyliämme!
  Gertrude sai pisteen olkapäähän ja huokaisi:
  - No, te olette hölmöjä!
  Palo Shella neuvoi:
  - Tee mylly! Ja heiluta miekkojasi terävämmin!
  Täällä tulivat peliin roomalaiset jousimiehet; he olivat haarniskassaan raskaita ja heidän aseensa olivat miehen kokoisia. Puolitoista metriä pitkät nuolet ovat tietysti liian vaarallinen ase puolialastomia tyttöjä ja poikia vastaan. Attila ilmeisesti tajusi, ettei hän voinut odottaa enää; heitti ratsuväen hyökkäykseen, jonka hän henkilökohtaisesti johti taisteluun.
  Tämä jättiläinen pyöritti kahta miekkaa kerralla, kumpikin yhtä pitkä kuin ritarin turnauskeihäs!
  Gertrude hymyili ja nyökkäsi:
  - Viimeinkin komea kaverimme tulee!
  Paljasjalkainen Shella naurahti:
  - Sinun täytyy lyödä kovaa ja mikä tärkeintä, ajoissa! Sillä hetkellä kun tämän vaikutus on maksimaalinen!
  Ja ylhäältä satoi jatkuvasti suuria nuolia. Tytöt ja pojat hyppäsivät taitavasti sivuille ja jopa huusivat:
  - Tämä on meidän tapamme! Voit paeta luodilta tai nuolelta.
  Mutta nuolet osuvat silti joihinkin ihmisiin. Lisäksi Attilan saksalaisten rykmenttien edustajat eivät kuolleet, vaan myös roomalaiset sotilaat, ja suuri määrä omista lahjoistaan. Barbaariratsumiehet, ohittaen joukkonsa, hyökkäsivät kuitenkin vihollisen jalkaväkeä vastaan. No, Attila itse näytti yksinkertaisesti upealta.
  Gertrude potkaisi tarttuvan herrasmiehen pois:
  - Älä tassu, se ei ole sinun!
  Sandaali Shella pudisti päätään.
  - Ja kaverit täällä eivät ole huonoja, vaikka he eivät olekaan meidän vertaisiamme! Arjalaisille haukkaillemme!
  Gertrude, viiltuaan roomalaista miekalla, suostui:
  - Ei tietenkään ottelua! Saksan valta ei ole vertaa Roomaan! Murskaamme sinut kuin täi, eikä kätesi horju!
  Shella vahvisti:
  - Ja vaikka miekka ei olisikaan roskaa!
  Tytöt lisäsivät leikkisästi, kiertelemällä preteleitä miekoillaan ja laulaen:
  - Taistelemme oikeudenmukaisen asian puolesta! Helvetin pistin kanssa ei tehdä kompromisseja! Aurinko ei peitä pilviä! Aamunkoitto ei peitä pimeyttä!
  Lopulta Attila itse murtautui Rooman jousiampujien luo. Koosta päätellen nämä jouset on kuitenkin selvästi valmistettu Britanniassa. Taistellessaan Gertrude muisti tarinan. Edward Kolmannen, brittien lempinimeltään Suuri, alaisuudessa jousiampujista tuli armeijan päähaara... Ja jotkut heistä olivat hevosten selässä! Ranskan ylivoimaiset joukot lyötiin armottomasti. Yleisesti ottaen, sekä Jungfoling että Saksan tyttöjen liitto, vihaaminen ei ollut tervetullutta... Britit tunnustettiin vaaralliseksi viholliseksi, koska he ovat valloittaneet enemmän maita kuin mikään muu kansakunta koko maapallon historian aikana!
  Mutta nyt barbaariratsumiehet murskasivat jousiampujia ja leikkasivat heitä voimakkain iskuin aina leiriin asti. Gertrude kohtasi vihollisen Kiinasta. Hän ei ollut liian pitkä, mutta hän löi saappaita ja kannuksia jaloillaan:
  - Saksalaiset ovat loisia - heidät varmasti lyödään! - Hän karjui.
  Gertrude vastasi tikariiskulla:
  - On turhaa, että vihollinen uskoo, että hän onnistui kaatamaan saksalaiset! Se, joka uskaltaa hyökätä taistelussa, lyö vihollisensa rajusti!
  Shella sanoi:
  - Planeettaa ei tapahdu suuria katastrofeja! Ja turhaan vihollinen heitti joukkonsa kampanjaan! Pystymme voittamaan vihollisen valtavassa taistelussa! Pimeys murenee tomuksi - valon aika tulee!
  Gertrude heilutti jälleen entistä energisemmin ja tiivisti:
  - Sana ei ole varpunen, mutta sanat tekevät siitä varis!
  Shella piti sitä:
  - Kun kieli tulee matalaksi, jauhoista syntyy pala kurkkuun!
  Gertrude katkaisi voimakkaalla, jopa jotenkin epänaisemattomalla, voimakkaalla miekkaiskulla vasemmalta hyppääneen taistelijan pään ja kamppaili sitten taas kiinalaisten kanssa. Vaalea soturi huusi kiivaasti ja äänekkäästi:
  - Et hyväksy valheita!
  Kiinalainen soturi vastasi:
  "Eikä sinun tarvitse viedä sinua, olette jo kaikki edessäni."
  Gertrude naurahti vastaukseksi:
  - Kyynärpää on lähellä, mutta et pure!
  Sitten miekan kärki raapi tyttöä kuin kobra, leikkaamalla panssarilevyn ja paljastaen hänen rintansa: rehevän ja tummanpunaisin nännein. Kiinalaiset karjuivat surullisesti:
  - Ja nyt sinun tarvitsee vain rukoilla! Kummasta kirkosta pidät: katolisesta vai evankelisesta?
  Gertrude vastasi vihaisesti:
  - Ero kirkon ja prostituoidun välillä on se, että autuus lykätään aina myöhempään!
  Kiinalainen paljasti vinot hampaansa:
  - Miksi huumorintajusi ei ole muuttunut? Voi tyttö, kuinka pahoillani olenkaan silvota tällaista kauneutta kuin sinun!
  Gertrude paljasti hampaansa:
  - En ole pahoillani! Yleensä se on sääli mehiläiselle, mutta mehiläinen on puussa ja puu on metsässä! Missä metsä on - nenässä!
  Kiinalainen murisi vastauksena:
  - Saksalla on monia vihollisia!
  Gertrude vastasi taitavasti:
  - Liian monet kokit pilaavat puuron!
  Kapeasilmäisen soturin toisen hyökkäyksen jälkeen tytön rintaan jäi verinen putki. Gertrude huokaisi ja astui taaksepäin. Kiinalainen murisi:
  - Sen siitä saa!
  Tyttö vastasi rauhallisesti:
  - Se, joka ei osu aivoihin, ei koskaan tule viisaammaksi! Aivosi ovat kuin lompakko, sinun täytyy saada rahaa täyttääksesi sen!
  Kiinalainen napsahti:
  - No, sinä rakastat sofismia! Tämä on ensimmäinen kerta, kun näen näin koulutetun ja oppineen tytön. Tiedätkö, ehkä sinun on parempi liittyä Suuren Rooman armeijaan. Maassamme kuka tahansa henkilö kansallisuudesta riippumatta voi olla korkeimmassa asemassa keisarin alaisuudessa!
  Gertrude vastasi:
  - On parempi kuolla kuin pettää!
  Kapeasilmäinen soturi huomautti:
  - Tämä ei ole järkevää, katso, ratsuväkemme on menossa taisteluun... Ja kun sinut vangitaan, sinä kirjaimellisesti huudat kivusta telineessä!
  Gertrude vastasi viileästi:
  - On parempi lyödä rauhallisesti kerran kuin huutaa sydäntä särkevästi sata kertaa!
  Mutta valitettavasti näyttää siltä, että kiinalaiset ovat oikeassa, tuhannet roomalaiset ratsumiehet, keisarin itsensä johdolla (hänen panssarinsa näyttää olevan peitetty timanttien, rubiinien ja smaragdien kuorella!), ryntäävät kohti barbaarien armeijaa. Attilan ratsumiehet olivat kuitenkin jo onnistuneet tappamaan suurimman osan vihollisen jousiampujista, ja barbaariarmeijan pojat itse alkoivat lähettää intensiivisesti nuolia vihollisen riveihin. Epätoivoisesti paloittelu paljain jaloin Shella rohkaisi kumppaniaan:
  - Älä luovuta, Gertrude! Älä tyyty hänen lupauksiinsa! Parempi koota itsesi ja voittaa päättäväisesti!
  Attila pääsi sotilaidensa kanssa roomalaiseen järjestelmään. Hänen jättimäiset miekkansa, kuten potkurin lavat, piiskasivat veristä sekoitinta. Ja roisto itse käveli eteenpäin yrittäen murtautua keisarin luo.
  Gertrude huomautti filosofisesti:
  - Jos haluat tulla lauman paimeneksi, älä ole lammas!
  Fire Shella suostui:
  -Jokainen lammas haluaa tulla paimeneksi, kun susi on kaukana ja kivääri lähellä!
  Täällä Gertrude sai toisen haavan vatsaan. Tyttö vetäytyi jälleen. Hänen paljas jalkansa seisoi yhtäkkiä esiin työntyvän tikarin kärjessä ja Gertrude vinkaisi:
  - Voi oi oi! Kuinka tuskallista!
  Paljasjalkainen Shella itse oli jo saanut useita haavoja ja muutti takaisin. Soturi huusi:
  - Säästä voimasi, roomalaiset eivät kestä pitkää taistelua!
  Mutta barbaareilla oli todella vaikeaa. Yhä useammat roomalaiset joukot osallistuivat taisteluun. Niinpä kultaisissa haarniskaissa pukeneet ratsasmiehet ryntäsivät kovaan taisteluun. Niiden yläpuolella leijui bannereita, joissa oli sudenpäitä. Ja eteenpäin ryntäsi sankari, ehkä jopa Attilaa suurempi. Samanaikaisesti roomalaiset yrittivät jopa ympäröidä barbaariarmeijan kyljestä ja lähettivät kaksi voimakasta rykmenttiä keihäillä ja pronssisilla haarniskoilla ohittamaan päätaistelukentän. Gertrude pyysi:
  - Voimme loppumassa, olemme häviämässä!
  Shella ehdotti:
  - Ja sinä laulat takaisin! Laulu auttaa meitä rakentamaan ja elämään! Marssi rummun ja punaisen lipun alle! Ja se, joka kulkee elämän läpi laulun kanssa; hän ei koskaan katoa mihinkään!
  Molemmat tytöt lauloivat kuorossa ja vammoistaan huolimatta äänensä; oli kuin trumpetti:
  On sellainen kutsu sotilaille,
  Tämä ei ole ammatti, ei arvonimi!
  Ainakin joskus sadan punnan automaatti,
  Ei, ei marssia, lihan kidutusta!
  
  Mutta mennään ja otetaan askel eteenpäin,
  Koska palvelemme Isänmaata!
  Usko, paha vihollinen voitetaan,
  Pidä hauskaa elämäsi aikana!
  
  Meille opetettiin melkein kehdosta asti,
  Taistele Isänmaan puolesta rohkeasti!
  Ennen oli miekkoja, jotka tehtiin teräksestä,
  Ja nyt RPG vahvassa repussa!
  
  Emme ota askeltakaan taaksepäin,
  Peitä ainakin hauta ruumiilla!
  Leikkaamme useita vastustajia,
  Antakoon Kaikkivaltias meille voimaa!
  
  Tankit liikkuvat, lentokoneet lentävät,
  Pommeja pudotetaan ja kuoret räjähtävät!
  Älä pidä meitä ilkeinä pentuina,
  Sotilaat ovat kovettuneet!
  
  Täällä toveri kuoli kuin sankari,
  Ristin alle ei saa laittaa mitään!
  Ihmiset leikkivät usein kohtalon kanssa
  Mutta he rakastavat sinua vahvemmin - usko minua!
  
  Jopa taistelussa, missä kynnet ovat kovat,
  Muistakaamme maineikkaita esivanhempiamme!
  Kuinka menimme Roomaan kauan sitten,
  Miksi et syö ilkeitä romuja orjuudessa!
  
  Meillä ei ollut aikaa kumartaa,
  Älä paina maailmaamme polvilleen!
  Olemme gyrhaukkoja - tapamme riistan itse,
  Kaikkien sukupolvien edustajat!
  
  Tässä on yritys ja heitto,
  Näemme jo vihollisen, joka tärisee hieman!
  Luoti melkein osui temppeliini,
  Aurinkomme on pimentynyt silmissämme!
  
  Mutta lähdimme hyökkäykseen,
  Murskaamme ilkeät pistimellämme!
  Poltamme Krautit tulella, jos meidän on pakko.
  Taistelijastamme on tullut hintaton - vain aarre!
  . LUKU nro 15.
  Tyttö oli tuskin lopettanut laulamista, kun Rooman armeijan kultahaarniskainen pääsankari putosi Atillan iskusta. Ja inspiroitu tyttö katkaisi kiinalaiset vielä aikaisemmin ja hyökkäsi nyt jalkaväen komentajan edustajaa vastaan. Hän astui taisteluun todellisen yksisilmäisen jättiläisen kanssa ja jopa alkoi työntää häntä takaisin miekkaansa heiluttaen:
  - Sinä hirviö et kestä meitä! Koska olemme saksalaisia!
  Kiusaaja vastasi töykeästi:
  - Saksalaiset paprikat! Rajalaisten kansa!
  Gertrude oli vakavasti vihainen:
  - Ei! Me saksalaiset olemme a priori suurten sotureiden kansakunta. Kansa, joka on tottunut voittamaan ja taipumaan ketään kohtaan!
  Jättiläinen kiertyi huulensa ja sai heti lyönnin kurkkuun miekan kärjellä. Suihkulähde kurkkui härän kaulasta... Hän horjui ja sai heti injektion sydämen alle... Gertrude huudahti:
  - Sankaruudella ei ole ikää!
  Paljasjalkainen Shella rohkaisi ystäväänsä:
  - Aivan oikein, murskaa ne kovemmin, kultaseni... Paine tulee vieläkin nopeammaksi!
  Sillä hetkellä yksi paljasjalkaisista pojista jousiampuja kaatoi Rooman keisarin tarkasti kohdistetulla laukauksella. Ja minun piti lyödä nuolta suoraan silmään!
  Gertrude virnisti ja lauloi:
  - Vau! Ei kulmakarvaan, vaan silmään!
  Tuli Shella pyöritteli sormellaan hänen temppeliään:
  - Ja mitä! Parempi lyödä kerran kuin kirota sata kertaa! No, nyt vihollinen juoksee!
  Kaatettuaan toisen soturin Gertrude vahvisti:
  - Vihollinen vapisee pelosta ja juoksee karkuun!
  Roomalaisten joukot todellakin horjuivat ja alkoivat antaa periksi. Yleensä kun armeija lähtee lentoon, se on kammottavaa. Vaikka se on niin kurinalainen armeija kuin muinainen Rooma. Ei ole turhaa, että Tšingis-kaani, jos yksi tusina pakeni, määräsi teloittamaan kokonaisen sadan... Vaikka viimeisen käskyn luotettavuus kyseenalaistetaan, onko tämä historioitsijoiden keksintö. Jopa Roomassa joka kymmenes ihminen teloitettiin paenessaan. Tytöt ja pojat ryntäsivät ajamaan vihollista takaa jalkojaan välkkyen. Ja sipulit alkoivat leikkiä...
  Gertrude heräsi, hyppäsi jyrkästi ylös, ja tytöt asettuivat nopeasti riviin. Pesimme, harjasimme hampaat ja levitimme taas suojaavia voiteita pakotetulla marssilla aavikon halki. Joten he olivat paljain jaloin vain uimapuvuissa ja ryntäsivät hiekkahelvetin läpi.
  Arabilapset osoittivat heitä yllättyneenä sormellaan ja vihelsivät:
  - Deutsche Akbar!
  Gertrude kääntyi ympäri ja katsoi ikävästi perääntyviä palmuja, minkä jälkeen hän kuiskasi paljain jaloin Chellelle:
  - Takaisin helvettiin!
  Punatukkainen diiva vastasi hymyillen:
  - Kaikki ihmiset ovat syntisiä, ja alamaailma on syntisten luonnollinen tila!
  Gertrude vilkutti vastaukseksi:
  -Ihminen ei voi muuta kuin tehdä syntiä!
  Paljasjalkainen Shella nyökkäsi tulisilla hiuksillaan ja alkoi selittää juoksessaan:
  - Olen samaa mieltä! Olen jopa tuhat kertaa samaa mieltä! Yleensä synti on suhteellinen ja puhtaasti inhimillinen käsite. Esimerkiksi jos otamme antiikin maailman moraalin, niin siinä oli hyvä, että siitä oli hyötyä sekä henkilölle itselleen että hänen heimo-klaanilleen. Esimerkiksi aviorikosta pidettiin hyvänä asiana, ei syntinä!
  Gertrude suostui helposti:
  - Oikein! Fuhrer itse uskoo, että naisen on parempi tulla raskaaksi sotasankarista kuin ei aina urhoollisesta aviomiehestään. Varsinkin jos miehellä on myös merkkejä haitallisesta, epäpuhdasta verestä.
  Mercedes huusi tytöille:
  - Säästäkää hengitystänne, tytöt, tällä kertaa juostaan uupumukseen asti!
  Gertrude hymyili takaisin:
  - Voit väsyä, mutta et voi olla uupunut.
  Puolen tunnin ajan tytöt juoksivat hiljaa, ja sitten tulinen Shella kuiskasi:
  -Tiedätkö mitä outoa unta tyttöystäväni näki?
  Gertrude ihmetteli:
  - Kyllä, tunnustan myös minulle! Ja mitä?
  Tulinen Shella virnistellen vastasi:
  - Ei mitään! Unelma oli, että olin soturi suuren barbaari Attilan armeijassa. Ja me taistelimme antiikin Rooman vahalla. Ja kaikki oli yhtä aikaa niin kaunista ja julmaa...
  Gertrude naurahti vastaukseksi:
  - Tiedätkö, juuri tästä minäkin haaveilin! Jotenkin ihmeellinen yhteensattuma. Näin sinut unessa!
  Paljasjalkainen Shella vilkutti vastaukseksi:
  - Ja minä sinua! Taistelit hyvin, vaikka kapeasilmäinen ja keltakasvoinen soturi melkein tappoi sinut!
  Gertrude oli tällä kertaa vakavasti yllättynyt:
  - Ei voi olla! Voiko kahdella ihmisellä olla sama unelma samaan aikaan?
  Fire Shella vastusti:
  - Jos ihmiset yhdessä kärsivät flunssasta, unelma voi olla sama. Näin asiat menevät! Kuulin, että Thule-seurassa on erityisiä meedioita, jotka ottavat juomia ja hengittävät yrttejä ja sitten syöksyvät visioihin! Ja he onnistuvat olemaan profeettoja!
  Gertrude hyppäsi mukulakivien yli ja suostui:
  - Varmasti! Periaatteessa profetian lahja ei vaadi yliluonnollisia voimia, vaan luonnossa voi yksinkertaisesti olla olemassa varsin aineellisia ja vielä ratkaisemattomia fyysisiä lakeja. Mutta mitä varten tämä unelma on?
  Fire Shella kohautti olkapäitään ja vastasi:
  - En tiedä! Ehkä se tarkoittaa, että Kolmas valtakunta kukistaa Britannian ja USA:n Leon takana, tai... Voit arvata täällä pitkään!
  Gertrude oli aikeissa sanoa jotain, kun yhtäkkiä hänen korvansa tarttui edelleen kuuluvaan moottorien ääniin. Etäisyydestä huolimatta oli ilmeistä, että lentokoneen moottorit pitävät ääntä ja että ne lähestyivät merkittävästi... Voimakas Mercedes komensi:
  - Entä harjoituksen vaihe numero kaksi: naamiointi.
  Tytöt pysähtyivät ja ottivat reppustaan esiin naamiointiviitat, jotka oli maalattu aavikon väriin sopivaksi. Sitten he alkoivat nopeasti kaivaa sisään ilman, että ylhäältä oli havaittavissa mitään luonnotonta. Täällä Gertrude kiitti kohtaloa, että heillä oli sekä aseita että sapöörin teriä. Muuten tytöt erämaassa voivat olla helppo saalis brittiläisille hyökkäyslentokoneille tai sukelluspommittajille. Tulinen Shella, raapiessaan hiekkaa paljaalla jalallaan, sanoi:
  - Näyttää siltä, että meidän täytyy haistaa ruutia, takaisin Tunisiassa... Herran tiet ovat salaperäisiä!
  Gertrude vastusti viekkaalla katseella:
  - Tarkan tiedon puute on aina huono asia, yhtä poikkeusta lukuun ottamatta, jos puhumme Kaikkivaltiaan suunnitelmista!
  Kaksi tusinaa englantilaista lentokonetta lensi naamioituneiden tyttöjen yli; he eivät luultavasti huomanneet mitään ja alkoivat jo kadota horisontin taakse, kun yhtäkkiä kuului uusia epäilyttäviä ääniä. Mercedes käski:
  - Kaikki makuulle älkääkä liikkuko!
  Tytöt jäätyivät, he odottivat jotain. Ja sitten dyynin takaa ilmestyi kevyet kuljettajat ja kuorma-autot. Suunnittelusta päätellen se on valmistettu Englannissa ja Amerikassa. He siirtyivät hitaasti kohti Tunisian pääkaupunkia. Mercedes oli hieman hämmentynyt. Hän uskoi, että etulinja oli vielä kaukana, mikä tarkoitti, että briteillä ei olisi vielä aikaa ilmestyä. Tai pikemminkin niiden ei pitäisi näkyä. Ja tässä kokonainen kolumni ryntää. Vaikka ehkä alle pataljoona... Keitä he ovat, joku taisteluryhmä, ohitettuaan ei ollenkaan jatkuvan rintaman aavikot, haluaa kierrellä perässä. Vaikuttaa loogiselta, vaikka tekniikan avulla ne on helppo havaita autiomaassa. Joka tapauksessa sinun täytyy radiota ystävillesi, mutta ei avotulta. Lisäksi niitä on vain sata, ja brittejä on yli kolmesataa!
  Gertrude kuiskasi paljain jaloin Chellalle:
  - Nämä ovat englantilaisia! Tämä on ensimmäinen kerta, kun näen heidät niin läheltä!
  Punatukkainen ystävä, joka oli myös melko hermostunut, vastasi:
  - Ei mitään erityistä! Ja heidän joukossaan on niin paljon mustia!
  Itse asiassa ainakin puolet englantilaisista oli mustia. Ja kolonni liikkui hitaasti, ja mustat ulvoivat edelleen... He tulivat lähemmäs ja lähemmäs...
  Täällä yhden tytön hermot eivät kestäneet sitä, ja hän ampui konepistoolilla. Samalla sekunnilla muut soturit avasivat tulen, ja Mercedes haukkui myöhässä:
  - Antaa potkut!
  Useita kymmeniä englantilaisia niitettiin kerralla, yksi kuorma-autoista syttyi tuleen. Muut britit avasivat tulen umpimähkään. Mercedes tarttui hetkeen ja huusi:
  - Heitä hyökkääviä kranaatteja yhdessä!
  Tytöt eliitti-SS-pataljoonasta "She-Wolf" heittävät kranaatteja kauas ja tarkasti. Ja että heitä on koulutettu lapsuudesta lähtien ja he ovat myös käyneet läpi erityisiä tekniikoita. Tämä on silloin, kun harjoittelet sähköiskulla, olet hieman hidas heiton kanssa ja olet järkyttynyt. Myös Gertrude ja paljasjalkainen Shella heittivät pois lahjansa. Ja britit ovat pään päällä ja ylösalaisin... Se on niin hauskaa. He ampuvat satunnaisesti, ja mustat huutavat edelleen käsittämättömällä kielellä. Ne ovat ehdottomasti tyhmiä...
  Ja Gertrude ampuu ja heittää, samalla kun laulaa:
  - SS:n oppilaissa on painajainen! Yksi hyppy - yksi osuma! Olemme naarassusia - menetelmämme on yksinkertainen! Emme pidä kissan hännän vetämisestä!
  Tuli Shella myös karjuu vastauksena. Hänen ampumansa luodit rikkovat kallon palasiksi. Ja sitten ne pistävät silmänsä ulos. Tässä on yksi peloissaan musta mies, joka puukotti vaaleaa kumppaniaan kylkeen pistimellä. Hän sylkee verta vastauksena. Barefoot Shella laulaa mukana:
  - Tähtikirkkaan pimeän helvetin enkelit! Näyttää siltä, että kaikki maailmankaikkeudessa tuhoutuu! Sinun täytyy lentää taivaalle kuin nopea haukka! Suojella sieluja tuholta!
  Britit toimivat järjestäytymättömästi, suurin osa heistä on siirtomaa-sotilaita: mustia ja intialaisia, arabeja. He joko putoavat, jäätyvät tai päinvastoin, hyppäävät jyrkästi ylös ja alkavat juosta ympäriinsä kuin hullut jänikset. Tytöt ampuvat kuitenkin tarkasti, ja vaikka kranaatit eivät lennä kauas, sirpaleet ovat paksuja! Vihollisia on jo vähän jäljellä. Mercedes huutaa englanniksi, hänen äänensä on niin kovaääninen, että et tarvitse edes megafonia:
  - Antaudu, niin säästämme henkesi! Vankeudessa saat hyvää ruokaa, viiniä ja seksiä!
  Se toimi heti ja kun he luovuttavat... Kädet ylös ja...
  He keräsivät viisikymmentä vankia, joista puolet haavoittui. Madeleine käski:
  - Lopeta haavoittuneet!
  "She-sudet" ampuivat ilman seremoniaa luoteja niiden temppeleihin, jotka eivät voineet seistä jaloilleen, ja loput lastattiin autoihin ja ajettiin lähimpään tukikohtaan.
  Aavikon kuuman hiekan jälkeen Gertruden paljaat jalat tuntevat erittäin mielellään pehmeän kumin. Hän jopa voihkii autuaasti... Amerikkalaiset kuorma-autot ovat erittäin mukavia eivätkä tärise matkan aikana. Voittettuaan tytöt ovat iloisia. Charlotte kysyi Gerdalta:
  - Kuinka monta tapoit?
  Tyttö kohautti olkapäitään ymmällään:
  - En tiedä? En ollut ainoa, joka ampui... Mutta luulen, että niitä oli monia!
  Paljasjalkainen Shella laski:
  - Meitä on sata, hän tappoi noin kolmesataa, mikä tarkoittaa kolmea veljeä, eli sisarta kohti! Vaikuttava aloitus sodalle!
  Gertrude heilutti kättään välinpitämättömästi:
  - Tämä ei ole minulle tärkeää! Pääasia, ettei yksikään ystävä kuollut. Vaikka tämä on tietysti tilastoja, kolmesataa vihollista tuhottiin, ja meidän puolellamme vain kaksi susisoturia haavoittui lievästi. Olen jopa yllättynyt, kuinka emme ole vielä täysin valloittaneet Afrikkaa sellaisilla sotureilla.
  Paljasjalkainen Shella pilasi heti tunnelman:
  - No, hävisimme näille onnettomille sotureille kahdeksastoista!
  Gertrude pudisti vihaisesti vaaleaa päätään, aivan kuin uudenvuoden lumen peitossa:
  - Tämä johtuu petoksesta! Mutta itse asiassa olimme lähempänä voittoa kuin koskaan, ja tämä oli selvää kaikille, jotka eivät ole sokeita! Valitettavasti meitä keskeytettiin!
  . LUKU nro 16.
  Tuli Shella suostui, raapimalla taitavasti vasemman korvansa takaa paljain jalkansa varpailla:
  - Kyllä, petos, sabotaasi, armeijan keskinkertaisuus... Mutta silti rikoimme venäläiset pakottamalla heidät antautumaan vuonna 1918! Oi, olisi kiva kävellä läpi Venäjän avaruuden, siellä on viileää, mutta täällä on kuuma!
  Gertrude naurahti iloisesti:
  - Mutta Venäjällä on niin kovat pakkaset... Mutta kun juoksin paljain jaloin lumen läpi vuorilla, tiedän mitä kidutusta se on.
  Paljasjalkainen Shella paljasti hampaansa:
  - Pikku Gertrude juoksee paljain jaloin palavan lumen läpi... Tämä on symbolista, kuin sadussa... Satuja puhtaasta, vielä lapsellisesta ja ei ollenkaan itsekkäästä...
  Gertrude vilkutti iloisesti ystävälleen:
  - Onko meidän lähdettävä Fuhrerille?
  Fire Shella vahvisti:
  - Melkein! Me vain ajamme, emme juokse paljain jaloin kuuman autiomaahiekan poikki. Ja jopa voiton jälkeen.
  Sitoutunut musta mies mutisi saksaksi:
  - Kauheat enkelit, olen valmis palvelemaan teitä! Sinä olet jumalatar, minä olen orjasi!
  Punatukkainen Shella silitti mustan vangin ruskeita kiharahiuksia hieman karhennetulla jalallaan:
  - Te mustat olette jo luonteeltaan orjia! Tämä on tietysti toisaalta hyvästä, jonkun täytyy tehdä kovasti töitä aamusta iltaan, tehdä anaalia työtä... Mutta orja luonteeltaan, ilkeänä luonteeltaan on petturi, eikä hänen kanssaan voi luottaa asetta. . Me saksalaiset puolestaan olemme maan kulttuurillisin ja organisoitunein kansakunta. Suuri soturien kansakunta, ja ei turhaan, että saksalaiset palkkasoturit palvelivat kaikissa Euroopan armeijoissa ja jopa Venäjällä, useimmiten komentoasemissa!
  Gertrude sanoi kiihkeästi:
  - Kyllä, palvelet meitä orjana. Meillä on erityisiä eläintarhoja mustille. Ja toistaiseksi sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin...
  Fire Shella ehdotti:
  - Anna hänen suudella jalkojamme. Loppujen lopuksi se on meille miellyttävää, ja Niger nöyryyttää itsensä.
  Gertrude pudisti päätään voimakkaasti.
  "En tiedä kuinka voit, mutta on inhottavaa, jos arjalaisen puhdas iho koskettaa haisevan Nigerin huulia." Niin...
  Barefoot Shella oli eri mieltä:
  - Ei oikeastaan! Päinvastoin, olisin pitänyt siitä. No katso...
  Tulinen punatukkainen kaunotar työnsi pienen jalkansa mustaa miestä kohti. Hän alkoi innostuneena suudella jumalattaren pitkiä, sileitä, taltattuja sormia. Ja tyttö vain hymyili hellästi vastauksena, mustan miehen paksut huulet kutittivat hänen ruskettunutta ihoaan. Vangin kieli juoksi tytön joustavan, hieman pölyisen jalan yli. On silti mukavaa, kun nöyryyttää vahvaa, lähes kaksimetristä miestä.
  Gertrude ihmetteli:
  - Se on outoa, mutta etkö tunne inhoa?
  Fire Shella hymyili:
  - Ei oikeastaan! Miksi minun pitäisi olla inhottava?
  Gertrude päätti olla hiljaa: miksi hänen pitäisi puuttua ystävänsä asioihin? Itse asiassa heidät kasvatettiin, että saksalaisen naisen ei pitäisi olla vain soturi, vaan myös rakastava, lempeä vaimo ja terve äiti. Mutta hän itse ei ole vielä ajatellut miehiä, ehkä raskaan fyysisen rasituksen vuoksi, tai ei yksinkertaisesti ole vielä löytänyt paria. Kuitenkin myös paljasjalkainen Shella näytti olevan kyllästynyt siihen. Hän löi mustaa miestä nenään nilkkallaan niin paljon, että hänen nenänsä alkoi vuotaa ja ehdotti Gertrudelle:
  - Ehkä voimme laulaa?
  Gertrude nyökkäsi:
  - Tottakai laulamme! Muuten tulee surullista!
  Tytöt alkoivat laulaa ja heidän ystävänsä liittyivät mukaan, niin että laulu virtasi kuin vesiputous:
  Rakkaani ja minä lähdemme ulos pensaasta,
  Piilottelee järjetöntä surua!
  Ja kylmä, palava, hyytävä,
  Rikkinäinen motiivi lävistetty!
  
  Paljain jaloin lumessa,
  Tytöt ovat valkoisia!
  Pahat lumimyrskyt karjuvat kuin sudet,
  Häiritsevät lintuparvia!
  
  Mutta tyttö ei tunne pelkoa
  Hän on voimakas taistelija!
  Paita tuskin peitti lihaa,
  Voitamme ehdottomasti!
  
  Soturimme on kokenein,
  Sitä ei voi taivuttaa vasaralla!
  Täällä vaahterat liikkuvat kevyesti,
  Lumihiutaleet putoavat rintaan!
  
  Meillä ei ole tapana pelätä,
  Älä uskalla täristä kylmästä!
  Vastustaja on lihava härän kaulalla,
  Se on tahmeaa ja inhottavaa kuin liima!
  
  Ihmisillä on niin voimaa
  Mitä pyhä rituaali sai aikaan!
  Meille sekä usko että luonto,
  Tulos on voitollinen!
  
  Kristus inspiroi isänmaata,
  Kehottaa taistelemaan loppuun asti!
  Jotta planeetalta tulee paratiisi,
  Kaikki sydämet ovat rohkeita!
  
  Ihmiset ovat pian onnellisia
  Olkoon elämä toisinaan raskasta ristiä!
  Luodit ovat raa'asti tappavia
  Mutta se, joka kaatui, on jo noussut!
  
  Tiede antaa meille kuolemattomuuden,
  Ja kaatuneiden mielet palaavat tehtäviinsä!
  Mutta jos lähdemme ulos, usko minua,
  Vihollinen sotkee pisteet välittömästi!
  
  Rukoile siis ainakin Jumalaa,
  Ei tarvitse tehdä virheitä, ole laiska!
  Tuomari Kaikkivaltias on erittäin tiukka,
  Ainakin joskus se auttaa!
  
  Isänmaa on minulle rakkain,
  Pyhä, viisas maa!
  Johtajamme, pidä ohjat tiukemmin,
  Isänmaa on syntynyt kukoistamaan!
  Eliitti-SS-pataljoonan "She-Wolf" tytöt lauloivat niin kauniisti, ja sanat olivat sielukkaita. Yleisesti ottaen on olemassa stereotypia, että SS-mies tarkoittaa teloittajaa! Mutta se ei ole totta. Tietenkin oli erityisiä rangaistusyksiköitä, useimmiten osana erityisoperaatioita suorittavia turvallisuusosastoja, mutta useimmat SS-divisioonat olivat yksinkertaisesti Wehrmachtin eliittivartijoita. Yleisesti ottaen on sanottava, että punainen totalitaarinen propaganda ei ole luotettavin tietolähde toisesta maailmansodasta. Loppujen lopuksi on selvää, että Agitpropin kommunistijohtajat eivät voineet olla puolueettomia ja objektiivisesti kattaa tapahtumia. Joten on luotettavasti vaikea arvioida, missä oli todellista totuutta natsien julmuuksista ja missä fiktiota. Joka tapauksessa historialliseen tutkimukseen vakavasti sitoutuneiden on pakko myöntää, että jokainen SS-soturi ei ole teloittaja ja hirviö. Lisäksi ennen hyökkäystä Neuvostoliittoon; Natsit käyttäytyivät yleensä suvaitsevasti miehitetyillä alueilla; länsimaiset lähteet eivät viittaa joukkojulmuuksiin tai kostotoimiin.
  Ja nyt tytöt auttoivat vankeja pääsemään ulos autoista; he taputtivat arkojen miesten leveitä olkapäitä ystävällisesti. Sen jälkeen tytöt kutsuttiin virkistäytymään...
  Lounas oli vaatimaton, mutta autiomaassa ammuttiin seepra ja jokainen tyttö sai arabialaiseen tyyliin keitetyn kebabin. Yleisesti ottaen arabit olivat ainakin ulkoisesti ystävällisiä ja saksaa osaavat yrittivät jopa vitsailla tai silittää varovasti tyttöjen jalkoja.
  Gertrude työnsi tahmean arabin pois ja sanoi:
  - En ole sinua varten!
  Paljasjalkainen Shella seurasi esimerkkiä:
  - Hanki itsellesi haaremi!
  Gertrude hymyili ja ehdotti:
  - Mutta kerro minulle, siisti Shella, mitä tekisit, jos sinusta tulisi sulttaanin vaimo?
  Punatukkainen ystävä huomautti epäilevästi:
  - Tämä on itse asiassa kiistanalainen onni... Vaikka se riippuu siitä, minkä sulttaanin vaimo. Jos suuri Ottomaanien valtakunta eläisi kukoistusaikaansa, niin... Se olisi jopa erittäin mukavaa... uudistaisin Turkin armeijaa, parantaisin aseita... Ja luultavasti ensin kääntäisin katseeni itään.
  Gertrude suostui:
  - Oikein! Mutta Turkille on sääli, ettei se edes kukoistusaikoinaan kyennyt valloittamaan Irania. Tämä oli varsin realistista, varsinkin kun Persian armeija oli taaksepäin. Ihmettelen, suuri füürer, minkä päätöksen hän aikoo tehdä: valloittaa Turkin vai ottaa hänet liittoumaansa heittämällä ottomaanit luun, mukaan lukien jotkin Iranin ei kovin arvokkaat maat?
  Tuli Shella kohautti olkapäitään ymmällään:
  - En tiedä! Itse asiassa viime aikoina on ollut huhuja, että lähdemme taas Neuvostoliittoa vastaan... Sanotaan, että me todella tarvitsemme Venäjän rikkauksia ja Ukrainan rikkaita maita!
  Gertrude poimi teemukin paljain jaloin varpaillaan ja nosti sen varsin taitavasti leukalleen kaataen ruskeaa nestettä itseensä. Samaan aikaan tyttö onnistui puhumaan:
  - Ukrainalla on hyvin rikkaita, rikkaita maita. Viisaalla Saksan johdolla ja korkealla maatalouskulttuurillamme he tuottavat ennätyssatoja. Ja silloin meidän leipämme on halvempaa kuin vesi. Ja tämä on ukrainalaisten itsensä eduksi, koska Neuvostoliitto yksinkertaisesti ryöstää heidät ja pakottaa heidät näkemään nälkää!
  Fire Shella nyökkäsi:
  - Me opetamme näille slaaveille suurenmoisen germaanisen kulttuurimme! Valaistetaan heitä!
  Täällä keskustelu keskeytettiin töykeillä huudoilla, lepoaika oli ohi.
  Mutta lounaan jälkeen tytöt asetettiin jälleen riviin ja pakotettiin marssimaan aavikon halki. Syömisen jälkeen oli vaikea juosta ja tytöt jopa voihkivat hieman, kunnes heidän ruumiinsa kuitenkin lämpeni. Ja niin he ryntäsivät kuin jerboat.
  Sillä välin SS eversti Dess lähetti salaa uuden salausviestin briteille. Vaikutti siltä, että miksi Dess pettäisi Kolmannen valtakunnan vaarassa päätyä Gestapoon? On rahaa, kunnollinen palkka, plus sotasaalis, mitä muuta tarvitaan... Mutta on ihmisiä, joilla on luontainen taipumus pettää. Pettämällä he saavat vain kuhinaa ja nousevat korkealle kuin olisivat ruohon päällä. Ja nyt Dess kirjoitteli brittiläisille tietoja uusien joukkojen siirrosta ja lisälentokoneiden ilmestymisestä. Ja myös mitä hän tiesi saksalaisten joukkojen saapumisen ajoituksesta. Tietysti hän joskus myös häpeä, että hänen toverinsa kuolivat hänen syytään, ja pelkäsi mahdollista paljastumista... Mutta ehkä hänen on liian myöhäistä vetäytyä, paitsi jos Kolmas valtakunta häviää, niin... Viime aikoina on ollut jatkuvat huhut lähestyvästä operaatiosta idässä. Eikä vain huhuja, joukkoja, erityisesti tankkeja, siirrettiin Puolaan ja Romaniaan. Vaikka Venäjän armeijan arvovalta ei ollut erityisen korkea, tsaari-Venäjän armeijan isku katkaisi välähdyssodan vuonna 1914. Lisäksi Neuvostoliiton vapaaehtoiset taistelivat hyvin Espanjassa tai panssarin nyrkin isku Mantsuriassa. Todennäköisyys, että Wehrmacht juuttuisi sinne eikä selviäisi ennen talvea, oli erittäin suuri. Ja sitten Britannialla on yhdessä Yhdysvaltojen kanssa aikaa lähettää joukkoja. Ehkä Neuvostoliitto ei kuitenkaan kestä ennen talvea, varsinkin jos hyökkäys sitä vastaan on äkillinen ja venäläisillä ei ole aikaa ryhtyä toimiin hyökkäyksen torjumiseksi. Ja Japani myös auttaa...
  . LUKU nro 17.
  Paljastuttuaan salaisuutensa Dess sytytti savukkeen ja otti amerikkalaisia savukkeita paketistaan. Vaikka siistiä summaa ei saanutkaan hänen salainen sveitsiläinen pankkitili, hän on jo nyt köyhä. Erityisesti yksi sheikistä piilotti kultaa ja kiviä. Arabitiedottaja antoi heille yhden ja tämän sheikin palvelijat, jotka saattoivat tietää, että hänen pomonsa piilotti aarteen. No, ei haittaisi kysyä vangilta tarkemmin, mitä ja miten, jos hän tietysti tietää.
  Ja Dess meni kidutuskasematin luo, johon liittyi pian arabiinformaattori. Dass välähti hänelle viekkaasti:
  - No, meillä on etumatka.
  SS-kasemaatti oli runsaasti varusteltu. Siellä oli jopa sähköiskudynamo. Ja tänne he toivat vangin. Kun Dess näki hänet, hän vihelsi pettymyksen: tavallinen arabipoika, tuskin yli neljätoista. Hän on tumma ja laiha, mutta yrittää näyttää suoralta ja olla pelkäämättä. Uteliaat pojat voivat kuitenkin yleensä tietää paljon kuulemalla aikuisten salaisuuksia. Dess, ajan vaatiessa, käski:
  - Arabipojan telineeseen!
  Pojan jo repaleinen palvelijapuku revittiin nopeasti pois. Ja juuri niin, alasti, he vetivät minut telineeseen. Rannekorut lukittuivat pojan käsiin, ja he alkoivat ojentaa hänen käsiään takaapäin. Arabipoika alkoi kumartua, hänen paljaat jalkansa puristettiin painolla tukoihin. Poika haukkoi henkeä, hänen hartioidensa nivelet kääntyivät, poika alkoi hengittää raskaasti. Dess kysyi töykeästi:
  - Mikä sinun nimesi on, pentu?
  Kääntäjä toisti arabiaksi.
  - Ali! - Poika puristi ulos vapisevalla äänellä.
  Dess sanoi hellästi:
  - Kerro minne omistajasi piilotti aarteet. Jos sanot niin, saat korkean palkinnon, ja me teemme sinusta sheikin. Mutta ei, me kidutamme sinua, kunnes luovut haamusta.
  Poika huusi:
  - En tiedä mitään!
  Dass hymyili haikeasti:
  - En usko! Mikä poika, jolla oli niin ovelat kasvot, hän ei tiennyt mitään. No, miksi et itse tarjoa meille iloa?
  Valtava SS-mies otti seinältä tähtien välissä olevan nahkapiiskat. Erityisesti paikalla ollut lääkäri valkoisessa takkissa ja esiliinassa lähestyi poikaa ja laittoi kämmenen hänen rintakehän oikealle puolelle. Hän kuunteli pulssia ja sanoi hymyillen:
  - Hänellä on erittäin terve sydän. Kestää paljon, mutta erittäin kärsivällinen. Se voi osoittautua kovaksi pähkinäksi.
  Dass hymyili pilkallisesti:
  - Sen parempi... Vaikka sinun täytyy tehdä töitä.
  SS-teloittaja ja osa-aikainen petturi antoivat voimakkaan iskun arabiteini-ikäisen jäntevään selkään. Verinen juova ilmestyi, poika alkoi hengittää raskaasti, hänen kasvonsa irvistivät, mutta hän tukahdutti karkaaneen huokauksen. Dess löi uudelleen, hän virnisti vastenmielisesti ja virnisti lihansyöjänä. Itse asiassa kidutus on monille mielihyvää... Ehkä se liittyy myös eläimelliseen vaistoon halusta näyttää paremmuus, että olet yli-ihminen ja uhri on paska. Friedrich Nietzsche uskoi myös, että tulevan "onnellisen" maailman superihminen olisi paljon julmempi sekä muita että itseään kohtaan. Dess ei ollut kovin nopea julmuuden suhteen itseään kohtaan, mutta muita kohtaan...
  Iskut seurasivat iskuja, pojan laiha mutta jäntevä selkä muuttui veriseksi sotkuksi, sitten ruoska alkoi kävellä hänen jalkojaan pitkin. Alin kunniaksi, vaikka hän alkoi voihkia hiljaa loppua kohti, hän onnistui hillitsemään kovia huutonsa. Dess lopetti piiskauksen ja kysyi pilkallisesti:
  - Pidätkö saksalaisesta kylpylästä?
  Hakattu poika voihki:
  - Ei!
  SS eversti kysyi mitä suloisimmalla äänellä:
  - Jos haluat paljastaa salaisuuden, tee se nyt. Muuten vammautamme sinut, etkä voi enää palvella SS:ssä.
  Ali uskalsi vastata:
  - En kerro sinulle mitään! Vannoin Allahin nimeen!
  Dess virnisti kuin kettu:
  - Jatketaan! Tulet miellyttämään meitä. Mitä minun pitäisi nyt käyttää?
  Sadistinen lääkäri ehdotti:
  - Brazier! Tämä kidutus on myös hyvä, koska sitä voidaan käyttää yhdessä muiden kanssa.
  Dess naurahti ilkeästi:
  - Tietenkin paistinpannu! Paahdellaan nyt varovasti kantapääsi.
  SS-eversti ei halveksinut, ja hän alkoi itse sivellä pojan jo mätäneitä jalkapohjia palmuöljyllä, joka oli jo mätä, mutta jonka kiduttajan kätyrit olivat pestäneet pölystä ennen kidutusta. Lääkäri nyökkäsi hyväksyvästi:
  "Näin jalat eivät pala heti, ja voimme jatkaa kidutetun "taivaallista nautintoa" pitkäksi aikaa!
  Sen jälkeen kaksi arabiapulaista toivat esiin automaattiohjauksella varustetun partakoneen ja asettivat sen noin puolen metrin päähän tumman, komean pojan paljaista jaloista. Sen jälkeen Dess alkoi itse sytyttää tulta.
  Liekit levisivät saalistavasti hiilibrikettien poikki. Poika vinkui ja alkoi nykiä päätään kouristelevasti...
  SS eversti Dess sanoi pilkallisesti:
  - No, poika... Jos haluat helpottaa kohtaloasi, kerro meille, missä sheikin aarteet ovat piilossa. Emme jää velkaan, sinusta tulee itsestäsi jalo sheikki.
  Ali nykisi kouristelevasti. Paljaissa kantapäissä on paljon hermopäätteitä, ja tuli on kova kipu. Palamisen haju ilmassa voimistuu ja voimistuu. Poika vinkutti yhä enemmän, hiki ja kyyneleet valuivat hänen poskiaan pitkin:
  - En tiedä... en tiedä...
  Dess napsautti sormiaan ilmaan.
  - Älä valehtele, näen valheiden läpi! Lisäksi itse sanoit, että et kerro. Kidutamme sinut kuoliaaksi ja...
  Ali veti laihaa vatsaansa, mutta melko näkyvät vatsat, sisään ja ulos. Hän yritti pidätellä huutoaan, jotta hän ei näyttäisi olevansa kipeänä, mutta hänen petollinen ruumiinsa ei halunnut kestää sitä. Kyyneleet valuivat hänen silmistään tahattomasti, ja arabipoika häpesi itkevänsä kuin tyttö. Mutta valitettavasti hän ei pysty pysäyttämään kyyneleitä ja voihkimista, vaikka hänen kouristelevasti puremasta huulestaan virtaa veritiura. Dess puolestaan tehostaa kipua; Hän otti pihdit niiden kuumilla päillä ja otti kiinni pojan laihasta kylkiluusta. Hän puristi sitä varovasti vahvoilla tassuillaan ja alkoi vääntää sitä. Ali huokaisi paljon kovemmin, kipu oli sietämätöntä, ja hän purskahti kurkusta:
  - Ei tarvetta! Älä!
  Dess hymyili aasialaisesti ja kysyi:
  - Kerrotko minulle? Kerropa minulle.
  Pojat pudistelivat päätään ja huokaisivat verta sylkien:
  - Ei! En sano!
  Dess puhui yhtäkkiä taas hellästi ja vihjailevasti:
  - No, miksi sinun pitäisi kuolla niin nuorena? Minkä vuoksi? Katso kuinka kaunista elämä on, kuinka mukavaa on hengittää raitista ilmaa ja rakastaa tyttöjä. Ja silvottu ruumiisi makaa roskakasalla ja sakaalit varastavat luut.
  - Mutta sielu päätyy Jilgaan! - Ali puristi ulos.
  Eversti virnisti saalistavasti:
  - Ei! Käärimme ruumiisi siannahoihin ja helvetin alamaailma odottaa sinua kuin olisit häväisty!
  Tässä pojat alkoivat todella itkeä:
  - Ei tarvetta! Älä!
  Dess murisi uhkaavasti:
  - Puhu...
  Ali vastasi huokaisten:
  - Sitä ei voi selittää noin helposti. Minun täytyy näyttää tämä paikka itse.
  Eversti rypisteli leveää, mutta ei suinkaan korkeaa otsaansa. Ehkä poika haluaa vain ostaa aikaa ja yrittää paeta. Tässä tapauksessa heidät vain ohjataan pois muista, jopa ei niin kannattavista yrityksistä. Mutta toisaalta... Dess karjui:
  - Hieno! Ota hänet pois telineestä, mutta kahlitse hänen jalkansa ketjulla ja laita myös lohko hänen kaulaansa, jotta hän ei juokse karkuun! Tarkastetaanko tämä pentu täiden varalta!
  Kun poika vapautettiin telineestä, hän voihki jälleen. Hän nousi epävakaasti seisomaan ja haukkoi henkeä; hänen jalkansa iho oli palanut. Ali yritti kuitenkin pysyä pystyssä ja jopa pakotti marttyyrin hymyn. Eversti tunsi yhtäkkiä tahattomasti kunnioitusta nuorta arabia kohtaan: hän piti kiinni, halusi näyttää olevansa mies. Mikä voi värvätä pojan, kun aarre on hänen käsissään? Loppujen lopuksi hänellä ei vieläkään ole tietä takaisin kansansa luo. Sheikin sukulaiset eivät anna palvelijalle anteeksi aarteiden luovuttamista, ja vain melkein kaikkivoipa SS voi suojella poikaa kostolta.
  Huolimatta vangin ilmeisestä kyvyttömyydestä paeta, pojan paljaaseen, puoliksi palaneeseen jalkaan oli ketjutettu tykinkuulalla varustettu ketju, ja myös hänen päänsä ja kätensä oli kiinnitetty lohkoon. Sen jälkeen eversti, päätettyään ottaa mukaansa vain pari SS-roistoa, jotka kuitenkin olivat erinomaisia aseiden kanssa, sekä arabikantajan, mikäli aarteita olisi paljon. Sitten he tietysti pääsevät niistä eroon, mutta toistaiseksi he lupaavat kultavuoria...
  No, sillä välin tytöt saivat seuraavan marssinsa valmiiksi, kun oli täysin pimeää. Paljasjalkainen, ruskettunut Shella rohkaisi Gertrudea:
  - Harjoittelussa se on vaikeaa, se on helppoa taistelussa!
  Gertrude vastasi:
  "Harjoituksissa on vaikea elää, mutta taistelussa on helppo kuolla!"
  Saatuaan juoksunsa loppuun asti uupuneet tytöt puristautuivat hieman lisää, sitten peseytyivät ja menivät nukkumaan. No, kuinka paljon voit vääntää itseäsi kaaokseen asti! Gertrude, unelmoin hyvin dramaattisesta sävellyksestä...
  Aluksi tyttö näki vihollisen; unessa hän näytti tutkivan samanaikaisesti valtavaa tilaa.
  Armeija lähti kaupungista. Joukot asettuivat riviin suorakulmioon, joka näytti liikkuessaan yhä enemmän rotalta. Kuten tavallista, tällaisilla eläimillä on inhottavin kuono! Edessä ovat melosaurukset ja viisi tyrannosaurusta, heidän takanaan ratsuväki, kamelit panssaroitujen ritareineen, ratsuväki kevyemmillä hävittäjillä. Seuraavaksi ovat jalkaväki, kevyt, nahkapanssari, keihäänheittimet ja raskas, pronssinen panssari. Siellä oli myös eniten jousiampujia. Jouset ovat erilaisia, pienet mustat ja suuret keltaiseksi maalatut. Jotkut sotilaat olivat aseistettuja keihäillä ja muodostivat eräänlaisen falangin. Kaiken kaikkiaan melko suuri armeija keskiaikaisen mittakaavan mukaan. Dinosaurukset karjuvat ja herättävät pelkoa. Liikkeessä se muistuttaa mutavirtausta, väistämätöntä, ehkä vain ei niin nopeaa. Trumpetit soivat, rummut soivat. Takana hevoset ja härät vetävät katapultteja ja ballistoja. Jälkimmäiset eivät kuitenkaan ole kovin mukautettuja kenttätaisteluihin. Kaupungin muurin takana savu nousee taivaalle, takomot toimivat, kahleita takotaan orjille. Joukkojen perässä ovat teloittajat mustissa kaapuissa, valmiina kiduttamaan kapinallisia julmasti. Pihdit olivat jo kuumennettuja, porat lämmitettiin.
  Ja mikä on heidän edessään: puolialastomia, sattumanvaraisesti aseistautuneita orjia, joiden joukossa on monia laihoja teini-ikäisiä, terävällä lapaluilla ja mustilla kantapäillä, koputtivat kiviä vasten. No, minkälaiselle armeijalle tämä on naurettavaa? Gertrude itse on puolialasti ja paljain jaloin, mutta ei ole ollenkaan nolostunut:
  -Kuolema on ajallisesti suhteellinen käsite, elämä on merkitykseltään absoluuttista!
  Mutta kummallista kyllä, teini-ikäiset ja muut orjat, jotka tapasivat suuren armeijan, eivät karanneet. Päinvastoin, tikkaa ja kiviä heiteltiin dinosauruksia kohti. Ensinnäkin he yrittivät tyrmätä hirviöiden päällä istuvat ratsastajat.
  Ja tässä on tulinen kumppani Shella, hevosensa timanttivaljaiden perusteella hän on jalo henkilö. Hän näki joukkojen lähestyvän, enemmän kuin älykäs soturi odotti, mutta hän ei kokenut paniikkia.
  - Ja he ovat itsevarmoja! He odottavat kiduttavansa meitä. Mitä sanot tähän, Falcon Beak?
  - Yllätys on valmis! Riippumatta siitä, kuinka primitiivisiä dinosauruksia ovat, yli kaksisataa heistä lentäen murskaa koko armeijan! - Nuori mies, intiaaniksi maalattu, punaisilla ja keltaisilla höyhenillä, virnisti.
  Aileronin herttua ratsasti ratsuväen keskellä useiden everstien kanssa, jotka kaikki olivat pukeutuneet kultaan ja jalokiviin:
  - No, vähän lisää ja vihollinen murskataan, mikä oli väistämätöntä. Tässä on kuningatar, sata soturia raiskaa hänet, ja jos hän jää henkiin, teen tämän hänelle!
  . LUKU nro 18.
  No, tässä ylimielisen herttuan mielikuvitus epäonnistui. Mitä hän tekisi kuningattarelle, halusin siitä kovempaa, jotta jälkeläiset vapisevat vielä vuosisatoja myöhemminkin, mutta ideat eivät riittäneet.
  Dinosaurukset olivat jo saavuttaneet nopeasti pakenevat orjat. He nappasivat vähiten nopeimmat. Pari liian rohkeaa poikaa hyppäsi heidän päälleen, kiipesi heidän suulleen ja työnsi keihään hampaisiinsa. Mutta koska he eivät kyenneet pysymään kuoressa, he lensivät pois ja tallottiin julmasti.
  Haukkan nokka vihelsi kovalla äänellä, ja sitten, kun hän ymmärsi, etteivät he olleet ymmärtäneet, hän karjui korviaan:
  - Nyt on aika!
  Kuului melua ja kuplia lensi dinosauruksia kohti. Ne näyttivät erittäin suurilta, värikkäiltä, peilimäisiltä, mutta osuessaan dinosaurusten kasvoihin ne leimahtivat palavalla liekillä.
  Falcon's Beakin ja Snow White Terminatorin keksimä laite oli hyvin yksinkertainen. Tavalliset ovat vain suuria kuplanpuhaltimia, kuten ne, joilla lapset leikkivät. Vain saippualiuoksen sijaan yksinkertainen mutta tehokas räjähtävä seos. Itse ilmapallot täyttyivät kevyellä tuulella, joka toistettiin loitsun avulla. Toisin kuin keinotekoinen hurrikaani, se ei vaatinut liikaa energiaa. Joten lasten aseet osoittautuivat erittäin tehokkaiksi eteenpäin ryntääviä hirviöitä vastaan. Se näytti upealta, sateenkaaren kaikissa väreissä hohtavat kuplat putoavat virnistelijöihin. Vaikutus on kuin napalmpommista, pääasia, että sisällä oleva kaasu ärsyttää olentojen nenänielua aiheuttaen paniikkisen pelon tunteen. Ja liekki on erityisen polttava, vetää ulos eläimen sielun. Tulen upotetut hirviöt alkoivat paeta. Kaikki oli niin pelottavaa ja epätavallista.
  Paljasjalkainen Shella puhalsi torveen, jota vahvistivat kaikuvat platinat:
  - Käske hyökätä!
  Kapinallisten ratsuväki, jota oli jo melko paljon, ryntäsi takaa-ajoa horjuvaa armeijaa. Myös jousimiehet liittyivät taisteluun. Näytti siltä, että väistämättömät pihdit puristautuivat ja valmistautuivat murskaamaan sotilaiden riveistä kudotun rotan muodon.
  Edessä, kuten aina, kuten tavallista leikkaamalla ilmassa, paljasjalkainen Shella ryntäsi. Hän puki ylleen ohuen mutta erittäin vahvan kääpiötyön ketjupostin. Hänen viettelevän kehonsa ääriviivat eivät kuitenkaan olleet piilossa, päinvastoin, kaikki piirteet olivat näkyvissä: rinnasta lantioon. Samaan aikaan kruunu kimalsi paljon kirkkaammin kuin aidot timantit pystyvät.
  - Saryn kitchkalla! - Tyttö huusi jäljitellen Stenka Razinia. Hän muisti yhden romaanin sellufiktion kategoriasta, joka oli melkein kielletty Kolmannessa valtakunnassa, jossa legendaarinen päällikkö taisteli tähtilaivojen armadan kanssa. Se oli voimaa ja samalla ritarillisuutta. Ja juoni on erittäin mielenkiintoinen, jossa oli prinsessoja ja helvetin demoni Skelentor, joka vangitsi yleisen energian päälähteen...
  Tässä vaiheessa Gertrude alkoi miettiä, kuinka hän käyttäytyisi kapinallisen johtajan asemassa. Varsinkin kun olet vankeudessa ja kidutuksen alla. Tässä tapauksessa hän olisi säilyttänyt rohkeutensa ja kunniansa eikä olisi hätkähtänyt teloittajien käsissä. Loppujen lopuksi atamaani teki sarkastisia vitsejä telineessä osoittaen taipumatonta tahtoa ja kasakkojen huumorintajua.
  - Uskon, etten säikähdä! - Susityttö sanoi itsekseen.
  Dinosaurukset hyökkäsivät oman ratsuväkensä kimppuun. He repivät, tallasivat ja kaatoivat kameleja, hevosia ja muita taistelijoita. Paniikki valtasi ratsuväen ja levisi jalkaväkiin. Kuvittele miltä raivoissaan dinosaurus näyttää. Useita norsuja painava ruho, jolla on metrin pituiset hampaat ja kynsilliset tassut, murskaa kaikki. Armeija muuttui melkein välittömästi pelästyneeksi joukoksi, jonka laillisen kuningattaren puolelle menneet orjat ja sotilaat repivät palasiksi.
  Paljasjalkainen Shella valvoi henkilökohtaisesti leikkaamista ja takaa-ajoa. Useat ratsasmiehet hyökkäsivät häntä vastaan ja heidät lopetettiin välittömästi. Duke Aileron valikoidun vartijaryhmän kanssa yritti pysäyttää raivoavan virtauksen. Nopea Shella putosi hänen päälleen. Pyörittämällä molempia miekkoja samanaikaisesti, soturi katkoi jatkuvasti vartijoita jättämättä mitään mahdollisuutta.
  Ylikuormitettu peikko kamelin selässä yritti vastustaa häntä.
  Paljasjalkainen Shella virnisti saalistavasti ja huomautti:
  - Ja luuletko, että korkeus voittaa taidon?
  - Elefantti tallaa muurahaisen! - Takkuinen jättiläinen murisi.
  - Ja antaa periksi hiirelle! Isoilla ihmisillä on suuria virheitä! - Useiden nopeiden iskujen jälkeen tyttö löysi raon visiirissä ja osui viholliseen.
  - Musiikki ei soinut pitkään! Törmäsin visiirin läpi! Ja paha vei palvelijan helvettiin! - Soturi ojensi kielensä.
  Tulinen Shella piti vitsistä, varsinkin riimistä ja sanapelistä. Ja jos niin, leikkaamisesta tuli hauskempaa. Lumikki Terminaattori pudotti Molotov-cocktaileja ilmasta, mikä lisäsi paniikkia.
  - Se on vasta alkua! Oi oi oi! - sanoi soturikeiju.
  Paljasjalkainen Shella murtautui Duke Aileronin luo. Häntä ympäröivät vartijat: neljä peikkoa kahdeksanjalkaisilla kameleilla, jotka pystyivät kantamaan hirviömassan suhteellisen helposti.
  Herttua antoi käskyt kenraali Chichikhille.
  - Yritä kerätä nyrkki joitakin vähemmän arvokkaita joukkoja vangitaksesi kapinalliset ja vetäytyä nopeasti portille.
  - Meidän on siis lukittava itsemme kaupunkiin? - Kenraali kysyi ilmeisen ärsyyntyneenä.
  - Luultavasti kyllä! Ei kuulu sinulle! - Herttua tiuskaisi.
  - Se oli sääli kenenkään edessä! Jotkut ragamuffins ovat tungostaneet meitä! - Kenraali päästi oranssin liekin suunsa takaa.
  - Voi, mitä muuta tämä on! - Yhtäkkiä herttua huudahti pelosta.
  Tuli Shella katkaisi goblinin ja kaksi muuta sotilasta villillä hyppyllä. Kolme roistoa ryntäsi hänen kimppuunsa.
  Aileron huusi:
  - Tapa narttu!
  Gertruden (hän myös taisteli epätoivoisesti ja yritti pysyä ystävänsä perässä) ampuma nuoli kaatui yhden hyökkääjistä. Toisen hirviön lopetti tulipalo Shell.
  - Anteeksi, komea, olin ensimmäinen, koska olen ihminen.
  Eloonjäänyt peikko karjui:
  - Ihmiset ovat loisia! Goblinit lyövät heidät!
  Tyttö vastasi potkimalla häntä polven alle ja iskemällä hänen päänsä raakoja kasvoihin.
  - Entä murtunut nenä?
  Kauneuden kauheasta iskusta hirviön pää tärisi ja hirviö putosi kamelin päältä. Paljasjalkainen Shella osasi lyödä, joten hänen iskunsa halvaansivat suuret elefantin kokoiset eläimet. Tätä varten sinun on valittava haluttu piste ja lyötävä koodi akuutilla kulmalla, kun nenän rusto tulee aivojen etulohkoon.
  - Ajan totuutta teidän päähänne! - Tyttö huusi.
  Duke Aileron yritti ampua tyttöä myrkytetyllä tikarilla jousella.
  Paljasjalkainen Shella tarttui terän lentoon ja kaatui sen alas miekalla. Metalli kosketti metallia ja lensi pois. Tyttö hyppäsi satulasta, lensi yli ja laski terän kypärän päälle.
  - Ole hyvä, kapitalisti!
  Iskun seurauksena kypärä särkyi pään mukana. Mitä prinssistä oli jäljellä, lensi hevoselta. Shellin sandaali ojensi hänen kielensä, se oli pitkä ja vaaleanpunainen, ja näytti sen kaikille.
  - Mitä kidutat niin paljon, ehkä saat.
  Prinssin kuolema rikkoi armeijan moraalin. Sotilaat joko pakenivat tai antautuivat joukoittain. Järkytys oli liian suuri. Vain palkkasoturit ja aateliset yrittivät järjestää vastarinnan vaikutelman. Mutta tällaiset tulipalot sammuivat nopeasti.
  Paljasjalkainen Shella rohkaisi joukkoja, jopa lähes aseettomat teini-ikäiset ryntäsivät rohkeasti ja joutuivat ehkä jopa hillitsemään. Tyttö tappoi useita kymmeniä taistelijoita, mutta ketään ei ollut enää tappamassa.
  Heillä ei ollut aikaa sulkea portteja, lisäksi osa kaupunkilaisista kapinoi ja kaatopaikka alkoi.
  Paroni de Capricorn, saatuaan tietää orjien nostattamasta mellakasta kaupungissa, vaati:
  - Teloittaa kaikki orjat, ota käyttöön joukkoteloitukset.
  Lumikki terminaattori osoittautui kuitenkin nopeammaksi, hajotti vartijat tulivirralla ja asensi kuningattaren standardin suoraan torniin.
  - Miksi halusit, että meistä tulee liberaaleja? Tai ehkä he jopa luovuttivat.
  Kapinalliset kaupunkilaiset ja monet orjat murtautuivat kuvernöörin palatsiin. Tulinen Shella tunkeutui portille, hän löi ja tuhosi kaikki.
  Gertrude sai pari naarmua, mutta suuttui vain tästä syystä, hänen miekkansa kaatui peikon korpraalin, sitten hän kiipesi nopeasti ylös.
  Jalkallaan hyppäävä soturi ajoi pedon rintaan, hän lensi seinältä törmäten mukulakiviin kaivettuihin keihäisiin.
  - Mietin, miltä rasvalta maistut!
  Hänen miekkansa löysivät jälleen runsaasti ruokaa, kun ne ottivat yhteen vartijoiden kanssa. Mutta suurin osa varuskunnasta ei vastustanut. Vain palatsi, jossa oli valittuja yksiköitä, enimmäkseen palkkasotilaita, osoittautui kovemmaksi pähkinäksi. Falconclaw itse hyökkäsi kannen kimppuun. Paljasjalkainen Shella puolestaan lensi kirjaimellisesti korkeammalle ja tapasi Kaurisin kasvotusten. Paronin ympärillä oli enää kymmenkunta ihmistä; soturilla kesti kaksi tai kolme sekuntia. Sitten hän törmäsi aateliseen.
  Itse asiassa taistelua ei ollut; soturi kosketti sormellaan paronin olkapäätä ja halvaansi tämän.
  - Voit luottaa kuningattaren armoon. Kansantuomioistuin ei kuitenkaan tunne sääliä!
  Faunilta näyttävä kaveri hyppäsi häntä kohti.
  -Mitä eläintä haluat lyödä aivoihin? - Soturi vannoi.
  Vaikka hän liikkui nopeammin kuin tavallinen ihminen, tuli Shell torjui hyökkäyksen, ja vastauksena hän otti ruman pään pois:
  - Ja sitten on faun. Koko universumi on täynnä näitä olentoja. Tai ehkä toisen tyyppinen peikko.
  Soturi siirtyi palatsia kohti, mutta hänellä ei ollut aikaa; kapinalliset ja kaupunkilaiset käsittelivät varuskuntaa ennen tämän diivan saapumista.
  Gertrude onnistui viimeistelemään vain kaksi muuta roskaa. Hän pyöri akselinsa ympäri sanoen filosofisesti:
  -Et voi voittaa kaikkia kukistamatta itseäsi - et voi voittaa itseäsi oppimatta kaikilta!
  Kuvernööri puukotettiin kuoliaaksi ennen kuin soturi puuttui asiaan. Tämä kuitenkin säästi oikeudenkäynnin vaivan, ja arvohenkilö näytti olevan melkoinen paskiainen, jos kaupunkilaiset itse käsittelivät häntä. Lihava ruumis pilkottiin kaaliksi jättämättä koko raajaa.
  Tyttö moitti yliinnokkaita kapinallisia.
  - Muista, että pääasia on kyky elää oikeudenmukaisten lakien mukaan. On tullut aika palauttaa yleinen järjestys.
  Kaupunki poisti nopeasti ruumiit; heitä ei ollut paljon, ja he lakaisivat kadut ja leikattiin puita. Paikalliset viranomaiset valittiin, myös entisten orjien keskuudesta. Kuitenkin orjat muodostivat suurimman osan väestöstä, heihin kuuluivat kaikki, pääasiassa köyhien joukosta.
  Lenastala vannoi virkavalan ensimmäisenä. Nuoresta kuningattaresta tuli tummempi, synnytyksen kalpeus katosi, hänen olkapäänsä ja lantionsa levenivät, hänen puhtaasti pestyt hiuksensa loistivat helmenvalkoisuutta. Hän oli hyvin kaunis ja naisellinen, mutta ei ilman hyvää voimaa. Papit vannoivat innokkaasti valan kansalle. Mutta oli selvää, että mustan kultin ministerit eivät olleet onnellisia: kuningatar oli erittäin vanhurskas, hän kielsi ihmisuhrit ja alensi kirkkoveroa. Vielä nykyäänkin ihmiset ovat jumissa panoksissa, varsinkin viattomia vauvoja, varsinkin poikia, uhrataan. Miehen pitäisi olla edellä jopa helvetissä.
  Mustien valan yhteydessä pappi ehdotti:
  - Tapetaan tusina poikaa ja kuusi tyttöä!
  Lenastala sanoi töykeästi:
  - Ei ole ketään parempaa kuin sinä! Sadistin tuleen!
  Pappi nostettiin ja kuljetettiin aiemmin sidottuille polttopuille ja oksille. Sillä välin Gertrude pyyhki teräään ja seisoi paljasjalkaisen Shellan viereen ja kysyi hämmästyneenä:
  - On outoa, miksi tämä kapina aloitettiin.
  Hänen kumppaninsa vastasi hymyillen:
  - Palauttaakseen laillisen valtaistuimen kuningattarelle. Lenasta on tullut laillinen perillinen, ja valtaistuimelle istuu anastaja.
  Gertrudella oli edelleen epäilyksiä:
  - Harvoin tapahdu, että valtaistuimen lailliset perilliset kääntyvät väkijoukon puoleen.
  Fire Shella sanoi melko loogisesti:
  - Ystävyys väkijoukkojen kanssa ei nöyryytä, jos se johtaa vallan korkeuksiin! No, tässä tapauksessa tämä voi olla kuningattaren viimeinen mahdollisuus.
  . LUKU nro 19.
  Gertrude raapi miekan kärjellä paljas, tyttömäistä kantapäätään. Tuli Shella päinvastoin oli laittanut kenkänsä jalkaan ja hänellä oli nyt helmillä koristellut sandaalit. Hän tarttui yhtäkkiä leikkisän pojan käteen. Poika näytti halunneen vetää kukkaron soturin vyöstä. Vahva Shella nosti pojan ojennetulle, lihaksikkaalle käsivartelleen. Lapsi näytti kuitenkin noin kymmenen vuoden ikäiseltä, ei enää, ja hän purskahti itkuun:
  - Ei tarvita tätejä! Olen enemmän tällainen...
  Gertrude keskeytti ankarasti:
  - Tiedän sen itse - en tee! Riittää, mutta varas on silti rangaistava, muuten hän tottuu vastuuttomuuteen! Mitä neuvot, rakas Shella?
  Soturi teki kasvot:
  - Luulen, että lyöminen riittää! Älä lamauta lasta leikkaamalla kättä.
  Gertrude suostui:
  - Joten luovutetaan hänet vartijoiden käsiin ja ruoskitaan!
  Pieni poikanen alkoi yhtäkkiä kyynelisesti kysyä:
  - Ei, on parempi ottaa minut orjaksi.
  Rich Shella tuhahti halveksivasti:
  - Varas kuin orja... Mikä typerys minä olen! Olet liian nuori kantamaan arsenaaliani, kaadut vain. Joten... - Tyttö huusi. - Hänellä on vartijoita, varasta täytyy rangaista...
  Gertrude naurahti yhtäkkiä:
  - Ei siis ole vartijoita, he pakenivat... Meidän on vietävä poika kuningattaren luo, jotta hän voi tuomita!
  Fire Shella pudisti päätään negatiivisesti:
  - Kuningattaren huomiota ei tarvitse häiritä sellaisella pikkujutulla kuin banaalin varkauden yrityksellä. Lisäksi Lenastala on liian kiltti, hän todennäköisesti määrää hänet vapautettavaksi. Joten on parempi, jos rankaisemme häntä paikan päällä. Ajattelen vain lyödä häntä kantapäihin oksalla...
  Gertrude oli eri mieltä:
  - Ei! Tässä tapauksessa hänen on vaikea kävellä, ja vaikka rikkoisimme hänet verenvuotoon asti, hän saa tartunnan. On parempi yksinkertaisesti piiskaa tuhmia lapsia tavalliseen tapaan!
  Punatukkainen Shella raapi päätään ja nyökkäsi:
  - Olkoon niin!
  Piiskan aikana poika alkoi huutaa, ja Gertrude peitti suunsa, jotta häntä ei kuultu. Mutta joukko uteliaita ihmisiä kerääntyi silti. He ehdottivat, kuinka varas ruoskittaisiin. Sitten he potkaisivat häntä hakattuun perseeseen ja päästivät hänen mennä kaikilta neljältä sivulta. Sen jälkeen tytöt menivät lähimpään tavernaan. Mutta he törmäsivät heti ongelmaan: se osoittautui ylikuormitetuksi, koska monet kapinallisista olivat jo hankkineet rahaa ja kiirehtivät hakemaan sitä.
  Gertrude huomautti:
  - Leveä kurkku on ominaista kapealle näkemykselle!
  Witty Shella lisäsi:
  - Niille, jotka asettavat vatsansa täytön etusijalle, omantunnon puhdistaminen on viimeisenä!
  Tytöt kääntyivät ja päättivät vain kävellä kadulla. Sitten kujalta hyppäsi kolme peikkoa seiloineen ja yksi iso-nokkapeikko koukulla miekalla. Ketterä Shella vältteli taitavasti mailan heilahtelua ja puukotti terällään karvaista, iljettävästi haisevaa olentoa suolistoon. Hän ei edes hidastanut vauhtia pudotessaan soturin jaloistaan. Gerda katkaisi näppärällä swingillä sekä mailan että pään:
  - Selvä, kuka puri!
  Tulinen Shella veti vaivalloisesti esiin miekkansa ja karjui:
  - Olla tarkka! Jos menetät pääsi, et saa mitään muuta kuin päänsärkyä!
  Sen jälkeen soturi viilsi olennon ruumista ja leikkaa sen melkein kahtia. Ja Gertrude halusi tappaa kolmannen peikkon, mutta sitten peikko ylitti terän hänen kanssaan. Hän ei näytä olevan liian iso, suunnilleen keskimääräisen ihmisen kokoinen, ehkä tiheämpi, mutta hän on nopea kuin... hemmetin.
  Gertrude jopa lausui lauseen tunteellisesta romaanista:
  - Ketterä ja nopea, sinusta tulee ministeri!
  Trolli vastasi ällöttävästi:
  - Kunnialla ja miekalla sinusta tulee kulkuri! Ja sinä, avojaloin tyttö, hyppäät ympäriinsä kuin pupu ja päädyt ansaan.
  Gertrude purskahti taas:
  -Jos et pääse eroon jäniksen sydämestä, huudat kuin susi, koiran elämästä!
  Goblin yritti hyödyntää sitä tosiasiaa, että soturilla oli vaikeuksia torjua peikon hyökkäyksiä, ja hän yritti lähestyä sivulta. Mutta tulinen Shella oli varuillaan. Nopea kuin naarasgepardi, hän kirjaimellisesti repi palasiksi ilkeän, haisevan olennon. Sen jälkeen soturi vilkutti Gertrudelle:
  - Nyt kaikki on reilua!
  Trolli naurahti ja sanoi:
  - Miksi aatellisuus on niin harvinaista ihmisten keskuudessa, koska heillä ei ole ilkeyttä - pelastusköysi evoluution pyörteessä!
  Gertrude vastasi taitavasti:
  - Vaikka ilkeys on pelastusköysi selviytymistaistelussa, sitä purevat sen synnyttämät epäluottamuksen madot!
  Peikko vastasi hyökkäämällä vielä vihaisemmin:
  -Kaunopuheisuus kukoistaa yleensä, kun fyysisen puolustuksen mahdollisuus hiipuu!
  Vastauksena Gertrude yritti saada vihollisen kiinni itseään vastaantulevasta liikkeestä, mutta pimeyden olento hyökkäsi hyvin eri tavalla. Lisäksi jäi jopa sellainen vaikutelma, että se leikkii tarkoituksella tytön kanssa, jopa raaputtamalla soturin nenää pari kertaa. Tyttö raivostui ja sai heti erittäin ankaran injektion rintaan, minkä seurauksena verta alkoi virrata. Gertrude yritti hypätä peikon yli, mutta tämä viilsi hieman hänen ruskettunutta ihoaan hänen vatsalleen. Ja kun hän yritti potkia häntä nivusiin, hän löi paljaita varpaitaan miekalla, tuskallisesti.
  - Jos haluat elää, rakasta minua! - Frekki kehräsi. - Sinulla ei vieläkään ole mahdollisuutta!
  Gertrude huudahti:
  - Ei mahdollisuutta! Nyt nähdään tämä!
  Upea paljasjalkainen blondi soturi lauloi äänekkäästi:
  Teloittaja sanoi: ei tule onnellisia päiviä,
  Kaikki vainoavat sinua ja muukalainen!
  Mutta vapautta rakastavien taistelijoiden armeija,
  Tule toimeen lukemattoman lauman kanssa!
  
  Kuoleman haamukasvot: ikuinen vaeltava kumppani,
  Mutta emme myöskään tarvitse unta ja lepoa!
  Joka on laiska, on maanpako kaikkialla,
  Kuinka vaikeaa onkaan unelmoida!
  
  Ja mikä on unelma - eetteri-rakkaus,
  Polku siihen on joskus väärä!
  Paavali on kova, silloin se on inhottavaa, älä herjaa,
  Joskus huolimaton laskuvirhe on julma!
  
  Sitten vuodet haalistuvat nuoreksi hetkeksi,
  Ja taistelu kuulostaa juhlalta!
  Täällä tuuli pyörittää pyöreitä pyörteitä,
  Kuinka sade satoi intohimoisesti, raivokkaasti!
  
  Usko minua, peltopellot ovat täydessä kukassa,
  Kultainen leipä kasvaa ja sitä korjataan!
  No, ja pyhien kuvakkeista välkkyvät kasvot,
  He palkitsevat sinut armolla tästä työstä!
  
  Mutta kuin pyörretuuli - harmaa autiomaasta,
  Kauhea sota on tullut maan päälle!
  Lapset juoksevat paljain jaloin,
  Vaikka lunta on jo satanut, talvi vallitsee!
  
  Viholliset muuttivat talot raunioiksi,
  Ja joku, suru, menetti lapsensa!
  Ripusta painoja ihmisten kaulaan,
  Sydämettömien teloittajien tanssi palaa!
  
  On mahdotonta ilmaista surua ihmisille, se on niin vaikeaa,
  Ei suojaa, ei ruokaa, ei lämpimiä sänkyjä!
  Viheltää kuin kobra, vihainen lumimyrsky pellolla,
  Missä on totuus, jalo - helvettiin valheiden kanssa!
  
  Valoisa päivä tulee - loistava voiton tunti,
  Isänmaan kotka lentää kallioita korkeammalle!
  Lauletaan sotilaiden tekoja,
  Meillä on terävä miekka ja vahva kilpi!
  Soturin viimeisellä tavulla ruma peikko romahti ja katkaistu pää lensi pois reilut kaksikymmentä metriä. Siitä ilmestyi yhtäkkiä sokaiseva liekkinippu, ja ruman pään tilalle jäi vain kourallinen tuhkaa.
  Valitettavasti Gertruden miellyttävä uni osoittautui lyhyeksi. Nouse ylös ja harjoittele taas. Tytöt eivät kuitenkaan edes ajatelleet, että heillä olisi kompleksi tästä. He jopa työskentelivät erityisellä innolla. Sillä välin Madeleine päätti monipuolistaa fyysistä toimintaa ja tytöt... valjastettiin erikoiskärryihin, joiden päällä seisoivat tankit. SS-komppanian komentaja sanoi iloisesti:
  - Täällä, tytöt, säästämme niukasti polttoainetta ja koulutamme teidät. Uudenlainen kuorma, jolla on käytännöllinen merkitys!
  Kun tytöt uimapuvussa vetivät tankkeja ja jopa hikoilevat paahtavan auringon alla, se on viileä näky. Mutta tyttöjen täytyy levätä paljain jaloin hiekalla ja terävillä kivillä. Naura ja älä luovuta....
  Gertrude, vetäen henkeään vaikeasti, huomautti filosofisesti:
  - Tämä on tietysti viehättävää, mutta... Näin me nyt muistutamme muinaisen Egyptin orjia. Vedämme myös erittäin raskasta taakkaa, mutta eivät ainakaan meihin lyödä piiskalla!
  Paljasjalkainen Shella suostui:
  - Tietenkään he eivät lyö sinua, mutta se ei tee siitä yhtään helpompaa! Vaikka ei - se on vain kunto yhdistettynä painonnostoon!
  Gertrude yritti siirtää keskustelun toiseen aiheeseen:
  - Luuletko, että jos Aleksanteri Suuri ei olisi kuollut niin nuorena, hän olisi valloittanut Rooman ja sitten koko maailman?
  Paljasjalkainen Shella vastasi tauon jälkeen pudistaen pois hikensä:
  - Vaikea sanoa... Loppujen lopuksi hän suunnitteli kampanjaa kapinallisia arabeja vastaan... Mutta tietysti hänellä oli mahdollisuus! Vaikka meidän pitäisi olla iloisia, että hän ei onnistunut!
  - Miksi?! - Gertrude yllättyi säätäessään olkapäätään hierovaa hihnaa.
  Tulinen Shella virnisti ja vastasi:
  - Koska tässä tapauksessa Hitlerin olisi liian vaikeaa ylittää hänet. Ja niin kuluu vielä kaksituhatta vuotta ja kysymykseen, kuka oli kaikkien aikojen ja kansojen paras ja suurin komentaja, tulee yksiselitteinen vastaus - Saksan Fuhrer!
  Gertrude painoi hihnaa kovemmin:
  - Kyllä, Adolf Hitler on jo ohittanut Napoleonin... Tämä tulee erityisen ilmeiseksi: kun otamme Egyptin, se Napoleon epäonnistui! Ja sitten aina Intiaan asti... Mutta pääasia tietysti on laskeutuminen Britanniaan...
  Paljasjalkainen Shella vahvisti lujasti:
  - Mitä Napoleon epäonnistui: mene Lontooseen, Wehrmacht Adolf Hitlerin johdolla tekee! Mietin vain, käynnistämmekö uuden kostohyökkäyksen Venäjälle ennen vai jälkeen?
  Gertrude sanoi epäilevästi:
  - Mielestäni on parempi, kun... Napoleon muuten tuhosi koko armeijan Venäjällä. Mutta me emme ole ranskalaisia. Sammakkomiehet eivät ole kovin taitavia sotureita!
  Voimakas blondi, joka veti hihnaa heidän kanssaan, liittyi keskusteluun. Hänen äänensä vaikutti hyvin matalalta, kuin miehen, vaikka hänen vartalonsa oli naisellinen ja viehättävä:
  - Kyllä, ranskalaiset ovat hieman pelkurimaisia, mutta heidän tekniikkansa ei ole mitenkään huono. Näin kuinka Ziz-35 tunkeutui saksalaisten T-4-koneiden panssariin rankaisematta. Minä jopa häpein varusteitamme... Samoin brittien "Matildat". Kranaatilla voit rikkoa telat, mutta tunkeutua panssariin... 88 mm aseet veivät sen, mutta meillä niitä on hyvin vähän. Jäljelle jää vain lyödä teloihin ja saada ne liikkumattomaksi... Yleisesti ottaen britit ovat vahvoja myös ilmailussa...
  Gertrude vapisi täällä, ja kuumuudesta huolimatta hän tunsi kylmyyttä:
  - He voivat löytää meidät autiomaasta ja heittää pommeja tankkeihimme!
  Vaaleatukkainen nainen-sankari lohdutti:
  - Vain sukelluspommittajat, joilla on kokeneet ässät, voivat todella päästä tankkiin. Joten todennäköisyys, että törmäämme niihin, on pieni. Sitä paitsi uskon onneemme.
  . LUKU nro 20.
  Tuli kipeä tauko. Jokainen tankkikärry valjastettiin kymmenelle susitytölle. He liikkuivat kahdessa pienessä pylväässä, niin ruskettuneet, lihaksikkaat tytöt... Kuinka kaunista se oli... Ja dyynit näyttivät auringon vaaleanpunaisilta. Upea maisema....
  Ei erityisen kaukana tytöistä SS eversti Dess tusinan arabikuljettajan ja kahden ison roiston kanssa liikkui autiomaassa. Poikaoppaan jaloista laulettiin ja hänet asetettiin armollisesti aasin selkään. Eversti Dess vääntyi inhosta; veden puutteen vuoksi nomadikuljettajat olivat pesemättömiä ja haisi pahalle. Ja päivä osoittautui kuumaksi jopa Afrikan rannikon mittakaavassa, kun tuuli toi helvetin hengityksen Saharasta. Joten minun piti hikoilla. Mutta tie edessä näytti olevan pitkä. Dass tuntui täydelliseltä idiootilta. Hän voi menettää useita päiviä pojan takia, joka kertoo suuren valheen. Ja hän saa myös kurinpidollisen rangaistuksen, koska hän oli poissa... Totta, saksalaiset joukot eivät suunnittele hyökkäämistä lähipäivinä, ja jopa täällä Libyan ja Tunisian rajalla on melko syvä takaraja. No, aina voi keksiä syyn poissaoloon... Mutta se on silti uhkapeliä, ja... Ei, ahneus on järkeä vahvempi.
  Dess ratsastaa kamelilla varjossa ja juo vähäalkoholista taateliarkkia. Vaikka tämä juoma voi olla vahvempaa kuin snapsi, se on sellaisessa helteessä itsemurha. Maisema ympärillä on epämiellyttävä ja useiden kuukausien palvelu on jo tylsistynyt. Dess yrittää kuvitella kuinka paljon aarteita sheikillä voisi olla... Tunisia sijaitsee Algerian vieressä, ja merirosvot piilottivat sinne usein aarteita. No, sheikit itse olivat usein merirosvoja tai tarkemmin sanottuna yksityisiä Turkin sulttaani palveluksessa. Lisäksi Tunisiassa on kultakaivoksia, ja smaragdeja louhittiin. Totta, sitten kun ranskalaiset saapuivat, smaragdin kaivostoiminta kuoli... Miksi? Englannin monopolin vuoksi haluttomuus alentaa Intian smaragdien hintoja, mikä pakotti Ranskan siirtokuntien kehityksen jäädyttämään. Mutta kultaa louhittiin enimmäkseen helpoissa paikoissa, ja he olivat liian laiskoja kaivamaan syviä kaivoksia... Dess ajatteli, että ranskalaiset olivat loppujen lopuksi luultavasti Euroopan laiskoin ja kevytmielisin kansakunta. Vaikka ei voida sanoa, että nämä olisivat huonoja sotureita... Esimerkiksi Napoleon Bonaparte valloitti Euroopan, eikä sitä voi saavuttaa hyödyttömillä sotilailla.
  Mutta oikeastaan, mikä oli Napoleonin nero? Yksinkertainen taktiikka, nopea siirtyminen, isku kaikilla voimilla, sivuilta ohittaminen ja yritykset mennä taakse... Jos Frederick Suuri kehitti uusimman ja tehokkaimman lineaarisen taktiikan, niin Napoleon yksinkertaisesti matki Aleksanteri Suurta... Kyllä, tällainen taktiikka toi menestystä, mutta kuka tietää? - Makedonin tai Napoleonin nopeasti liikkuvat joukot joutuisivat väijytykseen tai murskattaisiin ja tapettaisiin marssin aikana. Lopulta Waterloon lähellä Blucher ja Wellington saivat Bonaparten kiinni hänen riskialtis liikkeestään. Se on kuin lyhyt lyönti leveästi heiluvan nyrkkeilijän kohtaamiseen. Ja Napoleon tyrmätään... Venäjän joukot eivät muuten voittanut Bonapartea taistelussa, vaan ottivat hänet kenraali Frostin, epidemioiden ja partisaanien avulla.
  Mitä hän ajattelee Hitleristä? Aluksi tietysti oli ajatuksia, että Fuhrer oli vain korpraali ja nousukas, entisen suutarin poika... Hän piti presidentinvaaleissa parempana vanhaa Hindenburgia, vaikka ymmärsi, että kahdeksankymppinen vanha. ihminen ei yksinkertaisesti fyysisesti pystynyt selviytymään diktaattorin tehtävistä! Mutta hän ei pitänyt kerjäläis Hitleristä, joka tuli pohjasta! Mutta sitten, kun Adolf nimitettiin valtakuntakansleriksi, hän antoi äänensä kansallissosialisteille, joten muuta kiinteää oikeistovoimaa ei ollut jäljellä. Kyllä, iskusotilaat tekivät häneen vaikutuksen kokonaisella armeijalla. Mutta oli epäilystäkään siitä, että Hitler säilyttäisi vallan, varsinkin kriisin, kauhean laman aikana, ettei Saksa täysin romahtaisi.
  Mutta Hitler alkoi alusta alkaen tiukasti palauttaa järjestystä kieltämällä kommunistit ja sitten muut puolueet. Hän hajotti ammattiliitot ja korvasi ne työrintamalla. Hänestä tuli todellinen diktaattori, jolla oli yksipuoluejärjestelmä. Ja hän lisäsi taloutta ja aseisti armeijan. Mutta silti Dass ei ollut samaa mieltä kaikesta, mitä Fuhrer teki. Esimerkiksi miksi käyttää niin suuria resursseja ohjelmaan: "Työ ilon kautta!" ja viedä työntekijöitä lomalle Norjaan, Ranskaan tai jopa Kanariansaarille. Eikö olisi parempi käyttää näitä varoja useiden ylimääräisten tankkitehtaiden tai lentokoneiden tuotantoyritysten rakentamiseen? Tai ota Volkswagen-projekti, kansanauto - kuinka monta tankkia voitaisiin rakentaa... Yleensä Hitler yritti istua kahdella tuolilla, nostaa elintasoa ja modernisoida armeijaa. Jos kuitenkin jahtaat kahta jänistä, et saa kumpaakaan.
  Dess oli kolmannen valtakunnan pääekonomistin Stachin sukulainen ja oli hyvin tietoinen Saksan talouden yleisistä piirteistä. Saksa astui sotaan Puolan kanssa vain kolmen viikon ampumatarvikkeilla (!) intensiivistä taistelua. Jos liittolaiset olisivat iskeneet silloin, Kolmannelle valtakunnalle olisi jäänyt tulipalo. Hitler aloitti hyökkäyksensä Ranskaa vastaan pienemmällä määrällä panssarivaunuja, aseita, henkilökuntaa ja lentokoneita! Mutta hän tuhosi kahluualtaat edes säikähtämättä. Sitten hyökkäys Englantiin... Tässä Hitler laski väärin, piti lopettaa Britannia Dyukerissa ja sitten heinäkuussa Saksan kauppalaivaston aluksilla (ja se ei ollut pieni) laskea joukkoja maihin. saaret. Sitten hänestä tulisi tilanteen herra. Mutta Fuhrer ei uskaltanut, ehkä peläten, että englantilaiset taistelulaivat upottaisivat joukkojen kuljetuksen... Mutta pointti on siinä, että Iso-Britannia oli sillä hetkellä niin paniikissa ja hämmennyksessä ja meren valvonta oli niin sekavaa, että oli erittäin suuri mahdollisuus, että kertaa nopea yllätyslaskeutuminen. No, maalla ei ollut mitään erityistä vastustaa Englantia. Ainakin laadullisesti... Mutta Hitler menetti aikaa, ja syyskuussa Churchill lausui historiallisen lauseen: Hitlerin asema on loistava ja... toivoton. Tämän jälkeen Dess itse meni Britannian tiedustelupalveluun. Vaikka Fuhrer hävisi taistelun Englannista, tappioiden suhde oli suunnilleen yksi yhteen, ja jos ajatellaan, että noin 25 prosenttia johtui ilmatorjuntatykistön alas ampumista lentokoneista, niin Saksan ässät olivat jopa parempia kuin Brittiläinen. Ja koneet eivät ole huonompia, ehkä jopa ME-109(F) ja parempia kuin leijonalauma. Joka tapauksessa Afrikassa voimien ja tappioiden tasapaino ilmassa on vielä suotuisampi kuin Britanniassa. Vuosi 1940, joka alkoi niin loistavasti, toi lopulta monia pettymyksiä. He menettivät monia vahvoja ässäjä ja lentokoneita, ja jopa Mussolinin liittolaiset lyötiin häpeällisesti Kreikassa. Mutta hänellä oli niin suuri etu vahvuudessa. Ja sitten vuoden alussa oli totaalinen pulma, Italia menetti Etiopian, Somalian, suurimman osan Libyasta, ja kaikissa taisteluissa britit olivat huomattavasti (useita kertoja!) ylimääräisiä. Sadat tuhannet pastanvalmistajat jäivät kiinni. No, kuinka ei voi uskoa Kolmannen valtakunnan välittömään romahtamiseen, varsinkin kun Yhdysvalloista tulee yhä enemmän apua Saksan vihollisille. Mutta sitten taas vaaka kääntyi kohti Kolmannetta valtakuntaa. Rommel voitti britit ja vangitsi Collencourtin, sitten kahdessa viikossa Jugoslavian, Kreikan ja heidän jälkeensä Kreetan saari kaatui. Dess oli jopa iloinen saksalaisten puolesta, mutta pelkäsi myös paljastumista. Nyt toinen huolenaihe on kuitenkin se, hyökkäävätkö saksalaiset Neuvostoliittoon. Stach sanoi, että Hitler oli jo tehnyt perustavanlaatuisen päätöksen, mutta lopulliset päivämäärät eivät olleet vielä selvillä. Useimmiten he kutsuvat kesäkuun 22. päivää, Ranskan antautumisen päivämäärää...
  On epätodennäköistä, että Saksa kestää sotaa kahdella rintamalla, ellei se tietenkään pääty vuonna 1941 ja ennen talvea... Ja saksalaiset eivät ole ollenkaan valmiita taistelemaan talvella... Mutta jos Stalin antautuu, niin... Mutta vaikka heillä ei olisikaan aikaa. Jos saksalaiset valtaavat Moskovan, on epätodennäköistä, että venäläiset pystyvät luomaan teknisesti riittävän voimakkaan ryhmittymän. Kuinka monta asetta he tuottivat ensimmäisen maailmansodan aikana? Saksaan verrattuna se ei ole mitään! Joten on epätodennäköistä, että venäläiset yllättäisivät meidät millään muulla kuin suurilla jalkaväkijoukoilla.
  Mitä muuta se voisi olla? Todennäköisesti sota kestää vielä useita vuosia ja päättyy tasapeliin. Iso-Britannia ei koskaan pysty keräämään tarpeeksi joukkoja voittamaan Wehrmachtin upeat ja hyvin koulutetut yksiköt, ja Saksa ei todennäköisesti pysty tukahduttamaan saavuttamattomia saaria ilmailulla ja laivastolla, ja Yhdysvallat rajoittuu taloudelliseen apuun. Loppujen lopuksi amerikkalainen kadun mies ei ymmärrä miksi jenkkien pitäisi kuolla jonkinlaisen Euroopan takia. No, venäläiset ovat itsepäisiä ihmisiä, heistä tulee partisaaneja, sota jatkuu, mutta heillä ei ole tarpeeksi voimaa lähteä ratkaisevaan hyökkäykseen. Britannia ei todennäköisesti pysty pitämään hallussaan Pohjois-Afrikkaa... Lyhyesti sanottuna todennäköisin lopputulos on, että Kolmas valtakunta on suuri imperiumi, mutta ei maailmanlaajuinen, mutta siellä...
  Juuri tätä Dess halusi: Ison-Britannian tappio ja saarten valtaaminen on täynnä paljastamista (vaikka salaiset palvelut voivat tuhota arkistokaapin ja kaikki todisteet, mutta tuuristasi riippuen!). En tietenkään halunnut, että Kolmas valtakunta menettäisi, eli hänen kotimaansa hallinnon kanssa, mikä sopi SS-miehelle varsin hyvin. Ja tasapeli oli paras!
  Pieni karavaani ryömii hiekkaa pitkin. Yksi arabikuljettajista lauloi surullisen laulun. Samaan aikaan Allahin muistaminen usein. Dess ihmetteli, miksi muslimit pitävät oikeana ja itselleen hyväksi lausua Allahin nimeä niin usein kuin mahdollista? Kristinuskossa asia on päinvastoin - älä ota Jumalan nimeä turhaan! Juutalaiset unohtivat jopa Jumalansa oikean nimen - onhan Jehova kuitenkin myöhempi ääntämismuoto... Yleensä Dess ei pitänyt Raamatusta ja heikosta Kristuksesta, hän oli jopa yllättynyt kuinka sotaisat roomalaiset, suuri valtakunta Voiko voimakultin avulla hyväksyä tällaisen pohjimmiltaan pasifistisen opetuksen? Vaikka kristinuskon pasifismi ei häirinnyt sodan käymistä, opetuksen perusta... Rakasta vihollisesi - piti hylätä roomalainen eliitti, eikä vain eliitti.
  Mutta kristinusko juurtui, eikä edes Rooman valtakunnan romahdus vaikuttanut siihen: myös barbaarit hyväksyivät tämän opetuksen kaikesta sen luonnottoduudesta huolimatta. Vaikka he eivät tietenkään erityisesti seuranneet häntä. Esimerkiksi pasifismi ei häirinnyt militanttien käskyjen olemassaoloa. Erityisesti Trumpiliers, jotka muuten käyttivät myös hakaristia ja pitivät rahaa jumalanaan! Joten he sanovat yhtä ja tekevät toista! Hitler oli paljon johdonmukaisempi tässä asiassa! Mitä hän sanoo, sitä hän tekee! Ilman tekopyhiä lausuntoja, rakkaudesta lähimmäistäsi kohtaan!
  On kuitenkin yllättävää, että petoksille ja valheille rakennettu kirkkojärjestelmä kesti niin monta vuosisataa! Ja jopa edistyminen onnistui vain hieman horjuttamaan perustaansa.
  Jossain kaukaa kuului moottorien ääni; sävyn perusteella nämä olivat lentokoneita. Dess kuitenkin toivoi, että koska he olivat pukeneet viitat päälle, britit ottaisivat ne arabeina eivätkä avaisi tulta. Iso henkivartija Hans esitteli panssarintorjuntakiväärin, jolla muuten voidaan ampua alas hävittäjä (tosin ei ilman vaikeuksia, lyönnin suhteen!).
  Mutta koneet eivät koskaan ilmestyneet, ne lensivät ohi... Sen jälkeen arabit alkoivat taas laulaa surullisesti... Dess ampui pistoolilla niin paljon, että tumman miehen korva jäi kiinni. Arabi kaatui pelosta. Ja SS eversti vannoi:
  - Lopeta sakaalien ulvominen! Hiljaa, raivoa ja ole nopeampi!
  Nomadikuljettajat ottivat epäonnisen kumppaninsa ja jatkoivat matkaansa. Vaikka heidän kasvonsa muuttuivat synkemmiksi, kukaan ei uskaltanut mutista... SS eversti silitti pistoolinsa piippua (tehty muuten erikoistilauksesta!), mikä loistava argumentti tämä on... Joka tapauksessa!
  Ihmettelen, jos venäläiset hyökkäävät heihin ensin, pystyvätkö saksalaiset kestämään Aasian armeijan tällaisen hyökkäyksen? Ensimmäisen maailmansodan aikana venäläiset kärsivät valtavia tappioita, useimmiten toimineet äärimmäisen typerästi, mutta silti puristaneet keisari-Saksan suuret joukot... Ja sitten Brusilovin alaisuudessa he valasivat itävaltalaisia perseeseen. .. Joten, sota ei ollut täysin huono heille kissalle... Ja jos muistat sen seitsemänvuotiaan... Jopa Frederick Suuri antoi periksi pahan Venäjän armeijalle! Ei, venäläisiä ei missään tapauksessa pidä aliarvioida, totalitaarinen kommunistinen hallinto teki heistä vieläkin vahvempia! Stalin nosti neuvostojoukkojen, teollisen tuotannon ja tarjonnan kurinalaisuutta. Hän on torjunut voimakkaasti korruptiota, mikä tarkoittaa, että nyt ei ole enää Nikolai II:n aika! Tämä tarkoittaa, että Neuvostoliitto on erittäin vaarallinen vihollinen, ehkä jopa tappava, varsinkin jos se iskee ensin!
  . LUKU nro 21.
  Nykyaikaisessa sodankäynnissä yllätystekijällä on suuri merkitys, kuten se oli muinaisten sotien aikana. No, jos häviämme, toisin kuin ensimmäisessä maailmansodassa, ei ole kostoa! Voittajamaat eivät enää salli tämän tehdä... Vaikka jos Neuvostoliiton ja lännen välillä alkaa kitka, koska laajentuminen ei ole vähemmän luonteenomaista kommunismille kuin fasismille, niin se tulee... Annettujen ruumiille kapitalistit ja itäiset komissaarit, uusi saksalainen sivilisaatio kukoistaa. Se, joka on meitä vastaan, on edelleen kanssamme! Ja ehkä syntyy suuri bolshevikkien vastainen koalitio!
  Hans, joka oli tähän asti ollut hiljaa, kysyi yhtäkkiä everstiltä:
  - Ehkä pysähtyä ja kuulustella poikaa uudelleen intohimoisesti?
  Dess pudisti vihaista päätään kielteisesti:
  - Siinä ei ole järkeä! Hän ei kerro mitään uutta.
  - Sitten ehkä voimme syödä lounasta, vatsassani ulvoo lumimyrsky?
  SS eversti oli yllättynyt:
  - Mitä haluat syödä tässä helteessä?
  Hans nyökkäsi:
  - Haluan aina syödä!
  Dess katsoi aurinkoa, se oli jo ylittänyt zeniitin, todellakin kello oli jo neljä ja oli aika pysähtyä. Arabit söivät erikseen ympyrässä, natsit söivät yhdessä, halveksimatta lihaa ja olutta. Niinpä he leikkivät ja Dess jopa menetti itsensä hetkeksi uneen....
  Ja minä näin jotain hullua... Jotkut hyönteiset, aluksi pieniä ja sitten kasvavat ja yhä pelottavampia... Ja niiden leuat ovat yleensä hirviömäisiä, niin uskomatonta rumuutta! Eversti tunsi tukehtuvansa, nyökkäsi kouristelevasti ja heräsi. Ei, kaikki oli rauhallista, kaksi SS-miesten rautasoturia oli hereillä, ja sitten he olivat taas tiellä.
  Gertrude ja paljasjalkainen Shella työskentelivät kovasti koko päivän, ja sitten nukahtivat kuin kuolleet ja sukelsivat omaan maailmaansa.
  Valtava hologrammi ilmestyi stadionin kanssa, jossa käytiin nykyaikaisia gladiaattoritaisteluita. Stadion oli valtava ja siellä oli miljoonia ihmisiä. Kirjava meri raivosi. Edessä oli taistelu naisgladiaattori Gertruden ja pimeiden maailmojen sarjan puoliälykkään olennon, pölysumun, välillä.
  Gertrude tuli ulos ensimmäisenä. Hän oli vilkas, joustava tyttö, jolla oli lumivalkoinen helmihiustyyli. Soturi teki kolminkertaisen salton pyörien areenan ympäri. Tapauksen mukaan hänellä oli yllään vain ohuet rintaliivit ja pikkuhousut, erityisesti jotta asetta ei voitu piilottaa. Ja niin hänen täytyi taistella puolialasti vain yhdellä valomiekalla. Tällaiset aseet ovat kuitenkin myös melko tehokkaita. Taisteluolosuhteet eivät ole kaikkein mukavimmat, puoliradioaktiiviset kivet hehkuvat tytön siroisten paljaiden jalkojen alla. Hän tietysti hymyilee yrittäen olla näyttämättä tuskaansa.
  Gertrude on täynnä energiaa, hän hyppää uudelleen ja tekee viisinkertaisen salton.
  - Se olen minä!
  Ja hänen levoton avojaloin ystävänsä Shella selittää poikaystävälleen:
  "Ennen tappelua tämä tyttö skannattiin huolellisesti; hänessä ei pitäisi olla yhtään sirua tai mitään elektronista. Tyttö tarkastetaan myös muiden ihmisten taikuuden varalta. Toisin sanoen gladiaattori voi luottaa joko vain kehoonsa tai terävään mieleensä. Gertrude ei kuitenkaan koskaan ollut hölmö tai yksinkertainen.
  - Miksi epäilin? - kysyi nuori mies, joka näytti Apollolta.
  - Ei! Mutta viisinkertainen kuperkeikka ilman elektroniikkaa on osoitus hyvästä urheilullisesta kunnosta. Siksi kaikki ihailevat, voisivatko voimistelijasi tehdä jotain sellaista? - Paljasjalkainen Shella välähti ovelasti.
  - Heillä voisi olla kolme, mutta ei viittä! Ja hän hyppäsi erittäin korkealle lyhyellä juoksulla! - Nuori sankari levitti kätensä leveämmälle.
  - Sellainen on voima! Kolmannen valtakunnan voima myös muissa maailmoissa.
  Samaan aikaan lyötiin vetoja. Sokeana, kunnes vihollinen ilmestyy. Gertrude näyttää olleen hyvin tunnettu ja rakastettu rodusta tai lajista riippumatta.
  Gladiaattorityttö juoksi ylös ja suoritti ensin kuusin ja sitten seitsenkertaisen salton. Sitten hän kumarsi yleisölle. Hänen lihaksensa huojuivat kuin meren väreitä, yleensä tyttö näytti vaikuttavalta: tyypillinen Amazon. On kuitenkin helpompaa kaataa tähti kivellä kuin löytää ruma tyttö Saksan Suuresta avaruusvaltakunnasta.
  - Kylissämme on naisia: joille rakkaus ja kunnia pysäyttää laukkaavan hevosen ja astuu palavaan kotaan. - Fire Shell lauloi.
  Suurin osa selvittämättömistä vedoista oli Gertruden hyväksi. Totta, suurin osa yleisöstä odotti hänen vastustajansa ilmestymistä.
  Ja se odotti. Jättimäiset portit avautuivat, ja kova raato alkoi ryömiä ulos laiturille. Se oli todellinen dinosaurus, kuten pettäjä, mutta sillä oli enemmän lonkeroita
  
  ENSIN STALIN, SITTEN NERO TOTALITAARINEN
  Niin tapahtui, että Stalin onnistui orjuuttamaan koko maapallon. Tämä maailmanhistorian vaihtoehtoinen kehitys oli seurausta pienen sattuman määrän syrjäyttämisestä yhdessä numerossa.
  Kun Jugoslavian ja Kolmannen valtakunnan suhteet kireytyivät huhtikuussa ja sitten alkoi todellinen sota ja Wehrmachtin hyökkäys, Stalin teki järkevän päätöksen. Hän nimittäin tuli avuksi Jugoslavialle, joka oli siihen mennessä jo tehnyt ystävyyssopimuksen Neuvosto-Venäjän kanssa.
  6. huhtikuuta 1941 suurten kaupunkien, rautatieliittymien ja lentokenttien massiivisen pommituksen jälkeen Saksa ja Unkari hyökkäsivät Jugoslaviaan. Samaan aikaan italialaiset joukot suorittavat saksalaisten tuella uutta hyökkäystä Kreikassa. Huhtikuun 8. päivään mennessä Jugoslavian asevoimat leikattiin useisiin osiin ja itse asiassa lakkasivat olemasta yhtenä kokonaisuutena. Huhtikuun 9. päivänä Jugoslavian alueen läpi kulkeneet saksalaiset joukot saapuivat Kreikkaan ja valloittivat Thessalonikin pakottaen Kreikan Itä-Makedonian armeijan antautumaan. Huhtikuun 10. päivänä saksalaiset valtaavat Zagrebin.
  11. huhtikuuta Neuvostoliitto julistaa sodan Saksalle ja sen joukot ylittävät Kolmannen valtakunnan rajan.
  Neuvostojoukkojen saavuttama taktinen yllätys ja panssarivaunujen ja lentokoneiden merkittävä ylivoima tuntui hyökkäyksen ensimmäisistä päivistä lähtien.
  Aluksi saksalaiset eivät todellakaan uskoneet hyökkäyksen todellisuuteen. Ja sitten kävi ilmi, että puna-armeija taisteli erittäin hyvin.
  Mutta saksalaiset eivät osaa puolustaa itseään kunnolla. Ja ne eivät sovellu puolustussotaan ollenkaan.
  Ja Neuvostoliiton KV-2- ja T-34-tankit ovat todella maailman parhaita. "Kolmekymmentäneljällä" voi olla huono näkyvyys, optiikka on melko heikko, ja aivan ensimmäisissä malleissa torni pyörii manuaalisesti, mutta aseistuksen ja panssarin suhteen heillä ei ole vastustajaa.
  Mutta tärkeintä on, että natseilla ei ollut karttoja, ja venäläiset valloittivat sillat tuhoutumatta, ja päävarastot ammuksilla ja polttoaineella sijaitsivat lähellä rajaa.
  Vain itse Oder-joella saksalaiset, siirtäessään merkittäviä joukkoja Ranskasta ja mobilisoimalla kaikki voimat, pystyivät pysäyttämään Neuvostoliiton armeijan etenemisen.
  Mutta tähän mennessä heidän tilanteensa oli muuttunut lähes toivottomaksi: Romania ja Unkari menetettiin ensimmäisen kuukauden aikana, Bulgaria siirtyi Neuvostoliitolle ja saksalaiset lyötiin Jugoslaviassa. Menetti hallinnan Sloveniassa ja Tšekkoslovakiassa.
  Mutta he eivät onnistuneet valloittamaan Berliiniä heti. Saksalaiset hallitsivat kaupunkia vielä lähes kolme kuukautta, minkä he valloittivat vasta elokuussa. Saksa itse kuoli tuskissa vielä kuukauden, ja Ruhrin alueen menetys antautui 25. syyskuuta.
  Neuvostoliitto onnistui saavuttamaan Englannin kanaalin, Churchill onnistui kuitenkin laskeutumaan Normandiaan, mutta Puna-armeija saapui ensin Pariisiin.
  Ja sitten kävi ilmi, ettei mikään ollut vielä ohi.
  Sitten britit pitivät pitkään tekosyitä ja kiistivät siitä, kuka avasi tulen ensimmäisenä.
  Mutta historian kirjoittavat voittajat. Stalin voitti britit maalla ja aloitti yhdessä Japanin kanssa sodan brittiläistä leijonaa ja Yhdysvaltoja vastaan.
  Aluksi Englanti ja vielä varsinkin Amerikka näyttivät vallitsemattomalta merien ja valtamerien yli valtavan laivastonsa peittämänä. Mutta Japani voitti amerikkalaisen armadan pala palalta. Ensimmäinen voimakas isku: Perun satama, sitten seurasi murskaavia iskuja.
  Japanilaiset voittivat niin nopeasti, että Stalin tuskin ehti lähettää joukkoja Intiaan ja Bangladeshiin, missä puna-armeijaa tervehdittiin suurella ilolla.
  Amerikan tappio ja Neuvostoliiton aloittama sukellusvenesota heikensivät Britannian valtaa. Stalin käynnisti suuren ilmahyökkäyksen Britanniaa vastaan koko Euroopan ja sitten Afrikan ja suurimman osan Aasian resursseista.
  Tuhannet, kymmenet tuhannet Neuvostoliiton pommittajat tuhosivat Englannin kaupunkeja pölyksi. Tämä jatkui, kunnes laivasto putosi.
  7. marraskuuta 1942 laskeutuminen metropoliin alkoi. Britannia kesti vain pari viikkoa.
  Vuonna 1943 hyökkäys Alaskan läpi tapahtui, ja japanilaiset valloittivat Panaman kannaksen.
  Sota Yhdysvaltojen kanssa pitkittyi ja katkesi. Jokainen askel annettiin suurella vaivalla.
  Vuonna 1946 New York ja Washington kaatuivat. Amerikkalaiset onnistuivat kuitenkin lopulta paiskaamaan oven äänekkäästi - ydinaseita käyttämällä. Mutta he polttivat vain pari neuvostodivisioonaa ja useita satoja tuhansia omia kansalaisiaan.
  Toinen maailmansota päättyi 5.9.1946. Neljä vuotta myöhemmin Stalin joutui kukistamaan Japanin, joka uhkasi hankkia ydinaseita.
  Sota kesti vielä viisi kuukautta, ja Neuvostoliitto vahvisti lopullisen valta-asemansa maailmassa.
  Joseph Vissarionovich onnistui sisällyttämään kaikki maailman maat Neuvostoliittoon. Kaikkien aikojen ja kansojen suurin johtaja eli vuoteen 1971 asti. Todellisessa tarinassa Stalin myrkytettiin. Täällä hän luovutti valtaistuimen pojanpojalleen Aleksanteri Stalinille. Tietenkin tapahtui paljon verenvuodatusta, ja tukahduttaminen toimi keskeytyksettä. Aleksanteri Vasiljevitšin aikana tapahtui jonkin verran vapauttamista. Mutta ei kauaa.
  Neuvostoliitto tutki avaruutta menestyksekkäästi. Ihmiskunta on yhtenäinen ja pyrkii muihin maailmoihin. Astronautti on jo astunut Marsiin, Venukseen, Merkuriukseen ja laskeutunut Jupiterin satelliitille. Todellisia kaupunkeja rakennetaan kuuhun.
  Kun kosmonautti palasi Plutosta, Aleksanteri Stalinia vastaan tehtiin salamurhayritys. Kun hän tuli valtaan, hän oli vain kolmekymmentä vuotta vanha. Salamurhayrityksen aikaan Salomonilla oli vain seitsemänkymmentäneljäkymmentä vuotta menestyksellistä hallitusta.
  Nälkä on ohi maan päällä, terrorismi on melkein ohi, sotia ei ole, ja jopa vankilat ovat puoliksi tyhjiä ja näyttävät enemmän partioleiriltä kuin rikollisilta. Huumeriippuvuus on melkein kadonnut, alkoholi ei ole kovin suosittua, vaikka se ei ole kiellettyä, kuten myös suosiotaan menettänyt tupakka. Täydellinen lukutaito, ilmainen koulutus ja lääketiede.
  Ja jopa eliniän pidentämisessä on jo edistytty.
  No, se ei haise oikealta demokratialta. Vaalit ovat rehellisesti sanottuna fiktiivisiä, parhaimmillaan kilpailua kahden tai kolmen ennalta sovitun, todistetun ehdokkaan välillä.
  Sekä Stalin että Aleksanteri itse valittiin pitkään ilman vaihtoehtoa. Mutta viime aikoina on ilmaantunut myös taskuoppositiopuolueita. Mutta silti johtajan pojanpoika otti itsevarmasti yhdeksänkymmentäyhdeksän prosenttia.
  Joten vuonna 2011 tapahtunut salamurhayritys on hölynpölyä. Ja sen kruunasi menestys.
  Aleksanteri ei jättänyt jälkeensä poikia, ja kaikkivoipa planeetan turvallisuuden päällikkö Nero ibn Totalitarian tarttui valtaan. Nimi Nero on todellinen, mutta Totalitaarinen on salanimi.
  Sana totalitarismi itsessään ei ollut likainen sana. Neuvostoliittoa, joka oli yhtenäinen koko planeetalla, pidettiin esimerkkinä positiivisesta valtiosta, joka hallitsee kaikkea ja kaikkia. Ideologia on kommunistinen, vaikka kaikki ei jääkään Marxista, mutta se kehittyy suunnitelmien mukaan. Rahaa ei kuitenkaan ole vielä lakkautettu, joten ihmiset eivät ole vielä kypsyneet.
  Uskonto oli muodollisesti ateismia johtajien kultin kanssa, mutta... Myyttisen sekoituksella. Esimerkiksi he uskoivat jo sielun ja joidenkin yliluonnollisten voimien olemassaoloon. Vaikka tämä oli jo lähestymässä pakanuuden sekoitusta.
  Ja Stalin on suuri idoli.
  Nero ei yleensä tuhonnut edeltäjiensä kulttia, vaan vuodatti verivirtoja vahvistaen valtaansa.
  Ylhäällä suoritettuihin joukkotuortoon liittyi alaosassa puhdistuksia. Lisäksi Maaplaneetta oli jo kohtaamassa uudelleensijoittamista. Syntyvyys on korkea ja kuolleisuus paljon pienempi kuin todellisuudessa.
  Ja Nero otti käyttöön rikosoikeudellisen vastuun viiden vuoden iästä alkaen ja ilkeän käytännön lasten vangitsemiseksi joko yhden irtisanomisen perusteella tai yleensä - suunnitelmien mukaan. Ja tietysti myös aikuiset. Sadat miljoonat ihmiset eri puolilla maapalloa päätyivät leireille, ja kymmeniä miljoonia ammuttiin. Lisäksi sadisti totalitaristi perusteli tätä tarpeella käyttää planeetan resursseja säästeliäästi. Lennot tähtiin jäivät edelleen fantasiaksi, ja aurinkokunnan tutkiminen oli äärimmäisen kallista.
  Mutta vangit tyytyivät vähään, he tarvitsivat paljon vähemmän resursseja, ja GULAG tuotti planeetan mittakaavassa paljon kaikkea.
  Ja tietysti tärkeintä on polku muiden maailmojen valloittamiseen. Mutta toistaiseksi tukahduttamiskoneisto toimii kuin Moloch.
  MAINSTEININ HELVETTI
  Mainsteinille uskottiin joulukuun 1944 kuuluisan Anderran läpimurron komento. Hitler päätti palauttaa lahjakkaimman kenttämarsalkkansa häpeän, jolla oli laaja kokemus hyökkäysoperaatioiden suorittamisesta.
  Ja Modelille annettiin Veiksel-armeijaryhmän komento Saksan puolustuksen keskellä itärintamalla. Näytti siltä, että tämä ei olisi ratkaisevaa, mutta...
  Tässä on amerikkalaisen toimittajan Ralph Irgensollin mielipide. Kuinka hän kuvailee läpimurtoa;
  Saksalaisilla näytti olevan kaikki - yllätys, nopeus, tulivoima ja korkea moraali. Kun katsot karttaa aamulla 17. joulukuuta, tuntui mahdottomalta pysäyttää heitä - he murtautuivat puolustuslinjamme läpi viidenkymmenen mailin rintamalla ja valuivat tähän läpimurtoon kuin vesi räjähtäneeseen patoon. Ja heiltä, kaikkia länteen johtavia teitä pitkin, amerikkalaiset juoksivat päätä myöten!
  Eli on selvää, että epäonnistuminen ei ollut ollenkaan ennalta määrätty, ja natseilla oli kaikki mahdollisuudet menestyä.
  Mainstein onnistui valloittamaan Bastognen liikkeellä keskitettyjen hyökkäystaktiikkojen avulla. Menestystä helpotti petos, jota Mainstein yritti useammin kuin kerran itärintamalla. Saksalaiset hyökkäsivät Yhdysvaltojen lippujen alla, ja jenkit luulivat natseja omiksi vetäytyneiksi joukkoikseen. Saksalaiset käyttivät pientä määrää vangittuja länsimaisia ajoneuvoja ja maalasivat hakaristit triviaalisti piirtämällä valkoisia tähtiä.
  Bastognen valloitus, joka kuului 101. ilmadivisioonan piiriin, johti siihen, että natsit pääsivät Maasjoelle jopa etuajassa ja miehittivät siltoja, joita ei ollut räjäytetty. Ja sitten tuhoutumattomat varastot Liegessä ja Namurissa vangittiin. Sieltä natsit löysivät valtavat polttoaine- ja ammusvarastot.
  Royal Tigers erottui taisteluista, ja huono sää vaikutti siihen, että liittoutuneiden lentokoneet jättivät pelin. Joulukuun 23. päivänä Antwerpen vangittiin ja suuret liittoutuneiden joukot piiritettiin. Joulukuun 25. päivänä, jouluun mennessä, saksalaiset valloittivat Belgian pääkaupungin Brysselin. Ensimmäistä kertaa vuoden 1941 jälkeen natsit saattoivat ylpeillä valloittaneensa pääkaupungin.
  Hyökkäys, joka oli mittakaavaltaan ennennäkemätön, sen kiihkeä vauhti ja kaapattujen palkintojen runsaus sekä monet kymmenentuhatta sotavankia ravistivat liittolaisia ytimeen. Näytti siltä, että ihme oli tapahtumassa. Saksalaiset tunsivat inspiraatiota, ja yhä useammat amerikkalaiset ja britit antautuivat.
  Näissä olosuhteissa Wilson Churchill ehdotti odottamatonta siirtoa: aselepoa sadan päivän ajaksi. Roosevelt oli jo vakavasti sairas ja sanoi, että antakaa kenraalien päättää tämä asia. Komentajien keskuudessa ei ollut yhtenäisyyttä.
  Mutta täydellisen katastrofin ja valtavien tappioiden uhka pakotti amerikkalaiset kenraalit tukemaan aselepoa 1. tammikuuta 1945. Nyt sana jäi Hitlerille.
  Fuhrer heräsi henkiin raportoituaan suurista onnistumisista lännessä. Hänen elinvoimansa palasi ja hän kirjaimellisesti nuoreutui. Ja aluksi hän suhtautui ehdotukseen vihamielisesti.
  - Kuinka voit pysäyttää näin loistavan hyökkäyksen, kun olemme lähempänä täydellistä voittoa kuin koskaan!
  Kenraali kuitenkin selitti varsin rationaalisesti Fuhrerille, että amerikkalaisten väkiluku on lähes yhtä suuri kuin Neuvostoliiton ja 13 miljoonan armeija, ja Iso-Britannia yhdessä siirtomaajoukkojen ja dominioiden kanssa on vielä suurempi. Joten vaikka vihollisen moraali otetaan huomioon, liittolaiset lähtevät nopeasti liikkeelle ja käynnistävät vastahyökkäyksen. Ja viimeisimpien tietojen mukaan venäläiset valmistelevat voimakasta iskua keskustassa ja Itä-Preussissa. Sitten Fuhrer ehdotti aselepoa vuodeksi ja sotavankien täydellistä vaihtoa.
  Ottaen huomioon kuinka monta vankia Krauts vangitsi, on täysin ymmärrettävää, että Churchill ja amerikkalaiset oligarkit eivät riidelleet. Lisäksi saksalaiset sotavangit liittyvät Wehrmachtiin eivätkä anna Stalinin valloittaa Eurooppaa vuoden sisällä.
  Minne liittolaisten pitäisi kiirehtiä? Amerikka testaa pian atomipommin, ja voit voittaa Japanin - vapailla käsillä. Ja samaan aikaan, verenvuoto edelleen sekä Kolmas valtakunta että Neuvostoliitto. Ja ota ne sitten lämpimästi...
  Joten Churchill teki päätöksen itse, ja Roosevelt, joka oli sairas ja pehmeä, ei vastustanut.
  Ja natsit päättivät välittömästi siirtää kuudennen SS-panssariarmeijan ja kuusitoista täysverisintä divisioonaa itärintamaan. Neuvostoliiton joukkojen keskittymistä Veikselin sillanpäihin oli mahdotonta piilottaa kokonaan, ja Model onnistui vahvistamaan puolustusta. Lisäksi tämä puolustusleijona veti reservit Neuvostoliiton joukkojen tykistötuloksesta ja vahvisti voimakkaimmin toista ja kolmatta puolustuslinjaa.
  Hän onnistui myös vakuuttamaan Hitlerin siirtämään osan joukkoistaan sekä Unkariin että Slovakiaan. Fuhrer päätti, että jos hyökkäystä ei odoteta Italiassa, on mahdollista vetää osa joukkoista sieltä.
  Stalin huomasi yhtäkkiä olevansa yksin Wehrmachtin kanssa, joka hallitsi edelleen merkittävää osaa Euroopasta ja... epäröi. Tilanne muuttui dramaattisesti; Joseph halusi käsitellä sitä ensin.
  Hyökkäys keskustassa suunniteltiin 20. tammikuuta. Todellisessa historiassa se alkoi 8 päivää aikaisemmin ja ei kovin suotuisissa sääolosuhteissa.
  Churchill ei kuitenkaan nyt pyytänyt Stalinia hyökkäämään, ja yleensä varovainen Neuvostoliiton GKO:n johtaja tunsi hämmennystä. Tietenkin loogisin päätös oli aloittaa hyökkäys mahdollisimman nopeasti, jotta saksalaiset eivät vahvistaisi puolustustaan lännestä siirretyillä yksiköillä. Mutta yksi Stalinin puutteista oli päättämättömyys tilanteen äkillisten muutosten ja epäselvien tilanteiden edessä.
  Esimerkiksi johtaja ei uskaltanut lyödä Hitleriä ensimmäisenä vuonna 1941. Stalin ei uskaltanut ottaa Berliiniä takaisin helmikuussa 1945, vaikka polttoaineen ja ammusten puutteen vuoksi oli epätodennäköistä, että Saksan vastahyökkäys Pommerista olisi ollut tehokas. Ylipäällikkö ei myöskään uskaltanut ryhtyä suoraan sotilaalliseen hyökkäykseen Jugoslaviaan, vihattua Titoa vastaan, liittääkseen alueita Iranissa tai määrätäkseen kommunistista hallintoa Suomeen.
  Stalin oli aina hillitympi ulkopolitiikassa kuin sisäpolitiikassa. Hänellä ei ole enää röyhkeyttä ulkomaalaisten edessä, paljon pelkoa ja jopa kunnioitusta . Joten vastoin logiikkaa johtaja todella epäröi ja päätti lykätä hyökkäystä keskustassa toistaiseksi.
  Vistula-armeijaryhmän saksalaisten joukkojen määrä kasvoi nopeasti. Kuukauden aikana jalkaväen määrä kaksinkertaistui 800 tuhannesta 1650:een, panssarivaunuissa ja itseliikkuvissa aseissa 1136:sta 3870 ajoneuvoon, tykistössä 4103:sta 8000 tuhanteen ja ilmailussa 270:stä 2100:een.
  Siten saksalaiset pystyivät tekemään Neuvostoliiton joukkojen paremmuudesta ei niin katastrofaalista kuin ennen. Lisäksi Model rakensi elinkelpoisemman puolustuksen.
  Pommituksen päätyttyä Saksa lisäsi laitteiden tuotantoa. Erityisesti ME-262-suihkuhävittäjät. Uusimmasta autosta tuli yhä teknisesti luotettavampi ja sen paino laski. Myös lento-ominaisuuksiltaan maailman paras hävittäjä HE-162 osoitti suurta lupausta.
  Ja Arado-suihkupommittajien määrä kasvoi, ja uusia muutoksia ilmestyi. Vähitellen saksalainen ilmailu alkoi saada laadullista ylivoimaa Neuvostoliiton ilmailuon verrattuna. Vaikka Neuvostoliiton lentokoneiden suunnittelijat ovat vielä hyvin kaukana täysimittaisen suihkukoneen ulkonäöstä. Muistakaamme, että MIG-15 alkoi lentää vasta vuonna 1948 ja otettiin tuotantoon vuonna 1949. Ja tämä tapahtui rauhan aikana ja saksalaisten suunnittelijoiden ja kehitystyön avulla.
  Suihkuhirviöiden tuotannon nopean kasvun vuoksi Neuvostoliiton paremmuus ilmassa asetettiin kyseenalaiseksi.
  Panssarirakennuksessa se oli hieman parempi, mutta natsit pystyivät saattamaan massatuotantoon itseliikkuvan E-25 aseen, jossa oli varsin kunnollinen panssari 88 mm:n tykillä ja matalalla siluetilla ja painolla. Mahdollisuus ilmaantua E-sarjan ajoneuvoihin voisi välittää laadultaan paremman saksalaisille tankkien rakentamisessa.
  "Panther" säilytti kuitenkin etutaistelussa T-35-85:een nähden ensisijaisesti panssaria lävistävämmän aseensa ansiosta, ja "Panzer"-4:ssä oli etupanssari ja aseistus, jotka matalasta siluetistaan huolimatta. , oli varsin tyydyttävä. Pantherin ase selviytyi kaikista Neuvostoliiton tankeista, ja 80 mm:n panssari 45 asteen kulmassa tarjosi tyydyttävän suojan. Korkealaatuisen panssarin ansiosta tämä antoi saksalaisille paremman lyönnin T-34-85:een nähden.
  Ja koska taistelut lännessä loppuivat, kapitalistit alkoivat toimittaa seosaineita, mikä tarkoittaa, että panssarin laatu alkoi parantua.
  Ja jo kehitetyt Lev-tankit ja edistyneempi ja kompaktimpi Panther-2 ovat matkalla. Krauts yrittää käynnistää niitä sarjoiksi. Kävi ilmi, että Wehrmachtilla olisi aikaa korjata joitakin heikkouksiaan ja saavuttaa etu.
  Stalin määräsi useiden kokousten jälkeen hyökkäyksen 5. helmikuuta. Ei ollut enää mitään syytä viivytellä.
  Saksalaiset olivat kuitenkin jo rakentaneet tiiviin puolustuksen ja heillä oli tarpeeksi voimaa kestämään hyökkäystä taitavasti. Kovat taistelut jatkuivat yli kuukauden. Neuvostoliiton joukot pystyivät etenemään 15-30 kilometriä murtautumatta etulinjan läpi. Kivimuuri ei antanut periksi.
  Maaliskuun puolivälissä saksalaiset lähtivät jo hyökkäykseen Budapestin suuntaan. He onnistuivat saavuttamaan taktisia menestyksiä ja jopa luomaan useita kattiloita. Pimeänäkölaitteiden käyttö ja hyökkäykset pimeässä osoittautuivat tehokkaaksi.
  Neuvostoliiton joukot pakotettiin eroamaan piirityksestä taistelulla ja vetäytymään Tonavan taakse.
  Taktisesta menestyksestä huolimatta Fritzit eivät kuitenkaan saaneet kehittää hyökkäystään Budapestiin uusien strategisten Neuvostoliiton reservien avulla. Totta, natsit tasoittivat rintaman ja pystyivät parantamaan puolustuskykyään.
  Myöskään liittoutuneilla ei ole vielä ollut paljon onnea Japanin kanssa. Laskeutuminen Filippiineille päättyi epäonnistumiseen. Japanilaiset taistelulaivat, joita johti jättiläinen Yamato, pystyivät sieppaamaan ja tuhoamaan laskeutuvia aluksia ja useita risteilijöitä.
  Joten Yhdysvaltojen ja Britannian eteneminen Tyynellämerellä hidastui. Nousevan auringon maalla ei kuitenkaan enää ollut voimaa hyökätä omillaan.
  Mutta sota jatkui edelleen, eikä välähdyssodasta ollut merkkiäkään.
  Ja Stalin yritti pitää fasistit loitolla. Sotavankien vaihdon johdosta Krautit täydensivät lentolaivastoaan kokeneilla lentäjillä ja jatkoivat suihkulentonsa vahvistamista. Ja Panther-2-tankki tuli vihdoin massatuotantoon ja osoittautui täysin onnistuneeksi ajoneuvoksi, joka ylitti kaikki Neuvostoliiton merkit taisteluominaisuuksiltaan. Samaan aikaan saalistajalla on erinomainen 900 hevosvoiman moottori ja kuninkaallinen tiikeriase, joka pystyy läpäisemään 158 mm:n panssarin 1500 metrin etäisyydeltä 150 mm:n kaltevalla etupanssarilla.
  Lion-säiliö oli yleensä innovatiivinen merkki - tornia siirrettiin taaksepäin, ja moottori ja vaihteisto sijaitsivat yhdessä yksikössä, ja vaihdelaatikko oli itse moottorissa. Siten "Lvov"-perhe osoittautui kompaktiksi asetteluksi ja sillä oli erinomainen suhde: panssari, aseistus, paino.
  Natsit, vaikkakin myöhässä, onnistuivat suunnittelemaan hyviä, menestyneitä tankkeja, jotka pystyivät ylittämään Neuvostoliiton tuotemerkit.
  Huhtikuun 15. päivänä, kerättyään 2,5 miljoonaa sotilasta ja monia panssarivaunuja, marsalkka Žukov aloitti hyökkäyksen. Häntä vastusti sama Mobel. Mainstein sai Ritariristillä timantteja menestyksestään Anderissa, ja hänestä tuli toinen valtakunta Göringin jälkeen.
  Ja juuri hänelle Hitler uskoi rintaman eteläosan komennon. Žukovin isku oli voimakas, mutta Model veti joukkonsa puolustuslinjalta ja onnistui pysäyttämään Neuvostoliiton etenemisen toisella linjalla.
  Wehrmacht oli vahvistunut tähän mennessä. Saksalaiset vahvistivat itseään lukuisten vapautettujen sotavankien avulla ja aseistautuivat erinomaisella MP-44-rynnäkkökiväärillä, jonka tuotanto kasvoi jatkuvasti.
  Panssarivaunujen ja itsekulkevien aseiden tuotanto lisääntyi... Mutta mikä tärkeintä, saksalaisten joukkojen taisteluhenki kasvoi, he olivat valmiita taistelemaan loppuun asti.
  Valtavien tappioiden kustannuksella, huhtikuun 22. päivään mennessä, Zhukov onnistui murtautumaan puolustuslinjan läpi keskustassa, mutta pahoinpideltyjen Neuvostoliiton joukkojen saapuminen toimintatilaan ei mahdollistanut Varsovan ohittamista. Vihollisen eteläinen panssariryhmä aloitti voimakkaan vastahyökkäyksen ja 26. huhtikuuta puna-armeijan merkittävät joukot piiritettiin.
  Ilmassa vallitsi epämiellyttävä tasapaino, mutta saksalaiset suihkupommittajat pystyivät nopeudensa vuoksi pommittamaan käytännössä rankaisematta - häiritsevät toimituksia. Lisäksi Fritz käytti radio-ohjattuja rakettipommeja, jotka laskeutuivat erittäin tarkasti ja tuhosivat risteyksiä.
  Stalin kielsi raivoissaan piiritettyjä neuvostojoukkoja vetäytymästä. Kuitenkin sankarilliset Neuvostoliiton yksiköt, jotka käyttivät nopeasti ammukset ja polttoainetta, eivät kestäneet liian kauan.
  Toukokuun alussa suurin osa taskussa olevista Neuvostoliiton joukoista likvidoitiin: osittain tuhottiin ja osittain vangittiin. Žukovin johtama hyökkäys päättyi suureen sotilaalliseen katastrofiin, joka pakotti Neuvostoliiton joukot vetäytymään Veikselin taakse.
  Stalin osoitti kuitenkin itsepäisyyttä ja käski säilyttää sillanpäät hinnalla millä hyvänsä.
  Kolmas valtakunta lännessä hallitsi Alankomaita, samoin kuin ranskalaiset - Elsarz ja Lorraine sekä Luxemburg. Siten Fritzillä on edelleen tarpeeksi resursseja lisätä aseiden tuotantoa pommi-iskujen puuttuessa. Erityisen helppo ja halpa HE-162.
  Joten etu ilmassa siirtyi vähitellen fasisteille. Menestynein saksalainen ässä Huffman sai major-arvon 8. toukokuuta ja yhdessä hänen kanssaan HE-162.
  Kuten pian kävi selväksi, uusi kone sopi ihanteellisesti Huffmanin tyyliin: hyökätä vihollista vastaan lähietäisyydeltä. Hänellä on erittäin hyvä ohjattavuus ja nopeus.
  Ja toisen maailmansodan tuottavin ässä jatkoi tulosten keräämistä. Mainstein aloitti hyökkäyksen Unkarissa. Saksalaiset käyttivät jälleen yöiskujen taktiikkaa ja liikkeitä pimeässä sekä suihkupommittajia.
  Mutta he etenivät suhteellisen hitaasti ja kärsivät raskaita tappioita. Neuvostoliiton armeija ei enää ollut entisellään. Joukot saivat taistelukokemusta ja vastustivat ja osoittivat epätoivoisesti kestävyyttä ja joukkosankarillisuutta puolustuksessa. Ja puna-armeijan komento toimi melko nopeasti ja toi reservit taisteluun melkein ajallaan.
  Vakavien tappioiden kustannuksella saksalaiset etenivät sata kilometriä, eivätkä saavuttaneet vähän Budapestia, he pysähtyivät. Lisäksi Neuvostoliiton komento yritti tehdä vastahyökkäystä. Mutta ei kovin onnistuneesti toistaiseksi.
  Saksalainen itseliikkuva tykki e-25 on osoittautunut erinomaiseksi puolustuksessa. Matala siluetti ja vahva etupanssari mahdollistivat ylivoiman osoittamisen taistelukentällä, mukaan lukien SU-100.
  Vuoden 1945 kuuma kesä saapui. Molemmat osapuolet olivat ankarasti tyhjentyneet verestä aiemmissa taisteluissa. Hitler joutui keskeyttämään hyökkäyksen Unkarissa. Stalin puolestaan yritti pitää sillanpäät. Suuri taistelu alkoi kiehua ilmassa.
  2. heinäkuuta 1945 Huffman ampui alas 400. lentokoneensa, josta hänelle myönnettiin Kultaiset tammenlehdet Ritariristille. Siten hänestä tuli toinen lentäjä, joka on saanut tällaisen tilauksen. Ensimmäinen
  Se osoittautui legendaariseksi Rudeliksi.
  Neuvostoliiton ässien joukossa Kozhedub nousi luottavaisesti ensimmäisen sijan saamalla 19. elokuuta Neuvostoliiton sankarin kolmannen tähden 75. pudotetusta vihollisen lentokoneesta. Ja tämä huolimatta siitä, että laadullinen ylivoima siirtyi yhä enemmän Luftwaffelle.
  Vähitellen saksalaiset rajoittivat potkurikäyttöisten ajoneuvojen tuotantoa ja korvasivat ne suihkumoottoreilla. Syksyllä 1945 ilmestyi uusin malli ME-262 pyyhkäisyillä siivillä ja jopa 1100 kilometriä tunnissa.
  Kesä kului hyökkäyksissä ja yhteenotoissa. Elokuussa neuvostoliittolaiset yrittivät murtautua läpi saksalaisten asemien Itä-Preussissa. Taistelut kestivät noin kuukauden, mutta voimakasta saksalaista puolustusta ei voitu voittaa.
  Saksalaiset puolestaan eivät pakottaneet hyökkäystä. He lisäsivät uusien Panther-2- ja Lev-tankkien määrää ja yrittivät tarttua täydelliseen ilmaylivoimaan.
  Neuvostoliitto menetti toimituksia Lend-Lease-sopimuksen perusteella, mikä vaikutti negatiivisesti sotilastuotantoon. Päätös pitää Veikselin sillanpäät oli liian kallis Puna-armeijalle. Eikä se kannattanut.
  Ja saksalaiset saivat myös diskoja...
  Stalin päätti hetken epäröinnin jälkeen hyökätä Unkariin. Maasto siellä on mukavampaa. Mutta yleisesti on myönnettävä, että se muistutti yhä enemmän ensimmäistä maailmansotaa. Kun linjat muuttuivat liikkumattomiksi ja hyökkäävä puoli menetti paljon enemmän kuin puolustava puoli.
  Ja Neuvostoliiton komento törmäsi Fritzin vahvoihin kokoonpanoihin. Taistelut kestivät myöhään syksyyn asti. Stalin vaati tällä kertaa hyökkäävää ja ratkaisevaa menestystä.
  Mutta voima ei riittänyt, tai pikemminkin vihollinen ei osoittautunut heikommaksi. Saksalaiset ottivat vihdoin suihkukoneiden ansiosta aloitteen ilmassa ja käyttivät viimeisimpiä, erittäin tehokkaita itseliikkuvia aseita ja tankkeja puolustukseen. Ja oli mahdollista verrata vain Neuvostoliiton sotilaiden joukkosankarillisuutta.
  T-44-tankki osoittautui liian karkeaksi ja epäluotettavaksi massatuotantoon, joten T-34-85 pysyi pääajoneuvona.
  IS-3 valmistettiin pienissä erissä. Mutta tämä auto, huolimatta erinomaisesta etusuojasta, ei osoittautunut kovin tehokkaaksi, varsinkin ajokyvyn suhteen.
  Neuvostojoukot yrittivät hyökätä myös Itä-Preussissa ja Veikselissä, mutta eivät kyenneet murtautumaan vihollisen rintaman läpi missään. Ja saksalaiset itse rajoittuivat aktiiviseen puolustukseen.
  Hitler voi huonosti, ja varsinaisia korkeimman komentajan tehtäviä hoiti SS:n päällikkö Himmler. Ja tämä silmälasillinen teloittaja oli varovainen. Myös Göring hajosi huumeiden väärinkäytön vuoksi täysin. Näin Himmler onnistui saamaan lähes rajattoman vallan.
  Mutta SS:n päällikkö odotti ja luotti voimakkaasti uudentyyppisiin aseisiin. Fritzet ovat jo onnistuneet laukaisemaan ydinreaktorin korjaamalla virheen grafiitilla, ja lisäksi he ovat osoittaneet erittäin menestyksekkäästi uuden sukupolven lentokoneita - kiekkolentokoneita. Joten tämä friikki luotti ihmeaseeseen ja halusi säästää voimansa.
  Lisäksi liittolaiset eivät todennäköisesti jatka vihollisuuksiaan Kolmatta valtakuntaa vastaan. Filippiineillä tapahtuneen maihinnousun epäonnistumisen jälkeen amerikkalaiset palasivat jälleen varovaiseen taktiikkaan työntämään japanilaiset ulos saarilta. Sitten he liikkuivat Tyynenmeren yli, mutta erittäin hitaasti. Ei ihme, että Nimitzin taktiikkaa kutsuttiin lempinimeksi: kämmenestä kämmenelle.
  Ydinaseet ovat läpäisseet testin, mutta toistaiseksi Japania itseään on todennäköisesti vaikea saada. Syyskuussa 1945 amerikkalaiset yrittivät, mutta joutuivat väijytykseen ja menettivät molemmat ydinpommit. Joten toistaiseksi Hiroshima ja Nagasaki seisovat.
  Ja japanilaiset, saatuaan kokemusta, käyttävät taistelulaivojaan menestyksekkäämmin pakottaen Amerikan ja Britannian olemaan erittäin varovaisia. Näin ollen Truman, joka korvasi Rooseveltin, ei ole vielä saanut valttikorttia painostaakseen Neuvostoliittoa ja kolmatta valtakuntaa.
  Marraskuun puolivälissä 1945 Puna-armeija keskeytti hyökkäyksensä, ja taistelut siirtyivät ilmavaiheeseen ja pienimuotoiseen pommitukseen.
  Stalinille kävi selväksi, että taistelut olivat päässeet umpikujaan. Ja paras tie ulos tästä on rauhan solmiminen. Mutta... Himmler ja Hitler halusivat ainakin joitain alueellisia voittoja Neuvostoliitolta ja uskoivat silti ihmeaseeseen.
  Joten tammikuussa 1946 Stalin päätti jälleen yrittää murtaa fasismin selän.
  Tammikuussa 1946 aloitettiin puna-armeijan suuri hyökkäys. Saksalaiset olivat hyvin aseistettuja, mutta heidän henkilöresurssinsa olivat rikki. Mutta Neuvostoliitto oli sodan vuoksi uupunut ja tuhoutunut.
  Tykistötuloksen tiheys läpimurron pääalueella nostettiin viiteen sataan aseeseen kilometriä kohden. Totta, natsit rakentavat yleensä syvän puolustuksen ja heidän pääjoukkonsa sijaitsevat etäällä etulinjasta.
  Lisäksi Neuvostoliiton komento aloitti hyökkäyksen vielä yhteentoista eri paikkaan. Käytettiin kuuluisan Brusilovin läpimurron taktiikkaa, kun he hyökkäsivät laajalla rintamalla ja samalla keskittyivät pääläpimurron alueelle.
  Hitler oli vakavasti sairas ja Himmler noudatti edelleen puolustustaktiikoita. Mutta saksalaiset ovat jo onnistuneet tuomaan vahvoja uusia tuotteita massatuotantoon. Ja erityisesti edistyneempi E-50, täysimittainen uuden sukupolven säiliö ja useita muunnelmia täysin uudesta Lion-tankista.
  Jos otamme huomioon, että T-34-85 pysyi Neuvostoliiton pääpanssarivaununa, Neuvostoliiton joukkojen oli kohdattava vihollisen laadullinen ylivoima. Lisäksi myös Wehrmacht-suihkukone. TA-400, kuusimoottorinen, maailman tehokkain pommikone, jonka lentosäde on yli 8000 kilometriä, on jo ilmestynyt. Ja ME-262 modifikaatiossa "X" pystyy saavuttamaan nopeuden lähes kaksi kertaa Neuvostoliiton jakkeihin verrattuna.
  Erittäin rohkaisevia testejä tehtiin myös levytasoilla. Lisäksi uudet koneet eivät vain saavuttaneet neljä tai viisi kertaa äänennopeutta korkeampia nopeuksia, vaan myös, mikä tärkeintä, laminaarisen virtauksen ansiosta ne osoittautuivat käytännössä haavoittumattomiksi pienaseille.
  Kun kiekkokone liikkui, ilmavirrat saattoivat kuljettaa luoteja ja kuoria, ja kiekkotaso saattoi kulkea paksuimman ilmatorjuntatulen läpi ilman vaurioita.
  Totta, tämä sama laminaarivirtaus ei sallinut saksalaisen ajoneuvon ampua takaisin. Korkeintaan oli mahdollista sammuttaa virtaus lyhyeksi ajaksi ja pudottaa pommeja.
  Mutta joka tapauksessa kiekko on pohjimmiltaan uusi ase, jolla on vahva vaikutus etenevän sotilaan psyykeen.
  Stalin kutsui operaatiota erittäin säälittävästi: "Vladimir Lenin". Leikkauksia "Rumjantsev", "Kutuzov", "Suvorov" on jo tehty, mutta ei todellakaan ole ketään eikä mitään parempaa kuin Vladimir Iljitš! Joten, onnea puna-armeijalle, ja on aika murskata Krauts.
  Natsit tekivät valtavia puolustusvalmisteluja, ja kun hyökkäys alkoi tammikuun 15. päivänä, he kohtasivat sen täysin aseistettuna.
  Natsit onnistuivat torjumaan Neuvostoliiton hyökkäyksen kaikkiin 11 apusuuntaan, ja vain pääläpimurron paikassa Neuvostoliiton joukot murtautuivat natsien puolustuslinjan läpi.
  Stalin päätti kuitenkin antaa suurimman iskun Unkarissa. Itä-Preussissa saksalaisilla on liian vahva puolustus. Kroatiassa maasto ei ole kovin hyvä hyökkäykselle - vuoret, risteykset. Puolassa on ylitettävä Veiksel, mutta vuoristoesteitä on paljon.
  Jäljelle jäi myös Slovakia. Siellä annettiin toiseksi voimakkain isku, ja läpimurtoa varten tehtiin myös laskelmia. Mutta Fritz keräsi liian monta tankkia ja onnistui korjaamaan tilanteen vastahyökkäyksellä.
  Mutta Unkarissa Neuvostoliiton joukot tekivät läpimurron! Stalin oli erittäin tyytyväinen. Hänen unelmansa Kolmannen valtakunnan puolittamisesta näytti olevan lähellä toteutumista.
  Neuvostoliiton joukot kulkivat yli sata kilometriä ensimmäisen kymmenen päivän aikana, ja tämä herätti optimismia.
  Ovela Mainstein ei kuitenkaan kiirehtinyt ummistamaan puna-armeijan luomaa aukkoa, vaan odotti ja keräsi voimia kyljelle. Hän muisti Neuvostoliiton joukkojen hyökkäyksen Harkovan lähellä ja Harkovia vastaan, kun venäläisetkin aluksi voittivat ja etenivät, ja sitten heidät katkaistiin mestarillisesti leikkaamalla.
  Ja sitten natsit suunnittelivat samanlaisen ansa. Kokeneet marsalkat Žukov ja Vasilevski huomauttivat Stalinille tällaisen sivusabotaasin mahdollisuudesta, mutta väsynyt ylipäällikkö kieltäytyi päättäväisesti ryhmittämästä joukkoja uudelleen. Stalin ei halunnut päästää onnenlintua käsistään ja vaati ottamaan Wienin kaupungin haltuunsa mahdollisimman nopeasti ja lopettamaan natsismin.
  Helmikuun 5. päivänä, kun Neuvostoliiton joukot olivat edenneet jo yli 250 kilometriä ja lähestyivät jo Wieniä, Tartaruksen vastahyökkäys "Tiikerin suu" aloitettiin.
  Voimakkaat saksalaiset panssarivaunut puristivat Neuvostoliiton joukkojen kylkiä. Ja kirjaimellisesti kolmessa päivässä he katkaisivat Neuvostoliiton viestinnän.
  Stalin oli raivoissaan ja kielsi joukkojen vetäytymisen vaatien saarron vapauttamista. Taistelu oli kauhea. Ensimmäistä kertaa saksalaiset käyttivät haavoittumattomia kiekkohelikoptereitaan sekä Kurt Tankin kehittämiä kiekon muotoisia helikoptereita.
  Natsien suihkukoneet, mukaan lukien hyökkäyskoneet, hallitsivat täysin ilmaa. Ja tämä vaikeutti Neuvostoliiton joukkojen ohjailua ja vastahyökkäysten käynnistämistä.
  Yritykset murtautua piirin läpi epäonnistuivat. Neuvostoryhmä erotettiin, vaikka yksittäiset yksiköt jatkoivat taistelua maaliskuun alkuun asti.
  Mutta valitettavasti natsit muuttivat voimatasapainoa ja pystyivät ensin ympäröimään ja sitten valloittamaan Budapestin. Ja saa siten takaisin suurimman osan Unkarista.
  Tämän seurauksena muodostui ulkonema...
  Ja Japanin rintamalla liittolaiset lopulta laskeutuivat Filippiineille. Nousevan auringon maasta oli loppumassa, eivätkä edes yksittäiset taktiset onnistumiset saattaneet aiheuttaa käännekohtaa.
  Britit ja amerikkalaiset vahvistuneet syrjäyttävät japanilaiset Burmasta ja aloittivat hyökkäyksen Indokiinaa vastaan. Maataisteluissa brittiläiset ja amerikkalaiset panssarit olivat parempia kuin kevyet japanilaiset, ja liittolaiset etenivät, vaikkakin hitaasti, mutta melko tasaisesti. Samurai-vastahyökkäykset eivät voineet aiheuttaa merkittäviä vahinkoja
  Ja he vain tukehtuivat vereen. Näin Japani vähitellen heikkeni.
  Ja huhtikuussa 1946 risteilijä Yamato upposi. Mistä tuli tärkeä symbolinen askel...
  Mutta Yhdysvallat ja Britannia eivät ole vielä vapauttaneet käsiään. Ja atomipommia ei laukaistu. Mutta ydinasearsenaalit täydentyvät hitaasti mutta varmasti!
  Joten setä Sam ei ehkä kiirehdi. Lisäksi, vaikka sekä Neuvostoliitto että Saksa ovat kaukana rauhasta.
  Todellakin, Unkarissa saavutettujen menestysten jälkeen Parkinsonin sairas Hitler selvästi piristyi ja vaati hyökkäystä Neuvostoliiton joukkojen asemiin.
  Mainstein laukaisi iskun Romanian suuntaan, joka oli odottamaton Neuvostoliiton komentajalle. Fritz onnistui saavuttamaan Mustanmeren toukokuun lopussa.
  Neuvostoliiton komento oli myös tappiollinen. Stalin sai aivohalvauksen, mutta luottamatta keneenkään hän kieltäytyi antamasta valtuuksia kenellekään varamiehensä. Tämän vuoksi neuvostojoukkojen hallinta häiriintyi, ja natsit pystyivät valloittamaan Romanian ja katkaisemaan Balkanilla taistelevat Neuvostoliiton joukot.
  Kuningas Miika ja hänen seuransa kiirehtivät jälleen vannomaan uskollisuutta Kolmannelle valtakunnalle. Ja fasistit, jotka jo saivat öljyä liittolaisilta, saivat myös Romanian kentät hallintaansa.
  Saksalaiset menettivät jonkin aikaa taisteluissa Balkanin puolesta; Fuhrer ei halunnut jättää suuria neuvostojoukkoja taakseen ja oli innokas rankaisemaan Titoa ja bulgarialaisia pettureita.
  Kesä kului taisteluissa Balkanilla. Ja syksyllä Stalin vetäytyi ja yritti tehdä vastahyökkäystä. Saksalaiset saavuttivat paikoin Neuvostoliiton rajan ja saapuivat Moldovaan, mutta toistaiseksi Neuvostoliiton alue ei ollut heille saavutettavissa.
  Ja amerikkalaiset käyttivät lopulta ydinaseita Japania vastaan. Mutta ei elokuussa 1945, vaan syyskuussa 1946. Siihen mennessä liittoutuneet olivat jo lähestyneet Singaporea ja vapauttaneet suurimman osan Indokiinasta. Nousevan auringon maa oli menettänyt monia saaria, ja liittolaiset suunnittelivat jo hyökkäystä Okinawaa vastaan.
  Hyödyntämällä Japanin heikkenevää sotilaallista voimaa, kaksi atomipommia putosi Hiroshimaan ja yksi Nagasakiin. Viisi muuta ydinpommia tuhosi Samurai- ja Ninja-maan suihkuhävittäjät. Mutta vaikutus oli hämmästyttävä. Vaikka Japani ei antautunut sen jälkeen. Mutta se teki vaikutuksen kaikkiin maailman maihin.
  Syksy sujui vaihtelevalla menestyksellä, mutta etulinja muuttui hyvin vähän.
  Saksalaiset lopettivat vastustajansa Balkanilla ja jatkoivat panssarijoukkojensa vahvistamista. Pyramiditankeista tuli erittäin tehokkaita, ja ne tarjosivat erinomaisen suojan ja korkean rationaalisen panssarin kaltevuuden kaikista kulmista.
  T-54-panssarivaunun arvoisen korvaajan kehittäminen viivästyi, ja Neuvostoliiton T-34-85 oli edelleen työhevonen, vaikka se oli ilmeisesti vanhentunut. Kolmenkymmenenneljän aseet ja panssarit eivät pystyneet kilpailemaan Neuvostoliiton ajoneuvojen kanssa.
  Ja natseilla on edelleen monopoli suihkulentotoiminnassa. Joten Stalin on jo suostunut rauhaan, natsit eivät vielä.
  Talvella Wehrmacht, vastoin perinteitä, lähti yllättäen hyökkäykseen. Puna-armeija taisteli sankarillisesti. Jopa patuosastoja käytettiin ja ryhdyttiin ankariin toimiin vetäytyvien yksiköiden komentajia ja itse sotilaita vastaan.
  Mutta Krautien ylivoima ilmassa ja läpimurtotankkien parempi laatu vaikuttivat. Lisäksi haavoittumattomilla kiekkokoneilla oli raskas ja masentava vaikutus Neuvostoliiton sotilaisiin. Ne - lentävät lautaset - vaikuttivat demonisista aseista, joita vastaan ei ollut keinoja tai vastatoimia.
  Neuvostoliiton joukot pakotettiin jättämään Puola ja vetäytymään Nemanille. Natsit onnistuivat saartamaan Lvivin. Kaupunki oli täydellisen piirityksen alaisena yli neljä kuukautta. Myös Bialystok vangittiin, ja saksalaiset laumat saapuivat Liettuaan. Tilannetta pahensi Ruotsin ja Suomen liittyminen sotaan Kolmannen valtakunnan puolella.
  Keväällä 1947 vallitsi väliaikainen tyyny. Molemmat osapuolet kärsivät raskaita tappioita. Stalin kumosi oman määräyksensä, joka kielsi alle 16-vuotiaita lapsia osallistumasta taisteluun, ja lisäsi myös naisyksiköiden määrää.
  Saksalaiset värväsivät myös teini-ikäisiä, tyttöjä ja ulkomaalaisia. Nyt he hallitsevat taas melkein koko Eurooppaa.
  Sillä välin amerikkalaiset lopulta pakottivat Japanin antautumaan toukokuuhun 1947 mennessä. Mutta tehdäkseen tämän heidän piti vangita Okinawa, Singapore ja pudottaa toiset tusinaa atomipommia.
  Joten liittoutuneiden kädet olivat täysin irti. Ja nyt on aika aloittaa rauhanneuvottelut.
  Mutta Yhdysvaltojen ja Britannian olosuhteet tietysti vaativat sekä Stalinin että Hitlerin tekemään poliittisia muutoksia maissaan. Molemmat diktaattorit eivät halunneet tehdä tätä. Lisäksi Fuhrer määräsi hyökkäyksen aloittamaan uudelleen toukokuun lopussa.
  Saksalaiset alkoivat nyt käyttää hyökkäystaktiikkaa rintaman eri sektoreilla ja sekayhdistelmissä. Tämä tuotti tiettyjä tuloksia.
  Yhdysvallat on toistaiseksi halunnut olla puuttumatta saksalaisiin.
  Natsit valloittivat Chisinaun kesäkuussa, lähestyivät Minskiä heinäkuussa, valtasivat Vilnan elokuussa ja piirittivät Riian. Syksy meni todella dynaamisesti. Riika kesti toistaiseksi, mutta lokakuun alussa fasistit valloittivat Minskin ja Zhitomirin. Marraskuun lopussa Neuvostoliiton joukot vetäytyivät Berezinaan. Ja natsit saavuttivat Dneprin ja Kiovan kaupungin.
  Kolmannen valtakunnan teknologinen etu tuntui etenkin ilmassa. Suihkukoneet ja kiekkokoneet hallitsivat, eikä niille ole vielä löydetty kohtuuhintaista vastalääkettä.
  Panssarirakennuksen alalla T-54 oli juuri alkanut saapua rintamalle, ja T-35-85 pysyi suosituimpana panssarivaununa. IS-4-tankki ei osoittautunut täysin onnistuneeksi, ja se valmistettiin huolellisesti vain pienissä erissä.
  Saksalaiset konekiväärit olivat parempia kuin neuvostoliittolaiset. Lisäksi Kalashnikovia ei ole vielä kehitetty, eikä AK:n tulitarkkuus ole kunnossa.
  Natsien menestys johti siihen, että Yhdysvallat alkoi vaatia Neuvostoliiton jakamista.
  Jopa salaiset neuvottelut alkoivat USA:n toisen rintaman avaamisesta Kaukoidässä.
  Mutta vaikka tällaiset ajatukset houkuttelevatkin, ne saattavat kohdata Yhdysvaltojen yleisen mielipiteen vastustusta. Ja Neuvostoliitto kesti edelleen. Mutta amerikkalaiset eivät selvästikään halunneet lopettaa sotaa ja avata rintamaa lännessä.
  Vuosi 1948 alkoi Stalinin yrityksillä muuttaa sodan kulkua. Uuden T-54-tankin tuotanto kasvoi, vaikka raskaampi saksalainen pyramiditankki "E"-50 pysyi tehokkaampana. Jotkut toiveet liittyivät myös IS-7:ään. Mutta auto osoittautui teknisesti epäluotettavaksi kaikista eduistaan, erityisesti sen voimakkaasta etupanssauksesta. Noin seitsemänkymmenen tonnin raskas paino vaati vähintään tuhannen hevosvoiman moottorin. Ja tällaisen mastodonin täytyi vielä tehdä virheenkorjaus ja virheenkorjaus.
  T-54:ssä on samanlainen ongelma - 520 hevosvoiman dieselmoottori asetti painorajoituksen. Ja 36 tonnin painolla et saa mitään etua pyramidin muotoiseen 65 tonnin saksalaiseen E-50:een.
  Ensimmäinen sarjasuihkuhävittäjä MIG-15 läpäisi onnistuneet testit. Mutta se tarvitsi vielä aikaa massatuotantoon. Mutta vähitellen Neuvostoliittoon ilmestyi uudentyyppisiä aseita, ja Neuvostoliiton kansa jatkoi taistelua Kolmannen valtakunnan teknisiä hirviöitä vastaan.
  Vuosi 1948 totesi Neuvostoliiton hälyttävässä tilanteessa. Saksalaiset saavuttivat Riian linjan Dvina-jokea pitkin, sitten melkein Dneprille ja Berezina-jokea pitkin. He valloittivat lähes koko Ukrainan oikeanpuoleisen alueen Kiovaa lukuun ottamatta.
  Koko Eurooppa jatkoi taistelua Saksan puolella. Lisäksi sekä Espanjan päämies Franco että Portugalin diktaattori Salazar aloittivat avoimen sodan Venäjää vastaan. Ja myös suomalaiset avasivat rintamansa ja Ruotsi lähetti vapaaehtoisia.
  Mutta tilannetta vaikeutti erityisesti Turkin liittyminen sotaan. Nyt toinen rintama on avautunut Transkaukasiassa. Lisäksi amerikkalaiset ja britit auttavat ja toimittavat taloudellisesti Wehrmachtia - toivoen vuotavansa verta sekä Euroopasta että Neuvostoliitosta.
  Laskelma perustuu kuitenkin siihen, että Neuvostoliiton joukot alkoivat saada uusia varusteita. Tietenkään 36 tonnia painava T-54 ei voi olla yhtä tehokas aseistuksen ja panssarin suhteen kuin saksalainen E-50, joka painaa 65 tonnia, mutta... Neuvostoliiton kone ei ole enää niin toivottomasti huonompi kuin saksalaiset kuin T- 34-85. Paino kasvoi vain neljä tonnia. Mutta Neuvostoliiton suunnittelijat tekivät asettelusta erittäin kompaktin ja säiliöstä tuli puoli metriä matalampi. Tämän ansiosta pystyimme vähentämään varattujen paikkojen määrää. Lisäksi miehistön jäsenmäärää vähennettiin viidestä neljään. Ja tämä mahdollisti myös säiliön huoneen koon pienentämisen. Siten tornin etupanssari nousi 200 millimetriin 90:stä, runko 100 millimetriin 45:stä, sivut ja perä 100 millimetriin 45:stä. Ja 85 millimetrin aseesta tuli 100 millimetriä ammuksen alkunopeudella 893. metriä sekunnissa. Totta, saksalainen 105 mm ammuksen alkuperäisellä nopeudella 1300 metriä sekunnissa säilytti etunsa.
  Mutta saksalainen pyramidisäiliö on erityisen vahva, koska sillä ei ole kattoa, ja panssarissa on järkevät kaltevuuskulmat kaikilla puolilla. Ja sementoitu teräs antaa kimmokkeen kaikista kulmista. Saksalaisen tankin otsa on 250 millimetriä ja sivut 200 millimetriä.
  100 mm:n tykki ei kuitenkaan riitä läpäisemään saksalaisia, joita IS-2 ja IS-3 eivät ottaneet vastaan. Joten T-54-tankki osoittautui hieman huonommaksi ajokyvyssä, mutta ilman ratkaisevaa etua taistelukentällä. Joten jopa vuonna 1948 suosituin tankki oli edelleen T-34-85. Vaikka T-54-tuotanto on vähitellen lisääntynyt kuukausittain.
  Periaatteessa Neuvostoliiton suunnittelijat kohtasivat ratkaisemattoman ongelman. 36 tonnin paino ei riitä ylittämään saksalaista 65 tonnin tankkia. Mutta en halunnut huonontaa ajokykyä ja ohjattavuutta. Eikä Neuvostoliitolla ollut massatuotannossa muuta luotettavaa moottoria kuin 520 hevosvoiman dieselmoottori. Muut vaihtoehdot eivät olleet kovin onnistuneita, ja on riskialtista ottaa niitä tuotantoon. Esimerkiksi IS-4:ssä, jonka paino on 60 tonnia, on enemmän tai vähemmän kunnollinen panssari, mutta moottori on epäluotettava ja autoa valmistettiin vain pieninä sarjoina, mikä ei riitä muuttamaan sodan kulkua.
  Joten T-54:stä tuli kompromissi liikkuvuuden ja tehokkuuden välillä.
  Jotkut toiveet liittyivät IS-7:n kehittämiseen. Painoraja nostettiin 70 tonniin ja mukaan saatiin parhaat suunnittelijat. Ja he suunnittelivat muuntaa moottorin meridieselistä 1050 hevosvoimaan. Sitten tämä auto voisi kilpailla E-50: n kanssa, jonka moottori on 1200 hevosvoimaa.
  Mutta säiliö ei koskaan päässyt tuotantoon - se oli moottori, joka ei ollut luotettava, ja sen kehittäminen vaati liian paljon aikaa. Vaikka 130 millimetrin ase ja ammuksen alkuperäinen nopeus 900 metriä sekunnissa pystyi tunkeutumaan E-50:n panssarin ohuempaan takaosaan tai jopa lyödä etupanssaria lähelle. Vaikka nimellisesti panssarin lävistysvoima näytti puuttuvan. Ja itse IS-7:n panssari, erityisesti etupanssari, on erittäin hyvä. Mutta sivut ja perä ovat huomattavasti huonommat kuin saksalainen pyramidimuotoilu.
  Mutta IS-7 ei ole sarja. MIG-15:n suhteen on toiveita ilmassa. Uudella hävittäjällä on hyvät lento-ominaisuudet. Mutta siinä oli myös monia haittoja.
  Valtiokokeissa voimalaitos, aseet ja lentokonejärjestelmät toimivat luotettavasti, mutta tehdystä työstä huolimatta siivekkeiden tehokkuus oli edelleen riittämätön ja ohjaus vaikeaa. Jarruläpät toisaalta lisäsivät lentokoneen ohjattavuutta, mutta toisaalta niitä avattaessa ilmeni voimakas pitch-vaikutus, joka häiritsi kohdistamista kohteeseen. Todettiin myös, että vastaajan lentokoneesta puuttui valtion tunniste, tutka ja sokean laskun suorittamiseen tarvittavat laitteet. Mutta havaituista puutteista huolimatta "S-3" suositeltiin standardiksi massatuotannossa.
  Saksalaiset hävittäjät säilyttivät edelleen laadullisen ylivoiman Neuvostoliiton lentokoneisiin verrattuna.
  Mutta mahdollisuudet olivat tasaiset. Ja aseistus on yksi 37 mm:n tykki ja kaksi 23 mm:n tykkiä, mikä on aivan riittävä. Vaikka ME-362 on aseistettu ja tehokkaampi, se on kaksimoottorinen ajoneuvo. Mutta HE-262:n kanssa se on melko vertailukelpoinen.
  Vaikka saksalaiset koneet ovat paremmin varusteltuja ja paljon helpompia lentää.
  Kyllä, suihkukoneiden tuotanto Kolmannessa valtakunnassa on vakiintunut jo pitkään. Ensimmäiset autot lensivät vuonna 1939. Mutta toistaiseksi myös MIG-15:n sarjatuotanto on vasta alkamassa.
  Talvella Neuvostoliiton joukot eivät pystyneet saavuttamaan merkittävää menestystä, ja toukokuussa natsit lähtivät hyökkäykseen. Pääisku annettiin keskustassa. Kaikki Fuhrer toivoi valloittavansa Moskovan. Lisäksi etelässä Neuvostoliiton joukot voisivat käyttää Dnepriä luonnollisena vesiesteenä.
  Ja pidä puolustuslinjat etelässä.
  Levylentokoneista tuli vaarallinen ase Krauteille. He pystyivät jo pudottamaan pommeja ja ohjaamattomia ohjuksia, ja he olivat itse peitetty laminaarisilla suihkuilla.
  Tällaista hyökkäystä vastaan ei ollut mitään moitittavaa. Lisäksi lentävien lautasten nopeus on 7-8 kertaa suurempi kuin äänen nopeus, ja lentoetäisyys on missä tahansa maassa.
  Ja tämä mahdollisti ohjushyökkäysten tekemisen venäläisille tehtaille kaukana rintamasta.
  Neuvostoliitossa valmistettujen aseiden kokonaismäärä on noin sata tankkia päivässä ja sataviisikymmentä lentokonetta päivässä. Ja huipulla oli sataviisikymmentäkaksisataa.
  Mutta massatuotantoa on rajoitettu, ja koulutettuja miehistöjä ei usein ole tarpeeksi.
  Kolmas valtakunta on myös raapumassa viimeisiä varantojaan. Melkein kaikki työläiset ja talonpojat kutsuttiin armeijaan. Heidän tilalle tuli ulkomaalaisia vierailevia työntekijöitä ja esimiehiä, jotka olivat naisia ja nuoria. Samalla tavalla naiset tulivat vartijoiksi keskitysleireillä tai astuivat virkamiesten toimistoihin.
  Armeijaan otettiin virallisesti 14-vuotiaasta lähtien, ja usein vapaaehtoisia otettiin mukaan jo aikaisemmin. Ja enintään kuusikymmentäviisi virallisesti, ja vapaaehtoisia ja vanhempia. Kokonaiset naislentäjien ja naissnipereiden rykmentit ilmestyivät. Ja monet ulkomaiset divisioonat sekä sekayksiköt. Jopa Puolan legioonat, vaihtoehtona - Puolan armeija.
  Fritzistä oli loppumassa, mutta lännen apu lisääntyi. Pohjimmiltaan liittolaiset ruokkivat natseja ruoalla ja raaka-aineilla sekä toimittivat varusteita sotilastehtaille. Koska natsien tekniikka oli jo paljon parempaa kuin länsimainen tekniikka. Ja pyramidisäiliö on eräänlainen täydellinen konemuoto, jota puhtaudessaan - panssarin sijoittamisessa rationaalisiin kulmiin - ei voida ylittää.
  Pomminheittimistä tuli toinen vaarallinen asetyyppi Kolmannessa valtakunnassa. Ne eivät ainakaan olleet huonompia kuin Neuvostoliiton rakettitykistö; Sturmtigereissä ja Sturmleveissa niistä tuli massiivinen lumivyöry.
  Ja lisäksi TA-400 ja TA-500 yhdessä hännänttömien pommittajien kanssa kylvivät tuhon kauhun Neuvostoliiton takaosaan. Ja tämä on jo vaikuttanut aseiden tuotantoon. Monet tehtaat menivät maan alle, mikä heikensi niiden tuottavuutta ja lisäsi laitteiden tuotantokustannuksia.
  Natsit, jotka aloittivat hyökkäyksen 5. toukokuuta, onnistuivat murtautumaan etulinjan läpi. Mutta Neuvostoliiton komento oli jo oppinut rakentamaan vahvan, syvällisen puolustuksen. Hieman yli sata kilometriä vetäytyneet Neuvostoliiton joukot Valko-Venäjällä linnoittivat itsensä Dneprille. Ja Riika katkaistiin kokonaan maalla Neuvostoliiton pääryhmästä.
  Saksalaiset yrittivät rakentaa menestystä, mutta kärsivät merkittäviä tappioita. Neuvostoliiton joukot olivat tiukasti paikallaan Dneprin linjalla. Kesä kului sitkeissä asemataisteluissa. Syyskuussa natsit onnistuivat kuitenkin lopulta valloittamaan Riian useiden kuukausien piirityksen jälkeen. Heidän laumansa piiritti Tallinnaa, ja Neuvostoliiton joukot joutuivat vetäytymään Narvaan ja entisille Stalinin linjan rajoille, jotka pystytettiin ennen vuoden 1939 uudelleenjakoa.
  Toistaiseksi aloitetta ei ole voitu tarttua päättäväisesti, ja MIGA-suihkukoneen tuotanto vuonna 1948 jäi vähäiseksi. Mutta Krautit eivät teknisestä edustaan huolimatta saavuttaneet mitään. Ukrainan oikealla rannalla Kiova jatkoi sankarillista kantamistaan. Ja yritys laskea joukkoja Krimille päättyi natseille raskaaseen tappioon.
  Totta, sukellusveneiden meressä natsien laivasto oli selvästi vahvempi. Miekkavalailta näyttäviä vetyperoksidikäyttöisiä sukellusveneitä on massatuotannossa. Ne saavuttavat jopa 35 solmun nopeuden tunnissa, mikä on erittäin kohtuullinen pintalaivastolle. Lisäksi ydinsukellusveneitä kehitetään jo aktiivisesti.
  Tämän tyyppisen aseen etu on ilmeinen. Ja itse Kolmannessa valtakunnassa on jo toiminnassa useita ydinreaktoreita, eikä atomisauman vastaanottaminen ole kaukana. Mutta Neuvostoliitossa tätä aihetta kehitetään aktiivisesti. Vaikka sodan vaikeudet hidastavat tällaisen ohjelman kehitystä.
  Vuonna 1948 saksalaiset kykenivät valloittamaan Baltian maat, lähestymään Pihkovaa ja Valko-Venäjä saavuttivat Dneprin miehittäen Vitebskin ja Orshan. Mutta siellä heidän menestyksensä oli rajallinen. Kiova pysyi valloittamattomana sillanpäänä. Totta, Neuvostoliiton joukot eivät ole vielä saavuttaneet merkittävää käännekohtaa sodassa.
  Mutta sitten tuli vuosi 1949.
  Neuvostoliiton suihkuhävittäjistä MIG-15, LA-15, YAK-23 tuli sarjakoneita, ja niitä alettiin lopulta valmistaa enemmän. Tämä osoittaa, että fasistien monopoli ilmassa on päättynyt.
  Ja niin pommitukset tuhosivat Neuvostoliiton maaperän. On totta, että natsit eivät pysyneet paikallaan. TA-383:sta tuli ensimmäinen hävittäjä maailmassa, joka ylitti merkittävästi äänennopeuden - noin kaksi kertaa.
  Mutta natsien tekninen etu ilmassa ei ollut enää ylivoimainen. Totta, Yak-23, kevyt ja ohjattava ajoneuvo, kuten LA-15, ei tullut joukkohävittäjiä. Ensisijaisesti heikompien aseidensa vuoksi. Ja saksalaiset suosivat ME-362-luokan lentokoneita, joissa oli viisi 37 mm:n ja neljä 30 mm:n ilmatykkiä.
  Tämä kone on erittäin kestävä ja se vei todellakin vähintään 37 mm kaliiperin. Puhumattakaan siitä, että TA-400, TA-500 ja uusin TA-600 ovat erittäin kestäviä ja erittäin suojattuja suihkukäyttöisiä ajoneuvoja. Yu-488 on jo lopetettu, mutta Yu-487 on ilmestynyt, erittäin tehokas suihkupommikone.
  Mutta Neuvostoliiton suunnittelijat eivät nukkuneet, tekniikan kehitys lisääntyi.
  Kun MiG-15 oli menossa massatuotantoon, sen parantaminen jatkui. Prototyypin "S-3" -lentokoneessa havaittujen puutteiden poistamiseksi kolmas tuotanto MiG-15 nro 101003 lähetettiin tehtaalta nro 1 Mikoyan Design Bureaulle, jossa se sai koodin "SV".
  Tietenkin taistelujen lopputulos päätettiin suurelta osin suunnittelutoimistoissa, eikä vain taistelukentillä.
  Sarjamallin MiG-15:n suunnitteluun tehtiin seuraavat muutokset: NS-23-tykit korvattiin NR-23:lla, tärinä ammuttaessa N-37D-tykistä poistettiin, linkkihanat parannettiin, tykkien vahvuus. lentokoneen rakennetta lisättiin ja vasempaan siivekkeeseen asennettiin trimmeri. No, siipiin asennettiin lepatuksenestopaino, B-7 hydraulinen tehostin, GS-3000 generaattori-käynnistin, uusi iskunvaimennin nokkatelineelle ja ASP-1 tähtäin. korvattiin ASP-3N:llä.
  
  13. kesäkuuta 1949 MiG-15 "SV" -kokeet alkoivat, mutta 10. elokuuta ne keskeytettiin NR-23-aseiden asennuksen riittämättömän jäykkyyden vuoksi. Kone palautettiin suunnittelutoimistoon muokkausta varten, ja lokakuun 19. päivänä SV lähetettiin jälleen valtion kokeisiin, vaikka aseistusta ei koskaan saatu valmiiksi. Suunnittelijat pääosin panostivat ohjattavuuden ja moottorin käynnistyskyvyn parantamiseen ilmassa.
  Mutta kaikki suunnittelijoiden työt eivät olleet onnistuneita; suuri osa siitä ei onnistunut.
  Vain pieni osa MiG-15 SV:ssä testatuista parannuksista sovellettiin tuotantolentokoneisiin, joissa oli RD-45F-moottori. Näitä olivat uusi ASP-3N tähtäin, PS-2-paneeli, parannettu moottorin käynnistysjärjestelmä ja siivekeohjaustehostin. Muita innovaatioita ilmestyi sarjassa jo VK-1-moottorilla varustetussa MiG-15bis:ssä.
  Talvella '49 Neuvostoliiton komento aloitti hyökkäyksen keskustassa. Ja vaikka hänen menestyksensä osoittautui merkityksettömäksi, tappiot olivat valtavia ja saksalaiset pitivät linjaa, odotus Neuvostoliiton ehtymisestä ei toteutunut. Totta, piiritetty Tallinna kaatui helmikuussa. Puna-armeija on edelleen vahva.
  Ja kevät meni iskujen vaihdossa... Kesällä natsit heittivät kaikki voimansa Kiovan hyökkäykseen. Valtavien tappioiden ja massiivisten pommitusten kustannuksella he valtasivat silti kaupungin. Hyökkäyksen aikana natsit käyttivät ensimmäistä kertaa erittäin suuria tankkeja: "Hirviö" ja "Rotta". Heidän kykynsä murtautua vahvojen ja teknisesti edistyneiden puolustuslinjojen läpi osoittautui suhteellisen tyydyttäväksi.
  "Monster" testasi myös maailman suurimpia pomminheittimiä, jotka heittivät jopa 10 tonnia painavia ammuksia. Ja he osoittivat kaikki tällaisten aseiden vaarat läpimurron aikana.
  Mutta saksalaiset olivat jo käyttäneet hyökkäyspotentiaalinsa loppuun. Ja heidän sotakoneensa heikkeni. 1. syyskuuta 1949 tuli kuluneeksi kymmenen vuotta toisen maailmansodan alkamisesta. Ja siinä oli jotain kauhistuttavaa. Saksa ja Eurooppa autioituivat.
  Neuvostoliitto kuitenkin myös. Heidän sotilasikäisten miesten sukupolvensa pysyy korkeintaan kolmesta neljään prosenttiin. Armeija oli täynnä parrattomia poikia, harmaatukkaisia vanhimpia ja myös naisia. Myös puna-armeija kärsi valtavia vahinkoja ja heikkeni.
  Mutta teollisuus jatkoi työtään voiman avulla, ja Saksan ilmailun tappiot kasvoivat. Ilmatorjuntaohjukset ilmestyivät myös palvelukseen Neuvostoliiton kanssa.
  Syksyllä neuvostoliittolaiset koettivat saksalaisten voimaa. Valitettavasti saksalainen pyramidisäiliö oli edelleen toisen maailmansodan paras ajoneuvo. Lisäksi saksalaiset asensivat kehittyneemmän turbogeneraattorimoottorin, jonka teho oli 1500-1600 hevosvoimaa, ja saksalainen auto paransi ajokykyään taistelemalla menestyksekkäästi sekä syksyn mutaa että talvia vastaan. Ja kuormalavan puuttuminen lisäsi sen ohjattavuutta. Joten toistaiseksi fasistit eivät menetä mahdollisuutta aloittaa vastahyökkäyksiä.
  7. marraskuuta 1949 sekä Neuvostoliitossa että Saksassa suoritettiin ydinasekokeita, ironista kyllä, samana päivänä. Nyt Yhdysvaltain ydinvoimamonopoli on vihdoin ohi. Mutta sota jatkuu edelleen... Stalin on jo vakavasti sairas, ja myös Hitler voi huonosti. Mutta molemmat diktaattorit ovat itsepäisiä.
  Natseilla on edelleen vaarallinen ja ratkaisematon valttikortti: kiekkokoneet, joita kehitetään ja niistä tulee yhä vaarallisempia. Ja yksi suunnittelun kehityksestä oli ajatus "lentävien lautasten" varustamisesta ydinpumpuilla lasereilla.
  Hitler uskoi edelleen ihmeaseisiin ja joukkojensa kykyihin. Mutta etulinjasta tuli passiivinen, ikään kuin ensimmäisessä maailmansodassa. Puna-armeijan talvihyökkäykset eivät onnistuneet... Mutta Turkkia vastaan aloitettiin hyökkäys Transkaukasiassa. Heikommat ottomaanien joukot antautuivat hyökkäyksiin. Venäläiset valloittivat Karsin, Erzurumin ja joukon muita kaupunkeja.
  Mutta Britannian väliintulo, joka uhkasi yhdessä Yhdysvaltojen kanssa aloittaa sodan Neuvostoliittoa vastaan, sekä suurten vahvistusten saapuminen Wehrmachtista keskeytti Neuvostoliiton hyökkäyksen.
  Mutta joka tapauksessa: Puna-armeija on edelleen vahva. Ja valtameren toisella puolella neuvostovastainen hysteria kasvaa. Yksi ideoista on asettaa Amerikka-mielinen Kiina Neuvostoliittoa vastaan. Chiang Kai-shek ei ollenkaan vastusta rajojen laajentamista Venäjän kustannuksella.
  Totta, Kiinan armeija ei ole kovin taisteluvalmis, mutta se on erittäin suuri.
  On totta, että Mao Zedong jatkaa sodan käymistä, vaikka hänet on viime aikoina syrjäytetty suuresti. Mutta amerikkalaiset lupaavat lisätä apua Maoa vastaan ja jopa käyttää joukkojaan.
  Amerikkalaiset eivät halua taistella Neuvostoliittoa vastaan, mutta amerikkalaiset pystyvät hyvin tukahduttamaan barbaari Maon. Ja Kiinan hallituksen joukot tulevat olemaan heille kuin kanuunanruokaa.
  Siten seuraavana 1950-luvulla Neuvostoliiton ylle iski uusi vaarallinen uhka. Stalin tiesi tämän ja yritti estää sen. Samaan aikaan he yrittivät jälleen neuvotella rauhasta Kolmannen valtakunnan kanssa.
  Mutta Hitler vastusti kaikkea rauhaa, jossa saksalaiset eivät päässeet Uralille.
  Ja liittolaiset painostivat Saksaa ja sen satelliitteja vaatien sodan jatkamista voittoisaan loppuun. He itse halusivat saada omia siirtokuntia Venäjälle.
  Joten sopimukseen ei päästy. Vaikka Stalin oli valmis luopumaan paljon - jopa Donbassista ja Krimistä.
  Ikäinen ylipäällikkö ei kuitenkaan ollut liian järkyttynyt:
  - Me venäläiset voitimme kaikki! Voitetaan tälläkin kertaa!
  Mutta toistaiseksi tilanne on erittäin vaikea. Kesäkuussa 1950 Kiinan ja Yhdysvaltojen ja Britannian aseistama nukkehallinto avasi uuden rintaman.
  Miljoonat keltaiset sotilaat ylittivät Neuvostoliiton rajan Kaukoitään ja hyökkäsivät Mongoliaan.
  Titaanien taistelu leimahti uudella, kiihkeällä voimalla...
  
  VLADIMIR KLICHKON JA VLADIMIR ZELENSKYN TAISTA
  Ja Luoja-poika heitti Vladimir Zelenskin heittäen paljaan lapsen jalkansa kehään. Nyrkkeilylistat kasvoivat välittömästi viinitarhan moniväristen metsikkojen tilalle. Ja lapsen Luoja-Jumalan käskystä ilmestyivät tribuunit ja niiden mukana melu ja melu. Monet muiden maailmojen edustajat, lajit oransseista skorpioneista ei-radioaktiivisiin meduusoihin.
  He viheltelivät, vinkuivat, kiruivat, taputtivat, kurjuivat ja jopa sylkivät tulta ja plasmaa! Todellinen kakofonia ja Vladimir Zelensky tuntui, että häntä lyötiin kirjaimellisesti korviin.
  Ylhäältä renkaaseen laskeutui kuitenkin läpinäkyvä akvaariota muistuttava päällyste. Se peitti tiukasti varsin triviaalin nyrkkeilykehän ja esti kaikki äänet.
  Nuorentunut ja vahvempi Vladimir Zelensky tunsi olonsa erittäin luottavaiseksi. Hän suoritti leveät hartiansa ja kohotti suuren päänsä ylpeänä.
  No, koska vuori ei mennyt Muhammedille, niin... Ukrainan presidentti näki myös vastustajansa, joka näytti hänelle tuskallisen tutulta. Tyypillinen lyhyt hiustenleikkaus mustilla hiuksilla, raju look... Onko se todella Vitalik Klitschko?
  Ei, tällä on hieman kapeammat kasvot ja se näyttää nuoremmalta nyrkkeilijältä. No, Vladimir Vladimirovich (sellainen outo yhteensattuma nimessä ja isännimessä Venäjän presidentin kanssa!) Klitschko - henkilökohtaisesti! No, miksi Vladimir Aleksandrovich löysi itsensä tikarin kärjestä? Pelkoa ei kuitenkaan ole. Lisäksi Ukrainan aikuinen presidentti on vähintään viidestä seitsemään senttimetriä pidempi kuin Vladimir ja kaksikymmentä-kolmekymmentä kiloa painavampi.
  Tuomarin roolia kehässä suorittaa paljasjalkainen, suklaanvärinen, lihaksikas ja pitkä hunajablondi.
  Hänellä on kauniit kasvot, mutta vahva kaula, hän on melkein alasti, sikäli kuin hänen niukat bikininsä ovat viikunanlehteä pienemmät. Vladimir Zelensky katsoi tahtomattaan erotuomaria ja jätti Vladimirin ensimmäisen iskun väliin. Ilmeisesti tässä oli joitain ainutlaatuisia sääntöjä; taistelu alkoi ilman gongia.
  Tyttö teki eleen sanoen, jatka. Vladimir Klitschkon isku oli voimakas, mutta vasemmalla kädellä, lisäksi se osui isoon kaveriin, eikä voima riittänyt kaatamaan Zelenskyn hirviötä.
  Vladimir Aleksandrovitš puristi nyrkkinsä, hänen lihaksensa turposivat palloiksi. Hän näytti paljon innostuneemmalta ja näytti enemmän ammattikehonrakentajalta kuin Vladimir Klitshko, mutta... Herra koomikko Zelensky harjoitteli judoa lapsena, eikä hän ollut aikuisena urheilusta yhtään kiinnostunut. Ja hänen oli erittäin vaikea ymmärtää kehän taistelun tekniikkaa.
  Vladimir Zelenski teki ilmeisiä virheitä: puristi nyrkkinsä kaikella voimallaan, löi jännittyneellä kädellä koko lentoradan ajan, mikä sai hänen lyöntinsä työntämään eikä kantanut sitä tuhovoimaa, joka lähes puolitoista senttiä korkealaatuista lihasmassaa olisi voinut tarjota.
  Rinnakkaismaailmassa Vladimir Zelensky hankki uuden, kauniin, täyteläisen vartalon, mutta ei mitään taistelulajien taitoja. Joten pienempi, vaikkakin melko iso vastustaja suoritti hänet selvästi.
  Vladimir Klitschko työskenteli kakkosena pakottaen jättiläisen Zelenskin ohi tai asettamalla lohkoja. Raskaan ja vahvan urheilijan iskut ovat kuitenkin varsin havaittavissa, vaikka hän ei osaa lyödä ammattimaisesti. Siksi Vladimir halusi siirtää tai asentaa elastisia lohkoja.
  Muuten saat varmasti tyrmäyksen sellaiselta kiusaajalta kuin Ukrainan entisestä presidentistä tuli.
  Samaan aikaan entinen maailmanmestari pisti jatkuvasti Vladimir Zelenskyä vasemmalla, tunkeilevalla ja nopealla töksyllään. Perinteisesti hän ei investoinut lyönteihin ensimmäisillä kierroksilla, mutta Klitschkon vasen käsi on nopea ja joustava.
  Taistelu käytiin ainutlaatuisten sääntöjen mukaan. Ensimmäinen kierros kesti selvästi enemmän kuin varatut kolme minuuttia ja näytti siltä, että painissakaan ei ollut kierroksia tai taukoja ollenkaan, kun seurasi minuutin tauko.
  Vladimir Zelensky ei ole liian väsynyt, hänen kroppansa on erinomaisessa kunnossa, kun taas Klitshko on juuri lämmennyt.
  Mahtava Zelenski yritti epätoivoisesti saada vastustajansa kiinni yhdellä iskulla, kun hän muistaa, että Vladimir Vladimirovitšin lempinimeltään "lasileuka". Vastauksena Vladimir, joka ilmeisesti päätti, että hänellä oli tarpeeksi kissan ja hiiren leikkimisestä, syöksyi sankari Zelenskyä vasemmalla kädellä leukaan.
  Vladimir Aleksejevitš tunsi shokin ja onnistui vastaamaan osumalla Klitshkoon rintaan. Vladimir horjui, hän pystyi tuskin pysymään jaloillaan välttääkseen kaatumisen. Klitschkan silmät heijastivat pelkoa. Todellakin, epätekninen vastustaja osoittautui sitkeäksi, kuten napa Vakh aikanaan, hän lyö kovaa.
  Vastauksena Klitshko vetäytyi ja teki kakkosen. Hän löi Vladimir Zelenskyä leukaan. Mutta Ukrainan presidentti on erittäin vahva ruumiiltaan ja päältään. Ja hän tulee Vladimiriin kuin saksalainen panssarivaunu "Royal Tiger" tai rohkea venäläinen sotilas, joka ei kiinnitä huomiota iskuihin.
  Wladimir Klitschko siirtyy pois ja heittää tökkiä ja kakkosia. Suojauksella Vladimir Zelensky, jolla on hyvin epämääräinen käsitys nyrkkeilystä, ei välitä. Mutta kyvyn iskun, kestävyyden ja brutaalin voiman ansiosta kaikki on kunnossa. Universumissa, jossa ajan vastavirta, Ukrainan entinen presidentti syytti. Ja kuka kukistaisi tuollaisen kiusaajan? Jopa yhteensä kaksitoista vuotta mestarina ollut, antaa selvästi periksi - monoliittisen seinän edessä.
  Vladimir lähtee. Hän työskentelee nyt taas tökäyksen kanssa. Mutta iskuista huolimatta hän ei onnistu murtamaan nenänsä. Ja taistelu jatkuu. Torvi ei jyrise, ikään kuin nämä olisivat taisteluita ilman sääntöjä, ilman aikarajaa. Ja Klitschkolle tällaiset määräykset ovat erittäin kannattamattomia.
  Voimakas Zelenski iskee paljon ja usein, mutta ei näytä olevan väsynyt, ja Vladimirin on jatkuvasti vetäydyttävä, liikuttava kehässä, pehmennettävä 145 kilon lihasmassansa iskuja kehon rinteillä. Ja miten voit toipua? Taistelun korkea vauhti ilman taukoja kierrosten välillä on erittäin väsyttävää.
  Wladimir Klitschko heittää jälleen oikean kätensä. Mutta Vladimir Zelenskin leuka poikkesi vain tuumaa. Ja tämä ärsyttää lyöntejä suuresti. Kun vastineellasi on titaania vahvempi pää.
  Vladimir yrittää lyödä uudelleen kakkosella ja isku menee ohi. Mutta mitä järkeä on? Klitschkon hengittäminen on yhä vaikeampaa. Taistelu tapahtuu jatkuvasti kiihtyvällä tahdilla, ja entinen maailmanmestari astuu kirjaimellisesti hänen kannoillaan.
  Vladimir Vladimirovich vs Vladimir Aleksandrovich - kuinka symboliselta ja dramaattiselta kaikki näyttää. Eeppinen taistelu omalla tavallaan. Jotain, josta sekä runoilijat että näytelmäkirjailijat voivat laulaa.
  Myös Vladimir Zelensky tuntee ensimmäiset väsymyksen merkit, mutta silti suhteellisen lieviä. Mutta hänen vastustajansa on selvästi väsynyt, kiiltää hiesta ja mikä tärkeintä, on käytännössä lopettanut vasemman tökäyksen heittämisen. Tämän vuoksi aloite siirtyy vähitellen Vladimir Aleksandrovichille. Aina silloin tällöin voit syyttää häntä hänen heikosta tekniikastaan, mutta hänen vartalonsa on upea. Ja iskuja tulee sarjoina.
  Vladimir sulkee lohkolla ja syöttää rennosti, kulmakarvaan... Nyt entisellä maailmanmestarilla on leikkaus. Veri ilmestyi, ja yhdessä punaisen nesteen näkemisen kanssa sankari Zelensky sai villin itseluottamuksen. Ja hän lisäsi painetta.
  Kun osut sarjaan, vaikkakin huonosti, mutta väsymättä, niin ainakin muutama isku menee ohi.
  Ja Vladimir Klitshko, yhä väsyneempi, puolusti itseään yhä huonommin ja laittoi lohkoja. Ja silloin tällöin he saavat lahjan. Ja vihollinen on voimakas ja iskee painolla kuin maila. Jos jättiläisellä Zelenskyllä olisi enemmän kokemusta ja jos hänet olisi koulutettu iskemään oikein, Vladimir Klitshko olisi jo ollut syvästi tyrmistetty. Mutta Vladimir Zelensky löi työntämällä, ja tämän vuoksi vihollinen, vaikka virheitä puuttui, ei pudonnut, vaan vain horjui. Mutta silti taistelu kesti, Klitschko menetti voimansa, kukaan ei aikonut ilmoittaa tauosta, ja sankarin Zelenskyn voitto oli nyt vain ajan kysymys.
  Epätoivoissaan Vladimir teki yllättäen epätyypillisen tärähdyksen jättiläisen Zelenskin maksaan. Ukrainan entinen presidentti tunsi olonsa epämiellyttävältä, ikään kuin tuki olisi osunut vartaloon. Ja hän hidasti hieman.
  Vladimir teki heti kaksi leukaan, vaikka olisi luultavasti ollut järkevämpää jatkaa lyömistä hänen maksaan.
  Vladimir Zelenski kesti stoisesti iskun ja ryntäsi itse hyökkäykseen. Klitschko yritti siirtyä pois, mutta hänen vauhtinsa laski väsymyksen vuoksi, ja entinen maailmanmestari joutui iskujen rakeiden alle. Kun painat kovaa, lohko katkeaa ja hanskat lentävät pois. Vladimir alkoi vuotaa verta paitsi kulmakarvoistaan myös nenästä. Hän riippui epätoivoisesti Vladimir Aleksandrovitšista yrittäen saada hänet taisteluun.
  Mahtava Zelenski pudisti Klitshkon raivoissaan, jolloin tämä kaatui lattialle, joka oli liian suuri ammattinyrkkeilykehään. Ja sitten, kun Vladimir yritti nousta ylös, seurasi murskaava potku kasvoihin. Vladimir Aleksandrovich osasi pelata jalkapalloa hyvin ja siksi hän pystyi liikuttamaan jalkojaan paljon ammattimaisemmin kuin käsiään. Ja tietysti vahvempi.
  Verinen suusuoja lensi ulos Wladimir Klitschkon suun takaa, ja entinen maailmanmestari kaatui, levitti kätensä ja vaikeni...
  Bugle soi ja juhlallinen ääni ilmoitti:
  - Voiton voitti... Vladimir Klitschko, johtuen vastustajan diskvalifikaatiosta kielletystä iskusta!
  
  
  
  ROMMEL VALMISTI ansan
  Seuraava haarautumispiste: taistelu Rommelin armeijaa vastaan Libyassa. Tällä kertaa ansa toimi, intialainen divisioona upposi saksalaisten tankkien hyökkäysten alle ja britit löysivät itsensä patasta. Taistelu päättyi Leo-imperiumin armeijan täydelliseen tappioon. Tämä ei vaikuttanut Moskovan vastahyökkäykseen. Mutta Rommelin maine voittamattomana komentajana kasvoi huomattavasti. Ja Britanniassa optimismi on laskenut jyrkästi.
  Ja tammikuussa Rommelin joukot valloittivat Tolbukin. Hyökkäyksen aikana saksalaiset käyttivät savuverhoa ja pystyivät vähentämään tappioita. Eteneminen Egyptiin seurasi helmikuussa. Brittien hämmennystä hyödyntäen Rommel löi heidät pala palalta. Ja tämä tapahtui japanilaisten menestysten ja suhteellisten epäonnistumisten taustalla Neuvostoliiton ja Saksan rintamalla. Maaliskuussa Rommel miehitti Aleksandrian, ja saksalaiset marssivat voitolla Suezin kanavalle.
  Saksan ja Japanin tappioiden taustalla Churchill kärsi vakavasta psykologisesta stressistä, ja huhtikuun alussa hän sai halvauksen. Tällaisen kirkkaan ja vahvan poliitikon epäonnistumisella oli kielteinen vaikutus vihollisuuksien kulkuun.
  Rommel jatkoi voittoaan saapuessaan Irakiin paikallisen väestön aktiivisella tuella. Siellä mujahideenit itse hyökkäsivät britteihin. Rommel saapui Bagdadiin voittoon. Irakissa julistettiin Bagdadin kalifaatti, joka taisteli Saksan puolella.
  Tilannetta pahensi Neuvostoliiton joukkojen tappio itärintamalla. Puna-armeijan tappio sekä Krimillä että lähellä Kharkovia ja lähellä Rževiä ja vähän myöhemmin lähellä Leningradia.
  Mutta mikä tärkeintä, Rommel onnistui ottamaan haltuunsa koko Lähi-idän öljynporauslauttojen avulla. Ja Neuvostoliiton oli vaikea vastata tähän. Kaiken huipuksi Yhdysvallat hävisi Midwayn taistelun Japanille ja lopulta aloitteen taistelussa Nousevan auringon maan kanssa.
  Oli todellinen uhka toisen rintaman avautumisesta Japanista. Ja taistelukentillä onni ei ole vielä pettänyt saksalaisia. Rommel, täydennettyään joukkojaan arabeilla, yhdessä Turkin kanssa hyökkäsi Neuvostoliiton Transkaukasiaan. Ja tämä pahensi tilannetta dramaattisesti.
  Ylivoimaiset saksalais-turkkilaiset joukot murtautuivat rintaman läpi. Taistelu Batumista kesti viisi päivää ja yötä. Kolmessa päivässä Jerevan piiritettiin. Saksalaiset, turkkilaiset ja arabit menivät huomattavasti syvemmälle. Neuvostoliiton komento yritti vahvistaa Transkaukasian suuntaa, mutta Stalingradin kansi heikkeni, mitä saksalaiset käyttivät hyväkseen. Natsit valloittivat kaupungin lähes kokonaan ja välittömästi.
  Neuvostojoukot kuitenkin yrittivät tehdä vastahyökkäystä... Mutta voimat eivät riittäneet. Ja saksalaiset toivat yhä enemmän reservejä taisteluun. Tärkeintä on, että Japani avasi toisen rintaman, ja se joutui häiritsemään meitä. Siitä huolimatta taistelut Stalingradista viivästyivät jonkin verran pääasiassa Neuvostoliiton sotilaiden sankaruuden vuoksi.
  Mutta kaupunki kaatui, ja lokakuussa krautit saavuttivat Volgan laajalla rintamalla.
  Jopa käsky: "ei askeltakaan taaksepäin" ei auttanut. Varannoista oli katastrofaalinen puute. USA menetti Havaijin saariston ja itse asiassa rajoitti toimituksia Lend-Leasen alaisuudessa; Britannia ilman Churchillia ei käytännössä käynyt sotaa saksalaisia vastaan. Japani eteni suurella, fanaattisella ja hyvin koulutetulla jalkaväkillään.
  Tilannetta pahensivat erimielisyydet neuvostopuolueen johdossa. Molotov putosi, mutta Beria ei kannattanut pitkään. Saksalaiset saavuttivat Kaspianmeren marraskuussa ja alkoivat edetä pitkin rannikkoa. Heidän lumivyörynsä pysäyttäminen osoittautui vaikeaksi. Neuvostoliiton komento hajosi kolmella rintamalla, ja USA ja Britannia itse asiassa jättivät pelin.
  Joulukuussa saksalaiset, turkkilaiset ja arabit yhdistyivät Kaukasuksella. Ja he itse asiassa ottivat tämän rikkaimman alueen hallintaansa. Stalin julisti totaalisodan.
  Tammikuussa puhkesi taisteluita Bakun kaivojen yllä.
  Oleg Rybachenko unelmoi, että hän tyttönä ampui takaisin kiikarikiväärillä. Kauneudella ei ole käytännössä yhtään vaatteita jäljellä, mutta johtuen siitä, että Bakun kaivot ovat tulessa, ympärillä on kuuma ja jopa lumi sulaa.
  Kauhea sumu laskeutuu ja virtaa kaiken ympärille, mikä saa veden sihisemään ja höyryn nousemaan.
  Oleg Rybachenko ja hänen kumppaninsa Akulina, halaavat maata, ampuvat krauteja ja arabeja. Baku on jo ottanut melkein kaiken, mutta venäläinen henki on vahva, eikä mikään voi rikkoa sitä. Tyttö on tarkka-ampuja, hän ei kaipaa. Ja nyt on jo kasvanut kokonainen kasa ruumiita. Kaksi kaunokaista ampuu aseita.
  Tämä saa Olegin tyttöystävän päälle, ja hän alkaa laulaa naputtamalla paljain jalkaansa:
  - Kiva...
  Akulina, joka ottaa hyvin kohdistetun laukauksen, jatkaa:
  - Elää...
  Oleg Rybachenko ampuu jälleen, tappaen arabin ja laulaa:
  - joukossa...
  Akulina ampuu luodin ja jatkaa:
  - Antaa potkut!
  Oleg Rybachenko poimii heti:
  - Ja tupakoi!
  Akulina ampuu uudelleen ja jatkaa laulamista:
  - Ja kuuntele...
  Oleg Rybachenko napsauttaa taitavasti suljinta vapauttaen lahjan ja sanoo:
  - Miten!
  Akulina, katkaistuna saksan, jatkaa:
  - Konekivääri!
  Oleg Rybachenko lähettää taas luodin ja viheltää:
  - Aja!
  Akulina sylki luodin saksalaisia kohti ja jatkoi:
  - Me!
  Oleg Rybachenko, joka oli antanut fasistille runsaan lahjan, sanoi:
  - Presidentti!
  Akulina, lähetettyään tappavan lahjan, karjui:
  - Voittamaton!
  Oleg Rybachenko, vitun taas, jatkoi:
  - Eteenpäin!
  Akulina kannatti kohtaa:
  - Eteenpäin!
  Oleg Rybachenko ampui uudelleen ja murisi:
  - Kun!
  Akulina löi innostuneesti natsia, heitti kranaatin paljain jalkansa ja jatkoi:
  - Kuoret!
  Oleg Rybachenko lähetti luodin ja kuinka se vihelsi:
  - He repivät!
  Akulina ampui tarkasti ja haukkui:
  - Iltapäivällä!
  Oleg Rybachenko ampui kiikarikiväärin, jatkoi:
  - Ja yöllä!
  Akulina sirkutti äänekkäästi ampuessaan:
  - Kiire...
  Oleg Rybachenko ampui ja lisäsi innostuneena:
  - He ovat tulossa!
  Akulina ampui uudelleen ja vihelsi:
  - Leuat!
  Oleg Rybachenko, lyömällä kiikarikiväärillä, jatkoi:
  - Ja käskyt!
  Akulina, ampui, sihisi kimaltelevasti:
  - Antaa...
  Oleg Rybachenko, ammuttuaan luodin, karjui korviaan:
  - Ylhäällä!
  Akulina sylki, mikä toi kuoleman, ja sanoi:
  - Rauha!
  Oleg Rybachenko naulitti jälleen ja murisi:
  - Raivoissaan!
  Akulina ampui yhden laukauksen, kaataen kaksi Fritzeä kerralla, ja sirutti:
  - Se karjuu!
  Oleg Rybachenko huusi korviaan ja ampui:
  - Sota!
  Tyttö toisti laukauksen ja toisti:
  - Sota!
  Oleg Rybachenko, vaihtanut leikkeen, ampui uudelleen, lävisti fasistin pään ja lauloi:
  - Alkaa hämärtää...
  Tyttö, joka ampui tarkasti, sanoi nokkelasti ja kimalteleva hymy:
  - Aiguillette...
  Oleg Rybachenko teki koukun luodilla ja jatkoi:
  - Alkaen...
  Akulina ampui ja sanoi tarkasti:
  - Rauhallista!
  Tyttö-yleiskäsikirjoittaja ampui ja murisi:
  - Elämä!
  Akulina lisäsi:
  - Valehtelee...
  Oleg Rybachenko, joka heitti luodin kuin katapultista ja heitti kranaattia tyttönsä jalalla, jatkoi:
  - Alkaa hämärtää...
  Akulina, katkaistuaan Fritzin, sirutti:
  - Paistaa...
  Oleg Rybachenko, joka heitti taitavasti luodin kannen läpi ja kaatoi saksalaisen panssaroituun miehistönvaunuun, jatkoi:
  - Banneri!
  Akulina ampui uudelleen ja huusi:
  - Ja tuo...
  Oleg Rybachenko ampui iloisesti, karjui:
  - WHO!
  Tyttö-ampuja, joka työnsi savua pois paljain jaloin ja löi taas luodin fasistin kurkkuun, haukkui:
  - Puhuu!
  
  FANTASTISET AVARUUKSEN TAISTELUT
  Kaikesta shokista huolimatta Anfisa tajusi, että koko tätä militaristista phasmagoriaa hallittiin luultavasti yhdestä keskuksesta. Tästä todistavat sekä iskun suunta että olentojen jättimäisen koon toiminnan ilmeinen johdonmukaisuus.
  Soturi tajusi: hän voisi poistaa käytöstä koko tämän fantastisen armadan ohjauskeskuksen ja sitten... Ehkä kaikki pysähtyisi!
  Mutta näin voit tehdä tämän, jos et kuulu itsellesi ja katto, joka lepattaa kuin höyhen, on täysin hallitsematon.
  Jostain syystä päässäni kulki tähän tilanteeseen täysin sopimaton kappale:
  - Saalistavalla Bagheeralla on nyt tyttöystävä. Mielisairaala epäilemättä itkee hänen puolestaan! Hän on ulkomaalainen ja hiipii lähelle! Hän on Xivan mukaan apina - Anfiska!
  Ja alla oleva maisema, täydellinen tuho, kasvavat rauniot kerralla ja monet kraatterit maagisen energian hyytymien putoamisesta.
  Ja jopa rauniot, ikään kuin elävinä, voihkivat ja tärisevät. Ja tämä on pelottavaa.
  Anfisa katsoi taivaalle toivoen, että hän saisi sieltä ainakin lohtua ja tukea.
  Mutta mikä kauhistus tämä on? Jopa aurinko on muuttunut. Se alkoi näyttää karmiininpunaiselta kääpiöltä, josta tuli sepelvaltimovuotoa, joka sahasi silmäpupilleja.
  Anfisa ristiin itsensä jälleen, hän oli jo todella peloissaan: kuka voisi turmella ja turmella auringon? Onko tämä edes mahdollista, vaikka oletammekin, että taikuutta on todellisuudessa? Edes kuningas Suleiman kaikessa loistossaan ei voi tehdä tätä!
  Vai onko tämä illuusio? Miten kaikki tällaiset olennot voivat?
  Verinen höyhenpukuinen lohikäärmekorppi oksensi neljäkymmentäviisi tonnin tankin.
  Auto pyöri useita kertoja ennen kuin räjähti. Revitty torni lensi lähellä Anfisan lepattavaa kattoa. Jopa tuulen virta ravisteli tyttöä, melkein heittäen hänet alas.
  Soturi nousi ylös ja kiipesi titaanin voimalla takaisin ylös. Yksi saappaista putosi kaunottaren taltatusta jalasta. Pudotessaan aivan tavalliset armeijan kengät muuttuivat toiseksi hirviöksi.
  Erityisesti siitä kasvoi sukkaan leijonan pää sarvineen, ja reiästä ilmestyi tulppaanin terälehtiä. Sivuille oli veistetty rapukynsiä ja lepakon siipiä, ikään kuin muovailuvahahahmojen sarjakuvassa.
  Anfisa hengitti:
  - Kaikki nukkuvat! Kaikkivaltias Jumala voi luoda kaiken, mutta hänkään ei voi toteuttaa kaikkia ihmisten fantasioita ja hölynpölyä!
  Motivaatiokenkä, joka yhtäkkiä kasvoi kolmikerroksisen rakennuksen kokoiseksi, sanoi:
  -Ihminen voi toteuttaa mitä tahansa hölynpölyä, mutta vain realistit voivat toteuttaa unelman!
  Anfisa ristisi itsensä ja kuiskasi:
  - Vitun Borisovnan hiukset!
  Boot vastasi:
  - Suuri mies voi olla kalju, mutta vain tyhmä on hampaaton!
  Anfisa saattoi tuskin vastustaa halua heittää toista saappaansa hänelle: ei ole toista niin järjetöntä keskustelukumppania, hän ei kestä sitä. Pystyäkseen ainakin hetkeksi tauolle tästä aivokierteistä tyttö alkoi laulaa 9. toukokuuta lomalle sävellettyä laulua. Näyttää siltä, että aivan äskettäin he viettivät tätä lomaa, jonka Kiovan juntta tallasi niin julmasti.
  Blondi kaunotar esiintyi täydellä äänellä;
  Vannoimme valan linjalla,
  Aivan oikein, palvele pyhää isänmaata!
  Kommunismi antoi auringon valon,
  Kultaisen laulun lanka tuulee!
  
  Komsomolin jäsenet eivät anna periksi kavereille,
  Ja kun sodan ukkonen...
  Tytöt löivät käsiään yhteen,
  He seisovat nyt koneen vieressä!
  
  Ja toiset ovat paljain jaloin auran takana,
  Tuoksuvan leivän tarjoamiseen...
  Loppujen lopuksi on liian vaikeaa taistella, kun on nälkä,
  Olkoon siis työmme viiden arvoinen!
  
  Ne, jotka ovat siistimpiä - tytöt päättivät
  Sodassa ei ole naisen virnettä...
  Ja nuoret liittyivät joukkoihin,
  Jotta Fritz ei huuda vangeille!
  
  Jättiläiset taistelivat Moskovan puolesta,
  Fasismi iski vatsaan!
  Olemme yhdistyneet Venäjän isänmaan kanssa,
  Henki, usko minua, ei kuollut taistelusta!
  
  Stalingrad, jossa veri virtasi kuin puro,
  Missä talot loistivat kynttilöitä...
  Siitä tuli suuri virstanpylväs - käännekohta,
  Suorista olkapääsi, maani!
  
  Tiikeritankit eivät ole este rohkeille,
  Pantterin torni on pudonnut!
  Juna Katyushan kanssa on saapunut,
  Revimme natsismia, hajoamme!
  
  Pioneerit ovat myös tässä taistelussa,
  Partisaanit räjäyttivät rohkeasti sillan...
  Krautista tuli kuin koiria,
  Ja unelmataistelijoiden paine on lisääntynyt!
  
  Tässä on Berliini, viimeinen este,
  Kuinka monta juoksuhautaa ilkeä paskiainen kaivoi!
  Ammun tarkasti konekiväärillä,
  Murskaamme saksalaiset kuin säälittävät täit!
  
  Reichstagin yläpuolella on Auringon värinen lippu,
  Hitler on kuin rotta - kuollut raato!
  Sydämemme lyö kuin rumpu,
  Ja puhaltaa voiton torveen!
  
  Olemme kokeneet surua ja surua,
  Kävimme läpi koko sodan säälimättä...
  Rehevän syreenin tuoksu toukokuussa,
  Tervehdimme kevättä suutelemalla!
  Oleg Rybachenko tuli järkiinsä hämmennystä, siitä tosiasiasta, että häntä lyötiin kasvoihin kämmenillä. Tonttutyttö heräsi nopeasti ja tunsi euforiaa. Oleg Rybachenkon edessä seisoi jo tuttu tonttu ja toinen tyttö, jolla oli timanttiseppele päässään. Hän oli niin kaunis, että entinen kirjailija jäi jopa sanattomaksi hämmästyksestä. Tällaiset hiukset kirjaimellisesti loistavat kuin tähdet.
  Oleg Rybachenko kysyi hämmästyneenä:
  - Kuka sinä olet?
  Tyttö vastasi nauraen:
  - Olen paikallisten tonttujen vanhin. Tai kuten he kutsuvat minua - katsoja.
  Oleg Rybachenko sanoi hämmästyneenä:
  -Olet niin kaunis, oletko todella satatuhatta vuotta vanha?
  Tonttutyttö vastasi nauraen:
  - Kyllä, vielä enemmän... Vahvan taikuuden ansiosta pystyin pettämään kuoleman. Joten elämäni voi vielä olla hyvin pitkä.
  Oleg Rybachenko polki paljaaseen tyttömäiseen jalkaansa ja vihelsi... Tyttö näytti niin nuorelta ja tuoreelta. Aivan kuin vasta kukkiva kukka. Halusin niin kovasti päästä yhteen hänen ja kumppaninsa kanssa. Ja rakastele intohimolla, melkein keskeytyksettä. Niin säteilevän kauneuden kanssa.
  Hän kiinnitti hänen katseensa ja kuiskasi:
  - Onko sinulla miehen sielu?
  Oleg Rybachenko vastasi rehellisesti:
  - Olin suuri soturi entisessä elämässäni!
  Tonttutyttö hymyili ja huusi:
  - Otan mielelläni halaussi vastaan... Mutta huomaan, että haluat kysyä minulta jotain?
  Oleg Rybachenko nyökkäsi aggressiivisesti päätään:
  - Aivan... Kysymykseni kuuluu, miksi rinnakkaisuniversumin värihaltiat lakkasivat vastaanottamasta siemeniä?
  Säteilevän näköinen tonttutyttö mietti hetken ja vastasi sitten:
  - Noita Kaspar haluaa tuhota perheesi. Todennäköisesti hän teki jotain estääkseen edustajiasi lisääntymästä!
  Oleg Rybachenko tuli uteliaaksi, hän astui lähemmäksi tarkkailijaa ja kysyi:
  - Mitä tarkalleen? Miten tämä voidaan estää?
  Tonttutyttö hyppäsi ylös ja pyöri hieman. Hänen paljaat pienet jalkansa pyörivät ilmassa ja tekivät kultaisen kahdeksanhahmon. Sitten tyttö vastasi:
  - En oikein tiedä itse... Jos voisin, niin tontut itse olisivat tehneet lopun tälle velholle aikoja sitten. Mutta... Sinä näytät olevan valittu ja pystyt voittamaan tämän hirviön avullamme!
  Oleg Rybachenko piristyi ja puhalsi rintaansa sanoen:
  - Miten? Olen valmis kaikkeen!
  Tyttö väänteli hieman lantiotaan eikä vastannut heti... Hän kuiskasi:
  - Meidän täytyy rakastella ensin. Tämä antaa voimaa sekä minulle että sinulle...
  Oleg Rybachenko löi huuliaan iloisesti, hyppäsi kaunokaisen luokse, suuteli hänen rintaansa sanoen:
  - Tämä on viisainta!
  Tyttö kumartui hänen puoleensa, ja naisten ruumiit kietoutuivat himokkaan hurmioon. Ja siitä tuli niin upea. Hienoja hyväilyjä ja myrskyinen orgasmivirta. Ja raivoavat myrskyt näyttävät heittävän sinut aallon huipulle. Ja tässä sinä liu'utat näitä jyrkkiä rinteitä pitkin, teet ympyröitä ja pyörteitä. Sitten sinua keinutetaan uudelleen ja heitetään ympäriinsä kuin olisit pingispallo. Ja voit tuntea rakkauden tulivuoria ja ahkeruuden pyörteitä purkautuvan vesien syvyyksissä. Ja tytöt saivat upean autuuden. Ja nautinto, joka kohoaa korkeammalle kuin Mount Everest.
  Se on niin hämmästyttävää, ja niin lukemattomia keskinäisiä orgasmeja.
  Loputon onnellisuus kesti monta tuntia, mutta lopulta sekin loppui. Tytöt hajaantuivat, ja heistä tuli makeaa höyryä. Maratonin kestosta huolimatta Oleg Rybachenko tunsi olonsa virkeäksi ja täynnä voimaa ja elinvoimaa.
  Hän ei ollut koskaan kokenut niin paljon iloa kerralla. Ja olin seitsemännessä taivaassa.
  Ja tyttö katsomassa sanoi:
  - Ja nyt kerron sinulle nimeni! Tämä antaa soturille mittaamattoman voiman.
  Oleg Rybachenko nyökkäsi energisesti:
  - Olla samaa mieltä! Tunnen pystyväni siirtämään vuoria!
  Tonttutyttö, joka yli satatuhatta vuotta vanhana sanoi:
  - Nimeni on Elfamunuel!
  Oleg Rybatšenko leimahti paljaaksi, taltattua tyttömäistä jalkaansa ja vastasi vilpittömästi:
  - Upea ja kaunis nimi!
  Tyttönäkijä kysyi:
  - Entä sinä jaloina olentona?
  Tyttö iskusotilas-kirjoittajakaupunki vastasi:
  - Olen Johann-Oleg Rybachenko!
  Elfamunuel vastasi innostuneesti:
  -Upea nimi! Tunnemme toisemme nyt! Ja nyt meillä on voima vastustaa Kasparia!
  Oleg Rybachenko käpertyi rajusti, taivutellen vahvoja, tyttömäisiä lihaksiaan:
  - Voin tehdä kaikkea! Ja voita myös!
  Elfamunuel vastasi smaragdisafiirisilmät kaventuen:
  - Ja nyt on aika taistella Kasparia vastaan. Kunnes tämä ovela peto keksi vastaukseksi jonkinlaisen tempun. - Tyttö otti Oleg Rybachenkon kädestä ja huusi tontulle ja hobittitytölle. - Minä johdan häntä! Meidän on taisteltava hirviötä vastaan, ja sinä pysyt siellä, missä olet.
  Hobittityttö huomautti arasti:
  - Tällä noidalla on kuitenkin suuri voima... Ei tiedetä, selviätkö edes hänen kanssaan?
  Elfamunuel puristi isoja nyrkkejä nyrkkeihinsä ja totesi päättäväisesti:
  - Meillä on vain yksi vaihtoehto - joko voittaa tai kuolla! Ei ole kolmatta!
  Oleg Rybachenko huomautti yhtä päättäväisesti:
  - Olen katsonut kuoleman kasvoja sata kertaa - en pelkää vieläkään!
  Hobittityttö jopa huusi:
  - Ei sata, mutta paljon enemmän!
  Elfamunuel johti Olegin paljasjalkaisen tytön perässään. Hän löysi itsensä peilin läheltä ja astui päättäväisesti sen pintaan. Iskusotilastyttö seurasi häntä. Tunne oli kuin astuisi veteen - lämpimät ja kutittelevat paljaat pohjat, tyttömäiset, taltatut jalat. Oleg Rybachenko halusi jälleen herkkää naisvartaloaan hyväillen, mutta valitettavasti hänen täytyi seurata katsojaa.
  On hyvä olla tyttö, saat niin paljon iloa - et voi verrata sitä mieheen.
  He kävelivät jollain liukkaalla, kuten meduusan pinnalla. Oleg Rybachenko näki yllättävän määrän tähtiä käytävällä. Tuntui kuin ne olisivat jossain paikassa, jossa astronautit kävelevät ulkoavaruuden halki. Ja tähdet ovat monivärisiä ja niin kirkkaita... Pari niistä irtautui pinnasta ja lensi.
  Elfamunuel kuiskasi Oleg Rybachenkolle:
  - Ole valmis kaikkeen, rakas tyttö!
  Kirjallisen valtakunnan entinen rohkea soturi vastasi rohkeasti:
  -Pelko on heikkoutta - ne, jotka pelkäävät, ovat jo voitettu!
  Heidän parinsa lensi... Kuten Peter Pan, ja tyttöjen runsaat hiustyylit leijuivat ilmassa. Mutta sitten verenpunainen kuu ilmestyi eteen.
  Elfamunuel sirkutti tytön Olegin korvaan:
  - Tämä on velho Kasparin valtakunta!
  Oleg Rybachenko kuiskasi hämmästyneenä ja veti päänsä olkapäilleen:
  - Näyttää pahaenteiseltä!
  Elfamunuel rohkaisi iskusotilastyttöä:
  - Meidän täytyy sukeltaa mustimpaan kraatteriin! Sitten löydämme itsemme labyrintista, joka tulee Kasparin luolaan!
  Oleg Rybachenko, kuten pioneeri, laittoi kätensä hänen päänsä päälle ja sanoi:
  - Aina valmiina!
  Pari alkoi laskeutua ja tähtää kraatterin kaulaan. Sitten tytöt tunsivat imuilmavirtoja jalkojensa alla. Ja kun olimme sisällä...
  Elfamunuel rohkaisi Oleg Rybachenkoa:
  - Nyt käymme läpi todellisen esteradan. Mutta edessä on verinen velho itse...
  Iskusotilastyttö oli siirtymässä eteenpäin, kun hän yhtäkkiä tunsi villin kauhun vierähtävän ylitsensä. Se on kuin jotain kauheaa, kuten jäinen mustekala, joka kahlitsee jäseniäsi.
  Elfamunuel, aistien epävarman mielialan, kuiskasi hänelle tai kenties hänelle:
  - Älä ole arka, kumppani! Se on vain maagista elektroniikkaa.
  - Mistä sait käsityksen, että olen arka! - Johann-Oleg Rybachenko oli rohkea, mutta hänen hampaansa narisevat petollisesti.
  - Tämä on erityinen säteily, se herättää meissä pelkoa! Tuntuu kuin olisimme unohtaneet, ettemme ole vihreitä aloittelijoita, vaan kokeneita sotureita! - Kumppani silitti varovasti iskusotilas-kirjoittajatytön alastomia rintoja rubiininänneillä. Silmät polttivat.
  "En vain taistellut 25 tuntia päivässä, vaan harjoittelin tappamaan koko elämäni!"
  Oleg Rybachenko myönsi tahattomasti. Hänen sanoissaan oli kuitenkin ylpeyttä.
  . Aluksi kaikista aseista onnistuttiin loihtimaan vain pieni, kiinteä lasertikari. Tarkemmin sanottuna Elfamunuel loi sen. Valitettavasti hänen maaginen voimansa on erittäin rajallinen.
  Tämä pieni tikari ei edes näyttänyt erityisen vakavalta.
  Totuus oli kevyt ja sitä voisi hieman laajentaa. Ensimmäinen vihollinen muistutti piikkistä etanaa, jonka kuoresta työntyi ulos nokka. Alkupolku kulki pyörivää pintaa pitkin, joka oli paikoin liukasta. Siksi iskusotilas-kirjoittaja Oleg, joka poikkesi vihollisen hyökkäyksestä, melkein kaatui.
  Hänen ystävänsä osui kovakuoriaiseen leikkaamalla sen kahteen osaan, ja palaset putosivat pois.
  - Työskentele tikarin kanssa! - Elfamunuel huusi. - He eivät ole niin pelottavia kuin haluavat näyttää.
  - Huomasin sen! - sanoi iskusotilas-kirjoittajatyttö. - Vaikka jotain outoa tapahtuu keholle. Ihan kuin hermopäätteet olisivat jäätyneet!
  Vaalea soturi Elfamunuel huusi keuhkoihinsa:
  - Näet, lyö! Siinä kaikki "sulatus"!
  Virtuaalihirviöt, joista jotkin olivat samanlaisia kuin ihmiset, toiset, joilla oli monia lonkeroita, hyökkäsivät heidän kimppuunsa. Tällä kertaa soturi Johann oli hereillä. Vastaisku ravisteli lähintä vihollista. Seuraava, jonka hän makasi, oli hermafrodiittimies. En kuitenkaan ole ollenkaan sääli tuollaista friikkiä kohtaan. Mutta miekkaisen kalmarin kaltaisuus melkein riisti iskusotilas-kirjailija-tyttö Olegin pään.
  Miekan kiinni jäämisen jälkeen naisen ruumis alkoi särkyä ja kipeä.
  - Se on inhottavaa, hän satutti minua! - Oleg Rybachenko vannoi raivoissaan. - En uskonut olevani noin kömpelö.
  -Oletko koskaan taistellut virtuaalisten hirviöiden kanssa? - Elfamunuel kysyi.
  Superace on ihmisrodusta, ja nyt tyttö kiirehti vastaamaan edistyneille demiurgikirjoittajille ominaisella ironisella tavalla:
  - Ananasapinan kanssa! Hän jahtasi minua ja minä melkein kuolin. Vaikka jotkut eksentrit sanovat, että kaikki apinat ovat ystävällisiä ja rakastavat ihmisiä, koska he ovat sen veljiä.
  Vaalea soturi katsoi haltioita sanoi harkiten:
  - Vastustajamme eivät ole hyviä eivätkä pahoja. He ovat välinpitämättömiä, kuten meri, jolla merirosvot purjehtivat.
  - Enemmän kuin tyhjiö. Meri on lämmin ja lempeä. - Tyttö iskusotilaskirjailija osui banaanin ja tiikerin seokseen hampaat varten ohjuksilla, joka hyppäsi hänen kimppuunsa. - Sain mustan aukon päässäni näillä esteradoilla. Vaikka ne eivät olleetkaan niin absurdeja. Totta, nyt kehossa tapahtuu jotain pahaa.
  Elfamunuel suostui:
  - Ollakseni rehellinen, se on minulle myös pelottavaa ja tyhjiötä!
  Tyttö iskusotilaskirjoittaja ja katsova tyttö jatkoivat liikkumistaan. Aluksi hirviöt eivät olleet erityisen nopeita, mikä helpotti tehtävää. De Johann-Oleg ja Elfamunuel jäivät kuitenkin hieman kiinni päästöistä. Se paheni, koska hirviöt alkoivat sylkeä tulta. Rybachenkon lihaksikas vatsa paloi, ja hän tunsi todellista kipua.
  - Se saa minut haluamaan kääntää sisuani! - sanoi iskusotilas-kirjoittajatyttö.
  - Eikä se ole minulle helpompaa! - Vaalea tyttö osoitti oikeaa paljastunutta rintaansa. Hänestä valui verta. He sylkivät jälleen Oleg Rybachenkolle, iskusotilas-kirjoittajatyttö oli myöhässä, hänen olkapäänsä sai osuman, mikä selvästi rikkoi hänen luunsa. Ja kun tavallisen ihmisen luut murtuvat, se sattuu niin paljon, että voit kuolla shokkiin. Vaikka puolalaisten ja venäläisten paronien aatelisperheestä kotoisin oleva Oleg ei ollut tavallinen ihminen, hän tunsi tällä hetkellä olevansa sopimaton. Hän tunsi erityisiä, äärimmäisen haitallisia aaltoja, jotka halvaansivat hänen kykynsä.
  - Minusta tuntuu pahalta! - Johann-Oleg pyörtyi. Vaalea tyttö hieroi kauniita kasvojaan ammattimaisella liikkeellä.
  - Älä sukeltaa mustaan aukkoon, rakas sankarineitoni.
  Tietoisuus palasi, mutta sen mukana kipu. Johann-Oleg huokaisi, hänen tyttönsä tukehtui heikkoudesta:
  - En mene enää.
  Elfamunuel mutisi vihaisesti:
  - Älä ole märkä! Täällä on ensiapulaukku.
  Itse asiassa esterata oli kuin tietokonepeli. On olemassa lisäelämiä, ja olennaista on energia, joka saa aikaan välittömän uusiutumisen. Kyllä, se oli vaikeaa, mutta kokeneet tytöt oppivat matkallaan. Heillä oli vielä paljon opittavaa valtavasta taistelukokemuksestaan huolimatta.
  - Tärkeintä ei ole perääntyä eikä luovuttaa! - Elfamunuel sanoi. Hänkään ei ollut levossa, silloin tällöin teki virheitä ja sai tuskallisia iskuja. Sitten pari tottui siihen ja alkoi toimia paljon harmonisemmin.
  Seuraavassa vaiheessa piti hypätä ilmassa leijuvien sienien päällä, väistää lentäviä veitsiä ja ryömiä piikkilangan yli.
  Taistelu muuttui yhä ankarammaksi ja vastustajat liikkuivat nopeammin ja nopeammin. Totta, tuli mahdolliseksi käyttää vangittuja aseita, myös virtuaalisia, mutta ominaisuuksiltaan melko samanlaisia kuin todelliset kuoleman kantajat.
  Oleg Rybachenko, joka tuli järkiinsä, kokeili erityisesti monipiippuista vibroheitintä! Se loi pieniä halkeamia avaruuteen. Totta, kolmen laukauksen jälkeen se mureni, mutta niitti useita vastustajien rivejä.
  "Ei paha!" sanoi iskusotilas-kirjoittajatyttö.
  - Yritä saada kuplaplasmanheitin! - Elfamunuel neuvoi - Tämä on paljon tehokkaampaa.
  Entinen ässälentäjä ja supervoimakas tieteiskirjailija piristyi ja räpäytti silmiään:
  - No, sekään ei ole huono idea. Ja missä hän?
  Blondi soturi ehdotti mielellään:
  - Tämä on niin pieni piippu, että se muistuttaa pioneeritorvea. Puhalla siihen ja näet hyperplasmisen kaskadin nopean lennon.
  Tyttö iskusotilas-kirjoittaja tuskin väisti lentopalloa, ryömi hieman halkeamaa pintaa pitkin, ja takomo nosti hänet. Laukaus.
  Kuplat satoivat kiertelevänä rivinä pomppien varovasti, olennot, joihin he osuivat, räjähtivät - hajallaan kuin juhlavat konfettit.
  - Mitä! Se ei ole liian huono! - Elfamunuel sanoi. - Lyö vain sitä alemmas, jotta vähemmän kuplia lentää taivaalle.
  Tyttö iskusotilas-kirjoittaja karjui ja laittoi kätensä visiirin alle:
  - Yritän parhaani!
  Elfamunuel lisäsi:
  - Yritä äläkä ylläty!
  Noitatyttö otti myös vahvan aseen ja käytti sitä osoittaen taipumatonta voimaa.
  Taistelusta tuli yhä mielenkiintoisempi. Täällä he taistelevat planeetalla, jossa vesi kaatuu ensin purona heidän jalkojensa alle ja sitten kauhean liukasta nestemäistä heliumia virtaa, ja voimakkaita lasereita ammutaan ylhäältä ja alhaalta, tuhokranaatit räjähtävät.
  Tyttö iskusotilas-kirjoittaja ampui takaisin, käyttäen molempia käsiä kerralla, ja jopa tanssii pretzelin.
  Hän jäi kiinni useita kertoja, ja hän katkaisi vasemman jalkansa. Kumppanini ansiosta hän auttoi minua pääsemään pelastavan ensiapulaukun luo. Kauniin tytön Oleg Rybachenkon jalka on kasvanut.
  Kauneus sanoi innostuneena:
  - Olet siisti Elfamunuel.
  Blondi soturi tuhahti halveksivasti:
  - Ja sinä olet heikko, herra Johann-Oleg. Vauvat kestävät niin kovaa tuskaa, ja sinä huokasit!
  Tyttö-iskusotilas-kirjoittaja ei ollut oma itsensä, jokin vääristi hänen paljasjalkaisen kauneutensa:
  - Tällä hetkellä havaitsen kaiken paljon terävämmin!
  Laskettuaan toisen rivin hirviöitä Elfamunuel virnisti ja sanoi:
  - Ole silti kärsivällinen!
  Sata vuotta vanha iskusotilas-kirjoittajatyttö, vielä vähemmän kumppaniinsa verrattuna, huokaisi, puhumisesta tuli uskomattoman vaikeaa:
  - Sinun täytyy, olen mies!
  - Se on juuri se mies! - Hetken heidän huulensa liittyivät yhteen. Kaunis Oleg Rybachenko tunsi nuoren naisen suudelman hunajaisen makeuden.
  Tyttökirjoittaja huusi:
  - Jumalatar!
  - Lucifer! - Tonttuneito vastasi leikkisästi.
  Sitten he astuivat jatkuvasti muuttuvaan ilmapiiriin voimakkaiden tuulien kanssa. Joko se puhaltaa edestä tai päinvastoin, se painaa taakse. Ja viholliset muuttuvat jatkuvasti, joskus ne lentävät kuin ampiaiset, joskus ryömivät kuin myrkylliset käärmeet tai hyppäävät kuin puput.
  Mutta tulet jatkuvasti taistelemaan, hyppäämällä yhdeltä alustalta toiselle ja jopa tarttumalla tekokärpäsiin ja lisoihin jaloistasi, lentäen ulos ansoista heidän avullaan. Jotkut yksilöt: erityisesti perhosten ja kukkien hybridit: hämmästyttävän kauniita. Ja sudenkorennon ja tulppaanin sekoitus kimaltelee, kaikilla sateenkaaren väreillä mielen turruttavalla tuoksulla... Kvasaari! Paljatut suut napsahtavat takaa kuin elektroniset hiirenloukut, metrin pituiset hampaat kipinöivät salamoissa.
  Löytyy myös isompia viiden ja jopa kymmenen metrin hampaat. Ketterä Oleg Rybachenko onnistui livahtamaan heidän ohitseen. Yksi hirviöistä: panssarin ja skorpionin hybridi, joka räjähti pauhaan, sirottamalla paahtavia karkkeja:
  - Meitä ei kuvata! Ne eivät saa kiinni kvarkeja! - Lauloi rohkea, vaikkakin arka, entinen soturi-ässä ja suuri kirjailija.
  Jälleen kerran iskusotilastyttö saa vahinkoa tuhon välähdyksistä. Ja nyt tonttutyttö on vielä pahempi, hänen jalkansa revittiin jälleen irti. Mutta hän hyppää taitavasti yhdellä raajalla ajattelematta vetäytymistä. Ei kuitenkaan ole minne mennä.
  - Meillä on yksi tapa, joko selviytyä tai kuolla! - Elfamunuel sanoi hieman banaalisti paatos.
  Tyttö iskusotilaskirjoittaja vahvisti:
  - Ja vain yhdessä! Musta aukko on kirkkaampi jäissä eetterissä: pari palavaa sydäntä hehkuu!
  Uskomattomien ponnistelujen ja epäinhimillisen jännityksen kustannuksella he onnistuivat selviytymään tästä, vaikka heidän ruumiillaan ei ollut enää elintilaa.
  Seuraava vaihe on aavikko: raa'asti imevällä vihreällä hiekalla on mahdotonta seistä hetkeäkään paikallaan, jalat jäävät jumiin, ja vielä pitää ampua ja puukottaa. Täällä naamioituneet militantit, joista osa panssaroiduissa, taistelevat heitä vastaan. Taistelijoita on erilaisia, on sekä ihmisiä että skorpionin hybridejä kaktuksen, bugin ja jakoavaimen kanssa!
  Painovoimalentokoneita lentävät, joista ei voi piiloutua tai paeta, lasersäteet hajottavat hiekkaa. Kun se osuu kehoon: helvetin tuskaa, sisäosat tuntuivat puristuneen ulos telalla ja täyttyneen kuumalla öljyllä. Tetraletit sukeltavat, pudottivat pommeja inhottavien kallojen muotoisina, joissa on monta polttavaa silmäkuoppia, ja sylkevät raivokkaita säteitä tuhon janossaan!
  Jumalan soturi, Oleg Rybachenko, ei kuitenkaan ole eksyksissä. Hän on tämä iskusotilastyttö, joka esittää eräänlaista tanssia purojen välissä.
  Elfamunuel jopa vitsaili:
  - Huono pilli: siivet kohoavat vierelläsi!
  Tyttö iskusotilaskirjailija sanoi:
  - Komentaja, rykmenttimme ovat rivissä!
  Iskusotilas-kirjoittajatyttö ja näyttävä blondi tyttö löivät yhdessä saksilla "vesiputoussuihku"-tekniikalla ja asettivat viholliset reheviin nippuihin. Niin monet eri olennot halkeilevat, murskautuvat tai syttyivät tuleen.
  Tämä on upea groteski - ei ilman komediaa, varsinkin kun leijan ja kirveen muodossa oleva tetraletti muuttui osuessaan kultaisten ja turkoosipilkkuisten toukkien putoavaksi virraksi:
  - Kun ammut, seiso varpaillasi, liikkuvuus paranee. - Elfamunuel ehdotti.
  Oleg Rybachenko, tämä iskusotilas-kirjoittajatyttö, huomautti automaattisesti:
  - Vähemmän vakautta.
  Blondi, jolla on kiiltävät hiukset, vastusti tätä:
  - Sanoisinko, että dynamiikka on aina vahvempaa kuin staattinen!
  Vahvistaakseen sanojaan tyttö katkaisi palkilla tynnyrillistä peltipurkkia muistuttavan rynnähtävän rakenteen. Se hajosi palasiksi ja putosi, lensi palasiksi. Voitetun kohteen palaset muuttuivat jo lennossa purppuraisten hybridien parveksi: kimalaisiksi ja simpansseiksi.
  Nämä omituiset olennot taistelivat toistensa kanssa: joka hetki ne pienenivät ja putosivat virtuaalisen taistelun ilmapiirissä:
  - No miten? Kvasaari? - Elfamunuel kysyi kulmakarvojaan neuloen.
  - Todella siistiä, pääasia on kunnollinen! - Tyttö Oleg Rybachenko huomasi. - Lasereiden ja plasman keskellä on mukava elää! Ja kuule planeetan räjähtävän!
  Pomotyttö nauroi:
  - Ja koe orgasmeja taistelussa kanssani! Ja kävele ja iloitse sydämesi kyllyydestä! Arvostan miesten huumorintajua.
  Soturi Oleg Rybachenko pelaa nyt: hän tuhosi seuraavan lahjan. Se muistutti teräksellä päällystettyä puuta. Se ei räjähtänyt heti, vaan vaadittiin useita lisäpanoksia. Kynsineistä koukuista purkautuvat säteet puolestaan mursivat loistavan nuoren miehen käden.
  - Tämä on avaruuden kuilu! - Hän huusi ärsyyntyneenä, iskusotilas-kirjoittajatyttö. - Meidän täytyy ajatella jotain tällaista.
  Elfamunuel huudahti ikään kuin pilkallisesti:
  - Mistä sinä puhut?
  - Lyö minua tiilellä naamaan. - Yksi käsi ei toimi. - totesi Oleg Rybachenko. - Oi, missä on tyttömäinen superlihani!
  Elfamunuel lohdutti häntä parhaansa mukaan:
  - Älä huoli, pian tulee lisää, uudistuvia elämänelimiä.
  
  AVARUUS KÄÄNTYY
  Taistelija liikkui hyvin nopeasti. Väritonttu ja osa-aikainen vampyyri, hän rakasti tietokonetaikasimulaattorien pelaamista ja tunsi olevansa kuin kala vedessä. Ja taistelun jännitys sai minut unohtamaan, että toisin kuin kyberneettisessä "ampujassa", täällä voit kokea todellista ruumiillistumista. Nyt hänen autoonsa hyökkäsi vihollisen minilentäjä, vihollisen avaruusalus sai siivet ja syttyi tuleen, minkä jälkeen se mureni.
  - Ensimmäiset hedelmät ovat jo täällä! - Elroza sanoi ihaillen ja hengitti ulos. Hänen päänsä pyöri - hän oli suorittanut ensimmäisen tehtävänsä, mikä tarkoittaa, että hän pystyy taistelemaan ja voittamaan paitsi noidan virtuaalipelissä.
  Magogravio-tykkivelhojen volleys sekoittivat aseman ja sekoittivat grobork-tähtialukset, jolloin ne hajosivat fotoneiksi tai elementaaleiksi. Jopa useita turvahaamuja purettiin kerralla. Arkkuörkit näyttävät todella joutuneen tappavien lahjojen vakavaan jakeluun. Totta, niiden painovoimatykit ja gammakonekiväärit alkoivat pian laukaista vastauksena, ja avaruusmurskaimet ulvoivat, sekoittuneena runsaasti jo vanhentuneita magolasereita, joita löytyy vain vanhoista aluksista. Tuhannet ohjukset ja kymmenet tuhannet kuoret lävistivät kukkaörkkien laivat tai haamut. Samaan aikaan pyörähtelivät maagiset plasmasilmut, blotit, henkikasvot, kahdeksat ja kolmiot. Heistä lensi kaoottisia liikkuvia energiahelmiä. Tietysti joitain asioita jäi huomaamatta, myös velhojen ohjustentorjunta toimivat, samoin kuin taikasäteiden volleys hyperkvarkkikiihtyvyydellä. Jotain heijastuivat voimakentät ja spatiaalisen kyberpuolustuksen keinot sekä maagiset matriisit.
  Hänen osumansa aiheuttivat peilin, moniväristen aaltojen vapautumisen, vääntäen tilan, jolloin tyhjiö soi. Tämän tyyppinen suoja osoittautui erittäin kuumaksi ja liikkuvaksi, muistuttaen tähti-alusten ruumiita peseviä nesteaaltoja. Mutta ainakin kolmasosa "hyvistä" saavutti tavoitteensa. Mennyt kuin nyrkki nyrkki taikamatriisin kuuron suojan läpi.
  Satoja ja sitten tuhansia häikäiseviä tulipalloja välähti avaruuteen kerralla, jotka sitten levisivät häikäisevän violetiksi, oranssiksi ja vihreiksi terälehdiksi. Sirpaleet eri asemien ja tähtialusten rikkoutuneista rungoista hajallaan oudossa kaleidoskoopissa, näytti siltä, että joku olisi sirotellut lasia avaruuden poikki. Ja sitten hän pyörittää kaleidoskooppista putkea, jolloin ne sekoittuvat. Keskikokoisten ja suurten luokan tähtialusten elementit kääntyivät ympäri, paloivat ja jatkoivat murskaamista ja räjähtämistä levittäen kaikkiin suuntiin. Jopa roskat räjähtivät ja räjähtivät, ikään kuin ne sisältäisivät bensiinitynnyreitä, jotka vuorostaan olivat sekoittuneet fosforin ja rikin kanssa.
  Kahdeksan Groborkin tähtialusta törmäsi kerralla, yksi niistä oli taistelulaiva, jossa oli tuhansia miehistöä. Thermoquark-raketit räjähtivät ilman hyökkäävän taikuuden apua, ja supernova puhkesi hajottaen muita aluksia kaukaisiin ja eri suuntiin. Kaksi lentävää brigantiinia osui dreadnoughtiin ja kaatoi arkkujen tornit ja murattit.
  Tässä on useita palaneita eläimiä, jotka taistelevat epätoivoisesti oikeudesta hypätä ulos modulaariseen pelastusveneeseen. Yksi korjausalusta alkoi murentua, kaksi vielä täysin rakentamatonta tähtialusta rypistyi kuin haitari, murskaamalla korjausrobotit ja työväen, joka koostui goblineista, kissavirpoista ja useista hautaorkien valloittamista roduista.
  Elrose jatkoi taistelua. Kaksi taistelijaa hyökkäsi sen kimppuun, ikään kuin perhosta pinseteillä. Vampyyrityttö kyyhkysi heidän väliinsä ja kulki sivuttain kuin puunleikkuri. Seitsemän maagista laseria emittereineen iski samanaikaisesti. Liekkiluudalla he pyyhkäisivät pois kaoottisesti oikealle ajautuneen auton. Elrosa toisti kolminkertaisen piipun liikkeen ja osui vasemmalle luisuvan aluksen pyrstään. Magoplasma suihkusi ulos ja vihollisen taistelija lensi ylösalaisin, kuin tupakantumpi sylkenyt hänen suustaan jättäen jälkeensä kapean savuradan.
  - Kuten tämä! Tanssi hopak! - Vampyyrityttö sanoi.
  Sen seuraava uhri oli iso, uhkaavan näköinen kaksipaikkainen hyökkäyslentokone. Parempaa ohjattavuutta hyödyntäen Elrosa sujahti kahdentoista aseensa ohi, vaikka taikasäteet tanssivat melkein hänen läpinäkyvän panssarinsa vieressä. Tyttö jopa tunsi tyhjiössä polttavasta hyperplasmasta peräisin olevan tuskallisen lämmön. Erityinen velho-skanneri havaitsee hyökkäyslentokoneen maagisen matriisin suojauksen haavoittuvuudet. (Elroza jopa kuvitteli, kuinka tällainen kone toimii, ryntääen läpi ja polttaen kokonaisia suurkaupunkien kortteleita!) Tyttö tulee juuri esiin risteyksestä ja työntää lahjan saumaan. Säteet tunkeutuvat generaattoriin ja auto räjähtää. Totta, lentäjä onnistuu hyppäämään ulos. Vau, tämä näyttää olevan naarasrotta, melko söpö valkoinen hiiri, jonka vyötäröllä, kaulassa on seitsemän terälehteä ja hännän tupsussa hyvin pieniä. Loppujen lopuksi läpinäkyvässä avaruuspuvussa kukka-runko näkyy edelleen hyvin selvästi. On sääli tappaa noin komea mies. Elrose heiluttaa tassuaan hänelle ja lentää:
  - Toivottavasti tapaamme vielä! - Ja lisää hellästi. -Jokainen tapaaminen sodassa on kuin treffit rakkaasi kanssa, et voi unohtaa, et voi myöhästyä, etkä voi välttää sitä kovin ilkeästi!
  Veneet, vastatuhoajat, mahomeerit - tehostetumpia taistelualuksia, joissa oli megakiihdytin, liikkuivat huippunopeudella. He ampuivat hirmumyrskytulen, sylkien ulos magoplasman ja antiaineen hyytymiä. Velhojen aktiivisuus lisääntyi, monimutkaiset pretzelit, palloista ja polyhedroneista koostuvat mustekalat pyörivät tyhjiössä yhä kiihtyvällä nopeudella. Ja innostuneet tytöt kilpailivat luistimilla heiluttaen mailoja sapelien ja skandinaavisten jumalien taistelukirveiden muodossa.
  Joskus haamut törmäsivät toisiinsa, ja tämä taistelu avaruudessa muistutti keskiaikaisia taisteluita, joissa ritarit tapasivat toisensa ja leikattiin kylmäteräksellä. Ja helakanpunainen veri levisi tyhjiön poikki, sitten pyörii palloiksi ja niin se leijui kimaltelevan tyhjiön poikki. Haamutyttöjen leikatut kädet ja viehättävät pienet jalat leijuivat vielä muutaman minuutin avaruudessa, mutta sulavat sitten jäljettömiin kuin ruumiit virtuaalitodellisuudessa.
  Sitten avaruuskostajat hyppäsivät vihollisen tähti-alusten muodostelman läpi ja kulkivat kaaressa, kiertäen taistelualueen tehdäkseen toisen ympyrän. Jotkut avaruusaluksista livahtivat ohi kuin aave, katosivat välittömästi paraabelia pitkin heti, kun raskaat hyperkvarkkiraketit ilmestyivät. Lottolavat suorittivat vastaliikkeen, liikkuen päistä päähän, tiivistyneitä aluksia, missä ne alkoivat sylkeä jättimäisiä tuhon lähteitä kaikista järjestelmistä. Tuntui kuin tuhannet valaat olisivat nousseet valtameren pohjasta yrittäen polttaa puroillaan merenmetsästäjien ärsyttäviä laivoja. Raketinkannattajat astuivat ohennettuun hauta-ork-tähtialusten muodostelmaan, joka muistutti pudonnutta vaahtoa, viikatteen kaatamia piikkiskeletiä ja lähetti "lahjoja" ilman erityistä riskiä saada niitä vastineeksi.
  Neljäsataakahdeksankymmentä parannettua ja modernisoitua teknomaikalla pumpattua anti-velhoa alkoi taipua vihollisen rintaman ympäri vastapäivään Aleksanteri Suuren tyyliin. Nämä uusimmat tähtialukset ovat väritonttulaivaston kauneutta ja ylpeyttä. Nopea, erittäin ohjattava, aseistettu kahdeksannentoista sukupolven ohjuksilla, eli magogravitaatiokiihtyvyydellä ja raivokkaalla noituudella, modernisoiduilla torpedoilla ja tykistöjärjestelmillä. Epätavalliset asetyypit, joita imperiumin parhaat velhot käsittelivät maagisella kovetuksella. He pystyvät varmasti kestämään tehokkaimmat vihollisen laivat. Täydellinen monitasoinen puolustusjärjestelmä, useat velhot työskentelivät täällä, antoivat heille mahdollisuuden selviytyä massiivisen tulen alla, tietysti tiettyyn rajaan asti.
  Elrosa itse tunsi tämän rajan: hän heitti pois lahjansa, samalla kun hän osoittaa tiettyä varovaisuutta, useat väritontuttaistelijat taistelivat hänen kanssaan rinnakkain. Täällä välähti hologrammi tytöstä, jolla oli yhdeksänvärinen hiustyyli, mikä häikäisi ultraviolettialueella. Hän hymyili suloisin kasvoin ja sanoi:
  - Ehkä voimme yrittää pettää vihollisen skootterilla?
  - Miltä tuntuu? - Elroza kysyi hämmentyneenä.
  - Nyt näet! - Häikäisevä kaunotar iski. - Pidätkö juhlatanssista?
  - Vain pari tusinaa oppituntia! - Värihaltioiden standardien mukaan, jotka ovat pakkomielle taiteelliseen armoon, ja itse asiassa melko vähän.
  Hänen kumppaninsa hampaat paljastaen ehdotti:
  - Toistetaan siis sompram-tekniikka.
  On todella mielenkiintoisempaa tuhota yhdessä. Tässä näytät olevan lyöntimies, joka heittää tyrmäyksiä molempiin käsiin toivoen yksinkertaisesti murtavansa vihollisen. Yllätä energisellä iskujen sarjalla. Kuuluu räjähdyksiä, taistelijat murenevat kuin korttitalot. Ja tässä on paljon suurempi tavoite: vene. Näet kuinka he kaksi osuivat häntään melko pitkään ennen kuin onnistuivat sytyttämään reaktorin tuleen.
  Heidät joutuivat useaan otteeseen jopa "Siili"-järjestelmän ilmatykeihin, jotka peittivät hännän ja estivät heitä lähestymästä konetta. Soturi Elrosa kääntyi keijun puoleen:
  - Olen kyllästynyt tähän vähäpätöiseen ampumiseen. Haluan vahvemman aseen, kuten hyperkvarkkipommin.
  Keiju pudisti päätään moittivasti:
  - Se on liian iso, voit kuljettaa vain yhden latauksen kerrallaan.
  Elrose ajatteli hetken, ja sitten hän valkeni:
  - Käytä siis taikuutta, jotta se voidaan käyttää uudelleen. Kuten esimerkiksi sarjakuvien uudelleenkäytettävä räjähdyspatruuna. - Vampyyritonttu ei voinut olla tekemättä lapsellista vitsiä. - Tai sitten olet heikko!
  Nopeaan koskettunut keiju loukkaantui:
  - Tietysti voin tehdä tämän, mutta onko se reilua?
  Elroza sanoi hyvin loogisesti ja osuvasti:
  - Ovelus ja laskelma: kuinka aviomies ja vaimo synnyttävät voiton - rehellisyys on kolmas pyörä!
  Keiju suostui:
  - Okei, minä suostuttelin sinut! Hanki uudelleen käytettävä termokvarkkiraketti.
  Lisäksi loitsuilla hampaisiin asti aseistautunut Elrosa alkoi hyökätä entistä sitkeämmin. Nyt hänen uhrista on tullut melko suuri fregatti. Tavallisella hävittäjällä on itse asiassa riskialtista hyökätä kiinteään alukseen, jonka miehistö on tuhat viisisataa. Jopa ilman sotilaiden taistelurobotteja, laivaa, mutta hyperkvarkkirakettia, tämä on viisitoista miljardia Hiroshimaan pudotettua pommia. Hän pystyy repimään osiin tähtialuksen, jossa on sekä matriisisuojaus että voimakentät.
  Groboorkit osoittautuivat sodan mestareiksi, heille on ominaista petoeläinten vaisto, joka on noussut evoluution vaiheiden läpi puiden reunaan takertuvasta hauskasta friikistä, sitten supersivilisaatioksi väittäneestä lajista. Jo voimakkaita tyyppejä, mutta ero on siinä, että värihaltiat eivät kunnioita ketään. Ja he hankkivat tukea Berry Hobbittien tasavertaisilta liittolaisilta. Ja syntymähetkestä lähtien marjahobitit olivat tottuneet liikkumaan tyhjiössä, eikä avaruus tuntunut Groborkeille heidän luonnollisena ympäristönsä, siitä huolimatta paskiaisten mastodonien joukot olivat erinomaisesti koulutettuja. Marjahobitit jopa lisääntyvät kosmisen virran kuljettamina paikasta toiseen, kuinka petollinen voi joskus olla olennon ulkonäkö, joilla ei ole aavistustakaan pariutumisesta.
  Mutta heillä on myös vahvimmat vastustajat. Samat kobragepardit harjoittelivat erityisillä maagisilla virtuaalikoneilla, ja heille ruokittiin erityistä doppia, joka sammutti pelon tunteen ja antoi heille mahdollisuuden muistaa kaikki toiminnot ja komennot. No, peikkojaguaarit erottuvat korkeasta älykkyydestään, mutta hauta-orkit, jotka eivät luottaneet yhtä väärennetyihin olentoihin kuin ne ovat, pitivät tämän lajin siivillään. Kaiken kaikkiaan se oli suuren valtakunnan kirjava armeija, joka pyrki valloittamaan maailmankaikkeuden. Kenen ideologia oli halu taikuuteen ja taikuuteen, seksuaaliseen herruuteen. He eivät kuitenkaan pystyneet antamaan välitöntä vastausta.
  Elrosa käytti tätä hyväkseen laittamalla termokvarkkipanoksen keskiluokan laivoihin. Hävittäjä syttyi tuleen ja hajosi, minkä jälkeen brigantiini joutui shokkiaaltoon. Totta, tyttö joutui myös ohjaamaan. Useita kertoja säteet polttivat vartaloa, vain täydellinen suoja pelasti hänet, mutta lämpötila nousi, jopa tytön nenä irtosi.
  - He vain paahtavat minua! - Tyttö mutisi. - Onko mahdollista vahvistaa suojaa, kuten tietokonepeleissä, kytkeä se taikajumalatilaan!
  Keijukomentaja vastasi hänelle:
  - Tietysti voit, mutta tässä tapauksessa se ei ole mielenkiintoista. Ja niin on riski ja adrenaliinin vapautuminen vereen. Lisäksi liikkumavaraa. Käytä tähtipupusilmukkatekniikkaa!
  - Yrittää!
  Useat arvokkaat minuutit hämmennystä ja paniikkia maksettiin niiden perheiden kyyneleillä, jotka ulvoivat vihaisesti kuolleiden puolesta.
  Elrose kysyi väristyksellä äänessään:
  - Että he eivät usko tapaamiseen paremmassa maailmassa.
  Keiju selitti:
  - Kyyneleet olivat sitäkin katkerampia, koska edistyneet hauta-orkit, kuten jotkut liian kehittyneet värihaltiat, osoittautuivat melkein kaikki ateisteiksi eivätkä uskoneet taivaaseen. "Korkean tason noita kikatti ja löi kipinän hänen vasemmasta silmästään. - Totta, spiritualismi on äärimmäisen muodikasta; monet kommunikoivat henkensä kanssa, kunnes he putosivat moniulotteisiin reikiin, jotka työntyivät esiin romahduksen alueella. Siellä he muuttivat jonnekin, tiukasti, mistä ei ollut paluuta. Kuolema ei tietenkään ole loppu, mutta on ymmärrettävää olla parempi lihassa kuin hengessä. Lisäksi tässä romahduksessa ei ole mitään keinoa tuntea uutta kaunista maailmaa tai helvettiä!
  Elrosa purskahti nauruun.
  - Voi olla! Omaksuin magolismin uhmaten enemmistöä magoslavisista maanmiehistäni. Vaikka viaton neito kuuli, että vanhempi veli-patriarkka on Antikristus.
  Keijukomentaja nauroi:
  - Jokaisella rodulla on oma uskontonsa, mutta kaikilla jumalilla on yksi yhteinen piirre, niitä tunnustavalle rodulle ominaiset piirteet.
  Vampyyritonttu sanoi, helmi:
  - Joten tunnustan heidät voimakkaimmalla raketilla, joka repii epäuskoa.
  Ja Elrose jatkoi runsaan sadon korjaamista. Se tuhosi kaikki, koska raketti voitiin toistaa äärettömän monta kertaa ja tuhota kymmenen hävittäjää samanaikaisesti.
  Ihmiset etenivät, tungostaen vihollisia pakottaen heidät vetäytymään. Shokki meni kuitenkin nopeasti ohi, ja hautajaisten synkkä rotu alkoi vastata raivokkaasti. Heidän komentajansa, avaruussupermarsalkka, hengitti hirveästi ja heilutti mutanttirunkoaan:
  - Suihkutan sen fotoneiksi, jauhan sen kvarkeiksi, teroitan sen mustiksi reikiksi, leikkaa haalareiksi! - Ja hän suuttui ja vihastui. - Lyö tyhmiin heti tehokkaimmilla aseilla! Käytä necromancer-velhoja!
  Ulkomuodostelman hävittäjät heittivät ulos miinoja sisältäviä kontteja ja avasivat tulen veneitä ja velhoja vastaan. Risteilijät, suoritettuaan manööverin, ampuivat ensimmäiset salvat ohjusheittimillä tähtääen Magosoideriin ja iskualustaan. Ja lentotukialukset avasivat vatsansa, josta kokonaisia necromancer-velhoja lensi ulos. Nämä eivät näytä olevan suuria, mutta superohjattavia tähtialuksia, joilla ei ole inertiamassaa ja jotka pystyvät kiihtymään superluminaalisiin nopeuksiin jopa tavallisessa kolmiulotteisessa avaruudessa. Mitä järkeä on, ja tämä on mahdotonta tavallisille kehoille - painovoima murskaa. Hävitysmoduulit kehittivät pisteitä ja alkoivat sylkeä tuhon lahjoja. Ne todella muistuttivat kimalaisia, mutta eivät yksinkertaisia, vaan raivokkaita, joita pienet alahenget pitävät. Kuitenkin necromancer-velhojen avulla alemmat henget kontrolloivat näitä koneita.
  Johann heräsi tästä voimakkaasta illuusioiden paineesta. Hän ei ollut koskaan ennen nähnyt sellaista virtausta. Avaruusalus laskeutui toiselle planeetalle. Jopa painovoima oli erilainen, ja voit tuntea sen. Mutta painovoima on edelleen sama.
  
  MAHDOLLINEN KÄÄNTÖ KOVASSA SODASSA
  Ja niin saksalaiset valloittivat Kaukasuksen vuoden 43 lopussa. Talvella he rajoittuivat puolustukseen, mutta kehittivät hyökkäyksen Afrikkaan ja Iraniin.
  Stalin ei tietenkään jäänyt sivuun. Neuvostoliitto aloitti hyökkäysoperaation Leningradin lähellä ja Voronežin alueella.
  Kaksoisisku, tavoite meni ohi. Leningradin lähellä Fritz käytti Panther-2:ta ja suihkuhävittäjiä. Voronežin suuntaan venäläiset ovat jo laukaistaneet IS-2:n. Kuten kävi ilmi, uusi säiliö ei ole täysin täydellinen.
  Aluksi Puna-armeija onnistui Voronežin läpimurrossa, mutta sitten saksalaiset aloittivat voimakkaan vastahyökkäyksen eteläsivulta ja loivat koko padan Neuvostoliiton ajoneuvoille. Samaan aikaan natsit käyttivät ensin itseliikkuvaa E-10-tykkiä, kevyttä, matalaa, nopeaa ja ohjattavissa suhteellisen vahvalla panssarilla.
  Neuvostoliiton joukkojen tappion jälkeen Voronežin lähellä oli toimintatauko. Stalin alkoi toimia varovaisemmin, ja saksalaiset siirtyivät Afrikkaan ja Iraniin.
  Hitler yritti vallata mustan mantereen kokonaan vapauttaakseen kätensä ja saadakseen lisäresursseja. Lisäksi krautit halusivat auttaa Japania, jonka puolesta taistelut eivät sujuneet kovin hyvin.
  Tärkeä rooli oli Saksan sukellusvenelaivastolla, jonka määrä kasvoi jatkuvasti. Uudet vetyperoksidikäyttöiset sukellusveneet ovat osoittaneet täydellisen ylivoimansa samantyyppisiin laivoihin verrattuna. Saksalaisilla oli myös torpedoja, jotka pystyivät havaitsemaan ääntä ja lämpöä.
  Siten liittoutuneiden laivasto alkoi kärsiä valtavia vahinkoja. Kesäkuun puoliväliin mennessä saksalaiset valloittivat Etelä-Afrikan ja heinäkuussa Madagaskarin lopulta koko mustan mantereen.
  Totta, kesäkuun 22. päivänä Stalin alkoi jälleen edetä Rzhev-Sychov-suunnassa massiivisesti käyttämällä uusinta teknologiaa. Uusi T-34-85 panssarivaunu, aseistuksen ja panssarin osalta huonompi kuin Panther-2, oli kuitenkin parempi kuin edelliset kolmekymmentäneljä mallia.
  Saksalaiset istuivat vahvassa puolustuslinjassa ja torjuivat hyökkäyksen luottaen suihkukoneisiin, uusiin konekivääreihin ja konekivääreihin sekä kaasunheittimiin. Itse hyökkäys ei ollut taktisesti äkillinen, ja siksi se osoittautui helpommaksi torjua. Mutta silti, kahden viikon taistelun jälkeen, Neuvostoliiton joukot kiilautuivat Fritz-asemiin.
  Ja saksalaiset ovat ohjanneet liikaa energiaa Afrikan operaatioteatteriin. Mutta uudet ranskalaisten, portugalilaisten, espanjalaisten ja jopa ruotsalaisten divisioonat osallistuivat taisteluihin. Ruotsissa kansallissosialistit voittivat parlamenttivaalit ja pari vapaaehtoisosastoa meni rintamalle.
  Lisäksi Kaukasuksen menetyksen jälkeen puna-armeijalla oli pula polttoaineesta, ja sen seurauksena se ei ollut niin taisteluvalmis.
  Kaksi viikkoa myöhemmin Stalin keskeytti hyökkäyksen ja ehdotti odottamatta rauhanneuvotteluja Hitlerille. Tähän mennessä kävi selväksi, että krautit olivat aikeissa vapauttaa kätensä täysin Afrikassa ja pystyivät hyökkäämään Neuvostoliittoon kaikin voimin.
  Fuhrer suostui aselepoon Stalinin kanssa. Japaniakin on todellakin autettava, mutta mitä Neuvostoliitto voi tehdä tänä aikana?
  Saksalaiset aloittivat hyökkäyksen Iraniin ja Intiaan elokuussa 1944. Kuukauden sisällä saksalaiset tankit olivat Delhissä yhdistäen voimansa japanilaisten kanssa. Ja kuukautta myöhemmin koko Intia oli Saksan hallinnassa.
  Fuhrer antoi käskyn valmistautua laskeutumaan Britanniaan. Englannin pommitukset, myös ballistisilla ohjuksilla, ovat lisääntyneet huomattavasti.
  Japani onnistui yllättävän suuren voiton marraskuussa 1944 keskeyttämällä amerikkalaisten laskeutumisyrityksen Filippiineillä saksalaisten tykkimiesten avulla. Täällä ensimmäistä kertaa Nousevan auringon maan mahtavat taistelulaivat saattoivat näyttää itsensä täydessä loistossaan.
  Amerikkalaisten tappio oli vakava. Ja Saksan sukellusvenelaivaston tuella Japani aloitti vastahyökkäyksen Tyynellämerellä.
  Sillä välin Stalin ja Hitler neuvottelivat. Kahden diktaattorin henkilökohtaisesta tapaamisesta ei ollut mahdollista sopia. Mutta alusta asti oli selvää, että molemmat osapuolet olivat liian ylpeitä. Stalin ei halunnut luopua Leningradista, Hitler ei halunnut luopua Petran kaupungista.
  Ja Fritzit halusivat pitää Kaukasuksen kokonaan itselleen, ja Stalin vaati yhteistä hallintaa.
  Mutta kumpikaan osapuoli ei ole vielä siirtynyt vihollisuuksiin. Hitler suunnitteli valtaavansa Britannian ja vapauttavansa kätensä. Stalin asetti toivonsa panssarivaunujen ja lentokoneiden uuteen kehitykseen. Mutta uusi T-44-kone ei osoittautunut riittävän luotettavaksi ja vaati teknistä hienosäätöä, ja Neuvostoliiton potkurikäyttöiset lentokoneet olivat toivottomasti Saksan suihkukoneiden jäljessä.
  Talvella saksalaiset syrjäyttivät yhdessä japanilaisten kanssa muutaman amerikkalaisen Tyynellämerellä ja aiheuttivat valtavia vahinkoja jenkeille sukellusveneillä.
  Maaliskuussa 1945 saksalaiset tehostivat pommituskampanjaansa Britanniaa vastaan käyttämällä dramaattisesti lisääntyneitä suihkukoneita. Kuten kävi ilmi, pommikone on silti parempi kuin ballistinen ohjus, koska jälkimmäinen on liian kallis eikä tarpeeksi tarkka.
  Myös natsien sukellusvenelaivasto osoitti itsensä yhä voimakkaammin. Liittoutuneet halusivat epätoivoisesti kukistaa saksalaiset ilmateitse ja alkoivat myös tutkia neuvotteluprosessia. Ja samaan aikaan he yrittivät saada Stalinin avaamaan rintaman uudelleen.
  Mutta kaikkien aikojen ja kansojen johtaja odotti edelleen. Hän ei halunnut vetää kastanjoita tulesta uudelleen. Lisäksi oman suihkukoneemme luominen viivästyi, ja uuden T-54-tankin kehittäminen lupasi viedä liikaa aikaa. Kyllä, fasistit onnistuivat luomaan nukkehallituksia paikallisista pettureista miehitetyillä alueilla.
  Joten Neuvostoliiton armeija joutui taistelemaan miljoonia entisiä kansalaisiaan vastaan. Ja se ei ole liian hienoa.
  Ja Japani, jos jotain tapahtuisi, vihjasi, että jos Stalin rikkoisi aselepoa, se avaisi rintaman Kaukoidässä.
  Joten saksalaiset saattoivat valmistautua maihinnousuun Britanniaan ilman häiriöitä. Totta, oli tiettyjä vaikeuksia: metropolissa sijaitsi monet paitsi brittiläiset, myös amerikkalaiset maajoukot. Vaikka Yhdysvallat taisteli pääasiassa merellä, sillä oli varaa vahvistaa joukkojaan Englannissa.
  Tämä aiheutti vaikeuksia. Lisäksi liittoutuneilla, koska he olivat ilmailun laadultaan huonompia, oli liikaa lentokoneita - mikä kompensoi teknologista etua määrällisesti.
  Siksi Oleg Rybachenko metsästi maakohteiden lisäksi myös vihollisen lentokoneita.
  Sitten tyttöhyökkäyslentokoneen ihmelapsi kuvitteli olevansa lentokoneen ohjaimissa. Tässä on ME-262-suihkukone, uusin muunnos pyyhkäisyillä siiveillä. Ja suurella nopeudella se hyökkää sekä ilma- että maakohteisiin.
  Paljasjalkainen kaunotar Oleg Rybachenko tyttömäisessä vartalossaan selviää taitavasti taistelijasta. Avaa tulen tappaakseen paljain jaloin. Ja brittiläiset koneet syttyivät tuleen, ja amerikkalaiset syöksyivät maahan.
  Ja kauniin Olegin oikealla puolella on tyttö Arabella. Joka on myös loistava ässälentäjä. Ja hän johtaa, ampuen ilmassa olevia kuoria kuin tuuletin, kuin siivekäs Valkyrie.
  Oleg Rybatšenko näyttää hänelle nyrkkiään, lyö häntä paljaalla, kaiverretulla tyttömäisellä jalallaan ja huutaa:
  - Jatka samoin!
  Tyttö vastaa innostuneesti ja näyttää nyrkkiä vastauksena:
  - Jatka samoin!
  Nelimoottorinen pommikone lentää kohti Oleg Rybachenkoa. Terminator-lentäjä ampuu hänet alas 30 mm:n ilmatykillä huudahtaen.
  "On parempi tappaa yksi mammutti kuin sata rottaa, on parempi tappaa yksi sankari kuin tuhat pelkuria!"
  Arabella laukaisee vastauksena pyörrerakennuksesta "tynnyriliikkeessä" ja huudahtaa:
  - Kaksi elävää ystävää on hyvä, neljä kuollutta vihollista on vielä parempi!
  Ja sen osumista ne räjähtävät, kuin lentokoneet rivissä!
  Oleg Rybachenko paljastaa lumivalkoiset hampaansa tyttömäisessä hymyssä. Ja hän ampuu taas...
  Hän haluaa laulaa, mikä on militanttia.
  Olen superihminen, maailmankaikkeuden luoja,
  Päätin hallita vuosisatoja!
  Ja kantapääni alla on monia olentoja,
  Todellisuudessa mikä tahansa unelma!
  
  Luo kauniisti ja kudo rikkaasti
  Voinko saada säteileviä mattoja...
  Ne, jotka ovat tottelemattomia, kohtaavat ankaran koston -
  Saatanan lapset menevät Gehennaan!
  
  Ja lapset rakastavat minua koko sydämestään,
  Hän saa napaan asti kaiken mitä haluaa!
  Tuomarit jakavat vain yhden palkinnon,
  Kenellä oli tarpeeksi maalaisjärkeä!
  
  Rakastan palatsejen rakentamista avaruuteen,
  Yhteisöt universumin objektissa....
  Mutta kuinka oikeita he ovat, Jumala tietää,
  Heille on pieni asia katkaista elämäsi lanka!
  
  Hänelle tulee lahja ja bonus,
  Että tyhmä ihminen ei ryömi...
  Sen luominen on pientä, enkä ole kiinnostunut,
  Tulkoon pääsihteeristäkin tomaatti!
  
  Kudon verkon tähtikuvioista,
  Pystyy kaatamaan kvasaarin pikkusormellaan...
  En tarvitse kynttilää, kymmenykset -
  Maksan miehelle anteliaasti itse!
  
  Tulee olemaan kuolemattomuus, ja kauniissa mekossa,
  Morsian tulee luoksesi ikuisuudessa...
  Sinusta tulee kuin suuren jalon kuningas,
  Ja keskeytyksettä taivaalliset pisteet tabernaakkeleissa!
  
  Haaremit ja seraglit ovat pikku juttu,
  Todellisuus kysy Jumalalta...
  Mutta ihmisten on tehtävä itse onnensa,
  Ja älä huuda, vain: Herra pelasta minut!
  Jokaisella sanalla joku kaatui, räjäytettiin tai ammuttiin alas. Ja kaunis Arabella, potkiessaan paljaita jalkojaan, ryntäsi hänen mukanaan ja leikki paljain sormin, painoi ilmatykkien liipaimia. Ja myös saada...
  Joten he ampuivat taistelusarjansa ja lentävät takaisin.
  Arabella kysyy paljasjalkaiselta kaunotarilta, jolla on runsaat rinteet ja ylelliset lantio Oleg:
  - Olet hurmaava tyttö... Olen aina halunnut olla kuin sinä!
  Iskusotilas ihmetyttö vastaa helposti:
  - Ja unelmoin tulla sinun kaltaiseksi! Siitä huolimatta...
  Sitten Oleg Rybachenko tajusi puhuvansa hölynpölyä. Ja ylipäätään, kuinka mies voi pyrkiä olemaan naisen kaltainen?
  Arabella ei kuitenkaan ollut hämmentynyt ja julkaisi kuolemattoman aforismin:
  - On parempi olla nainen kuin nainen!
  Oleg Rybachenko suostui:
  - Kaikki housuissa eivät ole miehiä, kaikki hameet eivät ole naisia!
  Arabella nyökkäsi päätään ja huomautti:
  -On helpompi vietellä sata naista kuin antaa yhdelle viettelevä unelma!
  Jo lentokentällä molemmat tytöt halasivat ja suutelivat - kuinka viehättäviä he ovat. He hyväilivät toisiaan hieman, hieroivat helakanpunaisia nännejään ja painoivat huuliaan yhtä kirkkaaksi kuin ruusun terälehdet yhteen. Kuinka mukavaa on hyväillä naisen vartaloa.
  Mutta ei ole aikaa todella halata - meidän on kiirehdittävä uudelle lennolle. Ja jälleen tehdä murskaavia ilmaiskuja Englantiin. Kunnes brittiläinen leijona on vihdoin voitettu!
  Ilmakohteiden lisäksi Oleg Rybachenkon suosikkitehtävä on tankkien tuhoaminen. Lyöt ne ilmasta. Erityisen houkutteleva kohde Tortillalle on kahdeksankymmentä tonnia painava kone! Todella hirviö - hirviö kaikille hirviöille!
  Saksalaisilla on kuitenkin jo käytössä sarja E-100, joka on Mausin kaltainen, mutta asettelu on tiheämpi, siluetti on matalampi ja kevyempi. Uusi ajoneuvo voisi jo saavuttaa riittävän nopeuden taisteluun.
  Yleensä Oleg Rybachenko kuvitteli henkisesti uudet E-sarjan tankit valmiina toukokuuhun 1945 mennessä. Vaihteiston sijoittelu itse moottorissa: kyykky, pitkät rungot.
  Suosituin ajoneuvo, E-50, on painoltaan ja aseistukseltaan verrattavissa Panther-2:een, mutta sillä on paljon matalampi siluetti ja paksumpi panssari varsinkin sivuilla. Sekä "Sherman" ja "Churchill" että "Pershing" ovat kaukana tästä saksalaisesta ajoneuvosta taktisilta ja taisteluominaisuuksiltaan.
  Ja kun hän ilmestyy taistelukentälle, hänellä ei yksinkertaisesti ole vertaa!
  Ja ne ovat jo valmiita, "E"-50 ja "E"-75. Toinen ajoneuvo, jossa on 128 mm:n tykki, on yksinkertaisesti panssarivaunun rakentamisen ihme. Se on niin hullua, että edes Tortilla ei tunnu riittävältä.
  Ja nyt paljasjalkainen soturi Oleg Rybachenko on jo tankissa kauniin tytön miehistön kanssa. Valtava "E"-100 on mukautettu liikkumaan jopa veden alla. Tässä on miehistö haltijoineen, Oleg Rybachenko on siinä viides , ja neljä tyttöä, joilla on terävä korvat, sukeltaa Atlantin valtameren paksuuteen. Ja se kelluu siellä leikkaaen meren pintaa, se on sukellusvene toukkien varassa.
  Sinun on ylitettävä Englannin kanaali sen kapeimmasta kohdasta. Hyppää rannikolle, suorita pommitukset ja palaa takaisin.
  Eh, saksalainen nero osasi luoda sotilaallisen ajattelun mestariteoksia. Esimerkiksi maansiirtosäiliöt. Demokraattinen hallitusmuoto osoittautui tehottomaksi Saksalle. Mikä kriisi on syntynyt viime vuosina? Joten kaikenlaiset terroristit ja siirtolaiset juoksivat villiin! Ja kuka on syyllinen? Ensinnäkin viranomaisten heikkous!
  Mutta nyt heidän autonsa kahdella aseella hyppää meren syvyyksistä.
  Oleg Rybachenko ampuu alaraajojensa paljaita sormia käyttäen sirpaleita Englannin rannikkopatterin aseita kohti. Englantilainen heitetään korkeammalle ja käännetään ylösalaisin.
  Tämä on todella täydellistä tyylikkyyttä!
  Jostain syystä venäläinen laulu välähti Oleg Rybachenkon päässä:
  - Kohtalokas vuosi, sinun ei tarvitse uskoa minua - tuhatyhdeksänsataayhdeksänkymmentäyhdeksän! Paholainen kääntää kultaiset sarvensa, kolme yhdeksää ylösalaisin!
  Ja sitten Hitlerin joukkojen persoonassa paholaiset saapuivat Englannin maaperään. Tässä on oranssi tonttu, joka ampuu raskaalla 128 mm aseella.
  Ja kolmenkymmenen kilon ammion räjähdys nosti vihollisbunkkerin helvetin taivaalle.
  Oleg Rybachenko ampuu paljain varpaillaan lyhyestä kanuunastaan ja katsoo tyttöjä. Kuinka kauniita he ovat niukoissa bikineissään. Ei tyttö, vaan luonnon ihme. Joten haluat rakastella heidän kanssaan... Ei, Karl Marx ei ole täysin oikeassa. Täällä hänellä on naisellinen luonne ja viehättävän tytön lihaa, mutta silti hän vetää puoleensa naisia. Heidän rinnalleen kiiltävälle vartalolleen.
  Hän on sydämeltään mies ja pysyy miehenä ikuisesti riippumatta siitä, mihin kiusauksiin armoton kohtalo hänet johdattaa.
  Ja täällä, puoli-unessa kävellen ja haaveilen, se on niin miellyttävää... Kuvittelet rikkaassa mielikuvituksessasi Kolmannen valtakunnan voiton...
  Se ei ole vielä lopullinen, mutta kaikki on tulossa!
  Täällä ammut pattereita, ja tyttö, jolla on sinisävyinen tukka, ampuu konekiväärillä tuhoten brittiläiset jalkaväkijoukot. Kuolleet mustat putoavat, ja heistä vuotaa samaa helakanpunaista verta kuin valkoisista. Sota on ihmisen luonnollinen tila...
  Tai kuten eräs filosofi sanoi: taisteleminen on vaikeampaa kuin hengittäminen, mutta paljon luonnollisempaa!
  Mielenkiintoista on, että tytöt todella haluavat käyttää pitkiä, siroja varpaitaan ammuttaessa. No, sillä ei ole väliä minkä värinen kissa on, kunhan se nappaa hiiriä. Se on sama tyttöjen kanssa - ei ole väliä millä ruumiinosilla, kunhan ne ovat kauniita.
  Haltiasoturi repi irti Churchillin suhteellisen pienen tornin tarkalla laukauksella.
  Ei, Oleg Rybachenkolla oli ehdottomasti halu säveltää laulu, ja iskusotilas ihmelapsi alkoi kirjoittaa tavua;
  Kehdosta lähtien haaveilin, että minusta tulee siisti sotilas,
  Lennä lentokoneella ja ammu...
  Tai ehkä mökkipoika ja iso merirosvo,
  Vaikka merellä olet vain varas!
  
  Halusin olla sotilasasioissa - poikana,
  Tehokkain tunnustus...
  Sinun ei tarvitse oppia taistelua kirjasta,
  Muuten sinusta tulee tyhmä kuin karhu!
  
  Luin lapsena rajuista korsaareista,
  Nousemisesta ja äkillisistä hyppyistä...
  Vaikka saatat joutua komissaarien uhriksi,
  Mutta poika ei kestä pelkuruutta!
  
  Mitä haluat, sen saavutat aina,
  Mikä tahansa bisnes on aina kiistanalainen...
  Ja aurinko paistaa myös merirosvolle,
  Ja jos on myrsky, sillä ei myöskään ole väliä!
  
  Kyllä, hirsipuu uhkaa myös
  Julma teloittaja pystyttää rakennustelineet...
  Ja varas ei löydä paikkaa taivaasta,
  Gehenna odottaa häntä alamaailmassa!
  
  Kun jäin kiinni Jeesuksen luo,
  Epätoivoisesti esitin pyynnön...
  Annan periksi, kadun, alhaiselle kiusaukselle,
  Halusin tyttöjä, värikkäitä autoja...
  
  Jumala vastasi: Sinulle ei ole anteeksiantoa,
  Ja vain Saatana odottaa...
  Teloittaja löi välittömästi viipymättä,
  Ja pää vierii irti lohkosta!
  
  Ja olen helvetissä, mutta tiedätkö, en kärsi,
  Voi myös juoda vodkaa paholaisten kanssa...
  Ja nyt nielen sitä viinaa nauttien,
  Ne pestään kakulla ja riistalla!
  
  Kyllä, tämä paikka on vain merirosvoja,
  On paholaisia - poikasia räjähtäen...
  Tämä oli takaisinmaksu täällä,
  Samppanjaa, viiniä, grilli aamulla!
  
  Olen leikkinyt helvetissä viisisataa vuosisataa,
  Mutta sitten Suuri Jeesus tuli...
  Ja helvetti päättyi ilman väliintuloa,
  Olin alamaailmassa onnessa - nyt olen tyhjä!
  Gehennassa kärsin nyt suuresti,
  Kyllä, on totta, että on liian myöhäistä tehdä parannus helvetissä...
  Halusin pukeutua tyylikkäästi naisen kanssa,
  En tiennyt, että joudun tänään helvettiin!
  
  Joten opetus muille merirosvoille,
  Elä rehellisesti, saavutat tavoitteesi...
  Vaikka palkka on valitettavasti pieni,
  Kuinka voimme päästä eroon ketjujen tarpeesta?
  Hyvä kappale ja hieno taistelu... He purkivat taistelusarjansa ja palaavat takaisin. Tontut huudahtivat yhteen ääneen:
  - Olkoon voima kanssamme!
  Jälleen erinomainen, moderni säiliö menee merelle. Ja matala syvyys ei ole este vetyperoksidilla toimivalle koneelle.
  Mitä tulee atomipommin kehittämiseen, Saksa on hieman jäljessä, mutta raskaan veden reaktori on jo käynnistetty. Lisäksi saatiin myös parafiinipohjainen moderaattori.
  Ja tässä on Hitler itse... Riisuttu Fuhrer kävelee toimistossaan. Näyttää siltä, että hän päätti pitää vähän hauskaa.
  Hitler löi nyrkkiä pöytään, lasi mangomehua valui Fuhrerin pukuun. Tämä aiheutti vihanpurkauksen. Hitler uhkasi taivasta:
  - Kuinka kehtaat likata minua, suuri füürer! Joka pian hallitsee kaikkea!
  Goebbels vastasi säälittävästi:
  - Jumala on planeetan tärkein despootti!
  Hitler nyökkäsi:
  - Se siitä! Jumala on julma, mikä tarkoittaa, että mekin voimme olla julmia! Fasismi tappaa miljoonia, kymmeniä miljoonia suuren tavoitteen vuoksi! Jumala tappaa miljardeja, ehdottomasti kaikki, kuka tietää mitä! Suurin osa uhreistamme kuolee nopeasti, ja suurin osa miljardeista, jotka kuolevat vanhuuteen, kärsivät pitkään ja kärsivät kauheasti! Kirkko opettaa, että suurin osa ihmisistä palaa ikuisesti helvetissä kuoleman jälkeen, mutta vaikka kidutamme ihmistä, se on vain tiedon hankkimista, ja korkeintaan tämä kestää muutaman kuukauden!
  Jumala piinaa, tietäen kaiken etukäteen, miljardeja miljardeja vuosia! Ja niille, jotka pelastuvat, on vain vähän iloa - ikuista tylsyyttä Herran orjuudessa! Kirkko opettaa, että Jeesus on Kaikkivaltias Jumala, mikä tarkoittaa, että Hitler on ystävällisempi kuin Jeesus! Eikö ole!
  Goebbels vastasi:
  - Kyllä se on oikein! Kristinusko on sekä "tyynenmerellinen" että erittäin julma! Hän takaa kidutuksen elämän aikana ja haamut kuoleman jälkeen!
  Hitler nyökkäsi:
  - Miksi Euroopassa on niin vähän kauniita naisia! Koska keskiajalla jokaista kauneutta pidettiin noidana, poltettiin ja kidutettiin! Miksi Skandinaviassa on niin paljon kauniimpia naisia? Katolinen inkvisitio ei tunkeutunut sinne niin paljon. Ei olisi paha, jos SS ottaisi kauniita blondeja naisia Skandinaviasta toisiksi vaimoiksi ja synnyttäisi terveitä, pitkiä lapsia.
  Himmler huomautti:
  - Menestyksekkäitä kokeita naisten keinosiemennyksestä tehdään jo! Käytämme upeimpien miesten siemeniä!
  Hitler hyppäsi ylös tuoliltaan:
  - Kyllä, se on mielenkiintoista ja tuloksia on!
  Himmler nyökkäsi:
  - Tietysti minun füürerini! Ensimmäiset tusina in vitro -vauvaa syntyivät! Ne painavat paljon enemmän kuin tavalliset lapset! Ja se näyttää minusta vahvemmalta. Pidin vauvoja sylissäni ja he taistelivat kovasti.
  Hitler virnisti:
  - Tämä on hyvä! Näin voimme parantaa rotua! Voitko kantaa vauvoja kohdun ulkopuolella?
  Himmler vastasi:
  - Tämä on erittäin vaikeaa, füürer! Totta, joitain kehityshankkeita on tehty, mutta ne maksavat liikaa! Vanhanaikainen tapa on paljon parempi!
  Hitler suostui:
  - Ja se on totta! Hallitse Saksaa!
  Ribbentrop lisäsi:
  - Geneettisesti lahjakkaimmat slaavilaiset naiset voisivat olla myös SS-sotilaiden vaimoja. Ja hanki lapsia!
  Hitler nyökkäsi:
  - Ja se on totta!
  Himmler vastasi:
  - Itse asiassa slaavit ovat jollain tavalla sukulaisia meille! Samoilla Venäjän tsaarilla oli enemmän saksalaista verta kuin venäläistä!
  Hitler haukkui:
  - Tiedän sen! Siksi Venäjästä on tullut niin valtava! Saksalainen nosti alkukantaisen kansan!
  Goebbels ehdotti:
  - Meidän on levitettävä satuja, että meidän hallinnassamme venäläiset elävät paljon paremmin kuin bolshevikkien alla!
  Fuhrer huusi hämmästyneenä ja sanoi syvällä äänellä:
  - Miksi tätä ei tehdä nyt?
  Goebbels vastasi innostuneesti:
  - Tehdään loistava johtaja! Työskentelemme kielten parissa yhtä paljon kuin pommikoneiden kanssa Britanniassa. He vuodattivat paljon propagandaansa sekä venäläisiä että brittejä ja amerikkalaisia kohtaan!
  Fuhrer hymyili tyytyväisenä ja sanoi vatsaansa silitellen:
  - Valehtele kohtuudella, kunnioittaen, jotta et jää kiinni sanastasi... Loppujen lopuksi on pelastavia valheita, mutta on tyhjiä valheita!
  Sen jälkeen Fuhrer alkoi kävellä uudelleen lausuen yhden tavallisista monologeistaan:
  - Kun tulin valtaan vuonna 1933, ei ollut suurta Saksaa. Se oli uupunut, tuhoutunut, nöyryytetty maa. Maassa, jossa tuotanto oli pudonnut puoleen, työttömiä oli kymmenen miljoonaa.
  Valtio, joka katkaistiin ensimmäisen maailmansodan seurauksena ja menetti kaikki siirtomansa ja merkittävän osan alueestaan. Kun tulin valtaan, kukaan ei uskonut, että edessämme oli suuria saavutuksia. Mutta sotien katkaiseva pieni maa alkoi kehittyä ja voittaa. Ensin miehitin demilitarisoidun alueen. Sitten Itävalta, nähdessään vaurautemme, liittyi vapaaehtoisesti joukkoomme.
  Sitten länsi pelkäsi kasvavaa voimaamme ja meni Müncheniin - luovuttaen sen Sudeettienmaalle. Sitten alkoi toinen maailmansota. Melkein koko maailma oli meitä vastaan eikä yksikään luotettava liittolainen. Koska Mussolini osoittautui pelkurimaiseksi rievuksi.
  Mutta kolmessa viikossa Puola voitti. Mutta liittolaiset eivät uskaltaneet hyökätä. Sitten Tanska ja Norja putosivat. Myöhemmin, puolessatoista kuukaudessa, valloitimme ihmeellisesti Ranskan, Belgian ja Hollannin ja voitimme britit Dyukerissa.
  Mutta sota ei päättynyt tähän, vaikka todella luotimme siihen! Meidän piti iskeä Jugoslaviaan ja Kreikkaan ja päästä Afrikkaan. En halunnut tätä, mutta itärajallemme on kertynyt kymmenen tuhatta stalinistista tankkia. Meidän piti aloittaa sota planeetan vahvinta ja myös totalitaarista imperiumia vastaan, kuten me.
  Sen ei ollut tarkoitus voittaa nopeaa voittoa, mutta useiden vuosien sodan jälkeen pystyimme tekemään Venäjän karhun toimintakyvyttömäksi ja valloittamaan Venäjän tärkeimmät ja rikkaimmat alueet.
  Afrikka ja puolet Aasiasta sekä Intia antautuivat meille. Sotien seurauksena syntyi kaksi kertaa suurempi valtakunta kuin Tšingis-kaani, neljä kertaa suurempi kuin Makedonian ja viisi kertaa suurempi kuin Rooman valtakunta Troijan vallan aikana.
  Olemme saavuttaneet paljon... Mutta sota ei ole vieläkään ohi! Moskova seisoo horjumatta. Joka kannattaa ehdottomasti ottaa. Lontoota ei ole vieläkään valloitettu. Mutta tärkeintä on Amerikka! Tämä on voimakkain ja vaarallisin vihollisemme. Sen taloudellinen voima on hämmästyttävä, mutta sen henki on heikko! Mutta olemme myös vahvempia kuukausittain. Miljoonat orjat työskentelevät meille ja tuottavat yhä enemmän aseita. Olemme julkaisseet paljon uudentyyppisiä aseita. Suihkukoneet, ballistiset ohjukset, maanalaiset tankit ja ainutlaatuiset diskot, joilla on ainutlaatuiset lento-ominaisuudet.
  Koskaan aikaisemmin koko ihmiskunnan historiassa ei ole ollut niin vahvaa ja teknisesti varustettua armeijaa kuin meillä. Ja olemme nyt lähempänä pyhää tavoitetta - maailman herruutta!
  Fuhrer pysähtyi ja risti kätensä rintansa päälle ja lopetti sitten. -
  Ja voittomme on tulevina kuukausina tai jopa viikossa.
  
  HAITYTTÖ
  Moskovan valtionyliopiston kokeet on hyväksytty. Snezhana Koroleva, hurmaava luonnollinen blondi, potki jaloistaan korkokengät ja juoksi paljain jaloin pitkin lämmintä asfalttia.
  Hän on yksinkertainen kylätyttö, ja hän rakasti koskettaa kovia pintoja paljain pohjaillaan. Ja hän ei välitä siitä, että he katsovat häntä, kuin hän olisi hieman hullu, ja samalla ihailevat häntä.
  Snezhana on erittäin kaunis, hänen hiuksensa ovat hieman kiharat ja hieman kultaiset, ja hänen kasvonsa ovat päinvastoin ruskettuneet, miehekäs leuka ja ilmeikäs profiili. Vaikka hän syntyi kylässä, hänellä on poikkeuksellinen ulkonäkö, aivan kuin hän todella olisi prinsessa. Hänellä on paljon faneja, mutta Snezhanalla on käytännöllinen kylämielisyys.
  Hän haluaa mennä naimisiin oligarkin kanssa! Ja hän haaveilee siitä. Hän on niin nuori ja upea.
  On sääli, että miljardöörit eivät edes Moskovassa makaa kaduilla. Mutta Mishka seurasi häntä. Komea nuori mies, urheilullinen, lihaksikas. Tytöt ovat hulluina häneen. Mutta hän rakastui häneen. Miksi hän tarvitsee tätä kerjäläistä? No, vaikka hän ei ole kerjäläinen, hän on silti keskimääräinen kaveri.
  Karhu pitää kukkia käsissään: valkoisia ruusuja. Ne tuoksuvat niin hyvältä. Ja he menevät hänen hiuksiinsa.
  Nuori mies hyppäsi hänen luokseen ja ojensi ruusuja kehräsi:
  - Mielikuvitukseni iski
  Kuvasi ilmestyi eteeni.
  Löit minuun kuin salama -
  Maanmaisen kauneutensa kanssa!
  Snezhana nauroi ja pyyhkäisi sormillaan nuoren miehen nenää kohti:
  - Jäljitteletkö Pushkinia? Mutta se ei ole pääasia!
  Nuori mies kysyi hämmästyneenä:
  - Mikä on pääasia?
  Snezhana vastasi nauraen:
  - Raha! Tämä on tärkeintä!
  Karhu vastasi huokaisten:
  - No, valmistun Moskovan valtionyliopistosta ja avaan oman yrityksen. Tienaan silti hyvää rahaa, esimerkiksi keksin käsikirjoituksia ja pelejä!
  Tyttö kikatti ja taputti paljain jalkaansa:
  - Tiedän! Kirjoitat myös kaunokirjallisuutta aikakauslehtiin. Mutta tämä kaikki on niin pientä!
  Nuori mies huomautti loogisesti:
  - Miksi sinulla on liikaa rahaa? Meillä on suunnitelmia matkustaa Eurooppaan, ja joskus voimme mennä ravintolaan. Olemme nuoria, terveitä, kauniita - saamme upeita lapsia!
  Snezhana pudisti päätään negatiivisesti:
  - Ei! Kauneus on jumalien lahja! Ja sitä pitää käyttää käytännössä! Menen naimisiin vain sellaisen kanssa, jolla on vähintään miljardin dollarin omaisuus!
  Nuori mies kysyi hiljaa:
  - Ilman rakkautta?
  Snezhana sanoi ankarasti:
  - Rakkautta ei ole olemassa! On vain miesten ja naisten likainen himo!
  Mishka pudisti päätään negatiivisesti:
  - Ei! Rakastan sinua ja vain sinua! En voi elää ilman sinua!
  Tyttö nauroi ja vastasi röyhkeästi:
  - Ansaitse miljardi taalaa ja luota sitten vastavuoroisuuteen, muuten... Kukkia, ei mitään, mutta pidän enemmän helakanpunaisista, veren väreistä!
  Nuori mies huokaisi raskaasti ja lauloi:
  - Ei ole olemassa sellaista asiaa kuin valerakkaus
  Tähdet taivaalla kimaltelevat rubiineista.
  Rikkoa häpeän kahleet -
  Ole tunteesi syvä ja vahva!
  Snezhana naurahti ja vastasi:
  - No, sävelle se. Itse asiassa voit kävellä kanssani. Olet älykäs 18-vuotiaana. Kerro meille, mitä tarinoita lähetit kilpailuun?
  Mishka huokaisi vielä raskaammin ja vastasi:
  - Minun on vaikea keskittyä. Ajattelen sinua koko ajan. Kauniista hiuksistasi ja sinun... Nuori mies katsoi alas ja kysyi hellästi:
  "Et pelkää astua sirpaleen päälle, ja pohjasi likaantuvat!"
  Snezhana vastasi ankarasti:
  - En ole niin sisko. Kylässä kävelin paljain jaloin pakkasesta pakkaseen piikkuvaa polkua, kiviä ja käpyjä pitkin. Ja sinä olet kaupunkilainen. Sinulla ei ole todellista rohkeutta!
  Mishka huomautti:
  - Paljain jaloin sopii sinulle, mutta silti kävellä pitkin kaupungin katuja... Liian ekstravagantti!
  Snezhana hymyili, kuinka suuret helmiäishampaat hänellä oli. Paljon valkoisempi kuin ruskettunut, suklaakuori. Mishka jopa hämmästyi, että luonnollinen blondi saattoi ruskettua yhtä paljon kuin arabinainen. Ehkä tämä johtuu siitä, että hän on ollut raikkaassa ilmassa lapsuudesta lähtien.
  Tyttö laittoi vastahakoisesti kenkänsä jalkaan ja tuli heti Mikhailia pitemmäksi. Snezhana on pitkä tyttö. Tämä jopa hämmentää häntä hieman ja aiheuttaa ärsytyksen tunteen - kaikki eivät halua niin suurta vaimoa. Lisäksi monet miljardöörit ovat lyhyitä.
  Snezhana unelmoi rahasta. Miljardit dollarit houkuttelivat hänen mielikuvitukseensa. Ja halusin myös valtaa. Antaa määräyksiä ja hallita maailmaa. Tai tee omia elokuvia. Mikä olisi myös houkuttelevaa. Äänestä jotain erityistä ja ainutlaatuista.
  Et tunne olosi mukavaksi korkokengissä. Itse asiassa, miksi niin kaunis tyttö tarvitsee kenkiä ennen kuin lumi sataa? Mutta Moskovassa tämä on todella pelottavaa...
  Snezhana kysyi nuorelta mieheltä:
  - Rakastatko minua?
  Misha vastasi lämpimästi:
  - Koko sydämestäni ja sielustani!
  Tyttö naurahti ja kysyi:
  - Kirjoita sitten tarina, jossa Venäjä kukistaisi Japanin Nikolai II:n johdolla.
  Karhu vastasi huokaisten:
  - Minulla oli tämä jo. Tästä aiheesta järjestettiin jopa teemakilpailu!
  Snezhana virnisti ja ehdotti:
  - No, osta minulle jäätelöä!
  Mishka nyökkäsi:
  - Ilolla, millaista?
  Snezhana julisti hampaansa paljastaen:
  - Mansikka suklaassa!
  Nuori mies juoksi kioskille ja osti kaksi annosta kullatusta paperista tehdyissä laseissa.
  Mihail ojensi lasin Snezhanalle. Tyttö otti sen käsiinsä ja nuoli sitä rauhallisesti vaaleanpunaisella, viehättävällä kielellään. Sen jälkeen hän huusi:
  - Kyllä, se ei ole huono! Jäätelö on herkullista! Kun syöt sen, unohdat kukkivat sielussasi!
  Misha nyökkäsi ja huomautti:
  - Sinun kanssasi, jopa Jäämerelle!
  Tyttö pysyi hiljaa. Hänen ajatuksensa olivat nyt jostain muusta. Tyttö itse yritti ansaita rahaa ja kirjoitti fantastisen tarinan toisesta maailmansodasta selviytyneestä. Tarkemmin sanottuna kahdesta uhrista - pojasta ja tytöstä. He yrittivät varoittaa hyökkäyksestä, mutta kukaan ei uskonut heitä. Ja he päätyivät vankilaan. Ja 22. kesäkuuta 1941 suuri isänmaallinen sota alkoi joka tapauksessa. Historian kulkua ei voitu muuttaa.
  Snezhanan tarina sai useita tykkäyksiä ja katseluita, mutta tyttö ei saanut siitä rahaa. Mikä pettyi kaupalliseen kirjailijaan suuresti.
  Snezhana luki Mishkaa. Tämä nuori mies kirjoitti matkalla älypuhelimeensa. Ja hän teki sen onnistuneesti. Yleensä rahaa kuluu helposti. Ja niitä on vaikea saada. Snezhana jopa ajatteli mennä paneeliin. Hänen ulkonäkönsä ansiosta tämä lupasi suuria rahoja. Mutta en halunnut menettää neitsyyttäni, koska silloin mahdollisuus mennä naimisiin miljardöörin kanssa laskisi jyrkästi. Jostain syystä oligarkit rakastavat neitsyitä. Kyllä, tämä on aikataulu. Snezhana halusi paljon rahaa. Mutta hänellä ei ole erityistä suunnitelmaa miljardöörin satuloamiseksi. Oligarkit eivät tapaa Internetin kautta. Mutta siellä on niin paljon miehiä. Ja kaikki ovat niin erilaisia. Ja keho niin haluaa hyväilyjä ja intohimoa.
  Snezhanalta vaati paljon vaivaa, jotta hän ei menettäisi neitsyyttään. Mutta hän piti kiinni. Vaikka näin unta tästä yöllä!
  Kauneus kysyi Mishalta:
  - Onko teille miehille vaikeaa ilman tyttöjä?
  Nuori mies vastasi rehellisesti:
  - Tosi kovasti!
  Snezhana vapisi ja vastasi:
  - Ja haluan aviomieheksi miljardöörin! Auta minua kiitos!
  Karhu vihelsi päätään pudistaen:
  - Olen aivan rakastunut sinuun! Enkä anna sitä kenellekään, etenkään vatsaiselle oligarkille!
  Snezhana silmää silmää ja sanoi viekkaalla katseella:
  - Ja minä teen sinusta rakastajani! Tulet rakastamaan ja hyväilemään minua!
  Nuori mies nauroi ja vastasi:
  - Sinun täytyy etsiä oligarkkeja sieltä, missä heitä löytyy! Ehkä Moskovan kalleimmassa ravintolassa!
  Snezhana paljasti hampaansa ja vaati aggressiivisesti:
  - Vie minut sinne!
  Mishka huomautti:
  - Siellä ei ole ainuttakaan ruokaa alle tuhannella dollarilla!
  Snezhana totesi leikkisästi:
  - Sen parempi, ainakin kokeilen jotain eksoottista. Eikö sinulla ole tuhat taalaa?
  Nuori mies vastasi mielellään:
  - Sinulle tulee yksi, mutta meille kahdelle tarvitsemme kaksi.
  Snezhana totesi päättäväisesti:
  - Kyllä, menen yksin! Ja näin tulee olemaan parempi!
  Karhu nolostui ja oli hiljaa. Sillä välin tyttö söi jäätelönsä. Hän heitti tyhjän lasin roskakoriin. Ja hän vihelsi. Hän on leikkisällä tuulella.
  Mishkasta päinvastoin tuli surullinen. Unelmat avioliitosta Snezhanan kanssa osoittautuivat illuusioksi. Joo, hänellä ei ole onnea hänen kanssaan. Mutta hän on aivan ihastunut tyttöön.
  Nuori mies lauloi surullisesti:
  - Et ole enkeli, vaan minulle, mutta minulle sinusta on tullut pyhimys.
  Snezhana keskeytti nuoren miehen:
  - Sana "pyhä" ärsyttää minua! Voit heti tuntea tekopyhyyden ja tekopyhyyden hänessä! Yleisesti ottaen, kuten viisaat sanovat: jos poliitikko ylittää itsensä voimakkaasti, se tarkoittaa, että hänen kätensä etsii lompakkoasi! - Tyttö napsauttaa kantapäitään ja nauroi laulaen. - Lompakko, lompakko, narussa. Riippuu kiiltävän kuilun reunalla! Ja kohtalo vaanii nurkan takana, kädessään näkymätön köysi!
  Tyttö näki toisen miehen. Täältä tulee Slavka. Myös komea nuori mies. Täällä voit voittaa jättipotin.
  Snezhana kurkkuili Mishkalle:
  - Joten annatko minulle tuhat dollaria?
  Nuori mies epäröi. Ja Snezhana hyppäsi ja juoksi Slavkaan. Nuori mies kantoi myös kukkakimpun käsissään, mutta tällä kertaa ne olivat helakanpunaisia. Snezhana hyppäsi hänen luokseen ja tärisi:
  - Hei Slavik! Ehkä voit viedä minut Emperor-ravintolaan?
  Nuori mies nyökkäsi hyväksyvästi:
  - Varmasti!
  Hänen kädessään kimalsi smaragdisormus. Slavikin isä on miljonääri, ja hänellä on aina rahaa. Totta, hän haluaa päästää käsiään liikaa, mutta Snezhana löi kaverit. Hän, tyttö, on fyysisesti erittäin vahva ja harjoittaa kamppailulajeja. Totta, mieluummin kontaktiton karate, peläten, että joku pilaa hänen moitteettoman kauneutensa.
  Mutta sekä hänen voimansa että venytyksensä ovat erinomaisia. Hän osaa liikuttaa nyrkkiään ja jalkaansa.
  Slavka huusi Mishkalle:
  - Pois täältä!
  Mishka puristi nyrkkinsä:
  - Laske äänesi!
  Snezhana paljasti hampaansa ja mutisi:
  - Kyllä, Mishka, mene, niin soitan sinulle!
  Slavka rypisti kulmiaan ja sihisi:
  - Kuinka aiot soittaa?
  Iso tyttö murisi:
  - Älä uskalla olla kateellinen minulle! Tapaan kenet haluan! Mene Mishka, aikasi on ohi!
  Nuori mies vetäytyi huokaisten. Snezhana vilkutti Slavkalle. Hän on myös komea nuori mies, jolla on punaiset hiukset ja menestynyt tyttöjen parissa. Ja hän rakastui häneen kertakaikkiaan. Koukku on runsaampi ja lypsettävissä. Mutta hän voi silti nukkua jonkun muun kanssa - nämä miehet ovat miehiä.
  Slavka sanoi:
  - Kirjoitin sinulle runoja!
  Snezhana naurahti ja vastasi:
  - Runoutta? Jokin houkutteli teidät kaikki sanoituksiin!
  Warbler nyökkäsi ja lauloi;
  Rakkaus on vaarallista, upea polku,
  Kaikki liittyneet tietävät tämän...
  Et voi paeta sitä, et voi hypätä pois -
  Othello kuristi Desdemonan!
  Snezhana nauroi ja huomautti:
  - Se on hauskaa! Haluaisin kuunnella jotain mielenkiintoista. Ja samalla välipalaa!
  Slava huomautti epäilevästi:
  - Olet pukeutunut liian vaatimattomasti Emperor-ravintolaan, oi mitä mahtavinta!
  Snezhana totesi päättäväisesti:
  - Joten pue minut!
  Slavka nyökkäsi rakkaalleen:
  - Meni! Siellä, kulman takana, kuljettajani ja auto odottavat meitä!
  Snezhana vastasi nauraen:
  - Tämä on ihmeiden ihme, kuudessadas Mercedes!
  Slavka korjasi:
  - Se on jo kahdeksassadas! Yleensä meillä on ihania merkkejä!
  Snezhana hyppäsi ylös ja pyöräytti pyörää ilmassa laulaen:
  - Tytöt ovat erilaisia - keltaisia, valkoisia, punaisia. Mutta kaikki haluavat saman asian - hienossa autossa!
  Mercedes ei ole suuren, kurvikkaan tytön Snezhanan suosikkiauto. Se olisi Cadillac tai jotain vielä isompaa. He istuivat alas, kuljettaja oli musta afrikkalainen, ja hän vilkutti iloisesti omistajalle.
  Tyttö matkalla kysyi:
  - Oletko yrittänyt tehdä liiketoimintaa?
  Slavka ojensi hänelle kalliin palmuoluen ja gurutti:
  - Minä yritin sitä. Erityisesti voit rikastua myymällä tietokonepelejä!
  Snezhana oli samaa mieltä tästä:
  - Kysyntä luo tarjontaa! Mishka kirjoittaa kaikki tarinat, mutta kuka niitä tarvitsee?
  Slava nyökkäsi hyväksyvästi:
  - Ei sitä koskaan tiedä. Nyt ei ole kirjojen aika. Pelit ja elokuvat hallitsevat nyt! Ja tietokonegrafiikkaa!
  Snezhana siemaili kookospähkinöistä valmistettua palmuolutta. Se on maukasta ja miellyttävää. Ei niinkuin halpa jääpala. Snezhana ei pitänyt oluesta, hän pelkäsi lihottuaan. Hän on jo lihava. Jossain tällä linjalla se tasapainottaa, että ruokavalio ei ole enää tarpeeton. Snezhana syö paljon, mutta myös treenaa paljon. Hänellä on laattavatsat ja lankalihakset.
  Slavka yrittää sytyttää tupakan, mutta Snezhana rypistää kulmiaan ja jyrisee tyytymättömänä:
  - Miksi tarvitset tätä paskaa! Sinä pilaat terveyttäsi!
  Nuori mies laittaa sikarinsa esiin ja huomauttaa:
  - Luulen, että olet lihonut hieman! Menetkö salille?
  Snezhana tiuskaisi:
  - Minulla ei ole rasvaa, mutta lihaksia! Mutta sinulle, Slavka, ei haittaisi pumpata itseäsi. Karhu tyrmäisi sinut, mutta sinä kiusaat häntä!
  Slava tuhahti halveksivasti:
  - Karhu on kirjailija ja kasvitieteilijä!
  Snezhana vastusti:
  - Ei, hänen lihaksensa ovat paljon suurempia ja näkyvämpiä kuin sinun! Olet todella laiha!
  Slava vastasi vakavasti:
  - Se on luonnosta! Syön paljon. Yleensä en pidä siitä, että seurustelet Mishkan, Volodyan ja Sashkan kanssa. Tytölle ei sovi olla erilaisten miesten kanssa!
  Snezhana irvisti ja vastasi:
  - He ovat kaikki komeita nuoria miehiä, ja rahaa on vähän. Vain minun kanssani he käyttäytyvät kunnollisesti! Tässä olet, voit myös seurustella minun kanssani.
  Slava huomautti ankarasti:
  - Perkele. No, ehkä voin ainakin silittää jalkaasi?
  Snezhana vastasi lujasti:
  - Jos viet minut ravintolaan, niin olkoon niin, minä sallin sen!
  He kaksi menivät muotiliikkeeseen. Slavka on hieman lyhyempi kuin Mishka ja huomattavasti ohuempi. Snezhanaan verrattuna hän näyttää yleensä pieneltä, tytöllä on leveä hartiat ja kuinka suuri hänen rintansa on? Slavka huomaa tämän ja yrittää koko ajan venytellä ja seistä varpaillaan.
  Snezhana päinvastoin alkaa kumartua. Hän on tytöksi melko pitkä, eikä hän pidä siitä. Kaikki miehet eivät pidä isoista tytöistä, etenkään miljardööreistä. Totta, kirkas kauneus kompensoi sen, miehillä ei ole loppua.
  Mutta joskus Snezhana alkaa kehittää komplekseja.
  Yleensä hän on jo kokenut tyttö. 12-vuotiaana hän päätyi erikoiskouluun, koska hän mursi yhden pojan nenän ja löi toisen silmän. Vietin siellä melkein vuoden. No ei siellä mitään erityisen pelottavaa ollut. Elleivät tytöt ole liian hermostuneita, videokameroita on paljon. Mutta ruoka oli hyvää, ja vaatimattomalle kylätytölle istuminen oli normaalia. Erikoiskoulussa on tietokonehuone ja uima-allas, ja sinne viedään retkiä ja toimintaterapiaa vain kaksi tuntia päivässä. Kotona Snezhana työskenteli paljon enemmän.
  Hänen perheensä joutui suuriin velkoihin, ja lasten täytyi kaikkien lakien vastaisesti elää kuten tsaariaikana.
  Snezhana suoritti tuomionsa ja jopa kehui sitä. Kuten olen niin siisti. Hän oli kyvykäs tyttö ja tuli Moskovan valtionyliopistoon ilman kaveruutta. Hän erottui hänen absoluuttisesta muististaan, ja Snezhana, joka oli lukenut oppikirjan kerran, vastasi epäröimättä.
  Mutta samaan aikaan erittäin kykenevä tyttö ei halunnut opiskella. Jätin luennot väliin ja yritin yleensä käydä yliopistossa mahdollisimman vähän.
  Viime aikoina Snezhana on kiinnostunut tietokonepeleistä. Ja mitä? Ota iPhonesi mukaan ja pelaa vaikka uidessasi.
  Slavka itse valitsi vaatteensa. Nuori mies nosti rahaa kortilta valitsemalla muodikkaita, kalliita, kauniita asioita.
  Snezhana ihaili itseään peilistä. Hän erottui soturin kauneudesta. Lihaksikas runko, kapea vyötärö ja ylelliset lantio korkealla rinnalla. Ehkä liian leveät hartiat ja vahva kaula - tyypillinen Amazon.
  Virheettömät kasvot, kuten muinaisen kreikkalaisen jumalattaren patsas. Näin Hellasen kuvanveistäjät olisivat luultavasti kuvanneet Artemiksen tai Athenen.
  Snezhana huokaisi. Valitettavasti monet miehet rakastavat hauraita ja pieniä naisia. Hänessä on myös soturin kauneus.
  Eikä ole niin helppoa valita hänelle sopivaa juhlapukua!
  Mutta jotenkin, jotenkin he pukivat hänet.
  Ja Slavka toi hänelle jopa keinotekoisista timanteista tehdyn kaulakorun. Vittu, sinä ahne, se olisi voitu tehdä oikeista kivistä!
  Snezhana ihaili itseään hieman. Joten hän näyttää vielä enemmän keskiajan prinsessalta. Elleivät kasvot ole liian tummat.
  Slavka huomautti:
  - Ei tekisi pahaa valkaista kasvojasi vähän! Ja hän on tummaihoinen, kuin aasialainen!
  Snezhana vastusti:
  - Minulla on arjalaisia kasvonpiirteitä. En ole koskaan käyttänyt kosmetiikkaa enkä aio aloittaa!
  Slavka vastasi huokaisten:
  - OK. Tiedät paremmin.
  He suihkuttivat kalliita hajuvesiä Snezhanaan, ja hän, niin tyylikäs ja ylellinen, seurasi Slavkaa. Hän myös vaihtoi smokkiin rusettineen ja laittoi päähänsä silinterin. Tämä sai hänestä kuitenkin näyttämään vähemmän kunnioitettavalta naiselta - pojalta herrasmiespuvussa.
  Hitaasti he poistuivat tiloista ja istuivat kauniiseen autoon.
  Slavka muistutti loogisesti:
  - Ravintolan rikkain yleisö tulee olemaan paljon myöhemmin, päivällä heillä on asioita. Ehkä voimme pitää hauskaa nyt?
  Snezhana vastasi epävarmalla sävyllä:
  - Ajellaan ympäri Moskovaa!
  Ja laittoi iPhonen päälle. Hän ei malttanut odottaa päästäkseen pelaamaan. Tämä on todellakin edistystä: lataat kaikki pelit Internetistä ja leikkaat itsesi. Totta, vaara on olemassa. Se aiheuttaa enemmän riippuvuutta kuin alkoholi.
  Snezhana esittää suosikkirooliaan: hän on kuningatar, joka valloittaa muut osavaltiot. Tietenkin meidän on rakennettava armeija, vauhditettava taloutta ja niin edelleen. Ja tämä vaatii rahaa ja resursseja. Mutta kiitos Mishkalle - hän ehdotti huijarin koodia. Ja nyt hän on luonut resursseja itselleen, ja puretaan joukkoja ja siirretään ne muille vuosisadoille.
  Esimerkiksi he taistelevat sinua vastaan kivääreillä hevosen selässä ja arkaaisilla tykeillä. Ja pommitat niitä atomipommeilla ja valtavilla tankeilla. Ilman epäilyksiä tai perusteluja.
  Snezhana ei halua ponnistella paljon. Heittää 21. luvun armadan 1500-luvun armeijoita vastaan. Ja nauttii lyömisestä. Mitä muuta hän tarvitsee? Hän on korkeimman urheiluluokan nainen.
  Snezhana riisui kenkänsä ja kysyi Slavkalta:
  - Hiero jalkojani, mutta älä uskalla työntää käsiäsi polvien yläpuolelle, minä lyön sinua!
  Slavka on jo pudonnut Snezhanan kuuman käden alle. Hänellä on sankarillista voimaa.
  Ja hieroo vaatimattomasti jalkapohjiaan.
  Tyttö leikkii itselleen. Laitoin erityiset virtuaalilasit päähän. Näin voit nähdä taistelut paljon paremmin.
  Illuusio täydellisestä läsnäolosta ja tuhansista yksiköistä. Ja joukkosi etenevät. Täällä he pudottavat atomipommeja vihollisasemiin. Kun yksi kaatuu, tuhannet soturit hiiltyvät kerralla. Kemialliset aseet ovat myös mielenkiintoisia täällä. Se myös savuttaa ja nousee, nämä ovat demonit, jotka tanssivat.
  Snezhana murskaa vihollisen. Voimat ovat epätasaiset, vaikka onnistuin silti menemään pari tankkia ja useita helikoptereita. Ja valloittaa pääkaupungin myrskyn. Toinen osavaltio on vangittu.
  Snezhana lauloi ilolla:
  - Olen yksi niistä kuningattareista, jotka rakastavat iloa ja naurua, vain tavallisen pillerin kanssa suuteleminen on syntiä!
  Ja hän pelaa taas. Toinen voima valloittaa. Ja taas mennään, kuin atomipommit iskevät meihin.
  Ja asenna laserit hävittäjiin.
  Slava hieroo sillä välin tytön kovia pohjia. Voidaan nähdä, että hän harjoittaa kamppailulajeja ja rikkoi tiiliä paljaalla kantapäällään. Slavka ajatteli, että tällainen vaimo voisi jopa lamauttaa miehensä. Vau, ja hän voittaa itsensä.
  Mutta nuori mies todella piti Snezhanasta. Hänen kanssaan tunnet olevasi luotettavasti suojattu. Tällainen nainen ei anna miehensä loukkaantua!
  Slavka ajatteli, mitä jos Snezhana hypnotisoitiin? Yleensä hypnoosi on niin mysteeri, että hän on aina ollut kiinnostunut siitä. Valta maailmassa - sitä minä haluaisin!
  Kuten eräässä elokuvassa: jossa loistava, mutta hieman hullu tiedemies yritti alistaa maailman antamalla käskyjä mentaaliaaltojen avulla.
  Tietenkin oli sankareita, jotka pysäyttivät hänet. Mutta Slava haluaisi oppia alistamaan kaikki.
  Ja tule maailman keisariksi! Ja entä Snezhana - kuinka paljon hän ajattelee itsestään!
  Snezhana jatkoi pelaamista. Hän valtasi vielä pari maata. Käytä teknistä ylivoimaasi. Ja sitten hän taisteli merellä. Mikä on myös erittäin siistiä.
  Taistelulaivoja atomiaseilla purjelaivoja vastaan. Ja kaukaa kuuluu pahoinpitely. Laivoja uppoaa ja palaa satoja.
  Yhtäkkiä Snezhana oli surullinen. Muistan japanilaisten tappion Nikolai II:n aikana. Niin, ja mieliala heikkeni. Joten sitten hävisimme.
  Ja tyttö keskeytti pelin päättäväisesti ja alkoi etsiä Internetistä historiallisia strategioita.
  No, nyt hän korjaa kaiken. Esimerkiksi tämä on Venäjän ja Japanin sota 1904-1905.
  Slavka häiritsi häntä hieman suutelemalla hänen paljas, vaaleanpunainen kantapää. Snezhana pudisti sormeaan:
  - Ole varovainen, pikku roisto! Muuten teen tämän!
  Ja tyttö tarttui taitavasti Slavan nenään paljain varpaillaan. Nuori mies huokaisi:
  - Voi, se sattuu! Päästä irti!
  Snezhana nauroi:
  - No, sinä olet sissy! Väärät kaverit ovat nyt lähteneet!
  Slavka oli samaa mieltä:
  - Kyllä, ei niitä!
  Tyttö päästi irti pojan nenästä ja ojentui takaapäin. Hän oli iloinen ja iloinen!
  Ehdotettu:
  - Syödään välipala!
  Slavka, joka tiesi Snezhanan maun, tilasi: suklaavaniljakakkuja ja pirtelön kookospähkinöillä ja ananaksilla.
  Tyttö alkoi syödä ilolla. Snezhana rakasti hyvää ruokaa.
  Kauneus kuitenkin huomautti:
  - Mietin, tehdäänkö ruokaa hiilidioksidista?
  Slava virnisti ja vastasi:
  - Se on fantastinen!
  Snezhana totesi loogisesti:
  -Ja iPhonet ovat loistavia, ja käytämme niitä hyvin!
  Slavka vastasi, ei liian mielellään:
  - Edistystä, tiedäthän. Edistystä!
  Snezhana sanoi unenomaisesti:
  - Ja lennämme muille planeetoille?
  Slava totesi päättäväisesti:
  - Universumin reunalle!
  Snezhana nauroi ja huomautti:
  - Kyllä, että valon opetus, talvella ja keväällä, toistan poikkeuksetta kaikille metsän pahoille hengille!
  Slavik vahvisti:
  - Nokkela. Mistä et pidä maailmassamme nyt?
  Snezhana vastasi rehellisesti:
  - Vanhat naiset! On aivan kamalaa kuinka rumia vanhemmat naiset ovat!
  Slavik oli samaa mieltä tästä:
  - Kyllä, ruma. Jotkut yli 70-vuotiaina näyttävät kuitenkin edelleen wow!
  Snezhana välähti hampaitaan:
  - Kuka esimerkiksi?
  Slavik vastasi helposti:
  - Sofia Rotaru!
  Snezhana nauroi ja huomautti loogisesti:
  - Tämä on plastiikkakirurgia! Olisi siistiä näyttää luonnollisesti kaksikymppiseltä kahdeksankymppisenä!
  Slavik suostui:
  - Joo siistiä. Kuolemattomuus on yleensä hieno asia, joskus alkaa ajatella vanhuutta ja pelottaa!
  Snezhana vinkaisi ja sihisi:
  - Älkäämme puhuko surullisista asioista. Ajatellaanpa paremmin, esimerkiksi pitäisikö meidän tehdä jonkinlainen elokuva?
  Slavik vastasi huokaisten:
  - Hyvän elokuvan tekeminen on kallista!
  Snezhana ehdotti:
  - Se on mahdollista eikä liian kallista. Esimerkiksi naisten vankilasta. Kuten se, että miljardööri raiskasi tytön ja laittoi tämän sitten telkien taakse pitääkseen tämän hiljaa!
  Slavik totesi loogisesti:
  - Ei uusi aihe. Tosin se ei todellakaan ole niin kallista! Oletko koskaan ajatellut näyttelemistä elokuvissa itse?
  Snezhana vastasi rehellisesti:
  - Ei vielä, mutta mitä?
  Slavik totesi loogisesti:
  - Sinulla on sellainen ulkonäkö... Leikkiä erilaisia kuningattaria ja soturiprinsessoja. Samalla tekisin rahaa! Rakastat rahaa niin paljon!
  Snezhana nyökkäsi hyväksyvästi:
  - Enemmän kuin pojat! Hyvä idea, täytyy kokeilla!
  Tyttö kuvitteli itsensä sotaisan prinsessan rooliin. Tai barbaarien johtaja. Kuinka hän heittää tikaria paljain jaloin ja naulaa mustan herttuan laudalle. Kyllä se on kaunista. Ja muita rooleja.
  Slavik ehdotti:
  - Ehkä voimme ottaa lainaa ja tehdä elokuvan? Jotain edullista. Esimerkiksi rakkaudesta. Romanttinen suhde.
  Snezhana nauroi ja vastasi:
  - Totta kai teemme! Tämän voi tehdä todella turhaan!
  Tyttö pelasi taas strategiaa. Tällä kertaa historiallinen: Venäjä Japania vastaan. Snezhana kuitenkin aloitti sodan jotenkin epäonnistuneesti ja alkoi tuhlata taistelua toisensa jälkeen. Kelasin sen takaisin. Olisi mukavaa yhdistää huijarin koodi, mutta mikä on ongelma - hän ei tiedä sitä tässä pelissä. Mutta japanilaisia on mahdotonta rehellisesti voittaa.
  Tyttö osaa kuitenkin olla ovela. Tai käytä akatemian löytöjä. Mutta jos parannat joukkoja, tämä vaatii resursseja, mikä tarkoittaa, että jalkaväkeä tuotetaan vähemmän. Joten Venäjän ja Japanin sota ei voi edetä ilman komento- ja valvontataitoa.
  Snezhana ei myöskään ole kovin kokenut peleissä. Hän pelasi ensin tietokoneella erityiskoulussa; hänen perheensä ei antautunut hänelle tähän. Yleensä tyttö piti jopa hauskana, että se osoittautui hänelle paremmaksi lastenvankilassa kuin luonnossa. Mutta ajat ovat tietysti inhimillisiä. Mutta Snezhana itse työskenteli varhaislapsuudesta lähtien, eli köyhyydessä, ja hänen rakkautensa rahaan on täysin ymmärrettävää.
  Ja harrastuksia myös peleihin. Ilmeisesti en leikkinyt tarpeeksi lapsena. Mutta pelit ovat kaikki erilaisia ja niin värikkäitä. Yhdistät lasit iPhoneen, muodostat yhteyden Internetiin ja olet kuin sadussa.
  Lasit tarjoavat kolmiulotteisen kuvan pelistä ja minikuulokkeet tuottavat ääntä. Ja voit jopa soittaa mitä haluat luennon aikana.
  Tämä on todella edistystä!
  Ja nyt Snezhana haluaa voittaa meritaistelun, eikä hän tarvitse muuta... Ja laivat ovat näkyvissä värillisinä, kolmiulotteisina ja savu- ja ammusten räjähdyksiä ja merimiehiä juoksemassa. Erinomainen tietokonegrafiikka. Taistelua voi seurata sekä kaukaa että läheltä. Annat komentoja, osoitat tulisuunnan tai lyöt nuolella. Voit tietysti käyttää sotilaallista neuvonantajaa, mutta tämä ei ole aivan sama. Ja neuvonantaja ei ole paras komentamaan. He eivät voi voittaa, ellet aseta peliä vähimmäisvaikeustasolle.
  Useiden epäonnistumisten jälkeen Snezhana teki juuri niin. Erittäin helppo taso, ja jo pelikokemusta käyttäen lähdin siihen. Joten hän onnistui monipuolistamaan peliä hieman ja lopulta kukistamaan japanilaiset.
  Hän on edelleen siisti tyttö. Ja häntä vastaan on sellaisia voimia. Että hän ei antautuisi vihollisille. Ainakin Snezhana ajattelee niin, vaikka erittäin helpolla tasolla hän voittaa vaikeuksilla. Peli on edelleen peli. Ja kuolevainen taistelu alkaa.
  Tyttö järjestää laivat uudelleen ja puristaa ansaan jääneen kobran epätoivolla. Ja lähtee hyökkäykseen. Uhri ja voitto. Ja hän uhraa jälleen. Joten kyseessä on rampaus. Japanilaiset häviävät. Koska erittäin helpolla tasolla, heidän aluksensa ovat liian hauraita ja haavoittuvia. Ne on lävistetty perusteellisesti. Venäläiset kuoret tunkeutuvat molemmille puolille kerralla. Ja tarkkuus on pienempi.
  Se on sama maalla, ja voit nauttia onnistumisistasi. Vaikka täälläkin on tehtävä lujasti töitä voittaakseen.
  Snezhana paljasti hampaansa ja huomautti:
  - Maailmanhistoriassa on erilaisia asioita... Mutta minä voitan!
  Tyttö muutaman meri- ja maavoiton jälkeen laskeutui itse Japaniin ja nautti pelistä ja voitoista hieman vieraalla alueella. Tuli mahdolliseksi tehdä optimaalisempia päätöksiä ja suorittaa kiertotapatoimenpiteitä.
  Snezhana jopa piristi. Ja hän alkoi hypätä ylös ja alas tuolissaan. Ja laula raivoissaan:
  - Mahtava "Varyag" voittaa viholliset eikä anna armoa samuraille!
  Slavka ei ole niin intohimoinen pelien suhteen kuin Snezhana. Itse asiassa varhaisesta lapsuudesta lähtien hän soitti kaikkea. Eikä hänellä ole tämän suhteen komplekseja. Jos sinun on tehtävä jotain, sinun on tehtävä se!
  Slava ei kuitenkaan vastusta hauskanpitoa. Mitä enemmän voit hieroa tytön pohjia.
  Nuori mies laittoi myös lasit itselleen... Ja tällä kertaa viihde oli kosmista.
  Ja erittäin mielenkiintoista... Monet tytöt bikineissä taistelevat ja nousevat avaruusalukseen.
  Sankaritar tyttöjen joukossa: Natasha, Zoya, Aurora, Maria. Kuuluisat neljä ovat jumalten tyttäriä. He taistelevat avaruudessa käyttämällä taikuutta ja huipputeknologiaa. He katkaisivat örkkejä taistelulaivan käytävillä ja leikkaavat panssarivaunuja. He liikkuvat eteenpäin ja kukistavat vihollisen hymyillen ja kirkkailla virnisillä. Auringonsäteet lentävät virtuaalisten tyttöjen helmihampaista ja osuvat erilaisiin olentoihin.
  Slava näytteli nauttien pelistä ja tyttöjen kehon kauneudesta...
  Hyökkäävätkö he tähtialuksia? Kyllä, sellaiset tytöt keksivät paholaisen päivän aikana!
  Avaruustaistelut ovat aina jännittäviä ja houkuttelevat asiakkaita. Pelialalla on ansaittava paljon rahaa. Varsinkin kun taikuutta ja tekniikkaa sekoitetaan. Ja kun pelissä on paljon kauniita tyttöjä. Tämä on ehdottomasti paras maku!
  Slava leikki, ja tytöt heittivät paljain varpaillaan bumerangeja, jotka pyörittivät ja repivät viholliset osiin. Soturit iskevät örkkeihin hyppäämällä ja rikkovat heidän virnistelevän suunsa.
  Slava sihisi raivosta:
  - Kukaan ei estä meitä, kukaan ei voita meitä! Pahat tytöt murskaavat vihollisen! Evil Girls - Tervehdys sankareille!
  Yksi taistelulaiva vangitaan, ja soturit hyppäävät seuraavaan. Lukuisten tyttöjen paljaat, pyöreät kantapäät välähtävät. Ne ovat kaikki niin erilaisia ja samalla upeita.
  Yleisesti ottaen pelien kysyntä kasvoi huomattavasti, kun he aloittivat bikinistyttöjen sarjan lanseerauksen. Miehet, varsinkin teini-ikäiset, pitävät siitä, että tytöt käyttävät vähän vaatteita... Varsinkin jos sotureita on paljon eri puolilta.
  Nälkäisenä Slava piti tauon pelistä... Ja tilasi pari hampurilaista ja kebabia.
  Ahmattimainen Snezhana oli myös hajamielinen. Ja hän käytti teräviä hampaitaan. Hän alkoi repiä tuoretta lihaa ja viheltää:
  - Minun suloinen ja herkkä peto! Rakastan sinua niin paljon - usko minua! Minun suloinen ja herkkä peto!
  Tyttö nautti mehukkaasta lihasta, repäisi sen ja söi sen. Slavka totesi rakkaudella:
  - Olet niin hurmaava tiikeri!
  Snezhana vahvisti:
  - Olen helvetin hirviö!
  Ja hän nuoli hopeavartasta. Hän rakasti syömistä ja pystyi syömään paljon. Ei ihme, että hänellä on niin paljon energiaa ja voimaa. Mutta samaan aikaan tyttö erottui hyvyydestään ja nopeista liikkeistään. Hänellä oli jo musta-punainen vyö kosketuksettomassa karatessa, ja hän rikkoi raskaat laudat. Voi jakaa jopa kolme tiiliä. Hänellä on vetohevosen vahvuus. Jopa Snezhana esiintyi äskettäin pari kertaa vahvanainen-ohjelmassa naisten keskuudessa ja sai rahaa.
  Yleensä Snezhana säästi itselleen... Hän olisi voinut päästä Emperor-ravintolaan omalla kustannuksellaan, mutta kuinka hän ei voisi hyödyntää monia fanejaan. Yleensä nuorten miesten kanssa on hyvä olla tekemisissä. Voit mainostaa heitä rahalla menemättä nukkumaan. Vanhemmat miehet ovat käytännöllisempiä ja heillä on niin paljon aikaa, ettet voi lypsätä heitä myymättä heidän vartaloaan!
  Monet tytöt käyttäytyvät tällä tavalla. Miehiä lypsätään ja vieteltään hellyydestä, mutta heillä ei ole kiirettä rakastella. Vaikka tietysti haluaisin.
  Snezhana tuskin voi hillitä itseään. Hänen nuori, erittäin vahva ruumiinsa on niin nälkäinen hellyyttä. Sinun täytyy jopa ottaa pillereitä vähentääksesi jännitystä. Ei, vain ne naiset, jotka pelaavat kovasti saadakseen ison rahan!
  Tämä näkyy elokuvissa ja romaaneissa. Kiusaa miehiä, niin he antavat sinulle kaiken hopealautasella.
  Snezhana pyysi lisää shish kebabia:
  - Anna minulle enemmän!
  Slavka totesi hätääntyneenä:
  - Kuinka paljon painat?
  Snezhana vastasi rehellisesti:
  - Yhdeksänkymmentä kiloa!
  Slavka vihelsi:
  - Vau! Miksi olet niin lihava!
  Snezhana loukkaantui:
  - Näit minut bikineissä! Minulla ei ole tippaakaan rasvaa, vain lihaksia!
  Slava huomautti rauhallisesti:
  - Meidän on ryhdyttävä dieetille!
  Snezhana lauloi vastauksena:
  - Joskus tunteet ajavat meidät masennukseen,
  Mutta kansan mielipide on ollut tiedossa jo kauan...
  Kuka on iso on taideteos,
  Ja siellä pitäisi olla paljon hyvää!
  Slavka tilasi lisää grilliä kännykkäänsä. Sitten he joivat kalliin juoman, ja Snezhana söi shish kebabia ja huuhtoi sen punaisella nesteellä.
  Tyttö piristyi ja lauloi:
  - Tuli vesi
  Täytä lasisi...
  Yhdessä Saatanan kanssa -
  Juodaan metalliin!
  Slavka kysyi Snezhanalta hymyillen:
  - Etkö pelkää Jumalaa?
  Tyttö vastasi päättäväisesti:
  - Ei!
  Slavka virnisti:
  - Ja miksi?
  Snezhana vastasi vakavasti:
  - En pelkää satuhahmoja! Pelkäätkö Koshcheita tai Baba Yagaa?
  Slavka huomautti järkevästi:
  - No, vain pienimmät lapset uskovat Koshcheihin tai Baba Yagaan, mutta monet, jopa erittäin korkea-arvoiset ihmiset, uskovat Jumalaan!
  Snezhana huomautti kyynisesti:
  - Poliitikot ovat teeskentelijöitä! Heille uskonto on joko bisnestä tai flirttailua äänestäjien kanssa. Neuvostohallinnon aikana he julkaisivat hyviä kirjoja, joissa Raamattu oli paljastettu pitkään!
  Slavka nyökkäsi hyväksyvästi ja vahvisti:
  - Tehdä bisnestä! Kaikki haluavat ansaita rahaa, etkä voi väittää sitä vastaan! Sellainen on ihmisluonto!
  Snezhana lauloi raivoissaan katkelman Karabasin laulusta:
  - Mutta vain napata kaikkea suureksi iloksesi! Mutta vain napata kaikkea suureksi iloksesi! Suureksi iloksesi!
  Slavka muistutti myös vakavasti:
  - Mutta tarkasti ottaen ei ole sataprosenttista todistetta siitä, ettei Jumalaa ole!
  Snezhana totesi päättäväisesti:
  - Eikä ateisteilla ole mitään todistettavaa! Todistustaakka pitäisi olla uskovilla!
  Ja tyttö alkoi taas syödä rasvaista lihaa. Paksu kaunotar. Hänessä on niin paljon suloisuutta ja villiä - suoraan partereen.
  Slavka huomautti vaatimattomasti:
  - Maailmassa on tietysti vähän oikeutta ja onni myötävaikuttaa usein pahaan!
  Snezhana oli samaa mieltä tästä:
  - Menestynein hallitsija on Tšingis-kaani. Mutta hän on silti peto! Ja hän ei pitänyt sanaansa!
  Slavka vahvisti:
  - Ja hän ratsasti moskeijaan hevosen selässä! Kyllä, tämä on voimakas isku mille tahansa uskonnolle!
  Snezhana twiittasi:
  - Maa voihki Tšingis-kaanin kantapään alla, maailmassa ei ole ketään rohkeampaa kuin venäläinen Ivan!
  Ja tyttö nauroi ja kietoi paljain jaloin hopeisen vartaan kahdeksaan, mikä osoitti jälleen poikkeuksellisen voimansa.
  Slavka, katsoessaan tätä, tunsi olonsa hermostuneeksi. Kun niin voimakas tyttö on vieressäsi, tunnet tahattomasti hämmennystä ja pelkäät joutuvasi lyömään häntä!
  Snezhana huomautti tyytymättömästi:
  - Kaikki mitä maailmassa on, riippuu taivaan korkeuksista! Mutta menestyksemme, mutta menestyksemme riippuu vain meistä!
  Slavka vastusti tätä:
  - Ei, paljon maailmassamme riippuu vähäpätöisestä tuurista! Jotkut ovat miljardöörejä, joilla on keskinkertaiset kyvyt, jotkut ovat neroja, jotka kuolevat köyhyyteen!
  Snezhana purskahti:
  - Van Gogh!
  Slavka vahvisti:
  - Se siitä!
  Tyttö kysyi epäilevästi:
  - Luuletko, että on olemassa ennaltamääräystä?
  Slava kohautti olkiaan:
  - Voi olla!
  Kauneus rypisti kulmiaan ja kysyi uudelleen:
  - Tarkoittaako se siis, että Jumala on olemassa?
  Slavka vastasi pudistaen päätään:
  - Puolet minusta uskoo häneen, ja toinen ei... Mutta ehkä kaikki elämämme skenaariot eivät ole meidän kirjoittamia!
  Snezhana lauloi aplombilla:
  Voitko kuvitella tämän tilanteen?
  Tiedämme etukäteen mitä tapahtuu...
  Ja miksi sitten epäilyksiä, huolia,
  Kaikkea maailmassa tarjotaan - aikataulu!
  Tyttö kumarsi selkänsä ja jatkoi lastenelokuvan hittilaulun laulamista:
  Ja me uhmaamme myrskyjä,
  Siitä ja koska...
  Elää maailmassa ilman yllätyksiä -
  Mahdotonta kenellekään!
  Voi onnea, epäonnistumista,
  Keinussa - ylös ja alas,
  Vain näin, ei muuten!
  Vain näin, ei muuten!
  Eläköön yllätys!
  Yllätys! Yllätys!
  Eläköön yllätys!
  Slava huomautti vilpittömästi:
  -Sinulla on niin kaunis ja vahva ääni. Ehkä jos haluat rahaa, sinun pitäisi mennä lavalle?
  Snezhana vastasi huokaisten:
  - Minulla ei ole kuuloa!
  Slava yllättyi:
  - Niin? Jos sinulla ei olisi kuuloa, et laulaisi niin hyvin!
  Tyttö nauroi ja mutisi:
  - Kyllä, kuulen hyvin! Mutta jotenkin laulajaksi tuleminen ei onnistunut. Vaikka ehkä, jos valmistun Moskovan valtionyliopistosta, yritän mennä draamakouluun!
  Slavka huomautti pehmentäen ääntään:
  - Sinulla on monia kykyjä!
  Snezhana vastasi rypistyen:
  - Valitettavasti en ole kovin hyvä pelaamaan tietokonepelejä! Normaalia tasoa vasten puhallan jatkuvasti tietokoneen strategiat pois!
  Slavka ehdotti:
  - Käytä huijauskoodia!
  Tyttö huomautti oikukas, pyörittäen jälleen kaarevaa vartasta paljain varpaillaan:
  - Valitettavasti en tiedä kaikkia koodeja!
  Slava virnisti ja ehdotti:
  - Etsi huijauskoodeja Internetistä. Kirjoita vain huijauskoodit ja pelin nimi hakukoneeseen!
  Snezhana sanoi vakavasti:
  -Yritän!
  Ja tyttö laittoi taas virtuaalilasinsa päähänsä ja meni verkkoon. On paljon asioita, joita ei ole Internetissä. Ja voit katsella ja pelata kaikkea. Sinun tarvitsee vain osata käyttää hakukonetta. Muuten et löydä kaikkea. Ja niin kaikki kansainvälinen ja loistava on saatavilla.
  Tyttö alkoi etsiä huijauskoodia pelisivilisaatiolle. Hän oli kyllästynyt japanilaiseen yhtiöön. Ja tässä on sellainen peli: historiallinen sivilisaatio. Aloitat valinnalla: Moskovan ruhtinaskunta, Mongolia, Mantsuria, Rooma, Egypti ja niin edelleen... Ja sitten kunnes valloittat maailman, pelaat itsesi kanssa. Snezhana ei vain pystynyt keräämään tarvitsemaansa rahaa. Strategia on monimutkainen. Täällä ei ole kultakaivoksia jalkojesi alla; ne on vielä valloitava. Ja tärkein tulonlähde on aluksi verot sekä kauppa.
  Mutta veroja nostetaan, väestö vähenee, rikollisuus lisääntyy ja rahaa varastetaan kassasta. Jos teet vähän, rahasta tulee pulaa. Mukaan lukien armeija, mikä tarkoittaa, että naapurit hyökkäävät.
  Yleisesti ottaen strategia täällä on hyvin monimutkainen, ja viholliset ovat epidemioista, poliisi rikoksista, arkkitehdit rakennusten romahtamisesta. Ja akatemiat ja yliopistot ja kirjailijakoulut ja kirjastot. Ja viihdettä on vielä niin paljon. Ja samalla valloitukset.
  Pääni on täynnä työtaakkaa. Ja siellä on myös kaupungin yleinen mielipide ja vaurauden taso. Mitä korkeampi vauraus on, sitä enemmän keräät veroja. Ja vaurauden tason saavuttamiseksi tarvitsemme niin monia erilaisia tavaroita ja toimialoja.
  Kyllä, et tule toimeen ilman huijauskoodia täällä. Lisäksi toinen maksu, joka sisältää resursseja edistymiseen ja siirtymiseen seuraaville vuosisatoille. Tämä on monimutkainen strategia, Snezhana yritti pelata, riisuen kenkänsä Moskovan ruhtinaskunnalle Ivan Kalitan ajoilta. Aloitat kaiken vähimmäisresurssilla ja viidellä kovalla työntekijällä. Rakennat taloja ja houkuttelet maahanmuuttajia. Ja laajennat valtakuntaasi. Voit pelata tätä strategiaa päiviä. Kuinka monimutkaista se on. Ja laajenee. Eri taloilla ja maailmankartoilla.
  Mutta kauppa on myös herkkä asia. Sinun on maksettava toimituksesta, reitin avaamisesta. Ja mitä pidemmälle menet, sitä vaikeampaa on pelata ja sitä kalliimpaa kaupankäynti on ja sitä vähemmän etuja!
  Yleensä tyttö hajosi nopeasti, ilman aikaa kehittyä, ja kuoli paimentolaisten iskujen alla ensimmäisessä hyökkäyksessä, pystymättä luomaan armeijaa.
  Snezhana löysi huijauskoodin ja latasi sen itselleen... Hän laittoi miniminopeuden päälle. Rahat ilmestyivät tilille. Ja nyt se on helpompaa, osta ruokaa ja leimaa työntekijöitä ja taloja. Houkuttele maahanmuuttajia. Kaikki tulee olemaan erittäin siistiä!
  Snezhana alkoi rakentaa teitä ja uutta Moskovaa ja sitten kasarmeja joukkoineen. Jousimiehet, keihäsmiehet ja paremmat muskettisoturit. Kaikki voidaan tehdä melko nopeasti.
  Vaihtoehtoja on aivan liikaa. Kaikkea on erittäin vaikea seurata.
  Snezhana ei kuitenkaan pidä vain tappelemisesta, vaan myös ihmisten elintason hallinnasta ja parantamisesta. Tässä esimerkki: maatalouden parantaminen. Itse pellava, ruis, vehnä, ohra, herneet, kurpitsat. Kalastus, lihan tuotanto jne.
  Viihdyttää ihmisiä muusikoilla, koppeilla, jonglööreilla, tanssijoilla, senet-soittajilla ja eläintarhoilla. Lyhyesti sanottuna tehdä jotain samanlaista kuin todellinen elämä maassa. Missä pitäisi olla ruumishuoneita ja hammaslääkäreitä. Ja musketit, ja vinkuja, tykkejä ja muita osia. Siellä valmistetaan savesta ruokia ja haudutetaan olutta. Ja monet monet muut!
  Ja tietysti, kun maa kasvaa, teet valloituksia. Ja Snezhana onnistuu tässä suhteessa. Ensinnäkin naapurikaupunkien liittäminen. Tyttö on ketterä.
  Rogue-koodi toimii taas. Yleensä se on aluksi vaikeaa, mutta sen jälkeen pelaaminen on helpompaa. Sinun tarvitsee vain osata hallita joukkoja. Voit kuitenkin käyttää myös numeroita. Heität heidät hyökkäykseen... Ja suihkutat vihollisen ruumiilla. Mutta muuri murtui ja kaupunki valloitettiin.
  Snezhana oli pelistä ihastunut, ja hän keskeytti vastahakoisesti, kun Slavka kosketti hänen jalkaansa ja sanoi:
  - Olemme jo lähestymässä ravintolaa! Laita kengät jalkaan!
  Snezhana irtautui strategiasta vastahakoisesti. Hän oli juuri rakentanut katedraalin ja halusi silti erottua joukosta ja esitellä.
  Kyllä, voit valloittaa koko maailman tällä tavalla, jopa pelissä. No, okei, mistä hän haaveili?
  Miljardööri pitäisi saada kiinni - tämä on pääasia!
  Ja pelit odottavat!
  Jopa ulkopuolelta Emperor-ravintola hämmästytti ylellisyydellään. Todellinen palatsi barokkityyliin. Erittäin rehevä ja loistava. Sisäänkäynnillä on vartiointi puhdasrotuisten koirien kanssa. Voimakkaita tyyppejä luodinkestävissä liiveissä ja radiopuhelimet vartioivat.
  Snezhana näytti hieman rypistyneeltä, vaikkakin ylelliseltä. Lisäksi hänen vartalonsa on liian urheilullinen naiselle. Tytön katse on kuitenkin hyvin ylimielinen.
  He luultavasti tunsivat jo Slavkan. Valtava vartija jopa vitsaili sarkastisesti liian isosta tytöstä, josta oli tullut hänen tyttöystävänsä, ja laihasta Slavikista, joka näytti teini-ikäiseltä. Hän vastasi melko ystävällisesti:
  - Tämä on kattoni ja turvani!
  Sen jälkeen he kiipesivät marmoriportaita. Niin taisteleva ja mahtava pari. Varsinkin tyttö, jolla on safiirisilmät. Tämä on kauneus, joka houkuttelee kaikkien huomion.
  Ravintolassa on kalliista santelipuusta valmistetut pöydät ja paljon peilejä. Akvaariot kultakaloilla, kauniita tanssityttöjä ja jopa taistelijoita ilman sääntöjä. Voit istua ja pitää hauskaa nyrkkeilyotteluissa, niin miehet kuin naisetkin. Ihaile erilaisia kaloja ja merieläimiä. Siellä oli jopa häkki, jossa oli tiikeri, ja kaunis tyttö bikineissä tanssimassa petoeläimen kanssa.
  Slavka istui erilliseen pöytään ja teki ensimmäisen tilauksen. Palvelijat olivat tyttöjä lyhyissä hameissa, puoliavoimet rinnat, ylelliset mekot ja korkokengät. Luonnollisesti erittäin kaunis, vaikkakin liikaa meikkiä.
  Näyte hologrammista, jossa on valikko välähti. Valinta on tietysti valtava - se on huimaa. Snezhana sanoi kuitenkin melkein heti:
  - Elefantin runko mausteilla, käärmemakkaroilla ja hain fileellä! Ja myös kirahvikotletteja! Ja kalleimmat viinit, kaksisataa vuotta vanhoja!
  Slavka pudisti päätään:
  - Vau! Tämä tyhjentää sähköisen kortin, se maksaa minulle rahaa isältäni!
  Snezhana naurahti ja vastasi:
  - Ja mies miettii joskus kokonaisia omaisuuksia naisten vuoksi! Etkö ole mies? - Tytön ääni muuttui vinkuvaksi. - No, halusin todella kokeilla elefantin runkoa, varsinkin kun luin Plutoniaa.
  Slava yllättyi:
  - Mitä muuta luet?
  Snezhana vastasi rehellisesti:
  - Kun minulta evättiin tytön päähän lyönnin vuoksi osallistuminen erityiskoulun atk-tunnille, luin sen tylsyydestä. Ja lukemisella on myös oma viehätyksensä!
  Slavka vihelsi:
  - Olitko erikoiskoulussa?
  Snezhana nyökkäsi:
  - Kyllä, melkein vuosi... Loukkaannuin pari poikaa!
  Slavka kysyi hämmästyneenä:
  - Ja mitä varten?
  Snezhana vastasi helposti:
  - He nauroivat, että tulin kouluun paljain jaloin! Ja yleensä, jotenkin edes kyläläiset eivät pitäneet minusta. Perheemme oli liian köyhä. Olin luokassa ainoa, jolla ei ollut älypuhelinta tai edes triviaalia matkapuhelinta. Hän käveli paljain jaloin, kunnes satoi lunta, ja joskus lumessa. Ja ylipäätään, helvetti, jopa kylässä olin liian... maalaismainen!
  Slava nyökkäsi hyväksyvästi:
  - Hieno! Annan sinulle kaiken mitä pyydät!
  Snezhana lisäsi:
  - Ja myös kengurun kieli banaanikastikkeessa!
  Slavka tyrmäsi tilauksen raskaalla huokauksella. Kaksitoista ja puoli tuhatta dollaria lensi hänen tililleen. Kyllä, tämä Snezhana on kallis pikku juttu.
  Tyttö otti käteensä lehtikullasta ja erittäin hienosta työstä tehdyt ruokailuvälineet. Toisessa kädessä haarukka, toisessa veitsi. Tilaus saapui nopeasti...
  Elefantin runko oli maustettu ja tuoksuu herkulliselta. Hedelmiin sekoitettuja käärmemakkaroita, täytettyä hainfileetä ja kirahvinlihaleikkeitä.
  Hieman myöhemmin kengurun kielet ilmestyivät aspicissa. Ruokaa riittäisi kymmenelle aikuiselle miehelle. Elefantin vartalo on erityisen pitkä. Mutta Snezhanalla ei ole ennakkoluuloja. Hän alkoi syödä kaikella voimallaan. Ja hän jopa kehrsi ilosta:
  - Kaunis elefantti!
  Mausteissa liotetun rungon maku on todellakin ainutlaatuinen. Snezhana nautti siitä. Slavka istui synkänä ja mietti peloissaan, mitä hänelle kuuluu tänä iltana. Kyllä, tyttö on ahmattimainen.
  Kun Snezhana oli syönyt puolet rungosta, hän alkoi syödä hitaammin ja alkoi nautiskella siemailla kristalliviinilasista kaksisataa vuotta vanhaa viiniä, joka oli erittäin maukasta. On parempi varata aikaa sen nauttimiseen ja kielen läpi kulkemiseen.
  Tyttö kysyi Slavkalta:
  -Oletko lukenut "Plutonia"?
  Nuori mies vastasi surulla äänellään:
  - Ei! Luin juuri Internetistä abstraktin, joka kertoo matkasta maan sisälle. Mutta minulla ei ollut aikaa lukea sitä!
  Snezhana mutisi:
  - Pidin kirjasta. Totta, loppu on huono. Mutta yleisesti ottaen, ehkä maan keskustassa on todellakin tyhjyyttä?
  Slava vastasi epäilevästi:
  - He löytäisivät tyhjyyden. Nyt he tietävät, miten se tehdään!
  Snezhana nauroi ja laittoi palan lihaa suuhunsa. Hän pureskeli ja ehdotti:
  - Tehdään elokuva "Plutoniasta" ja uudesta maailmasta!
  Slavka huomautti epäilevästi:
  - Elokuva uudesta maailmasta tarvitsee suuren budjetin!
  Snezhana naurahti ja huomautti:
  - Entä jos käytämme tietokonegrafiikkaa?
  Slava epäili:
  - Jos kaikki olisi niin yksinkertaista, miljoonia dollareita ei käytettäisi menestysfilmeihin.
  Snezhana söi kirahvikotletin. Hänestä tuntui, että se oli parempi kuin sianliha tai joka tapauksessa kalliimpi. Ei niin rasvainen, mutta mehukas. Tyttö nuoli huuliaan ja ehdotti:
  - Ja jos tekisit elokuvan kannibaaleista... se olisi sekä halpaa että iloista!
  Slava huomautti hymyillen:
  - Miksi sarjamurhaajia ja hulluja kertovat elokuvat ovat niin suosittuja Amerikassa?
  Snezhana nyökkäsi hyväksyvästi:
  - Juuri siksi?
  Slavka selitti:
  - Tällaisten elokuvien budjetti on hyvin pieni, mutta tiettyjä maksuja on. Halpaa ja iloista!
  Snezhana virnisti ja sanoi nenääänellä:
  - Entä hullu vampyyri? Pääosassa minä!
  Slava huomautti hymyillen:
  - Tässä ideassa on jotain... Voit kokeilla sitä! Ehkä niin värikäs nainen kuin sinä, joutuu maksamaan huomattavia maksuja!
  Snezhana huomautti:
  - Esimerkiksi elokuva "Bashka" oli erittäin pienibudjetti, mutta Valuevin ansiosta se keräsi niin paljon rahaa!
  Warbler rikkoi osan käärmemakkaroista. Se on kallista, mutta maistuu kanalta, paitsi että mausteet antavat sille erityisen maun. Eksoottinen. Tytöt ovat kalliita nykyään. Ja kuninkaalliset olivat maaorjia, heidän kanssaan oli paljon halvempaa ja helpompaa!
  Snezhana, nähtyään, että Slavka oli hiljaa, alkoi tutkia salia huolellisesti. Mistä hän löytää asiakkaan, joka ei ole Forbes-lehden viimeisellä sijalla? Toistaiseksi salissa on enimmäkseen nuoria. No se on selvä. Vanhuksilla ei ole tarpeeksi aikaa ja energiaa hengailla ravintoloissa. Kuitenkin myös nuoret voivat olla rikkaita. Mutta Snezhana halusi vain vanhemman asiakkaan. Jotta hän antaisi nopeasti periksi ja jättäisi hänelle rikkaan lesken. Muuten on liian kauan kärsiä nuoren miehen kanssa.
  Tyttö kuvitteli, kuinka hän esimerkiksi tekee elokuvia. Kuten Luciferin Harmagedonissa.
  Siellä on mahtavia avaruustaisteluja ja valtavia tähtimaailmoja. Suuren mielikuvituksen tuote. Voi näitä Tähtien sotia. Heillä on niin houkuttelevia jaksoja. Mutta haluan ampua jotain omaa. Ja mieluiten seksuaalisempaa ja avoimempaa. Ja ylipäätään tulla... Ei niinkään presidentiksi, vaan Venäjän epäviralliseksi kuningattareksi. Jotta hänellä olisi todellista valtaa, mutta hän ei olisi vastuussa mistään! Ja tee se omalla tavallasi. Esimerkiksi katsomaan erotiikkaa kellon ympäri ja kaikilla kanavilla.
  Jotta ylipäänsä olisi vapaa moraali ja vapaus kaikessa! Ja niin, että presidenttiä pilkattaisiin ja pidettäisiin äijänä. Entä sitten, kun presidentti on kuin kuningas. Kuningasta ei pitäisi olla - vain hänestä tulee kuningatar. Ja kaikki rukoilevat häntä ja suutelevat hänen paljaita jalkojaan. Tarkemmin sanottuna ei hänen jalkojaan, vaan hänen paljaiden pohjiensa jäljet, ja ne putoavat heidän kasvoilleen.
  Ja hän on kuin jumaluus, toinen Buddha bikineissä! Snezhana kuvitteli tämän itsekseen.
  Miljoonat ihmiset kaikkialta maailmasta polvistuvat ja kumartuvat hänelle.
  Oli jopa ylivoiman tunne.
  Mutta mistä hän löytää miljardöörin, joka antaisi hänelle kultavuoren? Ihmisillä on rahan nälkä. Kun hänen aikansa tulee. Ja hän levittää siipensä ympäri maailmaa. Milloin hänen miehensä tulee? Ei välttämättä komea, mutta upean rikas - miljardööri!
  Tyttö alkoi jälleen syödä käärmemakkaroita ja maisteli niitä mielellään.
  Kyllä, toivon, että voisin tehdä jotain siistimpää kuin Avatar. Jotta siellä olisi erikoistehosteita ja jotain niin kaunista.
  Snezhana huomasi yhtäkkiä kaksimetrisiä kavereita saapuvan ravintolasaliin. Neljä kerralla. Ja heidän kanssaan on harmaatukkainen vanha mies tummissa laseissa, ja hänen oikealla puolellaan on nuori tyttö.
  Snezhana jopa kuiskasi vapisevalla äänellä:
  - Ei vain vaimoni!
  Tyttö on kuitenkin pukeutunut liian vaatimattomasti miljardöörin vaimolle. Todennäköisesti tämä on sihteeri. Ja miljardööri Snezhanalla ei ollut epäilystäkään siitä, että vanha mies näytti noin 70-75 vuoden ikäiseltä; hänen sormissaan oli sormuksia oikeilla pähkinän kokoisilla timanteilla. Hän itse on tietysti pukeutunut frakkiin, ja kultaketju roikkuu rubiinisydämessä.
  Tämä on hänen unelmiensa mies!
  Juuri tämän hän halusi itselleen: vanha, rikas ja mielellään myös parantumattomasti sairas!
  Snezhana alkoi hymyillä, Slavka, huomattuaan mielialan muutoksen, kysyi:
  - Muistatko jotain iloista?
  Tyttö vastasi iloisesti:
  - Joo! Muistin, että minun täytyy ansaita isoja rahaa!
  Slava oli täysin samaa mieltä tästä:
  - Raha ei koskaan satuta!
  Snezhana huomautti harkiten:
  -Et voi elää maailmassa ilman rahaa! Niissä on toukokuun aurinko, kuten runoilija sanoi!
  Slavka kysyi kaunotarilta:
  - No, mitä aiot tehdä?
  Snezhana kuiskasi nuorelle miehelle:
  - Kuvittele, ettemme tunne toisiamme! Näin saaliin ja käsken sinua olemaan häiritsemättä minua!
  Nuori mies arvasi heti:
  - Näin tämän miljardöörin!
  Snezhana huomautti vihaisesti:
  - Jos yrität puuttua asiaan, tapan sinut!
  Slavka vastasi välinpitämättömästi:
  - Se ei pelota minua! Minä vain tunnen hänet! Tämä on Aron Rabinovich, kahdeksankymmentäyhdeksän vuotias, joka on juuri hautannut viidennen vaimonsa! Pidätkö tästä?
  Snezhana vahvisti helposti:
  - Tämä on juuri sen aika!
  Slava nyökkäsi ja vastasi:
  - Kyllä, mene naimisiin hänen kanssaan! Aja hänet sitten koomaan luonteellasi!
  Tyttö nauroi tälle ja vastasi vilpittömästi:
  - Ajan sinut ehdottomasti sisään!
  Ja huojuen Snezhanan ylelliset lonkat suuntasivat kohti miljardööriä. Hän oli mahtava. Kuten todellinen Mrs. Universe. Ja samalla terve nainen, kuin lehmä.
  Miljardöörin henkivartijat kääntyivät häntä vastaan. Tyttö pysähtyi ja huusi:
  - Anteeksi...
  Aron Rabinovich sanoi käheästi:
  - Päästä tyttö läpi! Anna hänen istua pöytääni!
  Ja hän istui sihteerin kanssa. Turvallisuus pysyi pystyssä. Toinen tyttö on toisaalta hauraampi ja sirompi, toisaalta toinen. Mutta on epätodennäköistä, että kukaan pitäisi tervettä ja suurta Snezhanaa pienoismallina. Hän on tyypillinen ja terve kylän nainen.
  Aaron kysyi häneltä:
  - Kuka sinä olet?
  Hän puhalsi rintansa ja sanoi:
  - Olen Snezhana!
  Miljardööri hymyili ilmeisistä tekohampaista - hyvin suurista, kuin hevosella, sanoi:
  - Olen Aron! Ja sulla on ihana nimi! Haluaisitko viiniä?
  Snezhana vastasi ylpeänä:
  - Mitä Napoleon joi!
  Aron nyökkäsi:
  - Olkoon niin! Parhaat viinit ovat jo valmiina tuloani varten! Joten juot parasta!
  Snezhana naurahti ja huomautti:
  - Ystävällisin terveisin? Se on hauskaa!
  Aron vahvisti kumartaen kaunottarelle:
  - Kyllä, minulla on paras!
  Snezhana otti sen ja lauloi:
  - Kaikki mahdoton on mahdollista maailmassamme, vaikka meidän on elettävä huolellisesti, kuin ampumaratassa!
  Tarjoilijat alkoivat tarjota uusia herkullisia ruokia. Mukaan lukien harvinaiset eläimet.
  Snezhana alkoi taas syödä ja väänteli kultaista haarukkaansa paljain jaloin. Hän on tyttö yksinkertaisesti terveen voiman ruumiillistuma.
  Aron piti siitä ja huudahti:
  - No, olet yksinkertaisesti kaunis ja ihana!
  Snezhana naurahti ja vastasi:
  - Kolossille potentiaalilleni tulee aina kysyntää!
  Tyttö kaatoi timanteilla täytettyyn kristallilasiin viiniä, jota Napoleon Bonaparte rakasti juoda. Snezhana joi mielihyvin nauttien miellyttävästä nesteestä.
  Kyllä, hän istuu nyt todellisen miljardöörin kanssa. Sellainen, josta aina haaveilet. Vanha, rikas, jos Jumala suo, hän olisi silti toivottoman sairas!
  Aron katsoi Snezhanaan ja huomautti:
  -Sinulla on niin kauniit jalat ja erittäin ketterät sormet! Olet niin seksikäs ja eksoottinen!
  Tyttö oli samaa mieltä tästä:
  - Olen erittäin seksikäs, varsinkin kun nyökkään jalkojani! Se on kehoni jokaisessa suonessa!
  Aron myöntyi katsoessaan kauneutta:
  - Olet viisauden täyteys ja kauneuden kruunu!
  Snezhana pisti paljain jalkansa miljardöörin nenän alle. Ja hän suuteli häntä ilolla. Hän suuteli tytön herkkää ihoa.
  Snezhana jopa menetti malttinsa. Tyttö naurahti ja huomautti:
  - Ja sinäkin olet kunnossa! Kiihkeä nuori mies!
  Ja saalistaja purskahti nauruun.
  Samaan aikaan Slavka, jotta se ei palaisi kateudesta, löi iPhonen näppäimistöä ja loi toisen mestariteoksen.
  Gerda Kronshtein oli mukana "Panther"-2:n luomisessa. Kuuluisa ja erittäin kaunis soturi, jolla on kolme kumppania: Charlotte, Christina ja Magda. Tyttö sijoitti moottorin ja vaihteiston yhteen, säiliön poikki ja eteen, säilyttäen siten ajoneuvon hyvän käsittelyn ja pienentäen sen korkeutta kahteen metriin. Seurauksena oli, että "Panther"-2:ssa oli "Tiger"-2:n panssari vain suurilla panssarilevyillä ja sen aseilla, mutta ne painavat vain neljäkymmentäviisi tonnia. Tämä mahdollisti Panther-2:n käynnistämisen massatuotantoon syksyllä 43, ennen kuin uusi voimalaitos oli valmis.
  Lisäksi 88 mm:n 71 EL-tykkien puutteen vuoksi Panther 2 julkaistiin 75 mm:n tykillä, joka painaa vain 42 tonnia, matalalla siluetilla ja vahvalla panssarisella. Siten saksalaisilla oli täysin suojattu panssarivaunu. Rungon otsa oli 40 asteen kulmassa vaakatasosta ja sen 150 mm:n yläosaan ei läpäissyt mikään panssarintorjuntaase, eikä myöskään 120 mm:n alaosa. 185 mm:n tornin otsa oli kalteva 50 astetta ja oli melko matala ja kapea, eikä siihen myöskään voinut tunkeutua mikään.
  Totta, sivupanssari on 82 mm, vaikkakin hieman heikko rinteissä. Mutta ajoneuvot olivat melko liikkuvia ja hyvin suojattuja, ja torni teki täyden kierroksen kymmenessä sekunnissa! Eli tytöt tekivät tankin, joka melkein sopi armeijalle. Lisää vain hieman sivuja, mutta... Täällä voit asentaa 90 mm panssarilevyjä kentälle. Etkä todellakaan voi ottaa "Pantteria" mistään kulmasta.
  Uusi tankki osoitti selviytymistä ja tehokkuutta taisteluissa. Jo Zhitomirin lähellä tapahtuneen vastahyökkäyksen aikana Krautsit pystyivät synnyttämään Panther-2:n toisen kerran.
  Tämä kone osoittautui tehokkaaksi ja suhteellisen liikkuvaksi. Varsinkin kun 900 hevosvoiman moottori oli valmis siihen. Gerdan panssarivaunumiehistö osallistui taisteluihin.
  Kylmästä huolimatta neljä saksalaista tyttöä taisteli paljain jaloin ja bikineissä.
  Gerda ampui 88 mm:n tykillä. Hän lävisti neuvostopanssarin etupanssarin kaukaa ja sihisi:
  - Olkoon kobra valmis hyppäämään!
  Sitten Charlotte ampui myös. Murskattu kolmekymmentäneljä. Hän repi tornin irti ja twiittasi:
  - Kunnia isänmaalle.
  Seuraavaksi Christina ampui erittäin tarkasti. Iske Neuvostoliiton tankkiin. Ja hän siristi:
  - Vihollisten tuhoamiseksi!
  Sitten Magda ampui paljain jaloin. Hän törmäsi Neuvostoliiton autoon ja lauloi:
  - Paljasjalkainen unelma! Kauneus tekee miehestä orjan!
  Ja hän vilkutti kumppaneilleen.
  Nelonen taisteli erittäin tehokkaasti. Ja aivan ensimmäisessä taistelussa hän tyrmäsi yli kolmekymmentä Neuvostoliiton tankkia. Soturit ovat erittäin innokkaita taistelijoita, joita voidaan pitää supermiehinä.
  Gerda löi Neuvostoliiton panssarivaunuja niin lujasti, että hän jopa karjui:
  - Olen naarassusi, jolla on teräshampaat!
  Saksan vastahyökkäys oli voimakas ja leikkaava. Ja uusilla tankeilla oli roolinsa.
  Lisäksi Krauts veti lisää joukkojaan Ranskasta, joten on selvää, että talvella ei tulla laskeutumaan.
  Tämän seurauksena he onnistuivat valloittamaan Kiovan takaisin ja jopa luomaan pari taskua, leikkaamalla Neuvostoliiton joukot Dnepristä.
  Tilannetta pahensi se, että liittolaiset keskeyttivät hyökkäyksen Italiassa suuria tappioita peläten eivätkä hyökänneet Napoliin. Tämä antoi myös Fritzille mahdollisuuden osoittaa paljon merkittävämpiä voimia vastahyökkäystä varten.
  Tämän seurauksena Neuvostoliiton joukot kärsivät vakavan tappion, ja saksalaiset turvasivat jalansijan Dneprillä.
  Talvi meni suhteellisen rauhallisesti. Neuvostojoukot yrittivät edetä lähellä Leningradia, mutta he odottivat jo siellä. Ja he pystyivät torjumaan hyökkäyksen.
  Keväällä liittoutuneet lähtivät hyökkäykseen Italiaan. Mutta he kohtasivat vihollisen voimakkaan vastahyökkäyksen. Ja lopulta pudotettiin mantereelta.
  ME-262:n esiintyminen sarjassa muutti vakavasti voimatasapainoa.
  Tämä ajoneuvo erottui suuresta yli 900 kilometrin tuntinopeudestaan, tehokkaista aseistaan ja selviytyvyydestään, ja siinä oli vahva panssari. Suhteellisen suuri paino heikensi ajoneuvon ohjattavuutta, mutta sen nopeus mahdollisti pakenemisen takaluukun sattuessa ja tehokkaat aseet mahdollistivat vihollisen ampumisen yhdellä kertaa.
  Kesäkuuhun 1944 mennessä tällaisia hävittäjiä oli palveluksessa jo yli tuhat, ja he osoittivat olevansa todellisia petoja. He kiusasivat yhdysvaltalaisia ja brittiläisiä lentokoneita ilmassa kuin pantterigazellit.
  Tilannetta pahensi se tosiasia, että Stalin sairastui sotilastyön taustalla hyvin ja menetti päättäväisyytensä. Puna-armeija lähti puolustukseen, minkä ansiosta saksalaiset saattoivat siirtää lisää joukkoja Ranskaan.
  Ja voisi vain odottaa liittoutuneiden hyökkäystä ja maihinnousua Normandiassa ja Port de Calais'ssa. Ja älykkäin Rommel, joka sai hätävaltuudet Hitleriltä, valmisteli salakavalan ansa liittolaiselleen.
  Lisäksi TA-152-monikäyttölentokone, Focke-Wulfin jatkokehitys, ilmestyi taivaalle. Tämä kone oli myös lento-ominaisuuksiltaan parempi: nopeampi ja ohjattavampi kuin Focke-Wulf, ja samalla raskaasti aseistettu ja hyvin suojattu. Hän kirjaimellisesti kiusasi liittolaisiaan taivaalla.
  Myös itseliikkuva ase E-10 ilmestyi. Myös tässä Gerda ja hänen tiiminsä tekivät parhaansa. Auto osoittautui vain 1,1 metriä korkeaksi ja painoi kymmenen tonnia 400 hevosvoiman moottorilla, ja etupanssarin paksuus oli 82 millimetriä erittäin suuressa kulmassa. Tällainen ajoneuvo voisi jopa heijastaa IS-2-ammusta etupäässä. Ja yritä päästä sellaiseen pieneen paholaan kahdelle miehistön jäsenelle.
  Itseliikkuvan aseen pieni koko, huono näkyvyys, suuri nopeus ja ohjattavuus tekivät ajoneuvosta erittäin tehokkaan. Ja samalla se oli yksinkertaista ja halpaa valmistaa.
  Ja miehistön jäsenet olivat siinä makuulla.
  Normandiassa liittolaiset joutuivat Rommelin valmistamaan ansaan. Saimme murskaavan tappion. Pelkästään yli miljoona sotilasta ja upseeria vangittiin. Täydellinen tyrmäys.
  Tämän jälkeen Churchill erosi. Ja Roosevelt sai sydänkohtauksen ja sairastui.
  Tämän jälkeen liittolaiset, joita Saksan sukellusvenelaivasto ahdisti yhä enemmän, solmivat aselevon Krautien kanssa. Mutta Stalin aloitti myöhästyneen hyökkäyksen keskustassa vasta syyskuussa. Mutta Krautit odottivat tätä jo.
  Heillä oli suuria joukkoja.
  Ja edes veto IS-2:sta ei oikeuttanut itseään: koska Panther-2:sta tuli ohjattavampi ja nopeampi 900 hevosvoiman moottorin asentamisen jälkeen. Ja se oli varustettu 90 mm:n näytöillä, jotka heijastivat kaikki Neuvostoliiton tankkien kuoret.
  Tietysti E-10 itseliikkuva ase on erittäin hyvä. Hänellä on kaikki kohdallaan ja hän kääntyy nopeasti. Korvaa joka kerta suojatuimman etuosan. Ja sivut ovat 52 mm plus rullat. Mutta voit ripustaa 90 mm näytön kentälle. Ja sitten et ota häntä niin helposti.
  Ja tietysti Gerda ja hänen panssarimiehistönsä Panther 2:lla osallistuvat puna-armeijan etenemisen torjumiseen.
  Nämä ovat reippaita tyttöjä.
  He taistelevat, kuten aina, paljain jaloin ja bikineissä. Tämä on heidän käyntikorttinsa.
  Täällä Gerda lähetti ammuksen paljain varpaillaan. Hän murskasi T-34:n kaukaa ja lauloi:
  - Olen suuri naarassusi!
  Tämä on puolialastoman vixen!
  Sitten Charlotte ampuu, tyttö on myös paljain jaloin ja erittäin siisti. Hän kaataa neuvostoauton tarkasti kohdistetulla iskulla ja vinkua:
  - Kunnia sotaa!
  Tässä Christina astuu taisteluun.
  Sen jälkeen hän painaa vipua paljain varpaillaan ja vapauttaa ammuksen uudelleen. Lyö vihollista. Rikkoi Neuvostoliiton itseliikkuvan aseen panssarin.
  Ja sitten Magda istuutui näkemään. Tyttö on erittäin vahva ja kaunis. Ja hän myös käyttää paljaita jalkoja osoittaakseen aseen itseään kohti ja hakatakseen häntä. Tällä kertaa se tuhoaa IS-2:n etupanssarin.
  Ja se on vain 100 millimetriä pitkä ja ilman kallistusta järkevässä kulmassa.
  Tytöt ovat hulluja täällä. Ja he eivät anna Stalinin kotkien mennä alas. Neuvostoliiton joukkojen hyökkäys loppui.
  SU-85:een törmännyt Gerda huomautti nokkelasti:
  - Armeijamme on vahva, se valloittaa maailman!
  Ja paljain jaloin hän voi painaa joystickin painikkeita.
  Mutta Fritzet itse hyökkäävät, mutta myös Neuvostoliiton joukot ovat vahvassa puolustuksessa. Saksalaiset etenivät 30-40 kilometriä ja pysähtyivät. Vaihdettiin lisää iskuja. Paljon verta vuodatettiin. Tammikuussa Puna-armeija eteni keskustassa, mutta ei kyennyt etenemään.
  Maaliskuussa 1945 Fritz aloitti hyökkäyksen keskustasta etelään ohittaen Dneprin takana sijaitsevat joukot.
  Ja tässä Krauts menestyi jonkin verran. Heillä oli paljon varusteita, varsinkin E-sarjan panssarivaunuja, erityisesti E-50 osoittautui erittäin onnistuneeksi. Aseella 105 mm ja piipun pituus 100 EL, korkeus alle kaksi metriä ja etupanssari 250 mm ja sivupanssari 170 mm, rationaalisissa rinteissä. Säiliö on hirviö, mutta Gerdan nerouden ansiosta ajoneuvon paino ei ylittänyt kuuttakymmentä tonnia, ja moottori asennettiin 1500 hevosvoiman kaasuturbiiniin.
  Ja hyökkäyksen aikana Gerdan miehistö testasi ensimmäisiä uusimpia koneita.
  Tietenkin Panther 2 on edelleen Kolmannen valtakunnan päätankki, ja tällaisia ajoneuvoja on paljon. Ja he murtautuvat Neuvostoliiton puolustukseen.
  Gerda on ylpeä ja kova tyttö, erittäin villi hyökkäyksessään. Heitä on myös neljä paljain jaloin ja bikineissä.
  Kaunis soturi, yleensä super, mutta erittäin alhainen, koska hän haluaa tappaa Neuvostoliiton ihmisiä.
  Gerda ampui paljain varpaillaan. Hän osui IS-2-tankkiin kaukaa ja tunkeutui Neuvostoliiton ajoneuvoon.
  Sen jälkeen kaunotar huusi:
  - Raivostani!
  Sitten Charlotte ampui kaukaa. Ja myös paljain jaloin. Lyö Neuvostoliiton kolmekymmentäneljäksi. Hän repi torninsa irti ja huusi:
  - Olen pelottavin saksalaisista tytöistä!
  Ja kuinka tämä punatukkainen viksu näyttää kielensä.
  Sitten Christina osui ammuksella. Tyttö taistelee kovasti. Ja myös paljain jaloin. Neuvostoliiton itseliikkuva ase osui ammukseen. Lyö vihollista. Ja hän lauloi:
  - Olen maailman pelottavin
  Tapan kaikki ihmiset kuin viiva,
  Ja niille, jotka eivät halua elää rauhassa,
  Teemme heille hara-kiriä!
  Magda, tämä kultahiuksinen kaunotar, osui myös häneen. Hän törmäsi auton, uusimman SU-100:n, ja gurguteli, vixen:
  - Otetaan vihollisemme vastaan ja jauhetaan ne jauheeksi!
  Ja tietysti tämä saksalainen nainen ampuu paljain varpaillaan.
  Kyllä, nämä neljä ovat erittäin aggressiivisia ja taistelevia. Tätä ei voi pysäyttää niin helposti.
  Natsit murtautuivat rintaman läpi ja pääsivät Neuvostoliiton joukkojen taakse.
  Puna-armeija hylkäsi vasemman rannan Ukrainan ja Donbassin. Sitten syksyn taisteluiden aikana puna-armeija joutui kokonaan vetäytymään Donin taakse. Siellä puolustuslinja vakiintui suurella vaivalla.
  Suosituin Neuvostoliiton mastodon, toisin kuin todellinen historia, oli SU-100.
  Tämä itseliikkuva ase on melko tehokas ja helppo valmistaa. Ja sen ase olisi voinut aiheuttaa ainakin joitain ongelmia saksalaisille tankeille.
  Joten natsit eivät pystyneet rakentamaan menestystä. Talvi 1945 kului tasaisesti. Sitten kevät.
  Toukokuussa 1946 natsit muuttivat Moskovaan. Tämä oli epätoivoinen yritys lopettaa sota mahdollisimman nopeasti. Samaan aikaan Japani joutui Yhdysvaltain armeijan ydinhyökkäyksen kohteeksi. Seitsemän atomipommia on jo pudotettu, ja kaikki ovat tulleet vakuuttuneiksi siitä, kuinka vakavia nämä ydinaseet ovat. Joten Hitlerillä oli kiire lopettaa idän sota mahdollisimman pian.
  On selvää, että Japanin miehityksen jälkeen Yhdysvallat ottaa myös Saksan vastaan. Joten 15. toukokuuta alkoi ratkaiseva hyökkäys Moskovaa vastaan.
  Ja tietysti saksalaiset heittivät Gerdan ja hänen miehistönsä hyökkäykseen. Krauteja odotti kuitenkin epämiellyttävä yllätys.
  Joten saksalaisen neljän lisäksi taisteluun tuli Neuvostoliiton neljä.
  Natasha, Zoya, Augustina ja Svetlana istuivat IS-7-panssarivaunussa, joka oli ensimmäinen Neuvostoliiton historiassa, ja valmistautuivat taisteluun.
  Nämä tytöt olivat paljain jaloin ja bikineissä, erittäin kauniita ja seksikkäitä myös!
  Ja tämä neljä ryhtyi tuhoamaan saksalaisia ajoneuvoja, jopa mahtavaa E-50:tä.
  Natasha ampui ensimmäisenä laukauksen paljain varpaillaan, tyttö huudahti innostuneena:
  - Neuvostoliiton puolesta!
  Ja hänen kuorensa tunkeutui saksalaiseen panssarivaunuun.
  Seuraava Zoya perseestä. Tyttö, jolla oli kultaiset hiukset, käytti paljain jalkansa laukaistakseen uuden ammuksen. Murskasi fasistisen mastodonin.
  Tämän jälkeen tyttö huusi:
  - Stalinille!
  Ja kuinka kaunotar nauraa keuhkoihinsa.
  Sitten hyvin tähtävä Augustine otti ja ampui. Hän on tämä punatukkainen soturi, kuin ampuisi vihollista. Hän repii irti tornin Panther 2:sta ja koukuttaa:
  - Kunnia Venäjälle!
  Ja hän näyttää kielensä.
  Mutta paljaiden varpaiden avulla, kuten Svetlana lyö. Tyttö on erittäin siisti ja kaunis. Hän murskasi E-50:n panssarin ja huusi:
  - Saavutuksilleni ja Neuvostoliitolle!
  Tytöt vaikuttavat erittäin viileiltä ja heillä on huumorintajua. He puidaan näitä fasisteja erittäin energisesti. Joten on selvää, että viholliset eivät voi vastustaa IS-7:ää.
  Natasha käytti paljaita varpaitaan ampuakseen vihollista. Hän murskasi Fritzin palasiksi ja revittyiksi paloiksi ja vinkaisi:
  - Suurelle Venäjälle!
  Zoya on myös älykäs tyttö. Hän otti sen ja löi vihollista erittäin tarkasti. Hän murskasi E-50-tornin ja twiittasi:
  - Neuvosto-Venäjälle!
  Ja hän teki tämän tietysti paljain varpaillaan.
  Sitten Augustine ampui, hän löi natseja. Ja sitten hän lähetti paljain jaloin toisen tappavan ammuksen.
  Sitten hän twiittasi:
  - Kunnia isänmaalle!
  Svetlana taisteli seuraavaksi. Hän oli lämminsydäminen ja kaunis tyttö. Hän tähtäsi aseen paljain varpaillaan. Hän ampui ja murskasi fasistin palasiksi ja lauloi:
  - Ja ensimmäinen sulatettu laastari, unessa, näen Stalinin, ja kotimaiseni venäläiseni on täynnä ruumiita!
  Tytöt täällä taistelivat erittäin sitkeästi. Ja he toimivat erittäin aggressiivisesti.
  Natasha ampui natseja paljain varpaillaan ja huusi:
  - Kommunismin suuruuden puolesta!
  Zoya potkaisi myös vihollista, murskasi Fritzin paljain jaloin ja vinkaisi hampaansa paljastaen:
  - Suuren Stalinin puolesta!
  Augustine ampui vihollista, lävisti E-sarjan panssarivaunun. Hän käytti myös paljaita varpaitaan huudahtaen:
  - Suurimman Venäjän puolesta!
  Svetlana, joka jatkoi ampumista, totesi ja painoi paljain kantapäällään liipaisinta, joka laukesi automaattisesti:
  - Neuvostoliiton voittojen puolesta!
  Tytöt taistelivat erittäin itsepäisesti vihollisen hyökkäyksen eturintamassa. Myös saksalaiset olivat melko uupuneita tässä vaiheessa. Lyhyesti sanottuna heidän hyökkäyksensä Moskovaa vastaan epäonnistui.
  He menettivät satoja tuhansia sotilaita ja tankkeja. Puna-armeija oli kuitenkin myös uupunut. Molemmat osapuolet olivat erittäin uupuneita. Ja myöhään syksyllä 1946 rauhanneuvottelut alkoivat.
  Yhdysvallat ehdotti vaihtoehtoa: jokainen pitää itselleen sen, minkä onnistui vangitsemaan.
  Hitler, joka pelkäsi ydinpommia ja oli väsyneen ympäristönsä paineen alla, suostui. Sotaan kyllästynyt Stalin ilmaisi myös halunsa tehdä tällainen kompromissi.
  Molemmat maat olivat uupuneita ja väsyneitä... Mutta Stalin onnistui silti tinkimään itselleen useita kymmeniä kilometrejä keskustassa, johon saksalaiset olivat muodostaneet vaarallisia kiiloja. Mutta krautit säilyttivät valloituksensa etelässä Don-joen varrella ja pohjoisessa Leningradin varrella.
  Vaihto tapahtui. Venäjä on murtautunut käytävän läpi Leningradiin vastineeksi suomalaisille alueista Karjalassa.
  Niin he päättivät, molemmat osapuolet. Lisäksi Hitler joutui kumoamaan antisemitistiset lait ja myöntämään miehitetyille alueille rajoitetun itsehallinnon. Ja vastineeksi taloudelliset siteet palautettiin. Mutta ristiriidat kasvoivat edelleen Kolmannen valtakunnan sisällä.
  Hitlerin kuoltua marraskuussa 1956 Kolmannessa valtakunnassa puhkesi valtataistelu ja sisällissota. Neuvostoliitto palautti Hruštšovin alaisuudessa aiemmin menetetyt maat, palautti aiemmat rajat ja fasistinen valtakunta romahti.
  Joten yleisesti ottaen tekoälyn tarina päättyi. Kuten näette, fasismi ei juurtunut maailmaan, mutta Neuvostoliitto oli jopa olemassa pidempään kuin todellisessa historiassa. Nikita Hruštšov oli vallassa pidempään, kun hänestä tuli kansallinen sankari, joka palautti Stalineille aiemmin menetetyt maat. Ja hän onnistui toteuttamaan uudistuksia perustamalla kansan valitun Neuvostoliiton presidentin viran. Ja Nikitan jälkeen Brežnev ei onnistunut, vaan Shelepin, ja Neuvostoliitossa asiat menivät paljon paremmin kuin todellisessa historiassa. Ja hänestä tuli mahtavin ja vahvin supervalta. Mutta Kiina pysyi kapitalistisena ja romahti amerikkalaismielisen vallan alla. Taivaallisen valtakunnan pohjoisosista tuli osa Neuvostoliittoa, ja paljon muuttui.
  Mutta tämä vaatii erillisen tarinan...
  Slavka keksi tämän iPhonellaan, ja tyttö ja miljardööri jatkoivat keskustelua. Oli ilmeistä, että vanha mies piti kylän yksinkertaisesta.
  Snezhana laittoi paljaat jalkansa pöydälle ja söi heidän avullaan ilman tarpeettomia ennakkoluuloja.
  Aaron kysyi häneltä:
  -Onko sinulla aina sellainen ruokahalu?
  Snezhana jopa lauloi vastauksena Vysotskylta lainaten:
  - Ja muille suljetussa buffetissa,
  Kokki rauhoitteli: älä ujostele...
  Sinulla on niin upea ruokahalu -
  Nielet kaikki hänen hevosensa kerralla!
  Aron tuki tytön leikkisää sävyä ja huusi:
  Kyllä, istu alas kaukaisen tien eteen,
  Ja ota reppu ruokaan...
  Näen poikasi olevan loistava,
  Mutta syö, syö, ei ole tyhmä!
  Snezhana, laulaen mukana ja leikkiessään suonilla kuin teräslangalla, sanoi:
  - Hänelle olet teräslihaksia,
  Vahvat selkälihakset...
  Voi veistetty, maalattu,
  Puiset norsut!
  Sen jälkeen Aron suuteli uudelleen tytön paljaaksi pyöreäksi kantapääksi. Hän huusi iloisesti.
  Kyllä idylli syntyi.
  Snezhana huomautti hymyillen:
  - Haluaisin näytellä elokuvassa!
  Aron, hymyillen norsunluuhampaat, kysyi:
  - Kumpi erityisesti? Mikä rooli kiinnostaisi sinua?
  Snezhana ehdotti:
  - No, oletetaan, että olen tyttö 2000-luvulta, löysin itseni Spartacuksen aikana ja auttoin kapinallisten orjia voittamaan roomalaiset!
  Aron vilkutti tytölle ja vastasi iloisesti:
  - Ja mitä? Juoni on erittäin tyylikäs! Pidän siitä - se voi tuottaa valtavia voittoja!
  Snezhana silmää silmää ja huomautti:
  - Olet loistava sponsori!
  Aron virnisti ja vastasi tähän:
  - Välitän ennen kaikkea voiton tekemisestä. Spartakista kertova elokuva tulee kalliiksi, jos käytät oikeita ihmisiä lisänä. Mutta tässä tapauksessa on tietokonegrafiikkaa ja vain muutama taiteilija.
  Tyttö nyökkäsi ja huomautti:
  - Ja Spartakista tulee vaalea ja kehonrakentaja!
  Aron pudisti päätään:
  - Ei! Koska olet itse blondi, toisella päähenkilöllä tulisi olla mustat hiukset kontrastin vuoksi!
  Snezhana nauroi ja ehdotti sitten:
  - Entä jos Spartak on poika?
  Aaron nauroi ja huomautti:
  - Hassua... Mutta ei luonnollista! Kävikö ilmi, että orjat tottelivat lasta?
  Tyttö huomautti melko rationaalisesti:
  - Ja tämä voidaan muotoilla Spartakin parodiaksi! Ja siitä tulee aika hauska!
  Aron virnisti ja löi kultaista haarukkaansa pöytään:
  - Luuletko niin?
  Snezhana nyökkäsi energisesti:
  - Joo! Lisäksi säästöä päähenkilön maksussa! Poika maksaa vähän!
  Aron pudisti päätään negatiivisesti:
  - Halusin itse asiassa sinun ja Spartakin seksikohtauksia!
  Snezhana vastasi nauraen:
  - En välitä halata hyvää miestä! Mutta silloin lapsia kielletään katsomasta elokuvaa. Joten on parempi tehdä kuva ilman seksiä, mutta hauskempi!
  Aron nyökkäsi hyväksyvästi ja taputti tyttöä olkapäälle. Osoittaa, että iästään huolimatta hän ei ole menettänyt liikkuvuuttaan:
  - Kyllä se on oikein! Jotenkin en ajatellut sitä! Tehdään komedia! Sillä välin voit ehkä laulaa!
  Snezhana vastasi viekkaasti hymyillen:
  - Laulan, mutta vain jos annat minulle vastineeksi timanttisormuksen!
  Miljardööri virnisti ja huomautti:
  - Ja sinä olet bisnestyttö!
  Snezhana nyökkäsi hyväksyvästi:
  - Elämä opettaa olemaan mahdollisimman pragmaattinen!
  
  NUORI PRINSSI ON PAKOtettu MIESEKSI
  Poika Prinssi Oleg ajoi kullatuissa vaunuissa. Kirkkaasta, aurinkoisesta päivästä huolimatta poika Oleg oli hyvin surullinen sielussaan. Hän oli naimisissa vanhan, ruman kuningattaren kanssa, jolla oli erittäin huono luonne. Muuten julma tyranni-isoäiti uhkasi valloittaa heidän suhteellisen pienen valtakuntansa. Ja miltä se tuntuu pienestä pojasta, melkein lapsesta... Kamalaa!
  Eikä edes upea kesäluonto miellyttänyt yhtään. Yhtäkkiä tielle ilmestyi tyttö. Erittäin kaunis, kultahiuksinen, mutta säkkikankaassa paljastaen paljaat, pölyiset jalat polvien yläpuolella. Mutta räsyissäkin hän oli kaunis, enkelin kasvot, ja hänen päässään taidokkaasti kudottu kukkaseppele. Prinssi kysyi kohteliaasti palvelijalta:
  - Pysäytä kuljetus. Olen janoinen ja annan tämän tytön saada puhdasta vettä purosta.
  Palvelija epäili:
  - Meillä on erinomaista viiniä, prinssi... Ja eikö tämä räsytty nainen rätit ole inhottavaa?
  Poika Oleg vastusti pudistaen päätään kielteisesti:
  - Ei! Hän on ihana ja anna hänen tuoda minulle kupin!
  Tyttö kumarsi, otti kultaisen pikarin prinssin käsistä, ja pyöreät kantapäät välkkyivät harmaina pölystä, hän ryntäsi purolle.
  Palvelija pudisti päätään epäilevästi:
  - Hän vie pois arvokkaan esineen. Voitko luottaa paljasjalkaisiin ragamuffineihin?
  Prinssi vastasi välinpitämättömästi:
  - Anna hänelle ainakin muisto minusta!
  Vanha palvelija halusi lisätä jotain muuta, mutta tyttö ilmestyi. Hän käveli nopeasti mutta sulavasti, vuotamatta tippaakaan täyteen kupista.
  Prinssi hyppäsi ulos vaunuista. Korkokenkiä ja muodikkaat marokkosaappaat pukeutunut poika osoittautui samanpituiseksi kuin paljasjalkainen tyttö. Hän otti kupin hänen kauniilta, ruskettuneilta käsiltä, mutta kämmenillä kovettuneella.
  Vesi vaikutti kylmältä, jopa satutti hampaitani. Prinssit ottivat kaksi kulausta ja kaatoivat sitten nesteen pikaisesta. Hän käänsi kasvonsa tyttöä kohti ja kuiskasi:
  - On niin kylmä, lämmitä huuliani suudelmalla!
  Prinssi Oleg oli edelleen parraton poika, jolla oli kauniit kasvot. Hänellä oli jo kokemusta odottavien naisten suutelemisesta, mutta hän ei ollut koskaan tavannut niin mehukkaita ja makeita huulia. Juopunut poika laittoi kätensä tytön olkapäälle ja sanoi:
  - Kaikki! Vien sinut vaimoksi! Eikä enää puhuta!
  Palvelija yritti vastustaa:
  - Olet kihloissa kuningatar Catherinen kanssa. Hän on hyvin vihainen, jos prinssi ei tule!
  Poika pudisti päätään päättäväisesti:
  - Luovun valtaistuimesta, kunnianosoituksista, etuoikeuksista ja varallisuudesta! Olen hänen kaltainensa yksinkertainen talonpoika, ja menen auraan!
  Prinssi riisui päättäväisesti marokko-saappansa timanttikannuksilla ja kalliin hattuneen. Ja paljain jaloin vain paidassa poika meni tytön kanssa metsän syvyyksiin.
  On hyvä kävellä pehmeällä nurmikolla, ilman tiukkoja kenkiä, heittäen pois kaikki käytännöt. Tunnet olosi vapaaksi. Poika riisui jopa paitansa, ja tuuli puhalsi hänen alaston vartalonsa yli.
  Tyttö tarjoutui uimaan... He syöksyivät veteen ja leikkivät...
  Sitten he menivät kylään... Tyttö osoittautui orvoksi, ja prinssin täytyi todella ottaa kynsi.
  Ensimmäisten tuntien romantiikka vaihtui työrutiinille. Mistä poika, joka ei ollut tottunut työhön, ei todellakaan pitänyt. Todellisuus ei osoittautunut niin romanttiseksi. Ja prinssi ajatteli jo työvoimasta eroamista.
  Mutta vartijat ilmestyivät. He etsivät karannutta poikaa Olegia ja piirittivät kylän.
  Niinpä heidät otettiin kiinni ja sidottiin yhteen tytön kanssa, jolla oli lassot hevosen pyrstöön.
  Ja kehottaen heitä ruoskailla, he ajoivat kuningattaren valtakuntaan. Ja siellä telineellä prinssiä ja hänen pientä tyttöään kidutettiin julmasti. Kidutuksen jälkeen, jo telineellä, uupuneet teini-ikäiset suutelivat. Lapsuus on ohi...
  Pappi ristisi heidät välinpitämättömästi. Poika ja tyttö kumarsivat päänsä kortteliin.
  Niiden paljaat pohjat, jotka peittivät palovammojen aiheuttamia rakkuloita, jäivät esiin hyvin koskettavalla tavalla. Prinssi ja tyttö ylittivät itsensä suurella vaivalla. Heidän kätensä ovat vääntyneet telineeseen ja heillä on kovaa kipua. Jänteet särkee kovasti. Poika nostettiin ylös ja köysi laskettiin jyrkästi alas. Ja luut revittiin irti solisluista. Pojan ja tytön selässä on raidat. Heitä ruoskittiin julmasti, ensin ruoskalla, sitten takassa lämmitetyllä langalla.
  Heiltä ei edes kysytty - kidutus oli eräänlainen rangaistus.
  Ja nyt onnettomat teini-ikäiset katsoivat kuolemaa - ikään kuin he pääsisivät eroon piinasta. Palanut iho oli erittäin kipeä, eikä yksikään veri tai suoni jäänyt kivusta koskematta. Jopa muutaman askeleen ottaminen kohti telinettä roviolla poltetuilla jaloilla oli uroteon kaltaista.
  Teloittaja oli valtava ja leveähartinen. Hänen kätensä ovat yhtä paksut kuin hyvin ruokitun miehen reidet. Pään katkaiseminen yhdellä iskulla vaatii todella voimaa. Ja prinssien päät leikataan tavan mukaan inhimillisesti telineestä. Ja sitten kissa nosti kirveen valtavalla terällä hänen päänsä päälle ja jähmettyi hetkeksi, tähdäten kuinka mestata eloisa ihminen.
  Onneton poika oli polvillaan, naarmujen, mustelmien, palovammojen peitossa - neljätoistavuotias köyhä lapsi. Mutta jopa tässä muodossa hän säilytti jonkin verran uhrautuvaa vetovoimaa. Ja enkelikasvot jäivät koskemattomiksi kuumasta raudasta tai piikkipiiskasta.
  Nariseva, ilkeä vanha ääni kuului:
  - Köyhä lapsi... Haluatko elää?
  Prinssi Oleg huokaisi raskaasti. Nuori ruumis oli niin sairas, etten halunnut muuta kuin saada iskun ja mennä toiseen maailmaan. Kuinka paljon voit kärsiä? Kaikki eivät ymmärrä, mitä tarkoittaa koskettaa kuumaa rautaa herkälle iholle. Tai kun ruoska ravistaa koko kehoasi tai kone vääntää niveliäsi erikoiskoneella.
  Prinssi voihki epämääräisesti:
  - Kyllä, jotenkin ei kovin paljon!
  Raskea ääni jatkoi liioitellulla kiintymyksellä:
  - Rakas lapsi... Olen hyvin pahoillani, että jouduin turmelemaan sinut... Mutta arvet paranevat... Tule mieheni, niin annan sinulle elämän ja jopa nostan sinut valtaistuimen viereen!
  Prinssi halusi pudistaa päätään kielteisesti, mutta tyttö huusi:
  - Sinun täytyy elää, en halua rakkauteni kuolevan!
  Poika huokaisi raskaasti ja kysyi:
  - Säästyykö tyttöystäväni?
  Tuli raskas tauko. Ihmiset suhtautuivat myötätuntoisesti kauniisiin, uupuneisiin teini-ikäisiin. Huudot kuuluivat:
  - Säästä ne! Olkoon elämää!
  - Anna lasten elää!
  Vanha kuningatar epäröi. Hän oli varjossa ja hänen kasvonsa olivat piilossa mustan verhon alla. Huhujen mukaan hän näytti edelleen hyvältä ikäisekseen. Figuuri on joka tapauksessa hoikka ja 90-vuotiaasta huolimatta suora. Vaikka tietysti on ällöttävää 14-vuotiaalle pojalle edes ajatella sellaista vaimoa.
  Lyhyen tauon jälkeen kuningatar sanoi:
  - Annan elämän tälle tavalliselle. Mutta sillä ehdolla, että hänen on poistuttava valtakunnasta!
  Tyttö löysi voimaa nousta polviltaan ja suoristaa vyötärönsä ruoskailla ja ketjuilla jopa melkein nykimättä:
  - En halua ostaa elämääni sellaisella hinnalla!
  Kuningatar nauroi ja huomautti:
  - Et ole vielä kärsinyt terveydelle korjaamattomia vahinkoja. Noidat valmistavat juoman, joka parantaa kaikki arpesi. Olisin löytänyt toisen, jalon aviomiehen, jolla on niin kaunis... Mutta sinä olet hölmö! Anna siis teloittajan teloittaa sinut, mutta leikkaa ensin kätesi ja jalkasi irti!
  Prinssi karjui epätoivoisesti:
  - Ei! Minusta ei koskaan tule aviomiehesi... On parempi, että he myös asettavat minut hänen kanssaan!
  Kuningatar vaihtoi yhtäkkiä ääntään. Siitä tuli vähemmän nariseva, mutta äänekkäämpi ja pirteämpi:
  - Tyhmä poika... Miksi tarvitset tätä köyhää mäenkärryä? Hallitset valtavaa imperiumia kanssani. Monet miljoonat ihmiset tottelevat sinua planeetan suurimmassa maassa. Sinulla on kaikki - ehdottomasti kaikki mitä haluat!
  Prinssi paljasti salaisuuden:
  - Ja jakaa sänky vanhan naisen kanssa!
  Kuningattaren ääni voimistui entisestään, ja hän vastasi nauraen:
  - Vanhan naisen kanssa? Sinä ainakin näit minut!
  Kuningatar nousi varjoista. Hän oli pukeutunut mustaan vaatimattomaan mekkoon, jonka ainoa koristeena oli isojen timanttien ketju. Ja hän heitti päättäväisesti hunnunsa pois. Yleisö henkäisi hämmästyksestä.
  Heidän eteensä ilmestyivät alle kolmekymmentä vanhan naisen kasvot, jolla oli vahva leuka ja kauniit, rohkeat kasvot. Mustat hiukset, ei harmaan merkkejä, tyttömäinen hahmo... Mutta hän ei näytä vanhalta naiselta. Pikemminkin hän on nuori noita, jolla on ilmeikkäät kasvot, moitteettomat, säännölliset piirteet, mutta pahat silmät. Tämä on nainen, joka on syntynyt käskemään. Ja he pystyvät liikuttamaan vuoria yhdellä sanalla!
  Prinssi, joka ei odottanut tätä, oli hukassa. Ja mistä tulivat huhut rumasta kuningattaresta, joka oli hallinnut seitsemänkymmentä vuotta?
  Poika oli nolostunut ja punastui... Ja kuningatar hymyili helmiäishampain ja sanoi vihjailevasti:
  - Ryhdy mieheni, niin voit elää, toisin kuin tavalliset kuolevaiset, monia vuosisatoja!
  Prinssi epäröi. Teini-iässä hän todella halusi elää. Kuolema ei todellakaan tuntunut enää niin houkuttelevalta. Lisäksi kaikki arvet ja haavaumat paranevat. Ja hänestä tulee jälleen kaunis ja vahva. Ja sänky on jaettava kauniin, vaikkakin vanhemman, mutta kokeneen rakastuneen naisen kanssa.
  Eli mikä neuvoksi? Mutta hän ei voi pettää paljasjalkaista talonpoikatyttöään. Prinssi totesi päättäväisesti:
  - Säästä Alyonushka, ja minä olen aviomiehesi! Muuten, miksi tarvitsisin sellaista elämää?
  Mustatukkainen noita epäröi. Hänet valtasi eläimellinen himo; puolialaston, hakattu poika vaikutti hyvin viettelevältä. Ja hänen sietokykynsä kidutuksen alaisena vain lisäsi hänen houkuttelevuuttaan. Mutta mustasukkaisuus... Hän ei siedä kilpailijaansa.
  Kuningatar sanoi ankarasti:
  - Joko tuskallinen kuolema tai maanpako! Ei ole kolmatta!
  Tyttö vääntyi poltettujen kantapäänsä kivusta. Ja hymyillen hän sanoi:
  - Jotta rakkaani voisi elää ja olla onnellinen, suostun jättämään valtakunnan!
  Kuningatar hymyili ja paljasti täydellisen valkoiset, mutta liian suuret hampaat. Hän huusi hellyydellä äänessään:
  - No... Voitele nämä lapset eliksiirillä, joka parantaa haavat, ja erota heidät, jotta he eivät koskaan näe toisiaan! Ja sitten hiero prinssiä suitsukkeella ja lähetä hänet sänkyyni!
  Poika kääntyi tulevan vaimonsa puoleen:
  -Voimmeko suudella näkemiin?
  Kuningatar vastasi ankarasti:
  - Ei enempää kuin minuutti, ja tämä on viimeinen suudelmasi!
  Nuori mies ja tyttö kohtasivat heidän huulensa. Ja he joivat toistensa huumaavaa tuoksua. Kuinka ihanaa onkaan suudella rakkaansa.
  Kuningatar vääntyi, jolloin hänen kauniit, voimakkaat kasvonsa muuttuivat melkein rumaksi. Ja hän sanoi ankarasti:
  - Minuutti on kulunut! Erottele ne!
  Neljällä voimakkaalla teloittajan avustajalla oli vaikeuksia repiä kaksi teini-ikäistä rakastajaa pois. Valitettavasti prinssi ja kerjäläinen erosivat ikuisesti.
  Tai ainakin sitä tyrannimainen kuningatar halusi. Prinssille vastattiin palatsissa. Siellä hänet pestiin huolellisesti ja voideltiin parantavalla eliksiirillä.
  Haavat ja haavat alkoivat parantua ja parantua aivan silmiemme edessä. Ne kuivuivat muutamassa minuutissa. Ja muutaman tunnin kuluttua jäljelle jäi vain tuskin havaittavia arpia. Sen jälkeen poikaa hoidettiin uudelleen, tällä kertaa toisella juomalla, ja hetken kuluttua pienimmätkin jäljet hävisivät.
  Tyttö myös toipui kidutuksen jälkeen. He suutelivat viimeisen kerran ja erosivat heiluttaen kämmentään toisilleen.
  Sitten prinssi pestiin ja voideltiin uudelleen. Alaston poika peitettiin kuin nuori jalkavaimo läpinäkyvällä hunnulla, ja urheilevien tyttöjen saattajan alla heidät vietiin kuningattaren ylellisesti sisustettuun makuuhuoneeseen.
  Hallitsija oli melkein alasti, vain ohuet pikkuhousut peittivät hänen ylelliset lantionsa. Hänellä on urheilullinen, pehmeä vartalo, kehittyneet, kiinteät rinnat, ohut vyötärö ja vahvat, ylelliset lantiot. Viehättävä nainen, kypsä, mutta ilman haalistumisen merkkejä. Vahva ja naisellinen yhtä aikaa.
  Prinssi ei kuitenkaan tuntenut muuta kuin vihaa kovaa hallitsijaa kohtaan. Hän ei vain tuhonnut hänen rakkauttaan, vaan myös nöyryytti häntä kaikkien edessä. Ja poika tunsi itsensä nuoreksi jalkavaimoksi, joka tuotiin vihatun despootin luo. Tai miesorja.
  On sanottava, että muun muassa kuningatar oli todella julma tyranni: hän kävi jatkuvia sotia, toteutti julmia teloituksia ja käytti järjestelmällisesti kidutusta jopa lapsiin. Despoottinen sääntö: totta, imperiumin jatkuvan laajentumisen myötä!
  Prinssi huokaisi raskaasti, kun huntu repäistiin irti, ja punastui puolen maailman hallitsijan lihansyöjäkatseen alla.
  
  
  ONNETTOMUUSTEN TORJUNTATOIMENPITEET
  Tämä taistelu osoittautui loistavaksi ensimmäisen maailmansodan käännekohdan aikana. Tyttövartijat ja kenraalipoika tuhosivat yli 170 tuhatta jalka- ja ratsuväkeä, yli tuhat kaksisataa asetta ja monia vihollisen konekivääriä, yli neljäsataa lentokonetta. Itävalta-Unkarin ja Saksan parhaille osille aiheutettiin valtavia vahinkoja. Kävi ilmi, että käännekohta estettiin, mikä päätti vuoden 1915 sotakampanjan tuloksen ja, kuten pian kävi selväksi, koko tsaari- ja Venäjän imperiumin. Haavoittuvin paikka Venäjän sotilasrakenteen rakentamisessa osoittautui luotettavasti peitetyksi, ja kiila tuhoutui.
  Tämä kaikki muutti merkittävästi voimatasapainoa rintamilla. Vaikka ensi silmäyksellä lasku ei olekaan liian merkittävä saksalaisten ja itävaltalaisten joukkojen kokonaismäärään verrattuna. Mutta se vain sattui kaatumaan paikalle, jossa koko tsaariarmeijan puolustus romahti. Itse asiassa, vaikka Saksa ja Itävalta-Unkari keskittivät puolet joukoistaan Venäjää vastaan, Nikolai II:lla oli edelleen huomattava numeerinen ylivoima jalkaväessä ja ratsuväessä, ja tykistöä ja konekivääriä oli lähellä.
  Mutta ilmailulla ei ollut vielä merkittävää roolia. Joka tapauksessa tsaarin armeija saattoi pitää asemansa. Lisäksi pääpiikki, Przemysl, on jo vallattu ja tsaarin armeijan kädet on irrotettu.
  Saksalaiset ja itävaltalaiset olivat järkyttyneitä niin tehokkaan aseen käytöstä panssarivaununa. Heidän riveissään moraali laski merkittävästi. Ja erilaiset huhut heikensivät erityisesti itävaltalaisten joukkojen taistelukykyä.
  Toukokuun puolivälissä tsaarin armeija aloitti uuden hyökkäyksen Karpaateilla. Venäläisiä joukkoja inspiroivat huhut jumalallisten voimien avusta, kun taas saksalaiset ja itävaltalaiset päinvastoin olivat paniikissa. Merkittäviä vahvistuksia saaneen Venäjän armeijan isku osoittautui tällä kertaa tehokkaaksi.
  Slaaveista koostuvat itävaltalaiset joukot antautuivat, pakenivat tai jopa avasivat tulen saksalaisia kokoonpanoja vastaan. Ja itse saksalaiset yksiköt eteläisellä sektorilla olivat huomattavasti heikompia kuin Venäjän armeija. Ja ilman Itävallan tukea he huomasivat olevansa jatkuvasti ympäröityinä ja pakotettuja taistelemaan epäsuotuisissa olosuhteissa itselleen.
  Järjestäytyneiden ja demoralisoituneiden itävaltalaisten puolustus murrettiin, venäläiset joukot lopulta pudottivat itävaltalaiset pois solailta ja valtasivat Krakovan välittömästi. Tämän lisäksi oli myös monia vangittuja paitsi itävaltalaisia, myös saksalaisia vankeja.
  Venäläiset joukot pystyivät laskeutumaan Karpaateilta ja astumaan Unkarin alueelle. Tilanne etelässä oli katastrofaalinen. Itävallan armeija oli hajoamassa kirjaimellisesti silmiemme edessä, ja Saksan joukot olivat liian suuria Venäjältä vastustaakseen merkittävää vastarintaa.
  Pelastaakseen tilanteen saksalaiset joutuivat luopumaan suunnitellusta hyökkäyksestä Itä-Preussista Bugin ja Veikselin välillä sekä katkaisemaan Varsovan merkittävimmät alueet.
  Varastojen keräämiseksi preussilaiset yrittivät kuitenkin edetä Kurinmaan suuntaan keskittämättä suuria joukkoja.
  Tämä hyökkäys epäonnistui ja johti vain merkittäviin saksalaisiin tappioihin.
  Mutta saksalaiset siirsivät kiireellisesti merkittäviä joukkoja etelään ja yrittivät epätoivoisesti peittää siellä olevat aukot.
  Venäläisten joukkojen huoltokriisi kompensoitiin osittain suurella määrällä kaapattuja palkintoja ja ammuksia, mikä mahdollisti tsaarin armeijan yksiköiden taistelutehokkuuden ylläpitämisen.
  Kesäkuun lopussa venäläiset joukot aloittivat hyökkäyksen Poznanian suuntaan hyödyntäen Saksan asemien heikkenemistä keskustassa. Saksan tärkeimmät joukot sijaitsivat itse hyvin linnoitettussa Itä-Preussissa, ja keskelle muodostui suhteellisen heikko ja ohut saksalaisten joukot. Lisäksi saksalaisten tilannetta pahensi suurten hyökkäysoperaatioiden alkaminen länsirintamalla, jossa Fritzin oli säilytettävä asemansa. Eikä ollut mahdollista ampua lisäosia itään.
  Keskustan läpimurto loi uhan, venäläiset joukot ryntäsivät Berliiniin. Saksalaisten täytyi vetää kiireesti joukkonsa Itä-Preussista ja ryntää takaisin etelään ja keskustaan.
  Brusilovin energisen komennon alaiset venäläiset joukot pystyivät ympäröimään Budapestin. Saksalaisten joukkojen vastahyökkäysyritys epäonnistui. Lahjakkaimmat tsaarin kenraalit onnistuivat pakottamaan taistelun preussilaisia vastaan pakottaen heidät taistelemaan itselleen epäsuotuisissa olosuhteissa. Joukkojen tuominen taisteluun palasittain.
  Tämän seurauksena saksalaiset eivät pystyneet järjestämään vaarallisia vastahyökkäyksiä ja taistelivat epäsuotuisissa olosuhteissa. Ja ampumatarvikkeiden puute kompensoitiin palkinnoilla.
  Epätoivoisesti vastahyökkäykseen ja läntistä ryhmää merkittävästi heikentäen saksalaiset pystyivät edelleen vakauttamaan tilanteen keskellä. Ja jopa valtaa takaisin joitain vangittuja Saksan kaupunkeja. Tsaarin armeija piti kuitenkin Poznania. Lisäksi venäläiset joukot pystyivät murtautumaan Itä-Preussiin voittaen siellä useita voittoja.
  Saatuaan suuret joukot toimintaan saksalaiset aloittivat vastahyökkäyksen etelässä Budapestin vapauttamiseksi. Osa Saksan joukoista osoittautui kuitenkin häiritseviksi Italian sekä Bulgarian ja Serbian rintamalla.
  Bulgarialaiset päättivät rationaalisesti, että Entente oli vahvempi, mikä tarkoittaa, että ei ollut mitään järkeä ryhtyä sotaan keskusvaltojen puolella. Lisäksi venäläiset diplomaatit lupasivat palauttaa Bulgarialle aiemmin menetetyt Turkin maat.
  Bulgarialaisten ja serbien yhteinen hyökkäys osoittautui niin vaaralliseksi, että saksalaiset joutuivat siirtämään jopa neljä joukkoa etelään.
  Tämän vuoksi vastahyökkäys Budapestin eston vapauttamiseksi menetti voimansa. Äärimmäisen ankarissa taisteluissa saksalaiset etenivät valtavien tappioiden kustannuksella 20-25 kilometriä ja uupuivat. Syyskuussa venäläiset yksiköt saivat lisävahvistuksia ja aloittivat vastahyökkäyksen. Saksan tilannetta pahensi Romanian liittyminen sotaan, mikä mahdollisti sen, yhdessä venäläisten kanssa, käynnistämään onnistuneen hyökkäyksen Bukovinaa vastaan. Ja 25. syyskuuta ranskalaisten ja brittien suuri hyökkäys lännessä alkoi.
  Syyskuun alkuun mennessä Entente oli valmistellut uuden, erittäin laajamittaisen hyökkäyksen, jonka tehtävänä oli vapauttaa Pohjois-Ranska.
  Onneksi venäläisten joukkojen menestyksen ansiosta saksalaiset joukot heikkenivät. Joten nyt, toisin kuin toukokuun läpimurto, onnistumisen mahdollisuudet olivat vakavat.
  Hyökkäys alkoi 25. syyskuuta ja tapahtui samanaikaisesti kahdella sektorilla, 120 km:n päässä toisistaan - 35 km:n rintamalla Champagnessa (Reimsistä itään) ja 20 km:n rintamalla Artoisissa lähellä Arrasia. Tästä syntyi legendaarinen "Artoisin kolmas taistelu". Jos se onnistui, molemmilta puolilta etenevien joukkojen piti sulkeutua 80-100 kilometrin päässä Ranskan rajalla (Monsissa), mikä johtaisi Picardian vapauttamiseen. Verrattuna Artoisin keväthyökkäykseen mittakaava kasvoi: hyökkäykseen osallistui 67 jalkaväki- ja ratsuväkidivisioonaa, jopa 2600 asetta; Operaation aikana ammuttiin yli 5 miljoonaa ammusta. Englantilais-ranskalaiset joukot käyttivät uusia hyökkäystaktiikoita useissa "aalloissa".
  Heikentyneet saksalaiset yksiköt eivät kestäneet läpimurtoa, ja niiden rintama murtui muutamassa päivässä.
  Tämä aiheutti todellista paniikkia Saksan kenraalassa. Yritykset avata Budapestin esto keskeytettiin. Rintaman itäisellä sektorilla saksalaiset siirtyivät lopulta strategiseen puolustukseen.
  Brusilov puolestaan aloitti yllätyshyökkäyksen eteläsuunnassa saadakseen yhteyden serbien ja bulgarialaisten kanssa.
  Liittoutuneiden joukot onnistuivat ja suunnittelivat sulkevansa rivejä Monsissa. Ja luo pata Picardiaan. Ja tämä on epäilemättä suuri menestys.
  Saksalaiset toivat kuitenkin taisteluun osan idästä siirretyistä voimista ja vasta muodostettuja reservejä, mikä pysäytti liittoutuneiden etenemisen.
  Mutta joka tapauksessa Saksa menetti aloitteen kokonaan, ja venäläiset joukot saavuttivat Serbian rajat luoden siten uuden kattilan. Ja tekee Itävallan tilanteesta kriittisen.
  Saksassa ero eliittiin on voimistunut. Tappion uhka sodassa tuli yhä selvemmäksi. Venäjän joukot syyssateista huolimatta tai kenties niiden ansiosta aiheuttivat saksalaisille uuden murskaavan tappion ja katkaisivat Itä-Preussin muun Saksan alueelta.
  Ja joulukuussa Budapest kaatui, mikä vapautti merkittäviä tsaarin armeijan joukkoja myöhempään hyökkäysoperaatioon.
  Myös turkkilaiset joukot kärsivät tappioita ja menettivät Erzerumin ja Tanrogin. Tämä loi kriittisen tilanteen myös tälle Saksan liittolaiselle.
  Seuraavan vuoden alkua leimasi saksalaisille Königsbergin kaatuminen ja Venäjän uusi hyökkäys Oderia kohti.
  Ja maaliskuussa Brusilovin hyökkäys alkoi Wienin suuntaan. Saksalaiset leimahtelivat jonkin aikaa. Mutta toukokuussa Wien kaatui ja Venäjän armeija saavutti Oderin.
  Liittoutuneiden joukot saapuivat Brysseliin ja piirittivät Belgian pääkaupungin.
  25. toukokuuta Saksan keisari ilmoitti antautumisesta. Jatkosodasta tuli merkityksetön saksalaisille. Lisäksi Yhdysvallat osallistui sotaan huhtikuussa. Tämä tuomitsee toisen valtakunnan täydelliseen romahdukseen.
  Ja miksi saksalaisten pitäisi vielä tämän jälkeen vastustaa? Loppujen lopuksi tilanteen voidaan sanoa olevan täysin toivoton.
  Ja viikkoa myöhemmin Turkki antautui. Lisäksi venäläiset joukot olivat jo hyökänneet Istanbuliin ja miehittäneet lähes koko Vähä-Aasian.
  Näin päättyi ensimmäinen maailmansota. Venäjä, Ranska, Britannia ja Italia pystyivät laajentamaan omaisuuttaan. Myös Bulgaria ja Serbia laajenivat. Jälkimmäinen sai suurimman osan Bosnia ja Hertsegovinasta. Bulgaria sai takaisin aiemmin valloittamat Turkin maat. Lisäksi serbit palauttivat bulgarialaisille kappaleen, jonka he olivat ottaneet Balkanin sodassa vuonna 1913. Serbia pystyi tekemään tämän, koska se laajensi huomattavasti aluettaan itävaltalaisten valon ulkopuolelle.
  Ottomaanien valtakunta katosi maailman poliittiselta kartalta. Sen jakoivat Venäjä, Ranska ja Britannia. Venäjän tsaari sai myös Galician, Bukovinan, Krakovan alueen, Slovenian, osan Unkarista ja Tšekin.
  Lisäksi Venäjä sai Poznanin, Klaipedan ja sen alueen, osan Itä-Preussiasta ja Danzigin.
  Ottomaanien valtakunnasta venäläiset saivat Konstantinopolin, Vähä-Aasian sekä Bosporinsalmen ja Dardanellit. Ranska Syyria, Englanti Irak ja Palestiina.
  Myös Lähi-itä jaettiin vaikutusalueisiin. Siten Nikolai II:n kuninkaallinen valtakunta laajensi rajojaan. Myös todellisessa historiassa häviäjäksi osoittautuneen kuninkaan henkilökohtainen auktoriteetti kasvoi. Eikä helmikuun eikä varsinkaan lokakuun vallankumouksen seurauksena.
  Joten sotilaallinen kvartetti onnistui muuttamaan voimatasapainoa ja siten estämään monia vallankumouksen epämiellyttäviä seurauksia. Mutta heidän rituaalitehtävänsä ei kuitenkaan vielä päättynyt tähän. Loppujen lopuksi kuninkaallisen valtakunnan historia jatkui.
  Ensinnäkin Venäjän armeija osallistui Afganistanin sotaan. Englanti hyökkäsi etelästä ja kuninkaalliset joukot pohjoisesta. Kenttätaisteluissa venäläiset yksiköt voittivat. He miehittivät Kabulin, Heratin sekä Afganistanin pohjoisosan ja keskustan. Englanti sai Kandaharin ja maan eteläosan. Näin he jakoivat islamilaisen maan.
  Sissijihadia oli jonkin aikaa, mutta se päättyi lopulta islamistien tappioon ja Venäjän vaikutusvallan vahvistumiseen etelärajoilla.
  Maailman itsenäisten alueiden lopullisen jaon aika on tullut. Varsinkin Lähi-idässä. Syynä englantilaisten, venäläisten ja ranskalaisten joukkojen tuloon oli vahhabien kansannousu ja kristittyjen kylien pogromit.
  Itse arabimaiden valloituskampanja alkoi. Se kesti pari vuotta, kunnes se päättyi Saudi-Arabian niemimaan lopulliseen sisällyttämiseen imperiumiin. Vaikka linjat osoittautuivat melko kiistanalaisiksi. Mutta tsaari-Venäjä laajensi jälleen rajojaan.
  Hieman myöhemmin, vuonna 1926, Iranissa puhkesi kapina. Viimeinen itsenäinen islamilainen valtio yritti karkottaa ulkomaalaisia alueeltaan.
  Venäjä ja Britannia jakoivat Iranin ja loivat yhteisen rajan. Siten Venäjän avaruusalueille luotiin tilapäinen vakaus.
  Voittoisen rauhan solmimisen jälkeen: Venäjä sai useita teollisuusalueita Puolassa, Galiciassa, Slovakiassa, Tšekin tasavallassa ja ottomaanien mailla laajentaen potentiaaliaan. Maailma koki teollisuuden kasvua kahdentoista vuoden ajan. Lisäksi Nikolai II:n valtakunnan myrskyisin. Talous kasvoi keskimäärin 9,8 prosenttia vuodessa. Tsaari-Venäjä sijoittui toiseksi maailmassa Yhdysvaltojen jälkeen Saksan, Britannian ja suunnilleen tasavertaisen Ranskan edellä.
  Keskipalkka Tsaari-Venäjällä oli 50 ruplaa, vodkapullon hinta oli 25 kopekkaa. Ja neljällä ruplalla sai ostaa lehmän. 185 ruplalla voit ostaa melko hyvän auton luotolla. Työpäivän enimmäispituus lyhennettiin 10,5 tuntiin. Uusi loma on ilmestynyt 25. toukokuuta. Muina pyhäpäivinä ja ennen viikonloppuja työpäivän enimmäispituus sai olla enintään 9 tuntia.
  Koulutuksesta ja lääketieteestä tuli yhä helpommin saatavilla. Vaikka lääkäripalvelut pysyivät maksullisina, niitä tuettiin, ja lisäksi monet lääkärit, erityisesti zemstvo-lääkärit, työskentelivät ilmaiseksi. Tapahtui paljon muutakin. Erityisesti instituuteissa otettiin käyttöön stipendejä kyvykkäimmille talonpoikalapsille ja heidät vapautettiin lukukausimaksuista. Päiväkoteja ilmestyi, ja nuoremman sukupolven kuolleisuus väheni.
  Syntyvyys tsaarin valtakunnassa pysyi edelleen korkeana, mutta kuolleisuus pääasiassa vilustumiseen väheni. Farmakologia kehittyi. Luonnollinen väestönkasvu nousi sotaa edeltäneiden vuosien keskimääräisestä 1,7 prosentista 2,8 prosenttiin.
  Esikaupunkien assimilaatio jatkui. Nikolai II päätti jopa ottaa ennennäkemättömän askeleen ja antoi venäläisille ruhtinaille toisen ulkomaalaisen vaimon siviiliavioliitossa. Sitotakseen siten uudet islamilaiset esikaupungit tiiviimmin muinaisiin venäläisiin ruhtinasperheisiin.
  Armeijan koko on kasvanut huomattavasti. Kaikkiaan Tsaari-Venäjällä oli nyt tuhat rykmenttiä ja kolme miljoonaa vakituista sotilasta. Tämä on maailman suurin maa-armeija. Samaan aikaan rakennettiin suuri laivasto.
  Vuoteen 1929 mennessä tsaari-Venäjällä oli jo 14 prosenttia maailman taloudellisesta potentiaalista, ja se jatkoi luottavaista kehitystään.
  Sodan alussa hajotettua valtionduumaa ei koskaan koottu uudelleen. Vaalit peruttiin, ja tsaari-isä sai henkilökohtaisesti oikeuden julkaista lakeja.
  Kaiken kaikkiaan tsaari-Venäjä pysyi vahvana, autoritaarisena valtana.
  Mutta sitten puhkesi vuoden 1929 kriisi, joka muuttui maailmanlaajuiseksi suureksi lamaan. Taantuma kosketti kaikkia maita. Eniten kärsivät Yhdysvallat ja Saksa.
  Mutta tsaari-Venäjällä kriisin seuraukset olivat heikommat. Ensinnäkin maataloudella oli edelleen erittäin tärkeä rooli. Toiseksi tsaarin autoritaarisen valtakunnan talous oli keskitetympää ja kontrolloitua. Tämä johti siihen, että monet kriisiilmiöt voitiin tukahduttaa kuninkaallisilla säädöksillä. Ja maa oli valtava, ja sillä oli kolmesataa miljoonaa asukasta yhdellä mantereella.
  Ja tämä hieman pehmensi romahduksen ja kapitalististen riitojen ilmenemismuotoja hänessä. Ja merkittävä osa taloudesta toimi itselleen.
  Siitä huolimatta Venäjällä syntyi kriisi. Monarkistien vastaiset tunteet vahvistuivat.
  Lenin oli tuolloin jo vetäytynyt aktiivisesta vallankumouksellisesta toiminnasta. Hän tapasi Walesin ja alkoi kirjoittaa scifi-teoksia hänen kanssaan. Jolla hän teki hyvää rahaa ja teki itselleen mainetta.
  Joten Leninolla oli tarpeeksi rahaa, tunnustusta ja mainetta. Hän oli erinomainen kirjoittamaan kaikenlaisia satuja avaruusoopperoista suoraan naiiveihin ja lastentarinoihin. Lisäksi Vladimir Ilyich erottui valtavasta hedelmällisyydestään. Ja tietysti välttyessään Kaplanin loukkaantumiselta, tämä älykäs kaljuuntuva mies eli paljon pidempään.
  Trotski sai työpaikan ulkoministeriössä ja onnistui nousemaan salaneuvosten arvoon.
  Mutta Stalin päinvastoin muuttui radikaalimmaksi ja palasi yksilöllisen terrorin taktiikkaan, jonka bolshevikit aiemmin hylkäsivät. Ja yksi Koban ajatuksista oli ajatus hallitsijan eliminoimisesta.
  Lisäksi valtaistuimen perillinen on vakavasti sairas, eikä hän todennäköisesti ole täysivaltainen kuningas.
  Joulukuussa 1931 syttyi sota Venäjän ja Japanin välillä. Syynä oli samuraiden hyökkäys Kiinaan ja Manchu-imperiumin luominen. Lisäksi Nikolai II halusi todella kostaa aiemmasta tappiostaan Venäjän ja Japanin sodassa.
  Taistelut alkoivat venäläisten joukkojen hyökkäyksellä maalla. Ja ensimmäisen maailmansodan sankari Kolchak nimitettiin Tyynenmeren laivueen komentajaksi.
  Japanilla oli etulyöntiasema laivojen lukumäärässä. Mutta venäläinen laivue toimi melko taitavasti ja energisesti. Useiden yhteenottojen jälkeen voimasuhteet lähentyivät tasa-arvoa. Ja suuri laivue lähti auttamaan Itämerta. Ja Mustanmeren laivasto ei nukkunut.
  Yhdysvallat ja Britannia olivat liian juuttuneet omiin sisäisiin ongelmiinsa tarjotakseen merkittävää apua japanilaisille. Useiden julmien maataistelujen jälkeen Venäjän armeija ajoi samurait pois Mantsuriasta ja saartoi Port Arthurin.
  Maataisteluissa Venäjän ja tsaarin armeijan etu panssarivaunuissa ja lentokoneissa tuntui.
  Taisteluihin osallistuivat myös maailman ensimmäiset taisteluhelikopterit, jotka loistaa Sikorsky ja muut suunnittelijat.
  Ja jalkaväen taistelutehokkuus on lisääntynyt, monet upseerit saivat erinomaisen koulutuksen ja kävivät läpi brutaalin koulun maailmansodan rintamalla.
  Joka tapauksessa se oli jo erilainen, Venäjän armeija. Toukokuussa Denikinin komennossa aloitettiin hyökkäys Port Arthuriin. Ensimmäistä kertaa maailmanhistoriassa käytettiin massassa satoja venäläisiä tankkeja.
  Ja juuri hyökkäyksen huipulla suruuutiset tulivat Petrogradista. Tsaari-isä Nikolai II tapettiin. Siten Stalin yhdessä Sannikovin kanssa teki kauhean rikoksen.
  Aleksei II:sta tuli uusi hallitsija. Mutta sairas perillinen ei hallitsi kauan. Totta, hän onnistui kruunaamaan ja kuoli tammikuussa 1932 jättämättä yhtään urosjälkeläistä.
  Kirill Romanov julistettiin uudeksi tsaariksi, koska hänen vanhempi veljensä Mihail oli menettänyt kaiken legitiimiytensä epätasa-arvoisen avioliiton vuoksi.
  Mutta Kirill myös korjasi itsensä, kumartui lyhyen aikaa kuusi kuukautta myöhemmin siirtäen valtaistuimensa pojalleen Vladimirille. Uusi perillinen oli vielä alaikäinen ja hallintoneuvosto sai todellista valtaa.
  Mutta tämä ei vaikuttanut Japanin kanssa käytävän sodan etenemiseen. Port Arthur vietiin. Samurailaivasto kärsi valtavia vahinkoja ilmailutoimista. Venäläisillä tankeilla ei ole vertaa, eikä niitä vastusta mikään.
  Heinäkuussa japanilaiset ajettiin lopulta ulos Koreasta ja Busanin satama valloitettiin yhdellä hyökkäyksellä.
  Siten Nousevan auringon maa menetti maaomaisuutensa Pohjois-Kiinassa. Ja elokuussa saapui Baltian laivue, joka lopulta varmisti Venäjän ylivoiman merellä.
  Kahden suuren meritaistelun jälkeen Japani menetti suurimman osan aluksistaan ja haastoi oikeuteen rauhan puolesta.
  Sairas Aleksei suostui... Venäläiset saivat takaisin Port Arthurin ja Etelä-Sahalinin, valloittivat Kurilien harjun ja perustivat oman hallituksensa Koreaan. Mantsuria ja Mongolia tulivat lopulta Venäjän vaikutuspiiriin.
  Vuonna 1933 Venäjä sisällytti Mantšuria ja Mongolia provinsseina. Ja vuonna 1935 Koreasta tuli myös osa tsaarin valtakuntaa. Näin muodostettiin Zheltorossiya. Mistä haaveiltiin 1800-luvun lopulla.
  Vladimir Kolmas on täynnä kunnianhimoisia tavoitteita. Ja Hitler tuli valtaan Saksassa. Joka myös haaveilee kostosta. Tähän mennessä Britannia oli heikentynyt, mutta sen siirtokunnat olivat liian laajoja. Eikä se haittaisi voittoa. Lisäksi Venäjän ja Englannin suhteet ovat erittäin kireät. Ja Ranska ei ole enää liittolainen.
  Vastakkainasettelun katalysaattorina oli Espanjan sota. Italia, Venäjä, Saksa olivat Francon puolella ja Iso-Britannia ja Ranska vasemmiston puolella.
  Osallistujat eivät siis taistelleet avoimesti, vaan vapaaehtoisina; sota kesti vuoteen 1939 asti. Lisäksi Fuhrer onnistui toteuttamaan Anschlussin ja saamaan takaisin saksalaisten asuttamat maat. Varsinkin Sudeettimaa. Ja itse Tšekin tasavallasta tuli Venäjän maakunta.
  Italia, Saksa ja Venäjä loivat oman koalitionsa. Mussolinin hallinto valloitti Etiopian ja haaveili uusista valloituksista.
  Ja sitten toukokuussa 1940 syttyi toinen maailmansota: toisaalta Ranska, Britannia, Belgia, Hollanti ja toisaalta Venäjä, Saksa, Italia.
  Sisällissodan uuvuttama Espanja pysyi toistaiseksi neutraalina. Mutta Japani hyökkäsi Englannin kimppuun huolimatta pitkäaikaisista historiallisista epäkohdista.
  Tämä osoittautui vakavaksi avuksi Venäjälle. Siellä, kuten Kaukoidässä, asemat on suojattu, ja lännessä meni jopa yllättävän hyvin.
  Venäjän armeija suoritti päähyökkäyksensä Intiassa, Pakistanissa, Etelä-Iranissa ja Afrikassa.
  Saksalaiset onnistuivat yllättäen Mainsteinin loistavan suunnitelman ansiosta kukistamaan Ranskan, Belgian ja Hollannin puolessatoista kuukaudessa.
  Se osoittautui suurimmaksi menestykseksi. Ja odottamatonta. Tsaari-Venäjä mukaan lukien.
  Mutta elokuun laskeutumisyritys päättyi epäonnistumiseen. Saksalaiset menettivät noin viisikymmentä kuollutta sotilasta ja noin kymmenen tuhatta vankia. Mutta he eivät onnistuneet valloittamaan Britanniaa heti.
  Mutta Venäjän armeija miehitti Intian, Etelä-Iranin ja Pakistanin ilman suurta vastarintaa. Sen jälkeen se siirtyi Indokiinaan, missä japanilaiset olivat jo laskeneet joukkonsa maihin.
  Ja talvella Venäjän armeija yhdessä italialaisten kanssa miehitti Egyptin ja muutti Afrikan halki. Sota meni helposti ja yksinkertaisesti. Brittiläisen imperiumin siirtomaajoukot eivät voineet vastustaa mitään Venäjän armeijaa vastaan. He eivät voineet tehdä mitään, eivätkä yleensä halunneetkaan. Joten paikallisten alkuperäisasukkaiden on kuoltava kuin paskiaiset muiden etujen vuoksi.
  Saksa ei myöskään nukkunut. Krautit valloittivat Gibraltarin myrskyllä ja saapuivat Marokkoon. Taistelut siellä raivosivat keskitasolla. Ei ole ketään erityistä vastustaa.
  Ja Roosevelt oli erittäin passiivinen. Pelkäsin kovasti uutta sotaa ja jopa niin voimakkaan liittouman kanssa. Yleensä Englannilla ei ollut enää mitään, mistä pitää kiinni siirtomaistaan. Jos jokin vastusti edistymistä, se oli Afrikan viidakko, autiomaahiekka ja laajennettu viestintä.
  Huhtikuussa 1941 venäläiset ja japanilaiset joukot laskeutuivat Australiaan.
  Iso-Britannia vastusti edelleen, kunnes uusi, tällä kertaa paljon menestyneempi laskeutuminen varsinaisen Englannin alueelle tapahtui 25. kesäkuuta 1941.
  Kaksi viikkoa sitkeää taistelua. Lontoo on kaatunut ja sota on melkein ohi. Mutta... Churchill pakenee Kanadaan ja julistaa sodan jatkuvan.
  Japani hyökkäsi Amerikkaan Perun satamassa joulukuussa 1941. Toisen maailmansodan uusi vaihe alkaa.
  Tsaariimperiumi muistaa Alaskan, jonka amerikkalaiset ostivat petollisesti penneillä, ja liittyy 12. joulukuuta Yhdysvaltojen Japania vastaan julistamaan sotaan. Joulukuun 15. päivänä sekä Saksa että Italia julistivat sodan Yhdysvalloille. Ja 17. joulukuuta Englannin kuningas Duan nukkehallinto aloitti myös virallisesti sotilaalliset operaatiot Kanadaa ja Amerikkaa vastaan.
  Siten valtava koalitio muodostui Yhdysvaltoja ja Kanadaa vastaan. Myös Espanja julisti sodan Amerikalle 22. joulukuuta. Joulukuun 25. päivänä vain Brasilia otti riskin puhua Yhdysvaltojen puolella. Muut Latinalaisen Amerikan maat pitivät parempana arkaa puolueettomuutta.
  Mitä muuta he voisivat tehdä? Venäjän armeija aloitti tietysti hyökkäyksen Alaskan läpi. Eikä tätä yleensä vastusta mikään. Venäjän panssaroitu panssarivaunulaivasto on liian vahva ja amerikkalainen laivasto heikko.
  Mutta Yhdysvallat kaventaa kuilua nopeasti. Jo vuonna 1941 amerikkalainen teollisuus tuotti lähes kolme tuhatta itseliikkuvaa tykkiä ja tankkia. Ja vuoden 1942 toisella neljänneksellä säiliöiden tuotanto saavutti jo tuhat yksikköä kuukaudessa. Alkumenestysten jälkeen, jolloin venäläiset ja saksalaiset joukot miehittivät koko Alaskan, eteneminen hidastui jonkin verran ja amerikkalaisten vastarinta vahvistui.
  Vuoden 1942 viimeisellä neljänneksellä panssarivaunujen ja itseliikkuvien aseiden tuotanto saavutti Yhdysvalloissa kaksi ja puoli tuhatta kuukaudessa ja kaksisataa lentokonetta päivässä. Yhdysvallat oli siis tsaari-Venäjää edellä tankkien ja lentokoneiden tuotannossa ja lähentyi tykistötuotannossa.
  Saksassa valmistettiin vain noin kuusisataa panssarivaunua ja itseliikkuvaa tykkiä kuukaudessa, Isossa-Britanniassa ja Italiassa sekä Espanjassa suunnilleen saman verran. Japanissa on noin kolmesataa autoa. Ja lentokoneita on kaikkiaan noin kaksisataa. Tuotetun aseiden määrässä koalitio on toistaiseksi ollut kärjessä, mutta sen on vielä taisteltava ulkomailla.
  Diktaattoriyhteisöllä oli merkittäviä etuja jalkaväen määrässä ja sotilashenkilöstön määrässä.
  USA oli edelleen häviämässä taistelua. Vuoden 1942 loppuun mennessä kolme neljäsosaa Kanadasta menetettiin ja taistelut siirtyivät itse Amerikan osavaltioihin.
  Vuoden 1943 ensimmäisellä neljänneksellä panssarivaunujen ja itseliikkuvien aseiden tuotanto ylitti Yhdysvalloissa kolmetuhatta yksikköä ja 260 lentokonetta päivässä. Mutta osittain koulutetun miehistön puute vähensi aseiden lisääntyvän tuotannon vaikutusta. Diktaattoriliiton joukot valloittivat Toronton ja Quebecin huhtikuun lopussa. Touko- ja kesäkuussa Yhdysvaltojen pohjoisosassa käytiin rajuja taisteluita.
  Molempien osapuolten tappiot olisivat valtavia. Mutta koalitiolla oli valtavat henkilöresurssit ja se hallitsi paljon enemmän aluetta kuin Yhdysvallat.
  Siksi USA:n tilanne pysyi rintaman vakautumisesta huolimatta erittäin vaikeana.
  Vuoden 1943 kolmannella neljänneksellä panssarivaunujen ja itseliikkuvien aseiden tuotanto saavutti Yhdysvalloissa neljä tuhatta kuukaudessa ja 350 lentokonetta päivässä. Mutta nämä olivat jo maksimimäärät. Aseiden tuotannon lisääminen on turhaa, koska tankkien ja lentokoneiden miehistöillä ei ole aikaa valmistautua.
  Etulinja muuttui hieman vuoden 1943 jälkipuoliskolla. Mutta taistelut olivat äärimmäisen ankarat; monet siirtokunnat vaihtoivat omistajaa kymmenen kertaa. Totta, liittouma kokonaisuudessaan eteni 50-60 kilometriä etelään.
  Ja seuraava taisteluvuosi, kiinnittämättä huomiota talveen. Venäjän armeija ja Saksa tuottivat uudentyyppisiä panssarivaunuja, joissa oli vahvemmat tykit ja tehokkaat panssarit. Yhdysvallat vastasi tähän Sherman - 4 M:llä. Mutta tämä ajoneuvo oli silti huonompi kuin koalition päätankki, Bear. Venäläinen ajoneuvo yhdistettiin saksalaisen kanssa ja hankki 107 mm:n tykin, jonka ammuksen alkunopeus oli 890 metriä. Siten "Karhu" osui Shermansiin pitkän matkan päästä pysyen amerikkalaisen ajoneuvon läpäisemättömänä. Toinen venäläinen tankki "Wolf" poistui vähitellen tuotannosta. Vaikka sen ajokyky oli vaikuttava.
  Ja ilmassa laadullinen ylivoima oli liittouman puolella. Ja amerikkalaiset eivät enää kestäneet sitä pelkällä määrällä. Ja määrä on myös itäisen pallonpuoliskon voimien puolella.
  Kesällä 1944 amerikkalaiset vetäytyivät hieman. Heidän voimansa oli hiipumassa tässä pitkittyneessä uupumussodassa. Ja vihollinen mobilisoi yhä enemmän uusia joukkoja. Muodosimme ne intialaisista ja kiinalaisista. Vuoden 1944 loppuun mennessä Amerikan asema oli jälleen heikentynyt ja liittouma oli edennyt vielä parisataa kilometriä.
  Vuotta 1945 leimasi Brasilian vetäytyminen koalitiosta, joka kiirehti lähtemään Yhdysvalloista. Mutta Argentiina, Chile ja Portugali julistivat sodan Amerikalle.
  Vuoden 1945 ensimmäisellä puoliskolla etulinja pysyi passiivisena, vaikka taisteluille oli ominaista harvinainen verenvuodatus. Mutta sitten USA upposi toisella puoliajalla. Amerikan inhimilliset ja aineelliset resurssit olivat liian lopussa jatkaakseen vastarintaa. Pala Philadelphia, Chicago. Joulukuussa New York ja Washington piiritettiin. Ja tammikuussa, Yhdysvaltain pääkaupungin kaatumisen jälkeen, Amerikka lopulta menetti sydämensä ja antautui.
  
  POJAN SEIKKAUKSET OLEG RYBACHENKO
  Ikuisen pojan Oleg Rybachenkon seikkailut Sferon hyperveneuniversumien sarjassa ovat niin mielenkiintoisia, että niitä tulisi tarkastella erikseen.
  -Ah! - Poika huusi. Neulat pistivät häntä armottomasti, mutta hänen joustava ihonsa kesti iskun hyvin. Pikat näyttivät kuitenkin kuormitun tiukkaan jousen varaan, ne lensivät pilvissä ja Oleg Rybachenko sai siitä melkoisen paljon. Poika kiroili äänekkäästi ja kamppaili ulos ansasta, puri ahneesti. Kehoon on jäänyt kusen jälkiä.
  Rannekorussa oleva tietokone sanoi pojalle kohteliaasti:
  -Tämä on vaarallista, niiden neulat palavat läpi, vaikka olisit rohkea ritari yksinkertaisessa ruumiissa, kuolisit.
  Oleg Rybachenko potkaisi palavan pallon pois, raivo leimahti hänen sisällään. Poika puristi nyrkkinsä ja alkoi juosta. Ei, nuori soturi ei edes ajatellut pakoon, hän juoksi hyperpukunsa luo. Paljaat, pyöreät kantapäät välähtivät hyvin nopeasti, poika pystyi melko menestyksekkäästi kilpailemaan olympiavoittajan kanssa. Tämä nopeus ei kuitenkaan riittänyt hänelle, joten hän alkoi hypätä nopeammin juostakseen nopeammin. Jokainen hyppy on kuin kenguru - sen nopeus on kasvanut.
  Poika murisi kuin tiikerinpentu:
  - Odota, roisto, kaksitoista lukua ja kaikki tyhjiä.
  Lentävä tyttö virnisti ja näytti hampaat. Sitten hän päästi painovoima-aallon tasoittaen polun pojan edessä. Oleg Rybachenko roiskutti iloisesti paljaita, lapsellisia jalkojaan kuumennetulle pinnalle. Juokseessaan ylös ja pukeutuessaan nopeasti ylle läpäisemättömät panssarit, poika-ritari saavutti raketin nopeuden.
  Terminaattoripoika hyökkäsi kiivaasti yrittäen litistää lohikäärmeen. Näkymätön, mutta tämä teki vielä kauheamman nyrkin, joka oli valmis putoamaan ekstragalaktisen matelijan kimppuun. Mutta joku tuntematon voima pysäytti hänet.
  Oleg Rybachenko vapisi jännityksestä, hän jännitti itsensä äärirajoille, mutta hänen valtava uhrinsa, ikään kuin mitään ei olisi tapahtunut, pureskeli kakun jäännöksiä.
  Poika oli valmis itkemään epätoivoisesti:
  - Se on paholainen. Pystyykö hän todella laittamaan näyttöä?
  -Ei! Minä suojelin häntä. - Tyttö pudisti kultaisia hiuksiaan ja lähetti helmihampaistaan tähtipuput, jotka heijastivat sateenkaaren kaikkia värejä. - En anna sinun tuhota sitä.
  Oleg Rybachenko yritti muristaa mahdollisimman kiivaasti:
  - Hän on hirviö.
  Anionityttö nousi seisomaan rinnallaan suojellakseen mastodonia:
  -Ei! Ja taas ei! Hän on vaaraton poika. Sitä paitsi, katso kuinka suuri se on, se tarkoittaa, että se ilmestyi aivan äskettäin.
  Poika-ritari oli hyvin yllättynyt:
  - Miksi ne ovat vielä pieniä?
  Ikuisesti nuori anioni vahvisti:
  - Tietysti se vähenee vähitellen.
  Oleg Rybachenko löi itseään kovaa otsaan turhautuneena. Ikään kuin vasaralla piiiin osui, kipinöitä satoi tiheästi.
  -Ai niin, unohdin missä olen. Okei, en tapa häntä.
  Mahtava demiurgityttö sanoi sovittelevasti:
  - Sitten rauhoitu ja rentoudu.
  Poika laski kätensä ja sammutti kentän. Sitten hän hymyili.
  -Hän on söpö. Joo! Melkein unohdin. Mikä sinun nimesi on.
  Tyttö vastasi yllättäen epäystävällisesti:
  - Ja sinä tarvitset sitä.
  -Luonnollisesti. - Olen Oleg Rybachenko ja kaikki tietävät sen.
  Nuori nainen pehmensi ääntään:
  -Okei, kutsu minua Orra Charlieksi.
  Poika ojensi kätensä tytölle:
  -Orra on hyvä nimi. - Ollaan ystäviä.
  Hän epäili:
  -Oletko tosissasi?
  Poikatutkija sanoi tulen kuumuudessa tuulessa:
  - Se ei voisi olla vakavampaa!
  Charlie huudahti iloisesti:
  - Anionit eivät tietenkään valehtele. Ja jos pääsemme lähemmäksi, se kestää ikuisesti, kunnes kaikki tähdet kaikissa universumissa sammuvat... Mutta ne eivät voi kaikki sammua, koska yhä enemmän uusia valaisimia syttyy jatkuvasti!
  Oleg Rybachenko epäili hieman:
  -No, en tiedä, tytöt saavat harvoin uskollisia ystäviä.
  Orra vastasi sellaisiin epäilyihin päättäväisesti ja ilmeisen katkeruuden äänessä:
  -En ole tyttö, vaan kokenut anioni. Älä kuitenkaan huoli, en ole vielä saanut tarpeekseni elämästä. No, okei, hyperplasminen sankari, pidämmekö enemmän hauskaa vai menemme kaupunkiin?
  Poika katsoi hieman pinnalta ja tuhahti tarkoituksellisesti halveksuen:
  - Ja mitä siellä on? Vaikka muistinkin - uuden tieteen miehen, hän kehitti jotain sanan suklaa kaltaista platinaan.
  Charlie sanoi erittäin vakavalla äänellä:
  - Hän voi auttaa meitä - lisäksi kerron sinulle salaisuuden, vakava uhka leijuu veljeskuntamme yllä.
  Oleg hyppäsi ylös kuin poltettu kissa:
  -Mitä?
  Anionka aivan inhimillisesti laittoi etusormensa huulilleen ja huomautti:
  - Ehkä on parempi olla kertomatta sinulle vielä.
  Riitainen poika suuttui hieman:
  - Miksi olla hiljaa, se on parempi sanoa heti. Muuten otan selvää muilta. Onko olemassa salaisuuksia, joihin ei ole avaimia?
  Aurra laittoi toisen sormensa huulilleen ja kuiskasi:
  - No, kaikki eivät tiedä tätä. Ja kuka tietää, ei ymmärrä vaaraa.
  Oleg Rybachenko suuttui vakavasti ja murisi uhkaavasti:
  -Lisäksi on parempi tietää etukäteen kuin piiloutua tietämättömyyden sumun taakse. - Ja sitten poika antoi arvokkaan aforismin. - Tietämättömyyden sumun taakse voit piiloutua, mutta et voi piiloutua!
  Orra harjasi hiuksensa sivuun lempeällä liikkeellä, ja ne kietoutuivat pieniksi punoksiksi.
  -Okei, yleisesti ottaen kerron sinulle salaisuuden. - Hän laittoi kolmannen sormen korvilleen. Ja hänen hiuksistaan tuli mielen käskystä vihreänkeltaisen khakin väri:
  -Meidän universumissamme aika ei kulje päinvastaiseen suuntaan kaikkialla. Universumi muistuttaa rakenteeltaan toistuvasti koveraa ja kiertynyttä prismaa, joka on jaettu puroihin. Eli eri lait hallitsevat eri galakseissa.
  - Totta kai se on ihmeellistä. - Oleg Rybachenko laajensi tarkoituksella silmiään. - Mutta onko tämä uhka?
  Tyttö muutti hiustensa khakin värin muuttuen keltaisesta oranssiksi ja vihreästä siniseksi. Ja hän jatkoi vihjailevalla sävyllä:
  - Kuuntele lisää. Fluoria hengittävien kovakuoriaisten rotu on ilmestynyt Gong-galaksiin. Nämä painajaismaiset olennot ovat valloittaneet monia galakseja ja luoneet oman valtavan ja aggressiivisen valtakuntansa. Ainoa asia, joka estää heitä hyökkäämästä meitä vastaan, on pelko, että tunkeutuessaan käänteiseen aikaan he aiheuttavat korjaamatonta vahinkoa keholleen.
  - Ja niin voi hyvinkin olla. - Oleg Rybachenko keskeytti ja sanoi nokkelasti. - Sota on makeaa kuin hunaja, hyytävää kuin melassi, ja se saa sinut sairaaksi kuin krapula!
  Charlie ei kannattanut ollenkaan pojan leikkisää ja iloista tunnelmaa, sillä se näytti saaneen vain mahdollisen sotapelin inspiraation sankarillisiin tekoihin. Hän sanoi hyvin vakavalla äänellä:
  -Nämä kovakuoriaiset ovat siis erittäin julmia, ja ne käyttävät barbaarisesti hyväkseen muita kansoja ja rotuja. Teknologisesti niveljalkaiset ovat erittäin kehittyneitä, ja sodalla niiden kanssa on meille vakavia seurauksia. He eivät kuitenkaan ole ainoita. Siellä on myös rikkiä hengittävien toukkien rotu, ei myöskään sokeria, ja niiden lisäksi mahtava merirosvoveljeskunta, puhumattakaan monista pienemmistä maailmoista, joissa barbaariset hallitukset hallitsevat. - Tyttö osoitti sormensa ylös ja kynsensä syttyi liekillä, kuin bensiinisytyttimestä. - Kauempana on myös aggressiivisia tai yksinkertaisesti epätäydellisiä tiloja. Eli universumimme ei ole kovin kiltti ja täydellinen ja ympärillä on paljon vihollisia.
  Ritaripoika puhalsi itsensä ja esitteli itsensä Aleksanteri Suureksi ja sanoi:
  -Ja miten reagoit tähän? - Täällä Oleg Rybachenko välähti jälleen äärimmäistä nokkeluuttaan. - Hiljaisuus on kultaa, vain ne, jotka ovat tottuneet vaikenemaan, antavat kultakolikoita puhujille, puhumatta!
  Orra Charlie paatos ja sulavasti, kuin perhosen tanssi, elehtien, alkoi pitää puhetta:
  -Mitä mieltä olette, aivan äskettäin vanhempien veljien neuvosto päätti muodostaa oman suuren armeijan, mutta toistaiseksi prosessi etenee liian hitaasti. Loppujen lopuksi yksikkömme on muodostettu vapaaehtoisista. On myös pelastusarmeija - sitä on lukuisia, mutta sen uskontunnustus on auttaa heikkoja, eikä taistella usean miljoonan tai jopa miljardin dollarin ruiskutuslaivastolla - näin itse kovakuoriaiset kutsuvat itseään. Haluan olla rehellinen, injektiot ovat tappavia ja voivat aiheuttaa allergioita. - Orra, ojensi synnytystä puoli metriä virnistettynä, vaikutti siltä, että hän oli erittäin tyytyväinen sanapeliinsä.
  Ritaripoika sanoi melko vilpittömästi jotain, mikä on äärimmäisen kiistanalaista, mutta osittain totta:
  - No, tiedätkö, sota on mielenkiintoisin ja kiehtovin asia maailmankaikkeudessa.
  Charlien ääni muuttui ankarammaksi, ja hänen valtava, säteilevä hymynsä katosi välittömästi hänen kasvoiltaan:
  -Jos peli tulee, se saattaa kiinnostaa pientä poikaa, mutta todellisuudessa se on verta, kyyneleitä, räjähtäneitä maailmoja, raajarikkoja planeettoja. Olin kerran universumissa, jossa käytettiin superpommeja. Se oli pelottava näky. Kokonaiset galaksit ovat tuhoutuneita, biljoonien räjähtäneiden tähtien hämäriä pilviä. - Nyt anionitytön silmät ovat kasvaneet tankin luukun kokoisiksi. Ja nämä zenkit loistivat kuin kohdevalot kaleidoskoopin läpi. - Harvat selviytyneistä sanoivat, että tällaisia voimakkaita latauksia käytettiin pääasiassa ultraminihiukkasten yhdistämisen aikana - alkuperäisasukkaat kutsuivat niitä tsuwaroneiksi. Eli sellaiset mikromaailman kuilut räjähtivät, että käyttöön tarvittiin kaksisataaneljäkymmentä ulottuvuutta. Tällainen reaktio on 600 000 kertaa voimakkaampi kuin ydinreaktio. Yksi atomi, tai pikemminkin tällaisen pommin alkuainehiukkanen, pystyy suihkuttamaan usean kilometrin pituisen titaanikiven fotoneiksi.
  -Vau! - Oleg Rybachenkon yllätys ei todellakaan ollut väärennös. - Toivon, että näytät minulle tämän universumin.
  Aurra muutti suurten silmiensä muodon pyöreistä kolmioiksi ja siristi kuin viululla:
  -Poikani, näkemiäni kauhuja on vaikea kuvailla sanoin. Se saa minut vapisemaan, että ajattelevat olennot voivat saavuttaa niin julmuuden. Lisäksi se on täysin merkityksetöntä, koska tällaisen lopputuloksen jälkeen ei ollut voittajia tai häviäjiä.
  Oleg Rybachenko mutisi peloissaan toiveikkaana:
  -Mutta toivon, ettei kaikki ole kuollut - jotain on säilynyt. Luonnossa ei ole absoluuttista tyhjyyttä, vain ihmisen tyhmyys tuhoaa mielen, sataprosenttisesti!
  Tyttö muutti kolmiot kuusikulmioiksi ja huusi ilman röyhkeyttä:
  -Ehkä, mutta minulla ei ollut rohkeutta ottaa selvää. Jotkut tähdet kuitenkin paloivat, mutta ne olisi voitu räjäyttää, ja pystyin erottamaan valon, joka saavutti meidät myöhässä.
  Oleg Rybachenko oli iloinen mahdollisuudesta esitellä eruditionsa.
  -Ja tiedän, että fotonit liikkuvat nopeudella kolmesataa tuhatta kilometriä sekunnissa. Tämä tarkoittaa, että he kulkevat tuhannen parsekin matkan kahdessa tuhannessakuudessasadassa vuodessa. Ja kymmenentuhatta kahdessakymmenessäkuudessa tuhannessa vuodessa. Ja miljoona kahdelle...
  Aurra pienensi silmiensä kokoa ja sai inhimillisemmän ulkonäön. Hän sanoi sovittelevasti:
  - Tiedän sen myös. Onko sinulla desimaalijärjestelmä?
  Poika, entinen pioneeri, vahvisti heti, hyppääessään ylös kuin pätkä paistinpannussa:
  -Kyllä, ja tämä on luonnollista - sormien lukumäärän mukaan. Mutta koulussa arvosanat jaetaan kahdellatoista pisteellä.
  Charlie kikatti ja vinkui kuin hyttynen:
  - Oli miten oli, yritin päästä pois sieltä mahdollisimman nopeasti. Kuin ultrafotoni hyperlaserissa!
  Poikatutkija huomautti otsaansa rypistyneenä:
  - Tämä on turhaa.
  Ja Oleg Rybachenko innostui jälleen sanoen:
  "Ei kuolema ole kauheaa, vaan kuolemattomuuden menetys!" Ei liha ole tärkeä, vaan sielu valossa!
  Anionityttö, jolla oli täysin normaali, inhimillinen hymy, vastasi:
  - Ei hätää, pudotan sinut sinne, voit nähdä itse. Sillä välin halusin kertoa sinulle. Tieto on saapunut meille, että ruiskeet tuottavat uutta, tehokasta aseen ja kun ne ovat valmiita, ne hyökkäävät kimppuumme. Heidän suurimmat monopolinsa tarvitsevat lisävoittoja, ja sota on kultasuihku heidän turvonneisiin taskuihinsa.
  -Monopolit ja yritykset. - Oleg Rybachenko teeskenteli näyttävänsä erittäin älykkäältä. - He käyvät kauppaa verellä, myyvät aseita, ammuksia, ammuksia, pelaavat pörssissä, koska kurssit joko putoavat, kun heidät voitetaan, tai päinvastoin nousevat, kun heidän joukkonsa saavat yliotteen.
  Orra, jolla oli ilmeisesti huomattava kokemus pienten lasten kanssa kommunikoinnista, oli hieman yllättynyt:
  -Etkö ole tyhmä, mistä sait tämän?
  Poikatutkija vastasi rehellisesti:
  -Rakastan vakavien kirjojen lukemista ja kirjaimellisesti syön niitä. Elämää on helppo kulkea pää täynnä tietoa, mutta pään tyhjyys vain keventää lompakkoasi!
  Oleg Rybachenko, nähdessään, että anionityttö halusi hänen puhuvan enemmän, huomautti:
  - Täällä neuvostoimperiumissa on vain epäjumalia, eikä Jumalaa ole! Ja mikä ateismissa viehättää: tyhjyys on lempein mentori, tyhjiö on vastuuttomin isä!
  Ja hän lisäsi hieman lisää mausteeksi:
  - Ateisti, joka kaataa uskon perustuksen jalkojensa alta, ei huomaa, että hänen kurkkunsa on jumalallisen ylivoimaisen esteen armottomassa silmukassa!
  -Ja sinulla on kyky omaksua nopeasti tietoa ja sirotella nokkelasti aforismeihin. - Aurra nappasi hiekkaa voimakentällä nostaen oranssin ja violetin pölypilven. - Nyt mennään, tai pikemminkin lentää.
  Oleg Rybachenko lisäsi pituuttaan tunten, että hänen uusi kehonsa pystyi venymään. Poika halusi todella näytellä Peter Pania.
  -Okei, mutta ensin teen vielä yhden ympyrän.
  Kädet ojennettuina poika pyörähti ympäri ja alkoi haukkua ikuisen kevään täyttämässä ilmassa.
  Poikapiruettia katsoessaan Orra puuttui nokkelasti:
  - Mikä ateismissa viehättää - tyhjyys ei voi lyödä tuhmia lapsia!
  Mutta sitten Kaikkivaltias, Kaikkialla läsnä oleva ja Kaikkitietävä Poika-Luoja Sphero puuttui asiaan. Hän veti leikkisästi Oleg Rybachenkon ulos maailmoistaan ja he löysivät itsensä valtavan, siivekäs lohikäärmeen selästä. Huonon ilman virrat huuhtoivat poikien kasvoille. Ja lohikäärmeen siivet koostuivat pitkistä pulteista ja yhdeksästä mutterisivusta.
  Sfero loi mentaalisella määräyksellä joen kuplaphantasta, joka pakotti sen kellumaan ilmassa, ja hän itse alkoi metsästää kelluvia olentoja. Oleg Rybachenko ampui myös maagisen telepaattisen impulssin aallon. Pojilla oli hauskaa metsästys. Sekä taistelulaivat että valtavat kaskelotit, joissa oli Everest-hampaat, räjähtivät. Joki itsessään muuttui loputtomaksi valtamereksi, ja siinä oli todella mahdollista hämmentää missä olla ylös tai alas. Lila, punainen, keltainen, smaragdi kuplivia puroja roiskui. Sphero kikatti ja löi erilaisia futuristisia aseita. Ja musiikin tahtiin ilmestyi yhtäkkiä kirjeitä kasvoineen ja aseineen. He ryntäsivät taivaan poikki muodostaen räjähdysmäisesti outoja ja ytimekkäitä aforismeja;
  Viisaat sanat ovat hyviä - hyvät teot ovat parempia!
  Elämä on aina loistavaa, mutta kuolema on keskinkertaista!
  Tiede ei ole kaikki kaikessa, edistyneimmät aseet vaativat taitavia käsiä ja joustavaa mieltä! Henki voittaa aineen!
  Hetki lakkaa olemasta ihana heti kun se jäätyy, jäätyy kuin jääpala!
  Liikkuminen on todellista onnea!
  Kotimaa on arvokkainta mitä ihmisellä on, ilman sitä elämällä ei ole merkitystä!
  Mies ilman kotimaata on kuin ruumis ilman sielua!
  Uskonto on lohtu heikoille - kaikki onnettomuudet näyttävät merkityksettömiltä, jos ne ovat väliaikaisia!
  Jos tekniikka on suojelusenkeli, niin taisteluhenki on sodan jumala!
  On helpompaa kaukaista merta ruokalusikalla kuin riidellä ateistin kanssa!
  Tietokone, kuten tyttö, rakastaa nuorta ja sitkeää!
  Kuolema eroaa rakkaasta siinä, että he yrittävät aina lykätä hänen tapaamistaan!
  Kuolema eroaa rakastajasta siinä, että se tulee aina väärään aikaan, mutta kukaan ei syytä sitä myöhästymisestä!
  Ne, jotka säästävät turvallisuudesta, menevät rikki hautajaisissa!
  Hyvin ruokittu armeija on avain vaurauteen!
  Sodassa hyvä valmistautuminen on kuin ilmaa keuhkoihin; huono kaasuseos lamauttaa ja tappaa!
  Kun henkilö keinotekoisesti antaa itselleen mahtavan ulkonäön, tämä on varma merkki henkisestä heikkoudesta.
  Pelottava on susi lampaan vaatteissa, ei lammas suden vaatteissa!
  Mikään ei ole miehelle tärkeämpää; sodan taito on synonyymi arvokkaalle olemassaololle! Tiikerin kuolema on parempi kuin koiran elämä!
  Kuolema sodassa on oikeutettua vain, kun vihollinen ostaa sen kohtuuhintaan, ja lahjojen antaminen viholliselle on maanpetoksesta.
  Tutkittu vihollinen on melkein voitettu, sinun ei tarvitse vain antaa mahdollisuuksiasi mennä hukkaan!
  Vihollisen ruumis on kallis, mutta elävä vihollinen maksaa silti enemmän!
  Stealth on voittava laatu!
  Yleensä elämä ilman vaikeuksia on kuin keittoa ilman mausteita: liikaa - se maistuu katkeralta, mutta ei tarpeeksi - se ei mene kurkkuun!
  Miehen täytyy tappaa ja pelastaa joku ainakin kerran elämässään! Lisäksi, jos ensimmäinen on onnekas, toinen on välttämätön rohkeuden testi!
  Tietokone on parempi kuin atomipommi, se on varmin tapa valloittaa ihmisiä ja saada heidät työskentelemään voittajan hyväksi! Sitä paitsi en pelkää kiusausta! Jokainen usko on sitten jonkin arvoinen, jos se osaa puolustaa itseään!
  Nuoruudessa veri virtaa nopeammin ja "vedenkeitin" keittää kuumemmaksi!
  Hidas aasi, pahempi kuin sika, myös haisee, mutta ei anna lihaa!
  Automaattituli ja kuoren pauhina ovat parasta muistaa!
  Usko ilman todisteita: että haukka ilman siipiä voi raapia, mutta ei anna sen nousta!
  Uskonnollinen keskustelu on hedelmättömintä - koska kumpikaan väittelevistä ei tiedä aiheesta, josta he väittelevät!
  Tieteellisen ja teknologisen edistyksen ja moraalin välisessä kilpailussa jälkimmäinen on tuomittu ulkopuolisen rooliin! Vaikka ihmiskunta on vaarassa pudota tieteen ja moraalin väliseen kuiluun!
  Joka säästää tieteessä, ryöstää jälkeläisensä, ja joka ryöstää jälkeläisensä, pysyy ikuisesti köyhänä!
  Ryöstämällä jälkeläisiä voit tehdä pääomaa, mutta et voi rikastua!
  ! Politiikka on likaista bisnestä, jota tehdään puhtaissa puvuissa!
  Totuus on aina monitahoinen, mutta virhe on yhtenäinen!
  Kauneus on dialektinen käsite - vain rumuus on universaalia!
  Nykyaikaiset aseet, toisin kuin viini, rakastavat nuoruutta!
  Vihollisen säästäminen on kuin istuisi tikarin päällä - teräs ei tunne empatian tunnetta!
  Paras ase on kekseliäisyys, se ei vaadi kuluja, mutta se on kallis!
  Kun ruumiita on enemmän kuin yksi, ne muuttuvat tragediasta tilastoksi!
  Murha on kuin neitsyyden menettäminen ensimmäistä kertaa ja se sattuu, sitten joka uudella teolla on enemmän ja enemmän nautintoa!
  Huono tiedustelija on sellainen, joka ei voi ennakoida ulospääsyä epäonnistumisen sattuessa!
  Millä tahansa muulla alalla virhe voi maksaa hengen ja terveyden, ja vain jos olet erehtynyt uskonnossa, vaarana on menettää kuolemattomuutesi!
  Pedolla on hampaat, miehellä ase, eläin luottaa lihaksiin ja miehellä mieliin! Koettelemukset tylsistävät hampaat, mutta terävöittävät mieltä - siksi mieli on kuolematon, edistys, kuten ikuinen liikekone, johtaa vaurauteen!
  Kaikkein hirvittävistäkin uutisista tulee yleisiä toistuvien toistojen seurauksena!
  Kun agentti työskentelee kahdessa tiedustelupalvelussa ja määrää lapsen, joka yrittää tukkia kaksi tuttia suuhunsa, hän on vaarassa repiä suunsa!
  Liike on sade, jonka alla terveyden kukat kasvavat ja kuokka, joka kitkee taudin rikkaruohot!
  Sokeat eivät näe sokeita - he menevät minne haluavat!
  Sokea ei voi johtaa ulos - uskollisen ohikulkijan tietä!
  Mutta älä odota näkevää matkailijaa - auta sokeita köyhiä!
  Ihminen murtuu helposti, alistuu vaikeasti ja saavuttaa hyvin harvoin rakkautta luonnosta!
  Korteissa onni tulee kirkkaaseen päähän, ketterään sormiin ja rauhalliseen sydämeen!
  Yleensä rikos ei ole suklaata; jos likaantuu, et elä makeaa elämää, mutta sydämen lihavuus tulee varmasti!
  Voiman puute voi kompensoida ylimääräistä älyä, mutta voiman puute ei voi kompensoida älykkyyden puutetta!
  Lahjakkuus voi korvata koulutuksen puutteen, mutta mikään koulutus ei voi korvata lahjakkuuden puutetta!
  Timantti on jalokivi ilman kiillotusta, mutta mikään kiillotus ei tee hiilestä timanttia!
  Jonkun toisen kuolema on hauskaa, mutta oma kuolemasi saa sydämesi räjähtämään ja sielusi uppoamaan saappaihisi!
  Raha on kuin likaa, joka tarttuu verisiin käsiin ja liukkaisiin sieluihin!
  Kaikista fanatismin muodoista uskonnollisuus on irrationaalisin ja itsekkäin, joten se tähtää ensisijaisesti henkilökohtaisen kuolemattomuuden saavuttamiseen!
  Rakkaus eroaa raiskauksesta vain maksumuodossa - jälkimmäisen teon luontoissuorituksena!
  On parempi hävitä vanhurskaudessa kuin voittaa synnissä!
  Vanhurskaan menetys on voitto taivaassa, syntisen voitto on sielun ryöstö!
  Kieltämällä Jumalan kommunistit asettivat kohtuuttoman taakan ihmisen harteille! Halutessaan ottaa Kaikkivaltiaan paikan, ihminen ei kestänyt Golgatan tuskaa ja paholaisen kiusauksia!
  Ilman Jeesuksen voimaa ihmiset sen sijaan että olisivat rakentaneet hyvyyden ja oikeudenmukaisuuden valtakuntaa, putosivat paheen altaaseen!
  Ihmissielun lukemattomat aarteet kuivuvat nopeasti tuomatta vaurautta, vain jos alat ryöstää niitä!
  Jokainen seksuaalinen teko, aarre, jonka jaat kahden, eikä yksikään varas, varastaa sen sydämestäsi!
  Jokaisella miehellä on jotain yhteistä kädellisen kanssa, hyvä jos potenssi, mutta useammin äly!
  Se olisi hauskaa, jos se ei olisi totta!
  Valitettavasti meillä on enemmän kuin kunnollisia miehiä ja rehellisiä poliitikkoja!
  Se, joka pettää sielunsa, on aina hukassa - hän antaa kuolemattomuuden kuolevaiselle!
  Voitto vahvasta vastustajasta maksaa yleensä enemmän, mutta et anna sitä turhaan!
  Murhaa ei voi oikeuttaa omalla edulla ja voitolla - vain kunnia, vapaus ja isänmaa ovat väkivallan puolestapuhujia!
  Konekiväärillä pitäisi olla hyvä,
  Lyö kuin raivoisa teräs!
  Joten veri virtaa kuin vesiputous,
  Paha ei armahda, tapa kaikki!
  Kaikista taideteoksista juuri sotilaalliset mestariteokset juurtuvat vahvimmin ihmisten muistiin ja herättävät eniten kyyneleitä!
  - Verellä maalattu maalaus: kirkkaampi kuin öljymaalaus ja haalistuu paljon hitaammin!
  Kunnollinen ihminen asettaa oikeuden perheen ja ystävyyssuhteiden edelle! Vihollisille ja ystäville on oltava yksi laki, kuten miehellä vaimolleen!
  Erilaisten lakien olemassaolo tekee oikeuden prostituoiduksi!
  Vahva vastustaja vahvistaa kehoasi ja tahtoa, tekee sinusta vahvemman - heikko turmelee sielusi ja heikentää kehoasi tehden sinusta heikomman!
  Joten vaikea tie antaa paljon helpomman voiton!
  Sotilaalle annetaan kädet ampua ja aivot pysähtyä ajoissa!
  Tyhmän tappaminen: se on sama kuin puukottaa häntä neulalla, älykkään miehen ampuminen on kuin lyödä häntä kuorella!
  Luonto on ihmisen äiti, eikä suuren keksijän äiti voi olla täydellinen typerys! Vaikka häneltä puuttuu käytännön kekseliäisyys!
  Luoti on tehokkain opetusmenetelmä kommunikoimaan nuorten ja vanhusten kanssa!
  Vain vaikutuksen tehokkuus heikkenee! Usein menetät auktoriteettisi, mutta jos jäät kiinni, joudut kasvattamaan zombeja!
  Uskonto laskee ylpeän ihmisen eläimen tasolle - antaa valita lampaan ja vuohen välillä!
  On parempi antaa ihosi ihmisille kuin lammas kuin sihiseä ikuisesti kuin käärme!
  Yleensä pään kanssa työskentelyn käsite ei sisällä vain kirjaimellista tulkintaa, vaikka kyse on kamppailulajeista!
  Jos haluat rikastua, ota kaste juutalaiseksi; jos haluat mennä rikki, lainaa juutalaiselta!
  Lyijy edistää ruuansulatusta, varsinkin jos pilleri on patruunan muodossa!
  Virkamies, joka ei ota lahjuksia, on kuin neitsytprostituoitu!
  Yleensä pelastaaksesi toisen täytyy tappaa toinen! Tämä on epäilemättä julma laki, mutta se palauttaa lajien luonnollisen tasapainon!
  Maailmassa ei ole parempaa taistelijaa kuin venäläinen sotilas, eikä suurempaa tyrannia kuin venäläinen kenraali!
  Liiallinen ylellisyys on merkki kevytmielisyydestä, kevytmielisyys on välittömän tuhon ennakkoedustaja!
  Viisaat sanat paskiaisen suusta, kuin suihkulähde kaatopaikalta!
  Sinulla on etu pituus, mutta minulla etu mielessä!
  Joskus voi tappaa, mutta toivoa ei voi koskaan viedä!
  Sodassa, jos unohdat sekunnin, voit menettää ikuisuuden!
  Tavallinen torni on säälittävä pilvenpiirtäjien keskellä, mutta majesteettinen majojen keskellä!
  Ihminen alistuu voimalle, kunnioittaa julmuutta, halveksii lempeyttä eikä arvosta ystävällisyyttä!
  Seksi on paras lääke kaikkiin mielenterveysongelmiin, mutta valitettavasti se on kallista ja vaikea saada!
  Joka ei rakasta seksiä, se ei rakasta elämää eikä arvosta lihan iloja!
  Runoudella on viinin kanssa yhteistä, että sen arvo kasvaa ajan myötä, mutta vuosisadatkaan eivät anna rivien haalistua tai kipinöiden sammua!
  Sotilas on kuin tietokone - se laskee yhden tai nollan, mutta soturi on ystävä ja vihollinen!
  Ihminen eroaa eläimistä humanismissa ja kyvyssään toimia vaistojen vastaisesti!
  Naisiin kohdistuva väkivalta tuottaa joskus terveitä lapsia, mutta luontoon kohdistuva väkivalta vain hirviöitä!
  Jos äiti on julma, niin ovat myös lapset! Millainen on luonto, niin on sen jälkeläiset - ihminen!
  Ystävyyttä etsitään vahvoista, ravintoa rikkaista ja omistautumista pelottamattomille!
  Hyökkääminen on paras tapa neutraloida vihollisen numeerinen etu - heidän pakottaminen taistelemaan on kuin puolisen käsivarsien leikkaaminen!
  .Naiselle rakkaus on nautintoa ja tuloa, miehille iloa ja kuluja!
  Uuden aseen keksiminen moraalittomalle henkilölle on kuin tuolin jalkojen sahaaminen, kun köysi on kiedottu kaulasi!
  Sekä nämä lauseet että yksittäiset kirjaimet taistelivat keskenään. Kuvittele G ja X miekkailu viulun ja tarttujan yhdistelmällä. Tai A ja B heittävät kranaatteja toisiaan kohti. Minä ja M lanseerasivat samovaarin ja lapion hybridin, ja Sh ja Sh käyttivät lentokoneita roikkuvilla nostureilla saippuavaahdon avaruudessa. Ja kun tunnuslause alkaa yhtäkkiä kiemurtelemaan kuin koliseva, hampaallinen python? Kirjaimet taistelivat ja samaan aikaan leikkivät nauloilla nastoitettujen balalaikalakkien päällä. Ja Sferon luomat valtavat tytöt poimivat ne paljain jaloin siroilla sormillaan ja heittivät korkeammalle hattarapilvien luo.
  
  ÄLÄ PUHU ASEISTA turhaan
  Sitten joku paholainen veti Victoriaa, Tšernobogin armotonta tytärtä, kielestä:
  - Minulla on toinenkin outo asia: Hypersupranuclear ase!
  Näiden sanojen jälkeen tulipaholainen muuttui hyvin kalpeaksi ja hänen raajonsa antoivat periksi. Tyttö, jolla oli kastanjanruskeat hiukset, romahti paljain jaloin roikkuen ilmassa. Victorian pyöreät, vaaleanpunaiset kantapäät peittyivät yhtäkkiä rakkuloiden levittämiseen, ja palaneen lihan tuoksu täytti ilman.
  Myös muut soturit hyppäsivät ylös, kivisen harjanteen terävät kivet, joilla heidän paljaat jalat pelottomasti kävelivät, tulivat yhtäkkiä tuhat kertaa kuumempia kuin palavat hiilet. Pohjat olivat palaneet ja tytöt, kuin puput, hyppäsivät reippaasti ylös yrittäen nostaa vartaloaan korkeammalle.
  Se todella sattuu siihen pisteeseen, että koko kehossa on inhottavaa likaa. Victoria rikkoi lausumattoman tabu: puhumattakaan turhasta sellaisesta kuin: Hypersupranuclear aseet. Todellakin, yksi hypersuprateonydinpommi pystyy tuhoamaan ja muuttumaan hirvittävimmiksi painajaisiksi, ei vain universumeiksi, vaan myös hyperuniversumiksi, ja jopa uhkaa Demiurgien jumalien, mutta myös superjumalien olemassaoloa.
  Se on erittäin kammottava, ase pahempi kuin pelottava ase. Ei ollut ihme, että kun hän sanoi sen, Superman-tytöt hyppäsivät ylös ikään kuin hyperplasman polttamina.
  Mutta he eivät olleet ainoita, jotka kärsivät. Kuinka ulvoi kokonainen japanilais-kiinalainen rykmentti, tai pikemminkin kolme rykmenttiä panssarivaunuineen ja itseliikkuvilla aseilla! Keltaiset, kapeasilmäiset sotilaat oksennettiin yhtäkkiä ylös gravioplasman vaikutuksesta, ja pienet, laatikkomaiset samuraitankit kuumenivat melkein valkokuumeiksi. Niissä olevat sotilaat paistettiin elävältä, ja kuinka armoton kuolema valtasi heidät.
  Ja muiden japanilaisten ja kiinalaisten jalat ja saappaat hiiltyivät, ja kaikki paloi heidän kaulaansa myöten. Ja he eivät olleet vielä kuolleet, vaan kärsivät julmasti hirvittävästä, täysin sietämättömästä kivusta. Nämä kaverit olivat niin epäonnisia. He kokivat ytimen eri tasojen käytön seuraukset ja olivat kauhuissaan seurauksista! Kävi ilmi, että tämä ei ole ollenkaan sitä mitä se on... Mutta vain verrattoman pienempi kuin se googly nenä, jota se todella on
  Hyperydinydinase!
  Viisitoista tuhatta kiinalaista ja japanilaista sotilasta kuoli välittömästi tai kuoli tuskallisesti vielä muutaman minuutin ajan. Ja tytöt, joiden kantapäät olivat pahasti poltetut, ryntäsivät lähimpään puroon.
  Mutta kylmän veden sijasta kiehuva vesi odotti heidän punoittuneita jalkojaan, jotka peittivät pieniä ja keskikokoisia rakkuloita. Ja kiehuva vesi virran lähellä on epätavallisen jyrkkää, toisin kuin tavallinen vesi. Niinpä tytöt polttivat jalkojensa lisäksi myös lähes paljaat rintansa.
  Nämä neljä alkoivat tanssia ja laukkaavat äkillisemmin kuin Tumba-Yumba-heimon villit. Ja niin tytöillä oli kipuja.
  Zoya alkoi jopa laulaa innostuneesti;
  Universumin Luoja, olet julma,
  Sitä miljoonien huulet sanoivat!
  Ja jopa kauhusta temppelini muuttui niin harmaaksi -
  Kun ongelmia on lukemattomia - legioonaa!
  
  Kun vanhuus tulee, paha kuolema,
  Kun on sota, tornado, taivaanvahvuus tärisee!
  Kun haluat vain kuolla
  Koska auringon alla ei ole lämpöä!
  
  Kun lapsi itkee, on kyyneleiden meri,
  Kun on kokonaisia sairauksia!
  Yksi kysymys - miksi Kristus kärsi?
  Ja miksi vain komeetat nauravat?
  
  Mitä tässä maailmassa tapahtui, miksi -
  Näemmekö nälkää, jäämmekö ja kärsimme?
  Ja miksi paska hiipii?
  Mutta miksi Kain menestyy?!
  
  Miksi tarvitsemme vanhojen naisten häipymistä,
  Miksi rikkaruohot roskaavat puutarhat?
  Ja miksi ne ilahduttavat korviamme -
  Yksin lupausten pyöreitä tansseja?!
  
  Herra vastasi myös murheellisesti,
  Ihan kuin ei tietäisi parempaa kohtaloa...
  Oi rakkaani mies - lapsi...
  jonka halusin juurruttaa paratiisiin!
  
  Mutta et tiedä - lapsi on tyhmä,
  Sinussa on vain yksi pieni ajatus!
  Koska armon valo on himmentynyt,
  Ettei talvella nuku kuin karhu!
  
  Loppujen lopuksi ihmisten kiihottamiseksi
  Lähetän koettelemuksia koettelemuksiin!
  Jos haluat syödä rasvaista peliä illalliseksi,
  Se vaatii rohkeutta, ovelaa ja vaivaa!
  
  No, olisit kuin Adam tuossa paratiisissa,
  Kävelin päämäärättömästi, horjuen kuin aave!
  Mutta opit sanan - rakastan,
  Kommunikointi saastaisen hengen Saatanan kanssa!
  
  Ymmärrät sen, tässä maailmassa on taistelua,
  Ja samalla menestystä ja kunnioitusta!
  Siksi ihmisten kohtalo on ankara,
  Ja valitettavasti meidän on kestettävä kärsimystä!
  
  Mutta kun saavutit tavoitteesi,
  Onnistui rikkomaan esteitä ja kahleita...
  Jotta unelmasi toteutuvat,
  Haluat uusia taisteluita!
  
  Ymmärtäkää siis, herra mies,
  Loppujen lopuksi jopa minä tunnen itseni välillä niin loukkaantuneeksi!
  Se, että elät autuudessa koko vuosisadan -
  Ihmiset ovat kuin villisikoja ja häpeän heitä!
  
  Siksi taistelussa uusi valo -
  Taistelut tulevat olemaan rajattomassa ikuisuudessa...
  Mutta rukouksesta löydät lohdutuksen,
  Jumala halaa onnettomia aina hellästi!
  Ja Victorian huolimattomasti lausumien sanojen seuraukset levisivät sadoille kilometreille ja heikkenivät vähitellen niiden siirtyessä pois episentrumista.
  Erityisesti siellä, missä sotilaat tapettiin välittömästi, missä heidät poltettiin ja kaukaa, heidän kantapäänsä yksinkertaisesti sulaivat. Ne, jotka olivat paljain jaloin, kärsivät ikään kuin heidän kantapäänsä olisi poltettu kuumalla raudalla. Tankkitelat vaurioituivat pahoin, jopa tuhannen mailin etäisyydellä. Monet ilmassa olleet koneet menettivät hallinnan ja syöksyivät maahan, ja ne, jotka seisoivat masentuneina lentokentillä, yksinkertaisesti hajosi.
  Siivet olivat erityisen hauraita. Ne haisevat ja haisevat...
  Myös amerikkalaiset joukot kärsivät. Erityisesti monet B-29:t, "superlinnoitus" pommikone, epäonnistuivat. Tietenkin tämä on vakava isku Yhdysvaltain armeijan taistelukyvylle. Lisäksi tytöt löysivät itsensä vain merkityksettömästä japanilaisesta takaosasta.
  Siten alusta asti tavoite hidastaa "suuren keltaisen armeijan" hyökkäystä etelästä oli kyseenalainen. Tytöt nykivät kivusta ja tanssivat ikään kuin he olisivat sotkeutuneet salaman verkkoon.
  Belobogin tytär Zoya yritti selvittää, kuinka hän voisi päästä eroon tästä kotelosta ja vapauttaa tytöt siitä?
  Belobog on kaikkea hyvää ja kirkasta, mitä universumissa on. Sillä jumalten Korkeimman Jumalan sukupolvi, Generaattori, Perhe, on kahdessa keskeisessä perusmuodossa: valo ja pimeys, hyvä ja paha! Lisäksi tämä jako ei ole ehdoton. Ja Belobog, samoin kuin hänen palvelijansa, käyttävät väkivaltaa ja rankaisevat syyllisiä. Ja Chernobog palkitsee anteliaasti omistautuneita palvelijoitaan ja pystyy parantamaan sairauksia, rakentamaan ja luomaan joko henkilökohtaisesti tai seuraajiensa avulla.
  Monet demiurgijumalat kantavat sisällään osan sekä hyvästä että pahasta. Lisäksi hyvän käsite on ehdollinen - suhteellinen. Samoin kuin itse pahuus... Esimerkiksi jos ihminen juoksee kohti kuilua, ja sinä työnnät hänet pois ja murtat hänen kätensä: mitä teit hänelle? Sekä pahaa että hyvää yhdessä pullossa tai pahaa hyvän nimissä!
  Tässä suhteessa Hyperuniversumi on rakenteeltaan melko yksinkertainen ja samalla monimutkainen. On Yksi Korkein Jumala ja Hänen Nimensä on Hänen sukulaisensa, Alkuperäisensä, Korkein. Hindut palvoivat Rodia ylimpänä tai Vichynä. Sitten he kuitenkin lisäsivät: Brama - symboloi Belobogia ja Shiva - lähellä Chernobogia.
  Mutta Nadkoshchey - Chernobogin luominen on todella todellinen paha, joka on samanlainen kuin Hindu Kali. Ja hänen lihansyöjäneronsa johti Hypertheonuclear-aseiden luomiseen... Ja näitä aseita on jo käytetty ja käytetty.
  Ja sellainen asia kuin tuhoamisen hypersupratheonuclear-ominaisuus on täysin tabu! Puhut kerran ääneen, niin sinä ja muut saatte iskun sarville!
  Ja jos vain sarvista!
  Zoya kuiskasi hiljaa Elena Viisaalle:
  - Tarvitsemme hypermagic-emitterin!
  Teknisin soturi vilkutti hänen ystävälleen ja haukkui:
  - Anna Hypermagic Emitterin toimia!
  Ja sitten hän lisäsi leikkisästi, nauttien sanoista:
  - Ja Hypertheomagoemitter myös!
  Sen jälkeen tapahtui ihme - verkon langat putosivat alas, kivinen harju kolahti ja kiven palaset putosivat.
  Supermiestytöt pääsivät eroon kuolemanvaatteistaan ja kikattivat kiihkeästi... Siitä tuli erittäin siistiä!
  
  KUIN STAR WARS
  Artos Vaderos, upea, lähestyy Pasokaa raskaalla, mekaanisella askeleella. Mustan lordin oikealla ja vasemmalla kädellä helakanpunaisen vartijan soturit liikkuvat hyppien kuin pantterit. Toronton pasokka on noussut varpailleen ja seisoo paikallaan. Muutosten seurauksena Toroguta-rodun edustaja menetti päänsä lisäkkeet, sai ihmisen kasvojen piirteitä, jättäen jäljelle vain Kaan boa-kurottajan kaltaisen monivärisen ihon.
  Inhimillisesti mitattuna erittäin kaunis tyttö, Ahsoka, jolla on ihanteellisen mittasuhteinen vartalo, melkein alaston tyttö, vain hänen lihaksikkaat reidet peittävät khakivyö. Hänen oikealla ja vasemmalla puolellaan ovat kaksoslapset: poika ja tyttö. Steelkiller Mallofetin lapset ovat äärimmäisen kyvykkäitä, vaikka he ovat vielä pieniä eivätkä ole vielä saavuttaneet mestaruuden aamunkoittoa.
  Joka tapauksessa kauniit soturit Scarlet Imperial Guardista virnistävät lihansyöjänä heille. Scarlet Imperial Guard tunnetaan myös nimellä Dark Jedi Order. He hallitsevat voimatekniikat ja heillä on erinomaiset kyvyt. Lähes kaikki tämän keisarikunnan jäsenet ovat nuoria ja kauniita naisia: ilmeisesti keisari Palpatine uskoo, että naiset ovat hänelle uskollisempia, eivätkä samassa määrin kuin miehet pyrkivät ottamaan kuninkaallisen paikan!
  Tähän mennessä galaksi on jo täysin puhdistettu kapinallisista. Heettiläiset tuhotaan, maailmat, jotka olivat aiemmin säilyttäneet itsenäisyyden, valloitetaan. Ja toinen vieläkin tehokkaampi Kuolemantähti on valmis.
  Ja keisari Parparatine on aivan liian iloinen löytääkseen syyn saada kaikkein tuhoisin kone toimiin. Naapurigalaksissa on todellakin erittäin vahva vihollinen: Rozostan. Imperiumi, joka koostuu vain ikuisesti nuorista, kauniista tytöistä. He ovat syntyneet sotureita, jotka on koulutettu taistelemaan, kun alkiot kuoriutuvat erityisissä kyberneettisissä inkubaattoreissa. Ja sitten pienestä pitäen he taistelevat, käyvät läpi esteratoja, taistelevat toistensa ja muiden ihmisten kanssa.
  Heidän tähti Amazon-imperiumissaan ei ole siviiliväestöä. Kaikki soturit syntymästä kuolemaan ovat osa yhtä armeijaa. Kaikki soturit syntymästä kuolemaan numeroineen ja armeija-asemineen ja riveineen.
  Totta, komentajan paikat määräytyvät kilpailun perusteella, testauksen tuloksena sekä erityisten ansioiden perusteella taistelukentällä tai tieteellisellä rintamalla. Molemmat keisarinnat päätyvät myös erittäin vaikeiden, monitasoisten kokeiden tuloksena. Ja joka vuosi järjestetään uusia kilpailuja, joten voidaksesi toimia keisarinnana useiden kausien ajan, sinulla on todella oltava erittäin erinomaisia kykyjä.
  Mutta on yksi rajoitin ja sääntö: keisarinnat on kuuluttava kahdesta puolueesta: "Fair" ja "Patriots". Ensimmäiset ovat ystävällisiä ja rauhallisempia, jälkimmäiset aggressiivisempia ja sotaisampia. Joten tytöt, jotka edustavat valtakunnassaan yhtä armeijaa ja täydellistä sotakoneistoa, jaetaan myös kahteen puolueeseen, joiden lukumäärä on suunnilleen yhtä suuri.
  Eikä heidän välillä ole yhtenäisyyttä: "isänmaalaiset" kannattavat välitöntä naapurigalaksin hyökkäystä estääkseen pahan valtakunnan vahvistumisen. Mutta "oikeudenmukaiset" uskovat, että hyökkääjänä oleminen on moraalitonta, eikä kukaan voi olla ensimmäinen, joka aloittaa laajan avaruussodan.
  Sithien hallinnon ankaruus voi kuitenkin myös saada "oikeudenmukaiset" tarpeeseen käydä vapaussotaa rikollista hallintoa vastaan. Yhtenäisyyttä ei ole, mutta Rozostan valmistautuu intensiivisesti sotaan. Amazonien avaruuslaivasto, jossa kaikki elävät soturit ja jopa pienet tytöt katsotaan nuoriksi sotilaiksi, ylittää huomattavasti imperiumin laivueet sekä aseiden määrässä että laadussa.
  Sodan sattuessa Palpatinella ei ole mahdollisuutta voittaa. Ja voit luottaa vain voiman ilmentymiin ja uusiin aseisiin.
  Vaikka on selvää, että uusi Kuolemantähti ei ole ihmelääke Amazoneja vastaan. Lisäksi niiden tähtialukset ovat paljon nopeampia kuin keisarilliset ja voivat tulvii paikoissa, joissa tällaista teknologista hirviötä ei ole.
  Joten ei jää muuta kuin luottaa vain voiman teemapuolen voimaan. Lisäksi tytöistä, jotka ovat muuntaneet kehoaan geneettisesti, tuli sotureita, jotka pystyivät taistelemaan äkillisemmin kuin jedit ja helakanpunainen vartija, mutta jotenkin tekniikan ja fyysisen täydellisyyden takana he käynnistivät voiman ilmentymien kehittämisen.
  Ja Darth Vader on tietoinen tästä. Ja hän on vähemmän kiinnostunut tappelemisesta entisen oppilaansa Pasoka Tanon kanssa. Lisäksi Finakin, menetettyään merkittävän osan kehostaan, puolitti ilmiömäiset kykynsä, ja hänen osastonsa, päinvastoin, selvisi biotekniikan muutoksesta, lisäsi useita kertoja. Joten avoin tappelu hänen kanssaan on itsemurha.
  Ja lapsilla, jotka näyttävät vain kuuden tai seitsemän vuoden ikäisiltä, on energiaa... Heillä on niin sanottu teomagia. Vaikka tämä teomagia on vielä lapsenkengissään. Mutta se voi antaa sen hallitsevalle sellaista voimaa, ettei kukaan historian sith tai jedi ole koskaan haaveillut sellaisesta.
  Magoklooreja voi olla tavallisten ihmistenkin soluissa pienempiä määriä, mutta teokloreja... Ne ovat hyvin harvinaisia, jopa pieniä määriä, mutta jos ne voivat lisääntyä, niin... Heidän kantajasta tulee Kaikkivaltiaan Jumalan kaltainen, varsinkin jos syntyy teokloriaaneista, hyperteoklooneista.
  Silloin ehdottomasti kaikki tulee hänen alaisiksi ja hänen ulottuvilleen... tai melkein kaikki!
  Artos Vader luki paljon mielenkiintoista mustassa kirjastossa. Pasoka Tana, kuten itse Finakin, sikisi keinotekoisesti magoklooreista. Ja tämä avasi tien paljon korkeamman tason mikro-olentoja.
  Mutta valitettavasti Dart ei kyennyt kehittämään tätä itsekseen, vaan Pasoka siirtyi korkeampaan kehitysvaiheeseen.
  Musta lordi teki eleen alisteisille sotureilleen: he sanovat, osoittavat pidättyväisyyttä. Ja hän kumartui hieman Pasokalle.
  Hän kumarsi taaksepäin, ja hänen lapsensa kurjuivat. Jälkeläiset ovat myös emon kaltaisia, ihmisen näköisiä ja monivärisiä, ja mielialasta riippuen jopa ihonväriä vaihtavia. Haluttaessa ne voivat kuitenkin helposti, kuten kameleontit, sulautua maastoon ja tulla melkein näkymättömiksi.
  Tapaaminen pidettiin viidakossa. Ja ilman todistajia - kolme kolmeen! Darth Vader on edelleen muodollisesti toinen henkilö avaruusimperiumissa. Totta, musta lordi kokee, että Sithin herra pitää Finakinia yhä enemmän tarpeellisena itselleen. Hän on vanginnut Luke Skyrockerin ja prinsessa Leian, jotka keisarilliset vangitsivat jälleen Tatlinin raivauksen jälkeen.
  Ja mikä tärkeintä, keisarilla on omat lapsiparinsa: poika ja tyttö, sama paholainen Pasoka Tano. Ja näitä vanhemmat keisarin lapset tarjoavat niin ilmiömäistä voimaa ja kykyjä, että musta lordi voi vain haaveilla sellaisesta.
  Joten tarina Artos the Magnificentista, joka pakeni kuolemasta ja avaruusimperiumin romahtamisesta, voi päättyä petolliseen salamaan selässä.
  Herkkä Pasoka sai kiinni entisen mentorinsa ajatukset ja sanoi hiljaa:
  "En petä sinua..." Sitten hän lisäsi äänekkäämmin ja tiukemmin. - Enkä anna kenenkään tappaa!
  Ensimmäistä kertaa moneen vuoteen Artos the Magnificent osoitti ainakin jonkinlaisia inhimillisiä tunteita:
  - Kiitos!
  Ahsoka Tano katsoi mentoriaan ja sanoi kuiskaten:
  - Tiedätkö... Kaikki ei ole menetetty... Ei ollenkaan!
  Musta lordi sanoi surullisella äänellä:
  - Olen henkilökohtaisesti menettänyt liikaa. Ladvu, kehosi, lisääntymiskyky... Ja edes mahdollisuus saada absoluuttinen valta galaksissa ei ole kovin lohdullista!
  Pasoka heitti terävän lehden paljain sormin skorpionirotalle (Tämä on jyrsijän ja loisen niveljalkaisen hybridi, erittäin ilkeää ja pelottavaa katsoa!), Olento osoittautui lävistetyksi.
  Oikealla puolellaan seisova terminaattorityttö heilutti miekkansa ja leikkasi lihansyöjähyönteisen läpi.
  Soturi vastasi hengittäen:
  - Voit palauttaa ruumiin... Jos henki ei ole kuollut!
  Artos the Magnificent aisti sanoissaan jotain muutakin kuin rohkeutta. Tuli vaikeammaksi hengittää palaneissa keuhkoissa ja tukehtuen tumma syntetisaattori kysyi:
  - Palauta ruumis...
  Pasoka vilkutti iloisesti ja sirutti:
  - Kyllä, tämä on totta... Eikä vain ruumis, vaan kaikki magokloriaatit!
  Molemmat helakanpunaisen vartijan kaunottaret liikkuivat pelokkaasti. Pimeän jediritarikunnan voimakkain Mirra sihisi pahaenteisesti:
  - Tämä on ansa, herra!
  Poika, jolla oli jo kokemusta merirosvolaivan komentamisesta, heilutti miekkansa ja puristi hampaitaan:
  - Äitini on rehellisyyden ja ystävällisyyden ruumiillistuma!
  Mirra otti askeleen röyhkeää poikaa kohti, mutta musta lordi pysäytti hänet ja nyökkäsi helakanpunaisille sotureille:
  - Tämä on loistava tilaisuus meille kaikille!
  Mirra, joka ei toteuttanut Palpatinen käskyä eikä tappanut Luke Skywalkeria, tunsi itse, että Sith-keisari oli jo merkinnyt hänelle viivan - käytettäväksi. Ja niin hän nyökkäsi ystävälleen Lassolle.
  - Kuuntele herraa! Tämä on tarpeellinen asia!
  Pasoka naputti Artos Suuren paljaalla jalalla mustaan panssariin ja huusi:
  - Näytät hämmästyttävältä kuin puolikyborgi... Mutta kun sinusta tulee taas ihminen, sinusta tulee vielä kauniimpi!
  
  
  TSAARI SUURI NIKOLAS II
  Tsaari Nikolai II:n veli Mihail, toisin kuin todellinen historia, toimi päättäväisesti. Keisarillinen kaarti avasi tulen kapinallisia, jotka yrittivät hyökätä Talvipalatsiin. Sitten suvereenin suosimat kasakat ja jalorykmentit astuivat taisteluun.
  Useita satoja kapinallisia tapettiin ja muut pakenivat. Poliisi otti kapinalliset ja heidän johtajansa aktiivisesti kiinni. Valtionduuman edustajat, ruhtinasperheet, kauppiaat ja talouseliitin jäsenet kiirehtivät vannomaan uskollisuutta tsaari Nikolaukselle ja vannoivat uskollisuutta. Taistelun aikana yli kuusisataa kapinallista kuoli ja puolitoista tuhatta haavoittui. Vartijat menettivät noin kaksikymmentä ihmistä kuolleena, kasakat toiset viisikymmentä.
  Vakava yhteenotto, mutta itsevalta säilyi. Huipulla olevilla salaliittolaisilla ei ollut yhtä mielipidettä eikä yhtä johtajaa. Ja yleisesti ottaen monet heistä uskoivat, että hallituksen muotoa oli mahdotonta muuttaa sodan aikana.
  Monet ovat tyytymättömiä tsaari Nikolai II:een, mutta on vaikea tarjota vaihtoehtoa keisarilliselle hallitukselle. Lisäksi rikkaat pelkäävät vakavasti, että tasavaltalainen hallitusmuoto osoittautuu liian heikoksi ja löysäksi suojelemaan kapitalisteja nälkäiseltä ja kapinalliselta proletariaatilta ja maanomistajia talonpoikaisilta.
  Mutta ihmiset eivät itse järjestä vakavaa vallankumousta. Bolshevikit ovat edelleen liian heikkoja ja niitä on vähän, sosialistiset vallankumoukselliset pääosin uskovat, että vallankumous on hyvä, mutta on parempi voittaa maailmansota ensin.
  Lyhyesti sanottuna oli mellakka ja kaikki tulivat ulos! Jokin verisen ylösnousemuksen kaltainen toisti itseään...Ja hiljaisuus!
  Nikolai II palkitsi veljensä hänen päättäväisyydestään Yrjön ensimmäisen asteen ritarikunnan ritarikunnalla ja ylensi hänet kenraalipäälliköksi nimittäen Mihailin länsirintaman komentajaksi. Ja eteläinen ja Romanian rintama olivat Brusilovin alaisia.
  Venäjän armeijan koko kasvoi lähes kymmeneen miljoonaan ihmiseen, ja sen ylläpito kuormitti valtakuntaa raskaasti. Oli tarpeen edetä.
  Heti kun tiet kuivuivat, tsaarin armeija iski Galiciaan. Numeerinen ylivoima oli venäläisten joukkojen puolella. Itävaltalaisten moraali heikkeni, ja slaaveista koostuvat rykmentit hylkäsivät joukoittain tai antautuivat. Ei ollut tarpeeksi saksalaisia yksiköitä torjumaan vihollista.
  Kaiken huipuksi Yhdysvallat aloitti sotaan keskusvaltoja vastaan huhtikuussa. Ja siten konfliktin lopputulos oli jo ennalta määrätty. Saksalaiset yrittivät lisätä joukkojaan lännessä kukistaakseen liittolaiset eivätkä pystyneet tarjoamaan merkittävää apua Itävalta-Unkarille.
  Venäläiset joukot miehittivät Lvivin ja useita Galician kaupunkeja. Jopa useita pieniä kattiloita muodostui. Itävaltalainen, tilkkumainen, rikkinäinen rintama romahti liian nopeasti, joten saksalaisten piti siirtyä sokeaan puolustukseen länteen ja heittää joukkoja muodostuneisiin aukkoihin.
  Kehittäessään menestystä venäläiset lähestyivät Przemysliä ja jopa piirittivät kaupungin. Mutta huoltoongelmat ja taisteluvalmiiden saksalaisten yksiköiden tuominen taisteluun hidastivat etenemistä. Mutta Romanian rintama lähti hyökkäykseen ja jonkin ajan kuluttua myös länsirintama. Jälkimmäinen kohtasi vaikean tehtävän: murtautua läpi voimakkaan, syvälle ulottuvan saksalaisen puolustuksen.
  Tsaarin veli Mihail ei pitänyt sitä häpeällisenä, hän oppi Brusilovilta ja sovelsi samanlaista taktiikkaa. Hän aloitti hyökkäyksen valmistelun kahdessatoista eri paikassa kerralla, jotta saksalaiset eivät voineet määrittää päähyökkäyksen suuntaa. Lisäksi he käyttivät aktiivisesti savuverhoa ja hyökkäystä yöllä.
  Venäjän joukot etelässä vapauttivat Bukarestin, ja hyökkäys keskustassa johti läpimurtoihin Vilnon eteläpuolella.
  Saksalaisten oli jälleen vahvistettava eteläsivuaan. Riikaa saartavat saksalaiset joukot olivat piirityksen uhan alla. Näissä olosuhteissa keisari teki vaikean päätöksen lähteä Baltian maista ja vetää joukot Preussin puolustuslinjalle.
  Asiat eivät toimineet unionin ja Turkin kannalta. Venäläiset ja britit etenivät Vähä-Aasiassa, ranskalaiset painostivat Palestiinaa Syyriassa. Ottomaanit olivat heikkenemässä, eikä niiden kaatuminen ollut kaukana. Lisäksi bulgarialaiset muuttuivat. Ymmärtäessään, että preussilaiset olivat jo hävinneet sodan ja venäläiset joukot, jotka olivat vapauttaneet suurimman osan Romaniasta, olivat saavuttaneet rajan, slaavilainen kuningas julisti sodan Itävallalle, Turkille ja Saksalle.
  Tietenkin tämä aiheutti saksalaisille lisää päänsärkyä. He eivät enää pystyneet pitämään etulinjaa idässä, ja heidän oli pakko vetäytyä Veikseliin. Toivoen, että luonnollinen vesieste viivyttäisi venäläisiä joukkoja.
  Lännen liittolainen saavutti vain osittaisia menestyksiä, vaikka he käyttivät jo tankkeja aktiivisemmin. Mutta toistaiseksi Saksa piti rintamaa, vaikka sen oli pakko siirtyä hieman taaksepäin. Eteläinen osio vaati paljon vaivaa.
  No, tsaari-Venäjä siirsi syksyllä ja talvella taistelujen rasituksen Ottomaanien valtakunnalle.
  Hyökkäys Konstantinopoliin sekä maalta että mereltä päättyi venäläisten aseiden voittoon. Turkki kaatui, ja sen mukana Venäjä sai suuria alueita, Konstantinopolin ja salmia, joilla oli pääsy Välimerelle.
  Totta, sotaa ei voitu lopettaa vuonna 1917, mutta voiton henkäyksen tunsivat jo kaikki, paljon enemmän kuin vuonna 1916.
  Talvi kului Venäjällä pienten lakkojen ja mielenosoitusten kera, mutta vakavia yhteenottoja ei syntynyt sotilaallisista vaikeuksista huolimatta. Ehkä rupla on heikentynyt liikaa, mutta nälänhädästä on ennenaikaista puhua.
  Oli kuitenkin aika lopettaa sota, ja kaikki ymmärsivät tämän. Kenttämarsalkkaksi ylennetty Brusilov ehdotti pääiskun antamista etelään, missä vihollinen oli heikompi, ja sitten kääntymistä pohjoiseen.
  Saksalaisilla oli jo ensimmäiset panssarivaununsa. Mutta heidän lukumääränsä on liian pieni, jotta heillä olisi merkittävä vaikutus sodan kulkuun. Venäjällä on myös omia ajoneuvoja, erityisesti Mendelejev-tankkeja. Mutta jälleen kerran, tsaarin teollisuus ei voi vielä harjoittaa massatuotantoa.
  Mutta britit, amerikkalaiset ja ranskalaiset perustivat tankkien massatuotannon. Tämä tarkoittaa, että on ilmestynyt uusi, voimakas keino murtautua läpi puolustuksen, jonka pitäisi murtautua saksalaisten asemien läpi.
  Liittoutuneet haluavat myös lopettaa tuhoisan sodan mahdollisimman nopeasti. Ja maaliskuun lopusta lähtien he alkoivat yrittää murtautua syvälle sijoittuneen saksalaisen puolustuksen läpi.
  Venäläisten joukkojen hyökkäys alkoi heti, kun tiet kuivuivat etelässä. Venäläiset joukot piristyivät aikaisempien voittojen jälkeen, mutta itävaltalaiset tuskin pysyivät. Budapest joutui ympäröityksi jo toukokuun alussa. Sitten liike alkoi Wieniin ja Veiksel-joen ohittamiseen.
  Myös italialaiset lähtivät hyökkäykseen. Jopa Japani lähetti retkikuntansa Eurooppaan. Saksalaiset painostivat joka puolelta.
  Kun venäläiset joukot olivat jo lähestyneet Wieniä, Itävalta-Unkari antautui. Saksan viimeinen liittolainen oli vihdoin kaatunut. Lännessä liittoutuneet etenivät hitaasti mutta varmasti käyttämällä iskutaktiikkaa rintaman eri osissa. Ja venäläiset joukot saapuivat etelästä Veikselin peittävän Saksan rintaman takaosaan.
  Näissä olosuhteissa liittokansleri Wilhelm, ymmärtäen Saksan täydellisen, toivottoman aseman, ilmoitti kaikkien vihollisuuksien lopettamisesta 22. kesäkuuta 1918. Itse asiassa saksalaiset antautuivat.
  Itävalta-Unkari lakkasi olemasta. Venäjä sai Galician, Krakovan alueen, Bukovinan, osan Itä-Sloveniasta ja Unkarin. Romania Transilvania. Itävalta-Unkarista oli jäljellä vain pieni Itävalta ja suuresti supistettu Unkari. Tšekkoslovakia syntyi Venäjän suojeluksessa.
  Tsaari-imperiumi sai Saksalta Klaipedan, Poznanin ja pääsyn merelle, katkaisemalla Itä-Preussin itse metropolista Danzigin kautta.
  Saksan oli luovuttava 1800-luvulla valloittamansa Tanskalle ja Ranskalle. Hänet tuomittiin maksamaan valtavia korvauksia joka vuosi, ja hän rajoitti sotilaallisen potentiaalin sataan tuhanteen ihmiseen.
  Ja tietysti, kuten todellisessa historiassa, demilitarisoitu vyöhyke.
  Tsaari-Venäjä laajensi valtaansa etelässä. Ottomaanien valtakunta, kuten Itävallan valtakunta, lakkasi olemasta. Britannia valtasi Irakin, Ranskan, Syyrian ja yhdessä brittien kanssa Palestiinan. Venäjä sai Armenian, Vähä-Aasian ja Konstantinopolin.
  Myös Lähi-itä ja Iran jaettiin vaikutusalueisiin. Näin Tsaari-Venäjä saavutti merkittäviä materiaalihankintoja.
  Mutta sota maksoi yli kahden ja puolen miljoonan sotilaan hengen, kun ei lasketa kuolleita siviilejä, valtavia kuluja. Talous meni sekaisin ja maa velkaantui.
  Totta, liittolaiset suostuivat lempeästi poistamaan lainojen korot, mutta silti velka osoittautui melko suureksi - noin kymmenen miljardia kultaruplaa.
  Mutta oli mahdollista kansallistaa aiemmin saksalaisten omistamia yrityksiä.
  Tsaari-Venäjän poliittinen tilanne vakiintui ja keisarin arvovalta kasvoi.
  Nikolai II käytti tätä hyväkseen peruuttamalla oman manifestinsa valtionduumassa. Autokratia palautettiin jälleen ja lainsäädäntövalta siirtyi kokonaisuudessaan tsaarille.
  Tämä aiheutti vain arkoja protestiyrityksiä. Maa oli liian väsynyt sotaan eikä halunnut uusia shokkeja.
  Ja talous alkoi nopeaan, sodanjälkeiseen elpymiseen! Kasvu oli keskimäärin noin yhdeksän prosenttia vuodessa ja suurempi kuin Yhdysvalloissa.
  Syntyi uusia kehittyneitä toimialoja ja kehitettiin konetekniikkaa. Palkat kasvoivat.
  Työpäivän pituus lyhennettiin tsaarin lailla 11,5 tunnista 10,5 tuntiin. Ja ennen lomapäiviä ja ennen viikonloppuja klo 9 asti. Myös työpäivä lyhennettiin yhdeksään tuntiin, jos ainakin osa siitä oli yöllä.
  Rahanvaihdon jälkeen ruplan kiinteä kultasaldo palautui. Vuoteen 1929 mennessä työläisen palkka oli 50 ruplaa kuukaudessa ja vodkan hinta oli 25 kopekkaa pullo. Eli 200 pulloa kuukaudessa. Ja jos otamme sen kultaekvivalentteina, tämä on jopa 37 grammaa puhdasta kultaa.
  Maa on noussut toiseksi teollisuustuotannossa Yhdysvaltojen jälkeen. Imperiumin näkymät näyttivät hyvin ruusuisilta, mutta... suuri masennus iski.
  Romahdus vaikutti koko maailmaan, myös Venäjälle. Totuus on vahingoittanut eniten Saksaa ja Yhdysvaltoja. Mutta tsaari-Venäjä oli liian riippuvainen ulkoisista lainoista, eikä siksi voinut välttää sokkeja ja taantumaa.
  Bolshevikkipuolue oli 20-luvulla kriisissä. Lenin itse asiassa vetäytyi käytännöllisestä vallankumouksellisesta taistelusta uppoutumalla teoriaan... ja kirjoittamalla tieteiskirjallisuutta.
  Vladimir Iljitš tapasi Herbert Walesin Britanniassa ja tunsi makua tieteiskirjallisuudesta. Erityisesti Vladimir Iljitšin kynästä tuli suuri, futuristinen romaani: "Kommunismi on onnen tie"! Ja useita muita teoksia. Lenin ansaitsi jo paljon rahaa tieteiskirjallisista teoksista.
  Bolshevikit jakautuivat trotskilaisiksi ja stalinisteiksi. Stalin päätti palata Narodnaja Volyalle ominaiseen yksilöllisen terrorin taktiikoihin. Trotski otti maltillisen kannan.
  Sosialistiset vallankumoukselliset ovat edelleen aktiivisia, vaikka 20-luvulla ei enää tapahtunut korkean profiilin poliittisia murhia. Republikaanien ja kadettien asemat vahvistuivat vähitellen. Itse asiassa absoluuttinen monarkia näytti kaikille vanhentuneelta jäännökseltä. Joten levottomuudet, lakot, mielenosoitukset alkoivat jälleen ja kuninkaallinen valtaistuin alkoi täristä.
  Monarkki saattoi muistaa paljon...
  Nikolai II:n hallitus löysi ratkaisun...sodassa! Lisäksi kenraalit kaipasivat kostoa Japanin tappiosta. Ja tämä on ymmärrettävää...
  Ensimmäisen maailmansodan jälkeen tsaari-Venäjä suoritti useita pieniä sotakampanjoita. Lähi-idässä, jossa he ja heidän liittolaisensa täydensivät arabimaailmaa. Afganistanissa... Siellä sota käytiin yhdessä Britannian kanssa. Venäjä otti haltuunsa pääasiassa uzbekkien ja tadžikien asuttamat pohjoiset Afganistanin alueet sekä Heratin. Britit valtasivat kuitenkin etelän julmien sotien jälkeen. Itsehallinto säilyi Afganistanin keskustassa.
  Iran säilytti edelleen suvereniteetin vaikutelman, mutta sen jakautuminen ei myöskään ollut kaukana.
  Mutta suurin etujen yhteentörmäys tapahtui Japanissa. Lisäksi vuonna 1931 japanilaiset loivat nukkehallituksen Mantsuriaan ja aloittivat hyökkäyksen Kiinaan.
  Siitä tuli syy uudelle sodalle.
  Tähän mennessä Venäjän armeija oli onnistunut päivittämään panssarivaunukantansa ja luomaan erittäin vahvan ilmailun. Ilmassa Japani oli huomattavasti huonompi, ja Venäjän maa-armeija oli paljon runsaampi ja ehkä taisteluvalmiimpi.
  Tyynenmeren laivastoa komensi legendaarinen amiraali Kolchak. Pyhän Andreas Ensimmäisen ritarikunnan ritari Brusilov oli tuolloin jo kuollut, mutta hänen pätevät oppilaansa jäivät.
  Sota oli Japanille epäonnistunut alusta alkaen. Venäläiset kenraalit: Denikin, Wrangel, Kaleidin, tsaarin veljen Mihail Romanovin yleiskomennossa, toimivat energisesti ja taitavasti. Ensimmäisen maailmansodan kokemukset vaikuttivat, ja virheet vuosien 1904-1905 konfliktissa otettiin huomioon.
  Myös Prokhorovin kevyet panssarit, jotka ovat yksinkertaisesti korvaamattomia ohjaussodassa, osoittautuivat varsin hyviksi. Joka tapauksessa se oli jo erilainen Venäjän armeija ja täysin erilainen sota.
  Kuitenkin ensimmäisessä taistelussa samuraita vastaan, jos Kuropatkin olisi korvattu lahjakkaammalla ja päättäväisemmällä komentajalla, sodan lopputulos olisi tietysti ollut täysin erilainen.
  Joka tapauksessa kahden kuukauden kuluessa venäläiset joukot piirittivät Port Arthurin, ja japanilaiset lyötiin. Kaksi kuukautta myöhemmin koko Korea vapautettiin, ja linnoituskaupunki valloitti myrskyn.
  Myös merellä taistelut käytiin vaihtelevalla menestyksellä. Kunnes Itämeren ja Mustanmeren laivueet saapuivat. Nousevan auringon maa kukistui täysin, ja he jopa laskeutuivat joukkoja Hokkaidolle. Japani joutui allekirjoittamaan nöyryyttävän rauhan. Anna takaisin Manchuria, Port Arthur, jotkut saksalaisilta valloitetut omaisuudet, Etelä-Sahalin ja Kurilien harju. Ja maksa samalla korvaus, siisti summa - miljardi kultaruplaa.
  Voitto vahvisti väliaikaisesti itsevaltiuden asemaa, ja sitten suuri lama väistyi nopeille talouden nousuille.
  Saksassa, kuten todellisessa historiassa, Hitler tuli valtaan, mutta hänen ei annettu juosta villiin. Erityisesti yritys palauttaa yleinen asevelvollisuus kohtasi ankaraa vastustusta Venäjältä ja Ranskalta. Vaikka sotilaallisen potentiaalin suhteen tehtiin pieniä myönnytyksiä. Armeijan koon annettiin kasvaa sadasta tuhannesta kahteensataanviisikymmeneen. Lisäksi Hitler palautti demilitarisoidun alueen hallinnan Saksalle.
  Ja dynastiset ongelmat olivat kypsymässä tsaari-Venäjällä. Valtaistuimen perillinen Tsarevitš Aleksei kuoli... Tsaarin veli Mihail Romanovilta riistettiin perintöoikeudet. Ja Kirill Vladimirovich Romanovista tuli todella perillinen. Mutta tämä kaveri on juuttunut juopumiseen ja irstauttamiseen. Täysin huonontunut...
  Kuka sitten seuraa tsaari Nikolai II:ta? Tsaarin veli Mihail sai Japanin voiton jälkeen generalissimo-arvon ja nautti valtavasta suosiosta. Hänestä tuli ensimmäinen kuninkaallisen perheen jäsen keisarillisen Venäjän historiassa, joka sai näin korkean arvon. Ja monet halusivat nähdä hänet kuninkaallisella valtaistuimella.
  Totta, Nikolai II itse - ei-juomo, ilman huonoja tapoja, joka harjoitti säännöllisesti voimistelua - oli edelleen melko vahva ja näytti siltä, että hänen hallituskautensa olisi Venäjän historian pisin. Mutta Stalin suunnitteli kunnianhimoisimman salamurhayrityksen Aleksanteri II:n ajoista lähtien. Vaikka näytti siltä, mitä järkeä siinä on?
  Joka tapauksessa vuodesta 1937 tuli pahaenteinen vuosi. Tsaari Nikolai II kuoli, ja hänen kanssaan kuoli myös kaksi ministeriä sekä kolme tusinaa hovimiestä, ja osa Talvipalatsista romahti.
  Terroristit käyttivät viemärijärjestelmää louhintaan ja istuttivat yli tonnin aminolonia.
  Siten aggressiivinen tapaus puuttui historian kulkuun. Näin tsaari Nikolai II:n hallituskausi päättyi. Hallitsijaa ei alettu kutsua suureksi tai pelottavaksi. Ne, jotka eivät rakastaneet keisaria, kutsuivat häntä veriseksi, sillä hänen valtakuntaansa vuodatettiin paljon verta. Se, jota kohdellaan kunnioittavasti, on Valloittaja. Joten hänen alaisuudessaan olevien maiden määrä Venäjällä kasvoi. Jopa suuri provinssi ilmestyi Kiinaan: Zheltorossiya.
  Kaiken kaikkiaan valtakunta kesti 43 vuotta. Vain Ivan Julma hallitsi pidempään ja nimellisesti. Mutta koska hän otti valtaistuimen kolmeksi vuodeksi, todellinen hallinta-aika osoittautui lyhyemmiksi.
  Mutta laillinen perillinen, Kirill Vladimirovich Romanov, nousi kuitenkin valtaistuimelle. Hän ei hallinnut pitkään - noin vuoden, mutta onnistui vaikuttamaan jonkin verran historian kulkuun. Erityisesti hän salli Adolf Hitlerin toteuttaa Itävallan anschlussin. Väitetysti viitataan kansojen itsemääräämisoikeuteen ja oletettavasti näin järjestystä tulee lisää. Sovittu Itävallan ja Mussolinin anschlussin kanssa.
  Näin Saksa laajeni ja sen väkiluku ylitti kahdeksankymmentä miljoonaa. Puhumattakaan siitä, että Hitler rohkaisi synnytyksiä. Adolf demoniakin aikana se kasvoi puolitoistakertaiseksi.
  Espanjassa puhkesi sisällissota, mutta se päättyi paljon nopeammin, koska siellä ei ollut Neuvostoliittoa, joka tarjosi apua vasemmistolaiselle koalitiolle Madridissa.
  Mutta Francosta tuli Fuhrerin liittolainen. Ja uusi tsaari Vladimir III törmäsi Britanniaan.
  Tilanne on todella monimutkainen. Palapeli, joka on täynnä toista maailmansotaa. Ja uusi vastakkainasettelu. Iran ei ole jakautunut, ja tämä on itse asiassa viimeinen islamilainen maa, joka on muodollisesti itsenäinen. Sekä Venäjällä että Britannialla on siihen suunnitelmia. Asiat ovat hyvin hämmentäviä Lähi-idässä. Venäjän, Ranskan ja Britannian alueet ovat sekalaisia ja vaikeasti hallittavia.
  Englanti on taloudellisesti taantumassa yhä enemmän sekä Venäjän että yhä voimakkaamman Saksan jälkeen. Mutta suurimmat siirtokunnat ovat edelleen brittejä. Mutta leijonan kruunun voima heikkenee, Kanada on melkein itsenäinen. Etelä-Afrikka on myös dominio, kuten Australia. Intiassa Britannian asema heikkenee. Tietenkin on halu työntää leijonaa.
  Hitler yrittää pelata kahdella rintamalla. Tai hän hankkii Ranskan, Britannian, Italian ja Japanin tuen. Kasvatakseen kaikki yhdessä tsaari-Venäjää ja jakaakseen sen valtavat omaisuudet.
  Tai etsi aluehankintoja lännestä, mutta liitossa Venäjän kanssa.
  Hitler on ilkeä ja periaatteeton mies, eikä hän yleensä välitä kenen kanssa hän tekee liittouman niin kauan kuin se on hänelle hyödyllistä.
  Uusi nuori tsaari Vladimir haaveilee myös jäävänsä historiaan suurena valloittajana ja haluaa viedä siirtokuntia Britannialta ja Ranskalta. Tarkkaan ottaen saksalaisilta ei ole enää mitään otettavaa. Joten koalitio Saksan kanssa on varsin loogista.
  Italia on vallannut Etiopian ja haluaa myös uusia hyökkäyksiä. Mussolini on erittäin kunnianhimoinen. Hän ei välitä, meneekö hän itään vai länteen. Mutta Ranskassa ei ole suurta halua taistella. Pasifismi vallitsee siellä, ja hallitus valitaan. Ei ole mahdollista hankkia näin vahvaa liittolaista. Ja Tsaari-Venäjä perinteisesti korkealla syntyvyyden ja jatkuvasti laskevan kuolleisuuden kanssa on erittäin vahva vastustaja. Tsaari-Venäjän väkiluku kasvaa jo nyt noin kolme prosenttia vuodessa. Imeväiskuolleisuus on vähentynyt, mutta suurperheiden muoti ei ole vielä ohi, ja työssäkäyvätkin perheet ovat hedelmällisiä. Kun otetaan huomioon aluehankinnat, mukaan lukien tiheästi asuttu Kiina ja harvaan asuttu Mongolia sekä Euroopassa ja Turkissa, Tsaari-Venäjän väkiluku ylitti vuonna 1940 400 miljoonaa asukasta verrattuna vuoteen 1913, jolloin se oli 180 miljoonaa. Ja tämä on mannermainen valta... Britannialla ja Ranskalla on alle 50 miljoonaa metropoleissaan ja siirtomaita. Mutta siirtomaajoukot ovat moraaliltaan heikkoja ja heillä on vähän taistelukykyä. Joten lännen maajoukot ovat paljon heikompia.
  Fuhrer valitsee liiton Venäjän kanssa länttä vastaan.
  Vuonna 1939 Tšekkoslovakia jaettiin. Saksaan kuului myös Sudeettimaa. Saksalaiset vahvistivat armeijaa ja muodostivat panssarivaunuja. Tsaari-Venäjä ei myöskään pysynyt paikallaan, sillä sillä oli viiden miljoonan ja viidensadan miehistön divisioonan rauhanajan armeija.
  Tsaari-Venäjällä raskaita tankkeja ja strategista ilmailua, mukaan lukien kahdeksanmoottoriset lentokoneet, on ollut tuotannossa pitkään. Ranskalla on vain noin kolmekymmentä raskasta tankkia, ja ne ovat vanhentuneita. Britanniassa ei ole raskaita ajoneuvoja. No, myös Saksa, ei ainuttakaan parikymmentä tonnia painavampaa. USA:lla on hieman yli neljäsataa tankkia.
  Hitler päätti, ettei sitä kannata viivytellä, ja iski 15. toukokuuta 1940. Sää suosii ja kaikki on valmista. Tai enemmän tai vähemmän valmis.
  Tsaari-Venäjä aloitti hyökkäyksen Intiaa ja muita siirtomaaomaisuutta vastaan. Venäjän armeija hyökkäsi huonosti puolustettuihin asemiin. Etnisistä briteistä ja ranskalaisista koostuvia joukkoja on suhteellisen vähän, eivätkä siirtomaayksiköt todellakaan halua kuolla heille vieraan idean tai imperiumin vuoksi. Itse asiassa, ketkä ovat heille englantilaisia? Riistäjät, orjuuttajat, rosvot tai uskottomat. On epätodennäköistä, että venäläiset ovat paljon huonompia kuin he, jotta he kuolisivat Leijonan tai Kukon imperiumin vuoksi.
  Joten tsaarin joukot etenevät voittamalla hitaan, keskitetyn vastarinnan. Mutta saksalaiset pystyivät myös kukistamaan ranskalaiset, englantilaiset, belgialaiset ja hollantilaiset joukot puolessatoista kuukaudessa.
  Näin Churchill menetti tärkeimpien liittolaistensa tuen. Odotus Yhdysvaltojen osallistumisesta sotaan ei toteutunut. Roosevelt ei eronnut lainkaan Stenka Razinin päättäväisyydestä. Ja sitten sellaiset joukot lähtisivät Amerikkaa vastaan.
  Venäläiset joukot etenivät marsseissa halki Afrikan ja Aasian, enemmän ongelmia tuli maastosta ja viestintäalueelta kuin vihollisjoukoilta. Myös teiden puute etenkin Afrikassa vaikutti. Mutta vaatimaton venäläinen sotilas voittaa sankarillisesti ja stoisesti kaikki vaikeudet.
  Saksalaiset voivat siirtää joukkoja Afrikkaan vain vaikeuksilla. Eteneminen Gibraltarille viivästyi Francon itsepäisen vastustuksen vuoksi. Ja meidän piti siirtää joukkoja meritse. Venäläiset murtautuivat Afrikkaan, Egyptin läpi, ja se on heille paljon helpompaa. Italia tarttuu myös kaikkeen, mihin voi napata, ja tässä asiassa Mussolinilla on boa-kurottajan ote.
  Laskeutuminen itse metropoliin ei tapahtunut vuonna 1940. Ilmataistelussa Britannia selviytyi pääasiassa Venäjän passiivisuuden ansiosta. Mutta on sanottava, että viisas tsaari Vladimir Kirillovich ei halunnut Britannian antautuvan etuajassa, vaan aikoi varsin rationaalisesti vallata kaikki Aasian ja Afrikan siirtomansa.
  Mihin Britannia menee? Loppujen lopuksi sillä ei ole varoja, ilman siirtomaita ja raaka-aineita - sen putoaminen on ajan kysymys.
  Talvella ja maaliskuussa 1941 venäläiset joukot saavuttivat lopulta Etelä-Afrikan ja voittivat viimeisen Afrikan dominionin. Myös Britannian yritys istua Madagaskarilla epäonnistui, ja toukokuussa 1941 suoritettiin laskeutuminen ja myöhempi voitto.
  Japani taisteli sodassa Venäjän puolella ja onnistui nappaamaan jotain Tyynellämerellä. Kesä 1941 oli suuren ilmahyökkäyksen aikaa Britannian metropolia vastaan.
  Venäjän ja Saksan ilmailu hyökkäsi Lontooseen ja muihin Englannin valtakunnan kaupunkeihin. Ja 8. marraskuuta, Münchenin vallankaappauksen vuosipäivänä, laskeutuminen vihdoin tapahtui.
  Taistelut kestivät kuusitoista päivää ja päättyivät Venäjän ja Saksan joukkojen voittoon.
  Tämä itse asiassa lopetti toisen maailmansodan. Se osoittautui vähemmän veriseksi ja pitkäksi kuin tositarina. Ja se vahvisti ja laajensi Venäjän omaisuutta huomattavasti. Varsinkin Afrikassa ja Aasiassa.
  Siitä seurasi suhteellisen rauhallinen aika. Venäjä ja Saksa sulattelivat omia alueellisia voittojaan. Kolmanteen valtakuntaan kuuluivat: Belgia, Hollanti, lähes puolet Ranskasta sekä Marokko, osa Algeriaa ja keskushallinto. Totta, Francon aseman ja Hitlerin päättämättömyyden vuoksi saksalaisilla ei ollut aikaa edetä Ranskan päiväntasaajan omaisuuteen, ja he joutuivat Venäjän joukkojen käsiin.
  Siitä huolimatta Saksa sai edelleen hyvän osan Afrikan maata, ylittäen pinta-alaltaan oman alueensa. Kolmannen valtakunnan maiden pinta-ala, kun otetaan huomioon eurooppalaiset hankinnat, yli kolminkertaistui. Ja jos lasketaan rajoista vuodesta 1937 lähtien, kun otetaan huomioon Itävalta, Sudeetit ja Tšekin tasavalta protektoraattina, niin neljä kertaa.
  Joten saksalaisilla kokonaisuutena oli tarpeeksi sulatettavaa, hallittavaa ja omaksuttavaa. Lisäksi Venäjä laajensi siirtomaaomaisuuttaan ja tuskin pystyi hallitsemaan kaikkea tätä.
  Ja Italia sai paljon: esimerkiksi suurin osa Sudanista, Somaliasta, Ugandasta ja joitain muita hankintoja, erityisesti Tunisia.
  Maailman uudelleenjako on siis saatu päätökseen toistaiseksi. Mutta kuten sanotaan, ajan myötä kunnianhimo alkaa ilmaantua.
  Yhdysvallat ei alkanut työskennellä vakavasti atomiprojektin parissa. Fasistisessa Saksassa ja Venäjällä asenne osoittautui myös viileäksi. Japani ei ole vielä tarpeeksi kehittynyt ottamaan sitä vastaan, ja Britanniasta ja Ranskasta on tullut Kolmannen valtakunnan ja Venäjän vasallimaita.
  Joten ydinaseiden ilmestyminen viivästyi jonkin aikaa.
  Mutta kehitys on tietysti väistämätöntä. Fyysikot työskentelevät, teoria kehittyy, samoin kuin laboratoriokokeet. Mutta ydinhanke vaatii valtion tahdon. Tsaari-Venäjällä oli jo liikaa huolia ja kustannuksia alueensa laajentamisesta. Mutta Hitlerillä oli jostain syystä kaunaa tällaisia ydinohjelman ideoita vastaan ja hän uskoi, että atomiprojekti vain tuhlaa paljon rahaa.
  Lisäksi Venäjän maa-armeija ja ilmailu olivat maailman vahvimmat ja runsaimmat, ja myös laivasto kasvoi erityisesti talouskasvun ansiosta.
  Tsaarien kenraalit ja marsalkat halusivat kehittää panssarirakennusta, rakentaa lentokoneita, lentotukialuksia ja taistelulaivoja. Miksi he tarvitsevat satuja ydinpommeista? Eli sekä saksalaiset että venäläiset suhtautuivat tähän ongelmaan välinpitämättömästi.
  Lisäksi raaka-aineita oli tarpeeksi, jotta energiavaroista ei tarvinnut huolehtia ainakaan lähitulevaisuudessa.
  Joten kaikesta Pentagonin ja Valkoisen talon kylmyydestä huolimatta aloite siirtyi tahattomasti Yhdysvaltoihin. Lisäksi kyse ei ole vain pelosta, että venäläiset tai saksalaiset menevät pidemmälle ja painostavat uutta maailmaa, vaan myös taloudesta.
  Menetettyään mahdollisuuden saada öljyä Aasiasta, Afrikasta ja Lähi-idästä Yhdysvalloilla oli tähän mennessä omat kaivonsa Texasissa, Floridassa, ja se aloitti kehittämisen Alaskassa.
  Mutta Yhdysvaltain väkiluku kasvoi. Venäjällä maahanmuutto ei lannistu, ja väestö jatkoi nopeaa kasvuaan. Mustat ja arabit saivat erityisen mielellään lähteä Yhdysvaltoihin.
  Myös Yhdysvaltojen talous kasvoi, ja autoja tuli yhä enemmän.
  Ja aloitettiin ydinpolttoaineen ja atomireaktion etsiminen, joka voisi tuottaa valtavaa energiaa.
  Toisen maailmansodan päättymisestä on kulunut kymmenen vuotta. Hitlerin Saksalla oli uusi ase: kiekkokoneet, jotka pystyivät paitsi lentämään valtavalla nopeudella, myös pysymään käytännössä haavoittumattomina pienaseiden tulessa.
  Lisäksi saksalaiset onnistuivat laukaisemaan keinotekoisen satelliitin kiertoradan yläpuolelle, ja mikä tärkeintä, kesäkuussa 1951 ensimmäisen ihmisen avaruuteen.
  Tsaari-Venäjä oli hieman myöhässä ja edistyi täysin vasta tämän vuoden elokuussa. Fasistisessa Italiassa muutokset tapahtuivat samana vuonna. Julius Caesarin tittelin ehdokas Benedito Mussolini on kuollut. Yleisesti ottaen Italian diktaattori onnistui hallitsemaan. Kun otetaan huomioon Afrikan, mukaan lukien Etiopian, valloitukset, Italian hallitsema alue kasvoi hänen hallituskautensa aikana lähes kolme ja puoli kertaa. Lisäksi Benedito Euroopassa onnistui leikkaamaan osan Ranskasta Toulonin kanssa.
  Mutta he eivät antaneet hänen mennä Albaniaan ja Kreikkaan - nämä ovat Venäjän imperiumin vaikutuspiirissä olevia alueita.
  Beneditoa voidaan tietysti kutsua suureksi ja valloittajaksi, vaikka Italian armeija ei loistanutkaan urheillaan. Mutta hänen poikansa ja perillinen eivät pitäneet itseään huonompana kuin isänsä.
  Ja hän otti syksyn 1951 ja hyökkäsi Albaniaan ja Kreikkaan... Ei ihme, että he sanovat, että kaikki suuret sodat alkavat kuin yhtäkkiä.
  Vladimir Kolmas oli jopa iloinen tästä. Italian omaisuus Afrikassa on suuri, jopa suurempi kuin Saksan omaisuus. Joten miksi et poimi niitä, jos siihen on hyvä syy?
  Venäjän joukot aloittivat vihollisuudet 7. marraskuuta 1951 hyökkäämällä Etiopiaan, Libyaan ja Sudaniin. Venäläiset yksiköt ovat vahvempia, runsaampia ja taisteluvalmiimpia kuin italialaiset.
  Niinpä he alkoivat nopeasti tuhota pasta-armeijaa... Mutta kukaan ei odottanut, että Adolf Hitler tulisi ilman varoitusta Mussolini Jr:n puolelle.
  Vaikka jos katsot sitä, ei ollut mitään odottamattomampaa.
  Saksa hävisi ensimmäisen maailmansodan Venäjälle ja menetti eniten alueita Venäjällä. Ja jos saksalaiset onnistuivat saamaan takaisin sen, minkä he olivat menettäneet lännessä mielenkiinnolla, niin idässä heillä ei suoraan sanoen jäänyt mitään.
  Joten Hitler todella luotti uusiin aseisiinsa, erityisesti diskoihin ja lentäviin lautasiin. Lisäksi Fuhrer uskoi, että tällä kertaa olisi helpompi taistella Venäjän kanssa kuin ensimmäisessä maailmansodassa, koska Saksa ja Italia johtaisivat yritystä ilman toista rintamaa.
  Laskelmissa tehtiin myös, että venäläisten loukkaama Japani astuisi myös Kaukoidän sotaan ja sitoisi vihollisen sinne. Ehkä Portugali ja Espanja liittyvät koalitioon, kuten Iso-Britannia ja Ranska? Ne ovat paljon lähempänä Saksaa kuin Venäjää. Ja joitain toiveita kiinnitettiin Yhdysvaltoihin!
  Lisäksi Amerikka rakensi vaikuttavan laivaston, monia lentotukialuksia ja modernisoi panssarivaunukantaansa - vaikka se oli edelleen määrältään ja laadultaan huonompi kuin vanhan maailman armeijan ajoneuvot.
  Tsaari-Venäjän yhteiskuntajärjestelmä pysyi itsevaltaisena ja absoluuttisena monarkiana. Koko Venäjän keisarilla ja keisarilla oli täysi valta: toimeenpano-, lainsäädäntö- ja tuomiovalta. Eduskunta oli poissa. Siellä oli keisarin nimittämien henkilöiden valtioneuvosto, mutta sillä oli vain neuvoa-antavat oikeudet. Kuningas itse antoi lakeja ja asetuksia. Hänellä oli myös oikeus teloittaa ja armahtaa, vaikka tietysti myös oikeudenkäynti oli. Tuomariston oikeudenkäynnit lakkautettiin Nikolai II:n murhan jälkeen, joten tsaari tai keisarin nimittämät virkamiehet nimitti ja erotti myös tuomiovallan.
  Tällä järjestelmällä oli sekä hyvät että huonot puolensa. Toisaalta keisari pystyi nopeasti ratkaisemaan tämän tai toisen ongelman ilman erimielisyyksiä tai sopimuksia, mutta toisaalta liiallinen vallan keskittyminen toisaalta tukahdutti aloitteellisuuden ja antoi byrokratialle enemmän mahdollisuuksia. Siitä syntyi erilaisia suosikkeja ja suosikkeja. Vladimir ei eronnut liiallisesta tekopyhyydestä ja aviollisesta uskollisuudesta. Vaikka naiset eivät juurikaan vaikuttaneet hänen politiikkaansa.
  Panssarivaunujen rakentamisen alalla tsaarin Venäjällä oli monia tehokkaita ja raskaita ajoneuvoja. Kokemus taistelutoiminnasta Afrikassa on kuitenkin osoittanut, että panssarivaunun ajokyky on erittäin tärkeä. Tämän seurauksena venäläinen pääsäiliö ei ylittänyt neljäkymmentäviisi tonnia. Koska suurempi paino aiheutti ongelmia maastohiihdossa, jopa leveillä radoilla.
  Tsaari rakasti raskaita panssarivaunuja, mutta hänen neuvonantajansa luopuivat keisarin ottamasta niitä massatuotantoon. Mutta kuusikymmentä tonnin konetta oli saatavana kaksituhatta kappaletta. Ja suosituin tankki, "Nikolai" - 3, valmistettiin kuusikymmentäkolme tuhatta.
  Ja kone painaa neljäkymmentäviisi tonnia, ja aseen kaliiperi on 122 millimetriä. Etupanssari on kaksisataa millimetriä, takaosa ja sivut 120 millimetriä, asettelu on klassinen.
  Hitler oli vakavasti kiinnostunut raskaista koneista. Ja halusin olla ylivoimainen Nikolaihin verrattuna tuotantosäiliössä. Saksalainen auto paisui painossaan 75 tonniin ja tämä oli jo raja, johtuen siitä, että suurta massaa oli erittäin vaikea kuljettaa pitkin rautateitä.
  Saksalainen ajoneuvo oli aseistettu 128 mm aseella, etupanssari 250 mm ja sivu- ja takapanssari 180. Myös layout on lähellä klassista.
  Numeerisesti saksalainen tankki oli kolme kertaa huonompi kuin Neuvostoliiton tankki. Puhumattakaan liian raskaiden koneiden käytön vaikeuksista.
  Venäläinen kalusto on kuitenkin hajallaan laajalle alueelle, ja rintaman eurooppalaisella sektorilla ajoneuvojen ja jalkaväen määrä on suunnilleen tasa-arvoinen. Vaikka yleisesti ottaen Venäjän armeija on paljon runsaampi kuin Saksan armeija. Ja Venäjällä on valtava väestö: se sisältää Intian, Kiinan, suurimman osan Afrikasta, Lähi-idästä, Persiasta, Indokinasta ja paljon muuta.
  Tietysti Hitlerin päätös hyökätä tsaari-Venäjää vastaan, vaikka otetaan huomioon, että hänen puolellaan on Japani ja Italia sekä mahdollisesti Ranska ja Britannia, on valtava uhkapeli. Mutta Fuhrer on valtava seikkailija.
  On huomattava, että kiekkokoneet, joihin Kolmas valtakunta asetti niin suuria toiveita, eivät ole käytännössä kovin tehokkaita. Vahvan laminaarisuihkun luominen johti valtavaan polttoaineenkulutukseen, ja lentävien lautasten lentoaika osoittautui suhteellisen lyhyeksi. Joten he voisivat toimia, vaikka ottaisivat huomioon valtavan nopeuden ei erityisen merkittävillä etäisyyksillä. Lisäksi laminaarinen virtaus suojeli kiekkoa pienaseilta, mutta puolestaan esti ampumisen lentävästä lautasesta.
  Joten saksalaiset saattoivat vain pudottaa radio-ohjattuja ohjuksia levykkeistään ja sitten kapeassa kulmassa tai katkaisemalla laminaarivirtauksen, mutta samalla tulla haavoittuviksi.
  Mutta joka tapauksessa Hitler päätti hyökätä Venäjää vastaan ja heitti korttinsa peliin. Lisäksi fasisti pelkäsi, että jos Italia voitetaan, he hyökkäsivät myös hänen kimppuunsa. Hänellä oli viikset, eikä hän luottanut keneenkään.
  Aluksi natsit saavuttivat menestystä hyökkäyksen yllätyksen ja joukkojensa paremman organisoinnin ansiosta. Mutta hyökkäyksen ajankohta valittiin huonosti. Lunta alkoi sataa ja tankit luisuivat. Fritz olisi voinut valloittaa osan Puolasta, mukaan lukien Krakova, mutta juuttunut Varsovan lähelle.
  Venäläinen sotilaskone pyörii... Japani, kuten Fuhrer odotti, tuli sotaan, mutta sen laivastolla ei ollut ylivoimaa Venäjän Tyynenmeren laivastosta ja taistelut olivat suunnilleen tasaisia. Ja Japani ei käytännössä kääntänyt maajoukkojaan pois lännen operaatioteatterista. Lisäksi samurai olivat ilmassa huonompia kuin venäläiset sekä lukumäärältään että laadultaan. Ja nousevan auringon maa kykeni vangitsemaan vain muutaman pienen saaren.
  Varovaisilla Francolla ja Salazarilla ei ollut kiirettä sotaan. Venäjä on erittäin vahva vihollinen. Meidän on katsottava ja odotettava. Todellisessa historiassa Franco rajoittui toisen maailmansodan aikana fasististen vapaaehtoisten sinisen divisioonan lähettämiseen.
  Nyt voimatasapaino näytti erityisen epätasa-arvoiselta Afrikassa.
  Italia menetti nopeasti omaisuutensa pimeällä mantereella.
  Keväällä 1952 tsaariarmeija aloitti hyökkäyksen Itä-Preussissa ja onnistui murtautumaan syvästi vihollisen puolustuksen läpi. Natseilla oli vaikeuksia hylätä tsaarin armeijan etenemistä Königsbergissä, mutta keisarilliset joukot alkoivat edetä Sudeettien ja Krakovassa.
  Kävi ilmi, että ketterämmät venäläiset panssarit pystyivät taistelemaan raskasta, mutta vähemmän ketterää vihollista vastaan. Myös Venäjän kenraalien alaiset kiinalaiset divisioonat suoriutuivat hyvin.
  Saksalaiset pakotettiin lähtemään Krakovasta... Ja sitten piirityksen uhan vuoksi he alkoivat vetäytyä Veikselistä Oderille.
  Ei, tämä ei ollut sodan kulku, jota riivattu Fuhrer odotti. Mutta se on minun oma vikani. Lisäksi ranskalaiset ja brittiläiset, jotka haistasivat fasistista miehitystä, eivät ollenkaan pyrkineet kuolemaan füürerin puolesta. Joten täydennys keskeytettiin, ja vasallimaat halusivat jäädä triviaalisti ulos.
  Ja pahimmat asiat kävivät rintaman saksalaisille.
  Talveen mennessä saksalaiset olivat menettäneet kaiken omaisuutensa Afrikassa. Ja talvella, keväällä, he vetäytyivät kokonaan Oderiin. Venäjän joukot vapauttivat Prahan ja Sudeettien ja lähestyivät Wieniä. Lisäksi he voittivat Italian ja miehittivät Rooman, Napolin ja Sisilian. Kevät 1953 ei siis luvannut natseille mitään hyvää. Kuitenkin 8. huhtikuuta 1953 Hitler kuoli yhtäkkiä. Saksan uusi johto pyytää epätoivoisesti rauhaa.
  Vladimir Kirillovich Romanov suostui anteliaasti. Mutta saksalaiset maksoivat siitä kalliisti. Uusi raja kulki nyt Oderia pitkin: Belgia, Hollanti ja Tanska saivat suvereniteettia, mutta Venäjän valtakunnan vasallivaltion puitteissa. Ranska sai takaisin aiemmin menetetyt omaisuutensa, mutta tuli entistä riippuvaisemmaksi Venäjästä.
  Italia ja Saksa menettivät kaikki siirtokuntansa, joista tuli nyt kuninkaallisen kruunun omaisuutta. Italia itse sai myös Venäjän vasallin aseman, ja Sisiliasta ja Sardiniasta tuli suoraan osa Vladimir III:n valtakuntaa.
  Saksa menetti myös suuren osan itsenäisyydestään ja maksoi suuria korvauksia.
  Japani menetti myös kaiken omaisuutensa paitsi oman alueensa ja joutui vasallivaltioksi. Ja tsaari Vladimir Kirillovitš Romanov sai myös Japanin keisarin tittelin.
  Tietenkin se osa Australiasta, joka aiemmin kuului Nousevan auringon maahan, joutui myös Venäjän hallintaan.
  Elokuussa 1953 Yhdysvallat lopulta testasi atomipommin. Kahdeksan vuotta myöhemmin ydingenie oli ulos pullosta. Joka tapauksessa kehitystä ei voida pysäyttää. Ja atomipommin ilmestyminen on väistämätöntä. Äärimmäisissä skenaarioissa ydinaseet voivat ilmaantua enintään kaksikymmentä vuotta myöhemmin kuin todellisuudessa.
  Pienellä viiveellä tsaarin hallitus alkoi kehittää vastaustaan.
  Toistaiseksi Yhdysvallat ei ole voinut päättää ryhtyä sotaan niin voimakkaan imperiumin kanssa. Lisäksi Venäjän tärkeimpiin teollisuus- ja talouskeskuksiin ei ole niin helppoa päästä ulkomailta.
  Ja ydinpanosten valmistaminen vaati sekä aikaa että rahaa! Yhdysvalloilla oli varat, mutta aika loppui kesken. Tsaari-Venäjä resursseineen ja voimakkaine älyllisine potentiaaliineen kompensoi hyvin nopeasti tämän alueen aukon. Ja vuonna 1956 atomipommi ilmestyi myös Vladimir III: lle.
  Kapitalistinen ja demokraattinen USA menetti vähitellen valttikorttinsa, joka oli väestöltään ja resursseiltaan huomattavasti Venäjää heikompi.
  Ainoa asia, mitä he voivat tehdä, oli käyttää ydinaseita pelotteena ja yrittää horjuttaa tsaari-Venäjää sisältä käsin. Mutta toistaiseksi he eivät ole onnistuneet.
  Vladimir Kirillovichilla ei ollut miespuolisia jälkeläisiä ensimmäisestä vaimostaan, ja hän meni naimisiin uudelleen. Ja hän synnytti perillisen, kutsuen häntä Georgeksi.
  Tsaari-Venäjä laajensi tilaa. Vuonna 1959 miehen lento Kuuhun tapahtui noin vuotta aikaisemmin kuin amerikkalaiset. Sitten vuonna 1971 Marsiin. Vaihtoehtoisesta maailmasta on tullut todellisuutta turvallisempi.
  Vuonna 1975 mies laskeutui Venukseen. Vuonna 1980 Mercurylla. Vuonna 1981 yhdellä Jupiterin satelliiteista. Ja vuonna 1992, juuri Vladimir Kirillovitš Romanovin kuoleman vuonna, venäläinen kosmonautti astui ylpeänä Plutolle.
  George ensimmäinen peri kruunun 18-vuotiaana. Ja yleisesti ottaen voimme sanoa, että Vladimir Kolmas, Suuri, vietti 54-vuotisen hallituskautensa erittäin menestyksekkäästi. Ja sitten Romanovien dynastia jatkui.
  
  KARLAUS KAHdestoista VIISAUS
  Kaarle kahdestoista, ilmeisesti ennakoiden laajan Venäjän kanssa käytävän sodan turhuutta, suostui rauhaan Pietari Suuren kanssa maltillisin ehdoin. Tsaari-imperiumi palautti ruotsalaisille aiemmin valloitetut kaupungit ja tunnusti heidän aluehankintansa sekä Puolan nukkekuninkaan.
  Periaatteessa Venäjä ei myöntänyt ruotsalaisille mitään, mitä sillä oli ennen sotaa, mutta ei saanut mitään. Ja paljon ihmisiä kuoli. Ja meidän piti myös palauttaa Pietari, joka oli maksanut niin paljon. Mutta rauha löytyi. Jos Pietari Suuri olisi tiennyt, kuinka sodan jatkuminen ruotsalaisia vastaan olisi päättynyt, hän olisi jatkanut sitä ilman epäilystäkään.
  Mutta niin on maailma... Sitten ei kovin onnistunut sota Turkin kanssa ja Azovin menetys.
  Ja sitten sota Kiinan kanssa. Olemme jo taistelleet ja menettäneet jonkin verran jalansijaa. Nyt Pietari Suuri halusi kostaa itään. Mutta maita ei ollut mahdollista valloittaa takaisin.
  Ja paljon ihmisiä kuoli. Näin ollen Pietari Suuresta ei tullut suurta. Ja hänen alaisuudessaan Venäjä kärsi suuren väestötappion. Totta, tehtaita rakennettiin Uralille ja manufaktuureja ilmestyi.
  Ruotsi valtasi Puolan, ja Kaarle kahdestoista kruunattiin.
  Ja hänen armeijastaan tuli yksi maailman vahvimmista. Lisäksi Iso-Britannia ja Ranska heikkenivät. Ja kuten Espanja, he eivät enää toimineet samaa roolia.
  Ja niin Kaarle 12. valloitti myös Norjan ja kruunattiin Tanskassa. Sitten hän nappasi lisää maita Saksasta. Itse asiassa hän valloitti suurimman osan Saksan maista Reiniin asti. Ja etelässä hän saavutti Itävallan.
  Ruotsin kuningas hallitsi vuoteen 1750, yli viisikymmentä vuotta, ja meni historiaan Suurena ja valloittajana.
  Sen jälkeen hallitsi Kustaa Adolf II, joka oli myös hyvin nuori kuningas valtaistuimelle nouseessaan, sillä Kaarle kahdestoista meni naimisiin melko myöhään 45-vuotiaana. Ja hänen poikansa oli vain kuusitoista, kun hän oli valtaistuimella.
  Mutta Gustav Adolf, kuten hänen isänsä, oli hyvin militantti. Siihen mennessä Elizabeth II hallitsi Venäjää. Hän ei mennyt Eurooppaan ja yritti mainostaa Venäjää etelässä.
  Venäjä ja Ruotsi jopa muodostivat liiton ja taistelivat yhdessä Turkkia vastaan. Myös Itävalta osallistui sotaan. Ottomaanien valtakunta ei kestänyt liittouman iskua ja hävisi. Ja Konstantinopoli valloitettiin.
  Sitten he valloittivat Vähä-Aasian...
  Ottomaanien valtakunta lakkasi olemasta. Ja sen alue jaettiin Venäjän, Suur-Ruotsin ja Itävallan kesken.
  Tsaari-Venäjälle se oli pääsy Mustallemerelle ja satamiin. Elizabeth liitti myös Kazakstanin ja alkoi jopa kutsua itseään Suureksi - paljon kylmemmäksi kuin hänen isänsä.
  Sitten oli sota Ruotsin ja Itävallan välillä. Ja Itävalta valloitettiin. Ja niin toinen valtakunta kaatui. Ja sitten, hyödyntäen Ranskan vallankumousta, Gustavus Adolphus valloitti sen, samoin kuin Belgian ja Hollannin. Ja jonkin ajan kuluttua Italia, jossa myös mellakoita puhkesi. Ja hän otti myös paavin alueen. Ruotsin kuningas hallitsi vuoteen 1802 - viisikymmentäkaksi vuotta, ja hänen isänsä Kaarle 12. tavoin kuoli kuusikymmentäkahdeksas.
  Hän peri, tällä kertaa pojanpoikansa. Myös nuori, noin seitsemäntoista, Kaarle Kolmastoista. Huolimatta pahaenteisestä hahmosta uusi kuningas oli kuitenkin melko menestynyt.
  Hän valloitti Espanjan ja Portugalin ja alkoi valloittaa niiden siirtomaita, missä hän joutui yhteen Britannian kanssa. Mutta Nelsonin kuoleman jälkeen britit alkoivat hävitä mahtavalle Ruotsille. Lisäksi Venäjä voitettuaan maalla suostui liittymään suureen valtakuntaan.
  Seurauksena Britannia voitettiin. Ja ruotsalaiset ovat saaneet jalansijaa Latinalaisessa Amerikassa ja Afrikassa. Ja myös Intia ja monet siirtomaamaat.
  Myös Ruotsi laskeutui Australiaan ja perusti siirtokuntia sinne.
  Tsaari-Venäjä onnistui valloittamaan jotain Lähi-idässä ja Iranissa. Egypti hävisi ruotsalaisille. Vuonna 1853 Charles Thirteenth kuoli.
  Ja Magnuksesta tuli uusi keisari. Hän oli jo melko kypsä, kolmekymmentäkolme vuotta vanha, ja aloitti heti sodan Venäjän kanssa.
  Iso-Britannia oli tähän mennessä menettänyt kaikki siirtomansa ja heikentynyt. Ja Venäjä oli vahva.
  Ruotsalaisten ylivoimat valtasivat Moskovan ja Pietarin. Menshikov osoittautui keskinkertaiseksi komentajaksi ja hävisi kaikki taistelut puhtaasti. Nikolai Ensimmäinen kuoli.
  Ja Magnus kruunattiin juhlallisesti Venäjän valtaistuimelle. Hänestä tuli myös koko Venäjän keisari.
  Sen jälkeen ruotsalaisilla ei enää ollut vakavia vastustajia, koska Kiina oli tähän mennessä heikentynyt.
  Siirtomaa laajentuminen jatkui. Magnus kuoli vuonna 1880. 60-vuotiaana elänyt hieman vähemmän kuin kaikki kolme edeltäjäänsä.
  Mutta hänen poikansa Kaarle neljästoista, joka oli 35-vuotias, jatkoi valloituspolitiikkaa.
  Viimeinen suuri sota oli Kiinan valloitus. Se kesti yhteensä kymmenen vuotta. Kiinalaisia on edelleen liikaa, vaikka he ovatkin joukkojen laadultaan huomattavasti huonompia. Mutta nyt Kiina on valloitettu. Ja Ruotsin kuninkaasta tuli Kiinan pää.
  Vuonna 1913, numeroiden taikuudessa, Charles neljästoista kuoli 68-vuotiaana. Ja Kaarle viidestoista seurasi häntä. Hän oli noin kolmekymmentäkuusi vuotta vanha. Hän saattoi päätökseen maapallon viimeisten Ruotsille kuulumattomien alueiden valloituksen. Ja täydensi sotien historiaa.
  Sen jälkeen alkoi avaruusvalloituksen historia. Lennot Kuuhun, Marsiin ja muille aurinkokunnan planeetoille. Ihmiskunta on yksi ja jakamaton.
  Ja 1900-luvun loppuun mennessä kaikki aurinkokunnan planeetat ovat ihmiskunnan hallinnassa.
  Ja vuonna 2020 alkoi ensimmäinen retkikunta tähtien välillä. Lento muihin maailmoihin. Tällä matkalla Sirius-tähdelle, jossa oli useita ankaria, mutta teoriassa asuttavia planeettoja.
  Ja Charles on seitsemästoista valtaistuimella, ja hänen hallituskautensa on melko vakaa. Vaikka joskus tapahtuu salaliittoja. Mutta siellä on vahva parlamentti ja kontrolloitu demokratia. Ihmiset elävät hyvin ja haluavat uusia maailmoja ja laajentumista. On kuitenkin mahdollista, että republikaaninen hallitusmuoto ja korvattava hallitus saadaan pian lopullisesti käyttöön.
  Edessä on siis suuria muutoksia. Tai ehkä dynaaminen vakaus!
  
  STALININ VALTA MAAILMAN YLI
  Niin tapahtui, että Stalin onnistui orjuuttamaan koko maapallon. Tämä maailmanhistorian vaihtoehtoinen kehitys oli seurausta pienen sattuman määrän syrjäyttämisestä yhdessä numerossa.
  Kun Jugoslavian ja Kolmannen valtakunnan suhteet kireytyivät huhtikuussa ja sitten alkoi todellinen sota ja Wehrmachtin hyökkäys, Stalin teki järkevän päätöksen. Hän nimittäin tuli avuksi Jugoslavialle, joka oli siihen mennessä jo tehnyt ystävyyssopimuksen Neuvosto-Venäjän kanssa.
  6. huhtikuuta 1941 suurten kaupunkien, rautatieliittymien ja lentokenttien massiivisen pommituksen jälkeen Saksa ja Unkari hyökkäsivät Jugoslaviaan. Samaan aikaan italialaiset joukot suorittavat saksalaisten tuella uutta hyökkäystä Kreikassa. Huhtikuun 8. päivään mennessä Jugoslavian asevoimat leikattiin useisiin osiin ja itse asiassa lakkasivat olemasta yhtenä kokonaisuutena. Huhtikuun 9. päivänä Jugoslavian alueen läpi kulkeneet saksalaiset joukot saapuivat Kreikkaan ja valloittivat Thessalonikin pakottaen Kreikan Itä-Makedonian armeijan antautumaan. Huhtikuun 10. päivänä saksalaiset valtaavat Zagrebin.
  11. huhtikuuta Neuvostoliitto julistaa sodan Saksalle ja sen joukot ylittävät Kolmannen valtakunnan rajan.
  Neuvostojoukkojen saavuttama taktinen yllätys ja panssarivaunujen ja lentokoneiden merkittävä ylivoima tuntui hyökkäyksen ensimmäisistä päivistä lähtien.
  Aluksi saksalaiset eivät todellakaan uskoneet hyökkäyksen todellisuuteen. Ja sitten kävi ilmi, että puna-armeija taisteli erittäin hyvin.
  Mutta saksalaiset eivät osaa puolustaa itseään kunnolla. Ja ne eivät sovellu puolustussotaan ollenkaan.
  Ja Neuvostoliiton KV-2- ja T-34-tankit ovat todella maailman parhaita. "Kolmekymmentäneljällä" voi olla huono näkyvyys, optiikka on melko heikko, ja aivan ensimmäisissä malleissa torni pyörii manuaalisesti, mutta aseistuksen ja panssarin suhteen heillä ei ole vastustajaa.
  Mutta tärkeintä on, että natseilla ei ollut karttoja, ja venäläiset valloittivat sillat tuhoutumatta, ja päävarastot ammuksilla ja polttoaineella sijaitsivat lähellä rajaa.
  Vain itse Oder-joella saksalaiset, siirtäessään merkittäviä joukkoja Ranskasta ja mobilisoimalla kaikki voimat, pystyivät pysäyttämään Neuvostoliiton armeijan etenemisen.
  Mutta tähän mennessä heidän tilanteensa oli muuttunut lähes toivottomaksi: Romania ja Unkari menetettiin ensimmäisen kuukauden aikana, Bulgaria siirtyi Neuvostoliitolle ja saksalaiset lyötiin Jugoslaviassa. Menetti hallinnan Sloveniassa ja Tšekkoslovakiassa.
  Mutta he eivät onnistuneet valloittamaan Berliiniä heti. Saksalaiset hallitsivat kaupunkia vielä lähes kolme kuukautta, minkä he valloittivat vasta elokuussa. Saksa itse kuoli tuskissa vielä kuukauden, ja Ruhrin alueen menetys antautui 25. syyskuuta.
  Neuvostoliitto onnistui saavuttamaan Englannin kanaalin, Churchill onnistui kuitenkin laskeutumaan Normandiaan, mutta Puna-armeija saapui ensin Pariisiin.
  Ja sitten kävi ilmi, ettei mikään ollut vielä ohi.
  Sitten britit pitivät pitkään tekosyitä ja kiistivät siitä, kuka avasi tulen ensimmäisenä.
  Mutta historian kirjoittavat voittajat. Stalin voitti britit maalla ja aloitti yhdessä Japanin kanssa sodan brittiläistä leijonaa ja Yhdysvaltoja vastaan.
  Aluksi Englanti ja vielä varsinkin Amerikka näyttivät vallitsemattomalta merien ja valtamerien yli valtavan laivastonsa peittämänä. Mutta Japani voitti amerikkalaisen armadan pala palalta. Ensimmäinen voimakas isku: Perun satama, sitten seurasi murskaavia iskuja.
  Japanilaiset voittivat niin nopeasti, että Stalin tuskin ehti lähettää joukkoja Intiaan ja Bangladeshiin, missä puna-armeijaa tervehdittiin suurella ilolla.
  Amerikan tappio ja Neuvostoliiton aloittama sukellusvenesota heikensivät Britannian valtaa. Stalin käynnisti suuren ilmahyökkäyksen Britanniaa vastaan koko Euroopan ja sitten Afrikan ja suurimman osan Aasian resursseista.
  Tuhannet, kymmenet tuhannet Neuvostoliiton pommittajat tuhosivat Englannin kaupunkeja pölyksi. Tämä jatkui, kunnes laivasto putosi.
  7. marraskuuta 1942 laskeutuminen metropoliin alkoi. Britannia kesti vain pari viikkoa.
  Vuonna 1943 hyökkäys Alaskan läpi tapahtui, ja japanilaiset valloittivat Panaman kannaksen.
  Sota Yhdysvaltojen kanssa pitkittyi ja katkesi. Jokainen askel annettiin suurella vaivalla.
  Vuonna 1946 New York ja Washington kaatuivat. Amerikkalaiset onnistuivat kuitenkin lopulta paiskaamaan oven äänekkäästi - ydinaseita käyttämällä. Mutta he polttivat vain pari neuvostodivisioonaa ja useita satoja tuhansia omia kansalaisiaan.
  Toinen maailmansota päättyi 5.9.1946. Neljä vuotta myöhemmin Stalin joutui kukistamaan Japanin, joka uhkasi hankkia ydinaseita.
  Sota kesti vielä viisi kuukautta, ja Neuvostoliitto vahvisti lopullisen valta-asemansa maailmassa.
  Joseph Vissarionovich onnistui sisällyttämään kaikki maailman maat Neuvostoliittoon. Kaikkien aikojen ja kansojen suurin johtaja eli vuoteen 1971 asti. Todellisessa tarinassa Stalin myrkytettiin. Täällä hän luovutti valtaistuimen pojanpojalleen Aleksanteri Stalinille. Tietenkin tapahtui paljon verenvuodatusta, ja tukahduttaminen toimi keskeytyksettä. Aleksanteri Vasiljevitšin aikana tapahtui jonkin verran vapauttamista. Mutta ei kauaa.
  Neuvostoliitto tutki avaruutta menestyksekkäästi. Ihmiskunta on yhtenäinen ja pyrkii muihin maailmoihin. Astronautti on jo astunut Marsiin, Venukseen, Merkuriukseen ja laskeutunut Jupiterin satelliitille. Todellisia kaupunkeja rakennetaan kuuhun.
  Kun kosmonautti palasi Plutosta, Aleksanteri Stalinia vastaan tehtiin salamurhayritys. Kun hän tuli valtaan, hän oli vain kolmekymmentä vuotta vanha. Salamurhayrityksen aikaan Salomonilla oli vain seitsemänkymmentäneljäkymmentä vuotta menestyksellistä hallitusta.
  Nälkä on ohi maan päällä, terrorismi on melkein ohi, sotia ei ole, ja jopa vankilat ovat puoliksi tyhjiä ja näyttävät enemmän partioleiriltä kuin rikollisilta. Huumeriippuvuus on melkein kadonnut, alkoholi ei ole kovin suosittua, vaikka se ei ole kiellettyä, kuten myös suosiotaan menettänyt tupakka. Täydellinen lukutaito, ilmainen koulutus ja lääketiede.
  Ja jopa eliniän pidentämisessä on jo edistytty.
  No, se ei haise oikealta demokratialta. Vaalit ovat rehellisesti sanottuna fiktiivisiä, parhaimmillaan kilpailua kahden tai kolmen ennalta sovitun, todistetun ehdokkaan välillä.
  Sekä Stalin että Aleksanteri itse valittiin pitkään ilman vaihtoehtoa. Mutta viime aikoina on ilmaantunut myös taskuoppositiopuolueita. Mutta silti johtajan pojanpoika otti itsevarmasti yhdeksänkymmentäyhdeksän prosenttia.
  Joten vuonna 2011 tapahtunut salamurhayritys on hölynpölyä. Ja sen kruunasi menestys.
  Aleksanteri ei jättänyt jälkeensä poikia, ja kaikkivoipa planeetan turvallisuuden päällikkö Nero ibn Totalitarian tarttui valtaan. Nimi Nero on todellinen, mutta Totalitaarinen on salanimi.
  Sana totalitarismi itsessään ei ollut likainen sana. Neuvostoliittoa, joka oli yhtenäinen koko planeetalla, pidettiin esimerkkinä positiivisesta valtiosta, joka hallitsee kaikkea ja kaikkia. Ideologia on kommunistinen, vaikka kaikki ei jääkään Marxista, mutta se kehittyy suunnitelmien mukaan. Rahaa ei kuitenkaan ole vielä lakkautettu, joten ihmiset eivät ole vielä kypsyneet.
  Uskonto oli muodollisesti ateismia johtajien kultin kanssa, mutta... Myyttisen sekoituksella. Esimerkiksi he uskoivat jo sielun ja joidenkin yliluonnollisten voimien olemassaoloon. Vaikka tämä oli jo lähestymässä pakanuuden sekoitusta.
  Ja Stalin on suuri idoli.
  Nero ei yleensä tuhonnut edeltäjiensä kulttia, vaan vuodatti verivirtoja vahvistaen valtaansa.
  Ylhäällä suoritettuihin joukkotuortoon liittyi alaosassa puhdistuksia. Lisäksi Maaplaneetta oli jo kohtaamassa uudelleensijoittamista. Syntyvyys on korkea ja kuolleisuus paljon pienempi kuin todellisuudessa.
  Ja Nero otti käyttöön rikosoikeudellisen vastuun viiden vuoden iästä alkaen ja ilkeän käytännön lasten vangitsemiseksi joko yhden irtisanomisen perusteella tai yleensä - suunnitelmien mukaan. Ja tietysti myös aikuiset. Sadat miljoonat ihmiset eri puolilla maapalloa päätyivät leireille, ja kymmeniä miljoonia ammuttiin. Lisäksi sadisti totalitaristi perusteli tätä tarpeella käyttää planeetan resursseja säästeliäästi. Lennot tähtiin jäivät edelleen fantasiaksi, ja aurinkokunnan tutkiminen oli äärimmäisen kallista.
  Mutta vangit tyytyivät vähään, he tarvitsivat paljon vähemmän resursseja, ja GULAG tuotti planeetan mittakaavassa paljon kaikkea.
  Ja tietysti tärkeintä on polku muiden maailmojen valloittamiseen. Mutta toistaiseksi tukahduttamiskoneisto toimii kuin Moloch.
  Yksitoistavuotias poika putosi vahingossa myllynkiveen loukkaantuneen luokkatoverinsa tuomitsemisen jälkeen. Hän kävi läpi kidutuksen ja työskenteli lyhyen aikaa rajusti rakennustyömaalla. Mutta Poika-Luojan tahdosta Sfero muutti hyperveer-universumeihin ja saattoi nyt nauttia upeista seikkailuista.
  -Lepo! - Oleg Rybachenko huusi ja ryntäsi pukeutumaan. Automaattisen sovituksen ansiosta kaikki tämä kesti sekunnin murto-osan. Hämähäkkialligaattorit jatkoivat kiipeilyä, mutta voimaverkon takana he eivät enää olleet pelottavia. Poika kohotti kätensä, laski ne, murskasi hirviöitä kuin torakoita, mutta osa heistä vain meni veden alle. Epäonnisille jäi vain ruskeita pilkkuja.
  - No, te hampaiset olette valmiit. Tiedät kuinka kiusata ihmistä. - Tapiiri pudisti sormeaan. Tämä uhka sai aallot kulkemaan, ja vastarannalla seisova puu, baobabin kokoinen, kaatui.
  -Voin siirtää vuoria. Tämä on valtaa. - Poika ei ollut koskaan tuntenut oloaan niin hyväksi, hänessä kuhisi voima, ja hän todella halusi yhden lähistöllä olevista kolmesta kuusta, jotka loivat yövaloa planeetalle. Uskollisuus kommunismille - näin maapallo nimettiin uudelleen.
  Muistot hieman pimensivät iloa, sitten hänen kasvonsa kirkastuivat.
  - Tiedä, petollinen Nero, minä palaan, ja sitten sinä kerjäät kuolemaa. Elävänä happoon liuottaminen ja tähtiin ristiinnauliminen tekee sinulle hyvää. - Oleg Rybachenko puristi nyrkkinsä tiukasti, purppurapilvet taivaalla sakeutuivat heti ja alkoi tippua sade, sitten rankkasade.
  Sen purot eivät koskettaneet turvallisesti katettua poikaa. Sitten Oleg Rybachenko juoksi kämmenellä yläosaa pitkin tasoittaen taivasta. Sade laantui ja aurinko paistoi jälleen, ja tätä taustaa vasten luonto näytti vähemmän pahaenteiseltä. Yllätykset eivät kuitenkaan päättyneet tähän. Metsän suunnasta näkyi värillisiä palloja, suuren tynnyrin kokoisia.
  He hyppäsivät korkealle, tekivät heittoja, kasvaen vähitellen kokoaan. Planeetan pinta tärisi, maa halkeili. Lennettyään Oleg Rybachenkoon he törmäsivät puolustukseen, osuivat, rypistyivät, litistyivät ja osa räjähti. Räjähtäessään ne levittivät happoa, ja lehdet, joille se putosi, muuttuivat keltaisiksi, mustiksi ja käpristyivät putkeen. Lavaa virtasi halkeamista ja halkeamista planeetan pinnalla; näytti siltä, että tuhansia pahoja henkiä lensi ulos tulisesta Gehennasta.
  -Biome kuinka lopettaa tämä? - Oleg Rybachenko kääntyi tietokoneen puoleen.
  -Kytke voimasäteily täyteen tehoon henkisellä määräyksellä ja liikuta käsiäsi edessäsi.
  Poika kuoriutui omat silmänsä:
  -Miten?
  Robotti vastasi välinpitämättömästi:
  -Koska primitiivisessä universumissasi he rautaavat.
  Oleg Rybachenko totteli, turvonneet pallot alkoivat kutistua ja putosivat sitten kokonaan. Syvät halkeamat tasoittuivat vähitellen jättäen vain palaneen pinnan.
  -Älä huoli Tapir, kaikki kasvaa umpeen. - Biom huusi.
  Poika hyppäsi iloisena ylös:
  - Enkä ole huolissani. Planeetta on suuri, ja palanut aavikko antaa maisemaan lisämakua.
  Murtuneet, hiiltyneet puut peittivät polkua, ja siellä täällä se paloi. Tapiiri halusi todella kävellä paljain jaloin palavilla hiilellä. Hän muisti, että hänen ruumiinsa oli nyt vahvempi ja uusiutui välittömästi. Itse asiassa naarmut paranivat uskomattoman nopeasti jättämättä edes arpia. Heitettyään pois hyperpukunsa hän kaavi vihaisesti tuhkaa paljain kantapäällään. Se paloi hieman ja kutitteli, mutta yleinen tunne oli miellyttävä. Poika poimi kourallisen tuhkaa ja laittoi sen suuhunsa. Hänen kielensä paloi entisestään, ja hän sylki ulos ilkeät jutut.
  - Brrr! Suuni tuntuu olevan täynnä paskaa. Poika Oleg oli täynnä turhautumista. - Uusi liha ei takaa kivulle herkkyyttä.
  Tietokone rauhoitteli lasta omituisella tavalla:
  -Mitä halusit. Lisäksi kehosi ei ole vielä täysin sopeutunut hyperplasmaan. Ajan myötä sinusta tulee entistä vahvempi.
  Oleg Rybachenko mutisi turhautuneena:
  -Toivoa. Muuten hän ei voinut rikkoa lonkeroa.
  Elektroninen laite jatkoi:
  - Heillä on erittäin vahva lihasrakenne, kaksitoista kertaa vahvempi kuin tavallisella ihmisellä. Ja solussa on neljä ydintä ja kuusitoista yksiosaista ripsiä. Itse kidehilan rakenne on kolmekymmentäviides.
  Poika, joka pakeni vankilasta, heilutti:
  - Sinun ei tarvitse pitää minulle luentoa, voit ajatella, että olet lohduttanut minua, en ole niin heikko.
  Käsitietokone loukkaantui:
  -Itse asiassa olen Biom ja on parempi puhua minulle maskuliinisessa sukupuolessa.
  Poika kohotti kätensä tavalliseen pioneeritervehdykseen:
  - Ei minua haittaa!
  Oleg Rybachenko käveli paljain jaloin hiilellä jonkin aikaa yrittäen valita jotain kuumempaa, ja kun tunteet kuivuivat, hän syöksyi uudelleen jokeen. Siellä hän alkoi suorittaa taitolentoliikkeet sukeltaen syvään. Poika halusi selvästi kutsua hirviöitä. Mutta hyvällä tuurilla kukaan muu ei ilmestynyt paikalle. Useat hämähäkkimaiset alligaattorit katselivat häntä kaukaa eivätkä yrittäneet lähestyä.
  - Ilmeisesti tein melua täällä. - Poika, supermiesehdokas, kikatti. - Ei turhaan sanota, että ihminen on luonnon kuningas. Tai voit sanoa, että anion on maailmankaikkeuden autokraatti.
  Lapsi näki pienen kuusijalkaisen sammakon, se oli oranssi violeteilla pilkuilla ja heijastui kirkkaasti viiden valaisimen säteistä. Tapiiri syöksyi eteenpäin käyttäen "pelättyneen antiloopin" uintityyliä. Viehättävä "rupikonna" ei yrittänyt lähteä.
  Kun poika nappasi hänet syliinsä, hän tarttui häneen. Hän tarkisti.
  - Nyt suutele minua.
  Oleg Rybachenko laajensi silmänsä:
  -Minkä vuoksi!?
  Sammakko napsahti:
  -Te pojat teette aina tätä.
  Terminaattoripoika muisti heti sadun, jossa prinssi muuttaa sammakon prinsessaksi:
  -En kuitenkaan uskonut, että toisen universumin anioneilla olisi samanlainen eepos. Fysiologisen samankaltaisuuden vuoksi joidenkin asioiden pitäisi kuitenkin osua yhteen. Esimerkiksi fluoriapplikaattorit ovat täysin erilaisia kuin me; niillä ei ole edes vakaata muotoa - ne ovat amorfisia.
  Sammakko jatkoi flirttailua:
  - Se on luonnollista. Sinä suutelet minua, nuori prinssi.
  Oleg poika rypisti kulmiaan:
  - Lisäksi olen jo iso, enkä usko satuihin.
  - Olen siis sinusta inhottava. - Sammakko alkoi itkeä, hänen kyyneleensä kimaltivat helmiä.
  Oleg Rybachenko katsoi myötätuntoisesti: hänen ihonsa oli niin sileä, kuin kiillotettu.
  Hän häpesi inhoaan ja suuteli hänen lämpimiä kasvojaan.
  Tunne oli epätavallinen ja suloinen.
  Yhtäkkiä toinen ui hänen silmiensä edessä ja sammakon sijaan hänen eteensä ilmestyi ihanan kauneus tyttö, jota tuskin peitti vain tulisten kuparihiusten sokki. Oleg Rybachenko perääntyi yllättyneenä. Enkeliolento ojensi kätensä hänelle.
  - Poikani, tämä on ensimmäinen kertasi.
  Ennenkypsä poika oli nolostunut:
  -Ei. Olen suudellut tyttöjä ennenkin, mutta tämä on ensimmäinen kerta, kun näin...
  Oleg Rybachenko punastui syvästi. Ja hän lisäsi liikutellen kieltään raskaasti.
  -Olet niin iso, ilmeisesti toiselta planeetalta tai galaksilta.
  Tyttö kikatti ja näytti terävää kieltään:
  -En aivan, olen myös anioni, mutta pidän todella paljon matkustamisesta. Olen vieraillut useissa universumeissa, vaikka muuttoprosessi on hyvin monimutkainen, etkä välttämättä palaa.
  Poikatutkija huomautti epämääräisesti:
  - Minulle opetettiin, että näin se on.
  Tyttö, melko iso ja liian vanha anionirotuun, jatkoi:
  -Mutta uusi tiedemies on juuri ilmestynyt, hän voi yksinkertaistaa tätä prosessia.
  Poika vahvisti pikemminkin myöntävästi kuin kysyvästi:
  - Sinulla on paljon tiedemiehiä.
  Jatkaessaan uintia he tulivat maihin, Oleg Rybachenko häpesi ja puki hätäisesti taistelupukunsa. Vaikka tyttö oli alasti, näytti siltä, että hän ei ollut ollenkaan nolostunut, mutta anioneilla oli säädyllisyyden tunne, eivätkä he roikkuneet ympäri kaupunkia alasti. Poika tuskin ylsi hänen paljaaseen rintaansa.
  Alastomien naisten pelit valettiin kultaiseen pronssiin, ja ääni oli kellon hopea:
  -No, mennään kävelylle villiin maailmaan tai palataan kaupunkiin juttelemaan uuden tiedemiehen kanssa.
  Poika purskahti kuin ei ymmärtänyt:
  - Kenen aviomies?
  Tyttö hyppäsi ylös ja heilutteli kaarevia lantioitaan, kuiskasi:
  -Kyllä, siellä on, sanotaan toisesta universumista, nyt hän on todella meidän.
  Poika hämmästyi ja lisäsi:
  -Mutta olet liian iso ja tulet näkyväksi.
  - Ai, siitä sinä puhut.
  Tyttö johti tietä ja levitti pitkät kultaiset hiuksensa timanttitähteillä kuin sateenvarjo harteillaan. Sitten hän ravisteli niitä.
  Ennen kuin Oleg Rybachenko ehti räpäyttää silmää, hänen eteensä ilmestyi hänen kanssaan suunnilleen samanpituinen tyttö. Hänen paksut hiuksensa osoittautui jaetuiksi kolmeen nippuun - kukin sininen, keltainen, punainen.
  Muuntuttuaan kuningatar vilkutti pojalle:
  -No, nyt näytän enemmän anionilta.
  Oleg Rybachenko oli näennäisesti shokissa:
  -Vau! Miten teet sen? Ihmeitä.
  - Vierailin universumissa, jossa taikuus hallitsee, ja opin siellä paljon. Lisäksi hyperplasman tiede antaa niin kuuluisasti mahdollisuuden muuttaa ulkonäköäsi. - Alien tyttö suoristi ylpeänä vartaloaan.
  Poika kiinnostui erittäin paljon:
  - Siis tiedettä vai taikuutta?
  Cutie anion selitti:
  -Ehkä molemmat. Sivilisaatiomme on vielä suhteellisen nuori ja kehittyy nopeasti. Ajan myötä opimme, mikä nyt näyttää tieteiskirjallisuudesta.
  Oleg Rybachenko sanoi melko vilpittömästi:
  -Ja nytkin minusta tuntuu, että elän satumaailmassa.
  Ikuinen tyttö lensi ilmaan. Hän käyttäytyi kuin hyperaktiivinen lapsi. Hän pyöri kuin toppi, kimalteli ja sanoi:
  - Tietysti olemme iloisia, mutta millaista oli esivanhemmillemme, he katosivat ehtimättä maistaa sivilisaation etuja, mutta älkäämme puhuko surullisista asioista. Pystyimme, käyttämällä mieltämme, takertumaan ajan pyörään.
  - Ja täällä on vielä pahempaa. - Oleg Rybachenko kiirehti lisäämään sanan. -Ihmiset vanhenevat, rappeutuvat ja eivät ole kauniita, ja sitten kuolevat tuskissa.
  Anionityttö pysähtyi hetkeksi, ja hänen otsastaan loisti malakiitinvärinen kohdevalo. Kaunis ulkomaalainen kehräsi:
  -Luonto on julma, mutta sille annetaan syy tehdä siitä inhimillinen ja oikeudenmukainen. Halutessasi vierailemme yhdessä muissa maailmoissa, joissa autamme onnettomia.
  Oleg Rybachenko kiirehti nappaamaan onnenlintu:
  - Tietysti arvasit toiveeni. Mutta tässä on vain yksi kysymys sinulle.
  Tyttö ristissä miekat, jotka tulivat esiin hänen päänsä yläpuolella olevasta tyhjyydestä. He tyrmäsivät kipinäkuvion. Ja soturi itse oli lakoninen:
  -Puhua.
  Poika ilmaisi sisimmän ajatuksensa:
  -Jos voit näyttää aikuiselta, se tarkoittaa, että voit tehdä minusta miehen.
  Anioninaarinen sirkutti, miekat muuttuivat laakerin oksiksi ja sävy muuttui paljon makeammaksi:
  -Tämä on täynnä arvaamattomia seurauksia, on parempi tutkia sinua ensin huolellisesti, mutta periaatteessa se on mahdollista.
  Poika melkein räjähti:
  -En pidä sanasta periaatteessa, se on sama kuin kohteliaisuus - ei!
  Oleg Rybachenkosta näytti, että hän oli sanonut erittäin fiksun asian, poika suoritti olkapäänsä ylpeänä.
  Tyttö sytytti jälleen miekat yläpuolellaan, tällä kertaa viisi kerrallaan. Ja tuntui, että hän oli vihainen:
  -Miksi niin kategorisesti? Voin tehdä paljon, sitten siitä ajasta se liikkuu sinusoidia pitkin ja yhtäkkiä en voi tehdä sinusta enää poikaa tai sinä tulet vanhaksi. Haluatko tulla vanhaksi mieheksi?
  Oleg Rybachenko jopa vapisi.
  -Ei! Se on kamalaa.
  Aniontyttö suostui ja nyökkäsi:
  - Totta, olin kerran vanha nainen ja tunne ei ollut miellyttävä. Hyvä ettei kestänyt kauaa.
  Oleg Rybachenko katseli ympärilleen, kaksikymmentäjalkainen lohikäärme ryömi maasta. Sen päät muistuttivat porauslaitetta, sen suu oli pyöreä ja sen hammasrivit yhtyivät sisäänpäin.
  Poika halusi hyökätä uuden vihollisen kimppuun, mutta tyttö esti hänet.
  - Miksi koskea, se on kesyä. Anna hänelle parempaa ruokaa.
  Poika mutisi ja levitti käsiään:
  - Minulla ei ole sitä mukanani.
  - Sitten loitsun häneen - magoplasma.
  Tyttö nojautui taaksepäin ja pyöritteli hiustumpujaan. Vaaleanpunainen pilvi ilmestyi, se kasvoi nopeasti ja laskeutui taivaasta poltetun maan päälle. Sitten parit hajaantuivat. Oleg Rybachenko huokaisi.
  Hän ei ollut koskaan nähnyt näin valtavaa kakkua, kokonsa lisäksi se oli erittäin kauniisti ja monimutkaisesti koristeltu. Monet kukat, eläimet, tähdet, linnut ja merikalat koristelivat sitä. Tämä suurenmoinen rakenne näytti erittäin vaikuttavalta.
  -Kyllä, he voivat ruokkia miljoona lasta. - Oleg Rybachenko kuiskasi.
  -Ei edes miljoona, vaan miljardi! - Tyttö naurahti.
  Poika huudahti patosisesti:
  -Mutta tällä tavalla maailmankaikkeuden nälkäongelma voidaan ratkaista. Anna lapsille enemmän jokapäiväistä leipää!
  Ikuisesti nuori noita huomautti surullisesti:
  - No, jos se vain olisi niin yksinkertaista. Se, mikä on luotu taikuudella, ei ole kestävää. Ja tunnin kuluttua tämä kakku katoaa.
  Oleg Rybachenko teki ratkaisevan johtopäätöksen:
  - Joten sinun täytyy syödä nopeammin!
  Anionityttö pudotti helmen oikeasta silmästään:
  -Joten mahat tyhjenevät - loppujen lopuksi tämä on illuusio. Yleisesti ottaen universumissamme kaikki maaginen on erittäin epävakaata, mutta missä minulle opetettiin maailmankaikkeuden perusta, on noituutta.
  Tuoksun vetämänä jättimäinen hirviö hyppäsi kakun luokse. He kastoivat nopeasti kuononsa monikerroksiseen keksiin. Se söi makean illuusion ilolla. Kerma valui pitkin massiivisia leukoja ja kaulaa. Peto ei näyttänyt enää ollenkaan pelottavalta, vaan pikemminkin hauskalta.
  Poika jopa teeskenteli kyyneleitä:
  -Olen jopa sääli häntä, niin jättimäinen vatsa tulee tyhjäksi.
  Tyttö nauroi:
  -Ei yksi, vaan kaksikymmentäneljä vatsaa.
  Poika tunsi olonsa hieman levottomaksi:
  - Tämä on kauheaa, mistä sait tämän?
  Ikuinen nuoriso vastasi:
  -Tuettu Manuk-galaksista. Ei suotta, että meillä on täällä safareja, monet ihmiset todella pitävät muista maailmoista, mutta täälläkin on paljon kauhuja.
  Oleg Rybachenko nauroi hermostuneesti:
  - Kyllä, se ei ole pelottavaa. Jotkut niistä eivät ole luonnollisia.
  Tyttö laittoi sormensa huulilleen ja päästi sieltä tulisen kierteen:
  -Ja yritä lähestyä sellaista hirviötä ilman taistelupukua.
  Poika jännitti hauislihaksiaan ja murisi:
  - Mikä on mielestäsi heikkoa?
  - Otat paljon riskejä. - Biom huusi.
  -Purkuri ei juo samppanjaa. - Oleg Rybachenko tiuskaisi ja lisäsi: - Vähän riskejä ottavat eivät juo samppanjaa, ja ne jotka juovat liikaa, ovat tyytyväisiä chifiriin makuullaan!
  Heittäessään vaatteensa hän juoksi kohti lihasvuorta. Ulkoisesti se näytti koomiselta - alle puolitoista metriä pitkä poika ja lähes puolitoista kilometriä pitkä hirviö.
  Et voi edes verrata häntä muurahaiseen. Oleg Rybachenko lähestyi kakkua, ja meripihkan, siitepölyn ja hunajan tuoksu osui hänen sieraimiinsa. Hän, rohkea poika, kauhisi sen käsillään ja kokeili sitä.
  - Mikä on herkullista? Vaikka kaikki tässä maailmassa on ihmeellistä.
  Oleg Rybachenko lähestyi tai pikemminkin lensi lohikäärmeen luo, silitti piikillä nastoitettua ihoa. Jopa neulat olivat kymmenen metriä pitkiä, ja kaukaa ne näyttivät niin näkymättömiltä. Peto ei tuntenut kosketusta, iho oli liian paksu ja panssaroitu. Oleg huusi hiljaa hirviötä, mutta hän ei kiinnittänyt huomiota merkityksettömään meluun.
  - Olet jo osoittanut olevasi erittäin rohkea. Mene takaisin.
  Pojasta tuli itsepäinen:
  -No minä en. Saan hänet katsomaan minua.
  Oleg Rybachenko kiipesi itsevarmasti piikkejä luottaen taitteisiin ja epätasaisuuteen. Hän ilmeisesti toivoi saavuttavansa toisen pään ja seisovan silmän edessä. Uudella rungolla oli kunnollinen nopeus, mutta ryömiminen kesti silti kauan. Maaginen tyttö huusi hänelle useita kertoja, mutta riidanalainen poika jätti huomiotta hänen puhelunsa.
  Lopulta kuonoon asti sadan metrin suulla. Sairaan fantasian tuote on juuri valmistunut jälkiruoka. Oleg Rybachenko liukastui hänen nenäänsä pitkin liukkaana kermasta eikä voinut vastustaa; ilmanpyörre imi hänet sisään. Sierain, valtava kuin luola, nielaisi hänet.
  Välttääkseen joutumista keuhkoihinsa Oleg Rybachenko tarttui männyn kaltaiseen hiukseen. Vaikeasti pitäen kiinni molemmin käsin. Sitten tasoittuaan hän yritti laskeutua. Hän onnistui, mutta sillä hetkellä hänen päänsä aivastasi. Tuntui kuin atomipommi olisi räjähtänyt. Soturipoika oksensi ylös, sitten hurrikaani heitti hänet ulos kraatterista. Kaikki sisällä puristettiin tuskin murskaamatta luita. Sitten se helpotti, Oleg Rybachenko jopa ihaili nopeaa lentoa kuin rakettia. Moniväriset puut välähtivät alla. Lennettyään reilut viisi kilometriä hän törmäsi tiheään, piikkisiin pensaikkoihin.
  
  SUURI isänmaallinen sota 15 VUOTTA
  Vuonna 1943 Fuhrer otti totaalisodan julistuksen ohella joitain suhteellisen järkeviä toimia. Erityisesti hän sopi Rommelin kanssa ja evakuoi Italian ja Saksan joukot Afrikasta, missä oli mahdotonta pitää rintamaa. Kuinka järjestää tarvikkeet.
  Lisäksi Fuhrer oli samaa mieltä Guderianin kanssa: ja päätti toistaiseksi siirtyä tiukkaan puolustukseen itärintamalla.
  Saksalaiset lähtivät Afrikasta ja vahvistivat joukkojaan Sisiliassa. Järkevästi päättää, että mitä todennäköisimmin kaikki on siellä ja iskee. Mutta ylivoimaisen esteen sattuessa et silti voi pitää Sardiniaa.
  Tämän seurauksena saksalaiset pystyivät torjumaan liittoutuneiden maihinnousun Sisiliassa heinäkuussa ja aiheuttamaan heille valtavia vahinkoja. Stalin määräsi hyökkäyksen Oreliin ja Belgorodiin sekä Harkoviin alkamaan vasta 15. elokuuta.
  Tähän mennessä saksalaisilla oli aikaa valmistautua perusteellisesti ja kaivaa linnoitukset. Lisäksi "Panther", "Tiger", "Ferdinand" ovat paljon tehokkaampia puolustuksessa kuin hyökkäyksessä. Erityisesti Panther, joka on erittäin huonosti suojattu sivuilta ja on haavoittuvainen hyökkäyksessä jopa neljäkymmentäviisi- ja panssarintorjuntakivääreille.
  Mutta puolustuksessa sen voimakas etupanssari ja tehokas tykki olivat erittäin hyviä.
  T-4 toimi hyvin myös puolustuksessa, jossa oli vahva ase, hyvä etupanssari, mutta myös melko heikko sivupanssari.
  Saksalaiset onnistuivat välttämään tappion, ja vaikka heillä oli vaikeuksia, he pitivät Oryolia ja Belgorodia. Pystyimme vastustamaan tappiota loppukesällä ja syksyllä.
  Vasta talvella, saatuaan voimaa, puna-armeija hyökkäsi jälleen vihollista vastaan.
  Mutta saksalaiset siirtäessään osan joukkoistaan Euroopasta, jossa liittolaiset eivät harjoittaneet vihollisuuksia eivätkä tietenkään suunnitelleet maihinnousuja talvella, pystyivät torjumaan puna-armeijan etenemisen lähellä Leningradia ja lähellä Orelia, Belgorodia. , ja keskustassa Smolenskin alueella.
  Lisäksi Neuvostoliiton komento hyökkäsi liian laajalla rintamalla ja hajotti joukkonsa. Ja tämä myös auttoi krautteja selviytymään heille ankarimmasta ajasta: talvesta.
  Keväällä helpotti jo. Saksalaisilla oli ME-262 massatuotannossa, ja yli tuhat näistä lentokoneista oli käytössä kesäkuuhun 1944 mennessä. Sarjaan tuli myös edistyneempi "Panther"-2; se painoi viisikymmentäkaksi tonnia, mutta se oli paremmin suojattu, tehokkaammalla 900 hevosvoiman moottorilla ja suuremmilla panssarilevyjen kaltevuuksilla.
  Tällainen ajoneuvo oli tehokas, se pystyi jopa kimmottamaan IS-2:n viistolla panssarillaan, ja sen siluetti oli matalampi. Lisäksi ilmestyi "Panthers"-2 88 mm:n tykillä. Ne ovat tappavampia ja läpitunkevampia.
  Neuvostoliitto vastasi IS-2:lla ja T-34-85:llä. Ne ovat myös erittäin tehokkaita tankkeja, vaikkakin heikompia kuin saksalaiset.
  Kesällä saksalaiset eivät hyökänneet, vaan valmistautuivat puolustukseen. Varsinkin Ranskaan laskeutumiseen. Joten Sisiliassa liittolaiset kukistettiin, Mussolinia ei kukistettu, ja saksalaisilla oli enemmän voimia. Ja he eivät olleet hajamielisiä etelään.
  Täysmobilisaatio mahdollisti aseiden tuotannon lisäämisen. Saksalaiset hankkivat Focke-Wulfin evoluutiona TA-152-hävittäjän, joka saattoi olla sekä hyökkäyslentokone että etulinjan pommikone.
  Natseilla ei ollut Faust-patruunoita, vetyperoksidisukellusveneitä ja uutta HE-162-hävittäjää, joka oli lento-ominaisuuksiltaan paras lentokone. Mutta viimeinen auto ei osoittautunut kovin käteväksi ohjata ja vaati tiettyä taitoa.
  Joten vaikka HE-162 oli halpa tuottaa, se ei tullut liian laajalle levinneeksi.
  Mutta ME-262 on aseistettu erittäin tehokkaalla neljällä 30 mm:n tykillä, ja se on erittäin kestävä.
  Hän aiheutti paljon vaivaa liittolaisilleen. Saksalaiset saivat epämiellyttävän yllätyksen: E-10-tankkihävittäjän. Itseliikkuva ase oli pieni, erittäin matala, halpa ja helppo valmistaa. Ja kaikki tehokkaita. Varsinkin läheltä ja väijytyksen takaa ammuttaessa.
  Hän osoitti olevansa erittäin ketterä ja käytännöllinen. Liittoutuneet kohtasivat Saksan armeijan, joka oli vahvempi ja paremmin varusteltu kuin todellisessa historiassa. Ja Rommelilla oli enemmän voimia.
  Liittoutuneet Normandiassa kukistettiin ja menettivät yli puoli miljoonaa sotilasta vankeina. Neuvostoliiton joukot yrittivät auttaa hyökkäyksessä keskustassa, mutta Krautit odottivat tätä. Lisäksi etulinja oli tasainen ja kätevä puolustukseen.
  Ja Mainstein oli erinomainen komentaja. Saksalaiset hyötyivät myös tehokkaamman ja kehittyneemmän MP-44-rynnäkkökiväärin eli rynnäkkökiväärin ilmestymisestä, jolla ei tuolloin ollut vertaa.
  Saksalaisilla oli myös paljon konekivääriä.
  Puna-armeija aloitti hyökkäyksen ja juuttui taisteluihin vihollista vastaan. Pääsimme eteenpäin vain kaksikymmentä-kolmekymmentä kilometriä.
  Saksalaiset kestivät taas. Ja toistaiseksi he ovat pitäneet. Elo- ja syyskuussa Neuvostoliiton joukot yrittivät hyökätä etelään huonolla menestyksellä. Ja taas vain suuria tappioita. Natsit menettivät kuitenkin myös paljon, ja partisaanisota miehitetyillä alueilla vei heidän voimansa.
  . LUKU 7
  Hitler oli edelleen puolustuskannalla. Mutta uusien E-sarjan säiliöiden tuotanto alkoi. Häneen liittyi tiettyjä toiveita.
  E-25 ei myöskään osoittautunut tankiksi, vaan itseliikkuvaksi aseeksi. Mutta auto osoittautui pieneksi ja liikkuvaksi.
  E-50:lle ja E-75:lle asetettiin suuria toiveita. Näistä tankeista piti tulla tärkeimmät. Vaikka E-100 oli ensimmäinen, joka oli valmis massatuotantoon. Taistelutestit ovat osoittaneet, että tämä säiliö on hyvin suojattu kaikilta puolilta, erityisesti suojuksilla, ja se on voimakkaasti aseistettu. Sillä osoittautui olevan matalampi siluetti kuin hiirellä, ja se oli kevyempi, liikkuvampi ja siirrettävämpi. Lisäksi sen 135 tonnin paino pysyi korkeana, mikä vaikeutti taistelukäyttöä.
  Mutta tätä säiliötä testattiin ensimmäistä kertaa etelässä viiden saksalaisen tytön miehistön kanssa.
  Tehokas 128 mm:n tykki oli nopealaukku ja melko tappava.
  Gerda ampui ensimmäisen laukauksen. Hänen ammus lensi matkaan ja osui kolmeenkymmeneenneljään.
  Tyttö huusi:
  - Siistiä!
  Sitten Charlotte ampui. Jälleen kaaria kuvaava kuori osui Neuvostoliiton panssarivaunuun repimällä irti sen tornin.
  Tyttö huusi:
  - Lepota!
  Sitten Christina ampui ja osui maaliin.
  Sitten hän karjui:
  - Valmis liike!
  Ja Magda tuli hänen perässään. Lisäksi tyttö käytti paljaita varpaitaan ammuttaessa.
  Soturi huusi:
  - Voitostamme!
  Ja lopussa Shella osui. Hän löi vihollisen ja haukkui:
  - Onnistuksillemme!
  Näin viisi toimi...
  Seuraavaksi pelihetket tankkitaisteluista. Vuonna 1945 ilmestyivät ensimmäiset saksalaiset tankit E-50 ja E-75. Ne eivät olleet vielä täysin täydellisiä ja onnistuneita. E-75 osoittautui liian raskaaksi, yli yhdeksänkymmentä tonnia, ja E-50 ei ollut tarpeeksi suojattu sivulta, vaikka sillä oli hyvä etusuoja ja mikä tärkeintä, nopeus.
  Saksalaiset panssarit taistelivat kuitenkin hyvin.
  Krautit pitivät kuitenkin puolustustaan talvella. Ja vasta maaliskuussa he yrittivät hyökätä etelään. Ja he saavuttivat jonkin verran menestystä, mutta kärsivät raskaita tappioita ja pysähtyivät. Sodasta tuli yhä enemmän ensimmäisen maailmansodan kaltainen hitaasti etenevällä rintamalla.
  Neuvostoliitto ei ole vielä tuonut tuotantoon T-54- tai uudempia Isov-malleja. IS-3 ilmestyi kuitenkin. Uusi säiliö oli paremmin suojattu edestä, mutta vaikeampi valmistaa. Ja kaltevat panssarilevyt tornissa.
  Neljäskymmenesviides vuosi kului taisteluissa ja iskujen vaihdoissa. Etulinja liikkuu hitaasti. Liittoutuneet pommittavat edelleen saksalaisia, mutta kärsivät suihkukoneiden aiheuttamia vaurioita.
  On vuosi 1946 ja taistelut jatkuvat edelleen. T-54 ilmestyi etuosaan, mutta ei niin täydellinen. Tornin etupanssari on vain 150 millimetriä, mikä on myös melko paljon. IS-4 on myös käytössä. Saksalaiset valmistavat massatuotantona E-75:tä ja yrittävät parantaa tätä konetta.
  Ja neljäkymmentäseitsemännelle vuodelle leimasi E-75:n ulkonäkö matalammalla siluetilla, kevyemmällä painolla ja tehokkaalla moottorilla. Ja myös Neuvostoliiton IS-7. Ja niin autokilpailu alkoi. E-75 ja IS-7 tulivat lähemmäksi suorituskykyä, aseistusta ja panssaria. Ja he alkoivat kilpailla keskenään.
  Saksalainen osoittautui silti raskaammaksi ja paremmin suojattuna sivuilta.
  Lyhyesti sanottuna vuosi 1947 kului panssarikilpailun merkin alla.
  Sotaan kyllästyneet liittolaiset itse asiassa rajoittivat vihollisuuksia. Joten Kolmas valtakunta pystyi valmistamaan paljon laitteita ilman pommituksia. Ja tietysti rikkaimmat mahdollisuudet ovat avautuneet taistelupelien kuvaamiseen "tankkien" tyyliin.
  E-50:n vastakkainasettelu T-54:ää vastaan, josta on myös tullut matalampi siluetti ja liikkuvampi.
  Tässä ovat Neuvostoliiton neljä taistelevat T-54:llä: Natasha, Zoya, Augustina ja Svetlana.
  Kauniita sotureita bikineissä.
  Natasha ampuu, purkaa Fritzin tarkalla osumalla 100 mm:n tykistä ja sanoo:
  - Kunnia Neuvostoliitolle!
  Zoya myös ampuu vihollista ja huutaa:
  - Kunnia suurelle isänmaalle!
  Ja hän lyö paljain jalkansa panssariin.
  Mutta Augustine iskee myös vihollisen. Hän murskaa Fritzin ja laulaa:
  - Kuinka me taistelimme,
  Eikä pelkää kuolemaa...
  Joten murretaan Hitler
  Leuka on ruskea!
  Ja itse asiassa Svetlana on taistelussa. Tyttö taistelee myös erittäin aktiivisesti. Ja kuinka se iskee fasisteihin.
  Ja hän laulaa:
  - Muistamme ulkoa, kuinka esi-isämme taistelivat Kiovan Venäjän puolesta!
  Neljä tyttöä ovat erittäin reippaita. Nyt Natasha painaa ohjaussauvaa paljain varpaillaan ja vapauttaa äärimmäisen tappavan kuoleman lahjan.
  Hän tyrmää fasistin ja laulaa:
  - Sankari Stalinille!
  Täällä Zoya myös ampuu natseja ja laulaa:
  - Neuvosto-Venäjälle!
  Ja hänen paljaat jalkansa ovat niin ketterät. Ja ne painavat erittäin tarkasti ja taitavasti.
  Augustine ampuu seuraavana. Hän on erittäin terävä tyttö. Kuinka tämä punatukkainen paholainen ampui ja pyyhkäisi pois vihollisen. Hän räjäyttää päänsä ja laulaa:
  - Kunnia isänmaalle! Elämme kommunismissa!
  Ja vilkuttaa tyttötovereilleen.
  Ja hänen paljaat sormensa ovat niin taitavia.
  Seuraavaksi Svetlana ampuu. Tämä tyttö on hurrikaani.
  Ja blondi painaa myös joystickin näppäimiä paljain varpaillaan ja lakaisee fasistit kokonaan pois.
  Ja hän myös twiittasi:
  - Ensimmäinen haukka on Lenin, toinen haukka on Stalin!
  Tytöt työskentelevät T-54:ssä, upeasti. Ja he väistävät vihollisen ammukset taitavasti. Ja fasisteihin lyötiin perusteellisesti ja tarkasti. Mikään voima ei voi pysäyttää sellaisia sotureita.
  Varsinkin jos jalat ovat paljaat ja taltatut. Ja ne osuivat laserien tarkkuudella.
  Natasha jopa lauloi ylellisiä lantioitaan pyöritellen:
  - Kukaan ei estä meitä!
  Zoya, joka ampui paljain varpaillaan, lisäsi:
  - Valtakuntasi ei voita meitä!
  Augustine, ampui Fritzissä, julkaisi:
  - Me komsomolin jäsenet tuhoamme vihollisen!
  Ja paljain varpaillaan hän löi vihollista.
  Ja Svetlana lisäsi raivoissaan:
  - Olemme komsomolin jäseniä - tervehdys sankareille!
  Ja hän painaa myös joystickin painikkeita paljain varpaillaan. Ja hän murskaa natsit repeytyneiksi metallipaloiksi.
  Tytöt vievät tankkinsa pois tappiolta. Ne ovat nopeita, kuin pantterit. Villi ja söpö samaan aikaan.
  Natasha lauloi hurjasti:
  - Mitä haluat, puhut paljon, Krauts,
  Ja lähetän sinulle kuoren ja matin!
  Ja paljain jaloin terminaattorityttö luo jälleen historiaa.
  Ja sitten Zoya astuu taisteluun. Tarkemmin sanottuna hän on ollut taistelussa pitkään, mutta on tullut aktiivisemmaksi.
  Täällä hänen paljaat varpaat ja sirot jalat auttavat vapauttamaan ammuksen, jolla on valtava tuhoisa voima. Ja natsit tuhotaan täysin.
  Zoya twiittasi:
  - Isänmaan suuruus on mahtavaa!
  Seuraavaksi Augustine johtaa tulta. Paljain varpaillaan hän potkii fasisteja ja karjuu:
  - Olen valtavan voimakas tyttö!
  Ja pudistaa tuliset kiharat.
  Svetlana ampuu myös natseja. Hän tuijottaa fasisteja ja karjuu:
  - Kunnia tuhoamisen mestareille!
  Ja myös paljain jaloin hän painaa joystickin painiketta. Ja hän tekee sen erittäin nopeasti ja tarkasti.
  Neljä teki hienoa työtä.
  Mutta he ovat sankarittaria, joiden piilotetut kyvyt heräävät, kun taistelet bikineissä.
  Ja saksalaiset olivat peloissaan ja kipeissään... Mutta tietysti sota on käynnissä. On jo vuosi 1948.
  Neuvostoliiton T-54-panssarivaunun panssaria on hieman parannettu ja se on yleistynyt.
  Saksalaisessa E-50:ssä on myös enemmän laitteistoa, onneksi korkeus on laskenut ja tehokkaan moottorin avulla voit lisätä parametreja. Erityisesti saksalaiset esittelivät sarjassa kaasuturbiinimoottorit. Ja tämä tuo etuja. E-50 alkoi painaa kuusikymmentäviisi tonnia, ja sen sivut peitettiin 100 mm:n suojilla. Ja otsasta tuli viistompi ja paksumpi. Ase nostettiin 105 mm:iin ja 100 EL:iin. E-50:n uusi, edistyneempi modifikaatio oli T-54:ää parempi panssari- ja aseistuksessa ja jopa nopeudessa. Mutta se maksoi enemmän ja oli raskaampaa.
  Kyseessä on siis asekilpailu.
  Paras Neuvostoliiton ajoneuvo on IS-7 - se on panssaroitu, erityisen hyvin otsassa, siinä on tehokas ase ja se on melko nopea. Vain sivut ja perä ovat heikompia.
  T-54 alkoi myös hävitä saksalaiselle E-50:lle sivujen suojelemisessa, kun Krautit alkoivat laittaa näytöt kyljelleen. Mutta on vaikea asentaa näyttöjä Neuvostoliiton autoon - moottori on vain 520 hevosvoimaa - melko heikko!
  Kyseessä on eritasoisten autojen välinen kilpailu.
  Mutta neuvostoliittolaisia tuotetaan lisää. Ja IS-7 on melko monimutkainen ja kallis lelu. Se on hyvä, mutta sekä tornissa että rungossa on eri paksuus ja virtaviivaiset muodot. Tämän vuoksi säiliön valmistaminen suurissa sarjoissa on kallista.
  Joten E-50 hallitsee taistelukenttää. Panssarin paksuuden ja aseistuksen lähentyminen E-75:n kanssa teki jälkimmäisestä panssarin tarpeettomaksi. Vaikka sitä ei ole vielä poistettu tuotannosta. Mutta he vähensivät tuotantoa. Ja E-100 katosi kokonaan.
  Lyhyesti sanottuna tekniikan ja tankkien välillä oli kilpailua. Ja kauniit tytöt molemmin puolin osoittivat korkeimman luokan.
  Tässä on Gerda U-luokan E-50:llä, jonka miehistö pieneni neljään tyttöön.
  Näin autoa ohjataan joystickeillä.
  Gerda painoi nappeja paljain varpaillaan ja ampui alas neuvostoauton.
  Ja hän siristi:
  - Olen susi tyttö!
  Seuraavaksi Charlotte ampuu. Punatukkainen peto painoi ohjaussauvaa paljain varpaillaan ja vinkaisi:
  - Olen naispuolinen merirosvo!
  Sitten myös Christina ampui karjuen:
  - Voitan kaiken!
  Ja tietysti paljain jaloin.
  Ja sitten Magda iskee ja murskaa vihollisen. Sitten hän ottaa sen ja laulaa:
  - Mutta suuri valtakunta,
  Se ei ole drift, joka kertoi sinulle!
  Joten neljä tyttöä täällä ovat niin reippaita ja siistejä. Ei, Neuvostoliiton koneet eivät voi vastustaa niitä.
  Toisella puolella on komsomolitytöt, toisella naarassudet!
  Tällaista kilpailua täällä käydään.
  Täällä on siistejä tyttöjä molemmin puolin ja supervoimilla.
  Uusi vuosi 1949 lupasi olla mielenkiintoinen, koska tankkeja tuli yhä enemmän.
  Saksalaiset lisäsivät E-50 U:n tuotantoa, jossa oli kaikki ajoneuvon parhaat ominaisuudet, suojaus, matala siluetti ja tehokkaat aseet. Neuvostoliitto levitti T-54:ää voimakkaasti. Mig-15 ilmestyi taivaalle kehittyneempiä ME-362:ta ja ME-2010:tä ja TA-283:a vastaan.
  Älysten kilpailu jatkui.
  Kolmas valtakunta ja Neuvostoliitto taistelivat melkein yksi vastaan. Liittoutuneet voittivat Japanin. USA ja Englanti eivät puuttuneet sotaan.
  Molemmilla puolilla oli istuva etulinja, ja ne kävivät verisiä, mutta tehottomia taisteluita. Ja he eivät voineet saavuttaa mitään merkittävää.
  Ja saksalainen kuusikymmentäviisi tonnin E-50 1500 hevosvoiman kaasuturbiinimoottorilla taisteli T-54:n kanssa, jonka dieselmoottori oli 520 hevosvoimaa ja painoi kolmekymmentäkuusi tonnia.
  Venäjän massatankki Saksan valtaa vastaan. Pienempi auto verrattuna raskaampaan ja edistyneempään.
  Ja tässä on tärkein kilpailu heidän välillään, koska IS-7 valmistettiin pieninä määrinä.
  Ja tytöt järjestivät keskenään kovaa kilpailua tässä sodassa, joka kesti yli kaiken. Joka ei näytä loppuvan koskaan, saavuttaen umpikujaan! Etulinja tuskin liikkui ja oli jo vuosi 1950.
  Tänä vuonna lähes mikään ei ole muuttunut. Sotateknologiassa on jopa tapahtunut jonkin verran vakautumista ja löytöjä. E-50 U tiivisti asettelun äärirajoille, aivan kuten T-54. Molemmissa autoissa on moottorit ja vaihteistot poikittain. Ja molemmat ovat saavuttaneet piirin tiivistymisen rajan. Saksalaisella oli kuitenkin suuremmasta painostaan johtuen tornin etupanssarin paksuus oli 250 mm vs. 200 T-54:ssä ja sivut 180 mm vs. 100. Ja pidempipiippuinen ja hieman suurempi kaliiperi ase: 105 vs. 100 ja 100 EL vs. 56. Mutta tämän kompensoi enemmän T-54:n massatuotanto ja sen pienen koon edut.
  Vaikka saksalainen auto ajoi moottoritiellä nopeammin kaasuturbiinimoottorinsa ansiosta: 1500 hevosvoimaa vastaan 520 hevosvoimaa on iso etumatka. Mutta Neuvostoliiton tankilla oli suurempi tehoreservi.
  Lyhyesti sanottuna molemmat tankit kilpailivat nyt. Ja taivaalla MIG-15:t taistelivat ME-362:ta vastaan. Saksalaiset lyövät edelleen vetoa tästä autosta. Se on suhteellisen helppo hallita, voimakas aseissa ja kestävä. XE-262:ta on edelleen vaikea hallita, aivan kuten ME-2010:tä, jossa on säädettävät siivet. TA-283 on hyvin samanlainen kuin MIG-15, mutta se ei ole voimakkaasti aseistettu.
  Joten saksalaiset suosivat ME-362:ta tehokkailla aseilla, hyvällä selviytymiskyvyllä, helppokäyttöisyydellä ja kahdella moottorilla. Mutta tämä ajoneuvo on kalliimpi kuin MIG-15, mutta se on aseistettu, suurempi nopeus, korkeampi suojaus, hieman huonompi ohjattavuus paitsi sukeltamiseen.
  Yleensä tuli aika, jolloin armeijoiden uudelleenaseistus uudentyyppisillä laitteilla väliaikaisesti pysähtyi ja taistelu massatuotannosta käytiin.
  Saksalaisilla on resurssit lähes koko Euroopasta, osa Neuvostoliiton miehitetystä alueesta. Mutta miehitetyissä maissa käydään sissisotaa ja paljon sabotointia. Neuvostoliitto on tässä suhteessa yksinkertaisempi. Vaikka Kolmannella valtakunnalla on enemmän työvoimaa ja varusteita. Molemmilla puolilla on lähes yhtä paljon varusmiehiä. Saksalaisia on hieman vähemmän, mutta he käyttävät ulkomaisia divisioonaa ja hiwejä. Joten yhteensä heillä on vielä enemmän jalkaväkeä. Mutta ulkomaalaisten laatu on heikompi.
  Lisäksi paljon panostetaan partisaanien torjuntaan ja turvallisuuteen.
  Yleensä voimatasapaino on melkein olemassa. Ehkä jopa saksalaiset ja satelliitit ja Euroopan maat ovat vahvempia. Kun otetaan huomioon miehitetyt alueet, Kolmannella valtakunnalla on enemmän henkilöresursseja. Vain osa näistä resursseista taistelee Wehrmachtia vastaan.
  Saksalaisilla ei ole tarpeeksi öljyä, mutta he tekevät osan polttoaineestaan hiilestä. Neuvostoliitolla on pula bauksiitista ja seosaineista, mutta niitä voi ostaa liittolaisilta.
  Saksalaiset ostavat kuitenkin myös jotain liittolaisilta. He eivät ole muodollisesti lopettaneet sotaa Kolmannen valtakunnan kanssa, mutta itse asiassa he eivät käy sitä. Trotskin mukaan - ei rauhaa eikä sotaa. Ja Lend-Leasen alaiset tarvikkeet vähennettiin minimiin, ja monet liikemiehet käyvät puolilaillista kauppaa Kolmannen valtakunnan kanssa.
  Tämä on tilanne... 1951 meni ja 1952 meni.
  Iskujen vaihto, käytännöllisesti katsoen muuttumaton etulinja. E-50 U:n ja T-54:n vastakkainasettelu, kun taas IS-7:ää ja muita E- ja Isov-sarjoja ei käytännössä valmisteta.
  Tällaista on muunneltujen MIG-15:n ja ME-362:n välisen taistelun stabilointi, myös eri muodoissa.
  Tästä tulee vuosi 1953... 5. maaliskuuta Stalin kuolee. Berian yritys tulla diktaattoriksi epäonnistui.
  Tuloksena oli kollektiivinen diktaattori. Molotovista tuli valtion puolustuskomitean puheenjohtaja, ja muodollisesti hänellä on suurimmat valtuudet. Malenkov nimitettiin ministerineuvoston puheenjohtajaksi - myös suurvalta. Vasilevski nimitettiin ylipäälliköksi, mutta Žukovista tuli puolustusministeri. Ja keskushallinnon ensimmäinen sihteeri oli Nikita Hruštšov.
  Siten voimilla ylikuormitettuna Stalin jakoi asemansa.
  Ja kollektiivinen diktaattori syntyi. Lisäksi muodollisesti ensimmäinen suurvaltaisten tasavertaisten joukossa on valtion puolustuskomitean puheenjohtaja Molotov. Mutta hallituksen puheenjohtaja on suuri valta! Ja sotilaallisella alalla on kaksinkertainen valta: ylipäällikkö on Vasilevsky ja puolustusministeri Zhukov.
  Se ei myöskään ole järjestystä - mikä sen tärkeämpää armeijassa! Ja myös puolueessa Nikita Hruštšov on nyt tämän linjan tärkein henkilö.
  Ja Hitler, saatuaan suotuisan hetken, heitti laumansa hyökkäykseen.
  Syväpuolustus oli kuitenkin jo niin kehittynyt ja kaivettu, että natsit pystyivät etenemään vain muutaman kymmenen kilometrin ja olivat uupuneita. Heidät pysäyttivät sankarilliset ja taistelukarkaistut Neuvostoliiton yksiköt.
  Sota jatkui...
  Neuvostoliitossa tapahtui vain yksi merkittävä muutos seuraavana vuonna, 1954. IS-7 korvasi kevyemmän IS-10:n, joka oli aseistettu hieman pienemmällä kaliiperisella tykillä ja hieman heikommalla sivupanssarilla, mutta otsassa vahvasti panssaroitu ja painoi viisikymmentä tonnia.
  Uusi panssarivaunu oli nopeudeltaan lähellä, mutta kevyempi, mikä tarkoittaa halvempaa ja käytännöllisempää, heikompaa aseistusta, mutta helpompi valmistaa ja käyttää.
  Joten IS-10 lupasi yleistyä. No, toistaiseksi T-54-sarjassa. Vaikka hieman tehokkaampi ja raskaampi T-55 on jo kehitteillä.
  Saksalaiset modernisoivat edelleen E-50 U:ta, johon armeija on enemmän tai vähemmän tyytyväinen.
  Vaikka uuden sukupolven tankin projekteja on jo ilmestynyt: pyramidimainen. nimeltä AG. Ja tämä kone saattaa tulla tuotantoon muutaman vuoden kuluttua Neuvostoliiton T-55:n kanssa. Sillä välin vähän muuttuu. MIG-15 vs. ME-362 on edelleen taivaalla. Mutta saksalaiset valmistelevat ME-462:ta, joka lupaa olla edistyneempi. Toistaiseksi MIG-15:tä modernisoidaan vain Neuvostoliitossa.
  Vuosi 1954 on vierähtänyt ja vuosi 1955 on mennyt ohi taisteluissa... Sarjan tankit ovat edelleen vanhoja. AG-sarjan saksalaisilla oli ongelmia pyramidin muotoisten toukkarullien kanssa. Mutta Neuvostoliitossa heillä ei ole kiirettä vaihtaa T-55: een, joka on vain hieman vahvempi kuin T-54 ja on hyvin samanlainen kuin se.
  Mutta sitten tuli vuosi 1956... Kesäkuun 22. päivänä kului tasan viisitoista vuotta Suuren isänmaallisen sodan alkamisesta.
  Ja kolmannen valtakunnan kenraalit ja teollisuusmiehet ja muut, mukaan lukien liittolaiset, sanoivat: ehkä riittää? Todellakin, kuinka kauan voit puskea päätäsi? Eikö olisi aika lopettaa toinen maailmansota?
  Molotov totesi, että Neuvostoliitto on valmis kohtuullisiin kompromisseihin.
  Mutta Hitler ei vain ole valmis. Tarkemmin sanottuna Fuhrer sanoi: että saksalaiset eivät uhraaneet viittätoista miljoonaa poikaansa rajoittuakseen säälittäviin aluehankintoihin. Sillä välin lakaiskaa bolshevismi pois maapallon pinnalta.
  Totta, epävirallisesti, saksalaiset suostuisivat rauhaan, jos heille annettaisiin se, mikä oli jo vangittu, sekä Kaukasus, Leningrad ja Don. Ja myös Karjala ja Arkangeli.
  Mutta Molotov piti näitä vaatimuksia liiallisina. Neuvostoliitto oli valmis rauhaan vasta vuoden 1939 rajojen sisällä luopuen vain siitä, mitä se oli hankkinut krautien kanssa solmittujen salaisten pöytäkirjojen kautta.
  Vaikka oli myös mahdollista jakaa sen periaatteen mukaan, että se, mikä vangitaan, jää.
  Tätä ehdotti erityisesti Yhdysvaltain presidentti Eisenhower. Mutta Neuvostoliitolle tämä on liikaa ja Saksalle liian vähän.
  22. kesäkuuta 1956 julistettiin aselepo neuvottelujen ajaksi.
  Ja 9. elokuuta 1956 Fuhrer määräsi sodan jatkamisen voittoon asti.
  Lisäksi lopulta saksalaiset suunnittelijat pystyivät tuomaan uusimman pyramidisäiliön AG-50:n massatuotantoon. Tämä ajoneuvo erottui panssarin rationaalisen kaltevuuden suurista kulmista kaikista kulmista, valtavasta ohjattavuudesta sekä suhteellisesta yksinkertaisuudesta ja alhaisista tuotantokustannuksista.
  Pyramidipanssari lupasi, että siitä tuli uuden sukupolven ajoneuvo, että se antaa Kolmannelle valtakunnalle mahdollisuuden voittaa sodan Neuvostoliiton kanssa. Vastauksena T-55 alkoi tulla tuotantoon Neuvostoliitossa. 105 mm:n tykillä se on paremmin suojattu ja hieman raskaampi.
  Samaan aikaan sarjaan ilmestyi IS-11, jossa oli hieman pidempi piippu, paksumpi panssari ja viisi tonnia raskaampi. Mutta nämä säiliöt ovat juuri alkaneet tulla massatuotantoon. Syksy 1856 kului toistaiseksi pommituksissa ja ilmataisteluissa. 8. marraskuuta 1956 saakka uusi hyökkäys aloitettiin Fuhrerin käskystä. Mutta tällä kertaa Krautit antoivat suurimman iskun Leningradiin, joka oli ollut piiritettynä yli viisitoista vuotta.
  Mutta tämä on toinen osa, sota, ja vaatii uuden tarinan.
  
  OLEG RYBACHENKO PELASTAA LENININ
  Leninin salamurhayrityksen aikana epätavallinen, kodittoman näköinen, paljasjalkainen poika löi Kaplania käteen. Ja seurauksena luodit lensivät ohi. Näin ikuinen poika Oleg Rybachenko muutti historian kulkua. Vladimir Iljitš ei loukkaantunut eikä saanut vaarallista vammaa, joka aiheutti niskan verisuonten tukkeutumisen ja johti sarjaan aivohalvauksia.
  Siten Lenin pysyi palveluksessa. Aluksi tällä ei ollut paljon vaikutusta sisällissodan historian yleiseen kulkuun. Lenin kuitenkin vaati puna-armeijan Krimillä voiton jälkeen lisäämään Puolaan kohdistuvaa painostusta ja pakottamaan sen hylkäämään Ukrainan ja Valko-Venäjän maat.
  Koska Lenin oli terveempi ja tunsi olonsa paremmaksi, hänen halunsa lopettaa sisällissota hinnalla millä hyvänsä oli heikompi. Lisäksi Kaukasuksesta tuli pian Neuvostoliitto.
  Puolalaiset olivat tietysti itsepäisiä. Toukokuussa 1921 puna-armeija aloitti uuden hyökkäyksen. Hänellä oli suuri ylivoima joukkoissa, erityisesti jalkaväessä, ja murtautui Puolan puolustuksen läpi siirtyessään länteen. Tällä kertaa Frunze komensi eteläsiipeä, ja Tukhachevsky sai toisen mahdollisuuden. Tämän seurauksena puna-armeija, entistä suurempi ja kokeneempi, pystyi valloittamaan Varsovan. Vaikka siihen liittyy paljon verta. Puola on kaatunut.
  Innostuksen aallolla bolshevikit valtasivat myös Baltian maat. Ja Leon Trotski käytti hyväkseen Petrogradia lähestyvien suomalaisten liiallista ahneutta ja vaati operaatiota Suomen maata vastaan. Palauttaa kaikki lailliset Venäjän maat valtakunnalle.
  Ja tämä sota osoittautui puna-armeijalle menestykseksi. Lisäksi Entente osoitti päättämättömyyttä. Mutta Lenin päinvastoin oli energisempi ja terveempi, ja siitä tuli röyhkeä.
  Mutta Suomen kaatumisen jälkeen Vladimir Iljitš päätti pitää tauon. Ja Primoryen liittämisen jälkeen hän ilmoitti väliaikaisesta tyyntymisestä.
  Neuvostoliiton talouden toiputtua hieman tuhosta Lenin alkoi kuitenkin katsoa ahneemmin länteen. Ja Japani sai minut hermostumaan. Vaikka hän palautti Pohjois-Sahalinin Venäjälle.
  Lenin ja Trotski loivat itse asiassa tandemin. Vaikka siellä oli myös Leninin kultti. Ja Stalinin vaikutusvalta väheni. Pian hänet alennettiin entisestään ja häntä syytettiin Varsovan valloituksen häiriintymisestä vuonna 1920.
  Neuvostoliitossa teollistuminen ja kollektivisointi toteutettiin nopeutetuilla menetelmillä. Totta, Lenin ja Trotski onnistuivat välttämään holodomorin ja liian monet ylilyönnit. Mutta tämä oli stalinistinen polku, joka toteutettiin vain taitavammin ja sivistyneemmin. Ja reaalikasvu oli jonkin verran korkeampi kuin Stalinin aikana.
  Neuvostoliitto valtasi nopeasti. Ja Saksassa Hitler tuli valtaan.
  Mutta Neuvostoliitolla ja saksalaisilla on yhteinen raja.
  Vuonna 1936 Lenin otti ja aloitti hyökkäyksen kolmatta valtakuntaa vastaan, käyttäen tekosyynä fasististen joukkojen saapumista demilitarisoidulle alueelle.
  Wehrmacht oli juuri alkamassa muotoutua, ja sota osoittautui voittoisaksi ja nopeaksi.
  Kommunistit voittivat myös Espanjassa. Franco voitti. Vuonna 1937 puna-armeija valloitti myös tämän maan käyttämällä tekosyynä Italian sotaa Etiopiassa . Monissa Itä-Euroopan maissa puhkesi vallankumouksia.
  Puna-armeija auttoi kommunisteja valtaan Romaniassa, Unkarissa, Tšekkoslovakiassa, Bulgariassa, Kreikassa ja jopa Norjassa.
  Toukokuussa 1938 Vladimir Iljitš Lenin kuoli lopulta. Lev Davydovich Trotskysta tuli virallinen seuraaja.
  Tämä poliitikko oli erittäin kunnianhimoinen ja halusi valloittaa koko maailman.
  Lenin sai palkinnon kuolemansa jälkeen: Pietarin nimi muutettiin Leningradiksi.
  Ja sijoitettu mausoleumiin. Joka oli valmiiksi rakennettu Punaiselle torille.
  No, Lev Davydovich Trotski aloitti tietysti kampanjan Ranskaa vastaan vuonna 1940 ja valloitti sen.
  Sitten käytiin sota Britannian kanssa. Maihinnousu ei ollut mahdollista heti, mutta puna-armeija valloitti kaikki siirtomaat, sekä Ranskan että Englannin. Sitten hän voitti Japanin.
  Kovan sukellusvenesodan jälkeen vuonna 1944 puna-armeija lopulta laskeutui Britanniaan ja valloitti sen sekä ajoi japanilaiset pois Kiinasta. Sitten käytiin sota USA:n kanssa. Amerikkalaiset saattoivat luoda atomipommin, ja tämä oli vaarallista. Vaikka tässä tarinassa he eivät tehneet tätä vuonna 1945.
  Puna-armeija laskeutui Japaniin vuonna 1946.
  Oleg Rybachenko ja neljä noitatyttöä osallistuivat myös maihin. Näin Oleg Rybachenko toteutti kuolemattomuutensa 12-vuotiaan pojan ruumiissa. Miksi hän täyttää tämän tehtävän? Jos se on tarpeellista, niin se on välttämätöntä.
  Poika heittää japanilaisiin kranaatin paljain jaloin, laukaisee heitä kohti, katkaisee joukon keltaisia sotilaita ja huutaa:
  - Kunnia tsaari Nikolai II:lle!
  Natasha ampuu myös vihollista kohti. Tappaa paljon japanilaisia. Hän ajaa heidät arkkuun, muuttaa ne ruumiiksi ja huutaa:
  - Kunnia isänmaalle!
  Ja käynnistä bumerangi paljain varpain.
  Zoya myös ampuu vihollista. Tuhoaa samurait ja samalla huutaa:
  - Kunnia suurelle Venäjälle!
  Ja myös paljain jaloin hän heittää tuhon.
  Tässä on Augustinuksen hyökkäys. Hänellä on tummat hiukset. Heittää kranaatteja paljain jaloin. Käsittelee vastustajia. Ja hän kiljuu korviaan ja hampaat paljastaen:
  - Olen mahtava mestari! Ja minulla on tatuointi!
  Svetlana on myös liikkeellä. Käsittelee vihollisia. Hän paljastaa hampaansa kuin ne olisivat piraijan hampaat. Ja paljain jaloin hän heittää viholliselle sen, mitä tuho tuo mukanaan.
  Soturi huutaa:
  - Uskon, tsaarin ja isänmaan puolesta!
  Joten he viisi ottivat vastaan nousevan auringon maan. He osoittivat täydellisen tuhon.
  Niinpä Japanin pääkaupunki Tokio valtasi puna-armeija. Ja samurait valloitettiin. Sen jälkeen järjestettiin kansanäänestys heidän vapaaehtoisesta liittymisestä Neuvostoliittoon.
  Ja Amerikkaan hyökättiin toiselta puolelta Alaskan kautta ja toisaalta Grönlannin ja Kanadan kautta.
  Täällä paljasjalkainen poika shortseissa muotoiltuilla lihaksilla, Oleg Rybachenko ja neljä tyttöä bikineissä ja paljain jaloin, ryntäävät läpi lumikaalien.
  Poikakirjailija Oleg heitti tuholahjoja paljain, lapsellisin jaloin. Hän kääntyi ja karjui:
  - Kunnia isänmaalle - elämme kommunismin alla!
  Natasha avasi tulen vihollista kohti, katkaisi viholliset ja heitti kuoleman sanoman paljain jaloin.
  Ja hän huusi:
  - Pyhän Venäjän puolesta!
  Zoya jatkoi myös ampumista ja karjui ja ulvoi villisti. Samalla hän heitti paljain jaloillaan mitä tuho tuo mukanaan, karjuen:
  - Kommunismin puolesta!
  Augustine löi myös amerikkalaisia. Tappoi paljon vihollisia. Leikkasin ne ilman ongelmia. Ja katkaisi vihollisen.
  Ja paljain jaloin hän laukaisee jotain murhaavaa.
  Ja hän laulaa:
  - Kunnia kommunismin suuruudelle!
  Sitten Svetlana ampuu vihollista. Hän katkaisee vihollisia räjähdyksellä ja huutaen:
  - Neuvostoliiton perustuslain puolesta!
  Ja paljaalla jalallaan hän heittää vastustajaansa jotain, mikä repii katon irti saranoistaan.
  Ja se karjuu:
  - Venäjän puolesta!
  Viisi juoksi lumen läpi ja niitti useita tuhansia amerikkalaisia. Ja sitten tytöt pakottivat vangit suutelemaan paljaita jalkojaan ja pirskottamaan suudelmia heidän kantapäilleen.
  Nämä ovat tappelevia tyttöystäviä.
  Yhdysvallat valloitti useiden hyökkäysoperaatioiden jälkeen syksyyn 1948 mennessä.
  Sen jälkeen järjestettiin kansanäänestys Amerikan liittämisestä Neuvostoliittoon. Leon Trotskin 70. syntymäpäivän jälkeen järjestettiin kansanäänestys Maailman Neuvostoliiton järjestämisestä.
  Sen jälkeen puna-armeija alkoi valloittaa muita maita.
  Ironista kyllä, Leon Trotski kuoli, kuten Stalin, maaliskuussa 1953.
  Mutta häntä seurasi hänen poikansa: Lev Lvovich Sedov. Toisin kuin Vasil Stalin, hän oli vanhempi, älykkäämpi ja mikä tärkeintä, ei juoppo, joten oli jollekulle valtaistuin luovuttaa.
  Lev Lvovich Sedov jatkoi isänsä työtä ja sai päätökseen koko maailman valloituksen ja Neuvostoliiton muodostumisen. Jo vuonna 1957 Neuvostoliiton kosmonautit laskeutuivat Kuuhun. Ja vuonna 1980 Marsissa. Lev Lvovich Sedovin kuoleman jälkeen vuonna 1982 hänen poikansa Vladimir Lvovich Sedov seurasi häntä. Ja vuonna 1990 Neuvostoliitosta tuli lopulta lähes yksimielisen kansanäänestyksen jälkeen neuvostoliittolainen sosialistinen imperiumi, kun monarkia perustettiin. Tähän mennessä Neuvostoliiton kosmonautit olivat jo vierailleet melkein kaikilla aurinkokunnan planeetoilla.
  Ja vuonna 2020 alkoi ensimmäinen tähtienvälinen retkikunta, joka koostui useista aluksista Siriukselle, jossa oli laskeutumiseen sopivia planeettoja. He kykenivät jo kiihtymään valonnopeuteen, ja heillä oli itse asiassa mahdollisuus lentää.
  Elämä maapallolla oli nyt hyvää. Kaikki maat yhdistyivät yhdeksi imperiumiksi. Ei ollut nälänhätää, epidemioita, ei AIDSia. Nuorentamisessa ja sairauksien hoidossa on saavutettu vakavia menestyksiä.
  Työttömyyttä ei ollut, ja työpäivä lyhennettiin viiteen tuntiin vuorokaudessa ja vapaapäivä joka toinen päivä. Hinnat laskivat jatkuvasti ja palkat nousivat. Jokaisella perheellä oli erillinen asunto kaikilla mukavuuksilla, tietokoneella, internetillä ja kunnollisella autolla. Leipä ja välttämättömät tuotteet ovat jo täysin ilmaisia, kuten ei tarvitse maksaa asunnoista, kunnallisista ja julkisista liikenteistä.
  Kyllä, planeetta on jo lähestynyt kommunismia. Ja vapautta oli enemmän. Voisi vitsailla virkamiehistä ja katsella alastomia naisia ruudulta. Yleisesti ottaen maapallon ilmasto on muuttunut leudommaksi, ja yöt ovat kadonneet monilta alueilta peilien asentamisen vuoksi. Tästä johtuen tuli muotia kävellä paljain jaloin ja mahdollisimman vähän vaatteita. Ja alastomuudesta näytöllä on tullut muotia.
  Uskonnossa - luonnollisesti ateismi. Ja melkein kaikista kirkoista tuli museoita tai muita tarkoituksia varten.
  Myös lähes kaikki moskeijat suljettiin. Koraani ja Raamattu painettiin vain maan alla. Ja ne itse asiassa kiellettiin, vaikka muodollisesti ei. Mutta uskovainen ei voinut olla kommunisti tai tehdä uraa. Ja ne, jotka kiihottivat uskonnon puolesta, vangittiin.
  Kaikki uskonnot tiukennettiin, uskovien prosenttiosuus laski jatkuvasti. Lisäksi sodat ovat kadonneet ja nuorennus on edistynyt vakavasti. Joten kuolemanpelko, joka ruokkii mitä tahansa uskontoa, on väistynyt. Itse asiassa aineellisia ongelmia ei juuri ole, rikollisuus on melkein kadonnut, useimmat sairaudet ovat kadonneet tai niitä on helppo hoitaa. Syöpää vastaan on luotu rokote, ja ihmiset elävät yhä pidempään.
  Joten miksi uskoa Jumalaan? Ja vielä enemmän, ristiriitaiset - Raamattu ja Koraani, jotka ovat ristiriidassa modernin tieteen kanssa?
  Lyhyesti sanottuna olemme tulossa yhä lähemmäksi kommunismia. Vuonna 2022 juhlittiin upeasti vuosipäivää - Neuvostoliiton muodostumisen satavuotisjuhlaa. Ja kaikki on hyvin, ja joka vuosi se paranee ja paranee.
  He jopa antoivat tähän tilaisuuteen lahjan - jokaiselle maapallon asukkaalle vapaasti lentävän sähkömagneettisen helikopterin. Jotta kaikki voivat lentää.
  Muuten, Moskovan ja Etelämantereen metron rakentaminen on saatu päätökseen! Ja viimeinen kuudes maanosa on yhdistetty metroon! Tämä on suurenmoista!
  Ja pian Neuvostoliiton alukset saavuttavat Siriuksen. Ja ensimmäinen lentokone, joka ylitti valonnopeuden, testattiin.
  Näin hienoa se on pysyvän kommunismin ja voittoisan kehittyneen sosialismin maailmassa!
  Ja kaikki kiitos kuolemattomalle pojalle Oleg Rybachenkolle. Kunnia Venäjälle!
  Kunnia Oleg Rybachenkolle, joka suoritti uuden tehtävän!
  
  PAHA NERO BAJAJALKA GERDA
  Tankkeja testaava tyttö Gerda, joka juoksi aina paljain jaloin ja bikineissä, osallistui Panther 2:n kehittämiseen. Kaunis susi ehdotti moottorin ja vaihteiston sijoittamista yhteen, säiliön poikki ja eteen. Ja asenna vaihteisto suoraan moottoriin. Seurauksena on, että "Panther"-2 laski asettelusuunnitelman tiivistymisen vuoksi korkeutta yli metrin. Muutokset vaikuttivat myös torneihin. Hänestä tuli pienempi ja kapeampi. Tämän seurauksena "Panther"-2 lisäsi huomattavasti varauksiaan. Vartalon otsasta tuli 120 mm paksu, 45 asteen kulmassa. Sivusta tuli 82 millimetriä, kuten Tiger-2:n kulmassa. Panther-2 tornin otsasta tuli 150 mm kulmassa ja sivusta 82 mm, myös kulmassa, ja yläosa käytännössä katosi. Samaan aikaan itse ajoneuvosta tuli lisääntyneestä panssarista huolimatta jopa kevyempi: paino putosi 36 tonniin, ja uusi 700 hevosvoiman moottori kiihdytti tätä tankkia lähes seitsemänkymmentä kilometriä maantiellä ja melko kunnollisesti tiellä.
  Panther-2:sta on tullut kestävämpi ja näkymätön, se on helpompi naamioida ja toimia väijytyspaikan takaa. Muutokset eivät vaikuttaneet aseen kaliiperiin, koska Panther-2-tykin tunkeutumisvoima on aivan riittävä taistelemaan Hitlerin vastaisen koalition panssarivaunuja vastaan.
  Tämä ajoneuvo on suojatasoltaan yhtä suuri kuin Tiger-2, mutta painaa kolmekymmentäkaksi tonnia vähemmän. Ja se tuli massatuotantoon syksyllä 1943. Lisäksi ei ole tarvetta kehittää ja tarttua kiinni uuteen moottoriin tai aseen ja ammuksia.
  "Panther" 2 kutsuttiin "Royal Pantheriksi". Se osoittautui tehokkaaksi ja vaaralliseksi ajoneuvoksi, jolla on erinomainen ajokyky ja kevyemmän painonsa ansiosta luotettavampi taistelussa ja toiminnassa.
  Saksalaiset onnistuivat saavuttamaan jotain uudella tankilla. Erityisesti auttamaan ympäröimiä joukkojaan padassa lähellä Kiovaa. Ja hidastaa jonkin verran puna-armeijan etenemistä. Edistyneempi panssarivaunu osoittautui hyväksi taistelijaksi.
  Neuvostoliiton komento, joka kohtasi tehokkaamman koneiston, epäröi ja kieltäytyi edenemästä syvälle oikeanpuoleiseen Ukrainaan. Joten Fritz pystyi vakauttamaan rintaman keväällä ja estämään Neuvostoliiton joukkoja pääsemästä Romaniaan.
  Stalin toivoi kääntävänsä sodan käänteen T-34-85:llä ja IS-2:lla. Mutta tämä antoi Krauteille tauon. He pystyivät vahvistamalla joukkojaan Italiassa torjumaan liittoutuneiden hyökkäyksen Roomaan. Lisäksi amerikkalaisten ja brittien maihinnousu Normandiaan oli uhattuna. Hitler luopui FAA:n ohjusohjelmasta XE-162-suihkuhävittäjien hyväksi. Tämä auto osoittautui erittäin onnistuneeksi. Tyhjästä lentokoneesta tuli toisen maailmansodan kevyin hävittäjä, joka painoi vain 1 600 kiloa, mikä antoi sille harvinaisen ohjattavuuden. Samaan aikaan on hyviä aseita: kaksi ilmatykkiä, panssari otsassa ja alhaiset tuotantokustannukset.
  HE-162 antoi saksalaisille suuren etumatkan ilmasodassa. Lisäksi Fuhrer antoi myös hätävaltuudet Rommelille. Ja tämä loistava komentaja järjesti salakavalan ansan liittolaisille Normandiassa.
  Lisäksi Rommel ymmärsi, että liittolaiset voivat iskeä joko Normandiaan tai Port de Calais'hun. Ja minne he laskeutuisivatkin, tappio odottaisi heitä.
  Ja ansa toimi.
  Rommel katkaisi etenevät liittoutuneiden yksiköt tehokkaan ja erittäin liikkuvan Panther-2-panssarivaunun avulla. Ja hän loi kattiloita, joissa liittolaiset menettivät yli miljoona sotilasta pelkästään vankeina.
  Tämän jälkeen Roosevelt sai sydänkohtauksen ja sairastui, ja hänen liian vasemmistolainen varapresidenttinsä joutui konfliktiin senaatin ja kongressin kanssa, ja Yhdysvallat itse asiassa jätti sodan. Myös Iso-Britannia koki vaikeita aikoja tappion jälkeen. Churchill sairastui hermostuneisuudesta ja juopumisesta, ja hänet yritettiin poistaa. Näissä olosuhteissa Britannia suostui mielellään aselepoon Kolmannen valtakunnan kanssa. Ja samaan aikaan hän veti joukkojaan Sisiliasta.
  Tästä huolimatta Stalin epäröi pitkään, ja vasta elokuussa aloitti hyökkäyksen keskustassa. Mutta koska etelässä rintama oli paljon itämpänä kuin todellinen historia, Valko-Venäjän parveke ei toiminut. Ja saksalaiset rakensivat vahvan puolustuksen.
  Lisäksi he silti onnistuivat siirtämään joukkoja Länsi-Euroopasta. Ja XE-162 otti ylivallan taivaalla. Puna-armeija eteni valtavien tappioiden kustannuksella kymmenestä viiteentoista kilometriä ja pysäytettiin. Tämän jälkeen saksalaiset yrittivät hyökätä etelään. He etenivät hieman , mutta puna-armeija pystyi epätoivoisesti vastahyökkäykseen ja kehittyneellä linnoitusjärjestelmällä pysäyttämään hyökkäyksen. "Panther"-2 hyvällä etusuojalla ja suhteellisen hyvällä sivusuojalla sekä erinomaisella liikkuvuudella on pysynyt toistaiseksi pääajoneuvona. Vaikka sen ase ei kaikin tavoin sopinut armeijalle, etenkään kertaluonteisten vahinkojen suhteen. Se kehitettiin Gerda "Panther"-2:n avulla, jossa oli 88 mm:n tykki, tehostettuna tehokkaampi moottori, joka kiihtyy 1200 hevosvoimaan, paksummalla ja kaltevammalla haarniskalla, erityisesti sivuilla. Tämä säiliö painoi jopa neljäkymmentäviisi tonnia, mutta se oli paremmin suojattu ja tehokkaammin aseistettu, säilyttäen samalla erittäin korkean liikkuvuuden.
  Sen sivupanssari oli 170 mm ja etupanssari 250 mm rinteissä. "Panther"-3 lupasi tulla voittotankki.
  Stalinilla oli selvästi häntä jalkojensa välissä...
  Mutta talvella hän yritti hyökätä uudelleen, mutta hänet lyötiin, eikä puna-armeija saavuttanut voittoa missään.
  Ja maaliskuussa saksalaiset Panther-3:lla onnistuivat saavuttamaan läpimurron etelässä. Ja huhtikuussa he valtasivat Kiovan uudelleen.
  Toukokuussa Stalin tarjosi jälleen rauhaa saksalaisille ja jopa lupauksen luopua Donbassista ja Leningradista.
  Hitler vastasi hyökkäämällä keskustaan ja siirtymällä Smolenskiin. Ja saksalaiset voittivat yhä... Kesällä he valloittivat Smolenskin ja lähestyivät Moskovaa. Heidät pysäytettiin siellä, mutta natsit kääntyivät etelään ja siirtyivät kohti Donbassia.
  Ja he valloittivat vasemman rannan Ukrainan. Ja marraskuussa 1945 saavuimme Stalingradiin. Itse Stalingradia ei voitu ottaa liikkeelle. Mutta tilanne muuttui monimutkaisemmaksi. Ja 1. tammikuuta 1946 Türkiye tuli myös sotaan Neuvostoliiton kanssa.
  Sen jälkeen ei ollut mahdollisuutta pitää Kaukasusta hallussa.
  Siitä huolimatta taistelut kestivät koko talven ja kevään. Ja vasta kesäkuussa 1946 sankarillinen Jerevan kaatui. Ja vähän aikaisemmin Baku. Ottomaanien valtakunta auttoi siten kolmatta valtakuntaa. Kuitenkin, kun saksalaiset käynnistivät kesäkuussa hyökkäyksen Moskovaan ja Saratoviin, puna-armeija osoitti poikkeuksellista sankarillisuutta.
  Oleg Rybachenko ja neljä tyttöä taistelivat Moskovan lähellä ja osoittivat valtavaa rohkeutta.
  Poika eversti shortseissa ja noitatytöt bikineissä tuhosivat Krautit.
  Oleg heitti kranaatin paljain jaloin ja lapsensa jalalla ja huusi:
  - Kunnia Neuvostoliitolle!
  Natasha kääntyi. Hän heitti tappajan lahjan paljain varpaillaan ja vinkaisi:
  - Kunnia isänmaalle!
  Zoya niitti paljon fasisteja. Hän heitti paljaat varpaansa, lahja, joka tuo kuoleman, ja haukkui:
  - Kunnia Stalinille!
  Augustina, tämä punatukkainen paholainen, ampui alas suuren joukon natseja. Hän potkaisi kranaattia paljaalla kantapäällään ja sanoi:
  - Kunnia kommunismin ideoille!
  Svetlana, joka johti tulta, kaatoi natseja, heitti kuolemanlahjoja paljain jaloin ja karjui:
  - Kunnia Leninin ideoille!
  Viisi taisteli sankarillisesti, ja Moskovan lähellä natsien hyökkäys torjuttiin.
  Totta, natsit pystyivät valloittamaan Saratovin useiden kuukausien taistelun jälkeen.
  Mutta talvella heidän etenemisensä pysähtyi. Vuonna 1947 alkoi saapua uusia Neuvostoliiton T-54-panssarivaunuja, jotka olivat vain hieman huonompia kuin Panther-3 ja vahvempia kuin Panther-2.
  Sota kesti yhä enemmän... Vuosi 1947 kului keskinäisessä iskujen vaihdossa ja istuvassa etulinjassa.
  Vuonna 1948 tapahtui myös iskujen vaihtoja eikä juuri mitään muutoksia. Saksalaiset hoitivat sotilaita, joten heillä oli suuri väestötappio. Myös Stalinilta puuttui ihmisiä.
  Myöskään vuonna 1949 ei muutoksia. Paitsi että Neuvostoliitto sai MIG-15:n ja Kolmas valtakunta sai ME-462:n. Saksalainen kone oli nopeampi ja voimakkaammin aseistettu.
  Saksalaisilla oli myös Panther-4, vielä raskaampi 105 mm:n tykillä, jonka piipun pituus oli 100 EL, paksu panssari ja kaasuturbiinimoottori. Neuvostoliitossa T-54- ja IS-4-sarjat ovat tällä hetkellä tuotannossa. Mutta IS-7:ää ei valmistettu sarjassa - se ei toiminut.
  Sota on ohi ja 1950 on mennyt...
  Myös taisteluita vaihtelevalla menestyksellä, ja etulinja sai kiinni.
  Ja talvella 1951-1952 Stalin suoritti joukon valtavia hyökkääviä operaatioita ja onnistui tyrmäämään saksalaiset Saratovista ja työntämään heidät hieman taaksepäin. Taitamaton Leningrad kesti edelleen monivuotisen piirityksen. Ja yleisesti ottaen Puna-armeija näytti tarttuvan aloitteeseen.
  Mutta kesällä saksalaiset pystyivät palauttamaan osittain asemansa ja valtasivat jälleen Saratovin.
  Syksy ja talvi kuluivat raskaissa taisteluissa. Ja maaliskuussa 1953 Stalin kuoli.
  Fasistit valloittivat Kuibyshevin ja piirittivät Moskovan käyttämällä hyväkseen syntyvää hämmennystä ja valtataistelua. Joulukuussa 1853 Neuvostoliiton pääkaupunki kaatui. Ja tammikuussa 1954 taipumaton Leningrad vangittiin vihdoin.
  Tämän jälkeen puna-armeija heikensi vastarintaansa. Ja vuoden 1954 aikana Wehrmacht saavutti Novosibirskiin. Sitten oli tyyntä, kunnes vuonna 1955 kaikki Neuvostoliiton suuret kaupungit vangittiin.
  Mutta sissisota jatkui. Viipyvä ja raskas. Tietenkin, ja lopulta, maaliskuussa 1957, myös Fuhrer kuoli.
  Sen jälkeen alkoi taistelu vallasta Kolmannessa valtakunnassa, ja sen seurauksena valtakunta romahti. Entiselle Neuvostoliiton alueelle syntyi monia itsenäisiä valtioita. USA:sta on tullut maailman hegemoni. Lisäksi Kiinaan asetettiin Amerikka-mielinen hallitus.
  Tätä jatkui useita vuosikymmeniä. Tylsä maailman pysähtyminen, Neuvostoliiton jälkeinen tila. USA menestyi hieman todellista historiaa paremmin; vuonna 2017 he lensivät vielä Marsiin.
  Mutta yleisesti ottaen ihmiskunta on pirstoutunut, islamilaisessa maailmassa on sotia ja terrorismia, ja on myös sotia ja kymmeniä maita entisellä Neuvostoliiton alueella...
  Lyhyesti sanottuna vain Amerikka kukoistaa, ja kaikki osavaltiot ovat siitä riippuvaisia. Ja USA juo mehua niistä. Vuonna 2020 Yhdysvaltain presidentti on homoseksuaali, ja hänellä on avoimesti aviomies. Ja siitä tuli vielä hauskempaa.
  Joten Gerdan nero leikki julman vitsin maailmalle! Ja tämä vain pahensi tilannetta!
  
  
  ROOSEWELL KUI VUONNA 1943
  Roosevelt kuoli maaliskuussa '43, ja hänen seuraajansa Henry Wallace idealistina vaati Stalinia vapauttamaan hallintoa vastineeksi avusta. Luonnollisesti Stalin vastasi päättäväisesti kieltäytymällä. Henry loukkaantui. Amerikkalaiset rajoittivat Kolmannen valtakunnan pommituksia ja antoivat Rommelin vetää saksalaiset ja italialaiset joukot Afrikasta.
  Churchill, joka myös pelkäsi Neuvostoliiton vahvistumista, rajoitti toimintaansa Saksaa vastaan. Hitler vastineeksi myös keskeytti lopullisen ratkaisun juutalaiskysymykseen.
  Vaikka aselepoa ei virallisesti julistettu, liittolaiset itse asiassa lopettivat sodan käymisen. Ja tämä oli kolmannen valtakunnan eduksi. Aseiden ja erityisesti tankkien tuotanto lisääntyi.
  Fuhrer jopa lykkäsi jälleen kerran operaatiota Citadel, koska tiedustelupalvelu kertoi, että Neuvostoliitolla oli enemmän panssarivaunuja, jalkaväkeä ja tykistöä Kurskin pääkohdassa, ja hän odotti saavansa ylivoiman. Itse asiassa linnoituksen hyökkääminen huonommilla voimilla on uhkapeliä!
  Lisäksi Fuhrer halusi uusien Tiger-2-, Mouse- ja Lion-panssarivaunujen osallistuvan taisteluihin. Mouse-tankki läpäisi suhteellisen onnistuneet testit kesällä 1943, samoin kuin Tiger-2, joka oli yleensä valmis tuotantoon. Mutta "Lion" oli silti myöhässä. Sen kehitys keskeytettiin 42 vuoden lopussa ja jatkui sitten uudelleen. Mutta tämä säiliö oli huonompi kuin Tiger-2, mutta yli kaksikymmentä tonnia painavampi. Kuitenkin "hiiri", jonka paino oli satakahdeksankymmentä tonnia, osoittautui hemorrhoidal mastodoniksi.
  Mutta jokaisella pilvellä on hopeinen vuori. Elokuussa Stalin, joka ei kestänyt hyökkäyksen jatkuvia viivästyksiä, määräsi itse lakon. Lisäksi Neuvostoliiton joukot muuttivat samanaikaisesti Orjoliin, Belgorodiin ja Harkovaan.
  Tähän mennessä Fritzit olivat merkittävästi vahvistaneet joukkojaan ja kaivaneet monia linnoituksia. Neuvostoliiton joukot hyökkäsivät jo linnoitukseen. Ja Panther tehokkailla aseillaan ja vakavalla etupanssarillaan osoittautui hyväksi panssarivaunuksi puolustuksessa. "Ferdinand" esiintyi myös hyvin. Itseliikkuva ase ei ole kovin liikkuva, mutta siinä on erittäin voimakas etupanssari ja toisen maailmansodan paras panssarintorjuntatykki.
  Mutta "Tiger" suoriutui erityisen hyvin, melko vahvalla sivupanssarilla, erinomaisella ja tehokkaalla aseella, suurella määrällä kuoria sekä moottorin ja voimansiirron suhteellisella luotettavuudella.
  Kolmekymmentäneljä saattoi osua Tiikeriin vain kyljessä, korkeintaan kolmesataa metriä, ja enintään 30 prosentin todennäköisyydellä.
  Joten Krauts ovat vahvoja puolustuksessa. Lisäksi natsit siirsivät useita lisäosastoja Afrikasta, kymmenkunta Ranskasta ja neljä Balkanilta korvaten ne bulgarialaisilla ja italialaisilla. Ja yhteensä he keräsivät kaksikymmentä divisioonaa lisää.
  Ja he tuottivat tuhat tankkia lisää, koska liittolaiset eivät olleet pommittaneet tehtaitaan ja kaupunkejaan maaliskuun 1943 jälkeen. Ilmatorjuntatykkien ja hävittäjien määrä lisääntyi erityisesti itärintamalla länsirintaman kustannuksella. Ensinnäkin siellä oli enemmän Focke-Wulf-ajoneuvoja, joissa oli erittäin tehokkaita aseita, suuri nopeus ja hyvä panssari.
  Neuvostoliiton joukot olivat hieman todellista historiaa heikompia, koska Lend-Leasen ilmaisavustus päättyi, vain rahasta. Neuvostoliitto pakotettiin ostamaan joitain asioita. Erityisesti bauksiitti ja seosaineet, maksavat kullassa.
  Mutta heidän oli kieltäydyttävä ostamasta lentokoneita ja tankkeja - kultaa ei riittänyt kaikkeen. Joten upeat Churchillit, joissa oli 152 mm:n panssari, eivät olleet enää saatavilla. Ja hyökkäyksessä he ovat hyvä apu. Kuten suojatut Shermanit.
  Tietysti Neuvostoliitto oli vahvuudeltaan heikompi kuin todellinen historia, ja vihollisella päinvastoin oli enemmän mahdollisuuksia. Ja astut myös vihollisten päälle.
  Mainstein etelässä torjui Neuvostoliiton hyökkäyksen ja piti Belgorodia. Malli oli komentajana Oryolin salientissa. Puolustusleijona oli valmis hyökkäämään, mutta oli vahvuudeltaan heikompi. Vaikka vahvempi kuin todellisessa historiassa, johtuen lännestä siirtyneistä voimista ja suuremmasta vapautetusta aseista.
  Joten krautit taistelivat hyvin itsepäisesti. Neuvostoliiton joukot pystyivät kuitenkin tunkeutumaan, mutta etenivät korkeintaan yksi tai kaksi kilometriä päivässä, suurien tappioiden kustannuksella. Syyskuussa puna-armeija yritti hyökätä keskustaan. Mutta sielläkin saksalaisilla on kaikki valmiina ja vahva puolustus. Todelliseen historiaan verrattuna Fritzillä oli 35-40 divisioonaa enemmän. Länsirintaman ansiosta Afrikka, vähemmän väestön menetystä pommituksista ja suurempi aseiden tuotanto.
  Lisäksi säästöjä ilmatorjuntatykkien, rauniot raivaneiden ja tuhoutuneiden tehtaiden entisöinnin ansiosta. Panssarivaunujen ja lentokoneiden lisämäärällä oli merkitystä. Lisäksi fasistien ilmailu itse asiassa kaksinkertaistui länsirintaman ja lisääntyneen aseiden tuotannon ansiosta, eikä puna-armeijalla ollut enää ylivoimaa taivaalla. Siitä tuli vielä heikompi kuin todellisessa historiassa, koska ei ollut amerikkalaisia ja brittiläisiä lentokoneita, ja lisäksi ei vieläkään ollut tarpeeksi duralumiinia, alumiinia ja kuparia. Et voi ostaa niin paljon kultaa kuin liittolaiset toimittivat ilmaiseksi.
  Joten ei ollut mahdollista murtautua läpi etukäteen valmisteltua puolustusta keskustassa. Saksalaiset pystyivät vastustamaan. Mutta he eivät ole vielä hyökänneet. Varsinkin talvella. Sinun täytyy kestää talvi ja selviytyä.
  Ja Krauts istui puolustamaan. Talvella Puna-armeija eteni etelässä, mutta tuloksetta. Se iski lähellä Leningradia, mutta Fritzit pystyivät siirtämään lisävoimia tänne ja kestämään. Teini-ikäiset mobilisoitiin Kolmannen valtakunnan armeijaan, ja he alkoivat työskennellä ulkomaalaisten koneilla. Myös Euroopan divisioonien määrä kasvoi. On huomattava, että ranskalaiset olivat halukkaampia taistelemaan bolshevikkeja vastaan, kun tehtaiden pommitukset loppuivat. Ja heistä muodostui kokonainen legioona, belgialaisia, hollantilaisia, norjalaisia.
  Kun natsit voittivat Ruotsin eduskuntavaalit, vapaaehtoisten virta sieltä lisääntyi ja syntyi jopa kaksi divisioonaa.
  Sekä espanjalaiset että italialaiset lisäsivät sotilaallista läsnäoloaan. Lisäksi sotavankien vaihto tapahtui ja noin miljoona entistä sotilasta palasi Italiaan.
  Joten ketä Krautsit pystyivät kestämään taitavasti puolustamalla? Ja heidän lentoliikenteestä tuli yhä voimakkaampi. Lentokonetuotannossa natsit ohittivat Neuvostoliiton, ja aseistuksen ja nopeuden osalta heidän koneet olivat selvästi vahvempia. Ja saksalaiset lentäjät ovat paremmin koulutettuja kuin Neuvostoliiton lentäjät. Joten tappioiden suhde muuttui Krautien hyväksi. Ja he hallitsivat ilmassa.
  Saksalainen 30 mm lentotykki osoittautui erityisen tehokkaaksi. Melko kevyt, se pystyi ampumaan alas neuvostokoneen yhdellä osumalla ja ampui 600 tai jopa 660 laukausta minuutissa.
  Puna-armeija oli selvästi häviämässä ilmassa.
  Tilannetta pahensi ME-262, erittäin nopea, voimakkaasti aseistettu ja mikä tärkeintä erittäin kestävä ajoneuvo, ilmestyminen massatuotantoon. Kyllä, tehokkaat suihkumoottorit antoivat saksalaisille mahdollisuuden tehdä hävittäjästä raskaampaa ja siksi paremmin suojattua ja panssaroitua. Ja neljä 30 mm:n tykkiä on aika paljon.
  On huomattava, että Krauts rajoitti myös FAU-ohjusohjelmaa, koska se oli menettänyt merkityksensä olosuhteissa, joissa liittolaiset eivät olleet sodassa. Ja tämä mahdollisti ilmailun merkittävän vahvistamisen. Erityisen onnistuneena kehityksenä voidaan pitää TA-152:ta, joka oli lento-ominaisuuksiltaan paljon parempi kuin Focke-Wulfi, mutta voisi olla myös hyökkäyslentokone ja etulinjan pommikone.
  Välttyessään etulinjan romahtamisesta tänä talvena ja kestäneensä kaikkialla Krautit aktivoituivat keväällä. Ja jo kesäkuussa he aloittivat uuden hyökkäyksen. Pääisku annettiin Kurskin suuntaan. Ja niitä käytettiin melko aktiivisesti: "hiiri", "leijona", "tiikeri"-2, "pantteri"-2 ja tietysti yksinkertaiset "tiikerit" ja "pantterit". T-3- ja T-4-tankit lopetettiin vanhentuneina. Neuvostoliitto osti IS-2:n ja T-34-85:n. Viimeistä säiliötä valmistettiin kuitenkin niukasti, koska tarvikkeita ei ollut vapaalla Lend-Lease-sopimuksella, ja T-34-76 oli edelleen suosituin tuotannossa. Ja IS-2:ta ei melkein koskaan valmistettu, ja tämä säiliö oli vielä viimeistelyssä.
  Joten saksalaiset tankit olivat raskaampia ja tehokkaampia kuin Neuvostoliiton tankit. Melkein yhtä monta, Krautilla oli paremmin suojattuja ja aseistettuja ajoneuvoja. Panther-2 osoittautui käytännöllisimmäksi, painon nousu kompensoitiin tehokkaammalla moottorilla ja sivut saivat paremman suojan. "Tiger"-2 osoittautui myös melko hyväksi, 1000 hevosvoiman moottorilla, joka oli tehokkaampi kuin todellisessa historiassa. Ja tämä on käytännöllistä!
  Lev-tankki, joka painoi 22 tonnia enemmän kuin Tiger 2 ja jolla ei ollut etuja panssarissa, osoittautui käytännössä huonommaksi. Sen 105 mm:n tykki, vaikkakin Tiger-2:ta tehokkaampi, on myös vähemmän nopeatulinen. Ja tehokkaampaa kuin 88 mm:n Tiger ei tarvita kolmekymmentäneljäksi. "Leijona" osoittautui itse asiassa autoksi kylässä eikä kaupungissa. Sen panssari on yhtä riittämätön kuin Tiger-2:ssa, mutta totuus pätee kolmekymmentäneljäksi. T-34-76 ei myöskään tunkeudu kaltevaan panssariin. Ja edessä vain tornin otsan paksuus on 240 millimetriä kulmassa, mikä on jo liikaa.
  "Hiiri" on yleensä läpäisemätön kaikille Neuvostoliiton panssarintorjunta-aseille kaikista näkökulmista. Mutta se on liian raskas ja hitaasti liikkuva, ja sitä on vaikea kuljettaa, ja se rikkoutuu usein.
  Mikä parasta, "Tiger"-2 ja "Panther"-2 ovat melko liikkuvia, suhteellisen luotettavia ja käytännöllisiä. Ja hyvin aseistettu.
  Ja suosituin Neuvostoliiton tankki, T-34-76, on selvästi vanhentunut. Paitsi että se on halpa, helppo valmistaa ja sen pieneen torniin on vaikeampi päästä. Mutta ase ei selvästikään toimi. Ongelmia on tornissa, optiikassa ja vaihteistossa.
  Lyhyesti sanottuna ei ole yllättävää, että tällä kertaa krautit onnistuivat valloittamaan Kurskin ja muodostamaan suuren patan. Ja kehittää edelleen menestystä Voronežin vangitsemiseksi.
  Sen jälkeen he kääntyivät Fuhrerin käskystä etelään kohti Stalingradia.
  Krautit pelkäsivät hyökätä Moskovaan. Lisäksi he tarvitsivat valkoihoista öljyä.
  Täällä Stalinin ylimielisyys nukahti. Hän tajusi, että hän voi hävitä. Ja hän kääntyi amerikkalaisten ja brittien puoleen - he sanovat, auttakaa!
  He vastasivat:
  - Tuleeko vapauttaminen ja vapautetaanko poliittisia vankeja?
  Stalin vastasi epämääräisesti:
  - Mietitään...
  Churchill ja Wallace sanoivat lujasti:
  - Apua ei saa ennen kuin käytännön toimenpiteitä on tehty! Lisäksi Japani on lopetettava.
  Ja nousevan auringon maalla meni paremmin kuin todellisessa historiassa. Menestyksekkäämmin taistelulaivoja käytettiin tehokkaammin, ja pääamiraali ei kuollut, ja yleensä samurait olivat jotenkin onnekkaampia taisteluissa. Vaikka he silti hävisivät, mutta paljon hitaammin. Ja amerikkalaiset ja britit muuttivat kämmenestä kämmenelle.
  Liittoutuneet eivät tietenkään halunneet päästä Eurooppaan.
  Saksalaiset saavuttivat Stalingradin, mutta puna-armeija onnistui saamaan jalansijaa siellä. Ja taistelut jatkuivat. Mutta saksalaisia ei ollut mahdollista saartaa uudelleen talvella. He eivät pudonneet samaan ansaan kahdesti. Ja sitten saavuimme Terekin portille. Ja he kulkivat harjuilla.
  Tällä kertaa sekä Grozny että Ordzhonikidze pystyivät valloittamaan, mutta natsit pysäytettiin silti vuorilla.
  Talvi on saapunut ja toinen tyyny on saapunut. Tammikuussa Puna-armeija eteni keskustassa. Mutta se ei saavuttanut merkittäviä tuloksia.
  Lopulta oli mahdollista aloittaa T-43-85: n tuotanto, mutta tämä ajoneuvo oli silti huonompi kuin saksalaiset. Fritz alkoi vastaanottaa "E"-sarjan tankkeja. Ensinnäkin "E"-100, joka korvasi "Hiiren". Sijoittamalla vaihteiston ja moottorin yhteen saksalaiset alensivat säiliön korkeutta säästämällä kattariakselia ja tiivistivat layoutia. Säiliöstä tuli matalampi, pienempi ja kevyempi, paino 130 tonnia 188 sijaan. Tämä mahdollisti sen nopeuden nostamisen maantiellä 40 kilometriin tunnissa, samaan kuin maantiellä. Ja ajoneuvon suojaus on parantunut entisestään panssarilevyjen järkevämmän kaltevuuden ansiosta.
  Tämä säiliö on tietysti paljon käytännöllisempi kuin hiiri. Ja hän osoitti itsensä hyvin taisteluissa. E-50 lupasi yleistyä. Myös tiivistetty asettelukaaviolla. Painoltaan samanlainen kuin Panther-2, mutta paksummalla ja rationaalisesti kulmassa oleva panssari ja matala siluetti. Mutta toistaiseksi tämä auto on viivästynyt. Koska Hitlerille ei riittänyt, että E-50:ssä suunniteltiin yhtä paksut panssarit kuin Tiger 2:ssa, Fuhrer vaati luotettavampaa ja tehokkaampaa suojaa. Esimerkiksi E-100:ssa on sivut, joissa on 210 mm:n paksuiset suojukset kulmassa, ja et todellakaan pääse murtautumaan minkään läpi.
  "Panther" 2 päivitettiin 88 mm:n tykkiksi, jonka piipun pituus oli 100 EL. Ja tähän asti se on toiminut loistavasti.
  Talvella saksalaiset pystyivät kestämään keskellä ja torjumaan hyökkäykset. Ja keväällä krautit jatkoivat hyökkäystään Kaukasiassa. Lev-2-säiliö ilmestyi edeltäjäänsä kevyempänä, ja vaihteisto ja moottori sijaitsevat yhdessä yksikössä edessä ja poikki. Tietysti paljon liikkuvampi, mutta samoilla haarniskoilla ja aseilla. Ja "Tiikeri"-3. Tämä säiliö oli jonkin verran tiivistetty sijoittelunsa vuoksi ja suojattu paremmin, erityisesti 120 mm:n sivuilla verrattuna edelliseen 82:een, rinteissä. Kapea torni ja vahvempi panssari. Aseistus kuitenkin muuttui 88 mm:iin 100EL:ssä. Uusi ase ampui kaksitoista laukausta minuutissa kahdeksan sijaan, ja se oli tarkempi ja panssaria lävistävämpi kuin edellinen. Ensimmäinen E-75 ilmestyi myös, mutta tämä kone ei myöskään sopinut armeijalle ja sitä vaadittiin modifioimiseksi. Liian raskas - yli yhdeksänkymmentä tonnia, eikä sivuilta suojattu riittävästi.
  Mutta joka tapauksessa Krautit ovat vahvempia, ja pääisku annettiin Volgaa pitkin Kaspianmeren suuntaan. Ja he pystyivät murtautumaan puna-armeijan puolustuksen läpi ja katkaisemaan Kaukasuksen maata pitkin.
  Epätoivoiseen tilanteeseen joutuessaan Stalin uhkasi vetäytyä sodasta ja tehdä erillisen rauhan Saksan kanssa millä tahansa ehdolla. Yhdysvalloissa oli jo toinen presidentti vallassa - republikaani!
  Ja hän sanoi, että et ota häntä kiristykseen. Stalin vastasi tarjoamalla Hitlerille neuvotteluja millä tahansa ehdolla. Fuhrer jätti tämän huomiotta.
  Saksan hyökkäys onnistui, ja Türkiye avasi toisen rintaman Transkaukasiaan.
  Kaikki oli kirjaimellisesti hajoamassa. Ja nyt Hitlerin laumat hyökkäävät jo Bakuun. Ja näyttää siltä, että mahdollisuuksia ei ole.
  Mutta tässä on neljä noitatyttöä taistelemassa Neuvostoliiton kaupungin puolesta.
  Natasha ampuu räjähdyksen Fritzeihin ja heittää kranaatin paljain jaloin siroilla jalkallaan. Joka tyrmää Hitlerin tankin.
  Komsomolin noita huutaa:
  - Kunnia Venäjälle!
  Sitten Zoya myös ampuu ja niittää fasistit. Ja paljain varpaillaan hän heittää tuhon lahjan. Kranaatti osuu Panther-2-rataan. Auto kääntyy ja törmää Tiger-2:een. Ja molemmat tankit räjähtävät ja halkeavat.
  Zoya huutaa keuhkoihinsa:
  - Kunnia Stalinille!
  Augustine antaa myös käänteen. Ampui alas Wehrmacht-sotilaan. Ja paljain jaloin hän heittää kranaatin vihollista kohti ja huutaa:
  - Kommunismin kunniaksi!
  Ja Svetlana, tämä vaaleahiuksinen tyttö, heittelee sitruunaa kuin paljas kantapää, repimällä fasistit osiin.
  Hän antaa hyvin kohdistetun purskeen ja huutaa:
  - Kunnia suurelle Neuvostoliiton isänmaalle!
  Ja kaikki neljä tyttöä huutavat keuhkoihinsa:
  - Kunnia kuolemattomalle isänmaalle!
  Ja paljain jaloin he taas heittävät tuholahjoja. Tällaisten taistelijoiden myötä luottamus siihen, että Neuvostoliitto voittaa joka tapauksessa, kasvaa. Loppujen lopuksi hänellä on niin rohkeita ja taitavia sotureita!
  
  Avaruusprinssin seikkailuja
  Prinssi Francesca, joka siirtyi hermostuneena joystickillä yhdestä kosmisesta nopeudesta toiseen, siirtyi pois planeettastaan. Hänen avaruusveneensä, joka oli samanlainen kuin kullattu hai, mursi nopeasti kylmän tyhjiön. Toisin kuin viileä ja välinpitämätön tila, prinssin sydän paloi vihasta.
  Hän on pakkonaimisissa huolimatta siitä, että Francesca on ollut yli kantapään rakastunut toiseen, säteilevän kauniiseen tyttöön kuuden kuukauden ajan. Hän ei voinut unohtaa hetkeäkään, kyyhkynen - runojen sankaritar.
  Ja he pakottavat hänelle toisen, mustatukkaisen, kovanaamaisen kuningatar Albinan, nuorta prinssiä kolmekymmentä vuotta vanhemman henkilön.
  Ei, hän ei tule koskaan hyväksymään tätä! On kuin hevoset olisi revitty aitauksesta ja laukkaavat suonissa. Hänen rakkaansa hiukset loistavat kuin auringonsäteet. Milloin on mahdollista kommunikoida huippuhyperinternetin kautta?
  Prinssi syöksyi kuumeisesti yhdistelmiin peräkkäin... Hän oli jo epätoivoinen, kun kolmiulotteinen projektio välähti ja lopulta hän ilmestyi...
  Tyttö on todella ihme: kuu loistaa hänen punoksensa alla ja tähti palaa hänen otsassaan. Hänen smaragdisafiirisilmänsä voisivat herättää kuolleet, niissä on niin paljon ilmaisua ja voimaa.
  Francesca totesi päättäväisesti:
  - Olen jo tehnyt päätöksen! Luovun valtaistuimesta, tittelistä ja lennän luoksesi!
  Säteilevä tyttö tuli yhtäkkiä surulliseksi ja sirkutti lempeällä äänellä:
  - Oletko ajatellut kaikkea, prinssi?
  Francesca, ravistellen ohjaussauvaa raivoissaan, sanoi epätoivoisesti:
  - Tuhat kertaa kyllä! Mitä hyötyä on kruunusta, kunniasta ja rikkaudesta, jos tärkeintä ei ole rakkaus!
  Tyttö huokaisi raskaasti ja pudisti kultaisia kiharoitaan ja sanoi:
  "Pelkään, että tulet hirveän pettymään, kun saat selville kuka minä todella olen!"
  Prinssi pudisti päätään epätoivoisesti ja karjui:
  - En välitä! Vaikka se on viimeinen kerjäläinen! lennän sinulle!
  Tyttö mutisi hämmentyneenä:
  - Mutta sinä et tiedä missä asun.
  Francesca sanoi äänellä, joka osoitti luottamusta:
  - Minulla on painovoimanvaihdin. Olen jo kauan sitten huomannut, mistä signaalit tulevat ja olen pian kanssasi...
  Tyttö huokaisi jälleen, vieläkin raskaammin; näytti siltä kuin aurinko olisi piiloutunut pilvien taakse. Prinssi ei kysynyt enempää, vaan laittoi maksiminopeuden päälle. Haluaisin nähdä hänet. Ja sitten tapahtuu mitä tahansa!
  Aika kului tuskallisen hitaasti, ikään kuin sekunnit kiipeäisivät vuorelle kuin aasit, jotka ovat täynnä kiviä. Mutta sitten se tapahtui, lopulta painovoiman suuntamittari osoitti, että prinssi oli paikallaan.
  Francesca laittoi tarkistusnäytöt päälle. Hänen kuninkaallinen jahtinsa oli yksinkertaisesti tekniikan ihme, ja sitä pystyi ohjaamaan yksi henkilö. Mutta edistyneimmistä laitteista huolimatta prinssi näki vain valtavan sinisen tähden.
  Laitoin painovoiman suuntamittarin taas päälle... Se osoitti suoraan vaikuttavaa ja kuumaa tähteä.
  Hämmentyneenä Francesca painoi näppäimistöä yhdistäen ystävänsä kuvan. Ja sitten värillinen, kolmiulotteinen projektio välähti taas. Tyttö oli edelleen upea, mutta ilmeisesti hänen kasvonsa olivat kyynelten tahrat ja hänellä oli suurta kipua.
  Prinssi kysyi myötätuntoisesti tytöltä:
  - En ymmärrä... Ehkä suuntamittarini on mennyt hulluksi ja osoittaa tätä tähteä... Vaikka teknisiä vikoja on! - Francesca puristi kätensä tiukasti.
  Tyttö kuiskasi surullisena vastauksena:
  - Ei, tämä ei ole häiriö... Olen todellakin tähden keskellä!
  Prinssi huudahti hämmästyneenä:
  - Miten?
  - Olemme tähtiihmisiä ja kehomme koostuu ultraplasmasta! - Tyttö nirissi tuskin kuuluvasti ja lisäsi kyyneleen vuodattaen. - Emme voi olla yhdessä!
  - Ei! - Prinssi huusi, ja avaruusalusta sukelsi ultramariinirunkoon.
  
  TYTÖT rakastavat ERITYISESTI
  Kuinka saksalaiset valmistautuvat laskeutumaan maihin Britanniassa, kun Stalin nuolee haavojaan. On jo kesäkuu... Testataan kaivutankkeja, joiden oletetaan kaivavan tunneleita Englannin kanaalin alle ja nousevan Britannian metropoliin.
  Kauniit tytöt vain helakanpunaisissa ja sinisissä bikineissä kiipesivät maata liikuttavaan delfiinimäiseen konekiväärin panssarivaunuun. He laittoivat ajoneuvon toiselle vaihteelle ja auto upposi tasaisesti maahan. Uusi ase, joka voi voittaa minkä tahansa puolustuslinjan. Upeat soturit liikuttivat vipuja paljain sormin ohjaten tankkia.
  Ja millaiset hahmot tytöillä on, ja rehevät rinnat, joita tuskin peittävät bikinit. Voit ihailla niitä tuntikausia. Ja kuka on paras armeijassa? Tietenkin se on tyttö.
  Mutta kolmannen valtakunnan tiedemiehet eivät kehitä vain maansiirtoyksiköitä ja muita rautalaitteita. Kuolemaleireillä lääkärit työskentelevät luodakseen soturin - tulevaisuuden miehen. Entä jos rottageeni siirretään ihmiskehoon? Tai torakka? Kuinka paljon hänen taistelukykynsä paranee?
  Ja sotiin on jo olemassa tietyntyyppisiä hirviöitä, samoin kuin zombisotureita. Jälkimmäiset ovat olleet olemassa jo useita vuosia. Jokainen ihminen voidaan muuttaa zombiksi. Mutta heidän taistelukykynsä osoittautuivat kyseenalaisiksi - liian tyhmiksi. He eivät oikeuta luomiskustannuksia ja voivat avata tulen omia joukkojaan vastaan.
  Joten zombit eivät ryhtyneet massatuotantoon etulinjoille. Mutta niistä voidaan tehdä vähän koulutettuja työntekijöitä ja valmistaa esimerkiksi yksinkertaisimpia lentokoneita ja purjelentokoneita. Monet purjelentokoneet on valmistettu laskeutumaan Britanniaan.
  Mutta on myös salainen, erityinen ase: levykkeet! Jotain, jota ei voitu toistaa 2000-luvulla. Keskitysleirien parhaat tiedemiehet kehittivät aseita, joilla oli ainutlaatuisia ominaisuuksia. Nopeus oli saavuttanut jo kolme tai neljä ääninopeutta, mutta mikä tärkeintä, laminaarivirtauksen ansiosta levykkeet osoittautuivat haavoittumattomiksi pienaseille.
  Ja he itse saattoivat ampua alas autoja ilmaan - ainakin rampaamalla niitä.
  Ja jälleen Oleg Rybachenko edusti tyttöjä kiekon ruorissa. Kolmannen valtakunnan armeijassa naiset olivat harvinaisia. Mutta unelmissasi, miksi et kuvittele tyttöjä. Monivärisillä kampauksilla, hoikka, urheilullinen, rintakehä vähällä vaatteilla tai täysin alasti!
  Oi, jos koko maailma koostuisi vain tytöistä, ja hän, Johann, jäisi ainoaksi mieheksi. Ja kuinka hän sitten kääntyisi?
  Säteilevä Charlotte on kiekon selässä hymyillen, ja hänen punaiset hiuksensa leijuvat tuulessa kuin proletaarinen lippu. Kuinka täysiveriset, nuorekkaat kasvot hänellä on, ja pullistuneet rinnat, ohut vyötärö, jossa voimakkaat, leveät lantiot. Hänen pikkuhousunsa ovat ohuet, kuin lanka, ja niiden avulla näet kaikki tyttömäiset hurmaa!
  Ja kiekko itsessään näyttää pahamaineisilta lentäviltä lautasilta. Se nousee pystysuunnassa, melkein äänettömästi... Melko iso ja kallis kone. Kun se nopeutuu, sen ympärillä virtaa voimakkaita ilmavirtoja, jotka voivat puhaltaa pois sekä luoteja että kuoria. Siten kiekko on haavoittumaton liikkeessä.
  Totta, tässä on miinuksensa: itse lentävä lautanen ei myöskään voi ampua, mutta... Ensinnäkin kiekkokone pystyy törmäämään minkä tahansa vihollisen lentokoneen. Ja kun otetaan huomioon nopeus, mikään lentävä kone ei voi paeta sitä. Toiseksi, voit sammuttaa suihkun, heittää ulos radio-ohjatun pomminkuoren ja osua kohteeseen! Ja sitten taas päälle...
  Lisäksi on jo käynnissä erityyppisten palkkiheittimien kehitys, joilla on tarkoitus varustaa lentävät lautaset. Sanot mahtavaa! Mutta kuka tietää, mihin fasismi pystyy, kun se on niellyt niin monet maapallon resurssit.
  Levykkeen ohjausjärjestelmä on nykyaikaisin ohjaussauvalla. Hän on taistelukokeessa. Iso-Britannia ja Amerikka ovat edelleen vahvoja ilmailussa, ja miksi "lentävä lautanen" ei voi heikentää vihollisen ilmajoukkoja?
  Charlotte on niin kaunis, tämän laivan pääkaupunki. Miehistö koostuu viidestä tytöstä. He joko istuvat tuoleilla ja hyppäävät sitten ylös nykittäen paljaita, suklaanvärisiä jalkojaan. Heidän paljaat varpaansa lepäävät ohjaussauvojen varassa. Kuinka eroottista se on, maalatut, kauniisti muotoillut kynnet loistavat, suonet kulkevat alas sääressä ruskettuneen ihon alla.
  Tytöistä koostuva miehistö on se, mistä armeijaan joutunut nuori mies haaveilee. Se, joka tuo voittoa ja onnea.
  Nyt kiekko on noussut vauhtiin ja saavuttaa Britannian rannoilla hämmästyttävän nopeasti. Ja kaikin voimin se päihittää kolmea ensimmäistä englantilaista hävittäjää, jotka kohtasivat lentävän lautasen matkallaan. Laminaarivirtaus kaataa leijonaimperiumin autot. Ne, jotka menettävät siipensä, putoavat alas.
  Charlotte sanoo tyytyväisellä silmällä:
  - Ja hän on niin pelottava ja niin pelottava... En ole keksitty, pelottava ja keksitty!
  Ja vastauksena uusien englantilaisten hävittäjien yrityksiin ampua heitä, hän nauraa aggressiivisesti!
  Mutta nyt lentävä lautanen tekee U-käännöksen ja tahraa amerikkalaisen P-51-hyökkäyskoneen, jota eivät auta raketit tai kahdeksan konekivääriä. Siinä on edelleen paljon voimaa.
  Paljasjalkainen tyttö Oleg Rybachenko ajatteli, että amerikkalaiset olivat loppujen lopuksi tyhmiä, että he joutuivat sotaan Saksan kanssa. Joten he pelasivat vain Neuvostoliiton käsissä. Auttoi pahinta vihollisesi. Mutta he olisivat voineet käsitellä Venäjää saksalaisin käsin!
  Ja nyt haavoittumaton kiekko tuhoaa kaikki heidän lentokoneensa. Ja tämä on erittäin huono Britannialle.
  Ja Amerikassa se on vielä pahempaa. Kun Ison-Britannian selkäranka on murtunut, on mahdollista yrittää ylittää valtameri.
  Charlotte, kimaltelee smaragdisilmillä, sanoo laulussa ja riimeissä:
  - Näytämme haukoilta, nousemme kuin kotkat... Emme hukku veteen, emme pala tuleen!
  Häikäisevä blondi Gertrude vastaa:
  - Mikä kipu, mikä tuska... Saksa vs. Britannia - sata - nolla!
  Kiekko voi lentää melko pitkään. Sen moottorin salaisuutta ei ole ratkaistu edes 2000-luvulla. Ainoastaan lentävän lautasen tehoreservi on valtava - voit jopa lentää New Yorkiin. Ja liikkeet ovat niin rikki, ikään kuin koneelta puuttuisi inertia.
  Kaikki mikä ei ole hävittäjä tai pommikone jää kiinni - se on pölyksi jauhettua kakkua.
  Ja sitten pommeja alkaa pudota Lontooseen uusimmasta saksalaisesta hännänttömästä lentokoneesta. Ja se on erittäin tehokasta.
  22. kesäkuuta 1945 saksalaiset ja japanilaiset laskeutuivat maihin Australiaan. Tämä on eräänlainen mekkoharjoitus tulevaa Britannian hyökkäystä varten. Ja kiekko jopa lensi sinne.
  Ison-Britannian laivastosta on jäljellä vain sarvet ja jalat. Saksalaisilla on nyt yksipaikkaisia sukellusveneitä massatuotannossa. He upottavat englantilaisia laivoja, eivätkä ne itse ole käytännössä erotettavissa vesipatsaasta.
  Entä torpedot, jotka on suunnattu melulle tai kuumuudelle... Mitä saksalaisilla ei ole! Parhaat tiedemiehet kaikkialta maailmasta työskentelevät aseella kolmannen valtakunnan alaisuudessa. Ja heidät pakotetaan työskentelemään lujasti vahvistaen Saksan valtaa.
  Joten Australiassa on siroja, miniatyyri E-10:itä, joissa on matala siluetti ja miehistön makuuasennossa. Kevyestä painostaan huolimatta ne ovat verrattavissa Churchilliin aseistuksessa ja haarniskassa, mutta samalla paljon nopeampia ja ohjattavampia. Ja tytöt istuivat näissä autoissa.
  Pariskunnat makaavat ja hallitsevat tankkeja ja leikkaavat englantilaisen roskan!
  
  UUSIA VAIHTOEHTOJA HISTORIAAN
  Ja niin saksalaiset valloittivat Kaukasuksen vuoden 43 lopussa. Talvella he rajoittuivat puolustukseen, mutta kehittivät hyökkäyksen Afrikkaan ja Iraniin.
  Stalin ei tietenkään jäänyt sivuun. Neuvostoliitto aloitti hyökkäysoperaation Leningradin lähellä ja Voronežin alueella.
  Kaksoisisku, tavoite meni ohi. Leningradin lähellä Fritz käytti Panther-2:ta ja suihkuhävittäjiä. Voronežin suuntaan venäläiset ovat jo laukaistaneet IS-2:n. Kuten kävi ilmi, uusi säiliö ei ole täysin täydellinen.
  Aluksi Puna-armeija onnistui Voronežin läpimurrossa, mutta sitten saksalaiset aloittivat voimakkaan vastahyökkäyksen eteläsivulta ja loivat koko padan Neuvostoliiton ajoneuvoille. Samaan aikaan natsit käyttivät ensin itseliikkuvaa E-10-tykkiä, kevyttä, matalaa, nopeaa ja ohjattavissa suhteellisen vahvalla panssarilla.
  Neuvostoliiton joukkojen tappion jälkeen Voronežin lähellä oli toimintatauko. Stalin alkoi toimia varovaisemmin, ja saksalaiset siirtyivät Afrikkaan ja Iraniin.
  Hitler yritti vallata mustan mantereen kokonaan vapauttaakseen kätensä ja saadakseen lisäresursseja. Lisäksi krautit halusivat auttaa Japania, jonka puolesta taistelut eivät sujuneet kovin hyvin.
  Tärkeä rooli oli Saksan sukellusvenelaivastolla, jonka määrä kasvoi jatkuvasti. Uudet vetyperoksidikäyttöiset sukellusveneet ovat osoittaneet täydellisen ylivoimansa samantyyppisiin laivoihin verrattuna. Saksalaisilla oli myös torpedoja, jotka pystyivät havaitsemaan ääntä ja lämpöä.
  Siten liittoutuneiden laivasto alkoi kärsiä valtavia vahinkoja. Kesäkuun puoliväliin mennessä saksalaiset valloittivat Etelä-Afrikan ja heinäkuussa Madagaskarin lopulta koko mustan mantereen.
  Totta, kesäkuun 22. päivänä Stalin alkoi jälleen edetä Rzhev-Sychov-suunnassa massiivisesti käyttämällä uusinta teknologiaa. Uusi T-34-85 panssarivaunu, aseistuksen ja panssarin osalta huonompi kuin Panther-2, oli kuitenkin parempi kuin edelliset kolmekymmentäneljä mallia.
  Saksalaiset istuivat vahvassa puolustuslinjassa ja torjuivat hyökkäyksen luottaen suihkukoneisiin, uusiin konekivääreihin ja konekivääreihin sekä kaasunheittimiin. Itse hyökkäys ei ollut taktisesti äkillinen, ja siksi se osoittautui helpommaksi torjua. Mutta silti, kahden viikon taistelun jälkeen, Neuvostoliiton joukot kiilautuivat Fritz-asemiin.
  Ja saksalaiset ovat ohjanneet liikaa energiaa Afrikan operaatioteatteriin. Mutta uudet ranskalaisten, portugalilaisten, espanjalaisten ja jopa ruotsalaisten divisioonat osallistuivat taisteluihin. Ruotsissa kansallissosialistit voittivat parlamenttivaalit ja pari vapaaehtoisosastoa meni rintamalle.
  Lisäksi Kaukasuksen menetyksen jälkeen puna-armeijalla oli pula polttoaineesta, ja sen seurauksena se ei ollut niin taisteluvalmis.
  Kaksi viikkoa myöhemmin Stalin keskeytti hyökkäyksen ja ehdotti odottamatta rauhanneuvotteluja Hitlerille. Tähän mennessä kävi selväksi, että krautit olivat aikeissa vapauttaa kätensä täysin Afrikassa ja pystyivät hyökkäämään Neuvostoliittoon kaikin voimin.
  Fuhrer suostui aselepoon Stalinin kanssa. Japaniakin on todellakin autettava, mutta mitä Neuvostoliitto voi tehdä tänä aikana?
  Saksalaiset aloittivat hyökkäyksen Iraniin ja Intiaan elokuussa 1944. Kuukauden sisällä saksalaiset tankit olivat Delhissä yhdistäen voimansa japanilaisten kanssa. Ja kuukautta myöhemmin koko Intia oli Saksan hallinnassa.
  Fuhrer antoi käskyn valmistautua laskeutumaan Britanniaan. Englannin pommitukset, myös ballistisilla ohjuksilla, ovat lisääntyneet huomattavasti.
  Japani onnistui yllättävän suuren voiton marraskuussa 1944 keskeyttämällä amerikkalaisten laskeutumisyrityksen Filippiineillä saksalaisten tykkimiesten avulla. Täällä ensimmäistä kertaa Nousevan auringon maan mahtavat taistelulaivat saattoivat näyttää itsensä täydessä loistossaan.
  Amerikkalaisten tappio oli vakava. Ja Saksan sukellusvenelaivaston tuella Japani aloitti vastahyökkäyksen Tyynellämerellä.
  Sillä välin Stalin ja Hitler neuvottelivat. Kahden diktaattorin henkilökohtaisesta tapaamisesta ei ollut mahdollista sopia. Mutta alusta asti oli selvää, että molemmat osapuolet olivat liian ylpeitä. Stalin ei halunnut luopua Leningradista, Hitler ei halunnut luopua Petran kaupungista.
  Ja Fritzit halusivat pitää Kaukasuksen kokonaan itselleen, ja Stalin vaati yhteistä hallintaa.
  Mutta kumpikaan osapuoli ei ole vielä siirtynyt vihollisuuksiin. Hitler suunnitteli valtaavansa Britannian ja vapauttavansa kätensä. Stalin asetti toivonsa panssarivaunujen ja lentokoneiden uuteen kehitykseen. Mutta uusi T-44-kone ei osoittautunut riittävän luotettavaksi ja vaati teknistä hienosäätöä, ja Neuvostoliiton potkurikäyttöiset lentokoneet olivat toivottomasti Saksan suihkukoneiden jäljessä.
  Talvella saksalaiset syrjäyttivät yhdessä japanilaisten kanssa muutaman amerikkalaisen Tyynellämerellä ja aiheuttivat valtavia vahinkoja jenkeille sukellusveneillä.
  Maaliskuussa 1945 saksalaiset tehostivat pommituskampanjaansa Britanniaa vastaan käyttämällä dramaattisesti lisääntyneitä suihkukoneita. Kuten kävi ilmi, pommikone on silti parempi kuin ballistinen ohjus, koska jälkimmäinen on liian kallis eikä tarpeeksi tarkka.
  Myös natsien sukellusvenelaivasto osoitti itsensä yhä voimakkaammin. Liittoutuneet halusivat epätoivoisesti kukistaa saksalaiset ilmateitse ja alkoivat myös tutkia neuvotteluprosessia. Ja samaan aikaan he yrittivät saada Stalinin avaamaan rintaman uudelleen.
  Mutta kaikkien aikojen ja kansojen johtaja odotti edelleen. Hän ei halunnut vetää kastanjoita tulesta uudelleen. Lisäksi oman suihkukoneemme luominen viivästyi, ja uuden T-54-tankin kehittäminen lupasi viedä liikaa aikaa. Kyllä, fasistit onnistuivat luomaan nukkehallituksia paikallisista pettureista miehitetyillä alueilla.
  Joten Neuvostoliiton armeija joutui taistelemaan miljoonia entisiä kansalaisiaan vastaan. Ja se ei ole liian hienoa.
  Ja Japani, jos jotain tapahtuisi, vihjasi, että jos Stalin rikkoisi aselepoa, se avaisi rintaman Kaukoidässä.
  Joten saksalaiset saattoivat valmistautua maihinnousuun Britanniaan ilman häiriöitä. Totta, oli tiettyjä vaikeuksia: metropolissa sijaitsi monet paitsi brittiläiset, myös amerikkalaiset maajoukot. Vaikka Yhdysvallat taisteli pääasiassa merellä, sillä oli varaa vahvistaa joukkojaan Englannissa.
  Tämä aiheutti vaikeuksia. Lisäksi liittoutuneilla, koska he olivat ilmailun laadultaan huonompia, oli liikaa lentokoneita - mikä kompensoi teknologista etua määrällisesti.
  Siksi Oleg Rybachenko metsästi maakohteiden lisäksi myös vihollisen lentokoneita.
  Sitten tyttöhyökkäyslentokoneen ihmelapsi kuvitteli olevansa lentokoneen ohjaimissa. Tässä on ME-262-suihkukone, uusin muunnos pyyhkäisyillä siiveillä. Ja suurella nopeudella se hyökkää sekä ilma- että maakohteisiin.
  Paljasjalkainen kaunotar Oleg Rybachenko tyttömäisessä vartalossaan selviää taitavasti taistelijasta. Avaa tulen tappaakseen paljain jaloin. Ja brittiläiset koneet syttyivät tuleen, ja amerikkalaiset syöksyivät maahan.
  Ja kauniin Olegin oikealla puolella on tyttö Arabella. Joka on myös loistava ässälentäjä. Ja hän johtaa, ampuen ilmassa olevia kuoria kuin tuuletin, kuin siivekäs Valkyrie.
  Oleg Rybatšenko näyttää hänelle nyrkkiään, lyö häntä paljaalla, kaiverretulla tyttömäisellä jalallaan ja huutaa:
  - Jatka samoin!
  Tyttö vastaa innostuneesti ja näyttää nyrkkiä vastauksena:
  - Jatka samoin!
  Nelimoottorinen pommikone lentää kohti Oleg Rybachenkoa. Terminator-lentäjä ampuu hänet alas 30 mm:n ilmatykillä huudahtaen.
  "On parempi tappaa yksi mammutti kuin sata rottaa, on parempi tappaa yksi sankari kuin tuhat pelkuria!"
  Arabella laukaisee vastauksena pyörrerakennuksesta "tynnyriliikkeessä" ja huudahtaa:
  - Kaksi elävää ystävää on hyvä, neljä kuollutta vihollista on vielä parempi!
  Ja sen osumista ne räjähtävät, kuin lentokoneet rivissä!
  Oleg Rybachenko paljastaa lumivalkoiset hampaansa tyttömäisessä hymyssä. Ja hän ampuu taas...
  Hän haluaa laulaa, mikä on militanttia.
  Olen superihminen, maailmankaikkeuden luoja,
  Päätin hallita vuosisatoja!
  Ja kantapääni alla on monia olentoja,
  Todellisuudessa mikä tahansa unelma!
  
  Luo kauniisti ja kudo rikkaasti
  Voinko saada säteileviä mattoja...
  Ne, jotka ovat tottelemattomia, kohtaavat ankaran koston -
  Saatanan lapset menevät Gehennaan!
  
  Ja lapset rakastavat minua koko sydämestään,
  Hän saa napaan asti kaiken mitä haluaa!
  Tuomarit jakavat vain yhden palkinnon,
  Kenellä oli tarpeeksi maalaisjärkeä!
  
  Rakastan palatsejen rakentamista avaruuteen,
  Yhteisöt universumin objektissa....
  Mutta kuinka oikeita he ovat, Jumala tietää,
  Heille on pieni asia katkaista elämäsi lanka!
  
  Hänelle tulee lahja ja bonus,
  Että tyhmä ihminen ei ryömi...
  Sen luominen on pientä, enkä ole kiinnostunut,
  Tulkoon pääsihteeristäkin tomaatti!
  
  Kudon verkon tähtikuvioista,
  Pystyy kaatamaan kvasaarin pikkusormellaan...
  En tarvitse kynttilää, kymmenykset -
  Maksan miehelle anteliaasti itse!
  
  Tulee olemaan kuolemattomuus, ja kauniissa mekossa,
  Morsian tulee luoksesi ikuisuudessa...
  Sinusta tulee kuin suuren jalon kuningas,
  Ja keskeytyksettä taivaalliset pisteet tabernaakkeleissa!
  
  Haaremit ja seraglit ovat pikku juttu,
  Todellisuus kysy Jumalalta...
  Mutta ihmisten on tehtävä itse onnensa,
  Ja älä huuda, vain: Herra pelasta minut!
  Jokaisella sanalla joku kaatui, räjäytettiin tai ammuttiin alas. Ja kaunis Arabella, potkiessaan paljaita jalkojaan, ryntäsi hänen mukanaan ja leikki paljain sormin, painoi ilmatykkien liipaimia. Ja myös saada...
  Joten he ampuivat taistelusarjansa ja lentävät takaisin.
  Arabella kysyy paljasjalkaiselta kaunotarilta, jolla on runsaat rinteet ja ylelliset lantio Oleg:
  - Olet hurmaava tyttö... Olen aina halunnut olla kuin sinä!
  Iskusotilas ihmetyttö vastaa helposti:
  - Ja unelmoin tulla sinun kaltaiseksi! Siitä huolimatta...
  Sitten Oleg Rybachenko tajusi puhuvansa hölynpölyä. Ja ylipäätään, kuinka mies voi pyrkiä olemaan naisen kaltainen?
  Arabella ei kuitenkaan ollut hämmentynyt ja julkaisi kuolemattoman aforismin:
  - On parempi olla nainen kuin nainen!
  Oleg Rybachenko suostui:
  - Kaikki housuissa eivät ole miehiä, kaikki hameet eivät ole naisia!
  Arabella nyökkäsi päätään ja huomautti:
  -On helpompi vietellä sata naista kuin antaa yhdelle viettelevä unelma!
  Jo lentokentällä molemmat tytöt halasivat ja suutelivat - kuinka viehättäviä he ovat. He hyväilivät toisiaan hieman, hieroivat helakanpunaisia nännejään ja painoivat huuliaan yhtä kirkkaaksi kuin ruusun terälehdet yhteen. Kuinka mukavaa on hyväillä naisen vartaloa.
  Mutta ei ole aikaa todella halata - meidän on kiirehdittävä uudelle lennolle. Ja jälleen tehdä murskaavia ilmaiskuja Englantiin. Kunnes brittiläinen leijona on vihdoin voitettu!
  Ilmakohteiden lisäksi Oleg Rybachenkon suosikkitehtävä on tankkien tuhoaminen. Lyöt ne ilmasta. Erityisen houkutteleva kohde Tortillalle on kahdeksankymmentä tonnia painava kone! Todella hirviö - hirviö kaikille hirviöille!
  Saksalaisilla on kuitenkin jo käytössä sarja E-100, joka on Mausin kaltainen, mutta asettelu on tiheämpi, siluetti on matalampi ja kevyempi. Uusi ajoneuvo voisi jo saavuttaa riittävän nopeuden taisteluun.
  Yleensä Oleg Rybachenko kuvitteli henkisesti uudet E-sarjan tankit valmiina toukokuuhun 1945 mennessä. Vaihteiston sijoittelu itse moottorissa: kyykky, pitkät rungot.
  Suosituin ajoneuvo, E-50, on painoltaan ja aseistukseltaan verrattavissa Panther-2:een, mutta sillä on paljon matalampi siluetti ja paksumpi panssari varsinkin sivuilla. Sekä "Sherman" ja "Churchill" että "Pershing" ovat kaukana tästä saksalaisesta ajoneuvosta taktisilta ja taisteluominaisuuksiltaan.
  Ja kun hän ilmestyy taistelukentälle, hänellä ei yksinkertaisesti ole vertaa!
  Ja ne ovat jo valmiita, "E"-50 ja "E"-75. Toinen ajoneuvo, jossa on 128 mm:n tykki, on yksinkertaisesti panssarivaunun rakentamisen ihme. Se on niin hullua, että edes Tortilla ei tunnu riittävältä.
  Ja nyt paljasjalkainen soturi Oleg Rybachenko on jo tankissa kauniin tytön miehistön kanssa. Valtava "E"-100 on mukautettu liikkumaan jopa veden alla. Tässä on miehistö haltuineen, Oleg Rybachenko on siinä viides, ja neljä tyttöä, joilla on teräväkorvainen, sukeltaa Atlantin valtameren paksuuteen. Ja se kelluu siellä leikkaaen meren pintaa, se on sukellusvene toukkien varassa.
  Sinun on ylitettävä Englannin kanaali sen kapeimmasta kohdasta. Hyppää rannikolle, suorita pommitukset ja palaa takaisin.
  Eh, saksalainen nero osasi luoda sotilaallisen ajattelun mestariteoksia. Esimerkiksi maansiirtosäiliöt. Demokraattinen hallitusmuoto osoittautui tehottomaksi Saksalle. Mikä kriisi on syntynyt viime vuosina? Joten kaikenlaiset terroristit ja siirtolaiset juoksivat villiin! Ja kuka on syyllinen? Ensinnäkin viranomaisten heikkous!
  Mutta nyt heidän autonsa kahdella aseella hyppää meren syvyyksistä.
  Oleg Rybachenko ampuu alaraajojensa paljaita sormia käyttäen sirpaleita Englannin rannikkopatterin aseita kohti. Englantilainen heitetään korkeammalle ja käännetään ylösalaisin.
  Tämä on todella täydellistä tyylikkyyttä!
  Jostain syystä venäläinen laulu välähti Oleg Rybachenkon päässä:
  - Kohtalokas vuosi, sinun ei tarvitse uskoa minua - tuhatyhdeksänsataayhdeksänkymmentäyhdeksän! Paholainen kääntää kultaiset sarvensa, kolme yhdeksää ylösalaisin!
  Ja sitten Hitlerin joukkojen persoonassa paholaiset saapuivat Englannin maaperään. Tässä on oranssi tonttu, joka ampuu raskaalla 128 mm aseella.
  Ja kolmenkymmenen kilon ammion räjähdys nosti vihollisbunkkerin helvetin taivaalle.
  Oleg Rybachenko ampuu paljain varpaillaan lyhyestä kanuunastaan ja katsoo tyttöjä. Kuinka kauniita he ovat niukoissa bikineissään. Ei tyttö, vaan luonnon ihme. Joten haluat rakastella heidän kanssaan... Ei, Karl Marx ei ole täysin oikeassa. Täällä hänellä on naisellinen luonne ja viehättävän tytön lihaa, mutta silti hän vetää puoleensa naisia. Heidän rinnalleen kiiltävälle vartalolleen.
  Hän on sydämeltään mies ja pysyy miehenä ikuisesti riippumatta siitä, mihin kiusauksiin armoton kohtalo hänet johdattaa.
  Ja täällä, puoli-unessa kävellen ja haaveilen, se on niin miellyttävää... Kuvittelet rikkaassa mielikuvituksessasi Kolmannen valtakunnan voiton...
  Se ei ole vielä lopullinen, mutta kaikki on tulossa!
  Täällä ammut pattereita, ja tyttö, jolla on sinisävyinen tukka, ampuu konekiväärillä tuhoten brittiläiset jalkaväkijoukot. Kuolleet mustat putoavat, ja heistä vuotaa samaa helakanpunaista verta kuin valkoisista. Sota on ihmisen luonnollinen tila...
  Tai kuten eräs filosofi sanoi: taisteleminen on vaikeampaa kuin hengittäminen, mutta paljon luonnollisempaa!
  Mielenkiintoista on, että tytöt todella haluavat käyttää pitkiä, siroja varpaitaan ammuttaessa. No, sillä ei ole väliä minkä värinen kissa on, kunhan se nappaa hiiriä. Se on sama tyttöjen kanssa - ei ole väliä millä ruumiinosilla, kunhan ne ovat kauniita.
  Haltiasoturi repi irti Churchillin suhteellisen pienen tornin tarkalla laukauksella.
  Ei, Oleg Rybachenkolla oli ehdottomasti halu säveltää laulu, ja iskusotilas ihmelapsi alkoi kirjoittaa tavua;
  Kehdosta lähtien haaveilin, että minusta tulee siisti sotilas,
  Lennä lentokoneella ja ammu...
  Tai ehkä mökkipoika ja iso merirosvo,
  Vaikka merellä olet vain varas!
  
  Halusin olla sotilasasioissa - poikana,
  Tehokkain tunnustus...
  Sinun ei tarvitse oppia taistelua kirjasta,
  Muuten sinusta tulee tyhmä kuin karhu!
  
  Luin lapsena rajuista korsaareista,
  Nousemisesta ja äkillisistä hyppyistä...
  Vaikka saatat joutua komissaarien uhriksi,
  Mutta poika ei kestä pelkuruutta!
  
  Mitä haluat, sen saavutat aina,
  Mikä tahansa bisnes on aina kiistanalainen...
  Ja aurinko paistaa myös merirosvolle,
  Ja jos on myrsky, sillä ei myöskään ole väliä!
  
  Kyllä, hirsipuu uhkaa myös
  Julma teloittaja pystyttää rakennustelineet...
  Ja varas ei löydä paikkaa taivaasta,
  Gehenna odottaa häntä alamaailmassa!
  
  Kun jäin kiinni Jeesuksen luo,
  Epätoivoisesti esitin pyynnön...
  Annan periksi, kadun, alhaiselle kiusaukselle,
  Halusin tyttöjä, värikkäitä autoja...
  
  Jumala vastasi: Sinulle ei ole anteeksiantoa,
  Ja vain Saatana odottaa...
  Teloittaja löi välittömästi viipymättä,
  Ja pää vierii irti lohkosta!
  
  Ja olen helvetissä, mutta tiedätkö, en kärsi,
  Voi myös juoda vodkaa paholaisten kanssa...
  Ja nyt nielen sitä viinaa nauttien,
  Ne pestään kakulla ja riistalla!
  
  Kyllä, tämä paikka on vain merirosvoja,
  On paholaisia - poikasia räjähtäen...
  Tämä oli takaisinmaksu täällä,
  Samppanjaa, viiniä, grilli aamulla!
  
  Olen leikkinyt helvetissä viisisataa vuosisataa,
  Mutta sitten Suuri Jeesus tuli...
  Ja helvetti päättyi ilman väliintuloa,
  Olin alamaailmassa onnessa - nyt olen tyhjä!
  Gehennassa kärsin nyt suuresti,
  Kyllä, on totta, että on liian myöhäistä tehdä parannus helvetissä...
  Halusin pukeutua tyylikkäästi naisen kanssa,
  En tiennyt, että joudun tänään helvettiin!
  
  Joten opetus muille merirosvoille,
  Elä rehellisesti, saavutat tavoitteesi...
  Vaikka palkka on valitettavasti pieni,
  Kuinka voimme päästä eroon ketjujen tarpeesta?
  Hyvä kappale ja hieno taistelu... He purkivat taistelusarjansa ja palaavat takaisin. Tontut huudahtivat yhteen ääneen:
  - Olkoon voima kanssamme!
  Jälleen erinomainen, moderni säiliö menee merelle. Ja matala syvyys ei ole este vetyperoksidilla toimivalle koneelle.
  Mitä tulee atomipommin kehittämiseen, Saksa on hieman jäljessä, mutta raskaan veden reaktori on jo käynnistetty. Lisäksi saatiin myös parafiinipohjainen moderaattori.
  Ja tässä on Hitler itse... Riisuttu Fuhrer kävelee toimistossaan. Näyttää siltä, että hän päätti pitää vähän hauskaa.
  Hitler löi nyrkkiä pöytään, lasi mangomehua valui Fuhrerin pukuun. Tämä aiheutti vihanpurkauksen. Hitler uhkasi taivasta:
  - Kuinka kehtaat likata minua, suuri füürer! Joka pian hallitsee kaikkea!
  Goebbels vastasi säälittävästi:
  - Jumala on planeetan tärkein despootti!
  Hitler nyökkäsi:
  - Se siitä! Jumala on julma, mikä tarkoittaa, että mekin voimme olla julmia! Fasismi tappaa miljoonia, kymmeniä miljoonia suuren tavoitteen vuoksi! Jumala tappaa miljardeja, ehdottomasti kaikki, kuka tietää mitä! Suurin osa uhreistamme kuolee nopeasti, ja suurin osa miljardeista, jotka kuolevat vanhuuteen, kärsivät pitkään ja kärsivät kauheasti! Kirkko opettaa, että suurin osa ihmisistä palaa ikuisesti helvetissä kuoleman jälkeen, mutta vaikka kidutamme ihmistä, se on vain tiedon hankkimista, ja korkeintaan tämä kestää muutaman kuukauden!
  Jumala piinaa, tietäen kaiken etukäteen, miljardeja miljardeja vuosia! Ja niille, jotka pelastuvat, on vain vähän iloa - ikuista tylsyyttä Herran orjuudessa! Kirkko opettaa, että Jeesus on Kaikkivaltias Jumala, mikä tarkoittaa, että Hitler on ystävällisempi kuin Jeesus! Eikö ole!
  Goebbels vastasi:
  - Kyllä se on oikein! Kristinusko on sekä "tyynenmerellinen" että erittäin julma! Hän takaa kidutuksen elämän aikana ja haamut kuoleman jälkeen!
  Hitler nyökkäsi:
  - Miksi Euroopassa on niin vähän kauniita naisia! Koska keskiajalla jokaista kauneutta pidettiin noidana, poltettiin ja kidutettiin! Miksi Skandinaviassa on niin paljon kauniimpia naisia? Katolinen inkvisitio ei tunkeutunut sinne niin paljon. Ei olisi paha, jos SS ottaisi kauniita blondeja naisia Skandinaviasta toisiksi vaimoiksi ja synnyttäisi terveitä, pitkiä lapsia.
  Himmler huomautti:
  - Menestyksekkäitä kokeita naisten keinosiemennyksestä tehdään jo! Käytämme upeimpien miesten siemeniä!
  Hitler hyppäsi ylös tuoliltaan:
  - Kyllä, se on mielenkiintoista ja tuloksia on!
  Himmler nyökkäsi:
  - Tietysti minun füürerini! Ensimmäiset tusina in vitro -vauvaa syntyivät! Ne painavat paljon enemmän kuin tavalliset lapset! Ja se näyttää minusta vahvemmalta. Pidin vauvoja sylissäni ja he taistelivat kovasti.
  Hitler virnisti:
  - Tämä on hyvä! Näin voimme parantaa rotua! Voitko kantaa vauvoja kohdun ulkopuolella?
  Himmler vastasi:
  - Tämä on erittäin vaikeaa, füürer! Totta, joitain kehityshankkeita on tehty, mutta ne maksavat liikaa! Vanhanaikainen tapa on paljon parempi!
  Hitler suostui:
  - Ja se on totta! Hallitse Saksaa!
  Ribbentrop lisäsi:
  - Geneettisesti lahjakkaimmat slaavilaiset naiset voisivat olla myös SS-sotilaiden vaimoja. Ja hanki lapsia!
  Hitler nyökkäsi:
  - Ja se on totta!
  Himmler vastasi:
  - Itse asiassa slaavit ovat jollain tavalla sukulaisia meille! Samoilla Venäjän tsaarilla oli enemmän saksalaista verta kuin venäläistä!
  Hitler haukkui:
  - Tiedän sen! Siksi Venäjästä on tullut niin valtava! Saksalainen nosti alkukantaisen kansan!
  Goebbels ehdotti:
  - Meidän on levitettävä satuja, että meidän hallinnassamme venäläiset elävät paljon paremmin kuin bolshevikkien alla!
  Fuhrer huusi hämmästyneenä ja sanoi syvällä äänellä:
  - Miksi tätä ei tehdä nyt?
  Goebbels vastasi innostuneesti:
  - Tehdään loistava johtaja! Työskentelemme kielten parissa yhtä paljon kuin pommikoneiden kanssa Britanniassa. He vuodattivat paljon propagandaansa sekä venäläisiä että brittejä ja amerikkalaisia kohtaan!
  Fuhrer hymyili tyytyväisenä ja sanoi vatsaansa silitellen:
  - Valehtele kohtuudella, kunnioittaen, jotta et jää kiinni sanastasi... Loppujen lopuksi on pelastavia valheita, mutta on tyhjiä valheita!
  Sen jälkeen Fuhrer alkoi kävellä uudelleen lausuen yhden tavallisista monologeistaan:
  - Kun tulin valtaan vuonna 1933, ei ollut suurta Saksaa. Se oli uupunut, tuhoutunut, nöyryytetty maa. Maassa, jossa tuotanto oli pudonnut puoleen, työttömiä oli kymmenen miljoonaa.
  Valtio, joka katkaistiin ensimmäisen maailmansodan seurauksena ja menetti kaikki siirtomansa ja merkittävän osan alueestaan. Kun tulin valtaan, kukaan ei uskonut, että edessämme oli suuria saavutuksia. Mutta sotien katkaiseva pieni maa alkoi kehittyä ja voittaa. Ensin miehitin demilitarisoidun alueen. Sitten Itävalta, nähdessään vaurautemme, liittyi vapaaehtoisesti joukkoomme.
  Sitten länsi pelkäsi kasvavaa voimaamme ja meni Müncheniin - luovuttaen sen Sudeettienmaalle. Sitten alkoi toinen maailmansota. Melkein koko maailma oli meitä vastaan eikä yksikään luotettava liittolainen. Koska Mussolini osoittautui pelkurimaiseksi rievuksi.
  Mutta kolmessa viikossa Puola voitti. Mutta liittolaiset eivät uskaltaneet hyökätä. Sitten Tanska ja Norja putosivat. Myöhemmin, puolessatoista kuukaudessa, valloitimme ihmeellisesti Ranskan, Belgian ja Hollannin ja voitimme britit Dyukerissa.
  Mutta sota ei päättynyt tähän, vaikka todella luotimme siihen! Meidän piti iskeä Jugoslaviaan ja Kreikkaan ja päästä Afrikkaan. En halunnut tätä, mutta itärajallemme on kertynyt kymmenen tuhatta stalinistista tankkia. Meidän piti aloittaa sota planeetan vahvinta ja myös totalitaarista imperiumia vastaan, kuten me.
  Sen ei ollut tarkoitus voittaa nopeaa voittoa, mutta useiden vuosien sodan jälkeen pystyimme tekemään Venäjän karhun toimintakyvyttömäksi ja valloittamaan Venäjän tärkeimmät ja rikkaimmat alueet.
  Afrikka ja puolet Aasiasta sekä Intia antautuivat meille. Sotien seurauksena syntyi kaksi kertaa suurempi valtakunta kuin Tšingis-kaani, neljä kertaa suurempi kuin Makedonian ja viisi kertaa suurempi kuin Rooman valtakunta Troijan vallan aikana.
  Olemme saavuttaneet paljon... Mutta sota ei ole vieläkään ohi! Moskova seisoo horjumatta. Joka kannattaa ehdottomasti ottaa. Lontoota ei ole vieläkään valloitettu. Mutta tärkeintä on Amerikka! Tämä on voimakkain ja vaarallisin vihollisemme. Sen taloudellinen voima on hämmästyttävä, mutta sen henki on heikko! Mutta olemme myös vahvempia kuukausittain. Miljoonat orjat työskentelevät meille ja tuottavat yhä enemmän aseita. Olemme julkaisseet paljon uudentyyppisiä aseita. Suihkukoneet, ballistiset ohjukset, maanalaiset tankit ja ainutlaatuiset diskot, joilla on ainutlaatuiset lento-ominaisuudet.
  Koskaan aikaisemmin koko ihmiskunnan historiassa ei ole ollut niin vahvaa ja teknisesti varustettua armeijaa kuin meillä. Ja olemme nyt lähempänä pyhää tavoitetta - maailman herruutta!
  Fuhrer pysähtyi ja risti kätensä rintansa päälle ja lopetti sitten. -
  Ja voittomme on tulevina kuukausina tai jopa viikossa.
  
  OLEGIN SEIKKAUKSET HANKIN KEHOLLA
  Oleg Rybachenko oli suoraan sanottuna tylsistynyt. Unessa hän oli tytön ruumiissa. Tonttukreivi ei osoittanut kiinnostusta eikä puhunut uudelle ystävälleen. Mutta hän pyysi vain seksiä. Entinen venäläinen iskusotilaspoika joutui kestämään yksinäisyyttä satamaan saapumiseen asti ja oli siksi kyllästynyt. Päässäni välähti monenlaisia ajatuksia. Yksi entisen iskusotilaspojan mielenkiintoisista unelmista oli ajatus siitä, kuinka sota olisi voinut käydä krautien paremmalla onnella.
  Itse Midwayn taistelu oli suuri epäonnistuminen Japanin komentajalle. Mutta saksalaisille Stalingradista tuli kuitenkin kohtalokas kaupunki. Oleg Rybachenko havaitsi Neuvostoliiton joukkojen keskittymiä kyljelle. Aroilla tällaisten merkittävien voimien siirtoa on lähes mahdotonta piilottaa. Lisäksi neuvostoliittolaiset naamioituivat ja yrittivät liikkua yöllä, mutta juuri tämä näytti epäilyttävämmältä.
  Sitten Oleg Rybachenko ilmoitti tästä toistuvasti Saksan päämajalle ja ilmaisi jopa huolensa mahdollisista sivuhyökkäyksistä. Mutta hänen viestinsä jätettiin huomiotta. Ehkä syynä oli se, että Hitler yritti valloittaa Stalingradin hinnalla millä hyvänsä. Ja hän ei yksinkertaisesti ottanut huomioon ulkopuolisia uhkia.
  Paljasjalkainen poika Oleg Rybachenko yritti kuvitella, mitä tapahtuisi, jos he kuuntelisivat häntä.
  Todennäköisesti Rzhev-Sychov-operaation kokemuksen perusteella Venäjän hyökkäys olisi torjuttu.
  Tätä aihetta pohtiessaan Johann torkkui kannelle ja unelmoi...
  Neljä kaunista tonttua lähti taistelemaan Stalingradissa uusimmalla "Tigerillä". Nämä ovat tyttöjä, joilla on terävät korvat, mutta poikkeuksellisen, sokaisevan kauniita.
  Ne erottuvat hiusten väristä: punainen, vihreä, sininen ja oranssi. Ja ilman maalia, juuri niin luonnollinen värimaailma. Erittäin seksikäs ja vain bikineissä. Tämä on fantasia-armeija. Ja hän lähtee korkealle tielle taistelemaan lukuisten Neuvostoliiton tankkien kanssa.
  Eikä ole kylmä marraskuun lopusta huolimatta, hemmetti! Punahiuksinen tonttu osoitti asetta paljain jaloin. Toinen vihreätukkainen tähtäsi Neuvostoliiton panssarivaunuun ja ampui.
  Ampuminen lensi viiden kilometrin etäisyydelle ja osui T-60-tankin kylkiluuhun, Neuvostoliiton ajoneuvo räjähti ja mureni metallipölyksi.
  Tonttutytöt karjuivat yhteen ääneen:
  - Olemme hienoja kotkasotureita!
  Ja he ampuivat uudelleen ohjaten aseita jaloillaan. Ja samaan aikaan he lauloivat raivoissaan.
  Punainen soturi lauloi ampuessaan:
  -Anna olla...
  Vihreä kuningatar ampui neuvostoautoa kohti ja jatkoi:
  - Kiusallinen...
  Sinihiuksinen soturi painoi paljaita sormiaan, tyrmäsi venäläisen tankin ja lähetti kauniin viestin:
  - Panssaroidut tankit...
  Ja kaunokainen oransseilla hiuksilla lisäsi:
  - Lätäköiden läpi!
  Ja punainen soturi viilteli ammuksella:
  - Ja edelleen...
  Hän sylki lahjan paljain sormin laulaen vihreää:
  - Katto...
  Tonttutyttö sinisillä hiuksilla potkut, huutaa:
  - Kustannukset...
  Ja oranssitukkainen soturi jatkoi:
  - Konekivääri!
  Tytöt näyttivät erittäin hauskoilta laulaessaan, ja tonttuina he ampuivat melkein ilman kadotusta. Niiden kauneus oli hämmästyttävää... Tankki lämpeni laukauksista. Ja haltioiden ruskettunut iho alkoi loistaa hiesta. Ne ovat kauniita - ei ole sanoja! Ja erittäin seksikäs...
  Neuvostoliiton tankit liikkuvat lumen läpi melko nopeasti. Ne ovat melkein kaikki kevyitä: painavimmat ovat kolmekymmentäneljä. Ja tytöt alkoivat ampua näitä panssarivaunuja, kun he tulivat lähemmäksi. Myös neuvostoajoneuvot vastaavat, mutta sellaiselta etäisyydeltä ei ole juuri mitään mahdollisuutta päästä sisään. Mutta "Tiikeri" seisoo paikallaan ja kaunokaiset osuvat erittäin tarkasti.
  Ja he rakastavat laulamista.
  Punainen, alkaa, ampuu:
  - Tai ehkä...
  Vihreätukkainen tyttö on pudonnut, laulaa:
  -Lehmä....
  Sinihiuksinen tyttö löi ja murisi:
  - Tai ehkä...
  Oranssitukkainen tyttö siristi ampuessaan:
  - Ole...
  Punainen tonttutyttö kehräsi ampuessaan:
  - Koira...
  Vihreätukkainen tonttutyttö sanoi:
  - Tai ehkä...
  Sinihiuksinen tyttö, joka lähetti tuhoavan ammuksen, sirutti:
  - Virtahepo!
  Tyttö, jolla oli oranssit kiharat ja paljaiden sormiensa kauneus, painoi aseen olkapäätä:
  - Joten jotain...
  Ja punatukkainen soturi ampui jälleen ja erittäin tarkasti, lähettäen ammuksen kolmeenkymmeneenneljän joukkoon, lauloi:
  - Hän alkaa laulaa!
  Ja kaikki tytöt huutavat yhteen ääneen:
  - Käki!
  Neuvostoliiton panssarivaunut ampuvat myös muita saksalaisia panssarivaunuja. Erityisesti T-4. Mutta tämä auto on melkein yhtä suuri kuin Neuvostoliiton kolmekymmentäneljä. Eikä sillä ole samaa etua kuin Tigerillä. Ja tämä on erittäin siistiä! Saksalaiset tyrmäävät neuvostoautot liikkeellä. Ja ne napsauttavat kiusallisesti.
  Mutta tonttuperheen tytöt eivät jää väliin. Ja Tigerin kuorien tarjonta on suuri. Ja yritä, liiku.
  Tytöt alkoivat laulaa uudelleen ja ampuivat:
  - Käki!
  Punahiuksinen tyttö lähetti ammuksen ja sanoi:
  - Minä...
  Vihreätukkainen tyttö sirutti ammuttaessa:
  - Sinä...
  Sinihiuksinen tonttutyttö ampui myös ja vastasi:
  - Spurs...
  Oranssitukkainen tonttu jakoi lahjan ja huusi:
  - Minä huomaan sinut!
  Ja taas kuului naurua... Mutta sitten "Tigeristä" loppui kuoret ja Neuvostoliiton ajoneuvot tulivat lähemmäs. Ja he suihkuttivat saksalaisen auton kuorilla.
  Ja tonttutytöt huudahtivat yhteen ääneen:
  - Hyvästi, toverit! Hukutaan hurraa!
  Oleg Rybachenko heräsi... Oli mielenkiintoista seurata tonttujen tappelua. Olisi vielä mielenkiintoisempaa, jos sivuhyökkäykset Stalingradin rintamalla voitaisiin torjua. Mutta unelma ei päättynyt kovin hyvin. Neuvostoliiton tankkeja oli liikaa ja tonttutytöt olivat kuoleman partaalla...
  Jonkin aikaa Oleg Rybachenko vaelsi brigantiinin ympärillä. Örkit eivät osoittaneet kiinnostusta kaunista tyttöä kohtaan. Ilmeisesti he olivat geneettisesti liian erilaisia tai pelkäsivät koskea johonkin, joka kuului kapteeni-kreiville.
  Mutta lopulta ranta ilmestyi, ja vangittu karavelli ja brigantiini suuntasivat kohti satamaa.
  Paikalle saapui monia erilaisia laivoja neuvotellakseen. Ja joukko erilaisia yleisöjä. Itse satama on täynnä erilaisia purjelaivoja, mutta siellä on pari höyrylaivaa putkilla. Näytelmä on erittäin viehättävä. Erityisen silmiinpistävää ovat purjeiden ja eri alusten vaihtelevat värit. Täällä on sellaisia piirustuksia, että siellä on kirjaimellisesti koko galleria ja maisemia.
  Ja maan päällä on paljon kullalla, hopealla ja joillakin metalleilla koristeltuja aluksia.
  Kaikki täällä näyttää hyvin romanttiselta, tuoksuu mausteista, aromeista ja avaruusolioiden hikisistä ruumiista.
  Ymmärrettävin asia on örkit: jotka eivät loista ollenkaan kauneudesta, samoin kuin kukkokarhut. Mutta on myös tonttuja ja harrastuksia, jotka näyttävät paljain jaloilta lapsilta, ja fauneja ja melko ilkeitä peikkoja. Täällä on kokonainen porukka fantasiamaailmasta.
  Kun brigantiini ankkuroitui ja örkit laskeutuivat onnellisesti maahan, tytön ruumiissa, Oleg Rybachenko puki vaatteet päälleen ilman suurta vastahakoisuutta. Saappaat pistivät epämiellyttävästi, sirot tyttömäiset jalat, camisole istui kömpelösti, nokkahattu uhkasi peittää hänen silmänsä, housut hieroivat hänen ylellisiä reisiään.
  Mutta iskusotilastyttö ei uskaltanut mennä alasti julkisesti. Hän ei ollut liian ujo örkkejä kohtaan. Hän ei kuitenkaan tuntenut mielihyvää vaatteista kolmen valaisimen kuumassa ilmastossa. Kengät ovat erityisen epämiellyttäviä, saappaat pokaalit, täysin uudet ja ilmeisesti kulumattomat. Ja paljain jaloin käveleminen niissä osoittautui kipeäksi.
  Mutta Oleg Rybachenko kesti sen jonkin aikaa. Hän on loppujen lopuksi kapteenin perämies, eikä paljain jaloin käveleminen suurkaupungissa ole jotenkin kunnioitettavaa. Vain hobitit, hauskoja olentoja, jotka muistuttavat 10-12-vuotiaita ihmislapsia, juoksivat ympäriinsä ja heiluttivat vaaleanpunaisia korkokenkiään. Yleisesti ottaen tämä rotu on yllättävän samanlainen kuin maallinen - jopa korvat ovat melko inhimillisiä.
  Oleg Rybachenko jopa ajatteli: miksi hän piti niitä hobitteina? Ehkä nämä ovat ihmislapsia? Ei näkyviä eroja...
  Joskus kohtasimme tuntemattomia avaruusolentoja, joilla oli mustekalan, hevosen, sarvikuonojen tai kuka tietää minkä päitä.
  Täällä oli kuitenkin myös orjatori... He myivät pääasiassa örkkejä ja kukkokarhuja, mutta toivat esiin myös ketjussa olevia hobitteja. Köyhät lapset, jotka orjakauppiaat riisuivat, näyttivät melko säälittäviltä. Naishobitit erosivat kuitenkin ihmislapsista, ja niillä oli naisellisempi ja kehittyneempi hahmo, ja urokset olivat arvokkaampia kuin ikäänsä pojat. Orjat myytiin huutokaupassa. Ne tuotiin ulos laiturille pareittain, ja asiakkaat hapuilevat niitä satunnaisesti.
  Yllättäen myös tyttö tuotiin huutokauppaan. Se paljastettiin vähitellen neuvottelujen edetessä.
  Kreivi de Munakoiso kiinnitti huomiota häneen ja työnsi Johannin kylkeen:
  - Katso, maanmiehesi on värillinen tonttu!
  Tyttö todellakin erottui hänen ihmeellisestä kauneudestaan ja Artemiksen kaarevuudesta, vahvasta, kiinteestä vartalosta, erittäin eroottisesta helakanpunaisista nänneistä. Ja kun kultaiset hiukset valuivat hänen paljaille harteilleen, Johann tunsi voimakkaan halun. Hänen kasvonsa polttivat, ja hän ehdotti Eggplantille:
  - Ehkä voimme ostaa sen? Sellainen kauneus!
  Tonttu piristyi ja naurahti:
  - Kuinka silmäsi loistivat... Tajusin heti, että pidät naaraista!
  Johann vastasi ankarasti:
  - Mutta pidät myös naisista! Se on luonnollista!
  Tonttu sanoi suoraan:
  - Yritin miehillä, mutta tytöt ovat parempia... No, kunnioitan mieltymyksiä... Mutta tämä on kallista!
  Oleg Rybachenko löi itseään nyrkillä otsaan ja sanoi myöhässä:
  - Unohdin, että minulla on oikeus osuuteen saaliista!
  Tonttu nyökkäsi kielteisesti:
  - Hän viedään pois tähän mennessä... Mutta naaras on sen arvoinen!
  Ja kreivi Munakoiso, piittaamatta siitä, mitä naisen pois vieminen maksaa, ja itse vieminen, meni neuvotteluihin.
  Ja hinta nousi kymmeneen tuhanteen paljettiin. Tämä ei ole vähän - koko pussi kultaa. Mutta tyttö oli todella sen arvoinen. Hänet luovutettiin täysin alasti ja paljain jaloin tonttukreiville. Hän löi epäröimättä tonttuperheen tyttöä reisille ja sanoi:
  - Hänellä on hyvä lantio! Hänestä tulee upea näyttelijä ja hän synnyttää satoja lapsia!
  Albiinoorkkihuutokaupan johtaja murahti hämmentyneenä:
  -Kukkatontut eivät synnytä lapsia...
  Comte de Eggplant vastasi luottavaisesti:
  - Ja taikuuden avulla...
  Ja Oleg Rybachenko nyökkäsi kuiskaten:
  - Juoksen työasioissa toistaiseksi... Järjestän tavarat ja karavellin... Ja sinä miellytät rouvaa!
  Iskusotilastyttö nyökkäsi. Hän piilotti helmiväriset hiuksensa pyörtetyn hatun alle ja saattoi mennä tonttunuoreksi. Herkät tyttömäiset piirteet ovat tyypillisiä sekä miehille että naisille. Siksi värillinen tonttu, joka luuli Oleg Rybachenkon mieheksi (ja sitä se pohjimmiltaan on!), laittoi kätensä hänen rintaansa. Iskusotilastyttö puristi iloisesti nänniään ja katsoi taaksepäin kysyen:
  - Missä voit rakastella täällä?
  Värillinen tonttu sanoi tyynesti:
  - Kyllä, täällä on vaaleanpunaisia telttoja, ritarini. Siellä voit viidellä paljetilla olla kahdestaan minkä tahansa naisen kanssa kolme tuntia. Ja kymmenellä tai kahdellakymmenellä kolikolla he järjestävät herkkua yöksi.
  Oleg Rybachenko oli iloinen. Hän todella halusi seksiä. Maallisen elämänsä viimeisinä vuosina hän ei yksinkertaisesti voinut tehdä sitä enää, mutta täällä hän ei voinut mitenkään hallita sitä. Ja miehen kanssa, joka on jopa niin komea kuin Munakoiso, se on inhottavaa.
  Ongelmana oli kuitenkin se, että Oleg Rybachenkolla ei ollut rahaa taskuissaan. Mutta entinen ihmepoika repäisi satunnaisesti kultaisen kalvosinnapin ja vetäytyi pieneen telttaan. Tavaran ottanut örkki sanoi:
  - Jos jotain, niin voin sovittaa enemmän narttuja tai uroksia. Miehet ovat halvempia!
  Oleg Rybachenko huusi hermostuneena:
  - Me selviämme!
  Sitten hän astui telttaan. Ensin otin pois saappaat, jotka olivat hieroneet kovettumia tytön jalkoihin. Sitten hän alkoi paljastaa itsensä. Tyttö oli jo ruskettunut ja alasti. Jostain syystä hän ei ollut erityisen ujo kävellä alasti. Ilmeisesti löysyys on kukkatontuille ominaista. Mutta kun hän näki Olegin tyttöystävän alasti, hän oli hyvin yllättynyt:
  - Olet siis nainen?
  Oleg Rybachenko vastasi melko vakavasti:
  - Vain ulkona! Mutta sydämeltäni olen sataprosenttisesti mies!
  Tyttö huokaisi raskaasti ja vastasi:
  - Olen orja ja kuulun sinulle, mutta... Pitäisikö tytön nukkua pojan, ei naisen kanssa?
  Oleg Rybachenko tunsi vihan kiehuvan sisällään ja murisi vihaisesti:
  - Ja örkkien kanssa, mikä oli parempaa?
  Tyttö vastasi itkien:
  - Ei, ei parempi...
  Oleg Rybachenko sihisi vihaisesti:
  - Älä näy... Enkö olekin kaunis?
  Tyttö sanoi vilpittömästi:
  - Olet erittäin kaunis, vaalea ja ruskettunut... Todellinen kukka.
  Oleg Rybachenko veti tyttöä väkisin itseään kohti:
  - Joten rakasta minua!
  Ja hän sulki huulensa tytön helakanpunaisilla, hyvin suloisilla huulilla. Ja Olegin tyttö tunsi huimausta ilosta. Hän liikutti lantiotaan häntä kohti... Kyllä, ei ole liian helppoa rakastella, kun sinulla ei ole miehen arvokkuutta. Rako hehkuu jännityksestä ja haluat jonkun toisen käsien hyväilyn. Tyttö vastaa vastahakoisesti. Ilmeisesti hän on hetero eikä ole tottunut tällaiseen seksiin...
  Oleg Rybachenko käyttäytyy puristamalla tyttöä aggressiivisesti ja hieromalla hänen vartaloaan häntä vasten. Kuinka siistiä. Jospa nuoren miehen lihaksikas vartalo tulisi tänne nyt?
  Oleg tyttö ajaa tällaisen ajatuksen pois itsestään. Kuinka hienoa onkaan tytön kanssa... Hän ei koskaan tule rakastamaan miehiä, vaikka hänen uusi temperamenttinen ruumiinsa haluaisi kuinka paljon.
  Ja suihkutat helakanpunaiset nännit suudelmilla ja näet kuinka tyttö alkaa tahattomasti innostua ja reagoida hyväilyisiisi. Sitten kuuluu rajuja valituksia...
  Molemmat ruumiit sulautuivat hurmioon, ja tytöt alkoivat huutaa molemminpuolisten orgasmien kaskadista.
  Comte de Eggplantin ilmestyminen keskeytti idyllin. Lisäksi tonttu tarttui Olegin tytön nänneistä ja yritti ottaa tytön haltuunsa takaapäin.
  Oleg Rybachenko löi häntä kasvoihin ja huusi:
  - Älä uskalla, sininen!
  Munakoisokreivi karjui loukkaantuneena:
  - En ole homo... Lisäksi olet tyttö! Jos et ole mies, sinusta ei tule miestä, vaikka kuinka yrität!
  Oleg Rybachenko välähti silmiään kiivaasti ja karjui:
  - En silti aio nukkua kanssasi! Ja ylipäätään, tuhosit onnemme!
  Tonttukreivi sanoi ankaralla äänellä:
  - Tämä tyttö ostettiin rahoillani ja kuuluu minulle! Sinun on parasta nousta teltalta ja löytää itsellesi huora...
  Oleg Rybachenkon silmät välähtivät kiivaasti, mutta sitten hän rauhoittui ja sanoi tylsällä äänellään:
  - Itsekäs... Hän rakastaa minua!
  Tyttö vastasi päinvastoin:
  - Ei totta! Rakastan uroksia, ja valituni on niin komea... - Ja tontun huulille seurasi suolainen suudelma.
  Olegin tyttöystävä oli täynnä mustasukkaisuutta ja vihaa. Hän oli valmis iskemään kirjaimellisesti kapteenin kimppuun ja repimään hänet osiin. Siksi iskusotilassoturi lähti kiireesti teltalta. Helvetissä - hemmetin heterot pariutuvat. Ja hän tulee rakastamaan vain naisia!
  Ja tyttö Oleg siirtyi hieman kauemmaksi teltalta ja kyykkyi, jotta hän ei kuunnellut herkullisia voihkia. Samaan aikaan iskusotilas ihmetyttö unohti jopa pukeutua. Vaikka alasti kolmen lempeän auringon alla on paljon miellyttävämpää kuin vaatteissa.
  Olegin tyttöystävä yritti kuvitella, mitä olisi tapahtunut, jos saksalaiset olisivat torjuneet Venäjän hyökkäyksen Stalingradissa. Marraskuun 19. päivästä joulukuun loppuun 1942 Stalingradissa jatkuivat kovat taistelut. Neuvostoliiton joukot eivät kaikista yrityksistä huolimatta kyenneet murtamaan Saksan puolustusta ja vetäytyivät alkuperäisiin paikkoihinsa. Puolustustaistelujen onnistumiseen liittyi huono sää, joka esti vihollisen hyökkäyslentokoneiden käytön ja heikensi tykistöjen tehokkuutta.
  Hyökkäyksen torjumisen jälkeen vallitsi lyhyt tauko.
  Saksalaiset ja venäläiset täydensivät taisteluissa heikentäviä joukkoja. Tammikuussa puna-armeija aloitti hyökkäyksen Leningradin alueella.
  Kolmen viikon sitkeän taistelun jälkeen, valtavien tappioiden kustannuksella, puna-armeija onnistui murtautumaan vain kapeasta käytävästä itse reunan alueella ja saavuttamaan Nevan.
  Mutta Neuvostoliiton joukkojen hyökkäys Rževin ja Stalingradin lähellä helmikuussa päättyi jälleen epäonnistumiseen. Saksalaiset selvisivät talvesta lähes vahingoittamatta itseään ja pystyivät valmistautumaan keväthyökkäystä varten. Helmikuussa Saksassa ilmoitettiin kokonaismobilisaatiosta. Oli myös tarpeen pitää kiinni Afrikkaan, jonne siirrettiin kolmekymmentä uutta tiikerettä ja viisikymmentä pantteria.
  Tällä kertaa saksalaiset panssarit toimivat menestyksekkäämmin, ja lisäksi Hitler pystyi käyttämään enemmän voimia taisteluissa. Maalis-, huhti- ja toukokuussa puna-armeija ei ryhtynyt hyökkäysoperaatioihin, ja kenttämarsalkka Rommel onnistui saamaan lisää vahvistuksia ja joukkoja kukistamaan ensin vähemmän kokeneet amerikkalaiset. Yli sataviisikymmentätuhatta jenkkisotilasta vangittiin Algeriassa ja Marokossa, ja monet saivat surmansa. Lisäksi Saksan tiedustelupalvelujen provokaation ansiosta Espanja osallistui sotaan.
  Hyökkäyksen jälkeen Mainsteinin komennossa olevat joukot valloittivat Gibraltarin ja saapuivat Marokkoon pohjoisesta.
  Voitettuaan amerikkalaiset Rommel ja Mainstein siirtyivät britteihin. Britannia kärsi suuren tappion ja hylkäsi Libyan vetäytyen entisille puolustuslinjoilleen Egyptissä. Saksalaiset törmäsivät jälleen voimakkaaseen vihollisen puolustukseen lähellä El Amania. Mutta Mainstein, saatuaan uutta voimaa, suoritti kiertoliikkeen aavikon läpi ja saavutti Niilin. Montgomeryn hämmennystä hyödyntäen saksalaiset pystyivät piirittämään brittijoukot Egyptissä.
  Sen jälkeen he ohittivat Suezin kanavan ja saapuivat Irakiin. Britit kärsivät tappiota tappion jälkeen. Lisäksi Türkiye hyökkäsi myös liittolaistensa kimppuun Syyriassa ja Palestiinassa. Saksalaiset pystyivät nyt hallitsemaan Lähi-itää.
  Stalin käyttäytyi passiivisesti hyvin pitkään. Hän päätti ottaa odottavan ja katsovan lähestymistavan. Mutta tässä tilanteessa se auttoi saksalaisia käyttämään suuria joukkoja hyökätäkseen liittolaisia vastaan. Lähi-itä joutui Saksan alle. Lisäksi krautit hyökkäsivät myös Iraniin siirtyen kohti Intiaa. Paikallinen väestö tuki Saksan joukkoja.
  Stalin joutui puuttumaan asiaan ja siirsi merkittäviä joukkoja Iraniin.
  Mutta nyt saksalaiset neuvostojoukkojen heikkenemistä hyväkseen lähtivät hyökkäykseen Stalingradin eteläpuolella... Raskaiden panssarivaunujen avulla he alkoivat edetä Astrahanin suuntaan. Elokuun alussa saksalaiset joukot olivat jo saavuttaneet Volgan suiston ja Kaspianmeren.
  Oleg Rybachenkon suloiset ajatukset ja unelmat keskeyttivät hobittien ilmestyminen. Poika shortseissa ja tyttö lyhyessä tunikassa lähestyi tyttöä, jolla oli rehevät hiukset kuin lumihiutaleet. Tyttö satuolennon perheestä kysyi:
  -Olet varmaan orja?
  Oleg Rybachenko pudisti päätään kielteisesti:
  -Ei!
  Poika shortseissa, täysin maallinen lapsi, huomautti hämmästyneenä:
  - Miksi olet täysin alasti? Loppujen lopuksi, tavan mukaan on vain kunnollista, että orjat näyttävät alasti!
  Tyttö Oleg huomasi olevansa todella alasti. Mitä sitten? Ei ole oikein häpeä sellaista vartaloa! Tonttutyttö vastasi kohteliaasti:
  - Kiitos, otan vaatteeni nyt!
  Ja hän suuntasi telttaa kohti... Mahtavia huokauksia siellä ei enää kuulunut ja Oleg Rybachenko toivoi orgian rauhoittuneen. Teltta osoittautui kuitenkin yhtäkkiä turmeltumattoman tyhjäksi. Siinäkään ei ollut vaatteita jäljellä. Täällä tyttö Oleg hämmentyi täysin ja itki. Hän tunsi olevansa Tarzan, jonka vaimo ja poika kidnapattiin.
  Pari hobittia ilmestyi teltan sisäänkäynnille ja sirutti:
  - Ja me tiedämme missä he ovat!
  Tyttö Oleg nyökkäsi hämmentyneenä puristaen nyrkkiään:
  - Mitä sinä tiedät? Ja missä?
  Hobittityttö sirkutti:
  - Vampyyrinekromantin kutsumat henget sieppasivat heidät. Joten nyt et saa sitä niin helposti!
  Oleg Rybachenko virnisti ja silitti paljasjalkaisen tytön punaista päätä:
  - Hyvä vitsi!
  Poika pudisti päätään negatiivisesti:
  - Tämä ei ole vitsi... Noidan nimi on Kaspar. Hän on kuuluisa henkilö... Erittäin synkkä!
  Johann mutisi epävarmasti koputtamalla paljaita, tyttömäisiä korkokenkiään teltan mattoa vasten:
  - Jos tämä on totta, heidät pitäisi pelastaa!
  Tyttö hobittiperheestä pudisti päätään kielteisesti:
  - Kaspar on erittäin vahva velho... Hän ottaisi sinut ennemmin vangiksi kuin sinä hänet!
  Oleg Rybachenko pudisti päätään kielteisesti ja huudahti innostuneena:
  - En missään tapauksessa jätä uusia ystäviäni! Ja tarvittaessa annan henkeni heidän puolestaan!
  Tyttö katsoi kriittisesti Olegin tyttöystävää ja huomautti epäröinnin jälkeen:
  - On olemassa tapa voittaa tämä velho... Mutta se on hyvin vaikeaa. Meidän täytyy lentää toiselle planeetalle!
  Oleg Rybachenko piristyi ja löi jalkojaan matolle, jopa hyppäsi ylös:
  - Kyllä, olen valmis lentämään universumin reunalle!
  Poika sanoi epäilevästi:
  - Oletko varma, että hän kestää sen? Me hobitit olemme pitkään halunneet olla tekemisissä Kasparin kanssa, mutta emme voineet tehdä mitään mustalle vampyyri-nekromantille. Ja tämä on vain kukkatonttu.
  Tyttö pudisti päätään kielteisesti ja kuiskasi:
  - Se ei ole totta... Tunnen olevani suuri soturi hänessä! Tämä on juuri sitä mitä tarvitsemme!
  Poika korjasi tyttöä:
  - Ei se, vaan tuo!
  Tyttö pudisti päätään kielteisesti ja vastusti:
  - Ei, juuri sitä! Tämä on vahva ja rohkea mies!
  Poika katsoi Olegin tyttöystävää, neuloi kulmakarvojaan ja sanoi:
  - Reinkarnaatio? Täysin mahdollista, mutta... Luulin, että hän oli rohkea tyttö.
  Hobittityttö vastusti:
  - Hän rakastaa naisia. Ja joka tapauksessa, olen jo kolmekymmentätuhatta vuotta vanha ja olen oppinut erottamaan miehet, jopa naisen kehossa!
  Tyttö Oleg oli vakavasti yllättynyt:
  - Olet kolmekymmentätuhatta vuotta vanha... Mutta näytät lapselta!
  Tyttö kikatti ja näytti helmiäishampaitaan ja huomautti:
  - Munakoiso on jo yhdeksänkymmentätuhatta vuotta vanha, mutta miltä se näyttää... Oletko sattumalta ihminen?
  Oleg Rybachenko oli nolostunut ja tukehtui hieman ja vastasi:
  -Ei, miksi ajattelit niin?
  Hobittityttö vastasi virne huulillaan:
  - Koska te ihmiset näytätte erittäin huonoilta ja vanhenette. Ja elät säädyttömän lyhyen ajan, jos et nuorenna itseäsi taikuuden avulla!
  Tyttö Oleg huokaisi raskaasti ja vastasi surullinen ilme kasvoillaan:
  - Ihmisen osa on vaikeaa!
  Tyttö vastasi vakavasti:
  - Ihmisellä on vain mahdollisuus!
  Poika nyökkäsi hyväksyvästi Oleg Rybachenkolle:
  - Seuraa meitä!
  Tyttö virnisti ja napsautti sormiaan. Hänen käsiinsä ilmestyi kultainen ketju kauluksella. Pieni punatukkainen kaunotar ehdotti:
  - Viemme sinut ulos satamasta kuin ostetun orjan. Joten pue kaulus päälle ja älä vastusta.
  Huolimatta nöyryytyksen esiintymisestä tässä teossa, tyttö Oleg ei vastustanut. Todellakin, naamiointia ja naamiointia sodassa. Muistin, kuinka eräs naiseksi naamioitunut lentäjä pakeni Argentiinaan Saksan antautumisen jälkeen.
  Hänen kauniit kasvonsa ja heikosti kasvava parta auttoivat häntä etsimään nuorta piikaa.
  Rudersham pelasti silloin omaa nahkaansa ja pelkäsi, että hänet luovutetaan venäläisille. Mutta se selvisi. Sitten hänelle tarjottiin laillistamista Amerikassa.
  Mutta nyt hän, upean tytön ruumiissa, vaeltelee Torguetan sataman pölyisillä kaduilla. Jalkakäytävän mukulakivet ovat lämmitettyjä, ja niiden päälle on hieman ankara astua paljain, tyttömäisin jaloin. Puiset kannet eivät kuitenkaan lämpene niin paljon.
  Tyttö Oleg ei tuntenut häpeää örkkien ja muiden olentojen edessä, vaikka he koskettivat häntä katseillaan. Ei, hän ei anna periksi heille. Eikä hän punastu.
  Ja necromance-velho pyyhitään paskaksi.
  Oleg Rybachenko ajatteli jälleen, kuinka hienoa olisi, jos hänellä olisi tiedustelutiedoillaan ratkaiseva vaikutus toisen maailmansodan kulkuun. Täällä saksalaiset saavuttavat Kaspianmeren elokuun alussa 1943.
  Stalin toteuttaa jo neljättä Rzhev-Sychov-operaatiota vastahyökkäyksen keskellä.
  Mutta saksalaiset odottavat häntä siellä ja torjuvat rohkeasti kaikki hyökkäykset. Samaan aikaan ne jatkavat etenemistä Kaspianmeren rannikkoa pitkin etelään. Epäröinnin voitettuaan Türkiye osallistui myös sotaan syyskuun alussa. Sen joukot valtaavat Batumin ja piirittävät Jerevanin muutamassa päivässä. Puna-armeija ei pysty hallitsemaan Kaukasusta. Ja Luftwaffe oli aseistettu mahtavilla ME-309:llä ja Yu-288:lla, tuolloin maailman parhailla potkurikäyttöisillä pommikoneilla ja hävittäjillä. Myös suihkukoneet ovat matkalla.
  Oleg Rybachenko on varma, että jos sota olisi kestänyt pidempään, saksalainen sotilaallinen nero olisi kehittynyt täydellä voimalla. Ei niin kuin oikeassa historiassa. Saksalaiset epäonnistuivat valloittamaan Bakua 7.11.1943. Venäläiset ovat sentään vahvoja. Mutta krautit yhdistyivät turkkilaisten kanssa. Kuukautta myöhemmin Saksa valloitti koko Bakun niemimaan. Tammikuussa viimeiset vastarintataskut Kaukasiassa kuolivat, ja Kolmannen valtakunnan hegemonia vakiintui kahdelle suurimmalle öljykentällä.
  Täällä Olegin tyttöystävän ajatukset keskeytettiin. Kaupungin uloskäynnin vartijat hidastivat hobitteja ja he heittivät kultakolikon vartijoille.
  
  
  HITLER-1 VAIKUTUS
  Bundeswehrin saksalainen kenraali onnistui vihdoin toteuttamaan vanhan unelmansa Hitlerin omistamisesta 1. marraskuuta 1941. Kun saksalaiset eivät vielä olleet kärsineet raa'aa tappiota Moskovan lähellä, ja oli vielä huomattava mahdollisuus toistaa toinen maailmansota.
  Kysymys siitä, voiko sielu siirtyä menneisyyteen, on edelleen avoin. Tieteiskirjallisuudessa tämä on täysin mahdollista; onko mahdollista kategorisesti väittää tällaisten kokeiden ehdotonta epätodellisuutta?
  Onko todella mahdollista sanoa mitään kategorisesti, kun on kyse arvaamattomasta universumistamme!
  Johann Schwartz sai joka tapauksessa historiallisen mahdollisuuden osuman ansiosta. Ja ensimmäisillä päätöksillään hän määräsi Saksan armeijan valmistautumaan kaikella voimalla talveen.
  Koska saksalaiset ovat jo valloittaneet suuren määrän siirtokuntia Moskovan lähellä, heillä on johonkin tarttua ja missä viettää talvea. Siksi Johann teki kiistattoman päätöksen luopua toistuvasta hyökkäyksestä Moskovaan ja siirtyä väliaikaiseen puolustukseen. Oli liian suuri vaara, että saksalaiset joukot eivät kykenisi valloittamaan Neuvostoliiton pääkaupunkia, venyttäisivät rintamaansa ja joutuisivat neuvostojoukkojen musertaviin iskuihin. Lisäksi kylmällä säällä saksalaisten joukkojen taistelutehokkuus heikkenee radikaalisti, ja tämä on tosiasia.
  Moskovaan hyökkäämisestä kieltäytyminen merkitsi tietysti sodan pitkittymistä, mutta Bundeswehrin ylitarkastaja ja teknisten tieteiden tohtori Johann todella toivoivat, että tulevaisuuden tieto auttaisi saksalaisia voittamaan tieteellisen ja teknisen kilpailun sekä Neuvostoliiton kanssa. ja liittolaisten kanssa.
  Tärkein asia Schwartzin mielestä oli välttää pahoinpitelyä tällä hetkellä ja saada vahvempi ote kaupungeista ja muista asutuista alueista.
  Muita ajatuksia - pitäisikö meidän hyökätä Tikhviniin? Toisaalta tämä mahdollisti Leningradin valtatien katkaisun. Mutta toisaalta saksalaiset jättäisivät linnoituksen puolustuslinjalta ja joutuivat Neuvostoliiton joukkojen voimakkaiden vastahyökkäysten kohteeksi. Todellisessa historiassa natsit eivät pitäneet Tikhvinia ja kärsivät raskaita tappioita.
  Mutta Krimillä oli tarpeen jatkaa hyökkäystä Kerchiin, luopumalla väliaikaisesti hyökkäyksestä Sevastopoliin. Koska todellisessa historiassa oli mahdollista ajaa venäläiset ulos Donin Rostovista, hyökkäystä tulisi jatkaa siellä, mutta vain vahvistamalla joukkoja. Voit käyttää niitä voimia, joita saksalaiset sijoittivat Ranskaan ja Balkanille. Ottakoot bulgarialaiset ja italialaiset miehityksen ja partisaanien taistelun taakan, ja antakoot krautien itse vahvistaa Rostovin ryhmää älkääkä antako itseään ajaa pois kaupungista.
  Lisäksi Schwartz päätti julistaa täydellisen sodan juuri nyt odottamatta Pauluksen ryhmän antautumista. Ja sen myötä otetaan käyttöön yleinen asevelvollisuus.
  On olemassa joitain hyviä asetyyppejä, jotka rakenteet ovat jo kehittäneet. Esimerkiksi Yu-188 ja Do-217, ja tarvitaan voimakkaita toimenpiteitä niiden tuotannon lisäämiseksi. Ensinnäkin ulkomaisen työvoiman käyttö. Kolmannella valtakunnalla on jo paljon maata ja henkilöresursseja, joten niitä tulee käyttää järkevästi. Toistaiseksi Ison-Britannian pommitukset ovat luonteeltaan pistemäisiä, ja aseiden tuotantoa on mahdollista lisätä ilman tehtaiden ja tehtaiden erittelyongelmia. Kaikki olemassa olevat laitteet tulee kytkeä kolmivuorokäyttöön.
  Lähes neljä miljoonaa Neuvostoliiton sotavankia on jo vangittu. Tämä tarkoittaa, että tuotannon lisäämiseen on jotain käyttöä. Ja käyttää vangittujen maiden tehtaita.
  Valitettavasti saksalaisilla ei ole vielä tarpeeksi vahvaa panssarivaunua. Totta, T-4, kun siihen oli asennettu pidempipiippuinen ase, tuli enemmän tai vähemmän hyväksyttäväksi taisteluihin. Mutta tämä auto on edelleen epätyydyttävä. Sivujen ja perän suojaus on selvästi riittämätön. Ja pitkäpiippuisen aseen massatuotanto alkaa vasta ensi vuonna. Onneksi sinun ei tarvitse rakentaa tornia uudelleen asentaaksesi uuden aseen. T-3-tankki on valitettavasti jo vanhentunut, vaikka piipun pituus on 60 EL. "Panthers" ja "Tigers" eivät ole valmiita massatuotantoon lähiaikoina. Ja nämä tankit eivät ole ihanteellisia.
  Ja suihkukoneita kehitetään edelleen. Ottaenkin huomioon kenraalin ja teknisten tieteiden tohtorin tulevaisuuden tuntemuksen, kestää puolitoista-kaksi vuotta enemmän tai vähemmän hyväksyttävien suihkuhävittäjien ja pommittajien massatuotantoon. Ja sama pätee tankkeihin. Pelkkä periaatteiden tunteminen on erittäin riittämätöntä. Esimerkiksi "Tiikeri" esiteltiin Fuhrerin syntymäpäivänä 20. huhtikuuta 1942. Ja vain Kursk-bulgella se levisi tarpeeksi laajalle osallistuakseen vihollisuuksiin.
  Kuinka kauan kestää ennen kuin MP-4-rynnäkkökivääri on valmis?
  Ja aika on vääjäämätön. On selvää, että myös venäläiset käyttävät tauon hyväkseen vahvistaakseen itseään. Mutta hyökkäys, talven katsominen on huonoin vaihtoehto.
  Joten Johann Schwarz teki kompromissipäätöksen. Vahvista Rostovin ryhmää maksimaalisesti Ranskan ja Balkanin joukkojen kustannuksella. Ilmoita lisäpalveluksesta armeijaan, mukaan lukien 16-vuotiaasta alkaen. Mobilisoi keskitysleirien vartijat ja valvojat Wehrmachtiin - korvaa heidät naisilla ja nuorilla. Ja tietysti, houkuttele joukkoihin mahdollisimman monta hiwiä ja ulkomaalaista. Tosihistoriassa ulkomaalaisia houkuttelivat Wehrmacht ja SS, mutta tämä on tehtävä vielä suuremmassa mittakaavassa. Ja tietysti käyttää aktiivisemmin naisten työvoimaa, mitä ei todellisessa historiassa tapahtunut. Lisäksi tulisi muodostaa naispuolisia ampujapataljoonoita, hyvällä koulutuksella saaneet naiset ovat erinomaisia ampuma- ja ilmailuprikaateissa.
  Miksi naisia oli mahdollista käyttää armeijassa Neuvostoliitossa, mutta ei kolmannessa valtakunnassa? Kyllä, Hitler oli täynnä ennakkoluuloja. Tietysti myös Saksan satelliittien pitäisi toimittaa lisää joukkoja. Niitä tulee painaa kovemmin. Varsinkin italialaiset. Ja Bulgaria on velvollinen sijoittamaan divisioonansa Balkanille Saksan miehitysyksiköiden tilalle.
  Italian armeija on melko heikko, mutta se pystyy suorittamaan miehitys- ja poliisitehtäviä Ranskassa sekä taistelemaan partisaaneja vastaan miehitetyillä alueilla.
  Lisäksi on kuunneltava vanhaa Rosenbergiä ja myönnettävä Ukrainalle, Baltian maille ja Valko-Venäjälle muodollinen valtiovalta säilyttäen samalla saksalaisen pääoman dominanssi ja brändin kierto. Tämän avulla voit saada kymmeniä tuhansia uusia liittolaisia armeijaasi.
  Ja sotavankeista meidän pitäisi aloittaa "Venäjän vapautusarmeijan" muodostaminen juuri nyt. On sääli, että heillä ei ole vielä itse Vlasovia, mutta hän ei ole menossa minnekään, hän ilmestyy pian. Ja sitten asiat sujuvat vielä hauskemmin.
  Keväällä 1942 saksalaiset saivat jonkin verran ylivoimaa venäläisistä mobilisoimalla yli kuusi miljoonaa sotilasta ja upseeria itärintamalle. Hän yrittää saada yli kahdeksan miljoonaa kevääseen mennessä lisää laitteita. Jo nyt on todella mahdollista lisätä se tankkien ja lentokoneiden tuotantoon. Ja siihen asti, kun uusi pääpanssari ja lupaava panssari luodaan, etusija tulisi antaa pitkäpiippuisella aseella varustetulle T-4:lle ja ilmailussa Yu-188:lle, Do-217:lle pommittajien joukossa ja ME-109 F:lle, kunnes kehittyneempiä malleja luodaan. Ja näyttää siltä, että XE-177 on lopetettava, se on liian epäluotettava. Ja Focke-Wulfia muokataan tulevaisuuden TA-152:n ideoilla.
  Ja tietysti pääpanos tulevaisuudessa on suihkulento. Mutta se vaatii aikaa ja lentokenttien kunnostusta kiitotien laajentamisen ja lentäjien uudelleenkoulutuksen myötä.
  Lisäksi itärintaman lisäksi on myös Afrikan rintama. Kysymys kuuluu, mitä tehdä? Joko kavenna Afrikan suuntaa keskittymällä itärintamaan tai päinvastoin vahvista ja kukista brittejä, kun he ovat hajallaan eivätkä ole koonneet vaarallisia voimia.
  Jonkin harkinnan jälkeen Schwartz päätti vahvistaa Rommelin joukkoa. Siitä huolimatta saksalaiset eivät ryhdy ratkaiseviin hyökkäysoperaatioihin itärintamalla ennen toukokuuta 1942, ja britit on voitettava. Puhtaasti sotilaallisten näkökohtien lisäksi myös moraaliset näkökohdat vaikuttivat. Todellakin, todellisessa historiassa tämä on ensimmäinen Wehrmachtin tappio brittiläisiltä maajoukkoilta. Ja onnistuessaan Amerikka voisi pelätä eikä koskaan päättäisi ryhtyä sotaan niin jättiläismäistä voimaa kuin natsi-Saksaa vastaan.
  Moraaliset tekijät ovat etusijalla. Ja koska britit eivät tietenkään vaaranna laskeutua talvella Englannin kanaalin yli, on mahdollista vahvistaa afrikkalaista joukkoa ranskalaisen ryhmän kustannuksella. Ja saksalaiset joukot idässä, ottaen huomioon asevelvollisuuden reserviläisinä, riittävät puolustamaan Neuvostoliiton joukkoja. Sevastopolin myrskyä ei ole vielä suunnitteilla, joten Fritzeen pitäisi Johannin laskelmien mukaan pitää Rostovia saamalla kymmenen lisädivisioonaa.
  Tietysti Ranskan paljastaminen on riskialtista, mutta... Paikallinen väestö vihaa brittejä, joten maihinnousun sattuessa, vaikka Iso-Britannia uhkaisikin tehdä sen talvella, on joku, joka tapaa vihollisen.
  Joka tapauksessa kaikki Moskovaan kohdistuvat ilmahyökkäykset tulisi rajoittaa liian kalliiksi, siirryttäessä idässä ilmapuolustukseen ja vahvistaen Välimeren suuntaa. Lisäksi saksalaisilla on etu britteihin nähden, että he tietävät brittiläiset suunnitelmat, eivätkä he tiedä, että natsit tietävät jo kaiken etukäteen.
  Marraskuun 18. päivään on vielä lähes kolme viikkoa aikaa ja voit valmistaa salakavalan ansa Britannialle. Operation Crusader pitäisi olla brittiläisten joukkojen hauta.
  Ja Rommelille riittää, että häntä vahvistaa kolme Ranskasta siirrettyä taisteluvalmiinta divisioonaa.
  Lisäksi Johann määräsi lisäämään merkittävästi sukellusveneiden tuotantoa sekä uudistamaan kolmannen valtakunnan hallintajärjestelmää siten, että enemmän valtaa keskitettiin yhteen käteen, mukaan lukien tankkiteollisuus. Ja armeijaryhmien komentajille alistetaan kaikki joukot, mukaan lukien ilmailu ja SS. Jotta ei käy ilmi, kuten todellisuudessa usein tapahtui, että he toimivat kuin joutsen, rapu ja hauki yksinään.
  Speer nimitettiin valtakunnan ase- ja sotatarvikeministeriksi ja hänelle annettiin hätävaltuudet.
  Tämän pitäisi Johannin suunnitelman mukaan nopeuttaa saksalaisen teknologian uusien mallien käyttöönottoa, niiden kehittämistä ja käyttöönottoa.
  Schwartz aloitti monia erilaisia ideoita ja uudistuksia, mukaan lukien koululaisten mobilisoiminen koneiden käyttöön.
  Mutta Neuvostoliiton komento teki useita epäonnistuneita hyökkäysyrityksiä marraskuun alussa, ja sitten tuli tyyni. Venäläiset itse odottivat, että saksalaiset tallasivat. 18. marraskuuta britit ryntäsivät eteenpäin. Todellisessa historiassa he eivät saavuttaneet heti menestystä ja suurten tappioiden kustannuksella. Ja täällä ei ollut kolme, vaan kuusi saksalaista divisioonaa, ja krautit tiesivät etukäteen, mistä Britannia tulisi. Tämän seurauksena tapahtui jotain, mitä Rommel ei todellisessa historiassa pystynyt tekemään - britit leikattiin pois Egyptin rajalta ja he huomasivat olevansa ympäröity ja lähes kokonaan tuhottu ja vangittu.
  Tämän seurauksena saksalaiset voittivat suuren voiton Afrikassa ja saivat kaksi saksalaista ja kaksi italialaista divisioonaa ja lähtivät hyökkäykseen kohti Suezin kanavaa.
  Neuvostojoukot yrittivät myös aloittaa vastahyökkäyksen joulukuun alussa, mutta juuttuivat koviin saksalaisten puolustukseen. Kaupungeissa krautit pystyivät enemmän tai vähemmän kestämään ja vastustamaan Neuvostoliiton joukkoja. Ilman numeerista ylivoimaa ja riittämättömästi koulutettuja venäläiset yksiköt kärsivät raskaita tappioita ja pystyivät murtautumaan kokeneen vihollisen ennalta valmisteleman puolustuksen läpi. Saksalainen ilmailu lämmitti moottoreita kattiloissa lämmitetyllä kiehuvalla vedellä, ja jalkaväki vaihtui paikalliselta väestöltä takavarikoituihin huopakaappeihin ja turkkiin.
  Saksalaiset pystyivät pitämään Rostovia, valmistautuen torjumaan Neuvostoliiton vastahyökkäyksen. Yleensä saksalaiset pitivät linjaa. He valloittivat Kerchin, eikä heillä ollut kiirettä hyökätä Sevastopoliin.
  Neuvostojoukot testasivat Krautien voimaa tammikuun puoliväliin asti. Mutta koska he eivät saavuttaneet merkittävää menestystä missään, he lopettivat vastahyökkäykset. Ja natsit pääsivät välittömästi Suezin kanavalle.
  Irakissa puhkesi jälleen brittien vastainen kapina, tällä kertaa arabien tuki osoittautui merkittävämmäksi. Vaikka Fritzin viestintä oli venynyt, mutta sankarillisilla ponnisteluilla he onnistuivat tarjoamaan tarvittavat vähimmäistarvikkeet, he syrjäyttivät Ranskan vapautusarmeijan Syyriasta ja pystyivät ottamaan Irakin hallintaansa, mutta kieltäytyivät toistaiseksi etenemästä nopeasti Iraniin.
  Rommel toimi taistelussa erittäin taitavasti, eikä Ison-Britannian siirtomaajoukkojen taisteluteho ollut vertaansa vailla. Englannin komennon hyppysammakko sekä saksalaisten ässien ylivoima taidoissaan Leijona-imperiumin taivaan ritareihin nähden sanoivat myös negatiivisesti vihollisuuksien kulusta.
  Mutta saksalaiset pysähtyivät toistaiseksi. Saksassa perustettiin lisäjaostoja. Monet valtion virkamiehet kutsuttiin armeijaan ja korvattiin naisilla. Lapset lähetettiin päiväkotiin ja päiväkotiin. Mikä on Fuhrerin mielestä aivan oikein - kouluttaa militarisoiduissa laitoksissa. Ulkomaalaisten työntekijöiden määrä on moninkertaistunut yli 20 miljoonan. Niiden tuottavuuden parantamiseksi toteutettiin ankaria toimenpiteitä.
  Johann Adolf itse allekirjoitti joukon ankaria lakeja, mikä pidensi sekä saksalaisten että ulkomaalaisten työpäivää. Kolmannen valtakunnan aseiden tuotanto kasvoi. Muodostettiin myös paikallisia SS-divisioonoita. Voittamattomuuden kuva saksalaisten keskuudessa lisäsi vapaaehtoisten virtaa.
  Wehrmachtin kokonaismäärä ylitti kymmenellä ja puolella miljoonalla sotilaalla ja upseerilla, kun ei lasketa liittoutuneiden joukkoja. Japani osallistui sotaan ja menestyi toistaiseksi melko menestyksekkäästi. Mutta heitä tulee varoittaa mahdollisesta salauskoodin katoamisesta.
  Helmi- ja maaliskuussa saksalaiset torjuivat useita neuvostojoukkojen yrityksiä hyökkäykseen ja aiheuttivat jonkin verran vahinkoa puna-armeijalle. Wehrmachtin tappiot talven aikana osoittautuivat huomattavasti pienemmiksi kuin todellisessa historiassa, etenkin paleltumineiden ja hypotermiaan kuolleiden määrässä.
  Ja aseistautuneiden ihmisten virta osoittautui merkittävämmäksi. Lisäksi luotiin todelliset edellytykset hyökkäykselle Kaukasiaan eteläsuunnasta , missä vahvistettu Rommel toimi. Saatuaan lisävahvistuksia kuuluisa marsalkka vangitsi Saudi-Arabian.
  Hyökkäys Iraniin oli koordinoitu Japanin kanssa, jotta se voisi liittyä Intiaan.
  Ja niin saksalaiset hyökkäsivät Iraniin huhtikuussa. Paikallinen väestö tuki Krautien populistisia iskulauseita. Lisäksi Johann Adolf vieraili julkisesti moskeijassa ja rukoili siellä. Ja arabit ihailivat häntä, varsinkin kun hän oli niin kiihkeä Yhdysvaltojen ja Britannian vihollinen.
  Johannilla ei kuitenkaan ollut kiire julistaa sotaa Amerikalle, vaan hän vaati, että Japani avaisi ensin toisen rintaman Neuvostoliittoa vastaan. Lisäksi ei ollut mitään syytä altistaa Kolmatta valtakuntaa Yhdysvaltain lentokoneiden mattopommituksille. Ja amerikkalaiset itse viivyttävät sotaan liittymistä loppuun asti. Kunnes saksalaisilla on suihkuhävittäjiä, mikä tekee lopun amerikkalaisten ilmahegemoniasta. Ja kehitys etenee erittäin aktiivisesti, kuin tankissa 60-luvun Leopardin ja E-sarjan ideoita.
  Mutta kaikki vie aikaa. Sillä välin T-4 ei ole huono...
  Toukokuussa Neuvostoliiton joukot käynnistivät epäonnistuneen hyökkäyksen Harkovaa vastaan joutuen natsien taitavasti valmistamaan ansaan. Sen jälkeen natsit ryntäsivät Kaukasuksen suuntaan. Samaan aikaan saksalaiset saivat Bakun öljykenttien menettämisen lisäksi tilaisuuden toimittaa paremmin Intiaan etenevää ryhmäänsä. Japanilaiset valloittivat paljon aluetta ja pystyivät nyt suojelemaan omaisuuttaan laivastolla ja lentotukialuksilla ja avata toisen rintaman Neuvostoliittoa vastaan.
  Midwayn taistelu päättyi voittoon japanilaisille, jotka saivat joukon arvokasta tietoa Johann Adolfilta. Ja nyt samurai pystyi vangitsemaan kaiken, mitä he halusivat Tyynellämerellä ja hyökätä Kaukoitään.
  Yleisen mobilisoinnin jälkeen ainakin neljä miljoonaa hyvin koulutettua ja rohkeaa Nousevan auringon maan jalkaväkeä hyökkäsi puna-armeijaa vastaan Kaukoidän hyökkäyksen ensimmäisessä vaiheessa. Eikä tätä voimaa vastusta juuri mikään. Saksalaiset aloittivat hyökkäyksen Stalingradiin kahdella armeijaryhmällä "A" ja "B" samanaikaisesti, lähekkäin. Seuraavaksi natsien suunnitelma oli edetä pitkin Volgan rannikkoa ja Kaspianmerelle.
  Tämän reitin hyökkäyksellä oli monia etuja verrattuna todelliseen historiaan tehtyyn suunnitelmaan. Erityisesti Kaspian tasangolla, missä lukuisten saksalaisten T-4-panssarivaunujen on helpompi edetä kuin Terek-portin ylittäminen. Lisäksi nyt saksalaisilla on arsenaali teräsmastodoneja, jotka osoittautuivat paljon merkittävämmiksi ja vahvemmiksi määrällisesti ja laadullisesti.
  Stalingrad kaatui heinäkuun alussa. Samaan aikaan natsit valloittivat Intian yhdistyen japanilaisten kanssa. Saksalaiset liikkuivat melko nopeasti pitkin Volgan oikeaa rantaa. Neuvostoliiton joukkojen vastarinta osoittautui heikentyneeksi. Lisäksi Stalin määräsi osan varoista lähetettäväksi Kaukoitään. Tilannetta pahensi sodan aloittaminen Neuvostoliittoa ja Turkkia vastaan. Tilanne on pahentunut huomattavasti, vaikka se olikin jo äärimmäisen vaikeaa.
  Elokuussa kirotut fasistit onnistuivat kulkemaan Dagestanin läpi, ja kuun lopussa he hyökkäsivät Bakuun. Samaan aikaan turkkilaiset jumiutuivat taisteluihin Jerevanin puolesta, jossa lukuisat miliisit ja pieni puna-armeija taistelivat rohkeasti. Mutta ottomaanit onnistuivat valloittamaan Batumin. Tšetšeniassa syttyi saksalaismielinen kapina ja fasistit onnistuivat murtautumaan Groznyihin, missä heidät tervehdittiin suurella kunnialla.
  Taistelut Kaukasiassa jatkuivat vain neuvostojoukkojen äärimmäisen joustavuuden ansiosta. Elokuun lopussa ja syyskuun alussa puna-armeija Zhukovin ja Vasilevskin johdolla yritti murtautua Kraut-puolustuksen läpi Stalingradin pohjoispuolella. Mutta joukkojen puutteen ja saksalaisten merkittävien tankkireservien käytön vuoksi merkittäviä menestyksiä ei voitu saavuttaa. Elo- ja syyskuussa Neuvostoliiton joukot yrittivät murtautua natsien läpi keskustassa. Mutta siellä oli tasainen ja vahva puolustuslinja.
  Lisäksi Kaukoidässä kehittyi katastrofaalinen tilanne ja vastahyökkäysten toteuttamiseen tarvittiin suuria tankkivarantoja.
  Lokakuussa Kaukasuksen tilanne monimutkaisi entisestään, saksalaiset ja turkkilaiset yhdistyivät ja rintama jakautui useisiin osiin. Mutta taistelu jatkui. Puna-armeija ei halunnut antautua. Vasta 11. marraskuuta natsit pystyivät lopulta valloittamaan Bakun. Mutta Jerevan jatkoi vastustusta. Neuvostoliiton joukot aloittivat 19. marraskuuta uuden hyökkäyksen Stalingradin suuntaan hyödyntäen sitä tosiasiaa, että kylmän sään alkaminen pysäytti Japanin hyökkäyksen Kaukoidässä.
  Tämä hyökkäys toimitettiin Donetsista sillanpään kautta. Ja siksi onnistuimme saavuttamaan menestystä kukistamalla Romanian joukot. Mutta valitettavasti natsit olivat jo valloittaneet melkein koko Kaukasuksen, ja joulukuun alussa saksalaiset aloittivat voimakkaan hyökkäyksen. Mainstein iski Neuvostoliiton joukkojen kylkeen, ja hän onnistui murtautumaan puna-armeijan rintaman läpi käyttämällä ylivoimaista määrää ja voimakasta ilmatukea. Ja Neuvostoliiton joukot piiritettiin, mutta ne taistelivat räjähtämättömällä rohkeudella. Mutta suurin osa heistä kuoli.
  Saksalaiset säilyttivät aloitteen. Vaikka he torjuivat neuvostojoukkojen joulukuun hyökkäyksen keskustassa. Polttoaineen ja voiteluaineiden puute heikensi Neuvostoliiton armeijan kykyä vastustaa ja ryhtyä hyökkäystoimiin.
  HITLER-2 VAIKUTUS
  Mutta saksalaiset eivät uskaltaneet edetä talvella pidemmälle, vaan siirsivät painostuksensa Afrikkaan. Ja he muuttivat etelään kohti Etelä-Afrikkaa. Heille oli hyödyllistä napata kaikki resurssit.
  Myös saksalaisen sukellusvenelaivaston aktiivisuus lisääntyi. Liittoutuneiden tappiot lisääntyivät. Lisäksi sarjassa ilmestyi jo vuoden 1943 alussa suihkupommikoneet ja lentokoneet. Pommittajat ovat erityisen vaarallisia ja tehokkaita. Suuren nopeudensa vuoksi niitä on vaikea ampua alas ilmatorjuntaaseilla, eikä niitä ole mahdollista saada kiinni hävittäjiin. Ja suihkukoneiden pistosta tuli erittäin tuskallista Britannialle.
  Ja uusia tankkeja ilmestyi. Erityisesti tiivistetty asettelu ja suhteellisen pieni paino, jopa neljäkymmentäviisi tonnia. Ja 88 mm pitkäpiippuisella tykillä, joka tunkeutuu kaikkiin Neuvostoliiton ja Länsi-tankkeihin kaukaa. Siten saksalaiset saivat erittäin voimakkaita aseita.
  Ja maaliskuussa he lähestyivät jo Etelä-Afrikkaa venyneistä viestintälinjoista huolimatta. Paikalliset buurit ja, kummallista kyllä, mustat tukivat krauteja. Ja huhtikuussa natsit vihdoin vahvistuivat Etelä-Afrikassa. Madagaskar putosi viimeisenä syksyn toukokuussa eteläisellä pallonpuoliskolla.
  Saksalaiset veivät liian monta divisioonaan Afrikkaan ja muodostivat aktiivisesti uusia siirtomaa-divisiooneja, ja he hyökkäsivät edelleen hitaasti Venäjän keskustassa. Myös Stalin odotti toistaiseksi. Mutta Japanista on tullut aktiivisempi. Hän yritti murtautua edelleen Uralille.
  Sitten Stalin, keräten voimiaan, löi samuraita. Neuvostoliiton tankkien alle joutuneet japanilaiset rullasivat itään. Mutta sitten Johann antoi käskyn hyökätä Moskovaan ja Saratoviin. Elokuussa saksalaiset olivat jo keränneet huomattavan määrän panttereita. Lisäksi suunnilleen sama paino kuin todellisessa historiassa ollut "Panther" kehittyneemmän asettelun ansiosta, uudessa on 88 mm:n tykki 71EL:ssä ja panssari on paljon paksumpi, ja siinä on suuri järkevä kaltevuus. . Ja yritä vastustaa, kun Neuvostoliitolla on vielä T-34-76 ja vanhentuneet KV:t arsenaalissaan.
  Saksalaisilla ei ollut sarjassa ampumaratoja, koska ne olivat tarpeettomia, koska "Panther" oli melko hyvä. Kolmannen valtakunnan palveluksessa olivat vain rynnäkköaseet, joissa oli pomminheittimiä, joiden paino oli enintään viisikymmentä tonnia.
  Kaikesta neuvostojoukkojen sankaruudesta huolimatta on mahdotonta vastustaa lukuisampaa ja teknisesti paremmin aseistettua vihollista. Saksalaisilla oli lukuisia panssaroituja miehistönkuljetusaluksia ja rynnäkkökarbiineja, jotka olivat kehittyneempiä kuin todellisessa historiassa. Kahden kuukauden äärimmäisen kiivaiden taistelujen jälkeen Moskova huomasi olevansa ympäröity. Ja lisäksi saksalaiset pystyivät vangitsemaan Saratovin ja sen jälkeen Kuibyshevin.
  Stalin jouduttiin evakuoimaan Uralille, Sverdlovskiin.
  Neuvostoliiton pääkaupunki vastusti jopa joulukuun puoliväliin asti. Kreml tuhoutui pahoin. Georgy Konstantinovich Zhukov, joka ei koskaan jättänyt virkaa, kuoli puolustaessaan pääkaupunkia.
  Saksalaiset pysähtyivät talvella lähellä Gorkin kaupunkia (Nižni Novgorod). Neuvostoliiton tilanne muuttui erittäin vaikeaksi. Mutta Stalin hylkäsi päättäväisesti ehdotukset rauhan tekemisestä fasistisen Saksan kanssa. Ja Johann Adolf katsoi jo kohti Britanniaa. Kolmannella valtakunnalla oli runsaasti maajoukkoja laskeutuakseen metropolin alueelle.
  Sitten Johann Adolf päätti samanaikaisesti lopettaa Neuvostoliiton ja vallata Englannin. Saksan sukellusvenelaivasto hallitsi jo merta. Nyt natsit rakensivat hätäisesti taistelulaivoja, lentotukialuksia ja kuljetusaluksia.
  Toukokuun alussa 1944 natsit jatkoivat hyökkäystään Venäjää vastaan. Puna-armeijan joukot ovat heikentyneet, mutta vastustavat silti sankarillisesti. Gorki vastusti koko kuukauden, ja Kazan ja Uljanovsk kaatui Orenburgin kanssa heinäkuussa. Mutta elokuun lopussa saksalaiset olivat jo lähestyneet Sverdlovskia.
  Ja samaan aikaan, syyskuun 1. päivänä, laskeutuminen Britanniaan alkoi. Taistelu Englantia vastaan kesti viisitoista päivää ja yötä. Ja lopulta, sitkeän taistelun jälkeen, Iso-Britannia antautui. Ja 25. syyskuuta, pitkän piirityksen ja jatkuvan hyökkäyksen jälkeen, Sverdlovsk kaatui.
  Japanilaiset saavuttivat myös menestystä, mutta heillä ei vielä ollut aikaa päästä Uralille. Poistuttuaan Sverdlovskista Stalin muutti päämajansa kanssa Novosibirskiin. Siellä oli edelleen neuvostovallan linnoitus. Ja saksalaiset jäädyttivät jälleen sotilaalliset toimet talveksi. Nyt Johann Adolfia kiinnosti enemmän Amerikka, jonka vuonna 1945 piti hankkia atomipommi.
  Mutta toistaiseksi saksalaisten suihkukoneiden hallitsevuuden ansiosta amerikkalaiset eivät voineet lähestyä Saksan kaupunkeja.
  Oleg Rybachenko piti esseistä, joissa hän näki jälleen jatkon Hitleriin putoamisen tarinalle. Yhdysvalloissa he kieltäytyivät antautumasta ydinkärjen aiheuttamista merkittävistä tuhoista huolimatta. Sota jatkui. Kolmas valtakunta eteni yhdessä Japanin kanssa mantereella. Kanadassa kesällä 1946 taisteli jo noin kaksisataaviisikymmentä saksalaista ja ulkomaista divisioonaa ja noin neljäkymmentä japanilaista divisioonaa. Heitä vastusti satakahdeksankymmentä amerikkalaista ja noin kaksikymmentä kanadalaista. Siten Kolmannella Valtakunnalla oli jo lähes puolitoista etu. Lisäksi saksalaiset tankit, erityisesti Panther-3 ja Tiger-2, säilyttivät laadullisen ylivoimansa Pershing-2:een, uusimpaan tuotantoon otetun ajoneuvon suhteen. Vanhentuneet tuotemerkit osoittivat myös saksalaisten edun, sillä he tekivät kehitystyötä tulevaisuuden tietämystä hyödyntäen.
  Suihkulentotoiminnassa natsien laadullinen ylivoima osoittautui vieläkin merkittävämmäksi, mikä kompensoi amerikkalaisten määrälliset kyvyt. Heidän suihkukoneensa F-80 ei pystynyt kilpailemaan yhtäläisin ehdoin ME-362:n ja HE-262:n kanssa, joka oli niitä huonompi kaikissa suhteissa: nopeus, ohjattavuus, aseet, optiikka, laitteet, pimeänäkölaitteet, radio ja tutka. Yleisesti ottaen F-80 ei soveltunut täydelliseen taistelukäyttöön huonon ohjattavuuden vuoksi. Mutta F-86:ta kehitetään edelleen, ja jopa tämä projektiajoneuvo on huomattavasti huonompi kuin saksalaiset lentokoneet. Joten toistaiseksi suurimman taistelukuorman kantavat amerikkalaiset Mustangit ja Airacobrat - potkurivetoiset hävittäjät, jotka eivät ole lähellä saksalaisia parametreja. Sama koskee pommi- ja hyökkäyslentokoneita.
  Ja mikä vielä pahempaa, täysimittaisia suihkupommittajia ja hyökkäyslentokoneita on vasta alettu kehittää. Mutta saksalaisilla on ollut ne sarjassaan jo pitkään ja niitä käytetään taisteluissa.
  Mutta amerikkalaiset ovat vahvoja, heillä on kehittynyt talous ja he voivat tuottaa laitteita valtavia määriä. Lisäksi viestintä häiritsee saksalaisten joukkojen toimitusta, mikä johtaa sodan pitkittymiseen.
  Tarjonnan parantamiseksi Fritz aloitti uuden rautatien rakentamisen. Trans-Siperian rautatieltä itse Chukotkaan. Ja sitten suurenmoinen suunnitelma maanalaisesta tunnelista aina Alaskaan asti. Täällä Fuhrer on sopimaton, hän haluaa yhdistää molemmat pallonpuoliskot unelmassaan maailman herruudesta!
  Ja tämä unelma toteutuu vähitellen! Syyskuun loppuun mennessä saksalaiset lähestyivät Amerikan ja Kanadan rajaa. Taistelu muuttui erittäin kovaksi. Jotkut kaupungit vaihtoivat omistajaa useita kertoja. Amerikkalaiset osoittautuivat, toisin kuin yleinen stereotyyppi, sitkeiksi ja hyviksi sotureiksi. Yhdysvaltojen väestö on aseistettu, ja monet ovat voineet käyttää Coltia tai haulikkoa varhaisesta lapsuudesta lähtien. Joten saksalaisilla ei ollut helppoa kävelyä.
  Vaikka Saksalla on tietysti vahvemmat pienaseet, mutta amerikkalaiset automaattiset kiväärit eivät myöskään ole huonoja. Ja laitteita on paljon, kaikenlaisia kuljettimia. Amerikkalaisia ei ole niin helppoa voittaa, varsinkin jos polttoaineen kanssa on ongelmia.
  Työvoimahäviöiden vähentämiseksi Fuhrer alkoi lisätä ilmahyökkäystä ja pommituksia suihkukoneilla.
  Lisäksi saksalaiset esittelivät sarjassaan diskoja: erinomaisilla lento-ominaisuuksilla varustettuja koneita, jotka pystyvät lentämään jopa kolmenkymmenen kilometrin korkeuteen, saavuttamaan 5-6 ääninopeuden nopeuden ja pudottamaan sieltä radio-ohjattuja pommeja stratosfääristä. Myös saksalaiset isännättömät lentokoneet osoittautuivat vaarallisiksi, ne pystyvät pommittamaan Yhdysvaltain aluetta tankkaamatta Euroopasta tai Havaijin saarilta.
  Nämä hyökkäykset aiheuttivat valtavia vahinkoja Amerikan kaupungeille ja tuhosivat teollisuuden, erityisesti sotilastuotannon. Mutta Yhdysvaltojen tehtaat menivät maan alle ja jatkoivat erityyppisten aseiden tuotantoa.
  Ja siirtomaa- ja ulkomaisten yksiköiden määrä Kolmannen valtakunnan joukkoissa kasvoi yhä enemmän. Tapahtui niin sanottu armeijan barbarisointi. Myös sen määrä kasvoi.
  Kolmas valtakunta, joka oli ylivoimainen henkilöresurssien suhteen, joutui sotilaallisiin yhteenotoihin, voitti vähitellen kulumissodan. Talvella 1946-1947 saksalaiset onnistuivat tunkeutumaan asemiin Pohjois-Yhdysvalloissa ja valloittamaan Quebecin ja Toronton, mikä käytännössä vei Kanadan pois sodasta. Amerikassa ei enää ollut liittolaisia, mutta tämä vapautta rakastava kansa ei halunnut laskea aseitaan. Vaikka krautit yhdessä japanilaisten kanssa hyökkäsivät Yhdysvaltoihin Meksikosta. Vähitellen Kolmannen valtakunnan, Japanin ja Saksa-mielisen liittouman numeerinen ylivoima vaati veronsa.
  Mutta Amerikka hävisi sodan paljon hitaammin kuin Fuhrer, joka luotti tekniseen ylivoimaan, halusi.
  Yhdysvaltojen ja Saksan välillä solmittiin sanaton sopimus ydinaseiden käytön kieltämisestä. Fuhrer-syyttäjä suostui tähän miehitettyjen ja edelleen hyödynnettävien henkilöiden pitkäaikaisen säteilyn aiheuttaman saastumisen vuoksi. Mutta sota jatkui silti. Keväällä 1947, vahvistuttuaan ja käyttämällä uusia Panther-4- ja Tiger-3-panssarivaunuja, saksalaiset alkoivat edetä kohti Philadelphiaa. Taistelut menivät nyt pääasiassa Kolmannen valtakunnan hyväksi. Ensimmäistä kertaa koko sodan aikana natsit käyttivät uusissa tankeissa dynaamista suojaa ja tehokkaampia, jopa 2000 hevosvoiman kaasuturbiinimoottoreita. Lisäksi "Tiger"-3 käytti viimeisintä 120 mm:n tykkiä lyhyellä piipulla, mutta korkealla paineella takaluukussa, mikä mahdollisti ammuksen heittämisen nopeudella 1800 metriä sekunnissa.
  Saksalaisten laadullinen ylivoima kasvoi jälleen. Amerikkalaisilla oli 65 tonnia painavia "Patoneja" 120 mm:n aseella, mutta he eivät silti pystyneet tunkeutumaan dynaamiseen ja monikerroksiseen saksalaiseen puolustukseen ja olivat aseistuksessa ja kuorien laadussa Fritziä huonompia.
  Philadelphia piiritettiin ja kaatui kesäkuun lopussa. Amerikkalaiset menettivät tärkeimmän strategisen pisteen pohjoisessa ja paljon aluetta. Saksalaiset etenivät kuitenkin edelleen suhteellisen hitaasti. Ja he eivät ole vielä onnistuneet saamaan korkeaa vauhtia. Syyskuun alussa Chicago kaatui, kuten myös Los Angeles. Ja marraskuun puolivälissä etelästä ja pohjoisesta etenevän Amerikan vastaisen liittouman joukot yhdistyivät Yhdysvaltojen länsiosassa.
  Vuoden loppuun mennessä lähes kaksi kolmasosaa Amerikan alueesta oli miehitetty. Helmikuussa 1948 hyökkäys alkoi New Yorkiin ja Washingtoniin. Ja maaliskuussa nämä kaupungit ympäröitiin kokonaan. 20. huhtikuuta molemmat Amerikan suurimmat nälänhädät olivat ohi. Ironista kyllä, Yhdysvaltain joukkojen jäänteiden antautuminen tapahtui 9. toukokuuta. Näin päättyi toinen maailmansota. Se kesti yhteensä kahdeksan vuotta ja kahdeksan kuukautta ja yhdeksän päivää. Siinä kuoli lähes kaksisataa miljoonaa ihmistä, ja ydinaseita käytettiin.
  Saksan kotka onnistui levittämään siipensä ympäri maailmaa kiinnijäämisen ansiosta. Saksa, Japani, Italia ja eräät muut maat jakoivat maailman Kolmannen valtakunnan yleisen hegemonian alla.
  Mutta kaatunut Fuhrer ei halunnut saattaa päätökseen valloitustaan. Saksan hyökkäyksen seuraava uhri oli Japani. Samurailla oli liikaa maata. No, miten et voi haastaa tätä?
  Saksalaiset aloittivat sodan 20. huhtikuuta 1951 - ajoitettuna riivatun Adolfin syntymäpäivän kanssa. Kolme vuotta tarvittiin, jotta ihmiset saivat hieman levätä sotilaallisesta työstä, ja armeija konsolidoitiin. Vaikutti vaaralliselta epäröidä pidempään. Japanista voi pian tulla ydinvoima. Joten natsit pääsivät eteenpäin ja löivät samuraita ensin. Samaan aikaan käytettiin ydinaseita.
  Hyökkäyksen yllätyksen vuoksi sota kehittyi kolmannen valtakunnan edulla. Mutta samurai vastusti sankarillisesti. He jättivät hitaasti asemansa. Saksalaisella tekniikalla oli edelleen ylivoimainen laadullinen ylivoima japanilaiseen tekniikkaan verrattuna, ja tämä heijastui ratkaisevasti taisteluissa.
  Mutta Japani on myös kova pähkinä murrettavaksi suuren armeijan ja fanaattisen väestönsä ansiosta. Lisäksi nousevan auringon maalla on suuria alueita ja monia resursseja: sekä inhimillisiä että aineellisia.
  Saksalaiset etenivät ja hyökkäsivät Japanin siirtomaa-alueisiin Aasiassa. Pääasiassa Primoryessa Kaukoidässä, Burmassa ja Bangladeshissa Aasiassa, USA:n itäosassa Amerikassa. Lisäksi Tiibetissä... Japani nappasi itselleen liian paljon maata, jopa osan Australiasta, jotta Kolmas valtakunta voisi antaa sille anteeksi. Myös Venäjän autonomia, jota edelleen johti johtaja Stalin, osallistui sotaan samuraita vastaan. Kaatunut Fuhrer lupasi palata Venäjän autonomiseen tasavaltaan osana Kolmannen valtakunnan liittovaltiota, Japanin Neuvostoliitolta valloittamia maita. On huomattava, että henkilökohtaisesti sekä Johann Adolf että Joseph Vissarionovich loivat tutut suhteet. Tämä mahdollisti sissisodan ja joukkorangaistuksen välttämisen.
  Joten puna-armeija asetti oman rintamansa. Satakaksikymmentä Neuvostoliiton divisioonaa 80 japanilaista ja siirtomaakiinalaista vastaan. Totta, laitteita ei ole tarpeeksi - koska autonomiajoukot ovat luonteeltaan puolipoliisia. Mutta se on silti huomattava voima, joka pystyy vaikuttamaan koko sodan kulkuun.
  Mutta kaikkien aikojen ja kansojen johtaja teki erittäin riskialtisen päätöksen lähettää välittömästi ensimmäinen prototyyppi etulinjaan epätoivoisessa hyökkäyksessä. Operaation nimi oli "Chapaev". Eli sisällissodan ellei suurimman, niin karismaattisimman komentajan kunniaksi. Ja Stalin ymmärsi, että tämä oli kenties hänen viimeinen käytännön mahdollisuus saada ainakin jotain hyötyä Japanin sodasta. Muuten Hitlerin joukot, jotka ovat menettäneet kaiken kunnioituksen Kaukasian tulvan komentajaa kohtaan, murskaavat hänet.
  Lisäksi hän rikkoi IS-7:ää käyttäessään sanomatonta kieltoa kehittää tietyntyyppisiä laitteita.
  Kuitenkin vielä nyt mahdollisuudet saavuttaa ainakin taktinen menestys olivat erittäin vaatimattomat ja heikot. Mutta Stalinilla ei ollut vaihtoehtoa, ja hän teki pelurivedon.
  Koska taistelutilastot osoittivat, että ajavat naiset menettivät tankkeja puolet todennäköisemmin, IS-7 oli varustettu vain naispuolisella miehistöllä. Viisi kaunista tyttöä muodostivat kokeellisen tankin joukkueen. Uudella 130 mm:n tykillä oli mahdollisuus tunkeutua kuuluisaan japanilaiseen pyramidaaliseen "Keisariin" taisteluetäisyydeltä. Itse 68 tonnin Neuvostoliiton panssarivaunulla oli suuri etupanssarin kaltevuus, 68 tonnin paino ja kyky kestää sekä saksalaisten, japanilaisten että omien aseidensa kuoria. Totta, vain otsassa, joten sivu- ja takapanssari osoittautui paljon heikommaksi. Uuden tankin positiivisena ominaisuutena oli sen 1080 tonnin moottori, jonka ansiosta se saavutti maantiellä 60 kilometrin nopeuden ja jopa kahdeksan konekivääriä. Kyllä, aseet ovat parempia kuin IS-4:ssä, vaikka autoa on toistaiseksi ollut vain yksi kopio.
  Mutta tyttöporukka kokeilee sitä nyt. Ja hän näyttää voimansa. Ja myös se, että Neuvostoliiton autot eivät ole ollenkaan niin toivottomasti jäljessä japanilaisista kuin nousevan auringon maan strategit odottavat.
  Augustinen miehistön komentaja huutaa keuhkoihinsa:
  - Voitamme silti!
  Raskaan panssarin telat jylisevät osoittaen rohkeita ja valuteräsrullia. Luonto itse näyttää olevan tyttöjen puolella. Nuoret ja erittäin kauniit soturit pureskelevat keväällä 1. toukokuuta saamaansa melonia, kuka tietää, ja hyräilevät.
  pyhien neuvostojen suuri nimi,
  Paistaa yli maailman - kuin aurinko itse!
  Peitimme planeetan katoamattomalla kirkkaudella,
  Ja he heittivät pois ikeen ja pahan ikeen!
  
  Tämä on rakas isänmaani,
  Et voi löytää kauniimpaa koko maailmasta...
  Paljasjalkainen tyttö juoksee kujaa pitkin,
  Hän on kuin lumikello eikä kaksikymmentä!
  
  Taistelemme kauniisti ja sovimme kauniisti,
  Ylpeä Neuvostoliiton kansamme ilman pelkoa...
  Kauneimpana päivänä meille, ystävänpäivä,
  Anna tytön löytää mies kiintymykseen!
  
  Rakkaus on melkein epämaine tunne,
  Paljon on kätkettynä meissä, ja paljon on piilossa teissä...
  Usko minua, rikkaus hankitaan,
  Ja intohimo on tärkein asia maan päällä!
  
  Sota jyrisee ja tulet sammuvat,
  Tiedä, että aika tulee ja onni tulee...
  Eri parit luovat itselleen perheen,
  Ja siellä on runsas auringonnousu lapsille, uskon!
  
  Sitten rakennamme unelmaa kommunismista,
  Rakennamme suuria kaupunkeja...
  Fasismin miekka palaa helvetin tulessa,
  Isänmaa on kanssamme - harkitse sitä ikuisesti!
  
  Missä ovat Pushkin, Yesenin - he kirjoittivat runoja,
  Tyttöjen säteilevä ilon punoitus.
  Kommunismin kaunis etäisyys näkyy,
  Ja Fuhrer lähetetään pian vankilaan!
  
  Silloin laulamme kunniaa isänmaalle,
  Olkoon runomme juhliin...
  Rakennetaan pian universaali voima -
  Oi suuri Stalin, pelasta Venäjä!
  Kun tytöt lopettivat laulamisen, heidän tankkinsa joutui tusinan japanilaisen ajoneuvon eteen. Kolme japanilaista tankkia ovat viimeisimmät lisensoidut ja edelleen erittäin harvinaiset - pyramidin muotoiset. 105 mm aseella ja 100 EL piipun pituudella. Nousevan auringon maan armeijan palveluksessa olevan saksalaisen lisensoidun ammuksen (tällä hetkellä vanhentuneet! Näin kehittyneemmät korkeapaineaseet ilmestyivät!) tykkien alkunopeus jopa 1300 metriä sekunnissa, mikä kompensoi hieman pienempi kaliiperi kuin Neuvostoliiton ajoneuvolla. Neuvostoliiton aseen ammuksen nopeus on 903 millimetriä. Mutta kaliiperi 130 vs. 105, toinen kompensoi toista. Vaikka saksalaisesta kopioitu japanilainen kuori onkin hieman panssaria lävistävämpi, se on pienempi.
  Tietenkin saksalaisen aseen tulinopeus on suurempi. Japanilaisten ajoneuvojen joukossa on vanhentunut Panther-1 75 mm:n tykillä ja mastodonilta näyttävä Tiger-3, vangittu amerikkalainen Pershin-2 vahvalla tykillä, suosituin japanilainen lisensoitu tankki "Lion"- 2 105 mm:n tykillä vain hieman lyhyemmällä piipulla kuin Imperatorilla, vain 70 EL.
  Tytöt ampuvat menessään. Svetlana ohjaa. Tämä ei ole niin yksinkertaista, koska Neuvostoliiton tankissa ei ole hydraulista stabilointilaitetta, mutta ampuja on harvinaisen kaunis tyttö. Tytöt vain avoimissa, bikinityyppisissä uimapuvuissa. Sää osoittautui kesäisen lämpimäksi ja tankissa oli jopa kuuma tehokkaalla moottorilla.
  Voit tuntea auton erittäin hyvin paljain jaloin. Paljas, herkkä tytön pohja tuntee tankin pienimmänkin tärinän. Ja sinä ja hän olette kuin yksi kokonaisuus. Talvellakin tytöt yrittivät taistella paljain jaloin, jotta kone ja sen pulssi tuntuisivat avoimin jaloin. Voit siis ohjata tankkia niin, ettei kukaan pääse siihen, ja lyödä vihollista liikkuessasi.
  Panssarin lävistysvoiman suhteen "Keisari" ei ole heikompi kuin IS-7, ja varsinkin uraaniytimellä varustetulla ammuksella on vielä mahdollisuus lävistää otsaa tai osua takapäähän. Lisäksi, jos se osuu kylkeen, se on katastrofi, ja toukkaosa on melko haavoittuva.
  Japanilaiset ja vangitut amerikkalaiset panssarivaunut avasivat tulen kaukaa. He tietävät, että heidän aseensa ovat panssaria lävistäviä ja vaarallisia.
  "Keisarin" ampuminen sen pyramidin muotoisella kaukaa on erittäin riskialtista eikä viisasta. Naispuoliset panssarivaunut ampuivat amerikkalaista Pershing 2:ta tämän kavalkadin haavoittuvimpana panssarivaununa. Tietysti tämä on heikkous. Mutta täytyy pystyä lyömään, kun vihollinen on vielä yli kolmen kilometrin päässä...
  Ensimmäinen ammus muuttui tähtäinkuoreksi ja liukui viisi metriä amerikkalaisen panssarin oikealta puolelta. Oksana ja Marusya, jotka liikuttavat aktiivisesti paljaita jalkojaan, latautuvat, ja Olga lisää moottorin nopeutta.
  Pershing-2 on vain pari. He ovat amerikkalaisten kanssa, joiden oletetaan taistelevan vapaaehtoisina laivalla. Ja he ampuvat erittäin aktiivisesti. Tällaisen panssarin aseet ovat tunkeutumisvoimaltaan parempia kuin Tiger-2-tykki, joten se on erittäin vaarallinen pienemmän kaliiperin tankeille.
  Svetlana lepää paljain kantapäällään ja yrittää rentoutua. Tärkeintä tässä ei ole tähtääminen, vaan auton tuntemus. On edelleen mahdotonta kohdistaa tarkasti liikkeessä olevaa asetta ilman stabilointia, ja sinun tulee luottaa intuitioon. Ja hän on melko kokenut ampuja. He taistelivat T-34-85:llä, ja sitten oli kokemusta IS-3:sta, vaikkakin kokeellisessa muodossa, maanalaisen kehityksen aikana. Joten he ovat jo todistettu joukkue. Ja jokaisella tytöllä on jo joukko tilauksia ja kultainen sankaritähti. Joten he ovat valmiita.
  Svetlana itse näki henkilökohtaisesti, kuinka japanilaiset miehitetyillä alueilla polttivat Neuvostoliiton ihmisiä elävältä. Ja hän todella halusi kostaa fasisteille, samuraille, kaikelle tälle pahalle, joka tallaa Venäjää. Mutta amerikkalaiset olivat vieläkin ärsyttävämpiä. Petettyään Neuvostoliiton he siirtyivät lihavan japanilaisen pääoman ja fasistisen diktatuurin puolelle . Ja tämä ei voinut muuta kuin herättää vihaa heitä kohtaan. Totta, amerikkalaiset koneet ja tankit ovat huonompia kuin saksalaiset ja jopa japanilaiset. Sekä Pershing-2 että T-93 ovat ainoita panssarivaunuja, jotka taistelevat rintamalla.
  Jenkit kuitenkin yrittivät pudottaa Shermaneja, mutta tämä ajoneuvo oli jo laadultaan jyrkästi huonompi kuin Panther 2, ja japanilaisetkin hyväksyivät tämän tankin ilman suurta innostusta, vain kunnes heiltä puuttui oma.
  Jo vuonna 1943 ja erityisesti vuonna 1944 Panther-2:sta tuli panzervalen pääpanssarivaunu ja se osoitti kaikille luottavaisesti ylivoimansa etupanssarissa ja aseen tuhoavassa voimassa. Tähän asti Panther-2:lla on ylivoimainen tiedonsiirto Pershing-2:een, mikä on sääli amerikkalaisten kannalta. Mutta on myös Emperor-2-tankkeja, todellinen tekniikan mestariteos, joiden kanssa jenkit eivät vielä pysty kilpailemaan tiiviisti.
  Tyttö meni pieleen ja se on kuin ampuisi Pershingiä. Tornin etupanssari on tällä ajoneuvolla vain 105 millimetriä. Joten se on haavoittuvampi kuin Panther-2, jolla oli jo varhaisessa modifikaatiossaan 150 mm panssari. Vaikka amerikkalainen tankki pitkällä rungollaan voi pistää tuskallisesti.
  Hetkeksi Pershing jäätyi, ja sitten sen torni näytti räjähtävän. Panssari räjähti ja paksua savua tulvi ulos.
  Svetlana lauloi iloisesti:
  - Yksi, kaksi... Harjoitusryhmä! Tulimme palavat Pietarista!
  Heidän tankkinsa lähestyy...
  Augustine sanoo iloisesti:
  - Tulos on yksi - nolla meidän hyväksemme!
  Jostain syystä Svetlana huudahti väärällä stepillä:
  - Ensimmäinen pannukakku on aina paakkuinen...
  Mutta ehkä hän viittasi ensimmäiseen virheeseensä. Mutta yleensä on erittäin vaikeaa lyödä suurikaliiperiseen aseeseen liikkeessä ilman stabilointia. Mutta avojaloiset tytöt voivat tehdä sen - koska he ovat ilmiöitä.
  Tässä Svetlana tähtää toiseen Pershingiin. Kuvauksen aikana tyttö yrittää pidätellä hengitystään ja tuntea piirustuksen. Matka lyhenee ja enää kolme kilometriä jäljellä. Ja jopa alle kolme... Svetlana painaa liipaisinta. Mekanismi toimii ja lahja lentää.
  Marusya kuiskaa:
  - Jumala suokoon sokeat avata silmänsä...
  Vaikka Pershing ei näytä kypäräselältä, se suoritti selkänsä: se repi irti tornin. Kaikki viisi tyttöä huusivat yhteen ääneen:
  -Bravo! Bravissimo!
  Ja niin tankki kului loppuun, kymmenestä oli vain kymmenen jäljellä.
  Nyt säteilevä blondi bikineissä Svetlana hymyilee nähdessään. Kaksi peräkkäistä laukausta on tarkkoja. Ja tämä on suuren kaliiperin aseesta. Se on upeaa - hän osoittautui voimakkaaksi tankiksi. Ja niin tyttövartijat työntävät toisen kuoren piippuun. Ja samaan aikaan kaunokaiset jatkavat tyytyväisenä virnistämistä. Kuinka älykkäitä ja viehättäviä he ovat.
  Svetlana kuiskaa hengityksensä alla:
  - Tässä ovat minun dženini! Genienni tulevat luokseni!
  Ja taas tyttö-ampuja ampuu. Ja hänen kuvansa ovat kauniita. Tyttö nojaa paljaalle kantapäälleen ja niin, että metalli kimaltelee hänen pohjastaan pään takaosaan. Ja niin rentoudut uskomattoman... Ja nyt kysymys kuuluu, kenet valita seuraavaksi uhraukseksi? Panther-2 ja Tiger-2 ovat suunnilleen samanlaisia etupanssarissaan. Tornin panssarin hieman pienempi paksuus kompensoituu Pantherin suuremmalla kaltevuudella.
  Tämä tarkoittaa, että valinta on selvä: sinun pitäisi osua suurempaan kohteeseen - "Kuninkaalliseen tiikeriin". Ja nyt kolmas tankki menettää tukensa maasta. Kyllä, tämä malli "Tiger"-2 ei ole kovin onnistunut. Paino on sama kuin IS-7, mutta Neuvostoliiton tankissa on parempi suoja ja tehokkaampi ase. Mutta japanilaisella mastodonilla on yksinkertaisempi muoto. Tämän vuoksi CT on ollut tuotannossa pitkään. Tietenkin se poistettiin sarjasta, mutta auto on sitkeä, ja siksi se näkyy edelleen edessä.
  Se oli voimakas auto, jossa oli erinomainen ja kokenut miehistö... Se oli siellä ja purjehti! Totta, sillä hetkellä hyvin kohdistettu japanilainen ammus osui IS-7-tornin otsaan. Mutta se meni kimppuun. Ja saksalainen tankki murtautui läpi menettäen torninsa.
  Svetlana lauloi iloisesti:
  - On helppo nähdä oikea maali... Hieno maali!
  Ja nyt seuraava uhri, "Panther"-2, on myös moraalisesti vanhentunut ajoneuvo, vaikka se on huomattavasti parempi kuin T-34-85 taisteluominaisuuksiltaan eikä ole huonompi suorituskyvyltään.
  Japanilaisen auton paino on viisikymmentä tonnia, ja sen moottori on yhdeksänsataa hevosvoimaa. Eli säiliö on vahva ja kestävä. 82 mm sivupanssari suojaa enemmän tai vähemmän monilta Neuvostoliiton aseita vastaan. "Panther" 2 sylkee ammuksia, jotka tulevat yhä vaarallisemmiksi lähestyessään.
  Svetlana nauttii Oksanan käsien kosketuksen tuntemisesta kovettuneilla pohjilla. Tyttö hieroo voimakkaasti paljaista varpaista kantapäihin, ja Svetlana ampuu... Pantteriin täytyy osua tarkasti, jotta ammus ei kimmoile. Muuten tulee epäonnistuminen.
  Svetlana ampuu ammuksen ja jatkaa 2000-luvun hittikappaleen huminaamista. (Kun näet unta, tämä on täysin mahdollista!) Nämä ovat oikeita ajatuksia, joita ampujatyttö saa:
  - Tarvitsen myös reilun sankarin, suuren sankarin, joka johtaa kaikkia!
  Ja "Panther" 2 meni alamaailmaan. Sinne hän kuuluu!
  Näin Svetlana kohteli kaikkia älykkäästi...
  Oksana karjuu keuhkoissaan:
  - Tulos on neljä - nolla meidän hyväksemme!
  Tyttövartijat ovat erittäin tyytyväisiä siihen, kuinka hyvin he tulivat toimeen vihollisen kanssa. He ovat taivaan sotureita.
  Nyt jäljellä on kahdeksan tankkia. Viisi "leijonaa" ja kolme "keisaria". "Lionissa" on erittäin voimakas etupanssari, joka on 250 millimetriä kulmassa ja 150 millimetriä 45 asteen kulmassa runkoon nähden. "Lionin" sivupanssari on 2,82 millimetriä; "Lionin" sivupanssari on 3,125 millimetriä. Ja kotelot ovat 200 millimetriä. Ei ole niin helppoa voittaa tällaisia mastodoneja.
  Japanilaisessa "Emperor"-2-mallissa on 250 mm:n rungon otsa suuressa kulmassa. Ja sellainen yhtenäinen panssari puolessa tankista ja 200 mm takana.
  Näiden tankkien korkealaatuiseen sementoituun panssariin on erittäin vaikea tunkeutua.
  Siksi tytöt tulevat lähemmäksi. Japanilaisissa ajoneuvoissa ei ole kuolleita sektoreita, joista ei tule kimppua, joten niihin on vielä vaikeampi osua kuin aikaisempiin malleihin...
  Etäisyys pieneni kilometriin. Ja tämä on jo riskialtista. Lev-3:n piipun pituus on myös 100 EL. Tämä tarkoittaa, että se voi polttaa otsassa olevan IS-7:n läpi.
  HAASTATTELIJA HAUKAISESSA - 3
  Tässä kaikki toivo piilee Olgan ohjattavuudessa. Tyttö kuljettaja oli täysin alasti tunteakseen paremmin kaikkien magneettisten ja ei-magneettisten kenttien häiriöt. Vältä näin vihollisen myrkyllisiä ja tappavia osumia.
  Ja hänen metsästys on erittäin vakavaa. Kahdeksan asetta on enemmän kuin yksi. Heidän tankkiinsa oli osunut jo viisi kertaa, mutta ammukset kimppasivat alas kaltevaa panssaria.
  Olga kuiskaa rukouksen tai viimeisen sadun hengityksensä alla. Voit liikkua siten, että ammuksen isku pehmenee ja se osuu vähemmän tappavasti.
  Ja Svetlana ampuu taas... Kuolemaan haavoittunut "leijona" nousee ylös! Viides tankki on valmis.
  Tytöt lauloivat taas kuorossa:
  - Valtava maa on nousussa...
  Svetlana mutisi:
  - Kuolevainen taistelu natseja vastaan!
  Ja niin paljasjalkaiset terminaattoritytöt asettivat uuden ammuksen housuun. Ei kovin nopeasti ampuva Neuvostoliiton ase, mutta vahva. Ja taas Svetlana vetää sukkansa ja heiluttaa varpaitaan. Mekanismi vapautuu sujuvasti, ja aseen inertia annetaan sille.
  Ja nyt toinen "Lev"-2 on kuolettava kuorijäristys. Autoja on jäljellä enää kuusi. Mutta vaarallisimmat ja voimakkaimmat... Voit ottaa ne suoraan vastaan, tai et voi ottaa niitä. Panssarin rationaalinen kulma on erittäin korkea.
  Mutta Svetlana huokuu luottamusta. He ovat komsomolityttöjä, mikä tarkoittaa, että he ovat syntyneet voittamaan. Mutta täällä taas huulet kuiskaavat rukousta ja kuori on olkalaukussa.
  Laukaus ammutaan...
  Valitettavasti tällä kertaa onni kääntyi pois Svetlanasta. Ammus heijastui erittäin kovettuneelta, kaltevältä pinnalta ja meni kimppuun. Tyttö vuodatti polttavia kyyneleitä turhautuneena ja sihisi:
  - Epäonnistunut liike... Kuori meni hukkaan!
  Säiliöiden välinen etäisyys pienenee. Ja on selvää, että vihollinen on tulinopeudessa huomattavasti edellä Neuvostoliiton ajoneuvoa ja asetta. Mutta Olga onnistuu välttämään kohtalokkaan pureman vetäämällä IS-7-panssarivaunua. Ja auto kestää jonkinlaisen taikuuden avulla vihollisen tappavia kuoria.
  Mutta keskittyäkseen ja löytääkseen paremmin heikon kohdan vihollisen haarniskassa, Svetlana kuiskaa:
  - Natsien voimalla, pimeänä kirotun lauman kanssa...
  Marusya, joka hieroi naisjousimiehen paljaita jalkoja, korvasi Oksanan ja lopetti laulun:
  - Anna jalo raivo kiehua kuin aalto!
  Svetlana ampuu laukauksen ja lopettaa laulamisen:
  - On kansansota, pyhä sota!
  Joten seitsemäs tankki on voitettu. Hänen torninsa heitettiin pois kuin leikattu kypsä tatti.
  Svetlana huudahtaa iloisesti:
  - En pidä tuhlauksesta... Ensimmäinen siirtoni on viimeinen siirtoni!
  Oksana ja Natasha asettivat uuden ammuksen, ja Marusya työskenteli energisesti käsillään yrittäen ladata Svetlanaa energialla. Näin heistä tuli harmoninen pari.
  Svetlana ampuu laukauksen, ja kahdeksas panssarivaunu lentää kosmiseen alamaailmaan.
  Marusya virnistää ja kuiskaa tyytyväisenä:
  - Työni!
  Hän itse asiassa antoi hyvän nilkkahieronnan. Ja sitten hän kehrsi kuin tyytyväinen kissa.
  Jäljellä on neljä tankkia, joista kolme on lähes läpäisemättömiä keisareita. Neuvostoliiton kone sai heidät kiinni...
  Svetlana ehti hädin tuskin laukaista tykkiä, ja Augustine laittoi tornin pyörimisen päälle... Heidän panssarinsa ohitti kaikki esteet ja hyvin kohdistetun laukauksen, käänsi "Lion"-3:n panssarin ympäri... Eli melkein osoitti -tyhjä se valmistui voimakkaan vihollisen kanssa. Ja nyt on jäljellä vain vähiten haavoittuvia faaraoita. Mutta soturit ovat valmiita taisteluun.
  Svetlana lauloi:
  - Vielä vähän, vähän enemmän - viimeinen taistelu on vaikein...
  Ketterät tytöt laittavat kuoret housuihin. Jos IS-7:llä olisi hieman nopeampi tulinopeus. Japanilaiset ja pääosin saksalaiset lisensoidut puoliautomaattiset aseet, joissa on keuhkokuutiosyöttö, ovat eri asia. Jos Neuvostoliitossa ei olisi ollut legendaarista tytöistä koostuvaa miehistöä ratin takana, kaikki olisivat tuhoutuneet samuraiden pikatuliaseilla, vaikka salainen Siperian karkaistu panssari ei olisi auttanut.
  Olga ojentui tuolilla ja hänen paljaat rinnansa koskettivat vipuja. Tämä helpottaa hänen siirtymistä taistelutrance-tilaan. Saksalaisissa ajoneuvoissa oli nopeasti pyörivät tornit, ne tekivät täyden käännöksen kahdessatoista sekunnissa. Komsomolisotureilla tuskin oli aikaa ladata ase. Ja Olga siirsi säiliötä.
  Kolme myrkyllistä kuorta, jotka olivat tappavia sellaiselta etäisyydeltä, osuivat vain oikeaan panssariin ja räjähtivät kymmenen metriä IS-7:n takana. Ja vastauksena Svetlana ja Augustina löivät saksalaisia yhdessä, tähtääen lähes tyhjästä haavoittuvimpaan kohtaan: rungon perään ja yrittäen tehdä panssarin kaltevuuden minimaaliseksi.
  Tähän hetkeen asti "keisarin" menetystapaukset olivat yksittäisiä, eivätkä pääsääntöisesti tankkitaisteluissa. Ja sitten kymmenes auto syttyi tuleen, ja vain kaksi oli jäljellä.
  Kaikki viisi tyttöä tunsivat veren hajun itsessään... Pyramidipanssarivaunut tähtäsivät Neuvostoliiton ajoneuvoon ja sylkivät kuoria. Kuinka vaarallista tämä on... Tältä kaukaa katsottuna volframi- tai uraaniytimellä varustetun ammuksen purema on yhtä tappava kuin intialaisen kyykäärme nenässä.
  Olga alkoi hikoilla yli-inhimillisestä rasituksesta, ikään kuin hänet olisi voideltu öljyllä. Tyttö hengitti raskaasti ja vapisi ekstaasista.
  Oksana ja Augustina heittivät toisen kuoren housuun... Säiliössä tuli todella kuuma ja hikeä tippui puolialastomien tyttöjen ruumiista rakeiden muodossa.
  Svetlana lausuu klassikoista:
  - Mene ulos Volgalle, jonka huokauksia kuullaan, jonka luut halkeilevat kivusta! Viemme susimestarin hänen viimeiselle ilkeälle matkalleen!
  Ja hän ampui, ja komentaja Augustina auttoi kohdistamaan asetta siroilla, paljailla, tyttömäisillä jaloillaan. Koska Svetlanan väsyneet kädet tärisivät rajusti...
  Kuori kikossi, ja saksalaiset ajoneuvot alkoivat kääntyä ympäri. Sitten Olga lähetti IS-7:n, onneksi auto oli riittävän nopea pelottavien japanilaisten, kyykkyjen mastodonien joukossa.
  Svetlana käänsi aseen ympäri ja kosketti piipullaan kirjaimellisesti vihollisen runkoa. Oksana ja Marusya onnistuivat heittämään kuoren kiireessä, säteilevä tyttö ja valon soturi ampuivat. Hän osui vihollisen panssarin kuonoon melkein koskettaen sitä.
  Suuri japanilainen ajoneuvo sai kohtalokkaan reiän, mutta myös Neuvostoliiton tynnyristä repesi puolet irti voimakkaan repeämisen vuoksi.
  Tytöt jopa hyppäsivät shokista. Samurain taistelusarja räjähti ja kuoret alkoivat räjähtää.
  Svetlana löi itseään suuttuneena kasvoihin ja huudahti:
  - No, minä olen tyhmä!
  Oksana ei ollut samaa mieltä hänen kanssaan:
  "Sinä pistit kohtalokkaasti "keisarin", eivätkä kaikki voi tehdä sitä!
  Svetlana vastasi töykeästi:
  - Vähemmän latteuksia! Parempi antaa ammus nopeammin!
  Augustine vastasi tähän loogisesti:
  "Silloin aseemme repeytyy kokonaan." Paras vaihtoehto on palata omaasi ja vaihtaa piippu. Meidän on säilytettävä tällainen arvokas auto hinnalla millä hyvänsä!
  Svetlana suostui vastahakoisesti:
  - Olet komentaja ja tiedät paremmin...
  Olga sanoi väsymyksestä haudatulla äänellä:
  - Nyt minun on käytettävä kaikki voimani pelastaakseni itseni!
  Neuvostoliiton tankki meni viimeiselle vaihteelle välttääkseen faraon myrkyllisiä kuoria. Erittäin kallis kone piti tuoda leiriisi ilman lisävaurioita.
  Mutta päätös näyttää faraon perä ei ole paras, koska IS-7:n takaosa on paljon heikompi kuin otsa. Ja mahdollisuudet kuolla moninkertaistuivat. Lisäksi taivaalle ilmestyi lisensoituja NEYA-283-hyökkäyssuihkukoneita 75 mm:n ilmatykillä ja ohjaamattomilla raketteilla.
  Ja tämä on enemmän kuin vakavaa. Vihollinen on asiantuntija Neuvostoliiton tankkien tuhoamisessa ja erittäin nopea. Ja hänen aseensa ampuvat niin nopeasti.
  Olgan silmät pullistuivat jännityksestä, ja karismaattinen Augustina auttaa aktiivisesti kuljettajaa. Heillä on yksi tavoite: selviytyä hinnalla millä hyvänsä. Ja he yrittävät. Loppujen lopuksi tytöt ovat erittäin kokeneita. Ensimmäinen tulikaste koettiin jo vuonna 1944. Ei panssarivaunussa, vaan jalkaväessä. Totta, nuorista komsomolin jäsenistä ja sitten jopa pioneeripartiolaisista pidettiin huolta, mutta he itse olivat innokkaita lähtemään taisteluun. Ja he vangisivat Panther 2:n, näyttäen odottamatta tankkilahjakkuuttaan.
  Sen jälkeen kaikki pelkäsivät lähettää tytöt asioiden ytimeen. Mutta heillä oli onnea, he pysyivät omillaan, eikä kukaan heistä koskaan loukkaantunut vakavasti. Paholaisilla oli vain naarmuja, jotka paranivat jättämättä arpia heidän ihoonsa.
  Augustinus rukoili myös hiljaa. Suihkukoneita, voimakkaita samurai-hyökkäyslentokoneita ilmestyi yhä enemmän. "Emperor"-2, joka ei ole ajo-ominaisuuksiltaan huonompi kuin IS-7, seuraa heitä ja ampuu.
  Tietysti liikkeessä japanilaisilla on pienempi mahdollisuus osua kuin pysähdyksissä, mutta heidän aseensa on varustettu hydraulisella stabilisaattorilla.
  Jos Augustine tietäisi tulevaisuuden, hän luultavasti katuisi, että 2000-luvulla tietokoneet alkoivat päättää liikaa ja inhimillinen tekijä väheni moninkertaisesti. Tämän vuoksi 21. vuosisadasta on tullut teknologisen kilpailun vuosisata, ei aseiden saavutus. Ja tämä teki sodasta vähemmän mielenkiintoisen ja vähemmän sankarillisen.
  Ja nyt heihin ei tähtää tietokone, vaan ihminen. Mikä tietysti tekee taistelusta uskomattoman mielenkiintoisen ja jännittävän. Ja tulevaisuudessa lentäjiä ei enää tarvita!
  Augustinus kuiskasi rukouksen ja ajatteli samalla: jos Jumala on, ja millainen Hän on? Augustinuksella oli voimakkaita epäilyksiä siitä, että Herra ilmoitti itsensä Raamatun kautta. Hän meni ympyrään: nuori ateisti ja erinomaisella muistilla hän tiesi ulkoa lukuisia raamatullisia virheitä ja ristiriitoja.
  Kuinka Jumala voi olla ristiriidassa itsensä kanssa ilmoituksessaan? Miten esimerkiksi Aabrahamin isällä Terahin syntymäero voi olla 75 vuotta ja sinappikasvi, kaksivuotias kasvi, muuttua puuksi, jonka oksiin valtavat linnut rakentavat pesiä? Tai esimerkiksi erot Egyptin vankeuden päivämäärissä tai milloin kuningas Daavid meni hakemaan arkkia - voitti filistealaiset vai ennen sitä? Ja jos kaikki Egyptin karja kuoli, millä hevosilla farao ajoi Moosesta ja hänen kansaansa takaa?
  Kyllä, luetteloa pyhien kirjoitusten virheistä voisi jatkaa pitkään. Samoin ovat ne moraalisesti kyseenalaiset etniset puhdistukset, joita juutalaiset suorittivat Vanhassa testamentissa.
  Ei, Natasha luuli mitä todennäköisimmin, että Raamattu ja Koraani eivät olleet Jumalan ilmoitusta, vaan puhtaasti inhimillisiä ideoita Kaikkivaltiaan Jumalasta. Kaikkivaltias ei todennäköisesti jättänyt itsestään selvää ilmoitusta. Ja jokainen voi tulkita uskoaan eri tavalla.
  Henkilökohtaisesti Augustinusta viehätti ennen kristinuskoa eniten Rodnoverie, venäläisten esi-isien salaperäinen uskonto.
  Slaavilaisista vedoista on niin vähän todisteita ja autenttisia tekstejä. Tämä aiheutti epäjohdonmukaisuuksia doktriineissa ja kiistoissa Rodnoveriesta. Avoimeksi jää muun muassa kysymys: olivatko esi-isämme slaavilaisia monoteisteja vai lähempänä hellenistä pakanuutta. Ja tietysti siellä oli monia slaavilaisia heimoja, ja ehkä Venäjän sijasta oli voimakas valtio: Hyperborea?
  Monet kreikkalaiset kirjailijat kirjoittivat tästä voimasta muinaisina aikoina. Ja jos ihmiset uskovat Atlantiksen todellisuuteen, jonka vain Platon mainitsi, niin miksi he eivät uskoisi Hyperboreaan. Loppujen lopuksi monet kirjoittajat puhuvat siitä.
  Sana Hyperborea itsessään tarkoittaa pohjoistuulen maata. Tämä tarkoittaa, että se sijaitsee suunnilleen siellä, missä nykyaikainen Neuvosto-Venäjä on. Ja tämä todistaa: Isänmaamme on paljon muinaisempi ja kulttuurisempi kuin monet luulevat. Ja jopa Egyptin pyramidit rakensivat esi-isämme. Tästä on olemassa paljon tieteellistä näyttöä ja vahvistusta.
  Tuhansia vuosia sitten venäläisten esi-isät rakensivat ensimmäiset siirtokunnat Kuun toiselle puolelle. He perustivat kaupunkeja Marsin napalle ja... Ehkä Siriukselle on venäläisiä siirtokuntia ja ensisijainen hyperborealainen kulttuuri on säilynyt. Kuvittele, että jossain tähdissä he puhuvat venäjää ja palvovat kaikkivaltiasta sauvaa.
  Maaplaneetalla tapahtui jonkinlainen katastrofi, luultavasti kosmiset, ja se tuhosi Hyperborean. Mutta tämä ei voi olla ikuista. Todennäköisimmin Venäjän imperiumit ovat muissa maailmoissa ja galakseissa. Tai ehkä jopa planeetta Maa, ainoa kuun alainen planeetta universumissa, jota venäläiset eivät vielä hallitse?
  Lisäksi luultavasti johtuen syistä, jotka pian voitetaan!
  Kapteeni Augustine lauloi innostuneesti;
  Tiedä, että suojelemme ja laajennamme kotimaatamme,
  Annetaan loputtoman rakkauden valtameri...
  Yhtenäisen, pyhän Venäjän lipun alla -
  Anna jälkeläisteni leikkiä naurulla!
  Ja aivan viimeisessä säkeessä jotain leimahti tankissa. Ilma-maa-raketti törmäsi Neuvostoliiton tankin kattoon ja räjähti sisälle.
  Kauniita tyttöjä sisältävä miehistö joutui villiin, pyörivään, tuliseen ja metalliseen pyörteeseen.
  Andrei näki kuinka Neuvostoliiton ihmiset taistelivat samuraita vastaan. Naispuolinen panssarivaunumiehistö, neljä tyttöä vanhentuneella T-34-85:llä, lähtee taisteluun japanilaisia mastodoneja vastaan. Mutta heidän rohkeutensa ja sankaruutensa vastustavat samuraiden teknistä ylivoimaa. Tässä on kaksintaistelu, japanilainen tankki "Tanako" 88 mm aseella, kopioitu saksalaisesta "Tigeristä". Se on parempi kuin Neuvostoliiton ajoneuvo etupanssarissa ja aseistuksessa. Vain laivalla on mahdollisuus osua.
  Tyttökuljettaja Nicoleta painaa paljain jaloin polkimia ja liikkuu estääkseen itseensä osumasta raskaalta japanilaiselta ammukselta, joka lensi yli kilometrin sekunnissa. Tyttö tuntee autonsa paljain kantapäällään, vaikka ulkona ei ole vielä liian lämmin. On vasta 1. toukokuuta ja Siperiassa käydään taisteluita, ja paikoin sataa lunta. Mutta soturi tietää, että vain tällä tavalla, vapauttamalla jalkansa kengistä, hän saa herkkyyttä, jonka avulla hän voi tulla yhdeksi koneen kanssa. Ja sitten vihollisen raskaan kuusikymmentäviisi tonnin tankin tehokkaampi ase on voimaton.
  Japanilainen kuori kulkee ohi, ja Nicoleta mutisee hengitystään:
  - Se joka on tottunut taistelemaan voitosta... Laulakoon kanssamme...
  Angelina on ampuja, hän on myös paljasjalkainen ja ihana. Hän on niin punapää, jolla on aamunkoiton väriset hiukset. Hän osoittaa aseella ja ampuu... Meidän täytyy kaataa vihollinen näkyvistä... Hänen kuorensa osuu aseen vaippaan - sian kuono, joka ravistelee vihollista. Ei, ne eivät vielä pysty tunkeutumaan 200 millimetriä otsaan, mutta he ovat osoittaneet ampuvansa tarkemmin. Ja heidän Neuvostoliiton koneensa nopeus kasvaa. Hän on viimeisellä vaihteella, ja Nikoleta onnistui jopa tehostamaan dieselmoottoria.
  Miehistön komentaja Natasha, luonnollinen blondi, on myös erittäin kaunis sekä vartaloltaan että kasvoiltaan miehekäs leuka. Hän yhdistää radio-operaattorin tehtävät, mikä mahdollisti miehistön vähentämisen viidestä neljään ja lisää tankin ammusten määrää.
  Vaaleatukkainen Sophia lataa. Täällä kaikki neljä tyttöä ovat kauniita ja mahdollisimman vähän vaatteita: jotta se olisi mukavampaa. Lisäksi säiliö lämpenee liikkuessaan ja kuumenee sisältä.
  Angelina sanoo hymyillen:
  - Kansa ja armeija ovat yhtenäisiä!
  Japanilainen auto sylkee jälleen, mutta ei voi osua. Vaikka se kuvaa erinomaisella optiikalla. Tytöt lauloivat kuorossa:
  Tämä on meille sana Isänmaa,
  Suuri, loputon Venäjä...
  Tytöt ovat yksinkertaisesti huippuluokkaa
  Ja tärkein Stalin on sankari-messias!
  
  Neuvostomaassa liehuu punainen lippu,
  Ja pioneerit laulavat kuoroaan...
  Toivotamme Isänmaalle kaikkea hyvää -
  Säteilevässä paratiisissa tulee olemaan paikka!
  
  Nostamme Neuvostoliiton maailman yläpuolelle,
  Hänestä tulee esimerkki kaikille vuosisatojen ajan...
  Turhaan paha herra paljastaa hampaitaan,
  Toteutukoon venäläinen unelma!
  
  Venäjä, olet maailman kaunein,
  Universumissa ei ole kauniimpaa maata...
  Meillä on tasa-arvoinen puolalainen, viiksikäs tšekki,
  Isänmaa antaa ihmisille onnea!
  
  Rakastamme maatamme koko sydämestämme,
  Vaikka siinä on paljon ongelmia...
  Kuolen ilosta Venäjäni puolesta,
  Arkkienkeli tervehtii minua ankaralla katseella!
  
  Kuinka hyvä meidän onkaan elää rauhassa maailmassa,
  Sota on kuitenkin taas kynnyksellä...
  Ja elämä on ohutta kuin silkkilanka,
  Ja jopa jumalat ovat armottomia ihmisiä kohtaan!
  
  Rukoilen, pyhä Kristus, anna minulle anteeksi,
  Että hän on syntinen eikä uskossa puhdas sydämestään...
  Ja en ole edes kaksikymmentä vuotta vanha -
  Ja kuolema jo kolkuttelee ovellemme!
  
  Älä katkaise pyhää lankaa,
  Pyysimme voimakkaasti Jumalaa olemaan uskollinen...
  Hän lupasi: Minä kukistan Saatanan -
  Ja sinä palvelet Äiti Venäjää!
  Viimeisellä rivillä Angelina ajoi kuoren suoraan japanilaisen "Tigerin" kylkeen, rungon ja tornin väliin. Ammukset räjähtivät ja tankki alkoi räjähtää. Tytöt kiljuivat iloisesti. Ja heillä oli uusi vihollinen - japanilainen pantteri. Auto oli nopea ja kiirehti myös lähemmäksi.
  Nicoleta huusi:
  - Trumpetti kutsuu meitä!
  Ja hän veti vipua. Japanilaiset toimivat rohkeasti, mutta piittaamattomasti. Huolimatta aseen tulinopeudesta ja hydraulisen stabilisaattorin läsnäolosta, samurai ei ampunut tarpeeksi tarkasti - hän epäonnistui. Ja tytöt löysättyään maan lävistivät sen oikealle puolelle. Ja he huusivat yhteen ääneen:
  - Mutta Pasaran!
  Joten kolmas tankki tulee ulos heitä vastaan. Ravistaa 128 mm:n tykkiä. Mutta tämä ei haittaa tyttöjä yhtään. He liikkuvat kaikilla nopeuksilla, ja niiden tankki jopa hyppää kuin siivekäs. Ja soturit laulavat keuhkoissaan:
  - Sankarillinen voimamme... Hengen ja tahdonvoimaa!
  Ja sitten Angelina, punatukkainen tyttö vain uimapuvussa, onnistuu ampumaan niin, että hänen kuorensa osuu vihollisen aseeseen. Japanilaiset tekivät juuri niin, menettivät piipun ja tulivat avuttomaksi. Ja nyt edes tehokas monipuolinen suoja ei auta häntä. Virtuoosi Angelina ajoi ammuksen rungon alaosaan - telojen väliin. Ja japanilainen kahdeksankymmentä tonnin mastodon alkoi repeytyä ja murentua palasiksi. Hänen torninsa piti vielä jonkin aikaa, ja sitten repeytyi ja väänsi katkaistua kantoa.
  Tytöistä koostuva tankimiehistö nauroi ja lauloi:
  - Taistelijalla on sankarillinen ilme, kenet haluat voittaa - yhdellä iskulla!
  Seuraava soturien uhri oli itseliikkuva ase, jossa oli 310 mm:n tykki. Terminator-tytöt lauloivat:
  - Viburnum, viburnum, oi, mikä viburnum, viburnum!
  Ja Angelina lähetti ammuksen aseen vatsaan. Japanilainen itseliikkuva ase räjähti, ja vain telarullat hajaantuivat kaikkiin suuntiin. Ilmeisesti samurait eivät odottaneet jotain tällaista!
  Venäjän kylissä on rohkeita naisia!
  Natasha jopa lauloi säteilevällä äänellään:
  Venäjällämme on naisia,
  Kuinka helppoa onkaan lentää lentokoneella...
  Mikä on kaunein kaikista maailmankaikkeudessa -
  Tappaa vihollinen vitsillä!
  
  He syntyivät voittamaan -
  Ylistämään Venäjää vuosisatojen ajan!
  Loppujen lopuksi isoisoisämme -
  Heitä varten koottiin välittömästi armeija!
  Ja viides japanilainen Panther-ajoneuvo sai ammuksen radalle ja työnsi inertian vuoksi samuraitiikerin liikkeelle. Näin ollen yksi Neuvostoliiton lahja lähetti kaksi japanilaista mastodonia seuraavaan maailmaan.
  Ja venäläiset tytöt taistelevat edelleen ilmassa. Vanhentuneella Yak-9:llä lentäjä Maria tekee fantastisia käännöksiä ja heittäytyy pelottomasti japanilaisten suihkuhyttysten kimppuun.
  Maria on erittäin kaunis tyttö - hunajablondi, ja myös taistelee samassa uimapuvussa. Tämä on heidän muotinsa: kokonainen joukko tyttöjä, jotka yrittävät talvellakin pärjätä vähällä vaatetuksella ja kävellä ja taistella paljain jaloin. Mutta se on niin tehokasta. Alaston vartalo tuntee tekniikan, et koskaan tunne näitä teräksisiä ja siivekkäitä hevosia haalareissa.
  Tässä japanilainen hävittäjä putoaa jättäen taakseen savuavan hännän. Ja tyttö sanoo:
  - Venäjän ritari villien polvilla,
  Pyyhkäisen pois Isänmaan viholliset maan päältä!
  Ja tämä huolimatta vihollisen ylivoimaisesta paremmuudesta aseiden, nopeuden ja ehkä jopa ohjattavuuden suhteen. Mutta korkeammat voimat suosivat kauniita tyttöjä. Ja naissoturit tekevät todellisia ihmeitä taivaalla ja maan päällä, vaikka käyttäisivätkin vanhentuneita aseita.
  Ja niin Maria, jolla on taitavin liike, makaa siivellä ja liukuu kahden japanilaisen suihkukoneen väliin. Ja hän lähettää ilmakuoret sytyttäen keisarillisten lentäjien hännän tuleen. Vaikka samurait ovat vahvoja ilmassa, heillä ei ole aikaa reagoida sellaisiin kettereihin liikkeisiin. Koska kone ja itse lentäjä ovat pohjimmiltaan yksi kokonaisuus. Hän tanssii ilmatykkien suihkujen välissä, kuin tanssija kobroiden välissä.
  Tätä tarkoittaa erityinen harjoitusmenetelmä - tänään taistelet japania vastaan ja huomenna potkaiset Saksan perseeseen.
  HAASTATTELIJA FURERISSA-4
  Ja nyt Alvina huomasi saksalaisen pyramidin tankin liikkuvan lumikuormaa pitkin. Uusin ajoneuvo 105 mm aseella. Sillä on erittäin suuri kosketusalue maaperän kanssa, eikä siinä ole alustaa. Siten tällä tankilla on hyvä ohjattavuus, jopa parempi kuin kolmekymmentäneljällä. Puoliautomaattisen tykin hyvä tulinopeus, kantama ja tulitarkkuus erinomaisella optiikalla tekevät tästä tankista kuninkaan taistelukentällä. Tärkeintä on läpäisemättömyys, vaikka ampuisit sivuilta ja väijytyksen takaa.
  Alvina juoksi saksalaisen auton perään. Paljaat jalat ovat kevyet ja hyvät tallaamaan lumella. Joten, ehkä se on mukavaa. Ja nuori soturi on edelleen pohjimmiltaan tyttö. Hän todella haluaa hypätä ja kaatua.
  Mutta nyt hän... Saksalainen tankki pysähtyi. Hän on hieman edellä paljasjalkainen soturi, ja piippu tärisee. Blondi terminaattori nopeuttaa juoksuaan. Nyt asiat voivat olla mielenkiintoisia. Kuten kävi ilmi, se todella alkoi. Yksi viiksikäs Fritz halusi polttaa.
  Ei ihme, että he sanovat: tupakointi lyhentää elämää! Tässä tapauksessa tämä pitäisi ymmärtää erehtymättömänä totuutena.
  Joten itse asiassa, ennen kuin savuke oli edes pilaantunut ja Fritz oli piiloutunut säiliöön, Alvina heitti jään sirpaleen taltattujen jalkojensa paljain sormin. Ja kärki lävisti fasistin suoraan aurinkovaltimoon. Vereen tukehtuva Fritz alkoi laskeutua. Luukun kansi sijaitsee perässä ja on sisään vedettävissä, jotta panssariin ei muodostu haavoittuvia kohtia. Ja totta puhuen, se ei ole makeaa natseille.
  Veri on katkeraa, varsinkin jos vuodatat sen itse! Ja fasisti ei vuodattanut vain totuutta, vaan myös polttavia kyyneleitä.
  Toinen natsi työnsi päänsä ulos luukusta... Albina heitti häntä kivellä. Hän heitti sen kädellä, mutta myös erittäin tarkasti, niin että sirpale katkesi. Ja uusimman mallin pyramidisäiliössä on vain kaksi miehistön jäsentä. Koska kaikki on automatisoitua, ja itse konetta ohjataan joystickillä. Hyvin samanlainen kuin pelikonsoleissa käytetyt.
  Alvina heitti ulos saksalaiset ruumiit ja vihelsi:
  - Vihollisen ruumis haisee hyvälle, mutta haisee silti! Ystävän ruumis ei haise, mutta haisee pahalle!
  Tällaisen retorisen lauseen jälkeen soturityttö ja nuori velho Eros siirsivät tankkiaan etsimään kohteita. On korkea aika metsästää fasistisia olentoja. Muuten nämä Krautit päätyivät kaikille.
  Alvina tunsi, että hän törmää pian tankkikolonniin. Pyramidisäiliö, sanotaanpa mitä tahansa, on edelleen harvinaisuus. Joten sinun on kohdattava selvästi heikompi vihollinen, joten varo Krauteja.
  Ja tästä tulee kavalkadi. Neljä tankkia "Tigers"-3 - "Royal Tigers" pienellä tornilla ja tiivistetyllä asettelulla. Jotain "Panther"-2:n kaltaista suurennettuna. Kolme Tiger-2 tankkia ja kuusi Lev-2 ajoneuvoa. Se tekee yhteensä kolmetoista. Näistä "Lions"-2 105 mm:n tykeillä ovat vaarallisimpia.
  Mutta pyramidisäiliössä on ase, jonka piipun pituus on 100 EL. Ja tämä tarkoittaa, että tämä säiliö on siistein ja pelottavin.
  Tässä Alvina osoittaa aseella edellä kävelevää "leijonaa". Nuori soturi muistaa maagiset tekniikat. Sinun on sovitettava täsmälleen päittäisliitos tornin ja rungon välille. Sitten jopa saavuttamattomalta etäisyydeltä vihollisen ajoneuvo hajoaa.
  Ammus näyttää lentävän hyvin hitaasti. Ja nyt kulmikas sian kuono "Leijona", jolla on kupera torni, halkeaa ja alkaa räjähtää.
  Alvina lauloi ilossa:
  - Taistelemme valoisan huomisen puolesta... Suudellaan!
  Ja automaattinen tykki latautui itsestään. Soturi-velho ampui uudelleen siroilla varpaillaan. Ja toinen haavoittunut "leijona" kallistui ja nousi seisomaan.
  Alvina otti sen ja lauloi uudelleen:
  - Falanksi - sata legioonaa! Falangi ei ole mitään heitä vastaan!
  Tätä maaginen lahjakkuus tarkoittaa! Ja soveltavan magian oppiminen. Noitatyttö tuntee ja näkee kaiken itse. Keho reagoi ennen mieltä.
  Näppärä kierto ja napsautus. Ja neljäs "leijona" on jo löytänyt talutushihnan Hadesista.
  Loput saksalaiset panssarit avasivat tulen. Yksi kuori jopa osui kilpikonnaan, mutta melkein koko se kimppasi. Erittäin kalteva panssari pyramidin muotoisessa tankissa. Ja tässä on viides "leijona" menossa sulatetusta sahanpurusta tehtyyn arkkuun.
  Alvina jopa lauloi pilkallisesti:
  - No, jos teet vodkaa etkä sahanpurusta. Krapulalla Krautilla on sata pulloa vierellään!
  Ja tyttö purskahtaa nauruun...
  Nyt he löivät häntä uudelleen, mutta se oli vain soittoa eikä liian kuurottavaa. Ja nyt viimeinen "leijona" ajettiin tuliseen talliin. 105 mm:n Lvov-tykin kuoret ovat vaarallisimpia. Tigersillä on 88 mm aseet, joilla on heikompi tunkeutumiskyky. Mutta ne ovat myös erittäin vaarallisia T-34-85:lle, varsinkin kun otetaan huomioon Neuvostoliiton ajoneuvojen panssarin heikentynyt laatu.
  "Tiger"-3 on suojatuin, mutta se ei voi vastustaa "kilpikonnan" 105 mm:n tykkiä. Taas Alvina ampui paljaalla jalallaan. Neljän kilometrin etäisyydestä huolimatta hän ei ole koskaan ohittanut.
  Ja hän ampui seuraavan laukauksen "Tiger"-2:ta kohti modernisoidussa modifikaatiossa vaaleanpunaisella kielellä. Saksalainen tankki alkoi räjähtää kuin ilotulituslaatikko. Lisäksi laatikon palaset räjähtivät jälleen ilmaan roiskuen pieniksi paloiksi.
  Tyttövartija oli hyvällä tuulella ja hän alkoi laulaa;
  Haltioiden maailmassa on myös lohikäärme,
  Hän lepattaa kuin siivekäs haukka...
  Jos vihollinen on tuomittu taisteluun -
  Se ei vain parane!
  
  Jos unelmien maa on vielä kauniimpi -
  Missä syksy on myös kultainen puro...
  Ja Saatana nauraa äänekkäästi,
  Pyydämme häneltä myös tietoa!
  
  Usko minua, trolli ei myöskään ole konna,
  Vaahteralaskenta tuoksuvalla lintukirsikalla...
  Tapa viha itsessäsi, ritari -
  Ryhdy sydämeltään suureksi humanistiksi!
  
  Kauneutta ja kauneutta kentällä -
  Kuninkaiden pinot kimaltelevat kullassa...
  Juoksemassa paljain jaloin niityllä,
  Tekee hyvää pojille lämpimässä toukokuussa!
  
  Ja mitä velho haluaa?
  Raaputa vaaleille kankaille...
  Sade kovempaa maassa,
  Jotta se olisi yksinkertaisesti vertaansa vailla!
  
  Keräämme helmien pölyn maailmasta,
  Kasteesta tulee kirkkain smaragdi...
  Satu tulee olemaan tositarina,
  Ja todellisuudesta tulee ihmeellinen ihme!
  
  Valheet ympäröivät meitä usein,
  Valheet kukoistavat joskus upeasti...
  Varis ryntää kentän poikki -
  Helvetti uhkaa paratiisin ihmettä!
  
  Kuka on suuri isänmaassa ja kuka pieni,
  Olemme syntyneet jättiläisiksi!
  Kaikkivaltias itse on hahmotellut meille polun,
  Missä ovat flamingot, pelikaanit höyhenissä!
  
  Ja me pääsemme sellaisiin korkeuksiin
  Mitä mahtavuutta emme tiedä!
  Mottomme on sekä rehellinen että korkea,
  Onnellisena Kain tuhoaa Abelin!
  HAASTATTELIJA HAUKAISESSA -5
  Mutta uskolla voit siirtää vuoria. Tästä eteenpäin ilmestyi saksalaisista malleista valmistettuja lisensoituja Panther-2-malleja. Ne eivät läpäise otsassa olevaa Neuvostoliiton tykkiä, ja niissä on 150 mm kalteva panssari. Mutta Alvina itse on ristissä. Ja tyttö ampuu, aivan toukkaa kohti. Saatuaan osuman "Panther"-2 siirtyy sivuun ja päihittää naapuriaan. Ja molemmat 88 mm:n tykeillä varustetut ajoneuvot räjähtävät. Niiden sisällä olevat ammukset reagoivat aivotärähdykseen.
  Alvina siristaa tyytyväisenä:
  - Tulos on kaksi - nolla meidän hyväksemme! Avaan tilini!
  Ja soturi jatkaa ampumista, hän on hämmästyttävä bikineissään. Ja mikä tärkeintä, tankissa on vain hän ja kuljettaja Nicoleta, joka niin hienovaraisesti tuntee autonsa paljain pohjin. Mutta he ovat keränneet tonnin kuoria ja pystyvät toimittamaan hurrikaanin voimia tappamaan. Ja tyttöjen paljaat kantapäät kirjaimellisesti surisevat ja punoittavat jännityksestä ja hyppäämisestä!
  Alvina murtautuu jälleen toukan läpi yhdellä laukauksella, törmää kahteen japanilaiseen panssarivaunuun ja sanoo:
  - Kasvatamme etumatkaa: neljä nollaa!
  Kuinka kaunis tämä tyttö on. Hänessä on niin paljon viisautta ja viisautta. Hän laittaa kuoren jälleen housuun, ampuu ja sanoo:
  - Venäjän ritari ei huoka kivusta...
  Tämä on totta, mutta japanilaisilla on jotain valitettavaa: heidän kaksi tankkiaan törmäsivät jälleen.
  Alvina nauraa ja lisää:
  - Hänen ydinmiekkansa ei ole pelottava!
  Ja taas laukaus, josta törmäävät vielä kaksi japanilaista autoa. Mikä tyttö: todellinen, ainutlaatuinen taistelija. Alvina räpäyttää itseään heijastimessa. Hän pitää hauskaa. Loppujen lopuksi hän tekee hyvän teon: vapauttaa maansa. Ja kuinka hän haluaisi nyt lisätä voimaaan moninkertaisesti.
  Terminaattorityttö laulaa:
  - Hän ei hukku mustaan aukkoon!
  Ja hän ampuu niin, että japanilainen panssarivaunu sinkoutuu ylös ja kolme ajoneuvoa törmää yhtä aikaa.
  Ja Alvina lisää:
  - Hän on plasmassa, hänen henkensä ei pala!
  Ja kolme muuta autoa törmää yhdestä törmäyksestä radalla. Näin siisti Alvina on - korkeimman luokan soturi.
  Ja tyttö jatkaa hypetystä ja jopa kumartuu tankissa raivosta ja intohimosta.
  Tässäkin se sylkee ammuksen, joka osuu viholliseen matemaattisella tarkkuudella.
  Tämä saa tytön entistä kiihottuneemmaksi. Hänen raivonsa muuttuu mittaamattomaksi ja hänen rohkeutensa yli kaiken ylistyksen.
  Kuori lentää taas luoden uhreja, ja metsänvartijatyttö alkaa laulaa:
  - Verukkeella...
  Hän ampui uudelleen ja jatkoi innostuneesti:
  - Humanismin tavoitteet!
  Jälleen tarkasti ja mestarillisesti lyömällä kaukaa ja jatkaen laulamista:
  - Siis tuo paratiisi...
  Sitten taas tarkka laukaus ja kolme palavaa tankkia.
  - Rakenna maahan!
  Sitten on toinen laukaus ja jatkoa virtuoosilaululle:
  - Clinton siirtyi fasismin tielle...
  Ja taas kolmoisosuma:
  - Temppelin pystytti saatanan roska!
  Tyttö innostui yhä enemmän. Vaikka hän taisteli japanilaisten kanssa, hän lauloi erityisesti Amerikasta:
  - Siellä missä lapset viihtyivät...
  Ja taas tarkka laukaus työntäen tankit yhteen. Ja jatkoa:
  - Vuori verisiä ruumiita on kasvanut!
  Tyttö kääntyi ympäri ja jatkoi räjähtämättömällä innolla:
  - Ei ole pelottavampaa paikkaa planeetalla!
  Ja taas laukaus, tällä kertaa lisensoidut Tigers-2:t vastakkain.
  - Maailmaa jaetaan uudelleen!
  Ranger Girl jatkoi laulamista innostuneesti:
  - Lapsen veri valuu hänen poskeaan pitkin!
  Ja ampumisen aikana jatkuu:
  - Hänen elämänsä katkesi!
  Ja lyömällä jälleen japanilaisia, hän jatkaa:
  - Tyttöjen pää kääntyi pois!
  Ja jälleen, väistäen kuoria, paholainen tyttö onnistuu ampumaan ja laulamaan:
  - Hänen äitinsä palaa lähellä!
  Tyttö jatkaa ampumistaan ja laulaa edelleen:
  - Päivä ja yö he pommittavat lakkaamatta!
  Alvina nyökkäsi uudelleen ja jatkoi:
  - Sääli ilman häpeää!
  Punatukkainen paholainen löi jälleen ja jatkoi:
  - Koska Clintonista tuli gigolo!
  Ja murskaamalla vastustajansa hän lopetti säkeen:
  - Koko maa kuolee!
  Alvina on upea kauneudellaan ja leikkisyydessään. Hänen laukauksensa ovat yksinkertaisesti jotain ainutlaatuista ja ilmeistä - jos näin voi kuvata ammuksen lentoa. Punatukkainen tyttö, tämä on todellinen ihme.
  Ja hänen äänensä, joka repii tilaa:
  -Natsien tavoin NATO-sotilaat...
  Alvina jatkoi innostuneena:
  - He tuhoavat naiset ja lapset!
  Soturi lisäsi innostuneena:
  - Pahat teloittajat ja vastustajat!
  Sen jälkeen soturi leikkasi kaikella voimallaan ja ampui neljä panssarivaunua kerralla.
  - Slaaville ei voi laittaa ketjuja!
  Soturi jatkoi innostuneena ja innostui yhä enemmän:
  - Yöllä ja kaukaa!
  Alvina murskasi vihollisen panssarivaunuja kasvavalla innolla ja lauloi:
  -Voit pommittaa Serbiaa!
  Soturin intohimo kasvoi yhä voimakkaammaksi:
  - Mutta kosto tulee ilkijöille!
  Ja säkeen loppu neljän tankin uudella törmäyksellä yhden raidan osumisesta.
  - Lyömme barbaarit lujasti!
  Alvina ampui jälleen hymyillen, paljastaen hampaat:
  - Meitä slaaveja on kolmesataa miljoonaa!
  Ukkonen laukaus ja jatko:
  - Osasimme aina taistella!
  Tällä kertaa vain kolme panssarivaunua tuhottiin yhdellä laukauksella, mutta peräti kaksi "Emperor"-tankkia tuhottiin!
  Ja lävistävä laulu, keinuvat sanat:
  - Hitler heitettiin Sodoman pimeyteen!
  Ja sitten viisaudella ja tahdikkuudella. Ja myös tarkalla silmällä:
  - Potkitaan myös Clintonin kylkiä!
  Ja mitkä kappaleet kuhisevat Terminaattori-tytön Alvinan päässä:
  - Jos me kaikki yhdistäisimme kädet!
  Sen jälkeen tyttö alkoi laulaa vielä kirkkaammin:
  - Voimme murskata Pentagonin!
  Ja ampunut niin, että viisi tankkia räjähti kerralla, hän lopetti:
  - Heräämme helvetin unohduksesta! Nato-ylpeyttämme ei voi tappaa!
  Joten myös tankit loppuivat. Alvina pisti intohimoiset silmänsä ja kehräsi hittikappaleesta:
  - Ja rakastan tyttöjä, kokoan heidät yhteen... johdan heidät surffauslinjalla!
  Ja taas villiä naurua. Naisvartija vilkutti jollekin hänen silmissään. Ja sitten hän pysäytti autonsa ja odotti taistelusarjan saapumista. Hän kehui Nicoletaa:
  - Liikkuit erittäin hyvin, meitä ei koskaan lyöty!
  Vaalea tyttö vastasi vaatimattomasti punapäälle:
  - Ei varmasti sillä tavalla. Kuoret osuivat meihin pari kertaa, mutta kimppasivat pois. Onneksi T-34-85:n panssari on pintakarkaistu ja kimmoilee melko hyvin!
  Alvina totesi säteilevä hymy huulillaan:
  - Amerikkalaisissa tankeissa on viskoosi haarniska ja kimmoisuus huonompi. Ja nyt törmäämme osaan Yhdysvaltojen miehitettyä aluetta.
  Ja metsänvartijatyttö katseli nuorta komsomolikuljettajaa, joka toimitti ammuksia. Nuori mies punastui nolostuksesta, ja Alvina laittoi kätensä hänen polvelleen ja hieroi hänen paljas ihoaan, koska pojalla oli shortsit yllään. Hän punastui kovemmin. Alvina nuoli täyteläisiä huuliaan, ikään kuin hän näkisi ylellisen lautasen. Komsomolin jäsen, edelleen parraton, punertava kasvot, mahdollisesti neitsyt, kuinka houkuttelevaa se on paholaiselle. Ja hän takertui häneen. Ilman minkäänlaista häpeää, pyörähtäen hurjassa pyörteessä. Kun he lastasivat, Alvina työskenteli epäitsekkäästi päänsä alaspäin. Sitten hän nousi seisomaan ja nuoli huuliaan nauttien murinaen:
  - Kuinka ihanaa onkaan olla kanssasi, olet sankarini!
  Ja taas soturi hyppäsi tankkiin jatkaakseen sankarina Japania vastaan. Puna-armeija lähestyi jo Vladivostokia. Maailma on muuttunut ja siitä on tullut vihaisempia. Kyllä, Neuvostoliitto hävisi toisen maailmansodan füürerin takia. Mutta Neuvostoliitto nousi nyt polviltaan.
  Ja niin Alvina astui taisteluun japanilaisilla itseliikkuvilla aseilla panssarivaunussa. Ja hän ampuu uudelleen ilman, että se jää hukkaan. Mutta se on vaikeampaa itseliikkuvilla aseilla, koska ne seisovat liikkumattomina. Mutta voiko tämä hämmentää punatukkaisen paholaisen? Ei onnistu! Hän lähettää ammuksia yhä kiihkeämmin. Tässä on lisensoitu "Sturmtiger", se räjähti ja sirpaleita hajallaan eri suuntiin, kääntyen ympäri ja rikkoen loput itseliikkuvat aseet.
  Alvina paljasti hampaansa ja lauloi:
  - Siinä se, siinä se! Tytöstä on tullut Saatana!
  Ja tässä taas laukaus Sturmtigerin tykin vatsaan. Ja se puhkesi kuin kupla, murtautuen moniksi sirpaleiksi. Monet heistä melkein saavuttivat Neuvostoliiton panssarivaunun. Nikoleta ohjasi näppärästi välttääkseen joutumasta osumaan kuorista, joista osa painoi neljäsataa. Alvina yritti kuitenkin päästä vihollisen edelle.
  Tässä on amerikkalainen, lisensoitu Patton. Siitä sirpaleet leviävät kaikkiin suuntiin.
  Alvina virnistää ja karjuu:
  - Isänmaan hymni sydämissä ja ruumiillistuma unelmissa!
  Alvina ampuu ja iskee taas, kimaltelee taas hampaillaan...
  Mutta vihollisen hyökkäyslentokoneita ilmestyy ylhäältä. Ne heiluvat liikkuessaan, ja raketit ripustetaan siipistä. Alvina ampuu häpeämättä vihollista 85 mm:n tykillä. "Lahjan" saatuaan samuraiden hyökkäyslentokone puretaan palasiksi ja osuu tusinaan lähellä lentävään lentokoneeseen sirpaleilla.
  Alvina otti sen ja lauloi:
  - Ja samurai lensi maahan... Teräksen ja tulen paineen alla!
  Ja jälleen uhri oli Sturmtiger, joka valmistettiin Saksan lisenssillä ja jossa oli 400 mm:n raketinheitin.
  Ja kuinka se räjähtää, ikään kuin tyhjiopommi putoaisi. Mutta on siistimpiäkin autoja. Esimerkiksi ei yleisin "Sturmmaus" - 650 mm rakettiaseella. Tämä on todella kaksisataa tonnia painava ase ja kone. On pelottavaa edes katsoa häntä.
  Mutta Alvina on vain iloinen, että hän kohtasi sellaisen voiman. Vain laukaukset tällaisesta tykistä ovat erittäin vaarallisia. Vaikka se osuisi sadan metrin etäisyydeltä, se voi repiä tornin. Mutta soturi lähetti ammuksen pitkän matkan kaaressa luottaen intuitioonsa. Ja lahja lensi ilmassa ja törmäsi tavaratilan keskelle. Ja kuinka Sturmmaus jyrisee. Sirpaleet lentävät kaikkiin suuntiin, ja tankit ja itseliikkuvat aseet heitetään kymmenien metrien korkeuteen. Tuntui kuin maankuori olisi avautunut ja vihaiset demonit olisivat hypänneet maan alta.
  Tulen ja teräksen tornado pääsee valloilleen, pyörittää ja rikkoa kaiken.
  Alvina otti sen ja lauloi innostuneena:
  Maailmassa on upea, mahtava maa,
  Jossa lapset elävät onnellisina ja yltäkylläisesti!
  Anna hänen syntyä työntekoon,
  Mutta hänestä tuli koko planeetan paras!
  
  Loppujen lopuksi sinä olet rakas isänmaani,
  Suurten järvien ja jättiläisten maa!
  Isänmaamme kansat ovat perhe -
  Ja tietysti on outoa olla rakastamatta häntä!
  
  Venäjä on suurin maista -
  Olkoon universumi allasi!
  Mutta sitten kuoleman hurrikaani pyyhkäisi ohi -
  Mitä tapahtui pyhälle isänmaalleni!
  
  Väkivaltainen fasismi pyyhkäisi sen läpi,
  Kaupunkeja poltettiin ja kyliä jätettiin tuhkaan...
  Hirveä revansismi paljasti hampaansa,
  Isänmaan onnelliset päivät ovat menneet!
  
  Mutta venäläisten ei tarvinnut lannistua,
  Kuin maan suola, kukkiva isänmaa!
  Kokoamme vahvan armeijan taisteluun -
  Aikakausi on tulossa - onnea, kommunismia!
  
  Taistelimme pahan lauman hyökkäystä vastaan,
  He murskasivat turkkilaiset, löivät myös puolalaisia...
  Saatanan legioonat kävelivät
  Me selviämme sateesta, myrskystä ja sohjosta!
  
  Mennään Berliiniin - ainakin fasismi,
  Onnistui yhdistymään ulkomaisten kanssa...
  Ja verivirrat virtasivat alas,
  Ikonien kasvot ovat tulleet surullisiksi!
  
  Uskokaa minua, ortodoksiseni,
  Langenneille tulee olemaan paikka Jumalan paratiisissa,
  Venäjää ei voi varastaa ruplilla
  Katson Jeesukseen rukoillen!
  
  Minä uskon, että Hän tulee, ja aamunkoitto nousee,
  Venäjän lippu loistaa ympäri maailmaa!
  Kaikki ihmiset ovat kuin yksi perhe,
  Vihainen veli Kain huokaa Gehennassa!
  
  Kaikkivaltias Jumala herättää kaikki kuolleet,
  Ja se nousee Isänmaallisen sodan tähtien yläpuolelle!
  Planeetta on monoliittinen kollektiivi,
  Vaikka vasta äskettäin se kytesi savussa!
  
  Universumin reuna, tiedä, että olet taistelija,
  Saavuta avaruussoturin rajat!
  Paini on todellinen paratiisi
  Jos taisteluissa venäläinen voittaa!
  
  Lapsia syntyy, poikia lähtee,
  Sinusta tulee isoisä - lihaltaan ikuisesti nuori!
  Uskon ritari on viileä ikuisesti,
  Laskematta, kertyy kuun käyttöikää!
  HAASTATTELIJA FURERISSA-6
  Tänään on merkittävä päivä: 23. helmikuuta 1947. Neuvostoliiton joukot ovat valloittaneet Alaskan lähes kokonaan ja saapuneet Kanadaan. Siellä taistelevat myös erinomaiset soturit. Esimerkiksi siperialaiset tytöt vanhentuneella, mutta edelleen käyttökelpoisella T-34-85:llä.
  Tarkemmin sanottuna täällä ilmestyivät jo tutut neljä venäläisiä jumalia palvelevia tyttöjä: Alena, Alvina, Natasha ja Nikoleta. Heitä kiellettiin käyttämästä taikuutta, joten heidät pakotettiin taistelemaan kuin tavalliset panssarivaunut. Mutta tytöt erottuivat silti. He taistelivat vain bikineissä, ja tytön paljaat jalat eivät pelänneet pakkasta.
  Muut Neuvostoliiton sotilaat ihmettelivät: Alaskassa on talvi, mutta hurmaavat tytöt juoksevat paljain jaloin lumikoiden läpi eivätkä tunne kylmää ollenkaan.
  Mutta upea neljä tiesi mitä he olivat tekemässä. Heidän paljaat pohjansa joutuivat kosketuksiin lumen kanssa ja siirsivät Äiti Maan energian heidän kurvikkaan kehoonsa. Tämä antoi soturille voimaa...
  Tundra, lumikoöt, ikirouta. Neuvostoliiton tankki, suhteellisen korkea vanhentuneella layoutilla. Hänen tynnyrinsä on melko suuri ja paksu. Alena roikkui siinä, piti runkoa paljain jaloin ja haravoi lumikoita kämmenillä. Joten tyttö: Belobogin palvelija pitää siitä paremmin. Hän leikkii lumessa...
  Amerikkalaissotilaat ovat myös kylmiä. Ei ole turhaan, että venäläiset saavuttavat suurta menestystä talvella. Perinteistä Shermania ei ole vielä poistettu tuotannosta. Yhdysvalloissa he luottavat määrään. Jokainen hyökkäys ja vastahyökkäys sisältää lukuisia panssarivaunuja ja itseliikkuvia aseita. Sherman 5 M pystyy edelleen kilpailemaan T-34-85:n kanssa, ja jopa sen pitkäpiippuinen ase on hieman panssaria lävistävämpi pitkän piipun pituuden vuoksi. Tytöillä on siis vaikea tehtävä edessään.
  Nyt heidän säiliönsä liikkuu eteenpäin ja auton ratin takana istuva Natasha ohjailee taitavasti: yrittää välttää osumia. Ja kuoret hyppäävät sekä ylhäältä että alhaalta, kuten saalistuspiraijat, liukuvat ilmassa. Yritä välttää niitä. On sanottava, että seosaineiden puutteen vuoksi Neuvostoliiton tankkien panssarin laatu on huono eikä se tarjoa riittävää suojaa.
  Mutta Alvina, joka pakeni fasistisesta leiristä, alkaa ampua aseella. Hän näkee kaiken pienimmissä yksityiskohdissa ja erittäin selvästi. Henkinen kuva Shermaneista ja Pershingeistä väijymässä. Tshernobogin tarkka palvelija, hän ampuu tärisevässä autossa, josta puuttuu hydraulinen stabilointi. Saksalaisilla on sekä faraoon että leijonaan asennettu hydrauliset stabilaattorit, jotka lisäävät ampumisen tehokkuutta ajon aikana. Ja amerikkalaisilla on hydrauliset stabilisaattorit kaikissa tankeissa, paitsi painavimmissa, joissa aseen suuri kaliiperi tekee tämän tekemisen vaikeammaksi.
  Tältä osin Neuvostoliiton tankkien rakentaminen on selvästi jäljessä. Edes T-54:ssä ei ole hydraulista stabilointilaitetta, joka lisää ampumisen tehokkuutta. Entä edellinen malli?
  Mutta säiliön ruorissa Alvina itse on upean kauneuden paholainen. Ja kaikki neljä tyttöä: ihania. He tukevat paljaita jalkojaan panssaria vasten ja saavat henkisiä tuntemuksia, ikään kuin he olisivat valon kuningattaret. Mitä maagisia tyttöjä he ovat: he voivat ja tietävät paljon.
  Alvina ampui laukauksen ja lauloi modernista romanssista:
  - En tiedä mitä tapahtui... Lapsen nauru on kovaa... Ja paljasjalkaiset tytöt juoksevat jo lätäköiden läpi!
  Pershing, johon hän osui, alkoi savuta ja levitti haisevia renkaita. Ne pyörivät kuin myrkylliset käärmeet. Ja Alvina vilkutti kumppaneilleen, Alena heitti kuoren. Natasha, Perunin piika varoitti:
  - Täällä on väijytyksessä uusin itseliikkuva ase "Lincoln", jossa on 32 punnan tykki... Sinun täytyy olla varovainen.
  Kaiken tietävä Nicoleta alkoi heti höpöttää:
  - Lincolnin itseliikkuva ase on amerikkalainen lisensoitu kopio Englannin Tortilla-itseliikkuvasta aseesta. Aseen ominaisuudet : etupanssari 228 millimetriä. Ase on 94 mm kaliiperi, joka on verrattavissa Royal Tigerin panssarin lävistysvoimaan. Ja vielä kolme konekivääriä...
  Alvina keskeytti töykeästi kumppaninsa ja yritti jopa lyödä hänen nenään paljaalla kantapäällään huutaen:
  - Tunnen itseni!
  Nicoleta naurahti ja huomautti:
  - On hienoa, kun sinulla on tietoa... Mutta tekniikassa olen suurmestari, ja sinä olet pahan tiedossa!
  Alvina ampui uudelleen, repäisi tornin Shermanista ja nousi seisomaan ja huomautti:
  - Tietoni on perustavanlaatuisempaa, koska teknologiasta tulee myös paha. Ja neuvon sinua paremmin - älä erotu!
  Alena, sammuttaakseen panimopentueen, ehdotti:
  - Anna nyt minun ampua itseni!
  Ja piika, tai pikemminkin Valkoisen Jumalan tytär, osoitti, että hallitseva hyvä ei estä häntä ampumasta. Lisäksi osui ilman miss. Täällä olevat soturit taistelevat korkeimmalla tasolla.
  Tytöt siirtävät tankkiaan ja etenevät. Mutta samalla he eivät unohda laulaa.
  Alvina sytytti tulen ilman "maitoa":
  - Pyhän alla...
  Alena jatkoi myös ampuen:
  - Vapaus!
  Natasha, vahvistaen ampumisen, sanoi ytimekkäästi:
  - Maailmassa!
  Alvina ampui ohimenemättä, jatkoi:
  - Ystävyydessä!
  Alena kiljuu, virtsa:
  - Onnellisesti...
  Natasha, silmukka, viimeistelee:
  - Ja rakkaus!
  Alvina jatkaa patoksella keuhkoissaan:
  - Kirkkaassa säteessä...
  Alena ampuu laukauksen ja ottaa:
  - Kansat sulautuvat...
  Natasha ampui viileästi ja lisää:
  - Hälventämään edessä olevaa pimeyttä!
  Alvina jatkaa ampumista ja sanoo:
  - Venäjä, kaikki maailman maat...
  Alena ampui ja jatkoi ihastuttavan patoksen ajamista ulos:
  - Puolustettu!
  Natasha, joka myös teki miekkailua ammuksella, jatkoi:
  - Hyökkäyksiltä...
  Alvina ampui ja sihisi:
  - Helvetin heinäsirkat!
  Alvina jakaa "Shermanin", jatkoi:
  - Ja rinnoillasi...
  Natasha, käsiteltyään Pershingiä, sanoi:
  - Peitetty!
  Alvina karjui, paljastaen hampaitaan ja ampuen lihansyöjänä:
  - Kaikki kansat...
  Alena ampui myös paljain jaloin ja lisäsi:
  - Äiti Maa!
  Natasha ampui räjähdysmäisesti tykin ja jatkoi:
  - Taas ongelmia...
  Tarkasti ampuva Alvina jatkoi hengittäen:
  - Roikkuu...
  Alena ampui laukauksen ja haukkui:
  - Verijoet!
  Natasha syttyi ja sanoi:
  - Se leimahti...
  Alvina kynnet, suhisi:
  - Ylimielinen vihamielisyys!
  Alena, joka myös ampui, melkein itkien, lisäsi:
  - Tulista, verestä...
  Natasha ampui ja murisi:
  - Kyyneleitä ja surua!
  Alvina vapautti lahjan ja sihisi:
  - Meidän huokaa...
  Alena ottaa sen ja karjuu:
  - Rakas...
  Natasha nyökkäsi ja lopetti:
  - Maa!
  Alvina löi häntä vastauksena ja sihisi uudelleen:
  - Mutta ei...
  Alena ampui ja sanoi:
  - Venäjän henki...
  Natasha, lyömällä amerikkalaisia, lopetti:
  - Vahvempi!
  Alvina ampui uudelleen ja jatkoi:
  -Itsesi raunioista...
  Alena ampui ankarasti ja veti rajan:
  - Me elvytetään!
  Natasha löi uudelleen ja vinkaisi:
  - Venäläinen soturi...
  Alvina murahti tavalliseen tapaan muraten:
  - Ota miekka...
  Alena antoi naulan ja murisi:
  - Nopeammin!
  Mestarillisesti ampuva Natasha aloitti:
  - Seisomme...
  Alena hakkasi kiivaasti ja jatkoi:
  - Ja uudelleen....
  Alvina kynsi, valmis:
  - Me voitamme!
  Sen jälkeen tytöt pysähtyivät. He ampuivat toiset tusinaa panssarivaunua hiljaa, minkä jälkeen kimalteleva paholainen Alvina, jälleen ampunut, lauloi:
  - Pyhän alla...
  Alena ampui, jatkoi:
  - Banneri...
  Natasha ampui kuoren sekä kirjaimellisesti että kuvaannollisesti:
  - Venäjä!
  Alvina heilutti vartaloaan ja heitti kuoria, murisi:
  - Maailmassa...
  Alena ryntäsi pidemmälle ampuen:
  - Onnellisesti...
  Natasha löi positiivisena ja lopetti:
  - Ja rakkaus!
  Alvina naulasi sen uudelleen ja jatkoi:
  - Auringossa...
  Alena, lyömällä Pershingiä kuorella, huusi:
  - Säde...
  Natasha, joka ampui vastustamattomasti Shermania, haukkui:
  - Ne sulautuvat...
  Alvina, kuin lähettäisi ammuksen, lopetti ankarasti:
  - Kansat!
  Alena, ampui, lisäsi hohtavan:
  - Helvetin pimeys...
  Natasha löi häntä ja sanoi:
  - Se eroaa...
  Alvina vinosti jälleen ja sihisi:
  - Kaukana!
  Rangertytöt ampuivat ja nauroivat vielä viisi minuuttia. Tänä aikana 35 amerikkalaista tankkia poltettiin. Ja sitten he jatkoivat laulamista.
  Kuten aina, säkeen ja sävyn asetti tulinen paholainen:
  - Avasimme...
  Alena ampui ja lisäsi:
  - Kansakunnille...
  Natasha naulatsi räjähdysmäisesti ja sanoi:
  - Planeetat!
  Alvina leikkasi Shermanin ja virnisti:
  - Avaruuteen...
  Alena, joka myös lähetti kuoren, murisi:
  - Polku!
  Natasha osuvasti, kuten Robin Gut bikineissä, heitti lahjan ja huusi:
  - Tuntemattomalle...
  Alvina asetti nopeasti sekä ammuksen että suolaisen laukauksen;
  - Miram!
  Ja Alena ampui ja alkoi kutoa uutta säkeistöä:
  - Sankarillisuus...
  Natasha naulasi epätoivoisesti ja jatkoi:
  - Teoksia...
  Ja iloinen Alvina, kuten tavallista, ampui Pershingin alas ja antoi lopun:
  - Laulu!
  Alena, käsiteltyään Shermanin kanssa, sanoi:
  - Joten...
  Natasha twiittasi:
  - Pyyhi...
  Alvina kumarsi sanoista ja ampui ammuksen itseliikkuvaan aseeseen "Witch":
  - Ikuisesti...
  Alena lähetti myös kuoren ja julkaisi:
  - Kuolemasta....
  Natasha sai viimeisen laukauksen ja sanan:
  - Arpi!
  Amerikkalainen panssarirykmentti tuhottiin. Lincolnin itseliikkuva ase levisi kaikesta panssaristaan huolimatta myös Neuvostoliiton ammuksen osuessa: sinun on tiedettävä, mihin lyödä, jotta voit varmasti lyödä ja halkaista sen. Terminator-tytöt näkivät panssarin voimalinjojen keskittymisen ja katkeamisen. Et voi pettää heitä tai huijata heitä... Mutta he voivat pettää ketä tahansa haluat.
  Alena huomautti huolestuneena:
  - Eikö ammusten täydentäminen haittaisi meitä?
  Nicoleta, tämä leikkisä ja oppinut Svarogin tytär, kikatti ja huomautti:
  - Et siis ymmärtänyt? Meillä on korvaamaton ammus. Pystymme lyömään näin melkein ilman taukoa!
  Aggressiivinen kuin nälkäinen pantteri, Alvina pyöräytti himokkaasti silmiään ja huusi:
  - Seksiä ilman taukoa... Se on hienoa!
  Täällä palonainen halusi paljastaa jotain muuta, mutta yhtäkkiä he muuttivat korkealle vuorelle. Valtava tulinen sankari ratsasti heidän edessään punaisella hevosella. Lisäksi hevosen kultaiset kaviot karkotettiin pilvistä.
  Frisky Alvina tajusi ensimmäisenä, kuka se oli, ja kaatui polvilleen ja huusi:
  - Oi Kaikkivaltias ja kaikkialla läsnä oleva Tšernobog... Anna meille anteeksi!
  Tulinen sankari nauroi keuhkoihinsa:
  - Kissa tietää kenen ihraa se söi... Mutta tällä kertaa pitäisi rangaista Nicoletaa, joka kielloista huolimatta käytti maagista esinettä: korvaamatonta ammusta!
  Sinitukkainen metsänvartiotyttö vastasi oivaltavasti:
  - Kielsit meitä käyttämästä kaikenlaista taistelutaikuutta, mutta tällainen rajoitus ei koske esineitä!
  Chernobog nauroi karjuvasti ja sanoi kiivaasti:
  - Älä teeskentele olevasi hölmö. Kielto koski kaiken yliluonnollisen ilmentymiä. Vaikka tarkkuussi ylittää ihmisen kyvyt, niin tapahtuu silti tavallisille ihmisille. Ja korvaamaton kuori... Lyhyesti sanottuna sinua rangaistaan... Ja anna puna-armeijan taistella Amerikkaa ilman sinua!
  Tässä kohdassa Alvina laulaa yhtäkkiä kuuluisasta hitistä:
  - Älä ole hölmö, Amerikka.
  Anna meille Krim mahdollisimman pian...
  Se Kuban, Sevastopol ovat kaksi pankkia -
  Me kukistamme Naton joka tapauksessa...
  Me kukistamme Naton joka tapauksessa...
  Ja neljä tyttöä hyppäsivät ympäriinsä, välkkyen paljain jaloin...
  
  
  PALJAJALKAA PANTTRI
  Gerda Kronshtein oli mukana "Panther"-2:n luomisessa. Kuuluisa ja erittäin kaunis soturi, jolla on kolme kumppania: Charlotte, Christina ja Magda. Tyttö sijoitti moottorin ja vaihteiston yhteen, säiliön poikki ja eteen, säilyttäen siten ajoneuvon hyvän käsittelyn ja pienentäen sen korkeutta kahteen metriin. Seurauksena oli, että "Panther"-2:ssa oli "Tiger"-2:n panssari vain suurilla panssarilevyillä ja sen aseilla, mutta ne painavat vain neljäkymmentäviisi tonnia. Tämä mahdollisti Panther-2:n käynnistämisen massatuotantoon syksyllä 43, ennen kuin uusi voimalaitos oli valmis.
  Lisäksi 88 mm:n 71 EL-tykkien puutteen vuoksi Panther 2 julkaistiin 75 mm:n tykillä, joka painaa vain 42 tonnia, matalalla siluetilla ja vahvalla panssarisella. Siten saksalaisilla oli täysin suojattu panssarivaunu. Rungon otsa oli 40 asteen kulmassa vaakatasoon nähden, eikä sen 150 millimetrin yläosaa läpäissyt mikään panssarintorjuntaase, eikä myöskään 120 millimetrin alaosa . 185 mm:n tornin otsa oli kalteva 50 astetta ja oli melko matala ja kapea, eikä siihen myöskään voinut tunkeutua mikään.
  Totta, sivupanssari on 82 mm, vaikkakin hieman heikko rinteissä. Mutta ajoneuvot olivat melko liikkuvia ja hyvin suojattuja, ja torni teki täyden kierroksen kymmenessä sekunnissa! Eli tytöt tekivät tankin, joka melkein sopi armeijalle. Lisää vain hieman sivuja, mutta... Täällä voit asentaa 90 mm panssarilevyjä kentälle. Etkä todellakaan voi ottaa "Pantteria" mistään kulmasta.
  Uusi tankki osoitti selviytymistä ja tehokkuutta taisteluissa. Jo Zhitomirin lähellä tapahtuneen vastahyökkäyksen aikana Krautsit pystyivät synnyttämään Panther-2:n toisen kerran.
  Tämä kone osoittautui tehokkaaksi ja suhteellisen liikkuvaksi. Varsinkin kun 900 hevosvoiman moottori oli valmis siihen. Gerdan panssarivaunumiehistö osallistui taisteluihin.
  Kylmästä huolimatta neljä saksalaista tyttöä taisteli paljain jaloin ja bikineissä.
  Gerda ampui 88 mm:n tykillä. Hän lävisti neuvostopanssarin etupanssarin kaukaa ja sihisi:
  - Olkoon kobra valmis hyppäämään!
  Sitten Charlotte ampui myös. Murskattu kolmekymmentäneljä. Hän repi tornin irti ja twiittasi:
  - Kunnia isänmaalle.
  Seuraavaksi Christina ampui erittäin tarkasti. Iske Neuvostoliiton tankkiin. Ja hän siristi:
  - Vihollisten tuhoamiseksi!
  Sitten Magda ampui paljain jaloin. Hän törmäsi Neuvostoliiton autoon ja lauloi:
  - Paljasjalkainen unelma! Kauneus tekee miehestä orjan!
  Ja hän vilkutti kumppaneilleen.
  Nelonen taisteli erittäin tehokkaasti. Ja aivan ensimmäisessä taistelussa hän tyrmäsi yli kolmekymmentä Neuvostoliiton tankkia. Soturit ovat erittäin innokkaita taistelijoita, joita voidaan pitää supermiehinä.
  Gerda löi Neuvostoliiton panssarivaunuja niin lujasti, että hän jopa karjui:
  - Olen naarassusi, jolla on teräshampaat!
  Saksan vastahyökkäys oli voimakas ja leikkaava. Ja uusilla tankeilla oli roolinsa.
  Lisäksi Krauts veti lisää joukkojaan Ranskasta, joten on selvää, että talvella ei tulla laskeutumaan.
  Tämän seurauksena he onnistuivat valloittamaan Kiovan takaisin ja jopa luomaan pari taskua, leikkaamalla Neuvostoliiton joukot Dnepristä.
  Tilannetta pahensi se, että liittolaiset keskeyttivät hyökkäyksen Italiassa suuria tappioita peläten eivätkä hyökänneet Napoliin. Tämä antoi myös Fritzille mahdollisuuden osoittaa paljon merkittävämpiä voimia vastahyökkäystä varten.
  Tämän seurauksena Neuvostoliiton joukot kärsivät vakavan tappion, ja saksalaiset turvasivat jalansijan Dneprillä.
  Talvi meni suhteellisen rauhallisesti. Neuvostojoukot yrittivät edetä lähellä Leningradia, mutta he odottivat jo siellä. Ja he pystyivät torjumaan hyökkäyksen.
  Keväällä liittoutuneet lähtivät hyökkäykseen Italiaan. Mutta he kohtasivat vihollisen voimakkaan vastahyökkäyksen. Ja lopulta pudotettiin mantereelta.
  ME-262:n esiintyminen sarjassa muutti vakavasti voimatasapainoa.
  Tämä ajoneuvo erottui suuresta yli 900 kilometrin tuntinopeudestaan, tehokkaista aseistaan ja selviytyvyydestään, ja siinä oli vahva panssari. Suhteellisen suuri paino heikensi ajoneuvon ohjattavuutta, mutta sen nopeus mahdollisti pakenemisen takaluukun sattuessa ja tehokkaat aseet mahdollistivat vihollisen ampumisen yhdellä kertaa.
  Kesäkuuhun 1944 mennessä tällaisia hävittäjiä oli palveluksessa jo yli tuhat, ja he osoittivat olevansa todellisia petoja. He kiusasivat yhdysvaltalaisia ja brittiläisiä lentokoneita ilmassa kuin pantterigazellit.
  Tilannetta pahensi se tosiasia, että Stalin sairastui sotilastyön taustalla hyvin ja menetti päättäväisyytensä. Puna-armeija lähti puolustukseen, minkä ansiosta saksalaiset saattoivat siirtää lisää joukkoja Ranskaan.
  Ja voisi vain odottaa liittoutuneiden hyökkäystä ja maihinnousua Normandiassa ja Port de Calais'ssa. Ja älykkäin Rommel, joka sai hätävaltuudet Hitleriltä, valmisteli salakavalan ansa liittolaiselleen.
  Lisäksi TA-152-monikäyttölentokone, Focke-Wulfin jatkokehitys, ilmestyi taivaalle. Tämä kone oli myös lento-ominaisuuksiltaan parempi: nopeampi ja ohjattavampi kuin Focke-Wulf, ja samalla raskaasti aseistettu ja hyvin suojattu. Hän kirjaimellisesti kiusasi liittolaisiaan taivaalla.
  Myös itseliikkuva ase E-10 ilmestyi. Myös tässä Gerda ja hänen tiiminsä tekivät parhaansa. Auto osoittautui vain 1,1 metriä korkeaksi ja painoi kymmenen tonnia 400 hevosvoiman moottorilla, ja etupanssarin paksuus oli 82 millimetriä erittäin suuressa kulmassa. Tällainen ajoneuvo voisi jopa heijastaa IS-2-ammusta etupäässä. Ja yritä päästä sellaiseen pieneen paholaan kahdelle miehistön jäsenelle.
  Itseliikkuvan aseen pieni koko, huono näkyvyys, suuri nopeus ja ohjattavuus tekivät ajoneuvosta erittäin tehokkaan. Ja samalla se oli yksinkertaista ja halpaa valmistaa.
  Ja miehistön jäsenet olivat siinä makuulla.
  Normandiassa liittolaiset joutuivat Rommelin valmistamaan ansaan. Saimme murskaavan tappion. Pelkästään yli miljoona sotilasta ja upseeria vangittiin. Täydellinen tyrmäys.
  Tämän jälkeen Churchill erosi. Ja Roosevelt sai sydänkohtauksen ja sairastui.
  Tämän jälkeen liittolaiset, joita Saksan sukellusvenelaivasto ahdisti yhä enemmän, solmivat aselevon Krautien kanssa. Mutta Stalin aloitti myöhästyneen hyökkäyksen keskustassa vasta syyskuussa. Mutta Krautit odottivat tätä jo.
  Heillä oli suuria joukkoja.
  Ja edes veto IS-2:sta ei oikeuttanut itseään: koska Panther-2:sta tuli ohjattavampi ja nopeampi 900 hevosvoiman moottorin asentamisen jälkeen. Ja se oli varustettu 90 mm:n näytöillä, jotka heijastivat kaikki Neuvostoliiton tankkien kuoret.
  Tietysti E-10 itseliikkuva ase on erittäin hyvä. Hänellä on kaikki kohdallaan ja hän kääntyy nopeasti. Korvaa joka kerta suojatuimman etuosan. Ja sivut ovat 52 mm plus rullat. Mutta voit ripustaa 90 mm näytön kentälle. Ja sitten et ota häntä niin helposti.
  Ja tietysti Gerda ja hänen panssarimiehistönsä Panther 2:lla osallistuvat puna-armeijan etenemisen torjumiseen.
  Nämä ovat reippaita tyttöjä.
  He taistelevat, kuten aina, paljain jaloin ja bikineissä. Tämä on heidän käyntikorttinsa.
  Täällä Gerda lähetti ammuksen paljain varpaillaan. Hän murskasi T-34:n kaukaa ja lauloi:
  - Olen suuri naarassusi!
  Tämä on puolialastoman vixen!
  Sitten Charlotte ampuu, tyttö on myös paljain jaloin ja erittäin siisti. Hän kaataa neuvostoauton tarkasti kohdistetulla iskulla ja vinkua:
  - Kunnia sotaa!
  Tässä Christina astuu taisteluun.
  Sen jälkeen hän painaa vipua paljain varpaillaan ja vapauttaa ammuksen uudelleen. Lyö vihollista. Rikkoi Neuvostoliiton itseliikkuvan aseen panssarin.
  Ja sitten Magda istuutui näkemään. Tyttö on erittäin vahva ja kaunis. Ja hän myös käyttää paljaita jalkoja osoittaakseen aseen itseään kohti ja hakatakseen häntä. Tällä kertaa se tuhoaa IS-2:n etupanssarin.
  Ja se on vain 100 millimetriä pitkä ja ilman kallistusta järkevässä kulmassa.
  Tytöt ovat hulluja täällä. Ja he eivät anna Stalinin kotkien mennä alas. Neuvostoliiton joukkojen hyökkäys loppui.
  SU-85:een törmännyt Gerda huomautti nokkelasti:
  - Armeijamme on vahva, se valloittaa maailman!
  Ja paljain jaloin hän voi painaa joystickin painikkeita.
  Mutta Fritzet itse hyökkäävät, mutta myös Neuvostoliiton joukot ovat vahvassa puolustuksessa. Saksalaiset etenivät 30-40 kilometriä ja pysähtyivät. Vaihdettiin lisää iskuja. Paljon verta vuodatettiin. Tammikuussa Puna-armeija eteni keskustassa, mutta ei kyennyt etenemään.
  Maaliskuussa 1945 Fritz aloitti hyökkäyksen keskustasta etelään ohittaen Dneprin takana sijaitsevat joukot.
  Ja tässä Krauts menestyi jonkin verran. Heillä oli paljon varusteita, varsinkin E-sarjan panssarivaunuja, erityisesti E-50 osoittautui erittäin onnistuneeksi. Aseella 105 mm ja piipun pituus 100 EL, korkeus alle kaksi metriä ja etupanssari 250 mm ja sivupanssari 170 mm, rationaalisissa rinteissä. Säiliö on hirviö, mutta Gerdan nerouden ansiosta ajoneuvon paino ei ylittänyt kuuttakymmentä tonnia, ja moottori asennettiin 1500 hevosvoiman kaasuturbiiniin.
  Ja hyökkäyksen aikana Gerdan miehistö testasi ensimmäisiä uusimpia koneita.
  Tietenkin Panther 2 on edelleen Kolmannen valtakunnan päätankki, ja tällaisia ajoneuvoja on paljon. Ja he murtautuvat Neuvostoliiton puolustukseen.
  Gerda on ylpeä ja kova tyttö, erittäin villi hyökkäyksessään. Heitä on myös neljä paljain jaloin ja bikineissä.
  Kaunis soturi, yleensä super, mutta erittäin alhainen, koska hän haluaa tappaa Neuvostoliiton ihmisiä.
  Gerda ampui paljain varpaillaan. Hän osui IS-2-tankkiin kaukaa ja tunkeutui Neuvostoliiton ajoneuvoon.
  Sen jälkeen kaunotar huusi:
  - Raivostani!
  Sitten Charlotte ampui kaukaa. Ja myös paljain jaloin. Lyö Neuvostoliiton kolmekymmentäneljäksi. Hän repi torninsa irti ja huusi:
  - Olen pelottavin saksalaisista tytöistä!
  Ja kuinka tämä punatukkainen viksu näyttää kielensä.
  Sitten Christina osui ammuksella. Tyttö taistelee kovasti. Ja myös paljain jaloin. Neuvostoliiton itseliikkuva ase osui ammukseen. Lyö vihollista. Ja hän lauloi:
  - Olen maailman pelottavin
  Tapan kaikki ihmiset kuin viiva,
  Ja niille, jotka eivät halua elää rauhassa,
  Teemme heille hara-kiriä!
  Magda, tämä kultahiuksinen kaunotar, osui myös häneen. Hän törmäsi auton, uusimman SU-100:n, ja gurguteli, vixen:
  - Otetaan vihollisemme vastaan ja jauhetaan ne jauheeksi!
  Ja tietysti tämä saksalainen nainen ampuu paljain varpaillaan.
  Kyllä, nämä neljä ovat erittäin aggressiivisia ja taistelevia. Tätä ei voi pysäyttää niin helposti.
  Natsit murtautuivat rintaman läpi ja pääsivät Neuvostoliiton joukkojen taakse.
  Puna-armeija hylkäsi vasemman rannan Ukrainan ja Donbassin. Sitten syksyn taisteluiden aikana puna-armeija joutui kokonaan vetäytymään Donin taakse. Siellä puolustuslinja vakiintui suurella vaivalla.
  Suosituin Neuvostoliiton mastodon, toisin kuin todellinen historia, oli SU-100.
  Tämä itseliikkuva ase on melko tehokas ja helppo valmistaa. Ja sen ase olisi voinut aiheuttaa ainakin joitain ongelmia saksalaisille tankeille.
  Joten natsit eivät pystyneet rakentamaan menestystä. Talvi 1945 kului tasaisesti. Sitten kevät.
  Toukokuussa 1946 natsit muuttivat Moskovaan. Tämä oli epätoivoinen yritys lopettaa sota mahdollisimman nopeasti. Samaan aikaan Japani joutui Yhdysvaltain armeijan ydinhyökkäyksen kohteeksi. Seitsemän atomipommia on jo pudotettu, ja kaikki ovat tulleet vakuuttuneiksi siitä, kuinka vakavia nämä ydinaseet ovat. Joten Hitlerillä oli kiire lopettaa idän sota mahdollisimman pian.
  On selvää, että Japanin miehityksen jälkeen Yhdysvallat ottaa myös Saksan vastaan. Joten 15. toukokuuta alkoi ratkaiseva hyökkäys Moskovaa vastaan.
  Ja tietysti saksalaiset heittivät Gerdan ja hänen miehistönsä hyökkäykseen. Krauteja odotti kuitenkin epämiellyttävä yllätys.
  Joten saksalaisen neljän lisäksi taisteluun tuli Neuvostoliiton neljä.
  Natasha, Zoya, Augustina ja Svetlana istuivat IS-7-panssarivaunussa, joka oli ensimmäinen Neuvostoliiton historiassa, ja valmistautuivat taisteluun.
  Nämä tytöt olivat paljain jaloin ja bikineissä, erittäin kauniita ja seksikkäitä myös!
  Ja tämä neljä ryhtyi tuhoamaan saksalaisia ajoneuvoja, jopa mahtavaa E-50:tä.
  Natasha ampui ensimmäisenä laukauksen paljain varpaillaan, tyttö huudahti innostuneena:
  - Neuvostoliiton puolesta!
  Ja hänen kuorensa tunkeutui saksalaiseen panssarivaunuun.
  Seuraava Zoya perseestä. Tyttö, jolla oli kultaiset hiukset, käytti paljain jalkansa laukaistakseen uuden ammuksen. Murskasi fasistisen mastodonin.
  Tämän jälkeen tyttö huusi:
  - Stalinille!
  Ja kuinka kaunotar nauraa keuhkoihinsa.
  Sitten hyvin tähtävä Augustine otti ja ampui. Hän on tämä punatukkainen soturi, kuin ampuisi vihollista. Hän repii irti tornin Panther 2:sta ja koukuttaa:
  - Kunnia Venäjälle!
  Ja hän näyttää kielensä.
  Mutta paljaiden varpaiden avulla, kuten Svetlana lyö. Tyttö on erittäin siisti ja kaunis. Hän murskasi E-50:n panssarin ja huusi:
  - Saavutuksilleni ja Neuvostoliitolle!
  Tytöt vaikuttavat erittäin viileiltä ja heillä on huumorintajua. He puidaan näitä fasisteja erittäin energisesti. Joten on selvää, että viholliset eivät voi vastustaa IS-7:ää.
  Natasha käytti paljaita varpaitaan ampuakseen vihollista. Hän murskasi Fritzin palasiksi ja revittyiksi paloiksi ja vinkaisi:
  - Suurelle Venäjälle!
  Zoya on myös älykäs tyttö. Hän otti sen ja löi vihollista erittäin tarkasti. Hän murskasi E-50-tornin ja twiittasi:
  - Neuvosto-Venäjälle!
  Ja hän teki tämän tietysti paljain varpaillaan.
  Sitten Augustine ampui, hän löi natseja. Ja sitten hän lähetti paljain jaloin toisen tappavan ammuksen.
  Sitten hän twiittasi:
  - Kunnia isänmaalle!
  Svetlana taisteli seuraavaksi. Hän oli lämminsydäminen ja kaunis tyttö. Hän tähtäsi aseen paljain varpaillaan. Hän ampui ja murskasi fasistin palasiksi ja lauloi:
  - Ja ensimmäinen sulatettu laastari, unessa, näen Stalinin, ja kotimaiseni venäläiseni on täynnä ruumiita!
  Tytöt täällä taistelivat erittäin sitkeästi. Ja he toimivat erittäin aggressiivisesti.
  Natasha ampui natseja paljain varpaillaan ja huusi:
  - Kommunismin suuruuden puolesta!
  Zoya potkaisi myös vihollista, murskasi Fritzin paljain jaloin ja vinkaisi hampaansa paljastaen:
  - Suuren Stalinin puolesta!
  Augustine ampui vihollista, lävisti E-sarjan panssarivaunun. Hän käytti myös paljaita varpaitaan huudahtaen:
  - Suurimman Venäjän puolesta!
  Svetlana, joka jatkoi ampumista, totesi ja painoi paljain kantapäällään liipaisinta, joka laukesi automaattisesti:
  - Neuvostoliiton voittojen puolesta!
  Tytöt taistelivat erittäin itsepäisesti vihollisen hyökkäyksen eturintamassa. Myös saksalaiset olivat melko uupuneita tässä vaiheessa. Lyhyesti sanottuna heidän hyökkäyksensä Moskovaa vastaan epäonnistui.
  He menettivät satoja tuhansia sotilaita ja tankkeja. Puna-armeija oli kuitenkin myös uupunut. Molemmat osapuolet olivat erittäin uupuneita. Ja myöhään syksyllä 1946 rauhanneuvottelut alkoivat.
  Yhdysvallat ehdotti vaihtoehtoa: jokainen pitää itselleen sen, minkä onnistui vangitsemaan.
  Hitler, joka pelkäsi ydinpommia ja oli väsyneen ympäristönsä paineen alla, suostui. Sotaan kyllästynyt Stalin ilmaisi myös halunsa tehdä tällainen kompromissi.
  Molemmat maat olivat uupuneita ja väsyneitä... Mutta Stalin onnistui silti tinkimään itselleen useita kymmeniä kilometrejä keskustassa, johon saksalaiset olivat muodostaneet vaarallisia kiiloja. Mutta krautit säilyttivät valloituksensa etelässä Don-joen varrella ja pohjoisessa Leningradin varrella.
  Vaihto tapahtui. Venäjä on murtautunut käytävän läpi Leningradiin vastineeksi suomalaisille alueista Karjalassa.
  Niin he päättivät, molemmat osapuolet. Lisäksi Hitler joutui kumoamaan antisemitistiset lait ja myöntämään miehitetyille alueille rajoitetun itsehallinnon. Ja vastineeksi taloudelliset siteet palautettiin. Mutta ristiriidat kasvoivat edelleen Kolmannen valtakunnan sisällä.
  Hitlerin kuoltua marraskuussa 1956 Kolmannessa valtakunnassa puhkesi valtataistelu ja sisällissota. Neuvostoliitto palautti Hruštšovin alaisuudessa aiemmin menetetyt maat, palautti aiemmat rajat ja fasistinen valtakunta romahti.
  Joten yleisesti ottaen tekoälyn tarina päättyi. Kuten näette, fasismi ei juurtunut maailmaan, mutta Neuvostoliitto oli jopa olemassa pidempään kuin todellisessa historiassa. Nikita Hruštšov oli vallassa pidempään, kun hänestä tuli kansallinen sankari, joka palautti Stalineille aiemmin menetetyt maat. Ja hän onnistui toteuttamaan uudistuksia perustamalla kansan valitun Neuvostoliiton presidentin viran. Ja Nikitan jälkeen Brežnev ei onnistunut, vaan Shelepin, ja Neuvostoliitossa asiat menivät paljon paremmin kuin todellisessa historiassa. Ja hänestä tuli mahtavin ja vahvin supervalta. Mutta Kiina pysyi kapitalistisena ja romahti amerikkalaismielisen vallan alla. Taivaallisen valtakunnan pohjoisosista tuli osa Neuvostoliittoa, ja paljon muuttui.
  Mutta tämä vaatii erillisen tarinan...
  
  DARTH VADER VS ERDOGAN
  Darth Vaderin lippulaiva, valtavaa rautaa muistuttava taistelulaiva lähestyi maapalloa. Hänen takanaan liikkui muita laivoja, jotka toivat kuolemaa galaksiin ja maailmankaikkeuden upeat perustukset antimaailmasta toiseen. Kulmikas, sithien avaruusimperiumi. Ja niiden vieressä virtaviivainen, samanlainen kuin saalistuspiraijat - Stelzanatin totalitaarinen muodostelma.
  Kaksi metriä pitkä naamioitu roisto, jolla oli leveät hartiat ja suuret sarvet kypärässään, jyrisi kiivaasti:
  - Et voi paeta, Luke Skywalker! Joko sinä tai minä, mutta meillä molemmilla ei ole paikkaa galaksissa!
  Ei huonompi kuin Darth Vader korkeudeltaan ja hartioiden leveydeltä, mutkainen ja urheilullinen Lyra Velimara ravisteli aktiivisesti upeaa rintakuvaansa. Tyttökenraalin taistelupuku oli ehdottoman läpinäkyvä eikä kätkenyt ainuttakaan ominaisuutta hänen lihaksikkaasta, tyttömäisestä vartalostaan. Soturin pronssinen iho oli moitteettoman sileä, ja hänen nännit kimalsivat valokeilassa kuin rubiinit.
  Darth Vader katsoi kauneutta ahneella katseella. Stelzanin (avaruusimperiumi, joka on niin verenhimoinen ja valloittava, että taustaansa verrattuna mustien sithin voima on viaton vauva!) kahden tähden kenraali näytti uhmakkaasti seksikkäältä.
  Mutta mitä hän voi tehdä, onneton invalidi? Käytätkö kyberneettistä proteesia?
  Lyra sieppasi hänen ajatuksensa ja sanoi voittajana:
  - Älä masennu, ystäväni... Maan päällä on Solomonin sormus, jolla on niin voimakasta taikuutta, että siihen verrattuna Luke Skywalkerin voima on vain tupakansavun virta!
  Darth Vader, joka päästää rajusti ilmaa naamionsa alta, karjui:
  - Voinko saada itselleni oikean, elävän ruumiin?
  Lyra, jonka lihaspallot vierivät räjähdysmäisesti pronssisen ihon alla, sanoi nauraen:
  - Jinnit ja ifritit voivat tehdä mitä tahansa! Tämä on valtaa maailmankaikkeudessa!
  Darth Vader lauloi vireessä:
  - Kyllä, onneton universumi on jäässä,
  Pahoja dženejä on lukemattomia!
  Salomonin vihattu sormus -
  Laukaistiin ja leikkasi pään!
  
  Mutta tiedä, että Vader ei todellakaan ole sotilas,
  Ja et voi kävellä ikeen alla ikuisesti...
  Muuttaa pahat viholliset tulipaloiksi,
  Hänestä tulee maailmojen hallitsija!
  Lyra tanssi vastaukseksi ja osoitti elegantilla, pitkällä ja terävällä sormellaan sinistä palloa:
  - Täältä tulee maa!
  Kaunis urheilija lauloi äänekkäästi:
  - Maa on valoaukossa, maa on valoaukossa, maa näkyy ikkunassa... Suunnitimme räjäyttimet, mittasimme etäisyyden ja poltamme miehen talon maan tasalle!
  Muukalaiset kuitenkin iloitsivat liian aikaisin. Uutiset siitä, että kymmeniä suuria sotalaivoja ilmaantui avaruuden pimeydestä Maan kiertoradalle, aiheutti paniikin kaikkien sinisen planeetan pelkojen ja hallitusten keskuudessa. Alien-tähtialukset, joissa oli tuhansia sotilasaseita ja lukuisia säteilijöitä, tekivät ihmisiin vastustamattoman vaikutuksen.
  Viisikymmentä laivaa - kaksikymmentäviisi keisarillista ja kaksikymmentäviisi Stelzanatia.
  Helvetin valta Maan yli... Ja jostain syystä ihmiset eivät todellakaan uskoneet, että muukalaiset tulivat rauhassa.
  Lyra Velimara ehdotti Darth Vaderille:
  - Anna minun lukea vetoomus maan asukkaille!
  Musta lordi oli närkästynyt tästä kohdasta:
  - Ja miksi sinä? Meillä on sama määrä laivoja!
  Kaunis tyttö pudisti voimakasta, nousevaa kaulaansa ja kikatti:
  - Kyllä, kun he näkevät kasvosi, he pelkäävät...
  Darth Vader karjui korvaavasti, hänen äänensä tukehtui kuin tiikerit silmukassa:
  - Ja meidän täytyy pelotella maan asukkaita! Anna heidän heti nostaa tassut ylös!
  Lira Velimara, jolla oli jo kokemusta maapallon tuhoamisesta ja valloittamisesta, naurahti ja huomautti:
  - On aika, on aika, radiossa - Boyarsky puhui... Humalassa äänellään - hän pelotti koko maailman!
  Musta lordi ryntäsi hologrammia kohti yrittäen tarttua ohjausskanneriin. Lyra tarttui Darthiin naamiosta leikkisillä pienillä varpaillaan ja heitti hänet, roiston, pois. Vaderin taistelupuku murahti äänekkäästi ja kipinöi.
  Ja pronssiharpy Lyra nauroi:
  - Etkö tiedä, idiootti, että nainen pitäisi päästää ensin sisään!
  Stelzanat-imperiumin hyperion-aseet aiheuttivat polttavan tulensa maan kiertoradalla pyöriviin satelliitteihin ja muihin ihmisen toiminnan tuotteisiin.
  Ja sitten Lira Velimara itse ilmestyi. Se ilmestyi välittömästi kaikille näytöille, jopa sammutti televisiot ja tietokonenäytöt. Hän vaikutti alastomalta ja kauniilta, hiuksissaan neljä kyberneettistä nastaa, jotka sylkevät viehätysvoimaa ja tuhon taikuutta. Todellinen jumaluus raa'an voiman universumissa!
  Säteilevä viksu alkoi kiljua kuin satakieli:
  - Maan asukkaat! Emme aio valloittaa kurjaa pientä maailmaasi. Olet liian kaukana meistä, jotta voit mitata valtakuntaa suuren varuskunnan sijainnilla. - Tytön safiiri-, topaasi- ja smaragdisilmät välähtivät kiihkeästi tai jopa hehkuivat kuin hyperlaserin säteet. Ja ääni tuli paljon kylmemmäksi. - Hajotamme teidät triviaalisti kvarkeiksi, ja hypermaggravitaattorin avulla lähetämme sielusi alamaailmaan, ikuiseen helvetin piinaan!
  Tämä kuulosti pelottavalta, mutta se tosiasia, että alaston ja erittäin herkullinen nainen välitti tällaisen hölynpölyn, ei aiheuttanut niin paljon kauhua kuin naurua!
  Tällä hetkellä ilmestyi uhkaavat kasvot mustassa naamiossa ja karjuivat hypertitaanikidusten läpi:
  - Lyhyesti sanottuna, anna meille Salomon sormus ennen kuin tuhoamme sinut kokonaan!
  Lyra pudisti ruskettunutta rintaansa sihiten:
  - Tuhoaminen on erittäin tuskallista!
  Darth Vader lisäsi pudistaen nyrkkiään, jossa punainen hehkuva miekka oli tiukasti kiinni:
  - Ja kastroidaan ilman anestesiaa!
  Jotkut maapallolla nauroivat, jotkut itkivät ja jotkut alkoivat kokea hermostunutta koliikkia. Ja vain yksi ihminen sinisellä kuulla tunsi aitoa iloa sisällään. Turkin presidentti Erdogan lähestyi hitaasti peiliä. Ja hän näytti itselleen viikuna. Ihailin kimaltelevaa kiveä, joka niin harmonisesti koristi oikean käteni etusormea.
  Ottomaanien sulttaanien perillinen karjui:
  - Haluatko Salomon sormuksen? Mikset antaisi wigwamille myös saksalaista?
  Darth Vader näki holografisten kuvien läpi maalaisten liian iloisen reaktion, karjui:
  - Meidän on esitettävä uhkavaatimus kansalle!
  Lira Velimara kuoriutui kaikissa sateenkaaren väreissä kimaltelevia zenkejä:
  - Mikä tämä on?
  Darth Vader, voitokas sävy pohjattomissa silmäkuopissaan, selitti:
  - Tämä on kansainvälinen sana. Hävitys taattu!
  Lyra naurahti ja huomautti päästäen kipinöitä pitkistä, monatomisesti teroitettuista kynsistään:
  - Voi pojat! Vain liha voidaan tuhota... Ja Magogravity on vieläkin siistimpää!
  Darth Vader käynnisti kaikki grav-magic-säteilijät uudella, hämmästyttävällä voimalla. Ja hän alkoi hyökätä kuurouttavaan belugaan.
  Ja mikä ääni mustalla lordilla oli, jopa hänen haarniskansa tulivat valkokuumeiksi:
  - Ultimatum! Uhkavaatimus! Pyyhin sinut tuhoajaksi!
  Lira Velimara heilutti upeaa rintakuvaansa ja pyöritti ylellisiä lantioaan. Samaan aikaan hän kiljui muistellen maallista kansanperinnettä:
  - Venäjän mafia, synnytit kuoleman! Vodka vedyllä pilannut miesten penikset! Ja meillä on kosminen sabantuya voima!
  Ja suuren Stelzanatin soturit laulavat:
  - Emme ole säälittäviä hyönteisiä - superninjakilpikonnia... Aseet - Cheburashkan korvat - poltamme kaikki kuin blotter!
  Avaruusolennot esittivät uhkavaatimuksen, mutta sillä ei ollut vaikutusta. Ja sitten Lira Velimara ehdotti:
  - Otetaan se siististi... Keskustellaanko BASICissa?
  Darth Vader kaikesta tyhmyydestään huolimatta - mitä voit ottaa aivoista ilman hyperplasmista latautumista, jyrisi:
  - Onko tämä, kun aggressiivisia neuvotteluja käydään valomiekalla?
  Lyra silmää silmää ja työnsi ruudullisen hevospäisen koiran pois paljain jaloin. Shakkilaudan, ritarin ja krokotiilin sekoitus kiljui ja pyöri loukkaantuneena. Tyttökenraali tunkeutui jalkaansa niin, että kuuma ultraplasma kutitti hänen paljas kantapäätään ja karjui pudistaen hänen seitsemänväristä päätään:
  - Ei, komea! Heitämme valomiekan sijaan termokvarkkipommin!
  Darth Vader ojensi pitkän, käärmemäisen kielensä, joka oli saatu kloonaamalla, ja juoksi sillä maskinsa suolaisia reunoja pitkin. Ja se kiljuu vilpittömästi kuin rikkoutunut polttomoottori:
  - Rakastan termokvarkkipommeja ja termopreonipommeja vielä enemmän!
  Lyra irvisti oikisti ja liikutti jälleen jalkaansa, tällä kertaa nokkosenlehtien peittämän kissan päällä:
  - Et osaa kokata preonin kanssa!
  Musta lordi vastasi loogisesti:
  - Jos et osaa, me opetamme sinulle, jos et halua, pakotamme sinut!
  Lyra pudisti tassuaan, joka oli iskenyt sotilaan leukaan:
  - Hyperplasman tuhoutuminen! Yksi termokvarkkiammus!
  Sininen aalto leimahti hitaasti painovoimatykin leveästä piipusta. Pieni raketti, tavallisen vesimelonin kokoinen, ryntäsi maapallon pinnalle.
  Lyra Velimara laukkasi kuin sudenkorento, ja hänen kanssaan oli useita alastomia Stelzanathin sotureita.
  Darth Vader harjasi naamioaan typerästi virneillä.
  - Ja mitä nyt tapahtuu?
  Mutta tuholaukaus ei näy edes tutkalle - tähden lähettämän fotonin nopeus on kohtuuton!
  Vladimir Putinilla ei koskaan ollut aikaa saada tietoa hyökkäyksestä. Joskus tietämättömyys on Kaikkivaltiaan viimeinen armon teko.
  Hyperplasma Gehenna nielaisi maapallon voimakkaimman armeijan ylipäällikön. Miljoonat ihmiset haihtuivat, muuttuen plasmaksi ja hyperplasmiksi, ennen kuin he ehtivät tajuta tapahtuneen katastrofin.
  Terälehtiä kukkivat satoja tuhansia tappavan tuhon kieliä, joista jokaisella oli oma ainutlaatuinen sävynsä ja dynaaminen tuhokuvio.
  Jättiläinen ruskea sieni nousi yli 500 kilometrin korkeuteen, ja useita kertoja maapallon ympäri lentänyt räjähdysaalto rikkoi kaikki ikkunat jopa Yhdysvalloissa. Hehku valtasi koko ionosfäärin, sen mittaamattomassa värien ja kukintojen määrässä. Järkytys aiheutti jättimäiset tsunami-aallot nousemaan. Yli kaksisataa metriä vettä peitti kaikki maanosat ja upposi kymmeniä tuhansia aluksia. Sähkölinjat katkaistiin, kaupungit syöksyivät pimeyteen, vain siellä täällä tulipalopilkkujen keskeyttäessä.
  Tästä lähtien maaplaneetalla on alkanut uusi aikakausi. Lohikäärmeen tunti on hallinnut.
  Vasteena demonisille hyperenergiavirroille Salomonin sormus sai voimakkaan purkauksen.
  Erdogan tunsi monien satojen tuhansien džinnien tunkeutuvan häneen. Turkin presidentti punastui välittömästi ja alkoi turvota. Tavallinen mies, jolla on pienet torakka-antennit (jotka muistuttavat Adolf Hitleriä!), kasvaa kuin lumivyöry, joka vieri alas Everestiä.
  Ottomaanien diktaattorin siviilipuku halkesi, ja hänen lihaksensa alkoivat kasvaa harppauksin. Ja nyt Edroganin levenevät olkapäät lepäävät muinaisen sulttaanipalatsin holvia vasten.
  Jonkin aikaa turpoava kupla laajeni, kunnes lopulta marmoriseinät romahtivat. Lukuisia turkkilaisia henkivartijoita oli hajallaan eri suuntiin. Ja puolialastomat orjatytöt ottomaanien diktaattorin haaremista, jotka peloissaan potkivat paljaita jalkojaan, hajaantuivat tai ryömivät pois, jos he olivat epäonnisia murskattaviksi.
  Ja Edrogan kasvoi koko ajan kuin supermies. Turkin pääkaupungin Ankaran rakennukset litistyivät hänen saappaidensa alle. Ottomaanien diktaattori on jo pidempi kuin Everest. Ja Stalzanatin ja Black Sith Imperiumin tähtialuksista sen kohoava siluetti näkyy hyvin selvästi.
  Lira Velimara koukutti himokkaasti:
  -Mikä valtava kaveri... Hänellä on arvokkuus - luultavasti hienoa!
  Darth Vader naputti naamioaan niin, että siinä oleva kuva hämärtyi, käheytti, kähisi:
  - Tämä on kolossi, jossa on savijalat!
  Lyra vapautti pari salamaa silmistään ja kokui:
  - Ja ilmeisesti äänen on oltava enkelimäinen! - Sitä seuraa silmänisku, joka on tyypillistä erittäin kalliille prostituoidulle. - Laula kukka, älä häpeä!
  Ja Turkin diktaattori Edrogan jatkoi turvotusta nopeasti, kuin puhallettava kupla. Ja mikä vaarallisinta, hänen käsiinsä ilmestyi pitkä ja myös nopeasti kasvava miekka.
  Edrogan on jo tuhat merimailia pitkä, eikä tämä ole raja. Ja kuinka lihaksikkaaksi Turkin diktaattorista on tullut - valtavat lihakset kirjaimellisesti pullistuvat ja tärisevät - kuka tahansa, jopa vahvin kehonrakentaja, kadehtii heitä.
  Ja hänen miekkansa kimaltelee kuin tähdet, jotka ovat kietoutuneet voittamattoman aarteen kukintoihin.
  Ja Turkin presidentin hampaat pidentyvät ja muuttuvat rakettivampyyrin erittäin teräviksi, kierteleviksi hampaiksi. Ja juuri valmistettu sankari alkaa heilauttaa jättimäistä miekkansa.
  Lyra Velimara huutaa korviaan aiheuttavasti:
  - Termokvarkkipanos Fuhreriin... Ugh, tulipalo Turkin sulttaaniin!
  Darth Vader naputti isoa, kullattua ohjaussauvaa käsinellään ja murisi ironisesti:
  - Miksei hyperplasma! Tuli on jo vanhentunut maallinen ilmaus!
  Lira Velimara koputtaa sirot, tyttömäiset jalat, paljaat, vaaleanpunaiset pohjansa metallilattialle:
  - Anna minulle lämpöpurkaus! Antipulsar-bugit!
  Ja termokvarkkiraketit jättäen jälkeensä tulijäljen ja leveän kuin morsiamen häntää, ryntäsivät kohti Edrogania, turvonneena siihen tunkeutuneiden henkien ja genien suuresta joukosta.
  Ottomaanien diktaattori, jonka koko oli jo verrattavissa Kuuhun, heilautti kosmisen miekkansa. Ja Sith-imperiumin tähtialus - ohjusristeilijä "Baboon" - hajosi hirveän iskun vaikutuksesta. Hyperplasman palaset roiskuivat... Ja jotain uskomatonta ja phasmogorista alkoi pudota.
  Ja samalla melko triviaalia - koska kloonisotilaat kuolivat melko proosallisesti. Ei näytä enempää tunteita kuin biorobotit. Mutta heidän komentajansa Santa, joka ei ollut klooni, oli selvästi hermostunut. Ja hän muisti kuinka monta orjaa hän oli salaa myynyt Khathameille. No, nyt antiuniversumin helvetti ja voiman pimeän puolen piina odotti häntä!
  Thermoquark-ohjukset ram Erdogan. Jokainen heistä kantoi Hiroshimaan pudotetun sadan miljardin atomipommin energiaa. Ja ottomaanien diktaattorin mahtava, lihaksikas vartalo oli peitetty haavaumilla ja räjähtävien ultraydinpommien välähdyksellä.
  Lira Velimara juoksi paljain jalkansa sirollisen nenänsä yli ja vinkaisi:
  - Ei tietenkään! Haluan viiniä - askin Camel-savukkeita!
  Darth Vader laittoi kynsisen tassun tytön paljaalle, lihaksikkaalle selkään ja juoksi sen yli ja sanoi nenääänellä:
  - Raittius on normi!
  Lyra polvistui mustan lordin mahdollisen vastustajan leukaan ja sumisesi:
  - Tilaa ensin!
  Huolimatta siitä, että Erdogania iski tarpeeksi syytöksiä tuhoamaan Kuu, ja lisäksi Merkurius, ottomaanien sulttaani kasvoi entisestään. Hän muistutti nyt todella valtavaa satu-efreetiä. Ja hänen miekkansa etsi aktiivisesti uhreja Stelzanathin ja Sith-imperiumin alusten joukosta.
  Darth Vader katsoi, kuinka termokvarkkiohjukset eivät aiheuttaneet pienintäkään haittaa tälle mastodonille sadusta, ja superlaser ehkä jopa ruokki Erdoganin voimaa, ehdotti Lyralle:
  - Ehkä voimme yhdistää voimamme?
  Stelzanin valtakunnan alastomat kaunottaret eivät täysin ymmärtäneet mustaa herraa:
  - Miten? Olemme jo yhtenäisiä!
  Hädin tuskin bikinien peittämä, kenraali Astara, tämä lihaisa soturityttö tarjosi versionsa:
  - Heitetään lämpöpreon-lataus häntä kohti!
  Darth Vader, jossa voiman pimeän puolen tutkijan ja tiedemiehen uteliaisuus oli herännyt, kysyi naamionsa läpi hengittäen:
  - Onko tämä ase, joka perustuu preon-fuusioprosessiin?
  Astara kaareutti vartaloaan, jossa ei ollut muuta kuin lihaksia ja jänteitä, ja kumarsi mustalle lordille:
  - Voi kyllä, herrani! Tämä reaktio sallii raketin käyttää 1000 pentatonia vastaavaa energiaa. Tai kymmenen, ei, sata biljoonaa atomipommia pudotettiin Hiroshimaan!
  Mustan lordin vilkas mieli teki välittömän laskelman ja Darth Vader vihelsi hämmästyneenä:
  - Vau! Tällaisesta räjähdyksestä jopa Jupiter-planeetta murenee kvarkeiksi!
  Jostain syystä Lira Velimara ei jakanut tätä optimismia liikaa:
  - Planeetta Maa palaa tällaisesta törmäyksestä. Kaikki elämä aurinkokunnassa tuhoutuu!
  Darth Vader katsoi avaruustaistelua. Erdogan yritti hajottaa taistelulaivan Stelzanatin, joka näytti lihansyöjäpiraijalta. Hän, käyttämällä ilmiömäistä ohjattavuuttaan, yritti epätoivoisesti välttää tappiota.
  Hyperion-tykit ja superlager-patterit osoittautuivat kuitenkin täysin hyödyttömiksi Erdoganin ultramagoplasmista lihaa vastaan. Miljardien genien energia kertyy siihen, ja nopeus ylitti valon.
  Se oli ketterä armadillo, se leikkasi kuin makkara veitsellä. Ja samaan aikaan satojen kilometrien päähän lentävät valtavat kipinät lensivät ulos.
  Ottomaanien diktaattori karjui korviaan aiheuttavasti:
  - Banzai! Saat arkun suunnittelun!
  Darth Vader arvioi etäisyyttä ja huomautti vilpittömästi:
  - Jos lämpöpreon-panos räjähtää, me itsemme räjäytetään kuin perhosten soihtu!
  Lira Velimara vilkutti ujosti mustalle lordille ja sanoi luottavaisesti:
  - Älä pelkää, synkkä terminaattorini! Thermopreonilla on kumulatiivinen hyökkäys!
  Lordi Vader heilutti kättään toivottomasti.
  - Okei, ammu! Sillä välin kerään kaikki voiman pimeät puolet!
  Erdogan, johon kuuluivat kaikki seitsemänkymmentäkaksi keijuhenkien heimoa, kohotti maan yläpuolelle.
  Turkin sulttaani oli pituudeltaan kaksi kertaa Kuuhun verrattuna ja yksinkertaisesti kimalteli demonisella ja ilmiömäisellä voimalla. Tällainen taistelu raivoaa nyt avaruudessa. Erdoganin miekka lähtee lentoon salamaa nopeammin ja murskaa epätoivoisesti ampuvat tähtialukset.
  Jopa puolituhohiukkaset ovat täysin hyödyttömiä tällaista yksinkertaisesti villiä genien voimaa vastaan. Terän kärkeen jäänyt avaruusimperiumin suuri tuhoaja leimahti kelta-sinisellä liekillä eikä jättänyt edes sirpaleita taakseen.
  Mutta Lira Velimara veti "valttikorttinsa" hihastaan - lämpöpreon-raketin. Thermopreon pystyy vapauttamaan energiaa 7 kvadriljoona kertaa enemmän kuin lämpöydinreaktio, kun se vapautetaan kokonaan.
  Kumulatiivinen terminen preonvaraus on hieman heikompi, mutta se kohdistaa tuhon verrattoman tarkemmin. Ja nyt prinsessa-plasmablotti heitetään ulos lippulaivan taistelulaivan vatsasta.
  Juuri tältä ohjattu ja älykkäästi ohjattu termopreonifuusiopohjainen raketti näyttää laatikon ulkopuolella. Siinä ei ole stabiilia ainetta, joten sitä on lähes mahdotonta kaataa. Mutta samalla maksu valitsee oman kohteensa.
  Plasmapilkku pelottaa Erdogania. Hän epäröi väistää, mutta erittäin edistynyt aine osoittautui ketterämmäksi. Ja kuten hämähäkki, hyperydinpommi kiinnittyi vastaluodun kuninkaan ja genien keisarin mahtavaan vartaloon!
  Lyra Velimara puristi tassujaan kuumasti ja lauloi:
  - Revimme teidät osiin! Jaetaan se kvarkeiksi!
  Erdogan, yhtä voimakas kuin Herkules, oli pahasti vääristynyt, ja hän kumartui kuin guttapercha-pallo kahtia.
  Supernova räjähti. Useat lähellä olevat Stalzanatin ja Sith Imperiumin tähtialukset heitettiin takaisin, hyperplasminen akseli poltti monien akkujen alustat ja rungot. Murskasi monia klooneja ja kauniita Amazon-tyttöjä Stelzanin valtakunnasta.
  Erdogan itse kehräsi, kierteli ja... Tuli vielä isompi ja pelottavampi. Toinen miekka, kuten lihansyöjä-loiskasvin verso, tunkeutui hänen oikeaan käteensä.
  Ja Ottomaanien valtakunnan diktaattori nauroi korviaan:
  - Voi, te säälittävät avaruusolennot... Olette vain Shaitanin palvelijoita, ja itse asiassa Shaitan on minun palvelijani!
  Samaan aikaan maapallolla raivosi tornado. Maailman valtamerten aallot lämpenivät heti hyperydinsalaman vaikutuksesta ja kiehuivat jyrkässä kiehuvassa vedessä, polttaen kaiken elävän. Ja metsät ja kerrostalot syttyivät tuleen.
  Sata biljoonaa Hiroshimaa, joka leimahtaa kuun kiertoradalta, ei ole vitsi! Ja tuli, joka nielaisi koko maan, kirjaimellisesti poltti sen alamaailmaan asti.
  Kirkas, kiihkeä valon hehku välähti Washingtonin paikalla, sitten ilmestyi valtava purppuranruskea kukka. Seitsemän hyperplasmista terälehteä erottuivat häikäisevästä silmusta, jotka kohosivat taivaan korkeuksiin. Ne loistivat kymmenen sekuntia kaikilla sateenkaaren väreillä, ja sitten hetkessä hämärtyessään putosivat, jättäen stratosfääriin leijumaan vain jättimäisiä purppuranpunaisia kipinöitä.
  Kymmenet, sadat miljoonat ihmiset paloivat silmänräpäyksessä, ja ne levisivät alkeishiukkasista. Ne, jotka olivat kauempana, sokaisivat ja poltettiin kuin elävät soihdut. Tuli kulutti tuskallisesti ihmislihaa. Ihmisten iho kuoriutui pois, heidän hiuksensa muuttuivat pölyksi, heidän kallonsa hiiltyivät. Räjähdysaalto, ikään kuin haitari, taittoi pilvenpiirtäjiä, hautaen elävältä monet, jotka olivat viime aikoina olleet niin eloisia ja huolettomia yksilöitä kuumissa betonihaudoissa.
  Vaaleiden, puolialastomien Texasin koululaisten ryhmä potkaisi palloa, ja painovoima-aalto kulki heidän läpi jättäen palaneeseen nurmikkoon vain tuhkanvärisiä siluetteja. Pojat köyhät, mitä he ajattelivat viime hetkellä: ehkä he kutsuivat äidilleen tai yhdelle elokuvien sankareista lukemattomia tietokonepelejä.
  Tyttö, joka palasi kaupasta korin kanssa, siirtyi seuraavaan maailmaan hymyillen, ehtimättä edes huutaa. Lapsi yksinkertaisesti hajosi fotoneiksi ja vain ihmeen kautta säilynyt jousen nauha pyöri ilmakehän pyörteessä. Metroon piilossa olevat valkoiset ja värilliset ihmiset murskautuivat kuin kärpäset paineen alla, koneessa tuolloin lentävät Gehennan tornadot heittivät ulos stratosfääristä, ja tämä on vielä pahempi ja hitaampi kuolema. .. Kun jäähtyvässä tyhjiössä saalistuspiraija ahmii jäljelle jääneen ilman, ihmiset hakkaavat päätään duralumiiniseiniin ja heidän silmänsä putoavat kuopastaan. Veristä sylkeä vuotavat kielet putoavat ja katkenneet hampaat valuvat ulos kuin herneet.
  Kuolema tasoitti köyhän miehen ja miljardöörin, senaattorin ja vangin, elokuvatähden ja roskamiehen. Näytti siltä, että miljoonat sielut huusivat taivaalle, maailma kääntyi ylösalaisin ja ehkä ensimmäistä kertaa ihmiset tunsivat kuinka ohut elämän lanka oli ja kuinka paljon he tarvitsivat toisiaan. Äiti ja lapsi tukehtuivat raunioiden alle tarttuen toisiinsa sellaisella voimalla, etteivät kaikki alamaailman voimat kyenneet repimään niitä pois.
  Jopa puolimekaaninen hirviö Darth Vader, joka oli ääriään myöten täynnä voiman pimeää puolia, tunsi miljardien maan päällä kuolleiden ihmisten tuskan ja kärsimyksen.
  Ja epätoivoisena hän kutsui luokseen kaikki voiman pimeän puolen ilmiömäisen ilmentymän kuidut ja massat.
  Lira Velimara tuki häntä tässä asiassa ja ojensi vahvan käden mustalle lordille. He sulautuivat henkisesti. Heidän bioplasmakentänsä sekoittuivat välittömästi, feminiiniset ja maskuliiniset periaatteet yhdistyivät muodostaen teoplasmisten voimien liiton.
  Ja sen jälkeen syntyi valtava hypergraviomaaginen romahdus, joka suoritti upeita, kirjaimellisesti superfantastisia muutoksia.
  Avaruusimperiumin ja Stelzanatin säilyneet tähtialukset alkoivat koota yhdeksi kokonaisuudeksi kuin elohopeapalloja. Ne sulautuivat nopeasti yhteen, puristettiin Princeps-plasma-muovailuvahaksi, luoden yhtenäisen ja monoliittisen kokonaisuuden.
  Hiukkaset pyörivät läpi avaruuden ja yhtyvät sahanpurun tavoin induktiokäämiin. Ja sitten Sith-imperiumin lippulaivan tähtilaivan paikalle seurasi konekiväärivalokuvia muistuttavia välähdyksiä, ja sen jälkeen ilmestyi valtava mies.
  Hänen hahmonsa oli outo. Vartalo ja jalat ovat kuin Lyra Velimara - alastomia ja vietteleviä, mutta pää, hartiat ja kädet peittyvät Darth Vaderin mustaan taistelupukuun.
  Tuloksena oli pelottava hybridi: pimeiden voimien herra, SS-joukkojen soturi Stelzanat Velimara. Lisäksi roiston koko on Venuksen halkaisija. Tällainen hirviö syntyi, ja sen luotiin hypergravitaation taikuuden äärimmäinen ilmentymä.
  Kaksi valomiekkaa välähti Darth-Lyran käsissä: punainen ja violetti. Molemmat aseet hehkuivat ja loistivat erittäin kirkkaasti ja voimakkaasti. Puoliksi vixen tyttö, puoliksi kyberneettinen organismi siirtyi kohti Erdogania.
  Suloisten, paljaiden, tyttömäisten jalkojen alla tyhjiö jyrisi korviakuulentavasti. Näytti siltä, että tämä hirviö vain marssi miinakentän läpi, jossa räjähteet olivat näkymättömiä, mutta tämä teki niistä vielä tuhoisampia.
  Turkin diktaattori, joka oli myös paisunut Venuksen halkaisijasta, käveli vastineensa kohti. He lähestyivät, ja toisen paljaiden, tyttömäisten jalkojen alla ja toisen korkeiden saappaiden alla tyhjyys jylisesi kuin miljoona ukkosenjylinää!
  Darth Vader ja Lyra samassa pullossa tervehtivät Erdogania miekalla.
  Ottomaanien diktaattori vain haukkui vastauksena:
  - Ei armoa viholliselle!
  Darth Vader vastasi syvällä äänellä:
  - Toisto emo - karjut!
  Ja heidän miekkansa villin pauhinan, miljardin Krakatoa-tulivuoren purkaukset ristiin. Ja tyhjiö vapisi. Kvarkit tanssivat eetterin pyörteissä.
  Erdogan tunsi, että hänen lihansa, joka oli kudottu heidän lukuisista pahan ja hyvien henkien laumoista, vapisi iskusta, karjui:
  - Wu Shaitan! Olet vahva!
  Darth Vader jatkoi hyökkäystään ja haukkui:
  - Enkä ole koskaan ollut heikko!
  Mustan lordin ja soturivixen hybridi hyökkäsi Erdoganin kimppuun. Ja vaikka hänen vastustajansa ei ollut huonompi vahvuudessa ja nopeudessa, mutta miekkailutaiteessa, Turkin presidentti ei tietenkään voinut verrata soturiin, jonka kouluttivat galaksin parhaat soturit ja miekkamiehet - jedit.
  Lyran ääni kuului jo. Tämä helvetin tyttö ei myöskään ollut huonosti koulutettu. Koska heidän valtakunnassaan ei ollut miehiä, tytöt syntyivät kyberneettisissä kohduissa. Heidät opetettiin tappamaan ja taistelemaan silloinkin, kun alkio muodostettiin ravintoalustaan tietokoneohjelmien avulla.
  "Mitä, Turkin kansalaisen poika ei pidä tällaisesta vastaanotosta!"
  Ja Princepsin plasmamiekka viilti Erdoganin hyvin ruokitun mukin poikki. Ottomaanien diktaattorin leikatut viikset putosivat alas, pyörivät eetterin pyörteissä ja alkoivat repeytyä paloiksi, romahtaen kuin kokonainen joukko tuhopommeja. Ja verta vuodatti leikatusta poskesta. Lisäksi joka pisarassa roiskui dženiä ja noitia luutuineen.
  Turkin diktaattori yritti vastata, mutta Darth Vader vaipui hyvin taitavasti kaarevan simitarimiekan alle ja itse löi vihollista kylkeen, katkaisen viholliselta kokonaisen kerroksen lihasta. Erdogan karjui entistä kovemmin ja hyökkäsi uudelleen.
  Darth Vader torjui swingin, ja Lyran paljas jalka osui vastustajan ruutuun nivusiin.
  Erdogan karjui tuskallisesti ja villin huokauksen, jossa tunsivat vinkuvat nuotit, hän karjui:
  - Nyt olet valmis, pikkumies!
  Darth Vader kiihdytti hyökkäystään ja huusi hyökkääessään:
  - Mutta loppu ei ole vielä loppu! Loppu on vasta alkua!
  Ja niin hän suorittaa allekirjoitusliikkeensä, jonka avulla kreivi Duco lyötiin. Leikattu käsi yhdessä miekan kanssa roikkuu tyhjiössä. Ja sitten se alkaa myös repiä. Näytti siltä, että uudelleenkäytettävät, suihkut, kantoraketit olisivat juuttuneet yhteen paikkaan - säteilevät supernovaa.
  Erdogan, hänen silmänsä pullistuneena sietämättömästä kivusta, vetäytyi ja löi päänsä kuuhun.
  Maaplaneetan satelliitti vääntyi törmäyksestä, leveät halkeamat peittivät sen ja alkoi aktiivinen magmanpurkaus. Kuu alkoi muistuttaa pahasti lyötyjä kasvoja. Lyra potkaisi jälleen Erdogania polven alle, ja Vaderin miekka puolustuskyvyttömältä puolelta tarttui hänen olkapäähän leikkaaen pois paksun lihapalan ja lihaksen.
  Ottomaanien diktaattori oli jo selvästi uimassa, hänen ainoa elossa oleva miekkansa lensi laajalla amplitudilla, mutta mustan herran punaisen miekan kärki tunkeutui suoraan vihollisen käsiin. Sitten selvä käännös ja toinen katkaistu Erdoganin tassu putoaa alas ja alkaa räjähtää tuhoamalla ja maagisilla sähinkäisyillä.
  Ottomaanien diktaattori on riisuttu aseista, ja hänen viimeinen epätoivoinen yritys, kuten lohikäärme, on syttyä tuleen.
  Se oli kuin biljoona liekinheittjää osuisi kerralla. Ja plasmapurkaus tulvi melkein koko aurinkokunnan. Kiihkeän liekin aallot ryntäsivät Pluton kiertoradalle muutamassa sekunnissa. Darth Vaderin naamio ja kädet säilyivät, mutta Lyran paljaat, tyttömäiset korkokengät palaivat kokonaan.
  Tyttökenraali huusi kivusta - tuli poltti ankarasti pohjan, jopa suuret rakkulat turposivat heti palaneisiin ja mustuneisiin naisten jalkoihin ja jalkoihin. Se tuli polvilleni...
  Mutta Darth Vader ammattimaisella liikkeellä, hyppäämällä, kehon käänteellä ja miekkojen lähentyvällä liikkeellä tuhosi ottomaanien presidentin Erdoganin suuren, sarvillisen pään.
  Suuren soturin ja hallitsijan valtava pää, joka ei pienempi kuin Kuu, vierähti pois, ja paksut siniset huulet kuiskasivat:
  - Kaikki on ohi!
  Sitten tapahtui räjähdys, niin kuurottava, tuhoisa ja valtava, että kaikki, mitä ennen tapahtui, oli säälittävää kuin ottelu avaruudessa testatun vetypommin taustalla. Hävityshyperplasman virrat tulvivat tilaa Auringosta, sitten Afla-centauri ja Sirius...
  
  
  
  
  ONNETTOMINEN POIKA
  Siellä asui yksi poika, hän oli vielä pieni, mutta syvästi onneton. Koulussa häntä kiusattiin ja vainottiin, kotona hänen vanhempansa olivat aina kiireisiä ja moittivat häntä huonoista arvosanoista ja jopa hakkasivat häntä vyöllä epäonnistumisesta. Ja kaikki kohtelivat häntä kuin hölmöä, kehitysvammaista, pelkuria - he kiusasivat ja hakkasivat häntä.
  Poika kyllästyi tähän ja päätti lähteä pahasta kaupungista ja pois vihatusta koulusta, minne hänen silmänsä katsovatkin.
  Poika oli vielä pieni ja naiivi. Hän ajatteli, että vain hänen kaupungissaan asui sellaisia pahoja ihmisiä ja etenkin lapsia, kun taas muissa kaupungeissa kaikki olivat hyviä ja ystävällisiä. Eikä se voi olla toisin, koska he toistavat innoissaan neliön televisioruudulle, että heidän maansa on inhimillisin, ystävällisin, kaunein ja paras maailmassa. Että hänen maassaan kaikki lapset ovat onnellisia tai tulevat varmasti onnelliseksi, ja puolue ja sen suuri johtaja johtavat kommunismiin - kun jokainen saa mitä haluaa.
  Ja pahoinpidelty ja ahdisteltu poika luuli vilpittömästi, että lapset koulussa olivat niin julmia ja pahoja, että CIA ja Mossad värväsivät heidät, että se oli Amerikan lihavavatsaisen porvariston vika, että kaupungissa oli tyhjiä hyllyjä ja ihmiset seisoivat pitkissä jonoissa. Että kaikki oli hyvin, jos ei olisi porvaristoa ja sabotoreita, jotka ylittävät rajoja yöllä. Heidän syynsä on, että perunat mätänevät ja lasten hampaat sattuvat. Ja ilmeisesti myös injektiot keksittiin ihmisten kiduttamiseksi Yhdysvalloissa.
  Mutta voi tapahtua, että paha hallitsee kaikkia hänen laajan isänmaansa kaupunkeja, että pahat CIA-agentit viettelevät ja pilaavat kaikki lapset opettaen heitä taistelemaan ja lyömään valehtelijaa.
  Ei, sen pitäisi löytyä maailman parhaasta ja inhimillisimmästä maasta, kaupungista, jossa kaikki ovat ystävällisiä ja hymyilevät toisilleen ja voit turvallisesti ojentaa kätesi puristaaksesi sitä ilman pelkoa, että sormiesi väliin piilotettu neula tarttuu se.
  Poika uskoi lujasti tähän, että ystävällisiä ja rauhallisia kaupunkeja oli vielä olemassa. Ja hän, jolla oli vaikeuksia odottaa kevään ensimmäisiä lämpimiä päiviä, haravoi salaa vanhemmiltaan kaiken jääkaapista. Eikä ollut niin paljon tuotteita maailman inhimillisimmässä, rikkaimmassa, ystävällisimmässä ja rauhaa rakastavassa maassa. Täytin laukkuni ja reppuni tällä, ravistelin ensin oppikirjat ja muistikirjat, koska ne loivat lisää raskautta ja... Aina silloin tällöin, katsoen pelkurimaisesti ympärilleni, avasin oven ja juoksin ulos kadulle.
  Poika pelkäsi aina mennä ulos omalle pihalleen. Hänestä tuntui, että siellä hänet varmasti hakataan, raakoittaisiin, nöyryytettäisiin, syljettäisiin tai jotain pahempaa. Mutta on vielä aikainen kevätaamu, kaikki ovat menossa kouluun, on mahdollisuus sujahtaa pihahuligaanien ohi ja jatkaa matkaa. Tältä neljännekseltä, jossa hänestä tuli hylkiö ja naurunala, siihen, missä häntä ei vieläkään tunneta. Hän on vain viisi jalkaa pitkä vaaleatukkainen poika, jolla on pitkä lippis.
  Miksi ihmiset ovat niin vihaisia? Mitä hän teki heille, että he vihasivat häntä niin kiivaasti? Ja mitä tekemistä niillä on vihan kanssa maailman inhimillisimmässä, ystävällisimmässä, inhimillisimmässä ja reiluimmassa maassa? Mitä hän teki heille? Oletko loukannut, panetellut, nöyryyttänyt, sylkenyt tai pettänyt ketään?
  Eikö hän kertonut kaikille, että heidän pitäisi olla ystävällisiä, myötätuntoisia ja auttaa toisiaan? Että taisteleminen on huonoa, ja heikkoja pitää auttaa? Mutta tästä syystä he silti pitivät kaikkia tyhminä, heikkoina, hölmöinä... ja jotain muuta monimutkaista ja käsittämätöntä sanaa - pasifisti?
  Mutta kummallista, eivätkö kaikki lasten sadut, kirjat ja televisio opeta tätä? Eikö ihmisten pitäisi olla juuri tällaisia: ylevän jaloja, alttiita uhrautumiseen, puolustaa toisiaan kuin vuori. Eikö ihminen ole veli ihmiselle? Eikö elämän todellinen tarkoitus ole tehdä hyvää?
  Joten miksi todellisuudessa se, mitä kirjoissa, elokuvissa ja jopa tietojenkäsittelyn tunneilla opetettiin, kumotaan? Sitä pidetään typeränä, naurettavana, hauskana, huonona!
  Miksi lapsillamme ja hänen ikätovereillaan on niin paljon vihaa ja vihaa, haluttomuutta kuunnella omaatuntoaan, halu väkivaltaan ja tuhoon? Mihin menee koulutus ja hyvien tekojen kultti inhimillisimmässä ja inhimillisimmässä voimassaan maailmassa? Voimassa, joka auttaa ja suojelee sorrettuja kaikkialla maapallolla. Joka säästää mustat, intiaanit ja kaikki vaikeuksissa olevat ja sairaat nälästä ja luonnonkatastrofeista.
  He huusivat pojalle... Hän tunsi pelkoa. Nyt he saavat sinut kiinni ja alkavat kiduttaa sinua.
  Hän teeskenteli, ettei hän kuullut ja kiihdytti vauhtiaan.
  Vastauksena villi pauhu:
  - Pysäytä jarru! Tapamme sinut!
  Villi kiihko hänen äänensä on silmiinpistävää, niin paljon vihaa häntä kohtaan? Minkä vuoksi? Mitä teit heille? Ja he vihaavat häntä, joka aina puhui hyvyydestä, ystävyydestä, armosta, aivan kuten he eivät vihaisi uskottomia, sitä, joka teurastaisi oman äitinsä.
  Mutta poika oli jo tehnyt päätöksen lähteä tästä kaupungista, olla menemättä enää tähän kirottuun, vihattuun kouluun. Pakene tästä helvetin rumusta ja löydä toinen, ystävällinen, puhdas, ystävällinen kaupunki. Loppujen lopuksi voi olla, että hänen inhimillisimmässä maassaan ei ollut sellaisia kaupunkeja.
  Poika pelkäsi kovasti, että he saisivat hänet kiinni, kömpelönä ja heikkona, ja löivät häntä kaulaan, jotta hän ei voisi lähteä. Mutta siellä on myös bussi. Sinun tarvitsee vain hypätä siihen, niin huligaani ja rosvo jäävät jälkeen.
  Tällä kertaa pojalla kävi hyvä tuuri, ja aivan viime hetkellä hän onnistui hyppäämään bussin sulkemisaskeleen. Ovi puristi hänen ohutta, lapsellista kättä, onneksi ei liikaa, ja hän onnistui pitämään kiinni ruokaa täynnä olevasta repusta.
  Bussimatkat maksoivat vielä tuolloin niukasti, ja pikkukaupungissa oli kannattamatonta maksaa myös konduktöörille palkkaa. Lisäksi ihmiset ovat rehellisiä, eivätkä he välitä neljästä kopeikosta. Pari ikätoveria ei saanut poikaa kiinni ja otti vihansa ulos roskakoriin. He potkaisivat häntä raa'asti, ikään kuin rauta olisi syyllinen halutun saaliin pakenemiseen. Ja poika ajoi ja rukoili Herraa Jumalaa (jota muuten, kuten heille opetettiin, ei ole ollenkaan!), jotta ovi avautuisi nopeasti ja hän vapauttaisi kätensä.
  Lopuksi, seuraava pysäkki, kätesi on vapaa ja voit istua istuimelle ja hengittää. Mitä kauemmas poika siirtyi vihaamasta pihastaan, sitä rauhallisemmaksi hänen sielunsa muuttui. Missä he eivät tiedä, se on turvallisempaa.
  Vaikka ehkä toinen poika, päinvastoin, hänen sijastaan, haaveilisi olevansa lähempänä kotiaan etsiessään suojaa sen valloittamattomien seinien sisäpuolelta. Mutta talon piha herätti pojassa aina pelkoa. Jopa unissaan hän näki painajaisia helvetistä, armottomista ikätovereistaan. Poika yritti kävellä ulkona mahdollisimman vähän. Oppituntien jälkeen juoksin niin nopeasti kuin pystyin pukuhuoneeseen selvitäkseni ennen kuin vihamieliset, julmasydämiset ikätoverini tulivat ulos ja alkoivat pilkata minua tai jopa hakata minua heti. Poika sai lohtua vain kirjoista. Ei ollut tietokonetta, ei nettiä, ei edes televisiota - vain kolme kanavaa, joissa parhaimmillaan näytetään erinomaisia pioneereja, tai laulukuoro - kuinka hyvä onkaan elää heidän maailman inhimillisimmässä maassaan. Ja pahimmillaan tylsiä raportteja pellolta ja jatkuvaa taistelua sadonkorjuusta. Ja vain kerran viikossa, sunnuntaisin, sai katsoa, tiukasti rajan mukaan, jonkin mielenkiintoisen elokuvan tai ohjelman satuvierailulla.
  Ja poika rakasti haudata itsensä kirjoihin, vetäen niistä ylevää, jaloa ja upeaa.
  Ja usein luokassa, jos häntä ei liikaa häirinnyt ikätovereidensa piippusta sylkeminen tai kuminauhojen ampuminen, hän ajatteli myös sadunomaista, ystävällistä maailmaa. Siitä, että kun kommunismi vihdoin rakennetaan, tulee olemaan universaali, universaali veljeys.
  Ja sitten lapset Alpha Centaurista, Siriuksesta, Ursa Majorista, Jousimiehen tähdistöstä, yhdistyvät yhteen. Ja hymyillen leveästi, he pitävät kädestä. Esimerkiksi Kalojen tähdistöstä tulevilla lapsilla on päät, joita peittävät hopeiset suomut ja kullanväriset kimaltelevat evät. Ja Jousimiehen tähdistössä ne ovat todennäköisesti samanlaisia kuin kentaurit.
  Kaikki on hyvin rauhallista ja kaunista. He antavat toisilleen lahjoja ja laulavat lauluja. Ei ole vihamielisyyttä, ei pahuutta, kukaan ei laita nappia tai kuollutta sammakkoa toisen perseen alle.
  Kunpa kommunismi tulisi nopeammin ja antaisi vihatun CIA:n, joka kietoi koko maailman vihan verkkoon ja opetti neuvostolapsemme vihaamaan hyvyyttä, hukkua ja tuhoutua! Amerikkalaiset synnyttivät sodan painajaiset intiaanien tuhoamisesta Afganistaniin. Radioäänillään he saavat ihmiset hulluksi ja pakottavat heidät nostamaan kätensä, veli veljeä vastaan, innostaen vihaa kehdosta!
  Bussi liukuu hitaasti pitkin reittiä. Ulkona on toukokuu, aamu - päivä on vasta alussa. Kyllä, poika ei pelkää pimeää. Päinvastoin, kun on pimeää, on suurempi mahdollisuus lipsahtaa huomaamatta ikätovereiden ohi ja kadota pimeyteen. Talvella, kun on kylmää ja yöt ovat pitkiä, ja varsinkin kovassa pakkasessa, voit mennä ulos ja odottaa vakavasti rynnättäväsi vihaa täynnä olevien kaverien ohi.
  Talvella myös huligaanit vilustuvat ja käyvät ulkona harvemmin. Mutta lämpimänä vuodenaikana piina alkaa. Ja pelkkä kaupassa käyminen muuttuu kidutukseksi. Ja poika miettii jonkinlaisen nollaliitosmoduulin keksimistä, niin että kun olet jo kaupassa ja sitten painat nappia ja oletkin jo kotona.
  Ehkä on hyvä, että vaikka keinotekoisia siipiä ei ole vielä keksitty, poika voi tuntea olonsa suhteellisen turvalliseksi asunnossaan korkeassa kerroksessa. Kun nopeasta juoksemisesta hikoilevana avaat vihdoin oven ja hyppäät asuntoon, tunnet olevasi maaliviivan ylittänyt olympiavoittaja - olet kotona ja olet turvassa. Voit vihdoin vetää henkeä ja löytää lohtua lukemalla toista kirjaa. Onneksi heillä on vielä isoisoisänsä kirjasto, jota akateemikko kadehtii.
  Kuljettaja ilmoitti, että he olivat jo pysäkillä ja kaikkien oli poistuttava. Poika löysi itsensä tuntemattomalta alueelta. Hän ei ollut aiemmin pysähtynyt aivan loppuun asti. Ja tämä uutuus vaikutti miellyttävältä ja yllättävältä. On kuin ottaisit askeleen ja löydät itsesi sadunomaisesta ja onnellisesta maasta, kuten Eli Ozin velhosta.
  
  SOTA VOITTOON
  13. huhtikuuta 1945. Berliinin kaupunki, keisarillisen kansliakunnan rakennus.
  Ulkoministeri Ribbentrop oli juuri palannut neuvotteluista kuuluisan riidanalaisen Saksan vihollisen Molotovin johtaman Neuvostoliiton valtuuskunnan kanssa. Huolimatta siitä, että viime taisteluissa neljä Neuvostoliiton panssariarmeijaa tuhoutui lähes kokonaan. Ja 1. huhtikuuta länsimaisen avun toimittaminen Lend-Lease-sopimuksella loppui; Stalin esitti tarkoituksella liioiteltuja vaatimuksia.
  Ribbentrop kertoi surullisesti Rommelille:
  - Neuvottelut Neuvostoliiton valtuuskunnan kanssa ovat päässeet umpikujaan. Kompromissin nollavaihtoehto - paluu kesäkuun 1941 rajoihin - ei sopinut Stalinille. Koba vaatii - Klaipedan alue, Itä-Preussi ja koko Puola vuoden 1939 rajojen sisällä. Se vaatii myös Slovenian maita, osa Unkaria ja Romanian öljykenttiä. Hän toteaa, että miljoonat Neuvostoliiton sotilaat eivät kuolleet päästäkseen sinne, mistä kaikki alkoi. Lisäksi Joseph vaatii meiltä korvauksia, kaikkien sotilaiden ja siviilien vapauttamista... Ja hän lupaa vapauttaa meidän vain lunnaita vastaan! Seuraavaksi Stalin haluaa saada myös aluehankintoja Suomesta.
  Kenttämarsalkka Fuehrer Rommel huomautti synkästi:
  - Kesäkuun 1944 vallankaappauksen jälkeen jouduimme jatkamaan hidasta ja sitkeää vetäytymistä itärintamalla. Vaikka Normandiassa voitetut liittolaiset lähtivät kanssamme suhteellisen kunnioitettavaan rauhaan heille, mutta... Puna-armeija on liian vahva ja piti sotilaitaan mahdollisimman paljon, suosien aktiivista puolustusta ja lyhyitä vastahyökkäyksiä. Kyllä, venäläiset saavuttivat Veikselin ja ylittivät sen jopa suuren menetyksen kustannuksella, murtautuivat Slovakiaan, melkein valloittivat Romanian... Mutta kaikki nämä onnistumiset maksoivat heille kalliisti. Meilläkin vuoti verta, mutta onnistuin luomaan enemmän tai vähemmän tyydyttävän puolustuksen ja pienentämään tappiosuhteen kolmeen-neljään meidän eduksemme. Mutta Stalin ei ilmeisesti ymmärrä, että hänen maansa on myös uupunut, ja liittolaiset, jotka ovat lakanneet auttamasta Venäjää, alkavat luottaa meihin?
  Ribbentrop vastasi iloisesti hymyillen:
  - Suurimmat merentakaiset hait lupaavat jo meille tukea, vastineeksi maista, jotka saamme valloittamalla Neuvostoliiton! Britannian työväenpuolueen hallitus epäröi edelleen, mutta monet yksityiset rakenteet ovat valmiita tukemaan meitä! Brasilia, Espanja, Portugali ja erityisesti Argentiina lupaavat meille apua. Perron ei edes sulje pois, että hän astuu avoimesti sotaan meidän puolellamme. Myös suomalaiset lupaavat mennä loppuun asti! Italiassa Mussolinin asemat pohjoisessa ovat vahvistuneet, kun taas etelää hallitsevat edelleen länsimieliset joukot. Olemme valmiita jatkamaan sotaa, Fuhrer!
  Rommel tilasi ytimekkäästi:
  - Speera minulle!
  Taitava, ahkera ja lahjakas keisarillinen ase- ja ammusministeri istui oikealla paikallaan. Speer onnistui kaikista vaikeuksista huolimatta lisäämään merkittävästi aseiden tuotantoa ja saattamaan nopeasti massatuotantoon kehittyneempiä "e"-luokan itseliikkuvat aseet "LION" ja "Panther"-2.
  Vielä nuori ja erittäin energinen Kolmannen valtakunnan talousdiktaattori raportoi:
  - Säiliöiden rakentamisen alalla on saavutettu paitsi laadullinen, myös määrällinen läpimurto. Joulukuussa 1944 valmistettiin 1 960 tankkia ja itseliikkuvaa tykkiä. Ja tämä huolimatta kaikista sotilaallisista vaikeuksista ja maailman parhaiden koneiden massatuotannon käynnistämisestä! Erityisesti E-25, Lev ja Panther-2!
  Tällä hetkellä panssarivaunujen ja itseliikkuvien aseiden tuotanto on noin kaksituhatta kuukaudessa, joista maaliskuussa uusimmat ajoneuvot: E-10, E-25, Lev, Panther-2 muodostivat yli kaksi kolmasosaa panssarivaunukannasta. !
  Rommel kysyi kuivasti:
  -Oletko varma, että tankimme ovat parempia kuin Neuvostoliiton tankit?
  Speer, yrittäessään antaa järkeä sävylleen, sanoi:
  - Suunnittelijamme onnistuivat, vaikkakin myöhässä, luomaan ajoneuvoja, joilla oli enemmän tai vähemmän onnistunut layout, panssari, aseistus ja ajo-ominaisuudet. E-25 osoittautui erityisen menestyksekkääksi. 100 millimetrin otsavaraus 40 asteen järkevässä kallistuskulmassa, sivut ja perä 60 millimetriä ja aseistus 88 millimetrin EL 71 -kaliiperin aseella, itseliikkuvassa aseessa on 80 patruunaa ja se painaa vain 26,6. tonnia. 700 hevosvoiman moottorilla auto kiihtyy yli 75 kilometriä tunnissa. Lisäksi painoreservi huomioon ottaen itseliikkuvan aseen sivut on lisäksi vahvistettu 30 mm:n näytöillä. Siten sivu on peitetty sekä teloilla että suojalla, mikä tarkoittaa, että ajoneuvo kestää T-34-85-kuorten iskuja paitsi otsaan, myös sivuun. Itse 88 mm:n tykki läpäisee 150-148 mm panssaria 60 asteen kulmassa. Ottaen huomioon tulinopeuden ja ammuntatarkkuuden, 88 mm aseemme on maailman paras panssarintorjuntaase! Ja otsasuojan avulla voit pitää laukauksia jopa IS-2:sta. Lisäksi Neuvostoliiton aseiden terävät kuoret ovat erittäin herkkiä kimmoille. Mutta korkealaatuisella sementoidulla haarniskallamme on korkea pintakovuus ja järkevässä kaltevuuskulmassa se kimmoilee täydellisesti!
  Rommel totesi loogisesti:
  - Ja kaikki tämä saavutettiin sen ansiosta, että moottori, vaihteisto ja vaihdelaatikko asetettiin yhteen yksikköön. Näin säästimme nivelakselilla ja pienensimme auton korkeutta 144 senttimetriin. Kone on parempi kuin kaikki Neuvostoliiton mallit ja on suhteellisen helppo valmistaa. Vaikka esimerkiksi et ole vielä pystynyt luomaan tällaista tankkia!
  Speer vastusti loukkaantuneena:
  - "Panther"-2 ja erityisesti "Lion" tankki ottavat huomioon viimeisimmät kehitykset ja parannukset. Erityisesti "Panther"-2 onnistui pitämään painon 47 tonnissa, lisäämällä aseistuksen ja kuorien tarjonnan "kuninkaallisen tiikerin" tasolle ja olemalla hieman huonompi panssari. Ja ero on kaksikymmentäyksi tonnia. 700 hevosvoiman moottori antaa nopeudeksi maantiellä 55 kilometriä ja maantiellä 30 kilometriä tunnissa. Uusia autoja valmistetaan jo 900 hevosvoiman moottorilla ja ne voivat kiihtyä 70 kilometriin tunnissa. "Leijonalla", jolla on 105 mm:n tykki, ei ole vertaansa aseistuksessa; se ylittää "kuninkaallisen tiikerin" etupanssarissaan yhtäläisillä sivuilla ja perässä. Ja kaikki 51 tonnin painolla ja 900 hevosvoiman moottorilla. Uusilla tankkeillamme on erinomaiset ajo-ominaisuudet, mikä tarkoittaa, että niitä voidaan käyttää hyökkäävässä sodassa!
  Rommel virnisti ja osoitti jälleen eruditiota:
  - Ja tässä säiliössä moottori, vaihteisto ja vaihdelaatikko sijaitsevat ajoneuvon korin edessä, ja torni on siirretty taaksepäin. Myös ulkoasua tiivistettiin. Mutta tarvitsemme "leijonan", jolla on vahvempi panssari!
  Speer kumarsi ja sanoi:
  - E-50-tankissa toteutamme Hiiren suojan ja aseistuksen, ylittämättä seitsemänkymmentä tonnia!
  Rommel vapautti Speerin ja kutsui valtakunnan ilmailuministerin Saurin. Myös erittäin taitava ja osaava johtaja.
  Keisarillinen ministeri sanoi voitokkaalla katseella:
  - Ilmailumme on vallannut täydellisen ilmavallan! Ja ennen kaikkea kiitos sankarilliselle Saksan teollisuudelle! Uusia suihkukoneita, jotka otettiin käyttöön Luftwaffen kanssa vuonna 1944, valmistetaan massatuotantona jatkuvasti kasvavina määrinä. Niillä on 200-350 kilometriä tunnissa nopeusetu Neuvostoliiton ajoneuvoihin verrattuna ja niissä on tehokkaat 30 mm:n tykit ja raketit! ME-163-, Me-262-, VA-349-hävittäjät ja erityisesti halvat, kevyet, ohjattavat ja helposti valmistettavat HE-162 ovat osoittaneet ylivoimaisen ylivoimansa vihollisen Laggeihin ja Jakkeihin nähden. Nopealla tiedustelu- ja pommikoneella Ar-234 on sellainen nopeus, ettei yksikään Neuvostoliiton hävittäjä pääse siihen kiinni!
  Samalla, mikä tärkeintä, pystyimme saavuttamaan tasa-arvon vihollisen kanssa koneiden määrällisessä tuotannossa. 150 ME-262 hävittäjää valmistetaan viikossa, erittäin tehokkaita aseita ja selviytyy taistelussa, jo 300 ja tämä luku kasvaa HE-162 hävittäjiä ja 120 kasvavalla AR-234: llä. Matkalla ovat kehittyneempiä malleja ME-262 pyyhkäisyillä siiveillä, ME-1010 siiveillä, joissa pyyhkäisy on säädettävissä, Non-262 paremmilla aseilla ja lento-ominaisuuksilla ja mikä tärkeintä Yu-287. Uusimmalla eteenpäin suuntautuvilla siiveillä varustetulla ajoneuvolla on erinomainen pommitusten tarkkuus.
  Kaiken kaikkiaan aiomme lisätä suihkukoneiden tuotantoa kahteen sataan lentokoneeseen päivässä tukahduttaen vihollisen kokonaan!
  Rommel totesi loogisesti:
  - Ja ruuvikoneemme ovat varsin menestyviä. Esimerkiksi Focke-Wulfin evoluutio on TA-152. Ja TA-400 kuusimoottorisena suihkupommikoneena näyttää lupaavalta!
  Zaur henkäisi ylpeänä:
  - TA-400 voi pommittaa Neuvostoliiton tehtaita Uralin ulkopuolella, saavuttaa jopa 800 kilometrin nopeuden ja kuljettaa yli 10 tonnia pommeja! Aivan kuten häntätön pommikone XO-18, jonka lentosäde on 16 tuhatta kilometriä! Ja jet TA-183 ja muut ajoneuvot! Me hallitsemme ilmaa!
  Kenttämarsalkka Fuhrer vapautti Saurin. Nyt minun piti puhua Schmeisserin kanssa.
  Saksalainen konekivääri
  StG 44 (saksaksi: Sturmgewehr 44 - rynnäkkökivääri 1944) on saksalainen rynnäkkökivääri, joka kehitettiin toisen maailmansodan aikana. Valmistettiin noin 850 tuhatta kappaletta. Nykyaikaisten automaattisten koneiden joukossa se oli ensimmäinen massatuotekehitys.
  Se eroaa toisen maailmansodan konepistooleista (PPSh jne.) huomattavasti pidemmällä tähtäysetäisyydellä, mikä johtuu ensisijaisesti ns. keskitason käytöstä, tehokkaammasta ja paremmasta ballistisesta kuin konepistooleissa käytetyt pistoolin patruunat. .
  Automaatio StG 44 on kaasunpoistotyyppi, jossa jauhekaasut poistetaan tynnyrin seinässä olevan reiän kautta. Piipun reikä lukitaan kallistamalla pulttia pystytasossa. Väärä kohdistus tapahtuu pultin ja pultin rungon vinojen tasojen vuorovaikutuksessa. Kaasukammio - ilman säätömahdollisuutta. Kaasukammion tulppa aputankoineen ruuvataan irti erikoisliikkeellä vain konetta puhdistettaessa. Kiväärikranaattien heittämiseen oli tarpeen käyttää erityisiä patruunoita, joissa oli 1,5 g (sirpalointikranaatteja) tai 1,9 g (panssaria lävistäviä kumulatiivisia kranaatteja) jauhepanos. Ruudin vakiopaino 7,92x33 Kurz-patruunassa on 1,57 g. Kaasumäntä varrella on yhdistetty pultin varteen.
  Schmeisser ilmaisi myös optimisminsa, että uusi konekivääri - St 54 - on entistä luotettavampi ja parempi, ja sillä on korkea tulitarkkuus.
  Von Braun ilmaisi myös aitoa optimismia - A-10- ja A-11-ohjukset lupasivat lentää jopa 1000 kilometrin etäisyydeltä ja osuvat suurella tarkkuudella radion ohjaamana.
  Asiat olivat pahempia atomipommin kanssa, kunnes ydinreaktori käynnistettiin. Mutta parin vuoden kuluttua he lupasivat myös, että Queen of Bombs tulee tuotantoon!
  Mutta mikä tärkeintä, amerikkalaiset ja britit lupasivat auttaa kolmatta valtakuntaa ja sen satelliitteja taistelussa maailman kommunismia vastaan!
  Kenttämarsalkka Fuehrer Rommel päätti:
  - Kerro Stalinille, että jatkamme vihollisuuksia täysimääräisesti, sitten kommunismin täydellinen ja täydellinen tuhoaminen!
  13. huhtikuuta 1945 oli suuren kieltäytymisen päivä!
  Saksan sota antoi suurimman iskun Unkarista välttääkseen ylittämään täysvirtaavan Veikselin. Hyökkäys alkoi 20. huhtikuuta, kun natsien divisioonat valmistuivat.
  Saksalaiset onnistuivat murtautumaan ensimmäisen puolustuslinjan läpi lähes välittömästi. He käyttivät aktiivisesti yöhyökkäystaktiikkaa estääkseen venäläisiä käyttämästä lukuisia tykistöään. Yöllä tuli ei tietenkään ole niin tehokasta, ja natseilla on yönäkölaitteita.
  Melko nopeasti murtui toinen puolustuslinja läpi ja muodostui kaksi pataa. Mutta päämajan määräyksestä suuret reservit tulivat taisteluun. Vaikka natseja ei ollut mahdollista voittaa, Mainsteinin hyökkäys pysäytettiin.
  Kuukauden sitkeän taistelun jälkeen saksalaiset onnistuivat valloittamaan vain osan Slovakiasta etenemällä enintään 70-80 kilometriä.
  Fritzin hyökkäys Itä-Preussissa oli vielä vähemmän onnistunut. He murtautuivat vain ensimmäisen puolustuslinjan läpi ja kohtasivat tiheän puolustuksen. Kävi ilmi, että puna-armeija osaa kaivaa ja puolustaa itseään. Ja aiheuttaa vakavia vahinkoja.
  Vain Romaniassa Kisselring onnistui saavuttamaan suuria menestyksiä. Fasistiset joukot loivat kolme pataa ja valloittivat lähes koko Moldovan ja Bukovinan. Mutta sielläkään he eivät saaneet murtautua Odessaan, pysähtyen Bugiin - luonnolliseen vesiesteeseen! Mutta saksalaiset pystyivät silti valloittamaan melkoisen osan maata. Mukaan lukien Mustanmeren rannikolla ja Ukrainan Chernivtsin alueella. Näin ollen etulinjan siirtäminen pois Romanian öljykentiltä. Mutta se oli heidän huhti- ja toukokuun menestyksensä laajuus.
  Puna-armeija oli vankkumaton puolustuksessa, ja teollisuus tuotti paljon sotilasvarusteita. Erityisesti Jak-9-hävittäjät ja T-34-85-tankit.
  Kesällä Rommel joutui vaikeaan tilanteeseen - Saksan henkilöstöresurssit olivat jo lopussa, ja hyökkäys johti suuriin tappioihin. Ei ollut mitään järkeä luottaa vuoden 1941 toistoon. Neuvostojoukot ovat taistelukarkaistuja, kenraalit ovat hankkineet kokemusta kalliilla kustannuksilla ja melko tiivis ja syvällinen puolustus on rakennettu.
  Joten piti maksaa muutto itään.
  Keskustassa Neuvostoliiton joukoilla oli edelleen sillanpäitä Veikselin yli. Stalin ei halunnut vetäytyä.
  Rommel teki päätöksen: käynnistää ilmahyökkäyksen Neuvostoliittoa vastaan. Koska pommitukset ovat ainakin kallista toimintaa, ihmistappiot tällaisen hyökkäyksen aikana ovat paljon pienemmät! Lisäksi Yhdysvallat ja Iso-Britannia siirtomaineen ja dominioineen alkoivat tarjota yhä aktiivisempaa apua aseiden, resurssien ja jopa vapaaehtoisten avulla.
  Suihkukoneiden ilmahyökkäys ja varovaiset murtautumisyritykset suurilla panssarivaunuarmeijoilla.
  Mutta Stalin ei halunnut istua passiivisesti ja odottaa tappiota! Hänen joukkonsa aloittivat hyökkäyksen Slovakian suuntaan 22. kesäkuuta. Vastauksena amerikkalaiset myivät Saksalle tuhat B-29-pommittajaa luotolla.
  Saksalaiset hallitsivat ilmaa ja pystyivät edelleen torjumaan puna-armeijan hyökkäykset panssarivaunujen ja itseliikkuvien aseiden laadullista ylivoimaa käyttäen. Heinäkuun lopussa Saksan armeijaryhmä Etelä lähti hyökkäykseen yrittäen luoda uutta pataa. Neuvostoliiton joukot pystyivät pysäyttämään Saksan hyökkäyksen. Natsit etenivät noin kolmekymmentä kilometriä ja välttäen suuria tappioita pysähtyivät. Elokuussa Puna-armeija eteni myös Itä-Preussissa.
  Kesän aikana etulinja pysyi käytännössä ennallaan.
  Samaan aikaan Yhdysvallat pudotti kaksi atomipommia Japaniin. Hirohito ilmoitti antautumisesta elokuun 16. päivänä. Amerikka vapautti kätensä ja lisäsi teknologian, raaka-aineiden ja laitteiden toimituksia Kolmannelle valtakunnalle.
  Saksan ilmailun aiheuttama paine kasvoi. Natsit toivoivat pommittavansa Neuvostoliittoa. Syksy meni iskujen ja hyökkäysyritysten vaihdossa molemmin puolin. Molemmat osapuolet yrittivät välttää tarpeettomia tappioita.
  Mutta yleisesti ottaen Luftwaffen paremmuus ilmassa tuli ilmeiseksi. Vuonna 1945 Kolmas valtakunta ja sen satelliitit tuottivat yli kuusikymmentätuhatta lentokonetta, enimmäkseen suihkukoneita, ja vastaanottivat vielä kolmekymmentätuhatta liittoutuneilta. Neuvostoliitto tuotti vain neljäkymmentäviisi tuhatta autoa. Lisäksi he ovat huonompia kuin vihollinen nopeuden, aseiden ja panssarin suhteen.
  Vuosi 1946 alkoi myös puna-armeijan suurhyökkäyksen yrityksellä. Mutta saksalaiset heittivät parhaan kehittelynsä, E-50-pyramidipanssarivaununsa, taisteluun ja pystyivät kukistamaan Neuvostoliiton yksiköt ja heittämään ne takaisin Puolaan ja Sloveniaan. Mutta lumisateet ja neuvostojoukkojen massiivinen sankaruus pysäyttivät fasistiset laumat Nemanilla ja hieman Grodnon takana! Banderan seuraajien tuella krautit saapuivat Lviviin. Laajamittainen hyökkäys tai pikemminkin sen epäonnistuminen johti kuitenkin siihen, että Neuvostoliitto menetti sillanpäänsä Itä-Euroopassa, ja nyt sota on jälleen siirtynyt kokonaan bolshevikkien Venäjän imperiumin alueelle!
  Toukokuussa Rommelin joukot yrittivät rakentaa menestystä, mutta useiden kuukausien taistelun jälkeen he saavuttivat vasta linjan Baranovichiin, Vilnoon ja lähestyivät sitten Riikaa. Natsit menestyivät hieman paremmin etelässä - he valtasivat Vinnitsan ja Zhitomirin - lähestyessään Kiovaa! Ja Odessa huomasi olevansa erotettu Neuvostoliiton joukkoista.
  Saksalaiset kärsivät kuitenkin myös valtavia tappioita - armeijaan kutsuttiin neljätoistavuotiaat teini-ikäiset ja 65-vuotiaat isoisät. Jopa luotiin useita naisdivisioonoita, samoin kuin erilliset tarkka-ampuja- ja ilmailurykmentit, joissa kauniimpi sukupuoli taisteli!
  Syksyllä saksalaiset puolustivat itseään ja Neuvostoliiton armeija tutki heidät. Talvellakin käytiin taisteluita. Ei ollut mahdollista murtaa saksalaisia, jotka säilyttivät ylivoimaisen ilmavallan. Neuvostoliiton piiritetyt kaupungit Riika ja Odessa putosivat, mutta Fritzet eivät voineet kehittää hyökkäystään pidemmälle.
  Vuonna 1947 Neuvostoliiton T-54-tankki alkoi tulla massatuotantoon, jonka piti kilpailla tärkeimmän saksalaisen pyramidin E-50:n kanssa. Totta, Neuvostoliiton ajoneuvo oli edelleen panssarissaan ja aseissa huonompi kuin saksalainen, mutta se oli halvempi ja kevyempi. Massatuotanto alkoi heinäkuussa.
  Ilmailussa asiat olivat huonommin, mutta 30. joulukuuta 1947 ensimmäinen Neuvostoliiton sarjasuihkuhävittäjä, MIG-15, lensi vihdoin.
  Tämä tarkoittaa, että fasistinen monopoli ilmassa loppuu.
  Massatuotanto alkoi toukokuussa 1948. Itse ajoneuvo oli vain hieman nopeudeltaan ja aseistukseltaan heikompi kuin ME-362. Totta, saksalaisilla oli silti etumatka ässäen hyvin toimivassa tuotannossa ja taistelukokemuksessa. Mutta kävi selväksi, että ilmassa Neuvostoliitto oli saavuttamassa pariteetin.
  Syksyllä 1948 aloitettiin uudet neuvottelut.
  Saksa autioitui, mutta myös Neuvostoliitto tyhjennettiin verestä. Lisäksi saksalaiset fyysikot pääsivät neuvostoliittolaisten edelle, ja Kolmas valtakunta oli jo onnistuneesti testannut ydinpommin.
  Rommel ehdotti maltillista vaihtoehtoa - saksalaiset saisivat kaiken, minkä he olivat jo valloittaneet. Riiasta Odessaan.
  Stalin vastasi hyväksymällä nollavaihtoehdon. Emme me sinulle, etkä sinä meille!
  Neuvottelut päätyivät jälleen täydelliseen umpikujaan.
  Koba tapasi vuorotellen jokaisen enemmän tai vähemmän merkittävän teollisuuden, suunnittelijan ja sotilasasiantuntijan.
  Myöhemmin hän luki julkisesti puheen, jossa hän ilmoitti käyvänsä sotaa fasismia vastaan voittoiseen loppuun asti!
  Päivä 7.11.1948. Siitä tuli suuren käännekohdan ja päätöksen päivä!
  Epilogi
  1954 21. joulukuuta... New York... Punaisia lippuja ripustetaan runsaasti Yhdysvaltain korkeimpaan pilvenpiirtäjään.
  Stalin, jonka kuva näkyy valtavilla näytöillä ja kaikilla Amerikan kansantasavallan mainostauluilla, vilkuttaa hymyillen Lenin-kadulla kulkeville Neuvostoliiton joukoille!
  Koko maailma juhlii toveri Stalinin - Maaplaneetan ensimmäisen keisarin - 75-vuotispäivää!
  
  LUCIFERIN TULO
  Vaikka se ei ollut hänelle helppoa, mutta silti suhteellisen nuori ja vielä paatunut sielultaan, soturi Palpatine onnistui astumaan esteen yli.
  Caroline olisi pitänyt tappaa omalla kädellä ja valomiekalla. Mutta heidän jälkensä piilottamiseksi itse palatsiin istutettiin pieni ydinpanos.
  Darth Sidious käytti jo sujuvasti valomiekkaa, ja matkalla kuningattaren luo hän katkaisi tämän henkilökohtaisen vartijan. Sitten hän käski hänet polvistumaan ja riisumaan kalliit kenkänsä - jotta hän kuolisi, kuten oli tapana, telineeseen paljain jaloin.
  Carolina osoittautui. Palpatine paljasti hänelle todelliset kasvonsa ja ylhäinen henkilö purskahti itkuun. Sen jälkeen Dart käytti voimasalamaa ensimmäistä kertaa elämässään... Ja kun hiiltynyt kuningatar vaikeni, armoton Sith-lordi laittoi ydinaseen nalliin ja poistui palatsista.
  Vedenalaisen maailman asukkaita syytettiin sabotaasista, minkä vuoksi planeetan kahden maailman välillä syttyi julma sota. Teknologisesta paremmuudestaan huolimatta vedenalainen rotu onnistui selviytymään. Lisäksi väliin tulivat republikaanien senaatin edustajat, jotka eivät voineet sallia kansanmurhaa.
  Palpatine on ansainnut itselleen rauhantekijän laakerit ja on nyt saavuttanut galaktisen tason, toistaiseksi vain Naboosta kotoisin olevan senaattorin vaatimattomana avustajana, mutta saavuttaen nopeasti suosiota.
  Hänen opettajansa Plagaust hyväksyi opiskelijan nousun, mutta hän itse uppoutui yhä enemmän magokloriaan tieteelliseen tutkimukseen. Hän halusi saavuttaa kuolemattomuuden itse ja oppia herättämään kuolleet kuolleista. Lisäksi Plagaust, huolimatta hänen ulkoisesta armottomuudestaan, oli juuri kiintynyt joihinkin sukulaisiinsa ja haaveili heidän nopeasta ylösnousemuksestaan.
  Palpatinen tyttärestä tuli kuningatar. Ja pian hän sai oman jälkeläisen. Aviomiehestä ei tullut muodollisesti kuningasta, mutta hän oli täysin laillinen puoliso ja entinen upseeri - jedi, vaikkakaan ei korkeimman tason taito. Virallisesti hän sai prinssin ja nuoremman hallitsijan tittelin - kuningattaren johdolla.
  Mutta Palpatine ei pitänyt epävirallisesta vävystään: hän oli liian kiltti, jalo, ulkonäöltään erittäin komea ja näytti paljon ikäänsä nuoremmalta.
  Ja mustan hallitsijan tytär kasvoi erittäin ystävälliseksi ja sympaattiseksi. Hän on luonteeltaan melko samanlainen kuin isänsä - joka luultavasti haaveili tullakseen maailmankaikkeuden pahimmaksi ihmiseksi.
  Joka tapauksessa Plagaustin ei enää tarvinnut suostutella opiskelijaansa. Palpatine teki päätöksen yksin - tuhota sekä tyttärensä että tämän miehensä.
  Mutta tietysti siten, että et paljasta itseäsi. Ja tämä ei ole helppoa, koska palatsin turvallisuus vahvistui merkittävästi kaikkien levottomuuksien ja sabotaasin jälkeen.
  Palpatine päätti järjestää onnettomuuden tähtialuksella. Hän onnistui vaikutusvaltaansa käyttämällä saavuttamaan kuninkaallisen perheen paon Corusaniin - metropoliplaneetalle ja tasavallan pääkaupunkiin. Näennäisesti kutsu suureen lomaan - suuren muodostumisen vuosituhannelle.
  Hän oppi opettajansa Plagueisin läksyt hyvin;
  Opettaja lupasi opiskelijalle, että vaikka hänen koulutus olisi vakavaa, he vapautuvat kahden säännöstä. Katkaisemalla Darth Banen määräämän noidankehän he eivät salaisisi mitään toisiltaan, heillä ei olisi kateutta tai epäluottamusta suhteeseensa ja palvelisivat näin pimeää puolta yhdessä. Sidious opiskeli Muunin kanssa vuosikymmeniä, jolloin Plagaust opetti opiskelijalleen kaiken, mitä hän tiesi, jotta kaikki Plagaustin saama valta ei mennyt hukkaan. Plagaustin oppitunnit pakottivat Palpatinen kohtaamaan hänen pelkonsa, veivät häneltä kaiken ilon ja veivät kaiken, mitä hän piti rakkaana. Dark Lord opetti Sidiousille, että kateuden ja vihan kaltaiset tunteet, vaikka ne olivat välttämättömiä Pimeän puolen hallitsemiseksi, olivat vain keinoja hylätä tavalliset moraalikäsitykset suuremman päämäärän vuoksi. Plagaust myös luennoi opiskelijalleen keinoista vallan kaappaaminen perimmäisenä tavoitteena galaksin hallinta.
  Mutta tehokkain tapa oppia oli virtuaalisten esteiden ylittäminen ja moniulotteinen elokuva.
  Auttaessaan Palpatinena nousemaan riveissä, Mestari antoi Thaler Sidiousille pääsyn hänen Sith-holokroninsa sekä moniin muihin. Hän opetti Palpatinea taistelemaan valomiekkojen kanssa, käyttämään voimasalamaa ja pakotti hänet ottamaan vastaan kaikenlaista tietoa Pimeän puolen erilaisista aseista ja tekniikoista, mutta antamaan heille vain sen merkityksen, mikä oli tarpeen todellisen tavoitteen saavuttamiseksi. järjestys. Samaan aikaan Plagaust teki Suuren Damaskoksen varjolla kaiken tarvittavan, jotta kukaan ei epäisi häntä yhteydestä Palpatinen kanssa.
  Joten tässä tapahtui yksinkertainen asia - avaruusalus jäi kiinni asteroidivirtaan. Lisäksi jo tähtialuksen palattua, kun monet lentäjät ottivat väkeviä juomia.
  Ja Palpatinea ei vain epäilty, vaan hänelle myönnettiin jopa käsky huolen osoittamisesta ja luopumisesta riskialtiselta tieltä. Mutta on olemassa sellaisia tekosyitä, että henkilö tekee ehdottomasti päinvastoin. Ja provokaatio toimi, ja instrumentit vaurioituivat hieman.
  Sekä perilliset että puolisot kuolivat, vain vauva prinsessa Padmé Amidala, Palpatinen tyttärentytär, selvisi. Hän peri valtaistuimen Naboolla.
  Ja Darth Sidious lisäsi rikostensa luetteloon. Plagaust ei kuitenkaan hyväksynyt kaikkea.
  "Sinulla on voima, oppipoika ja lahjakkuus johtaa. Vielä tärkeämpää on, että sinulla on sarjamurhaajan verenhimo, vaikka meidän pitäisi pitää se varassa - ellei väkivallalla ole jotain erityistä tarkoitusta. Emme ole teurastajia, Sidious, kuten jotkut menneisyyden sitheistä. Olemme tulevaisuuden arkkitehteja."
  "Kuinka kauan?"
  "Vuosikymmenen kuluttua - eikä päivää aikaisemmin."
  Mutta kärsivällisyys itsensä hillitsemisessä ei halunnut ilmaista itseään. Vaikka joskus Witt itsekin ihmetteli, miksi hänestä tuli yhtäkkiä niin julma. Onko hän luonnostaan niin aggressiivinen? Lisäksi ystävällisessä piirissä Palpatine antoi vaikutelman ystävällisimmästä ihmisestä.
  Darth Sidious esitteli jopa uuden teorian: todellisen sithin on piilotettava ajatuksensa niin taitavasti, ettei edes opettaja ymmärrä temppua! Vaikka hän kutsuu itseään Plagaust viisaaksi!
  Kun Palpatine alkoi astua galaktiseen politiikkaan, hänen mentorinsa saavutti uusia läpimurtoja tutkimuksessaan. Yinchorri-rikollisen tahto, jonka saman rodun delegaatio esitti Damaskokselle, murtui Voiman vaikutuksen alaisena matelijoiden sisäisestä luonnollisesta vastustuksesta huolimatta. Plagaust suoritti myös paljon kokeita muilla näytteillä testaten omia kykyjään. Seuraavassa Kätkön kokouksessa Plagaust hahmotteli Sidiousille ohjeet, joiden mukaan sithien tulisi toimia, puhui kauan sitten tapahtuneesta Kerred-pukin likvidaatiosta ja käski Sidiousin määrätä senaattori Vidar Kimin murhan, jotta Palpatine tulisi hänen tilalleen. . Plagueis itse vieraili Kamino-planeetalla, missä hän neuvotteli paikallisen kloonientekijöiden kanssa luodakseen tottelevaisten Yinchorrien armeijan. Myöhemmin Damaskos ja hänen alaisensa lähtivät Serennoon, missä Plagueis puhui henkilökohtaisesti siellä olevien jedien kanssa. Joten hän sai selville, että jedi Qui-Gon Jinn ei pitänyt yrityksistä, ja hänen entinen opettajansa Dooku piti Tasavallan asemaa epävakaana. Plagaust kylvi taitavasti epäilyksen siemeniä mestari Sifo-Dyasin sydämeen vakuuttaen hänet varovasti siitä, että tasavalta tarvitsee armeijaa.
  Todellakin, kuka lähtisi luomaan kalliin sotilaskoneen ilman sotaa? Ja sithit halusivat hallita juuri väkivallan menetelmällä, koska mikä tahansa muu menetelmä oli vastoin heidän opetuksiaan.
  Poliittisessa istunnossa, jossa yli tusinaa kauppaliittojen maailmaa hyväksyttiin tasavaltaan, Plagueiste ja Sidious tapasivat jälleen Damaskoksen ja Palpatinen varjolla. Palpatine piti ennalta laaditun suunnitelman mukaisesti näyttävän puheen, joka aiheutti huutoa ja kaaosta senaatissa. Plagaust oli tyytyväinen, sillä Kauppaliiton planeetoista tuli osa tasavaltaa ja tulevaisuudessa sithit voivat laukaista galaktisen sodan käsillään. Mutta Plagueis tiesi, että kaunaa kantava senaattori Pax Tim oli tehnyt salaliiton Damaskuksen muiden vihollisten - Santen turvallisuusrakenteen - kanssa ja ryhtyisi nyt aktiivisemmin toimiin Damaskoksen poistamiseksi. Siksi Plagueis toi Palpatinen tarkoituksella yhteen Timin kanssa poliittisessa istunnossa ja käytti oppilasta syöttinä testaten häntä samalla. Sidiousin onnistuneista toimista huolimatta Tim onnistui huijaamaan molemmat sithit tilaamalla Plaguestin Maladian salamurhaajilta. Kun jälkimmäinen keskitti kaikki voimansa pysäyttääkseen sieppauksen ja löytääkseen Timin, hän ei tiennyt, että häntä vastaan suunniteltiin toista hyökkäystä.
  Ja Darth Sidious tunsi tämän, mutta ajatteli jo päästävänsä eroon mentorinsa ohjauksesta.
  Larsh Hillin Boowed Circlen ritarikunnan jäseneksiottoseremoniassa, joka pidettiin ritarikunnan loosissa Coruscantilla, palkkasoturit melkein tappoivat Darth Plagueistin. Palpatinen avustaja Pestage otti yhteyttä maladilaisiin ja saatuaan tarvittavat tiedot ilmoitti välittömästi Palpatinelle. Molemmat saapuivat salamurhayrityksen paikalle ja löysivät vain haavoittuneen ja tuskin hengittävän Plaguein elossa, joka oli käärinyt haavan Voimaan; loput muunit Damaskoksen pääkaupungista tapettiin. Palpatine kosti myöhemmin henkilökohtaisesti Timille ja tappoi hänet ja monia muita Gran Protectorate -järjestön jäseniä Malastaren suurlähetystössä Coruscantilla. Poliisi ei ole löytänyt rikoksen tekijöitä, vaikka senaattori Kimin salamurhan jälkeen on muodostettu erityinen ryhmä tutkimaan näitä kuolemia. Tämän seurauksena Damascus Capitals ei menettänyt johtajaansa, mutta Hego Damaskos vetäytyi Galaxyn asioista.
  Darth Sidiousin suunnitelmat olivat melko ovelat. Hän ei tappanut tyttärentytärtään Padvea, vaan ystävystyi hänen kanssaan. Ja ulkoisen vastahakoisesti hänestä tuli senaattori.
  Mustan lordin vaikutus kasvoi, ja kolmas sith Darth Maul ilmestyi. Koulutettu myös barbaarisiin menetelmiin ja erittäin taitava taistelija. Maulin vahvuus ei kuitenkaan ole niin suuri, että hänestä voisi tulla täysivaltainen perillinen.
  Lisäksi sekä Plagaust että Thaler ovat edelleen ihmisiä, eikä vailla merkkejä rasisteista. He eivät todellakaan halunneet tulevan sithiimperiumin valtaistuimen perivän joku muu kuin ihmiskunta.
  Siksi ehkä Darth Maulin kuolema oli ennalta määrätty. Lisäksi Palpatine melkein kuoli kaksintaistelun aikana oppilaansa kanssa, ja vain ylivoimainen voima pelasti tulevan keisarin kuolemasta.
  Darth Sidious oli ärsyyntynyt siitä, että joku maailmankaikkeudessa oli parempi käyttää valomiekkaa kuin hän. Ja tämäkin jätti jälkensä . Onneksi ihmisparin osalta Maul ei rajoitustensa vuoksi voinut ylittää heitä tunteessaan voiman pimeän puolen!
  Damaskos ja Palpatine tekivät kaikkensa varmistaakseen, että Naboon kriisi hyödytti heitä molempia. Kun Darth Maul aloitti operaation Naboolla jedien tuhoamiseksi, Damaskos ryhtyi aktiivisiin toimiin luodakseen uuden kriisin. Ottamalla yhteyttä Corporate Unionin, Commerce Guildin, Techno Unionin ja muiden yritysten johtajiin Damaskos vakuutti heidät Tasavallan pahoista teoista heidän maailmoihinsa nähden. Palpatine varmisti valintansa Galaktisen tasavallan ylikansleriksi ja päätti, että oli tullut aika saattaa päätökseen Suuri suunnitelma yksin. Oppinut Plagaustilta kaiken tarvitsemansa ja käyttänyt opettajansa yhteyksiä halutun viran saamiseksi, Palpatine piti ikääntyvää Muunia vain esteenä. Plagaust sen sijaan näytti luottavan opiskelijaansa täysin.
  Lisäksi Darth Maul kuoli ja kahden sääntö palautui automaattisesti.
  Edessä oli vielä paljon työtä ja aikaa; Darth Sidusilla ei yksinkertaisesti ollut aikaa kouluttaa uutta opiskelijaa.
  Joten miksi heidän tandeminsa ei voisi olla olemassa vielä muutamaa vuotta - mutta jediritarikuntaa ei tuhota kokonaan?
  Mutta se ei ollut tärkeintä. Plagaust paljasti lopulta kauhean salaisuuden: "hän on Palpatinen todellinen, biologinen isä - Witt Thaler."
  Kyllä, hänen äitinsä, hyvin kaunis talonpoikanainen, käänsi rikkaan kauppaherran Damaskoksen pään. Eikä hän voinut hillitä intohimoaan.
  Yleensä sithiin vihkiytymisen jälkeen kyky lisääntyä jälkeläisiä laskee jyrkästi. Ja tässä olet niin onnekas - sinulla on poika! Ja niin kykenevä ja lahjakas, ei vain vahvuudessa, vaan myös poikkeuksellisella poliittisella lahjakkuudella.
  Tämä oli tärkein syy, miksi hän pelasti nuoren miehen. On paljon mukavampaa siirtää liiketoimintaa omaan vereen. Vaikka korkean tason sithistä tuli melkein hedelmätön, perhesiteitä ei koskaan pidetty tärkeinä.
  Plagaust tuli tunteelliseksi... Ehkä hän todella päätti, ettei hänen oma poikansa koskeisi häneen.
  Mutta juuri tämä sai Darth Sidiousin toimiin. Sellaisen rikoksen tekeminen kuin oman isänsä murha on jokaisen sith-mestarin unelma.
  Vaaleja edeltävänä iltana Damaskos esiintyi ensimmäisen kerran julkisesti useisiin vuosiin yksinomaan senaattori Palpatinen kanssa: he osallistuivat Mon Calamari -oopperan uuden esityksen ensi-iltaan Galaktisessa oopperatalossa. Esittelyn jälkeen kaksi Sith Lordia vetäytyivät Damaskoksen kattohuoneistoon Caldani Spiers -rakennuksessa juhlimaan Palpatinen tulevaa menestystä. Palpatine käveli opettajan ympärillä viinin kanssa harjoitellen hänen tulevaa puhettaan senaatissa.
  Plagaust, humalassa, kertoi Palpatinelle, että hänen kokeilunsa magokloriaanien kanssa oli enemmän kuin onnistunut. Poika Anakin voitti kilpailun, ja mikä tärkeintä, onnistui poistamaan koko taistelurobotin armeijan. Tämä tarkoittaa, että pojalla on voimaa enemmän kuin kenelläkään universumissa asuvalla. Lisäksi hän onnistui pojan lisäksi siementämään Togruta-rodun edustajan Magochloriansilla. Ottaen huomioon, että tämän humanoidin, mutta ei-ihmisrodun edustajat ovat köyhempiä kuin magoklooriat, mutta samalla jedien prosenttiosuus heistä, monta kertaa vähemmän kuin ihmisiä, on erittäin korkea...
  Uusi tyttö Ahsoka Tano pystyy tulevaisuudessa saavuttamaan poikkeuksellisia, aiemmin tuntemattomia taitojen korkeuksia. Yhdistelmä vaihtoehtoisia tapoja havaita Togruta-voiman ja runsauden magokloria voi synnyttää todellisen ihmisen luoman luonnon ihmeen.
  Mitä seuraavaksi? Hän jatkaa kokeiluja ja luo uuden ihmisrodun, joka on voimaltaan yhtä suuri kuin jumalien. Ja hän pystyy syntetisoimaan vielä korkeamman tason olentoja kuin magoklooriat - teokloriaat, mikä antaa sithien muuttaa maailmankaikkeuden fyysisiä lakeja ja ehkä luoda uusia universumeja!
  Mustassa lordissa oli jotain pelästyttävää ja hämmästyttävää.
  Vähitellen humalassa Plagaust nukahti ensimmäistä kertaa moniin vuosiin, ja muutamaa hetkeä myöhemmin Sidious epäröi (ehkä olisi parempi vain leikata pää pois miekalla?) päästi voimasalaman virran opettajaan. .
  - Sinä, isä, vastaat kaikesta! Siitä, että hylkäsit minut, että annoin minun kestää helvetin vuoden kuninkaallisissa kidutuskellareissa! Miksi pakotit minut tappamaan ainoan todellisen rakkauteni, Caroline?
  Musta Sith karjui, sylkien salamaa vanhemmalleen. Hän todella todella vihasi häntä.
  Darth Sidious nautti Plagaustin tuskasta ja kidutti hänet hitaasti kuoliaaksi, ja Voiman avulla uupuneena hän ei voinut tehdä mitään ja kuoli.
  Viimeisillä sekunneilla musta lordi sanoi:
  "Hävisit tämän pelin sinä päivänä, kun päätit opettaa minut hallitsemaan galaksia, sinulla on isäsi rinnallasi - tai tarkemmin sanottuna kantapääsi alla. Olit opettajani, isä - kyllä, tätä varten Olen ikuisesti kanssasi, olen kiitollinen, mutta sinusta ei koskaan tule herraani."
  - Palpatine sanoi hyvästit Darth Plagaustille, joka oli kuolemassa ja paloi salaman tulessa.
  Näin sithien keksijä päätti myrskyisän elämänsä. Ja hänen kanssaan universaalin historian sivu kääntyi.
  Mutta jäljelle jäi kaksi uutta, mahtavaa luomusta: Ahsoka ja Anakin, sekä opiskelija, joka onnistui saamaan vallan galaksissa ja kukistamaan jedit.
  Luke Skywalker oli siis Palpatinen pojanpoika ja Darth Vaderin poika.
  Siksi musta Sith-lordi ei voinut antaa käskyä, ottaa ja tuhota suoraa, lahjakasta jälkeläistään. Lisäksi, sanotaanpa mitä tahansa, Luke on sataprosenttisesti ihminen ja hänen omat lapsensa ovat puoliksi Togruta. Mutta keisari Palpatine oli jo ottanut käyttöön lakeja, jotka rajoittavat ei-ihmisten oikeuksia, ja pyrki yleisesti saamaan rasistisia lakeja uuteen valtaan.
  Todellakin, koska ihmiset ovat galaksin runsain rotu ja keisari itse on lähipiirinsä tavoin ihminen, niin ankara rasismi ja muiden rotujen nöyryytys on varsin sithien henkeä. Ne, jotka rakastavat tukahduttaa ja hallita.
  Suurmarsalkka Tarkin kehitti kokonaisen teorian ja ideologit oikeuttamaan rasismin...
  Mutta vain puolet ihmisistä peri valtaistuimen. Vaikka Ahsoka pääsi eroon rumista kasvaimista, hänen kameleonttiihonsa näyttää kauniilta.
  Keisari lähetti nimenomaan lapsensa tuhoamaan elämää Shiloh-planeetalla, jossa Togrutat asuivat. Ja mustan lordin jälkeläiset tekivät tämän ilolla.
  He palvelivat hedelmöittymisestä lähtien ja tiesivät vain voiman pimeän puolen. Palpatine teki hyviä tekoja useammin kuin kerran nuoruudessaan. Ja jos hän olisi päätynyt kidutuskellariin, ellei hän olisi tavannut Plagaustia, hänestä ei koskaan olisi tullut galaksin suurin tappaja.
  Kyllä, hänen lapsensa eivät tehneet hyviä tekoja, he tekivät onneksi kaikkea pahaa. Mutta jostain syystä tämä on juuri se, mikä on epämiellyttävää keisarille. Tolley, hyvyys hänessä ei ollut täysin kuollut. Toli Palpatine uskoi, että oli mahdotonta tulla oikeaksi sithiksi ilman taistelua itsesi kanssa, kun kukistat valopuolen itsessäsi.
  Hänen lapsensa hyväksyivät pahan palvelemisen itsestäänselvyytenä, maailmankaikkeuden luonnollisimpana asiana ilman henkistä tuskaa tai katumusta.
  Mutta Palpatine taisteli itsensä kanssa, ja vain Korkeimmat jumalat tietävät, mitä Carolinen murha maksoi hänelle.
  Lisäksi keisari ei uskaltanut tappaa äitiään. Plagaust ilmeisesti tunsi myös kiintymystä häntä kohtaan, eikä koskaan esittänyt sellaista kysymystä.
  Ja Palpatinen äiti on edelleen elossa ja huolimatta siitä, että hän on jo kauan sitten kulunut sata vuotta, ei näytä ollenkaan vanhalta naiselta. Päinvastoin, hän näyttää poikaansa nuoremmalta, vahvalta blondilta - ulkonäöltään enintään kolmekymmentä vuotta vanha. Vapauduttuaan raskaasta työstä hän asettui syrjäiseen maakuntaan ja ryhtyi siellä noituuteen.
  Kyllä, hän oli tavallinen, talonpoika, mutta myös epätavallinen nainen, joka oli muuttunut hänen genetiikassaan. Muuten hän tuskin olisi voinut tulla raskaaksi mustasta lordista.
  Paljain jaloin, vain lannekankaalla, kapea vyötäröllä kuin nuorella tytöllä, hän työskenteli lujasti pelloilla ja harjoitti öisin noituutta. Mutta kun Witt asui hänen kanssaan, äiti piilotti toimintansa eikä vihittänyt poikaansa mihinkään.
  Totuus lipsahti pari kertaa, että hänen kohtalonsa olisi todennäköisesti haudattava paitsi läheistensä myös heidän lapsensa ja lastenlapsensa.
  Palpatine vieraili äitinsä luona vasta vuosi sitten - kun oli tarpeen suojella Naboota kapinallisten hyökkäykseltä. He etsivät myös salaisuuksia mustan keisarin kotiplaneetalta. Ehkä he halusivat selvittää hänen heikkoja puoliaan tai löytää hänen sukulaisiaan?
  Keisarilla oli velipuoli. Täällä Palpatine uhrasi hänet pimeille voimille vähän ennen Naboon kriisiä - kuinka sen sanoisin, jotta onni hymyili.
  Tähän mennessä hänen veljensä oli jo hankkinut lapsenlapsia, joten Darth Sidiousin odotustaktiikka kannatti. Vielä enemmän uhreja ja uusi lisä murhattujen sukulaisten panteoniin.
  Sitten hän halusi tappaa äitinsä samaan aikaan. Mutta Palpatine odotti tapaavansa vanhan naisen, mutta hänen äitinsä ei ollut muuttunut lainkaan pitkien erovuosien aikana. Tyttömäinen, lihaksikas vartalo, erittäin tumma rusketuksesta, ja sileä iho, kauniit kasvot miehekäs leuka. Kaukaa katsottuna hänet voidaan yleensä luulla tytöksi, mutta läheltä näkee hänen kasvonpiirteensä: melko kypsä, hyvämuotoinen ja hän on vähintään kolmekymmentävuotias. Ja jos katsot smaragdisafiirisilmiin, se näyttää vieläkin enemmän.
  Witt Thaler, joka ei odottanut, että hänen äitinsä ei ollut niin yksinkertainen kuin miltä hän näytti, oli järkyttynyt ja kieltäytyi tappamasta tai, kuten hän sitä kutsui, uhraamasta pimeille voimille.
  Hän ei silloin uskaltanut vaihtaa edes muutamaa sanaa äiti-noidansa kanssa ja vältellen kontaktia hän kiiruhti pois ja lähti. Äiti saattoi tunnistaa poikansa, mutta hän myös teeskenteli kylmää ja välinpitämätöntä.
  Ja viimeisellä vierailullaan Naboossa hän ilmestyi sillä hetkellä, kun keisarillinen saattue joutui väijytykseen. Palpatine oli melkein haudattu palatsiin, mutta hänelle ilmestyi paljasjalkainen nainen, joka osoitti piilotetun uloskäynnin ja näytti hänelle, missä toinen kapinallisten väijytys oli.
  Sitten he vaihtoivat muutaman lauseen hänen kanssaan.
  Kuihtumaton äiti laittoi kätensä Palpatinen otsalle ja sanoi katkerasti:
  - Kuinka julmasti olet haavoittunut, poika. Sinussa ei ole enää yhtään tunnistettavaa piirrettä!
  Darth Sidious vastasi vihaisesti äidilleen:
  - Olen vain ulkonäöltään hyvin vanha mies! Itse asiassa kehoni ei ole elänyt ihmisten lakien mukaan pitkään aikaan. Ja pystyn edelleen voittamaan kaikki jedit miekoilla. Ja lihani fyysisen olemassaolon aika kestää vielä monia vuosisatoja!
  Nuori äiti nyökkäsi ryppyiselle pojalleen:
  -Oletko päättänyt pidentää fyysistä olemassaoloasi ryhtymällä vampyyriksi? Tietysti vampyyreillä on etuja ihmisiin verrattuna. Paitsi tarve juoda verta kolme kertaa päivässä ja välttää auringonvaloa. Mutta tämä ei ole elämää!
  Keisari Palpatine loukkaantui äidistään ja halusi jopa lyödä häntä, mutta hillitsi itsensä. Hän mutisi vihaisesti:
  - Minusta on tullut vahvempi kuin nuoruudessani, minua on vaikeampi tappaa millään muulla kuin korkeimman tason hopealla. Ja missä tahansa auringossa voit käyttää mukavaa avaruuspukua suodattimilla, eikä keinovalo ole vaarallinen minulle.
  Tässä Darth Sidiousin sävy muuttui pehmeämmäksi:
  - Parempi vielä, kerro minulle, kuinka sinä yksinkertaisena ihmisenä onnistuit ylläpitämään nuoruuttasi?
  Lada Thaler vastasi suloisella, valkohampaisella hymyllä:
  "Kävelin paljain jaloin Naboossa koko ikäni, tein töitä koko ikäni, söin terveellistä ruokaa, join vain mehua ja maitoa. Aina raikkaassa ilmassa - kaukana kaupungista. Kävin pääkaupungissa vain kerran ja sitten kahleissa, kun minut tuotiin kuulemaan tuomiota. Ja sitten taas kylään kuokan kanssa!
  Elän terveellisimpiä mahdollisia elämäntapoja ja miksi minun pitäisi vanheta?
  Tällä kertaa Palpatine ei edes suuttunut, hän tunsi olonsa hieman huvittuneeksi ja aivan loogisesti pyysi selvennystä:
  - Miljoonat talonpojat elävät samaa elämäntapaa kuin sinä, mutta tämä ei estä heitä muuttumasta rumaksi vanhoiksi naisiksi, toisin kuin sinä. Mikä on salaisuus - kerro minulle!
  Äiti vastasi alentuvalla äänellä:
  - Tärkein kysymys on, mikä saa ihmisen vanhenemaan? Luonnon kiertokulku on ikuinen, ja ihmiskeho on samanlainen kuin tällainen kierto. Objektiivisesti tarkasteltuna ihmiskehossa ei ole mitään, minkä pitäisi ikääntyä. - Nuoren näköinen nainen pysähtyi ja jatkoi jumalattaren luottamuksella. - Kaikki on kiinni ajattelusta ja uskosta. Usko, että vanhuus on luonnotonta, mutta ikuinen nuoruus, päinvastoin, on malli, etkä vanhene!
  Palpatine ei ollut täysin samaa mieltä tästä:
  - Ikääntyvien ihmisten lisäksi myös metalli, esineet, avaruusalukset ja taistelurobotit. Miksi luulet, että ihminen voi välttää tämän tahdonvoiman ja uskon avulla?
  Nuori nainen vastasi luottavaisesti:
  - Ihmiskeho, toisin kuin metalli, on uusiutuva järjestelmä. Solut voivat jakautua ja uusiutua miljardeissa miljardeissa vuosissa. Kuka tahansa tiedemies sanoo, että kehon varren reservi kestää miljoonia miljoonia ihmishenkiä. Sinun tarvitsee vain oppia tekemään yksi olennainen pieni asia - uudistaa ja uudistaa hermosoluja. Silloin kuolemattomuudesta tulee todellisuutta!
  Palpatine kysyi vihjailevasti:
  - Ja kuinka teet tämän, äiti?
  Nainen nauroi ja vastasi kuiskaten:
  - Miksi vampyyri tietäisi tämän? Ja niin jatkat elämääsi tässä lihassa viisi tai kuusi vuosisataa. Ja ihana joukko teitä on kasvamassa... Tarvitseeko sinun vielä hallita ikuisen nuoruuden salaisuutta? Varsinkin kun ottaa huomioon itsekkyytesi?
  Darth Sidious sihisi kuin murskattu käärme ja veti helakanpunaisen teränsä:
  - Minäkin voin uhrata sinut pimeille voimille!
  Äiti katsoi ilman minkäänlaista maan varjoa poikaansa-keisariin. Hän vastasi hymyillen vielä leveämmin:
  - Tämä uhraus ei auta sinua taistelussasi! Vaikka olet verinen tyranni, rukoukseni pelastavat sinut kuolemalta. Vuoden kuluttua kävelet pitkin kuilun reunaa. Ja vain äitisi voi pelastaa sielusi helvetistä!
  Palpatine pehmeni ja heilutti kättään rennosti:
  - Okei, kuten sanoit: vampyyrilla on vielä viisi tai kuusi vuosisataa jäljellä. Ja sitten ehkä löydän tehokkaamman tavan pidentää elämää. Lisäksi tehdään jo kokeita hengen juurruttamiseksi klooniin!
  Äiti suuteli Palpatinea hyvästit ja toivotti hänelle onnea. Hän tuoksui niin raikkaalta ja miellyttävältä. Ja Darth Sidious oli surullinen - hyvyydellä on oma viehätyksensä.
  Pahuus on pahaa, ja pimeyden ja julmien sakaalien ympärillä eläminen on äärimmäisen väsyttävää. Joskus pelot valtaavat... Kiusaavaa ja kauheaa.
  Lisäksi keisari Palpatine halusi hänen seuraajakseen sithiä, joka ei ollut puhdasta pahaa, ja jotta seuraaja voisi tuoda ainakin jotain luovaa kosmisen voiman elämään.
  Luke Skywalker on sataprosenttisesti ihminen ja tämä on hänen merkittävä etunsa.
  Lisäksi Anakinin ja Palpatinen veri virtasi edelleen hänessä. Ja tämän pojan tuominen pimeälle puolelle vaati vakavaa vaivaa.
  
  
  PURETUN SYNTYMÄ
  Kuinka Palpatinesta, vaatimattomasta nuoresta miehestä, erinomaisesta opiskelijasta ja esimerkillisestä käytöksestä erottuvasta, tuli universaalin ja pahan ruumiillistuma ja hän siirtyi voiman pimeälle puolelle?
  Elämä Naboon planeetalla oli suhteellisen hyvää - leuto ilmasto, runsas maa, mellakoiden ja muutosvaatimusten lähes täydellinen puuttuminen. Hallitusmuoto on perustuslaillinen monarkia... Mutta kuninkaan valta on suuri, hänen säädöksensä ovat samat kuin lait, ja vain Padle Amidalaa muutettiin rajoittamaan sekä monarkin hallituskausia että hänen valtaansa.
  Nuoruudessaan Palpatine oli erittäin komea, hoikka ja tietysti fyysisesti kehittynyt nuori mies, hän voitti planeettojen välisen Airball-kilpailun. Silloin Palpatine, joka kuului Naboo-tiimiin aivan viime hetkellä, tunsi olevansa herkkä voimalle. Hän näki etukäteen pulsarien lennot ja asteroidien käännökset monimutkaisessa virtuaalipelissä. Ja hän tajusi, että hän pystyi aistimaan, milloin hänen oli annettava kohtalokas, ratkaiseva isku. Ja sitten hänen nimensä oli hieman erilainen: Witt Thaler. Äiti on tavallinen ja isä tuntematon. Totta, luontaisten kykyjensä ja kovan työnsä ansiosta Witt onnistui pääsemään arvostetun korkeakoulun vapaaseen tiedekuntaan. Tätä varten oli kerättävä erittäin korkea pistemäärä.
  Isästään hänen erittäin kaunis ja kurvikas äitinsä sanoi, että hän oli jalo herrasmies, ehkä jopa yksi hyvin syntyneistä jedeistä.
  Mutta hän ei voinut sanoa hänen nimeään. Witt kuitenkin teki mielessään erilaisia olettamuksia - ehkä hänen isänsä oli itse asiassa keisari naapurigalaksista?
  Jo lapsena Thaler, tuleva Palpatine, tunsi sisällään kyvyn lukea suljettua oppikirjaa - paperimuodossa tai e-kirjaa - sillä ei ollut väliä. Hän hämmästytti ystäviään kyvyllään ennustaa urheilukilpailujen lopputulosta tai voitti arvoituksia vedonlyönnistä - kuten nyrkkiin piilotetun arvoituksen.
  Mutta juuri tässä pelissä hän tajusi, että hänellä oli harvinainen lahja. Sensaatiomainen voitto teki Witt Thalerista Naboon sankarin, ja... No, aivan kuten sadussa, se johti siihen, että kaunein tyttö, prinsessa Caroline Amidala, rakastui häneen ylitsepääsemättömästi.
  Ja Witt itse, hänen nuorella, kuumalla verellään, tunsi myötätuntoa ja vastavuoroisuutta. He rakastuivat mielettömästi toisiinsa, ja virallinen valtaistuimen perillinen Caroline Amidala Naberri tuli raskaaksi tavallisesta pojasta.
  Kuningas oli raivoissaan. Naboo-planeetan tavan ja lain mukaan abortti on ehdottomasti kielletty, mutta kruununprinsessalta ja hänen jälkeläisiltä riistettiin oikeus valtaistuimelle. Witt Thaler piti teloittaa tuskallisimmalla tavalla ankaran kidutuksen jälkeen. Ja lapsensa syntymän jälkeen Caroline lähetettiin orjaksi istutukselle. Prinsessa oli paikalla: paljain jaloin, vain revitty tunika yllään, hänen täytyi työskennellä kovasti yhdessä muiden vangittujen tyttöjen kanssa. Vietä yö kasarmissa, paljailla laudoilla ja syö yksinkertaista, karkeaa ruokaa. Valvojat löivät tulevaa kuningatarta piiskalla, jos tämä työskenteli edes vähän hitaammin.
  Yksi rangaistuksen tyypeistä on orjien ripustaminen telineeseen ja paljain kantapäänsä kutitus soihdun liekeillä.
  Wittiä itseään kidutettiin vankilassa. He kiduttivat minua julmasti, hienostuneesti, mutta erittäin ammattimaisesti, estäen minua menettämästä tajuntaa tai kuolemasta ennenaikaisesti.
  Witt Thaler kävi läpi tuhat helvetin ympyrää. Häntä kidutettiin koko vuoden ennen teloitustaan. Ja sitten rottapunkki joutui syömään hänet elävältä miljoonien Naboon asukkaiden edessä.
  Mutta teloituksen aikana hirviö räjähti yhtäkkiä... Ja kun savu poistui, Witt Thaler katosi jäljettömiin. Monet pitivät tätä merkkinä ylhäältä ja putosivat polvilleen. Ja kuningas horjui, hänen kasvonsa muuttuivat siniseksi - hän oli kärsinyt iskun.
  Kuukausien kidutuksen silvottuna Witt heräsi kosteassa luolassa, joka oli peitetty kirkkailla kasveilla. Hänellä oli suuria kipuja, mutta samaan aikaan kovan voiman tunne palasi. Jostain syystä Witt ei voinut käyttää kykyjään kidutuksen aikana kidutuksen kellarissa ja polttaa teloittajia.
  Vaikka hän näkyvästi kuvitteli tulen lentävän ulos itsestään, pulsarien purkauksen ja virtauksia plasmaheittimen kauheasta aseesta (kielletty vanhassa tasavallassa - sen äärimmäisen suuren tuhovoiman vuoksi!). Mutta sitten voiman tunne palasi.
  Ja teloittajien aiheuttamat syvät haavat paranivat hitaasti mutta varmasti.
  Witin vieressä oli kanisteri, jossa oli ravinneseosta, ja hän imesi sitä aina silloin tällöin nukahtaen.
  Hänellä oli esimerkiksi unelma... Harhaanjohtava ja samalla sankarillinen;
  Ruumiin ahmiminen oli nopea prosessi, mutanttileijonalla oli kiire, kun liha oli tuoretta ja lämmintä. Kun hän lopulta lopetti, jäljellä oli vain luuranko. Useat mustat soturit kaapuissa, taikasauvoilla aseistettuina, ajoivat hänet pois ja poimivat sitten luurangon.
  - Rohkea gladiaattori, joka kuoli urhoollisen kuoleman, haudataan paikallisten tapojen mukaisesti täydellä kunnialla. - Kommentaattori ilmoitti innostuneesti.
  - Hämmästyttävää! Ei niin huono loppu! - sanoi tuleva avaruuskeisari. Witt on vielä nuori mies unessa; hänestä näyttää olevan lähimenneisyytensä.
  Ja tuntematon kommentoija jatkoi tukehtumista kiihkeässä ilossa:
  - Ja nyt ilmoitamme kilpailun jatkumisesta. Tässä vaiheessa kuka tahansa yleisö voi taistella tappajaleijonaa vastaan.
  Witt Thaler nousi heti seisomaan ja huusi kirkkaasti:
  - Haluan!
  - On selvää, että haluat sovittaa syyllisyytesi siitä, että et lyö vetoa ihmisestä. - Prinsessa Caroline Amidala kiusoitteli häntä.
  Nuori mies huusi raivoissaan:
  - Ja jos niin! Eläin, joka tappaa ihmisen, ei ansaitse elää!
  - Mutta sinulla on kilpailijoita, katso. - Prinsessa Caroline osoitti seisovaa petoa, joka muistutti pystyssä olevaa krokotiilia elefantin kasvoilla. - Tämä kaveri haluaa myös taistella!
  Kommentaattori ilmoitti:
  - Joten, jos kaksi ihmistä ilmoitti samanaikaisesti halunsa ryhtyä taisteluun, heidän on ensin taisteltava keskenään.
  Yleisö suhtautui myönteisesti tähän päätökseen, enemmän spektaakkeliin ja lisää verta!
  Soturi Witt katsoi hirviötä hilseilevän panssarin peittämä runko ja heti ensimmäisissä sekunneissa hän tunsi epämiellyttävän tunteen vatsassa. Sitten nuori mies voitti jännityksensä, vaikka vihollinen oli epäilemättä vaarallinen.
  - Sinulle annetaan tavallinen ase! - Kommentaattori ilmoitti kylmällä äänellä.
  Soturit kumartuivat tavan mukaan. Sitten heille annettiin miekka ja kilpi. Täällä Wittiä odotti toinen yllätys: hänelle annettiin yksi miekka hänen oikealle puolelleen, ja vihollinen sai kaksi kerralla, ottamalla toisen aseen tavaratilaansa.
  - Se ei ole reilua! - Nuori mies vastusti. - Kaksi terää yhtä vasten.
  - Tämä on Corpse Sucker, hän käyttää aina nenänsä taisteluissa. Sellainen tapa! - Näkymätön kommentoija vastasi peittämättä halveksuntaa ääneensä; aseet luovuttivat kauniit, melkein painottomat tytöt, hyvin samanlaiset kuin nymfit. Heitä katsoessaan Witt (tuleva Palpatine) tunsi intohimoisen halun, ja hän häpesi suuresti, että hänen jännityksensä huomattiin. Joten hän sanoi sen vihaisena.
  - Joten anna minulle toinen miekka kömpelön kilven sijaan. - En halua olla narttu.
  - Sinulla on sellainen oikeus! - sanoi kommentaattori, muuttuen hieman ystävällisemmäksi.
  Nymfi ojensi nuorelle miekalle toisen miekan ja sanoi patosisesti:
  - Taistele, ritari, älä häpäise kunniaasi.
  Kommentaattori ilmoitti jälleen:
  - Oikeus tappaa tai armahtaa kuuluu taistelijalle, joka omistaa voittoaseen! Ja myös yleisölle. Mielestäni tämä on otettava huomioon.
  - Aion ehdottomasti lopettaa rohkean komean miehen. - sanoi Corpse Sucker.
  - Ilman vasaraa ei voi halkaista linnaa! - Witt puhui nokkelalla aforismilla.
  He nousivat seisomaan, krokotiilinorsu oli paljon suurempi kuin kaveri, ja alkoivat odottaa signaalia.
  Höyhenenvaalea nymfi lensi hänen luokseen ja suuteli nuorta miestä hänen ruusuiselle poskelleen.
  Witt punastui ja otti puoli askelta, sillä hetkellä kuului taistelumerkki. Ruumis-imejä ryntäsi hänen kimppuunsa heiluttaen miekkojaan, hän odotti ottavansa hänet kiinni. Nuori mies oli hereillä, ja hyppäsi sivulle ja vetäytyessään potki. Isku osui kilpeen, se soi inhottavalla äänellä.
  - Hei, poika! Pidä huolta kengistäsi, ne ovat söpöjä.
  Nuori Witt katui todella, ettei ollut riisunut lenkkariaan; ne olivat hänen syntymäpäivälahjansa, ne olivat epätavallisen värisiä ja kestävästä nahasta huolimatta hän ei halunnut pilata niitä. Köyhän naisen poika tarvitsee hyvät kengät. Ja hän Witt on vielä poika, joten hän voi kävellä paljain jaloin ilman hämmennystä.
  Taistelu jatkui, ja sitten nuori mies totesi, että vihollinen oli erittäin taitava runkonsa kanssa. Kuinka nopeasti miekka liikkuu, kun taas kädet eivät ole niin liikkuvia ja jopa ylivoimaisia.
  - Unelmoin koko ikäni elefantilla ratsastamisesta, en tappelemisesta. Olet niin inhottava.
  Vastauksena käheä vinku:
  - Että et pidä henkilöstä. Sen verran huonompi rotusi on.
  Witt jatkoi lentoradan muuttamista, teki mylly, yksi tehokkaimmista tekniikoista
  Kendo, mutta ilmeisesti taitavan taistelijan maine ei tullut vastustajalleen turhaan. Hän onnistui torjumaan kaiken ja antoi jopa itse herkkiä iskuja. Esimerkiksi yksi syöksyistä osui Wittiä rintaan, hänen t-paitansa leikattiin, nuori mies teki kuperkeikkauksen selkään, tuskin välttyessään vakavalta tappiolta. Kaksipäinen venäläinen kotka vaurioitui ja leikkasi kahtia.
  - Mikä paskiainen! - Witt sanoi ja suoritti "Butterfly"-tekniikan, mutta taas kaikki hyökkäykset osoittautuivat
  Takaisin vangittu. - Nenäpaholainen.
  Hän haavoittui uudelleen, raaputtamalla käsiään, ja sitten hän sai iskun olkapäähän. Witt vetäytyi, hän yhtäkkiä tajusi, että hän oli toivottomasti häviämässä taistelun, kun hän kohtasi itseään taitavamman vihollisen kumppanin. Lisäksi nuori mies ei ollut vielä kovin kokenut kendosta.
  Prinsessa Caroline oli myös huolissaan:
  - Olen viimeinen typerys, kun en estänyt poikaystävääni. Tässä universumissa hän on täysin
  Se on muukalainen, ja hän kuolee, kukaan ei tiedä mistä.
  Hän halusi hypätä ulos areenalta. Sitten, kuten onni, tuttu velho ilmestyi.
  - Mikä kaunotar, hänen ei kuulu ampua kepillä tai heiluttaa jalkojaan. Tiedän Corps Suckerin! Mitä, hän varmasti tappaa ja jopa pilkkaa ruumista. Joten pidit siitä tai et, sinun on annettava itsesi minulle.
  - Ei koskaan! - sanoi prinsessa Caroline.
  Voiman pimeän puolen velho huusi:
  - Tässä tapauksessa sinut voidaan myydä rykmentille ja palvelet kaksikymmentä sotilasta päivässä. Tai päinvastoin, hallitsijan haaremiin, jossa teitä on tuhansia ja kuivutte melankoliasta ja pidättäytymisestä.
  Prinsessa karjui rohkeasti:
  - Minusta tulee soturi!
  Noita nauroi:
  - Olet hauras tyttö, joka ei osaa taikuuden perustekniikoita. Kyllä, sinut poltetaan ensimmäisessä taistelussa.
  Caroline loukkaantui:
  - Mestari Glory opettaa minua! Kyllä, ja olen fyysisesti vahva!
  Noita naurahti vastenmielisesti:
  - Master of Glory? Ja kyllä, hän on itsekäs. On epätodennäköistä, että hän onnistuu missään arvokkaassa. Voisin tehdä sinusta vaimon ja välittää taitoni kuin omani.
  Prinsessa virnisti ironisesti:
  - Haluatko tulla jumalaksi?
  Noita karjui mahtipontisesti:
  - Miksi ei! Että olen huonompi kuin muut hakijat?
  Caroline sanoi vilpittömästi ja halveksuen:
  - Olet iljettävä. Tulen inhoamaan kosketustasi.
  Kiusaajan silmissä välähti ruskea valo.
  - No, minä muistan sen sinulle.
  Heidän jutellessaan Witin haavat lisääntyivät. Nuori mies vetäytyi, hän alkoi jo huimata verenhukkaa. Ruumiimeja teki toisen hyökkäyksen, kauhea heilautus melkein katkaisi miehen pään ja leikkasi posken.
  - Hän sanoi paskiainen. - Taistelujen aikana hänen lenkkarinsa tarranauha irtosi.
  Ja kengät tuskin kestivät. Mutta inspiraatio iski osaavaan nuoreen mieheen, joka hyppäsi jyrkästi ylöspäin. Hän heilutti jalkaansa, ja tennarit lensivät kuin kivi rintareunasta Corpse Suckerin kasvoille osuen hänen niitatulla kantapäällään silmään. Hän ulvoi hetken hajamielisesti.
  Witt suoritti yhden vaikeimmista Jedi Kendo -tekniikoista, "kolminkertaisen tuulettimen" ja katkaisi hirviön rungon. Verisuihku suihkusi ulos, Ruumissucker vetäytyi jalat leveästi. Hänen kurkkustaan kuului kauhea karjunta.
  Witin silmät välähtivät kiihkeästi:
  - Vihollinen on täydellisen tuhon partaalla! minä voitan!
  Nuori mies hyökkäsi vihollisen kimppuun; yhdellä miekalla hän ei ollut kauhea. Ruumissikari vetäytyi, horjui ja jätti iskuja väliin. Pian hän sai useita vakavia haavoja ja pudotti miekkansa. Sitten hän reagoi vain kouristelevasti ja käänsi kilpeä. Jännittyneenä Witt suoritti haarukkaliikkeen puukottamalla vastustajaansa ensin päähän, johon tämä onnistui reagoimaan, ja sitten vatsaan. Punkti oli syvä ja suolet tulivat ulos. Sitten Witt näki, että vihollinen oli täysin heikentynyt, "harja" -tekniikkaa ja lävisti kallonsa. Hän kaatui kuolleena.
  - Taistelija Witt, lempinimeltään aave, voitti. Hänen vastustajansa, Corpse Sucker, Smashing Trunk, on melkein kuollut. Nyt voittajalla nuorella miehellä on oikeus tappaa hänet tai ei.
  Yleisö oli meluisaa, osa vedoista voitettiin ja osa hävisi, mutta kaikki olivat erittäin janoisia verta.
  United, villissä impulssissa ja kiihkeässä itkussa:
  - Lopeta hänet! Leikkaa pää irti ja ripusta se paalulle! - He huusivat. - Näin tavat sanelevat menettämään häviäjiä.
  Witt pudisti päätään, taistelun jännityksessä hän pystyi vielä tappamaan, mutta kun se oli ohi, hänen raivonsa haihtui. Pään leikkaaminen kylmäverisesti ja sitten sen väärinkäyttö ei kuulu hänen sääntöihinsä. Nuori mies kumarsi kirkkaan päänsä ja sanoi lujasti:
  - Ei, en tapa avutonta olentoa.
  - Tuhoa hänet! Lopeta se! - Yleisö jatkoi huutamista ja useat raajat hyppäsivät ylös. Ja kiljuu - Anna meille iloa!
  Tuleva keisari Palpatine osoitti ennenkuulumatonta jaloisuutta:
  - Vihollinen on voitettu ja jopa rampautunut, mitä muuta haluat!
  -Ystäväsi on tyhmä. Jättämällä Corpsesuckerin hengissä hän tekee itsestään kuolevaisen vihollisen.
  Hän ei anna anteeksi nöyryytystä ja rungon menetystä. - Noita sanoi ruosteisena vinkuen. - Miksi olet tyhmä? Älä huuda, lopeta se?! Hän kuuntelee sinua!
  - Olen saanut tarpeeksi verta! - Prinsessatyttö vastasi. - Ja miksi olette niin julmia? Eikö muuten ole mahdollista pitää hauskaa?
  Noita, jonka naamio oli piilossa viitan alle, sihisi:
  - Mutta kuten?
  Caroline, hädin tuskin peittäen ärtyneisyyttään, vastasi:
  - Kuuntele esimerkiksi kappaleita! Tai esittämällä taiteellisia numeroita, kaikenlaisia viihdeohjelmia, eläinten kanssa.
  Noita, jonka kasvot ovat piilossa, mutta palavat päät vielä paistavat läpi pimeyden vuoksi, sanoi nenääänellä:
  - Millainen koppi tämä on? Ei, ei kiinnosta! Kaikenlaiset ämpärit eivät voi korvata verispektaakkelia.
  Prinsessa väänsi kasvonsa tarkoituksella:
  - Todella?
  Noita rypisti kulmiaan ja kimalteli silmiään, murisi:
  - Entä ne laulajat, joilla on tinakurkku? Taikuuden ja noituuden avulla voit luoda uudelleen mitä tahansa musiikkia ja ääntä. Me pystymme siihen. Ja jos haluamme, alasti tunti tanssii.
  Velho kohotti pitkän, kynsillisen sormen:
  -Ei, tyttö, vakava gladiaattoritaistelu on parasta.
  Prinsessa Caroline oli kategorisesti eri mieltä tästä, mutta ei vastustanut.
  Witt Thaler sai rahaa taistelusta ja ansaitsi samalla rahaa vedonlyönnistä. Sitten nuoren miehen, joka ei ollut vielä toipunut edellisestä taistelusta, ja haavoittuneiden täytyi taistella
  Mutantti leijona. Mutta jos kaikki petoeläimen haavat paranivat taikuuden avulla, nuori mies tuli ulos uusien haavojen peitossa. Witt riisui arpisen T-paitansa ja lenkkarinsa, laittoi ne varovasti sivuun ja otti miekan molempiin käsiin. Joten puolialastomana käärittyinä farkuissaan hän vaikutti erityisen komealta prinsessa Carolinesta. Veistostetussa vartalossa näkyi leveitä leikkauksia. Poika hieroi jänteisiä olkapäitään yrittäen pakottaa kipua palvelemaan raivoaan. Hänen paljaat jalkansa tunsivat lattian kuuman pinnan kuumenevan keinovalon alla.
  Witt Thaler suuteli. Yleisö taputti käsiään.
  Se mutisi kovaäänisesti:
  - Taistelijoita ei tarvitse esitellä! Olkoon taistelu mielenkiintoinen!
  Leijona, odottamatta takoa, hyppäsi yrittäen vääntää vihollista hampaillaan. Hän ei onnistunut; hän hyppäsi taaksepäin ja onnistui lyömään häntä kantapäällään silmään. Peto raivostui, hyppäsi eteenpäin ja törmäsi miekan kärkeen. Tässä vaiheessa myös gladiaattoripoika yllättyi - veri, joka oli ollut aiemmin punaista, muuttui vihreäksi.
  - Mitä varten tämä kaikki on? - kysyi yllättynyt prinsessa Caroline.
  - Tämä viittaa siihen, että eläimestä on tullut sitkeämpi ja vahvempi, sen sopeutumiskyky on lisääntynyt. - Noita vastasi synkällä sävyllä.
  Tyttö teki selvän johtopäätöksen:
  - Tämä on huono!
  Noidan äänestä tuli paljon iloisempi:
  - Miksi! Miehesi on loistava taistelija, kiroilu on vain mielenkiintoisempaa.
  Lohikäärmeleijona jatkoi hyppäämistä kiinnittämättä huomiota vereen, hän oli erittäin nopea ja nuori mies tuskin ehti väistää. Joten Witt teki kuperkeikka hyppäämällä kuin akrobaatti, sitten sukeltaessaan kuin pätkä, hän repi auki leijonan vatsan. Hampainen terminaattori ei näyttänyt kiinnittävän tähän huomiota, vaan jatkoi nuoren miehen jahtaamista kehässä.
  - Perkele! - Witt sanoi ärsyyntyneenä. - Terä ei kestä sinua.
  Nuori mies alkoi väsyä verenhukkaan. Tarkalla syöksyllä hän onnistui puhkaisemaan leijonan silmän, mutta toisellakin silmällä saalistaja pysyi vaarallisena ja tarttui hetkeen, löi tuskallisesti kynsillisen tassunsa kylkiluihin. Kynnet jättivät kuusi syvää raitaa.
  - Mikä paskiainen! Lihan repiminen irti! - Nuori mies kuiskasi.
  Näytti siltä, että leijonan olisi pitänyt heiketä jo kauan sitten verenhukan vuoksi, mutta hänen hyökkäyksensä muuttuivat yhä nopeammiksi. Useita kertoja hampaat melkein lävistivät vatsalihaksen, ja yksi lävisti Thalerin rintalihakseen, raapimalla sitä vakavasti. Nuori mies horjui ja hampaat välähtivät hänen päälleen,
  lävistetty olkapäähän. Witt oli hikinen, verinen ja onnistui liukumaan ulos ja jopa viiltämään kurkkuaan terällä. Peto vuoti verta, päävaltimo puhkesi, mutta se ei menettänyt nopeutta.
  - Olet kuin zombi, vaikka kuinka paljon reagoit. Ehkä et ole oikea Leo. - sanoi nuori mies.
  Hän yritti vastahyökkäystä poistaakseen viimeisen silmän, mutta epäonnistui jättäen toisen verisen raidan hänen kuonolleen. Leijona
  Löin häntä taas tassullani.
  - Ja mistä nämä tulevat? - Epätoivoissaan nuori mies löi vastustajaansa kaikella voimalla hampaan sapeliin. Voimakkaan iskun seurauksena luu halkesi ja siitä tuli ulos valkoista mehua.
  - Hei! - Noita sanoi erittäin tyytyväisellä äänellä. - Ystäväsi päätti ilmeisesti teroittaa teräään, joka tapauksessa on vakavan ylimielisyyden tunne.
  - Mitä halusit? Vitka on fiksu mies. - Prinsessa Leia vastasi kehrellen tyytyväisenä.
  Seuraava isku katkaisi vihdoin hampaan. Peto alkoi pyöriä, ikään kuin se olisi menettänyt suuntansa. Witt painoi, hänen iskunsa muuttuivat yhä terävämmiksi. Nähdessään mutanttileijonan uivan nuori mies lisäsi energiaa.
  - En pidä leijonanlihasta! - Rohkea mies huusi.
  - Voita häntä Vitek, olet niin seksikäs. - Prinsessa Caroline huusi.
  Nuori mies osui toiseen hampaan, onneksi kohde oli kätevä. Ensimmäisellä kerralla luu ei antanut periksi, minun piti lisätä se. Lopulta tämäkin kohta romahti, leijona oli selvästi järkyttynyt.
  - Kuinka voit nyt, ilman hampaat, vain iso kissa, kuolemaan tuomittu! - Sanoi raivoissaan Witt.
  Hampaiden kiristys ja voihkaminen tuli hänen vastauksensa. Taistelu jatkui pöyhkeästi, leijona-lohikäärme liikkui näennäisesti hyökkäämään, mutta sen liikkeet menettivät terävänsä. Poika, joka tunsi voimien aallon, vuorostaan
  hyökkäsi jatkuvasti vastahyökkäykseen ja löi lopulta viimeisen silmän. Tällä kertaa terä näytti menevän paljon syvemmälle ja ulottuvan aivoihin.
  - Bravo, tapa hänet! - Prinsessa Caroline huusi.
  Koko sali liittyi kuoroon.
  - Lopeta hänet, lopeta hänet!
  Nuori gladiaattori potkaisi uudelleen ja hyppäsi hänen takanaan ja iski pyörteellä. Mutanttileijona näytti alkaneen menettää suuntautumistaan ja tönäisi kasvojaan useita kertoja. Lopulta, kun poika sai siitä kiinni, hän työnsi terän rintaansa ja yritti lävistää sen syvemmälle, aivan sydämeen asti. Kynsilliset tassut osuivat kylkiluihin raapimalla niitä ja lävistivät sitten lihan, mutta Witt ei itsepäisesti päästänyt irti terästä, vaikka hän kirjaimellisesti revittiin palasiksi. Täällä kaikki päätti tahto, kynnet jatkoivat nuoren lihan raapimista ja repimistä.
  - Pudota hänet! - Prinsessa Caroline haukkui. Hänen itkunsa jäi yksin.
  - Vie se loppuun! - Yleisö karjui.
  Lopulta raivostuneen Wittin terä tunkeutui sydämeen, ja peto vaikeni, kynnet kulkivat viimeisen kerran pitkään kärsineen lihan läpi.
  - No, se näyttää olevan siinä! - Nuori mies hengitti ulos. - Pimeyden kute on heitetty tomuun.
  Ohjattu kommentaattori ilmoitti.
  - Witt, kuoleman haamu, tuli jälleen voittajaksi; areenan nouseva tähti. Hän saa ansaitsemansa palkinnon.
  Tämän lauseen myötä Thalerin visio haihtui, kuin sumu voimakkaan tuulitunnelin laukaisussa.
  Ja tästä sumusta nousee esiin... voimakas, pitkä mieshahmo tai hupussa oleva humanoidi-olento. Kuuluu nariseva ääni, joka on hyvin samanlainen kuin tuon noidan ääni unessa.
  - Taistelit hyvin Witt... Näen sinussa syntyneen soturin taidot!
  Thaler nousi seisomaan. Unen aikana hänen haavansa käytännössä paranivat, ja arvet haalistuvat ja muuttuivat vähemmän havaittaviksi.
  Nuori mies sanoi ojentaen kätensä miehelle:
  - Olen kiitollinen teille, että pelastit minut, sir...
  Nuori mies heitti karkeasti kämmenensä taaksepäin ja nyökkäsi:
  - Ei kiitos! Kaikki kiitollisuus johtaa armoon ja heikkouteen!
  Witt hymyili voimakkaasti ja mutisi:
  - Mutta pelastit henkeni... Joten minun täytyy kiittää sinua jotenkin!
  Mies heitti yllättäen huppunsa taaksepäin. Nuori mies katsoi paljastettuihin kasvoihin. Miehellä oli jalo ulkonäkö, hän näytti hieman yli neljäkymmentä vanhemmalta, voimakas kaula ja kihara, lyhyt parta. Hänen katseensa on erittäin voimakas, näkee heti, että hän on tottunut käskemään, ja hänen piirteensä ovat tahdonvoimaiset ja vahvat.
  Vaikka tämä herrasmies ei ollut Wittille tuttu, nuoresta miehestä näytti, että hän oli nähnyt hänet jossain aiemmin. Vaikka on hyvin vaikeaa unohtaa sellaisia ilmeikkäitä ja tahtoisia kasvonpiirteitä, kuninkaallista asentoa ja hallitsijan silmät kehdosta. Mutta samaan aikaan jalosta ulkonäöstään huolimatta ääni on käheä, inhottava, ikään kuin revitty, äänenvoimakkuudesta huolimatta.
  Mies katsoi Wittiä ja sanoi muuttamatta tiukkaa ilmettä:
  - En pelastanut sinua rakkauden takia, vaan koska tarvitsen sinua!
  Puhujan silmät loistivat epäystävällisesti:
  -Otan sinut opiskelijakseni ja avaan sinut tiedolle voimasta, josta jedit eivät uskalla haaveilla... Mutta tiedä, että se, mitä koit kidutuksen kellarissa, on edelleen kukkia verrattuna siihen, mikä sinua odottaa!
  Witt nousi seisomaan ja sanoi päättäväisesti:
  - Olen valmis! Valmiina kaikkeen - pelasta vain Caroline!
  Mies tuhahti äärimmäisen halveksuen:
  - Kiintymys on heikkoutta! Suurin heikkous, johon sitheillä on varaa! - Tässä mustan lordin ääni muuttui uhkaavammaksi. - Tarkemmin sanottuna he eivät voi, heillä ei pitäisi olla siihen varaa, mutta... Kummallista kyllä, minä vapautan Carolinen orjuudesta! Vain vastineeksi täydellisestä tottelevaisuudestasi, jotta vannot, että oikealla hetkellä täytät ehdottomasti minkä tahansa käskyni!
  Witt polvistui nöyrästi ja vannoi suuren valan.
  Ja sitten mies sanoi:
  - Tästä lähtien uusi nimesi on Darth Sidious! Olen Darth Plague, on opettajasi ja mestarisi!
  Siitä päivästä lähtien Witt tai nykyinen Darth Sidious aloitti miekkailu- ja tummavoimatekniikoiden harjoittelun. Julma ja armoton opetus. Mutta uusi musta lordi tunsi nopeasti kasvavan voiman sisällään. Hänestä tuli vahvempi ja kehittyneempiä joka päivä, viikko ja kuukausi.
  Darth Plagueisillä oli kuolemattomuuden unelmansa lisäksi suunnitelmia sithien vallan palauttamiseksi. Witt Thaler muutti nimensä Palpatineksi ja muutti hieman ulkonäköään sekä sormenjälkiä. Hänestä tuli erilainen henkilö, joka korvasi samanlaisen henkilön jalon Palpatinen perheestä.
  Hän aloitti verkkaisen virkamiehen uran parantaen samalla pimeän voiman hallintaansa. Lisäksi Darth Plagueis, jolla oli täysin suuren liikemiehen laillinen asema, piti sanansa.
  Kuninkaan kuoleman jälkeen hänen nuori poikansa menestyi. Darth Plagueis aloitti huttien hyökkäyksen palatsia vastaan. Perillinen, hänen sisarensa, veli ja setä tapettiin.
  Sen jälkeen palatsin vartijan kenraalikapteeni nousi kansan keskuudessa suositun Carolinen valtaistuimelle.
  Useiden vuosien vankeus vain vahvisti vahvaa naista, ja hän alkoi hallita vielä ankarammin. Ja hänen tyttärensä Seraphim, joka kasvoi luostarissa, tuli Naboon valtakunnan perilliseksi.
  Vaikka hänen entinen rakastajansa palasi valtaan, Palpatine joutui piilottamaan henkilöllisyytensä ja pysymään sivussa toistaiseksi. Vaikka hänen vaikutusvaltansa valtakunnassa vahvistui jatkuvasti.
  Kenraalikapteeni kuoli pian - ilmeisesti onnettomuudesta, mutta Palpatine oli sen takana. Ja pian Sith Lord vaati Witt Thaleria uhraamaan ensimmäisen rakkautensa - kuningatar Carolinen.
  Siitä tuli kaksintaistelu kuolemaan Plagueisin kanssa. Lisäksi voimat osoittautuivat suunnilleen yhtä suuriksi. Kun molemmat sithit olivat uupuneita taistelusta, Palpatine antoi periksi ja mutisi:
  - Tapan rakkauteni ja samalla minussa vielä kytevät ihmiskunnan jäännökset! - Tässä musta lordi korotti ääntään ja lisäsi päättäväisesti. - Mutta vannon, en anna sinulle tätä anteeksi ja tuhoan sinut ehdottomasti!
  Halu tulla toimeen niiden kanssa, jotka ovat korkeammalla tasolla, on luontaista sithien luonteelle. Saavutamaton voimani saa aikaan kateutesi; minun viisauteni ruokkii tiedon janoasi; saavutukseni herättävät intohimoisen halun toistaa ne! - Darth Plagueis sanoi Darth Sidiousille ja jatkoi hymyillen. - Tappamalla lähimmät ja rakkaimmat ihmiset löydät käsittämättömän voiman lähteen itsestäsi. Tunnen, että sinusta tulee sithien suurin - kun tuhoat viimeisen inhimillisen heikkouden itsessäsi!
  
  
  IHMEKYLLÄ SYNTYNYT
  - Oli kerran ilmavoimien eversti, joka sai vakavan kuorishokin Afganistanin sodan aikana. Ja hän menetti mahdollisuuden saada omia lapsia, vaikka hän todella halusi sitä. Vaimo rakasti everstiä kovasti ja meni häntä vastaan puolivälissä; he ottivat orpokodista kaksi vahvaa poikaa. Heidän adoptioisänsä kasvatti heidät spartalaisiksi. Mutta se ei silti ollut sama. Kaverit kasvoivat vahvoina ja terveinä, mutta he eivät osoittaneet erityisiä supervoimia.
  Ja isoäiti Vanga ennusti eversille, että hänen jälkeläistensä edustajasta tulee maailman ja universumin kohtaloiden tuomari. Sitten eversti päätti mennä kuuluisan noidan luo, jotta tämä voisi auttaa hänen vaimoaan tulemaan ihmeellisesti raskaaksi.
  Noidalla oli todellakin huomattavia kykyjä, mutta pohjimmiltaan hän oli korkeimman tason sarlataani. Hän ilmoitti voivansa tehdä tämän ja antaa everstille pojan, mutta vaati valtavan summan rahaa.
  Everstillä oli kiinteistöjä Moskovassa sekä arvokkaita palkintoja, jotka oli vangittu sodan aikana dushmanien ja tšetšeenien kanssa.
  Hän keräsi tämän villin summan - puolitoista miljoonaa taalaa... On jopa yllättävää, että kokenut ihminen ja niin osoittivat petoksen. Mutta ilmeisesti noidalla oli vakava hypnoosi-, ehdotus- ja taitolahja, jota jopa Kashpirovski itse tai maailmanluokan poliitikko olisi kadehtinut huijata.
  Samaan aikaan velho suoritti erittäin värikkään lavastetun rituaalin, joka nukutti everstin vaimon triviaalisti. Ja sitten hän yksinkertaisesti ruiskutti luovuttajan siemenen Venuksen kohtuun.
  Se ei ollut kovin monimutkainen huijaus. Mutta tehokas. Vaimo (kuten Neitsyt Maria) sai täydellisesti lapsen - hän muuten pysyi neitsyenä, joten aviomies menetti täysin maskuliinisen voimansa loukkaantumisen vuoksi.
  Kaikki olivat onnellisia ja nainen synnytti ajoissa terveen tytön. Hän kuitenkin osoittautui täysin erilaiseksi kuin brunetti isänsä ja tummatukkainen äiti. Mutta vaikka isä luotti poikiinsa, hän rakasti tytärtään. Vain omalla tavallaan, kasvattaen häntä spartalaisena - karkaisemalla ja kouluttaen häntä.
  Tyttö kehittyi nopeasti, osoitti korkeita taipumuksia ja kykyjä. Varsinkin fyysisiä. Hänen hiuksensa ovat paksut, aaltoilevat, kultaiset ja ihanan kauniit.
  Mutta kun tyttö paljain jaloin alkoi juosta läpi tammikuun lumen - heräsi perinteisesti puoli neljältä aamulla - tapahtui tapahtuma. Näin hän yleensä aloitti joka päivä. Sellaista aamujuoksua, vielä aamunkoittoa edeltävässä pimeydessä. Aika spartalaista.
  Hän ryntäsi perinteiset kymmenen ja puoli kilometriä säällä kuin säällä, jotta saisi sitten energiaa koko päiväksi. Luonnollisesti tämä on vasta koulutuksen alkua, koska Vladlen (nimi Leninin ja Stalinin kunniaksi!) oli vakavasti mukana kamppailulajeissa. Hän jopa kilpaili kilpailuissa päihittäen tyttöjä tehdäkseen heistä isompia ja vanhempia.
  Mutta hän on vielä noin kymmenen vuotias tyttö ja juoksee vain uimahousuissa. Ja kultaiset hiukset näyttävät liekiltä. Ja pirun hullu odottaa väijytyksessä lasta. Ilmeisesti hän valmisteli ansan etukäteen, koska tyttö juoksee niin nopeasti, että kaikki aikuiset eivät pääse kiinni.
  Tytön tiellä oli useita hyvin naamioituja ansoja. Tilannetta pahensi se, että satoi lunta ja kaikki jäljet olivat peitossa. Ja Vladlen, tyttö, joka juoksi paljain jaloin ja puolialasti missä tahansa säässä, jopa iloitsi sellaisista extreme-lajeista. Loppujen lopuksi vaikeudet vain vahvistavat meitä ja mikä ei tapa meitä, tekee meistä vain vahvempia.
  Loukku irtosi ja puristi tytön jalkaa vakavasti. Onneksi luut olivat harjoittelun ansiosta niin vahvat, etteivät ne murtuneet karhun ansaan.
  Mutta Vladlen otettiin vakavasti. Ja se oli erittäin kipeä. Ja roisto yritti hyökätä karatetytön kimppuun ja raiskata sitä. Vladlen reagoi välittömästi ja löi häntä kantapäällään leukaan. Mutta rikollinen osoittautui vahvaksi. Hän vinkaisi ja hyppäsi taaksepäin hieroen mustelmalle tullutta leukaansa. Sitten hän veti esiin veitsen.
  Tyttö joutui ansaan, aseettomana ja melkein alasti pitkän veitsen käsittävää hullua vastaan.
  Seurasi laaja hyökkäys, ja Vladlen kumartui ja löi vastustajaansa päällään aurinkopunkoon. Veitsi meni läpi ja raapi tytön selkää. Vladlen tarttui hänen ranteeseensa ja muutti iskun suuntaa. Kärki lävisti rikollisen suoraan kurkkuun. Mielimies tukehtui omaan vereensä ja yhtäkkiä luopui haamusta.
  Ja tyttö, suoritettuaan ensimmäisen kostonsa, huudahti:
  - Se on valmis!
  Siitä huolimatta kyseessä oli murha, ja ansassa oleva jalka loukkaantui vakavasti.
  Valitettavasti hullulla oli erittäin vaikutusvaltaiset vanhemmat, ja Vladlen oli vaarassa saada vakavia ongelmia. Hänen henkeään yritettiin ja heidän taloonsa istutettiin huumeita. Eversti joutui lähettämään tytön syrjäisimpiin paikkoihin. Venäjän taistelulajien kouluun Siperiassa.
  Siellä syvällä maan alla alkuperäisuskoiset olivat eläneet ja palvelleet vuosisatoja.
  Tämä ei kuitenkaan pelastanut everstiä. Tarkka-ampuja ampui hänet, ja hänen vaimonsa pidätettiin huumerikoksista. Näytti siltä, että joku todella teki laskuja perheensä kanssa. Myös nuorempi veli pidätettiin, onneksi isoveli oli jo palvellut armeijassa. Ja neljätoistavuotias poika lähetettiin nuorten siirtokuntaan. Siihen syytettiin myös huumeita.
  Vaikka tapaus oli alun perin väärä. Mutta onneksi uusien lakien mukaan hänelle ei voitu antaa kuutta vuotta kauempaa.
  Äitini oli urheilullinen nainen ja harjoitteli myös spartalaisena. Siksi naisten siirtokunnassa hän sai pian auktoriteetin ja pystyi saamaan hyvän työn. Nuoremmasta veljestä, joka oli vahva ja hyvin koulutettu taistelutekniikoihin, tuli myös yksi taistelijoista, sitten hänestä tuli ryhmänjohtaja. Kävittyään kolmanneksen tuomiostaan hän pääsi ehdonalaiseen ja ennenaikaiseen vapauteen. Venäjällä alaikäisiä rikollisia koskevat lait ovat inhimillisiä, ja voisi jopa sanoa, että oli onni, että hän lähti ensimmäiselle matkalleen vain neljätoistavuotiaana.
  Yleisesti ottaen se tosiasia, että eversti oli perinteisesti spartalaisen koulutuksen kiihkeä ihailija, hyödytti selvästi hänen perhettään. Vahvat ovat suhteellisen hyviä vankilassa, mutta heikot ovat suhteellisen huonoja valtaistuimella! Poika kulki vyöhykkeen läpi vahingoittamatta itseään ja sai jopa korkeamman laillisen (!) koulutuksen. Ilmeisesti varkaiden romantiikka ei houkutellut häntä, ja ajat ovat muuttuneet - rosvosta on tullut muodikasta. Pikemminkin se houkutteli bisnestä.
  Juridinen koulutus on elintärkeä liikemiehelle. Äidin kanssa tilanne oli monimutkaisempi - hän oli aikuinen, ja hänen päälleen sidottiin vakava rikos tekotapauksessa. Kirjaimellisesti syndikaatin järjestäjä huumeiden kuljetusta ja myyntiä varten. Ja tapausta on lähes mahdotonta harkita uudelleen. Niin monet korkeammat virkamiehet päätyvät sitten tyhmiksi.
  Mutta äiti onnistui saamaan hänet siirretyksi hyvälle vyöhykkeelle lähellä Kaspianmerta, ja siellä hän sai työpaikan yhteisrahaston pitäjänä. Vanginvartija kirjoitti useita kirjoja ja näytteli jopa elokuvissa. Miksi ei?
  Hän on laiha yli vuotiaita, fyysisesti vahva, kaunis nainen, jolla on ilmeikkäät kasvot ja maskuliininen leuka.
  Joten periaatteessa hänellä oli hyvä aika vyöhykkeellä, hän ei sammunut elämästä. Ja hänellä oli jopa jälkeläisiä. Poika harjoitteli kehdosta lähtien ja piristi arkea vankilassa. Mutta kuten kummisetä soveltuu, hänen äitinsä ei työskennellyt, joten hänellä oli paljon vapaa-aikaa.
  Vladlen palasi seitsemän vuotta myöhemmin - läpäistyään kamppailulajeissa korkeimman aloitustason. Vaikka koston uhka ei ollut vielä täysin ohi, soturi muutti vain sukunimensä Shamanovaksi - jättäen edellisen nimensä.
  Koska hänen isänsä oli todella ystävällinen tunnetun kenraali Shamanovin kanssa, sukunimen vaihto osoittautui melko symboliseksi.
  Vladlenilla, jonka kyvyt ovat ilmiömäisiä ja jonka koulu on erittäin kova ja samalla täysin rationaalinen, ei ollut vertaista taistelulajeissa. Hän opiskeli venäläisen painin omalaatuista tyyliä. Nimi paini on tietysti ehdollinen, tai jotain kuten Ruscundo.
  Vladlen on hallinnut Taehwandon kaltaisen kamppailulajin - erittäin kehittyneen jalkatyöskentelyn tekniikan, jossa venäläinen nyrkkitaistelu, aikidon kaltainen paini - heittotekniikat ja vastustajan hitauden käyttö, thai-nyrkkeilystä - lyönnit kyynärpäillä, polvilla, ja pää. Rodnoverie loi synkreettisen kamppailulajin, jonka tekniikoita hiottiin vuosisatojen ajan, ja mestaritaikurit ottivat kaiken parhaan muilta kansoilta ja kouluilta.
  Tietenkin Vladlenille opetettiin Shamanova ja aseiden käyttö... Mutta kaikkea on mahdotonta tietää ja hallita. Todellisen kamppailulajin taiteilijan on oltava poikkeuksetta taitava kaikissa arsenaalissaan. Mutta hän suorittaa yksilölliset tekniikat ja omat temppunsa loistavasti.
  Vladlen rakasti eniten taistella jaloillaan ja heittää tappavia esineitä paljain sormin, vaikka hän oli ehkä vahva kaikessa.
  Tyttö, jota kutsuttiin karatekaksi, vaikka hän ei opiskellut karatea ollenkaan, avasi oman koulun. Hän kilpaili erilaisissa kilpailuissa, mutta ei tavoitellut mainetta ja titteleitä.
  Vaikka hän osallistui joihinkin kaupallisiin kilpailuihin ja jopa maanalaisiin taisteluihin ilman sääntöjä, hän tarvitsi rahaa.
  Kun Vladlen oli vielä hyvin nuori tyttö, hänellä ei ollut kiirettä mennä naimisiin ja hankkia jälkeläisiä. Hän kehitti itseään kamppailulajeissa ja opetti niitä lapsille. Volka Rybachenko osoitti erityisen suurta toivoa. Muuten, hän oli myös erittäin taitava heittämään teräviä esineitä jaloillaan. Karatepoika (jälleen lempinimi, jolla ei ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa!) lupasi kasvaa suurimmaksi mestariksi.
  Ja sitten yhtäkkiä Volka kutsuttiin näyttelemään elokuvissa, ja hänen veljensä Oleg Rybachenko ja itse Vladlen Shamanova menivät hänen kanssaan. Ja se on toinen tarina.
  
  
  YMMÄRRÄ-DILETTANTTI
  Tämä on realistisempi ja uskottavampi. Nimittäin tavallisimman ja tavallisimman ihmisen henki otti Stalinin ruumiin haltuunsa. Ja koska hän oli vain tavallinen ihminen, maallikko. Hän tiesi vain, että Hitler iskee 22. kesäkuuta 1941, ja tulokset olivat kauheita.
  Saksalaiset pystyivät valloittamaan Moskovan, ja keskinkertainen häviäjä yksinkertaisesti myrkytettiin hänen omalta seurueeltaan. Mutta pääkaupungin kaatumisen jälkeen oli jo liian myöhäistä korjata mitään. Japanilaiset iskivät Kaukoidässä, Türkiye etelästä. Myös Kaukasus kaatui.
  Ja Stalinin tilalle tuli alun perin Molotov kompromissihahmona. Mutta sitten kunnianhimoinen Beria ilmestyi. Ja Zhukov sieppasi hänet. Ja riita alkoi. Lyhyesti sanottuna saksalaiset saavuttivat Uralin kesällä ja edelleen yhdistyen japanilaisten kanssa tukahduttaen kaiken vastarinnan vaikutelman.
  Mutta lännessä sota jatkui. Amerikkalaiset epäröivät - Franklin Roosevelt, kuten arvata saattaa, viivytti viime minuuttiin. Joulupäivänä 1941 saksalaiset hyökkäsivät Gibraltariin. Siihen mennessä Moskova ja Leningrad oli vallattu, ja etelässä saksalaiset olivat edenneet Volgalle ja Terekille. Heitä vaikeutti enemmän laajennettu viestintä ja laajat Venäjän tilat kuin neuvostojoukkojen huonosti organisoitu vastarinta.
  Hitler tapasi henkilökohtaisesti Francon ja kertoi hänelle tulevaisuudennäkymästä: Neuvostoliittoa sotilasvoimana ei ole olemassa. Yhdysvallat ei kuitenkaan ole ensimmäinen, joka astuu sotaan. Iso-Britannia ei siis todellakaan ole vaarallinen. Lisäksi marraskuussa, Moskovan valloituksen jälkeen, Rommel sai vahvistuksia, pari valittua divisioonaa ja koko ilmaarmeija. Ja britit putosivat alas kuin pöly. Saksalaiset ovat jo Aleksandriassa... Joten Francolla on enemmän syytä pelätä Hitlerin vihaa kuin kostoa Britannialta. Mutta jos hän silti haluaa saada Afrikan ja Englannin siirtomaista, niin...
  Franco ymmärsi, että Wehrmachtin kädet olivat irti ja hän itse voi menettää kaiken, suostui ensin päästämään saksalaiset joukot läpi, ja sitten hän itse julisti sodan Britannialle. Samaan aikaan brittien asema heikkeni joka päivä. Gibraltar valloitettiin kolmessa päivässä. Ja pian saksalaiset miehittivät Palestiinan, Syyrian yhdessä turkkilaisten kanssa sekä Irakin ja Lähi-idän.
  Amerikka vedettiin sotaan 4.7.1942. Japani hyökkäsi Peru-Habariin itsenäisyyspäivänä.
  Saksalaiset käyttivät ilmahyökkäystä ja sukellusvenesotaa käyttämällä Venäjän, Euroopan ja sitten Afrikan ja Aasian resursseja.
  Saksa lisäsi aseiden tuotantoa ja aloitti hyökkäyksen Etelä-Afrikassa.
  Vuoden 1942 loppuun mennessä Afrikka oli täydellisen natsien hallinnassa, kuten myös Intia. Ja Indokina, Singapore ja saaret Australiaan joutuivat japanilaisten hallintaan. Totta, talviyritys vangita Havaijin saaristo epäonnistui samuraiden järjestäytymisen puutteen vuoksi.
  Mutta silti japanilaiset, joilla oli enemmän sotilaallista kokemusta, hallitsivat merta. Lisäksi Saksan sukellusvenelaivasto kasvoi erittäin nopeasti, mikä heikensi Britannian ja Yhdysvaltojen vahvuutta.
  Toukokuussa 1943 saksalainen laskeutui Englannin metropolille. Saksalaiset käyttivät purjelentokoneita, sukellusvenetankkeja ja jopa ensimmäisiä AR-161-suihkupommittajia ja nelimoottorista Yu-488:aa.
  Sukellusvenesodan uuvuttama Britannia ei kestänyt kauan, vaan taisteli äärimmäisen itsepäisesti.
  Kuukauden veristen taistelujen jälkeen Lontoo kaatui ja Englannin taistelu päättyi.
  Seuraava vaihe oli Amerikka. Kanada, jonne Churchill pakeni, taisteli Yhdysvaltojen puolella, mutta Latinalaisen Amerikan maat kieltäytyivät käymästä sotaa Kolmatta valtakuntaa vastaan. Ja Argentiina ja sen jälkeen Brasilia tarjosivat alueellaan oleville saksalaisille liittolaisilleen sotilastukikohtia.
  Sota pitkittyi. USA ulkomailla. Heidän maa-armeijansa on vahva, ja heidän laivastonsa rakennetaan hyvin nopeasti.
  Mutta pikkuhiljaa saksalaiset ja japanilaiset ottivat vallan. Heidän puolellaan olivat kaikki itäisen pallonpuoliskon resurssit ja osa läntistä. Kyllä, julistettu totaalinen sota kantoi hedelmää.
  Operaatio Icarus onnistui ja Islanti kaatui. Tämän jälkeen Krautit siirtyivät Grönlantiin. Vuosi 1944 ei kuitenkaan antanut kenellekään ratkaisevaa etua. Japani ja kolmas valtakunta saivat kuitenkin jalansijaa itäisellä pallonpuoliskolla ja vahvistuivat Latinalaisessa Amerikassa. Talvella 1945 samurai yhdessä natsien kanssa valloitti Havaijin saaret. Ja keväällä he muuttivat Panaman kannakselle.
  Rooseveltin kuoleman jälkeen Yhdysvallat alkoi etsiä rauhaa Kolmannen valtakunnan ja Japanin kanssa. Mutta kompromissin löytäminen on vaikeaa. Lisäksi Hitler haisi verta. Fasismin barrakuda halusi liikaa. Sota jatkui. Natsit saivat jalansijaa Grönlannissa, ja kesällä 1945 he yrittivät laskeutua maihin Kanadassa, mutta heitettiin mereen. Kanada ei halunnut antautua. Totta, syksyllä 1945 Australia kaatui, viimeinen merkittävä läntisen maailman linnoitus itäisellä pallonpuoliskolla. Japani ja Saksa hallitsivat merta täysin. Heidän sukellusvenelaivastonsa oli vertaansa vailla.
  Lisäksi vetyperoksidisukellusveneet osoittautuivat erittäin vahvoiksi ja liikkuviksi. Niiden nopeus saavutti neljäkymmentä solmua tunnissa.
  Ja talvella neljäkymmentäviisi ja neljäkymmentäkuusi oli Seelannin vuoro. Keväällä 1946 Yhdysvallat julisti sodan lähes kaikille Latinalaisen Amerikan maille.
  Mutta hanke atomipommin luomiseksi ei rahoituksen leikkausten vuoksi tuottanut konkreettisia tuloksia. Siksi amerikkalaiset eivät voineet heittää pois tätä valttiässää häviävässä pelissä!
  Ja panssarirakennuksen alalla Kolmas valtakunta oli huomattavasti Yhdysvaltoja edellä. Paras amerikkalainen sarjapanssari, Pershing, painoi 42 tonnia, oli 102 millimetrin etupanssari ja 90 mm:n tykki, jonka ammuksen alkunopeus oli 810 kilometriä tunnissa. Ja paras ja suosituin saksalainen panssarivaunu, "Royal Lion" vuonna 1946, painoi 65 tonnia ja sen etupanssari oli 250 millimetriä. Myös sivut ja perä 200 millimetriä sekä 105 millimetrin tykki, jonka piipun pituus on 100 EL.
  Tankin pyramidin muodon vuoksi Pershing ei voinut tunkeutua siihen mistään kulmasta.
  Yritys laukaista sarja tehokkaampia panssarivaunuja epäonnistui. Muuten vain T-93:lla, joka painaa vain 93 tonnia 305 millimetrin etupanssariin ja 120-kaliiperisella aseella, oli mahdollisuuksia saksalaisia vastaan. Mutta auton erittäin alhainen ajokyky sekä pyörivän tornin puute eivät tehneet siitä arvokasta kilpailijaa.
  SuperPershingin kehittäminen kesti kauan, ja silti tämä tankki oli huonompi kuin saksalainen.
  Ja suihkulento, täydellinen ylivoima laadussa on natsien puolella. Amerikkalaiset saattoivat vastustaa vain määrällisesti. Mutta saksalaiset, joilla oli vanhan maailman resurssit, saattoivat purkaa kolmesta neljäänsataa autoa päivässä, ei yhtään vähemmän kuin Yhdysvallat. ME-362, Non-262, Non-323, ME-1010, TA-283 - nämä suihkuhävittäjät amerikkalaisia epätäydellisyyksiä vastaan - luokka "F" ovat kilpailun ulkopuolella!
  Ja suihkupommittajat TA-400, TA-500, Yu-387, AR-383, OD-18, GO-270 ovat myös kilpailun ulkopuolella. Yhdysvalloilla ei ole vielä täysimittaista suihkupommittajaa. Ehkä B-29. Totta, projektissa on B-36, mutta toistaiseksi se on kaukana tuotannosta.
  Ja saksalaisilla A-luokan ballistisilla ohjuksilla ei ole analogia maailmassa.
  Levykoneilla ei myöskään ole kilpailijoita...
  Teknologisesti Kolmas valtakunta on kalustanut Amerikan perusteellisesti, ja siksi Hitler on päättänyt viedä Yhdysvallat loppuun asti. Eikä kompromisseja. Vuonna 1946 hyökkäys Meksikoa ja Kuubaa vastaan alkoi. Syksyllä taistelut olivat jo täydessä vauhdissa Texasissa ja Kaliforniassa. Ja saksalaiset ja japanilaiset hyökkäsivät Kanadaan Alaskasta.
  Mutta nyt on kulunut neljäkymmentäkuusi vuosi. Toinen maailmansota on edelleen käynnissä. Vuosi 1947 oli kohtalokas Kanadalle, jonka pohjoisesta saapuneet krautit lopulta miehittivät.
  B-36-suihkupommikone ilmestyi vihdoin Amerikassa, mutta Saksaan ja Japaniin sitä ei silti ollut mahdollista saada. Lisäksi vuoden lopussa Washington-tankki ilmestyi 120 mm:n pitkäpiippuisella aseella ja suhteellisen hyväksyttävällä panssari- ja ajo-ominaisuuksilla, joiden paino oli kuusikymmentäkolme tonnia. Vaikka se oli suojattu huonommin kuin saksalainen, se ei ollut enää panssarilävistysvoimaltaan huonompi.
  Kuitenkin vuoden 1947 loppuun mennessä Yhdysvallat oli jo menettänyt yli puolet alueestaan ja oli tuomittu.
  Saksalaiset onnistuivat jopa testaamaan erittäin raskaita panssarivaunuja "Rat" ja "Monster" suuriin kaupunkeihin kohdistuvan hyökkäyksen aikana. Jälkimmäisessä oli pomminheitin, joka heitti ulos kymmenen tonnia painavan panoksen!
  Kuvittele kuinka kauhea ase osoittautui!
  Ja uudenvuodenpäivänä New York kaatui ja Washington kymmenentenä tammikuuta.
  Yankees kesti kuitenkin vielä lähes kuusi kuukautta. Ironista kyllä, toinen sota päättyi juuri 9. toukokuuta 1948.
  Mutta tämänkään jälkeen rauha ei kestänyt kauaa. Hitler ei pitänyt siitä, että Japani, joka oli paljon takapajuisempi kuin kolmas valtakunta talouden alalla, valtasi itselleen niin paljon maata.
  Natseilla, vaikkakin myöhässä, oli oma atomipommi elokuussa 1948. Osa viivästyksestä johtui siitä, että Fuhrer suhtautui kylmästi ajatukseen joukkotuhoaseista. Hitler uskoi, että maat tulee valloittaa, ei tuhota.
  Mutta jostain syystä julma tyranni päätti tehdä poikkeuksen liittoutuneelle Japanille.
  Saatuaan aikaan suuria ballistisia ohjuksia ja ydinpanoksia natsit aloittivat kolmannen maailmansodan 4.7.1951.
  He tekivät voimakkaita ydiniskuja Tokioon ja muihin Japanin kaupunkeihin. Sitten meri- ja maajoukot iskivät.
  Kolmas ruttosota päättyi kuudessa kuukaudessa; kaiken kaikkiaan se oli käytännössä yksi ja tehty taistelu. Ja vihollisuuksien aktiivinen vaihe kesti kolme kuukautta.
  Siten Kolmas valtakunta loi lopullisen maailman hegemonian. Tällainen epäoikeudenmukaisuus tapahtui, koska keskinkertaisuus tunkeutui Suuren Stalinin ruumiiseen. Ja mikään tulevaisuuden tieto ei auttanut häntä! Erityisesti amatööri päätti kehittää suihkulentotoimintaa ja antoi tällaisen tilauksen kaikille tehtaille ja tehtaille. Kävi ilmi, että potkuri oli käännetty alas eikä suihkua vapautettu.
  Ja hyökkääjän strategiset päätökset eivät voisi olla typerimpiä. Ei ihme, että puna-armeija räjäytettiin. Ja ilman sitä ei ole ketään, joka vastustaisi Saksaa, sen liittolaisia ja Japania.
  No, Hitler itse päätti imperiumin yhdistämisestä. Nimittäin globaalin yhtenäisvallan luominen, johon vapaaehtoisesti ja pakollisesti sisältyi kaikki maapallon voimat poikkeuksetta. Tietysti yhtenäisvaluutalla ja barbaarisella geneettisellä valintaohjelmalla.
  Ja myös massiivisen tilanlaajennuksen valmistelussa!
  
  
  POIKA PELASTAA TSAARIN VENÄJÄN
  Ulkona on pakkasta tammikuu. Tässä on poika Oleg Rybachenko kävelemässä kadulla kouluun ja yhtäkkiä hän näkee, että viereisen paneelitalon seinä hehkuu jotenkin oudosti. Poika tuntee erityisen kutsun - juokse sinne, sinusta tulee johtaja. Poika juoksi niin nopeasti kuin pystyi.
  On hyvä, että autoja oli yllättävän vähän, ja hän onnistui liukumaan läpi, aivan heidän nenänsä alla. Taitava sukellus ja olet seinän vihreässä hehkussa.
  Poika ryntää häntä kohti. Kädet, ikään kuin Harry Potter -elokuvassa, pääsevät helposti tähän hyytelöön, ja sekuntia myöhemmin poika itse löytää itsensä kahdenkymmenenviiden pakkasasteen lämpötilasta vihreän ruohon peittämälle kesänurmikolle.
  Jopa inertiasta poika kaatuu nurmikkoon ja hyppää heti ylös. Pakkasen jälkeen on hyvä löytää itsesi kesän syliin, joka ei ole vielä kuollut. Vaikka hän hyppäsi päänsä yli.
  Poika katseli ympärilleen - ympärillä ei ollut ihmisiä, vain puut, jotka olivat jo alkaneet kellastua, ja... rautatien pengerrys. Se oli korkea, graniitilla vuorattu, ja sen edessä oli jopa piikkilankaa kierretty raidallisiin pylväisiin.
  Oleg Rybachenko katsoi, että tämä kaikki oli syystä. Ja hän itse asiassa seisoo jonkin ratkaisevan edessä... Hänen päässään kuuluu käsky: lähesty rautatietä. Tämä ei ole kovin helppoa, sillä tiellä on paksu lankakerros - Bruno-spiraali.
  Kuumuus itse kertoi pojalle ulospääsyn. Hän alkoi nopeasti riisua talvivaatteitaan. Ja heitä se piikkiin. Poika tuntee erityistä henkistä järjestystä. "Sinusta voi nyt tulla historian tekijä. Et ole enää vain koulupoika, jolla on liian kehittynyt mielikuvitus, vaan Oleg Rybachenko tekee suuria asioita!"
  Poika veti langan alas, ja hänellä oli yllään vain farkut ja t-paita. Oli myös kuuma lämpimissä talvisaappaissa, ja poika heräsi. On erittäin miellyttävää tuntea piikkuva vihreä ruoho paljain jaloin. Elokuun maaperä lämpenee täydellisesti ja poika tykkää kävellä sillä.
  Ja talvi on surkea vuodenaika - toisin kuin makea kesä. Pojalla ei kuitenkaan ole aikaa seistä suu auki - koska hän on hallitsija. Poika kiipeää nopeasti langan läpi. Sen läpi kulki virta, ja kipinöitä lensi vaatteiden läpi paljaille kantapäille.
  Poika huusi, isku oli tuskallinen ja hyppäsi kankaalle. Pohjaa pistivät terävät kivet. Mutta poika juoksi nopeasti penkereen taakse. Hänestä tuntui, että tämä kaikki ei ollut turhaa, vaan osa suurta suunnitelmaa!
  Tässä ne ovat, kuumat kiskot, aurinko on jo ohittanut keskipäivän, ilma tuoksuu lehmukselle ja hunajalle. Niin hiljaista, että kuulet selvästi mehiläisten kaukaisen huminan.
  Poika seisoi paljain jaloin kuumalla raudalla ja kuuli uusia käskyjä: "laita seitsemän kiveä jokaiselle kiskolle." Poika epäröi ja sanoi ääneen:
  - Mutta sitten juna voi mennä pois kiskoilta?
  Ääni osui tärykalvoihini:
  - Juuri tätä tarvitaan! Venäjän viholliset tulevat tänne!
  Poika ei riidellyt enää. Ja Jumalan ääni selvensi: valitse vain teräksenvärisiä kiviä.
  Kädet liikkuivat jo itsekseen. Oleg Rybachenko tunsi olevansa iloinen itsestään - hän on mestari, yksinkertainen koulupoika jää historiaan!
  Kivet ovat kevyitä molemmilla rataväylillä: tasan neljätoista kappaletta - seitsemän kummaltakin. Ja ne ovat käytännössä erottamattomia!
  Se on tehty! Poika ristisi vielä kerran, luki "Isä meidän" ja vilkutti paljaita kantapäitään ja kääntyi takaisin. Hän juoksi karkuun, kolksuttaen kivien yli ja raapimalla pohjaansa. Hän hyppäsi penkereen yli melkein heti...
  En halunnut kiivetä uudelleen virran läpi, mutta sieltä ei ollut ulospääsyä. Poika lensi kiihdyttämällä penkerältä viimeiselle esteelle lähes välittömästi. Sain pienen sähköiskun, mutta se ei ole enää pelottavaa. Ja tässä hän on taas Oleg Rybachenko lämpimällä kesämaalla. Edessä vihreä sumu hehkuu suoraan ilmassa: paluumatka.
  Poika ei todellakaan halua palata lämpimästä kesästä kylmään ja talveen. Mutta sitten salaperäinen ääni antaa viimeisen käskyn:
  - Pidä kiirettä, tai portaali sulkeutuu, ja jäät ikuisesti vuoteen 1914 etkä koskaan näe vanhempiasi.
  Oleg Rybachenko repii kiireesti vaatteensa irti langasta ja vetää ne satunnaisesti päälleen. Portaali alkaa haalistua ja poika, laittamatta kenkiään jalkaan, ryntää uloskäyntiin. Hän törmää johonkin joustavaan ja ponnistelee ulos. Tallattu kaupungin lumi polttaa paljaita jalkojasi. Sinun on puettava kengät jalkaan ja puettava talvitakki yllesi aivan kadulla - vangitse ohikulkijoiden hämmentyneet katseet.
  Joku jopa huusi: "hullu". Mutta poika ei kiinnitä huomiota - hän on tehnyt työnsä ja suorittanut suuren tehtävän...
  22. elokuuta 1914 Hindenburgin, Erich Ludendorffin ja Max Hoffmannin juna törmäsi. Kaikki kolme sotilaskomentajaa, joilla oli ratkaiseva rooli itärintaman taisteluissa - operaatioista Itä-Preussissa ja niin edelleen - kuolivat.
  Seurauksena epäjärjestyneet saksalaiset joukot kärsivät musertavan tappion. Puolustamaton Koenigsberg otettiin liikkeelle, ja saksalaiset joukot piiritettiin osittain ja osittain tuhottiin tai vangittiin.
  Venäjän joukkojen voitolla oli ratkaiseva vaikutus koko sodan kulkuun. Ja ennen kaikkea sotilaiden ja upseerien moraalin näkökulmasta. Ei ole mikään salaisuus, että Japanin tappion jälkeen Venäjän armeijan arvovalta laski jyrkästi. Kukaan ei pitänyt näitä kapeasilmäisiä aasialaisia vakavina vastustajina. Ja täällä venäläiset hävisivät neljä suurta taistelua, ja kaikissa taisteluissa heillä oli numeerinen ylivoima.
  Ja merellä he myös kukistettiin täysin, paitsi että siellä oli yksittäisiä, yksityisiä menestyksiä. Erityisesti Vladivostok-risteilijät erottuivat.
  Joten missä taistella saksalaisia vastaan, joita pidettiin maailman parhaimpana maasotilaina?
  Ja sitten kävi ilmi, että oli mahdollista murskata Krautsit, ajaa heidät pois ja ottaa kymmeniä tuhansia vankeja!
  Venäjän armeijan ja väestön innostus on moninkertaistunut. Itävallan rintamalla hyökkäys eteni nopeasti. Itävalta-Unkari ei ollut valmis sotaan. Ja erityisesti slaavilaisten yksiköiden moraali on erittäin alhainen. Monet heistä antautuivat suoraan rumpujen sykkeeseen ja orkesterin ääniin. Slaavit eivät halunneet taistella veljiään vastaan vihattujen itävaltalaisten vuoksi. Vain unkarilaiset ja etniset saksalaiset yksiköt olivat enemmän tai vähemmän taisteluvalmiita.
  Venäjän armeija kaatoi Itävallan joukot ja miehitti välittömästi Lvovin, Przemyslin linnoituksen ja saavutti menestyksensä pohjalta Unkariin. Saksan rintama halkesi saumoilta. Ylivoimaiset venäläiset joukot voittivat preussilaiset Poznanissa ja ryntäsivät Oderille. Saksalaiset siirsivät kuusi joukkoa Itävaltaan.
  Mutta tämä ei riittänyt. Lisäksi voima ei riittänyt pitämään asemaa keskustassa. Ja lännessä kovat taistelut jatkuivat.
  Sitten Saksa joutui siirtämään uusia joukkoja itään. Tilannetta pahensi Italian liittyminen sotaan Itävaltaa vastaan. Näillä mailla on ollut vihamieliset suhteet vuosisatojen ajan. Ja Triple Alliance oli monella tapaa keinotekoinen muodostelma. Vaikka sota olisi sujunut suotuisammin Saksalle ja Itävallalle, Italia olisi liittynyt vahvimpana joukkoon. Ja nyt venäläiset joukot lähestyvät Budapestia, ja keskusvaltojen asiat ovat roskaa! Myös Romania ryntäsi liittymään sotaan.
  Se on selvää - Romanian kuningas on Nikolai II:n sukulainen ja haluaa laajentaa maitaan romahtavan Itävallan valtakunnan kustannuksella.
  Ja Bulgaria, toisin kuin todellinen historia, osallistui sotaan Venäjän puolella.
  Vain Ottomaanien valtakunta osoittautui uskolliseksi saksalaisille. Ja vain siksi, että puolustusministeri määräsi vihollisuuksien aloittamisen ja esitti pääministerille ja sulttaanille fait accomplin. Turkin armeija ei ole kovin vahva, mutta se aiheutti ongelmia Venäjän toimittamisessa Ententille. Mutta toisaalta tämä on Venäjälle loistava mahdollisuus laajentaa alueitaan merkittävästi etelän suuntaan. Japani tietysti julisti sodan Saksalle ja Itävallalle. Ottaa haltuunsa Saksan siirtokunnat Tyynellämerellä.
  Tämä antoi Venäjälle vapaat kädet Kaukoidässä. Ja lännessä saksalaisia murskattiin.
  Vain Oder-joella Saksa pystyi pysäyttämään Venäjän armeijan etenemisen. Tätä varten oli välttämätöntä lopettaa kaikki hyökkäävät toimet lännessä. Venäjän joukot vapauttivat lähes puolet Itävalta-Unkarista.
  Siten Itävallan valtakunta itse asiassa jätti pelin ja muuttui taakaksi Saksalle. Bulgarialaiset hyökkäsivät Istanbuliin.
  Talvella sotilasoperaatioissa Euroopassa oli tyyntä. Mutta Venäjän armeija aloitti hyökkäyksen Turkkia vastaan. Ja sitten kaikki kehittyi onnistuneesti. Lisäksi arabit ja armenialaiset kapinoivat ottomaanien valtaa vastaan.
  Venäläiset joukot olivat Bagdadissa jo helmikuussa, ja britit valloittivat Basran. Maaliskuun loppuun mennessä Venäjä miehitti koko Vähä-Aasian ja aloitti hyökkäyksen Istanbulia vastaan yhdessä bulgarialaisten ja serbien kanssa. Türkiye on jättänyt pelin. Syyria, Palestiina, Etelä-Irak menivät Britannialle ja Ranskalle - Venäjä sai kaiken muun. Saudi-Arabia pysyi edelleen muodollisesti itsenäisenä alueena, mutta se oli myös tarkoitus jakaa Saksan antautumisen jälkeen. Ja hän oli aivan nurkan takana. 25. huhtikuuta 1915 Yhdysvallat astui sotaan saksalaisia vastaan. On selvää, että amerikkalaiset ovat käytännöllisiä ihmisiä ja halusivat olla ajoissa jakamassa voiton piirakan. Kevääseen mennessä Venäjän armeija tuotti suuria määriä uudentyyppisiä aseita: Luna-2-maastoajoneuvoja konekivääreillä. Uudet tankit, vaikkakin kevyet, saavuttivat maantiellä 40 kilometriä tunnissa ja niillä oli erinomaiset ajo-ominaisuudet.
  Venäjän joukot aloittivat hyökkäyksen Unkarissa ja koko etelärintamalla toukokuun alussa heti teiden kuivuttua. Itävallan armeija romahti, saksalaiset joukot eivät riittäneet pitämään rintamaa.
  22. kesäkuuta venäläiset joukot saapuivat Wieniin. Ja 24. kesäkuuta englantilaiset, ranskalaiset, belgialaiset ja ensimmäiset amerikkalaiset pataljoonat saapuivat Brysseliin. Hollanti osallistui sotaan Saksaa ja hieman myöhemmin Ruotsia ja Tanskaa vastaan. Saksalaisilla oli vaikeuksia pitää muuria Oderin varrella, mutta Venäjän tsaarin armeija hyökkäsi Müncheniin. Etelä-Saksan suurin kaupunki putosi 7. elokuuta 1915. Ja elokuun 11. päivänä Saksa antautui ehdottoman toivottomassa tilanteessa.
  Tämän jälkeen aloitettiin alueen jako. Itävalta-Unkari ja Ottomaanien valtakunta katosivat maailmanpoliittiselta kartalta. Bulgaria osoittautui osaksi Turkin aluetta, jonka ottomaanit valloittivat siltä vuonna 1913. Serbia laajeni merkittävästi ja muuttui Jugoslaviaksi. Romania sai Transilvanian. Venäjä sisälsi sen kokoonpanoon: Bukovina, Galicia, Tšekkoslovakia, Krakovan alue ja puolet Unkarista aina Budapestiin asti, jossa raja vedettiin. Saksa sai alueellaan huomattavan vähennyksen. Lännessä hänen täytyi palauttaa Elzar ja Lorraine Ranskaan, aiemmin valloitettuihin Tanskan maihin. Idässä se on vaikeinta.
  Venäjä vaati rajan vetämistä Oderia pitkin ja Ranskaa Reiniä pitkin. Mutta Yhdysvallat ja Britannia eivät halunneet vahvistaa Venäjää ja Ranskaa liikaa ja heikentää Saksaa. Tämän seurauksena hyväksyttiin kompromissi. Venäjä saa kaikki maat idässä, jossa puolalaiset ovat enemmistönä.
  Itä-Preussi menetti Klaipedan, Danzigin ja joutui irti Saksasta, mutta ainakin se säilyi katkaistuna. Koenigsberg pysyi saksalaisena. Mutta Saksa menetti paljon maata. Raja osoittautui erittäin rikki. Paikoin se saavutti jopa Oderin ja riippui suurelta osin väestön etnisestä koostumuksesta. Saksalaiset pitivät kuitenkin Pommerin lähes kokonaan. Mutta Berliinistä Venäjän rajalle jäi vain sata kilometriä.
  Saksalaiset ovat siis aseella. Saksan armeijan koko oli rajoitettu sataantuhanteen sotilaan ja upseeriin. Saksalaisille määrättiin valtavia korvauksia. Sota kesti hieman yli vuoden.
  Venäjän tsaari-imperiumi ei ehtinyt joutua kriisitilaan, ja se nousi esiin suurilla aluehankinnoilla. Tsaarin arvovalta vahvistui ja vallankumouksellisen liikkeen aalto alkoi laskea, kun taas taloudessa päinvastoin alkoi epätavallisen nopean kasvun aika.
  
  
  MITEN LENINISTÄ ON YHDYSVALTAIN PRESIDENTTI
  Vladimir Iljitš Lenin, joka yritti näyttää pitemmältä, suoriutui kaikin voimin. Hänen kuivat, pienet, mutta hyvin liikkuvat kätensä pyörivät hermostuneesti kiiltävällä, mustalla pöydällä, joka oli valmistettu harvinaisimmasta santelipuusta. Häntä vastapäätä istuva valtava mies valkoisessa puvussa raskas kultaketju härän kaulassa murisi:
  - No, herra Uljanov. Hyväksyn ehdot - viisi tuhatta kuukaudessa plus prosenttiosuus jokaisesta huutokaupatusta yrityksestä! - Täällä roiston ääni vahvistui ja hän jopa ravisteli jyrkästi raskasta ketjua. - Vain niin, että toveri Lenin on ilman valhetta ja pölyä!
  Hieroen hikinen käsiään tyytyväisenä, Vladimir Iljits sanoi:
  - Tietysti, herra Rockefeller, mutta meidän toiminnassamme et voi välttää valhetta! Kaiken pitäisi olla ystävällistä ja erittäin vilpitöntä!
  Ja molemmat roistot nauroivat äänekkäästi...
  ------------------------------
  Lokakuun vallankumousta ei tapahtunut Venäjällä. Ensimmäisen maailmansodan rintamilla vallitsi väliaikainen tyyntyminen. Saksalaiset ja itävaltalaiset yrittivät saavuttaa menestystä lännessä.
  Venäjän armeija oli aktiivinen vain Turkin rintamalla, jossa se onnistui lopulta yhdistymään brittien kanssa ja aiheuttamaan joukon tappioita viholliselle, miehittäen suurimman osan Vähä-Aasiasta.
  Mutta sitten perustuslakikokous kokoontui, jossa bolshevikit joutuivat epätoivoiseen vähemmistöön ja sosialistiset vallankumoukselliset hallitsivat.
  Yksi ensimmäisistä päätöksistä oli jakaa maata talonpojille ja jatkaa sotaa voittoisaan loppuun!
  Heinäkuussa 1918 Saksan hyökkäys Pariisiin epäonnistui ja voittaja Venäjän armeija iski: ensin itävaltalaisia, sitten saksalaisia vastaan.
  Saksa vastusti epätoivoisesti, mutta joulukuussa, kun venäläiset joukot idässä miehittivät Varsovan ja Krakovan, lännen liittolaiset valloittivat Brysselin - se silti antautui. Totta, kaksi viikkoa myöhemmin - vallankumouksen puuttuminen vaikutti.
  William kuitenkin joutui luopumaan melkein kaikista valtuuksistaan ja pysyi puhtaasti nimellisenä hallitsijana.
  Ja kenraali Kornilovista tuli uuden Venäjän tasavallan presidentti. Elokuussa 1917 hänen kapinansa onnistui, mutta Kerenski jäi kuitenkin muodollisesti pääministeriksi, mutta oli jo antanut presidentin tehtävän Korniloville.
  Hänestä tuli myös ylipäällikkö Kornilov.
  Tämän jälkeen järjestettiin Venäjän presidentinvaalit ja kansanäänestys uudesta perustuslaista.
  Autoritaariseen hallintomuotoon varsin tottuneet ihmiset kannattivat Kornilovin vaihtoehtoa.
  Venäjä laajensi omaisuuttaan Saksan, Itävalta-Unkarin romahtamisen ja maailmankartalta hävinneen Turkin kustannuksella.
  Viimeksi mainittu jaettiin lopulta suurvaltojen kesken. Venäjä sai Vähä-Aasian, salmet ja Konstantinopolin. Ranskalaiset valtasivat Syyrian, Britannian Palestiinan ja Irakin.
  Vuonna 1926 syttyi jälleen sota Venäjän ja Japanin välillä. Syynä oli Manchurian ja Port Arthurin asema. Sopimuksen mukaan Port Arthurin vuokraoikeudet siirtyivät Japanille ja vuokrasopimus päättyi. Japanilaisilla ei kuitenkaan ollut aikomusta palauttaa saaliistaan Kiinaan.
  Lisäksi nuori Hirohito, joka haaveili uusista voitoista, oli juuri saanut vallan.
  Venäläinen oli kuitenkin jo erilainen. Ensimmäisen maailmansodan rintamilla maustettuna kokeneiden komentajien, uusien tankkien ja lentokoneiden avulla se alkoi hyökätä onnistuneesti japanilaisia vastaan.
  Neljä ja puoli kuukautta myöhemmin Venäjän armeija valloitti Port Arthurin ja ajoi japanilaiset pois mantereelta!
  Japani kesti vielä jonkin aikaa merellä - kunnes Itämeren ja Mustanmeren laivueiden alukset lähestyivät.
  Tämän jälkeen nousevan auringon maa antautui.
  Venäjä kehittyi hyvin nopeasti, mutta vuonna 1929 alkoi suuri lama kaikkialla maailmassa.
  Mellakat valtasivat myös Venäjän imperiumin. Lisäksi Kornilov suoritti aktiivista venäläistämistä.
  Hän onnistui kuitenkin pysymään valtaistuimella, ja USA:ssa... Leninin johtamat amerikkalaiset bolshevikit tulivat valtaan!
  Lamasta selvittyään uusi bolshevikkihallinto alkoi valmistautua uuteen sotaan!
  Espanjan vallankumous päättyi kommunistien voittoon ja loi siten voimakkaan bolshevikkien sillanpään Eurooppaan...
  1. tammikuuta 1938. Vladimir Iljitš Lenin kävelee hermostuneena Valkoisen talon valtavassa toimistossa. Tilanne ympäri maailmaa kuumenee. Espanjan jälkeen kommunistit saavuttivat menestystä Ranskassa.
  Generalissimon ja presidentti Kornilovin hallitsema Venäjä on jo tehnyt selväksi, ettei se salli bolshevismin leviämistä Eurooppaan. Viisisataa divisioonaa kymmenen miljoonan Venäjän armeijassa ei ole ollenkaan vitsi!
  Vladimir Iljitš ymmärtää tämän. Ja hän ehdottaa Britannialle taktista liittoa Venäjää vastaan.
  Britit ovat aina olleet erittäin varovaisia Venäjän laajentumisen suhteen. Mutta radikaali kommunismi pelotti heitä vielä enemmän. Oli tarpeen ajaa kiila heidän ja Venäjän väliin.
  Lenin valmistautui ottamaan vastaan puolustusministeri Churchillin ja samalla antamaan briteille todisteita Yhdysvaltojen horjumattomasta vallasta.
  Ja aluksi kalju diktaattori kuuli raportin uudesta aseesta - "atomipommista".
  Oppenheimer esitti raporttinsa hyvin hillityin sävyin. Kyllä, onnistumisia on jo tapahtunut ja jopa ydinreaktori on käynnistetty, mutta atomipommin ilmestyminen on vielä hyvin kaukana. Suurin ongelma on rikastetun uraanin ja plutoniumin saaminen. Lisäksi tämä uutinen ei ole täysin miellyttävä - yksi tällainen pommi maksaa yhtä paljon kuin useita taistelulaivoja. Joten on vielä toinen kysymys: kannattaako tuhlata rahaa yhteen isoon pommiin, jos voit tehdä satatuhatta pieniä?
  Lenin, lyhyt, kalju, mutta silti ketterä vanha mies (67-vuotias ei kuitenkaan ole vielä kaukana kovin vanhasta!), tarmokkaasti toimistonsa suuressa salissa käveli, huomautti:
  - Sinä, toveri, et ymmärrä dialektiikkaa! Kyllä, pommi on edelleen kallis, mutta sitten sen kustannukset massatuotantoon siirtymisen myötä laskevat valtavasti!
  Oppenheimer huomautti arasti:
  - Ja venäläiset eivät istu sivussa!
  Vladimir Iljitšiltä seurasi looginen ja ankara johtopäätös:
  - Joten meidän on päästävä niiden edelle hinnalla millä hyvänsä!
  Sitten Oppenheimerin musta assistentti alkaa laulaa:
  - Loppujen lopuksi tarvitsemme voittoa! Yksi kaikkien puolesta, emme jää hinnan taakse! Yksi kaikkien puolesta, emme jää hinnan taakse!
  Oppenheimer kumarsi Yhdysvaltain presidentti Leninille ja murisi:
  - Olet nero! Emme tietenkään jää hinnan taakse, vaan pääsemme venäläisten edelle, mutta rahaa tarvitaan!
  Lenin sanoi luottavaisesti, naputellen krokotiilinahkaisten kenkiensä kantapäätä:
  - Rahaa tulee!
  - Ja orjat!
  Vladimir Iljitš lausui historiallisen lauseen:
  - En rajoita varojasi! Minä rajoitan aikaasi!
  Yhdysvaltain imperiumin komento- ja hallintokoneiston vaihteet alkoivat kääntyä.
  Mutta tämä ei ole tärkein asia. Vladimir Iljitš, kuten kukaan muu, ymmärsi, että Venäjän voittamiseksi oli tarpeen horjuttaa sitä sisältäpäin.
  Vladimir Iljits rypisteli korkeaa, pitkää, epätasaista ryppyistä otsaansa ja otti tarmokkaasti puhelimesta kuulokkeen ja alkoi soittaa Dullesia.
  Kun päävakoilija lähestyi laitetta, Lenin huusi korviaan keuhkoihinsa:
  - Tarvitsemme ihmisen, joka on yhtäläinen tai ei ainakaan huonompi kuin minä kyvyltään kapinoida, pettää ja vietellä ihmisiä!
  Dulles vastasi hyvin luottavaisella sävyllä:
  - Tiedän sellaisen henkilön, Vladimir Iljitš!
  Lenin hyppäsi ylös kuin paholainen, karjui:
  - Kuka hän on? Kuka tämä ihmisen tekemä nero on?
  Dulles piirtäen tavut lauluun sanoi:
  - Josif Vissarionovitš Stalin! Tiedät varmaan hänet, Vladimir Iljitš!
  Lenin vilkutti itseään peilistä kulta- ja timanttikehyksellä ja karjui:
  - Tämä kokki valmistaa vain mausteisia ruokia!
  Dulles virnisti itsevarmasti ja vahvisti:
  - Mutta tämä on juuri sitä mitä me tarvitsemme!
  Lenin iski jälleen silmää ja murisi:
  - Anna Stalinille kaikki mitä hän pyytää. Ja lupaa hänelle tämän kaaren merkityksettömän Generalissimo Kornilovin paikka!
  Dulles karjui korvaavasti:
  - Se teloitetaan Vladimir Iljitš!
  
  ÄLÄ KOSKAAN LUOVU VITYAZISTA
  Monet kiistelevät siitä, olisivatko venäläiset voittaneet toisen maailmansodan itse, ilman lännen apua? Joten jumalat päättivät testata tätä käytännössä. Ja yhdessä rinnakkaisuniversumissa he asettivat esteen liittoutuneiden joukkojen, siirtokuntien ja Kolmannen valtakunnan sekä Neuvostoliiton välille. Ja tämä tapahtui kokeen puhtauden vuoksi jo kesäkuussa 1941.
  Joten liittolaiset eivät voineet auttaa Neuvostoliittoa tai kolmatta valtakuntaa. Ja kokeen täydellisen puhtauden vuoksi Japani oli piilotettu esteen taakse. Kuten, anna kaiken olla ehdottoman puhdasta, ikään kuin laboratoriossa.
  Aivan ensimmäisinä päivinä ei tapahtunut mitään, mikä poikkeaa todellisesta tarinasta. Fritz eteni todellisen historian tapaan noin 30-40 kilometriä päivässä, mutta hidastui vähitellen. Tietysti brittien ja Rommelin joukkojen vihollisten pommitusten puute mahdollisti joidenkin voimien - erityisesti ilmailun - vapauttamisen. Mutta saksalaiset eivät ole vielä tehneet tätä; asiat rintamalla sujuivat jo melko menestyksekkäästi. Heinäkuun lopussa Smolenskin taistelu kuitenkin hidasti Fritzin etenemistä. Hitler päätti kutsua Rommelin ja hänen divisioonansa takaisin Libyasta päättäessään, että Italian miehitysjoukot olivat aivan riittävät. Fasistinen johto, jotta ei hukattaisi aikaa, alkoi siirtää asevoimia ja erityisesti lentoliikennettä Ranskasta ja Balkanilta. Hitler toivoi edelleen, että hän voisi murtautua keskellä olevien Neuvostoliiton joukkojen läpi ja selviytyä ennen talvea.
  Sen sijaan, että olisi kääntynyt etelään, Fritzit jatkoivat hyökkäystään keskustassa yrittäen peittää Smolenskiin kylistä hyökkäävät Neuvostoliiton joukot. Ja Rommelin joukko lähti hyökkäykseen jo 13. elokuuta ylittäen Dneprin ja yrittäen päästä Kiovaa puolustavan Neuvostoliiton joukon taakse.
  Stalin oli hukassa. Lähes koko Eurooppa ja Ranskan omaisuus Afrikassa kohtasivat yhtäkkiä häntä vastaan, eikä yhtäkään liittolaista.
  Ellei nyt odota vaaraa Japanista. Ja ylipäällikkö antaa käskyn: poistaa kaikki divisioonat Kaukoidästä.
  Siperian joukko pysäytti saksalaiset joukot, jotka murtautuivat melkein Moskovaan saakka. Mutta etelässä komentomuutoksen ja Rommelin toiminnan ansiosta Fritz pystyi katkaisemaan Neuvostoliiton eteläisen ryhmän.
  Vihollisuuksien kulkua Ukrainassa vaikutti negatiivisesti myös se, että Stalin vei pelkurimaisesti kaikki reservit Moskovaan ja paljasti siten oman takapuolensa.
  Tarkemmin sanottuna ei itselleen, vaan eteläiselle ryhmälle. Tilanne osoittautui pahaksi. Mutta todellisessa historiassa Kiovan puolustaminen osoittautui tappioksi. Vain tässä oli vivahde, saksalaiset olivat jo lähellä Moskovaa, ja fasistit vahvistuivat Euroopan kustannuksella, nopeammin kuin Stalin Kaukoidän kustannuksella. Ja saksalaisten piti kulkea vähemmän matkaa, ja Euroopan tiet ovat parempia. Mutta yritä nopeasti siirtää kaikki yksitellen Trans-Siperian rautatielle.
  Tämän seurauksena saksalaiset onnistuivat murtautumaan Kharkoviin ja Voroshilovgradiin jopa aikaisemmin kuin todellisessa historiassa valloittaen paljon teollisuutta ja tehtaita.
  Myös Leningrad estettiin, mutta sitä ei vallattu. Ja saksalaiset tulivat Krimille. Ja Fritz onnistui valloittamaan Voronežin etelässä liikkuessaan Donia pitkin Stalingradiin.
  He puolustivat edelleen Moskovaa ja jopa ryhtyivät vastahyökkäykseen talvella. Mutta etelälaidalla Rommel onnistui murtautumaan Stalingradiin. Kerchiin laskeutuminenkaan ei sujunut hyvin. Neuvostoliiton joukot onnistuivat suurilla vaikeuksilla työntämään vihollisen pois Stalingradista. Ja se johtui vain siitä, että ilmasto ei ollut Wehrmachtin puolella ja he pelkäsivät taistella pakkasessa ja lumipyörissä.
  Miksi Rommelin täytyi vetäytyä Donin taakse. Ja tämä oli kuurottava isku kasvoihin Fuhrerille.
  Mutta keväällä 1942 voimien tasapaino muuttui. Painotettuaan paljon liittolaisiaan saksalaiset lisäsivät joukkojensa määrää, myös Khivin kustannuksella, ja satelliittien määrää. Erityisesti Italiassa ja Ranskassa lisätty määrä. Mustat divisioonat ilmestyivät myös itärintamalla. Onneksi Britannian ja Amerikan rintama Afrikasta ei häirinnyt joukkojen ja resurssien siirtoa.
  Ja kun de Gaulle menetti liittolaistensa tuen, hänen omat toverinsa pettivät hänet.
  Siten Neuvostoliittoa vastaan koottiin merkittävämpiä joukkoja kuin todellisuudessa. Krautit lisäsivät tätä erityisesti lentokoneissa säilyttäen etunsa ilmassa. Ja maajoukot ylittivät seitsemän miljoonaa 5,6 miljoonaa Neuvostoliiton sotilasta vastaan.
  Ja natsit aloittivat hyökkäyksensä etelässä. Rommel onnistui valloittamaan Stalingradin 27. kesäkuuta. Fritz pystyi kaatamaan satoja tankkeja kaupunkiin kerralla. Myös vihollisen lentokoneiden ylivoima ilmassa vaikutti, mikä vaikeutti Neuvostoliiton vahvistusten siirtämistä leveän Volga-joen yli.
  Valitettavasti sankarillista Stalingradia ei tapahtunut tekoälyssä. Ja Rommel liikkui suunnitelmissa suunniteltua reittiä pitkin alas Volgaa ja Kaspianmerelle.
  Yritykset murtautua saksalaisten läpi keskeltä tehdyillä vastahyökkäyksillä epäonnistuivat. Lisäksi Rzhev-ilmiötä ei muodostunut. Krauteilla oli siis tasaisempi rintama Neuvostoliiton vastahyökkäyksen aikaan, ja he myös vetäytyivät tasaisemmin. Mutta valitettavasti Rzhev pysyi fasisteissa.
  Fritzin läpi ei ollut mahdollista tunkeutua, ja Kaukasusta oli erittäin vaikea hallita Stalingradin kaatumisen jälkeen. Koska Volgan syöttövaltimo on leikattu. Ja kun saksalaiset saavuttivat heinäkuun lopussa Kaspianmeren, tilanne muuttui lähes toivottomaksi. Nyt se oli mahdollista toimittaa vain vedellä.
  Ottaen huomioon, että natseilla oli ilmaylivoima, tapahtumasta tuli jotain siltä väliltä, erittäin vaikeaa ja toivotonta.
  Elokuu ja syyskuu kuluivat ankarissa taisteluissa, kunnes vihollinen Kaspianmeren rannikolla saavutti Bakun. Ja siellä he vastustivat edelleen Rommelin kanssa lokakuun loppuun asti. Tilannetta pahensi Turkin liittyminen sotaan.
  Kokeelliset jumalat pitivät huolta Japanista, mutta eivät ottomaanit. Mutta natsit eivät silti uskaltaneet hyökätä Moskovaan talvella ja pysähtyivät talveksi.
  Puna-armeija teki useita hyökkäysyrityksiä. Mutta vihollinen oli ylivoimainen työvoiman, kokeneen henkilöstön ja ilmailun suhteen. Neuvostoliitossa on tähän mennessä valmistettu vain enemmän panssarivaunuja ja tykistöä. Mutta tankit olivat enimmäkseen kevyitä, ja panssarin laatu oli erittäin huono. Myös lentokoneita näyttää valmistuvan paljon, mutta duralumiinin puutteen vuoksi ne ovat raskaampia ja heikommin ohjattavia kuin tavalliset. Myös Yak-9 osoittautui lähes kokonaan puusta tehdyksi. Ja tämä oli tietysti miinus.
  Hitler luotti kuuluisiin uusiin tankkeihinsa - "Panthers" ja "Tigers".
  Niitä valmistettiin jatkuvasti kasvavia määriä. Eläimen kolmas edustaja ilmestyi: "Leijona". Todellisessa historiassa tällainen kone kehitettiin vuonna 1942, mutta resurssien puutteen ja raskaan painon vuoksi raskain hirviö hylättiin.
  Mutta sitten 90 tonnia painava "leijona" otettiin tuotantoon. Sen edut - voimakas panssari ja 105 mm:n tykki - kompensoivat osittain sen huonoa suorituskykyä. Neuvostoliiton 76 mm:n sarjaaseet eivät pystyneet tunkeutumaan leijonaan kaikista kulmista.
  Joten se ei ollut huono läpimurtopanssari, jos puolustuslinja oli erittäin voimakas ja sillä oli syvät tasot.
  Ja Neuvostoliiton komentoa vahvistettiin perusteellisesti Neuvostoliiton pääkaupungin alla. Ja yritä murtautua täältä.
  Eläimen neljäs edustaja: "Hiiri" viivästyi jonkin verran sen julkaisussa sarjassa.
  Puna-armeijan koko nostettiin kuuteen miljoonaan, vaikka monet sotilaat olivat uusia värvättyjä.
  Heitä vastusti yli yhdeksän miljoonaa, mutta numeerisen ylivoiman kompensoi osittain vihollisen armeijan liian kirjava luonne.
  Ilmailussa vihollinen on vahvempi sekä lukumäärältään että laadultaan. Uusimmat ME-309 ja Yu-288 ovat ilmestyneet. Vastauksena Neuvostoliiton ajoneuvot ovat huonolaatuisia ammattitaitoisen työvoiman puutteen ja niukkojen materiaalien vuoksi. Tankit ovat edelleen vanhoja T-34-malleja, ja suurin osa kevyitä, samoin kuin KV:ita.
  Kesällä Wehrmacht aloitti hyökkäyksen: hyökkäyksen Moskovaan ja hyökkäyksen Volgaa pitkin Saratovia kohti. Kovien taistelujen jälkeen Moskova piiritettiin loppusyksystä. Myös Saratov, Kuibyshev, Penza ja Uljanovsk vangittiin. Stalin pakeni Sverdlovskiin. Tilanne muuttui kriittiseksi.
  Pääkaupungille annettiin käsky: olla antautumatta missään olosuhteissa. Saksalaiset aloittivat hyökkäykset, mutta perääntyivät tai juuttuivat katutaisteluihin. Talvella Wehrmachtin hyökkäys pysähtyi. Totta, saksalaiset sulkivat kaksoisrenkaaseen paitsi Neuvostoliiton pääkaupungin myös Leningradin.
  Toukokuussa natsien hyökkäys alkoi uudelleen, mutta Gorkin ja Kazanin kaupunkien suuntaan. Neuvostoliiton tankkien rakentaminen onnistui kaikista vaikeuksista huolimatta käynnistämään sarjoja: T-34-85 ja IS-2, vaikkakin pieninä määrinä.
  Gorki kaatui vasta heinäkuussa, ja Kazan kesti elokuun loppuun asti.
  Leningradissa vallitsi kauhea nälänhätä, eikä Fritzit edes yrittäneet hyökätä sitä. Ja Moskova tuli vähitellen hallintaan. Ja sitten 30. syyskuuta, erittäin verisen hyökkäyksen jälkeen, Kreml kaatui.
  Ensimmäisen luokan linnoitus tuhoutui pahoin. Ja tästä tuli uusi isku Neuvostoliiton kansalle. Saksalaiset muuttivat Uralille, mutta siellä he juuttivat lumikuituihin. Neuvostoliittoa vastaan on vaikea taistella. Stalin kannatti pysymistä loppuun asti. Mutta se tuli erittäin kalliiksi maalle itselleen ja erityisesti saksalaisille.
  Etelässä natsit etenivät Keski-Aasian halki.
  Vuonna 1945 Neuvostoliitto osti SU-100:n ja IS-3:n, mutta vain pieninä sarjoina. Valitettavasti natsit olivat valloittaneet Keski-Aasian kesäkuun loppuun mennessä. Ja heinäkuussa Sverdlovsk myös kaatui. Elokuussa saksalaiset valloittivat Kurganin ja Tjumenin. Ja syyskuun 3. päivänä on myös Tobolsk. Syyskuun lopussa Hanti-Maisiysk. Ja lokakuun puolivälissä ja Omskissa.
  Novosibirsk ei kuitenkaan ole vielä alistunut natseille. Erittäin ankarat pakkaset pakottivat krautit pysymään kaupungeissa.
  Joten ennen toukokuuta 1946 natsit eivät suorittaneet aktiivisia sotilaallisia operaatioita.
  Sen jälkeen menimme Novosibirskiin. Taisteluihin osallistuivat kiekon muotoiset helikopterit ja uusimmat E-sarjan panssarivaunut. Tämä ei kuitenkaan auttanut füüreriä liikaa. Fritz valloitti Novosibirskin kesäkuun lopussa. He ylittivät Ob-joen. Sitten heinäkuussa hirviöt valloittivat Kemerovon ja Tomskin sekä Altain alueen. Kovien taistelujen jälkeen Abakan kaatui elokuussa ja Irkutsk myrskytettiin syyskuussa.
  Veren röyhtäilyt saksalaiset ottivat myös hänet. Mutta taas he tyrehtyivät. Laajennettu viestintä. Joten pysähdyimme Chitan lähestymiskohdissa. Mutta periaatteessa minne heidän pitäisi kiirehtiä? Voit odottaa kesää ja testata uusia laitteita.
  Oli kyse sitten levykkeistä tai suihkukoneista. Vuonna 1947 Neuvostoliiton suunnittelijat käynnistivät IS-4-, IS-7- ja T-54-tankit tuotantoon. Totta, puhtaasti symbolisissa määrissä. Ihmisiä tai resursseja ei ollut tarpeeksi. Natsit jatkoivat etenemistään. He valloittivat Aginskojeen kesäkuun lopussa ja Blagoveshchenskin. Habarovsk kaatui heinäkuussa ja Vladivostok elokuussa. Siten natsit valloittivat melkein kaikki suuret Neuvostoliiton kaupungit. Ehkä paitsi Pertopavlovsk. Hirviöt valloittivat Magadanin syyskuussa. Mutta silti Stalin ei antautunut.
  Lopulta natsit hävisivät silti!
  
  
  AVARUUSSODAT
  Useiden suhteellisen vauraiden vuosien jälkeen Venäjälle tuli vaikeita koettelemuksia. Taivaallinen valtakunta pystyi hyödyntämään valtavia inhimillisiä voimavarojaan ja totalitaarisen poliittisen järjestelmän etuja, ja siitä tuli maailman hegemoni. Venäjällä etelärajoilla puhkesi julma verilöyly. Vaikka islamistinen kapina murskattiin, terrorismin vastainen sota kulutti monia resursseja. Tilannetta pahensi ankara yhteenotto lännen kanssa.
  Vaikka kaikki perustui ydinpelotteeseen, ei ollut suuria sotia. Mutta amerikkalainen tiedemies Wellington keksi idean laukaista erityinen raketti Merkuriukseen käyttämällä keinotekoisesti syntetisoitua radioaktiivista elementtiä.
  Mutta navigoinnissa tapahtui virhe. Raketti poikkesi kurssistaan ja putosi Aurinkoon... Tapahtui erittäin harvinaisen plasman purkautuminen, joka ei ollut vaarallinen eläville organismeille, mutta kaatoi atomirakenteen ja muutti hieman atomiytimen neutronien välisiä sidoksia. Riittää, että hallitsemattomat ydin- ja lämpöydinreaktiot ovat mahdottomia.
  Ja tämän seurauksena: ydinaseet muuttuivat kasaksi turhaa roskaa.
  Sotilaallisesti ja taloudellisesti maailman tehokkain maa: Taivaallinen valtakunta, jolla oli ylikansoituksen vuoksi akuutti puute makeasta vedestä ja energiasta, esitti uhkavaatimuksen Siperian vuokraamiseksi.
  Venäjä vastasi päättäväisesti kieltäytymällä...
  Suuri sota on alkanut: Aasian liittouma länttä vastaan. Isänmaastamme on tullut suurten taistelujen pääareena. Rauhallinen elämä on menneisyyttä: sodan helvetti on vallannut kaikkialla. Kovimmat taistelut käytiin napasta napaan.
  Tilanne rintamilla oli kriittinen: Aasian unioni oli jo lähestymässä Ural-vuoria.
  Jekaterinburgin lähellä törmäsi häikäisevä tulipallo, ja syntyi tappavan vaarallinen vyöhyke, jossa kukaan ei voinut elää minuuttiakaan.
  Isänmaa, pyhä Venäjä -
  Sydämeni on avoinna sinulle, tiedä...
  Taistelukentän veri kasteltu -
  Niin että maa kukkii isänmaan rakkaudessa!
  
  Maan pulssi lyö kovaäänisesti,
  On vaikeaa, kun sota pauhaa...
  Mutta aurinko nousee kunniakkaan Venäjän yli -
  Olet ainoa kuolematon äitimme!
  
  Ruis loputtomilla pelloilla muuttuu kullaksi,
  Lumi kimaltelee kirkkaalla hopealla.
  Ja kasvot näyttävät ylpeinä kuvakkeista -
  Ritari ole kotka taistelussa!
  
  Voitamme vastustajan taistelussa,
  Puolustetaan siivekkää unelmaa.
  Ei ole rohkeampaa venäläistä sotilasta,
  Välitän rukoukseni Jumalalle!
  . Pääsisältö.
  Kun sydän on täynnä armoa, jostain syystä lompakko tyhjenee!
  Ural-vuorten huiput muistuttavat suusta ulkonevia hampaat, joita karies syö. Venäläiset hännänttömät hävittäjät lentävät matalalla. Nopeiden haukkojen tavoin venäläiset ritarit hyökkäävät taivaallisen valtakunnan kömpelöihin, mutta voimakkaasti panssaroituihin siivekkeisiin.
  Ilmavoimien lentäjä Andrei Ognev tekee vaikean käännöksen. Raskas viisipiippuinen kiinalainen tykki, joka sylkee liekkejä ja metallia. Tulitornado syöksyy kirjaimellisesti muutaman millimetrin päässä venäläisen hävittäjän läpikuultavasta panssarista. Hännänttömät napsautukset takaisin. Murtunut pulsari liukuu ulos terävästä nenästään. Jättimäisen kiinalaisen helikopterin pyörivä torni vääntyy osumasta... Kuuluu vaimeita huutoja.
  Andrein tummat kasvot korkealla otsalla murtuvat valkohampaiseen hymyyn.
  Hänen kumppaninsa, häikäisevän kaunis blondi, Vassa Koltsova, tekee tynnyrirullan pakottaen ohjaamattoman raketin liukumaan teräspiraijan ohi ja lähettää "lahjan" yhteen taistelulaivan helikopterin kahdestatoista valtavasta potkurista.
  Valtava potkuri, jossa on kolminkertainen siipirivi, putoaa palasiksi. Vassa, ei turhaan, että hänen nimensä on käännetty kuningattareksi, hän osasi lyödä. Hän taisteli aina vain lyhyessä hameessa ja khaki-t-paidassa, mutta paljain kantapäällään hän tunsi itsensä ja taistelijan yhtenä kokonaisuutena.
  Monet naislentäjät matkivat häntä yrittäen saavuttaa ilmiömäisen herkkyyden. Taistelulaiva-helikopteri on satakaksikymmentä tulista pistettä, jotka lasketaan pintaan - tulirulla. Kone, joka toimii hiilipölyllä, mutta kuljettaa samalla tuhansia tonneja metallia dynaamisen suojan avulla.
  Japanilaiset, kiinalaiset ja intialaiset suunnittelijat tekivät ajoneuvosta haavoittumattoman Venäjän ilmapuolustusjärjestelmille, mutta joutuivat odottamatta ilmahyökkäyksen kohteeksi.
  Kapeasilmäinen kenraali Mak Lee, villeistä vihasta vääristynyt, karjui ja osoitti mustahansikkaisella kädellään:
  - Tuhoa ne! Sulata nämä hirviöt!
  Täysrintainen mutta ohutvyötäröinen intialainen eversti sanoi:
  - Tämä pariskunta on musta prinssi ja kuningatar. Kukaan ei ole koskaan ampunut niitä alas!
  Mac virnisti epäuskoisena ja mutisi:
  - Ei voi olla. Lisää palotiheyttä.
  Ja jälleen taistelulaiva-helikopteri vapisi. Pyörivä torni juuttui ja titaanirunko syttyi tuleen. Keltaiset ja kaneliset sotilaat ryntäsivät ulvoen liekkeihin. Räjähdys räjähti ja napalmilla täytetty raketti leimahti jättiläishelikopterin rungon sisällä.
  Toistettuaan "liukumäki"-tekniikan ja kulkenut palopolkujen ohi, Vassa julkaisi:
  - Kaiken ikäiset ovat alistuvia sodalle, vain viimeistä päivääsi ei voida satuloida, tappiona ilman aikaa!
  Andrey on kylmäverinen. Hänen isänsä oli Angolan armeijan nuorin kenraali ja tuli Moskovaan opiskelemaan. Siellä hän meni naimisiin Lydia Ognevayan, kuuluisan urheilijan ja tiedekandidaatin kanssa. Sitten hänen isänsä kuoli, ja hänen musta- ja kiharatukkainen poikansa kasvatti vaaleatukkainen äiti. Koulussa he yrittivät kiusata Andreyta, mutta poika oli mukana kamppailulajeissa päiväkodissa. Hänen äitinsä oli itse erinomainen taistelija ja isäpuoli sekatyylien mestari.
  Andrei oli erinomainen opiskelija, hänellä oli ilmiömäinen muisti, ja hänestä tuli pian poikien johtaja, heidän johtajansa. Tietysti hän valitsi lentokoulun ja meni taistelemaan isänmaansa Venäjän puolesta. Hän on ansainnut mainetta ja kunnioitusta. Eikä kukaan uskaltanut moittia mustaihoista Venäjän sankaria, varsinkin kun neekerikasvonpiirteet sekoitettiin slaavilaisten kanssa ja tämä teki urheilullisesti rakenteesta lentäjästä varsin komean.
  Hänen rakkaussuhteistaan ei ollut vähemmän legendoja kuin hänen sotilaallisista iskuistaan. Vaikka Andrei itse oli paljon vaatimattomampi kuin hänelle myönnettiin.
  Nyt hän etsi tapaa tuhota haavoittumaton taistelulaiva. Aktiivinen, monikerroksinen panssari peitti taivaallisen imperiumin tehokkaimman koneen pääkomponentit.
  Savva ampui potkureihin yrittäen saada rakenteen liikkumattomaksi...
  Samaan aikaan taistelu syttyi maassa. Itäblokin tornittomat panssarit hyökkäsivät. Jotkut ovat valtavia, toiset päinvastoin ovat korkeintaan metrin korkeita.
  Heitä vastaan läntisen liittouman taistelijat käyttivät liikkuvia miinoja ja ohjattuja ohjuksia ilman rekyyliä.
  Ei vain venäläiset taistelivat täällä, vaan myös eurooppalaiset: britit, ranskalaiset, ruotsalaiset ja monet muut.
  Yhteinen vihollinen toi yhteen ihmiset, joilla oli valkoinen iho ja kristillinen moraali. Keskustelu demokratiasta on laantunut. Lisäksi Venäjällä länsivastaiset tunteet katosivat idästä tulleen aggression jälkeen. Todellakin, minne pasifistisen ja suvaitsevaisen Euroopan pitäisi mennä itään? Heidän kansansa ovat suurelta osin unohtaneet kuinka taistella. Ja kun ydinaseet katosivat, voimakas ja ylikansoitettu Aasia siirsi lukemattomia laumojaan pohjoiseen ja länteen.
  Venäjän asemiin hyökkäävien joukossa on monia arabeja. Jotkut fanaatikot hyökkäävät naamioitumatta valkoisiin kaapuihin. He hyväksyvät kuoleman hymy huulillaan.
  Tuhannet etenevät panssarit ja jalkaväen taisteluajoneuvot näyttävät muurahaisilta lintuperspektiivistä. Savva vaurioitui toisen ruuvin jälkeen hieman kalpeaksi ja kuiskasi:
  - Silti niitä on liikaa... Jumala auttakoon Venäjää.
  Tyttö itse näki, mitä tapahtui Aasian liittouman vangitsemissa kaupungeissa. Joukkopogromeja, murhia, joukkomurhia. Miehet hirtettiin lankaan, ja naiset ja lapset vietiin erityisleireille. Ja sitten ne myytiin tai jaettiin tiettyjä töitä varten. Ja sotavankien kidutus on jo arkipäivää ja jopa pakollista.
  Kenraali Mak Lee ei säästä edes omiaan. Avuttomassa kiihkossa, etteivät he pysty selviytymään pienistä Chizh-3-hävittäjistä, hän nappaa miekan seinästä ja katkaisee ilmatorjunta-asetta käyttävän arabian käden. Hän huutaa ja painaa verisen kannon rintaansa vasten.
  Ja mahtava komentaja, juuri leikatulla harjalla, jolla on pitkät kynnet, uhkaa ärsyttäviä venäläisiä ässiä kohti huutaen:
  - Tuhoa! Polttaa! Polta se!
  Savva, raivoissaan, ampuu toisen ohjuksen... Häneltä loppuvat ammukset. Mutta myös ilmataistelulaiva menettää vakauden.
  Sen tappava tykistö on poissa pelistä... Menetettyään leijonan osan taisteluvoimastaan jättiläinen kääntyy takaisin. Heidän on palattava pian tukikohtaan korjaamaan ja täydentämään ammuksia.
  Alla venäläiset tykit ampuvat tarkasti vihollisen kulmikkaita, rautaa muistuttavia panssarivaunuja. Useat autot pysähtyivät lähettäen savunpilkuja taivaalle. Yhdessä "bandurassa" olevat ammukset alkoivat räjähtää. Se lensi pois kääntyen kuin voimistelija, kunnes se jäi kiinni sorakummaan.
  Pitkän kantaman venäläinen tykki lähettää ammuksen lipputangon suuntaan. Vaaleanruskea punos tyttö ampuja ristiin itsensä kahdella sormella ja kuiskaa saksaksi:
  - Onnea meille!
  Aasian liittouman lippu on kirkkaan keltainen, jonka keskellä on punainen ympyrä. Tämä on lähempänä Japania, mutta koalitio valitsi tämän symbolin. Erittäin tarkan tykin pieni ammus rikkoo paksun tangon ja valtava arkki, joka pystyy peittämään stadionin lattian, putoaa alas. Kymmeniä aasialaisia tankkeja peitetään yhtäkkiä samettisella peitolla.
  Länsiliiton ja Venäjän kantojen puolelta kuuluu yksimielinen ääni:
  - Hurraa!
  Todella symbolista. Ja vaikka vihollinen on kymmenkertainen, venäläisen hengen voima on horjumaton.
  Molemmat venäläiset hävittäjät huomaavat olevansa hetkellisesti siipi siipiin. Yksi kokonainen - melkein kolmion muotoiset haukat - Venäjän puolustajat. Savva kuvitteli jo, kuinka Andrey laittaisi mustan vahvan kätensä hänen olkapäälleen. Tämä on todella vahva mies, johon voit luottaa.
  Mutta juuri tällä hetkellä tuntui kuin tuhat valokuvasämpytystä syttyisi liekkeihin kerralla. Ja taisteluparin silmät tummuivat. Sitten mustuus värjättiin monivärisillä täplillä, samanlaisilla kuin ne, jotka ilmestyvät, kun öljyä roiskuu veden päälle.
  Andrey yritti hieroa silmiään. Hänen kätensä, jolla oli vaikeuksia voittaa vastusta, näytti haravoivan vettä.
  Ikään kuin Savvan ääni vaimenee kaukaa:
  - Olemmeko kuolleet?
  Musta kapteeni vastaa äänekkäästi:
  - Ei! Me olemme elossa.
  Yhtäkkiä tämä paksu, tahmea tunne katoaa, ja he näyttävät olevan vapaan pudotuksen tilassa. Se tuntui jopa kevyeltä hetken, aivan kuin painottomuudessa.
  Savva jopa kuiskasi hieman järkyttyneenä lauluäänellä:
  Näyttää siltä, että maailma on toivottomasti hukassa,
  Ja ritarin polku tähtiin on tukossa...
  Näissä loputtomien kiertoradan mutkissa,
  Ei ole tarkoitettu - usko on hukkua!
  Ja sitten hän huokaisi laskeutuen paljain pohjaineen teräville vuorikiville. Pimeys, sekoitettuna valopilkkuihin ja aalloihin, haihtui.
  Toukokuun keskipäivän valo satuttaa hieman silmiäni. Savva huomasi olevansa nelijalkainen ja hyppäsi heti ylös.
  Andrey taivutti ammattimaisesti jalkansa hyppyssä ja laskeutui taitavasti. Hänen kasvonsa, miehekäs leuka ja korkea, leveä otsa, säilyttivät rauhallisen ilmeen. Hän jopa hymyili kumppanilleen:
  - Sinä näet! Siellä on se valo, ja kuten olen pitkään epäillyt, tämä ei ole taivas!
  Savva hypähti, otti useita epävarmoja askeleita. Laskeutuessaan hän mustelsi tuskallisesti paljaita jalkapohjiaan ja repi polvensa. Mutta tyttö tavanomaisella tahdonvoimalla karkoi marttyyrin ilmeen kasvoiltaan ja osoitti sormellaan eteensä huudahtien:
  -Vau!
  Andrey katsoi mihin Savva osoitti. Heidän edessään oli rappeutunut kukkula. Ja sen halkeilevan yläosan päällä lepäsi pallo. Tarkemmin sanottuna pallomainen, puoliksi lyijyä, puoliksi platinavärinen laite, jonka päällä on terävä nokka ja tusina ohutta lonkeroa tasaisin välimatkoin tämän futuristisen esineen reunoilla.
  Tyttö kuiskasi hämmentyneenä;
  - Tämä on Newtonin biomi! Ja kuinka hän onnistui tekemään tämän?
  Andrei katsoi tarkemmin, painoi päänsä hartioilleen ja haisteli. Ilma haisi otsonilta ja palaneilta renkailta. Katsoessaan ympärilleen varovaisesti kapteeni sanoi tuskin kuuluvalla äänellä:
  - Täällä voimme törmätä väijytykseen!
  Savva otti itsevarmasti askeleen kohti palloa ja sanoi äänensä voimakkuutta alentamatta:
  - Ei! Tiedän missä olemme! Tämä on juuri se poikkeamavyöhyke, jonne avaruusalus putosi. Se on vain sata mailia pohjoiseen paikasta, jossa taistelimme!
  Kapteeni kohautti jälleen olkapäitään ja sanoi äänensä tyynenä:
  - Kukaan ei voinut selviytyä poikkeavalla alueella minuuttia kauempaa. Jopa robotit hajosi ja murenivat ruosteeseen!
  Savva, vaikka tämä ei ollutkaan hänelle helppoa, huudahti rohkeasti:
  - Ja me selviämme!
  Ja hän juoksi kohti mäkeä. Hänen pölyiset, pyöreät kantapäänsä, jotka olivat naarmuuntuneet putoamisesta, välähtivät ketterästi pitkin epätasaista, kivistä harjua.
  Andrei hämmästyi. Eikö hänelle ole kipeää kävellä paljain jaloin terävien kivien päällä? Yleisesti ottaen Koltsovan käytös tuntui monista oudolta, kun hän jätti huomiotta tavanomaisen lentopukunsa ja taisteli melkein ilman vaatteita. Ja jos jossain Mesopotamiassa tai Afrikassa, voi olla mukavaa käyttää vain naamiointia T-paitaa, mutta Uralilla keväällä on silti viileää.
  Tyttö saapui etelärajalta. Venäjän ja eurooppalaiset joukot taistelivat Syyriassa ja Irakissa yrittäen hillitä Aasian liittouman läpimurtoa. Lisäksi osa islamilaisista voimista oli Venäjän ja osa Aasian puolella.
  Etelässä ei ollut edes selkeää etulinjaa. Afrikassa yleensä, jopa samassa maassa, eri heimot taistelivat keskenään. Lisäksi uskonnolla ei ollut ratkaisevaa roolia. Monet kristityt, samoin kuin pakanat, seurasivat aasialaisia oletettavasti vasemmistolaisten iskulauseiden alla. Afrikasta on todella tullut kuin kappale sarjakuvassa Aibolitista.
  Mutta paljain jaloin juosta autiomaassa on luultavasti vielä vaikeampaa kuin vuoren rinteillä. Ja Savva, tämä maisterin tutkinnon suorittanut villi, biologisten tieteiden kandidaatti, ei tuntenut kipua eikä pelkoa.
  Andrey ryntäsi hänen perässään yrittäen saada paholaista kiinni. Avaruusalus osoittautui paljon pidemmälle kuin miltä ensi silmäyksellä näytti.
  Tyttö yleensä punoi hiuksensa, mutta nyt hänen hiustyylinsä hajosi ja kultainen juna leimahti kuin soihdun liekki tuulessa.
  Koskaan aikaisemmin hänen tyttöystävänsä ei ollut näyttänyt niin kauniilta mustalle kapteenille.
  Vaikka Andrei ei ole heikko urheilija, hän onnistui vain sulkemaan matkan suurilla vaikeuksilla, mutta hän ei koskaan saanut häntä kiinni, vaikka hän kompastui ja melkein mursi nenänsä. (Muuten, ei ollenkaan afrikkalainen, mutta hieman kyhmy ja hieman ylösalaisin, vaikkakin niin musta, kuten koko vartalo.) Ja Savvan paljaat, suklaanväriset jalat välähtivät melkein aivan mustan herrasmiehen pään vieressä ja... tyttö käveli seinän läpi, kuin se olisi vain hologrammi.
  Ärsyttää, että hän oli ohittanut hänet, Andrei hyppäsi hänen perässään. Huolimaton, mutta melko ritarillinen.
  Lyijypinta tuntui lämpimältä merivedeltä ja lensi sitten lattian poikki hautautuen hänen kasvonsa Savvan paljaisiin jalkoihin. Mekaanisesti Andrei suuteli hänen nilkkojaan, mutta tyttö potkaisi häntä vihaisesti huutaen:
  - Katso mielenkiintoisia asioita täältä!
  Vaikka Ognev halusi sanoa, että ei ole mitään mielenkiintoisempaa, kun tällainen kaunotar on vieressäsi, mutta kun hän sai kantapään nenään, hän hyppäsi nopeasti ylös. Ja en ollut pettynyt.
  Seinillä roikkui täytettyjä eläimiä ja hyönteisiä. Lisäksi sellaisia, joita ei ollut eikä voinut olla ulkomailla. Ja porkkanat, joissa on kymmeniä rapukynsiä, ja kaktus sammakonjaloilla ja kukonkennoilla, ja höyhenpeitteisiä torakoita krokotiilien suulla, joilla on sisään vedettävät hampaat. Ellei tietysti jotain tällaista voi verrata paistettuun ruhtinaskuntiin.
  Andrei hyppäsi ylös yllättyneenä ja huudahti äänekkäästi:
  - Tervehdys, järjen veljet!
  Vastauksena oli hiljaisuus... Savva huomautti melko loogisesti ja rationaalisesti:
  - Meidän ei pitäisi huutaa, meidän on parempi tarkastaa avaruusalus.
  Avaruusalus osoittautui sisältä paljon suuremmiksi kuin ulkopuolelta näytti. Käytävät kapenivat ja sitten levenivät. Panssaroidut ovet avautuivat ihmisten lähestyessä niitä. Ja siellä oli niin paljon, mitä ei tullut esiin.
  Erilaisia täytettyjä eläimiä, patsaita ja hologrammeja. Ja myös maalauksia: liikkuvia, öljyvärisiä ja kyberneettisillä mosaiikeilla. Hologrammit näyttivät itse asiassa todellisen värillisen elokuvan. Ja taistelukohtauksia, ja erilaisia rauhallisia, täysin idyllisiä kuvia.
  Andrei huomautti hämmästyneenä:
  - Outo. Se on kuin lentävä museo.
  Savva vastusti melko rationaalisesti:
  - Kaikki maailmassamme on sekä museota että kaatopaikkaa! Katsotaanpa paremmin...
  - Ase! - Musta kapteeni purskahti. Ja hän lisäsi nopeasti. - Meidän on autettava isänmaatamme voittamaan kolmas maailmansota.
  Savva kohotti silmänsä ja huusi:
  - Auta meitä pelastamaan sivilisaatio! Ihmiskunta on vaarassa!
  Vastauksena kuului matala, epätavallisen syvä basso:
  - Ilmeisesti te alkuperäiset haluatte saada meiltä jotain?
  Tyttö ojensi kätensä eteenpäin ja kuiskasi anovasti:
  - Emme me! Puhumme koko ihmiskunnan kohtalosta. Kolmas maailmansota ratkaisee - mikä voittaa: barbaarinen, julma lähestymistapa vai humanismi ja sivilisaatio?
  Basso vaihtui ohueksi sopraanoksi ja epäuskoiseksi ääneksi:
  - Todellako? Onhan ihmisluonto tehdä virheitä, myös omien aikomusten suhteen. - Oranssit tuulet kulkivat ilmassa ja ääni, puoli oktaavia alempana, jatkui. - Kuten aina, ylivoimaisella enemmistöllä maailmankaikkeuden roduista on taipumus esitellä itsensä, kielelläsi ilmaistuna, erittäin inhimillisenä ja vihollinen yksinkertaisesti helvetin inkarnaationa.
  Savva mutisi lakkaamatta hermostuneesti rummutusta tuntemattoman metallipinnoitteen päällä:
  - Etsi itse! Katsokaa barbaarisia menetelmiä, joilla he käyvät sotaa meitä vastaan!
  Ääni lämpeni hieman ja ilma alkoi tuntua pehmeämmältä:
  - Kyllä, vihollisesi on julma, mutta et myöskään enkeleitä. Loppujen lopuksi se ei ole matematiikka, joka ratkaisee, kenellä teistä on valtaa maan päällä!
  Tässä Andrey jo korotti ääntään:
  - Kuka sitten?
  Mutta sen sijaan, että vastaisivat, lattia heidän alla tärisi, ja tyttö ja musta mies kohtasivat kasvonsa kattoon. Sitten kaikki muuttui kerralla. He löysivät itsensä suuren, voimakkaasti tuhoutuneen kaupungin keskustasta. Aseet pauhuivat korviaan. Suuret ammukset räjähtivät ja pommit putosivat. Venäläisten ja eurooppalaisten sotilaiden ryhmät etenivät. Aasian unionin keltaiset ja ruskeat sotilaat, jotka kärsivät tappioita, vetäytyivät peittäen polun ruumisvuorilla. Savva otti askeleen ja astui veriselle purolle.
  Ei, tämä ei tietenkään voinut hämmentää soturia, joka oli käynyt läpi tulen, veden ja kupariputkien (jälkimmäinen toistaiseksi minimaalisessa määrin!). Mutta sieluni tuntui pahalta. Mutta Andrei piristyi, heitti kiven oikealla kädellään konekiväärin nostaneen kapeasilmäisen sotilaan keltaisiin kasvoihin, ja hän kaatui. Kapteeni huudahti:
  - Tämä on Peking! Meidän kaverit voittivat!
  Todellakin, vino merkki, jossa oli samanlainen hieroglyfi, paloi sinisillä liekeillä. Jostain syystä Savva ei kokenut iloa. Vaikka hän oli nähnyt Internetissä kuvia Pekingistä ja Kiinan pääkaupungin tunnusomaisia rakennuksia.
  Mutta täällä se on kauheaa. Naiset palavat, lapset itkevät. Ja paljon ruumiita. Kuolleet kirjaimellisesti estivät kaikki lähestymiset, ja heidän määränsä kasvoi. Tyttö ei ollut koskaan ennen nähnyt kuolleita kasautuneena kukkuloille.
  Andrey oli jo poiminut jonkun pudotetun konekiväärin ja avannut tulen tappaakseen. Hän on syntynyt soturi. Isän puolelta zulujen heimosta, äidin puolelta: isoisoisä, kahdesti Neuvostoliiton sankari, isoisä taisteli Vietnamissa ja Afganistanissa, isä Syyriassa, Donbassissa ja Tšetšeniassa.
  Se välähti Savvan päässä:
  Jokainen ihminen, joka on syntynyt soturiksi,
  Niin se tapahtui - gorilla otti kiven!
  Kun vihollisesi ovat legioona,
  Ja kuuma liekki palaa sydämessäni!
  Ja tyttö itse otti konekiväärin. Vahvat kädet ovat tavallisesti kevyitä kahvassa. Päässäni soivat rohkeat marssit: tuhoa, palvele suurta isänmaatasi.
  Mutta odottamaton heikko vinkuminen sai tytön jäätymään. Oikealla lasten nyyhkytykset ja huudot kuuluivat selvästi. Savva kääntyi, ja hänen kotkakatseensa kaiken peittävän savun läpi näki pieniä, keltaisia hahmoja. Keltaiset, kapeasilmäiset lapset itkivät ja yrittivät päästä ulos palavasta talosta. Mutta heidän tiensä esti hartsissa kasteltujen hirsien tukos. Ja kaverien takana levisi lihansyöjäliekki.
  Tulta hengittävä lohikäärme näytti olevan innokas uhraamaan Gehennalle...
  Savvan voima oli suurempi kuin hänen voimansa kestää sellaista. Tyttö ryntäsi tulta kohti. Meidän on pelastettava pienet: ovatko he venäläisiä vai kiinalaisia, ei ole väliä!
  Yhtäkkiä napalmivirta esti paljasjalkaisen soturin tien.
  Villin itkun kera:
  - Herra pelasta minut!
  Hän heittäytyi tuleen. Oli kuin sata kuumaa nastaa olisi lyöty paljaisiin pohjiin, ja liekit polttivat puolustuskyvyttömiä polvia. Herkkä, oliivinvihreä iho oli peitetty ikävillä, violeteilla rakkuloilla. Kuinka tuskallista se oli Savvalle. Villi huuto purskahti keuhkoistani. Halusin kääntyä takaisin ja hypätä ulos alamaailman liekeistä.
  Mutta tyttö tunsi: hän ei voinut epäröidä hetkeäkään. Lapset voivat kuolla. Eikä sillä ole väliä ketä he ovat. Dostojevski sanoi: kaikki maailman aarteet eivät ole yhden lapsen vuodattaman kyyneleen arvoisia. Kipu paljaista kantapäästä pään takaosaan, kuten hevoslaumoista, jotka jyskyttävät hermopäätteitä teräspiikillä kavioillaan.
  Hänen ihanat kultaiset hiuksensa ovat jo syttyneet tuleen, ja liekit yrittävät nuolla hänen kasvojaan. Hän ei koskaan voi tulla entiseksi, kauniiksi itsekseen. Tässä on violetti haava, joka leviää hänen herkälle, samettiselle poskelleen.
  Savva hyppää epätoivoisesti riippumatta siitä, kuinka pitkältä se näyttää maalilta. Seos savua ja palavaa ilmaa syöksyy keuhkoihin. Täplällinen T-paita päälläsi on jo palanut, ja sinä, kuten Jeanne D,rk, olet kipeässä tulessa. Vain vähän enemmän, vain vähän enemmän. Voi luoja, hänen ruumiinsa on täydellinen spitaalinen haava.
  Tulimuuri katkeaa, ja Savva hyppää ulos kylmyyteen. Hän on jo palanut, hänen ihana ruumiinsa on kuin jatkuva haava, ja palaneet jalkapohjansa näyttävät kävelevän terävimpien tikarien päällä. Edessä on tukos. Ja sinun täytyy hypätä jälleen pauhuvaan, armottomaan liekkiin.
  Ja tyttö kokee, että hänen voimansa ja rohkeutensa ovat loppumassa. Hän melkein menettää tajuntansa kipeästä shokista. Mutta läpi pimeyden voi nähdä tytön ojentamassa pieniä käsiään ja hyppäämässä pois tulesta huutaen, ja pojan kaljuksi leikatun hiuksensa ja hyvin pienen, joka on tuskin oppinut kävelemään.
  Kerättyään viimeiset voimansa Savva hyppää; raivo ja oikeudentunto antavat hänelle rohkeutta voittaa sietämätön kipu. Palavat puut ja palkit lentävät sivuille. Vielä vähän vaivaa. Musteeratun tytön palaneet kädet tarttuvat kuumaan arinaan. Kipu on kuin sadan tonnin painava pässi, joka putoaisi päähän, rintaan, koko kehoon viimeistä solua myöten. Ritilä ei tule ulos ja sitten Savva tarttuu siihen hampaillaan. Siitä kärsimyksestä voi tulla hulluksi, viimeiset liekkien koskettamat ruumiin kauneudet murenevat ja murenevat. Mutta lopulta Herra palkitsi vaivan; kuumuudesta punaisena arina lensi pois sementtilasta.
  Silvottu tyttö, jonka hampaat ovat katkenneet ja räjähtäneet kuumuudesta, pyörtyy. Viimeisellä tietoisuuden langalla silvottu iho tuntuu vapautuneelta lapselta, joka hyppää kaatuneen sankarittaren hiiltyneiden jalkojen yli.
  Savva heräsi... Hän seisoi Andrein kanssa korkeimmalla lumisella huipulla. Ukkonen ääni, kuin arkkienkelien tuhannen äänen kuoro, ilmoitti:
  - Läpäisit kokeen! Maapallolla tulee olemaan rauha! Venäjästä tulee kaikkien maapallon ihmisten äiti!
  Musta nuori mies ja blondi, joista oli tullut vieläkin ohuempi ja kauniimpi, näkivät kukkivia puutarhoja, umpeen kasvaneita kraattereita silmiemme edessä ja sotilaita, jotka heittivät alas aseita ja halasivat. Vihan ja sodan aikakausi oli ikuisesti ohi.
  Ja se soi yli koko planeetan;
  Venäjä ja Kiina ovat ikuisesti yhtenäisiä,
  Islam, kristinusko: ilman pahuutta, ystävät!
  Ylistäkäämme Korkeimman Herran Nimeä -
  Kaikki maailman kansat - Perhe!
  
  PIETRI KOLMAS - SUURI TSAARI
  Pietari Kolmas onnistui suostuttelemaan kuuluisan uudistajakenraalin liittymään tiimiinsä ja hyväksymään marsalkkaarvon. Nikolai Papinista tuli puolustusministeri ja hän toteutti useita uudistuksia. Tämä vahva ja arvovaltainen mies auttoi Pietari Kolmannetta paljastamaan ja tukahduttamaan Orlovin veljien salaliiton. Kaikki viisi salaliittolaista hirtettiin. Katariina sai avioeron aviorikoksesta ja karkotettiin luostariin.
  Pietari Kolmas vahvisti valtaansa ja hänet kruunattiin. Ja hänen valtaantulonsa myötä Venäjällä tapahtui konkreettisia muutoksia. Todellakin, Pietari Kolmas, kuten hänen isoisänsä, hahmotteli perustavanlaatuisia uudistuksia. Ja lisäksi muutokset vaikuttivat ulkopolitiikkaan.
  Pietari, joka tuki liittoa Frederick Toisen kanssa, määräsi Rumjantsevin yhdessä saksalaisten kanssa kukistamaan itävaltalaiset. Tämän jälkeen Saksa palautti enemmän kuin aiemmin menetetyt maat.
  Mutta Venäjä sai salmien hallinnan myös Tanskalta jakaen sen preussilaisten kanssa. Pietari osoitti kuitenkin käytännöllistä taitoa ja otti melkein kaiken tämän valtion omaisuutensa jättäen "suosikkilleen" Frederickille vain symbolisen osan kruunun omaisuudesta. On sanottava, että Papinin vaikutus hyödytti Pietari Suuren pojanpoikaa.
  Yksi Pietari Kolmannen ajatuksista oli ajatus Puolan jakamisesta Venäjän ja Preussin kesken. Vuonna 1965 syttyi sota Puolan ja Liettuan kansainyhteisön kanssa. Nerokas Aleksanteri Suvorov nousi siihen nopeasti esiin. Pietari Kolmas osoittautui älykkääksi ja onnistui saamaan alkuperäiset venäläiset maat valtakuntaansa, ja preussilaiset tunsivat Puolan etnisen osan.
  Kuten todellisessa historiassa, Venäjän oli taisteltava Ottomaanien valtakuntaa vastaan. Taistelut venäläisten puolesta osoittautuivat jopa onnistuneemmiksi. Papinin uudistukset, Rumjantsevin lahjakkuus ja nopeasti etenevä Suvorov vaikuttivat. Tsaari piti levottomasta Aleksanteri Vasiljevitšistä, Pietari Kolmas itse oli hyvin nirso ja koko ajan jaloillaan. Joten he tulivat hyvin toimeen.
  Keisari Pietari toteutti maan sisällä useita uudistuksia. Huolimattomilta maanomistajilta takavarikoitiin kiinteistöjä valtionkassan hyväksi, ja korveille ja talonpoikien myyntiin asetettiin useita rajoituksia. Mutta toistaiseksi tsaari Pietari ei uskaltanut juhlia täysin orjuutta.
  Lisäksi kirkon uudistukset aiheuttivat voimakasta vastustusta ortodoksisen synodin taholta. Kuningas väitti, että Raamattu kieltää palvonnan ja palvelemasta muita kuin Jumalaa, lakkautti pyhimysten kultin.
  Tässä oli jotain luterilaisuutta - taistelu pyhäinjäännösten ja ikonien kanssa.
  Rukoilkaa vain Herraa Jumalaa, palvokaa vain häntä!
  Mutta tämä ei voinut muuta kuin aiheuttaa vastustusta. Joissain paikoissa jopa papit yllyttivät ihmisiä kapinaan.
  Uudistus kuitenkin meni läpi, ja vain Kristuksen ja Neitsyt Marian kuvat jäivät kirkkoihin ja palvontapaikkoihin.
  Ihmiset kuuntelivat mieluummin kuningasta. Lisäksi Pietari Kolmas sai mainetta huolehtivana hallitsijana. Vakavampaa oli kaikkien maiden takavarikointi luostarilta ja kirkoilta.
  Turkin voiton jälkeen kuninkaan valta kasvoi entisestään. Perth Kolmas päätti lopulta lakkauttaa maaorjuuden. Tällainen päätös ei voinut muuta kuin aiheuttaa vakavia mullistuksia osavaltiossa. Maanomistajat kärsivät valtavia tappioita, mutta teollinen vallankumous alkoi. Kaikkien vaikeuksien läpi maa eteni jyrkästi ja estottomasti.
  Toinen sota turkkilaisten kanssa osoittautui vielä lyhyemmäksi ja Suvorovin komennossa olevat venäläiset joukot voittivat nopeasti. Lisäksi Ranskan vallankumous käänsi Euroopan huomion pois.
  Pietari Kolmas käytti tätä hyväkseen asettamalla nuorimman poikansa, Voroninasta, Konstantinuksen, Turkin sulttaaniksi Konstantinopolin valtaistuimelle.
  Näin Ottomaanien valtakunta löysi itsensä ikään kuin liitossa Venäjän kanssa.
  Sitten oli sota Egyptissä. Paikallinen sulttaani ei halunnut tunnustaa Venäjän valtaa Afrikkaan. Ja täällä ensimmäistä kertaa Suvorovin ja Napoleon Bonaparten nero törmäsi toisiinsa.
  Pietari Kolmas kuoli tuolloin melko pitkään, 70 vuotta. Hän jäi historiaan Suuren vapauttajan nimellä. Mikä on erittäin kunniallista!
  Ehkä ylittää karismaattisen isoisänsä! Ja keisari Paavali nousi valtaistuimelle. Suvorov, voitettuaan Napoleonin, joka oli vielä liian nuori ja kokematon, valloitti Pohjois-Afrikan ja jopa Marokon.
  Koska tässä vaihtoehtohistoriassa ei ollut kuuluisaa Sveitsin kampanjaa, joka olisi heikentänyt Suvorovin terveyttä, kuuluisa kokenut marsalkka eli pidempään.
  Napoleonista ei tullut Ranskan keisaria, koska hänellä ei ollut aikaa tulla kuuluisaksi komentajana ja hänet hakattiin useammin kuin kerran. Hakemiston romahtamisen jälkeen Louis kahdeksastoista sai vallan. Tapahtui reformaatio, eli monarkian palauttaminen.
  Paavali Ensimmäinen ei vieläkään välttynyt salaliitolta, mutta tämä tapahtui viisi vuotta myöhemmin. Ja hänen poikansa Aleksanteri tuli keisariksi. Tästä ongelmat alkoivat. Konstantin oli teini-ikäinen ja myös Ottomaanien valtakunnan Venäjän sulttaani vaati valtaan.
  Mutta Aleksanteri Suvorov oli edelleen elossa ja onnistui sovittamaan veljenpoikansa ja setänsä. Vaikka tietysti Ottomaanien valtakunnan sisäinen autonomia aiheutti kitkaa.
  Lisäksi Venäjä kohtasi Englannin vastustusta. Britannian kasvava valta ei ollut tyytyväinen naapuriinsa. Ja jopa toinen suuri sota USA:n kanssa alkoi. Ehkä britit odottivat, että George Washingtonin kuoleman jälkeen Amerikassa syntyisi kaaos ja häpeä. Mutta laskelma ei toteutunut.
  Yhdysvaltojen kansa ei halunnut palata Englannin kuninkaan alaisuuteen. Sota kesti kymmenen vuotta vaihtelevalla menestyksellä, ja lopulta Iso-Britannia, kun voimansa oli käytetty, lopetti hyökkäyksen.
  Mutta amerikkalaiset eivät rauhoittuneet ja kehittivät hyökkäyksen Kanadaa vastaan. Britannian tilannetta pahensi amerikkalaisia auttaneen Venäjän asema.
  Vielä yksitoista vuotta veristä sotaa, ja Amerikka valtasi Kanadan takaisin. Britannia heikkeni, mutta uusi geopoliittinen hirviö ilmaantui: USA.
  Venäjä kävi sodan Itävallan kanssa ja voitti sen jakaen sen osittain Preussin kanssa.
  Samaan aikaan laajentuminen Kanadaan jatkui. Maasta on tullut erittäin teollistunut. Tehokas ja runsas laivasto rakennettiin. Venäläiset laskeutuivat Australiaan ja laajenivat Afrikkaan.
  Aleksanteri Ensimmäisen kuoleman jälkeen haarojen välillä syntyi jälleen taistelu vallasta. Aleksanterin veli Konstantinus luopui valtaistuimesta, ja toisen Konstantinuksen, Andrein, poika eteni valtaistuimelle haastaen sen Nikolaukselta.
  Muodollisesti Nikolai julistettiin tsaariksi, mutta kruunajaisten aikana tsaari tapettiin.
  Syntyneessä hämmennyksessä Andrei onnistui ensimmäisenä valtaistuimelle, ei täysin laillisesti. Uusi kuningas aloitti melkein välittömästi sodan Iranin kanssa ja aloitti kampanjan Intiaa vastaan. Britannia oli edelleen sodassa Kanadassa ja huomasi olevansa sidottu. Ja itäinen kampanja vahvisti Andreas Ensimmäisen auktoriteettia ja antoi hänelle mahdollisuuden käynnistää oman Romanovien dynastian haaransa. Samaan aikaan Venäjä ja Ottomaanien valtakunta lopulta sulautuivat yhdeksi valtioksi. Lisäksi Persian ja Intian liittäminen liittoon.
  Andreas Ensimmäisen seuraajaksi tuli Aleksanteri Toinen. Tämän monarkin alaisuudessa Venäjä jatkoi laajentumistaan Indokiinaan ja itse Kiinaan. Preussista tuli myös vahvin imperiumi, joka yhdisti Saksan maat ja voitti Ranskan.
  Iso-Britannia kuitenkin tuki ranskalaisia ja syttyi kostosota. Brittiläinen imperiumi osoitti sitkeää vastarintaa. Sota kesti pari vuosikymmentä.
  Sillä välin Venäjä valloitti Aasian kokonaan ja saavutti Singaporen. Siitä tuli maailman suurin ja tehokkain valta, joka liikkui Aasian ja Afrikan halki.
  Mutta samaan aikaan myös Yhdysvallat nousi. Amerikkalaiset saivat päätökseen Kanadan kehittämisen, jossa he jakoivat vaikutuspiirit Venäjän kanssa. Sitten he valtasivat Texasin ja Kalifornian osavaltiot Meksikosta.
  Yhdysvallat säilytti tasavaltalaisen hallintomuodon, kun taas Venäjä pysyi absoluuttisena monarkiana. Aleksanteri II korvattiin Andrei II:lla. Romanovien dynastia jatkui.
  Pitkään jatkunut sota Britannian ja Ranskan välillä Saksaa vastaan johti siihen, että saksalaiset säilyttivät aiemmin valloittamat maat, mukaan lukien Lorraine, mutta eivät kyenneet edetmään pidemmälle ja olivat täysin uupuneita. Kuitenkin myös britit ja ranskalaiset vuotivat verta.
  Näissä olosuhteissa tsaari-Venäjä jatkoi maailman hallitsemista ja vaikutusvaltansa lisäämistä.
  Totta, hirviö kasvoi Yhdysvaltojen edessä. Lisäksi Amerikka osoittautui suuremmiksi kuin se oli todellisessa historiassa Kanadan kustannuksella.
  Mutta tämä ei ole vielä saavuttanut hälyttäviä mittasuhteita. Lisäksi Yhdysvalloissa syttyi sisällissota, joka johti joukkoongelmiin ja tuhoihin. Lisäksi, toisin kuin todellisessa historiassa, kenraali Lee onnistui ajamaan konfederaation kongressin läpi mustien oikeuteen palvella eteläisten osavaltioiden armeijassa: saada vapaus ja kansalaisuus.
  Ja tämä viivästytti sotaa suuresti ja lisäsi tietysti uhrauksia. Vaikutuksensa oli myös ovelalla Venäjän diplomatialla, joka myös osoitti kiinnostusta konfliktin pitkittämiseen. Ja puhtaasti taktisesti eteläiset saavuttivat suurta menestystä sodan ensimmäisessä vaiheessa ja pystyivät valloittamaan Washingtonin ja New Yorkin. Philadelphiasta tuli Pohjoisen liiton uusi pääkaupunki.
  Itse sisällissota tapahtui myöhemmällä ajanjaksolla: 1881 - 1905, ja siinä käytettiin dynamiittia ja jopa konekiväärejä.
  Venäjällä tsaari Andrei II korvattiin Aleksanteri III:lla. Uusi kuningas ei ollut ollenkaan rauhallinen. Venäjä törmäsi Afrikassa Ranskan ja Britannian kanssa, jotka yrittivät kehittää uusia siirtomaita. Ja hän oli juuttunut konfliktiin heidän kanssaan.
  Alkoi uusi sota maailman uudelleenjaosta, jossa Preussi toimi perinteisesti liitossa Venäjän kanssa. Tällä kertaa saksalaiset menivät oikein. Ranska ja venäläiset voittivat muutamassa viikossa. Britannia istui ulkomailla, mutta menetti kaikki siirtomansa Afrikassa, Australiassa ja Tyynellämerellä.
  Saksalaiset saivat omansa ja laajenivat rajansa lähelle Pariisia ja Port de Calais'hun ja sisälsivät jopa Normandian. Ja jotain itse Afrikassa.
  Ja Iso-Britannia putosi pienvallan tasolle, Ranskasta tuli jopa sivujoki.
  Mutta seuraava sota tapahtui Preussin kanssa Vladimir III:n johdolla. Tähän mennessä oli ilmestynyt sellaisia aseita kuin tankit, lentokoneet ja sukellusveneet.
  Preussilaiset toimivat liitossa Japanin kanssa. Aluksi sota ei kehittynyt Venäjälle kovin menestyksekkäästi. Tsaariarmeijan korruptio , kenraalien konservatiivisuus ja Yhdysvaltojen Japanille antama aktiivinen apu vaikuttivat. Lisäksi Ruotsi ja Norja sekä Iso-Britannia ja Ranska vastustivat Venäjää.
  Sota alkoi vuonna 1921, ironisesti kohtalokkaana päivänä 22. kesäkuuta. Se oli melkein maailmantaistelua. Se, mikä Euroopasta ja Aasiasta oli jäljellä, meni Venäjää vastaan. Myös Espanja ja Portugali ottivat saman seikkailun. Portugali tunsi itsensä puutteelliseksi Afrikassa, ja espanjalaiset haaveilivat entisen suuruutensa palauttamisesta keskiajalla.
  Koska tässä vaiheessa itäisellä pallonpuoliskolla ei ole paljon tilaa, joka ei olisi Venäjän tsaarin hallinnassa.
  Muuten, Tsaari-Venäjän ylivoimainen ylivoima inhimillisissä voimavaroissa, vahva autokraattinen järjestelmä ja sisäisen opposition heikkous olivat ratkaisevassa roolissa sodassa.
  Kyllä, saksalaiset tankit onnistuivat murtautumaan läpi Nemanista Dnepriin kahden ensimmäisen kuukauden aikana ja piirittivät Riian ja etelässä ajoivat venäläiset joukot ulos Unkarista. Ja jumalat antoivat nousevan auringon maalle mahdollisuuden voittaa Venäjän laivasto. Mutta taas hetkeksi.
  Epäpätevät kenraalit saattoivat hävitä taistelun toisensa jälkeen. Mutta uusi muutos oli noussut. Ja lopulta tsaari tehosti taistelua korruptiota vastaan ja järjesti enemmän tai vähemmän siedettävän tavaran. Ja henkilöresurssit: Kiinan, Intian ja arabien divisioonat pantiin toimeen. Saksalaiset eivät kyenneet ylittämään Dnepriä, ja jo talvella venäläiset joukot aloittivat vastahyökkäyksen.
  On huomattava, että Ruotsi ja Norja eivät ole kovin vahvoja vastustajia, Tukholma valloitettiin maaliskuussa 1922. Ja Oslo kaatui toukokuussa. Kesäkuuhun 1922 mennessä tsaarin joukot pystyivät palauttamaan sotaa edeltävän tilanteen ja työntäen preussilaiset takaisin alkuperäisille linjoilleen.
  Ranska, nähdessään tapahtumien tällaisen kehityksen, kiirehti vetäytymään sodasta. Vastauksena Preussin kuningas William miehitti Pariisin ja sen eteläiset alueet. Venäjän joukot etenivät. Syyskuussa he menivät Veikseliin. Taistelut Itä-Preussista alkoivat. Koenigsberg kaatui joulukuussa... Ja Wien vapautettiin uutta vuotta varten.
  Se ei ollut helppoa japanilaisille, joiden laivasto kärsi vakavia vahinkoja ja menetti aloitteen.
  Vuosi 1923 alkoi venäläisten joukkojen suurella hyökkäyksellä Puolassa ja kolmen kuukauden sisällä pääsyllä Oderille ja Alpeille etelässä. Saksalaisilla oli mahdollisuus kestää Berliinin lähellä, mutta Venäjän joukot aloittivat hyökkäyksen Baijeriin huhtikuussa. Joukot etenivät hitaasti mutta varmasti kesän lopulla venäläiset saavuttivat Reinin. Syksyllä Ruhrin alue valloitettiin takaisin saksalaisilta, ja joulukuussa Berliini piiritettiin kovien taistelujen jälkeen.
  Saksalla ei ollut enää mahdollisuutta voittaa sotaa. Toiset kuusi kuukautta vuonna 1924 taisteltiin mantereella, kunnes Espanja, Portugali, Saksa, aiemmin saksalaisten vangitsemat: Hollanti ja Belgia, valloittivat.
  Jäljellä oli vain yksi Britannia, ja Japani oli jo menettänyt sekä Okinawan että Hokkaidon.
  Churchill johti metropolin puolustamista. Mutta briteillä ei ollut mahdollisuutta.
  Totta, he voittivat syksyn laskeutumisen.
  Vuosi 1925 koitti. Yhdysvalloissa ei ollut yksimielisyyttä siitä, mitä tehdä. Anna Britannian ja Japanin lopettaa. Vai pitäisikö meidän itse mennä vaikeaan sotaan?
  Maalaisjärki sanoi, että kehittyneestä teollisuudesta huolimatta Amerikka joutuisi triviaalisti lukujen valtaamaksi. Mutta yksin jääminen venäläisen karhun kanssa on erittäin pelottavaa.
  Kesäkuussa venäläiset joukot tekivät onnistuneen maihinnousun Britanniassa, ja Lontoo kaatui. Ja elokuussa se valmistui Japanin kanssa.
  Näin päättyi uusi sota.
  Venäjä otti haltuunsa kaikki itäisen pallonpuoliskon maat. Samanaikaisesti imperiumi pysyi itsevaltaisena ja yhtenäisenä. Tai melkein yhtenäinen. Euroopan omaisuuksilla oli joitain ulkoisia autonomian ominaisuuksia. Mutta silti kuninkaallinen valta hallitsi kaikkialla. Oli se sitten Puolan kuningaskunta tai Ruotsin kuningaskunta tsaari Vladimirin johdolla.
  5. maaliskuuta 1933 tsaari Vladimir Suuri kuoli ja hänen poikansa Kirill tuli uudeksi tsaariksi. Mutta uuden monarkin hallituskausi osoittautui lyhyeksi, täsmälleen sata päivää. Ja viisitoistavuotias Aleksanteri Neljäs löysi itsensä valtaistuimelta. Ja viisikymmentä päivää myöhemmin hän joutui onnettomuuteen. Nikolai II peri valtaistuimen vain kymmenen vuoden iässä. Yhdessä vuodessa on neljä keisaria... No, mitä voi tapahtua!
  Tietysti vain hyvin harvoin, eikä kaikissa maailman maissa!
  Vaikka tietysti monet muistivat, että Nikolai Ensimmäinen hallitsi vain lyhyen aikaa ja kuoli väkivallan seurauksena.
  Mutta Nikolai II:n hallituskauden alku osoittautui melko hyväksi. Kaksi vuotta myöhemmin maaplaneetan historian ensimmäinen keinotekoinen satelliitti laukaistiin, joka lensi planeettojen ympäri.
  Ja vuosi 1937 ei osoittautunut niin pahaenteiseksi kuin todellisessa historiassa. Tänä vuonna venäläinen kaveri lensi ensimmäisenä avaruuteen. Ei, ei Gagarin, vaan prinssi Igor Trubetskoy. Juri Gagarinilla ei ole toistaiseksi ollut onnea. Minne menet?
  Venäjä, laajin imperiumi, voi osoittaa valtavat määrärahat avaruuden laajentamiseen.
  Seuraavana vuonna 1938 testattiin ensimmäistä venäläistä atomipommia.
  Uusi tsaari Nikolai II oli vielä hyvin nuori ja tietysti kärsimätön. Lisäksi Yhdysvallat pysyi Venäjän ainoana vaarallisena kilpailijana. Puhumattakaan siitä, että amerikkalaiset saattavat myös saada atomipommin.
  1. maaliskuuta 1940, nyt muodollisesti täysi-ikäisen tsaari Nikolai II:n käskystä, hyökkäys Yhdysvaltoihin alkoi. Muodollisena syynä oli amerikkalaisten tukeminen Venäjän republikaanioppositiolle vaatimalla parlamenttivaaleja.
  On mahdollista, että nuorten Nikolai II:n päätös oli viisain askel. Emmehän voi sallia, että myös mahdollinen vihollinen hankkii ydinaseita.
  Suuria panssarivaunuja käyttävien venäläisten joukkojen hyökkäys kehittyi alun perin onnistuneesti ja nopeasti. Mutta sitten amerikkalaisten vastarinta vahvistui. Useiden kuukausien ajan venäläisten joukkojen eteneminen oli erittäin hidasta. Mutta silti vihollinen hävisi, ja koska hän oli alempi työvoiman ja panssarivaunulaivaston laadun suhteen, hän oli tuomittu.
  Mutta Afrikassa ja Kiinassa puhkesi kansannousu. Lisäksi merkittäviä joukkoja ohjattiin tukahduttamaan kapina.
  Vuonna 1941 Yhdysvaltain armeijat aloittivat vastahyökkäyksen, mutta eivät myöskään saavuttaneet tavoitettaan. Useita hyökkäyksiä, ja sitten talvi 1941-1942, jonka aikana amerikkalaiset menettivät melkein koko Kanadan. Ja huhtikuussa Toronto ja Quebec putosivat lähes samanaikaisesti.
  Sota on jo alkanut perinteisellä Amerikan alueella. Iskut vaihdettiin. Mutta suurempi venäläinen nyrkkeilijä voitti amerikkalaisen kukon.
  Philadelphia kaatui elokuussa 1942. Ja lokakuussa 1942 venäläiset joukot lähestyivät New Yorkia. Sitten Yhdysvaltain hallitus päätti käyttää ydinaseita.
  Mutta heillä ei silti ollut pienintäkään mahdollisuutta päästä Venäjän alueelle, joten he luottivat iskuihin hyökkääviä joukkoja vastaan.
  He käyttivät pommia yöllä. Tämä päätös johtuu siitä, että kirkas salama sokaisee sotilaita.
  Vaikutus ei ollut liian merkittävä, hieman yli tuhat ihmistä kuoli, kaksikymmentä tuhatta sokeutui, vaikka useimmat olivat tilapäisiä. Mutta tällaista iskua ei voida kutsua ratkaisevaksi.
  Lisäksi Tsaari-Venäjällä on paljon enemmän ydinpanoksia, joten ei ole vielä tosiasia, että tällaisen ydinannoksen vaihtoa olisi järkevää avata.
  Mutta minne voit mennä? Huonossa tilanteessa kaikki liikkeet ovat huonoja, eivätkä älykkäät poliitikot päädy huonoon asemaan.
  Joulukuussa New York ja Washington kaatuivat, ja sitä ennen amerikkalaiset käyttivät viisi muuta pommiaan, jotka eivät olleet kovin tehokkaita eivätkä olleet kovin onnistuneita suunnittelun suhteen. Ja tsaarin kenraalit vastasivat luopumalla 20 syytteestään. Näin kauhea pommi osoittautui massatuotetuksi.
  Sota kesti 23. helmikuuta 1943, mutta kukaan ei pudottanut atomipommeja.
  Amerikka vapautettiin täysin pääoman herruudesta ja joutui itsevaltaisen monarkin vallan alle.
  Kuningas sai uusia maita ja suuren kunnian. Ja nyt kukaan ei uskaltanut vastustaa häntä.
  Vuonna 1945 venäläiset kosmonautit vierailivat Kuussa. Ja vuonna 1947 Venäjän armeija saapui Meksikoon. Kuningas päätti, että oli aika tehdä loppu sellaiselle jäännökselle kuin monien valtioiden olemassaolo yhdellä planeetalla. Ja hänen armeijansa lähti valloittamaan kaiken, mikä oli valloitettava.
  Vuonna 1949 Argentiinasta tuli viimeinen suvereeni maa, joka liittyi Venäjän imperiumiin.
  Ja rauha tuli koko maailmaan. Vuonna 1953 venäläiset kosmonautit astuivat Marsin pinnalle. 1956 - Venus miehen kanssa. 1960 - Merkurius. 1961 - yksi Marsin satelliiteista. 1967 - Mies Neptunuksella ja vuonna 1968 - Saturnuksella. Vuonna 1970 - Uranus ja vuonna 1971 - Pluto.
  Nikolai II meni historiaan lempinimellä: viimeistelijä! Vuonna 2016 kuningas täytti jo yhdeksänkymmentäkolme vuotta. Mutta maallisen lääketieteen menestykset eivät vielä anna meidän pitää kuningasta liian rappeutuneena ja heikkona. Hän on ollut vallassa 83 vuotta, mikä on ehdoton ennätys niiden hallitsijoiden joukossa, joiden hallituskausi on enemmän tai vähemmän luotettava. Vaikka historiassa, he sanovat, oli tapauksia, jolloin he hallitsivat pidempään.
  Maapallolla asiat ovat melkein hyvin. Tosin ongelmana on kasvava väestö, joka on jo ylittänyt kahdeksan miljardia. Avaruuden laajentamiseen liittyy suuria toiveita.
  Kuuhun on jo rakennettu useita kaupunkeja. Kuten kävi ilmi, kuusi kertaa pienemmällä painovoimalla kasvihuoneissa kasvatetut vihannekset ja hedelmät voivat saavuttaa valtavia kokoja.
  Kaupunkeja rakennettiin sekä Marsiin että Venukseen, samoin kuin tehtaita Merkuriukseen. Tämä planeetta, joka on lähinnä aurinkoa, on erittäin kätevä metallien valmistukseen ja valssaukseen. Tähän tarkoitukseen käytetään aurinkoenergiaa.
  Ihmisasutuksia on myös Jupiterin, Uranuksen ja Saturnuksen satelliiteilla. Avaruutta kehitetään vähitellen yhä enemmän.
  Ja vuonna 2016 ensimmäinen tähtienvälinen tutkimusmatka Siriukselle lähti Kuusta. Hallitsija todella toivoo näkevänsä sellaisen iloisen tapahtuman kuin yhteyden luominen veljiinsä mielessään.
  
  
  
  YLEISPAINAJAINEN
  Espanjan diktaattori Franco, toisin kuin todellinen historia, suostui saksalaisten joukkojen hyökkäämään Gibraltarin englantilaiseen linnoitukseen. Vastineeksi Espanja sai joitakin brittiläisiä ja ranskalaisia maita Afrikassa.
  Mainsteinin johtama hyökkäys tapahtui yöllä 25. marraskuuta 1940 marraskuun 26. päivään. Kuten kävi ilmi, britit eivät olleet aivan valmiita tällaiseen sotilaalliseen siirtoon ja natsit onnistuivat valloittamaan niin voimakkaan linnoituksen yhdellä iskulla.
  Sen kaatuminen teki merkittäviä muutoksia sodan kulussa. Wehrmacht pystyi siirtämään joukkoja lyhimmän matkan Afrikkaan, ja brittejä estettiin pääsemästä Välimerelle idästä.
  Saksan komento lähetti useita divisiooneja päiväntasaajan Afrikkaan. Lisäksi Rommelin joukko siirrettiin Libyaan useita kuukausia todellisuutta aikaisemmin.
  Britit puolestaan luopuivat hyökkäyksestä italialaisia vastaan Etiopiassa ja alkoivat vahvistaa asemiaan Egyptissä. Rommel onnistui kuitenkin pääsemään heidän edelle, ja ennaltaehkäisevän iskun seurauksena hän voitti siirtomaajoukot vangiten Aleksandrian ja Kairon. Britannian asema Afrikassa muuttui monimutkaisemmaksi. Saksalaiset olivat jo saavuttaneet Suezin kanavan ja uhkasivat etenemällä Lähi-itään. Lisäksi oli mahdollisuus siirtyä kohti Sudania.
  Italialaisilla ei tosin Kreikassa mennyt hyvin, mutta lisäjoukkojen saapuminen Saksasta pelasti tilanteen.
  Hitlerillä oli dilemma: hyökätä Neuvostoliittoon vai lopettaa Britannia? Wehrmachtin menestykset Afrikassa saivat aikaan toisen päätöksen - antaa itselleen vapaat kädet lännessä. Vaikka Neuvostoliiton sotilaalliset valmistelut täyttivät Fuhrerin pelolla.
  Puna-armeija vahvistui, mutta saksalaisetkaan eivät istuneet sivussa. Tankkien tuotanto vuonna 1941 kaksinkertaistui vuoteen 1940 verrattuna ja lentokoneiden tuotanto lähes kaksi ja puoli kertaa.
  Natsit tekivät pommituksen ja maihinnousun Maltalle. Rommel murtautui sitten puolustuksen läpi sekä Suezin kanavalla että Irakiin, joka oli kapinoinut brittihallintoa vastaan. Saksalaiset valloittivat Kuwaitin ja koko Lähi-idän suhteellisen helposti. Stalin noudatti odotus- ja katsomistaktiikkaa. Mutta Churchill jatkoi itsepäisesti sotaa. Iraniin päästyään Wehrmacht kääntyi Etelä-Afrikkaan.
  Vuosi 1941 oli loppumassa. Sukellusveneiden tuotanto kasvoi, ja Britannia menetti siirtomansa. USA käyttäytyi passiivisesti. Mutta Japani ei voinut istua toimettomana ja iski Perun satamaan 7. joulukuuta. Uusi intensiivinen sota alkoi Tyynellämerellä. Ja Hitlerin täytyi jälleen luopua suunnitelmistaan hyökätä Neuvostoliittoon.
  Meidän on autettava japanilaisia, vangittava Iran ja Intia sekä Etelä-Afrikka. Ja mikä tärkeintä, Britannia itse. Lisäksi amerikkalaiset pommikoneet eivät ole lelu. Ne voivat aiheuttaa Kolmannelle valtakunnalle paljon ongelmia. Ja on kätevintä suorittaa pommi-iskuja Britannian alueelta.
  Niinpä Fuhrer pakotettiin vuonna 1942 hylkäämään ajatukset itään tunkeutumisesta.
  Oli olemassa vaara, että Stalin itse avaisi rintaman, mutta... Sinun täytyy tietää Stalinin luonne. Hän on hyvin hillitty ulkopolitiikassa. Sota Suomen kanssa teki punaisen diktaattorin entistä varovaisemmaksi.
  Kun Neuvostoliitto kerää voimia. Ilmailun määrä 1. tammikuuta 1942 oli kolmekymmentäkaksi tuhatta ajoneuvoa ja tankkeja yli kaksikymmentäviisi tuhatta plus kolme tuhatta tankettia. Yhteensä Stalin suunnitteli saavansa päätökseen 20 mekanisoidun joukon rekrytoinnin, joiden tankkien kokonaismäärä oli 32 tuhatta ajoneuvoa, joista 16,5 tuhatta oli uusimpia eri merkkisiä KV:itä ja T-34:itä. Lisäksi T-50-tankkeja kehiteltiin edelleen, vaikka ajoneuvo osoittautui kevyeksi.
  Saksalaiset kohtasivat Matildan ja joidenkin risteilijätankkien ja heillä oli myös tieto siitä, että britit kehittivät raskaita tankkeja, ja he alkoivat myös valmistaa omia mastodonejaan. Ensinnäkin "Tiger", jossa on 88 mm:n tykki ja panssaroitu läpäisemättömällä 75 mm:n tykillä, jossa on pitkä piippu.
  Siellä oli myös tietoa Neuvostoliiton panssarivaunurakennuksesta. Panssarivaunu KV-2 marssi vapun paraatissa Punaisella torilla, ja kolmekymmentäneljällä oli tietoa.
  Joka tapauksessa, kun Speer johti Imperiumin aseiden ja ammusten ministeriötä, tekniikan kehitys eteni nopeammin. Hitler halusi saada maailman parhaat tankit ja raskaammat. Mutta toistaiseksi Saksa oli selvästi huonompi kuin Neuvostoliitto. Sekä autojen määrä että laatu. Elokuussa 1941 aloitettiin KV-3-tankin tuotanto. Ajoneuvo osoittautui melko raskaaksi, 68 tonnia, mutta aseistettu 107 mm:n tykillä, jonka ammuksen alkunopeus oli 800 metriä sekunnissa. Tämä tarjosi sille etua "Tigeriin", jota ei muuten ollut vielä otettu tuotantoon.
  KV-5 osoittautui vieläkin tehokkaammaksi, paino 125 tonnia ja siinä oli kaksi tykkiä. Totta, tällainen raskas ajoneuvo aiheutti Neuvostoliiton armeijalle enemmän ongelmia kuin se oli sen arvoista. Ja vuonna 1942 KV-4-versio, joka painoi 107 tonnia, otettiin käyttöön. Neuvostoliitto saattoi oikeutetusti olla ylpeä maailman raskaimmista tankeistaan ja myös tehokkaimmista.
  Mutta Saksa on kehittynyt ilmailussa hyvin. Yu-188, kun se otettiin tuotantoon, kehitti hävittäjiin verrattavan nopeuden. DO-217 näytti myös hyvältä. Myös suihkukoneita kehitettiin aktiivisesti. Koska Iso-Britannia oli pääkohde, suihkupommittajiin kiinnitettiin paljon enemmän huomiota kuin todellisessa historiassa.
  Saksalaiset käyttivät aktiivisesti orjatyövoimaa. Valtava määrä mustia tuotiin Afrikasta. Mustatyöläiset olivat tottelevaisia, sitkeitä, mutta kouluttamattomia. Niitä käytettiin aputöissä.
  Mutta hallitsemalla Eurooppaa saksalaiset saattoivat palkata tarpeeksi pätevää työvoimaa.
  Speer onnistui jopa suostuttelemaan Hitlerin olemaan jatkamatta juutalaisten tuhoamisohjelmaa, vaan käyttämään heitä lentokoneiden ja laitteiden valmistuksessa.
  Veto oli ilmahyökkäyksestä Britanniaa vastaan ja massiivisesta sukellusvenesodasta.
  Amerikan liittyminen konfliktiin lisäsi kuitenkin päänsärkyä krauteille ja pakotti heidät lisäämään jyrkästi susilaumojen määrää.
  Saksa joutui myöhässä edistämään pommikoneiden ja strategisten lentokoneiden tuotantoa. Ensinnäkin Yu-288 ja Yu-488 - neljällä moottorilla. Mutta niiden kehittäminen ja valmistuminen vei aikaa. ME-109 modifikaatio "F" oli yleisesti ottaen arvokas vastustaja brittiläisille ajoneuvoille. Mutta ME-209:n kehitys epäonnistui, kuten myös ME-210:n.
  XE-177-sukelluspommikone ei myöskään onnistunut. Mutta Speer voitti takaisin numeroilla. Lisäksi Focke-Wulfista tuli tehokkain hävittäjä aseistuksen suhteen, mikä kompensoi joitain ME-109:n heikkouksia. Ja saksalaisten lentokoulu osoittautui paremmaksi kuin englantilainen ja vielä enemmän amerikkalainen. Toukokuussa 1942 natsit valloittivat Etelä-Afrikan. Ja amerikkalainen laivue saapui Madagaskarille. Amerikkalaiset hävisivät Midwayn taistelun: kolmannen luokan kapteeni, jolla oli ratkaiseva rooli tässä taistelussa, päätyi ironisesti Madagaskarille. USA halusi säilyttää tukikohdan Afrikassa eikä antaa natsien rentoutua. Mutta tämä heikensi merkittävästi heidän asemaansa Tyynellämerellä.
  Totta, japanilaiset eivät toimineet aivan parhaimmillaan. Taistelu Havaijin saaristosta kesti.
  Natsit saivat Afrikan hallintaansa ja valtavia strategisten raaka-aineiden reservejä ja valloittivat myös Intian ja Iranin. Kolmannen valtakunnan hallinnassa olevat resurssit ovat valtavia, mutta ne on silti sulatettava.
  Ilmataistelu Britanniasta ei ole niin yksiselitteinen. Jatkuvasti lisäämällä lentokoneiden tuotantoa saksalaiset painostivat niitä, mutta täydellistä määräävää asemaa ei ollut. Myös strategisen lentovoiman puute ja USA:n apu vaikuttivat, eikä silloinkaan ollut tarpeeksi sukellusveneitä. Ja ihmetorpedo, jolla niin monet toiveet asetettiin, petti meidät.
  Fuhrer ei uskaltanut laskeutua Britanniaan vuonna 1942. Painopiste oli merivoiman ja sukellusvenelaivaston vahvistamisessa. Samaan aikaan rakennettiin lentotukialuksia ja taistelulaivoja. Tuotantokapasiteettia oli riittävästi, mutta kaikki vei aikaa.
  Myös A-luokan ballistiset ohjukset vaativat hienosäätöä. Mutta V-1-robottiammuksia alettiin tuottaa massalla. Suhteellisen halvoilla autoilla, jotka toimivat yksinkertaisella polttoaineella, oli kiistaton etu, että ne eivät tarvinneet lentäjiä.
  Hitler, saatuaan käyttöönsä rajattomat luonnonvarat ja työvoimavarat, halusi pelastaa saksalaisten lentäjien hengen. V-1, koska se oli helppo valmistaa ja miehittämätön, näytti olevan optimaalinen ratkaisu. Ja tuhansia tällaisia robottiammuksia on satanut Lontooseen syksyn 1942 jälkeen.
  Samaan aikaan saksalaiset vauhdittivat Arado-suihkupommittajan ja ballististen ohjusten kehitystä.
  Stalin jatkoi odottamista ja voimien keräämistä. Vuonna 1942 Neuvostoliitto valmisti viisi ja puoli tuhatta uutta KV- ja T-34-tankkia ja noin tuhat vanhaa merkkiä, noin viisisataa uutta kevyttä T-50- ja T-60-tankkia sekä kaksisataa amfibiopankkia. Myös lentokonekanta on kasvanut - noin viisitoista tuhatta uutta ja vanhaa konetta on tullut liikenteeseen. Lentäjistäkin oli pulaa. Katyushien tuotanto kasvoi hitaasti.
  Natsi-Saksa valmisti yli kolmekymmentä tuhatta lentokonetta, mutta kärsi merkittäviä tappioita taisteluissa. Saksalaiset tuottivat noin kuusi ja puoli tuhatta tankkia. Ennen kaikkea T-3 ja uusi modifikaatio T-4 pitkäpiippuisella 75 mm tykillä. Uusimpia "Tigers" -tuotteita on valmistettu hieman yli sata, ja "Panthers" ovat edelleen vain prototyyppejä.
  Mutta Schmeisterin suunnittelema MP-44-rynnäkkökivääri alkoi tulla sarjaan. Toisin kuin tositarina, konetta ei tarvinnut kehittää värimetallien pulaa huomioiden. Ja tämä nopeutti yksinkertaisemman rynnäkkökiväärin kehitystä seosteräksellä.
  Joten saksalaiset alkoivat saada etua pienaseista. Mutta he tarvitsivat myös aikaa konekiväärille aseistaakseen kaikki joukot uudelleen.
  Mutta sukellusvenelaivastossa, jossa tuotanto saavutti 40-50 sukellusvenettä kuukaudessa, saksalaisilla ei todellakaan ole vertaa.
  Erittäin nopeita sukellusveneitä on ilmestynyt vetyperoksidilla. Myös ydinohjelman työ on kiihtynyt. Onneksi resursseja on paljon. Eikä edes saksalaisten fyysikkojen virhe, jonka mukaan grafiitti ei kelvannut moderaattoriksi, osoittautunut katastrofaaliseksi. Raskaan veden tuotantoa varten rakennettiin useita tehtaita, myös Afrikkaan.
  Totta puhuen, mutta natsien ydinreaktori alkoi toimia joulukuussa 1942. Jopa vähän aikaisemmin kuin amerikkalaiset. Tyynellämerellä tapahtuneiden tappioiden jälkeen heidän välillään alkoivat vakavat yhteenotot. Ja ydinohjelman rahoitusta leikattiin tuntuvasti.
  Vuoden 1943 alkua leimasi Hitlerin Total War -julistus ja yleisen työpalvelun käyttöönotto miehitetyillä alueilla. Massiiviset V-1-iskut Lontooseen eivät täysin oikeuttaneet itseään. Britit oppivat torjumaan tällaiset hyökkäykset osittain, mutta saksalaiset voittivat lukumääräisesti.
  Mutta sukellusvenesota osoittautui todella tuhoisaksi Britannialle. Aseiden tuotanto saarella laski jyrkästi raaka-aineiden puutteen vuoksi. Metropoli oli romahduksen partaalla. Lisäksi natsit valloittivat Madagaskarin, ja japanilaiset yhdessä natsien kanssa hyökkäsivät Australiaan ja saavuttivat suhteellisen nopeasti antautumisen.
  Vaikka Stalin ymmärsi odottavan taktiikan vaaran, hän pysyi uskollisena itselleen eikä lähtenyt tappelemaan. On parempi antaa kapitalistien tuhota itsensä loppuun asti. Ja katsotaan...
  Mutta tällä taktiikalla oli myös haittapuolensa. Kolmas valtakunta valmisteli jo sotaa Neuvostoliittoa vastaan käyttämällä valtavia resursseja. Kolmannen valtakunnan panssarivaunujen tuotanto saavutti vuonna 1943 keskimäärin 1 200 ajoneuvoa päivässä sekä kolmesataaviisikymmentä itseliikkuvaa tykkiä. Lisäksi itseliikkuvat aseet eivät ole ollenkaan heikkoja. "Ferdinandit", "Kimalaiset", "Jagdpanther". Ottaen huomioon, että saksalaiset eivät kärsineet panssarivaunuissa juuri lainkaan tappioita, heidän tankkejaan täydennettiin kaksi kertaa nopeammin kuin puna-armeijan. Ja tekniikan määrällinen kuilu Neuvostoliiton hyväksi alkoi kaventua.
  Laadun suhteen Fritz hankki "kuninkaallisen tiikerin", painoltaan samanlainen kuin KV-3, ja jopa hieman parempi tunkeutumisvoimaltaan ammuksen laadun ja vahvemman etupanssarin ansiosta. No, erittäin raskaat Neuvostoliiton KV-5 ja KV-4 osoittautuivat teknisesti erittäin epäluotettavaksi, varsinkin niiden alusta. Joten tällaisten hirviöiden taistelukäyttö oli kyseenalainen.
  Ja Stalin määräsi myös KV-6:n luomisen seitsemällä aseella ja kahdella raketinheittimellä. He tekivät auton. Mutta se osoittautui niin raskaaksi ja pitkäksi, että et voinut kuljettaa sitä junassa tai käyttää sitä taistelussa. T-34-76 on varsin onnistunut ajoneuvo, mutta etutaistelussa heikompi kuin Panther tai Tiger. Ja KV-1 ja KV-2 ovat painoltaan verrattavissa saksalaisiin, mutta ovat huonompia kuin Panthers ja Tigers vastakkaisessa taistelussa. Saksalainen T-4 oli panssariltaan kolmikymmentäneljä ja ylivoimainen aseistuksen, näkyvyyden ja optiikan osalta, ja tämä painoltaan yhtä suuri tai jopa vähemmän, kun verrataan raskaampia modifikaatioita.
  Lyhyesti sanottuna Fritziä on paranneltu ja laatu on vertaansa vailla. Ja ME-309:n ja ME-262:n ulkonäkö antoi etua ilmailun laadussa. Kuten Yu-488, paras nelimoottorinen pommikone. Ja niiden takana ovat suihkumallit. Kuten Yu-287 ja Arado.
  Syyskuussa 1943 natsit tekivät lopulta onnistuneen maihinnousun Britanniassa. Kahden viikon taistelun jälkeen Englanti antautui. Ja vaikka Churchill pakeni Kanadaan, lännen sodan lopputulos vaikutti itsestään selvältä.
  Roosevelt, joka oli menettänyt pääliittolaisensa ja pelkäsi Kolmannen valtakunnan kasvavaa valtaa, pyysi rauhaa.
  Keskusteltuaan seurueensa kanssa Hitler asetti Yhdysvalloille ehdon: ydinohjelman luopuminen ja kaikkien Japanin ja Kolmannen valtakunnan valloitusten tunnustaminen. Ja myös joukkojen vetäytyminen Islannista, jonka krautit olivat jo tosiasiallisesti piirittäneet sukellusvenelaivastolla. Nousevan auringon maan hallinta Gain yli, missä taistelut eivät olleet vielä loppuneet. Lisäksi Hitler vaati aineellista korvausta Kolmannelle valtakunnalle ja Japanille kaikista Yhdysvaltojen ja Britannian aiheuttamista tuhoista ja sotilaskuluista.
  Vaikka rauhanehdot osoittautuivat äärimmäisen vaikeiksi, Roosevelt onnistui saavuttamaan niiden hyväksymisen kongressissa ja senaatissa suurilla vaikeuksilla.
  Stalinin vihjeillä siitä, ettei hän vastustanut liittymistä akselivaltojen koalitioon ja oli ainakin valmis valloittamaan Alaskan takaisin, oli suuri rooli Yhdysvaltojen noudattamisessa.
  Amerikkalainen pragmatismi voitti, joka osoittautui innostusta ja tunteita korkeammaksi. Lisäksi saksalaisten ydinohjelma kehittyi nopeammin kuin amerikkalainen, ja tämä oli täynnä katastrofeja tulevaisuudessa.
  Toisen maailmansodan ensimmäinen vaihe on päättynyt. Mutta Fuhrer halusi nyt lopettaa Neuvostoliiton.
  Yllättäen Stalinin odottava taktiikka ja hänen omistautumisensa maailmanrauhan asialle oli synkkä vitsi. Joosefia vastustivat Kolmas valtakunta ja Japani kaikilla itäisen pallonpuoliskon resursseilla, mukaan lukien Australia, sekä eräät länsimaailman sillanpäät.
  Nousevan auringon maa ei kuitenkaan ollut vielä lopettanut Kiinaa, mutta se olisi voinut avata toisen rintaman. Hitler muodosti aktiivisesti siirtomaajoukkoja ja vieraita legiooneja. Samaan aikaan aseiden tuotanto kasvoi.
  Vuoden 1944 ensimmäisellä puoliskolla panssarivaunujen ja itseliikkuvien aseiden tuotanto Kolmannessa valtakunnassa saavutti ja ylitti sata ajoneuvoa päivässä. Panther-2 ylitti kaikki Neuvostoliiton ajoneuvot tasoltaan. Edistyneempi saksalainen panssarivaunu, Lion, ilmestyi ja pian Royal Lion.
  Ja mikä tärkeintä, suihkulento on kehittynyt sarjassa. Vastauksena T-34-85 ja IS-1 ja IS-2 panssarivaunut otettiin tuotantoon Neuvostoliitossa; kukaan ei myöskään lopettanut KV-sarjaa. Kolmannen valtakunnan suosituin tuotantosäiliö vuonna 1944 oli Panther-2 ja Neuvostoliiton T-34-85. Raskaampia malleja valmistettiin merkittävästi - noin kymmenen kertaa pienempiä määriä. Ja saksalaiset eivät halunneet painaa liikaa painoa Neuvostoliiton teillä, ja Stalin alkoi epäillä KV-sarjaa, ja IS:t osoittautuivat liian karkeiksi.
  Kuitenkin saksalainen "Panther"-2 88 mm:n 71 L-kaliiperin aseella oli T-34-85:tä parempi aseen panssarin lävistysvoimassa, etupanssarissa ja hieman sivupanssarissa, eikä myöskään ollut. huonompi ajokyky 900 hevosvoiman moottorilla ja 47 tonnin painolla. Vaikka saksalaisen tankin paino nousi 50,2 tonniin ja tämä ei osoittautunut kohtalokkaaksi.
  Ja saksalaisella suihkulennolla ei ollut lainkaan arvokasta vastustajaa.
  Hitler päätti, että oli parempi olla viivyttelemättä ja aloitti sodan 22. kesäkuuta 1944. Heitämme kolmesataaviisikymmentä omaa ja ulkomaista divisioonamme ja satakaksikymmentä satelliittidivisioonaa Neuvostoliittoon. Kolmannen valtakunnan puolella olivat: Romania, Unkari, Slovakia, Kroatia, Suomi, Ruotsi, Italia, Portugali, Espanja, Bulgaria, Argentiina, Turkki.
  Saksalaiset käyttivät Wehrmachtissa myös valtavan määrän ulkomaalaisia ja hiwejä. Kaiken kaikkiaan Kolmas valtakunta, pelkästään ensimmäisessä ešelonissa, heitti taisteluun kaksitoista ja puoli miljoonaa sotilasta, joista enintään neljäkymmentä prosenttia oli kansallisuudeltaan saksalaisia. Satelliitit lisäsivät vielä kolme miljoonaa. Kaiken kaikkiaan ensimmäinen ešelon sisältää lähes kuusitoista miljoonaa jalkaväkeä, noin kolmekymmentäkolme tuhatta tankkia, yli viisikymmentäviisi tuhatta lentokonetta, noin kaksisataaviisikymmentä asetta ja kranaatinheitintä.
  Mobilisaation jälkeen Neuvostoliitto lähetti käyttöön 13 ja puoli miljoonaa sotilasta, mutta osa joukkoista jouduttiin pitämään Kaukoidässä ja sisäisillä piireillä. Ensimmäisessä ešelonissa oli kahdeksan miljoonaa sotilasta, noin kolmekymmentä tuhatta tankkia, lähes neljäkymmentätuhatta lentokonetta, noin kaksisataa tuhatta asetta ja kranaatinheitintä.
  Siten Kolmannella valtakunnalla on kaksinkertainen ylivoima jalkaväessä ja viisinkertainen voiman liikkuvuudessa paremmalla konekiväärillä. Totta, Neuvostoliitossa on paljon konekivääriä, melkein pariteetti.
  Säiliöiden ero ei ole suuri, mutta vanhentuneiden ajoneuvojen prosenttiosuus Neuvostoliitossa on korkeampi, samoin kuin aikaisempien julkaisujen tankit.
  Saksalaisella suihkukoneella ei ole vastustajaa, ja kolmannen valtakunnan potkurikäyttöiset koneet ovat nopeampia ja paremmin aseistettuja. Totta, Neuvostoliiton ajoneuvot ovat parempia vaakasuorassa ohjattavuudessa.
  Tykistössä ja kranaatinheittimissä voimatasapaino on lähimpänä tasa-arvoa. Sekä määrä että laatu.
  Totta, Kolmannen valtakunnan laivasto on erityisen sukellusvene, monta kertaa vahvempi kuin Neuvostoliiton. Kuten muuten Japanissa.
  Lisäksi natseilla on jo A-luokan ballistisia ohjuksia massatuotannossa, ja ensimmäiset diskot ovat lähteneet liikkeelle.
  Yleensä fasistit ovat vahvempia, ja Stalin valmisteli melko kohtuullisesti puolustuksen, vaikkakin myöhässä. Mutta meillä ei ollut aikaa tehdä paljon. Stalinin linjaa ei saatu täysin palautettua, ja mikä tärkeintä, joukot eivät olleet tarpeeksi koulutettuja puolustamaan. Vaikka heidät koulutettiin epätoivoisesti uudelleen.
  Molotovin rajalinja valmistui kolmen vuoden etenemisen jälkeen yleensä, mutta se sijaitsi liian lähellä rajaa eikä sen syvyys ollut riittävä. Lisäksi Stalin määräsi kolmannen ešelonin rakentamisen Dneprin taakse, mutta tämä aloitettiin vasta Yhdysvaltojen antautumisen jälkeen.
  Totta, Neuvostoliiton joukkojen lisäksi voit luottaa NKVD-yksiköihin, joiden lukumäärä on nostettu miljoonaan sotilaan ja miliisiin. Se on noin neljä miljoonaa ihmistä, vain länsimaisissa kaupungeissa. Vaikka tietysti niiden taistelutehokkuus on paljon huonompi kuin tavallisten yksiköiden.
  Saksalaiset, kuten todellisessa historiassa, antoivat pääiskun keskelle leikkaamalla Bialystokin reunan ja Lviv nyrkin. Taistelujen ensimmäiset päivät osoittivat, että saksalaiset suorittivat hyökkäystä enemmän tai vähemmän johdonmukaisesti ulkomaisten yksiköiden suuresta määrästä huolimatta. Mutta Neuvostoliiton joukot menetetään usein.
  Lisäksi Ukrainan yksiköiden taistelutehokkuus osoittautui kyseenalaiseksi. Siellä oli monia karkureita ja niitä, jotka antautuivat sodan ensimmäisinä päivinä.
  Vihollista ei voitu hillitä rajataisteluissa. Ja sitten Stalin teki virheen kieltäen yksiköiden vetäytymisen päälinjalle ja vaatien rintaman oikaisemista. Virhe kuitenkin korjattiin, mutta viiveellä. Saksalaiset onnistuivat valloittamaan Minskin 28. kesäkuuta murtaen Stalinin linjan keskellä.
  Hämmennys vain lisääntyi. Kesäkuun 30. päivänä tapahtui odotettu liittyminen Japanin ja sen satelliittien sotaan. Joten jouduimme unohtamaan joukkojen siirrot Kaukoidästä toistaiseksi.
  Saksan läpimurto keskustassa oli laajentumassa. Syntyi valtava aukko, jonka he epätoivoisesti yrittivät ummistaa. Mutta natsit etenivät ja 16. heinäkuuta murtautuivat Smolenskiin.
  Heittämällä kaikki käytettävissä olevat reservit taisteluun ja asettamalla miliisit aseisiin, Stalin ja Žukov pystyivät pysäyttämään Fritzin hyökkäyksen keskustassa. Mutta Hitler käänsi joukkonsa etelään. Natsit loivat valtavan patan Kiovaan ja valloittivat lähes koko Ukrainan.
  He estivät Leningradin ja hyökkäsivät Krimiin. Vihollisuuksien kulku muistutti pitkälti vuotta 1941, kuten jatkuvaa karmaa. Mutta erot olivat myös melko merkittäviä. Neuvostoliitolla oli vuonna 1941 vapaita varantoja, mutta nyt kaikki oli jo mobilisoitu. Ja kun hyökkäys tapahtui lokakuussa, kävi ilmi, ettei puolustusta pystynyt pitämään melkeinpä.
  Marraskuun 1944 alkuun mennessä natsit piirittivät Moskovan ja pakottivat Stalinin pakenemaan Kuibysheviin.
  Natseilla, toisin kuin todellisessa historiassa, oli merkittävä numeerinen ylivoima. Heillä oli tarpeeksi divisioonaa ohittaakseen Moskovan pohjoisesta ja etelästä. Mutta Neuvostoliiton yksiköille kaikki oli liian hajallaan eri rintamilla.
  Todellisuudessa vuonna 1941, mobilisaatioiden jälkeen, Stalin sai etulyöntiaseman Wehrmachtiin verrattuna henkilöstömäärässä, ja hänellä oli neljä kertaa enemmän lentokoneita ja tankkeja kuin Kolmannella valtakunnalla oli sodan alusta lähtien. Ja sodan viiden ensimmäisen kuukauden aikana todellisessa historiassa tuotettiin enemmän Neuvostoliiton laitteita.
  Mutta nyt natseilla on kaikki valttikortit, aseiden ja henkilökunnan määrä ja laatu ovat heidän puolellaan. Ja puna-armeijalla on samat ongelmat kuin vuonna 1941. Mukaan lukien ukrainalaisten, balttilaisten ja monien pienten kansojen haluttomuus kuolla neuvostojärjestelmän puolesta. Sorron uhrien, karkotettujen kulakien ja muiden loukkaantuneiden ihmisten joukkopetoksia ja loikkauksia. Mukaan lukien neuvostohallinnon ideologiset viholliset.
  Ja se, että saksalaiset voittivat myös lännen, vain lisää pettureiden määrää.
  Siksi ei ole yllättävää, että Moskova on ympäröity, ja saksalaiset ovat valloittaneet Donbassin, Voronežin ja siirtyvät kohti Stalingradia.
  Talvi 1944 ei valitettavasti ollut niin pakkas ja luminen kuin vuonna 1941. Moskova kuitenkin kesti sankarillisesti joulukuun 1944 loppuun asti. Stalingrad kaatui tammikuussa 1945, ja taistelut siitä eivät kestäneet liian kauan. Helmikuussa ja maaliskuun alussa saksalaiset ja heidän satelliittinsa valloittivat Kaukasuksen ja Bakun öljylähteet kokonaan.
  Hyökkäys eteni sitten Volgaa pitkin. Saratoviin, Kuibysheviin ja sitten Orenburgiin ja Kazaniin.
  Stalin pakeni Sverdlovskiin. Kazan kaatui toukokuussa. Kesällä saksalaiset ja japanilaiset jatkoivat siirtymistä syvemmälle Venäjälle. Neuvostojoukkojen vastarinta oli romahtamassa. 5. elokuuta 1945 Sverdlovsk vangittiin. Ja 3. syyskuuta 1945 Stalin lopulta suostui antautumaan. Vastineeksi omasta elämästäsi ja vapaudesta.
  Toinen maailmansota on ohi. Mutta rauha ei vallannut kauaa. Testattuaan ydinaseita Hitler vakuuttui niiden ilmiömäisestä tuhovoimasta.
  Nyt kävi ilmi, että Japani ja USA olivat edelleen matkalla kohti Kolmannen valtakunnan maailmanvaltaa. Ja vaikka Fuhrer valloitti enemmän maata kuin Tšingis-kaani, Aleksanteri Suuri, Napoleon, keisari Troijalainen ja Suleiman Suuri yhteensä, hän päätti kukistaa myös Japanin.
  Tasan kolme vuotta toisen maailmansodan päättymisen jälkeen sata ballistista, mannertenvälistä ohjusta, joissa oli voimakkaita ydinpanoksia, peitti Nousevan auringon maan kerralla.
  Ja sitten alkoi Wehrmachtin maayksiköiden ja laivaston hyökkäys. Saksalaiset valtasivat suhteellisen nopeasti Japanin omaisuuden Aasiassa ja tuhosivat metropolin maan tasalle atomipommeilla.
  Nousevan auringon maan Tyynenmeren omaisuus tarjosi enemmän tai vähemmän pitkäaikaista vastustusta. Mutta kesäkuuhun 1949 mennessä kaikki oli ohi. Nyt jäljellä oli vain voittaa Yhdysvallat. Lisäksi siihen oli syy. Sopimuksen vastaisesti amerikkalaiset kehittivät edelleen ydinaseita ja suorittivat salaiset testinsä.
  Hitler aloitti sodan 1. tammikuuta 1950 pudottaen kolmesataa ydinohjusta uudenvuodenpäivänä. Tuhoisa ydinhyökkäys tuhosi sata Amerikan suurinta kaupunkia ja tappoi kymmeniä miljoonia ihmisiä. Toinen Adolf Hitlerin suurin rikos on lisätty iljettävimpien julmuuksien pitkälle listalle. Sitten alkoi hyökkäys Kanadaan ja etelästä yhdessä Latinalaisen Amerikan diktatuurien kanssa. Amerikkalaiset olivat heikentyneet ja järkyttyneitä, mutta he taistelivat epätoivoisesti. He ymmärsivät, että tappio merkitsi heille vain orjuutta ja hidasta, tuskallista kuolemaa. Siksi se oli kaikista sodista epätoivoisin. Ja se kesti yli vuoden, pakottaen Kolmannen valtakunnan pudottamaan vielä noin kaksisataa ydinpanosta ja muuttamaan monet hedelmälliset maat radioaktiiviseksi autiomaaksi. Mutta tavoite kuitenkin saavutettiin ja Kolmannen valtakunnan viimeinen vihollinen voitettiin. Ja tämän jälkeen alkoi niin sanottu maailman globalisaatioprosessi. Saksan markasta tuli ainoa maailmanvaluutta. Jopa muodollisesti itsenäiset maat supistettiin Kolmannen valtakunnan siirtokuntien tasolle, ja vain rajoitettu paikallinen itsehallinto säilyi. Juutalaiset ja mustalaiset kiellettiin: heidät etsittiin ja tuhottiin. SS suoritti massiivisia puhdistuksia ja riehui. Todellinen painajainen on tullut - lohikäärmeen tunti. Tai tarkemmin sanottuna aikakausi. Fuhrer rakensi todellista maailmanlaajuista totalitaarista imperiumia, joka vaati avaruuden laajenemista. Vuonna 1959 Fuhrerin 70-vuotisjuhlan aikana järjestettiin virallinen kruunajaiset, maailmanlaajuinen kansanäänestys, joka laillisti superkeisarin tittelin. Ja kun Adolf Hitler kuoli vuonna 1967, hänen poikansa peri hänen arvonimensä ja valtansa. Tähän mennessä planeetta Maa oli jo perustanut siirtokuntia Kuulle ja Marsille Venuksen kanssa ja valmistautui aktiivisesti laajentumaan ulkoisiin tähtimaailmoihin... Natsit halusivat universaalin imperiumin - tähtivaltakunnan rakentamisen syöksyäkseen koko universumi painajaiseksi.
  
  
  SATA TUHAT BAREALE KAUNISTA TYTTÖÄ
  Elfaraya näki itsensä taistelussa... Hän on nyt soturi ja vahvan armeijan johtaja.
  Kauniit tytöt: heillä on vain rinnat ja lantio kevyillä panssaroiduilla levyillä. Ja kädet, jalat ja vatsa ovat paljaat ja ruskettuneet.
  Ja nämä tytöt piiskaavat paljain jaloin. Heitä oli noin satatuhatta. Ja kaikki tytöt, ei yksikään mies! Ja jokainen on kaunis, hoikka, urheilullinen, lihaksikas, ruskettunut, helmihampainen!
  Kuten amazonit... He asettuivat kohortteihin. Heidän käsissään on miekat ja selän takana jouset. Kilpiä ei ole - soturi uskoo, että miekka on parempi kuin kilpi.
  Ja liput leijuvat ylpeänä tyttöjen yllä. He ovat valmiita taistelemaan ja haluavat voittaa itsevarmasti!
  Mutta örkkilaumoja liikkuu kaukaa. Karvaisia, ilkeitä karhuja. Ja noin sata kertaa vähemmän peikkoja, jotka palvelevat heidän komentajansa.
  Ja nyt tämä lauma liikkuu tyttöjä kohti.
  Elfaraya antaa komennon:
  - Ammu jousista korkealla kaarella!
  Tyttö käyttää siro jalkojensa paljaita varpaita ja vetää jousinauhaa. Ja he ampuvat tappavia nuolia.
  Samaan aikaan soturit paljastivat hampaansa ja karjuivat:
  - Olkaamme mestareita!
  Ja nuolet lentävät vihollista kohti paksussa parvessa. He tönäisevät vastustajiaan kuin siili neuloilla.
  Örkit ja peikot kaatuvat murhanhimoisten ja julmien vallassa.
  Ja Elfaraya sanoo:
  - Imperiumin uusille rajoille!
  Soturit toimivat tahdissa. Heidän ruskettunut vartalonsa ovat niin upeita ja kiiltäviä. Ja paljaat jalat välähtävät ruskettuneita nilkkoja. Ja alaraajojen sormet ovat niin sitkeitä. Ja tuhon lahjat lentävät itselleen ja osuvat vastustajiinsa.
  Orkit ja peikot putoavat lyötyinä. Ja heidän eläinten kasvonsa ovat kiertyneet kivusta.
  Soturit herättävät yksinkertaisesti ihailua. Heillä on ohut, lihaksikas vyötärö ja jäntevät jalat. Kuinka tuhansia nuolia vapautuu kerralla.
  Ja he kukistavat monia örkkejä. Ja he laulavat:
  - Suureksi kunniaksemme,
  Tulemme, rosvot ovat!
  Ja taas vapautetaan paljon nuolia. Ja he peittävät ruumiilla kaikki lähestymispaikat kukkuloille, joissa ne sijaitsevat.
  Kyllä, nämä ovat upeita sotureita. Jossa on niin villi virne ja kehojen kääntyminen oikeaan suuntaan vastustajien tuhoamisen kanssa.
  Elfaraya ampuu itse jousella. Hän vetää narusta paljain varpaillaan ja iskee erittäin tarkasti.
  Samaan aikaan tyttö hyräilee itsekseen:
  -Maailma lepää väkivallalla,
  Raivon tulivuori purskahtaa ulos suurella tavalla!
  Jännitys on ylivoimainen,
  Herää kivusta ja pelosta!
  Ja taas soturin paljain jalan ampuma nuoli lentää. Ja hän lyö kolmea örkkiä kerralla.
  He tukehtuvat verilähteisiin. Ja Elfaraya huutaa:
  - Kunnia taikuudelleni!
  Ja taas hän päästää nuolen paljaalla jalallaan. Tämä on tyttö - hänellä on korkein luokka, sekä vartalo että kaikki muu.
  Ensimmäinen örkkien ja peikojen hyökkäysaalto loppui. Vain massa ruumiita oli jäljellä. Mutta nyt uusia karvaisten olentojen joukkoja ilmestyy.
  Elfaraya ampuu uudelleen ja tekee sen tarkasti ja murisee samalla:
  - Kunnia maailmallemme!
  Ja salama lentää hänen paljaalta jalaltaan. Ja joukko örkkejä sytytettiin tuleen ja revittiin paloiksi.
  Kyllä, tämä on soturiprinsessa. Hänen kanssaan jokainen mies tuntee olevansa suojattu luotettavasti.
  Ja muut satatuhatta tyttöä eivät ole huonompia. Ja he ampuvat erittäin tarkasti. Ja mikä tärkeintä, nopeasti.
  Niiden paljaat, lihaksikkaat jalat ehtivät vain välähtää.
  Täällä he sanovat yhteen ääneen:
  - Annamme aktiivisen passin,
  Löysimme vihollista suoraan silmään!
  Ja taas he vapauttavat uusia kuoleman lahjoja paljain jaloin. Tämä on yleensä heidän taisteluenergiansa käynnistäminen.
  Jopa Elfaraya lauloi:
  - Orkit karjuvat - surulliset kasvot,
  Tiedä, ystävät, olen tappaja!
  Tapan kaikki, tuhoan kaikki,
  Ja rikon kenen karvaiset kasvot!
  Kyllä, tyttö on todella taitava. Ja kun örkkilauma juoksi lähemmäksi, se osui heihin pulsarilla. Ja heti viisikymmentä olentoa revittiin pieniksi paloiksi lihalla.
  Elfaraya murisi:
  - Isoille ideoille, jotta kaikki olennot palavat!
  Sitten soturi otti ja vapautti salaman napastaan. Ja pari tusinaa örkkiä osoittautui kuin vartaalla lävistetyt pässit. Ne paistettiin melkein heti.
  Ja loput tytöt karjuivat:
  - Pyhän maan puolesta!
  Ja minäkin otan sen, ja paljaista kantapäästäni sinkoutuu energiahyytymiä! Ja he repivät osaksi paljon karvaisia taistelijoita.
  Elfaraya, joka jatkoi ampumista, vetäen tällä kertaa jousinauhaa käsillään, vinkaisi:
  - Meidän taikuudellemme!
  Ja hän pudisti myös salaman paljaalta kantapäältään... Ja hän löi häntä niin lujaa, että sata örkkiä ja peikkoa hiiltyi. Kuin liekinheittimeen kiinni jääneet imupaperit.
  Elfaraya karjui:
  - Olen loistava velho!
  Ja taas hän iskee vihollista. Ja hänen silmänsä loistivat. Ja tytöt suurella intohimolla heittelevät nuolia örkkeihin ja peikkoihin.
  Ruumiiskamppoja kasvaa. Niitä kasaantuu koko ajan. Ja yhä enemmän tapetaan.
  Elfaraya otti sen ja huomautti nauraen:
  - Mitä tehdä, jos päässäsi on kuningas?
  Luo sitten hänelle palatsi!
  Ja taas prinsessa paljain jaloin laukaisee murhanhimoisen ja kuolemaa uhmaavan tuhon lahjan.
  Tämä tyttö on yksinkertaisesti kuoleman ruumiillistuma. Mutta samalla hänen säteilevät silmänsä ovat niin ystävällisiä.
  Ja loput tytöt, jotka tuhoavat massaa eläinolentoja, kuten tsunamiaalto hiipii heidän ylitseen, on yleensä superhyvää. Ja niin he raivoissaan suihkuttavat vihollista nuolilla. Usein lyö läpi.
  Elfaraya huutaa:
  - Olen syntynyt sellaiseen aikaan,
  Että rakas maani muistaa minut!
  Ja soturi seisoi käsillään, pyöritti paljaita jalkojaan päänsä päällä ja pyöritti valtavaa, tulista palloa. Ja kuinka tämä energiahyytymä syöksyy vastustajiin.
  Ja heti tuhat örkkiä räjähti. Ja heidän nahansa sytytettiin tuleen ja kuorittiin heti pois.
  Elfaraya huusi:
  - Olen Ji-luokan soturi!
  Ja kuinka hän nauraa.
  Sitten se päästää salaman kielestään. Ja se polttaa paljon vihollisia.
  Sen jälkeen prinsessatyttö karjui:
  - Koko maailma on minua varten!
  Ja salama satoi kauneuden vihreistä silmistä... Ja kuinka ne iski kaikkiin näihin lukemattomiin olentoihin.
  Elfaraya jopa lauloi:
  - Miljardeja sakaleja, paholaisia! Ja iskulauseeni on yksinkertainen - tapa kaikki!
  Ja paljain sormin prinsessatyttö vapautti toisen, erittäin tappavan pulsarin.
  Ja kuinka hän repii kaikki erilleen...
  Ja muut tytöt eivät ole häntä huonompia. Jokainen murskaa ja murskaa vastustajansa nuoleillaan. Tietysti erittäin ketterillä jaloillasi ilman tarpeettomia kenkiä.
  Örkit ovat selvästi loppumassa. Mutta niitä on niin paljon. Ja yhä enemmän uusia rykmenttejä olentoja hiipii sisään.
  Tämä ei kuitenkaan voi hävetä tai horjuttaa tyttöjä. Jos he päättävät taistella, he taistelevat. Ja he eivät tiedä, että he voivat pelätä. Tai pikemminkin he eivät halua tietää.
  Tässä ovat heidän paljaat jalonsa, jotka laukaisevat murhanhimoisia kuolemanlahjoja. Joka halkaisi örkkien otsat.
  Nämä tytöt ovat todella supermiehiä hyvin lyhyissä hameissa. Ja niin viehättävä ja kaunis.
  Ja satatuhatta tyttöä on valtava voima! Mikään ei voi vastustaa sitä!
  Elfaraya twiittasi:
  - Kunnia ilmiöllemme!
  Ja paljaista kantapäästään hän vapautti jälleen tuhon pulsarin. Ja monista örkeistä tuli helvetin asukkaita.
  Päästetäänkö tällaiset pörröiset ihmiset taivaaseen?
  Elfaraya karjuu keuhkoissaan:
  - Minusta tulee ehdoton maailmanmestari!
  Ja taas tytöt vapauttavat kuuman ja tappavan pulsarin paljain varpaillaan.
  Se polttaa kaikki ja saa heidät palamaan.
  Elfaraya lauloi ilolla:
  - En ole yksinkertainen tyttö
  Ja kruunu on kultainen!
  Ja taas salama lentää kauneuden navasta. Se osuu karvaisiin olentoihin ja hiiltää ne kuin poltetut polttopuut.
  Elfaraya karjuu:
  - Poltan sinut, muutan sinut tuhkaksi!
  Ja navasta se lähettää taas salaman...
  Ja örkkien massa paistettuna kuin kotletit paistinpannussa.
  Elfaraya otti sen ja lauloi innolla:
  - Orkki punnitsee itseään silmukassa,
  Paista tulella!
  Ja tytön paljaalta kantapäältä lentää jotain erittäin kovaa ja tappavaa. Jolta et voi suojautua.
  Ja taas, sata örkkiä hiiltyi kerralla. Ja se muuttui tuhkaksi ja tuhkaksi villan kanssa.
  Ja tytöt huutavat:
  - Suuren isänmaan puolesta!
  Ja taas heidän paljaat kantapäänsä heittävät kuolemanlahjoja helvetin nopeasti. Nämä ovat tyttöjä, joita myrskyt, myrskyt tai esteet eivät pysäytä!
  Nämä ovat Terminator-tytöt!
  Soturit eivät anna örkkien käydä lähitaistelua ja pitää vihollisen etäällä.
  Silti karvaiset olennot yrittävät epätoivoisesti päästä lähemmäksi. Mutta soturit eivät anna sitä heille varmasti.
  Elfaraya on jälleen hänen sylissään, ja paljain jaloin hän pelaa kahdeksaa. Ja tulinen pilvi ilmestyy. Ja se putoaa kuin villi virta örkkien päälle.
  Ja pari tuhatta karvaista olentoa nousi yhtä aikaa ylös ja paloi.
  Elfaraya karjui:
  - Mustat olennot huutavat kuin kärpäset! Mitä et voi tehdä, kun olet nälkäinen?
  Ja sitten soturi ampuu kolme nuolta kerralla vetäen jousinauhaa paljaalla jalallaan ja ampuu tusinan örkin läpi!
  Tämä on Terminator-tyttö. Ja hänellä on niin villi ja kiihkeä energia.
  Elfaraya otti sen ja lauloi:
  - Tytöt ovat erilaisia
  Vain ne eivät ole tarttuvia!
  Jos jäät kiinni,
  Et pelastu edes helvetissä!
  Ja tytön paljaalta kantapäältä syöksyy murhaava pulsari. Ja hajottaa pörröisiä karhuja kaikkiin suuntiin.
  Elfaraya sanoo villisti innoissaan:
  - Olen sellainen heimo, että tapan sinutkin Jumalan tähden!
  Ja taas soturi vapauttaa nuolia, jotka läpäisevät minkä tahansa haarniskansa, ja repeytyneen, pörröisen örkkilihan.
  Hänen kumppaninsa, erittäin kaunis tyttö, jolla oli punatukkainen, karjui:
  - Voimakkaasta ystävyydestä!
  Ja hän lähettää myös helvetin tuhon pulsarin!
  Ja tappava massa murskaa vihollisen.
  Elfaraya huusi:
  - Demoniseen maailmaani!
  Sen jälkeen prinsessatyttö muuttaa luut hiekkaksi. Seremonioiden soturi ei tiedä.
  Punatukkainen kumppani, prinsessa de La Vallière, huutaa:
  - Tulevaisuus on meidän!
  Elfaraya kurkutti vastauksena ennen kuin heitti villin vuodon, murhaavan pulsarin:
  - Ja menneisyys auttaa vain tulevia voittojamme!
  Ja nyt tytöt, kaikki satatuhatta, ottavat sen ja vapauttavat villin salaman paljain varpaillaan.
  Ja örkkien armeija ottaa sen ja polttaa. Kyllä, on pelottavaa joutua tällaisten sotureiden jakelun alle.
  Ja he myös virnistävät ja näyttävät hampaita, jotka heijastavat tähtien säteitä.
  Ja sitten tytöt ottavat sen ja tallaavat sitä paljain kantapäällään, ja aalto kulkee maan poikki ja peittää koko örkkiarmeijan. Ja hän hautaa sen!
  Soturit vapauttavat auringonsäteet häikäisevistä hampaistaan ja sokaistavat karvaisten sotilaiden rivit.
  Elfaraya huusi:
  - Päätöksestäni ja käytöksestäni!
  Tytöt taistelevat yhä kovemmin. Ja näin he ottavat ja heittävät kiekkoja paljain jaloin. He ryntäävät ohi, ja örkkien massa laantuu.
  Prinsessa karjui keuhkoissaan:
  - Tapan teidät, tapan teidät, tapan teidät pian kaikki!
  Puukon sinua, puukon sinua, puukon sinua!
  Ja nyt soturi heijastaa auringonsäteen paljaalla kantapäällään ja osuu örkkeihin kuin laser.
  Ja hän leikkaa pois kokonaisen, takkuisen viivan. Ja örkit huutavat ja heittävät tämän armeijan ulosteisiin.
  Ja taas örkit hyökkäävät villiin, ja tytöt heittelevät heitä paljain jaloin kuolemanesineitä.
  Ja rinnat liikkuvat. Ja niin jokainen arkku on kokonainen tankkitorni!
  Ja niin tytöt ottivat sen ja päästivät salaman navoistaan. Kaikkien sadat tuhannen tytön navat leikattiin lasersäteillä.
  Ja jopa puoli miljoonaa örkkiä paahdettiin kerralla. Ja vain avaruus pystyi sulattamaan niitä.
  Elfaraya karjui:
  - Repin sinut ja poltin sinut,
  Olen tyttö - vain Saatana!
  Ja taas hän päästää salaman navastaan. Ja tämä on tappavaa. Ja sitten nuolet lentävät. Ja kaikista tuli baareja.
  Ja nyt örkit ovat kuin reikiä.
  Ja tytöt löivät rintaa taikuudella ja leikkaavat paljon haisevia örkkejä. Ja heidät tyrmättiin.
  Elfaraya lauloi:
  - Revimme kaikki osiin!
  Olet sellainen tyttö - vain prinsessa!
  Soturi karjui:
  - Revin sinut osiin enkä armahda!
  Ja näin hän ravistaa rintaansa. Ja taas hän vapauttaa sen, mikä tuo todellisen kuoleman.
  Örkit yrittävät kirjaimellisesti suihkuttaa vihollisen asemaan ruumiilla. Ja he menevät eteenpäin ja kaatuvat ja putoavat. Uusia kuolleiden vuoria kasvaa. Mutta örkit eivät anna periksi.
  He liikkuvat yhä pidemmälle. Ja he kuolevat ilman armoa. Mutta soturit suihkuttavat örkkejä kuin nuolien rakeet. Ja soturit eivät voi pysäyttää tätä roskaa. Mutta takkuinen aalto ryntää mukana. Ja tämä hampainen meri liikkuu.
  Tytöt ovat hurjan innoissaan. Ja he koukistavat lihaksiaan. Ja örkit liikkuvat ikään kuin uusi tsunamiaalto olisi alkanut. Mutta tämä ei haittaa ketään.
  Elfaraya jopa lauloi ennen kuin veti viiden jousen narut paljain varpaillaan ja päästi taikanuolia:
  - Suoraan paljain käsin
  Käsittelin tsunamin...
  Olen mikä tahansa yhdeksäs akseli,
  Rakastajani rikki!
  Soturi jopa hyppää ylös ja vapauttaa välittömästi vuodon navastaan. Ja repii vihollisen palasiksi.
  Ja se karjuu:
  - Minun armeijani on vahva,
  Hän valloittaa maailman!
  Elfaraya oli täysin järkyttynyt. He ja muut tytöt ovat tietysti loistavaa soturiluokkaa. Mikä ei anna kenellekään pienintäkään armoa.
  Ne ovat vain kivoja eläimiä. Tai ehkä jopa jotain örkkien kaltaista! Vain kauniita, ei rumia.
  Elfaraya päästää salaman suustaan. Ja hän polttaa sata örkkiä ja laulaa:
  - Suloiselle sielulleni!
  Ja vilkuttaa viholliselle!
  Sen jälkeen hänen paljaat varpaansa pudottavat pulsarit. Ja he repivät koko paketin pieniksi, revittyiksi paloiksi.
  Sitten Elfaraya huutaa:
  - Murha on uskontunnustukseni!
  Hänen punatukkainen kumppaninsa haukkuu:
  - Ja minunkin on neliö!
  Elfaraya päästi valloilleen tuhon kaskadin ja karjui:
  - Ja omani on kuutiossa!
  Ja molemmat soturit leimaavat paljain jaloin. Uusi taikuuden aalto syntyi.
  Ja nyt örkeiltä lentää taas sirpaleita ja revittyä lihaa. Ja sitten ne paistetaan paistinpannulla.
  Elfaraya huusi:
  - Teimme uusia ennätyksiä!
  Punatukkainen kumppani vahvisti karjuen ja laukaisi tuliset pulsarit paljain varpaillaan:
  - Että maa kasvaa!
  Elfaraya löi örkkejä ja huusi:
  - Kaksi kertaa, kolme kertaa normaalia korkeampi!
  Punatukkainen soturi antoi paljaalla kantapäällään maagisen energiakuplan ja lisäsi innostuneena:
  - Kukkikoon maani!
  Joten tytöt erosivat, ja melko perusteellisesti. Ja he tuhoavat tämän pörröisten olentojen armeijan suurella voitolla itselleen.
  Elfaraya heitti jälleen taikasaserin navastaan ja purskahti ulos, hänen silmänsä kimaltelevat:
  - Olen kobra ja kyykäärme samassa pullossa!
  Ja kuinka hän vapauttaa uuden säteen jostakin, joka polttaa örkit elävältä vihollista vastaan.
  Punatukkainen kumppaniprinsessa, joka yhtäkkiä sanoi:
  - Nyt nimeni on de La Valliere!
  Elfaraya vahvisti helposti:
  - De Lavaliere, niin de Lavaliere! Se on vielä kauniimpi!
  Punatukkainen soturi kiljui:
  - Olen valon ritari villien polvilla,
  Lakaisen nämä örkit pois maan päältä!
  Ja kuinka hän liikkuu niitä pitkin paljain, kaiverretuin jaloillaan... Ja loput tytöt, koko sadan tuhannen sotilaan armeija, ottavat sen, avaavat suunsa ja päästävät niistä tulen.
  Ja taas liekkien kaskadi putoaa örkkien päälle, polttaen heidät epäröimättä ja antamatta mitään mahdollisuutta.
  Kolme miljoonaa pörröistä olentoa syttyi tuleen kerralla. Oli kuin ne olisi kasteltu napalmilla. Tai myös fosforia rikin kanssa. Ja kaikki syttyi liekkeihin kuin miljardi tulitikkua kerralla.
  Ja kuinka tämä massa syttyy tuleen. Ja kuinka paljon ulvomista ja huutamista ja kiroilua tästä kaikesta kerralla.
  Elfaraya haukkui:
  - Älä säästä örkkejä,
  Tuhoa heidän paskiaiset...
  Kuten lutikoiden murskaaminen -
  Revi kuin torakat!
  Ja hän ottaa paljaat varpaansa ja päästää salaman. Ja kiitos erittäin suurelle trollille. Hän ottaa sen ja kiirehtii. Kuvittele, että dinosaurus räjäytetään.
  Punatukkainen kumppani huusi:
  - Tämä on aave!
  Vastauksena Elfaraya antoi magoplasmakuplan paljaalla kantapäällään ja huudahti:
  - Meillä on ulvova vastaus haamuille!
  Tulisoturi karjui:
  - Ja hänellä on arkku ja seppele terveisiä!
  Elfaraya huomautti:
  - Seppele voi olla joko hautajais- tai laakeriseppele! Älä siis innostu liikaa!
  Punatukkainen prinsessa karjui ja vapautti myös salaman napastaan, kaataen muutamat eloonjääneet örkit:
  - Valmistamme heille jotain painavampaa kuin seppele!
  Ja niin soturit, kaikki satatuhatta tyttöä, ottavat sen ja hyppäävät Elfarain käskystä ylös ja pyörittelevät paljaita, lihaksikkaita jalkojaan ilmassa. Seurauksena on myrsky ja todellinen maaginen myrsky. Ja tulee olemaan valtavan voiman aalto ja miljoonan dollarin maagisen tsunamin aalto.
  Tämän seurauksena viimeiset örkit tuhoutuivat ja litistettiin kokonaan.
  Ne paistettiin ja niistä tuli kotletteja.
  Elfaraya sanoo patosisesti:
  - Isänmaan hymni laulaa sydämissämme,
  Teemme kaikesta universumissa onnelliseksi...
  Otetaan legendaariset muhammedilaiset,
  Sekä taivaalla että maalla on suuri voima!
  
  ELF-PILOT HYÖKKÄJÄ SASHAA VASTAAN
  Yhdessä vaihtoehtoisissa universumissa toisen maailmansodan aikana tonttu lensi sisään. Hän liittyi Japanin ilmavoimiin ja tuli lopulta niiden ykkösässä. Loppujen lopuksi tontut ovat erittäin taitavia, nopeita, ketteriä, vahvoja. Heillä on reaktio ja kaikki refleksit, paljon parempi kuin ihmisillä, sekä maaginen näkemys taistelusta. Kun tonttu näkee mitä vihollinen tekee.
  Lyhyesti sanottuna tonttu, joka otti lempinimen Conan, ampui lentokoneita alas niin helposti, kuin hän olisi murskannut auringonkukansiemeniä.
  Ja hänen ansiostaan Japani voitti Midwayn meritaistelun. Suuri voitto vaikutti koko toisen maailmansodan kulkuun. Ensinnäkin japanilaiset tarttuivat lopulta aloitteeseen Tyynellämerellä. Ja heidän laivastonsa kykeni vangitsemaan Havaijin saariston, saamalla erittäin vahvan aseman ja saattamalla päätökseen puolustuskehän rakentamisen merille.
  Tämä ei kuitenkaan ehkä ollut ratkaisevaa, jos samurait eivät näiden voittojen jälkeen olisi päättäneet avata toista rintamaa Neuvostoliittoa vastaan.
  Kaukoidässä tapahtui yllätyshyökkäys. Ja nousevan auringon valtakunnan joukot hyökkäsivät Vladivostokiin. Huolimatta siitä, että militaristisen Japanin hyökkäyksen uhka Midwayn voiton jälkeen tuli varsin todelliseksi lahjonnan ja maanpetoksen avulla, Mikadon agentit vakuuttivat Vladivostokin komennon olemaan saattamatta joukkoja täyteen taisteluvalmiuteen. Ja sen seurauksena Damokleen miekka on jo nostettu esille, ja he juhlivat ravintolassa. Majuri Stalingradova tarttui nuoren upseerin hiuksista; hän oli häntä pään pidempi ja selvästi vahvempi:
  - Mikä pentu ja juoppo hän on! Miksi tiimisi on niin hajanainen? Tämä kaveri näyttää enemmän mökkipojalta kuin upseerilta. Ehkä ensin puhaltaa se kunnolla niin, että kaikki humalat tulevat ulos.
  Eversti Palatsev oli nolostunut:
  - Tämä on Sashka Sokolovsky. Hänet lähetettiin kursseille suoraan Suvorovin sotakoulusta lyhennetyn ohjelman mukaan. Hän on vielä vasta poika, hänen syntymäpäivänsä on kahden kuukauden kuluttua - hän on viisitoistavuotias.
  Stalingradova irvisti epämiellyttävästi:
  - Vau! Neljätoistavuotiaana ja jo upseerina! Sitä sota tekee! En edes tiennyt, että molokot saivat jo täysimittaisia nimikkeitä.
  Palatsev kohautti olkiaan:
  - Sodassa lapset kasvavat aikaisin! Lisäksi hänelle tapahtui tarina, näyttää siltä, että hän kirjoitti parhaan tarinan Moskovan puolustuksesta, ja Zhukov pani merkille tämän ja neuvoi siirtämään pojan kadeteista upseereiksi.
  Stalingradova tuli ystävällisemmäksi näiden sanojen jälkeen:
  - Hieno! Että hän ei ole tyhmä. - Hän pudisti sormeaan kuin koulun opettaja. - Kaiken kaikkiaan ei huono, mutta ei enää juomista! Haistan hajun, mutta nenäni on kuin koiran, aivan tuomioistuimen alla! - Vahva nainen, kypsä, mutta urheilullista hoikkautta ja raikkautta menettämättä, osoitti sormellaan everstiä. - Itse asiassa sinäkin maksat siitä. Mies on jo keski-ikäinen, mutta käyttäytyy näin.
  Palatsev yski hysteerisesti:
  - Itse asiassa olen kolmekymmentäkolme, mutta olen haavoittunut jo seitsemän kertaa, joten näytän vanhalta...
  Stalingradova halusi sanoa jotain vastaukseksi, kun yhtäkkiä aamunkoittoa edeltävän hiljaisuuden halkaisi hirviömäinen pauhu. Tuntui kuin taivaalta putoaisi raskaita lohkareita ja ikkunalasi räjähti heti. Raekivet kolhisivat pöydällä ja jopa putosivat päihtyneiden upseerien käsiin ja kasvoihin. Stalingradova huusi kuin komentaja:
  - Kaikki lähtevät heti.
  Palatsev huusi vastauksena niin kovaa, että melkein repesi äänihuuletensa:
  - Nämä ovat kahdentoista ja kahdeksantoista tuuman kuoret! Suurimman vetoisuuden japanilaiset taistelulaivat näyttävät aloittaneen metsästyksen, mikä tarkoittaa.
  Stalingradova osui saappaallaan seinään turhautuneena. Pokaalisaappaan tökäys muuten rikkoi laatan:
  - Se alkoi, mutta ei niin kuin suunnittelimme! Ei ollenkaan niin! Vittu, meidän on välittömästi vietävä laivue merelle ja upotettava kapeasilmäisten soturien maan laivasto.
  Ensimmäisen luokan kapteeni (alias eversti), joka kaatui nelijalkain, mutisi:
  - Aseet ovat vain hävittäjässäni ja parissa muussa pienessä kaukalossa. Meillä ei ole edes vastausta.
  Stalingradova näytti raskasta nyrkkiä:
  - No, sinä ja aasit! - Soturi sinisillä hiuksilla, jotka näyttivät raivoavalta tsunamista, murisi. - Mutta sinulla pitäisi olla rannikkotykistöä! Kaikkia ei lähetetty länsirintamalle, samoin kuin ilmailulle. Siitä, että Japani voisi osallistua sotaan minä hetkenä hyvänsä, onkin puhuttu jo useita vuosia.
  Palatsev, joka oli jo melko haavoittunut, halusi sanoa, mutta siellä oli toinen ukkonen ja sirpaleet satoivat. Sireeni ulvoi varoittaen lentokoneen saapumisesta. Merivoimien eversti nousi suurella vaivalla seisomaan ja huusi yli Stalingradin pauhun:
  - Meillä on ilmailu- ja rannikkoakut, vaikka ne eivät ole täysin varustettuja. Osaamme vastata!
  Lentäjä murisi juoksessaan kaduilla:
  - Minun täytyy vain juosta taistelijani luo ja lyön nämä samurai-soturit, se ei tunnu pahalta. He maksavat myös Tsushimasta ja Midouenista.
  Sashka Sokolovsky, unessa jo upseeri, ei orja, jonka korvapuoli oli leikattu pois, suostui:
  - Kyllä, he maksavat! Ja jopa mielenkiinnolla!
  Kuului räjähdyksiä ja ilmatorjunta-aseiden myöhäistä puhetta. Yleensä suurin osa Vladivostokin ilmapuolustuksesta poistettiin jo vuonna 1941 Moskovan puolustuksen vahvistamiseksi, joten useat Nousevan auringon maan leirin kohdat eivät näyttäneet kiinnittävän erityistä huomiota tällaiseen "meluun". Japanilaiset sukelluspommittajat pudottivat kevät "lahjoja" lävistävällä huudahduksella. Hyökkäys suoritettiin sekä kaupunkiin että laivastolle. Japanilaiset koneet eivät ole liian suuria, mutta ketterät, mutta taistelulaivat päinvastoin ovat painavia. Suurin niistä on jopa ahtaassa valtameressä, sen pituus on kolmesataa metriä ja sen aseet ovat 460 millimetriä. Toistaiseksi amerikkalaiset eivät ole onnistuneet upottamaan mitään näistä kaunottareista, ja eloonjääneet tuhosivat risteilijöiden kanssa rannikon. Tämä oli hyvin samanlainen kuin nousevan auringon maan ilkeä hyökkäys, joka tapahtui 27. tammikuuta 1904. Vasta silloin ei ollut ilmailua.
  Palatsev tunsi tukehtuneensa juoksemisesta. Hän ei ole superihminen, vaan yksinkertainen mies, jolla on sairaat keuhkot ja joka joutuu vaikeaan tilanteeseen. Mutta Victoria Stalingradova ei ohittanut häntä kovinkaan paljon. Ihmettelen kuinka vanha hän on, hän tuskin näyttää yli kolmekymppiseltä, hänen rinnansa ovat suuret ja hänen olkapäänsä ovat leveät kuin miehellä.
  Stalingradova kääntyi yhtäkkiä ympäri ja heilutti kättään:
  - Älä juokse, vanha mies, seuraa minua! "Hän huusi niin voimakkaasti, että ääniaalto yksinkertaisesti osui hänen korviinsa. - Vie hävittäjä merelle mahdollisimman pian.
  Räjähdykset jyrisivät lähellä, roskat putosivat, yksi niistä putosi suoraan Stalingradovan päälle, ja hän otti sen automaattisesti käsillään. Terminator-tyttö tunsi itsensä maalivahdiksi, joka oli onnistunut voittamaan rangaistuspotkun; pala oli pyöreä, lämmin ja näytti pallolta. Victoria tunsi yhtäkkiä jotain nestettä virtaavan käsiensä läpi. Tyttö katsoi hylkyä, ja silloinkin rautasoturina, kolmen vuoden sodan karkaistuna (Espanjalaisten ja siviileiden kanssa tulee lisää), pahoinvointi nousi kurkkuun. Hänellä oli käsissään lapsen pää. Köyhä tyttö (näkee sen hänen lyhyistä letkuistaan, silmät irti. Stalingradova laittoi päänsä varovasti halkeilevalle asfaltille ja ristisi:
  - Sinulla ei ollut aikaa tehdä syntiä tai elää! Ei kuitenkaan ole suurempaa syntistä kuin Jumala, joten ei ole suurempaa syntiä kuin välinpitämättömyys lasten kärsimyksiä kohtaan.
  Kuului toinen karjunta, ja sirpaleet, joista yksi osui tytön saappaan, raapivat hänen ihoaan. Stalingradova halusi kääntyä ympäri ja ryntää niin nopeasti kuin pystyi kiitotielle, jossa hänen MIGnsä odotti kärsivällisesti aggressiivista omistajaansa, mutta...
  Soturin katse, terävä kuin tikarin terä, havaitsi sietämättömän kivun irvistyksen ykkösluokan kapteenin Vladimirovitšin kasvoilla, kun hänen katkaistu ruumiinsa yläosa lensi räjähdysaallon heittämänä. Tyttö itse hädin tuskin vältti sirpaleen. Vaikka tyttö hän onkin, hän tarttui aseisiin ensimmäisen kerran Nikolai II:n venäläis-japanilaisella aikakaudella. Kerran hän jäi jotenkin poskeen, jopa Espanjan kansainvälisen taistelun aikana. Seurauksena oli syvä arpi, joka pilasi hänen ulkonäkönsä pitkään. Lisäksi everstin pidätys ja lähettäminen keskitysleirille. Totta, juuri Siperiassa hakkuupaikalla hänet esiteltiin yhdelle erittäin voimakkaalle velholle, joka hankaamisen ja henkien kutsumisen avulla onnistui parantamaan tämän haavan ja useita muita, ikään kuin sitä ei olisi koskaan ollut olemassa. Arvet, jotka saatiin taisteluissa japanilaisten, saksalaisten, valkoisten tšekkien, Kolchakin, Denikinin, Wrangelin joukkojen kanssa. Ja hän opetti hänelle paljon, joten Stalingradova näytti kuuluvan valittuun ihmistyyppiin.
  Hän sai mahdollisuuden päästä ulos etuajassa käyttämällä naisellisia hurmaa, joten hänelle annettiin armahdus raskaasta syytteestä huolimatta. Tarkoitus ei tietenkään ole niinkään suostutella miestä, vaan varmistaa, ettei juhlien järjestäjä saa asiasta selvää. Ja kaikenlaisia tiedottajia on niin paljon, että ilmoittaja työntää ilmoittajan ilmoittajan ja ilmoittajan päälle. Joten et saa paljon nopeutta, jos arvostat uraasi.
  Tämä tarkoittaa, että Japanilla on suuri etu jalkaväessä, ilmailussa ja jopa panssarivaunuissa. No, tankeissa sen meidän osaltamme kompensoi laadullinen ylivoima, mutta muu on paljon pahempaa. Vaikka, jos otamme käsiaseita, niin Japani on myös jonkin verran jäljessä konekiväärien määrässä, sillä on pääasiassa haulikoita. Kaukoidän divisioonat ovat kuitenkin myös huonosti varustettuja konepistooleilla. Koneita ei riitä kaikille. Joten... Laadun suhteen jalkaväessä ei ole ylivoimaa, pikemminkin vielä pahempaa, kaikki parhaat upseerit siirrettiin Neuvostoliiton rintamalle, täällä ei pääsääntöisesti ammuttu huonoimpia joukkoja, joilla oli vähintään sotilaskoulutus. Tämä tarkoittaa, että sota alkaa Neuvostoliitolle erittäin epäedullisessa tilanteessa. Ja monet vasta muodostetut reservit lähetetään itään...
  Stalingradova kompastui yhtäkkiä tuleen. Pommitettu kaupungin sairaala paloi. Kuva on todella apokalyptinen: naiset, lapset ja vanhukset palavat elävältä. Täällä lapsi putosi suoraan tuleen, ja kaikkialta kuului kauheaa karjuntaa ja huokauksia.
  Stalingradova tunsi arkkienkelien trumpetit päässään ja heittäytyi liekkeihin. Tulen kielet nuolivat tytön paljaita käsiä ja avonaisia kasvoja, mutta lentäjä liikkui niin nopeasti, että hän onnistui poimimaan lapsen ja sieppaamaan hänet tuhon syleilystä.
  Tyttö hyppäsi ulos, tuntien vain lievää kutinaa ihollaan, ja katsoi vauvaa. Valitettavasti oli liian myöhäistä, poika tukehtui vetäen liekkejä keuhkoihinsa, ja hänen pyöreissä kasvoissaan oli palovammoja. Tällaiset repaleiset rakkulat iholla ovat herkempiä kuin päivänkakkaran silmut. Stalingradova huusi:
  - Tämä on inhimillistä kaaosta!
  Hän osui saappaallaan roskapinoon, minkä jälkeen hän ryntäsi auttamaan, kuka muu olisi voinut pelastua. Se muistutti kobraa, joka tanssii kaasupolttimien välissä, tyttö väänteli ja tanssi hyvin omituisesti. Hän paloi, hänen saappaansa sulaivat, hänen tunikansa hiiltyi, mutta hän jatkoi itsepäistä taistelua jokaisesta lapsen kyynelestä, jokaisesta pienen sydämen lyönnistä, jokaisesta hauraasta, mutta maalle niin tarpeellisesta elämästä! Saappaat hajosivat, ja nyt tyttö tanssi liekin pyörteiden läpi paljain, hurmaavin jaloin. Hän oli marttyyri, mutta ei vain nunna, joka kidutti itseään paastoilla ja ripsillä, mikä ei hyödytä Jumalaa eikä ihmisiä, vaan marttyyri-taistelija, joka pelasti tiettyjä ihmishenkiä. Soturitytön jalkoja peitti kerros pieniä rakkuloita, mutta hän liikkui kivusta entistä nopeammin ja tarkemmin.
  Lääkärin kapteeni otti laukustaan suuret saappaat ja huusi hänelle:
  - Ota ne, pue ne nopeasti! Sinä, tanssit liekkien läpi, tulet rampautumaan.
  Majuriarvoinen soturi vastasi välittömästi:
  - On parempi tulla fyysisesti rampaksi kuin moraalisesti friikki! Ei sekuntia itsellesi, kaikki eteen, kaikki voittoon!
  Lääkärikapteeni vastasi:
  - Tämä on todellinen neuvostomies!
  Stalingradova polkee liekkejä pois, kirosi:
  - Minkä arvoinen olet, pelasta ihmisiä!
  Kapteeni huokaisi:
  - Minulla on proteesi jalkojen sijasta!
  Stalingradova veti ulos toisen tytön, jolla oli puoliksi palaneet kasvot ja tajuton, huusi vihaisesti:
  - Kuinka julma Jumala onkaan!
  Kapteeni kohautti olkiaan:
  - Se ei ole Jumalan vika, vaan ihmisten!
  Stalingradova vastusti hyvin kohtuullisesti ja luottavaisesti:
  - Tämä on sama asia kuin sanoa - eivät vanhemmat ole syyllisiä, vaan lapset!
  Kapteeni halusi vastata jotain, mutta hänen kurkkuun tuli savupilviä ja hän yski kiivaasti.
  Pommitukset vaimenivat, mutta pommitukset jatkuivat. Laivan aseilla on kunnollinen määrä ammuksia, vaikka tuli kohdistuikin nyt enemmän aseista riisuttuihin Neuvostoliiton aluksiin. Yamamoto ymmärsi, että ylivalta merellä siirtäisi aloitteen Japanille pitkäksi aikaa tässä sodassa. Mutta laivojen rakentaminen on kallis ja aikaa vievä prosessi, vaikka esimerkiksi sukellusveneitä on ehkä helpompi valmistaa. Tämä on tietysti myös otettava huomioon, mutta on tärkeää rikkoa rakenne. Amiraali Yamamoto, Japanin voimakkain mies keisari Hirohiton jälkeen, tunsi olevansa jumala. Todellinen jumala, joten nousevan auringon maan uskonto opetti, että paras tie jumalautumiseen on sotilaallinen rohkeus! Ja nyt suuri komentaja saattoi mielivaltaisesti kiusata ja vääristää ympärillään olevaa tilaa. Vladivostokin yllä on paksuja, mustia savupilviä useiden kilometrien ajan, öljyvarastot ja polttoainevarastot ovat tulessa. Sadat, tuhannet ihmiset palavat, helvetti, kuinka et voi tuntea itseäsi jumalaksi tämän jälkeen, kostamalla venäläisille vuosisatojen nöyryytyksen, suuren kansan, joka on pakotettu käpertymään Venäjän laajuuteen verrattuna niin pienten saarien sarjassa. . Nyt Venäjän laivasto on uppoamassa, ja toisin kuin Perun satama, he eivät jätä enempää kuin yksi alus.
  Yamamoto ehdotti Khalkhin Golin taistelun aikana vastaavan iskun antamista Vladivostokiin, jota varten laadittiin yksityiskohtainen suunnitelma. Mutta Hitler teki yllättäen rauhan Stalinin kanssa. Yleisesti ottaen idiootti Hitler aloitti juutalaisten joukkomurhan ja käänsi siten sekä Puolan että länsimaat itseään vastaan. Ja miksi hän tarvitsi tätä? Halusitko saada juutalaisten varallisuutta? Mutta oli parempi tulla ensin maailmanvallaksi kukistamalla Neuvostoliitto ja ehkä sitten muut maat. Lännen on helpompi voittaa, koska sen mentaliteetti on paljon vähemmän ominaista fanaattisuudelle ja taipumukselle uhrautua. Onko tiedossa ainakin yksi tapaus, jossa amerikkalaiset lentäjät olisivat ryntäneet? Totta, pari törmäystä tapahtui, mutta tämä oli todennäköisesti onnettomuus. Venäläiset ovat fanaattisia, mikä on outoa, koska ortodoksinen usko ei hyväksy itsemurhaa eikä ollenkaan usko, että aseiden teoilla voi ansaita tien taivaaseen. Yleisesti ottaen Kristuksen opetus on äärimmäisen typerää ja epäkäytännöllistä. Hän Yamamoto luki Raamattua ja hämmästyi ihmisten typeryydestä, kun hän piti tällaista pasifistia Jumalana. Hän esimerkiksi opettaa: jos he lyövät sinua oikealle poskellesi, tarjoa vasenta, he pyytävät yhden paidan, anna kaksi, rakasta vihollisesi! Vain mielisairas voi pitää Kristusta Jumalana. Tällainen uskonto on hyvä vain orjille, pakkovasalleille. Ja koko Euroopan ja puolet maailmasta on täytynyt uskoa siihen. Totta, Jeesuksen opetukset, vaikka ne hylkäävät Vanhan testamentin periaatteen, silmä silmästä ja opettavat rakastamaan vihollisia, eivät estäneet brittejä valloittamasta kolmasosaa koko planeettasta, luoden eniten laaja valtakunta koko ihmiskunnan historian aikana. Ja tämä huolimatta Britannian uskonnollisuudesta, jossa Jumala jopa mainitaan kansallislaulussa. On outoa, että Yhdysvaltain presidentit vannovat Raamatun nimeen, mutta pommittivat kuitenkin Japanin kaupunkeja napalmipommeilla polttaen tuhansia naisia ja lapsia elävältä. Lisäksi he tappoivat siviiliväestöä, ei vahingossa, vaan tarkoituksella; tämä oli siviiliväestön terrorisointitaktiikka: inhimillisten ja taloudellisten resurssien heikentäminen. Mutta japanilaiset eivät ole vielä pommittaneet Yhdysvaltain aluetta. Mutta he tekevät! He myös pitävät samuraita erityisestä julmuudesta. Hän Yamamoto voisi halutessaan murtautua pommikoneilla Yhdysvaltojen kaupunkeihin, varsinkin jenkkilaivaston tappion jälkeen Perun sataman lähellä. Kyllä, eurooppalaiset ovat moraalisia paskiaisia. Heillä on vääristynyt ymmärrys, usko, opetus ja ei täytä! Ei niin Japanissa! Mitä me opetamme, sitä teemme. Ei ole olemassa sellaista asiaa, että Jumala sanoisi, käännä toinen poski, mutta samalla hänen palvelijansa tappavat tarkoituksella pieniä lapsia. Yleisesti ottaen usko, että Jumala on yksi ja Kaikkivaltias, ei voi olla totta. Jos hän olisi yksin, hän varmasti varmistaisi, että ihmiset palvovat häntä oikein, uskossa ja totuudessa ja että heillä on yksi opetus. Ja niin jokainen rukoilee miten haluaa, mitä haluaa. Ja maailma on liian ruma ja väärä ollakseen yhden Kaikkivaltiaan Jumalan luoma. Loppujen lopuksi jokainen vastuullinen hallitsija pyrkii ennen kaikkea järjestykseen ja oikeudenmukaisuuteen. Hän haluaa, että vahvat, viisaat, jalot, rehelliset olisivat ensimmäisellä sijalla, ja loput joko korjautuivat, kasvoivat fyysisesti ja hengellisesti tai... Mutta jos Jumala on Kaikkivaltias ja maailmankaikkeuden Luoja, niin hän ei aiheuttaa fyysisiä ja henkisiä epämuodostumia. Loppujen lopuksi, miksi keisarin on joskus pakko sietää ihmisten heikkouksia itsestäänselvyytenä? Koska muuta ulospääsyä ei ole, hän ei voi muuttaa rumia ihmisiä komeiksi miehiksi ja pelkurit rohkeiksi silmänräpäyksessä. Mutta jos voisin, tekisin sen heti!
  Valitettavasti meidän täytyy hyväksyä se, mikä on, ja käsitellä ihmismateriaalia, jonka saimme annettuna. Mutta keneltä sain tämän, on eri kysymys. Ja keisarilla itsellään on heikkouksia: hän on vain mies - hän vanhenee, sairastuu, rapistuu. Outoa, mutta jumalallinen keisari elää usein vähemmän kuin tavallinen palvelija ja käyttää aseita huonommin kuin useimmat kenraalit ja monet sotilaat. No, mitä siinä on Kaikkivaltialta Jumalalta. Mutta valkoiset eivät ole parempia! Koko Euroopan historiassa ei ollut kauheampaa ja menestynempää valloittajaa kuin Hitler. Hän on todellakin valkoisen kansan sotilaallisen rohkeuden symboli! Ja silti, kaikkien aikojen ja kansojen suurin komentaja ei voinut edes valmistua lukiosta tai saada toisen asteen koulutusta, joka on Japanissa pakollinen!
  Lisäksi Hitleriä ei hyväksytty armeijaan terveydellisistä syistä. Kummallista kyllä, tämä voimakultin kannattaja, sodan leijona, osoittautui fyysisesti niin heikoksi, että edes Saksassa, jossa jokaisessa pilarissa on sotilas, häntä ei kutsuttu sotamiesksi. Kyllä, kuinka paljon Eurooppa on rappeutunut.
  Kuitenkin Stalinilla, toisella aikamme merkittävimmistä poliitikoista, ei myöskään ollut keskiasteen koulutusta, hän oli nero. Ja mikä on mielenkiintoista, häntä ei myöskään otettu armeijaan terveydellisistä syistä. Mielenkiintoinen yhteensattuma, kahdella pahantahtoisella vihollisella ei ollut keskiasteen koulutusta, heitä ei kutsuttu asepalvelukseen terveydellisistä syistä, heidän isänsä olivat juoppoja, ja Hitlerin isä työskenteli myös suutarina!
  Tämä on sellainen sattuma, outo, pahaenteinen. Göring, Hitlerin oikea käsi, ei ole sellainen. Hän on kotoisin aristokraattien perheestä, Göringin esi-isä oli Saksan tosiasiallisen hallitsijan Bismarckin sijainen. Göring on liikemies, oligarkki, aristokraatti ja pragmaatikko. He pitävät myös mahdollisena, että he vaihtavat omistetun Fuhrerin. Amerikka ja Britannia haluavat myös, vaikkakin salaa, eroon Venäjän hallituksesta riippumatta, mutta he haluavat eroon kommunistit, jotka kieltävät yksityisomaisuuden käsitteen niin paljon, että he jopa sulkevat silmänsä Saksan liiallinen vahvistuminen.
  Saksa on kuitenkin geopoliittinen kilpailija, mutta kilpailija kapitalististen ja aristokraattisten pelisääntöjen puitteissa, ja bolsheviktinen Venäjä on täysin vieras ja vihamielinen. On jopa yllättävää, että Churchill itse tarjosi vuonna 41 apua Stalinille kaikesta hänen antikommunismistaan ja perinteisestä, englantilaisesta Venäjä-vihastaan huolimatta. Loppujen lopuksi Saksa punaisten alla on sotahevonen, joka on valjastettu Neuvostoliiton vaunuihin, ja ruskeiden alainen Neuvostoliitto on ikuinen partisaanivyöhyke. Loppujen lopuksi fanaattiset bolshevikit eivät sovi yhteen, vaan käyvät pitkittyneen sissisodan, joka uuvuttaa Kolmannen valtakunnan niin, että kaikki haaveet lisälaajenemisesta katoavat kuin sateenkaari ukkosmyrskyn jälkeen! Venäjä Saksan alla on parempi kuin Saksa Venäjän alaisuudessa! Ymmärtäen tämän selvästi, miksi Yhdysvallat ja Britannia etsivät ulospääsyä sodasta.
  Yamamoto on pragmaatikko, hän oli sodassa Yhdysvaltojen ja Britannian kanssa. Mutta nämä kaksi imperiumia itse provosoivat Japania asettamalla vientikiellon öljytuotteiden toimitukselle. Loppujen lopuksi nousevan auringon maalla ei ole omia kaivoja tai monia muita raaka-aineita. Japanilaiset neuvottelivat, amerikkalaiset esittivät yhä nöyryyttävämpiä vaatimuksia.
  Ja samaan aikaan sodan provosoivat jenkit eivät ollenkaan vaivautuneet tuomaan armeijaa ja laivastoa taisteluvalmiudeksi. Kiusaus osoittautui liian suureksi, varsinkin kun toivottiin Moskovan kaatuvan ja Saksan ja sen liittolaisten auttavan sitä. Lisäksi tehtiin laskelma, että Yhdysvallat, joka on edelleen suhteellisen demokraattinen ja erittäin riippuvainen yleisestä mielipiteestä, ei sodan pitkittyessä haluaisi avokätisesti vuodattaa verta vieraille saarille. Todellakin, miksi keskiverto Amerikan kansalaisen pitäisi saada sinkkiarkkuja sukulaistensa kanssa, jos emme puhu itse Yhdysvaltojen alueen suojelusta, ja maksaa myös melko suuria sotilasveroja! Ehkä siksi tsaari-Venäjä hävisi, sillä sillä oli enemmän sotilaita, mutta venäläiset eivät pitäneet Mantsuriaa alueekseen eivätkä halunneet maksaa verellä ja hiellä abstrakteista eduista. Valitettavasti Hitler ei ottanut Moskovaa, osittain hänen valmistautumattomuutensa ankaraan talveen ja osittain bolshevikeille ominaisen fanaattisuuden vuoksi. Mutta ei vain bolshevikit, vaan myös venäläiset ovat ihmisiä, jotka ovat alttiita uhrautumaan suurten tavoitteiden eteen. Loppujen lopuksi ensimmäisen ilmapässin kantoi venäläinen kaveri Messer. On jopa yllättävää, että hän ei tehnyt tätä paratiisitunnin tähden, vaan Isänmaan vuoksi. Vaikka... Messer on osittain hölmö, loppujen lopuksi hän on taitolentokoneen mestari, keksijä, suunnittelija, ja tietysti hän olisi eläessään tuonut paljon enemmän hyötyä Isänmaalle. Ehkä jenkit eivät ole niin väärässä, kun he toistavat periaatetta: taistelussa tärkeintä on selviytyä! Loppujen lopuksi kuollut ihminen ei voi enää tappaa!
  Amiraali Naumo huomautti:
  - Olemme jo käyttäneet yli kaksi kolmasosaa ammuksista. Aseet kuumenivat hyvin, ne kaatoivat ämpäriin vettä niiden päälle!
  Yamamoto teki sormellaan ristin ilmaan ja sanoi matalalla, hieman käheällä äänellä:
  - Luulen, että aseet kestävät viimeisen kolmanneksen ammuksista. Vaikka ei, tyrmätä jopa 95 prosenttia.
  Amiraali Naumo kohautti olkiaan ja pyyhki hikeä otsaltaan:
  - Onko sen arvoista antaa kaikkesi ensimmäisenä päivänä?
  Yamamoto puristi nyrkkinsä:
  - Kustannukset! Tottakai se kannattaa! Yllätimme venäläiset, kuten tapahtui vuonna 1904, ja saksalaiset vuonna 1941, mutta Stalin rankaisee ankarasti käskyä, eikä tämä toistu. Joten sinun on hyödynnettävä sitä tosiasiaa, että lohikäärmeen häntä on nukahtanut. Itse asiassa ymmärrän Stalinia; sota Saksaa vastaan vei hänen huomionsa siinä määrin, että hän lakkasi huolehtimasta Kaukoidästä. Ja hänen lähipiirinsä ilman johtajaa pelkää tehdä aloitetta. Joten he missasivat iskumme. Kuten muuten amerikkalaisetkin. Kaikille oli selvää, että oli aika valmistautua, pilvet kerääntyivät, ukkonen iskee pian, mutta...
  Naumo kosketti vyöllään riippuvan samuraimiekan kahvaa tai kuten sitä yleisesti kutsutaan katanaksi:
  - Venäläiset toimivat aina myöhässä! Sota ei kestä liian pitkää ja pääsemme Uralille.
  Yamamoto nosti silmänsä taivaalle:
  - Auttakoot jumalat meitä tässä, mutta en usko! He oppivat nopeasti, Khalkhin Gol osoitti, että Venäjän taso on korkeampi kuin sodan 1904-1905 aikana. Lisäksi kerron sinulle yhden salaisuuden. Salainen agenttimme Vladivostokissa auttoi hieman, että melko voimakkaalla rannikkotykistöllä ei ollut kuoria, eivätkä lentokoneet päässeet nousemaan ajoissa. Tämä on salainen sota.
  Naumo ihmetteli:
  - Mistä SMERSH ja NKVD katsoivat?
  Yamamoto naurahti pudistaen sormiaan.
  - Täällä Kaukoidässä palvelee Venäjän huonoin henkilökunta, ne, jotka pelkäävät kuolla Neuvostoliiton ja Saksan rintamalla, ovat innokkaita menemään Vladivostokiin. Siksi täällä on paljon helpompi löytää huipulta petturi tai hölmö sekä itsekäs ihminen. Ja NKVD on niin tottunut paljastamaan kuvitteellisia salaliittoja, ettei se enää huomaa todellisia pettureita. On siis täysin mahdollista työskennellä. Muuten, huomaa, että jos useat kenraalit menivät saksalaisten puolelle huolimatta siitä, että heidän perheitään, sukulaisiaan ja ystäviään uhkattiin teloituksella tästä, on täysin mahdollista lahjoa joku ylhäältä. Tai käytä sitä pimeässä, mikä on vielä parempi. Joten teimme paljon työtä. Meille japanilaisille on yleensä ominaista perusteellisuus sotilasoperaatioiden ajattelussa ja kaikkien yksityiskohtien huomioon ottamisessa.
  Naumo hieroi katanansa kahvaa:
  - Oikein! Mutta Khalkhin Golin häpeä herättää katkeruuden ja äärimmäisen ärsytyksen tunteen! Kuinka voisimme...
  Yamamoto lohdutti:
  - Siellä oli enemmän mantšuja kuin japanilaisia, ja yleensä et voi voittaa koko ajan. Minun on kuitenkin huomattava, että puolellamme eivät kuitenkaan taistelleet parhaat yksiköt, ja venäläisillä oli suuri etu lentokoneissa ja tankeissa.
  Naumo riisui katanansa puoliksi:
  - Tämä ei oikeuta meitä! Samurai ei koskaan luota tylsään terään, väsyneeseen hevoseen, moniin vihollisiin tai heikkoon aseeseen!
  Yamamoto korjasi:
  - Samurai, ei tietenkään, mutta ihminen, valitettavasti, kyllä! Ihmiset tekevät virheitä!
  Yamamoto hajaantui ja huusi jotain puhelimiin ja jatkoi sitten:
  - Samurai ei koskaan todella taipu! Hän menee oinaan ja virtaa vastaan.
  Naumo nyökkäsi:
  - Todella! Mutta me taistelimme USA:n ja British Lionin kanssa.
  Yamamoto naputti sormellaan valvomoa:
  - Joo! Totta, mutta USA osui hampaisiin, Britannia menetti siirtomansa ja Saksa oli pulassa. Halusimme vetää mahdollisimman monta joukkoa Länsi-Venäjältä, jotta Wehrmachtin olisi helpompi lähteä hyökkäykseen. Lakko suunniteltiin toukokuulle, kun tiet kuivuivat, mutta amerikkalaiset estivät sen.
  Naumo veti esiin katanan ja viilti sen ilmaan:
  - Kuolema Yhdysvaltoihin! Ne häiritsevät Japania aina.
  Yamamoto virnisti viekkaasti:
  - Ei tietenkään aina, kun esimerkiksi taistelimme Venäjän kanssa, jenkit auttoivat meitä paljon lainoilla, samoin kuin asetoimituksissa. Yli puolet laivastostamme tehtiin rahalla Yhdysvalloista ja Iso-Britanniasta sekä niiden omilla telakoilla. Joten Amerikka ei ole aina huono, mutta ei tässä tapauksessa.
  Naumo kysyi hämmästyneenä:
  - Ja miksi?
  Yamamoto myöntyi selittämään:
  - Parvi kaukopommittajia murtautui Tokioon ja aloitti salakavalan hyökkäyksen pääkaupunkiin napalmilla. Sadat puutalot paloivat, ja keisari käski siirtää valvontavyöhykkeen pois pääkaupungista hinnalla millä hyvänsä. Ja ensinnäkin vangitse lähimpänä japanilaisia luurankoja, amerikkalaisten tukikohtien taistelukompleksi Midwayn saaristossa. Ja onnistuimme!
  Nauma heilutti miekkansa ilmassa:
  - Voitimme silti!
  Yamamoto keskeytti:
  - Valkoistenkin joukossa on fiksuja ihmisiä! Ei ihme, että keisari asetti toimistoonsa Napoleonin rintakuvan. Mutta oli toinenkin keisari, hän sanoi: on vaikeampaa pitää voittamasi kuin voittaa. Tässä tapauksessa tämä koskee ennen kaikkea meitä. Nauma teki kahdeksaan miekalla:
  - Ymmärrän mielelläni, mutta sydämelläni!
  Yamamoto nousi seisomaan ja taputti kollegansa olkapäälle:
  - Älä ole järkyttynyt, tässä tapauksessa lähdemme takaisin. Voitamme Neuvostoliiton ja ryntäämme jälleen Yhdysvaltoja ja brittejä vastaan, mutta tällä kertaa yhdessä saksalaisten ja pastanvalmistajien kanssa.
  Amiraali Nauma kätki melkein huomaamattomasti liikkeellä katanan tuppeen ja kuiskasi huutaen:
  - Tulevaisuus on hyvä, mutta nykyisyys on parempi! Kuuletko, että lentotukialusten koko pommivarasto on käytetty, ja...
  Yamamoto tilasi lyhyesti:
  - Mene ulos kannelle ja katso ympärillesi, puolen tunnin kuluttua käännymme ympäri ja lähdemme lähimpään tukikohtaamme.
  Nauma vihelsi nenän läpi:
  - Tottelen, komentaja!
  Amiraali hyppäsi ulos pitäen ovea, jotta se ei paiskautuisi. Ennen kuin hänen askeleensa ehtivät laantua, varjo lipsahti ulos ovesta seinältä, käveli varpaillaan ja heitti peitot pois.
  No, mikä on aika bisnekselle, mutta yö rakkaudelle?
  Samaan aikaan Sashka Sokolovsky kiipesi edelleen LAGG-5-hävittäjään.
  Poika halusi tappelua. Hän lähti kohti mahtavaa Conania. Siksi se on unelma, koska on uskomattomia yhteensattumia.
  Conan on ampunut alas viisisataakuusikymmentä amerikkalaista ja brittiläistä lentokonetta. Ja hän ylitti nokkansa Neuvostoliiton ässällä.
  Hän ei kuitenkaan aavista, mikä yllätys häntä odottaa.
  Sashka Sokolovsky itse on häntä vastaan.
  Pojalla on päällään vain uimahousut, se on mukavampaa ja järkevämpää. Hän ryntää kovaan taisteluun.
  Hänen kilpailijansa Conan, joka on myös vaaleatukkainen, näyttää noin neljätoistavuotiaalta pojalta, vain erittäin komealta ja jolla on näkyvät lihakset.
  Molemmat pojat ovat terminaattoreita.
  He alkavat ampua toisiaan kaukaa. Ja samalla he ujostelevat.
  He siirtyvät pois laukausten tieltä.
  Sashka huutaa:
  - Isänmaan puolesta Stalinille!
  Conan karjuu takaisin:
  - Japanille, keisarille!
  Vaikka hän ei ole ollenkaan samurai, vaan tonttu. Tässä on poika Conan, joka kaataa Neuvostoliiton auton.
  Sashka vastaa symmetrisesti - leikkaamalla pois japanilaisen.
  Molemmat taistelijat ansaitsevat olla sankareita.
  Ne joko lentävät yhdessä tai hajallaan eri suuntiin, mutta kumpikaan ei voi kaataa toistaan.
  Sashka huutaa:
  - Taistele, sinä ilkeä pelkuri!
  Conan vastaa:
  - Sinä olet se pelkuri, joka taistelee!
  He palaavat yhteen. Ne melkein rampaavat toisiaan, mutta hajoavat jälleen eri suuntiin. Ei, kukaan ei voi lyödä ketään. Valitettavasti he eivät pysty tekemään tätä.
  Ja he hajaantuivat taas.
  Sashka murisi:
  - Pyhän Venäjän puolesta!
  Conan karjui:
  - Ei, Japani on pyhämpi!
  Sashka vihelsi ja vastasi:
  - Mutta sinä et ole japanilainen! Eikä edes ihminen!
  Conan murahti paljain hampain:
  - Ja kuka minä olen?
  Sashka vastasi rehellisesti:
  - Olet valohaltioiden perheestä!
  Conan naurahti ja vastasi pysäyttäen toisen Neuvostoliiton lentokoneen:
  - Siitä sinä sen tiedät!
  Sashka totesi helmihampaansa paljastaen:
  - Tiedän monia asioita!
  Sitten Conan ehdotti:
  - Tehdään näin! Minulle henkilökohtaisesti tämä sota on enemmän kuin peliä ja viihdettä, olet myös 2000-luvun lapsi! Mitä tarvitset toiseen maailmansotaan?
  Sashka totesi loogisesti osuessaan japanilaiseen autoon:
  - Olen kotoisin Venäjältä, ja ennen Venäjä oli Neuvostoliitto. Joten voit sanoa, että taistelen isänmaani puolesta!
  Conan naurahti ja huomautti:
  - Ja japanilaiset keksivät minut, tonttu Conanin, ja piirsivät hänet animessa. Siksi taistelen Japanin puolesta. Joten tämä on myös jossain määrin kotimaani!
  Sashka lähetettiin jälleen lähentymiseen. He ampuivat kaikkien konekiväärien takaa, mutta eivät voineet lyödä toisiaan.
  Heiltä loppuivat ammukset.
  Conan ehdotti:
  - Tehdään se! Sinä ja minä olemme molemmat poistumassa toisesta maailmansodasta! Minä olen omassa maailmassani ja sinä omassasi... Ja anna tapahtumien kulkea kulkuaan!
  Sashka vastusti:
  - Ei, se ei kelpaa! Japani on jo hyökännyt Neuvostoliittoa vastaan ja aiheuttanut ongelmia. Tai teemme siitä ikään kuin sinua ei olisi koskaan ollut olemassa toisessa maailmansodassa. Tai jään tänne taistelemaan!
  Conan virnisti ja vastasi:
  - Toisen maailmansodan aika on loppumassa meille molemmille! Ja palaamme maailmoihimme! Ja mitä tulee muutoksiin, onnistuin enemmän kuin sinä, nuori upseeri, koska olen tonttu! Kyllä, he eivät antaneet sinua heti koneen ruoriin!
  Sashka murisi:
  - Välitätkö...
  Mutta ennen kuin hän ehti, tapahtui salama, ja sekä lentokoneet että ässälentäjät katosivat ilmasta.
  Sitten sota alkoi ilman kahta soturia eri maailmoista. Yksi japanilaisen animen sarjakuvista ja toinen 2000-luvulla syntynyt poika palasivat aikaansa.
  Mutta teko on jo tehty, ja Japani, voitettuaan USA:n merellä, hyökkää Neuvostoliittoa vastaan idästä.
  Stalin joutuu siirtämään merkittäviä joukkoja itään ja lykkää hyökkäystä Stalingradiin. Totta, Rzhev-Sychovo-operaatio tapahtuu edelleen, mutta vielä vähemmällä menestyksellä kuin todellisessa historiassa. Saksalaiset onnistuvat torjumaan Neuvostoliiton joukkojen etenemisen aiheuttaen heille suuria vahinkoja.
  Totta, Afrikassa liittolaiset tarttuivat aloitteeseen. Mutta koska Paulusta ei tarvinnut pelastaa taskusta, Rommel sai lisää vahvistuksia ja suoritti erittäin tehokkaan hyökkäyksen amerikkalaisia vastaan Algeriassa vangiten yli viisikymmentä tuhatta sotilasta ja upseeria.
  Suuret vahingot aiheuttivat erimielisyyksiä amerikkalaiskomennossa, ja Roosevelt jäädytti joukkojen siirron Afrikkaan ja julisti yleisesti Tyynen valtameren olevan Amerikan tärkein asia.
  Jotkut amerikkalaisista armeijasta ja useimmat teollisuusmiehistä vaativat myös keskittymistä Japaniin.
  Tämän seurauksena Yhdysvalloissa eristäytymisen kannattajat pystyivät ajamaan läpi hankkeen, jonka mukaan amerikkalaiset eivät osallistu sotaan Euroopassa. Wehrmachtille ehdotettiin jopa aselepoa.
  Hitler, jolla oli ongelmia reservien kanssa, suostui aselepoon amerikkalaisten kanssa.
  Britannia ei myöskään halunnut taistella ilman Yhdysvaltoja ja ehdotti myös vuoden aselepoa.
  Fuhrer oli myös samaa mieltä tästä. Talvella saksalaiset pystyivät pitämään rintaman. Operaatio Iskra onnistui vasta Leningradin lähellä ja käytävän läpi oli mahdollista murtautua.
  Saksalaiset pystyivät valtaamaan Stalingradin kokonaan joulukuussa, mutta eivät edenneet pidemmälle.
  Helmikuun lopussa Puna-armeija suoritti onnistuneen hyökkäyksen Voronežin lähellä ja onnistui edistymään merkittävästi. Mutta Mainstein kykeni vastahyökkäyksellä maaliskuussa piirittämään Neuvostoliiton joukot ja palauttamaan tilanteen.
  Punainen kärsi suuria vahinkoja. Ja hän rauhoittui hetkeksi.
  Saksalaiset julistivat totaalisodan helmikuussa. Ja liittolaiset lopettivat pommittamisen ja taistelun.
  Kolmannessa valtakunnassa aseiden, erityisesti tankkien, tuotanto kasvoi jyrkästi.
  Fritzit suunnittelivat käyttävänsä tiikereitä, panttereita ja ferdinandeja päättääkseen sodan lopputuloksen heidän edukseen.
  Mutta tämä ei tietenkään riittänyt. He antoivat pääiskunsa Stalingradin alueella, pitkin Volgan rannikkoa, kohti Kaspianmerta.
  Suunnitelmana oli katkaista Kaukasus maateitse muusta Neuvostoliitosta. Ja sitten siirry Bakuun Kaspianmeren rannikkoa pitkin.
  Samaan aikaan saksalaiset tekivät diplomaattisia ponnisteluja saadakseen Turkin mukaan sotaan.
  He ovat jo antaneet perustavanlaatuisen lupauksen iskeä, jos Wehrmacht saavuttaa Kaspianmeren.
  Japani oli edelleen sodassa. Hän pystyi katkaisemaan Vladivostokin ja valloittamaan Mongolian.
  Samurailla on paljon jalkaväkeä ja he taistelevat fanaattisesti. Säiliöt ovat melko heikkoja, mutta ne ovat kevyitä, liikkuvia ja halpoja valmistaa. Ja mikä tärkeintä, hyvällä ohjattavuudella.
  Lyhyesti sanottuna vihollisella on suuri voima. Ja Stalin ei tiedä mitä tehdä.
  Toistaiseksi koko veto on kolmekymmentäneljä. Mutta ne ovat heikompia kuin saksalaiset autot, erityisesti Tigers. KV-säiliö on vielä pahempi ja raskaampi.
  45 mm ase on vanhentunut, ja 76 mm ase ei ole tarpeeksi vahva.
  Lentoliikenne ei käytännössä ole huono asia. Varsinkin Jak-9, vaikka se on melko heikko aseistuksessa.
  Saksalaiset luottivat luonnollisesti Focke-Wulfiin! Mutta auto osoittautui vaikeaksi ajaa. Vaikka erittäin voimakas ja nopea.
  ME-309 alkoi saapua, nopea ajoneuvo seitsemällä ampumapisteellä, mutta ei myöskään kovin helppokäyttöinen ja raskas. Tämä tarkoittaa huonompaa ohjattavuutta.
  Enemmän tai vähemmän uusia kehityssuuntia olivat Yu-188 ja Yu-288, jotka ovat hyviä pommikoneita.
  Ja tietysti ensimmäiset suihkuautot alkoivat ilmestyä. Mutta ei vielä massalla.
  Saksalaiset aloittivat hyökkäyksensä vasta 15. kesäkuuta siirtäen panssarivaunumassoja. Ja tietysti niitä odotettiin alusta asti. Tehokas puolustus rakennettiin.
  Todellinen linnoitus.
  Lisäksi IL-2 valmisteli saksalaisille hyvän yllätyksen pienten kumulatiivisten pommien muodossa.
  Mutta tämä ei riitä... Saksalaiset osoittautuivat silti vahvemmiksi. Heillä on yhä kokeneempi jalkaväki, ilmailu ja panssarivaunut.
  Ilman länsirintamaa fasistit ovat vahvempia ilmassa. Säiliöissä niillä on pieni etu lukumäärässä, mutta laadussa raskaiden ajoneuvojen takia.
  Tykistössä Neuvostoliitolla on jopa hieman enemmän tynnyreitä. Mutta tietysti kaliiperin suhteen vihollinen on edellä.
  Ei jää muuta kuin luottaa neuvostokansan voimakkaaseen puolustukseen ja lujuuteen.
  
  
  
  NAPOLEON OLI VOITTO WATERLOOSSA
  Napoleon Suuri hyökkäsi Hamiltonin kimppuun pari tuntia aikaisemmin ja onnistui kukistamaan hänet ennen Blucherin saapumista. Ja sitten hän voitti Blucherin.
  Näissä olosuhteissa Aleksanteri Ensimmäisen johtama Venäjä päätti olla taistelematta Napoleonia. Itävaltalaiset, jotka näyttivät olevan hänen sukulaisiaan, tarjosivat rauhaa maltillisin ehdoin.
  Ranska sai takaisin kaksi pientä ranskalaisten asuttua aluetta Italiassa ja Alankomaat takaisin kokoonpanoonsa. Häneltä poistettiin korvaus, ja Napoleon Ensimmäisen voima tunnustettiin.
  Väliaikainen tasapaino on saatu aikaan. Ranska oli liian kyllästynyt sotiin, ja Napoleon istui hiljaa jonkin aikaa. Vaikka hän alkoi toteuttaa joitain uudistuksia. Yksi tärkeimmistä on moniavioisuuden virallinen käyttöönotto, jossa on oikeus saada enintään neljä kumppania.
  Vaikka katolinen kirkko vastusti, paavin auktoriteetti putosi suuresti. Ja protestantit osoittivat joustavuutta tässä asiassa.
  Napoleon itse oli melkein ateisti. Ja hän erotti päättäväisesti kirkon ja valtion. He sanovat, että maalliset lait eivät koske sinua.
  Palautettuaan hieman Ranskan vallan Napoleon Suuri hyökkäsi Algeriaan ja Marokkoon. Hän alkoi lisätä omaisuuteensa siirtokuntia Afrikassa. Pian hänen joukkonsa valloittivat Libyan. Mutta Britannia, jolla itsellään ei ollut suunnitelmia sitä varten, esti Egyptiä valloittamasta.
  Napoleon päätti, että oli parempi olla aloittamatta sotaa merellä, missä hän oli paljon vihollista heikompi. Lisäksi on myös tarpeen sulattaa se, mitä Afrikassa vangittiin.
  Ranskalaiset päättivät siirtyä Nigeriin ja valloittaa maita lännessä ja Afrikan keskustassa.
  Napoleon onnistui luomaan hyvät suhteet Venäjään, varsinkin kun Nikolai Ensimmäinen tuli valtaan, jonka kanssa hän ystävystyi, ja Itävaltaan. Lisäksi vuonna 1829 Itävalta ja Ranska osallistuivat sotaan Turkkia vastaan Venäjän puolella. Mikä osoittautui kaiken kaikkiaan vahvaksi liikkeeksi.
  Türkiye karkotettiin lopulta Balkanilta. Bosnia ja Hertsegovina tuli osaksi Itävaltaa, Venäjä sai itäosan Romaniasta ja länsiosa Itävallasta.
  Bulgaria ja Serbia itsenäistyivät virallisesti, mutta bulgarialaisista tuli Venäjän vasalleja ja Itävallan serbeistä. Ranska sai hallintaansa Sardinian ja Napolin kuningaskunnat. Lisäksi ranskalaiset valtasivat Kreetan Kreikasta ja osan saarista. Kreikka itse mantereella itsenäistyi virallisesti, mutta Ranskan suojeluksessa.
  Turkki säilytti Euroopassa käytännössä vain Istanbulin.
  Venäjä sai myös Transkaukasian, Batumin, Karsin ja Erzerumin - lähes kaikki armenialaisten ja kurdien asuttamat maat. Pohjois-Irakista tuli venäläinen ja etelästä britit liitettiin.
  Türkiye putottiin pienvaltojen kategoriaan. Päinvastoin, Venäjä osoittautui vahvemmaksi kuin todellisessa historiassa. Napoleon kuoli vuonna 1837, jolloin Ranskasta tuli suuri ja voimakas valta, jolla oli siirtomaavaltaa Afrikassa, Euroopassa ja osissa Aasiaa.
  Tämän jälkeen hänen poikansa Napoleon II nousi valtaan. Pitempi, vaalea, hän peri suuret kunnianhimot isältään. Ja hän yritti luoda koalitiota Britanniaa vastaan.
  Itävalta suostui tähän, ja Venäjä, joka tuolloin oli juuttunut Kaukasuksen sotaan, kieltäytyi käymästä liittoumaa. Sitten vuonna 1846 Itävalta ja Ranska sotivat Saksaa vastaan. Se ei ole vielä yhdistynyt Preussin alle. Ja voimat olivat eriarvoisia. Itävalta on voimansa huipulla ja Ranska myös... Mutta Preussi ei ole kovin vahva.
  Sodan seurauksena kaikki Saksan maat vangittiin ja jaettiin ranskalaisten ja itävaltalaisten kesken. Sitten Napoleon II liitti nopeasti Tanskan. Vuonna 1851 ranskalaiset valtasivat myös Norjan.
  Ja vuonna 1853 Nikolai Ensimmäinen liittyi lopulta koalitioon. Venäjä, Itävalta ja Ranska hyökkäsivät sitä vastaan, mikä oli jäljellä Turkista ja Britanniasta.
  Maalla menestys vaikutti koalitioon. Merellä brittien tilanne oli hieman parempi. Mutta koalitio valloitti koko Lähi-idän, Egyptin ja Sudanin. Ja sitten Iran. Ja vuonna 1857 Venäjä, Ranska ja Itävalta siirtyivät kohti Intiaa. Ja he pystyivät myös vangitsemaan hänet.
  Myös Afrikan valloitus eteni etelään. Ja Britannia itse kuristi mannersaarron. Samaan aikaan kolme imperiumia rakensi laivastoja.
  Heidän etunsa taisteluvoimassa ja resursseissa tuntui yhä enemmän.
  Ja vuonna 1862, koska uhka Venäjän, Ranskan ja Itävallan laskeutumisesta itse metropoliin, britit pyysivät rauhaa. Britannian oli hyväksyttävä useita nöyryyttäviä ehtoja ja luovuttava siirtokunnistaan.
  Vuonna 1864 Nikolai Ensimmäinen kuoli... Aleksanteri Toinen peri hänen valtaistuimensa. Mutta tämä kuningas oli jälleen epäonninen. Jo huhtikuussa 1866 aatelismies Karakazov ampui hänet, eikä talonpoikien kauan odotettu vapautuminen tapahtunut.
  Ja uusi nuori tsaari Aleksanteri Kolmas vastusti talonpoikien vapauttamista. Ja hän jatkoi konservatiivista kurssia. Venäjä kuitenkin kulki Aasian ja Kiinan halki.
  Yhdysvalloissa sisällissota jatkui. Varsinkin Abraham Lincolnin salamurhan jälkeen. Vakavia erimielisyyksiä syntyi pohjoisten keskuudessa. Sota kesti yli kymmenen vuotta, ja Yhdysvallat pysyi pirstoutuneena. Sodan pitkittymistä helpotti Napoleon II:n apu eteläisille ja haluttomuus saada vahvaa Yhdysvaltoja Kanadan ranskalaisen siirtokunnan ja vasalli Meksikon rajalla. Napoleon Toinen hallitsi vuoteen 1879, ja hänen hallituskautensa osoittautui melko pitkäksi: neljäkymmentäkaksi vuotta ja loistava. Ranskalaiset miehittivät Afrikan kokonaan, vain Itävalta tarttui siitä vähän, hyötyi Syyriasta, Palestiinasta, Indokiinasta, osittain Intiasta, Iranista ja niin edelleen.
  He saivat jalansijan Kanadassa, Meksikossa ja alkoivat tunkeutua Latinalaiseen Amerikkaan. Espanjassa ja Portugalissa ranskalaiset kuninkaat alkoivat hallita. Britanniasta tuli toissijainen maa.
  Totta, Venäjä on vahvistunut ja vähän Itävalta. Mutta se ei ole pelottavaa.
  Napoleon Kolmas, Napoleon Toisen poika, nousi valtaistuimelle. Hän oli jo kolmekymmentäkahdeksan vuotias. Melko kypsänä keisarina hän jatkoi isänsä politiikkaa käyden sotia Latinalaisessa Amerikassa ja tutkien Australiaa ja Tyyntämerta.
  Venäjä valloitti ja sulatti tuolloin Kiinan ja Intian, paljon maata. Vuonna 1904 venäläiset laskeutuivat Japaniin valloitettuaan Korean. Sota Japanin kanssa kesti jonkin verran ja siirtyi partisaanivaiheeseen. Napoleon III valloitti Latinalaisen Amerikan ja melkein koko punaisen mantereen. Mutta hänellä ei ollut aikaa päästä Yhdysvaltoihin ja kuoli vuonna 1909.
  Napoleon Neljäs - kaikkia vanhimpia poikia kutsuttiin perinteisesti Napoleoneiksi - otti ja hyökkäsi Yhdysvaltoihin saattaakseen päätökseen maan yhdistämisen. Sillä välin Yhdysvallat jakautui kolmeen osaan ja pysyi suhteellisen takapajuisena. Ja lukuisat ranskalaiset armeijat vangitsivat heidät.
  Venäjä oli vielä pitkään sodassa japanilaisten partisaanien kanssa, ja Kiinassa puhkesi jatkuvasti kansannousuja.
  Vuonna 1913 Aleksanteri Kolmas kuoli, ja Nikolai II nousi valtaistuimelle. Uusi kuningas jatkoi isänsä kurssia.
  Valloitettuaan Yhdysvallat Napoleon IV halusi enemmän. Iso-Britannia ei ole vielä kovin vahva ilman siirtokuntia. Itävalta ja Venäjä ovat kaksi suurinta voimaa maailmassa Ranskan ohella.
  Lisäksi molemmissa valtakunnissa on absoluuttisia monarkioita, ja tsaari-Venäjällä myös maaorjuus pätee!
  Napoleon Neljäs miettii tätä... Mutta kahden hirviön taisteleminen yhtä aikaa on mahdoton tehtävä. Tai liian monimutkaista. Sinun on valittava yksi henkilö ja lyötävä heidät yhdessä.
  Keisari Franz Josephin kuoleman jälkeen vuonna 1916, joka hallitsi kuusikymmentäkahdeksan vuotta - yksi maailman pisimmistä hallituskausista, hänen veljenpoikansa Kaarle I nousi valtaistuimelle. Ja sen jälkeen konfliktit alkoivat Itävallassa. Kaikki eivät tunnistaneet uutta perillistä, jonka ainoa isoisoisoisä Franz II oli keisari.
  Ja useita kapinoita ja vallankaappauksia puhkesi.
  Ranska ja Venäjä lähettivät joukkoja Itävaltaan. Yhteinen lakko johti tilkkuimperiumin ja sen jakautumisen nopeaan tappioon. Ja pian Ruotsi jakautui.
  Ja Ranska sisällytti kokoonpanoonsa Espanjan ja Portugalin.
  Maailmassa on siis enää kaksi maata: Ranska ja Venäjä, jotka ovat jakaneet kaikki alueet...
  Nikolai II ja Napoleon IV. Tämä on yhdistelmä. Ja kaksi hallitsijaa seisoo vastakkain... Mutta sota ei koskaan alkanut... Nikolai II kuoli vuonna 1936. Häntä seurasi Aleksei II. Ja Napoleon neljäs kuoli vuotta myöhemmin vuonna 1937. Häntä ei seurannut hänen vanhin poikansa, joka myös kuoli, vaan keskimmäinen, Ludvig Yhdeksästoista.
  Uusi kuningas oli nuori ja Aleksei nuori. Ja vuonna 1941 he taistelivat useita kuukausia toukokuusta joulukuuhun... Sen jälkeen he tekivät rauhan ehdoin ilman liittämistä ja korvauksia.
  Tämä oli jo kahden maailmanimperiumin viimeinen sota. Vuonna 1943 ranskalaiset lensivät kuuhun. Ja venäläiset vuonna 1945. Avaruuden laajentaminen on alkanut.
  Ja kaksi imperiumia: Venäjän ja Ranskan, Bonaparte- ja Romanov-dynastiat elivät rauhanomaisesti rinnakkain.
  Joten yleensä elämä kehittyi melko rauhallisesti toisessa maallisen universumin järjestelmässä.
  1900-luvun loppuun mennessä venäläiset ja ranskalaiset onnistuivat vierailemaan lähes kaikilla aurinkokunnan planeetoilla ja kehittämään avaruusteollisuutta.
  Yleisesti ottaen maapallolla ei ollut enää epidemioita tai nälänhätää. Syntyvyyslukuja molemmissa valtakunnissa hallittiin ja uskontoja rajoitettiin.
  Kirkko erotettiin valtiosta, ja ateismi ja uusi pakanuus tulivat muotiin.
  Ja sodat katosivat kokonaan, koska suuria levottomuuksia ei juuri ollut.
  
  JOS RASPUTIN selviäisi
  Rasputin selvisi myrkystä ja vatsaan haavoittumisesta huolimatta jonkin ihmeen kautta salamurhayrityksestä. Tsaari Nikolai II:n pitkään suunnitellun piirityksen seurauksena palatsin vallankaappausta ei tapahtunut. Tsaari läpäisi onnistuneesti Venäjän historian vaikeimman vaiheen. Ja huhtikuun lopussa, heti kun tiet kuivuivat, alkoi kauan odotettu hyökkäys etelässä.
  Väliaikaisen hallituksen typerät asetukset eivät heikentäneet tsaarin armeijan taistelutehokkuutta, ja erinomaisen komentajan Brusilovin komennossa se saavutti suuria menestyksiä. Muuten, todellisessa historiassa oli aluksi suuria menestyksiä, hyökkäys epäonnistui sekä bolshevikien että muiden tuhoavien elementtien, mukaan lukien suurporvaristo ja väliaikaisen hallituksen ministerit, sabotoinnin seurauksena.
  Mutta ei ole sabotaasi, armeija on edelleen vahva tsaarin kenraalien kurinalaisuuden vuoksi. Ja itävaltalaisten ja erityisesti slaavilaisten yksiköiden moraali laskee.
  Brusilov valloitti Lvivin ja eteni Przemyslin piiritykseen asti.
  Vain heikentämällä vakavasti rintamaa keskustassa saksalaiset pysäyttivät jollakin tavalla Venäjän hyökkäyksen.
  Venäjän joukot iskivät kuitenkin myös Romaniaan. He saavuttivat siellä suurta menestystä. Ja he jopa valloittivat takaisin Bukarestin ja Transilvanian.
  Saksalaiset vetivät joukkojaan myös muilta alueilta pelastaen itävaltalaiset. Saksan tilannetta pahensi Yhdysvaltojen liittyminen sotaan huhtikuussa 1917. Miksi amerikkalaiset eivät saisi liittyä? On selvää, että Saksa purjehtii jo ja on mukavaa olla voittajien joukossa.
  Syksyllä, kun märkää lunta alkoi sataa, venäläiset joukot alkoivat vihdoin hyökätä keskustassa olevia saksalaisia yksiköitä vastaan.
  Huono näkyvyys märällä lumella vaikeutti saksalaisten konekiväärien ja tykistömiesten työtä. Lisäksi kylmällä säällä krautit ulvovat aina huonommin kuin venäläiset, jotka ovat tottuneet ankaraan ilmastoon.
  Keski-, länsirintamaa komensi siis päättäväisempi ja kykenevämpi komentaja Kornilov, joka pyyhkäisi syrjään ei niin rohkean edeltäjänsä.
  Venäjän joukot murtautuivat heikentyneen saksalaisen puolustuksen läpi ja etenivät menestyksekkäästi vangiten suuren määrän vankeja ja palkintoja.
  Ainoastaan Veiksel-joella, heikennettyään joukkojaan lännessä, saksalaiset pystyivät pysäyttämään venäläisten joukkojen etenemisen. Tsaarin armeija vapautti Baltian maat ja astui Itä-Preussiin.
  Venäläiset saavuttivat suuria menestyksiä myös rintaman eteläisellä sektorilla Turkkia vastaan. Vuoden loppuun mennessä he yhdessä brittien ja ranskalaisten kanssa valloittivat lähes kokonaan Vähä-Aasian ja lähestyivät Istanbulia.
  Tammikuussa Istanbul joutui ensisijaisesti venäläisten joukkojen painostuksen alle ja Ottomaanien valtakunta antautui.
  Vuosi 1918 koitti. Venäjällä uskottiin varhaiseen voittoon, ja maa piti kiinni kaikista sotilaallisista vaikeuksista huolimatta. Liittoutuneet työnsivät hieman myös saksalaisia taaksepäin lännessä ja uskoivat heidän menestykseensä.
  Amerikka siirsi yhä enemmän divisioonaa. Itävalta-Unkari oli hajoamassa ja sen armeija autioitui. Bulgaria julisti sodan Saksalle ja Itävalta-Unkarille ja erosi keskusvaltioiden liitosta. Ja Türkiye voitti.
  Tietenkin Saksassa heräsi tunteita tämän sodan lopettamisesta mahdollisimman nopeasti.
  Mutta he olivat silti hieman epäröineet. Minne menet? Vielä maaliskuussa Venäjä, odottamatta lämpimämpää säätä, iski jo rikkinäiseen Itävalta-Unkariin ja murtautui rintaman läpi. Saksalaiset eivät kestäneet hyökkäystä ja pakenivat. He voittivat suurella vahingolla. Budapest kaatui ja Itävallan valtakunta antautui.
  Jonkin ajan kuluttua Saksassa tapahtui vallankaappaus, ja 9. toukokuuta 1918 Saksan valtakunta antautui.
  Näin päättyi ensimmäinen maailmansota. Tätä seurasivat neuvottelut Versaillesissa ja uuden rauhanjärjestelmän allekirjoittaminen.
  Ottomaanien valtakunta katosi kartalta. Sen jakoivat Venäjä, Iso-Britannia ja Ranska. Tsaari-imperiumi sai takaisin Konstantinopolin ja Vähä-Aasian Armenian kanssa. Iso-Britannia Irak, Palestiina, ottomaanien hallitukset Saudi-Arabiassa ja Ranska Syyria. Myös Itävalta-Unkari katosi Euroopan kartalta. Venäjä sai Galician, Bukovinan, Krakovan yhdessä Puolan maiden kanssa. Tšekkoslovakiasta tuli osa Venäjää säilyttäen jonkin verran autonomiaa, mutta Nikolai II:sta tuli Tšekin ja Slovakian kuningas. Krakova liittyi Puolan kuningaskuntaan, kuten Poznan ja osa Saksan maista. Danzig mukaan lukien. Venäjä sai myös Klaipedan alueen. Laajentaa merkittävästi omistustaan.
  Lännessä Saksa palautti Bismarckin hallussa vangitun Ranskan ja Tanskan omaisuuden. Sen oli myös pakko sopia demilitarisoidusta vyöhykkeestä Reinin altaalla. Saksa joutui myös maksamaan valtavia korvauksia voittajamaille. Ensinnäkin Venäjä ja Ranska ovat eniten kärsineet saksalaisista.
  Ilmestyi myös Jugoslavia, joka tunnusti itsensä Venäjän vasalliksi, mutta ei muodollisesti tullut osaksi sitä. Unkari kaadettiin ja tunnustettiin myös Venäjän vasalliksi. Itävalta pysyi muodollisesti itsenäisenä, mutta maksoi korvauksia. Romania sai Transilvanian.
  Kaikki olivat enemmän tai vähemmän onnellisia paitsi ne, jotka hävisivät. Türkiye ja Itävalta-Unkari katosivat Euroopan ja Aasian kartalta. Ja Venäjä lisäsi sekä väestöä että aluetta. Kuten todellakin, Ranska, Japani, Britannia ja vain Yhdysvallat saivat vain pienen osan hyvityksistä. Saksan omaisuus Tyynellämerellä jaettiin Japanin ja Britannian kesken. Afrikassa, lähinnä Britanniassa.
  Muutamaa kuukautta myöhemmin Venäjä astui sotaan Afganistanissa Britannian puolella. Nopea voitto saavutettiin, ja ensimmäistä kertaa Mendelejevin pojan kehittämää panssarivaunua testattiin taistelussa. Uusi auto osoittautui erittäin tehokkaaksi ja hyvillä ajo-ominaisuuksilla.
  Hänet nimettiin "Alekseiksi" valtaistuimen perillisen kunniaksi. Ja tämä auto näytti erittäin lupaavalta.
  Afganistanin valloituksen ja jakamisen jälkeen alkoi rauhan aika. Vaikka useita pieniä sotia on kulunut. Venäjä ja Britannia jakoivat Iranin. Ja sitten liittolaiset saivat päätökseen Saudi-Arabian jaon.
  Venäjän talous kasvoi nopeasti, noin kymmenen prosenttia vuodessa, ja vuonna 1929 se sijoittui toiselle sijalle. Myös USA nousi nopeasti, hieman vähemmän kuin Ranska ja vielä vähemmän kuin Saksa. Ja Britannia koki pysähtyneisyyden saavuttaen tuskin sotaa edeltäneen tason.
  Kuitenkin, kun suuri lama iski, asiat vaikeutuivat jälleen ja kapina ja levottomuus alkoivat kasvaa.
  Nikolai II vahvisti auktoriteettiaan voittamalla ensimmäisen maailmansodan. Tsaari lyhensi työpäivän kymmeneen ja puoleen tuntiin ja lauantaisin ja pyhäpäivinä kahdeksaan tuntiin. Venäjällä palkat nousivat. Hinnat pysyivät vakaina, ja kuninkaallinen rupla oli maan vahvin valuutta.
  Lisäksi tsaari otti vuonna 1925 käyttöön ilmaisen seitsemännen luokan koulutuksen. Ja vuonna 1929 seitsemännen luokan koulutus tuli pakolliseksi. Myös ilmainen terveydenhuolto on helpottunut.
  Ja korkeakoulutuksen saaminen ilmaiseksi on tullut paljon helpommaksi. Ja eläkkeitä korotettiin, ja niitä maksettiin jopa työntekijöille ja kotiäidille ja vammaisille.
  Mutta suuri lama pahensi kaikkia ongelmia jälleen. Ja taas he muistivat duuman, jonka tsaari hajotti, mutta uusia vaaleja ei koskaan järjestetty. Mikä johti absolutismin elpymiseen.
  Kuningas sai jälleen oikeuden säätää lakeja ja alkoi osoittaa havaittavaa toimintaa. Ilman duumaa se kuitenkin parani, valtioneuvosto toimi ja Venäjän imperiumin siviililaki hyväksyttiin.
  Uusi porvaristo halusi kuitenkin lisää demokratiaa ja ainakin duuman elpymistä. Laman aikana sekä proletariaatti että talonpoika alkoi kapinoida.
  Kaikki kylät, kulakkiluokka vahvistui merkittävästi. Mutta maanomistajat säilyttivät edelleen maanomistuksen. Hedelmällisyys pysyi korkeana ja kuolleisuus väheni erityisesti sairaanhoidon parantuessa. Tämä johti väestönkasvuun ja maan pirstoutumiseen. On totta, että kaupunki omaksui osan tästä kasvusta. Laman aikana työttömyys nousi jyrkästi.
  Mutta tsaarihallitus pystyi voimakkain toimenpitein lieventämään laman seurauksia. Vuonna 1931, kun Japani hyökkäsi Kiinaan ja yritti luoda oman nukkehallituksensa Mantsuriaan. Tämä rikkoi aikaisempia sopimuksia ja oli syynä Venäjän osallistumiselle sotaan.
  Tähän mennessä tsaarin armeijalla oli maailman edistyneimmät ja tehokkaimmat panssarivaunut, paras ilmailu, mukaan lukien kuusi moottoripommittajaa. Siten Tsaari-Venäjällä ilmestyivät maailman ensimmäiset massatuotetut helikopterit ja menestyneimmät, rekyylittömät kiväärit.
  Lisäksi kenraalien taso nousi tsaari-Venäjällä. Ja laivastoa komensi nero amiraali Kolchak.
  Jo ensimmäisen maailmansodan aikana tsaarin armeija toisti vesilentokoneita ja toi ne täydellisyyteen. Ja hän murskasi aktiivisesti japanilaisia merellä.
  Sota eteni japanilaisille epäsuotuisasti alusta alkaen. Tsaarin alaisuudessa rakennettiin toinen Baikal-Amurin päälinja ja Venäjän armeijan tarjonta sujui ongelmitta.
  Japanilaisia enemmän sekä määrällisesti että laadultaan, marsalkka Denikin ja Kornilov johtivat onnistuneen hyökkäyksen. Nuorten kenraalien joukossa erottui Vasilevsky, josta tuli eversti 23-vuotiaana ensimmäisen maailmansodan aikana. Ja 25-vuotiaana hän on jo kenraali.
  Tietysti oli muitakin komentajia. Tukhachevsky koki myös nopean uran kasvun. Meni Budyonnyyn. Sarja voittoja ja alusta alkaen tsaariarmeijalla oli aloite, joka loi padioita ja piiritti Port Arthurin. Piirtäminen ei kuitenkaan kestänyt kauan; hyökkäyksen aikana tämä valloittamaton linnoitus kaatui kahdessa viikossa. Ja vain neljän kuukauden taisteluissa Kiina ja koko Korea vapautettiin.
  Tsaari Nikolai II käytti hyväkseen sitä tosiasiaa, että Yhdysvaltoja heikensi suuri lama, aivan kuten Iso-Britannia ei voinut puuttua sotaan, käski Japanin valloittaa kokonaan ja liittää sen Venäjän valtakuntaan.
  Kolchak voitti samurain täysin merellä käyttämällä muun muassa maailman parhaita vesilentokoneita. Lisäksi laivasto saapui Itämereltä ja Välimereltä.
  Ja maaliskuussa 1932 tsaarin armeija laskeutui Japaniin. Kolmen kuukauden sitkeän taistelun jälkeen Nousevan auringon maa valloitettiin ja siitä tuli Venäjän provinssi. Se järjesti kansanäänestyksen Venäjään liittymisestä. Ja Nikolai II:sta tuli japanilainen Mikado ja keisari. Venäjä valloitti myös omaisuutensa Tyynellämerellä.
  Hitler nousi valtaan Saksassa tammikuussa 1933. Ja tietysti hänen liittymisensä voi aiheuttaa kataklysmejä.
  Fuhrer vannoi välittömästi uskollisuuden Nikolai II:lle ja julisti liiton Venäjän kanssa.
  Hitler ehdotti henkilökohtaisessa tapaamisessa Ranskan ja Englannin siirtokuntien jakamista.
  Nikolai II suostui. Ja Italian, Saksan ja Venäjän välinen liitto solmittiin. Iso-Britanniaa ja Ranskaa vastaan tietysti. Vuonna 1937 Saksa liitti Itävallan. Samaan aikaan Nikolai II kuoli hallitessaan lähes neljäkymmentäkolme vuotta. Hänen nuori pojanpoikansa Aleksanteri Neljäs oli valtaistuimella. Perillinen Aleksei onnistui menemään naimisiin, saamaan pojan ja kuoli myös parantumattomaan sairauteen. Pojanpoika oli vain kuusivuotias, ja kuninkaan veljestä Mihail Romanovista tuli hallitsija ja valtionhoitaja. Vanha, mutta yleensä kokenut kuningas. Muuten, juuri hän johti Japanin vangitsemisen yleistä johtajuutta, ja hänellä oli suurmarsalkka, kuten generalissimo.
  Regent Mihail Romanov jatkoi matkaansa kohti liittoa Saksan ja Italian kanssa. Ja 15. toukokuuta 1940 Kolmas valtakunta hyökkäsi Ranskaa, Belgiaa ja Hollantia sekä Britanniaa vastaan. Venäjä hyökkäsi myös Englannin siirtomaita vastaan. Ja Italia muutti Afrikkaan.
  Sota kehittyi varsin menestyksekkäästi. Venäläiset valtasivat kaikki Britannian ja Ranskan Aasiassa olevat omaisuudet kolmessa kuukaudessa. Ja sitten he laskeutuivat Australiaan. Venäjä eteni myös Afrikassa.
  Voitettuaan nopeasti Ranskan ja miehitettyään Belgian ja Hollannin saksalaiset aloittivat ilmahyökkäyksen Britanniaa vastaan. Se ei onnistunut kovin hyvin ennen kuin Venäjän ilmailu astui sotaan.
  Ja Britanniasta tuli erittäin huono. Ja he pommittivat kaikkea mahdollista. Venäjän joukot valloittivat nopeasti Australian. Ja Afrikka valloitettiin hitaammin, ei niinkään brittiläisten ja ranskalaisten joukkojen vastustuksen vuoksi, vaan pitkien etäisyyksien ja teiden puutteen vuoksi.
  Heillä ei ollut aikaa valloittaa Britanniaa vuonna 1940, mutta kesällä 1941 tapahtui ilmalasku ja britit olivat vihdoin valmiit.
  Tätä seurasi sota Yhdysvaltojen kanssa. Roosevelt joutui huolimattomasti taisteluun ja myöhässä. Ja tsaari-Venäjä halusi saada Alaskan takaisin.
  Mutta ei vain sitä... Talvella '41 - '42 tsaarin joukot ylittivät jään Yhdysvaltoihin ja aloittivat taistelun siellä.
  Venäläiset joukot ovat ylivoimaisia sekä joukkojen määrässä että laadussa.
  Amerikkalaiset hävisivät. Ja saksalaiset ryntäsivät sisään Kanadasta ja saavuttivat myös suuren menestyksen. 1942 oli itsenäisen Amerikan viimeinen vuosi. Venäjän ja Saksan iskuissa Yhdysvallat kesti 8. lokakuuta, jolloin se antautui New Yorkin ja Washingtonin kukistumisen jälkeen.
  Näin päättyi toinen maailmansota. Lyhyempi kuin todellisessa historiassa, voittoisa Venäjälle ja Kolmannelle valtakunnalle. Sodan aikana saksalaiset miehittivät myös Espanjan ja Portugalin liittäen siirtokuntiaan.
  Maailma on jaettu uudelleen. Tsaari-Venäjä liitti kaikki Britannian ja Ranskan siirtokunnat Aasiassa ja Tyynellämerellä sekä Australian. Alaska, suurin osa Kanadasta ja Yhdysvalloista muuttuivat venäläisiksi, ja vain pieni osa annettiin Saksalle. Suurin osa Afrikasta muuttui venäläiseksi. Mutta saksalaiset ottivat haltuunsa osan Ranskan, Belgian, Portugalin ja Espanjan siirtomaista.
  Saksalaiset valloittivat myös Tanskan ja Norjan. Ja Ruotsi jaettiin Venäjän kanssa. Ranska, Belgia, Hollanti, Espanja ja Portugali liittyivät erityiseen valtioliittoon leimavyöhykkeellä. Natsit miehittivät heidät joukkoineen, vaikka he säilyttivät muodollisia nukkehallituksia. Sama pätee Tanskassa ja Norjassa sekä osassa Ruotsia.
  Venäjä otti Britannian haltuunsa. Koska tsaari Aleksanteri Neljäs oli sukua Englannin kuninkaille, hänet tunnustettiin Britannian hallitsijaksi.
  Italia sai jonkin verran omaisuutta Afrikassa ja vahvisti itseään Etiopiassa.
  Tsaari-Venäjä on epäilemättä maailman tehokkain ja laajin valtakunta. Mutta myös Kolmas valtakunta on vahva. Ja oli väliaikainen rauhallinen tauko. Meidän on sulateltava uusia hankintoja. Regent Mikhail jopa otti ei ennennäkemättömän askeleen salliessaan venäläiselle neljä vaimoa.
  Jopa synodi joutui myöntämään tämän nopeuttaakseen esikaupunkien assimilaatiota.
  Hyvä idea! Aleksanteri Neljäs jopa meni kahdesti naimisiin nuoruudessaan näyttääkseen esimerkkiä alamaisilleen. Tilanne on siis vakiintunut.
  Mihail kuoli vuonna 1947, ja tsaari Aleksanteri itse asiassa otti vallan. Ja toistaiseksi hän on myös onnistunut. Mutta Hitlerillä ei ollut tarpeeksi maata, ja hallussa ollut Fuhrer unelmoi maailman herruudesta.
  Ja niin 20. huhtikuuta 1955 alkoi suuri sota tsaari-Venäjää vastaan. Kolmas valtakunta ja Italia, jossa Mussolini Jr:n poika jo hallitsi, hyökkäsivät tsaari Aleksanteri IV:n valtakuntaa vastaan.
  Kolmas maailmansota alkoi. Argentiina, Brasilia, Venezuela, Meksiko ja useat Latinalaisen Amerikan maat ottivat myös kolmannen valtakunnan puolelle. Ja kolmas maailmansota syttyi...
  
  
  ROKOSSOVSKYN VIRHE
  Rinnakkaisuniversumi, maallinen maailma. Suuren isänmaallisen sodan aikana oli vain yksi pieni ero todelliseen historiaan. Rokossovski onnistui suostuttelemaan Stalinin lähettämään 2. Kaartin armeijan ja muut reservit Paulusta vastaan tuhotakseen ne ennen Mainsteinin saapumista. Argumentti, jolla oli ratkaiseva rooli: "Jos tuhoamme Pauluksen ja vapautamme Stalingradin ennen uutta vuotta, sillä on valtava poliittinen vaikutus! Vietämme katolista joulua Stalingradissa!"
  Stalin myönsi, että poliitikot olivat ensin ja määräsi, että Pauluksen kimppuun hyökätään ja Mainsteinia pidätetään toistaiseksi. Mutta tämän spontaanin päätöksen seurauksena tapahtui seuraavaa. Vielä joulukuussa suhteellisen taisteluvalmiina ja voimakkaisiin puolustusrakenteisiin turvautuneena Pauluksen joukot osoittivat sitkeää vastarintaa ja pystyivät pitämään asemansa. Ja 25. joulukuuta Mainstein murtautui käytävän läpi Stalingradiin hieman etelämpänä.
  Ja kovia taisteluita puhkesi. Hitler käski pitää sillanpäätä Volgalla hinnalla millä hyvänsä, Stalin käski valloittaa Stalingradin takaisin hinnalla millä hyvänsä. Taistelut alkoivat kiehua, kuten saksalaisten hyökkäyksen aikana Stalingradiin, mutta nyt tilanne on täsmälleen päinvastoin.
  Neuvostojoukot murtautuivat eteenpäin, ja saksalaiset taistelivat epätoivoisesti takaisin.
  Itsepäisimmät taistelut jatkuivat kolme ja puoli kuukautta. Yhä useampi reservi osallistui taisteluun. Lopulta maaliskuun loppuun mennessä saksalaiset ajettiin ulos Stalingradista, mikä pakotti heidät vetäytymään Doniin. Mutta Neuvostoliiton joukkojen tappiot olivat liian suuret, ja hyökkäystä seurasi pitkä operatiivinen tauko.
  Saksalaiset vahvistivat myös armeijaansa täydellisellä mobilisaatiolla, siirsivät raskaita Tiger- ja Panther-tankkeja ja nuolivat heidän haavojaan. Mutta taistelujen aikana saatujen tappioiden suhde osoittautui Krauteille edullisemmaksi kuin todellisessa historiassa. Koska natsit eivät pudonneet kattiloihin ja taistelivat suotuisammissa puolustusolosuhteissa. Ja tämä auttoi heitä pitämään etulinjan itselleen edullisemmilla linjoilla.
  Kyllä, liittolaiset eivät toimineet niin päättäväisesti Afrikassa. Katastrofin puuttuminen saksalaisille idässä aiheutti epävarmuutta ja erimielisyyksiä heidän riveissään. Amerikkalaiset, jotka pelkäsivät suuria tappioita, käyttäytyivät passiivisesti, ja joillakin briteillä ei ollut tarpeeksi voimaa.
  Siksi natseilla oli edelleen sillanpää Tunisiassa, eivätkä he voineet huolehtia Italiasta.
  Ja 6. heinäkuuta alkoi uusi natsien hyökkäys lähellä Stalingradia. Tällä kertaa Fritz osoittautui kuitenkin ovelammaksi eivätkä uskaltaneet hyökätä, kuten Neuvostoliiton komento odotti, itse kaupunkiin, vaan siirsivät panssaroidut kynnensä etelään. Ja se onnistui murtautumaan puolustuslinjan läpi.
  Mainstein saavutti Volgan sata kilometriä Stalingradista etelään ja kääntyi sitten etelään. Se osoittautui rohkeaksi ja odottamattomaksi liikkeeksi. Lisäksi hyökkäävissä taisteluissa Tiger osoitti valtavaa vahvuuttaan läpimurtotankkina, jolla oli vahva suoja sivuilla ja perässä.
  Neuvostoliiton komento yritti myöhässä vastata vastahyökkäyksellä voimakkaasti linnoitettua kaistaa pitkin. Pankkitaistelut avautuivat, jolloin Panther osoitti ensimmäistä kertaa voimansa puolustuksessa ja väijytystoiminnassa. Saksalaiset torjuivat taitavasti Neuvostoliiton joukkojen vastahyökkäykset uusimmilla panssarivaunuillaan. "Ferdinand" esiintyi myös hyvin.
  Mutta numeerinen ylivoima on edelleen Neuvostoliiton puolella. Saksalaiset eivät kyenneet etenemään pitkälle, ja heidän oli pakko pysähtyä. Tilanne Volgalla näytti jäätyneen. Mutta Tšetšeniassa syntyi neuvostovastainen kapina. Ja Groznyn kaupunki valloitettiin kaksinkertaisen iskun seurauksena, kun Kaukasuksen Terekin portti kaatui. Tilanne on pahentunut erittäin paljon. Turkki sekoitti. Yksi ottomaanien kenraaleista osoittautui saksalaiseksi agentiksi. Hän yksinkertaisesti määräsi joukkonsa hyökkäämään Neuvostoliiton joukkoja vastaan ilman lupaa ja näin johdon kohtaamaan sen tosiasian, että hänet vedettiin sotaan. Churchill ja Roosevelt pysyivät hiljaa, ja kolmekymmentä turkkilaista divisioonaa, joiden lukumäärä on noin miljoona sotilasta, lähti hyökkäykseen.
  Tämä petollinen puukotus selkään ja samalla Volgan syöttövaltimon puristaminen pahensi tilannetta merkittävästi.
  Mainstein torjui Neuvostoliiton joukkojen yritykset työntää hänet pois Volgasta ja yritti kehittää hyökkäystä. Sitten Neuvostoliiton komento lähetti Steppe-rintaman yksiköitä taisteluun. Saksalaiset pysäytettiin, kahdeksankymmentä neuvostodivisioonaa 50 saksalaista vastaan. Mutta he pystyivät vain hidastamaan etenemistään, mutta epäonnistuivat voittamaan vihollista. Kaukasuksella tilanne paheni. Turkkilaiset piirittivät Jerevanin ja valloittivat Batumin lähes kokonaan. Transkaukasiassa on hyvin vähän Neuvostoliiton reservejä, viisitoista saksalaista divisioonaa jatkoi Groznyn valtauksen jälkeen etenemistä etelään lähestyen ja ympäröivää Tbilisiä.
  Odottamatta Stalin määräsi hyökkäyksen keskelle, kolmannen Rzhev-Sychovin operaation. Mutta saksalaiset olivat valmiita tähän, eikä niin ratkaisevan hyökkäyksen suorittamiseen osoitettu tarpeeksi voimia. Tilannetta pahensi Japanin liittyminen sotaan. Totta, samurai ei hyökännyt itse Neuvostoliittoon, vaan aloitti hyökkäyksen Mongoliaan. Mutta Neuvostoliiton komento, vastauksena tietenkin, siirsi joukkoja ja aloitti taistelun japanilaisten kanssa. Japanin armeijan kuusisataatuhatnen nyrkki kohdistui iskuun, ja vielä 25 divisioonaa oli kiireellisesti siirrettävä Kaukoitään, mikä heikensi heidän Krauteja vastustavia joukkojaan.
  Hyvän tuurin mukaan liittolaiset noudattivat odottavaa lähestymistapaa ja jopa vähensivät Euroopan mantereen ja Saksan kaupunkien pommitusten voimakkuutta. Ja sillanpäätä Tunisiassa ei vieläkään hyökätty. Yleisesti ottaen liittoutuneilla ei ollut kiirettä ottamaan kastanjoita pois tulesta. Ja he käytännössä sabotoivat sodan. Ja saksalaiset ja heidän satelliitit voittivat vähitellen Kaukasiassa.
  Sitten Stalin päätti toimia kuin Solon ja tarjosi Hitlerille aselepoa. Lisäksi olosuhteet ovat erittäin suotuisat saksalaisille. Kaikki sotavangit annetaan heille ilmaiseksi, ja venäläiset otetaan takaisin huomattavaa lunnaita vastaan. Lisäksi Neuvostoliitto sitoutui toimittamaan kolmannelle valtakunnalle öljyä ja öljytuotteita sekä useita raaka-aineluokkia aselevon aikana.
  Hitler, harkittuaan sitä, päätti hyväksyä Stalinin tarjouksen. Aselepo solmittiin vuodeksi, ja siihen oli mahdollisuus jatkaa. 1. syyskuuta 1943 idän sota päättyi. Ja taistelut jatkuivat uudella voimalla. Tällä kertaa vain lännessä. Ensinnäkin merellä. Tunisiasta tuli kuuma paikka ja ponnahduslauta natsien hyökkäykselle.
  25. marraskuuta 1943 Mainsteinin komennossa olevat ylivoimaiset saksalaiset joukot aloittivat hyökkäyksen Gibraltaria vastaan. Franco sai uhkavaatimuksen päästää natsit läpi tai uhkaa kukistaa. Kolme päivää ja kolme yötä kesti raju hyökkäys. Siinä saksalaiset käyttivät ensimmäistä kertaa uutta tuotetta: raketinheittimellä aseistettua Sturmtigeriä. Tämä kone yksinkertaisesti repi Britannian asemat palasiksi ja tuhosi vihollisen eksponentiaalisesti.
  Gibraltar oli avain Välimeren hallintaan, ja molemmat osapuolet ymmärsivät tämän. Valitettavasti saksalaisilla oli enemmän mahdollisuuksia keskittää joukkoja. Ja linnoitus kaatui.
  Taistelutoiminta tehostui myös merellä. Sukellusveneiden tuotanto Kolmannessa valtakunnassa ylitti neljäkymmentä yksikköä kuukaudessa ja jatkoi kasvuaan. Liittoutuneiden tappiot merellä kasaantuvat. Ja Afrikassa syttyi todellinen sota. Saksalaiset "pantterit" ja "tiikerit" osoittivat paremmuustaan viholliseen nähden. Saksan hyökkäys, joka koostui 30 divisioonan ryhmästä, alkoi hyökkäyksellä Marokosta ja 25 divisioonasta hyökkäämällä Algeriaa vastaan...
  Uusi vuosi 1944 löysi kaikki, kun taistelut olivat täydessä vauhdissa...
  Tammikuun lopussa 1944 Algeriassa muodostui suuri pata amerikkalaisia ja brittiläisiä joukkoja. Ja nämä voimat yksinkertaisesti antautuivat suhteellisen heikon vastuksen jälkeen. Sitten saksalaiset hyökkäsivät yhdessä italialaisten kanssa Libyaan. Uusia afrikkalaisia keinuja on saapunut. Rommelin ryhmä eteni kohti Egyptiä ja Mainsteinin kohti Niger-silmukkaa.
  Saksalaiset tulivat käyttöön Panther-2:lla, jossa oli tehokkaampi panssari ja ase sekä 900 hevosvoiman moottori. Ja amerikkalaiset alkoivat käyttää Sherman M 4 -panssarivaunua. Stalin puolestaan aseisti uudelleen T-34-85- ja IS-2-tankkinsa. Toinen saksalainen tankki, Tiger 2, osoittautui vanhentuneeksi siitä hetkestä lähtien, kun se tuli massatuotantoon. Panther-2:n kanssa samanlainen aseistus ja 21 tonnia painava saksalainen mastodonti Tiger-2 oli vain hieman panssarissaan parempi kuin nuorempi kollegansa, huomattavasti huonompi sekä ajo- että teknisen luotettavuuden suhteen.
  Mutta uusimmalla suihkuhävittäjällä ME-262 ei ollut vertaa aseistuksessa tai nopeudessa. Joten hänen laadullisen ylivoimansa piti kompensoida liittoutuneiden määrällinen etu. Yleisesti ottaen läntisen liittouman joukkojen suuri lentokoneiden määrä ei voinut tarjota ratkaisevaa etua taistelukentällä. Saksalaiset ässät olivat ylivoimaisia länsimaisiin kollegoihinsa ja tämä vaikutti ilmataistelujen tilastoihin. Ja natsien ilmatorjuntatykistö oli erinomaista. Lisäksi liittolaisia pettyi heidän komennon päättämättömyys, joka johti joukkoja taisteluun osissa, minkä vuoksi he kärsivät monia tappioita. Ja oli hankalaa olla Afrikassa.
  Maaliskuun puoliväliin mennessä Rommel valloitti Libyan ja saavutti El Amanin. Täällä briteillä oli voimakas puolustusvalli. Ja Montgomery komensi erittäin tehokkaasti, varsinkin kun hän sai vahvistuksia. Mutta saksalaiset eivät ole niin anteeksiantavia. Saatuaan lisää ammuksia ja polttoainetta huhtikuun lopussa saksalaiset suorittivat kiertoliikkeen aavikon läpi ja saavuttivat Niilin yläjuoksun ohittaen brittiläisen puolustuksen. Toukokuussa Aleksandria kaatui ja saksalaiset saavuttivat Suezin kanavan. Türkiye teki hyökkäyksen Syyriaan ja Palestiinaan.
  Kesäkuu merkitsi käännekohtaa taistelussa Lähi-idän puolesta. Siihen kuului yli seitsemänkymmentä saksalaista ja kaksikymmentä turkkilaista divisioonaa. Britit ja amerikkalaiset hävisivät. Ja heinäkuussa Saudi-Arabia joutui Kolmannen valtakunnan hallintaan, ja fasistiset joukot saapuivat Iraniin, missä he siirtyivät kohtaamalla vain brittijoukkojen keskimääräistä vastarintaa. Elokuussa melkein yli tuhat kilometriä marssineet saksalaiset saapuivat Intiaan. Syyskuussa lähes koko Intia oli miehitetty. Paikallinen väestö tervehti Wehrmachtia vapauttajina. Ja Japani löysi vihdoin maarajan erittäin vahvan liittolaisensa kanssa.
  lokakuun 1. päivä on saapunut. Neuvostoliiton kanssa julistetun aselevon vuosi. Saksalaiset yhdistyivät japanilaisten kanssa, valloittivat maita Marokosta Burmaan, Intia mukaan lukien, saavuttivat päiväntasaajan ja valtasivat suurimman osan Afrikasta. Siten Kolmas valtakunta laajeni, mutta toisaalta hajauttaa joukkonsa mantereille.
  Tänä aikana Stalin koulutti ja muodosti noin kolmesataa divisioonaa, mukaan lukien panssariosastot. Ja Neuvostoliiton armeijan kokonaismäärä nostettiin yhteentoista miljoonaan, joista kahdeksan voitiin käyttää Neuvostoliiton Saksan rintamalla. Mutta myös Wehrmacht vahvistui, vaikka se etsi jyrkästi ulkomaisia kahtiajakoja kokoonpanossaan. Lisäksi suihkukoneiden teho on lisääntynyt. ME-262:ta valmistettiin jo tuhansia, 30-40 ajoneuvoa päivässä, ja se oli epäilemättä toisen maailmansodan paras hävittäjä. Sen kaksi moottoria kiihtyivät nopeuteen 900 kilometriä tunnissa, ja neljä 30 mm:n tykkiä ja plus rakettia tekivät autosta erittäin vakavan vastustajan mille tahansa lentokoneelle.
  "Panther"-2 osoitti, ettei sillä ole samanarvoista panssarivaunua yleisominaisuuksiltaan, ja se oli huomattavasti parempi aseistuksessa ja haarniskassa kuin "Sherman" M4 ja T-34-85. Totta, 47 tonnin painolla, mutta 900 hevosvoiman moottori kompensoi tämän enemmän. Lisäksi Panther-2 oli IS-2:ta parempi panssarin lävistys- ja etupanssarissa, puhumattakaan sen ajokyvystä.
  Tämä tietysti huolestutti Stalinia. Kolmas valtakunta on kuitenkin vielä muodostumisvaiheessa.
  Uusia ulkomaisia ja siirtomaajakoja luodaan. E-sarjan panssarivaunujen kehitys lähestyy, ja niissä on entistä tehokkaammat moottorit, paksumpi panssari ja vahvemmat aseet. Ja he luovat uusia lentomalleja. Natseilla on jo Arado-suihkupommikone sarjatuotannossa, ja HE-162 ilmestyi. Ja Wehrmachtin etu kasvaa.
  Siksi Stalinilla oli jotain pohdittavaa: hyväksyäkö vai eikö Hitlerin tarjous jatkaa aselepoa toisella vuodella. Toisaalta en halunnut heittää kansaani uudelleen sodan kuiluun. Toisaalta on selvää, että se tulee olemaan vielä pahempaa - aika toimii Neuvostoliittoa vastaan.
  Stalin kuitenkin jatkoi aselepoa. Hän päätti, että viisaat eivät lähde taisteluihin.
  Mutta sitten Fuhrer laskeutui yllättäen Britanniaan joulukuussa 1944. Kukaan ei odottanut natsien ilmestyvän talvella. Ja britit saattoivat yllättyä. Yllätys, hyvä organisaatio, erittäin tehokkaat pienet itseliikkuvat aseet E-10, kaikki tämä pelasi Krauttien käsissä.
  Ja kirjaimellisesti viikossa Britannia vangittiin! Tämä on yleensä Wehrmachtin jättiläismäinen saavutus!
  Lontoo on kaatunut! Ja Fuhrer kuvittelee olevansa voittamaton! Islanti vangittiin jo maaliskuussa.
  Sen jälkeen fasistit ehdottivat Amerikkaa - he sanovat, mitä haluat: jatka taistelua vai jaatko silti vaikutuspiirit? Rooseveltin kuoleman jälkeen Yhdysvalloissa vallitsi pragmaattinen lähestymistapa - saksalaisille tarjottiin rauhaa. Fuhrer asetti kuitenkin useita ankaria ehtoja - mukaan lukien korvausten maksaminen ja korvaukset Saksan kaupunkien pommituksista.
  Amerikkalaiset epäröivät hieman, mutta toisen julman tappion jälkeen merellä he erosivat. Ja he hyväksyivät Hitlerin ehdot.
  Fuhrer piti lyhyen tauon sodassa... sulattaakseen voittonsa ja vahvistaakseen asemiaan Euroopassa, Afrikassa ja Aasiassa.
  Mutta 1. toukokuuta 1947 natsit, kerättyään voimaa ja luottaneet päätankkiin E-75 - Wehrmachtin massiivisimpaan - hyökkäsivät Neuvostoliittoon.
  Tarkemmin sanottuna he jatkoivat hyökkäystä siellä. Ja he ottivat käyttöön paljon uusia tankkeja.
  E-75:stä tuli tärkein, koska Hitler piti kovasti suurista autoista. Vaikka mastodon ei osoittautunut täysin onnistuneeksi: koko juttu oli yli yhdeksänkymmentä tonnia, vain 900 hevosvoiman moottorilla - eli säiliö ei ollut kovin nopea ja hajosi usein. Voimakkaassa 128 mm:n tykissä oli pienempi ammusten tarjonta ja hitaampi tulinopeus kuin 88 mm:n tykissä.
  Tornissa oli hyvä suojaus - 252 mm otsa, 160 mm vinot sivut, mutta runko oli huonompi - 160 mm otsa, vaikkakin 45 asteen kulmassa, vain 120 mm sivu ja melko korkea.
  Yleisesti ottaen E-75 oli melko aikuinen "kuninkaallinen tiikeri", jolla oli tästä johtuvia ongelmia. Rehellisesti sanottuna on huomattava, että moottori ja vaihteisto sijaitsivat yhdessä, mikä tiivisti säiliön asettelua. Lisäksi kentällä oli mahdollista vahvistaa rungon suojausta kilpeillä.
  Joten E-75 oli hyvin suojattu, voimakkaasti aseistettu, mutta liian painava, ei kovin liikkuva ja hajosi usein.
  E-50 oli tietysti pienempi, kevyempi, muotoiltu moottori ja saavutti yli kuusikymmentä kilometriä tunnissa. Ja hänellä oli tykki 88 mm ja 100 EL piipun pituus. Lisäksi hän ampui 12 laukausta minuutissa. E-50-rungon etupanssari on melkein sama kuin E-75:n, sivujen ja tornin suojaus on huonompi. Mutta käytännössä E-50 on joka tapauksessa liikkuvuudellaan, kevyemmällä painollaan ja suuremmalla luotettavuudellaan tehokkaampi kuin E-75.
  Mutta Hitler tilasi raskaamman, massatuotetun auton. Yleensä Fuhrer kielsi alle viisikymmentä tonnia painavien säiliöiden tuotannon. Suojella arjalaista verta. Vain pieni määrä E-10- ja E-5-koneita valmistettiin tiedustelutarkoituksiin.
  Siellä oli myös E-100-tankki. Ja useita sen muunnelmia, mukaan lukien yksi pomminheittimellä.
  Fuhrer rakasti kaikkea suurta. TA-400:sta sen suihkukoneversiossa tuli suosituin pommikone. Kyllä, tämä on kauheaa voimaa.
  Yu-488 tuli tuskin käyttöön, se julistettiin vanhentuneeksi ja korvattiin suihkukoneella. Saksalaisilla oli häntättömät pommittajat B-2 ja B-18. Ne ovat myös erittäin tehokkaita ajoneuvoja, jotka pystyvät pommittamaan Yhdysvaltoja Euroopasta.
  Ja miksi se ei ollut ilmassa? Jopa levytasoja ilmestyi, jotka virtaavan laminaarisen virtauksen vuoksi ovat haavoittumattomia pienaseille.
  Lyhyesti sanottuna voimat ovat epätasaiset. Ja Hitler odottaa saavansa helposti päätökseen Neuvostoliiton.
  Mutta niin ei käynyt. Totta, Kaukasuksella natsit etenivät yhdessä turkkilaisten kanssa. He valloittivat Bakun, Jerevanin ja kaikki öljylähteet. Ja Japani eteni idästä valloittaen Primorjen ja piirittäen Vladivostokin.
  Mutta neljä tyttöä: Natasha, Zoya, Augustina ja Svetlana haastoivat natsit ja kun suuri hyökkäys Moskovaa vastaan alkoi, he astuivat taisteluun.
  Natasha ampui laukauksen ja heitti tappavan kranaatin paljaalla jalallaan. Hän hajotti fasistit ja twiittasi:
  - Kunnia Neuvosto-Venäjälle!
  Zoya myös otti ja niitti Krautien linjan. Ja paljain varpaillaan hän heitti kuoleman lahjoja. Tappoi paljon fasisteja.
  Ja hän lauloi:
  - Tässä kohti uusia onnistumisia!
  Seuraava Augustine liikkeessä. Murskasi viholliset. Hän hajotti niitä voimakkailla nyrkkien iskuilla eri suuntiin. Ja paljain jaloin hän laukaisee myös tuhon lahjan.
  Ja hän laulaa:
  - Murskaamme pahan lauman hyökkäyksen!
  Ja tässä tulee Svetlanan hyökkäys. Hän tuhosi paljon natseja. Ja sen jälkeen hänen paljaat varpaansa antoivat jälleen tappajalahjan.
  Ja soturi sihisi:
  - Olen supermestari!
  Neljä soturia todella työskenteli koko divisioonalle. Mutta yksi divisioona tai jopa neljä ei riitä koko Wehrmachtia vastaan. Varsinkin vahvemmilla ja kehittyneemmillä aseilla.
  Joten elokuun loppuun mennessä natsit piirittivät kuitenkin Moskovan. Ja tämä on hyvin surullista. Ja joulukuun 1947 loppuun mennessä Neuvostoliiton pääkaupunki kaatui. Ja sodan seuraava vaihe päättyi.
  Sen jälkeen se ei ollut enää sama kuin ennen... Vuonna 1948 Hitlerin joukot yhdessä japanilaisten kanssa valtasivat kokonaan koko Neuvostoliiton alueen. Ja vielä pahemmaksi meni...
  Natsit taistelivat partisaanien kanssa jonkin aikaa ja ottivat kiinni Stalinin, joka ei itsepäisesti halunnut tehdä rauhaa. Kun Neuvostoliiton johtaja tuhottiin huhtikuussa 1951, partisaanisota alkoi heiketä.
  Saksalaiset muodostivat oman Venäjän nukkehallituksen ja taistelivat partisaaneja vastaan paikallisten joukkojen kanssa. Ja he onnistuivat menestymään... Yhdysvallat pysyi toistaiseksi ulkomailla ja hankki ydinaseita.
  Hitler odotti liian kauan hyökätäkseen Amerikkaan. Ja Yhdysvallat pystyi aloittamaan atomi- ja sitten vetypommien massatuotannon. Ja sitten he loivat ballistisia ohjuksia, vaikkakin myöhemmin kuin saksalaiset.
  Kumpikaan osapuoli ei päättänyt lähteä sotaan. Vaikutuspiirit jakautuivat. Sekä USA että Saksa ja Japani valloittivat paljon ja siksi sulattelivat edelleen omaisuuttaan.
  Hitler kuoli 20. huhtikuuta 1957, täytettyään 68 vuotta. Hänen jälkeensä vallan peri valtionhoitaja Schellenberg, joka korvasi eliminoidun Himmlerin. Ja Goering kuoli huumeiden väärinkäyttöön.
  Schellenberg toteutti osittaisen vapauttamisen miehitetyillä alueilla. Ja hän otti käyttöön enemmän itsehallintoa siirtomaissa. Sensuuri on myös pehmentynyt. Muita kuin natsipuolue ilmestyi.
  Schellenberg alkoi pehmentää rasistista teoriaa. Vähitellen kapitalismin raiteille kehittyvä ja samaan aikaan suunnitelmien mukaan Kolmannen valtakunnan talous nosti elintasoa.
  Partisaanijoukot putosivat. Ihmiset olivat tottuneet kuriin ja uuteen järjestykseen. Vuonna 1961 tehtiin ensimmäinen lento Kuuhun. Ja vuonna 1976 Marsiin.
  Jotenkin nälkäongelmat ratkesivat ja syntyvyyttä säädeltiin.
  Schellenbergin jälkeen Kleiman hallitsi. Hän jatkoi myös vapauttamista.
  Kolmannesta valtakunnasta tuli monipuolueinen demokraattinen imperiumi. Mutta hänestä oli mahdotonta erota.
  Myös Japani koki demokratisoitumista. Ja Amerikka on ollut pitkään demokratia.
  Kolmannessa valtakunnassa valittiin Kleimanin jälkeen uusi presidentti. Ja siitä tuli Natasha Rostova. Mikä on todella siistiä!
  Ja demokratisoitumisen ja tasa-arvon aika on tullut.
  Soturi jopa alkoi laulaa;
  Kansamme ei kestä kärsimystä,
  Anna aseiden - sodan helvetin äänen - jylinää!
  Seisomme: toiveikkain huudahduksin,
  Hartia olkapäälle: yhtenäinen, vanha ja nuori!
  
  Pistien kohottaminen kovettuneilla käsillä,
  Taistelijoiden ankara ilme - vain kaverit!
  Maa on tullut harmaaksi surusta,
  Tytöt nykivät arasti punoksiaan!
  
  Olemme kunniakkaan Neuvostoliiton kansan lapsia,
  Meitä ei voi rikkoa teräksellä eikä tulella!
  Taistelemme kaikin voimin vapauden puolesta!
  Fasismia on parvi - uskon, että me murskaamme sen!
  
  Vaikka niitä ei ole tilattu, se on katkeraa turhautumisesta,
  Mutta pioneeri valmistautui itse taisteluun!
  Solmio hehkuu - kaikki silmät paljastuvat siitä,
  Loistavilla bolshevikkien jalanjäljillä!
  
  Joukko sotilaita pakeni hyökkäykseen raivoissaan,
  Fasistit ovat hiljaa, aseet pauhuvat!
  Punaiset murskattiin metallin voimalla,
  Rikkoutunut lippu hakaristi on pudonnut!
  
  Tiesimme tarkalleen missä akkumme olivat,
  Ja miksi? Rohkea poika
  Vaikka lumiköynnökset sattivat ja kiusasivat minua pahalla,
  Kun hän oli avojaloin yöllä, hän käveli laukkunsa kanssa!
  
  Kun olet pieni, on helpompaa, yksinkertaisempaa tiedustella,
  Voit työntää nenäsi mihin tahansa halkeamaan!
  Vannoit valan kylmässä, lehdossa,
  Mutta joku nauroi: kaveri ei ollut tarpeeksi vanha!
  
  Tytöt eivät myöskään tienneet pelkuruutta,
  He eivät taistelleet pahemmin kuin rohkeat pojat!
  Lomalla tanssimme pareittain,
  He juttelivat säästeliäästi - on sääli tuhlata sanoja!
  
  Julma Hitler - Saatanan palvelija,
  Paskiainen tappoi lukemattomia ihmisiä!
  Mutta vapauttaja murskaa lauman,
  Loppujen lopuksi neuvostojen vahvuudella ei ole rajaa!
  
  Kommunistinen puolue rakasti ja kasvatti,
  Olemme rohkeita edelläkävijöitä tässä!
  Jotta he eivät suvaitse Fritz-mestaria,
  Jotta et laita ikettä itsellesi!
  
  Meidät opetettiin pyhästi uskomaan unelmiin,
  Ja älä säästä maata!
  Sitä, mitä kestimme, ei yksinkertaisesti voida mitata,
  Rakkaan Neuvostoliiton armeijamme pojat!
  
  Kukaan meistä ei viitannut ikään,
  Sääli itseäsi - älä kunnioita muita!
  Kuoleminen on pelottavaa, mutta en pelännyt,
  Invincible Rus' - neuvojen armeija!
  
  Ja onnellinen maailma tulee maan päälle,
  Ei tule kipua, kyyneleitä, suruja, tarvetta!
  Koko kommunismin planeetan päällä on lippu,
  Ne, jotka ovat langenneet, nousevat kuolleista kauneuden valtakunnassa!
  
  
  REPI TURKISTUS PALAUSIIN
  Fuhrer poikkesi hieman todellisesta tarinasta käskemällä Rommelin Tolbukin varuskunnan antauduttua hyökkäämään brittejä vastaan ilman taukoa. Siten estetään heitä asettumasta puolustuskannalle ja miehittämästä ennalta valmisteltuja linjoja.
  Jatkaessaan hyökkäystä Rommel pystyi huomattavasti pienemmästä voimasta huolimatta kukistamaan britit, ja siirtomaajoukot antautuivat melkein ilman taistelua.
  Tämän seurauksena britit menettivät Egyptin ja Suezin kanavan hallinnan. Mutta tämäkään ei ollut Hitlerin vastaisen koalition ongelmien loppu.
  Fuhrer ei kääntänyt neljättä panssariarmeijaa etelään, ja lisäksi uskoi hyökkäyksen Stalingradiin Krimin sankarille Mainsteinille. Tämän seurauksena saksalaiset pystyivät valloittamaan kaupungin Volgalla melkein välittömästi, eikä Neuvostoliiton joukoilla ollut aikaa saada jalansijaa siellä.
  Mainsteinin joukkojen menestystä kehittäessään he etenivät Volgaa pitkin ja saavuttivat Kaspianmeren. Ja sitten Turkki astui sotaan ja antoi voimakkaan iskun miljoonien armeijan kanssa. Myös Japani oli aiemmin voittanut Midwayn taistelun ja vallannut Havaijin saariston.
  Ja niin samurai avasi toisen rintaman Kaukoidässä. He edistyivät suurissa jalkaväkijoukoissa. Ja he pystyivät katkaisemaan Vladivostokin ja valloittamaan Habarovskin sekä valloittamaan suurimman osan Mongoliasta.
  Tämän seurauksena Neuvostoliitto ei löytänyt voimaa talven vastahyökkäykseen. Ja saksalaiset, turkkilaiset ja muut kolmannen valtakunnan satelliitit vangitsivat melkein koko Kaukasuksen ja öljyn Bakussa talven aikana.
  Neuvosto-Venäjä joutui strategisen painostuksen asemaan. Stalin jopa suostui erillisen rauhan Saksan kanssa millä tahansa ehdolla.
  Fuhrer sai tiedustelutiedot, että Yhdysvalloissa oli käynnissä atomipommin luominen. Ja huolissaan tästä, hän suostui erilliseen rauhaan Neuvostoliiton kanssa. Mutta tietysti ottaa itselleen kaiken, mikä oli jo valloitettu, sekä Leningradin ja koko Karjalan Arkangeliin asti, mukaan lukien. Neuvosto-Venäjälle määrättiin suuri kunnianosoitus. Japani miehitti rannikkoalueen ja osan muista Kaukoidän maista.
  Stalin ymmärsi kahden rintaman sodan toivottomuuden ja pelkäsi myös uusia saksalaisia panssarivaunuja - Pantheria ja Tigeriä - hyväksyi äärimmäisen vaikeat rauhanolosuhteet, mutta säilytti ainakin Moskovan ja henkilökohtaisen voimansa.
  Ja krautit jatkoivat hyökkäystään Afrikassa ja siirtyivät Intiaan. Aluksi he suunnittelivat ottavansa kaikki siirtokunnat Britanniasta ja vangitsevansa sitten emämaan.
  Britit eivät voineet jäädä Afrikkaan. Natsit miehittivät erittäin heikolla vastustuksella koko mustan mantereen sekä Intian yhdistyen japanilaisten kanssa.
  Laskeutuminen Britanniaan tapahtui kesäkuussa 1944, jolloin saksalaiset olivat kehittäneet suihkukoneita ja laadullisen ylivoimansa ansiosta vallanneet täysin ylivallan merellä ja ilmassa.
  Myös Amerikka hävisi edelleen japanilaisille, kun he voittivat jenkkilaivaston pala palalta. Ja tämä mahdollisti alhaisemman taloudellisen potentiaalin kompensoinnin.
  Metropolitan Britannia voitti nopeasti. Ja tämän jälkeen sinne asetettiin uusi saksalaismielinen kuningas ja Mosleyn johtama hallitus. Suurin osa Englannin laivaston aluksista kuului Kolmannen valtakunnan alaisuuteen. Elokuussa saksalaiset valloittivat Irlannin, ja syyskuussa järjestettiin operaatio Icarus, jossa Islanti valloitti.
  Siten Kolmas valtakunta suojautui Yhdysvaltain pommituksista.
  Mutta tämä ei riittänyt Fuhrerille, ja Krauts alkoi hyökätä Amerikkaan.
  Joitakin joukkoja siirrettiin Argentiinaan ja Brasiliaan. Ja jotkut muuttivat Grönlannin ja Kanadan kautta.
  Tietenkin saksalaiset valloittivat japanilaisten kanssa myös Australian.
  Vuonna 1945 natsit pystyivät valloittamaan merkittäviä alueita läntisellä pallonpuoliskolla. Amerikka kohtasi uudet saksalaiset E-sarjan tankit, jotka olivat huomattavasti Shermaneja ja jopa Pershingejä parempia. Hitlerin E-75 osoittautui käytännössä läpäisemättömäksi mistään kulmasta amerikkalaisten aseiden kanssa, ja siitä tuli nopeasti saksalainen pääpanssarivaunu. Maaliskuussa 1946 Yhdysvallat antautui.
  Ja oli väliaikainen sotilaallinen tauko. Stalin istui toistaiseksi hiljaa eikä heiluttanut venettä.
  Hitler lepäsi viisi vuotta ja sulatti omaisuutensa. Ja sitten hän lopulta meni ja hyökkäsi Japania vastaan 20. huhtikuuta 1951. Hänellä oli liikaa omaisuutta.
  Sota kesti kahdeksan kuukautta ja päättyi Japanin ja sen siirtokuntien valloittamiseen.
  Tämän jälkeen Fuhrer suoritti useita muita operaatioita Latinalaisessa Amerikassa ja valloitti Espanjan ja Portugalin sekä muut neutraalit maat.
  Myös Turkkiye valloitettiin.
  Kävi ilmi, että luotiin lähes maailmanlaajuinen valtakunta, Kolmas valtakunta. Mutta silti oli riisuttu Neuvostoliitto.
  Stalin kuoli maaliskuussa 1953, ja sitten Beria ammuttiin. Nikita Hruštšov otti vallan. Hän järjesti 20. kongressin, jossa paljastettiin Stalinin persoonallisuuskultti, joka myös hävisi häpeällisesti sodan.
  Ja Hitler teki päätöksen:
  - Vangitse maailman viimeinen itsenäinen valta.
  Ja niin 1. toukokuuta 1956 alkoi kolmannen valtakunnan valtavan maailmanlaajuisen armeijan suuri hyökkäys Neuvostoliittoa vastaan. Taas on sotaa ja paljon verta.
  Hitler oli äskettäin täyttänyt kuusikymmentäseitsemän vuotta, mutta kannibaali ei halunnut rauhoittua.
  Raja kulki hyvin lähellä Moskovaa - lyhin etäisyys oli vain kaksisataakaksikymmentä kilometriä. Rzhev oli jo saksalainen kaupunki. Joten krautit toivoivat, että he ottaisivat Neuvostoliiton pääkaupungin jo ennen kesää ja saattaisivat vihdoin päätökseen valtakunnan lujittamisen planeetan mittakaavassa.
  Mutta neljä tyttöä Natashan johdolla seisoi heidän tiellään.
  Kauniit, paljain jaloiset tytöt bikineissä puolustivat neuvostoliittolaista Kalininin kaupunkia ja 4. toukokuuta 1956 saksalaiset joukot murtautuivat sinne ja aloittivat hyökkäyksen.
  Edessä olivat saksalaiset AG-sarjan pyramiditankit. Ne olivat voimakkaita ja täysin haavoittumattomia Neuvostoliiton aseille, kun ne ammuttiin kaikista kulmista.
  Mutta fasistit olivat epäonnisia tässä tapauksessa: heitä vastusti neljä tyttöä - erittäin vahvat noidat. Ja nämä soturit tiesivät kuinka taistella vihollista vastaan.
  Natasha heitti kranaatin paljaalla jalallaan. Se putosi saksalaisen pyramidisäiliön toukkuun. Tämän seurauksena auto nykäisi vasemmalle ja törmäsi naapuriinsa.
  Ja molemmat tankit räjähtivät kerralla.
  Ja Natasha twiittasi:
  - Tämä on minun strategiani!
  Zoya, hänen kumppaninsa, laukaisi myös kranaatin paljain varpaillaan. Ja hän osui Hitlerin pyramidin mastodonin toukeihin. Hän kääntyi tappiolla ja löi naapuriaan. Ja taas kaksi tankkia räjähtää.
  Zoya huutaa:
  - Kunnia Neuvostoliitolle!
  Seuraavaksi Augustine johtaa tulta. Hän heitti myös paljain jalkansa, mikä oli hyvin tappavaa. Ja hän törmäsi saksalaisen auton raiteilleen. Ja seurauksena Hitlerin tankit törmäsivät uudelleen.
  Ja punatukkainen paholainen lauloi:
  - Emme ole orjia,
  Heitetään se paljain jaloin!
  Ja sitten Svetlana ampui vihollista. Ja niin tarkkaa ja tarkkaa. Ja myös paljaiden varpaiden avulla. Ja fasistiset autot törmäsivät. Ja kuinka ne räjähtävät.
  Ja Svetlana laulaa:
  - Kunnia isänmaalleni!
  Tytöt, taistele rohkeasti!
  Natasha heittää jälleen kranaatin paljaalla jalallaan ja törmää kahteen saksalaiseen panssarivaunuun huudahtaen:
  - Kunnia Stalinille!
  Zoya myös heittelee jotain tappavaa paljain varpaillaan ja huudahtaa keuhkoihinsa:
  - Pyhän Venäjän puolesta!
  Augustine kosketti kranaattia paljaalla kantapäällään, työnsi natsien mastodoneja ja vinkaisi:
  - Uusille rajoille!
  Svetlana heitti villin kiihkon vallassa kuoleman lahjan paljain varpaillaan ja sihisi:
  - Hienosta voitosta!
  Tytöt taistelivat pyramidikoneilla, mikä oli todella siistiä. Mutta mitä voidaan tehdä näin suuria voimia vastaan? Ja niin natsit piirittivät Kalininin kokonaan ja soturit joutuivat murtautumaan ulos piirityksestä.
  Toukokuussa saksalaiset valloittivat Saratovin, Kuibyshevin, Tulan, Penzan ja piirittivät Moskovan kokonaan ja piirittivät kaupungin joka puolelta.
  Ja sitten kesäkuussa pääkaupunki myrskytettiin.
  Rohkeat neljä taistelevat uudelleen ja taistelevat epätoivoisesti.
  Natasha ampui sarjan, heitti kranaatin paljain jaloin ja lauloi:
  - Kunnia maailmallemme!
  Zoya ampui myös räjähdyksen ja laukaisi jälleen kranaatin paljain jaloin ja huusi keuhkoihinsa:
  - Uusi Stalin on idolini!
  Sitten Augustine ampuu ja myös ampuu aktiivisesti. Ja hän heittää kranaatin paljain varpaillaan ja karjuu:
  - Tulee uusia voittoja! Uusia taistelijoita nousee!
  Seuraavaksi Svetlana ampuu ja leikkaa vastustajat. Ja paljain jaloin hän heittelee tappavaa tavaraa vastustajiinsa ulvoen:
  - Tulee meidän voittomme pyhässä sodassa!
  He taistelivat epätoivoisesti Moskovassa. Mutta voimat ovat eriarvoisia. Kaupunki oli kirjaimellisesti valtaama laumoista, joiden erilaisia mustia, keltaisia, ruskeita hävittäjiä käytettiin tykinruokana.
  Ja sitten 3. heinäkuuta Moskova lopulta kaatui... Tähän mennessä saksalaiset olivat valloittaneet Kazanin, Uljanovskin, Gorkin kaupungin ja Rjazanin, ja todellakin maat Uralsk-joelle asti, ja olivat jo ryntäneet Orenburgiin.
  Suuret joukot etenivät myös idästä. 4. heinäkuuta 1956 Nikita Hruštšov tarjosi antautumista Kolmannelle valtakunnalle vastineeksi takuista itselleen ja muille politbyroon jäsenille.
  Hitler suostui tähän... Sota päättyi kestäneen hieman yli kaksi kuukautta. Ja voimatasapaino oli alusta asti toivoton.
  Neljä tyttöä eivät kuitenkaan hyväksyneet tappiota. Koska Neuvostoliitto on jo vangittu kokonaan, entä Hitlerin tappaminen?
  Ja 9. elokuuta 1956 tutut neljä tyttöä päättivät yhdessä pojan Oleg Rybachenkon kanssa hyökätä Hitlerin bunkkeriin tuhoten kaikkien aikojen tärkeimmän rikollisen.
  Ja niin neljä tyttöä ja poika, jotka näyttivät noin 12-vuotiailta, hyvin lihaksikkaat ja joilla oli vain shortsit, muuttivat sen valinneen Hitlerin asuntoon Kyprokselle.
  Tyttö oli paljain jaloin ja bikineissä, poika oli shortseissa ja myös paljain jaloin. Joten kaikkia viittä syytettiin taikuudesta.
  Lapsi ja neljä tyttöä ovat hyökkäämässä.
  Oleg Rybachenko heitti pulsarin paljaalla, lapsellisella jalallaan, hajotti fasisteja ja vinkui:
  - Venäjän suuruuden puolesta!
  Natasha vapautti salaman navastaan, poltti krautteja ja laukaisi tulipallon paljain varpaillaan, polttaen natseja ja laulaen:
  - Uudelle Venäjälle!
  Zoya on myös hyökkäyksessä. Heittää tappajan lahjaksi paljain varpaillaan. Ja hän paljastaa rintansa, sylkeen siitä salaman!
  Sitten hän lauloi:
  - Olkoon Rus kuuluisa!
  Augustine paljasti myös rintansa. Hän heitti pulsarin pois helakanpunaisesta nännistään. Ja paljain varpaillaan hän sylki salamaa.
  Ja hän lauloi:
  - Ensimmäinen haukka on Lenin, toinen haukka on Stalin!
  Ja nyt Svetlana hyökkää. Kuin pulsari heittäisi ulos paljain varpain... Se murskaa fasistit. Ja sitten salama tulipunaisesta nännistä. Ja hän leikkaa alas paljon natseja.
  Ja hän laulaa:
  - Isänmaan ja Stalinin puolesta!
  Oleg Rybachenko on jälleen hyökkäämässä. Hän katkaisee fasisteja taikamiekoilla ja päästää salamat paljain varpaillaan.
  Ja poika huutaa:
  - Maan suuruus!
  Natasha murskaa natseja miekoilla ja heittelee paljain jaloin helvetin pulsareita, kiljuu:
  - Olemme Saatanan lapsia!
  Ja tappajakupla lensi tytön paljaalta kantapäältä. Ja sulatti kaikki.
  Zoya on myös hyökkäyksessä. Tuhoaa kaikki miekoilla. Ja se suihkuttaa Krautseihin tulista salamaa helakanpunaisista nänneistä. Ja paljain varpaillaan hän heittelee helvetillisiä pulsareita.
  Samalla hän huutaa:
  - Uskollisen isänmaan puolesta!
  Augustina on myös hyökkäämässä. Ja hänen rubiininännit toimivat ja sylkevät salamasarjaa. Ja heidän kätensä katkaisivat vastustajia miekoilla. Ja paljaat varpaat heittävät pulsareita.
  Tulinen kaunotar huutaa:
  - Mustalle jumalalle!
  Ja sitten Svetlana hyökkää. Myös terminaattori tyttö. Mansikan nänneistä lensi salama ja pulsarit. He polttivat kaiken tyttöjen ympärillä. Erityisesti natsit ja kolmannen valtakunnan ritarit kärsivät.
  Ja tyttö ottaa sen ja huutaa:
  - Itse suurelle Venäjälle! minä taistelen!
  Poika ja neljä tyttöä ovat hyökkäämässä.
  He liikkuvat bunkkerin käytävillä. He tuhoavat omat fasistinsa. He ajavat Hitlerin perässä. Itse asiassa tämä morssi onnistui elämään tässä maailmassa kuusikymmentäseitsemän vuotta. Ja niin viisi terminaattoria päätti: Hitlerille riittää, ja he tappavat hänet! Joten tytöt ja poika liikkuvat.
  Oleg katkaisee fasistit miekoilla, heittelee energiahyytymiä paljain jaloin ja laulaa:
  - Kunnia suurelle Venäjälle!
  Natasha käyttää rintojensa punaisia nännejä, pilkkoo natseja miekoilla ja heittää pulsareita paljain varpaillaan, huutaa:
  - Valkoiselle Venäjälle!
  Zoya on villissä hyökkäyksessä. Hän myös pilkkoo miekoilla ja heittelee salamoita fasisteihin helakanpunaisilla nänneillä. Ja huutaa itsekseen:
  - Valkoinen Jumala suokoon voiton!
  Ja paljain jaloin se laukeaa kuin pulsar.
  Ja tässä Augustine on hyökkäyksessä. Niin raivoissaan ja nopeasti. Salama sataa myös helakanpunaisista nänneistä, kuin runsaudensarvisesta. Ja hän tuhoaa fasisteja miekoilla. Ja paljailla varpaillasi tulee ulos jotain palavaa.
  Sen jälkeen punapää laulaa:
  - Musta Jumala antaa voiton!
  Ja hyökkäyksessä natseja vastaan, Svetlana. Hän myös pilkkoo niitä miekoilla. Hän ampuu salamaa rubiininänneistään ja laukaisee tuhoisia pulsareita paljain jaloin.
  Ja huutaa keuhkoihinsa:
  - Kunnia Svarogille!
  Viisi riehuu, kaataa panssarivaunuja, tuhoaa natsien bunkkereita ja niin edelleen. Tuhoaa vastustajia kuin heinäsirkat.
  Oleg on hyökkäämässä. Poika viiltelee kuin miekkoja. Ja hän lakaisee lasten jalat paljain sormin. Ja hän kukistaa fasistit ilman ongelmia.
  Ja sitten hän laulaa:
  - Kyllä, suuri Venäjä! Olen kanssasi!
  Natasha on myös hyökkäyksessä. Hän tuhoaa fasistit. Heittää pulsareita paljain jaloin. Scarlet nännit, salama sylkee ulos kaskadeissa.
  Ja laulaa itselleen:
  - Venäjän suuruus, Svarog on minun messiaani!
  Zoya on villissä hyökkäyksessä. Sataa myös salamaa. Ja hänen rubiininännit nykivät kuin surffauspoijut energiavirrasta.
  Ja paljaat varpaat napsauttavat pulsarien tuliset hyytymät.
  Zoya huutaa:
  - Kunnia kosmiselle Venäjälle!
  Ja kuin paljas kantapää hän ottaa sen ja antaa periksi suuressa mittakaavassa, tuhossa.
  Ja tässä Augustine on taistelussa. Hän myös heittelee tuhoisia ja tappavia esineitä vihollista kohti paljain varpaillaan. Ja hänen karmiininpunaiset nännit, kuin konekivääri, vapauttavat kiihkeän energian ja tuhon vihollista vastaan. Tämä punapää puimaan kuin natsit. Tulet kirjaimellisesti rakastumaan siihen.
  Ja miten se sattuu paljaalla kantapäällä!
  Ja se karjuu:
  - Mustan venäläisen jumalan voimasta ja viisaudesta1
  Ja sitten Svetlana hyökkää. Hän myös tuhoaa fasisteja miekoilla. Ja helakanpunaisilla nänneillä hän sylkee kuoleman lahjoja. Ja kuinka hän ottaa sen ja laulaa:
  - Kunnia suurelle Venäjällemme.
  Ja paljaalla kantapäällään hän iskee vihollista pulsarilla. Ja hän ottaa ja hakkaa miekoilla...
  Kyllä, ne viisi leikkaavat kuuluisasti Hitlerin vartijoita. Näitä tyttöjä todella tarvitset.
  Ja poika hänen kanssaan, Oleg Rybachenko, on niin siisti! Ja hän tuhoaa fasistit hyvin kuuluisasti.
  Tämä on Terminator-lapsi.
  Kuin miekoilla pilkkominen. Ja hän ottaa pyörän ja katkaisee natsit miekoilla. Ja pulsar heittää paljain jaloin.
  Ja se karjuu:
  - Euroopan suuruuden puolesta!
  Ja tässä Natasha on hyökkäyksessä. Niin raivoissaan. Ja se myös vapauttaa pulsarit tulipunaisista nänneistään. Ja hän tuhoaa fasistit. Ja paljain jaloin hän heittelee sellaisia murhaavia pulsareita.
  Ja huutaa itsekseen keuhkoihinsa:
  - Kunnia Venäjän jumalille!
  Zoya itse on hyökkäyksessä. Ja tappoi kaikki natsit miekoilla. Ja leikkaa heidän ihonsa rummuksi. Tai tarkemmin siivilässä. Ja hän antaa periksi natseille paljain kantapäällään. Ja helakanpunaisista nänneistä se lataa sinut energiavirroilla. No, se todella satuttaa myös natseja.
  Ja Zoya huutaa itselleen:
  - Pyhän Venäjän puolesta!
  Ja sitten Augustine tuli vielä aktiivisemmaksi. Hän laukaisi myös pulsarit paljain varpaillaan. Ja helakanpunaisista nänneistä se on kuin salama. Ja ikään kuin paljaalta kantapäältä laskeutuu pulsari, palava salama.
  Ja hän huutaa:
  - Mustan Jumalan armo on kanssamme!
  Ja punatukkainen paholainen ottaa sen ja lyö vihollista.
  Ja tässä Svetlana hyökkää. Tyttö, joka on vain kirkkaiden värien kukka.
  Se polttaa itsevarmasti fasisteja. Ja rubiininänneistä se lähettää sellaisia konekivääripurskeita. Että jokainen voi sytyttää maailmankaikkeuden tuleen. Ja he ottivat sen ja sytyttivät tuleen kaikki natsit.
  Kyllä, se tulee olemaan vaikeaa Hitlerille, koska sellainen valta on häntä vastaan.
  Mutta Svetlana huusi:
  - Ja Valkoisen Jumalan rakkaus on kanssamme!
  Viisi liikettä itselleen. Tuhoaa fasisteja ilman sääliä. Ja näyttää helvetin tuhoa. Se, joka uskaltaa olla tällaisten tyttöjen tiellä, kuolee.
  Oleg on hyökkäämässä. Poika tulee yhä lähemmäs Hitlerin toimistoa. Kuinka hän villisti särkee sitä miekoilla. Ja lapsen paljaat jalat lähettävät pulsareita.
  Kyllä, fasistit olivat epäonnisia, jouduin sekaan niin reippaiden tyttöjen ja poikien kanssa.
  Nyt Natasha vapauttaa niin tulisen sumun helakanpunaisista nänneistään. Ja hän polttaa niin monia fasisteja. Tämä tyttö on todellinen terminaattori.
  Mutta kuinka laukaista tappava ase vastustajallesi paljain varpain. Ja hän naittaa sinua erityisesti.
  Sen jälkeen Natasha huutaa:
  - Kunnia Neuvostoliitolle!
  Zoya on myös hyökkäyksessä. Se antaa tulisen virran mansikan nänneistä. Ja voittaa vastustajansa. Ja hän antaa jonon jonon perään. Ja helakanpunaisilla nänneillä hän ottaa ja ampuu vihollista.
  Ja paljain varpaillaan hän iskee vihollista.
  Sitten hän laulaa:
  - Kunnia maapallollemme!
  Seuraavaksi Augustinuksen hyökkäys. Myös villiin hyökkäykseen. Tappaa vastustajansa. Ja helakanpunaisilla nänneillä hän heittää erittäin palavia kiekkoja vihollisiaan kohti. He polttavat kirjaimellisesti natsit tuhkaksi.
  Ja soturi karjuu:
  - Suuresta voitosta!
  Mutta Svetlana hyökkää. Niin vihainen ja aggressiivinen. Hän peittää Krautit paljain jaloin. Ja mansikan nänneistä, heti kun se irtoaa, jotain melko tappavaa.
  Ja hän ottaa fasistit ja polttaa ne palasiksi.
  Tyttö otti sen ja karjui:
  - Vahville venäläisille jumalille!
  Viisi otti sen ja murtautui Fuhrerin toimistoon. Hitler on vanhentunut. Harmaat hiukset ilmestyivät ja otsalle ilmestyi kaljuja täpliä. Lyhyt mies. Hän kaatui polvilleen tyttöjen ja pojan edessä.
  Natasha työnsi paljaan, verisen jalkansa häntä kohti ja huusi:
  - Suutele koiraa!
  Hitler suuteli häntä peloissaan...
  Zoya pakotti myös füürerin suudella hänen paljas kantapäänsä. Hitler alistettiin.
  Sitten hän suuteli Augustinen paljaalle, karkealle pohjalle. Hän huusi tyytyväisenä.
  Svetlana joutui myös suudella paljas jalkaansa. Fuhrerin tytöt tarttuivat sitten häneen käsistä ja jaloista. Ja kun he vetivät sen, he repivät sen neljään osaan.
  Ja Hitler kuoli tuskalliseen shokkiin 9. elokuuta 1956.
  Kaikkien aikojen suurimman rikollisen, joka valloitti koko maailman, hallituskausi on päättynyt.
  Suuren ja verisen diktaattorin seuraaja oli Schellenberg, joka korvasi Himmlerin. Ja kyvykkäin Hitlerin pojista, joka oli saatu keinosiemennyksellä, julistettiin muodolliseksi perilliseksi.
  Mutta... Taistelu vallasta alkoi, Mainstein kaatoi Schellenbergin ja seurasi verinen välienselvittely.
  
  HELVIN TERMINATORILIIKE
  Yksi saksalaisista asiantuntijoista keväällä 42 havaitsi, että saksalaiset käyttävät ruostumattomasta teräksestä valmistettua paperiliitintä väärennetyissä asiakirjoissa, kun taas venäläiset käyttävät vain yksinkertaista rautaa. Ja sitten hän ilmoitti tästä ylimmälle komentajalle.
  Tämän jälkeen tämä vivahde otettiin huomioon, ja saksalaiset agentit alkoivat epäonnistua paljon harvemmin.
  Ja seurauksena Fritz paljasti suunnitelmat hyökkäyksestä kyljillä lähellä Stalingradia. Ja joukot ryhmittyivät uudelleen. Kun hyökkäys alkoi 19. marraskuuta, puna-armeija kohtasi erittäin vahvan puolustuksen. Lisäksi hyökkäyspäivänä sää osoittautui lentokelvottomaksi, mikä esti lentokoneen ja vähensi tykistötuloksen vaikutusta.
  Saksalaiset saattoivat sitten kestää, mutta taistelut kestivät yli kuukauden ilman puna-armeijan menestystä.
  Myös Afrikassa asiat menivät hieman toisin. Rommel sai lisää vahvistuksia Euroopasta ja pystyi suorittamaan upean hyökkäyksen amerikkalaisia vastaan. Yli sataviisikymmentätuhatta alikoulutettua ja kokematonta amerikkalaista sotilasta vangittiin. Ja Rommelin joukot valloittivat myös Algerian ja Marokon.
  Tämän jälkeen Yhdysvallat pyysi aselepoa Wehrmachtin kanssa. Hyödyntämällä Amerikan vetäytymistä sodasta saksalaiset vahvistivat edelleen Rommelia ja voittivat Britannian Libyassa ja Egyptissä. Samaan aikaan saksalaiset torjuivat talven aikana sekä puna-armeijan hyökkäyksen lähellä Leningradia että uuden hyökkäysyrityksen lähellä Stalingradia ja Rzhev-Sychov-suunnassa. Kevät meni suhteellisen rauhallisesti. Epäonnistuttuaan saavuttamaan menestystä Neuvostoliitolle talvella, se keräsi voimaa. Ja saksalaiset etenivät Afrikassa ja Lähi-idässä. Vangittiin Egyptin, Irakin ja Kuwaitin kukistumisen jälkeen. Türkiye miehitti osan Syyriasta. Joka meni sotaan Britannian kanssa.
  Myös itärintamalla oli kesällä tyyntä. Natsit etenivät Sudanissa ja etenivät Iraniin ja Lähi-itään. Vasta elokuussa Stalinin joukot yrittivät edetä Stalingradissa. Mutta jälleen he juuttivat kovan saksalaisen puolustuksen.
  Pantteri, jolla oli panssarin lävistävä, tarkka ja nopeatulinen tykki, suoriutui erityisen hyvin puolustustaisteluissa.
  Saksalaiset viettivät koko neljäkymmentäkolmannen vuoden idässä puolustuksessa. Sillä välin he valloittivat Afrikan ja Iranin saapumisen jälkeen Intiaan yhdistyen japanilaisten kanssa.
  Talvella puna-armeija ei juuri edennyt. Stalin tutki rauhan mahdollisuuksia. Ja saksalaiset sulattivat Englannin siirtomaat. Churchill sairastui ja epävarmana hän päätti tehdä aselevon saksalaisten kanssa siirtokuntien menetyksen jälkeen. Tämä antoi fasisteille vapaat kädet idässä.
  Ja toukokuussa 1944 Wehrmacht aloitti hyökkäyksensä Kaspianmeren suuntaan.
  "Panthers"-2 ja "Tigers"-2 osallistuivat taisteluihin. Nämä koneet osoittivat voimansa, mutta pääasia oli suihkulento, jolla ei ollut vertaa. Erityisesti ME-262 ja XE-162.
  Ja monia arabeja, afrikkalaisia ja intialaisia värvättiin jalkaväkiin. He kiipesivät eteenpäin kuin tykinruoka.
  No, mennään taisteluun!
  Ruumiita heittelevä vihollinen murtautui Kaspianmerelle ja kielsi Kaukasuksen maalla. Ja turkkilaiset ja Rommelin joukot iskivät myös etelästä.
  Täyttä sotkua...
  Wehrmacht käynnisti yli kolmesataa divisioonaa, enimmäkseen ulkomaalaisia, hyökkäykseen. Ja hän saavutti merkittävää menestystä.
  Vaikka puna-armeija taisteli sankarillisesti.
  Varsinkin neljä tyttöä, Natasha, Zoya, Augustina ja Svetlana.
  He heittivät erityisen räikeästi kuolemanlahjoja viholliselle paljain jaloin.
  Mutta jopa rohkeat neljä ja kauniit noidat osoittautuivat yleensä voimattomiksi.
  Kaukasus valloitettiin kokonaan kesän aikana. Syksyllä Fritz valloitti myös Saratovin ja Kuibyševin etenemällä etelästä. Ja myös Uralsk, Guryev ja lähestyi Orenburgia.
  Talvella ne pysähtyivät. Tuli väliaikainen tyynnytys. Vain itse Orenburgissa käytiin taisteluita. Ja tästä kaupungista tuli jälleen legendaarinen. He muistivat siinä Emelyan Pugachevin aikakauden.
  Fuhrer yritti jonkin aikaa neuvotella lopullisen rauhan Yhdysvaltojen ja Britannian kanssa. Sitten he jatkoivat sotaa Japania vastaan. Vaikka ilman menestystä. Samurai merellä voitti useita voittoja.
  Keväällä 1945, huhtikuun 20. päivänä, operaatio Kreml aloitettiin hyökkäämällä Moskovaan.
  Taistelut etenivät erittäin kiivaasti. Saksalaiset joutuivat verisiin taisteluihin. Neuvostoliiton joukot taistelivat sankarillisesti. Kuitenkin kolmen kuukauden sitkeiden taistelujen jälkeen, joissa käytettiin suihkukoneita ja uusimpia E-sarjan tankkeja, saksalaiset piirittivät Moskovan. Muihin suuntiin he onnistuivat valloittamaan Tambovin, Penzan, Uljanovskin ja edistymään Ufaa kohti.
  Elokuussa Ryazan putosi, ja ero Moskovaan kasvoi entisestään.
  Stalin tarjosi rauhaa millä tahansa ehdolla. Fuhrer jätti tämän huomiotta. Mutta Moskova kesti joulukuuhun asti, jolloin se lopulta otettiin.
  Fritz valloitti myös Gorkin ja Kazanin vuoden loppuun mennessä.
  Talvitauon jälkeen toukokuussa 1946 Krauts muutti Uralille. Taistelu ei ollut enää niin intensiivistä. Monet kenraalit pettivät ja antautuivat ilman taistelua. Ja Stalin itse sai halvauksen eikä ollut niin taisteluvalmis.
  Sverdlovskin vangitsemisen jälkeen Neuvostoliiton hallitus muutti Novosibirskiin.
  Mutta Wehrmachtin armeija seurasi heidän kannoillaan.
  Vuodessa kaupungit valloitettiin. Otettuaan Novosibirskin myrskyllä Stalin suostui antautumaan vastineeksi henkilökohtaisesta turvallisuudesta.
  Ja pian Japani ja Yhdysvallat tekivät rauhansopimuksen. Iso-Britannia ja Yhdysvallat tunnustivat lopulta kaikki Wehrmachtin voitot.
  Hitler, valloitettuaan paljon aluetta, loi oman siirtomaavaltakuntansa yhdessä japanilaisten kanssa.
  Mutta hänellä ei ollut kauaa hallita. 20. huhtikuuta 1957 noitatytöt päättivät suorittaa operaation Fuhreria vastaan. Neljä noitaa hyökkäsi nyt keski-ikäisen diktaattorin asuinpaikkaan.
  Bikinisoturit pitelevät taikamiekkoja käsissään ja heittelevät salamia ja pulsareita paljain jaloin.
  Natasha juoksi myllyä, katkaisi fasistit ja heitti energiapallon paljain jalkansa varpailla huutaen:
  - Kunnia isänmaalle!
  Zoya viilteli taikamiekoillaan. Hän repi natsien vatsat auki ja twiittasi:
  - Uusille rajoille!
  Ja paljain varpaillaan hän vapauttaa pulsarin.
  Sitten Augustinus hyökkää. Hän myös pyörittää myllyä taikamiekoilla. Sitten hän heittää jotain tappavaa paljain jaloin.
  Sen jälkeen punainen harpy sanoo:
  - Mustalle jumalalle!
  Seuraavana hyökkäyksessä on Svetlana. Hän myös leikkaa kuin miekat ja päästää salaman paljain varpaillaan leikkaaen fasistit läpi.
  Sitten Natasha etenee, lyömällä Hitlerin henkivartijoita ja huutaen:
  - Ja pilkkan kaikki fasistit vihjeellä!
  Ja paljain jaloin, kuin tyttö, pulsar, ja se heittää.
  Ja tässä tulee Zoya hyökkäykseen. Kuinka pyörittää miekkoja ja leikata lihaa. Ja paljain varpaillaan hän päästää salaman.
  Sitten hän huutaa:
  - Olen supertyttö!
  Seuraavaksi Augustinuksen hyökkäys. Hän myös pyörii... Ja pudotti pari salamaa rinnastaan. Ja pulsari heittää paljain jaloin ja huutaa:
  - Olen supersoturi!
  Ja hänen punaiset hiuksensa leijuvat kuin proletaarinen lippu.
  Ja tässä Svetlana hyökkää.
  Hänen miekkansa pyörivät, ja hänen paljaat jalat levittävät energiahyytymiä, ja salama lentää hänen navastaan.
  Tyttö laulaa:
  - Me pilkomme lohikäärmeen ja tuhoamme Fuhrerin!
  Natasha myös heiluttaa miekkojaan hyökkäyksessä ja kaataa fasistit. Ja hänen paljaat jalkansa heittävät tappavia ohjuksia.
  Ja arkun ajavat sisään Hitlerin vartijat.
  Ja tyttö laulaa itselleen:
  - Olen hävittäjätaistelija,
  Ja mahtava terminaattori...
  Hajotti atomin kerralla,
  Ja pää seinää vasten!
  Zoya, hyökkäävä, otti sen ja heitti sen paljain varpaillaan, mikä räjäytti katon pois.
  Ja kuinka hän laulaa:
  - Kunnia kosmisille etäisyyksille!
  Ja jälleen hänen miekkansa leikkaavat viholliset pieniksi paloiksi ja revityn lihan paloiksi.
  Ja tässä Augustinuksen liikkeessä. Kuinka hän puida fasisteja. Ja verisen lihan palaset lentävät joka suuntaan.
  Ja tyttö paljain jaloin antaa periksi pulsarille ja haukkuu:
  - Olen mahtava kaunotar! Mistä kaikki pitävät!
  Ja tässä Svetlana on liikkeessä. Se vapauttaa myös salaman navasta. Ja pulsari heittää fasistit alas paljain jaloin. Ja hänen miekkansa ovat vain teloittajia.
  Sitten tyttö huutaa:
  - Kunnia isänmaalle!
  Natasha on villissä vimmassa. Hyökkää Krautteja vastaan. Hän silppuaa ne ja heittelee tulisia kuplia paljain kantapäällään.
  Ja laulaa itselleen:
  - Kunnia kodillemme!
  Ja hän myös pudotti nippu energiaa navastaan.
  Zoya pyörittää myllyä miekoilla. Katkaisee joukon fasisteja. Ja sitten hän heittää sen vihollista kohti kuin paljaat varpaat. Ja hajottaa vastustajat kaikkiin suuntiin.
  Sitten hän laulaa:
  - Kunnia Venäjän tsaarille!
  Tässä on Augustine kovassa hyökkäyksessä. Pilko vastustajat. Ja sitten hänen paljas jalkansa heittää salaman... Ja pulsari lentää ulos hänen paljaasta navastaan. Ja hajottaa Hitlerin henkivartijat.
  Sen jälkeen punatukkainen tyttö lauloi:
  - Et voi odottaa minulta armoa!
  Svetlana on myös hyökkäyksessä... Hän kaataa vastustajansa ja tuhoaa heidät. Heittää salaman napasta. Ja paljaat varpaasi kimaltelevat kokonaisista energiavirtojen kaskadeista.
  Ja hän laulaa itselleen:
  - Suuri kunnia minulle,
  Olen siistimpi kuin apina!
  Natasha on myös hyökkäyksessä... Kuin hän hakkaisi miekoilla. Ja paljain jaloin hän laukaisee murhanhimoisen esineen. Ja tässä tulee salama navasta.
  Sen jälkeen tyttö murisee:
  - Isänmaan kunniaksi!
  Zoya siirtyy seuraavaksi. Se myös tuhoaa vihollisia. Säkeilee salamaa suunsa takaa. Heittää energiahyytymiä navasta. Ja huutaa itsekseen:
  - Olen heittomestari!
  Ja hän pyörittää paljaita jalkojaan.
  Seuraavana Augustine hyökkäyksessä. Hän lyö fasisteja miekoilla ja pilkkoo ne pieneksi salaatiksi. Ja hän heittelee paljaita jalkojaan kuin pulsari. Ja jopa kaksi salamaa napasta... Ja tusina fasistia paistettiin paikan päällä!
  Soturi laulaa:
  - Äidin nimessä Rakas!
  Ja taas paljain jaloin on kuin pulsarin osuma!
  Ja sitten Svetlana hyökkää. Tämä on sellainen tyttö, joka ei voisi olla siistimpi. Tämä soturi ottaa sen ja heittää salamoita paljain jaloin. Ja tuhokuplat lentää navasta. Ja näin soturi huutaa:
  - Minulle valkeni, että tikalla on taltta!
  Natasha on liikkeellä. Se pyöri ympäri ja kymmenkunta fasistia kaadettiin. Ja tyttö vapautti tuhon tuotteen paljain varpaillaan. Napasta kuului salama, ja hän lauloi:
  - Ikuinen kuninkaani, maailman suurin kuningas!
  Ja pulsar lensi tytön paljaasta kantapäästä.
  Zoya jatkoi liikkumistaan. Hän otti miekat ja viilti. Hän murskasi vihollisensa ja räpytti silmää safiirisilmillään. Ja navasta energiapatsaan. Ja paljain jaloin tuhon pulsarit.
  Ja kuinka hän laulaa:
  - Minusta tulee mestari!
  Ja sitten Augustinuksen liikkeessä... Hänen miekkansa ovat kuin myllyn terät. Hän pilkkoo itsensä epäröimättä. Ja navasta lentää maagisesta tulesta tehdyt terävät nuolet. Ja tytön paljaat jalat antavat sellaisia tuhon lahjoja.
  Ja punapää itse karjuu:
  - Suuri mestaruus!
  Svetlana ei myöskään ole lahja. Hän otti sen ja heitti paljain jaloin lasinsirpaleet. Ja kaksi tusinaa fasistia kaatui kuolleena. Ja kuinka se ampuu kokonaisen rivin navasta. Ja hän leikkaa kaikki fasistit ilman ongelmia.
  Ja silmänräpäyksessä hän huomauttaa:
  - Olen suuri unelma!
  Natasha kääntää kolminkertaista myllyä taikamiekoilla. Hän ottaa sen ja heittää lahjoja paljain sormin. Ja paljaalla kantapäällään tulinen antaa muutaman kuplan...
  Ja navasta on kokonainen salamakaskadi.
  Sitten hän laulaa:
  - Lasermiekka,
  Hän haluaa katkaista vihollisensa!
  Zoya on villissä hyökkäyksessä. Ja hänen miekkansa ovat todella timanttiporoja. Ja he murskaavat Krautsit kuin sadan punnan kuori. Mutta kun he ottivat tytön paljaat jalat ja heittivät jotain veristä.
  Ja sitten se otti vallan ja räjähti.
  Zoya karjui:
  - Olemme uusia mestareita!
  Ja tässä on Augustinus liikkeessä. Kuinka hän kaataa vihollisensa. Ja hänen miekkojensa heilahtelut leikkaavat kaikki.
  Ja paljain jaloin erilaisia kuoleman lahjoja lentävät ulos.
  Ja Augustine lauloi:
  - Pyhä salamani!
  Ja hänen suustaan tulee tuli!
  Ja täällä Svetlana on liikkeellä. Se on myös kuin hän olisi vapauttanut napastaan murhanhimoisen voiman lahjan.
  Sitten tyttö lauloi:
  - Olen ehdoton mestari!
  Ja hän otti paljain jaloin ja lähetti pulsarin. Ja helvetin tuli lensi hänen kurkustansa. Ja nyt paljas kantapää väistyi kupliin.
  Ja navasta tulee tappava ja murhaava salama.
  Natasha käytti myös miekkoja. Hän pilkkoi paljon fasisteja. Ja kuinka se irtoaa navasta kuin salama. Ja hän tahraa Fuhrerin henkivartijat pieniksi paloiksi.
  Sen jälkeen hän laulaa:
  - Isänmaan ja vapauden puolesta loppuun asti!
  Ja paljaista varpaistasi laskeutuu jotain aivan murhanhimoista.
  Zoya hyökkäsi vihollisten kimppuun, paljastaen hampaat, karjui:
  - Villi porukka! Murskaa vihollinen!
  Ja hän myös heittää tämän pois paljain jaloin. Ja sellaiset murhaavat purskeet tulivat navasta.
  Tyttö huudahti:
  - Suuri häpeä!
  Ja sitten myös Augustine muutti. Hän loisti myös smaragdisilmillä. Ja joukko salamoita putosi hänen navastaan. Ja hän laukaisi paljaat varpaansa vihollista kohti.
  Ja hän löi miekoillaan huutaen:
  - Olen pidempi kuin kaikki maailmanmestarit!
  Ja sitten Svetlana hyökkää. Joten hän puskee ja leikkaa kaikkia. Ja hän on niin siisti ja leikkisä tyttö. On myös kirjaimellisesti konekiväärin räjähdys, joka tulee navasta. Ja hän kaataa monia fasisteja. Ja paljaat jalat sylkevät sellaisia energiahyytymiä virroina.
  Soturi lauloi:
  - Tavoite on lähellä!
  Ja keräsi voimia heittämiseen!
  Lopulta ne neljä tunkeutuivat Hitlerin toimistoon. Tappoi kaikki vartijansa. Ja itse ykkösfasisti vedettiin sängyn alta.
  Hitler huusi:
  - Annan Puolalle!
  Natasha kysyi sarkastisesti:
  - Tai ehkä Kaukasiaan?
  Fuhrer karjui:
  - Kyllä, ainakin kaksi Kaukasia, älä tapa!
  Tytöt vastasivat yhteen ääneen:
  - Suutele jalkojamme!
  Hitler voihki, täytti juuri kuusikymmentäkahdeksan vuotta, ryömi polvilleen ja suuteli tyttöjen paljaita, pyöreitä korkokenkiä. He hymyilivät ja nauroivat.
  Fuhrer suuteli jokaisen tytön pölyistä ja veristä jalkapohjaa kolme kertaa.
  Sen jälkeen Natasha otti Hitlerin oikeasta kädestä paljain varpaillaan, Zoya tarttui Hitlerin vasempaan käteen, myös paljain jaloin. Augustina ja Svetlana tarttuivat Fuhrerin nilkoista paljain varpaillaan.
  Sen jälkeen tytöt vetävät kaikkien aikojen ja kansojen suurimman rikollisen kaikkiin suuntiin, ottavat hänet, repivät hänet pois.
  Ja Hitlerin kädet ja jalat revittiin irti, ja kivun shokista lohikäärmeen hallitsija kuoli paikalla.
  Tuo kosto löysi tappajan ja maailmanhistorian suurimman teloittajan.
  Tähän satu päättyy, vaikka tällä planeetalla siitä on tullut painajainen todellisuus, ja hyvin tehty niille, jotka kuuntelivat!
  
  
  NIDIA HITLERIÄ VASTAN
  Vuonna 1941 Hitler valtasi Kreetan saaren ja muutti mielensä Neuvostoliittoon menemisestä. Se, että Stalin ei hyökännyt Saksaa vastaan Jugoslavian hyökkäyksen aikana, vakuutti füürerin siitä, ettei ollut suunnitelmia hyökätä häntä vastaan idästä.
  Lisäksi aavistelut viittasivat siihen, että idässä ei tule helppoa voittoa, ja sinne oli parempi olla menemättä.
  Fritz vahvisti Rommelin ryhmää ja onnistui suostuttelemaan Turkin päästämään joukkoja Lähi-itään. Britit kukistettiin täysin Egyptissä ja ajettiin pois Irakista ja Lähi-idästä. Pian Franco suostui Gibraltarin valtaukseen.
  Tämän jälkeen saksalaiset eivät voineet enää siirtää joukkojaan Afrikkaan ja edelleen Lähi-itään.
  Intia on kaatunut. Ja sitten, ilman mitään ongelmia, Musta maanosa valloitettiin vain kuudessa kuukaudessa. Ja huipentuma oli hyökkäys Britanniaa vastaan ja joukkojen laskeutuminen metropoliin marraskuussa 1942.
  Englanti kaatui kahdessa viikossa. Ja krautit saivat lopulta jalansijan itäisellä pallonpuoliskolla.
  Mutta sota Yhdysvaltojen kanssa jatkui edelleen. Ja se kesti syrjäisyyden vuoksi meren rannalla ja joukkojen kuljetusvaikeuksien vuoksi.
  Saksalaiset rakentavat suurta laivastoa hyödyntäen Afrikan, suuren osan Aasiaa ja Australiaa luonnonvaroja. He käyvät yhdessä Japanin kanssa sukellusvenesotaa.
  Neljäkymmentäkolmatta ja neljäkymmentäneljä vuotta vietettiin taisteluissa merellä. Islanti ja Grönlanti vangittiin. Ja vuonna 1945, kun saksalaisilla oli jo E-sarjan panssarivaunuja, he laskeutuivat Kanadaan ja keskittivät joukkonsa Argentiinaan.
  Nämä olivat heidän suunnitelmansa. Vaikka viestinnän puute vaikeutti hyökkäämistä Yhdysvaltoihin.
  Mutta syyskuussa suurin osa Kanadasta vangittiin.
  Sekä saksalaiset että japanilaiset joukot saapuivat Yhdysvaltojen pohjoisille alueille.
  Mutta sitten Fritzet tapasivat neljä tyttöä.
  Monica, Leah, Gertrude ja Angelina.
  Taisteluun osallistui neljä kaunotar. Monica, Leah, Gertrude ovat blondeja ja Angelina on punapää.
  Ja anna tyttöjen tuhota Kolmannen valtakunnan valtava armeija.
  He ampuvat itseään konekivääreistä.
  Täällä Monica heittää kranaatin paljain jaloin ja laulaa:
  - Kunnia voimalleni! Kaikki leikattiin alas!
  Leia kääntyy. Hän myös leikkaa vihollisia tulipalolla ja huutaa keuhkoihinsa:
  - Minun armeijani on vahva!
  Ja paljain jaloin hän heittää kuoleman lahjan.
  Tulinen tai punatukkainen Angelina laukaisee kuoleman lahjan paljain varpaillaan ja vinkuilla:
  - Minun voittoni!
  Ja hän myös antaa vuoronsa!
  Sitten Gertrude potkii kuolemanlahjaa paljain jalkaillaan ja huutaa korviaan:
  - Olen mestari!
  Ja taas hän käynnistää murhanhimoisen purskeen.
  Monica ampuu taas fasistilaumoa ja laulaa:
  - Kunnia maailmalleni!
  Ja paljain varpaillaan hän heittää tappavan kuolemanlahjan, murskaa vastustajansa.
  Leia ampuu myös. Hän on erittäin terävä tyttö. Ja paljaat jalat ovat kuin kranaattien heittämistä vihollista kohti.
  Ja tyttö karjuu:
  - Olen USA:n hypersoturi!
  Seuraavaksi Angelina ampuu. Hän tekee sen erittäin tarkasti. Ja tappajalahja lentää hänen paljaista varpaistaan.
  Ja kaunis tyttö karjuu:
  - Minusta tulee ehdoton maailmanmestari!
  Ja kuinka soturi näyttää pitkän kielensä!
  Ja sitten Gertrude yritti. Ja myös kuten jono antaa. Ja sitten paljain varpaillaan hän heittää kuoleman lahjan.
  Ja hajottaa kaikki vastustajat lihapaloihin.
  Neljä tyttöä työskentelee siis aktiivisesti. Vihollisarmeijan paine on selvästi loppumassa.
  Vaikka ei, valtavia tankkeja ilmestyy, sarja E. No, tytöt odottavat niitä.
  Monica heittää kranaattia paljain jaloin ja vinkua:
  - Taistelemme avaruudessa!
  Ja hänen paljaasta kantapäästään kuoleman lahja pomppii E-50-toukalta. Tämä auto vaurioitui ja pysähtyi.
  Soturi huutaa:
  - Hienoa!
  Seuraavana on Leia taistelussa. Myös paljain jaloin, kuin heittäisi kuolemanlahjan. Murskaa vihollinen. Ja tankista tuli tiukka.
  Ja soturi karjuu:
  - Olen tyttö bikineissä!
  Angelina tappelee seuraavana. Hän myös heittää kranaatin E-75:een paljain jaloin, ja saksalaisen vampyyrin on vaikeaa.
  Ja soturi huutaa:
  - Minä näytän superluokan!
  Ja Gertrude taistelee. Hän on myös soturi, joka ei tunne sääliä tai epäilystä.
  Kauneus otti sen ja huusi:
  - Iso regatta!
  Ja murhaava kranaatti lensi paljaasta jalasta.
  Monika ampuu taas ja vinkua:
  - Taitolento ja miehistö!
  Myös hänen paljas raajansa kestää ja kuoleman virta heittää. Ja hän repii eroon kaikki viholliset.
  Sen jälkeen soturi huutaa:
  - Olen supertyttö!
  Ja Leia on todellinen sankaritar taistelussa. Ja hän lyö vihollisiaan. Ja paljain jaloin hän heittää kranaatin, ottaa joukon vihollisia ja repii ne erilleen. Ja sitten hän huutaa:
  - Olen se tyttö, joka on Superman!
  Ja taistelussa Angelina, myös paljain jaloin, heittää kuoleman lahjan. Hän repii vihollisen palasiksi ja laulaa:
  - Olen helvetin demoni!
  Ja hän iskee vihollista tulipurskeella.
  Mutta Gertrude on lyöntipallossa. Ampuu itsensä ilman seremonioita tai ennakkoluuloja. Ja hän ottaa sen, laukaisee tuhon lahjan paljain varpaillaan ja murskaa vihollisensa. Onko tämä kovin taistelullinen?
  Neljä tyttöä taisteli kuin ritarit tai enkelit. Mutta kaikella on rajansa. Ja niin soturit vetäytyivät...
  Syksy ja talvi 1945 kuluivat sitkeissä taisteluissa. Voimat olivat epätasaiset. Saksalaisten E-sarjan tankit ovat liian paljon vahvempia kuin Shermanit ja jopa pienilukuiset Pershingit. Ja suihkulentotoiminnalla ei ole lainkaan vertaa. Ja jopa diskoja alkoi ilmestyä, täysin haavoittumattomina pienille aseille.
  Joten Yhdysvallat on vähitellen vangittumassa erilaisiin Kolmannen valtakunnan ulkomaisiin osastoihin.
  Suuri osa Amerikasta valtaa syksyn ja talven aikana. Plus myös kansannousut Etelä-Yhdysvalloissa ja saksalaisjuuristen kenraalien pettäminen. Ja myös uusien konekiväärien ja jopa Wehrmachtin maanalaisten tankkien kiistaton ylivoima.
  Ja keväällä huhtikuussa 1946, kun Kolmannen valtakunnan lauma piiritti ja valloitti Washingtonin ja New Yorkin, Yhdysvallat antautui.
  Näin sodan toinen sivu käännettiin.
  Mutta toukokuussa 1947 alkoi toinen taistelu, tällä kertaa Japanin kanssa.
  Ja kampanja Neuvostoliittoa vastaan lykättiin jälleen.
  Ja nyt neljä tyttöä Yhdysvalloista ei luovuttanut ja taistelevat jälleen vihollista vastaan.
  Kesä 1947 ja helteet, soturit bikineissä. Ja he taistelevat itseään vastaan.
  Monica heittää kranaattia paljain jaloin ja vinkua:
  - Olen terminaattori!
  Ja hän antaa vuoronsa.
  Leia myös ampuu ja tekee sen erittäin tarkasti. Ja taas hänen paljaat jalkansa heittelevät jotain. Ja tuhoavat.
  Ja tyttö huutaa:
  - Taistele taitolento!
  Seuraavaksi Angelina ampuu. Murskaa vastustajat. Pudottaa heidät joukoittain. Ja hänen paljaat varpaansa heittelevät taas jotain julmasti murhaavaa.
  Soturi huutaa:
  - Olen teräskynsi!
  Ja Gertrude ampuu itsensä ja leikkaa vihollisensa. Sen jälkeen hän heittää kuoleman lahjan paljain jaloin ja mutisee:
  - Sotilaalliset teemat ja matematiikka!
  Ja taas hän vie kaikki ja leikkaa heidät hulluuden tasolle!
  Kyllä, ne neljä taistelevat. Mutta voimat ovat eriarvoisia. E-50 U -sarjan uudet tankit, tiheämpi asettelu, korkeus alle kaksi metriä ja 170 sivupanssari, 250 millimetriä otsaa ja kuusikymmentäviisi tonnin paino 1800 hevosvoiman moottorilla.
  Japanilaiset eivät voi vastustaa tätä. Samoin kuin ME-462:ta vastaan, joka tuhoaa kaikki vihollisen lentokoneet ilman minkäänlaista seremoniaa kuin kolobokit.
  Ja päinvastoin, on myös lentäviä kiekkoja. Ja he rikkovat kaiken.
  Lyhyesti sanottuna, kuudessa kuukaudessa Japani kukistettiin kokonaan ja kaikki sen siirtokunnat vangittiin.
  No niinhän siinä kävi. Fuhrer valloitti pian kaikki maailman maat Neuvostoliittoa lukuun ottamatta.
  Toistaiseksi kaikki on ollut enemmän tai vähemmän rauhallista. Mutta sitten Stalin kuoli, ja Nikita Hruštšov tarttui valtaan. Ja suhteet Kolmanteen valtakuntaan monimutkaistuivat jälleen.
  Puhumattakaan siitä, että Neuvostoliitto kehitti ydinaseita. Ja pidettiin myös kahdeskymmenes kongressi, joka tuomitsi aiemman politiikan.
  Ja 22. kesäkuuta 1956 Kolmas valtakunta aloitti hyökkäyksen jo keski-ikäisen, mutta erittäin aggressiivisen Hitlerin käskystä. Hänen laumansa odotti nopeaa voittoa, mutta odottamaton yllätys odotti häntä!
  Ei vain neljä amerikkalaista tyttöä, vaan myös neljä venäläistä kaunottarea ja noitaa lähtivät taisteluun Wehrmacht-laumoja vastaan. Ja armeijan eri aloilla on kokonainen ryhmä tyttöjä, ja he ovat myös kaikki noitia!
  
  NAPOLEON POIKA-POIKA-ALEKSANDERIN ENSIMMÄISEN POIKA
  Napoleon ei mennyt Venäjälle, ja yleensä meni naimisiin Aleksanteri Ensimmäisen nuoremman sisaren kanssa. Tämä johti joihinkin muutoksiin historiassa.
  Ensinnäkin tsaari-Venäjä taisteli Itävaltaa vastaan ja valloitti Galician. Toiseksi Ranska järjesti Italian ja asetti sinne Napoleonin pojan ja venäläisen prinsessan.
  Ja sitten Venäjä ja Ranska valloittivat ja jakoivat Turkin.
  Sitten Britannia valloitettiin yhteisillä ponnisteluilla. Espanjan siirtomaista tuli lopulta ranskalaisia, kuten suurin osa Afrikasta. Ja sitten Intia ja Iran olivat kiireisiä!
  Aleksanteri Ensimmäisen kuoleman ja Konstantinuksen luopumisen jälkeen tapahtui vallankaappaus, ja neljätoistavuotias roomalainen keisari Napoleon II nostettiin Venäjän valtaistuimelle. Ja Napoleonin kuoleman jälkeen vuonna 1836 Napoleon II:sta tuli Ranskan ja koko Euroopan ja monien siirtokuntien hallitsija.
  Yksi superimperiumi syntyi ja laajeni edelleen. Napoleon II valloitti myöhemmin Kiinan ja Indokiinan sekä koko Afrikan. Ja Australia ja Kanada. Ja hän kuoli vuonna 1879 lähes 68-vuotiaana.
  Sitten Napoleon III peri valtaistuimen. Hän halusi myös taistella. Mutta kaikkialla maailmassa vain Yhdysvaltojen alue jäi valloittamatta Ranskalta!
  Ja Napoleon III aloitti sodan Amerikan kanssa vuonna 1890. Viimeinen maa, joka ei ollut Ranskan hallussa.
  Ja valtava viiden miljoonan sotilaan armeija kaikkialta maailmasta saapui Yhdysvaltojen alueelle.
  Voimat olisivat eriarvoisia. Mutta amerikkalaiset taistelivat Napoleon III:ta vastaan sankarillisesti.
  Varsinkin neljä tyttöä: Monica, Leah, Gertrude, Anna! Ja he taistelivat kuin kobrat ja sankarittaret.
  Monica pilkkoi teräviä metallilevyjä miekoilla ja paljain varpain. Ja löi vastustajien läpi.
  Ja soturi lauloi:
  - Kunnia Amerikalle!
  Leia taisteli myös vieraan armeijan kanssa miekoilla ja sihisi aggressiivisesti:
  - Kunnia maailman parhaalle maalle!
  Ja hän myös laukaisi murhanhimon paljain jaloin.
  Gertrude taisteli valtavalla armeijalla, myös paljain jaloin, heitti erittäin teräviä neuloja ja löi vihollisia.
  Tähän tyttö huusi:
  - Olen sen luokan taistelija, että se on super!
  Anna myös taisteli ja heitti murhaavia lahjoja paljain jaloin.
  Ja hän huusi:
  - Meillä on hienoja saavutuksia!
  Mutta riippumatta siitä, kuinka lujasti nämä neljä taistelivat, ja jopa sankarillisesti, ranskalaisten ylivoimaiset joukot voittivat heidät silti.
  Tytöt otettiin kiinni. Siellä heidät riisuttiin ja kidutettiin julmasti. He vääntelivät kätensä telineeseen, löivät niitä ruosalla ja kuumalla langalla. He polttivat paljaat jalkapohjansa tulella ja laittoivat kuumaa rautaa paljaisiin kantapäihinsä. Mutta tytöt eivät koskaan tunnustaneet Napoleon III:n uutta sääntöä.
  Sen jälkeen heidät lähetettiin töihin, melkein alasti, louhoksille. Ja Amerikasta tuli uusi Ranskan maakunta.
  Kun Napoleon III kuoli vuonna 1903 68-vuotiaana, Napoleon IV:stä tuli keisari. Hänen saapumisensa merkitsi uutta hallitusta. Parlamentin roolin vahvistaminen ja aateliston vaikutusvallan vähentäminen. Maailmanlaajuinen valtakunta muuttui vähitellen demokraattisemmaksi.
  Ja vuonna 1917 ensimmäinen ihminen lensi avaruuteen. Näin avautui astronautiikan aikakausi.
  Vuonna 1922 ihmiset lensivät kuuhun. Ja vuonna 1933 Marsiin. Ja vuoteen 1950 mennessä he olivat vierailleet kaikilla aurinkokunnan planeetoilla. Mutta vuonna 2000 alkoi ensimmäinen lento tähtiin, kokonainen avaruusretkikunta. Tämä on tekoäly vain Napoleon Bonaparten ja venäläisen prinsessan avioliiton takia.
  Kuinka koko ihmiskunnan kohtalo riippuu pienimmästäkin mahdollisuudesta.
  
  HAASTATTELUT KIINAA VASTAAN
  HUOMAUTUS
  Oleg Rybachenko ja Margarita Korshunova muuttivat Siperiaan 1700-luvulla, missä he aloittivat sodan Kiinan valtakunnan kanssa Manchu-dynastian hallinnassa. Kuolemattomat muukalaiset muuttavat historian kulkua, ei vain Kiinassa.
  Sota raivoaa kuin hurrikaani
  Poika taistelee suuren armeijan kanssa...
  Leikkaamme raivokkaan sumun läpi
  Vaikka joskus se on jopa liian vaikeaa!
  
  Vihollinen on erittäin vahva,
  Jatkuva lumivyöry tulossa...
  Kirkkaan helakanpunaisten lippujen kahinan alla ryntäävät,
  Mutta uskon, että voitamme taistelun toukokuussa!
  
  Älä usko, että meidät voitetaan,
  Olemme suuria sotureita Jumalalta...
  Eikä se keskeydy, tiedän elämän langan,
  Vaikka joskus se voi olla hyvin tiukkaa!
  
  Tunne Venäjän suuruus tässä:
  Uskokaa minua, isänmaa on arvokkaampi kuin mikään muu...
  Ja siellä on erittäin vahva venäläinen talo,
  Ja lyö ilkeää fasistia naamaan!
  
  Älä usko sitä, lauma ei riko Venäjää,
  Mikä ei paina sinua polvillesi...
  Taistele hillittömästi, älä pelkää,
  Uuden sukupolven nimissä!
  
  Venäjän talolle, sen heinäsuovasta,
  Taistelemme kovasti...
  Loputon unelma toteutuu,
  Et ole soturi, jolla on klovnin sielu!
  
  Tässä olet, poika, joka vannoo uskollisuutta isänmaalle,
  Ryhdy suuren Svarogin soturiksi...
  Ei, et voi rakentaa onnea verelle,
  Kun ei ole Jumalaa Jeesuksen sydämessä!
  
  Voimme saavuttaa uusia tapoja,
  Kukkivan maan suuruus...
  Ja tappaa hirviö,
  Joten planeettasta tulee pian paratiisi!
  . LUKU nro 1
  Poika ja tyttö sekä neljä noitatyttöä päätyivät Etelä-Siperiaan ja torjuivat kiinalaisten hyökkäyksen. Se oli vähän tunnettu sota, kun manchut olivat vallassa Kiinassa ja laajenivat aktiivisesti Aasian eri alueilla.
  Ja niin he hyökkäsivät venäläisiä vastaan Tiibetin alueella. Ja todellinen tarina on, että he onnistuivat ottamaan osan alueesta. Lisäksi Venäjää heikensi sillä hetkellä talonpoikaisväki ja Stenka Razinin kasakkasota. Ja joukkoja olisi siirrettävä hyvin pitkiä matkoja.
  Mutta kuolematon poika ja tyttö sekä neljä Terminaattorin tyttöä tulivat avuksi venäläiselle linnoitukselle.
  Valtava Kiinan armeija hyökkäsi hiljattain rakennettuun venäläiseen linnoitukseen. Ja voimat olivat selvästi eriarvoisia.
  Venäläisiä on vain tuhat ja kiinalaisia kaksisataa tuhatta. Ja näytti siltä, ettei ollut mitään mahdollisuutta vastustaa.
  Mutta kuusi luokan soturia ovat erittäin valmiita taistelemaan.
  Oleg Rybachenko seinällä. Kuolematon poika, noin 12-vuotias, heittelee neuloja paljain varpaillaan. Ja iskee etenevää kiinalaista. Kymmeniä kerralla.
  Margarita heittelee neuloja paljain varpaillaan. Tyttö tuhoaa vastustajansa ja huutaa:
  - Suuri voimani!
  Ja hän taistelee rohkeasti.
  Natasha heittää myös voimakkaan bumerangin paljain varpaillaan. Kuinka se murskaa vastustajia ja vinkua:
  - Suuren kunnian nimissä!
  Sitten Zoya hakkeroi kiinalaisia miekoilla ja heittelee samalla myrkkypuikkoja paljain jaloin. Ja hän laulaa itselleen:
  - Venäjän laajuudessa,
  Voimme pelastaa kaikki!
  Ja taas miekat putoavat vastustajien päälle. Ja jos ne leikkaavat, niin ilman sääliä.
  Mutta kun Aurora alkoi tuhota ja heitellä bumerangeja paljain varpaillaan, se oli täydellinen tuho. Ja surmatut kiinalaiset joutuvat punaisen paholaisen iskujen alle.
  Ja tyttö karjuu:
  - Murskaan ja revin kaiken palasiksi!
  Ja molemmilla miekoilla hän ottaa ja viiltää!
  Ja hänen paljaalta kantapäästään lentää terävä ja lävistävä kiekko. Tämä on yleensä täydellisen kuoleman tyttö.
  Ja tässä Svetlana ratkaisevassa taistelussa. Kidutetaan kiinalaisia ja leikataan ne pieniksi paloiksi miekoilla.
  Tyttö pyöritti perhosta, ja seitsemän taivaallisen valtakunnan soturia hakkeroitiin kuoliaaksi.
  Ja sitten terävät, myrkylliset neulat lentää paljaista varpaista. Ja he löivät kiinalaisia.
  Oleg Rybachenko taistelee keltaisia sotureita vastaan. Hänen miekkansa välkkyvät kuin potkuri.
  Poika laulaa innolla:
  - Minusta tulee vahvin maailmanmestari,
  Voitamme Amerikan, Kiinan!
  Ja taas poika heittelee teräviä pelejä lasten jalkojen paljain varpain. Ja kaksi tusinaa kuollutta kiinalaista putoaa kerralla.
  Tämä on taistelu. Todellisessa historiassa tsaari-Venäjä menetti osan alueestaan. Mutta täällä venäläiset ritarit taistelevat eivätkä aio periksi.
  Oleg Rybachenko taistelee ja laulaa:
  - Mutta olemme ritareita täynnä venäläistä henkeä,
  Teloittajat eivät koskaan kuule vaimeaa huokauksemme!
  Ja taas poika heittää erittäin teräviä, ja vahvalla myrkkyllä, noitien valmistamia, hyvin ohuita neuloja!
  Tyttö Margarita on hänen vieressään. Ja hänen jalkansa heittävät myös sellaisia tappavia neuloja. Ja heidän kätensä pilkkoo hyökkäävät kiinalaiset. Soturi tuhoaa vihollisensa ja laulaa:
  - Olen niin siisti, kuin kaikkien maiden demoni...
  Dima, Dima, Bilan! Dima, Dima Bilan!
  Kaikkien maiden herra!
  Natasha myös pilkkoo kiinalaisia ja laulaa:
  - Illan sarastaessa emme anna Saatanan voittaa!
  Ja hänen paljaista jaloistaan lentää myös murhaavia neuloja.
  Seuraavaksi Zoya tuhoaa viholliset. Ja valtavan energian tunnelmat näyttävät tulevan tästä tytöstä.
  Ja bumerangit ja terävät neulat lentävät kauneuden paljaista jaloista.
  Soturit huutavat:
  - Olen iso paljasjalkainen unelma ja kaunotar!
  Ja taas hän heittää jotain erittäin tappavaa vastustajiinsa.
  Mutta kun Aurora pyörittää myllyä ja kaataa kiinalaiset, tämä on tuhoamisen taitolento.
  Ja sitten punapää heittelee lävistysneuloja paljain varpaillaan. Ja kuolleet keltaiset soturit kaatuvat.
  Mutta kun Svetlana osuu. Ja samaan aikaan hänen paljaista jaloistaan lentää koko joukko neuloja, jotka lävitsevät ja tappavat kaikki.
  Ja soturit huutavat:
  - No, no, no - fasisti saa nikkelin!
  Ja hänen paljaat jalat iskevät jälleen murhanhimoisen lyönnin kiinalaisia kohti.
  Natasha, pilkkoen keltaisia sotureita miekoilla, huomautti:
  - Se oli sekä helpompaa että vaikeampaa natsien kanssa!
  Svetlana johtanut myllyä huomautti:
  - Ja meidän tyttöjen kanssa se on aina helppoa!
  Aurora toisti tuuletintekniikan ja mutisi:
  - Et kyllästy kanssani ollenkaan!
  Ja hänen paljaista jaloistaan lentää tappava pisto.
  Ja Zoya vain ottaa sen ja huutaa:
  - Emme ole torakoita, olemme suuren kunnian tyttöjä!
  Ja taas jotain lentää hänen paljaista jaloistaan ja osuu viholliseen.
  Tytöt ottivat tehtävän tunnollisesti.
  Tämä linnoitus on lähes ainoa venäläinen linnoitus alueella. Rakenteilla on vielä pari kaupunkia. On hyvä, että kiinalaiset eivät sekaantuneet Amuriin. Mutta todellisessa historiassa Venäjä menetti osan alueestaan. Erittäin aggressiivinen dynastia vallassa Kiinassa. Tytöt voivat kuitenkin saada Luciferin rykmentit lentoon.
  Oleg Rybachenko pilkkoo kiinalaiset. Ja samaan aikaan poika laulaa:
  - Siitä tulee korkein luokka...
  Ja sitten pojan paljain jalan heittämä bumerangi lentää ja huutaa:
  - Porcupine pilkkoo kaikki!
  Margarita heitti myös vihollista tappamiseen tarkoitetulla tavalla. Hän murskasi sen paloiksi ja huusi:
  - Olen avojaloin unelma ja suuri kaunotar!
  Ja hänen jalkansa heittelee villejä kiekkoja.
  Seuraavana taistelussa on Natasha. Ja hän myös heittää jotain vihollista kohti, mikä jakaa vastustajansa.
  Ja hän tekee sen erittäin taitavasti.
  Ja hänen paljaat jalkansa heittävät kauemmaksi, tappavia neuloja.
  Seuraavaksi Zoya taistelussa. Hän myös heittelee vihollista vastaan erilaisia hakaristeja ja bumerangeja.
  Ja leikkaa vihollisen.
  Sen jälkeen hän sanoo:
  - Kunnia hyvälle kuninkaalle!
  Mutta Aurora on taistelussa. Hän myös tuhoaa vihollisia Kiinasta. Ja jos se heittää, se heittää tappavalla voimalla.
  Ja samaan aikaan hän laulaa:
  - Kyllä, Venäjän maapallon nimissä!
  Ja murhasyytökset leviävät myös hänen paljaista jaloistaan.
  Svetlana ei myöskään petä vihollista. Ja hänen paljaista jaloistaan lentää jotain, joka tuo ilmeisen kuoleman.
  Ja soturi laulaa:
  - Emme koskaan anna periksi! Ongelmat eivät tule Venäjälle!
  Ja taas kiinalaiset loukkaantuvat. Ja hän pilkkoo sen ilman seremoniaa.
  Kuusi soturia ja soturia iski kovasti. Ja hän katkaisee vihollisen ja heittää heidät paljain jaloin.
  Oleg Rybachenko pilkkoo kiinalaisia, lauloi:
  - Tähtitaistelija, torvisi soi turhaan -
  Sinun maasi on kaukainen epäilyttävässä loistossa...
  Taistelun liekit tärisevät rivien välissä -
  Yksipuolisessa pelissä ilman sääntöjä!
  Ja toinen bumerangi lentää pojan paljaista jaloista leikkaaen kurkun kymmeneltä kiinalaiselta.
  Poika, kuten näemme, on taistelija.
  Ja Margarita on myös taistelussa. Ja näin hänen paljaat jalkansa toimivat. Hän tuhoaa viholliset epäilemättä erittäin viileällä tavalla.
  Ja hänen miekkansa ovat kuin teloittajat.
  Soturi huutaa:
  - Olkoon kunniaa!
  Natasha ampuu myös paljain jaloin ja heittää jotain tappavaa. Ja samalla hän pilkkoo aktiivisesti miekoilla.
  Samalla piippaa:
  - Lähipiirini on hallituksen miehistö!
  Seuraavana taistelussa on Zoya. Myös tuhon korkeimman tason paholainen. Kuinka piirtää perhonen miekoilla. Ja sitten hän ottaa sen ja heittää tuhoisia elementtejä paljain jaloin.
  Sen jälkeen hän huutaa:
  - Armeija iloitsee - etenee!
  Ja koko rivi niitettyjä Kiinan putouksia.
  Tyttö laulaa itselleen:
  - Zoya rakastaa tappamista! Voi tätä Zoyaa!
  Täältä tulee Aurora nopeassa hyökkäyksessä. Tai tarkemmin sanottuna aggressiivinen puolustus. Ja paljain jaloin hän tyrmää viholliset.
  Ja samalla piippaa. Ja kun hänen sapelinsa kulkevat kuin kultivaattorin terät, kolme tusinaa kiinalaista repeytyy palasiksi!
  Ja Aurora huutaa:
  - Makeita sointuja, Venäjän lippu on erittäin ylpeä!
  Ja nyt hänen paljas kantapää osuu kiinalaisen kenraalin leukaan. Hän ottaa sen ja putoaa.
  Zoya on aggressiivinen taistelussa. Hän katkaisee vihollisensa ja huutaa:
  - Epäilemme ja tapamme kaikki!
  Ja sellaiset tikarit lentävät paljaista jaloista.
  Svetlana ei myöskään petä ketään. Ja hän tuhoaa vihollisensa kuin viikate, joka leikkaa ruohoa. Kiinalaiset putoavat.
  Tyttö huutaa:
  - Hullu neula! Pois pihalta!
  Oleg Rybachenko leikkaa pois joukon keltaisia sotureita miekkaiskuilla. Ja sitten paljain jaloin hän heittää tähden ja huutaa:
  - Minun armeijani on vahvin!
  Terminaattoripoika nähdään vihollisten tuhoamisen huipulla. Ja hän toimii valtavalla intohimolla.
  Ja toinen kuoleman lahja lentää hänen paljaista varpaistaan. Ja kuinka se valtaa seinää kiipeävät kiinalaiset.
  Keltaiset soturit ovat fanaatikkoja. Ruumiita oli jo kasattu kokonaisina. Ja he jatkavat kiipeilyä ja kiipeilyä ja kiipeilyä!
  Mutta poika ja tyttö ovat yksinkertaisesti tappavan voiman ruumiillistuma. Ja kun ne pilkkovat, veriroiskeet lentävät kaikkiin suuntiin ja hyvin kauas.
  Oleg Rybachenko lauloi:
  - Sankarillisuuden saavutus ylistetään,
  Olemme planeettojen valloittajia!
  Margarita, tämä levoton tyttö lauloi:
  - Emme pysähdy hetkeksi.
  Kuuluu jonkun vaimentunut huuto!
  Ja myös tuhoisia ja murhaavia neuloja lentää tytön paljaista jaloista. Lyö kiinalaisia kuin vehnälyhteitä. Kyllä, tyttö Margarita on todellinen terminaattori.
  Natasha pilkkoo kiinalaisia, lauloi:
  - Ja tyttö, murskaamalla keltaisia, ajatteli
  , että oli hyvä elää, ja että elämä oli hyvää!
  Sen jälkeen neulat lentävät taas hänen paljaista jaloistaan.
  Zoya piti myllyä sapeliillaan ja vinkaisi:
  - Tapan kaikki viholliseni, ja usko minua, en vitsaile!
  Ja soturin jalat laukaisivat useita tähtiä.
  Ja kaunotar lauloi:
  - Sotatoimi - osuin penniäkään!
  Aurora repimässä ilman tarpeettomia tunteita sanoi:
  - Suuri menestys odottaa meitä! Usko minua, se ei ole yhtään viileämpi!
  Ja aivan kuten paljain jaloin, se mikä tappaa, alkaa.
  Sitten se huutaa:
  - Olen helvetin kobra!
  Svetlana ei anna armoa kiinalaisille. Ja se tuhoaa heidät ikään kuin ne olisivat muurahaisia. Ja samaan aikaan hän laulaa:
  - Roskalla ei ole keinoa,
  vie jalat nopeasti pois!
  Ja nyt hänen paljaista varpaistaan lentelee jälleen murhaavia lahjoja. Niin siisti nainen!
  Ja hän myös karjuu:
  - Tulee meidän voittomme pyhässä sodassa!
  Oleg Rybachenko on yhä aktiivisempi. Ja hän pilkkoo molemmin käsin, ja jopa otti piipun suuhunsa ja sylki neuloja kiinalaisia kohti. Tuhoaa vihollisia ja huutaa itselleen:
  - Tämä on voittomme -
  Täysi vauhti eteenpäin ja lähestyy!
  Ja taas terminaattoripoika viiltelee. Ja samalla hän luopuu siitä, mikä tappaa säälimättä.
  Margarita on myös taistelussa. Epätoivoinen tyttö. Ja jos hän laukaisee bumerangin paljain jaloin, tämä on peräti tusina kaadettua kiinalaista.
  Sen jälkeen tyttö laulaa:
  - Voi, helikopterini on iso,
  No, sydämeni laulaa onnesta!
  Ja murhanhimoinen tähti lentää tytön paljaalta kantapäältä. Kyllä, tämä on korkeimman taitolentokoneen kauneus. Ja kuolema kylvää oikealle ja vasemmalle.
  Natasha myös tuhoaa kiinalaiset kaikin mahdollisin tavoin.
  Ja samaan aikaan hän laulaa:
  - Nautista, vinkusta, vinistä...
  Oliver löysi Twistin!
  Ja tappava lahja lentää hänen paljaista jaloistaan.
  Joten Zoya veti itsensä ylös... Hän otti sen ja sylki vihollista putkesta. Sitten hän hakkeroi tehtaalla miekoillaan. Sitten hänen paljaat jalkansa ottivat ja aloittivat kuoleman helvetin esityksen.
  Ja kiinalaiset kaatui. Oli kuin liekinheitin olisi nuollut heidät pois.
  Ja täällä Aurora on taistelussa. Myös nopea tyttö. Ja punainen kuolema, ja helvetin palava säde. Ja hän ottaa sen ja alkaa pilkkoa sitä.
  Ei, mikään ei voi estää tätä.
  Jopa hiiren tankki.
  Joten Aurora naulaa kiinalaisia. Mikä on erittäin siistiä ja hullulla symboliikalla ja miekalla.
  Ja punaisen harpian miekat eivät pysähdy hetkeksikään.
  Samaan aikaan Aurora huutaa:
  - Isänmaani on kommunismin isänmaa!
  Ja myös hänen paljaista jaloistaan, kuin jotain erittäin tappavaa lentävän ulos.
  Ja taas tyttö on raskaana.
  Ja sitten Aurora muisti kuinka hän todella taisteli "Hiiren" kanssa yhdessä vaihtoehtoisissa tarinoissa. Sitten liittolaiset solmivat aselevon Kolmannen valtakunnan kanssa, ja saksalaiset käynnistivät Mausin tuotantoon hyödyntäen pommituksen puutetta.
  Kyllä, nämä tankit todella liikkuivat kuin eläimet. Ja heidän edistymisensä oli kauheaa.
  Mutta ei Terminator-tytöille. He taistelivat natseja vastaan rauhallisesti ja ripeästi samaan aikaan.
  Ja he näyttivät Kuzman äidin! Ja soturit taistelivat rohkeasti.
  Ja nyt punatukkainen Aurora leikkaa miekoilla. Ja hän leikkaa viholliset alas kuin kultivaattori.
  Sitten se huutaa:
  - Tapan kaikki!
  Svetlana ei myöskään ole arka taistelussa. Kiinalaisia tuhotaan. Ja samaan aikaan, paljain jaloin, hän heittää sen, mikä kylvää kuoleman.
  Ja samaan aikaan hän huutaa:
  - Kosminen bravuuri -
  Tulee iso serenadi!
  Ja silmää vihollisille!
  Sen jälkeen hän sylkee putkesta!
  Ja sitten Oleg Rybachenko hajoaa. Ja heittäkäämme kiinalaisia päin jaloillaan ei vain neuloja, vaan myös bumerangeja.
  Näin nopeasti liikkuva terminaattoripoika jäi kiinni.
  Ja samaan aikaan hän laulaa:
  - Viholliset eivät estä meitä,
  jos olemme heikkoja, auta!
  Ja älä juokse, älä juokse...
  Jos ei vain eteenpäin!
  Ja Oleg viheltää.
  Ja Margarita otti sen ja heitti paljain varpaillaan jotain tuhoisaa ja kuolemantuhoista. Ja samaan aikaan hän lauloi:
  - Tämä on kobran viesti!
  Ja tyttö silmäilee ja vinkua!
  Natasha ei myöskään ole laiska taistelussa. Hän otti sen ja heitti terävää hakaristia paljain sormin. Hän murtautui kiinalaisten massasta ja vinkaisi:
  - Isänmaani puolesta!
  Ja sitten on Zoya taistelussa. Ja hän myös heittää panoksia vihollisiaan vastaan paljain jaloin.
  Ja vinkua paljastuin hampain:
  - Olen sellainen soturi, olen todella terminaattori!
  Sen jälkeen tyttö lyö miekoilla. Ja hän kiljuu keuhkoihinsa.
  - Banzai!
  Tyttö ei ilmeisesti lopeta tappelua. Ja hän leikkaa ilman tarpeettomia antimoneja.
  Aurora ottaa myös vastaan tuhoamisen. Hän tuhoaa kiinalaiset ilman sarkasmia. Ja keltaiset soturit putoavat, ikään kuin ne olisivat repeytyneet kahtia.
  Ja punatukkainen tyttö huutaa:
  - Kommunismin liekki on yli maailman!
  Ja taas hän ottaa sen ja leikkaa kahdella miekalla. Ja sitten se sylkee ulos putkesta. Ja hän iskee vihollisen.
  Kyllä, Aurora on ihana ja itse täydellisyys.
  Vaikka Svetlana ei ole huonompi. Ja hän myös antoi kiinalaisille luonnollisen pahoinpitelyn ja murhan.
  Ja hänen paljaat jalkansa heittävät tuhon lahjoja keltaisille sotureille. Kyllä, kaikki tekevät sen korkealla aallolla.
  Svetlana huutaa:
  - Taistelusta tulee verinen, pyhä ja oikeudenmukainen!
  Ja hänen paljaalta jalaltaan tuli taas jotain tappavaa. Ja kiinalaisten mukaan kuinka hän lyö sinua!
  Tytöt kulkivat todella eri tavoin. Ja he eivät petä minua vähänkään. Nämä ovat naisia - naisia kaikille naisille!
  Oleg Rybachenko on kovassa hyökkäyksessä. He ovat jo tappaneet tuhansia kiinalaisia. Tämän keltaisen imperiumin soturien hyökkäys on heikentynyt.
  Oleg huusi:
  - Voiton korkein mitta!
  Margarita otti sen ja heitti paljain sormin jotain, mikä oli tappavaa ja terävämpää kuin partaveitsi.
  Sitten tyttö lauloi:
  - Uhmaamme myrskyjä,
  Miksi ja miksi?
  Elää maailmassa ilman yllätyksiä -
  Mahdotonta kenellekään!
  Margarita sylki kiinalaisille kokonaisen piippuräjähdyksen ja jatkoi:
  - Voi onnea tai epäonnistumista,
  Ja hyppää ylös ja alas!
  Vain näin, ei muuten -
  Vain näin, ei muuten...
  Eläköön yllätys!
  Yllätys! Yllätys!
  Eläköön yllätys!
  Yllätys! Yllätys!
  Eläköön yllätys!
  Ja vain ylös - ei millimetriä alaspäin!
  Tyttö osoitti melko taisteluhenkistä tunnelmaa.
  Natasha on myös taistelun keskipisteessä. On kuin tulivuori purkautuu. Ja heittelee neuloja paljain varpaillaan. Lyö vastustajia. Ja jättää ruumiita niistä pois.
  Sen jälkeen tyttö lauloi paljastuin hampain:
  - Olemme sellaisia terminaattoreita, kuin unelmarobotteja, ja mahtavaa kauneutta!
  Ja nyt tyttö leikkaa miekoilla. Ja se tyrmää monia ihmisiä.
  Zoya on myös taistelussa. Hän taistelee ja paljastaa hampaansa ja karjuu:
  - Kukaan ei estä meitä!
  Ja hänen paljaalta jalaltaan kiekko pyyhkäisi kiinalaisten läpi. Joka katkaisi paljon kurkkua. Ja taivaallisen valtakunnan armeijat tukehtuivat.
  Ja tytöt vaativat yhä enemmän.
  Näin Aurora tuo markkinoille jotain, joka leikkaa metallia. Hän katkaisee paljon päitä, jotka ovat muodostuneet kummuiksi. Ja hän hyppää ylös, lentää ylös ja ottaa sen, karjuu:
  - Nimeni on nyrkkini!
  Ja taas hän heiluttelee kahta sapelia ja repii kiinalaisista suolet. Mutta samalla älä ole vähääkään nolostunut.
  Ja hänen paljaat jalkansa laukaisevat tappavia bumerangeja. Mitkä päät niitetään riveissä.
  Sen jälkeen punatukkainen soturi kiljuu:
  - Emme ole kaapelissa!
  Olkoon onnea maan päällä!
  Ja hän ottaa lisää putkesta helakanpunaisella suullaan ja sylkee. Ja taivaallisen valtakunnan soturit putoavat kuin jauhot.
  Joten Svetlana näytti taistelussa...
  Hän heitti kiehuvaa vettä vastustajansa päälle. Ja ne poltetut ottavat sen vastaan ja huutavat hyvin villisti.
  Svetlana huutaa:
  - Teurastukseni!
  Ja paljain jaloin hän heittää pari bumerangia. Leikkaa paljon kiinalaisia.
  Ja puristaa ulos paljon ruumiita.
  Näin paskiaiset toimivat.
  Ja he katkaisivat Kiinan imperiumin itselleen ilman tarpeettomia seremonioita. Ei, heillä on jopa erityinen tahdikkuus.
  Kuolleiden kiinalaisten määrä on jo kymmeniä tuhansia. Ja tytöt vain pitävät hauskaa ja pomppivat kuin pallot.
  Oleg Rybachenko näyttää myös tyylikkäimmän taitolentokoneen, jonka voit kuvitella.
  Ja poika pilkkoo kahdella miekalla niin, että kädet ja jalat ja päät lentävät joka suuntaan.
  Oleg huutaa:
  - Uskon, että ratkaiseva voittomme tulee!
  Margarita, paljain jaloin heittäen tuhoisan heiton, vahvisti:
  - Kyllä se tulee olemaan!
  Ja koko kuusi alkoi pilkkoa entistä aktiivisemmin.
  . LUKU nro 2.
  Sen jälkeen kun lähes koko Kiinan kahdensadan tuhannen armeija tuhoutui, kuusi soturia siirtyi syvemmälle taivaallisen valtakunnan syvyyksiin. Estää kiinalaisia palaamasta Siperian venäläisiin kaupunkeihin.
  Joten soturit hyökkäsivät keltaisia sotureita vastaan lähimmässä suuressa kaupungissa.
  Oleg Rybachenko pilkkoi keltaisia taistelijoita ja heilutti molempia miekkoja, huusi:
  - Kuten Venäjän tsaarit!
  Ja terävät neulat lensivät hänen paljaista jaloistaan. Kiinalaiset hävittäjät saivat iskun.
  Margarita, pilkkonut keltaisia sotureita miekoilla, otti sen ja lauloi:
  - Nyt teemme historiaa!
  Ja hänen paljaista jaloistaan neulat lensivät keltaisia sotureita kohti.
  Seuraavana on Natasha taistelussa. Hän myös heittää kuolemanlahjoja ja huutaa:
  - Tulevaisuus on meidän! Kunnia suurelle Venäjälle!
  Ja hänen paljas, taltattu jalkansa heittää tämän ulos kamalalla voimalla. Ja hän leikkaa kiinalaiset veriseksi massaksi.
  Zoya myös hakkeroi epätoivoisesti. Ja hän murskasi kiinalaisen kenraalin kahtia. Ja leikkasi hänen luunsa.
  Sitten hän huusi:
  - Suuresta voitostani!
  Ja paljain jaloin hän laukaisee jälleen tappajalahjan. Ja se tyrmää monia kiinalaisia taistelijoita.
  Mutta kun Aurora on taistelussa, se on aivan pelottavaa. Hän leikkaa kiinalaiset sotilaat kahtia ja laukaisee murhanhimoisia lahjoja paljain jaloin. Ja niin hän tuhoaa keltaisen armeijan.
  Ei, Auroraa kutsutaan itse asiassa punaiseksi noidaksi. Ja hän on voittamaton.
  Ja tappavat neulat lentävät hänen paljaista sormistaan. Ne iskevät kiinalaisia ja he putoavat kuin kulikot hiekalla.
  Aurora karjuu keuhkoissaan:
  - Venäläiset tuntevat minut
  Ja he kutsuvat sitä hienoksi!
  Ja taas kaunotar heittää tappavan neulan. Ja vihollinen on kiinni kuin kovakuoriainen.
  Aurora huokaisi:
  - Unelmoida saa, mutta unelmointi on huonoa!
  Ja taas tyttö iskee kuin bumerangi.
  Kyllä, tämä punapää söi yli kilon suolaa sotilasasioissa. Jos se puidaan, niin se puidaan.
  Ja taas nopea ja tulinen tyttö hyökkää.
  Ja sitten Svetlana on innokas taistelemaan. Ja niin hän pilkkoo ja tuhoaa kaikki. Ja hänen miekkansa ovat kuin kimalteleva salama.
  Ja neulat lentävät paljaista jaloista.
  Tyttö karjui:
  - Suuri vahvuuteni -
  Leikkiminen kanssani on kuin olisi ystävä krokotiilin kanssa!
  Poika Oleg Rybachenko hyökkää kuten aina. Hän on nopea mangoose. Silppuaa ja heittää vihollista tähtiä.
  Ja nuori soturi huutaa:
  - Mennään hyökkäykseen,
  Voitamme kaikki kiinalaiset!
  Ja nyt poika on hyökkäämässä.
  Ja tyttö Margarita murskaa suuressa jännityksessä keltaiset joukot. Ja hänen paljaat sormensa heittävät kuoleman lahjoja.
  Ja tyttö karjuu:
  - Voitto on minun!
  Ja taas kokonainen neulasade ryntää hänen paljaista jaloistaan.
  Ja neulat ovat tappavia ja myrkyllisiä.
  Margarita on hyökkäyksessä. Kiinalaisilla on erittäin vaikeaa häntä vastaan. Ja tyttö on kauhun ruumiillistuma.
  Vaikka hän on kaunis soturi.
  Ja nyt pala kuolemaa lentää taas hänen paljaalta jalaltaan. Joka iskee vihollisia.
  Natasha on villillä lennolla. Leikkaa kiinalaiset paloiksi. Ja hänen miekkansa eivät tunne armoa.
  Soturi karjuu:
  - Siitä tulee suuri voittomme!
  Ja erittäin tappavia ja vaarallisia neuloja lentää taas kaunokaisen paljaista jaloista.
  Ne vaikuttavat kiinalaisiin suuria määriä. No, tytöt ovat tosi siistejä.
  Ja hyökkäyksessä he eivät anna kenellekään passia.
  Mutta Zoya ei tiedä, ei ole koskaan sanaa. Hän murtautuu vastustajiensa luo. Ja hänen miekkansa ovat kuin teloittajat.
  Zoya huutaa keuhkoihinsa:
  - En tunne armoa - vain kuolemaa!
  Ja hänen paljaat jalkansa heittävät sellaisia esineitä, joita kiinalaiset eivät voi vastustaa!
  Ja päinvastoin, soturi kiihtyy joka minuutti. Tämä on luistinrata hyökkäyksessä.
  Aurora on myös niin hauska tyttö. Ei peräänny eikä luovuta. Ja hän menestyy kaikessa.
  Hän heitti teräsviuhkaa paljain varpaillaan. Hän katkaisi kiinalaiset sotilaat ja sihisi:
  - Punaisessa imperiumissa tulee olemaan tuli, joka lämmittää koko planeetan!
  Ja taas jotain, mikä nimenomaan tappaa kärpäsiä hänen paljaista jaloistaan.
  Ja soturi on taas korkealla.
  Ja tässä on Svetlana taistelussa. Ei poikkea suunnitelmasta. Ja hän pilkkoo itseään villillä paineilla. Ja terävä kiekko lentää hänen paljaista jaloistaan. Mikä katkaisee vastustajat räjähdysmäisesti.
  Svetlana vinkua villisti raivosta:
  - Revin teidät kaikki osiin!
  Ja tyttö on hyökkäyksessä. Ja hänen paljaat jalkansa ovat niin ketterät.
  Seuraavaksi Oleg Rybachenko on innokas taistelemaan. Tämä on epätoivoinen terminaattoripoika. Siihen liittyy villin pojan valtava voima ja paine.
  Ja sitten lapsi heittää bumerangin paljain jaloin. Ja vastustajat menettivät kaksi tusinaa maalia kerralla.
  Tämä on todella - todella tuhoisaa voimaa.
  Oleg lauloi:
  - Käsialani on yksinkertainen -
  En pidä kissan hännän vetämisestä!
  Ja pojan paljaasta kantapäästä lensi terä, ja kuinka se osui kiinalaiseen. He kirjaimellisesti menettivät henkensä ja rohkeutensa.
  Oleg huomautti hurjasti:
  - Älä koskaan sano ei!
  Poika on hyökkäämässä... Sitten hän muisti Vladimir Klitshkon. Kyllä, tämä nyrkkeilijä olisi voinut palata kehään. Mikset kokeilisi? Jos sinulla on vielä terveys, niin Jumala itse käski sinun taistella!
  Terminaattoripoika hyökkäyksessä. Hän murskaa kiinalaiset ja laulaa:
  Nuori ystävä, ole aina nuori,
  Älä kiirehdi lepäämään...
  Ole iloinen, rohkea, meluisa -
  Sinun täytyy taistella - joten taistele!
  Mies viileänä -
  Jotta voit voittaa kaikki!
  Olen ikuinen poika, jolla on sielu,
  Mikä synnyttää tuloksen!
  Olen sielultani ikuinen poika,
  Ja älä ota askeltakaan taaksepäin!
  Nuori soturi ja ikuinen lapsi kiihkeässä hyökkäyksessä kiinalaisia vastaan. Hän näyttää itsensä parhaimmillaan.
  Margarita myös tuhoaa keltaiset soturit ja laulaa:
  - Emme koskaan luovuta!
  Ja hän katkaisi paljon kiinaa ja lisäsi nauraen:
  - Ei, älä koskaan usko minua!
  Ja tyttö heitti jälleen teräviä, myrkyllisiä neuloja.
  Hän on nopeassa ja ainutlaatuisessa liikkeessä.
  Natasha on nopea ja mahtava taistelussa kuin Valkyrie. Hän taistelee rohkeasti. Ja ampuu alas kiinalaiset.
  Hän taisteli usein taivaalla. Hän oli erinomainen ässälentäjä. Hän joutui myös taistelemaan jalkaväessä.
  Mutta nyt Natasha on ottanut kiinalaiset vastaan. Ja puidataan kaikella raivollamme.
  Ja hänen paljaista jaloistaan lentää bumerangit ja neulat. Hän murskaa vihollisen.
  Tyttö laulaa:
  - Mutta minä uskon auringonnousuun,
  Hävitä vankilatyrmän pimeys!
  Zoya hyökkää kiinalaisten kimppuun. Ja se murskaa sen tiukasti. Ja hänen paljaat jalkansa tyrmäsivät vihollisia pysähtymättä.
  Soturi liikkeessä. Hän on kuin kobra, joka hyppää ja hyppää ympäriinsä.
  Tyttö kultatukkainen huutaa:
  - Tulevaisuus on meidän,
  Olemme kuin jediritareita!
  Ja sitten hän kääntyy ja lyö sinua.
  Seuraavana hyökkäyksessä on Aurora. Murskaava ja taisteleva punatukkainen tyttö. Hän lähti hyökkäykseen ja nosti vauhtia entisestään. Hänen miekkansa ovat kuin myllyn terät.
  Tulinen kaunotar julkaisi:
  - Onni tulee olemaan koko maailmalle!
  Ja taas tyttö lähtee villiin tahtiin. Tämä on todellinen sodan jumalatar.
  Svetlana myös laulaa, hyppää ylös ja alas:
  - Sata sataa, rykmentti rykmentiltä,
  Venäjän ritarit leikattiin miekalla!
  Ja nyt hänen paljaat varpaansa heittävät jotain, mitä ei voi heijastaa kilvestä.
  Tämä on tyttö. Todellinen viksu.
  Natasha siristaa hampailla:
  - Ei ole sinun asiasi opettaa minua!
  Ja hän heittää kuoleman paljaalla jalallaan.
  Aurora on samaa mieltä:
  - Meille ei ole mitään opetettavaa!
  Soturit kiihdyttävät liikkeitään. Melkein koko kaupunki on jo täynnä ruumiita. Kyllä, kiinalaiset joutuivat tuhoamiseen. Ihmisiä on vain kuusi, mutta he työskentelevät koko armeijalle.
  Oleg Rybachenko muisti yhden tontun tarinan. Hän päätyi kolmanteen valtakuntaan ja onnistui vakuuttamaan hänet lähetettäväksi Luftwaffeen.
  Kyllä, tonttu, vaikkakin pienikokoinen, on erittäin nopea, vahva ja erinomainen reaktio. Yleensä haltiat ovat parempia kuin ihmiset fyysisessä kunnossa ja ajattelun nopeudessa. Ja lentokoneessa tonttu, jopa kuninkaallista verta, tuntee itsensä kotkaksi.
  Ja tämä soturi pystyi ampumaan alas 538 vihollisen lentokonetta Fuhrerin syntymäpäivänä 20. huhtikuuta 1944, mutta häntä itseään ei koskaan ammuttu alas.
  Kahdesta ensimmäisestä lentokoneesta tonttu sai Rautaristin Ritariristin tammenlehdillä, miekoilla ja timanteilla. Yli kolmesataa jo Saksan kotkan ritarikunta timanteilla. Neljäsataalle Rautaristin Ritariristille kultaisilla tammenlehdillä miekkoja ja timantteja. Ja viidensadan vuosipäivän lentokoneelle - Rautaristin suurristi. Siten tonttu keräsi ennätysmäärän palkintoja ja tässä suhteessa hän voitti jopa Hermann Göringin ja sai everstin arvosanan.
  Vaikka hän taisteli koneessa yksityisenä.
  Joten vaikka tällainen erinomainen ässä ilmestyi Luftwaffessa, hän ei vaikuttanut sodan kulkuun liikaa. Itse asiassa, jos ottaa todellisen historian kuusi ensimmäistä Luftwaffen ässää, he ampuivat alas yhteensä yli puolitoista tuhatta lentokonetta. No, kuinka paljon tämä auttoi Wehrmachtia?
  Vaikka on mahdollista, että Goebbelsin propaganda on paisuttanut alas pudonneiden lentokoneiden määrää.
  Monet ihmiset epäilivät voimakkaasti näitä lukuja.
  Mutta tonttu ampui rehellisesti alas niin monta autoa, eikä hän itse menettänyt yhtään taistelijaa.
  Mutta sitten Oleg Rybachenko tapasi hänet ja kysyi:
  - Miksi vaivasit kolmatta valtakuntaa, jota pidetään pahan voimana?
  Tonttu huomautti loogisesti:
  - Koska maailmassa ei ole ollenkaan hyvän voimaa! Luuletko, että Stalin ja hänen liittolaisensa ovat pyhiä?
  Oleg huomautti hymyillen:
  - Mutta Neuvostoliitossa, kun olet ampunut alas niin monta lentokonetta, sinua pidettäisiin jumalana isolla G-kirjaimella! Ja siksi sinun pitäisi olla syljetty ja kirottu!
  Tonttu huomautti rehellisesti:
  - Lokakuussa 1942, kun aloin taistella Valtakunnan puolesta, sodan lopputulos ei ollut vielä selvä. Mitä luulet, minulla ei ole mahdollisuutta olla voittajien joukossa?
  Oleg Rybachenko vastasi rehellisesti:
  - Jos loikkaat Neuvostoliittoon, uskon, että saat anteeksi ja hyväksyt. Sankareita ja suuria sotureita arvostetaan kaikkialla!
  Tonttu hymyili säteilevästi ja vastasi:
  - Kiitos tarjouksesta! Mutta kun toinen maailmansota on ohi, palaan planeetalleni palkintojen kera... Ja tietenkään en enää välitä siitä, että Saksa hävisi. Pääasia, että osoitin itseni sankariksi ja menin ilmailuhistoriaan kaikkien aikojen parhaana ässänä!
  Oleg Rybachenko huomautti harmissaan:
  - Kuinka monta hyvää kaveria kuoli sinun takiasi!
  Tonttu vinkaisi ja muistutti loogisesti:
  - Siellä on myös Rudel... Hän on myös supermies!
  Oleg nyökkäsi:
  - Rudel... Se on kuin sarjakuvan sankari!
  Tonttu mutisi:
  - Olin ja olen ja tulen olemaan soturi! Joten yritän saada lukuni tuhanteen!
  Oleg Rybachenko epäili:
  - Onko sinulla aikaa? 9. toukokuuta 1945 Kolmas valtakunta antautuu!
  Tonttu kysyi vihjailevasti:
  - Osaatko sanoa tarkemmin milloin ja missä ja mihin aikaan, millä voimilla punaiset ja liittolaiset hyökkäävät?
  Oleg kysyi hämmästyneenä:
  - Miksi tarvitset tätä?
  Tonttu vastasi rehellisesti:
  - Haluan pidentää sotaa triviaalisti, jotta hauskuus jatkuisi pidempään!
  Oleg otti sitten pistoolin ja vastasi:
  - Voisin ampua sinut, mutta en tee sitä!
  Tonttu ihmetteli:
  - Ja miksi?
  Oleg Rybachenko totesi päättäväisesti:
  - Anna omantuntosi rankaista sinua!
  Ja he erosivat...
  Oleg Rybachenko ajatteli, ettei hän ollut tappanut tätä tonttua turhaan. Kuinka monta konetta hän vielä ampuu alas? Siitä tulee vain kauheaa.
  Ja poika laukaisi kuoleman bumerangin paljain varpaillaan.
  Margarita tuhoaa aktiivisesti kiinalaiset taistelussa. Hänen paljaat jalkansa löivät häntä tappajalahjoilla niin tarkasti, että olet yksinkertaisesti hämmästynyt.
  Superman-luokan tyttö.
  Ja hänen toimintansa taistelussa on kuin lumikkoeläimen toimintaa.
  Ei, kukaan ei koskaan pelottele sellaista tyttöä, vaikka kiinalaisia olisi kaksi miljardia.
  Mutta mitä Margaritan pitäisi tehdä?
  Hän puolustaa kotimaataan.
  Oleg Rybachenko pilkkoo kiinalaisia, lauloi:
  - Ei ole kauniimpaa isänmaata Venäjää,
  Taistele hänen puolestaan äläkä pelkää...
  Maailmankaikkeudessa ei ole kauniimpaa maata -
  Koko universumi on valon soihtu, Rus'!
  Poika hyppää ylös ja kiihtyy potkien kaikkia.
  Natasha myös taistelee ja laulaa:
  Kohtalokas vuosi, et ehkä usko minua,
  Tuhatyhdeksänsataayhdeksänkymmentäyhdeksän...
  Lopeta käveleminen tarttuvilla ympyröillä,
  Paholainen kääntää kultaiset sarvinsa!
  Ja tyttö heittää jälleen tappajalahjan paljain jaloin.
  Zoya on myös taistelussa, purkautumassa ja taistelee. Aktiivinen tyttö. Ja jos hän viiltelee miekoilla, kaikki lentää kauas.
  Ja hänen paljaat jalkansa heittelevät niin aktiivisesti lahjoja. Ja he tyrmäävät niin monia vihollisia.
  Kyllä, kiinalaisilla on selvästi synkkiä päiviä.
  Aurora iskee ilman armoa. Ja hänen paljaat jalkansa ovat enemmän kuin tappava. Tämä on yleensä tuhon jumalatar.
  Ja siinä on tuhat paholaista.
  Svetlana iskee kiinalaisia suurella intohimolla ja kiljuu:
  - Tulevaisuus on sisällä
  Jotta meidän ei tarvitse olla kissa!
  Ja hänen paljaat jalkansa heittävät taas jotain, ja viholliset revitään palasiksi.
  Taistelutyttö on hänessä taitolento!
  Puhdistettuaan kaupungin kiinalaisista kuusi pitivät tauon. He tappoivat villisian välittömästi ja paahtivat sen kokonaisena.
  He leikkasivat sen paloiksi ja alkoivat syödä sitä.
  Natasha huomautti:
  - Walter Scottin ritarit söivät paljon kerralla!
  Oleg Rybachenko naurahti ja muistutti:
  - Myös Dumas! Näin Porthos söi kokonaisen oinaan!
  Natasha nauroi:
  - RAM? Miksei villisika?
  Oleg lauloi vastauksena:
  Kaikki saatanan sukulaisesi,
  Setäni, joka sai villisian...
  Kun hän oli elossa - hän varoitti minua -
  Et voi ottaa vaimoa kannibaalilta!
  Margarita vahvisti:
  - Tämä on villi laulu! Mutta haluan jotain sielullisempaa!
  Oleg huomautti:
  - Henkistä? Tämä on hyvä!
  Ja poika lauloi jotain...
  Mutta Aurora keskeytti hänet ja huomautti:
  - Sinun ei tarvitse laulaa, vaan näytellä.
  Ja tyttö veti iPhonen vyöstään. Oleg hymyili, Natasha ojensi hänelle omansa ja ehdotti:
  - Pelaa tankkeja punapään kanssa!
  Aurora suostui:
  - Minä rakastan tätä peliä!
  Ja sankarillinen tyttö alkoi saada parametreja.
  Oleg Rybachenko otti panssarivaunulaivaston.
  Aurora varoitti:
  - Yksi tankki yhdelle! Kokeile kaksintaistelua!
  Poika suostui:
  - Tämä on aivan oikein!
  Oleg valitsi 40-luvun tyylikkäimmän Neuvostoliiton tankin - IS-7: n. Upea auto, josta ei koskaan tullut tuotantoautoa. Hänellä on kaikki: panssarit, aseet ja nopeus. Todellinen halo!
  Auroralla on E-75. Auto on vähän huonompi. Ja raskaampi ja pienempi nopeus, tehoreservi ja hieman heikompi ase. IS-7:ssä on 130 millimetriä verrattuna E-75:n 128 millimetriin. Saksalaisen panssari on ehkä paksumpi, mutta tämän kompensoi IS-7:n suurempi kaltevuus. Ja Fritzin kyljet ovat korkeammat... Kaikki on totta, mutta...
  Aurora siirtää E-75:n tasolle M... Ja auto paranee. Ja moottori on tehokkaampi ja siluetti on paljon matalampi, ja aseella on pidempi piippu. Kyllä, nyt panssari on paksumpi. Saksalainen tankki painaa edelleen 95 tonnia, kun taas Neuvostoliiton 68. Ja modernisoinnin jälkeen sillä on samanlainen asettelu ja se on nyt tehokkaampi.
  Mutta IS-7 jäi ilman kehitystä. Kukaan ei ennustanut sitä todellisessa historiassa.
  No, Oleg, valjastetaan itsemme.
  Poika ei kuitenkaan ole eksyksissä. Koska vihollinen on modernisoitunut, kaveri tekee jotain ja käyttää höyhenammuksia. Ja sitten tulee erittäin hyvä taistelu.
  IS-7 lähestyy. Mutta silti, saksalaisen ajo-ominaisuudet ovat edelleen parempia.
  Aurora ampuu pidempipiippuisen kanuunansa. Mutta hän ei silti pääse sinne.
  Ja terminaattoripoika tulee lähemmäs ja pyörittää raitoja. Poika on ilmeisesti melko luottavainen itseensä.
  Aurora, seuraavan laukauksen jälkeen, piirsi moraalin:
  - Hiiri voi tappaa norsun!
  Ja taistelu jatkui, Oleg löi 130 mm:n kanuunan rungon niveleen ja voitti. Kaikista temppuista huolimatta.
  Mutta yleensä neljäkymmentäluvun tankeissa on erilaisia ajoneuvoja. Erittäin mahtava projekti - "Royal Lion". Paino on sata tonnia, tykki on 210 mm kaliiperi, etupanssari on 300 mm kulmassa, sivut ovat 200 mm ja moottori on 1800 hevosvoimaa.
  Tämä on kone - jopa IS-7 voi tunkeutua vain sivulle ja sulkeutua. Ja se on todella iso!
  Aurora lauloi hampaat paljastaen:
  - Tämä on kotka, joka lentää aurinkoa korkeammalla!
  Ja hän vaikeni...
  Syötyään kuusi muutti Kiinan kaupunkeihin. Toistaiseksi meidän on saavutettava rauha ja saatava mantšut luopumaan hyökkäämästä.
  Tytöt ja poika hyökkäsivät kiinalaisten kimppuun ja tappoivat jälleen monia miekoilla ja paljain varpain.
  Sitten soturit alkoivat ampua vangituista tykeistä. Ja paljon kiinalaisia tapettiin.
  Oleg Rybachenko totesi:
  - Ehkä on parempi pelata puolustavasti? Tuleeko siitä jotenkin ruma?
  Aurora vastusti:
  - On olemassa ennaltaehkäisevän sodan käsite!
  Oleg muisteli:
  - Viktor Suvorov yritti myös todistaa, että natsi-Saksan sota Neuvostoliittoa vastaan oli ennaltaehkäisevää!
  Aurora paljasti hampaansa ja murisi:
  - Eikö se ole näin?
  Oleg pudisti päätään:
  - Epäilyttävää!
  Margarita muisteli:
  - Luin tämän kirjan. Ensi silmäyksellä hän näyttää vakuuttavalta. Mutta jos kaivaa syvemmälle...
  Aurora nyökkäsi hyväksyvästi:
  - Neuvostoliitto valmisteli hyökkäyssotaa ja tämä on tosiasia!
  Margarita huomautti:
  - Neuvostoliitto valmisteli hyökkäyssotaa sodan jälkeenkin. Mutta hyökkäys ei koskaan alkanut!
  Oleg totesi loogisesti:
  - Jos Stalin suunnitteli hyökkäyksen, se tapahtuisi myöhemmällä jaksolla, kun hän oli ensin varustanut divisioonaan panssarivaunuilla ja muilla laitteilla. Ja uusin ilmailu on vasta alkanut saapua yksiköissä; edes lentäjät eivät ole hallinneet sitä!
  Aurora vastusti myös loogisesti:
  - Jos Neuvostoliiton armeija aseistautui uudelleen, Saksan armeija ei myöskään pysynyt paikallaan. Samalla kun Neuvostoliitto valmisteli uusimpia lentokoneita, Krautit lisäsivät uusimpien laitteiden tuotantoa.
  Viivytys ei olisi lisännyt Stalinin etua. Päinvastoin, natsit, joilla on Euroopan potentiaalia, voisivat saada Venäjää umpeen laadukkaampien laitteiden määrässä!
  Oleg Rybachenko epäili:
  - Mikä saa sinut ajattelemaan, että niiden laatu oli parempi?
  Aurora vastasi rehellisesti:
  - Mutta voitimme vuonna 1941! Jos he olivat lukumäärältään huonompia, he olivat ehkä parempia tekniikan laadussa!
  Poikanero epäili:
  - En usko!
  Margarita huomautti:
  - Neljäskymmeneensimmäinen vuosi on mysteeri. Miksi muodollisesti vahvempi puna-armeija hävisi taistelun toisensa jälkeen? Ja sitten, kun hän tuli muodollisesti ja tosiasiallisesti heikommaksi, hän alkoi voittaa?
  Oleg Rybachenko vastasi:
  - Tämä on toisen maailmansodan suuri mysteeri!
  Natasha ehdotti:
  - Täällä oli korkeampien voimien väliintuloa!
  Oleg nyökkäsi:
  - Jotain todella tapahtui!
  Augustine murisi:
  - Epäjumalimme ovat veren peitossa, jumalamme ovat sodan jumalia!
  Zoya suostui:
  - Sodan jumalat ovat myös veren peitossa!
  Myöhemmin Oleg ja Aurora alkoivat pelata toisen maailmansodan strategiaa. Aurora on Hitlerille, Oleg Stalinille.
  Oikeita iskuja vaihdettiin jo. Aurora käytti roistokoodia ja massaa "E"-sarjan tankkeja ja murtautui Moskovaan. Togo ja Oleg käyttivät roistokoodia ja IS-7:ää kuin iskevät saksalaisia. Ja viikate kokoontui kiven päälle. Ja paljon arkkuja. Olkoon se virtuaalinen.
  Oleg Rybachenko leikkii innolla, ja hänen joukkonsa murtautuvat Saksan puolustuksen läpi. He luovat kattiloita. Aurora suorittaa huijauskoodin uudelleen. On erittäin villi siirtojen vaihto.
  Poikanero lauloi:
  - Jossain Kamassa - emme tunne itseämme,
  Jossain Kama - äitijoet!
  Et voi tavoittaa käsilläsi, et voi tavoittaa jaloillasi,
  No, tarvittaessa siirretään pokerit!
  Ja Neuvostoliiton tankit murskaavat natsit. Mikään ei ole siistimpää kuin IS-7. Ja voit taistella turvallisesti "Hiirien" ja "E"-100:n kanssa. Neuvostoliiton tankki ei pelkää tällaisia hirviöitä.
  Ne ovat raskaampia, mutta se ei tarkoita, että ne olisivat vahvempia.
  Ja Oleg etenee, liikkuen nopeasti autojen mukana. Ja hänessä on kuin tuhat paholaista.
  Ihmelapsi laulaa:
  - Me murskaamme Krautsit, poika-poika-poika-ta!
  Ja nyt Neuvostoliiton joukot ottivat toisen esteen. He ovat kuin taistelevia neroja!
  Aurora ei kuitenkaan ole yksinkertainen. Ja hän toimii aggressiivisella paineella. Heittää uusia ja uusia ja uusia voimia puna-armeijan pyörien alle.
  Ja punatukkainen soturi laulaa:
  - Viholliseni eivät estä minua! Minä valloitan maailmankaikkeuden laajuuden!
  Ja uudet ja uudet rykmentit lähtevät taisteluun.
  Oleg Rybachenko lauloi ilolla:
  Krautit riehuvat,
  Vihollinen siirsi rykmenttiä eteenpäin...
  Mutta hullut arjalaiset -
  Venäläiset kohtaavat vihamielisyyttä!
  He kaivavat sian nahkaan,
  vihollinen heitetään tomuun -
  Venäläiset taistelevat kiivaasti
  Vahva on sotilaan nyrkki!
  Ja poika suorittaa toisen kiertoliikkeen ja ympäröi Auroran joukot.
  Kyllä, lapsi on älykäs, sanoja ei ole.
  Aurora huokaisi:
  - Ei, en anna periksi, mutta osasin aina taistella!
  Oleg Rybachenko suostui:
  - Emme anna periksi! Me yksinkertaisesti tuhoamme sinut!
  Ja nyt Neuvostoliiton joukot hyökkäävät jälleen. Ja huijarin koodi ei enää auta Krauteja.
  Sitten Aurora muuttaa taitavasti vaihtoehtoa. Ja Iso-Britannia ja USA tulevat sotaan sen puolella. Tämän armadan soturit ryntäsivät taisteluun. Ja painetaan vihollista.
  Mutta Neuvostoliiton IS-7-panssarivaunut tuhoavat yhdysvaltalaiset Shermanit ja Pershingit vieläkin helpommin, samoin kuin englantilaisen Churchill-panssarivaunun.
  Saamatta itse mitään vahinkoa.
  Aurora murisi:
  - No, sinä olet pieni piru!
  . LUKU nro 3
  2000-luvun soturit ottivat jälleen yhteen 1700-luvun kiinalaisten kanssa.
  Taivaallisella imperiumilla on paljon sotilaita. Ne virtaavat kuin loputon joki.
  Oleg Rybachenko, joka pilkkoi kiinalaisia miekoilla, karjui:
  - Emme koskaan anna periksi!
  Ja pojan paljaasta jalasta lensi terävä kiekko!
  Margarita murskasi vastustajiaan, mutisi:
  - Maailmassa on paikka sankarillisille teoille!
  Ja myrkyllisiä neuloja levisi tytön paljaista jaloista ja osui kiinalaisiin.
  Natasha heitti myös paljaat varpaansa murhaavasti ja huusi:
  - Emme koskaan unohda emmekä anna anteeksi.
  Ja hänen miekkansa kulkivat kiinalaisten läpi tehtaalla.
  Zoya, leikkaamalla viholliset erilleen, huusi:
  - Uudelle tilaukselle!
  Ja lisää neuloja hajallaan hänen paljaista jaloistaan. Ja kiinalaisten sotilaiden silmissä ja kurkussa.
  Kyllä, oli selvää, että soturit innostuivat ja muuttuivat raivoisiksi.
  Aurora löi keltaisia sotilaita ja vinkaisi:
  - Rautatahtomme!
  Ja uusi, tappava lahja lentää hänen paljaista jaloistaan. Ja keltaiset taistelijat putoavat.
  Svetlana pilkkoo myllyn, hänen miekkansa ovat kuin salama.
  Kiinalaiset makaavat kuin leikatut lyhteet.
  Tyttö heittelee neuloja paljain jaloin ja vinkua:
  - Hän voittaa Äiti-Venäjälle!
  Oleg Rybachenko etenee kiinalaisia vastaan. Terminaattoripoika katkaisee keltaisia joukkoja.
  Ja samaan aikaan pojan paljaiden jalkojen varpaat heittävät pois neuloja myrkkyllä.
  Poika huutaa:
  - Kunnia tulevalle Venäjälle!
  Ja liikkeessä se leikkaa kaikilta päät ja kuonot.
  Margarita murskaa myös vastustajansa.
  Hänen paljaat jalkansa vain välähtävät. Kiinalaisia kuolee suuria määriä. Soturi huutaa:
  - Uusille rajoille!
  Ja sitten tyttö ottaa sen ja viilloi...
  Kiinalaisten sotilaiden ruumiiden massa.
  Mutta Natasha on hyökkäyksessä. Hän pilkkoo oman kiinalaisensa ja laulaa:
  - Rus' on mahtava ja säteilevä,
  Olen hyvin outo tyttö!
  Ja levyt lentävät hänen paljaista jaloistaan. Joka katkaisi kiinalaisten kurkun. Kyllä, tämä on tyttö.
  Zoya on hyökkäämässä. Hän katkaisee keltaiset sotilaat molemmin käsin. Sylkeä putkesta. Ja heittelee tappavia neuloja paljain varpaillaan.
  Ja samalla hän laulaa itselleen:
  - Eh, pikkuklubi, mennään!
  Oi, suosikkini käy!
  Aurora kaataa kiinalaisia ja tuhoaa keltaisia sotilaita, huutaa:
  - Kaikki takkuinen ja eläinnahassa,
  Hän hyökkäsi mellakkapoliisin kimppuun!
  Ja jos hän heittää paljaat varpaansa vihollista kohti, se tappaa norsun.
  Ja sitten hän huutaa:
  - Susikoirat!
  Svetlana on hyökkäämässä. Hän pilkkoo ja silppua kiinalaiset. Paljain jaloin hän laukaisee heille kuolemanlahjat.
  Hän pyörittää myllyä miekoilla.
  Murskasi paljon taistelijoita ja huutoja:
  - Suuri voitto tulossa!
  Ja taas tyttö on villissä liikkeessä.
  Ja hänen paljaat jalkansa laukaisevat tappavia neuloja.
  Oleg Rybachenko hyppäsi. Poika teki kuperkeikkauksen. Pilkoi paljon kiinalaisia hyppyssä.
  Hän heitti neuloja paljain varpaillaan ja kurkisti:
  - Kunnia kauniille rohkeudelleni!
  Ja taas poika on taistelussa.
  Margarita lähtee hyökkäykseen. Silppuaa kaikki viholliset peräkkäin. Hänen miekkansa ovat kylmempiä kuin myllyn terät. Ja paljaat varpaat heittävät kuoleman lahjoja.
  Tyttö villiin hyökkäykseen. Tuhoaa keltaiset soturit ilman seremoniaa.
  Ja se hyppää aina silloin tällöin ylös ja kiertyy!
  Ja hävityksen lahjat lentävät häneltä.
  Ja kiinalaiset kuolivat. Ja kokonaisia ruumiita on kasattu.
  Margarita huutaa:
  - Olen amerikkalainen cowboy!
  Ja taas neula heitettiin hänen paljain jalkoihinsa.
  Ja sitten vielä tusina neuloja!
  Natasha on myös erittäin viileä hyökkäyksessä.
  Ja hän heittää paljain jaloin ja sylkee putkesta.
  Ja huutaa keuhkoihinsa:
  - Olen kuohuva! Sinun tarvitsee vain kuolla!
  Ja taas kauneus on liikkeellä.
  Zoya hyökkää kiinalaisten ruumiiden raunioihin. Ja myös hänen paljaista jaloistaan lentää tuhon bumerangit.
  Ja keltaiset soturit putoavat ja putoavat.
  Zoya huutaa:
  - Paljasjalkainen tyttö, hän voittaa sinut!
  Ja tusina neulaa lentää tytön paljaalta kantapäältä. Jotka menevät suoraan kiinalaisten kurkkuun.
  Sitten he putoavat kuolleina.
  Tai pikemminkin täysin kuollut.
  Aurora on hyökkäyksessä. Tuhoaa keltaiset joukot. Hänen miekkansa kannetaan kahdessa kädessä. Ja hän on niin upea soturi.
  Tornado pyyhkäisee Kiinan joukkojen läpi.
  Punahiuksinen tyttö karjuu:
  - Tulevaisuus on piilossa! Mutta siitä tulee voittaja!
  Ja hyökkäyksessä kaunokainen tulihiuksinen.
  Aurora karjuu villisti hurmiossa:
  - Sodan jumalat repivät kaiken irti!
  Ja soturi on hyökkäyksessä.
  Ja hänen paljaat jalat heittävät paljon teräviä, myrkyllisiä neuloja.
  Svetlana taistelussa. Ja niin kimalteleva ja taistelullinen. Hänen paljaat jalkansa heittävät esiin niin monia murhaavia asioita. Ei ihminen, vaan kuolema vaaleilla hiuksilla.
  Mutta jos se hajoaa, et voi estää sitä.
  Svetlana laulaa:
  - Elämä ei ole hunajaa,
  Hyppää siis pyöreään tanssiin!
  Toteutukoon unelmasi -
  Kauneus tekee miehestä orjan!
  Ja tytön liike muuttuu yhä raivokkaammaksi.
  Olegin hyökkäys kiihtyy. Poika voittaa kiinalaisen.
  Hänen paljaat jalkansa heittävät teräviä neuloja.
  Nuori soturi huutaa:
  - Hullu valtakunta repii kaikki osiin!
  Ja taas poika on liikkeellä.
  Margarita on villi tyttö toiminnassaan. Ja puidaan vihollisia.
  Joten hän laukaisi herneen, jossa oli räjähteitä paljaalla jalallaan. Se räjähtää ja heittää välittömästi sata kiinalaista ilmaan.
  Tyttö huutaa:
  - Voitto tulee silti meille!
  Ja hän pyörittää myllyä miekoilla.
  Natasha nopeutti liikkeitään. Tyttö katkaisee keltaiset soturit. Ja samaan aikaan hän huutaa:
  - Voitto odottaa Venäjän imperiumia.
  Ja tuhotaan kiinalaiset kiihtyvällä vauhdilla.
  Natasha on terminaattorityttö.
  Ei ajattele pysähtyä tai hidastaa.
  Zoya on hyökkäämässä. Hänen miekkansa näyttävät leikkaavan lihasalaattia. Tyttö huutaa keuhkoihinsa:
  - Pelastuksemme on voimassa!
  Ja paljaat varpaat heittävät myös sellaisia neuloja.
  Ja joukko ihmisiä, joiden kurkku on lävistetty, makaa ruumiikummuissa.
  Aurora on hullu tyttö. Ja se tuhoaa kaikki ikään kuin se olisi hyperplasmasta tehty robotti.
  Se on jo tuhonnut yli sata kiinalaista. Mutta kaikki kiihtyy. Ja soturi myös karjuu.
  - Olen niin voittamaton! Maailman siistein asia!
  Ja taas kaunotar hyökkää.
  Ja hänen paljaista varpaistaan lentää herne. Ja kolmesataa kiinalaista repeytyi voimakkaan räjähdyksen seurauksena.
  Aurora lauloi:
  - Et uskalla valloittaa maatamme!
  Svetlana on myös hyökkäyksessä. Eikä se anna sinulle hengähdystaukoa. Villi terminaattorityttö.
  Ja hän kaataa viholliset ja tuhoaa kiinalaiset. Ja joukko keltaisia taistelijoita oli jo pudonnut ojaan ja teitä pitkin.
  Kuusi villisti. Se oli villi taistelu.
  Oleg Rybachenko on palannut peliin. Ja hän liikkuu eteenpäin heiluttaen molempia miekkoja. Ja terminaattoripoika johtaa myllyä. Kuolleet kiinalaiset putoavat.
  Ruumiiden massa. Kokonaiset vuoret verisiä ruumiita.
  Poika muistaa villin strategian. Siellä myös hevoset ja ihmiset sekoittuvat.
  Oleg Rybachenko vinkuu:
  - Voi mielestäsi!
  Ja rahaa tulee tonnia!
  Ja Terminator Boy uudessa osassa. Ja hänen paljaat jalkansa ottavat jotain ja heittävät sen.
  Poikanero karjui:
  - Mestariluokka ja Adidas!
  Se oli todella siisti ja siisti esitys. Ja kuinka monta kiinalaista tapettiin? Ja he tappoivat eniten keltaisia taistelijoita.
  Margarita on myös taistelussa. Tuhoaa keltaisia armeijoita ja karjuu:
  - Suuri shokkirykmentti! Me ajamme kaikki arkkuun!
  Ja hänen miekkansa leikkaavat kiinalaisia. Keltaisten hävittäjien massa on jo romahtanut.
  Tyttö murisi:
  - Olen jopa viileämpi kuin pantteri! Todista, että olet paras!
  Ja herne, jossa on voimakas räjähde, lentää ulos tytön paljaasta kantapäästä.
  Ja hän iskee vihollisen.
  Ja hän ottaa ja tuhoaa osan vastustajista.
  Ja Natasha on auktoriteetti. Ja hän lyö vastustajiaan, eikä hän petä ketään.
  Kuinka monta kiinalaista olet jo tappanut?
  Ja hänen hampaansa ovat niin terävät. Ja silmät ovat niin safiiriset. Tämä tyttö on pääteloittaja. Vaikka kaikki hänen kumppaninsa ovat teloittajia!
  Natasha huutaa:
  - Olen vihainen! Sinulle tulee sakko!
  Ja taas tyttö tappaa paljon kiinalaisia miekoilla.
  Zoya on liikkeellä ja on tuhonnut monia keltaisia sotureita.
  Ja paljaat jalat heittelevät neuloja. Jokainen neula tappaa useita kiinalaisia. Nämä tytöt ovat todella kauniita.
  Aurora etenee ja tuhoaa vastustajansa. Ja samalla hän ei unohda huutaa:
  - Et voi paeta arkkua!
  Ja tyttö ottaa hampaansa ja paljastaa ne!
  Ja sellainen punapää... Hänen hiuksensa leijuvat tuulessa kuin proletaarinen lippu.
  Ja kaikki kirjaimellisesti kumpuaa vihasta.
  Svetlana on liikkeellä. Olen murtanut paljon kalloja. Soturi, joka paljastaa hampaansa.
  Näyttää kieltä. Ja sitten se sylkee ulos putkesta. Sitten hän huutaa:
  - Olette kuolleet!
  Ja taas tappavat neulat lentävät hänen paljaista jaloistaan.
  Oleg Rybachenko hyppää ja hyppää.
  Paljasjalkainen poika päästää kasan neuloja ja laulaa:
  - Mennään vaellukselle, avaa ison tilin!
  Nuori soturi on parhaimmillaan.
  Hän on jo muutaman vuoden vanha, mutta näyttää lapselta. Vain erittäin vahva ja lihaksikas.
  Oleg Rybachenko lauloi:
  - Vaikka peli ei noudatakaan sääntöjä, murtaudutaan veljeskunnan läpi!
  Ja taas hänen paljaista jaloistaan lensi tappavia ja iskeviä neuloja.
  Margarita lauloi iloisesti:
  - Mikään ei ole mahdotonta! Uskon, että vapauden aamunkoitto tulee!
  Tyttö heitti jälleen tappavan neulojen sarjan kiinalaisia kohti ja jatkoi:
  - Pimeys katoaa! Toukokuun ruusut kukkivat!
  Ja heti kun soturi heitti herneen paljain varpaillaan, tuhat kiinalaista lensi heti ilmaan. Kyllä, taivaallisen imperiumin armeija sulaa silmiemme edessä.
  Natasha taistelussa. Hyppää kuin kobra. Räjäyttää vihollisia. Ja niin monet kiinalaiset kuolevat.
  Tyttö käytti niitä miekkojen, hiilenjyvien ja keihäiden kanssa. Ja neuloja.
  Samalla hän huutaa:
  - Uskon, että voitto tulee!
  Ja venäläisten kunnia löytää!
  Paljaat varpaat heittävät uusia neuloja lävistäen vastustajia.
  Zoya on villissä liikkeessä. Edistymässä kiinalaisia. Pilko ne pieniksi paloiksi.
  Soturi heittelee neuloja paljain sormin. Iskee vastustajien läpi ja sitten karjuu:
  - Täydellinen voittomme on lähellä!
  Ja pyörittää villiä myllyä miekoilla. Tämä on todella tyttö kuin tyttö!
  Mutta kobra Aurora lähti hyökkäykseen. Tämä nainen on painajainen kaikille.
  Ja jos se syttyy, se tarkoittaa, että se käynnistyy.
  Sen jälkeen punapää ottaa sen ja laulaa:
  - Avaan kaikki kallot! Olen suuri unelma!
  Ja nyt hänen miekkansa ovat toiminnassa ja leikkaavat lihaa.
  Svetlana lähtee myös hyökkäykseen. Tällä tytöllä ei ole esteitä. Heti kun se on pilkottu, joukko ruumiita roskaa.
  Blondi terminaattori karjuu:
  - Kuinka hyvää siitä tuleekaan! Kuinka hyvää siitä tulee - tiedän sen!
  Ja sitten tappajaherne lentää hänestä.
  Oleg katkaisee jälleen sata kiinalaista, lakaisemalla kuin meteori. Ja hän ottaa pommin ja heittää sen.
  Se on kooltaan pieni, mutta tappava...
  Kuinka se revitään pieniksi paloiksi.
  Terminaattoripoika huusi:
  - Pelottavien koneiden myrskyinen nuoruus!
  Margarita tekee tämän uudelleen taistelussa.
  Ja hän katkaisee paljon keltaisia taistelijoita. Ja leikkaa suuria raivauksia.
  Tyttö huutaa:
  - Lambada on meidän tanssimme hiekalla!
  Ja se iskee uudella voimalla.
  Natasha on vielä raivoisempi hyökkäyksessä. Näin hän lyö kiinalaisia. Heidän ei ole kovin helppoa vastustaa sellaisia tyttöjä.
  Natasha otti sen ja lauloi:
  - Paikalla juokseminen on yleistä sovintoa!
  Ja soturi päästi valloilleen tällaisen iskujen sarjan vastustajiinsa.
  Ja hän heittää kiekkoja paljain jaloin.
  Täällä pyöritin myllyä. Keltaisten armeijapäiden massa vierii pois.
  Hän on taisteleva kaunotar. Voita itseäsi sellaisella keltaisella armadalla.
  Zoya on liikkeellä ja murskaa kaikki. Ja hänen miekkansa ovat kuin kuoleman sakset.
  Tyttö on vain ihana. Ja hänen paljaat jalkansa heittävät erittäin myrkyllisiä neuloja.
  Lyö vastustajia. He lävistävät kurkkunsa ja tekevät arkkuja.
  Zoya otti sen ja huusi:
  - Jos hanasta ei tule vettä...
  Natasha huusi iloisesti:
  - Joten se on sinun syytäsi!
  Ja paljain varpaillaan hän heittää jotain, mikä tappaa perusteellisesti. Tämä on todella tyttöjen tyttö.
  Ja hänen paljaista jaloistaan lensi terä. Ja se osuu moniin taistelijoihin.
  Aurora liikkeellä. Nopea ja ainutlaatuinen kauneudeltaan.
  Kuinka vaaleat hiukset hänellä on. Ne leijuvat kuin proletaarinen lippu. Tämä tyttö on todellinen viksu.
  Ja hän kaataa vastustajansa ikään kuin hän olisi syntynyt miekat käsissään.
  Punapää, saatanan peto!
  Aurora otti sen ja sihisi:
  - Siitä tulee härän pää - taistelijat eivät menetä järkiään!
  Ja niin hän murskasi jälleen paljon taistelijoita.
  Oleg Rybachenko mutisi:
  - Juuri mitä tarvitset! Mikä tyttö!
  Margarita, joka heitti tikaria paljaalla jalallaan, vahvisti:
  - Iso ja siisti tyttö!
  Aurora suostui tähän:
  - Olen soturi, joka puree kenet tahansa kuoliaaksi!
  Ja taas paljain varpaillaan hän laukaisee murhanhimoisen esineen.
  Svetlana ei ole huonompi kuin vastustajansa taistelussa. Ei tyttö, vaan liekkiin.
  Ja huutaa:
  - Mikä sininen taivas!
  Aurora, joka vapautti terän paljaalla jalallaan, vahvisti:
  - Emme ole ryöstöjen kannattajia!
  Svetlana leikkaa vihollisia erilleen ja sirutti:
  -Et tarvitse veistä tappaaksesi typeryksen...
  Zoya vinkaisi ja heitti neuloja paljain, ruskettuin jalkoineen:
  - Valehtelet hänelle kuin hullu!
  Natasha pilkkoo kiinalaisia lisäsi:
  - Ja tee se hänen kanssaan penniäkään!
  Ja soturit ottavat sen ja hyppäävät. Ne ovat niin verisiä ja viileitä. Yleensä niissä on paljon jännitystä.
  Oleg Rybachenko näyttää erittäin tyylikkäältä taistelussa.
  Margarita lauloi:
  - Isku on voimakas, mutta kaveri on kiinnostunut...
  Poikanero laukaisi jalkallaan jotain helikopterin potkurin kaltaista. Hän katkaisi kiinalaisista parisataa päätä ja vinkaisi:
  - Tosi urheilullinen!
  Ja molemmat - poika ja tyttö - täysin harjakattoina.
  Oleg pilkkoi keltaisia sotilaita ja guruteli:
  - Ja meille tulee suuri voitto!
  Margarita sihisi vastauksena:
  - Tapamme kaikki - paljain jaloin!
  Tyttö on todella aktiivinen terminaattori.
  Natasha lauloi hyökkäyksessä:
  - Pyhässä sodassa!
  Ja soturi laukaisi terävän bumerangilevyn. Se lensi kaaressa ja katkaisi paljon kiinalaisia.
  Zoya lisäsi ja jatkoi tuhoamista:
  - Se on meidän voittomme!
  Ja uudet neulat lensivät hänen paljaista jaloistaan. Ja he löivät monia taistelijoita.
  Blondi tyttö sanoi:
  - Mattellaan vihollinen!
  Ja hän näytti kieltään.
  Aurora heilutti jalkojaan ja heitti teräväreunaisia hakaristia, kurkku6
  - Keisarillinen lippu eteenpäin!
  Svetlana vahvisti helposti:
  - Kunnia kaatuneille sankareille!
  Ja tytöt huusivat yhteen ääneen murskaten kiinalaisia:
  - Kukaan ei estä meitä!
  Ja nyt levyt lentää soturien paljaista jaloista. Liha on revitty.
  Ja taas huuto:
  - Kukaan ei voita meitä!
  Natasha lensi ilmaan. Hän repi vastustajansa osiin ja julkaisi:
  - Olemme naarassusia, paahtavat vihollista!
  Ja hänen paljaista sormistaan lentää erittäin tappava levy.
  Tyttö jopa vääntyy hurmiossa.
  Ja sitten hän mutisi:
  - Meidän kantapäämme rakastavat tulta!
  Kyllä tytöt ovat todella seksikkäitä.
  Oleg Rybachenko guruteli:
  - Voi, se on aikaista, turvallisuus antaa sen!
  Ja hän vilkutti sotureita. He nauravat ja paljastavat hampaansa vastauksena.
  Natasha pilkkoi kiinalaisen ja huusi:
  - Maailmassamme ei ole iloa ilman taistelua!
  Poika vastusti:
  - Joskus edes tappelu ei ole hauskaa!
  Natasha suostui:
  - Jos sinulla ei ole voimaa, niin kyllä...
  Mutta me soturit olemme aina terveitä!
  Tyttö heitti vastustajaansa neuloilla paljain varpaillaan ja lauloi:
  - Sotilas on aina terve
  Ja valmiina saavutukseen!
  Sen jälkeen Natasha löi jälleen vihollisia.
  Zoya on erittäin nopea varastaja. Hän laukaisi kokonaisen tynnyrin kiinalaisia kohti. Ja repi pari tuhatta yhdellä räjähdyksellä.
  Sitten hän huusi:
  - Älä lopeta, kantapäämme kimaltelevat!
  Ja tyttö on taisteluasuissa!
  Aurora ei ole heikko myöskään taistelussa. Näin hän lyö kiinalaisia. Ihan kuin se olisi lyöty ketjuista.
  Ja pilkkoessaan vastustajiaan hän laulaa:
  - Varo, tulee hyvää,
  Syksyllä tulee piirakkaa!
  Punatukkainen paholainen todella kyntäi taistelussa kuin laatikon jätkä.
  Mutta kuinka Svetlana taistelee. Ja kiinalaiset saavat sen häneltä.
  Ja jos hän lyö, hän lyö.
  Siitä lentää verisiä roiskeita.
  Svetlana huomautti ankarasti, kun hänen paljaista jaloistaan lensi kalloja sulattavia metalliroiskeita:
  - Kunnia Venäjälle, paljon kunniaa!
  Tankit ryntäävät eteenpäin...
  Divisioona punaisissa paidoissa -
  Terveisiä Venäjän kansalle!
  Joten tytöt ottivat kiinalaisia vastaan. Joten ne leikataan ja murskataan. Ei sotureita, vaan todella panttereita, jotka ovat irtautuneet kahleistaan.
  Oleg on taistelussa ja hyökkää kiinalaisia vastaan. Hän lyö heitä ilman armoa ja huutaa:
  - Olemme kuin härät!
  Margarita, murskaamalla keltaisen armeijan, otti:
  - Olemme kuin härät!
  Natasha otti sen ja huusi ja katkaisi keltaiset taistelijat:
  - Et voi valehdella!
  Zoya repi kiinalaiset osiin ja vinkaisi:
  - Ei, ei käsin!
  Ja hän myös ottaa ja vapauttaa tähden paljain jaloin.
  Natasha otti sen ja huusi:
  - TVmme on tulessa!
  Ja tappava nippu neuloja lentää hänen paljaalta jalaltaan.
  Zoya, joka myös murskasi kiinalaisia, huusi:
  - Ystävyytemme on monoliittista!
  Ja taas se heitetään niin kovaa, että ympyrät hämärtyvät kaikkiin suuntiin. Tämä tyttö on puhdasta vastustajien tuhoa.
  Tyttö, paljain varpaineen, ottaa ja laukaisee kolme bumerangia. Ja tämä aiheutti vielä enemmän ruumiita.
  Sen jälkeen kaunotar julkaisee:
  - Emme anna armoa viholliselle! Tulee ruumis!
  Ja taas murhaaja lentää paljaalta kantapäältä.
  Aurora huomautti myös melko loogisesti:
  - Ei vain yksi ruumis, vaan monta!
  Sen jälkeen tyttö otti sen ja käveli paljain jaloin veristen lätäköiden läpi. Ja hän tappoi paljon kiinalaisia.
  Ja kuinka se huutaa:
  - Murhien joukko!
  Ja sitten hän lyö kiinalaista kenraalia päällään. Hän murtaa kallonsa ja antaa hänelle:
  - Banzai! Sinä pääset taivaaseen!
  Svetlana, erittäin raivoissaan hyökkäyksessään, vinkua:
  - Sinulle ei tule armoa!
  Ja tusina neulaa lentää hänen paljaista sormistaan. Kuinka hän lyö kaikkia. Ja soturi todella yrittää murskata ja tappaa.
  Oleg Rybachenko vinkuu:
  - Hieno vasara!
  Ja poika heittää myös paljaalla jalallaan niin siistin tähden hakaristin muodossa. Monimutkainen hybridi.
  Ja monet kiinalaiset putosivat mukaan.
  Oleg karjui:
  - Banzai!
  Ja poika on jälleen villiin hyökkäykseen. Ei, hänessä vain kiehuu voima, ja tulivuoret jylisevät!
  Margarita liikkeellä. Hän repii kaikkien vatsat auki.
  Tyttö heittää jalkallaan ulos viisikymmentä neulaa kerralla. Ja paljon erilaisia vihollisia tapettiin.
  Margarita lauloi iloisesti:
  - Yksi kaksi! Suru ei ole ongelma!
  Sinun ei pitäisi koskaan lannistua!
  Pidä nenä ja häntä korkealla.
  Tiedä, että todellinen ystävä on aina kanssasi!
  Tämä on niin aggressiivinen yritys. Tyttö hakkaa ja huutaa:
  - Lohikäärmepresidentistä tulee ruumis!
  Natasha on vain eräänlainen terminaattori taistelussa. Ja hän karjui:
  - Banzai! Hanki se nopeasti!
  Ja kranaatti lensi hänen paljaalta jalaltaan. Ja se osuu kotiin kiinalaisille. Ja se räjäyttää sen.
  Mikä soturi! Kaikille sotureille - soturi!
  Zoya on myös hyökkäyksessä. Sellainen raivoisa narttu.
  Ja hän otti sen ja kurkisti:
  - Isämme on itse Valkoinen Jumala!
  Ja hän lyö kiinalaisia kolminkertaisella myllyllä!
  Ja Aurora karjui vastauksena:
  - Ja minun Jumalani on musta!
  Itse asiassa punapää on petoksen ja ilkeyden ruumiillistuma. Vihollisille tietysti. Ja ystävilleen hän on rakas.
  Ja kuinka hän ottaa sen ja heittää sen paljain varpaillaan. Ja siellä oli paljon taivaallisen valtakunnan sotureita.
  Punapää huusi:
  - Venäjä ja musta jumala ovat takanamme!
  Soturi, jolla on erittäin suuri taistelupotentiaali. Ei, on parempi olla puuttumatta johonkin näistä.
  Aurora sihisi:
  - Jauhamme kaikki petturit jauheeksi!
  Ja vilkuttaa kumppaneilleen. Kyllä, tämä tulinen tyttö ei todellakaan voi antaa rauhan. Paitsi kuoleman rauha!
  Svetlana murskasi vihollisiaan ja sanoi:
  - Tapamme sinut jonolla!
  Aurora vahvisti:
  - Tapamme kaikki!
  Ja hänen paljaista jaloistaan lentää taas täydellisen tuhon lahja!
  Oleg lauloi vastauksena:
  - Siitä tulee täydellinen banzai!
  Aurora repi kiinalaisia paljain käsin, viilteli niitä miekoilla ja heitti neuloja paljain varpaillaan, sanoi:
  - Lyhyesti! Lyhyesti!
  Natasha, joka tuhosi keltaisia sotureita, kiljui:
  - Lyhyesti sanottuna - banzai!
  Ja kaadetaan vastustajasi hurjalla raivolla.
  Oleg Rybachenko erotti vastustajansa ja sanoi:
  - Tämä gambit ei ole kiinalainen,
  Ja usko minua, debyytti on thaimaalainen!
  Ja taas pojan paljaista jaloista lensi terävä, metallia leikkaava kiekko.
  Margarita, joka kaatoi taivaallisen valtakunnan sotureita, lauloi:
  - Ja kenet löydämme taistelusta
  ja kenet löydämme taistelusta...
  Emme vitsaile sen kanssa -
  Revimme sinut osiin!
  Revimme sinut osiin!
  . LUKU nro 3.
  Kiinan voittamisen jälkeen voit levätä hieman. Mutta valitettavasti sinulla ei ole paljon aikaa rentoutua.
  Uusia keltaisia laumoja hiipii sisään.
  Oleg Rybachenko pilkkoo ne jälleen ja karjuu:
  - Pyhässä sodassa venäläiset eivät häviä!
  Margarita heittää tappavia lahjoja paljain varpaillaan ja vahvistaa:
  - He eivät koskaan häviä!
  Oleg halusi sanoa jotain muuta...
  Mutta ne siirrettiin väliaikaisesti noitaloitsun vaikutuksesta toiseen aineeseen.
  Ja Oleg Rybachenkosta tuli edelläkävijä yhdessä Saksan leireistä. Ja Margarita muutti hänen kanssaan.
  No, et voi taistella kiinalaisten kanssa koko ajan.
  - Kunnia isänmaalle! - Pioneeri Oleg Rybachenko toisti huudon ja kesti hiljaa iskun hartioilleen, vaikka se osui täsmälleen yhteen edellisistä turvonneista arpeista. Ja toisesta tuli täydellinen leikkaus - verta alkoi vuotaa! Margarita katsoi Oleg Rybachenkoa hämmästyneenä ja kiitollisena ja kysyi häneltä jotain englanniksi. Ihmelapsi Oleg Rybachenko ajatteli - hän luultavasti kysyi jälleen, mitä näin unessani - onko synkronisaatiota? Poika hymyili takaisin sylisiskolleen ja kohautti olkapäitään, jotka olivat kymmenvuotiaalle melko leveät. Ilmeisesti Margarita ymmärsi, että Oleg Rybachenko halusi vain osoittaa, ettei hän ollut antanut periksi, eikä ymmärtänyt, mikä sai hänet huutamaan proletaarisen elokuvan tyyliin.
  Eikä vain hän, vaan myös tämä laiha, tiiviisti leikattu Marat Kazei. Mutta hän nyökkäsi rohkaisevasti rohkealle pojalle...
  Oleg Rybachenko loukkaantui yhtäkkiä ja tukahdutti tuskan äänessään, huomautti:
  - Bravado on kaikki kaikessa!
  Margarita vastusti kuiskaten:
  - Ei, ei röyhkeyttä! Se on kuin sanoisi - sana puukottaa kuin pistin!
  Oleg huomautti vakavasti:
  - On parempi tappaa yksi fasisti kuin kirota sata krauttia!
  Kuului melua, moottoreiden huminaa ja kolinaa, SS:n ratsumiehet ja teloittajalääkärit hyppäsivät maahan, irrottivat omansa satulasta ja näyttivät enemmän mutantteilta kuin hevosilta - eläimiltä. Vangit istuivat nurmikolla - ketjussa. He tarkastivat kahleet: ne oli sidottu tiukasti. Ja Oleg Rybachenko ei ollut kovin yllättynyt nähdessään tarkalleen, kuinka yksi nuoremmista SS-lääkäreistä lähestyi häntä. Saksaksi hän sanoi töykeästi - kädellisvauva, nouse ylös - työntämällä pioneeripoika pehmeän saappaan kärjellä reiteen tai jopa hieman korkeammalle, munuaisia pitkin. Oleg Rybachenko jännittyi... ja sitten viileä Aurora puuttui asiaan. Tulinen paholainen (niin häntä kutsuttiin joukoissa hänen epäluonnollisen ja kirkkaan punaisen hiusvärin ja epänaisellisen kestävyyden ja voiman vuoksi!) selitti jotain pilkallisesti - eikä tämä pilkkaa ollut Olegiin. Ilmeisesti myös fasistinen lääkäri tunsi sen! Natsi potkaisi Auroraa lihaksikkaaseen olkapäähän. Hän vain naurahti. Sitten fasisti löi pyörteillä ja heitti jyrkästi joustavan selkänsä rohkean tytön päälle. Oleg nykittiin sivuttain shokista. Aurora istuutui välittömästi alas ja näytti hiljaa kahlituneita käsiään. Lihava professori huusi nuoremmalle kollegalleen, ja tämä yhtäkkiä katsoi alas. Sitten hän mursi kuivan kanervan oksan ja näytti sen Oleg Rybachenkolle. Hän heilutti sitä nenänsä edessä - poika perääntyi tahattomasti. Fasistinen lääkäri taas teeskenteli ottaneensa käsivarren, pudisti päätään ja teki jotain outoa liikettä. Vaikea ymmärtää, on kuin SS-mies syö lusikalla...
  Oleg Rybachenko purskahti vihaisesti saksaksi:
  - Et voi ilmaista itseäsi inhimillisillä sanoilla.
  Fritz kuoriutui: ali-ihminen, osaako mestarirodun kieltä?
  Nuori Rybachenko Jr. tajusi, että hän oli pettänyt itsensä turhaan, että hän oli paljastanut jotain, mikä oli parempi pitää salassa, mutta... Sana ei ole varpunen - jos kaipaat sitä, et saa sitä kiinni. Totta, lihava, jäykkä lääkäri osoitti välinpitämättömän katseen, ja sana jäi pojan lausuman saksankielisen lauseen varjoon. Hän toisti edellisen eleen uudelleen ja osoitti kädet taitettuna.
  Ja Oleg Rybachenko ymmärsi - he lähettivät hänet palvelijaksi hakemaan polttopuita...
  En halunnut tulla lyödyksi uudestaan ylpeän kieltäytymiseni jälkeen. Ja tilaisuutta ei voi jättää väliin.
  No, miksi rikkoa sadanpäällikön tai pikemminkin patriisilaisen ylpeys? Ajatus pakosta tietysti tuli - se saapui heti, kun raskaat käsiraudat napsahtivat suuren avaimen alla. Vaikka voisi olla loogisempaa sanoa, ettei hän koskaan lähtenyt ollenkaan! Mutta pieni ajatus osoittautui kuin pelästynyt kani, joka juoksi ajovaloissa tietämättä, että se oli itse asiassa jo saatu kiinni. Ja myös - heti kun Oleg Rybachenko lähti parkkipaikalta - poika näki, että ihmissusi seurasi häntä. Yksi niistä oudoista koulutetuista mutanteista, jotka vartioivat SS:n tuomaa kolonnia. Samanaikaisesti kukaan saattueesta ei katso terävästi paljain jaloisen pojan suuntaan, joka kiipeästi rinteeseen. Vaikka Oleg Rybachenko koki, että todennäköisesti piilokamera kuvasi hänen liikkeitä. On hämmästyttävää, kuinka paljon Krautit ovat kehittyneet teknisesti. Jos kansamme ei vastaa arvokkaasti, se on huono.
  Kivinen tasanko pisti tuskallisesti lasten puolustuskyvyttömien jalkojen jo kuihtuneet pohjat. Pahoin mustelmat jalat ovat jo alkaneet karheutua, mutta tämä prosessi on varsin tuskallinen, kun astut terävien kivien päälle. Oleg huokaisi hiljaa yrittäen olla näyttämättä olevansa kipeänä ja olla katsomatta jälleen ilmestyvää verta. Mutta sitten hän oli kuin selittämättömän tsunami valtasi hänet.
  Pelko välittömästi ja selittämättömästi riisti pioneeripojalta hänen omat ajatuksensa ja halunsa. Halusin vain kääntyä ihmissusia kohti(?). Natsipedon epäinhimillisten silmien katseessa Oleg Rybachenko jäätyi tahattomasti ja jäätyi. Mutta heti lyödyn pioneerin verhoutui paahtava kuumuus, ja poika alkoi liikkua kuin tehtaan konekivääri. Mursin halkeamissa kasvavien koivujen ja sypressien kuivia runkoja, ei vielä vihreitä talven jälkeen - paljon, tuskin pystyin raahaamaan niitä. Hän laittoi sen suureen, läpinäkyvään pussiin ja raahasi sen pois, erottamatta tietä parkkipaikalle.
  Matkan aikana Oleg Rybachenko yritti epätoivoisesti voittaa kauhun, joka riisti häneltä rohkeuden. Onko hän edelläkävijä, erinomainen opiskelija vai ei! Mutta tämä muistutti taitamattoman uimarin yritystä pysyä vedessä. Se tulee esiin, sitten se valtaa sinut jälleen...
  Ihmissusi seurasi häntä: aika ajoin pysähtyen ja haistelemaan pojan jättämiä paljain jalanjälkiä.
  Pioneerinero tunsi helpotusta kauhuaallon johdosta vasta palattuaan leirille.
  Halvat fasistiset hirviöt eivät näyttäneet edes katsovan Oleg Rybachenkoa. Vaikka itse asiassa pari SS-miestä ei laskenut katsettaan. Vasta kun hän pani tuomansa, vanhempi lääkäri-teloittaja heitti pojalle jotain nopealla silmäyksellä... hei! Oleg tuli vihdoin järkiinsä. Hän tarttui siihen ahneesti ja ajatteli, että ehkä työn takia hänelle annettaisiin suklaapatukka tai jotain muuta hänen annoksensa lisäksi. Ja kuoriutuivat - he makasivat siellä, piikivi ja nojatuoli. Kivikivi osoittautui todennäköisesti kvartsiksi. Ja tuoli näyttää tiedostolta. Kehittynyt pioneeri Oleg tiesi teoriassa kuinka käyttää tätä kaikkea ja jopa kokeili sitä mielenkiinnolla, aivan kuten Polesien Robinsonit... jos ei oudoissa olosuhteissa.
  Oleg kosketti kosteita oksia jalkallaan, sitten kädellä ja pudisti päätään.
  "Tinder..." pioneeri sanoi hiljaa venäjäksi, yski yhtäkkiä ja toisti. - Tarvitset tinderin. - Ja vaivoin vastustin siirtymistä saksankieliseen puheeseen. - Se ei syty tuleen.
  Oleg katsoi niitä... On epäselvää, miksi Fritz, jolla oli sytyttimet ja tulitikut ja kenties jopa liekinheitin, tarvitsi tätä vanhanaikaista tulentekomenetelmää. He haluavat testata pioneerien kekseliäisyyttä. Mittaavatko he neuvostokansan henkistä kehitystä? Vai pilkkaavatko he triviaalisti vangittua poikaa? Kuka niitä ymmärtää, nämä näyttävät olevan toiselta planeetalta!
  Natsit katsoivat toisiaan ja paljastivat hampaansa. Oleg Rybachenkolle oudoin ja... ja pelottavin asia on, että heidän kasvonsa eivät olleet vihaisia, ei julmia, eivät edes pilkkaavia! Hyvin uteliaat ihmiset näyttävät katselevan outoa eläintä; vanhempi professori, ikään kuin hän olisi tarkoituksella ottanut silmälasinsa pois, osoitti erityisen suurta kiinnostusta. Ei vähääkään välinpitämättömyyttä, on niin mielenkiintoista, kuinka tiedemiehet seuraavat koetta.
  Oleg Rybachenko toisti kuiskaten yrittäen hallita äänensä jännitystä:
  - Kaikki kastui talven aikana! Se ei onnistu!
  Silmissä on enemmän teeskenneltyä kuin vilpitöntä väärinkäsitystä, mutta jälleen ilman vihaa. Mutta sitten yksi nuorista miehistä - ei se, joka irrotti Olegin - murisi, nousi seisomaan, venytteli ja hieroi satulaa vasten lyötyä peppuaan, samalla kun muut SS-miehet nauroivat... Oleg ei ollut liian yllättynyt, että jotkut saksalaiset käyttävät hevosia liikkumiseen - polttoaineesta on pulaa. Vaikka jostain syystä kuljetukset ryömivät niiden perässä? Vihollinen natsi toi taitetuista satuloista laatikon, josta hän otti jotain... Pioneeri luuli sen olevan puuvillaa, mutta ei. Se näyttää epämääräisesti ohuiden lankojen palalta. Oleg Rybachenko, joka otti sen käsiinsä, tajusi - kuiva sammal.
  Jälleen edelläkävijä-ihmelapsi ihmetteli, miksi tämä oli Fritz, ja jopa lääkäri kantoi ruohoa kynnyksessä... Ehkä tämä sammal ei olekaan niin yksinkertainen?
  No, lopeta ajatteleminen, päätäsi sattuu. Sinun täytyy näyttää yksinkertaisemmalta ja tyhmältä kuin olet. Kummallista kyllä, tinder alkoi toimia heti - Oleg ei osunut piikiveä tuoliin, vaan raapui sujuvasti (luin jostain) - ja kipinöitä satoi rakeena. Ja hän oli kyennyt rakentamaan tulipaloja (nyt hän oli rakentanut tavallisen "majan") useiden vuosien ajan, suurimman osan elämästään. Pian tuli tanssi kaikin voimin - koivu paloi hyvin ja oli kostea. Täällä nuoret SS-vartijat eläytyivät ja alkoivat ajaa metallisia nousuputkia maahan tulen sivuilla.
  Ja Oleg Rybachenkon pää pyöri, jotain äärimmäisen syövyttävää ryömi hänen nenään ja katkaisi hänen tajuntansa välittömästi todellisuudesta. Mutta yhtäkkiä näkemys upeasta realismista valtasi minut.
  Jopa lapsen persoonallisuus muuttui; hän kuvitteli olevansa onneton orpo elävien vanhempiensa kanssa. Lisäksi äiti ja isä eivät hylänneet häntä - he riistivät esivanhemmiltaan oikeutensa velkoihin ja lähettivät pojan vankilaan tai vankilaan. Ei syyllisyyttä, mutta koska vanhempasi ovat velkaa, niin diktatuuri-avaruusimperiumin oikeuden päätöksen mukaan olet nuorisorikollinen.
  Orpokoti sijaitsi pääkaupungin teollisuusalueella ja muistutti todella vankilaa. Baareja ja kasarmeja on kaikkialla. Realistisessa visiossa Oleg Rybachenko vietti yön huonosti höylätyillä puisilla pankeilla. Lähistöllä makasi muita poikia, sekä ihmisiä että muukalaisia. Ei ole peittoja, patjoja tai tyynyjä, uupunut ja usein lyöty ruumis makaa paljaalla puulla. Lisäksi he ketjuttavat jalkansa yöllä estääkseen niitä karkaamasta. Sellissä on noin sata lasta, siellä on hyvin tukkoista, heidän ruumiinsa on hikinen, pahoinpidelty lähellä käymälän nurkassa, ei ole edes viemäriä. Ja tämä on Voimassa, jonka tähtialukset vaeltavat galaksin avaruudessa ja jonka liput kruunaavat kymmeniä tuhansia asuttuja maailmoja! Kaverit yrittävät kuitenkin helpottaa itseään kadulla, työ vie heiltä noin kaksi kolmasosaa päivästä. Vaikeimmaksi työksi katsotaan työpaja, pölyinen ja työläs. Se väsyttää selkää ja käsivarsia hirveästi, ja näkösi alkaa hämärtyä; leikkaukset ovat yksinkertaisia, mutta työvaltaisia ja vaativat toistoja. Nautinnollisempaa työtä, ulkona pellolla tai rakennustyömaalla. He pyrkivät vuorottelemaan lapsia erilaisissa työprosesseissa, jotta he ovat vähemmän väsyneitä ja rentoutuvat. Mutta ruumis sattuu edelleen, monet pojat, orpokodissa - melkein puolet ihmisistä voihkii unissaan.
  Oleg Rybachenko heittelee ja pyörii hermostuneesti, ketju soi, rengas on hieronut hänen jalkaansa, kunnes se vuotaa verta. Sireeni soi, se tarkoittaa nousta ylös ja menoa töihin. Lapsen ruumis ei ole vielä levännyt, muut pojat - alaston ihmisrotu ja muiden maailmojen karvaiset jälkeläiset - kamppailevat noustakseen ylös. Kuukausien orjuuden aikana kertynyt väsymys aiheuttaa tylsää kipua lihaksissa. Sisäänrakennetulla sirulla ohjatut ketjut lentävät jaloistasi automaattisesti; ne on valmistettu erittäin kestävästä metalliseoksesta, jota ei voi sahata läpi. Valvojat ilmestyvät ja kuuluu uhkaavia huutoja.
  Pojat viedään pesuun, aikaa ei mene paljoa, vesi säiliöistä on ruosteista. Oleg Rybachenko huuhtelee suunsa ja roiskuu sitä huuhtelekseen hien pois. Sellissä ei ole ilmanvaihtoa, eikä unta hienhajuisessa huoneessa voi virkistäytyä. Sen jälkeen heidät viedään aamiaiselle; heidän täytyy syödä seisoessaan; nuorilla vangeilla ei ole käyttöä tuoleille. He syövät leipää ja säilörehua, liha on kallista ja ei sovellu lapsille, joten he mieluummin sulattavat laitumet. Hevonen on kuitenkin kasvissyöjä, mutta se toimii niin, että saalistajat, syötyään lihan, menevät nukkumaan. Olegin vieressä on hänen ystävänsä Timur. Tässä näyssä, tai pikemminkin toisessa todellisuudessa, molemmat ovat kaksitoistavuotiaita, vahvojen poikien käännekohta, jolloin on hyvin vaikeaa sopia orja-erästä.
  Timur, joka joi nokkosmehua huonosti pestystä lasista, sanoi voihkien:
  - Ja takaisin töihin tähän työpajaan! En halua!
  "En halua seistä ja toistaa samaa liikettä kymmenentuhatta kertaa." - Oleg Rybachenko vastasi vapisten epämiellyttävistä muistoista.
  - Ehkä voimme pyytää kenttätöitä! - Timur katsoi unenomaisesti taivaalle, jossa tällä planeetalla loisti kolme tähteä kerralla. - Poista erityisesti karppi ja persikat. Ne ovat niin maukkaita, varsinkin kultaevät, ja vaikka vartija ei katso ahneelta, voit silti poimia jotain ja laittaa sen suuhusi.
  Oleg Rybachenko huokaisi raskaasti:
  "Minäkin haluaisin mieluummin juuri tällaisen työn lempeän luonnon sylissä." - Ja sitten ruumiillisella pioneerilla alkoi olla hauskempaa. - Tarkkailurobotti voidaan pettää, suurin osa valvontalaitteista on jo varastettu!
  Aamiainen on ohi, ja niitä viedään johtoihin...
  Lapset ovat rivissä paraatikentällä, ihmiskunnan pojat yrittävät pysyä yhdessä, muukalaiset pitävät muodostelmaa pituuden mukaan. He jaetaan ryhmiin iän ja koon mukaan. Mukana on 5-16-vuotiaita poikia sekä karvaisia ja hilseileviä nuoria muista maailmoista.
  Ainoa yhteistä heillä on heidän pukeutumisensa, tai pikemminkin sen lähes täydellinen puuttuminen, pelkät shortsit, joissa pojilla on tunnusnumero.
  Imperiumi kohtelee heitä sen periaatteen mukaan, että hän puristaa itselleen enemmän hyötyä niiltä, joita ei enää pidetä kansalaisina! Säästöjä kaikessa, vaatteissa, kengissä, mutta jotkut pojat eivät edes vapaassa elämässään tienneet kenkiä.
  Mutta he saivat usein lyöntejä kepeillä ja kuminauhoilla paljain kantapäihinsä. Heidän päänsä ajellaan, he käyvät kahden viikon välein saunassa, jossa heidät poltetaan. Sitten se ajetaan välittömästi pois tylppäleikkurilla; ei paljoa ole ehtinyt kasvaa takaisin. Pojat marssivat paljain jaloin terävillä kivillä. Jos Oleg on tottunut tähän eikä hänen karhentunut jalkansa tunne kipua, niin pienimmät lapset musteltavat kantapäänsä ja paljaita varpaitaan verenvuotoon asti.
  Koko vartija koostuu universumin julmimpia rotuja edustavista avaruusolennoista, vain orpokodin päällikkö, iäkäs Frau Pontuss, katsoo raaoilla, sadistisilla silmillään.
  Esimiehenä toimiva tiikerisarvikuono antaa ohjeita siitä, missä joku työskentelee tänään, tai pikemminkin työskentelee tajuntansa menettämiseen asti. Oleg laskee luiset olkapäänsä ja katsoo pihan toista puoliskoa. Siellä on tyttöjä, pienistä melkein aikuisiin. Pukeutunut kuin kerjäläiset reikäisiin rievuihin, jotka on tehty karkeimmasta pellavasta. Kasvot ovat kuivia, silmät näyttävät suurilta ja surullisilta. Paita on lyhyt, sen alta näkyy laihat, mutta jäntevät lahkeet. Tytöt ovat myös paljain jaloin ja heillä on poikkeuksetta pää ajeltu. Tämä ilmeisesti tehtiin heidän nöyryyttämiseksi, osoittaakseen jälleen kerran, etteivät he ole mitään. Mutta tänne ei ole kokoontunut ollenkaan rikollisia - onnettomia hylättyjä lapsia.
  Täällä he ilmoittavat, että ryhmä poikia lähtee ompelupajaan työskentelemään kaikkein tylsimmällä ja uuvuttavalla alalla. Tässä Timur ei kestä sitä ja huutaa tuskissaan:
  - En halua tehdä sellaista työtä! Lähetä minut istutukseen tai puutarhaan.
  Pojat jäätyivät, heidän ruskettuneet, ohuet vartalonsa jännittyivät.
  Pontuss oli selvästi iloinen uudesta teloituksen syystä:
  - Eilen käyttäydyit hiljaa, ja pelkäsin, että perheesi jää ilman esineoppituntia. Miksi pojalle ajettaisiin käsine viisi kertaa?
  Jännitys kulki lapsiriveissä.
  - Juuri näin. - Vartija sanoi vaativalla äänellä. - Jaa sauvat kaikille.
  Iskut tehtiin erityisillä piikkitangoilla. Yleensä pojat itse poimivat ne pensaista silloin, kun töitä ei ollut. On kuitenkin totta, että silloinkin lapset pakotettiin, vaikka siitä ei ollutkaan valtakunnalle hyötyä, tekemään työtä, esimerkiksi kaivamaan kuoppa puoli päivää ja hautaamaan se puoli päivää.
  Oleg Rybatšenko katsoi lastensa käsiä; heidän sormensa olivat turmeltuneet.
  Kaverit purkivat automaattisesti tangot; Olegista näytti, että ne olivat kidutusvälineitä - ne polttivat hänen sormiaan ja hänen jalkansa olivat raskaita. Hän ei halunnut lyödä ystäväänsä, mutta hänellä ei ollut rohkeutta vastustaa. Hän ei nähnyt juuri mitään ja löi tuskallisesti isovarpaansa makaavan mukulakiven päälle. Kummallista kyllä, kivun tunne auttoi minua kokoamaan itseäni ja sumu silmieni edessä poistui. Askelesta tuli kiinteämpi, vaikka sormi muuttui siniseksi.
  He asettuivat puoliympyrään pitkäksi riviksi. Timur oli sidottu käsillään tikkuihin ja hänen olkapäänsä väännettiin, jotta syyllisen pojan lyöminen olisi helpompaa. Kaverit siristelevät ja yrittävät katsoa pois. Frau Pontussin käskystä he roiskuivat suolavettä sirotellen sinistä suolaa laihalle mutta jäntevälle selkään. Pojan vääntymisestä päätellen se alkoi polttaa.
  Orpokodin johtaja löi hänen huuliaan:
  - Nyt te kaikki otatte läksyn. Lyö kovemmin, se joka pettää, on tuomittu rangaistukseen.
  Tässä tapauksessa avustaja, sarvikuonon rotta, paljasti hampaat:
  - Hoidamme ne nopeasti! Hirviö mutisi.
  Poika siirrettiin rivien väliin. Pojat nostivat tangot hitaasti ja ensimmäiset iskut osuivat Timurin selkään. Selän ja kylkien arpien perusteella poikaa oli rangaistu useammin kuin kerran, joten hän vain huokaisi ja alkoi hengittää raskaasti, kuten kaikki pojat yrittäen pidätellä huutoaan.
  - Lyö kovemmin! - Pontuss huusi. - Anna hänen huutaa.
  Ensimmäiset iskut saivat pienimmät pojat, joilla ei yksinkertaisesti ollut tarpeeksi voimaa aiheuttaa vakavaa kipua. Mutta sitten vanhemmat pojat alkoivat hakata minua. Lapsen selkään oli leikattu punaisia raitoja ja verta tippui. Sinisen suolan voimistama kipu sai Timuran huutamaan, hän jopa kaatui, lauta työnnettiin alla oleviin nauloihin ja pisti hänen rintaansa.
  - Ei tarvetta! - Poika huusi. - Työskentelen missä sanot.
  - Tottakai tulet! - Pontuss vastasi. - Mutta ensin piiska.
  Eiliset toverit olivat liian innoissaan ja löivät eilisen veljensä. Sekä ihmiset että muukalaiset lyövät yhtä raivokkaasti. Poika huusi paljain jaloin jättäen verisiä jalanjälkiä. Sarvikuonorotta napsahti ja löi poikaa mailalla hänen paljaisiin, ruskettuihin jalkoihinsa. Hän halusi aiheuttaa pojalle lisää kipua. Isku osui jänteisiin nilkoihin ja seuraava kantapäihin. Timur huusi ja notkahti. Sitten kiduttaja työnsi paksun neulan pakaraan ja kaatoi nestettä.
  - Oikein! - Pontuss sanoi. "Nyt hän mieluummin kuolisi kuin pyörtyisi." Kukaan ei välty rangaistukselta.
  Oleg Rybachenko seisoi melkein linjan lopussa, ja hänestä näytti, että ruoskan lyönnit putosivat hänen päälleen. Timur pettyi, poika itse vain nykisi, huusi ja itki. Pyöreät kasvot muuttuivat tummanpunaisiksi kivusta, kärsimyksen irvistys vääristi niitä.
  Nähdessään Olegin hän kuiskasi kalpeilla huulilla:
  - Anna armoa!
  Poika epäröi: jäätyi.
  Sarvikuonorotta huusi:
  - No, minkä arvoinen olet! Osuma!
  Oleg Rybachenko vastasi:
  - Ei, en voi! Hän on ystäväni!
  Sarvikuonorotta paljasti hampaansa:
  - Haluatko saman tapahtuvan sinulle?
  Oleg vapisi ja kalpeni:
  - Ei Mutta!
  Pontuss keskeytti hänet:
  - Tarpeeksi! Poika allekirjoitti oman kuolemantuomionsa. Minkä arvoisia te olette, pilkkaajat? Anna hänelle hyvä annos ja ripusta hänet telineeseen muiden ihailtavaksi.
  Oleg työnnettiin ulos riveistä ja vedettiin kohti laatikkoa. Poika yritti vastustaa, mutta sarvikuonotiikerit kohtelivat häntä kuin kissanpentua. Käteni vääntyivät tuskallisesti, luuni rypistyivät. He panivat hänet laudoille, poika tunsi ulkonevien kynsien kärkien karheuden poskellaan ja vatsallaan. He lävistivät lihakset, rintakehän, leuan, reisien etuosan ja polvet. Poskeani naarmuuntui, kunnes se vuoti verta.
  - Oi, älä! - Oleg kysyi.
  - Tarpeellista! - Sanoi sarvikuonorotta, jotta kaikille olisi esimerkki.
  Poika tunsi suolavettä kaadettavan hänen selkäänsä ja sitten suolaa ripottelevan hänen päälleen. Se pistää kuin sinappilaastarit. Oleg vääntyi, hänen kovettuneet jalkansa tahriintuivat (viimeisen kerran tässä näyssä esiin noussut oudossa muistossa sandaalien pukeminen noin kuusi vuotta sitten), ne alkoivat melkein heti kutittaa villisti. Sarvikuonorotta työnsi neulan pakaraan, se pisti karkeasti ja tuskallisesti, palava neste pääsi sisään.
  - Nyt tunnet olosi erittäin kauhealta, etkä menetä tajuntaasi. - Hirviö huudahti, virnisteli kasvojaan, hän olisi änkyttänyt jopa kauhuelokuvan tuottajaa!
  - Minkä vuoksi? - Viattomasti vangittu lapsi voihki. - Kristuksen tähden, osoita armoa.
  Sarvikuonorotta, joka suihkutti myrkyllistä sylkeä, vastasi:
  - En usko näihin satuihin hyvästä Jeesuksesta! Yleensä, jos Jumala on olemassa, hän on paha ja julma. Ja mitä enemmän pahaa ja kärsimystä aiheutat lähimmäisellesi, sitä enemmän voimaa ja autuutta saat seuraavassa maailmassa.
  - Absurdi! - Hän sanoi kalpeutuen kauhusta, entä jos Jumala todella on sellainen poika.
  - Tulet näkemään! - Kosmisen Tartaruksen kute kikatti. - Mutta älä nosta toiveitasi, et kuole tänään.
  Pontuss komensi haukkuvalla äänellä:
  - Aloittaa! Anna hänen muistaa ruoskan suudelmat ikuisesti!
  Vangittu pioneeriihmelapsi vapisi kuultuaan lävistävän pillin, ja sitten tapahtui voimakas shokki, joka sai ihon hänen selässään repeytymään. Sarvikuonorotat löivät kovasti, mutta samalla hillitsivät voimansa, jotta ne eivät tappaisi. Pojan kurkusta karkasi huuto, hän vapisi ja kyynel ilmestyi. Purruttuaan huultaan, kunnes se vuoti verta, poika hillitsi itsensä. Hetkeä myöhemmin kuului toinen isku, joka ravisteli koko kehoa. Oleg Rybachenko hengitti syvään, suolan ja suolaveden voimistama kipu oli sietämätöntä.
  Pontuss huusi:
  - Jatkaa!
  Viheltää ja puhaltaa taas! Leikkaa luuhun asti. Poika paloi sisälle asti. Tuntui kuin he hakkasivat vatsaani. Huolimatta hänen yrityksistään, osa huudosta vuoti hänen tiukasti puristettujen huultensa takaa.
  - Äiti!
  Taas iskee! Selkää pitkin, terävien lapaluiden välissä ja lopuksi paljaita kantapäitä pitkin. Poika huutaa, hänellä ei enää ole voimaa hillitä itseään. Huuto purskahtaa kuin tulivuori kurkusta ja se, mikä näyttää olevan nenä. Pontuss on tyytyväinen:
  - Nyt näen, että hakkaat häntä rehellisesti. Lyö häntä hyvin, mutta älä tapa häntä!
  Jokaisella iskulla kipu voimistuu. Kyyneleet sekoittuvat veren kanssa ja putoavat pukkisänkyyn. Veriset raidat selässä yhdistyvät, sulautuvat purppuraiseksi sotkuksi, pojan ohuet valkoiset luut alkavat paljastua. Oleg Rybachenko tukehtuu, häneltä puuttuu ilmaa, lanka kaivettiin hänen taipuneisiin nilkoihinsa. Paljaat kantapäät huminat iskusta, karhea kovettuma iho ei anna periksi heti, mutta veripisaroita ilmaantuu silti. Iskut tehostuvat, näyttää siltä, että salama kulkee hermopäätteitä pitkin aina selkärankaan asti. Muut pojat ovat hiljaa, heidän omatuntonsa ei salli heidän hyväksyä, ja kostotoimien pelko ei salli heidän tuomita. Näet kuinka poikien päät ovat kumartuneet, mutta heidän silmänsä katsovat teloitusta. Utelias ja hermoja raastava, useimmat on jo lyöty samalla tai hienostuneemmalla tavalla. Ajattelet, jos en vain ole minä, ja joskus ajatuksissasi on pahuutta: hän huutaa, mutta tietysti hän olisi kestänyt sen, ei niin heikko kuin Oleg.
  Pahoinpitely on jo paljaissa luissa, selkä, sivut, reidet ovat jatkuva haava. Ilman piristysruisketta poika olisi kuollut - hän olisi kuollut kipeään shokkiin. Ja niin hän syöksyi johonkin pahempaan kuin Danten Inferno. Tällöin jokainen molekyyli, jokainen solu, jokainen suoni on kyllästynyt painajaismaiseen kipuun.
  Pioneeri Oleg Rybachenko yritti epätoivoisesti kääntää huomionsa pois kivusta. Muistellessaan vanhempiaan, kaukaisen lapsuuden onnellista aikakautta, hän näytti työntävän pois jaloillaan kärsimyksen punakuumasta kuplivasta lavasta, mutta se imi hänet jälleen sisään peittäen hänet kokonaan. Niinpä he purjehtivat kidutuksen valtameren halki ja haaveilivat kuolemasta vapauttajana kidutuksista. Muistan Pyhän Johanneksen ilmestyksen sanat. - Ja he haluavat kuolla, mutta eivät voi. Tämä on kohtalo, joka odottaa lapsia kiduttavia syntisiä. Herra palkitsee heidät satakertaisesti, ja tärkein rangaistus, kuten Jeesus sanoo Matteuksen evankeliumissa, on ikuinen. Ja toiset pääsevät iankaikkiseen elämään, toiset iankaikkiseen piinaan. Tämä jotenkin lohduttaa meitä, se herättää vihan vihollisia kohtaan, halun selviytyä ja voittaa. Poika onnistuu huutamaan:
  - Maksat tästä, vastaat jokaisen lapsen vuodattamasta kyynelestä Jumalan tuomiopäivänä.
  - Ole hiljaa, narttu! - Sarvikuono rotta karjuu.
  - Totuutta ei voi tukahduttaa. - Pioneeri hengitti ulos.
  - Saada lisää!
  He löivät häntä uudelleen, laittoivat kaiken raivonsa siihen, mursivat luita, mutta kipu on jo saavuttanut sellaisen kynnyksen, ettei se yksinkertaisesti voi vahvistua. Tämä on rautaa, joka voidaan lämmittää tiettyyn lämpötilaan ja sitten se leviää.
  Pontuss ymmärtää tämän, vanhalla naisella (tai pikemminkin hän näyttää enintään neljäkymmentä vuotta vanhalta, mutta todellisuudessa on ylittänyt muutaman vuosisadan) on paljon kokemusta teloittajista:
  - No, se riittää! Muuten hän kuolee! Kohtelemme vankia hieman ja kidutamme hänet tietokoneen avulla. Minulla on vain ohjelma nimeltä "Olympialaisten kidutus".
  Sarvikuonorotta haukotellen sanoo:
  - Minne hän on menossa nyt? Sairaalaan?
  - Ei telineeseen! - Vartija keskeytti valittamatta. Anna sen roikkua varoituksena muille. Anna vain injektioita sydämen tukemiseksi. Ja Timur ajetaan jälleen linjan läpi, ja anna hänen saada loput iskut sinulta. Ei ole aikaa luoda spektaakkelia. Pitää tehdä töitä!
  Ulkomaalainen, jolla oli ruoska, kallisti päätään ja heilutti karvaisia korviaan:
  - Tottelen, emäntä. No, aja häntä uudestaan.
  Timur sai uusia iskuja. Tällä kertaa kukaan ei uskaltanut vastustaa. Ei ollut pienintäkään halua joutua teloittajien käsiin. Timur huutaa ja kaatuu. Hänet nostetaan ja hakataan uudelleen. Toinen lakkosarja on jo päättymässä. Jäljelle jäi vain muutama poika. Yksi heistä on vanhin, noin kuusitoistavuotias, jossa vuohenparkki on jo nousemassa ja viikset näkyvissä. Hän selvästi epäröi, iskee, mutta tekee sen helposti, tuskin koskettaen.
  Frau Pontuss on raivoissaan:
  - Ripusta tämä laiska nuori mies telineeseen ja sido kivi hänen jalkoihinsa. Anna hänen kärsiä.
  Pojaan tartutaan, hän jännittää muotoiltuja lihaksiaan, kovan työn hedelmää, ja huutaa:
  - No, mitä te katsotte, pojat, lyökää heidät!
  Pojat vapisevat, jyrinä pyyhkäisee riveissä, mutta heiltä puuttuu päättäväisyyttä rynnätä kiduttajiensa kimppuun.
  Nuorta miestä raahataan, jokainen sarvikuonorotta on vähintään seitsemän kertaa häntä painavampi. Ei ole mitään järkeä taistella takaisin. Mutta sitten tapahtuu tapahtumia niiden tasolla, jotka muuttavat imperiumin kohtaloa. Kaksi laukausta kuului ja sarvikuonorotat putosivat, hirviöiden selkä leikattiin, syvät kraatterit aukesi. Nuori mies vapautui ja kaatui, mutta hyppäsi heti ylös huutaen:
  - Katsos, siellä on Jumalan oikeutta.
  Ilmestyi kuin enkeli pimeydestä, kultatukkainen tyttö, joka oli niin samanlainen kuin käsivarsi sisarensa Margarita, vastasi:
  - Todennäköisemmin jopa ihminen. Tiedä, että sopimus Paholaisen kanssa ei takaa taivasta maan päällä ja lämmintä paikkaa helvetissä. Saatanaan luottaminen on kuin istuisi sähkötuolissa!
  Toinen tulinen Aurora äänekkäästi:
  - Se, mitä täällä tapahtuu, on kauhuelokuvan kamaa. Tee tämä lasten kanssa. Nosta poika telineestä.
  Oleg Rybachenko pudisti päätään ja... heräsi. Hän ei makannut näyn aikana, vaan seisoi paikallaan...
  Ja aikaa kului melkoisesti. Natsit olivat edelleen kihloissa
  Ruoanvalmistus. Mutta tämä kauhea päihtymys, joka syntyi, kun SS-lääkärit hengittivät savua oudosta sammalta, ei vaikuttanut mitenkään lyhyeltä.
  Oleg Rybachenko ajatteli heti, miksi se ei toiminut näissä Krautseissa. Heillä ei näytä olevan suodatinmaskeja, eihän? Ja miksi tässä hallusinaatiossa on niin painajainen? Mitä he tekevät sillä?
  Mutta natsit itse käyttäytyivät melko luonnollisesti, he jopa muuttuivat jotenkin ystävällisemmiksi vihjaten, että he voisivat syödä kanssamme.
  He todella vetivät sisään pari mojovat reidet paikallisilta asukkailta varastetulta lehmältä. Sitten yksi natsi raahasi ison kattilan, ja toinen fasisti lähti Olegin kanssa hakemaan vettä. Jälleen utelias pioneeri näytti oudolta, että siellä oli kaksi nahkaämpäriä ja tavallista metallia tai pahimmillaan puuta. Lisäksi yksi SS-mies, joka ei myöskään ollut aivan tyypillistä, raahasi itsensä.
  Pioneeri ei ollut aivan varma jaloillaan, iskut tämän teloituksen aikana tuntuivat liian todellisilta, ja Lomonosovin jälkeläinen arveli, että tämän takana oli jotain enemmän kuin yksinkertainen tai jopa ei yksinkertainen hallusinaatio.
  Vettä virtasi sata askelta leiristä, parvekkeen yläpuolella kahden kiven alta kimalteli hopeavirta. Oleg Rybachenko työnsi ahneesti päätään häntä kohti. Poika tajusi vasta nyt, että kaikki sisällä oli leivottu kiveksi tai tarkemmin sanottuna hiileksi. Hän nojautui ahneesti miellyttävään kylmyyteen ja... sai sen korvaan.
  Yksi kiviseinän taakse piiloutuneista SS-miehistä napsautti jotain monimutkaisen instrumentin paneelista ja kikatti kuin rotta.
  Fasisti antoi iskun ilman ilkeyttä, mutta sellaisella voimalla, että Oleg heitettiin kiville, hän lakkasi kuulemasta vasempaan korvaansa ja tämä pään puoli oli todella puutunut.
  Raaka lääkäri viittassa ja kultaketjussa nauroi ja karjui:
  - Nyrkkeily! Nyrkkeily!
  . LUKU nro 4.
  Pioneeripoika hyppäsi ylös ja ryntäsi nuoren SS-miehen kimppuun. Tavoittelee suolistoa petollisella oikealla kädellä ja piiloutuu ovelasti vasemman taakse. Hän kävi edelleen parilla nyrkkeilytunnilla, mutta hänen muistinsa on ehdoton. Esimerkiksi petollinen isku ja terävä puoli ylempi ja puoliksi vasen käsi. Sitten vartalo, reisi, vatsalihakset ja jopa jalkojen ojennus sisältyvät iskuun. Ja mikä tärkeintä, nyrkkeilijät eivät yleensä odota iskua vasemman käden sijoituksella taisteleessaan oikeakätistä vastaan. Yllätystekijä toimi, Oleg Rybachenko teki sen! Nuori ja hyvin koulutettu SS-mies ei tiennyt, että Oleg, vaikka ei ollut vasenkätinen, pystyi heittämään "aseella" vasemmalta. Ja hän sai koukun leukaan. Ja se on siistiä - SS-sotilas onnistui pysymään jaloillaan vain koska hän kaatui taaksepäin silkkaaseen lohkareeseen... Eikä puolinälkäisen pojan paino riittänyt kaatamaan valittua sotilasta. SS ei kestä heikkoja!
  Jos Oleg Rybachenko olisi ollut kokeneempi taistelija tässä liikkeessä, hän olisi todennäköisesti mennyt sarjaan viimeistelyliikkeitä. Mutta taito ei ole kiitosta, eivätkä myöskään fyysiset ominaisuudet.
  Mutta hän teki hyvää työtä, varsinkin kun otetaan huomioon, että lyöntiä ei harjoiteltu harjoituksissa, ja Oleg Rybachenko itse, huolimatta hänen suurista luonnollisista kyvyistään, kohteli nyrkkeilyä kylmällä.
  Nyt hän jopa katui, ettei ollut ilmoittautunut osastolle, jossa valmentaja Faranenko sanoi - sinusta kasvaa iso kaveri, mutta kevyen sarjan nopealla reaktioajalla. Pian Neuvostoliitto osallistuu olympialaisiin - ja voit taistella mitalista arvokkaasti!
  Mitä sanot? Oleg Rybachenko vastasi tähän näin:
  "Säästän mieluummin pääni asioihin, jotka ovat hyödyllisempiä maalle kuin siivoan toistensa penniä!" Jos esimerkiksi teet traktorin, joka kulkee sahanpurulla tai jopa tavallisella roskilla, niin paljon enemmän
  Siitä on hyötyä isänmaalle!
  Mutta nyt poika itse on saanut perusteellisen koulutuksen.
  Oleg Rybachenkoa ei ollut koskaan aiemmin lyöty tällä tavalla elämässään. Aikuinen SS-mies murskasi nopeasti 10-vuotiaan, vaikkakin ikäisekseen pitkän pojan järjestäytyneen vastarinnan (jonka hän kuitenkin osoitti ja löi onnistuneesti pari kertaa) ja takoi taitavasti nyrkkeillään - nosti kaatuneen miehen ja löi häntä uudelleen. Kun Oleg Rybachenko lakkasi vastustamasta (eli hän melkein menetti tajuntansa, eli päässäsi on edelleen ajatuksia, et ole pimeässä, mutta kehosi ei enää tottele. Jokainen, joka taisteli kehässä, tietää luultavasti millaista se on olla grogissa.). Fasisti antoi hänen pudota, eikä omituisesti lyönyt kaatunutta miestä kertaakaan. Teloituslääkäri kuitenkin huusi hänelle jotain anagrammikielellä. Hän täytti ämpärin ja kaatoi vettä rikkinäisille kasvoilleen.
  Hukkuvan kissanpennun tunne ja juuri sulaneen jään vesi on niin kylmää - vain talviuintia!
  Oleg ravisteli itseään, nousi seisomaan ja sylki saappaansa päälle, kun hänen vasemmasta poskesta tuli verta, joka oli puhjennut sisältä. SS-mies ei lyönyt häntä enää - hän huokaisi yllättäen, miltei myötätuntoisesti ottaen huomioon, millaisissa joukoissa hirviö palveli, ja alkoi vetää itse vettä krokotiilinahkaisiin ämpäriin (ilmeisesti ei myöskään ollut helppoa tuollainen ylellisyys) ...
  Rybachenko Jr. pani merkille tämän seikan, joka on hyvä ja huono samaan aikaan. Hyvä asia on, että heitä ei tapeta, ainakaan ennen kuin kokeilu on saatettu loogiseen päätökseensä. Totta, lopputulos voi olla hyvin lähellä ja ehkä vapautuminen piinasta! Huono asia on, että niitä vartioidaan tiukasti ja pakoon pääsemiseksi on itse asiassa käytettävä loistavaa kekseliäisyyttä!
  Pian Oleg Rybachenko vakuuttui, että marsuina oleminen merkitsi tiettyjä etuja muihin sotavangiin verrattuna.
  Kävi ilmi, että sekä vangeille että vangeille annettiin lämmintä ruokaa. He kunnioittivat sitä, mikä tarkoittaa, että SS-vartijat olivat kauan sitten niellyt jotain tölkeistä ja vain makasivat matoilla meluisina tai nukkumassa. No, susi-ihmissudet vaelsivat ympäriinsä - joko he metsästivät tai partioivat tai molemmat . Oleg ei kuitenkaan ollut tyytyväinen tähän. Hän makasi Auroran ja toisen nuoren tytön ristissä paljailla jaloilla (eikö hänen pitäisi kaatua kostealle, vielä kylmälle maalle?) ja sihisi - Margarita pyyhki hänen kasvonsa Oleg Rybachenkolta otetun merimiespuvun reunalla, joka oli kastunut sulamaan. vettä sanoen hyväksyvästi:
  - Sinusta on nyt tullut todellinen mies. Nyrkeillä hävitty, tyhmillä voitettu!
  Aurora ehdotti:
  - Kyllä, hieron hänen kasvojaan, haava paranee nopeammin.
  Oleg Rybachenko hymyili voimalla. Hyvin luonnotonta. Hän tunsi olonsa niin sairaaksi, että hän tanssi paholaisia plasmaluistimilla kavioissaan. Ja samalla... tunsiko hän olonsa iloisemmaksi nyt? Hieman pelkäsin jatkaa: nyt he laskevat minut kiville ja lyövät reippaasti piiskalla, tai ehkä he kokeilevat tulella. Mutta natsit eivät edes katsoneet tänne, vaan puhuivat jostain lintumurteessaan vuorotellen maistaen kattilasta.
  Margarita kuiskasi korvaani:
  - Tietysti olet hieno... Mutta ole ovelampi! Kun vahvat näyttävät heikoilta ja päinvastoin!
  Oleg Rybachenko mutisi:
  - Valitettavasti on turha teeskennellä heikkoutta, koska se on niin!
  No, he löivät häntä kovaa sarviin... Leikkattujen poskien lisäksi ne olivat myös huojuvia, vaikkakaan ei paljon, luut olivat vahvat - kaksi hammasta. Kylkiluutni olivat raakoja ja korvani kipeät.
  Fantastisen näyn aikana suoritettu teloitus aiheutti kuitenkin paljon enemmän kärsimystä.
  "Riittää, okei", Oleg Rybachenko työnsi pois Auroran pitkät sormet vasta kahleilla käsillään ja istuutui merimiespuvun helman kanssa. minä vapisin. - Ei, tuli kylmä. Ja haluan syödä...
  Kuinka tietoisuus loppujen lopuksi riippuu olemisesta - sinusta tulee tahattomasti marxilainen. Jos vain selviät!
  Vankilan velli ropistettiin alumiinikulhoihin - ne kuljetettiin yhdessä panssaroiduista kuljetuksista. Mutta lusikoita ei ollut. Ilmeisesti uskottiin, että orjat söisivät joka tapauksessa paksun puuron. Tai he päättivät nauraa heille, koska näistä lusikoista ei ole niin pulaa. No... se on parempi!
  Sinusta tulee todellinen villi - poika purskahti nauruun ja peitti heti suunsa, jotta se ei saisi sitä.
  Puuro osoittautui tattariksi sekoitettuna helmiohraan - paksua, melkein suolatonta ja tietysti ilman lihaa tai muuta vastaavaa, no, ehkä vähän kalaa lisättiin maun vuoksi. Se on vain melkein tyhjä seos kahdesta jyvästä (ja ne niputtivat sen savustettuun lihaan, hajun perusteella). Mutta pioneeripojan vatsa oli jo aikoja sitten saatu äärimmilleen: niin että nälkä hieman laantui ja palasi vasta puuron nähdessään, mutta kolminkertaisella voimalla.
  Totta, oli paha syödä - pari kertaa kuuma seos joutui haavoittuneen posken sisäpuolelle ja kipu sai kyyneleet silmiin - mutta mitä se on?! Ja "rannerenkaat" jäivät tielle, Oleg Rybachenko nykitti käsiään, heitti vihaisesti kipinöitä silmistään ympärilleen... ja jossain vaiheessa hän tajusi, että yhdestä näistä nykäyksistä hänen oikea kätensä pääsi kehään puolivälissä!
  Se on uskomatonta - menikö SS sekaisin niin primitiivisellä tavalla? Kunpa pääsisimme eroon rankaisejiksi koulutetuista susista!
  Oleg Rybachenko kuoli. Hän pakotti itsensä heti pureskelemaan peittäen itsensä kulholla. Ja oikealla kädellä hän väänteli sitä, kunnes karkaistu teräs leikkasi ihoon täysin sietämättömästi.
  Näyttää siltä, etteivät kaikki SS:ssä ole niin siistejä!
  Ja hän tajusi, että hän voisi vetää kätensä ulos. Isompaan käteen suunniteltu sormus - miehen tai paikallisen nuoren, ehkä jopa isommalle pojalle, joka työskenteli paljon. Mutta esiteini-ikäisen pojan Oleg Rybachenkon hikisille käsille ansa osoittautui leveäksi.
  Poika kuiskasi:
  - Voitto odottaa! Voitto odottaa! Ne, jotka haluavat katkaista kahleet! Isoisät voittivat Krautit! Tapamme heidät myös pelin lailla!
  Aurora katsoi hellästi Oleg Rybachenkoa ja työnsi kätensä sujuvasti taaksepäin (hänen käteen ilmestyi verta leveästä leikkauksesta ja hankauksesta). Toinen naapuri sillä hetkellä muutti peittämään mitä tapahtui. Oleg katsoi tulista paholaista silmiin, hän silmää. Ja hän alkoi myös porata silmiään teräväksi smaragdilasereilla, kuten kobraa - lakkaamatta. Sitten hän pudisti päätään ja osoitti hiljaa ihmissusia. Sitten hän, lakkaamatta syömästä, tarttui helakanpunaisilla huulillaan kupista, joka seisoi kohotetulla polvellaan, laski kätensä alas ja alkoi piirtää kiemurtelevia linjoja, jotka muuttuivat aalloksi kosteaan maahan.
  Oleg Rybachenko ei ymmärtänyt mitään, mutta hänen päässään alkoi jo soimaan voittolaulu;
  Nuori, makea, puhdas;
  Punaisten Neuvostoliiton maa!
  Aurinko nousee säteilevästi,
  Sydämelläni annettu!
  
  Järvemme ovat kirkkaita,
  Myrskyinen kristallijoki!
  Pojat juoksevat pallon kanssa,
  Juokse mäkeä ylös yhdessä!
  
  Rinta räjähtää ilmasta,
  Jokaisessa ruohonkorteessa on kevät!
  Käännyn Herran puoleen
  Voiko paha ja onnettomuus puhaltaa meidät pois!
  
  On vaikeaa aikaa,
  Fasismi on vallannut Venäjän!
  Luodaan jotain uutta taisteluun,
  Anna kommunismin hallita!
  
  Yhdessä joudumme aina vaikeuksiin,
  Olemme kuin nyrkkiin puristettu!
  Ratsuväellä oli tapana laukkaa
  No, nyt terässäiliö!
  
  Leninin suuri asia,
  Jatkamme entisellään!
  Stalin viisas nero,
  Mitä hän opetti meille voittamaan!
  
  Ja lopuksi kerron sinulle,
  Se, joka ohittaa, on häviäjä!
  Ilmaisen ajatukseni tarkemmin,
  Finaali tulossa pian!
  Sellaisen hiekan jälkeen Oleg Rybachenko näytti jo siltä, että meri oli polviin asti! Ja vuoret ovat ehdottomasti olkapäille asti!
  Tytöt myös piristyivät ja kuiskasivat korvasta korvaan. Kaikilla oli toivoa.
  Lomonosovin ja Stenka Razinin jälkeläinen puhalsi poskiaan ja voihki sitten - kirottu leikkaus sattui.
  Mitä jos onnistut pakenemaan?! Oleg Rybachenko katsoi nopeasti sivulle, ikään kuin SS-vartijat voisivat kuulla hänen ajatuksensa (ja kuka tietää, jos he voivat lähettää, vikoja, ei tiedetä, millaisia varusteita heillä on!).
  Tulinen paholainen helvetin kipinä silmissään kosketti pioneeripojan käsissä olevia teräsrenkaita ja nyökkäsi hyväksyvästi: he sanovat, kyllä, voimme yrittää! Tämä on selvää myös ilman keskustelua ja ilman tarpeettomia sanoja.
  Ketunvärinen soturi kuiskasi:
  - Vaikka selviäisikin... Tulee joku, jolle kostaa!
  Mutta heti Oleg Rybachenko kivetyi sisäisesti, kuin olisi jäätynyt. Ja yksi yksinkertainen ajatus pysäytti hänet: hän vääntäisi kätensä. Ja sitten... ja sitten on tarpeen auttaa muita tyttöjä vapauttamaan itsensä. Muuten hän ei ole erinomainen pioneeri, mutta kuka on?!
  Muistan sanat: johtaja ei ole se, joka menee itse eteenpäin! Ja kuka kävelee ja auttaa muita!
  Ja keitä he ovat sinulle - niin kauniita tyttöjä, joilla on murtuneet pienet jalat, joista vuotaa verta. Jokin nuoren leninistin sisällä kapinoi - tuhansien pauhinalla tornado kapinoi! Jos se toimii, juokse niin nopeasti kuin pystyt ja...
  Itse asiassa, jos aiot juosta, ei ole muuta mahdollisuutta. Muuten se on petos.
  Hän kohtasi jälleen ensin Margaritan ja sitten Auroran, joka myös selvästi iloisena nuoli kulhoa maulla. Ja hän työnsi nenänsä ulos kulhosta ja iski silmää.
  - Emme pidä sinua! - Tulipaholainen lisäsi. - Jos lähdet, tulet varmasti hakemaan apua!
  Oleg Rybachenko nyökkäsi ja vastasi:
  - Vannon! Rehellinen pioneeri, otan yhteyttä partisaaneihin ja he pelastavat sinut!
  No niin me päätimme! Seuraavaksi tapahtuneesta tuli paljon proosallisempaa. Oli myös hyvä, että Oleg ei saanut pestä kulhoja - ilmeisesti he joko pelkäsivät irrottaa hänet uudelleen tai päättivät antaa tyttöjen tehdä kovan työn. Ei se mitään, mutta se on mukavaa tässä tilanteessa. Huono asia on, että meidän piti mennä uudestaan, ja kun nämä fasistit rauhoittuvat. He eivät löydä mitään enemmän tai vähemmän vakaata.
  Vähän viileää, ja vaikka tuuli on tyyntynyt, pilvet ovat nousseet ja niistä on alkanut sataa kylmää. SS-miehet näyttävät nyt olevan jopa onnellisia, vaikka he ja heidän ihmissusiensa haisi märältä hajulta.
  Kävelyä oli paljon. Tämä on maailma täällä - Krimin erityinen mikroilmasto. Yleensä ei sateinen, mutta tässä tapauksessa tuulenpuuskilla.
  Tytöt olivat nukkuneet jo paljon ja kylmä piristi heidät.
  Ja jostain syystä Oleg Rybachenko halusi nukkua, hänen silmänsä olivat petollisesti juuttuneet yhteen.
  Kyllä, sellainen paino, kuin sadan tonnin ruho painaisi sinua, etkä voisi hengittää syvään.
  "Voi, minä tulen sairaaksi", ajatteli Oleg Rybachenko liikuttaen voimakkaasti jalkojaan, jotka alkoivat jälleen jäykistyä. - Olen varma, että tulen sairaaksi nyt, mutta entä sitten? Natsit eivät todellakaan ota aspiriinia tai pistä penisilliiniä, ja he todennäköisesti säästävät jopa hunajaa. Vai eikö ole? Säästetäänkö se kokeita varten? Mihin me köyhät nyt mennään?!
  Jälleen kerran sateen ja kärsimyksen todellisuus haihtui, ja hän nukahti kävellessään. Mikä on luultavasti vain hyvä tässä tilanteessa;
  Kosminen on tietyssä mielessä taistelu;
  Pioneerit Dmitry ja Oleg Rybachenko, erinomaisina opiskelijina ja erinomaisina urheilijoina, saivat oikeuden edustaa maataan, Neuvostoliittoa, Neuvostoliiton ja Saksan lasten urheiluseurojen välisissä ystävällisissä nyrkkeilykilpailuissa. Molempia maita pidetään edelleen liittolaisina, ja huhut lähestyvästä sodasta ovat laantuneet. Todellakin, saksalaiset joukot ovat vetäytyneet rajalta, ja Wehrmacht johtaa voittoisaa hyökkäystä Afrikassa ja on jo valloittanut Egyptin, ja he ovat juuri raportoineet Gibraltarin valtauksesta. Tästä johtuen Stalin onnitteli füüreria henkilökohtaisesti!
  Ei ole sanoja harhaanjohtavalle visiolle, mutta sille, mitä ei tapahdu universumissa. Oleg jää kiinni ajattelemaan, että - jälleen kerran joidenkin säteiden tai jostain muusta keinotekoisesta vaikutuksesta. Mutta kaikki on niin todellista, ettei ole voimaa vastustaa tätä pakkomiellettä.
  Joten voit turvallisesti lentää melkein ystävälliseen maahan. Saksan lehdistössä sanotaan vain hyvää Neuvostoliitosta, ja kommunismia pidetään jopa kansallissosialismin veljellisenä ideologiana. Lisäksi Stakhanovskin kaltainen liike ilmestyi...
  Dmitry ja Oleg Rybachenko ovat nuorimman ikäryhmän nyrkkeilijöitä, he ovat vain yksitoistavuotiaita, kilpailusuorituksen alaraja. Mutta he ovat melko suuria poikia ikäisekseen, eivätkä vielä niin nopean kiihtyvyyden aikakaudella kuin 2000-luvun lopulla.
  Oleg on kuitenkin pienempi, ohuempi, kevyemmässä painoluokassa, mutta erittäin nopea. Dmitry on isompi, luustoltaan leveämpi, ja sankarillinen nuoriso voi näyttää vähintään neljältätoista.
  Pojat eroavat myös hiusten väristä. Olezhek on reilu kuin lumipallo, luonnollinen vaalea. Dmitry ruskeat hiukset, ruskea tukka. Oleg on muutaman kuukauden nuorempi ja näyttää pyöreillä kasvoillaan vain lapselta, ja Dmitry on yksinkertaisesti komea, propagandajulisteen arvoinen. Tytöt jo tuijottavat häntä uskomatta, että hän on vain niin iso poika.
  Oleg Rybachenko on kuitenkin paljon oppineempi kuin Dmitry, vaikka molemmat pojat ovat erittäin älykkäitä ja saavat arvosanoissaan suorat A:t. Loppujen lopuksi neuvostomaassa hyvien urheilijoiden on oltava erinomaisia oppilaita.
  Loput tyypit ovat vanhempia, mutta enintään kahdeksantoistavuotiaita, vaikka pari sankaria on reilun kaksi metriä pitkiä ja painaa noin satapainoisia...
  Nyrkkeilijät, maan parhaat nuoret... Ja Saksan ja sen hallinnassa olevien maiden mestarit taistelevat heidän kanssaan... Lasten joukossa, tietenkin, tai juniorien joukossa.
  He lentävät ilman välilaskua kolmannen valtakunnan suurimmalla matkustajalentokoneella Moskovan ja Berliinin välisellä reitillä.
  Nyrkkeilijät istuvat erikseen, mutta mukana on myös painijoita, painonnostojia, jalkapalloilijoita ja uimareita. Kaikki juniorit ja erinomaiset ominaisuudet. Stalin määräsi, että uusi sukupolvemme, joka on syntynyt neuvostovallan alaisuudessa, näyttäisi parastaan eivätkä menetä kasvojaan. Ja tietysti kaikki ovat innokkaita taistelemaan...
  Dmitri kysyi Olegilta:
  -Oletko laatinut taktisen suunnitelman taistelua varten?
  Pioneeripoika vastasi:
  - Minulla on tusina suunnitelmaa jokaiselle viholliselle... Mutta minun on ensin katsottava häntä ja vasta sitten tehtävä päätös... Henkilökohtainen lähestymistapa jokaiseen , pieninkin liike ja yksityiskohdat, mukaan lukien vihollisen fysiologinen rakenne, sanella puhtaasti yksilöllistä taktiikkaa.
  Dmitry tuhahti halveksivasti:
  - Mutta minä teen sen paljon yksinkertaisemmin! Ilman taktiikkaa ryntään vihollista vastaan, lyön kovempaa ja useammin ja murran.
  Oleg Rybachenko totesi:
  - Harva on sinun ikäisiäsi yhtä suuria ja fyysisesti kehittyneitä miehiä kuin sinä. Siksi painetaktiikka toimii. Voit vain rantautua pitkin. Mutta tässä olen, melkein normaalipituinen, ehkä hieman keskimääräistä korkeampi, ja tullakseni Neuvostoliiton, niin valtavan maan, mestariksi, pelkkä paine ei riitä. Vihollista ei voi voittaa raa'alla voimalla; hän myös harjoittelee, noudattaa terveellisiä elämäntapoja, syö oikein ja opiskelee taktiikkaa. Ja tässä sinun täytyy voittaa hänet kuin shakkipelissä. Joskus jopa uhrataan jotain kirouksen vuoksi.
  Dmitry vastusti ankarasti:
  - Ja vastustajani harjoittelevat, ja finaalissa poika oli minua vielä isompi ja painavampi. Paljon riippuu siitä, kuinka harjoittelet. Jotkut ajattelevat, että voit työskennellä uupumukseen asti tullaksesi olympiavoittajaksi kahdessa viikossa... Tämä on väärinkäsitys. Urheiluharjoittelussahan tärkeintä ei ole niinkään superkuormituksen antaminen, vaan superpalautumisen tuottaminen. Mutta on olemassa oikea yksilöllisesti valittu harjoitussarja ja tärkeintä on myöhempi palautuminen ja voimanlisäys... Sen jälkeen suoritat taistelun yhdellä hengityksellä, heittäen ulos kolmella kierroksella, tai oikeastaan paljon vähemmän, satoja iskuja.
  Oleg Rybachenko totesi:
  - No, tämä on tietysti myös totta! Erityisesti oikean hengityksen salaisuus ja ruiskeet lapsen kehon kasvupisteisiin... Gurultamme löytyy osaamista. Mutta en ymmärrä, miksi hän ei jaa niitä muiden valmentajien kanssa?
  Dmitri sanoi kuiskaten:
  - Hän kertoi minulle luottamuksella, että sinä ja minä... Ei vain nyrkkeilijät, vaan ennen kaikkea sotilaat. Meillä on vielä jotain erityistä tehtävää... Erittäin tärkeää, paljon tärkeämpää jopa kuin olympiakultaa!
  Oleg kallisti kirkasta päätään ja sanoi:
  - Jotain tärkeämpää... Ehkä hän kertoi minulle myös tämän... Että ihmiskunnan kohtalo saattaa riippua kahden Neuvostoliiton pioneeripojan teoista. Aivan kuin sadussa.
  Dmitry huomautti filosofisesti:
  - Mistä sadut tulevat, elleivät elämästä? Ehkä näin todellakin käy! Vaikka emme ole rumia ankanpoikia, on silti ennenaikaista kutsua meitä kotkiksi.
  Oleg Rybachenko muutti sujuvasti keskustelun aihetta:
  - Luuletko, että Saksan hyökkäyksen uhka on vihdoin ohi?
  Dmitry kohautti leveitä olkapäitään ymmällään:
  - Tässä olet mielestäni suurempi asiantuntija. Omasta puolestani olen sitä mieltä, että kaikilla käsillä ja jaloilla ei voi lyödä kerralla, ja sitten taas on mahdotonta hyökätä kaikkiin suuntiin. Totta, jos liikut hyppyssä...
  Oleg Rybachenko naurahti:
  - Kuulostaa aika loogiselta... Mutta emme tiedä mitä tarkalleen Hitlerillä on mielessä, mutta jännitys itse asiassa laantui ja saksalaiset koneet lakkasivat loukkaamasta ilmatilaamme, eikä toukkajälkien kolinaa kuulu ulkomaille, tämä on tosiasia. . Lisäksi Fuhrer palautti osan työntekijöistä takaisin koneille. Eli kolmas valtakunta piilotti hampaansa... Mutta emme saa rentoutua.
  Dmitri otti repustaan paistetun voileivän kalalla ja erityisellä vähärasvaisella juustolla ja ojensi sen Olegille. Sen jälkeen hän otti kaksi kertaa enemmän itselleen. Tarjottu:
  - Syö... Et voi pitää pitkiä taukoja syömisessä ja proteiinin saamisessa kehoosi. Kun aminohappojen pitoisuus kehossa laskee, lihakset menettävät voimaa.
  Oleg Rybachenko totesi:
  - Kehonrakentajille, jotka treenaavat paljon, tämä on melko reilua, mutta nyrkkeilijöille... Meillä ei loppujen lopuksi ole kaikkea lihaa, se värjää vartaloa, ja vielä enemmän se lisää taistelutehokkuutta!
  Dmitry, joka puri voileipää ja lisäsi siihen tomaatin, suostui:
  - En kaikkea, mutta... Syön jopa yöllä tai juon munanvalkuaisia, jotta aminohappopitoisuus ei laske. Lisäksi parasta ei ole kananmunat, vaan viiriäisen tai strutsin munat, no, jälkimmäiset ovat todella harvinaisia... Vaikka Keski-Aasiassa näyttää siltä, että strutseja on jo alettu kasvattaa...
  Oleg vitsaili melko vakavasti (äänellä):
  - Erittäin arvokasta proteiinia sammakon koipien etuosassa. Suosittelen kokeilemaan!
  Dmitry nauroi kuin poika:
  - Kyllä, mutta vielä enemmän ostereissa, joissa on punaista intialaista pippuria!
  Oleg kuitenkin puri varovasti voileipää ja alkoi imeä palaa. Kala oli punainen, maukas, liotettu ketsuppissa ja murskatussa valkosipulissa. Voimia sai vähän lisää... Kuten esimerkiksi Nalle Puh...
  - Nalle Puh elää hyvin maailmassa! Hänellä on vaimo ja lapset, hän on muki!
  Oleg ehdotti yhtäkkiä:
  - Ehkä voimme laulaa?
  Dmitry huomautti ilman suurta innostusta:
  - Eikö ole liian aikaista laulaa?
  Oleg Rybachenko hymyili:
  - Aivan oikein, varsinkin kun lensimme Neuvostoliiton rajan yli!
  Dmitry kysyi kumppaniltaan:
  - Sakset vai paperi?
  Oleg heilautti sen:
  - Ehkä on parempi olla ilman lapsellisia vitsejä. Olemme rauhallisia ihmisiä, mutta panssaroitu junamme onnistui kiihtymään valonnopeuteen...
  Dmitri keskeytti:
  - Ei! Emme tarvitse tällaisia päiväkodin lauluja. Tehdään jotain enemmän... isänmaallista!
  Oleg puhalsi keuhkoihinsa ja alkoi laulaa säveltäen edetessään. Danka puolestaan lauloi mukana erittäin hyvin. Tai pikemminkin hänen äänensä oli kuin marsalkan trumpetti tai ehkä jopa Jerikon trumpetti;
  Pioneer on ylpeä sana,
  Alkuperäinen Stalin sidoi kravatin.
  Ei ole muuta tapaa kuin juhlia kotona,
  Minulle kommunisti on ihanteellinen!
  
  Lupasin palvella Isänmaata ikuisesti
  Niin että isänmaa kukkii upeasti,
  Jotta jokainen paranee elämänsä aikana,
  Jotta lennosta tulee kotkaa viileämpi!
  
  Se jyrisi - sota on tullut,
  Joten pojat, lähtekää rohkeasti vaellukselle!
  Wehrmacht jumitti haisevan kuonansa,
  Joten lähetämme sen hukkaan!
  
  He eivät antaneet kiväärejä pojille,
  Siellä oli vastaus: olet ollut liian nuori vuosia!
  Silti he pakenivat sotilaiksi,
  Koska pistimet ovat niin tarpeellisia!
  
  Moskovan lähellä taistelimme lumikoiskuissa,
  Juosimme paljain jaloin kylmässä...
  Kauniit pioneerinaiset juoksevat kaapuissa -
  Kranaattia ei ole, joten lyö nyrkkillä!
  
  Kuinka julmia fasistiset katat ovat -
  Kuinka paljon verta voit ruokkia heidät?
  Mutta natsit joutuvat maksamaan jäsenmaksunsa,
  Korppikotkat muuttuvat peliksi!
  
  Lounaalla annos on vaatimaton - nälkä,
  Sotilaiden jalat paleltivat...
  Olen periaatteessa vasta lapsi
  Mutta isät ovat ylpeitä saavutuksesta!
  
  Tankki ryntää, Tigerin kuono on terävä,
  Mutta nuori taistelija puristi kranaattia!
  Ja fasistinen paskiainen törmäsi miinaan:
  Täällä kuuma soihtu syleili häntä!
  
  Pienestäkin pojasta tulee jättiläinen,
  Jos olet kasvattanut rohkeutta!
  Pioneerit yhdistyvät linkkeinä,
  Vahvempi sielu: titaani on metallia!
  
  Wehrmacht ei päässyt läpi, he saivat sen otsaan,
  Teräsarkut hukkuvat!
  Venäjällä on sellaisia poikia,
  Jälkeläisten sukupolvet ovat ylpeitä!
  
  Taistelu jälleen, tällä kertaa Volgalla,
  Pioneerista on tullut terminaattori!
  Natsit ovat tukkineet ruumishuoneet,
  Ja kuoleman kuilu on rikki rannalla!
  
  Ei voida laskea kuinka moni meistä kuoli,
  Kuinka moni kuolee taas - ei ole kyyneleitä...
  Mutta tämä on taistelijoiden työtä;
  Kristus herättää kuolleista sen, joka on sen arvoinen!
  
  Liittyi komsomolin jäseniksi Berliinissä,
  Siellä uskollisuusvalan luovutus!
  Puolet Euroopasta ja unionista ovat paljain jaloin,
  Nuori tiimimme erosi!
  
  Ja nyt rakennamme uuden maailman,
  Jokaisesta tulee luoja-demiurgi....
  He vajoavat kärsimyksen ja sodan kuiluun,
  Emme tiedä mitä pelko tarkoittaa!
  
  Ystävällisyys hallitsee maailmankaikkeutta,
  Ja sitten kipu katoaa, usko minua...
  Meidän kanssamme on paras nero, Stalin,
  Hitlerin helvetin peto on voitettu!
  
  Taistelimme rohkeasti tämän puolesta,
  Ikuisesti ansaittu kunnia...
  Ja ymmärrä, että juhla on tärkeä -
  Universumi johtaa unelmasi!
  Lentokone lauloi tämän laulun kuorossa. Se kuulosti niin juhlavalta, että saattoi purskahtaa itkuun...
  . LUKU nro 5.
  Näky katosi, ja kirjailijapoika ja nero löysi itsensä jälleen vaeltavan sarakkeen todellisuudesta.
  Kyvyttömyys käydä triviaalia keskustelua kenenkään kanssa (näön jälkeen hänen kielensä oli täysin puutumaton!) Oleg Rybachenko oli vielä raivoissaan. Ja jotenkin en edes heti tajunnut, että he lähestyivät metsää. Se päättyi - se oli märkä, ja jalkojen alla oli hyvin ajettu tie, vaikkakin märkä, mutta selkeä, jota leikkaavat siellä täällä kärryt, autot, kevyiden tankkien, moottoripyörien ja jopa hevosen kavioiden jäljet.
  Kylmä muta, joka muistuttaa ilkeää saippuaa, osoittautui yhtä liukkaaksi, Oleg Rybachenko yllätti tasapainonsa ihmeellisesti useita kertoja, ja sarakkeessa kaksi tai kolme tyttöä kaatui ja nousi nopeasti ylös.
  Margarita itse, melko uupuneena, rohkaisi aseveljeään:
  - On jo hämärää, he antavat sinulle levon pian!
  Puolitoista tuntia sateen alkamisen jälkeen he ohittivat sen, mikä kaukaa katsottuna näytti olevan kukkulasarja. Läheltä katsottuna Oleg Rybachenko tajusi, että nämä eivät olleet kukkuloita, vaan valli, jossa oli konekivääritorneja. Muinainen Krimin valli, joka ulottuu itään ja länteen niin pitkälle kuin silmä näki. Säännöllisin väliajoin "kukkuloilla" näkyi harmaita kivirenkaita, jotka olivat melkein tasoittuneet maahan - vartiotornien rauniot. Näiden kahden välillä vankipylväs meni onteloon, joka oli luultavasti aikoinaan portti.
  Sitten heidät vietiin takaisin nukkumaan. He eivät edes poistaneet kahleita eivätkä ruokkineet minua. Tyttöjen uni peitti heidät kuin korpin siipi;
  Yhtäkkiä maisemat tyttöjen edessä vaihtuivat (ja mitkä unelmat ovat liian usein röyhkeitä!) ja he löysivät itsensä merestä tai pikemminkin laiturilta, josta oli merenranta ja viileä näkymä.
  Komsomolitytöt menivät satamaan, hävittäjän siluetti ei ollut kaukana, noin parin kilometrin päässä, mutta melkein sulautui horisonttiin. Täällä heidän kimppuunsa hyökkäsi jälleen viisi torakkarottaa. Nämä ovat niin inhottavia olentoja, joilla on kuusi jalkaa, että katsot niitä ja tuntuu siltä, että oksentaa. Se on kuitenkin kahden sekunnin kysymys, lyö tikareilla ja kaikki on ohi.
  Kaunis Margarita jopa lauloi:
  - Ja minulle, kuten oksentelu, se on rakkausjuoma!
  Punatukkainen Aurora vihelsi sieraimiinsa:
  - Mutta käytökseni on hyvä - ja sain hyvän potkun leukaan!
  Vaarallisempia olentoja olivat lokkien kirveet. Heillä oli kyky ampua nokallaan. Kärki heitettiin ulos ja lävistettiin ihoon ruiskuttamalla happoa. Sitten kirveslintu istui kaatuneen uhrin päälle ja repäisi lihan. Totta, suurin osa heistä on jo ammuttu. Mutta neljä saalistajaa, joilla oli terävä pää toistensa päällä, yritti hyökätä tiedustelijoiden kimppuun.
  - Tässä ne ovat toinen luonnon perversio! - Tulinen paholainen Aurora huomasi...
  - Kuka tahansa ne loi, ei koskaan vääristä mitään! - Margaritan uudessa tehtävässä atavistiset uskonnolliset tunteet ilmestyivät jälleen. Persoonallisuus muuttuu, jos tietyt voimat heräävät alitajunnassa. - Niin miellyttää Kaikkivaltias Jumala!
  Punatukkainen demoni lyhyessä hameessa ja liekinheitintä kuumemmin palavissa hiuksissa vastusti taas:
  - Ei, tämä osoittaa jälleen kerran mutaatioiden voimakkaan voiman. Sarja samankaltaisia vaikutuksia voi herättää elämää!
  Heittäessään kaksi chakraa tytöt katkaisivat petoeläimet ja ottivat sitten kiinni levyt, jotka palasivat heille.
  - Kuin bumerangi, mutta se leikkaa titaania! - Tulinen paholainen virnisti.
  - OK! Riippumatta siitä, mitä tämä titaani leikkaa, tämä metalli on heikompi kuin blotter.
  Tytöt alkoivat avata kelluvaa venettä. Tulinen paholainen kysyi yhtäkkiä anoen:
  - Kirjoitetaan vihdoin laulu, Margarita!
  Aurinkoa kirkkaammin hymyilevä lumivalkoinen blondi kysyi:
  - Tuomaan meille onnea!
  Cool Aurora purskahti:
  - Tarkalleen! Anna häviäjän itkeä - roisto on kateellinen!
  Komsomolityttö nojautui taaksepäin ja lauloi hiljaa, sanat kelluivat ja hohtivat:
  Oraakkeli taikakivien joukossa,
  Myrskystä syntynyt - kirkas aurinko!
  Emme ole virheellisen pimeyden jälkeläisiä,
  Kuten väri, laulu käpristyy säteeksi!
  
  Tietysti rock voi olla haitallista -
  Hän ennustaa meille vaivoja, surua, kuolemaa!
  Ja haamuja vaaleassa loistossa,
  Loista kuin merkki yössä!
  
  Mutta emme ole taikauskoisia
  Venäläinen soturi - miekka kädessä!
  Palvelkaamme Jeesusta uskollisesti -
  Olkoon paholainen tyhmä ikuisesti!
  
  Ei ole vahvempaa isänmaata,
  Loppujen lopuksi tahtomme on kuin metallia!
  Viisas Stalin johtaa hyökkäystä,
  "Andryusha" on tornado Kölnin metallilla!
  
  Palvelemme Venäjää pyhästi,
  Unelmoin omistavani sydämeni hänelle!
  Sotilaalla on terävin pistin,
  Ja liekki kuuluttajan puheissa!
  
  Ylistys sinulle, Rus' lauluilla,
  Laulamme hänelle virsiä,
  Kosto tulee vastustajille -
  Käsittelemme varisia, usko minua!
  
  Rakennamme uuden pyhän maailman,
  Jumala siunatkoon meitä!
  Tytöille luksusta ja päivityksiä,
  Sinusta tulee kalifi hetkessä!
  
  Palkitse meidät ihmeellisellä visiolla -
  Herran ääni huutaa miekkaa!
  Elämästä tulee sokerinen hillo,
  Kun olet vahva kuin KAMAZ!
  
  Isänmaan rehevät tammimetsät,
  Tiedä missä sielusi lepää!
  Saat kirkkauden valtameret,
  Tulet Kremliin hallitsijana!
  
  Olet ritari - jättiläisten heimo,
  Merien laajuus ja jään loisto!
  Kultaisen aavikon hiekkaa,
  Ja smaragdin kanssa sametti on metsää!
  
  Lähdemme rohkeasti veriseen taisteluun,
  Ainakin tiikerit mölyävät mahtavasti!
  Natseilla on kynsiä tassut,
  Adolf näyttää todella hyvältä!
  
  Mutta minulla on viikset naamaan,
  Kuono kiertyi, leuka putosi!
  Ja kansamme ovat mahtavia, ylpeitä,
  Osoitti voimaa fasistiselle olennolle!
  
  Nyt on valon aika -
  Taivaan armo on ilmestynyt...
  Teoksia ylistetään runoissa -
  Pyhä Kristus on noussut sieluun!
  Aurora taputti ja taputti käsiään niin äänekkäästi, että kärpästen pilvi nousi:
  - Margarita lauloi hyvin, mutta sinun täytyy laulaa psalmeja kirkon kuorossa. Kaikki ajatukset ovat juuttuneet uskonnolliseen aiheeseen!
  - Meidän täytyy sovittaa syntimme. - sanoi kypsynyt Korshunova, joka oli jälleen vaipunut uskonnolliseen hurmioon. - Se, joka myy sielunsa, on aina tappiolla - hän antaa kuolemattoman kuolevaisen puolesta!
  Tulinen paholainen nauroi:
  - Näen, että osaat myös puhua kauniisti! Okei kulta, nyt meillä on hauska kävely edessämme.
  Istuttuaan kumiveneen, tutkalle näkymätön ja maalattuna kuin koi, komsomolitytöt uivat suurelle hävittäjälle. Nyt heidän piti tehdä jotain suurta. Vaaran hetkellä kaikki refleksit ja reaktiot muuttuivat akuutteiksi. Komsomolitytöt tunsivat ääniä useiden kilometrien ajan, aaltojen roiskumista, lokkien kirkumista ja jopa kalojen haukottelua. He kuulivat jonkun uimavan niiden yli! Komsomolin jäsenet nostivat aseensa ja näkivät miehen ilmapatjalla. Hän riisui naamionsa ja Denis Baranovin kasvot ilmestyivät. Zombie-upseeri, aiemmin sakkotuomio, joka tässä näyssä näytti huomattavasti nuoremmalta ja paljon kauniimmalta, iski heille silmää.
  Käheällä äänellä, joka rätisi ilmaa, hän sanoi:
  - Minut lähetti suuri musta füürer!
  - Mutta me emme kirjoittaneet mitään! - Tytöt huudahtivat yhteen ääneen.
  Mirabela ei ollut ollenkaan tyytyväinen pataljoonaan kuuluvan paatuneen rikollisen ilmestymiseen, mutta Aurora päinvastoin virnisti tyytyväisenä. Muuten, se on yllättävää, mutta heti kun vanki menetti puolitoista vuosikymmentä ja pääsi eroon arpista, se oli pelottavaa - hänestä tuli melko mukava kaveri. Jos he eivät olisi tienneet etukäteen, he eivät todennäköisesti olisi tunnistaneet Baranovia.
  - Eikä se ole välttämätöntä! - Huudannut entinen vanki huudahti. - Tavoitteeni on kuolla! Seuraavassa elämässäni minusta tulee sulttaani, ja haaremissani tulee olemaan satatuhatta neitsyttä.
  - Ainakin yhden kanssa. Muuten se ei ole hyvä, päinvastoin! - Hän totesi yrittäen näyttää nokkelammalta kuin Margarita on.
  Denis vaikeni; yleensä sellaiset zombit eivät ole erityisen puhelias. Vaikka tällä kertaa se oli taisteluajoneuvo.
  - Onko sinulla kunnollista sotilaallista kokemusta? - Aurora kysyi. Itse asiassa he olivat jo käyneet läpi toisen maailmansodan ja löytäneet itsensä tulevaisuuteen. Ei niin futuristisesti kaunis kuin Neuvostoliiton tieteiskirjailijat kuvailivat, myös täynnä sotia ja mikä tärkeintä, erilaisia mutaatioita läpikäyneitä olentoja.
  On sellainen asia - magoradiaatio ja ei-säteily.
  Magoradiaatio on säteilyä, joka ei tapa eläviä olentoja, vaan muuttaa aineen ominaisuuksia, mukaan lukien muunnokset, erilaisten elämänmuotojen - mukaan lukien elävien ja elollisten - sulautuminen.
  Välisäteily - toisin kuin tavallinen säteily - ei aiheuta atomien ionisaatiota, vaan niiden uudelleenjärjestelyä molekyyleissä ja on aktiivisinta DNA:ssa ja geneettistä tietoa kantavissa soluissa. Joissakin tapauksissa sitä voidaan käyttää lääketieteellisiin tarkoituksiin, nopeaan uusiutumiseen.
  - Tietysti! - Baranov sanoi luottavaisesti. - Taistelin monta kertaa!
  Punatukkainen Aurora epäili:
  - Kenet tapoit?
  Entinen rikollinen sanoi:
  - Uskottomat!
  Tulinen paholainen väänteli hänen kuonoaan:
  - Miksi olet venäläinen upseeri:
  - Olen mujahid ja tehtäväni on tuhota uskottomat! - Baranov huusi. - Näin minut on määrätty ikuisesti.
  Aurora kuiskasi Margaritan korvaan:
  - Älä väitä vastaan! Parempi tehdä työ.
  Zombi, joka kehräsi hänen hengitystään arabiaksi. Viimeisimmät uutiset lähetettiin radiossa.
  - Militantit ovat aktivoituneet huomattavasti Tšetšeniassa. Erityisesti hallituksen taloa yritettiin ampua. Taistelun aikana viisi poliisia kuoli ja yksitoista haavoittui, militanttien tappioita selvitetään. Joidenkin lähteiden mukaan sharia-tuomioistuimen entinen puheenjohtaja sai noin sata miljoonaa dollaria ulkomaisilta sponsoreilta ja pyrkii aktiivisesti ansaitsemaan sen takaisin. Vuorilla suoritettiin erityinen operaatio: rosvot hajaantuivat.
  Zombi piristyi:
  "Pian lyömme uskottomia niin lujasti, että he pakenevat pillien ja pilkan keskellä!" hänen sanansa keskeytti vierivä aalto, hän heitti venettä ja roiskui sitä roiskeilla. - Aivan oikein, sanon minä!
  - Se on periaatteessa totta! - Aurora vapautti kipinöitä silmistään. - USA on islamin suuri vihollinen. Hän hajottaa sen Hollywoodin, pornolehtien ja mystisten tv-sarjojen avulla. Nyt meidän on ammuttava jenkkejä hieman.
  Tytöt uivat hävittäjälle. Kapteeni ykkösluokan Rudolph Reagan, siemailtuaan suosikkikonjakkiaan (no, kaikki nämä amerikkalaiset ovat juopuja, ei ole turhaan, että USA:sta on tullut epäterveellisen elämäntavan ja rappeutumisen symboli!), makasi sängylle makuulle. hänen päänsä huoran rinnassa. Kun hän nuoruudessaan veti vetoa pojista ja kun Franklin Truman antoi homoseksuaalien palvella armeijassa, hänellä oli jopa kokemusta suhteista amiraaleihin. Ja jotenkin jopa Intian sodan neljän tähden sankarin kanssa. Mutta terminaattoripresidentin ja tuolloin muslimin aikana moraali muuttui ja homoja puristettiin. Tämän jälkeen Rudolph Reagan päätti näyttää kaikkiruokaisuutensa kutsumalla huorat. Silti hyväilleessään hellästi naisen vartaloa hän ei koskaan lakannut kuvittelemasta miehiä, lihaksikkaita, mustia, jotka pystyvät tarjoamaan sanoinkuvaamattoman nautinnon.
  Tietysti he ovat sen jälkeen roskia ja perverssiä!
  Rudolph Reagan antoi huoran ratsastaa itsellään, mutta hän ei päässyt purkamaan itseään ja uupui. Ei, hän tarvitsee kiireesti miehen. Vaikka miehet ovat jollain tapaa huonompia kuin naiset, heillä ei ole tarpeeksi rahaa - he haluavat kasvua uralla. Galina totesi tämän - se on hyödyllinen Neuvosto-Venäjän vihollisten tuhoamisessa; amerikkalaiset ja heidän liittolaisensa.
  Vartijat käyttäytyvät huolimattomasti. On kylmä ja he lämmittävät mieluummin laimentamattomalla viskillä. Margarita nypistyi (nämä ovat täysjumpoja - alkoholimolekyyli symboloi ruumiin tuhoutumista, varsinkin naisen), jenkit ovat typeriä!
  Aallot hehkuivat monitoreissa, ja joskus olentoja ilmestyi. Yksi näistä vaarallisista eläimistä oli saharapu ja samalla nokkoshai. Kauhea eläin, vaarallinen sekä maalla että merellä. Pistevien neulojen kynsensä avulla se voi helposti purra ihmisen kahtia tai mikä vielä pahempaa, myrkyttää sen. Tytöt eivät olleet näkyvissä, heitä roiskutettiin heijastimella, ja zombeille ympäristön lämpötila oli jopa pari astetta kylmempää.
  Heittäessään huoran pois Rudolph Reagan sanoi käheällä äänellä:
  - Mene pois, haluan nukkua. Kyllä, ja sinun pitäisi mennä isoon sänkyyn!
  - Kuten haluat, maksa vain! - Sekavat huorat kiljuivat.
  - Et ole tarpeeksi taitava, puoli leikkuria riittää sinulle! - Rudolph Reagan vastasi ja hillitsi sitten itseään vaivoin röyhtämästä. - Kuten haluat! Mutta tämä on ryöstö.
  - Millä suunnitelmalla? - Sotilaiden prostituoidut olivat yllättyneitä.
  - Sinulla on hyvä työ. - Rudolph huusi. - Minulla oli hauskaa ja rikastuin, ja ravistelen kuin helvetti! - Kenraali itse asiassa alkoi täristä, hänen kaksoisleukansa vapisi.
  - Et tule olemaan alasti! - Prostituoitu huusi epätoivoisena (mikä sääli, kun moraali lisätään!). - Menen etsimään toista asiakasta!
  - Mutta muista, että merimiehemme ovat temperamenttisia. - Rudolph Reagan totesi epäselvällä uhkauksella.
  Komsomolitytöt olivat jo lähellä. Zombi nojasi soturi Galinaa vasten ja nojasi päänsä tämän olkapäälle. Kuollut upseeri painoi poskensa silkkisen tuoksuviin hiuksiin ja suuteli hänen päätään. Kylmät huulet polttivat hänen hiuksiaan epämiellyttävästi, ja upseeri haisi ruumiilta.
  - Peräänny! - vihainen Margarita sanoi uhkaavasti.- Löysin myös rakastajan.
  - En tarkoittanut loukata sinua! Näytät vain Gurialta. - Älykkään ruumiin kaltainen alkoi sihisemään.
  - Taistelemme naamioissa. Kenenkään ei pitäisi nähdä, että olemme tyttöjä. - Hänen tulinen ystävänsä Aurora otti pullon, jossa oli piristettä. Otin pari kulausta. Pullo ei ole erityisen näppärä, se tehtiin haitarilla, joten siinä ei ollut ilmaa. Joten elämää antava neste virtaa ulos itsestään. Soturi lisäsi huomautuksen itselleen. - Kun se tyhjennetään, se supistuu: seurauksena vesi ei roisku, voit liikkua äänettömästi.
  Muilta osin jopa äänet ovat täällä erilaisia, tylsiä, ikään kuin tehottomia. Tyttöjen selkeät äänet näyttävät käheältä. Aallot näyttävät mustalta peitolta, jonka pimeydessä toisinaan valot välkkyvät, lähes neliömäiset kalat yrittävät sylkeä suunsa takaa jotain. Kevyt siluetti hyppäsi ulos vedestä, ja Auroran räjähdys leikkasi sen melkein kahtia. Tällä kalalla on terävät evät, enkä halunnut loukata niitä.
  Komsomolityttöjä ei ole näkyvissä, vene vaihtaa automaattisesti väriä merimaiseman mukaan, aivan kuten puvuissa on kameleonttiominaisuuksia. Naamio on täydellinen. Erityisesti voit nähdä kuinka merimiehet pyytävät mutanttikaloja. He tekevät sen hyvin yksinkertaisesti: Ensin he kastavat kumin ja voitelevat sen paksusti koneöljyllä ja bensiinillä: haju leviää kauas. Rottakilpikonna rakastaa sitä, se syö yleensä kemiaa kuin torakka. Se tarttuu, nielee, tarttuu koukkuun. Et todellakaan voi syödä tätä paskaa. Mutta elävä syötti ei ole huono. Suuret kalat, joskus delfiinin kokoiset, purevat sitä. Jotkut niistä ovat syötäviä ja niitä pidetään jopa herkkuina.
  On myös myrkyllisiä, mutta kokeneet kokit pystyvät neutraloimaan ne, mikä tekee niistä vieläkin kalliimpia. Erityisesti smaragdikarppia löytyy vain radioaktiivisesta Radikal-järvestä, koska se nimettiin Baikal-järven kanssa, mutta nyt se on saastunut. Uraanipilkullinen smaragdikarppi aiheuttaa huumemyrkytyksiä, oikein paistettuna virhe jopa minuutissa johtaa gourmetin tuskalliseen kuolemaan. Ja tällaiset "häiriöt" ovat epätavallisia, kirkkaita värejä, näet tämän jopa menestysfilmissä. Erittäin kannattavaa kalastusta, meta- lähes tappavia mutantteja, smaragdia ja radioaktiivisia, kulutettuna vaarallisia, ja samalla yritettiin kasvattaa monnikokoisia karppeja vyöhykkeen ulkopuolella, mutta siellä ne kuolivat.
  Tytöt näkivät tämän ja nostivat aseensa. Margarita perääntyi yhtäkkiä; korvassani kuului ohut vinku:
  - Laiva on neljäsataa metriä päässä.
  Blondi terminaattori vastasi iloisesti:
  "Jatkamme lähentymistämme erittäin hyvin."
  Auroran ja Margaritan silmät eivät nähneet pimeässä huonommin kuin kissan, ja ehkä paremminkin. Aluksella oli hieman enemmän ihmisiä, noin 35 henkilöä, mukaan lukien palkkasoturikalastajat, joista monet olivat humalassa. Zombie tähysti myös vastustajaansa; entisellä vankilan upseerilla oli konekivääri äänenvaimentimella.
  Hän suuteli, napsautti hiljaa turvakytkintä ja käynnisti yömonokulaarin. Hänessä vallitsi ammattimainen ilma, varsinkin kun hän painoi kumisen silmäsuojuksen kasvoilleen, jottei sijaintiaan luovuttaisi vihertävän hehkun kera tarkkailijoille.
  Tytöt katsoivat vastustajiaan tietokoneoptiikan kautta. Hän kiinnitti maalit välittömästi ja asetti ne enimmäistulinopeudelle: tuhat viisisataa laukausta miinaa kohden. Samaan aikaan tytöt jakoivat uhrit, 34 henkilöä jouduttiin poistamaan kerralla. Tietokone antoi vihjeen kuinka ja ketä ampua.
  Tarkastussotilas seisoi lähellä aidan tuuletinta, poltti sikaria ja siemaili silloin tällöin viskiä pullosta.
  - Amerikkalaiset palvelevat huolimattomasti! - Aurora huomasi ja lisäsi sarkastisesti myrkkyään äänessään. - Tämä on seurausta heidän mädäntyneestä liberaalista demokratiastaan.
  - Meidän mielestämme paremmin! - Margarita virnisti. - Varsinkin armeijaan palkatut, jotka eivät ole slaavilaista alkuperää?
  - Älä myöskään ole tyhmä juomassa! - Komsomolityttö hieroi nenänsä. - Se kutittaa, ehkä sateen takia. Tai ehkä voimakkaaseen iskuun!
  - Otan sen pois! Kolmannen valtakunnan vihollinen... - Zombie-vanki kuiskasi.
  - Yleensä tupakointi hidastaa reaktiota ja sokeuttaa silmät! - Margarita sanoi. - Henkilökohtaisesti kieltäisin tupakan.
  Suurhävittäjän perässä näkyy Barter, siellä on useita kaksoispikatuliaseita, Lincoln-luokka - niiden vieressä istuimella on ampujapari. Kaksi muuta haluaa kalastaa. Twin "grobodon" oikealla puolella. Ja sitten amerikkalainen, kuin musta mies, vaelsi pois katsoen jotain matkapuhelimestaan. Ilmeisesti "porno", eräänlainen video. Yleensä aseet ovat vaarallisia; jos ammut, ei tiedetä, pelastaako "panssari" kivet, mutta puhallettava vene on ehdottomasti lokasuojat.
  - Maalit siis jaettiin. Mennään lähemmäs. - sanoi tulipaholainen. - Alkukantaisen karjan täytyy nähdä loukkaantuneen.
  - Hiipikäämme kuin käärmeet! - Margarita tuki vyötäröään vääntelemällä.
  Zombi pysyi kaunopuheisesti hiljaa.
  Kuten aina tarkkaavainen, punatukkainen Aurora pani merkille jousiaseet saattajan kanssa ja toistaiseksi turvassa. Useita konekivääriä, raskaita, ehkä tehokkaampia kuin PKM. Ja sitten näkyy miehistö, kaveri, todennäköisesti kiinalainen, erittäin jännittynyt, jopa hermostunut vartija. Näin tulokas luultavasti venyi. Lähistöllä on upseeri, joka nojaa rennosti kaiteeseen; hänen ohitseen kävelee radiovastaava, jolla on antenni.
  - Jaetaan maalit! - Aurora ehdotti leikkiessään purukumilla.
  - Siirrän oikealle, saat lisää aluetta vasemmalle! - Margarita juoksi kätensä reunalla kurkkunsa yli.
  Kumivene hajosi kahteen osaan, tytöt kääntyivät ympäri.
  - Lakaisen konekiväärit pois! - Aurora välähti hampaitaan.
  - Ja minä olen ampuja! - Margarita naurahti.
  Hävittäjä ei ole mitenkään pieni ja on erittäin tärkeää ryntää siihen yhtäkkiä, keskeyttää se ja pudota hyteihin. Komsomolitytöt tunsivat olonsa hermostuneeksi, murhien kokemus ei ollut liian pieni, mutta silti heidän sydämensä alkoi lyödä nopeasti ja heidän päänsä oli meluisa veren vapautumisesta.
  He antavat itselleen henkisen käskyn rauhoittua ja toimia rauhallisesti. Kaikki, edes kokeneet taistelijat tai lääkärit, eivät pysty tähän, mutta pulssi rauhoittuu. Tarkka korva poimii keskustelut, koska kaikki jenkit eivät ole näkyvissä ja ne on poistettava kerralla.
  Kuka erityisesti on ylemmässä päällirakenteessa. Ilmeisesti siellä pelataan korttia. Ja jopa primitiivinen typerys. Kuinka degeneroituneita ovat jenkkien Neuvosto-Venäjän vastustajat? Joten voit jo kuulla vahvoja amerikkalaisia sanoja. Jopa viisi sotilasta, ja ne on myös poistettava.
  - Näyttää vain siltä, että meillä on yksinkertainen operaatio! - Margarita huomasi. - Vältä siis turhaa melua, jotta ei tule ongelmia!
  - Olemme sabotaasi Thunder Windin kuninkaan roolissa! Vasta nyt voitimme Yankeesin. Vaikka rehellisesti sanottuna, niin mahtavia toimintaelokuvia tuottavan maan pitäisi olla liittolaisemme ja läheinen ystävämme. - Komsomolin jäsen Aurora rypisti kulmakarvojaan erityisen uhkaavaan mutkaan.
  - Jos en olisi syntynyt Neuvostoliitossa, olisin mieluummin syntynyt Yhdysvaltoihin. Amerikan sivilisaatio koostuu sadoista kulttuureista eri puolilta maailmaa! - Margarita, kiusoitellen jotakuta tuntematonta, näytti pitkää kieltään.
  - Voitto vahvasta vastustajasta maksaa yleensä enemmän, mutta et anna sitä turhaan! - Aurora murisi.
  - Lukuun ottamatta suurta sotaa haamuja ja peikkoja vastaan, jonka hedelmät menetettiin. - Margarita huokaisi raskaasti.
  - Väliaikaisesti! - Tulipaholainen katkaisi ankarasti.
  Tytöt ottivat paljon riskejä. Jos huomasit ne, raskaat konekiväärit alkaisivat heti toimia. Ne ovat jopa vaarallisempia kuin aseet; niiden tähtääminen vie aikaa, vaikkakaan ei paljon. Yankeesilla on myös tietokoneita sekä pimeänäkölaitteita. Kuinka monta kuorta tarvitset rullataksesi ne lumoavaksi? Sitten ne voidaan upottaa jopa sokealla tulella tai kytkemällä päälle tehokkaimmat tutkat. Ja valokeilassa voit nähdä jotain epäselvää, erityisesti zombeja. Tämä kaveri paljastaa komsomolin tiedusteluviranomaiset. Ylhäällä ilmestyi toinen kaveri, jonka kuono oli maalattu siniseksi, ja suuntasi kohti kalastajia.
  - Meillä on taas ongelmia! - Margaritan äänessä oli huoli.
  - Ammutaan kaikki kerralla! Se on viiden sekunnin kysymys! - Aurora siemaili piristettä. Hän tönäisi kumppaniaan kyynärpäällään. - Joo, juo myös!
  Itse kyljen lähellä on valokaistale, mutta tämä ei ole ongelma.
  Margarita sanoo, tai pikemminkin komentaa zombeja:
  - Älä ammu ilman käskyä.
  - Tottelen, rouva! - vastasi "vankinukke".
  Nyt kaikki maalit on saavutettu ja se on onnea. "Kalastajien" laivalla vedän esiin rubiineista hohtavan pedon: ihmepastakalan. Jopa neljä kaveria työnsi päänsä suojasta, nyt kaikki kohteet on saatu kiinni.
  - On aika! Hyper salvo! - Aurora kuiskaa. - Hän haluaa erottua joukosta.
  Konekiväärit osuivat äänettömään aaltojen roiskeeseen ja estivät niiden ampumisen kokonaan. 25 luotia purskahtaa yhdessä sekunnissa ja viisikymmentä kahdessa. Ja neljäkymmentäkuusi ihmistä on poistettava kerralla. Jopa kun huomioidaan ohitukset ja väistämätön jälkiäänitys, kaksi sekuntia riittää täydelliseen siivoukseen. Vain ohut luotien vihellys liikkui, edes ikkunaluukut eivät napsahtaneet. Ponnahdukset olivat tuskin havaittavissa, vain takapuoli painoi hieman olkapäätä.
  - Tätä tarkoittaa sähkömagneetti ja kiihtyvyys! - Tulinen paholainen sanoi ihaillen.
  - Ja myös kykymme! - Margarita murisi. - Ylistys suurelle luojalle!
  - Ei Jumalan antamaa tiedettä! - Aurora vastusti.
  Vaikka he ampuivat eri kohdista, he pystyivät kommunikoimaan melko hyvin, jopa pitkän matkan päässä minipuhelimen kautta.
  - Älä päästä ketään rajan yli, aloitetaan poistuminen! - Komsomolisoturi käski.
  Hassua, että kaikki laskuvarjomiehet ovat kolme ihmistä, kaksi komsomolityttöä ja elävä vangin ruumis. Tyttövartijat heittävät maalimerkintöjä. Näet, että kolme muuta mustaa ilmestyi.
  - Anna anteeksi, Herra! - Uskollinen Margarita kuiskasi lähettäen taistelijat parempaan maailmaan.
  Zombi ampui vain kaksi henkilöä, jotka tupakoivat lähellä sivua ja tuijottivat kaukaisuuteen. Täällä yleensä oli jotain ihailtavaa, ja kuka voi syyttää merimiehiä rentoutumisesta ystävällisessä satamassa.
  Margarita huomasi silmäkulmastaan verisiä pilviä lentävän tyhjistä päistä.
  - Lasku tulee! - Blondi terminaattori sanoo. - Avataan tili!
  - Näyttää siltä, että älä tuhlaa sekuntiakaan! - Aurora käski.
  Hävittäjän puoli kasvoi välittömästi tiedustelijoiden edessä. Kannella on vain ruumiita, ei tavanomaista hiljaisuutta, vain hapanmaitokala lyö häntäänsä kylkeä vasten.
  Jälleen herääminen mielenkiintoisimmassa paikassa. Komsomolitytöt nousevat hätäisesti ylös ja hyppäävät ylös ja juoksevat uudelleen. Heille ei edes annettu aamiaista, joten heidät jätettiin nälkäisinä paljain jaloin kuumalle hiekalle. Juokse siis uudestaan äläkä hidasta. Ilmeisesti heidänkin on tehtävä lujasti töitä...
  Aurora rohkaisi ystäväänsä:
  - Pidä nenäsi pystyssä, siisti neuvostonainen! Silloin emme murtu tankin alle!
  Margarita tiuskaisi kiivaasti:
  - Kyllä, en edes ajatellut hajoamista! - Ja ymmärtäessään tällaisen ilmaisun kaksinkertaisen merkityksen, hän lisäsi selvennyksen. - Ja vielä enemmän kumartu!
  Komsomolisoturit nojasivat sivuun. Hetkeksi perä peitti jo hämärän valon. Neuvostoliiton partiolaiset kiipeävät kuin Spiderman käyttämällä tarrakaappaat. Margarita auttaa myös "painolastissa": hän melkein vetää zombia kaulasta. On hyvä, että tämä mies ei ole yksi suurista yksilöistä. Tässä ne ovat kannella. Yksi taistelijoista nostaa päätään, komsomolityttö katkaisee hänet bumerangikiekkolla.
  - Rauhoitu, pidä kiirettä! - Hän kertoo hänelle.
  He kiipesivät nopeasti sisään ja kiinnittivät veneet yhteen. Nyt kaikki on varmaa! Koko kansi on kaunokaisten aseen alla. Täällä kaksi merimiestä jäi ulos, puoli sekuntia ja heidän päässään oli reikiä, vain heillä oli aikaa nykiä.
  - Minulla on vihollinen aseella! Ota nyt kaikki alas hiljaa! - Augustine käski. - Yleensä hän otti vanhemman komentajan roolin peläten, että liian "ystävällinen" ja uskonnollinen Margarita sotkee jotain. Korshunova yrittää olla huomaamatta tätä. Lisäksi, kuten yksi Neuvostoliiton marsalkka sanoi - kaksi ihmistä ei ole ryhmä, kolme ei ole yritys!
  Margarita riisui saappaansa, piilotti ne reppuunsa ja käveli paljain jaloin sivua pitkin. Hän otti nopeasti alas sellissä piileskelevän konekiväärin; näytti siltä, ettei hän ollut vielä tajunnut mitä oli tapahtunut. Komsomolitytöt vetivät ihmeelliset konekiväärinsä selkänsä takaa, hymyilivät, yksi tähtäsi koko käytävään, meidän on raivattava koko käytävä.
  Aurora juoksi yhtäkkiä nopeudella, joka ylitti olympiasprintin. Yksi tai kaksi, ja hän on lähellä nenätykiä. Siellä on noin kaksitoista taistelijaa, puolet on vartiossa, toiset pelaavat korttia. Heidän kanssaan on kaksi huoraa. Olen pahoillani tyttöjen puolesta, mutta sellainen on prostituoidun katkera kohtalo. Maksu on erillinen ja purku tukku. Aurora katkaisee kaikki äänettömällä aseella. Hän ei tarvitse tänne kollimaattoritähtäintä, joten valaistusta on, eivätkä merimiehet odota hyökkäystä takaa. Yleensä suurella omahyväisyydellä on rooli: kuka uskaltaa hyökätä sotilaita ja merimiehiä täynnä olevan tuhoajan kimppuun.
  - Liiku kuin kettu oikealla olevaa käytävää pitkin! - Aurora naurahtaa hiljaa. - Anna zombien seistä paikallaan, hän antaa sen vain kiinalaisilla saappaillaan.
  - Tottakai siivoan sen itse. - Margarita vastaa.
  Tyttöjen liikkeitä harjoiteltiin lukuisissa "virtuaalisissa peleissä"; heitä opetettiin vangitsemaan laivoja ja tankkeja, taistelemaan labyrinteissa, myrskylentokoneita ja istuttamaan räjähteitä.
  Kyllä, tällainen väärä tai aito muisto toisesta maailmasta nousee esiin tässä upeassa futuristisessa visiossa.
  Tiedusteluviranomaiset voisivat halutessaan huijata G-2:ta tuomaan räjähteitä Britannian pääministerin toimistoon ja tehdä monia muita asioita. Joten nyt Margarita siirtyi aidan kaiteiden läpi ja otti käytävät nopeasti tulen alle edullisesta kulmasta. Pari mustaa ja yksi keltainen nousi pinnalle. Margarita antoi hänen tulla lähemmäs. Heidän taakseen ilmestyi viisi muuta. Sitten oli lyhyt jono, joka tappoi kaikki.
  - Kaikki tulee olemaan yksinkertaista! - Hän vastasi. Jostain syystä omatuntoni väistyi ja innostus ilmaantui ja halusin tehdä työni mahdollisimman hyvin.
  . LUKU nro 6.
  Komsomolityttö juoksi panssarivaunuun, ja siellä oli seitsemän taistelijaa lisää. Otin ne pois nenääni juoksun jälkeen, mutta toiselta puolelta. Zombi ei käskystä huolimatta pysynyt paikallaan, vaan käveli kantta pitkin perää, mutta onneksi häntä ei näkynyt.
  Mentessään nenään Margarita painoi vielä neljä, onneksi he kävelivät syleilyssä ja näyttivät jopa suutelevan.
  - Menin ovelle! - Heiti blondin terminaattorin.
  Aurora, joka ei kaukana hänen jäljessään, vahvisti:
  - Ja puhdistin aseet.
  - Tapat jenkit! - Margarita ojensi kielensä.
  - Ja erittäin tehokas! - Aurora poimi pudonneen tupakantumpin paljain jalkansa varpaalla ja heitti sen niin, että se putosi suoraan amerikkalaisen "kotkan" nokkaan.
  - Siirryn sivulta! - Heiti tulidemonin lakonisesti.
  Kauniat lähtivät eteenpäin. Aurora kohtasi melkein kasvotusten mustan miehen kanssa. Hän halusi huutaa, mutta tyttö peitti hänen suunsa suudelmalla:
  - Rauhoitu, kissanpentu.
  - Olet jumalaiseni! - Hän sanoi.
  -Sinulla on hyvät huulet, poika, mutta minulla ei ole aikaa. - Komsomolityttö painoi valtimoa nenänsä lähellä sormillaan. "Joskus olen pahoillani, etten valinnut uraa tennismestariksi." Siellä olisi rahaa, mainetta, paljon kauniita miehiä eikä murhia.
  Kaveri nojautui taaksepäin ja hänen kielensä tuli ulos suun takaa.
  Punatukkainen Aurora polvistui pari kertaa, ampui suoraan ja tuhosi seuraavat kaverit. Komensi:
  - Galina, tee ympyrä ja mene perään.
  - Tämä on tietysti meille tärkeintä. - Mirabelan antama
  Komsomolityttö käveli paljain jaloin keskustan läpi ja viimeisteli useita muita militantteja matkan varrella, erityisesti hän juoksi yläpäällirakennetta pitkin. Ja sitten nopeus oli hänen puolellaan, pari kuulumatonta huutoa, kenelläkään ei ollut aikaa edes ampua.
  - Ja jälkeläiset sanovat, että cowboyt irtisanotaan nopeasti. He varmaan valehtelevat!
  Rynnäkkökivääri (unissa puhuvat aseet ovat yleisiä, ei koskaan tiedä, mihin alitajunta pystyy!) ei voinut vastustaa huomautusta:
  - Ammattitaitosi on kiitettävä.
  - Ehkä voit sanoa jotain muuta! - Mirabela astui paljain jalkansa pudonneen, palavan sytyttimen päälle ja nypistyi kivusta.
  - Olet täydellisyys, olet täydellisyys,
  hymystä ylitsepääsemättömään eleeseen!
  Tee viholliselle julmuus, suuri villi,
  Ja tuo lyijysuihku, polttavalla tuhkalla - napalmi!- Konekiväärin kyberneettinen laite lauloi pehmeästi kuulokkeeseen.
  - Ymmärrät osuman taitavasti väärin! - Mirabela virnisti (mutta hän ei muistanut, mistä hän kuuli kappaleen!) ja hieroi kipeää kantapäätään karkealle metallille.
  Kone vastasi:
  - Ohjelmassa on huumorintajua. Nostaa taistelijoiden henkeä!
  - Aiemmin elokuvat olivat viileämpiä, joten henki voimia joka päivä,
  mutta kerro mikä sinua innostaa, pornoelokuva "Emmanuelle"! - Mirabela vastasi huumorilla (Ja kuka on Emmanuel, mistä tämä kuva tuli päähäni. Ehkä sanasta Emmanuel?).
  Ja hän nauroi itsekin vitsille.
  Aidan reunan yli nostettu tyttö sai kiinni neljä köyhää kaveria pelaamassa strategiaa konsolilla.
  - Joukkue on täysin käsistä! On hyvä, että viimeinen hetkisi on onnellinen!
  Aurora laskeutuu hiljaa ramppia alas ja asettuu paikan oven eteen. Massiivinen, satakuusikymmentä kiloinen musta mies ryömii ulos. Hänen yläpuolellaan leijuu komsomolityttö lepäämään takapuolensa käytävän sivuseiniä vasten. Mustelma, mutisee.
  - Fakyu! Miksi niin hiljainen! - Aurora - lyö häntä temppeliin perseellä. Sitten hän poimii ruhon ja antaa sen pudota varovasti.
  - Koska rakkaus on tullut luoksesi! - Hän vastaa.
  Komsomolityttö ei tuottanut pettymystä täälläkään, hän tuli sisään kuin tuuli, rivi, leikkaamalla kaksi tusinaa, joista puolet nukkui. Voimakas alkoholin haju osoitti, että jenkeillä oli jotain juhlittavaa.
  Unelma keskeytyy, sireeni soi matalalla sointilla. Tytöt herätetään lyömällä jalkojaan kumipiiskalla ja pakotetaan riviin.
  He nostavat ne ylös ja kahlitsevat ne uudelleen työntäen niitä pidemmälle.
  Sitä ennen he kuitenkin antoivat minulle syötävää. Jälleen puuroa sekoitettuna ei kovin tuoreeseen kalaan. Mutta tämä on vielä suolaisempaa kuin normaalisti. Helmiohraan heitettiin ilmeisesti vanhoja, vanhentuneita säilykkeitä pokaalien joukosta. Ja suolaa lisättiin kaloihin desinfiointia varten. Vangittu henkilökunta ei ole vielä menettänyt arvoaan natseille!
  Oleg Rybachenko vaeltelee heidän kanssaan. Vaikka unelle näyttääkin olevan tarpeeksi aikaa ja vielä enemmän, ei ole voimaa. Unelma oli väsyttänyt poikaa liikaa.
  Joten hän kävelee näin ja tuntee, että Hitlerin kokeilijoiden hänelle juurruttamien outojen hallusinaatioiden hedelmien muistot koputtavat hänen päätään;
  Täällä hän näkee Dmitryn unessa. Hän näyttää laihuolta, pitkältä pojalta, joka oli heidän kanssaan kahleissa, mutta pitempi ja lihaksikkaampi. Kasvot ja nimi ovat kuitenkin samanlaiset. Myös outo yhteensattuma. Ja tällä pojalla oli pari helppoa taistelua Slovenian ja sitten Romanian poikien joukkuetta vastaan. Molemmat ottelut ovat nopeita tyrmäyksiä, ja ensimmäisellä minuutilla! Kolmas taistelu osoittautui vaikeammaksi. Laihalla italialaisella oli erinomainen puolustus ja liikkuvuus jaloissaan. Hän ei antanut itseään tyrmätä heti ja pakeni hyvin. Dmitryn vastustaja päätti ensimmäisen kierroksen jaloillaan...
  Sitten toisella kierroksella oleva poika, joka ei kiinnittänyt huomiota mahdollisuuteen törmätä itse kovaan vastustajaan, yksinkertaisesti juoksi vihollista vastaan heittämällä iskuja molemmin käsin. Ja hän sai tarkan ja nopean suoran iskun häntä kohti, suoraan hänen leukaansa.
  Ensimmäistä kertaa nuorta nyrkkeilijää ravisteltiin, mutta tämä vain suututti Dmitryn. Hän hyppäsi kuin tiikeri ja nappasi vastustajansa oikealla.
  Vastapuoli horjui ja kaatui polvilleen... Tuomari laski pudotuksen ja antoi signaalin:
  - Nyrkkeily!
  Italialainen näytti menettäneen liikkuvuutensa ja nopean kaksi-kakson jälkeen hän kaatui temppeliin ja poskiluulle käsivarret ojennettuina niin toivottomasti, että erotuomari ei edes laskenut, vaan keskeytti taistelun välittömästi. Katsomot, jotka olivat enimmäkseen koululaisia, vihelsivät ja ulvoivat. Yleisön joukossa oli kuitenkin myös korkea-arvoisia SS-upseeria. He alkoivat pumpata lyötyä poikaa, tyttö hieroi hänen poskiaan ja hieroi hänen niskaansa...
  Dmitry oli jopa peloissaan:
  - Enkö minä tappanut häntä?
  Mutta minuutin energisen manipuloinnin jälkeen nuoren nyrkkeilijän kasvot muuttuivat vaaleanpunaisiksi, ja hän avasi silmänsä. Hän mutisi jotain hiljaa. Dmitry auttoi hänet ylös ja poika halasi ystävällisesti.
  Oleg Rybachenko puolestaan nyrkkeili varovasti, taistelut olivat amatöörimäisiä, neljä kolmen minuutin erää... Poika lähetti kaksi ensimmäistä vastustajaansa kolmannella ja neljännellä kierroksella. Minun täytyi puuhata kolmatta... Ja vaikka erinomaista puolustusta osoittava Oleg Rybachenko johti luottavaisesti pisteitä, oli myös viides erä suunniteltu.
  Vyötäröä myöten alasti poikien ruskettuneet vartalot kimaltelivat hiesta, heidän lihaksensa värisivät ja heidän suonensa ja suoninsa erottuivat vielä terävämmin. Vastustaja Oleg Rybachenko ryntäsi eteenpäin toivoen, että jos hän olisi aktiivinen, hänelle annettaisiin tämä kierros. Mutta rohkea tienraivaaja huomasi, että hänen vastineensa oli jo väsynyt ja hänen reaktionsa oli hidastunut. Seurasi nopea sivupotku leuan vasemmalle puolelle ja vastaantuleva liikenne. Nuori vastustaja antoi periksi ja kaatui eteenpäin... Ilmeisesti se oli tyrmäys, koska hän ei noussut kymmeneen.
  Sen jälkeen tuli tauko, kolme ottelua yhdessä päivässä cup-järjestelmän mukaan on paljon!
  Dmitry huomautti sarkastisesti:
  - Ammattilaiset taistelevat viisitoista kierrosta, ja ennen ensimmäistä maailmansotaa ei ollut aikarajoituksia ollenkaan. Nyrkkeilijät taistelivat, kunnes yksi heistä uupui.
  Oleg Rybachenko oli vain osittain samaa mieltä tästä:
  - Tiedätkö, tämä on ammattinyrkkeilyä, jotenkin en pidä siitä. Amatöörinyrkkeilyssä liikut vain ruudukossa, mutta ammattilaisissa liikaa riippuu promoottorista. He voivat esimerkiksi mädätä erittäin lahjakkaan nyrkkeilijän ilman, että hän tappelee. Ja mestarilla on mahdollisuus estää liian vaarallista vastustajaa pääsemästä taisteluun. Esimerkiksi yksinkertaisesti kieltäytyminen allekirjoittamasta sopimusta erilaisten viivästysten vuoksi.
  Dmitri pudisti nyrkkiään:
  - Anna hänen yrittää!
  Lounaalla nuoret urheilijat ruokittiin kunnollisesti... Tarjolla oli jopa appelsiineja ja jälkiruoaksi banaaneja, kookospähkinöitä ja mangoja, joita Neuvostoliiton teini-urheilijat eivät aiemmin olleet maistaneet.
  Ilmeisesti kilpailun natsijärjestäjät yrittivät näyttää, että Kolmannessa valtakunnassa kaikki oli hyvin, erittäin tyydyttävää ja ylellisyyteen oli varaa.
  Dmitry ja Oleg Rybachenko kokeilivat ensimmäistä kertaa kookospähkinöitä ja banaaneja uudessa ruumiissaan ja ananasta toista kertaa (no, appelsiinilla se on paljon helpompaa Neuvostoliitossa; heillä on omansa Keski-Aasiassa!). Täällä kaverit tekivät melko yleisen virheen - he syövät liikaa... Eikä joukkueessa ollut aikuisia valmentajia... Jos Hitlerjugentilla oli iskulause - nuorten pitäisi hallita nuoria, niin Neuvostoliiton urheiluvaltuuskunta päätti seuraa tätä esimerkkiä.
  Ehkä se ei ollut paras idea seurata!
  Joka tapauksessa runsaan lounaan jälkeen jälkiruoan ja kakkujen kera oli (jos et häviä!) vielä kolme taistelua... Ja vahvojen kavereiden kanssa!
  Syömisen jälkeen pojat olivat melko onnellisia, Oleg Rybachenko jopa epäili, että heidät oli huumattu jollakin...
  Joka tapauksessa nyt nuorten Neuvostoliiton urheilijoiden luokka on laskenut, ja he alkoivat hävitä yksi toisensa jälkeen... Lisäksi tuomarit ja erotuomarit menivät täysin villiin.
  Ja neuvostoliittolaiset taistelivat jo saksalaisia vastaan...
  Aluksi Dmitri tunsi olonsa siedettäväksi, ja ensimmäisellä kierroksella hän ohitti neljännesfinaalin...
  Kuitenkin jo semifinaalissa hän tunsi heikkoutta käsissä ja jaloissa... Suurempi heikkous ja hitaammat liikkeet... Mutta Dmitry piti ylpeytensä ja eteni siitä huolimatta, että häneltä jäi paljon väliin... Mutta pojan pää oli vahva, ja suuren, teknisen ja nopean vastustajan tarkat lyönnit vain suuttivat häntä... Ja viha ja ylpeys vuorostaan antoivat hänelle luvan jatkaa taistelua...
  Lopulta kolmannella kierroksella Dmitry sai vastustajansa kiinni murtamalla hänen nenänsä...
  Saksalainen hämmästyi hieman ja sai osuman leukaan. Poika Kolmannesta valtakunnasta palasi takaisin, häntä raahattiin. Dmitry kehitti menestystä, suoritti ei tarpeeksi nopeaa, mutta samalla havaittavaa kolmea... Vastustaja kaatui, erotuomari alkoi laskea pudotusta hyvin hitaasti... Saksalainen poika nousi, mutta ei ollut tukevasti jaloillaan ... Inspiroitunut Dmitry ryntäsi lopettamaan hänet. Useita tarkkoja keinuja... Poika kaatuu...
  Tuomarilla ei ole kiirettä lähestyä häntä. Hän kysyy jotain sivuun. He vastaavat hänelle...
  Uusi hidas laskenta alkaa... Laskun yhdeksän kohdalla poika makaa edelleen... Mutta kierroksen päättymismerkki kuuluu. He nostavat hänet ja vievät sen nurkkaan...
  Dmitry sanoo luottavaisesti:
  - Neljättä kierrosta ei tule! Se ei vain tule ulos!
  Tässä tapauksessa venäläinen poika osoittautuu oikeaksi, sekunnit antoivat valoa...
  Oleg Rybachenko puolestaan taistelee kuin mitään ei olisi tapahtunut... Hän tekee rauhallisesti pisteitä ja sitten maaliin neljännellä kierroksella... Ja hänen liikkeensä ovat edelleen tarkkoja ja nopeita...
  Vain he kaksi, nuorimman ikäryhmän edustajat, pääsivät finaaliin Neuvostoliiton urheilijoista. Superraskassarja lasten joukossa ja keskisarja... Perhopainon mestari loukkaantui muutama tunti ennen lähtöä, eivätkä he ehtineet löytää hänelle korvaajaa...
  Joten finaalissa oli vain kaksi venäläistä, ja kaikki loput olivat tietysti saksalaisia, jotka pelasivat keskenään kullasta...
  Kilpailua kuvataan aktiivisesti... Dmitry nypistyi inhosta:
  - Näin he haluavat hävetä meidät! Ihan kuin me venäläiset olisimme pahempia kuin saksalaiset emmekä ollenkaan arjalaiset!
  Oleg Rybachenko pudisti päätään:
  - Ei oikeastaan! Kaikki kansallisuuksien jako täysimittaisiin ja epätäydellisiin on järjetöntä omassa kysymyksenasettelussaan. Ja mitä voimme sanoa, jos ideamme ovat yleisesti ottaen kansainvälisiä!
  Dmitry nauraen myöntyi:
  - Ja me voitamme heidät kansainvälisesti...
  Ennen viimeistä taistelua oli tietysti tauko... Ja sitten saksalaiset tekivät toisen likaisen tempun Neuvostoliiton pojille... He väittivät tarjoutuneen kiillottamaan lenkkarinsa. Mutta sen seurauksena kengät poikien jaloissa yhtäkkiä pehmenivät ja alkoivat murentua...
  Minun piti heittää se pois ja juosta pesemään se pesualtaaseen... Dmitry suuttui vakavasti:
  - Miksi he tekivät tämän? Halusivatko he provosoida meidät tappeluun ja sitten poistaa meidät kilpailusta?
  Oleg Rybachenko totesi melko loogisesti:
  - Eikä vain se! He haluavat myös näyttää, että Neuvostoliitossa on köyhyyttä, ja jopa johtavat urheilijat pakotetaan kilpailemaan paljain jaloin. Mitä köyhiä lapsia onkaan Venäjällä!
  Dmitry ehdotti:
  - Ehkä voimme pyytää vanhemmilta tovereiltamme lenkkarit? Totta, ne ovat liian suuria sinulle, mutta ne ovat siellä minua varten!
  Oleg Rybachenko pudisti päätään kielteisesti:
  - Ei, se on sen arvoista! Näytämme heille, että pystymme voittamaan vaikeimmissakin olosuhteissa. Sitä paitsi meidän ikäisillä pojilla ei ole häpeää mennä paljain jaloin... Kuten sanotaan, paljain jaloin lapsuus...
  Dmitry puristi nyrkkinsä niin lujasti, että hänen rystynsä halkesivat. Nuori nyrkkeilijä sanoi:
  - No, he saivat minut vihaiseksi! Ei, ne vain saivat minut todella vihaiseksi!
  Oleg Rybachenko vastasi:
  - Joten anna vihan antaa sinulle ja minulle voimaa.
  Tässä muisto keskeytti hänen viereensä kahlitun Diman kosketuksen, poika kuiskasi:
  - Näitkö sinä myös tämän?
  Oleg Rybachenko vastasi ytimekkäästi:
  -Joo!
  Taas alkoi sataa, mikä ei ole aivan tyypillistä Krimin keväälle. Tämä tekee siitä sekä inhottavaa että kylmää. Se on jopa likainen ja jalkapohjiin muodostuvat kovettumat särkee ällöttävästi liotusta kylmästä vedestä. Pylväs paljain jaloineen vankein saapui metsään muutaman tunnin kuluttua, jo iltaa kohti. Ilmeisesti SS-miehillä oli kiire yrittäessään saada suojaa sateelta. Pioneeripoika melkein unohti, mitä hänelle tapahtui. Ja nuorelle leninistille sopii ajatella kylmiä, märkiä vaatteita, tunnoton jalkoja ja vahvoja ruostumattomasta teräksestä valmistettuja kahleita, jotka hieroivat hänen ranteitaan, kunnes ne vuotivat verta.
  Dmitri rikkoi hiljaisuuden ja sanoi:
  - Näyttää siltä, että onnistuin kiipeämään Krimin ympäri talven aikana, mutta... Se ei jotenkin ole näin!
  Oleg Rybachenko suostui pudistaen päätään:
  - Mutta meillä kaikki ei ole niin kuin ihmisten kanssa!
  Metsä osoittautui valtavaksi. Tien sivuilla seisoi mäntyjä muodostuneena - kolmen tai neljän ympärysmittaisena, punaruskea halkeama tai keltaoranssi kuori kuin suuret kalansuomut nostaen tiiviitä ikivihreitä tai sinisiä kruunuja villiin korkeuteen.
  Ja oksissa on myös kukkia, jotka näyttävät petunialta. Ei metsä, vaan satu, tunne astua toiseen maailmaan. Mutta on myös miinus - tiellä oleva muta oli täynnä piikkejä, teräviä, kuin ompelukoneen oikeat teräsneulat.
  Jotkut tytöt huokaisivat jo astuessaan heidän päälleen. Dima puristi Oleg Rybachenkon kättä ja sanoi:
  - Tämä on vaikeeta! Älä usko visioita!
  Mirabela laittoi kämmenensä Diman vaaleisiin, leikattuihin hiuksiin, jotka olivat jo alkaneet kasvaa, ja kuiskasi:
  - Usko tai älä! Ja katso askeleesi! Ei riittänyt tartunnan saaminen!
  Kataja ja... jo kypsät mansikat ja mansikat kasvoivat paksusti aluskasvillisuudessa. Tuoksu oli sekoitus kevätmäntyä ja kevätmansikkaa ja katajaa. Näytti siltä, että se jopa lämpeni. Ja en vain voinut uskoa, että sadan askeleen päässä täältä oli märkää, vaikka ei tundraa, millaista tundraa Krimillä voi olla? Mutta kaikesta huolimatta huono sää ja mustat kylmät kivet, joiden alla marssivat fasistiset laumat. On sääli, että ihailu ei kestänyt kauan - kipu käsissä, suussa ja selässä, kylmä, kosteus palasi, ja Oleg Rybachenko tunsi olonsa erittäin onnettomaksi. Vain äärirajoille.
  Kuitenkin... erinomainen pioneerioppilas virnisti yhtäkkiä. Useammin kuin kerran sen lyhyen ajan kuluessa, jonka hän oli täällä vankeudessa, hän ajatteli: no, kaikki on huonosti, ei voi enää huonommin mennä! Ja joka kerta kun kävi ilmi, että siellä todella oli jonne mennä.
  Oudolla tavalla tämä ajatus lohdutti hieman. Oleg alkoi jopa muistaa Krimin karttaa Atlasista. Mutta hän ei muistanut sitä - ja eksyi hämmentyneisiin ajatuksiin, että jotain täysin mahdotonta oli tapahtunut. Voit mennä toiseen aikaan - tieteiskirjailijat ovat rakastaneet tätä Mark Twainin ajoista lähtien. Toiselle avaruuteen, johonkin modernimpaan, toiselle planeetalle - oletetaan! Helvettiin järkeä - yhtäkkiä nämä ovat supersivilisaatioita; ihmiset, jotka ovat kehityksessä miljoona vuotta ihmiskuntaa edellä, leikkivät! Kaikki mahdoton on mahdollista - tiedän varmasti!!!! Mutta niin, että samalla olemuksesi, muistisi, koko ilmeesi muuttuu, ei vain sinun?! Tämä on täysin - rajatonta ja transsendenttista...
  Oleg Rybachenko kysyi Dmitryltä:
  - Onko sinulla suunnitelma taistelua varten?
  Poika vastasi:
  - Suunnitelma on yksinkertainen - osu! - Ravistamalla laihaa, jossa jokainen luu näkyy selkällään, hän lisäsi. - Mutta silti on hyvä, kun et ole vain luuranko, vaan voimakkaat lihakset leikkivät sinussa. Hyvää unta... Mutta sinusta on tullut pienempi!
  - Pieni, mutta etäinen! - Oleg vastasi korvia, mutta osuvasti.
  Ja tie muuttui tasaisemmiksi, samalla vilkastui. Ja on niin outoa, että Krimillä kaikki on kuin kuollut. Pari kertaa moottoripyöräilijät, joilla oli vihattu musta hakaristi, ryntäsivät meitä kohti. Ja sitten, noin viiden minuutin ajan, saattue veti meitä kohti - filosofisen näköisten purejien vetämiä suuria kärryjä, joiden matkatavarat oli peitetty säkkikankaalla, joiden päällä istuivat röyhelöiset poliisit naamioituneissa sadetakeissa ja maanpetoksen käsivarsinauhassa. Mukana myös kuljettaja. Toisin kuin tankeissa, Hitlerillä on niitä paljon. Sitten toinen ryhmä kuorma-autoissa sekä moottoripyöriä sivuvaunulla ohitti helposti vangitut orjatytöt. Autoja on sata, ei vähemmän, melkein kaikki on maalattu khaki.
  Kävellessään natsit toistivat vankien ja pohjimmiltaan orjien kolonnin kärjessä ratsastavia ratsumiehiä, ja Oleg Rybachenko saattoi vannoa, että äänet olivat pilkkaavia. SS-vartijat pysyivät hiljaa. Lääkärit ajoivat jollakin panssaroiduilla ajoneuvoilla, jotka olivat kilpikonnien muotoisia ja raskaita, ja joiden jäljet vetivät edelleen. He harhailivat konekivääreillä. Mutta näyttää siltä, Oleg ajatteli, että he eivät todellakaan pidä tästä roolista - vartijat... He jopa piilottivat brutaalin kuonon.
  Dima huomautti:
  - Teloittajia ei kunnioiteta edes Saksassa!
  Mirabela sanoi jälleen jotain nyökkäsien ilkeiden SS-sotilaiden perään. Oleg huokaisi:
  - Tappaa heidät! Jokainen heistä ennen Hitleriä!
  Dima huomautti huokaisten:
  - Äh, en ymmärrä heidän kieltään. Muuten olisin kysynyt, saapuisimmeko vihdoin pian...
  Oleg Rybachenko totesi tyynesti:
  - Osaan saksaa, mutta siitä on vähän hyötyä!
  Sillä välin sade lakkasi, taivas selkeni puiden yli ja aurinko ilmestyi. Oleg Rybachenkolla oli toinen ongelma - hän halusi käydä vessassa yhä enemmän molemmilla tavoilla. Mutta jokin kertoi minulle: he eivät todennäköisesti lopettaneet tämän takia. Jostain syystä niin alkeellisen tehtävän mahdottomuus, se, että täälläkin hän on riippuvainen jonkun muun tahdosta, sai pioneeripojan erittäin vihaiseksi. Lisäksi halu oli tulossa melko kipeäksi. Sekä SS-miehet että heidän kätyrinsä ratkaisivat tämän ongelman pysähtymättä, mutta tämä aiheutti vain inhoa, ei halua seurata heidän esimerkkiään.
  Joten joskus kadut sitä, että ruokit tarpeeksi aiheuttaaksesi tarpeen. Fasistit osaavat aiheuttaa ongelmia - he ovat syntyneet sadisteja. Vai oliko se miten puolue kasvatti heidät?
  Oleg Rybachenko oli jo alkanut kiusata vakavasti, kun yhtäkkiä vielä kosteassa ilmassa oli savun tuulahdus, sitten kuului koiran haukku ja ihmisten ääniä, oikealle alkoi yhtäkkiä ilmestyä selkeyttä, jossa sotilaat tekivät jotain - noin kaikkiaan kolme tusinaa, ja sen takaa nousi savua kivien ja massiivisten rakennusten yläpuolelle. Naamiointiin pukeutuneet lapset juoksivat päätä pitkin tieltä pellolla sijaitseville. Ei venäläisiä, huutojen ja hakaristien käsivarsinauhan perusteella päätellen heitä oli parikymmentä - he juoksivat ja huusivat. Kun kolonni lähestyi kylää, ainakin tusina sotilasta oli jo saapunut heitä vastaan - suurilla kranaatinheittimillä ja kannettavilla konekivääreillä, jotka oli varustettu leveillä piipun alla olevilla laitteilla. Heitä johti valtava vanha mies SS-kenraalin univormussa.
  Tai ehkä ei isoisä, vaan yksinkertaisesti harmaahiuksinen, koska hänessä ei ollut havaittavissa muita vanhuuden merkkejä, ja pitkän, ryppyisen, kultarannekkein koristetun käden ele näytti kuninkaalliselta ja käskyvaltaiselta.
  Ja hänellä on palkintoja... Oleg Rybachenko luki hakuteoksesta ja hämmästyi, että niin paljon voitiin kerätä kokoelmaan. Korkein on Ritariristi tammenlehdillä ja miekoilla. Ylhäällä vain sama asia, mutta timanteilla, sekä Rautaristin suurristi, mutta vain Göringillä on tällainen palkinto. Vielä korkeampi on Rautaristin suurristin tähti, ja koko Saksan historian ajan se on myönnetty kaikille kahdelle henkilölle - kenttämarsalkkaille Blucherille ja Hindenburgille. No, ritarikunta Eagle with Diamonds on korkeampi.
  Vankien kolonni pysähtyi. Vatsainen "lääkäri-pomo", kuten Oleg Rybatšenko kutsui saattueen päällikköä, nousi selästä ja puhui harmaatukkaiselle miehelle. Loput katsoivat saattuetta synkästi ja jännittyneenä. Oleg Rybachenko huomasi, että kaikki kentällä olleet olivat hylänneet työnsä ja karkuun lähteneet lapset tulivat melkein lähelle. Ensimmäiset saksalaiset kävelivät kolonnissa. Ja heidän takanaan ovat laihat paikalliset: paljain jaloin tai kudotuissa nilkikengissä. Paikallisilla köyhillä pojilla oli yllään vain värikkäitä ruudullisia paitoja - mustavalkoisia, jotka olivat niin räjähdysmäisiä, ettet heti ymmärtänyt missä pojat ja missä tytöt; kaikki pörröisiä, vaaleatukkaisia, mutta pölyn harmaita tai ruskeanpunaisia, pitkäkarvaisia, hirvittävän likaisia, mutta elävillä, kirkkailla silmillä - utelias, hieman peloissaan ja selvästi säälittävä. Oleg Rybachenko huomasi myös, että SS-saattue yrittää pysyä mahdollisimman lähellä orjia ja kaukana paikallisista ihmisistä. Natsit eivät pitäneet melua, eivät olleet ylimielisiä ja käyttäytyivät yleensä hiljaa.
  Margarita tätä katsoessaan huomautti:
  - Mihin SS:n rohkeus katosi?
  Oleg Rybachenko vastasi nokkelasti:
  - Jäi ruoskoihin ja silmukoihin!
  Harmaatukkainen kenraali osoitti sillä välin pari kertaa rappeutuneisiin kuonoisiin SS-miehiin, ja sitten kun lihava mies alkoi vastustaa jotain vaahtoavaa suussa, hän heilutti kättään poispäin, jyrkästi, kuin olisi leikattu miekalla. Ja lihava mies heilutti myös kättään, mutta ärsyyntyneellä suostuvaisella ilmeellä, ja antoi sitten lyhyen käskyn. Panssaroidut autot alkoivat huminaa ja susiratsastajat vaelsivat pidemmälle tietä pitkin. Puoli tusinaa paikallista sotilasta seurasi. Loput piirittivät vangitut orjat, ja kolonni liikkui jälleen. Harmaatukkainen mies huusi sekä lapsille että pellolla oleville työntekijöille ja itse käveli selästä irrotettujen ihmisvartijoiden vieressä.
  Dima väristellen totesi:
  - He eivät jakaneet mitään!
  Mirabela huomautti hymyillen:
  - Anna heidän taistella ja repiä toistensa suolet irti!
  Paikallisten SS-taistelijoiden jämäkkä nuori parrakas mies, joka asettui Oleg Rybachenkon viereen, rypisti kulmiaan tienraivaajapoikalle, pudisti kevyttä konekivääriään ja huusi sitten päähänsä:
  -Oletko venäläinen sika, ymmärrätkö edes mitään?
  Ja hampaat paljastaen hän lisäsi:
  - Olemmeko Moskovassa ja Washingtonissa vai emme?
  Oleg Rybachenko tajusi, mitä he halusivat häneltä, käänsi nopeasti päätään, kohtasi Margaritin katseen - epätoivoisena ja samalla ikään kuin sanoen: "Onneksi - hienoja asioita odottaa meitä!" - mutta harmaatukkainen kenraali heilautti sen, ja parrakas mies murisi jotain muuta, katsoi pahoillaan Olegiin eikä sanonut enempää. Oleg Rybachenko melkein ymmärsi mitä halusi... Vaikka se olikin epämääräistä.
  Mutta sen parempi, onko kokeiluissa silti järkeä? Haluavatko saksalaiset todella tietää tulevaisuuden tällä tavalla? Mutta se osoittautuu ristiriitaiseksi. Ystävistä nyrkkeilykilpailuista ei voi puhua tällaisen sodan jälkeen. Fasismi ja kommunismi ovat ikuisia vihollisia. Vai onko tässä jotain muuta... Kuinka kipeästi oimoni särkivät.
  Sotilaskylä osoittautui matalan, mutta vankan palisadin takana - jossa oli hirviömäisen SS-järjestön sotilaiden taso ja voimakkaat - kuitenkin avoimet - portit. Vain yksi asia tuntui Oleg Rybachenkolle oudolta - kiviportin pylväät, jotka on peitetty kaiverruksella loputtomasti kiipeävien kukkien ja varsien muodossa. Nämä pilarit eivät sopineet ollenkaan kylän yleisilmeen, jossa se oli likainen (mutta - ehkä tämä oli talven jälkeen?), ja kivilaatoista rakennetut talot, jotka oli tiivistetty kellertävällä sammalilla, olivat ruskeita tasaisia. olkikatot.
  Mutta siellä oli itseliikkuva ase. Ei, se on itseliikkuva ase ja toukkaversio, jota utelias Oleg Rybachenko ei tunne. Esimerkiksi ase on kranaatinheitin, joka näyttää vähintään 350 millimetriä. Hän ei kieltämättä ollut koskaan kuullut tästä.
  Lisäksi auto painaa noin kahdeksankymmentä tonnia, ja kuinka se edes vedettiin Krimin vuorten läpi? Haluavatko he testata sitä vallitsemattomaan Sevastopoliin kohdistuvan hyökkäyksen aikana? Tämä oletus saa tyhjää vatsaa hieman kipeäksi. Millaista venäläisten sotilaiden tilanne on tällaisten hyökkäysten alla? Kaikki täällä hengitti keskiaikaa sekoitettuna nykyaikaisuuteen ja teknisiin innovaatioihin. Kuten reikiä, joissa on kelloja ja pillejä. Et edes yllättyisi, jos täällä olisi televisio ja värillinen. Ei mustavalkoinen.
  Sama osoittautui huoneeksi, johon orjat tuotiin tai pikemminkin ajettiin. Ei kuitenkaan - se on pahempaa, koska kukaan ei vaivautunut tiivistämään halkeamia sementtilaastilla, ja se haisi hyvin tutulta Oleg Rybachenkolle - sioille. Orjat päättivät käyttää joko hylättyä tai väliaikaisesti tyhjää navetta hangaarina (tällaisten paikkojen haju ei katoa melkein koskaan).
  Margarita nypistyi niin paljon, että hänestä tuli pelottava ja valitti:
  - He pettävät meidät taas! No jospa jään Hitlerin kiinni!
  Mutta se oli katto pääni päällä. Lisäksi orjat olivat irti ketjusta. Vaikka, kuten Oleg pelkäsi, täällä ei ollut wc:tä. Aiemmissa tiloissa, joissa vankila on nykyaikaisempi, se on paljon mukavampi. Vaikka krautit ovat sikoja, he eivät pidä liasta.
  Hän kuitenkin ajatteli tätä, kun oli jo tehnyt asiansa kaukaisella seinällä. Ja huokaisi. Mitä voin sanoa... Tämä ei ole uraauurtavaa, ei ollenkaan kaunista. Ei vieläkään housuissani, jo pieni voitto. Ja tyttöjenkin ilmeisesti piti olla täällä... Parempi olla katsomatta...
  Aurora ei kuitenkaan lannistu:
  - Toinen seikkailu... Elämme ja hengitämme tässä onnessa!
  Oleg Rybachenko purskahti:
  - Mutta seuraavassa maailmassa se voi olla paljon parempi!
  Tulinen paholainen vilkutti pojalle:
  - Lyön vetoa mahdollisuudesta tarkistaa, kuinka se ei leiju pois meiltä seuraavassa maailmassa!
  Oleg Rybachenko lauloi hiljaa vastauksena. Tämä auttoi selviytymään nöyryytyksestä ja häpeästä;
  Omistan isänmaani ilman varauksia -
  Olkoon saavutus, olkoon soturi korotettu!
  Miekka iskee ja käsine heitetään,
  Maan kuninkaan armoton laki!
  
  Tulivuori palaa - vedet kiehuvat,
  Rakkaani, meripihkaiset huulet!
  Haluan löytää ainakin hetken vapautta,
  Kuinka ilmava ja puhdas olet!
  
  Arvokkaat hiukset palavat kuin kulta,
  Hän heilutti käsiään - siipi kasvoi!
  Herra antoi minulle korvaamattoman lahjan
  Ja siitä tuli heti iloinen ja kevyt!
  
  Missä Jumala kulki, siellä kasvoi laakso;
  Kukkivia, reheviä lumivalkoisia ruusuja!
  Tulee kunnia - kaikkien maailmojen keskellä -
  Lahja alttarilla, jonka tarjosin!
  
  Kyllä, tiedän, olen syntinen, liittyy noituuteen,
  Eikä hän ole taivaallisten pensaiden ja pensaiden arvoinen!
  Mutta Golgatalla Kristuksen kanssa,
  Itkin, käärien kuvakkeen vaippaan!
  
  Minun sinä olet paras kuva kaikista morsiameista,
  Uskon, että Kaikkivaltias muuttaa hengen!
  Minä kannan arvotonta ristiäni,
  Ja nostan käsistäni pudonneen kilven!
  . LUKU nro 7.
  Ne sijaitsivat navetassa, joten miksi sietää sitä, jos natsit olivat jopa tottuneet kohtelemaan karjaa paremmin kuin Neuvostoliiton kansalaisia.
  Kolme paikallista poikaa, SS:n hallinnassa, veti olkia sisään. He ryntäsivät nopeasti, välkkyen paljain jaloin, pölyisissä kantapäässä, toivat suuria käsivarsia ja takaisin. Viime vuonna he harjoittelivat sitä, mutta se oli paljon, melkein heinäsuovasta. Ja seitsemän tai kahdeksan minuuttia sen jälkeen, ei enää, ilmestyi nainen, joka toi yhdessä kahden paikallisen tytön kanssa useita valtavia litteitä kakkuja ja kaksi isoa ympyrää juustoa. Hän puhui ukrainaksi ja jakoi ruoan taitavasti kaikkien kesken. Oleg Rybachenko tuli uteliaaksi: monet kysyivät sekä häneltä että pojilta jotain, ja kaikki kolme vastasivat mielellään.
  Saksalaisia on paljon ja he asentavat tänne jotain. Mutta taaskaan kukaan ei tiedä mitään! Lopulta samat pojat toivat ämpäriin vettä ja lukitsivat ovet tiukasti. Tovereidensa käytöksestä päätellen Oleg Rybachenko ymmärsi: tämä on pois, he eivät aja meitä muualle tänään.
  Margarita tarjosi aseveljelleen vettä ja sanoi:
  - Ei haittaisi ottaa virvokkeita!
  Leipä osoittautui tuoreeksi, mutta epätavalliseksi, jotenkin raskaaksi (Oleg Rybachenko ei muistanut sen aamulla syödyn ummehtaneen palan makua vertailua varten). Joko se on paistamaton tai syödään aina näin täällä (tai pikemminkin todennäköisesti jälkimmäinen, loput söivät sen eivätkä osoittaneet tyytymättömyyttä). Mutta juusto oli luultavasti paikallisesti tuotettu - erittäin hyvä, samanlainen kuin fetajuusto, jota Oleg Rybachenko ihaili. Harmi, että pala oli vain kolmasosa kämmenestäsi. Ja jopa teini-ikäinen poika, ei mies.
  Margarita tuki uupunutta veljeään. Hän kaatui oljelle kuin olisi tapettu, pureskeli saamansa makuulla, eikä edes juonut. Oleg Rybachenko tajusi yhtäkkiä vapisevansa. Voisi vain toivoa, että se vain tärisi pakkasen ja varsinkin villien näkyjen jälkeen. Että tämä vapina katoaa unen jälkeen. Oleg Rybachenko yritti haravoida itselleen lisää olkia ja, jos mahdollista, haudata itsensä siihen. Ruokahalu ei ollut kadonnut, hän rauhoitteli itseään, mutta kuten hän kuuli ihmisiltä; Kun sinulla on kuumetta, ensimmäinen asia, jonka teet, on lopettaa ruokahalu. Oleg Rybachenko itse ei ole koskaan vielä ollut sairas - geneettisen suunnittelun ansiosta. Totta, en tehnyt hänelle vastaavia kokeita, mukaan lukien monta tuntia kävelyä kylmässä. Joten.. Mutta ehkä se selviää. Ja jos ei, niin on mahdollista, että tieteen vuoksi he silti kohtelevat häntä...
  Jotkut tytöistä tärisevät yhtä paljon, mutta kukaan ei yski.
  Oi, kuinka ahdistava väsymys valtasi pioneeripojan päästä varpaisiin! Ranteet, jotka hankautuivat vereen, turvonneet arvet selässä, haavoittuneet, mustelmat ja alkaneet lämmittää jalat - kaikki särki, mutta tämä särky vain lisäsi halua nukkua ja nukkua.
  Ja nukahtaminen on pelottavaa - et ehkä herää, tai mikä vielä pahempaa, päädyt taas näkyyn. Kuitenkin aika mielenkiintoista.
  Oleg Rybachenko sulki silmänsä ja ui välittömästi Morpheuksen syliin - täynnä unelmia, värikkäitä ja kuuloista kuulostavia.
  Yksi ja testit eivät loppuneet siihen... Renkaan päällys vaihdettiin, asennettiin rautalevyt piikkeillä, jotka armottomasti kaivesivat poikien paljaisiin kantapääihin...
  Oleg Rybachenko jopa voihki, mutta kesti sen, vaikka hän ei voinut pysyä paikallaan, ja Dmitry jopa tanssi ja alkoi murista...
  Heidän vastustajansa olivat vahvoja ja selvästi vanhempia kuin virallisesti ilmoitettu. Esimerkiksi Dmitryn vastustaja on häntä pään pidempi ja hänellä on jo viikset... Ja voiko viikset puhkeamaan 11-vuotiaana?
  Oleg Rybachenkon vastustaja on myös paljon suurempi ja painavampi, eikä hänen kasvonsa ole lapsen gangsterin kasvot... Pojalle se ei kuitenkaan ole vieras, sormus on sormus, siellä kaikki tapaavat!
  Molemmat taistelut käytiin samaan aikaan... Meidän täytyy lopettaa nopeasti, kello lähestyy jo puoltayötä...
  Muuntunut Dima alkoi melkein välittömästi vastaanottaa raskaita iskuja kasvoihin. Hänen vastustajallaan oli etu kätensä pituuden, painon suhteen, ja hän näytti olevan hyvin valmistautunut sekä fyysisesti että teknisesti... Hänen lihaksensa olivat yleensä lihaksikkaan urheilijan lihaksia... Dimka oli kuitenkin hyvin tarkka. ja nopea... Hän oli nopea, mutta nyt hidastunut...
  Myrkytetty Dmitry ei jättänyt ensimmäisellä kierroksella montaa yksittäis- ja kaksoisiskua väliin. Jopa oikean silmän alla alkoi hematooma turvota...
  Toinen erä oli vielä pahempi, vastustaja meni eteenpäin ja löi, löi, löi... Ja Dmitry ei melkein puolustanut itseään, vain heitti päänsä taaksepäin pehmentääkseen iskuja, harvoin, mutta yllättäen työntäen takaisin ja joskus osui hänen kimppuunsa. vastustaja... Hän murisi saksaksi:
  - Olet venäläinen, mikä tarkoittaa, että et ole täysivaltainen!
  Dmitry vastasi ankarasti, myös saksaksi:
  - Ja sinä olet saksalainen, saat täyden hyödyn venäläisestä!
  Hän suuttui ja löi häntä kyynärpäällään nenään...
  Yleensä Dmitryn nenä tässä universumissa on erittäin vahva, eikä se ole koskaan katkennut, edes osuessaan, mutta tässä tapauksessa kyseessä ei ollut hansikkaalla pehmennetty isku, vaan kovan kyynärpään reuna.
  Ja veri valui alas pojan kasvoille, pakotti sen nuolemaan sen pois... Dimka vastasi... Hän sai sen kiinni. Vihollinen tärisi hieman ja hän horjui, mutta hänellä ei ollut voimaa rakentaa menestystä - hänen jalkansa, joissa oli halkeilevat pohjat, tuntuivat kuin ne olisivat puuvillaa.
  Kolmas kierros ei ollut vähemmän vaikea, vihollinen painoi epätoivoisesti, mutta Dmitri alkoi blokata useammin torjuen iskuja... Finaalin sääntöjä muutettiin, koska puhumme kansainvälisestä kultamitalista, kierrosten määrä oli nousi viiteentoista... Kuten ammattilaiset. Täytyy sanoa, että erittäin julma päätös suhteessa teini-ikäisiin, jotka olivat taistelleet jo viisi kertaa sinä päivänä... Totta, Dimka lopetti nopeasti, ja vastustaja oli selvästi pettynyt ilman suurempaa tappelua...
  Mutta neljän ensimmäisen erittäin aktiivisen kierroksen jälkeen Dmitryn vastustaja hidasti jonkin verran. Hän tunsi myös olevansa väsynyt, hänen hengityksensä muuttui paljon nopeammaksi ja samalla raskaammaksi...
  Dimka, huolimatta mustelmista ja vakavasta palamisesta paljaissa jaloissaan, tunsi jopa lisävoiman aallon. Kuudennessa erässä hän jopa löi vastustajaansa useita kertoja leukaan... Mutta hän oli myös sitkeä, isokokoinen ja ehkä myös doping...
  Seitsemännellä kierroksella Dmitryn ilkeä vastustaja muutti hieman taktiikkaansa ja alkoi yrittää sääntöjen vastaisesti mahdollisimman monta lyöntiä kyynärpäällään tai jopa päällään... Dima alkoi lyödä entistä useammin, ja kahdeksannella kierroksella hän saavutti osittaisen menestyksen; Jushka... Ja kun hän liikutti jälleen kyynärpäätään, hän törmäsi vastaantulevaan tolppaan... Pilkkaava Dmitry murisi hänelle:
  - No, jäin kiinni, kuka puri!
  Saksalainen innostui entisestään, hän odotti edelleen erillistä ristikoukkua!
  Oleg Rybachenko taisteli kamppailun tasaisemmin, melkein ilman lyöntiä puuttumatta, ja hyödyntäen sitä tosiasiaa, että hänen vastustajansa heilautti liian leveästi, hän kohtasi leukaansa vasemmalla pistoksella tai oikealla ristillä... Mutta iso saksalainen poika ei reagoi näihin iskuihin. Sitten Oleg Rybachenko muutti taktiikkaansa ja alkoi työstää vastustajansa litistynyttä nenää... Saksalaisen nuuskiminen kesti pitkään, mutta seitsemännellä kierroksella se alkoi vuotaa...
  On sanottava, että Oleg Rybachenkon vastustaja korvattiin toisella, kevyemmällä ja oikeudenmukaisemmalla pojalla. Edellinen vaikutti loukkaantuneelta (Vaikka tämä on tietysti natsien temppu!)... Siksi hän oli taistelun alussa tuoreena ja pystyi vauhdittamaan kiihkeää vauhtia.
  Mutta yhdeksännellä kierroksella Oleg Rybatšenko oli hieman epäröivä ja missannut iskun, joka kaatui hänet jaloistaan... Pojan paljaat, lyöneet jalat pyörivät avuttomasti... Olezhek kuitenkin hyppäsi nopeasti ylös, jotta tyrmäys ei menisi laskettu. Hän ryntäsi ja riippui vihollisen kiinni...
  Hän ravisteli hänet pois, ryntäsi lopettamaan hänet... Bugle kuului ilmoittavan yhdeksännen erän päättymisestä, mutta erotuomari teeskenteli, ettei hän kuullut...
  Oleg Rybachenko missasi muutaman raskaan lyönnin, mutta kesti ja pehmensi niitä pudistamalla päätään. Vihollinen kiihtyi, ei enää huomannut mitään, löi. Tässä neuvostopoika, refleksiivisesti, mutta erittäin voimakkaasti, löi vartaloa häntä kohti... Isku osui suoraan maksaan... Erittäin vaarallinen isku...
  Vastustaja teki vielä muutaman heilahduksen ja hänen suuret kasvonsa muuttuivat violetiksi. Ottaen kouristuksen ilmahuukun hän kaatui eteenpäin ja alkoi vääntelemään... Tuomari keskeytti välittömästi taistelun, ja lääkärit juoksivat kehään... Pian kävi selväksi, että Oleg Rybachenkon vastustaja ei pystynyt jatkamaan taistelua, ja hänet vietiin yleensä paareilla, IV...
  Tällä oli julma vaikutus Dmitryn ystävään ja hän lähti hyökkäykseen huomattavasti väsynyttä vastustajaa vastaan... Kymmenes, yhdestoista, kahdestoista erä... Kova iskujen vaihto, mutta Dmitryn selvä etu... Kolmastoista pyöreä tasoittui jonkin verran epätoivoisen mustekalasaksalaisen takia, ja neuvostopoika sai kulmakarvansa leikkauksen... Mutta neljäntenätoista virkistynyt Dimka otti jälleen aloitteen omiin käsiinsä. Nämä kaverit eivät tienneet vielä mitään esimerkiksi Muhammad Alista, mutta monin tavoin he kopioivat hänen taktiikkaansa.
  Viidennellätoista kierroksella saksalaisen kädet putosivat väsymyksestä, eikä hän enää reagoinut iskuihin, vaan yksinkertaisesti seisoi ja osoitti arjalaista lujuutta... Lisäksi Dmitrylle päihteen ja hirvittävän väsymyksen vuoksi tavallisesti iskevät iskut tulivat paljon heikompi. Olkoon niin! Mutta heitä oli paljon, paljon, ja ne satoivat vihollisen peittämättömään leukaan. Lopulta saksalaisen pää ei kestänyt, kestävyyden raja oli uupunut ja hän, "arjalaisen" kansan edustaja, yksinkertaisesti liukui alas kuin lika, noin viisitoista minuuttia ennen viimeisen kierroksen loppua...
  Erotuomari alkoi laskea säädyttömän hitaasti, mutta viiden laskennan jälkeen, nähtyään kuinka hirveän liikkumaton Dmitri Lebedevin vastustaja oli, hän keskeytti ja huusi:
  - Ennemminkin lääkäri!
  Ja toinen nuori "supermies" vietiin sairaalaan... Sen jälkeen voittajafinalistit asettuivat riviin kolonnin eteen ja alkoivat marssia... Ruusun terälehtiä putosi ylhäältä.
  Pitkä poika Dmitry hymyili leveästi, hänellä oli hauskaa. Mutta sitten hän yhtäkkiä huomasi, että kamera lähestyi heitä ja kuvasi lähikuvaa neuvostopoikien paljaita jalkoja, jotka olivat raskaasti piikkien puhkaisemat ja lievästi verenvuotoa... Hänen mielialansa happasi heti ja hän yritti piilottaa raajansa ylellisen kennon taakse. muiden nuorten saksalaisten urheilijoiden kullatut tennarit tai hautaa ne terälehtiin.
  Oleg Rybachenko veti hänen kättään:
  - Se ei ole sen arvoinen! Sinun hämmennyksesi aiheuttaa naurua ja epäilyksiä... Lisäksi Saksassa totaalisodan julistuksen jälkeen lähes kaikki lapset kävelevät paljain jaloin, minkä sinä itse näit Berliinin kaduilla. Suorista siis selkäsi ylpeänä.
  Heille annetut mitalit olivat ruskeilla nauhoilla ja aidosta kullasta, painoltaan noin viisikymmentä grammaa ja yhdeksänsataa näytekappaletta. Tietysti Neuvostoliiton pojille tämä on suuri summa - suunnilleen... Sitä on jopa vaikea laskea, koska Neuvostoliiton rahat näyttivät olevan virallisesti tuetut, mutta itse asiassa liikkeeseenlasku toteutettiin ilman kultavarantoja.
  Kun Neuvostoliiton pioneerit nousivat tasanteelle, soi Neuvostoliiton hymni. Muuten, tämä ei ollut vielä Aleksandrovin musiikkia, jotain kansainvälistä. Oleg tunsi suurta inspiraatiota täällä ja pyysi lupaa laulaa...
  Kilpailussa mukana ollut Himler salli ystävällisesti:
  - Olemme erittäin iloisia kuullessamme suuren Venäjän vieraidemme kokoonpanon.
  Oleg Rybachenko kumarsi ensin oikealle ja sitten vasemmalle, minkä jälkeen hän ja Dmitry alkoivat laulaa;
  Elämän läpi, ritari, lennät kuin kotka -
  Etkä halua tietää laskeutumisia!
  Meille palkinnot eivät ole fetissi ollenkaan -
  Meillä on vain yksi tapa tulla naisiksi!
  
  Ensin sidoin punaisen kravatin,
  Sitten kun sota tuli...
  Laiha poika otti lapion käsiinsä -
  Jotta neula ei tartu rintaasi!
  Lapset kaivoivat juoksuhautoja paljain jaloin,
  Vanha pala kolmelle...
  Lämmitetään kylmässä kiehuvalla vedellä,
  Puree pakkauksissa, erittäin vihainen!
  
  Taistelija kuoli ja konekivääri putosi,
  Poika otti sen nopeasti!
  Iskusta tuli yhtä voimakas kuin Katyusha,
  Peloton, nuori joukkue!
  
  Ammun mustien varjojen ketjuun,
  Mistä sait tarkkuuden?
  Kuten muinaisina aikoina terävin miekka,
  Sinulla on rangaistus!
  
  Sota ilman sääliä, valitettavasti, ei ole äiti,
  Aavikon kuivuudessa on kauhea lämpö!
  Mutta sinun täytyy antaa henkesi isänmaan puolesta,
  Silloin saat onnea lahjaksi!
  
  Mutta mitä on olla rakastunut?
  Kaikki pojat eivät tätä tiedä...
  Kun verivirrat virtaavat -
  Hän tappaa fasisteja raa'asti!
  
  Mutta isänmaa on rakkaus,
  Se sisältää kirkkaiden sukupolvien loiston...
  Ja älä ole ristiriidassa sydämesi kanssa,
  Siinä Stalin - Teräs ja liekki - Lenin!
  
  Ole säteilevä aika -
  Kommunismin pyhä asia...
  Paha lauma on voitettu -
  Ja natsismin juuri revittiin pois!
  
  Ajattele koko ihmiskuntaa...
  Neuvostoliitot tehtiin yhtenäisiksi!
  Olkoon taivas planeetalla,
  Olen ritari - Venäjä on voittamaton!
  Oleg Rybachenko ja Dmitry hyppäsivät korkeammalle viimeisistä sanoista, mikä lisäsi kappaleensa vaikutelmaa entisestään.
  Katsomot vihelsi ja taputti innostuneesti...
  Kun pojilla oli yleisesti ottaen heille mielenkiintoinen ja suotuisa unelma, tytöt palasivat aiemmin keskeytetyn laivan takavarikoinnin pariin. Moniosaiset visiot ovat harvinaisia, mutta taustalla oli selvästi muutakin.
  Tarkemmin sanottuna ei tietoa, vaan Hyperwitchin ja Venäjän Demiurgian jumalien tehtävän täyttämistä. Työstäen kuolemattomuuttani.
  Nyt seuraava osasto, tässä on ongelmia kummalla puolella ovi on auki ja kumpi on kiinni. Tässä on parasta joko ohittaa tai ottaa riski. Ei kuitenkaan hätää, jos hän kääntää nuppia, hänet pidetään juoppolaisena. Sitten joku karvaamaton katsoi ulos valoaukosta, tyttö tuskin ehti käpertyä. Hän ei kuitenkaan katso häntä niin nopeasti. Ovi on kiinni ja sinun täytyy koputtaa.
  - Kuka siellä? - Väsynyt ääni vinkue kireästi.
  - Meidän! - Aurora, joka osoitti odottamatonta kielitaitoa, vastasi englanniksi selkeällä teksasilaisella sävyllä. - Toimme paikallista rommia, olen kyllästynyt viskiin.
  - Todellakin! Nopeammin! - Merimies oven takana kiljui kuin sika. - Totta kai rommia!
  Massiiviset ovet, joihin ei voi tunkeutua kranaatilla, ovat auki. Valitaan tylsäsilmäinen kaveri useiden muiden puolipukeutuneiden kohteiden lisäksi. Ne haisevat kaasuhyökkäykseltä, tai pikemminkin haisevat voimakkaasti savuilta,
  - Missä rommi on! - He huusivat yhteen ääneen.
  - Olet niin hyvä! - Punatukkainen Aurora ampuu suurella mielenkiinnolla laskeen pinoja merimiehiä. Olen pakannut jopa kolme ja puoli tusinaa, minun on vaihdettava klippi. On hyvä, että luodit ovat pieniä, kompakteja ja voit ottaa paljon mukaasi.
  - Toinen lokero tyhjennetty! "Vähän syksyistä kylmyyttä hänen äänessään", hän sanoi. "He onnistuivat ampumaan pari laukausta, mutta toivottavasti heitä ei kuultu."
  Lumikki Terminaattori vastasi:
  - Ja ne, jotka kuulivat, kuuroutuvat!
  Margarita Aurora kulki seuraavan osaston läpi, kääntyi hieman ympäri, ampui hieman käytävää pitkin, astui perään ja näki zombikumppaninsa kamppailevan jenkkien kanssa. Kuollut mies osoitti kuitenkin huomattavaa voimaa murtaen kaulanikamat.
  - No, melkein annoit meidät pois! - Komsomolityttö huusi.
  - Mitä jäi tekemättä! Hän huomasi minut ja melkein nosti hälytyksen! - Zombi otti loukkaantuneen koiran muodon.
  - No, sinulla on idea! Makaa ja ole hiljaa. - Margarita pudisti sormeaan "palvelijalle" ja löi hiljaa jalkaansa kannelle.
  Perässä meidän piti ampua, yksi sotilaista heitti kranaatin, ja oli uhka, että kaikki romahtaa. F-1:n amerikkalainen analogi, se lensi hidastettuna. Päätös tuli yllättäen, tätä ei opetettu erikoisjoukoissa. Margarita heitti jyrkästi bumerangikiekon. Hän käänsi kolmannen silmänsä päälle ja kirjaimellisesti sulautui ohuen supervahvan metallipalan kanssa. Mielensilmä seurasi kiekon liikettä ja sitten kärki juuttui laattojen väliin leikkaaen aseen ja sulakkeen, estäen pääsyn happoon. Hikihelmi vierähti alas blondin terminaattorin otsaa:
  - Vau, melkein repeytyin! Tämä on vain ihme. Kiitos, Jumalanäiti, että pelastit minut, syntisen.
  Punatukkainen Aurora kuuli häntä ja sanoi huolestuneena:
  - Mitä siellä on?
  - He heittivät kranaatin! - Vinttikoira Margarita vastasi.
  - En kuullut räjähdystä! - Komsomolin karhu yllättyi.
  - Et usko sitä, tein siitä bumerangilevyn. - Lumivalkoinen soturi kikatti.
  - Näin se tapahtuu. Periaatteessa tämä ei ole ristiriidassa luonnonlakien kanssa, jos pääset laattojen väliin. - Aurora teki viikunalaisen muodon paljain varpaillaan.
  - Ja niin kävi! - Margarita kikatti ja virnisti.
  Tulipaholainen tuli uteliaaksi:
  - Kuinka monta tapoit perässä?
  Kaunis Korshunova vastasi ylpeänä:
  - Kaksikymmentäkahdeksan ihmistä, ja kaksikymmentäyhdeksännen kuristi zombin.
  - Ei paljon! Nyt liikun hyttien läpi tyhjentääkseni koko laivan. Auta minua! - Punatukkaisen Auroran äänessä oli nyt kärsimättömyys.
  - Selvä, minä muutan kanssasi. - Margarita heitti äkillisesti palan veristä luuta, joka oli tarttunut hänen hiuksiinsa.
  Tulinen Aurora astui nopeasti sisään vaatehuoneeseen, täällä useat upseerit jo nukkuivat ja vartijat kulkivat puolelta toiselle juomapurauksesta. He kuitenkin huusivat:
  - Et voi tulla tänne!
  - Kiireellinen raportti Hamiltonilta. - Tulinen komsomolityttö vastasi ja ampui sarjan, melkein tyhjän päälle. Luodit lentävät äänettömästi, valo ei myöskään ole oikea, et heti ymmärrä, että kyseessä on konekivääri, joka ampuu sinua kohti. Joten olisi ollut yllättävää, jos joku olisi reagoinut. Ruumiita oli kahdeksantoista, ja pian niihin lisättiin neljä, kylpyhuoneesta jopa kuusi - pari ruumista putosi tynnyristä syleilyssä. Yksi tuhkista kuului prostituoidulle.
  Hiljainen hauta käänteessä,
  Löytyi kuolema - pieni peto!
  Tänään dollari - huomenna luoti otsaan,
  Niin vaarallinen ammatti!
  
  Kyllä, tyttö ei halunnut sinua,
  Piinaa kokeiden läpimenon aikana...
  Prostituoitujen unelmia oli muitakin
  Pyöritä vain peppuasi!
  
  Niin että samppanjajoki virtaa,
  Jahdit, autot - kaikki kunnia!
  Kädet tarttuivat lukemattomiin taalaisiin,
  Tyttö päätti olla ilkeä!
  
  Mutta vain idiootti ajattelee
  Bordelli on hyvä ja hauskaa!
  Täytin suuni mustalla kaviaarilla -
  En tiennyt, että annoit itsellesi AIDSin!
  
  Eikä kukaan tule hautaan,
  Kasteen pelossa, Isä!
  Se oli erittäin huono tulos
  Entinen asiakas jopa paskaa itseään!
  
  Lapsesi eivät muista sinua hyvin
  On sääli tuntea tällainen äiti!
  Mitä heille jää - vankilasuoja -
  Kestää rangaistusta hiljaisuudessa...
  
  Siksi, tyttö, opiskelet,
  Ja työtä kauniin isänmaan hyväksi!
  Sitten tulee polku ylöspäin ilman laskua...
  Muuten vietät ikuisuuden helvetissä!
  Tulinen Paholainen kiteytti ja kumarsi kaatuneen prostituoidun edessä.
  Niinpä hän kulki ohitse, kuin seinään juuttunut varjo, ja kulki edelleen käytävää pitkin. Tuuletin puhaltaa sivulta luoden lämpöä; Aurora on punonnut hiuksensa ruoskivaksi letoksi, joten se tuntuu miellyttävältä. Hän lähestyy ovea; jos se avataan, kuuma ilma saattaa herättää tiskin takana olevat. Hän epäröi hieman ja tekee sitten sujuvasti kapeaa halkeamaa ryömiessään sitä pitkin. Tunsin maton kutittelevan karkeuden paljailla vatsalihaksillani. Menin vähän alas portaita ja monet ihmiset olivat jo nukkumassa ja siemailmassa olutta tiskillä. Kevyessä melussa Auroran paljaat jalat eivät kuulu, paljaat pohjat vaimentavat ääniä paremmin kuin kengät, joten tyttö käveli paljain jaloin. Jo yksitoikkoista tuhoa purskeella, yritetään hukata luoteja yhteen. Nukkujat voidaan yleensä teurastaa. Jos puristat kaulavaltimon välittömästi, maksimitulos on vihollisen haukottelu.
  Ja sitten paljasjalkainen Aurora toimi; aluksella oli jenkkien lisäksi noin puolisataa vakaushävittäjää, mutta ne vain vähensivät kurinalaisuutta.
  - Tätä tarkoittaa, kun annat tuntemattomia ihmisiä miehistöön.
  Tyttö kiipesi tikkaille, hajavalo putoaa ylhäältä. Tavallinen melu, jalkojen alta matto revittiin tyhjästä. Kuvasta päätellen irakilainen. Mitä tämä on tietyssä mielessä?
  ei myöskään huono, vaikka se kertoo joukkueen kokemuksesta. Mutta liiallisen mukavuuden kaipaus on tuhoisaa jenkeille. Niinpä hän kiipesi portaita ylös ja pysähtyi. Niitä on kolme sillalla ja kaksi kilpikonnan avaruuspuvussa. No, kilpikonnan avaruuspuku ei ole edes tankki, sen voi ottaa kranaatinheittimestä, mutta melu on kuin sian parranajo. Näin hyvin toimivaa toimintaa ei haluta häiritä.
  Käännyin ystäväni Margaritan puoleen saadakseni apua:
  - Meillä on täällä yksi, tai pikemminkin kaksi kilpikonnissa!
  - Ymmärrä! - Margarita yrittää leikkiä siistinä. virnisti.
  Tulipaholainen huusi:
  - Kuinka päästä ulos?
  Margarita siristi silmiään ja epäilen sfinksiä, jonka päällä booger ryömii, kysyi:
  - Onko kranaatinheitin jätetty pois?
  - Liian meluisa! - Aurora veti syvään henkeä.
  - On parasta heittää bumerangi kasvoihin leikkaamalla panssaroitu visiiri alueelle, jossa lasi on. Laita sitten kolme luotia siihen kolminkertaisessa tilassa. Sen pitäisi toimia. - Margarita sanoi luottavaisesti.
  - Tule luokseni, tehdään se tahdissa! - Rätittää sormiaan hermostuneesti, tulipaholainen kysyi.
  - Totta kai, minulla on jo kiire! - Margarita pakkasi vielä muutaman ja meni sisään vastakkaisesta suunnasta. Barefoot Aurora keskittyi ja lisäsi hiljaiseen sävyyn:
  - Et voi missata tätä.
  - Rukoile, se auttaa! - ehdotti komsomolin jäsen Margarita, joka oli jälleen vaipunut uskonnolliseen ekstaasia.
  - En usko Jumalaan! - Soturikarhu napsahti. - Tämä on heikkouden merkki!
  Vaalea soturi teki ristinmerkin itseensä ja ehdotti:
  - Joten pyydä apua - korkein ihmismieli. Auttakoon hän voittamaan Neuvosto-Venäjän nimissä.
  Tytöt jäätyivät viideksi sekunniksi, kuiskasivat ja tekivät sitten mitä olivat suunnitelleet. Bumerangilevy, kuten ohut verkko, on melkein näkymätön hajavalossa. Kerran hän osui kahteen liikkumattomaan epäjumalaan visiiriin. He eivät ehtineet reagoida, kun äänettömät luodit osuivat hieman leikattuihin visiireihin, lävistivät kuoret ja repivät aivot irti. No, kolmas kuoli samanaikaisesti, joten hänellä ei ollut aikaa reagoida. Totta, kilpikonnan avaruuspuvut putosivat aiheuttaen melua. Utelias merimies hyppäsi ulos, punatukkainen Aurora ohitti hänet yhdellä hyppyllä ja osoitti etusormellaan hänen päänsä takaosaan.
  - Nuku poika!
  Sitten alas ilmestyi useita päitä, rivi kuin tuplaviuhka ja hiljaisuus.
  - Tämä vaihe on ohitettu Margarita!
  - Täällä kapteenin hytin vierestä otamme hänet kiinni kivien kanssa. - Ehdotti vihainen blondi komsomolin jäsen.
  - Itsestään.
  Päästäkseen kapteenin hyttiin piti tehdä kaksi pyyhkäisyä; Margarita Korshunova säästi yhden prostituoidun epäitsekkäästi työskennellen kaksimetrisen mustan miehen parissa. Hän oli liian nuori, ei vanhempi kuin kahdeksantoista tai ehkä jopa kuusitoista. Hän näytti niin pyytävältä.
  - En sano mitään, soturit...
  - Allah! Voittamaton ja onnen siivillä ajanut. - vastasi ovela Margarita arabiaksi.
  Heidän kasvonsa eivät todellakaan ole näkyvissä, mikä on epäselvää, tyttö ei silti tunnista, ja versio, että se on Turkin sulttaani, vahvistuu.
  - Missä kapteeni on? - Aurora kysyi englanniksi arabialaisella aksentilla.
  Rakkauden pappitar alkoi ryyppäämään:
  - Luksusmökissä! Tämä "pedi" ei ole ollenkaan rauhallinen rakkauden suhteen. Kyllä, jos haluat, palvelen sinua täysin ilmaiseksi!
  - Tytöt tuhat kertaa paremmat kuin te odottavat meitä taivaassa! - Soturikarhut heiluttivat sitä.
  Prostituoitu ei halunnut ärsyttää tappajia, mutta huoran refleksi oli vahvempi kuin järjen ääni:
  - Näytän sinulle vain sen, mitä osaan! Kieleni on kevyt kuin höyhen ja makea kuin hunaja!
  Vakavasti vihainen Margarita tönäisi sormellaan silmäluomia ja sammutti huoran:
  - Vielä vähän ja meidän olisi pitänyt tappaa hänet. - Uskonnollinen komsomolin jäsen oli raivoissaan tällaisen irstailun nähdessään.
  Sisäänkäynnin luona he asettivat huolimattomasti kaksi vartijaa, hyppäämällä heidän taakseen ja murtaen heidän niskansa.
  Kapteeni, kuin täydellinen paskiainen, jo kuorsahti ja halasi kahta miestä, mustaa ja thaimaalaista. Huolimatta siitä, että he myös antoivat periksi, he heittelivät ja kääntyivät hermostuneesti.
  Tytöt näkivät kapteenin kuvan tietokoneella ja tappoivat siksi epäröimättä molemmat "transpojat". Ensimmäisen luokan kapteeni, toinen henkilö amiraalin jälkeen, nykittiin ja tuotiin järkiinsä parilla iskulla. Ensimmäistä kertaa vankeudessa joutuessaan ruma olento ei nykinyt, vaan katsoi kuolemaansa hämmästynein silmin.
  Margarita nosti hänet ojennetuille käsivarsilleen peittäen hänen suunsa käsineellä, ja Aurora toi silmiinsä tikarin, jossa oli hehkuva terä. Hän sihisi kuin hurja kobra:
  - Yksi sana, niin piston silmäsi!
  Margarita löystyi hieman leukaansa, mutta kapteeni vaikeni.
  - Sellainen olet! - Tulipaholainen teki hänen äänensä sävyn vielä kauheammaksi. - Anna kipua, komentaja.
  Galina painoi hieman hermopäätä ja peitti suunsa, joten amerikkalaisen kapteenin kurkusta karkasi huuto.
  - No, nyt on hiljaisempaa. - Punatukkainen Aurora alkoi lyödä paljain sormin lattialle hautajaismarsseille ominaista rytmiä. - Puhu uskoton villisika! Tai katkaisemme arvokkuutesi ja pistämme sen suuhumme.
  Kun kieroutunut kapteeni hieman rauhoittui, Margarita puristi hieman. Blondi soturi päätti myös antaa suullisen panoksen kuulusteluihin:
  - Koira, selitä itsesi, jos haluat välttää kärsimyksen. Muuten vain miellytät meitä.
  Kapteeni sanoi epäselvästi:
  - Kerron sinulle kaiken!
  - No, se on parempi. Kuinka sanoa kuulustelu helposti! - Tytöt virnistivät pilkallisesti.
  Kapteeni huokaisi, hänen pupun korvansa vapisevat:
  - Jätä elämäsi!
  Aurora totesi loogisesti:
  - Tämä on arvokkain ruokalaji, sinun on silti ansaittava rahaa!
  - Olen liikemies. - Miksi vangittu amerikkalainen oli onnellinen? - Jos haluat, voin palvella sinua!
  - Ja tämäkin, sylkeä lähtemättä, miesprostituoitu! - Margarita huomautti inhottavasti.
  Jopa laivan torakka, joka oli törmännyt tytön jalan sileään ihoon, ryntäsi takaisin halkeamaan, järkyttyneenä tällaisesta ehdotuksesta.
  - Kuinka monta ihmistä laivalla on? - Ylpeä punatukkainen Aurora teeskenteli, ettei ollut kuullut viimeistä lausetta.
  Amerikkalainen perverssi epäröi, hänen kasvonsa muuttuivat idiootiksi, aivan kuin hän ei olisi kuullut kysymystä, hänen silmänsä taputtavat, taputtavat!
  Tulipaholainen viilteli hänen pikkusormeaan tikarillaan ja verta alkoi virrata. Hän tuli heti järkiinsä:
  - No, kuinka monta ihmistä on tuhoajassa?
  - Noin neljäsataa! En tiedä tarkalleen, milloin "vakaus"-militantit saapuivat rannalta. Mutta huoria on vähän. Niitä ei riitä edes rannikon miehille. - Teeskentelijä ja idiootti vinkaisi ja nyökkäsi sian kaulaansa.
  . LUKU nro 8.
  - Jätetään yksityiskohdat pois! - Fire Aurora siirtyi välittömästi käytännön asioihin. - Missä esineet ovat?
  Kapteeni yritti leikkiä "tyhmää":
  - Mitä esineitä?
  Paljasjalkainen Aurora puristi hieman polveaan, luu murtui.
  - Ymmärrätkö nyt?
  Kipu osoittautui tehokkaimmaksi tavaksi päästä eroon tyhmyydestä:
  - Kyllä, ne ovat laivan kassakaapissa.
  Cool Aurora murisi:
  - Entä kassakaappi?
  - Siellä oven takana! - Kädellinen sika vinkui.
  - Soturikarhu välähti vihreitä silmiään. Margarita veti titaanioven itseään kohti ja huudahti pettyneenä:
  - Koodattu!
  Kapteeni yritti epätoivoisesti selviytyä:
  - Kyllä, minulla on avain.
  - Missä? - Soturityttö nosti tuolia paljain jalkansa jalasta.
  Eläin kurkuteli epäselvästi:
  - Kaapissa!
  Paljasjalkainen Aurora juoksi nopeasti kaappiin ja otti sirulla varustetun laitteen.
  - Tämä?
  - Joo! - Pieni rotta kiljui.
  - Avaan sen itse! - Reipas Aurora löi kapteenia käsivarsiin. - Katso, ole viisas.
  - Miksi teitä on vain kaksi? - Possu uskalsi olla kiinnostunut.
  - Älä ole liian utelias. Elät pidempään. - Aurora löi Forleindin vetelää vatsaa paljaalla kantapäällään, mikä sai tämän vääntelemään kivusta. Tyttö avasi kassakaapin oven. Huoneen sisällä oli useita kannettavia tietokoneita ja kranaatinheittimiä. Neuvostoliiton RPG - 39, yhdessä kopiossa, ja sen kehittyneempi amerikkalainen vastine.
  - Tiedätkö kassakaappikoodin? - Soturikarhu karjui.
  - Kahta viimeistä numeroa lukuun ottamatta vain komentajalla on niistä tietoa. - Amiraalimme George Arnold.
  - Kutsu sitä! - Margarita pisti jalkansa vangin velttoiseen kuonoon ja tarttui tämän nenään paljain sormin.
  Hämmentyneenä vangittu amerikkalainen listasi yhdistelmän, joka ei ollut liian pitkä. Vähän kirkastuttuaan Auroran silmät välähtivät:
  - Hyvin tehty, en valehdellut. Osoita eduksesi.
  - Ja kuinka voin sanoa... Jos valitset numeron väärin kolme kertaa, kuuluu hälytys. - Yhtäkkiä peloissaan kapteeni purskahti.
  - Tunnemme hänet jo! - Komsomolityttö näppäili nopeasti koodin ja avasi neljäsataa millimetriä paksun oven. Kivet säilytettiin erillisissä laatikoissa ja ne poistettiin varovasti.
  - Stingers from the Infinite, oletko jo käyttänyt niitä?
  - Useimmiten kyllä! - Vangittu rotta vinkaisi. - Teimme testin illalla.
  Tulinen paholainen iloitsi:
  - Hienoa, missä pisteitä säilytetään?
  änkytellen kapteeni puristi ulos:
  - Hallissa, missä ruuma on. Siinä on "Orlanin" sinetti, ja samalla lähellä on kaksi Pershing-tankkia.
  - Nämä laatikot soveltuvat vain metalliromulle. Mutta parannettu "stingerien" malli on varsin sopiva. - Hullu Aurora kiusoitti vankia ja ojensi kielensä.
  - Heillä on tietokonesiruja, niin erikoisia, että ne saavat siluetin kiinni. - Amerikkalainen mutisi yrittäen ostaa henkensä.
  - Me tiedämme! - Tulipaholainen kääntyi kumppaninsa puoleen. - Kuinka monta neljäsataaviisikymmentä ihmistä luulet olevan jäljellä, Mirabela?
  - Vähemmän kuin puolet. Yhteensä meillä on kaksisataakolmekymmentäkahdeksan ruumista. - Komsomolityttö jopa kikatti ilosta.
  Furious Aurora hengitti ulos:
  - Stingerien lataamiseen tarvitaan vankeja; tiedemiehillä on työskennellä jotain.
  Vangittu paskiainen sanoi:
  -Oletko venäläinen?
  - Mistä sait idean, olemme mujahideeneja. - Komsomolisoturit karjuivat.
  Kapteeni osoitti odottamatonta älykkyyttä ja ymmärrystä:
  - Vain venäläisillä voi olla niin kovia hävittäjiä, jotka pystyvät yhdessä valloittamaan melko suuren laivan!
  Kova Aurora oli eri mieltä:
  - Ja suuren turkkilaisen sulttaanin soturit esineineen!
  - Näin? Kaikki on mahdollista, mutta olet liian älykäs arabeille. - Sikakädellinen suuttui. - Vaikka ehkä olette saksalaisia?
  Nopea Aurora, joka kumosi hänen sanansa, löi säärensä vatsaan, mursi sitten molemmat jalat, vuohen kapteeni menetti tajuntansa kipeästä shokista.
  - Yleensä emme tarvitse häntä, tiedämme tarpeeksi. - Punatukkainen soturi tiivisti. "Nyt meidän tarvitsee vain saada miehistö kiinni."
  Margarita ehdotti heti:
  - Mennään mökkeihin, meillä on avaimet!
  Aurora oli iloinen:
  - Kyllä, siellä on myös sähköinen hätäavaus.
  Komsomolitytöt menivät hiljaa alakertaan, avasivat hytin ovet, ja taas tapahtui tuho. Vain jonkinlaista puintia, ei sotaa, vaan vehnän puimista.
  - Mökki numero kuusi on puhdas! - Aurora julisti hampaansa paljastaen.
  - Ehkä huoneessa numero kuusi! - Margarita naurahti. - Mennään paremmin eri tavoin.
  - Emme ole hanhia laiduntamaan kasassa. - Tulinen paholainen karjui. - Tai pikemminkin hanhet, mutta villiä!
  - Se ei ole totta! - Blondi terminaattori oli jo loukkaantunut. - Nuo palkkasoturit taistelevat rahasta, ja me yksinomaan kommunistisen isänmaan puolesta.
  Komsomolitytöt etenivät pyörteillä miehistön kannelta ampuen sinkkuja. Margarita ryntäsi niin nopeasti kuin pystyi pidemmälle, konehuoneisiin, varastotiloihin, ruumiin, keittiöön. Armeijat estettiin varovasti, jauhamalla ne alas pala palalta. Se, että päivystys oli heikko, soitti vain tiedustelijoiden käsiin, vihollinen kymmenen metrin päässä ei näe muuta kuin tärinää, mutta he näyttävät selvästi.
  Tietokone ilmaisi mielipiteensä automaattisesti.
  - Entä jos käytämme virusmallia?
  - Käytimme jo akkukäyttöistä älykästä. - Margarita Korshunova sanoi loukkaantuneena robotista. - Näet, että kaikki valvontajärjestelmät ovat lepotilassa.
  - Kuten tämä! - Yllätyin koneesta sirulla.
  - Takaisin amiraalin toimistoon he lähettivät kanavan kautta madon ja viruksen hybridin. Se näyttää olevan näkymätön, yksikään virustorjuntaohjelma ei herätä hälytystä. Sellainen puhdas työ, näkymättömyys sai kaikki valvontajärjestelmät uneen. - Komsomolityttö osoitti terävät hauislihaksensa käsivarressaan vakuuttavuuden lisäämiseksi.
  - Vau, annat sen minulle! - Konekivääri sanoi hämmästyneenä tyttöjen kekseliäisyydestä. -Voitko ohjelmoida minut uudelleen?
  - On aivan totta! Ja mitä sinä haluat?! - Margarita teki täällä erittäin rakastavia kasvoja.
  - Tunnista itsesi ihmisenä! - Pyysi elektronista laitetta.
  - Tämä on tarpeetonta, ammu vain. - Blondi terminaattori ei ole typerys tekemään typeriä asioita. - Myöhemmin kerron sinulle Kristuksesta.
  Margarita asettui selkä tikkaille, laskeutui polvilleen vakauden vuoksi ja osoitti piippua vastapäätä olevaa ovea kohti. Ulos tuli kaveri, tällä kertaa valkoinen, vain vähän "nuhjuinen", ilmeisesti tupakoiva.
  - Huumausaineet eivät peri Jumalan valtakuntaa. - Komsomolisoturi keskeytti heidät. - Hän heitti ruumiit pois ja ristisi itsensä nopeasti.
  Paljasjalkainen Aurora liikkui siksakissa toista kehää pitkin, lähestyi ovea, se osoittautui lukossa ja avasi sen yleisavaimella. Musta mies heitti häntä tyynyllä.
  - Tule, kitty!
  Komsomolityttö reagoi välittömästi repimällä sekä tyynyn että afrikkalaisen ja hänen kumppaninsa; - Alle puolet. Yhteensä meillä on kaksisataakolmekymmentäkahdeksan ruumista. - Komsomolityttö jopa kikatti ilosta.
  Voi kunpa voisin vetää kumppanini sänkyyn.
  - Nämä pelleet onnistuivat pelottamaan sinut! - Punatukkainen soturikarhu vastasi. - Minne nyt mennä? Ilmeisesti apumiehen asuntoon. Hän näyttää nukkuvan.
  Kapteenin perämiehen asunto ei ole niin laaja, mutta musiikkia sieltä kuuluu. Tarkoittaako se sitä, että olet musiikin ystävä? - Helpottaa asioita.
  Paljasjalkainen komsomolityttö tuli sisään kuin varjo, tyrmäsi yhden sotilaan ja kuristi hieman toisen arvon kapteenin kyynärpäätään vääntämällä:
  - Haluatko elää?
  - Haluta! - Hän vastasi, että yleisesti ottaen se oli odotettavissa amerikkalaiselta.
  - Mahdollisuus tulee! - Vaikka reipas Aurora päätti sammuttaa sen, mutta ei kauaa. - Sinusta on hyötyä, Kent! Hän jatkoi, käytävä alkoi kapeutua, selvästi merimiehiä alennettiin arvoltaan. Komsomolityttö tähtäsi kauempana olevaan oveen ja ampui sen vartijan pään yli. Joten laukaus oli hiljainen, hän puhui kuiskaten.
  - Hullu!
  Komsomolityttö kokeilee varovasti hytin oven kahvaa. Lukittu. No, tämä on puoli sekuntia, hytissä on seitsemän ihmistä, kolme nukkuu, loput pelaavat dominoa, melko venäjäksi. Margarita painaa liipaisinta voimalla; tässä tapauksessa tappaminen ei tuo iloa. Mutta työ oli tehty, jopa veripisara putosi hänen kasvoilleen.
  - Kuolleet viikateellä seisovat ja hiljaa! - Komsomolityttö naurahti.
  Uusi mökki, tänne Margarita jätti kaksi nukkuvaa ihmistä hengissä, sammutti vain, he saattavat olla hyödyllisiä.
  - Murha ei oikeuta itsekkyyttä ja voittoa - vain kunnia, vapaus ja Isänmaa ovat väkivallan puolestapuhujia! - Hän sanoi - viehättävä terminaattorifilosofi.
  Aurora liikkuu myös helposti tuuletusputken valinnalla. Se on hirveän ahdas ja reppu on tiellä. Jouduin jopa taittamaan konekiväärin kutistuakseni. Nyt komsomolitytöstä on tullut paljon ketterämpi, vaikka hän otti riskejä. Oli kuin pyhät olisivat vihaisia syntiselle, ja mutanttihämähäkki hyökkäsi. Ja kun hän vain onnistui selviytymään. Hän puri tuskallisesti ja pakeni nyrkistä pari kertaa. Komsomolityttö raapi päätään, mutta onnistui tarttumaan siihen lonkeroiden kärjestä ja siirtämään sen kyynärpäänsä alle. Hän veti kätensä taaksepäin ja löi sitä, jolloin vahva laatikko räjähti ja aiheutti kipua hänen täytetyssä kyynärpäässään.
  - Kamalaa! - Soturikarhu vastasi. - Pistän itselleni vastalääkettä.
  Jotenkin Margarita pääsi ulos ja murtautui hyttiin, jossa sotilaat kuorssivat. Kun ovi avautui, he yrittivät hypätä ylös, mutta kuolettava sade peitti heidät välittömästi. Jättäen vain yhden, sammuttaen kaverin, komsomolityttö jatkoi matkaansa.
  Hänen vasemmalla puolellaan oleva ovi alkaa kääntyä. Ilmeisesti ajeltupäinen, välihampainen kaveri halusi virtsata.
  - Kuka täällä on? - Merimies kysyi humalassa.
  - Unelmasi avojaloin! - Komsomolityttö kumartuu kuin jousi ja työntäen oven auki, iskee häntä otsaan. Mutta tämä on silti seosterästä. Hänen otsansa oli yhtäkkiä turvonnut, ja "nyrkkeilijältä" näyttänyt kaveri löi myös hänen päänsä takaosaan. Margarita lentää sisään, iskee rautapolvellaan leukaan, erittäin jyrkästi, lyöen hampaat. Se, mitä siitä puuttuu massa, se enemmän kuin korvaa nopeuden.
  - Näyttää siltä, että olen valmis. - Tappaja jumalattaren hahmolla tiivisti.
  Takana on vielä viisi henkilöä. Tämä tarkoittaa yksi palloissa, hyvää vastaanottoa. Lyö toista paskiainen otsaan niin paljon, että lyö hänet ulos. Kämmenen kolmas reuna kaulaan. Sinun on toistettava itsesi, mutta tämä tekniikka on kohtalokas. Yksi kaveri putoaa ylimmältä hyllyltä, mutta lennossa Margarita lyö hänet pää edellä aurinkopunkoon.
  - Lepää, kulta. - Komsomolityttö sanoo.
  Viimeinen tyyppi kiroilee kolmikerroksisella säädyttömyydellä, sekoitus englannin ja venäjän sanoja. Eikö hän ole asukas? Margarita suorittaa kobran, iskun sormillaan silmiin, melkein kohtalokas. Kaikki "kumppanit" vaikenivat. Totta, ääni nousi viereisestä hytistä.
  - Mitä siellä on!
  - Helppo taistelu! - Margarita vastasi käheästi kuin humalassa. - Auta haavoittuneitamme. -
  Hytin ovet avautuvat ja he saavat tulipurskkeen, ja jälleen hävittäjät putoavat.
  Konekiväärillä pitäisi olla hyvä,
  Paha kuolema isänmaan vihollisille!
  Ohjataksesi lentoa tähtiin,
  Valloittaaksesi taivaanvahvuuden!
  
  Olemme aurinkokommunismin lapsia,
  Taistelijat syntyivät kuin tornado...
  Natsi vastaa suden karjumisesta,
  Iso karhu repii hänet osiin!
  
  Hyvä on pahaa vahvempi,
  Vaikka paha voi olla ankarampaa...
  Taistelemme taivaan alla
  Kukkiva kevät on saapunut!
  
  Siinä on satakielilauluja - trillejä,
  Ja purojen hopeinen ääni!
  Jää, lumi ja lumimyrskyt väistyvät,
  Kuuman auringonsäteen alla!
  
  Kukkivat - koiranputket, unikot, ruusut,
  Niitty on niin rehevä kesällä!
  Ja jos tiedät, pakkanen tulee!
  Silloinkaan et pelkää!
  
  Isot kissat - nämä "Tiikerit"
  He karjuvat ja pudistavat päätään!
  Krautit heittävät heidät pahoihin leikkeihin,
  Mutta kapitti tulee silti!
  
  Jäämme odottamaan auringonnousua!
  Venäjän joukot saapuvat Berliiniin,
  Isänmaata lauletaan hymneillä -
  Ja Tartaroksen kuilussa on melankoliaa!
  
  Silloin maiden kansat sulautuvat yhteen,
  Veljeys ja rakkaus tulevat!
  Kaada hunajaa kuppeihin ja lautasiin -
  Jotta veri ei virtaa puroina!
  Margarita lauloi viimeisen säkeen korviaan ja loput säkeet laukkasivat kuin hevoset päässä. Kun kuvaat kappaleen kanssa, se on aina mielenkiintoista:
  - Vaikka on niin julmaa tehdä tämä eläville ihmisille! "Kristitty" sanoi pahoitellen.
  Vaikka tytöt yrittivät kuinka kovasti, kaikkea oli mahdotonta seurata ja hallita neljällä silmällä. Aivoton zombie ei lasketa. Joku tuntematon onnistui hälyttämään. Hätävalot syttyivät välittömästi ja sireeni alkoi soida.
  - Väistämätön tapahtui, ja olimme liian onnekkaita. - Sanoi punatukkainen Aurora.
  Komsomolityttö ryntäsi hytteihin, merimiehet ja erikoisjoukot juoksivat ulos niistä. Hän ampui heidät satunnaisesti. Niin paljon ihmisiä kuoli, jenkit putosivat kymmeniä.
  Kuului konekiväärin tuli, kranaatteja räjähti, useita kerralla. Taistelijat olisivat kuitenkin voineet vahingoittaa itseään enemmän. Äänenvaimentimilla oli myös rooli tässä,
  Rikolliset erikoisjoukot eivät heti ymmärtäneet sitä, kuolema odottaa heitä sisältä. Margarita esti sotilaiden uloskäynnin ja heitti itse pari vangittua kranaattia. Huudot, veriset luusirpaleet lentävät, ja komsomolityttö nappasi paljaalla jalallaan katkaistua päätä. Kuinka joustava hänen jalkansa on tullut, taivutettuna missä tahansa kulmassa. Saatat ajatella, että fyysiset lait ovat muuttuneet ja liha on guttaperchaa.
  Tulipurkauksia tapahtuu vihollisen puolelta, mutta enimmäkseen sokeilla. Margarita ampuu melkein piiloutumatta, taikakivet "Chain mail" ohjaavat luotettavasti kaikki laukaukset.
  - Harmi, että kumppanini nimi ei ole Lumikuningatar. Tämä saisi paristamme näyttämään symbolisemmalta!
  Oleg Rybachenko heräsi, tällä kertaa, ei ryyppäämisestä ja ruoskan iskusta, vaan omasta itkusta - rauhallinen ja lohduton. Tytöt jopa nukkuivat yhä ja suorittivat urotekoja.
  Ja hänen sankaruutensa väistyi painajaiseksi, kuten usein tapahtuu, kun natsit pilkkaavat sinua.
  Oleg Rybachenko tunsi sukeltavansa alas, ikään kuin hän olisi pudonnut mustehartsiin, hänen silmänsä alkoivat jopa syödä. Sitten hän todella pelästyi, ja yhtäkkiä fasistit olivat saaneet vallan toisesta maailmasta. Kuuluu jauhavaa ääntä, ääntä kuin koiran raapiminen viemäriin, vain paljon kovempaa, se puree korviasi vääntäen niitä. tärykalvot rikotaan pihdeillä. Sitten pimeydestä tulee suu, jossa hampaat kimaltelevat kuin vulkaaninen laava. Oleg Rybachenko Jr. ei ollut koskaan ennen nähnyt näin inhottavia hirviön kasvoja, kauhuelokuvien hahmot hänen taustallaan olivat vain säälittävää painajaisen parodiaa.
  Sitten ilmestyi muita vielä kauheampia leuat, jotkut olivat yhtä suuria kuin Everest, ja toiset olivat pieniä ja näyttivät erittäin ilkeiltä koirilta. Niinpä he tarttuivat hänen lihaansa vinoilla myrkyllisillä hampaillaan. Koko lyhyen elämänsä aikana Rybachenko Jr. ei ole koskaan kokenut tällaista kipua. Tärkeintä on, että tunneille oli mahdotonta löytää analogia. Tämä on palava liekki ja syövyttävä happo, samalla jäätyvä ja tylsä leikkaussaha.
  Ja he jatkoivat hänen kiusaamistaan; saattoi nähdä lihaa repeytyvän hänen käsistään, luita paljastuneen ja suolet tulevan ulos hänen repeytyneestä mahastaan. Pahat olennot purevat niitä ja kiertävät ne hampaidensa ympärille. Rybachenko Jr. huokaa, kyyneleet valuvat hänen silmistään.
  - Herra, miksi? Loppujen lopuksi en ole tappanut ketään elämässäni, en ole pettänyt ketään.
  Kuulet kikatusta ja tuntuu kuin kuumat neulat lävistävät tärykalvoa. Lopulta ilmestyy jättimäinen suu, joka nielee hänet kokonaan. Oleg Rybachenko Jr. näkee liekin raivoavan kurkussaan, se hajoaa seitsemään terälehteen, jotka ovat täysin erivärisiä.
  - Tämä on legendaarinen alamaailman tuli. - Poika kuiskasi, hänen käsiensä iho kasvoi yhteen, rumien arpien peitossa. Hän yrittää hidastaa lentoaan, mutta se on turhaa; hän ei pysty liikuttamaan itseään millimetriäkään. Tulinen virta koskettaa hänen rakastettua nuorekasta kehoaan. Hän ei ollut koskaan kokenut mitään tällaista, hänen silmänsä tummuivat ja näytti siltä, että hänen suussaan alkoi purkaus, ja hänen vatsansa kapinoi ja hänen kimppuunsa hyökättiin ydinaseilla. Kuinka kuuma tämä liekki olikaan, paljaalle iholle ilmestyi suuria haavaumia, luut tummuivat ja halkeilevat aiheuttaen kärsimystä.
  "Ei, en halua, minun ei tarvitse", pioneeri huusi keuhkoihinsa. - Anna minun mennä!
  Jokainen tulen väri on erityinen, ainutlaatuinen kivun kuvio. Kärsimykselle voidaan antaa erilaisia sävyjä, niiden monimuotoisuus on hämmästyttävää, edes markiisi de Sade ei ajatellut, kuinka pitkälle alamaailman asukkaiden kekseliäisyys voisi ulottua.
  - Mutta paholaiset, voit tavata. - Tutun SS-professorin ääni narisee vastenmielisesti.
  Niiden ulkonäkö on kuitenkin kauhea, mutta erityisen epämiellyttävää on katsoa niiden piikikkäitä suita, jotka muistuttavat epämääräisesti hain ja krokotiilin seosta. Mutta sarvet, kummallista kyllä, rauhoittivat minut. Hämmentääkseen itsensä lävistävästä kivusta, pioneeripoika alkoi muistaa kansanperinnettä, jossa nämä söpöt pienet hauskat paholaiset, joskus pelottavia, joskus hauskoja ja naiivia, joskus auttavat ja joskus vahingoittavat ihmisiä. Erityisen mieleenpainuva on tarina "paavi ja hänen työläisensä Balda". On täysin mahdollista tulla toimeen tällaisten "ihmisten" kanssa. Ja täällä he tietävät vain haarukoilla puukottamisen.
  - Että syntinen sielu ei kuunnellut kansallissosialisteja? - Paholaisen sarvi kasvoi, muuttui eräänlaiseksi nokaksi ja pisti sirpaleeseen.
  Kun luut murtuvat päässä, se sattuu niin paljon, ettei sitä voi sanoin kuvailla. Mutta hänen tietoisuutensa ei ollut sumentunut; jos Oleg Rybachenko olisi ollut tavallisessa ihmislihassa, hän olisi luultavasti kuollut shokkiin. Ja niin hän tunsi karkean kosketuksen aivoillaan, sitten hirviö alkoi juoda aivot. Hän teki sen hitaasti, ikään kuin hän jännittäisi. Toinen demoni alkoi porata hänen kynsiään ja lyödä niiden alle teräviä neuloja.
  Oleg Rybachenko huutaa, hänen suunsa aukeaa itsestään.
  - Älä päästä irti.
  He tarttuvat hänen kielensä ja vetävät sen hitaasti irti hänen suunsa katolta.
  Siellä on myös kipua, mutta hieman eri tavalla, eikä enää ole huutoa, vain nyyhkytystä ja ulvomista.
  Paholaiset jatkavat keuliminen, nauloja seuraten, he alkoivat murtaa rystysiä, ja he tekevät tämän hitaasti, nauttien kärsimyksestä.
  - Näin sarveton vuohi saa annoksensa. - Yksi demoni kiljuu, luultavasti vanhempi demoni.
  Oleg Rybachenko oli jo päässyt hulluuden tilaan, ja hänet valtasi kivun aalto. Mutta paholaiset eivät peräänny, he ovat jo alkaneet vetää hampaita ulos, sitten ne poraavat ne lävistämällä kärjen ikeneen.
  - Kuinka voi alistua sellaiseen julmuuteen, eikö heillä todellakaan ole äitiä? - ajatteli kidutettu pioneeri. Ilmeisesti luettuaan hänen ajatuksensa paholaiset huusivat.
  - Ei ole äitiä, isä Hitler on Saatana.
  Sitten he löysivät uusia jauhoja, lämmittivät poraa ja viimeistelivät viimeiset hampaat leikkurilla. Seuraavaksi tuli vuoro luihin. Ne rikottiin lämmöstä punaisilla pihdeillä. Iho savusi, luut palavat. Näytti siltä, että sydämeni oli räjähtämässä, räjähtää kuin pommi.
  Sitten Oleg Rybachenko tunsi yhtäkkiä, että hänen kielensä oli kasvanut ja pystyi sanomaan jotain.
  - Armahda Kristuksen tähden.
  Vastauksena demonit syöksyivät häneen haarukoita.
  - Olet syntinen ja sinun pitäisi tietää, että Kristus on säälittävien ihmisten keksintö. Todelliset jumalat ovat yksi persoonasta ja loivat koko maailmankaikkeuden, samoin kuin fasistit, omaksi kuvakseen ja kaltaisekseen. Ja teidän ihmisten, ja lukekaa olentoja, täytyy olla orjia, jotka toteuttavat kaikki käskyt ja kärsitte nöyryytystä. Sinä merkityksetön orja et uskonut olemassaoloomme, ja nyt koet tämän kaiken omalla ihollasi.
  - Nyt uskon! - Pelästynyt pioneeri huusi.
  - Myöhässä! - SS:n paholainen karjui. - Sinulla ei ole mahdollisuutta.
  Oleg Rybachenkoa kidutettiin edelleen, hänet murtui useita kertoja peräkkäin, poltettiin ja sitten hän toipui käsittämättömällä tavalla. Sitten he tuhosivat sen uudelleen. Sitten SS-paholaiset ilmeisesti kyllästyivät siihen itse ja nostivat hänet ilmaan ja kantoivat hänet alamaailman halki.
  - Katso kuinka tottelemattomia rangaistaan.
  Oleg Rybachenko näki tyttöjä ristiinnaulittuna. Heidän kerran kauniit ruumiinsa olivat hirvittävän silvotut, heistä valui verta. Suuret siat heittivät ristejä, joskus uhrit kaatuivat ja villisikoja syöksyi heidän päälleen repimällä naaraan lihan paloiksi. Kuinka nämä onnettomat olennot kärsivät, kyyneleet hikeen ja vereen sekoittuneet valuivat pitkin heidän merkkiposkiaan. Hänen silmissään oli epätoivo. He näyttivät kerjäävän: olemme viattomia, armahda meitä.
  - Miksi näitä onnettomia ihmisiä rangaistaan?
  Demoni löi paljasjalkaista pioneeripoikaa kannoillaan kuumalla sorkkaraudalla kaikesta voimastaan ja sanoi nenääänellä:
  - Erilaisia pieniä asioita. Yksi oli röyhkeä kotiäidille, toinen rikkoi suosikkimaljakkonsa, kolmas kieltäytyi seksistä, neljäs vetäytyi. Eli päästäksesi tänne, sinun ei tarvitse olla suuri syntinen, pienet loukkaukset riittävät.
  - Ja heidän kärsimyksensä ei lopu koskaan? - Oleg Rybachenko huokaisi.
  - Ja tämä on Kaikkivaltiaan Jumalan ja armottoman Fuhrerin päätettävissä. Jos Hänen Majesteettinsa Adolf antaa ensimmäisenä armahduspäätöksen, heidät voidaan siirtää toiseen vähemmän tuskalliseen paikkaan.
  - Taivaaseen!? - Oleg Rybachenko sanoi luottavaisesti.
  Epäpuhdas SS-mies pyöräytti:
  - Teille kädellisille ei ole taivasta. On yksinkertaisesti paikkoja, joissa sinua ei lyödä ja kiduteta joka sekunti ja joissa voit jatkaa herrasi palvelemista kuoleman jälkeen.
  Oleg Rybachenko kauhistuneena kysyi:
  - Ja mitä odottaa ihmisiä, joiden rikokset ovat vakavampia?
  - Näytämme sinulle myös tämän.
  Paholainen puukotti häntä haarukalla silmiin, omenat puhkesivat, nestettä valui ulos ja kirjailijapoika katsoi vinosti. Sitten muutaman sekunnin kuluttua sain takaisin näkemisen, vaikka jokainen silmänräpäys aiheutti sietämättömän kutinan. He lensivät uudelleen ja sitten vielä inhottavammat olennot lensivät ulos heitä vastaan.
  Oleg Rybachenko katsoi heitä huolellisesti. Ulkonäkö ei todellakaan ole mitään: paljas, karvaton ja rupimainen kallo; silmät palavat helvetin valossa; lyhyt, kuin katkaistu nenä, jonka keskellä on musta aukko. Ja ehkä inhottavin asia on alaleuan puuttuminen, jonka sijaan viisi paksua, tähdenmuotoista paholaisen lonkeroa roikkuu ja liikkuu. Niinpä hän nojautui Oleg Rybachenkon lähelle, upottaa hampaansa huulilleen ja antoi hänelle kuuluisan suudelman. Sitten hänen kynsikädensä alkoivat murtaa luita. Pioneerikirjailija Oleg huokaisi akuutista kyynärpäiden kivusta, hänen nivelensä murskautuivat.
  - Näin kädellinen osaa, juodaan toisiimme tutustumisen vuoksi.
  Irti kirjailija Rybachenkosta, hirviö ojensi kätensä kulholle, ja se täyttyi välittömästi viinillä. Hän pisti sen pioneerin kasvoihin.
  En voinut edes huutaa. Ikään kuin tulivuori olisi purkautunut hänen sieraimiinsa, tienraivaajapoika heräsi hänen itkunsa.
  Mirabela, jonka naarmuuntuneilla jaloilla makasi Oleg Rybachenkon pää, vain nykisi tärinästä ja jatkoi hymyilyä unissaan. Onnellinen tyttö, kunnes natsit syöksyivät alamaailmaan. Tähän heidän helvetillinen teknologiansa on tullut - et voi enää hallita ajatuksiasi!
  Mutta silti todellisuus: tukkoinen ja samalla melko kylmä - osoittautui tuhat kertaa paremmaksi kuin demoninen unelma. Poika-pioneeri-kirjoittaja tunsi kylmyyttä kuin tuulen puhaltamana. Joskus hän kuitenkin halusi jopa sairastua, jotta he säälivät häntä ja antaisivat hänelle suklaapatukan. Mutta jos et ole sairas, tämä on suuri siunaus! Poika veti henkeä ja juoksi kätellään kyynelistä märkinä ohuille kasvoilleen, helpottuneena tottuessaan ajatukseen, että hän oli vain haaveillut natsi-Hadesin kauhusta. Ei ole mitään pahempaa kuin orjuus, Oleg ajatteli ja vapisi. Osoittautuu, että on asioita, joihin verrattuna orjuus voi olla pahempaa vain sanoin... Vaikka helvetti ei tietenkään ole totta. Mutta entä jos fasistit palauttavat hänet sinne uudelleen ja vieläkin voimakkaammin.
  Ne eivät ruostu. Meidän on selviydyttävä hinnalla millä hyvänsä ja ylitettävä nämä krautit. Hän voi jopa teeskennellä olevansa rikki tai pyytää palvelemaan heitä itse. Tietysti väliaikaisesti!
  Mutta... tämä on yllättävää. Melkein välittömästi jokin Oleg Rybachenkossa kapinoi tästä ajatuksesta. Se kapinoi toisin kuin aikaisempina päivinä kouristuksellisilla vapinailla sekoitettuna pelkoon, vaan sovittamattomalla tavalla ja väkivaltaisesti. Hän ei pukenut vihaansa SS-miehiä kohtaan, jotka vangitsivat hänet ja heidän kirottua isäntänsä Fuhreria, sanoiksi - ei edes ajatuksiinsa. En etsinyt selityksiä tai perusteluja. Mutta päätin selvästi itse: paeta ensimmäisen todellisen tilaisuuden tullen. Ja jos korkeammat antavat sen ja jos on pieninkin mahdollisuus, hän auttaa muita pakenemaan. Miksi?! Mutta koska hän on edelläkävijä! Ja pioneerin on autettava tovereitaan - komsomolin jäseniä! Ja yksinkertaisesti siksi, että hän haluaa sen niin, mutta fasisti ei halua sitä ollenkaan! Eh!!! On vaikea puhua kenenkään kanssa, ja ilman tietoa alamaailmasta, johon hän on pudonnut, on vaikea paeta... Oleg Rybachenko rypisti olkia ja löi nyrkkinsä sen tyynyyn. Hän ei tule olemaan Hitlerin ja hänen laumansa orja! Neuvostoliiton maan edelläkävijä: hän ei halua nöyryytystä ja tuskaa - se riittää, ja kaikki on täällä loppuun asti!!!
  Jotkut tytöistä olivat jo heräämässä... Köyhät olivat uupuneet, niin varsinkin kaupungin kantapäät halkeilivat.
  Mutta valitettavasti sinun täytyy teeskennellä. Niin kauan kuin hänellä on nöyryyden naamio! En halua mennä Gestapon kellariin, ja lyöminen kasvoihin ei ole suuri ilo...
  Joten hän löytää vielä mahdollisuutensa.
  Ällyttävin asia on nämä ihmissudet. Muistin silmät, ja nyt, ennen kukintaa, kun aistit vahvistuivat, poika-pioneeri-kirjoittaja ymmärsi selvästi: nämä eivät ole susia, vaan älykkäämpiä olentoja, ohjatun mutaation tuotetta. Geenisiirtymästä - paljon älykkäämpiä kuin heidän rappeutuneet SS-ratsastajansa. Kysymys kuuluu, ovatko he älykkäämpiä kuin Neuvostoliiton ihmiset?
  Alkaa selvästi olla valoisaa ja meidän on kiirehdittävä.
  Oleg Rybachenko kiertyi kyljelleen, nousi nelijalkaisiin ja hiipi nukkuvien ihmisten välissä halkeilevalle seinälle. Se rakennettiin taitavasti, lujasti, vaikka siinä oli reikiä eikä sementtiä - sitä ei voinut löysätä ilman ääntä. Kylä nukkui vielä, mutta portilla paloi tuli ja sen lähellä näkyi varjoja. Moottoripyöriä ja panssaroituja autoja ei näy missään... Paikalliset ovat vartioissa, vai mitä?
  Tytöt jättivät paljaat jalanjäljet.
  Oleg Rybachenko säpsähti - he tarttuivat häneen olkapäästä ja astuivat taaksepäin valmistautuen puolustautumaan. Mutta halkeaman läpi heijastuvissa heijastuksissa viileän Auroran silmät loistivat.
  Tulipaholainen kysyi:
  - Minne alaston mies on menossa?
  "Haluan todella juosta", Oleg Rybachenko kuiskasi hiljaa, mutta ärsyyntyneenä. - Ymmärrätkö kuinka he saivat minut tänne!?
  Cool Aurora huomautti hymyillen:
  - Kun nämä ihmissudet paimentavat meitä... Vaikka ei ollenkaan ihmissusia, mutta jotain... - Tyttö oli hämmentynyt etsiessään selitystä. Sitten hän lisäsi epäröivästi. - Niissä on jotain kosmista. En tiedä mitä...
  Oleg Rybachenko itse päätteli:
  - He eivät anna sinun lähteä!
  Punatukkainen tyttö kohautti olkiaan:
  - He eivät anna sitä niin helpoksi, mutta mahdollisuus tulee aina! Siihen asti kerätä voimasi. Jos Creator Rod antaa, kansamme tulee Krimille ja pyyhkäisee pois Hitlerin pahat henget.
  Aamu Krimillä osoittautui aurinkoiseksi ja kylmäksi, mutta tuulettomaksi. Eilisen sateen muta oli jäässä. No, talvi ei halunnut mennä ilman taistelua. Pakkanen kimalteli rikkaasti, kuin siroteltua ja roikkuvaa hopeaa, mutta tämä kauneus sai ihmisen tuntemaan olonsa levottomaksi. Lisäksi kolme noin 12-vuotiasta poikaa, jotka toivat ruskeaa leipää ja suuren kattilan, jossa oli herkullisen tuoksuista, selvästi ei vankilapataa (silloin yksi erittäin ilkeän näköisistä SS-vartijoista tuli sisään kulhojen kanssa) selitti selvästi navetassa oleville tytöille: kasemaatti, mikä oli kylmän ulkopuolella. On totta, että he itse ovat paljain jaloin, kuten natsimiehityksen aikana lapsille kuuluu. Näyttää jopa olevan sellainen järjestys, että pienet lapset eivät todennäköisesti repeä kenkiään. Mutta he eivät ehkä saa poistua kotoa missään.
  . LUKU nro 9.
  Ei hätää kuitenkaan, tämä ei ole oikeaa pakkasta, vaan pakkasta. Talvi on jo ohi, ja kevät on myrskyistä Krimillä!
  Oleg Rybachenko halusi yhtäkkiä pestä hampaansa. Kamalan katkera suussa. Jopa paljon enemmän kuin se on - kädet ojensivat raaputtaakseen hampaita.
  Pioneeri juoksi ovelle, hyppäsi ja rikkoi jääpuikon. Hän pisti sen suuhunsa, pureskeli sitä ja sylki sen ulos. Sitten huuhtelin sen uudelleen ja annoin sen taas valua. Tunsin heti raikkautta ja tunsin huhtikuun kiireen sielussani.
  Kattilassa oli jotain nestemäistä jauhoa ja se näytti sisältävän sieniä. Minun piti löysätä sitä kulhojen reunojen yli, ja muuten, muhennos osoittautui maukkaaksi. Todella innolla, eikä vain nälästä. SS:n maila, rappeutunut vartija, haukotteli koko raollaan, haisevalla suullaan ja katsoi unisesti ympärilleen. Mutta nyt voin kääntää hänet päähän, Oleg Rybachenko ajatteli yhtäkkiä pureskellessaan ukrainalaista leipää.
  Mutta minne hän menee myöhemmin? He kattavat sinut koko yrityksen ja jopa paikallisen varuskunnan kanssa. Ja se on heille pahempaa kuin... Tuossa näyssä - missä natsit laskivat hänet alas kuin letkun.
  Että hän on idiootti asettaessaan itsensä sellaiseksi... Ei itseään, vaan muita tyttöjä ja kolme poikaa. Ja myös hän itse - maa tarvitsee häntä edelleen.
  Oleg Rybachenko tuli mietteliääksi. Otetaan esimerkiksi lentokone - tarvitseeko sen suunnittelussa olla duralumiinia? Onko mahdollista tehdä se kokonaan puusta, mutta antaa sille titaanin kovuus! Teoreettisesti puulla, sen kaavassa ja molekyyleissä, on sellainen valenssi, että se voi itse asiassa ylittää titaanin vahvuudeltaan pienemmällä painolla.
  Tämä tarkoittaa, että lentokone parantaa ohjattavuutta ja parantaa selviytymiskykyä.
  Kyllä, ja vartalosuojat voidaan tehdä superluokan hävittäjille ja tankeista tulee sellaisia...
  Et murtaudu niiden läpi. Jopa "kuninkaallinen tiikeri", jonka hän näki näyissä, menee ohi. Ja tankkimme eivät pelkää likaa. Ja kuoret eivät edes osu niihin.
  Ruokaa syövä Oleg Rybachenko kysyi käsivarsiltaan vihjailevalla äänellä:
  - Kuuntele, jos sido sahanpurua aqua regia -pohjaisilla reagensseilla, minkä vaikutuksen saat?
  Margarita vastasi heti:
  - He tupakoivat... - Tyttö yllättyi. - Mitä yritit?
  Oleg Rybachenko sanoi kuiskaten:
  - Etsin tapaa lisätä puun lujuutta. Ja uskokaa minua, lentokoneeni osoitti käytännöllisen mahdollisuuden toimia ilman metalliosia!
  - Olet todellinen Lomonosov Oleg... - Kädessä oleva sisar laittoi sormensa huulilleen ja suuteli poikaa otsalle.
  Heidän syödessään kaksi muuta SS-vartijaa lähestyi. Eilinen saksalainen kenraali käveli heidän kanssaan. Hänen takanaan on kaksi taistelijaa, poika ja tyttö, joilla on miellyttävä ulkonäkö. Myös SS, mutta eri sektorilta. Täällä he kaikki viisi pitivät mukeja kädessään jotain höyryävää. Ja nuori fasisti toi toisen kumppanilleen. Kasematin läpi leijui kanelin, hunajan, melonien ja omenoiden tuoksu. Kenraali sanoi äänekkäästi kysyvällä äänellä:
  - Riputamme tytöt heti tai pidämme hauskaa ensin!
  Ympärillä olevat vangit nauroivat, ja jopa SS-vartijat tukivat, ja harmaatukkainen kenraali yksinkertaisesti nauroi avaten suunsa kuin bulldogilla, jolla oli yllättävän vahvat ja pitkät hampaat, ehjät ja suuret hampaat kuin tahdistushevosella.
  Ehkä on hullua, että tytöt nauravat tälle, mutta... Parempi näin kuin itkeä ja näyttää kyyneleitä natseille.
  Oleg Rybachenko mietti sitä: jätetäänkö heidät tänne vai ajetaanko heidät uudelleen? No itse asiassa, mitä järkeä on heidän siirtymissään, jos pääasia on kokeilut ilman selkeää tarkoitusta. Miksi saksalaiset polttavat polttoainetta ajaessaan laitteita? Ja jos ainakin toimitat ne jonnekin, voit ehkä keksiä jotain yksinkertaisempaa. Lataa kuorma-autoihin tai juniin. Ja kuljetuskone, jos kokeet ovat niin tärkeitä, miksi katua sitä?
  Mitä järkeä on johtaa heitä kuin lampaita ketjussa? Vai testaavatko he kestävyyttään? Itse asiassa yksikään tytöistä ei ole vielä kaatunut. Kyllä, ensimmäisessä siirrossa kaaduimme, mutta se meni hyvin. Joten mitä sinun pitäisi nyt tarkistaa?
  Tai ehkä kestävyys paranee altistumisesta ennennäkemättömille laitteille. Onko tämä vaikutus mitattu? Ja niin he ajavat paljain jaloin kiemurtelevaa tietä, eivät selvästikään yritä saavuttaa tiettyä määränpäätä nopeammin?
  Ja tämä on loogista - jos kokeilet, tee se loppuun asti. Ja tarkista pienimmätkin vivahteet. Olkoon niin kuin sanotaan - kaikki tulee olemaan hyvin.
  Ehkä heidän sotilaitaan valmistautuu siten Neuvostoliiton vankeuteen ja karkotukseen Siperiaan!
  Kaikkien näiden ajatusten takana Oleg Rybachenko missasi hetken, jolloin he alkoivat kahlita niitä ja karkeasti työntää niitä ulos. Toistaminen on piinauksen äiti!!! Jäätynyt muta ja jääpalat leikkaavat lapsen paljaat jalat kuin lasinsärkyä.
  Margarita rohkaisi tarmokkaasti aseveljeään:
  - Hyvä virkistävä hierontalaite, sellainen neulojen applikaattori, jonka lumikuningatar meille tarjosi!
  Oleg Rybachenko vitsaili myös:
  "Kipu ei ole kauhea tai edes se, mikä sen aiheuttaa - pahinta on kivun pelko, joka vie rohkeutta!"
  Toinen uusi, tai pikemminkin vanha kidutus - no, valitusten määrä tulee olemaan suurempi. Ja voittoja myös.
  Loppujen lopuksi hän tottuu kestämään, ja vielä parempi, jos on mahdollisuus kostaa!
  Ja ehkä yritä laulaa iloiseksi. Selvitä ensin motiivi.
  Kylä heräsi kauan sitten. Vain kaikkialla olevat lapset seurasivat karavaania. Lopuksi: jo metsässä yksi heistä heitti tuoretta lantaa saattueen lihavaa johtajaa kohti, ja koko avojaloin lapsilauma juoksi nauraen karkuun. Ja jo metsän reunassa vastaan tuli pitkä poika, joka näytti noin neljätoistavuotiaalta. Mustat kiharat ja nuhjuiset vaatteet, likaiset saappaat, keihäs kädessään ja kaksi laihaa valkoista koiraa, jotka heti seisoivat kummallakin puolella omistajaa, uupuneita mutta kauniita vankeja tuskin ilmestyi. Mustasilmäisen pojan oikea käsi oli kääritty veriseen rievuun, ja yleensä hän näytti riehuvan huolimattomalta. On selvää, että mustalainen tai muu mustalaisnainen: kaula, ranteet ja korva oli koristeltu kierretyllä paksulla grivnalla, massiivisilla hihoilla ja korvakorulla. Seuraavaksi tuli neljä nuorempaa mustalaispoikaa - he jännittyivät, mutta raahasivat iloisesti valtavaa villisiaa raahaamalla, mutta jäätyivät paikoilleen kulkueen nähdessään.
  He viheltelivät ja osoittivat sormellaan. Vähäpukuisista vangeista kuultiin mautonta vitsejä. Lisäksi se on räikeä kolmikerroksinen säädyttömyys.
  SS-miehet haukkuivat vastauksena ja alkoivat jopa kuvata ikään kuin he olisivat kulttuurittomia
  lapset näyttävät säädyttömiä eleitä. Ilmeisesti näyttää jotain vastaavaa Saksassa.
  Vanhempi mustalaispoika huusi jotain punkkareille. Yhtäkkiä he rauhoittuivat
  He hiljenivät ja pysyivät paikallaan.
  Mirabela huomautti kuiskaten:
  - Varmasti paronin poika! Mutta mitä väliä sillä on?
  Oleg Rybachenko totesi loogisesti:
  - Hitler vihaa mustalaisia. Tämä tarkoittaa, että mustalaiset ovat liittolaisiamme. Mutta sellaisella käytöksellä he häpeävät Romulus-perhettä!
  Ohittaessa Oleg Rybachenko kohtasi mustalaisjohtajan siniset siristetut silmät. Heissä oli ylpeyttä - nuoren saalistajan luontaista ja tiedostamatonta ylpeyttä, joka ei ollut koskaan tuntenut tappiota elämässään. Siellä oli syvä halveksuntaa, mutta ei Olegia eikä muita kahlittuja vankeja kohtaan.
  Pioneerikirjailija kysyi vapaalta johtajalta:
  - Potkitaan Krautteja suolistoon! Revitäänkö koirat osiin?
  Hän vastasi lyhyesti:
  - Arkku on jo tilattu!
  Ja he vauhdittivat tahtomattaan vauhtiaan kylmässä, kuten pioneerit sanovat, olemme kotkia, emme sokeita kaneja.
  Oleg Rybachenko päätti jopa laulaa iloisemman vuoksi, vaikka se olisi edelleen kuultavissa. Sinun on asetettava itsesi voittoon;
  Ukkosmyrskyt raivoavat ja torvet pauhuvat,
  Maailmassa on taas puhjennut sota!
  Siellä oli lokakuun osastomme,
  Kun lauma hyökkäsi isänmaahan!
  
  Solmio on sidottu - Fritz Moskovan lähellä,
  Aseiden volyymit suihkuttivat tulta...
  Kaivamassa kaivoja avojaloin tytön kanssa,
  Suojella lähestymistä Venäjän sydämeen!
  
  Joku tapetaan, mutta Lenin elää,
  Jokaisessa hymyssä ja virneessä!
  Trumpettien ääni on mahtava - pian lähdemme vaellukselle,
  Olemme edelläkävijöitä kiihkeästi!
  
  Säiliöt palavat, Fritzit ovat pilalla,
  Lyömme rohkeasti - kansan lapset!
  Katyushat pyyhkivät pois kauhistuksen -
  Ylistämme Kaikkivaltiasta Herraa - Rod!
  
  Syntyimme - tiedämme voittaa,
  Pelkuruutta ei voi antaa anteeksi hetkeäkään!
  Läpäisi kokeen - selvästi A,
  No, Adolf astui haravalle!
  
  Venäläinen sotilas on uskollinen sankari,
  Hän ei tiedä sanoja - hän on AWOL!
  Tiedä, että synnyit punaisella unelmalla,
  Voimme valjastaa jopa kokeneen suden!
  
  Meidän Stalingrad, meidän Leningrad,
  Jättiläisten pyhä maa on kaikkialla!
  Kuoret iskevät kuin raivoisa rake,
  Ja edelläkävijät ovat yhdistyneet Isänmaan kanssa!
  
  Uskon, että voimme lentää Marsiin,
  Voimme rakentaa raketteja Venukseen!
  No, fasisti pistää sinua silmiin,
  Ei ole ketään vahvempaa kuin venäläinen uskossa!
  
  Se on rikki, usko Fritzin selkäranka,
  Me voitamme, vaikka olisimme nyt nälkäisiä!
  Hullu peto murskataan,
  No, voitto tulee lämpimässä toukokuussa!
  
  Älä itke äidille, älä vuoda kyyneleitä,
  Jos kuolen, pidä minua kommunistina!
  Pisti itseäni kuin pilaantunutta liimaa,
  Hyötyä vain fasisteille!
  Lumen läpi on vaikea kävellä, mutta onneksi muta suli riittävän nopeasti.
  Ja sitten kaikki on kuten ennenkin. Rutiininomaisesti vuoristonurkkien halki, välttäen ihmisasutuksia, takomalla, melkein ympyrässä.
  Ei, he kävelivät, jos katsot aurinkoa jonkinlaisessa spiraalissa. Sevastopolin suuntaan, ja se on varmaa.
  Mutta samaan aikaan pylväs silti taipui. Kuljettimet pauhuivat, paikantimet pitivät ääntä. Ja taas testit.
  He ajoivat minut takaisin vankityrmään, vain tällä kertaa entiseen verenvuodatukseen. Edes lannan haju ei ole kadonnut.
  Mutta heinää on paljon, nukut pehmeästi. He irrottivat meidät ketjusta ilman enempää puhetta ja käskivät odottaa illallista.
  Ja he todella kunnioittivat sitä: viisi paikallista naista ilmestyi kantaen suurta tölkkiä, joka oli täynnä maitokeittoa.
  Margarita hämmästyi ja kysyi kapteeni Natashalta:
  - Ihmeitä on seulassa tai ilman seulaa. Mutta todella, joko saksalaiset ovat paljon ystävällisempiä kuin propagandamme heitä kuvaa, tai sitten olemme arvokkaita lintuja!
  Punatukkainen Aurora huomautti melko töykeästi:
  - Älä imartele itseäsi liikaa! Marsuja ruokitaan aina tasapainoisella ruokavaliolla.
  Oleg Rybachenko lisätty sopimattomasti:
  - Ja varsinkin sikoja! Joten painosi nouse nopeammin!
  Punatukkainen soturi vahvisti:
  - Totuus puhuu vauvan suun kautta! Älä iloitse runsaasta annoksesta! Lisäksi se on vankila!
  Oleg Rybachenko ehdotti loogisesti:
  - Meidän on parempi syödä ja sitten nähdään!
  Keitossa kellui paksusti vermiselliä ja näytti siltä, että niihin olisi lisätty jopa hunajaa. Ja leipä tuotiin täysin tuoreena ja tuoksuvana. Oli kuin he olisivat olleet lomakeskuksessa. Navetassa on lämmintä. Ja katso, että kevät on jo palannut, työntäen syrjään Äiti Talvi.
  Oleg Rybachenko joi kulhon ja näki sitten, että suuri tölkki ei ollut vielä tyhjä, hän pyysi lisää.
  Sen jälkeen uni tuli sekä hänelle että tytöille kuin aalto meteoriitin putoamisesta - yhtäkkiä ja väistämättä.
  Zombie-terminaattori hyppäsi takaapäin. Olen jopa sääli Dmitri Baranovia. Luoti osui häneen aivan rintakehän keskelle. Mutta aiemmin tuomittu zombi ei huomaa ja ampuu.
  - Kehoni on vielä aikaisin kuollut, eikä ylimääräinen lyijy haittaa minua ollenkaan. - Dmitry hymyili, niin pelottava, kuin kuollut mies.
  - Voi ja kauhua! Muistutat minua Hadeksesta. - Margarita huomasi huudahtien.
  Punatukkainen Aurora makasi sillan ylimmälle portaalle ja sytytti paitsi uloskäynnin sotilasosastosta myös merkittävän osan käytävästä. Täältä on kätevää lakaista pois hytistä hyppäävät värilliset kaverit tulella. Samanaikaisesti hänen on ajoittain liikutettava itseään muuttamalla asentoaan:
  - Älä huoli, sisar Margarita, vihollisia on jo alle sata. Kyllä me jotenkin pärjäämme!
  - Jopa alle seitsemänkymmentä, aloitan "äänen lakaisun"! - Komsomolin karhu paljasti kuononsa.
  - Siirry konehuoneeseen, vihollinen voi räjäyttää kattilat ja yrittää upottaa laivan! - Nyt punatukkainen Aurora oli selvästi huolissaan. Mutta se ei tietenkään ampunut huonommin, päinvastoin, se puhdistaa sen kuin ruoste hiomasahalla. Ja hänen tuhon suudelmistaan on tullut verta!
  - Älä viitsi! Ruuveilla! - Margarita sanoi lauseen suosikkisarjakuvastaan. Tarkemmin sanottuna sarjakuva, joka erottui tästä raa'asti vääristyneestä natsitodellisuudesta. - Ruumiit helvettiin!
  Komsomolityttö käveli käytävää pitkin kuin tuhon pyörre. Tässä ovat lokerot, titaaniovet, teräsväliseinät. Zombit ovat hänen takanaan. Hän ei piiloudu, ja nyt on hänen vuoronsa. M-18 kivääri, kaliiperi 7.45. Se osuu tarkasti, aivan sydämen edessä. Zombie-rikollinen kaatuu tästä, hän kaatuu, mutta sitten hyppää ylös. Heittää kranaatin.
  - No, olet anteeksiantamaton macho. - Margarita ihmettelee.
  Komsomolityttö kaatoi konehuoneen oven. Hän julkaisi bumerangilevyn, joka katkaisi useita ihmisiä. Hän päätti loput tikarinsa heilahteluilla. Japanilaispiirteisen hävittäjän ruho putosi paksuksi höyryksi. Hänen kasvonsa paloivat välittömästi ja hän menetti tajuntansa shokista tai ehkä jopa pyörtyi.
  - Siivous sujuu hyvin! - Margarita kiinnitti sen tietoomme.
  - En minäkään ole epäonnistunut! - Ilahtunut Aurora vastaa. Ylhäältä kuuluu pitkä konekiväärin räjähdys, sitten kaksi muuta. Komsomolityttö ampuu hiljentäen vastustajan.
  - He murtautuvat läpi joka puolelta. Tuntuu kuin olisit Annihilation-pelissä. - Tulinen paholainen kuihtui.
  - Minäkin olen muuttamassa. Useita ruumiita näkyy. Päävastustajat ovat kuitenkin jo rauhoittuneet. - Margarita kertoi.
  Kranaatin sirpale haavoitti Dmitriä. Se osui suoraan läpi, lensi ulos selän kautta. Vanki Baranov painoi vain sormensa huulilleen:
  - Ei tarvitse huutaa, se ei satuta minua.
  "Älä mene helvettiin tätisi edellä!" Margarita sanoi ja siristi oikeaa silmäään.
  - Minä tottelen! - Mutta zombi teki juuri päinvastoin.
  Margarita käveli käytävän läpi, toinen räjähdys, jonkun pitkittynyt huuto, ikään kuin nauloja vedettiin ulos, ja raskas kranaatti räjähti.
  Paljasjalkainen Aurora tapettuaan pakolaiset työnsi päänsä hyttiin, yksi, kaksi, kolme. Vasta neljännessä he halusivat paistaa hänet tulella, mutta komsomolityttö oli heidän edellään ja pakotti vihollisensa olemaan hiljaa ikuisesti.
  - Niitä on yhä vähemmän jäljellä, mutta osa on piilossa varaston lähellä olevaan selliin. - Aurora huutaa. - Kranaattien heittäminen on vaarallista, temppu.
  - Jäljittele tämän haisevan kaukalon kapteenin ääntä. - Mirabela Korshunova neuvoi. He avaavat sen sinulle, jonka jälkeen voit leikata sen varovasti irti. Stingers ei saa hukkua. Olen nyt moottorin takana ja käytän bumerangia. Kranaatin sirpale haavoitti kovaa Dimaa. Se osui suoraan läpi, lensi ulos selän kautta. Vanki Baranov painoi vain sormensa huulilleen:
  Kuvasin vielä kolme.
  Frisky Aurora huusi todella huolestuneena:
  - Hyvin tehty, pian helikopterit ilmestyvät, ja se on meille pahempaa.
  Roar vastauksena:
  - Ihan kuin et tietäisi!
  & The Fire Terminator Devil sopivat:
  - Tiedän, toivo lämmittää sielua!
  ME-198 valo- ja äänikranaatit lensivät kohti Auroraa. Komsomolityttö ryntäsi heitä vastaan karkoittamalla heitä kehollaan. Kuuden kiven kenttä toimi kuin kumi ja palautti kranaatit takaisin. Ruumiit lentävät taas ulos, olen kyllästynyt edes laskemaan.
  Komsomolityttö juoksi nurkan taakse, makasi, ampui räjähdyksen ja leikkasi takaa sisään yrittäviä. Mies ilmestyi eläinpuvussa, mutta hullu Aurora odotti häntä, ja kerran hän vei hänet alas samalla kranaatinheittimellä, joka putosi jenkkisotilaan päälle. Laukaus on melko voimakas ja osuu haavoittuvimpaan kohtaan - visiiriin. Puolet hänen päästään lensi irti ja valtava metallimassa romahti haarniskassa soivan äänen.
  - Sinun täytyy saada välipala! - Aurora vinttikoira vitsaili.
  Nyt komsomolityttö lähestyi varastoa ja sanoi komentajan ääntä jäljitellen:
  - Loukkaannuin! Mujahideenit jahtaavat minua! Anna tämä tilaus sisään.
  No, kuka uskaltaa olla tottelematta. Komsomolityttö hyppäsi kattoon, turvautui ja ampui oven yläosasta 19 pelästynyttä sotilasta lyömällä heidän päänsä.
  - Ensimmäinen raivausvaihe vaarallisimmassa paikassa on ohi. - Komsomolityttö ilmoitti.
  Margaritan vieressä oli nykiminen, ja hän hyppäsi aukkoon. Täällä ruumassa haisee epätoivoinen palaneen metallin haju ja lävistävä räjähteiden tuoksu. Joku muu yrittää "hyppää veneeseen" ja putoaa läpi, lävistetään. Kaksi selvästi sokeutunutta kaveria kohottavat kätensä ja huutavat englanniksi:
  - Älä ammu! Luovutetaan! Säästä meidät Geneven yleissopimuksen nimissä.
  Ystävällisin Margarita Korshunova ei voinut tappaa aseettomia ihmisiä ja siksi yksinkertaisesti sammutti heidät tavallisella sormiensa paineella. Soturikarhun äänessä kuului katumusta:
  - Olemme vielä niin nuoria poikia. No, miksi tarvitset tätä NATO-armeijaa? Jos, Jumala varjelkoon, järjestät provokaation, murskaamme sinut kuin kissanpennut. Sano oranssi Aurora, siivous on melkein valmis.
  - Vihollinen saattaa olla piilossa. Yritä kuunnella ja saada kiinni ahdistuneesta hengityksestä, niin meillä on erinomainen hajuaisti! - Punatukkainen raivo huusi tarkoituksella äänekkäästi.
  - Kyllä, haistan hajun. Ruumiit alkavat hajota, ja sitten kykymme pelaavat meitä vastaan! - Mirabela teeskenteli, mutta itki äänekkäästi.
  Komsomolitytöt livahtivat hyttien ohi. Aurora juoksi erityisen nopeasti. Tässä on adrenaliinin tuoksu, tuoretta taistelijaa on kolme. Valmistuimme ja jäätyimme väijytykseen.
  "Tämä ei ole enää vakavaa." Vastauksena RPG:stä kuului laukaus. Kuosi lensi ohi, mutta lävisti osan panssarilevystä. Silti tämä voima on suunniteltu ampumaan T-7:ää vastaan. Komsomolityttö heitti melkein sokeasti bumerangikiekon, katkaisi jonkun irti ja kuului huuto. Hän syöksyi sisään parilla laukauksella tappaen rohkeimmat. Muut huusivat:
  - Me myös luovutamme!
  Vihasta Aurora potkaisi paljaalla jalallaan niin paljon, että hän kaatoi kolme niistä kerralla.
  - Lamauta kansan omaisuus! - Komsomolin terminaattori murisi.
  Vain yksi nuori tuomittu jäi seisomaan.
  Margarita ruumassa kohtasi myös vastustusta. Matkalla hän ampui alas sotilaan, ilmeisesti vihreän baretin. He huusivat: "Kädestä käteen taistelu!"
  Margarita vastasi karjuen:
  - Ole kiltti, armo! - Suoritti "kaksoiskynsiä" -tekniikkaa. Tämän seurauksena Green Baretin kaula murtui.
  Tartuin kranaatteihin, täällä tuli vähän turvallisempaa, tusina sotilasta ilmeisesti yritti toteuttaa partiosäännön: selviytyä hinnalla millä hyvänsä. Margarita kuitenkin jopa piti tästä pelistä omalla tavallaan:
  - No hyvä, jos vaadit niin. Pelataan baseballia, amerikkalaista suosikkirooliasi syöttäjänä.
  - Jos haluat, näen, että voit leikkiä heidän kanssaan! - Punatukkainen Aurora kikatti.
  - Älä välitä! - Blondi tappaja naurahti vielä kovemmin.
  - Kävelin käytävää pitkin, siellä on vielä mökkejä, joita ei ole raivattu. - Komsomolityttö oli jo liikkeessä, kuului lyhyitä linjoja, ne olivat viimeisiä. Peloton Aurora ei edes piiloutunut, pudotti ylpeänä rintaansa.
  - Olen kuin robottiterminaattori. - Vain minuun ei jää edes kolhuja.
  Komsomolityttö käveli hiljaa portaita alas. Laitettiin infrapunaheijastin päälle. Tarkistin hyttejä. Ne näyttävät edelleen liikkuvan. Ketterä Aurora astui ruumiiden yli hyppien kuin hirvi tai ninja. Hän ei halunnut tuhlata ammuksia, joten hän yksinkertaisesti lensi hyttiin. Hän käveli läpi tikarin kanssa, ja viholliset vaikenivat. Sitten seuraava, samanlainen taktiikka.
  Margarita ei myöskään tuhlaa aikaa heittämällä kranaatteja kaarevaan kaariin. Yksi räjähdys ja sitten toinen pauhuu. Sirpaleiden leikkaama sotilas juoksi ulos käytävältä ja törmäsi bumerangilevyyn.
  - Ja tämäkin menee sinne! - Margarita ihmetteli. - Kuinka te kaikki rakastatte mausteista ruokaa.
  Edelleen iloinen zombi välähti hänen edessään. Hän avasi tulen israelilaisesta konekivääristä, joka ilmeisesti poimittiin pokaalien joukosta ja jonka nimi oli uhkaava "Armageddon". Ja ilmeisesti hän tappoi jonkun, luodit kimppasivat sivuilta ja lyöivät uusia veritahroja.
  Margarita huomasi, että zombien ruumiin haju oli voimistunut; hän oli selvästi kuolemaisillaan. Tässä taas kuuluu laukaus ja taas sataa murskauksia kuolleen miehen luista.
  Margarita juoksi ympäri käytävää ampuen vangitusta M-18:sta. On sääli, että sinun täytyy ladata. Mutta voit käyttää vangittuja kranaatteja. En sääli omia ihmisiäni. Tyttö heittää niitä omituisella tavalla poimien niitä paljaiden, tyttömäisten jalkojensa varpailla.
  "Sitruunat" lentävät, se kääntää sisut pois. Ruumiit näkyvät ja kaikki muuttuu hiljaiseksi. Eloonjääneitä ei pitäisi näyttää olevan jäljellä.
  - He näyttävät olevan hiljaa täällä. - Komsomolityttö sanoo.
  Ketterä Aurora vahvistaa:
  - Olen jo matkalla. - Terminaattorien tiedustelija käsitteli toisen joukon. Nyt yksityiskohdat jäävät. Kuten kettu, joka metsästää jänistä, hän juoksee viimeiselle ovelle vasemmalla. Hän jopa lauloi:
  - Painajainen hallitsee oppilaitani, teräsisku murskaa sinut! Ammun Rambon munia ja jauhan luut! Yllätän kaikki!
  Kranaatti lentää sieltä käytävälle. Hirmuinen Aurora kaataa hänet alas kun hän menee. Räjähdys, sirpaleet lentävät. Toinen osui seinään, pomppi pois ja lensi takaisin käsin ohjattuna.
  Oviaukkoon kuului törmäys. Huudot kuuluu. Komsomolityttö katsoi hyttiin. Upseeri yrittää kerätä sisuaan. Kamala kuva.
  - Kyllä, rankaisit itseäsi. - Reipas Aurora lopetti armon tunteella. - Yleisesti ottaen kranaatit eivät mielestäni ole esteettisesti miellyttäviä. Tämä on kuitenkin parempi kuin yksinkertainen nyrkki. Viimeinen mökki on siivottu! Millainen on pieru Margarita?
  - Raahaa vankia! - Komsomolityttö sanoi. - Kaikki näyttää olevan täälläkin ohi.
  Aurora lähetti kutsunsa radiopuhelimen kautta:
  - Kuuntele minua, Don Quijote. Olemme juuri saaneet toimenpiteen päätökseen, kaikki on siivottu, joukkue voi poistua.
  - Pienoissukellusvene on jo matkalla. Mutta älä unohda käsitellä Jump-helikoptereita. - Metallinen ääni kuulostaa tylsältä sahalta, joka leikkaa korviasi.
  - Tietenkin me odotamme niitä jo. - Punatukkainen peto lopetti.
  Kolme "Sachkovia" todella tuli sisään ja oli jo lähestymässä. Margarita ja Aurora tarttuivat roolipeliin - "superkobraan", joka on RPG:n 29 ja 6 analogi. Kolme kranaatinheitintä osoittautui valmiiksi. On tärkeää, että vihollinen lyhentää etäisyyttä ja hidastaa. Ensinnäkin "verkko" yrittää mennä alemmas tutkiakseen kansia ja rosvoja, jotka uskalsivat hyökätä maailman parhaan armeijan kimppuun. Verkon parannetussa versiossa on tehokkaat aseet, hyvä panssari ja kolme potkuria. Kaikki ilmatorjuntajärjestelmät eivät kestä sitä, voit nähdä kuinka lämpöohjuksia ammutaan. Mitä vikaa RPG-spinnerissä on? Sellainen, joka ei ole itseohjautuva. Tämä tarkoittaa, että siitä on vaikeampi päästä eroon. Tytöt kuitenkin tähtäävät ja ottavat johdon huomioon.
  Margarita rukoilee uudelleen. Helikopterissahan on hyviä tyyppejä. Iho tuntee jo terien liikkeen. Tuulen kosketus on miellyttävä ja hälyttävä.
  - Voi, minä tuhoan taas, taideteos! Yksi lohdutus sotilasmiehelle!
  Iloinen Aurora virnisti:
  "Kaikista taideteoksista juuri sotilaalliset mestariteokset juurtuvat vahvimmin ihmisten muistiin ja herättävät eniten kyyneleitä!"
  - Oikein! Verellä maalattu maalaus on kirkkaampi kuin öljymaalaus ja haalistuu paljon hitaammin! - Margarita myöntyi, surullisena pakotetusta julmuudesta. Joten kaikki otetaan huomioon, voit ampua!
  - Teksasin oikeus toteutukoon! - Kuten aina, Aurora ei ole menettänyt huumorintajuaan.
  Kuorit repivät auki ajoneuvojen vatsat. Levylevyt hajosivat pieniksi paloiksi. Tulipaholainen ampui molemmista käsistä kerralla, ja siksi kaikki kolme autoa peittyivät.
  Sirpaleet eivät osuneet tyttöihin heidän lentäessään ohi.
  Kara-132 ilmestyi kaukaisuuteen. Argentiinasta ostetut koneet lensivät korkealla. He ampuivat sokeasti hullussa lennossaan.
  - Tämä on toinen keskenmeno. - Margarita huomasi. - Mielen kutistuminen.
  Punatukkainen komsomolin jäsen suostui:
  - Kyllä luulisin! Niiden poistaminen roolipelistä on vaikeaa.
  - Mutta yritän silti! - Margarita, joka nyt unohti ystävällisyyden, säteili raivoa. - Mutta toisesta väkivaltaisemmasta ja pitkän kantaman kranaatinheittimestä, joka on suunniteltu nopean toiminnan panssarivaunuja vastaan. - Vaalea komsomolin jäsen esitteli vaikuttavan näköistä asetta.
  - Ehkä voimme testata "stingerien" parannettuja ominaisuuksia? - Aurora ehdotti helmihampaitaan paljastaen.
  - On sääli kuluttaa niin vanhoihin asioihin! - Margarita tiuskaisi.
  - Mutta paranneltua esittelyä tulee silti. Katsokaamme kaverimme sitä samaan aikaan. - Terminaattorikarhu heitti tikarin taltatuilla varpaillaan, kärki tunkeutui suoraan putken takaa katsovan mustamiehen silmään.
  "Sitten on vain yksi Stinger, ja minä tulen toimeen kranaatinheittimellä." - vastasi kirkas ystävä.
  - Okei, tehdään se. - Aurora ryntäsi varastoon. Silvottu entinen rangaistusnyrkkeilijä Dmitri Baranov eli elävä ruumis käveli heidän ohitseen, ikään kuin hän olisi tarkoituksella altistanut itsensä luodeille. Todennäköisesti uusimpien tietokonelaitteiden avulla he pystyivät näkemään zombit etäisyydestä huolimatta. Suurikaliiperiset konekiväärit osuivat, suurin osa luodeista satoi. Mutta ampujia on kahdeksan, ja tuhansia luoteja sinkoutuu. He löivät zombia ja hän kaatui! Täysin rikkinäinen sotilas kuiskasi:
  - Täytin velvollisuuteni!
  - Näyttää siltä! Missä on mölyttävä Aurora, jos ei olisi "panssaria", johon olisin joutunut jo kauan sitten. - Margarita katsoi ympärilleen.
  - Olen täällä! - Komsomolityttö toi esiin "Bumblebee" ja "Stinger" kranaatinheittimen. - Tähtää nyt.
  Margarita sulautui jälleen aseeseensa, näki vihollisen jokaisen liikkeen, liipaisimen pehmeän painalluksen. Ammus lentää! Mutta Stinger toimi, ja se saavutti tavoitteen paljon aikaisemmin. Amerikkalainen ase räjähti niin äänekkäästi, että jopa lähellä ollut helikopteri heitettiin pois. Tämän odottamattoman tilanteen seurauksena Margarita jäi väliin:
  - Kauhea! Tämä on ensimmäinen kerta, kun minulle kävi näin!
  - Hän muutti lentorataa, älä ole järkyttynyt, komsomolityttö! - kuiskasi kuoleva Dmitri Baranov.
  - Voi olla! Mutta intuitioni petti minut. - Margarita oli nyt valmis itkemään.
  - Yritä uudelleen. - Aurora rohkaisi.
  Mutta Kara-132 ilmeisesti sai vahinkoa pudonneen kollegan sirpaleilta, meni sivulle ja alkoi laskeutua. Margarita sanoi hämmentyneenä ja ahdistuneena:
  - Ehkä hän on saanut tarpeekseen nyt!
  Hyviä tekoja tehnyt punatukkainen narttu murisi:
  - Okei, on aika purkaa Stingerit. Polku on selvä.
  Melkein samanaikaisesti hänen sanojensa kanssa sukellusvene nousi pintaan. Pienet, mutta melko tilavat neljä elektronipuvussa pukeutunutta hävittäjää hyppäsi ulos kuin katapultti. Margarita katsoi heitä: he olivat pukeutuneet panssaroituihin pukuihin, mutta he eivät näyttäneet yhtä kömpelöiltä kuin aiemmat mallit.
  - Ladataanko Stingerit? - kysyi Lomonosovin ja Stenka Razinin lapsenlapsentytär.
  - Varasto on auki! - Punatukkainen Aurora vastasi. - Annetaan se sinulle!
  . LUKU nro 10.
  Laskuvarjojoukkojen komentaja, eversti, sanoi kylmästi:
  - No, puretaan nopeasti ja yritetään käsitellä tätä ovelaa asetta.
  Kannella käveli komsomolityttö, jossa oli saksalainen G-5-kivääri. Sen vieressä on toinen, jossa on kranaatinheitin. Saksalle tyypilliseen tapaan se on melko korkealaatuinen, ehkä jopa parempi kuin M-18, tai joka tapauksessa luotettavampi. Uusin moderni malli MG-8, myös saksalainen, on pilalla, mutta se ei ole erityisen kiinnostava tutkijoille.
  Stingerit säilytettiin pitkänomaisissa säiliöissä, pinottu huolellisesti, kiinnitetty ja vuorattu iskuja vaimentavilla verkoilla käyttäen hydrolysoitua tyynyä. Ne purettiin ja pakattiin. Komsomolitytöt auttoivat aktiivisesti panssaroituja kavereitaan. Yksi löydöistä oli odottamaton RPG -49, uusin malli.
  - Outoa, emme vieneet näitä. - Operaatiosta vastaava eversti huomasi. Sitten hän kääntyi tyttöjen puoleen ja vastasi innostuneesti:
  "Et näe kaltaisiasi naisia kaikissa toimintaelokuvissa." Sadat ruumiit ja suuren laivan vangitseminen. Luulen, että aiheestasi tehdään pian elokuva. - Ja ukkonen huuto. - He kutsuvat sitä Margaritaksi ja Aurora piilottaa alueen!
  Täällä ei todellakaan ole mitään;
  Oli myös parannettuja malleja OG:sta ja PG:stä, malleja tehokkaammilla räjähteillä. Erityisesti PG käytti neljän tyyppistä happoa ja sähköistä induktiota, mikä mahdollisti räjähdysaallon, joka lävisti monikerroksisen aktiivisen panssarin ja kumulatiivisen suojan kapeampaan suuntaan (Ja mistä Margarita luki tällaista fiktiota?) . Hinta on hieman kalliimpi, mutta se on tehokas.
  - "Pershing" on jo vanhentunut. - Huomasin Lomonosovin ja Koršunovin tyttären, jonka väärä muisti oli herännyt. - Palveluun on ilmestynyt kehittyneempiä Powell-tankkeja, niissä on vain kaksi miehistön jäsentä ja ne on sijoitettu makaamaan. Hyvin samanlainen kuin Neuvostoliiton IS-10, vain panssari on hieman paksumpi. Olisi ollut kiva saada hänet kiinni.
  - Kaikkia ei voi saada vyöhykkeeltä kiinni. Nappaamme jotain myös Etelämantereelle. - Aurora vitsaili lähettäen auringon heijastuksia hampaillaan. - Emme pelkää pakkasta.
  - Tiedän sen! - Margarita välähti helmihampaitaan vielä kirkkaammin.
  Keskustelun aikana Stingerit purettiin. Niitä oli tasan sataviisi. Viiden piti saapua Venäjälle, ja loput siirrettiin käsittelyn jälkeen terroristeille.
  Komsomolitytöt kysyivät everstiltä:
  - Missä kivet ovat?
  Kokenut erikoisjoukkojen sotilas selitti kaunottareille kohtuudella:
  - Tosiasia on, että jos ne tuodaan Neuvosto-Venäjälle, ne menettävät nopeasti kiinteistönsä, eikä tiedetä, milloin ne palautetaan.
  - Varmasti! - Komsomolin naisjäsenten vahvistama.
  Eversti Juri (tässä Margarita muisti, että hänellä on hauska sukunimi Petuhov!), ehdotti Solonin vaihtoehtoa:
  - Joten anna heidän jäädä kanssasi toistaiseksi. Älä anna Turkin sulttaanille seitsemän, vaan kuusi. Siitä huolimatta hän ei voi käyttää panssarivahvistimia ja stingertejä, ja terroristien luottamus sinuun kasvaa.
  Tulipaholainen tietysti suostui tähän ehdotukseen:
  - Epäilemättä. Mikä kivi minun pitäisi jättää?
  Eversti rypisti korkeaa otsaansa, ryppyjä ilmestyi kuunvalossa kuin meren väreitä, ja sitten ne tasoittuivat. Hän kuitenkin teki päätöksen:
  - Se, joka imee säteilyä, saatat tarvita sitä. Ja loput kuusi palaavat meille, kun Turkin sulttaani on käsitelty. - Eversti juoksi kätensä reunalla hänen kurkkunsa yli.
  Nyt Margaritan kiinnostus on herännyt:
  - Kuinka kauan Stingersin uusiminen kestää?
  Eversti julisti luottavaisesti hieroen vyöhykkeen kellertävän oranssia ruohoa saappaansa piikkipinnalla.
  - Ei niinkään, meillä on erityisiä robottisuunnittelijoita, jotka tekevät tämän. - Ja hän heilutti nyrkkiä. Teemme sen tunnin tai puolentoista tunnin kuluttua! Ilmoitamme sinulle.
  Aurora hyppäsi ylös ja kikatti hampaitaan paljastaen:
  - Okei, entä tehtävämme?
  Erikoisjoukkojen komentaja karjui:
  - Mene kaupunkiin ja tapa kaikki matkallasi! Näin tekemällä heikennät amerikkalaista Constancy-ryhmää ja luot lisää melua. Kyllä, Turkin sulttaani on sinulle kiitollinen.
  - Onko tämä loogista? - Molemmat komsomolin jäsenet epäilivät selvästi ajatuksia.
  Erikoisjoukkojen eversti nauroi jännittyneenä:
  - Laskimme loogisesti! Joten venäläinen Rambo hameissa lähtee metsästämään.
  - Toistaiseksi toivon, että saamme vihollisesi pois sinusta. - Auroran silmät loistivat epäterveellisesti.
  - Etkö tarvitse patruunoita? - kysyi taistelu eversti.
  Molemmat viksut nyökkäsivät hyväksyvästi:
  - Ei se haittaa, vaikka vietimme välillämme enintään tuhat.
  Eversti papin tyyliin sanoi kuusen sävyllä:
  - Antajan käsi ei koskaan petä! Älä huoli, URSH-budjetti on kasvanut merkittävästi.
  - Mutta tämä tarkoittaa, että armeija tai eläkeläiset, sosiaalityöntekijät eivät saa lisärahoja! - Margarita teki kasvot.
  Eversti itse tunsi olonsa epämukavaksi ja ilmoitti hämmentyneenä:
  - Niin kauan kuin öljy ei lopu, tämä ei uhkaa meitä. On erittäin hyvä, että valtasit kiven takaisin amerikkalaisilta. Kuka tietää, ehkä he onnistuivat saamaan halpaa öljyä, kuinka tämä vaikutti negatiivisesti tuloihimme. Olemme hallinneet niin valtavia valloituksia ja tasoja, että ne pumppaavat polttoainetta suoraan maasta. - Eversti välähti tähdet olkahihnoissaan.
  - Ei voi kutsua kehittynyttä maata, jonka budjettituloista suurin osa on öljyä ja kaasua. - Margarita Korušnova huomautti ankaralla äänellä. - Meidän on edistettävä tiedettä siviilielämässä, muuten kaikki menee militarismiin.
  - Tätä te tytöt teet. Kasvatamme jo uusia supermiehiä. Joka voi yhdistää kuituja tai jopa nestemäisiä metalleja. - Eversti väänteli kasvonsa ikään kuin hänellä olisi hammassärkyä. Hän otti purukumia ja pisti sen suuhunsa. Katse tuli masentuneeksi.
  - Ja sitten kuten "Jumalan kiusauksessa" tai muussa nimessä "Kaikkivaltias Jumala vahvempi"! moniteohyperplasmasta tulee Luojan kaltainen! - Margarita huomasi.
  Komentaja räpytteli silmiään hämmentyneenä:
  - En ole lukenut sellaista romaania, mutta mikä on teohyperplasma?
  Molemmat tytöt huusivat yhtä aikaa:
  - Tulevaisuuden energiaa! Jules Vernelle sähköstä tuli pohjimmiltaan uudenlaisia materiaaleja.
  Meillä ei kuitenkaan ole paljon aikaa puhua. - sanoi komsomolityttö, lastaten Stingerit veneeseen.
  - Sinun pitäisi ehdottomasti lukea "Jumalan kiusaus". - Eversti totesi tahtomattaan vapisten.
  - Erittäin hyödyllinen taistelustrategiassa. - Aurora huomasi. - Yleisesti ottaen kolmas maailmansota USA:ta ja Englantia vastaan käytiin niin epäpätevästi, että se haisee selvästi maanpetokselle.
  - Suoraan sanottuna näin se oli! Kenraalimme eivät ole niin tyhmiä, etteivätkö he tienneet strategian ja taktiikan perusteita. - Eversti huomasi.
  - Miksi he eivät vangitsineet ketään? - Kova Aurora pudisti voimakkaasti nyrkkiään.
  Eversti mutisi hämmentyneenä:
  - Poliittista järjestystä ei ollut, lisäksi ei haluttu luoda ennakkotapausta, erittäin vaikutusvaltaiset ihmiset olisivat voineet kärsiä.
  - Kunnollinen ihminen asettaa oikeudenmukaisuuden perhe- ja ystävyyssuhteiden edelle! Vihollisille ja ystäville on oltava yksi laki, kuten miehellä vaimolleen! Erilaisten lakien olemassaolo tekee oikeuden prostituoiduksi! - Margarita totesi vaatimattomalla äänellä.
  Eversti oli todella hämmästynyt:
  - Näen, että olet saksalainen Catherine. Ilmeisesti haluat oikeutta!
  - Haluan totuuden, järjestyksen ja tietysti vapauden! - Margarita julisti huudahtien.
  - Mikä puolue? - Eversti ihmetteli.
  - Ei mikään nykyisistä! - Mihail Lomonosovin ja Stenka Razinin nuori tyttärentytär joutui selvitystilaan. Hän satuloi hevosensa. - Tästä pitäisi tulla uusi liike, jota hallitsee älyllinen nuoriso. Ja ennen kaikkea meidän on taisteltava talouden raaka-ainesuuntautuneisuutta vastaan. Hitleriä on tapana moittia, mutta hänen alaisuudessaan teollisuus, erityisesti koneenrakennus, teki valtavan harppauksen tyhjästä. Hän onnistui modernisoimaan maan ilman öljydollareita. Valitettavasti Stachin aikana painopiste oli raaka-aineiden vientiin sekä kulutustavaroiden ja elintarvikkeiden tuontiin. Ja valitettavasti tämä politiikka jatkuu tähän päivään asti. Teen tiedemiehistä maan rikkaimpia ihmisiä. Oligarkkiprofessoreista tulisi sääntö, ei poikkeus. Lisäksi korkea-asteen koulutuksen ei pitäisi olla vain ilmaista, vaan myös pakollista, ja yrityksen johtajalla on oltava väitöskirja, ja hänen on toimitettava se tietokoneelle, jota ei voi lahjoa. Yleisesti ottaen nostamme merkittävästi nuorten älyllistä tasoa, jotta periaate ei dominoi: osta ja myy!
  - Kyllä monet, korkeakoulututkintonsakin saaneet, etsivät helppoa leipää, kaupan ala on selvästi ylikuormitettu. - Eversti myöntyi huokaisten ja lisäsi vielä surullisemmin. - Eikä tiedealaa arvosteta.
  Aseet ladattiin nopeasti. Komsomolitytöt työskentelivät ja puhuivat samaan aikaan:
  - Mielestäni tarvitsemme tiukempia rajoituksia markkinataloudelle. - Älykäs Aurora tuli keskusteluun. - Jotta ei olisi niin superrikkaita ihmisiä. Ja sitten yhdellä venäläisellä oligarkilla, jolla on juutalaiset juuret, on omaisuus, joka on heti kaksisataa Kiinan rikkaimmista ihmisistä.
  Eversti oli jo alkanut menettää malttinsa, mutta samalla hän osoitti harvinaista pidättyväisyyttä:
  - Se on totta, ja suurin osa miljardööreistä ei ole slaavilaisia. Ajattelemme sitä ja yritämme puristaa niitä.
  - Purista heikosti! Kyllä, tämä vaatii perusteellisen kitkemisen. - Margarita vastusti. - No, kaikki "Stingers-sähinkäiset" on ladattu, on aika lyödä vihollista.
  Rannalla he tiesivät jo hyökkäyksestä ja jenkit kokosivat voimia. Helikopterien kuolema osoitti, että vihollinen on erittäin vahva, eivätkä amerikkalaiset ole sellaista kansakuntaa, joka ryntäisi päätä myöten helvettiin. He valmistautuivat lakkoon varmasti. Lisäksi "jatkuvuus" -ryhmä nosti joukkojaan.
  Tässä tilanteessa sinun täytyy hyökätä itseäsi vastaan. Silloin on etua. Juuri näin voit ajaa eteenpäin tai tehdä kiertoliittymän. Margarita Korshunova ehdotti:
  - Mennään suoraan satamaan ja tapetaan ne kaikki siellä!
  - Ei huono idea, mutta voit heti löytää itsesi tikarin tulen alta. Suosittelen pehmeämpää vaihtoehtoa. Nopea kiertotie, lähestyy metsästä. - Aurora teki ympyrän paljain varpaillaan ja toisti sitten pentagrammin.
  - Kannattaako tuhlata aikaa!? - Tiedemies Margaritan äänessä oli skeptisyyttä.
  - Talviyö on pitkä. - Aurora vastusti. "Lisäksi vihollisen ei pitäisi tietää, että meitä on vain kaksi." On tarpeen luoda illuusio: että hyökkäys tulee myös maalta, ikään kuin niitä vastaan olisi suuria voimia.
  - Tällä kertaa olen kanssasi samaa mieltä, mennään uimaan! - Margarita laittoi veneen nopeasti valmiustilaan.
  Komsomolitytöt liikkuivat suurella nopeudella kumiveneellä. Edelleen näkymättömiä sotilaita virtuaaliseen valvontaan ja tutkaan.
  Leikkautuessaan ilmassa he ohittivat useita laivoja ja joutuivat rakennusten ohitse vapaammille vesille. Matkalla he tapasivat mutanttihaita, mutta toisin kuin suurhävittäjä Anaconda, komsomolitytöt eivät haistaneet vereltä. Siksi he eivät yrittäneet hyökätä heidän kimppuunsa. Lisäksi Aurora laukaisi bumerangikiekon paljain varpaillaan:
  - Anna hänen antaa heille uusi tavoite.
  Haavoitettuaan hain hän löi verilähteen sen ruumiista. Eläin nykisi, ja hänen seuralaisensa hyökkäsivät välittömästi sisäänvedettävillä leukoillaan ja mammuttihampaillaan. Se näytti pelottavalta, hirviömäiset pedot paikoittivat ystävänsä, hän löi häntä hampaalla vastauksena ja hän sai lyönnin. Vihertävä, öljyinen veri levisi pinnalle. Petoeläimet tulivat taisteluun, ja loukkaantuneiden määrä kasvoi, ja muut lopettivat heidät.
  - Vau, Margarita! Mutta voit helposti taistella niitä vastaan. Hän otti ja haavoitti yhden, ja loput silpovat itsensä. - Aurora roiskui äänekkäästi ja löi paljaita jalkojaan.
  - Katsos, paholaisen moraalilla on roolinsa. Ei tarvitse saarnata lähimmäisvihaa ja halua lopettaa heikkoja. - Lumikki terminaattori iski.
  - Emme taistelleet heikkoja vastaan. - Smaragdisilmillä kimalteleva Aurora sanoi hyvin ylpeänä. - Heitä oli neljäsataa kahdeksankymmentä meitä kahta vastaan, ja edessä on taistelu ainakin kahden tuhannen kanssa, joista kolmesataaviisikymmentä on valittuja erikoisjoukkoja, jotka kulkivat Irakin, Afganistanin ja Somalian läpi. Ja muilla taistelijoilla ei ole kokemusta.
  - Vahva vastustaja vahvistaa kehoasi ja tahtoa, tekee sinusta vahvemman - heikko turmelee sielusi ja heikentää kehoasi tehden sinusta heikomman! Joten vaikea tie antaa paljon helpomman voiton! - Sanoi viisas Margarita.
  Kävellettyään sataman ympäri komsomolitytöt tulivat ulos kanavalle. Se ei ollut kaukana satamasta, kuuli jopa laivojen huminaa. Soturipartiolaiset löysivät itsensä kanavasta. Se oli melko pitkä ja oudon vääntelevä. Matkan varrella komsomolitytöt melkein törmäsivät poikkeavuuksiin. Se taivutti ilmaa kuin läpinäkyvä jousi. Hyönteiset lensivät hänen luokseen ja välähtivät kirkkaita munia. Se kuitenkin veti puoleensa siivekkäitä olentoja.
  - Se on kuin kärpästen tuhoaja. - Aurora kiinnitti huomion heilutellen paljaita kantapäitään.
  - Ehkä jonkinlainen säteily houkuttelee hyönteisiä. Tunnen ultraäänivärähtelyä ilmassa ihollani. - Margarita jopa vapisi pelkurimaisesti.
  - Uusi ongelma meille! Yleensä tämä alueen outo luonne voi johtaa sydänkohtaukseen. - Tulisen Auroran äänessä oli ironiaa.
  - Sinulla ja minulla on kaksi sydäntä, joten emme kuole heti! - Margarita tunsi olonsa onnelliseksi. - On hyvä, kun et ole täysin ihminen.
  Tulinen paholainen huusi tälle:
  - Olla samaa mieltä! Muuten hän olisi seisonut lieden ääressä ja raskaana!
  Tyttöjen oli kuitenkin pysähdyttävä, työnnettävä hankaluudet pois, siirryttävä sivuun useita kertoja perääntyen.
  Yhden poikkeavuuden jälkeen ilmaantui välittömästi toinen, tällä kertaa soikea, ajoittainen. Kaikki tämä vaikeutti liikkumista. Silti he ohittivat, ja edessä ilmestyi jono.
  On vaikea kiivetä, vastaantulevaa liikennettä on, mutta poikkeavuuksia ei ole. Paljain jalanjäljet jäävät huurteen peittämälle ruoholle.
  Komsomolitytöt pysähtyivät ennen kuin lähtivät sieltä. Voit nähdä useita "kaalin" päitä nousemassa. Mutanttikasvit eivät nähneet lähes erottamattomia tyttöjä, pari heistä törmäsi saappaisiin (Soturikarhut olivat juuri pukeneet kengät jalkaan peittääkseen hajun), mutta ilmeisesti vakuuttuneina kelvottomuudestaan he jäivät jälkeen.
  - Meidän täytyy uida hieman eteenpäin! - Aurora sanoi ja virnisti eläimellisesti. - Peitämme veneen siellä.
  - Sen kantaminen mukanasi ei ole kätevää! - Margarita Korshunova myöntyi.
  Suihkumoottorin äänettömäksi saattaminen ei ole helppo tehtävä suunnittelijoille, mutta myös seepia käyttää samaa periaatetta ja on ensiluokkainen metsästäjä.
  Piilopaikan löytäminen, jotta satunnainen kaveri ei tartu sinuun, ei ole niin helppoa. Paras paikka täällä on vaarallisen pedon luola. Esimerkiksi majavarotta. Eläin on vaarallinen, vaikea tappaa ja villisikan kokoinen. Suomukset eivät ole turkista; tavallinen fraer ei menisi lähelle pesäänsä. Varsinkin yöllä. Näin tytöt ajattelivat piilottaen kumiveneen johonkin taskuun. Missä pensaita roikkuu veden päällä ylhäältä. Sinne tytöt jättivät aarteensa pensaiden oksilla naamioituneena.
  - Piiloititko sen hyvin? - Margarita kysyi tehden harjoituksia liikkeellä.
  - Se makaa aamuun asti, ja aamunkoitteessa pesemme pois! - Furious Aurora sääteli kiveä kantapäällään.
  - Entä jos rotta-pesukarhu paskaa itseään! - Komsomolisoturi vääntyi.
  - Ammutaan! Sen iho on vahvempi kuin alligaattorilla ja sitä arvostetaan suuresti. - Aurora vilkutti smaragdisilmillään niin lapsellisesti.
  - Myydään! Muutetaan identiteettiämme, niin kukaan ei tunnista meitä! - Margarita Korušnova ojensi kiihkeästi kielensä.
  Aurora murisi:
  - OK!
  Tytöt siirtyivät hieman syrjään, kun itse rotta-pesukarhu ilmestyi. He jäätyivät päättäessään pitää pedon hengissä toistaiseksi. Jollain tapaa ne muistuttivat rosvoa, joka tappoi perheen mutta päästi linnun ulos häkistä. Pesukarhu ei kyennyt havaitsemaan tyttöjen lähes erottamatonta hajua, lisäksi hän oli kylläinen, maistanut raadon ja meni nukkumaan.
  Hänen kuorsauksensa on niin epätavallista, että se muistuttaa keskinkertaisen viulistin vinkumista.
  Komsomolitytöt yrittivät liikkua nopeasti, mutta samaan aikaan kukaan ei nähnyt heitä, liike oli niin salaperäistä. He jopa riisuivat saappaansa.
  Paljasjalkainen Aurora kysyi ystävältään, ei tiedon hankkimiseksi, vaan yksinkertaisesti jännityksen lievittämiseksi:
  - No, miten kiertotapa on mahdollista?
  Margarita vastasi ilman hälinää:
  - Ellemme törmää poikkeavuuksiin.
  Tulinen paholainen laittoi sormensa hänen huulilleen:
  - Mutta yksi näistä ryömii ulos.
  Maanalaisen helmen poikkeama. Hän jopa löysää maata. Kuten jättimäinen myyrä, se törmäsi hiekan, saven ja ruohon läpi. Hän työnsi ulos jotain limaa, kuten öljyä. Sitten hän alkoi haukkua.
  - Se on inhottavaa! - sanoi tulinen Aurora. - Se on kuin kaksi sikaa suutelee.
  Poikkeama kuuli heidät ja siirtyi huolestuneena tyttöjä kohti.
  - Muutetaan erilleen! - Margarita määräsi.
  Ketterä Aurora ei ymmärtänyt:
  - Miksi tämä muuten on?
  Lumikki Terminaattori virnisti:
  - Annetaan sinut jahtaamaan kahta kärpästä yhdellä iskulla!
  Komsomolityttö näytti kieltään, nappasi sillä ampiaisen ja pureskeli sitä, häntä huvitti tällainen ehdotus. Tiedustelijat hajaantuivat ja poikkeama jäätyi. Se tärisi hieman ja alkoi pudota, pieni liekki kulki öljylätäkön läpi. Kuitenkin, aivan kuten se nopeasti syttyi tuleen, se sammui yhtä nopeasti.
  - Tämä ei ole Pyromania! - Paljasjalkainen Aurora huomasi, siristellen ja hyppäsi heti, muuttuen takaiskuksi.
  - Kyllä, Pyromania-poikkeama voi aiheuttaa katastrofin! - Margarita myöntyi. - Pidä nyt kiirettä, niin hukkaamme aikaa.
  Heti kun komsomolitytöt menivät syvälle pensaikkoihin silmuissa, puissa, kietoutuneissa mutanttiköynnöksissä, heitä ympäröi melkein läpäisemätön pimeys. Vain puiden kuori hehkui antaen maisemaan pahaenteisen, toisaalta ulkomaisen ilmeen. Tytöt eivät kuitenkaan tarvitse yömonokareita, vaan ne on tarkoitettu heikoille ihmisille, jotka eivät pysty tekemään itsenäisiä päätöksiä ja näkemään pimeässä. Aurora melkein törmäsi puuhun; radioaktiivinen valaistus teki etäisyydestä harhaanjohtavan, usein etäisyyden pettäen.
  - Perkele! - Tulipaholainen mainitsi saastaisen aivan sopivasti. Ei näytä olevan poikkeavaa, mutta valo on vääntynyt.
  - Tämä on fosgeenia ja fosforia! - Margarita julisti ja väänsi siroa kaulaansa. Loppujen lopuksi he muuttavat usein ilman parametreja.
  - Tämä on siis otettava huomioon! - Punatukkainen Aurora myöntyi huonosti kätketyllä ironialla.
  Soturi heilutti kättään ilmassa:
  - Aluksi hidasta liikettä, sitten siihen tottuu.
  Komsomolitytöt kiihtyivät vähitellen yrittäen olla halkeilematta edes oksaa pohjansa alla. Ei pelkää niinkään satunnaisia tarkkailijoita, vaan erilaisia olentoja, jotka voivat reagoida ääneen.
  Aluksi oli kuivaa, mutta sitten heti kun tytöt siirsivät pensaita, heidän päälleen kaatui todellinen vesiputous!
  - Veden täytyy olla raskasta! - Aurora ehdotti.
  - Kymmenen prosenttia varmasti! - Margarita myöntyi.
  Tulinen paholainen kaatoi hyönteisen hypertitaaninen kantapäällään ja ilmaisi mielipiteensä:
  - Siksi kaste on niin suuri eikä haihdu!
  Clay rypistyi saappaideni pohjan alla. Sen väri on epätavallinen vihertävän violetti, kuten hauta. Näin ei ollut missään maan päällä paitsi vyöhykkeellä.
  Jalat yrittivät liikkua erilleen hänen päällänsä, mutta jäljet kasvoivat välittömästi, mikä helpotti tiedustelua. Sitä on vain vaikea liikkua, se tarttuu kenkiisi ja pakottaa sinut tuhlaamaan vaivaa. Aurora ja Margarita jopa nielivät tiivistettyä suklaata kumpikin. Ruohoa löydettiin satunnaisesti, ja se oli pääosin saalistavaa. Hän ryömi saven läpi ja yritti tarttua hyönteisiin. Viiniköynnösten, pensaiden, oksien, lehtien monimutkaisuus, joskus hajuton ja joskus voimakas tuoksu.
  - Mistä viiniköynnökset tulevat? - Margarita kysyi. - Tämä on lauhkean ilmaston vyöhyke.
  - Mutaation seurauksena ne ovat juurtuneet. Lisäksi vyöhykkeellä on lämpimämpää kuin siellä! Noin viisitoista astetta. Kesällä täällä on kuumempaa kuin päiväntasaajan Afrikassa. Tai ei, suunnilleen sama lämpötila. - Kaunis Aurora rypisti otsaansa yrittäen ilmeisesti muistaa, mitä oli kerran lukenut.
  Margarita sanoi hyvin luottavaisesti:
  - Ei se vielä mitään! Ainakin meille.
  Paljasjalkainen Aurora kääntyi ilmassa, teki kuperkeikka ja vinkaisi:
  - Olemme komsomolikarhuja ja se kertoo kaiken!
  - Muistan, että meidät vietiin kerran Saharaan. Vietin viikon ilman ruokaa tai juomaa, kävelin hiekan läpi, joka paloi kuin paistinpannu liedellä, paljain jaloin enkä selvinnyt mistään! - Huomasin Margaritan päästävän kipinöitä silmistään (ei kuvaannollisesti, vaan kirjaimellisesti!). - Ei tietenkään ollut paljon kivaa.
  - Tietysti! Kävin myös tämän läpi! Jalkani tottuu siihen nopeasti, mutta kutittaa vasta myöhemmin. Ja iho tummuu auringossa. - Vahvistettu, iloinen ja leikkisä kuin kissa Viriya Aurorasta.
  - En pidä siitä, kun vartalo on valkoinen, se näyttää liian naiselliselta. - Margarita ei teeskennellyt irvistävänsä.
  - Suklaanrusketus on nyt muotia. - Tulipaholainen murisi pantterihampaillaan. - Tämä tarkoittaa, että sinulla on rahaa mennä etelään.
  Tytöt melkein loppuivat Tšernobylin viidakon monimutkaisuuksista. Leveän väylän ranta sijaitsi lähellä. Tiheät pensaat, ulkonevat juuret, mutantti jauhobanaani leveillä lehtillään loivat kätevän suljetun asennon.
  Margarita huudahti:
  - No, tässä on Vizhnitsa edessämme.
  - Kyllä, entinen Neuvostoliiton kaupunki! Miksi Ukraina on ylpeä, siitä on tullut lähes erillinen maa Neuvostoliiton sisällä. Loppujen lopuksi olemme taistelleet heidän kanssaan vuosisatoja ! Siksi Neuvostoliitto voitti, ja nyt ukrainalaiset ovat veljiämme. - Punatukkainen Aurora levitti kätensä leveästi ja yritti lentää ylös.
  - Ja ennen kuin heillä oli venäläisiä veljiä. Jokainen lapsi tietää, että Kiova on Venäjän kaupunkien äiti. - Margarita sanoi hymyillen leveämmin. - Heitä yhdisti pyhä ortodoksinen usko ja slaavilaiset juuret. Jumala itse käski Neuvostoliiton olemaan yksi valtio. Mutta Bandera tuli ja loi bedlamin - se osoittautui sodaksi. Voitimme kuitenkin.
  - Järjestys on rakennettu perustukselle, jossa sementti on uskoa ja hiekka tahtoa! Ja tätä varten monet roistot on vangittava! - Aurora vastasi muriseen kiivaasti.
  Ei ole vaikeaa nähdä kaupunkia. Täällä oleva oja on täytetty, vallin ylittäminen ei ole ongelma. Talot ovat pääosin vanhoja, näkee viisikerroksisia rakennuksia ja stalinistisia kerrostaloja. Tytöt ovat jo käyneet moderneissa rakennuksissa. Sitten Margarita muisti:
  - Meidän täytyy viedä kahdeksantoista lasta, eikö niin?
  - Meidän kaverimme auttavat! Luomme kaupunkiin niin paniikin, etteivät he pysty seuraamaan liikkeitämme! - Paljasjalkainen Aurora ravisteli konekivääriään.
  Lumivalkoinen soturi katseli ympärilleen ja katkaisi hyttysen punkin, laski äänensä ja kysyi:
  - Entä jos hän pakenee?
  Tulipaholainen huomautti loogisesti:
  - Luotan hänen alkeelliseen ahneuteensa. Sitä paitsi kutsun tätä nyt kääpiöksi. Tuen hänen taisteluhenkeään.
  Margarita Korshunova murisi täysin älyttömällä tavalla:
  - Paras tapa tehdä tämä on hyvä isku naamaan.
  Aurora juoksi nopeasti paljain jaloin varpaillaan ja valitsi numeron painikkeilla ja sanoi äänekkäästi:
  - Oletko valmis!
  - Kyllä, mutta täällä oli sellainen sotku! - Vastauksena kuului ohutta vinkumista.
  - Älä masennu, se on paljon helpompaa ottaa se pois ovelalla. Sitä paitsi kukaan ei yllättyisi lasten poissaolosta näin myrskyisen yön jälkeen. - Ovela punatukkainen paholainen alensi hänen sävyään.
  - Olla samaa mieltä! He eivät välitä meistä enää! - Kääpiö, lastenpolkujen asiantuntija, kehräsi.
  - Odota meitä, tapahtuipa mitä tahansa! Ehkä voimme lisätä vielä viisi prosenttia. - Aurora sanoi vihjailevasti.
  Viimeisillä sanoilla oli maaginen vaikutus. Tyhmä rosvo kehräsi:
  - Odotan, vaikka maailmanloppu olisi tulossa!
  Cool Aurora nosti ja laski ironisesti pitkiä ripsiään ja ajatteli: "Jotenkin tämä muistuttaa minua Juudasta, joka odotti haapapaalua."
  "No, nyt me voitamme amerikkalaiset ja heidän kätyrinsä", vihreäsilmäinen Aurora sanoi päättäväisesti.
  - Tiedätkö mitä en voi antaa Amerikalle anteeksi? - Galina puristi nyrkkinsä.
  - Mitä? - Punakarhukomsomolilainen yllättyi.
  - Meidän ja Japanin kaupunkien pommitukset! Tämä on barbarismia! - Kirjoitin jopa runoutta! - Margarita ravisteli kranaattia ja niin vihaisesti, että koko parvi karvaisia mutanttihyönteisiä putosi alas.
  Aurora hyppäsi ylös ja iloitsi:
  - Lauletaan! Tämä on mielenkiintoista.
  Ja Korshunova laulaa, hänen äänensä, kuten aina, on korkeampi kuin Himalajan ylistys;
  Isänmaan tähden antoi Herra,
  Usko minua, hän on säteilevämpi kuin aurinko!
  Olet minun, tämä maa, josta tulet -
  Tiedä sinusta, että sydämeni sykkii surusta!
  
  Teissä olemme komsomolin jäseniä kuin kotkat,
  Tuhoamme fasistit ja lakaisimme romut pois!
  Pystyimme jopa Jupiterilla
  Kasvata mahdottoman paratiisin hedelmiä!
  
  Venus on rakkauden paikka,
  Marsissa soturin tunne on korkein!
  Katkaise pahan ja epäilyksen kahleet,
  Loppujen lopuksi Kaikkivaltias haluaa tehdä parasta kaikille!
  
  Voitetaan kosminen paine,
  Otetaan leuka kiinni vahvalla koukulla!
  Maailman voima murskaa vihollisen,
  Ja Junkers ammuttiin alas tavallisella lapsen jousella!
  
  On vain yksi skenaario - ota se ja voita,
  Emme voi tietää muita tuloksia!
  Ja älä repi valtakunnan susia,
  Saat sotilaalta pistimen kasvoihin!
  
  Mutta pistin ei tee sinulle mitään hyvää,
  Lisäämme dynamiittia!
  Niin nopea lento
  Kun proletaari iski vasaraan!
  
  Seuraava liike menee ohi kuin hurrikaani,
  Ja loppupelistä tulee voittoisa matti!
  Loppujen lopuksi raivomme on hullu tulivuori,
  Kosto paskialle, kauhea kissa!
  
  Puristimme pihdit Berliiniin,
  Pariisi on vapaa Venäjän lipun alla!
  Olemme isänmaan tyttäriä ja poikia,
  Kun juhlimme, nautimme hunajaa!
  
  Foggy Albion on nyt kuin veli,
  New York tuli ulos kuin piirakka lautasella!
  Punainen, helakanpunainen unikonvärinen lippumme,
  Sen alla kaikki ihmiset ovat onnellisia vapaudesta!
  . LUKU nro 12.
  Oleg Rybachenkolla oli myös unelma, joka ei ollut edes yksinkertainen, mutta upea. On kuin hän ja Dima jatkaisivat sotilasuraansa;
  He kaksi ilmoittautuivat vapaaehtoisiksi riivatun Fuhrerin muodostamaan lasten SS-divisioonaan. Näyttää siltä, että tässä todellisuudessa Hitler on vihdoin tullut hulluksi. Totta, toisaalta hänellä oli tarpeeksi varovaisuutta olla aloittamatta toivotonta sotaa Neuvostoliiton kanssa.
  Toisaalta, miksi poika ei saisi sotilaskoulutusta? Miksi heidän pitäisi imettää ja paistatella kuin barchukit?
  Oleg Rybachenko ja Dmitry lensivät yhdessä muiden junioripataljoonan tyyppien kanssa Afrikkaan. Saksalaiseen kuusimoottoriseen kulkuneuvoon mahtui jopa kaksisataa aseistettua laskuvarjovarjomiesta. Mutta siellä oli kokonainen kolmensadan Hitler Jugentin nuoremman lajin taistelijan pataljoona. Kolmesataa, noin 12-vuotiasta poikaa näytti olevan vielä hyvin juokseva, mutta todellisuudessa he olivat erityisen valikoituja poikia, jotka olivat saaneet jo melkoisen sotilaskoulutuksen.
  Fuhrer halusi mahdollisimman monen teini-ikäisen osallistuvan sotaan. Afrikassa Britannian pääjoukot on jo voitettu, vaikka Sudanissa on edelleen vahvoja varuskuntia. Totta, siirtomaajoukot eivät ole täysin luotettavia, ja tarkasti ottaen brittiyksiköt ovat. He eivät ole aivan englantilaisia. He eivät ole niin hyvin aseistettuja, varsinkaan panssarivaunuilla, yrittävät siirtää varusteita metropolin poikki. Siksi suurten tappioiden riski pojille on minimaalinen. Sen odotetaan olevan tavallisten taktisten harjoitusten tasolla ja nuorempi sukupolvi saa kokemusta sodasta.
  Oleg Rybachenko ja Dmitry puhuvat sujuvasti saksaa (väitettyä vihollista) sekä englantia, espanjaa ja ranskaa. Heidän koulunsa on myös eliittiä ja neuvostolasten pitäisi teoriassa olla älykkäimpiä.
  Saksalainen poika, ilmeisesti yksi johtajista, pitkä ja lihaksikas Hans Feuer kätteli ja sanoi rehellisesti:
  - Emme odottaneet, että venäläiset voivat olla niin vahvoja ja älykkäitä. Höyryä esimerkiksi meille kuin ensiluokkaiset saksalaiset!
  Oleg Rybachenko huomautti vaatimattomasti:
  - Mikä siinä on niin yllättävää? Ehkä meidän on taisteltava, mutta jos menet tiedustelulle etkä osaa saksaa, kuinka paljon tietoa keräät?
  Hans suostui:
  - Se on totta! Mutta yleensä meille opetettiin, että olette venäläisiä ali-ihmisiä. Slaavit ovat siirtymävaihe apinan ja ihmisen välillä. Eli älyllisen kehityksen kannalta venäläinen on hieman korkeampi kuin kotieläin.
  Dmitry puristi nyrkkinsä vihaisesti:
  - Kyllä, voin lyödä sinua sellaisista sanoista.
  Hans vastasi rohkeasti ja puristi nyrkkiään:
  - Vain aseen valinta on minun. Käsineillä olet puolimaailman mestari, mutta entä kaksintaistelu nunchuckien kanssa?
  Dmitry oli yllättynyt:
  - Ja mikä se on?
  Saksan eliittipoika halusi vastata ja esitellä eruditionsa, mutta Oleg Rybachenko voitti hänet siihen:
  - Tämä on maataloustyökalu, jota käytetään lyhteiden lyömiseen Kiinassa. Mongolitataarit kielsivät kiinalaisia kantamasta aseita, joten he muuttivat tästä vaarattomalta vaikuttavasta laitteesta tappavan seuran. Kokonainen nunchuck-taistelujärjestelmä kehitettiin. Sitten japanilaiset omaksuivat sen 1800-luvun lopulla. Luultavasti se tuli heiltä SS-joukoille.
  Hans vastusti:
  - Ei varmasti sillä tavalla. Suuri Fuhrer kutsui kymmenen vuotta sitten useita guruja Kiinasta ja määräsi, että Kolmannen valtakunnan käsitaistelukoulusta tulee maailman edistynein. Ei pidä ajatella, että me saksalaiset, ylivoimainen kansakunta, emme halua oppia mitään muilta kansoilta. Saksalainen sotakoulumme vaatii inhimillisen tekijän maksimaalista huomioimista.
  Dmitry nyökkäsi energisesti vahvistaen ajatuksen:
  - Ja myös Neuvostoliiton. Stalin sanoi - tekniikka jälleenrakennuksen aikana ratkaisee kaiken! Ja sitten toisessa viisivuotissuunnitelmassa hän kehitti idean - henkilöstö päättää kaikesta!
  Oleg Rybachenko sanoi jotain muuta täällä:
  - Täytyy sanoa, että kaikki ei mene hyvin inhimillisen tekijän kanssa. Esimerkiksi sotilaiden teknisen koulutuksen taso Neuvostoliitossa on jäljessä. Mutta kaiken kaikkiaan olemme huipulla!
  Hans ehdotti:
  - Haluaisitko pelata Hitler Hashia?
  Neuvostoliiton pojat hämmästyivät:
  - Ja mikä se on?
  Hans nyökkäsi:
  - Suuren Fuhrerin viimeinen keksintö. Kuten shakki, jota ei pelaa kaksi, vaan neljä ihmistä, kaksi kahden vastaan. Mutta yhdellä neljänsadan solun taululla. Siinä on tankkeja, itseliikkuvia aseita ja taistelulaivoja. Kussakin on neljäkymmentä numeroa ja yhteensä satakuusikymmentä. Jotkut liikkuvat kuin shakki, toiset liikkuvat täysin eri tavalla. Plus muita innovaatioita... Esimerkiksi panssarivaunu ja taistelulaiva voivat ampua alas vain panssarivaunuja, itseliikkuvia aseita ja Linkkejä sekä jalkaväkeä joko yhdessä tai jos he saavuttavat tietyn linjan ja vahvistavat aseitaan. Yleisesti ottaen peli on hyvin monimutkainen, ei ollenkaan samanlainen kuin shakki.
  - Näytä hänelle. - Oleg Rybachenko kysyi.
  Hans otti repustaan taittolaudan. Se oli saranoitu ja melko kompakti. Figuurit on magnetoitu. Jokaisessa neljäkymmentä identtistä. Lauta itsessään on melko konservatiivinen, suorakulmio. Säännöt ovat mielenkiintoisia, erityisesti melkein kaikki hahmot osuvat eri tavalla kuin ne liikkuvat, paitsi tankit. He voivat sekä lyödä että kävellä otolla.
  Kuten arvata saattaa, vahvin hahmo on taistelulaiva ja heikoin kevytjalkaväki. Mukana oli myös itseliikkuvia aseita ja mielenkiintoista kyllä lentokoneita, yksi kerrallaan, mutta myös hyökkäyslentokoneita, hävittäjiä, pommikoneita ja vesilentokoneita. Taistelulaivojen lisäksi on myös hävittäjiä. Jalkaväki on myös erilainen, koneistettu, yksinkertainen ja ratsuväki. Eli sääntöjen ymmärtäminen ei ole helppoa. Oleg Rybachenko huomautti heti:
  - Ei, tämä peli ei voi voittaa shakkia suosiossa. Vaikeustaso on aivan listan ulkopuolella!
  Hans suostui:
  - Kyllä, täällä ei tule olemaan helppoa kehittää strategiaa. Etkä osaa kirjoittaa älykkäitä kirjoja. Mutta tämä on nimenomaan arjalaisia varten!
  Dmitri suostui:
  - Kyllä arjalaisille! Pelataan!
  Oleg Rybachenko varoitti:
  - Siitä tulee vähän iloa!
  Hans kutsui toisen pojan ja muodostettuaan parin alkoi pelata poikia vastaan. valitsin ruskean. Oleg ja Danka ovat luonnostaan punaisia!
  Peli ei todellakaan ollut aluksi jännittävä, mutta sitten pojat lähtivät mukaan. Syntymänä strategina Oleg Rybachenko tarttui aloitteeseen ja alkoi työntää vihollisia reunoista. Fuhrerin pelissä ei yleensä ollut kuningasta, ja päämajaa voitiin siirtää menettämättä siirtoa.
  Mutta pojat eivät saaneet leikkiä. Hälytys soi...
  - Ilmahyökkäys!
  Pojat ryntäsivät heti ikkunoihin. Vaikka ikkunat olivat kapeita, niistä ei näkynyt kovin hyvin, ja siellä oli jopa ruuhkaa.
  Laskeutuvat koneet lensivät saattueessa, ja tietysti hyvin aseistettujen hävittäjien seurassa.
  Englantilaisia ei ollut enempää kuin tusina. Spitfiret näkivät, että useammat saksalaiset avasivat tulen konekivääreillä yrittäen osua niihin kaukaa. Mutta he saivat itse vastauksen. Kolme Royal Air Force -lentokonetta alkoi savuta ja loput pakenivat.
  Pojat viheltelivät äänekkäästi, mutta kukaan ei vannonut - kurinalaisuutta. Mutta he polkivat saappaita ja tekivät sarjan suolaisia vitsejä.
  Kuljetus ei tietenkään voi jahtaa hävittäjiä, nopeusero on suuruusluokkaa, joten poikien piti rauhoittua ja palata työhönsä. Jotkut jopa alkoivat tehdä punnerruksia, toiset tekivät vatsalihaksia.
  Oleg Rybachenko innostui kuitenkin niin paljon, että hän alkoi laulaa äänellä, joka kykeni karkottamaan paitsi kuninkaan myös valehtelijoiden keisarin (Hitler!);
  Lennämme kovaan, kuolevaiseen taisteluun,
  Pioneerit ovat kommunismin lapsia!
  Herramme Svarog on aina kanssani,
  Murskataan revansismin perusteet!
  
  Meillä on rohkeutta ja intoa,
  Jokainen kone voidaan koota!
  Natseja odottaa raivoisa tappio,
  Älä puhu hölynpölyä, Fritz!
  
  Wehrmachtia pahoinpideltiin Moskovan lähellä.
  Osoitimme huikean rohkeutemme!
  Liukas loinen murskattiin,
  Voitimme, laskemme sen suoraan!
  
  Mitä Fritz voi tehdä seuraavaksi?
  Vain tassut ylös - luovuta nopeasti!
  Ja Adolfin kurkkuun - terävä spits,
  Anna aasin pelata klovnin roolia!
  
  Meidän tehtävämme on soittaa voitontorvea,
  Punaiset legioonat kokoon!
  Ja leikkaa armottomasti hyökkääjän pää,
  Ainakin he tulivat etupuolelle suoraan koulusta!
  
  Voitimme paskiaisia kuin olisimme syntyneet Marsista,
  Ja kaikkialla Krautit kerjäävät armoa!
  Olemme suuren poikia, jossa kaikki maat ovat tasa-arvoisia -
  Hyväksytään marssi kasvokuvakkeesta!
  
  Hitler ajatteli ottaa maapallomme haltuunsa,
  Ja nyt hänellä on kyhmy otsatukkansa alla!
  Loppujen lopuksi saksalaiset halusivat muuttaa kaikki peliksi,
  Ja yksinkertainen poika laski ne maahan!
  
  Mitä tapahtui "Tigerille" - hän meni metalliin,
  Siitä teemme samovaareja makean teen kera!
  Krautit saivat sen - jyrkkä tappio sarvissa,
  Olemme Berliinissä säteilevässä, lämpimässä toukokuussa!
  
  Ja Adolf sai silmukan solmion sijaan,
  Hän kiristi vihollisensa-teloittajansa kaulaa!
  Kova rangaistus koitui hänen synneistään,
  Ja nyt tallaan Saksaa tankeilla!
  
  Suuri Stalin itse palkitsi komsomolin jäsenen,
  Hän antoi käskyn - "Voiton" iso tähti!
  Kuinka paljon voimaa olemme antaneet Pyhälle Isänmaalle,
  Kuinka isoisämme iloitsevat seuraavassa maailmassa!
  Se on outoa, mutta häntä taputettiin villisti niin levottomasta kappaleesta - kaikki täällä ovat tulleet täysin hulluiksi, vai mitä?
  Kun Oleg Rybachenko lopetti laulamisen, uni keskeytettiin, ja heidät herätettiin uudelleen, tällä kertaa ei aivan tavallisimmalla tavalla, mutta heidät otettiin ja kastettiin kylmällä vedellä. Sen jälkeen taas nämä ketjut tekivät minulle kauheita hankauksia käsivarsissani ja pylvään ohittaminen... He eivät antaneet minulle edes aamiaista! Pyöristää! Aivan oikein, saksalaiset pysyivät paikoillaan ja vangit liikkuivat hitaasti kehätietä pitkin. Mikä tämän pointti on, ei ole selvää. Asfaltilla ja kivillä päällystetty tie. Muutaman tunnin kuluttua paljaat kantapääni alkoivat polttaa ja kutittaa rajusti. Monilla tytöillä alkoi vuotaa verta.
  Sitten, vaikka iltaan oli vielä kaukana, he ajoivat hänet takaisin ilman seremoniaa ja irrottivat hänet kiireesti ja käskivät hänet makuulle.
  Oleg Rybachenko ja muut tytöt tottelivat kiireesti. Ja vaikka en tekisi mieli nukkua ollenkaan, unen ja näkyjen jumalan Hypnoosin syleily (jonka Kaikkivaltias Zeus itse pakotti sulkemaan silmänsä!) tuli yllättäen ja väistämättä.
  Ja taas pojat ovat pioneereja kunniallisessa asepalveluksessa, vaikka kyseessä olisikin jonkun muun armeija;
  Jungfolk-taistelijoista, kolmesataakaksitoistavuotiaista pojista koostuva pataljoona rakennettiin uudelleen paikan päällä ja siirrettiin edelleen etelään. Aluksi pojat ajettiin pari kilometriä autoilla, mutta sitten johto ilmeisesti muutti mielensä ja päätti antaa pojille selviytymiskilpailun.
  Pojat pakotettiin riisuutumaan, jätettiin vain sotilashousuihin, ja niinpä melkein alasti ja paljain jaloin reput hartioillaan ja juoksivat etelään.
  Tietenkin he saivat levittää itsensä uudella, varsin tehokkaalla aurinkosuojalla, eikä reitti kulkenut aavikon halki, vaan pehmeämmän ja ei niin kuuman ruohon läpi, koska se kulki Niilijokea pitkin ja syvän lähteen ympärillä, ruoho ja puut kasvoivat, mutta silti testi oli vaikein. Koska meidän piti paeta, villiin Afrikan heinäkuun helteisiin ja jopa konepistoolilla, samoin kuin reput tarvikkeineen.
  Tietysti erikoispataljoonassa oli poikia, jotka edustivat Saksan kansan väriä ja joilla oli kunnollinen fyysinen koulutus, mutta silti.
  Nuoret soturit asetettiin riviin, ja heidän komentajansa, heidän kaltainen kakara, vaikkakin melko pitkä, Apollon lihaksilla, määräsi:
  - No, veli! Tiedän, että se tulee olemaan sinulle vaikeaa, mutta velvollisuus on velvollisuus! Meidän on ajettava viisikymmentäkahdeksan kilometriä iltaan mennessä! Se on käsky.
  Oleg Rybachenko totesi:
  - Hmm joo! Sana tämä järjestys kuulostaa loitsulta! Et voi sivuuttaa häntä.
  Dimka huomautti:
  - Olen valmis lyömään vetoa, että emme täytä sitä!
  Hans Feuer vastusti:
  - Meidän on täytettävä se, koska olemme arjalaisia! Ja te venäläiset olette myös arjalaisia, jos ilmoittaututte parhaaseen Jungfolk-pataljoonaan.
  Selässäni oleva reppu ammusten, veden ja ruoka-aineineen painaa kahdeksantoista kiloa sekä kolme kiloa painava konepistooli. Kaksikymmentäyksi kiloa on kovaa aikuisellekin, jos kävelee pitkään ja sitten juoksee, ja jopa paahtavan auringon alla.
  Oleg Rybachenko hieroi jalkaansa ruohoon. Pojat olivat innostuneita päästä eroon kengistä, nahkasaappaissa (nahka on kyllä keinotekoinen, mutta ei silti mikään kirzach) täällä on vaikea juosta. Tennarit tai tenniskengät olisivat olleet parempia, mutta Saksan sodan olosuhteissa tämä on luksusta, ja he päättivät olla pilaamatta poikia.
  Käsky kuului, ja Jungfolkin soturit alkoivat juosta yrittäen samalla säilyttää muodostelman vaikutelman.
  Raikas tuuli puhalsi Niililtä ja puhalsi miellyttävästi poikasotureiden alastomia, lihaksikkaita vartaloja. Ne muistuttivat jossain määrin teini-ikäisiä titaaneja, jotka olivat valmiita hyökkäämään taivaalle. He juoksivat hengittäen tasaisesti, melkein jalka jalkaan. Edessä olivat pisimmät ja tietysti pitkä Dimka, vaikka kuusi poikaa, komentaja mukaan lukien, oli häntä pitempi. Oleg Rybachenko, joka oli vain hieman standardin yläpuolella, hänen yksitoistavuotiaan pituutensa (toisin kuin todellisuudessa, jossa hän seurasi sankarillisesti rakennettuja esi-isiään!) joutui kiirehtimään, melkein aivan lopussa. Totta, tässä oli etu: oli vähemmän mahdollisuuksia murskata kantapäät tai saada potkua istumapaikan alle. Hän on nuorin täällä, mutta ei tietenkään heikoin tai varsinkin tyhmin.
  Kuorma on havaittavissa, mutta silti hyväksyttävä, ja kaikilla on kokemusta kuorman kanssa juoksemisesta. Jopa suurella painolla, kun he kantoivat esimerkiksi kumppania harteillaan.
  Paljaiden jalkojen alla ne ajoittain rypistyvät tai halkeilevat murtuneiksi palmunoksiksi tai käpyiksi, ja välillä on piikikäs kasveja, joita pojat yrittävät kiertää. Ruoho lämmitetään, usein kuivaa, mutta ei tietenkään pala kuin aavikon hiekka. Yleensä on edelleen mahdollista elää, mutta aurinko nousee ja lisää lämpöä.
  Pitkä Hans, suunnilleen yhtä pitkä kuin Dmitry, he juoksevat rinta rinnan. Saksalainen soturipoika kysyy nuorelta Neuvostoliiton taistelijalta:
  - No, nyt olet sodassa! En tietenkään ole vielä haistanut ruutia, mutta meillä on kaikki edessämme. Tunnetko yhtään jännitystä?
  Dmitri vastasi rehellisesti:
  - Ei vielä! - Ja hän lisäsi kääntäen päätään uudelleen. - Myönnän, rehellisesti ei!
  Hans tuhahti halveksivasti:
  - Kyllä minä olen! Rehellisesti sanottuna kyllä! No, kuka minun ikäisistäni pojista voi laillisesti mennä sotaan. Taistele, ammu, tapa, räjäyttää, vangitu. Loppujen lopuksi tämä on romantiikkaa. Sinä ja Olezhka halusitte myös tuntea olevansa eläviä sotureita, päästä eroon rutiineista!
  Dimka vastusti päättäväisesti:
  - Elämämme ei ole rutiinia. Yleensä edelläkävijänä, jopa johtajana ja urheilijana oleminen on erittäin mielenkiintoista.
  - Joten miksi olet rekisteröitynyt meille? Etkö pelkää tulla tapetuksi tai vammautuksi? - Hans vitsaili sarkastisesti.
  Dimka, lempinimeltään Ilja Muromets, puhalsi:
  "Siksi liityin mukaan osoittaakseni, että venäläiset eivät voi taistella huonommin kuin saksalaiset." Muuten koko maailma kirjoittaa ja puhuu voitoistasi...
  Hans naurahti:
  - No kyllä! Voitoistamme, kunniasta koko universumissa. - Pitkä soturipoika puhalsi ylpeänä leveää rintaansa. - Ja te venäläiset tuskin pystytte irrottamaan pientä Suomen armeijaa. Sinulla ei ole mitään kehuttavaa!
  Dmitry, loukkaantunut, tuskin hillitsemättä itseään ollakseen käyttämättä nyrkkiään, vastusti:
  - Meillä on myös Khalkhin Gol!
  Hans tuhahti halveksivasti:
  - Pieni kahakka jossain Aasiassa. Ja kaverimme ovat jo valloittaneet Euroopan ja melkein koko Afrikan ja Aasian. Ja otamme Venäjän haltuumme, se on meille kakku!
  Dmitri välähti vihaisesti silmiään:
  - Älä tartu siihen, kätesi ovat lyhyet!
  Hans nauroi:
  - Kuinka pakotimme sinut allekirjoittamaan Brestin rauhansopimuksen? Annoit meille maat Dnepriin asti, kolme kertaa enemmän pistimiä ja miekkoja. Mitä voidaan sanoa venäläisestä sotilaana tässä tapauksessa?
  Dimka ryhmittyi, hän aikoi lyödä Hansia kuonoon, ja tietäen hänen vahvuutensa "puolimaailman" mestarina hän olisi luultavasti tyrmännyt röyhkeän saksalaisen pojan, mutta... En halunnut murtaa sitä. muodostumista ja aloita taistelu. Eikä ole hyvä käyttää nyrkkejä keskustelun aikana. Lukuun ottamatta tätä tapausta, hän todennäköisesti pidätetään, eikä hänellä ole aikaa osoittaa, että venäläiset taistelevat huonommin kuin saksalaiset. Siksi Dmitry vastusti rauhallisesti:
  - Me venäläiset voitimme sinut Fredrik II:n alaisuudessa ja valtasimme jopa Berliinin. Ja kun Napoleon Suuri komensi sinua, puolet hänen armeijastaan oli saksalaisia, ja ensimmäisessä maailmansodassa tapahtui Brusilovin läpimurto. Etkä ottanut Pariisia, koska joukkomme melkein valloittivat Königsbergin.
  Hans löysi melko painavan vasta-argumentin:
  - Mutta kaikesta huolimatta, viimeisissä taisteluissa kanssamme voitit! Ja ihminen ja kansakunta tuomitaan ennen kaikkea viimeisten tekojensa perusteella!
  Dmitry vastusti aivan kohtuudella:
  - Tsaarin aikana meillä oli takapajuinen teollisuus, erityisesti sotilasteknisellä alalla. Ja nyt olemme kehittäneet vakavan teollisuuden. Näit esimerkiksi KV-2-tankin. Se on varustettu 152 mm haupitsilla. Onko teillä saksalaisilla mitään sellaista?
  Hans naurahti:
  - Ranskalaisilla oli S-2-tankeissa myös haubitseja, joiden kaliiperi oli 155 millimetriä, mutta se ei estänyt meitä kukistamasta kahluualtaita, joiden varusteet olivat heikommat kuin nyt. Wehrmachtin tärkein vahvuus on inhimillisen tekijän ylivoima!
  Dmitry irvisteli kasvonsa tasaisen rusketuksen kera:
  - Miksi arvelet, että sinulla on etulyöntiasema meihin verrattuna, jos sinusta tuli "puolimaailman" mestari? Ja voitat parhaat kaverisi?
  Hans sanoi melko järkevästi:
  - Poikkeukset joskus vain vahvistavat säännöt. Tai pikemminkin melkein aina! Jos nyt ei oteta yksittäisiä ilmiöitä, vaan sotilaallisen koulutuksen tasoa kokonaisuutena, niin tässä...
  Dmitry suuttui:
  - Et tiedä minkä tasoinen taisteluharjoittelu meillä on ja miten harjoitukset suoritetaan Neuvostoliiton armeijassa. Eli turha spekuloida!
  Hans huomautti loogisesti:
  - Espanjassa käytiin kilpailu Neuvostoliiton sotakoulun, opin ja saksalaisen välillä. Testasimme varusteemme ja aseemme. Tuloksena on voitto sotakoulullemme ja strategiselle taiteellemme sekä Francon hallinnon lujittaminen. Joten taistelimme jo kaverisi kanssa ja voitimme!
  Dmitry-Muromets huomautti surullisesti:
  - Teillä oli paljon enemmän joukkoja kuin meillä! Otit vain määrän!
  - En sanoisi niin. - Hans laski päänsä ja vaikeni, ensimmäiset väsymyksen merkit alkoivat ilmaantua ja puhuminen vaikeutui.
  Pahinta on tietysti lämpö. Aurinko lähestyi väistämättä zeniittiään. Kenelläkään pojista ei ollut tapana siihen. Saksa ja Venäjä ovat pohjoismaita, ja kesällä ne nousevat harvoin yli kolmenkymmenen asteen. Ja tämä on Afrikka heinäkuussa, ja tuulta on lakannut puhaltamasta Niililtä.
  Poikien paljaat jalat alkoivat pistää yhä enemmän kuivasta ruohosta, ja sitten se yhtäkkiä loppui, ja koko kilometri oli polttavan soran peitossa. Se oli erittäin tuskallista, ja jotkut vähemmän hillittyistä pojista kiljuivat. Hiki tippui heistä ja sihisi kuumalle soralle.
  Oleg Rybachenko ja Dmitry sekä useimmat muut spartalaisessa hengessä kasvatetut pojat yrittivät hymyillä ja olla näyttämättä kärsimyksiään. He ajattelivat jotain muuta. Joten Oleg Rybachenko kuvitteli, että hänen paljaita jalkojaan nuolevat liekit telineessä, ja he halusivat siepata häneltä tärkeän valtiosalaisuuden. Ja hänen on kestettävä se eikä näytettävä olevansa loukkaantunut tai peloissaan. Lisäksi pojat kasvoivat ankarissa olosuhteissa ja heidän kantapäänsä eivät olleet niin hemmoteltuja, runoilija ja musta sora, vaikka se palasi, mutta ei niin paljon, että karkea iho irtosi.
  Pian seurasi lämpöhalvauksia. Melkein samanaikaisesti useat ylikuumentuneet pojat pyörtyivät ja heidät jouduttiin nostamaan kevyillä, kokoontaitetuilla paareilla.
  Oleg Rybachenko totesi itselleen, että saksalaisilla on yleensä hyvät varusteet. Onko mahdollista, että puna-armeijasta löytyy duralumiinista valmistettu laite haavoittuneiden kantamiseen, joka voidaan helposti piilottaa reppuun.
  Mutta juokseminen ylimääräisellä kuormalla käsissäsi on vaikeampaa, ja paljaat kantapäät palavat intensiivisemmin paineen noustessa. Joten tavallaan he ovat vapaaehtois-pakollisessa helvetissä. Oleg Rybachenko jopa ajatteli: kuinka hänen toverinsa reagoisivat sellaiseen kokeeseen, he kaikki selviäisivät.
  Leveät kuuman, mustuneen soran raidat yhdistettiin pistävään, kuivuneeseen ruohoon. Lisäksi komentaja johti vähitellen pojat pois Niililtä, ilmeisesti välttääkseen pääsyn Egyptin asutuille alueille.
  Taas jotkut pojat alkoivat romahtaa, ja auringonpaisun uupumat tai järkyttyneet pojat peittivät päänsä vedellä kostutetulla rievulla ja asetettiin paarille. Jotkut aiemmin kevyen lakon kärsineistä asettuivat jonoon ja jatkoivat juoksemista.
  Mutta nuorten poikien voima oli hiipumassa, ja melkein puolet oli poissa toiminnasta.
  Lopulta komentaja, myös melko väsynyt, sanoi:
  - Käsken kaikkia lepäämään! Olemme saavuttaneet rajan! Peitä itsesi aurinkovarjoilla, juo vettä etikalla ja suklaalla. Sen jälkeen teet hengitysharjoituksia makuulla!
  Soturipojat huudahtivat heikolla kuorolla:
  - Olemme valmiita täyttämään kaikki tilaukset!
  Aurinkosuojasta huolimatta vauvan iho oli punainen ja raaka. Oli epämiellyttävää maata piikkuvalla kuivalla ruoholla, joten pojat laittoivat sellofaania alle.
  Dmitry ja Oleg Rybachenko asettuivat vierekkäin samassa teltassa. Pojat näyttivät hieman kuivuneilta ja heidän ihonsa tummuneen. Paljaat jalat polttivat ja kutisivat pahasti, jouduin nostamaan jalkoja ylös, jotta veri valuisi pois ja se helpotti ainakin hieman.
  Dmitry huomautti:
  - Tiesimme, että sota ei ole hunajaa, mutta ei samassa määrin!
  Oleg Rybachenko lupasi synkästi:
  - Nämä ovat vain kukkia. Kun näet verta ja katsot ensimmäistä ruumistasi, ymmärrät, että kaikki tämä kuumalla pinnalla juokseminen ei ole mitään!
  Dmitry imi vatsaansa ja sanoi:
  - Kirjoissa tietysti kirjoitetaan siitä, miltä tuntuu, kun tappaa ihmisen ensimmäistä kertaa. Vaikka se olisi paha ihminen ja vihollisesi, valmis vuodattamaan sisunsa. Mutta silti tämä...
  Oleg Rybachenko totesi:
  - Boussenardin kirjassa "Kapteeni Daredevil" oli myös kokonainen pataljoona tikkuja, jotka taistelivat brittejä vastaan. Muistuttaa meitä jostain. Mutta siellä psykologian ongelmaa, he sanovat, millaista on tappaa ihminen, käsitellään vain kerran lyhyesti, kun luoti niitti vahingossa nuoren rumpalin. Ja yleensä asenne kuolemaan on melko kevytmielistä. Näyttää siltä, että se ei ole edes sota, vaan loma!
  Dmitry vastusti loogisesti:
  - Tämä on kirja lapsille ja nuorille; joiden mielestä on tylsää lukea psykologisista kokemuksista. Ja loppu on jo huono, melkein koko imureiden pataljoona kuoli, eikä jatkoa koskaan kirjoitettu!
  Oleg Rybachenko sanoi syvällä aidon surun ilmauksella:
  - Mutta tämä on sellainen kirja, että kadut kuinka nopeasti se päättyi. Mutta paljon useammin se tapahtuu päinvastoin, että kirjaimellisesti kärsit yrittäen voittaa tämän tai tuon työn!
  - Jos sinulla on Leo Tolstoin romaani "Sota ja rauha", niin Olezhek on epäilemättä oikeassa! - Dmitri suostui.
  Nuori kumppani vastusti:
  - Kirjassa "Sota ja rauha" on juonittelua, useita juonilinjoja ja yksityiskohtaisia hahmoja. Ei, hän ei ole nukke. Ei missään nimessä tylsää! Vaikka mielenkiintoisimmat asiat tulevat tietysti alussa.
  Dmitri suostui:
  - Kyllä, niin... Monet kirjoittajat tekevät syntiä hitaalla juonella, kun ennen mielenkiintoisimman toiminnan alkamista onnistut heittämään pois näennäisen tylsän kirjan.
  Sallittuaan poikien odottaa auringon huippua, iloinen komentaja Wolf Stich, hyvin lihaksikas, noin neljätoista vuotias poika. Naama on kaunis, mutta tiukka, lapsellinen ja aikuinen yhtä aikaa. Wolf itse on edelleen Jungfolkista, mutta hänen komentoperiaatteensa on: nuorten tulee johtaa nuoria. Ja se, että Shtikhillä ei ole kokemusta ja että häntä pidetään lapsena, ei häiritse ketään. Pääasia on, että hän on arjalainen ja komentaa arjalaisia, mikä tarkoittaa, että hän pystyy tekemään mahdottoman tavallisille ihmisille. Ja mitä? He tekevät sen!
  Taas juosta, unohtaa kivut, väsymys, jopa häpeävät pojat (sellaista on kasvatus!), muistella äitiä, isää tai ajatella jotain hellästi. Silloin kyky kestää kärsimystä ja itse koettelemus on suuri siunaus.
  Nuoret soturit juoksevat ajattelematta tottelemattomuutta, ja jos he haluavat jotain, se on taistelu!
  Kuumuus on edelleen kovaa, ja taas pojat juoksevat ulos piikkuvalle kuumalle soralle. Eikä hän edes näe loppua näkyvissä. Kivusta tulee sietämätöntä, ja monet nuoret soturit eivät voi enää pidätellä tuskan huokauksiaan.
  Sitten Oleg Rybachenko alkoi laulaa lennossa säveltämäänsä laulua, todellista marssia;
  Neuvostoliiton isänmaan kunnia on suuri -
  Uskon, että olemme tämän kunnian arvoisia!
  Voittakaamme julma vihollinen taistelussa,
  Venäläisen, säteilevän Voiman tähden!
  
  Mikä siellä isänmaassa laulaa,
  Rehellisen, avojaloin pioneerin sydämessä!
  Kiirehdimme lentoon kuin lintu,
  Kuinka pyhä uskomme onkaan tullut!
  
  Automaattinen, usko minua, isoveli,
  Ja kranaatit eivät ole ylimääräinen kuorma ollenkaan!
  Jos olet rohkea, niin tulos on
  Se tulee olemaan huolimatta siitä, että olet poika!
  
  Pioneeri on itsepäinen ja ankara...
  Mutta Jumala valaisee meidät hymyillen!
  Maailmassa on monia pahoja ässää, valitettavasti,
  Että he haluavat pilata paikan taivaassa!
  
  Fasistinen sakaali kurottaa meidät,
  Hän haluaa repäistä sydämen lapselta!
  Ja hänen sioillaan on taskuleimattu virne,
  Anna hänen saada kova isku naamaan!
  
  Tiger tankit ovat "saappaat"
  Kömpelö - hirveän kulmikas!
  Ja älä pakene heitä, ritari,
  No, parempi valmistaa kranaatteja!
  
  Luomme tällaisen maailman, usko minua,
  Missä miljoonat ovat onnellisia!
  Petopeto törmää luolaan,
  Me tuhoamme ilkeät legioonat!
  
  Mikä siellä isänmaassa laulaa,
  Ja hän tuhoaa kaikki fasistit hyvin kuuluisasti...
  Purista ritarin sädepistoolia tiukemmin...
  Ja niin, että planeetalta tulee rauhallinen ja hiljainen!
  
  
  
  
  Punainen lippu loistaa,
  Se sisältää Pyhän Jeesuksen nimen!
  Läpäise Pioneer-koe arvolla A -
  Jotta Venäjäsi voi olla kuuluisa!
  
  Mutta tentti ei ole taululla -
  Hänet on luovutettava haudoista!
  Harmaat hiukset ryntäävät pojan viskiin,
  Ystävä kuoli - suru on nyt haudassa!
  
  Mikä vitun sota,
  Hän ei edes ansaitse tulla kutsutuksi pedoksi!
  Ja lauma ei tiedä kuinka pidätellä,
  Adolf on ainakin joskus hauskempi kuin pelle!
  
  Tiedätkö, meidän ei pitäisi perääntyä,
  Pioneereille pelko on ikuisesti vieras!
  Olemme lojaaleja ystäviä,
  Ja moraalisesti uskon ei rampa!
  
  Päätetään loistava marssi Berliinissä,
  Usko minua, me osasimme aina taistella!
  Ja yhtäkkiä saimme jyrkän hengen,
  RPK:n kantaminen repussa juoksun aikana!
  Oleg Rybachenko viimeisteli leikkisän ja rohkean kappaleen, ja saksalaiset pojat hyväksyivät tämän vihellyksellä ja naurulla. Ikään kuin he eivät olisi edes huomanneet, että heidän kehuttu Fuhrerinsa oli peitetty tahralla päästä varpaisiin!
  Juoksemisesta tuli hauskempaa, energiaa tuli lisää... Ja pian sora loppui ja alkoi ilmestyä pehmeää ruohoa, josta tuli ilo rohkeiden poikien palaneille jaloille.
  Dmitry huomautti hymyillen:
  - Sanotaan, että laulu auttaa elämään, mutta siitä, että se myös keventää takanamme olevaa raskasta taakkaa, ei sanottu mitään!
  Oleg Rybachenko vastusti:
  - Jo muinaisen Egyptin sivilisaation aikana tiedettiin musiikin elävöittävä vaikutus ihmiskehoon ja myös laulut. Esimerkiksi pienet orjat, jotka eivät vielä kyenneet työskentelemään tehokkaasti pelloilla ja louhoksilla, pakotettiin laulamaan aikuisten orjien piristämiseksi. Loppujen lopuksi sellainen tiede kuin Valliologia tuli Egyptistä.
  Komentaja Wolf huusi:
  - Säädä korkeuden mukaan! Ja älä chattaile!
  Soturipojat vaihtoivat riviä kerralla ja juoksivat sitten hiljaa.
  Aurinko on jo laskenut (Pohjois-Afrikassa heinäkuussa pimenee aikaisemmin kuin keskivyöhykkeellä). Pysähdys oli jo lähellä, kun yhtäkkiä tuli signaali.
  - Kaikki makuulle ja naamioitukaa!
  Kuten kävi ilmi, se ei ollut turhaa. Edessä kuului kaukainen ääni. Ja pojat työskentelivät aktiivisesti sapöörilapioilla heittäen ruohoa päällensä. Oli jo aika pimeää...
  Hans huomautti:
  - Luultavasti nämä ovat meidän! Etulinja on vielä liian kaukana, koska Wehrmacht on edennyt melkoisesti.
  Dmitry huomautti hymyillen:
  - Mutta naamiointitaidon oppiminen ei koskaan tee pahaa! Tästä on hyötyä todellisessa sodassa!
  Hans suostui:
  - Ei koskaan, mutta olen varma, että ne ovat meidän!
  Susi sihisi:
  - Vielä yksi sana ja ammun sinut paikalla! Kaikki odottavat! Ja valmista granaattiomena.
  Kuten pian kävi selväksi, Hans oli todellakin erehtynyt. Brittitankkerit ilmestyivät. Pojat istuivat kuitenkin hiljaa väijytyksessä: ehkä he olivat omiaan vangituissa laitteissa.
  Vaikka tankit ovat menossa pohjoiseen. Niitä on vain neljä, kolme kevyttä ja yksi vaikeasti tunkeutuva Matilda. Viimeinen tankki on iso ongelma, koska kranaatit voivat vahingoittaa vain sen telat. Keuhkoihin voidaan iskeä tarkoilla heitoilla kattoon tai perään. Jos Matildan telat katkeavat, se voi aiheuttaa tappioita kavereille kahdella konekiväärillään ja tykillä.
  Wolf ei halunnut ystäviensä kuolevan toisena, tai pikemminkin edes kolmantena päivänä Afrikkaan saapumisen jälkeen. Totta, konekiväärit voitiin sammuttaa tarkoilla osumilla. Mutta kysymys kuuluu, kenen tankit nämä ovat? Entä jos saksalaiset ovat jo saaneet palkinnot?
  Wolf tilasi:
  - Yksityinen Jungfolkin jäsen Oleg. Ilman aseita tai reppua mene ulos tankeille ja ota selvää, keitä he ovat!
  Oleg kuiskasi:
  - Kuuntele komentaja!
  Puolialasti mustissa shortseissa poika oli tumma suojaavasta kermasta, ja peittääkseen vaaleita hiuksiaan hänellä oli eräänlainen sanomalehdistä tehty turbaani. Nyt hän näytti tavalliselta köyhältä arabipojalta. On epätodennäköistä, että häntä erehtyisivät pitämään vihollisena.
  Säiliöt kävelivät hitaasti kytkeen vaihteen, jossa moottorit pitivät mahdollisimman vähän ääntä, mikä myös herätti epäilyksiä. Oleg hyppäsi heidän luokseen, heilutti tarmokkaasti käsiään ja huusi rikkinäisellä englannin kielellä.
  - Täällä on miinoja! Täällä on miinoja!
  Tankit pysähtyivät, Matildasta työnsi kypäräpää ja vihainen ääni vastasi englanniksi:
  - Mitä haluat, pieni arap?
  Soturipoika huusi:
  - Saksalaiset laittoivat miinoja tielle! Olkaa varovaisia kuninkaalliset joukot!
  Toinen pää ilmestyi olkahihnasta, hänen kuultiin vastaavan:
  - Anna näiden ilkeiden saksalaisten kuolla! Kuninkaani on kanssamme! Nyt kierretään ne!
  - Tule istumaan tänne! - Kuninkaallisen brittiläisen panssarivaunuarmeijan eversti tilasi epauleteista päätellen!
  Poika kiipesi torniin ja tunsi panssarin miellyttävän viileyden paljain jaloin pienten rakkuloiden peittäminä. Sitten hän kumartui alas ja alkoi näyttää briteille tietä.
  Niitä oli viisi, ja se oli hieman ahdas Matilda-keskisäiliön ei kovin tilavassa tornissa. Sitten Oleg Rybachenko päätti tulla sankariksi. Hänen taitavat, koulutetut kätensä, kuten ammattitaskuvarkaan, ojensivat vyönsä ja vetivät revolverit esiin. Käsien peukalot poistivat sulakkeet heti.
  Tietysti se oli ilkeää, mutta kiusaus tehdä "urotyö" oli niin voimakas, että Olezhek ampui pari kertaa jokaisella revolverilla tähtääen vasempaan lapaluuhun.
  On vaikea missata näin kaukaa, ja vain hullu tai viimeinen pelkuri voi pukea luodinkestävän liivin panssarivaunussa istuessaan. Eversti hämmästyi ja tunsi pistoolin piipun kauluksensa takana. Poika kuiskasi puhtaimmalla Lontoon murteella:
  - Jos haluat elää, käske kolme muuta tankkia antautumaan! Muuten pataljoonamme tuhoaa heidät miehistöineen!
  Eversti oli hämmästynyt:
  - Kuka sinä olet?
  Oleg Rybachenko vastasi suoraan:
  - Viimeinen mahdollisuutesi selviytyä! Kolme kevyttä tankkia heitetään kranaateilla, ja tulet kidutetaan. Ihmisiä kuolee! Lasken kolmeen, tai annat heille käskyn antautua ja poistua autosta, tai ammun sinua jalkaan ja toistan pyynnön alusta! Yksi kaksi...
  Eversti huusi:
  - Olla samaa mieltä! Älä vain tapa meitä!
  Oleg Rybachenko totesi ylpeänä:
  - Me saksalaiset emme tapa vankeja! Ja sitten Britannian antautumisen jälkeen voit palvella uudelleen uusissa kuninkaallisissa voimissa, uudistetussa Britanniassa.
  Eversti antoi käskyn vapisevalla äänellä. Tankkerit kiipesivät kuuliaisesti ulos panssarivaunuista laskeen aseensa. Useat suurimmista saksalaisista pojista heittivät pois naamiointiruohonsa ja juoksivat heitä kohti valmistautuen ottamaan vastaan elämänsä ensimmäisen erän vankeja.
  . LUKU nro 13.
  Kuusi taistelee jälleen kiinalaisia vastaan. Jälleen kerran hypernoita vei heidät 1700-luvulle. Vihollinen oli jo onnistunut keräämään valtavan armeijan. Taivaallisen imperiumin joukot piirittivät Venäjän kaupungin.
  Ja niin poika, tyttö ja neljä tyttöä tuhoavat keltaisen armeijan miekoillaan.
  Oleg Rybachenko johti myllyä, kaatoi useita kiinalaisia ja lauloi:
  - Veriseen taisteluun...
  Ja poika heitti useita myrkyllisiä neuloja paljaalla jalallaan.
  Margarita, joka suoritti nopean hyökkäyksen miekoilla ja käytti myllyä, vahvisti:
  - Pyhä ja oikea!
  Ja hän myös heitti neuloja paljain varpaillaan. Lyö pari tusinaa kiinalaista.
  Natasha, murskaamalla vihollisia miekoilla, lisäsi:
  - Maaliskuu, marssi, eteenpäin...
  Ja hän laukaisee myös neuloja paljain jaloin.
  Tytöt murskasivat kiinalaiset hyvin tunnetusti työskennellen käsillään ja jaloillaan.
  Zoya heitti myös neuloja paljain varpaillaan ja sirutti:
  - Työläiset!
  Aurora, joka laukaisi bumerangin paljaalla jalallaan ja katkaisi keltaiset soturit, vahvisti heti:
  - Maaliskuu, marssi, eteenpäin...
  Svetlana murskasi kiinalaisia ja vapautti terästähtiä paljain sormin, lyömällä vihollista, vinkaisi:
  - Työläiset!
  Tytöt käyttäytyivät kuin todelliset taistelukotkat. Ja heidän miekkaiskuistaan ja vahingollisten elementtien heitoistaan viholliset putosivat ja putosivat.
  Oleg suoritti "Butterfly" -tekniikan miekoillaan ja lauloi:
  - Kuoleman kasvot!
  Ja poika taas heitti tappajan paljain jaloin.
  Margarita piti vastaanoton tehtaalla. Hän murskasi vastustajansa ja huusi aggressiivisesti:
  - Tämä on meidän polkumme ja taistelumme!
  Ja hänen paljaista sormistaan irtosi useita tappajalevyjä.
  Oleg Rybachenko on terminaattoripoika, hän taas heittää tappamansa ja alkaa laulaa:
  - Vappu on työn juhla!
  Ja nuorten tappajakiekkojen paljaista jaloista lentävät taas levyt leikkaaen irti taivaallisen valtakunnan soturit.
  Natasha heittää taas jotain tappavaa ja vinkua:
  - Tämä on minun omaisuuteni!
  Ja hänen paljas kantapää osuu kiinalaisen kenraalin leukaan ja murtaa hänen leukansa.
  Zoya suorittaa perhosliikkeen miekoillaan ja huutaa:
  - Olen hullu pantteri!
  Ja hänen paljaista sormistaan tappajan terävä kiekko. Ja niin hän otti kaikki ja katkaisi heidät.
  Sen jälkeen miekat ovat taas toiminnassa ja kaikki leikataan palasiksi. Tämä on sellainen terminaattorityttö.
  Aurora löi kiinalaisia, murskasi heidän ruumiinsa ja guruteli:
  - He valitsevat meidät...
  Ja kuoleman lahja lentää hänen paljaalta kantapäästään.
  Svetlana pilkkoo keltaisen imperiumin sotureita, vahvistaa helmihampaitaan paljastaen:
  - Me valitsemme!
  Ja hänen paljaista jaloistaan jälleen tuhon lento.
  Oleg Rybachenko murskata vastustajansa, lisää:
  - Kuinka usein se tapahtuu...
  Pojan paljaat varpaat lähettivät viestin kuolemasta.
  Margarita, joka tuhosi vastustajansa ja esitti tuhoamista, lisäsi:
  - Ei sovi yhteen!
  Kuin tyttö, jolla on ketterät jalat.
  Natasha ampui vihollista ja laukaisi kuolemanlahjoja, sanoi:
  - Minä seuraan sinua...
  Ja paljaat jalat ovat toiminnassa kuten aina.
  Zoya, suoritettuaan vihollisten repimisen tekniikan, otti sen ja sihisi aggressiivisesti kobralla:
  - Seuraan varjoa...
  Ja hänen paljaat jalkansa ovat taas toiminnassa...
  Aurora, heitettyään aseen paljaalla alaraajallaan vihollisia kohti ja murskaten sen perusteellisesti, vinkaisi aggressiivisesti:
  - Olen tottunut...
  Svetlana otti ja heitti tusinaa neulaa paljaalla jalallaan, löi kiinalaisia ja huusi:
  - Yhteensopimattomuuteen!
  Oleg Rybachenko on jälleen hyökkäämässä. Hän pilkkoo vihollisensa ja laulaa silloin tällöin:
  - Hyvyyden enkelit, kaksi valkoista siipeä, kaksi valkoista siipeä maailman yli!
  Ja hänen paljaasta jalastaan lentää jälleen tuhon lahja.
  Poika, kuten näemme, on pitkälti vinttikoira. Ja avojaloin koko ajan ja kovaa. Todellinen macho. Vaikka hän näyttää noin 12-vuotiaalta. Mutta tämä on sellainen tuhon ruumiillistuma.
  Margarita myös heittelee neuloja paljain jaloin ja vinkua:
  - Hullu unelma! Täyttä kauneutta!
  Ja taas jotain aivan murhanhimoista pomppii paljaalta kantapäältä.
  Tämä tyttö on kuoleman ja tuhon ruumiillistuma.
  Ja nämä kiinalaiset ymmärtävät sen niin.
  Natasha kauniin terminaattorin nopeassa liikkeessä. Hän katkaisee vastustajansa, pilkkoo heidät miekoilla ja laulaa:
  - Ylistys tsaari Aleksei!
  Ja neulat lentävät hänen paljaista jaloistaan.
  Zoya, joka kaataa kiinalaiset ja tuhoaa vihollisen, vahvistaa:
  - Pahis voitetaan!
  Ja hänen paljaista jaloistaan se lentää ulos, villin kuoleman lahja.
  Aurora murskaamalla vihollisensa vahvistaa aggressiivisesti:
  - Eikä vihollinen pyydä armoa!
  Ja hänen paljas jalkansa heittää taas esiin jotain täysin murhaavaa. Ja murskaa vastustajat revittyiksi lihapaloiksi.
  Svetlana kaataa kilpailijansa ja laukaisee uusia neuloja vihollista kohti, sihisee kuin kobra:
  - Ja älä huuda kuulle!
  Ja vaarallisen kuoleman lahjat lentävät hänen paljaista sormistaan. Joka satuttaa ja tappaa kaikkia.
  Oleg Rybachenko on liikkeellä... poika on väsymätön kuten aina...
  Kiinalaisilla on vaikeaa. Hän murskaa ne ja sahaa ne erilleen.
  Poikanero huutaa:
  - Tämä on minun taisteluni!
  Ja jälleen, tuhon lahjat lentävät hänen paljaista jaloistaan.
  Ja nuori soturi taistelee kuin täydellinen ja aggressiivinen sankari. Ja hänen miekkansa ovat kuin Mustan jumalan seulat.
  Margarita otti sen, hyppäsi ylös ja katkaisi joukon kiinalaisia. Hän suoritti vastaanoton ikään kuin sillä olisi ollut tappavaa voimaa.
  Sitten hän heitti taas paljaat sormensa käyttäytyen kuin verinen demoni.
  Kiinalaisten ruumiit ovat jo muodostuneet kokonaisiksi kumpuiksi. Nuori soturi sihisi:
  - Elämäni on voitossa vihollisista!
  Ja tyttö ampuu jälleen neulapilven paljaista jaloistaan. Ja keltaiset soturit putoavat kuolleina.
  Natasha leikkasi käytävän eteensä keltaisten soturien ruumiista. Hän heitti teräviä, teroitettuja kiekkoja ja vinkaisi:
  - Heitä Marsiin, niin siitä tulee hienoa!
  Ja hänen paljaista jaloistaan lentää taas tappajalahja erittäin epämiellyttävä kuolema.
  Ja kuinka monta kiinalaista kuolee? Satoja, tuhansia murskaavan kuuden iskun alla.
  Zoya on myös liikkeellä. Hän hyppää kuin kobra eikä anna viholliselle pienintäkään mahdollisuutta. Ja Kiinan kaatuminen kaatui.
  Tyttö paljain jaloin laukaisi teräviä, myrkyllisiä neuloja ja lauloi:
  - Venäläiset sankarit leikataan miekoilla!
  Ja soturi, kuin aalto, nousee ja laskee.
  Ja Aurora ottaa askeleen kohti vihollista ja katkaisee tämän ilman enempää puhetta.
  Tappaa kiinalaiset ja sihisee:
  - Suuri sankarillisuuteni!
  Ja hänen paljaista jaloistaan jotain lentää taas ulos sirottamalla palasia pieniksi paloiksi.
  Punatukkainen tyttö ei säästä kiinalaisia. Katkaisin seitsemän ihmistä kerralla.
  Ja hänen paljas kantapäänsä, taivaallisen valtakunnan kenraali, mursi hänen otsansa. Hän tietysti kuoli.
  Svetlana myös liikkuu ja katkaisee vihollisia. Molemmat hänen miekkansa leikkaavat kiinalaisten ruumiita, kuten taittuvat sakset.
  Liikkeessä tyttö murskasi tusinaa vastustajaa. Ja hän otti levyt paljain jaloin. Ja hän tappoi paljon kiinalaisia.
  Hän on kaikki villin kiihkon vallassa.
  Svetlana sanoo:
  - Viholliset eivät mene ohi!
  Aurora suostui:
  - Tietenkään ne eivät mene läpi - ei mahdollisuutta!
  Ja punatukkainen narttu ulvoo taas villisti ja lyö kiinalaisia miekoillaan. Ja sitten vixen paljaat sormet vapauttavat useita neuloja. Että pari tusinaa kiinalaista lähetetään seuraavaan maailmaan.
  Oleg Rybachenko, joka katkaisi keltaisia sotureita, otti sen ja huusi:
  - Mielen tuhoaminen!
  Ja taas poika heitti ulos hirvittävän tappavat neulat paljain varpaillaan.
  Ja sitten hän twiittasi:
  - Unessani on aina voitto!
  Margarita taisteli vihollista vastaan ja kaatoi vastustajiaan, ja suostui:
  - Jopa erittäin suuri voitto!
  Ja tyttö taas, paljain varpaillaan, ottaa sen ja laukaisee sen vihollista kohti tuoden kuoleman.
  Heidän parinsa on jo tappanut niin monia kiinalaisia. Ja neljä tyttöä, ei vähempää.
  Natasha heitti kotitekoisen hiilipölykranaatin paljain jaloin. Se räjähtää ja repii kiinalaiset sotilaat ripauksiksi.
  Ja tyttö huutaa:
  - Olen maailman vallan kotka!
  Zoya tuhoaa myös erittäin nopeasti Kiinan armeijan. Hän heiluttelee miekkojaan ja laulaa:
  - Olemme ylpeitä kotkia!
  Ja taas hänen paljaista jaloistaan lentää jotain hyvin tappavaa. Ja hän tappaa kiinalaiset erittäin tarkasti.
  Tyttö on hurjassa hurmiossa ketteristä ja aggressiivisista liikkeistä, eikä anna edes yhden neulan pudota osumatta.
  Myös Aurora liikkuu. Hänen paljaat jalat heittävät teräviä neuloja. Punatukkainen tyttö käyttäytyy kuin sakaleja jahtaava pantteri. Hän leikkaa kiinalaisia kuin sokeriruokoa.
  Ja huutaa keuhkoihinsa:
  - Tulevaisuus on minun!
  Ja ojensi kielensä.
  Svetlana myös tuhoaa kiinalaiset. Ja hänen paljaat jalkansa nopeuttavat niiden nopeaa liikettä.
  Blondi tyttö, kuin kobra. Ja katkaisee vastustajat ilman sääliä.
  Hänen miekkansa pyörivät kuin mylly. Ja he eivät anna vihollisen jäätyä rauhaan. Ellei rauhasta tule täydellistä ja ikuista.
  Svetlana, joka katkaisee kiinalaiset, raportoi:
  - Meidän muotomme on korkein!
  Ja hänen paljaista jaloistaan lentää jotain tappavaa ja käsittämätöntä. Heti kun se osuu vastustajiin, se on suoraan kuoliaaksi.
  Aurora vahvistaa:
  - Puhdas tappio!
  Ja tusina neulaa lentää tytön paljaista jaloista. Kyllä, niin tarkasti, että viisikymmentä kiinalaista putosi kerralla.
  Natasha huomaa tämän ja kaataa Taivaallisen Imperiumin soturit:
  - Raivosi on mahtavaa!
  Ja paljain varpaillaan hän käynnistää levyt.
  Zoya pilkkoo vastustajiaan ja huudahtaa:
  - Anna unelmasi toteutua!
  Ja myös paljas jalka, kuinka se lähettää murhanhimoisen tuhon.
  Ja kiinalaisten massa muuttuu ruumiiksi.
  Aurora, joka katkaisee keltaisia sotureita, laulaa:
  - Ei armoa viholliselle!
  Ja hänen paljaasta jalastaan ampuu jotain, joka murskaa keltaiset taistelijat kuoliaaksi.
  Ja punatukkainen soturi on villissä liikkeessä.
  Svetlana, katkaisi joukon vihollisia, otti sen ja vinkaisi paljastaen helmiäishampaitaan:
  - Emme koskaan lopeta! Joten Venäjän armeija syntyi voittamaan!
  Ja sitten tyttö heittää paljaalla jalallaan hiilikranaatin ja murskaa vastustajansa verisiksi lihapaloiksi.
  Oleg Rybachenko voitti kiinalaiset, toimi nopeasti.
  Ja terminaattoripoika lauloi:
  - Venäjän armeija on syntynyt voittamaan!
  Ja pojan paljas kantapää, kun hän hyppäsi, osui mandariinia leukaan, kirjaimellisesti murskaten hänet.
  Nuori soturi huudahti äänekkäästi:
  - Voitto tulee meille!
  Margarita kaatoi kiinalaisia ja katkaisi heidän päänsä, huomautti:
  - Jos niitä on...
  Ja tyttö heitti nippu neuloja paljain jaloin...
  Oleg Rybachenko karjui vastauksena:
  - Kuka tulee luoksesi!
  Ja sitten pojan paljas jalka päästi irti neulapilven. Välittömästi sata kiinalaista tapettiin.
  Margarita huusi keuhkoistaan:
  - Tulee myös niitä...
  Ja hänen paljaat sormensa laukaisivat murhanhimoisen bumerangin.
  Taivaallisen imperiumin sotureita leikkaava Oleg vahvisti:
  - Kuka tulee luoksesi!
  Ja pojan paljaat jalat käynnistävät jotain tappavaa ja ainutlaatuista. Mikä murskaa kiinalaisten luut.
  Ja myrkyttää heidät myrkyllä.
  Kyllä, poika ei ole arka mies...
  Natasha suoritti kaksoistynnyritekniikan - katkaisi kiinalaiset ja siristi:
  - Nämä ovat meidän tytöt!
  Ja hänen paljaista jaloistaan lento esittää täydellisen tuhon.
  Ja tyttö sihisee:
  - Ole hiljaa!
  Ja hänen miekkansa katkaisivat kaikkien päät.
  Zoya katkaisee vastustajat liikkeessä ja laulaa:
  - Rakkauteni on viidennessä kerroksessa!
  Ja taas tytön paljas jalka laukaisee bumerangin. Ja joukko keltaisia sotureita, joiden vatsa oli revitty auki, romahti.
  Natasha pilkkoo keltaisia ja puhui:
  - Rakkautta? Entä Fabergen munat?
  Ja taas kuolema tuli paljaasta kantapäästä.
  Zoya leikkaa kiinalaisia, huomautti:
  - Ja olet jo tullut hulluksi!
  Ja hän vilkutti ystävälleen!
  Tytöt eivät ilmeisesti ole yksinkertaisia. Eikä tietenkään sammakoita.
  Zoyan paljas jalka vapauttaa vahingollisen elementin. Ja monet kiinalaiset lähtevät.
  Aurora hyökkää. Ainutlaatuista ja tuhoisaa. Hän katkaisee vihollisia, ja hänen miekkansa ovat kuin myllyn siivet.
  Punatukkainen paholainen, klassisessa nopean hyökkäyksen liikkeessä. Jos hän aikoo leikata, hän leikkaa erityisesti.
  Ja hän huutaa:
  - Riski on jalo syy!
  Ja hänen paljaista jaloistaan taas lahja lentää kiinalaisille. Hän pilkkoo ja jauhaa kaikki.
  Svetlana on liikkeellä. Tuhoaa taivaallisen valtakunnan sotilaat. Ei anna pienintäkään mahdollisuutta.
  Ja nyt hänen paljaat jalkansa ovat niin virtuoosit, että ne heittävät pois murhanhimoisen asian. Ja niin monia kiinalaisia niitetään alas, että se on yksinkertaisesti hämmästyttävää.
  Ja tyttö Svetlana huutaa:
  - Nousee ylpeänä planeetan yläpuolelle...
  Ja hän mursi kiinalaisen komentajan kaulan paljaalla kantapäällään.
  Oleg Rybachenko, murskaamalla vihollisia, lauloi:
  - Venäjän kaksipäinen kotka...
  Ja pojan paljaista jaloista tulee toinen kuolemanlahja Kiinan armeijalle.
  Margarita erotti viholliset ja paljasti hampaansa, lisäsi:
  - Laulu kansan lauluissa...
  Ja hiilen sitruuna lensi soturin paljaalta kantapäältä murskaten hänen vastustajansa...
  Natasha pyöri ilmassa ja katkaisi tusinaa ja puoli kiinalaista. Hän katkaisi paljon vihollisia ja huusi:
  - Hän on saanut takaisin suuruutensa!
  Ja tyttö on taas liikkeessä ja tanssii kuolemaa.
  Ja hänen paljaat jalkansa heittävät jotain pois ja tappavat vihollisia.
  Kyllä, tämä on synkkä päivä kiinalaisille.
  Zoya myös murskaa ne, leikkaa ne paloiksi ja huutaa:
  - Venäjän valtakunnan suuruus!
  Ja hänen paljaat varpaansa laukaisevat toisen tappavan bumerangin. Mikä riistää vastustajilta heidän päänsä.
  Ja tyttö itse ottaa sen ja leikkaa sen kädellä.
  Mutta taistelussa Aurora ei ole arka. Jos hän naittaa sinua, tee se säälimättä. Ja he leikkaavat hänet miekoilla - aivan kuten teloittajat.
  Punatukkainen paholainen karjui hänen keuhkoissaan:
  - Olen todellakin vain Saatana!
  Jälleen kerran hänen miekkansa lentävät ylös ja alas kiinalaisia taistelijoita kohti.
  Tulinen peto ulvoo ja sahanpurukranaatti lentää hänen paljaalta jalaltaan.
  Tulee räjähdys. Ja monet kiinalaiset ovat jo haudoissaan.
  Tarkemmin sanottuna heidän ruumiinsa ovat hajallaan kaikkialla.
  Aurora huutaa:
  - Uskoni on tuhoaminen!
  Ja hänen paljaista jaloistaan lentää murhanhimoisen kuoleman lahja.
  Ja punatukkainen narttu on vain murhan dynamiitti!
  Svetlana, on myös jotain, mikä ei anna sinun kyllästyä ja voi tappaa.
  Hän ottaa sen ja laukaisee bumerangin paljain jaloin. Ja paljon kiinalaisia tapetaan. Tämä tyttö on vain temperamenttinen blondi.
  Ja tämä soturitaipumus on leikata pää pois terävähampaisella ja palavalla sahalla.
  Ja soturi laulaa:
  - Sinulle ei tule armoa! Tulemme olemaan erittäin iloisia!
  Ja taas tyttö tekee erittäin rohkeita ja viisaita liikkeitä. Ja murskaa vastustajat antamatta heidän katsoa ympärilleen.
  Tytöt hyökkäävät Kiinan armeijaa vastaan. He katkaisivat vastustajia miekoilla ja lähettävät tuholahjoja paljain jaloin.
  Oleg Rybachenko liikkuu kuin pantteri. Ja hän katkaisee vihollisensa swingin perään. Sekunnissa kuolematon poika voi heilahtaa viidestätoista kahteenkymmeneen kertaan.
  Ja pudota paljon sotureita kalloillaan auki.
  Ikuinen poika huudahtaa:
  - Unelmien kataasia!
  Jälleen kerran hänen miekkansa on liikkeessä ja osoittaa taipumusta tuhota vastustajansa.
  Margarita myös hakkeroi ja vinkua:
  - Olen kuoleman tulivuori ja potkaisen sinua sarviin!
  Ja hänen paljaat jalat heittävät teräviä kiekkoja, jotka tappavat vihollisia.
  Ja tyttö huutaa:
  - Tulee uusia voittoja - tulee uusia taistelijoita!
  Ja soturi tuhoaa kaikki hullulla hyökkäyksellä.
  Ja hänen paljaat, taltatut jalkansa näyttävät lyövän nauloja arkkuun.
  Natasha katkaisi joukon kiinalaisia ja vinkaisi:
  - Voitostamme!
  Ja hänen paljaista jaloistaan se lensi, toinen kuoleman lahja.
  Zoya katkaisee myös vastustajat. Toimii kaikella mahdollisella ja mahdottomalla aggressiivuudella.
  Tässä hänen paljas jalkansa heittää sitruunan hiilelle. Ja heti sata keltaista sotilasta heitettiin ylös.
  Tyttö lauloi hymyillen:
  "Otan hevosen vakuudeksi, ja onnea odottaa minua!"
  Ja taas tyttö osuu viholliseen. Ja hän kävelee ympäriinsä leikkaaen viholliset erilleen jättämättä heille mitään mahdollisuutta.
  Aurora on puhdas peto taistelussa. Tämä naispuolinen terminaattori on yksinkertaisesti paholaisen mielen ruumiillistuma.
  Ja jos hän viiltelee, hän viiltelee.
  Ja kiinalaisista putoaa ulos vain revittyjä lihanpaloja.
  Aurora tuhosi vastustajansa karjui:
  - Kobran luonne!
  Ja sitten hänen paljas jalkansa pudotti todellisen pommin. Ja monet keltaiset sotilaat repeytyivät.
  Svetlana tuhoaa kiinalaiset. Hän pilkkoo ne miekoilla ja laulaa:
  -Tulevaisuus on menneisyyttä vain silloin, kun se on hyvä!
  Ja nyt tappajalahja lentää taas hänen paljaista jaloistaan. Hän hajottaa vastustajia. Ja jäljelle jää sirpaleita käsistä, jaloista ja muusta verisestä vaahdosta.
  Tytöt taistelussa ovat niin villejä, hyökkäävät jatkuvasti.
  Mutta kiinalaisia on liikaa, ja siksi tuhoaminen kestää. Miekat kuitenkin toimivat.
  Erityisesti Oleg alkoi sylkeä oljesta. Mikä myös lisää tuhoamista.
  Totta puhuen, poika on hyvin vinttikoira. Hänen liikkeensä ovat kuin heiluttaen heiluria.
  Ja se on vain paljon nopeampi kuin kello. Ja he leikkaavat miekkoja erittäin nopeasti ja nopeasti.
  Poika sihisi:
  - Tämä on unelmamme, voittaa ja tuhota!
  Ja taas hänen paljaat jalkansa tyrmäävät tappavan lahjan.
  Margarita villissä liikkeessä. Leikkaa viholliset ja huutaa:
  - Voitto tulee, tiedän varmasti!
  Ja tyttö heittää tappajakranaatin.
  Ja hän repii keltaiset soturit palasiksi.
  Natasha on myös liikkeellä. Ei tunne esteitä tai arkuutta. Hänen miekkansa katkaisivat vastustajat. Ja he tekevät kolminkertaista myllyä.
  Tämän jälkeen tyttö sanoo:
  - Suuri kaskadi!
  Ja paljas jalka heittää bumerangin. Kymmeniä kiinalaisia jää ilman päätä. Täällä soturi on tekemisissä heidän kanssaan.
  Zoya on myös liikkeellä. Murskaa vastustajat ja vinkkaa:
  - Taistelu on veristä ja oikeaa!
  Hänen paljas jalkansa on liikkeessä ja heittää jotain. Ja hän repii irti taivaallisen valtakunnan soturijoukon.
  Myös Aurora liikkuu. Ja hän myös suorittaa kiinalaisten tuhoamisen. Ja hän tekee sen kuin haravoilisi harjalla.
  Ja hän huutaa:
  - Banzai-trendi!
  Ja kranaatti lentää taas hänen paljaalta jalaltaan. Ja se tuhoaa paljon lyötyjä vihollisia.
  Svetlana on myös taistelussa. Eikä hän anna periksi ilman lisäpuheita. Ja hän leikkaa kuin miekat. Ja paljain jaloin hän ottaa sinut ja päästää sinut menemään. Ja sellaiset energian salamat lähtevät hänestä.
  Aurora rohkaisee ystäväänsä:
  - Yhteydenpito on!
  Svetlana, leikattuaan kiinalaisen komentajan kahtia, vahvisti:
  - Yhteydenpito on!
  Ja molemmat tytöt löivät paljaat kantapäänsä toisiaan vasten.
  Aurora on taas liikkeellä. Nopeaa ja vertaansa vailla. Ei tunne heikkoutta tai epäilystä.
  Hänen miekkansa halkaisivat ihmislihan.
  Punatukkainen paholainen murskaamassa toista kiinalaista kysyy:
  - Mitä sinä oikein ajattelet?
  Svetlana vastasi:
  - Totta, käsite on suhteellista!
  Aurora nauroi ja huomautti:
  - Kyllä, se on totta!
  Ja toinen kranaatti lensi hänen paljaalta jalaltaan. Ja kuinka hän löi vihollisiaan. Kiinalaisista vain revittyä lihaa lensi eri suuntiin.
  Svetlana huomautti hymyillen:
  - Tällaista on murhamme ja luomisemme!
  Ja tyttö lanseerasi myös tappavan ja armottoman kuoleman lahjan paljain jaloin.
  Natasha, murskaamalla kiinalaisia miekoilla, totesi loogisesti:
  - Heillä on oma totuus, meillä omamme!
  Ja toinen kranaatti lensi tytön paljaista jaloista.
  Zoya suostui tähän, leikkaamalla vihollisensa pieniksi paloiksi:
  - Jokaisella on omansa. Ja se on erittäin totta!
  Ja hänen paljaista jaloistaan taas äärimmäisen tappavat kärpäset. Ja granaattiomena repii lihan pieniksi paloiksi.
  Natasha totesi loogisesti:
  - Tämän tiede ja jumalat antoivat meille!
  Zoya tuhosi vastustajansa ja suostui:
  - Hän antoi paljon!
  Ja hänen paljas jalkansa heitti taas useita kiekkoja. Ja hän löi joukon vastustajia.
  Natasha totesi hampaansa paljastaen:
  - Trendi kuitenkin!
  Ja hänen paljaat sormensa heittivät vielä tusinaa neulaa. He osoittivat tappavaa ja villiä politiikkaa.
  Kymmeniä tuhansia kiinalaisia on jo tapettu. Kuusi teki hienoa työtä vaihtoehtoisen historian luomisessa.
  Ja tietysti tytöt ja pojat ovat erittäin suuri ja kolossaalinen voima!
  . LUKU nro 14
  Kiinalaiset saivat julman opetuksen, kunnes he hyökkäsivät, poikanero Oleg Rybachenko kirjoitti toisen mestariteoksen;
  ANNETAAN AIKAA!
  PROLOGI
  Uudenvuodenaattona pääkaupunki Moskova näyttää jättimäiseltä mehiläispesältä, joka on runsaasti valoilla väritetty. Kaikilla on kiire suorittaa vuoden aikana kertyneet lukuisat tehtävät päästäkseen sukeltamaan juhlavan hauskanpidon suloisiin pyörteisiin.
  Ja nuoren Alexin ja hänen ystävänsä Angelinan piti juosta ympäriinsä toimittaen lukuisia lahjoja. Tahmea, likainen lumi naristeli huopakankien alla, oli kuuma isä Frostin puuvillaisessa lampaannahkatakissa, ja hänen kuitupartansa alla nuoren miehen punertavat, partaveitsettömät posket pisti suolaista hikeä. Angelina, se on hieman helpompaa Snow Maiden -asussa, vaikka kahdennenkymmenennen talon jälkeen et ala kuvaannollisesti pudota jaloistasi.
  Mutta kuinka voit kieltäytyä mahdollisuudesta ansaita ylimääräistä rahaa uudenvuodenparina?
  Rahat eivät riitä uusiin päivityksiin, ja stipendi on erittäin pieni, hulluilla hinnoilla...
  - Minne olette menossa? - Kuului kömpelö ääni.
  Lyhty yhtäkkiä sammui, ja synkät varjot välähtivät pimeydessä. Parrakas, kapeasilmäinen rosvo pudisti pitkää tikaria, jota seurasi useita muita, jotka näyttivät alamaailmasta paenneilta pahoilta.
  - Leikkaa uskottomat! - Se kuulostaa tärykalvoasi piinavalta ääneltä, inhottavalta, kuin ruosteisen sahan hionta betonilla.
  Vaikka tietysti Hollywoodin skenaarion mukaan parin piti nousta ylös ja tyrmätä raivokkaat rosvot kerralla, mutta elämä on proosallisempaa. Alex ja Angelina antoivat periksi. Tietenkin he ovat nuoria ja urheilullisia, mutta raskaat laukut, joissa on lahjoja selässä ja isot vaatteet, vaikeuttavat juoksemista...
  Niiden takaa kuuluu raskaita huuruja, likaista kiroilua, ja sitten he löivät nuoren miehen selkään tikarilla, leikkaamalla hänen lampaannahkaisen turkkinsa...
  Harmaa esine lentää pakenevien opiskelijoiden jalkojen juurella, näyttää siltä, että se välähti rotalla kimalteleva (sulake palaa!) häntä. Angelina huusi: hän ei kuitenkaan pitänyt rotista, mikä oli itse asiassa paljon pahempaa...
  Se jyrisi! Jalkakäytävän asfaltti, joka nousi jyrkästi, osui kasvoihin, ja ruumiin lävisti välittömästi terävä kipu, joka repi solut palasiksi...
  IHMISUUDEN VIIMEINEN MAHDOLLISUUS
  Kun tällainen lukematon armada lähestyy, se on pelottavaa; kaukaa katsottuna näytti siltä, että monivärinen, kimalteleva sumu hiipii. Lisäksi jokainen kipinä on julma demoni tai vapiseva henki, jonka on aiheuttanut nekromanttisen noidan taika. Etuosa venyi pari parsekiksi; sellaisessa mittakaavassa lippulaiva-ultrataistelulaivojakin näyttävät Saharan hiekanjyviltä.
  Ihmisliitto yhdessä muiden metagalaksissa asuvien rotujen kanssa astui ratkaisevaan taisteluun.
  Täällä on niin monia aluksia, ja niiden valikoima on hämmästyttävä, vaikka useimmissa tapauksissa se vain estää tehokkaan taistelun. No, esimerkiksi tähtilaiva cembalon muodossa tai pitkillä kuonoilla, jotka on rullattu ramrodiksi kielten sijaan, harppua tai jopa kontrabassoa suorakaiteen muotoisella tankkitornilla . Tämä voi tehdä vaikutuksen heikkohermoisiin, mutta se aiheuttaa todennäköisemmin naurua kuin pelkoa, etenkin kokeneiden sotureiden keskuudessa.
  Heidän vastustajansa on imperiumi, joka röyhkeästi väittää olevansa universaali voima. Suuri Grobzagonat, jossa kaikki on asetettu sodan palvelukseen, pääiskulauseena on tehokkuus ja tarkoituksenmukaisuus. Toisin kuin liittouma, arkkutähtialukset eroavat vain kooltaan. Ja muoto on käytännössä sama - erittäin petollisen näköinen syvänmeren kala. Ehkä yhdellä poikkeuksella: tikarit, jotka näyttävät paksuilta, teräkseltä hohtavilta tikareilta - Annihilators.
  Tämän osan avaruuden tähdet eivät ole liian tiheästi hajallaan taivaalla, mutta ne ovat värikkäitä ja ainutlaatuisia valospektrillään. Jostain syystä näitä valaisimia katsellessa tulee surullinen tunne, kuin katsoisit enkelien silmiin, jotka tuomitsevat maailmankaikkeuden eläviä olentoja niiden ilkeästä, todella villistä käytöksestä.
  Grobzagonatin armeijalla ei ollut kiirettä tapaamaan, vain yksittäiset liikkuvat yksiköt hyökkäsivät nopeasti, hyödyntäen ylivoimaista nopeuttaan, vihollista vastaan, aiheuttivat vahinkoa ja vetäytyivät. Vastauksena he yrittivät kohdata heidät padolla, mutta ketterämmät arkkukynät, joissa oli teknisesti edistynyt suojaus, olivat paljon tehokkaampia. Risteilijät ja hävittäjät räjähtivät ikään kuin ne räjäyttäisivät miinan, joka purkautui sirpaleiden geysirissä. Mutta onnistuimme kaatamaan suuren pelin. Yksi ihmisliiton valtavista taistelulaivoista osui, laiva savusi paksusti ja jättimäisen tähtialuksen Stalingradissa vallitsi kaaos.
  He yrittävät kaikin voimin pelastaa hänet; tytöt ja pojat ovat kirjaimellisesti kuorimassa ihoaan kamalalta kuumeelta. Ja ruusuvettä suihkutettiin ilmaan kuin fashionista; typpi- ja happimolekyylit reagoivat nostaen lämpötilaa, joka oli jo ennestään kohtuutonta ihmisille. Joten tyttö putosi polvilleen ja kumartuessaan suutelee Perunin amulettia, kyynelpisarat haihtuvat ennen kuin ne saavuttavat raskaan metallipinnoitteen. Tässä se on, kuolema, nuori mies, joka yritti puoli tuntia sitten vietellä häntä, kaatuu lattialle ja palaa, punainen liha kuoriutuu hänen luistaan...
  Taistelurobotti pudottaa voiteluainepisaroita leveästä piippustaan, näyttää siltä, että tämä kone ulvoo, kokee piinaa ja lähettää rukouksen elektronisille jumalille binäärikoodin perusteella. Ilmanvaihtojärjestelmä epäonnistuu ja muuttuu eräänlaisiksi pieniksi mutta lukuisiksi mustiksi aukoksi, jotka voivat imeä kaiken ja kaikki.
  Tässä on kaksi hurmaavaa soturia, jotka takertuvat epäonnistuneesti käsillään lautaslaastiin ja yrittävät viivyttää kuolemaansa. Heidän hellät, vaaleanpunaiset kasvonsa ovat vääristyneet, ja sietämätön kipu vääristää heidän kauniita piirteitään. Mutta imutornadon paine kasvaa. Hän repii sormensa irti, purppuranpunaista verta roiskuu repeytyneistä lihaksista ja jänteistä , ja tytöt ryntäävät lihamyllyyn. Lennossa punatukkainen tyttö törmää nuoreen mieheen ja painaa häntä vatsaan pään, joka näyttää ketun hatusta.
  He onnistuvat hymyilemään toisilleen ennen lähtöä paikkaan, josta ei ole paluuta. Toinen nainen, jo yli puoliksi hiiltynyt, piirsi palavalla kädellään seinälle: "Rohkea mies kuolee kerran, mutta elää aina, pelkuri elää kerran, mutta on ikuisesti kuollut." Sinertävänvihreä liekki lisää lämpöä ja nielaisee ihastuttavan vartalon, joka on arvostetuimpien catwalk-käytävien arvoinen vain muutama hetki sitten. Täällä tytön luut paljastuvat, ja lapsesta asti kovettuneet vahvat lihakset murenevat valkoiseksi tuhkaksi.
  Kovan taistelulaiva paloi, karkottaen irisoivia ilmakuplia tyhjiöön, ja sitten räjähti ja hajosi moniksi sirpaleiksi.
  Hypermarsalkka Grobzagonat Prince "Giant Mace" määräsi:
  - Tuokaa viisi miljoonaa kahdeksansataaviisikymmentätuhatta superfregattia sekä viileitä Annigen-kantajia. Anna universumin lauman ryntää ohi vihollisen selässä!
  Fregatit yrittivät säilyttää muodostelman asettuen erillisiin riveihin. Ohjusristeilijät ja kourat yhdessä hävittäjien kanssa muodostivat eräänlaisen hienosilmäisen verkon. Aluksi he yrittivät ampua vihollista kaukaa käyttämällä asetta, joka ei ollut enää uusi universumissa, mutta äärimmäisen tuhoisa: termokvarkkiohjuksia. Kuten ison nyrkkeilijän nyrkkeilytaktiikka: heittäkää pitkä vasen nyrkkeily ja pidä kumppanisi etäällä. Koalition alukset vetäytyivät, tähti-alusten takavartija ryntäsi eteenpäin yrittäen murtautua ajoissa taistelukentälle. Arkkukoraalit, hyödyntäen organisointi- ja ohjattavuusetuaan, kuten teloittaja kirveellä, katkaisivat niitä vastustavien voimien löyhemmän muodostelman. Hyökkäysyritysten joukossa tappiot kasvoivat.
  Kaunis paholaisen kenraali herttuatar de Furia kilpailee nopealla tuhoajallaan. Tämä on eräänlainen taistelutähtilaiva, jossa, toisin kuin tavallisissa risteilijöissä, on aseiden sijaan antennilähettimet, jotka taistelussa käytettynä syövyttävät vaikutuksillaan vihollisalusten panssaria. Täältä tulevat gravioplasmiset aallot, jotka pyyhkäisevät nopeasti tyhjiön läpi. Mustaa tilaa värittävät niiden tilaa täyttävät liikkeet, kuten vesi roiskuneesta bensiinistä. Toiminta on erittäin tuhoisaa. Ne vääristävät alienien aseita, jotka yrittävät vastustaa niitä, aiheuttavat häiriöitä tietokoneohjaukseen tai jopa suurella intensiteetillä aiheuttavat räjähdyksen termokvarkkirakettien tuhoamissulakkeissa. Vihollisen tähtialukset ovat kuin kalat moottoriöljykalvon alla, osa niistä ei ole metallia tai keramiikkaa, vaan biologista alkuperää ja kiemurtelee aivan realistisesti kamalimmissa kouristuksissa.
  Nyt toinen taistelulaivoista alkaa murentua liekeissä, ikään kuin valtava alus, jonka halkaisija on Englannin kanaalin leveys, olisi tehty bensiinillä kastetuista dominoista. Pienten tähtialusten tappioista ei ole mitään puhuttavaa. Muukalaisten ja maan asukkaiden liittouma antaa selvästi periksi, ilmeisesti Stelzanien uusin ase - säteilevä graviplasma, kirjaimellisesti järkytti useiden satojen imperiumien avaruusjoukkoja.
  Kreivi de Barsov hallitsee tulta liikuttamalla kämmenensä sormia tietyssä järjestyksessä skannerin edessä. Ulkoisesti kuuden tähden arkkukenraali näyttää voimakkaalta, sankarillisesti rakentuneelta mieheltä, jolla on tiikerin raidalliset kasvot. Aggressiivisen komea peto, mutta tämä on paha kaunotar - Lucifer. Arkku virnistää vihaisesti ja antaa armottomia iskuja. Hän tuntee useista galakseista kootun kirjavan kaaoksen hämmennyksen. No, anna heidän olla vielä tiukemmin ja lisää paniikkia. Kun Armoton, hautaimperiumin päävoimat astuvat taisteluun, tulee toisille voittoisa, iloinen loppu ja toisille surullisempi.
  Koalitio toimii hieman kaoottisesti, järjestäytyneen vastarinnan, hämärien liikkeiden sijaan, jopa kaksi suurta taistelulaivaa, kosmisista etäisyyksistä huolimatta, sokeutuivat, purjehtivat toisiaan kohti ja törmäsivät sitten gravitaatioaaltojen läpi, tuskallisesti kaikuen läheisten korviin. taistelijoita.
  Sisällä rikottiin väliseiniä, murskattiin taisteluosastoja, kasarmihyttejä, koulutus- ja viihdehallia. Kaikki tapahtui vuoroveden nopeudella, riittävän nopeasti tuhotakseen kaikki pakomahdollisuudet, mutta silti tuskallisen hidasta, mikä antoi miljoonille loukkuun jääneille olennoille mahdollisuuden tuntea painajaismaista väistämättömän kuoleman pelkoa.
  Tässä on sirukilpailun kreivitär, hyvin samanlainen kuin orvokkikimppu vaaleanpunaisilla sammakonjaloilla kullanvärisissä kiharoissa, hyväksyy tuskallisen kuoleman, tunnustaa... Taistelusäteilijälleen. Tietokonehologrammi lukee rukouksia ja vapauttaa synnit nopeasti. Tämä on tämän lumoavan kansan uskonto, korkean teknologian aseesi toimii papin roolissa, joten vain kyberneettisellä älykkyydellä katsotaan olevan riittävä pyhyys ja puhtaus toimimaan välittäjänä elävän organismin ja Kaikkivaltiaan Jumalan välillä. Pappi-emitterin viimeiset sanat olivat:
  - Maailma ei ole vailla viehätystä, mutta kauhistus ei ole uhrattu Jumalalle!
  Herttuatar de Furia on hoikka ja atleettinen tiimin jäsen erikoistilassa, pakattu puhekoodi on kaksoisroolissa. Ensimmäinen on salaussuoja ryhmän mahdollista salakuuntelua vastaan. Toinen on magotelepaattinen impulssi.
  Risteilijät, hävittäjät, brigantiinit ja jopa yksi avaruusalus ovat hänen tähtialuksensa vahingoittamia tai kokonaan tuhoamia aluksia. De Furia toteaa loogisesti:
  - Rohkeus voi kompensoida riittämättömän harjoittelun, mutta harjoittelu ei koskaan kompensoi rohkeutta!
  Heidän tartunnansa on jo lähes kokonaan tyhjentänyt reaktorin termokvarkkienergian (sen käyttö ei ole vielä täydellistä) ja odottaa innokkaasti komentoa. Useita satoja tuhansia pääluokkien vihollisaluksia on jo tuhottu, taistelu käydään laajalla rintamalla.
  Käsky annettiin, he kiirehtivät, vetäytyivät organisoidusti latautuakseen rahtiasemilla - erityisissä tähtilaivakonteissa.
  Ja prinssi "Giant Mace" heitti uusia voimia taisteluun:
  Erityisesti hänen henkilökohtainen lippulaivansa, ultrataistelulaiva Beast.
  Seuraavaksi tuli kaksi muuta jättiläistä, "Shock and Awe" ja "Red Noose". He käyttivät kymmeniä tuhansia suuria ja pieniä aseita ja säteilijöitä. Niiden yläpuolella välkkyi useita suojakerroksia: graviomatriisi, magospatiaaliset kentät (kulkevat ainetta vain yhteen suuntaan), voimaheijastin. Kaikki kyberneettiset laitteet toimivat alitason teoplasmalla, mikä teki niistä kestäviä häiriöitä vastaan. Samaan aikaan käytettiin valtavia tutkoja, jotka itse loivat jesuiittisia hankaluuksia vihollisen elektroniikkaan.
  Kuoleman tuovia "lahjoja" satoi kuin murhanrae sato... Kolme jättiläistä yritti hajaantua leveämmälle tuhotakseen vihollisen mahdollisimman tehokkaasti. Ne ovat käytännöllisesti katsoen haavoittumattomia, kuten pallosalama, joka lentäessä polttaa avaruudessa leijuvia poppelinuhkeita, mikä on niiden tappava vaikutus muukalaisten avaruusaluksiin. Saa heidät vetäytymään paniikissa. Lukemattomat lasten värillisiltä pillereiltä näyttävät pelastusmoduulit ovat hajallaan tyhjiön läpi, ja yhä useammat niistä tärisevät rakettien räjähdyksistä, kuten poijut kovassa meressä. Arkkukynät eivät vielä kiinnitä niihin huomiota, murtakaa ensin vaaralliset ja vahvat, sitten voit lopettaa avaruusolennot, jotka ovat menettäneet mielensä kauhusta. Taistelua ei ole vielä voitettu, myös häikäilemättömän imperiumin joukot kärsivät, vaikkakin mitättömiä tappioita viholliseen verrattuna.
  Mutta samaan aikaan palavilla tähtialuksilla ei ole tungosta ja paniikkia. Evakuointi etenee erittäin sujuvasti, ikään kuin nämä eivät olisi eläviä organismeja, vaan biorobotteja. Lisäksi retriittiin, ikään kuin kuoleman pilkkaamiseen, liittyy rohkeita lauluja.
  Ja tässä on de Furyn annigeenin kantaja: sellainen erityinen gravitaatioplasman kantaja, joka osoittautui odottamattomaksi tuhovoimaltaan. Tuhoenergian lataaminen tapahtui lähes välittömästi ja uudelleen taisteluun.
  Avaruusalus saa maksimaalisen kiihtyvyyden, herttuatar pitää jopa kiinni tukista, taistelupuvun läpikuultavan kankaan läpi näkee kuinka hänen suuret hauislihaksensa jännittyvät epänaidottomalla tavalla. Hänen ja muiden miehistön jäsenten on ponnisteltava ollakseen putoamatta selälleen. Tiikerinpääinen herttuatar on jäljittelemätön, kuin sarjakuvien soturi, hänen katseensa on lävistävä, hänen erittäin kirkkaat, pitkät ja paksut hiuksensa lepäilevät tulevasta ilmasta.
  On vaikea uskoa, että tämä sankarillinen tyttö on jo kaksisataa sykliä vanha. Kuinka tuoreet ja puhtaat hänen kasvonsa ovat, hyvin liikkuvat, joskus raivokkaalla ilmeellä, joskus päinvastoin, enkelimäiset tai leikkisät. Hänellä on takanaan paljon taisteluita, mutta ei koskaan näyttänyt siltä, että hän kyllästyisi niihin. Jokainen uusi taistelu on jotain erityistä, omalla sanoinkuvaamattoman kauniilla ja täyteläisellä muotoilullaan ja jännittävällä rytmillään.
  Ja nyt heillä on toimintaperiaatteeltaan uusi ase, jota vastaan vihollinen ei todennäköisesti pysty löytämään tehokasta suojaa ainakaan Grobzagonatin lopulliseen voittoon asti.
  Kuinka avuton Fizt-rodun dreadnought onkaan. Sokea, menettää suuntansa. Urheilijan laukaiseman kiekon pyörittäminen niin, että muutaman hetken kuluttua sen komponentit olivat hajallaan galaksin avaruudessa. Tai toinen onneton uhri, kolme tuhoajaa, jotka menehtyvät samaan aikaan graviplasman syleilyssä, laivat vapisevat ja puristuvat, kuin surffauksen paahtavaan hiekkaan heittämät poikaset.
  Baron de Alligator sääti säteilijöiden suuntausta (eikä ilman menestystä, uudesta poltetusta risteilijästä oli jäljellä vain monoblock-puikkoja), pahoitteli:
  - On helppo tappaa, vaikea herättää henkiin, mutta on täysin mahdotonta elää ilman väkivaltaa!
  De Furia, joka hallitsi tähtilaivaryhmäänsä, puristi toisen tuhovirran ja katseli, kuinka rahtikuljetuksesta muunnettu laiva myös sotkeutui plasmaverkkoon, ilmaisi:
  -Kuolema, kuten uskollinen ystävä, tulee varmasti, mutta jos haluat kävellä pidempään oikoidulla elämällä, osoita omistautumisesi älykkyyteen ja rohkeuteen!
  Kreivi de Barsov haukkui käheästi jatkaen nokkelaa sanapurskeaan:
  - Lakia ei kirjoiteta tyhmille, mutta he saavat rangaistuksia niiden rikkomisesta ja niille älykkäille, jotka ovat kirjoittaneet nämä lait!
  Monipuolisen armadan järjestäytynyt vastarinta murtui. Lento ulkoavaruudessa on kuin vuoren sortuminen, se on pyörremyrsky, joka peitti välittömästi kääpiöparven, kaatoi ja nappasi kaikki kerralla... Takaa-ajo alkoi. Se on kuin susilauma, joka jahtaa lammaslaumaa. Vain arkut ovat paljon pahempia ja armottomampia kuin sudet. Heille tämä ei ole edes selviytymiskysymys, vaan taipumattoman tahdon ja häikäilemättömän raivon osoittaminen. Jahtaa, kiusaa, älä päästä irti. Ja vaikka monet lapset eivät odota vanhempiaan (ja tässä on olentoja samasta sukupuolesta tusinaan sukupuoleen on koottu) ja äitejä, isiä, neutraaleja, heidän poikiaan, tyttäriään ja kuka tietää ketä muuta... Mitä rohkeutta siinä on tällainen murha, kun jopa peltopyyn ampuminen vaatii enemmän taitoa ja vaivaa. Roskat tulvivat tilaa ja putosivat tähtien päälle aiheuttaen koronahäiriöitä, ulkonevia ja plasmapyörteitä pinnalla. Jotkut tähdet jopa vaihtavat väriä niiden pinnalle putoavien vieraiden esineiden vuoksi. Kaikki eivät ymmärrä, mutta sydämelliset: on erityisen kammottavaa, jos persoonallinen olento palaa elävältä, ja persoonallisuus on kokonainen irrationaalinen ja arvaamaton maailma.
  Jopa tyhjiö voi itkeä sellaisesta tappiosta...
  Ensimmäisen vuoden opiskelijat Alex ja Angelina näkivät kaiken, eikä edes niin kuin elokuvassa, vaan kerralla, monissa kohdissa ja yksityiskohdissa, kun kaikki tulee sisään ja täytti tietoisuuden havainnointikaleidoskoopilla.
  Sitten he huomasivat, että yksi ihmisavaruusaluksista - delfiinivauvan muotoinen brigantiini - oli menossa kohti... Kohti kvasaaria, joka loistaa sateenkaaren kaikilla väreillä ja nukkumassa. Jokin kertoi opiskelijoille, että tämä oli kvasaari, vaikka ei sellaisilla säteillä, jotka polttivat kaiken elävän. Mutta jopa pelkistetyssä muodossa se kätki tappavan vaaran kaikelle aineelliselle. Ja tämä brigantiini vaikutti rohkealta itsemurhalta.
  Herttuatar de Furian komennossa olevat Annigen-alukset saivat käskyn: "Tarkista maalaisten avaruusalus!" Ja kolme lähes vahingoittumatonta tuhatta sotilasta ja kymmeniätuhansia taistelurobotteja ryntäsivät brigantiinin perään.
  Se on kuin saalistushait jahtaavat pientä tukehtuvaa ankanpoikaa raivoavan valtameren myrskyisissä vesissä.
  Alex tunsi yhtäkkiä pystyvänsä paitsi kohoamaan myös liikkumaan, ja huusi ystävälleen: "Anna enkeli seurata heitä." Tyttö vastasi: "Kyllä, minusta tuntuu, että voin."
  Laulakoon Mikhail Boyarsky: "Vaikka ruumis ilman sielua ei ole ruumis, mutta kuinka heikko onkaan sielu ilman ruumista!" Ehkä tämä on reilua, mutta... Henki voi, kun se on mennyt jonkun toisen lihaan ja ottanut sen hallintaansa, ilmentää itsensä upeassa voimassa...
  Kolmesta tikarista säteili räjähtäviä tuhoavia säteilyvirtoja, ja näytti siltä, ettei urhean kapteenin Alena Snegovan johtamalla ihmisbrigantiinilla ollut pienintäkään mahdollisuutta. Taikaplasma-aallot lävistivät jo rungon ja muuttivat hopeaa haarniskaansa ja saivat kevyiden aseiden piiput putoamaan irti kuin ylikeitetty pasta. Miehistön jäsenet kokevat kauheaa kipua, heidän taisteluasunsa hajoavat, heidän ihonsa irtoaa, heidän silmänsä sokeutuvat... Näyttää siltä, ettei ole mahdollisuutta... Brigantiini alkaa palaa jättäen jälkeensä savuavan jäljen. antimateria kipinöitä.
  Mutta tällä viime hetkellä, kun putoat olemattomuuden helvetin toivottomaan kuiluun, sivuilla sijaitsevat kaksi Annigen-kantajia, kääntymättä ympäri, puukottivat säteilyä keskimmäiseen.
  Ja se alkoi, sateenkaaren aallot kulkivat keskustikin läpi, automaatio siirtyi suojaukseen. Ja ihmisalus, joka näytti jättiläisten taustaa vasten pieneltä ja menetti osia rakenteestaan, pakeni vihdoin värikkäästä taikaplasmaverkostosta.
  Alex asettui Baron de Alligatorin ruumiiseen, ja Angelina satuloi kreivi de Barsovin tajunnan. Tavalliset arkunvartijat, kuten upseerit, on koulutettu olemaan keskustelemaan komentajansa käskyistä, vaan suorittamaan ne. Jos ruumiisiin osuneet käskivät "hevostensa" muistia käyttäen vaihtamaan tulen kohteen, niin... Näin sen pitäisi olla. Kuten Grobozagonatin pääsääntö sanoo: "Vannon kiistatta totella Hyperkeisaria, häntä henkilökohtaisesti, samoin kuin mitä tahansa hänen nimittämää pomoa!"
  Käsky on annettu ja sitä toteutetaan... Mutta arkkukynän yksilöt eivät halua tyytyä siihen, että nuorten uhrien ruumiittomat sielut ovat ottaneet heidän ruumiinsa haltuunsa. Alkaa kova taistelu, alligaattori ja Barsov jäätyvät ja tiikerin silmät kiiltävät. Tilaus on jo annettu ja sitä toteutetaan kunnes se peruutetaan...
  Brigantiini on kuitenkin jo saanut kuolevaisia haavoja, vain vähän lisää... Alena Morozova viimeisellä voimallaan pitää kiinni ohuesta tajunnanlangasta. Hänen avaruuspukunsa ja univormunsa oli hiiltynyt, ja liekit hyväilivät julmasti hänen jo täysin alastonta vartaloaan. Iho peittyy suurilla rakkuloilla ja sitten kuoriutuu pois. Viitan palaset putoavat pois... Vielä vähän...
  Tässä on kvasaarin ohut häntä, johon hänen brigantiininsa on saatava, tai pikemminkin mitä siitä on jäljellä... Alligaattorin ja Barsovin persoonallisuus on jo palannut, magoplasma iskee taas... Alenan palaneet luut murenevat, ja hänen tajunta palaa mustaksi kraatteriksi... Ja nanosekunnin merkityksettömässä murto-osassa, lopullinen tuho, komentajan brigantiinin fragmentti lentää kvasaarin promeraniumiin...
  Kaikki pysähtyi yhtäkkiä, ikään kuin se ei olisi koskaan alkanutkaan. Purple Constellation -laivaston armada jäätyi, ja sen vastustajat katosivat heti. Näytti siltä, että avaruuskorppikotkien siivet ja tassut olivat liimautuneita avaruuteen eivätkä voineet liikkua. Ja samaan aikaan kukaan ei tuntenut pienintäkään shokkia tai shokkia. Kaikki tapahtuva meni tavallisen fysiikan ulkopuolelle.
  Herttuatar de Furia murisi kiivaasti:
  - Kuka on tämä siisti kaveri, joka onnistui pysäyttämään meidät?
  Gengir Wolf katsoi peittelemättömällä vihalla:
  "Minulla ei ole aavistustakaan... Tämä on periaatteessa mahdotonta, vaikka..." Ääntään alentava arkkukenraali, selvästi kuiskaukseksi peloissaan, petti hänen jäisten silmiensä hermostunut juoksu ympäriinsä, hän lisäsi. - Agenttimme kertoi, että maa voi leikkiä ajan mittaan.
  Herttuatar vastasi rauhallisesti, jopa torjuvasti:
  - Tämä on tietysti ärsyttävää, mutta kukaan ei voi estää eläviä yksilöitä taistelemasta ja meitä arkkutäytteisiä eläimiä voittamasta!
  Alligaattori haukotteli uhmakkaasti ja heitti suuhunsa hyvin pukeutuneen voileivän. Silitti tiikeri-adjutantin kurittomia hiuksia , pureskeli kulinaarista tuotetta energisesti kovaäänisesti, mutta samalla täysin ymmärrettävällä ja vahvalla äänellä, hän tiivisti:
  - Keskeneräinen vihollinen on kuin hoitamaton sairaus - odota komplikaatioita!
  Angelinan ja Alexin uupuneiden sielujen viereen ikäänkuin jääreiästä nousi esiin Alenan hengen kiiltävä aines. Vapautetun sielun kasvot loistivat kuin aurinko. Kuultuaan opiskelutovereiden ymmärtämättömät katseet, tyttökapteeni selitti iloisen innostuneena:
  -Voitimme! Uhka ihmiskunnalle on eliminoitu, sekä tämä että toivottavasti tulevat haasteet.
  Angelina mutisi hämmentyneenä:
  - Miten?
  Alenka alkoi selittää:
  - Suuri tiedemies Pavel Karpov havaitsi, että ajan rakenne on samanlainen kuin syvä, rajaton joki, jossa on miljoonia itsenäisiä puroja. Ja että on mahdollista, asentamalla eräänlainen aallonmurtaja, vaikuttaa yhden tai toisen puron virtaukseen. Valitettavasti hän kuoli paljastaessaan täysin vaikutusmekanismit, eikä ollut muuta vastaavaa neroa. Mutta hän paljasti yhden tavan luoda tällainen aallonmurtaja. Jos vapautat nukkuvan kvasaarin energian tietylle alueelle ja vain tarkalleen puolenyön uudenvuodenjuhlien aikana planeetalla Maa, vapautunut energia aiheuttaa eräänlaisen aallon planeetan menneisyydessä ja tapahtuu aikavirran kaksinkertaistuminen. aurinkokunnassa...
  Alex oli hämmentynyt ja räpytellen eteerisiä silmäluomiaan kuiskasi:
  - Ja mitä väliä sillä on?
  Soturi Alena selitti:
  - Kaikki aurinkokunnan ihmiset saavat ylimääräisen elinvuoden, mikä tarkoittaa, että Pavel Karpov ehtii toteuttaa ainutlaatuiset löytönsä... Tai oikeammin hän on jo tehnyt niin, edessämme ei ole vihollisen armadaa!
  Angelina huudahti vapisevana:
  - Tuhoitko todella ne kaikki?
  Brigantiinin kapteeni hymyili hellästi ja välähti vastaukseksi:
  - Luulen, että ei! Yksinkertaisesti ajan jokeen asetettu aallonmurtaja pyöritti kronovirtausta ympyrään heidän puolestaan. Tämä tarkoittaa, että arkkukynät elävät ikuisesti, yhdessä aikasilmukassa, elävät saman vuoden äärettömän monta kertaa!
  - Ja me? - Alex kysyi.
  - Palaat omana aikanasi, ja toivon, että ensi kerralla et kävele kadulla rosvojen kanssa...
  Nuori mies ja tyttö heräsivät seisomaan Kremlin kellon edessä, Punaisella torilla. Jättimäinen kello alkoi lyödä keskiyötä tasaisesti ja majesteettisesti.
  Uusi vuosi on saapunut.
  . LUKU nro 15.
  Tauon jälkeen vihollisuudet jatkuivat. Kiinalaiset yrittivät uudelleen kokoamalla voimia hyökätäkseen kaukaisiin Venäjän omaisuuksiin.
  Tällä kertaa kuusi tarttui modernimpiin aseisiin.
  Tässä tapauksessa he kaikki kuusi kiipesivät IS-7:lle maagisilla korvaamattomilla kuorilla ja patruunoilla.
  Ja ilman pitkiä puheita he alkoivat ampua Kiinan armeijaa ja murskata sen teloillaan.
  Ja Oleg Rybachenko ampui myös tykistä ja karjui:
  - Voittomme on väistämätön, nyt se ei ole sama!
  Kuitenkin ampumisen aikana ja jopa ampuessaan yksi kerrallaan, voit ajatella vieraita ihmisiä.
  Itse asiassa, miksi Vladimir Vladimirovich Putin on niin onnekas poliitikko ja presidentti? Varsinkin Jeltsinin viralliseksi seuraajaksi nimittämisen alusta lähtien kaikki onnistui.
  Näytti siltä, että kommunistien ja Jablokon olisi pitänyt toimia yhtenä yksikkönä - Jeltsinin seuraaja on vihollinen numero yksi.
  Mutta esitys ei toteutunut. Ja Sobchakia, joka varasti, ei muistettu. Hyväksyntä eteni rutiininomaisesti. Vaikka kommunistien olisi pitänyt ymmärtää: tämä on heidän tuleva haudankaivajansa!
  Ja Yavlinsky, joka yritti näyttää olevansa oppositioisin poliitikko, joka ei ollut koskaan äänestänyt budjettia, miksi hän ei vastustanut.
  Siitä tuli niin outoa.
  Ja sitten jotenkin kävi tuuri. Väkivaltainen ja nälkäinen Dagestan ei tukenut vahhabien esitystä, vaikka Basajev ja Khattab luultavasti luottivat siihen. Duuman oppositio ei ollut ristiriidassa viranomaisten kanssa. Tai käytä Tšetšenian tekijää.
  Lyhyesti sanottuna kaikki oli alusta alkaen Putinin puolella. Eikä duuman oppositio yrittänyt käyttää Moskovan ja Volgodonskin räjähdyksiä viranomaisia vastaan.
  Vaikka kommunistien pitäisi ymmärtää, he jäävät taka-alalle.
  Yavlinsky tajusi tämän hyvin myöhään.
  Oleg ampui kiinalaisia ja repi keltaiset soturit osiin kuorilla.
  Ja huokaisi...
  OK. On vähän tylsää ajatella politiikkaa. Esimerkiksi Gerda. Yhdessä kuvassa hänet on kuvattu rosvojen vankeudessa kädet taakse sidottuna, paljain jaloin. Ja jalat ovat jopa punaiset, näet, että lämmittämättömässä eläintarhassa peuran kanssa ryöstäjällä on kylmä ja Gerdan jalat ovat erittäin kylmät.
  Köyhä tyttö, kengät, jotka hän pyysi kuningattarelta, otettiin häneltä. Ja nyt hän kärsii vankeudessa.
  Poika ampui jälleen taivaallisen valtakunnan armeijaa, painaen ohjaussauvan painiketta paljain varpaillaan.
  Sen jälkeen he lähettivät hänet eri suuntaan.
  Žirinovski ei suoraan tukenut Jeltsiniä, eikä hänestä ole olemassa yhtään videotallennetta, jossa hän olisi antanut tällaisia lausuntoja! Toisaalta uudet ja jopa puoluelistoihin perustuvat vaalit olivat hänelle erittäin hyödyllisiä. Suoritettuaan pohjimmiltaan sotilasvallankaappauksen Jeltsin kaappasi vallan ja hänestä tuli ehdoton diktaattori, jota ei muodollisesti rajoita mikään! Jopa perustuslakituomioistuimen toiminta keskeytettiin, ja presidentti sai virallisesti rajattomat valtuudet! Näissä olosuhteissa uuden perustuslain hyväksyminen rajoitti pian diktaattorin valtaa sen sijaan, että se lujittaisi sitä! On myös sanottava, että mielipidemittausten mukaan jopa 80 prosenttia Venäjän väestöstä oli valmis äänestämään presidentin perustuslakiluonnoksen puolesta. Siksi Žirinovskia ei voida tuomita tiukasti perustuslain tukemisesta. Ensinnäkin, muuten häntä ei yksinkertaisesti voitu antaa osallistua vaaleihin, ja toiseksi Vladimir odotti saavansa joidenkin Jeltsinin kannattajien tuen. Mitä tulee puolueen nimeen, tuolloin kansan keskuudessa syntyi illuusio - kommunisti-fasistinen (mediatermi) parlamentti oli hajotettu, kukaan ei estänyt uudistuksia ja pian eläisimme kuin Amerikassa! Ja näissä olosuhteissa nimi liberaalidemokraattinen oli vaaleissa varsin edullinen! Vaaliliitto: Gaidarin johtamasta Venäjän valinnasta tuli vallassa oleva puolue! Kukaan ei uskonut LDPR:n mahdollisuuksiin; monet ajattelivat, että Žirinovski ei täytä edes viiden prosentin rajaa!
  Kyllä, näytti siltä, että Žirinovskilla oli erittäin heikkoja paikkoja. Ja Russia's Choicella on kaikki valttikortit käsissään. Lukuun ottamatta kenties tärkeintä, taloudessa ei ollut todellisia saavutuksia. Mutta heillä on käsissään valtava propagandakoneisto ja hallinnolliset resurssit. Kazakstanin ja muiden maiden kokemukset osoittavat, että usein tämä riittää vaalien voittoon, jopa sensaatiomaisiin tuloksiin!
  Mutta Vladimir Volfovitš osoitti poikkeukselliset poliittiset kykynsä: erityisesti hän onnistui vakuuttamaan Jeltsinin lähipiirin uskollisuudestaan, eikä häntä estetty rekisteröitymästä, kuten tapahtui esimerkiksi Baburin-blokin ja joidenkin muiden kanssa! Hän onnistui saamaan rahaa vakuuttamalla sponsorit mahdollisuudestaan palkalliseen lähetykseen (ja hän itse ansaitsi rahaa tekemällä liiketoimintaa!). Ja mikä tärkeintä, hän osoitti vaalien aikana upeaa puhelahjaa ja suoritti lumoavan vaalikampanjan! LDPR:n verkkosivuilta löytyy vanhoja tallenteita vuoden 1993 vaalikampanjasta: nämä ovat todella vahvoja puheita, joihin verrattuna Hitler on vain säälittävä puhujan varjo. Demokraatit riitelevät keskenään ja huomasivat liberaalidemokraattisen puolueen kasvavan suosion aivan liian myöhään! On sanottava, että sosiologit eivät näyttäneet todellista kuvaa, vaan sitä, jonka viranomaiset halusivat nähdä! Gaidar soitti Žirinovski Hitlerille ja vaati Jeltsiniä poistamaan LDPR:n rekisteristä. Mutta presidenttiä ympäröivät analyytikot sanoivat Jeltsinin luokituksen laskevan ja perustuslain kannatuksen laskussa. Näissä olosuhteissa hylkääminen voi aiheuttaa ongelmia viranomaisille. Lisäksi vuonna 1993 joukkovaalipetosten tekniikoita ei ollut vielä kehitetty, lukuun ottamatta primitiivistä äänestyslippujen täyttämistä vaaliuurneihin, joten kansan tahdon ilmaisu oli suhteellisen rehellistä! Žirinovski puolestaan lupasi vapauttaa Rutskoin ja muut oppositiopuolueet!
  Oleg Rybachenko hajaantui täällä ja ammuttiin uudelleen samasta ammuksesta.
  Kun tyttö Margarita tähtäsi aseeseen paljain jaloin, poika ajatteli ja ihmetteli.
  Vaalitulos oli sensaatiomainen, ja sekä hallinnon viholliset että monet Jeltsinin kannattajat äänestivät LDPR:n johtajaa! Puolue voitti lähes 24 prosenttia 13 jäsenestään ja sijoittui ensimmäiseksi. Sekalaisen vaalijärjestelmän vuoksi Žirinovski sai kuitenkin vain 60 mandaattia eli 15 prosenttia valtionduuman, parlamentin alahuoneen koosta! Lisäksi uusi perustuslaki rajoitti voimakkaasti valtionduuman toimivaltaa, joten todellisuudessa Žirinovski ei saanut merkittävää valtaa. Todennäköisesti hänen ryhmäänsä valtionduumassa voitaisiin pitää vain ponnahduslautana uudelle hyökkäykselle valtaa vastaan! No, Žirinovskia itseään verrattiin yhä enemmän Hitleriin! Muuten, vuonna 1930 Hitler sai 18 prosenttia äänistä ja sijoittui toiseksi vaaleissa, mutta sai samalla paljon todellisempaa vaikutusvaltaa valtaan. Ensinnäkin Reichstagilla oli vain yksi kamari, ja toiseksi vaalit pidettiin vain suhteellisessa järjestelmässä, ja kolmanneksi parlamentin valta oli verrattoman vahvempi kuin Venäjällä! Žirinovski joutui paljon huonompaan tilanteeseen: voiton näyttäminen herätti äänestäjien liioittelua, mutta todellinen voima ja kyky muuttaa mitä tahansa oli iso juttu!
  Tästä tietysti ihmeet alkavat: aiemmin laskevana poliitikkona toiminut Žirinovski muuttui yhtäkkiä impulsiiviseksi ja äärimmäisen epäloogiseksi. Erityisesti häntä syytettiin hitlerismistä, joten hän vahvisti länsivastaista retoriikkaa ja aiheutti pelkoja, että jos hän tulee valtaan, hän laukaisi kolmannen maailmansodan! Ja jotkut lausunnot olivat täysin hulluja, mukaan lukien atomipommin käyttö Kazakstania ja muita maita vastaan. Erityisesti Žirinovski julisti jopa pudottavansa atomipommin Tbilisiin! Samalla tuli saavutuksia: onnistuimme toteuttamaan armahduksen, täyttäen vaalilupaukset... Mutta yleensä Vladimir Volfovich ei tehnyt pisteitä, joutui jatkuvasti skandaaleihin... Kyllä! Tietysti hän provosoitui, CIA ja LDPR:n vastustajat loivat monia skandaalitilanteita, ensisijaisesti länsimaisten demokraattien joukosta Venäjällä, mutta silti järkevän ja pragmaattisen poliitikon ei olisi pitänyt alistua tähän, tai ainakin vähentää mahdollisuutta. provosointi minimiin! Esimerkiksi Zjuganov, huolimatta siitä, että hän on kantanut Kremlin tärkeimmän poliittisen vastustajan laakereita seitsemäntoista vuoden ajan, onnistui jotenkin välttämään skandaaleja, häntä ei ole koskaan muotoiltu suurella tavalla eikä hänellä ole mainetta korruptoituneena poliitikkona! Totta, kommunisteilla oli hetki myös Venäjän federaation kommunistisen puolueen päärahoittajan Hodorkovskin asettamisen kanssa, mutta tässä tapauksessa Zjuganov ei jättänyt yhtään itseään halveksivaa lausuntoa. Erittäin varovainen poliitikko Gennadi Andreevich, joskus jopa liian varovainen! Erityisesti toukokuussa 1999, kun Jeltsin ehdotti Stepashinin ehdokkuutta, kommunistien olisi pitänyt estää se ja joko kiristää myönnytyksiä tai provosoida duuman hajottaminen ja ennenaikaiset parlamenttivaalit. Mutta Zjuganov päätti olla ottamatta riskejä, vaikka jos valtionduuma olisi silloin hajotettu, kommunistit olisivat säilyttäneet ja jopa laajentaneet sen hallintaa. Kyllä, kommunistit hyväksyivät Putinin elokuussa 1999 ilman taistelua, vaikka se, että Jeltsin julisti hänet seuraajakseen, edellytti nimenomaan opposition toimimista yhtenäisenä rintamana tätä ehdokasta vastaan. Mutta Zjuganov päätti, että oli parempi mennä vaaleihin hyödyntäen kansanedustajastatuksen mukanaan tuomia etuoikeuksia, ja se, että Putinista voi tulla kansallissankari vain kolmessa kuukaudessa, oli rohkeimpienkin mielikuvituksen ulkopuolella. Kremlin analyytikot.
  Oleg Rybachenko ampui jälleen kiinalaista paljaalla poikamaisella jalallaan ja jatkoi ajatuksiaan.
  Poikanero uskoi vilpittömästi, että Žirinovski ei ollut tasavertainen;
  Lyhyesti sanottuna joulukuusta 1993 tuli LDPR:n johtajan poliittisen uran huippu, sitten alkoi lasku, vaikka se ei aluksi ollutkaan maanvyörymä erilaisilla vaihteluilla. Myös Jeltsin menetti nopeasti suosiotaan: talouskriisistä ei ollut mahdollista päästä eroon, päinvastoin se paheni ja paheni. Täällä Žirinovski teki toisen virhearvion ja allekirjoitti sopimuksen rauhasta ja harmoniasta. Loppujen lopuksi häntä syytettiin jo perustuslain tukemisesta, joka laillisti valtavan presidentinvallan (ja toisaalta, mitä olisi tapahtunut, jos perustuslakia ei olisi hyväksytty? Sisällissota oli hyvin todennäköistä!), ja sitten oli sopimus. allekirjoittamaan rauhansopimuksen. Totta, syksyllä Zhirinovski jätti sen. Mutta yleisesti ottaen kestäisi hyvin kauan kuvata tarkasti, mitä virheitä LDPR:n johtaja teki ja miksi hänestä ei tullut presidenttiä. Hänen suurin virheensä oli strategisesti väärä PR! Vuoden 1993 vaalien jälkeen oli tarpeen muodostaa kuva nykyisen hallituksen päävihollisesta ja Jeltsinistä henkilökohtaisesti! Eli tulla Anti-Jeltsiniksi populistisimmalla retoriikalla, kritisoimalla ennen kaikkea sisäisiä vihollisia, korruptiota, varkauksia ja niin edelleen! Ja pääiskulause on - Jeltsinin jengi oikeuteen! Ja samalla halveksimatta vasemmiston iskulauseita, sosiaalista demagogiaa ja oikeudenmukaisuuden lupauksia! Erityisesti Valko-Venäjällä Lukashenko voitti yli 80 prosenttia presidentinvaalien toisella kierroksella, mikä on yksinkertaisesti supersaavutus oppositiopoliitikolta ! Mutta et voi sanoa, että Lukashenko on vahvempi kuin Žirinovski oratoriossa, pikemminkin päinvastoin, Vladimir Volfovitš on paljon koulutetumpi ja älyllisesti kehittyneempi! Mutta Žirinovski pettyi hänen liian aggressiivisesta ja kuumaluonteisesta luonteestaan ja toisaalta uskosta, että Jeltsinin lähipiiri ja Jeltsin itse luottaisivat häneen valitessaan hänet seuraajakseen. Kuka tietää historian: he todennäköisesti muistavat Hitlerin ja Hindebrunerin suhteen ensin varovaisena ja sitten kumppanuuden! Mutta se on asia, Hindebrug oli ensimmäisen maailmansodan sankari, maansa patriootti ja jo rappeutunut vanha mies. Ja Jeltsin, Neuvostoliiton tuhoaja ja keisarillisen ideologian kiihkeä vihollinen, oli Žirinovskille strateginen vastustaja. Ja Jeltsinin lähipiiri pelkäsi, että silloin vielä nuori ja aggressiivinen Žirinovski alkaisi palauttaa järjestystä ja sitten päät pyörivät! Joten Jeltsinin lähipiirillä ei ollut halua työntää Volfovitshia presidentiksi tai pääministeriksi, ja hänen todellinen mahdollisuus valtaan oli vain Jeltsinin ruumiin kautta. Eli Žirinovskin täytyi ainakin ulkoisesti jäljitellä korkeinta mahdollista vastustusta hallintoa kohtaan! Että kansa luulee, ettei ole suurempaa vallan vihollista kuin Žirinovski, ja että syntyy assosiaatio: Žirinovski tai Jeltsin, Žirinovski Jeltsiniä vastaan! Vladimir Volfovichilla ei kuitenkaan ollut piirissään vahvaa analyytikkoa ja PR-henkilöä tai hän ei halunnut kuunnella ketään. Tai ehkä hän jopa pelkäsi Jeltsiniä, vaikka täytyy sanoa, että Jeltsin ei silti ole aivan tyranni, jos hän hyväksyi armahduksen ja vihollistensa: Rutskoin ja Makashovin vapauttamisen. Ja Jeltsin suostui hajottamaan parlamentin, koska ihmiset näyttivät antavan hänelle luvan tehdä niin kansanäänestyksessä 25. huhtikuuta 1993. Lisäksi parlamenttiampuminen pelotti Jeltsiniä itseään niin paljon, että hän menetti päättäväisyytensä. Joten Žirinovskista voisi tulla hänen päävastustajansa, varsinkin kun Zjuganov puukotti Jeltsiniä kuinka paljon tahansa, mutta sai rangaistuksen!
  Poika päästi jälleen raskaan ammuksen tyttöjen jälkeen hänen paljaalla jalallaan ja jatkoi ajatuksiaan.
  Toinen Žirinovskin virhe oli hänen kantansa Tšetšenian sotaan. Näyttää kansallismieliseltä, hänen olisi pitänyt tukea perustuslaillisen järjestyksen luomista, mutta missä muodossa! Sota eteni heti alusta asti epäonnistuneesti, venäläiset joukot kärsivät valtavia tappioita pääasiassa Jeltsinin komennon rikollisen epäpätevyyden vuoksi. Lisäksi kenraalit, joilla oli kokemusta Afganistanin sodasta, esimerkiksi puolustusministeri Grachev, komensivat huonommin kuin ekaluokkalaiset. Jopa toimittajat opettivat kenraaleja taistelemaan! Mikä paradoksi!
  Näissä olosuhteissa oli tarpeen ottaa kantaa: Jeltsin ja hänen jenginsä ovat syyllisiä Venäjän armeijan valtaviin tappioihin! Hallitsevaa hallintoa koskevaa kritiikkiä olisi pitänyt lisätä, mutta samalla armeijaan koskematta. Vaikka Grachevia ei olisi myöskään pitänyt puolustaa! Juuri Zyuganov otti optimaalisen voittopaikan! Kritisoi Jeltsiniä, riitelemättä armeijan kanssa, tukematta separatisteja. Yleisesti ottaen Zjuganov valitsi oikean käyttäytymislinjan: maksimietäisyys Jeltsinin politiikasta, vastakkainasettelu. Ensimmäisen kokouksen duuman kommunistit eivät kuitenkaan aina olleet johdonmukaisia vastustuksessaan. Erityisesti Žirinovskin ehdotusta epäluottamuslauseesta Tšernomyrdinin hallitukselle ei tuettu. Yleisesti ottaen kommunistit äänestivät epäluottamuslauseen puolesta ensimmäisen kerran vasta lokakuussa 1994, "mustan tiistain" jälkeen, jolloin Tšernomyrdinin talouspolitiikan passiivinen hyväksyminen olisi voinut maksaa heille kalliisti. Toisen kokouksen valtionduumassa, jossa Zjuganovin johtamat kommunistit olivat jo enemmistössä, epäluottamusäänestyksestä ei koskaan (!) äänestetty! Ja eduskunta hyväksyi kaikki viisi ehdokasta pääministerin virkaan, mutta se on toinen tarina! Zjuganovin persoonallisuus ansaitsee erillisen artikkelin, samoin kuin miksi hän hävisi Jeltsinille vuonna 1996.
  Ilmeisesti Žirinovski itse halusi kompromissin Jeltsinin lähipiirin kanssa, toivoen saavansa oligarkit vakuuttuneiksi hänen uskollisuudestaan, jotta he asettaisivat hänet ainoaksi, joka pystyy estämään kommunisteja nousemasta valtaistuimelle. Mutta ongelmana on, että Jeltsinin lähipiiri ei halunnut muutosta tuolloin eikä luottanut Volfovitshiin, joka muuten onnistui huonontamaan asennettaan lännessä. Monilla presidenttiä lähellä olevilla oligarkeilla oli liiketoimintaa lännessä ja he onnistuivat keräämään siellä valtavia velkoja. Ja öljyn hinta oli noin 10 dollaria tynnyriltä, joten kaasu oli halpaa, ja eliitti jäi melko koukkuun Nato-maiden lainoihin. Ja lännessä he tekivät selväksi, että Žirinovski ei ollut heille hyväksyttävä.
  Näissä olosuhteissa luottaminen liittoumaan Jeltsinin eliitin kanssa vain pilasi LDPR:n johtajan imagoa ja häiritsi blokkia kommunistien ja nationalistien kanssa. On myös sanottava, että Venäjän armeijan suuret tappiot, haluttomuus voittaa yleensä pieni ja ei erityisen hyvin aseistettu vihollinen, vähensivät militanttien iskulauseiden suosiota ja halua saavuttaa onnellisuutta sodan kautta. Ihmiset näkivät, että Venäjän armeija ei ollut valmis pesemään jalkojaan Intian valtamerellä ja valloittamaan Lähi-itää öljyvaroineen. Kyllä, teoriassa Lähi-idän valtaaminen voisi tuoda valtavia summia öljydollarien ja väistämättömän energianhintojen hypyn kautta, mutta vaikka he eivät voi voittaa Tshetsheniaa... Pasifistiset tunteet alkoivat kasvaa ja Zhirik kärsi vakavia vaalitappioita!
  Ihmepoika, ammu taas suoraan. 130 mm:n tykin kuori hajotti kiinalaisia.
  Margarita sanoi hyväksyvästi:
  - Olet niin fiksu!
  Ja hän alkoi ampua itseään käyttämällä paljaita varpaita.
  Ja Oleg Rybachenko jatkoi päättelyään.
  On kuitenkin sanottava, että Zjuganov oli erittäin varovainen. Esimerkiksi kun Boris Fedorov ehdotti äänestämistä epäluottamusluokituksen puolesta hallitukselle, Venäjän federaation kommunistinen puolue ei tukenut tätä. Yleisesti ottaen Zjuganov ja hänen piirinsä kohtelivat Tšernomyrdiniä erittäin huolellisesti, vaikka tämä jatkoikin oligarkkien etujen mukaista politiikkaa ja osoitti uskollisuutta Jeltsinille. Mutta mielenkiintoista on, että Zjuganovista tuli ykkönen oppositiopuolue ja Jeltsinin vastustaja. Lisäksi presidenttiä edistävä propaganda auttoi häntä tässä, luultavasti tarkoituksella, koska kommunisti Zjuganov on parempi kuin ei-kommunistiehdokas toisella kierroksella.
  Talvella ja keväällä 1995 LDPR-puolue koki vakavan kriisin; useat kansanedustajat erosivat siitä, mukaan lukien kirkas, karismaattinen Marychev.
  Mutta Tšetšenian sota oli vähitellen voitettu, militantit kärsivät myös valtavia tappioita, ja heidät tuhottiin ja demoralisoitiin, Venäjän armeija eteni. Kesäkuussa Shamil Basajev takavarikoi äitiyssairaalan Budenovskissa. Periaatteessa tällainen militanttien askel ei antanut mitään sotilaallisesti, ja propagandan kannalta se oli jopa sotapuolueen eduksi... Mutta Jeltsin hajosi, ilmeisesti lokakuun 3.-4. päivän tapahtumat ja miljoonien kiroukset. venäläiset kaatoivat hänet ja hän määräsi Tšernomyrdinin lopettamaan sodan ja aloittamaan neuvottelut...
  Venäjän armeija lopetti yksipuolisesti vihollisuudet. Ja valtionduuma keräsi vihdoin tarpeeksi ääniä äänestääkseen hallitukselle epäluottamuslauseesta ja vaati useiden turvallisuusvirkamiesten eroa. Jeltsin myönsi pitäen vain Grachevin, mutta luovutti Egorovin, Erinin ja Stepashinin. Tässä Žirinovski otti alun perin oikean kannan: hän tuomitsi aselevon ja äänesti epäluottamuslauseen puolesta. Ja kun Tšernomyrdin bluffoi uhkaamalla saattaa hallitukseen kohdistuvan luottamuksen kysymyksen valtionduumassa äänestettäväksi (tässä on yksi vivahde, jos alle 226 ääntä 450:stä äänestää hallituksen luottamuksen puolesta, niin presidentti on velvollinen viikko joko hajottaa hallitus tai hajottaa duuman), Žirinovski osoitti lujuutta ja valmiutta mennä ennenaikaisiin parlamenttivaaleihin. Ennenaikaisten vaalien etuja ovat marttyyrien imago, epäonnistuminen - Jeltsinin ja hallituksen syyttäminen, Venäjän yhteisöjen kongressin Kremlin hankkeen ajamatta jättäminen ja vallassa oleva puolue: Kotimme on Venäjä. Ja tietysti muut organisaatiot - pienemmät!
  Tšernomyrdin ymmärsi, että bluffi ei toimisi ja että uudesta parlamentista tulee vieläkin oppositioisempi, hän peruutti äänestyksen. Valtionduuma äänesti jälleen epäluottamuksesta, Žirinovski toimi erittäin aggressiivisesti, mutta ääniä ei riittänyt. Tässä on sanottava, että Yabloko karkasi; Yavlinsky ei halunnut menettää parlamenttipaikkojen etuja. Lisäksi hänen todellinen arvosanansa ei ollut korkea, oli olemassa vaara, että hänet yksinkertaisesti räjäytetään.
  Žirinovskin suosio kasvoi välittömästi, mutta Volfovitš teki jälleen virheen peruuttamalla puolueensa allekirjoitukset virkasyytemenettelyssä. Tällä ei ollut väliä, oppositiolla ei ollut tarpeeksi ääniä peräti 300:n syytteen nostamista koskevan komission perustamiseen, mutta tämä pilasi arvosanan! Žirinovski antoi jälleen syyn syyttää itseään sovittelevasta politiikasta, mikä vieraannutti osan kasvavasta protestin äänestäjäkunnasta.
  Kuitenkin Tšetšenian aselepo, jota militantit rikkoivat röyhkeästi, erilaiset terrori-iskut, erityisesti Romanovia vastaan, ja pommitusten uhrit johtivat militanttien lisääntymiseen yhteiskunnassa ja Žirinovski alkoi saada pisteitä. Lisäksi syyskuussa 1995 NATO alkoi pommittaa Bosnian serbejä, mikä vahvisti länsivastaisuutta, mikä nosti myös LDPR:n luokituksia.
  Totta, Žirinovski myöntyi provokaatioon, hakkasi naista parlamentissa tai jopa lyöi häntä kevyesti pari kertaa yleisessä tappelussa. Sitten Jeltsinin lehdistö mainosti kaikkea esittäen Žirinovskin rosvoksi! Sellainen kohta saattoi kuitenkin miellyttää joitain ihmisiä: varsinkin niitä miehiä, jotka olivat kärsineet naisista, tai niitä, jotka kaikista ehdokkaista etsivät kaikkein julmimman diktaattorin toivoen, että tämä palauttaisi järjestyksen! Joka tapauksessa "stalinistit" olivat "Zhirikkiä" varten.
  Oleg Rybachenko jatkoi ampumista. Poika teki tämän kukistamalla Kiinan armeijan Manchu-dynastian aikana ja jatkoi ajattelua.
  Lokakuussa 1995 LDPR keräsi 100 allekirjoitusta asettaakseen epäluottamuslauseen hallitukselle äänestettäväksi valtionduumassa, mutta viime vuonna Žirinovski luopui tästä aikeestaan.
  On sanottava, että tämä oli hänen virheensä, eikä perusteltu. Ensinnäkin Žirinovski herätti vaalien aattona epäluottamuslauseen tuolloin enemmistön muodostivat protestiäänestäjät. Toiseksi äänestys kohdistui Žirinovskin pääkilpailijaa Tšernomyrdiniä vastaan, eikä se vaikuttanut lainkaan kulissien takana oleviin yrityksiin saada Jeltsin ja hänen lähipiirinsä tekemään "Zhirikistä" seuraajansa.
  Lisäksi Žirinovskin olisi pitänyt ymmärtää; että mitä paremman tuloksen hän näyttää duuman vaaleissa, sitä todennäköisemmin "perhe" lyö vetoa hänestä!
  Tällä hetkellä paras vaalitaktiikka oli olla opposition ykkönen, joka ylittäisi vastakkainasettelutasolla kommunistit.
  Žirinovski ymmärsi tämän yleensä, mutta yritti istua kahdella tuolilla ja oli epäjohdonmukainen. Uudet vaalit olivat paljon vaikeammat kuin vanhat! Ensinnäkin, toisin kuin vuonna 1993, heillä ei ollut mahdollisuutta osoittaa oratorista kykyään kokonaisuudessaan, liian vähän lähetysaikaa annettiin puolueille, joiden määrä oli kasvanut 13:sta 44:ään (!). Toiseksi , toteutumattomien toiveiden ja odotusten tekijä pelattiin Zhirinovskia vastaan. Loppujen lopuksi hän näytti olevan ensimmäinen, mutta hän ei parantanut ihmisten elämää... Vaikka älykkäälle ihmiselle oli selvää, että "Zhirikillä" ei ollut todellista valtaa, ja samat kommunistit hallitsivat paljon enemmän ääniä kuin LDPR : 102 vs. 60, mutta... Silloin oli paljon älykkäitä ihmisiä, varsinkin 1990-luvulla.
  Kolmas syy oli se, että LDPR:n johtajan päälle roiskui paljon likaa, hirviön ja huligaanin imagoa, pelkoa hänen käynnistävänsä kolmannen maailmansodan.
  Neljäs syy, myös yksi tärkeimmistä, on suuren kilpailijamäärän ilmaantuminen. Tunnetuimmat: Venäjän yhteisöjen kongressi, jota johti Skokov (entinen turvallisuusneuvoston sihteeri Jeltsinin aikana) ja Aleksanteri Lebed, myös Jeltsinin mies, jonka roolia Transnistriassa media paisutti suuresti. Tämä lohko edistää aktiivisesti PR:tä, mutta näyttää siltä, että he ovat menneet yli laidan. Ihmiset eivät ole niin pahoja kuin viranomaiset ajattelevat, ja useimmat ovat ymmärtäneet, että KRO ei ole ollenkaan oppositio, vaan Kremlin hanke, joka on suunnattu ensisijaisesti LDPR:tä ja Venäjän federaation kommunistista puoluetta vastaan. Mutta silti, tämä organisaatio vei yli neljä prosenttia!
  Ja siellä oli muitakin kilpailijoita katon takana, Rutskin osavaltio, jonne Marychev pakeni, Neuvostoliiton blokki - Tyulkin-Ampilov, Lysenkon kansallisrepublikaanipuolue ja suuri valikoima kaikenlaisia. On sanottava, että myös kommunistit hajoittivat äänestäjiään: Neuvostoliiton blokki sai yli neljä ja puoli prosenttia äänistä, mutta ei päässyt parlamenttiin, ja Venäjän federaation kommunistiselle puolueelle ääniä hävisi, myös maatalouspuolue. ei täyttänyt viiden prosentin rajaa, kuten muut vasemmistojärjestöt. Erityisesti on epäselvää, mihin entinen pääministeri Ryžkov odotti ryhmittymän vaaleissa: työväenliittoa vai Govorukhin-blokkia! Vuoden 1995 vaalit osoittivat kuitenkin koko Venäjän historian heikoimman valtapuolueen tuloksen ja suurimman protestiäänestysprosentin.
  Poika ampui uudelleen, painoi joystickin nappia paljain varpaillaan ja jatkoi ajatuksiaan;
  Vaalikampanjan aikana Žirinovski kritisoi yleisesti viranomaisia, mutta ei tehnyt sitä tarpeeksi aggressiivisesti. Lisäksi hänen ryhmänsä kannatti ensi vuoden budjettia, mikä antoi toisen syyn syytöksille Kremlin-myönteisyydestä. Ottaen huomioon lähes koko näitä vaaleja hallitsevan äänestäjän protestitunnelman, tämän hallituksen kanssa ei tarvinnut tehdä kompromisseja! Lisäksi valtionduuma hyväksyi yllättäen helposti Dubininin keskuspankin johtajaksi, vaikka jälkimmäinen oli Jeltsinin piiriin kuuluva henkilö, markkinauudistuksen kannattaja radikaalissa Gaidar-versiossa. Muuten, myös Zjuganov kannatti tätä ehdokkuutta, vaikka Dubinin oli mukana Mustassa tiistaissa, mikä osoitti, ettei hänkään ollut periaatteellinen oppositiopuolue!
  Vaalien aikana Žirinovski ei halunnut muodostaa vaaleja edeltäviä ryhmittymiä, vaikka useat pienemmät nationalistiset puolueet ilmaisivat saman halun. Lisäksi Vengerovsky neuvoi vaihtamaan puolueen nimen poliittisesti sopivammaksi ja harmonisemmaksi - esimerkiksi Suuri Venäjä! Žirinovski osoitti itsepäisyyttä tässä asiassa, vaikka sana liberaalidemokraatti oli jo tuolloin muuttunut likaiseksi sanaksi!
  Lisäksi kuuluisia laulajia tai artisteja ei otettu LDPR:n puoluelistalle, vaikka halukkaita oli runsaasti. Erityisesti Alla Pugacheva, joka rakasti herättää lehdistön huomion, saattoi sopia toiseksi LDPR-puolueen listalta. Tämä ei estänyt häntä millään tavalla, mutta se saattoi luoda ylimääräisen informatiivisen syyn itsensä mainitsemiseen. Lisäksi mahdollisuus ehdottaa tiettyjä hankkeita ja lakeja keskusteltavaksi duumassa. Jopa säveltäjä Antonov sisällytettiin vain alueelliseen luetteloon, ja sitten he riitelivät täysin. Yleensä Žirinovskilla on erittäin huono luonteenpiirre: haluttomuus sietää vahvoja persoonallisuuksia ympäristössään, niitä, jotka puolustavat näkökulmaansa. Esimerkiksi kuuluisa hypnotisoija Anatoli Kashpirovsky jätti puolueen juuri tästä syystä; joka syytti Vladimir Volfovitshia autoritaarisista johtamismenetelmistä ja halusta ympäröidä itsensä sylkeillä. On muuten sanottava, että jopa Hitler teki kompromisseja tarvitsemiensa ihmisten kanssa ja sieti heitä piirissään, kunnes heistä tuli hyödyttömiä tai vaarallisia hänelle. Muistakaamme Rehm, Strasser, Goebbels, jotka erottuivat vasemmistolaisuudellaan ja vastustuskyvyllään viranomaisia kohtaan. Mutta juuri tällaisten henkilöiden ansiosta Hitler pystyi saamaan suurimman määrän ääniä kommunisteilta ja sosiaalidemokraateilta. On myös sanottava, että Žirinovski sanoi liian usein: ajattelematta hän joko ylisti tai nuhteli Stalinia. Yleisesti ottaen LDPR:n johtaja itse matki jossain määrin Stalinia, loi oman kulttinsa, osoitti sitoutumista autoritaarisiin hallintomenetelmiin, mutta samalla syytti kommunisteja väkivallasta, vaikka hän itse kannatti väkivaltaa, väkivaltaa ja lisää väkivaltaa!
  Vasemmistoisten ajatusten suosion kasvaessa Žirinovskin olisi pitänyt suhtautua kommunistisiin ideoihin tasapainoisemmin ja muistaa, että merkittävä osa äänestäjistä on nostalginen neuvostoaikoja kohtaan. Lisäksi vasemmiston ulkoiset ominaisuudet eivät haittaisi: esimerkiksi LDPR-lipun sininen väri on erittäin valitettava! Ensinnäkin se herättää assosioinnin homoihin, jotka ovat myös "homoja", ja toiseksi, sininen väri rauhoittaa, mikä ei sovi hyvin yhteen Žirinovskin sytyttävien puheiden kanssa! Hänen puolueensa optimaalinen väri olisi purppuranpunainen. Virkistävää, hyväksikäyttöön vaativaa, mutta silti ei niin kuin kommunistit! Lisäksi violetti on kuninkaallisen symboli ja se voisi houkutella suvereniteetin, monarkistisen ja ei-kommunistisen suostuttelun kannattajien ääniä!
  Poikanero painoi jälleen joystickin painikkeita ja vinkaisi:
  - Voittoni tulee olemaan loistava!
  Ja hän jatkoi älykästä päättelyään.
  Videot, joissa Zhirinovski soitti varsinkin puhki, eivät laulaneet kovin hyvin, eivät myöskään olleet paras idea! Tässä tapauksessa tämä ei ollut paras siirto, koska ihmiset olivat nälkäisiä silloin vuonna 1995 ja halusivat vakavia muutoksia ja vakavan johtajan, eikä heillä ollut aikaa vitseihin! Täytyy sanoa, että Kremlin-myönteiset tiedotusvälineet yrittivät jo tehdä Žirinovskista narrin ja klovnin, eikä ollut mitään järkeä vahvistaa tätä vaikutelmaa ja antaa vihollisilleen uusia valttikortteja!
  Vuoden 1995 vaaleissa keskusvaalilautakunta eväsi ensin rekisteröitymisen "Derzhavalle" - Rutskoille ja sitten "Yablokolle". Tämän jälkeen molemmat osapuolet palautettiin korkeimman oikeuden kautta. Tästä jaksosta on useita versioita: erityisesti Kreml ja sen PR-ihmiset halusivat auttaa Javlinskia duuman vaaleissa demokraattina ja länsimaalaisena, ja Rutskoin täytyi vetää kommunistien äänet itselleen. .
  Ensi silmäyksellä versio on looginen; jos "Yabloko" ja "Derzhava" todella halusivat poistaa, niin Jeltsinin perheen pyynnöstä muodostettu korkein oikeus ei olisi palauttanut niitä! Loppujen lopuksi voidaan muistaa viimeaikaiset esimerkit, kun "Jabloko", "muut Venäjä" ja "isänmaa" eivät saaneet osallistua vaaleihin ilman laillista perustetta. Esimerkiksi Rodina-blokin poistaminen Moskovan vaaleista vuonna 2006 oli oikeudelliselta kannalta täysin laitonta! Joten tuossa videossa, josta tuli hylkäämisen syy: siellä ei ollut suoria kehotuksia väkivaltaan, pogromiin, rodulliseen puhdistukseen tai edes "valkoihoisten" karkottamiseen. Siinä puhuttiin vain Moskovan roskien puhdistamisesta... Kyllä, siellä oli vihjaus tarpeesta palauttaa järjestys siirtolaisten keskuudessa. Mutta... Ensinnäkin tämä ei ole ristiriidassa lain kanssa, ja toiseksi, mistä tahansa erittäin vaarattomasta videosta löydät vihjeen mistä tahansa. Voit vaikkapa vaikka sarjakuvan "No, odota hetki!" kielletty pedofilian propagandana. Ja että jänis on kuin lapsi, hän matkustaa lapsen lipulla, ja susi flirttailee hänen kanssaan, hyväilee häntä... Tässä tapauksessa tuomarilla ei ollut laillista oikeutta poistaa "Isänmaa"-lohkoa rekisteröinnistä! Hodorkovskin oikeudenkäynti on erillinen aihe, emme puhu siitä tässä artikkelissa. Mutta näyttää siltä, että kaikki ymmärtävät, että ilman Kremlin pakotteita tätä ei olisi tapahtunut...
  Niinpä, näyttää siltä, mutta ei aivan niin! Erityisesti Rutskoita pidettiin silloin Jeltsinin kiihkeänä vihollisena - jospa asiat olisivat johtaneet suoraan aseelliseen yhteenottoon! Arvosana "Power" oli melko korkea ja sen mahdollisuudet ylittää viiden prosentin raja ovat korkeat! No, miksi Kreml haluaa paisuttaa vihollisensa mahdollisuuksia? Kyllä, Yabloko, vaikka onkin demokraattinen puolue, on melko oppositiivinen: se ei ole koskaan tukenut budjetteja, sekä tässä duumassa että seuraavassa, Yavlinsky sanoi taistelevansa Venäjän presidentinvaaleista. Joten ei ole erityistä syytä vahvistaa Yablokoa: varsinkin tulevien presidentinvaalien yhteydessä se on erittäin kannattamatonta! Javlinski veti ääniä pois Jeltsiniltä ensimmäisellä kierroksella, ja nuori ja urheilullinen Jablokon johtaja näytti paljon houkuttelevammalta kuin huono-arvoinen, rappeutunut Jeltsin.
  Joten ensimmäinen versio ei ole täysin vakuuttava, eivätkä venäläiset tuomioistuimet olleet vielä niin riippuvaisia Venäjän presidentistä. Erityisesti hätätoimikunnan jäsen armeijan kenraali Varenikov vapautettiin syytteestä, ja muitakin esimerkkejä voidaan mainita, kun tuomioistuin ei aina ollut viranomaisten puolella.
  Todennäköisesti lännen kielteisellä reaktiolla Yavlinskyn hylkäämiseen oli rooli, ja Jeltsinin hallinto tarvitsi lainoja vaalien aattona luodakseen vaurauden vaikutelman maassa. No, Rutsky erotettiin samasta syystä, joten hänet palautettiin yhtiöön. Tämä ei kuitenkaan auttanut "Derzhava" saavuttamaan viiden prosentin rajaa. Rutskoin 2,7 prosentin tulosta voidaan pitää laajalle levinneenä, varsinkin kun otetaan huomioon hänen kuuluisuutensa. Kuitenkin myös Kremlin KRO-projekti hävisi. Žirinovski ei käyttänyt duuman alustaa tarpeeksi tehokkaasti, mutta täytyy sanoa, että hänen edukseen oli se, että kaikki Kremlin-mielinen propaganda toimi häntä vastaan. Hän näytti luoneen kuvan, että Žirinovski on vallan vihollinen numero yksi, ja jos Vladimir Volfovitš olisi ollut johdonmukaisempi vastustuksessaan, hänen tulokset olisivat olleet paljon korkeammat.
  Oleg Rybachenko peitti jälleen erittäin taitavasti kiinalaisen rykmentin erittäin räjähdysherkällä sirpalointikuorella. Sen jälkeen hänen ajatuksensa muuttuivat entisestään.
  LDPR:n johtajan lyhyet puheet televisiossa viranomaisia vastaan uhkaivine ja melko militanteille kutsuineen olivat kuitenkin pääsääntöisesti oikein, mutta ehkä Jeltsiniä ja Jeltsiniä henkilökohtaisesti olisi pitänyt moittia aktiivisemmin.
  Lyhyesti sanottuna joulukuun 1995 vaaleissa Venäjän federaation kommunistinen puolue oli ensimmäisellä sijalla lähes 23 prosentilla, LDPR oli toinen 11,5 prosentilla, NDR oli kolmas 10,3 prosentilla ja Yabloko oli neljäs 6,7 prosentilla.
  Loput neljäkymmentä puoluetta eivät ylittäneet viiden prosentin rajaa!
  Kuinka arvioida tällaista Žirinovskin tulosta? Prosentuaalisesti laskettuna pudotus on kaksinkertainen ensimmäisiin vaaleihin verrattuna. Mutta jos otetaan huomioon noin 12 prosentin äänestysprosentti, Žirinovski sai noin 62 prosenttia vuoden 1993 tuloksesta. Onko se paljon vai vähän?
  Kaikki epäsuotuisat olosuhteet huomioon ottaen tämä tulos on keskimäärin tyydyttävän ja yksinkertaisesti hyvän välillä. Huonot tekijät:
  1. Äänestäjien tyytymättömyys LDPR:n toimintaan duumassa. Kansa odotti enemmän ykkösehdokkaalta, mutta elämä ei muuttunut paremmaksi. Totta, useimmat ihmiset ymmärsivät, ettei Žirinovskilla ollut todellista valtaa, mutta pettymys vallitsi silti.
  2. Pelko, että LDPR:n militanttijohtaja aloittaa kolmannen maailmansodan, jolla on katastrofaaliset seuraukset. Lisäksi monia pelotti Žirinovskin hillittömyys ja pelko, että hän perustaisi totalitaarisen diktatuurin ja tulviisi maan verellä. Hänen hysteriansa pelotti monet ihmiset pois.
  3. LDPR-johtajan vastustus ei riitä. Erityisesti ensimmäistä kertaa kuukausia kestänyt sota Tšetšeniassa ja itse Kremlin-mielinen propaganda syyttivät tästä Žirinovskia, mikä lisäsi suuresti hänen uskollisuuttaan viranomaisia kohtaan. Vladimir Volfovich itse kuitenkin halusi ystävyyttä Kremlin kanssa menettäen kuvan nykyisen hallituksen päävihollisesta.
  4. Duuman vipukeinojen käyttäminen populistisen rahoituspolitiikan toteuttamisessa on riittämätöntä. Erityisesti oli mahdollista laittaa äänestykseen populistinen laki toisensa jälkeen, mikä työskenteli yleisön hyväksi. Juuri näin Jeltsin teki, ehdottaen kongressissa jotain, jota ei voitu toteuttaa ja ansaitakseen itselleen pisteitä. Kyllä, ja Jeltsin nosti kaikkien palkkoja ja eläkkeitä vaalien aikana, ja sitten joko ei maksanut niitä tai inflaatio söi heidät. Lukashenko ja muut tekivät samoin, mutta Julia Tymoshenko ei luopunut kovaa rahapolitiikkaansa ja hävisi vaalit menettäen samalla vapautensa!
  5. Žirinovski teki toisen ulkonäköönsä liittyvän virheen. Hänestä tuli liian lihava ja alkoi näyttää paljon huonommalta seurauksena. Lisäksi nälkäiset ihmiset eivät pidä vatsaisista ja lihavista ihmisistä. Täällä muuten Žirinovski osoitti toisen puutteistaan, fanaattisuuden puutteen politiikassa, tahdonvoiman puutteen pitää kehonsa kunnossa ja olla syömättä liikaa. Muuten, Žirinovski oli jopa vuoden 1991 vaalien aikana hoikka, jopa normaalia ohuempi, 45-vuotiaana. Tämä viittaa siihen, että luonteeltaan "Zhirik" ei ole taipuvainen ylipainoon, mikä tarkoittaa, että hänen ei ollut niin vaikeaa pitää itsensä kunnossa, toisin kuin esimerkiksi Gaidar.
  Tämä on myös merkittävä miinus!
  7. Ensimmäisiin vaaleihin verrattuna Žirinovskin käytettävissä oleva lähetysaika väheni jyrkästi. Ilmainen lähetysaika jaettiin 44 osapuolen kesken, ja maksullinen lähetysaika ei voinut olla enempää kuin ilmainen lähetysaika, ja sitä voitiin ostaa vain yöllä. Joten Žirinovski ei voinut täysin käyttää poikkeuksellista oratorista lahjaansa, kuten vuonna 1993. Vaikka hänellä on esimerkiksi enemmän rahaa kuin silloin!
  LDPR:n vaalikentälle on ilmestynyt joukko jäljittelijäpuolueita ja -ryhmittymiä . Näistä ensisijaisesti KRO, Derzhava, NRP ja koko joukko muita puolueita. Ja hallitusta kritisoivat kaikki paitsi vallassa oleva puolue.Kotimme on Venäjä. Boris Fedorovia ja hänen "Eteenpäin Venäjä" -blokkia mainostettiin aktiivisesti ja näytettiin paljon televisiossa kritisoimalla Tšernomyrdiniä ja hallitusta. Totta, Boris Fedorov itse pelasi vain oppositiota toivoen voittavansa mielenosoittajat. Mutta suurin osa ihmisistä ei uskonut häntä! Sitten Boris Fedorov jopa liittyi NDR: hen. Lysenkon kansallinen republikaanipuolue oli myös erittäin aktiivinen, ja sen johtaja kopioi Žirinovskin tunnehulluuden eikä loukkaantunut lainkaan tiedotusvälineiden huomiosta. Lisäksi Vedenkin-blokki, joka oli myös LDPR:n johtajan entinen avustaja ja äärinationalisti, oli aktiivinen, samoin kuin Baburin-blokki. Baburin on myös erittäin aktiivinen henkilö, hänestä tuli aikoinaan melkein puhuja Khasbulatovin sijaan. Lyhyesti sanottuna, Žirinovskin valitsijakunta laimensi melko paljon samanlaisilla kaksoishenkilöillä ja jäljittelijöillä. Lisäksi vasemmistossa oli uusia suuntauksia, mukaan lukien stalinistinen vakaumus.
  Tällaisissa olosuhteissa 11,5 prosenttia 44:stä on itse asiassa kelvollinen tulos, vaikkakin alle sen, mikä olisi mahdollista järkevämmällä vaalipolitiikalla. Esimerkiksi Zjuganov onnistui nostamaan lukuaan 13,5 prosentista 22,9:ään, vaikka myös kilpailijoiden määrä kasvoi. Yksi lohko "Neuvostoliitolle!" vei yli 4,5 prosenttia äänestäjistä! Yabloko kärsi tappioita, mutta alle prosentin, ja aidan taakse kadonneet puolueet huomioon ottaen se lisäsi ryhmäään. Heillä on yhteensä 46 kansanedustajaa yksimandaattisina varajäseninä. Mutta "Russia's Choice" katosi erojen jälkeen, samoin kuin Shakhrain PRESS.
  . LUKU nro 16
  IS-7-panssarivaunu tuhosi Kiinan armeijan kokonaan. Ja taas oli tauko taistelussa Taivaallisen Imperiumin kanssa. Ja Oleg Rybachenko, ajattelematta kahdesti, luonnosteli kauniin ja mielenkiintoisen tarinan;
  Nämä olivat myöhään syksyn vaikeita päiviä. Taivaat itkivät, kastelivat maata runsaasti lyijypisaroilla. Maailma oli harmaa, kultaiset lehdet putosivat, puiden oksat, paljaat rungot, heiluivat tuulessa. Hopeanhopea lumi suli ehtimättä piirtää monimutkaisia kuvioitaan ikkunoihin tai peittää ruskeanharmaata maata häikäisevällä matolla.
  Yhdeksänvuotias poika Slava Ivanov oli surullinen, näytti siltä, että koko maailmankaikkeus oli piikkilangan peitossa. Pää alaspäin hän palasi epämiellyttävästä koulustaan, jossa myös hänen luokkatoverinsa hakkasivat häntä. Mustelmia näkyy hämärästi kasvoillasi, salkkusi on repeytynyt, et halua mennä kotiin, missä vanhempiesi tunkeilevat kysymykset odottavat sinua. Ja vielä pahempaa on, että huomenna sinun on mentävä uudelleen kouluun syöksymällä päittäin Danten nuorten helvetissä. Sillä hetkellä, kun poika, joka näytti teurastettaviksi ajetulta lampaalta, oli astumassa sisään sisäänkäynnistä, pikkumies hyppäsi häntä kohti kuin laatikon nokka. Hän muistutti poikaa, mutta samaan aikaan hän ei ollut Pinocchion terävä nenä, kolme pirteää silmää - punainen, keltainen, vihreä - iski jatkuvasti.
  -Hei! Pieni mies sanoi liikennevalon silmin. Ja hän ojensi kätensä, jotka tuntuivat kosketettaessa puisista.
  Slava ravisteli heitä epäröivästi; hän oli jo siinä iässä, kun lapset ymmärsivät, että ihmeitä ei tapahdu, ja hän näytti melko järkyttyneeltä tällaisesta naamiaisesta.
  "Hänellä on luultavasti kyberneettiset silmät", ja hän peitti itsensä erityiseen pahvista tehtyyn taistelupukuun.
  -No miksi niin synkkää! Esittelen itseni, olen Kror Chrom-planeetalta. Näet erityisesti, masentuneena, planeetan tukehtuvan ilmakehän takia. Mikä sinun nimesi on?
  -Slava tai Vjatšeslav. Poika mutisi epävarmasti.
  - Tässä on siis Slava. Me - minä ja Vint - lensimme planeettasi ohi, aboriginaalit kutsuvat sitä Maaksi ja me kutsumme sitä Erbanaksi. Hypertelepaattinen moottorimme on pysähtynyt ja menettänyt lähes kaiken energian. Tämä vaarantaa sen tosiasian, että voimme jäädä planeetallenne ikuisesti. Auta meitä. -Mutta olen vasta lapsi enkä ymmärrä avaruusmoottoreita.
  Poika kohautti ohuita olkapäitään epävarmana.
  -Eikä sinun tarvitse ottaa selvää. Täältä tulee Vint, hän selittää sinulle kaiken.
  Heidän eteensä ilmestyi aihe, joka muistutti vahvasti Funny Pictures -lehden Samodelkinia. Hänellä oli sama pultti nenän sijasta, ristin muotoinen suu ja vain kolme lentävän lautasen muotoista liikennevalon muotoista silmää, mikä antoi hänelle epätavallisen kosmisen ulkonäön. Sormet olivat taivutettujen jakoavaimien muotoisia, joissa oli useita niveliä. Vaikka ne tuntuivat teräkseltä, Vint kätteli hellästi.
  -Ihmisystävämme on ruumiiltaan hauras.
  Vintin äänestä kuului katuminen.
  -Ja pidän hänestä niin paljon, ja hän säteilee surua, hän on niin temperamenttinen.
  Kror taputti häntä olkapäälle ystävällisesti. Vint jatkoi hieman muuttuneella sävyllä.
  - Kulta, haluat lentää jossain paikassa kanssamme, nähdä muita maailmoja.
  Slava vapisi. Hänestä näytti, että hän nukkui ja näki unta. Nähdäksesi todellisuuden, paras tapa on nipistää itseäsi. Mitä hän teki. Se ei satuttanut paljon, mutta Vint ja Kror seisoivat edelleen lähellä, pieninä, suunnilleen hänen pituisena, levein, hieman röyhkeästi hymyillen.
  -Ei, meitä ei ole tehty vahasta ja sulamme auringossa.
  Vint nauroi.
  - Nyt lähdetään.
  Kolmikko tuli ulos sisäänkäynnistä, pihalla oli sohjoa, heidän kenkänsä vinkuivat lätäköissä.
  -Olen kyllästynyt primitiiviseen kulkutapaasi. Kror sanoi ja otti taskustaan Rubikin kuution kaltaisen laitteen.
  Terävä vihellys katkaisi hiljaisuuden. Viisi Slavan luokkatovereista tuli suoraan tapaamaan heitä. Samat räjähtävät häviäjät voittivat hänet. Ja nyt heidän kasvoilleen ilmestyi sadistinen virne.
  -Se Lumikki (Slavalla oli vaaleat hiukset) ja te olette kaksi äitiä. Sopivin yritys.
  He tulivat lähelle, suurin heistä, lihava mies nimeltä "Baran", yritti lyödä Kroria napsautuksella. Hän tarttui sormiinsa jyrkästi ja puristi.
  -Hei, sinä olet "Pinocchio". Oinas oli kirjaimellisesti tukehtumassa vihasta. - No, anna mennä, muuten sinua lyödään.
  Oinaan ystävä yritti lyödä häntä kasvoihin, mutta Kror kääntyi ja potkaisi häntä jyrkästi vatsaan. Huligaanipoika kaatui haukkoen ilmaa suu auki.
  - Tili on auki. "Pinocchio" virnisti.
  Sitten hän teki liikkeen sormillaan: Ram nykisi ja menetti tajuntansa kivusta.
  - Anna hänen sanoa kiitos, että emme ruiskuttaneet häntä fotoneihin koko galaksissa.
  Kolme muuta poikaa jähmettyi tuijottaen liikkumatonta kohtaa ja ryntäsi sitten eri suuntiin.
  -Niin ne hajallaan kuin keila. Enkö minä sanonut sinulle, Slava, että ihmislapset ovat pelkurimaisia?
  Poika epäröi.
  -Minä en tiedä.
  - Tiedä sitten. Sillä välin teemme pienen kävelyn.
  Ruuvi käänsi vipua, ja ne näyttivät putoavan maan alle. Ympärillä oli melkein kosmista pimeyttä.
  Slava nykisi ja osui kilpeen, oli kuin hän olisi saanut sähköiskun, isku oli niin voimakas. Koko huone tärisi ja oli täynnä punaista, uusien ystävien koomiset kasvot tanssivat karmiininpunaisin sävyin.
  -Olet menettänyt järkesi. Kror sanoi innokkaasti. Mutta sinun ei tarvitse tehdä tätä, sinun täytyi vain jäätyä. Mitä nyt tehdään?
  -Ei mitään. Vint huokaisi. Ladataan ja katsotaan sitten.
  Vint laittoi kypärän Slavan päähän.
  - Tule, kvasaariparistomme, ajattele.
  - Mitä ajatella.
  - Kaikesta pahasta ja loukkaavasta. Muista, mikä ärsytti sinua eniten.
  Ja mitä tämä auttaa sinua? Slavan silmät suurenivat hämmästyksestä.
  Kror laittoi jalkansa alas, hänen "liikennevalonsa" syttyi jännityksestä.
  -Tietenkin hypertelepaattinen generaattorimme ruokkii negatiivisia tunteita. Hän muuttaa ne voimaksi, joka pystyy siirtämään tähdet niiden kiertoradalta. Loppujen lopuksi juuri tästä syystä osoittautuit houkuttelevaksi - sinulla on paljon negatiivisia tunteita.
  Kaikesta tästä Slava tajusi, että hänessä oli kätkettynä ennennäkemätön energia, ja jostain syystä pahin hänessä kykeni sellaisiin asioihin, että pienet poikamaiset tappelut haalistuvat kuin kynttilä auringonsäteissä.
  - Ja minusta tulee vahva.
  Poika puristi nyrkkinsä.
  "Sinulla on voimakas biokenttä", Vint vastasi. Pieni avaruusaluksemme kiihtyy superkosmisiin nopeuksiin.
  Tähtialuksen hytti tuli heti vaaleaksi. Slava näki laitteet yhtä siististi kuin peliautomaattihallissa. Kror kiinnitti katseensa ja käynnisti holografisen laitteen. Tähtitaivas välähti kuin valonheitin.
  -Tämä on galaksisi, näet, kulta, se on kierretty spiraaliksi.
  Poika katseli hämmästyneenä tähän asti tuntemattomaan tilaan, jota kukaan ei ollut tutkinut. Hänestä oli iloista ja hieman pelottavaa kurkistaa tähän ekstragalaktisen teknologian ihmeeseen.
  -Tämä punainen piste on paikka, jossa vene tällä hetkellä sijaitsee.
  -Ymmärrän, mutta tällä hetkellä maan päällä.
  Slava kysyi.
  -Ei, olemme kuussa. Ja jos haluat, voit ihailla kuun maisemaa.
  Vint käynnisti kyberskannerin, laivan seinät muuttuivat läpinäkyviksi ja outo kuumaisema valaisi koko matkustamon pinnan.
  - Minkä pienen miehen haluat juosta avaruuskraattereiden läpi?
  Vint ehdotti pirteällä sävyllä.
  Slava epäröi.
  - Mutta siellä ei ole ilmaa.
  - Mutta siellä on hiekkaa. Loppuu, älä pelkää, niin kauan kuin käytät kyberkypärää, tyhjiö ei ole pelottava.
  Poika uskoi heti outoa ystäväänsä. Heti kun hän hyppäsi kuun pinnalle, hänen ruumiinsa peitti käsittämätön keveys. Näytti siltä, ettei hän hypännyt ilmattomassa tilassa, vaan kellui vedessä. Yksi jyrkkä hyppy ylös ja laskeudut tasaisesti maahan. Slava tunsi kokeneensa samanlaisen tunteen jossain. Mutta missä - karusellissa, keinussa? Ei, se on enemmän kuin unessa hyppäämistä. Sama tunne hitaasti putoamisesta, olet kuin lehti, joka leijuu ilmassa. Ja kuinka korkealle hän pystyy hyppäämään? Se vain sotkee mielen.
  -Supermies! Poika huutaa ja tönäisee kaikella voimallaan.
  -Kun laskeudut asteroidille, ole varovainen, sillä saatat lentää pois.
  - Sitten pelataan kiinni. Slava ehdotti.
  -Mikä tämä idea on? Vint vilkutti liikennevalosilmillään.
  -Tuo sitten, kuka tahansa koskettaa, joka jää kiinni.
  Peli alkoi ja vaikka Vint ja Kror olivat paljon nopeampia kuin pojat, hän antoi periksi erittäin taitavasti, minkä seurauksena peli osoittautui hauskaksi. Ja kun Kror ehdotti, että Slava vaihtaisi jotain kypärässä, hän tunsi voimakkaan voiman virtaavan hänen vartalonsa lanteisiin.
  -Vau! Ensimmäistä kertaa tunnen täydellisen muutoksen itsessäni.
  Poika hyppäsi välittömästi kolmenkymmenen metrin korkeuteen ja pomppasi sitten melko jyrkästi pintaan jättäen syviä jälkiä.
  -Hei, yritä saada minut kiinni.
  Vint, joka ei kuitenkaan hämmentynyt terävästä hyppystä, sai pojan kiinni lyömällä häntä sormillaan kevyesti rintaan.
  -Olet vielä lapsi meihin verrattuna. Vaikka kuinka yrität, me tavoitamme sinut.
  Sen jälkeen Slava ei enää halunnut leikkiä, hän laittoi kätensä yhteen ja nojasi päänsä.
  - Kävi ilmi, että annoitte periksi - kaksimielisiä, valehtelevia poikia.
  - Miksi me valehtelemme, koska tämä on peliä, ja pelissä he taistelevat, ja jokaisella on oikeus omaan taktiikkaansa. Ja strategiamme on auttaa kaikkia maailmankaikkeudessa eläviä heikkoja olentoja.
  - Luulen, että olemme saaneet tarpeeksemme Kuusta. Vint jatkoi ajatteluaan. Voimme tehdä mitä tahansa, poika, haluatko nähdä muita maailmoja ja universumeja?
  - Totta kai haluan! "Slavikin" kasvot kirkastuivat jälleen ilosta. Jopa mustelmat näyttivät koristeelta punertaville kasvoille.
  - Nouse sitten laivaan ja mene.
  Slavik istuutui vanhemman lentäjän istuimelle ihaillen taivaallisen maiseman suurenmoista kuvaa. Maan päällä ei ole mahdollista nähdä niin monta kirkasta tähtiä kerralla, maan paksu ilmakehä vaikeuttaa tähtitaivaan valtavaa loistoa.
  Ja täällä tyhjiössä näet kaiken pienimpään tähtikiveen asti. Slava ihaili taivasta, hän tunsi olonsa hyväksi ja mielissään, koska hän havaitsi jotain, mitä vain muutama kymmenkunta tai korkeintaan sadat ihmiset näkivät.
  -Nyt avaruusalus menee hyperdriftiin ja voit tarkkailla jotain, mitä kukaan ei ole ennen nähnyt.
  Slava ojensi sormensa paneelia kohti.
  Vint pyöräytti silmiään. Sitten hän löi varovasti mutta lujasti käsiään.
  - Älä mene laitteiden lähelle. Saatat kääntää väärän koukun ja puolet maailmankaikkeudesta putoaisi mustaan aukkoon.
  Slavik avasi silmänsä leveäksi.
  -Pilli.
  -Ei, lensimme toisesta maailmankaikkeudesta, joka on verrattoman kehittyneempi kuin tämä. Ja meissä on kätkettynä valtava energiavarasto, johon verrattuna miljardit tähdet ovat pölyä. Katso, kuinka nopeutamme.
  Aluksi taivaankappaleet tihenivät, niitä näytti olevan enemmän edessä ja spektri siirtyi siniselle puolelle. Takana päinvastoin tähdet harvinaistuivat ja himmenivät ja saivat punaisen sävyn.
  - Jatkamme nopeuden lisäämistä. Kror vinkuna.
  Tähdet välähtivät nopeasti yli laidan, niiden spektri siirtyi muuttuen kiinteäksi violetiksi hehkuksi. Slava katsoi taaksepäin. Siellä oli täydellinen tyhjyys. Tähdet sivuilla olivat harvinaisia ja himmeitä. Vint ei edes selittänyt pojan aukkoavaa suuta katsoessaan yllättyneenä.
  -Nämä ovat superluminaalisia nopeuksia. Takanamme olevien tähtien fotonit jäävät jälkeen aluksesta, mikä tarkoittaa, että emme yksinkertaisesti näe niitä. Lisäksi olemme kiinni edellä lentäneiden fotonien kanssa, mikä tarkoittaa, että näet kaikki tähdet yhtä aikaa, sekä taka- että etupäät, ja osan niistä lentävän sivulta. Täällä ne ovat käpertyneenä edessäsi näytöllä. Jos lisäämme hieman enemmän nopeutta, ne muuttuvat sinulle näkymättömiksi ja siirtyvät spektrin ultraviolettiosaan. Katso.
  Ruuvi käänsi ohjauspyörää, ja violetti hehku himmeni heti ja katosi sitten kokonaan.
  - No, mennään pois ruuvin luota. Nyt et näe mitään.
  Mustasta tilasta tuli yhtäkkiä synkkä ja synkkä. Kror välähti ovelasti.
  - Nyt lisäämme nopeutta. Avaruusalus välähti kipinöistä ja näyttö leimahti jälleen.
  - Laitoimme gammasäteilyn muuntimen päälle tavalliseksi valoksi. Nyt näet taas tähtitaivaan.
  Tähdet todella leijuivat yli laidan hullussa tilassa. He ovat jo ohittaneet galaksin maan vieressä olevan osan ja siirtyneet sen keskustaan. Täällä ne hidastuivat hieman. Ihailla outoa kukintoa. Silmiini sattui kuinka tiheästi lukemattomat tähtijoukot tuikkivat. Useampi kuin yksi ihminen maan päällä on koskaan nähnyt niin hämmästyttävän kukinnan. Rubiinit, timantit, safiirit, topaasit, smaragdit, agaatit ja muut kivet näyttivät välkkyvän hajallaan avaruudessa. Heidän häikäisevä valonsa väistyi ja loisti sisäpuolen läpi. Slava sulki silmänsä. Vint nauroi, hän oli vääntynyt jännityksestä
  - Se mies ei ole koskaan nähnyt mitään tällaista. Tämä on galaksin keskus. Varo sokeutumasta.
  "Merry Men" nauroi hiljaa nauraen.
  -Kuinka nopeasti lensimme?
  Pienin on tuhat parsekkia sekunnissa. Yksi parsek on melkein kolme valovuotta. Toisin sanoen kuljemme yhdessä sekunnissa polun, jota valo kulkee lähes kolmetuhatta maavuotta.
  Slava ei lakannut olemasta yllättynyt - Vau, mikä nopeus.
  Vint välähti ovelasti.
  - Nopeus ei ole vielä tarpeeksi suuri lentääkseen universumista universumiin, mutta voimme nostaa nopeutta moninkertaisesti. Haluatko kilpailla maailmojen ympäri?
  - Sanoin jo mitä haluan!
  -Pidä sitten tiukasti kiinni, uusi kiihtyvyys on jyrkempi kuin edellinen.
  Tähdet himmenivät hetkeksi ja ryntäsivät sitten pois kiihkeässä kavalkadissa. Minitähtialuksen liike nopeutui ja nopeammaksi. Kokonaiset galaksit välähti ohi. Valo hämärtyi ja kimmelsi, ja tähtialuksen hullu kulku kasvoi ja kasvoi.
  - Liikkumme jo miljoonan parsekin nopeudella sekunnissa. Tämä ei silti ole iso ylikellotus. Kestää päivän lentääksesi pienen universumisi reunalle. Mutta me Vint painoimme hänen sormensa hänen huulilleen - voimme kiihdyttää vielä enemmän, jos laitamme päälle hyperultraplasma-kiihdytin.
  Slava painettiin hieman tuoliin, ja hänet pakotettiin peittämään kasvonsa käsillään, jotta tähtinsäteiden runsaus ei sokaistunut. Jopa sormeni näkyivät läpi.
  - Nopeutemme on kymmenen miljoonaa parsekkia sekunnissa. Jatkamme kiihtymistä.
  Tulinen hehku tuli kuumaksi, valo paloi sisäpuolen läpi. Nähdessään tämän Kror laittoi valosuodattimen päälle.
  - Sanoin teille, että maan asukkaat ovat heikkoja. On tarpeen antaa vielä enemmän kiihtyvyyttä ja vahvistaa voimakenttää, mikä tekee siitä läpäisemättömän säteille.
  - Nopeutemme on sata miljoonaa parsekkia. Ruuvi vinkui. "Pian lähestymme subtelepaattista nopeutta."
  -Mutta tämä on epätodennäköistä, ajatuksen nopeus on ääretön ja hypertelepaattinen moottori voi kiihtyä loputtomasti. Sitä paitsi et tiedä kuinka ravitsevia negatiiviset tunteet ovat. Olemme jo peittäneet puolet maailmankaikkeudesta, emmekä ole vielä käyttäneet sadasosaa prosenttia.
  Kror vastasi.
  -Kyllä, tämä poika on todellinen aarre. Muuten, Slavka, nopeudemme on saavuttanut miljardin parsekin sekunnissa.
  Yhtäkkiä valon leikki yli laidan keskeytti, tuli pimeää ja vain pienoisavaruusaluksen sisällä oleva valo valaisi mustan tyhjiön.
  -Missä olemme? Slava kysyi naiivilla äänellä.
  -Eikä missään universuaalisessa avaruudessa. Kyberskannerit eivät ole vielä kuolleet, mutta ympärillä ei ole juuri mitään, on vain tyhjiö, hyperavaruus ja monia kenttiä.
  - Olemme tyhjiössä. Poika tunsi pelkoa.
  -Niin voisi sanoa. Mutta älä pelkää, pian löydämme itsemme toisesta universumista, paljon suuremmasta kuin sinun maailmasi. Siellä meillä on tilaa luovalle toiminnalle.
  -Universumeita on paljon ja ne eivät sijaitse vain kolmiulotteisessa, vaan myös moniulotteisessa avaruudessa. On olemassa miljoonia ulottuvuuksia, ne muuttuvat jatkuvasti. Jotta emme järkyttäisi sinua eri muodoilla, menemme tavalliseen kolmiulotteiseen universumiin. Tärkein asia, joka erottaa sen sfääristäsi, on se, että noituus ja taikuus ovat siinä erittäin kehittyneitä. Nämä ovat kaikki telepatian juonitteluja, mahdollisuutta vaikuttaa aineelliseen ympäristöön sanallisen vaikutuksen kautta. Löydät itsesi upeasta supervaltakunnasta, fantasioiden ja unelmien maailmasta.
  - Mitä minä teen siellä? Loppujen lopuksi noituus on minulle salaisuus, joka on sinetöity seitsemällä sinetillä.
  -Tämä on edelleen salaisuus, mutta kun pääset toiseen maailmaan, opit nopeasti taikuuden. Harry Potter itse ei edes pidä kynttilää sinulle. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen tähän universumiin, löydämme sinulle toisen. Ehkä pidät hyperplasmisista teknologioista - opetamme ne sinulle, mutta nyt meidän kolmen on suoritettava erityinen tehtävä ja tätä varten tarvitsemme sinun kaltaisen pojan.
  -Mitä varten?
  -Koska olet ihminen.
  - Nopeutemme on saavuttanut kymmenen miljardia parsekkia sekunnissa. Ja tämä tarkoittaa, että pian tähdet alkavat välkkyä yläpuolellamme. Vint päästi palan savua suunsa takaa.
  Todellakin, aivan kuin sadussa, heidän edessään syttyi upea valovalikoima. Tähtialuksen nopeus laski, ja he putosivat satumaailmaan. Tämän maailmankaikkeuden tähdet olivat erityisiä, eivät pyöreitä, vaan neliömäisiä, kolmion muotoisia, kartioiden ja prismien muotoisia. Jokainen tähti oli erityinen ja ainutlaatuinen, ja ne erosivat joko muodoltaan tai vaikeasti havaittavista valon sävyistä.
  Slava jäätyi suu auki; se, mitä hän näki, ylitti hänen villeimmät olettamukset.
  Tähdet leijuivat hitaasti yli laidan, ne näyttivät tulisilta saarilta mustalla samettisella merellä.
  Lopulta heidän silmiensä eteen ilmestyi melko pieni planeetta, jonka halkaisija oli noin kymmenen sylinterin muotoista aurinkoa. Aivan tämän sylinterin keskellä oli jättimäinen goottilainen linna. Sen tuhannen kilometrin seinät olivat helposti nähtävissä kiertoradalta.
  -Tässä linnassa asuvat kuningas ja kuningatar, jotka todella haluavat saada valtaistuimen perillisiä. Mutta kauhea loitsu leijuu heidän yllään. Vain viaton lapsi toisesta universumista voi murtaa tämän loitsun. sanoi Kror.
  Ja nyt meidän täytyy, kuten ihmiset sanovat, laskeutua planeetan pinnalle.
  Laskeutuminen onnistui, käännöksen jälkeen he lensivät mahtavien kotkien jättimäisten patsaiden ohi.
  - Kaikki, Slava, ulos. Vint ojensi kätensä ja auttoi häntä hyppäämään ulos pienestä laivasta.
  - Kumarra planeetalle.
  Slava kumarsi kevyesti. Voima oli suunnilleen sama kuin maan päällä, vaikka jättimäinen palatsi oli järkyttävä. Sitten heidän eteensä avautui kilometrin mittainen kristalliportti. Kolme ystävää astuivat käytävälle, joka oli runsaasti kullalla ja arvokkailla patsailla. Mukana oli myös delfiinejä, joilla oli neljä häntä, ja ekstragalaktisia sotilaita megaplasma-aseilla. Kauniita kukkakimppuja, jotka oli veistetty rubiineista, he jatkoivat heilumista ja päänsä venyttämistä. Ulkomaiset kalat uivat ympäri salin kimalteleen kimaltelevista suomuista.
  -On outoa, kuinka ne voivat kellua ilmassa? Poika kysyi.
  -Antigravitaatio! Kror vastasi. - Et tule näkemään mitään tällaista vielä.
  Siellä oli paljon muuta, kaikenlaista, mikä vangitsisi silmän ja hämmästytti yhdeksänvuotiaan pojan mielikuvitusta, mutta tällaisen loiston kuvaaminen kestäisi hyvin kauan.
  Se oli liian pitkä kävellä sadan kilometrin käytävää pitkin, joten Vint painoi nappia ja he teleportasivat suoraan valtaistuinsaliin. Tähtikuninkaiden pääsijainti oli hämmästyttävä. Keskellä salia oli vaikuttava kuin vuori, kierreakveduktin muotoinen valtaistuin, jolla kellui pieniä, mutta kirkkaasti sisustettuja laivoja. Ajoittain ne puhkesivat kuin ilotulitus, kirkas kipinäkaskadi, joka tulvi ympäröivään tilaan ympärillä vallitsevassa hämärässä. Sitten alkoi soimaan suurenmoista musiikkia, ja tulivuoren hehku leimahti. Tulenpunainen laava leikkaa ilmakehän läpi, ja kuninkaallinen pari nousi häikäisevästä pilvestä. He näyttivät nuorilta ja samalla rikkailta pukeutuneilta makuisesti. Kuninkaan rinnassa oli smaragdeilla varustettu ketju sekä sinisen villakoiran kuva. Ja ketju, joka koristi kuningattaren kaulaa, päinvastoin, oli valmistettu safiirista. Hän kallisti kasvonsa poikaa kohti, koira huusi hiljaa ja pudisti häntäänsä. Kuningas hymyili, hänen hampaansa hehkuivat kuin hehkulamput.
  -Tervehdys vieraalleni nimeltä Slava. Kuten talismaani sanoo, olet erittäin hyvä poika ja kykenet täyttämään kohtalosi.
  Kuninkaallinen hahmo järjesti lauseet hieman sopimattomasti, mutta merkitys oli selvä myös ilman käännöstä. Vaikka onkin outoa, kuinka toisen universumin asukas voi osata venäjää.
  -Tämä on telepatiaa. Kror kuiskasi.
  - Meillä on suuri suru, kulta. Ainoa tytär on galaktisten tyranni Eletromendoksen vangittuna. Ja me tarvitsemme ritarin, joka voi vapauttaa hänet. Suuri profetia sanoo, että hän ilmestyy pienestä maailmankaikkeudesta, jossa on pyöreitä tähtiä. Kaksi vanhaa ystäväni Vint ja Kror toivat sinut palatsiin, nyt sinun täytyy läpäistä vakava koe ja voittaa hypertyranni.
  Slava hymyili, hänestä tuntui, että siivet kasvoivat hänen selkänsä takana ja hän pystyi kohtaamaan koko rajatonta maailmankaikkeutta terrorisoivan hirviön.
  -Olen valmis taistelemaan vihollisia vastaan ja vapauttamaan tyttäresi.
  -Sitten Vint ja Kron vievät sinut tielle, mutta ensin sinun on läpäistävä pieni koe. Eräänlainen teksti ammattisoveltuvuudesta.
  -Ilolla.
  Vint ja Kror tarttuivat pojan käsivarsista, ja he löysivät itsensä takaisin minitähtialuksella.
  -Texillä on teksti, ja nyt lennämme planeetalle, joka sijaitsee melkein suuren tähden vieressä.
  Pienoisalus kääntyi ympäri, ja he huomasivat olevansa sinisen planeetan edessä, jossa oli vaahtoavia pilviä.
  Ruuvi irrotti laitteen.
  -Hyvästi Lumikki.
  Sormien napsautus ja Slava päätyi minne luulitkaan. Hänen edessään seisoi harmaa, tylsä koulurakennus. Hänen takanaan on raskas salkku, mikä tarkoittaa, että hänen on mentävä tylsälle ja vihaiselle tunnille. Ja en todellakaan halua tätä. Jalkani tulivat heikoiksi ja vapisevat. Onko todella mahdollista, että se, mitä hänelle tapahtui, oli vain unta tai hallusinaatiota? Poika hieroi silmiään ja yritti kömpelösti nipistää itseään. Satuttaa. Joten tämä on todellisuutta, hänen on todella pakko mennä kouluun. Ja taivas itki, oli kosteaa ja kylmää, kylmä tuuli puhalsi. Kello soi kaukaa. Jalat alkoivat tahtomattaan juosta. Meidän tulee olla ajoissa oppitunnin alkaessa.
  Poika, hieman hengästynyt, juoksi luokkahuoneeseen. Synkkä opettaja Rudolf Frankenstein tervehti häntä eläimen karjunnalla.
  Idiootti on taas myöhässä. Harmi, että nämä ajat eivät ole vanhoja aikoja, eikä sinua voi ruoskia. Pysy koulun jälkeen ja siivoa luokkahuone.
  Myrkyllistä kikatusta takapöydistä. Oinas kuiskaa, näyttää nyrkkiään ja keskisormeaan.
  - Lyömme sinut välitunnilla. Tehdään siitä Lumikkikyljys.
  Ja karkea nauru. Opettaja teeskentelee, ettei hän kuule.
  Oppitunti näyttää pitkältä ja tylsältä, ja kaiken huipuksi "Baran" ja hänen seuransa alkavat sylkeä pureskeltavaa paperia putkista.
  Pelko hiipii tahtomattaan sieluun, särkee vatsan kuoppaan ja väreyttää kehon. Väsyttäen odotat muutosta, kun ilkeä viisi tarttuu sinuun. Lopulta kello soi, ja hänen jalkansa murtautuvat tahattomasti juoksuun - pojalla on kiire päästä pois synkän ikätoverinsa luota. Hän juoksee yrittäen piiloutua koulun pimeimpään nurkkaan, josta nämä vampyyrit eivät löydä häntä. Slava kiipesi katoksen alle ja löysi itsensä kadulta. Hän veti syvään henkeä, kun varjot ilmestyivät eri suunnista ja lapset-hirviöt olivat juuri siellä.
  - No, tyhmä juoksi karkuun. Olit "Lumikki" ja tämä tee on "märkää".
  Oinas virnisti sadistisesti.
  -Seiso silloilla, niin me seisomme sinun päälläsi, muuten kuolet.
  - Ei, pojat, ei tarvitse. Slava mutisi tyynesti.
  - Tarvitsemme vuohen. Ja mitä tahansa hidastatkin, hanki se.
  Oinas oli lähes pään Slavaa pidempi ja puolitoista kertaa painavampi ja antoi voimakkaan iskun kasvoihin. Lapsi nykisi ja hänen silmänsä turvosivat melkein heti kiinni. Sitten tuli pisto nenään ja nenä alkoi vuotaa. Ramin kumppani ryntäsi taisteluun löi häntä kylkiluihin, mutta vankka johtaja pidätteli häntä hieman.
  - Odota, anna hänen polvistua. No, "Lumikki" seisoo moslylla.
  Slavan nenästä valui verta, hänen silmänsä valuivat, mutta hänen sielussaan alkoi pelon lisäksi heräämään erilainen ylpeyden ja itsetunnon tunne.
  -Ei, en polvistu.
  "Baran" teeskenteli yllättynyttä.
  -Näin tämä paskiainen vastustaa minua. Ota sitten välipalaksi.
  Ja hän löi korvaansa kaikesta voimastaan. Slavan pää tärisi, hänen korvansa muuttui violetiksi.
  -Ei, en silti tee. Äänessä oli sinnikkyyttä, ylivoimaista pelkoa.
  - Sitten olet kuollut. Tapamme sinut.
  Johtaja heilautti uudelleen ja löi häntä poskipäähän kaikesta voimastaan. Slava astui hieman taaksepäin ja isku tuli epäselvänä.
  - Pidä Lumikki. "Baran" teki uhkaavan eleen.
  Kiusaaja hyökkäsi Slavan kimppuun, levitti kätensä ja painoi hänet seinään. Sitten nuori päällikkö otti tulitikkuja ja sytytti savukkeen.
  -Nyt teen kauterisoinnin puolestasi. Laskeudut polvillesi tai koet hullun korkean nousun.
  Slava pelkäsi sietämättömästi, hän oli luovuttamassa ja polvistumassa, kun hän muisti Krorin iloiset kasvot ja Vintin pilkkaavan katseen. Erityisen sietämätön oli muisto toisesta valtavasta universumista kotoisin olevan kuninkaan ainutlaatuisen ankarista ja ystävällisistä kasvoista. Polvistuminen tarkoittaa heidän pettämistä. Ja millainen sankari hän sitten on, valmis haastamaan tyranni Eletromendoksen, jos tavallisimmat huligaanit saavat hänet vapisemaan kuoliaaksi?
  Kun savuke kosketti hänen otsaansa, Slava huusi ja veti jyrkästi oikean kätensä.
  Tiukasti puristettu nyrkki putosi oinaan leualle epätoivoisen raivona.
  Hän pullisti silmänsä hämmästyksestä, oli mykistynyt ja kaatui äänekkäästi selälleen. Täällä Slava tunsi epätavallista raivoa ja voimaa sisällään. Hän löi ja potki kuin ammattipotkunyrkkeilijä . Kului puoli minuuttia ja kaikki viisi makasi tajuttomana. Slava seisoi pää nostettuna korkealle ja kätensä ilmaan.
  -Voitto! Voiko olla, että onnistuin tässä!
  Kello soi tunnille, mutta tällä kertaa se ei aiheuttanut tavanomaista vapinaa, vaan vaikutti satakielen trilliltä. Poika lensi luokkahuoneeseen kuin siivillä. Tässä hän epäonnistui ilman syytä. Slava ei pysähtynyt edes sanomaan sanaa, kun hän löysi itsensä ulkoavaruudesta. Hän ei pelännyt - nyt paholainen itse ei pelkää häntä ja hän avasi silmänsä. Tähdet vaikuttivat suloisilta ja tutuilta, se ei ollut ollenkaan pelottavaa, päinvastoin, painottomuudessa tuntui outo keveys. Lapsi käänsi hieman päätään. Vint ja Kror leijuivat hänen vieressään.
  -Tuo Lumikki pelkäsi. Anteeksi, mutta emme voineet tehdä sitä muuten: sinun piti voittaa sielussasi oleva pelko.
  - Joten se ei ollut todellinen testi.
  -Ja ei! Se kaikki oli todellista, meillä on valta kuljettaa sinut Maahan ja jopa siirtää hieman aikajanaa. Miten? Tämä on niiden olentojen salaisuus, joilla on miljoona ulottuvuutta. Nyt olet läpäissyt kokeen ja voimme siirtyä muihin vakavampiin asioihin.
  -Mitkä?
  Ruuvi narisi metallisella äänellä.
  -Esimerkiksi vapauttaa kuningas Ezaramin ainoa perillinen. Eletromendoksen päihittäminen ei tule olemaan helppoa, hänen kantapäänsä alla voihkii kvintiloonia maailmoja. Mutta voitit ensimmäisen voittosi omasta pelostasi.
  -Pelko on pieni kuolema - sen voittamalla lähestymme kuolemattomuutta.
  - Kror lopetti ajatuksensa. Edessä näkyivät tutut sylinteriplaneetan ääriviivat.
  . EPILOGI
  Useiden hämmästyttävien iskujen ja tappioiden jälkeen taivaallinen valtakunta suostui rauhaan ja lupasi olla hyökkäämättä enää tsaari-Venäjän omaisuutta vastaan.
  Suuri kuusikko perusteli, että oli liian aikaista valloittaa Kiinaa ja että he voisivat sopia edullisista ehdoista. Itse asiassa Venäjä itse menetti osan Mongoliasta, eteläisen Usurin alueen, Primoryesta ja jopa Koreasta. Nämä olivat kannattavia sopimuksia - mahdollistivat Aleksei Mihailovitšin tsaari-Venäjän saada jalansijaa Siperiassa ja Tyynenmeren rannoilla. Ja tuntuu suhteellisen turvalliselta.
  Ja tällä loistava sota käytännössä päättyi, ja muut asiat odottivat kuutta sankaria!
  
  
  KUOLETON AVARUUKUNINGATAR
  Kuningatar halusi todella näyttää nuoremmalta. Ja niin hän lähetti kokonaisen tutkimusmatkan etsimään kuolemattomuuden peiliä. Sitä katsomalla voit muuttua nuoreksi tytöksi.
  Lopulta etsintä onnistui, mutta... Peilin henki kertoi iäkkäälle kuningattarelle:
  - Annan sinulle nuoruutesi takaisin, mutta sinusta tulee orja!
  Kuningatar vastasi rakohampaisella hymyllä:
  - Jos nuoruus on ikuista, niin suostun orjuuteen!
  Genie loitsi. Kuningatar muuttui tytöksi, joka melkein alasti vain lannekankaassa kuokkasi peltoa. Ja hän työskenteli kovasti ja työskenteli kovasti.
  Vain nuori ruumis ei juuri satuttanut eikä ollut liian väsynyt. Mutta se oli erittäin nöyryyttävää ja tylsää. Se tapahtui jollain planeetalla, jolla on kaksi aurinkoa. Ja rakenne on kuin myöhäiskeskiajalla.
  Lisäksi jäätynyt muodostelmiin. Kuningatar työskenteli päiviä ja tuli tyhmäksi. Hänestä tuli melkein kuin eläin, vain unissaan hänelle tuli vapaus. Ja hän työskentelee kahleissa koko ajan. Tämä on erittäin vaikeaa entiselle kuningattarelle. Ja valvojan ruoskan kosketus alastomaan ruumiiseen on kuin kuuma rauta.
  Lopulta hänen elämässään tapahtui muutos. Vain huonompaan suuntaan. Omistaja kuoli, ja hänen perillinen tuhoutui täysin. Ja tyttö myytiin louhokselle.
  Nyt minun piti kantaa raskaita koreja, työskennellä alasti ketjuissa, saada ruoskittua ja nukkua kivillä.
  Kuningatar kärsi nyt paljon enemmän. Genie oli tietysti valmistanut hänelle ansan. Kyllä, hän on kuolematon eikä ole vanhentunut, mutta hän on piinassa kuin helvetissä.
  Vaikka vahva kroppa onkin tottunut stressiin. Ja kuningatar päätti paeta.
  Hän alkoi käyttää pitkiä hiuksiaan viilaamaan pois ketjun, johon hänet kahlitsi öisin paljaalla jalallaan ja vahvalla kaulallaan. Viilaa karkaistua rautaa hitaasti hiuksillasi, mutta kuningattarella on runsaasti aikaa - hän on kuolematon. Toinen asia on, että kovan työskentelyn jälkeen louhoksilla sinun täytyy nukkua, ja leikkaat vähän joka päivä.
  Mutta sahaat silti.
  Kuningatar sahasi itsensä ja nukahti sitten. Sitten seuraavissa sahasin uudestaan.
  Kunnes lopulta rikoin linkit... Hän ei kuitenkaan päässyt pakoon. Vartijat tekivät hälytyksen.
  Kuningatar otettiin kiinni ja lyötiin ruoskalla ilman armoa. Sitten he polttivat kantapäät kuumilla raudoilla. Seuraavaksi he polttivat karanneen orjan merkin. Ja taas heidät lähetettiin kaivoksille.
  Orjia kuolee tarpeeksi usein, mutta hän on tehnyt kovasti töitä jo vuosia. Joten anna heidän työskennellä kahleissa.
  Ja joka ilta he tarkastivat hänen ketjunsa.
  Kuningatar nukkui kahleissa, ja häntä sidottiin jatkuvasti piiskalla.
  He laittoivat hänelle raskaat ketjut ja löivät häntä ruoskalla heti, kun hän työskenteli hieman hitaammin.
  Kuningatar oli jo haistellut hajua eikä ollut sairas. Infektio ei ottanut häntä vastaan, eikä niukka ja yksitoikkoinen ruokavalio aiheuttanut vatsakipuja. Ikuinen tyttö kärsi, mutta ei kuollut. Ja vuodet jatkuivat ja jatkuivat. Kaivoksia kehitettiin vähitellen ja tyhjennettiin.
  Nyt hänet siirretään taas toiseen työhön. He puhdistivat sen lialta ja panivat sen myyntiin.
  Tässä kuningattarella vihdoin kävi tuuri. Ostaja osoittautui yhdeksi areenan gladiaattorien toimittajista.
  Kuningatar oli hyvin kuiva ja ujo, viettäen yli sata vuotta ahkerasti kaivoksissa. Hän on erittäin vahva ja sitkeä ja pitää päänsä päällä raskasta kiveä.
  Tietysti hänen vahvuutensa houkutteli toimittajaa. Hän katsoi hänen hampaitaan: ei yhtään reikää ja niin suuri ja vahva. Tunsin teräs, valettu lihakset - kuin kivi!
  Ja tietysti ostin sen, niin taitava näyte!
  Sen jälkeen kuningattarelle alkoi erilainen elämä. Myös ankara koulutuksen, tappeluiden, kiusaamisen, piiskauksen kanssa, mutta paljon hauskempaa.
  Kuningatar oli ollut nuoressa ruumiissa yli kaksisataa vuotta, ja hänet erottui suuresta voimasta ja kestävyydestä, kiitos jatkuvan kovan työn pakotetun harjoittelun.
  Tämä antoi hänelle tietyn etumatkan muihin tyttöihin nähden. Lisäksi kaikki arvet ja leikkaukset hänen lihaksisessa kehossaan paranivat hyvin nopeasti ja ilman jälkiä.
  Kuningatar oli myös nopea, hänellä oli hyvät kuolemattomat reaktiot ja hän opiskeli erittäin ahkerasti. Kaikki ei toiminut hänelle heti, mutta hänellä on erittäin kestävä kroppa.
  Joten aluksi hän voitti voimansa, kestävyytensä ja elinvoimansa ansiosta. Ja sitten hänen taitonsa alkoi kasvaa.
  Aluksi hänellä ei ollut vahvimpia kilpailijoita, mutta vähitellen kokemuksen myötä hänen tasonsa nousi.
  Ja niin kuningatar alkoi kukistaa kuuluisia naisia. Taistele jopa miesten ja eläinten kanssa!
  Imperiumin tavan mukaan voi saada vapauden sadan voiton jälkeen gladiaattoriotteluissa.
  Sitkeä kuningatar, vaikka hän sai haavoja ja naarmuja hampaista, pystyi lopulta voittamaan sadannen taistelun.
  Sen jälkeen hän sai vapauden Caesarin käsistä. Ja hän voisi jo ansaita rahaa taisteluissa itse tai opettaa tytöille miekkailua.
  Ja pian kuningatar, kaunis ja jo rikas ja vielä vartaloltaan nuori, meni naimisiin jalon patriisin kanssa.
  Ja vanha ja ruma. Mutta hän ei ole kuolematon ja kuoli pian.
  Kuningatar, nyt ikuisesti nuorekas leski, oli rakastajina kymmenkunta komeaa nuorta miestä.
  Ja huomattava rikkaus.
  Joten näyttää siltä, että hän on löytänyt onnen... Paitsi että edistyksen hedelmät eivät riittäneet - no, jotenkin tiede ei kehity tässä valtakunnassa. Ja planeetalla ylipäätään. Ja tykit ja musketit ovat alkeellisimpia. Kaikki kirjaimellisesti jäätyi.
  Ja nyt valtakunta romahti, uusi barbaarien hyökkäys... Kuningatar oli jälleen vankeudessa ja orjuudessa. Mutta koska hän oli nuori kaunotar, hänestä tuli paikallisen khaanin jalkavaimo.
  Ja kunnes hän kuoli ja luovutti hänet perilliselleen. Ja hän myös kuoli jonkin ajan kuluttua.
  Ja kuningatar laitettiin huutokauppaan. He riisuivat hänet alasti ja myivät hänet jalo sheikille. Ja hän oli hänen kanssaan, kunnes sheikki kuoli. Ja taas tyttö laitettiin huutokauppaan. Ja tällä kertaa hän päätyi sulttaanin palatsiin. Kuolemattomana hän pystyi houkuttelemaan hallitsijan ja tulemaan ensimmäiseksi vaimoksi.
  Mutta huonoa onnea, kuolematon tyttö ei voinut synnyttää lapsia. Ja kun sulttaani kuoli, hänen perillisensä määräsi kuningattaren kahleiksi uudelleen ja lähetettäväksi kaivoksille.
  Ja taas kuningatar on helvetissä. Kahleissa kovan työn aikana hän kantoi kiviä korissa, pilkkoi kiveä sorkkaraudalla. Myös niukka, yksitoikkoinen ruoka, ruoskat, haju, kahlittu. Ja vartijat raiskaavat hänet joka ilta. Vaikka kuningatar jopa piti siitä, hänen nuori ruumiinsa saavutti helposti orgasmin.
  Ja niin ikuinen tyttö vietti vuodesta toiseen, vuosikymmenestä vuosikymmeneen.
  Kunnes lopulta tämä kaivos tyhjennettiin, ja kului kaksisataa vuotta. Kukaan ei muistanut kuka tämä kuningatar oli. Ja se laitettiin jälleen huutokauppaan. Kuten tavallista, alasti ja lihaksikas. Tietysti ensin pesun jälkeen.
  Ja taas he ostivat hänet armeijaan, koska hän oli fyysisesti erittäin vahva. Hän oli myös taitava ja osasi taistella miekoilla.
  Ja kuningattaren sotilasura alkoi. Hän osallistui moniin taisteluihin, oli sitkeä, vahva, sitkeä ja juoksi koko ajan paljain jaloin. Ja hänen uransa meni vähitellen ylämäkeen.
  Nyt hän on jo naisrykmentin komentaja ja hänellä on huomattavaa varallisuutta. Ja taas hän löytää itselleen kannattavan ottelun ja saa haltuunsa valtavan omaisuuden.
  Sellaista on kuolemattoman elämän siksak: nyt ylös, nyt alas!
  Kuningatar tietysti jäi leskeksi ja meni sitten naimisiin nuoren prinssin kanssa. Poika menetti päänsä kokeneen, mutta ulkoisesti nuoren naisen takia. Ja niin he menivät naimisiin. Ja sitten nuoresta miehestä tuli kuningas. Ja hänen vaimonsa sai valtavan vaikutusvallan.
  Valtakunta kävi sotia ja laajeni. Siitä tuli vahvempi ja vahvempi. Ja eilinen nuoruus ensin kypsyi ja sitten vanheni. Ulkoisesti nuori kuningatar sai kuolevalta kuninkaalta testamentin, että hänestä tulisi keisarinna. Ja hän allekirjoitti sen.
  Hänen kuolemansa jälkeen entisestä kuningattaresta tuli keisarinna. Ja taisteli sotia. Koska hän oli ikuisesti nuori, hän lopulta valloitti koko maailman!
  Ja näytti siltä, että hän oli löytänyt täydellisen onnen... Mutta sitten kului kolmesataa vuotta, ja avaruusolennot laskeutuivat. Ja he valtasivat planeetan.
  Ja keisarinna löysi jälleen itsensä louhoksista. Ja jo kauluksella, alasti, paljain jaloin, mutta ilman ketjuja. Työskentelin tietyn ajan ja katsoin sitten televisiota ennen nukkumaanmenoa.
  Tämä on myös elämää... Hän istui yli sata vuotta vankilassa, vapautettiin sitten ehdonalaiseen ja asui miehitetyllä planeetalla avaruusimperiumissa.
  Hän nautti kaikista erittäin kehittyneen sivilisaation eduista ja... Tällä kertaa hän liittyi avaruusarmeijaan.
  Aloitti uran Star Warsissa. Hän on kuolematon! Ei pelkää mitään!
  Näin hän eteni urallaan, kunnes hänestä tuli marsalkka. Sitten hän otti haltuunsa koko planeetan.
  Jotkut olivat kuvernöörejä. Sen jälkeen hän palasi jälleen armeijaan. Hän taisteli ja käski. Hänestä tuli hypersupermarsalkka.
  Ja sitten he suorittivat sotilasvallankaappauksen ja valloittivat avaruusimperiumin keisarin valtaistuimen - johtaen galaksia.
  Sen jälkeen hän alkoi valloittaa muita maailmoja. Hän käski, hyökkäsi, voitti, joskus hävisi, mutta kosti...
  Kaikki oli hyvin, kunnes hän kohtasi hyttysen ja kynsien hybridin imperiumin.
  Ne lisääntyivät liian nopeasti ja valtasivat humanoidisivilisaation.
  Joten taistelut jatkuivat taistelu taistelun jälkeen... Kunnes lopulta ihmiset hävisivät. Eikä entisestä kuningattaresta tullut enää orjaa kaivoksissa.
  Taas työskentelet ketjuissa ja nukut ketjutettuna lohkareilla. Ja täysin robottien hallinnassa.
  Vain unessa ikuinen tyttö näki itsensä vapaana ja suurena. Ja lopun ajan hän työskenteli kovasti, työskenteli ja paljasti, karheutti jalkojaan teräviä kiviä vasten.
  Mutta kuningatar ei menettänyt toivoaan. Hän on kuolematon ja muuttaa varmasti jotain ikuisuuden kuluessa! Orjuus ei kestä ikuisesti!
  Entinen kuningatar jopa lauloi huolimatta siitä, että vitsaus putosi hänen paljaaseen, lihaksikkaaseen selkään:
  Maan tytär vastaa, ei,
  En koskaan jää orjaksi...
  Uskon, että tulee vapauden aamunkoitto -
  Tuuli virkistää tuoreen haavan,
  Pyhä sodankäynti isänmaan puolesta,
  Sillä Suuri Jumala kutsuu...
  Nouse aikaisin, urhoollinen ritari,
  Pimeys katoaa ja toukokuun ruusut kukkivat!
  
  
  
  
  ÄLÄ siedä ONISHIA
  Marraskuussa 1941 Hitler tarjosi odottamatta rauhaa Stalinille. Ratkaisu, joka tuntuu epätodennäköiseltä kenellekään todelliseen tilanteeseen perehtyneeltä.
  Saksalaiset näyttävät valloittavan Moskovan. Ja miksi tarjota rauhaa tässä tilanteessa?
  Mutta kuten tiedätte, Hitlerillä oli hyvin kehittynyt intuitio. Ja hän tunsi, ettei Moskovaa oteta. Ja jos on, niin on Stalinin pelottelun aika tarjota rauhaa. Luonnollisestikaan kaikki sotilaat eivät suostuneet tähän, mutta Hitlerillä oli valtaa ja auktoriteettia.
  Lisäksi rauhanolosuhteet lupasivat olla hyödyllisiä saksalaisille. Itse asiassa Ukraina siirtyy Saksan ja sen mukana mustamaa- ja maanviljelyyn sekä Valko-Venäjälle, Baltian maille ja Smolenskin alueelle.
  Stalin yleensä suostui luopumaan kaikesta, mitä saksalaiset olivat jo valloittaneet.
  Sevastopol joutui saksalaisille. Vastauksena Krauts lähti Moskovan alueelta. Leningrad jäi Neuvostoliiton taakse ja sille vedettiin käytävä. Saksalaiset suostuivat poistumaan Leningradin alueelta vastineeksi Voroshilovogradin alueesta ja Donetskin alueesta, joita saksalaiset eivät olleet vielä miehittäneet kokonaan.
  Yleensä natsit saivat Donbassin hiileen, metalleineen ja tehtaineen, bauksiittiesiintymänsä ja maatalousmaan, koko Krimin ja jopa osan eteläistä Donia. Saksalaiset lähtivät Leningradin alueelta, Moskovasta, Tulasta, osasta Rževin aluetta, Kalininin alueita. Vastineeksi osasta Donbassia, osa Donista rikkaine mustamaineineen ja Sevastopoliin. Suomalaiset saivat Petroskoin ja mitä onnistuivat vangitsemaan. Erosimme ystävällisesti.
  Lisäksi Neuvostoliitto sitoutui toimittamaan öljyä markkinahintaa halvemmalla ja maksamaan suuren lunnaat sotavangeista.
  Stalin, joka pelkäsi hävittävänsä sodan ja Moskovan, suostui sellaisiin ehtoihin. Wehrmachtin menestyksen huipulla.
  No, Hitler, jolla oli yliluonnollinen vaisto, tajusi, että tämä oli paras vaihtoehto.
  Sota Neuvostoliiton kanssa on ohi. Natsit alkoivat ensin siirtää joukkoja Afrikkaan. Lisäksi britit aloittivat hyökkäyksen Rommelia vastaan. No mitä sitten? Ja Fritz otti ja laskeutui joukkoja Maltalle. Tietenkin ensin pommittaa brittejä siellä.
  Seuraava on tietysti hyökkäys Gibraltariin. Hitler tapasi Francon henkilökohtaisesti.
  Näit kuinka vahva Saksa on. Voitti Neuvostoliiton. Hän vangitsi neljä miljoonaa venäläistä ja useita tuhansia panssarivaunuja. Meille Espanja on kuin aivohalvaus kartalla. Miehimme, jos et päästä joukkoja läpi. Ja jos kaipaat sitä, voit saada jotain Afrikasta. Lisäksi Iso-Britannia on tuomittu, eikä se mene minnekään!
  Franco ymmärsi, että Espanja voidaan miehittää eikä siihen ollut mahdollisuutta, ja suostui.
  Hyökkäys Gibraltariin onnistui ja melko nopeasti. Linnoitus on kaatunut. Ja sitten saksalaiset saapuivat Päiväntasaajan Afrikkaan.
  Britit kärsivät valtavia tappioita. Heidät vangittiin kuin ihailijat.
  Rommel voitti Britannian Libyassa ja aloitti hyökkäyksen Egyptissä. Vangittu Aleksandria.
  Sitten hän meni ulos ja ylitti Suezin kanavan. Menestyksensä pohjalta saksalaiset valloittivat Irakin, Kuwaitin ja koko Lähi-idän.
  Wehrmacht ei menettänyt liikaa sotilaita ja upseereita idässä. Ja hänen joukkonsa olivat runsaammat ja kokeneemmat ja paremmin koulutetut kuin britit ja erityisesti siirtomaajoukot.
  Britit saattoivat hillitä tämän ja epäilemättä hävitä. Ilman Neuvostoliittoa Fritz onnistui taistelemaan Britanniaa vastaan menestyksekkäästi.
  Yleisesti ottaen Britannia oli tuomittu menettämään siirtokuntansa. Sen maa-armeija oli liian heikko ja heikosti taistelutehokas pystyäkseen pitämään siirtokuntia Wehrmachtin lukuisia ja kurinalaisempia joukkoja vastaan.
  Mutta keskittyminen laivastoon ei toiminut. Gibraltarin ja Maltan kukistumisen jälkeen Afrikkaa oli mahdotonta hallita. Joten Rommel tukki Suezin kanavan. Ja jopa maalla saksalaiset voittivat britit yhdellä maalilla. Neuvostoliiton kanssa käydyn sodan jälkeen Wehrmachtista tuli entistä vahvempi ja luottavaisempi kykyihinsä, ja se sai laajan taistelukokemuksen.
  Näin Afrikka vähitellen valloitettiin. Ja Iranin kautta saksalaiset tulivat Intiaan. Sielläkään paikalliset sepojat eivät halunneet kuolla Britannian puolesta. Yleisesti ottaen saksalaisia haittasivat enemmän etäisyydet, teiden puute, venyneet yhteydet ja toimitusongelmat kuin brittiläiset joukot.
  USA kerää pölyä välttääkseen sotaa. He jopa poistivat kaikki Japania koskevat pakotteet.
  Mutta silti samurai hyökkäsi Perun satamaan. Oli välttämätöntä suojella itseämme ja kaapata Britannian omaisuutta Aasiassa. Ja japanilaiset tekivät sen.
  Lyhyesti sanottuna, 42. vuonna ja 43. vuoden ensimmäisellä puoliskolla saksalaiset ja japanilaiset valloittivat Afrikan, Australian ja koko Aasian. Syyskuussa 1943 seurasi laskeutuminen Britanniaan. Tietysti massiivisten pommi-iskujen jälkeen. Saksalaiset käyttivät Yu-288:aa, Yu-188:aa ja muita koneita.
  Siirtokuntansa menettäneen ja sukellusvenesodan väsyneenä Britannia ei voinut vastustaa.
  Ja saksalaisilla oli liikaa resursseja ja varsinkin työvoimaa. He kirjaimellisesti pommittivat kaikkia Englannin kaupunkeja ja tehtaita. Ja sitten tietysti joukkojen laskeutuminen ja pantterien, tiikerien, leijonien ja jopa hiirten käyttö. No tietysti myös amfibiotankkeja ja vedenalaisia ajoneuvoja.
  "Hiiri" valmistui ennen operaation alkua, ja hän jopa taisteli. Mutta "hiiret" ovat liian raskaita.
  Gerdan miehistö Pantherissa erottui taistelussa. Ison-Britannian valloituksen jälkeen saksalaiset taistelivat vielä jonkin aikaa Yhdysvaltojen kanssa. Pudotti amerikkalaiset Islannista. Mutta laajennetun viestinnän vuoksi Amerikan vangitseminen osoittautui vaikeaksi tehtäväksi. Silti Atlantin valtameri ei ole vitsi. Elleivät he pommittaneet ystävää ja taistelleet merellä.
  Saksalaiset sukellusveneet kehittivät, mukaan lukien vetyperoksidin avulla, ja upposivat melkein koko Yhdysvaltain laivaston.
  Yhdysvaltoja on kuitenkin edelleen erittäin vaikea valloittaa. Sota kesti, ja saksalaiset ottivat lopulta vallan ja tekivät rauhan.
  Myöhemmin saksalaiset kääntyivät Neuvostoliiton puoleen.
  Vuonna 1945 E-50 ja E-75 otettiin tuotantoon. Hitler kielsi alle viisikymmentä tonnia painavien tankkien valmistuksen, lukuun ottamatta pientä sarjaa tiedusteluajoneuvoja.
  Panther painoi neljäkymmentäneljä ja puoli tonnia. "Panther" 2 on jo viisikymmentäkaksi tonnia. E-50 on vetänyt jo lähes kuusikymmentäviisi tonnia. Viimeisessä tankissa oli erittäin kunnollinen etupanssari 150 millimetriä rungossa 45 asteen kulmassa ja 185 millimetriä tornin etuosassa, myös kulmassa. 88 mm ase, jonka piipun pituus on 100 EL. Ja 82 mm panssaria sivuilla, myös rinteissä. Yhdessä moottorin kanssa, joka kiihtyi 1200 hevosvoimaan tehostettuna, se on erittäin tehokas keskitankki.
  Plus kaksitoista laukausta minuutissa.
  Vielä raskaampi E-75, joka painaa yli 90 tonnia. Tämä tankki ei osoittautunut täysin onnistuneeksi. 128 mm:n aseella oli hitaampi tulinopeus, pienempi suunopeus, eikä sillä ollut etuja lähietäisyydellä verrattuna 88 mm:n E-50:een.
  Rungon etupanssari on hieman parempi kuin 160 millimetriä 45 asteen kulmassa. Enempää ei kuitenkaan tarvita. Pitää kaikki amerikkalaiset aseet ja myös Neuvostoliiton aseet. Tornin suojaus on erinomainen: 252 millimetriä edessä, 160 millimetriä sivuilla ja takana. Voidaan nähdä, että tornissa on ainakin enemmän tai vähemmän luotettava suojaus, erityisesti sivu.
  Kotelon sivu on 120 mm, mikä on hyväksyttävää, ja voit myös ripustaa näytöt. Moottori on kuitenkin melko heikko 900 hevosvoimalla. Kaiken kaikkiaan säiliö on tietysti keskeneräinen ja melko korkea. Tulee mieleen melko umpeen kasvanut Tiger-2, jolla on samanlaisia ongelmia.
  Molemmat saksalaiset autot ovat epätäydellisiä, mutta E-50 on tietysti käytännöllisempi.
  Ja myös E-100. Mutta tämä auto on vielä raskaampi ja sen ajo-ominaisuudet ovat huonommat kuin E-75.
  E-100 valmistettiin sen suuren massan vuoksi pieniä määriä.
  Ja armeija itse hyväksyi yleisesti E-50:n.
  Keväällä 1946, juuri 20. huhtikuuta, Fuhrerin syntymäpäivänä, saksalaiset muuttivat kohti Neuvostoliittoa.
  Heillä oli suuri määrä autoja ja varusteita. Kymmeniä tuhansia tankkeja eri versioita. Neuvostoliitossa oli myös sarja T-34-85 ja IS-2 ja IS-3 käytössä. T-44 ei ollut täysin onnistunut. Mutta T-54 ei ollut vielä valmis.
  Saksalaiset valmistivat suuria määriä E-50 ja E-75.
  Menetettyään merkittävän osan maasta Stalin kielsi yli neljäkymmentäseitsemän tonnia painavien ajoneuvojen kehittämisen.
  Suuren määrän T-34-85 ja hieman pienempiä IS-2 ja IS-3 lisäksi SU-100, joka oli suhteellisen yksinkertainen ja tehokas itseliikkuva tykki, valmistettiin massatuotantona.
  On huomattava, että massiivisin tankki, T-34-85, pystyi tunkeutumaan vain sivulta saksalaiseen E-50-sarjaan, ja E-75 oli jopa sivulta liian kova, ja vain SU- 100 voisi tehdä sen, ja silloinkin lähellä.
  Voimat ovat siis selvästi eriarvoisia. Saksalaiset panssarit itse tunkeutuivat Neuvostoliiton panssarivaunuihin suurista etäisyyksistä. Ja vain IS-3:lla oli enemmän tai vähemmän tyydyttävä suoja otsalle ja sitten yläosalle.
  Tässä ovat saksalaiset tunkeutuvat Neuvostoliiton alueen läpi.
  Gerda, Charlotte, Christina ja Magda E-50:ssä. He viheltävät lauluja itselleen ja karjuvat.
  Murskaamme kaikkien oinaan sarven,
  Kaikkivaltias Jumala on meitä varten!
  Ja kuinka he ottavat sen ja ampuvat vihollista.
  Kolmenkymmenenneljän torni räjäytettiin. Kyllä, taistelumiehistö, et voi sanoa mitään.
  Charlotte huomautti tyytymättömänä:
  - Silti panssarimme ei ole kovin hyvä. Vihollinen voi jopa tarttua sivuun!
  Christina huomautti:
  - Mutta ase on tarkka ja tappava! Joten yksi kompensoi toista!
  Gerda sihisi:
  - Revimme kaikki osiin!
  Samaan aikaan Natasha SU-100:lla miehistöineen taistelee Fritziä vastaan.
  Oleg Rybachenko osoittautui SU-100-miehistön viidenneksi jäseneksi Natashan, Zoyan, Augustinan ja Svetlanan ohella.
  Tytöt nyökkäsivät hyväksyvästi:
  - Olet taistelija, mikä on hienoa!
  Natasha ampui vihollista. Pommi osui saksalaiseen ajoneuvoon otsaan ja kimppasi. Tyttö takoi paljas jalkaansa vihaisesti. Ja hän tarkisti:
  - Ja nyt olet poika! Näytät olevan terävä, eikö?
  Oleg nyökkäsi. Hän on kuolematon poika, mikä tarkoittaa, että hän voi tehdä paljon. Tässä on saksalainen E-75 eteenpäin. Kuinka murtautua sen läpi?
  Poikanero keksi sen ja kuiskasi ammukselle:
  - Olemme metallia, samaa verta - sinä ja minä!
  Ja paljaiden, lapsellisten jalkojensa avulla hän käänsi tähtäimen ja ampui.
  Aivan kuten saksalainen panssarivaunu ei ole vahva etupanssarin kanssa, mutta jos osut siihen täsmälleen päästä päähän tai voimalinjojen yhdistelmällä, panssari antaa periksi. Ja sitten metalli räjähti ja taistelusarja alkoi räjähtää.
  Oleg Rybachenko huusi:
  - Tämä on korkein luokka!
  Natasha kutitti pojan paljas kantapää ja nyökkäsi:
  - Ampua!
  Oleg Rybachenko ampui uudelleen SU-100:sta. He ampuivat kaukaa, ja sitten 100 mm: n Neuvostoliiton tykki ei ottanut uusimpia saksalaisia panssarivaunuja: E-50 ja E-75. Mutta poika on ilmiömäinen. Ja hän onnistuu lyömään vihollisen.
  Terminaattoripoika ampuu taas. Ja se murtaa E-50:n. Tämä tankki on nopea ja siihen on lyötävä. Mutta saksalaiset ponnistelevat aina kovemmin ja kovemmin.
  Zoya ampuu. Ja erittäin tarkasti.
  Lyö vihollista tornissa. Sitten Oleg Rybachenko ampuu uudelleen. Sadan millimetrin ase tekee ihmeitä.
  Poikanero huutaa:
  - Revin sinut osiin! Revin sinut osiin! Se ei tule olemaan sinun makuusi!
  Ja taas, kuin poika, hän ottaa sen ja osuu siihen erittäin tarkasti. Ja se todella repii vihollisen osiin.
  Sitten se näyttää:
  - Olen yliäänitaistelija!
  Ja taas hän ampuu paljain jalkansa avulla.
  Poika näyttää vasta kahdeltatoista, mutta hän on erittäin nopea ja ilmiömäinen.
  Täällä hän ampui paljain varpaillaan ja Augustinena.
  Ja tyttö syöksyi E-50:een.
  Saksalaiset kärsivät merkittäviä vahinkoja. Mutta heidän panssarivaunuvyörynsä lähestyy ja lähestyy. Tässä on E-100 liikkeessä. Myös voimakkaita panssareita, aseita ja kilpiä.
  Mutta myös hänen tyttönsä ja poikansa selviävät.
  Saksalainen auto on tulessa ja revitty palasiksi.
  Oleg Rybachenko lauloi:
  - Kunnia Pyhälle Isänmaalle,
  Epämaallisella raivolla!
  Jälleen poika ampui, murskasi fasistin ja iski tytöille. Ja taas poika ampuu ja tuhoaa vihollisen.
  Todettakoon, että hän on taisteleva poika. Ja hän lyö sinua kuorella. Ja "Tiger"-2 tankista, joka oli vanhentunut mutta voimakas, tuli uhri. Myös saksalainen Panther 2 kärsii tappiosta. Mutta hän melkein valloitti itse Amerikan.
  Ja nyt Neuvostoliitto painostaa.
  Oleg Rybachenko ampuu ja osuu tarkasti.
  Ja niin he alkoivat ampua vuorotellen ja laulaa...
  Natasha potkaisi paljain jalkaansa ja karjui:
  - Tämä on taigasta...
  Zoya naputti myös paljaita varpaitaan ja vinkaisi:
  - Ison-Britannian merille...
  Augustine osui myös kuoreen ja sanoi:
  - Punainen armeija!
  Svetlana ampui ohjuksia paljain varpaillaan ja sanoi:
  - Vahvin kaikista!
  Oleg Rybachenko meni perseeseen ja sanoi:
  - Ja anna Punaisen...
  Natasha ampui ja vinkaisi:
  - Puristaa voimakkaasti!
  Zoya myös löi ja haukkui:
  - Bajonettisi kovettuneella kädellä!
  Augustine potki ja karjui:
  - Ja meidän täytyy...
  Svetlana ampui tappavan panoksen ja sanoi:
  - Pysäyttämätön!
  Oleg Rybachenko ampui taas nauraen:
  - Mene viimeiseen...
  Natasha lähetti kuoren ja karjui:
  - Kuolevaisten taistelu!
  Ja tytöt hajaantuivat, tykki ampui, kunnes ammukset loppuivat.
  Kyllä, Oleg Rybachenko on jälleen sodassa.
  Mutta puna-armeijalla on vaikeita aikoja. Saksalaiset etenevät. Heillä on enemmän varusteita ja enemmän jalkaväkeä. Ja japanilaiset tulevat myös idästä.
  Tällaista voimaa ei voi vastustaa.
  Gerda ja hänen miehistönsä taistelevat E-50:llä. Saksalaiset hyökkäävät jo Voronežiin. Taistelu on kovaa.
  Toisaalta saksalainen tankki on erittäin hyvä omanlaisensa hävittäjänä. Mutta aluksen suojaus on melko heikko. Ja tämä on sen haitta, joten tyttöjen tulee olla valppaita.
  T-34-85-koneita valmistetaan edelleen paljon. Tämä ajoneuvo on edelleen massatuotannossa, ja saksalainen 88 mm:n tykki 100EL:ssä korjaa runsaan sadon kaukaa.
  Yhä enemmän valmistetaan myös SU-100:a, joka itseliikkuvana aseena on helpompi valmistaa kuin panssarivaunu, mutta on vahvempi ase.
  Nyt Gerda murtautui Neuvostoliiton kuivumisen läpi, painamalla joystickin painiketta paljain varpaillaan. Lähietäisyydellä tällainen auto voi olla erittäin vaarallinen.
  Blondi terminaattori otti sen ja lauloi:
  - Hermoni eivät ole terästä,
  Sinä todella sait minut!
  Ja sitten Charlotte ampui tykin ja murskasi kolmekymmentäneljä.
  Ja ase, joka ampuu kaksitoista laukausta minuutissa, saavuttaa pitkän matkan.
  Seuraavaksi Christina ampuu. Ja hän myös tekee tämän erittäin tarkasti ja tarkasti. Hän murskasi puna-armeijan panssarivaunun ja huusi:
  - Raivoava tuli! Hurraa Stalinille!
  Sitten Magda löi myös. Hän teki tämän erittäin tarkasti käyttämällä paljaita varpaita.
  Ja hän lauloi:
  - Ikuisen isänmaan kunniaksi!
  Tämän jälkeen tyttö purskahtaa nauramaan...
  Saksalainen kone toimii moitteettomasti.
  Sen uhri oli IS-2, melko voimakas ja vaarallinen panssarivaunu, mutta tornin etuosa oli huonosti suojattu.
  Vain IS-3:ssa on suhteellisen hyvä etusuoja, mutta tätä tankkia valmistetaan edelleen pieninä sarjoina. Sen tornin muoto on liian monimutkainen. Vaikka IS-3:lla, kuten taistelukäytäntö on osoittanut, on ainakin mahdollisuus lähestyä E-sarjan ajoneuvoja lähietäisyydeltä.
  Neuvostoliitossa ei vielä valmisteta raskaampia tankkeja, ja jopa niiden kehitys on keskeytetty. Tämä tietysti aiheuttaa ongelmia. Saksalaisilla on sarjassaan vain kevyt itseliikkuva ase E-25, mutta sen tuotanto on melkein jäätynyt. Vaikka kone ei ole huono.
  Vain kaksi miehistön jäsentä ja puolitoista metriä korkea. Pieni Pantherin 75 mm tykillä. Neuvostoliiton autojen metsästäjä.
  Mutta Fuhrer suosii valtaa. Jopa E-50 on vähitellen huonompi kuin E-75, joka on myös peitetty sivuilta suovilla.
  E-75 on vaikea tunkeutua jopa sivulle. Ja saksalaiset käyttävät tätä hyväkseen läpimurroissa...
  Kaksi saksalaista lentäjää Alvina ja Albina ovat jo onnistuneet ylittämään pudonneiden lentokoneiden määrän kolmellasadalla ja saaneet: Rautaristin ritariristin hopeisilla tammenlehdillä, miekoilla ja timanteilla.
  Tytöt ovat niin hienoja sotureita ja maailman siisteimpiä. Kyllä, vaikka Huffmanilla on tähän mennessä ammuttu enemmän lentokoneita, ne ovat paljon kauniimpia.
  Ja yleensä he taistelevat vain bikineissä ja paljain jaloin.
  Alvina ampui alas kolme Neuvostoliiton lentokonetta ME-262 X:stään 30 mm:n lentotykillä ja siristi:
  - Olen tuhon soihtu!
  Albina, joka ampui samanlaisen tulen, vahvisti:
  - Ja olemme täydellistä tuhoa:
  Ja hän katkaisi neljä muuta Neuvostoliiton lentokonetta...
  Soturit ovat hyvin taistelumielisiä, mutta hymyilevät jatkuvasti.
  He rakastavat miehiä ja työskentelevät heidän kielensä kanssa. Ja he pitävät siitä. Sellaisia taistelevia kaunokaisia.
  He ampuivat alas Neuvostoliiton TU-3:n ja murskasivat sen palasiksi... Tämä on heidän tulinen tervehdyksensä.
  Lyhyesti sanottuna tytöt eivät petä sinua. Ja puna-armeija saa heiltä.
  Mutta toisaalta, Anastasia ja Mirabela taistelevat myös vain bikineissä ja paljain jaloin - keräävät tuloksiaan! He ovat erittäin aggressiivisia tyttöjä.
  Ja Anastasia ampui alas saksalaisen koneen ja sanoi:
  - Olen loistava lentäjä!
  Mirabela ampui alas saksalaisen auton tykillä ja vinkaisi:
  - Olen supersoturi!
  Tytöt ovat todella sitä mitä tarvitsemme...
  Mutta he taistelevat vanhentuneilla Yak-9 T -koneilla, jotka eivät luonnollisesti ole saksalaisten suihkukoneiden tasoa. Mutta kaunokaiset onnistuvat taistelemaan. Ja he välttävät ampumista alas.
  Ja miksi? Koska he ovat paljain jaloin ja bikineissä. Joten ei ole mitään keinoa leikata niitä pois.
  Kuten näemme, soturit ymmärtävät, mitä paljas iho on.
  Anastasia ampui alas toisen saksalaisen hävittäjän ja vinkaisi:
  - Kotimaalle!
  Mirabela katkaisi HE-162:n ja karjui:
  - Stalinille!
  Vaarallisin saksalainen hävittäjä on ME-262 X, siinä on viisi ilmatykkiä, valtava nopeus, pyyhkäiset siivet ja voimakas panssari.
  On helpompi ampua alas HE-162-ajoneuvo, joka on kevyt, halpa, mutta erittäin ohjattava.
  ME-1010 ei ollut täysin onnistunut saksalaisille, se on epäilemättä lento-ominaisuuksiltaan erinomainen kone, mutta sen siivet vaihtuvat ja vaativat korkeasti koulutettuja lentäjiä. TA-183 osoittautui käytännöllisemmäksi ja menee myös eteen.
  Mutta Hitler pitää parempana vahvasti suojattua ME-262 X:ää tehokkailla aseilla.
  Luftwaffen potkurikäyttöisiä ajoneuvoja ei ole vielä asteittain lopetettu tuotannosta. TA-152 on menestynein monikäyttöajoneuvo, ja ME-309 on edelleen taistelussa. Ne ovat nopeudeltaan ja aseistukseltaan parempia kuin Neuvostoliiton hävittäjät. Ja vaikka Yu-488 on potkurikäyttöinen ajoneuvo, Neuvostoliiton jakit eivät edes saa sitä kiinni. Kyllä, jopa edistyneempi LA-7 on nopeudeltaan huonompi kuin tämä auto.
  Ja mitä tehdä suihkupommittajia vastaan: Arado, Yu-287 ja muut.
  Neuvostoliiton ilmailu ilman suihkukoneita on heikkoa.
  Anastasia ja Mirabela onnistuvat kuitenkin saamaan hyviä pisteitä myös sellaisissa olosuhteissa.
  Joten he palasivat, tankkasivat ja lähtivät jälleen taisteluun. Heihin törmäävät taas saksalaiset autot. Ja he tekevät sen suurella vaikutuksella.
  Kukaan Neuvostoliiton ilmailussa ei voi verrata pariinsa. Lisäksi tytöt harrastavat seksiä ollakseen vahvempia. Ja yleensä heillä on aina erilaisia miehiä. Ja tämä antaa tytöille niin voimaa!
  Tämä on yksi heidän ilmiömäisen menestyksensä salaisuuksista.
  Tytöt ovat jo saaneet Neuvostoliiton sankarin kultaisen tähden ja silmäävät toisiaan.
  He lensivät jälleen ympäriinsä ja ampuivat alas jonkun.
  Anastasia katkaisi Yu-288:n, melko voimakkaan pommikoneen, 37 mm:n lentotykillä.
  Ja Mirabela ampui alas Yu-287-suihkukoneen käyttäen myös samaa 37 millimetrin asetta. Tällaiset aseet mahdollistivat tyttöjen ilmiömäisellä tarkkuudella osumisen vihollisen ajoneuvoihin kaukaa. Vaikka ampumatarvikkeita oli rajoitetusti, vaarana oli kuolla.
  Tytöt piiskaavat paljain jaloin ja laulavat:
  - Liitä haukkoja kuin kotkia,
  Odotamme Stalinia!
  Menestyksemme on aivan nurkan takana
  Avaa voittotilisi!
  Joten soturit eivät tietenkään päästä fasisteja irti. Ja he lyövät häntä niin lujasti, että se satuttaa Fuhreria.
  Anastasia Vedmakova tietysti ohjaa. Yak-9 on yli kuusisataa kilometriä, se ei kestä, raskaalla aseella se on vielä lyhyempi, mutta se heittelee ja kääntyy enemmän tai vähemmän.
  Hieman parempi kuin Yak-3, joka kuitenkin maksaa enemmän ja vaatii korkealaatuista duralumiinia. Ja Neuvostoliitto menetti paljon aluetta. Ja Jak-9:ää voidaan valmistaa valtavia määriä.
  Mutta ei ole mitään keinoa pysyä Kolmannen valtakunnan ja Japanin mukana.
  Mirabela ampui alas ME-262:n ja lauloi:
  - Venäjän isänmaan kunniaksi
  teemme koko maailman onnellisemmaksi!
  Anastasia katkaisi toisen saksalaisen ja huusi:
  - Tämä on säteilevimmän rakkauden nimi!
  Ja myös kuinka se karjuu. Ja hän osuu Fritziin.
  Tytöt ovat tietysti erittäin, erittäin siistejä.
  Samaan aikaan saksalaiset siirtyvät yhä syvemmälle Neuvostoliiton alueelle.
  Japanilaiset hemmottelevat myös itseään. Ja heitä on monia ja he ajavat kiinalaisia edellä.
  Keltaiset sotilaat yrittävät murtautua läpi. Ja he kirjaimellisesti roskaavat kaikki lähestymismahdollisuudet ruumiilla.
  Mutta niitä on niin paljon, että ne murtautuvat lopulta läpi.
  Japanilaiset ja heidän keltainen armeijansa hyökkäävät Habarovskiin. Tappioita ei oteta huomioon ollenkaan.
  Mutta he kohtaavat siellä Neuvostoliiton tytöt.
  Alenka ja hänen tiiminsä.
  Tytöt puolustavat Habarovskia. He heittävät kranaatteja vihollista kohti paljain jaloin.
  Ja he myös laulavat nauraen:
  - Olemme mukavia tyttöjä
  Ja kaikkien taistelijoiden tappio...
  Ääni on niin kova
  Kunniaksi hulluille isille!
  Ja taas kaunokaisten paljaiden jalkojen heittämät kranaatit lentävät.
  Heti kun hän kääntyy, Alenka leikkaa kiinalaisia ja vinkkaa:
  - Kunnia maallemme!
  Anyuta heittää kranaatin paljain jaloin ja karjuu:
  - Korkeampien voimien nimissä!
  Ja hän lyö sinua myös tappavalla purskeella.
  Seuraavaksi Angelica ampuu. Ja hän myös heittää kranaatin paljain jaloin.
  Ja huutaa:
  - Uusille rajoille!
  Ja sitten Maria lyö sinuakin. Ja hän myös katkaisi keltaiset taistelijat purskeella laulaen:
  - Häntä hännältä! Silmä silmästä!
  Ja vilkuttaa ystävilleen.
  Ja sitten olympialaisissa heitetään kokonainen laatikko räjähteitä samuraita ja kiinalaisia kohti.
  Ja se karjuu:
  - Isänmaan kunniaksi!
  Ja taas ne viisi tuhoavat vieraan armeijan.
  Mutta japanilaiset ovat jo keränneet paljon kiinalaisia. He kiipeävät ja kiipeävät. Ja kokonaisia ruumiita kasvaa.
  Alenka ampuu, heittää paljaalla kantapäällään ja kiljuu:
  - Stalinille!
  Anyut heittää myös kranaatin paljain jaloin ja mutisee:
  - Opettajat!
  Angelica heittää linjan pois. Hän heittää lahjan paljain jaloin ja vinkua:
  - Leninille!
  Ja sitten Maria iskee vihollisen. Ja paljain varpaillaan hän käynnistää tuhon.
  Sitten kiinalaiset hajoavat kaikkiin suuntiin...
  Ja sitten olympialaiset ottavat ja sammuttavat nitroglyseriinitynnyrin. Ja se tappaa kaikki.
  Ja militaristit kaatuvat...
  Oleg Rybachenko ja hänen tiiminsä taistelevat edelleen Tulan puolesta. Saksalaiset yrittävät ympäröidä Moskovan. Tulan kaupunki torjui Fritzin hyökkäyksen jo vuonna '41.
  Mutta vihollinen on nyt paljon vahvempi. Ja se ampuu aggressiivisesti. Ja pommeja sataa puna-armeijaa ja muita tuhoavia voimia vastaan.
  Erittäin voimakas vihollinen. Ja he heittävät liian monia mustia taistelijoita, arabeja ja intialaisia taisteluun. Ja se näyttää pysäyttämättömältä.
  Oleg Rybachenko ampui E-75:tä ja lauloi:
  Sotilas on aina terve
  Sotilas on valmis kaikkeen...
  Ja pölyä kuin matoista,
  Poistumme tieltä,
  Eikä se lopu!
  Ja älä vaihda jalkojasi
  Kasvomme loistavat
  Saappaat kimaltelevat!
  Ja taas poika löi natsia kaukaa. Mutta voimat ovat todella epätasa-arvoisia.
  Vaikka Tula seisoo sankarillisesti. Ja etelässä natsit lähestyvät Stalingradia.
  Mutta mitä he luulevat voittavansa siellä?
  Oleg Rybachenko ampuu taas natseja ja laulaa:
  Ja sellainen kaaos
  täytti maailmankaikkeuden...
  Ihmiskunnan surullinen osa -
  Kestää kipua ja kärsimystä!
  Ja taas poika tapettiin, ja fasistinen Hiiri-2, erittäin mahtava kone, paloi.
  Natasha totesi loogisesti:
  - Mikään voima ei voi vastustaa meitä!
  Ja hän vilkutti pojalle.
  Sitten Zoya löi myös. Myös huusi:
  - Pääsystäni voittoon!
  SU-100 toimii itsestään eikä ajattele pommituksen lopettamista.
  Saksalaiset ohittavat vähitellen Tulan. Heillä on paljon joukkoja, paljon jalkaväkeä. Ja eri merkkien tankit liikkuvat.
  Tässä on esimerkiksi sama "Lev"-2, erittäin tehokas kone: se painaa sata tonnia ja etupanssari on 300 millimetriä kulmassa. Mikään ei tunnu menevän läpi.
  Mutta Oleg Rybachenko ampuu silti. Näyttää korkeimman luokkansa - ampuja.
  Ja hän lyö itseään ja lyö itseään...
  Natseilta lentää vain sirpaleita. Mutta he eivät silti halua hidastaa.
  Oleg Rybachenko vinkuu:
  - Tulevaisuus on meidän,
  Olemme kotkia - Jedi!
  Ja taas poika tekee kartioita. Ja taas fasistit saavat nikkelin.
  Ja Gerdan panssarivaunumiehistö on jo Stalingradissa. Täällä käydään aggressiivisia taisteluita.
  Gerda, ampuu, huutaa:
  - Kehoni on rautaa!
  Charlotte painoi joystickin painikkeita paljain varpaillaan ja sirutti:
  - Niin hyödyllinen taistelussa!
  Ja hän vilkutti kumppanilleen.
  Sitten hän löi uudelleen ja rikkoi kolmekymmentäneljä.
  Sitten Christina myös ampui. Hän murskasi puna-armeijan kuivaimen ja jyrisi:
  - Olen hullu tyttö! Revin kaikki osiin!
  Ja sitten Magda alkoi ampua paljain jaloin.
  Saksalaiset tytöt voivat yleensä hyvin. Ja he tahmaavat vihollista.
  . LUKU nro 2
  Mutta heidän autonsa törmäsi kylkeen. Minun piti pysähtyä ja korjata se.
  Gerda huomautti omituisesti:
  - Me hukkaamme taas aikaa!
  Charlotte hieroi paljas jalkaansa panssarin pintaa pitkin ja murisi:
  - Otamme koston ja voitamme!
  Ja sitten hän otti sen ja näytti hampaansa. Ja hän vapautti auringonsäteitä helmihampaistaan.
  Christina otti sen ja huusi:
  - Isänmaan puolesta ilman neuvoja!
  Ja hän lyö myös paljain kantapäänsä panssariin!
  Magda suostui:
  - Eikä hölynpölyä!
  Tytöt päättivät pelata shakkia toistaiseksi. Pari pariskunnalle. Ja he alkoivat rakentaa siellä strategiaa.
  Peli on mielenkiintoinen. Mutta tytöt väittelivät joka liikkeestä ja löivät päänsä.
  Gerda huomautti hampain paljastuen:
  - Olen korkein aksiooma!
  Ja kuinka hän nauraa...
  Kuvittelin kaimani Andersenin sadusta. Joten rosvot jäivät hänet kiinni metsästä. He purkivat vaunut ja veivät pois melkein kaikki Gerdan vaatteet ja kalliit saappaat. Joten Gerda on taas paljain jaloin ja säkkikankaassa. Tältä hän näytti kädet sidottuna selkänsä taakse.
  Hän kävelee kylmän syksyisen metsän läpi. Paljas pohja tuntee jokaisen kohouman, jokaisen kohouman, jokaisen oksan. Gerda on peloissaan ja nälkäinen.
  Hän jopa onnistui toipumaan palatsissa. Ja syksyn nurmikolla on huurre, joka muistuttaa hänen äskettäin kokemaansa kylmää.
  Gerda virnisti... Hän ajatteli, että Andersenin sadusta puuttui selvästi paahdetut korkokengät. Ja se olisi hienoa!
  Tankki korjattiin nopeasti. Vahinko on vähäinen. Vaikka 100 mm tykin kuori osui kylkeen. Mikä voi olla vaarallista.
  Charlotte painoi joystickin painikkeita paljain varpaillaan ja lauloi:
  - Olen panssarihävittäjä,
  Sydän palaa...
  Ase on asuinpaikkani!
  Ja kuori murskasi vielä kolmekymmentäneljä. Toistaiseksi taistelukenttää hallitsee T-34-85. Ja raskaat ajoneuvot ovat suhteellisen harvinaisia Puna-armeijassa.
  Mutta sitten IS-3 ilmestyi. Sillä on heikko kohta: kehon alaosa. Otsassa on suuri kaltevuuskulma. Sillä on muoto: hauen kuono. Mutta jos osut otsan alaosaan, ei ole armoa.
  Magda osoitti aseella vihollista paljain jaloin. Ja kuinka se osui, ja ammus lensi.
  Ja Neuvostoliiton kone lyötiin vatsaan. Torni repeytyi ja ammukset alkoivat räjähtää.
  Gerda huudahti:
  - Ja sinä olet hyvin kohdennettu kaunotar!
  Magda huudahti, ravistellen upeita rintojaan:
  - Kukaan ei estä minua!
  Charlotte vahvisti itsevarmasti:
  - Ja kukaan ei voita!
  Christina huusi vastauksena:
  - Pahat sudet murskaavat vihollisia!
  Gerda murisi:
  - Pahat sudet - tervehdys sankareille!
  Natsit piirittivät Tulan ja lapset ja neljä tyttöä joutuivat murtautumaan kehästä.
  Poika, tyttö ja tytöt juoksevat ja heittävät kranaatteja paljain varpaillaan.
  Mutta natsit kärsivät vahinkoa eivätkä voi lyödä heitä.
  Oleg, ampui, lauloi:
  - Pyhän isänmaan nimessä,
  Meitä ei voi saada polvillemme!
  Margarita heitti kuoleman lahjan paljain jaloin ja vinkaisi:
  - Ei! Älä koskaan toimita!
  Natasha, ammunta ja hyppääminen, lisäsi:
  - Älkää antako vaikeuksia tulla taloomme!
  Ja hän laukaisi myös tappavan kranaatin paljain jaloin.
  Sitten Zoya väistää sirpaleita ja käyttää myös paljaita varpaitaan päästäkseen irti murskaavasta...
  Ja se karjuu:
  - Se tulee olemaan mahtavaa!
  Ja sitten Angelica ampuu vihollista. Leikkaa hänet villiin raivoon. Ja se karjuu taas:
  - Olen hullu saha!
  Ja kranaatti lentää paljaalta kantapäältäsi.
  Ja sitten Svetlana ottaa sen ja lyö sinua kovasti.
  Nämä ovat tietysti tyttöjä - mitä kuolema tuo vihollisille.
  Natasha, ampuessaan vihollista, vinkua:
  - Kukaan ei estä meitä, ei edes paholainen voi voittaa meitä!
  Ja kranaatti lentää hänen paljaista jaloistaan kaaressa. Ja hän lyö ja hajottaa kaiken, ja kauas.
  Tytöt tietysti pystyvät voittamaan kärsineen alueen. Etelässä taistelut raivoavat Stalingradissa, jota Puna-armeija hallitsee. Kärsittyään valtavia tappioita japanilaiset valloittivat Habarovskin ja etenivät Vladivostokiin.
  No, siellä ne kohtaavat ne, jotka sitä tarvitsevat.
  Anna Witchakova koki ei kovin miellyttävän jäähyväisseremonian uskollisen lentävän hevosensa kanssa. Hävittäjä, josta tuli Mig-4:n äiti, joka ampui alas niin monia saksalaisia lentokoneita, yksinkertaisesti paloi Japanin armadan ilmaiskujen aikana, samoin kuin monet muut ajoneuvot ja laivat. Kun nousevan auringon maan korppikotkat nokivat kaupunkia, Vladivostok esitti surullisen näkyn. Kuolleiden hautajaiset tapahtuivat kuitenkin sotilaallisesti, vaatimattomasti ja melko nopeasti. Lentäjä Vedmakova sytytti jalkansa tuleen, tytön jalat olivat rakkuloiden peitossa, joten hän käveli paljain jaloin ja astui varovasti varpailleen. Japanilaiset eivät ole vielä toistaneet hyökkäyksiä, he ovat keskittäneet voimansa etenevien rintamien tukemiseen. Vedmakova käveli raunioiden ympärillä, sitä raivattiin energisesti, ja työntekijöiden joukossa oli suuri määrä lapsia. Laihat, paljain jaloin, kasvot punastuneina tuoreessa kevätauringossa, he haravoivat rikkinäisiä laattoja, nostivat kaatuneita lennätinpylväitä ja lakaisivat yksinkertaisesti katuja.
  Poikien yläpuolella oleva vanhin edelläkävijäsolmiossa, mutta ilman paitaa (se roikkui erikseen, ilmeisesti pojat huolehtivat vaatteistaan), juoksi lentäjän luo.
  - Työskentelemme kiihtyvällä tahdilla, toveri majuri, kaikki on pian valmista! Lakaisemme kadun puhtaaksi, se on yhtä sujuvaa kuin ennen sotaa!
  Witcher hymyili ja heitti hänelle karkkia:
  - Tässä, ota se! Tämä on meidän Neuvostoliittomme, joka on valmistettu luonnonsuklaasta, ei amerikkalaisesta myrkystä.
  Poika välähti iloisesti:
  - Ja keksimme uuden lempinimen amerikkalaisille! Koska nyt he ovat yhdessä Hitlerin ja Hirohiton kanssa, he eivät ole jenkkejä, vaan Pindoja!
  Tyttömajuri kumarsi pojan edessä:
  - Keitä sanoit heidän olevan?
  Nuori pioneeri toisti:
  - Pindos! Joten nyt olemme kuin jenkit, jotka pettivät meidät!
  Witcherova silitti pojan päätä, sitten hänen suuri, vahva kätensä käveli pojan ohuiden, suonisten hartioiden yli. Poika hymyili takaisin: hänen hampaansa olivat valkoiset, ja ojensi kovettuneen kämmenen. Majuri kätteli pojan kättä ja vastasi:
  - Meidän täytyy muistaa nimi! Mutta emme ole vielä sodassa Amerikan kanssa, joten on ennenaikaista keksiä lempinimiä!
  Poika vastusti:
  - Amerikkalaiset ovat pahempia kuin japanilaiset ja saksalaiset, koska he taistelevat mieluummin jonkun muun käsin. Riippumatta siitä, kuinka julmia Rising Sunin valtakunnan taistelijat ovat, heidän rohkeutensa on kaikkien tiedossa!
  Witcher keskeytti:
  - Tapan nämä rohkeat miehet! Ja mahdollisimman nopeasti!
  Uusi toimiva varuskunta Krotov allekirjoitti yllättäen ei täysin loogisen käskyn ja lähetti soturilentäjän merimiesryhmän kanssa Habarovskiin. Käsky tuli välittömästi, japanilaisten yksiköiden eteneminen oli tarpeen torjua. Witcherova tietysti odotti, että he antaisivat hänelle hävittäjän, mutta... Mutta rintamalla ei ollut vapaita lentokoneita käytettävissään, eikä heidän keskustansa ollut vielä saapunut. Matka Vladivostokista Habarovskiin kesti vähän aikaa ja majuri kirjaimellisesti heitettiin raiteilta kuohuvaan taisteluun.
  Japanilaiset yrittivät ohittaa hyvin linnoitettua kaupunkia ja ympäröidä sen. Soturi tuskin ehti hypätä kaivantoon konekiväärillään, kun hyökkäys alkoi.
  Witcher kysyi kapteeni Sinitsiniltä, joka makasi hänen vieressään:
  - Tämä tarkoittaa siis sitä, että vihollinen suunnittelee Friedrichin tai tarkemmin sanoen kenraali Nogin taktiikkaa ohittaakseen linnoitukset ja ajaakseen meidät perään.
  Kapteeni mutisi synkästi:
  - Anna hänen yrittää sytyttää tuleen venäläisen hevosen häntää! Häntä isketään kavioilla niin lujasti, ettei se tunnu paljolta!
  Ässä-pilotti vitsaili:
  - Hevosen kaviot eivät välttämättä ole Krupp-teräksestä, vaan meidän Neuvostoliiton kavioista!
  Hänen sanansa keskeytti kuorien ulvominen. Täällä hän makaa pitkään kaivetussa kaivannossa, Habarovskin ympärillä on yleensä huomattava linnoituslinja, japanilaisen hyökkäyksen uhka on ollut olemassa useita vuosia. Ammuksia räjähtää kaivojen edessä ja takana, ja ne pitävät paljon melua. Yleisesti ottaen kuuluisa japanilainen shimosa aiheuttaa paljon melua ja savua. Soturi näyttää ilman pelkoa, jopa välinpitämättömästi. Ammusten räjähdykset synnyttävät likaisia suihkulähteitä, joista yksi aiheutti maaperän tärinää. Tämä tarkoittaa, että ase ampuu, tykin kaliiperi on reilut kolmesataa millimetriä. Haavoittuneiden huokaukset kuuluvat... Kanuonadin läpi ne näyttävät kevyiltä höyryiltä, joita jokainen korva ei saa kiinni. Täällä soturilentäjä oli peitetty maalla. Tyttö kuitenkin aivastasi ja pudisti pölyn punaisista palmikoistaan:
  - Näin on aina, jos makaat, likaantuu! Ja jos nouset ylös, anna minulle yksi tai kaksi vasenta kättä!
  Tykistön valmistelu osoittautui lyhyeksi, ehkä japanilaisilla ei ollut niin paljon kuoria. Hyökkäys on alkanut. Edessä oli useita japanilaisia takkeja. Pieni, hieman pyöristetty koneen runko. Nousevan auringon imperiumin suosituin tankki: Chichikha. Witcher muisti hänen ominaisuutensa. Etupanssari 30 mm, ase 47 mm, dieselmoottori 320 hevosvoimaa. Lukuun ottamatta ajokykyä, jossa tämä kone ei ole huonompi kuin T-34, se on vielä huonompi kuin vuoden 1943 mallin saksalainen T-3. Jopa Kaukoidässä häntä kutsutaan, aivastelu! Mutta muuten, kenttien kuningatar ei ole panssarivaunu, vaan jalkaväki. Kokeile, lähesty miinakenttiä. Kuten lauletaan: Missä panssaroitu juna ei pääse kulkemaan, sotilas kivääri kanssa ryömi.
  Japanilaiset kiväärit kopioitiin saksalaisesta Mauserista. Ensimmäisen maailmansodan kuuluisalta Schmeisterilta repeytyneet konepistoolit. Yleensä kapeasilmäisillä ihmisillä on halu kopioida parasta toiselta puolelta. Varmasti japanilaiset suunnittelijat työskentelevät jo Pantherin ja T-34:n hybridin luomiseksi!
  Japanilaisia panssarivaunuja ei ole enempää kuin tusina, eikä Neuvostoliiton tykistö kiirehdi tapaamaan niitä. Jalkaväki juoksee heidän perässään lenkillä perinteisessä paksussa ketjussa. Nousevan auringon maan sotilaat itse ovat pukeutuneet hieman keltaisiin univormuihin, jotka vastaavat khakin arojen väriä. Witcher katsoo niitä ja arvioi nopeasti hyökkääjien määrän. Heitä on silmin katsottuna viidestä kuuteen tuhatta, ja venäläisiä istuu haudoissa, jotka peittävät tämän rintaman osan, enintään tuhat. Ja aseet... Kaukoidän armeija on varustettu jäännöspohjalta, ja vain upseereilla on konepistooleja. No, hän on kuitenkin majuri, ilman virkaa, alennettuna yksityisen tasolle.
  Kapteeni Sinits (vielä hyvin nuori kaveri) kysyi Witcheriltä.
  - Taistelitko saksalaisia vastaan?
  Tyttö vastasi:
  - Ei! Suutelin heitä!
  Kapteeni, yhtäkkiä kalpea, huomautti:
  - Muistatko ensimmäisen ruumiisi!
  Witcher hymyillen pudisti päätään:
  "Olen lentäjä, ja kuka tahansa ammuin alas, tapoin hänet, minulla ei ole käsitystä ruumiista!" Muuten, koko suuren isänmaallisen sodan aikana konettani ei koskaan ammuttu alas!
  Kapteeni vihelsi hieman hankalasti:
  - Olet vain ässä! Ja kuinka monta tahrattua saksalaista sinulla on!
  Witcher hymyili vielä leveämmin:
  - Kahdennenkymmenennenviidennen jälkeen he myönsivät sankarin tähden! Ja vain kaksikymmentäkahdeksan.
  Sinitsin huudahti:
  - Ööh! Olet yksinkertaisesti taitosi mestari!
  Tyttö vastasi vaatimattomasti:
  - Sankarista ei tarvitse tehdä henkilöä, joka vain täyttää rehellisesti velvollisuutensa. Nyt jalkaväki tulee lähemmäs, ja me tapaamme heidät.
  Kapteeni veti raskaan, runsaat kymmenen kiloa painavan konepistoolin pultin. Kosketin koiraa, laukaisu on erittäin tiukka, perässä on rekyyli. Se ei ole kovin kätevä kone, mutta osuu... Totta, huhujen mukaan saksalaisilla on jo tehokkaampi konekivääri, mutta kuka tietää, keksivätkö Neuvostoliiton suunnittelijat jotain parempaa. Sinits ei voinut olla kysymättä:
  - Miksi sinut niin loistava lentäjä siirrettiin jalkaväkeen?
  Witcherova vastasi puoli-vitsillä ja napsautti myös konepistoolinsa tukos:
  -Ja halusin vain tietää, millaista on istua tulen alla! Se olisi siistiä!
  - Ja sinun on täytynyt menettää saappaasi, jos sinulla oli niin kiire päästä etulinjaan!
  Itse asiassa Witcherova, joka yritti saada rakkulat poistumaan nopeammin, käveli ympäriinsä kuin avojaloin tyttö. Vaikka sodan aikana useimmat naiset ja lapset esittelivät kesällä paljaita korkokenkiään, tämä ei hyväksytty upseerien keskuudessa, etenkään julkisilla paikoilla. Mutta Witcher jopa halusi korostaa sellaisia ihmisiä. Hän vastasi Sinitsinille yksinkertaisesti:
  - Rahan säästämiseksi käytännössä koko kapitalistinen maailma on meitä vastaan. Loppujen lopuksi saappaat kuluvat, ja tämä on monien ihmisten työtä!
  Kapteeni suostui leikkisällä silmäniskulla:
  - Sinulla on todella kauniit jalat! Voinko silittää niitä?
  Witcher pudisti sormeaan:
  - Ei nyt! Sitten, jos selviät, lämmitän sinut yöksi.
  Sinitsin laajensi silmänsä:
  - Vau, olet nopea! Naisilla murtuminen kestää yleensä kauan!
  Vedmakova halusi vastata, mutta kuului räjähdys, edellä kävelevä japanilainen tankki osui miinaan. Tyttö lauloi:
  - Hitler ajoi autoa, paskiainen räjäytti miinan! Se hajosi palasiksi - mutta siitä oli vähän hyötyä!
  Toinen japanilainen panssarivaunu räjähti, pysähtyi, käänsi kuononsa ja avasi tulen Neuvostoliiton juoksuhaudoihin. Kolmas ryntäsi hänen perässään. Japanilaiset eivät kuitenkaan edes harkinneet pysähtymistä. Kapeasilmäiset napsahtivat: heidän puolipyöreissä, siirrettävissä torneissa sijaitsevat konekiväärit alkoivat toimia.
  Kapteeni mutisi:
  - Tämä on suurenmoista! On kuin he kävelevät paraatissa! Tämä on armeija!
  Vedmakova otti kiväärin, onneksi etäisyys jalkaväkiin sallittiin, ja ampui japanilaista upseeria kohti. Kapeasilmäinen kaatui ja heitti kiväärinsä pois sellaisella voimalla, että se nappasi pistintään kevään ruohossa. Muut japanilaiset jatkoivat juoksemista, vain hieman kallistaen vartaloaan, ilmeisesti toivoen tällä tavalla välttävänsä tappion tai pikemminkin vähentävänsä sen todennäköisyyttä. Vedmakova muisti, että näin he kouluttavat sotilaita Quantud-armeijassa; joka ei kumarru ajoissa, sitä lyödään bambukeikalla päähän. Näyttää siltä, että tsaari-isä ja Herodes saivat hyvän juoksun! Hän puhuu kuitenkin Nikolai II:sta. Nyt he taistelevat jälleen Japania vastaan, eikä yhdellä, vaan usealla rintamalla. Tässä on kuitenkin myös etunsa. Tyttö lauloi:
  Se on tulossa - Wehrmacht on heitetty pölyyn,
  Napoleon on voitettu, voittamaton!
  Vihollinen ei pysty tallaamaan Neuvostoliiton lippua,
  Kun kansa ja puolue yhdistyvät!
  Yksi toisensa jälkeen tuhoutuneet japanilaiset panssarit pysähtyivät, mutta pistimillä pursuava jalkaväki alkoi juosta entistä nopeammin. Neuvostoliiton joukkojen paikat olivat täynnä välähdyksiä, kiväärit taputtivat, toisinaan konekivääritulen välissä. Witcher avasi myös tulen. Japanilaiset, jotka latasivat liikkeellä, ampuivat kivääreistä. He huusivat keuhkoihinsa:
  - Banzai! Venäjä luovuttaa!
  Luodit lävistivät heidän ruumiinsa mallinukkeihin kuin rambar. Vereen sekoitettua luupölyä putosi. Suurin osa luodeista kuitenkin meni ohi, kuten taistelussa tapahtuu. Japanilaiset ylittivät miinakentän, pienet sotilaat olivat liian kevyitä juoksemaan räjäyttämään panssarivaunuille valmistettuja lahjoja.
  Witcherova tunsi konekiväärin julman rekyylin olkapäällään, kun taas nousevan auringon maan taistelijat vaikuttivat todellisilta hirviöiltä. Heidän hysteeriset huutonsa vahvistuivat ja lähentyivät, heidän keltaiset, ilkeät kasvonsa kimalsivat hiesta. Witcher yrittää tappaa mahdollisimman monta vihollissotilasta kerralla. Tyttö on kuuma kuten aina, ja ampuu kuin pesä. Yksi klipsi loppui, toinen asetettiin paikalleen. Makasiini on liian suuri, pyöreä, eikä sitä ole helppo kiilata kammioon. Ja taas tuli, japanilaiset lentävät ylösalaisin.
  Vedmakova ampui toisen patruunan jättäen hänet ilman ammuksia. Ja kapeasilmäiset hyökkäävät jo kranaateilla. He vastaavat heitoilla, nyt on paljon enemmän huutoja ja huokauksia, ja myös Neuvostoliiton sotilaat putoavat. Fragmentti katkaisi pienen hiusnauhan Witcherin päästä. Tytön hermot eivät kestä, ja hän hyppää ylös ja huutaa keuhkoihinsa:
  - Isänmaan puolesta Stalinille!
  Hänen jälkeensä muut taistelijat huutavat, hyppäävät pois suojasta ja ravistellen pistimiä. Neuvostoliiton sotilaat juoksevat kohtaamaan japanilaisia ja osallistuvat pistintaisteluihin.
  Vedmakova leikkaa lähimmän "samurain" vatsan nopealla iskulla. Hän huutaa ja yrittää vastata ja kaatuu kuin teurastettu villisian. Tyttö huudahtaa iloisesti:
  - Venäjän jalkapallo: Venäjä - Japani, kaksi-nolla!
  Ja todellakin toinen japanilainen kaatui kurkkunsa katkaistuna pistimellä. No, soturilentäjä potkaisi kolmatta nivusiin. Kapeasilmäinen mies ojentui, ja tyttö, joka liikkui hitaudesta, puukotti kärjen vihollisen silmään!
  -Ota japanilainen! Miksi seisoa esteiden takana!
  Bajonetin kostoisku repi majurin tunikan auki, verta tuli ulos, mutta tämä ei vain häirinnyt tyttöä, vaan sai myös lisää raivoa.
  - Hirohiton kuolema! - Tyttö haukkui, hänen säärinsä törmäsi kapeasilmäiseen temppeliin, ja tyttö liikkui sellaisella vauhdilla, kuin hän olisi uuden hävittäjän potkurit.
  Japanilaiset vetäytyivät ja jopa perääntyivät, ja inspiroitunut tyttö lähti hyökkäykseen, hänen konekiväärinsä pyöri kuin nuija jättiläisen käsissä. Sitten tuli kova isku takaraivoon liian innokkaan upseerin takapuolella. Anna hengitti ulos:
  - Tässä sinulle shahen-khash!
  Mutta kaiken kaikkiaan venäläisillä oli vaikeaa. Kapeasilmäisellä puolella on viisinkertainen etu, ja japanilaisilla on hyvä fyysinen kunto, ja lisäksi he eivät taistele Neuvostoliiton parhaita sotilaita vastaan. Luonnollisesti tällaisen vaikean sodan aikana Kaukoitään lähetettiin kolmannen luokan varusmiehiä, joilla oli huonommat ominaisuudet, tai sotilaita, jotka loukkaantuivat vakavasti taistelussa natsien kanssa. Sotilaat kaatuivat, joskus tusinaa pistintä ajettiin yhteen venäläiseen, he kirjaimellisesti vuotivat verta kollektiivisesti, mutta he taistelivat kuin sankarit, eikä kukaan pyytänyt armoa.
  Sinitsin puukotti japanilaista upseeria pistimellä, mutta osui myös kärjellä kylkeen. Nuori mies kaatoi hyökkäävän japanilaisen iskun rintakehään aseen perällä, mutta verta virtasi sivulta liian runsaasti. Ja neljä samuraita ryntäsi kaverille kerralla.
  Rohkea Vedmakova ryntäsi apuun, puukotti upseeria pistimellä lapaluuhun asti ja kaatoi toisen japin polven alta.
  - Odota Petrukha! - Hän sanoi.
  Hän heijasti heti kahta rintaan suunnattua pistintä ja vastasi:
  - En ole Pietari, vaan Arkady!
  Tyttö, joka tappoi toisen japanilaisen, murisi:
  - Sodassa jokainen nimi on kuin virittyneen aseen napsahdus; sitä ei kannata lyödä ampumatta!
  Arkady vetäytyi hieman ja armoton pistin repäisi hänen poskensa. Nuori mies huusi sietämättömästä kivusta:
  - Jumalan äiti!
  Witcher vastusti:
  - Ehkä olen äiti, mutta en Jumalan! Yleensä Jumalaa ei ole, eikä koskaan ollutkaan!
  Arkady vetäytyi selkä Annaan päin ja mutisi epäselvästi:
  - Ja mikä olemattomuus odottaa meitä kuoleman jälkeen?
  Tyttö pudisti päätään negatiivisesti:
  - Ei! Kommunistinen tiede herättää kuolleet! Ja ne, jotka kuolivat taisteluissa kotimaansa puolesta, palaavat ensimmäisinä uuteen elämään.
  Sinitsin pudisti päätään:
  - Jumala varjelkoon!
  Witcherova, laskettuaan toisen japanilaisen, huusi:
  - Ei ole jumalaa! Jos sellainen on, meidän on myönnettävä, että maailmankaikkeuden oletettu luoja on sadisti! Ja hän pitää luomisen kiduttamisesta!
  Sillä hetkellä Arkady leikattiin auki reiteen pistimellä, ja jotta hän ei putoaisi, hän nojasi punatukkaiseen soturiin:
  - Ja olen niin ahdistunut! Yksinkertaisesti käsittämätöntä!
  Nousevan auringon sotilaiden 5-6-kertainen ylivoima vaati veronsa. Viisikymmentä samuraita ryntäsi heitä vastaan heiluttaen pistimiä kuin piikkisuujen armeija. Arkady sai pari ularia pistimellä vatsaan, ja sitten hänen silmänsä lyötiin ulos. Kun nuori mies kaatui, he pistivät hänet kaksikymmentä kertaa, mikä teki hänet hiljaiseksi ikuisesti. Ihmettelen, mitä hänen sielunsa tunsi lentäessään pois: yllätyksestä vai pelosta, tai ehkä uskomattomasta helpotuksesta poistuttuaan ruumiinsa vankilasta.
  Witcher oli kuin loitsussa. Tietenkin hänen tunikansa murentui sipaisuiksi pistimien leikkaamana. Soturi osoittautui täysin alastomaksi, peitettynä monilla naarmuilla, mutta samurai ei voinut aiheuttaa hänelle yhtään vakavaa vammaa! Hän taisteli ja hänen paljaat rinnansa helakanpunaisilla nänneillä tärisivät kuin poijut meressä. Ja paljaat nilkat vain välähti. Tyttö oli todella eläimen ja eroottisen voiman ruumiillistuma. Hänen paljaat jalkapohjansa muuttuivat punaisiksi verestä, mikä loi yhteyden suureen tuhon ja pahuuden jumalattaren: Kaliin! Melkein kaikki Neuvostoliiton sotilaat oli jo puukotettu kuoliaaksi, taistelu oli ohi, ja vain Afroditen kimaltelevassa kauneudessa se osui aika ajoin röyhkeään kapeasilmäiseen.
  Japanilainen kenraali Nugi katsoi tätä ihmettä hämmästyneenä. Sitten hänen päässään välähti ajatus. Seurasi käsky, joka annettiin aliravitun hyttysen ohuella äänellä:
  - Heitä verkko hänen päällensä, ota hänet elossa!
  Säästäväisillä japanilaisilla oli myös verkostoja. Yhtäkkiä sinun on otettava yksi venäläisistä elossa. Ja verkko on ihanteellinen tähän. Välittömästi kymmenkunta sieppaajaa heitti tytön kahleilla
  Witcher taisteli takaisin parhaansa mukaan, hän yritti kaikin voimin vapauttaa itsensä. Mutta kaikki oli turhaa; tunnolliset japanilaiset tekivät verkon siinä odotuksessa, että se tukisi norsun. Tyttö oli täysin kapaloitu ja raahattiin sylissään. Ilmeisesti taktinen menestys saavutettiin, varsinkin kun tätä suuntaa ei kattanut tykistö tai konekiväärit.
  Tyttö muisti rakkaan Arkadin puhtaiksi ajelut kasvot ja hänen tunnuslauseensa:
  - Sodassa jokainen nimi on kuin virittyneen aseen napsahdus; sitä ei kannata lyödä ampumatta!
  Heräsi hälyttävä ja inhottava ajatus, mutta se ei tasoittanut sitä! Loppujen lopuksi näin tapahtuu usein: rakastuit vain ihmiseen ja hän kuoli!
  Japanilaiset ilmeisesti miehittivät huonosti peitettyjä juoksuhautoja tässä paikassa ja jatkoivat Neuvostoliiton joukkojen positioiden ohittamista Habarovskin ympärillä. Ja he kantoivat hänet Vedmakovaan vankeuteen, ja vaikka häntä ei enää otettu, hänet ladattiin tahraan panssaroituun autoon viemään hänet taakse. Kone on vedenpaisumusta edeltänyt, luultavasti ensimmäisestä maailmansodasta, joten huomaamattomasti hän jauhasi jalkaväen takana. Nopeus on noin 12 kilometriä tunnissa. Brr! Maailman ensimmäinen säiliö, Prokhorovin mönkijä, painoi yhtä paljon, mutta sen nopeus oli 40 kilometriä tunnissa maantiellä ja 25 kilometriä tunnissa. No, toisaalta Neuvostoliitto hyökkää koko Eurooppaan ja toisaalta merkittävään osaan Aasiaa. Tyttö kääntyi kyljelleen, ilmeisesti oli uhka makaamaan selälleen. Kuinka pimeää tässä panssaroidun auton osassa on, ilmeisesti siinä on laskeutumisosasto tai sotilaiden kuljetus. Olisi tietysti kiva paeta, ensin päästämällä eroon vavoista ja vahvoista köysistä. Ja miten se tehdään? Tytöllä on tietysti taitoja, vaikka hänen täytyykin puuhailla, samalla vetää käsiraudat irti ja sahata läpi ketjun, johon hänet oli sidottu jalasta. Mutta köydet voivat toimia myös täällä melko hyvin. Työ on tylsää, mutta jos he vievät hänet Manchurian alueelle, hänellä on aikaa. Tyttö poisti köydet märästä ihosta, sahasi ketjun ja ajatteli samalla. Hmm, se ei ole mikään vitsiliitto, joka on muodostunut Neuvosto-Venäjää vastaan: Lisäksi vakavin hirviö on Saksa. Maa, jossa on kehittynyttä teknologiaa ja vahvat joukot. Esimerkiksi hän kuuli uudesta ME-309-hävittäjästä. Nämä näyttävät jo lentävän. Hänellä ei ole tarkkaa tietoa aseistuksesta, mutta huhujen mukaan tällä koneella on jopa seitsemän! Tulipisteet. Tämä on erittäin vakava ase, kun otetaan huomioon, että YAK=9:ssä on niitä vain kaksi, eikä Neuvostoliiton hävittäjissä ole ajoneuvoa, jolla olisi enemmän kuin kolme pistettä. Yritä voittaa sellaiset hirviöt! No, Fokken-Wulf on erittäin vakava kone, aseistuksensa parempi kuin Neuvostoliiton lentokoneet ja pystyy jopa kuljettamaan lähes kaksi tonnia pommeja. Jo vuoden 1942 lopussa hän oli aseistettu kahdella 20 mm:n tykillä ja neljällä 13 mm:n konekiväärillä. Mutta näyttää siltä, että uudentyyppinen hävittäjä-hyökkäyslentokone ja pommikone, jossa on kaksi 30 mm:n ja neljä 20 mm:n tykkiä, on jo ilmestynyt. Se oli jo hirviö, hirviö kaikille hirviöille! Ja huhujen mukaan lentokonehävittäjä, jossa on kahdeksan 30 mm:n tykkiä, on jo otettu tuotantoon! Yritä voittaa tällainen haamu! Miten Neuvostoliiton suunnittelijat haluavat vastata tähän? Vedmakova kuuli, että Jak-3:lla oli käynnissä töitä. Berian osaston kuraattori kertoi hänelle tästä. Näyttää siltä, että lentokoneen pääkohokohta on rakenteen kevyempi paino ilman lisämoottoreita ja aseita. Ohjattavuus on tietysti hyvä, mutta aseistusta haluaisin lisää! Loppujen lopuksi nyrkkeilyssä höyhenen painoinen kevyt urheilija on luonnollisesti ohjattavampi kuin raskassarja, mutta hän häviää silti lähes varmasti hänelle. Ei ole turhaa, että painoluokkia on, ja ammattinyrkkeilijöiden keskuudessa iskuvoima on arvostetuin. On tarpeen vahvistaa Neuvostoliiton lentokoneiden aseistusta, ja vasta sitten lyödään Wehrmacht... tasavertaisesti? Vuoden 1942 toiselta puoliskolta lähtien Luftwaffen ylivoima ilmassa alkoi haihtua, jopa maaliskuuhun 1943 mennessä Neuvostoliitolla oli etulyöntiasema, mutta... Liittoutuneiden pettäminen muutti voimatasapainoa. Vau, Hitler tapettiin 13. maaliskuuta, ja nyt on vasta huhtikuun loppu, ja kuinka vakavasti voimasuhteet ovat muuttuneet. Niin nopeasti, strategisesti edullisesta asemasta strategisesti melkein häviämään. Melkein siksi, että on vielä toivoa, että Saksa kukistuu ennen kuin se saavuttaa strategisen ja teknologisen ylivoiman Neuvostoliittoon nähden. Erityisesti liittolaiset voivat toimittaa natseille suuria määriä lentokoneita, mutta saksalaiset lentäjät tarvitsevat aikaa oppiakseen lentämään niitä. Silti tekniikassa ja kojetauluissa on eroja. Tankit vaativat myös koulutettuja miehistöjä, eikä Chevronin suorituskyky Venäjän talvella ole erityisen hyvä. Automaattikivääri M-18... Ei paha asia, mutta tulinopeudella se on huonompi kuin parhaat Neuvostoliiton mallit, vaikka onkin ylivoimainen tarkkuus! Lyhyesti sanottuna ongelma on ongelma! Mukana on myös todella kuuluisia "Churchillejä", joilla on vahva panssari ja hyvä ajokyky... Tietysti näyttää siltä, että meidänkin täytyy taistella heidän kanssaan. Ja mitä pidempään sota kestää, sitä enemmän natsit saavat varusteita. Johtopäätös on siis yksinkertainen, meidän on saatava kesällä murskaava tappio Saksalle. Mitä Japaniin tulee, on parasta rajoittua aktiiviseen puolustukseen ja käynnistää vastahyökkäyksiä käyttämällä laadullista ylivoimaa tankeissa. Mutta jälleen kerran, energiaa säästyy maksimaalisesti. Joutumatta vedetyksi pitkittyneisiin taisteluihin ja rakentamatta puolustusta aiemmin valmisteltuihin linjoihin. Vielä on mahdollisuus käyttää Kiinan puna-armeijaa, mutta Chiang Ka-shan hallinto hyökkäsi sen kimppuun kaikin voimin. Joten toistaiseksi voit luottaa omiin voimiisi. Milloin hyökätä? Paras aika on toukokuun lopussa, jolloin tiet ovat täysin kuivia ja joukoille saapuu vahvistuksia. Vedmakova itse olisi antanut ensimmäisen iskunsa Orjolin suuntaan ja sitten Harkovin alueelle ajaakseen saksalaiset ulos teollisesta Donbassista ja sitten pakotetulla marssilla Ukrainan halki, ylittäen välittömästi Dneprin ja edelleen Romaniaan. . On kuitenkin mahdollista kääntyä pohjoiseen vapauttamaan Valko-Venäjä ja siirtyä keskusryhmän takaosan taakse. Idea kokonaisuutena on hyvä, vaikka puutteitakin on, hyökkäys Oryolin suuntaan on ilmeisin ja fasistit odottavat sitä siellä. Linnoituksia on hakkeroitava.
  . LUKU nro 3
  Tietysti aseet ja katyushat ovat hyödyllisiä täällä. Jälkimmäinen järjestelmä tuottaa vahvan, erityisesti moraalisen vaikutuksen. Joka tapauksessa tarvitset paljon aseita ja katyushoja pommittaaksesi vihollisen puolustusta kuorilla. Yleisesti ottaen ensimmäisen maailmansodan kokemus osoitti, että puolustaminen on helpompaa kuin hyökätä, ja jos Keisari-Saksa ei olisi käyttänyt voimiaan vuoden 1918 keväthyökkäyksellä, sota olisi voinut jatkua vielä useita vuosia. Mutta toinen maailmansota osoitti hyökkäävien taktiikkojen paremmuuden puolustustaktiikoihin verrattuna. Esimerkiksi Puolan nopea tappio ja varsinkin voimakkaan lännen liittolaisten koalitio iskeminen. Natsit voittivat ylivoimaiset joukot puolessatoista kuukaudessa ohittaen voittamattoman Maginot-linjan. Taistelu Afrikassa, jossa ensin Italian ylivoimaiset joukot kukistettiin brittien ratkaisevalla iskulla. Ja sitten Rommel voitti paljon vahvemmat brittijoukot nopean hyökkäyksen aikana. Mutta tietenkin silmiinpistävin esimerkki Neuvostoliitosta vuonna 1941 oli mahtavan armeijan suuri katastrofi. Ja kostohyökkäykset, jotka tyrmäävät saksalaiset yksiköt. Joten tärkeintä on lyödä itseäsi odottamatta uusien saksalaisten tankkien painetta. Pitkään jatkuneesta kulumissodasta tulee lähes toivoton, elleivät neuvostotieteilijät tietenkään luo ihmeasetta! Jälkimmäinen on periaatteessa mahdollista; hän esimerkiksi kuuli, että teoriassa oli mahdollista luoda pommi, joka pystyy tuhoamaan kaupungin. Lisäksi tällainen pommi painaa kolme tai neljä tonnia. Näyttää sadulta, mutta... Olemme syntyneet toteuttamaan sadun.
  Vielä houkuttelevampi tapa on insinööri Garinin Hypreboloidissa kuvattu laserase. Tällainen asia pystyy tuhoamaan koko armeijan tankkeja, lentokoneita ja laivoja. Tietenkin, luo tällainen ase ja ei vain Kolmas valtakunta, vaan myös petturit Pindos, koko kapitalistinen maailma loppuu. Ja kommunismin kirkas lippu loistaa planeetan yllä. Mutta jostain syystä tällaisia aseita ei ole luotu. Peilit eivät ole paras tapa kerätä palamisenergiaa yhdeksi virtaukseksi. Ja laivojen leikkaaminen vie paljon enemmän energiaa . Vaikka... jos se on tiivistetty mikroniin hienoksi, niin on täysin mahdollista leikata lentokoneita ja taistelulaivoja. Ihmease, joka auttaa pelastamaan Neuvostoliiton. Ja tässä on laserefekti, eri muodossa. Lopulta ketju on antanut periksi ja se on melkein vapaa, ja ympärillä on köyden palasia.
  Vedmakova ilmaisi:
  - Kärsivällisyyttä ja työtä, jos kanssasi, et ole ruumis!
  Tyttö nousi seisomaan ja koputti paljaalla jalallaan peittoa. Ei reaktiota. Hän koputti kovemmin. Vastauksena kiroiltiin japaniksi eikä reagoitua. Sitten Witcher alkoi laulaa turhautuneena. Ja hän lauloi täydellä äänellään, kuin primadonna vuosipäiväjuhlissa:
  Wehrmacht-laumoista tulee villiä
  Aseiden pauhina ja miekkojen yhteentörmäys!
  Savu nousee jopa kuukaudeksi,
  Taivaasta tulevien säteiden vääristyminen!
  
  Isänmaata kirkastetaan vuosisatojen ajan,
  Annan lihani Venäjän puolesta!
  Rakastan sinua, kaunis Venäjä,
  Kaikkien kuningasten Herra on kanssamme!
  
  Oi te maan kiharat lehdot,
  Kultaisten haavojen ääni kahinaa!
  Ortodoksiset haukkaveljet,
  Jumala inspiroi armeijan sankarillisiin tekoihin!
  
  Kylminä tai lämpiminä päivinä
  Ehkä pilvi tuo pimeyttä!
  Olemme fasistisia sikoja kuin luudat,
  Pudistamaan kauhistus kasvoiltasi!
  
  Puolueemme syy on vain,
  Taistele Neuvostoliiton kansan puolesta!
  Laulamme rohkean laulun,
  Ajatus nousi ylös kuin kotka!
  
  Stalin Mudrassa - hallitsijan ihanne,
  Meidät johdetaan valtavaan kuolevaiseen taisteluun!
  Isänmaan lippu, voittajan survin,
  Olen valmis väittelemään Pallas-kohtalon kanssa!
  
  Leninin teot ovat ikuisia,
  Rakennamme pyhää kommunismia!
  Usko ihmisen opetusta,
  Fasismi murskataan pimeyden kuiluun!
  
  Koko planeetta on kuin vapaa lintu,
  Lennetään kaukaisiin tähtiin, maailmoihin!
  Jotain kirkasta ja jaloa
  Luomme kuin kuvanveistäjät!
  
  Ja Venäjä punaisen lipun alla,
  On kuin taivaallinen Eeden kukoistaisi!
  Leninin asia, Stalinin tahto,
  Vie meitä eteenpäin saavutuksiin!
  Oleg Rybachenko ja Margarita Korshunova sekä neljä legendaarista tyttöä pääsivät ulos Tulasta ja pääsivät Moskovaan.
  Nyt tilanne pääkaupungissa oli erittäin vaikea. Saksalaiset olivat jo saaneet piirityksensä päätökseen, ja jäljelle jäi 30-40 kilometriä pitkä käytävä, joka kapeni päivä päivältä.
  Kuusi soturia otti puolustusasemiin Moskovan laitamilla. Siellä oli raju hyökkäys.
  Oleg Rybachenko ampui ja lauloi itsekseen:
  - Tulevaisuus on meidän!
  Ja poika heittää kranaatin paljain jaloin ja jatkaa:
  - Ja meistä tulee mahtavia!
  Margarita Korshunova ampuu ja huutaa:
  - Ja minusta tulee siistein!
  Ja paljain jaloin hän heitti tappavan kranaatin.
  Ja hajottaa vastustajia eri suuntiin.
  Ja sitten taistelussa Natasha niittää saksalaiset konekiväärillä ja heittää kuoleman lahjan paljain jaloin.
  Tällainen tämä nainen on...
  Vuonna 1941 Natasha pakeni Brestin linnoituksesta. Hän oli menossa itään. Uudet kengät hieroivat nopeasti hänen jalkojaan, ja tyttö riisui ne ja käveli paljain jaloin.
  Pariin tuntiin ei ollut mitään, ja sitten paljaat jalkapohjani alkoivat kutittaa. Muutaman tunnin kuluttua ne alkoivat polttaa ja räjähtelivät jo kivusta.
  Natasha, moskovilainen, ei ollut tottunut kävelemään paljain jaloin. Ja tietysti, hän sukelsi silloin tällöin puroon.
  Kyllä, se osoittautui hänen jalkojensa kidutukseksi. Mutta nuori tyttö tottui siihen nopeasti.
  Sitten hän käveli jatkuvasti paljain jaloin, jopa lumessa, ja puki kenkiä vain kovassa pakkasessa.
  Nyt Natasha taistelee kuin legendaarinen jumalatar.
  Ja tässä Zoya heittää kranaatin paljain jaloin ja karjuu:
  - Tämä on todella hieno treffi!
  Ja hän antaa hyvin kohdistetun käännöksen.
  Ja saksalaiset ja heidän palkkasoturinsa kaatuvat.
  Ja sitten Angelica ampuu... Ja hän myös ampuu niin villin tarkasti.
  Ja hänen paljaalta jalaltaan lentää myös kranaatti.
  Ja hajottaa palkkasoturit.
  Sitten Svetlana ampuu. Ja hänen paljas jalkansa heittää ulos sellaisia asioita, joita kukaan ei voi vastustaa.
  Ja hajottaa vastustajat pitkälle.
  Ja hän ampuu itsensä ja murskaa viholliset räjähdysaalolla.
  Nämä ovat Neuvostoliitossa syntyneitä tyttöjä!
  Oleg Rybachenko ampuu tarkasti vihollisen jalkaväkeä ja heittää kranaatteja automaattisesti lapsellisilla jaloillaan. Ja samalla poika säveltää itselleen.
  Vitaliy Klitško joutui konfliktiin Ukrainan uuden presidentin Zelenskin kanssa päätti erota Kiovan pormestarin tehtävästä. Itse asiassa, miksi olla itsepäinen ja takertua asemaan. On parempi ratkaista ongelma itse.
  Ja poistuttuaan pormestarin tehtävästä Vitali Klitschko jatkoi uraansa. Ja välittömästi sensaatio, hän haastaa Weiderin taistelemaan. Ilman välitaisteluja! Ja tämä yli kahdeksan vuoden tauon jälkeen.
  Wider on tietysti samaa mieltä. Haaste hyväksytty!
  Ja totuuden hetki koittaa. Toisaalta moninkertainen maailmanmestari ei ole koskaan lyöty yli kahteentoista vuoteen. Ja toisaalta 49-vuotias Kiovan entinen pormestari. Mies, joka voi voittaa Hopinsin ennätyksen, mutta jonka kunto on erittäin kyseenalainen.
  Itse asiassa monet uskoivat, että niin pitkän tauon jälkeen meneminen suoraan Weideriin olisi itsemurha.
  Mutta Vitali Klitschko on kuin Rocky Balboa. Päätin kohdata raskaansarjan tehokkain tyrmäysartisti. Denotey Wider on nyrkkeilijä, joka on nähnyt kaikkien vastustajansa kaatuvan. Ehdottomasti kaikki - mukaan lukien Tyson Fury!
  Entä jos Vitali Klitschkolla on mahdollisuus?
  Mutta Vitali Klitschko harjoitteli jatkuvasti, piti kunnossa ja ajoi polkupyörällä töihin. Eikä hän tietenkään ollut fyysisesti niin huono. Ja lisäksi hänellä oli teräsleuka.
  No, Vitali Klitschko ottaa taistelun, vaikka hän ei olisikaan suosikki.
  Oleg Rybachenko vaihtoi konekiväärinsä pidikkeen. Oletetut taistelut nyrkkeilijöiden kanssa ovat kiehtovia.
  Joten todellakin, miksi Vitali Klitschko ei palaa kehään yrittämään rikkoa Hopinsin ennätystä?
  Tämä olisi erittäin vahva idea.
  Terminaattoripoika ampui sarjan ja niitti useita kymmeniä fasisteja.
  Sen jälkeen poika nauroi ja ojensi kielensä sanoen:
  - Olen superihminen!
  Margarita heitti paljaalla jalallaan kaksi yhteen sidottua sitruunaa ja vinkaisi:
  - Olet siistimpi kuin kukaan muu!
  Oleg, joka jatkoi ampumista, perusteli...
  Vitali Klitschko, 49-vuotias, aikoi todella rikkoa Hopinsin ennätyksen. Hän jopa muisteli lehdistötilaisuudessa: "Sanoin, että en aio rikkoa Foremanin ennätystä, mutta en sanonut mitään Hopinsista! Joten otan sen ja lyön hänen ennätyksensä!"
  Kuitenkin, jos merkittävä osa yleisöstä uskoi enemmän tai vähemmän siihen, että Hopins 48-vuotiaana pystyisi voittamaan maailmanmestarin tittelin, Vitali Klitschko uskoi paljon vähemmän 49-vuotiaana. Myös siksi, että hänen vastustajansa on erittäin vahva.
  Tällaista lyöntiä ei ole koskaan ollut raskaansarjan historiassa. Totta, Wider ei ole enää nuori, mutta 35-vuotias ei ole neljäkymmentäyhdeksän.
  Vitali Klitschko ei kuitenkaan selvästikään menetä optimismiaan. Hän harjoittelee kovasti ja on kunnossa. Ja olen erittäin iloinen, että heitin pois rutiinin olla Kiovan pormestari.
  Ei todellakaan ole suuri onni olla pormestari Ukrainassa, jossa on niin monia ongelmia.
  Mutta taistelusta Uyaderin kanssa Vitali Klitschkolle tarjottiin erittäin hyvää rahaa. Joten joka tapauksessa en tehnyt virhettä lompakon kanssa. Nimi Vitali Klitschko on kuuluisa.
  Pahat kielet jopa sanoivat, että Weider iskee kerran ja Vitali Klitschko kaatuu itse. Ja sitten hän saa rahaa ja kirjoittaa muistelmia tai fiktiota.
  Tai ehkä hän näyttelee elokuvassa.
  Muuten, Vladimir Klitschko halusi myös nyrkkeilyä. Vain ovela Vladimir valitsi heikomman vastustajan säännöllisen maailmanmestarin joukosta. Mutta katsotpa sitä miten tahansa, hän on mestari ja se on siistiä!
  Mutta Denotay Wider, katsotpa sitä miten tahansa, on silti parhaista paras!
  Mutta Vitaly harjoittelee kiihkeästi. Hän on kuin nuori mies, joka stressaa itseään mahdollisimman paljon. Ja hänellä oli useita sparraussessioita, jotka osoittivat erinomaista muotoa ja hyvää kestävyyttä. Ei, Vitaly on valmis. Ja hän ei vain astu kehään.
  Ja todellakin, kun tuomiopäivä koitti, suurin tyrmäysartisti, Wider, paras raskaansarjan sarja tässä suhteessa, ja Vitaly kokoontuivat yhteen. Kiovan entinen pormestari, jonka kaikki ovat jo kirjoittaneet nyrkkeilijöiksi. Mutta sitten kaksi legendaarista persoonaa kohtasivat.
  Vitaly, joka tuli maailmanmestariksi ensimmäistä kertaa vuonna 1999. Ajatelkaapa kuinka kauan se oli ja yli kaksikymmentä vuotta on kulunut tästä tapahtumasta.
  Ja Wider on pitänyt titteliään jo pitkään. Ja hän on myös lähellä rikkoa Holmesin ennätystä, joka hallitsi tätä titteliä pisimpään vyöjaon jälkeen.
  Ja tietysti, jos Wider pelkää ketään, se ei ole isoisä Vitaly. Todellakin, kaikki eivät voi olla Hawkinsia. Ja Hawkinsin vastustajat eivät ole yhtä voimakkaita kuin Weider!
  Mutta haastajana Vitaly astuu kehään. Hänen vartalonsa on edelleen upea ja lihaksikas, vaikka hänen hiuksensa ovat jo harmaat. Isoisä Vitaly, kuten häntä kunnioituksella tai pilkkana kutsutaan. Mutta lihasten määritelmä on kuin nuoren miehen.
  Vitaly sanoi olevansa valmis. Eikä edes hän, hinnat ovat nousseet hieman.
  Leveä on myös laiha, muotoiltu ja ohuempi luustoltaan, painaa vähemmän.
  Vaikka hän on mahtava lyöjä, hänellä on joitain puolustusongelmia, eikä hän ole aina hyvä jaloilleen. Mutta minulla on jo paljon taistelukokemusta. Taistelujen lukumäärän suhteen hän on jo yhtä suuri kuin Vitaly. Eikä häntä ole vielä voitettu.
  Vitali Klitschko hävisi kuitenkin kaksi taisteluaan vain vammojen ja leikkausten vuoksi. Ja voidaan myös sanoa, että häntä ei hakattu.
  Mutta yli kahdeksan vuoden ero ja melkein viisikymmentä vuotta. Jos Vitaly olisi nuori, hänellä olisi tietysti mahdollisuuksia. Mutta voiko hän voittaa Hopinsin ennätyksen? David Haye, jo 35-vuotiaana, tuli nollanyrkkeilijäksi.
  Mutta puhutaan paljon ja vain sormus kertoo. Rikooko Vitali Klitško Hopinsin ennätyksen vai kuljetetaanko hänet paareilla, kuten Weider lupasi.
  Täällä hän tulee ulos korpinaamiossa. Pitkä, erittäin kuiva, jopa laiha kuin Koschey.
  Nyrkkeilijäpari aiheutti hänelle vakavia ongelmia kehässä. Tämä on kuubalainen Ostrix, joka johti pisteitä ja voitti tyrmäyksen, ja Tyson Fury, joka johti myös pisteitä ja onnistui saamaan taistelun tasapeliin. Joten kaikkien aikojen suurin lyöjä voi mennä rikki.
  Mutta todennäköisyys on melkein yksi kymmenestä Weiderin hyväksi. Vitaly on kuitenkin liian vanha ja hänellä on pitkä tauko urallaan. Jopa hänen veljensä Vladimir neuvoi lämmittelemään muutaman vahvan keskitalonpojan kanssa. Itse asiassa Saksassa Vitali Klitschko voisi saada enemmän rahaa taistelussa keskinkertaisen nyrkkeilijän kanssa, puhtaasti suuren nimensä ansiosta.
  Vitaly tunnetaan kaikkialla maailmassa paitsi nyrkkeilijänä, myös poliitikkona, pääkaupungin pormestarina ja Maidanin sankarina.
  Ei, Vitali Klitschkon olisi joka tapauksessa pitänyt miettiä, kannattaako kiirehtiä ja taistella sellaista vuorta vastaan.
  Mutta valinta on tehty: Vitali Klitschko ei etsi helppoja tapoja!
  Taistelu tapahtuu Amerikassa. Soitetaan USA:n ja Ukrainan hymnit. Palvelukirjat julkistetaan. Lopuksi kuuluu taistelusignaali.
  Monet haluavat nähdä spektaakkeleita ja verta.
  Wider aloitti varovasti, vaikka hän saattaa olla väärässä. Entä jos Vitaly on ruosteessa? Klitschko Sr:llä ei myöskään ole kiirettä. Mutta voit heti nähdä, että hän on kevyt jalassa, laiha, lihaksikas ja tasapainoinen. Joka tapauksessa, mitä monet odottivat: että se kelluisi heti, ei tapahtunut.
  Klitschko työskenteli itsevarmasti pistollaan, piti sitä hieman tavallista korkeammalla ja asetti lohkoja.
  Ensimmäiset kaksi kierrosta sujuivat tasaisesti. Ja sitten Wider, kuten odotettiin, nosti tempoa paljon. Hän alkoi hyökätä ja hyökätä aktiivisemmin. Mutta Vitaly ei ollut tappiolla. Esti iskun ja kohtasi sen vasemmalla töillä. Ja yhtäkkiä, terävän mustekalahyökkäyksen aikana, hän löi häntä vartaloon oikealla kädellä. Leveä kaksinkertaistui kivusta.
  Vitaly teki kakkosen, ja toisen kerran uransa aikana maailmanmestari ja kaikkien aikojen paras tyrmäysartisti löysi itsensä lattialta.
  Vitaly hymyili... Ja yleisö karjui ilosta. Tätä ei odotettu vanhalta Vitalylta. Vau! Mutta näyttää siltä, että viisikymmentä vuotta tulee pian! Ja silti liiku ja lyö! Sinun täytyy pystyä tekemään tämä!
  Wider nousi seisomaan, mutta alkoi perääntyä. Vitaly alkoi hitaasti pistää häntä pistoksella. Ja taas kakkonen. Ja osuin uudestaan. Knockout perääntyy.
  Vaivalla Weider selvisi kierroksen loppuun asti. Sitten seuraavassa, Vitaly työskenteli ykkösenä. Mutta ei mitään, kaikki meni suunnitelmien mukaan. Weider perääntyi useita kierroksia ja näytti avuttomalta. Mutta yhdeksännellä kierroksella hän räjähti uudelleen. Ja he alkoivat heitellä iskuja ja menivät eteenpäin. Ja taas hän kaipasi kakkosta ja kaatui. Toinen pudotus.
  Vitaly hymyilee. Kulkee eteenpäin. Wider on epävakaa jaloillaan. Hän kaipaa kakkosta jälleen löytämättä vastalääkettä. Ja seuraavasta iskun jälkeen hän kaatuu.
  Hän nousee vaivalloisesti ylös, ja erotuomari lopettaa taistelun!
  Voitto! Vitali Klitschko, nyt maailmanmestari! Ja taas hänen vyönsä! Totta, hän ei ole vielä ehdoton, mutta hän on jo hevosen selässä!
  Hän rikkoi Hopinsin ennätyksen, ja tietysti raskaan sarjan Foremanille hänestä tuli maailmanmestari neljännen kerran, samalla kun Holyfield.
  Wider tietysti huutaa, että taistelu lopetettiin liian aikaisin ja vaatii uusintaottelua.
  Vitaly sanoo tekevänsä päätöksen siitä, jatkaako uraansa vai pitääkö vielä muutaman taistelun myöhemmin. Mutta kaikki sanovat hänelle, että hän on erittäin hyvä, jopa parempi kuin nuoruudessaan, ja hänen on jatkettava.
  Lisäksi mitään ei ole vielä tehtävissä. Kiovassa on toinen pormestari, parlamentti- ja presidentinvaalit ovat vielä kaukana, miksi ei taistelisi siellä?
  Kolmea seuraavaa taistelua varten Vitalylle tarjotaan jopa sata miljoonaa dollaria plus prosenttiosuus lähetyksistä.
  Tietenkin jättipotti on suuri, ja Kiovan entinen pormestari sanoo ajattelevansa sitä.
  Itse asiassa hän osoitti, että hän pystyy edelleen paljon. Miksi siis haudata lahjakkuutta? Ja pääasia, että ei ole enää mitään tekemistä!
  Ehkä yrittää yhdistää kaikki vyöt? Se olisi niin hienoa!
  Vitaly hyväksyy tarjouksen ja allekirjoittaa sopimuksen kolmesta lisätaistelusta.
  Ja hänen seuraava vastustajansa... No, tietysti Tyson Fury! Ei koskaan ennen lyöty, iso raskassarja. Totta, Uydar ja joku pienempi kaatui hänet. Ja mikä tärkeintä, hän on myös nuoremman veljensä rikollinen. No, miten et voi taistella tuollaista vastaan?
  Tietenkin uusi taistelu, upea maksu ja upea spektaakkeli.
  Oleg Rybachenko ampuu jälleen saksalaisia ja ulkomaisia taistelijoita. Yleensä jalkaväessä ei todellakaan ole juuri lainkaan saksalaisia. He liikkuvat E-50- ja E-75-panssarivaunujen takana. Ja he yrittävät olla ottamatta riskejä.
  Täällä jossain kauempana voit nähdä "Panther"-2. Tämä säiliö, toisin kuin todellinen tarina, ilmestyi vuonna 1943. Ja itse "Panther" ei ollut liian massiivinen. Kyllä, ja "Panther"-2 valmistettiin, vaikkakin paljon, mutta vuonna 1945, valmistautuessaan sotaan Neuvostoliiton kanssa, saksalaiset täyttivät tehtaat E-50- ja E-75-tankeilla.
  Kaikesta kevyiden itseliikkuvien aseiden (E-10 ja E-25) käytännöllisyydestä huolimatta Fuhrer piti raskaammista tankeista. Guderian onnistui vaivoin suostuttelemaan nopean E-50:n tekemään suosituimman. Fuhrer rakasti enemmän E-75:tä, joka ei ollut kovin onnistunut ja painoi 90 tonnia.
  Mutta nyt E-75 M:n modifikaatio on ilmestynyt, matalammalla siluetilla, kevyemmällä ja tehokkaalla moottorilla. Ehkä siitä tulee jatkossa yleisin.
  Esimerkiksi Oleg Rybachenko käyttää ovela taktiikkaa. Hän ottaa sen ja heittää kranaatin E-50-radalle paljain jaloin. Tämän vuoksi tankki kääntyy ja törmää kollegansa kanssa.
  Ja tuloksena on kaksi mastodonin palamista.
  Oleg, kuten näemme, on erittäin ovela.
  Näin hän toimii nyt, ja saksalaiset kärsivät raskaita tappioita. Pojalla on ketterät jalat. On hyvä olla hänen kaltaisensa, avojaloin ja komeana.
  Mutta yleensä ajatukset nyrkkeilijöistä tulevat mieleeni. Esimerkiksi, miksi Denis Lebedev ei jatka uraansa? Neljäkymmentä vuotta ei ole niin pitkä aika. Lisäksi raskaansarjan pääkilpailijat ovat lähteneet, ja voit yrittää yhtenäistää vyöt.
  Mitä sinun ei todellakaan pitäisi tehdä, on olla viranomaisten kuusi. On parempi ryhtyä itse harjoittamaan jaloa nyrkkeilyä tai liittyä oppositioon.
  Näin Sergei Kovalevista tuli Moskovan pormestari. Vaikka tämä on vain fantasiaa.
  Ja Denis Lebedev voisi tehdä jotain rakentavampaa. Lisäksi on vielä liian aikaista jättää nyrkkeily lyömättömäksi. Oikean urheilijan on mentävä loppuun asti.
  Vladimir Klitschko voisi myös palata. Mutta jotkut, kuten Alexander Ustinov, jotka on lyöty jo kolme kertaa peräkkäin, eivät jää eläkkeelle!
  Sankarit eivät todellakaan ole ihmisiä, vaan suoraan teräksestä!
  Mutta kuvitellaanpa tämä skenaario: Putin syöksyi lentokoneeseen ja Venäjällä on uudet presidentinvaalit.
  Ja mitä näemme tänään! Kommunisteilla ei ole vahvoja ehdokkaita. Grudin on häpäissyt itsensä ja hänen uskottavuutensa on heikentynyt. Zyuganov on liian vanha ja kaikki ovat kyllästyneitä häneen, eikä hänellä ole tarpeeksi karismaa. Suraikin epäonnistui edellisissä vaaleissa. Muita vähän tunnettuja henkilöitä. Žirinovski on myös liian vanha ja kaikki ovat kyllästyneet häneen. Muut LDPR:n jäsenet ovat vähän tunnettuja. Ketä muuta oppositiosta voit suositella? Andrei Navalny on vahva, mutta hän ei saa osallistua vaaleihin. Ksenia Sobchak ei ole vakava ehdokas. Demushkin oli vankilassa, eikä häntä ylennetty kovin hyvin. Udaltsov oli myös vankilassa, vaikka ehkä kommunistit olisivat voineet tukea ja tulla ulos.
  Lyhyesti sanottuna oppositiossa ei ole vakavia kilpailijoita. Vt. presidentti Medvedev on siis edelleen pääsuosikki. Ja jos on juonittelua: toinen kierros tai heti ensimmäinen.
  Ottaen huomioon Medvedevin alhaisen arvosanan ja todennäköisesti presidenttiehdokkaiden suuren määrän, toinen kierros on täysin mahdollinen.
  Medvedevillä on kuitenkin erittäin suuri etu ensimmäisellä kierroksella ja ei kovin hyvä vastustaja toisella.
  Vaikka aivan viime hetkellä hänen oma Zelenskynsä saattaa ilmestyä ja sekoittaa kaikki kortit!
  Oleg Rybachenko heitti jälleen kranaatin työntäen natsien panssarivaunuja. Paljon huutoa ja pommituksia.
  Ja silloin tällöin maa nousee ja palaa suoraan ilmassa. Ja sirpaleet kääntyvät ympäri sulaen.
  Oleg sanoo:
  - Kunnia valtakunnallemme!
  Margarita, joka heitti murhaajan lahjaa paljain jaloillaan, vinkaisi:
  - Suuri kunnia sankareille!
  Ja taas tyttö heittelee sitruunaa paljaalla kantapäällään.
  Fasisteja kaataa, voi ja sataa.
  Niitä ei voi pysäyttää tai voittaa edes tyhjiöpommilla! Täällä on niin hienoja sotureita, se on vain kammottavaa!
  Oleg karjuu:
  - Voittomme pyhässä sodassa!
  Margarita vahvisti:
  - Sataprosenttisella takuulla!
  Ja taas tyttö heitti kranaatin paljaalla jalallaan.
  Ei, nämä lapset eivät selvästikään anna periksi.
  Oleg Rybachenko karjui:
  - Uuden Neuvostoliiton järjestyksen puolesta!
  Margarita ampui aktiivisesti purskeen ja vahvisti:
  - Banzai!
  Sillä välin Oleg yritti jatkaa säveltämistä. Vitaly puolustaa vapaaehtoisesti Tyson Furyaa vastaan. Sillä välin Vladimir käy yhtä mielenkiintoista taistelua Ruizin kanssa.
  Itse asiassa Ruiz oli maailmanmestari kolmessa versiossa. Miksi Vladimir ei voi taistella häntä vastaan suuresta rahasta? Vielä kätevämpi vastustaja on, että hän on huomattavasti lyhyempi ja lihava. Vladimir voi ampua hänet pitkillä puukoilla.
  On sääli, että Klitschko Jr. ei voinut taistella häntä vastaan, kun hän oli maailmanmestari. Mutta liikkuminen olisi välttämätöntä.
  Ja miksi et ajatellut tätä, Vladimir?
  Ja kolmen version maailmanmestari on nyt Usik. Hän saavutti kuitenkin nopeasti valtaistuimen.
  Ja yhdistymistaiste Vitalyn kanssa on mahdollista. Mutta nämä ovat toistaiseksi vain arvioita.
  Vitalyn on voitettava Tyson Fury, ja uusintaottelu Weiderin kanssa on kiinnostava. Ja siellä on monia muita mielenkiintoisia taistelijoita. Sama Anthony Joshua. Olisi myös erittäin mielenkiintoista taistella hänen kanssaan. Ja myös kostaa veljelleen.
  Vitaly loi sensaation kukistamalla Weiderin. Ja mitä voit tehdä menestyäksesi?
  Mikset olisi ensimmäinen nyrkkeilijä maailmassa, joka on voittanut mestaruusottelun viidenkymmenen vuoden jälkeen? Kukaan ei ole onnistunut tässä aiemmin!
  Voi Vitali! Ei ole väliä millainen Kiovan pormestari olit, mutta nyt sinut on epäilemättä tunnustettu suureksi maailmanmestariksi!
  Mutta tässä on ensimmäinen, vapaaehtoinen tittelin puolustaminen. Vitaly kohtaa suuremman ja pitempikätisen vastustajan. Ei niin mahtava nyrjäys kuin Weider, mutta tekninen ja ketterä, pitkillä käsivarsilla. Eikä myöskään vielä rikki, vaikka se on pudonnut.
  Mikä tärkeintä, hän voitti vielä hyvin nuoren Wladimir Klitschkon, mikä epäilemättä tekee Tyson Furystä valtavan kilpailijan.
  Kertoimet olivat noin fifty-fifty. Tietenkin tyrmäysvoitto Weiderist oli vaikuttava. Mutta nyt se ei ole murina häntä vastaan, vaan tekninen taistelija, jota kukaan ei ole vielä voinut saada ulos. Ja mikä tärkeintä, itse Vladimirin voittaja on voimansa kynnyksellä.
  Pystyykö 50-vuotias Vitaly selviytymään tällaisen teknikon kanssa? Tämä on jo älyen kaksintaistelua. Wider aliarvioi kuitenkin Vitalyn selvästi ja yritti ottaa hänet epäilemättä. Mutta tämä ei toimi enää.
  Tässä ovat molemmat nyrkkeilijät valmistautumassa. Vitaly, kuten aina, on vakava ja keskittynyt. Hän on itsevarma ja rauhallinen.
  Myös Tyson Fury valmistautuu. Hän on pidempi kuin Vitaly, hänellä on pidemmät kädet ja hän yrittää hyödyntää tätä.
  Mutta nyt taistelu käydään Britanniassa, ja siellä on maksullinen lähetys.
  Nyt Tyson Fury on ulkona ensimmäisenä. Hän osoittaa ulkoista luottamusta. Kalju, kömpelö eikä kovin urheilullinen. Jos Vitali Klitshko värjäisi hiuksensa, et voisi sanoa, kumpi heistä oli vanhempi, vaikka ikäero oli seitsemäntoista vuotta. Tämä ei ole vielä mestaruusotteluiden ennätys, mutta se lähestyy jo ennätystä.
  No, ehkä Vitaly taistelee myös Tyson Furya nuoremman kanssa.
  Vitaly tulee ulos uhkaavan musiikin tahdissa. He katsovat toisiaan.
  Tyson on umpikujassa eikä näytä pitemmältä. Vitaly on ehkä leveämpi hartioista. Ja mikä tärkeintä, hänen vartalonsa on paljon kauniimpi ja hänen lihaksensa näkyvät.
  No, entä hymnit? Ensin brittiläinen ja sitten ukrainalainen.
  Sitten katseiden vaihto.
  Ja sitten bugle soi, ensimmäinen kierros.
  Vitaly heittää kevyen tökäyksen ja liikkuu hyvin. Tyson yrittää lähteä. Mutta Vitaly on erittäin taitava, ja hänen iskunsa kulkevat kömpelöä liikerataa pitkin saavuttaen Tyson Furyn pään.
  Kaikki menee niin kuin asiantuntijat ovat ennustaneet. Vitalylla on erinomainen nopeus.
  Ja kaikki onnistuu.
  Hän voittaa ensimmäisen kierroksen... Sitten minuutti lepoa ja toinen kierros. Jälleen Fury ei muuta taktiikkaa. Hän ilmeisesti toivoo, että Vitaly väsyy.
  . LUKU nro 4.
  Ja taas Klitschko Sr:llä on pieni etu. Veljekset hallitsevat kehää.
  Vladimir voitti Ruiz Jr.:n teknisellä tyrmäyksellä viikko sitten.
  No, taistelu jatkuu.
  Kolmannen kierroksen saneli jälleen Vitaly. Mutta neljännellä kierroksella Tyson Fury yhtäkkiä räjähtää. Hän ryntää eteenpäin... Ja iskee kakkosta. Ja hänet kaadetaan.
  Mitä hän halusi? Vitaly on hereillä.
  Jotenkin Tyson puolusti tätä kierrosta loppuun asti. Sitten yksipuolinen taistelu alkoi uudestaan Vitalyn hallussa. Lisäksi maailmanmestari Klitschko Sr. ei selvästikään pitänyt kiirettä.
  Ja kahdeksan kierroksen jälkeen Tyson Fury vetäytyy yhtäkkiä. Ja voitto julistetaan teknisellä tyrmäyksellä, koska kieltäydyttiin jatkamasta taistelua.
  Siten Vitali Klitschko asettaa uuden ennätyksen: ensimmäinen nyrkkeilyhistorian taistelija, joka puolustaa maailmanmestaruutta 50-vuotiaana. Ja Hopinsin seuraava saavutus osuu.
  Joten nyt hänestä on todella todella tullut supermies. Ja hän kosti veljelleen.
  Mutta seuraava taistelu on uusintaottelu Weiderin kanssa. He lupaavat erittäin suuria maksuja. Miksi voimme riidellä hänen kanssaan ja sitten mennä Joosuaa vastaan?
  Ja sitten voit ajatella yhdistymistaistelua Usikin kanssa. Yleensä Vitali Klitschko haluaisi periaatteessa tulla absoluuttiseksi maailmanmestariksi. Ja hänellä on erittäin vahva halu.
  Oleg Rybachenko virnistää ajatuksistaan. Kyllä, tämä on mahdollista. Poika leikkaa koko joukon fasisteja ja sanoo:
  - Ihmiset muistavat sinut Klitschko! Ihmiset arvostavat sinua Klitschko! Ihmiset ovat nälkäisiä sinulle, Klitschko! Tule pian takaisin Klitschko!
  Poikanero nauroi iloiselle laululleen ja laukaisi jälleen tappavimman kranaatin. Ja kolme natsien panssarivaunua törmäävät.
  Neuvostojoukkojen sankarillisesta vastarinnasta huolimatta natsit pystyivät silti valloittamaan ja katkaisemaan käytävän, joka yhdistää Moskovan muihin Neuvostoliiton osiin.
  Siten Venäjän pääkaupunki on täydellisen saarron alla. Aivan kuten Leningrad on tukossa.
  Stalingrad vastustaa edelleen. Saksalaiset hyökkäävät myös Kaukasuksen Groznyin ja Ordzhonikidzen kaupunkeihin. Tilanne on kriittinen. Varsinkin kun Moskova ympäröitiin kokonaan.
  Sillä on monia joukkoja ja satoja tuhansia sotilaita miliisissä. Mutta taisteluissa kuoret ja ammukset kuluvat hyvin nopeasti. Ehkä ammukset eivät riitä. Ja sitten pääkaupunki kaatuu. Ja ruokatarvikkeita ei ole niin paljon. Tämäkin loppuu pian.
  Ja ilman Moskovaa siitä tulee uusi sota. Ja Stalin ymmärtää tämän.
  Nyt hän on Kuibyshevissä. Mutta sen jälkeen, kun natsit murtautuivat Volgalle, se ei myöskään ollut kaukana etulinjasta.
  Lisäksi samurait painostivat heitä. He pommittavat ja hyökkäävät lukemattomien jalkaväkien kanssa. Voima ei ehkä riitä.
  Stalin ymmärtää tämän ja yrittää kulissien takana neuvotella erillisen rauhan Japanin kanssa. He sanovat olevansa jopa valmiita luopumaan Kaukoidästä ja maksamaan korvauksia kullassa.
  Mutta Hirohito sanoi: tarvitsemme koko Siperian Uralille asti. Valitettavasti on mahdotonta luopua niin paljon.
  Vladivostok on jo melkein ympäröity. Ja yleensä kaikki on hyvin pelottavaa...
  Mutta jotkut sankarilliset tytöt taistelevat eivätkä anna periksi fasisteille ja japanilaisille militaristeille.
  Panssaroitu vankiauto, jossa laulava Witcher matkusti, pysähtyi ja oven avautumisen narina kuului. Kaksi japanilaista miestä, toinen iso ja lihava, toinen pieni ja laiha, kumartui ulos valosta, joka sokaisi Anastasian hetkeksi. Sitten tyttö puukotti epäröimättä yhtä temppelissä säärellä ja toista leukaan ketjuun kietotulla nyrkkillä. Nousevan auringon maan kehutut soturit tyrmättiin koomisesti.
  Witcher jopa lauloi:
  - Haastan miehen kahdestoista kierrokselle! Loppujen lopuksi olen supernainen ja täydellinen Atass, ja lähetän vihollisen syvään tyrmäykseen osoittaen hillitöntä luokkaa taistelussa!
  Tyttö otti käteensä japanilaisen konekiväärin, joka oli kopioitu Schmeisterista, ja napsauttaa pulttia, ryntäsi ohjaamoon. Kolme muuta japanilaista hyppäsi ulos, ja Vedmakova lähetti tulipurskkeen heitä kohti, tähtääen heidän päänsä kohti ja virnisti raivokkaasti.
  - Mitä mailapäiset hirviöt saivat!
  Panssaroidun miehistönkuljetusvaunun vangitsi alaston nainen soturi. Witcher haukkui:
  Leijui onnettoman Venäjän päällä,
  Helvetin hirviöitä kiehumassa pimeydessä!
  Miehittäjällä on myrskykirves,
  Teroita ja leikkaa pää!
  Kippipallossa oleva kommunisti ei ole pelinappula,
  Emme ole ikuisesti ikeessä!
  Muuttaa Kolmannen valtakunnan tulipaloja,
  No, rehellisyys palkitaan hyvyydellä!
  Huolimatta siitä, että hän inhosi, Vedmakova puki päällensä kuolleista otetun japanilaisen armeijan univormun. Kuinka epämiellyttävää se olikaan, nämä sotilaat eivät olleet peseytyneet pitkään aikaan ja haju oli kauhea. Tyttölentäjä huusi:
  - Siitä täytyy tulla niin julma! Aasialainen kuitenkin!
  Panssarivaunu lähti kuitenkin helposti liikkeelle ja lähti pohjoiseen. Ajoneuvossa oli kaksi 12 mm:n konekivääriä, joten jalkaväen hyökkäys pystyttiin tarvittaessa torjumaan. Toinen asia on, että 20 mm:n panssari ei olisi kestänyt 37 mm:n japanilaisten "tykkien" kaliiperia. Vedmakova ajatteli: kuinka kommunistien valtaantulo muutti Venäjää. Jos tsaarin aikoina Japanin armeija oli teknisesti huomattavasti parempi kuin Venäjän armeija, nyt se päinvastoin on jäljessä. Vaikka ei voida sanoa, että tiedettä ei rohkaistaisi nousevan auringon maassa. Pakollinen toisen asteen koulutus otettiin käyttöön 1800-luvun lopulla. Totta, koulutuksen laatu Japanissa ei ollut korkea. He kopioivat sen äärimmäisyyksiin pedanttisesta preussilaisesta koulusta ja yksinkertaistivat sitä hieman, jotta yksi opettaja kävisi mahdollisimman monen oppilaan läpi, koska koulutettuja ihmisiä ei ollut tarpeeksi. Yleisesti ottaen japanilaiset matkivat eurooppalaisia, esimerkiksi brittejä khaki-univormujen ulkonäössä, saksalaiset muodostelmassa ja sotilassäännöissä, amerikkalaiset univormussa ja laivaston tyypissä sekä toimivien rahoituslaitosten järjestelmässä. Totta, heillä oli oma, esimerkiksi Bushido-koodi, kuuluisa shimosa-räjähdysaine (vaikka se tuskin oli parempi kuin eurooppalainen). Japani oli 1800-luvun puoliväliin asti takapajuinen keskiaikainen maa, jossa ei ollut edes rautateitä ja joka oli aseistettu kanuunankuulilla. Se oli vielä arkaaisempaa kuin Türkiye tai Iran, ja vielä enemmän tsaari-Venäjä. Kummallista kyllä, juuri Amerikka auttoi Rising Sunin maan ilmestymään ihmisiksi ja pakotti sen kirjaimellisesti liittymään sivistyneeseen maailmaan. Moderni höyryristeilijä räjähtävillä kuorilla teki vahvan vaikutuksen takapajuiseen Japaniin. Varsinkin kun hän upotti useita purjelaivoja, mikä osoitti kanuunankuulat täydellisen avuttomuuden.
  Ehkä amerikkalaiset katuvat useammin kuin kerran, että he pakottivat Japanin avautumaan maailmalle. Että he olivat kasvattaneet kilpailijan Aasiassa, mutta silloin oli vaikea uskoa, että muutaman vuosikymmenen kuluttua Nousevan auringon maa menisi tien, joka kesti vuosisatoja lännellä.
  Vedmakova ajoi valtatietä pitkin, jolloin kuorma-autot, joissa oli vahvistuksia, pääsivät eteenpäin, samoin kuin kuljetukset, ja perusteli. Tsaarihallitus, jopa Aleksanteri Toisen, tai pikemminkin jopa Nikolai Ensimmäisen aikana, kehitti suunnitelmia Kiinan liittämiseksi Venäjään. Mutta Nikolai valitsi Turkin suunnan laajentumisen kohteeksi. Periaatteessa se oli kätevämpää. Mutta Venäjää vihaava Britannia ja sen vaikutuksen alainen Ranska puolustivat ottomaaneja. Ensimmäistä kertaa neljännesvuosituhanteen (vuoden 1612 jälkeen) Venäjä hävisi laajamittaisen sodan (yksittäisiä taisteluita ei tietenkään lasketa, tarkoitat, että lähes neljännesvuosituhannen Venäjä ei hävinnyt sotaa Kokonaisuudessaan se saavutti pinta-alaltaan maksimikokonsa Nikolai Ensimmäisen aikana). Syitä oli useita, joista tärkein oli länsivaltojen ylivoima joukkojensa teknisissä varusteissa. Kun Nikolai teki ensimmäisen itsemurhan, valtaistuimen nousi Aleksanteri II: ehkä koulutetuin ja oppinein tsaari koko Venäjän historiassa. Hän aloitti laajat uudistukset, pani merkille maaorjuuden, ja hänen alaisuudessaan alkoi teollisuuden nopea kasvu, rautateiden ja voimalaitosten rakentaminen! Mutta samaan aikaan maaorjuuden poistaminen tapahtui talonpoikien kustannuksella, tuhoa oli paljon, mellakoita puhkesi, etenkin Puolassa massiivisia. Aleksanteri onnistui viemään Venäjää eteenpäin, mutta ei ratkaissut perusongelmia, ja jopa myi Alaskan Amerikalle penneillä ja antoi Havaijin saaret ilmaiseksi. Totta, hän onnistui voittamaan Turkin, mutta Ottomaanien valtakunta oli tuolloin erittäin heikko ja sitä ravistelivat kapinat. Kyllä, Venäjän tappiot tässä sodassa olivat suhteettoman suuria, mikä osoittaa, että Venäjän armeija on uudistuksista huolimatta edelleen kaukana täydellisestä. Kuitenkin edes Suvorovin aikana kaikki ei ollut niin selvää kuin kirjoissa sanotaan. Voitoista tuli huomattava hinta, ja Katariina Toinen esimerkiksi toisen Venäjän ja Turkin sodan aikana rajoittui suhteellisen vaatimattomiin aluehankintoihin ja jopa hylkäsi vaatimuksensa Moldovaan. Vaikka näillä mailla asuivat ortodoksiset slaavit, ja ne olivat kerralla osa Kiovan Venäjää. Yleisesti ottaen Venäjän vapauttamisen jälkeen mongoli-tatari-ikeestä asetettiin kurssi kaikkien alkuperäisten slaavilaisten maiden palauttamiselle. Tämä kesti useita vuosisatoja; esimerkiksi Galicia palautettiin vasta vuonna 1939 Puolan ikeestä vapautumisen jälkeen. Ja Przemyslin kaupunki ympäröivine maineen jäi unkarilaisille ja slovakeille.
  Vedmakova katsoi moottoritietä: siellä ei ollut niin paljon erilaisia autoja, mutta japanilaiset jalkaväki marssivat. Japanissa on noin sata miljoonaa asukasta, jopa enemmän kuin Saksassa, esikoulutus vie puolet koulutunnista. Sota Neuvostoliiton kanssa on heille jumalan lahja, toisin kuin taistelu Yhdysvaltojen kanssa. Voit jakaa yhä enemmän jakoja.
  On erittäin houkuttelevaa ampua kahdesta nopeasta konekivääristäsi, onneksi sen voi tehdä ohjaamalla niitä ohjaamosta tulevalla hydraulisella käyttövoimalla. Mutta totuus on, että silloin hänellä itsellään on vähän mahdollisuuksia päästä pois täältä. Ei, on silti parempi tehdä se lähempänä etulinjaa tai yöllä. Kyllä, näyttää siltä, että on jo hämärää... Silloin sudet ovat kylläisiä ja lampaat turvassa. Vaikka ei, hän ei ole lammas.
  Entä Japani? Ensimmäinen sota 1904-1905 hävittiin, ja Venäjä menetti yli kaksisataaviisikymmentä tuhatta sotilasta ja upseeria yksin vankeina. Vaikka tsaarin armeijalla oli numeerinen ylivoima. Japani menetti alle kaksi tuhatta vankia; jokaista vangittua keltanaamaista sotilasta ja tuhatta upseeria kohden määrättiin jopa sadan kultaruplan bonus. Tämä historian sivu on erittäin epämiellyttävä Venäjälle. Ärsyttävintä on, että monet maassa halusivat japanilaisten voittavan. Esimerkiksi Moskovan yliopiston opiskelijat lähettivät onnittelut Mikadolle Port Arthurin kaatumisen johdosta. Ja kuinka paljon varastettiin: on mahdotonta luetella!
  Vedmakova hidasti kaasua, jotta se ei törmäisi toiseen marssikolonniin. Tyttö vannoi:
  - No, he ovat kuin heinäsirkat! Kapeasilmäisiä olentoja!
  Korva havaitsi jo tykin pauhinan; etulinja lähestyi. Lentäjä murisi ja sitten lauloi:
  Venäläinen soturi ei huoka kivusta,
  Venäläinen soturi tuhoaa japanilaiset!
  Ja meillä on täydellinen suru,
  Koko taivutettu kilpi tärisi!
  Tyttö vaikeni taas. Siinä sodassa USA ja Britannia auttoivat Japania rahalla ja aseilla, mutta lännessä ei ollut rintamaa. Nousevan auringon maa todellakin toivoi, että Saksa hyödyntäisi hetken ja hyökkäsi Venäjää vastaan. Periaatteessa tämä oli todellista ja hyödyllistä Saksalle. Myös liittoutuneen Itävalta-Unkari, jolla on Balkanin intressejä, voisi vastustaa Venäjää. Turkki, joka on historiallisesti loukkaantunut Venäjältä ja joka oli jopa Saksan taloudellisen valvonnan alainen, voisi myös osallistua sotaan. On myös mahdollista, että Italia, joka oli osa Triple Alliancea ja voisi vaatia rikkaita Ukrainan maita, osallistuisi sotaan. Joka tapauksessa se olisi ollut huono tsaari-Venäjälle. Vaikka hän hävisi liitossa ententen kanssa, sota kahdella rintamalla päättyisi katastrofiin. Ranskan mahdollisuudet osallistua taisteluun ovat pienet, sillä Britannia oli tuolloin Venäjää vastaan. Yleensä tämä on tietysti suuri virhearvio Keisarista, joka menetti tällaisen mahdollisuuden. On mahdollista, että jopa ensimmäisen maailmansodan puhkeamisen jälkeen suurin strateginen virhearviointi oli Fritzin hyökkäys Belgiaa ja Ranskaa vastaan. Ehkä jos he olisivat käynnistäneet kaiken kattavan hyökkäyksen Venäjälle, tilanne Puolan kanssa vuonna 1939 olisi toistunut. Onneksi saksalaiset osoittautuivat liian itsevarmoiksi valitessaan sodan kahdella rintamalla.
  Witcher, toisin kuin monet hänen maanmiehensä, oli onnekas: hän onnistui lukemaan Mine Kaifin, ja alkuperäisessä. Tietysti Hitler oli oikeassa sanoessaan, että oli joko välttämätöntä olla yhdessä Britannian kanssa Venäjää vastaan tai yhdessä Venäjän kanssa Britanniaa vastaan. Ja aivan loogisesti tuleva Fuhrer arvosteli niitä, jotka yrittivät tuoda Bismarckin ruumiin esiin.
  Hitler todellakin torjui kaiken mahdollisen liiton Venäjän kanssa, varsinkin kun bolshevikit tulivat valtaan siinä ja uskoivat, että Venäjän maista tulisi tulla Saksan siirtokuntia.
  Tämä tarkoittaa, että hän oli selvästi Venäjän vihollinen, ja mikä tahansa sopimus Fuhrerille oli pelkkä paperinpala. Lisäksi Stalin on idiootti, koska hän ei ole saanut niin voimakasta iskua avoimeen leukaansa, vaikka hänen täytyi valmistautua torjumaan iskun ja saattamaan joukkonsa taisteluvalmiuksiin. Tai vielä parempaa, istuta se itse! Saksan armeija ei myöskään ollut valmis Neuvostoliiton armeijan hyökkäävään impulssiin. Se olisi ollut heille erittäin vaikeaa; olisimme voineet yksinkertaisesti piirittää ja tuhota pataissa olevat saksalaiset joukot. Mikä sota tämä on! Ja niin aloite siirtyi Wehrmachtille. Ja rintama virtasi lännestä itään. Ei ole selvää, mihin Stalin luotti? Ja Beria on paskiainen. Hän tuntee hänet kaljuna hyvin. Miksi hän ei varoittanut Stalinia? Miksi hän ei suostutellut sinua ryhtymään toimiin? Kuinka tämä tapahtui? Loppujen lopuksi kansankomissaari oli ovela mies eikä luottanut kehenkään! Loppujen lopuksi siellä oli todella vakavia tiedustelutietoja, kolmannen valtakunnan joukot vetäytyivät rajalle ja joka toinen isoäiti ennusti sotaa. Yleisesti ottaen oli tunne, että jotain väistämätöntä ja kauheaa oli lähestymässä!
  Ja vain Stalin ja hänen lähipiirinsä potkivat persettä, ikään kuin tahtoen tahtoen menettää ja tuhota miljoonia ihmisiä. Ja ylipäätään, viiksikäs georgialainen ei ole niin nero... Hän ei onnistunut suorittamaan seminaaria, ja, kuten Beria myönsi hänelle, hän juo usein. Ja kun sota alkoi, kuului yleinen surina... Ja nyt koko maailma on tarttunut aseisiin Venäjää vastaan! Ja tässä tietysti syynä Stalinin joustamaton politiikka. Etenkin huolimatta siitä, että rintama tukehtui tarvikkeiden puutteesta, tuhansia junia kutsuttiin karkottamaan tšetšeenit Kazakstaniin. Ja tämä tehtiin sodan aikana, jolloin jokainen vaunu on tärkeä! Tästä syystä Mainstein onnistui Neuvostoliiton armeijan merkittävästä numeerisesta paremmuudesta huolimatta suorittamaan vastahyökkäyksen punaisten joukkojen päihittämiseksi. Ešelonien puutteen vuoksi vahvistuksia ei lähetetty ajoissa, Neuvostoliiton joukkojen tarjonta häiriintyi ja sen seurauksena hyökkäys loppui. Ja jos joukkomme olisivat nyt Kiovassa ja ehkä Romaniassa, Britannia ja USA eivät ehkä olisi uskaltaneet pettää Neuvostoliittoa!
  Sitä paitsi, kuka melkein tappoi Hitlerin? Työnnetäänkö siis Kolmas valtakunta uuteen aggressioon?! Todennäköisesti tämä oli Berian johtama operaatio... Loppujen lopuksi hän aikoinaan keksi kuinka saada Trotski päätökseen. Tuolloin tämä johtui kuitenkin tarpeesta välttää Internationaalin jakautuminen. Nyt tämä on johtanut päinvastaiseen vaikutukseen, Venäjän viholliset ovat yhdistyneet. Lisäksi viholliset ovat historiallisia! Hänen täytyy sanoa, että Vedmakov itse oli hyvin yllättynyt siitä, että Churchill piti sensaatiomaisen puheen 24. kesäkuuta ja ilmoitti tukensa Neuvostoliitolle. On outoa, että lampaat tulivat suden luo liittoutumaan, jos tietysti brittiläistä leijonaa voidaan verrata lampaisiin. Stalin on kuitenkin tyypillinen susi! Nyt kaikki on palannut normaaliksi, kapitalistiset demokraatit ja kapitalistiset fasistit yhdessä! Mutta kommunistit ovat yhtenäisiä ja rehellisiä, ilman kompromisseja omantunnon kanssa! Ehkä tämä on juuri sitä, mitä Stalin halusi? Joka tapauksessa vihollisen joukot kasvoivat, ja Japani näytti leukansa idässä. Mutta yleisesti ottaen Nousevan auringon maiden johdon siirto on looginen: on tarpeen hiljentää armeijan kurkku, joka on tyytymätön valtaviin alueellisiin myönnytyksiin ja todelliseen antautumiseen, lupaaen uusia taisteluita ja maita. Jos Yhdysvallat ei olisi asettanut pakotteita tai pikemminkin saartoa Japania vastaan heinäkuun 24. päivänä, niin ehkä samurai olisi iskenyt Neuvostoliittoon jopa elokuussa odottamatta talvea! Japanilaiset ovat rohkeaa kansaa ja tuskin pysäyttäisi heitä Khalkhin Golin muisto, jossa muuten taistelivat toissijaiset joukot, mukaan lukien Manchurian keisarillisen hallituksen nukkejoukot!
  Ja tämä voi vaarantaa Moskovan kaatumisen... Vaikka Stalin luultavasti haluaisi mieluummin luovuttaa koko Siperian Moskovan antautumiseen. Jättäisin vain suojan sinne toivoen, että ankara taigatalvi ei antaisi japanilaisille mahdollisuutta edetä liian pitkälle ja liittyä saksalaisiin Uralilla tai Volgan alueella.
  Ja sitten tietysti olisi ongelmia... Hitler epäonnistui Moskovan lähellä ja teki virheen julistaessaan sodan Yhdysvalloille ilman, että Japani olisi velvoitettu vastaamaan Neuvostoliittoon. Hitler ei eronnut lainkaan logiikasta, brutaalista antisemitismistä, joka käänsi päätaloudellisen eliitin ja jopa Vatikaanin itseään vastaan. Totta, tämä lisäsi hänen suosiotaan arabien keskuudessa, mutta he eivät antaneet merkittävää apua Rommelin joukkoille.
  Panssaroitu auto ajoi entiselle Neuvostoliiton rajalle. Täällä on jo tapahtunut tuhoa. Tässä rajapylväs on edelleen esillä.
  Ja japanilainen jalkaväki sekä useita kevyitä tanketteja, joissa on 20 mm:n automaattiset tykit ja kaksi konekivääriä. Kiinan jalkaväkeä vastaan tämä saattaa olla hyvä ase, mutta T-34:ää vastaan... Totta, Kaukoidässä on vähän tällaisia panssarivaunuja, pääjoukot ovat lännessä. Lisäksi näkyvissä on pari muuta panssaroitua ajoneuvoa ja kranaatinheitintä, jotka kuljetetaan avokattoisissa ajoneuvoissa. Täytyy sanoa, että nämä eivät ole huonoja kranaatteja pienestä kaliiperistaan huolimatta...
  Witcherova epäröi: mitä minun pitäisi tehdä? Japanilaisia on paljon, ja ilmeisesti sinun täytyy kääntyä maantielle. Tai ehkä se antaa silti käänteen kapeasilmäisille?
  Pimeää jo, pilvet ovat peittäneet taivaan ja sade on tulossa. Tietysti voit ottaa riskin, varsinkin kun japanilaiset ovat tungosta yhdessä, jalkaväki seisoo kokoontuneena tiheisiin riveihin. Kyllä, siellä on kokonainen rykmentti, keltavatsaisia sotilaita, melko ilkeitä, ei ole sääli tappaa heitä.
  Witcher ristisi itsensä ja mutisi:
  - Jumala varjelkoon, että samuraita tulee lisää!
  Kaksi suuren kaliiperin 12-millimetristä konekivääriä iski kapeasilmäisiä olentoja kohti. Totaalinen pahoinpitely alkoi. Tyttö jopa lauloi:
  Taistelemme vihollista vastaan loppuun asti,
  Sotilaiden teot ovat lukemattomia!
  Venäläiset ovat aina pystyneet taistelemaan,
  Älä anna periksi, kun ongelmia tulee!
  12 mm on iso ja terävä patruuna, se tunkeutuu runkojen läpi ja joskus useita japanilaisia kerrallaan. Vedmakova ohjasi asetta hydraulikäyttöillä, joita japanilaiset lainasivat ilmailusta. Ensimmäisessä sekunnissa Rising Sunin valtakunnan taistelijat eivät edes ymmärtäneet, mitä oli tapahtumassa ja mistä hyökkäys tuli. He yksinkertaisesti putosivat vapauttaen verivirtoja mahastaan ja rinnastaan. Kuoleman tulo tässä näennäisen seesteisessä maailmassa oli niin odottamaton. Vaikka ei, viimeinen lausunto näyttää enemmän pilkkaamiselta.
  Witcher onnistui leikkaamaan alas useita rivejä ennen kuin vihollinen reagoi ja alkoi hajota. Lentäjä jatkoi ampumista liikuttaen samalla panssaroitua autoa, jotta se ei joutuisi panssarivaunujen tulen alle. Silti lentokonekanuuna voi läpäistä jopa tällaisen panssarin. Tämä riippuu kuitenkin myös ammuksen alkunopeudesta, kiiloissa se on silti suurempi kuin hävittäjäaseilla.
  Vaikka lentäjä oli onnekas, japanilaiset eivät heti ymmärtäneet, kuka heille lähetti kuoleman, varsinkin kun kevätsade alkoi tippua, minkä seurauksena välähdyksiä oli vaikea erottaa. Luultavasti samurait luulivat, että perään murtautunut venäläinen joukko hyökkäsi heidän kimppuunsa, joten tanketit avasivat tulen pensaikkoihin. Witcher murskasi japanilaiset ja lauloi:
  Meren kaukaiselta reunalta,
  Missä taivaan holvi tärisi!
  Sulttaanin joukot ryntäävät ohi,
  On kuin Antikristus olisi noussut ylös!
  
  Sota on armoton, paha,
  Kuin leija laskeutui Rusille!
  Minun maani on harmaa haavoista,
  Pelasta äitisi, rukoilen Jumalaa!
  
  Kuinka julma maailma on, se on kauheaa
  Lapsi kaatui ja revittiin palasiksi!
  He synnyttivät työntäen kivusta,
  Joten paha Thunderer päätti!
  
  Jumala ei tunne vihalla rajoja,
  Hän on tuonut katastrofin ihmiskunnalle!
  Ja kaikki elävät kärsivät,
  Vain suru laskee voittoja!
  
  Venäjä on täynnä verta,
  Kuinka julma oletkaan Kaikkivaltias!
  Minne lähetystyösi meni?
  Onko Kristus todella kolmas, tarpeeton!
  
  Miksi olette Ada ja Eeva,
  Karkotettiin heidät paratiisista väärintekojen vuoksi!
  Kannibaalin aika on tullut,
  Viileämmällä raidalla Mamaia!
  
  Tytöt vuodattavat kyyneleitä täällä,
  Saksalaiset tappoivat vanhempani!
  Hän on paljain jaloin ja on pakkasta
  Vakavaa, kaikki joet ovat jäässä!
  
  Kukaan ei sääli meitä ihmisiä
  Joko kääpiöt tai käärmeet pistävät meitä!
  Joskus syntyy idea
  Mikä malja ääriään myöten kärsimystä!
  
  On turhaa toivoa Jumalaan,
  Häntä se ei tietenkään satuta!
  On parempi elää huonosti ja huonosti,
  Mutta tässä sanoimme - riittää!
  
  Meillä on kommunismin liput,
  Mikä tarkoittaa, ettei setäni viitata!
  En voi sietää fasismia,
  Eetosemme on yksinkertainen: helvettiin!
  
  Toivo kovettuneille käsille,
  Mieleen, joka on päässä!
  Tahto johtaa meidät saavutuksiin,
  Taitoa, innostusta nyrkkiin!
  
  Ja niin, askelin mitattuna,
  Sinun polkusi vapauteen ja onneen!
  Meistä tulee punaisia jumalia,
  Kukaan ei voi taivuttaa meitä!
  Vedmakova lauloi ja ampui konekivääreillä, ampui kapeasilmäisiä, jotka olivat jo ehtineet juosta karkuun ja makuulle. Mutta sitten myös hänen onnensa muuttui; useat japanilaiset upseerit ilmeisesti ymmärsivät mitä oli tekeillä ja heittivät useita kranaatteja panssaroitua autoa kohti. Witcher tunsi kehonsa tärisevän. Japanilaiset kranaatit olivat kuitenkin pirstoutuneita eivätkä läpäisseet panssaria, joka oli ilmeisesti suunniteltu kestämään jopa 14 millimetrin kaliiperin konekivääripurkauksia.
  Witcher naurahti:
  - Ja sitten sitkeässä taistelussa harhainen luoti - typerys! Hän ärtyi, tuli yhtäkkiä viisaammaksi ja osui maaliin useammin!
  Panssaroidussa miehistönkuljetusaluksessa konekiväärit toimivat hihnasyötöllä. Tämä antaa suuren määrän luoteja, lisäksi toimitetaan vesijäähdytys, jonka avulla voit pidentää ampumisen kestoa. Siksi soturi ilman seremoniota katkaisi japanilaiset, jotka heittivät häntä kranaatteja. Mutta näyttää siltä, että muut taistelijat huomasivat sen. Kranaatit lensivät taas. Kuului törmäys. Näyttää siltä, että yksi kranaateista oli painava, noin kilon painoinen ja oli panssarintorjunta. Japanilaisille toimitettiin jo samanlaisia aihioita. Se on heikko Chevroneja ja T-34:iä vastaan, mutta voit tunkeutua panssaroituun autoon! Rikkoutuneen puolen kautta Witcheriin suihkutettiin pölyä. Tyttö vannoi:
  - Kyllä, Japani on pieni, mutta se aiheuttaa suuria ongelmia!
  Panssaroitu auto alkoi kiihtyä, ja pari sirpalokranaattia lensi sisälle, missä ne räjähtivät.
  Sirpaleet tarttuivat Witcheriin repiessään univormunsa. Kaiken lisäksi rikkoutunut kaasusäiliö syttyi tuleen. Tyttö kirosi taas:
  - Ei kone - kenraali! Heittäisin sinulle paskaa!
  Leikkattuani vielä pari tusinaa, jouduin hyppäämään ulos ohjaamosta. Tyttö teki tämän japanilaisten sotilaiden huomaamatta ja ryömi. Hän ei ollut huolissaan itsestään, hänellä oli yllään nousevan auringon maan armeijan univormu. Ja pimeässä ja sateessa et voi erottaa kasvojasi. Nyt sinun täytyy poistua valtatieltä ja kadota pensaikkoon.
  Tyttö ryömi melko nopeasti ja samalla törmäsi ruumiisiin pari kertaa. Hän mutisi tyytyväisenä:
  - Ei ole paha, että laitoin samuraille valon! Nyt sinun tarvitsee vain tallentaa se itse!
  Soturi sukelsi pensaisiin ja nousi ylös ja alkoi kävellä. Huijaa heitä, ehkä he eivät jää kiinni. Itse asiassa hän taisteli kunnollisesti ja ajatteli, että hänen saavutustaan ei todennäköisesti uskottaisi, muuten ehkä, kuka tietää, he olisivat antaneet toisen sankaritähden!
  Yleisesti ottaen sota on outo asia, tappaa ihmisiä, eikä se ole vain normaalia, vaan rohkeutta. Kuten Raamattu muuten sanoo: "Älä tapa!" Siitä huolimatta Jumala ei käskenyt vain tappaa, vaan tuhota kokonaan amalekilaiset, heidän vaimonsa, lapsensa ja jopa karjan! Vaikka sodan aikanakin siviilien tuhoamista pidetään moraalittomana ja alhaisena.
  Länsiliittolaiset pommittivat kuitenkin paitsi eivätkä niinkään sotilaallisia kohteita, vaan myös siviilejä. Tämä johtui osittain korkean pommittajien alhaisesta tarkkuudesta, mikä vaikeutti puhtaasti sotilaallisiin kohteisiin osumista, mutta pääasia oli kosto. Japani sai vauhtia myös Yhdysvalloista. Mutta heihin ei ollut mitään vastata! Heillä ei yksinkertaisesti ollut lentokoneita, joilla olisi niin suuri kantama päästäkseen jenkkiin!
  Ilmeisesti amerikkalaiset pitivät Perun sataman kostoa riittävänä, tai pikemminkin huipputaloudellinen eliitti päätti toimia pragmaattisesti ja samalla lopettaa Maon puna-armeijan. Japanille jätettiin Manchuria ponnahduslautana sotaan Neuvostoliittoa vastaan, ja sille annettiin vapaat kädet Mongoliaa vastaan, ja loppu oli Chiang Kai Shekin työtä! Sitten on mahdollista lakaista koko Kiina. Ja anna nousevan auringon maan vuotaa verta sodassa Neuvostoliiton kanssa. Mielenkiintoisinta tässä lienee se, että Venäjän voitettuaan japanilaiset luottavat pääsevänsä jälleen Amerikan kanssa Saksan ja USA:n avulla, he ajattelevat Siperian ja muiden maiden ryöstämistä uupuneelta Japanilta.
  Kumpikin osapuoli uskoo toimineensa erittäin taitavasti, varsinkin kun Amerikka ja Britannia saivat haltuunsa laajoja alueita ampumatta yhtäkään laukausta. Muuten niiden valloittamiseen olisi kulunut pitkä ja ikävä aika, joka olisi kestänyt ainakin useita vuosia; nämä ovat sentään saaria!
  Vedmakova käveli toivoen ylittävänsä etulinjan. On täysin mahdollista pudota kuiluun ja liittyä omiin ihmisiin. Tai ehkä jopa ottaa yhden samuraista vangiksi. No, se on lähellä Neuvostoliiton armeijan edistyneimpiä paikkoja. Muuten on vaikea vetää.
  . LUKU nro 5.
  Maailman oligarkian kannalta: Saksaa ja Eurooppaa Neuvostoliiton alaisuudessa pidetään menetettynä vaikutusalueena ja jopa uhkana vahvistuneelle kommunistiselle imperiumille ja bolshevismin laajenemiselle. Ja Saksan alaisuudessa olevalle Venäjälle tämä on sen vaikutuspiirien laajentaminen ja mahdollisuus imeä kaikki mehu rikkaista maista. Mutta juuri tämän ranskalaiset oligarkit menettivät häviäessään Saksalle: heidän täytyi jakaa vähän Hitlerin kanssa, mutta he säilyttivät suurimman osan varallisuudesta ja jopa helpotti työläisten riistämistä - saksalaiset murskasivat ammattiliitot. Mitä oligarkit ovat menettäneet Baltiassa? Laske kaikki pääomasi ja ne, joilla ei ollut aikaa paeta, sitten vapaus tai elämä! Esimerkki on hämmästyttävä! Tässä ei siis ole mitään ihmeellistä! Ja jos Hitler ei olisi ollut niin kiihkeä antisemiitti, kukaan ei olisi auttanut Neuvostoliittoa!
  On sanottava, että yksi syy siihen, miksi Ranska hajosi suhteellisen helposti, oli juutalaisten huomattavasti pienempi prosenttiosuus sekä koko väestöstä että talouseliittistä. Puolassa, Isossa-Britanniassa ja Yhdysvalloissa: tilanne oli päinvastoin. Varsinkin Yhdysvalloissa, mikä muuten selittää, miksi jenkit olivat vielä julmempia Saksan väestöä kohtaan kuin britit, vaikka Amerikkaan ei pudonnut yhtään pommia!
  Vishusta tuli Wehrmachtin nukke, ja saksalaiset ajoivat ympäri Pariisia soittaen huuliharppuja. Hitler alkoi valmistella hyökkäystä Englantiin vaivautumatta siirtämään taloutta sota-alalle ja käyttämään valloitetun Euroopan resursseja. Tämä maksoi hänelle kalliisti, samoin kuin hänen haluttomuutensa neuvotella englantilaisten kanssa ja luopua antisemitismistä. Jälkimmäinen olisi kenties sallinut Fuhrerin vapauttaa kaikki voimansa sotaan Neuvostoliittoa vastaan ja hyökätä toukokuussa. Totta, rauha Britannian kanssa olisi voinut saada Stalinin ilmoittamaan mobilisaatiosta. Se olisi merkki siitä, että vihollinen on jo kynnyksellä.
  Tai sitten ei, jolloin se olisi saattanut vaikuttaa Yhdysvaltojen asemaan Japania kohtaan. He eivät provosoisi nousevan auringon maata, ja mahtava valtakunta voisi avata toisen rintaman! Näin kävi nyt. Vain vielä pahemmassa tilanteessa, kun Neuvostoliiton armeija on melkein tuhottu, aseiden tuotantoa ei ole vielä perustettu, eivätkä he ole vielä oppineet taistelemaan!
  Tämä ei ole vuosi neljäkymmentäyksi - Neuvostoliiton joukot saivat taistelukokemusta, oppivat taistelemaan ja voittamaan! Joten nyt he eivät pelkää raskaita tankkeja ja lentokoneita, joissa on seitsemän ampumapistettä yhdessä ajoneuvossa!
  Yksinäinen japanilainen mies seisoo lähellä puuta. Tavallinen pieni keltainen nukke siis.
  Witcher hyppäsi ylös hänen taakseen. Hän nyökkäsi päätään ylös ja sitten väänteli sitä... Kun nyökät vihollisen "potin" jyrkästi ylös, niskalihakset eivät enää pysty antamaan tehokasta vastusta ja "pata" käpristyy helposti!
  No, entä yksi samurai vähemmän! Vedmakova näyttää iloiselta ja tyytyväiseltä, hän jopa paljastaa hampaansa:
  - Japani ei koskaan valloita meitä! Koska on olemassa minun kaltaiseni taistelija!
  Todellakin, koko Venäjän historian aikana vain mongolitataarit pystyivät valloittamaan! Miksi näin tapahtui ja miksi suuri slaavilainen kansakunta osoittautui avuttomaksi, on tietysti mysteeri useamman kuin yhden sukupolven ajan!
  Tärkein syy on feodaalinen pirstoutuminen, kun jokainen otti itselleen osuuden: aloitti kanat ja istui siinä vartioimassa perintöään: työttömänä!
  Witcherova tunsi, että tiukat ja epämukavat japanilaiset saappaat hieroivat hänen jalkojaan. Lentäjä päätti, että tässä tapauksessa ei ollut mitään järkeä kestää piinaa. Hän yksinkertaisesti riisui tylppäkärkiset kengät, jotka olivat tiukat ja painoivat hänen sormiaan. Tunsin kotimaani viileyden paljain jaloin ja tunsin itseni paljon iloisemmaksi! Hän lisäsi vauhtiaan ja jopa alkoi hypätä hieman!
  Venäläisten jakautumisesta tuli slaavien suurin tragedia. Lännessä heidät valtasivat Liettua ja Puola ja idässä julmat tataarit. Ies ei kuitenkaan kestänyt ikuisesti: Moskova, aiemmin pieni kaupunki, alkoi kasvaa ja muuttui jopa eräänlaiseksi pieneksi imperiumiksi. Ivan Kalitasta tuli Venäjän maiden keräilijä. Hän oli ensimmäinen eikä onnekkain, mutta mikä tärkeintä, ensimmäinen! Ja kuten se kuulostaa bolshevikkien laulussa: parempi olla kuollut kuin toinen!
  Stalin ei ole venäläinen, tämä on hänen suurin haittapuoli! Tästä johtuu epäluottamus nimikansaa kohtaan ja massiiviset perusteettomat sortotoimet! Anna sian sarvet ja kiikalle valtakunta!
  Tšutsmek valtaistuimella ja Rus joukossa!
  Esimerkiksi sekä Tukhachevsky että Egorov olivat varsin taitavia marsalkoja, mitä muuta voi sanoa muista sorretuista komentajista! Ei voi verrata viiksiiseen apinaan! Siksi jouduimme vaikeuksiin!
  Mutta kuinka tapahtui, että Stalinista tuli ehdoton hallitsija? Lukutaidoton georgialainen tehtiin jumalaksi!
  Venäjän kansaa pitää hallita Venäjän tsaar! Muuten, Romanoveilla ei juuri ollut venäläistä verta ja ehkä siksi he rappeutuivat!
  Japanilla oli myös ainutlaatuinen hallitusmuoto, jossa shogun oli olennaisesti korkeampi kuin keisari, ja siksi siinä oli joitain etuja, koska oli vähemmän mahdollisuuksia tuhota valtakunta tyhmän perillisen takia. Japanilaiset eivät vuosisatojen ajan käyneet valloitussotia, mutta he taistelivat aktiivisesti keskenään. Tämä vaikutti jonkin verran tämän kansan mentaliteettiin. Mutta 1900-luvulla nousevan auringon maa valloitti enemmän maata kuin Aleksanteri Suuri! Nyt on Venäjän vuoro. Vain nämä eivät ole tsaarin aikoja, suuria kommunistisen puolueen sääntöjä ja maailman edistyneintä ja täydellisintä taloudellista ja poliittista järjestelmää!
  Witcher kuitenkin pudisti yhtäkkiä päätään. Kaikki ei ole oikein poliittisessa järjestelmässä ja hallituksessa! Esimerkiksi kansa ei valitse valtionpäämiestä vaihtoehtoisen tahdonilmaisun seurauksena, vaan mitä tapahtuu... On sanottava, että päämajan perustamista ja hätävaltuuksien antamista sille ei ollut suunniteltu joko lain tai perustuslain mukaan. Ja hänellä oli henkilökohtaisesti suuria epäilyksiä puoliksi koulutetun seminaarin kyvyistä! Aivan kuten Beria: ovela mies, mutta huonosti koulutettu, erittäin kapea näkemys ja erudition!
  Mutta nyt etulinja on vieläkin lähempänä edessä, välähdyksiä on näkyvissä ja karjunta on voimistunut entisestään. No, on aika löytää kieli ja... Vedmakova huomasi ryömivän japanilaisen irtonaisuuden. Nyt sinun on istuttava varovasti heidän hännän päällä. Suunnilleen samalla tyylillä kuin hän hyökkäsi Yu-188:aan, erittäin nopeaan pommikoneeseen, jota ei ole edes helppo saada kiinni nopealla MiG:llä. Muuten, viiveet eivät yleensä ole erityisen ohjattavia eivätkä tässä suhteessa ole parempia kuin Fokken-Wulfs! No, samurait lähestyvät kaivantoa, ne näyttävät lyöviltä pässiltä, jotka ryömivät kohti öljylätäkköä. Japanilaisia on paljon, täällä pitää toimia varovasti... Tässä on Nousevan auringon maan armeijan kapteeni, hänen kasvonsa ovat kuin murmelilla. Hän huutaa jotain, heiluttaen voimakkaasti nyrkkejä ja tikaria.
  Vedmakova odotti kärsivällisesti samurain nousevan hyökkäämään ja löi häntä takaraivoon. Hän kuitenkin laski iskun niin, ettei "japanilainen" kuolisi heti. Ja sitten hän ampui konepistoolista hyökkäämään juoksevia japanilaisia! Proorav:
  - Ovelus sodassa on kuin purje laivalla, mutta vain se täyttyy, ei hän!
  Poika Oleg ja tyttö Margarita tappelevat Stalingradissa. He seisovat tässä kaupungissa kuin titaanit.
  Oleg Rybachenko näyttää noin 12-vuotiaalta. Ja poika heittää kranaatin paljain jaloin.
  Hän heittelee fasisteja ympärilleen ja sanoo:
  - Kunnia suurelle isänmaalle!
  Margarita antaa myös hyvin kohdistetun käännöksen. Leikkaa fasisteja ja laulaa:
  - Kunnia Stalinille ja kommunismin aurinko!
  Oleg Rybachenko ampuu ja lisää:
  - Kunnia sankareille!
  Tyttö ampuu ja leikkaa natseja. Heittää kranaatin paljaalla jalallaan ja vinkua:
  - Ja kunnia suurelle isänmaalle vuosisatojen ajan!
  Poika ja tyttö erosivat siis todella tosissamme. He ampuvat natseja ja heittävät kranaatteja.
  Pojan paljas jalka heittää tappajan lahjan. Poika sanoo villi raivoissaan:
  - Me kiusaamme kaikkia!
  Margarita ampuu ja niittää vihollista, vinkua:
  - Ja siellä on heinänteko paholaiselle!
  Ja tyttö, paljain jaloin, heittää kuoleman lahjan. Sellainen soturi, joka pystyy kaatamaan kokonaisia joukkoja.
  Poika ja tyttö tappelevat Stalingradissa. He ovat todellisia sankareita. Ja ritarit täynnä rohkeaa henkeä.
  Mitä Hitler ajatteli, että venäläiset eivät oppineet mitään vuoden 1941 katastrofin jälkeen?
  Ketä kiinnostaa! Puna-armeija on valmis kohtaamaan "E"-sarjan hirviöt, kertokoon: E-75 tonnia yhdeksänkymmentä ja E-100 tonnia sadasta neljästäkymmenestä. Taigasta Ison-Britannian meriin puna-armeija on vahvin.
  Poika ja tyttö tappelevat niin, että natsit pääsevät heiltä pois kuin lasi vasarasta.
  Lapset ovat kuolemattomia eivätkä pelkää mitään. Mitä nämä fasistit ovat heille? Lisää kaneja metsästettäväksi!
  Oleg Rybachenko lauloi karjuen:
  - Eh, Hitler, eh Hitler, sinä Hitler olet vuohi,
  Miksi tulit Venäjälle perseenä...
  Saat meiltä nimenomaan nikkelissä -
  Tulet kohtaamaan vahvan pojan nyrkin!
  Ja sitten lihaksikas lapsi heittää kranaatin paljain jaloin. Ja kaksi saksalaista tankkia E-50 ja E-75 törmäävät vastakkain ja räjähtävät.
  Oleg Rybachenko sanoo iloisesti:
  - Olen supernuori taistelija!
  Ja taas poika kääntyy.
  Ja sitten tyttö myös ampuu. Hän osuu tarkasti ja asettuu lujasti. Ja samaan aikaan hän laulaa:
  - Murskaan kaikki fasistit ja leikkaan Adolfin rasvan!
  Ja taas tyttö on täysin innoissaan tuhosta. Kaikki ampuu itsestään ja ampuu.
  Ja taas kranaatti lentää paljaalta jalalta. Se iskee fasisteihin. Hajaantuu kuin neulat, kun pallo osuu siihen.
  Margarita laulaa:
  - Voimakas isku on poikkeuksellisen hyvin kohdennettu,
  Tyylikkäin Povetkin lentää kehään!
  Ampunut Oleg Rybachenko vahvisti helposti:
  - Povetkin on arvokas malli, eikä pakene vahvoja vastustajia!
  Sen jälkeen poika heittää jälleen kranaatin paljain jaloin ja murskaa fasisteja kuin pulloja ja mukulakiviä.
  Ja vaikka teet sen kuinka taitavasti, natsit törmäävät. Mitä he halusivat? Neuvostoliittoon ei tarvinnut puuttua.
  Vain yksi asia vaivaa Oleg Rybachenkoa. Yhdysvallat on jo päässyt eroon saksalaisista, ja Venäjä ottaa rapin heidän puolestaan.
  Poika heitti jälleen kranaattia paljaalla jalallaan ja lauloi:
  - Älä ole hölmö, Amerikka.
  Anna meille nyt Alaska...
  Tämä on maamme kahdella rannalla -
  Ei turhaan sano, että karhu on kova peto!
  Ja Oleg Rybachenko teki taas purskeen... Hän niitti fasistit. Ja taas pojan paljaat varpaat puristavat kranaatin ja heittävät sen vihollista kohti. Ne levittävät sen eri suuntiin.
  Poika huutaa:
  - Kunnia Venäjälle!
  Margarita heitti jälleen kranaatin paljaalla jalallaan ja vinkaisi:
  - Tsaari Nikolai II:lle!
  Poika korjasi tyttöä:
  - Stalin hallitsee täällä, ei Nikolai II!
  Margarita suostui helposti:
  - Kyllä Stalin! Kuka teki rauhan kannibaalin kanssa!
  Ja tyttö heitti jälleen tappajalahjan paljaalla jalallaan.
  Oleg Rybachenko totesi loogisesti:
  - Neuvostoliitto tarvitsee tauon! Vaikka Kolmas valtakunta käytti sitä paremmin hyväkseen!
  Ja lapset alkoivat taas ampua...
  Saksalaiset Stalingradissa ja itse Stalingradissa saivat kauhean helvetin.
  Mutta itse asiassa he lähtivät mukaansa.
  Tarkemmin sanottuna he kuolevat. Taistelu on niin veristä ja pyhää oikeaa.
  Oleg Rybachenko todella ajattelee taistelun aikana, että ihmiset ovat joskus liian naiveja. Joko he tekevät neron Stalinista tai jopa Lukašenkasta. Mutta 2000-luvun Valko-Venäjälle persoonallisuuskultin tekeminen kolhoosista on melko kammottavaa. On aika viisastua.
  Ja valitse uusi, nuori, edistyksellinen johtaja. Eikä osoita vauvan älykkyyden tasoa hiekkalaatikossa.
  Lukashenkoa luonnehtii parhaiten tämä anekdootti:
  Kun Valko-Venäjällä kaikki tulee kalliimmaksi, mikä on halvin?
  Presidentti Lukašenkon lupaukset!
  Ja miksi?
  Koska ne eivät maksa mitään!
  Se on sääli valkovenäläisille, jotka äänestävät edelleen tällaista diktaattoria. Mutta on korkea aika viisastua ja näyttää, että he ovat Euroopan ihmisiä. Esimerkiksi Venäjällä Putin onnistui ainakin saamaan itselleen kunnioituksen liittämällä Krimin itseensä ampumatta laukausta.
  Mutta tämä johtuu hänen ilmiömäisestä tuuristaan. Putinilla on paljon onnea. Meillä oli esimerkiksi onni, että Israelin pääministerin vierailun aikana hänen vaimonsa kanssa tapahtui epämiellyttävä jakso Kiovassa. Kyllä, jälleen ilmiömäisen onnen ilmentymä. Mutta niin vähän todellista tuottoa! Mitä jos tsaari Nikolauksella olisi niin ilmiömäinen onni? Tarkemmin sanottuna hän sai sen; vuoteen 1935 mennessä Venäjä oli ottanut haltuunsa puolet maailmasta.
  Ja mitä seuraavaksi... Tsaari Nikolai ajoi avaruuteen lentonsa 28. toukokuuta 1935, juuri syntymäpäiväänsä. Venäläisen naiskosmonautin ensimmäinen lento ihmiskunnan historiassa.
  Ja tässä maailmassa, kun Neuvostoliitto harjoittaa selviytymistä.
  Taistelut Stalingradissa ovat suunnilleen samat kuin vuoden 1942 tositarinassa. Vain tällä kertaa vihollinen on paljon vahvempi. Sekä määrällisesti siirtomaajoukkojen vuoksi että teknisesti.
  Se on erityisen vaikeaa Neuvosto-Venäjän taivaalla. Natseilla on paljon vahvoja suihkukoneita. Ja jotenkin sitä ei ole niin helppo vastustaa.
  Tässä ovat saksalaiset lentäjät Albina ja Alvina keräämässä laskuja itselleen. He ovat suuria asiantuntijoita tässä asiassa.
  Miten voimme esimerkiksi pysäyttää sellaiset saksalaiset tytöt paljain jaloin bikineissä?
  Oleg Rybachenko tuntee nämä tytöt.
  Heittää toisen kranaatin paljain varpaillaan. Heittää fasisteja kaikkiin suuntiin ja sanoo:
  - Venäjän suuri sydän!
  Ja terminaattoripoika ampuu erittäin aggressiivisesti. Jokainen luoti osuu maaliin. Ja arabit, mustat ja intiaanit hyökkäävät. Valtava joukko kerääntyy.
  Poikanero heittää taas paljain jaloin kranaatin, törmää kahteen isoon saksalaiseen panssarivaunuun ja pakenee:
  Samuraimekka on kanssasi,
  Sydän ja mieli on puhdasta...
  Johtaa rohkeasti hyökkäystä -
  Kauneuden polku!
  Margarita ampui vihollista, ampui natseja sinkookalla ja vinkaisi:
  - Poikkeuksellinen kauneus!
  Ja soturi heitti paljain varpaillaan hyvin tuhoavan kuoleman lahjan. Murskatut vastustajat. Sitten hän taas heitti paljain jalkansa varpailla taas villiä tuhoa. Ja kaksi fasistista panssarivaunua törmäsi. Jopa kipinät ja savu putosivat ja putosivat!
  Oleg huudahti:
  - Hyvin tehty, ikuinen tyttö!
  Margarita heitti uuden tappajasitruunan paljaalla jalallaan ja vinkaisi:
  - Olemme ikuisia lapsia Linnunradalla!
  Terminaattoripoika nyökkäsi ja jatkoi taistelua itse. Kaikki menee suunnitelmien mukaan. Tarkemmin sanottuna se on toistaiseksi kunnossa. Ja natsit eivät murtaudu alueellaan.
  Joten vaikka natsit yrittäisivät kuinka lujasti, todellisuudessa he tukehtuvat vain omaan vereensä.
  Ja niiden tankit muuttuvat metalliromuksi! Ja Venäjän lippu loistaa planeetan yllä!
  Oleg Rybachenko toimii suurella energialla. Hän heittää kranaatteja paljain jaloin ja laulaa:
  - Meillä tulee aina olemaan iloa,
  Tulee kirkas unelma...
  Ja kauneus tulee -
  Meteli katoaa!
  Poikanero toimii aktiivisesti, mikä lisääntyy suhteessa raivoissaan saksalaisten tulvaan.
  Margarita toimii kakkosena. Mutta tytön paljaat jalat heittävät kranaatteja yhä aktiivisemmin.
  Ja fasistit joutuvat sen iskujen alle.
  Oleg Rybachenko myös ampuu... Mutta hänen ajatuksensa kiipeävät palaten nykyhetkeen. Siihen, mikä on todellisuudessa.
  Itse asiassa valkovenäläisillä näyttää olevan Euroopan suurin aivomassa, mutta he antavat itsensä panna kaulukseen ja sietävät yksilön diktatuuria.
  Ja ainakin presidentti olisi jonkinlainen supermies! Ja niin hän on yhteisviljelijä, ja jopa ilman laillista isää. Ja antaa heidän työntää sinua niin monta vuotta.
  Ja mikä parasta, on myös ahdasmielisiä ihmisiä, jotka äänestävät häntä.
  Kyllä, Oleg Rybachenko kehitti jopa dittejä.
  Kerro ystävät kuinka kauan
  Äänestä isä Kolyaa...
  On aika valita Oleg sinulle -
  Saadaksesi lisää rahaa!
  Kyllä, tietysti muutoksia tarvitaan ja mahdollisimman pian. Itse asiassa pysähtyminen on täynnä huonoja seurauksia.
  Lisäksi Lukašenko itse ei tiedä mitä haluaa. Joskus hän on oikeassa, joskus vasemmassa. Joko se menee kapitalismiin tai sosialismiin. Eikä hänellä ole normaalia joukkuetta. Eikä ole puoluetta tai ideologiaa. Tällainen on hyvin keskinkertaisen ja puhelias persoonallisuuden kultti. Ainakin Stalin ja Lenin tiesivät mitä halusivat! Ja tämä diktaattori? Hän ei edes tiedä, onko hän oikea vai vasen!
  Ei, ilman ideologiaa ja vakaata puoluetta yhteiskunnassa ei ole vakautta.
  Ja myös eteenpäin!
  Stalinista tuli valitettavasti myös kauhun ja tuhon symboli, mikä muutti kommunismin mörköksi.
  Optimaalista hallitusta ei ollut. Ja Brežnevin aikana oli hulluutta - kuinka sellainen henkilö voitiin nimittää Neuvostoliiton johtajaksi. Ja nuoruudessaan Brežnev ei näyttänyt intellektuellilta, mutta vanhuudessaan hän joutui hulluun. Ja ylipäätään on sääli, ettei valtionpäämies pystynyt yhdistämään kahta sanaa ilman paperia. Mutta sinun olisi pitänyt pystyä tähän!
  Oleg Rybachenko heitti tappavan kaksoiskranaatin paljain jaloin ja lauloi:
  - Mutta elä kuten ennen,
  Mutta elä Brežnevin mukaan!
  Olen tyhmä, tyhmä, en voi!
  Ja älä anna lumimyrskyn mennä!
  Margarita heitti räjähdepaketin paljain varpaillaan. Hän hajotti natseja kuin oksasta ravistelut omenat.
  Tyttö lauloi:
  - Omenapuut kukkivat,
  Solovjovin kappaleita...
  tulen luoksesi -
  Uusintakertoja tulee!
  Tyttö hymyili leveästi ja häikäisevästi. Hänen hampaansa ovat kuin helmiä, ne kimaltelevat niin paljon.
  Kyllä, tämä pariskunta taistelee hyvin.
  Oleg Rybachenko otti sen ja lauloi:
  - Nyrkkimme teräksellä,
  kynsillä, hampailla ja hampailla...
  He ovat niin innokkaita todelliseen taisteluun!
  Ja taas terminaattoripoika ampuu erittäin tarkasti. Ja natseilta sataa verisiä pisaroita.
  Ei, armoa ei tule. Viholliset tukehtuvat.
  Samaan aikaan Natasha ja hänen tiiminsä taistelevat Sukhumissa.
  Natsit hyökkäävät rannikolle. Taistelu on tietysti hyvin epätasainen
  Mutta tytöt. Kun he ovat melkein alasti, se on hienoa!
  Natasha heitti kranaatin paljain jaloin, niitti tusinaa fasistia ja lauloi:
  -Maailman tulevaisuus on meidän,
  Me tytöt olemme kuin jedit!
  Zoya laukaisi myös kranaatin paljain jaloin. Hän hajotti natseja ja huusi itsevarmasti:
  - Olen se, joka voi haudata kaikki hautaan!
  Aurora ampuu seuraavana. Myös tyttö, joka osuessaan ei ole enää kärpäsen isku.
  Punatukkainen paholainen otti sen ja sumisesi:
  - Olen ketun värinen ja suurin kauneus!
  Ja taas hän ottaa sen paljain jaloin ja heittää pois kuoleman lahjan! Tämä on todella se tyttö, jota tarvitset.
  Ja sitten Svetlana tulee hulluksi! Ja hän hajottaa ja murskaa kaikki, ikään kuin paholaiset kaikkialta helvetistä olisivat siirtyneet häneen.
  Kyllä, täällä tytöillä on tietysti niin paljaat hampaat, että he voivat repiä minkä tahansa leuan ilman ongelmia.
  Ja tarvittaessa puoli päätä!
  Natasha ampuu vihollista ja karjuu:
  - Olen niin kova soturi, ettei härkäkään talla minua vastaan! Minä rikon hänen päänsä!
  Zoya vahvisti itsevarmasti:
  - Minäkin rikon sarvet!
  Ja tytön paljas jalka heittää kranaatin. Ja kaksi natsien panssarivaunua törmäävät.
  Ja sitten Aurora lyö sinua. Ja hän laukaisee myös murhanhimoisen esineen paljain jaloin.
  Ja se karjuu:
  - Kunnia Stalinille, viisastukoon hän!
  Aurora on todella paha. Millaista on taistella kahdella rintamalla? Loppujen lopuksi tämä tarkoittaa itsemurhaa.
  Ja miksi Stalin toi Venäjän tähän?
  Tyttö laukaisee jälleen tappavan kuolemanlahjan paljain varpaillaan ja kiljuu:
  - Kunnia uudelle johtajalle!
  No se on oikein! Stalinilla on jopa matala otsa. Ja tämä on merkki alhaisesta älykkyydestä.
  Svetlana ampuu itsensä. Ja hän heittää kranaatin paljain jaloin. Sirottelee vastustajia. Tuhoaa heidät ja huutaa:
  - Kunnia venäläisille jumalille!
  Ja taas paljas kantapää heittää jotain hyvin tuhoisaa.
  Tytöt täällä ovat sen kaliiperia, että Krautit eivät ota heitä vastaan.
  Neljä tyttöä on valtava voima. Ja mikä tärkeintä, heillä on yllään vain pikkuhousut.
  Ja tämä antaa heille valtavan kyvyn taistella.
  Natasha ampuu. Afrikkalaiset soturit, jopa intiaanit ja arabit, liikkuvat kuin lumivyöry.
  Saksalaiset käyttävät niitä tykinruokana. Käytä sitä taisteluissa ilman sääliä tai katumusta. Ja tietysti he ottavat sen numeroina.
  Sukhumi on jo leikattu pois maalta. Ja tämä on erittäin huono. Pian meiltä loppuvat ammukset ja joudumme vetäytymään.
  Mutta toistaiseksi tytöt eivät vieläkään halua antaa periksi. He haaveilevat voitosta. Vaikka voimat ovat eriarvoisia. Ja Moskova on ympäröity.
  Tämä huolestuttaa Natashaa. Hän heittää kranaatin paljain jaloin. Repäisee vihollisia ja laulaa:
  - Jos on pääomaa!
  Zoya heitti myös räjähdyspakkauksen paljain jaloin ja vinkaisi:
  - Venäjän joki ei kuivu!
  Ja hän löi vihollista kaikilla aseilla, kotitekoisella rekyyliaseella, raivokkaasti.
  Ja tuhosi pari tankkia...
  Mutta hyökkäyskoneet alkavat painaa ylhäältä.
  Entä jos ne ovat reaktiivisia?
  Aurora ampui raketinheittimensä. Törmäsi saksalaiseen autoon. Sai hänet kaatumaan.
  Sen jälkeen punatukkainen peto huusi:
  - Kommunismi ilman rajoja!
  Sitten Svetlana alkoi ampua. Ja niitti mustat taistelijat. Ja sitten hän heittää sitruunan kuin paljas jalka.
  Ja se karjuu:
  - Kunnia uusille jumalille!
  Natasha ampui vihollista kohti ja vinkaisi:
  - Venäjän jumalille!
  Ja kone räjähtää paljain jalkansa heitosta.
  Nämä ovat Terminator tyttöjä. Jos he taistelevat, kukaan ei voi hallita heitä.
  Zoya myös heittää jotain vihollista, joka tappaa minkä tahansa voiman. Ja jotain, joka tuhoaa vihollisen. Ja soturi hampaat paljastaen huutaa:
  - Lentokoneita arkkuun!
  Ja paljaat sormet heittävät jälleen kuoleman lahjan.
  Ja sitten Aurora heittää sitruunan vihollista kohti. Hän ottaa sen ja huutaa:
  - Tulevaisuus on meidän!
  Svetlana sanoi hampaat paljastaen:
  - Kommunismille ja uusille saavutuksille!
  Ja taas hän heitti kranaatin paljaalla jalallaan. Ja hän tappaa kaikki. No, jos ei kaikki, niin osa varmasti.
  Natsit kurkottivat kannuun. Ja se on heidän ongelmansa. Täällä voit nähdä Jagdtigerin itseliikkuvan aseen. Vanhentunut auto, mutta erittäin tappava. Pioneeripoika ryömi hänen luokseen. Ja hän sujauttaa miinan.
  Ja itseliikkuva ase räjähtää triviaalisti.
  Poika ojentaa kielensä ja laulaa:
  - Juodaan isänmaalle, juodaan Stalinille!
  Juodaan ja kaadetaan taas!
  Me pioneerit tapamme Hitlerin!
  Fasistit ymmärtävät sen. Vaikka se on vaikeaa puna-armeijalle. Natsit ympäröivät Groznyn kaupunkia, mutta he taistelevat siellä edelleen. Tytöt ovat täälläkin parhaimmillaan.
  Täällä Tamara taistelee. Hän on uimapuvussa ja avojaloin. Ja sää on kuuma ja tyttö on tällä tavalla ketterämpi. Kauneus syttyy. Paljain jaloin hän laukaisee räjähteitä fasisteja kohti ja laulaa:
  - Hitler saa pian naulat arkkuun,
  Se on kuin tulessa palava hämähäkki...
  Demonit piinaavat sinua alamaailmassa -
  Ne, jotka palvoivat Saatanaa!
  Ja taas, erittäin tappava sitruuna lentää kaunokaisen paljaalta kantapäältä ja murskaa natseja.
  Maria sanoo nauraen:
  - Kranaatit tappavat!
  Ja taputtaa Tamaraa olkapäälle. Kaksi tyttöä taistelee, ja ylhäällä on punainen lippu, täynnä luoteja.
  Tytöt ovat paljain jaloin ja melkein ilman vaatteita, mutta he eivät aio luovuttaa Neuvostoliiton kaupunkia.
  Maria lauloi iloisen laulun. Ja samaan aikaan hän ampui armottomasti ja murhaavasti;
   On monia suuria ihmisiä,
  joiden teot elävät vuosisatoja, on monia suuria nimiä, joita kutsutaan kuolemattomiksi.
  
  Monet sadun sankarit ovat säilyttäneet eeposen melodian, mutta yksinkertaisin sankareista Ja meille kaikille rakas on yksi.
  
  Hän vietti lapsuutensa vuorten keskellä, katseli lintujen lentoa, sai vuorilta perintönä kotkan siipien kauneuden.
  
  Hänen nimensä pyyhkäisi ukkonen jylinää valtameren yli ja tuli läheiseksi ja tutuksi kaikkien maiden proletaareille.
  
  Manner-Kiinassa, Rakas kaikille sydämille, Tämä nimi ilmoittaa Phanzam - rauha, loppu - palatseille.
  
  Stalin on onnen lippu, ihmiskunnan aamunkoitto! Eläköön rakas Stalin monta, monta pitkää vuotta!
  Tytöt lauloivat hyvin. Veronica ja Victoria liittyivät Mariaan ja Tamaraan.
  Kaikki neljä kaunotar on ympäröity, mutta kuinka he taistelevat.
  Täällä Maria heittää kranaatin paljain jaloin ja ampuu alas saksalaisen hyökkäyskoneen. Ja kauneus vinkua:
  - Kunnia puolueellemme!
  Veronica lähettää myös kuolemanlahjan paljain jaloin, ja HE-162 ammutaan alas. Ja soturi karjuu:
  - Kunnia on kunniaa korkeampi!
  . LUKU nro 6
  Victoria, ampuu vastustajia ja ampuu, virnistää:
  - Kommunismin tuleville avaruusalueille!
  Ja neljä kaunotar, melkein alasti ja paljain jaloin, nauraa.
  He ovat sellaisia korkeimman luokan kotkatyttöjä.
  Mirabela ja Anastasia taistelevat taivaalla. Ja he myös aivopestävät fasisteja.
  Mirabela twiittasi hymyillen:
  Kaikki tulee olemaan hyvin maailmassa,
  Rakasta kotimaatasi intohimoisesti!
  Ja taas, paljain varpaillaan, avoimen ikkunan läpi hän heitti sitruunan. Ja hän välittää fasisteista. Toinen törmätty auto kaatuu.
  Tämä on temppu - sinun täytyy lyödä sitä sillä tavalla.
  Anastasia sanoo nauraen:
  - Lenin olisi kehunut sinua!
  Mirabela ampui alas pari saksalaista autoa yhdellä räjähdyksellä ja huomautti:
  - Epäilemättä myös Stalin!
  Anastasia katkaisi kolme natsien lentokonetta ja vahvisti:
  - Ilman epäilyksiä!
  Tytöt ovat niin siistejä. Ja mikä tärkeintä, kaunis. Niissä on lämpö- ja samalla kylmälaskenta.
  Mirabela ampui alas toisen koneen, huomautti:
  - Kaikki maailmassamme on suhteellista...
  Anastasia naurahti ja mutisi vihaisesti:
  - Ilman turhaa filosofiaa!
  Ja hän myös avasi ikkunan ja heitti kranaatin paljaalla jalallaan. Tällä kertaa ME-262 räjähti.
  Mirabela nyökkäsi hyväksyvästi.
  - Teit hienosti!
  Anastasia hampaat paljastaen lisäsi:
  - Tein mitä tein!
  Ja molemmat soturit purskahtivat nauruun. Ja he vilkuttavat toisiaan.
  Kyllä, sankarillisuus on vaikuttavaa.
  Kesällä 1946 Volgan kaupungin puolesta puhkesi ankaria taisteluita. Kapteeni Alena Ogurtsovan johtama naisten ampujapataljoona otti puolustusasennon Volodarsky-kadun raunioissa. Raunioiden takana piiloutuivat tytöt konekivääreillä ja haulikoilla, kranaattinippuihin sidottuna.
  Alenalla itsellään on pilkkullinen tunika alaston vartalonsa päällä, lyhyet housut ja avojaloin. Kaunis ja kurvikas tyttö, jolla on vahvat lantiot, ohut vyötärö ja lyhyt bob-hiustenleikkaus. Kasvot ovat erittäin ilmeikkäät, maskuliininen leuka ja leveät siniset silmät. Ruskeat hiukset muuttuivat harmaiksi pölystä, korkea rintakehä, kova ilme. Kapteeni Alena on taistellut yli kaksi vuotta ja nuoruudestaan huolimatta hän on nähnyt paljon. Tytön jalat ovat naarmujen ja mustelmien peitossa. Tytön on helpompi liikkua paljain jaloin kuin karkeissa ja kömpelöissä saappaissa.
  Paljas pohja aistii pienimmänkin maaperän värähtelyn, varoittaa kaivoksen läheisyydestä, ja äiti-maa itse lisää kestävyyttä. Tytön jalat ovat toisaalta karheutuneet, eivätkä pelkää kuumaa metallia tai raunioiden teräviä rauniojälkiä, mutta toisaalta ne eivät ole menettäneet herkkyyttään ja joustavuuttaan, varoittaen liikkeen pauhinasta . tankit.
  Suloinen Alenka pitää käsissään kranaattia, johon on kiinnitetty räjähdyspaketti. Sinun on ryömittävä mahtavaan saksalaisen leijonan panssarivaunuun, joka ruiskuttaa katuja konekivääreillä.
  Maria ryömii hänen viereensä. Myös paljain jaloin, kuten kaikilla pataljoonan tytöillä, heillä oli saappaat jalassa, jäljitellen komentajaansa. Hänen pölyiset pohjansa teroittuvat, kun tyttö ryömii nelijalkain. Marian keltaiset hiukset ovat likaiset ja pitkät... Hieman kiharat. Tyttö itse on hoikka, hoikka ja lyhyt. Hänet voidaan jopa luulla tytöksi, jolla on kapeat hartiat ja näennäisen suuri pää.
  Mutta Maria on jo kokenut paljon. Hän onnistui vierailemaan fasistien vankeudessa, selviytymään julmasta kidutuksesta ja kaivoksista, joista hän onnistui pakenemaan jonkin käsittämättömän ihmeen kautta. Mutta katsomalla hänen lapsellisia, lempeitä kasvojaan, et koskaan voisi kertoa, että he lyövät häntä kantapäihin kumitikuilla ja johdattivat sähkövirtaa hänen kehonsa läpi.
  Maria ampuu... Kolmannen valtakunnan sotilas, tässä tapauksessa arabi, putoaa kuolleena potkien kuonollaan hiekkaa ja kivimurskaa.
  Alenka sujauttaa nipun kranaatteja roskakasan alle. Nyt yhdeksänkymmentätonninen "leijona" ryömii tänne ja räjäyttää sen. Tytön siniset silmät kimaltelevat kuin safiirit rusketuksen ja pölyn tummilla kasvoilla.
  Kokemus viittaa siihen, että hyvin suojattu säiliö vaihtaa nyt asentoa. "Lionissa" on 100 mm sivupanssari ja jopa kulmassa. Kolmekymmentäneljä ei voi läpäistä sitä, vain raskaalla Keveshillä on mahdollisuus. Mutta toukat ovat tavoite. Pääasia on viedä autolta liikkumattomuus...
  Anyuta ampuu konekivääristä... Tuntemattoman kansallisuuden sotilas kaatuu. Suurimman osan itäisestä pallonpuoliskosta valloittaneet saksalaiset vaalivat arjalaista verta ja heittävät taisteluun siirtomaajoukkoja: arabeja, afrikkalaisia, intialaisia, erilaisia aasialaisia ja eurooppalaisia. Myös puolalaisten määrä on lisääntynyt - joita on kehdosta lähtien opetettu vihaamaan bolshevistista Venäjää. Ukrainan nationalistit, Donin kasakat, tšetšeenit ja koko Kaukasian kaganaatti taistelevat täällä. Hitler nosti koko internationaalin.
  Vihollisia on monia...
  Anyuta väistää taitavasti konekivääritulen. Luoti melkein halkaisi tytön pyöreän kantapään, joka oli mustantunut pölystä. Kaunis kapteeni tunsi jopa kutituksen siitä, kuinka lähelle suurikaliiperinen lahja lensi. Tyttö ristisi itsensä ja kuiskasi:
  "Ei luotikaan voi pysäyttää meitä!"
  Maria ampuu takaisin... Toinen tyttö, Alla, on hyvin punatukkainen, keskimääräistä korkeampi ja lihaksikas vähäisistä annoksistaan huolimatta. Hän on myös erittäin kaunis tyttö, jolla on ylelliset lantiot, kireä vyötärö, epänaisellisen leveät olkapäät ja korkeat rinnat.
  Alla taistelee vain shortseissaan, hänen tunikansa repeytyi rikki ja mureni pölyksi, eikä uusia univormuja toimiteta Volgan yli. Suokoon Jumala, että siirrämme lisää ammuksia ja vähän ruokaa uupuneille Neuvostoliiton joukkoille.
  Joten Alla on melkein alasti, hänen jalkansa ovat naarmuuntuneet, varsinkin polvet. Sirpale osui oikean jalkani pohjaan, ja se sattuu ja on vaikea kävellä.
  Punatukkainen, pölyinen, melkein alasti Alla vääntelee kauniita, mutta samalla kovia kasvojaan. Tyttö ampuessaan sanoo:
  - Herra on meidän yläpuolellamme, Moskova ja Stalin!
  Ja hän katkaisee hyökkäävät natsit, tuskin ehtimättä perääntyä.
  Rauniot ja kapeat kadut vaikeuttavat uhkaavien saksalaisten tankkien kääntymistä ympäri. Lähes kahdensadan tonnin "Mauses" ei pääse kulkemaan ollenkaan...
  Kuten Anyuta odotti, "leijona" ajoi hieman ja törmäsi roskapinoon. Siellä tapahtui räjähdys. Toukka räjähti ja pari vaurioitunutta telaa lensi pois.
  Haavoittunut tankki pysähtyi ja sen piipusta lensi ammus...
  Se jyrisi jossain kaukaisuudessa ja katosi raunioiksi. Anyuta sihisi kuin käärme:
  - Tämä on minun laskelmani! Avasi tilin...
  Tyttökapteeni joutuu jälleen ryömimään pois. Saksalaiset ja heidän satelliitit eivät voi käyttää teknistä ylivoimaansa raunioissa. Itsepäinen Hitlerin ansiosta Kolmannen valtakunnan laumat juututuivat asemataisteluihin melko suuressa ja hyvin linnoitettussa kaupungissa.
  Maria heittää kranaatin. Lyömien saksalaisten tai arabien pakottaminen kuperkeihin, kääntyminen. Yksi Hitlerin taistelijan käsi revitään irti, ja siinä roikkuu englantilainen kello kompassilla.
  Maria sanoo hymyillen:
  - Se, mitä kompassi näyttää, on polku helvettiin!
  Ja kaunis tyttö pudistaa kiinni juuttunutta keramiikkaa pölyisestä kantapäästään.
  Alla pudistaa myös pölyä pois kiinteästä, täyteläisestä rinnastaan. Nännit ovat lähes mustia lialta ja kutisevat. Yritä pestä itsesi. Jälleen sinun täytyy haudata itsesi, kun saksalaiset konepistoolit ampuvat. Ja ryömi vatsallesi.
  Tyttöpataljoona säilyttää asemansa, vaikka pommituksia onkin. Ja raskaat kuoret räjähtävät, ja pommeja putoaa taivaalta... Mutta mikään ei riko neuvostoliittolaisten sankaritaren rohkeutta.
  Anyuta näkee Pantterin ryömivän ohitse. No, tämä tankki ei ole enää niin pelottava.
  Voit lyödä sen sivuun. Tyttö aivastasi ja sylki ulos pölyn, joka putosi hänen siroiseen suuhunsa. Hän otti käteensä kranaatin, jota painoi räjähdyspaketti. Sinun täytyy hiipiä ylös huomaamatta. Mutta ympärillä on niin paljon savua.
  Anyuta alkoi ryömiä ylös lepäillen viemäriin paljain varpaineen ja kyynärpäineen. Hän muistutti hiirtä vaanivaa kissaa. Tyttö muisti sodan 41 vuoden kauhealta kesältä, kun Wehrmacht hyökkäsi petollisesti Neuvostoliiton laajoille alueille. Pelkäsikö tyttö, melkein tyttö? Aluksi kyllä, mutta sitten siihen tottuu. Ja sinä näet jo jatkuvat kuorien räjähdykset tavallisena meluna.
  Ja nyt se räjähti hyvin läheltä. Tyttö löi vatsalleen. Ylhäältä sirpaleet lentävät ohi kuin villimehiläisparvi. Anyuta kuiskaa halkeilevin huulilla:
  - Oikeuden nimissä, Herra!
  Tyttö kiihdyttää ryömiään ja sitten juoksukäynnillä heittää kranaatin kiinnitetyllä räjähdepaketilla. Lahja lentää kaaressa. Räjähdys tapahtuu ja Pantherin ohuempi sivupanssari antaa periksi. Saksalainen panssarivaunu alkaa palaa ja taistelusarja räjähtää.
  Anyuta kuiskaa hymyillen:
  - Kiitos, oi Kaikkivaltias Jeesus! Luotan sinuun yksin! Rukoilen sinua yksin!
  Pantteri tuhoutuu. Revitty pitkä runko on haudattu raunioihin. Sivupanssarista erotettu etupanssari muistuttaa kauhaa.
  Anyuta, jonka silmät kiiltävät kuin ruiskukka hänen kasvoillaan ruskeiksi pölystä ja rusketuksesta, sanoo:
  - Mitä enemmän tammea vihollisella on, sitä vahvempi on puolustuksemme!
  Alla on erittäin seksikäs mustissa pikkuhousuissaan ja alastomassa, pölyisessä, vahvassa vartalossaan. Tyttö on erittäin fiksu. Hän osaa heittää lasinsirpaleita paljain varpaillaan.
  Nyt hän heitti terävän esineen siro jalkansa pölykerroksen peittämänä. Ja se puukotti suoraan fasistin kurkkuun. Kaunis Alla nyökkäsi:
  - Ja minä olen seksisymboli ja kuoleman symboli!
  Sitten tyttö ryömi uudelleen ja ampui. Anyuta ampui myös.
  Kaunis kapteeni, joka oli katkaissut fasistin, twiittasi:
  -Elämä on ketju, ja pienet asiat ovat lenkkejä...
  Maria ampui, leikkasi Fritzin pään auki ja lisäsi:
  - On mahdotonta olla pitämättä linkkiä tärkeänä!
  Anyuta, joka ampui jälleen tarkasti, nyökkäsi:
  - Mutta pienistä asioista ei voi jäädä...
  Maria lisäsi kuin ampuessaan:
  - Muuten ketju peittää sinut!
  Toinen tyttö, Matryona, myös erittäin kaunis, valmisteli yhdessä pioneeri Seryozhkan kanssa miinan langalle. He kaksi työnsivät sitä... Salakavala booger ryömi Tiger-2-toukkuun. Ja kuinka tämä pitkäpiippuinen saksalainen kone räjähtää.
  Vaalea poika Sergei huudahti:
  - Meidän Venäjämme, parasha sinulle!
  Ja hän tuskin ehti hypätä pois, välkyttäen mustia, kaatuneita korkokenkiään putoavalta katolta.
  Matryona silitti pojan kaulaa ja sanoi:
  - Olet erittäin älykäs!
  Pioneeri eteni rintamalle ja liittyi naisten pataljoonaan. Poika on jopa erittäin kekseliäs. Hän esimerkiksi teki lentokoneita ampuakseen alas fasistien hyökkäyslentokoneita. Kun Focke-Wulfit tai TA-152:t nousevat, kuuluu uskomattoman korvia puhkaiseva pauhu.
  Saksalaiset iskevät Wagnerin sinfonian säestyksellä. Niin majesteettinen melodia.
  Matryona sanoo ärsyyntyneenä:
  - He yrittävät edelleen pelotella meitä!
  Pioneeripoika lauloi patosisesti:
  - Venäläinen soturi ei pelkää kuolemaa,
  Kuolema tähtitaivaan alla ei vie meitä!
  Hän taistelee lujasti pyhän Venäjän puolesta,
  Latasin mahtavan konekiväärin!
  Matryona, pitkä, lihaksikas tyttö, jolla on leveät lantio ja hartiat, on tyypillinen talonpoikainen. Vaatteet repeytyivät rievuiksi taisteluissa, vahvat jalat olivat paljaat, hiukset oli punottu kahteen palmikkoon ja olivat erittäin pölyisiä.
  Seryozhka on vain yksitoistavuotias, laiha aliravitsemuksesta, naarmuuntunut ja likainen poika, jolla on vain shortsit. Pojan luonnostaan valkoiset hiukset ovat muuttuneet harmaiksi ja kylkiluut näkyvät ohuen, ruskettuneen ja likaisen ihon läpi. Jalkani olivat hirveän murtuneet ja peittyneet palovammoihin, mustelmiin ja rakkuloihin. Totta, kohtalo suojeli lasta vakavilta vammoilta.
  Häneen verrattuna Matryona näyttää isolta ja lihavalta, vaikka tyttö ei ole ollenkaan lihava, mutta luissaan on vahva, koulutettu liha. Lisäksi nälkä ei näyttänyt vaikuttavan hänen komeaan ja suureen vartaloonsa ollenkaan.
  Tyttö ampuu raskaasta panssarintorjuntakivääristä. Saksalaisiin ajoneuvoihin ei voi tunkeutua edestäpäin, mutta teloihin on mahdollisuus törmätä.
  Ja iso "Lev", joka oli saanut runkoon raskaan räjähteen, alkoi puhaltaa savua kuin raskas tupakoitsija.
  Serjozhka lauloi sarkastisesti:
  - Stinky Fritz, ajattelematta, sytytti tupakan sisäänkäynnillä! Hän joutui tietysti suuriin vaikeuksiin!
  Matryona vilkutti lihaksikkaita, ruskettuneita vasikoitaan, ja tanssi paljain, kauniin jaloin. Tyttö lauloi:
  - Venäläisten pyhien kasvot välkkyvät kuvakkeesta... Jumala varjelkoon sinua tappamasta ainakin tuhat krautia! Ja jos joku surina enemmän kuin fasistit, kukaan, usko minua, tuomitse sinua siitä!
  Sitten hän latasi panssarintorjuntakiväärin ja ampui uudelleen. Saksalainen kuljetuskone päästi jälleen savuvirran.
  Tyttöpataljoona aiheutti Krauteille merkittäviä vahinkoja. Mutta hän itse kärsi tappioita. Yksi tyttö repeytyi kahtia, ja hänen kasvonsa muuttuivat niin kalpeaksi pölystä huolimatta.
  Suurin osa Stalingradista on jo vallannut natsit, mutta se, mikä kaupungista on jäljellä, ei halua antaa periksi ja antautua.
  Anyuta yrittää sillä välin murtautua Tiikerin läpi. Voimakkaaseen saksalaiseen autoon törmäsi kranaatti kylkeen, mutta se ei antanut periksi. Kääntyy ympäri ampuakseen tykin. Tytön on haudattava itsensä maahan ja raunioihin, jotta räjähdysaalto ei murskaa vapautettua lahjaa.
  Anyuta kuiskaa hiljaa:
  - Äiti, isä, olen pahoillani!
  Maria heitti kranaatin Tigeriin, joka räjähti sen otsaan. Tyttö sihisi:
  - Siitä, että valo on opetus talvella keväällä... Toistan poikkeuksetta, että Hitler on ruttopaskiainen!
  Alla, murtautuessaan fasistien tavoitteen ja ruiskuttamalla heille tulipursketta, mutisi:
  - Arkussa näin Fuhrerin nyt! Ja hän potkaisi kurjaa miestä suoraan silmiin!
  Punatukkainen tyttö itse asiassa heitti kranaatin tankkiin paljain sormin. Se osui piippuun... Seurasi räjähdys ja Tigerin piippu vääntyi.
  Pelkuri saksalainen otti sen ja perääntyi.
  Anyuta huusi sieraimiinsa:
  - Meidän ei anna periksi sinun!
  Maria katkaisi Hitlerin palkatun luodilla ja lauloi:
  - Mutta konna ei vitsaile! Kädet, jalat, hän vääntelee venäläisiä köysiä! Se upottaa hampaansa aivan sydämeen... Se juo isänmaan kuoppaan!
  Anyuta naurahti ja haukkui:
  - Fuhrer huutaa villisti, rasittaa itseään!
  Maria ampui ja lisäsi:
  - No, kuolema puhaltaa ja virnistää!
  Nyt on ilmestynyt vielä vaarallisempi "Shtumrtiger". Se tuhoaa kokonaisia rakennuksia ja bunkkereita. Lisäksi se ei lähesty Neuvostoliiton joukkojen asentoja. Auto on saksalaisten konekiväärien suojassa.
  Anyuta näkee, että Kraut-asemien lähelle on mahdotonta päästä. Mutta taivaalla on Focke-Wulfit. Yksi näistä ajoneuvoista lentää lähemmäs Neuvostoliiton asemia. Tytöt avaavat tulen häntä kohti.
  Alla heittää kranaatin ja sanoo raivoissaan:
  - Syvässä kuolemassa ei ole anteeksiantoa!
  Tämän jälkeen tyttö ampuu räjähdyksen konekivääristä. Rullaa takaisin nopeasti. Suhteellisen uusi saksalainen tankki "Panther"-2 pienellä tornilla ja matalammalla siluetilla lähestyy nopeasti.
  Useat tytöt heittävät kranaatteja saksalaiseen autoon. Hän, saatuaan lahjat, jäätyy eikä pysty kääntymään ympäri.
  Alla vihelsi ja sihisi:
  - Tämä on uusi hyökkäys! Revimme hänen leuansa irti!
  Panther 2 murisi ja ampui tehokkaamman aseensa.
  Tulipatsas jakoi ilman ja lämmitti ja sähköistti ilmakehän välittömästi.
  Alla kikatti, kuoret lensivät puolialastoman tytön ohi. Häpeämätön punapää pudisti lantiotaan ja kirjoitti:
  - Ja Newton voitti vihollisensa, heitti ikeen valtaistuimelta! Hän määräsi Newtonin lakinsa Fritzille!
  Stalingrad oli täysin tulipalojen valtaama, kun tulikielet näyttivät nuolevan taivasta ja purppuraisia, oransseja ja helakanpunaisia kipinöitä rätisivät! Ja jokainen kipinä on kuin aave, joka pakenee helvetin linnasta.
  Anyuta, pudotettuaan saksalaisen hävittäjän, välähti sinisiä silmiään ja lauloi:
  - Miksi huudat, tyhmä vanha rouva? Usko minua, se on vain hullu ihminen, joka itkee puolestasi!
  Maria huusi ampuessaan natseja:
  - Kuinka mukavaa on makaamaan nurmikolla ja lyödä Krautteja päähän! Anna Fuhrerille haude ja ammu luoteja konekivääristä!
  Tyttö kikatti villisti ja kiertyi vatsaltaan selälleen. Tein polkupyörän jaloilla. Kranaatti lensi ylös. Lentävä Focke-Wulf sai sirpaleita vatsansa alle ja nousi nopeasti korkeammalle. Ilmeisesti terävät sirpaleet loukkasivat häntä. Fasistinen olento syttyi tuleen ja alkoi menettää palasia katkenneista siivistään.
  Anyuta, nähdessään kuinka Focke menetti korkeutta, karjui:
  - Tämä on semafori! Kyydissä roikkuu kirves!
  Saksalainen lentokone räjähti ja levitti roskia kaikkiin taivaan kulmiin. Ja minne fasistinen ässä katosi? Tein viimeisen kierrokseni. Teloittaja meni tuhoon, ei lentäjä!
  Maria aivastai, levitti pölyä ja sanoi:
  - Ollakko vai eikö olla? Se ei ole kysymys!
  Alla heitti taas lasinpalan jalallaan, niin että se osui Fritziin silmään ja tuli ulos takaraivosta:
  - Olen tankkiarmada! Ja tarvitset hoitoa!
  Saksalaiset ja heidän satelliittinsa yrittivät edetä heittäen kranaatteja eteensä. Tällainen taktiikka ei toiminut tyttöjä vastaan. Joten Seryozhka käytti katapultin ja kuinka se osui viholliseen vastauksena.
  Pioneeripoika karjui:
  - Joulupukki repii Hitlerin leukoja!
  Katapulttipanos, joka lävisti fasistijoukon, sai heidät lentämään erilleen ja samalla kääntymään ilmassa. Fritzet putosivat ja törmäsivät seinien raunioihin.
  Tasapainonsa menettänyt Tiger-2-tankki törmäsi Leijonaan. Eh, Leva, missä on mahtava nimesi?
  Anyuta hymyili ja vastasi:
  - No, Seryozhka on hieno!
  Poika haukkui aggressiivisesti:
  - Pioneeri on aina valmis!
  Tyttökapteeni alkoi naulata uudelleen. Ja Matryona kutitti Serjožkan kapeaa jalkaa, kuinka vaikeaa se on! Ei ihme, että poika ei pelkää juosta tulipalojen läpi.
  Maria huusi ja sanoi:
  - Nuoruus on hyvää - vanhuus on pahaa!
  Alla, tämä iloinen punapää, suostui:
  - Mikään ei ole pahempaa kuin vanhuus! Tämä on todella inhottavin tila kaikista!
  Ja tyttö teki flip-hypyn. Hän kuvitteli hetken inhottavia isoäitejä. Ei, et voi verrata vanhaa naista tyttöön. Ja mitä kauneutta siroissa vartaloissa onkaan.
  Alla otti sen ja lauloi:
  - Vuosi toisensa jälkeen virtaa kuin karavaani,
  Vanha nainen jauhaa hennaa huhmareessa...
  Entä minun hoikka vartaloni?
  En ymmärrä kuinka nuoruuteni katosi!
  Anyuta välähti silmiään, kaatoi saksalaisen lyömällä nivusiin ja huomautti:
  - Ei! Silti sodassa on viehätysvoima - pysyä ikuisesti nuorena! Aina humalassa!
  Matryona laittoi uuden panoksen katapulttiin. Tämä on jotain hyvää laastia. Tyttö sihisi:
  - Älä ohita, vaan ohita!
  Serjozhka sekoittui ohuella, mutta ketterällä jalallaan ja haukkui:
  - Fritsam kasvot!
  Ja kranaatti yhdessä räjähdyspaketin kanssa lensi täydellä nopeudella natsiasemiin.
  Kyllä, Stalingradia ei annettu heille. Hyökkäys on jatkunut kolme kuukautta kesäkuun lopusta lähtien, mutta kaupunkia ei ole saatu kiinni. Natsit saavuttivat menestystä muilla rintaman sektoreilla, mutta eivät tällä.
  Anyuta ampui pistoolilla ja murisi:
  - Kaikki on mahdotonta, se tapahtuu mahdollista... Maailmankaikkeutta ei tarvitse tehdä kovin monimutkaiseksi!
  Ja se osui moottoripyörän bensatankkiin. Auto räjähti, ja tuliset pyörteet valaistivat savuisen maiseman. Ja tulinen tassu repäisi saksalaisen.
  Tyttökapteeni huusi:
  - Rakastan pahan tappamista! Ja tämä on korkein hyvä!
  Maria löi saksalaisia tulipalolla ja sihisi:
  - Leikitään piikkisikaa!
  Alla avasi tulen, tarkemmin. Useita mustia jäi makaamaan keihään peittämille raunioille:
  - Tapa vihollinen! - Tyttö kuiskasi.
  Maria lauloi leikkisästi:
  - Maalattuani Hitlerin huulipunalla, Mainsteinin hiuslakalla, raahaan sinut prinsessan vankeuteen, uskollinen koirasi puree sinut!
  Anyuta, ampui, sihisi:
  - Routetaan itsemme tänä iltana, Adolf... Lopeta pelleily! Tule illalla lentää kuin haukka - jotta voit voittaa natsit lujasti!
  Maria sanoi raivoissaan pudotessaan kypärän iskusotilalta:
  - Me voimme! Ja me teemme!
  Lenin-pataljoonan tytöt pysäyttivät vieraan armeijan etenemisen. Fritz siirtyi eteenpäin, kirjaimellisesti täynnä ruumiita. Lion-tankki, johon toivottiin, ei myöskään auttanut. Tässä on ajoneuvon modifikaatio 150 mm:n tykillä.
  Alla kaataa paljaaseen nänttiinsä tarttuneen kiven. Tytöllä on niin kauniit ja täyteläiset rinnat. Tyttö heittää kranaattia jalallaan. Jalka on vahvempi kuin käsi, ja heitto kulkee pidemmälle.
  "Lion" sai aukon radassa ja pysähtyi. Laukaus hänen voimakkaasta suustaan. Kolari ja romahdus.
  Alla sylkee, sanoo:
  - Venäläinen soturi ei huoka kivusta!
  Ja taas tyttö ampuu. Ja hän tekee sen erittäin tarkasti. Tornista ulos kumartunut fasisti putoaa takaisin.
  Punatukkainen, melkein alaston tyttö sanoo:
  - On turhaa, että vihollinen uskoo onnistuneensa murtamaan venäläiset! Hän, joka on rohkea, hyökkää taistelussa, me lyömme vihollisemme kiivaasti!
  Ja Alla pyörittää vatsalihaksiaan, jotka hän on hyvin määritellyt.
  Voi kuinka kauniita tytöt ovat! En todellakaan halua kenenkään heistä kuolevan.
  Ekaterina juoksi ohi... Erittäin kaunis tyttö, jolla on pörröiset, valkoiset hiukset. Hän onnistuu jotenkin voitelemaan ne jollain juomalla, jotta ne eivät likaannu.
  Tyttö on erittäin kaunis, Venuksen hahmolla, vain sävyisempi ja veistoksellinen. Hänellä on yllään vain rintaliivit ja pikkuhousut. Kaikki muu on jo purettu. Mutta kuinka suloiset jalat ovatkaan! Tämä ei ole tyttö, vaan täydellisyyden sinetti, kauneuden kruunu.
  Hän liikkuu erityisellä tavalla, kuten orava. Ja paljaat jalat vain välkkyy, ja kantapäät pysyvät yllättävän puhtaina. Catherine ampuu, ja fasisti saa haavan rintaansa.
  Tyttö sanoo:
  - Uskollisuus isänmaalle on korkein sana!
  Alla huomautti nauraen:
  - Ota rintaliivit pois ja pysy housuissasi kuten minä!
  Catherine pudisti päätään negatiivisesti:
  - Tämä ei ole sopivaa!
  Alla pudisti lantiotaan, ampui tarkasti ja lauloi:
  - Jotenkin komsomolilaisista on tullut epätavallisia! Sellainen paljasrinnoin käveleminen on erittäin säädytöntä!
  Catherine naurahti ja huomautti:
  - Miksi tuoda iloa Krauteille katsomalla kauneuttamme!
  Alla vastasi päättäväisesti:
  - Kauneutemme on tappava!
  Katya kikatti ja ampui TA-200:aan. Natsien auto syttyi tuleen. Ja kaunis blondi huudahti:
  - Kuolema pahalle!
  Alla naurahti:
  - Ja elämä on hyvää!
  Catherine, nähdessään saksalaisen putoavan, murisi:
  - Tämä on korkein arvo! Älkää luulko, fasistit, että olette voittaneet!
  Kuinka Allah laulaa:
  - Voitto odottaa! Voitto odottaa... Ne, jotka haluavat murtaa kahleet! Voitto odottaa! Voitto odottaa! Pystymme voittamaan natsit!
  Kaunis tyttö, jonka alasti rinnat tärisevät. On hyvä alaston vartalo helteessä, jota tuli voimistaa.
  Anyuta näytti nyt paljon päättäväisemmältä. Hän ampui Krautteja konepistoolilla ja haukkui:
  - Kastroin sinut!
  Ja todellakin natsit saivat tappavia lahjoja ja arkkuja! Ja tyttö näytti heille idean rakentaa paljaat varpaat. Ja hän vihelsi kuin rosvo satakieli. Ja alaraajojen sormien kautta.
  Tyttökapteeni on erittäin älykäs. Ja kimaltelevaa. Eikä ollenkaan julmaa. Hän myös säälii toisinaan vihollissotilaita, joilla saattaa olla lapsia, jotka itkevät murhattujen isiensä puolesta.
  Anyuta kuitenkin ajaa sellaiset ajatukset pois itsestään, ne saavat hänet itkemään. Mutta venäläiset eivät tulleet saksalaisten luo ryöstämään ja tappamaan. Ei, nämä ovat saksalaisia ja koko aggressiivinen ulkomaalaisten lauma kaikkialta maailmasta tunkeutui Venäjän tiloihin.
  Anyuta ristisi itsensä ja ampui Fritziin, joka yritti hiljaa päästä lähelle venäläisiä asentoja... Hänen silmänsä ja aivonsa vuotivat luodista irti.
  Tyttökapteeni hymyili ja sanoi nokkelasti:
  - Suoraan silmästä silmään, päästä päähän!
  Anyuta ampui tarkasti ja osui moottoripyörään sivuvaunulla. Auto alkoi repeytyä, ja konekivääri lensi pois ja kääntyi useita kertoja. Sitten hänen kuononsa lävisti raunion.
  Tyttö hieroi paljas, pölyinen pohjansa raunioihin. Ja hän tavoitti jälleen. Hänen iloiset, nuoret kasvonsa virnistivät tyytyväisenä. Tyttö lauloi:
  "Ei", sanoimme fasisteille, kansamme ei suvaitse venäläisen tuoksuvan leivän kutsumista "brodiksi!"
  Maria ampui erittäin tarkan laukauksen, joka sytytti Focke-Wulfin tuleen ja siristi:
  Huijarille valinta on tietysti selvä,
  Hän on valmis pettämään Rusin dollareista...
  Mutta venäläinen mies on niin ihana -
  Olen valmis antamaan henkeni isänmaani puolesta!
  Tyttö teki kuperkeikkauksen ja näytti natseille keksin ja pyörähti ympäriinsä, eivätkä luodit osuneet kaunokaiseen.
  Alla ilmestyi, tämä kaunotar, melkein alasti ja likainen kuin paholainen, heitti kranaatin molemmilla jaloilla kerralla. Ja hän tarkisti:
  - Minulla on... Fritzille terävällä puolella!
  Matryona korjasi Alla:
  - Terävä, sivulle, ei terävälle puolelle!
  Tyttö kikatti ja ravisti vesimelonirintaansa ja laukaisi kranaatin kranaatilla, jossa oli räjähdyspaketti. "Tiger" osui piippuun, ja tämä vino taideteos vältteli.
  Sen jälkeen Hitlerin olento vetäytyi. Hän alkoi ryömiä kuin tuleen syttynyt kilpikonna.
  Anyuta lauloi iloisesti silmää silmää:
  - Ja Tiikeri perääntyy ja saksalaiset piiloutuvat!
  Tyttöpataljoona ohjasi ilma- ja raskaiden aseiden hyökkäyksiä. Sitten raketinheittimet osuivat, rikkoutuneita, kuumia kallioita nousi taivaalle. Ja kivet syttyivät tuleen. Onneksi kukaan tytöistä ei kuollut, mutta miehet menivät toiseen maailmaan - jotka eivät ole niin pahoillani! Ja sielut lentävät - toiset taivaaseen ja toiset helvettiin! Missä paholaiset haarukoineen odottavat jo niitä, jotka eivät uskoneet Jeesukseen.
  Alla, seksikkäin sotureista, on raivoissaan: voivatko natsit Sturmtigerillään ampua Neuvostoliiton joukkojen paikkoja ja tappaa punaiset soturit?
  . LUKU nro 7
  Ja tyttö tarttui kranaattiin paljain jaloin ja kehräsi kuperkeikkareissuissa. Ja se pyöri yhä nopeammin. Ja sitten hän kaikella voimallaan heitti kuoleman lahjan Sturmtigerin leveään piippuun. Kauneuden paljaat, ruskettuneet jalat välähtivät ja kranaatti lensi leveään piippuun. Ja voimakas auto ensin tukehtui ja sitten räjähti. "Sturmtigerin" sivuilla seisoneet kaksi "kuninkaallista tiikeria" heitettiin ylös ja hajaantuivat eri suuntiin. Rullat repeytyivät niistä irti, ja ne putosivat lentäen kuin kuningattaren katkennut kaulakoru.
  Räjähdysaalto heitti Allan ylös, ja tyttö lensi ylösalaisin. Ja häntä käännettiin, keinutettiin ja heitettiin. Mutta kaunotar kuitenkin laskeutui, terävät rauniot ja murskatut kivet kaivettiin hänen paljaisiin pohjiinsa. Tytöllä oli kipuja, ja jopa hänen kovettunut jalkansa läpi puhkaisi terävä kärki.
  Mutta Alla löysi voiman nousta ylös ja huutaa:
  - Te fasistit olette tuhkassa!
  Anyuta ja muut tytöt oksennettiin räjähdysaallon vaikutuksesta ja jopa hieman musertuivat. Mutta yksikään kauniista sotureista ei kuollut. Tytöt kohtasivat hurrikaanin ja hyvin kohdistetun tulen. Neuvostoliittoa piirittävien natsien ja muiden aggressiivisten hyönteisten tukahduttaminen.
  Maria lauloi suurella innolla:
  - Ja kun Herran trumpetti puhaltaa meidät taisteluun, olemme ystäviä yhdessä komsomolin kanssa! Ja Jehovan tahdosta olen taivaallisessa nimenhuutokutsussa!
  Alla, pudistaen pölyä verisiltä, rikkinäisiltä pohjaltaan, lauloi:
  - Lenin, puolue, komsomol! Lähetämme Fuhrerin hullujen taloon!
  Tytöt alkoivat nauraa korviaan, ja Serjozhka sanoi huolestuneena ja ärsyyntyneenä:
  - Ja katapulttini ei ole niin tarkka - kuin nämä Allan paljaat ja vahvat jalat!
  Matryona koukistaen kätensä lihaksia sanoi:
  - Se on hyvä! Keksit jotain muuta. Jotain siistimpää!
  Witchakova palasi etulinjasta ja sai kiireellisen kutsun Vladivostokiin. Kärsittyään valtavia tappioita ja melkein piiritettyään Habarovskin (viestintä tämän kaupungin kanssa ylläpidettiin Amurin kautta), japanilaiset pysäyttivät joukkonsa ryhmitelläkseen uudelleen ja täydentääkseen. Ainakin sata miljoonaa Japania sekä 70 miljoonaa Manchuriaa ja Thaimaa voisi siirtää jalkaväkeä runsaasti. Tietyssä mielessä on helpompi taistella Neuvostoliiton kuin USA:n kanssa, koska taistelu viimeksi mainitun kanssa vaatii paljon kalliita laivoja eikä suinkaan halpoja lentokoneita. Mutta jalkaväkeä kevyillä ja halvoilla kivääreillä ja Schmeistereiltä kopioituilla konekivääreillä voidaan toimittaa suuria määriä! Jokainen seitsenvuotiaasta lähtien japanilainen poika osaa koota ja purkaa konekiväärin! Mutta tietysti joukkojen siirtäminen saarelta mantereelle vie aikaa. Ja saatuaan vahvistuksia, siirry taas syvälle Neuvostoliiton alueelle!
  Saatuaan puhelun Witcherova toivoi saavansa vihdoin uuden taistelijan ja taistelevansa taivaalla. Tyttö tuotiin Vladivostokiin Emkassa. Lentäjä tunsi itsensä terminaattorilta. Matkatoveri osoittautui korkeasta iästään huolimatta harmaahiuksiseksi vanhaksi mieheksi, joka käytti vain kersantin raitoja.
  Hän totesi ylpeänä:
  - Voi te nuoret! Tiedätkö, että taistelin japanilaisten kanssa tsaariaikana!
  Witcher kysyi epäilevästi:
  - Todella? Tai ehkä sait myös ristin?
  Isoisä, pudistaen harmaata partaaan, vannoi:
  - Ei ole ristiä, ei mitaleja! Joten hän taisteli yksityisenä vuoden ja kolme kuukautta! Mitä luulet, jokainen voi saada titteleitä ja mitaleja? Varsinkin tsaarin aikana, kun yksityisiä ei kovin suositeltu!
  Witcher suostui:
  - Kyllä, tsaarin aikana oli luokkaeroa! Mutta nämä ovat eri aikoja. Muuten, mitä pidät japaneista! Tarkoitan, oliko vihollinen vahva?
  Vanhus vastasi rautahampaitaan välkkyen:
  - Ei heikko, vaikka jos komentomme olisi viisaampi, he eivät olisi luopuneet Port Arthurista ja Manchuriasta! He eivät ole niin vahva vihollinen.
  Emka ajoi hitaasti, tietä vaurioittivat pommit ja tykistö. Voisimme puhua.
  Witcher kysyi hieman hiljaisemmin:
  - Olivatko omamme vahvempia?
  Vanhus nyökkäsi reippaasti, ikään kuin hän olisi kelattava lelu, pari kertaa:
  - Tietyllä tavalla kyllä! Esimerkiksi japanilaisilla on kaksikymmentä kertaa enemmän ampumaratoja kuin meillä. Ennen kuin minut lähetettiin rintamaan, osallistuin vain kolmelle ampumaradalle. Ja sitten viisi laukausta kutakin. Tulitaistelussa emme kuitenkaan voi sanoa, että olisimme huonompia kuin japanilaiset. Ja tämä huolimatta siitä, että he olivat khaki-univormuissa ja me valkoisissa päällystakkeissa. Luonnollisesti sen jälkeen, kun saimme sotilaallista kokemusta. Japanilaisilla on paljon vähemmän kykyjä sotilasasioissa kuin meillä, huolimatta heidän pitemmästä koulutuksestaan. Mutta heidän kiväärinsä osuivat paljon tarkemmin kuin Mostina-seuramme.
  Vedmakova suostui varauksetta:
  - Toki! Olet siinä oikeassa! Japanilaiset, kuten saksalaiset, kiinnittävät liikaa huomiota poraharjoitteluun.
  Vanhus pudisti päätään:
  - Päinvastoin! Paljon vähemmän kuin mitä meillä on tsaarin armeijassa! No, jos jo ennen ensimmäistä maailmansotaa alettiin kouluttaa sotilaita paremmin ja ainakin univormut vaihdettiin, niin... Ei armeija, vaan täydellinen marssipeli!
  Witcherova huomautti, ei ilman ilkeyttä:
  - Ennen sotaa kiinnitimme myös paljon huomiota paraateissa marssimiseen! Ilmeisesti älykäs oppii toisten virheistä, tyhmä oppii omistaan, joka ei opi ollenkaan, kuka?
  Isoisä huomautti:
  - Koulutus on kannattavaa bisnestä! Mutta tarvikkeiden kanssa meillä oli yleensä täydellinen tukos. Ei aseita, ei patruunoita! Heillä oli usein nälkä, sotilaat olivat sairaita - ei ollut lääkettä! Enemmän ihmisiä kuoli lavantautiin ja muihin kauhistuksiin kuin japanilaisiin luodeihin. Se oli niin paha sota. Kuropatkin on idiootti! Ei sivuliikkeitä, ei naamiointia, hän heitti ihmisiä suoraan haudoihin konekiväärien alle. Meitä käytettiin tykinruokana. Kaikki päättyi erittäin huonosti, tappioon. Kuten he sanovat, tuskin raahasin jalkojani. Totta, voin olla ylpeä siitä, että pakenin vankeudesta! Kuten myös haavat!
  Tyttö kysyi uteliaana:
  - Ja japanilaisista itsestään on tullut parempia tai huonompia! Hänen taistelukykynsä suhteen.
  Vanhus sytytti ensin rullatun savukkeen ja vasta sitten vastasi:
  - Tätä on vaikea arvioida objektiivisesti. Armeijat ovat vaihtuneet, tankkeja, lentokoneita ja konepistooleja on ilmestynyt. Edistymisen kannalta alukset eivät ole muuttuneet niin paljon, eivätkä myöskään aseet. Mutta komennon tyhmyys pysyi samana, joten sotke hyökkäys Vladivostokiin!
  Witcher välähti vihreitä silmiään:
  - Tälle ei ole mitään syytä!
  Vanha mies suostui:
  - Eikä voi olla! Loppujen lopuksi he tiesivät, että vihollinen valmisteli likaista temppua, eikä siihen ollut mitään keinoa reagoida! Ihan kuin he olisivat asettaneet minut. Mutta aselepo Pindojen kanssa on selvä merkki siitä, että voimakas isku on tulossa.
  Witcher naurahti:
  - Pindoksen kanssa?
  Isoisä vahvisti:
  - Kyllä, niin he kutsuvat nyt Amerikkaa ja Britanniaa! Nimi tulee sanasta "varastaa", eli varastaa. Ja nämä ovat loismaita, varkaita maita, jotka imevät typerimpien ja heikompien verta!
  Lentäjä nyökkäsi punaista päätään:
  - Tässä olen samaa mieltä!
  Vanha mies vaati:
  - Hyväksykää, että komentomme on idiootteja ja jopa pettureita! Näin laitamme laivastomme, pahempaa kuin Pindot!
  Witcher vastusti:
  "Ehkä he eivät uskoneet japanilaisten iskevän niin nopeasti." Yleensä Kaukoitä oli lepopaikka, ja pelkurit ja laiskot asettuivat tänne. Loppujen lopuksi armeijassa ei tarvitse tehdä kovaa työtä kuin työläisen tai yhteisviljelijän takana, vaan saat hyvät annokset ja palkan. Toisaalta et vaaranna henkeäsi palvellessasi Kaukoidässä. Kyllä, laiskojen ja pelkurien paratiisi.
  Vanha mies vastusti:
  "Sotilaat ja upseerit eivät taistele niin pahasti." Tässä on Habarovsk, he eivät ole vieläkään antaneet periksi.
  Witcher suostui:
  - Venäläinen soturi, erityinen soturi! Mutta kuten Brusilov sanoi: sotilaamme ovat erinomaisia, upseerimme ovat hyviä, kenraalisi ovat keskinkertaisia ja tsaari on täysin huono!
  Isoisä murahti tyytymättömästi:
  - Jos komentajamme ei olisi Kuropatkin, vaan Brusilov: voittaisimme! Valitettavasti se kirjoitettiin päälle! On sanottava, että tsaarin aikana venäläiset kenraalit pienenivät: Suvorovin alaisuudessa oli kokonainen galaksi erinomaisia komentajia! Stalin on kuitenkin georgialainen, ja kuten sanotaan, georgialaisia...
  Isoisä keskeytti Witcherin:
  - Ole varovainen tällaisten lausuntojen kanssa! Joten pääset erikoisosastolle! Minulle Stalin ei kuitenkaan ole suinkaan nero! Ja esimerkiksi helmikuun ohitettu linjaleima vahvistaa tämän! Muuten, kuulin, että 1. toukokuuta Neuvostoliiton ilmapuolustus Moskovassa osoittautui avuttomaksi ja useita tuhansia Neuvostoliiton kansalaisia kuoli!
  Vanha mies huomautti:
  - Kiitos USA:lle ja Britannialle! He antoivat Wehrmachtille uusia koneita! Lisäksi kuulin, että siellä oli joukkosabotaasia, jonka vuoksi jakit hajosivat ilmaan! Lisäksi se on upouusi Yaks!
  Witcher nyökkäsi päätään:
  - Kuulin siitä! Todella häpeällistä! Mutta toivon, että syylliset rangaistaan ja ongelma korjataan!
  Isoisä nyökkäsi ja sanoi sitten yhtäkkiä:
  - Suurin ongelma on meidän päässämme! Eräänlainen neuvostomentaliteetti! Yritys muuttaa henkilöstä hampaat, tavalliseksi orjaksi!
  Witcher ei kiistänyt. Hän vaikeni ja tuijotti tyhjänä ulos ikkunasta. Nyt Neuvostoliiton tappion uhka on tullut paljon konkreettisemmaksi. Kävi ilmi, että edes Moskova ei ole suojattu ilmahyökkäykseltä. Sillä ei ainakaan ole tarpeeksi suojaa kestämään massiivisen ilmahyökkäyksen!
  No, sota on siirtymässä hieman eri vaiheeseen... Totta, Stalingradin taisteluissa saksalaiset olivat myös ilmavallassa, mutta se ei tuonut toivottua voittoa! Krautsilla oli kuitenkin etu, joka ei ollut niin ylivoimainen! Loppujen lopuksi uusia Neuvostoliiton lentokoneita saapui säännöllisesti rintamalle! Mutta on sanottava, että lentäjien taistelukoulutuksen taso oli erittäin alhainen. Useimmilla aloittelijoilla lentoaika oli enintään 8 tuntia. Tämä on iso miinus, varsinkin kun saksalaisilla on yleensä jopa 250 tuntia! Stalingradin jälkeen saksalaiset kuitenkin pienensivät ohjelman 150:een, mutta nyt polttoaineen toimittaminen on helpottunut huomattavasti. Suuren määrän uusia lentokoneita ilmaantuu kuitenkin myös Krauteille.
  Muuten kerrottiin, että useita Yhdysvaltain kansalaisia pidätettiin alas pudonneiden pommittajien lentäjien joukossa. Jälkimmäinen ei tullut ollenkaan yllätyksenä! Luftwaffella ei ole tarpeeksi lentäjiä uusiin pommikoneisiin, joten he löysivät vapaaehtoisia!
  Ihmettelen kuinka Neuvostoliiton komento vastaa tähän? Loppujen lopuksi Berliiniin ei ole mitään päästä? Pitkän kantaman strategisia pommikoneita ei kehitetty Neuvostoliitossa P-8:aa lukuun ottamatta. Viimeinen vuonna 1936 valmistettu, hieman yli 400 kilometriä tunnissa oleva lentokone on selvästi vanhentunut. Lisäksi se liikkuu Berliiniin hyökkääessään ilman ilmasaattoa, ja saksalaiset voivat siepata sen koneillaan. Onhan heillä jo erittäin hyvät tutkat, jotka tallentavat lentävän massan liikkeen kohti Berliiniä. Kyllä, ja kestää aikaa tuottaa tarpeeksi näitä koneita hyökätäkseen Saksaa vastaan. Saksalaiset eivät ole heikko kansa ja rakastavat tekniikkaa! He itse ovat luultavasti kurinalaisin ja organisoitunein kansakunta Euroopassa tai jopa maailmassa! On erittäin vaikeaa voittaa yksin, ja myös heikon Japanin kanssa toisella rintamalla.
  Parasta, mitä tässä tilanteessa voidaan tehdä, on yrittää ajaa kiila liittoutuneiden ja Saksan väliin. Mutta miten tämä tehdään? Beria oli jo käskenyt häntä tekemään jotain vastaavaa amerikkalaisista saadulla hävittäjällä. Se olisi voinut olla hyvä provokaatio, mutta Annalla ei ollut aikaa.
  Näyttää siltä, että hän ei ole syyllinen - entä jos se ei ole kohtalo, mutta epämiellyttävä jälkimaku kalvaa häntä silti. Ikään kuin jos hän olisi saapunut päivää aikaisemmin, kaikki olisi ollut toisin!
  Se ei kuitenkaan ole mahdotonta! Mutta hän saapui heti saatuaan tilauksia Berialta!
  Yleensä Lavrenty Palych on provokaatioiden mestari. Japani hyökkäsi Perun satamaan, ei ilman hänen osallistumistaan!
  Tosiasia on, että ikään kuin sattumalta Nousevan auringon maan tiedustelupalvelu sai haltuunsa asiakirjoja Yhdysvaltojen suunnitelmista käynnistää sarja ehkäiseviä iskuja käyttämällä lentotukialuksia, mukaan lukien Perun satamassa sijaitsevat lentotukialukset!
  Lisäksi amerikkalaiset ovat hölmöjä: he provosoivat Japanin sotaan, yhdessä Britannian kanssa, joka määräsi öljyn ja muiden raaka-aineiden toimitussaarron, mutta he itse eivät olleet valmiita sotaan!
  Itse asiassa Yhdysvalloilla vuonna 1941 ei ollut riittävästi joukkoja, varsinkaan panssarivaunuissa, sotaan Japania vastaan. Vuonna 1940 heillä oli vain 400 tankkia, ja tiedot vuodesta 1941 ovat salaisia, mutta on epätodennäköistä, että niitä oli silloinkin yli tuhat! Joten Amerikka hyppäsi sotaan täysin valmistautumattomana! No, Japani ei myöskään ole kovin aseistettu. Jos siinä oli noin kaksi ja puoli tuhatta tankkia ja kevyitä, niin esimerkiksi pitkän matkan ilmailua ei ollut ollenkaan!
  Joten Rising Sunin maan urhoolliset lentäjät eivät pommittaneet Yhdysvaltoja! Mutta he vain menivät sekaisin! Ja nyt he ovat päättäneet kostaa Neuvostoliitolle, luottaen ensisijaisesti jalkaväkiinsä ja haaveilevat tsaari Nikolai II:n aikojen menestyksen toistamisesta!
  Witcher kyllästyi ja alkoi laulaa:
  Kuinka vaikeaa elämä onkaan, Herra, valitettavasti
  Sinä itse puet orjantappurakruunun!
  Ei, älä räjäytä päätäni
  Uusi päivä lupaa meille ongelmia!
  
  Unet hajallaan heti pölyksi,
  Julma mato puree intohimosta!
  Ja tuskaa ja surua silmissäsi,
  Mitä hillitä, kenelläkään ei ole valtaa!
  
  Mutta mitä, Jumala, voitko sinä
  Koska hän itse nousi Golgatan ristille!
  Unelmat onnellisuudesta ovat harhaanjohtavia,
  Lesket karjuu ja huokaa!
  
  Ei ole maailmaa kauheampaa maapalloa,
  Luonnos sodasta, sivellin on veren peitossa!
  Eetterin hysteerinen vaahto,
  Katkaise verkko heti!
  
  Ja jos haluat elämäni,
  Sitten Jumala heittää minut Gehennaan!
  Minä yhä rakastan sinua,
  Meneillään Uskon muutokseen!
  
  Uskon, että henkilö
  Pystyy tulemaan puhtaammaksi ja korkeammaksi!
  Että vuosisatojen kärsimys loppuu,
  Meistä tulee kuin Kaikkivaltias veli!
  
  Mitä me käskemme?
  Tähtialusten laajuudessa!
  Että urhoollinen armeijamme,
  Se loistaa vahvemmin kuin Quasar!
  
  Elämä ei koskaan sammu
  Ja kaikista tulee ihmisiä!
  Kuin vuoden loputon säde,
  Rajattoman ja onnellisen iän kanssa!
  
  Kommunismista tulee totta
  Usko, että se on parempi kuin unelmoit!
  Edisty eteenpäin, ylös, ei alas,
  Olkoon iloa - ei surua!
  Vedmakova lopetti kappaleen ja "Emka" saapui lopulta Vladivostokiin. Lentäjä katsoi kaupunkia uteliaana. Vladivostokissa tuhot lisääntyivät huomattavasti, jotkin rakennukset savusivat, kaduilla työskenteli sammutusryhmät, paljon teini-ikäisiä lapioilla, hauilla ja muilla sammutusvälineillä.
  Isoisä huomautti:
  - Tsaarin aikana nuoretkin tekivät kovasti töitä, mutta ilman hymyjä ja innostusta! Vaikka et pääse pitkälle pelkällä innostuksella!
  Witcher vastusti:
  - Jos teollisuus on talouden moottori, niin innostus on korkeaoktaanilukuinen polttoaine!
  Vanha mies nyökkäsi iloisena:
  - Puhut hyvin, tyttö!
  "Emka" pysähtyi komentajan toimistorakennuksen lähelle ja Vedmakova melkein juoksi ulos siitä. Hän todella halusi palata siivekäs hevosensa selkään.
  Tyttö koputti toimistoon, jonne hänet lähetettiin kutsusta. Uninen ääni seurasi:
  - Käy peremmälle!
  Witcher käveli sisään, suoristaen olkapäitään ylpeänä. Mies NKVD:n everstin univormussa istui tuolilla. Sellainen kalju ja epämiellyttävä kaveri. Hän kysyi synkästi lentäjältä:
  - Koko nimi!
  Tyttö vastasi nopeasti:
  -Anna Petrova Witcher!
  Eversti lisäsi:
  - Sotilasarvo?
  - Ilmavoimien majuri ja Neuvostoliiton sankari! - Lentäjä sanoi ylpeänä.
  Eversti otti puhelimen ja sanoi lyhyesti:
  - Ilmavoimien majuri Witcher on jo saapunut!
  Sitten hän kääntyi tytön puoleen.
  - Miltä sinusta tuntuu? toivottavasti olet terve?
  Lentäjä paljasti hampaansa:
  - Voin hyvin! Valmiina taistelemaan kuin leijona!
  Eversti nyökkäsi:
  - Loistava! Uskon, että japanilaiset arvostavat sitä!
  Kuului melua, saappaiden kolinaa, ja kuusi tavallista erikoisosaston työntekijää erikoisunivormussa pukeutuneen miehen seurassa tunkeutui toimistoon. Hän määräsi:
  - Laita käsiraudat tälle varkaalle!
  Witcher oli hämmentynyt:
  - Mitä muuta tämä on?
  Eversti haukkui:
  - Ja tuo! Olet pidätettynä, kansalainen Witcher! Ja sinut lähetetään vankilaan!
  Mies erityisessä univormussa varoitti:
  - Tämä nainen osaa taistella erittäin hyvin! Joten ole varovainen!
  Witcher hymyili:
  - En aio olla rohkeiden lainvalvontaviranomaisten edustajia! Soita Berialle ja selvitä tämä väärinkäsitys heti!
  Eversti tuhahti halveksivasti:
  - Tässä on toinen tapa häiritä Beriaa! Lähetä hänet vankilaan, niin tutkinta selvittää asian!
  Noita nyökkäsi:
  - Olen Neuvostoliiton sankari ja tutkinta tietysti selvittää asian, mutta Berian kanssa se olisi nopeampaa! Haluan olla lentokoneen ohjaimissa mahdollisimman nopeasti!
  Eversti lohdutti:
  - Sodan aikana kukaan ei viivyttele pitkään! Vie hänet pois!
  Vedmakova käveli vastustamatta, ja lyhennettyjen konekiväärimallien suut, joita alettiin varustaa partioilla, työnsivät häntä vain hieman. Sitten he työnsivät minut mustaan suppiloon ja ajoivat pois. Anna Petrovna oli rauhallinen, hän ei tuntenut syyllisyyttä itsestään, ja NKVD luultavasti tiesi hänen erityissuhteestaan Beriaan, joten he selvittäisivät sen. On jopa mielenkiintoista vierailla vankilassa. Oikean miehen täytyy kasvattaa poika, palvella armeijassa ja istua vankilassa! Eli luultavasti soturi! Monet kuuluisat ihmiset olivat vankilassa: Stalin, Lenin ja Hitler!
  Vankila ei sijainnut erityisen kaukana komentajan toimistosta, joten Vedmakova vedettiin ulos ja johdettiin sisäpihalle. Siellä koirat murisevat vihaisesti, 1700-luvulla rakennetun vankityrmän kiviseinät olivat tylsiä ja harmaita. Tyttö tunsi tahatonta jännitystä, kun hänet tuotiin sisään ja johdettiin käytäviä pitkin. Tässä on rekisteröintiikkuna: rutiinikysymykset:
  - Etunimi, sukunimi, sukunimi, sukupuoli!
  Käänny sitten oikealle kaakeloituun huoneeseen. Siellä pöydän ääressä istui upseeri NKVD:n univormussa ja nahkaesiliinassa, ja hänen kanssaan valkotakkinpukuinen lääkäri ja kaksi keski-ikäistä naista, jotka vetivät käsiinsä ohuita kumihanskoja.
  Vedmakovaa seurannut vartija poisti häneltä käsiraudat nopeasti harjoitellulla liikkeellä. Upseeri komensi:
  - Riisu vaatteesi!
  Witcher oli yllättynyt:
  - Mitä?
  Upseeri toisti rauhallisesti:
  - Sanoin, riisu vaatteesi! Haku ja henkilöhaku ovat pakollisia!
  Tyttö punastui:
  - Mutta täällä on miehiä!
  Esiliinainen upseeri haukkui:
  - Voinko auttaa sinua! Tule, ota rievut pois, huora!
  Vedmakova vapisi, hän muisti, että vankilaan joutuessaan henkilökohtainen etsintä on pakollinen ja alkoi riisua vaatteensa. Naiset hyväksyivät sen ja tunsivat huolellisesti jokaisen sauman. Witcher, joka jäi vain pikkuhousuihinsa, nolostui, mutta upseeri haukkui:
  -Ja ota pikkuhousut pois, narttu! Haku valmistuu!
  Tyttö jätettiin useiden miesten eteen täysin alasti (hänet tuonut saattue seisoi paikallaan, valmis lähtemään taisteluun minä hetkenä hyvänsä), tyttö nolostui ja yritti peittää hänet käsillään.
  He löivät häntä kovaa pakaraan patukalla:
  - Kädet alas, narttu!
  Witcher karjui, mutta kesti sen. Kun hänen vaatteensa tutkiminen oli saatu päätökseen ja saappaat revittiin auki, upseeri käski:
  - Tarkista nyt itse!
  Naisvanginvartijat aloittivat päästä. He sormivat hiuksia hansikkain sormin ja katsoivat sitten korviin, vaikka käyttivät jonkinlaista taskulampun putkia. Korvat vedettiin taaksepäin useita kertoja, taipuivat ja taipuivat. Sitten he katsoivat sieraimiin:
  - Yskä, kiitos! Siinä se, vahvempi!
  Tytön nenä murtui. Tämän jälkeen suoritettiin suun tutkimus. Se oli täysin epämiellyttävää, karkeat kädet painoivat kieltä, silloin tällöin he vetivät sitä takaisin, sitten vetivät sitä kovemmin, jopa melkein repivät sen irti.
  Upseeri sanoi:
  - Meidän täytyy olla varovaisempia! Hän voisi olla vakooja!
  Vanginvartijat alkoivat painaa sormiaan hampaita tarkastaen täytteitä, joihin voitiin piilottaa tärkeitä tietoja. Witchakova tunsi itsensä nöyryytetyksi ja syljettiin; hänen sankariaan, Neuvostoliittoa, etsittiin kuin huoraa, ilman että mitään jäisi huomaamatta. Sitten naisten hansikkaat kädet alkoivat tuntea tytön paljaat rinnat. He vaivasivat sitä, tunsivat kirjaimellisesti millimetrin välein ja näyttivät sitä taskulampulla. Tytön rinnat turposivat petollisesti, ja vanginvartijat painostivat yhä kovemmin ja karjuivat sitten:
  - Ei! Täällä on puhdasta!
  Seuraavaksi tutkittiin napa ja sormet. Napa vedettiin taaksepäin, myös kierrettiin ja lävistettiin sitten neulalla. Sormet tutkittiin yhtä huolellisesti.
  - Ja nyt gynekologinen etsintä! - Upseeri käski.
  Vanginvartijat määräsivät:
  - Kumartu ja levitä jalkasi, kiitos!
  Siitä seurasi nöyryyttävintä, kun vanginvartijan hansikas käsi meni melko karkeasti tytön helmaan. Witcher huokaisi tuskasta ja nöyryytyksestä. Ja käsi kaivoi karkeasti luolaan, jossa nainen säilytti arvokkainta aarretta, joka oli sekä tuskallista että kutittavaa. Tyttö nykisi hieman, ja upseeri mutisi sarkastisesti:
  - Tarkista se mahdollisimman tarkasti! Loppujen lopuksi vakoojat yleensä piilottavat asiakirjoja intiimeissä paikoissa, ja joskus pieni muistiinpano riittää tärkeän tiedon selvittämiseen.
  Yksi vartija korvattiin toisella, minkä jälkeen etsinnästä tuli entistä tuskallisempaa ja töykeämpää. Witchakova tajusi, että he halusivat vain nöyryyttää häntä muuttamalla etsinnän kidutukseksi.
  Peräaukon tutkimus oli yhtä karkea, ja lisäksi käytettiin suolistoa ja suurta peräruisketta. Ilmeisesti lentäjää epäiltiin todella vakavasti. Sen jälkeen sormien, jalkojen ja jalkojen tarkistaminen tuntui pieneltä jutulta.
  Tämä ei kuitenkaan päättynyt tähän, vaan upseeri käski:
  - Nyt vatsan röntgenkuvaukseen! Hän ei voinut paljoa niellä!
  No ei se niin paljon haittaa. Lääkäri oli paikalla, hän tutki huolellisesti kaiken, jopa sydämen ja keuhkot. Lopulta hän antoi luvan:
  - Hän on puhdas ja täysin terve!
  Upseeri mutisi vihaisesti:
  - On sääli, että ammumme hänet joka tapauksessa! Anna hänen kuitenkin soittaa pianoa toistaiseksi!
  Nöyryytyksen hämmästynyt lentäjä käveli kuuliaisesti kuin automaatti. Witcherin kädet levitettiin maalilla ja puristettiin varovasti paperille. Sitten seurasi kaikenlaiset mittaukset, valokuvaaminen profiilissa, koko kasvot. He pakottivat minut seisomaan alasti melko pitkään ja kirjoittivat uudelleen kaikki merkit, arvet ja luomat kehossani. Sen jälkeen hänet huuhdeltiin pois kylmässä suihkussa, mikä oli kuitenkin tavanomaista Neuvostoliitossa, ei vain vangeille, joille annettiin vankilan univormut.
  - Pukeudu, narttu!
  Viitta oli itse asiassa säkkikankaasta valmistettu säkkikangas, johon oli kirjailtu vankilan numero. Tytölle ei annettu kenkiä, mikä ilmeisesti piti niitä tarpeettomana ylellisyytenä kansan vihollisille, joten he veivät hänet hädin tuskin peitettynä selliin.
  Joukkopidätykset olivat juuri tapahtuneet, vankila oli täynnä ja surinaa. Vitchakova heitettiin ahtaaseen häkkiin, jossa oli jo yli sata naista, enimmäkseen nuoria tyttöjä armeijan ja palvelijoiden joukosta. Kun lentäjä tuotiin selliin, hän ei voinut ottaa askeltakaan, vanki sotki koko lattian. Sellissä oli hyvin pimeää, ikkuna oli laudoitettu, tukkoinen ja haisi voimakkaasti, ilmeisesti ämpäri ei ollut otettu pois pitkään aikaan.
  Tytöt olivat puolialasti ja jotkut täysin alasti; he ottivat pois vaatteensa. Useat heistä olivat sekaisin ja pyysivät vettä. Witcher pysähtyi ja kysyi:
  - En voi ottaa askeltakaan! Minne minun pitäisi mennä!
  - Missä he toivat sinut sinne ja pysy siellä! - Hän määräsi pimeydestä, luultavasti vanhin sellissä. - Täällä ei ole meille paikkaa.
  Witcherova, tajuten, että tämä oli typerää, kysyi silti:
  - Mitä varten te tytöt olette?
  Äänet seurasivat:
  - Kyllä, tässä on artikla 58, tai jopa ilman maksuja! Mitä varten sinä olet?
  Witcher vitsaili:
  - Kyllä, hän raiskasi Berian!
  Tyttöjen ystävällistä naurua ja huudahduksia kuului:
  - Kyllä, hän on meidän!
  Joka huusi pimeydestä:
  - Ei riitä, että ripustat Berian!
  Uhkainen ääni keskeytti:
  -Tarpeeksi! Ja niin jo yli puolituhatta miestä pihalla ammuttiin! Meidät voidaan viedä myös koko sellin kanssa kävelylle!
  Witcher haukkui:
  - No, ei, jos he vievät minut teloituksiin, en anna periksi!
  . LUKU nro 8
  Oleg Rybachenko jatkoi taistelua valoisamman huomisen puolesta yhdessä tytön Margarita Korshunovan kanssa.
  He taistelivat Stalingradissa. He taistelivat valtavalla rohkeudella. Ja ikuiset lapset eivät ajatellut vetäytyä ja antautua viholliselle.
  Mutta voimat olivat epätasa-arvoisia ja natsit etenivät vähitellen eteenpäin. Mutta hyvin hidasta ja roskaa talojen ja katujen lähestymiset palkkasoturien ruumiilla.
  Moskova oli piiritetty, mutta taistelu jatkui. Ja sillä oli myös omat kauniit tyttönsä. Ketkä ovat todellisia sankareita.
  Oleg Rybachenko ja Margarita vaihtoivat tulipaloa Stalingradissa. Samaan aikaan poika yritti säveltää jotain tekoälyllä.
  Valko-Venäjän presidenttiehdokas Aleksandr Lukašenka ei saanut osallistua vaaleihin. He havaitsivat virheen siitä, että slaavilainen katedraali peruutti allekirjoitukset. Tämän seurauksena ehdokkaita ei ollut kuusi, vaan viisi. Ja tärkein taistelu puhkesi Zenon Pozdnyakin ja Kebichin välillä. Venäjä-mielinen ja maltillisempi Kebich eteni toiselle kierrokselle pienellä etumatkalla. Ja sitten hän voitti Venäjän vastaisen Poznyakin suurella erolla.
  Lukashenko protestoi, että hänet karkotettiin laittomasti. Mutta yleisesti ottaen ei ollut muuta kuin melua.
  Kebich voitti erittäin luottavaisesti. Ja hänestä tuli ensimmäinen Valko-Venäjän presidentti.
  Pian Valko-Venäjä tuli ruplavyöhykkeelle. Taloustilanne jatkui kriisissä. Ei ollut tarpeeksi rahaa. Mutta maa oli ruplavyöhykkeellä.
  Kebich ehdotti yhdentymisprosessia Venäjän kanssa. Lait alkoivat lähentyä, rajat avautuivat ja talous yhdistyi. Ylikansallisia elimiä luotiin.
  Vuonna 1999 Valko-Venäjällä pidettiin uudet presidentinvaalit. Talous oli syvässä kriisissä Venäjän maksukyvyttömyyden jälkeen. Mutta kommunistien vaikutusvalta on kasvanut suuresti. Lukašenka taisteli kaikkien kanssa eikä perustanut omaa puoluetta, vaan muut voimat työnsivät hänet syrjään. Päätaistelu tapahtui Kalyakinin ja Kebichin välillä. Zenon Poznyak oli menettänyt suosionsa tähän mennessä. Aivan kuten Valko-Venäjän kansanrintama kokonaisuudessaan.
  Kommunistit vahvistuivat.
  Venäjällä historia on myös hieman muuttunut. Zjuganov sai hieman enemmän ääniä presidentille, vaikka hän ei voittanutkaan. Lebed toimi turvallisuusneuvoston sihteerinä pari kuukautta pidempään. Mutta yleisesti ottaen tämä ei ole niin merkittävää. Tärkein ero on, että Tšernomyrdiniä ei erotettu. Ja seurauksena hän pysyi pääministerinä jopa maksukyvyttömyyden jälkeen. Kebich kuitenkin hävisi Tšernomyrdinin avusta huolimatta toisella kierroksella, ja Kaljakinista tuli Valko-Venäjän presidentti.
  Ja Venäjällä Jeltsinin lähdön jälkeen Tšernomyrdinistä tuli presidentti. Venäjän talous on jo alkanut kasvaa ja Viktor Stepanovitš voitti Zjuganovin, vaikkakin suurella vaivalla, kolmannen sijan saavuttaneen Žirinovskin avulla.
  Siten Venäjällä Tšernomyrdinistä tuli presidentti, Žirinovskista tuli turvallisuusneuvoston sihteeri ja presidentin ensimmäinen avustaja. Putin on toistaiseksi pysynyt sivussa. Zjuganov on opposition johtaja. Primakov on edelleen ulkoministeri.
  Kaikki meni siis suunnitelmien mukaan. Kalyakin jatkoi integraatioprosessia, mutta ei vielä yhdistynyt. Taloudet alkoivat kasvaa. Tšernomyrdin johti sotaa Tšetšeniassa. Puhuin Mashadovin kanssa. Ja lopulta saavutettiin siellä vakaus.
  Tšernomyrdin voitti jo seuraavat vaalit helposti Zjuganovia vastaan. Kalyakin valittiin helposti myös toiselle toimikaudelle. Kaikki meni enemmän tai vähemmän mutkattomasti. Valko-Venäjän talous kasvoi.
  Mutta Kalyakin ei ehtinyt kolmanteen kauteen. Hänen seuraajansa oli hänen kollegansa Novikov.
  Tšernomyrdin ei myöskään asettunut ehdolle kolmatta kautta. Tšernomyrdiniä seurasi Žirinovski. Jälkimmäinen tietysti muuttui paljon maltillisemmiksi, mutta lisäsi painetta Valko-Venäjälle - vaatien liittymistä Venäjälle.
  Novik vastusti. Siksi hän joutui sanktioiden alle.
  Žirinovski oli jäykempi ja painostettu kovemmin... Tämän seurauksena Venäjä-mieliset joukot järjestivät Valko-Venäjällä kansanäänestyksen, joka osui samaan aikaan vakavan talouskriisin kanssa. Ja Valko-Venäjästä tuli osa Venäjää. Mikä vahvisti lännenvastaisia tunteita.
  Vuonna 2014 Žirinovski lähetti joukkoja hyödyntäen Ukrainan Maidanin tilaisuutta ja Janukovitšin kukistamista. Ukrainan armeija oli taistelukyvytön ja venäläiset riisuivat sen aseista. Janukovitš ja Rada aseella uhattuna ilmoittivat kansanäänestyksestä. Venäjä liitti myös tämän tasavallan.
  Jotta ukrainalaiset kapinoisivat vähemmän, Žirinovski muutti Venäjän pääkaupungin Kiovaan. Ja tämä vaikutti kansanäänestyksen tuloksiin. Vladimir Volfovich itse valittiin seuraavissa presidentinvaaleissa voitokkaasti kolmannelle kaudelle, kun hän oli poistanut kaikki rajoitukset kansanäänestyksessä.
  Aleksanteri Lukashenko jäi eläkkeelle ja vaipui unohduksiin. Putin toimi FSB:n puheenjohtajana vuoteen 2012 saakka, jolloin hän oli kuusikymmentä vuotta vanha. Ja Žirinovski, joka rakasti nuorentaa joukkuetta, ei korvannut häntä neljäkymmentä vuotta vanhalla pätevällä upseerilla. Myös Valko-Venäjän kuvernööri, joka korvasi Novikin, nuoreutui.
  Venäjä joutui kuitenkin lännen pakotteiden alle, mutta ne eivät olleet kovin merkittäviä. Žirinovski taisteli Syyriassa ja Irakissa. Hän loi oman valtionsa kurdeille ja toimi yleensä päättäväisemmin kuin Vladimir Putin. Lisäksi Venäjä käynnisti ohjushyökkäyksen Saudi-Arabiaan ja nosti jyrkästi öljyn hintaa.
  Sitten alkoi suuri sota Iranin ja Yhdysvaltojen välillä. Mikä nosti öljyn hintaa entisestään. Samaan aikaan Venäjä otti ja liitti Baltian maat ja Moldovan. Ja sitten, hyödyntäen Kazakstanin kuohuntaa Nazarbajevin lähdön jälkeen, hän sisällytti tämän tasavallan liikkeeseensä.
  Myös kansanäänestys järjestettiin, ja Venäjä osti toisen maakunnan.
  Neuvostoliiton palauttaminen eteni vähitellen.
  Vuonna 2020 Žirinovski päivitti ennätyksensä neljännelle kaudelle Venäjän presidenttinä. Hänellä ei ollut vielä aikomusta lähteä.
  Ja Venäjä kulki Keski-Aasian halki. Uzbekistanissa, Tadžikistanissa, Kirgisiassa, Turkmenistanissa ilmaantui venäläisiä joukkoja ja pidettiin kansanäänestykset Venäjään liittymisestä.
  Joten maa palautettiin entisten Neuvostoliiton rajojen sisälle.
  Mutta tämä ei riittänyt Žirinovskille. Ja hän miehitti Suomen joukkoineen ilman turhia ennakkoluuloja. Ja siellä tietysti lähes sataprosenttisella tuloksella kansanäänestyksen järjestämisen jälkeen. Ja liittyä häneen itseensä.
  Siten Venäjä palautti omansa. Suhteet Kiinaan ovat jonkin verran heikentyneet Port Arthurin vaatimusten ja keltaisten häätöjen vuoksi Siperiasta.
  Mutta toistaiseksi Kiina pelkäsi huutaa Venäjää vastaan.
  Mutta Alaskassa tapahtui sotilasvallankaappaus, ja venäläiset joukot miehittivät sen. Ja he järjestivät kansanäänestyksen Venäjälle paluusta. Samaan aikaan Amerikka joutui tunnustamaan Alaskan Venäjälle myymistä koskevan sopimuksen pätemättömyyden.
  Täten...
  Oleg Rybachenko pysähtyi ja aloitti ampumisen uudelleen.
  Poika ampui laukauksen ja heitti sitten kranaatin paljain jaloin. Hän hajotti fasistit ja twiittasi:
  - Olemme voittamattomia!
  Margarita ampui myös sarjan, heitti kranaatin paljain jaloin, murskasi Fritzin ja huusi:
  - Ja aina yhtenäinen!
  Lapset taistelivat erittäin rohkeasti.
  Poika löi jälleen vihollisia räjähdysmäisesti. Hän heitti kranaatin radalle paljain varpaillaan. Tämän seurauksena kaksi tankkia törmäsi. Oleg Rybachenko lauloi:
  - Kunnia sinulle, Venäjän maamme,
  Pyhän Venäjän nimessä,
  Arvoisa neuvonantajaperhe!
  Tyttö heitti jälleen kranaatin paljaalla jalallaan. Hän ampui alas tusinaa fasistia ja lauloi:
  - Vuorella on lehmä,
  Olkaa terveitä lapsia!
  Poika ampui sarjan, niitti Krautit ja siristi:
  - Isänmaa sydämessäni,
  Onneksi avaamme oven!
  Ja sitten hänen lapsensa jalka heitti kranaatin. Hän on tyyppi, joka on todella tappava tuhon kantaja.
  Margarita on myös nuoli, jolla on valtava tarkkuus.
  Tyttö otti sen ja lauloi:
  - Ei, valpas ei haalistu,
  Haukka, kotkan ilme -
  Kansan ääni on selkeä -
  Käärme murskata kuiskauksen!
  Tyttö, joka heitti kranaatteja paljain jaloin, otti sen ja sirutti edelleen;
  Stalin asuu sydämessäni
  Jotta emme tiedä surua -
  Ovi avaruuteen avattiin -
  Tähdet loistivat yllämme!
  Ja tyttö nauroi. Hän ampui fasisteja kohti. Hän tyrmäsi heidän joukkonsa ja huusi:
  Uskon, että koko maailma herää -
  Fasismille tulee loppu...
  Aurinko paistaa kirkkaasti,
  Kommunismia valaiseva polku!
  Ja taas tyttö heittää taitavasti kranaatin paljaalla jalallaan. Hitlerin tankkien työntäminen toisiaan vastaan.
  Natasha taistelee myös. Stalingradissa tytöt ovat yksinkertaisesti sankareita.
  Ja he laulavat itselleen rohkeasti:
  - Kotimaani on maailmankaikkeuden pimeys,
  Voin murskata pahojen vihollisten hyökkäyksen...
  En voi mennä päivääkään ilman sinua rakkautta,
  Olen valmis antamaan henkeni puolestasi!
  Ja Natasha heittää kranaatin paljain jaloin.
  Seuraavaksi Zoya ampuu. Kaunis tyttö bikineissä. Hän antaa räjähdyksen ja leikkaa fasistit.
  Ja sitten hänen paljaista jaloistaan lentää tappajalahja.
  Zoya lauloi hampaat paljastaen:
  - Rakastan vihollisten tuhoamista! Sellainen tyttö!
  Ja taas kaunotar alkaa tuhota paljain varpaillaan.
  Ja sitten myös Aurora ampuu. Punatukkainen paholainen iskee myös fasisteja.
  Ja hänen paljaalla jalallaan laukaistu kranaatti tahraa Wehrmachtin sotilaat soran poikki.
  Tyttö huutaa:
  - Tili, tili, troolattu, uistelu...
  Minulla on voimaa voittaa fasistit,
  Tuskin pystyn nyt kieltäytymään!
  Ja taas soturi ampuu tarkasti.
  Seuraavaksi Svetlana ampuu. Ja hän myös heitti räjähdyspaketin paljain varpaillaan.
  No, Krautit ymmärsivät sen.
  Tyttö on suoraan sanottuna kivisoturi.
  Ja kuinka hän laulaa:
  - Venäjä ylistetään maan päällä,
  Meillä tulee aina olemaan unelma!
  Ja neljä tyttöä löi fasisteja ja kuinka he lyövät sinua. Yleensä he ovat kuin pyhimyksiä kuoleman enkelipataljoonasta. Ja Stalingradin natsit ymmärtävät sen.
  Mutta se muuttuu vaikeammaksi ja vaikeammaksi ja vaikeammaksi.
  Stalingrad odottaa toistaiseksi, mutta natsit onnistuivat valloittamaan Sukhoin. Natseilla on myös vahva laivasto. Mukaan lukien vangitut brittiläiset alukset.
  Ne kirjaimellisesti arpeutuivat koko rannikolle. Ja turkkilaiset etenevät etelästä. Se alkaa olla hyvin pelottavaa.
  Natasha ja hänen tytöt Sukhimista pystyivät lentämään Stalingradiin vangitsemaan saksalaisen vanerilentokoneen.
  Ja nyt myös Stalingradissa. Kuten vaikka kuinka kovasti yrität olla ottamatta tätä kaupunkia, natsit eivät ota sitä.
  Natasha heittää paljain jaloin murhanhimoisen lahjan, repii natsit revittyyn lihaan ja laulaa:
  - Elämästämme tulee ihanaa!
  Zoya, joka heitti kranaattia paljain jaloin, lisäsi hampaansa paljastaen:
  - Jos tietysti voitamme!
  Ja tyttö ravisteli punaisia nännejään.
  Aurora, ampuu, karjui:
  - Ja olkoon Isänmaamme kunnia!
  Ja hän heittää myös tappajalahjan paljain varpaillaan. Se murskaa vastustajat ja huutaa:
  - Kunnia Suurelle Venäjälle!
  Ja sitten Svetlana otti linjan ja nai se. Katkaisin sata natsia. Sitten hän laukaisi kranaatin paljaalla jalallaan ja vinkaisi:
  - Tieteen ja vaurauden uudelle valolle!
  Ja neljä tyttöä tappelevat taas, eivätkä aio laskea nenänsä alas.
  Natasha poimi räjähdepaketin kahdella paljaalla jalalla. Ja kaikella voimallaan hän heitti sen natsitankkiin.
  Vaurioitunut E-75 pysähtyi ja alkoi tupakoida.
  Natasha lauloi:
  - Rus nauroi ja itki ja lauloi,
  Kaiken ikäisenä, siksi se on Venäjä!
  Seuraavaksi Zoya otti ja laukaisi tappajan paljain varpaillaan. Ja toinen natsitankki pysähtyi, tyrmäsi.
  Zoya twiittasi:
  - Kyllä, tulevaisuus on meidän!
  Kunnia suurelle Venäjälle!
  Aurora ampui konekiväärillä. Hän niitti monia fasisteja. Ja sitten hän sanoi aggressiivisesti:
  - Kunnia Neuvostoliiton sankareille!
  Ja hänen paljas jalkansa heitto lähettää kranaatin taas lentämään. Tämä on punatukkainen tyttö. Yksinkertaisesti voittamaton terminaattori.
  Ja Svetlana otti sen itselleen ja murskasi natsit. Ja hän katkaisi ne kuin terävä heinämäinen.
  Sitten hän twiittasi:
  - Kunnia Venäjän maalle!
  Ja hänen paljas jalkansa heitosta lentää niin tappava pirstoutunut kranaatti.
  Soturi huusi:
  - Neuvostovaltakunnalle!
  Natasha, ampuva, sanoo:
  - Suurimmalle imperiumille!
  Ja taas hänen paljaista jaloistaan lentää jotain, joka tappaa fasistit valtavalla takuulla.
  Ja tyttö laulaa:
  - Kunnia isänmaalleni -
  Kunnia Venäjälle!
  Zoya heitti myös kranaatin paljain jaloin. Hän katkaisi joukon natseja ja huusi:
  - Suuri Venäjä - suuri kunnia!
  Ja hän vilkutti kumppaneilleen.
  Tytöt ovat tietysti melkein alasti. Bikineissä, ruskettunut, lihaksikas, kaunis ja kurvikas.
  Kuinka viehättäviltä tytöt näyttävät, kun he ovat melkein alasti! Ja miksi muuten on vaatteita?
  Seuraavaksi Aurora ampuu aktiivisesti. Ja paljain jaloin hän heitti pois sen, mikä tappoi natseja.
  Sitten hän laulaa:
  - Suuren isänmaan puolesta!
  Svetlana jatkoi ampumista. Hän katkaisi fasistit ja twiittasi:
  - Hienoista saavutuksista!
  Ja hän pystyi laukaisemaan kranaatin paljaalla jalallaan. Ja taas natsit pelkäävät.
  Hyvin tehty venäläiset tytöt. He ovat korkeimman taitolentokoneen ihmisiä.
  Ja sitten ovat lentäjät: Mirabela ja Anastasia. Aivan kuin he lyövät Krautteja.
  Kyllä, Hitlerin joukot pakenevat sellaisia tyttöjä.
  Naispuoliset soturit taistelevat Jak-9:llä. Auto näyttää olevan vanhentunut. Mutta varsin tehokas. Vaikka se on nopeudeltaan ja aseistukseltaan huonompi kuin Luftwaffe.
  Tytöillä on vain yksi 20 mm:n tykki ja konekivääri, verrattuna ME-262:een, jossa on viisi 30 mm:n tykkiä.
  Mutta Mirabela ohjaa taitavasti ja joutuu siivekäs fasistisen korppikotkan taakse. Ja ampuu hänet. Syöttää metallin, polttaa vihollisen kokonaan.
  Sitten Mirabela lauloi:
  - Yhä korkeammalle ja korkeammalle,
  Lentokoneet lentävät kuin linnut...
  Revimme fasistisia kattoja,
  Ja sotilaiden rohkeus on rajojen ulkopuolella!
  Ja tässä Anastasia menee potkimaan natseja. Hän on terminaattorityttö.
  Se murskaa Hitlerin rosvojen kasvot ja huutaa:
  - Suuri kunnia tulee Venäjälle!
  Ja hän painaa polkimia myös paljain jaloin. Ja toinen Messerschmitt kaatuu.
  Tytöt tappelevat vain pikkuhousuissaan. Ja ne tuntuu erittäin hyvältä. Ne lepattavat nopeasti heikoimmissa moottoreissa. Ja he pakenevat vihollisen laukauksia.
  Mirabela katkaisee Fritzin, vinkua:
  - Ei varis, et voi voittaa meitä!
  Ja taas soturi ryömiä ulos tappavan matkan.
  Ja uusi Hitler-kone kaatuu.
  Paljasjalkainen tyttö tietää mitä tekee. Ja hän voi hyvin.
  Tässä on fasisti, joka yrittää peittää soturin kaukaa. Ja hän lähtee. Ja ihmeen kautta taas vihollisen pyrstössä.
  Ja hän kaataa Fritzin, vinkuen:
  - Mikään ei ole mahdotonta venäläisille!
  Ja taas soturi tekee epätoivoisen käännöksen. Ja toinen auto putoaa paikoilleen.
  Mirabela twiittasi:
  - Venäjälle on todellakin luotu rauha!
  Ja taas kuinka käy. Ja kuinka hän antaa periksi viholliselle!
  Anastasia törmää myös saksalaiseen autoon ja huutaa:
  - Olkoon koko maamme ylistetty, älköön olko meille mitään temppua!
  Ja tytöt eroavat yhä enemmän!
  Mitä niiden kanssa voi käsitellä? Ellei kyseessä ole aggressiivinen hurrikaani!
  Tarkemmin sanottuna edes hurrikaani ei voi voittaa niitä!
  Natasha sillä välin taistelee ja laulaa:
  - Taistelemme Venäjän puolesta!
  Ja myös paljain jaloin hän laukaisee tappavan kaliiperin kranaatin.
  Ja hän jauhaa natsit metallipaloiksi ja veriseksi lihaksi.
  Zoya heittää myös murhanhimoisen ja kuuman paljain jalkansa ja hyppää ylös ja sanoo:
  - Ja uuden kommunismin järjestyksen puolesta kaikkialla maailmassa!
  Ja paljastaa hampaansa.
  Seuraavaksi Aurora ampuu kovaa. Hän ampuu itsensä, leikkaa fasisteja ja vinkue hampaat paljastaen:
  - Edistyksen saavuttamiseksi!
  Ja hänen paljaista jaloistaan tulee jotain, joka voi murskata minkä tahansa esteen.
  Ja sitten taistelussa Svetlana. Tämä on niin tappava tyttö.
  Ja hän on myös blondi. Kuinka hän lyö fasisteja... Ja sitten murhaava lahja lentää hänen paljaista jaloistaan. Hän murskaa natsit ja muuttaa heidät pirullisiksi liekeiksi.
  Terminaattoritytöt sihisevät:
  - Kunnia kunniasanalleni!
  Komsomolin sana!
  Soturit ampuvat fasisteja. Ja ammutaan heitä kuin raivokkaita koiria.
  Nämä ovat Terminator-tytöt! Ja he tuhoavat natsit - mitkä paholaiset!
  Natasha sanoi patosisesti:
  - Taistelemme sosialismin puolesta,
  Neuvosto-Venäjällemme,
  Uuteen mahtavaan tilaukseen!
  Ja taas hänen paljaista jaloistaan lentää tappava lahja.
  Zoya toimii myös melko energisesti. Tuhoaa fasistit. Eikä hän petä heitä. Ja hänen paljaat jalkansa välkkyvät kuin potkuri.
  Soturi sanoo intohimoisesti:
  - Pyhän Venäjän nimessä,
  Venäjä kirkastetaan!
  Ja taas soturi taistelee täydellä intohimolla.
  Seuraavaksi Aurora heittää kuoleman lahjan paljain jaloin. Kuinka fasistit ovat hajallaan kaikkiin suuntiin. Ja hän sanoo raivoissaan:
  - Olen nyrkkeilyn maailmanmestari!
  Ja sitten Svetlana laukaisee jotain murhaavaa ja tuhoisaa. Ja hänen paljas jalkansa on niin ketterä.
  Ja soturi sirkutti:
  - Olen maailman vahvin,
  liotamme natseja vessassa -
  Isänmaa ei usko kyyneliä,
  Ja me annamme pahoille oligarkeille heidän aivonsa!
  . LUKU nro 9
  Osallistuttuaan raskaisiin taisteluihin Vedmakova nukkui tuskin useita päiviä, ja siksi huolimatta vankisellin äärimmäisistä ahtaista olosuhteista, tukkoisuudesta ja hajusta, hän nukahti melkein välittömästi.
  Hän haaveili löytävänsä itsensä keskiajalla ja johti orjakapinaa, josta tuli eräänlainen Spartacus hameessa! Ensimmäisen menestyksen jälkeen rohkea soturi, lihaksikas tyttö, kokosi kapinalliset ja tarjoutui valitsemaan heidän johtajansa.
  Witcheristä tuli odotetusti melko suuren yksikön päällikkö, ja hän ehdotti mahtavaa sankari Turania ensimmäiseksi sijaiseksi.
  Ja tässä orjat olivat yksimielisiä. Sitten valittiin työnjohtajat. Desimaalijärjestelmä on yksinkertaisin ja Witcher päätti, ettei minkään pitäisi olla monimutkaista.
  Pokaalia aseistettuna ja torakkaetanoita ottaessaan (raskaassa unessa Vedmakovan alitajunta pelasi), he jatkoivat.
  Vahvistaakseen auktoriteettiaan ja venyttääkseen jalkojaan Witcher käveli jalan liikkuen kuin kissa. Sitten tyttö lähti juoksemaan ja tunsi kallioisen tien pieniä, teräviä kiviä paljain jaloin. Mutta soturi ei kiinnittänyt huomiota kipuun; lisäksi hän oli kaikkien edellä. Kuten kävi ilmi, se ei ollut turhaa. Kolme vihollishävittäjää makasi väijytyksessä, ja he saattoivat herättää ennenaikaisen hälytyksen. Kapinan johtaja kiipesi puuhun ja hyppäsi vihollistensa päälle. Hänen liikkeensä olivat kuin tiikerien ja kobrojen hybridin tanssia, lievää itkua ja sitten vaikeni leikattujen päiden kanssa.
  - Näin murran vastuksen!
  Vedmakova ei voinut vastustaa pelaamista yleisölle ja näytti katkaistuja päitä orjille. Vastauksena kuului hyväksyntä.
  Pian ilmestyi kartanoita istutuksineen. Kaiverretut talot ovat todellisia palatseja koristeineen ja patsaineen. Suihkulähteitä näkyi siellä täällä. Yhdestä patsaasta Zeuksen muodossa perhosen siivet ja suut vatsassa, jaloissa ja rinnassa: seitsemän suihkua löi. Pellot ovat rikkaita, lihavia, kultaisen puuvillan näköisiä, suuria piikkejä, kikherneitä ja muuta. Monet orjat työskentelivät heille. Mukana oli sekä miehiä että naisia sekä paljon lapsia. Tietenkin valvojia, vartijoita. Mutta yleensä, tietysti, orjia on paljon enemmän, ja lapioilla ja kuokoilla.
  Witcher nosti kotitekoisen lipun, jonka orjatytöt ompelivat hätäisesti: Miekan ja kuokan kuvalla! Muut orjat ryntäsivät hyökkäämään.
  Sillä välin useita mies- ja naisorjia roikkui pylväissä kädet ja jalat nauloilla lävistettyinä. Näyttää siltä, että nämä epäoikeudenmukaisuuden lapset oli tuomittu piinaan. Nähdessään lähestyvät vapauttajat ristiinnaulittu tyttö huusi odottamattoman voimakkaalla äänellä:
  - Kosto on tullut, voitkaa omistajat!
  Witcherin johtaja, kuten aina, on edellä. Hänen torakkaetanansa nousi ylös ja kaatui kaksi vartijaa kerralla. Loput vetäytyivät takaisin, yksi heistä pelosta, jopa törmäsi omaan keihään. Rikkinäisestä vatsasta tuli ulos suolet. Tyttö hymyili:
  - Olette heikkoja sotureita, jos pelkäätte hevosta!
  Miloslava, josta tuli hänen orjansa, taisteli oikealla kädellänsä, kirveet tytön käsissä, kuin taitavan parturin partaveitsi. Niin tunnetusti leikkaa taistelijoita.
  Turan ei myöskään antanut periksi. Hän laukaisi kiven, joka mursi vartijan rinnan ja meni taisteluun. Oli selvää, että kova työ teki hänelle hyvää, ei myllynkiven lihakset. Totta, Witcher liikkui nopeammin.
  Orjat olivat lopettaneet työskentelyn, mutta eivät olleet vielä tulleet taisteluun. Ilmeisesti he olivat hämmentyneitä. Totta, sama levoton poika, joka hyppäsi työpoikien luo, huusi:
  - Te pelkurit! Se, joka on takanani, on sankari, joka on ilman minua, on surkea sika!
  Ensimmäisenä vastasivat pojat. He ryntäsivät valvojien kimppuun. Tässä on yksi noin neljätoistavuotias kaveri, joka löi "huoltajaansa" kuokalla niin lujaa, että hänen päänsä räjähti kuin kurpitsa. Se toimi, ja muut orjat, jopa tavallisesti vaatimattomat ja kärsivälliset tytöt, ryntäsivät taisteluun.
  Taistelusta tuli nyt kaoottinen, mutta numeerinen ylivoima, samoin kuin epätoivo, oli orjien puolella. Ja he tietysti ottivat vallan.
  Pass on se, mitä on vaikea odottaa tytöltä, joka oppi heti hänen silmiensä edessä. Hän kamppaili vartijan kanssa, joka alkoi painostaa häntä. Joten hän petti hänet, veti miekan takaisin ja löi häntä suoraan kaulaan.
  - Nyt sitä kutsun välipalaksi! - Tyttö vitsaili. - Varo, ettet juo humalassa!
  Ensimmäinen tila vapautettiin nopeasti, irrallisuus kasvoi aivan silmiemme edessä. Kapina levisi ja nielaisi peltoja kuin tulipalo. Witcher laukkahti ja ryntäsi eteenpäin. Ratsastajat ryntäsivät häntä kohti; pääsääntöisesti he saivat sen suoraan päähän. Mutta vartijat eivät antaneet periksi. Taistelu oli erityisen itsepäinen seitsemänkielisen suihkulähteen lähellä. Täällä istuttajat lähettivät ratsuväen reservinsä taisteluun.
  Rohkea Witcher oli ympäröity joka puolelta. Hänet pelasti vain erityisesti lihotetun torakan poikkeuksellinen ketteryys. Tässä on tarkka hyökkäys ja pilkottu vastustaja kaatuu. Tyttö kuitenkin haavoittui ensin olkapäähän, sitten vatsaan, ja sitten hänen jalkansa melkein leikattiin irti. Sitten Witcher alkoi heitellä pieniä tikareita. Partaveitsen teräviä, ne joutuivat silmiin ja joskus suuhun. Suurin osa sotilaista oli kuitenkin kuumuuden vuoksi puolialastomia, ja sellaisille sotilaille riitti rintakehän lävistäminen. Useita ratsumiehiä kaatui, mutta loput lisäsivät painetta. Miekkoja oli niin paljon, että liikkeessä ne muistuttivat kampaa. Joten niitä tulee joka puolelta.
  Mutta Miloslava, Passa, Turan ja muut orjat saapuivat ajoissa. Riveihin leikattuaan he kävelivät kuin luistinrata, näit kuinka ruumiit lensivät pois ja aseistetut orjat kiirehtivät heidän avukseen kaikin voimin.
  Jalkaväki hyökkäsi ratsumiesten kimppuun, uupuneet orjat kostivat tuskansa ja nöyryytyksensä.
  - Ympäröi vihollinen äläkä anna hänen paeta! - Witcherin komentaja.
  Hänen silmiensä edessä orja kaatui leikatulla päällä, mutta tusina vartijaa putosi hänen perässään.
  - Ota se numeroina! - Kapinan nuori johtaja käski.
  Yhä useammat orjat tulivat taisteluun. Nähti, kuinka pojat kiipesivät hevosten selkään juoksukäynnillä, ryntäsivät ratsastajien kimppuun ja käyttivät hampaitaan ja teroitettuja kiviä.
  Orjat eivät näyttäneet tuntevan pelkoa; he kostivat vuosia kestäneestä nöyryytyksestä, kun kukaan ei pitänyt heitä ihmisinä. Lisäksi monet heistä syntyivät vapaina eivätkä ole vielä unohtaneet tahdon huumaavaa tuoksua.
  Saatuaan "asennettu" irrotuksen, Witcher jatkoi. Viimeinen vakava este hänen tiellään oli suurista puista kaadettu lapsi. Siellä oli melkoinen määrä vartijoita.
  - Etsi kartanot ja nappaa tikkaat. - Hän huusi. - Jos tämä ei riitä, tee ne itse.
  Orjat rakensivat hätäisesti hyökkäyslaitteita.
  - Portaiden tulee olla leveät, jotta monet soturit voivat kävellä niitä pitkin kerrallaan. - Witcher huomautti.
  Muissa kartanoissa verilöyly jatkui edelleen. Paikoin palvelijat siirtyivät kapinallisten puolelle, mutta joissain tapauksissa he vastustivat tottumuksesta. Valvojat tapettiin nopeasti - nämä eivät olleet kovinkaan kovimpia sotureita. Detinetsistä tuli vihollisen vastarinnan viimeinen linnoitus. Witcher, kuten aina, kiipesi ensimmäisenä seinälle. Häntä lyötiin nuolella useita kertoja, mutta hän torjui tappavat lahjat kilvellä. Lähin soturi sai niin voimakkaan iskun, että vaikka hän onnistui torjumaan, hän putosi päänsä yli seinästä.
  Miloslava onnistui saamaan vartijan koukkuun ja heitti myös vihollisen pois. Lumivalkoinen sola kiehtoi vihollissotilaat jo ulkonäöllään. Samalla kun he katsoivat hänen nopeasti kohoavaa rintaansa viettelevillä rinnoilla, tyttö löi jalkojaan nivusiin ja sitten viilteli. Witcher, kiipesi seiniä pitkin, pilkkoutui säälimättä. Vihollinen oli jo menettänyt taisteluhenkensä, ja yhä useammat orjat kiipesivät seinälle. He murtautuivat läpi, portaita oli paljon, eikä vartijoilla ollut aikaa torjua niitä kaikkia. Pohjalla makasi kuitenkin kuolleita ja haavoittuneita orjia; hyökkäys ei sujunut ilman tappioita. Niinpä orja ja vartija painiskelivat yhdessä ja putosivat huomattavalta korkeudelta. He loukkaantuivat, mutta he pysyivät hengissä ja tukivat edelleen toisiaan.
  Levoton poika, Witcher unohti kysyä sukunimeään, oli myös seinällä. Hyödyntäen pientä pituuttaan hän hyppäsi upseerin jalkojen väliin, potkaisi häntä sitten molemmilla jaloilla perseeseen samalla lyömällä häntä polvien alle. Hän lensi eteenpäin törmäten aikuisen orjan pitelemään haarukkoon...
  - Jäin kiinni niin, että purin kipeästi! - Poika ojensi ohutta kielensä kiusaten vartijoita.
  - Voi sinä pieni paljasjalkainen käärme! - Oikealla seisova taistelija kirosi ja viilteli poikaa miekalla.
  Poika poikkesi myös täältä ja sylki putkesta hänen silmiinsä. Kuinka epätoivoisesti vihollinen huusi, rikkoen rivejä. Poika ei seisonut seremoniassa ja viimeisteli hänet miekalla. Lapsen kädet, vaikkakin ohuet, olivat jäntevät ja vahvat - kovan työn karkaistut.
  Myös muut pojat osoittivat painostusta, taistelivat kuin helvettiä, huusivat ja kirosivat, valitsivat siistimpiä ilmeitä!
  He onnistuivat tyhjentämään seinän nopeasti, mutta sisällä taistelu kesti hieman, peläten orjien kostoa, omistajat taistelivat epätoivoisesti. Totta, umpeen kasvaneet vatsat ovat huonoja auttajia taistelussa raivostuneiden orjien kanssa.
  Pääomistaja Sheikh Samuma yritti paeta maanalaisen käytävän kautta. Hän otti mukanaan pussin kiviä ja kultaa. Ehkä hänellä oli mahdollisuus, mutta ahneus petti hänet. Kaunis tyttö, Rakhita, ja jopa kuparisella ihonvärillä se on liian suuri kiusaus.
  - Ja seuraa minua narttu! - Sheikh tarttui häneen pörröisistä hiuksista.
  - Ei tarvitse, menen itse, sir! - Hän aneli.
  - Ei huora! tykkään kantaa sinua! - Sadistinen arvohenkilö virnisti.
  - Mutta se sattuu! - Orja alkoi ravistaa paljaita jalkojaan.
  - Kun pesemme pois, käsken sinut hirttää hiuksistasi ja sytyttää tuleen. - Sheikh nuoli huuliaan lihansyöjänä.
  - Sinä olet peto! Mutta minä rakastan sinua, usko minua!
  Tyttö painoi itsensä lähelle omistajaansa, joka kiinnitti likaisen kuononsa puhtaisiin kasvoihin ja alkoi nuolla häntä. Sitten Rakhitan käsi löysi tikarin sheikin vyöstä ja työnsi sen kaikin voimin hänen turvonneeseen vatsaansa.
  - Tässä on sinulle pimeyden kute.
  Sheikh pudotti pussin ja päästi irti hiuksistaan. Hänen kätensä yrittivät sulkea syvän reiän; suolet putosivat ulos.
  - Olento! Nokkasiili! - Hän murisi.
  - Ei! Tein sen, mikä oli reilua! Kuinka monta tyttöä ja miestä olet kiduttanut? Hän jopa paiskasi lapsia ja naulitti heidät pylväisiin. Tämä on vain kosto! - Tyttö huudahti.
  - Kirottu!
  - Jumalatar! Sinä ruoskit minua! - Orja löi jalkansa sheikin pulleaan, verta vuotavaan vatsaan.
  - Hän löi minua hieman! - Hän hengitti.
  - Mutta jalo veri virtaa minussa! - Paljasjalkainen orja välähti hampaitaan.
  - Ei mitään, huora! Joukot tukahduttavat kapinan, ja sinua kidutetaan niin paljon, että näytän sinulle enkeliltä! - Sheikh löysi voiman muristaa.
  - Miksi heillä on rikkaampi mielikuvitus kuin sinulla? - Tyttö ojensi kielensä.
  - Riittää sinulle! "Rikas mies nykisi ja voihki. - Satutti! Tuo minulle facifi-voide.
  - Miksi ihmeessä? - Tyttö kysyi sarkastisesti.
  - Annan sinulle tämän pussin kultaa. - Sheikh aneli.
  - Hän on jo minun! Okei, vain hyväntekeväisyydestä, missä on facifi-voide? - Tyttö hymyili viekkaasti.
  - Tunnetko lentävän lehmän muotoisen vaatekaapin? - Rikas mies änkytti ja vinkui.
  - Joo! Näin sen niin kauniina kivillä.
  - Joten sinun on laitettava kätesi päähän, ja voit helposti ottaa voitelupakkauksen pois. Tule ylitseni ja voitele minua. - Sheikh mutisi, melkein menettäen tajuntansa.
  - Jopa roisto ansaitsee lääkärinhoidon. Odota minua!
  Tyttö juoksi huoneeseen. Hän ei välittänyt rikkaasta miehestä, mutta tällainen arvokas voide on hyvin harvinainen ja olisi hyödyllinen kapinallisille. Ja sitten hän luovuttaa vihatun friikkin kapinallisille.
  Orjat olivat jo paenneet huoneisiinsa. Kaksi heistä näki kauniin puolialastoman tytön. Terveet kaverit, jotka kaipasivat naiskiintymystä, ryntäsivät hänen luokseen. Tyttö työskenteli kovasti, oli lihaksikas ja työnsi siksi helposti hyökkääjän pois vahvoilla jaloillaan ja huusi:
  - Jos haluat saada rahaa. Tiedä vain, että kellarissa on aggressiivinen kaveri, jolla on kultapussi.
  - Emme pidä aggressiosta! - Kaverit vastustivat ironisesti.
  - Mutta hän on myös rikas! - Tyttö kiusoitti minua.
  - Sitten on parempi, taistellaan! Missä kellari on? - Kapinalliset orjat juttelevat.
  - Seuraa kättäni sinne! - Orja heilutti oikeaa kättään.
  Nuoret, mustat orjat ryntäsivät sinne, mihin hänen survin osoitti. Tyttö virnisti ja juoksi huoneeseen. Sisustus oli melko rikas, mutta kaoottinen. Ja tässä on itse kaappi, valettu kullasta. Rakhita, ajattelematta kahdesti, laittoi kätensä sisään. Hän liukui sisään ja sillä hetkellä leuka sulkeutui.
  Kauneus huusi, ja hänen veitsenterävät hampaat leikkasivat hänen harjastaan.
  - Voi kuinka kipeää se on! - Hän huusi ja sitten puristautui ulos. - Tämä on niin ilkeää!
  Villistä kivusta huolimatta tyttö yritti kuumeisesti sitoa kätensä. Vitchakova, kuultuaan naisten huudot, päätti, että joku oli raiskattu ja ryntäsi nopeasti huoneeseen. Nähdessään kaunokaisen veren kastelevan hän huusi:
  - Kuka uskalsi tehdä tämän?! Nostan hänen arvokkuutensa hänen perseeseensä! - Vihakohdassa soturi voi olla töykeä ihminen.
  Kyyneleet valuivat Rakhitan silmistä, ei niinkään hänen tuntemastaan kivusta, orjalle ei ollut vieras saada monta kertaa ruoskittua, vaan sen tajuamisesta, että hän oli nyt rampa.
  - Se on hän! - Tyttö osoitti kaappia.
  - Jos on, niin se on kauheaa! - Witcher viilloi virnistelevää hyönteistä voimalla päähän. Isku vääntyi rakennetta, ja pehmeämpi kulta murtui. Soturi jatkoi hakkaamista, kunnes hän murskasi kaapin paloiksi.
  Tyttö kalpeni selvästi, ja lumivalkoinen Passa hyppäsi hänen luokseen. Hän käytti näppärästi kiristyssidettä pysäyttäen verenvuodon. Witcherova otti irti katkaistun käden, raaja muuttui kalpeaksi, mutta oli silti lämmin.
  - Loistava! - Meidän täytyy soittaa Khiroville. Ehkä hän kasvattaa sen. - Soturi vihelsi äänekkäästi.
  Passa kysyi:
  -Kuka antoi sinulle idean pistää kätesi tänne?
  - Samma!
  - Mitä laitoit itsellesi? - Witcher hämmästyi.
  - Ei, tämän friikkin nimi on Samuma. - Korjasi tyttö.
  - Jos on, niin hänet on jaettava. - Soturi välähti silmiään.
  - Hän on kellarissa ja loukkaantunut vakavasti. Sinulla on aikaa saada hänet kiinni. Jos hän ei kuole.
  Witcher yritti pitää harjasta kiinni, kun se yhtäkkiä muuttui liukkaaksi liskoksi, joka yritti livahtaa pois. Jos soturi ei olisi ollut niin taitava syntymästään asti, hän olisi ehkä onnistunut. Lisäksi hän ei tarttunut häntään, vaan kaulaan.
  - Vau, epätavallista taikuutta. Meidän täytyy näyttää se Khiroville.
  Haavoittuneen tytön kasvot muuttuivat mattaiksi ja hän menetti tajuntansa.
  Passa sai hänet kiinni ajoissa:
  - Hermostunut tyttö, mutta kaunis! Olisi sääli, jos hän pysyisi raajarina.
  - No, toivottavasti tämä voidaan korjata. Vain Khirov jäi jonnekin, hän lupasi olla vierelläni. - Witcher kohautti olkapäätään tyytymättömänä.
  - Olen täällä! - Noita hyppäsi ulos oven takaa. - Tunnen taikaa.
  - Ja pidän sitä käsissäni! - Witcher tiuskaisi.
  - No, ei sekään paha ole! Tämä on meduusan ja liskon sekoitus, näet sen olevan läpikuultava, voit nähdä kolmen sydämen sykkivän. - Velho virnisti.
  - Miksi tämä on vaikuttavaa? Tyttö menetti kätensä ja tilalle tuli liskomeduusa. Luulen, että tällaisen olennon näppäryydestä huolimatta tämä ei ole aivan vastaava korvaus! - Soturi ei missään nimessä ollut taipuvainen vitsailemaan.
  - Mutta yksi ruumiinosista voi kellua, eikä tämä ole ollenkaan huono asia. Eräänlainen supervoima! - Noita välähti ovelasti.
  - Mistä se koostuu, koska se on vamma? - En ymmärtänyt Witcheriä.
  - Miten sanoa! Loppujen lopuksi se ei ole enää vain eläin, vaan osa naisen kehoa. Mutta eläimen hallinta on vaikeaa. Nyt tämä pieni lisko pystyy kutistumaan ja liukumaan halkeamien läpi tai ryömimään seinän läpi. Lisäksi se on käytännössä näkymätön, tämä laji on kuin kameleontti. - Noita alkoi selittää.
  - Pulsar! - Hän sanoi osoittaen Passin innostusta. - En uskonut tämän olevan mahdollista. Leikkaa harja irti ja tee siitä vakooja.
  - Tapahtuu, että tappio lupaa suuria ongelmia, mutta tämä on vain heijastus tulevasta voitosta. - Noita huomasi.
  - Et siis tyrmää häntä? - Vedmakova selvensi.
  - Ei! Sodassa rohkeus ja hyvä äly tuovat voiton. Lyötyäksesi sinun on ensin nähtävä kohde, muuten sijoittelet nyrkkisi. Mutta ongelmien välttämiseksi haava on parannettava. - Hirovo vastasi pehmeästi.
  - Tytölle ei ole hyvä olla raajarainen. Loppujen lopuksi tämä vääristää hänet! Voitko tehdä hänestä ihmiskäden, joka näyttää oikealta raajalta? - Witcher kysyi.
  - Ajattelen! Ehkä voin korjata sen. Yleensä useimmat taikurit ovat paljon parempia tappamaan kuin parantamaan. - Khirovo korosti painokkaasti.
  - Olen samaa mieltä! Jokainen typerys voi rampauttaa, ei jokainen älykäs voi parantaa. - Witcher, ollakseen vakuuttava, jopa väänteli sormeaan ohimoihinsa.
  - Monet töykeät teloittajat - harvat hoitavat lääkärit!
  Orjat raahasivat Samumin omistajaa, näyttää siltä, että hän kuoli. Rakhita tuli järkiinsä, hänen kasvonsa kiertyneet ärsyyntymisestä.
  - Hän petti taas kaikki! Hän lähti maksamatta laskujaan.
  - Minä ripustan hänet! - Witcher sanoi. - Olkoon hänen ruumiinsa varoitus kaikille ilkeille ja ahneille. Ahne ihminen on aina antelias pettymyksen kyyneleillä!
  - Se on järkevää! Mutta kuka palauttaa käteni? - Tyttö oli valmis itkemään.
  - Täällä hän on! - Kapinan johtaja osoitti.
  Khirov kumarsi, johto syttyi hänen käsissään.
  - Älä huoli! Et voi olla rampa. Joten Rakhita sinusta on tultava suuri vakooja. Haluat kostaa kaikille tämän imperiumin rikkaille ja voimakkaille.
  - Tietysti. Älä ole orja, nöyryytetty pölyssä! - Tyttö huudahti.
  - Joten voit auttaa meitä! Tätä imperiumia hallitaan huonosti, joten hauta korjaa kypärällisen järjestelmän! - Noita päästi energiasäteen etusormesta.
  - Outo! Näen sinussa paljon energiaa. Ja viisautta! Olen valmis liittymään seuraasi! - Orja huudahti.
  - Se satuttaa sinua, mutta voit voittaa! Ilman kipua ei ole rohkeutta, ilman rohkeutta ei ole voittoa! - Noita totesi osoittaen filosofista ajattelutapaa.
  "Olen nainen, mikä tarkoittaa, että olen tottunut kestämään." - Rakhita nyökkäsi.
  - Kun kärsivällisyys ei riitä, laulaminen auttaa! - Khirov vitsaili.
  Kaikki nauroivat. Witcher oli hyvällä tuulella. Alku oli voitollinen, joten aikaa ei ole hukattavaksi. Ensinnäkin on tarpeen muodostaa orjien armeija ennen kuin he pakenevat. Joten ihmiset ovat kuin rautaa, ennen kuin se jäähtyy, anna sille haluttu muoto. Soturityttö tuli ulos seinälle, kiipesi korokkeelle ja käski jylisevällä äänellä:
  - Puhaltaa kokoa kaikki!
  Passa kysyi:
  - myös naiset?!
  - Joo! Tarvitsemme jokaisen miekan. Pidä kiirettä, mutta tiedä, ettei ryöstöjä tule, jaamme kaiken tasan.
  Orjien kerääminen kesti jonkin aikaa, jouduimme jopa piiskaa käyttämään. Witcher itse joutui auttamaan niitä harvoja, jotka eivät menettäneet päätään ja hillitsemään ryöstöjä. Tyttö antoi viidelle innokkaimmasta rosvosta hyvän läimäyksen korville ja katkaisi jopa pään yhdeltä. Veripisarat putosivat hänen kasvoilleen, Witcher nuoli ne ahneesti pois. Se toimi. Yleiskokous pidettiin pimeässä soihtujen valossa. Vapautettuja orjia oli tuhansia; Witcher arvioi jopa silmämääräisesti, että heitä oli ainakin kaksitoista tuhatta, vaikka monien joukossa oli lapsia ja naisia.
  Hän esiintyi Detinetsin korkeimmasta tornista. Noita seisoi vastakkaisella puolella, hän hallitsi koko kokoontumista. Orjia käytettiin raa'asti hyväksi, ja heikot teloitettiin tai teurastettiin. Joten yleisesti ottaen, jos otamme fyysiset parametrit, he näyttivät hyviltä taistelijilta. He tarvitsevat vain koulutusta. Vedmakova piti sytyttävän puheen. Hän selitti erityisen sinnikkäästi tarvetta luoda suuri vapautusarmeija.
  -Ykseys, rohkeus, epäitsekkyys ovat avaimia voittoon, vapauteen, onneen! Ilman kurinalaisuutta ei ole armeijaa, ja ilman armeijaa et voi saavuttaa vapautta! Työ on tehnyt meistä vahvempia, älykkyydellä kerrottu antaa meille vapautta ja yhdessä onnen kanssa onnea!
  Olkaamme siis yhdeksi ja heittäkäämme ketjut pois! - Soturi puhui.
  Orjat ilmaisivat hyväksyntänsä äänekkäin huudoin! Vain yksi orja, jolla oli paljon arpia ja ylpeä katse, oli hiljaa. Hänen katseensa ilmaisi äärimmäisen halveksunnan.
  Witcher ehdotti jälleen yhden kapinan johtajan valitsemista!
  - Komentaja on kuin pyramidin huippu - niitä saa olla vain yksi, muuten niin vahvakin rakenne romahtaa!
  Orjat huusivat:
  -Oikein! Johda meitä.
  -Olet suuri soturi ja tulet olemaan johtajamme! - Poika onnistui yllättäen huutamaan kaikki ulos.
  Tämä yllätti Vedmakovan: kuinka tämä on edes mahdollista. Hän katsoi tarkemmin; lapsen käsissä oli jotain puhallusputken kaltaista, vain paksumpaa. Ja tämän laitteen avulla hän jyrisi.
  - Poika pääsee pitkälle! Mikä on hänen nimensä? - Soturi tiedusteli.
  - Dick! Sain nimenomaan selville. - Passa ehdotti.
  - Yksinkertainen nimi! - Witcher odotti selvästi jotain eksoottisempaa.
  - Miksi monimutkaisuus!
  - Julkaisemme äänestyksen! - Noita ilmoitti. Hänen äänensä oli niin jyrinä, että palmut tärisivät. - Kuka tahansa kannattaa, että soturi Witcher on johtaja, nosta oikea kätesi! Äänestä totuuden, vapauden ja kunnian puolesta! Ja elämästäsi tulee sellainen, että jumalat kadehtivat! -
  Orjat, jotka olivat innostuneita, nostivat melkein yksimielisesti kätensä ilmaan. He näyttivät soturilta, ja heidän yksimielisyytensä viittasi siihen, että ehkä Khirov oli käyttänyt taikuuttaan täällä.
  Eikö olekin totta, että hänen saapumisensa antoi heille vapauden ja mahdollisuuden tuntea itsensä todellisiksi ihmisiksi. Tämä tarkoittaa, että on luonnollista tervehtiä Witcheriä kuin sadetta kuivuuden aikana. Ilo näkyi entisten orjien kasvoilla. Se oli kuin herätys.
  Täällä, yleisen ilon keskellä, astui esiin mahtava orja, joka oli runsaasti arpeilla koristeltu. Hän sanoi syvällä äänellään.
  - On ollut ja tulee olemaan monia, jotka haluavat johtaa onnellisuuteen. Mutta onko sinulla moraalinen oikeus tähän!
  - Mikä!? - Witcher paljasti suunsa täynnä hampaita. Hänen paljaiden käsien hauis pullistui.
  - Kuka sinä olet?! Aatelissuvun jälkeläinen tai tavallinen. Tai ehkä jopa paennut orja, kuten Zhissor. Hän lupasi myös paljon, mutta päätti elämänsä paaluun. Ja hänen kanssaan kaksikymmentä tuhatta orjaa. - Mahtava orja keskeytti hänet.
  - Tässä on paljon meistä itsestämme kiinni. Näen sinussa arpia, et todennäköisesti ole syntynyt orjaksi, voin erottaa ruoskan tai miekan aiheuttamat haavat keihäistä! Vedmakova totesi.
  - Arvasit minulle tuntemattoman soturin! Olen kreivi de Force, mahtavien kuninkaiden jälkeläinen. Mutta tiedätkö isäsi nimen? - kysyi jalo orja.
  - Suvun jaloudella on sama suhde rohkeuteen kuin hiusten pituudella älykkyyteen! - Vedmakova vastasi ja lisäsi heti. - Mikään esi-isiemme rohkeus ei auta pelkuria!
  - Puhut kauniisti. Kuinka rohkea sydämesi on kuin messuhuvi? - Orja rypisti kulmiaan uhkaavasti.
  - No, mikä sankari sinä olet! Laske, mutta sinua mitattiin orjakohtaloon, missä oli ylpeytesi ja rohkeutesi! - Witcher on jo alkanut lopettaa.
  - Minulla oli syyni tähän. Ja mitkä niistä, sinun ei tarvitse tietää, vähemmän tietoa tarkoittaa, että on helpompi kuolla! Haastan sinut kuolevaisten taisteluun, ja jos et ole rohkea vain sanoissa, otat haasteen vastaan! - Kreivi de Force karjui.
  - Voit olla varma siitä! - Soturi tiuskaisi.
  Orjat tyhjensivät areenan. Witcher tuli alas ja tarkisti miekan. Hänen vastustajansa seisoi häntä vastapäätä. Hänellä oli oma ase, kaksi terävästi teroitettua miekkaa. Varmuuden vuoksi soturi veti toisen miekan hänen povuudestaan.
  Kreivi de Forsa oli paljon pitempi kuin Witcher, paljon leveämmät olkapäät, vaikka hän ei vaikuttanutkaan niin lihaksikkaalta ja veistokselta, tytöltä, joka ansaitsi tulla kuntoilun maailmanmestariksi. Rasvaa ei kuitenkaan ollut, ja jännesiteet olivat kireät ja turvonneet. Lisäksi jokaisesta liikkeestä jäi suuren kokemuksen tunne, ja hyppäävä askel puhui. Heidän kasvoilleen ilmestyi virne; se ei ollut enää halveksiva, vaan pikemminkin myötätuntoinen.
  - No, olet pulassa, tyttö! Sinua ei tule kateudeksi. - Kreivi näytti hänelle nyrkkiään.
  - Miksi olet niin itsevarma? - Witcherin ärsytys voimistuu.
  - Voitin monia taisteluita ja turnauksia. Valtakunnassani minua pidettiin yhtenä parhaista taistelijoista, monet pitivät minua jopa parhaana. - Forsa ravisti rintalihaksiaan, jotka näyttivät kahdelta vierekkäiseltä kilpeltä.
  - Tämä johtuu siitä, että taistelit vain aateliston kanssa, ja he rappeutuivat ja lihoivat. Jos tulet toimeen lahjakkaan tavallisen ihmisen kanssa, sinulla ei olisi juurikaan mainetta jäljellä! - Witcher vastasi luottavaisesti.
  - Haukkuva koira, hei, keppi, tai pikemminkin miekkani, ei ole kävellyt selässäni! - Kaikki ylimielisyyden täyteys palasi kreiville.
  - Tämä on erittäin mielenkiintoista! Vahvimmasta teräksestä valmistettu terä ruostuu pulturin ja pelkurin käsissä! "Vedmakova ei koskaan lakannut loistamasta kaunopuheisuudellaan.
  - No, tämä todennäköisesti koskee sinua, naispaskiainen! - Forsa murisi.
  - Ehkä lopetamme kielillä miekkailun ja käytämme jotain vahvempaa! - Witcher näytteli eleganttia kahdeksanhahmoa.
  - Molemminpuolisesti!
  Kreivi ja kapinallisten johtaja kohtasivat kasvotusten. Miekat liikkuivat nopeasti ja löivät täydellä voimalla. Iskuista putosi kipinöitä ja kuului soittoääni.
  Kreivi hyökkäsi useita kertoja. Hän kokeili kaksoispiipputekniikkaa, mutta Witcher torjui hyökkäykset ja totesi, että hänen jalolla vastustajallaan oli kunnollinen nopeus.
  - Mitä pelaat!
  - Kuoleman langoilla!
  Kreivi päästi jälleen valloilleen sarjan iskuja, hän yritti monimutkaisia yhdistelmiä. Vedmakova vetäytyi hieman ja suoritti vastahyökkäyksen tarttuen hieman vastustajansa rintaan.
  Hän opiskeli kokeneen soturin liikkeitä ja käytti aikaa saada hänet alas. Kreivi virnisti ja hänen silmänsä loistivat:
  - Et ole ollenkaan niin yksinkertainen! Ei ehkä edes täydellinen orja, vaikka kuljet paljain jaloin.
  - Synnyin vapaana ja asuin metsässä! Kaulani ei ole koskaan tuntenut ikettä. On mahdotonta alistua väkisin. Todella vapaa ihminen alistuu kolmeen asiaan - järkeen, rakkauteen, Jumalaan. Hänen sielunsa orja on alistuva - intohimoille, himolle, Jumalan palvelijoille! - Witcher vastasi kauniisti.
  - Olet oikeassa viimeisestä! Sinä olet se, joka on todella oikeassa, nämä papit ja papit asettivat minut! - Kreivi teki tuplaviuhkan, sitten "simpukka"-tekniikan, mutta ei onnistunut. - Keskustelen mielelläni kanssasi viinilasillisen ääressä, ellei tietenkään tapa sinua.
  - Muki viiniä on kuin valtameri - jos ihastut, menetät maata jalkojesi alla! - sanoi soturi.
  - Mutta tunnet olosi vapaammaksi. Entä tämä tekniikka?
  Hän piti kolmiharrasta ja sitten perhosta. Vastauksena Witcher iski kokoukseen kovemmin. Kreivi horjui ja vetäytyi. Sitten kilpailu jatkui taas, Forsa liikkui kuin purkautui, hän tajusi, että hänen vastustajansa oli liian vahva ottamaan hänet epäseremoniattomasti. Sitten, kun Witcher oli tottunut tiettyyn liikesarjaan, kreivi muutti odottamatta miekan liikeradan ja löi tyttöä lihaksikkaaseen, mutta myös naiselliseen rintaan. Veri valui, naarmu oli syvä. Haava ei rikkonut Witcheriä, vaan päinvastoin, antoi hänelle voimaa. Tyttö meni hyökkäykseen, miekat välähtivät esittäen outoa tanssia. Ja vaikka ulkopuolelta näytti siltä, että soturi oli täysin menettänyt päänsä ja oli raivoissaan, elämä metsässä ja metsästys lapsesta asti opetti häntä säilyttämään järkensä ankarimmassa taistelussa. Kreivin oli vaikea hillitä tällaista painetta; hän vetäytyi vaikeuksien torjua. Vedmakova sai kiinni hetken, jolloin orja arvohenkilö perääntyi, ikään kuin hän olisi lyönyt häntä polven alle. Isku osui jänteeseen ja laskenta antoi periksi, hänen nopeusnsa laski. Sitten tyttö piti omaa tekniikkaansa, hän keksi sen itse, kutsuen sitä yhdeksänpäiseksi lohikäärmeeksi. Vain hyvin koulutettu hävittäjä pystyi saamaan tämän kaltaisen. Lisäksi viimeinen yhdeksäs hyökkäys oli lähes vastustamaton. Tässä oli kysymys mekaniikasta, joka heijasti hyökkäystä, käsi oli liian heikentynyt, torjui hyökkäykset, ja siksi viimeinen hyökkäys päättyi. Ensimmäistä kertaa soturi suoritti tekniikan melko taitavalle ja nopealle kumppanille, ja kun hän haukkoi miekkansa pudottamalla, kävi selväksi, että uutuus oli menestys.
  Kreivi kalpeni, hän menetti voimansa.
  - Sinä onnekas narttu!
  - Ei oikeastaan! Onni on epävakaa kuin hiekka - vain kova työ sitoo sen sementillä.
  Witcher haavoi jälleen vihollistaan, mutta ei syvästi - hän ei halunnut tappaa tai vammauttaa. Hän löi uudelleen, hän syöksyi, kreivi torjui koneellisesti ja soturi löi miekan mailalla. Orja arvohenkilö osoittautui täysin aseettomaksi. Witcher heitti pois miekkansa, ryntäsi vihollisen kimppuun ja kaatoi kreivin. Hänen kätensä puristi hänen raajansa lukkoon.
  - Luovutko? - Pantterin silmät loistivat.
  - Lasken antautumista paljain jaloiselle orjalle!
  Witcher vastusti kiihkeästi:
  - Ei orja, vaan taistelija oikeudenmukaisen asian puolesta! Sinä itse olit orja ja ymmärsit mitä nöyryys on, mutta he ovat muita ihmisiä, ei pahempia kuin me. Kysy siis omaltatunnostasi!
  . LUKU nro 10.
  Oleg Rybachenko ja Margarita Korshunova taistelivat etulinjassa. Poika ja tyttö olivat jo aika kyllästyneitä pitkittyneen sodan takia. Jatkuva tappaminen ja ampuminen myös tylsää.
  Se on kuin peliä. Sama ammuntapeli kyllästyy ennemmin tai myöhemmin.
  Lapset olivat kyllästyneitä ampumiseen ja jatkuvaan kranaattien heittelyyn paljain jaloin.
  Poika kääntyi. Niitti fasistit.
  Ja sanoi:
  - Maeta!
  Tyttö heitti kranaatin paljain jaloin. Hän hajotti fritzejä ja huusi iloisesti:
  - Meillä on uusia, erittäin suuria voittoja!
  Mutta tämä alkaa olla tylsää. Jopa se tosiasia, että pojan paljain jaloin heittämällä Hitlerin tankit työntyvät kyljelleen.
  Oleg alkoi sitten säveltää.
  Toinen vaihtoehtohistoria. Zjuganov ei äänestänyt Stepashinin ehdokkuutta, eivätkä myöskään kolme kommunistiryhmää.
  Tämä päättyi valtionduuman hajoamiseen ja ennenaikaisiin vaaleihin syyskuussa 1999.
  Tietenkin kommunistit olivat vahvempia kuin koskaan. Ja he menivät vaaleihin luottaen Primakovin hallituksen saavutuksiin, joissa heillä oli huomattava rooli. Unity-lohkoa ei ole vielä luotu. Putin ei esiintynyt pääministerinä. Ja militanttien hyökkäys Dagestanissa vain lisäsi ääniä vasemmalle ja tappoi viranomaisten vallan.
  Yleisesti ottaen hallitus osoittautui epäjärjestyneeksi. NDR heikkeni ja romahti, eikä uutta valmista puoluetta syntynyt. Ja pääministeriksi nimitetty Stepashin ei johtanut vallassa olevaa puoluetta. Ja sitten Jeltsin erotti hänet kokonaan.
  Lyhyesti sanottuna parlamenttivaalit johtivat vasemmiston ylivoimaiseen voittoon.
  Kommunistien voitto oli vaikuttava. Lisäksi Primakov-Lužkov-blokilla ei ollut aikaa rentoutua. Mutta hän onnistui silti rekisteröitymään yhdessä maanviljelijöiden kanssa. Ja hän sijoittui toiseksi. Kolmas oli "Yabloko", jolla oli hyvä PR. LDPR sijoittui neljänneksi. Mutta suurelta osin siitä syystä, että presidenttiä edistävät kanavat mainostivat aktiivisesti tätä puoluetta.
  Ja Jeltsin jopa antoi tai pikemminkin myönsi Žirinovskille kenraaliarvon.
  Joten kaikki tapahtui erityisen skenaarion mukaan.
  Oppositio otti vallan duumassa. Ja Jeltsin suostui lähtemään vapaaehtoisesti nimittäen virallisesti Primakovin seuraajakseen. Zjuganovista tuli pääministeri ja oikea käsi.
  Tämä sopi yleisesti kommunisteille. Ja kompromissiin päästiin. Basajev ja Khattab pakotettiin pois Dagestanista. Mutta he eivät lähettäneet joukkoja itse Tšetšeniaan.
  Siellä puhkesi pian sisällissota ja jakautuminen useisiin ryhmittymiin.
  Venäjä auttoi Mashadovia ja Kadyrovia. Primakov voitti helposti Venäjän presidentinvaalit. Toisesta tuli yllättäen Žirinovski - jolla ei ollut muita kilpailijoita äänestäjissään, eikä liberaali Yavlinsky ollut hänen kilpailijansa.
  Oleg Rybachenko keskeytti esseensä. Ei, se ei ole mielenkiintoista. Jälleen jo käsitelty aihe Primakovin, Zjuganovin ja Neuvostoliiton palauttamisen jälkeen. Kyllästynyt siihen!
  Jotain voisi olla mielenkiintoisempaa säveltää. Esimerkiksi avaruudesta.
  Poika alkoi keksiä ideoita.
  Suuren Venäjän valtakunnan uusi pääkaupunki oli nimeltään Petrograd-Galaktik. Se perustettiin Jousimiehen tähdistössä, melkein galaksin keskellä. Sekä tähdet että planeetat olivat täällä paljon tiheämpiä kuin Linnunradan laitamilla, missä vanha Maa löysi suojan. Läntisen konfederaation joukot ajettiin kokonaan ulos ytimestä. Sota ei kuitenkaan sujunut jälkiä jättämättä: tuhansia planeettoja tuhoutui, ja maasta jäi vain muistoja. Tämä oli tärkein syy pääkaupungin siirtämiseen galaksin rikkaimpaan ja rauhanomaisimpaan paikkaan. Täällä on erittäin vaikea murtautua läpi, joten jopa täydellisen avaruussodan olosuhteissa, joissa etulinja on abstrakti käsite ja takaosa on sopimus, ytimestä on tullut Venäjän tärkein tukikohta ja teollisuuden linnoitus. Pääkaupunki kasvoi ja nielaisi Kishish-planeetan kokonaan ja muuttui jättimäiseksi metropoliksi. Jättiläinen kaupunki, joka pystyy tekemään vaikutuksen keneen tahansa järkevään yksilöön. Lukuisat lentokoneet leikkaavat violetin taivaan halki.
  Marsalkka Maxim Troshev kutsuttiin puolustusministerin supermarsalkka Igor Roerichin luo. Tuleva kokous oli merkki vihollisen toiminnan jyrkästi lisääntymisestä. Sota, joka oli kyllästynyt kaikkiin, vei resursseja kuin saalistussuppilon, biljoonia ihmisiä kuoli siinä, eikä kukaan voinut saavuttaa toivottua menestystä. Militarisaatio jätti jälkensä Petrograd-Galaktikin arkkitehtuuriin. Valtavat pilvenpiirtäjät seisovat siisteissä riveissä, ne edustavat neliöitä kaupungin shakkilaudalla. Tämä muistutti tahattomasti marsalkkaa avaruusarmadien muodostumisesta. Viime taistelun aikana suuret venäläiset tähtialukset ottivat myös asemansa, ja sitten yhtäkkiä muodostelma osui vihollisen lippulaivaan. Hyvin harkittu taistelu muuttui lähitaisteluksi, jotkut laivat törmäsivät räjähtäen hirvittävän kirkkain välähdyksenä. Tyhjiö värjäytyi ikään kuin jättimäiset tulivuoret olisivat purkautuneet ja tulivirrat olisivat yhtä aikaa virranneet, helvetin liekkien virrat olisivat räjähtäneet rannoilleen peittäen ne tuhoavalla aallolla. Kaoottisessa taistelussa menestys seurasi Suuren Venäjän armeijaa, mutta voitosta tuli erittäin korkea hinta. Useat tuhannet tähtialukset muuttuivat alkuainehiukkasvirroiksi. Totta, vihollinen kärsi vielä suurempia tappioita. Venäläiset osasivat taistella, mutta liitto, johon kuului monia rotuja, iski raivoissaan ja vastusti itsepintaisesti.
  Suurin ongelma oli, että konfederaation keskusta, joka sijaitsee Thom-galaksissa, oli erittäin vaikea tuhota. Tässä tähtijoukossa miljoonia vuosia elänyt vaahteran muotoisten dagkien muinainen sivilisaatio pystytti valloittamattoman linnoituksen ja ympäröi itsensä voimakkaalla puolustuslinjalla, joka oli täynnä ansoja.
  Koko Venäjän armeija ei riitä murtautumaan tähän Mannerheim-avaruuteen. Sotaa ei ollut mahdollista lopettaa. Planeetat ja järjestelmät vaihtoivat omistajaa monta kertaa. Marsalkka katseli ympärilleen pääkaupungissa nostalgian tunteella. Kiertelevät gravioletit ja flannerit maalattiin khakin väreillä, ja lentokoneen kaksoistarkoitus tuntui kaikkialla. Jotkut rakennukset olivat jättimäisiä panssarivaunuja tai jalkaväen taisteluajoneuvoja, joissa oli telat sisäänkäyntien sijaan. Oli hauska seurata kuinka vesiputous purkautui tällaisen siivekäs säiliön tynnyristä, sininen ja smaragdivesi heijasti neljä "aurinkoa", leikkii kymmenillä sävyillä, ja eksoottisia puita ja valtavia kukkia kasvoi rungossa ja siipissä muodostaen outoja riippupuutarhoja. Nykyaikaiset, jättimäiset pilvenpiirtäjätankit, yleensä virtaviivaiset, aseistettu monilla aseilla. Tällaisissa taloissa asuminen on kätevää ja viihtyisää, vaikka pääkaupunkiin kohdistuvan hyökkäyksen tapauksessa vastaava rakennus muuttuisi tehokkaaksi taisteluyksiköksi viidessä minuutissa. Kaikkien luokkien ohikulkijat ja jopa pienet lapset olivat armeijan univormuissa tai eri puolisotilaallisten järjestöjen vaatteissa. Kybermiinat leijuivat korkealla stratosfäärissä; ulkonäöltään ne muistuttivat värikkäitä palloja. Valaisimet valaisivat taivaan holvin ja tulvivat tasaiset peilatut bulevardit häikäisevin sätein. Maxim Troshev ei ollut tottunut sellaisiin ylilyönteihin.
  "Tähdet ovat täällä liian tiheitä. Ja se on liian kuuma minulle."
  Marsalkka pyyhki hikeä otsaltaan ja avasi ilmanvaihdon. Jatkolento sujui ongelmitta, ja pian puolustusministeriön rakennus ilmestyi. Sisäänkäynnillä oli neljä taisteluajoneuvoa. Piikiset luchiarit imillään - eläimet, joiden hajuaisti on viisitoista kertaa koiraa voimakkaampi - ympäröivät Troshevia. Supermarsalkan syklooppipalatsi meni syvälle maan alle, ja sen paksut seinät sisälsivät plasmatykkejä ja putoavia lasereita. Syvän bunkkerin sisustus oli yksinkertainen - ylellisyyttä ei kannustettu. Ennen tätä Troshev näki pomonsa vain kolmiulotteisessa projektiossa. Supermarsalkka oli iäkäs, kokenut satakaksikymmentävuotias soturi. Jouduin laskeutumaan alas nopealla hissillä, joka tunkeutui reilut kymmenen kilometriä maan alle.
  Ylitettyään eliittivartijoiden ja taistelurobottien piirin marsalkka astui toimistoon, jossa plasmatietokone simuloi galaksin laajennettua hologrammia, jossa oli merkkejä venäläisten joukkojen keskittymisestä ja oletettujen vihollisen iskujen paikoista. Pienempiä hologrammeja riippui lähellä; kuvia muista galakseista oli näkyvissä. Niiden hallinta ei ollut jatkuvaa, vaan tähtien välissä oli välähdyksiä itsenäisistä valtioista, joissa asuivat älykkäät, joskus hyvin omituiset rodut. Troshev ei kauaa katsellut tätä loistoa; hänen täytyi tehdä uusi raportti. Igor Roerich näytti nuorelta, hänen kasvonsa olivat lähes ryppyttömät ja hänellä oli paksut vaaleat hiukset. Näytti siltä, että hän voisi elää ja elää, mutta venäläinen lääketiede sodan aikana ei ollut liian kiinnostunut ihmisen eliniän pidentämisestä. Päinvastoin, nopea sukupolvien vaihto vauhditti evoluutiota ja hyödytti häikäilemätöntä sodanvalitsijaa. Elinikä oli rajoitettu sataan viiteenkymmeneen vuoteen. Jopa eliitille. No, syntyvyys pysyi erittäin korkeana, abortit tehtiin vain viallisille lapsille ja ehkäisy oli kiellettyä. Supermarsalkka käänsi katseensa Trosheviin astuessaan sisään.
  - Ja tässä olet, Maxim. Pudota kaikki tiedot tietokoneeseen, se käsittelee ne ja tarjoaa ratkaisun. Mitä voit sanoa viimeaikaisista tapahtumista?
  - Konfederaatit ja heidän liittolaisensa saivat hyvän läksyn. Vaa'at kallistuvat meidän suuntaan, viimeisen kymmenen aikana valtaosa taisteluista on voitettu.
  Roerich nyökkäsi.
  - Tiedän sen. Mutta Konfederaation liittolaiset, Dugs, tulivat huomattavasti aktiivisemmiksi. Ne alkavat muodostaa vakavan uhan.
  - Olla samaa mieltä.
  Roerich napsautti kuvaa hologrammissa ja suurensi sitä hieman.
  - Ennen sinua on Smoorin galaksi. Tässä on toiseksi suurin Dugin linnoitus. Tässä kohtaamme suurimman iskun. Jos onnistumme, voimme voittaa sodan seitsemänkymmenen, enintään sadan vuoden sisällä. Ja jos epäonnistumme, sota kestää useita vuosisatoja. Olet osoittanut olevasi pätevä komentaja, ja siksi ehdotan, että johdat operaatiota Steel Hammer. Se on selvää?
  - Aivan oikein, teidän ylhäisyytenne.
  Igor rypisti kulmiaan.
  -Miksi tällaiset otsikot? Ota meihin yhteyttä: Toveri supermarsalkka. Mistä poimit tämän?
  Maxim tunsi häpeää.
  -Minä, toveri supermarsalkka, opiskelin Bingin kanssa. He saarnasivat vanhaa keisarillista tyyliä.
  - Asia selvä. Mutta nyt imperiumi on erilainen, puheenjohtaja on yksinkertaistanut aiempia tapoja ja menettelyjä. Lisäksi vallanvaihto on pian tulossa, ja meillä on uusi vanhempi veli ja ylipäällikkö. Ehkä minut erotetaan, ja jos operaatio Steel Hammer onnistuu, sinut nimitetään minun tilalleni. Meidän on opittava etukäteen, tämä on valtava vastuu.
  Marsalkka oli yli kolme kertaa Roerichia nuorempi, ja siksi holhoava sävy oli erittäin sopiva eikä aiheuttanut loukkaamista. Vaikka johtajan vaihto on pian tapahtumassa, ja heidän uusi johtajansa on heitä molempia nuorempi. Luonnollisesti tämä on paras.
  - Olen valmis. Palvelen mahtavaa Venäjää!
  - Joten mene. Kenraalini kertovat sinulle yksityiskohdista.
  Tervehtimisen jälkeen marsalkka lähti.
  Bunkkerin käytävät maalattiin khakiksi. Toiminnallinen päämaja sijaitsi alla. Lukuisat fotoni- ja plasmatietokoneet käsittelivät metagalaksin eri kohdista virtaavaa tietoa kiihdytetyllä tahdilla. Edessä oli paljon rutiinityötä, ja marsalkka vapautettiin vasta puolentoista tunnin kuluttua. Nyt häntä odotti pitkä hyperhyppy naapurigalaksiin. Sinne on kerättävä valtavia joukkoja, lähes kuudesosa koko Venäjän avaruuslaivastosta. Useita miljoonia tähtialuksia. Kun pienet yksityiskohdat oli selvitetty, marsalkka nousi pintaan. Syvä kylmyys väistyi voimakkaalle kuumuudelle. Neljä valaisinta kokoontui zeniittiin ja kaatoivat hiukkasvirtoja planeetalle armottomasti taivasta nuolevilla kruunuilla. Valosarjat virtasivat alas peilattuja katuja. Maxim hyppäsi painovoimatasoon, sisällä oli mukavaa ja viileää, ja ryntäsi laitamille. Hän ei ollut koskaan ennen käynyt Petrograd-Galaktikassa, ja hän halusi nähdä omin silmin kolmensadan miljardin asukkaan pääkaupungin. Hän jätti sotilassektorin, ja kaikki muuttui ja muuttui iloisemmaksi. Rakennuksia ilmestyi alkuperäisellä koostumuksella, hän luultavasti kutsuisi niitä ylellisiksi - etuoikeutetun luokan edustajat asettuivat niihin. Totaalisodan aikana oligarkkikerros väheni, mutta ei tuhoutunut kokonaan. Palatsit olivat todellisia taideteoksia. Yksi niistä muistutti keskiaikaista linnaa, jossa kaiteen hampaiden sijasta oli palmuja. Toinen seisoi ohuilla jaloilla, ja moottoritie ulottui hänen alapuolellaan; hän näytti kirkkaanväriseltä hämähäkiltä, peitettynä tähdillä. Monet köyhimpien ihmisten asuinrakennuksista eivät myöskään herättäneet assosiaatioita kasarmiin, päinvastoin, vaikuttavat julkisivut kimaltelivat menneiden vuosisatojen johtajien ja komentajien patsailla. Kaikkea ei pidä maalata khakiksi, ajatteli Troshev. Lisäksi ehkä maailmankaikkeuden väkirikkaimman kaupungin pitäisi olla kaunista arkkitehtuuria. Erityisen värikäs oli matkailuala, jossa liikkui kulkuväyliä ja jättimäisten ruusujen muotoisia rakennuksia sekä kukkivia ja toisiinsa kietoutuneita tulppaaneja, punottuja koiranputkea ja monimutkaisesti sekoitettuja eksoottisia eläimiä. Ilmeisesti on mielenkiintoista asua karhussa tai miekkahammastiikerissä, se tekee lapset onnelliseksi. Kuitenkin myös aikuiset hämmästyvät, kun tällainen rakennelma liikkuu tai leikkii. Kaksitoistapäinen pyörivä lohikäärme teki lähtemättömän vaikutuksen marsalkkaan; jokaisesta suusta purskahti neonilla valaistuja monivärisiä suihkulähteitä. Yleisesti ottaen siellä oli paljon omituisimman muotoisia suihkulähteitä, jotka heittivät monivärisiä suihkuja satojen metrien päähän ilmaan. Ja kuinka kauniita ne ovatkaan, neljän auringon valossa kietoutuen vesikuvioksi, upeaksi, ainutlaatuiseksi värileikkiksi. Lapset olivat täällä iloisia ja kauniita: värikkäät vaatteet muistuttivat satutontuista. Täällä ei ollut vain ihmisiä, puolet yleisöstä oli muukalaisia. Siitä huolimatta vieraiden lapset leikkivät onnellisina ihmislasten kanssa. Troshev kohtasi myös älykkäitä kasveja. Rehevä kultapäinen voikukki, jossa on neljä jalkaa ja kaksi ohutta kättä. Heidän vauvoillaan oli vain kaksi jalkaa, ja heidän kultaiset päänsä olivat täynnä smaragdipilkkuja. Maxim tunsi tämän rodun hyvin - Gapi, kolmisukuinen kasviolento, rauhaa rakastava, mutta kohtalon tahdosta heidät vedettiin kaikkeen tähtienväliseen sotaan ja heistä tuli Suuren Venäjän luonnollisia liittolaisia.
  Muiden rotujen edustajia oli riittävästi - enimmäkseen neutraaleja valtioita ja planeettoja. He halusivat katsoa imperiumin uskomatonta pääkaupunkia. Täällä sota näyttää kaukaiselta ja epätodelliselta, se on tuhansien parsekkien päässä, ja silti, levoton tunne ei jättänyt marsalkkaa. Päässäni syntyi ajatus, että niillä planeetoilla, joita heidän on hyökättävä, eläisi myös älykkäitä olentoja ja kokonaisia miljardeja ajattelevia olentoja kuolisi. Verivirtoja vuodatetaan, tuhansia kaupunkeja ja kyliä tuhotaan. Mutta hän on valtakunnan marsalkka, ja hänen on täytettävä velvollisuutensa.
  Ihailtuaan turistikeskusta marsalkka määräsi painovoimakoneen ottamaan käyttöön ja suuntasi teollisuusalueille. Talot olivat täällä hieman alempana, ja niissä oli yksinkertainen pohjaratkaisu. Tehtaat sijaitsivat syvällä maan alla.
  Heti kun painovoimakone laskeutui, sitä kohti ryntäsi välittömästi parvi paljasjalkaisia rättejä ja puhdistusaineita. Ohuet ragamuffinssit jo väsyneen, haalistuneen khakin rievuissa, joissa on suuria repeytyneitä reikiä. Syvästi ruskettunut, melkein musta. Vaikuttaa siltä, että pitkittynyt sota pakotti heidät kiristämään vyötään. Troshev alkoi tuntea myötätuntoa. Kuljettaja, kapteeni Fox, ei jakanut tällaisia tunteita.
  - Tulkaa, pienet rotat, pois täältä! Marshall tulee! - hän huusi.
  Kodittomat lapset ryntäsivät joka suuntaan, he näkivät vain likaiset kantapäänsä. On vaikea kävellä paljain jaloin neljästä "auringosta" yhtä aikaa kuumalla pinnalla, eivätkä köyhät lapset tienneet mitä kengät ovat. Yksi pojista kuitenkin osoittautui rohkeammaksi kuin muut ja kääntyi ympäri ja näytti keskisormeaan. Kapteeni veti esiin räjähteen ja ampui röyhkeää poikaa; hän olisi tappanut hänet, mutta marsalkka onnistui työntämään kapteenin käden viime hetkellä. Panos lensi ohi ja teki kraatterin jalkakäytävään, sulan kiven palaset putosivat pojan paljaille jaloille ja hän kaatui asfaltille. Tahdonvoimalla tuleva soturi onnistui pidättämään huutonsa ja kestäessään kipua nousi seisomaan. Maxim antoi kapteenille kovan lyönnin kasvoihin.
  - Kolme päivää vartiotalossa. Huomio, kädet sivuillasi! - Marsalkka komensi uhkaavalla äänellä - Lapset ovat omaisuuttamme, ja meidän on huolehdittava heistä, eikä tappaa heitä. Tajusitko, hirviö?
  Kettu ojensi kätensä hänen kyljelleen. Hän nyökkäsi suppeasti.
  - Vastaa määräysten mukaan.
  - Kyllä herra.
  Maxim käänsi katseensa poikaan. Hän oli vaaleatukkainen, komeat, ovelat kasvot ja lihaksikas. Revityn T-paidan alla näet hänen vahvat vatsalihaksensa, jotka on vuorattu suklaapatukoilla.
  -Mikä sinun nimesi on?
  - Yanesh Kowalski! - Röyhkyinen mies haukku keuhkoihinsa.
  - Näen sinussa vahvan soturin ominaisuudet. Haluatko päästä Zhukov-kouluun?
  Poika masentui.
  - Olisin iloinen, mutta vanhempani ovat tavallisia työntekijöitä eivätkä pysty maksamaan koulutustani.
  Marshall hymyili.
  - Ilmoittaudut ilmaiseksi. Kuten näen, olet fyysisesti vahva ja silmäsi puhuvat henkisistä kyvyistä. Pääasia, että opiskelee hyvin. Nämä ovat vaikeita aikoja, mutta kun sota päättyy, työläisetkin elävät hyvissä olosuhteissa.
  - Vihollinen voitetaan! Me tulemme voittamaan! - Yanesh huusi taas keuhkoihinsa.
  "Ota sitten paikkasi riveissä, sotilas." Ja aluksi - autossani.
  Lisa nyökkäsi. Poika oli hieman likainen, ja sisätilat piti pestä hänen jälkeensä.
  Noustuaan painovoimakone syöksyi hallituksen tiloihin.
  Janesh tutki henkeään pidätellen valtavia, ylellisesti sisustettuja taloja.
  - Meitä ei päästetä keskussektorille, ja tämä on niin mielenkiintoista.
  - Näet tarpeeksi lisää.
  Ja silti, marsalkka määräsi myötätunnon tunteen ohjaamana lentää turistikeskukseen. Poika katsoi kaikista silmistään, kirjaimellisesti ahmien näkemänsä. Oli havaittavissa, että hän halusi hypätä ulos autosta, juosta liikkuvaa jalkakäytävää pitkin, kiivetä yhdelle mieleenpainuvasta kyydistä.
  Tavallisesti ankara Maxim oli yhtä ystävällinen ja lempeä kuin koskaan sinä päivänä.
  - Jos haluat, käy kyydissä "ilon vuorella" ja tule sen jälkeen suoraan luokseni. Ota rahat, muuten he eivät päästä sinua sisään.
  Marsalkka ojensi paperin.
  Yanesh ryntäsi kohti kyytiä, mutta hänen ulkonäkönsä oli liian näkyvä.
  Massiiviset robotit pysäyttivät hänet avaruusninjahallin sisäänkäynnillä.
  -Kaveri, olet huonosti pukeutunut, selvästi köyhiltä alueilta. Sinut pitäisi pidättää ja viedä asemalle.
  Poika yritti paeta, mutta he löivät häntä tainnutusaseella ja heittivät hänet asfaltille. Troshev joutui hyppäämään ulos autosta ja lähtemään tutkimaan asiaa.
  - Odota, tämä kadetti on kanssani.
  Paikalle saapuneet poliisit pysähtyivät ja tuijottivat marsalkkaa. Maxim oli kenttäpukussa, mutta armeijan komentajan epoletit kimalsivat kirkkaasti kullassa neljää aurinkoa vasten.
  Vanhempi partiomies, poliisiluutnantti, tervehti.
  - Anteeksi, marsalkka, mutta ohjeet kieltävät kerjäläisten päästämisen keskustaan, jossa otamme vastaan vieraita kaikkialta galaksista.
  Maxim itse ymmärsi tehneensä virheen vapauttamalla ragamuffinin niin kunnioitettavalla alueella. Mutta hänellä ei ollut aikomustakaan osoittaa virheensä.
  - Tämä poika on partiolainen. Hän suoritti ylimmän johdon tehtävää.
  Luutnantti nyökkäsi ja painoi pistoolinsa nappia. Janesh Kowalski nyökkäsi ja tuli järkiinsä. Marsalkka hymyili ja ojensi kätensä. Tällä hetkellä neljä muukalaisgalaktia yhtäkkiä täynnä säteenheittimiä. Ulkoisesti muukalaiset muistuttivat karkeasti hakattuja kantoja, joiden kuori oli siniruskea; niiden raajat olivat solmuisia ja vinoja. Ennen kuin hirviöt ehtivät avata tulen, Maxim putosi kanteen ja veti ulos blasterin. Tuliset polut kulkivat huipulta, törmäsivät värikkääseen patsaan suihkuttaen kuvankauniista jalustasta fotoneja. Troshev katkaisi kaksi hyökkääjää lasersäteellä, kaksi elossa olevaa inogalaktia siirtyi sivuille. Myös yksi heistä jäi väistämättömään palkkiin, mutta toinen onnistui piiloutumaan julkisivun reunan taakse. Hirviö ampui kolmesta kädestä kerralla ja vaikka Maxim liikkui nopeasti, hän sai hieman osumaa - hänen kylkensä paloi ja hänen oikea kätensä vaurioitui. Vihollisen säteet osuivat tangentiaalisesti "hullun lumpeen" vetovoimaan. Seurasi räjähdys.
  Marsalkan visio oli uimassa, mutta hän yllättyi nähdessään kuinka Yanesh repi irti laatan palasta ja heitti sen vihollista kohti. Maxim hämmästyi tämän hauraan näköisen teini-ikäisen kätketyn epäinhimillisestä voimasta... Heitto osoittautui tarkaksi, aivan viiden silmän rivissä. Olento nyökkäsi ja astui eteenpäin järkyttäen. Tämä riitti, että Maximin hyvin kohdistettu laukaus lopetti hirviön elämän.
  Taistelu päättyi nopeasti. Sen aikana poliisi ei edes yrittänyt avata tulta. Marsalkka huomasi tämän heti.
  "Kaikki parhaat taistelevat edessä, ja takana, kaupungin kaduilla, pelkurit istuvat ulkona.
  Hyvin ruokittu luutnantti kalpeni. Lähestyin Maximia.
  - Toveri marsalkka, pyydän anteeksi, mutta heillä oli raskaat säteenheittimet, ja me...
  - Ja mikä tuo on! - Maxim osoitti partiomiehen vyössä olevaa sädelaitetta. - Kärpäslätkä? On sääli, että pääkaupungissa ei ilmeisesti ole sinulle töitä. Et istu toimettomana, yritän saada sinut lähetettäväksi rintamalle.
  Viitoitettuaan pojalle Maxim auttoi häntä hyppäämään painovoimakoneeseen ja puristi sitten lujasti hänen kättään.
  -No, sinä olet kotka. Olen iloinen, etten erehtynyt sinusta.
  Kowalski vilkutti ystävällisesti, hänen äänensä kuulosti melko kovalta ja iloiselta.
  - Tein vain yhden onnistuneen heiton. Voisin...
  - Sinulla on mahdollisuus. Valmistut yliopistosta ja menet suoraan taisteluun. Sinulla on koko elämä edessäsi, sinun on vielä taisteltava ääriään myöten.
  - Sota on hienoa! - Poika huudahti innostuneena. - Haluan mennä heti eteen, ottaa säkkiase...
  - Et voi tehdä sitä heti, sinut tapetaan ensimmäisessä taistelussa. Hanki ensin erikoisuus.
  Yanesh nuuski loukkaantuneena. Hän luotti kykyihinsä, hän luuli osaavansa jo paljon, mukaan lukien ammunta. Samaan aikaan painovoimakone lensi valtavan Michurinsky-puiston yli. Siellä kasvoi jättimäisiä puita, joista osa ylsi useiden satojen metrien korkeuteen. Ja hedelmät olivat niin valtavia, että kun olet syönyt keskeltä, voit elää sisällä. Kultakuoriset geneettisesti muunnetut ananakset näyttivät herkullisilta. Totta, toisin kuin odotettiin, ne eivät herättäneet pojassa paljon ihailua.
  - Olen jo käynyt sellaisissa metsissä. - Yanesh selitti. - Toisin kuin keskuskaupungeissa, sinne pääsevät kaikki. Vaikka sinne käveleminen kestää kauan.
  - Voi olla! - Maxim sanoi. - Ja silti, ihaile täällä olevia kasveja... Siellä on sieni, sen alle mahtuu koko joukkue.
  - Vain näytelmä isolta kärpäshelteeltä. Se on syömätön. Muistan, että keräsin kokonaisen pussin leikattuja hedelmäpalasia. Rakastan pavararaa - iho on ohut ja maku on aivan herkullinen. Viikunat eivät ole mitään siihen verrattuna. Leikkauksessa on oltava varovainen. Se saattaa räjähtää, ja sitten puro olisi kuin vesiputous - se kantaisi sinut pois ennen kuin ehdit edes lausua sanaa. Hedelmät ovat täällä liian suuria. Sinun on kuljetettava niitä osissa muovipussissa, mikä on erittäin hankalaa.
  Maxim taputti Janeshia olkapäälle.
  - Kaikkea ei mitata ruoalla. Mennään alas poimimaan kukkia.
  - Lahja tytölle! Miksi ei!
  Pojan kädet ulottuivat ohjauspyörään. Kapteeni Fox löi hänen sormiaan vihaisesti.
  - Älä koske ohjauspyörään, pentu.
  Ja heti vastauksena hän sai uuden nuhteen marsalkalta.
  "Sinulla on vain rohkeutta taistella lasta vastaan."
  - Olen pahoillani, teidän ylhäisyytenne!
  Yanesh ei voinut muuta kuin nauraa.
  - Jos haluat, kokeile sitä. - Maksimi sallittu.
  "Minulla on kokemusta simulaattoreista", Yanesh sanoi.
  Ilman epäilyksen tai pelon varjoa Kowalski laittoi kätensä ohjauspyörälle ja suuntasi auton alas. Ilmeisesti hänellä oli todella merkittäviä kykyjä. Painovoimakone ryntäsi jättimäisten puiden latvojen ohi.
  Maxim ei puuttunut asiaan, jolloin poika sai hallita lentokonetta. On sanottava, että hän selviytyi tehtävästään erittäin onnistuneesti, ohjaten jättimäisten runkojen välissä, hän ei koskaan törmännyt, osoittaen virtuoosia tekniikkaa vuosiensa jälkeen. Kuitenkin, vaikka se kaatui, se ei olisi iso juttu; painovoimakoneessa on täydellinen turvajärjestelmä. Lopulta he istuivat alas aukiolle, joka oli täynnä pieniä, mutta upean kauniita kukkia. Näytti siltä, että hyvä velho oli avokätisesti levittänyt korut. Monimutkainen värivalikoima häikäisi silmissä, ja huumaava tuoksu herätti sanoin kuvaamatonta iloa.
  Yanesh jopa vihelsi ihaillen. Kun he laskeutuivat, poika hyppäsi ulos ja alkoi poimia kukkia poimien koko käsivarren. Maxim oli kylmäverinen, hän piti maisemasta ja siitä huolimatta jokin oli hälyttävää. Uhkautunut olo. Kävittyään läpi tulen ja veden, marsalkka oli tottunut luottamaan intuitioonsa, joka harvoin petti häntä. Periaatteessa suuren valtakunnan pääkaupungissa ei pitäisi olla ihmisille vaarallisia elämänmuotoja. Tässä on jotain erilaista. Maxim viittasi pojalle ja kuiskasi hiljaa hänen korvaansa:
  - Lähellämme on vihollisia. Piilota kukat ja tule kanssani.
  Janeshin silmät loistivat.
  - Olen valmis.
  Maxim ja Yanesh muuttivat syvemmälle metsään jättäessään kimpun autoon kapteeni Foxin valvonnassa. Tietenkin joukot olisi pitänyt kutsua paikalle ja kampata alue. Mutta Maxim oli innostunut. Janeshilla oli tietysti romanttisia toiveita; hän kuvitteli olevansa tiedusteluupseeri ja iloitsi siitä. He kulkivat viidakon läpi yrittäen olla pitämättä melua. Yanesh onnistui polttamaan paljaat jalkansa purppuranpunaisilla nokkosilla, mutta hillitsi itsensä, vaikka iho polviin asti oli suurien rakkuloiden peitossa.
  "Ole varovainen", Maxim kuiskasi. - Metsässä vaara piilee jokaisessa ruohonkorteessa.
  "Tarvitsemme suojaavaa naamiointia tänne", Yanesh kuiskasi. Lyyt tuskin peittivät ruumista, jalkoja pitkin ryömi jotain. Suuret hyönteiset, kuten Yaneš oppi koulussa, eivät syö ihmisiä tällä planeetalla. Vaarallisimmat niveljalkaiset tuhoutuivat geneettisellä tasolla, ei riittänyt, että pääkaupungin keskustasta tuli tartunta- tai epidemialähde. He kävelivät hiljaa. Yhtäkkiä Maxim jäätyi. Pienet elävät olennot käyttäytyivät levottomasti, ikään kuin joku olisi pelottanut heidät. Marsalkka otti pojan kädestä ja kuiskasi hänen korvaan:
  - Edessä on väijytys!
  Maxim otti taskustaan äänitunnistimen ja kuunteli tarkasti ympäröivää aluetta. Aivan oikein, viisi ihmistaistelijaa ja suunnilleen sama määrä muukalaisia makasi lähellä. No, tällaisella voimien tasapainolla on parempi olla osallistumatta taisteluun, vaan ohittaa vihollinen.
  Niin he tekivät.
  Kokenut sotilas ja vihreä poika liikkuivat tahdissa. Meidän piti kävellä tiheiden pensaiden läpi, hukkuen nilkkoja myöten sammaleen. Suurin vaikeuksin marsalkka selvitti ihmisketjun katkeamisen ja onnistui liukumaan läpi tästä paikasta. Heillä oli onnea; kenelläkään muukalaisista ei ollut eläinaisteja tai ilmiömäistä kuuloa. Äänitunnistin pystyi jo erottamaan pehmeästi puhutut sanat.
  - Herra Resident, pyydät minulta mahdotonta.
  Vastauksena huudahduksen kaltainen ääni.
  - Ja sinä, kenraali, olet tottunut vain ottamaan rahaa tekemättä sitä kokonaan.
  Säännöstä päätellen hän kuului ei-humanoidirotuun.
  - He maksoivat sinulle puoli miljoonaa, mitä sitten? Vanhentunutta tietoa vakoilusatelliiteista.
  "Se ei ole minun vikani", ihmisääni jatkoi laiskasti oikeuttamistaan. - Tällainen tieto vanhenee periaatteessa hyvin nopeasti. En ole kaikkivoipa.
  - Ymmärsimme tämän heti, on helpompi sanoa, että olet heikko. Mitä tulee Kremlin järjestelmää vastaan hyökkäämiseen, sinusta ja rikoskumppaneistasi on vain vähän hyötyä.
  Maxim vapisi. Tuleeko se todella hyökkäys voimakkainta puolustuslinjaa vastaan, joka kattaa pääkaupungin ja koko galaksin keskuksen? Kremlin järjestelmä, kuten sen luojat väittävät, on valloittamaton, ja siitä huolimatta, jos viholliset ovat aktivoituneet imperiumin sydämessä, tämä johtaa surullisiin pohdiskeluihin.
  - Tiedä, mies, pian käytämme täysin uutta asetta, ja sen avulla venäläiset tähtialukset muuttuvat pölyksi ennen kuin ne saavuttavat iskuetäisyyden. Silloin armeijamme, kuin kaiken läpäisevä gravitaatioaalto, tulvii Venäjän tilat ja alistaa keisarilliset maailmat.
  Maxim huokaisi masentuneen; ilmeisesti petturi ei ollut erityisen tyytyväinen tällaiseen mahdollisuuteen. Hän kuitenkin vastasi:
  - Viides sarake on aktiivisempi kuin koskaan, ja hyökkäyksesi sujuu suunnitelmien mukaan.
  - Teidän tehtävänne lähitulevaisuudessa on luoda tusina linnoitusta pääkaupunkiin iskujoukkoillemme. Palkkasoturit soluttautuvat tänne turistien varjolla, piiloutuvat metsiin ja suorittavat sitten roolinsa yleisessä hyökkäyksessä.
  - Niin se tulee olemaan.
  - Ja katso, mies, jos tähtialuksiemme hyökkäys epäonnistuu, se on sinulle pahempaa. Oma vastatiedustelu repee sinut palasiksi, ja teloitus on hidasta ja tuskallista.
  Vaikka Maxim ei nähnyt, kuka puhui, hän oli varma, että SMERSH pystyisi tunnistamaan petturin hänen äänestään.
  - Tarvitsemme tietoa kaikista vihollisen johdon viimeisimmistä nimityksistä. Kaikki mitä tiedät.
  - Tietojeni mukaan nuori marsalkka Maxim Troshev nimitettiin komentamaan tähtilaivastoa Smur-galaksissa. Hänestä ei ole tarkkaa tietoa, mutta...
  - Kaikki on selvää, venäläiset valmistelevat siellä suurta hyökkäystä. Kuten aina. Uusi komentaja on suurten joukkojen äkillinen hyökkäys.
  Maxim vapisi, hän halusi kiirehtiä eteenpäin ja kuristaa nörtin. Operaatio on vaarassa.
  - Luulen, että niin on. Mitä tulee muihin tapaamisiin...
  Petturi listasi pitkään ja ikävästi, mutta Maximilla oli jo suunnitelma päässään. Ensinnäkin sinun on poistuttava tästä paikasta hiljaa ja toiseksi ota kiireellisesti yhteyttä SMERSHiin. Siellä he päättävät, neutraloidaanko vakoojaverkosto välittömästi vai odotetaanko. Tunnistetut petturit eivät ole vaarallisia, ja heidän kauttaan voidaan vuotaa väärää tietoa. Pääasia, ettei amatöörisuoritus ole. Tähän asti rauhallisesti istunut poika kuitenkin liikkui, ja oli havaittavissa, että nuorekas energia oli täydessä vauhdissa.
  - Ehkä voimme lyödä heitä laserilla, herra marsalkka?
  "Ei, ei missään olosuhteissa", Maxim kuiskasi. - Sitä varten tiedustelu on tiedon keräämistä ja raportoimista oikeille ihmisille. Jos rikot käskyä, ammun sinut henkilökohtaisesti.
  Marsalkka kohotti aseensa uhkaavasti.
  Yanesh nyökkäsi.
  - Tilauksista ei keskustella.
  Maxim katui, että otti pojan mukaansa. Entä jos heidän kuiskauksensa kuullaan... Sillä välin äänitunnistimesta kuului vinkua ja muukalainen puhui taas.
  - Kerro "Jupiterille", että jos hän ei auta meitä, voimme antaa hänet pois uhraamalla tämä sotilas. Silloin Korkeimmasi on raivoissaan, eikä armo ole yksi hänen puutteistaan.
  "Kyllä", Maxim ajatteli, "johtajan täytyy olla kova." Hän oli kerran yksi valituista tuhansista, mutta hänellä oli mahdollisuus päästä johtajaksi vain hallitsevan diktaattorin äkillisen kuoleman tapauksessa. Joka vuosi valitaan tuhat, ja korkeimman vallan kierto tapahtuu kolmenkymmenen vuoden välein. Mutta tämäkin tilaisuus jäi käyttämättä. Ensinnäkin Maximin luonne oli liian pehmeä, ja toiseksi paranormaalit kyvyt, jotka olivat niin vahvat lapsuudessa, alkoivat heiketä iän myötä. Mutta marsalkkaksi tuleminen, kun et ole edes neljäkymmentä... se kertoo jotain.
  - Älä koske Jupiteriin. Hän on paras toivosi. Ilman sitä mahdollisuudet voittaa sota ovat mitättömät.
  Inogalakt nauroi jotain äänettömästi vastauksena. Sitten hän sanoi selkeästi:
  - "Jupiter" on arvokas aktiivisena. Hänen toimettomuutensa vuoksi joukkomme kärsivät liikaa tappioita. Oli miten oli, välität ohjeemme hänelle. Toistaiseksi voit mennä.
  "Siinä se on, voit lähteä", Maxim huokaisi helpotuksesta. Sillä hetkellä, mikä kumosi hänen sanansa, tapahtui räjähdys. Siitä seurasi ammuskelu.
  - Perkele! Muokkaa uudelleen...
  Marsalkka kumartui, ja Yaneshin silmissä välähti vain iloisia kimalteita.
  . LUKU nro 11
  - Puhut omaatuntoa! - Ylimielinen orja murisi.
  - Joten se onni kuuluu kaikille, ei harvoille valituille. Tämän pyhän asian tähden minä nostin miekkaani! - Witcher huudahti.
  Kreivi oli skeptinen:
  - Ei! Uskon, että sinua ohjaa joko kauna tai vallanhimo! Orjakapinoita oli, mutta ne päättyivät vain joukkomurhiin. Nämä ovat seurauksia kaikista kapinoista.
  - Tämä ei ole mellakka, vaan vallankumous. Tärkein asia tapahtuu myöhemmin, voiton jälkeen! - Soturi sanoi suurella innolla.
  - Vallankumous? Outo sana, keksitkö sen itse? - Forsa ihmetteli.
  - Ei oikeastaan! Tämän termin antoi minulle enkeli unessa. - Witcher kytkeytyi päälle inspiraatiosta.
  - Enkeli tai joku mustista jumalista! Profeetalliset unet ovat petollisia. - Kreivi epäili.
  - Joka tapauksessa sinulla on mahdollisuus muuttaa ihmisten elämää parempaan suuntaan ja tulla itse paremmaksi ihmiseksi! Kaikki ongelmat tulevat itsekkyydestä, vauraus on mahdollista vain yhteisillä ponnisteluilla. Ihminen ilman joukkuetta on kuin hiili, ilman tulta, antaa vähän valoa ja sammuu nopeasti! - Hän sylki esiin virran Witcherin kaunopuheisuutta.
  - Sanot, että ihmisen pitäisi olla joukkueessa. Mutta tiedätkö mitä eläinluonto on? - Forsa tiedusteli sarkastisesti.
  - Ja eläimellä on parempi olla laumassa! Ja yleensä, koska olet orja etkä lunastettu, aatelisto kääntyi pois sinusta, sanoin uskolliset ystäväsi osoittivat todellisen värinsä. Tämä tarkoittaa, että on aika etsiä tovereita eri ympäristöstä. - Witcher ehdotti rauhallisemmin.
  Kreivi de Bor oli hiljaa muutaman sekunnin ja ojensi sitten kätensä:
  "Vaikka en usko lopulliseen menestykseen, ainakin minun teräni juo verta."
  - Logiikka ei saa palvella vaistoja - himon mieli! - Witcher sanoi.
  - No, okei, riittää, lue minulle! Tulee sota - tulee suoritus! - Kreivi alkoi pyyhkiä verta pois itsestään.
  - Olet kokenut ja rohkea soturi, sinut tulisi valita joukkueenjohtajaksi! - Soturi ehdotti.
  - Ei paha, mutta jokaista sotilasjohtajaa ei tarvitse valita. Komennon yhtenäisyyden periaate on oltava tiukempi. Sinut on valittu, joten nimität! -Kreivi alkoi pukea ketjupostiaan. Pari poikaa ryntäsi auttamaan häntä.
  - Entä vapaa kilpailu? - Witcher epäili.
  - Se on tuhoisaa armeijalle! - Voima katkaistu. - Talous on monien versojen juurakko, armeija on yksi runko!
  Witcher vitsaili:
  - Mutta useammin se on tammea, eikä tehon ja vakauden suhteen, vaan hallinnan tasolla!
  Puolialaston poika ojensi kreiville miekan. Hän vastasi löimällä häntä luiseen selkään, jota oli hakattu useammin kuin kerran. Poika huokaisi ja hyppäsi taaksepäin nykittäen ruskeita jalkojaan.
  Witcher sanoi päättäväisesti:
  - Muodostan viittä katkaistua legioonaa, kaksi ja puoli sotilasta kussakin. Sinut on määrätty komentamaan kolmatta! Ja anna orjien valita loput!
  Viimeinen ehdotus aiheutti kiistaa, melkein muuttuen tappeluiksi. Sitten itse asiassa puhkesi tappelu, useita orjia haavoittui ja Witcherin täytyi puuttua asiaan. Kaadettuaan nopeimmat, hän huusi:
  - Lopeta sauman käyttö! Siirrytään suoraan komentajien nimittämiseen.
  Orjat eivät tyytyneet nurinaan, mutta kun soturi äänesti tällaisesta ehdotuksesta, he nostivat yksimielisesti kätensä.
  Täällä kapinaa johtaneen Witcherin oli tehtävä lujasti töitä. Itse asiassa kelvollista on vaikea tunnistaa silmästä, ja hän kysyi jatkuvasti mahdollisilta ehdokkaista kysymyksiä. Lopuksi nimitettiin legiooneihin ja tilapäiset komentajat nimitettiin pienempiin osastoihin.
  - Kun taistelut ovat ohi, katsomme sotilaiden osoittamaa rohkeutta ja kekseliäisyyttä! - Tyttö selitti.
  Yksi legioonoista koostui kokonaan lapsista ja nuorista. Witcher asetti pojan Bikin heidän komentajakseen. Kaverit huusivat tyytymättömänä:
  - Hän on vielä liian pieni! Emme tarvitse pientä. Aseta suurin ja vahvin ylitsemme.
  - Ja kenet haluat?
  - Kaipaan sinua! Hän on arvokkain!
  Urheilullinen nuori mies astui eteenpäin; hän oli vielä poika, mutta jo pitkä kuin tammi. Totta, hänen kasvonsa näyttivät tylsiltä. Vedmakova, joka tiesi hyvin, kuinka tärkeää älykkyys on komentajalle, kysyi:
  - Mikä on seitsemän kahdeksan?
  Nuori mies katsoi häntä ja mutisi:
  - Minä en tiedä! Pääasia on lihakset ja voima.
  Bik haukkui kaiuttimeen:
  - Lihakset ilman aivoja on kourallinen lihaa - jonka takia paistinpannu itkee!
  - Ole hiljaa, senkki! Minä räjähdän leuasi irti! - Nuori sankari karjui.
  -Joka ei tiedä, että seitsemän kahdeksan on viisikymmentäkuusi, tuskin pystyy lyömään nyrkkiä nenään pidemmälle! - Poika ojensi kielensä häntä kohti.
  Nuori roisto haukku keuhkoihinsa:
  - Haastan sinut, taistelemme kuolemaan asti!
  - Jäljittelet minua kuin rotta-apinaa! - Kreivi de Force huomautti. - Tämä on kuitenkin ainoa kelvollinen ulospääsy.
  - Kahdesta kaksintaistelijasta toinen on hölmö, toinen roisto! - Huomasin Witcherin. "Vaikka pojille on hyvä lämmitellä."
  Bik seisoi vihollistaan vastapäätä, korkeusero oli suuri, vastustaja oli viisi kertaa raskaampi. Lapsi kuitenkin katsoi halveksuen silmiinpistäviä lihaksiaan; poika oli laiha, mutta jäykkä. Hänen pyöreät kasvonsa tekivät kasvoja, miekka pyöri käsissään.
  - No, kuinka taistellaan tai tehdään rauha! "Iloisesti", hän kysyi.
  - Kyllä minä rakastan sinua! - Urheilija hyökkäsi pojan kimppuun. Hän löi takakädellä, hänen miekkansa oli pitkä ja painava, ilmeisesti se oli kaksikätinen. Bik vältti iskua yrittämättä edes torjua, vaan hyppäsi lentoradan yläpuolelle ja työnsi miekkansa nenänseltään. Poika osui vain laskelman perusteella - raapimaan, mutta ei tappamaan.
  Raaka raivostui entisestään ja alkoi heilauttaa toista miekkaansa. Täällä jopa Bukin täytyi painaa kovemmin, kun hän juoksi karkuun. Pojan paljaat kantapäät pienenivät ja terät ryntäsivät niiden perässä. Yhtäkkiä Bik pysähtyi, piippu ilmestyi hänen hampaisiinsa. Vihollinen heilui kovemmin ja ryntäsi hevosen laukkaa levittäen paksut kätensä leveäksi. Poika virnisti vinosti, sylki, ja jotain pientä osui urheilijan kasvoihin. Bik käveli sivuttain terien ohi ja osui jopa vastustajansa rintaan paljaalla kantapäällään.
  Mahtava kaveri huusi hurjasti, sitten hänen jalkansa heikkenivät ja alkoivat romahtaa.
  Ystävällinen huokaus pyyhkäisi armeijan läpi; harvat odottivat pienen pojan voittavan jättiläisen. Sitten lapset huusivat iloisesti, ensinnäkin tietysti pienin orjista. Pienemmät ja heikommat ovat iloisia nähdessään, ettei pääpomosikaan ole loistava. Joten jopa lapsi voi tehdä jotain kapinan hyväksi.
  Orjat juoksivat voitetun urheilijan luo, mukaan lukien pari paikallista lääkäriä. Violetti täplä levisi nuoren sankarin karkeille, harvakarvaisille kasvoille. Lääkäri sanoi hämmästyneenä:
  - Basilika! Häneen puukotettiin myrkkyä sisältävä neula, joka halvaansi hänen raajat.
  - Väliaikaisesti! - sanoi Bik. - Sitten hän tulee järkiinsä. Hän ei muista mitään, hän ei yksinkertaisesti huomaa häpeään.
  Witcher lähestyi poikaa:
  -Missä opit tekemään myrkkyjä?
  - Ei mihinkään! Löytyi yhdeltä kartanolta. Rikkaat eivät myöskään ole tyytyväisiä asemaansa yhteiskunnassa. Joten he tekevät kaikenlaisia myrkkyjä. Jos juoma on sinetöity, ei hätää, osaan avata lukot! - Bik välähti ovelasti Witcherille.
  - Missä? - soturi kysyi.
  - Yksi varas opetti minut! Hänestä tuli tilapäisesti orja, olin hänen kanssaan samassa parissa, teimme kovasti töitä, kaadimme metsää. Hän kertoi minulle kuinka avata lukot, jopa näytti minulle jotain. Hän ihmetteli muistoani ja juoksi sitten karkuun. - Poika nyökkäsi viekkaasti.
  - Etkä seurannut häntä? - Witcher hämmästyi.
  - Ei! Meitä kaikkia ruoskittiin joka tapauksessa tästä pakosta, ja jos minäkin olisin paennut, niin joka viides olisi ristiinnaulittu pylväisiin. Kaksi ihmistä on jo salaliitto. - Vihainen poika selitti.
  - Barbaarit! No, okei, jos olet niin mieleenpainuva, ehkä Khirovin tapaamisesta on sinulle hyötyä. - Witcher ehdotti.
  - Se on mahdollista! Olen pitkään halunnut tulla vahvimmaksi ja älykkäimmäksi! - Poika näytti hauispalloa.
  - Vahvempi ja älykkäämpi kuin minä? - Soturi sanoi leikkisästi.
  - Ei! Loppujen lopuksi sinä olet johtaja! Mutta oikealla kädelläsi, miksi ei! - Bik nousi ylös käsiinsä saadakseen lisää vakuuttavuutta.
  - Mitä korkeammalle ihminen lentää, sitä tyytymättömämpi hän on asemaansa! - Huomasin Witcherin.
  - Ihmiset eivät lennä! Siivet ovat vain niillä, joiden mieli ei ole tottunut nyrkkimään! - Poika osoitti ennenaikaista ymmärrystä.
  - Armeijassamme tulee olemaan siivet! Lupaan ajatella jotain. - Witcher lupasi.
  - Ja minä uskon sinua, isosisko! Loppujen lopuksi et ole vain johtaja, vaan myös sisar tai jopa äiti meille. Elämme yhtenä perheenä! - Bik sanoi.
  - Maan johtajan tulee olla ihmisten veli, ei veli! - Kansakunnan johtaja on ennen kaikkea kansan palvelija. Jätetään kuitenkin kohteliaisuuksien vaihto; valitsemaasi asetta tulisi muiden käyttää. Tehdään putket! - Witcher määräsi.
  - Ne eivät ole tarpeeksi pitkän kantaman! - Passa huomasi. - Tarvitsee parannusta.
  - Ajattelen jo sitä, loppujen lopuksi huulet ja posket mahdollistavat lyhyen matkan osumisen. Mutta jos on jotain, joka laajenee ja iskee voimalla. Vähän mineraaleja ja yrttejä. - Witcher tunsi voimakasta henkistä jännitystä.
  Poika ilmeisesti kuuli hänen sanansa:
  - Tehdään se, valitse elementit! Meillä on vielä aikaa; monille orjille on näytettävä sodan perustekniikat.
  "Olet oikeassa, pikkuveljeni, velho auttaa meitä jossain." Meidän on kuitenkin hyökättävä, kunnes meitä vastaan heitetään suuria voimia. Meidän on kuitenkin valmistauduttava huolellisesti. Merestä on helpompi löytää kuiva kivi kuin keksintö, jota ei ole käytetty sotilaallisiin tarkoituksiin! - Vedmakova tiivisti.
  Loppujen lopuksi kapinalliset viettivät päivän harjoituksissa, ja samaan aikaan Bik lähetti tiedustelun.
  Armeija lähti kaupungista. Ei kovin suuri, mutta hyvin aseistettu. Eräs partiopoika, joka ratsastaa pienemmällä äyriäisellä torakalla, jopa kiinnitti huomion yhteen absurdiin:
  - Sotureilla on viisi miekkaa, ja he tuskin pystyvät liikkumaan!
  - Se on hyvä! - sanoi Bik. - Tai pikemminkin se on jopa ihanaa, ennen kuin he tulevat meille, he ovat uupuneet ylipainosta.
  Witcher huomautti viekkaasti:
  - Kokeneet soturit sanoivat, älä ota oikeaan käteesi aseita, jotka ovat suurempia kuin viisi sormea. No, ei tietenkään paha, heidän tyhmyytensä auttaa heitä voittamaan nopeammin. Sillä välin anna orjien nukkua pari tuntia. Heillä oli ollut vaikea päivä, eikä taistelu olisi helppoa. Kuinka monta sotilasta tarkalleen vihollisilla on?
  - Viisi ja puoli tuhatta. - Bik sanoi luottavaisesti. - Tämä tarkoittaa, että jos puristamme heidät kaikki, kaupunkiin jää enintään viisisataa ihmistä.
  - Tämä on varsin järkevää, sitä on lähestyttävä kaikilta puolilta. Yöllä he eivät uskalla hyökätä kimppuumme; he leikkaavat omansa. Tämä tarkoittaa, että he perustavat leirin, jotta he voivat hakkeroida aamunkoitteessa kaikin voimin. Ehkä he jopa jakavat joukot piirittämistä varten. - Witcher ehdotti.
  Kreivi de Forza vastusti:
  - Tiedän hyvin sulttaanaatissa vallitsevat tavat, olemme taistelleet niiden kanssa useammin kuin kerran. Yöllä he lähettävät leiriimme useita vakoojia kultakassilla. He yrittävät lahjoa orjat ja sitten paaleilla heidät tai parhaimmillaan repiä irti heidän sieraimiltaan.
  - Vakoilijoiden lähettäminen on ikivanha taktiikka. - Huomasin venytellen Witcherin varpaita. - Mutta heillä ei ole näkymättömyyslakkia, vartijapojat ovat niin tarkkaavaisia ja ovelia, että saavat ne kaikki kiinni. Sitä paitsi osumme niihin hieman lähempänä aamunkoittoa. Ja orjat nukkuvat paremmin ja vihollinen vaipuu syvemmälle uneen.
  - Loogista! Olen ensimmäinen, joka hyökkää! - sanoi Bik.
  - Suojukset on poistettava, ja tämä voidaan tehdä ampumaputkien avulla. - Witcher näytti laitteen. - Tähän on kiinnitetty eräänlainen mäntä, kolmenlaisia yrttejä ja öljyä kovametallilla. Sinun on vain toimittava huolellisesti, muuten rekyyli lyö pois poikien hampaat. Otat fiksuimmat pojat mukaasi.
  - Monilla on kokemusta puutarhojen ryöstöstä ja varastamisesta. Ne, jotka syntyivät vapaina, ja ne, jotka eivät olleet, varsinkin kotiorjat, varastivat omistajiltaan. - Bik rauhoitti kaikki. - Kävimme siis selviytymiskoulun läpi.
  - Sitä parempi! Yleisesti ottaen uskon, että vartijoita ei ole liikaa. Loppujen lopuksi, keitä me olemme heille? Orjat ovat tyhmiä! Tyhmyys on lähempänä nöyryyttä - mielen nopeus on lähempänä roistoa.
  Noita Khirov tuli keskusteluun:
  - Meillä on suunnilleen kaksinkertainen tai hieman enemmän ylivoima, mutta vihollinen on paremmin koulutettu ja aseistettu. Ja sulttaanikunnan armeijassa naiset palvelevat vain kuolemattomien henkilökohtaisessa legioonassa. Heistä on kuusituhatta palkkasoturia eri maista. Meillä on monia naisia armeijassamme, ja harvoja poikkeuksia lukuun ottamatta he ovat miehiä heikompia sotureita.
  Joten jokainen taistelu on suunniteltava huolellisesti. Lisäksi ensimmäisellä tappiolla orjat alkavat paeta meiltä.
  - Voitto naisena houkuttelee loistollaan, mutta hylkii hinnallaan! - Witcherin nokkeluus välähti jälleen.
  - Loistava! Nyt näen, että toimintasuunnitelma on täysin sovittu. Jäljelle jää vain yksityiskohtien selkeyttäminen. Taistelun aikana vihollisen riveissä alkaa paniikki, ja suurin osa sotilaista juoksee Zhitin kaupunkiin. - Khirov ehdotti
  - Se on selvää! Voimakkain orjajoukko iskee takaapäin, aivan kaupungin suunnasta. Ehkä minä johdan häntä. - Suositteli kreivi Forsa.
  - Se ei ole mahdollista, ja sinä! - Noita selvensi.
  "Lisäksi meillä on öljykannuja, ja minä käskin kiinnittää sydämet niihin." Heitämme heidät leiriin ja lisäämme paniikkia. - Witcher ehdotti.
  - Ja tämä on myös järkevää. - Noita suostui. - Vain sinä et ole vielä valmistautunut tarpeeksi näistä maksuista.
  - Oikein! Tuli on sodan jumala ja, kuten muutkin jumalat, vaatii huomiota ja uhrauksia! Mutta meillä ei ollut tarpeeksi aikaa valmistaa kaikkea. - Witcher itse häpeäsi julmuuttaan.
  - Seuraavalla kerralla olet hienostuneempi. Sillä välin se ei haitannut meitä nukkumaan. - Khirov haukotteli ilman teeskentelyä.
  Witcher nyökkäsi:
  - Minulla on petollinen tapa nukkua vähän ja kevyesti, mutta veljemme ansaitsevat levon.
  - Uni on strateginen ase, sen puute on syy väsymykseen, joka puolestaan on tappion siemen. - Passa huomasi.
  Orjat, harjoitettuaan raittiissa ilmassa, nukkuivat kuin kuolleet. Vain vartijat istuivat väijytyksessä valmiina hälyttämään. Et koskaan tiedä, että vihollisen komentaja on yhtäkkiä kaukonäköisempi. Kaikki kuitenkin onnistui, ilmeisesti hallituksen legioonan komentaja Temnik Etirimon ei halunnut arvaamatonta yötaistelua. Lisäksi pimeässä orjan on helpompi piiloutua ja sitten saada heidät kiinni. Tai ehkä he vain luovuttavat, minkä jälkeen kidutetaan ja teloitetaan. Temnik Ethyrimon nuoli huuliaan, on erityisen miellyttävää pilkata nuoria naisia, rikkoa varpaita, sytyttää hiuksia - erittäin houkuttelevaa.
  Pystytettyään kiireesti teltansa, sotilaat nukahtivat. Enintään kaksi tusinaa vartijaa jäi jäljelle. Ennen nukkumaanmenoa Ethrimon järjesti yhdessä tuhansien kanssa pidot, alastomia tanssijoita ravistelivat viehätysvoimansa heidän edessään. Se oli kaunista ja hauskaa. Milleniaristit heittivät heitä luilla ja pakottivat heidät vietteleviin asentoihin. Sitten he epäröimättä ottivat ne haltuunsa ja tyydyttyään eläimellisen himonsa vaipuivat humalassa uneen.
  Heidän kuolemansa hiipi huomaamatta. Kapinalliset kulkivat metsän läpi, ja parvi poikia kulki edellä. Puuta vasten painettu Bik, joka piiloutui lehtineen, näki ensimmäisen vartijan.
  - Tässä hän on, herkullisena, kadoksissa.
  Myrkky parani hieman ja aiheutti välittömän halvauksen. Isku kasvoihin ei ole välttämätön, koska sulttaanikunnan soturit kävelevät yleensä kevyesti ja vain rintakehä on peitetty haarniskalla ja vartija makaa ympäriinsä.
  - Siellä on yksi!
  Witcher itse liikkuu takaa. Hän poistaa suojuksen ilman ampumaputkea. Hän tulee vain takaa ja murtaa niskansa.
  -Liikkuminen on elämää! Älä vain laula - rauhan vuoksi! Ja niin surullista - vatsani on tyhjä!
  Soturi tuntui hieman hauskempaa. Ympärillä olevat puut ovat korkeita ja viiniköynnöksiä näkyy. Rakkaat ja älykkäät orjapojat ryömivät lähistöllä. Aikuiset soturit ovat raskaampia ja jäävät siksi jälkeen. Painavampi eläin pitää aina enemmän ääntä.
  Witcher tappoi matkan varrella toisen vartijan, joka juuri imi kookosolutta pullosta. Leiri avautui heidän edessään.
  Se ei ollut erityisen suuri leiri; sotilaat nukkuivat, joskus teltoissa, joskus vain paksulla nurmikolla. Yö on lämmin, monet vartijat haukottelevat, he katsovat huomaamattomina.
  Tärkeintä tässä on poistaa ne kerralla, jotta heillä ei ole aikaa herättää hälytystä. Miellyttävällä äänellään joutsenkäki sopii tähän paremmin. Hän ei herätä epäilyksiä, päinvastoin, hänen kumisensa kuuluu lähes jatkuvasti, mutta jos muutat ääntä, voit saada tiedon kiinni.
  Vedmakova tekee juuri niin. He vastaavat hänelle. Vartijat eivät reagoi, heillä oli "onnea"; kuolema osoittautui helpoksi.
  - Yksi miekka on kuin pisara sadetta, se putoaa ja hajoaa, ja kun niitä on paljon, voitto syntyy!
  Witcher alkoi leikata nukkuvia ihmisiä. Toisaalta se ei ollut ritarillista, mutta toisaalta voitto on kunnian arvoinen! Kunnia on suhteellinen käsite, ja sitä tulisi soveltaa ensisijaisesti sotilaihisi!
  Ensinnäkin lopeta ne, jotka ovat rikkaammin pukeutuneet, komentajat. Miekat laitettiin yleensä erilliseen pinoon.
  Omantunnon tuska ei kuitenkaan kestänyt kauaa, myös orjat aloittivat verilöylyn ja sen seurauksena herätettiin hälytys. Kun sinua hyökätään yöllä, paniikki on väistämätöntä, varsinkin jos on pilvistä tai pilvistä . Orjat ovat kaikki puolialastomia ja erottavat helposti toisensa, ja soturit lyövät päitä ja tappelevat usein keskenään. Ja joku huutaa:
  - Pelasta itsesi!
  - Vartija! Demonit hyökkäävät!
  Paniikkitilanteissa komentajan rooli on tärkeämpi kuin koskaan. Witcher tietää tämän ja ryntäsi itse päätelttaan.
  Ethyrimon, edelleen puolihumalassa, avasi tuskin silmiään. Yleensä jokainen, joka juo ennen tappelua, päätyy krapulaan helvettiin.
  - Mitä on tapahtunut! Miksi putket ovat äänettömiä? - Hän huusi.
  - Putket ovat äänettömiä, koska terät laulavat - teräs on vahvempaa kuin kupari! - Witcher huusi. Hän hyppäsi Ethyrimonin päälle. Temnik tietysti käytti terää taitavasti, mutta ei ollut vielä täysin valmis, ja Witcherin lihakset lämmitettiin täydellisesti. Hän heilui villisti, hänen hennamaalattu teränsä hädin tuskin näkyi pimeässä. Epäonnisen aatelismiehen pää lensi pois.
  Witcherova kaatoi häntä vastaan ryntäneen tuhannen miehen potkulla. Toinen komentaja poistettiin sylkemällä putkesta.
  - Ghoulit eivät ole heränneet!
  Jälleen selvä miekan isku, lävistetty vihollinen kaatuu! Kaksituhatta upseeria yrittää tulla häntä vastaan takaapäin, mutta törmää tanssijaan. Hän kiljuu ja potkii. Witcher ei missaa hetkeä, hän katkaisee yhden ja viimeistelee toisen. No, armeija ilman komentajia on kuin lammaslauma ilman paimenta; jos yksi susi ei syö sitä, se pelottaa sen!
  Nyt kapinalliset orjat, joista monet oli aseistettu mailalla tai parhaimmillaan torvella, saivat inspiraatiota. Taktiikka heittää viisi yksi oli erittäin tehokas. Oli helpompi kaatua ja tallata jalkojen alle.
  - Älä anna heidän paeta! Leikkaa jalkasi! - Vedmakova huusi äänenvahvistimen läpi.
  Solntslava hakkeroi kaikkien muiden kanssa. Kuinka tämän diivan lihakset pelasivat. Ei ole turhaa, että monet ihmiset ajattelevat, että vihainen nainen on pahempi kuin demoni. Niinpä hän leikkasi yhden soturista kahtia, ja hänen teränsä leikkasi hitaudesta hänen takanaan seisovan upseerin kurkun. Sadanpäälliset yrittivät palauttaa jonkinlaisen järjestyksen, mutta kuolivat nopeasti. Lisäksi sulttaani teki kaikkensa varmistaakseen, että sotilas unohti, mikä aloite oli. Kapinalliset puolestaan työnsivät varsin taitavasti sulttaanikunnan joukot pois torakkaetanoista.
  - Älä anna heidän istua satulassa! - Solntslava huusi.
  Passa lisäsi:
  - Hallitse hevosia.
  Tämä auttoi, torakkaetanat ryntäsivät joukkoon ja aiheuttivat lisäpaniikkia. Tämän seurauksena monet taistelijat alkoivat paeta, koska he eivät tienneet mitä tehdä. Mutta juuri tätä Witcher ja orjat odottivat. Taistelu kärjistyi tuhoamiseksi ja vainoksi.
  Soturi kavensi oikeaa silmäään ja heitti kolme tikaria:
  - Emme anna heidän lähteä!
  Pakeneminen on enemmän tyhmyyttä kuin pelkuruutta! Loppujen lopuksi useimmat sotilaat eivät kuole taistelussa, vaan takaa-ajoon!
  Bik, kuten erittäin nopea poika, hyppäsi yhden upseerin kaulaan ja ratsasti hänen päälleen:
  - Nopeampi torakka!
  Tikari palveli kannusten sijaan, eikä köyhä edes yrittänyt heittää sitä pois.
  Witcher huomattuaan tämän huusi:
  - Sota on kuin dominopeli, vain rikkinäisiä dominoja ei voi enää kerätä - maa kestää!
  - Ei mitään, luuni ovat nuoria ja vahvoja! - Poika hyppäsi pois ja viilti niskaan. Sen jälkeen hän jopa kiihtyi.
  Witcher kompastui ruumiin yli; ympärillä oli useita ruumiita, mutta diiva ei pudonnut, vaan hyppäsi niiden yli. Sitten hän viilteli miekoilla. Heitä vastaan taistelevien joukkojen moraali haihtui, ja nyt soturista tuli teloittaja. Siellä oli jopa vastenmielisyyttä verta. Witcher huusi:
  - Kunnian nimissä! Joka heittää aseensa alas, jää henkiin! Antautukaa, sulttaanikunnan soturit.
  Oli niitä, jotka tottelivat käskyä, mutta monet jatkoivat pakenemista epätoivoisena, ja osa kaatui polvilleen.
  Esimerkiksi kymmenen voimakasta hävittäjää antautui Bikille kerralla. Ehkä he ajattelivat, että oli turvallisempaa uskoa kohtalonsa lapselle. Poika huusi:
  - Kaadu naamallesi!
  Soturit kaatuivat. Bik käveli paljain jaloin selkää pitkin, vaikka lapsen keveydestä huolimatta sotilaat huokaisivat pelosta. Sitten poika keksi ajatuksen, pitäisikö hänen vapauttaa itsensä lyötyistä vihollisistaan. Mutta sitten hän karkoi ilkeän kiusauksen, koska orjat haluavat rakentaa paremman yhteiskunnan eivätkä toista omien herransa polkua.
  - Selvä, elä - polta taivasta!
  Vähitellen taistelu hiipui! Vaikka verilöyly näyttääkin olevan pitkä. Witcher kohtasi melko taitavan soturin. Brutaalin hyökkäystenvaihdon jälkeen hän lopulta riisui hänet aseista ja sitten tainnutti hänet.
  - Tarvitsemme näitä!
  Jotkut heistä heittivät verkkoja, mutta jotkut eivät vastustaneet. Taistelu oli melkein ohi, vain lento ja takaa-ajo kesti. Witcherova johti henkilökohtaisesti takaa-ajoa ja tappoi monia, mutta hän ei voinut tuhota koko armeijaa viimeiseen sotilaan asti.
  Siitä huolimatta nuori soturi, jolla oli useita satoja orjia hevosilla, päätti rohkeaseen seikkailuun, nimittäin valloittaa välittömästi kaupungin, joka ei ollut valmis puolustukseen.
  - Tämä tulee olemaan vahva liike. Emme anna vaurautta viedä pois, ja mikä tärkeintä, ryntäämme harteillemme.
  Useat kymmenet tappion armeijan sotilaat onnistuivat vielä hyppäämään torakan etanoiden selkään ja laukkasivat portille.
  Ne eivät avautuneet heti, vaan siellä oli riitaa. Kun portit laskeutuivat, Witcher ja hänen ratsastajansa hyppäsivät ulos metsän takaa. Hän huusi pojan laitteella:
  - Suuren sulttaani Erifefin nimessä! Voimakkaat vahvistukset ryntäävät sinua kohti! Jos haluat suojella kaupunkia, anna sotureiden ottaa paikkansa seinillä.
  Uniset vartijat eivät tajunneet sitä heti, varsinkin kun Witcher oli heittänyt päälleen runsaan viittauksen, jonka hän oli varastanut ruumiista. Pelkästään kypärä on sen arvoinen, se kimaltelee kuin jääpuikko auringossa, no, kuka voi kieltäytyä sellaisesta jalosta komentajasta.
  Ja herrat, porvari ja muut aateliset eivät tietenkään nukkuneet, he "pitävät huolta" kansastaan!
  Pienellä kukkulalla oli kaunis palatsi pylväineen ja patsaineen, jotka oli valmistettu muinaisen roomalaisen ja muinaisen idän tyylien sekoituksesta. Hänen edessään, kuten tässä maassa on tapana, on valtava sulttaani Erifefin patsas, jonka suun takaa vuotaa suihkulähde. Suurimmassa salissa oli meluisaa ja hauskaa, musiikki soi - juhla oli vuori. Sultanaatin aateliset järjestivät Sabantuyn. Yllään heillä oli kullalla brodeerattu kalliita togaja ja he makasivat rehevillä tyynyillä; matalilla pöydillä oli kasoja astioita, viinejä ja liköörejä. Sadat lamput loistivat pöydillä ja seinillä. Kaikkialla kartanolla ja pylväikköissä välähti palatsia vartioivia lukemattomia orjia, orjatyttöjä, orjapoikia ja henkivartiosotilaita. Arvohenkilöt siemailivat paahtoleipää. Pääaatelinen, Sheikh du Pustemorov, jäätyi kahden alaston hetaeran syliin. Hän nykisi ja voihki kuin riivattu, lopulta vapautti itsensä ja huusi.
  -Ja nyt on aika käydä gladiaattoritaisteluita. Ja niin tylsää, ei ole verta, eikä viini ole sielulle.
  Bugle kuului ja taistelijoita kutsuttiin areenalle. Tavan mukaan kevyimpien ja nuorimpien soturien tulee taistella ensin. Mutta sheikki oli juuri saanut joukon koulutettuja orjia ja halusi yhdistää kahden tyyppistä viihdettä: eroottista ja veristä.
  Pienois Colosseumin keskellä paloi tuli, lasikoristeiset taskulamput antoivat melko kirkasta valoa violetilla sävyllä, valkoinen sora kimalteli antaen korokkeelle iloisen ilmeen. Ensimmäisenä lavalle juoksi lihaksikas ja hoikka tyttö nahkavyössä. Kuten ensiluokkainen voimistelija, hän teki kaksi kuperkeikkoa ja käveli käsillään. Sitten hän seisoi prinssiä vastapäätä, jähmettyi, ristiin miekan ja tikarin sellaisissa aseissa, joita he kutsuivat mirmilloniksi. Huolimatta siitä, että tyttö pääsi kilpailemaan kauneuskilpailussa, kuinka pehmeä, samettinen hänen ihonsa ja vaaleat hiuksensa ovat, hänellä oli jo leveä arpi kasvoissaan. Myös seuraava hyppääjä käveli käsillään. Hänen aseensa olivat kolmihammas ja lyhyt verkko - eläkeläinen. Tehtyään venytyksen hän seisoi vihollista vastapäätä. Hän oli nuori mies, melkein poika, vielä parraton, lempein tyttömäisin kasvoin; sekaparien läsnäolo antoi toimintaan erityistä eroottisuutta. Näyttää siltä, että kumppanit ovat tunteneet toisensa pitkään ja silmäävät.
  - Mikä Caisca! En uskonut, että tapaisimme näin! - Poika sanoi surullisesti.
  "Sinä olit mukava kaveri, mutta nyt sielusi viedään ikivanhaan liekkiin!" - Tyttö vastasi töykeästi.
  - Miksi olet niin julma! Olemme edelleen neitsyitä, meidän täytyy elää! - Nuori mies sanoi peloissaan toiveikkaina.
  - Tämä ei auta meitä! Jopa jumalat halveksivat orjia!
  Gladiaattorikoulun harjoittelu oli kovaa ja arvet näkyivät nuorten taistelijoiden paljaissa kiiltävissä vartaloissa.
  Yleisö elävöityy, vedot tehtiin, villit huudot rohkaisivat nuoria gladiaattoreita, jotka eivät selvästikään halunneet taistella.
  Sheikin vaimo otti esiin nahkalaukun.
  - Viisikymmentä kultaa Kaiskalle! "Hän välähti suuria hampaitaan.
  - Aloitetaan! Sheikh antoi signaalin.
  Niin erilaisia ja samalla paljon yhteistä, soturit kokoontuivat yhteen, heidän liikkeensä olivat nopeita ja kaoottisia. Ensin soturi kolmikanta yritti heittää verkkoa, mutta ohitti ja hänen kimppuunsa hyppäävä vastustaja onnistui viiltämään häntä vatsaan tikarilla. Nuori mies hyppäsi taaksepäin ja löi kolmioharkkaa rintaan, mutta naarmuunsi ihoa vain hieman. Hänen toimintansa pakotti kuitenkin vihollisen vetäytymään. Hän käveli pois ja nojasi verkkoa vasten antamatta kerran rakastetun gladiaattorin lähestyä.
  - Te miehet olette tyhmiä! Tämä tarkoittaa, että he ovat tuomittuja voittamaan! - Tyttö sanoi ylimielisesti.
  - Kuinka hän syntyi? - Nuori mies näytti nolostuneelta.
  Yhtäkkiä kolmioharkkainen retiarius tarttui soraan kädellä ja heitti sen kasvoilleen. Liikkeellä oli vaikutusta, tyttö sulki silmänsä, ja samalla sekunnilla kolmikanta lävisti hänen vatsalihansa.
  Kivusta huutaen nuori gladiaattori väänteli, mutta onnistui kuitenkin upottamaan terän olkapäähän. Retiarius huusi ja veti aseensa esiin. Miekka välähti kuin salama, melkein lävistellen hänen kaulaansa. Gladiaattori vetäytyi, hänen rintaansa leikattiin. Nuori mies huokaisi kivusta ja pudotti kolmijakansa. Sitten vastustaja hyppäsi hänen päälleen ja heitti tikarin. Swing oli melko heikko, ja kärki lävisti jalan lihan. Retiarius huusi ja kaatui, sitten otti tikarin ja yritti nousta ylös, sillä hetkellä miekka osui häntä kaulaan. Hän menetti jo tajuntansa ja löi myrmilloniterän aurinkopunkoon. Kerran rakastava pariskunta (kuten Romeo ja Julia) putosi sorakuolleeksi. Juopunut yleisö nauroi ja huusi. Kolme synkkää orjaa, joilla oli matala otsa ja ulkonevat leuat, juoksi areenalle; he polttivat kuolleiden, mutta henkisen vapauden saaneiden ruumiit kuumalla raudalla. Varmistuttuaan, että he olivat kuolleet, he kiinnittivät heidät kylkiluillaan ja raahasivat heidät pois lavalta. Paikka, jossa oli verta, oli peitetty hiilellä.
  -He menevät syömään hyönteisiä. - Sheikin vaimo Demeter paljasti hevosen hampaat. - Harmi, että luut ovat liian pieniä, eläimet pysyvät nälkäisinä.
  - Ei tule lihaa ja ruoanlaittoa. Harmi, todellakin, pari heistä olisi voinut osoittautua varsin lupaaviksi urheilijoiksi! - Sheikh murisi.
  - Sängyssäsi? - Diiva tiedusteli sarkastisesti.
  - Miksi ei! Tyttö on kaunis, ja poika voisi olla sinun. "Sheikillä oli varsin edistyksellisiä näkemyksiä, koska hän uskoi, että vaimo voisi hyvin viihdyttää pulleaa vartaloaan nuoren orjan kanssa.
  - Pieni ja hauras! Eikö meillä ole toista tällaista paria? - Demeter tiedusteli.
  - Valitettavasti ei ole olemassa! Katsotaanpa nuorta vuoroa, joka lähetettiin meille naapurikoulusta. - Sheikh virnisti.
  - Ehkä on parempi antaa heidän kasvaa! Muuten tapamme kaikki vangimme. - Yllättäen aatelismiehen vaimo osoitti myötätuntoa.
  - Uutiset orjakapinasta ovat liian iloisia ja haluan juhlia sitä täysillä. - Aatelinen ravisti vatsaansa.
  - Ellei Etymon tietenkään pääse sinua edellä! - Lihava tyttö kiusoitti.
  - Sellaista järjettömyyttä! Sitä parempi, lopetetaan nyt kaikki gladiaattorit ja viedään hölmöltä spektaakkeli. Tulkaa aloittelijat! - Sheikh murisi.
  - Nämä eivät ole aivan uusia. - Demeter nuoli hänen huuliaan
  Gong soi uudelleen ja soturipojat juoksevat areenalle. He näyttävät noin 14-15-vuotiailta, ja heillä on melko leveät hartiat ja rintakehä. Kuten aiemmat taistelijat, hän tekee kuperkereita ja juoksee käsillään. Päästyään jo palkintokorokkeelle, he laittoivat päähänsä aseet, kypärät, rintasuojat, kilvet ja miekat. Toisessa on suora terä, kun taas toisessa on kaareva terä kuin sapeli. Veistetyt vatsat ovat auki ja niissä näkyy arpia. Oikealla seisova poika on parantunut rintakehässä kolmessa rivissä.
  Iho on runsaasti öljytty ja kiiltävä.
  Johtaja ilmoittaa.
  -Kuuluisat taistelijat Fudoros kaarevalla sapelilla ja Saflorov suoralla miekalla esiintyvät kehässä. Fudorosilla on kuusi ottelua ja Saflorovilla seitsemän. Kaikki heidän kilpailijansa joko tapettiin paikalla tai puukotettiin kuoliaaksi ihmisten päätöksellä. Johtaja osoitti sormellaan yleisöä. Ne, jotka haluavat lyödä vetoa, ovat ilmestyneet jälleen. Sheikh haukkui.
  - Safloroville sata kultakolikkoa.
  Vedot tehtiin nopeasti, aateliset vannoivat. Kaksikko joutui jopa riitaan. Toinen loihti lasin viiniä, toinen löi häntä lihavalla jalalla kasvoihin. Hetaerat ja vartijat ryntäsivät rauhoittamaan raivoavaa yleisöä. Sheikin vaimo, ylivaltainen, röyhkeä, lihava, haukkui:
  -Eteenpäin! Tappaa!
  Gladiaattorit lähentyivät. Tällä kertaa he käyttivät aikaa ja testasivat toisiaan varovaisilla iskuilla. Törmäyksessä miekat kimalsivat hieman, kilvet vapisivat. Yleisö ei todellakaan pitänyt tästä varovaisuudesta, se ulvoi tyytymättömyydestä ja luut lensivät taistelijoita kohti. Sheikh kaatoi tarjottimen ja peittyi viiniin ja hilloon. Sitten hän sylki ja kiljui vihaisesti.
  -Jos et tappele, ripustan sinut ylösalaisin. Useat painostavat villit "janitsarit" juoksivat palkintokorokkeelle, he heiluttelivat keihäitä ja esittelivät pistoja avoimeen selkään. Saflorov lähti hyökkäykseen, hyökkäsi kiivaasti ja potkaisi vastineensa polveen. Teini-ikäinen astui taaksepäin, siirsi miekkansa hieman sivulle, ja hänen vastustajansa viilti rintaansa. Huonosti ruuvattu levy putosi pohjalle. Seuraava hyökkäys jätti syvän jäljen ihoon ja paksua verta virtasi. Fudoros vetäytyi, yksi karvaisista taistelijoista löi häntä jalkoihin. Ja kun poika epäröi, Saflorov löi kypärään niin raivoissaan, että hän horjui ja kaatui. Isku sai "kypärän" lentämään pois ja paljastamaan valkoisen pään, jonka otsassa oli turvonnut kuhmu. Saflorov laittoi terän hermostuneesti kohoavaan rintaansa vasten. Hän katsoi sivuttain "yleisöä".
  Odotin merkkiä. Kun enemmistö juoksee hiustensa läpi, se tarkoittaa tappamista, ja kun he painavat kämmenensä lukkoon, se tarkoittaa armoa.
  Armoa ei kuitenkaan luettu kiihkeiltä kasvoilta. Melkein kaikki, jopa naiset ja teini-ikäiset, juoksivat kämmenellä kurkunsa yli.
  -Kuolema! Lopeta hänet!
  Sheikin vaimo haukkui pilkallisesti.
  - Hän pääsi pois liian halvalla. Anna se minulle yhdeksi yöksi.
  Saflorov epäröi, painoi kevyesti voitetun teini-ikäisen alastomaa rintaa, ja veripisara ilmestyi. Sitten hän epätoivoisena heitti pois miekan:
  - En voi! Hän on ystäväni.
  Ääni lakkasi yhtäkkiä ja vallitsi kuoleman hiljaisuus.
  -Mitä! - Sheikh raivostui. - Kieltäydyt tappamasta voitettuja. Heitä molemmat häkkiin, minkä jälkeen koko gladiaattorikoulun edessä on kauhea kidutus.
  Soturit juoksivat Fudorosin luo, roiskuivat vettä hänen kasvoilleen ja polttivat hänen paljaan kantapäänsä kuumalla raudalla auttaakseen häntä tulemaan järkiinsä nopeammin. Poika huusi, hyppäsi ylös ja hänen kaulaansa heitettiin heti kaksi lassoa. Saflorov yritti vastustaa, hän taisteli tusinaa miekkaa kerralla, pelko antoi hänelle voimaa. Mutta yksi ampujista osui jalkaansa nuolella. Myrkky halvaansi nuoren miehen, mutta ei tappanut häntä. Sitottuaan heidät molemmat kiinni he lukittiin häkkiin. Saflorovia lyötiin hot rodilla kylkiluihin, hänen ihonsa alkoi savuta, ja kokenut poika kesti rohkeasti ruiskeet. Mutta ilmeisesti kahden tottelemattoman pojan kidutus lykättiin jälkiruoaksi.
  Sheikin vaimo kimalteli:
  - Heidän pitäisi olla mieheni. Tiedät, että olen kekseliäs.
  - Tiedän, mutta katsokaa, saatan tulla mustasukkaiseksi. Pojat ovat kauniita ja voivat jo mennä naimisiin. - Sheikh paljasti hampaansa.
  - Todennäköisesti he ovat jopa naimisissa! Loppujen lopuksi nämä ovat vahvimpia ja terveimpiä orjia, joiden pitäisi lisääntyä! - Lihava tyttö nyökkäsi.
  - Gladiaattorit ovat orjuuden väriä! Toivon, että voisin saada heidät ja kiduttaa heidän vaimoaan. - Sheikh virnisti.
  - Me selviämme! Muuten taas tytöt.
  Nyt naisten piti taistella. Areenalle astui kaksi puolialastoa diivaa, joilla oli vain lantio. Heidät oli kahlittu kauloista, eikä niitä voitu erottaa toisistaan. Aseet: kaksi tikaria kummassakin kädessä. Taistelusta tulee selvästikin julma eikä liian pitkä. Yksi tyttö oli vaalea, toinen mustatukkainen, molemmilla melko pitkät harjat.
  -Taistella! - ukkosi roisto.
  - En lyö vetoa! - Sheikin vaimo haukkui. - Tästä on jo tullut huono merkki.
  Köyhät naiset kokoontuivat yhteen. Se oli pelottavaa, yhdellä heistä vatsa repesi melkein heti auki, toinen haavoittui rintaan. Tytöt jatkoivat leikkaamistaan ja potkaisivat ulos jaloillaan ja repivät lihaansa. Siellä virtasi paljon verta, eivätkä he voineet lähteä ja paeta. Lopulta yksi heistä, täysin leikattuina, putosi polvilleen. Mustatukkainen nainen nauroi yrittäen saada hänet maaliin, mutta sitten hän sai salakavalan iskun pohjasta kylkiluun. Voihkiessaan hän pystyi silti lyömään rikoksentekijää takaraivoon. Molemmat kauniit, silvotut naiset romahtivat soralle, lepasivat useita kertoja ja jäätyivät. Takkuiset "janitsarit" juoksivat heidän luokseen ja tönäsivät heitä kuumalla raudalla. Soturitytöt eivät liikahtaneet.
  - Jälleen useampi kuin yksi veto ei toiminut. Molemmat ovat kuolleita.
  Yleisö oli pettynyt, vaikka murhan todistaminen sinänsä on erittäin miellyttävää. Mutta kukaan ei ole vielä voittanut.
  Tässä tilanteessa vain uusi taistelu voisi pelastaa asian. Helppo lämmittely on ohi ja on aika vakavalle työlle.
  Viisitoista gladiaattoria rei'itetyissä oransseissa tunioissa, kolme mustaa höyhentä liman päällä, ryntäsi areenalle. He olivat aseistautuneet lyhyillä, kaarevilla miekoilla; käsissään he pitivät pieniä neliömäisiä, kuperapintaisia kilpiä, heidän päänsä suojasivat kypärät ilman visiiriä. Tämän ryhmän takaa juoksi kirkkaan punaisissa tunioissa taistelijoita, myös lyhyillä mutta suorilla miekoilla, joilla oli pieni pyöreä kilpi ja rautainen käsirauta, joka peitti oikean käden, ei suojattu kilvellä, ja polvisuoja suojaa vasenta jalkaa. Vihreät höyhenet liukkaissa kypärissä täydensivät kuvaa.
  He seisoivat vastapäätä toisiaan ja kumarsivat. Tällä kertaa vedot olivat paljon suurempia summia, ja kulta virtasi kädestä käteen.
  - Ei voi olla, että heidät kaikki tapettiin! - sanoi sheikin vaimo. Joku varmasti voittaa!
  - Joten aseta panoksesi, tämä on viimeinen taistelu. Katso, se on jo aamunkoitto! - Väsynyt sheikki sanoi ärsyyntyneenä.
  - Sitten se on vakavaa! Tuhat kultadrahmaa punaisilla. - Lihava nainen vinkuvasti.
  - Miksi heillä? - Miksi he? - Aatelinen toisti kahdesti hämmästyneenä.
  - Koska silmät ovat ilkeämpiä!
  Johtaja huusi jotain. Kuului trumpetin hysteerinen ääni. Jopa taskulamput vilkkuivat, ikään kuin jotain olisi päässyt hirviöiden silmiin.
  Keskustelut, melu, nauru ja nykiminen lakkasivat: kaikkien katseet kiinnittyivät taistelijoihin. Ensimmäinen yhteentörmäys oli kauhea: vallinneen kuurouttavan hiljaisuuden keskellä miekkojen iskuja kilpiin kuului terävästi. Höyhenet, kypärän palaset, rikkinäisten kilpien palaset lensivät areenan poikki, ja innostuneet, huohottavat gladiaattorit löivät toisiaan isku iskusta toiseen. Taistelun alkamisesta oli kulunut alle kolme minuuttia, ja verta oli jo vuodatettu: neljä gladiaattoria vääntelehti tuskissa, ja taistelijat tallasivat heidät jalkoihinsa. Yksi makaavista tarttui kumppaninsa jalkaan ja käänsi jalkaa. Hän lensi alas ja leikkasi kätensä.
  Prinssin kyltymätön vaimo Demeter heitti sormeen puretun luun.
  - Punaiset, jos voitat, annan sinulle lasin viiniä!
  Kuten usein tapahtuu, tapahtui päinvastoin: Demeterin tukeman joukkueen suurin taistelija voitettiin. Kolme miekkaa lävisti leveän rintakehän kerralla, ja huonosti ajoitettu luu jäi epäonnisen johtajan käteen.
  Katsojat seurasivat taistelun verisiä käänteitä ilolla ja jännityksellä. He huusivat kuin lauma haavoittuneita härkää. Paikallinen eliitti kiihkeästi, raivosi, rohkaisi taistelijoita. Gladiaattorien rivit harvenivat, taistelu hajosi erillisiksi kahakkaiksi.
  Tällä hetkellä, kun arvovaltainen yleisö nautti ja avoimesti "huijaili" verta, rohkeat kapinalliset tappoivat uniset vartijat. Pobedonostsev yhdessä kourallisen rohkeiden miesten kanssa murskasi henkivartijat ja murtautui ensimmäisenä palatsiin.
  Kapinallisten lähestymisen aiheuttama melu pakotti taistelun keskeyttämään. Aateliset yrittivät järkyttyneenä poimia miekkansa. Nuori kapinallisjohtaja huusi äänekkäästi:
  - Mitä minä näen! Tapatte toisianne roistojen huviksi! Elvytetyt matelijat eivät pysty edes nostamaan miekkaa, heidän vatsansa on liikaa esteenä. Jos sinussa on edes hiukkanen ylpeyttä jäljellä, leikkaa pois tämä kauhistus.
  Gladiaattorit näyttivät odottavan juuri tätä: he ryntäsivät kohti lihavaa laumaa.
  Palvelijaorjat hyppäsivät syrjään, koska he eivät halunneet kuolla vihattujen isäntiensä puolesta, ja pojat alkoivat jopa heitellä tarjottimia ja ruokaa arvohenkilöille.
  Demeter huusi:
  - Tappaa heidät kaikki!
  Sitten kristalliviinilasi putosi hänen päähänsä ja tyrmäsi nartun.
  Witcher oli vihainen. Hän pilkkoi kaupungin rikkaat asukkaat ja silppusi heidän lihansa.
  Se ei ollut vaikeaa, mutta se oli inhottavaa. Passin jatkuva kumppani taisteli hänen vieressään. Bik ei jäänyt jälkeen, ja gladiaattorit kostivat vanginvartijoilleen.
  Synkät orjat nostivat johtajan koukkuun ja huusivat:
  - Olemme omamme! He ovat orjia aivan kuten sinä!
  - Todista se siis miekalla! - Hän huusi, ja Witcherin kattokruunujen kynttilät alkoivat täristä.
  Sheikh yritti paeta, mutta Bik kompasteli hänet ja kaatoi hunajaa hänen kaulukseensa:
  - No, missä sinua tarvitaan? Ei mausteita.
  Solntslava katkaisi yhdellä iskulla kahdelta aateliston pään ja murskasi polvellaan kolmannen leuan. Ei kuitenkaan ollut enää edes riidan vaikutelmaa, orjat vain kostivat. Vartijoiden jäänteet pakenivat, eivätkä juhlat, edes parhaassa kunnossa, edustaneet vakavaa sotilaallista voimaa. He kaikki tapettiin ennen kuin Witcher jäähtyi. Vain pääsheikki oli vielä elossa, Bik veti hiuksiaan. Vedmakov ajoi röyhkeän pojan pois:
  - Tämä on jalo henkilö. Se voi olla hyödyllinen meille!
  . LUKU nro 12.
  Saksalaiset jatkoivat hyökkäystään Stalingradiin. Jäljellä näytti olevan hyvin vähän, mutta viimeisestä oli uskomattoman vaikea päästä läpi. Jopa Sturmtigerien massiivinen käyttö ei auttanut. Vaikka suihkupommien aiheuttama tuho oli valtava. Toinen keino oli napalmipommit.
  Tyttöpataljoona oli ohentunut, mutta kaunokaiset taistelivat edelleen. Lokakuun 20. päivänä alkoi sataa lunta, ja kaunokaiset olivat kaikki paljain jaloin. Ne jättävät kauniita jälkiä valkoiseen päiväpeitteeseen.
  Kauniit tytöt pyörivät hieman lumessa ja tulivat siistimmiksi. Seryozhkan vangitsemisen jälkeen Matryona ei löytänyt paikkaa itselleen. Olisi hienoa menettää noin älykäs ja komea poika. Ja mikä häntä odotti fasistisessa vankeudessa? Ensin kidutus ja sitten kuolemantuomio!
  Poika oli todellakin lähellä ampumista, mutta päätyi miinoihin. Työskennellyt kuusitoista tuntia päivässä vähäisillä annoksilla, valvojan ruoska odotti Serjozhkaa.
  Tarkemmin sanottuna poika on jo louhoksessa ja työskentelee siellä kuin aasi. Mutta maan alla on paljon lämpimämpää kuin pinnalla. Ja soturit pakotetaan hyppäämään ja juoksemaan, jotta ne eivät jäätyisi. Ja tytöt tappelevat. Täältä tulee mahtava leijonatankki. Sen ase on 150 mm, tehokkaampi ja käytännöllisempi kaupunkitaisteluissa. Fritzit rakastavat tätä tankkia, se on niin hyvin suojattu eri puolilta.
  "Hiiri" ryömii hieman perässä. Kaksisataa tonnia painava saksalainen ajoneuvo oli myös aseistettu 150 mm:n tykillä ja 75:llä. Niin paljon käytännöllisempää. Konekiväärien määrä on kasvanut neljään, eikä tankin lähelle pääseminen ole helppoa.
  Anyuta, Maria ja Alla yrittävät kaivaa mastodonin yhdessä. He lähestyvät häntä varovasti.
  Anyuta lauloi innostuneena:
  - Kuinka me elimme, taistelimme, emmekä pelänneet kuolemaa... Joten tästä lähtien sinä ja minä elämme! Ja tähtimäisissä korkeuksissa ja vuoren hiljaisuudessa, merisodassa ja kovassa tulessa! Ja raivoissaan ja raivoissaan tulessa!
  "Hiiri" oli viimeisin muunnos, jossa oli kuusi konekivääriä, kaksi koaksiaalipiippua ja neljä pyörivää saranoilla.
  Lumen läpi ryömivä Maria sihisi:
  - Emme koskaan luovuta! Onhan Jeesus, Korkein Jumala, kanssamme!
  Tyttö lähestyi ja heitti räjähdepaketin Hiiren toukkaa kohti. Kilven alta kuului kova ääni ja rulla räjähti.
  Tytöt huusivat iloisesti:
  - Hanki fasisti!
  Alla heilautti kättään ja heitti sirpalokranaatin Fritziin. Räjähdysaalto oksensi fasistin, ja hänen mukanaan kahden siirtomaajoukkojen mustan sotilaan päät revittiin irti.
  Punatukkainen kaunotar vihelsi:
  - Isänmaan ja Stalinin puolesta!
  Anyuta heitti räjähdyspakkauksen uudelleen... Tällä kertaa se ei onnistunut niin hyvin, se osui panssariin ja räjähti teräskuoren pintaan.
  Tyttö sanoi ärsyyntyneenä:
  - Eh, menin sekaisin!
  Ja hän ryömi hakemaan uutta kotitekoista räjähdysainetta. Hänen kylmästä punaiset pyöreät kantapäänsä välähtivät. Melkein alaston tyttö ryömi lumessa, hieman epämukavaksi. Mutta voimme kestää sen. Lisäksi pommitusten aikana lumi sulaa.
  Anyuta jopa lauloi:
  - Tiedän, että kylmä katoaa pian,
  Virta ryntää ohi äänekkäästi...
  Ja he juoksevat jo lätäköiden läpi -
  Paljasjaloiset tytöt!
  Tyttö ampuu, ja siirtomaajoukkojen arabi kaatuu. Vihollisen yritykset toimia pienissä ryhmissä johtavat vakaviin tappioihin.
  Hiiren lyhyt tykki laukaisee jälleen pirstoutumista. Ampuja räjähtää jossain savussa. Ja paljon taukoja...
  Saksalaiset ovat melkein vallanneet Stalingradin... Hyvin vähän on jäljellä. Mutta juuri tämä estää Wehrmachtia käyttämästä suuria pommeja ja raskasta tykistöä. Fritzit päästivät eteenpäin ulkomaalaisia, joita he eivät säälineet.
  Maria ampui kiväärinsä. Fasistinen palkkasoturi kaatui ja kiersi raunioiden kivien yli.
  Tyttö hieroi paljaita rintojaan helakanpunaisilla nänneillä. He ovat kaikki soturisotureita - he hyppäävät ympäriinsä alushousuissaan. Mutta niissä ei juuri ole osumia. Ilmeisesti alastomuus suojelee jotenkin erityisesti kaunottaret. Koska he pystyvät selviytymään sellaisessa helvetissä!
  Alla ravistaa pois lumen ja lian seoksen ja ampuu uudelleen. Se osui mustalle taistelijalle suoraan silmään. Älykäs narttu, et voi sanoa mitään.
  Kolme tyttöä lähestyvät Hiirtä uudelleen. On vaikea tunkeutua ajoneuvoon, jossa on niin paksu panssari joka puolelta. Mutta soturit ovat täynnä optimismia. Jos et pysty lävistämään itse kuorta, niin miksi et revi tynnyriä irti.
  Alla, potkiessaan pois likaisia paakkuja paljain jaloin, lauloi:
  - Totuuksemme, totuutemme... Kuin auringonsäteet! Huomisemme on valoisa, vuorilta virtaa puroja!
  Naispuoliset soturit ovat olleet pitkään aseistettuja vangituilla MP-44-koneilla. Näillä konekivääreillä on pitkä taistelukanta. Kauneus ampuu luottavaisesti. Mustat putoavat jälleen. He päästävät helakanpunaisen veren lähteitä.
  Maria ampuen, sekä kivääri että vangittu konekivääri olkapäillään, lauloi:
  - Salakavala hämähäkki teroitti pistoaan,
  Ja hän juo pyhää, venäläistä verta Venäjältä!
  Hänen vastustajalleen kaikki ei riitä ja hän tappaa,
  Kuka rakastaa Venäjää!
  Rakkautta Venäjää kohtaan!
  Tyttö lähetti luodin halkeamista ulos ryömivää valikoitua "vartijaa". Kauneus hymyili, hänen kasvonsa, vaikka laihtuivat, säilyttivät kauneutensa ja viehätyksensä.
  Yleensä kaikki pataljoonansa tytöt ovat kauniita. Tässä on esimerkiksi tatari serafi. Hänen isänsä on tatari, mutta hänen äitinsä on Valko-Venäjältä, ja hänen Serafimansa hiukset perivät kypsän vehnän värin. Myös kaunis tyttö, avojaloin ja melkein alasti. Ja hän ampuu vangitusta konekivääristä lyhyin purskein. Ja fasistit muista joukkoista hiipivät häntä kohti.
  Serafima ampuu melko tarkasti. Kultatukkainen Maria makasi hänen viereensä. Molemmat tytöt ampuvat ja laulavat.
  - Isänmaa! - Maria aloitti...
  - Ja armeija! - Hän jatkoi ampuen Serafimia.
  Maria twiittasi:
  - Tämä...
  Seraphima kertoi ampumalla ja lyömällä värillisiä ihmisiä:
  - Kaksi pilaria!
  Maria, virnisteli, twiittasi:
  - Päällä...
  Seraphima ampui ja lisäsi:
  - Mikä...
  Maria, leikattuaan viisi, jatkoi:
  - Se kestää!
  Serafima, ampuu, tervehtii:
  - Planeetta!
  Maria, ampuu, twiittasi:
  - Rinta...
  Serafima, ampuu, kehrää:
  - Suojellaan...
  Maria löi fasistin pään ja sanoi:
  - Me sinä....
  Serafim leikkasi natseja luodeilla ja sihisi:
  - Maa!
  Maria, joka lähettää hyvin kohdistettuja luoteja, twiittasi:
  -Kaikki....
  Seraphima, joka ampui yhä tarkemmin, lisäsi:
  - Ihmiset!
  Maria heitti likaiset kultaiset hiuksensa otsastaan ja lauloi:
  - Rath...
  Serafim-luoti ja laukausten lähettäminen, myönnetty:
  - Sinun...
  Maria lyömällä fasistia kurkkuun jatkoi:
  - Lämmintä!
  Vaalea tatarinainen, joka lähetti laukauksia, jatkoi:
  - Pilviä...
  Tarkasti ampuva Maria lisäsi:
  - Siistiä!
  Seraphima virnisti ja sirutti:
  - Hyvin ja...
  Maria ampui tarkasti ja karjui:
  - Aurinkoa!
  Seraphima ampui purskein, sihisi:
  - Se on kuuma!
  Maria jatkoi nauraen:
  - Automaattinen...
  Seraphima, ikään kuin ohjaisi tulta, haukkui:
  - Nater...
  Maria lisäsi hyvin kohdistettuja laukauksia:
  - Olkapää...
  Seraphima lisäsi nauraen:
  - Sotilaalle!
  Maria lauloi innostuneesti ampuen:
  - Minä kaivan...
  Hävittäjätulia johtava Serafima lisäsi:
  - Hauta....
  Maria, kaatunut afrikkalainen, jatkoi:
  - Vastustajalle!
  Tytöiltä loppuivat ammukset. Ja hänen oli pakko juosta nopeasti suojaan. Toimitus Volgan yli on erittäin vaikeaa. Jatkuva pommitukset ja pommitukset. Tässä on vahvistusyritys purjehtimassa toiselta puolelta.
  Veneiden ympäriltä pursuaa suihkulähteitä ja roskia. Iskusotilaat karjuvat taivaalla. Focke-Wulfit lentävät sisään. Ja niihin pudotetaan pommeja.
  Useita veneitä hajosi. Neuvostoliiton sotilaat hukkuvat ja kuolevat.
  Vihollisen tykistötuli on jo liian tiheä.
  Fritsit pitävät kaiken tulen alla jopa yöllä. Ja heidän sukelluspommittajansa ryntäävät ympäriinsä. Mukaan lukien isoisä Yu-87. Vaikka suihkukoneet ovat jo tulleet tuotantoon.
  Tässä on legendaarinen Neuvostoliiton Jak-9. Hän taistelee saksalaisen ME-309:n kanssa. Ketteryys, nopeus ja aseet kohtasivat. Saksalainen yrittää kukistaa Neuvostoliiton koneen ensimmäisellä kerralla. Mutta hän epäonnistuu. Jakki puolestaan yrittää päästä taakse, mutta natsi pakenee suuren vauhtinsa vuoksi.
  Nopeampi saksalainen, vahvemmilla aseilla, ohjattavampaa venäläistä vastaan. Mutta nopea lento jatkuu. Fasisti käyttää seitsemää ampumapistettä seitsemää vastaan ja osuu Neuvostoliiton ajoneuvoon. Hän menettää nopeuden ja alkaa pudota.
  Siitä tulee savuvirtoja. Ja moottori palaa...
  Mitä tämä sota on! On vaikea vastustaa yhtä vahvaa aseistettua ajoneuvoa kuin ME-309, jossa seitsemän ampumapistettä kompensoi ylipainoa ja huonompaa ohjattavuutta.
  Suuri nopeus sallii fasistin paeta sukelluksessa, ja saksalaisen hävittäjän etuosa on hyvin panssaroitu.
  Anyuta yrittää jälleen heikentää Hiirtä. Tyttö vaarantaa henkensä. Hän on jo naarmuuntunut ja ryömii alasti linnoituksia pitkin. Kaikki kauneus on peitetty naarmuilla ja naarmuilla. Mutta sitten hän heittää kranaatin, johon on kiinnitetty räjähdyspakkaus. Häneen osui jopa konekiväärin räjähdys. Raaputtaa kaunokaisen olkapäätä.
  Mutta räjähdepaketti osui 150 mm:n tykin piippuun. Ja saksalainen on jo saanut merkittäviä vahinkoja. Ajoneuvo siirtyy vaivoin paikaltaan ja ryömi takaisin joukkojensa paikalle nuolemaan haavojaan.
  Focke-Wulfit ja useat TA-152:t ilmestyvät taivaalle. He alkavat ampua Neuvostoliiton asemia. Myös pari uusinta HE-183-hyökkäyssuihkuajoneuvoa ilmestyi. Nämä korppikotkat saavuttivat jopa kahdeksansataa kilometriä tunnissa, ja niihin oli lähes mahdotonta osua.
  Tytöt ampuvat takaisin saksalaisia kohti. Aina on mahdollisuus saada vihollinen kiinni, huolimatta hyökkäyslentokoneiden tehokkaasta suojasta maapalolta.
  Anyuta ja Alla hakivat vangitun Luftfaustin. Tämä on ase, joka koostuu yhdeksästä toisiinsa kytketystä kahdenkymmenen millimetrin rekyylikivääristä.
  Voit ampua kuin pienestä ilmatorjuntatykistä.
  Ja soturit osoittavat vihollista. He painavat pehmeästi starttia... Molemmat kaunokaiset lepäsivät paljain jaloin raunioilla tuntien tasaisen rekyylin.
  Focke-Wulf kuudella ilmatykillä alkaa savuta - sen vatsa repeytyy auki.
  Tytöt huutavat innostuneesti:
  - Kiekko! Kiekko! Päämäärä!
  Muut saksalaiset koneet alkavat kiertää tyttöjen päiden yllä. Kauneudet syöksyvät maanalaisiin käytäviin väistäen Focke-Wulf-raketteja.
  Anyuta tunsi välähdyksen karkeneessa kantapäässään. Tyttö kehräsi:
  - Voi helvetin tuli!
  Tytön jalkapohjat olivat rakkuloiden peitossa ja kipeät. Halusin pistää jotain kylmää.
  Ja pinnalla repeämät jatkuvat. Lumi suhisee liekeistä, rauniot repeytyvät. Saksalaiset tulvivat asemat tulella, mutta siitä ei ole juurikaan hyötyä. Soturit piiloutuivat kuin hiiret reikiin. Anna heidän silittää itsensä.
  Alla kuiskasi Anyutan korvaan:
  - Luulen, että pian natsit loppuvat vihdoin. Heillä on paljon voimaa, mutta Stalingradissa heillä ei ole mahdollisuutta kääntyä!
  Blondi tyttö vastasi ylpeänä:
  - Olemme täällä kuin kolmesataa spartalaista! Me torjumme ylivoimaiset vihollisen joukot!
  Punatukkainen Alla kikatti ja vilkutti kumppanilleen:
  - Etkä voi ohittaa meitä!
  Kun tytöt nousivat pintaan, ratsastus oli ohi. Uusia mustia jalkasotilaita ilmestyi. He kiipesivät eteenpäin, ja tyttöjen täytyi avata tuli, mikä pakotti vihollisen kaivamaan nenänsä maahan.
  Leijonat ja tiikerit menivät jälleen taisteluun. Saksalaiset yrittivät painaa Neuvostoliiton armeijaa raskailla panssarivaunuilla. Aina silloin tällöin satoi kuoria. Haavoittuvampi "Tiikeri" yritti olla irtautumatta muodostelmistaan. Myös kranaatit jylsivät.
  Tytöt ampuivat saksalaisia ja heidän palkkasotureitaan. Pudotti vastustajat. Alla ja Anyuta ampuivat pareittain. Vihollisen kasvot ilmestyivät ja asettuivat. Sitten uusi kerros eteneviä vihollisia.
  Tytöt lauloivat taistelun aikana.
  Alla aloitti ampuen:
  - Ennen...
  Anyuta, ammunta, jatkoi:
  - Sinulta...
  Alla iski ja lisäsi:
  - Legioona...
  Anyuta, joka oli katkaissut niistä kolme, sihisi:
  - Viholliset...
  Allah naulitti vastustajat, huudahti:
  - He....
  Anyuta puhaltanut irti puolet arabien kallosta ja jatkoi:
  - He haluavat...
  Alla, murskaamalla vihollisen, jatkoi:
  - Sinä...
  Anyuta, ampuu, sihisi raivoissaan:
  - Nöyrä...
  Alla, lävistettyään arabin kallon, murisi:
  - Tuhoa...
  Anyuta jatkoi naulaamista sihisevästi:
  - Muistiinpanoja...
  Alla kuin ampuisi, vihelsi:
  - Älä pelkää...
  Anyuta, ampunut tarkan laukauksen, murisi:
  - Vihollinen...
  Alla, ampuen kuin ampuja, jatkoi:
  - Bajonetti...
  Anyuta ampui pidemmälle, haukkui:
  - Pystyy...
  Alla, lopettamatta ampumista, sihisi:
  -Voima...
  Anyuta ampui raivoissaan, murisi ja oikaisi ystäväänsä:
  - Rohkeutta...
  Alla, vakavassa ekstaasissa ammuttuaan afrikkalaisten päätä, haukkui:
  - Voimaa...
  Anyuta, hyppäämässä ammuskelussa, sihisi:
  - Lisääntyä...
  Alla, pudistaen punaisia kiharoitaan, jatkoi:
  - Ja vastustajat...
  Anyuta lyöessään arabia vatsaan sanoi:
  - Heti...
  Alla, joka ampui kaikilla kaliipereilla, haukkui:
  - Tuhoa...
  Tytöt vetivät henkeä. Ja ammuttuaan vielä vähän, he huusivat:
  - Olemme kiikarikiväärin ritareita, murhan ääni on selvä!
  Siirtomaajoukkojen etenemisen aalto laantui jonkin verran. Natsit siirsivät jälleen tankkejaan eteenpäin. "Tigers"-2 ilmestyi pitkineen kuonoineen ja ampui kuoria kaikkea mitä he onnistuivat huomaamaan.
  "Tiger"-2:lla oli alkuperäinen tornin muoto ja vino panssarilevyt sivuilla. Tämä teki hänestä hieman sitkeämmän. Soturit valitsivat jälleen panssarivaunut kohteeksi. Fasisti joutui elämään kuin kala paistinpannussa.
  Anyuta heitti räjähdyspakkauksen murskaamalla Tiger-2:n eturullan ja lauloi:
  - Tapasin sinut lahjan kanssa... Tietysti hahmottelin paikan arkussa!
  Alla sihisi ja heitti iloisesti suuren, räjähtävän paketin fasistia kohti:
  - Mutta Pasaran!
  Ja räjähdyksestä saksalaisen tankin pitkä kuono vääntyi. Ja Kuninkaallinen tiikeri alkoi kääntyä takaisin. Jälleen fasisti haavoittui vakavasti. Alla otti sen ja haukkui, heittäen lasin paljain varpaillaan:
  - Sinä tulet olemaan tammiarkussa!
  Lasi lensi suoraan intiaanien, yhden Saksan siirtomaajoukkojen, kurkkuun.
  Anyuta vilkutti kumppanilleen ja lauloi:
  - Upotan pääni tähän tynnyriin! Kastan kaikki!
  Alla ampui sarjan konekivääristä. Saksalaiset joutuivat jälleen hyökkäyksen kohteeksi. Tyttö sihisi:
  - Me voimme tehdä kaiken! Ja me voitamme!
  Anyuta ampui kiväärinsä ja sanoi:
  - Suuri voitto odottaa! Olkoon isoisämme kunniassa!
  Alla teki kuperkeikkauksen ja kierteli ympäriinsä pyörien kuin joulukuusi. Tyttö lauloi silmänräpäyksessä:
  - Herra menestys, minne olet menossa... Herra menestys - fasistit nauravat...
  Saksalaiset panssarivaunut tehostivat tulitansa ilman kuoria. He vuodattivat räjähtäviä lahjojaan. Ja he lähestyivät Neuvostoliiton kantoja yrittäen välttää aukkoja.
  Anyuta käytti lankaa, kuten vangittu Serjozhka opetti heille, veti raskaan miinan. "Leijona" ryömi hitaasti kohti Neuvostoliiton asemia. Sen 150 mm:n ase sylki silloin tällöin kuoria. Tytöt sihisivät ja nyökkäsivät.
  Anyuta lauloi:
  - Saksalaiset-paprikat, fasistit-natsit... Pasifistin loppu odottaa sinua!
  Alla huomautti hymyillen:
  - Pasifismi... On jopa typerää puhua pasifismista, kun puhumme natseista!
  Anyuta löi siirtomaavartioston arabia nenänseltään tarkasti kohdistetulla laukauksella ja siristi:
  - Ja he ovat raajakoja ajattelussaan... Ja sotilasasioissa he eivät ole niin vahvoja! Pian poistamme ne kokonaan maaplaneetan pinnalta!
  Alla antoi toisen purskeen, hieroi paljas rintaansa soraa vasten ja lauloi:
  - Olen venäläinen ritari villien polvilla... Pyyhkäisin pois Isänmaan viholliset maan pinnalta!
  Punatukkainen kaunotar välähti silmää ja katsoi taivaalle. "Frames", saksalaiset tykkikoneet, pyöri siellä.
  Saksalainen "leijona" ryömi silloin tällöin ylös jäädessään jumiin tuuleen. Ja hänen aseensa sylki jatkuvasti.
  Anyuta siirsi miinaa saksalaisen panssarivaunun toukan alle, sihisi:
  - Serjozhkalle...
  Saksalainen pysähtyi ja ampui uudelleen. Kuori räjähti tyttöjen takana.
  Anyuta tarkisti:
  - Maitokuoret, kenellä on vauvan aivot!
  "Leijona" seisoi jonkin aikaa. Ehkä saksalainen kokenut miehistö aisti edessä olevan vaaran tai ehkä he halusivat käyttää taisteluvarusteensa loppuun. Mutta "leijona" seisoi jonkin aikaa ja sylki tappavia kuoria.
  Anyuta huomautti, että saksalaisella panssarivaunulla on kehittyneempi ase ja se ampuu useammin kuin KV-2. Ja tämä tietysti tekee tästä autosta paljon vaarallisemman. Anyuta ristisi itsensä ja sihisi:
  - Menkööt jumalattomat helvettiin!
  Alla ampui fasistin aurinkopunkoon ja haukkui:
  - Voittomme on väistämätön! Ja kaikki päättyy hyvin!
  Anyuta katkaisi myös turkin ja lauloi:
  - Tosin näyttää siltä, että elämä pian katkeaa, kun vaiva koputtaa sen mustaan sarveen... Hevoset naapurit ja veri virtaa kuin joki, ja taas maa katoaa jalkojesi alta!
  Alla, tapettuaan iranilaisen, lisäsi:
  - Mutta maapallolla on myös oma vartijansa... Ja tähtien väliin on venytetty häntä... Näkymättömiä pelastuslankoja Hitlerin karkotukseen Kolymaan!
  Tytöt ampuen lauloivat yhteen ääneen:
  - Murretaan Adolf, se satuttaa häntä! Uskon, että me voitamme fasismin! Ja Venäjällämme Messias ilmestyy, kaikkien maiden kansojen Herra!
  Ja soturit jatkoivat ampumista. Mutta vihollisen jalkaväki makasi ja alkoi ampua ja heittää kranaatteja. Fasistiset laumat yrittivät polttaa tytöt kranaatinheittimellä. Ja heittää paljon kranaatteja.
  Alla huomautti filosofisesti:
  - Numeroilla voit voittaa vaalit, taidolla voit voittaa vaalit ilman sotaa!
  Anyuta naurahti ja totesi:
  - Sota on ala, jossa laatu voittaa määrän, vaalit pääsääntöisesti päinvastoin ja tämä on anekdootti!
  Soturit vetäytyivät hieman; kranaatit ja niiden palaset putosivat liian paksusti. Alla jopa tarttui heitettyyn lahjaan jalallaan ja heitti sen takaisin. Kranaatti lensi ja osui natseihin heidän kypärään. Ja kuinka se räjähtää...
  Oli kuin toinen nippu olisi räjähtänyt jossain.
  Alla huomautti filosofisesti:
  - Onni on toinen onni, menestys on kolmas, mutta ensimmäinen taito!
  Anyuta naurahti ja välitti:
  - Onni on palkinto rohkeudesta, mutta ei piittaamattomuudesta!
  Alla löi siirtomaa-armeijan hindun silmän irti ja sihisi:
  - Kenellä on onni, sen sielu laulaa!
  Anyuta hymyili ja sanoi:
  - On hyvä, kun olet onnekas, se tarkoittaa, että Jumala pelastaa sinut!
  Tytöistä tuli hieman nokkelampia. Sitten saksalainen "leijona" kuitenkin siirtyi eteenpäin ja miinan räjäytti hänet. Toukka ajoi räjähteen yli ja repeytyi.
  Haavoittunut "leijona" pyörähti ympäri ja nousi seisomaan... Soturit olivat iloisia ja lauloivat keuhkoissaan:
  - Leijona on ajattelun rampa, tiikeri on kaikenlaisten ongelmien lähde... Maailmassa ei ole mitään kiinnostavampaa kuin ihminen!
  Anyuta ampui pitkän rivin, aivan kuin ulkomaalainen armeija nousi myrskyyn ja lauloi:
  Meillä on raketteja ja lentokoneita,
  Maailman vahvin venäläinen henki...
  Parhaat lentäjät ovat ruorissa -
  Vihollinen murskataan tomuksi ja sirpaleiksi!
  "Leijona" näyttää olevan pahasti vaurioitunut. Hän jäätyi ja sylki vielä pari kuorta.
  Ketterä "Pantteri" ilmestyi. Hän kuitenkin pelkäsi mennä syvemmälle Neuvostoliiton joukkojen asemiin ja alkoi ampua. Tyttöjen pään yli vihelsi kuoret. Ja he rikkoivat raunioita ja tulipaloja.
  Anyuta valmisteli kranaatin heitettäviksi, valmiina tarttumaan hetkeen, kun fasistinen panssarivaunu lähestyi saavutettavan etäisyyden päässä. Mutta "Panther" ei myöskään ole tyhmä. Saksalaiset ampuivat ja asettivat ammukset shakkitaulun mukaan yrittäen olla hukkaamatta yhtäkään maata. Ja he haravoivat kirjaimellisesti jokaisen kiven.
  Alla taputti itseään paljaalle rintaansa ja huomautti:
  - Krautien taktiikka on virheellinen... Saavuttaako he paljon tällä tavalla?
  Anyuta huomautti nokkelasti:
  - Kana nokkii jyvän kerrallaan, mutta lihoa paljon nopeammin kuin sika, joka nielee suuria paloja!
  Pantteri ampui yli kahdeksankymmentä laukausta ja käytettyään ammukset kääntyi ympäri ja suuntasi takaisin luokseen. Sen tilalle ilmestyi uusi mastodoni, Sturmtiger. Kone peitti leveän piippunsa korkilla. Ilmeisesti tällä tavalla he luottavat pelastavansa itsensä.
  "Sturmtiger" ampui Neuvostoliiton joukkojen paikkoja kaukaa. Raketti jyrisi. Maa nousi ylös, ja tulinen lähde vuodatti liekkisuihkuja.
  Tytöt selvisivät tuskin hengissä; he olivat melkoisesti pölyn peitossa. Anyuta oli jopa hieman hämmästynyt. Tyttö näki yhtäkkiä itsensä ratsastamassa. Ja että hän komentaa ryhmää, joka hyökkäsi tatariarmeijaa vastaan. Ja hänen soturinsa ratsastaa hevosilla. Mongolitataarit, jotka eivät kestäneet iskua, vetäytyvät ja kuolevat tuhansina kavioiden alle.
  Anyuta heiluttaa kahta miekkaa ja katkaisee vihollisensa. Mutta näky keskeytettiin yhtäkkiä.
  Alla löi kumppaniaan poskille, ravisti häntä sanoen:
  - No, siinä se! Lopeta nyt makaaminen!
  Anyuta vastasi vihaisesti:
  - En lepää, vaan taistelin!
  Tyttö hyppäsi raivoissaan ylös ja heitti kranaatin. Lahja lensi yli ja osui Lev-tankin piippuun. Vaurioitumisen jälkeen auto rypisti painavan tavaratilansa.
  Anyuta huudahti keuhkoihinsa:
  - Olen Venäjän ritari!
  Alla ampui sarjan konekivääristään ja murisi:
  - Poika vastasi rypistyen,
  Haluan palvella Pyhää Venäjää...
  Anna verimeren vuotaa,
  Mutta Jumala voi pelastaa meidät!
  Anyuta kaatui raunioille paljain vatsallaan ja rintakehällä. Juuri ajoissa, kun satoja konekivääripurskeita välähti hänen päänsä yli. Tyttö ojensi kielensä ja sanoi:
  - Rohkeiden sotilaiden hulluus on hengenpelastaja äkillisille kenraaleille!
  Alla suostui:
  - Sotilas on rohkea, kenraali laskeva, vihollinen ovela, menestys tulee vain viisaalla rohkeudella!
  Tytöt avasivat tulen uudelleen ja sirkuttivat solidaarisesti:
  Laivueet hänen yläpuolellaan
  Huuhdo yhteen ääneen
  Adolf on vahva typerys -
  Istuttaa Sodoma!
  Toinen panssaroitu "leijona" ilmestyi. Kaksi sotilasta pakeni hänen luotaan; heidän tummista kasvoistaan päätellen he olivat arabeja. He yrittivät laittaa ketjun koukkuun vetääkseen edistyneen panssarivaunun taistelukentältä.
  Alla ja Anyuta ampuivat ja tappoivat samalla teknikot. Soturit lauloivat:
  - Älä tuhoa itseäsi ja auta toveriasi, auta muita pääsemään pois tulesta!
  Kolme mustaa ilmestyi. He ryntäsivät ketjun kanssa niin nopeasti kuin pystyivät, mutta myös tytöt ampuivat heidät. Lisäksi Anyuta ampui aseella painaen koiraa paljain varpaillaan.
  Ja hän onnistui lyömään vastustajiaan poikkeuksellisen tarkasti, kuten Robin Hoodin tarkkuudella.
  Alla huomautti:
  - Merkki ei ole se, joka osuu onnistuneesti, vaan se, joka epäonnistuu!
  Anyuta heitti kranaatin paljain jaloin ja sihisi:
  - Tarkin tikarin näkemys voi missata, mutta on anteeksiantamatonta, että terävä mieli ohittaa kohteen!
  Kranaatti osui kranaatinheittimeen ja alkoi räjähtää räjäyttäen miinat.
  Kyllä, Stalingrad ei ollut helppoa saksalaisille. Heillä on kauhea kuoleman linnoitus!
  . LUKU nro 13.
  3. marraskuuta saksalaiset piirittivät Tikhvinin, ja taistelut puhkesivat itse kaupungissa. Puna-armeija vetäytyi hitaasti. Suurin osa Bakun kaupungista on jo vallattu, Neuvostoliiton joukot vetäytyvät niemimaalle. Jerevan pysyy tuskin kiinni. Stalingrad on tuhon partaalla.
  Mutta silti Stalin käski tätä kaupunkia olemaan antautumatta. Taistelut puhkesivat myös Astrahanin puolesta. Krautit yrittävät myös edetä tässä kaupungissa. Kaikkia lähestymistapoja pommitetaan voimakkaasti ja infrastruktuuria tuhotaan.
  Talvi lähestyy... Ja sodan kulku on yhä vähemmän ennustettavissa. Mutta näyttää siltä, että Stalingradia ei voida pitää. Jään muodostuminen ja massiiviset pommitukset haittaavat toimitusta Volgan yli.
  Marraskuun 4. päivänä 90 prosenttia Tikhvinistä oli jo vallattu. Ja saksalaiset lähestyivät Suomen aluetta. Neuvostoliiton joukot, jotka kärsivät merkittäviä vahinkoja, eivät pystyneet kokoamaan tarpeeksi voimia vihollisen pysäyttämiseksi.
  Myös suomalaiset ja ruotsalaiset nukkejoukot hyökkäsivät kokoukseen. He käyttivät merkittäviä voimia.
  Saksan liittouma ja suomalais-skandinaaviset joukot yhdistyivät 5. marraskuuta. Näin Leningradin ympärille suljettiin kaksoisrengas. Uusi, suuri voitto Kolmannelle valtakunnalle.
  6. marraskuuta taistelut olivat edelleen käynnissä pohjoisella sektorilla. Natsit laajensivat käytävää. Tilanne on muuttunut erittäin vaikeaksi. Tihvinissä vastarinnan viimeiset jäännökset olivat palamassa. Saksalaiset ampuivat ballistisia ohjuksia Jerevaniin. Esityksiä julkaistiin kolme. Aiheutti merkittäviä tuhoja ja uhreja. Mutta mikään ei lopulta mennyt rikki.
  Astrahanin kaupunki erotettiin maalla muusta Neuvostoliiton alueesta. Tilanne on kärjistynyt. Uudet saksalaiset ja brittiläiset taistelulaivat ampuivat Murmanskiin. Varuskunnan komentaja ja monet upseerit saivat surmansa pommitusten aikana.
  Se meni vielä pahemmaksi.
  Ja 7. marraskuuta natsit murtautuivat Volkhoviin ja lopulta tukahduttivat Neuvostoliiton joukkojen vastarinnan Tikhvinissä. Siten ero Leningradiin kasvoi jyrkästi. Kävi selväksi, että kaupunki tuskin selviäisi piirityksestä.
  Marraskuun 8. päivänä kauan odotetut Lev-2-tankin testit tapahtuivat vihdoin. Ajoneuvon ulkoasua muutettiin. Moottori, vaihteisto ja vaihteisto sijaitsivat yhdessä paikassa edessä ja taisteluosasto sijaitsi takana.
  Tarkasti ponnisteluin saksalaiset valmistivat Porschen johdolla auton vallankaappauksen vuosipäiväksi.
  Itse asiassa alemman siluetin ansiosta, samalla kun Leijonan aseistus ja panssari säilytettiin, ajoneuvon paino pieneni kuuteenkymmeneen tonniin 1200 hevosvoiman moottorilla. Taistelutestit osoittivat, että tuloksena oli täysin hyväksyttävä panssarivaunu. Juuri mitä tarvitset!
  Yhdistelmä hyviä ajo- ja panssariominaisuuksia.
  Fuhrer ei kuitenkaan ollut tyytyväinen tähän. Hän vaati sivujen ja perän panssarin vahvistamista sekä 88 mm:n tykin asentamista, jonka piipun pituus on 100 EL.
  Toinen testattu ajoneuvo oli E-100. Tämä tankki osoittautui kuitenkin liian raskaaksi: 140 tonnia, mutta sillä oli erinomainen suoja kaikista kulmista ja hiiriaseet. Yleisesti ottaen E-sarja lupasi tulla erittäin lupaava. Saksalaiset eivät ilmeisesti tuhlanneet aikaa.
  Myös Bars-tankki 1000 hevosvoiman moottorilla esiteltiin, mutta ajoneuvo ei kuitenkaan vaikuttanut Hitlerille riittävän suojalta.
  Juhlapäivänä esiteltiin myös erilaisia lentokoneita. Erityisesti hyökkäyslentokoneita ja ME-262:n modifikaatioita. Ja myös TA-183. Kokonainen teknologian paraati.
  Tehokkaat kaasunheittimet mukaan lukien ne pystyvät tuhoamaan kokonaisia kaupunkeja ja kyliä.
  Täällä itse asiassa esiteltiin erittäin vahvoja tuhoamisjärjestelmiä.
  "Panther"-2 läpäisi myös testit, paino viisikymmentä tonnia; sillä oli 150 millimetrin kulmassa oleva etupanssari ja "Royal Tiger" -tykki. Sivupanssari oli 82 millimetriä, kalteva. Tällainen tankki sopi enemmän tai vähemmän Hitlerille, koska se kesti kolmekymmentäneljä lähitaistelussa.
  Yleensä natsit siivosivat eläintarhan.
  Testattiin myös Gotha-hävittäjiä, jotka pystyivät saavuttamaan tuhannen sadan kilometrin tuntinopeuden.
  Lyhyesti sanottuna he päästivät vyönsä irti.
  9. marraskuuta Volkhov kaatui. Tilanne on saavuttanut huippunsa. Ja jälleen Neuvostoliiton tankit yrittivät hyökätä.
  Gringeta jäätyi aseen lähelle. Churchill 2 seisoi Neuvostoliiton ajoneuvoja vastapäätä ja sylki ampumatarvikkeita.
  Lordi Janen tytär laski osumia. Neuvostoliiton panssarivaunut hidastuivat tullessaan ojaan. Ja saksalainen eläintarha käytti tätä hyväkseen.
  Nicoletta otti sen ja lauloi:
  - Englantilainen soturi ei pelkää kuolemaa,
  Tähtitaivaan alla kuolema ei vie meitä!
  Hän taistelee rohkeasti leijonan puolesta, jolla on kruunu,
  Lataan mahtavan konekiväärin!
  Malanya nyökkäsi hyväksyvästi:
  - Tämä on upea! Ja veloitamme myös!
  Ase toimi erittäin aktiivisesti. Simpukat välähtivät kuin tulitikkuja jättäen ääriviivat ilmaan. Kyllä, siellä oli energisiä tyttöjä. Ja mikä tärkeintä, tarkka.
  Gringeta nyökkäsi päätään ja lähetti kuoren 34 tornin juurelle. Hän mutisi:
  - Tämä on kuolema! Hän tulee vihollisteni luo! Ja tiedän tästä lähtien, että hän odottaa viiksiisiä vihollisia!
  Nicoletta sanoi hymyillen:
  - Kaikki eläimet kumartuivat viiksiiselle... Että se kirottu epäonnistuisi!
  Gringeta nauroi jälleen ja ampui viheltäen:
  - Minun ammukseni on tarkin. Tänne ehdottomasti päästään!
  Nicoletta kohotti etusormeaan ja sanoi:
  - Bang, bang - ei osunut! Harmaa pupu laukkasi pois!
  Gringeta, ampui, lauloi:
  Jokainen valitsee itse
  Nainen, uskonto, tie...
  Palvelemaan paholaista tai profeettaa,
  Jokainen valitsee itse!
  Jane pudisti päätään ja vastusti:
  - Ei varmasti sillä tavalla! Yhdeksänkymmentäyhdeksän prosenttia ihmisen uskosta määräytyy syntymän, ei tiedon perusteella. Täällä me kuulumme anglikaaniseen kirkkoon... Mutta jos katsot sitä, millä perusteella? Onko tämä valintamme?
  Gringeta naurahti ja huomautti:
  - Olin itse uskovaisessa perheessä, mutta nyt olen yhä enemmän taipuvainen ateismiin!
  Nicoletta kikatti ja ojensi kielensä.
  - Ateismi... Tämä on mielenkiintoista!
  Malanya huomautti filosofisesti:
  - Ja yhtä kaukana kaikesta! Kun ei ole Jumalaa eikä yliluonnollisia voimia, mikä tahansa uskonto on väärä!
  Gringeta nyökkäsi päätään ja vahvisti auliisti:
  - Se on kuin kommunistit! He keksivät, että kaikki uskonnot ovat vain ihmisten fantasioita. Ja he rakensivat opin tähän!
  Malanya kiharti huulensa skeptisesti:
  - Ja mikä heitä odottaa kuoleman jälkeen?
  Gringeta virnisti lihansyöjänä. Hän ampui ammuksen leikkaamalla auki toisen Neuvostoliiton tankin rungon ja vastasi:
  - Täällä voit keksiä paljon... Jopa kuolleiden ylösnousemus tieteen voimin!
  Malanya muistutti hymyillen:
  - Luin kirjan tulevaisuuden maailmasta. Siellä on jo avaruusimperiumi. Ei ole kuolemaa, vanhuutta, sairautta. Ja tietysti nälkä... Totta, suurimmalla osalla väestöstä ei ole työtä, mutta sitä riittää kaikille.
  Esimerkiksi autot annetaan ilmaiseksi. Ja on elektronisia koneita, joiden avulla he kommunikoivat koko maailman kanssa.
  Nicoletta huomautti melko vakavasti:
  - Edistys etenee nopeasti. Katsokaa näitä tankkeja... Kuinka ne ovat kehittyneet ja kehittyneet. Churchill-2:ta ei kuitenkaan voi verrata Matildaan.
  Malanya suostui:
  - Kyllä, tankit ovat edenneet... Tämä on tyylikästä!
  Toinen Neuvostoliiton panssarivaunujen hyökkäys loppui ja tuli tauko.
  Marraskuun 10. ja 11. päivänä saksalaiset suorittivat pieniä hyökkäysoperaatioita leikkaaen kulmia pohjoisessa.
  Neuvostoliiton joukot yrittivät vastahyökkäystä Stalingradin pohjoispuolella, mutta heillä ei ollut menestystä. Kaupungin viimeiset talot kestivät jo. Tuhoutui samalla maahan. Mutta toistaiseksi Stalin käski kestää loppuun asti.
  Bakun kaupunki on melkein vallattu. Mutta öljylähteet palavat ja taistelut ovat puhjenneet niiden keskuudessa. Saksalaiset pommittavat jatkuvasti.
  Taistelut Astrakhanissa ovat huipussaan...
  12. marraskuuta turkkilaiset hyökkäsivät Jerevaniin. Hyökkäys torjuttiin. Ottomaanit kärsivät tappioita. Mutta he ampuivat taas. 13. marraskuuta saksalaiset miehittivät Bakun viimeiset kaupunginosat ilmoittaen kaupungin valloittamisesta. Vain niemimaalla taistelut jatkuivat, ja taivas oli musta liekeistä.
  14. marraskuuta natsit aloittivat hyökkäyksen Murmanskiin. He käyttivät tykistöä ja ilmailua...
  Stalingrad oli tulessa, mutta siirretyt Neuvostoliiton vahvistukset mahdollistivat edelleen kestämisen. Vaikka vain kaupungin reunaan, ja valtavien tappioiden kustannuksella.
  Murmanskin hyökkäyksen aikana kokoontui suuri taistelulaivojen armada, ja myös lentotukialuksia saapui. Kaupunkia puristettiin kuin plasmatelaa. Ja he pommittivat ja pommittivat.
  Marraskuun 15. päivänä fasistiset joukot alkoivat liikkua hyökkäämällä kaupunkiin, Jäämeren ainoaan jäättömään satamaan. "Hiirit" osallistuivat taisteluihin ja jopa "Rat" -tankki, jota natsit halusivat kokeilla käytännössä.
  "Rat" oli kuitenkin hieman pettymys. Hän siirtyi ensin eteenpäin ja juuttui sitten lumikuituihin. Ja hän pysähtyi kaupungin laitamille. Saksalaiset eivät olleet aivan valmiita hyökkäykseen. Mutta pommitukset eivät loppuneet. Marraskuun 16. päivänä natsit saivat käytännössä päätökseen palavien öljykaivojen siivouksen. Mutta osa niemimaalla oli heidän ulottumattomissa tulipalojen vuoksi, jotka olivat kasvaneet seitsemänteen taivaaseen asti.
  Marraskuun 17. päivänä natsit valloittivat Volgan suiston viimeisen haaran ja estivät siten Astrahanin perusteellisemmin. Baku on ollut katkaistu pitkään.
  Myös Jerevan joutui myrskyyn. Kaupunki on kukkulalla, erittäin kätevä puolustukselle, mutta sitä on vaikea hyökätä, varsinkin panssarivaunuilla.
  Marraskuun 18. päivänä Neuvostoliiton joukot testasivat jälleen natsien puolustuksen voimaa Stalingradin pohjoispuolella. Tämä heikensi painetta siihen, mitä Volgalla oli jäljellä vuodesta, mutta se maksoi merkittäviä tappioita.
  Saksalaiset lopettivat hyökkäyksen Murmanskiin 19. marraskuuta suurten tappioiden vuoksi.
  Siten riivaama Fuhrer ei voinut repiä pois lukuisia sirpaleita asemastaan. Natsien suunnitelmat Neuvostoliiton lopettamiseksi ennen talvea epäonnistuivat.
  Mikä pahinta, Japani keskeytti hyökkäyksensä kylmän sään ja valtavien työvoiman menetysten vuoksi. Ainoa asia on, että samurait lisäsivät omien kolmekymmentäneljänsä tuotantoa ja lisensoivat Panthers. Ja ne voivat aiheuttaa ongelmia ensi kesänä.
  Saksalaiset sammuttivat palot osittain ja raivasivat suurimman osan niemimaalta 20. marraskuuta.
  21. marraskuuta Neuvostoliiton joukot hyökkäsivät jälleen saksalaisia vastaan ja tunkeutuivat jopa useita kilometrejä Stalingradista pohjoiseen. Natsien piti heikentää hyökkäystään ja yrittää palauttaa asemansa.
  Taistelut, kuten tällaisissa tapauksissa sanotaan, ovat yksinkertaisesti frack-tasolla!
  22. marraskuuta natsit yrittivät edetä Turkmenistanin alueella. Ja kävellettyään kymmenen kilometriä heidät pysäytettiin. Mutta 23. marraskuuta saatettuaan shaahin prikaatit taisteluun he etenivät jälleen. Tilanne on pahentunut erittäin voimakkaasti Keski-Aasian alueella.
  Marraskuun 24. päivänä ei tapahtunut merkittäviä muutoksia rintamalla...
  25. marraskuuta natsit jatkoivat hyökkäystään Murmanskiin. Uusia yksiköitä heitettiin taisteluun. Mutta järkeä on vielä vähän.
  Marraskuun 26. päivä on saapunut - yksitoista vuotta Reichstagin vaaleista, joiden jälkeen Hitler nimitettiin valtakunnankansleriksi.
  Ensimmäistä kertaa uusin E-100 panssarivaunu sijoitettiin etupuolelle.
  Tämä oli taistelukäytäntö sellaiselle koneelle.
  Säiliö näytti melko pitkältä, melkein litistyneeltä. Siitä työntyi esiin 128 mm:n tykin pitkä kuono. Ja etupanssari on 45 asteen kulmassa. Ja hän itse on vinossa sivuilta.
  E-100 tankki liikkui viimeisimmän 1500 hevosvoiman moottorin ansiosta nopeammin kuin hiiri. Ja kuoret pomppasivat hänestä.
  Ja auton sisälle ilmestyi iloinen nelikko Magda, Christina, Gerda ja Charlotte.
  Tytöt synnyttivät lapsia Fuhrerille ja jättivät heidät SS:n erityisten lastenhoitajan valvonnan alle.
  Ja he olivat juuri saapuneet etupuolelle. Tytöt ovat erittäin hauskoja. He kaipasivat taisteluita. Ja tässä on vain mahdollisuus todistaa itsesi. Otetaan lopuksi tämä Pohjois-Sevastopol.
  Ja vahvistaa Kolmannen valtakunnan valta-asema Jäämerellä. Kuinka kauan sotaa voidaan todella venyttää? Ja ne neljä ajattelevat: ehkä yhdessä heidän kanssaan ainakin jokin voi muuttua?
  Murmanskin lähellä ei ole liian pakkasta - Golfvirta tarjoaa eristyksen. Tytöt ovat taistelutunnelmissa. Jokainen synnytti parin - pojan ja tytön! Joten voit iloita.
  Magda ja Christina roikkuivat aseiden ympärillä. Tankki on uusi ja hallittavissa yksinkertaisesti. Sitä suojaa sivuilta 120 mm kalteva panssari sekä vielä 50 mm suoja. Joten et voi lyödä autoa kaikista kulmista.
  Tytöt viheltelivät laulun. He tuntevat sydämestään mahtavaa.
  Gerda huomautti hymyillen meripihkaisilla huulillaan:
  - Nyt Hitlerillä ja minulla on yhteisiä jälkeläisiä. Olemme kuninkaallisen perheen jäseniä!
  Charlotte naurahti huomauttaessaan:
  - Ja edessä on vain nollia!
  Pankki "E"-100 lähestyi Neuvostoliiton asemia. Kaikki ympärillä tuhoutui niin paljon, että Neuvostoliiton laukaukset ovat harvinaisia, ja yleensä kevyistä aseista.
  Magda tähtäsi 128 mm:n tykillä ja ampui Neuvostoliiton harakkaa. Hunajablondi tyttö lauloi:
  - Olen tiikeri, ja minulla on virne... Ja paha tiikeri repi kaikki osiin!
  Neuvostoliiton neljäkymmentäviisi perääntyi, useita venäläisiä sotilaita kuoli.
  Magda kehräsi kuin kissa:
  - Olen superihminen, menetelmäni on yksinkertainen... Puren villasta tehtyjen hännän irti! Ja sitten tyttö alkoi nauraa. No, aivan kuin hullu jumalatar.
  Hitlerin prostituoidut tytöt ravistelivat tankkia. Ja he itse hyppäsivät ylös autoon, jossa oli viisto panssari.
  Mutta sitten soturit käänsivät autonsa ympäri. Charlotte, tämä kaunotar, jolla on kuparinväriset hiukset, laulaa:
  - Clack, click, click... Virta rullaa! Natsien ratsuväki söi kaiken hiekan!
  Ja sen jälkeen Charlotte nauroi niin lujasti... Hän jopa alkoi kiristaa hampaitaan. Ja taas tankki pyöri. Saksalaiset repivät alas piikkilanka-aidan. Tyrannosaurus rexin kokoinen kone murisi kamalasti. Ja soturit virnistivät söpöille ja lihansyöjäisille kasvoilleen.
  Tytöt kantoivat ja synnyttivät lapsia Adolf Hitleriltä. Ja tämä jo kertoo jotain. Kauniita viksejä, mutta samalla moraalisia hirviöitä. Täällä he murskasivat neuvostosotilaan, joka putosi pyörien alle. Ja he painoivat 76 mm:n tykin maahan. Ajoimme sitä pitkin. Teräs litistettiin. Soturit esittivät taitolentoa. Kuoret näyttivät vaarattomammilta kuin lapsen helisemässä ravistelut herneet. Seuraava ase, jonka E-100 litisti, oli 85 mm.
  Magda naurahti:
  - Ja me murskaamme venäläiset kuin luteita!
  Christina korjasi ystäväänsä:
  - Enemmän kuin karhuja! Ja karhu on iso eläin!
  Red Charlotte lisäsi hampaat paljastaen:
  - Ja hampainen!
  Saksalaiset panssarit kulkivat kaupungin puolustuslinjojen läpi. Neuvostoliiton joukot taistelivat erittäin itsepäisesti. Kaikki tarttuivat aseisiin. Jopa 10-vuotiaat pojat taistelivat miliisissä. Myös tyttöjä oli paljon. Kaikki asukkaat kokoontuivat, mutta aseita ei ollut tarpeeksi. Joukkosankarillisuus näkyi kaikessa. Pioneerit käyttivät kotitekoisia räjähteitä tai kranaattinippuja lähestyivät natsien panssarivaunuja ja heittäytyivät telojen alle kuollessaan isänmaansa puolesta.
  E-100-tankki kärsi useita vaurioita. Yksi pojista onnistui työntämään raskaan miinan läpi. Hän kuoli itse, mutta vaurioitti saksalaista autoa. Tela räjähti ja osa toukista lensi pois. Suuri ajoneuvo hidasti vauhtia. Sitten pari soturia heitti nippuja kranaatteja murskaamalla paksut telat.
  E-100, ohitettuaan etulinjan, menetti liikkuvuutensa.
  Gerda tähtäsi kuuteen konekivääriin ja käynnisti ne, kun neuvostosotilaat yrittivät hyökätä. Kymmeniä venäläisiä ja muiden Venäjän kansojen edustajia kaatui konekiväärin luotien lävistämänä. Neuvostoliiton sotilaat kuitenkin juoksivat eteenpäin. He heittivät kranaatteja ja kuolivat. Osa sirpaleista saavutti E-100:n, mutta konekiväärit toimivat oikein. Ja helvetin Gerda on niin tarkka. Ja hänen luotinsa eivät koskaan mene turhaan.
  Ja venäläiset sotilaat kuolevat...
  Christina ampui nopean tulituksen 75 mm tykistä, sirpaleista ja koaksiaalisesta konekivääristä. Punatukkainen peto, joka repi neuvostosotilaita luoteilla, sihisi:
  - Olen kuoleman kantaja... Saatana itse on punatukkainen sukulaiseni!
  Magda huomautti arasti:
  - No älä tee sitä. Saatana on Jumalan vihollinen ja tuomittu tulijärveen!
  Christina löi paljain jalkansa metallia vasten ja karjui:
  - Entä tulijärvi? Hiukseni ovat kuin tuli!
  Gerda huomautti hymyillen:
  - Fuhrer itse antaa meille kaikki synnit anteeksi... Tarkemmin sanottuna itse synnin käsite on olennaisesti vanhentunut?
  Magda kohautti olkiaan:
  - Haluatko sanoa, että synnin käsite on vanhentunut...
  Gerda käynnisti konekiväärit uudelleen tukahduttaen venäläisten sotilaiden epätoivoisen vastahyökkäyksen. Luodit tappoivat heidät kuin lahjat helvetistä. Tämän muunnelman E-100 on erittäin vahvasti suojattu. Jopa kahdeksan konekivääriä, kaksi koaksiaalista tykeillä, ja loput ohjattiin saranoilla. Ja he löivät aika lujaa.
  Gerda karjui virnistettynä:
  - Synti, tämä on kolmannen valtakunnan olemassaolon perusta! Uskontomme on todella eläinten uskoa!
  Punatukkainen Christina, joka ampui tykistä ja tappaa venäläisiä sotilaita, lauloi:
  - Hellä ja lempeä eläimeni... Rakastan hampaasi, usko minua! Minun helvetin ja hampaat peto!
  Yksi Neuvostoliiton ilmatorjunta-aseista onnistui jälleen osumaan rulliin ja rikkomaan ne. E-100 pysähtyi vihdoin. Magda kuitenkin rankaisi ärsyttävää ilmatorjuntatykkiä peittämällä sen raskaalla panoksella. No, jäljet katkesivat.
  Gerda nyökkäsi, kutsui hinaajaa ja kysyi:
  - Vedä meidät ulos, kiitos! Me kuolemme! Jäljet ovat rikki!
  Vastaus tuli heti:
  - Tulee hinaaja!
  Christina lauloi hymyillen:
  - Tämä on liike! Viholliset ulos!
  Magda ampui aseeseen, jota venäläiset sotilaat yrittivät vetää ulos suoraa tulitusta varten. Se murskasi piipun ja hajotti Neuvostoliiton sotilaita eri suuntiin. Yksi sotilaista repeytyi kahtia ja kamppaili tuskissa.
  Vaalea kristitty ristisi itsensä ja kohotti silmänsä taivaalle ja rukoili:
  - Anna anteeksi, Herra! Tahdonvastaisesta synnistä ja murhasta!
  Christina naurahti ja huomautti:
  - Ei, et voi tehdä sitä! Sinun täytyy olla vankka kuin kivi! Ole kivi meille!
  Magda vastasi luottavaisesti:
  - On vain yksi kivi - Jeesus Kristus!
  Punatukkainen paholainen haukkui:
  - Jeesus oli pasifisti! Ja uskomme ja ammattimme on sota!
  E-100 panssarivaunu nostettiin hinaukseen ja raahattiin kohti Saksan asemia. Gerda huomautti lumikuningattaren hymyillen:
  - Telat ovat säiliön haavoittuvin osa. Ja meidän on taisteltava tätä vastaan!
  Charlotte pudisti päätään.
  - Et voi peittää koko rullia suojilla. Tämä ei ole mahdollista, sillä osa kappaleista on vielä auki!
  Magda ehdotti:
  - Entä jos teloista tehdään pieniä ja ilman lavaa?
  Punatukkainen paholainen kikatti ja näytti helmiäishampaita:
  - Kuinka antaa heille lisää nopeutta?
  Magda hieroi paljaata pohjaansa metallia vasten ja ehdotti:
  - Entä jos käytämme sähkömoottoreita?
  Charlotte veti vatsaansa ja väänsi niskaansa:
  - Mahdollinen vaihtoehto... Ja tankit palavat vähemmän!
  Magda sanoi itkien:
  - Kun pääsemme helvettiin, se palaa ja leimahtaa kuin taskulamput!
  Punatukkainen paholainen murisi:
  - No niin... Ja enkelit luodaan kirkkaasta liekistä! Ollaan enkeleitä!
  Christina otti sen ja lauloi korviakuulentavasti:
  - En ole enkeli, vaan vain paholainen, mutta ihmisille minusta on tullut pyhimys... Viholliset saavat tilinsä sellaisen epämaisen tuskan kidutuksen alla!
  Tytöt vaikenivat... Iskusotilaat pyörivät taivaalla ja kanuuna pauhii. Ja pommit putosivat ja putosivat... Kuten todellinen tuhon ja tuhon rake.
  Murmansk paloi ja ihmisiä kuoli. Saksalaiset ampuivat jopa ballistisen ohjuksen. Ei kovin tehokas ase. Olisi helpompi pudottaa viiden tonnin pommi Yu-488:sta; se olisi sekä tarkempaa että halvempaa.
  Christina hyppäsi ensimmäisenä paljain jaloin lumeen, kun tankki vietiin vaihtoehtoiselle parkkipaikalle. Siellä asiantuntijat alkoivat tehdä korjauksia. Tytöt muuttivat lämpimään kotiin. Makaamme patjoille. Gerda ja Charlotte alkoivat pelata taskushakkia.
  Magda ja Christina aloittivat vatsalihasten harjoittamisen, jotta heidän vatsansa olisivat näkyvästi esillä eivätkä roikkuneet raskauden aikana. Kauniita sotureita, jotka vapisevat lanteissa. Vielä tuore, mutta nämä ovat naisia, jotka ovat synnyttäneet lapsia. Eikä kuoleminen ole nyt niin pelottavaa - perhelinjaa on joku jatkaa! Jopa Hitlerin kaltaisen roskan siemenen kanssa.
  Mutta SS-Tigress-pataljoonan tytöt, Fuhrer, ovat todella jotain jumalan kaltaista. Eikä enää pakanajumala, vaan jotain Kaikkivaltias ja käsittämätön neroudessaan.
  Gerda pelasi King's Gambitia ja kehitti vahvan hyökkäyksen. Charlotte puolusti itsepintaisesti itseään. Tuli iskujen vaihto. Mutta kaikki päättyi molemminpuoliseen tuhoon ja tasapeliin. Sitten Magda ja Christina alkoivat pelata shakkia. Ja Charlotte ja Gerda alkoivat tehdä vatsalihaksia ja punnerruksia. Tyttö piti aktiivisesti kunnossa.
  Magda, joka pelasi ja työnsi vastustajaansa, huomautti filosofisesti:
  - Mutta se on silti outoa...
  Christina kysyi viaton hymy huulillaan:
  - Mitä outoa?
  Blondi supermies vastasi:
  - Se, että valkoiset ovat hyvyyden värejä, mutta he aloittavat sodan ensin!
  Punatukkainen paholainen huomautti rationaalisesti:
  - Mutta tuomme myös hyvää... Mutta bolshevikit hyökkäsivät ensin Venäjää vastaan!
  Magda lauloi vastaukseksi surullisin sävyin:
  - Mutta kaikki kukkii edessämme, kaikki palaa takanamme...
  Christina lisäsi soivalla äänellä:
  - Ei tarvitse huutaa! Meillä on se, joka päättää kaikesta puolestamme!
  Gerda jatkoi laulamista:
  - Iloisina, ei synkkinä, palataan kotiin - vaaleat urheilijat ovat palkintomme!
  Sen jälkeen kaikki neljä purskahtivat nauruun... Teini-ikäinen palvelija ilmestyi ja jakoi tytöille voileipiä, joissa oli voita, juustoa, makkaraa ja kuivattuja hedelmiä. Tytöt söivät ja olivat uupuneita lämmöstä. Kauneus torkkui. On hyvä, kun olet nuori ja terve - voit helposti nukahtaa.
  Seuraavana päivänä, 27. marraskuuta, E-100 kunnostettiin vain osittain. Tytöt eivät osallistuneet hyökkäykseen. Mutta vain bikineissä menimme lenkkeilemään paljain jaloin lumikenkien läpi. He katsoivat heitä kuin hulluja, juoksivat ympäriinsä kylmässä melkein alasti. Mutta tytöt ovat yleensä taitolentokoneita. He ovat erityisiä tulevaisuuden ihmisiä!
  Gerda otti johdon. Eikä se paljasjalkainen tyttö Gerda, joka oli Andersenin sadussa. Mutta myös rohkea ja kokenut. Ja samaan aikaan hänestä tuli syntynyt tappaja. Nopea tyttö, jolla on vahvat lihakset.
  Kaikki neljä tyttöä ovat kuitenkin hyviä. He juoksivat nopeaan tahtiin viisikymmentä kilometriä ja palasivat takaisin. Sitten teimme sarjan harjoituksia, lauloimme ja keinumme. Harjoittelimme vähän ampumista.
  Vasta seuraavana päivänä E-100 säiliö korjattiin. No ei se niin paha ole. Lisäksi tässä superraskaassa autossa oli alkuperäinen, shakkilautajärjestelystä poikkeava rullajärjestely, joka lisäsi ajokykyä lumessa, mutta aiheutti korjaajille tottumuksesta tiettyjä ongelmia. Vaikka E-100 on vain helpompi asentaa kuin Tiger tai Panther.
  28. marraskuuta natsit onnistuivat murtautumaan hieman syvemmälle Murmanskissa. Mutta Neuvostoliiton joukkojen vastarinta on yksinkertaisesti käsittämätöntä. Ja edes kuusitoista tuuman kuoret Ison-Britannian ja Saksan taistelulaivoilta eivät voineet murtaa puolustuksen tahtoa.
  Mutta natsit edistyivät edelleen. E-100-tankki kulki päivän aikana muutaman korttelin, mutta vaurioitti jälleen telat. Mutta tällä kertaa korjaus kesti vain muutaman tunnin. 29. marraskuuta Terminator-tytöt törmäsivät KV-3-tankkiin. Neuvostoliiton ajoneuvo osui pari kertaa etupanssariin, mutta ammukset pomppasivat rinteestä. Magda osui takaisin venäläiseen panssarivaunuun, mikä sai sen palamaan kuin pinottu taskulamppu.
  Christina kysyi kumppaniltaan pilkallisesti virnistettynä:
  - Etkö sääli noita venäläisiä ollenkaan?
  Magda vastasi vilpittömästi:
  - Olen pahoillani kaikkia, myös niitä, jotka eivät ole säälin arvoisia!
  Ja tyttö huokaisi raskaasti kääntäen silmänsä taivaalle. Soturit yrittivät toimia yhä varovaisemmin. Jotta korjaukset eivät häiritse sinua. 128 mm ja 75 mm aseet toimivat kuin aasit. Mutta tankki vaurioitui silti.
  Yksi seinistä räjähti ja putosi auton päälle. Panssari oli naarmuuntunut ja hieman lommoutunut.
  Marraskuun 30. päivänä natsit etenivät vielä pidemmälle. Paikoin he pääsivät jopa kaupungin keskustaan. Mutta samana päivänä hyvin kohdistettu laukaus neljästäkymmenestäviidestä vaurioitti 128 mm:n tykin kuonoa, ja tytöt joutuivat aloittamaan korjaukset uudelleen. Ja ilmeisesti pidempäänkin.
  Sitten ne neljä päättivät taistella kuin yksinkertainen jalkaväki panssarivaunun sijaan. Kauneudet yrittivät taistella vain bikineissä. Mutta pakkasessa tytöt pystyivät seisomaan vain muutaman tunnin tässä puolialastomassa tilassa, minkä jälkeen he juoksivat lämmittelemään.
  Gerda hautautui lumeen, ampui uusimmasta MP-44-rynnäkkökivääristä ja tappoi venäläisiä sotilaita melko aktiivisesti. Tässä hän on , paljasjalkainen valkohiuksinen tyttö, joka löi puna-armeijan everstiä päähän. Ja hän sanoi:
  - Ei, olen edelleen arjalainen!
  Charlotte, joka eteni toiselta puolelta, kikatti:
  - Olet soturi, joka tuo kuoleman vihollisellesi. - Sitten punatukkainen, paljasjalkainen tyttö ampui majuria kohti ja löi häntä suoraan silmän alle. Hän paljasti hampaitaan melkoisesti. - Näetkö, en ammu huonommin!
  Gerda teki purskeen, lopettaen komsomolilaisen ja venäläisten joukkojen kapteenin, narttu näytti hampaat:
  - Kyllä, ammut, mutta minä näin! Kuin moottorisaha!
  Charlotte heitti lasinsirpaleen paljain varpaillaan. Hän löi Venäjän armeijan luutnanttia niskaan ja sirutti:
  - Ja tässä minä leikin lasilla!
  Gerda juoksi lumen läpi jättäen paljain jaloin kauniita jalanjälkiä. Hän ryntäsi kumartuen. Sitten tiikerityttö kääntyi ympäri ja teki salton. Hän väänsi ja liikutti päätään kohti Neuvostoliiton sotilaan leukaa. Hän sylki verta. Gerda puristi kurkkua paljain jaloin ja kuristi venäläisen.
  Punatukkainen paholainen Charlotte kuristi pioneerin. Niin ilkeiksi ja pahoiksi tytöt osoittautuivat.
  Magda tappoi myös venäläisiä sotilaita, mutta ei vahingoittanut lapsia. Ei, hän ei koskaan nosta kättään lapselle. Ja yleensä verenvuodatus ei antanut hänelle iloa. Mutta silti hän on tiikeri SS-pataljoonasta, ja hänen on noudatettava käskyjä.
  Joten Christina heitti tikarin poikaa, joka näytti noin 12-vuotiaalta. Todella julmaa. Ei, aikuisten ei pitäisi tappaa lapsia!
  Magda ristisi itsensä ja kuiskasi:
  - Herra anna minulle anteeksi! Inhoat minua, mutta sota on sotaa!
  Ja blondi ampui venäläistä tarkka-ampujaa, joka kaatui osumalla tarkalla iskulla hänen nenänseltään. Valitettavasti kuuluisa neljä ilmestyi. Tytöt tappoivat ensin britit ja osittain amerikkalaiset, mutta nyt he ovat tarttuneet
  venäläiset. Sellaisia ovat toisen maailmansodan kolisevat virneet. Virneet, jotka näyttävät todellisimmat ja terävimmat hampaat!
  Christina hieroi paljas jalkaansa puuta vasten, tunsi olonsa edelleen kylmäksi, ja huomautti:
  - Onko se inhottavaa? Mitä haluat punatukkaisilta noidilta!
  . LUKU nro 14.
  Saksalaiset jäädyttivät toiminnan vähitellen. Ilmailu mukaan lukien - ja pakotettuna huonontuvien sääolosuhteiden vuoksi. Hyökkäystä edeltävänä päivänä asetettuja tehtäviä ei voitu suorittaa kokonaan. Totta, Kaukasus on käytännössä vangittu. Bakun öljykenttä on hallinnassa. Neuvostoliitto menetti suurimman öljylähteensä. Totta, saksalaisten itsensä on vielä vietettävä aikaa kaivojen kunnostamiseen. Myös Karjala, Arkangeli ja osa pohjoisrannikkoa valloitettiin. Leningrad on täysin katkaistu kommunikaatiosta muun Venäjän kanssa. Jotkut muut alueet on vangittu keskustassa. Puolet Turkmenistanista on myös miehitetty. Japani valloitti koko Mongolian ja kiilautui myös Keski-Aasiaan ja loi osittain sillanpäitä Amurin ulkopuolelle Usurin alueelle. Totta, samurai onnistui hieman vähemmän. Vladivostok on täysin tukossa ja tulipalossa.
  Moskovaan on kaksisataa kilometriä jäljellä. Ja saksalaiset voivat nyt ampua pääkaupunkia ballistisilla ohjuksilla ja pommittaa suihkukoneita. Mutta talvella ja kylmällä Wehrmacht menetti kyvyn suorittaa uusi hyökkäys. Lisäksi siirtomaajoukot: intiaanit, afrikkalaiset, arabit ovat erittäin kylmiä. Ja he menettivät suurimman osan taistelutehokkuudestaan. Olisi synti olla käyttämättä tällaista tilannetta hyväkseen. Vaikka puna-armeija kärsi valtavia tappioita ja oli myös suuresti uupunut.
  Itse asiassa kenraali esikunta päätti kaikista toimitusvaikeuksista ja Kaukasuksen menetyksestä huolimatta suorittaa useita suuria hyökkäysoperaatioita talvella. Vaikka fasistit eivät uskaltaisi työntää nenänsä ulos talvella, me puristamme heidät alas ja murskaamme heidät.
  Tai joka tapauksessa pakotamme sinut taistelemaan pahimmassa säässä.
  Yleisesikunnan päällikkö ja apulaispuolustusministeri Vasilevski oletti aivan loogisesti, ettei Neuvostoliitto pystyisi voittamaan teknologista kilpailua koko Eurooppaa ja Afrikkaa vastaan Aasian lisäksi.
  Tässä suhteessa vihollisen etu, etenkin ilmailussa, vain kasvaa talven aikana. Kyllä, tietysti, Neuvostoliiton suunnittelijat ovat jo kehittäneet ja kehittävät edelleen uusia, edistyneempiä tankkeja. Erityisesti T-34-85 suuremmalla tornilla ja tehokkaalla aseella. No, IS-2 122 millimetrin aseella on matkalla. Mutta saksalaiset eivät pysy paikallaan. Sitä paitsi edes uudet autot eivät ole tarpeeksi hyviä voittamaan leijonaa tai mitään raskasta autoa.
  Ja on epätodennäköistä, että nyt on mahdollista saavuttaa numeerinen ylivoima.
  Myös Voznesensky puhui. Hän puhui myös nopeasta hyökkäyksestä:
  - Kaukasuksen menetyksen jälkeen armeijamme kokee vakavan polttoainepulan. Tarkemmin sanottuna koemme sen jo täysillä. Talvella päiväsaika on kuitenkin paljon lyhyempi, sää on usein huono ja myös polttoaineenkulutus pienenee.
  Myös kansankomissaari Zhdanov kiirehti lisäämään:
  - Lisäksi sotilaamme ja sapöörimme räjäyttivät kaikki öljylähteet Kaukasiassa. Tämä tarkoittaa, että Krauts ei voi vielä käyttää öljyämme. Mutta kun otetaan huomioon, kuinka nopeasti julmat fasistit osaavat rakentaa ja palauttaa kaiken, niin keväällä Bakun öljy virtaa kolmannen valtakunnan talouden valtimoihin.
  Stalin tiivisti keskustelun:
  - Joulukuun lopussa lyömme ensimmäisen talven. Ainoa kysymys on missä?
  Täällä armeijalla ei ollut enää yhtenäisyyttä. Žukov ehdotti iskemistä keskustaan ja vihollisen karkottamista Moskovasta. Vasilevski oletti, että Tihvinistä oli parempi löytää heikko kohta. Samalla auta Leningradia, joka ei ehkä selviä kaksoissaarrosta.
  Rokossovski puhui hyökkäyksen puolesta Voronežin suuntaan. Oli ajatuksia hyökätä natseja vastaan Astrakhanissa tai jopa Arkangelin lähellä. Stalin kuunteli kaikki kommentit, raapui jotain ja ajatteli.
  Ajatus vihollisen työntämisestä pois Moskovasta näytti houkuttelevalta ja houkuttelevalta. Kuitenkin keskellä fasistit ovat nyt vahvimpia ja hyvin juurtuneita.
  Tuntui epäloogiselta hyökätä yli Volgan, joki oli suuri ja syvä, ja operaation ensimmäinen vaihe venyisi.
  Hyökkäys Donin ja Volgan välillä on mahdollinen, mutta meidän on jo voitettu siellä, ja myös saksalaiset ovat hyvin linnoitettuja.
  Vasilevskin idea vaikuttaa loogisimmalta. Pohjoisessa saksalaiset ovat heikompia ja heidän joukoilla on jotenkin vähemmän taistelukokemusta. Lisäksi Tikhvin miehitettiin äskettäin; saksalaiset joukot sijoitettiin reunalle. Mutta on täysin mahdollista, että myös Krautit ajattelevat näin.
  Anna kaikki voimasi Voronežin suuntaan? Etuosan kokoonpanoon muodostettiin parveke, jota olisi erittäin järkevää yrittää leikata, kuten vino emakon ohdake.
  Joitakin mielenkiintoisempia ajatuksia on naida Arkangelin ympärillä. Ottaen huomioon, että Krauttien on kuljettava vahvistuksia merien yli, on järkevää, että tähän suuntaan on viljaa.
  Vaikka omia joukkoja on vaikea toimittaa, varsinkin kun natsien sukellusvenelaivasto hallitsee merta täysin. Ja natsien uudet risteilijät ovat tulossa palvelukseen. Näyttää siltä, että he jopa melkein rakensivat aiemmin upotetun taistelulaivan Bismarckin. Lisäksi uuden aluksen pitäisi rikkoa Yamaton ennätyskoko ja aseistus.
  Vaikka toisaalta, miksi Krautit tarvitsevat taistelulaivoja? Heittääkö pölyä koko maailman silmiin? Huolestuttavampaa on tiedot uudentyyppisistä aseista, joita kehitetään Kolmannessa valtakunnassa. Erityisesti ohjuksista ja suihkukoneista, ja tämä on vakavaa.
  Pienen epäröinnin jälkeen Stalin hyväksyi suunnitelman: hyökätä Tihvinin alueelle joulukuun lopussa ja tammikuun alussa tuntea vihollinen Voronežin lähellä.
  Yleisesti ottaen tämä vaikutti loogiselta... Sillä välin jo puoliksi unohdetut neljä tyttöä jatkoivat sankaruuttaan itärintamalla. Gerda ja Charlotte sekä Christina ja Magda von Singer - tauon jälkeen, joka aiheutui siitä, että he kaikki tulivat raskaaksi melkein samanaikaisesti; sitten he synnyttivät terveitä lapsia ja palasivat rintamalle.
  Sää oli kylmä ja kaunokaiset saapuivat 25. joulukuuta. Lunta sataa ja tuuli puhaltaa kiharoitasi. Ja he eivät valinneet itselleen lämpimimpää paikkaa - aivan Leningradin lähellä.
  Saapuessaan bikineihin pukeutuvat tytöt lähtivät juoksemaan lumikuomien läpi. Itse asiassa todellisten arjalaisten on osoitettava, etteivät he pelkää mitään, edes mitä ankarinta kylmää. Japanista saapunut ninjapoika, jota kaikki kutsuivat Karaksiksi, juoksi heidän kanssaan.
  Tämä poika tuli kuuluisaksi osallistumisestaan erikoisoperaatioihin. Miellyttävät itämaiset piirteet sekä tuntemattomalta isältä perityt vaaleat hiukset tekivät pojasta erittäin komean.
  Tytöt jopa katselivat häntä vastauksena, vaikka Karas ei välttämättä olekaan vielä heille sopiva. Mutta lihasten kevennys kulkee kuin lanka, joten edes nämä kaiken kokeneet kokeneet tiikerit eivät pysy perässä.
  Tytöt palasivat täysin muotoonsa synnytyksen jälkeen harjoitustukikohdassa, mutta jokainen supermies ei kestä tällaista jäätiota.
  Christina, joka, kuten Magda, von Singer, onnistui taistelemaan venäläisiä vastaan, huomautti:
  - Pakkanen ja lumi ovat heidän pääliittolaisensa. Ja se ei ole viileämpi kuin brittiläinen!
  Magda huomautti oikein:
  - En sanoisi niin. Venäläiset ovat paljon vahvempia ja yksiköt eivät juuri koskaan peräänny!
  Charlotte, joka teki kuperkeerausta lenkillä, kikatti ja huomautti:
  - Mutta tämä on enemmänkin heikkous kuin plussa... En yleensä ymmärrä sellaisia komento- ja valvontamenetelmiä, kuten patojoukkojen luominen ja vetäytyvien yksiköiden komentajien teloitukset.
  Paljasjalka Gerda itse kääntyi ympäri juosten ja venytellen, ja suostui:
  - Tietysti - kepin alle et saa hyviä sotureita. - Tässä blondi tyttö joutui kuitenkin narisevalla sydämellä myöntämään. - Mutta venäläiset taistelevat hyvin, jos ovat kestäneet jo kaksi ja puoli vuotta. Haluaisimme heidän selviytymiskykynsä!
  Christina tuhahti halveksivasti:
  - Kerrotko meille?
  Gerda naurahti ja huomautti:
  - Olemme eliittiä! Varsinkin Marcel!
  Kaikkien aikojen ja kansojen paras ässä Hitlerin kategorisesta kiellosta huolimatta, joka halusi tämän voittamattomuuden symbolin keskittyvän yksinomaan opetukseen - hän oli kenraaliluutnantti, joka kuitenkin ryntäsi etupuolelle.
  Tai pikemminkin, Fuhrer antoi hänen armollisesti palata, jos saksalaiset tuntuivat pahalta jossain.
  Natsit tietysti varmuuden vuoksi vahvistivat puolustustaan ja valmistautuivat talveen, mutta he epäilivät vahvasti, että venäläisillä olisi resursseja laajamittaisiin hyökkäystoimiin.
  Tiedustelu kuitenkin toimi. Toisin sanoen tiedot tulevasta hyökkäyksestä Tikhvinin vapauttamiseksi vuotivat. Lisäksi Neuvostoliiton joukot aloittivat voimakkaan tykistötuloksen juuri joulun aikaan.
  He osuivat "Katyushaan" ja jopa pariin ensimmäiseen suuritehoiseen raketinheittimeen "Andryusha". Ja räjähdyksistä kuului niin, että paljain jaloin jääneet tytöt saivat sen kiinni.
  Onneksi heidän kuulonsa on erinomainen ja heidän silmänsä kimaltelevat.
  Tytöt katsoivat toisiaan ja tulivat siihen tulokseen:
  - Nyt taistellaan kunnolla!
  Ja ninjapoika Karas sanoi:
  - Tehtäväni on päästä Leningradiin ja tiedusteluun siellä. Olet liian kaunis partiolaiseksi!
  Magda kallistaa ripsiään tyynesti ja vastasi:
  - Ja sinä myös... Ja jos venäläiset pitävät aksenttisi oudona?
  Karas huomautti loogisesti:
  - Kun puhut venäjää liian oikein, se paljastaa sinut ulkomaalaisena paljon voimakkaammin. Joka tapauksessa juoksin ja puristin hyvin kylkeä olevaa vastustajaa...
  Tytöt ryntäsivät tankkiinsa. Ne ovat sentään testitankkereita. Ja valitsimme itsellemme jotain uutta. Tarkemmin sanottuna jopa kaksi uutta tankkia kerralla, jotka täytyy testata edestä.
  Nimittäin "Laski", kahden miehistön jäsenen autot erittäin matalalla siluetilla. Ensimmäiset uuden sukupolven tankkien mallit, joissa saksalaiset todella ottivat tosissaan tiivistää layoutin. Ja mielenkiintoista johtamistaitoa. Erityisesti sähköinen voimansiirto ja moottoriin asennetun vaihteiston sijainti. Ja pari tankkeria itse asiassa makasi. Tässä tapauksessa vaihteisto ja moottori sijoitettiin taakse, ja tytöt istuivat mukavasti vatsallaan. Ja heidän jalkansa painoivat vaihteita ja painikkeita takaapäin, ja heidän kätensä päinvastoin liikkuivat mukavasti vaihtaessaan. Kaikkein kallistuva istuin on valmistettu tilauksesta ja se kopioi heidän kehonsa muotoa. Tornia ei todellakaan ole - se osoittautui itseliikkuvaksi aseeksi ja niin matalaksi, että rullat sijaitsevat ulospäin.
  Tietenkään ase ei voi kääntyä, mutta se voi pyöriä hieman. No, itse hävittäjä kääntyy nopeasti akselinsa ympäri, mikä kompensoi tornin puutteen.
  Magda selitti kumppaninsa tytöille:
  - Siellä tankit ilman tornia ovat halvempia ja matalampia. Täällä voimme säätää korkeutta laskemalla 1,2 metriin ja nostamalla 1,5 metriin... Melkein partisaanien tavoin ryömämme vatsallamme.
  12 tonnia painavassa ajoneuvossa oli erinomainen 82 millimetrin etupanssari 40 asteen kaltevuuskulmassa vaakatason yläosassa. Ja alin on hyvin pieni. Sivut ovat vähemmän suojattuja 60 millimetrillä, mutta silti ne peittävät itse rullat. 400 hevosvoiman moottori tarjoaa erinomaiset ajo-ominaisuudet. Lisäksi rullien ja jousituksen sijainti mahdollistaa paitsi siluetin pienentämisen, myös erinomaisen ohjattavuuden lumikoiskujen läpi.
  Sanotaanpa mitä tahansa, raskaampi eläintarha, alkaen Pantherista, on paljon tilaa vievä ja kömpelö. Ja lumikoillessa se on täysin kuoleman kaltaista.
  Gerda, joka asettui asumaan pitkäaikaisen kumppaninsa Charlotten kanssa, ja hän tunsi tahtomattaan epämukavuutta säiliön ahtaassa, kompaktissa ja pitkänomaisessa laatikossa. Vaikka tietysti meidän on kunnioitettava sitä, että ajoneuvo T-4-aseistuksella ja parhaalla panssarilla piti 12 tonnin painon. Blondi terminaattori huomautti:
  - Mukavimmat tankit olivat Tiger ja Lion. Tässä autossa meidänkin tyttöjen on vaikea kääntyä ympäri.
  Charlotte vastasi:
  - Mutta suoja... Kuten uusin "Panther", joka vasta marraskuussa alkoi tulla armeijaan 60 millimetrin rungolla... Totta, otsa on kiinni paremmin kuin meillä 120 millimetrillä, mutta sinä silti täytyy lyödä sitä. Meidän kaltaisessa kulmassa 85 mm:n tykki kimpoaa, vaikka ammuttaisiin pisteestä.
  Gerda raapi jalkaansa korvansa taakse, mutta tämä liike sai silti varpaan lepäämään kaltevaa kattoa vasten ja huomautti:
  - Venäläiset varoittivat meitä, että tankkeja, joiden kaliiperi on 122 millimetriä, saattaa ilmestyä. Älykkyys ei nuku!
  Charlotte sanoi luottavaisesti, puhaltaen poskiaan ja vääntäen suutaan vihaisena:
  - Älykkyytemme on parhaimmillaan kuten aina. Vain me olimme lukittuina ahtaaseen laatikkoon.
  Uutta 400 hevosvoiman moottoria, kuten ohjeessa todettiin, voitiin tehostaa hetken aikaa vesi-metaloni- tai typpiseoksella. Tässä tapauksessa säiliö voisi ryntää useita minuutteja yli 100 kilometrin nopeudella.
  Neuvostoliiton joukot tekivät läpimurron, kun ne olivat aiemmin täynnä fasistien juoksuhautoja ja bunkkereita. Mutta natsit vetivät suurimman osan joukoista toiseen ja kolmanteen linjaan. Sen jälkeen he yrittivät kohdata jalkaväen tykistötulilla ja konekiväärin riveillä.
  Edessä oli tietysti liikkuvia tankkeja. Koska tehokkaampi T-34-85 ei ollut vielä tullut massatuotantoon, pienempään ja liikkuvampaan T-34-76:een hyökättiin. Tappioista huolimatta he kiipesivät kaivantolinjalle ja hyödynsivät erinomaista ajokykyään lumessa.
  Ja tässä saksalaiset autot yrittävät vastata. T-4 on jo lopetettu, mutta monet niistä ovat edelleen käytössä. Kummallista kyllä, ne liikkuvat paremmin lumikoillessa kuin uudemmat hirviöt. Lisäksi sinun on käynnistettävä se telojen väliin kerääntyneen lumen poistamiseksi. On jopa hassua, kuinka Krautit keittävät vettä kattiloissa ja sitten kaatavat sitä raiteille niin, että tämä ilkeä kuori irtoaa.
  Jopa paras saksalainen tankki "Lion" kärsii tällaisista rullista. Totta, ranskalaiset ovat jo ottaneet tämän huomioon juuri muutoksissa, ja heidän autonsa itse pystyy ylittämään kolmekymmentäneljä... Mutta tämä on vain ehdollisesti niin yksinkertaista.
  Mutta pari saksalaista panssarivaunua liikkui... Mutta loput, kuinka sanoisin... Huipulla! Totta, "Lionista" kovat tankkerit yrittävät osua T-34-76:een kaukaa. On huomattava, että ottaen huomioon Neuvostoliiton suunnittelun valetun tornin panssarin hauraus, valitettavasti on mahdollisuus osua.
  Seosainepula on niin akuutti, että jopa 50 mm:n Kraut-aseet ovat vaarallisia. Pienen 37 mm:n tykin osumat aiheuttavat kuitenkin myös romahduksia ja panssarin irtoamista tai halkeamia rungossa ja tornissa.
  "Kolmekymmentäneljän" suhteellinen haavoittuvuus johti siihen, että ajatus "Panthersin" varustamisesta tehokkaammalla aseella lykättiin parempiin aikoihin. Tai tarkemmin sanottuna pahin - jos IP:t menevät sarjoihin. Mutta toistaiseksi IS-1:stä ei ole tullut massasarjaa. Mutta tietoa IS-2:sta on jo vuotanut. Koska monet kenraalit ymmärsivät jo, että Neuvostoliitto oli melkein tuomittu, eivätkä pitäneet häpeällisenä isänmaan pettämistä rahasta. Joten vakoojien määrä, mukaan lukien kenraaliesikunta, on lisääntynyt merkittävästi.
  Tässä on "Leijonan" raskas muunnelma 128 mm:n tykillä. Hän yrittää saavuttaa kolmekymmentäneljä pitkällä tassullaan... Mutta yritä lyödä sitä.
  Neuvostoliiton tankkerit päättävät kuitenkin hyökätä itse Fritziin. Vaikka Wehrmacht-aseiden tulinopeus otetaan huomioon, tämä on itsemurhaa.
  Niinpä "leijona" onnistui repimään tornin irti ja neljä ystävää lensi kyyhkysten tavoin seuraavaan maailmaan... Mutta muut tankit painavat vielä kovemmin... Nyt käsityöläiset ovat alkaneet tehostaa dieselmoottoreita jotenkin niin, että voi kiihdyttää säiliötä jopa lyhyen aikaa, mutta ilman sekoituksia 70 kilometriin asti. Anna moottorin hajota sen jälkeen. Mutta sitten hyökkäävät epätoivoiset kaverit, joiden paluuta ei ole odotettavissa. No mitä sitten? Jos et voi elää toisin, unohda selviytyminen.
  Ja nyt, kuten demoni lumisesta maailmasta, Neuvostoliiton tankki, joka on valinnut itselleen kalleimman uhrin, painaa raskasta ja tappavaa "leijonaa". Saksalainen auto oli juuri alkanut lähteä hallista.
  Isku on voimakas, Neuvostoliiton auton piippu taipuu. Lion on melko matala ja molempien autojen rungot ovat litistyneet. Ja sitten edessä oleva saksalainen moottori räjähtää. Ja tuli alkaa, ja natsit pakenevat alemman luukun kautta.
  Kaikki Neuvostoliiton tankit eivät tietenkään kyenneet murtautumaan törmäysalueelle. Fritzin aseet toimivat ja hiovat. Mutta kuka onnistuu, iskee kovasti!
  Gerda ja Charlotte olivat hieman ystäviään edellä ja löysivät itsensä kantaman sisällä, kun neuvostoautot olivat jo näkyvissä. No, voit ampua, mutta on parempi päästä lähemmäksi. Viiden kilometrin päästä jopa kolmikymppisen hauraat panssarit on vaikea ottaa.
  Fiery Charlotte huomautti filosofisesti:
  - Se on aina tällaista. Et voi lyödä kaukaa!
  Gerda vastusti:
  - Voit, jos olet tarpeeksi varovainen!
  Mutta toistaiseksi tilanne ei ole pakottanut meitä avaamaan tulea kaukaa. Ja tuskin kukaan huomaa heidän valkoiseksi maalattua tankoaan. Ja auto kulkee niin hyvin. Kukaan ei voi syyttää alustaa.
  Ja ajo on tasaista. Neuvostoliiton ajoneuvot ovat myös melko hyviä ja ovat jo murtaneet Saksan ensimmäisen puolustuslinjan ja murtamassa toisen. Ja sää oli huono, nousi lumimyrsky ja monet Wehrmacht-koneet putosivat.
  Kun otetaan huomioon punaisen ilmailun numeerinen heikkous ja akuutti polttoainepula, sää ei voi olla parempi.
  Anna Krautien piiloutua. Jotkut heistä ovat jopa alkaneet heiluttaa valkoisia riepuja. Hitler tulee olemaan paska...
  Gerda ampui kahden kilometrin päästä. Periaatteessa tämä tappio ei ole vielä varma, mutta kun nähdään kuinka monta saksalaista venäläiset onnistuivat lamauttamaan, mitä odottaa. Lisäksi kolmekymmentäneljä on vielä vähemmän sitkeä kuin sodan alussa, eivätkä he ole vielä ehtineet kehittää uusia esiintymiä. Niin...
  Blondi terminaattori oli hyvin huolissaan, kun hän painoi aseen liipaisinta. Hän oli jo menettänyt tapansa taisteluammuntaan - Murmanskiin kohdistuvaa hyökkäystä lukuun ottamatta, vaikka hän jatkoi harjoittelua ampuma- ja harjoituskentillä raskauden aikana sekä hallituskautensa ensimmäisten kuukausien aikana. Mutta ilmeisesti on helpompi taistella bikineissä ja paljain jaloin, tulee yhdeksi koneen kanssa... Kuori osui ja väänsi tornin... Ei, se ei syttynyt tuleen, mutta ystäväni joutui kuitenkin pysähtymään. Ja nyt toinen uhri...
  Charlotte kuiskaa:
  - Kuka on tottunut taistelemaan voitosta. Hän menee hautaan kanssamme... - Gerda ampui, ja punatukkainen soturi oikaisi häntä. - Tai pikemminkin, tuomme kaikki vihollisemme hautaan yhdessä.
  Lumikki Terminaattori keskeytti vihaisesti:
  - Kyllä, ei inspiraatiota, älä häiritse kappaletta!
  Charlotte pyysi:
  - Laula itse! Olet niin kykenevä!
  Ja Gerda, joka johti tulta, alkoi laulaa;
  Isänmaa ja armeija ovat kaksi pilaria,
  Millä planeetta lepää!
  Maamme suojelee sinua rinnoillamme,
  Kaikki ihmiset lämmittävät armeijasi!
  
  Pilvet ovat viileitä ja valo on kuuma,
  Konekivääri hieroi sotilaan olkapäätä!
  Olemme kanssasi ikuisesti, kotimaamme,
  Kaivetaan hauta vastustajalle!
  
  Kyllä, joskus onnen kasvot ovat julmia,
  Luoti yrittää lävistää sydämemme!
  Hän vetäytyi hieman ja taistelija kuoli,
  Herra avaa ovi sankarille!
  
  Pohjattomalla taivaalla meillä on rauha,
  Paratiisi, siunattu soturi ei loista!
  Minä kannan rauhaa kanssani isänmaassani,
  Lapsemme maistavat voiton hedelmää!
  Kun Gerda lauloi, hän voitti yhdeksän tankkia lisää, mikä paransi merkittävästi tulostaan.
  Sitten Charlotte alkoi laulaa:
  Houkuttelevat tähtien korkeudet,
  Ne vievät sinut loputtomiin etäisyyksiin!
  Ja ajatusmaailman ihmiset,
  Unelmoi Ikaruksen lentämisestä!
  
  Katse on kiinnitetty taivaalle,
  Pallo on vaikea koskettaa..
  Ensimmäisestä Archimedes-ruuveista -
  Niiden suunnittelu oli pitkä ja työlästä!
  Täällä tyttö ei voinut vastustaa ja alkoi tähtäämään ja ampumaan itseään... Neuvostoliiton panssarivaunut eivät kiinnittäneet huomiota laukauksiin, vaikka Magdan itseliikkuva ase liittyi mukaan. Silti lumimyrskyssä ei oikein näe minne, mitä ja miten se iskee. Lisäksi molemmat säiliöt upposivat ja muuttuivat melkein erottamattomiksi lumikuormasta. Ja uusi ase oli näkymätön, ja lopussa oli äänenvaimennin valolla. Tämä on salakavalin kone, joka Fritzillä oli.
  Ristikarppi, joka sillä hetkellä roikkui kyljessä, lauloi innoissaan:
  - Jos naiset tappelevat, on parempi olla tappelematta!
  Näytti siltä, kuinka paljon vahinkoa kaksi vain 12 tonnin autoa voisi aiheuttaa? Tässä tapauksessa henkilöstö päättää kaikesta. Tytöt eivät käytännössä koskaan jääneet väliin, vaikka kaikki osumat eivät olleet kohtalokkaita. Kolme tai neljä kaltevaa kolmenkymmenenneljän panssaria antoi kimppuun, noin tusina törmäystä johti ajoneuvoihin eriasteisiin vaurioihin, mutta sellaisia, jotka voidaan helposti korjata kentällä. Mutta noin viisikymmentä Neuvostoliiton huonolaatuista panssariajoneuvoa vaurioitui vakavasti.
  Esimerkiksi komentajan kolmekymmentäneljä alkoi oksentaa, kun ammus räjähti. Torni heitettiin kauas, ja piippu kääntyi kuin ohjauspyörä. Ihmisiäkin kuoli.
  Neuvostoliiton panssarivaunut ymmärsivät myöhässä, että heitä pistottiin, ja yrittivät ryhtyä vastahyökkäykseen.
  Tiger tytöt ovat hyvin ahtaita, mutta 82 patruunan ammuskuorma on melko verrattavissa Pantheriin. Vaikka ammukset lepäävät nenässä ja tytöt raaputtavat kyynärpäänsä niihin. Mutta toistaiseksi on vielä jotain ammuttavaa, ja lähestyttäessä on helpompi lyödä venäläisiä.
  Gerda ylittää nopeasti itsensä ja lähettää toisen tankin romuksi ja kuiskaa:
  - Jumala anna minulle anteeksi! Nämä ovat rohkeita tyyppejä, mutta yksi heidän komentajistaan on täysin hullu!
  Charlotte huomasi ja kuiskasi hysteerisesti:
  - Jos he tulevat kyytiin, se on loppu!
  Todellakin, kolmekymmentäneljä ampui liikkeellä, olivat savun peitossa ja vapisevat shokista. Tietenkin heidän osumansa ovat harvinaisia, laukaukset ovat epätarkkoja, mutta tankki humisee.
  Otsa on edelleen täysin suojattu ja panssari, sanotaanpa mitä tahansa, on korkealaatuista, sementoitua. Tämä tarkoittaa, että kohonnut pinta antaa erinomaisen kimmion, aivan kuin kani hyppää.
  Mutta se on silti pelottavaa sisältä, se on kuin kiipeäisi rumpuun ja lyöisi raskaita pamppuja.
  Totta, hytti lämpeni iskujen jälkeen, mutta bikineissä ollessa on jopa mukavaa lumikuituihin sukeltamisen jälkeen. Mutta paljon epämiellyttävämpää on, että Neuvostoliiton kuori osui rullan oikeaan esiliinaan. Tämä on auton ajokykyä varten, kuten sorkkarauta silmän alla. Vaikka jos ajattelet, että rullat eivät ole porrastettuja, vaan erillinen kärry, säiliö voi silti liikkua. Käänny ympäri ja jätä itsesi. Tämä olisi pitänyt tehdä aikaisemmin. Ja siten peräsuoja on heikompi. Ja kaltevuuskulma on pienempi. Jos se osuu, se voi murtautua. Venäläisten aseet eivät ole niin heikkoja.
  Gerda kuiskasi vapauttaen jälleen alamaailman lahjan heidän puoliautomaattisesta aseestaan:
  - Mutta Pasaran!
  Vaikka tämä sana, tai pikemminkin espanjalaisten kommunistien motto, näyttää täysin sopimattomalta saksalaisille tiikerisotureille. Loppujen lopuksi natsit taistelivat Francon puolella. Vaikka joskus sotilaat omaksuvat mielellään muiden ihmisten tekniikoita.
  Ammuttaessa Charlotte käänsi Laska-itseliikkuvaa tykkiä hieman, ja oikean telan tuhoutuminen ammuksen vaikutuksesta aiheutti heille ongelman tässä suhteessa.
  Neuvostoliiton panssarivaunut eivät ryntäneet lumikoilleen läpi yhtä nopeasti kuin valtatietä pitkin, mutta silti niiden nopeat hyppyt häiritsivät niiden tavoitetta ja olivat nopeita.
  Täällä ammuskeluja ammutaan pisteen etäisyydeltä.
  Ja Gerda ampuu huippunopeudella ja hikoilee voimakkaasti. Vino panssari
  se antaa kimmokkeen otsaan, mutta jos he osuvat niihin pisteen sivuilla...
  Charlotte huusi:
  - Ja vaikka joutuisin helvetin syvyyksiin, en palaa kehtoon!
  Tytöt, ammun loppuun, mutta kuoret ryntäävät sivuilta ja lävistävät murtaen rullat. Panssari halkeilee ja auto syttyy tuleen.
  Gerda tekee päätöksen:
  - Räjäytämme autot ja lähdemme!
  Charlotte huudahtaa ahdistuneena:
  - Haluatko heittää rautaa?
  Gerda sanoo päättäväisesti:
  - On metallia tärkeämpiä asioita, esimerkiksi kehykset!
  Charlotte repii irti pienen elokuvakameran ja huutaa:
  - Mutta rikoksemme tallennetaan ikuisesti!
  Gerda käänsi paljain sormin vipua, joka laukaisi räjähteet, jotka pystyivät puhaltamaan kokeellisen panssarivaunun. Tiikerityttö oli hyvin pahoillani tuhota tällaisen taideteoksen, mutta minne hän saattoi mennä, jos muuten Neuvostoliiton sotilaat, joilta ei saa kieltää rohkeutta, vangisivat ainutlaatuisia tekniikoita.
  Niinpä he räjäyttivät Laskan ja sukelsivat lumiakkuun pelastaakseen ainutlaatuisen henkensä.
  Magda von Singer ja Christina eivät myöskään halunneet vetäytyä, ja heidän autonsa repeytyi osiin tarkkojen kuorien osumien seurauksena. Tämä on kohtalo - minkä tahansa sodan armoton Pallas. Kun sinun täytyy vetäytyä, jättäen sydämesi. Mutta tytöt taistelivat taitavasti ja onnistuivat kuluttamaan lähes kaikki ammukset. Mutta nyt heidän täytyi haudata itsensä kuin käärmeet lumikoilleen ja yrittää siellä istua väistämättömien Neuvostoliiton aseiden edestä.
  Kun olet hikinen ja bikineissä, lumen syvyyksiin kiipeäminen ei ole miellyttävin idea. Mutta kuinka usein maailmassamme teet sitä, mikä miellyttää sinua? Joka tapauksessa esimerkiksi valo onnistui vakavasti laulamaan loppuun asti ampuvan Christinan jumalallisten jalkojen pohjat. Mutta tämä sai tytön vieläkin vihaisemmaksi ja huusi:
  - Kunniaa ja rohkeutta ei myydä painolla!
  Magda, joka oli myös palanut ja jopa hänen ruskettunut ihonsa oli rakkuloiden peitossa, huudahti:
  - Tuli on lämpöä, ei tulta!
  Neuvostoliiton panssarivaunut kuitenkin helpottivat tehtävää. Raivoissaan he ampuivat hylättyjä "lumikkoja" säälimättä ja syöksyivät kymmeniä kuoria rikkoutuneeseen metalliin. Samaan aikaan osa säiliöaluksista nojautui ulos luukuista ja peitti vesiputouksen kaskadin tavoin saksalaiset ajoneuvot ja röyhkeyttä ajaneet.
  Magda huokaisi huomatessaan:
  - He, bolshevikit, ovat tietysti rohkeita, mutta äärimmäisen kulttuurittomia!
  Christina, sylkeessään hänen suuhunsa putoavan lumen, osoitti odottamatta ankaraa oikeutta:
  - Luuletko, että soturimme ovat parempia?
  Magda huomautti vitsillä:
  - Tietysti se on parempi, koska voitimme. Kaukasus on jo meidän, sitten Moskova on vain muutaman sadan kilometrin päässä... - Ja hunajablondi paljasti ankarasti pitkät hampaat. - Vai haluatko pitää maanpetospuheita?
  Christina, joka oli nähnyt jo tarpeeksi kaikkea, kohotti vain lumipölyä jaloillaan ja naurahti ja huomautti:
  - Joskus hiljaisuus on kauhein petos.
  Yö, lumimyrsky ja lumipyryt antoivat neljälle tytölle hyvät mahdollisuudet selviytyä.
  . LUKU nro 15.
  Sitä paitsi vastustajilla ei tullut mieleen kammata lunta ja etsiä paljasjalkaisia paholaisia lumihousuista. Joten lumen hautautumat soturit istuivat alas, ja Neuvostoliiton panssarivaunut lähtivät eteenpäin kehittäen läpimurtoa. Vaikka yli sata autoa jäi makaamaan rikkoutuneena, vääristyneenä,
  tuloksena tiikerityttöjen toimintaa.
  Yleensä Neuvostoliiton joukot saavuttivat joitakin menestyksiä muutaman ensimmäisen päivän aikana ja onnistuivat tunkeutumaan merkittävästi vihollisen kokoonpanoihin.
  Fritzit vetäytyivät Tihviniin ja yrittivät saada jalansijaa kaupungissa. Luonnollisesti talot ja asuinalueet ovat itsessään varsin vakava suoja eteneviltä Neuvostoliiton joukoilta.
  Rohkeat neljä tiikerityttöä onnistuivat vetäytymään Tihviniin. Mutta heidän piti tarttua konepistooleihin puolustaakseen kaupunkia. Mutta tankkereille tämä ei ole miellyttävin ajanviete.
  Charlotte, joka ampui takaisin etenevästä jalkaväestä ja lähetti toisen punaisen sotilaan seuraavaan maailmaan, ilmaisi:
  - No, emmekö me ole hirviöitä... Ja haluamme myös saada aarteen!
  Tikhvin kärsi vakavia vahinkoja, vaikka kaupunki valloitti saksalaiset.
  Nyt krautit nousivat barrikadeille ja toivoivat rakentavansa valloittamattoman puolustuslinjan.
  Gerda avasi tulen yksittäisillä laukauksilla - hänen olisi pitänyt huolehtia patruunoistaan. Neuvostojoukot menettivät liian monta panssarivaunua, joten jalkaväki lähti hyökkäykseen.
  Neuvostoliiton mallien panssarivaunuja ei tietenkään ollut tarpeeksi. Siksi sotilaat lähetettiin teurastukseen. Ja heitä kohtasivat konekiväärit ja konekiväärit. Neljä ampui hyvin ja piiloutui taitavasti barrikadeihin.
  Gerda, laskettuaan toisen Neuvostoliiton sotilaan, lauloi:
  - Meidän on suoritettava sotatyö - muuten meillä ei ole mitään järkeä elää!
  Taistelu raivosi ympäri kaupunkia. Ja pommeja putosivat jo ylhäältä, varsinkin kun sää oli huomattavasti parantunut ja Krautit pääsivät etumatkaan.
  Gerda raivoissaan heitti tikaria kauniilla paljailla sormillaan ja huusi:
  - Taistelumme tulee olemaan voitollinen, muuten se ei voi olla!
  Charlotte vastasi yhtä hyvin ja lisäsi:
  - Voitto on vain yksi, mutta iso!
  Gerda, joka katkaisi useita hävittäjiä lyhyellä purskeella, lisäsi:
  - Mutta tappio ei ole koskaan pieni!
  Neuvostoliiton itseliikkuvat aseet ampuivat Tikhviniin, kenttä- ja piiritystykistö saapui hieman myöhemmin. Fritzit vahvistivat puolustustaan ja ilmanpainetta. Neuvostoliiton joukot kokosivat uusia lentokoneita.
  Legendaarisen Marseillen ilmestyminen muutti voimatasapainoa dramaattisesti.
  Suuri ässä lensi ME-309:llä, erittäin tehokkaalla aseella. Ja hän kirjaimellisesti pyyhkäisi pois kaikki tiellään. Jopa Neuvostoliiton armeija varoitti erityisesti, että tällainen hirviö oli ilmestynyt ilmaan.
  Marcel itse ei millään tavalla pitänyt itseään pahana, saati vielä vähemmän julmana ihmisenä. Hän uskoi, että taistelemalla puna-armeijaa vastaan hän vain täytti pyhän velvollisuutensa isänmaata kohtaan. Lisäksi monet tosiasiat natsien julmuuksista eivät olleet hänen tiedossa. Ja liian paljon syytettiin sodasta.
  Mutta tässä on ensimmäinen super-ass-taistelu hänen paluunsa jälkeen. Neuvostoliiton pommikoneet, hyökkäyskoneet ja hävittäjät lentävät. He haluavat selvästi käydä ankaran taistelun Wehrmachtin maayksiköitä vastaan. Mutta Marcel näkee kaiken tämän ja avaa viiden tai kuuden kilometrin etäisyydeltä tulen ja jopa viheltää nenänsä läpi.
  Neuvostoliiton koneet ja rohkeat ässät eivät olleet vielä todella nähneet vihollista, kun heidän lentokoneensa alkoivat räjähtää ja niiden siivet murentua. Marcel ampui tähtäämättä, mutta intuitiivisesti. Oli kuin hän olisi tiennyt etukäteen, minne kukin lentäjä lentää ja ohjaa siivekkää hirviötään. Joten kävi ilmi, että nuori mies, jolla oli vauvakasvot, lakaisi pois siivekkäitä armadoita.
  Uusi vuosi, vaikka oli pakkasta, osoittautui kuumaksi. Neuvostoliiton joukot hyökkäsivät epätoivoisesti ja jatkuvasti ja yrittivät vallata Tikhvinin. Fritzit puolustivat itsepintaisesti itseään yrittäen pysyä kaupungissa, jossa oli vallitsematonta Leningradia ruokkiva valtimo. Lisäksi puhuimme saksalaisten joukkojen arvovallasta, sillä heidän oli vaikeaa ja häpeällistä luopua suurista kaupungeista.
  Onneksi sää parani ja lukuisat vihollisen pommittajat, erityisesti massiivinen Yu-288, pistivät Neuvostoliiton joukkojen asemaan ja pommittivat viestintää.
  Neuvostoliiton lentokoneet Yak-9 ja Lagg-5 olivat aseistuksessa ja nopeudessa huomattavasti huonompia kuin vihollinen. Erityisesti ME-309, kuten lohikäärme, tyrmäsi heikommat Neuvostoliiton ajoneuvot. Lisäksi saksalaiset kehittivät kaksoisorjataktiikkaa, joka mahdollisti numeerisen etunsa tehokkaan hyödyntämisen ja vähensi joitain uusimpien Focken ja ME:n sitkeiden, raskaasti aseistettujen mutta raskaiden saksalaisten ajoneuvojen ohjattavuusongelmia. Lisäksi rintamilla alkoi ilmestyä ME-262-suihkukoneita, vaikka tämä kone ei ole vielä täysin teknisesti luotettava, samoin kuin kevyempi, ohjattavampi ja halvempi muunnos HE-162:sta. Jälkimmäinen kone oli helpompi valmistaa ja teknisesti luotettavampi kuin jet Messerschmitts. Mutta sen käyttämiseen tarvittiin melko korkeasti koulutettuja lentäjiä. Mikä jonkin verran devalvoi tämän kehityksen positiivisia ominaisuuksia, kuten lentokoneen alhainen paino - vain 1,6 tonnia tyhjänä, alhaiset kustannukset ja tuotannon valmistettavuus sekä maailman paras ohjattavuus.
  Mutta ne saksalaiset ässät, jotka hallitsivat tämän koneen, ylistivät sitä. Huffman, kakkoslentäjä Marseillen jälkeen, joka jäi saavuttamatta, menestyi erityisen hyvin. Ylitettyään 300 pudonneen auton tuloksen Huffman sai korkean palkinnon Rautaristin Ritariristin tammenlehdillä, miekoilla ja timanteilla. Hänen taktiikkansa päästä mahdollisimman lähelle ja sitten lyödä ja lentää takaisin on kätevintä HE-162:ssa. Joten Huffman osoitti olevansa erinomainen lähitaistelun mestari. Vaikka Marseillen tulos 3117 koneen alasampumisesta on edelleen saavuttamaton.
  Lisäksi 2. tammikuuta 1944 tämä legendaarinen lentäjä ilmestyi taivaalle ja suostutteli siitä huolimatta Hitlerin, muistuttaen häntä siitä, että saksalaiset joukot olivat huonossa kunnossa ja tehokkaammat saksalaiset laitteet antautuivat selvästi lumessa. Joten on tarpeen tarjota ilmahuolto ympäröitylle Tikhvinille, jonne saksalaiset joukot asettuivat, ja pommittaa kaikki lähestymismahdollisuudet kaupunkiin.
  Tiikeritytöt ampuivat maassa, ja superässä teki maalin taivaalla.
  Ensimmäisenä päivänä Marseille teki kuusi lentoa ja ampui alas yli sata Neuvostoliiton lentokonetta. Totta, tammikuun 4. päivänä sää yhtäkkiä huononi... Nousi lumimyrsky, ja Neuvostoliiton joukot hyökkäsivät kaupunkiin.
  Neljä upeaa terminaattorityttöä taisteli mieluummin yhdessä - olkapäätä vasten. Niin ainutlaatuisen kaunista ja tappavaa. Kylmän vuoksi he joutuivat pukeutumaan naamiointiin ja taistelemaan valkoisissa.
  Myös ninjapoika Karas saapui auttamaan. Peloton lapsiterminaattori, hän ei pelännyt kylmää ja taisteli vain shortseissa. Hänen ainoa keinonsa pitää lämpimänä oli naamiointikerma, joka muutti hänen suklaakuorisen ihonsa valkoiseksi sateisen lumen alla peittäen kaikki kadut. Lisäksi hän käytti taistelussa erittäin ohuiden metallikiekkojen ja katanamiekan heittämistä. Mutta tietysti hän ampui erinomaisesti ja vangituista aseista. Tytöt eivät kuitenkaan jääneet käyttämättä automaattikiväärit.
  Tällaiset aseet ovat tehokkaampia kuin konepistoolit, ja mikä tärkeintä, luotettavampia. MH-44-rynnäkkökiväärit eivät kuitenkaan pääsääntöisesti petäneet saksalaisia. Kolmanteen talveen mennessä hyvin öljytty saksalainen sotakone oli valmis. Erityisesti jopa lumimyrskyssä Focke-Wulf ja ME onnistuivat lämmittämällä antamaan kivuliaita, vaikkakin rajoitettuja, injektioita Neuvostoliiton joukkoihin.
  Gerda ampui käsistä, yrittäen olla katsomatta siihen suuntaan, johon neuvostosotilaat putosivat. Monet taistelijat olivat hyvin nuoria, seitsemäntoista tai kuusitoistavuotiaita. Jalkaväki värvättiin maanvyörymien seurauksena, mikä keräsi kaikki resurssit. Todellakin, paljon menetettiin.
  Mutta krautien joukossa on paljon ulkomaalaisia. Erityisesti Ruotsi, jossa natsit voittivat äskettäiset vaalit, ja tämä nukkealue on kolmannen valtakunnan hallinnassa. No, kaksi divisioonaa ja neljä prikaatia Ruotsista on jo saapunut vapaaehtoisiksi. Itse maassa järjestetään mielenosoituksia ja joukkomarsseja, joissa vaaditaan sotaa. Ja he käyttävät Hitlerin ja Kaarle XII:n muotokuvia.
  Joten Ruotsin joutuminen suoraan sotaan on ajan kysymys. Espanja ja Portugali ovat jo sodassa, mutta ne lähettävät joukkoja paljon kauemmas etelään. Ja nyt talvella he yleensä yrittävät kiivetä jonnekin Kaukasuksen harjanteen taakse. Brasilian joukko on ilmeisesti valmis ottamaan harppauksen Keski-Aasiaan, missä Basmachi-liike leimahtaa uudella voimalla.
  Mutta nämä ovat kaikki yksityiskohtia; Vlasov-divisioonat taistelevat myös Tikhvinissä. Nämä kaverit taistelevat vihaisesti tajuten, että kauhea kidutus ja väistämätön silmukka odottavat heitä vankeudessa. Entä saksalaiset? Ei kuitenkaan sokeria! Heillä on myös vaikeuksia, monet kuolevat Siperiassa, mutta silti he eivät hirtä heitä umpimähkäisesti.
  Gerda, vaihtanut klipsiä ja leikkaanut alas harmaisiin päällystakkeihin pukeutuneet sotilaat - venäläisillä ei ole tarpeeksi naamiointivaatteita kaikille, kuvitteli, mikä heitä voisi odottaa, jos heidät jää kiinni... Ja hän hymyili mahdolliselle seksikkäälle, siistiä seikkailua. Totta, se tulee olemaan huonompi myöhemmin Siperiassa. Kun tämä pakkanen pääsee käsiisi - liekinheittimen lämpö on vielä parempi. Erämaassa he tottuivat nopeasti kuumaan hiekkaan ja juoksivat paljain jaloin, mutta täällä se ei toiminut niin. Parin tunnin bikineissä kylmyyden jälkeen alkoi täristä ja kylpylässä piti lämmitellä. Siellä heidän nuoret miehensä eliitti-SS-pataljoonasta lämmittivät ruumiitaan kuusiluudan iskuilla. No, eikä tietenkään vain luudalla - siellä on valikoituja, komeita arjalaisia tyyppejä, sitä tarvitset!
  He ovat täysin menettäneet entisen ujoutensa, tai ehkä päinvastoin, he ovat saaneet naismachon rentoutumisen. Mutta nyt heidän täytyy vetäytyä hieman - Neuvostoliiton jalkaväki, joka täytti lähestymisväylät ruumiilla, tuli liian vaarallisen lähelle ja alkoi heittää kranaatteja.
  Oli tarpeen katkaista etäisyys, jotta se ei joutuisi sirpaleiden rakeiden alle.
  Magda sai pienen viillon sirpaleesta ja ampui vastauksena kahdeksan luotia kolmessa sekunnissa. Neuvostosotilaat juoksivat lähes murtumatta , vain hieman kumartuen ja klipsi löysi uhreja. Christina teki myös kahdeksan kierrosta. Aggressiivinen punainen paholainen ilmaisi itsensä:
  - Rohkeiden hulluudeksi laulamme laulun!
  Mutta neuvostosotilaat päättivät ilmeisesti todistaa, että tämä on elämän viisautta. Saksalainen hyökkäyskonekivääri osuu kaikella voimallaan, ja sen laukaukset näyttävät jäävän huomiotta. Vaikka sotilaat putoavat, hengissä selvinneet jatkavat juoksemista ja jopa heittävät kranaatteja melkein tyhjään, vaikka tämä voidaan tehdä aikaisemmin.
  Ristikarppi heittelee kiekkoja erittäin taitavasti ja katkaisee kaksi tai kolme sotilasta yhdellä. Sitten hän hyökkää miekalla, joka leikkaa konekiväärit ja kiväärit - yhtä helposti kuin tulitikkuja!
  Ninjapoika on vielä hyvin pieni, hän näyttää 11-12-vuotiaalta, mutta hän on niin nopea... Heillä ei ole aikaa lyödä häntä tai puolustaa itseään. Lapsia kasvatettiin ja koulutettiin syntymästään lähtien, he heittelivät vauvaa miekoilla, pakottivat hänet purkamaan ja leikkaamaan nauhoja, upottamaan hänet jääkoloon ja asettamaan erityiskoulutettuja kissoja. No, ja paljon muuta, geneettisesti lahjakkaan pojan muuttaminen todelliseksi kuolemakoneeksi. Hänen äitinsä on kahdennenkymmenennenviidennen sukupolven ninja, hänen isänsä on voimakas siperialainen velho ja neuvostohallituksen ideologinen vihollinen. Erinomainen genetiikka ja harjoittelu taikuudella tekivät pojasta parhaan ninjoista. Ja tietysti keisari Hirohito lähetti pojan Saksan ja Neuvostoliiton rintamalle osoittaakseen saksalaisille, että he eivät ole tyylikkäimpiä supermiehiä, vaan että Japanissa on siistejä tyyppejä.
  Ja Crucian karppi (ristikkokala symboloi samurain ylpeyttä ja elinvoimaa!) osoittautui arvoiseksi soturiksi.
  Esimerkiksi paljain jaloin, jotka ovat hieman punoituneet useista tunteista kovassa kylmässä, hän heittää teräskiekon hiuksia ohuemmaksi. Ja hänen käsissään on kaksi miekkaa kerralla, mikä helpottaa tiheiden vihollisjoukkojen kaatamista. Kuinka pelottavaa onkaan tämä lapsiterminaattori, että ensimmäistä kertaa neuvostosotilaat, jotka olivat puolustuskyvyttömiä miekkojen ja kiekkojen laukaisujen alla, perääntyivät todellisen pelon koettuaan.
  Tytöt, vaihtaneet leikkeitä, alkoivat ampua entistä nopeammin tai pikemminkin vielä nopeammin.
  Jalkaväkijoukkojen ruumiit kasattiin kumpuille. He jäätyivät melkein heti pakkasessa, ja uudet sotilaat kiipesivät niiden ylös. Näin he kiipesivät ja laskivat tappioita. Mutta ninja astui taisteluun ja uudestaan, ikään kuin pelon aallot olisivat leviäneet.
  Epätoivoinen hyökkäys raivosi melkein koko päivän. Suurten tappioiden kustannuksella Neuvostoliiton joukot miehittivät muutaman korttelin ja työnsivät saksalaiset takaisin useilla linjoilla. Mutta heikko tykistötuki - Saksan ilmailu pommitti rautatielinjoja edellisinä päivinä, riistämällä niiltä tarvikkeita ja paljon uhreja etenevien yksiköiden keskuudessa, pakotti jalkaväkiliikkeen väliaikaisesti pysähtymään.
  Tällaisten taktiikkojen riskistä huolimatta panssarivaunut heitettiin taisteluun. Vihollinen oli murrettava Tihvinin lähellä, kunnes Fritzit vapauttivat kaupungin hyödyntäen tekniikkaetuaan.
  Ja tässä hyökkäyksessä tehtiin melko riskialtis päätös - käyttää IS-2-tankkia. Ajoneuvo, joka on erityisesti suunniteltu läpimurtosäiliöksi. Koska tehokas ase alhaisen tulinopeuden ja suhteellisen heikon tulitarkkuutensa vuoksi soveltuu huonosti taisteluun muiden ihmisten panssarivaunuja vastaan, mutta se voi onnistuneesti tuhota panssarittomia kohteita.
  Joten vaikka tankit kaupunkiolosuhteissa ovat itsemurhapommittajia, sinun on silti murtauduttava asemien läpi, jopa otsalla.
  Kolmekymmentäneljä liikkuu ensimmäisenä. Suhteellisen kevyet ja pienet autot kiihdyttivät kapealla radalla... Kranaatteja ja Molotov-cocktaileja satoi niiden päälle katoilta. Sitten bensiiniä ja napalmia sisältävät naamioidut tankit räjähtivät. Mutta raskaat tappiot eivät pysäyttäneet Neuvostoliiton tankkimiehistöä. He menettessään satoja autoja murtautuivat kaupungin keskustaan ja ottivat siellä itsepäisen iskujen vaihdon. Edes tehokkaat Faust-patruunat, jotka tuhosivat 34:n heikot sivuhaarnisteet, eivät pelänneet Neuvostoliiton sotilasta.
  Kolme panssariarmeijaa heitettiin taisteluun kerralla. Stalin jopa päätti luopua toisesta iskusta Voronežin suuntaan ratkaisevan voiton vuoksi Tihvinistä ja pelastaakseen "vallankumouksen kehdon". Vaikka polttoainetta myönnettäisiin tiukan rajan mukaan, parin tunnin ajoa päivässä kaukasialainen öljy katoaa, ja uusien kenttien kehittäminen vaatii aikaa ja rahaa, joiden inhimillisistä resursseista Neuvosto-imperiumissa on kovasti puutetta. kahdella rintamalla käydyn sodan sitoma.
  Mutta Tikhvin on Leningradin valtimo ja elämän tie, ja mikä tärkeintä, se symboloi sitä tosiasiaa, että Neuvostoliiton joukot voivat ja pystyvät voittamaan lukuisia ja hyvin aseistettuja fasisteja. Joten emme kestä hintaa...
  IS-2-tankki näyttää vaikuttavalta - se on myös samanlainen kuin kolmekymmentäneljä, vain tornia siirretään vielä enemmän eteenpäin. Tietenkin itse piippu on paksu ja pitkä, sitä ei voi verrata T-34-76:een, joka edelleen hallitsee taistelukenttää. Koko tammikuun aikana titaanisten ponnistelujen kautta tuotetaan enintään sata T-34-85:tä.
  Totuus on, että tornin otsan haavoittuvuus on silmiinpistävää - se on litteä eikä liian paksusti panssaroitu.
  Ristikarppi, joka heitti pieniä, mutta erittäin voimakkaita räjähtäviä kranaatteja tankkeihin, juoksi tyttöjen luo ja ehdotti:
  - Otetaanko IS-2 ja ajetaan sillä?
  Magda kannatti ajatusta:
  - Tottakai mennään kyydille! Meiltä puuttui leikkuupalikka.
  Gerda varoitti poikaa:
  - Tässä tankissa on neljä konekivääriä!
  Karas vilkutti tytöille ja huomasi:
  - Se on hyvä. Pian jalkaväki hyökkää uudelleen, ja sinä leikkaat heidät!
  Magda nyökkäsi ninjapoikaa:
  - Kiirehdi, terminaattori!
  Vaaleanpunaiset kantapäät välähtivät kuin hyttysen siivet, karatepoika juoksi nopeammin kuin sprintin olympiavoittaja. Aluksi hän heitti pienen palan savupakkauksella mahtavaan IS:ään. Reaktio leimahti ja paksua savua nousi ulos. Samanaikaisesti mustat suihkut hajaantuivat eri suuntiin ja sokaisivat konekiväärit.
  Karastettuaan useita jalkaväkimiehiä, Karas lensi kuin ballistasta ammuttu mukulakivi ja kiipesi torniin. Käytin erityistä koukkua luukun avaamiseen ja raskaan kannen vetämiseen. Sitten kaikki on yksinkertaista - pari kahden miekan heilahtelua ja raskaan tankin miehistön viisi jäsentä jakoivat päät. Myös tytöt hyppäsivät hänen perässään, kun he olivat heittäneet pois turkisnaamiointinsa ja löytäneet itsensä jälleen bikineistä. Miksi tankissa on lämmintä ajon aikana? 520 hevosvoiman dieselmoottori lämmittää metallia melko hyvin. Kyllä, tytön paljaat jalat tuntuvat itse auton paljon paremmin kuin erityisistä talvisaappaat, joissa on uurretut synteettiset kumipohjat. Saksalainen huoltopalvelu otti kokeman kokeman talven huomioon ja loi uudet laitteet, joissa jalat eivät jäädy niin paljoa pakkasessa. On todella sääli, että Krautit ottivat paikalliselta väestöltä huopasaappaat ja vetivät ne jalkaansa. Tai he kääriytyivät turkishuiveihin.
  Karas suuteli Magdaa huulille hyvästit ja sanoi:
  - No, tämä on tankki sinulle! Taistelen siellä, missä osaan tappaa paljon paremmin.
  Gerda suuteli ihaillen pojan liukasta, joustavaa kantapäätä ja sanoi:
  - Olet ihme!
  Christina lisäsi:
  - Arjalaisten taso!
  - Tiedän! - Sanoi poikapoika ja hyppäsi kylmään yhdellä hyppyllä puoliavoimesta luukusta... Sitten kansi putosi karjuen... Ja tytöt saivat mahdollisuuden taistella vihollisen aseilla. Ja ase on todella voimakas. Vain äskettäin ilmestynyt Lev-3 tai kuten sitä kutsuttiin "kuninkaaliseksi leijonaksi" 128 mm:n tykillä, on vahvempi. Mutta tämä tankki on edelleen edessä yksittäisinä kappaleina. Se näytettiin 8. marraskuuta pidetyssä riivaamalle füürerille. Se ei tietenkään ole vielä sarjassa. Muuten, IS-2:lla on meneillään ensimmäinen sisäänajo.
  Toistaiseksi edes Neuvostoliiton panssarivaunumiehistö ei ole ampunut yhtäkään laukausta, ilmeisesti valinnut kohteensa varmasti.
  Christina huomautti sarkastisesti kääntäen mekanismia:
  - Eh, vanhoja juttuja... Täällä ei ole automaatiota ja kaikki pitää tehdä käsin...
  Gerda, joka söi koiran osoittaessaan, huomautti:
  - Ja näky on paska ja näkyvyys on merkityksetön. He eivät ole kovin hyviä kohdistamaan maaliin.
  Magda kosketti vaihteistoa paljaalla jalallaan ja käänsi laatikkoa, huomautti:
  - Ja kuitenkin, verrattuna 34:ään, edistystä on tapahtunut. Varsinkin vaihteiden vaihtaminen on helpompaa. Mökki on hieman ahdas, mutta liikkua voi enemmän tai vähemmän. Ammukset eivät todellakaan riitä. Kaksikymmentäkahdeksan kuorta...
  Gerda totesi loogisesti:
  - Rajoitetun määrän bunkkereita ampumiseen se saattaa riittää, mutta täysimittaiseen panssarivaunutaisteluun se ei selvästikään riitä.
  Charlotte löysi myös hyviä asioita säiliöstä:
  - Mutta konekiväärin aseistus on huippuluokkaa! Neljä konekivääriä voivat tarjota hyvän suojan. Ja sitten katsoin tätä "Hiiriä" - siinä on vain kaksi "sylkeä" sellaiselle autolle...
  Christina nosti moottoria, vahvisti:
  - Se siitä! Onko tämä ase niin raskaalle sadan kahdeksankymmenen tonnin tankille?
  Magda, kuin pantteri, joka oli tappanut puhvelin, murisi:
  - Kanat nauravat!
  Dieselmoottorilla on vaikeuksia kiihdyttää säiliötä. On nähtävissä, että IS-2 ajaa edelleen moottoritiellä, mutta maastossa sen painopisteen siirtyminen eteenpäin vaikuttaa. Mutta ei mitään, kunhan voit rentoutua ja valita arvokkaan tavoitteen...
  Magda avasi tankin tornin saadakseen paremman näkymän ympärilleen.
  Mutta tässä on toinen IS-2, on hyvä idea käyttää tällaisia tankkeja massiivisemmin. Hänen takanaan on kolme muuta IS:tä, mutta yksi kevyemmällä 85 mm:n tykki. Muuten, vaarallisin on se, että hän pystyy ottamaan auton edestä vastaan ja osuu nopeammin...
  Magda päätti ampua kahden kilometrin etäisyydeltä. Hän määräsi pienellä äänellä:
  - Ammu suoraan tornin otsaan... Ja... Ymmärrät!
  Auto pysähtyi, ei ollut tasaista käyntiä, ja Gerda, valitellen huonosta optiikkasta, jonka luultavasti kouluttamattomat teini-ikäiset kiillottivat, tähtäsi piippua. Tytöt auttoivat lataamaan puolitoista kiloa painavan ammuksen. Vaalea soturi painoi poskensa housua vasten ja yritti tuntea muukalaisen auton. Loppujen lopuksi hän ei ollut koskaan aiemmin ampunut tästä aseesta, mallista 1931. Tehokas, mutta vanhentunut, terävällä ammuksella, joka on herkkä kimmolle. Yleensä asetta ei tietenkään ollut suunniteltu tankeille. Mutta ilmeisesti vuonna 1940 kehitetty 107 mm:n aseen panssarintorjuntamuunnos osoittautui liian epäluotettavaksi ja pakotettiin hylkäämään. Ja tässä sinun täytyy osua kohteeseen huonon näkyvyyden olosuhteissa 2000 metrin etäisyydeltä. Kyllä, ja vihollisen on vaikea vastata ja lyödä, mutta...
  Gerda suuteli aseen olkapäätä, katsoi nopeasti ulos luukusta, poimi kourallisen lunta kielellään, nieli sen, lepäsi paljaat kantapäänsä vipujen varassa ja... ampui!
  Se irtosi niin paljon, että se kihelmöi ranteissani ja pohkeissani ja haisi savulta.
  Lahja lensi pitkässä kaaressa ja... Edessä oleva IS-2 pysähtyi, alkoi savuta ja sitten ammukset alkoivat räjähtää...
  Magda vastasi iloisesti:
  - Joten annoimme sen heille! - Ja loogisesti, tai pikemminkin epäloogisesti, käsitteitä sekoittaen, hän lisäsi. -Ihminen ei maalaa aseita, vaan ihmisen aseet!
  Gerda murisi:
  - Lataa uudelleen!
  Ja tytöt jännittyivät... Tämä ei tietenkään ole heille "Tiikeri", heidän täytyy hikoilla, mutta se on hauskempaa näin, varsinkin kun seisova tankki jäähtyy nopeasti. Rauta on hyvä johdin.
  Toisella kerralla Gerda ampui nopeammin ja varmemmin. IS:t jatkoivat liikkumistaan, eivätkä ilmeisesti olleet vielä selvittäneet, mistä aseet ampuivat. Ja pysähtyminen ei ole venäläinen tapa. Kun on tilaus... Ja toinen kuori osuu jo luottavaisesti maaliin...
  Gerda nuolee huuliaan ja käskee:
  - Ja kolmas täällä...
  Liian myöhään, neljäs IS-1 avasi tulen liikkeellä... Ja kummallista kyllä, se osui, vaikka näin kaukaa liikkuvasta ajoneuvosta se on lähes mahdotonta, mutta henkilökunta päättää kaiken! Kuitenkin etäisyys 85 mm:n aseelle on liian pitkä, yli tunkeutumisrajan. Mutta tornissa oli voimakas ukkonen ja etupanssari vääntyi. Gerda lähetti vastaukseksi neljännen puolitoista kiloa painavan "kirjepaketin"... IS-1:n tankin otsa halkesi ja oranssit kielet kohosivat korkealle taivaalle.
  Tytöt taistelevat kauniisti... Se päivä oli heille onnekas. Mutta Neuvostoliiton armeijan kyvyt eivät ole vertailukelpoisia.
  Kaikista Fritzin ponnisteluista huolimatta Tikhvin otettiin 13. tammikuuta suurten ponnistelujen ja valtavien tappioiden kustannuksella... Yksittäiset saksalaiset yksiköt yrittivät murtautua ulos piirityksestä, käytävä lyötiin niitä kohti - kuusi saksalaista divisioonaa klo. kerran valittujen Lev-panssarivaunujen kanssa yrittäen pelastaa sankarillista puolustusta.
  Ninjapoika ja neljä tyttöä etenivät erillisessä ryhmässä kolmen muskettisoturin tyyliin. Nimittäin siellä, missä ei voitu hiljaa ohittaa taistelulla ja ruumiiden yli. Luonnollisesti IS-2:sta jouduttiin luopumaan, mutta matkan varrella törmäsimme yllättäen myös harvinaiseen T-34-85-tankkiin, ajoneuvoon, jonka piti korvata vanhentunut ja riittämättömästi tehokas T-34-76-tykki. .
  Ajoneuvossa oli samanlainen runko ja alusta, mutta suurempi torni, jossa oli pitkäpiippuinen ja paksu tykki. Ase oli hieman huonompi tunkeutumisteholtaan kuin Panther, sekä ammuksen alhaisemman alkunopeuden että ammusten laadun vuoksi. Mutta silti ero ei näyttänyt ylivoimaiselta 76 millimetrin paperilta.
  Tavalliselle "Tiikerille" se on jo vaarallista, "leijonalle" ei vielä - joten 100 millimetriä siitä on kalteva. Vaikka tietystä kulmasta sattui. Tai vartalon alaosassa, mutta myös telasuojat.
  Tankki nostettiin ja vapautettiin miehistöstä. Tietysti sisälle roiskui verta. Ajoneuvo itsessään on täysin uusi, mutta ammusten kuorma on vaatimaton - vain 35 patrusta. Mökki ei ole kovin tilava, mutta se on parempi kuin vanha kolmekymmentäneljä.
  Gerda huomautti:
  - Ja tässä on komentajan torni. Tämä tarkoittaa, että meillä on vahva kilpailija. Nyt venäläiset eivät ole niin sokeita.
  Magda virnisti ilkeästi ja huomautti:
  - Ja venäläiset ampuivat jo hyvin, vaikkakin huonommalla näkyvyydellä. Lisäksi tornista on tullut suurempi ja sinne on helpompi päästä!
  Gerda nauroi tälle äänekkäästi:
  - No kyllä! Tämä on tankkeriemme suurin ongelma ja luultavasti tämän säiliön kruunaava etu! Kokeile, hanki se!
  Charlotte lauloi:
  - Yksi, kaksi, viisi! "Tiikeri" tuli ulos ampumaan!
  Christina otti:
  - Tapaaksesi T-4, jalat korkeammalle, kädet leveämmälle!
  Ja niin he ryntäsivät panssarivaunuun, joka liikkui helpommin kuin IS... Gerda muisti kuinka he löivät Neuvostoliiton jalkaväkeä neljällä konekiväärillä. He niittivät kunnollisesti, mutta venäläiset eivät edes tajunneet, mistä tällainen onnettomuus oli sattunut heille. Mutta lähdettyään liikkeelle he lähtivät hyökkäykseen heittäen kranaatteja... Pari heistä lensi kohtuullisesta etäisyydestä huolimatta ylös ja räjähti torniin. Tietysti 100 ja 90 millimetrin haarniskassa IS on kuin pelletti norsulle, mutta se surinaa epämiellyttävästi. Kyllä, ja toukat voidaan leikata.
  Joten minun piti käynnistää moottori ja vetäytyä. Ja sitten patruunat loppuivat. He niittivät yli sata punaista sotilasta.
  Gerda oli hämmästynyt Neuvostoliiton ihmisten kuoleman halveksunnasta. Arabeilla, jotka lupasivat haaremia ja helmipalatseja, ei ollut lähellekään tällaista omistautumista. Mutta nämä ovat ateisteja - ihmisiä, jotka eivät usko tuonpuoleiseen ja satuihin Eedenin puutarhoista. Ja mikä saa heidät taistelemaan niin itsepäisesti, kun sodan lopputulos on jo ennalta määrätty ja tämä ei ole muuta kuin tuomittujen raivoa?
  Tätä on uskomattoman vaikea ymmärtää ja ymmärtää.
  Vaikka venäläisten pettureiden joukossa on tietysti monia. Kuuden kuukauden olemassaolonsa aikana Vlasovin "vapautusarmeija" muodosti kuusi divisioonaa ja yhdeksän erillistä prikaatia. Vaikka tietysti on selvää, että Wehrmacht-sotilas on helpompaa kuin työskennellä 15-16 tuntia koneen ääressä paljon huonommalla annoksella, mutta silti... Jostain syystä entisistä sotavankeista koostuvat saksalaiset divisioonat eivät ole näkyy etupuolella...
  Vaikka saksalaisia vankeudessa on kuitenkin vähän, ja neuvostoliittolaisia... Näyttää olevan jo yli kuusi ja puoli miljoonaa. Vlasovilaisia ei ehkä ole niin paljon, vaikka monet vangit hajotettiin SS:n hallitsemiin kansallisiin divisioonoihin ja legiooneihin. Lisäksi osa venäläisistä lähetettiin aatelisten ja monarkistien kokoonpanoihin.
  Mutta joka tapauksessa he onnistuivat valloittamaan Tikhvinin paranevasta säästä ja massiivisista pommituksista huolimatta. Vaikka he maksoivat uskomattoman hinnan.
  Gerda sai tilauksen ja ampui kolmekymmentäneljäksi kevyemmästä painoluokasta. Aseen tulinopeus on korkeampi, joten voit tuntea olosi itsevarmemmaksi. Kerran, sitten toisen ja lopulta kolmannen tankin kaatopaikalle...
  Joten sinun on oltava varovaisempi. Muuten ne lyövät tänne autoon; vain tornin etupanssari on vahvistunut ja paksumpi, ja muoto on melkein sama. Runko on erityisen haavoittuvainen. Ja venäläisten tankkerien joukossa on käsityöläisiä. Heikkoa ei kuitenkaan joudu vankilaan niin harvinaisesta tankista kuin IS-2 tai IS-1. Ja kolmekymmentäneljä tavanomaista muotoa voi olla tavallisten taistelijoiden kanssa. Komentajan tornissa olevan aukon kautta ne näyttävät hevosten kuonoilta, joiden kuonossa on antennit. On jopa jotenkin epämukavaa ampua kohdistettua laukausta tällaisiin kaunottareihin.
  Tällä kertaa ristikko on tornissa tyttöjen kanssa, hän valitsi toimia heidän oppaakseen eikä voi jättää tyttöjä pataan. Totta, Magda totesi loogisesti:
  - Voimme lähteä ampumatta tai provosoimatta...
  Ristikarppi käänsi kasvojaan kuin lapsi, sanoi kyynelisesti:
  - Ei - ilman ampumista se ei ole mielenkiintoista!
  Magda kuitenkin varoitti tyttöjä:
  - Avaa tuli vain, kun ajoneuvoja on enintään kolme tai neljä. Meidän on ehdottomasti tuotava tämä uusi tankki ehjänä yksiköillemme.
  Gerda suostui:
  - Tämä uusi esine ei toistaiseksi ole palkintojen joukossa, joten siitä on meille edelleen hyötyä.
  Tiikeritytöt jatkoivat metsästystä maltillisesti. He eivät menestyneet kovin hyvin, mutta he lisäsivät omaisuuteensa seitsemän tankkia ja viisi kuorma-autoa. Kerran meidän piti taistella auton ulkopuolella saadaksemme polttoainetta tankkausta varten.
  Lyhyesti sanottuna neljä ilkikurista pilailijaa pääsi ulos padosta ja melkein kuoli tykistönsä tulessa. Vain ajoissa nostettu lippu hakaristi-hämähäkin kanssa tuli apuun.
  Nyt he ylittävät kaivannon ja siellä on jopa pari paperikukkia, jotka annetaan sankaritarsotureille.
  Oleg Rybachenko, joka oli kyllästynyt katsomaan tätä pilkkaavaa elokuvaa, huusi:
  - Miksi näytät minulle kaikki helvetin nartut! Kuinka monta kertaa voit katsoa venäläisten murhat!
  . LUKU nro 16.
  Sota antoi Janelle ja hänen tiimilleen mahdollisuuden löytää itsensä elämässä. Siksi tytöt osallistuivat mielellään itään suuntautuvaan kampanjaan. Miksi ei? Tämä on sekä rahaa että mainetta.
  Neuvostoliiton tankkien arsenaali ei ole juurikaan muuttunut. Pääsäiliö on edelleen T-34-85. Alusta ja runkopanssari säilyivät 40-luvulta. Sama viidensadan hevosvoiman dieselmoottori, samat 45 millimetrin etupanssarit kulmassa. Heikompi suoja rungon sivuille, herkkä saksalaisille Faust-patruunoille.
  Vain suurempi torni asennettiin, 90 mm etupanssari ja 85 mm tykki. Tankki on tietysti vanhentunut, eikä se ole ollenkaan vaarallinen saksalaisille!
  Tytöt ajavat Goering-5-autoa, myöhempää modifikaatiota. Sivupanssari nostettiin 178 millimetriin ja etupanssari 250:een kulmassa. Itse säiliö on varustettu kaasuturbiinimoottorilla ja kiihdyttää brittejä 60 kilometriin tunnissa.
  Jane kysyi Gunner Gringetalta:
  - Näetkö hyvin?
  Talonpoikassoturi vastasi luottavaisesti:
  - Näkyvyys täällä on erinomainen! Näen kaiken!
  Malanya kikatti ja haukkui:
  - Murskaamme venäläiset!
  Matilda vahvisti itsevarmasti:
  - Kyllä, teemme!
  Aseessa 5 kierrosta sylkee ammus. Torni on revitty pois Neuvostoliiton kolmekymmentäneljästä. Tytöt huutavat ilosta. Heidän mielestään tämä kaikki on hienoa. Ja on jopa rohkaisevaa, että Neuvostoliiton panssarivaunumiehistöt kuolevat.
  Jane sirutti lempeällä äänellä:
  - Pyyhitään kaikki tuhkaksi... Ja Moskova on allamme!
  Kuitenkin, kun saksalainen panssarivaunu on törmännyt miinakenttiin, sen täytyy pysähtyä. Venäläiset linnoittivat itsensä erittäin tiukasti. Ja paljon panssarintorjuntasiilejä. Tykistö pommittelee aktiivisesti.
  Gringeta sanoo turhautuneena:
  - Näin se käy... Me törmäsimme kovaan lohkoon!
  Jane vastaa ilmeisen itsevarmasti:
  - Ei, se tapahtuu vasta aamulla... Mennään läpi ooppera!
  Saksalainen taisteluajoneuvo pysähtyi jonkin verran. Taivaalle ilmestyi suihkukoneita ja teletankkeja käytettiin. Ilmeisesti he yrittivät tuhota miinakentät.
  He ohjasivat räjähteillä varustettuja autoja radiolla. Käytettiin myös siirrettäviä kaasunheittimiä. He kirjaimellisesti pommittivat puna-armeijan paikkoja tulella ja liekeillä.
  Gringeta totesi tyytymättömänä:
  - Sodassa on enemmän ja enemmän likaa ja vähemmän ja vähemmän rohkeutta!
  Janen oli samaa mieltä tästä:
  - Seljavi! Valitettavasti me jotenkin häviämme!
  Gringeta korjasi komentajaa:
  - Ei me, vaan vastustajamme! Pääsemme nyt ulos umpikujasta, ja siitä tulee tappelu...
  Saksalainen panssarivaunu ampui, vaikka mitään ei oikein näkynyt. Jane hieroi paljaita jalkojaan yhteen ja lauloi:
  - Meidän ei pitäisi ajatella pahaa - katoamme ehdottomasti! On olemassa tie ulos labyrintista, mistä tahansa umpikujasta!
  Gringeta sirkutti hymyillen:
  - Iloinen nauraa...
  Kuka haluaa, saavuttaa sen...
  Joka etsii, löytää aina!
  Malanya laulaen ja hampaitaan kimalteleen lisäsi:
  - Laulakoon kanssamme ne, jotka ovat tottuneet taistelemaan voitosta!
  Kanunadi kesti useita tunteja, ja sitten saksalaiset panssarit lähtivät vihdoin eteenpäin. Heitä kohtasivat Neuvostoliiton tykistö ja eri kaliiperin panssarintorjuntatykit. Tuntui kuitenkin, että läpäisyvoima ei selvästikään riittänyt. Saksalaiset etenivät... Vasta kun 203 mm:n tykit alkoivat ampua, ilmestyivät ensimmäiset vaurioituneet natsien ajoneuvot.
  Jane kuiskasi epävarmasti:
  - Herra... Anna tämän maljan mennä minulta!
  Gringueta sanoi luottavaisesti:
  -Sinulla ei voi olla kahta kuolemaa, et voi välttää yhtä! Joten jos mitään, elämme seuraavassa maailmassa!
  Malanya kysyi kuiskaten:
  - Millainen se maailma on?
  Gringeta sanoi ei liian luottavaisesti:
  - Minusta se on parempi kuin meidän!
  Malanya kuiskasi vastauksena:
  - Jumala suokoon sokeat avata silmänsä ja oikaista kyttyräselkäisten selän!
  Jane alkoi todellakin miettiä, millainen se maailma voisi olla. Ehkä tämä maailma on vieläkin irrationaalisempi ja vähemmän turvallinen. Jane pyöritteli vyötäröään ja liikutti lantiotaan ja siristi:
  - Tämä on erittäin mielenkiintoinen vaihtoehto - kuolla ja mennä seuraavaan maailmaan! Joten mikä meitä siellä odottaa? Tapaammeko siellä niitä, jotka olivat meille rakkaita maan päällä vai täytyykö meidän saada uusia ystäviä?
  Gringeta liikutti koiraa paljain jaloin ja sihisi:
  - Tulee uusia vuosisatoja, tulee sukupolvien vaihto... Mutta kukaan ei koskaan unohda nimeä Lenin!
  Ja hän purskahti nauramaan, hänen hieman hulluna naurunsa. Hän oli soturi-talonpoika, joka liikutti aktiivisesti paljaita, siroja jalkojaan ja hänen sormensa leikkivät.
  Sain IS-3:n silmiini... Se on kaukana totta. Kaikki eivät lyö, ja jos osuvat, hauen kuonoon törmäävä kuori voi kimmahtaa. Mutta tyttö tiesi mitä oli tekemässä. Hän ampui ja kehräsi:
  - Sumujen ranta, tuhotaan syöteillä!
  Matilda lauloi lisäksi:
  - Ja tämä "Agdam", juodaan naisille! Super rouva!
  Gringuetan laukaus oli tarkka. Ammus osui tornin etupanssarin alaosaan, suoraan rakoon. Ja se aiheutti tuhoisan vaikutuksen ilman kikoilua. Tämä on tilanne, joka on syntynyt. Tarkemmin sanottuna viisi Neuvostoliiton panssarivaunumiehistöä kuoli melkein välittömästi. Ja englantilaiset naiset lisäsivät rikoksia luetteloonsa.
  Malanya karjui ja aktivoi konekiväärinsä. Useat poikasotilaat halusivat ryömiä Hitlerin tankin luo.
  - Mutta pasaran, älä tule lähelle, poika! - Kaunis tyttö huusi ja suihkutti konekivääritulen rohkeita pioneereja kohti.
  Jane sirutti ja naputti paljaalla kantapäällään panssaria:
  - Voi pojat, pojat, pojat... Teistä tuli yhtäkkiä ei-toivottu! Ilmeisesti tälle kirottulle maalle olet liian jalo!
  Ja tyttö, herran tytär, sääli näitä paljain jaloin, naarmuuntuneita, likaisia poikia, jotka olivat armottomien luotien lävistämiä. Kuinka surullista ja vaikeaa se kaikki on.
  Gringeta ampui uudelleen, tunkeutui itseliikkuvaan SU-100-aseeseen ja siristi:
  - Ja heinäsirkka juoksee luovuttamaan pullot!
  Malanya nuoli huuliaan helakanpunaisella kielellään ja siemaili Coca-Colaa muovipullosta sanoen:
  - Ei tietenkään! Anna minulle viiniä ja tupakka-aski!
  Matilda kulki varovasti panssarivaunua eteenpäin, sihisi:
  - Tupakka on myrkkyä...
  Jane otti rytmin ja jatkoi:
  - Aivan, ihmiset sanovat!
  Gringeta vastaa ampumalla ja sihisemällä:
  - Mikään ei ole pahempaa kuin nikotiini!
  Malanya naurahti ja murisi:
  - Laita tupakka-aski tulipesään!
  Matilda lisäsi vastauksena raapimalla rintansa helakanpunaista nänniä:
  - Aivan oikein, ihmiset sanovat...
  Jane lopetti virnistyksen ja työnsi kielensä ulos.
  - Mutta poltan...
  Malanya lopetti aplombilla:
  - Ja olen erittäin iloinen!
  Tytöt nauroivat ja näyttivät pitkiä, kirsikanvärisiä kielensä. Jane huomautti hymyillen:
  - Tupakka on tehokkain tappaja, varsinkin asiakasta vastaan!
  Malanya lisäsi:
  - Tupakka on kuin äänetön kivääri, mutta tappava jopa amatöörin käsissä!
  Gringeta ampui aseella ja huomautti hymyillen:
  - Savuke on luotettavin tarkka-ampuja, se tappaa aina!
  Matilda hidasti tankkia hieman mäellä ja sihisi:
  - Savuke maistuu katkeralta, mutta se houkuttelee enemmän kuin makeiset!
  Jane huokaisi raskaasti ja mutisi:
  - Tupakka on kuin paha tyttö, mutta eroaminen siitä on paljon tuskallisempaa!
  Gringeta kikatti, ampui ja karjui:
  - Savuke, toisin kuin kranaatti, heitettynä pidentää ikää!
  Tytöt vaikenivat. Heidän tankkinsa luisui jälleen ja päätyi ojaan. Minun piti päästä ulos. Soturit olivat hieman hermostuneita. Neuvostoliiton puolustus on erittäin vahvaa.
  Jane huomautti filosofoimalla:
  - Sodassa lyhin tie maaliin on kiertoliike, ja puhdas totuus on ilkeä petos!
  Gringeta, murskattuaan Neuvostoliiton tykin tarkasti kohdistetulla laukauksella, huomautti:
  - Kiertoliikenteellä lyhennät todennäköisimmin polkua tavoitteeseesi!
  Malanya ampui konekiväärillä ja siristi:
  - Elämä on punaista, mutta se lähtee helakanpunaisella verellä!
  Matilda tiivisti asian:
  - Sodassa elämä menettää arvonsa, mutta saa merkityksen!
  Tytöt jatkoivat sotaa. He ampuivat ja samalla sävelsivät aforismeja kulkiessaan.
  Jane potkaisi paljaalla jalallaan ja sanoi:
  - Sota on kuin sulhanen, joka on alttiina pettämiselle, mutta ei anna sen olla lepotilassa!
  Gringeta ampui ja sanoi nokkelasti:
  - Sota on himokas nainen, joka syö miesten ruumiita!
  Malanya sihisi vastauksena:
  - Kaiken ikäiset ovat alistuvia sodalle, kuten rakkaudelle, mutta se ei ole miellyttävää ajanvietettä!
  Matilda piti tarpeellisena lisätä:
  - Sota, kuten kurtisaani, on kallis ja vaihteleva, mutta se jättää aina sankarillisen muiston!
  Jane käänsi koiraa siroilla, paljailla sormillaan ja huusi:
  - Sodassa ei ole kuin unessa, et tule toimeen ilman vahvoja tunteita!
  Gringeta ampui virnistettynä ja vastasi:
  - Maailma on tylsää ja rentouttavaa, sota on mielenkiintoista ja jännittävää!
  Matilda, iloisena Cocaa siemaillen, jatkoi:
  - Sota on verta ja hikeä, se hedelmöittää taimia, jotka synnyttävät rohkeutta!
  Malanya naurahti ja huomautti:
  - Riippumatta siitä, kuinka mielenkiintoinen sotaprosessi on, kaikki haluavat loppua!
  Jane juoksi paljain varpaillaan aseen olkapään yli ja lauloi:
  -Sota ei ole kirja, sitä ei voi painaa kiinni, sitä ei voi piilottaa tyynyn alle, sen voi myös vain likaista!
  Gringueta sirkutti tylysti:
  - Sota on uskonto: se vaatii fanaattisuutta, kurinalaisuutta, kyseenalaistamatonta alistumista, mutta sen jumalat ovat aina kuolevaisia!
  Malanya kikatti hiljaa ja huomautti:
  - Sodassa, kuten kasinolla, riski on suuri, mutta voitot ovat lyhytikäisiä!
  Matilda paljasti hampaansa ja haukkui:
  - Sotilas on kuolevainen, kunnia on unohdettu, palkinnot kuluvat, ja vain syyt aloittaa uusi joukkomurha ovat poistamattomia!
  Jane tarkisti hienovaraisesti:
  "Hylkäämme murhaajaa, ellei hän ole sotilas rintamalla, ja halveksimme varasta vielä enemmän, jos hän on ryöstäjä taistelukentällä!"
  Gringeta nauroi taas ja sihisi:
  - Sotilas on ritari, jonka panssari on rohkeutta ja kunniaa! Kenraali Baron, jonka kruunu on varovaisuus ja äly!
  Malanya sanoi hymyillen:
  - Sotilas kuulostaa ylpeältä, sotilas halventavalta!
  Matilda vastasi nokkelasti:
  - Ensimmäinen hyökkääjä voi kuolla, mutta viimeistä ei muisteta!
  Jane kuiskasi henkeään:
  - On parempi olla ensimmäinen saaliiden jakamisessa kuin hyökkäämisessä!
  Gringueta lisäsi hymyillen:
  - Sota on kuin nainen, hän vain kaataa miehet rikkoutumatta!
  Malanya vastasi arvokkaasti:
  - Naisella, toisin kuin sodalla, ei ole kiirettä tappaa miestä!
  Matilda sanoi nauraen:
  - Sota, toisin kuin naiset, ei ole koskaan tyytyväinen määrättyjen miesten määrään!
  Jane käänsi vipua uudelleen paljain sormin ja sanoi:
  -Sota on kyltymättömin nainen, miehet eivät koskaan riitä hänelle, eikä hän kiellä naista!
  Vastauksena tähän Gringetta piti tarpeellisena toistaa nokkela aforismi:
  "Naiset eivät pidä tappelemisesta, mutta halu tappaa mies ei ole paljon pahempi kuin luoti!"
  Malanya sihisi kuin kobra ja sylki vaaleanpunaista kieltään:
  - Pieni luoti voi tappaa miehen, tehdä hänet onnelliseksi, naisen, jolla on suuri sydän!
  Matilda lisäsi sarkastisella virneellä:
  - Iso sydän johtaa usein pieneen omaan etuun!
  Tytöt lopettivat nokkelien huomautusten vaihdon ja alkoivat katsoa tarkkaavaisesti taistelukenttää. TA-311-hyökkäyskoneet lensivät taivaalla ampuen Neuvostoliiton joukkojen paikkoja. Vaikka hitaasti, kolmannen valtakunnan koalitio eteni eteenpäin. Ja hän onnistui virkistäytymään hieman nielemällä ruumiita.
  Tytöt tylsistyneenä alkoivat taas vitsailla aforismeilla:
  Jane huusi:
  "Sodalla ei ole naisen kasvoja, mutta se vuotaa miehiä paremmin kuin vaimo!"
  Gringeta potkutti ja raisi:
  - Sota ei tuo iloa, mutta se tyydyttää aggressiivisia vaistoja!
  Malanya vihelsi vastauksena:
  - Ilo sodassa, vihollisten ruumiit ovat vain hinnassa!
  Toukkia selaillessaan Matilda lisäsi:
  -Sota on pellon kyntöä: se on hedelmöitetty ruumiilla, kastellaan verellä, mutta se selviää voittajana!
  Jane ampui ja kehräsi vastauksena:
  - Voitto kasvaa ruumiissa ja veressä, mutta se kantaa hedelmää heikoilta!
  Gringeta ampui, rikkoi kolmekymmentäneljä kuin lasin, ja sihisi:
  - Sota on kuin ihmissyöjä kukka, kirkas, lihansyöjä ja paha haju!
  Malanya hieroi poljinta paljaalla jalallaan ja sanoi:
  -Sota on edistyksen äiti ja laiskuuden äitipuoli!
  Matilda ottaa sen ja karjuu:
  - Ja sodassa sotilaan elämä ei ole arvokasta, mutta kenraalit ovat jopa tappiota!
  Jane juoksi kätensä reunalla rintaansa yli ja sirutti:
  -Jos haluat rauhaa, juurruta pelkoa; jos haluat sodan, saa nauramaan!
  Gringeta otti sen ja ampui, osoitti asetta paljain jaloin ja lauloi:
  -Nauru ei ole synti, jos et ole naurunalainen sotilasasioissa!
  Malanya kikatti ja murisi menestyksestä:
  - Sota on kuin sirkus, vain voittaja nauraa viimeisenä!
  Matilda ajoi tankkia murskaamalla pari pioneeria ja ryösti:
  - Sodassa se on kuin sirkuksessa, vain salakavala, vakava tappaja!
  Tytöt vaikenivat jälleen. He ovat kyllästyneitä vitseihin. Yleensä sota ei ole kovin kaunista.
  Jane ajatteli harmissaan: Britannia oli hävinnyt saksalaisille. Vaikka kuinka monta maata britit valloittivat. Ja kuinka paljon sitä Saksaa! Britanniasta tuli valtava imperiumi. Mutta hän ei voinut sulattaa pesäkkeitään. Kolmas valtakunta ohitti Englannin vallassa ja jopa komentajat osoittautuivat paljon vahvemmiksi ja kykenevämmiksi.
  Ja kun natsit tulivat Lontooseen, historia päättyi Englannin osalta. Syntyi uusi imperiumi, jolla oli ennennäkemätön voima. Monet kansat ja maat palvelevat sen joukkoissa. Ja mitä voimme sanoa: Kolmas valtakunta, levittäen siipiään, hukkui Britanniaan.
  Mutta vuonna 1940, valloitettuaan Ranskan, Hitler tarjosi anteliaasti rauhaa Churchillille. Ja se oli pakko hyväksyä: terve järki saneli, ettei Britannia voinut saada sodasta mitään, edes teoreettisesti, mutta voi hävitä. Hitler kävi ilmataistelun Englannin kanssa puolivoimalla. Suurella viiveellä hän siirsi joukkoja Afrikkaan. Hän meni Neuvostoliittoon. Mutta kaikki tämä vain viivästytti katastrofia.
  Saksalaiset, käyttämällä miehitettyjä alueita, löysivät voimaa taistella kahdella rintamalla; Japani voitti luottavaisesti amerikkalaiset. Ja sitten Stalin petti hänet solmimalla aselevon. Britannia kaatui polvilleen ja tuli osaksi Kolmanteen valtakuntaan.
  Monet voitot ansaitsivat Wehrmachtille voittamattomuuden kunnian. Jane ja hänen ystävänsä liittyivät mielellään Hitlerin armeijaan etsimään onnea ja arvoa. Ja he onnistuivat siinä osittain.
  Mitä sitten? Nyt heillä on kaksi kotimaata: Suur-Saksa, Pikku-Britannia.
  Jane siemaili Coca-Colaa ja siristi:
  - Rakkaus ja kuolema, hyvä ja paha... Mikä on pyhää, mikä syntistä, murhaajat eivät välitä!
  Gringeta lauloi vastauksena ja lähetti toisen ammuksen:
  - Rakasta ja uskalla, anna pahan hallita, mutta meille on annettu vain yksi valita!
  Tytöt piristyivät hieman. Itse asiassa niin paljon kuin voit virittää itsesi mollissa. He ovat nuoria, iloisia, energisiä ja melko onnekkaita. He tappelevat niin paljon eikä yhtään naarmua. Ellei ota huomioon, että ne naarmuuntuvat säiliöön.
  Malanya huomautti ankarasti:
  - Eh, Churchillin olisi pitänyt hyväksyä Hessin tarjous ja astua sotaan Neuvostoliiton kanssa. Silloin hallitsisimme koko planeettaa ja lopulta murskaamme myös Saksan!
  Matilda lauloi iloisesti:
  - Saksa on hyvä taistelussa, brittiläinen leijona on paras!
  Malanya vahvisti:
  - Kyllä, leijonamme Britanniasta on paras!
  Jane sanoi hymyillen:
  - Meillä on vielä mahdollisuus! Hitler kuolee ja Saksan valtakunta hajoaa!
  Gringeta ampui ammuksen ja suostui osittain:
  - Kyllä, se hajoaa! Ne ovat lihansyöjiä saalistajia, mutta tekeekö tämä meistä yhtään parempia?
  Malanya huomautti filosofisesti:
  -Ykseys kovan vallan alla on parempi kuin kaaos ja huolimattomuus pehmeän vallan alla!
  Matilda painoi paljaita polkimiaan polkimille ja haukkui:
  - Olemme myös Marsissa! Ja aurinkokunnan ulkopuolella!
  Jane vastasi Gioconda hymyillen:
  - Ensin meidän on luotava yhtenäinen järjestelmä Maaplaneetalle!
  Gringet otti sen ja lauloi kiihkeästi:
  - Emmekä anna tämän järjestelmän muuttua!
  Malanya huomautti nokkelasti:
  - Mutta jotta voisin jättää sinut nenäsi kanssa, minun on vaihdettava nenäni!
  Tytöt ovat onnekkaita kuten aina. Nyt heidän säiliönsä saavuttaa ensimmäisen juoksuhaudan rivin. Ja repii maan toukkaineen. Soturit nauravat.
  - Murskaamme heidät kaikki!
  Yksi aseista juuttui telojen väliin ja tankki pysähtyi. Tytöt nousivat autosta, tankissa oli vielä liian ahdas ja kuuma. Mutta ulkona on vaarallista, saatat polttaa.
  Soturit ryntäsivät, heiluttaen paljaita kantapäitään ja laulaen:
  - Olemme leikkisä tyttöjä, hyviä ystäviä, no, anna heidän ruoskita paljaita jalkojamme, leikkisät puumat!
  Juoksemassa Jane huomasi:
  - Tässä ollaan, avaruusjalkaväki!
  Malanya vahvisti hymyillen:
  - Sekä avaruuteen että laskeutumisvoimiin!
  Ja Gringeta otti sen ja käveli sylissään ulvoen:
  - Olen supersoturi! Tapan kaikki!
  Matilda otti sen vastaukseksi ja sihisi:
  - Myrkkyä pisara pisaralta Fuhreriin!
  Jane nauroi ja lauloi:
  - Isku on voimakas, ja Fuhrer on kaikkivoipa!
  Soturit juoksivat, astuen paljain jaloin, raunioiden, murskatun, erittäin kuumennetun raudan, erilaisten palkkien ja rikkoutuneiden pääkallojen yli.
  Jane lauloi:
  -Ymmärrät minua... Ymmärrät minua... Ymmärrät minua, etkä löydä parempaa maata!
  Tytölle on miellyttävä juosta, ei liian karkeilla jaloillaan piikkuvaa polkua ja roskia pitkin. Se on todella hauskaa.
  Gringeta lauloi:
  - Kesä, aurinko paistaa korkealta...
  Malanya tuki kappaletta:
  - Korkea... Korkea!
  Matilda lisäsi:
  - Kesä, olemme kaukana kuolemasta! Kaukana!
  Soturit piristyivät selvästi. Todellakin, mikä ilo onkaan liikkua ja hypätä niin energisesti.
  Jane naurahti ja huomautti:
  -Kuolema on sopimus, häpeä on ehdoton!
  Gringeta hieroi toista paljas jalkaa toista vasten ja sihisi:
  - Meilläkin on loma! Ja sen myötä voitto!
  Malanya sanoi skeptisesti:
  - Meidän vai saksalaisten?
  Matilda virnisti ja lauloi:
  - Tappava tulipalo odottaa meitä...
  Jane vastasi:
  - Mutta hän on voimaton...
  Gringeta huusi kuin pantteri:
  - Jokaisella on oma arkku...
  Malanya otti sen ja sihisi ampuen:
  - Boche-pataljoona on mennyt hautaan!
  Matilda karjui takaisin:
  - Kokonainen legioona on mennyt hautaan!
  Ja tytöt ottivat sen ja miaukivat... He ovat kuin hoikkaat hevoset. Ja niin suloiset, paljaat ja ruskettuneet jalat.
  Jane otti sen ja sihisi iloisesti:
  - Ja minä olen kobra! Ja minä olen kobra! Ei ollenkaan karhu!
  Gringeta huusi vastauksena:
  - Kobran on kiva lentää pilviin!
  Ja tytöt vain törmäävät päähän. Kipinät lentävät silmistä kuin tunti olisi tulossa!
  Malanya otti sen ja sihisi:
  - Hitler on paska!
  Matilda tuki häntä:
  - Ja Stalin on paska!
  Jane pudisti lantiotaan ja sirutti:
  - Olen valon soturi, polvillasi villit... Lakaisen pois kaikki, jotka panettelevat maan pinnalta!
  Malanya otti sen ja karjui:
  - Ja Hitler on typerys, hän polttaa tupakkaa! Hän varastaa tulitikkuja eikä vietä yötä kotona!
  Matilda virnisti sarkastisesti ja kysyi:
  - Mitä luulet, onko Fuhrerilla sitä?
  Gringeta potkaisi tuhkaa paljaalla jalallaan ja murisi:
  - Ei tietenkään! Me neljä annamme hänelle suihin!
  Malanya pyöräytti silmiään ja kuiskasi:
  - Oi, on ihanaa pitää sykkivää jadetankoa suussasi ja tuntea sitä kielelläsi!
  Matilda kuiskasi hengittäen:
  - Kuinka hienoa se on! Ja kaikki tulee olemaan vain hienoa!
  Tytöt hyppäsivät yhä korkeammalle. Mutta heidän säiliönsä korjattiin ja heidän oli palattava. Soturit kiipesivät takaisin ja sihisivät:
  - Tämä on meidän tankkimme! Hänestä tulee vain mahtava!
  Jane muisti yhtäkkiä sadun Robin Hoodista. Siellä on pieni Joe, sheriffi vangitsi pojan. Poikaa kidutettiin: hänet nostettiin telineeseen ja paistettiin hänen kantapäänsä.
  Kun liekit nuolivat pojan paljaita, karkeita jalkapohjia... Jane tunsi kiihottumista täällä, ja hän halusi todella seksiä. Täällä he tulivat sisään. Varsinkin japanilainen ninja Crucian karppi. Tämä vaalea poika on niin komea, ja hänellä on erittäin suuri maskuliininen täydellisyys. Ja on niin mukavaa koskettaa niin puhdasta ja sileää ihoa rinnoistasi.
  Jane halusi laittaa sormensa jalkojensa väliin, mutta hän oli nolostunut ja muutti mielensä. Vaikka todellakin tällainen toiminta on erittäin miellyttävää!
  Herran tytär sanoi:
  - Meren aallossa ja raivoissaan tulessa! Ja raivoisa ja raivoisa tuli!
  Tytöt siirsivät jälleen Goering-5:n kohti Neuvostoliiton joukkojen paikkoja. Stalin itse luultavasti säikähtyi, kun hän sai tietää natsien etenemisestä. Oikeasti, miten täällä ei voi hermostua? Valtava kone ryntää sinua vastaan, mutta ei ole mitään vastausta. Kolmekymmentäneljä, et voi taistella E-sarjaa vastaan. Ja vielä enemmän pyramidimuotoisista AG:ista.
  Ja Stalin on ilmeisesti shokissa. Kutsu ainakin torakka neuvonantajaksesi. Ei ääntä, ei merkitystä, ei vesiroiskeita! Näyttää siltä, että tulet sekaisin!
  Jane huomautti hymyillen:
  - Ja Stalin, toisin kuin Churchill, otti aina mielellään Hitlerin monisteet ja meni rauhan puolesta!
  Gringeta lauloi innostuneena:
  - Kerro minulle, mikä maailma on! He vastaavat sinulle - aurinko ja tuuli!
  Malanya huomautti innostuneena:
  - Ja meillä tulee olemaan vahvoja, terveitä lapsia!
  Matilda naurahti ja kuiskasi:
  - Maailma ei ole shakkilauta, eikä Hitler ole kuningas!
  Jane korjasi ystäväänsä:
  - Hän on pidempi kuin kuningas! Ja me lakaisemme sen pois planeetan pinnalta!
  Gringeta otti sen ja karjui:
  - Brittien suuruus, jonka planeetta tunnustaa! Fasismi murskattiin miekan iskulla!
  Malanya lisäsi innostuneena:
  - Kaikki maailman kansat rakastavat ja arvostavat meitä!
  Matilda lisäsi ensimmäisen rakkautensa löytäneen tytön innostuksella:
  - Uskon, rakennetaan pyhää kommunismia!
  Jane nauroi ja huomautti:
  - Ja saksalaisten johdolla kommunismia voidaan todellakin rakentaa!
  Gringeta löi otsaansa aseen olkapäähän ja lauloi:
  - Me vitsailemme, me rakennamme kommunismia nyt! Ja Stalinista tulee super- ja sankarimme!
  Malanya lisäsi selventäen:
  - Arkussa, tietysti!
  Gringueta vahvisti helposti:
  - Tietysti arkussa!
  Jane sanoi filosofisesti:
  - Ei ole väliä kuinka suuri kuningas on, hän menee hautaan, aivan kuten metsästäjä!
  Gringeta lisäsi ilkeästi virneillä:
  - Poliitikko valehtelee aina, vain hän kuolee aidosti!
  Malanya napsautti paljaita varpaitaan ja sanoi:
  -Kuolemattomuus on todellista, mutta kuolema on illuusiota!
  Matilda esitti myös aforismin:
  - Kuninkaat voivat tehdä mitä tahansa, mutta ei yksi, ei yksikään kuningas voi paeta haudasta maahan!
  Jane siristi:
  - Elämä loppuu pian...
  Gringetta tuettu aplombilla:
  - Piste iskee pian!
  Malanya ampuu konekivääreillä Neuvostoliiton jalkaväkeä kohti ja sihisee:
  - Voi äiti, äiti, sääli poikaasi!
  Matilda, jolla oli vaikeuksia pidätellä nauruaan, lisäsi:
  - Loppujen lopuksi hänellä ei ole päivääkään jäljellä!
  Jane ajatteli filosofisesti:
  - Kaikki haluavat elää kauniisti, mutta vain harvat kuolevat arvokkaasti!
  Gringueta vastasi hymyillen:
  - Kuolema lupaa ongelmia, ellei se kimaltele saavutuksen säteillä!
  Malanya sihisi raivoissaan hampaitaan paljastaen:
  -Hyvä kuolema on parempi kuin paska elämä!
  Matilda haastoi:
  - On hyvä olla jumala vapaudessa, mutta on huono olla paholainen vankilassa!
  Gringeta huomautti myrkyllisen virnistyksen kanssa:
  - Ja meiltä loppuivat kuoret... Samaa mieltä, tämä on valtava tragedia! Ei ainuttakaan tuhon lahjaa!
  Jane tuhahti halveksivasti.
  - Tulee uusia lahjoja ja muita presidenttejä!
  . LUKU nro 17.
  Tänä päivänä, 10. lokakuuta 1947, Friedrich, kuten aina, vinttikoira ja väsymätön, kilpaili nopeasti ilmahevosella Me-362. Poika ei tuntenut edes varjoa väsymyksestä, hän oli liian innoissaan ja ampui silti ilman lyöntiäkään. Yöllä korjausryhmät, pääasiassa amerikkalaiset, laittoivat osan vaurioituneesta laitteesta käyttöön. Erityisesti "Pattonit" kehrättiin jälleen raiteille, lisäksi parisataa näistä ajoneuvoista tuli liikenteeseen ulkomailta siirron jälkeen jo vakiintuneiden rautateiden varrella. Partisaanit tietysti yrittivät, mutta menestyivät paljon huonommin kuin tavallisesti. Ukrainan isän vaaleissa Bandera voitti, ja petos ja karkoutuminen lisääntyivät partisaanien riveissä. Lisäksi partisaaniliikkeen komentaja Voroshilov sairastui... Eikä hänelle löydetty ajoissa korvaavaa... Näin ollen fasistien kansainvälisen iskuryhmän tarjonta oli varsin tyydyttävää. Kyllä, rohkeat maanalaiset taistelijat ja sankarilliset sabotöörit saavuttivat joskus menestystä, mutta eivät taktisen tason yläpuolella. Lisäksi uusien antautuneiden liittolaisten ilmaantuminen aiheutti jyrkän uskon laskun Neuvostoliiton voittoon, mikä johti siihen, että horjuvat elementit, avoimesti tai muuten salaa, siirtyivät fasistien puolelle.
  Karkureiden määrä lisääntyi erityisesti Kraikovin puna-armeijan ja Puolan armeijan keskuudessa. Puolalaiset, jotka uskoivat natsien ja erityisesti länsimaisten kapitalistien lupauksiin, luottivat vakavasti suuren imperiumin luomisen itään Venäjän kustannuksella! Kaikki puolalaiset kommunistit eivät tietenkään pysyneet uskollisina neuvostoille, mutta loput poliittiset sävyt... Liberaalit ovat erityisen epäluotettavia... Niinpä puolalaiset joukot alkoivat antautua Moskovan pullella melkein välittömästi hyökkäyksen alusta lähtien. ... Onneksi niitä oli vähän, eikä tällä ollut vielä ratkaisevaa vaikutusta sodan etenemiseen.
  Friedrich teki pari ensimmäistä lentoa itse irtautuen muista lentäjistä. Hän näki, että vihollinen ei enää niin tiheästi kohtaa natsilaumoja tulella, eikä tankkikiilien tielle jäänyt juuri lainkaan miinakenttiä. Mutta Neuvostoliiton sotilaat taistelivat itsepintaisesti. Jalkaväki ei avannut tulta ja yritti päästämällä panssarivaunut kiinni räjäyttämään telaketjunsa tai nipun kranaatteja tai sytyttämään ne palavilla pulloilla.
  Terminator-poika lisäsi pisteitä pääasiassa Neuvostoliiton aseiden kustannuksella. Lisäksi kuvaaminen vaakatasosta välttäen ajanhukkaa sukellukseen. Totta, myös useita väijytyksissä olevia tankkeja tuhoutui. Neuvostoliiton ilmailu oli epäaktiivinen. Aamulla ilmestyi vain seitsemän U-2-lentokonetta, sitten neljä Laggia. Yleensä Friedrich kävi lyhyen keskustelun heidän kanssaan painaen kevyesti liipaisinta... Ja sitten, kuten aina!
  Tukahdutettuaan jo heikentyneet taistelukohdat natsien panssarivaunut ryntäsivät pidemmälle kentän poikki ja juoksuhaudoihin... Panssarintorjuntaojia ja siilejä kuitenkin törmättiin myös tällä jo kuudennella ja osittain viidennellä puolustuslinjalla (niitä oli kahdeksan yhteensä). Neuvostoliiton tykistömiehet olivat hermostuneita ja alkoivat ampua kaukaa. Fasistinen tykistö oli armoton, ja ilmailu... Toistaiseksi kaikki oli silputtu kuin luistinrata. No, Friedrich, kuten aina, on kaikkia edellä, innokkaampi ja viileämpi. Joukkojen kokoonpanossa tapahtui muutoksia, tehokkailla konekivääreillä aseistetut Pattonit ottivat johdon. Pakotettu päätös vähentää tappioita kamikaze-jalkaväen sotilailta, jotka uhraavat itsensä, mutta eivät halua luovuttaa...
  Friedrich teki kolmannen lentonsa ystävänsä Helgan kanssa. Täällä he tapasivat ensimmäistä kertaa enemmän tai vähemmän suuren erän Neuvostoliiton lentokoneita. Heidän joukossaan oli jopa viisi Br-3:a (josta ne kaivettiin esiin). Kummallista kyllä, Neuvostoliiton pommikoneet kääntyivät heti takaisin Saksan ässien nähdessään, ja hävittäjät ryntäsivät heitä kohti.
  Friedrich ampui rauhallisesti autoja yrittäessään päästä lähemmäksi. Sisältää ässän, jonka rungossa on Neuvostoliiton sankarin tähti. Kokenut soturi yritti kuitenkin mennä pilviin, mutta Friedrich Bismarckin kaltaista hirviötä vastaan se osoittautui vain pahemmaksi. Terminaattoripoika ampui lyömättä alas kolmekymmentäkuusi hävittäjää ja neljä hyökkäyslentokonetta kerralla, käynnisti nopeuden ja ryntäsi pommikoneen perään.
  Täällä Friedrich kuitenkin havaitsi, että hänen autonsa ei kiihtynyt niin paljon, eikä saavuttanut 740 arvioitua kilometriä edes pakotetulla moottorilla. Syy on selvä, Friedrich korvasi 30 mm:n Mr-108-aseet Mr-103:lla, jotka 960 metrin sekunnissa ammuksen alussa tunkeutuvat paljon tehokkaammin panssarivaunujen ja vihollisen hävittäjien katoille. pitkän matkan, mutta lähes puolitoista kertaa raskaampi ja matalampi tulinopeudella 420 laukausta minuutissa (Friedrich kuitenkin piti yleensä parempana ampua yksittäisiä kuoria joutuessaan transsiin!). Ja aseiden ammuksia lisättiin erityisesti Frederickille. Joten pommittajien kiinni saaminen ei ollut helppo tehtävä. Useat ketterät He-362:t olivat rohkean nuoren ässän edellä. Ne putosivat kuin rakeita sadon päälle murskaamalla ja kiusaten Neuvostoliiton ajoneuvoja. Lisäksi Br-3:sta, koska se oli hitaampi ja huonosti aseistettu, tuli terroristilentäjien helppo saalis. Friedrich saapui juhlan päätteeksi, mutta päätti silti tusinaa ja tyrmäsi viisikymmentä. Poika ei kuitenkaan onnistunut lyömään aiempaa ennätystään, kaksisataaviisikymmentäkolme autoa.
  Friedrich palasi takaisin suurella innolla sielussaan. Hän voitti ja voittaa! Ja ajatukset pettämisestäni katosivat kokonaan. Nuori mies jopa sanoi itselleen:
  - Miksi nämä ennakkoluulot! Kotimaa on paikka, jossa ystäväsi ja lapsesi kasvavat! Ja Neuvostoliitto ei ole isänmaa, vaan kansojen vankila!
  Helga kuuli nämä sanat, mutta ymmärtämättä niiden todellista olemusta vahvisti:
  - Olet oikeassa! Ja pian saamme lapsia! En kuitenkaan halua lihoa vatsaan, kun tämä sota vielä jatkuu!
  Friedrich naurahti:
  - Se riippuu Kaikkivaltiaan Jumalan tahdosta. Paavi ja monet metropolit ovat kuitenkin puolellamme!
  Neljäs hyökkäyslento, suihkukone Fokken-Wulf-5, muuttui aseiden metsästämiseksi, koska vain pari tankkia saatiin kiinni. Mutta todellinen testi oli vielä edessä.
  Rotmistrovin Viidennen Kaartin panssarivaunuarmeija sai päätökseen alittavuuden siirron Krasnogvardeiskin alueelle. Täydellistä yllätystä ei kuitenkaan voitu saavuttaa. Fasistiset tiedustelukoneet tallensivat suuren panssarimassan liikkeen, ja natsit kiirehtivät ryhtymään vastatoimiin. Noin viisisataa 2. SS-panssariarmeijan SS-yksikköä sekä kaksisataa ajoneuvoa strategisesta reservistä tuli vastaan yhdeksänsataaviisikymmentä panssarivaunua ja itseliikkuvaa tykkiä, joita vahvisti Rotmistrovin panssaroidun nyrkin reservi. Erityisesti taistelu tapahtui pellolla lähellä Pervomaiskin kolhoosia, jossa saksalaiset kranaatierit ja aseet sijaitsivat vangitulla linjalla.
  Friedrich ja parhaat saksalaiset ässät kutsuttiin torjumaan massiivisen hyökkäyksen maasta ja ilmasta.
  Stalingradin taistelun sankari kenraaliluutnantti Rotmistrov täytti itse ylipäällikön käskyn ja uskoi vilpittömästi, että taistelua Moskovan lähellä ei ollut vielä menetetty. Hänellä oli valta käsissään, ja toivon pilkahdus siitä, että Neuvostoliitto saisi takaisin sen, minkä se oli aiemmin menettänyt. Omalla voimallaan liikkuva pylväs kuitenkin venyi melkoisesti. Tämä johtui osittain halusta välttää Kolmannen valtakunnan tiedustelulentokoneita, ja marssin muun keston aiheutti rautateiden vaurioituminen vihollisen lentokoneille altistumisesta.
  Voimakkaat pommi-iskut pakottivat suuret panssarijoukot marssimaan satoja kilometrejä omalla voimallaan. Lisäksi maksiminopeusmarssilla... Tässä otetaan huomioon säiliökaluston tietty heterogeenisuus: joissakin autoissa vaihdettiin suodattimet, toisissa päinvastoin vanhat tyypit, mukaan lukien epätäydelliset vaihteistot, hidastivat dieselmoottoreita.
  Vihollisen ilmailun julman ja massiivisen vaikutuksen vuoksi viides iskuarmeija sijaitsi melko kaukana etulinjasta ja tämä pakotti tämän teräsrullan marssimaan illasta aamuun.
  Kompaktimpi ryhmä fasisteja odotti jo Rotmistrovia. Vaikka natsit olivat panssarivaunujen kokonaismäärässä huonompia, he olivat laadultaan ylivoimaisia: heillä oli noin puolitoista sataa "Panthers"-5 ja "Tigers"-5 sekä puolitoista tusinaa "Goering" L (englanniksi ) ajoneuvot, joissa on 17-jalkaiset aseet, joiden läpäisyvoima on suunnilleen sama kuin aseella "Panthers"), E-50, AG-50 ja "Patton". Super Ferdinand -tankkihävittäjät olivat edelleen matkalla.
  Tietysti olisi ollut parempi hyökätä natseja vastaan joukkona, mutta mahtavalla Žukovilla oli liian kiire Rotmistroville, koska hän pelkäsi oikeutetusti natsien ryhtyvän energisiin vastatoimiin. He ovat kuitenkin jo tehneet niin...
  Mutta täällä Neuvostoliiton armeijalla oli yksi valttikortti - tämä oli vakava ilmasuoja... Lentokoneet poistettiin Uralin suunnalta ja esikunnan reservistä, ja he heittivät taisteluajoneuvot jopa taisteluun sekä varusteita suoraan kokoonpanolinjalta. . Tämä oli tilaisuus murtautua läpi oikealta kyljeltä ja takapuolelta, jotka olivat siirtyneet kauas fasistisen kiilan edellä.
  Kenraali Gotha ja muut komentajat olettivat jo Moskovan operaation suunnitelman alustavien keskustelujen aikana, että Krasnogvardeiskista tulee varmasti panssarivaunutaistelun paikka Neuvostoliiton armeijoiden taistelureservin kanssa, mikä tarkoittaa, että suojasuunnitelma oli tarpeen. .
  Erityiset saksalaiset lentokoneet, erityisesti Xe-362, tarkkailivat ilmatilaa, joten Krasnogvardeyskin taistelusta tuli toisen maailmansodan suurin tankkien lisäksi myös ilmataistelu!
  Friedrich kutsuttiin taistelemaan vihollista vastaan, hän on Luftwaffen paras ässä, ilmataistelujen kuningas oli kolmannen valtakunnan voiton symboli. Ja hänen vieressään tai melkein hänen vieressään oikealla puolellaan hyökkäyksessä ja siksi erityisen voimakkaassa Fokken-Wulf-5:n modifikaatiossa kilpaili Helga.
  Poika jopa lauloi:
  - Kilpailemme aaltojen halki tähtialuksilla! Kvarkit vaahtoavat eetteripyörteissä!
  Helga vahvisti:
  - Punaiset olennot, te lyödään! Maanalaisen helvetin maailman lapset!
  Friedrich nauroi ja sanoi suosikkinsa:
  - Tule pois ruuvin luota! Kuoleman enkeli, vihelkää vain hänen ilmestyvän! Hän repii kaiken roskan heidän perseensä palasiksi!
  Helga naurahti vastaukseksi.
  - No, sinä olet nokkela!
  Friedrich oli jonkin verran huolissaan lentokoneensa painon kasvusta, yhteydestä pitkän kantaman aseiden asentamiseen ja ammusten lisääntymiseen. Loppujen lopuksi 30 mm:n tykin ammus on kolme kertaa raskaampi kuin 20 mm:n tykin, ja tuhovoimaltaan ehkä neljä kertaa tehokkaampi se on universaali ase, joka pystyy tuhoamaan panssaria sekä pinnalla. planeetalta ja ilmassa! Nuori ässä halusi jopa luopua konekivääreistä ja poistaa niiden neljä isokaliiperia, mutta... Helga vastusti ennen lähtöä:
  - Loppujen lopuksi se voi johtua lähitaistelusta. Tämä valttikortti on parempi säästää...
  - Tarpeeksi Force Majeure ja kaksi ampujaa! - Friedrich keskeytti lyhyesti. Minulle riittää läheltä ampuminen. Yleisesti ottaen mielestäni konekiväärin aseistus täällä on liiallista.
  Helga naurahti iloisesti ja löi poikaa selkään.
  - Valitettavasti kaikki eivät ole niin voittamattomia ritareita kuin sinä! Monet ässät ovat vielä aloittelijoita, he tarvitsevat tiheämpää tulia, jotta he osuvat varmasti...
  Frederick vastusti kohtuullisesti:
  - Niin kallista autoa kuin ME-362 U ei anneta aloittelevalle lentäjälle. Tämä taistelija on ässälle.
  Vastauksen sijaan Helga törmäsi hävittäjä-hyökkäyskoneeseensa ja välkkyi paljaita, vaaleanpunaisia korkokenkiään. Mitä muuta tehdä, hätäpuhelu soi.
  Friedrich oli yleisesti ottaen tyytyväinen siihen, että hän oli poistanut kaksi ulompaa konekivääriä, massiivinen ajoneuvo nousi helpommin ja nopeus kasvoi ja kevyemmät siivet paransivat ohjattavuutta. Vaikka itse palokohdat peitettiin suojuksilla, niiden pienentäminen lisäsi huomattavasti auton aerodynamiikkaa. Vaikka Me-362:lla ei ole vieläkään aerodynaamisten ominaisuuksien suhteen mäntäajoneuvojen luokkaa, se on niin universaali sotahevonen.
  Harvinaiset puut ja pellot vilkkuvat alla... Päivä on kuuma ja näyttää siltä, että taisteleminen ei ole helppoa. Varsinkin venäläiset, jotka häviävät tämän valtavan taistelun. Täällä vasemmalla ja hieman alla lentää varisparvi... Suuri parvi, osa varisista on hyvin suuria... Pahaenteinen merkki, varikset seuraavat kaikki tämän julman, tunteettoman maailman sotia. Kuten Boyarsky lauloi kuuluisassa musikaalissa:
  - Mutta miksi! On mahdotonta elää mielesi mukaan! Mutta miksi - elämä ei opeta meille mitään!
  Tässä on väkivaltaa, väkivaltaa ja lisää väkivaltaa! Julmuus, julmuus ja vielä kerran julmuus, joka sementoi kansakunnan!
  Varisparvi näyttää loputtomalta, niitä on kymmeniä, satoja tuhansia, ja ne kaatuvat niin, että niitä kuulee jopa ilmatiiviissä hytissä. Friedrich kysyi Helgalta radiossa:
  - Ehkä voimme lyödä heitä konekivääreillä?
  Ässätyttö vastusti:
  - Se ei ole sen arvoinen! Jokainen luoti voi laskea täällä!
  Friedrich naurahti:
  - Mikä on täysin mahdollista! Kuninkaalla on patruunat pussissa valtaistuimensa alla.
  Ensimmäinen erä Neuvostoliiton lentokoneita hyppäsi yhtäkkiä ulos korppikotkaparven takaa. Salamanterit tapasivat heidät ensin. Tappioita oli molemmin puolin, enemmän venäläisiä kuoli. Friedrich avasi tulen myöhään ja ampui alas vain kahdeksan autoa. Mutta se on silti vaikea alku. Mutta pari saksalaista "Salamanteria"-3 ammuttiin alas, ja on epäselvää, kuinka Me-262 onnistui pääsemään kaikkien edelle.
  Mutta pääasia oli vielä edessä. Varisparvi loppui, saksalaiset lentäjät hyppäsivät Krasnogvardeisky-kentän yläpuolelle ja se alkoi.
  Kokonainen armeija ryntäsi kohti saksalaista laivuetta, ja täällä itse asiassa oli ilmailua useilta Neuvostoliiton ilma-armeijilta. Valtava armada kaikentyyppisiä lentokoneita, mutta ennen kaikkea Yakov ja muutama vähemmän Lagg.
  Friedrich avasi tulen yli kuuden kilometrin etäisyydeltä. Hän syöksyi jälleen villin transsin virtoihin, kun et tähtää, mutta sormesi painavat jatkuvasti automaattisesti. Kun ei ole enää pohdintoja, ajatuksia, ruumis näyttää olevan sinun, mutta olet jo kuin tuntemattomien voimien nukke... Ja se tarkoittaa, että liha ei ole sinun, vaan alamaailman henki - saastaiset, pahat voimat. ..
  No, ja terminaattoripojan päässä kappale alkoi kuulostaa useita kertoja:
  Ystävien keskuudessa, mutta samalla eristäytyneenä,
  Kärsimyksen, surullisten huolien vallassa!
  Maailmamme on niin kyllästynyt hyväksikäyttöön,
  Laajuutta tai kauneutta ei näy!
  Mihin olet tuonut meidät - paha paha paholainen?
  Kun paha demoni hallitsee armeijaa!
  Haluamme varmasti sotilaallista kunniaa,
  Vaikka sydämeltäni olen ilkeä loinen!
  
  Sellaista tyhjyyttä sammuneessa hengessä,
  Suosta ei pääse mitenkään!
  Ja kuolema, tämä panos häikäilemättömälle vanhalle naiselle,
  Mikä kerää kunniaa Pyhällä Venäjällä!
  
  Yksinkertainen ymmärrys ei loista,
  Kaikki on verkossa, rajaton voima!
  Halu elää maallisessa asunnossa,
  Maista makeutta, iloa, onnea rakkaan kanssa!
  
  Mutta kohtalo lähetti hänen poikansa sotaan,
  Missä meidän piti unohtaa rauha!
  Ei tarvitse kirota Saatanaa tästä,
  Emme itse halunneet mitään muuta!
  
  Leikkaan pyörteen läpi koneeseen,
  Suoritettuaan kierteen ja allekirjoitusliikkeen!
  Usko minua, isänmaan taistelija ei kuollut,
  Pelataan hautajaismarssi saastalle!
  
  Vihollinen on lukuisa, vahva,
  Autoja, hävittäjiä, ohjuksia!
  Me murskaamme helvetin Wehrmachtin palasiksi,
  Venäjän hyökkäyksiä kunnioitetaan!
  Kommunismi tulee maan päälle, uskon,
  Elämme onnellisina - tiedän varmasti!
  Ihmisten teloittaja - fasismi murenee,
  Voitto tulee olemaan ystävällisyydessä, toukokuun valossa!
  
  Isänmaa, nopea lento,
  Se antoi meille pyhän elämän!
  Isänmaan hymni laulaa sydämissämme,
  Loppujen lopuksi taistelen kiivaasti hänen puolestaan!
  
  Ja uskon, että valoisa aika tulee,
  Murhia ei tapahdu, vanhuus katoaa kuiluun!
  Kilpailu kehittyy ilman reunaa,
  Huippu ryntää kohti linjojen saavutuksia!
  
  Ja jotta voimme tuoda ajan lähemmäksi;
  Sitten sinun täytyy taistella kuin Venäjän sotilas!
  Jotta se tavoittaa kaikki, jotka eivät ole tyhmiä,
  Että venäläiset osaavat aina taistella!
  Friedrichin päässä soi hyvä isänmaallinen laulu, mutta hänen petolliset kätensä ja jalkansa tekivät päinvastoin. Nimittäin he lähettivät kuoria kaikentyyppisiin ja -merkkisiin Neuvostoliiton lentokoneisiin. Neuvostoliiton lentäjät yrittivät päästä lähemmäs ja aloittaa taistelun... Volka ampunut yli viisikymmentä ajoneuvoa liikkeellä, teki käännöksen ja vältti laukaukset ja törmäysyrityksen (hän katkaisi tämän kamikazen lyhyillä konekivääripurskeilla) . Sitten nuoren ässän kone siirtyi, ja taistelutranssissa poika ampui paljon ilmatykkejä. Se niittoi suuresti useita neuvostohävittäjiä, jotka nousivat takaapäin.
  Täällä Friedrich itse melkein joutui törmäykseksi, mutta onnistui liukumaan tulilinjaan ja jatkamaan vastustajiensa tuhoamista. Tällä kertaa hänen uhreiksi tuli kaksimoottorinen "Pawns". Poikien pään läpi välähti aforismi (sotilaat eivät myöskään ole pähkinöitä, tulevat kuningattaret!). Helga huusi radioon:
  - Voi rakas äiti! Kuinka he painavat!
  Friedrich, suoritettuaan epätäydellisen silmukan, katkaisi Neuvostoliiton hävittäjät kaukaa yrittäessään päästä Helgan taakse. Yksi heistä oli "Shopkeeper" (Lagg-5), jonka rungossa oli iso punainen tähti... Tämä tarkoittaa Neuvostoliiton sankaria. Tyttö itse ampui Fokken-Wulfin hyökkäysmuunnelman Rotmistrovin armeijan panssarivaunuihin, jotka lähestyivät Saksan asemia. Ja samalla hän osui melko tarkasti, sukeltaen onnistuneesti.
  Friedrich taisteli edelleen vihollisen koneiden kanssa ja kiitti henkisesti tarvikkeita ammusten lisääntymisestä. Hän jopa onnistui istuttamaan petturiterminaattorin T-34-85-panssarivaunuun valitsemalla komentajan tankin (tämä näkyy antenneista, jotka pölystä ja etäisyydestä huolimatta Friedrichin terävät silmät näkivät helposti!).
  Luukun kanteen osui kolme kuorta kerralla ja säiliö pysähtyi...
  Myös alla oli kuuma, Viidennen Kaartin Pankkiarmeijan etujoukko oli jo vierinyt kohti SS-kranateereja ja osia 2. joukkosta.
  Ensimmäiset Neuvostoliiton ajoneuvot vieriivät panssarintorjuntaojaan ja niiden nopeus hidastui. Tigers-5:n ja Panthers-5:n nopeatulitykit satoivat heidän päälleen. Tässä uudet saksalaiset ovat vahvoja: taistelevat kaukaa; saadakseen etulyöntiaseman heihin nähden, Neuvostoliiton panssarivaunut joutuivat käymään lähitaistelussa. Perustetaan kaatopaikka... Mutta taktinen päätös oli epätarkka, repiä läpi avoimen pellon, jossa kaivettiin ojia, kohtaamaan "saalista" odottavia koneita. Kyllä, eikä kaatua massaksi samaan aikaan?
  Totta, Neuvostoliiton Ils murtautui merkittävistä tappioista huolimatta edelleen, kuten pieni nyrkkeilijä, joka sukelsi jättiläisen hillon alle, kohti vihollisen tankkeja aiheuttaen vahinkoa, myös pienillä pommeilla. Totta, joissakin "Tigers"-5:ssä ne seisoivat verkon päällä, mutta monille ajoneuvoille saksalainen jalkaväki joutui asentamaan suojan kirjaimellisesti liikkeellä ollessa.
  Frederick ajatteli, että jos venäläiset olisivat toimittaneet keskittyneemmän hyökkäyksen, heillä olisi ollut paljon suurempi mahdollisuus saada "paljon rahaa" ja edullinen lähitaistelu.
  Punaisten lentäjien rampailu jatkui, mutta esimerkiksi erittäin ketterää Salamander-3:a vastaan tämä taktiikka ei tuottanut odotettua hedelmää. Saksan ilmailun tappiot kasvoivat, kuten todellakin vielä enemmän Neuvostoliiton ilmailun. Mutta tämä ei ollut enää vastaamaton taistelu. Monilla Neuvostoliiton lentäjillä oli kunnollinen kokemus, ei turhaan he peittivät Moskovan, joten natsit kärsivät paljon.
  Friedrich, jonka vaistot olivat uskomattoman teräviä, vältti aina osumia ja osui intuitiivisesti vaarallisimpiin Neuvostoliiton hävittäjiin. Yritetään tyrmätä johtajat. Hän teki sen, ja se toimi ilman sytytyskatkoja. Muuten, päässäni oli tyhjyys ja taistelun käsityksen puute sellaisenaan. Ruumis reagoi, kohteet saatiin kiinni, ei ollut mistään. Useita kertoja se joutui jopa tankkeihin.
  Ja monet sadat, elleivät tuhannet kaikentyyppiset lentokoneet välähtivät ja välkkivät silmiemme edessä. Esimerkiksi Huffman He-362:ssaan... Hän taistelee erikoisella tavalla, nopeus, suihkuauton nykiminen ja roskia lentää joka suuntaan... Eikä venäläisetkään ole huonoja... Mutta missä on Kozhedub, on aika katkaista virta... Friedrich liikkuu minimissään, nyt ei tarvitse kääntyä, lyödä säästeliäästi, mutta vain liikkuen hieman tappiosta..
  Ammukset ovat loppumassa, samoin kuin polttoaine tankeissa, ja vaikuttavia vahvistuksia saapuu saksalaisilta. Salamanterit ja jopa muutamat mahtavat Me-362:t ovat ensimmäisiä, jotka lähtevät taisteluun, ja perässä muu Hitlerin jengi. Taas vierimässä eteenpäin... Myös neuvostokoneet alkavat vetäytyä. Niiden polttoaine on loppumassa, ja niiden häviöt ovat ylittäneet kaikki ajateltavissa olevat ja käsittämättömät rajat. Friedrich palaa ja kysyy Helgalta:
  - Kaikki on hyvin?
  Tyttö vastaa:
  - Lentokone on liikkeellä! Pudotin kuusi tankkia ja yhden hävittäjän...
  Friedrich vihelsi:
  - Kyllä, ohitit jopa minut tuhoutuneiden tankkien määrässä. Itse tuhosin vain viisi kuono-autoa!
  Helga naurahti.
  - Kuinka monta konetta?
  - Lentokoneita? - Numerot välähti Friedrichin päässä... - Tasan kolmesataa yksi! Uusi maailmanennätys. Mikä saavutus...
  Helga huudahti:
  - Olet vain ritari! Ei, pian tuhon jumala. Suuri Kali itse... Universaali taistelija!
  Friedrich korjasi kohteliaasti:
  - Itse asiassa Kali ei ole jumala, vaan pahuuden jumalatar. Eli nainen, vaikkakin hindulaisuuden arvostettu ja suosittu jumaluus. Hänelle on rakennettu monia temppeleitä, ja hänelle on rukoiltu.
  Poika huomasi yhtäkkiä, että hän oli naarmuuntunut pahoin vivusta. Ja hän vannoi:
  - Perkele! Näin raskaasti aseistetussa ajoneuvossa ei kannattanut tehdä käännettä.
  Helga sanoi huolestuneena:
  - Ja seuraava lentosi on ilman minua?
  Friedrich vahvisti helposti:
  - Kyllä, sinun Fokkenisi tankataan ja ladataan edelleen, mutta omani on jo valmiina. Älä vain sano sitä, pidä vain huolta itsestäsi!
  Helga totesi päättäväisesti:
  - Ei! Neuvoni sinulle on taistella ja taistella niin hyvin kuin voit... Jos suinkin mahdollista.
  Lentokoneet laskeutuivat ja Friedrich juoksi seuraavaan autoon. Valittu Me-362:n ja Assault F -490:n yhdistelmä oli optimaalinen kaikkien aikojen superperssille.
  Friedrich tunsi paljain jaloillaan Fokken-Wulf-4:n teräviä, karkeita polkimia, ja alkoi painaa vauhtia ja laulaa mukana:
  - Lennän taisteluun! Tallaan olennon tomuksi!
  Taistelu Krasnogvardeyskissä jatkui. Itse Rotmistrovin armeijan panssarivaunujen lisäksi taistelukentälle saapui myös sataviisikymmentä neuvostoajoneuvoa, jotka oli otettu Neuvostoliiton rintaman eteläpuolelta ja Kashirnskyn alueelta. Totta, toistaiseksi vain ensimmäinen erä autoja on saapunut. Neuvostoliiton ilmailu ei myöskään ajatellut luovuttavaa, mutta ei ollut vielä erityisen aktiivinen.
  Frederick ryhtyi työskentelemään tankkien parissa käyttämällä erityisesti tähän tarkoitukseen luotuja aseitaan. Hänen mielestään 37 millimetrin kaliiperi soveltui edelleen tähän tarkoitukseen optimaalisesti. Esimerkiksi Rudel tuhosi tällaisilla aseilla ilman taistelutranssia, tai mikä on reilumpaa, tyrmäsi 534 tankkia koko sodan aikana. Mutta siellä oli tavallinen ihminen, ei Friedrich. Poika muisti, kuinka isä kertoi äidilleen, että yhteisvaikutus kohdussa kantavaan lapseen voi murrosiän edetessä ilmentävien ilmiömäisten kykyjen lisäksi muuttaa jälkeläisestä psykopaatin...
  Ehkä hänen taistelutrancensa ja tämän soturin supervoima on myös seurausta vaikutuksesta, jonka luonne on hänelle tuntematon.
  Mutta täältä tulevat tankit, joiden liikkeet näyttävät lentäjälle hitailta, ja vielä enemmän Friedrichiltä. Nuori ässä alkoi lyödä suoraan vaakatasosta. Se vain ampuu ja iskee. Valon välähdyksiä pienistä räjähdyksistä, luukut murtuivat läpi. Monet autot syttyvät tuleen tässä tapauksessa, koska kaasusäiliöt sijaitsevat taisteluosastolla. Ja tuho, T-34:n piippu lensi pois kuin ritsan kieli.
  Usein ammukset aiheuttivat ammusten räjähdyksen. Ja tämä vuorostaan...
  Friedrich ei ajatellut tällaisia pikkuasioita, hän katseli kuvaa, kun kärsittyään raskaita tappioita ja tajuttuaan läpimurtoyritysten turhuuden vartijatankit liikkuivat neuvostokansan kaivamien ojien ympäri.
  Mutta jopa täällä heitä odotti epämiellyttävä yllätys. Kaksi tusinaa "Super Ferdinandia" onnistui lähestymään. Valitettavasti niillä oli vahvemmat ajo-ominaisuudet amerikkalaisten moottoreiden käytön ansiosta.
  Neuvostoliiton ajoneuvot kävelivät avoimen kentän poikki, mikä tarkoitti, että legendaariset hävittäjät saattoivat iskeä vain kolmen kilometrin etäisyydeltä. Tietenkin "Superferdinandit" epäonnistuivat, mutta ilmatorjuntatykkien korkea tulinopeus antoi heille mahdollisuuden osua melko usein. Lisäksi pelto oli voimakkaasti kaivettu ja kynnetty kuorilla, eikä T-34-85 voinut saada vauhtia. Mutta ne liikkuivat silti kuin kuilu purkauksen aikana. Ja Panthers-5 ja ketterät American Witches-5, nopeat panssarihävittäjät, ryntäsivät avuksi Ferdinand-4:lle.
  Friedrich yritti tyrmätä (puhtaasti alitajuisesti) komentajat. Jopa sormeni olivat kourassa jännityksestä. Ja siellä oli hedelmiä! Nuori terminaattori tyrmäsi vaakasuorasta projektiosta neljäkymmentäkaksi T-34-panssarivaunua, kolme KV-konetta ja kaksi Su-122:ta. Autoja olisi voinut olla kolme lisää, mutta Neuvostoliiton hävittäjien ja ennen kaikkea hyökkäävien lentokoneiden hyökkäys häiritsi heitä. Friedrich alkoi ampua 37 millimetrin ilmatykkiä ja kahta 20 millimetrin tykkiä (myös melko tuhoisaa, jos osui valoon tai kaasutankkiin tai moottoriin) käyttämällä niitä.
  Lentokoneita on yhteensä kaksikymmentäseitsemän ja Iloveja on kahdeksantoista... Ei paha, ottaen huomioon jokaisen panssarivaunun tärkeyden, jopa tässä itsepäisessä taistelussa vaurioituneiden... Useat T-34-85:t kiihtyivät ja lopulta murtautuivat sulkeutumaan. alue. Nyt kevyesti panssaroitu amerikkalainen "Witches"-5 syttyi tuleen.
  Friedrich näki Hans-Ulrich Rudelin hyökkäyskoneen. Tämä pitkään kuuluisa ässä näyttää myös päättäneen korvata Stukan vahvemmalla ja nopeammalla Fokken-Wulf-5:llä. Hänen soihtunsa tunnus on kaikkien tiedossa. Hän kysyi Frederickiltä:
  - Kuinka voit, kuoleman enkeli!
  Terminator Boy vastasi:
  - Gestapossa on asiat, mutta minulla on saavutuksia!
  Rudel vakuutti:
  - Ja voin hyvin! Mutta kuinka onnistut ampumaan niin tarkasti ja nopeasti, ja jopa vaakatasosta?
  Ässäpoika nauraen, vastasi tai jopa lauloi:
  - Tiedän varmasti, että kaikki mahdoton on mahdollista! Löydä Maan kuninkaiden timantti juoksevasta vedestä!
  - Ei hätää, täytän päivän päätteeksi kolmekymmentä! - Rudel lupasi.
  Paluu, lentokoneen vaihto ja jälleen alkuperäinen Me-362, lentokone, joka siipien luodinreikiä lukuun ottamatta ei saanut vahinkoa Volkan johdolla. Ja tietysti tankkitaistelu...
  Krasgvardeiskyllä oli kuuma. Viidennen kaartin armeijan kolonnit ja muilta rintamilla poistetut prikaatit vetäytyivät. Myös vahvistukset ryömivät saksalaisten luo, mukaan lukien tusina amerikkalaista panssarivaunuhävittäjää, uusimmat M-18-koneet 110 mm:n tykeillä. Nämä ajoneuvot eivät olleet tuhovoimaltaan huonompia kuin Tiger-5-tykit, kaliiperi 105, ja jopa voittivat T-34:n paremmin, koska ne olivat vähemmän alttiita kimmolle. Itse ase on myös valmistettu muunnetusta amerikkalaisesta ilmatorjuntatykistä, mikä tarkoittaa, että se on nopealaukkuinen. Vain panssari on heikompi kuin saksalaiset, mutta silti 186 millimetriä riittää pitämään ammuksen otsassa. Lisäksi T-34-85 tahriutuu usein liikkeellä ollessaan.
  Friedrich, joka oli edelleen kaukana, tunsi puna-armeijan uuden aallon tsunamin lähestyvän. Tämä tarkoittaa, että vaikka lähes tiukasti yhteen lukittuille tankeille ei ole aikaa, on parempi antaa hyökkäyslentokoneiden hoitaa ne. Niiden joukossa, muuten, voit nähdä erittäin raskaasti aseistettuja ja panssaroituja Non-329-koneita. Sekä hyökkäyslentokoneet että panssarihävittäjät ovat vahvoja. Varsinkin 88 mm:n Ra-44-tykeillä, jotka tunkeutuvat tankin katon lisäksi myös otsaan. Vain ilmataistelussa tämä kone ei ole lievästi sanottuna yhtä monipuolinen kuin "työtamma" Fokken-Wulf.
  Hyökkäyslentokoneiden joukossa Friedrich huomasi Helgan koneen. No, tietenkin, takaisin toimintaan.
  Terminaattoripoika, laskeutuen hieman matkan varrella, leikkaamme kolme tankkia ja itseliikkuvan aseen-76, lauloi:
  - Meillä on esitys! Yksinkertaisesti korkein superluokka!
  . LUKU nro 18.
  Helga vastasi nopeasti:
  - Tietysti uskon sinua! En antanut sydäntäni pedolle! Vastaus annetaan sinulle - uskotko vai et?
  Vastauksen sijaan Friedrich alkoi ampua kaukaa alhaalta... Ja sitten nousi korkeuteen.
  Neuvostoliiton lentokoneita oli melko paljon, mutta silti vähemmän kuin ensimmäisellä kerralla. Luftwaffen lentäjät tunsivat olonsa melko luottavaisiksi, kuin ekaluokkalainen, joka oli lyönyt ärsyttävän ikätoverin tuntemattomassa koulussa ja oli kirjaimellisesti ylivoimainen.
  Neuvostoliiton lentäjistä tuli ovelampia, ja joutuessaan hyökkäyksen kohteeksi he jakautuivat välittömästi ryhmiin yrittäen vetää saksalaisia itseään kohti. Frederick hyökkäsi heidän kimppuunsa ja kiipesi mäelle. Hänelle kuitenkin taktiikkaa helpotti vihollisen kieltäytyminen suorasta hyökkäyksestä. Mutta muut saksalaiset hävittäjät lähtivät taisteluun.
  Friedrich huomautti harmissaan, että ei-362:t olivat yleensä häntä edellä. Mutta ei hätää, useiden kilometrien pitkältä etäisyydeltä kukaan ei osaa leikata joka tapauksessa.
  Ja "Salamanterit"-3, aivan kuin lasten paperilentokoneita, hyppäävät, hyppäävät kuin hai aalloilla, ja he itse saavat...
  Friedrich valitsi uhrinsa, komentokoneen, eikä hänellä ollut aikaa ajatella, kuinka tämä kone ammuttiin alas. Poika piirsi moraalin:
  - Voit hävitä sodassa, toisin kuin urheilussa, kerran, mutta voit voittaa sodassa, toisin kuin pelissä, loputtomasti! Kuitenkin vain häviäjän nappulat lentävät pois laudalta; voittaja sijoittaa laudalle myös aiemmin pudonneet taisteluyksiköt!
  Taistelu tuntui kuitenkin myös kentällä. Esimerkiksi Wittmann on jo melko kokenut tankki-ässä, hän taisteli Tigerillä. Hän ja ampuja epäonnistuivat myös melko usein, vaikka panssarivaunu kääntyi helposti ympäri. Tykkimies Schleich tuskin ehti pyyhkiä hikeä kasvoiltaan. Tätä teräshirviötä on jo lyöty otsaan useaan otteeseen, mutta toistaiseksi se on ollut kimppu. Wittmann huusi keuhkoihinsa:
  - Anna heidät lähemmäs, älä hermostu tai...
  Taistelun osanottajan, äskettäin Neuvostoliiton sankariksi tulleen 31. panssariprikaatin apulaisesikuntapäällikön, Grigori Penezhkon vaikutelmat kertoivat myös ihmisen tilasta noissa kauheissa olosuhteissa. ... Raskaat kuvat jäivät mieleni kuvien eteen... Kuului sellaista pauhua, että tärykalvot painuivat, verta valui korvista. Jatkuva moottoreiden pauhina, metallin kolina, pauhina, ammusten räjähdyksiä, revityn raudan villi kolina... Tyhjistä laukauksista torneja romahti, aseet vääntyivät, panssari räjähti, tankit räjähtivät.
  Läpäisemättömän raskaan Patton-3:n he yrittivät ottaa Neuvostoliiton T-34-85:n melkein tyhjäksi. Hän murisi, suojattu panssari pullistui. "Witches"-4 lipsahti läpi ja yrittivät itse käyttää liikettä. Ikään kuin se olisi muinaisten ritarien hevosarmeija, joka aikoi voittaa toisensa. Usein molemmat panssarit ampuivat tyhjästä ja räjäyttävät toisensa.
  Laukaukset kaasusäiliöihin sytyttivät tankit välittömästi tuleen. Luukut avautuivat ja tankkien miehistö yritti päästä ulos. Grigory näki nuoren luutnantin, puoliksi palaneen, riippuvan panssariin. Haavoittuneena hän ei päässyt ulos luukusta. Ja niin hän kuoli. Lähellä ei ollut ketään, joka auttaisi häntä. Sotilaat menettivät ajantajun, eivät tunteneet janoa, kuumuutta tai edes iskuja panssarin ahtaassa hytissä. Yksi ajatus, yksi halu - kun olet elossa, voita vihollinen. Haaksirikkoutuneista ajoneuvoistaan nousseet Neuvostoliiton panssarivaunut etsivät kentältä vihollisen miehistöjä, jotka jäivät myös ilman varusteita, ja löivät heitä pistooleilla käsistä käsin.
  Surrealismin tyylinen kuva kapteenista, joka kiipesi jonkinlaisessa kiihkossa vaurioituneen saksalaisen Tiger-5:n panssariin ja löi konekiväärin luukkua "savuttaakseen" sieltä natsit. Tankkikomppanian komentaja Chertorizhsky toimi erittäin rohkeasti. Hän tyrmäsi kuorien pyörteen läpi vihollisen "Tiger"-5 puolelle, mutta hän itse sai osuman. Autosta ulos hyppääneet tankkerit sammuttivat palon. Ja he lähtivät taas taisteluun.
  Helgan viimeinen kuori lävisti Grigori Penezhkon tankin katon. Ammus osui kaasusäiliöön ja kaikki syttyi tuleen. Liekit polttivat Neuvostoliiton panssarivaunujen miehistöä ja pakottivat heidät hyppäämään ulos luukuista. Mutta haavoittunut Grigory itse ei ehtinyt hypätä ulos... Hän paloi elävältä ymmärtäen luonnossa, mitä alamaailma on...
  Friedrich, nähdessään, että vihollisen lentokone oli jo viisastunut ja yritti lentää pois yhteistoiminnalla, hyökkäsi itse panssarivaunuihin... Todellakin, saksalaisilla oli vaikeuksia, vaikka raskaasti aseistetut brittiläiset Challenger-panssarit tulivat taisteluun ( miehistöt ovat myös Britannian pojista ja ampuvat erittäin tarkasti!)
  Friedrich on täynnä demonista energiaa ja jännitystä, hän on valmis yksin pyyhkäisemään pois kaiken ja kaikki, vaikka hänen täytyisi taistella koko panssariarmeijaa ja vielä enemmän ilmaarmeijaa vastaan. Mutta meidän on palattava, polttoaine ja ammukset ovat loppumassa, tätä varten lähdemme lentoon ampumalla alas 57 lentokonetta ja lyömällä 31 panssarivaunua ja kuusi itseliikkuvaa tykkiä sekä kaksi muuta panssaroitua miehistönkuljetusalusta, kolme katyushaa, neljä Andryushaa, autoja, jotka yrittivät mennä taakse.
  Helga huomautti:
  - Venäläisillä on laulu naisista kylissämme! Ja meillä ei ole vain taistelevia naisia, vaan myös miehiä, mitä tarvitsemme!
  Friedrich suostui:
  - Meidän miehet ovat kunnossa, mutta naiset ovat parempia!
  Helga sanoi ovelasti:
  - Nainen voittaa vuodattamalla kyyneleitä, mies voittaa saamalla ne vuodattamaan!
  Friedrich hampaita paljastaen huomautti:
  - Koska teemme vitsejä, kaikki ei ole niin huonosti tänään!
  Seuraavalla lennolla täytyy lentää yksin... No, jos näin on, niin ei kannata lannistua... Ilmajäähdytteisellä moottorilla varustetussa Fokken-Wulfissa on todella kuuma. On erittäin kuuma, moottori ja aurinko sekä vähän aikaa jäähtyä. Friedrich itsekin oli yllättynyt, kuinka hän ei ollut vielä romahtanut niin rajussa kuormassa. Loppujen lopuksi se on alkeellista... kaikki sisukset on syöty pois...
  Neuvostoliiton panssarit olivat täysin tyhjentyneet... Siitä huolimatta vahvistukset saapuivat jälleen saksalaisille, ja melkein kaikki hyökkäyskoneet heitettiin taisteluun... Mutta Rotmistrov sai myös vahvistusta... Samat tankit toiselta rintamalta.
  Mutta ilma on paljon rauhallisempi, vaikka erillisiä hävittäjiä tai hyökkäyslentokoneita ilmestyy.
  Friedrich toistaa aiempaa todistettua taktiikkaansa; hän tietää jo, ettei se petä häntä. Ja saksalaiset...
  Myös uudelleenryhmittelyä tapahtuu, koska suurin osa Neuvostoliiton tankeista on jo tuhottu, niin voimme yrittää hyökätä itseämme vastaan... Wittmann huomautti synkästi:
  - Kahdeksan tankkia tyrmättiin... Hyvä yhdeksi päiväksi, mutta huono sellaiseksi päiväksi...
  Ampuja korjasi:
  - Itse asiassa kaksitoista...
  Wittman keskeytti:
  - Neljä tuhoutunutta ajoneuvoa, kun venäläiset kiipesivät syvän panssarintorjuntaojan läpi, ei lasketa! Se oli alkeellista. Ja ammuksia pitää täydentää...
  Mutta Neuvostoliiton panssarivaunut ryntäsivät jälleen eteenpäin, kun hyökkäyskoneet alkoivat erityisesti tunkeutua niihin. Erityisesti Friedrich, joka ampui viisikymmentäviisi kuorta, joista neljäkymmentäyhdeksän T-34-tankkia ja kuusi itseliikkuvaa tykkiä. Ja siihen meni viisi ja puoli minuuttia... Näin taistelu oli... Tietysti se olisi voinut olla pidempikin... Friedrich ajatteli, miksi hän ampuisi kahdesta tykistä samaan aikaan? Ja yksi riittää... Sillä välin...
  Helga tapasi hänet lentokentällä, suuteli häntä niin kuumasti hänen huulilleen ja kuiskasi:
  - Tämä on ritarillisuuden ruumiillistuma - Don Quijote!
  - Mitä sanoit? - Friedrich menetti malttinsa.
  Tyttö korjasi heti itseään:
  - Anteeksi pieni susi... Halusin sanoa Lancelot!
  Ässäpoika napsahti:
  - Se on sitten toinen asia! Loppujen lopuksi Don Quijote on ritarin parodia. Eräänlaista naurettavaa typerää ritarillisuutta ja epäitsekästä aatelia!
  Helga suostui:
  - Yleisesti ottaen ymmärrän tämän! Mutta...
  Friedrich keskeytti tytön:
  - Lentokoneisiin nopeasti!
  Neuvostoliiton panssarivaunumiehistöt ja lentäjät näyttävät tehneen viimeisen yrityksen kääntää äärimmäisen epäonnistuneen taistelun vuorovesi. Kenraali Gotha kokeneena komentajana, joka oli jo perusteellisesti perehtynyt venäläisten taktiikoihin, ei kiirehtinyt hyökkäämään, vaan jopa nojautui hieman taaksepäin hyödyntääkseen tulivoimaetunsa täysimääräisesti. Ja tietysti varauksessa. Tämä on pitkän nyrkkeilijän taktiikka, joka vetäytyy lyhyen eteen, toimii kakkosena, mutta ei anna lyhyen pinscherin sulkea etäisyyttä ja saada etua. No, Rotmistrovilla ei ole muuta vaihtoehtoa! Joko hyökkää tai kuole! Jälkimmäinen on parempi, vaikka molemmat voidaan helposti yhdistää!
  No, Friedrichin täytyy myös taistella ilmailun kanssa... Se on myös taistelu, ja vihollinen on rohkea...
  Mutta ensin terminaattoripoika ampui viisitoista hyökkäävää T-34-85-panssarivaunua. Niin eteeristä yhdessä purskeessa...
  Helga huudahti:
  - Sinä olet ilman keisari! Näin Kolmas valtakunta voidaan ylistää!
  Frederick vastasi hänelle:
  - Ja hän on jo kuuluisa! Eikä tarvitse kehua!
  Helga huusi:
  - Ja sinä ylistät häntä vielä enemmän!
  - Yrittää! - Friedrich murahti.
  Hän vaipui takaisin ultrataistelutranssiin. Pojan päässä pyöri outoja ajatuksia. Esimerkiksi, mitä hänelle tapahtuu kolmannen valtakunnan voiton jälkeen? Tietenkin keisarin vaimon holhous antaa hänelle korkeimman aseman, ja hänen pojastaan tulee Suuren imperiumin perillinen. Jännittäviä näkymiä! Ja lopulta venäläiset oppivat järjestyksen ja kurin, jota edes verinen Georgian Stalin ei voinut opettaa heille.
  Vaikka voitto on tietysti vielä kaukana... Tai ehkä hävittäjä voi ottaa sen ja kääntää sen törmäämällä Fritziin. Tappaa useita kymmeniä tällaisia fasistisia ajoneuvoja ja palata Neuvostoliittoon sankarina?
  Mutta auttaako tämä häntä, jos vankeudesta paenneet sodan sankarit ammutaan ja... Stalin ei luota kehenkään, hän sanoi, ettei hänellä ole poikaa Jakovlev! Joten hän, Friedrich, ei voi enää palata... Etenkin sen jälkeen, mitä hän teki... Hän olisi voinut paeta Neuvostoliittoon heti, kun hänelle annettiin juuri Stuka. He olisivat antaneet pojalle anteeksi... No, ehkä he olisivat lähettäneet hänet rangaistuspataljoonoihin, ja jos hän olisi myös ampunut alas joitakin natseja... Kyllä, hänellä oli mahdollisuus palata... Mutta nyt, vuonna Neuvostoliittoa, he eivät säästä häntä, hänestä on tullut liian verinen...
  Friedrich ajatteli, miksi hän ei mennyt Neuvostoliiton puolelle? No, okei, hän liittyi Hitlerjugentiin, kun hän löysi itsensä Berliinin keskustasta; siihen aikaan hänellä ei ollut muuta mahdollisuutta selviytyä. Mutta miksi hän tappoi komissaarit? Hän olisi voinut yksinkertaisesti sammuttaa sen... Miksi peto yhtäkkiä heräsi hänessä... Ei edes peto, koska eläimet tappavat yleensä syödäkseen tai nälän vuoksi. Ihminen muutti murhan huviksi, ja siitä tuli pahempi kuin tiikeri...
  Mitä hänelle tapahtui, että murha alkoi tuoda iloa ja halu nousta Kolmannessa valtakunnassa ja tehdä ura vei hänen koko olemuksensa? Kuka hänestä tuli Miksi hän menetti isänmaallisuuden ja kiintymyksen kansaansa kohtaan?
  Onko hänellä kuitenkin oikeasti sellainen? Tässä on sama kenraali Vlasov tai Boris Alekseevich Smyslovsky. Täälläkin oli outo persoona, joka näytti olevan esimerkillinen tsaari-Venäjän jalojoukon edustaja. Ja hänen täytyi mennä Hitlerin ja muiden fasistien puolelle. Venäjän keisarillisen armeijan upseeri, kapteeni. Sisällissodan jälkeen hänet internoitiin Puolaan, minkä jälkeen hän muutti Saksaan. Astui palvelukseen Saksan armeijassa. Vuodesta 1928 vuoteen 1932 hän opiskeli Reichswehrin sotilasosaston (General Staff Academy) korkeammilla kursseilla. Toisen maailmansodan aikana hän osallistui aktiivisesti venäläisten vapaaehtoisyksiköiden muodostamiseen. Hän uskoi, että saksalaiset voisivat edistää Venäjän palauttamista: "Saksan armeijoiden voiton pitäisi johtaa meidät Moskovaan ja siirtää valta vähitellen käsiimme. Saksalaiset joutuvat jopa Neuvosto-Venäjän osittaisen tappion jälkeen taistelemaan anglosaksista maailmaa vastaan pitkään. Aika tulee palvelemaan meitä, eikä heillä ole aikaa meille. Merkityksemme liittolaisena kasvaa ja meillä on täydellinen poliittisen toiminnan vapaus."
  Pojan pää oli täynnä sitä, mitä hän oli aiemmin lukenut Internetistä... Aivan vahingossa hänen katseensa käänsi hakuteoksen sivulle - "natsismin yhteistyökumppanit ovat häpeä kansalle!"
  Totta, samaan aikaan en koskaan tehnyt yhteistyötä kenraali A. A. Vlasovin kanssa, koska en jakanut hänen näkemyksiään tai toimintasuunnitelmaansa, mutta tapasin hänet henkilökohtaisesti kolme kertaa, pääasiassa Saksan kenraalin ohjeiden perusteella.
  Friedrich keskeytti hänen ajatuksensa... Kahdeksankymmentäkolme Neuvostoliiton lentokonetta ammuttiin alas, ja viimeisiä kuoria jo istutetaan tankeihin, ja on jo mahdollista palata... Mikä paskiainen hän on... Kuinka hän on uponnut ... Verinen huora! Silmät kastuivat heti... Suolaisia kyynelpisaroita valui alas sileitä poikamaisia poskia... Kuinka katkeraa, ammu ainakin itsesi!
  Palattuaan väsyneen mutta iloisen Helgan näky nosti heti hänen mielensä, ja hän ryntäsi jälleen taisteluun... Hän on sentään soturi! Tämä tarkoittaa, että hän on syntynyt voittamaan, ja jonka kansakunta on heikompi, hän ei ole sen ystävä!
  Helga huomautti yhtäkkiä:
  - Miksi itkit?
  Friedrich pudisti päätään:
  - Silmäni vuotaa jo väsymyksestä! Mikä taistelu! En ole sulkenut silmiäni kuuteen päivään! Ja sitä ennen nukuin tuskin!
  Helga lohdutti:
  - Kattila sulkeutuu ja nukutaan vähän... Aikaa on enää vähän jäljellä. Vähän ennen voittoa!
  Lento Fokken-Wulfach-4:llä, vihollisen lentokoneita ei näy, ja tankkeja on vähän jäljellä. Mutta jopa ne, jotka ovat olemassa, on lopetettava.
  Helga kuiskaa radioon:
  - No, anna heille! Juuri näin, vääntämällä kahdeksaslukua!
  Friedrich nauraa:
  - Kahdeksan pyörittäminen on parempi kuin kuuden saaminen olkahihnoihin!
  Tyttö törmäsi autoon sukelluksessa ja haukkui:
  - Ei, on mahdotonta kuvitella sinua kuudeksi. Näytät kuninkaan rodun.
  Viidennen kaartin armeijasta jäi jäljelle vain sarvet ja jalat. Nyt Gotha antoi myös käskyn etenemään, varsinkin kun oli jo ilta, aika oli kulunut jo reilusti päivällisen jälkeen ja pimeys alkoi lähestyä.
  Taistelukentälle jäi yli tuhat sataa vaurioituneita ja tuhoutuneita neuvostopanssarivaunuja, ja noin kolmesataa saksalaista panssarivaunua sai jonkin verran vaurioita. Näistä noin kuusikymmentäviisi autoa ei missään tapauksessa ollut kunnostuksen kohteena.
  Ja Friedrich, joka jätti tyttöystävänsä nukkumaan pinnasänkyyn, lensi edelleen. Tällä kertaa se ohjattiin tukahduttamaan tykistöä. Rotmistovin epätoivoinen marssi häiritsi osan Mainsheinin armeijan joukoista, ja he etenivät enintään kaksitoista kilometriä päivän ja illan aikana. Yö tuli, mutta iskusotilaat työskentelivät edelleen. Lentäjät vain vaihtuivat.
  Jälleen kerran Friedrich kohtasi U-2-yöpommittajat. Autot lensivät lähes lähellä maata - matalalla tasolla. Heillä olisi ollut mahdollisuus selviytyä sellaisella naamiolla, mutta tässä tilanteessa nuoren terminaattorin pirullinen vaisto tuli peliin.
  Lisäksi Friedrich häpesi yhtäkkiä kovasti kyyneliään ja hänestä tuli raivoisa... Jopa pojan katse muuttui. Ja aivan eri sanat, eri laulu ryntäsi päässäni;
  Viha leviää kehon läpi kuin tulinen aalto,
  On mahdotonta ymmärtää tätä asiaa ja mikä minua nyt vaivaa!
  Nyt alamaailma on paljastanut kaiken sielun pimeyden,
  Haluan palatseja - rakkaani ja paratiisi mökissä eivät riitä minulle!
  
  Ja kuinka kaikki tapahtui, ei edes Jumala tiedä,
  Minusta tuli petollinen roisto, mutta toistaiseksi olen kuollut!
  Mistä tämä ilmestys on, kuka sen synnytti,
  Haen inspiraatiota kupista - voimakkaita voimia!
  
  Paholainen veti meidät verkkoon ja heitti meidät noidankehään,
  Sattui vain niin, että jäin verkkoon!
  Mutta minä revin verkon ja otan vastaan Jumalan sydämessäni,
  Älä vain kiroa taivaallista kuuta!
  Ja tiedän tämän varmasti: aseveljet!
  
  Oi, anna minulle mahdollisuus, pyhä Herra,
  Luonteeni, olet maanpetos ja iljetys!
  Halusin lihaa, pelastaakseni vain lihan,
  Ja hän päätyi kuiluun, jossa viisaus nukahti!
  
  Fasisti sanoi: te palvelette meitä -
  Saat maata, rahaa, nimikkeitä ja tunnustusta!
  Mutta jos annat sielusi,
  Ja tämä on maailman pahin rangaistus!
  
  Mutta olen heikko, olen pulassa,
  Ja hän tuhosi elävät olennot itsessään, kunniansa ja omantuntonsa!
  Olkoon niin, se on kova tosiasia
  Loppujen lopuksi se ei ole romaani, vain tarina!
  
  Mitä minun pitäisi tehdä, takaperin;
  Mitään ei ole jäljellä ja nyt se on ainakin kaulasi silmukassa!
  Mutta demoni sanoi, lopeta sotku,
  Usko meitä, en hyväksy tällaista pelkuruutta!
  Friedrich lopetti tämän "laulun", lyömällä "korvat" alas ja sitten hän tunsi äärimmäistä väsymystä... Ja mikä on jo kukoistanut, mikä tarkoittaa, että uusi päivä on koittanut, heinäkuun 11. päivä. Ja hän on ollut jaloillaan seitsemän päivää...
  Laskeutumisen jälkeen poika tuskin ehti juosta sänkyyn ja putosi välittömästi;
  Unelma osoittautui erittäin jännittäväksi... Friedrich näki unta olevansa opiskelija ja kuuntelemassa luentoa. Lisäksi jättimäinen opettaja kertoo sen niin innostuneesti ja kiihkeästi, että kuuntelet tahattomasti. Siellä puhutaan Venäjän pitkäaikaisesta historiallisesta vihollisesta Yhdysvalloista. Näyttää siltä, että hänen kotimaansa on vihdoin keksinyt arvollisen kostoaseen;
  -Sinun pitäisi tietää, että Pentagonin armeija on käyttänyt parhaat iskujoukkonsa taistelussa haluamme murtaa polku muihin maailmoihin. Lähetin Naton armeijalle sähkeen, jossa totesin, että en aio ottaa maata, että teen rauhanomaista tutkimusta koko ihmiskunnan hyödyksi. He eivät huomioineet viestiäni, he mittaavat kaikkia heidän kyseenalaisen ja itsekkään arvoasteikon mukaan. Nämä megalomaniat uskovat voivansa hallita koko ihmiskuntaa. He ajattelevat, että jos heillä on maaninen intohimo vangitsemiseen ja tuhoamiseen, muiden maailmojen edustajilla pitäisi olla sama eläimellinen intohimo.
  Puhuja pysähtyi ja kuunteli runsaita aplodeja. Ja myös Volka taputti hänelle voimakkaasti, vaikka hän ei halunnut tunnustaa auktoriteettia. No, mahtava jättiläinen jatkoi:
  - En ole eläin tai saalistaja, mutta pystyn ja aion puolustaa itseäni, taistelustani riippuu sivilisaationi hyvä ja jos viholliseni ja sivilisaationi viholliset aikovat hyökätä, aion puolustaa itseäni. . Minä tuhoan ne, jotka ovat minun ja vapauden välissä. Ne, jotka ovat melkein orjuuttaneet ihmiskunnan pitäen itseään korkeampana kansana, eivät ole ihmisten lainkäyttövallan alaisia, joutuvat kostomaan. Olen jo antanut nikkelin ryhmälle oligarkkeja, näytän heille esimerkin ihmisestä, joka pystyy taistelemaan, eikä mene kirveen alle kuin alistuva lammas. Meidän kaikkien on yhdistyttävä, koska tämä on yhteinen asiamme, koska maan päällä ei pian ole mitään hengitettävää. Nyt asiaan. Amerikkalaisten ja Naton laivastojen päihittämiseksi tarvitsemme suuria, rajattomia energiavarastoja, perustavanlaatuisia uusia aseita, ja niitä meillä on. Monille, jopa parhaille teistä, vetypommi näyttää äärimmäiseltä täydellisyydeltä. Monet, jopa parhaat teistä, olettavat, ettei ole muita tehokkaampia tapoja saada energiaa, lukuun ottamatta mahdollista tuhoamista, jota voi olla vaikea toteuttaa. Te kaikki tiedätte lämpöydinreaktiot, vetyatomien fuusion ja heliumin muodostumisen. No, ja muut elementit, mukaan lukien rauta. Ydinfuusio on tarjonnut valoa tähdille miljardeja vuosia. Ja monille teistä näyttää epätodennäköiseltä, että on mahdollista toteuttaa täysin uusia synteesireaktioita: luonnossa käytännössä olemattomia. Monet teistä ovat täynnä stereotyyppisiä ajatuksia siitä, että jos reaktiota ei ole luonnossa, niin se ei voi olla olemassa periaatteessa. Mikä absurdi harha, supersivilisaatioiden tiede tarjoaa tavan saada jättimäisiä energiamassoja mittakaavassa ja reaktioissa, joita luonnossa ei ole. Tiedät jo kvarkkien olemassaolon: minihiukkasia, jotka muodostavat alkuainehiukkasia. Jopa tieteenne on löytänyt satoja alkuainehiukkasia. Niiden lisäksi, jotka tieteenne on myös tallentanut, on erilaisia hiukkasia, joista monet vaikuttavat sinusta oudolta tai jopa tarpeettomilta. Olet hämmästynyt kvarkkien monimuotoisuudesta, jota on vaikea selittää tavanomaisella loogisella tavalla. Juuri äskettäin tiedemiehenne löysivät partikkeleita, joita kutsutaan preoneiksi, hiukkaset, jotka muodostavat kvarkeja, etkä pystynyt pääsemään niihin ja tutkimaan niitä kunnolla. No, et ole vielä onnistunut erottamaan edes kvarkkeja ytimestä. No, millaista energiaa voidaan saada niiden fuusiolla tai fissiolla: mittaamatonta jopa lämpöydinreaktioon verrattuna. Jopa nykyaikaisella, melko matalalla maallisen tieteen tasolla on olemassa teoreettisia laskelmia, jotka osoittavat, että mitä pienempi hiukkanen, sitä enemmän energiaa se ottaa. Tämä viittaa siihen, että jos ihminen pystyisi hallitsemaan tällaisen energian, hän voisi hankkia lähes rajattoman energialähteen. Yksikään maallinen tiedemies ei kuitenkaan ole pystynyt luomaan uudelleen mikrohiukkasten fuusioreaktiota, vaan jopa erottamaan ytimestä vapaan kvarkin.
  Edes ilmaisen, sitomattoman kvarkin saaminen ei ole vielä mahdollista. Mistä johtuu, että reaktioita, joihin liittyy ultrakevyiden hiukkasten repeäminen tai fuusio, ei ole vielä voitu toistaa, vaan jopa kirjata luonnossa. Syy on tässä: siksi lämpöydinreaktio on niin vaikea, että sitä kutsutaan kuvaannollisesti jopa sankariksi, jolla on hyvin lyhyet kädet. Lämpöydinreaktion aikaansaamiseksi tarvitaan atomipommin energiaa, atomipommin räjäyttämiseen tarvitaan tavallisia räjähteitä. Kvarkkifuusioreaktion aiheuttamiseksi ei riitä lämpöydinvarauksen räjähdyksen reaktio, sen teho ei riitä reaktioon, minkä vuoksi superraskaita kvarkeja ei esiinny luonnossa. Ei ole välivaihetta, vaihetta, joka erottaa ja luokittelee atomisynteesin reaktiot. Termoydinfuusiossa on vaiheita peräkkäin, jotka lisääntyvät vapautuvan energian suhteen. Reaktio, joka vapauttaa paljon enemmän energiaa kuin lämpöydinräjähdys ja joka on erittäin harvinainen: tuhoutumisreaktio. Se syntyy aineen ja antiaineen kosketuksesta. Se on harvinainen luonnossa, erittäin harvinainen, koska todellisessa maailmassa ei juuri ole antimateriaa. Annihilaatioreaktio on luonteeltaan harvinainen, alkuaineiden fuusioreaktion ja lämpöydinreaktion välillä ei ole välivaihetta. Ongelman ydin on, että antimateriaa ei itsessään ole tehty yksinkertaisesta aineesta. Näkyvässä järjestelmässämme emme voi havaita sitä. Mutta jos liikkuisit avaruudessa ja löytäisit itsesi universumien risteyksestä, maailman ja antimaailman rajalta, näkisit kuinka tuhoutumisprosessi etenee suuressa mittakaavassa. Ongelman ytimenä osoittautui saada riittävä määrä antimateriaa, eli ainetta, jota ei voisi olla olemassa todellisessa maailmassa. Se joutuisi jatkuvasti kosketuksiin todellisen tavallisen aineen kanssa, sen täytyisi tuhoutua tai räjähtää, aivan kuten kaksi erikseen turvallista kemiallista alkuainetta räjähtää kosketuksessa. Protonit, neutronit, elektronit, joutuessaan kosketuksiin positronien, antineutronien, antielektronien kanssa, muuttuisivat fotoneiksi ja muiksi hiukkasiksi, jotka ryntäävät eri suuntiin. Niiden laajenemisnopeus on valtava ja ylittää valon nopeuden. Kyllä, suuren mittakaavan tuhoamisen aikana hiukkaset ylittävät valonnopeuden siirtyen pois toisistaan. Anti-ainetta on vaikea saada yksinkertaisella tavalla, kiihdyttämällä hiukkasia kiihdyttimissä. Tällä tavalla saatu tulos ei koskaan oikeuta kustannuksia. Silti kokeellisesti löydettiin tehokas tapa tuottaa antimateriaa suuressa mittakaavassa. Sen ydin on, että todennäköisyys saada antimateriaa, kuten ainetta, on suunnilleen sama, mikä tarkoittaa, että ero antiaineen ja tavallisen aineen välillä ei ole suuri eikä aineen polariteetin muuttamiseen vaadita paljon energiaa. Tämä voidaan tehdä käyttämällä ei niin voimakasta säteilyä erityiskentästä ja erityisluonteisesta aallosta. Kvarkkien, preonien lisäksi on olemassa kreoneja, resoneja, forkoneja, ryumoneja, chorodoneja, romoneja jne. Erityisellä telepaattisella tasolla tapahtuva säteily muuttaa aineen rakennetta kreoni-resoni-tasolla, muuttaen vain hieman, muuttaen aineen rakennetta. mikrohiukkasten järjestely. Erikoisten aaltojen löytäminen mullisti tieteen ja yhteiskunnan. Mutta kenen säteily, mikä taso voisi muuttaa aineen tyyppiä siirtämällä sen laadullisesti uudelle tasolle, muuttaen aineen ominaisuuksia. Uuden tyyppinen säteily löydettiin tutkittaessa ihmisen kykyjä, hänen poikkeuksellisia kykyjään. Me Hitlernaattorit opimme ylimääräisiä kykyjä ennen muita kansoja ja kansoja. Uusi telepaattinen säteily tunkeutui lyijyn ja vielä tiheämpien kiinteiden supermateriaalien läpi, mikä itsessään osoitti erilaista järjestelmää ja erilaista säteilyaluetta. Jopa tieteen ja sivilisaation tasosi kanssa on olemassa ja luotu säteilyä, joka ylittää valon nopeuden. Radioaktiivisesta säteilystä alfa-, beeta-, gamma- ja beeta-säteet liikkuvat hieman valon nopeutta nopeammin, ja Gamma-AS-säteilyllä valon nopeus on lähes puolitoista kertaa suurempi. Maaplaneetalla on jo kokeellisesti löydetty Klekon- ja Dare-aaltojen säteily, joka ylittää valonnopeuden kaksi kertaa niin paljon. Totta, toistaiseksi niitä tuotetaan mikroannoksina tietämättä edes näkymiä. Sanon lisää, että säteilyn nopeudella ja sen kyvyllä tunkeutua aineeseen on suora yhteys. Mitä lyhyempi aallonpituus, sitä suurempi läpäisykyky, sitä suurempi säteilyn nopeus. Gammasäteet läpäisevät vain senttimetrin lyijyä ja vaimentuvat puoleen. Klekon- ja Dare-säteilyn läpäisykyky on vielä suurempi. Kantaman ulkopuolisilla säteilyillä, olipa kyseessä sitten aura, teleportaatio, telekineesi, telepatia, kyberkineesi, tormokinesi, plasmakineesi, on suurin nopeus ja kaiken läpäisevä kantama. Eli niin kutsutussa henkisessä superrakenteessa on avain maailmojen hallitsemiseen, ennennäkemättömien energiamuotojen hallitsemiseen. Uusimmat energiamuodot avaavat tien uusimmille mittausmuodoille, mikromaailman mittauksille, jotka pystyvät tunkeutumaan ja toteutumaan makromaailmassa, siirtäen mittauksia mikrofundamentaalisten hiukkasten välillä todelliseen maailmaan, ns. . Uudenlainen energia antaa uuden aseen, lähettää Zet-56-säteitä ja murskaa hyökkääjän armadan jauheeksi. Nyt voisin selittää tarkemmin uuden energian olemuksen ja kuvailla yksityiskohtaisesti kuinka se syntyy, samoin kuin sulautumisen vaikutuksen, mutta meille on jo asetettu uhkavaatimus. Nämä gorillat yrittävät pelotella meitä, mutta vaikka antautuisimmekin, he eivät voi kieltäytyä kiusauksesta kyntää saarta ja silittää sitä pommeilla ja raskaiden aseiden volleyilla. Jos sotilaallista toimintaa ei ole, niin miksi jenkit kokosivat tällaisen armadan, he tarvitsevat pelottelua, esimerkkiä koko maailmalle. Sinunkin elämäsi riippuu minusta. Annan hyökkääjälle opetuksen, jonka hän muistaa koko loppuelämänsä, ja jokainen, joka jää eloon, kadehtii kuolleita!
  Tästä lauseesta Friedrichin uni keskeytettiin. Hän avasi silmänsä kiihkeästi. Helga seisoi hänen edessään ja piti kukkakimppua käsissään, ja hänen paljaiden, tyttömäisten jalkojensa varpaissa oli ruusu, jolla hän kutitteli hellästi pojan paljaaa, vaaleanpunaista kantapäätä.
  - No, ripottele sitten itsesi. On lounasaika!
  Friedrich hyppäsi ylös ja imi heti vatsaansa... Bah, hän ei ollut syönyt melkein mitään viikkoon. Join vain vedellä laimennettua suklaata. Poika katsoi aurinkoa ja hämmästyi:
  - Se on outoa, makasin siellä noin viisi tuntia, mutta se näyttää paljon vähemmän. En ehtinyt edes kuunnella loppuun mielenkiintoisinta luentoa uusista aseista!
  Helga naurahti.
  - Uusista aseista? Kyllä, kun suuret soturit taistelevat, vanhin tekniikka antaa heille mahdollisuuden voittaa kaikki. Mutta ensin, syö kalakeittoa. Pari tyttöä, fanisi, oli valmistautunut erityisesti sinua varten. Syö ja uusia voimia tulee.
  Friedrich alkoi iloisena syödä kalakeittoa, joka vaikutti hänestä maapallon herkullisimmalta ruoalta. Poika tyhjensi kattilan ja tunsi raskauden vatsassaan. Mutta tästä huolimatta hän hyppäsi iloisesti ylös ja ryntäsi autolle.
  - No, Helga, taistellaan taas!
  Tyttö vastasi leikkisästi:
  - Kyllä, kuinka!
  Ja nyt luotettava hevonen Me-362 yhdessä erottamattoman satelliitin Fokken-Wulf-4 kanssa piinaa taas ilmakehää potkureillaan. Ja sota on kuin sota. Frederick kysyi Helgalta:
  - Mikä on suosikkiharrastuksenne, paitsi tappelu?
  Tyttö nauroi hienovaraisesti ja vastasi:
  - Vaikea edes sanoa! Vaikka tiedät. Olin kiinnostunut puunveistosta. Niin kauniita kuvioita tuli... Ja yritin myös kirjoittaa upeita tarinoita. Vasta kun kirjoitin pari, kaikki alkoivat nauraa minulle. Ja olin niin häpeissäni, että lopetin niiden säveltämisen. Tiedätkö kuinka epämiellyttävää on, kun sinulle nauretaan!
  Friedrich suostui:
  - Kyllä minä ymmärrän! Vaikka nyt olenkin kuuluisuuden huipulla! Mutta heti kun kuolen, melkein...
  Helga keskeytti:
  - Ei! Usko minua, he eivät unohda! Luulen, että ilma-armeija tai yksi valloitetuista itäisista kaupungeista nimetään sinun mukaansi. Tai ehkä katu Berliinissä!
  Friedrich nauroi:
  - Kyllä, lohdutit minua!
  Helga lisäsi vakavasti:
  - Ehkä he jopa hyväksyvät tilauksen ilmailussa muotokuvasi kanssa. Ensinnäkin sinulla on niin suloiset kasvot, ja toiseksi, tulostasi, jo yli kaksikymmentätuhatta viisisataa vihollisen lentokonetta, tuskin kukaan voi ylittää!
  Frederick vastusti myös melko vakavasti:
  - Ei, he voivat ylittää sen, jos sota Neuvostoliiton kanssa kestää hyvin pitkään tai jos heidän täytyy vielä olla tekemisissä eilisen liittolaisten kanssa. Joten kaikki on mahdollista... Mutta periaatteessa on mahdollista saavuttaa tuhat konetta! Ja mitä voin tehdä edes tälle!
  Keskustelu keskeytettiin, pieni laivue vihollishävittäjiä lensi eteenpäin, ja sitten meidän täytyi ottaa aseet tosissaan.
  Huolimatta Hitlerin armeijan äärimmäisestä väsymyksestä ja uupumuksesta Krasnogvardeiskin voitto inspiroi krautteja ja moniheimolaumaa uusiin hyökkäyksiin.
  Natsit eivät uskaltaneet hyökätä Moskovaan ja käynnistivät hyökkäyksen idässä sijaitsevaa Pavlovsky Posadin kaupunkia ja sen vieressä olevia linnoitettuja alueita vastaan.
  Neuvostosotilaat, muuten se ei olisi voinut taistella rohkeasti, mutta iltaan mennessä saksalaisten kiilien välinen käytävä oli kaventunut niin paljon, että se ammuttiin jo suoraan läpi.
  Friedrich ja Helga joutuivat jälleen ottamaan vastaan panssarivaunut, jotka yrittivät tehdä vastahyökkäystä ja ummistaa aukon. Ja sitten he näyttivät itsensä ja se oli hienoa. Nuori mies onnistui ylittämään viisisataa tankeissa! Ja tämä on yleensä huippuluokan saavutus!
  Friedrich tunsi todella iloa, että hän oli niin siisti! Se, että hän on kaikkien aikojen paras soturi, tarkoittaa luokkien luokkaa! Ja miltä hänestä tuntuu olla pitempi ja viileämpi kuin kaikki muut! Friedrich on susi, mikä tarkoittaa susia!
  Oli jo pimeää, eikä taistelu ollut vielä laantunut. Saksalaiset pylväät sekä pohjoisesta, jossa kuuluisan Rommelin laumat ryntäsivät, että etelästä, missä Mainstein Lane piiritti Pavlovsky Posadin kaupunkia. Jo keskiyöllä Gotha-panssarivaunut ja ennen kaikkea useat Ferdinand-4:t ryntäsivät tämän kylän laitamille... Mutta heidän oli pakko pysähtyä. Sitten Gotha antoi käskyn ohittaa itsepäisimmät puolustusyksiköt. Kello kaksi aamulla Pavlovsky Posadista itään toisen SS-joukon ja ensimmäisen panssarijoukon osat, myös Neuvostoliitosta, tulivat ulos tapaamaan toisiaan. Joten yönä 12. lokakuuta 1947 saartorengas sulkeutui Moskovan sotilasryhmän ympärille!
  . LUKU nro 19.
  Aamulla 13. lokakuuta 1947 Friedrich taisteli, kuten aina, epäitsekkäästi ja taitavasti. Hänen uskollinen lentävä ratsa ryntäsi korkeuksiin, ja moottori, vaikka poika pakotti sen useammin kuin kerran, toimi ilman vikoja...
  Neuvostojoukkojen vastarinta heikkeni tuntuvasti... Natsit eivät vielä uskaltaneet hyökätä valloittamattomaksi linnoitukseksi muutettuun Moskovaan, vaan eteni itään. Pavlovsky Posadissa taistelut olivat vielä täydessä vauhdissa; fasistikomentajat kieltäytyivät melko kohtuudella käyttämästä panssarivaunuja kaupungin rajojen sisällä ja heittivät romanialaisia, italialaisia, arabeja, intialaisia ja muita ulkomaisia yksiköitä hyökkäykseen.
  Friedrich osallistui kahteen tai kolmeen pieneen ilmataisteluun ja katkaisi vaikeuksitta noin tusina lentokonetta. Muita kohteita maatettiin: aseet, haubitsat, kranaatit, katyushat ja, jos onneksi, panssarivaunut.
  Jälkimmäistä ei muuten esiintynyt usein. Näyttää siltä, että neuvostojen teho on loppumassa. Puolenpäivään mennessä, kun lokakuun löysyys muuttui sietämättömäksi, vallitsi lyhyt tauko ja Frederick, tai kuten häntä virallisesti kutsuttiin Frederick Suuri, Bismarck, kutsuttiin Smolenskiin.
  Nuori Terminaattori-ässä näytti erittäin iloiselta ja iloiselta. Vaikka Friedrich oli hyvin katkera ja häpeä pettämistään, mahdollisuus saada fasistisia palkintoja teki pojan onnelliseksi.
  Helga kutsuttiin mukaan. Tyttö oli myös innoissaan ja hänen helmiäishampainsa loistivat hurmaava pantterihymy. Hän sanoi:
  - Näetkö, susipoika, voitimme venäläiset!
  Tässä tapauksessa Frederick ei jakanut optimismia ollenkaan:
  - Toistaiseksi tämä on vain välimenestys ja kamppailu... Taistelut ja taistelut vain kiihtyvät. Mutta alku oli todella onnistunut...
  Palkinnon saajaksi valittiin YK:n kommunistisen puolueen aluekomitean rakennukset. Valtava parkkipaikka oli täynnä luksusautoja, enimmäkseen amerikkalaisia.
  Todellakin, nukkekenraaleja Yhdysvaltain armeijasta, Brittiläisestä imperiumista ja Kanadan dominionista oli läsnä konventtisalissa. Siellä oli jopa yksi Englannin prinsseistä... Ja tietysti itse Hermann Göring ja Adolf Hitler... Vain tämä yllätti Friedrichin, Margaret ei ollut hänen kanssaan. Outoa, ehkä se johtuu vain siitä, että tämä erinomainen, ainutlaatuinen nainen raskaana ollessaan ei halua vaarantaa lastaan ja ässältä saamaansa lasta... Eihän sota ole ollenkaan vitsi!
  Tai ehkä hän ei halua kommunikoida Hitlerin uuden suosikin kanssa miehensä edessä? Täällä yleensä kaikki on mahdollista, ja on melkein mahdotonta lukea, mitä on niin kauniin kuin Afrodite ja ovela kuin Hera naisen mielessä...
  Friedrich on kuitenkin jopa iloinen tästä. Ei riittänyt Fuhrerin läsnäollessa altistaa itsensä ja hänet vaaralle, että he pettäisivät tunteensa tahattomalla eleellä tai ajattelemattomalla sanalla. Loppujen lopuksi sarvilliset aviomiehet, etenkin puolen maailman hallitsijan persoonassa, ovat erittäin vaarallisia. Jopa sellaiselle kovalle kaverille kuin Hän on kolmannen valtakunnan ykkössotilas!
  Suurin osa palkintoseremoniaan saapuneista oli lentäjiä - Goering itse oli ässä, kenraali Duan teorian kiihkeä ihailija - ilmailu, sotien jumala, nosti tietysti ensinnäkin ilmavoimat. Mutta siellä oli myös tankkereita, heidän joukossaan kuuluisa Wittmann. Ja palkintojenjakotilaisuus alkoi ritariristeillä.
  Kun Helgalle soitettiin, tyttö kirjaimellisesti laukkasi kuin hevonen, naputellen kantapäitään. Hänelle annettiin ritariristi ja erityinen taistelijamerkki, panssarivaunut... Lisäksi Fuhrer Adolf itse lahjoitti tytölle henkilökohtaisen sapelin timanteilla, parhaana naisena, joka erottui taistelun tuloksena. Moskova.
  Wittman sai ristin tammenlehdillä, miekoilla ja timanteilla, ja Tähtiritariristin kultaisilla tammenlehdillä, miekoilla ja timanteilla annettiin "vauva" Huffman. Amerikkalainen ässä sai myös palkinnon tavanomaisissa cowboy-shortseissaan.
  Friedrich palkittiin viimeksi... Tämä oli aivan loogista, koska hän oli parhaista paras. Korkea palkinto, Rautaristin Ritariristin suuri tähti ja tammenlehdet, miekat ja timantit, luovutettiin natsien hymnin uhkaavien äänien säestyksellä. Lisäksi myönnettiin neljä kunniamerkkiä, neljäsataa, viisisataa lentokonetta ja neljäsataa, viisisataa tankkia. Nämä merkit olivat myös kultaisia, ja viidessäsadassa oli jopa pieniä timantteja.
  Hitler puristi Friedrichin kättä pitkään ja sanoi jotain innostuneena... Poika söi kuuluisan ristin silmillään. Timantit koristavat platinatammen lehtiä ja miekan kädensijaa. Muistissani välähti kuva, että jopa tavanomaisia timanttisia ritariristejä, sellaisia ritarikuntia, myönnettiin vain kaksikymmentäseitsemän koko sodan aikana. No, tässä vaiheessa on vähemmän... Korkeampaa palkintoa, Ritariristiä, jossa hopeiset lehdet korvataan kultaisilla, ei ole vielä perustettu.
  Palkinnot eivät kuitenkaan jääneet tähän. Hitler ilmoitti, että Friedrichille myönnettiin ilmavoimien ja SS-kaartin majuri kenttämarsalkka, henkilökohtainen ase ja miljoona viisisataatuhatta markkaa (viidentoista uusimman "Pantherin" hinta).
  Tunnusase oli sama kuin Helgalle annettu sapeli, valmistettu Damaskoksen teräksestä ja jonka kädensija oli koristeltu kauniisti timanteilla ja smaragdeilla.
  Frederick ei voinut vastustaa kiusausta ja heilutti sulttaanin arvoista asetta useita kertoja. Kahva oli mukava ja sapeli oli täydellisesti tasapainossa ja vaikutti kevyeltä vahvalle pojan kädelle.
  Seuraavaksi tuli amerikkalaisen kenraalin Mankurtin puhe, joka meni historiaan yleisen ilmaisun kirjoittajana: maani voi olla väärässä, mutta tämä on minun maani!
  Lisäksi tämä komentaja tuli tunnetuksi hirvittävästä julmuudestaan, myös sotavankeja kohtaan.
  Mankurt sanoi ankarasti:
  - Venäläiset barbaarit valtasivat paljon maata ja loivat yhden valtavan kasarmin, jossa vallitsee ikuinen kaaos. Kuinka kauan heidän terroristihallinnonsa piinaa kuudesosaa ihmiskunnasta? Venäjän kansat odottavat vapautumista ja vapaan Euroopan ja Yhdysvaltojen armeijan saapumista mailleen. Siksi Amerikka tekee kaikkensa voittaakseen Neuvostoliiton. Varustemme ja vapaaehtoisvoidemme virta kaikkialta maailmasta voimistuu ja lisääntyy! (myrskyisiä suosionosoituksia). Kaikki maailman maat yhtyivät bolshevikkien tartuntaa vastaan. Herra Jumala ja taivaallinen armeija ovat kanssamme. Eteenpäin voittoon!
  Hänen jälkeensä englantilainen puhui ja sen jälkeen Fuhrer keskeytti seremonian virallisen osan ja ilmoitti pallon alkamisesta. Välittömästi monet tytöt ja naiset olivat valmiita pariutumaan kuuluisien sankareiden kanssa.
  Friedrich halusi valita Helgan kumppaniksi, mutta hän kieltäytyi yllättäen - sanoen, että tapa ei sanele tanssimista kumppaneiden tai taisteluaseiden kanssa. No, poika valitsi toisen naisen, varsinkin kun kaikki naiset täällä ovat kauniita - ilmeisesti he valitsivat hänet tarkoituksella. Friedrich hymyili ja tanssi kevyesti, mutta pojan ajatukset olivat jotain muuta.
  Joten hän sai korkean käskyn ja on jo merkittävä marsalkka... Hänen uransa on nousussa, ja pudonneiden lentokoneiden ja vaurioituneiden tankkien määrässä hänellä ei ole vertaa maailmassa! Kaikki näyttää olevan hyvin, mutta jostain syystä kissat raapivat sieluani... Mutta jos otat kuuluisat hahmot, esimerkiksi Robert Artroisin, kapetialaisten kuninkaallisen haaran verenprinssin. Loppujen lopuksi hän taisteli kotimaataan Ranskaa vastaan eikä kärsinyt paljon, vaikka hänellä oli maanmiestensä veri käsissään.
  Ja sadat tuhannet venäläiset taistelevat natsien puolella. Jopa suurruhtinas Kirill Romanov ilmoitti virallisesti tukevansa itäistä kampanjaa ja kotimaansa vapauttamista bolshevikeista. Romanovit ovat natseja ja heidän takanaan olevia länsimaita varten.
  No, jos kuuluisat ruhtinaat ja Kolmas valtakunta ovat Stalinia vastaan, niin miksi Friedrichin pitäisi kärsiä? Lisäksi on mahdollista, että hänen esi-isänsä eivät asu Neuvostoliitossa. No, ajatellaanpa loogisesti... Historian kulku on jo muuttunut dramaattisesti. Nyt maailma ei muutu koskaan erilaiseksi, joten Moskovan taistelu hävisi Neuvostoliiton toimesta... Mitä tämä tarkoittaa? Ja tosiasia on, että ensinnäkin maailmassa, joka on muuttunut merkittävästi, todennäköisyys, että hänen vanhempansa (muuten, eri kaupungeissa syntyneet) tapaavat ja perustavat perheen, laskee jyrkästi. Mutta äiti ja isä eivät edes syntyneet vuonna 1947... Tämä tarkoittaa, että kahden isoisän ja kahden isoäidin tapaamisen todennäköisyys on vielä pienempi!
  Lisäksi geenijoukon näkökulmasta jokainen lapsi on ainutlaatuinen ja puhtaasti yksilöllinen. Tämä tarkoittaa, että jos hedelmöittymishetki muuttuu vähintään tunnilla tai jopa kymmenellä minuutilla, se ei ole enää hän... Ei Friedrich, jolla on ainutlaatuinen persoonallisuus ja geenit, vaan täysin erilainen, ehkä jopa ulkoisesti erilainen. poika.
  Eli menneisyyteen löytävän ihmisen väliintulon pitäisi asioiden logiikan mukaan johtaa loukkaamattomien ajan lakien rikkojan katoamiseen... Toisin sanoen Friedrichin, josta tuli Hitlerin suosikki, pitäisi ovat yksinkertaisesti kadonneet! Ja hän ja hänen veljensä ja mahdollisesti hänen vanhempansa ja muut.
  Mutta koska nuori ässä on elossa, vahva ja terve kuin kukaan muu tällä onnettomalla planeetalla, niin ehkä tämä menneisyys ei ole hänen maailmansa ollenkaan! Ehkä tämä ei ole edes hänen universuminsa, jonkinlainen rinnakkaisuniversumi ja jopa aikaviiveellä. Toisin sanoen hän, Friedrich, ei tapa esi-isiään, ei omia maanmiehiään, vaan vieraita yksilöitä, joilla on vain yleinen yhtäläisyys terminaattoripojan abstraktiin menneisyyteen.
  Tämä tarkoittaa, että hän ei itse asiassa ole petturi - vain henkilö, kuten useista tieteiskirjallisuussarjoista, joka käyttää menneisyydessä nykyajan tietoa ja jolla on myös uskomaton voima. No, jos hänelle on määrätty supervoimia, on yksinkertaisesti synti olla käyttämättä niitä! No, koska kohtalo, itse taivaan oikea käsi, lähetti hänet ensin Hitlerjugentin luo, sitten Kolmanteen valtakuntaan, hänen on tehtävä kaikkensa uran luomiseksi. On hyvä olla pääkenttämarsalkka neljätoistavuotiaana , poikamaisena, mutta 20-vuotiaana on parempi olla täysivaltainen kenraali tai jopa marsalkka. Ja kuka tietää, ehkä Kolmas valtakunta lopulta sulattaa Amerikan, ja sitten hänen pojastaan tulee ensimmäinen maailmandiktaattori!
  Sitten yhtäkkiä ilmestyi joku, jonka nuori mies vähiten odotti näkevän: Evgenia Porsche... Pitkä, kaunis, vahva, jopa hieman maalaismainen ja yllättävän ei-aristokraattinen kolmannen valtakunnan suurimman magnaatin tyttärelle.
  Totta, toisin kuin edellisessä tapaamisessa, tyttö puki erittäin kalliita, timanteilla varustettuja, mutta samalla läpinäkyviä ja piilottamatta siroisten, vaikkakaan ei pienten jalkojensa viehätysvoimaa.
  Korkokenkien takia jo ennestään pitkä tyttö vaikutti melkein jättiläistytöltä. Friedrich itse, tavallinen ja vielä pienempi teini ikäisekseen, oli häntä lyhyempi, noin kaksikymmentäkolme, kaksikymmentäviisi senttimetriä, ja kantapäät huomioon ottaen vielä enemmän...
  Friedrich oli jopa nolostunut, entä jos hän ei koskaan kasvaisi isommaksi kuin tämä kuusikiloinen tyttö (jonka hänen isänsä Porsche oli, hän ei ole jättiläinen, vaikka ei tiedetä, millainen äiti hän oli ja kuka kiipesi hänen hameensa alle! ), olisi aina pitempi nousta hänen yläpuolelleen. Kyllä, on parempi, että hän käveli paljain jaloin, kuten viime kerralla...
  Evgenia kuitenkin katsoi nuorta ässää ihaillen, ojensi kätensä ja suuteli häntä huulille:
  - Olet ritarini! Valo ei ole maallista!
  Friedrich oli hämmentynyt:
  - Kyllä minä....
  Evgenia keskeytti:
  - Sanoja ei tarvita! Olet ansainnut kiitosta. Eikä vain lentäjänä... - Tycoonin tytär pudisti hiuksiaan. - Ajattele vain, sinulla on upea lahja insinöörinä ja suunnittelijana. Tarjoa sellaisia ideoita... Nero! Yllä on Leonardo Davinci.
  Friedrich vitsaili:
  - No kyllä! Olen samaa mieltä, tämä taiteilija ei ole voittanut yhtäkään sotaa. Vaikka hänen mestariteoksensa valloittivat koko maailman!
  He alkoivat tanssia. Evgenia oli aivan yhtä kaunis, taitoluistelija, mutta hän näytti liian isolta Volkaan... Ja hajuvesi tuoksui huumaavalta... Katsoessaan hänen ylellisten rintojensa pääntietä hän tunsi aivan luonnollista halua fyysisesti vahvalle ja kehittynyt teini. Lisäksi Helga uhmakkaasti teeskenteli, ettei hän huomannut mitään. Kuitenkin nuoremmalle sukupolvelle saksalaisia opetettiin, että naisen on sopimatonta tuntea mustasukkaisuutta, saati osoittaa, että mies on sotasankari, jopa velvollinen pettämään. Mitä parantaa rotua! Kuten Hitler sanoi: naimisissa olevan naisen ei ole syntiä synnyttää lasta toiselta mieheltä, jos hänellä on paremmat fyysiset ominaisuudet kuin miehellä. Evgenia kuitenkin kysyi pojalta vakavasti:
  - Missä opiskelit, että tiedät niin hyvin panssarivaunujen ja itseliikkuvien aseiden ohjauksen periaatteet ja keksit tällaisen tietotaidon?
  Friedrich ei voinut eikä halunnut kertoa totuutta, ja tuntemattomalle tytölle, vaikka hänen isänsä olisi pomaatti, kolmannen valtakunnan kymmenen rikkaimman ihmisen joukossa ja Hitlerin ja Göringin suosikki. Hän vastasi välttelevästi:
  - Lapsuudesta saadut harrastukset ovat tässä roolissa... Erilaista tieteellistä kirjallisuutta, halu keksiä! Sinun ei tarvitse istua työpöytäsi ääressä luodaksesi jotain hyödyllistä...
  Evgeniya nyökkäsi:
  - Kyllä, minäkin pidän urheilusta ja samalla pureskelen tai jopa pureskelen tieteen graniittia... Näyttääkö rouva Piston kuitenkin toimistorotalta?
  Friedrich paljasti suden hampaat, vahvisti:
  - Kyllä, et näytä ollenkaan rotalta, etkä vain rotalta! Todennäköisesti jopa sinua voidaan verrata...
  Evgenia varoitti:
  - Älä vain vertaa sitä lehmään! Tämä on aika ilkeä vihje!
  Frederick huomautti filosofisesti:
  - Se, joka kiusaa jotain, mikä ei ole relevanttia, saa vuohen arvosanan! Joten... Markkinamme ovat tyhmät.
  - Onko basaarislangia? - Evgenia arvasi. - Yleisesti ottaen saksankielinen puhe näyttää olevan oikein, mutta jotenkin... Liian oikein, tarkasti sijoitetut aksentit, selkeitä sanoja, jännitystä puheessa... Eikä aksenttia ole, mutta tässä oikeellisuudesta tuntuu jotain ei aivan omaperäistä.. .
  Friedrich ei osoittanut olevansa huolissaan:
  - Mitä tästä? Ehkä epäilet, että olen Neuvostoliiton vakooja ja että venäläiset uhrasivat kaksikymmentä tuhatta, amerikkalaisten ja puolituhatta lukemattomista lentokoneistaan soluttautuakseen minut Kolmannen valtakunnan huipulle?
  Evgenia pudisti päätään:
  - Ei enpä usko! Tämä oli liikaa, jopa venäläisille. Vaikka on tunnettu sanonta: Venäjää ei voi ymmärtää mielellään. Mutta minusta se näyttää erilaiselta, ehkä sinä olet, kuinka voin sanoa... SS-geenitekniikan tuote. Jonkinlainen tulevaisuuden mies? Olen lukenut genetiikkaa koskevia tieteellisiä teoksia ja tiedän, että ihmisluontoa voidaan muuttaa, parantaa tai pahentaa keinotekoisella väliintulolla. Ja yli-inhimilliset ominaisuutesi soturina... Tämä on niin...
  Vastauksen sijaan Friedrich kumarsi päänsä pitkälle tyttöystävälleen ja suuteli tätä intohimoisesti tämän reheville huulille. Sitten hän sanoi:
  - Älä välitä kauniista päästäsi. Jos pelkäät saavasi minulta viallisia lapsia, niin usko minua, näin ei ole! Itse asiassa, ehkä vaihdamme keskustelun aihetta.
  Evgeniya suostui:
  - Kyllä, on parempi vaihtaa! Puhutaanpa panssarivaunuista... Erityisesti Guderianin johtama operatiivinen päämaja antoi kilpailutehtävän: kahdenlaisia panssarivaunuja... Kuten keskikokoinen "Imperial Panther", jonka tykki on 88 mm El 100 tai lyhyempi, mutta panssari. -lävistävä ja edestä viisto panssari vähintään 250 mm ja raskas "Royal Tiger" 105 mm kaliiperisella El100-aseella, jonka etupanssari on vähintään 300... Lisäksi ensimmäisen panssarin paino on enintään viisikymmentä tonnia ja toinen 65.
  Friedrich tuhahti halveksivasti, kuin leijona goferin edessä:
  - Eikö tällainen ole totta? Varsinkin kun ottaa huomioon, että siitä on tullut paljon helpompaa niukkojen materiaalien kanssa, eivätkä liittoutuneiden pommikoneet tuhoa Kolmannen valtakunnan maita!
  Evgenia vastasi huokaisten:
  - Periaatteessa se on mahdollista, mutta meillä ei ollut aikaa, tai pikemminkin meillä ei ole aikaa tehdä prototyyppiä metallista vaaditussa ajassa. Annoit meille jotenkin loistavan tietotietosi liian myöhään. Ja Hitler haluaa uusimpien panssarivaunujen aloittavan palvelukseen Kolmannen valtakunnan armeijan tänä vuonna.
  Nuori ässä oli yllättynyt:
  - Miksi prototyypin tekemiseen menee niin paljon aikaa?
  Tyttö nyökkäsi:
  - Melko vähän, varsinkin jos malli on pohjimmiltaan uusi... Se on kuin suosittu sanonta: jos ajat, päädyt rotkoon!
  Friedrich ajatteli: tässä on tietysti ongelmia... Esimerkiksi neuvostosuunnittelijat kamppailivat niin monta vuotta IS-10-panssarivaunun luomisen kanssa tai kaksi kokonaista vuotta T-54:n kanssa. Lisäksi tämä säiliö suunniteltiin sodan jälkeen, ja sillä oli kokemusta toisen maailmansodan taisteluista. Lisäksi se ei ollut täysin uusi malli, vaan vain T-34:n jatkokehitys. Esimerkiksi T-44 ei osoittautunut täysin onnistuneeksi, eikä sitä käytännössä käytetty taistelussa... Joten sinun ei pitäisi odottaa mitään erityisiä ihmeitä.
  Tiger-tankki, kun otetaan huomioon saksalaisten kokemuksen puute tämän tyyppisten ajoneuvojen luomisessa (ellei tietysti lasketa alustaa, esimerkiksi ensimmäisen maailmansodan aikana luotiin jo 150 tonnin "kolossaali").
  Friedrich huomautti:
  - On tarpeen suunnitella jo luodun "Panther"-5 tai AG perusteella. Sen alustan ansiosta se voi kuljettaa 88 mm:n kanuun lisäksi jopa 128 mm:n tykkiä tai 150 mm haupitsia...
  Evgenia naurahti:
  - Mutta juuri sitä me teemme! Porschella on kuitenkin jo oma "kuninkaallinen tiikeri", vaikkakin 88 mm:n kaliiperin aseilla. Mutta ehkä tämä toimii välimallina. Alkuperäinen 250 millimetrin panssarivaatimus täyttyi siinä, vaikka paino on melko suuri - 63 tonnia. Mutta torni, jolla on erittäin suuri panssarin rationaalinen kaltevuuskulma, tyylikäs ja virtaviivainen... Voi olla mahdollista voittaa välikilpailu, mutta ongelmia ilmenee tulevaisuudessa. Mutta taitotietosi mukaan on mahdollista luoda panssarivaunu, joka on läpäisemätön kaikilta puolilta ja tuhoaa kaiken puolustuksen. Loppujen lopuksi läpimurtoautolle on erittäin tärkeää saada hyvä sivusuoja, josta Panther ei valitettavasti voinut ylpeillä pitkään aikaan.
  Friedrich huomautti:
  - Ehkä emme nyt kosketa tankkien aihetta... Tai pikemminkin, lopetetaan keskustelu. Olemme kuin vanhoja professoreita tai nuoria miehiä ja tyttöjä.
  Evgeniya suostui:
  - Olet oikeassa, kuten aina, puhutaan jostain maallisemmasta. Esimerkiksi Britannian kuninkaallinen talo.
  Friedrich nyökkäsi:
  - Mikä aihe! Tulkoon aika, Winsoreista ei jää jäljelle mitään. Vai luuletko, että Moskovan valloittamisen jälkeen panssarivaunumme eivät pysty murskaamaan Lontoota, joka on jo vangittu?
  Evgenia välähti hampaitaan:
  - No, tietysti he voivat!
  Ballin jälkeen seurasi jalo illallinen ylellisten ruokien kera, mutta ilman vahvoja alkoholijuomia. Ei mitään vahvempaa kuin kuusi astetta. No, sitten Friedrich ja Evgenia, kuten pojalle ja tytölle sopii, vetäytyivät erilliseen huoneeseen.
  Vaikka on yleisesti hyväksyttyä, että pitkät blondit eivät eroa luonteeltaan, Evgenia osoitti erittäin vakuuttavasti päinvastaista useiden tuntien ajan. No, Friedrichkään ei tietenkään menettänyt kasvojaan. Joten he nukahtivat halaillen tiukasti.
  Poika unelmoi olevansa japanilainen ninja, joka sai Venäjän tsaarilta Nikolai II:lta käskyn tappaa Mikado eli keisari.
  Friedrich unelmoi kuinka hän kiipesi karkeille seinille tarttuen sormillaan ja varpaillaan pienimpäänkin halkeamaan tai rakoon. Poika astui palatsiin, missä alkoi kova taistelu...
  Nuori ninja, kuten tavallista, pilkkoi, puukotti ja puhalsi päät pois vihollisistaan... Uni oli liian kaoottinen, liikaa verta, pilkkomista ja vähän merkitystä. Lisäksi kaikkialla on paljasjalkaisia tyttöjä miekoilla hyppäämässä... Lyhyesti sanottuna...
  Onnistuin nukkumaan korkeintaan kolme tai neljä tuntia... Friedrich heräsi sanansaattajatyttölle sanomalla:
  - Taistelu on täydessä vauhdissa! Ei ole korvaamattomia ihmisiä, paitsi sinun kaltaiset ihmiset, Friedrich Bismarck.
  Poika hyppäsi ylös ja edes hyvästelemättä kiiruhti lähimmälle kiitotielle.
  Ja kuten kävi ilmi, häntä ei kutsuttu turhaan... Armeijakenraali Rokossovski sai Stalinilta käskyn, odottamatta täydellistä joukkojen keskittämistä, antaa horjuttava isku Rommelin armeijaryhmälle. Tässä tapauksessa laskelma perustui siihen, että saksalaiset eivät olleet vielä ehtineet lähettää joukkojaan hyökkäämään Voronežiin. Joten oli mahdollisuus suorittaa matalapotku aikaisemmista taisteluista uupuneiden saksalaisten joukkojen pidennetylle kyljelle.
  Friedrich pakotettiin nousemaan Fokken-Wulfiin, joka ei ollut hyökkäysversio, vaan tavallinen malli, jossa oli neljä kahdenkymmenen millimetrin tykkiä ja kaksi konekivääriä. Niinpä poika joutui liiallisesta kiireestä joutumaan ilman asetta, joka oli osoittautunut niin tehokkaaksi panssarivaunujen taistelussa. Totta, hänellä oli vielä kymmenen pommia rungossa...
  Taivaalla oli myös kuuma, Neuvostoliiton hyökkäyslentokoneita ja Yaki-9-hävittäjiä ilmestyi. Jälkimmäiset ajoneuvot olivat kuitenkin heikon suojansa ja selviytymiskykynsä vuoksi haavoittuvia myös pitkällä kantamalla 20 mm kaliiperiin asti. Friedrich löi ensin hävittäjiä torviin, mikä tietysti ohitti hitaamman Ilasin. Neljä lentokonekanuunaa, se on voimaa... Ensimmäiset kaksi tusinaa jakkia hajallaan, jopa ilman ovelaa lähestymistä häntään.
  Friedrich ei pyörinyt, ei ohjannut, hän yksinkertaisesti siirsi hieman ilmatykkejä ja täristi massiivisen koneensa runkoa.
  Kaksikymmentäviisi, kaksikymmentäkuusi, kaksikymmentäseitsemän... Ilman päivystystä rohkeilla jaksilla, jotka kärsiessään tappioita eivät kuitenkaan sammu, vaan yrittävät saada vauhtia... Friedrich oli jopa hieman yllättynyt siitä, että miksi Neuvostoliiton sotilaskirjallisuudessa tätä loistavaa Fokken-konetta niin vähäteltiin -Wulf. Kyllä, se tekee täyden käännöksen 22 sekunnissa verrattuna 19:ään Yakin kohdalla (ja kevyessä versiossa Yak pystyy tekemään sen jopa 17 sekunnissa!). Mutta Friedrichin ei tarvitse liikkua, hän vain hidastaa vauhtia ja lentää heitä kohti. Yhdessä sekunnissa voit itse asiassa törmätä seitsemään tai kahdeksaan autoon.
  Aika kului hirveän hitaasti Friedrichille taistelutrancen tilassa, ja hänellä oli aikaa ajatella ja purkaa ammuksiaan. Periaatteessa on yleisesti hyväksyttyä, että edes taitavin ässä, mukaan lukien jopa sellaiset ilmiöt kuin Rudel, ei pysty vakavasti vaikuttamaan sodan kulkuun. Todellisessa historiassa kuusi parasta saksalaista ässää tuhosivat kokonaisen ilmaarmeijan, mutta natsit hävisivät toivottomasti taistelun ilmakehän hallitsemisesta.
  Mutta tässä tapauksessa niin monen jakin heittäminen yhteen paikkaan useampaa kuin ihmistä vastaan on täynnä vaaraa... Kuusikymmentäyksi hävittäjää ammuttiin alas alle minuutissa. Samalla tavalla siivet putoavat tai hyttien panssaroitu lasi rikkoutuu. Jälkimmäinen on vielä pahempi, koska tässä tapauksessa ohjaajaa ei voida pelastaa. Ja Puna-armeijassa on jo vähän kokeneita ässäjä jäljellä.
  Pudotettujen ajoneuvojen joukossa neljä kuului vartijoille, jotka ampuivat alas yli viisi konetta... Vain tämäkään ei auttanut, koska Volka tiesi mihin lyödä ja miten... Kuin metsästäjä ampui konekiväärin alas parven hanhet. Juuri tuollainen parvi, yhdessä purskeessa, intuitiivisesti, vaiston varassa määrittämällä ja ohjaamalla piipun liikkeet haluttuun kohteeseen, kun yksikään luoti ei lennä ohi. Hanhet, ja tässä tapauksessa Neuvostoliiton lentokoneet, ammutaan alas, ja missä ohjaamot ovat rikki ja lentäjät ammutaan alas, ne lentävät jonkin aikaa suoraan. Mutta osa heidän siivistään on menettämässä...
  Friedrich muisti täällä elokuvia terävistä amerikkalaisista cowboeista ja kuuluisan elokuvan, jossa pääosassa DiCaprio - "Fast but Dead!" Mutta niinä päivinä yhdysvaltalaiset cowboyt eivät tunteneet automaattisia konekivääriä tai nopean tulituksen ilmatykkejä. Muuten he olisivat ymmärtäneet, mikä ase tämä on yksinkertaisesti hirviömäinen tuhovoimaltaan.
  Jakit loppuivat lähitulevaisuudessa ja Friedrich muutti Ilyyn. Täällä on parasta hyökätä niitä ylhäältä tai takapuoliskolta. Lisäksi se olisi optimaalinen etäisyyttä lyhentämättä.
  Toinen tapa on ampua pois hauraammat siivet; niihin ei voi ripustaa panssaria.
  IL-2 on lempinimi humpbacked. Kun siihen oli asennettu toinen istuin, takapuoliskoa puolustavan ampujan oli vaikeampi ampua alas aloittelijalle tällainen kone, mutta sitten... Tietysti tämän lentokoneen aerodynamiikka huononi. Tämä tarkoittaa, että heidän kanssaan on vielä helpompaa...
  Ilamin olisi ollut loogisempaa levitä eri suuntiin, mutta järjestelmä... Lyhyesti sanottuna, se alkoi legendaaristen iskusotilaiden lyömisestä. Ketterä Salamander-3 oli kuitenkin jo saapunut. He ottivat myös mutaa...
  Friedrich jopa ajatteli, että he voisivat päästä hänen edelle, kun tapasivat jakit vielä lähestyessään... Vaikka, kuka tietää... Luftwaffen lentäjät eivät ole rohkeita venäläisiä sotureita, eivätkä yleensä lähde taisteluun ylivoimaisesti, mutta ehkä tapauksia lukuun ottamatta. jossa maavoimille luodaan liian vakava uhka.
  Friedrichillä ei kuitenkaan ole ongelmia... Lyö tykeillä takapanssaroitua pallonpuoliskoa tai peitä siivet - tulos on sama. Ja kuinka nämä autot sitten kaatuvat, ne jättävät jopa jäljen ilmaan... Kuin raidat hakatun orjan selässä.
  Friedrich kaatoi kolmekymmentäseitsemän silttiä ja nappasi myös kaksi "sotilasta". Taas sata, vaikka aiempaa sadanyhden ennätystä ei ole rikottu. Vihollisella on vain muutamia lentokoneita jäljellä. Nyt heidän tarvitsee vain pudottaa pommit ja he palaavat.
  Neuvostoliiton panssarivaunut lähtivät nyt hyökkäykseen ilman ilmailun ja erityisesti tykistön tukea. Hyökkäyslentokone ja pommittaja hyökkäsi heidän kimppuun. Neuvostoliiton panssarivaunujen miehistö pystyi onneksi hyödyntämään ajoneuvojen ajo-ominaisuuksia. Mutta kaikentyyppisten lentokoneiden määrä kasvoi.
  Friedrich pudotti kaikki pomminsa ja kääntyi lentokentälle. Hän onnistui kuitenkin näkemään Rudelin Fokken-Wulf-4:n, kuuluisan panssarivaunuhävittäjän.
  Nuori ässä palasi "kotiin" lentokentälleen, missä Pegasus Terminator Me-362 odotti häntä.
  Friedrich, laskeutuessaan Fokken-Wulfiin, huusi naapuriohjaajalle:
  - Jokainen, joka uskaltaa väittää, että F -490 on huono hävittäjä, valehtelee. Ei ole huonoja lentokoneita, on vain huonoja lentäjiä.
  Seuraava taistelu rajoittui vain taistelutankkeihin. Vaikka saksalaiset eivät vielä olleet onnistuneet tuomaan esiin voimakasta panssaroitua nyrkkiä vastaan, he hyökkäsivät lentokoneilla.
  Neuvostoliiton urhoolliset panssarivaunut olivat jo ylittäneet repaleisen etulinjan ja hyökkäsivät arabien vapaaehtoisista koostuvan jalkaväkiyksikön kimppuun.
  Muslimit, vastoin odotuksia, taistelivat rohkeasti eivätkä ajatellut paeta, mutta samalla he toimivat äärimmäisen sopimattomasti. Erityisesti amerikkalaista bazookaa käytettiin jokseenkin epäinhimillisellä tavalla ja kranaatteja vielä enemmän.
  Mutta Neuvostoliiton yksiköiden hyökkäys oli loppumassa. Erityisesti fasistiset hyökkäyslentokoneet käyttivät lukuisia pieniä muotopanoksia sisältäviä pommeja, neuvostosuunnittelijoilta kopioitu idea, mutta taidokkaammin toteutettu. Mutta Neuvostoliiton tankkien miehistö ei saanut käskyä ripustaa verkko ylhäältä.
  Ja Friedrich yksinkertaisesti ampui ilmatykeillä kattoja. Tämä on yksinkertaisin taktiikka. Murtaudu torniluukun läpi ja voittosi. Ja kuinka monta autoa voi kaataa näin, jos törmäät niihin vaakatasosta...
  Mutta panssarin nopeus ei auta, jos hävittäjä osuu intuitiivisesti, tähtäämättä, mielijohteesta...
  Se on kuin simulaattori tankeilla, vain sinulla on jumalatila, ja jokainen laukaus on tarkka, ja ammut usein, usein...
  Nyt tuhoutuneiden tankkien määrä on ylittänyt viisikymmentä, joten Rudel lepää... Mutta minun piti poiketa. Sivulle ilmestyi "korvat". Kuusi heistä ammuttiin alas, ja loput annettiin tuhota salamanterit. Yleensä näiden maissityöntekijöiden päästäminen taisteluun päivän aikana on puhdasta itsemurhaa.
  Tankit ovat tärkeämpiä...
  Paluu... Lento Fokken-Wulf 4:llä ja Helga vieressä.
  Tyttö kysyi häneltä:
  - No, mistä pidit Evgeniasta?
  Friedrich tuhahti halveksivasti radioon:
  - Miksi olit kateellinen?
  Tyttö naurahti:
  - Ei tietenkään! Olemme vapaita, emmekä naimisissa. Mietin vain, kumpi on parempi sängyssä, minä vai hän!
  Frederick vastasi lämpimästi:
  - Totta kai sinä! Et ole niin iso, vaan paljon ketterämpi!
  Helga nauroi iloisesti.
  - En odottanut sinulta mitään muuta! Mutta tietysti paras... Huh, hän on suunnittelurotta, ja yksi harvoista naisista, joille on myönnetty Rautaristin Ritariristi!
  Friedrich huomautti:
  - Luulen, että tammenlehdet ovat aivan nurkan takana sinulle!
  Tappelu osoitti, että poika oli luultavasti oikeassa. Helga löi itsevarmasti tankkeja. Ilmeisesti hän halusi todistaa, että soturi voi olla kovempi kuin soturi. Vaikka hän ei tietenkään voi verrata Friedrichiä.
  Pian ilmestyi suuret tankkikolonnit saksalaisia ja amerikkalaisia ajoneuvoja. Erityisen ketterät ja leikkisät amerikkalaiset panssarihävittäjät "Witches"-3. Tämä oli vakavaa, varsinkin kun Neuvostoliiton ajoneuvot olivat jo suurelta osin tuhoutuneet ilmaiskuissa. "Panther"-5 osoittautui myös ongelmalliseksi... Sen pitkäpiippuinen pikatuliase ja läpäisemätön etupanssari... Näyttää siltä, että kestävyys alkoi pettää Neuvostoliiton panssarivaunujen miehistöjä. Jotkut, jotka eivät kuunnelleet komentajia, kääntyivät takaisin yrittäen paeta tästä teknotronisesta helvetistä.
  Ja taas paluu ja lähtö, hyökkäys tankkeja vastaan...
  Kello on jo yli puolenpäivän, alkaa hämärtää... Puna-armeijan vastahyökkäys on lakannut. Hänet ja Helga ohjattiin tukemaan Ryazania kohti liikkuvaa saksalaisten armeijoiden ryhmää. Samaan aikaan he yrittivät puristaa Vatutinin sotilaita padassa...
  Saksalaiset etenevät edelleen hitaasti itään. Täällä heitä vaikeuttavat neuvostojoukkojen joustavuus ja arorintaman puolustuslinjat, vaikka eivät niin tiheät kuin Moskovan lähestymisalueilla.
  Hitlerin joukot saivat kuitenkin enemmän liikkumavaraa, ja Hoth yritti ohittaa tärkeimmät puolustussolmut sellaisissa sarakkeissa. Paikoin saksalaisten yksiköiden eteneminen kiihtyi...
  Frederick kysyi Helgalta:
  - Etkö ole väsynyt, unelmieni tyttö?
  Blondi soturi vastasi:
  - Iloinen mieli ajaa väsymyksen pois, paremmin kuin lehmien ruoskiminen! Vaikka väsymys tulee ulos veristä mätä maidon sijaan!
  Friedrich suostui:
  - Täällä ei voi väittää totuutta vastaan!
  Yöllä nuori mies jatkoi lentämistä huolimatta siitä, että pilvet vierivät taivaalle ja satoi vettä. Saksan sotilasdoktriinin mukaan ilmailua käytettiin rintaman puolustuksen tukahduttamiseen... Ja toisin kuin vuonna 1941, Luftwaffella oli runsaasti lentokoneita Pindostanin avun ansiosta.
  Friedrich hyökkäsi nyt bunkkereihin tai jopa pienempiin kohteisiin... Yöllä taistelu ei laantunut, ja Neuvostoliiton joukot aloittivat vastahyökkäykset. Vaikka ne ovat pieniä ja melko kaoottisia, ne eivät ole yhtä rohkeita...
  Yöllä U-2-lentuetta lukuun ottamatta ilmakohteita ei tavattu. Ja bunkkereita pommitettiin... Kevyesti.
  Aamulla 15. lokakuuta 1947 puhkesi taistelu kaupungista ja samalla rautatieliittymästä: Elektrostalista. Siellä oli erittäin kuuma, ja mikä tärkeintä, Friedrichiin liittyi hänen erottamaton ystävänsä Helga.
  - No, suuri ritari, painostammeko vihollisia?
  Friedrich vastasi iloisesti:
  - Asunnottomat tönäisevät olutkojun luona, ja me voitamme. Ja kuinka me voitamme...
  Itse Elektrostalin kaupunki oli melko linnoitettu. Sen puolustukseen osallistui armeijayksiköiden lisäksi kaksi uutta NKVD:n divisioonaa. Vaikka he eivät yleensä olleet niin eliittiä sotilaallinen vartija kuin SS, he olivat aseistettuja sekä tykistöllä että kevyillä tankeilla.
  Natsit puolestaan yrittivät luoda oman kattilan... Ohita linnoitus, kääri ne pihdeillä...
  Tässä tietysti ilmatuella on merkittävä rooli, varsinkin jos niska venyy.
  Tytölle tyypillisesti Helga vakuutti:
  - Voitto on meidän! Laita reki valmiiksi kesää varten!
  Friedrich suostui:
  - Eikä vain kesällä! Käytämme raskaita tankkeja ja ilmasäiliöitä.
  Poika luuli olevansa taas Mainsteinin armeijassa, mutta lännessä suosituin Rommel tunnetaan paremmin. Koska taistelun aikana nuori mies toimi enemmän transsissa helvetin hengen johdolla, miksi hän ei muistaisi tämän komentajan loistavia tekoja. Lisäksi on paljon mukavampaa muistaa lyötyjä englantilaisia kuin lyötyjä venäläisiä!
  Marret-linjalle saavuttuaan Rommel tajusi olevansa Napoleonin "keskiasemassa" kahden vihollisarmeijan välissä ja pystyi nyt, saatuaan ratkaisevan iskun, kukistamaan yhden niistä ja vasta sitten kääntymään ja kohtaamaan toisen.
  Friedrich naurahti itsekseen: Napoleon, vaikka Leo Tolstoi epäili sitä, oli epäilemättä suuri komentaja ja hallitsija. Varsinkin jos katsoo saavutuksia. Hän vain ei pidätellyt heitä. Hitler on tässä suhteessa vielä pahempi... Mutta periaatteessa on mahdollista verrata Fuhreria Napoleoniin!
  Lahjakas komentaja Rommel ymmärsi myös jotain muuta: amerikkalaiset ja ranskalaiset olivat marssineet kauas itään Keski-Tunisiaan ja pitäneet itäisiä selkärotkoja Fondoukissa, Faidissa ja Gafsassa, peittäen läntisen selkärotkon 60-70 mailia länteen.
  Kävi ilmi, että jos italialais-saksalaiset joukot valtasivat Faidin ja Gafsan ja siirtyisivät sitten länteen Ferianan ja Kasserinen ohi, he voisivat mennä suoraan valtavaan amerikkalaisten tukikohtaan ja päämajaansa Tebessassa. Tebessassa italialais-saksalaiset joukot löysivät olevansa kaukana liittoutuneiden linjan länsipuolella Tunisiasta ja melkein yhteyksistään. Jos Rommel olisi sitten kääntänyt panssarivaununsa ja osoittanut ne pohjoiseen kohti merta, sadan mailin päässä, saksalaiset olisivat voineet katkaista koko liittoutuneiden armeijan Tunisiassa tai pakottaa sen Algeriaan.
  Friedrichin ajatukset keskeyttivät kahden Laggin ilmestyminen pilvien takaa... Nämä kuluivat... Ja sitten hyvin kohdistettuja laukauksia aseisiin... Vain hän voi ampua niin... Neljä muuta jakia. .. ja siellä niitä on... Ja nyt tuli Katyushaan... Että sirpaleet lentävät joka suuntaan... Toinen raketinheitin... Joten Helga yrittää sivulta. huutaa hänelle:
  - Sankari, työnnetään sitä kovemmin!
  . LUKU nro 20.
  Oleg Rybachenkon ja Margarita Koršunovan tehtävä rinnakkaismaailmassa ei ole vielä ohi.
  Saksalaiset etenivät Gorkin kaupungin suuntaan. He ympäröivät hänet kokonaan. Poika ja tyttö puolustivat tätä suurkaupunkia.
  Täysin ympäröity Moskova tukehtui. Natsit ovat jo murtaneet paikoin Kremliin. Neuvostoliiton pääkaupungin asema oli lähes toivoton. Moskovan varuskunnan ammukset olivat loppumassa. Ja pääkaupungin kaatuessa se olisi ollut erilainen sota.
  Oleg Rybachenko ja Margarita Korshunova taistelivat Volgan kaupungin puolesta.
  Poika ja tyttö ovat taistelutunnelmissa kuten aina.
  He ampuvat ja laulavat:
  Pioneerit eivät anna periksi
  He eivät pelkää kidutusta...
  He taistelevat kuin kotkat
  Krauttien lähettäminen helvettiin!
  
  Heidän joukossaan on monia sankareita,
  Paljon hulluja tyyppejä...
  Kävele tarvittaessa muodostelmassa -
  Lataa konetta!
  Ja niin poika, joka näytti noin 12-vuotiaalta, mutta itse asiassa kokenut veteraani, joka oli ollut olemassa monta vuotta, Oleg Rybachenko antoi purskeen niittää fasistit.
  Ja sitten hän heittää kranaatin vihollista kohti paljain jaloin.
  Ja hän hajottaa krautteja kaikkiin suuntiin.
  Sen jälkeen poika laulaa:
  - Olen venäläinen soturi villien polvilla,
  pyyhin pois Venäjän viholliset maan pinnalta!
  Margarita, tämä tyttösankari, heittää myös tappavan kuolemanlahjan paljain jaloin. Hän tyrmää monia natseja ja twiittasi:
  - Suurelle Venäjälle!
  Ja hän purskahti taas nauramaan.
  Poika ja tyttö tappelevat sankarillisesti. Vaikka sota on melkein hävitty. Saksalaiset olivat jo piirittäneet Orenburgin ja puristaneet puna-armeijaa kaikkialle, missä pystyivät.
  Tarkemmin sanottuna Orenburg on otettu pitkään. Siellä on vain yksi linna pystyssä. Natsit olivat jo piirittäneet Ufan.
  Lisäksi heidän joukkonsa etelästä lähestyvät jo Kazania. Tilanne on enemmän kuin kriittinen.
  Ja tilannetta pahentaa entisestään se, että samuraita tulee idästä ja Keski-Aasiassa he ovat jo yhdistyneet saksalaisten kanssa.
  Mutta rohkeat lapsiuhrit taistelevat. He uskovat voittoonsa. Tai ainakin he ovat valmiita kuolemaan pää pystyssä. Miten tämä kuolema kuitenkin on? He ovat kuolemattomia!
  Ja he ovat lapsia monta vuotta. Ja jossain on muita maailmoja ja tehtäviä.
  Oleg ampuu toisen laukauksen. Sitten hän heittää kranaatin paljain varpaillaan ja laulaa:
  - Stalin on kanssamme ikuisesti!
  Margarita katsoi fritzejä ja vinkaisi:
  - Jumala varjelkoon! Tämä kannibaali tulee meille!
  Ja vihaisena tyttö heitti kranaatin paljaalla jalallaan.
  Oleg Rybachenko totesi melko loogisesti:
  - Olemme kaikki jossain määrin kannibaaleja!
  Ja poika heitti kuoleman lahjan paljain varpaillaan.
  Margarita oli samaa mieltä tästä:
  - Jossain määrin kyllä!
  Hän laukaisi myös tappaja-aseen paljain jaloin, jolloin kaksi saksalaista autoa törmäsi yhteen.
  Oleg Rybachenko ampui ja ajatteli, että Neuvostoliiton tilanne oli ehkä jo toivoton ja sodankäynnissä ei ollut erityistä järkeä. Siksi he tappavat ihmisiä turhaan.
  Poika heitti kaksi kranaattia paljain jaloin. Törmäsi toukkuun, saksalaiset E-sarjan tankit törmäsivät yhteen.
  Terminaattorin lapsi lauloi:
  - Kun aika koittaa,
  Taistelemme rohkeasti!
  Nousevat taistelijat aamulla -
  Ja taistele rohkeasti!
  Poika oli itse asiassa valmis tuhoamaan minkä tahansa armeijan muutamassa minuutissa.
  Margarita heitti myös paljain jaloin kuolemanlahjan ja vinkaisi:
  - Suurelle Venäjälle!
  Lapset ovat niin rohkeita sotureita, ettei kukaan voi tallaa heitä vastaan. He ovat niin kovia taistelijoita.
  Poika ja tyttö ovat aivan innoissaan kuten aina. Ja heidän kanssaan rohkeutta, kunniaa ja rohkeutta. He taistelevat fasisteja vastaan kuin titaanit. Ja on selvää, että vihollinen ei kulje siellä missä seisoo kuin kivi. Ehkä jopa jotain vahvempaa kuin rock ja monoliitti.
  Margarita ampuessaan sanoi:
  -Meistä tulee planeetan mestareita,
  Olemme lukion jättiläisiä!
  Ja tyttö laukaisee jälleen kuoleman lahjan paljain jaloin, kaiverretulla jalallaan. Ja hän murskasi vihollisen.
  Tämä tyttö on niin siisti, ettet voi käyttää mitään häntä vastaan.
  Koska romua vastaan ei ole menetelmää. Tosin tämä ei ole sorkkarauta, vaan jotain vielä tappavampaa ja siistimpää.
  Oleg Rybachenko, ampuu, kurjahti:
  - En ole poika, olen superpoika ja tulen olemaan pidempi kuin kaikki muut maailmassa!
  Ja taas, ikään kuin hän heittäisi tuhoisaa räjähteitä paljaalla jalallaan. Ja taas kaksi saksalaista tankkia törmäävät yhteen.
  Nuori soturi on hyvin militantti. Mutta hänestä tuntuu, ettei hän voi rikkoa persettä täällä piiskalla. Vaikka ei ole toivottomia tilanteita, aivan kuten ei ole voittamattomia vastustajia.
  Poika muisti, kuinka hän keksi sotkuja Valko-Venäjän presidentinvaaleihin:
  Ei ole mielenkiintoista kuunnella hölynpölyä kuudennen kerran,
  Ja en ymmärrä kuinka paljon uskoa "isää"!
  Lukashenko lupasi rakentaa paratiisin -
  Mutta yhdessä valon kanssa menemme pimeyteen!
  Kyllä, se oli haaste järjestelmälle ja persoonallisuuskultille. Miksi eurooppalaisen maan pitäisi todellakin sietää diktaattoria, ikään kuin keskiajalla?
  Ja Stalin on myös diktaattori ja tässä maailmankaikkeudessa hän aloittaa vähitellen sodan voittaakseen...
  Sankarilliset lapset taistelivat vielä kolme päivää. Sillä välin natsit piirittivät Kazanin ja valloittivat Ufan.
  Taisteluja käytiin jo itse Kremlissä. Neljä noitatyttöä taisteli natsien kanssa käyttämällä miekkoja ja ohuita kiekkoja heittämiseen paljain jaloin.
  Kremliä vaurioituivat pahoin Sturmlevien, Sturmtigerien pommituksista, pommituksista ja valtavista tykeistä.
  Stalin itse on tietysti edelleen Sverdlovskissa. Ja Neuvostoliiton tilanne näyttää melkein toivottomalta. Mutta Red Banner lentää edelleen Venäjän pääkaupungin yllä, mikä tarkoittaa, että kaikki ei ole menetetty!
  Ihmiset uskovat, että käännekohta on tulossa!
  Natasha halkaisee arabin kahtia. Hän heittää kiekkoa paljain jaloin ja vinkua:
  - Kunnia kuolemattomalle isänmaalle! Hitler ei voi murtaa meitä!
  Zoya löi myös fasistia kahdella sapelilla ja sirutti:
  - Ei, älä riko meitä!
  Sen jälkeen hänen paljas jalkansa heitti murhaavan kiekon natseja kohti.
  Ja pari mustaa taistelijaa putosi tuhoutuneelta Kremlin muurilta.
  Seuraavaksi Aurora ampui. Hän ampui harvoin, mutta tarkasti. Ja sitten hän käytti sapeliaan. Ja hänen paljaista varpaistaan lensi tähtiä ja teräviä ohuita hakaristi.
  Ja tässä Svetlana heittää terävän kiekon paljaalla jalallaan ja repii Fritzin palasiksi. Sitten hän laulaa:
  - Kolovrat, Evpatiy Kolovrat - Isänmaan puolustaja, Perunin sotilas!
  Kolovrat! Evpatiy Kolovrat! Heroes of Rus' soittaa hälytystä!
  Me kaikki neljä taistelemme täällä. Lähes koko Moskova on jo vallattu, ja ammusten toimitukset ovat päättyneet. Sekä venäläisiä poikia että tyttöjä kuolee. Mutta he eivät luovuta. Vaikka kuinka kauan piiritys on kestänyt?
  Tytöt Kremlin muurilla taistelevat. Kuten sankareita. Ja joulukuusta huolimatta he ovat paljain jaloin ja heillä on vain bikinit. Mutta he eivät tunne kylmää. Päinvastoin, heidän energiansa vain lisääntyy.
  Ja terävät, erittäin litteät levyt lentää paljaista varpaistani. Jotka repivät osaksi Wehrmachtin ulkomaisia joukkoja.
  Soturit taistelevat kuin sodan sankarit. Ja mahdollisimman vähän vaatteita. Tällaisia kaunokaisia ei hämmennetä E- ja AG-sarjan valtavat tankit tai muut natsien kauheat keksinnöt.
  Yksikään tyttö ei voi voittaa minkäänlaista fasismia. Vaikka se on yhtä täydellinen kuin tässä maailmassa.
  Natasha viilti miekalla, heitti kiekon paljaalla jalallaan, katkaisi natsit ja lauloi:
  - Kuinka hyvä on asua Neuvostomaassa,
  Ja kuinka ihanaa on murskata Wehrmacht!
  Zoya, joka pyörittää myllyä sapelien kanssa, huomautti:
  - Wehrmachtista on tullut tuskallisen vahva! Nyt me jo puolustamme Kremliä!
  Ja tyttö heitti tähden paljain varpaillaan, lyömällä krautteja.
  Sitten hän lauloi:
  - Tämä on villi vihollisten metsästys!
  Ja sitten on Aurora taistelussa. Mikä punatukkainen ja siisti tyttö. Talvituulessa hänen kuparinpunaiset hiuksensa leijuvat kuin taistelulippu. Ei, sellainen tyttö ei taipu kenellekään.
  Ja hänen paljas jalkansa heitosta lentää terävä kiekko, joka leikkaa lihaa ja verta.
  Hän leikkaa vastustajien ruumiita. Ja Aurora huutaa:
  - Olen superluokan tyttö!
  Miltä Svetlana näyttää taistelussa?
  Tämä blondi terminaattori on yksinkertaisesti pirullinen tuli ja tuhon tornado.
  Ja myös murhanhimoinen yllätys lentää hänen paljaista jaloistaan. Ja tyttö on täydellä kaasulla taistelussa.
  Kaikki neljä ovat taistelussa. Eikä hänen pitäisi perääntyä eikä luovuttaa.
  He ovat neljä noitaa - aivan super! Todellinen kaiken ja kaikkien tuhon kvartetto!
  Soturit pitävät puolustusaluetta. Mutta Kreml on suuri, eikä se voi vastustaa kaikkialla. Voimat ovat hyvin epätasaiset.
  Natasha huomautti ärsyyntyneenä:
  - Tapamme, emme voita!
  Ja tyttö heitti taas tappajapanoksen paljain jaloillaan.
  Zoya huomautti loogisesti, kun hän kaatoi vihollisensa:
  - Kaikkea ei voi voittaa... Paitsi tietokonepelissä!
  Ja kultahiuksinen tyttö heitti jälleen kuolemakiekon.
  Aurora, joka leikkasi vastustajiaan sapelilla, sirutti:
  - Uskon, että voitto on meidän! Pyhän Venäjän nimessä!
  Ja hänen paljaiden jalkojensa heitosta lentää tuhon lahja.
  Ja leikatut natsit kaatuvat.
  Ja sitten Svetlana taistelussa. Leikkaa fasisteja heitoillaan. Ja hän toimii äärimmäisellä tai jopa äärettömällä taitavuudella. Hänen paljaat jalkansa ovat niin ketterät. Ja he osoittavat kauheaa tuhoa.
  Ja sitten tyttö laulaa:
  - Kunnia isänmaalle ja uusille maailmoille!
  Ja taas kuoleman yllätys lentää hänen paljaista jaloistaan.
  Ja tässä Natasha on jälleen taistelussa. Ja hän katkaisee Krautit ryntäen kuin komeetta. Ja huutaa keuhkoihinsa:
  - Kunnia suurimmalle isänmaalle!
  Ja hänen miekkansa lentävät ylös kuin ruohonleikkuri.
  Ja tyttö jopa alkaa laulaa:
  - Kunnia Venäjälle ikuisesti,
  Unelmamme toteutuu!
  Ja tyttö antoi terävän bumerangin paljaalla kantapäällään. Ja hän kääntyi ympäri ja leikkasi pois kymmenkunta mustaa ja tummaa päätä.
  Tietenkään saksalaiset eivät tappaneet tyttöjä, vaan siirtomaayksiköt, joita käytettiin heitä vastaan. Mutta tämäkin tekee siitä vieläkin viileämmän sotureille.
  Ne ovat kimaltelevia ja leikkisä.
  Natasha katkaisee vihollisensa jälleen. Ja hän heittää jotain sellaista paljain jaloin.
  Ja se karjuu:
  - Stalin ja kunnia!
  Ja sitten Zoya. Sama kuin vapauttaa jotain murhaavaa. Ja hänen paljaat varpaansa sylkevät kuoleman sanoman.
  Ja soturi karjuu:
  - Ei ole pelottavaa kuolla meidän kaltaisen isänmaan puolesta!
  Ja sitten myös Aurora ottaa sen ja astuu taisteluun. Ja hän laukaisee myös bumerangin paljain jaloin. Ja muotoilee viholliset uudelleen.
  Sen jälkeen hän laulaa:
  - Neuvosto-Venäjälle! Mikä hallitsee maailmankaikkeutta!
  Ja sitten taistelussa Svetlana. Myös tyttö, jota ei voi pysäyttää tai hidastaa. Näin se lyö. En vain voi pelastaa sinua sellaiselta soturilta!
  Ja paljain jaloin hän heittelee murhaavia paketteja. Ja hän tappaa vihollisensa säälimättä.
  Vaikka myöhemmin Yarila voi rukoilla heidän puolestaan. Tai ehkä Perun. Tšernobogin valtakunta odottaa heitä syntisten kuoleman jälkeen! Mutta se on jopa mielenkiintoista omalla tavallaan - sodat jatkuvat koko ajan! Ja niin monta tappelua! Joten ehkä meidän ei pitäisi surra liian katkerasti syntisten kohtaloa?
  Svetlana tuntui jopa hieman hassulta: kristittyjä ei voi kadehtia - heiltä riistetään monia iloja ikuisuudessa. Jopa mitä heillä oli maapallolla.
  Voi surkeita syntisiä! Ja vielä enemmän onnettomia vanhurskaita ihmisiä!
  Ja tyttö heittää jälleen kuoleman lahjan taltatulla, paljaalla jalallaan. Sitten hän sanoo:
  - Maailma tulee olemaan meidän! Kunnia Venäjälle!
  Natasha teki kolminkertaisen perhonen miekoillaan ja sirutti:
  - Olkoon iankaikkinen kunnia suurelle Venäjälle!
  Ja hänen paljaat jalkansa heittävät jotain murhaavaa ja ainutlaatuista. Tämän jälkeen tytön paljas kantapää osui mustan miehen otsaan ja löi hänet ja viisi muuta arabia irti seinästä.
  Seuraavana taistelussa on Zoya. Mikään ei voi estää häntä. Hän taistelee Hitlerin laumoja vastaan. Ja pyörittää kolminkertaista myllyä. Sotilaat kaatuivat hänen kaatumisestaan.
  Tämän jälkeen tyttö sanoo:
  - Ikuinen Rus' on Svarogin kanssa!
  Ja vilkuttaa kumppaneilleen.
  Seuraavana taistelussa on Aurora. Hän ryntäsi kuin pantteri. Hän katkaisi kaikki. Ja paljain jaloin hän laukaisi kuoleman lahjan. Hän leikkasi paljon fasisteja ja lauloi:
  - Isänmaan korkeimmalle muodolle!
  Ja sitten Svetlana tuli taisteluun. Kuinka hän kaataa vihollisensa. Ja hän toimii erittäin räikeästi.
  Sen jälkeen kuoleman lahja lentää hänen paljaista jaloistaan. Ja hän katkaisee natsit perusteellisesti, kuin parturin partaveitsi.
  Ja tyttö huutaa:
  - Ikäni ja totuuteni! Kunnia suurelle Venäjälle!
  Kyllä, tämä neljä taistelee todella sankarillisesti. Mutta neljä avojaloin ja melkein alastomaa kaunottarea eivät voi voittaa toista maailmansotaa. Ja niin Moskova kaatui.
  Tytöt murtautuivat vangitusta pääkaupungista käyttämällä sekä miekkojaan että näkymättömyysviittaansa.
  He pystyvät yleensä paljon. Korkeimman tason tytöt, et löydä heitä pidempiä tai kauniimpia.
  Ja Oleg Rybachenko ja Margarita Korshunova lähtivät vangitusta Gorkin kaupungista.
  Valitettavasti natsit saavuttivat menestystä melkein kaikkialla.
  Poika ja tyttö kävelivät pois ja heittivät neuloja paljain jaloin tuhoten krautit.
  Oleg Rybachenko lauloi:
  - Ei, valpas ei haalistu,
  Haukkan, kotkan ilme...
  Kansan ääni on selkeä -
  Käärme murskata kuiskauksen!
  
  Uskon, että koko maailma herää -
  Fasismille tulee loppu...
  Ja aurinko paistaa -
  Kommunismia valaiseva polku!
  Margarita heitti useita neuloja paljain jaloin varpaillaan ja vahvisti:
  - Ei, se ei haalistu!
  Ja hän ampui sarjan konekivääristä, leikkaaen kaksi tusinaa fasistia.
  Nämä ovat sellaisia lapsia. Siistiä, horjumatonta. Vaikka todella, tämä ei ole sellainen sota. Ja heidän täytyy paeta.
  Moskova kaatui, Gorkin kaupunki kaatui. Natsit hyökkäävät Kazaniin. Tämä on jo viimeinen Neuvostoliiton kaupunki Volgan varrella. Vastarinta on sankarillista, mutta toivottomuuden tunne kasvaa.
  Natseilla oli kehittyneempiä AG-sarjan pyramidipanssarivaunuja, joihin mikään Neuvostoliiton ase ei kyennyt tunkeutumaan. Ja tämä, minun on sanottava, on erittäin huono.
  Saksalaiset hirviöt törmäävät vasta sitten, kun pojan ja tyttöjen paljaat jalat heittävät kranaatteja telalle. Mutta mitä vain yksi pariskunta voi tehdä, kun melkein koko maailma vastustaa Neuvostoliittoa!
  Oleg Rybachenko heitti kranaatin paljaalla jalallaan, työnsi AG-50- ja AG-75-päät yhteen ja sanoi sitten:
  - Jos linnoitus on matkalla,
  Vihollinen on rakentanut...
  Meidän täytyy kiertää takaa -
  Ota hänet ampumatta!
  Margarita oli samaa mieltä tästä:
  - Petos sodassa on iso juttu! Varsinkin jos voimat ovat eriarvoisia!
  Oleg Rybachenko totesi:
  - Ja pelasin Entente-strategiaa. Samoilla aseilla hän tuhosi sataneljätoista miljoonaa vihollissotilasta, ja hän itse menetti vain nollan. Tämä tarkoittaa, että taktiikalla voit itse asiassa taistella koko maailmaa vastaan!
  Margarita oli samaa mieltä tästä:
  - Hyvin mahdollista! Ja taistele ja voita!
  Oleg Rybachenko heitti neulan jalkoja paljain sormin. Hän tappoi kolme tusinaa fasistia ja sanoi:
  - Voitamme Pyhän Venäjän nimessä!
  Poika ja tyttö jatkoivat juoksuaan... Valitettavasti voimat ovat todella epätasa-arvoisia.
  Kazan tuhoutui kaikenlaisilla aseilla. Stalin määräsi hänet pitämään kiinni viimeiseen veripisaraan asti. Mutta todellisuudessa puna-armeijan taisteluhenki Moskovan kaatumisen jälkeen oli liian rikki. Kaikki halusivat kuolla yhä vähemmän. Ja natsit ovat liian ylivoimaisia lukumäärissä ja aseissa.
  Ja heidän suihkukoneensa pommittavat kaikkia kaupunkeja ja kyliä, joita natsit eivät ole vielä onnistuneet miehittämään.
  Ennen kuin Oleg Rybachenko ja Margarita Korshunova saavuttivat Kazaniin, tämä kaupunki kaatui.
  Ufa otettiin myös. Joten kovasta talvesta huolimatta natsit siirtyivät Sverdlovskiin.
  Stalinin päämaja sijaitsi siellä. Ja samurai tuli idästä. Japanilaiset ovat myös vahvoja.
  Heidän soturinsa ovat erityisen vaarallisia - ninjatytöt. Siperian talvesta huolimatta he ryntäävät lumen läpi paljain jaloin, kun he itse ovat pukeutuneet vain uima-asuihin. On pelottavaa edes kuvitella sellaisia sotureita. Vaikka ne ovat erittäin kauniita.
  Tässä on yksi heistä sinisillä hiuksilla, toisella keltainen, kolmannella punainen, neljännellä valkoinen.
  Nämä ovat kauneimpia tappajia. He työskentelevät yhdellä miekalla ja heittävät ohuita kiekkoja tai chakroja jalkaväkeä kohti. Ja ninjat heittelevät räjähteitä tankkeja vasten - ne ovat vain herneen kokoisia, mutta raskaimmat Neuvostoliiton tankit lentävät korkealle ilmaan ja repivät ne palasiksi.
  Jopa mahtava IS-7 ei ole este ninjatytöille. He ovat niin korkean luokan sotureita, että jopa vartijat ovat voimattomia heitä vastaan.
  Tässä on ninjatyttö sinisillä hiuksilla, joka paljain varpaillaan heitti herneen ja kolme neuvostotankkia kerralla, lensi korkealle ja räjähti osiin.
  Ja sitten on tyttö, jolla on keltaiset hiukset ja paljas jalka, joka heittelee hernettä. Ja jälleen, Neuvostoliiton autot lentävät eri suuntiin ja särkyvät palasiksi. Todettakoon, että tällaisia sotureita täällä on - jopa rohkein ritari pelästyisi heidän edessään.
  Ja tässä on punatukkainen ninjatyttö taistelussa. Aivan kuin heittäisit tappajaherneen paljain jaloin. Ja sen osumasta valtavan IS-12:n panssari räjähti.
  Tämä on Terminator-tyttö.
  Ja sitten ninjatyttö, jolla on valkoiset hiukset. Samalla tavalla hän ottaa sen ja kaikella voimallaan hän pistää miekkansa puna-armeijan sotilaisiin. Hän leikkaa ne erilleen ja laulaa:
  - En ole säälittävä bugi, ninja, mutta en kilpikonna!
  Jälleen kerran, kaikki neljä tyttöä ovat tappajia taistelussa.
  Puna-armeija häviää sodan kaikilla rintamilla. Mutta hän yrittää silti taistella.
  Oleg Rybachenko ja Margarita Korshunova vaeltavat talven lumessa. He ovat köyhiä paljasjalkaisia lapsia. Kuolemattomille ruumiille pakkanen ei ole niin paha. Nämä supermiehet eivät voi sairastua, vilustua tai paleltua. Mutta silti, kun lähestyt Uralia, pakkanen on epämiellyttävä ja puree lasten paljaita kantapäitä.
  Oleg huomautti surullisesti:
  - Et tiedä mikä on pahempaa - kylmä ja nälkä vai ymmärrys siitä, että pyhä isänmaasi on menettämässä!
  Margarita huomautti melko loogisesti:
  - Meille kylmä ja nälkä eivät ole mitään... Mutta se, että hävisimme natseille, on itse asiassa huono!
  Oleg oli samaa mieltä tästä:
  - Ei se voi enää huonommaksi mennä! Yleisesti, miksi Kolmas valtakunta on yleensä menestyneempi rinnakkaisuniversumeissa kuin meidän?
  Margarita teki loogisen oletuksen:
  - Koska fasistit ovat erittäin vahvoja ja järjestäytyneitä. Ja meillä oli onnea monta kertaa. Varsinkin Stalingradin kanssa!
  Oleg Rybachenko potkaisi lumipalloa paljaalla jalallaan ja huomautti:
  - Kyllä, meillä oli erittäin onnea Stalingradin kanssa! Fritzit itse joutuivat typerästi ansaan!
  Margarita huusi:
  - Yritän olla joutumatta vaikeuksiin,
  Jotta ei hämmentyisi ja eksyisi...
  Pitäisi kerätä nikkeliä penniin,
  Ja ennemminkin syntyä uudesti!
  Lapset matkan varrella hyökkäsivät fasistijoukkoa vastaan. Yli sata sotilasta sai surmansa. Yksi jäi vangiksi. Margarita pakotti nuoren miehen suudella hänen erittäin joustavia, kylmästä punaisia jalkojaan. Hän teki sen kuuliaisesti. Ja hän sanoi, että saksalaiset olivat jo lähestymässä Sverdlovskia ja ympäröivät sitä.
  Oleg huomautti:
  - On outoa, että sinä ja minä, Margot, olemme nopeampia, mutta jotenkin liikumme kuin tavalliset ihmiset tai jopa hitaammin!
  Margarita suostui:
  - Tappion aallon kiinni! Ilmeisesti kaikki tässä universumissa vastustavat Neuvostoliittoa. Jopa luonto ja avaruus!
  Oleg ehdotti sitten:
  - Entä jos meidän on triviaalia tappaa Hitler?
  Margarita pudisti päätään kielteisesti:
  - Hypernoita ei antanut meille sellaista käskyä! Joten pärjätään ilman amatööriesityksiä. Sitä paitsi, mitä tämä tekee?
  Oleg Rybachenko vastasi luottavaisesti:
  - Melko paljon! Lisäksi, Fuhrer, tämä on myös Afrikan Fuhrer!
  Margarita ehdotti:
  - Taistelkaamme rintamalla toistaiseksi, ja sitten katsotaan Hitleriä! Kuten sanotaan - kiirehdi kiirettämättä!
  Oleg lauloi:
  - Nopeus on hyvä, älä riko talttaa... Mies ei ole tikka, ja tuli hätäisesti hulluksi!
  Poika ja tyttö juoksivat kaikin voimin. Ja onnistuimme saavuttamaan Sverdlovskin. Ja he alkoivat puolustaa natsien hyökkäämää kaupunkia.
  Hyökkäykset seurasivat yksi toisensa jälkeen.
  Lapset olivat paljain jaloin. Margarita on tunikassa ja Oleg Rybachenko on vain poika shortseissa. Mutta he taistelivat kuin todelliset ja taipumattomat sankarit.
  Oleg heitti neulan paljain varpaillaan, lävisti Fritzin kurkkuun ja siristi:
  - Emme luovuta senttiäkään maasta!
  Margarita heitti kranaatin paljain jaloin ja vinkaisi:
  -Ei pisaraa, ei tuumaa, ei senttimetriä!
  Poika ja tyttö tappelivat kylmässä. Ja heidän kanssaan oli muita pioneereja. Ja monet ovat myös paljain jaloin villistä kylmästä huolimatta. Ja jos kuolemattomat lapset eivät pelkää villiä pakkasta, eivät ainakaan voi vahingoittaa heitä, niin se on melko vaarallista tavallisille lapsille.
  Tässä on yksi paljasjalkainen pioneeri, jonka sormetkin olivat kylmästä siniset, hampaat vilustuivat ja leuka oli turvonnut. Pojalla on kova kipu. Mutta tästä huolimatta hän ottaa raivoissaan joukon kranaatteja ja heittää ne natsitankin alle, ja hän itse kaatuu konekivääripurkauksen osumana.
  Tämä on rohkea poika...
  Tai tyttö, jonka paljaat jalat hehkuvat kuin helakanpunaiset unikot, työntää miinan saksalaisten mastodonien jäljen alle. Hän kuolee itse huutaen:
  - Isänmaan ja Stalinin puolesta!
  On erittäin tuskallista olla paljain jaloin talvella, Siperiassa, kun sinua ei suojele kuolematon liha.
  Jopa Oleg ja Margarita eivät ole niin tyytyväisiä ollakseen puolialastomina ankarissa pakkasissa. Mutta he hymyilevät ja laulavat haluten piristää kavereita:
  - Eh, pakkanen, pakkanen, älä jäädytä minua,
  älä jäädytä minua! Minun hevoseni! Minun hevoseni!
  Valkoharjainen!
  Pojat ja tytöt, pudistaen punaisia ja sinisiä jalkojaan kylmästä, lauloivat:
  - Lumi ei estä meitä! Pakkanen ei voita meitä! Olemme Krauttien pioneereja! Fasisti hakataan kovasti!
  Lapset taistelevat hyvin! Mutta voimat ovat liian epätasaisia. Stalin pakeni Sverdlovskista Novosibirskiin. Japanilaiset ovat kuitenkin jo lähestymässä tätä kaupunkia idästä. He eivät jotenkin pelkää edes Siperian pakkasta.
  Tulkoon sota loppumaan.
  Mutta edelläkävijät eivät anna periksi. Ja jopa vaikeina aikoina lapset laulavat rohkeasti;
  Olemme pioneereja, kommunismin lapsia -
  Tuli, teltta ja torvi!
  Kirottu fasismin hyökkäys -
  Joka odottaa raivokasta tappiota!
  
  Mitä menetimme näissä taisteluissa?
  Vai hankitko sen taisteluissa vihollisen kanssa?
  Olimme ennen vain maailman lapsia -
  Ja nyt isänmaan soturit!
  
  Mutta Hitler otti askeleen kohti pääkaupunkiamme,
  Vesiputous pudotti lukemattomia pommeja!
  Olemme isänmaa, kauniimpi kuin taivas -
  Nyt on helvetin auringonlasku koittanut!
  
  Vastaamme aggressioon ankarasti -
  Vaikka he itse ovatkin valitettavasti pieniä!
  Mutta miekka on hauraan teini-ikäisen käsissä -
  Vahvempi kuin Saatanan legioonat!
  
  Anna tankkien rynnätä lumivyöry toisensa jälkeen,
  Ja jaamme kiväärin kolmelle!
  Antaa poliisin ilkeästi tähdätä taakse,
  Mutta Pyhä Jumala rankaisee heitä ankarasti!
  
  Mitä päätimme? tehdä rauhan työtä -
  Ja sitä varten minun piti valitettavasti ampua!
  Rauhallisuus on jo vastenmielistä.
  On myös väkivaltaa ja armoa!
  
  Tyttö ja minä juoksemme paljain jaloin yhdessä -
  Vaikka lunta on satanut, se polttaa lumikukan kuin hiili!
  Mutta heillä ei ole pelkoa, lapset tietävät -
  Fasisti ajetaan arkkuun luodilla!
  
  Joten he tappoivat ilkeän Krauts-ryhmän,
  Ja loput pelkurit juoksevat!
  Tuhoamme jalkaväen kuin viikate taistelussa -
  Nuoret kesät eivät ole meille este!
  
  Voitto on saavutus, tulee toukokuussa,
  Nyt lumimyrsky on piikistä, kovaa lunta!
  Poika on paljain jaloin, hänen siskonsa on paljain jaloin,
  Lapset juhlivat parastaan rievuissa!
  
  Mistä nämä voimat meissä tulevat -
  Kestämään kipua, kylmää, sitä tarvetta!
  Kun ystävä mittasi haudan pohjan,
  Kun ystävä voihkii, kuolen!
  
  Kristus siunasi meitä pioneereja,
  Hän sanoi: Jumala on antanut teille Isänmaan!
  Tämä on ensimmäinen usko,
  Neuvostoliitto, pyhä maa!
  Ja he kuolevat hymy huulillaan. Lapset eivät tiedä heikkoutta... Oleg Rybachenko ja Margarita Korshunova taistelivat kokonaisen viikon. Mutta Sverdlovsk kaatui. Osa varuskunnasta antautui - tunsi tilanteen toivottomaksi. Vain pioneerit kieltäytyivät antautumasta.
  Ja kourallinen rohkeita, paljasjalkaisia miehiä teki epätoivoisen läpimurron. He juoksivat lumikoilleen läpi, kirjaimellisesti sinisinä kauheasta kylmästä. Ja he kuolivat konekiväärien ja tykkien alla.
  Oleg Rybachenko ja Margarita olivat myös melko naarmuuntuneet, mutta silti pakenivat Sverdlovskista. Sen jälkeen muutimme Novosibirskiin. Pakkanen, talvi, pitkät yöt.
  Poika ja tyttö juoksevat, he ovat surullisia ja hyvin vihaisia.
  Margarita huomautti:
  - Hypernoita voisi auttaa tätä maailmaa! Muuten natsit voittavat! Tämä on todella yleismaailmallista epäoikeudenmukaisuutta!
  Oleg Rybachenko hyppäsi korkeammalle, kiertyi seitsenkertaiseen kuperkeeseen ja huomautti melko loogisesti:
  - Maailmassa on vähän oikeutta! Esimerkiksi miksi vanhat ihmiset kärsivät? Lisäksi lähes kaikki poikkeuksetta! Ja kun ihminen on nuori, hän polttaa, juo ja voi vielä huonommin ja on terve! Missä on vanhusten kärsimä oikeudenmukaisuus?
  Margarita suostui tähän:
  - Maailmankaikkeudessa ei ole oikeutta!
  Oleg Rybachenko kysyi hieman naiivisti:
  - Ja mihin Jumala katsoo?
  Margarita, tämä paljasjalkainen tyttö reikäisessä tunikassa, ehdotti:
  "Ehkä meistä itsestä tulee jumalien kaltaisia, jotta oikeus vallitsisi maailmassa!" Tämä on Luojan viisautta!
  Oleg Rybachenko vahvisti itsevarmasti:
  - Uskon, että herätämme kuolleet!
  Terminaattorityttö vahvisti:
  - Kyllä, uskon tähän tietysti!
  Lapset juoksivat Novosibirskiin ja osallistuivat tämän kaupungin puolustamiseen.
  He taistelivat melkein viimeisessä puna-armeijan valvonnassa olevassa suuressa kaupungissa.
  Stalin neuvotteli jo Hitlerin kanssa ja suostui antautumaan, jos hänen henkilökohtainen turvallisuus taattaisiin. Fuhrer oli valmis tähän, varsinkin jos partisaanit rauhoittuivat.
  Japanilaiset olivat jo hyökänneet Novosibirskiin idästä. Joten pakoon ei käytännössä ollut mahdollisuutta. Neuvostoliitto oli kuolemassa.
  Oleg Rybachenko ja Margarita Korshunova ampuivat natseja ja heittivät kranaatteja paljain jaloin. Ja he vielä toivoivat jotain.
  Heidän vieressään olivat pioneerit. Siperian kovassa pakkasessa kaikki lapset olivat paljain jaloin ja kesällä tienraivaaja-univormuissa, joissa oli solmio. He kuolivat kuin sankareita.
  Heidän jalkansa olivat punaiset kuin hanhien jalat, ja heidän sormensa muuttuivat sinisiksi.
  Mutta pioneerit eivät antaneet periksi.
  He antautuvat fasismille!
  Oleg Rybachenko heitti kranaatin paljaalla pojan jalallaan. Hän työnsi kolme saksalaista tankkia samaan aikaan ja kuiskasi:
  - Uskon voittoon!
  Margarita heitti myös tappajalahjan paljain sormin ja sirutti:
  - Minäkin uskoin ja uskon loppuun asti!
  Ja he taistelivat viimeisen Neuvostoliiton kaupungin puolesta epätoivon raivossa. Ja silti he eivät aikoneet taipua.
  Oleg Rybachenko lauloi suurella innolla piristääkseen melkein kuolettavaan jäätyneitä pioneerilapsia;
  Olen äiti-Venäjän nuori soturi,
  Mahtava maa, kaikkien maiden kotimaa...
  Universumissa ei ole kauniimpaa kotimaata,
  Stalin sitoi solmion takomaan alle!
  Pioneerina oleminen on ilo ja kutsumus,
  Loppujen lopuksi tämä tarkoittaa, että olet maan palvelija.
  Ja voit lisätä maailmankaikkeutta -
  Paholaisen-Saatanan juonien tuhoaminen.
  Kun kesä tuli vuonna -41,
  Kesäkuun ukkosmyrsky jyllää meille...
  Emme halua alueen köyhtyvän,
  Onnea varten usko - Isänmaa luotiin!
  Tyttö ja minä odotamme natseja väijytyksessä,
  Ennen tätä meillä oli konekivääri.
  Ja Hitlerin hulluksi harmiksi,
  Ryhmämme kukistaa onnistuneesti natsit!
  Tyttöystävän paljaat jalat ovat karkeita,
  Lumi pistelee jo paljaiden pohjien alla.
  Kylmä ja huulet muuttuivat siniseksi,
  Mutta pyhä tuli lämmittää sieluamme!
  Iskemme tietämättä vihollistemme mittoja,
  Emme anna sinulle rauhaa päivällä tai yöllä!
  Kranaatit lentävät ešeloneille parveen,
  Ja upseerit kiikarikiväärin kanssa.
  Fasistit eivät löydä tukea mistään,
  Pioneerimme, urhoollinen joukkomme...
  Pystyy, jos haluat kaataa vuoria,
  Tässä ovat Hitlerin tankit palamassa kuin kynttilät.
  Ihmiset kokoontuivat raivokohtauksessa -
  Oikeuden, rohkeuden ja kunnian puolesta.
  Ja myrskyn meressä ei ole riutta -
  Mikä sai meidät istumaan!
  Tulimme Berliiniin, liityimme komsomoliin,
  Paljain jaloin polkemasta tyttöjen kanssa ympäri maailmaa!
  Hengitämme voittajan hunajaa taivaallisessa toukokuussa,
  Nyt kirkkaasta menestyksestämme on tullut ikuinen!
  
  
  
  
  . Aleksanteri III eli KUUSIkymmentä KAHdeksAN VUOTTA
  Tsaari vahvisti valtakuntaa myös taloudellisesti. Ei ollut mellakoita tai vallankumouksia, joten talous kasvoi jatkuvasti. Ja Venäjällä oli suurempi väestö ensimmäiseen maailmansotaan mennessä alhaisemman kuolleisuuden ja Kiinan ja Korean pohjoisten alueiden liittämisen vuoksi. Ja armeija oli suurempi. Ja sarjan ensimmäiset kevyet tankit ilmestyivät ja monia eri merkkisiä lentokoneita.
  Valitettavasti Aleksanteri Kolmas ei elänyt nähdäkseen voittoaan ensimmäisessä maailmansodassa, mutta tämä meni jo Nikolai Toiselle.
  Uudella kuninkaalla oli vahva valtaistuin, toinen vaimo, terve perillinen, kaksisataakahdeksankymmentä miljoonaa ihmistä ja kaksi ja puoli miljoonaa sotilasta rauhanaikaisissa valtioissa.
  Voit siis taistella rohkeasti ja taitavasti! Lisäksi venäläisillä on myös kevyitä panssarivaunuja konekivääreillä, mutta raskaita on juuri ilmestynyt. Sen on kehittänyt Mendelejevin poika.
  Joten et voi pysäyttää kuninkaallista armeijaa!
  Nikolai II osallistui sotaan saksalaisten ja itävaltalaisten kanssa... Venäjän joukot valloittivat Galician, Bukovinan ja aiheuttivat joukon tappioita itävaltalaisille. Aluksi taisteluita käytiin Itä-Preussissa, mutta sitten he kostivat ja katkaisivat Koenigsbergin. Liittoutuneet työnsivät saksalaiset pois Pariisista... Venäläiset joukot valloittivat Krakovan ja jatkoivat talvesta huolimatta hyökkäystä lähestyessään Budapestia. Saksa ehdotti asian haisi tappiolta rauhaa maltillisin ehdoin.
  Saksalaiset suostuivat antamaan Klaipedan ja osan Puolan maista Venäjälle sekä maksamaan korvauksen. Ranska palautettiin osalle aiemmin Bismarckin vallankaamaa aluetta ja hieman Tanskaan.
  Itävalta-Unkari luovutti Galician, osan Bukovinasta ja Krakovasta. Mutta imperiumi ei romahtanut. Venäjä sai takaisin slaavien maat, kaiken, mikä oli ennen Kiovan Venäjää, ja laajensi Puolan kuningaskuntaa.
  Turkkiye ja Japani eivät ehtineet osallistua sotaan, kuten myös Italia. Eli ensimmäistä maailmansotaa ei itse asiassa tapahtunut. Pientä tappelua siis. Nikolai II vahvisti auktoriteettiaan ja hallitsi sitten rauhanomaisesti melko pitkän aikaa.
  Venäjä kuitenkin käytti sodan Afganistanissa ja jakoi sen lopulta brittien kanssa. Sitten Iran jaettiin Britannian kanssa.
  Venäjä laajensi siten omaisuuttaan. Mutta talouskriisi ja vuoden 1929 suuri lama tuli... Vuonna 1931 Japani aloitti liittoutuneena Turkin kanssa sodan tsaari-Venäjää vastaan. Mutta todellisuudessa se oli itsemurha. Tsaarin laivasto Tyynellämerellä Kolchakin komennossa voitti japanilaiset. Ja maa-armeija yleensä oli monta kertaa vahvempi.
  Samaa voidaan sanoa turkkilaisista. He ilmeisesti kiipesivät väärää vihollista vastaan.
  Tsaari-Venäjä pystyi laskemaan maihin joukkoja ja valloittamaan Japanin. Ja sitten Venäjän joukot lopulta miehittivät Turkin. Näin päättyi Ottomaanien valtakunnan aika.
  Ja tsaari Nikolai II lisäsi kunniaansa ja Venäjän valtaa. Tämä loistava keisari hallitsi vuoteen 1936 asti ja myös kuoli 68-vuotiaana.
  Häntä seurasi Aleksei II. Yleensä täysin terve 32-vuotias mies. Hänen äitinsä oli erilainen, joten Aleksanteri Kolmas ei sallinut kohtalokasta avioliittoa.
  Aleksei II viimeisteli Saudi-Arabian valloituksen jakamalla sen Britannian kanssa.
  Wilhelm II hallitsi Saksan valtaistuimella vuoteen 1941 asti. Tämä monarkki oli vallassa viisikymmentäyksi vuotta! Aika pitkä aika!
  Mutta nyt hänen poikansa Ferdinand on valtaistuimella. Ei edes haise Hitleriltä. Muu tarina.
  Rauhaa on edelleen. Kaikki pesäkkeet jaettiin. Mussolini valloitti Etiopian.
  Ei ole enää mitään jaettavaa... Iso-Britannia elää kuitenkin vaikeita aikoja. Ja se on talouskriisissä.
  Ja niin Ferdinand ehdotti Aleksei Toiselle Ranskan ja Britannian siirtomaaomaisuuden jakamista. Kuten todella, kuinka paljon voit katsella näitä maita.
  Niinpä Mussolini, Ferdinand ja Aleksei II tekivät sopimuksensa.
  Mutta tietysti Venäjä oli tähän mennessä jo onnistunut valloittamaan melkein koko Kiinan ja tullut monta kertaa vahvemmaksi kuin kukaan muu taloudessa, sotilaallisella alalla ja väestössä.
  Tsaari Aleksei hyväksyi yleisesti tämän ehdotuksen ja päätti, että he aloittaisivat yhdessä.
  Ferdinand ei ollut enää nuori. Ja hän oli varovainen.
  Kuitenkin 15. toukokuuta 1945 sota alkoi. Saksalaiset muuttivat jälleen
  Belgiaa vastaan...
  Ja tsaarin armeija kulki Ison-Britannian siirtokuntien läpi ja ryntäsi Egyptin läpi.
  Venäjällä oli kymmenen miljoonaa sotilasta ja viisisataa divisioonaa, ja luottavaisesti
  Hän voitti. Tuntui, ettei kukaan voinut estää häntä.
  Kahdessa kuukaudessa tsaarin armeija valloitti Intian, Etelä-Iranin, Ison-Britannian hallitukset Saudi-Arabiassa, Egyptin, Sudanin ja suurimman osan Indokiinasta.
  Mutta saksalaiset kykenivät miehittämään vain Belgian, ja heidät pysäytettiin Pariisin lähestyessä. Myös Hollanti osallistui sotaan.
  Tsaari-Venäjä valtasi vielä kaksi kuukautta Britannian omaisuutta Aasiassa ja lopetti Indonesian. Sitten hän laskeutui Australiaan ja muutti Afrikan halki.
  Saksalaiset yrittivät vallata Pariisin, mutta heidän hyökkäyksensä torjuttiin. Sota oli kuitenkin menetetty. Italia valtasi myös Afrikan Britannian ja Ranskan.
  Vasta viidennessä kuussa tsaarin joukot alkoivat saapua Eurooppaan. Taistelut raivosivat edelleen Afrikassa ja Australiassa, mutta ne olivat jo päättymässä. Itävalta-Unkari, jota suuresti heikensi maiden menetys, astui myös sotaan koalition puolella.
  Saksalaiset onnistuivat valloittamaan Hollannin. Ja he paransivat asemaansa.
  Vielä kaksi kuukautta tsaari-Venäjä valtasi Australian ja Afrikan. Ja vasta marraskuun lopussa, juuri pakkasessa, alkoi uusi saksalais-venäläisten joukkojen hyökkäys, joka ohitti Pariisin.
  Tässä tapauksessa voimat olivat jo liian epätasaiset. Ranskalais-englannin joukot voitettiin. Ja Pariisi on ympäröity.
  Ja uudenvuodenpäivänä varuskunta antautui... Sitten tsaari- ja saksalaisjoukot valtasivat koko Ranskan kolmessa viikossa. Sitten Britannian pommitukset alkoivat... Ja kaikki siirtokunnat valloittivat liittouma.
  Iso-Britannia toukokuussa 1946, jo verettömänä ja pommien tyrmäämänä
  Antautui.
  Näin päättyi toinen suuri sota. Venäjä otti lähes kaikki siirtokunnat itselleen. Saksa sai suhteellisen vähän, Italia nappasi jotain ja Itävalta-Unkari sai symbolisen palan.
  Huolimatta siitä, että saksalaiset odottivat suuria siirtomaita ja saivat paljon vähemmän, vain Marokko, mutta Saksa sisälsi sen kokoonpanoon: Belgian, Hollannin ja Ranskan Port de Calais'hun.
  Lisäksi tsaari-Venäjä palautti saksalaiset Namibiaan ja heille aiemmin kuuluneen.
  Lyhyesti sanottuna, me jotenkin järjestimme asian ja teimme rauhan...
  Rauha tuli... Vuonna 1953 Venäjä sai atomipommin, ja vuotta myöhemmin myös Saksa. Yhdysvallat hankki ydinaseita vuonna 1960.
  Niinpä pelon tasapaino syntyi.
  Ja vuonna 1955 ensimmäinen venäläinen kosmonautti lensi avaruuteen palloa kiertäen. Ja vuonna 1961 venäläiset asettivat jalkansa Kuuhun.
  Ja vuonna 1983 Marsiin! Amerikkalaiset lensivät kuuhun vuonna 1971 ja saksalaiset vuonna 1984. Itävalta-Unkari ja Saksa sulautuivat yhdeksi osavaltioksi. Ruotsista ja Norjasta tuli osa Venäjää autonomialla ja itsehallinnolla.
  Muut maat menettivät vähitellen itsenäisyytensä.
  Vuonna 1987 venäläiset kosmonautit lensivät Venukseen. Vuonna 1992 Mercuryyn. Ja vuonna 1999 Plutoon.
  Aurinkokunta on hallittu.
  Syntyi kolme ydinimperiumia: Suur-Saksa, USA ja Suuri Venäjä.
  Aleksei II kuoli myös 68-vuotiaana vuonna 1972. Hänen seuraajakseen tuli hänen poikansa Aleksanteri neljäs. Tämä kuningas oli neljäkymmentäyksi vuotta vanha nousessaan valtaistuimelle. Kummallista kyllä, Aleksanteri Neljäs eli kuusikymmentäkahdeksan vuotta ja kuoli vuonna 1999. Ja hänen poikansa Vladimir Kolmas nousi valtaistuimelle. Vuonna 2013 vietettiin Romanovien dynastian neljäsataa vuotta.
  Toistaiseksi Venäjä on tiukasti jaloillaan. Mutta sen kilpailijoina maailmassa ovat edelleen Saksa ja USA. Tsaari-imperiumi ja sen siirtomaat muodostivat hieman yli puolet maailman pinta-alasta ja yli kaksi kolmasosaa maailman väestöstä. Venäjä on vahva, mutta ei vielä ainoa.
  Hallitsee Venäjää, Vladimir kolmas; vuonna 2019 hän täytti kuusikymmentäseitsemän vuotta. Monet ihmettelevät, elääkö hän edellisten kuninkaiden tavoin kuusikymmentäkahdeksan vuotta vai keskeyttääkö hän nämä oudot yhteensattumat?!
  Sillä välin Venäjällä kehitetään ydinaseita. On selvää, ettei ydinaseita tule olemaan ja Venäjä pärjää melko hyvin Saksan ja Yhdysvaltojen kanssa. Siellä on enemmän ihmisiä ja enemmän sotilaita. Ja aseiden laatu on parempi!
  Mutta toistaiseksi on olemassa ydinaseita, eikä kaikkea ole vielä valloitettu. Mutta ydinaseita kehitetään erittäin aktiivisesti, joten voiton mahdollisuudet ovat tietyt.
  
  GIBRALTARIN KAKSUUS
  Espanjan diktaattori Franco, toisin kuin todellinen historia, suostui saksalaisten joukkojen hyökkäämään Gibraltarin englantilaiseen linnoitukseen. Vastineeksi Espanja sai joitakin brittiläisiä ja ranskalaisia maita Afrikassa.
  Mainsteinin johtama hyökkäys tapahtui yöllä 25. marraskuuta 1940 marraskuun 26. päivään. Kuten kävi ilmi, britit eivät olleet aivan valmiita tällaiseen sotilaalliseen siirtoon ja natsit onnistuivat valloittamaan niin voimakkaan linnoituksen yhdellä iskulla.
  Sen kaatuminen teki merkittäviä muutoksia sodan kulussa. Wehrmacht pystyi siirtämään joukkoja lyhimmän matkan Afrikkaan, ja brittejä estettiin pääsemästä Välimerelle idästä.
  Saksan komento lähetti useita divisiooneja päiväntasaajan Afrikkaan. Lisäksi Rommelin joukko siirrettiin Libyaan useita kuukausia todellisuutta aikaisemmin.
  Britit puolestaan luopuivat hyökkäyksestä italialaisia vastaan Etiopiassa ja alkoivat vahvistaa asemiaan Egyptissä. Rommel onnistui kuitenkin pääsemään heidän edelle, ja ennaltaehkäisevän iskun seurauksena hän voitti siirtomaajoukot vangiten Aleksandrian ja Kairon. Britannian asema Afrikassa muuttui monimutkaisemmaksi. Saksalaiset olivat jo saavuttaneet Suezin kanavan ja uhkasivat etenemällä Lähi-itään. Lisäksi oli mahdollisuus siirtyä kohti Sudania.
  Italialaisilla ei tosin Kreikassa mennyt hyvin, mutta lisäjoukkojen saapuminen Saksasta pelasti tilanteen.
  Hitlerillä oli dilemma: hyökätä Neuvostoliittoon vai lopettaa Britannia? Wehrmachtin menestykset Afrikassa saivat aikaan toisen päätöksen - antaa itselleen vapaat kädet lännessä. Vaikka Neuvostoliiton sotilaalliset valmistelut täyttivät Fuhrerin pelolla.
  Puna-armeija vahvistui, mutta saksalaisetkaan eivät istuneet sivussa. Tankkien tuotanto vuonna 1941 kaksinkertaistui vuoteen 1940 verrattuna ja lentokoneiden tuotanto lähes kaksi ja puoli kertaa.
  Natsit tekivät pommituksen ja maihinnousun Maltalle. Rommel murtautui sitten puolustuksen läpi sekä Suezin kanavalla että Irakiin, joka oli kapinoinut brittihallintoa vastaan. Saksalaiset valloittivat Kuwaitin ja koko Lähi-idän suhteellisen helposti. Stalin noudatti odotus- ja katsomistaktiikkaa. Mutta Churchill jatkoi itsepäisesti sotaa. Iraniin päästyään Wehrmacht kääntyi Etelä-Afrikkaan.
  Vuosi 1941 oli loppumassa. Sukellusveneiden tuotanto kasvoi, ja Britannia menetti siirtomansa. USA käyttäytyi passiivisesti. Mutta Japani ei voinut istua toimettomana ja iski Perun satamaan 7. joulukuuta. Uusi sota on alkanut Tyynellämerellä. Ja Hitlerin täytyi jälleen luopua suunnitelmistaan hyökätä Neuvostoliittoon.
  Meidän on autettava japanilaisia, vangittava Iran ja Intia sekä Etelä-Afrikka. Ja mikä tärkeintä, Britannia itse. Lisäksi amerikkalaiset pommikoneet eivät ole lelu. Ne voivat aiheuttaa Kolmannelle valtakunnalle paljon ongelmia. Ja on kätevintä suorittaa pommi-iskuja Britannian alueelta.
  Niinpä Fuhrer pakotettiin vuonna 1942 hylkäämään ajatukset itään tunkeutumisesta.
  Oli olemassa vaara, että Stalin itse avaisi rintaman, mutta... Sinun täytyy tietää Stalinin luonne. Hän on hyvin hillitty ulkopolitiikassa. Sota Suomen kanssa teki punaisen diktaattorin entistä varovaisemmaksi.
  Kun Neuvostoliitto kerää voimia. Ilmailun määrä 1. tammikuuta 1942 oli kolmekymmentäkaksi tuhatta ajoneuvoa ja tankkeja yli kaksikymmentäviisi tuhatta plus kolme tuhatta tankettia. Yhteensä Stalin suunnitteli saavansa päätökseen 20 mekanisoidun joukon rekrytoinnin, joiden tankkien kokonaismäärä oli 32 tuhatta ajoneuvoa, joista 16,5 tuhatta oli uusimpia eri merkkisiä KV:itä ja T-34:itä. Lisäksi T-50-tankkeja kehiteltiin edelleen, vaikka ajoneuvo osoittautui kevyeksi.
  Saksalaiset kohtasivat Matildan ja joidenkin risteilijätankkien ja heillä oli myös tieto siitä, että britit kehittivät raskaita tankkeja, ja he alkoivat myös valmistaa omia mastodonejaan. Ensinnäkin "Tiger", jossa on 88 mm:n tykki ja panssaroitu läpäisemättömällä 75 mm:n tykillä, jossa on pitkä piippu.
  Siellä oli myös tietoa Neuvostoliiton panssarivaunurakennuksesta. Panssarivaunu KV-2 marssi vapun paraatissa Punaisella torilla, ja kolmekymmentäneljällä oli tietoa.
  Joka tapauksessa, kun Speer johti Imperiumin aseiden ja ammusten ministeriötä, tekniikan kehitys eteni nopeammin. Hitler halusi saada maailman parhaat tankit ja raskaammat. Mutta toistaiseksi Saksa oli selvästi huonompi kuin Neuvostoliitto. Sekä autojen määrä että laatu. Elokuussa 1941 aloitettiin KV-3-tankin tuotanto. Ajoneuvo osoittautui melko raskaaksi, 68 tonnia, mutta aseistettu 107 mm:n tykillä, jonka ammuksen alkunopeus oli 800 metriä sekunnissa. Tämä antoi hänelle edun "Tigeriin", jota ei muuten ollut vielä otettu tuotantoon.
  KV-5 osoittautui vieläkin tehokkaammaksi, paino 125 tonnia ja siinä oli kaksi tykkiä. Totta, tällainen raskas ajoneuvo aiheutti Neuvostoliiton armeijalle enemmän ongelmia kuin se oli sen arvoista. Ja vuonna 1942 KV-4-versio, joka painoi 107 tonnia, otettiin käyttöön. Neuvostoliitto saattoi oikeutetusti olla ylpeä maailman raskaimmista tankeistaan ja myös tehokkaimmista.
  Mutta Saksa on kehittynyt ilmailussa hyvin. Yu-188, kun se otettiin tuotantoon, kehitti hävittäjiin verrattavan nopeuden. DO-217 näytti myös hyvältä. Myös suihkukoneita kehitettiin aktiivisesti. Koska Iso-Britannia oli pääkohde, suihkupommittajiin kiinnitettiin paljon enemmän huomiota kuin todellisessa historiassa.
  Saksalaiset käyttivät aktiivisesti orjatyövoimaa. Valtava määrä mustia tuotiin Afrikasta. Mustatyöläiset olivat tottelevaisia, sitkeitä, mutta kouluttamattomia. Niitä käytettiin aputöissä.
  Mutta hallitsemalla Eurooppaa saksalaiset saattoivat palkata tarpeeksi pätevää työvoimaa.
  Speer onnistui jopa suostuttelemaan Hitlerin olemaan jatkamatta juutalaisten tuhoamisohjelmaa, vaan käyttämään heitä lentokoneiden ja laitteiden valmistuksessa.
  Veto oli ilmahyökkäyksestä Britanniaa vastaan ja massiivisesta sukellusvenesodasta.
  Amerikan liittyminen konfliktiin lisäsi kuitenkin päänsärkyä krauteille ja pakotti heidät lisäämään jyrkästi susilaumojen määrää.
  Saksa joutui myöhässä edistämään pommikoneiden ja strategisten lentokoneiden tuotantoa. Ensinnäkin Yu-288 ja Yu-488 - neljällä moottorilla. Mutta niiden kehittäminen ja valmistuminen vei aikaa. ME-109 modifikaatio "F" oli yleensä arvokas vastustaja brittiläisille ajoneuvoille. Mutta ME-209:n kehitys epäonnistui, kuten myös ME-210:n.
  XE-177-sukelluspommikone ei myöskään onnistunut. Mutta Speer voitti takaisin numeroilla. Lisäksi Focke-Wulfista tuli tehokkain hävittäjä aseistuksen suhteen, mikä kompensoi joitain ME-109:n heikkouksia. Ja saksalaisten lentokoulu osoittautui paremmaksi kuin englantilainen ja vielä enemmän amerikkalainen. Toukokuussa 1942 natsit valloittivat Etelä-Afrikan. Ja amerikkalainen laivue saapui Madagaskarille. Amerikkalaiset hävisivät Midwayn taistelun: kolmannen luokan kapteeni, jolla oli ratkaiseva rooli tässä taistelussa, päätyi ironisesti Madagaskarille. USA halusi säilyttää tukikohdan Afrikassa eikä antaa natsien rentoutua. Mutta tämä heikensi merkittävästi heidän asemaansa Tyynellämerellä.
  Totta, japanilaiset eivät toimineet aivan parhaimmillaan. Taistelu Havaijin saaristosta kesti.
  Natsit saivat Afrikan hallintaansa ja valtavia strategisten raaka-aineiden reservejä ja valloittivat myös Intian ja Iranin. Kolmannen valtakunnan hallinnassa olevat resurssit ovat valtavia, mutta ne on silti sulatettava.
  Ilmataistelu Britanniasta ei ole niin yksiselitteinen. Jatkuvasti lisäämällä lentokoneiden tuotantoa saksalaiset painostivat niitä, mutta täydellistä määräävää asemaa ei ollut. Myös strategisen lentovoiman puute ja USA:n apu vaikuttivat, eikä silloinkaan ollut tarpeeksi sukellusveneitä. Ja ihmetorpedo, jolla niin monet toiveet asetettiin, petti meidät.
  Fuhrer ei uskaltanut laskeutua Britanniaan vuonna 1942. Painopiste oli merivoiman ja sukellusvenelaivaston vahvistamisessa. Samaan aikaan rakennettiin lentotukialuksia ja taistelulaivoja. Tuotantokapasiteettia oli riittävästi, mutta kaikki vei aikaa.
  Myös A-luokan ballistiset ohjukset vaativat hienosäätöä. Mutta V-1-robottiammuksia alettiin tuottaa massalla. Suhteellisen halvoilla autoilla, jotka toimivat yksinkertaisella polttoaineella, oli kiistaton etu, että ne eivät tarvinneet lentäjiä.
  Hitler, saatuaan käyttöönsä rajattomat luonnonvarat ja työvoimavarat, halusi pelastaa saksalaisten lentäjien hengen. V-1, koska se oli helppo valmistaa ja miehittämätön, näytti olevan optimaalinen ratkaisu. Ja tuhansia tällaisia robottiammuksia on satanut Lontooseen syksyn 1942 jälkeen.
  Samaan aikaan saksalaiset vauhdittivat Arado-suihkupommittajan ja ballististen ohjusten kehitystä.
  Stalin jatkoi odottamista ja voimien keräämistä. Vuonna 1942 Neuvostoliitto valmisti viisi ja puoli tuhatta uutta KV- ja T-34-tankkia ja noin tuhat vanhaa merkkiä, noin viisisataa uutta kevyttä T-50- ja T-60-tankkia sekä kaksisataa amfibiopankkia. Myös lentokonekanta on kasvanut - noin viisitoista tuhatta uutta ja vanhaa konetta on tullut liikenteeseen. Lentäjistäkin oli pulaa. Katyushien tuotanto kasvoi hitaasti.
  Natsi-Saksa valmisti yli kolmekymmentä tuhatta lentokonetta, mutta kärsi merkittäviä tappioita taisteluissa. Saksalaiset tuottivat noin kuusi ja puoli tuhatta tankkia. Ennen kaikkea T-3 ja uusi modifikaatio T-4 pitkäpiippuisella 75 mm tykillä. Uusimpia "Tigers" -tuotteita on valmistettu hieman yli sata, ja "Panthers" ovat edelleen vain prototyyppejä.
  Mutta Schmeisterin suunnittelema MP-44-rynnäkkökivääri alkoi tulla sarjaan. Toisin kuin tositarina, konetta ei tarvinnut kehittää värimetallien pulaa huomioiden. Ja tämä nopeutti yksinkertaisemman rynnäkkökiväärin kehitystä seosteräksellä.
  Joten saksalaiset alkoivat saada etua pienaseista. Mutta he tarvitsivat myös aikaa konekiväärille aseistaakseen kaikki joukot uudelleen.
  Mutta sukellusvenelaivastossa, jossa tuotanto saavutti 40-50 sukellusvenettä kuukaudessa, saksalaisilla ei todellakaan ole vertaa.
  Erittäin nopeita sukellusveneitä on ilmestynyt vetyperoksidilla. Myös ydinohjelman työ on kiihtynyt. Onneksi resursseja on paljon. Eikä edes saksalaisten fyysikkojen virhe, jonka mukaan grafiitti ei kelvannut moderaattoriksi, osoittautunut katastrofaaliseksi. Raskaan veden tuotantoa varten rakennettiin useita tehtaita, myös Afrikkaan.
  Totta puhuen, mutta natsien ydinreaktori alkoi toimia joulukuussa 1942. Jopa vähän aikaisemmin kuin amerikkalaiset. Tyynellämerellä tapahtuneiden tappioiden jälkeen heidän välillään alkoivat vakavat yhteenotot. Ja ydinohjelman rahoitusta leikattiin tuntuvasti.
  Vuoden 1943 alkua leimasi Hitlerin Total War -julistus ja yleisen työpalvelun käyttöönotto miehitetyillä alueilla. Massiiviset V-1-iskut Lontooseen eivät täysin oikeuttaneet itseään. Britit oppivat torjumaan tällaiset hyökkäykset osittain, mutta saksalaiset voittivat lukumääräisesti.
  Mutta sukellusvenesota osoittautui todella tuhoisaksi Britannialle. Aseiden tuotanto saarella laski jyrkästi raaka-aineiden puutteen vuoksi. Metropoli oli romahduksen partaalla. Lisäksi natsit valloittivat Madagaskarin, ja japanilaiset yhdessä natsien kanssa hyökkäsivät Australiaan ja saavuttivat suhteellisen nopeasti antautumisen.
  Vaikka Stalin ymmärsi odottavan taktiikan vaaran, hän pysyi uskollisena itselleen eikä lähtenyt tappelemaan. On parempi antaa kapitalistien tuhota itsensä loppuun asti. Ja katsotaan...
  Mutta tällä taktiikalla oli myös haittapuolensa. Kolmas valtakunta valmisteli jo sotaa Neuvostoliittoa vastaan käyttämällä valtavia resursseja. Kolmannen valtakunnan panssarivaunujen tuotanto saavutti vuonna 1943 keskimäärin 1 200 ajoneuvoa päivässä sekä kolmesataaviisikymmentä itseliikkuvaa tykkiä. Lisäksi itseliikkuvat aseet eivät ole ollenkaan heikkoja. "Ferdinandit", "Kimalaiset", "Jagdpanther". Ottaen huomioon, että saksalaiset eivät kärsineet panssarivaunuissa juuri lainkaan tappioita, heidän tankkejaan täydennettiin kaksi kertaa nopeammin kuin puna-armeijan. Ja tekniikan määrällinen kuilu Neuvostoliiton hyväksi alkoi kaventua.
  Laadun suhteen Fritz hankki "kuninkaallisen tiikerin", painoltaan samanlainen kuin KV-3, ja jopa hieman parempi tunkeutumisvoimaltaan ammuksen laadun ja vahvemman etupanssarin ansiosta. No, erittäin raskaat Neuvostoliiton KV-5 ja KV-4 osoittautuivat teknisesti erittäin epäluotettavaksi, varsinkin niiden alusta. Joten tällaisten hirviöiden taistelukäyttö oli kyseenalainen.
  Ja Stalin määräsi myös KV-6:n luomisen seitsemällä aseella ja kahdella raketinheittimellä. He tekivät auton. Mutta se osoittautui niin raskaaksi ja pitkäksi, että et voinut kuljettaa sitä junassa tai käyttää sitä taistelussa. T-34-76 on varsin onnistunut ajoneuvo, mutta etutaistelussa heikompi kuin Panther tai Tiger. Ja KV-1 ja KV-2 ovat painoltaan verrattavissa saksalaisiin, mutta ovat huonompia kuin Panthers ja Tigers vastakkaisessa taistelussa. Saksalainen T-4 oli panssariltaan kolmikymmentäneljä ja ylivoimainen aseistuksen, näkyvyyden ja optiikan osalta, ja tämä painoltaan yhtä suuri tai jopa vähemmän, kun verrataan raskaampia modifikaatioita.
  Lyhyesti sanottuna Fritziä on paranneltu ja laatu on vertaansa vailla. Ja ME-309:n ja ME-262:n ulkonäkö antoi etua ilmailun laadussa. Kuten Yu-488, paras nelimoottorinen pommikone. Ja niiden takana ovat suihkumallit. Kuten Yu-287 ja Arado.
  Syyskuussa 1943 natsit tekivät lopulta onnistuneen maihinnousun Britanniassa. Kahden viikon taistelun jälkeen Englanti antautui. Ja vaikka Churchill pakeni Kanadaan, lännen sodan lopputulos vaikutti itsestään selvältä.
  Roosevelt, joka oli menettänyt pääliittolaisensa ja pelkäsi Kolmannen valtakunnan kasvavaa valtaa, pyysi rauhaa.
  Keskusteltuaan seurueensa kanssa Hitler asetti Yhdysvalloille ehdon: ydinohjelman luopuminen ja kaikkien Japanin ja Kolmannen valtakunnan valloitusten tunnustaminen. Ja myös joukkojen vetäytyminen Islannista, jonka krautit olivat jo tosiasiallisesti piirittäneet sukellusvenelaivastolla. Nousevan auringon maan hallinta Gain yli, missä taistelut eivät olleet vielä loppuneet. Lisäksi Hitler vaati aineellista korvausta Kolmannelle valtakunnalle ja Japanille kaikista Yhdysvaltojen ja Britannian aiheuttamista tuhoista ja sotilaskuluista.
  Vaikka rauhanehdot osoittautuivat äärimmäisen vaikeiksi, Roosevelt onnistui saavuttamaan niiden hyväksymisen kongressissa ja senaatissa suurilla vaikeuksilla.
  Stalinin vihjeillä siitä, ettei hän vastustanut liittymistä akselivaltojen koalitioon ja oli ainakin valmis valloittamaan Alaskan takaisin, oli suuri rooli Yhdysvaltojen noudattamisessa.
  Amerikkalainen pragmatismi voitti, joka osoittautui innostusta ja tunteita korkeammaksi. Lisäksi saksalaisten ydinohjelma kehittyi nopeammin kuin amerikkalainen, ja tämä oli täynnä katastrofeja tulevaisuudessa.
  Toisen maailmansodan ensimmäinen vaihe on päättynyt. Mutta Fuhrer halusi nyt lopettaa Neuvostoliiton.
  Yllättäen Stalinin odottava taktiikka ja hänen omistautumisensa maailmanrauhan asialle oli synkkä vitsi. Joosefia vastustivat Kolmas valtakunta ja Japani kaikilla itäisen pallonpuoliskon resursseilla, mukaan lukien Australia, sekä eräät länsimaailman sillanpäät.
  Nousevan auringon maa ei kuitenkaan ollut vielä lopettanut Kiinaa, mutta se olisi voinut avata toisen rintaman. Hitler muodosti aktiivisesti siirtomaajoukkoja ja vieraita legiooneja. Samaan aikaan aseiden tuotanto kasvoi.
  Vuoden 1944 ensimmäisellä puoliskolla panssarivaunujen ja itseliikkuvien aseiden tuotanto Kolmannessa valtakunnassa saavutti ja ylitti sata ajoneuvoa päivässä. Panther-2 ylitti kaikki Neuvostoliiton ajoneuvot tasoltaan. Edistyneempi saksalainen panssarivaunu, Lion, ilmestyi ja pian Royal Lion.
  Ja mikä tärkeintä, suihkulento on kehittynyt sarjassa. Vastauksena T-34-85 ja IS-1 ja IS-2 panssarivaunut otettiin tuotantoon Neuvostoliitossa; kukaan ei myöskään lopettanut KV-sarjaa. Kolmannen valtakunnan suosituin tuotantosäiliö vuonna 1944 oli Panther-2 ja Neuvostoliiton T-34-85. Raskaampia malleja valmistettiin huomattavasti - noin kymmenen kertaa pienempiä määriä. Ja saksalaiset eivät halunneet painaa liikaa painoa Neuvostoliiton teillä, ja Stalin alkoi epäillä KV-sarjaa, ja IS:t osoittautuivat liian karkeiksi.
  Kuitenkin saksalainen "Panther"-2 88 mm:n 71 L-kaliiperin aseella oli T-34-85:tä parempi aseen panssarin lävistysvoimassa, etupanssarissa ja hieman sivupanssarissa, eikä myöskään ollut. huonompi ajokyky 900 hevosvoiman moottorilla ja 47 tonnin painolla. Vaikka saksalaisen tankin paino nousi 50,2 tonniin ja tämä ei osoittautunut kohtalokkaaksi.
  Ja saksalaisella suihkulennolla ei ollut lainkaan arvokasta vastustajaa.
  Hitler päätti, että oli parempi olla viivyttelemättä ja aloitti sodan 22. kesäkuuta 1944. Heitämme kolmesataaviisikymmentä omaa ja ulkomaista divisioonamme ja satakaksikymmentä satelliittidivisioonaa Neuvostoliittoon. Kolmannen valtakunnan puolella olivat: Romania, Unkari, Slovakia, Kroatia, Suomi, Ruotsi, Italia, Portugali, Espanja, Bulgaria, Argentiina, Turkki.
  Saksalaiset käyttivät Wehrmachtissa myös valtavan määrän ulkomaalaisia ja hiwejä. Kaiken kaikkiaan Kolmas valtakunta, pelkästään ensimmäisessä ešelonissa, heitti taisteluun kaksitoista ja puoli miljoonaa sotilasta, joista enintään neljäkymmentä prosenttia oli kansallisuudeltaan saksalaisia. Satelliitit lisäsivät vielä kolme miljoonaa. Kaiken kaikkiaan ensimmäinen ešelon sisältää lähes kuusitoista miljoonaa jalkaväkeä, noin kolmekymmentäkolme tuhatta tankkia, yli viisikymmentäviisi tuhatta lentokonetta, noin kaksisataaviisikymmentä asetta ja kranaatinheitintä.
  Mobilisaation jälkeen Neuvostoliitto lähetti käyttöön 13 ja puoli miljoonaa sotilasta, mutta osa joukkoista jouduttiin pitämään Kaukoidässä ja sisäisillä piireillä. Ensimmäisessä ešelonissa oli kahdeksan miljoonaa sotilasta, noin kolmekymmentä tuhatta tankkia, lähes neljäkymmentätuhatta lentokonetta, noin kaksisataa tuhatta asetta ja kranaatinheitintä.
  Siten Kolmannella valtakunnalla on kaksinkertainen ylivoima jalkaväessä ja viisinkertainen voiman liikkuvuudessa paremmalla konekiväärillä. Totta, Neuvostoliitossa on paljon konekivääriä, melkein pariteetti.
  Säiliöiden ero ei ole suuri, mutta vanhentuneiden ajoneuvojen prosenttiosuus Neuvostoliitossa on korkeampi, samoin kuin aikaisempien julkaisujen tankit.
  Saksalaisella suihkukoneella ei ole vastustajaa, ja kolmannen valtakunnan potkurikäyttöiset koneet ovat nopeampia ja paremmin aseistettuja. Totta, Neuvostoliiton ajoneuvot ovat parempia vaakasuorassa ohjattavuudessa.
  Tykistössä ja kranaatinheittimissä voimatasapaino on lähimpänä tasa-arvoa. Sekä määrä että laatu.
  Totta, Kolmannen valtakunnan laivasto on erityisen sukellusvene, monta kertaa vahvempi kuin Neuvostoliiton. Kuten muuten Japanissa.
  Lisäksi natseilla on jo A-luokan ballistisia ohjuksia massatuotannossa, ja ensimmäiset diskot ovat lähteneet liikkeelle.
  Yleensä fasistit ovat vahvempia, ja Stalin valmisteli melko kohtuullisesti puolustuksen, vaikkakin myöhässä. Mutta meillä ei ollut aikaa tehdä paljon. Stalinin linjaa ei saatu täysin palautettua, ja mikä tärkeintä, joukot eivät olleet tarpeeksi koulutettuja puolustamaan. Vaikka heidät koulutettiin epätoivoisesti uudelleen.
  Molotovin rajalinja valmistui kolmen vuoden etenemisen jälkeen yleensä, mutta se sijaitsi liian lähellä rajaa eikä sen syvyys ollut riittävä. Lisäksi Stalin määräsi kolmannen ešelonin rakentamisen Dneprin taakse, mutta tämä aloitettiin vasta Yhdysvaltojen antautumisen jälkeen.
  Totta, Neuvostoliiton joukkojen lisäksi voit luottaa NKVD-yksiköihin, joiden lukumäärä on nostettu miljoonaan sotilaan ja miliisiin. Se on noin neljä miljoonaa ihmistä, vain länsimaisissa kaupungeissa. Vaikka tietysti niiden taistelutehokkuus on paljon huonompi kuin tavallisten yksiköiden.
  Saksalaiset, kuten todellisessa historiassa, antoivat pääiskun keskelle leikkaamalla Bialystokin reunan ja Lviv nyrkin. Taistelujen ensimmäiset päivät osoittivat, että saksalaiset suorittivat hyökkäystä enemmän tai vähemmän johdonmukaisesti ulkomaisten yksiköiden suuresta määrästä huolimatta. Mutta Neuvostoliiton joukot menetetään usein.
  Lisäksi Ukrainan yksiköiden taistelutehokkuus osoittautui kyseenalaiseksi. Siellä oli monia karkureita ja niitä, jotka antautuivat sodan ensimmäisinä päivinä.
  Vihollista ei voitu hillitä rajataisteluissa. Ja sitten Stalin teki virheen kieltäen yksiköiden vetäytymisen päälinjalle ja vaatien rintaman oikaisemista. Virhe kuitenkin korjattiin, mutta viiveellä. Saksalaiset onnistuivat valloittamaan Minskin 28. kesäkuuta murtaen Stalinin linjan keskellä.
  Hämmennys vain lisääntyi. Kesäkuun 30. päivänä tapahtui odotettu liittyminen Japanin ja sen satelliittien sotaan. Joten jouduimme unohtamaan joukkojen siirrot Kaukoidästä toistaiseksi.
  Saksan läpimurto keskustassa oli laajentumassa. Syntyi valtava aukko, jonka he epätoivoisesti yrittivät ummistaa. Mutta natsit etenivät ja 16. heinäkuuta murtautuivat Smolenskiin.
  Heittämällä kaikki käytettävissä olevat reservit taisteluun ja asettamalla miliisit aseisiin, Stalin ja Žukov pystyivät pysäyttämään Fritzin hyökkäyksen keskustassa. Mutta Hitler käänsi joukkonsa etelään. Natsit loivat valtavan patan Kiovaan ja valloittivat lähes koko Ukrainan.
  He estivät Leningradin ja hyökkäsivät Krimiin. Vihollisuuksien kulku muistutti pitkälti vuotta 1941, kuten jatkuvaa karmaa. Mutta erot olivat myös melko merkittäviä. Neuvostoliitolla oli vuonna 1941 vapaita varantoja, mutta nyt kaikki oli jo mobilisoitu. Ja kun hyökkäys tapahtui lokakuussa, kävi ilmi, ettei puolustusta pystynyt pitämään melkeinpä.
  Marraskuun 1944 alkuun mennessä natsit piirittivät Moskovan ja pakottivat Stalinin pakenemaan Kuibysheviin.
  Natseilla, toisin kuin todellisessa historiassa, oli merkittävä numeerinen ylivoima. Heillä oli tarpeeksi divisioonaa ohittaakseen Moskovan pohjoisesta ja etelästä. Mutta Neuvostoliiton yksiköille kaikki oli liian hajallaan eri rintamilla.
  Todellisuudessa vuonna 1941, mobilisaatioiden jälkeen, Stalin sai etulyöntiaseman Wehrmachtiin verrattuna henkilöstömäärässä, ja hänellä oli neljä kertaa enemmän lentokoneita ja tankkeja kuin Kolmannella valtakunnalla oli sodan alusta lähtien. Ja sodan viiden ensimmäisen kuukauden aikana todellisessa historiassa tuotettiin enemmän Neuvostoliiton laitteita.
  Mutta nyt natseilla on kaikki valttikortit, aseiden ja henkilökunnan määrä ja laatu ovat heidän puolellaan. Ja puna-armeijalla on samat ongelmat kuin vuonna 1941. Mukaan lukien ukrainalaisten, balttilaisten ja monien pienten kansojen haluttomuus kuolla neuvostojärjestelmän puolesta. Sorron uhrien, karkotettujen kulakien ja muiden loukkaantuneiden ihmisten joukkopetoksia ja loikkauksia. Mukaan lukien neuvostohallinnon ideologiset viholliset.
  Ja se, että saksalaiset voittivat myös lännen, vain lisää pettureiden määrää.
  Siksi ei ole yllättävää, että Moskova on ympäröity, ja saksalaiset ovat valloittaneet Donbassin, Voronežin ja siirtyvät kohti Stalingradia.
  Talvi 1944 ei valitettavasti ollut niin pakkas ja luminen kuin vuonna 1941. Moskova kuitenkin kesti sankarillisesti joulukuun 1944 loppuun asti. Stalingrad kaatui tammikuussa 1945, ja taistelut siitä eivät kestäneet liian kauan. Helmikuussa ja maaliskuun alussa saksalaiset ja heidän satelliittinsa valloittivat Kaukasuksen ja Bakun öljylähteet kokonaan.
  Hyökkäys eteni sitten Volgaa pitkin. Saratoviin, Kuibysheviin ja sitten Orenburgiin ja Kazaniin.
  Stalin pakeni Sverdlovskiin. Kazan kaatui toukokuussa. Kesällä saksalaiset ja japanilaiset jatkoivat siirtymistä syvemmälle Venäjälle. Neuvostojoukkojen vastarinta oli romahtamassa. 5. elokuuta 1945 Sverdlovsk vangittiin. Ja 3. syyskuuta 1945 Stalin lopulta suostui antautumaan. Vastineeksi omasta elämästäsi ja vapaudesta.
  Toinen maailmansota on ohi. Mutta rauha ei vallannut kauaa. Testattuaan ydinaseita Hitler vakuuttui niiden ilmiömäisestä tuhovoimasta.
  Nyt kävi ilmi, että Japani ja USA olivat edelleen matkalla kohti Kolmannen valtakunnan maailmanvaltaa. Ja vaikka Fuhrer valloitti enemmän maata kuin Tšingis-kaani, Aleksanteri Suuri, Napoleon, keisari Troijalainen ja Suleiman Suuri yhteensä, hän päätti kukistaa myös Japanin.
  Tasan kolme vuotta toisen maailmansodan päättymisen jälkeen sata ballistista, mannertenvälistä ohjusta, joissa oli voimakkaita ydinpanoksia, peitti Nousevan auringon maan kerralla.
  Ja sitten alkoi Wehrmachtin maayksiköiden ja laivaston hyökkäys. Saksalaiset valtasivat suhteellisen nopeasti Japanin omaisuuden Aasiassa ja tuhosivat metropolin maan tasalle atomipommeilla.
  Nousevan auringon maan Tyynenmeren omaisuus tarjosi enemmän tai vähemmän pitkäaikaista vastustusta. Mutta kesäkuuhun 1949 mennessä kaikki oli ohi. Nyt jäljellä oli vain voittaa Yhdysvallat. Lisäksi siihen oli syy. Sopimuksen vastaisesti amerikkalaiset kehittivät edelleen ydinaseita ja suorittivat salaiset testinsä.
  Hitler aloitti sodan 1. tammikuuta 1950 pudottaen kolmesataa ydinohjusta uudenvuodenpäivänä.
  Tuhoisa ydinhyökkäys tuhosi sata Amerikan suurinta kaupunkia ja tappoi kymmeniä miljoonia ihmisiä. Toinen Adolf Hitlerin suurin rikos on lisätty iljettävimpien julmuuksien pitkälle listalle.
  Sitten alkoi hyökkäys Kanadaan ja etelästä yhdessä Latinalaisen Amerikan diktatuurien kanssa. Amerikkalaiset olivat heikentyneet ja järkyttyneitä, mutta he taistelivat epätoivoisesti. He ymmärsivät, että tappio merkitsi heille vain orjuutta ja hidasta, tuskallista kuolemaa.
  Siksi se oli kaikista sodista epätoivoisin. Ja se kesti yli vuoden, pakottaen Kolmannen valtakunnan pudottamaan vielä noin kaksisataa ydinpanosta ja muuttamaan monet hedelmälliset maat radioaktiiviseksi autiomaaksi.
  Mutta tavoite kuitenkin saavutettiin ja Kolmannen valtakunnan viimeinen vihollinen voitettiin. Ja tämän jälkeen alkoi niin sanottu maailman globalisaatioprosessi. Saksan markasta tuli ainoa maailmanvaluutta. Jopa muodollisesti itsenäiset maat supistettiin Kolmannen valtakunnan siirtokuntien tasolle, ja vain rajoitettu paikallinen itsehallinto säilyi.
  Juutalaiset ja mustalaiset kiellettiin: heidät etsittiin ja tuhottiin. SS suoritti massiivisia puhdistuksia ja riehui. Todellinen painajainen on tullut - lohikäärmeen tunti. Tai tarkemmin sanottuna aikakausi. Fuhrer rakensi todellista maailmanlaajuista totalitaarista imperiumia, joka vaati avaruuden laajenemista.
  Vuonna 1959 Fuhrerin 70-vuotisjuhlan aikana järjestettiin virallinen kruunajaiset, maailmanlaajuinen kansanäänestys, joka laillisti superkeisarin tittelin. Ja kun Adolf Hitler kuoli vuonna 1967, hänen poikansa peri hänen arvonimensä ja valtansa.
  Tähän mennessä planeetta Maa oli jo perustanut siirtokuntia Kuulle ja Marsille Venuksen kanssa ja valmistautui aktiivisesti laajentumaan ulkoisiin tähtimaailmoihin... Natsit halusivat universaalin imperiumin - tähtivaltakunnan rakentamisen syöksyäkseen koko universumi painajaiseksi.
  
  NELJÄNKYMMENEN SAAREN RITARIEN UUDET SEIKKAUKSET
  Dimka murskasi miekkansa palasiksi ja seisoi hämmästyneenä, räpytellen silmiään kadulla. Hänen kätensä olivat veren peitossa ja miekasta jäljellä oli veristä. Sireeni soi. Kesäkaupungin katu. Ja poliisi juoksee. Sitä seurasi isku patukalla selkään. Dimka tuskin kuuluvasti sanoo:
  - Luovutan!
  He vetävät hänen kätensä taaksepäin ja lukitsevat käsiraudat. Poika tuntee kipua ranteisiinsa työnnetystä metallista. Hänet viedään pakettiautoon - mustaan korppiin.
  Dimka tuntee sekoituksen vihaa ja pelkoa. Muistelee menneisyyttä. Saari, jossa lapset taistelivat olemassaolostaan miekoilla. Puisia, mutta kun raivo valtaa pojan, ne muuttuvat terävästi teroitettuksi teräkseksi. Dimka viipyi siellä yli pari kuukautta. Hän taisteli, taisteli, haavoittui ja haavoittui itse. Hän jopa tappoi petturin henkilökohtaisesti. Kaikki oli. Ja lopulta he voittivat.
  Harmi, että lapset jäivät tuhoutuneeseen laivaan. Ja hän onnistui pakenemaan vain tyttönsä kanssa. Tällaisten seikkailujen jälkeen vankila ei enää tuntunut liian oudolta.
  Hän löi huligaanipoikaa miekalla ja näki tämän makaavan ja verilammikko vuoti ulos.
  Oliko isku kohtalokas? Dimka oli niin epäonninen, ikään kuin hänellä ei olisi ollut tarpeeksi seikkailuja ennen tätä. Ja jos hän tappoi, mitä sitten? Vankilaan? Vievätkö hänet likaiseen, haisevaan selliin rikollisten kanssa?
  Ja kuinka pitkälle se istuu? Hän on vasta neljätoistavuotias. Heillä ei ole lain mukaan oikeutta antaa enempää kuin kymmentä. Ehkä kaikki järjestyy!?
  Kello on yhdeksänkymmentäkaksi. Aika, jolloin demokratiasta ja vapaudesta puhutaan niin paljon, mutta rosvollisuus voimistuu.
  Voronok pysähtyi ja Dimka vietiin ulos. Komea, ruskettunut poika, jolla on mustat hiukset, hän ei näytä rosvolta, vaan pikemminkin uhrilta käsiraudoilla.
  Dimka vietiin lähes välittömästi tutkijan ja syyttäjän luo.
  He laittoivat minut tuoliin.
  Tutkija esitti useita rutiinikysymyksiä ja sanoi hymyillen:
  - Poika, jonka haavoittit, on kuolemassa! Joten rukoile Jumalaa, ettei hän kuole!
  Dimka vastasi huokaisten:
  - En halunnut...
  Syyttäjä luovutti paperin:
  - Tämä on tunnustus. Jos allekirjoitat, sinut vapautetaan omasta tunnustamisesta oikeudenkäyntiin asti. Ja sitten nuoren ikäsi ja poliisitietojen puutteen vuoksi saat ehdollisen tuomion!
  Dimka katsoi paperia ja luki sen nopeasti ja pudisti päätään kielteisesti:
  - Tässä lukee, että teini itse hyökkäsi yrityksen kimppuun. Ja he vain painoivat minua!
  Tutkijalla oli hiiren kaltaiset kasvot ja paksut kulmakarvat; hän kurkuteli:
  - Allekirjoita neuvomme mukaan! Muuten päädyt tutkintavankeuteen. Nyt olemme kirjaimellisesti täynnä tapauksia, ja joudut istumaan oikeudenkäyntiin asti hyvin pitkään. Ja siellä sellissä, jossa on kolme riviä sänkyjä laudoilla, ämpäri nurkassa ja viisikymmentä hermostunutta, nälkäistä poikaa, kuten sinä. Erilaisia rikollisia. Ja vaikka haavoittumasi poika jää eloon, tutkinta kestää kolme vuotta, ja sitten on vielä vuosi ja oikeudenkäynti! Vietät elämäsi parhaat vuodet helvetissä!
  Syyttäjä nyökkäsi hyväksyvästi ja vahvisti:
  - Ennaltaehkäisevä toimenpide sinulle on joko säilöönotto tai kirjallinen sitoumus olla poistumatta paikalta ja äitisi ja isäsi hakevat sinut. Päätös on sinun! Ja uskokaa minua, nuorten siirtokunnat ovat jo liian täynnä, ja he antavat sinulle mielellään koeajan. Mutta jos riitelet kanssamme, siellä on varmasti paikka!
  Dimka koki, että tutkija ja syyttäjä eivät vitsailleet. Ja itse asiassa he voivat mätää vankilassa. Vaikka toisaalta ei ole tosiasia, että heidät vapautetaan, jos hän allekirjoittaa. Onko olemassa monia esimerkkejä poliisien pettämisestä? Mutta pääasia Dimkassa oli itsepäisyys ja itsepäisyys, joka ilmeni selvästi hänen oleskelunsa jälkeen kuoleman saarilla. Ja poika julisti päättäväisesti:
  - Ei!
  Tutkija murisi ankarasti:
  - Mikä hätänä?
  Dimka sanoi ankarasti:
  - En allekirjoita! He hyökkäsivät kimppuuni, halusivat haavoittaa minua ketjulla ja se oli itsepuolustusta!
  Tutkija murahti:
  - Hyvä on! Hän on tutkintavankeuskeskuksessa, kun olet viettänyt viikon, sinusta tulee viisaampi!
  Syyttäjä nyökkäsi ja allekirjoitti:
  - Toistaiseksi kaksi kuukautta vangittuna. Mutta tietysti voit vapauttaa aikaisemmin!
  Tutkija murahti:
  "Luulen, että pidätys tekee pojalle hyvää!"
  Dimka vietiin pois toimistosta ja vietiin vankilaan. Käsiraudat kolisevat ja ketju. Pojan piti vain ylittää tie. Hänet piti hyväksyä sinne.
  Dimka käveli kolinaavasti kahletettuna kahteen poliisiin. Minusta tuntui aika pahalta. Vankila, selli, pahat vangit. Ja hän joutui vaikeuksiin kieltäytymällä allekirjoittamasta tunnustusta. Vaikka toisaalta, tämän jälkeen et voi päästä eroon siitä.
  Dimka vietiin päivystykseen. Etunimi, sukunimi, sukunimi, arvoesineet mukanasi.
  Sitten mellakka. Poliisi ja kaksi valkotakkista naista veivät pojan huoneeseen peilistä ja sytyttivät lisälamppuja. Käsky seurasi:
  - Riisu vaatteesi!
  Dimka huokaisi - vaivaa! Mietin vain, miksi naiset? Poika riisui farkut, T-paitansa, lenkkarit ja takkinsa. Jäin vain shortseihini.
  Nuori nainen valkotakissa huomautti:
  - Hän on rakennettu hyvin!
  Upseeri huusi:
  - Ja ota pikkuhousut pois! Elossa!
  Häpeästä palava Dimka otti nekin pois. Hän punastui tahattomasti ja peitti itsensä. Poliisi huusi:
  - Huomio! Kädet alas! Katso tarkemmin - se on tappaja!
  Nainen valkoisessa takkissa, joka näytti sairaanhoitajalta, hymyili ja pukeutui ohuet lääkintähansikkaat päähänsä, kuiskasi:
  - Emme ole nähneet mitään vastaavaa! Rentoudu poika, täti koskettaa sinua!
  Hän alkoi tutkia Dimkan ruumista. Kävelin pojan hiusten läpi, jotka olivat kasvaneet hänen ollessaan saarilla. Hän kampasi huolellisesti jokaista säiettä etsiessään jotain piilotettua. Ehkä jopa rahaa. Sitten hän loisti valon pojan korviin ja sieraimiin. Hän teki sen varovasti, ikään kuin hän toivoisi löytävänsä jotain.
  Sitten hän käski minua laittamaan pääni ovelle ja tarttui leukaani käsilläni. Hän laittoi kätensä suuhunsa. Dimka tunsi kumin hajun ja maun kielellään. Nainen tunsi ikeniensä, hampaidensa, poskiensa takana. Kun hän painoi kielen juurta, poika tunsi oksentelua. Kyllä, kuinka epämiellyttävää. Käsi ulottui risoihin asti, ja hengittäminen kävi vaikeaksi.
  Sitten lopulta nainen lähetti hänet ja virnisti:
  - Ei ole mitään!
  Upseeri komensi:
  - Jatka Olga! Kohteen erityisestä vaarasta johtuen henkilökohtaisen etsinnön tulee olla perusteellisin!
  Valkoinen nainen alkoi tuntea Dimkan rintakehää. Hän kohotti kätensä ja katsoi kainaloihinsa. Ja odottamattomalla voimalla hän painoi napaa. Dimka huokaisi...
  Sitten nainen pysähtyi ja kysyi:
  - No, anna hänen nyt kyykistyä!
  Poliisi virisi:
  - Tämä ei ole täysin luotettava! Katso myös hänen peräaukkoaan!
  Nainen valkoisessa viitassa pudisti päätään:
  - Tarvitset tähän erityisluvan! Samalla tavalla tarkista pojan yksityiset osat!
  Upseeri komensi heikosti:
  - Kyykky, pikku piru...
  Dimka vastasi arvokkaasti:
  - Olen poika!
  Ja hän alkoi kyykkyä helposti. Istuin kymmenen kertaa. Sen jälkeen naiset tutkivat hänen jalkapohjaansa ja kulkivat hänen varpaiden välissä.
  Sen jälkeen Dimka löysi itsensä viereisestä huoneesta. Siellä toinen poika vankilan univormussa, lyhyessä hiuksessa ja kirjoituskone kädessään, sanoi:
  - Mikä on uutta?
  Poliisi vastasi:
  - Kyllä, ja melkoinen vinttikoira!
  Poika naurahti ja huomautti:
  - Mutta hän ei ole niin pelottava! No, istu tuolille, niin leikkaan hiuksesi!
  Dimka istui. Edelleen on epämiellyttävää olla alasti. Ja sitten ajelet hiuksesi kuin rikollinen. Kaiken lisäksi leikkuri oli hieman tylsä ja hiusten leikkaaminen oli tuskallista. Paksut, mustat hiukset putosivat lattialle. Nuoren vangin irtisanotut saappaat taputtivat heitä. Näytti siltä, että jokaisella hiussäikeellä poistuu pala kuolemattomasta sielusta, ja sinusta tulee yhä vähemmän vapaa. Dimka oli masentuneella tuulella. Hänen edessään oli vankilaselli ja tapaaminen alaikäisten rikollisten kanssa.
  Dimka ei kuitenkaan koskaan pelännyt ikätovereitaan. Ja "Forty Islandsin" kovettamisen jälkeen se ei ole enää pelottavaa. Jos jotain, hän taistelee. Entä vankila?
  Entä toinen testi? Hän on vasta neljätoistavuotias ja hänellä on koko elämä edessään.
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"