Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Jung Pois Ja Salane Missioon

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Jälle tungib kaval Eduard Osetrov, kes on nüüd tavalise sulasepoisi rollis, linna, kus kuberner asub, oma pesas. Selle tulemusena toimub piraatide salakaval ja hulljulge rünnak ning puhkeb tõsine kaklus.

  JUNG POIS JA SALANE MISSIOON
  MÄRKUS
  Jälle tungib kaval Eduard Osetrov, kes on nüüd tavalise sulasepoisi rollis, linna, kus kuberner asub, oma pesas. Selle tulemusena toimub piraatide salakaval ja hulljulge rünnak ning puhkeb tõsine kaklus.
  . PEATÜKK nr 1
  Arvukad tüdrukud sulistasid oma paljaste lihaseliste jalgadega üle piraadilaeva läikiva teki. Piraadisõdalased moodustasid enamuse selle planeedi meeskonnast, mis polnud tehnoloogiliselt ega maagiliselt eriti arenenud.
  Kuid võim laeva üle kuulus peamiselt meestele.
  Ravarnava ja veel kolm inimest, nende hulgas must sõdalane Oblomova, lahkusid kohtumisele; peagi liitusid nendega kapten Monitor ja kuus tema käsilast, kellest kahel polnud inimkonnaga mingit pistmist. Paljajalu poiss Eduard Osetrov joonistas alajäsemetega kiiresti linna kaardi.
  - Põhivara on juba laevadele laaditud ja hakkab lahkuma. - alustas vapper skaut. Jah, ja teel nende juurde, ma tean seda kindlalt, ühinevad nendega kolm laeva, mille tonnaaž ja relvastus ei jää alla meie laevale. Peame kiirustama, et hommikul seda siili relvadega rünnata - lõpetas toompoiss Edward. Ja tema kõhulihased, väga lihaseline poiss, hakkasid liikuma. Pealiku paadijuhi rolli mängiv mustanahaline naiskangelane ohkas imetlusest, kui vaatas seda vapustavalt ilusat poissi. Noor, tugev, väle, nagu ahv, pakkus Eduard kohe välja teise variandi. - Varjatud vastaste kostüümideks.
  Monitor ütles pingevaba häälega:
  - Nõustun selle poisiga. Peame lööma koidikul; ma loodan, et nad tunnevad teie laeva hästi ega ava tuld.
  - See pole halb mõte, kuid pähe tuli veel üks mõte. - ütles Ravarnava, kes tundus lihtsalt lihtlabasena.
  Mustanahaline, suurte, sugugi mitte naiselike lihaste ja bullish kaelaga, kuid omal moel ilus, peenikese piha, võimsate puusade ja kõrgete rindadega Oblomova hüüdis:
  - Jah! Lahe...
  Iroonilise naeratusega monitor (no mis selle päti peaga, küll suur, aga viltu otsmikuga!), uurib:
  - Milline?
  Tänu Ephisus Fristile siin maailmas ja kaugemalgi legendaarseks saanud nime kandja nentis kavalalt:
  - Kui linnalt kogu rikkus ära võetakse, siis milleks end linna tormamisega riskida. Saate seda teha palju lihtsamalt.
  Monitor võttis pokaalist paar kramplikku lonksu, misjärel torkas end rusikaga, proovides lõualuu tugevust. Kavala mõttega lüüa kiil kapteni ja tema esimese tüürimehe vahele (kes oleks võinud arvata, et see poiss pole lihtsalt kajutipoiss!) ütles mereröövlite juht:
  - Ma kahtlen, kas poisi pakutud plaan on lihtne ja tõhus.
  Oblomov raputas tema kõrgeid rindu, mida vaevu kattis õhuke tikitud kangariba, ja pomises vastuseks midagi kuulmatut.
  Ravarnava vaidles sellele taas vastu. Pealegi rääkis ta rõhutatult laisalt ja tõmbavalt:
  - Aga ei, mul on teine idee. Kuna meie kuldpoiss uputas põhilise saatelaeva, oleks kõige õigem, kui me selle funktsioonid üle võtaksime.
  Monitor ärkas ellu ja küsis kummardades:
  - Mida sa sellega mõtled?
  Ja ta heitis pilgu tekile, mida mööda kõndisid peaaegu hääletult naispiraatide paljad, päevitunud, lihaselised jalad. Kuid nende ingellik välimus ei tohiks kedagi eksitada - nad rebivad nad täielikult laiali. Ja vangid on sunnitud katma oma jalgu suudlustega ja lakkuma sõdalaste paljaid, karedaid kontsi, võrgutavaid ja ohtlikke.
  Ravarnava pilgutas kavalalt silma ja nagu vana öökull kakutas:
  - Võiksime koormatud vedudega kaasas käia, viies need mitte metropoli, vaid meie piraadipesasse.
  Monitor lõi pettunult rusikaga vastu lauda ja ütles:
  - Nii lihtne, aga mis siis, kui nad tahavad enne selle meile usaldamist Papyrus don Grabberiga isiklikult kohtuda?
  Mustanahaline Oblomova keeras pea oma bullish kaela ja tegi sellised biitsepsid, et iga, kõige tugevam ja pumbatum mees teda kadestaks.
  Ravarnava ajas end üles ja ulatas rinna laiuseks kui kindlusemüür:
  - Mis siis? Arvan, et mulle meeldib seda rolli mängida. - Filibusterite pealik tõstis pöidla üles. - Lõppude lõpuks purjetasin viis aastat Contrabassi lipu all ja jäljendasin suurepäraselt nende aktsenti.
  Ja ta heitis pilgu ka aknale. Üks piraaditüdrukutest kükitas koos elukaaslasega õlgadel. Ja oli näha, kuidas võrgutavate, naiselike, sportlike jalgade lihased pingest nagu pallid ringi veeresid.
  Monitor, kes oli äärmiselt nördinud, et mitte tema isiklikult selle idee välja tuli, ümises, sihilikult hääle tämbrit langetades:
  - Mis siis, kui teile tuleb vastu keegi, kes tunneb seda admirali isiklikult?
  Mustanahaline noor naiskangelane Oblomov hüüatas naeratusega, mis paljastas tiigri hambad:
  - Kassilõks!
  Ravarnava avas teeseldud haigutusega sügava suu ja kostis:
  - Ja see pole surmav, siis annavad meie meremehed eelnevalt ettevalmistatud streigi.
  Monitor kudus skeptiliselt kulme ja väänas niigi kapriisset suud:
  - Kas sa arvad, et võid lahkuda?
  Edward vaikis tagasihoidlikult. Ja Oblomov püüdis silitada oma paljast, lihaselist, päevitunud jalga. Kuid poiss liigutas oma jalga, lubamata seda katta tõelise gorillanaise suur käpp.
  Barnabas nägi väga enesekindel välja:
  "Minu kõrval on minu assistent, sõdalane, kellel pole mõõgaga vehklemise kunstis võrdset. Võitleja Eduard, kes suudab imesid korda saata. - Ravarnava torkas rinna veelgi rohkem välja. - Loodan, et ta saab mind aidata.
  Monitor lehvitas seda oma laiade käppadega:
  - Noh, ma ei lähe sinuga ega pista oma pead lõvi suhu. Parem on lasta mu meestel rannikule keskenduda, et katta need relvad, mida te ei suuda ühe ampsuga hävitada.
  Oblomova pomises:
  - Ja tüdrukud ka!
  Ravarnava muigas ja kinnitas seltsimehele:
  - Olgu, praegu proovin saavutada võitu ilma verd valamata. Tuleb valida sobiv ülikond, kontrabassimängijad riietuvad luksuslikult.
  - Ja lisaks haarake kingiks kott või veel parem kuldkirst. - tegi märkuse Eduard Osetrov, kes narritas karu naist oma paljajalu, graatsilise, meislitud jalaga nagu tüdrukut. Poiss on ka nördinud, et osava petmise idee ei tulnud pähe mitte temale isiklikult, vaid kellelegi, keda tema ja ilmselt ka teised pidasid rumalaks martinetiks.
  Monitor läks seekord hulluks:
  - Miks selline ekstravagantsus?
  Sõdalane ütles vaikselt:
  - Kuld hägustab nende silmi, paremini kui suitsukate. Tema abiga nüristame vaenlase valvsuse.
  Monitor oli segaduses ja pomises:
  - Piraadid võtavad tavaliselt kulda, mitte ei anna seda kingituseks.
  Toompoiss Edward, olles taaskord suure naise musta käpa vahele lasknud, itsitas ja selgitas:
  - Täpselt nii ei tule kellelegi pähegi, et me oleme filibuster. - Ja ta lisas kaunilt täiesti ilmse tõe. - Vahel tuleb anda, et saada.
  - Kasutage lihtsalt oma kulda, ma ei anna teile ühtegi münti. - monitor lõi.
  - Meil on piisavalt oma. - vastas Ravarnava alandlikult.
  Piraat urises läbi hammaste:
  - Hea on olla rikas.
  Siin tabas tähelepanelik Edward väliselt klanitud ja aristokraatliku piraadi ahne pilgu. Kohe püüdis Oblomov, kasutades ära hetkelist segadust, poisi jalast. Kuid noor sõdalane jõnksutas ja tema paljas jalg libises välja.
  Edward ähvardas:
  - Täiskasvanud tädile pole hea poisse käppa anda!
  Oblomov häbenes, pomises:
  - Ma lihtsalt mängin! Ja nii, ma tõesti vajan sind! Laeval on piisavalt küpseid ja arvestatavaid mehi! "Võimas naine trampis paljajalu ja urises. - Miks mul on sinusugust jõmpsikat vaja?
  Ravarnava astus lösutava kõnnakuga admirali rikkaliku garderoobi juurde.
  Teel oli näha palju ilusaid filibuster tüdrukuid. Nad paljastasid hambad ja tegid silmad. Ja nende käes on mõõgad ja pistodad, mille käepidemed on kaunistatud vääriskividega.
  Samuti kandsid veetlevad tüdrukud kalliskividega sõrmuseid kätel ja varvastel. Ja see nägi ülimalt ilus välja.
  Ja kui maitsvalt tüdrukud lõhnasid. Lihtsalt ime, erinevate kallite viirukite aroomid, maitsvad parfüümid.
  Ravarnava püüdis aga mitte lasta end segada nende imelistest võludest. Peate minema garderoobi ja sooritama maskeeringu. Ja tüdrukud ei jäta teda.
  Seal hakkas ta proovima Contrabassi suurkujude riideid. Ükski riik sellel poolkeral ei riietu nii elegantselt ja suurejooneliselt kui nemad. Mis aga impeeriumi rikkust arvestades pole üllatav. Ja mida kõrgem on auaste, seda luksuslikum on ülikond. Ravarnava osutus liiga suureks ja ei leidnud sobivaid riideid. Ta oli juba meeleheitel, kuid pärast pikka otsimist tal vedas: kullatud rinnakorvist leidis ta krahv Kolotšõvile mõeldud rõivakomplekti , mis oli samuti väga kopsakas teema. Uues ülikonnas nägi tume ja habemega korsaar Ravarnava välja väga efektne.
  - Miks ma ei ole hertsog? - ütles ta nüüd silmi kissitades, nüüd kortse siludes, vaadates samal ajal üsna hästi poleeritud peeglisse. - Ma olen kõige õilsam grandee!
  Piraadijuht isegi trampis mõnuga jalgu, muljet rikkus vaid tema suur must ja veidi lohakas habe.
  - Helista Bloodsuckerile, las ta ajab mind natuke välja.
  Ravarnava tahtis aga kõigepealt naisele helistada, kuid otsustas, et mehe käsi on usaldusväärsem.
  Vaatamata ähvardavale hüüdnimele nägi Bloodsucker välja piisavalt kahjutu. See mees töötas enne raskele tööle minekut juuksurina. Ta naeratas meelitavalt, seejärel aksessuaare välja võttes lõikas ta ettevaatlikult juukseid ja raseeris kergelt filibusteri kareda näo. Arglikule ettepanekule habe täielikult maha ajada järgnes möirgamine.
  - Kas ma olen naine või laps, et oma väärikusest loobuda? - Ravarnava näis olevat maruvihane ja vehkis energiliselt rusikaid. "Te olete juuksurid, jõhkrad, skarabeused ja moonutate ainult oma nägusid."
  Vereimeja tõmbus tagasi, kes vanemkaptenit tunneb, võib ta teda noaga torgata. Selliseid tüüpe oli ta oma eluajal näinud. Kui üks läheb uude maailma tühiasja pärast, läheb teine raskele tööle.
  - Noh, miks sa värised, mis sa oled, piraat või torge ? - Ravarnava püüdis anda endale ülevuse kuvandit, mis tal ka hästi õnnestus. - Kuulge nüüd, kas ma näen välja nagu kontradmiral ?
  Vereimeja püüdis hirmuäratavale pealikule meelitada:
  - Jah! Iga teie liigutus näitab teie aristokraatlikku päritolu.
  Sissepääsu juures seisid kaks lihaselise saleda kehaga, vaevu rinnalt ja puusalt kaetud, kuid kullast käevõrudega pahkluudel ja randmetel tüdrukut:
  - Nagu kuningas, olete teie, söör, ilus,
  Nii selge oli valgus!
  Ravarnava pomises ja ütles nõustuvalt:
  - Olen nõus, olen nende tõugudest, kes on harjunud käskima. Nüüd on sinust saanud pätt. - Ja tugev tõuge laia peopesaga õlal. - Olgu, mine, sa tegid seda tööd hästi.
  Barnabas lasi Vereimeja armulikult lahti, siis haigutas, koiduni oli jäänud väga vähe, tal oli vaja vähemalt natuke magada. Kuigi ta on sündinud maailmas, kus valgustus öösel pidevalt kõigub ja kui on neljakordne täiskuu, on see sama hele kui Maal selgel päeval, kuid siiski on tsüklid tsüklid. Rütmid päeval ja öösel.
  Ja isegi kaunid tüdrukud sissepääsu juures, kes pilgutasid oma safiir- ja smaragdisilmadega ning mängisid käte- ja jalalihastega, ei erutanud.
  Kuigi kui vaadata kaunitari kõhulihaste plaate, tema rindade küpseid meloneid, kus õhuke kangariba katab ainult helepunast nibu, siis selline sõdalane äratab surnuid. Ja kui vaadata ka kaunitaride nägusid. Nad on ka noored. On olemas spetsiaalsed ravimtaimed, mis aeglustavad tüdrukute vananemist, nii et isegi viiekümne-kuuekümneaastaselt võivad nad välja näha noored, värsked, ilma kortsude ja mädanenud hammasteta. Tõsi, tinktuurid ei tee kuningannat surematuks, kuid võivad vananemist aeglustada.
  Edward arvas, et maa peal ei saa nad seda isegi teha. Välja arvatud see, et naistele ja meestele tehti plastilist operatsiooni ja siis veel raha eest. Poiss arvas, et igavene noorus on hea. Siiski ei tohiks te olla lapsik.
  Majesteetlik laev sõitis lahte, uppunud laeva rusud vedelesid sellel veel ja enamus relvi olid juba põhjas ning tuukrid, täpsemalt, erinevat rassi esindajad, kes sellise rolli võtsid, proovisid edutult. kahjustatud relvade kättesaamiseks. Ja veelgi suurema entusiasmiga riigikassa ja muud väärtasjad, mis laeval asuvad.
  Seda kõike aitasid taluda arvukad orjatüdrukud, kellel olid minimaalselt riided, kuid lopsakate, blondide ja väga heledate juustega. Ja seda kõike laitmatute figuuridega. Kohalikud ürdid mitte ainult ei noorendanud esialgu kohalikke ilusa soo esindajaid, vaid muutsid ka nende figuurid veatuks.
  Kingad muidugi häirivad ainult orje, nagu ujumispükstes orjapoisid, kes on samuti päevitunud ja kõhnad ning töötavad siin.
  Kuberner Frady kannatas peavalude all. Öö kujunes tõepoolest painajalikuks, õhku lendas Contrabassi impeeriumi laevastiku, lahingulaeva "Incinerating" ilu ja uhkus. Nüüd jääb koorem ilmselt sadamas hiljaks, vähemalt teiste saatelaevade saabumiseni. See polegi nii hull, aga ainuüksi tõsiasi, et selline laev on tema linnas kaduma läinud, mida arvab sel juhul kõigi Contrabassi kuningas ja keiser? Nagu ülbed aadlikud seda esitavad, ei pääse te sel juhul üksi resignatsiooniga.
  Hea, et ellu jäid arvukad orjatüdrukud ja kaunid ööhaldjad, mis lohutuseks sellise kaotuse puhul.
  Aga meesorjad surevad nagu kärbsed. Ja orje on juba liiga palju. See on terav meessoost puudus siin maailmas. Ja need temperamentsed kaunitarid on teda juba piinanud, ära kulutanud, tunned, nagu oleks mammutikari su üle tallanud.
  Oma roosast marmorist paleest välja tulles minestas ta peaaegu. Kaunis laev, mis meenutas niivõrd seda, millel Papyrus don Grabber läks harperitele kätte maksma, ajas purjed laiali. Tõsi, ta liikus aeglaselt, kuid seda seletati lahes valitseva uskumatu korratusega.
  Arvukad orjatüdrukud jätsid muuli marmorile palju oma erinevat värvi paljajalu jalajälgi. Kaunitaride kehad särasid higist, justkui oleks ilusa soo esindajad valatud pronksist. Neile iseloomuliku kitsa piha, laiade puusade, kindlate rindade, ingellike nägude ja hambaid täis suuga. Jah, kas tüdrukute väljalöödud hambaid saab parandada spetsiaalse salvi abil? Aga mehed? Nad on rahul pistikprogrammidega. Ja siin on ilmselt eriti vanad inimesed tõesti kadedad, et nad nii alaväärseteks osutusid.
  - Kõigeväeline Jumal kuulis meie palveid. "Kuberner kaakas ja kergitas paksu kulme. - Nii raskel tunnil tuli abi. " Ebaviisaka žestiga kutsus sõdalane üle rikkalikult kaunistatud keskealise mehe. - Hei, Foshange , valmista üllas laud, ma kutsun admirali paleesse.
  Vanem jalamees kummardus ja hakkas teenijate ja orjade ning aeg-ajalt poisi peale karjuma, sundides neid kiiruga valmistama õilsat hommikusööki.
  Tüdrukud välgutasid paljaid jalgu ja laulsid:
  Meri on halb ilma veeta,
  Ja kõht ilma toiduta...
  Teeme piruka
  Ja vein kullasarvest!
  olid kõigile näha embleem "Tiiger" ja uhke kontrabassi lipp . Säilitades näiliselt ranget distsipliini, valed kontrabassistid , kuid tegelikkuses piraadid, rivistusid paraadiplatsile, särades heledate, hoolikalt rebitud soomustega. Isegi tüdrukud panid sedapuhku vastumeelselt jalga sellised kohmakad saapad ja kiivriga turvised, mida oli troopilises kuumuses ebameeldiv kanda. Siis laskus alla uhkelt riietatud Ravarnava. Temaga oli kaasas Poola sekretär , kes paistis silma nugade loopimise oskusega, ja loomulikult sõdalane Eduard Sturgeon, kes võttis sulasepoisi rolli. Kõige ebameeldivam oli see, et ikka pidin kandma lakknahast kingi. Kuna sündmus on pidulik, siis sadamasse sisenemine ja ta ei ole lihtne sulane klaaside serveerimiseks, vaid pigem isiklik. Kaks pikka neljakäelist sõdalast kandsid enda järel kulda täis rinda.
  Orkester kogunes kiiruga sadamasse ja hakkas hüsteeriliselt mängima. Siis tasapisi meloodia ühtlustus ja helid muutusid harmoonilisemaks.
  Kohtumisele jooksis välja ohvitser, pöörates tähelepanu epaulettidele, tervitas ja ütles:
  - Soovin teile kõigile taevast õnnistust, härra admiral. Kuberner juba ootab teid.
  Ravarnava viipas alandlikult kulbikäpaga:
  - Rahulikult, teatage Tema Ekstsellentsile, et olen juba teel.
  Kohaliku valitseja palee asus luksusliku aia sügavuses. Sissepääsu juures seisid kaks suurt sisalikku, relvad seljas, ja kauguses karjatas kaktuselevant. Otse palee sissepääsu juures kasvasid kaks kümne meetri kõrgust pungaga nelki, millesse said end hõlpsasti peita mitte ainult sihvakas poiss Edward, vaid ka täiskasvanud mees.
  Seal oli palju kauneid teenijaid, keda eristasid orjadest käevõrud randmel ja pahkluudel ning väärtuslikud tikandid kangastel ja tuunikatel. Ja ainult väga kõrge staatusega teenijad kandsid kalliskividega sandaale.
  Odade ja ambidega valvurid sissepääsu juures läksid lahku. Oli selge, et musketid polnud veel nii moes. Palee ise jättis soodsa mulje, avarad aknad andsid sellele rõõmsa ilme. Seintele on riputatud palju maale, relvi ja erinevate vappidega kilpe . Poiss Edward kõndis Ravarnavale järele ja võpatas kergelt, kui tema uued jalamehe kingad teda halastamatult pigistasid. Ta oli juba nii harjunud oma paljaste kontsade näitamisega, et unustas, et need vastikud, süüdimõistetud varud on olemas, valusad igavese poisi laste jalgadele.
  Ainus lohutus on see, et teenijad vaatavad teda imetlusega, mitte põlgusega, kui ta oleks nagu tavaliselt paljajalu ja lühikeste pükste või ujumispükstega. Ja see on värvides ebameeldiv, lihaseline torso higistab ja kambriline särk piirab liikumist. Jah, teil on juba mingisugune staatus. Nii et parem on nende üle uhke olla.
  Neli tüdrukut kummardusid austuse märgiks isegi ühele põlvele. Muidugi mitte tema, vaid Ravarnava jaoks, aga see on siiski tore.
  Aga kuberner ise jääb kergesti meelde. Päris paks, aga üritab püsti püsida. Ümbritsevate alade valitseja ütles väga pehme häälega:
  - Mul on hea meel tervitada sellist austatud külalist.
  Ravarnava vastas viisakusele pidulikult:
  "Tänan ka saatust, et ta saatis mind nii külalislahke koduga kohtuma."
  Kuberner, püüdes oma tooni veelgi meelitavamaks muuta, ütles:
  "Eelmisel korral, oo kõrgelt austatud Don Papyrus, keeldusid sa minu paleed külastamast, viidates kiireloomulistele asjadele. Nüüd olete meile au teinud.
  Kõrged teenijad, nagu nende kivikestega tikitud sandaalidest ja kõrgetest kontsadest näha, hüüasid:
  - Elu suurele admiralile!
  Siis taipas Ravarnava, et on peaaegu hädas, mis oleks saanud, kui kuberner oleks seda admirali varem näinud. Parimal juhul oleks ta oodanud võllapuud või midagi julmemat, näiteks varda, kui need käed-jalad naelutasid, või tuld ja aeglase tulega.
  Vastus on aga külm:
  - Jah, ma olin hõivatud tööasjadega. - Ja ootamatu kirglik fraas. - Aga kui palju saab külalislahkust tähelepanuta jätta!
  Kuberner küsis vaikselt:
  - Kuidas kulges teie ekspeditsioon Harfi paganliku võimu kallastele?
  Ravarnava vastas siiralt:
  - Geniaalne! Üks väga rikas harfilinn oli võimalik röövida ja seda ilma suurte kaotusteta.
  Kuberneri silmad läksid suureks.
  - Loodan, et teie nime ei avalikustatud, sest kuigi me formaalselt ei sõdi Harfiga.
  Nende sõnade peale panevad kaunid ja elegantsed teenijad ehetega rippudes nimetissõrmed oma täidlaste helepunaste huulte juurde:
  Ravarnava vastas jälle ilma valetamata:
  - Kõik läks ladusalt, olin isegi ise üllatunud.
  - Kas saak on rikas? "Kuberneri hääles oli kadedus.
  - Pole vaene, Jumal ise aitas meid. - Siin pidi juht ennast veidi ületama. - Oma sügava tänu ja usalduse märgiks kingime teile kullakarbi. - Ravarnava laiutas isegi käsi, näidates suuremeelsust.
  Teenindajad lõid oma uhketele kõrge kontsaga sandaalidele templi ja hüüdsid ühest suust:
  - Braavo! Au admiralile!
  Kuberner sai võitu ahnusest. Olles kaotanud oma väärikuse, tormas ta rinnale ja avas kaane:
  - Bah, siin on varandus. Pole ime, et need pätsid teda nii vaevaliselt tirisid. Oo Papyrus don Grabber. - aadlik kummardus. - Olen teie võlgnik, nõudke minult midagi.
  Piraatide juht vastas otse:
  "Ma arvan, et parim tasu oleks kroonile pühendatud teenimine." Ma kuulsin, et te kaotasite eile õhtul lahingulaeva Incinerator, mis sai nime meie suurima monarhi põrguliku vennapoja järgi. Usun, et see on liiga tundlik löök ajal, mil pealinn vajab raha.
  Kuberner pomises:
  - Sul on täiesti õigus.
  Kaunid teenijad langetasid pea. Nende juustes sädelesid smaragdidest, rubiinidest ja teemantidest valmistatud prossid.
  Ravarnava ütles uhkelt:
  - Seetõttu teen ettepaneku anda sellise väärtusliku lasti juhtimine ja saatmine mulle üle. Minul on omakorda piisavalt relvi, et tõrjuda ta igast piraadirünnakust.
  Kuberner täitis hea meelega kõik admirali palved:
  - Muidugi annan teile kõik vajalikud volitused. Arvan, et sellise galantse sõdalasega on meie veos justkui jumala paremas käes.
  Kaunid tüdrukud noogutasid jõuliselt pead. Prossid ja briljantkõrvarõngad sädelesid. Edward arvas, et kuberner peab olema rikas, kui tema isiklikud teenijad on printsesside moodi riietatud ja nii ilusad, et neilt ei saa silmi pöörata.
  Ravarnava lõi sõrmed lõhki:
  "Siis läheme kohe merele."
  pomises uuesti :
  - Söö vähemalt hommikusööki, admiral. Tehke meile au, pealegi vajavad laevad ka kokkupanemiseks aega.
  Teenindajad kummardasid ja kakutasid:
  - Oled oodatud, oh suurepärane!
  Filibusterite juht ütles alandlikult:
  - Noh, okei, väike kosutus ei tee paha.
  Ravarnava ei tahtnud liigse kiirustamisega kahtlust äratada ja suure tõenäosusega oleks kuberneri pühadelaud suurepärane.
  Ilus ja tark toompoiss Edward jäeti ukse taha nagu sulane ja valeadmirali koheldi nagu kuningat ennast. Tüdrukud ilmusid, samuti ilusad ja kleitides, aga paljajalu, et värviliste marmorplaatide peale koputamisest vähem müra oleks. Kuberner tegi žesti. Ja ka eliitteenijad võtsid hoolega jalanõud jalast, pistsid spetsiaalsesse kristallkarpi ja asusid paljajalu serveerima. Nende liigutused palja tallaga muutusid palju pehmemaks, sujuvamaks ja graatsilisemaks. Serveeriti selliseid roogasid, isegi purjelaevade ja kuninglike paleede kujul küpsetatud leiba ja kooke. Kaunilt laotud tükid tükeldatud kalast, lihast, köögiviljadest, puuviljadest ja mitmesugustest maitseainetest uhke mustriga. Ja veinid on täiesti vapustavad, rõõmustavad röövlite isandat. Jah, oli piisavalt ahvatlusi, et mõneks ajaks kauemaks jääda.
  Ravarnava sõi sööki ebaviisakalt, nagu viimane etiketitundmatu loll. Nad hakkasid talle tähelepanu pöörama, kuid kuberner ise tegi näo, et kõik läheb nii, nagu peab.
  Pärast mitut pudelit kallist veini ei kaotanud Ravarnava pead, keha oli endiselt kangelaslik, kuid keel muutus liialt liikuvaks ja nõudis tööd.
  Kaks korda mõtlemata hakkas piraat laulma, tema sügav bass kõlas meeldivalt, mõned kohalviibinud ohvitserid hakkasid kaasa laulma ja arvukad teenistujad hakkasid oma alasti võrgutavate jalgadega tantsima;
  Kas olete valmis mulle järgnema?
  Ärge jääge oma kotiga kaltsukasse!
  Nii et saak voolab nagu mesi,
  Nii et jõgi voolab kullaga!
  
  Selleks peate seda tegema
  Nii et nikkel osutub väärtusetuks!
  Et igaüks meist saaks
  Kata teerada kehade vaibaga!
  
  Oh, te olete piraadid, mu lapsed,
  Mitte mingid ristid - nullid!
  Igaüks teist on kangelane,
  Kiirusta, ma varastan pasa!
  
  Parkimine on meestele,
  Ära otsi lüüasaamise põhjuseid!
  Parem on lihtsalt tantsida
  Usun, et teie vaim ei ole tuhmunud!
  
  Ma juhin teid rünnakule, sõbrad,
  Oleme piraadid - perekond!
  Me võitleme nagu kuradid
  Ja muid ideid polegi!
  
  On idee, kuid on ainult üks tõde,
  Kaupmeeste rahakoti rookimiseks...
  Korsaarid ründab hord,
  Meie saame aadlike üle otsustada!
  See laul tekitas palju müra.
  Neiutüdrukud aga naersid ja kargasid püsti nagu kuradid.
  Tuppa astus krahv jõuluvana Don Paradny, kes jäi kuberneri kutsele hiljaks ja osutus seetõttu kohutavalt vihaseks. Nähes tohutut kaaslast nilbeid laule laulmas, küsis ta põnevusega:
  - Mis nali see on?
  Kuberner vastas:
  - Näete suurimat admirali Papyrus don Grabberit!
  - Mis Don Grapper see on? - Krahv muutus maruvihaseks, trampides saapaid marmorile. - See on lihtsalt oapoiss.
  - See ei saa olla, tal on epauletid. - pomises kuberner, langetas pead ja punastas sügavalt.
  Lauas serveerivad ja tangot tantsivad tüdrukud, ilusad, paljaste, lihaseliste, päevitunud jalgadega ja väga heas proportsioonis, heas proportsioonis, sportliku kehaga, ulgusid:
  - Ah, uh, uh! Me läheme alla!
  Krahv karjus südantlõhestavalt:
  - Nii et see paks pätt on petis, ma kohtasin admirali mitu korda, ta on täiesti erinev sellest kostümeeritud gorillast.
  - Arreteerige ta! - hüüdis kuberner, püüdes oma piinlikkust varjata.
  Paljud teenijatüdrukud trampisid oma paljaid, väga võrgutavaid jalgu, keerutasid puusi, raputasid rinda ja urisesid:
  - Ja see! Ja see üks!
  Kogenud igavene poiss Edward sai rohkem kui korra aru, et asjad on halvasti, lõi tiku ja süütas eelnevalt ettevalmistatud taht. Rinnakorv oli ainult pealt kaetud õhukese kullakihiga, õigemini isegi tolmutatud kollase metalliga, müntidega ning all ja keskel oli püssirohtu. Noor, kuid äärmiselt staažikas sõdalane pakkus igaks juhuks põgenemistee. Lisaks muidugi väärismetalli säästmine, kui ühendate äri naudinguga. Õigemini täidate ja edukalt kahte funktsiooni. Plahvatus peaks olema signaal piraatide üldiseks rünnakuks. Ukse juurde jooksis juba terve salk soomusrüüs karvaseid valvureid, nii inimesi kui ka okrovi , ja Eduard Osetrov viskas neile rinda. Ta pani viskesse kogu oma meeleheite ja raevu, nii et üsna kaalukas ese lendas üsna kaugele.
  Lisaks ei tahtnud ma muidugi, et väga ilusad, poolpaljad, lihaselised, meeldiva lõhnava aroomiga tüdrukud haiget saaksid. Nad hüppasid juba püsti ja ulgusid ning isegi kiljusid rõõmust. Jah, üliharuldane vaatepilt oli kujunemas.
  Üks neist kilkas:
  Pettur ründab meid,
  Tema käes on kurjakuulutav seljakott...
  Ja kui keegi selle võtab -
  Ta saab osaks au ja au!
  Plahvatus oli kohutav, paar kolonni varises kokku, hukkus üle kolmekümne inimese ning lööklaine paiskas Eduard Sturgeoni õhunuiaga vastu seina, tehes noore ja väleda sõdalase peaaegu maatasa.
  Tugevad luud krõbisesid, kuid see vihastas Edwardit vaid, mõõga vehkides tormas ta ellujäänud vaenlastele otsa tegema. Ka Ravarnava ei raisanud aega, visates lauda ja purustades kuberneri, tõmbas ta mõõga välja ja lendas krahvile kallale.
  Nende vahel puhkes tuline duell.
  Paljasjalgsed teenijad läksid lahku, otsustades õigesti, et sõda pole naiste asi. Jah, ja nad võivad teid tahtmatult vigastada. Ja nii, kes võidab, on meister.
  Neist tähtsaim, ainsana kõrge kontsaga kingadesse jäänud, ütles:
  Kes on kuningas, tegelikult pole see meie jaoks oluline,
  Nii et võitlege vapralt, mehed!
  Jõuluvana karjus, vingudes nagu katkine grammofon:
  - Sa räbal gorilla, ma torkan su mõõgaga otse läbi.
  Ravarnava hüüdis vastuseks:
  - Kukk, ma lõikan su pea maha.
  Piraadikapteni paremus pikkuses ja kaalus kajastus massiivse mõõga võimsas löögis, ta lõikas mõõga läbi ja lõikas seejärel vastase peaaegu pooleks.
  Tõsi, suremise ajal krahv kraapis mõõga kännuga kergelt kõhtu ja verd hakkas paistma.
  See aga ei suutnud Ravarnavat peatada, ta jätkas õõtsumist vasakule ja paremale. Valvurid tormasid talle kallale ja, saanud korraliku hoobi, seadsid end sisse. Plahvatus lõi uksed välja ja nähes poissi ägedat võitlust, kiirendas kapten tema poole.
  Noor sõdalane lõi valvurile jalaga kubemesse sellise jõuga, et too lendas üle, ja pussitas neist kahte korraga sarvilise kiivriga.
  Neiutüdrukud plaksutasid juba mitmendat korda käsi ja siristasid:
  Braavo, braavo, braavo!
  Au! Poiss - au!
  Toompoiss Edward hüüdis valjult:
  - Ataman, põgene siit, ma hoian nad kinni.
  Ravarnava, olles järjekordse vaenlase maha raiunud, pomises:
  - Meie sõbrad tulevad varsti, aga me peame sellegipoolest vastu.
  Topeltkruvi tehnikas lõikas terminaatoripoiss Eduard neid korraga maha ja jäi kapteni kõrvale seisma. Poiss sosistas:
  - Peaasi, et musketeid ei kasutataks.
  Väljast oli kuulda, kuidas laev tulistas salve, siis pööras ümber ja tulistas uuesti.
  Neiutüdrukud karjusid ja kiljusid rõõmust, trampides jalgu ning et helisid valjemaks teha, hakkasid jalga panema kõrgete kontsadega kingi ja sandaale.
  Toompoiss Edward tegi vastupidist ja tõmbas oma vihatud kingad jalast. Ta viskas kannaga otse ühele läbi murda üritanud ametnikule silma. Õnneks on kand hõbedane ja lööb kõvasti, silm lendas välja, rippus närvivarre küljes.
  Neiutüdrukud hüüdsid:
  - Braavo! Bis! Braavo! Bis!
  Ja kõige olulisem neist välja antud:
  - Mu kallis poiss,
  Sel tunnil oleme teiega!
  Sa oled nii lahe laps
  Sa lööd kõiki palja jalaga!
  Ja tõepoolest, terminaatoripoisi paljas konts murdis teise lõualuu.
  Nagu piraadid uskusid, võimaldas üllatus neil vaenlase kahureid osaliselt tabada ja osaliselt hävitada. Linnuse garnison langes veskikivi alla, paljud sõdurid said kohe surma, langesid ohtu aimamatagi. Linna tormas ligi kolmsada lahingus karastunud mereröövlit. Kontrabassisõdureid hukkus sadade kaupa, vaid üksikud tulistasid tagasi või üritasid võidelda.
  Karm võitleja Edward ja Ravarnava ning veel kaks piraati ei seisnud paigal, vaid asusid pealetungile, paleevalvurid langesid kiiresti paanikasse. Nad tõmblesid ja taganesid, visates oma surnukehad üle marmortrepi. Tüdrukud hakkasid piraate aitama. Nad loopisid valvureid kingade, sandaalide, kandikute, üsna raskete kuldsete topside, kahvlite ja nugadega.
  Noor sõdalane läks metsikusse meeletusse, nagu poleks tal olnud tormist ööd, ja pärast mitme toa puhastamist murdsid nad välja värvilisest hoonest, kus tundus, et isegi seinad õhkuvad ohtu.
  Kolm maha lõiganud, vaatas toompoiss Edward kotkapilguga ümbruskonnas ringi. Kõik linnale lähimad ligipääsud olid põlenud, näha oli arvukalt kujusid, kes kubisesid nagu sipelgad ja põrkasid omavahel kokku.
  - Meie omad võidavad! Nüüd on peaasi, et meie käest ei ujuks ainsatki kuldmünti. - Ootamatult tuli alasti, verega kaetud, väga silmapaistva, lihaselise torsoga võitlev pojapoiss (loomulikult rebis ta sulase kostüümi seljast, et mitte segada, ja noorele korsaarile oleks alandav livüüri kanda! ), näitas rahakahjumise märke. Püüdnud Ravarnava üllatunud pilku, lisas terminaatoripoiss:
  - Ma tahan saada mitte lihtsalt piraadiks, vaid ma mõtlen ka oma filibuste vabariigi korraldamisele ja selleks vajame raha.
  - Teie vabariik? - Ravarnava haigutas seekord ehedalt ja vilistas läbi oma laiade ninasõõrmete. - Miks see nii raske on, kallis? Riigi juhtimine on maailma kõige igavam asi.
  Edward vaidles sellele vastu:
  - Ma ei usu, mulle väga meeldis sõjalis-majandusliku juhtimisega strateegiaid mängida. Väga meeldiv on tunda end kuninga või keisrina.
  Poiss vaatas verist jälge, mille tema tugev, kuid peaaegu lapselik jalg jättis. Välgatas mõte - kas katsealused kuuletuvad sellele, kes on igavesti määratud välja nägema nagu laps, isegi lihastega nagu terastraat?
  Ravarnava pilgutas rumalalt silmi:
  - Ma ei saa millestki aru, millest sa räägid. Kuigi üldiselt on sul õigus, on võim magus ja seda jooki tahaks lõputult kurku kallata. Kuid suureneb ka vastutus oma tegude eest.
  Noor sõdalane Edward naeratas veidi teeseldud vastuseks:
  - See ei hirmuta mind. Olgem väledamad, muidu toimub lahing ilma meieta.
  Välimuselt alles noor, kuid äris kogenud korsaar jooksis edasi. Garnisoni jäänused võitlesid meeleheitlikult, kõik teadsid piraatide julmust, kes tavaliselt vange ei võtnud, ja kui võtsid, siis müüsid nad julmasse orja ning vahetasid mõnikord nipsasjade, kestade ja mõnikord kuue kulla vastu. relvastatud kannibalistlikud metslased , kes pidasid inimliha kohutavaks delikatessiks. See võis aga piina ainult pikendada, kuna piraadid olid käest-kätte võitluses tugevamad. Lisaks hukkus kohe lahingu alguses garnisoni juht kindral Kosalapenko ja teda polnud lihtsalt kedagi asendada, kuna esimesele abile kolonel Varattile purustas Monitor täpse löögiga pähe. tulistati musketist.
  Ja siis hakkasid orjad, ennekõike poisid ja tüdrukud, piraate aitama ning oma vihatud omanikke munakivide, plaatide ja klaasikildudega loopima.
  Kümmekond püssiga sisalikku otsustasid vasturünnakule asuda. Nad asetasid külgedele teravad metalliribad ja tulistasid peale kahureid. See tekitas korsaaridele mõningast kahju. Esimesena jooksis sisaliku juurde Edward, kakluse ajal oli poiss väga muljetavaldav, nii et ta lõi oma teise kannaga vaenlase katuselt alla, lõi jalaga jalanõud, mis tal jalga lõikasid ja seetõttu lendas nagu pistrik. Seljale hüpates lõikas ta mõlemad laskurid ühe hoobiga maha, seejärel tormas sihtmärki muutes teisele sisalikule. Poiss lõikas kiirustades oma paljajalu, komistades metalli otsa. Haav oli aga pealiskaudne ja lahingutuhinas ei pööranud ta sellele tähelepanu.
  Ülejäänud, nähes seda "ninjat", tormasid kannul.
  - Ma ei lase sul lahkuda! - hüüdis kõrgemale hüpates väga väle ja mänguline Edward. Sisalikud osutusid aga äärmiselt krapsakateks, aktiivselt käppasid liigutades tormasid nad kiiresti metsa poole. Ükskõik kui kiire oli meeletu noormees, suutis ta järele jõuda vaid ühele metsalisele, lõpetades ratturid. Ülejäänud piitsutasid kõigest jõust oma "hobuseid". Siis viskas kiusaja Edward oma mõõga, see läbistas volditud tagumikku ja jäi kinni. Loom ainult suurendas oma tempot.
  - Noh, olgu, jäta sprint meelde ja sure, aga võta järele.
  Väliselt oli naljakas vaadata, kuidas selline korjus põgenes tüübi eest, kes nägi välja kõige rohkem kolmteist aastat vana, sisuliselt sileda näoga poiss. Raevunud, kogu keha liikus lainetavate lihastega, nagu meresurf, Edward muutus aina kiiremaks, tema õnneks algas mets ja tohutud roomajad võtsid hoo maha. Pärast vaenlasest möödumist tõmbas noor sõdalane mõõga välja ja hüppas siis sabale.
  Koletis tabas palmipuud ja viskas hammustava toompoiss Edwardi seljast. Terminaatori poiss põrkas valusalt vastu okkaliste viinapuude kobarat. Teravad okkad jäid kehasse, läbistades nahka. Aga see ajas mehe ainult vihaseks. Rebenenud, veriste riiete jäänused seljast visanud, kandis ta endiselt läbipaistvat T-särki ja pükse, jättes alles vaid ujumispüksid. Poiss võttis jõu kokku ja haaras nööritaolisest oksast kinni, tegi nagu Tarzan metsiku karjega hiiglasliku hüppe, seejärel, püüdes veel teise oksa ja kasutades "pragunenud veskikivi" tehnikat, lõikas tal pea maha. kaks võitlejat, kes edutult mõõkadega vehivad.
  - Noh, ülejäänud põgenikud! Kui loodate end varjata, siis see ei tööta. - ütles võitmatu huligaan Eduard pilgutades ja tõstis sammu. Pärast seda, kui ta avastas uue transpordimeetodi, muutus sisalikele järele jõudmine imelihtsaks.
  - Ma olen ahv! - Ta hüüdis. - Hüperraus ! - See oli filmi kangelase nimi, metslane, kes purustas aegunud Tarzani rekordid.
  Seejärel kiirendas ta, tehes metsikuid hüppeid, mida iga ahv kadestaks. Mitu korda tulistasid võitlejad pimesi, kuid lasid samal ajal mööda. Kiire nagu gepard, naeris toompoiss Edward neile näkku. Kui viimased vastased lõpuks tapeti, istus noor sõdalane sisaliku turjale ja suunas selle otse linna poole, püüdes kiiresti džunglist välja pääseda. Aeg-ajalt särasid okstes neljakäeliste gorillade irve, kuid relvastatud sõdalast, isegi väikest, nad rünnata ei julgenud. Lisaks pole need loomad täiesti rumalad ja nägid, kui kuulsalt Edward tegeles endast suuremate sõduritega.
  - Miks makaagid muigavad, sul on liiga raske oma nina siia toppida. "Noor sõdalane vehkis mõõgaga, kuid primaadid ei allunud provokatsioonile.
  Kui ta linna jõudis, oli lahing peaaegu lõppenud. Viimane punkt võtmata oli kohalik vangla, kus kõrgete väravate taha pressiti garnisonist allesjäänu, samuti kohalik karm valvur, mis koosnes peamiselt tulnukatest . Nad armastasid vange, eriti naisi, mõnitada ja mõistsid seetõttu, et nad ei halasta.
  Sõdalane Edward, nagu kiire kobra, hüppas välja sisalikule ja seisis värava vastas ning saatis seejärel kahurikuuli päris keskele.
  Löök raputas, jättes rauasse mõlgi, kuid tugev värav jäi ellu. Pistnud palja kanna paremalt roomavale laskurile ninasse, muutus ta verega kaetud ja vaikis, sõdalane Edward sülitas läbi hammaste ja hakkas sõnakuulmatut kahurit uuesti laadima. See võttis palju aega. Vastuseks lendasid nooled tüübi poole. Edward põikles osavalt plahvatuste eest ja lõikas käigu pealt maha isegi kolm noolt.
  - Noh, kas sa said vead kätte?
  Ka muskettide lasud läksid mööda, kuigi sisaliku paksu nahka oli mitu tabamust. Ta hakkas valust tõmblema, kuid tormakas mees peatas ta.
  - Ärge kartke, teie naha jaoks on need nagu päevalilleseemned. - Poiss itsitas.
  Pärast kahuri uuesti laadimist võttis noor sõdalane täpsema sihi ja tabas uuesti väravaposti. Kahurikuul põrkas taas tagasi.
  - Pagan võtaks! See relv on liiga nõrk! - vandus poiss Edward ja järsku tuli talle pähe huvitav mõte.
  - Ma proovin need seestpoolt avada.
  Kuigi väliselt paistis vanglamüür immutamatu, oli näha, et mõnel pool olid seinad mäda ja tellised muutusid krobeliseks, mistõttu sai teatud osavusega neist üle ronida. Kuid valvureid on liiga palju, nii et nad ei löö teda kogemata maha. Ravarnaval polnud aga asjata lahingukogemust, ta käskis:
  - Võtke pingid, palgid, kandke kuivi võsa, paneme vastastele põlema. Ja sina, veereta "kuningannat" kiiremini
  Piraadid, pööramata tähelepanu nooltele ja aeg-ajalt musketilaskudele, panid väravad põlema, tekitades " suitsu auru ".
  Teised vedasid püssirohutünniga küttepuudega kaetud vankrit - nii kutsuti "kuningannat". Küttepuud ei võimaldanud sellest musketiga läbi tulistada. Koos filibusteritega püüdsid vabastajaid aidata ka kohalikud orjatüdrukud ja -poisid ujumispükstes, markidega õlal ja rinnal. Ilmselt kannatasid nad orjuses ega kartnud piraate. Pannud "kuninganna" värava ette, süütasid piraadid kaitsme ja hüppasid tagasi.
  Nad tegid seda väga kiiresti, ulgudes:
  Saatan, kurat, päästa kurat,
  Me lööme, purustades löögi ...
  Anna meile, anna meile mõõgad meie kätte,
  Saame allilma kingituse!
  
  Noh, Looja on haavatud põrgu,
  Me võitleme sarvedega kuradiga...
  Kui vaid mõõgaga lahingus oleks tulemus,
  Et mitte olla siin mu küürakas ori!
  
  NALJAPOIS VS SYKLOV
  MÄRKUS
  Palju seiklusi kogenud poiss kamandab nüüd laste eriüksuslast. Ja ta peab võitlema tsivilisatsiooniga. Väga huvitav on see, et siin on kosmosetehnoloogia.
  . PEATÜKK nr 1
  Naljapoiss oli lahinguülikonnas kosmoseohvitseri epolettidega. Tema kõrval oli tüdruk, samuti kellade ja viledega skafandris. Ja tal on seljas läbipaistev kiiver, mis on igast küljest lahti. Tüdruk hoidis käes lõhkajat ja siristas:
  - Edik, võib-olla saame ülejäänud meeskonna ära oodata? Tsükleid koos võidelda , kui neid on vähemalt sada, on liiga suur risk!
  Poiss on sõdalane, kuigi ta näeb välja kõige rohkem kaksteist või kolmteist, võitlusülikonnas pole lihaseid näha, kuid tal oli tõelise printsi välimus. Ja ta ütles enesekindlalt:
  - Ei! Lähme koos lahingusse! Mis puudutab vaenlasi, siis ärge kartke. Ma kinkisin sulle pisikese "soomuse" artefaktikivi, see vähendab sada korda löögi saamist!
  Tüdruk märkis:
  - Ja sada korda palju!
  Poiss oli nördinud:
  - Ma ei teadnud, et sa, Adala, nii argpüks oled!
  Oranžide juustega tüdruk ütles:
  - Ma ei ole argpüks! Noh, teeme otsustava läbimurde!
  Ja nii läksid sõdalastest sõdalased lahingusse. Ümberringi olid kivid, mis sädelesid lilla-, smaragdi-, lilla- ja roosatähniliste kividega, ning maapinnast kasvasid stalaktiidid. Ja see on äärmiselt salapärane maastik.
  Ja ees on loss. See näeb välja nagu rüütellik, keskaegne, kuid tornidel on raketid ja kiirrelvad. Ja ülevalt paistab kohalik päike, mis on isegi kuusnurkse kujuga ning valgus muudab pidevalt värve ja mustreid. Ja see annab kogu maastikule ka omal moel väga salapärase ja samas lummava ilme.
  Poiss ja tüdruk kihutasid mööda pulseerivate plaatidega vahelduvat rada. Noor sõdalane võinuks olla rohkem harjunud paljajalu ringi aerutama, kuid seda võitlusülikonda ei saa paraku lahti võtta. Mitu jalgratast lossis on? See on ka mõistatus. Ja kui neid on ainult sada, pole see nii hull.
  Poiss ja tüdruk peitsid end kohe kivi taha, kui ilmus selle väga agressiivse rassi tank. See oli kõrge, kolmnurga kujuline, mõlemal küljel oli koon. Ja soomus annab tunda terasest, kuid see ei puuduta õhupadja pinda.
  Sõdalane Edward naeratas oma väga armsat, kuigi lapselikku naeratust. Ja ta viskas väikese hernekese kosmoseagressorite autosse.
  See lendas mööda ja hüppas otse üsna laiasse relvatorusse. Ja paari sekundi pärast plahvatab kolmnurkne võimas tank. Tundus, nagu oleks välk löönud laskemoonaladu ja purunenud väikesteks kildudeks.
  See osutus tegelikult päris lahedaks lõiguks.
  Tüdruk Adala säutsus:
  - See on tark! Sa oled tõeline jedi !
  Poiss Edik noogutas:
  - Ma pidin ka padawan olema ! Aga see on juba teine lugu!
  Pärast seda tormasid julged lapsed edasi lossi. Värav avanes ja välja hüppas veel kolm tanki. Kaks on sama kolmnurksed ja kolmas on suurem ja kuusnurkne, mõlemal küljel on kahurid ja seitsmes peal.
  Tüdrukvõitleja vilistas:
  - Vau! Meiega liituvad uued mängijad!
  Sõdalane noogutas:
  - Sa võid kõik sisse murda!
  Ja noor sõdalane võttis välja väikese, tikutoosi suuruse seadme. Ja ta lülitas nimetissõrme keerates sisse mitu programmi. Siis lasi poiss, keda tüdruk selles lahinguepisoodis Edwardiks kutsus, selle kasti käima. Ta lendas sujuvalt suurima tanki poole. Ja ta on peaaegu nähtamatu.
  Tüdruk küsis poisilt:
  - Mis see on?
  Edik naeratas ja vastas:
  - Üllatus! Nüüd näete, kuidas see töötab!
  Tõepoolest, kast lendas suure tanki tünni. Ainult seekord plahvatust ei toimunud. Triumviraat jätkas liikumist. Lisaks ilmus kaks täiendavat autot.
  Tüdruk Adala sosistas:
  - Mis ei töötanud?
  Sõdalane poiss pilgutas:
  - Nüüd sa näed!
  Ja tõepoolest, suure tanki suurim kahur võttis ja pöördus ümber ning tabas oma kolmnurkset vastast. Ja ta lööb teda soomust läbistava kestaga. See süttis ja lahingukomplekt hakkas plahvatama. Ja siis viidi tünn teise tanki, mis oli väiksem, ja tabas seda.
  Adala märkis naeratades:
  - Klass!
  Edik säutsus:
  Kui kindlus on teel,
  Vaenlane on ehitanud...
  Peame tagant ringi minema -
  Võtke ta ilma tulistamata!
  Tüdruk pilgutas oma noorele kolleegile silma. Julged ja targad lapsed olid terve armee vastu. Aga kavalus ja tehnika töötasid koletiste vastu päris hästi.
  Kolmas tank süttis põlema, siis neljas. Ja jälle detonatsioon ja rebendid. See on surma ja hävitamise skeem, seni ühe eesmärgiga.
  Sõdalane poiss märkis üsna loogiliselt:
  - Miks me meeskonda vajame? Nad on lapsed nagu meiegi. Ainult minul on sajanditepikkune kogemus ja teadmised ning need on alles noored. Ja ei tasu neid uraanivarrastega kestadega kokku puutuda.
  Tüdruk siristas:
  - Kõik inimesed meie koduplaneedil,
  peaksid alati sõbrad olema...
  Lapsed peaksid naerma
  Ja elage rahulikus maailmas!
  Sõjapoiss võttis selle kätte ja laulis:
  Lapsed peaksid naerma
  Lapsed peaksid naerma
  Lapsed peaksid naerma
  Ja elage rahulikus maailmas!
  Püssid kindluse müüridel hakkasid tulistama raevunud tanki. Auto ümber lahvatasid tule, hävingu ja leekiva liiva purskkaevud. Ja paar tabamust soomukile läksid pragudeks.
  Tüdruk Adala märkis:
  - Vaenlane ei ole väga täpne.
  Tanki tabas aga veel mitu mürsku. Ja see plahvatas ja plahvatas. Plahvatuse hetkel eraldus temast tilluke täpp. Ja Adala ulatas käe. Särava poisi kasutatud seade lendas tüdruku peopessa. Või igal juhul kogenud kangelane ja disainer, kes näeb välja nagu poiss.
  Edik patsutas tüdrukule tunnustavalt õlale:
  - Hästi tehtud, sain sellest kinni!
  Ta naeris:
  - Sa püüad kinni, ära püüa üle!
  Ja seade libises poisi vilgas peopessa nagu makaagi oma.
  Nüüd olid lapsed rõõmsad. Nagu mängijad, kes ruletis panka lõid ja kullažetoone said. Aga selge on see, et kui veab, on raske peatuda. Suurepärase mäluga Edik mäletas, et kahekümnendal sajandil oli ta selline vuntsidega mees, kes ei teadnud oma piire ja maksis selle eest, kuigi alguses tal vedas. Seega pead sa loomulikult suutma kasiinos õigel ajal mängust väljuda.
  Edik sai aga aru, et see pole päris mäng. Ja see tõeline sõda pole RPG.
  Näiteks lossi kohale on nüüd ilmunud kaks helikopterit. Ja nad näivad olevat valmis seda piirkonda uurima.
  Tüdrukud kilkasid hirmunult:
  - Kardan! Me saame need kätte!
  Edik naeris ja vastas:
  - On olnud lahedamaid sihtmärke. Vaadake, kuidas minu korduvkasutatav küberneetiline viga töötab.
  Ja poiss alustas uuesti. Ja helikopterite arv kasvas kuuele. Ja need olid voolujoonelised ja suured.
  Adala säutsus:
  Lase kohmakalt joosta,
  Soomustatud tankid läbi lompide...
  Ja herilase moodi helikopter siristab!
  Edik võttis üles:
  Tšeburaška laskur,
  Shapoklyak, nagu piloot,
  Krokodill on kuulipilduja laadinud!
  Ja nii tabas kopter, olles saanud vea, oma vastast õhukahuritega. See sai viga ja hakkas suitsema. Ja teised helikopterid hakkasid tiiru tegema. Ja ka nende peal on tuli ning nad vastavad. Siit tuleb lõbu. Üks plaadimängija on juba kukkuma hakanud, jättes maha suitsuse saba.
  Ja tema taga tuleb teine. See on tõeliselt lõbus ja vastastikune sõda.
  Poiss noogutas oma sõbrale:
  - Kuidas lahtivõtmine käib?
  Adala pomises:
  - Õnne!
  Edik oli solvunud ja punnis oma roosad põsed välja:
  - Äkki oskad midagi muud öelda, tasuta sõber?
  Tüdruk koputas läbipaistvat kiivrit, kuid vaikis. Vahepeal kukkus kaks helikopterit korraga alla. Ja üks tabas lossi, kahjustades ka kolme relva korraga.
  Poisigeenius säutsus:
  - Nõus, tark!
  Tüdruk vastas:
  - Võimalik, et see on kaval ja kuidas te ei saa seda toetada!
  Kaks viimast kopterit põrkasid jõuga kokku ja plahvatasid korraga. Ja jälle tekkis sähvatus. See on hea!
  Edik laulis:
  Suur geenius, õnne kallis,
  Ja samal ajal, mees...
  Luule lüürilised keelpillid,
  Et sajand oleks südame vääriline!
  Seega läks teine ring julgete laste kasuks. Ja kontroll -superbug koos kiibiga naasis poisi peopessa.
  Tüdruk märkis:
  - Jah, meil läheb hästi. Aga vaenlasel võib isegi naljamees taskus olla!
  Edik vastas muigega:
  - Ma teadsin üht naljameest. Õigemini, mitte ainult üks. Selliseid kaadreid oli mängudes ja filmides!
  Lossiväravad avanesid taas. Seekord kerkivad neist välja suuremad koletised. Nad isegi kummardusid, et välja roomata.
  Sel juhul kõnnirobotid!
  Poisigeenius hüüdis:
  - Evangelion !
  Tüdruk küsis üllatunult:
  - Mida?
  Edik selgitas naeratades:
  - See animasarja filmiti sellel planeedil, kust ma pärit olen. Ja seal olid ka nii suured robotid!
  Adala märkis:
  - Teie planeet on hämmastav. Kunagi ütlesite, et teil on rohkem kui kakssada riiki.
  Poiss vastas ohates:
  - Jah, kahjuks see nii on.
  Tüdruk küsis umbusklikult:
  - Miks kahjuks? Võib-olla lihtsalt õnneks. Sest on tore, et ühel planeedil on nii palju riike ja kultuure!
  Edik vaidles vastu:
  - Ei! Mitte väga suurepärane. Inimesed tülitsevad liiga sageli ja kasutavad rusikaid. See tähendab, et ma tahtsin öelda, et erinevad riigid on liiga sageli konfliktis ja viskavad üksteise pihta rakette.
  Adala märkis ohates:
  - Jah see...
  Sõjapoiss lõpetas otsustavalt:
  - Häbi! Seniks aga asume robotite juurde!
  Ja tegelikult tuli välja terve tosin elektroonilist koletist. Ja neil on nii palju relvi, et nad võivad hävitada terve linna.
  Edik märkis:
  - Nende vastu on vaja teistsugust lähenemist.
  Ja poiss tõmbas taskust välja väikese antenniga seadme.
  Tüdruk küsis üllatunult:
  - Mis see on?
  Edik vastas naeratades:
  - Kiirete, kuid hävitavate viiruste kandja!
  Adala säutsus tagasi:
  - Oh, millised viirused, viirused, kahjulikud viirused !
  Poiss parandas:
  - Ei! Meie eesmärk on kaitsta headust, mitte kahjustada inimesi, saikaleid ega isegi nende roboteid!
  Ja geenius poiss lasi nähtamatu kiire terminaatorite poole.
  Meenusid filmid robotitest ja teistest. Ja siin ei saa te vaielda, et see on täiustatud tala.
  üheksakorruselise maja suurune . Ja tal see õnnestus. Üks terminaatoritest tardus järsku ja hakkas alla laskuma. Ja tema taga teine.
  Poiss laulis naeratades:
  Õnne tund -
  On aeg mängida!
  Õnne tund -
  Püüa seda tundi mitte raisata!
  Tüdruk, kes vaatas, kuidas robotid külmuvad ja kukuvad, tolmu kergitasid ja plaate tabades purunenud osi laiali ajasid, märkis:
  - Jah, see on tehniline!
  Edik noogutas naeratades:
  - Jah, tehnoloogia otsustab kõik rekonstrueerimisperioodil!
  Adala vastas:
  - Ei! Kõik otsustavad inimesed ja personal! Ja samal ajal mitte kõik!
  Ja neiu võttis ka taskust välja midagi Rubiku kuubikut ja hakkas seda keerutama.
  Terminaatori robotid põrkasid uuesti kokku ja neid ümbritses terve helendav võrgustik, mis sädeles ja vibreeris. Ja siis hakkasid lahingumasinad murenema ja väikesteks tükkideks lendama. Mis omakorda samuti plahvatas ja killud lendasid nagu jäälaev, mis oli sattunud hokitähe kepi purustava löögi alla.
  Adala tegi kohanduse ja märkis:
  - Nüüd saame mõneks minutiks nähtamatuks muutuda!
  Poissgeenius vastas:
  - Pole kõige arenenum seade, oleme infrapunavalguses nähtavad. Tule, ma teen parem seadistamise.
  Sel hetkel kostis paari selja tagant müra. Poisid ja tüdrukud ilmusid võitluskostüümides. Neid oli vaid kümmekond ja nad polnud vähemalt välimuselt vanemad kui paar. Aga samas on lastel päris korralikud relvad. Laserkuulipildujad, lõhkajad, hävitavad pisikesed hernekujulised granaadid. Jah, siinsed poisid pole ilmselgelt tavalised. Ja isegi virtuaalmaailmas lahingutes treenitud !
  Edik hüüdis:
  - Poisid, olge ettevaatlikud, muidu saate pihta! Siin on relvi, mis võivad teie lahinguülikondadest läbi tungida.
  Sõdalased lapsed heitsid pikali. Õhus välgatasid valgusvihud ja laserkahurid hakkasid tulistama.
  Nad hakkasid lööma kõike, mis liikus. Isegi tolmu sees.
  Adala säutsus:
  - Nagu nii. Siin on suur tuletihedus.
  Paar ellujäänud Terminaatori robotit said pihta nende endi relvadest. Ja nad lõid leeki ja hakkasid lõhkema. Ühe pea tuli ära, lendas kõrgele ja keerles nagu tops.
  Laserrelvadega lapsed itsitasid. Ilmselt tundus see väga lõbus. Kuigi üks tüdruk jäi kildude kätte, tõstis ta läbipaistvas kiivris hooletult pea ja tema roosakas lapsepõsk põles ära.
  Sõdalane hüüdis:
  - Antiik !
  Adala nõustus:
  - Tšernodõrno lihtsalt!
  Sõdalasest poiss pihustas tuubi regenereerivat pastat tüdruku põlenud ja lõigatud põsele. Ja kahjustused paranesid peaaegu silmapilkselt ja siis silus noore sõdalase sile nahk, jätmata jälgi.
  Tüdruk kilkas naeratades:
  - Teadus aga!
  Edik märkis kulmu kortsutades oma sileda otsaesise, milles oli paljude sajandite mälestus ja kogemus:
  - Tsüklid pole nii lihtsad. Meil võib olla probleeme.
  Adala säutsus tagasi:
  - Kuigi me ei suuda kõiki oma probleeme lahendada,
  Kõiki probleeme ei lahenda...
  Aga kõik on õnnelikumad
  Kõigil on lõbusam!
  Ja taas avanesid keskaegse lossi väravad. Ja sealt tuli veel üks üllatus. Sel juhul osutusid need tohututeks türannosaurusteks. Ja nende peal istusid lahinguülikondades sõdalased.
  Adala kilkas:
  - Jalgrattad!
  Edik noogutas nõustuvalt:
  - See näeb välja väga sarnane. Dinosaurustega on nad ohtlikud.
  Sõdalased lapsed laulsid kooris:
  Dinosaurused, dinosaurused,
  Võib-olla elad sa Aafrikas!
  Sa närid hommikusöögiks apelsine,
  Dinosaurused, dinosaurused!
  Tsüklid olid kuju poolest inimestega sarnased, kuid suuremad ja kõrgemad. Ja mõlemal käel oli koguni kuus sõrme ja suurimad paksud falangid asusid üksteise vastas.
  Väga julmad olendid.
  Adala säutsus:
  - Ma kardan neid natuke!
  Vastuseks laulis Edik:
  Ma ei saa aru, kui palju on argpüks olla,
  Tugev sõdalane sünnib lahinguks...
  Hirm on nõrkus ja seetõttu -
  Need, kes kardavad, on juba võidetud!
  Lapssõdalased siristasid:
  Me ei karda koletisi
  Sündinud, kiirrelv käes...
  Rüütlid teadsid alati, kuidas võidelda,
  Olgu vaenlane igavesti loll!
  Tohutu suurusega dinosaurused lähenesid. Ja isegi need ähvardavad roomajad hüppasid püsti.
  Komandörpoiss noogutas Adalale :
  - Anna mulle oma Rubiku kuubik siia !
  Tüdrukud säutsusid:
  - Mille jaoks see on?
  Edward laulis vastuseks:
  Õnne huvides, meie pärast,
  Kui me seda tahame...
  Ära küsi minult midagi
  Ära küsi, ära uuri midagi!
  Sõdalastest lapsed naersid taas, nagu oleks käimas lõbus mäng.
  Võitlusülikonnas küljel olnud sõjapoiss märkis oma lapselikul, kuid julgel ja armsal näol kulmu kortsutades oranži täpiga:
  - Kui me kõik arutame komandöride korraldusi, eriti lahingu ajal, kaob distsipliin täielikult.
  Sõdalane tüdruk, kes enam ei vaidlenud, andis oma Rubiku kuubiku üle . Edik võttis selle kätte ja laulis:
  Me hävitame vaenlase ühe hoobiga,
  Kinnitame oma hiilgust laheda mõõgaga...
  Ega ilmaasjata alistasime tsiklid -
  Purustame dinosaurused tükkideks!
  Ja geeniuspoiss hakkas selle kummalise kuubi nuppe oma nobedate kätega vajutama. Ja tohutud ja kurjad türannosaurused jõudsid lapssõdalaste eraldumisele üha lähemale. Ja suured, kahe ja poole meetri kõrgused jalgrattad on juba alustanud tulistamist oma lahedalt keerukatest laserkuulipildujatest.
  Adala säutsus:
  Sinu saatus on tasakaalus,
  Koletised ründavad meid!
  Aga jumal tänatud, et mul on sõpru
  Aga jumal tänatud, et mul on sõpru!
  Ja nad annavad sellise löögi,
  Kuni pole hilja!
  Ja siis kolm ees kõndivat türannosaurust pöördusid ootamatult ümber ja ründasid üksteist. Ja nad hakkasid küünistega rebima tugevat, halli, pruunikirjut nahka. Tsiklid lendasid koletistelt maha ja hakkasid hoogsalt rabelema. Teised türannosaurused hakkasid neid ründama ja nad tõesti andsid järele, murdes võidetud tulnukate luid ja jahvatades liha.
  Adala märkis ohates:
  - See on kohutav!
  Punaste juustega sõdalane laulis:
  - Sõda teeb elu kohutavaks,
  Ja surm on väärt ja ilus!
  Siin keerutas Edik jälle midagi Rubiku kuubis . Ja jälle tormasid teised türannosaurused üksteise kallale ja hammustasid. Samal ajal viskasid nad rattad maha. Nad üritasid tagasi tulistada. Kuid nende tuli ei olnud selliste koletiste vastu kuigi tõhus.
  Lapsed laulsid rõõmsalt:
  Asjata usub vaenlane
  Mis võib meid vapraid murda...
  See, kes on julge, ründab lahingus -
  Me peksame oma vaenlasi raevukalt!
  Kuid sel juhul hävitasid tsüklite vaenlased ja tulistasid üksteist. Ja türannosaurused purustasid nad. Ja tekkis selline kaos. Ja dinosauruste veri oli roheline ja sinine ning tsüklite veri oli oranž. Üks neist kaotas oma kiivri. Ja nähtavale tuli väga vastik nägu, kuigi ähmaselt meenutas inimese oma. Aga tätoveeringute ja jubedate olenditega.
  Adala kilkas:
  - Jah, need olendid pole eriti meeldivad ja nad on nii täiskasvanud!
  Edik vastas enesekindlalt:
  "Ma loodan, et ma ei saa kunagi täiskasvanuks, veel vähem vanaks meheks!" Meie meeskonnal on võimalus mitte kasvada, vähemalt kehaliselt!
  Lapsed laulsid kooris:
  Täiskasvanud on muidugi lollid
  Pole vaja habet kasvatada...
  Meie, lapsed, ei saa endale raseerimist lubada,
  Olla surematu on igavene tasu!
  Nüüd hakkas lossi suurtükivägi oma vägesid tabama ja tegi seda kolossaalse raevuga.
  Järsku ilmusid seintele raskemad relvad ja sealt hakati loopima kingitusi, mis plahvatasid nagu miniatuursed aatomipommid ja kerkisid isegi iseloomulikud seened!
  Adala laulis äratusega:
  Tuumasõda, tuumasõda,
  Sa oled Gehenna jõud, nii kohutav,
  Uskuge mind, inimesed ei vaja seda!
  Edik noogutas, tal oli moodne, kerge, kergelt kuldne soeng. Väga armas poiss, kes võis oma ilusa ja ingelliku näoga reklaamides peaosa mängida. Muide, teda filmiti muudel asjaoludel ja seiklustel.
  Ja kõik ümberringi suitses ja suitsujoad tõusid ülespoole.
  Sõdalane küsis Edikul:
  - Kuidas me selle kindluse võtame? Vaikselt või mis?
  Poisigeenius vastas naeratades:
  - Mitte päris! Pigem vastupidi, heliga!
  Sõjapoiss, kellel kotkas põske torgati, oli üllatunud:
  - Mis heli? Äkki ultraheli?
  Edik vaidles vastu:
  - Ei! Kasutame hüperheli! Ma arvan, et see teile meeldib.
  Noored sõdalased naersid ja ütlesid:
  Kastke jalgratast väärkohtlemise tõttu ,
  Ja tapa kummitus...
  Pinguta mutrid tugevalt kinni
  Ja koer haukus!
  Siis aga avanesid lossiväravad taas, juba mitmendat korda. Ja neist roomas välja kolossaalse suurusega mehaaniline boa-ahendaja. Ja tema suu on suurem kui kašelottil. Ja hambad, nagu tohutud puurid, keerlevad ja sumisevad ning sädelevad õhus.
  See on järjekordne küberneetika koletis.
  Adala märkis keelega oma helepunaseid huuli lakkudes:
  - Ma ei oodanud seda, milline üllatus!
  Sõdalastest lapsed olid vaimustuses ja isegi laulsid entusiastlikult:
  Kas kujutate ette, mis olukord on?
  Kõik, mis teoks saab, on meile ette teada...
  Ja miks siis kahtlused, mured,
  Kõik maailmas on plaanitud!
  Ja me trotsime torme,
  Millest ja miks...
  Ela maailmas ilma üllatusteta,
  Kellegi jaoks võimatu!
  Õnn, halb õnn.
  Hüppame reipalt - üles-alla!
  Ainult nii ja mitte teisiti,
  Ainult nii ja mitte teisiti,
  Elagu üllatus!
  Üllatus, üllatus!
  Elagu üllatus!
  Üllatus, üllatus
  Elagu üllatus!
  
  NINJA TÜDRUKUD HELDE KOLETISE VASTU
  MÄRKUS
  Suurepärase nelja ninjatüdruku ja koos mutantide seiklused terve koletiste jõugu ja kõige ohtlikumate kosmosesõdurite ja teiste vastaste vastu.
  . PEATÜKK nr 1
  Eelkõige otsustasid nad võidelda koletise Generouse ja tema võitluspaari mutantidega.
  Tegelikult plaanisid nad gravitatsioonilise pumbaga laserrelvade abil maha põletada terve linna.
  No see on ka huvitav seiklus. Pealegi kutsus koletis Generous välja ka terassõdurid nullmõõtmest.
  Elizabeth hüppas püsti ja lõi oma palja kannaga terassõduri kõhtu. Löök raputas rauda.
  Jõhker kummardus, kuid ajas kohe sirgu ja naeris:
  - tähtsusetu, maise naine!
  Elena liigutas sääreosa oma kolleegi kubemes. Kuid ma kohtasin tahket legeeritud metalli, mis helises. Ja ta tundis isegi veidi valu.
  Punajuukseline kuninganna kostis:
  - See on teraskuulikestega mees!
  Catherine lõi ka palja jalaga soomustatud koletisele pähe. Ja ta ei saanud seda maha võtta, ta lendas minema ja karjus:
  - Mees on kõvem kui kivi!
  Euphrosyne liigutas ka terassõdalast, sooritades seekord pühkimise. Jõhker kukkus kolinaga kokku, kuid hüppas siis kohe püsti. Ja lahing jätkus uue, meeletu, orkaani jõuga.
  Tüdruk võttis selle ja laulis:
  - Jah, me teame, kuidas võidelda,
  Aga me ei taha, et see korduks...
  Tüdrukud langesid lahingus,
  Ja nad täitsid rööpa!
  Elizabeth vastas sellele, et hüppas osavalt minema ja kaks terasest sõdalast põrkasid peadega kokku, nii et sädemed lendasid igas suunas.
  Siniste juustega tüdruk siristas:
  - Metall võib kokku puutuda ka elektriga.
  Ja ta võttis selle ja lasi pistoda parema käega juhtmetesse... Elena tegi sama. Ja siis langesid elektriahelad terassõdalastele ja agressiivne lööklahendus pühkis neist läbi. Ja teraskoletised hakkasid punaselt hõõguma.
  Siis läksid nad läbi pragude ja külmusid nagu tolm.
  märkis Catherine ja viskas bumerangi juhtmetele. Ajendades neid kukkuma ja koletisi praadima:
  - Keelame ohtlikud võitlejad!
  Euphrosyne kostis:
  - silmapaistvate saavutuste eest kosmoselahingus!
  Ja ta viskab oma kingituse ka oma vaenlastele.
  Terasest sõdalased said igal juhul valmis. Ja sõdalased päästavad taas maailma.
  Peavaenlane oli juba valmistunud surmava aku tulistamiseks spetsiaalse generaatoriga, mis neelas Maa ja teiste planeetide gravitoneid.
  Ja kuidas tapja tühjenemine sisse lülitub. Ja atmosfäär hakkas võnkuma ja õhk muutus palju kuumemaks. Ja sellest justkui jooksid läbi praod, mis olid täidetud kiirgava valgusega.
  Elizabeth kostis:
  - Nagu nii! Võitleme poisid!
  Tema ette ilmus suur mutant, kes nägi välja nagu gorilla, kihvalise näoga. Ta tormas tüdruku kallale ning väga kiiresti ja osavalt. Elizabeth hüppas tagasi, komistades teda. Ja gorilla kukkus pinnale laiali.
  Siniste juustega tüdruk sülitas ja tema mutantne sülg pani püsti tõusnud gorilla uuesti alla kukkuma. Ja pealegi sattus ta pea lihtsalt prügikasti .
  Teisel mutantsel metsalisel, täpsemalt inimese ja looma segul, oli hundi pea. Ja ta üritas Jelenat rünnata. Punaste juustega tüdruk kukkus selili ja viskas koletise enda peale. Ta lendas üle ja põrkas vastu laternaposti. Ja ulgus nagu pekstud koer.
  Euphrosyne lõi mutantsele hundile telliskiviga pähe. See jagunes.
  Tüdruk siristas:
  - Tellised, tellised!
  Sa ei ole hundi kisa - parem ole vait!
  Catherine märkis muigega, kuidas mutantgorilla üritas püsti tõusta. Ta liikus tema jalge vahel, pannes ta hüppama. Ja siis pööras ta vastase tagurpidi.
  Pärast seda tiksusid nad koos Elizabethiga pistodadega mutantse looma kandasid.
  Ja loom naerab ja naerab. Ja see oli sõna otseses mõttes prügikasti sees tsementeeritud .
  Tüdrukud haarasid hundil kaelast kinni ja viskasid selle gorillale. Taas põrkasid nad kokku ja läksid ümber. Kõik neli kaunitari lisasid paljad kontsad. Ja paar mutanti veeresid suurel kiirusel ja kukkusid jõkke.
  Elena laulis:
  - Niipea, kui ma sulle vastu lauba löön, lähed sa põhja!
  Ja tüdrukud tormasid edasi. Ja siin ta on, peamine kaabakas Shchedry. Ta hoiab käes rasket lõhkajat. Ja sellest otsekui energiavoolust õhku lööduna. Pealegi on Shchedry ise nii soomustatud raudrüüdes kui ka maskis ja raudrüüs.
  Tüdrukud hüppavad ja põiklevad kõrvale tapvate kiirte eest. Ja nende paljad, ümarad, roosad kontsad vilguvad nii palju.
  Elizabeth viskas vaenlase pihta bumerangi. Ta tulistas tema pihta. Kuid relv läks külili ja tabas valgusfoori. Varras lõigati läbi ning maanteeliiklust näitav kolmesilmaline seade tabas kiivriga kaetud Generousi pähe.
  Elena, nähes, et vaenlane on uimastatud, viskas lassosse keerdunud köie ja haaras lõhkaja. Ta tõmbas järsult ja rebis selle oma käpast välja.
  Pärast seda laulis ta:
  - Tüdrukute käppadest,
  Julmad käpad...
  On võimatu lahkuda, uskuge mind,
  Lööge niklile
  Lööge niklile!
  Meest pole raske magama panna!
  Helde oli relvadest maha võetud. Ninjatüdrukud võtsid selle kätte ja lõid paljaste varvastega. Ja nad tõid kurjategija oma kvartetiga sõna otseses mõttes alla. Pärast seda hüppasime generaatori juurde. Elizabeth üritas seda välja lülitada, kui vool teda tabas. Ja mutanttüdruk hüppas tagasi ja säutsus:
  - Au ninjatüdrukutele,
  Au võitluskangelastele!
  Elena viskas mutrivõtmega generaatori poole, tõstes selle asfaldilt üles. See lendas mööda, tabas ja tekitas lühise.
  Punaste juustega tüdruk siristas:
  - Ma lahendan probleemi mitte lihtsalt, vaid väga lihtsalt!
  Õhutemperatuur ei olnud enam nii kuum. Vahepeal hakkasid tüdrukud uuesti mängima.
  Siin on veel üks missioon. Tõsine vastane on ilmunud silmitsi robotkoletisega. Ja see koletis on väga ohtlik. Ta võttis enda peale reaktiivhävitaja kuvandi ja tabagem laserkiirte abil ühte suurt virtuaalset linna, mis lammutas pilvelõhkujaid.
  Siin hävitab energiavoog suure mitmekorruselise hoone, lammutades nii betooni kui metalli.
  Elena märkis seda imetlusega vaadates:
  - Kui palju energiat tal on!
  Elizabeth vastas ohates:
  - Nüüd peame me ise tema vastu midagi omandama!
  Catherine itsitas ja tõmbas õhust välja väga tõsise sõjaväerelva:
  - See on hüperlasermasin ! Lööge vaenlane, kasutades kvarkide sulandumise energiat!
  Euphrosyne noogutas:
  - See on just õige! Tule, võtame vaenlase ja lööme ta maha!
  Elizabeth noogutas ja tema kätte ilmus väga lahedalt väljapeetud relv. Mutantne tüdruk kostis:
  hüpertuumapumbaga kiirkahur !
  Ülejäänud kaks tüdrukut omandasid samuti kohvrid. Ja kui nad võtavad linna hävitava roboti, peksavad nad su läbi.
  Nad tegid seda loomulikult. Kuid juhtus midagi ootamatut. Lahingukiirgus tabas robotit, kuid peegeldus koheselt mõnest väga tugevast kaitsebarjäärist.
  Ja tüdrukud tundsid, et neid valdab tugev kuumus.
  Elena laulis:
  - See on kaitse, mis on tulnud,
  Kuidas parasiidist jagu saada?!
  Elizabeth vastas naeratades:
  - Ma arvan, et tean, kuidas see robot end kaitseb. Antud juhul on tegemist pooleteisemõõtmelise mõõtmega, millest nii lihtsalt läbi ei pääse!
  Ekaterina soovitas:
  - Mis siis, kui kasutame termopreooniga pumbatavat hüperblasterit ?
  Euphrosyne noogutas:
  - Seal on surmav jõud!
  Elizabeth vaidles vastu:
  - Ei! Siin ei saa lihtsalt energiat lisada. Selle mõõtmise olemus seisneb selles, et kõik energia- ja osakeste vood liiguvad samas suunas!
  tabas neid hüperlaserkiir . Vaevalt jõudsid tüdrukud külgedele hüpata. Nad tundsid end isegi paljajalu, graatsilise kannakõveraga.
  Kõik nad neli lakkusid kohe nende paljastele, kalgenenud taldadele ülitule tõttu .
  Tüdrukud isegi karjusid ja siristasid täiest kõrist:
  - Ülistatud on mu püha maa,
  Tormide torm võitude leekides...
  Sa oled ainuke selline kogu maa peal,
  Ja maailmas pole kedagi sinust kallimat!
  Pärast seda võtsid kaunitarid selle ja sülitasid kogu oma vihast roboti peale. Ja mutantsete tüdrukute sülg on mürgine ultrahape . Ta tormab läbi ja murrab läbi põllu. Ja lahingurobot sai neli rasket haava. Tema soomus oli ära söödud, moodustades muljetavaldavad mõlgid, mis suitsesid.
  Ja lahingumasin hakkas kiirust kaotama.
  Elena laulis pilkavalt:
  Maa läheneb mürarikkalt.
  Minu footon ei kuula rooli...
  Kummardan vaatepildi kohale,
  Ja raketid kihutavad sihtmärgi poole...
  Me ei alusta võitlust nullist!
  hüperplasmaatilise bloti abil . Ta lendas lahingurelvadest välja ja tormas mutanttüdrukutele järele.
  Elizabeth võttis ja paljastas oma rindade helepunased nibud. Tema meeskonnakaaslased järgisid eeskuju.
  Punane harpy laulis:
  Venemaa on maakera oma rindadega,
  Ta kattis ja päästis inimesed hädadest...
  Kuid põrgu on tõusnud oma punaste tuhadega,
  Keegi oli meie võidumüra peale pahane!
  Ja sõdalased võtsid ja vabastasid sünkroonselt oma nibudest hüperheli laineid, üleküpsenud maasikate värvi.
  Nad lendasid mööda nagu tsunami. Ja nad tabasid hüperplasmaatilist plekki. Ta, saanud purustava löögi, vibreeris ja tormas vastassuunas. Pärast seda võttis ta ja kattis roboti, mis juba põles ja suitses. Ja nii takerdus mehaaniline koletis tulisesse võrku ja hakkas põlema nagu küünal.
  Elizabeth laulis naerdes:
  Tüdrukud hakkavad valitsema universumit
  Kuigi taevast sajab napalmi...
  Isamaa teenimine on meie muutumatu kohustus,
  Püha tuli põles mu südames!
  Ja sõdalased võtavad selle jälle oma rubiinnibudest ja peksavad neid välguga.
  Need on tõeliselt kirjutatud kaunitarid. Ja nende kehad on nii lihaselised, tugevad, vormitud, energilised.
  Mõrvarrobot varises lõpuks kosmosetolmuks. Ja see osutus selliste suurejooneliste kaunitaride rindadest tõeliselt tapvaks efektiks.
  Elena laulis:
  Me toome valgust kogu maailmale, uskuge mind,
  Surrame ja päästame planeedi...
  Kuigi saatus on kohutav, on saabunud kuri surm,
  Ära sure asjata, sest meie kodumaa elab!
  Elizabeth vaidles vastu:
  - Ei, parem on ellu jääda ja võita!
  Tüdrukud näitasid üldiselt oma märkimisväärset võitlustaset. Siis aga ilmus jälle Helde. See on ülespumbatud, lihaseline mees maskis ja turvises, antud juhul kandis ta koos kahe teise partneriga relva, mis põhjustas kivide võitlusliku korrosiooni. Ja ta tabas sellega maju. Need muutusid lahti, nagu liiv, ja murenesid. Ja neis elanud kaunid tüdrukud põgenesid sõdade eest.
  Ekaterina märkis:
  - Hävitamine on kirg,
  Halb võim valitseb öömaja...
  See, kes joob heldelt teiste inimeste verd,
  Viskame trumbi sisse armastust kinkides!
  Tüdrukud võtsid ja kohe, niipea kui vilistasid. Ja mitmed kaalukad raisakotkad lendasid katustelt alla. Need kukkusid mutantidele pähe - segu inimesest ja metsseast ning veel ühest ilmselgest ninasarvikust. Ja raisakotkaste nokad täitsid nende kolju raskete konarustega, põhjustades nende kukkumise.
  Ja veel üks nokk tabab Generousi jalge vahelt kubemes.
  Ja ta hüppab püsti ja laulab peenikese häälega:
  Hüppan laval, hüppan laval
  Minust saab haaremis eunuhh!
  Minust saab haaremis eunuhh!
  Ja hääl muutus nii õhukeseks, nagu väikesel lapsel.
  Ja kahur ise hüppas kõrgemale ja pöördus ümber. Elizabeth hüppas. Ta püüdis selle paljaste varvastega kinni ja suunas selle kiirete liigutustega ümber.
  Ja hävinud maju hakati taastama. Kaasa arvatud need, mille tapjarobot põletas.
  Jelena ja Ekaterina hüppasid mutantkoletiste juurde, kes olid hakanud mõistusele tulema. Tüdrukud kukkusid selili ja viskasid mõlemad koletised oma tugevate jalgadega püsti.
  Nad lendasid üles ja pöörasid ringi luuserdades. Ja nende pead sattusid erinevate sigaretikonidega prügikastidesse .
  Ja kuidas nad seda võtsid ja valust ulgusid.
  Elena siristas hambaid paljastades:
  - Las ma lähen Himaalajasse,
  Las ma lähen täielikult ...
  Muidu ma ulun või haugun,
  Muidu söön kellegi ära!
  Ja punaste juustega sõdalane, nagu Lenini lipuvärvi, võttis selle ja sülitas prügikasti kinni jäänud mutandi tagumikku . Ta, olles saanud julma, põletava ülimürgise mahla väljavoolu, hüppab, rullub ümber, möirgab ja susiseb metsiku ulgumisega.
  Efrosinya ja Ekaterina peksid vaenlast paljaste jalgadega, saates ta põrgulikul lennul ühte punkti.
  Ta kihutab minema nagu juhita rakett. Ja ta tabab Heldet, purustades viimase kesta.
  Ja siis lendas ninasarvikumees sinna, põrkas kokku oma omanikuga.
  Elena võttis selle ja laulis rõõmust:
  - Kuigi ma olen pärit tagasihoidlikust külast,
  Kus meid õpetati elama Iljitši järgi...
  Ma ei taha olla probleemideta tibi,
  Ja ma ei taha saada piimalehmaks!
  Ja kõik neli tüdrukut võtsid selle vastu ning hakkasid oma paljaste lihaseliste jalgadega mutante koos omanikuga loopima, pannes nad sõna otseses mõttes pöörlema.
  Samal ajal laulsid kaunitarid:
  Mina sina tema,
  Kogu riik koos
  Koos sõbralik pere
  Ühesõnaga oleme sada tuhat I!
  Ja sõdalased, nagu kõrgliiga jalgpallurid, võtsid ja peksid kolm kurikaela otse suurde betoonisegisti. Pärast seda lülitas Elena mootori täisvõimsusel sisse.
  Ja need koletised hakkasid pöörlema.
  Elizabeth märkis, võttis spetsiaalselt loodud kahuri uuesti pihku, taastades hävinud hooned:
  - Meie, nagu alati, võidame...
  Elena, naeratades, mis tundus hirmutav, säutsus:
  Aga kui aus olla,
  Ma võidan kõik!
  Jahimees muutus mänguks
  Ava konto, siis loomulikult!
  Olles vastased põhjalikult läbi seganud, võtsid tüdrukud asja kätte ja ilma pikema jututa lasti nad vette. Ja siis lendas välja tohutu betoonkuubik, paiskus alla ja tardus ereda virtuaalse päikese käes!
  Ekaterina märkis:
  - Järjekordne jõuproov meie kasuks!
  Elena täpsustas:
  -Virtuaalne showdown!
  Ja ta klõpsutas paljaid varbaid. Millest tekkis tuline sillerdav mull. Ta lendas kõrgemale õhku, liikudes laienedes ja kõigis vikerkaarevärvides sädeledes. See oli kunstiteos.
  Punajuukseline tüdruk siristas:
  - Universum on täis vapustavaid üllatusi,
  Ja tüdruk, kes on lahingus väga väärtuslik...
  Kas ma saan kurjale palja jalaga kubemesse lüüa,
  Siiski eelistan olla mina ise!
  Ole sina ise! Ole sina ise!
  Selline tüdruk, metsik, groovy!
  Elizabeth ütles naeratades:
  - Jätka samas vaimus!
  Elena, purustades koletise, pomises midagi arusaamatut.
  Euphrosyne võttis ja tõmbas rinnahoidja seljast, tabades kristallist vastast, kes ootamatult pulsaridena tema ette ilmus. Nad lendasid mööda ja kukkusid läikivale pinnale. Ja nad andsid suure surmava löögi.
  Tüdruk, kellel on lumivalged juuksed, siristas:
  - Tüdruk täidab maa oma rindadega,
  Katas ja päästis kogu maailma probleemidest...
  Me pole sellest aru saanud, ilmselt on tüdrukutel mõte,
  Kui naaber läks all-ini mängima!
  Ekaterina, kuldsete juustega tüdruk, võttis selle kätte ja lõi selle palja kannaga vastu pinda. Üks väljaulatuv toru lõhkes põrutusest ja pealetungivad vaenlase sõdurid olid tegelikult aurujoaga üle valatud.
  Tüdruk, kelle juuksed nägid välja nagu võilill, ainult mahukamad, võttis selle kätte ja laulis:
  - vann, vann, vann, vann,
  Tamme ja kase leotis...
  Vann, vann, vann, vann,
  Lahe löök paljajalu tüdrukult!
  Ja tema pärlmutterhambad säravad nagu peegel. Need on Terminaatori tüdrukud.
  Tõesti, ükski virtuaalsete olendite armee ei suuda nendesuguste vastu seista. Ja ärge isegi proovige.
  Jelena nägi äkki linna kohal tohutut lumist mäge. Ja mõned viikingikostüümides inimesed möllasid seal lähedal. Nad olid pikad ja palju suuremad kui tavalised inimkonna esindajad.
  Punajuukseline tüdruk karjus:
  - Ei halastust, ei halastust ega halastust vaenlasele,
  Tea, kuri viiking, tea, kuri viiking sööb sinust hautist välja!
  Elizabeth viskas paljaste varvastega münti. See keerles ringi ja tabas õhus lendavat varest. Pealegi oli see hall olend suure albatrossi suurune. Ja see tabas teda otse võra. Vares kaotas teadvuse ja tormas alla nagu meteoriit. Ja ta jättis suitsusaba maha.
  Siniste juustega tüdruk laulis:
  -Armastus on nagu mägioja,
  Mis kukub maapinnale nagu rahe...
  Ja selle sisselülitamine, andes vastasele elektrilöögi,
  Tüdruk laeb kuulipildujat!
  Vares tabas võitlusrobotit selle metsiku kukkumise ajal nokaga. Tekkis lühis. Ja tohutu küborg plahvatab. Pärast mida mägi värises.
  Ja lumi sadas nelja vapra tüdruku peale.
  Katariina märkis lauldes:
  Lumesadu, lumesadu,
  Ära osuta mu juustele...
  Tulemus, tulemus -
  Tüdrukud on alati paljajalu!
  Ja sõdalane võttis selle ja keerutas oma kuldseid juukseid, nagu oleks ta topp. Ja kohe tekkis särav sära ja tuliste kiirte ojad voolasid välja. Ja lume asemel hakkas sadama vihma. Ja see kõik oli väga ilus ja tilgad särasid virtuaalses päikeses nagu teemandid.
  Elizabeth märkis naerdes:
  - Peaksime näitama oma andeid äris,
  Tüdruku parim sõber on teemandid!
  Euphrosyne itsitas ja, osutades mäele, kus Skandinaavia sõdalased lumes kubises, märkis:
  - Need poisid kavatsevad midagi halba teha!
  Elena soovitas:
  - Laskem oma helepunasetest rinnanibudest välja tappevad surmakiired.
  Ja punajuukseline viks naeris pärlhambaid paljastades.
  Elizabeth soovitas:
  - Lähme, tüdrukud, kõigepealt maale väed!
  Catherine laulis rõõmuga:
  - Kuidas nende südamesoojus aitab dessantvägesid,
  Kuidas nende südamesoojus langevarjureid aitab,
  Tuulepealsed väed!
  Ja sõdalased võtsid selle, kiirendasid ja kogu oma jõuga, justkui võtaksid ja hüppaksid.
  Ja võitlevad, agressiivsed neli kaunitari lendavad otse lahingusse. Ja on selge, et nad on valmis korraga mägesid liigutama.
  Elena võttis selle rõõmuga ja laulis:
  Minust saab absoluutne maailmameister
  Ja ma pühin läbi nagu sädelev orkaan...
  Lahedam, need on kõik Shakespeare'i teosed,
  Ma lihtsalt hüppan Vaiksesse ookeani!
  Elizabeth võttis kätte ja laulis:
  - Toredad sportlased tahavad innukalt võidelda,
  Kõik usuvad kirglikult võitu!
  Euphrosyne lisas hambaid paljastades:
  - Lõppude lõpuks võib meil olla ükskõik milline meri, meri on põlvini,
  Kõik mäed sõltuvad ju meist!
  Ja nii ronisid tüdrukud virtuaalses mängus mäe otsa. Nad on otsustanud viikingitele lahingu anda. Isegi kui nad on kolm korda inimesest kõrgemad hiiglased.
  Elena astus lahingusse. Ta juhtis veskit oma mõõkadega. Ja ta raius viikingil pea maha, lauldes:
  Pole vaja pead kaotada
  Ära kiirusta...
  Pole vaja pead kaotada
  Mis siis, kui see kasuks tuleb?
  Kirjutage see oma märkmikusse,
  Igal lehel!
  Ära kaota pead!
  Ära kaota pead!
  Parem kiiresti põgeneda!
  Elizabeth viskas paljaste varvastega mitu nõela. Nad lendasid üle ja tabasid viikingite kohal lendavaid raisakotkasid. Orienteerumise kaotanud suured röövlinnud lendasid ja rammisid nokaga viikingisõdalaste koljusid. Nad läbistasid neid, sundides neid vabastama vereallikaid.
  Catherine lõi lähima viikingi palja, pargitud jalaga kubemesse. Pani ta löögist hüppama ja ümber rulluma.
  Pärast seda ütles tüdruk:
  - Sa näed taevas varjutust,
  See on vaenlaste armee...
  Põrgu märk tuleb,
  Rohkem sõnu pole vaja!
  Ja tüdruk võttis selle ja tema pärlmutter silmad lõid särama. See on tõesti varastamine, tõesti varastamine!
  Euphrosyne võttis selle ja vilistas. Paar männi puud värisesid vilest, nagu oleks neile bambuskepid peale kukkunud. Ja rasked käbid lendasid alla. Nad lõid viikingite päid, murdes neist koos kiivriga läbi.
  Blond tüdruk märkis:
  - Ma lasin oma vaenlastel raisku minna,
  Minu esimene käik, viimane käik!
  Ja nüüd jäi alles vaid suurim, laiaõlgne kuldses turvises viikingijuht.
  Ja ta möirgas täiest kõrist:
  - Sul pole võimalust! Mul on Thori kirves!
  Viikingi jõhkard kõikus ja saatis oma kirvelt tsunamilaine.
  Tüdrukud olid kergelt lumega kaetud.
  Kuid nad tõusid kiiresti püsti.
  Elena mõistis hiiglasliku sõdalase maha visatud korvi ja haukus:
  - Noh, pange vastane oma rahakotti!
  Ja ta võttis selle ja raputas seda.
  Elizabeth laulis armsa naeratusega:
  - Mu poiss, mu kallis,
  Sel tunnil sa ei maga,
  Ja millises tundmatus riigis,
  Sinu mõtted on minust!
  Viikingite hiiglane kõikus uuesti. Ja just sel hetkel tundis ta ruumi moonutamist. Ja teda, nagu luigesulge, imes võimas tolmuimeja endasse.
  Ja hiiglane läks korvis tasaseks, muutudes mooniseemne suuruseks.
  Elena naeratas ja märkis:
  - See on tõeline ümberkujundamine!
  Catherine laulis naeratades:
  - Toimub sundravi ja naljakad muutused!
  Elizabeth vaatas ärevusega mäest üles ja märkis:
  - Lume all on peidus pomm!
  Elena kilkas:
  - Tuuma?
  Siniste juustega tüdruk pomises:
  - Vii oma õde kõrgemale - termopreoon !
  Punajuukseline sõdalane ajas silmad suureks ja küsis:
  - Ja kuidas me seda neutraliseerime?
  Euphrosyne itsitas ja kostis:
  - Selleks peame vabastama infraheli oma punakaspunastest nibudest. Tüdrukud, kõik neljakesi, teeme seda üheskoos!
  Ja sõdalased võtsid ja keppisid tohutu energia voogudega oma rubiininibudest.
  Thermopreon pomm urises ja lülitus välja. Pärast seda algas pidulik marss.
  Elena säutsus:
  - Kes tahab pommi, saab selle otsaette!
  
  TÜDRUKS PÄÄSTAB PÄKAPIKATE TSIVILISATSIOONI
  MÄRKUS
  Kaunis päkapikutüdruk Erimiada peab leidma punase draakoni, et päästa oma päkapikutsivilisatsioon hävingust. Kuid teel peab ta võitlema igasuguste sõdalastega ja lahendama keerulisi mõistatusi, kogedes uskumatuid seiklusi.
  . PEATÜKK nr 1.
  Nii et tal oli missioon, et ta kõndis mööda punastest tellistest teed. Ja tema taga on värin, vibu ja nooled. Paljad tallad tunnetavad kolme päikese poolt soojendatud pinnasoojust.
  Erimiasel on seljas lühike seelik ja tema rinda katab vaid kitsas kangariba.
  Ta täidab mõnda olulist ülesannet.
  Kumba täpsemalt, ta ise ei tea. Aga selgelt midagi erilist, näiteks päkapikkude tsivilisatsiooni päästmine.
  Ja mõni olend tuleb välja temaga kohtuma. Hea paagi suurus ja teemantidest sädeleva kestaga.
  Päkapikk kummardus tema poole ja säutsus:
  - Mul on hea meel teiega kohtuda!
  Hiiglaslik sarvedega kilpkonn krooksus:
  - Ära rõõmusta enne tähtaega! Mida sa otsid?
  Erimiada kehitas õlgu ja vastas:
  - Ma ei tea. Kuid ma tean ainult seda, et see on väga oluline päkapikkude tsivilisatsiooni päästmiseks.
  Bruiser märkis:
  - See on kõik, sa ei tea ise? Kas sul ei ole kuningas peas?
  Päkapikk võttis selle ja laulis:
  Elul pole selgeid piire,
  Elul pole selgeid piire...
  Ja palju tarbetut, igavat askeldamist...
  Ja mul on alati midagi puudu,
  Ja mul on alati midagi puudu,
  Suvi talv, suvi talv, kevad sügis!
  Kilpkonn irvitas ja märkis, välgutades oma teemantkest:
  - Sa, ma näen, oled kergemeelne inimene, kes sädeleb paljaste roosade kontsadega tellisel. Seega, kui tahad läbi lasta, vasta sellele küsimusele...
  Erimiada noogutas:
  - Olen valmis vastama kõigile küsimustele!
  Kurn siristas:
  -Kes on see, kes näib olevat lahe, kuid tegelikult on halb?
  Päkapikk itsitas ja pomises:
  - Troll!
  Kilpkonn naeris ja tema kest sädeles veelgi eredamalt teemantidest, mis särasid kolmel päikesel. Ja see andis välja:
  - Ei! Ei arvanud! Teid karistatakse selle eest!
  Päkapikk hüppab vastuseks püsti ja hakkab jooksma. Sõna otseses mõttes roosad kontsad sädelesid ja tema paljad, päevitunud jalad välkusid nagu propelleri labad.
  Tüdruk möirgas:
  - Päkapikk tormab, tormised hobused,
  Pean tunnistama, kurat on surnud !
  Nad ei jõua meile järele, nad ei jõua meile järele!
  Vastuseks ilmusid kohe kaks pikka kitsepeadega kangelast. Nad tormasid päkapikule järele jooksma. Ja nad tembeldasid oma kabjad. Väga pumbatud teemad.
  Erymiada, õgides selle, võttis selle ja laulis:
  - See libises, libises, libises mind!
  Karistus on kasvanud, kasvanud, kasvanud!
  Ja tema taga tormasid laiade õlgadega ning paksude käte ja jalgadega sarvilised gorillad.
  See, nagu öeldakse, on kas võidujooks juhi pärast või tagakiusamine kriitika pärast.
  Päkapiku paljad jalad on kerged ja väledad. Kaks pätti ei suutnud distantsi vähendada ja hakkasid juba lämbuma.
  Siis aga ilmus Erimiada ette ratsanik mustal hobusel ja mustas turvises. Ta välgutas oma pikka mõõka, mis säras eredalt, nagu oleks see tähtedest tehtud.
  See must sõdalane müristas:
  - Kuhu sa jooksed, tüdruk?
  Erimiada vastas hirmunud häälega:
  - Mind aetakse taga, kui sa oled tõeline rüütel, siis aita!
  Tindivärvi raudrüüs ratsanik viipas käega. Kaks tohutut kitsepeadega sõdalast tardusid õhus. Ka päkapikk tardus ära. Tundus, nagu oleksid nad paksu jää sisse külmunud ega saanud liikuda.
  Must sõdalane küsis naeratades:
  - Noh, millest su boorijuust on?
  Kaks kitsepäist sõdalast möirgasid üksmeelselt:
  - Ta vastas küsimusele valesti ja meie perenaine peaks selle eest maksma!
  Rüütel küsis:
  - Kes on teie armuke?
  Kitsesõdalased vastasid üksmeelselt:
  - Kilpkonn Fortila !
  Mustas turvises sõdalane noogutas:
  - Ma tean teda! Ta on tark ja õiglane. Ja mida sa tahad tüdrukult selle eest võtta?
  Kitsesõdalased vastasid üksmeelselt:
  - Üheksa lööki pulkadega paljastele kandadele, see on kõik!
  Mustas turvises sõdalane kinnitas:
  - Olgu, see pole saatuslik, kuid õiglust peetakse kinni!
  Erimiada küsis kapriisselt:
  - Ja sa lubad tüdrukul minu graatsilise kauni jala paljast talda keppidega lüüa?
  Sõdalane naeratas ja soovitas:
  - Äkki ma peaksin laskma sul end tasa teha? Kuidas sulle see meeldib!
  Kitsesõdalased noogutasid üksmeelselt:
  - See on võimalik! Aga ainult üks kord! Ja kui ta kaotab, saab ta paljastele kandadele kakskümmend lööki.
  Mustas turvises rüütel noogutas:
  - Seda parem! Lähme!
  Kitsepeadega gorillad urgitsesid:
  -Mis on väiksem kui mooniseemne ja suurem kui universum?
  Erimiada kehitas õlgu ja vastas:
  - Kas sa saad sellele mõelda?
  Kitsesõdalased möirgasid:
  - Pole aega mõelda!
  Tüdruk kortsutas kulmu ja vastas:
  - Ilmselt trollide edevus. See on tähtsusetu kui mooniseemne ja samal ajal on see rohkem pumbatud kui universum!
  Kitsepeadega gorillad itsitasid.
  - Ei arvanud! Nüüd lööd sa kangaga vastu!
  Mustas turvises sõdalane küsis:
  - Kas sa tead ise vastust?
  Kitsesõdalased noogutasid:
  - Jah! Need on universumi seadused. Need mahuvad mooniseemnest väiksemasse anumasse ja samas pole neile universumis piisavalt ruumi!
  Must rüütel noogutas:
  - Suurepärane! Seetõttu jätkake oma kohustuste täitmist.
  Kitsesõdalased vabastasid end ja lähenesid Erimiadale. Ta üritas edutult liikuda.
  Tüdrukul võeti küünarnukkidest kinni ja visati selili. Seejärel võtsid nad oma seljakotist välja spetsiaalse seadme.
  Nad panid päkapiku paljad jalad sinna sisse ja kinnitasid need kõvasti. Pärast seda murdis üks kitsedest bambuskepi katki. Ja ta viskas seda läbi õhu. Ja ta vilistas.
  Erymiad lamas selili. Kivikesed torkasid tema teravaid abaluu. Paljad, pargitud jalad hoiti tihedalt koos. Ja te ei saa neid tõmmata.
  Ja siis kukkus vilega bambuskepp tüdruku tallale, tema paljajalu roosa kontsa graatsilise kõverusega.
  Päkapikk tundis teravat valu, mis kiirgas jalalabadest kuklasse.
  Teine kits hoidis seadet ja luges samal ajal:
  - Üks kord!
  Jälle langes kepi löök tüdruku paljastele kandadele.
  - Kaks!
  Erymyada karjus valust. Kui julm ja ebameeldiv see oli. Ja kepp muudkui vilistas ja põrutas täiest jõust kaunitari paljale roosale graatsilisele tallale.
  Kõigepealt üks, siis teine. Erymiada oigas ja karjus valjult, kui valus ja valus see oli.
  Must sõdalane märkis:
  - Ma loodan, et sa ei tee talle haiget?
  Suur kits vastas enesekindlalt:
  - Meil on selles valdkonnas palju kogemusi!
  Teine sarviline ütles:
  - Päkapikkudel on üldiselt väga tugev ja visa keha.
  Kui löögid lakkasid. Kitsesõdalased eemaldasid tüdruku paljaste jalgade küljest falaka ja lahkusid kummardades. Nad aga lahkusid valjult trampides.
  Erimiada lõpetas oigamise ja üritas püsti tõusta. Kuid ta sinised pekstud jalad olid nii valusad, et ta karjus. Ja ta langes neljakäpukil nagu koer.
  Tüdruk pomises:
  - Mu kontsad on katki, kuidas ma nüüd kõnnin?
  Must sõdalane märkis:
  - Proovige seda oma varvastel! Nii läheb see lihtsamaks!
  Erimiada seisis ettevaatlikult varvastel, kuid see oli siiski väga valus. Tüdruk vingus:
  - Oh, teil on väga valus kandadele tõusta,
  Keegi maailmas ei saa aru...
  Ma olen tüdruk, mitte lihtsalt lits,
  Ja uskuge mind, ma suudan vastu võidelda!
  Must sõdalane vastas enesekindlalt:
  - See paraneb varsti, ärge kartke! Vahepeal tahate ilmselt oma päkapikke surmast päästa?
  Tüdruk oli üllatunud:
  - Miks sa nii arvad?
  Mustas rüütel vastas:
  - Igaüks, kes kõnnib mööda punastest tellistest teed, proovib kindlasti kedagi päästa!
  Päkapikk noogutas ja kinnitas:
  - Jah, see on tõsi! Ja mida saate mulle pakkuda?
  Must sõdalane vastas:
  - Ei midagi erilist. Sa ise ei tea, mida otsid. Aga ma tean!
  Erimiada naeratas ja küsis:
  - Ja mida sa tead?
  Must rüütel vastas:
  - Otsite punase draakoni kuju. See peab kaitsma teie inimesi tõelise seitsmepealise draakoni eest.
  Päkapikk vastas ohates:
  - Tõelised sõjad. Aga kas saate mind tõesti aidata?
  - Ma saan, kui sa võitled mõõkadega vampiiriga ja suudad teda võita!
  Erimiada ütles:
  - Vampiirid on väga tugevad. Ja neile on äärmiselt raske vastu seista. Äkki saad pakkuda mulle kergema vastase?
  Must noogutas:
  - Jah? Kas sa tahad näiteks inimesega kakelda?
  Päkapikk noogutas naeratades:
  - See oleks suur rõõm!
  Rüütel soovitas:
  - Kas sa vastad mõistatustele?
  Tüdruk vaatas oma sinikaid jalgu ja vastas ohates:
  - Ma ei tahaks! Ja nii nad lõid selle päris hästi ära. Äkki pakun mulle midagi muud?
  Must rüütel noogutas:
  - Olgu, kui jah... Laula siis midagi!
  Erimiada noogutas ja säutsus:
  - See on võimalik!
  Päkapikk köhatas kõri ja laulis:
  Mul on käes kõige teravam mõõk,
  Ma raiun pead maha, lihtsalt, suures plaanis...
  Ma võin kedagi ära lõigata, uskuge mind,
  Ei tunne häbi ega hirmu!
  
  Kohutavad uudised julmas sõjas,
  Tüdruk, keda ma olen igavesti armastanud!
  Visatud koletise Saatana suhu,
  Kus, issand, on õiglus ja halastus?!
  
  Päkapikutüdruk läks paljajalu,
  Jalad põrutasid tolmustel radadel!
  Lõppude lõpuks pattude eest, mida allikad voolasid,
  Tal oli võimalus välismaale marssida!
  
  Varakevadel läksin teele,
  Mu jalad on külmast nii sinised!
  Sa ei saa lihatükki hammustada,
  Nad lihtsalt noogutavad kuuskede härmatisesse!
  
  Nii et teel, mis on täis kive,
  Tüdrukul jalad veritsesid!
  Ja kaabakas möödub Elfiast,
  Jeruusalemma kuningate linna pool!
  
  Favkazi mäed , lumega kaetud seljandid,
  Teravad kivid torgivad su taldu!
  Aga sa toitusid maa väest,
  Raske hadži valimine Jumala linna!
  
  Suvi, kõrb, vihane päike,
  Nagu tüdruku jalad pannil!
  Püha linn pole kaugel,
  Igaüks kannab lõputut koormat!
  
  Seal Jumala haua juures - Fristi ,
  Neitsi kummardas palves põlvili!
  Kus, suur, on patu mõõt,
  Kust ammutan jõudu õiguses?
  
  Jumal ütles talle kulmu kortsutades,
  Palve üksi ei saa seda maailma muuta!
  Elfia on määratud valitsema sajandeid,
  Teeninda teda ustavalt ilma raha küsimata!
  
  Neitsi noogutas: ma usun, et Fristi,
  Sa valisid Elfi maailma päästjaks!
  Ma levitan tõde selle kohta kõigile,
  Ebajumal Fijesuse sõnum !
  
  Tagasitee oli lihtne ja kiire,
  Paljad jalad on tugevaks saanud!
  Jumal ulatas oma käe armuga,
  Lihased ja tahe nagu terasest!
  
  Ja sa läksid sõjaväkke,
  Sai piloodiks, lendas Trollwaffe !
  Seal näitas ta ilu kõrgust,
  Trolli hävitaja plahvatas maamiinil!
  
  Sõdalane, hoogne, vapper võitleja,
  Pühendunud parteile - nõukogude asjale!
  Ma usun võidukasse lõppu saast,
  Ajan deemonipaki seina äärde, vastusele!
  
  No miks, võitleja tulistati alla,
  Sul ei olnud aega rihmasid lahti lasta!
  Ja kilp osutus defektseks,
  Ja kuri trolli värdjas vennastus lapsehoidjaga!
  
  Sõda on muutunud ebavõrdseks ja julmaks,
  Kuigi ma olen tüdruk, möirgan ja nutan kibedalt!
  Justkui hädas saame põhja sukelduda,
  Õnn on ju isamaalt kadunud!
  
  Minu hüüe Jumala poole: Kõigeväeline, milleks?
  Sa lahutasid mind mu armastatud poiss-sõbrast!
  Isegi külmaga ei kandnud ma mantlit,
  Ja ta lõi kolme vastase eest!
  
  Kas ta ei vääri seda?
  Kohtuge mind lilledega võidu nimel!
  Küpseta pühadeks heldeid pirukaid,
  Ja ma tulen paraadile lootusega!
  
  Karm isand vastas süngelt:
  Kes on maailmas õnnelik, kellel läheb hästi?
  Liha kannatab ja oigab valust,
  Päkapikukogukond on ju alatu ja patune!
  
  Noh, kui ma tulen hiilguses,
  Ma viskan Gehennasse need, kes pole elamist väärt !
  Ma äratan ellu ka oma unistuste mehe,
  Parim ei taha siis osa saada!
  Lauldes ilmus taevasse kümmekond ilusat taevalikku inglit. Nad plaksutasid suurest õhinast käsi, kinnitades, et kaunitari laulmine neile väga meeldis.
  Must sõdalane noogutas tunnustavalt pead ja möirgas:
  - Suurepärane, teil on suurepärased vokaalsed võimed! Punase draakoni kujukese saamiseks peab aga olema ka mõõgaga suurepärane.
  Erimiada kummardus ja ütles võpatades:
  - Selliste polsterdatud jalgadega on praktiliselt võimatu võidelda isegi nii tühise vastasega kui inimene!
  Mustas turvises rüütel lehvitas tähtedes sädelevat mõõka. Ja temast läks rohekas laine, nagu rohu peegeldus. Ja tüdruku toonuses, meislitud, graatsilised jalad said taas terveks.
  Päkapikk kummardus, trampis enesekindlalt paljajalu ja ütles:
  - Anna mulle nüüd mees siia! Ma purustan ta veriseks lihaks, isegi kui nad on kangelased pikad!
  Must kinnitas:
  - Teil on vastane, mida vajate!
  Ja ta tegi oma mõõgaga kuju kaheksa. Päkapikupere tüdruku ette ilmus ootamatult poiss. Tal olid jalas ainult ujumispüksid, üheteist- või kaheteistkümneaastane laps. Õhuke, pargitud, kuid traat. Tema abaluud olid teravad, pargitud naha all paistsid ribid ning seljal ja külgedel olid ripsmetest ja nuhtlustest juba paranenud jäljed.
  Kuigi see oli lihtsalt beebinäoga poiss, aga ta vaatas uhkelt. Orja blondid juuksed, šokolaad pruunikaspruuniga, tundusid olevat korralikult pügatud ja lõug andis julge ilme tema näole.
  Erimiada pomises segaduses:
  - Ma ei hakka lapsega tülitsema. Pealegi tundub mulle, et see on orjapoiss.
  Must sõdalane kinnitas:
  - Jah, see on orjapoiss, kes paljajalu ja ainult ujumispükse kandes töötas karjäärides, rügas rohkem kui kaks kolmandikku päevast ja tegi kõige raskemat tööd. Kuid teisest küljest sündis ta printsina. Ja ta langes orjusesse, mis tugevdas teda, kuid ei murdnud teda.
  Orjapoiss trampis vihaselt oma palja jalaga, purustades kaljuse kannaga kivikese, ja hüüdis:
  - Olen valmis teiega võitlema, üllas daam! Loodan, et teil on hea pere, sest lihtinimesega võitlemine on minu jaoks pätt!
  Must sõdalane noogutas:
  - Sul on kaalul, ühel pool on punase draakoni kujuke ja teisel sinu vabaduspoiss!
  Noor sõdalane raputas oma mitte liiga pikka, kuid teravat mõõka ja ütles:
  Isamaa ja vabaduse eest lõpuni,
  Pannes südamed üheskoos põksuma!
  . PEATÜKK nr 2.
  
  Vikonts vastas enesekindlalt:
  - See saab olema ebavõrdne lahing!
  Ja ta õõtsutas oma palju pikemat ja raskemat mõõka. Mõlemad sõdalased lähenesid liikumises. Neid ühendas see, et nad olid paljajalu. Kuid poisi jalad, kuigi väikesed, on karjääride teravatel kividel pidevast palja tallaga kõndimisest juba keratiniseerunud. Ja päkapikutüdrukul, vastupidi, on õrnemad, roosad tallad, millel on palja kanna graatsiline kumerus.
  Mõõgad põrkasid kokku ja sädemed lendasid. Vikontess tegeles aadliku inimesena muidugi vehklemisega. Isegi kosmoseajastul ei peetud seda esmatähtsaks. Ta oli päkapiku kohta pikk, suur ja lihaseline ning lootis, et suudab mõne poolalasti kõhna karjääride poisi lihtsalt ja lihtsalt võita.
  Sattusin aga kokku ühe visa ja osava poisiga, kes sai varajases lapsepõlves vehklemistunde ega unustanud neid kaevandustes, raudkangiga kive lõhkudes ja kärusid lükates.
  Erimiadal oli alguses lapsest kahju ja ta ei rünnanud teda liiga otsustavalt. Tegelikult selline tilluke asi ja ilmselt oli tal karjäärides raske. Vaadake, kuidas ribid on nähtavad ning nahal on marrastused ja verevalumid.
  Poisil oli aga kiire ja kriimustas mõõgaga tüdruku põlve. Veri tuli välja.
  Erimiada lõi poissi vastuseks ja hüüdis:
  - Väike täi!
  Kuigi orjapoiss pareeris, löödi ta maha. Kuid ta hüppas kohe püsti. Ja ta ründas päkapikke nagu päkapikk. Ja tema õhukestes, kuid tugevates ja väledates kätes sähvis mõõk nagu sääse tiivad.
  Ja nii kriimustaski kiire ja kõhn poiss Erimiadat uuesti.
  Tüdruk, saanud jalale haava, säutsus:
  Tüdrukud ei anna kunagi alla
  Ja teate, nende võit on hiilgav...
  Poiss ei võida, saatan,
  Kes ilmselt pole ammu lõunat söönud!
  Poiss vastas rünnaku jätkamisega. Ta oli kiire nagu rohutirts. Ja tema mõõk on väga kiire. Tundub väiksem, aga kerge. Poiss ise, kuigi ta kandis raskeid rändrahne ja peksis haamriga, ei suutnud karjääri kasina toidu tõttu kaalus juurde võtta ning jäi väga vindiks ja liikuvaks.
  Erymiad ei pääsenud oma õhukesesse, väledasse ja silmapaistvate lihastega kehasse. Ta proovis mitu korda investeerida, kuid see ei õnnestunud.
  Vikontessi tüdruk hakkas higistama. Tema pargitud, tugev bikiinides keha oli kaetud higiga ja tundus nagu poleeritud pronks. Ja mu hingamine muutus raskemaks.
  Siin lõi Erimiada kõigest jõust, kuid poiss hüppas osavalt ja seisis hetkeks isegi paljaste jalgadega tera peal. Ja ta lõi Erimiadat vastu rinda. Ja päkapiku veri voolas intensiivsemalt. Tüdruk karjus valust. Ja jälle üritas ta rünnata.
  Aga raske on tabada, kui sihtmärk on väike ja sinust allpool ning samal ajal liikuv.
  Ka orjapoiss hakkas võideldes kattuma väikeste higipiiskadega ja hakkas särama. Samal ajal laulis ta:
  Spartak on suurepärane vapper võitleja,
  Ta tõstis vaenlasi kurja ikke vastu...
  Kuid ülestõus lõppes,
  Vabadus kestis vaid murdosa hetkest!
  
  Aga poiss teistest aegadest nüüd,
  Otsustasin võidelda õige eesmärgi nimel...
  Ta näeb väike välja ja ei tundu olevat tugev,
  Aga ta oskab väga osavalt võidelda!
  Mustas turvises rüütel noogutas:
  - Jah, see prints pole nii lihtne! Karjäärid ainult karastasid teda, kuid ei murdnud teda sugugi. Ja kui soovite teda võita, peate proovima.
  Orjapoiss hüüdis:
  - Ma kas võidan või suren! Ilma vabaduseta pole elamist väärt!
  Erymiada susises:
  - Ja ma võitlen oma rahva tuleviku eest.
  Ja tüdruk kiikus uuesti ja püüdis oma noort kolleegi lüüa.
  Tema streik aga ebaõnnestus. Veelgi enam, krapsakas väikekurat võttis ja pussitas päkapikupere tüdrukut kõhtu ning jättis järjekordse verise augu.
  Erimiada muutus ettevaatlikumaks. Tõepoolest, kui alandav on inimlapsega kakelda. Ja ikkagi kaotada. Ta pole teda veel kunagi löönud.
  Väga väle paljajalu, vintske orjapoiss. Ja hüppab nagu rohutirts.
  Emira laulis:
  Rohutirts istus rohus,
  Rohutirts istus rohus,
  Täpselt nagu kurk
  Ta oli roheline!
  Aga siis tuli päkapikk,
  Mis võitis kõiki...
  Tegi ta rikkaks
  Ja ta sõi sepa ära!
  See tegi asja naljakamaks, kuid ei suurendanud jõudu. Aeg-ajalt tekitas poiss päkapikule madalaid, kuid arvukalt tundlikke haavu. Verekaotuse tõttu hakkas Erimiad nõrgenema ja aeglustuma.
  Ja tema vastane oli isegi liiga vastupidav. Tegelikult kuusteist kuni seitseteist tundi tööd päevas, igaüks, keda soovite, kas tapetakse või karastatakse. Ja poisi keha oli äärmiselt tugev ja talus igasugust koormust.
  Samas päevadepikkune raskete rändrahnide tassimine ei tugevdanud lihaseid, vaid, vastupidi, muutis need tugevamaks ja väledamaks.
  Nii lõi poiss-prints talle mõõgaga põlve alla ja Erimiada kummardus ja ta oli juba nii väändunud, et ei saanud enam korralikult ringi pöörata.
  Ja orjapoiss trügis rõõmsalt ja rõõmsalt ümisedes edasi ning süstis tüdrukule uuesti kõhtu. Ja seekord palju sügavamalt.
  Erimiada hakkas lämbuma. Ta jõnksutas jalga, kuid mõõga ots tabas tüdrukut otse tema paljast kannast ja torkas selle käegakatsutavalt läbi. Ja see mitte ainult ei tee haiget, vaid muudab ka seismise raskeks.
  Päkapikk kukkus külili ja kostis:
  - Ma ei alistu saatana vaenlastele - timukatele,
  Ma näitan üles piinamisel julgust...
  Kuigi tuli põleb ja piits lööb su õlgu,
  Armastan oma Elfi tulihingelise kirega!
  Orjapoiss irvitas ja vastas tüdrukule palja kannaga ninasse surudes. Ja ta andis selle tugevalt, lõhkudes hingamisaparaadi, ja laulis:
  - Vabadus on paradiis,
  Kettidest pole rõõmu...
  Võitle ja julge
  Lükake tagasi väike hirm!
  Ja poiss lõi mõõgaga veelgi jõulisemalt, nii et ta lõi mõõga Erimiada nõrgestatud kätest välja. Tüdruk sirutas käe, et talle järele tulla. Kuid tera ots torkas ta kohe abaluude vahele. Ja veri tuli jälle välja.
  Tüdruk kukkus ja haaras mõõga käepidemest. Kuid teda tabas tera, mille poolalasti poiss liigutas otse üle tema käe, lõigates veeni läbi. Mõõk kukkus välja ja Erimiada desarmeeriti.
  Orjapoiss lasi rõõmuhüüde välja ja lõi päkapiku käepidemega templisse. Ta tõmbles oma paljaid, kauakannatavaid jalgu ja kukkus sügavasse lööki.
  Prints asetas oma palja jala, mis polnud mitu aastat kingi näinud, tüdrukute õõtsuvale rinnale.
  Ja ta lausus võidukalt hüüdma:
  - Elagu valgus ja vabadus!
  Ja siis pöördus ta musta sõdalase poole:
  - Kas lõpetada ta?
  Mustas turvises rüütel vastas enesekindlalt:
  - Ei! Sa oled ta juba võitnud! Nüüd olete vaba ja orjuse ahelad maha visanud!
  Poiss, nüüdseks endine ori, küsis:
  - Ja kas ma saan nüüd taastada oma endise printsi auastme?
  Mustas turvises sõdalane vastas otsustavalt:
  - Ei! Teie riik on vallutatud. Kuid sa tõestasid end suurepärase võitlejana. Sa lähed sõjaväkke ja hakkad seal skaudiks. Sa kamandad samasuguseid poisse nagu sina. Ja see on teie tasu vikontessi alistamise eest.
  Noor prints kummardus ja ütles naeratades:
  - Aitäh! Ma ei lähe tagasi nende haisvate karjääride juurde.
  Mustas turvises rüütel vehkis mõõgaga ja võidukas poiss kadus.
  Erymiada peaaegu ei avanud silmi. Ta pea valutas. Värisevalt tõusis ta püsti ja küsis kogeldes:
  - Mis minuga juhtus?!
  Must sõdalane vastas kurbusega hääles:
  - Sa kaotasid! Poiss võitis ja sai vabaduse.
  Päkapikk ütles ohates:
  - Mis siis nüüd, kas mu inimesed surevad?
  Mustas turvises rüütel vastas enesekindlalt:
  - Muidugi mitte! Kui midagi, siis on teil võimalus saada uus võitlus. Ainult seekord peate võitlema sellega, mille esimest korda tagasi lükkasite. Mitte inimesega, vaid vampiiriga!
  Erimiada vastas ohates:
  - Ma nõustuksin vampiiriga. Aga ma olen kõik haavatud ja mul pole jõudu. Kas on kuidagi võimalik mu haavu ravida, et oleksin valmis võitlema?
  Mustas turvises rüütel ütles:
  - On ainult üks viis. Peate mõistatuse ära arvama. Vastake sellele õigesti ja kõik teie haavad paranevad korraga.
  Päkapikk anus:
  - Teie mõistatused on nii keerulised, et neile on lihtsalt võimatu vastata. Võib-olla on mõni muu viis? Noh, kui soovite, siis ma laulan teile!
  Mustas riides sõdalane vastas:
  - Muidugi, sa laulad mulle niikuinii! Kuid selleks, et teie haavad paraneksid, tuleb minu küsimusele vastata. Kõige eest tuleb maksta!
  Inglid, kes lendasid üle rüütli pea, kinnitasid koheselt oma väikseid hääli üheskoos:
  - Sa pead kõige eest maksma!
  Mustas turvises rüütel märkis:
  - Aga ma olen teile armuline ja lasen teil selle küsimuse üle mõelda. Ja sa oled tark tüdruk ja usun, et aimad kindlasti ära, mis on õige vastus.
  Erimiada märkis:
  - Maailmas on kõike võimatu teada!
  Särava mõõgaga sõdalane noogutas:
  - Õige! Kuid saate loogiliselt välja arvutada mis tahes vastuse mis tahes küsimusele.
  Päkapikk vastas ohates:
  - Olgu siis. Ma olen valmis.
  Mustas turvises rüütel ütles:
  - Mis tuleb tulemata ja lahkub lahkumata!
  Erimiada vilistas safiirsilmade ümber:
  - Vau! Vau küsimus.
  Mustas riides sõdalane noogutas:
  - Mõtle! Proovige see loogiliselt välja mõelda!
  Vikonts pingutas oma otsaesist ja hakkas valjult arutlema;
  Võib-olla on see raha? Tundub, et neid tõesti tuleb, aga neid on alati vähe, nii et võib öelda, et neid tuleb, tulemata sellises koguses nagu peaks. Seevastu nad lahkuvad, nagu ei lähekski, nagu polekski.
  Erimiada puudutas nimetissõrmega tema haavatud kanda ja jätkas arutluskäiku;
  Või on need probleemid. Tundub, et nad tulevad, aga nad on alati sellised olnud, nii et nad tulevad tulemata. Ja tundub, et probleemid on kadunud, kuid tegelikult on need endiselt alles.
  Erimiada kratsis taas kuklasse ja jätkas arutluskäiku antud teemal.
  Näiteks võib-olla on see elu. Öeldakse, et elu on tulnud, aga see oli seal ennegi. Teisest küljest, elu on nende sõnul läinud. Kuid ta jäi samal ajal, sealhulgas hing, mis on surematu.
  Jah, võimalusi on veel palju pakkuda. Mu silmad on erinevatest võimalikest vastustest pärani. Siin nad andsid talle aega. Kuid tegelikult on nii, et mida rohkem sa mõtled, seda segasemaks sa muutud ja vastuseid tekib mitmesuguseid. Ja aeg ei aita...
  Siis koitis Erimiada ja ta ütles:
  - Olen valmis vastuse andma!
  Mustas riides sõdalane noogutas pead, särades nagu eebenipuu:
  - Noh, räägi!
  Erimiada teatas otsustavalt:
  - Aeg tuleb tulemata! Öeldakse, et aeg on kätte jõudnud, aga see on juba juhtunud! Ja ta lahkub ka lahkumata. Öeldakse, et aeg on möödas, aga see jääb ikka veel!
  Mustas turvises rüütel naeratas ja vastas:
  - Noh, vastus on üldiselt õige ja seda saab lugeda! Kuigi standardvastus on mälestused! Aga ka aeg on täiesti võimalik variant.
  Mustas rüüs sõdalane tegi oma läikiva mõõgaga kaheksakujulise kuju. Ja paari sekundi pärast kadusid kõik Erymyadi haavad ja kahjustused jäljetult, nagu poleks neid kunagi olnudki.
  Päkapikutüdruk naeratas ja ütles:
  - Aitäh! Kas ma saan nüüd kasutada oma teist võimalust?
  Mustas soomusrüüs rüütel vastas kõueval häälel:
  - Saab! Kuid seekord peate võitlema vampiiriga. Kas olete selliseks testiks valmis?
  Erimiada vastas otsustavalt:
  - Kui mul pole valikut, siis jah! Valmis!
  Sõdalane oli tõstmas mõõka, kuid siis hüüdsid tema musta kiivri kohal lehvivad inglid üksmeelselt:
  - Las ta laulab meile! Tal on nii imeline hääl!
  Mustas turvises rüütel noogutas:
  - Laula, kaunitar! Minu saatjaskond nõuab seda!
  Erimiada noogutas vastumeelselt ja märkis:
  - Jah, ma ei ole hääles!
  Inglid karjusid naerdes:
  - Pole tarvis! Sa oled imeline! Tule, ära ole häbelik!
  Päkapikk hingas sügavalt sisse ja laulis mõnuga;
  Au üleval õitsevale riigile,
  Au suurele, pühale päkapikule...
  Ei, igavikus ei tule vaikust -
  Põllu tähed on pärlitega puistatud!
  
  Suur Kõikvõimas Svarog on meiega,
  Kõikvõimsa hirmuäratava perekonna poeg...
  Et see sõdalane saaks lahingus aidata,
  Me peame ülistama päkapikke Jumala valgusega!
  
  Tüdrukud ei kahtle, uskuge mind,
  Tüdrukud ründavad raevukalt hordi...
  Rebitakse tükkideks, raevukas metsaline,
  Ja vaenlane saab hoobi ninasse!
  
  Ei, ära proovi päkapikke murda,
  Vaenlane ei suru meid põlvili...
  Me võidame sind, kuri varas,
  Vanaisa Elin on meiega !
  
  Ei, mitte kunagi, ära anna vaenlastele alla,
  Paljajalu tüdrukud võitlesid päkapiku all ...
  Me ei näita nõrkust ja häbi,
  Tegeleme suure saatanaga!
  
  Jumal lubas meil oma lahingud lõpetada,
  Ja lööge Wehrmachti hordid minema...
  Et need ei jääks nullidega,
  Et surnuaial vaikne ei oleks!
  
  Andke tüdrukutele vabad käed, võitlejad,
  Nii et see korraldatakse orkisistidele...
  Meie isad on meie üle uhked,
  Vastane ei lüpsa meid nagu lehmi!
  
  Tõsi, varsti tuleb kevad,
  Maisikõrvad põldudel lähevad kuldseks...
  Usun, et meie unistus saab teoks,
  Kui peate tõe eest võitlema!
  
  Jumal, see tähendab, et kõik inimesed on armastus,
  Ustav, tugev, igavene rõõmus...
  Kuigi valatakse vägivaldset verd,
  Tüdruk on sageli hooletu!
  
  Me purustame vaenlase lahingus,
  Teeme midagi nii õhulist...
  Kuigi üle maailma möllab torm,
  Ja tuleb umbne varjutus!
  
  Ei, inimesed seisavad oma haudadeni,
  Ja nad ei anna erkshistidele karvavõrdki järele ...
  Poisid, kirjutage see oma vihikusse,
  Ja teritage kõik oma mõõgad lahinguks!
  
  Jah, see on tõsi, koit tuleb ilma servadeta,
  Uskuge mind, kõigil on rõõm...
  Me avame teise, uskuge mind, valgus -
  Õhus sirutab tüdruku käsi!
  
  Me saame , me saame seda teha, uskuge mind,
  Midagi, millest me isegi unistada ei julge...
  Näeme selgelt eredamat eesmärki,
  Ei, ärge ajage lolli juttu, võitlejad!
  
  Noh, lendame naljaga pooleks Marsile,
  Avame seal põllud, loeme need rubiinid...
  Ja me laadime keskkonnakaitsjatele otse silma,
  Meie kohal hõljuvad keerubide hordid!
  
  Jah, Nõukogude riik on kuulus,
  Mida kommunism rahvale andis...
  Ta anti meile sünniga igaveseks -
  Isamaa, õnne, vabaduse eest!
  
  Elfias on iga sõdalane sõimest,
  Laps sirutab käe relva järele...
  Seetõttu värised sa, kaabakas,
  Kutsume koletise vastutusele!
  
  Jah, meist saab sõbralik perekond,
  Mida elfinism universumis ehitab...
  Meist saavad, teate, tõelised sõbrad,
  Ja meie äri saab olema looming!
  
  Lõppude lõpuks on elfinism igavesti sünniga kaasa antud,
  Et täiskasvanud ja lapsed oleksid õnnelikud...
  Poiss loeb ka silpe,
  Silmis aga särab demiurgi leek!
  
  Jah, inimestel on igavesti rõõm,
  Et nad võitlevad koos Svarogi asjade eest...
  Näeme varsti Folgi kaldaid,
  Ja me oleme Jumala aukohas!
  
  Jah, isamaa vaenlased ei saa päkapikke murda,
  See on tugevam isegi kui teras...
  Elfiya, sa oled lastele kallis ema,
  Ja meie isa, uskuge mind, on tark Ftalin !
  
  Isamaa jaoks pole takistusi, uskuge mind,
  See läheb edasi ilma peatumata...
  Põrgukuningas saab varsti matki,
  Vähemalt on tal tätoveeringud käes!
  
  Anname oma südamed oma kodumaa eest,
  Ronime kõigist mägedest, uskuge mind, kõrgemale...
  Meil, tüdrukutel, on palju jõudu,
  Mõnikord ajab see isegi katuse õhku!
  
  Poiss andis ka Elfi tellimuse,
  Ta ütles, et hakkab ägedalt võitlema...
  Tema silmis on sädelev metall,
  Ja RPG on tihedalt seljakotis peidetud!
  
  Nii et ärgem mängigem lolli,
  Veelgi parem, seisame kõik koos seinana...
  Eksamid sooritatud, ainult viis,
  Las valitseb Aabel, mitte kuri Kain!
  
  Ühesõnaga, inimestel on õnne,
  Ja Svarogi võim püha maailma üle ...
  Purustage mänguliselt orksiste,
  Olgu Lada õnn ja iidol!
  Päkapikutüdruk lõpetas laulmise suure õhinaga. Ja ta kummardas, trampis paljajalu ja ütles:
  - Halastust!
  Mustas turvises rüütel kinnitas:
  - See on väärt laul! See soojendab südant ja hinge. Seetõttu annan teile nõu: tehke jalgadega kaheksake ja saate rohkem jõudu. Ja saate hakkama isegi sellise koletisega nagu vampiir!
  Erimiada kummardus ja vastas:
  -Maailm peaks meid austama ja kartma.
  Sõdurite vägiteod on lugematud...
  Päkapikud on alati osanud võidelda.
  Me hävitame orkid maatasa!
  Mustas turvises sõdalane tegi mõõgaga ringi ja kostis muusikat nagu jääpurikate mängu.
  Ja taevasse ilmus siluett. Ta oli nägus, kuid kahvatu silindris ja nahkkostüümis noormees. Tema käed olid nahast, mustad kindad ja saapad, vastupidi, punased. Ja ta hoidis mõõka käes. Noormehe suust ulatusid välja kihvad.
  Erymiada hüüatas hambaid paljastades:
  - See on vampiir! Näeb päris armas välja.
  Noormees raputas pead, kohendas silindrit ja maandus siis kindlalt maas.
  Ta kummardus tüdruku poole ja ütles:
  - Ta on peaaegu alasti ja paljajalu, nagu ori!
  Must sõdalane vastas:
  - See on vikonts väga õilsast perekonnast. Ja ta tahab saada punase draakoni kuju, et päästa oma rahvas surmast.
  Vampiiripoiss vastas:
  - Igal juhul pean ma ta alistama! Kui võimalik, püüan teda elus hoida!
  Erimiada vastas naeratades:
  - Ma ei taha sind ka tappa! Aga kui pean, siis võitlen kõigest jõust!
  Must sõdalane noogutas:
  - Sa võitled mõõkadega. Relvad on võrdsed ja kõik on õiglane.
  Vampiir kummardus ja vastas:
  "Mul on suur au sellise tüdrukuga mõõku ristuda!"
  Erimiada pilgutas silma ja säutsus:
  - Me läheme julgelt lahingusse,
  Päkapikkude nimel...
  Me võidame kõik orkid,
  Võitle, ära triivi!
  Tüdruk ja poiss võtsid kätte säravad sädelevad mõõgad ja valmistusid võitlema. Nende meeleolu oli täielik hävitamine.
  Kõlas signaal. Vampiirinoored tormasid metsiku raevuga Erymiada poole. Ta kohtas teda mõõgalöögiga, tõrjus rünnaku. Tüdruk tundis end palju enesekindlamalt ja tõrjus katse uuesti tünnirulliga.
  Seejärel liigutas Erimiada vastase palja jalaga jalgevahele. Vampiir suutis löögi tõrjuda, kuid oli siiski raputatud.
  Päkapikk siristas:
  - Vaenlane ei tea veel meie jõudu,
  Nad ei kasutanud oma täit jõudu ...
  Rünnatakse imikuid ja naisi
  Siiski, vampiir, ma tapan su!
  Vastuseks tõstis noormees end kergelt pinnalt ja üritas läheneda Erõmyadile nagu tormiväelane.
  Ja tüdruk võttis selle ja pussitas vaenlast mõõgaotsaga otse kõhtu. Ta sai valusa süsti ja verd tuli välja. Päkapikk sooritas liblika manöövri ja haakis vampiiri saapa, mille peale ta siristas:
  Ma purustan vaenlase ühe hoobiga,
  Mina, päkapikk, olen julge põhjusega!
  Vahepeal lahing jätkus. Vampiir üritas üles lennata, kuid Erimiada hüppas püsti ja püüdis teda pidevalt kinni. Ja sarlakpunase vere tilgad hajusid.
  Noor vereimeja märkis:
  - Sa oled palju õppinud! Aga ta ei saanud poisiga hakkama!
  Päkapikk märkis hambaid naeratades:
  - Kuskilt tuleb alustada! Me kõik õppisime natuke ja ära tee pattu, sa oled Jumala jaoks vampiir!
  Vampiir kiirendas ootamatult, kuid tema mõõk tabas sihtmärki ja Erimiada tabas vereimejat randmele. Jälle rubiinivärvi pritsmed ja oigamised.
  Vampiir märkis:
  - Sa kurat!
  Päkapikk vaidles vastu:
  - Ma teenin headuse jõude!
  Noor vereimeja märkis:
  - Mis vahe on heal ja kurjal?! Isegi valgusjumalad tapavad ega säästa oma vaenlasi!
  Erimiada kehitas õlgu ja säutsus:
  Lille kroonleht on habras,
  Kui see oleks ammu ära rebitud...
  Kuigi ümbritsev maailm on julm,
  Ma tahan head teha!
  Vampiir üritas uuesti kiirendada ja ründas tüdrukut kiiresti. Ta sooritas hargimanöövri, kuid ootamatult läbistas päkapiku tera tema kurku. Verejoa pritsis välja. Vampiir hüppas punaseid tilka maha raputades tagasi ja märkis:
  - Tõepoolest, kurat!
  Erymiada hüppas täiest jõust, heites end löögile. Tema paljas ümar kand tabas vampiiri otse lõuga. Ta kukkus kokku ja ajas käed eri suundades laiali. Vereimeja suust lendas välja mitu katkist hammast.
  Erimiada asetas oma palja jala tema rinnale, tõstis käed ja hüüdis:
  - Võit!
  Must sõdalane küsis temalt:
  - Kas sa lõpetad selle ära?
  Erimiada teatas otsustavalt:
  - Ei!
  Mustas turvises rüütel noogutas:
  - Punase draakoni kujuke on sinu!
  Ja ta tegi sädeleva mõõgaga kolmnurga. Kohe oli õhus sähvatus ja pilt värvilisest võimsast draakonist. Mis lendas üles Erimiadi. Tüdruk kahanes tahtmatult.
  Siis käis väike sähvatus ja draakon muutus väikeseks kujukeseks, mis ise hõljus päkapikutüdruku kätte. Ta võttis selle ja laulis:
  - päkapikud, päkapikud, päkapikud,
  Meie noorus jääb igaveseks...
  Päkapikud, päkapikud, päkapikud,
  Oleme igaveses õnnes!
  
  GULLIVERI VIIES REIS
  MÄRKUS
  Kuulus rändur Gulliver, suure laeva eesotsas, asub taas teele. Ta jääb tormi kätte ja tema alus paiskub kaldale. Ja kogenud Gulliver kohtab nii kummalist maailma, siis kahvatuvad selle taustal kõik legendaarse meremehe senised seiklused.
  . PEATÜKK nr 1
  Gulliver polnud enam noor. Sellest hoolimata asusin taas teisele teekonnale. Tegelikult võeti tema seikluste kirjeldusi kui fantaasiaid ja muinasjutte.
  Ja aastad lähevad ja pea muutub halliks ja sellesse ilmub parajalt kiilaspäisust. Kui olete kaheksateistkümnenda sajandi standardite järgi üle viiekümne, on seda palju. Sellegipoolest otsustas Gulliver uuesti teele asuda. Pealegi ennustas ennustaja talle, et seekord leiab ta oma õnne ega taha enam tagasi tulla.
  Suur galeon lehvitas oma purjed ja purjetas Vaikse ookeani poole. Gulliver on juba üsna rikas ja Liputiast võetud väikeste lammaste õhuke vill tõi talle erilist sissetulekut . Kuid nad kõik surid välja. Ja tekkis mõte seda saart uuesti külastada.
  Möödunud on juba üle kolmekümne aasta. Ja liliputlased elavad vähem kui inimesed. Nii et kõik, kes teadsid Gulliverit, on juba välja surnud.
  Miks mitte teenida seal elatist saaki haarates? Liliputitel pole kahureid ega püssi ning nende nooled pole hiiglaste vastu midagi. Ja Lilliputis endas saab jäädvustada palju väärtuslikku.
  Ainuüksi väikesed loomad võiksid teenida tohutut tulu ja neid võiks müüa tohutu hinna eest.
  Hiiglasi püüdma minna on liiga riskantne. Mitte igaüks ei võtaks mehest kaksteist korda suuremat jõhkrat, isegi relva. Pealegi on neil kuningas, kellel on võimas armee. Tõsi, hiiglastel pole veel püssirohtu.
  Igal juhul tahtis Gulliver külastada oma esimest riiki, kus oli kaks jõudu pisikesi inimesi. Võib-olla leiab ta sealt midagi, mis teeks ta vapustavalt rikkaks.
  Olles tutvunud Yahoo ja intelligentsete hobuste maailmaga, muutus Gulliver julmemaks ja küünilisemaks. Aastad lähevad ja sa pead rikkaks saama. Kui palju elu tal veel alles on, pole teada. Ja inimesed naeravad su üle ja erinevad ajalehed annavad labaseid vihjeid, et Gulliver pole lihtsalt unistaja, vaid ka hull. Ja veelgi enam, see oli ajendiks tõendite esitamiseks, et tema nimetatud riigid on olemas.
  Ligikaudu teadis Gulliver, kus asuvad Lilliput ja Blefuscu saar . Ja tema laev on juba sellesse kohta jõudnud.
  Aga kus täpselt? Saared on väikesed ja proovige neid pimesi leida, kasutades XVIII sajandi alguse primitiivset navigatsiooni.
  Ja siis võttis laev võimust ja jäi tormi kätte...
  Teda heitlesid lained seitse päeva ja ööd. Õnneks osutus suure ja võimsa relvadega laeva konstruktsioon väga vastupidavaks. Ja see ei lagunenud.
  Ja siis järsku tõusis laine ja uhtus inglise galeoni mahajäetud kaldale. Pikaajalisest võitlusest tormi ja metsikute elementidega kurnatuna jäid enam kui kahesajast meremehest koosnev meeskond ja Gulliver ise sügavalt magama.
  Nad ei mõelnud, kuidas puhata või taastuda.
  Gulliver nägi pidevaid õudusunenägusid. Ja kui ta ärkas, jätkus õudusunenägu reaalsuses. Esiteks leidis ta end kinni seotud ja tema kõrval seisid poisid, kes nägid välja umbes kaheteist-kolmeteistaastased. Nad olid maalitud värvidega, suled peas nagu indiaanlased, paljad jalad, poolpaljad torsod. Siin on aga üsna palav ja see on arusaadav.
  Gulliver vaatas ringi. Ja ma nägin läheduses mitut seotud meremeest. Ainult nemad on ka muutunud. Need muutusid väiksemaks, kadusid habe ja kõrred ning riided vajusid nagu kotid ära.
  Gulliver heitis pilgu endale. Ja ma olin üllatunud. Tema keha muutus väiksemaks, kõht kadus ja tuim valu ka seljas. Ja ülikond longus nagu pesulapp. Ja saapad osutusid järsku vabaks. Ja ta tõmbles ja köied vajusid veidi alla.
  Tätoveeringutega kaetud poiss, kes nägi välja nagu indiaanlane, hüüdis:
  - Nad muutuvad meie sarnaseks! Tule, pinguta köied!
  Meremehed olid tegelikult juba laste näoga ja kahanesid meie silme all.
  Sulgede ja värviga poisid tormasid köisi üles tõmbama. Gulliver tundis, et ta kahaneb jätkuvalt. Ja samal ajal tunneb keha end kerge ja energilisena. Ja hambad lakkasid valutamast ja üleüldse oli tunne, nagu oleksid uuesti sündinud.
  Vahepeal astus laeva pardale rohkem kohalikke sõdalasi. Nad olid juba korralikumates vormides, raudrüüd seljas ja mõõgad käes. Jalas on sandaalid ja nendega mitu tüdrukut. Kuid nad nägid ka välja nagu lapsed, umbes kaheteist-, maksimaalselt kolmeteistaastased. Tüdrukud kandsid kõrvarõngaid ja ehteid.
  Üks blondide juustega neist naeris ja märkis:
  - Kahju! Ma ei näinud neid täiskasvanuna! Nüüd on nad samasugused pisikesed nagu meiegi!
  Tätoveeritud poiss märkis:
  - Neid on siin üle kahesaja! Nad tuleks saata karjääridesse orjadeks!
  Tüdruk vaidles vastu:
  - Ei! Me lihtsalt müüme need maha! Mõnel pole õnne kaevandustesse minna ja ülejäänud on uued omanikud!
  Soomuses ja kuldse kiivriga poiss küsis karmilt:
  - Kes on teie boss? Ma ütlen sulle! Ja ära teeskle, et sa meie keelt ei oska! Kõik, kes ühinevad meie impeeriumiga, hakkavad kohe meie keelt mõistma ja meie omakorda mõistame seda!
  Üks poisiks saanud meremees pomises:
  - See on kapten Gulliver! Te ei tunne teda poisi kehas kohe ära!
  Kuldse kiivriga sõdalane käskis:
  - Lohistage need välja. Kui nad lõpuks meie sarnaseks saavad, siis ehk lastakse nad valla. Samal ajal valmistuvad nad üleminekuks.
  Sõjapoisid panid Gulliveri ja teised tüübid kahekaupa õlgadele ja viisid nad õue.
  Gulliver arvas, et see võib olla jama. Siis aga meenusid liliputid. Nad olid kasvult väiksemad. Ainult enamasti täiskasvanud, mitte lapsed. Võib-olla ta ei peaks olema üllatunud?
  Ta külastas erinevaid maailmu ja nägi hämmastavaid riike. Miks siis ei võiks lastemaailm nende hulgas olla? See oli ainus, millest tal oma sensatsioonikogu jaoks puudus jäi.
  Gulliver nägi, et kallas pole enam inimtühi. Seal oli palju soomusrüüs sõdureid. Seal olid India stiilis sulgede ja vibudega poisid ning kergemetallist soomusrüüs võitlejad. Ja ka vibudega tüdrukud, muide, olid paljajalu, välja arvatud komandörid, kellel olid hinnalised ehted ja pärlitega kaetud sandaalid.
  Amburtüdrukud seisid rivis. Teisel auastmel olid käes võimsamad ambid, mis tulistasid surmavaid polte. Paremal pool olid katapuldid. Nende läheduses on ka poisse ja tüdrukuid. Kuldse kiivriga peamine sõdalane käskis:
  - Võtke vangide riided! Nad on nüüd orjad ja peavad olema riietatud vastavalt oma auastmele.
  Riided juba ei istunud ja pidasid vaevu vastu. Poisteks saanud vangid aeti lahti ja kõik praegu päris haisvad kaltsud koos kingadega hunnikusse visati. Seejärel valati sellele õli ja väävli segu ning panid põlema.
  Nüüd olid meremehed poisid, kes ei olnud vanemad kui kolmteist, ja XVIII sajandil, enne kiirendust, nägid selles vanuses lapsed välja nagu kahekümne esimesel sajandil kümneaastased. Jah, need on märgatavalt vähenenud.
  Ja nüüd olid nad alasti, mõned varjasid häbi häbelikult kätega.
  Ambur- ja vibutüdrukuid hoiti relva käes.
  Kuldse kiivriga poiss käskis:
  - Las nad pesevad neid meres! Siis anname neile orjariided, et välimus püsiks.
  Ja kinni võetud poisid aeti merre. Vesi oli soe, soojendas troopiline päike. Siin oli hea kliima. Näha oli palmipuid ja kookospähkleid.
  Vähemalt sa ei külmuta.
  Gulliver tundis ühtaegu häbi ja samal ajal rõõmu. Enam kui nelikümmend aastat maha visanud, on ta nüüdseks muutunud täiesti terveks, energiliseks ja rõõmsaks. Ja tuju muutus rõõmsaks, kuigi ees ootas orjus ja alandus ning võimalik, et ka raske töö karjäärides. Gulliver ei teadnud, mis see raske tee oli, kuid ta kuulis lugusid selle kohta, kui hea see oli! Aga kui noor ja terve ta praegu on.
  Liiv oli kuum ja kõrvetas paljad, lapselikud tallad. Nad ei ole veel jõudnud karedaks muutuda ja kattuda, nagu juhtub, kui kõndite pikka aega ilma kingadeta. Tuleb märkida, et Suurbritannias peeti paljajalu kõndimist suure vaesuse märgiks ja isegi kui lapsed näitasid oma paljaid kontsi, siis ainult palavuses ja siis tavaliselt vaeste seas. Ja nii nad püüdsidki jalga panna lapseliku tundliku tallaga kingad, hoolimata kogu maapinna tunnetamise naudingust.
  Kuid samal ajal on ilma kingadeta pisut valus . Liiv põleb keskpäeval troopilise päikese käes kuumalt. Kohalikel poistel ja tüdrukutel on selgelt väga tugevad ja sitked tallad.
  Muide, Gulliver mõtles - kui vanad nad on? Mis siis, kui kõik siin on surematud? Ja mitte nagu ühes maailmas, kus Gulliver käis ja kuigi inimesed ei surnud, jäid nad ikkagi vanaks ning surematus oli noor, rõõmus ja energiline!
  Lapseks olemine on omal moel suurepärane! Ja võib-olla elate niimoodi rohkem kui ühe aastatuhande jooksul.
  Tõsi, siis muutus Gulliver kurvaks. Mis siis, kui ta peaks sadu aastaid töötama alasti paljajalu karjäärides orjapoisina? Ja see toob väga vähe rõõmu.
  Need poisid on nagu põrgu. Näiteks avaldas üks preester arvamust, et igavene leek on metafoor ja patused töötavad nagu orjad igavesel raskel tööl!
  Teine asi, mis Gulliverit üllatas, oli see, et sõdalastest poisid panid kõik relvad eraldi hunnikusse ning püstolid ja musketid raudkastidesse.
  Gulliver arvas, et see pole kuigi tark. Kuna tulirelvad pole paha asi. Pealegi tulistavad mõned Inglismaal, tol ajal maailma kõige arenenumas riigis, valmistatud relvad üsna täpselt. Ja siin on vibud ja ambid, justkui varakeskajal. Ja Suurbritannias on tööstusrevolutsioon juba tulemas. Ja peagi muutub Inglismaa nii tugevaks, et isegi hiiglased saavad kokku põrkuda. Kuigi see võib olla kolossaalne oht.
  Alasti orjapoisid sulistasid merevees. Ja see oli omal moel suurepärane. Gulliver ja paar endist meremehepoissi hakkasid järsku üksteise ümber loksuma. Nad uputasid end pritsmete pilve ja naersid lõbusalt, ajades keelt välja.
  Näib, et nad olid oma mõtetes täiskasvanud ja säilitasid sama mälu, kuid oma käitumises said nad äkki tõelisteks lasteks. Ja nad tahavad nii naeratada ja nalja teha.
  Ja Gulliver pritsis oma meremeeste pihta ja need tema vastu. Poisid olid väga rõõmsad ja näitasid hambaid. Mis neil nüüd on omad ja valged. See on uus, veetlev maailm, kus on hiilgav tagasipöördumine lapsepõlve.
  Gulliver tundis end füüsiliselt hästi ja üldiselt võis ta päris rahule jääda. Ja tegelikult naasis tema noorus talle ja see, võib öelda, on kõige tähtsam.
  Ja mida veel tahta? Tõsi, teisest küljest oled sa lihtsalt alasti ori ja see on isegi tüütu. Ja orjaks olemine pole eriti hea. Orjapoiss olla on aga palju parem.
  Tõepoolest, kõigist probleemidest hoolimata on lapsepõlv üsna õnnelik aeg. Olgu mõnikord konfliktid eakaaslastega või peate minema kooli või isegi tööle.
  Kuigi... Muidugi, seitsmeteistkümnenda sajandi lõpus, kui oli Gulliveri lapsepõlv, oli see aeg, mil see ei olnud eriti tervislik. Ja neid rõõme, mis lastel kahekümne esimeses on, pole. Jah, täpselt nii see on.
  Kuid sellegipoolest suhtlevad lapsed omavahel ja mängivad. Ja seda võib öelda meelelahutuseks, isegi kui sul pole aimugi mängukonsoolide ja nutitelefonide olemasolust.
  Poistel ei lastud aga kaua sulistada ja nad aeti odadega veest välja. Ja kuum liiv kõrvetab tõesti kannad ära. Tõsi, kui tallad on märjad, ei tunne te seda tegelikult. Siis hakkab päris palav.
  Gulliver hüüdis:
  - Mu jalad põlevad palju! Anna mulle kingad!
  Vastuseks lõi sõdalane teda piitsaga, hüüdes:
  - Jää vait! Orjadel ei ole auastme järgi õigust kingadele!
  Sõjatüdrukud hakkasid aga ujumispükse tassima. See on ainus riietus, mida orjad võiksid kanda. Nagu mingis Egiptuses.
  Vangi võetud poisid hakkasid oma häbi katmiseks vähemalt seda kandma.
  Gulliver püüdis küsida:
  - Kas nii nad võõraid tervitavad!?
  Ja siis sai ta jälle piitsa. Elegantne teemantkõrvarõngastega tüdruk aga hüüdis:
  - Võta rahulikult! Lõppude lõpuks on ta nende juht! Äkki ma saan seda talle selgitada?
  Kuldse kiivriga sõdalane noogutas:
  - Lähme!
  Tüdruk, trampides jalgu hinnalistes sandaalides, astus poisiks saanud Gulliveri juurde ja säutsus:
  - Kõik merelt pärit välismaalased saavad kombe kohaselt orjadeks ja müüakse oksjonil. Need on meie reeglid. Kui aga oskad midagi teha ja tõestad, et suudad kasulik olla, siis sinu elu orjuses nii raske ei ole. Ja aja jooksul saate oma teenete eest vabaduse. Samuti, kui olete suurepärane relvadega, võime teid saata tsirkusesse gladiaatoritena võitlema. Ja kui näitate end seal hästi, võetakse teid sõjaväkke ja see on karjäärivõimalus. See tähendab, et isegi meie orjad võivad hästi elada ja saada üllasteks inimesteks.
  Gulliver kummardus ja vastas:
  - Olen kirurg, võin olla kasulik!
  Tüdruk raputas pead:
  - Teie riigis on meditsiin halvasti arenenud. Tõenäoliselt pole teist kasu!
  Gulliver küsis naeratades:
  - Aga britid?
  Teemantkõrvarõngastega tüdruk noogutas:
  - Kindlasti! Ja mitte ainult nemad! Muidugi ootas neid kõiki ees orjus. Ja kes saadeti sõtta!
  Gulliver küsis:
  - Kas te ei vaja kahureid, püstoleid, musketeid?
  Tüdruk vastas otsustavalt:
  - Ei! Võitleme ainult teraga relvadega! Püssirohi on keelatud nii siin kui ka Buffalo impeeriumis.
  Gulliver oli üllatunud:
  - Kas on veel üks impeerium?
  Tüdruk noogutas:
  - Jah, ja meie vahel on sõda! Lihtsalt ära arva, et kui sa sinna jõuaksid, oleks sul parem. Ka sina oleksid orjastatud ja müüki pandud!
  Gulliver märkis ohates:
  - Kahjuks! See on ilmselt meie saatus! Ole alati ori või vang!
  Kuldse kiivriga poiss noogutas:
  - Ta selgitas sulle kõike! Nüüd viiakse teid linna. Nad valmistavad selle seal müügiks. Ära viitsi joosta. Põgenemiskatse eest lüüakse meid kohe ristidele. Seal linnas hakatakse sind markeerima ja nagu kombeks, aetakse su juuksed kiilaks. Ja nad viivad teid müüma. Kui leiate end kaevandustest, käituge hästi. Seejärel teete vaheldumisi pinna- ja allmaatööd. Nii et piisava toitumisega võib vastu pidada sajandeid!
  Gulliver vilistas:
  - Rohkem kui üks sajand, ori karjäärides!?
  Poiss noogutas:
  - See on kõik! Meil pole vanadust! Rõõmustage, et olete igavesti noor. Kui sind ei tapeta, siis tuhande aasta pärast lahkub hing ikkagi su kehast. Aga sul on veel tuhat aastat ees. Ela ja ole õnnelik!
  Ja Gulliver sai jälle piitsa. Väljavaade elada tuhat aastat pärast seda ei olnud kuigi julgustav.
  Aga teisest küljest, kas pole suurepärane? Aga ma ei tea, mis juhtub, kui ta põgeneb? Kas ta saab uuesti täiskasvanuks või jääb poisiks? Kuigi ilmselt on veel vara sellele mõelda.
  Poisid, kes olid hiljuti meremehed, aeti ühte kolonni. Ja need on kakssada poissi. Kõik poolalasti mustades orjapükstes. Toredad poisid, saledad, aga et mitte öelda, kes on kõhnad. Need on üsna lihaselised ja tugeva välimusega ning ilma rasvata. Nahk on pargitud ja hambad on kõik terved ja valged. Ja ilmselt täiesti terve.
  Kuigi nende paljad tallad pole veel päris krobeliseks muutunud, on nad ilma kingadeta siiski talutavad.
  Mitu ratsanikku lendas üles. Poisid ka, piitsad käes. Ükssarvikutele ilmusid ka tüdrukud.
  Nii saabus ratsavägi. Ja temaga koos on viis treenitud leopardi.
  Poiss hobusel ja hõbekiivris hoiatas:
  - Need loomad kaitsevad sind! Kui keegi üritab põgeneda, rebivad nad need tükkideks. Me ei anna teile praegu süüa ega vett - olge kannatlikud, orjad. Siis saab süüa ja vett. Muidugi, kuna te olete siin kõik poisid, paigutatakse teid eraldi kasarmusse, kuni teid oksjonile pannakse. Ära julge mässata. Teid tapetakse ja kes kinni võetakse, lüüakse ristile või tähele. Rääkimine ülemineku ajal on keelatud. Me piitsutame rikkujaid halastuseta. Ja me lööme kõige kangekaelsemad.
  Ja kui soovite midagi öelda, peate ütlema: härra või proua, lubage mul teie poole pöörduda. Ja ärge unustage kummardada!
  Oma hirmust võitu saanud Gulliver urgitses:
  - Palun lubage mul teie poole pöörduda!
  Kuldse kiivriga noormees urises:
  - Noh, räägi!
  Poisiks saanud Gulliver küsis:
  - Pole vaja meid kinni siduda! Anname oma ausõna, et käitume vaikselt ja rahulikult ning ei jookse minema!
  Kuldse kiivriga noormees naeratas ja vastas:
  - Kas Inglismaal on kombeks oma sõna pidada, eriti võõrastele antud?! Kuid me ei pane sulle kette külge, kui saad olla vaikne ja vähemalt tund aega mitte mürada. Muidu aheldame teid kõik kokku nagu süüdimõistetud!
  Teemantkõrvarõngastega tüdruk märkis:
  "Võib-olla võtan selle noormehe ja panen ta enda kõrvale poni selga?"
  Kuldse kiivriga noormees raputas pead:
  - Liiga suur au alasti ja räpasele orjapoisile. Sa võid ta rihma otsa siduda nagu koera ja lasta tal enda järel järgida.
  Tüdruk noogutas naeratades ja kostis:
  - Tema hõbeketi peal! Kui armas poiss temast nüüd on saanud.
  Noor Gulliver koges järjekordset alandust. Talle pandi kaelarihm nagu kutsikale ja aheldati hõbeketiga.
  Teised poissmadrused olid köie otsas. Nad olid nüüd nagu orjapoisid. Ratsamehed piirasid ümber ja osa valvurist liikus jalgsi.
  Ja nii asuski kogu see paljajalu meeskond teele. Orjapoisid naeratasid, kui nad lapseks said, aga kui nad üritasid rääkida, said nad piitsa. Ebakõlaliselt kõndisid nad paljaste kontsadega kaasa, kõigepealt üle liiva. Ja siis mööda jämedat kruusateed.
  Poiss Gulliver oli rihma otsas. Tõsi, lapse kehas oli lihtne kõndida. Ja ehteis tüdruk ei kiirustanud poniga sõitma. Vastupidi, ta oli isegi uudishimulik oma kolleegi uue kaaslase vastu. Kes oli hiljuti täisealine.
  Ta küsis naeratades:
  - Kas sa olid nende seas kõige tähtsam?
  Poiss Gulliver noogutas:
  - Jah ma!
  Ja ta astus paljajalu, lapse tallaga, teravale kivile, mille peale ta karjus.
  Tüdruk naeratas ja küsis uuesti:
  -Kas olete reisinud huvitavates riikides?
  Orjapoiss vastas enesekindlalt:
  - Kindlasti!
  Ehetes kaunitar küsis:
  - Räägi! Mis oli teie esimene ja kõige huvitavam kogemus?
  Nooreks saanud Gulliver vastas kohe:
  Lilliputi riiki . Seal elasid väikesed inimesed, nagu meiegi, ainult kaksteist korda väiksemad!
  Tüdruk küsis uudishimulikult:
  - Kas nad olid nagu meie, lapsed, või nagu teie, täiskasvanud?
  Orjapoiss vastas innukalt:
  - Nad olid nagu meie liigid - täiskasvanud ja lapsed, ainult kaksteist korda väiksemad.
  Noh, neil polnud veel tulirelvi - ainult külmrelvi!
  Tüdruk väänas oma armsat lapselikku nägu ja märkis:
  - Isegi meie sõjale ja tulirelvadele! Selline õnn jäi puudu!
  Gulliver märkis:
  - Kuid sellega saate vallutada kogu oma kontinendi!
  Kaunitar pomises ja laulis:
  Ma ei taha võitu iga hinna eest
  Ma ei taha oma jalga rinnale panna...
  Me ei ole saatanaga liidus,
  See on õige, me ei saa teelt üldse kõrvale pöörata!
  Teedel jämedast kruusast sügelema hakanud paljaste jalgadega trampinud orjapoiss märkis:
  - Suure eesmärgi nimel pole alati vaja reegleid järgida!
  Tüdruk noogutas:
  - Jah, ja ma näiteks riputan su nagisse!
  Nad kõndisid mõnda aega vaikides. Gulliver vaatas meremeesteks saanud poiste kolonni. Need on poisid, kes ei ole vanemad kui kolmteist. Lapsed näevad üsna kenad välja, kuigi nad on peaaegu alasti, paljajalu ja näevad välja nagu orjad. Jah, nad on orjad. Teda ootas täiesti kadestamisväärne saatus.
  Tüdruk küsis:
  - Ja kui kääbused sind nii suureks nägid, mida nad tegid?
  Poiss Gulliver vastas magusa naeratusega:
  - Nad sidusid mu kinni!
  Kaunitar naeris ja kilkas:
  - Ja sa andsid neile nii suure järele?
  Orjapoiss ütles:
  - Nad tegid seda siis, kui ma magasin! Nagu ka sina! Kui teid oleks õigel ajal avastatud, poleks see teie jaoks nii lihtsalt juhtunud!
  Tüdruk noogutas:
  - Kahtlemata! Kuid tavaliselt, kui meie kallastel visatakse kaldale laevad täiskasvanutega, jäävad nende asukad magama. Ja siis saavad neist meiesugused lapsed!
  Poiss Gulliver märkis:
  - Igavene lapsepõlv... Mis on parem kui ajutine vanadus!
  . PEATÜKK nr 2.
  Lapsed, üks kaunil ja valgel ükssarvikul, teine ainult ujumispükstes orjapoiss, rääkisid edasi.
  Tüdruk märkis:
  - Teistes maailmades on inimesed nii ebatäiuslikud. Vananevad ja eriti naised muutuvad vananedes nii vastikuks ja koledaks. Vanamutid on kortsus, küürus, hambutu, haisev. See on lihtsalt mingi jõledus!
  Poiss Gulliver, kes rihma otsas kõndis, ajas käed laiali ja vastas:
  - See on Jumala ettehooldus! Ka mina tahaksin, et naised ja mehed ei vananeks, aga...
  Tüdruk naeris ja küsis:
  - Kas sa räägid Jumala ettehooldusest? Aga meil oli juba mitu meeskonda, erinevatest aegadest. Ja nad kõik esindavad Jumalat erineval viisil. Eelkõige ütles preester, et õige usk on katoliiklik ja kõigi kristlaste pea on paavst!
  Poiss Gulliver raputas pead:
  - Meil on veidi erinev usk! Ja kirikupea on kuningas! Kuid mitte kõik inglased ei pea sellest kinni. Seal on eri suundadega protestante, palju katoliiklasi ja teistes maailma riikides on täiesti erinevad religioonid.
  Tüdruk naeratas ja küsis:
  - Jah, teil on palju religioone. Kuid te ei saa isegi oma religioonist aru. Olen lugenud Piiblit. Seal ütleb Jeesus selgelt ja otse, et on ainult üks Jumal ja taevas. Sellegipoolest laskus apostel Toomas põlvili ja ütles Kristusele - Mu Issand ja mu Jumal? Kas kristlastel on siis kaks jumalat?
  Poiss Gulliver vastas naeratades:
  - Ei! Mitte niimoodi!
  Tüdruk urises:
  - Kui vale! Ei saa olla, et korraga oli kaks jumalat ja üks. Ja preester ütles isegi, et Püha Vaim on ka Jumal, seega on kolm jumalat! Aga on selgelt öeldud: kuula mind, Iisrael, sinu Jumal on üks!
  Orjapoiss vastas ohates:
  - See on Kolmainsuse arusaamatu mõistatus!
  Tüdruk naeratas ja ütles:
  - Ja veel üks asi, mis mind segadusse ajab. Kui Jeesus on kõikvõimas Jumal, siis miks ei jätkunud tal piisavalt jõudu isegi risti Kolgatal kanda? Mis kõikvõimas Jumal Ta on, kui Ta ei suuda isegi nii lihtsat asja teha?
  Poiss Gulliver vastas segaduses pilguga:
  - Suur mõistatus: Jumal ilmus lihas, näitas end inglitele, sai vaimus õigeks, tõusis hiilguses üles!
  Tüdruk märkis vihaselt:
  - Nii et nende sõnadega on see mõistatus, saate seletada kõike maailmas. See on seletus, ilma selgituseta!
  Orjapoiss noogutas:
  - Õige! Aga paremat pole olemas! Ja Piibel ütleb, et on saladusi, millest isegi inglid üritavad tungida!
  Kaunitar võttis kotist piitsa ja jälg lõi poisi siledale karvutule seljale.
  Gulliver polnud nii valus kui alandatud.
  Ja tüdruk ütles:
  - Igasugune absurd ja jama on seletatav, ühesõnaga mõistatus!
  Ja tuli veel üks paus. Poisid pritsisid tee teravatele kuumadele kivikestele. Oli selge, et nende jalad, mis polnud veel piisavalt kõvaks saanud, kogesid valu ja kannatusi. Laste taldadele tekivad villid, marrastused ja verevalumid. Kuid mõned valvavad poisid ja tüdrukud kõnnivad vapralt paljajalu ning nende jalad on pika eluea jooksul muutunud väga kalgiks, tugevamaks kui saabaste nahk ega tunne ebamugavust. Nii orjapoisid oigasid ja lonkasid ja kannatasid.
  Suurbritannias ei olnud paljajalu kõndimine prestiižne - seda peeti äärmise vaesuse märgiks. Ja isegi lastele ei meeldinud oma paljaid ümaraid kontsi näidata. Ja suvi Suurbritannias pole nii kuum. Nii et lapsed pole siin veel nii staažikad.
  Kannatada sai ka poiss Gulliver. Tema paljad, lapselikud jalad põlesid ja tallad olid juba läbi lõigatud ning kannatasid kivide kuumuse käes. Ta püsis ainult läbi julguse ja kangekaelsuse. Kuigi ta on poiss, peab mees vastu pidama, näidates julguse eeskuju.
  Et kuidagi oma kannatustest pääseda, küsis Gulliver:
  - Kas teil on jumal?
  Tüdruk naeratas ja küsis:
  - Kas sa usud oma jumalasse?
  Poiss Gulliver vastas mitte liiga enesekindlalt:
  - Jah, ma usun sind!
  Kaunitar noogutas ja märkis:
  - Miks sa praegu orjuses oled? Kas teie laste jalad kannatavad teravate ja kuumade kivide all?
  Orjapoiss vastas ohates:
  - Kõigil on patte! Ja see on kättemaks minu pattude eest! Ja pealegi sain ma tagasi nooruse, mida võib juba preemiaks nimetada!
  Tüdruk naeratas ja vastas:
  - Jah, see on võimalik! Sa võid elada tuhat aastat ja ikkagi kõik hambad. Isegi kui hammas on välja löödud, kasvab see tagasi. Ja teil ei ole kiilast kohta, habet ega küüru. Jah, su paljad jalad muutuvad peagi jämedaks ning teravatel ja kuumadel kividel kõndimine muutub isegi meeldivaks!
  Poiss Gulliver noogutas:
  - Eriti! See on peaaegu taevas! Igaveses helges nooruses!
  Juveelides tüdruk laulis:
  Kui imeline on olla noor,
  Suur särtsakas ja energia...
  Las jahimees muutub ulukiks,
  Ja planeedist saab igavene paradiis!
  Siis võttis neiu oma kaunitest, kuigi lapselikest jalgadest vääriskividega sandaalid jalast. Ta astus ükssarvikust maha ja kõndis poiss Gulliveriga paljajalu.
  Ta nägu naeratas ja tüdruk märkis:
  - Ja isegi tore on paljaste kontsadega kivikestel kõndida!
  Poiss Gulliver nõustus:
  - Jah! Sa võid seda tegelikult nautida! Aga see on tõesti valus!
  Tüdruk esitas küsimuse:
  - Millesse sa usud? Preester ütles: õiged lähevad otse taevasse, suured patused põrgusse, aga need, kes on väiksemad, lähevad puhastustule. Aga sina?
  Orjapoiss vastas ohates:
  - Me ei usu puhastustulesse! Oleme kas taevas või põrgus!
  Tüdruk naeris ja märkis, pritsides oma paljaste, väga ilusate, peitlitud jalgadega kivikestele:
  - Aga sel juhul tuleb kõik põrgusse saata! Sest patuta inimesi pole olemas. Kõik patustavad, kui mitte tegudes, siis mõtetes. Ja miks viskab teie Jumal nad tulle?
  Poiss Gulliver kehitas lapselikuks muutunud õlgu ja vastas naeratades:
  - Me usume, et on olemas Jumala arm, mis päästab inimesed põrgust. Ja eelkõige kõikvõimas Jumal Jeesus Kristus läks sel põhjusel ristile, et katta kõik inimeste patud! Ja tema lepitusohver annab meile võimaluse pääseda!
  Tüdruk muigas ja märkis, nautides jätkuvalt teravate kivide soojust, mis ta paljaid taldu kõditasid ja masseerisid:
  - See on täpselt see, millest ma aru ei saa! Inimesed, tapnud Jumal-Poja, mitte ainult ei muutunud paremaks, vaid isegi suurendasid oma pattude ja kuritegude arvu. Ja Jumal Isa andestas neile ainult sellepärast? Kuigi teoreetiliselt oleks sellise teo eest pidanud nad täitsa ära kiruma?
  Poiss Gulliver ohkas ja vastas:
  - See on ka suur saladus. Müsteerium, kuidas lunastus toimus! Igal juhul võttis Kõigekõrgem Jumal Jeesus enda peale kogu maailma süü ja patud. Ja ilma verevalamiseta pole andestust!
  Paljaste jalgadega pritsiv tüdruk märkis loogiliselt:
  - Aga sa ei saa seda teha! See on vastuolus õiguspõhimõtetega. Üks inimene võib teise eest ikkagi trahvi maksta, kuid tal pole õigust vanglas kanda. Noh, rääkimata surmast kellegi teise pärast. See on vastuolus ka teie Briti seadustega!
  Poiss Gulliver noogutas nõustuvalt:
  - Jah, see on vastuolus inimeste seadustega! Kuid kõikvõimas Issand Jumal ise kehtestab seadused nii maa peal kui ka taevas! Ja te ei saa sellele vastu vaielda!
  Tüdruk esitas küsimuse:
  - Ja et Jumala seadused mõistsid süütu surma? Ja isegi Kõigekõrgem Jumal Looja?
  Orjapoiss vastas:
  - Kõigekõrgem Jumal Jeesus võttis süü enda peale! Ta võttis enda peale Jumala viha. Ja ta tegi seda õilsalt. Ja kõik muu... Noh, keegi pidi pattude eest vastutama ja jumal ise tegi seda, oma Poja isikus!
  Tüdruk märkis loogiliselt:
  - Kuid Jumala Poja surm ristil ei muutnud inimkonda paremaks. Ja see ainult suurendas tema kuritegusid. Tuleb välja, et andestuse saamiseks pidi inimkond muutuma veelgi kriminaalsemaks? See on täiesti absurdne!
  Poiss Gulliver vastas naeratades:
  - Jumala plaanid on arusaamatud. Nõus, et isegi sipelgate jaoks on paljud asjad, mis meil, inimestel, arusaamatud!
  Tüdruk naeris ja vastas:
  - Universaalne vastus on arusaamatu! Nii saate kõike seletada ilma midagi selgitamata. Tõepoolest, Jumalat on võimatu mõista ja pole vaja mõelda!
  Poiss Gulliver märkis ohates:
  - Ja meie maailmas on palju sellist, mida on võimatu mõista! Näiteks miks Maa objekte ligi tõmbab? Kas saate sellele seletuse anda?
  Tüdruk naeratas ja vastas:
  - No jah, kõigele ei saagi loogilist ja mõistlikku vastust anda! Kuid küsimus on, miks me peaksime Jumalat uskuma? Lõppude lõpuks pole keegi Teda kunagi näinud. Ja samas, kas sa usud sellesse?
  Orjapoiss kehitas uuesti õlgu ja vastas:
  - Muidu on meie maailma ja erinevate tähtede olemasolu raske seletada. Kuidas sellest aru saada? Keegi lõi need!
  Paljajalu kaunitar märkis:
  - Kuidas seletada Looja olemasolu? Keegi lõi ka Tema?
  Poiss Gulliver astus palja jalaga teravale kivile ja ohkas ning ütles siis:
  - Me usume, et Jumal on alati olnud!
  Tüdruk naeris ja ütles:
  - Kuidas sai Jumal ilma põhjuseta ilmuda! Igal asjal peab olema algpõhjus!
  Orjapoiss vastas:
  - Peame võtma seda kui aksioomi, et Jumal on olemas. Ja uskuge sellesse. Ja kui mõtlete ja nuputate seda pikka aega, lähete kindlasti hulluks!
  Kaunitar naeris ja laulis:
  - Need on muinasjutud lastele,
  Muidugi sa usud jumalasse...
  Andke raha preestritele,
  Ja siis saad taeva!
  Poiss Gulliver noogutas:
  - Kahjuks on võimatu kõike teada!
  Tüdruk küsis:
  - Miks inimesed vananevad ja surevad kõikvõimsa Jumala all?
  Orjapoiss vastas:
  - Kättemaks patu eest!
  Kaunitar märkis:
  - Aga meie ka patustame ega vanane!
  Poiss Gulliver kehitas õlgu:
  - Ma ei tea, miks te olete igavesed lapsed! Ja sina ka ei tea! Nii nagu pole teada, miks lehmal on sarved, aga seal mitte!
  Tüdruk pilgutas vangistatud poisile silma ja soovitas:
  - Äkki tahad piitsa? Või peaksite oma paljaid kontsi praadima?
  Poiss Gulliver küsis:
  - Mida see tõestab?
  Kaunitar vastas valjult:
  - Et sinu jaoks olen mina Issand Jumal!
  Orjapoiss vastas julgelt:
  - Noh, sa ei saa ikkagi mu hinge tappa!
  Tüdruk märkis:
  - Sind võidakse saata karjääridesse, mis on tõeline põrgu. Või äkki paremasse kohta. Näiteks võin ma sinust teha oma squire!
  Poiss Gulliver noogutas:
  - Aitäh!
  Tüdruk küsis:
  - Räägi parem, milliseid seiklusi sul liliputitega oli?
  Orjapoiss vastas naeratades:
  - Kui ma magasin, sidusid nad mu kinni. Siis aga anti mulle midagi süüa. Noh, nad tulistasid meie pihta nooli. Edasi oli juba huvitavam. Nad tegid mu lahti ja andsid mulle isegi veidi vabadust. Vastutasuks osutasin neile ka mõningaid teenuseid.
  Paljajalu kaunitar, kes trampis oma paljaste, lapselike, kuid väga graatsiliste jalgadega ja naeratades teravaid, kuumaks köetud kivikesi, küsis:
  - Milliseid teenuseid te neile osutasite? Teie pikkuse juures pole daamidel ilmselt eriti mugav sellise hiiglasega hakkama saada!
  Poiss Gulliver irvitas ja vastas:
  - Tegin väga suure teenistuse. Ta viis minema viiskümmend laeva, mille Lilliputi vastased olid maandumiseks ette valmistanud. Ja päästis seeläbi nende osariigi tugeva armee maandumisest!
  Tüdruk lõi poisi värskest päevitusest punaseks peopesaga vastu paljast selga ja kostis:
  - See on tõesti suurepärane! Selgub, et see on tohutu kasv, mida saab heaks kasutada!
  Poiss Gulliver laulis vastuseks:
  Mitte ainult hõõguma, vaid ka suitsetama,
  Võib-olla vulkaan, võib-olla vulkaan ...
  Võib-olla olen oma südames päkapikk,
  Ja hiiglane ja hiiglane!
  Ja poiss jätkas oma lapselike, muljutud ja kriimustatud jalgadega teravate, kuumade kivide peal trampimist. Ja see oli valus ja ebameeldiv. Kuid julge laps pidas vastu.
  Ja tähelepanu hajutamiseks küsis ta:
  - Aga milline usk teil on?
  Tüdruk küsis naeratades:
  - Mis on teie arvates usu jaoks vajalik?
  Poiss Gulliver noogutas:
  - Kõigil rahvastel on vähemalt mingi usk. Isegi metslased!
  Tüdruk kilkas:
  - Me ei ole metslased! Ja me ei usu muinasjutte!
  Orjapoiss märkis:
  - Aga sa riskid oma hinge kaotada!
  Vastuseks hakkas tüdruk irooniliselt laulma;
  Mida Issand mõtles?
  Ta elab kohutavas kauguses...
  Kui anti töökäsk,
  Et me ei jääks unes.
  
  Kuigi kuninglik riietus on suurepärane,
  Aga ihnemat inimest pole...
  Vaesus lööb tühjaks -
  Meie kannatuste maailm on eepiline!
  
  Ja Adam pole selles süüdi -
  Lihtne nõukogude, vene tüüp...
  Kõndisin alasti, ei varjanud oma häbi,
  Nagu proletaarlane tsaariajal!
  
  Jumal andis talle süüa - piiri,
  Karjamaa kahvleid tundmata...
  Kui tahad rohkem, saad peksa!
  Ja juua peopesaga ilma pudeliteta.
  
  Aadamat tabas selline saatus,
  Mõnes jubedas, igavas paradiisis!
  Aga madu lendas tiibadel,
  Ta mõistis: inimene kannatab...
  
  Tihikust välja pääsemiseks on võimalus,
  Ehitage linn, sünnitage!
  Et mitte pikka aega metsas ringi hulkuda,
  Mõnikord on reetmine vajalik!
  
  Ma varastasin taevast võluvõtme,
  Rutiini Eedenist lahkumiseks...
  Sealt leiate oma unistuste neiu,
  Vähemalt võite hukkuda allilmas!
  
  Jah, muidugi on oht, poiss
  See planeet ei ole kingitus...
  Kuid te tunnete ära südametunnistuse, au,
  Ja leiad oma ideaalse paarilise!
  
  Adam sai selle võtme -
  Ta avas väravad ja lahkus taevast.
  Patune kulutas palju energiat,
  Kõndides suurte mägede kividel...
  
  Siin näeb ta taas väravat -
  Ja jälle ilmus tiivuline madu...
  Ta ütles: Ma olen hea saatan -
  Polt avanes iseenesest...
  
  Adam sisenes ja nägi -
  Selline maalitud ime...
  Alasti neiu mäe taga,
  Hõõrub portselanist kuldnõu.
  
  Aga kui hea see on?
  Poiss Adam ei suutnud end tagasi hoida!
  Ja suudle ta huuli
  See osutus magusamaks kui mesi!
  
  Ta vastas talle -
  Kehad ühinesid tormilises ekstaasis...
  Ei, ära nea saatanat -
  Poisid ilmusid patus!
  
  Jumal ajas nad paradiisist välja, kuid...
  Planeet sai nende koduks.
  Kuigi inimestel on ainult üks päike,
  Aga järglasi on tuhandeid!
  
  Jah, see oli väga raske -
  Üleujutused, põuad ja talved.
  Aga mõistus on võimas aer,
  Inimesest on saanud tugev looming!
  
  Nagu ingel oskab ta lennata,
  Kuidas mägede deemon reljeefi hävitab!
  Looge tee, kuhu saate minna -
  Jõua ükskõik millisesse punkti maismaal.
  
  Ja me vajame ruumi -
  Meil õnnestub ka vallutada.
  Nii et meie patt pole lause,
  Ei, ära räägi lolli juttu!
  
  Ilma patuta pole edusamme,
  Mõtted tekitavad liikumist!
  Jutlusele on ainult üks vastus:
  Me ei vaja kellegi teise paradiisi!
  Ja neiu trampis vihaselt oma palja jalaga, põhjustades kivide värisemise ja hüppamise. Ja ta tegi seda otsustavalt.
  See on tõesti tüdruk igavesti noorelt maalt.
  Poiss Gulliver märkis:
  - Noh, kas te tõesti ei karda igavest põrgulikku piina?
  Tüdruk naeratas ja küsis:
  - Kas olete põrgut ise näinud?
  Poiss Gulliver kehitas lapselikke õlgu ja vastas:
  - Ausalt, ei!
  Tüdruk naeratas ja lisas:
  - Kas keegi teie riigi inimestest on põrgut näinud?
  Orjapoiss laiutas käed:
  - Ei tea! Üks, ehkki joodik, jõi end deliiriumi tremensisse ja nägi põrgut ja kuradit. Kuid keegi ei tea seda kindlalt ega saa teada!
  Kaunitar märkis irooniaga:
  - Nii sa usud laste muinasjutte. Ja preestrid võtavad teilt raha muinasjuttude eest!
  Poiss Gulliver kehitas õlgu ja vastas:
  - Asi pole ainult põrguhirmus. Surve all Jumalale kuuletumine pole sugugi see, mida Kõigevägevam vajab. Kui ta oleks tahtnud, oleks ta ilmselt näidanud nii taevast kui põrgut kogu nende hiilguses. Ja keegi ei julgeks vastu vaielda!
  Tüdruk noogutas ja küsis:
  - Ja mis on probleemi olemus?
  Poiss Gulliver vastas:
  - Asjaolu, et me mitte ainult ei karda Jumalat, vaid ka armastame teda!
  Paljajalu kaunitar noogutas:
  - Hea, et sa Teda armastad! Miks ta sind ei armasta?
  Orjapoiss vastas enesekindlalt:
  - Ja Issand Jumal armastab meid!
  Tüdruk itsitas:
  - Ja seetõttu muudab noored ilusad naised vanadeks naisteks. Ja saadab ka igasuguseid looduskatastroofe?
  Poiss Gulliver märkis:
  - Kes armastab keda armastab !
  Paljajalu kaunitar itsitas ja lõi orjapoiss Gulliveri piitsahoobiga, säutsates:
  - Ma armastan sind! Ja sellepärast ma lõin!
  Pärast seda korjas ta paljaste varvastega kivikese. Ta viskas selle minema. See murdis läbi tee ääres kasvanud palmipuu lehe. Ja naeratades küsis ta:
  - Tule, äkki saad laulda! Näiteks sellest, kuidas sa armastad Kõigeväelist Jumalat?!
  Orjapoiss Gulliver noogutas:
  - Rõõmuga!
  Tüdruk hoiatas ähvardavalt:
  - Aga kui see mulle ei meeldi, siis praadib poiss su paljad, lapselikud kontsad!
  Orjapoiss hakkas vastuseks laulma, oma selge ja väga meeldiva häälega;
  Päikesekiir paistab läbi kuldse pimeduse,
  Saadetud keerubi poolt, Jumala tervitused mulle!
  Kurjad vaimud ründavad - ärganud sülem,
  Allilm toob palju probleeme!
  
  Teeme palju räpaseid trikke - alatuid tegusid,
  Kui soovid head, jäetakse üksi!
  Tahtsin köidikud tükkideks murda,
  Aga krae, mille valitseja andis, on tugev!
  
  Mulle meenus oma armastatud naiselik nägu,
  Ma tulen läbi lahingute ja äikeseleekide!
  Ja püha vaim tungis mu südamesse,
  Minu jaoks on raske, ma oigan, lämbun deliiriumis!
  
  Meie all on tasandik, puuvaip,
  Vaenlaste lugematu pimedus on moodustanud müüri!
  Aga Issanda ingel sirutas välja oma parema käe,
  On aeg võita ja melanhooliaga hüvasti jätta!
  
  Ma kiidan Kristust - ta on jumalik,
  Minu patuses hinges: Kõigevägevam laulab!
  Motiiv on kõigile tuttav, psalmides korratud,
  Oda terav - mine matkale!
  
  Rahujumal kohtub kõige tumedama kulmuga,
  Püha Isamaa on teie poolt reedetud!
  Sa kartsid lahingus ja läksid mõõgaga lahku,
  Sinu vastane Saatan on sind võitnud!
  
  Ma vastasin Jumalale maa poole kummardades,
  Jah, inimene on nõrk, tema liha on nagu vesi!
  Kui oli raske, hüüdsin ma sulle:
  Vastust ei tulnud, ta elas lahingust napilt üle!
  
  Ma palun Kõigevägevamat, anna mulle üks võimalus,
  Et pingutada oma tahet ja võita põrguarmee!
  Kristus vastas - ta nägi hävingu tundi,
  Aga ma tahtsin teie usku proovile panna!
  
  Noh, mine ja palveta - ma annan sulle andeks,
  Inimeste kannatused, paraku, ma saan aru!
  Pidage meeles Taavetit, pange kivi tropi sisse,
  Kõik maailma patused on Kristuse pojad!
  
  Ja nii ma võitlen Kristuse auks,
  Ja keeva vere oja voolab!
  Ja surnute mäed, ohvrite arvu ei saa kokku lugeda,
  Aga ma usun Kõigeväelise Jumala armastusse!
  Esmalt lõi tüdruk piitsaga orjapoiss Gulliverit. Alasti poiss ohkas.
  Siis plaksutas ta teda tunnustavalt õlale, märkides:
  - Sa laulsid hästi! Sul on annet!
  Laps Gulliver noogutas ja märkis:
  - Ja milleks?
  Tüdruk vastas enesekindlalt:
  - Et sa teaksid oma kohta!
  Orjapoiss noogutas:
  - Jah, ma olen valmis teadma! Kuid liliputide seas kandsin ma hertsogi tiitlit. Ja see oli väga lahe!
  Tüdruk itsitas ja märkis:
  - Kas sa olid hertsog? See on väga huvitav! Ja ma olen vikonts!
  Orjapoiss noogutas:
  - Kas sa oled vikonts? See on hämmastav!
  Tüdruk märkis:
  - Ma võin käskida sind elusalt nülgida ja soolaga üle puistata! Siis saate aru, mida tähendab minuga võistelda!
  Poiss Gulliver kummardus ja vastas:
  - Ma olen täis alandlikkust!
  Tüdruk naeris ja märkis:
  - Sinu paljad kontsad tahavad selgelt pulki. Veelgi parem, põletage need kuuma raudkangiga. Siis saad aru, mida sa väärt oled!
  Orjapoiss vastas:
  - Ma võtan sinult vastu igasuguse karistuse!
  Kaunitar naeratas ja vastas:
  - Aga täna olen ma lahke ja annan sulle andeks. Eeldusel, et sa mulle jälle laulad!
  Orjapoiss Gulliver noogutas:
  - Olen valmis teile terve päeva laulma!
  Tüdruk lõi teda uuesti piitsaga ja haukus:
  - Hakkame laulma!
  Ja õnnetu laps hakkas esitama romantikat;
   Alatu valetaja, kes räägib
  Justkui isamaa oleks vaid tolm!
  Et kõiges on peamine jaht rublale,
  Ja sa pead saatuse vooluga kaasa minema!
  
  Kuid mitte selline sõdur, püha kurbuse riik,
  Lõppude lõpuks on sõda tema jaoks tema peamine kutsumus!
  Kuninga käsk on lihtne: võitle ja ära karda,
  Jäine hingeõhk ei hirmuta surma!
  
  Ja ruum on see, mida inimene teab,
  Talle on antud lennata ja kosmost vallutada!
  Kõigepealt arglik algus, siis järsk jooks,
  Miljonites galaktikates saab olema kuningriik!
  
  Peatada on võimatu, kuigi veri voolab nagu jõgi,
  Sõda inimeste vahel, halva hullusega!
  Ma tahan lõõgastuda, süüa aspic pirukat,
  Ja pikali heinte sisse armsa mesitaru alla!
  
  Aga kus iganes sa õnne leiad, pole see taevas ega põrgus,
  See on alati teiega ja siiski kaugel!
  Sa otsid taevast oma valitud tähte,
  Et süda jääks pühasse sektsiooni!
  
  Aga seal on kodumaa ja päike ja kuu,
  Ta on nagu imeline silm - teie patroon!
  Ja kui vaja, siis rebige, isegi nabani,
  Oi kui peenikesed ja rebenenud on elulõngad!
  
  Isamaa igavesti, kõigi rahvaste jaoks sina,
  Nagu ookean, milles õnn loksub!
  Ilu suurus, jultumus ja unistused,
  Ja see armastuse tuli, mis ei kustu!
  Orjapoiss laulis ja kummardas. Tüdruk noogutas ja lõi teda piitsaga, kuid seekord kergelt ja kakerdas:
  - Sa komponeerisid selle hästi! Ma arvan, et sa väärid piinamist riiulil!
  Orjapoiss Gulliver virises:
  - Ära pane mind riiulile!
  Tüdruk vaidles vastu:
  - Ei! Vähemalt saate teada, mida poiss kogeb, kui kuum triikraud ta palja kanna põletab. Samal ajal väänavad nad teie liigeseid. Ja nii see isegi viib veenid kokku ja pöörab need täielikult pahupidi.
  Orjapoiss Gulliver noogutas:
  - Sinu tahe! Olen kõigega nõus!
  Tüdruk itsitas ja märkis:
  - Sa oled nii kuulekas! Noh, okei, me piiname sind hoolikalt, et mitte sandistada. Ütle mulle, kui sa olid poiss, kas sind peksti kunagi?
  Gulliver vastas ausalt:
  - Jah, mitte palju!
  Tüdruk noogutas:
  - Kas sa tahad, et sulle väga kõvasti piitsutaks?!
  Orjapoiss vastas ausalt:
  - Muidugi mitte! Olen vaimselt normaalne ja loomulikult ei meeldi mulle, kui mulle haiget tehakse!
  Vikonts laulis naeratades:
  Maa on helde teile, patustele,
  Ja taevas on ohte täis...
  Oleme perena koos
  Roosid lõhnavad nii enne tormi!
  Poiss Gulliver hüüdis:
  Kõik maailmas sõltub sellest
  Taevastest kõrgustest...
  Aga meie au, aga meie au,
  See sõltub meist üksi!
  
  
  
  JOOKSE PALJAJALU PRINTSESSI SEIKLUSED
  MÄRKUS
  Kaunis Skandinaavia printsess on sunnitud abielluma vana Prantsuse kuningaga. Meeleheitel ta jookseb kehvas kleidis minema ja algab tema paljajalu teekond läbi Prantsusmaa, täis ohte ja seiklusi.
  . PEATÜKK nr 1
  Ühes Skandinaavias õitsenud kuningriigis elas vapustava iluga printsess. Tal olid lumevärvi juuksed, kergelt kullapulbriga üle puistatud, mis kõverdusid nagu lambavill. Ja nii tahtis Prantsusmaa kuningas teda oma naiseks võtta. Ja ta saatis talle tervelt viis laeva kallite kingitustega.
  Rootsi kuningas võttis kingitused ja saadikud au vastu. Ja ta nõustus oma tütrest loobuma. Kuid ta muutus äkki kangekaelseks. Tal oli salaarmuke, ilus blond noormees. Kuid Prantsusmaa kuningas polnud enam noor ega säranud ilust.
  Ja kaunis Augustine, see oli printsessi nimi, keeldus minemast. Kuid Rootsi kuningas unistas liidust tollal väga võimsa Prantsusmaaga, et astuda vastu tsaari-Venemaale.
  Ja siis kasutas ta trikki. Kutsusin tütre õhtusöögile. Üritasin teda võimalikult soojalt tervitada. Ja ta ise lisas vaikselt kanget unerohtu, mis lõi ta kolmeks päevaks ja ööks välja.
  Printsess ei kahtlustanud oma isa reetmises ja jõi ilma pikema jututa punast magusat veini.
  Ja jäi sügavalt magama. Ta kanti kuldsel kanderaamil, mis oli kaetud sameti ja siidiga, Prantsuse kuningliku laevastiku lipulaeva juurde.
  Ja nad panid mind kuldfooliumiga kaetud kajutisse ja määrasid teenijad koos auvalvuriga.
  Pärast seda läksid teele viis Suur-Prantsusmaa suurtükkidega laeva.
  Rootsi kuningriigi kahurid tervitasid neid.
  Ja tüdruk magas rahulikult. Tema unenäod olid kerged, õhulised ja meeldivad. Ta nägi neis ingleid, säravaid keerube, Jumalaema ilusat nagu päike ja palju muud. Tüdruk magas kolm päeva järjest ja võib-olla polnud ta kunagi näinud nii helgeid, ilusaid ja meeldivaid unenägusid. Aga siis tuli ärkamine. Ja see osutus mitte nii naljakaks. Printsess oli aga tark. Ja ta ei muutunud hüsteeriliseks. Ja samal ajal otsustas ta kindlalt põgeneda, kui vaja.
  Kuid seda pole lihtne teha. Teda jälgiti pidevalt. Ja laevad olid laaditud toidu ja veega ega sisenenud sadamatesse.
  Kuid nad jõudsid lõpuks Port de Calais'sse. Ja printsessi tervitati austusega. Ta oli sõna otseses mõttes ehetega koormatud, nagu juveelipood.
  Ja kuldsel teemantidega vankril viidi ta suure turvalisusega Pariisi.
  Muidugi ei suutnud Augustine ikka veel lugeda Lumekuninganna muinasjuttu Gerdast, kuid ta ei tundnud end täiesti vabalt. Teda saatis suur konvoi ja auväärt saatja. Nii et röövlid ei ähvardanud.
  Printsess mõtles, kuidas põgeneda. Ideid oli palju, kuid ükski neist ei sobinud.
  Ja kui ta Pariisile lähenes, nägid nad teel tüdrukut. Ta oli rebenenud kleidis, räämas ja paljajalu. Aga samas ilus, ja ka blond. Ja kui ta oli pestud ja riietatud, sai temast tõesti printsessi mööduja.
  Augustine kutsus ta vankrisse ja palus tal end tee peal veidi pesta. Pealegi on suvi ja palav ning loomulikult higistad luksuslikes riietes, ehetes ja kuldses vankris.
  Seal küsis ta tüdrukult, kes ta on.
  Ta vastas:
  - Mina olen Gertrude! Mu isa oli hertsog ja ema oli lihtne talunaine. Ta suri ja nüüd sai minust hulkuv orb.
  Augustine soovitas talle:
  - Vahetame end! Sinust saab printsess ja ma kannan su kaltsu. Pärast seda viskate mu välja ja ma lahkun. Aga sinust, Gertrud, saab Prantsuse kuninga naine!
  Printsessi moodi tüdruk, imeilus blondiin, nii ilus ja võluv, tolmust pestud, noogutas:
  - Hästi! Ma nõustun. Minu sees voolab De Guise"i enda veri. Ja mu ema õpetas mulle ladina keelt ja ma saan aru palee kommetest.
  Augustine märkis:
  - Sa oled välismaalane. Kui midagi, leppisid nad kokku mälukaotuses kangest unerohust veinis!
  Gertrude noogutas:
  - Ma üritan! Ja sina?
  Printsess ütles otsustavalt:
  - Ja mina lähen nagu pühak paljajalu ümber maailma õnne otsima!
  Tüdruk märkis:
  - Suvel on rõõm paljajalu kõndida. Aga talvel külmetavad mu paljad jalad nii valusalt!
  Augustine märkis:
  - Talv on veel kaugel. Ja Prantsusmaal, mulle öeldi, on suvi pikk. Nii et ma loodan, et suudan kuidagi sobida. Või naasta oma kodumaale.
  Gertrude noogutas:
  - Edu!
  Printsess põlgas oma kaltsu selga panemast, mis olid pärast pesemist veel märjad. Ta võttis lihtsa, kuid puhta neiu kleidi. Ja ta otsustas minna paljajalu, sest ta tahtis seda alati. Kuid esiteks pole Rootsis suvi nii soe kui Prantsusmaal ja teiseks, kes lubaks kuninga tütrel paljajalu kõndida?
  Ja seda on nii tore teha vaibal ja siledatel plaatidel, katsudes seda tüdruku, peaaegu tüdruku palja tallaga.
  Aga kui lihtne see on, kui kõik ehted ja kogukas kleit on sinult eemaldatud. Sul on seljas ainult peaaegu valge rüü, juba pestud ja üsna lühike, jättes su paljad jalad paljaks. Toatüdrukute seast oleks võinud valida ka rikkalikuma kleidi, kuid Augustine otsustas endale mitte liigset tähelepanu tõmmata. Ja veel mugavam on palja keha küljes hommikumantlit kanda.
  Lahkumineks surusid kaks sõpra kätt. Gertrud, vastupidi, oli väga rahul, kuigi ehted, eriti diadeem ja helmed olid teda koormanud, ning üldiselt pani ta kõrvarõngad kuidagi pähe, et mitte kõrvapulgasid torkida.
  Samuti oli see hinnalistes kõrge kontsaga kingades jalgadele ebameeldiv. Kuid nüüd on ta kuninglik inimene.
  Ja kuningas ise saab tema abikaasaks.
  Ja Augustine lahkus saunast. Ja nii kiiresti kui võimalik, traavis ta oma paljaste meislitud jalgadega minema.
  Kui ta murul kõndis, tundis ta kergeid torkeid. Siis aga astusin kruusale. Kuumad kivid põletasid valusalt tüdruku hellitatud jalataldu. Nad on nagu väikese lapse omad. See tegi haiget ja Augustine ohkas.
  Ja ta laskus kiiresti murule. Siin oli lihtsam, kuid sellegipoolest torkas muru tema õrnaid, tõeliselt augustikuusid jalgu.
  Augustine tahtis väga tagasi pöörata, kuid ta kiristas hambaid ja liikus edasi.
  Ta püüdis ette kujutada, et ta on pühak. Kuid pühakud kannatasid piina.
  Siin kõndis Gertrude kerguse ja naeratusega paljajalu kuumal kruusal. Näete, et tema talla nahk on nagu kaameli sõrad.
  Ja ta harjub Augustine'iga.
  Aga kuni ära harjud... Mida rohkem printsess kõndis, seda rohkem valutas tema torkivad paljad tallad. Talupoja naise jaoks pole see midagi, aga põhjamaa printsessi jaoks?
  Sellest hoolimata liikus Augustinus kangekaelselt edasi. Mitte kaugel Pariisist. Ja seal ta arvas, et leiab midagi. Kuid siis jõudis ta Pariisi lähedal asuva küla serva. Ma pidin liiva peal kõndima. Mis on ka rohulibledest torgatud jalgade jaoks väga valus. Tüdruk lonkas mõlemal jalal ja oigas. Ta värises.
  Ka sääred valutasid - ta polnud harjunud paljajalu kaugele kõndima.
  Lisaks oli ta näljane. On just lõunaaeg. Jalutuskäik värskes õhus äratab isu.
  Tüdruk koputas lähimasse majja. Ukse avas omanik - umbes kolmekümneaastane naine. Ta vaatas praktiliselt mahalöödud paljaste jalgadega kaltsudesse riietatud trampi ja märkis:
  - Mida sa tahad! Ma ei teeni.
  Augustine pahvatas:
  - Andke mulle vähemalt natuke tööd.
  Taluperenaine vaatas teda lähemalt. Augustine'i nägu oli kahvatu, kuid juba päikesest punane, nagu ka jalad. Ja näete, et ta tallad on õrnad ja kootud ning käed on aristokraat, pikkade küüntega.
  Taluperenaine küsis:
  - Kas sa olid õilsa inimese teenija?
  Printsess noogutas:
  -Jah see oli!
  Naine noogutas:
  - Tundub, et sind visati välja. OKEI. Ma ei vaja töölist, mul on lapsed. Aga ma lasen sul ikkagi tööd teha, et sind toita. Kas oskad korve punuda?
  Printsess ohkas ja vastas:
  - Pole proovinud.
  Naine trampis vihaselt oma paljast pargitud jalga:
  - See on lihtne, sa õpid! Punu viis korvi ja saad lõunat.
  Augustine noogutas. Ja ta sisenes majja. Ta oli vaene. Lapsed olid ka kõhnad, päevitunud ja paljajalu. Kolm tüdrukut ja poiss punusid korve. Augustine istus nendega maha. Tüdruk andis talle päka ja näitas, kuidas seda tehti.
  Printsess hakkas kuduma. Tema sõrmed olid loomulikult osavad ja tugevad ning ta õppis kiiresti.
  Isegi Augustinus tundis huvi ja kudus entusiastlikult. Varsti ilmus habemega mees, naise mees, ja võttis korvid. Küll aga märkasin uut:
  - Sa oled nii ilus. Ma saaksin raha teenida millegi tulusamaga kui korvid!
  Taluperenaine viipas käega:
  - Ta on korralik tüdruk. Ära tee talle väärituid ettepanekuid.
  Talupoeg lahkus onnist, tal oli peres ainsana saapad jalas. Samas ei ole juunis Prantsusmaal saabaste kandmine kuigi meeldiv. Aga usuti, et paljajalu on kohane olla ainult lastel ja võib-olla ka naistel, aga mitte täiskasvanud mehel.
  Augustine ja lapsed sülitasid kogu päti välja. Peale mida saime lõpuks putru ja piima. Printsess sõi ka. Pärast füüsilist tööd ja üleminekut tundus lihtne toit talle väga maitsev.
  Taluperenaine märkis:
  - Sa võid meie juurde jääda.
  Augustine raputas eitavalt pead.
  - Ma tahan naasta oma kodumaale.
  Naine küsis:
  - Kus on teie kodumaa?
  Printsess vastas ausalt:
  - Rootsis!
  Taluperenaine märkis:
  - Kaugel. Peame sadamasse minema. Aga su jalad on hellad. Peate need jämedamaks muutma või kingad jalga panema.
  Augustine pomises:
  - Ma saan sellega hakkama.
  Naine küsis:
  - Kas sa oskad õmmelda?
  Printsess noogutas:
  - Tegelesin veidi õmblemisega, aga mis?
  Taluperenaine märkis:
  - Mine Marco juurde. Tal on küla rikkaim maja. Ta müüb vaipu. Temalt saate raha teenida kingade ja korraliku kleidi eest.
  Augustine noogutas.
  - Ma võtan seda arvesse.
  Augustivere tüdruk tundis end väsinuna ja oli juba hilja. Ja ta ütles:
  - Äkki lasete mul magada?
  Taluperenaine noogutas:
  - Sa võid lastega heina sees magada. Nad olid ka päeval väsinud ja sõnakuulelikud.
  Seal oli kaheksa last vanuses viis kuni kolmteist aastat. Nad olid tõesti vaiksed. Printsess magas esimest korda heina peal. Kuid see oli tugeva ja terve keha jaoks normaalne. Ja ta võttis selle ja jäi magama. Ja lapsed nuusutasid.
  Vahepeal saabus Gertrude just Pariisi. Vaatamata hilisele kellaajale tuli kuningas teda isiklikult tervitama.
  Endine talupoeg ja hertsogi vallastütar on tõepoolest väga ilus ja printsessilik. Ainult loomulikult on ta nägu päevitusest tume, jalad ja märkimisväärne osa kehast. Gertrude aga puuderdas end ja peitis oma päevitust.
  Kuid ta tundis end endiselt ebamugavalt. Istub ikka vankris, ei midagi. Kuid kui paned selle käest ja kõnnid, hõõruvad kingad jalga, sest sa pole nendega harjunud, ja kõrged kontsad tähendavad, et kukud pikali.
  Kuid kuningas ise kohtus temaga. Ta näib olevat üle viiekümne. Mitte väga armas ja kortsus. Aga luksuslikult riides. Ja ta võttis Gertrudil käest kinni.
  Ja ta hakkas viisakalt tema tervise kohta küsima.
  Talutüdruk sai õue kohta infot oma emalt ja vastas päris arukalt. Ja üldiselt ma ei kurtnud.
  Kuningas andis talle juua ja pakkus midagi süüa. Ma ei tirinud teda voodisse - see on enne pulmi võimatu. Gertrud ahmis rõõmsalt toitu, hoides end vaevu tagasi, et mitte ebaviisakust välja näidata.
  Pärast söömist muutus tavaliselt poolnäljas taluperenaine raskeks. Kuningas käskis ta pesta ja magama panna.
  Gertrude heitis vanni pikali. Tüdrukud hakkasid seda hõõruma ja pesema. Üks neist märkis:
  - Mis jämedad jalad sul on.
  Gertrud vastas:
  - Ja ma jooksin palju paljajalu, et olla tugev ja väle.
  Neiu küsis:
  - Kas see on teie printsesside seas kombeks?
  Gertrude urises:
  - Ja see pole enam teie asi!
  Tüdruk oli tõesti harjunud paljajalu kõndima. Olles orvuks jäänud, talus ta külma isegi talvel. Kuidas ta läbi lume trampides haigeks ei jäänud. Kuigi tavaliselt läksin talveks Lõuna-Prantsusmaale.
  Hea, et teda vähemalt varguse eest ei tembeldatud. Selle asemel käskis kohtunik tal armulikult oma paljaid kontsi keppidega lüüa. See on valus ja valus, kuid see ei jäta nahale jälgi. Pärast seda lõpetas Gertrude varguse ja hakkas külades lisaraha teenima.
  Aga kui teda oleks korralikult piitsutatud, oleks see vannitoas märgatav. Aga ta on ikka liiga päevitunud. Ja ükskõik kui palju sellist kahtlust ka ei tekitanud.
  Tüdruku jalad on väga graatsilise kujuga. Aga jalad on tõesti nii sitked, tugevamad kui saabaste nahk.
  Kuid neiu vaikis ega esitanud rohkem küsimusi.
  Pärast isehakanud printsessi pesemist pandi ta magama. See on ebatavaline, kui upute sulepeenardesse. Gertrud aga jäi magama ja vajus unenägudesse.
  Järgmisel päeval ärkas Augustine üles. Hommikusöögiks anti talle leiba ja hapupiima. Ja talunaine pakkus, et punub veel kaks korvi.
  Ja siis läks printsess oma teed.
  Tema haavatud jalad paranesid üleöö ja kõndimine muutus veidi lihtsamaks. Aga valus on ikka. Eriti kui ta kruusateele astus. Pidin uuesti murule üle minema. Tüdruk liikus edasi. Ta surus hambad kokku ja pingestus. Jalad läksid veidi soojaks ja läks kergemaks.
  Lõpuks ilmusid ette Pariisi müürid. Linn on väga suur, ajad, mil keskaeg oli juba lõppemas ja uued ajad algamas. Ja industrialiseerimine on juba käimas.
  Kuid teraga relvad pole veel kuhugi kadunud. Seitsmeteistkümnes sajand oli eriline aeg.
  Augustine kõnnib murul, torkiv, vahel tuleb kandadelt okkaid välja kiskuda.
  Lõpuks on printsess sunnitud taas teele minema. See on valus ja kuum. Õnneks varjus päike pilvede taha ja ei kõrvetanud nii palju. Aga see kipitab.
  Augustinus kõnnib suurte raskustega. Ta lonkab taas mõlemal jalal ja tal on tugev valu. Kuid ta näitab üles kindlust ja läheb.
  Värav tuleb aina lähemale. Seal on valvurid... Nad ei pööra tähelepanu teisele paljajalu kerjusnaisele. Inimesed tulevad ja lähevad. Paljud naised ja enamik lapsi on samuti paljajalu. Aga nad ei karda nii palju teel olevaid kive. Ja Augustinus kannatab.
  Aga siin ta on Pariisis. Siin on teekatted kivised ja veidi siledamad. See ei valuta enam nii palju. Kuid sellegipoolest kannatavad tüdruku murtud jalad kõvasti. Ja isegi kergelt imbuva vere jäljed on nähtavad.
  Augustine läheb enda juurde ja talub seda. Linn on suur ja üsna räpane. Kerjuslapsed jooksevad igal pool ringi.
  Augustinus kõnnib. Ja ta mõtleb, mida ta peaks tegema? Muidugi ei saa te igal juhul kuningaga ühendust. Ja kui ühele hertsogile ja krahvile. Aga kas nad usuvad, et paljajalu rüüs tüdruk on Rootsi kuninga tütar?
  Nii saab timuka juurde.
  Aga mida teha? Ma ei tundnud Augustine'i. Ta sääremarjad hakkasid uuesti valutama ja ta tundis väsimust.
  Tüdruk istus trepile ja hakkas puhkama. Ta tõmbas hinge kinni ja hõõrus oma ummistunud taldu, mis hirmsasti sügelesid.
  Poiss lähenes talle. Ta näeb üsna korralikult riides välja ja tal on kingad jalas.
  Pealegi uus ja lakitud.
  Augustinust vaadates märkis ta:
  - Nii ilus ja nii vaene?
  Printsess tõstis pea ja vastas:
  - Otsige taevast aardeid!
  Poiss noogutas:
  - Ja sa oled tark! Teate, keegi teiesugune võib elada palju paremat elu.
  Tark Augustine ütles:
  - Ma ei müü ennast.
  Poiss noogutas:
  - Ja sa võid ka sellega raha teenida. Kuid on ka teine viis!
  Printsess küsis üllatunult:
  - Ja milline?
  Noor kelm märkis:
  - Me saame sind riidesse panna, kingi anda ja rikkasse majja teenijaks panna.
  Augustine küsis:
  - Ja mis vastutasuks?
  Frakis poiss vastas:
  - Avate õigetele meestele uksed, kui omanikke majas pole.
  Printsess nurrus põlglikult:
  - Kas sa arvad, et ma tahan seda teha?
  Noor kelm märkis:
  - Ja mida sa tahad?
  Augustine vastas ohates:
  - Töötage ausalt!
  Poiss kehitas õlgu:
  - See on võimalik. Kuid sentide eest pingutamine on rumal, kui sul võib olla varandus.
  Tüdruk kehitas õlgu ja vastas:
  - Ma ei jää Pariisi kauaks.
  Noor kelm märkis naeratades:
  - Ma näen seda!
  Ja ta läks tüdruku juurest minema. Puhanud ja nälga tundnud, läks Augustine edasi. Jalad valutasid esimestel minutitel väga, aga läksid soojaks ja valu taandus.
  Augustine liikus nüüd energilisemalt. Ja mul hakkas aina rohkem nälg. Aga varastamine oli ohtlik - neid karistati. Ajad ei ole liberaalsed. Nad võivad teid märgistada, valusalt piitsutada või raskele tööle saata. Ja vahel poovad nad ka vargaid üles. Isegi kui mitte alati.
  Augustinus liikus üha energilisemalt. Ja tema katkised, kriimustatud kontsad välkusid.
  Siis märkas teda vankrilt üks härrasmees ja hüüdis:
  - Tule siia!
  Augustine jooksis tema juurde:
  - Ma olen valmis!
  Silindriga mees ütles:
  - Kas sa tahad oma leiba teenida, kerjus?
  Printsess, keda nälg üha enam piinas, noogutas:
  - Kindlasti!
  Härrasmees noogutas:
  - Vii see kiri Louvre'i!
  Augustine noogutas.
  - Ma olen valmis! Kus on Louvre?
  Senor vastas:
  - Kõik teavad seda, lihtsalt küsige! Ja sa annad selle edasi proua Dogville'ile .
  Printsess võttis kirja ja tormas sellega jooksma. Ta tundis end inspireerituna. Ja aeg-ajalt küsisin, kus on Louvre. Nad näitasid seda talle.
  Augustinus jooksis paleesse. Siin sissepääsu juures peatas teda hirm. Printsess ütles:
  - Ma lähen kirjaga proua Dogville'i juurde!
  Valvurid kutsusid leitnandi. Ta võttis kirja üles. Ta vaatas vappi ja vastas:
  - Ma annan selle ise üle! Ja see kerjus Chateletis !
  Valvurid tormasid Augustine'i juurde ja väänasid ta käsi. Tüdruk õhkas.
  Leitnant vaatas teda hoolikamalt ja märkis:
  - Millised imelised lokid sul on, neid saab suure raha eest maha müüa!
  Valvur märkis:
  - Ta ise on imeline!
  Leitnant noogutas:
  - Tule, järgi mind, kaunitar. Võib-olla väldid vanglat.
  Valvurid vabastasid Augustine'i. Ta järgnes leitnandile. Ta läks edasi.
  Ja siis Augustine plahvatab. Printsessi paljad jalad on kerged, pluss hirm. Ja ta tormas nagu metskull.
  Soomustatud valvurid püüdsid talle loiult järele jõuda, kuid jäid maha. Augustine jooksis täiskiirusel. Ja sõitsin päris kaua, aga siis väsisin ja väsisin.
  Ta istus maha puhkama... Tema juurde jooksis umbes kaheteistaastane poiss. Ta oli paljajalu ja kaltsukas. Ta ulatas Augustinusele õuna, öeldes:
  - Söö, kallis!
  Printsess võttis selle ja sõi ära. Ta näris seda suure mõnuga ja naeratas.
  Poiss noogutas talle:
  - Sa võid tööd saada. See on raske, aga nälga sa ei sure.
  Augustine küsis:
  - Mida ma peaksin tegema?
  Poiss vastas:
  - Pöörake pumpa. Tavaliselt teevad seda poisid. Kuid omanik sai politseilt korralduse neiu tööle võtta. Sa pole veel jõudnud, võid tõusta.
  Augusta vastas ohates:
  - Ma olen valmis.
  Tüdruk läks poisiga omaniku juurde.
  Ja siis olin pettunud. Juba kümmekond tüdrukut seisis sissepääsu juures ja olid valmis tööle.
  Printsess värises... Kuid sellega tema mured ei lõppenud. Järsku kostis tema selja tagant lärmi ja välja ilmus tohutu koer. Ta tormas tüdrukule kallale. Ta üritas põgeneda ja talle jõuti kohe mööda.
  Koera taha ilmusid ülikonnas aadlik, valvurid ja juba tuttav leitnant.
  Ta naeratas ja märkis:
  - Chateletis , see kaunitar!
  Augustine'i käed seoti selja taha ja ta viidi vanglasse. Valvurid viisid tüdruku küünarnukid kokku ja väänasid ta õlad, mis oli nii valus. Ja nad võtsid ta saatja alla.
  Väga noor tüdruk kõndis, pea alaspidi. Tema imelised lokid langesid õlgadest allapoole. Paljad jalad, veritsedes, trampisid mööda Pariisi kivisillutist.
  Ta nägi välja süütu ja liigutav, kui mitte liiga lühikesi kaltse.
  Nii viiakse vanglasse arvestatava riigi printsess, tütar ja pärijanna, nüüdseks paljajalu ja kehvas kleidis. Ja Chatelet on tavainimeste vangla, erinevalt näiteks Bastille'st, kus rikkad inimesed on vangis.
  Augustine võttis selle ja laulis:
  Algusaeg on peaaegu käes,
  Kuninganna juhatatakse paljajalu tellingu juurde!
  Leitnant naeratas:
  - Nagu nii! Samuti solvang Tema Majesteedile Kuningannale! Chateletis ootab teid terve hunnik vardaid ja pliit kontsade röstimiseks .
  Augustine ütles arglikult:
  - Miks nad mind ikkagi piinavad?
  Kuningliku kaardiväe leitnant noogutas:
  - Jah! Hullamine, vahi alt põgenemine, lese majeste, armastuskirjade kättetoimetamine, võimaliku vandenõuga. Oh kullake, timukas ja hammas ootavad sind.
  Printsess muutus kahvatuks ja kõhkles. Nii nad tõid ta süngesse Chateleti lossi .
  See oli vangla, mis haises ja kambrid olid tavainimestest ülerahvastatud. See pole nagu Bastille's, kus igal vangil on eraldi hea kamber.
  Augustine viidi naisteosakonda. Ümberringi olid seinad ja trellid. Lõpetamisel on kõigepealt läbiotsimine. Augustinuse peal polnud peale kaltsude midagi. Selle lõhkusid kaks tugevat, võimsat, mehelikku valvurit. Nad panid kindad kätte enne läbiotsimist. Ja nad hakkasid printsessi alasti keha jämedalt puudutama. Tüdruk kaotas häbist ja hirmust peaaegu teadvuse.
  Ta vaatas oma suhu ja vaatas tähelepanelikult oma ninasõõrmeid ja kõrvu. Nad süütasid isegi gaasijoa, et oleks lihtsam näha. Siis oli kõige alandavam see, kui nad sundisid mind jalgu laiali ajama.
  Augustine kontrollis:
  - Ma olen neitsi, ole ettevaatlik!
  Kogenud tädid käperdasid teda nüüd pehmelt ja ettevaatlikult. Üks neist märkis:
  - Nii ilus ja terviklik!
  Vanemmatroon märkis:
  - Jah, see lind võib tuua märkimisväärset kasumit!
  Siis karjus Augustine uuesti valust, kui kinnastatud sõrmed tungisid sügavalt ja jämedalt ta põhja.
  Korraldaja naeratas:
  - Ole kannatlik, kallis! Tihti peidate sinna vääriskive ja sõrmuseid.
  Augustinus põles sõna otseses mõttes häbist ja valust. Tundub, et nad löövad sind.
  Siis katsid nad ta jalgu.
  Vanem märkis:
  - Tema tallad on õrnad ja kootud. Ta pole ilmselgelt tavaline inimene.
  Augustine pahvatas:
  - Ma olen printsess!
  Vanemmatroon hüüdis:
  - Ole vait, muidu saadan su hulludega kambrisse.
  Otsing on lõpetatud. Pärast seda valati Augustine ämbrisse päikese käes soojendatud sooja veega. Ja vanima käsul kinkisid nad mulle triibulise rüü.
  Ta märkis:
  - Reeglite kohaselt tuleks juuksed lõigata ja saata üldkongi. Aga sa oled nii ilus ja neitsilik, et imeliste juustega oled väärtuslikum! Teile kui printsessile antakse eraldi tuba trellidega ja seal otsustab Chateleti komandant teie saatuse .
  Vanem märkis:
  - Tema süütuse saab müüa haamri all.
  Vanim nõustus:
  - Komandör otsustab. Ilma selleta pole meil õigust. Nüüd viime ta privilegeeritud sektorisse.
  Numbri ja triibulise kleidiga, kuid siiski paljajalu, viidi printsess mööda tolmuseid koridore, mis olid paljudest jalgadest kulunud.
  Tavaliselt on Chateletis kambrites palju vange. Kuid on ka eriti ohtlikke röövleid, keda püütakse kaaslastest eraldi hoida. Ja tüdrukud, keda kasutatakse nende erilise ilu tõttu rikaste klientide meeleheaks.
  Augustine viidi ka eraldi kambrisse. Seal oli võrevoodi õlgedega täidetud madratsiga ja isegi peegel, samuti koht, kus end kergendada ja loputada. Võrreldes tavakambritega, kus on kohutav hais ja tüdrukud istuvad sõna otseses mõttes üksteise peal, on see tõesti peaaegu kuurort. Ja talvel on seina taga isegi kamin.
  Nad tõid Augustinusele leiba ja kannu vett. Seni pole teda veel kõrgendatud toitumisega ratsioonile pandud, et klienti teenindavad tüdrukud kõhnad ei oleks.
  Printsess, olles näljane ja väsinud, sõi meelsasti musta leiba ja jõi vett.
  Pärast seda sai kõht täis, muutus raskeks ja jäi magama. Nii möödus tema esimene öö Prantsuse vanglas.
  . PEATÜKK nr 2.
  Vangistatud printsess vangikongis õlgmadratsil nägi unes, et ta kamandab inglirügementi. Ja nad võitlevad Luciferi armeega.
  Kohtusid tiivulised inglid ja tiivulised deemonid. Ja nad hakkasid mõõkadega lõikama. Inglitel on sinised mõõgad, deemonitel punased. Suurepärane printsess, kellest sai unes sõdalane, võitleb Luciferiga. Ja võitlus on väga äge.
  Lucifer on väga kena heledajuukseline noormees, kellel on sportlik kehaehitus ja silmapaistvad lihased. Ei saa öelda, et see on Saatan, kelle nime kasutatakse laste hirmutamiseks.
  Vastupidi, ta on kõige ilusam ja täiuslikum ingel. Augustine polnud kunagi näinud nii ilusat noormeest.
  Sellegipoolest lõikavad nad mõõkadega ja teradest lendavad sädemeid.
  Lucifer küsis temalt:
  - Kes sa oled?
  Augustine vastas enesekindlalt:
  - Printsess ingel!
  Valgusetooja vastas:
  - Miks me peaksime võitlema?
  Printsesstüdruk vastas ohates:
  - Ei tea. Aga me peame!
  Lucifer võttis selle ja laulis:
  Vala verd lahinguväljal,
  See pole teie jaoks, tüdrukud, esimene kord...
  Kuid pidage teda kui mustust,
  Pariisi kõnniteel!
  Augustinus kordas entusiastlikult:
  Jumal andis meile mõõgad
  Ma ei saa peatuda...
  Metall lendab teie rinda,
  Verevalamine, verevalamine!
  Ja mõõgad põrkasid uuesti kokku, lõid sädemeid välja.
  Lucifer esitas tüdrukule küsimuse:
  - Mis vahe on heal ja kurjal?
  Augustine oli piinlik ja kostis:
  - Noh... kuidas päev erineb ööst...
  Valgust tooma ingel vastas:
  - Päev on muidugi hea! Aga ka öö pole paha. Pimedas taevas on nii ilusad tähed.
  Ingelprintsess nõustus:
  - Jah see on õige. Mulle meeldib tähti vaadata, eriti läbi teleskoobi.
  Lucifer noogutas naeratades.
  - Jah, tähed on ilusad, täpselt nagu kuu.
  Augustine laulis isuga:
  Kuu, kuu, lilled, lilled,
  Kui sageli pole elus piisavalt,
  Inimesed ja lahkus ja lahkus!
  Valgust tooma ingel lisas:
  - Usaldame kõiki armastajaid,
  Lootused ja unistused ja unistused!
  Printsess noogutas inglile, kes tõi valgust, nagu Prometheus, ja samal ajal peeti teda pimeduse printsiks.
  Aga tegelikult, kes on Lucifer? Kristlased õpetavad: - Jumal on absoluutne hea, Saatan on absoluutne kuri. Kuid Piibli järgi tappis Jumal palju miljoneid inimesi, Saatan vaid kümme inimest. Nii hea ja kuri on siin nii imelikud.
  Jumal on armastus? Kuid see on kummaline armastus.
  Kui enamust ootavad ees igavesed piinad tule- ja väävlijärves ning vähemust igavesed kasarmud - nagu vangla troopikas. Kas see töötab nii?
  Augustine oli tark tüdruk ja talle tundus ka imelik, et enamik inimesi on määratud igavestele põrgulikele piinadele. Kuid teisest küljest, mis on tõde?
  Ja kas Kristus on Jumal?
  Lõppude lõpuks, kas Jumal, kes hävitas Noa päevil peaaegu kogu inimkonna ja jättis miljonitest vaid kaheksa inimest, alandaks end niimoodi ja sureks valusalt ristil?
  Ja palvetage ka timukate eest. Kas see tundub tõsi?
  Augustinus ise oli üllatunud, kui erinev Jumal Jeesus oli Vana Testamendi kohutavast Jumalast!
  Lucifer arvas ära tema mõtted ja küsis:
  - Äkki lõpetada kaklemine?
  Printsess laulis vastuseks:
  Kõik inimesed ühel planeedil
  peaksid alati sõbrad olema...
  Lapsed peaksid alati naerma
  Ja elada rahulikus maailmas...
  Lapsed peaksid naerma
  Lapsed peaksid naerma!
  Lapsed peaksid naerma!
  Ja elage rahulikus maailmas!
  Pärast neid sõnu võeti mõõk Augustinuse kätte ja sellest sai kohe lopsakas roosikimp. Ja aroom õhkus neist.
  Printsessitüdruk laulis raevukalt:
  Lähedal, rõõmu ja õnnetuse lähedal,
  Peame, peame andma kindla vastuse!
  Päikeselisele maailmale, jah, jah, jah!
  Ja inimesi lahku lüüa - ei, ei, ei!
  Lucifer laulis vastuseks:
  Inimesed, palun olge vait, olge vait,
  Las sõjad kaovad pimedusse...
  Kurg katusel, õnn katuse all,
  Rahu maa peal!
  Ja tema mõõk muutus ka lopsakaks lõhnavaks karikakrapõõsaks.
  Nii inglid kui ka deemonid lõpetasid võitluse. Nende käes muutusid relvad suurepärasteks taimestikutöödeks.
  Ja kõik laulsid kooris:
  Lapsed peaksid naerma
  Lapsed peaksid naerma!
  Lapsed peaksid naerma!
  Ja elage rahulikus maailmas!
  Vangiprintsess ärkas üles. Kõlas signaal tõusmiseks. Chatelet' vangid viidi hommikusöögile ja seejärel tööle.
  Augustine tõsteti voodist üles ja talle anti ämber vett, et end pesta ja hambaid pesta. Siis toodi kaerahelbepuder leiva ja veidi piimaga.
  Printsess sõi... Temast on saanud juba täiesti pretensioonitu tüdruk. Tõesti, mida ta võiks veel küsida?
  Siis viidi Augustine tööle. Kuna ta õmmelda ei osanud ja tellimusi polnud piisavalt, saadeti printsess veskikivi keerutama. Nii jahvatati vili jahuks.
  Töö oli raske ja tüütu. Augustine tundis üle hoovi kivide kõndides valu oma sinikate jalgades. Paljad tallad hakkasid sügelema ja konarlikele jalgadele tekkisid värsked nahakalused. Ja see on piinavalt valus.
  Augustine ja veel kolm tüdrukut keerasid rooli. Ja vili kukkus ülevalt alla. Ja ära peatu ja tõmba hinge. Väga raske töö. Kuid tüdrukud hakkasid sellesse juba minema ja nende paljad jalad olid sõna otseses mõttes kiimas. Nad on jämedad, nagu kaameli kabjad. Ja Augustine sai alles hiljuti paljajalu ega ole tööga nii harjunud. Ja sääred ja põlved ja selg hakkasid peagi valutama. See on lihtsalt piinamine, mitte töö.
  Ja ülevaataja seisab nende kohal ja ratas pöörleb veidi aeglasemalt, nagu oleks piitsaga pihta saanud.
  See on nagu orjad Vana-Roomas. Jah, sa olid hiljuti kroonprintsess, sinust võis saada Prantsusmaa kuninga naine - tollal planeedi suurim jõud. Ja nüüd oled sa paljajalu vang rebenenud triibulises numbriga kleidis. Teie õlad on paljad ja jalad on peaaegu puusadeni paljad. Ja sa kannatad. Oh kividest paljaste jalgade all ja füüsilisest stressist ja piitsadest ja alandusest.
  Augustinus kannatas ka janu käes. On ikka suvi ja umbne. Rooli keeramine on väga raske. Kuid tema keha on noor ja loomulikult terve. Nüüd avaneb teine tuul ja läheb kergemaks.
  Tüdruk tunneb, et tema paljad jalad on muutunud kangeks ega tunne peaaegu midagi.
  Valust ja väsimusest kõrvale juhtimiseks proovib tüdruk midagi ette kujutada.
  Näiteks vangistas kuninganna kuri keiser. Ja ta viidi peremehe juurde.
  Ta andis talle käsu:
  - Armasta mind!
  Vastus oli aga uhke:
  - Ei!
  Ja diktaatori käsul pandi kuninganna nagisse! Nad tõmbasid mu üles, rebides kõigepealt kõik mu riided nahani. Siis tõsteti uhke valitseja päris lakke. Võlvide juurde. Ja siis lasti köis lahti. Kuninganna kukkus maha. Köis venis põranda lähedale. Ja noor naine karjus ja minestas valušokist.
  Talle kallati ämber külma vett. Noor naine tuli mõistusele.
  Vanemtimukas noogutas ja ütles:
  - Kas sa armastad diktaatorit?
  Kuningannal oli valus ja hirm, tal oli väga häbi paljalt rippuda timukate ees, kes sarkastiliselt nägu irvitasid.
  Vanem piinaja noogutas. Nad hakkasid alasti naist uuesti üles tõstma. Köis tõmbus uuesti pingule, veel kord. Ja kuninganna tõsteti nagile laeni.
  Siis ta tardus. Augustiku kahvatu nahk läikis.
  Siis lasti köis uuesti lahti. Tüdruku surnukeha kukkus maha. Ja alguses värises ta šokist. Ja siis, kui köis pingule läks, karjus see metsikust venitusest.
  Ja jälle kaotasin teadvuse.
  Vanemtimukas noogutas... Kuningannat kallati taas sügavast sügavusest võetud jääveega.
  Noor naine tuli mõistusele.
  Vanem piinaja küsis:
  - Sa hakkad keisrit armastama!
  Kuninganna möirgas meeleheitlikult:
  - Ei!
  Vanemtimukas käskis:
  - riputage ta kolmandat korda üles!
  Ja jälle hakkasid piinajad kuningannat üles tõstma. Venituspiinamine on tavaliselt väga tõhus. Ja selle piinamise tagajärjel murdusid paljud võimsad mehed ja olid valmis kõigeks.
  Augustivereline kaunis naine aga vaikis jätkuvalt. Ja ta tõsteti jälle lae alla. See oli kõver ja kivid niisked ja hallid.
  Ja nii külmutasid timukad tüdruku õhku. Ja siis nad võtsid selle ja lasid köie isuga järsult alla.
  Alasti kuninganna kukkus maha ja köis tõmbus põranda lähedal uuesti pingule. Ja jälle noor naine karjub ja kaotab teadvuse.
  Ja ta nägu on valusast šokist nii kahvatu ja sinine. Ja jälle valavad timukad talle vett. Alasti ja kurnatud kuninganna ei tule kohe mõistusele. Ikka pead talle vastu põske lööma.
  Lõpuks avanesid mu silmad.
  Vanemtimukas küsis:
  - Kas sa räägid? See tähendab, kas olete nõus saama keisri liignaseks?
  Kuninganna sisistas keelt sasitsedes:
  - Ei! Parem surra!
  Peapiinaja ütles väsinud toonil:
  - Kümme piitsahoopi poole jõuga!
  Kuningannat tõsteti kergelt nagile. Ja timukas kõigutas ja lõi teda kergelt selga. Noor naine ohkas raskelt. Ja piinaja jätkas peksmist.
  Tema löögid olid mõõdetud ja täpsed. Tüdruku valgel seljal punased triibud paistes.
  Lõpetanud peksmise, vaatas piinaja küsivalt vanemtimuka poole.
  Ta küsis:
  - Kas olete nõus saama keisri liignaseks?
  Kuninganna kiljatas:
  - Ära torka mind!
  Vanemtimukas käskis:
  - Viis piitsahoopi täie jõuga!
  Timukas kõigutas ja lõi. Kuninganna valge nahk lõhkes. Ja veri voolas.
  Noor naine karjus. Kuid ta hammustas kohe huuli ja surus hambad kokku. Timukas lõi teda uuesti kõigest jõust.
  Kuninganna vaikis, kuid muutus veelgi kahvatumaks. Tema hingamine on raske, paljast rinnast langevad higipiisad, millel sädelevad rubiinnibud.
  Timukas peksis, nahk lõhkes ja verd voolas alla.
  Lõpetanud peksmise, vaatas ta uuesti juhi poole.
  Vanem piinaja noogutas:
  - Ja nüüd plokk konksudega!
  Timukad kinnitasid kuninganna paljaste jalgade külge tammepuust sepistatud raudploki. Ja mööda servi paistsid välja konksud. Turvatud.
  Peapiinaja käskis:
  - Venitage seda!
  Ja timukad riputasid naela raskuse konksude otsa. Nii paremale kui vasakule. Kaalud olid muidugi eelnevalt ette valmistatud. Ja üldiselt on piinakeldril rikkalik arsenal.
  Vanemtimukas küsis kuningannalt:
  - Kas sa räägid?
  Ta vastas enesekindlalt, valust vilistades:
  - Ei!
  Peapiinaja märkis:
  - Me võime sind surnuks piinata.
  Kuninganna ütles enesekindlalt:
  - Parem on surra kui reeta.
  Vanemtimukas käskis:
  - Veel üks raskus mõlemal küljel!
  Timukad paisutasid ja riputasid iga raskust. Kuninganna alasti keha venis veelgi välja. Ja temast tilkus higi ja vere segu ning ta veenid muutusid veelgi pingelisemaks ja paistsid silma.
  Kuninganna hakkas vaikselt läbi hammaste oigama. Tal oli nii valus.
  Vanem piinaja küsis:
  - Kas sa räägid? Kas sinust saab keisri liignaine?
  Noor naine pigistas välja:
  - Ei!
  Peatimukas soovitas:
  - Nüüd röstime su kontsad.
  Kuninganna pahvatas:
  - Ma ei saa ikkagi tema orjaks.
  Timukad võtsid kapist pudeli oliiviõli. Nad korgisid korgi lahti ja valasid selle oma peopesadesse. Pärast seda hakati ta taldu jõuliselt määrima.
  Kuninganna ütles meeleheitlikult tõmbledes ja oigades:
  - Ma ei ütle ikka midagi! Ja ma ei abiellu kummitusega!
  Timukad lõpetasid taldade määrimise. Seejärel panid nad kuninganna paljaste jalgade alla peenikesed palgid ja õled. Tilgutasid väävlit ja tõid tõrviku.
  Leek süttis. Tema keel lakkus röövellikult alasti tüdrukulikku piinamist.
  Roosa tald tõmbus pingesse. Ja kuninganna hakkas raskelt hingama. Ja siis, kui tüdruku jalad olid kuumusest haaratud, karjus ta.
  Vanemtimukas küsis sarkastiliselt:
  - Kas sa lähed siis keisri juurde konkubiiniks?
  Kuninganna hüüdis uuesti:
  - Ei!
  Timukas paljastas hambad. Tema märguandel lisasid abilised küttepuid. Ja leek muutus veelgi kõrgemaks ja kuumemaks.
  Kuninganna hakkas täiest kõrist karjuma. Tal oli väga valus. Ja piinajad irvitasid.
  Peatimukas küsis:
  - Kas sa oled meelt muutnud?
  Kuninganna möirgas:
  - Ei!
  Vanem piinaja ütles enesekindlalt:
  "Siis me praadime ka tema rinnad!"
  Timukad valasid jälle õli kätele. Ja nad tormasid noore naise juurde täis rindu määrima.
  Nad käpatasid jämedalt kuninganna nibusid, mis olid helepunast värvi, ja pigistasid ta rinnast.
  Piinajate puudutustest paisusid augustikuu rinnad ja muutusid kõvaks.
  Kuninganna võttis selle ja möirgas:
  - saast!
  Pärast määrimise lõpetamist võttis üks timukatest taskulambi ja süütas selle. Piinajad tõid tule naise paljale rinnale. Ja nad hakkasid teda ilma tseremooniata tulistama.
  Kuninganna oigas rohkem. Kui ülimalt valus ja valus see oli.
  Timukad naersid ja paljastasid hambaid. Paljudel olid raudsed, vanemtimukal aga kuldsed!
  See on tõesti verine meeskond. Ja nende hambad on nagu nende hing!
  Nad põletasid tema paljad kontsad ja palja rindkere korraga.
  Timukas samal ajal irvitas ja pilgutas...
  Kuninganna väänles nagil. Ja see teeb talle tohutult haiget.
  Vanem piinaja küsis:
  -Kas sa abiellud keisriga?
  Noor, kurnatud naine hüüdis:
  - Ei!
  Peapiinaja kostis:
  - Ja nüüd on tal aeg ka oma emakat määrida...
  Siin sai printsessi töö otsa. Ja ta saadeti natuke näksima. Kuna ta oli väga ilus, anti talle pudruks piima ja kala. Printsess sõi ja tundis, et tahab magada.
  Aga ma pidin uuesti minema ja rooli taha seisma, keerates niigi vastikust veskikivi.
  Ja see on nii raske ja lihased väänavad sõna otseses mõttes valust. Et tähelepanu kõrvale juhtida, hakkas Augustine uuesti komponeerima.
  Timukad hakkasid emakas määrima, kuid sisse jooksis poiss, kes edastas keisri käsu piinamine lõpetada.
  Timukad kustutasid lõkke noore naise paljaste jalgade all ning eemaldasid esmalt väga ettevaatlikult raskused ploki küljest. Siis plokk ise ja siis kuninganna nagist.
  Nad pühkisid ta alkoholiga üle ja viisid ta ülakorrusele kambritesse, et ta saaks puhata ja valust taastuda.
  Vahepeal jälgis keiser saalis gladiaatorite võitlusi. See on ka väga julm, kuid tõsimeeli lõbus vaatemäng.
  Kaks tüdrukut kaklesid. Üks punaste juustega, teine valgete juustega.
  Mõlemad on väga ilusad, lihaselised, treenitud.
  Nad astusid ringi, kandes ainult aluspükse, jättes torso alasti.
  Suurvesiir märkis keisrile sosistades:
  - Imelised kaunitarid ja võrdne jõud.
  Diktaator noogutas:
  - Jah, imeline ja see on klass!
  Blondiin oli relvastatud mõõga ja kilbiga ning punapea kolmiku ja pistodaga.
  Nad kõndisid ettevaatlikult paljaste jalgadega, jõudes lähemale.
  Siis tormasid nad üksteisele kallale.
  Punapea lõi blondiini kolmharkidega vastu jalga, kuid too sai mõõgaga õla pihta ja hüppas minema.
  Mõlemad tüdrukud said haavata. Publik kiitis. Seejärel üritas punapea blondiini paljaid jalgu uuesti peksa anda. Kuid ta pääses sellest kergesti kõrvale. Lahing läks aina ägedamaks.
  Möirgamise saatel lükkas punapea pistodad blondiini rinna poole, kuid ta pani kilbi.
  Ja tera põrkas ära.
  Mõlemad naised vihastasid ja hakkasid üksteisele lähenema. Siin on jälle tabamused ja löögid. Ja kaks peaaegu alasti keha, mis on omavahel põimunud.
  Tüdrukud hakkasid klindis kaklema. Diktaator andis märgi. Maurid hüppasid püsti ja surusid süüdatud tõrvikud tüdrukute paljastele, veidi tolmustele kandadele. Nad võtavad selle ja möirgavad.
  Nad läksid murdma. Kuid punapea lõi blondiinile pistodaga vastu külge ja ta ise sai mõõga kaela.
  Mõlemad tüdrukud minestasid valušokist ja tardusid, verised ja alasti.
  Maurid põletasid oma paljad, tütarlapselikud, nii võrgutavad kontsad kuuma rauaga.
  Kuid tüdrukud ei liigutanud end isegi.
  Keiser märkis:
  - Kahju, kui naised surevad! Kas poleks parem poisid lahingusse visata?
  Suurvesiir noogutas:
  - Teil on õigus, nagu alati, söör!
  Esimesena astusid areenile kaks umbes neljateistaastast teismelist. Nad olid musklis, nägusad, punastes ujumispükstes päevitunud poisid. Nad hoidsid käes mõõku.
  Nendega tulid kohtuma ka ühevanused ja sama pikkused poisid. Ja ka lihaselised, ilusad, pargitud, ainult rohelised ujumispüksid ja mõõkade asemel mõõgad.
  Nad kummardasid keisri ja tema saatjaskonna ees. Nad trampisid oma paljaid, karedaid poisilikke jalgu ja hüüdsid:
  - Surma minejad tervitavad teid!
  Keiser pomises:
  - Alusta!
  Poisid hakkasid kaklema. Veri voolas kohe välja ja päevitunud lihaselistele kehadele tekkisid haavad. Poistel polnud kilpe ja nad ise olid toored võitlejad, nii et lahing oli üürike. Rohelistes ujumispükstes poiss kukkus. Maurid põletasid tõrvikuga tema paljaid jalatallasid. Ta hüppas püsti, kuid kukkus uuesti, tulistas. Veel üks poiss kukkus punastes ujumispükstes. Aga peaaegu kohe rohelises. Kolm poissi jäid vait. Üks jäi püsti. Ja tema paljad tallad jätsid verised jalajäljed.
  Maurid põletasid poiste paljad, jämedad kontsad. See lõhnas nagu kõrbenud liha. Ja neid tiriti konksu otsas minema.
  Poiss sai mitu kriimu...
  Keiser noogutas:
  - Sa jätkad võitlust! Hüvasti, ma annan sulle elu homseni!
  Poiss viidi minema...
  Siis tulid välja veel viis, umbes kaheteist-kolmeteistaastast poissi, kollastes ujumispükstes ja tridentidega. Ja viis ühevanust ja sama pikkust mustades ujumispükstes ja rapiiridega poissi.
  Esiteks tegi türanni saatjaskond panuseid. Ja siis algas lahing.
  Poisid surid üksteise järel. Jalule jäi vaid üks võitleja, umbes kaheteistaastane kollastes ujumispükstes. Ülejäänud olid kõik augustatud. Ja isegi paljaste kandade põletamine kuuma triikrauaga ei aidanud neil püsti tõusta.
  Keiser käskis:
  - See poiss peab elama kuni järgmise võitluseni. Ülejäänu visake lõvidele ja krokodillidele.
  Järgmiseks lahinguks toodi juba kümmekond poissi odadega ninasarviku vastu välja. Poisid olid noored, umbes neljateist-kaheteistaastased. Ja nende vastu on tohutu ninasarvik.
  Tegelikult polnud ellujäämise võimalust. Tõsi, lapsed on targad ja lahing venis.
  Pealegi hakkasid maurid türanni käsul isegi poiste paljaste jalge alla tuliseid süsi loopima.
  Ja see oli päris valus.
  Keiser oli väga rahul. Ta jõi aeglaselt magusat punast veini ja sõi kalkuniliha kastmes.
  Poisid surid üksteise järel. Tõsi, sinistes ujumispükstes poisil õnnestus ninasarvikule odaga silma lüüa ja tekitas looma metsikult raevu. Ja siis mõnda aega vältis ta osavalt tohutu sarve löökide eest.
  Kuid lõpuks tegi koletis temagi ära.
  Invaliidistunud surnukehad korjati konksudega üles ja lohistati puuride poole.
  Siis veel üks võitlus: seitse ujumispükstes ja mõõkadega poissi suure Aafrika lõvi vastu.
  Lapsed olid tavaliselt kümne- või üheteistaastased ja gladiaatoriteks pürgijad.
  Kuid türanni saatjaskond oli rahul. Ja tegelikult kujunes lahing veriseks ja üsna põgusaks.
  Suurvesiir isegi märkis:
  - Parem oleks vanemad poisid välja panna!
  Keiser vaidles vastu:
  - Ei! See on just õige.
  Lõvi rebis poisid laiali, kuid ta ise oli peaaegu terve. Nii kujunes lahing.
  Siis veel üks võitlus. Seekord tuli välja parajalt pikk, sportliku kehaehitusega neiu. Samuti olid tal jalas ainult ujumispüksid. Ja tema juuksed on värvitud kolmes värvitoonis: kollane, punane, roheline. Tal oli mõõk ja pistoda.
  Sel juhul on tegemist juba kogenud gladiaatori ja kuulsa kaunitariga.
  Tema vastu võitles üsna suur ja kogenud hunt.
  Lahing pidi tulema põnev. Kuid oli selge, et metsaline polnud enam noor ega kiire.
  Sellest hoolimata on võitlus ilus. Võimas tüdruk ei kiirustanud. Ta kriimustas mõõga ja pistodaga hunti, põikles aeg-ajalt kõrvale. Ja siis ta lööb talle palja kannaga jalaga vastu lõuga.
  Löök lõi hundil välja paar hammast. Ja kui ta hoo täielikult maha võttis, lõikas kangelastüdruk tal pea maha.
  Nii läks kaklus.
  Paljajalu, veriste jalajälgedega lahkudes lahkus neiu staadionilt.
  Siis tuli välja veel üks, seekord brünett. Ta on päevitunud, paljajalu ja kannab ka ainult ujumispükse.
  Kolm mõõkadega poissi tulid tema vastu. Nad olid noored, umbes kaheteistkümneaastased, kõhnad, aga karmid. On selge, et tegemist on orjadega ning nende seljad ja küljed on kaetud ripsmetest tekkinud armidega. Poiste pead on kiilaks aetud ning nad on ujumispükstes, teravate abaluudega, vastu suurt ja tugevat tüdrukut. Kellel on käes kaks mõõka.
  Oli selge, et poisid olid kogenematud ja surmale määratud.
  Keiser märkis:
  - Kas lahing pole liiga ebavõrdne?
  Suurvesiir märkis:
  - Sulle ei meeldi, kui õiglane sugu sureb.
  Türann noogutas:
  - Jah, naised ei tohiks surra! Ja poisid on mehed ja kõige vähem väärtuslik kaup.
  Lahing algas gongi märguandel. Mustajuukseline naine ei kiirustanud. Ta tahtis anda poistele võimaluse ja näidata ilusat võitlust. Poisid on väledad, vastupidavad, kuid selgelt treenimata.
  Kuid nad võitlevad suure raevuga. Ja juba on näha, kuidas päevitunud poiste kondised kehad higist läigivad.
  Keiser noogutas:
  - Imeline!
  Siin kriimustas brünett ühte poistest tema lihaselisel tumedal rinnal. Ta sai haavata ja karjus.
  Võitle uuesti...
  Tüdruk lõi poissi palja jalaga kubemesse. Ta kukkus valušokist ja minestas.
  Keiser käskis:
  - Tõstke üles!
  Ja maur, hüppas püsti, põletas kuuma rauaga poisi palja, kaljunud kanna. Ta hüppas püsti.
  Brünett hoidis veskit kahe mõõgaga kinni ja lõi teraga kuklasse. Mitte surmav, vaid lööb teadvuse täielikult välja.
  Moor põletab jälle lapse palja kanna. Karjäärides töötavad orjapoisid tavaliselt aastaringselt ilma kingadeta ja nende tallad on kõvemad kui saabaste nahk. Kuid kuum raud põletab neid ikkagi ja paneb nad karjuma.
  Ja ta hüppab uuesti püsti. Mustajuukseline naine lõi poisile küünarnukiga vastu lõuga ja ta kukkus. Ja jälle kannatavad lapse paljad, kauakannatanud kontsad kuuma raua käes.
  Gladiaatoritüdruk ei taha poisse tappa. Aga kuhu saab minna? Ta lööb käepidemega vastu templit. Aga jällegi moor kauterib kanna. Ja poiss karjub.
  Ilmselt peame need lisama .
  Ja ühel poisil raiub naine pea maha.
  Tüdruk lööb siis veel ühe välja ja teise maha. Vaatab keisrit.
  Ta hüüab:
  - Lõpeta ära!
  Brünett tüdruk ohkas ja pussitas poissi. Despoot ei tunne halastust. Ja ma pidin ka teise lõpetama. Ja siis lõpetage kolmas.
  Pärast seda puhkes tüdruk nutma ja lahkus ärritunud näoga staadionilt.
  Tema paljad, graatsilised jalad jätsid veriseid, tahutud jalajälgi.
  Järgmine lahing oli veelgi jõhkram.
  Välja tulid kaks suurt palja torsoga meesgladiaatorit. Nende vastu võitles seitse kümne- või üheteistaastast poissi. Meestel olid suured mõõgad, poistel väikesed.
  Ja see on muidugi jõhker võitlus. Ja halastamatu, olgem ausad, peksmine.
  Poisid kukkusid ja surid, tõmmates verd.
  Kuid mõnikord õnnestus neil ka meesgladiaatoreid kriimustada. Ja tekitada torsole haavu.
  Keiser märkis:
  - Võistluslik võitlus!
  Suurvesiir märkis:
  - Jah, teie Majesteet. Kuigi poisid pole väärtuslik kaup, on neist ka natuke kahju!
  Despoot noogutas:
  - Jah, haletsus pole mehe pärast! Hea, et need sõdalased läbi said, aga järgmine kord lasen nende peal lõvi valla!
  Lõpus tulid välja kaks poissi tridentide ja võrguga. Samuti noored, umbes kolmeteistaastased, kogenematud ja kiilaks lõigatud juustega. Enne kaklust aetakse poistel juuksed sageli parukateks maha, et hiljem tulu teenida.
  Ja nad lasid poistele valla tiigri.
  Lapsed üritasid võrku visata, kuid tiiger rebis selle ära ja tormas lapsi tükkideks lõikama.
  Keiser laulis:
  - Ma olen tiiger, mitte kass,
  Elan praegu minu sees...
  Mitte Leopold, vaid Leopard!
  Töö sai lõpuks valmis ja Augustinuse mõtted katkesid. Ta läks õhtusöögile. Tütarvangidel kästi riided seljast võtta. Nad olid alasti ja neile kallati ämbritest sooja, päikese käes soojendatud vett. Siis viidi tüdrukud õhtusöögile. Augustinele anti jälle piima ja kanakoiba.
  Pärast seda viisid nad mind kambrisse. Enne magamaminekut luges tüdruk muidugi palve, kukkus madratsile ja jäi kohe magama.
  
  
  VENEMAA PRESIDENT VLADIMIR ZELENSKI
  Pärast ametisseastumist teatas Vladimir Zelenski Rada laialisaatmisest ja ennetähtaegsetest parlamendivalimiste korraldamisest. See oli üldiselt ootuspärane. Suhted Venemaaga jäid aga pingeliseks. Vladimir Putin ei õnnitlenud Zelenskit võidu puhul ega tunnustanud Ukraina presidendivalimisi. Kuid see tuli uuele noorele juhile isegi kasuks. Natsionalistid, kes teda kahtlustavalt vaatasid, tundsid ta ära kui oma. Ja lääs mõistis, et Putin on tõesti agressor. Ja tugevdatud toetus Ukrainale. Nii algas see tervise pärast ja lõppes rahu pärast. Zelenski võttis selle vastu ja esines uutel Rada valimistel ülimalt tugevalt. Õnnestus saada parlamendienamus. Ja siis korraldas ta mitu referendumit. Sealhulgas põhiseadusreform.
  Presidendi volitusi laiendati oluliselt. Vastupidi, Rada on piiratud. Pärast seda hakkas Zelensky otsustavalt läbi viima reforme ja moderniseerimist.
  Samal ajal mõeldi Donbassis välja kaval käik. Sõdalane Anastasia Orlovale pakuti huvitavat varianti. Ukraina ja lääne luureteenistuste toel saab temast Luganski ja Donetski oblasti kuberner. Siis on tal ametlik liikmesus Ukrainas ning raha taastamiseks ja suuremaks isiklikuks võimuks. Ja isegi oma armee. See tähendab, et Kadõrovi variant. Kui Venemaa tegelikult Tšetšeeniale iseseisvuse andis, säilitades selle üle kontrolli vaid formaalselt.
  Välikomandöride seas mõjuvõimu omav Anastasia Orlova nõustus selle variandiga. Pean ütlema, et see naine oli väga ilus, blond ja tavaliselt jooksis ta isegi külmal talvel paljajalu.
  Anastasia kuulutas sõja Uus-Venemaa "varastavale" juhtkonnale. Ta on väga sõjakas ja autoriteetne tüdruk. Ja ta asutas oma elukoha Novoazovskis. Osa inimesi ja miilitsaid toetasid teda.
  Anastasia koos paljasjalgsete tüdrukute pataljoniga tegi mitu haarangut ja vallutas mitu linna. Algasid kohalikud lahingud. Käis köievedu.
  Anastasia tegutses üsna osavalt ja sai raha välismaalt. Lisaks oli tal toetus Venemaal. Kaasa arvatud naistelt. Edule aitas kaasa ka asjaolu, et Putin oli haige. Ilmselt on Venemaa ambitsioonikas president end üle pingutanud. Ja nendel tingimustel jagunes Venemaa juhtkond kaheks. Anastasia kasutas seda ära ja vallutas Donetski. Olles saanud tõsist toetust.
  Sõda algas ka Luganskiga. Kuid mitte liiga energiline. Miilitsad ei tahtnud tegelikult üksteist tappa.
  Lõpuks toimusid Novorossija presidendi valimised ja Anastasia võitis. USA ja Kiiev tunnustasid seda kohe. Ja siis teised lääneriigid ja kogu maailm!
  Zelenski pidas oma sõna, andes Novorossiale Ukrainas eristaatuse. Ja Donetskis lehvis taas kollakassinine lipp.
  Kauaoodatud rahu on saabunud.
  Zelensky võitles aktiivselt korruptsiooniga ja kehtestas isegi surmanuhtluse majanduskuritegude eest. Rangelt ja oskuslikult juhtides ja professionaalset meeskonda moodustades andis Vladimir Zelenski Ukrainale kõrge kasvutempo. Riik tõusis ja uue juhi jõud tugevnes. Suhted Venemaaga paranesid. Mis aitas kaasa insuldile, mis võttis Putini ja muutis ta vähem ambitsioonikaks ja agressiivseks.
  Venemaal kasvas Zelenski populaarsus. Ta oli tugev kõneleja, sarmikas inimene, populist. Ja mitte kommunist, aga mitte ka antikommunist. Populaarne nii vasakpoolsete kui ka Venemaa oligarhide seas. Väga populaarne vene noorte seas. Intellektuaal ja mees. Ta näib olevat intelligentne, kuid ta on haaranud püsiva võimu. Jah, kindlasti juht, aga samas ka härrasmees! Kõrgkultuur, aga rahvale arusaadav ja armastatud. Tõeline talent juhtimises. Ja suurepärane korraldaja.
  Ja nii, kui viis aastat õitsengust ja Ukraina tõusust oli möödas ning Zelenski võim lõpuks tugevnenud, järgnes sensatsiooniline ettepanek.
  Nimelt ühineda Venemaaga. Luua ühtne liiduriik ühise suure võimuga presidendiga. Muidugi rahva poolt valitud.
  Ja Venemaal oli eliit šokis. Milline liigutus! Putin oli selleks ajaks raskest haigusest nõrgenenud ja populaarsust kaotanud. See tähendab, et ta ei saanud võidelda, vähemalt mitte täielikult. Ja Medvedev ise ei ole üldiselt võitleja ja rahvas ei armasta teda.
  Ja siin tahab Zelenski selgelt saada liiduriigi presidendiks ja... Tema võimalused on reaalsed! Esiteks tahaks lääs näha Vladimir Zelenskit Venemaa ja Ukraina presidendina! Ta näitas end täiesti läänemeelse ja euroopaliku poliitikuna. Teiseks on Zelenski populaarne Venemaal ja eriti Ukrainas. Kolmandaks pole konkurente silmapiiril. Putin on raskelt haige, Medvedev nõrk ja ebapopulaarne, Zjuganov ja Žirinovski liiga vanad. Teisi juhte silmapiiril pole. Veelgi enam, neljandaks toetavad Venemaa oligarhid ja Zelenski.
  Jah, on selge, et tegemist on väga tõsise kandidaadiga Venemaa presidendiks. Tal on jõudu, karismat ja erakordne oratooriumianne. Ja ka nii lääne kui ka Venemaa meedia toetus. Pluss uue populaarsuse Venemaa poliitikas, vanade ja igavate juhtide käe all.
  Ühesõnaga, pakkumisest keeldumine on nii ebamugav kui ka hirmutav. Putin sai teise insuldi. Medvedev sai Venemaa presidendi kohusetäitjaks.
  Muidugi pole kaugeltki tõsiasi, et Zelensky kindlasti võidab. Ja ma tõesti tahan Ukraina annekteerida. Medvedevil on soov Putinist üle saada! Kuid kas tasub võtta sellist riski nagu valimised Zelenskiga?
  Venemaa rahvas aga toetas Ukrainaga ühinemise ideed. Sajad tuhanded inimesed tulid tänavatele - nõudsid: slaavi vendade ühtsust. Meeleavaldajad pidasid Moskvas kokkupõrkeid politseiga. Paljud inimesed said vigastada. Hakkas tõusma protestilaine.
  Kommunistid said lõpuks Zjuganovi, täpsemalt öeldes mädanenud, ja noorem juhtkond hakkas rahvast tänavale tooma. Nõuab režiimimuutust.
  Ka rahvuslased astusid üles ja neil olid oma tugevad ja ambitsioonikad juhid. Maidan muutus aina moes. Politseinike pihta loobiti kive ja Molotovi kokteile. Rahva pikka aega kuhjunud rahulolematus hakkas üha enam avalduma.
  Medvedev pidas julgeolekunõukogu.
  Enamik liikmeid pooldas ühendamist - viidates tõsiasjale, et kurat polegi nii kohutav, nagu teda maalitakse. Ja haldusressursid ja propaganda on tohutu jõud! Ja et inimestele saab põhjalikult ajupesu teha ja nad hääletavad üldiselt võimuerakonna poolt.
  Ka Venemaa miljardärid vandusid truudust Medvedevile, kes oli etteaimatav, pikka aega võimul olnud ja kõiki enam-vähem rahuldanud.
  Miljardär Deribasco märkis loogiliselt:
  - Peame läbi viima valimiskampaania stiilis: Medvedev on täna Putin ja ükski Zelensky pole meile ohtlik!
  Roman Abramovitš märkis autoriteetselt:
  "Me tõmbasime Jeltsini neljaprotsendilise reitinguga valimisaugust välja ja me tõmbame teid veelgi välja!" Meie raha ja meedia on meie garantii!
  Prokhorov kinnitas:
  - Me ei taha rikastele nii kõrgeid makse kui Ukrainas ja seisame teie kõigi kõrval!
  Dmitri Medvedev lõi rusikaga vastu lauda ja teatas:
  - Siis võtame vastu ettepaneku integreerimiseks ja ühendamiseks!
  Ukraina ja Venemaa vahel sõlmiti ühinemisleping. Kohe muutus jõudude vahekord. Presidendivalimised toimuvad kolme kuu jooksul.
  Presidendiks registreerumiseks piisab, kui koguda sada tuhat allkirja või teha üheksakümmend tuhat dollarit sissemakse, mis tagastatakse alles siis, kui jõuate teise vooru. Need on tõesti naljakad reeglid. Osaliselt võetud Venemaa ja osaliselt Ukraina seadusandlusest.
  Loomulikult on presidendikandidaate palju, Medvedevi meeskond ilmselt arvas, et see oleks neile veelgi tulusam! Nad ütlevad, et valijate liikuvus annab võimudele eelise esimeses voorus. Ja teises toetavad kõik Medvedevit. Presidendi kohusetäitja lootis sellega igal juhul. Ja see algas...
  Anastasia Orlova, see paljajalu Kleopatra, ütles, et terve saja vastu tuleb Zelenski. Ja et ta on Lancelot draakoni Putini ja Medvedevi vastu.
  Avanesid ägedad rünnakud ajakirjanduses. Mõned olid Zelenski poolel, teised Medvedevi poolel.
  Kandidaatide registreerimisperiood on alanud. Venemaal valitses rahutus. Džohhar Dudajevi poeg ilmus Kaukaasiasse ja kuulutas välja džihaadi. Ja sai islamipiirkondades laialdase toetuse. Paljud eksperdid kahtlustasid siin CIA kõrvu. Pealegi on Trumpi presidendiaeg lõppemas ja me peame võitma vähemalt mõned võidud. Ja Zelenski Venemaa troonil on suur võit! Kuigi on ka skeptikuid, kes väidavad, et Zelenski suudab Venemaast teha suure riigi, mis on palju tugevam, eriti majanduslikult, kui see oli Putini ajal.
  Nii et arvamus jagunes ka läänes. Ühtne Ukraina-Vene riik on muidugi võimas kooslus ja pole üldse nali. See võib tõesti olla koletis. Loomulikult toetasid ühinemist ka Vene julgeolekujõud. Pealegi on Anastasia lahe naine. Ta koos pataljoni tüdrukutega, kõik kaunitarid, olid paljajalu ja bikiinides, kukkus ümber ja alistas Vene eriüksuslased. Kui nad koguvad tolmu, et kukutada Zelenski liiga tulihingeline fänn.
  Tüdrukud näitasid, et võitlevad muinasjutuliselt paljajalu ja bikiinides! Ja erirühm "Vympel" alistas kuumad naised. Selle tulemusel otsustati mitte sekkuda ja Novorossija sai võimule Ukraina-meelne juhtkond.
  Anastasia tegi kampaania Zelenky poolt . Lahingus teadis tüdruk, kuidas visata palja jalaga teravaid õhukesi kettaid, bumerange ja granaate. Bikiinides sõdalased on saanud legendaarseks. Terve rügement tüdrukuid, igaüks neist on väärt tervet diviisi. See on tohutu jõud!
  Anastasia tormas läbi lume, punased paljad kontsad vilkumas. Tüdruk laulis:
  Uskuge mind, kosmose avarustes on unistus,
  Ta on nagu päikesekiir taevas...
  Svarogi silmis on rahu ja puhtus,
  Ta on meie jaoks, nagu Jeesus tõuseb üles!
  
  Me sünnitame särava saatuse,
  Ta särab mais nagu päike...
  Aga ma ei saa aru, kui kaua võivad surnud olla,
  Kui kurja saatus meiega mängib!
  
  Kaitse oma isamaad, rüütel,
  Las taevatäht särab...
  Me kaitseme oma kodumaa avarust,
  Las planeet saab igaveseks paradiisiks!
  
  Aga mida saab kohutav kommunism teha?
  Ta teeb kodumaa lipu kõikvõimsaks...
  Ja raevukas fašism kaob põrgusse,
  Me läbistame vaenlase väga tugeva löögiga!
  
  Andke oma südamed meie kodumaale,
  Väga ereda kuumusega hõõguma...
  Me läbime oma lahingu lõpuni,
  Ja me hävitame füüreri ühe hoobiga!
  
  Seltsimees Stalin asendas oma isa,
  Oleme erinevate põlvkondade lapsed...
  Hord hukkub meeletult põrgusse,
  Ja geenius Lenin näitab teed Eedeni!
  
  Venemaal on iga poiss hiiglane,
  Ja tüdrukud on treenitud võitlema...
  Kõigeväeline Issand perekond on meie jaoks üks,
  Meie, venelased, oleme alati sõdida saanud!
  
  Me saavutame, ma usun, et varsti saavutame kõik,
  Universumis pole midagi kõrgemat...
  Komsomolimees tõstis aeru,
  Ja löö füürer katusele!
  
  Pole enam kommunismi, pole enam ideid,
  Need on ilusad ja toovad õnne!
  Ja füürer on lihtsalt kaabakas,
  Väga salakaval, väga must!
  
  Olen tüdruk - võitleja suurus,
  Paljajalu jooksis ta julgelt läbi külma...
  Mu paks palmik on kullast,
  Ma ehitasin kiire roosi!
  
  Võib tekkida miljard ideed
  Kuidas korraldada isamaad kommunismis...
  Kui näete Fritzi, löö teda kõvasti,
  Et verine Adolf troonile ei istuks!
  
  Löö fašiste rusikaga,
  Veelgi parem, löö neid haamriga...
  Sõidame tuulega mööda Volgat,
  Meil pole lihtsalt kitsede purustamise vastu midagi!
  
  Me kasvatame sõdureid kodumaa jaoks,
  Tüdrukud tormavad ründama...
  Kaunitar sihtis kuulipildujat,
  Hitleri kättemaks saab olema valus!
  
  Keegi ei saa venelasi võita,
  Kuigi fašismi hunt on staažikas kurat...
  Kuid ikkagi on tema karu tugevam,
  Milline tellimus ehitab uut!
  
  Jookse kodumaa, Stalini eest,
  Komsomoli liikmed tormavad paljajalu...
  Natsid said keeva veega maha,
  Sest suurvenelased on kõige lahedamad!
  
  Uhked tüdrukud sisenevad Berliini,
  Nad jätavad paljajalu jäljed...
  Nende kohal on kuldsete tiibadega keerub,
  Ja need muutuvad hõbedaseks nagu herilasepärlid!
  Tüdruk laulab, aga kuidas ta kakleb! Lõppude lõpuks päästsid tema ja tema neli partnerit korraga miilitsa Iolaiski täielikust lüüasaamisest .
  Siis sisenesid viis bikiinides ja paljajalu tüdrukut terve sõjaväega.
  Jah, see oli päris suur vaatemäng.
  Anastasia tulistas kuulipildujast palju, lõigates ära vaenlase liini, ja viskas seejärel paljaste varvastega mitu õhukest ketast korraga. Need pead on ära lõigatud.
  Ja Anastasia laulab:
  - Püha Venemaa eest!
  Nataša tulistas ka, raius vaenlasi maha ja sikutas, viskas palja jalaga granaati, lükkas alla tanki:
  - Svarogi jaoks!
  Ja siis annab kullakarvaline Zoya oma korra. Ja ta viskab ka palja jalaga surma kingitust ja hüüab:
  - Rodnoverie tuleviku nimel!
  Ja Aurora järgneb neile esimesel võimalusel. Ja palja kannaga vabastab ta surmaanni, hüüdes:
  - Suurepäraste piiride eest!
  Ja siis surub Svetlana sisse. Ta teeb paugu ja siis kuulipildujast ning saadab paljaste varvastega hävingu...
  Ja paljasjalgne kaunitar hüüab:
  - Romanovite tagasituleku eest!
  Jah, Anastasia oli kuningliku impeeriumi taastamise fänn. Tegelikult on Venemaal tegelikult nagunii võimul tsaar. Miks siis mitte luua legitiimne monarhia? Pealegi voolab Romanovite soontes mitme põlvkonna Euroopa kuningate veri. Kas see on nende sugupuu? Mis perekond on Putin ja eriti Lukašenka? Kes nad on, et olla kuningad? Aga Romanovid on Jumala võitud!
  Anastasia ja tema bikiinides sõbrad tegid palju imesid. Ta võitles nagu kurat. Siis aga tülitses ta Putiniga ja asus Zelenski poolele. Üldiselt nägi Anastasia, et Ukrainale tehakse ülekohut, ja kõrgendatud õiglustundega asus ta nõrgemate poolele!
  Anastasia ja tema viisikud tõrjusid rünnaku Novoazovskile, kui nad üritasid teda kui mässulist vahistada. Terve kolonn valitsusvägesid lõigati ära ja desarmeeriti.
  Pärast seda langesid vangid näoli ja suudlesid Anastasiat ja teise tüdruku paljaid tolmuseid jalgu.
  Tüdruk ütles Novorossija vangistatud sõduritele filosoofiliselt:
  - Ma ei taha sind tappa! Te olete mu vennad! Ja minust saab teie kuninganna!
  Üldiselt võttis Novorossija Anastasia vastu ilma suuremate kahjude ja suurte kaotusteta. Tõsi, blond terminaator lõikas maha Donetski vabariigi kuberneri pea ja tappis tema valvurid, kes koosnesid peamiselt kaukaaslastest.
  Anastasia on pikka aega olnud legend. Krimmis tegi ta selliseid imesid, et sai Vene Föderatsiooni kangelase tähe. Ilma temata poleks see bikiinides partneritega nii sujuvalt läinud. Aga siis Anastasia võeti ja võeti kõigist Venemaa auhindadest. Kaasa arvatud Vene erivägede mõrva eest lahingus, kui nad üritasid teda eemaldada. Isegi kriminaalasi algatati.
  Kuid nad ei julgenud alustada suurt sõda praktiliselt iseseisva Novorossijaga. Pealegi jäi Putin haigeks ja ilma temata ei tahtnud keegi vastutust võtta.
  Eriti Medvedev, kes üldiselt ei ole oma kõhult ja vaimult liider. Kuid just see sobis karudele Vene oligarhidele ja Putini lähikonnale - nendega saab kergesti manipuleerida.
  Olgu kuidas on, Zelenski vastu on tõusnud tohutu propagandamasin. Nad hakkasid kõiki kõiges süüdistama. Ja et ta oli väidetavalt narkosõltlane, varas ja miljardeid offshore-firmade kaudu välja sikutas ning üldiselt oli ta gei.
  Provints läks kirjutama. Ja muidugi oli tunnistajaid ja mitmesuguseid kinnitusi. Sealhulgas süüdistused homoseksuaalsuses. Kandidaatide registreerimine on alles alanud ja muda juba valgub.
  Valimistel osaleda soovijate, nii ukrainlaste kui eriti venelaste hulk osutus kolossaalseks. Sisse ronisid nii kommunistid kui ka natsionalistid. Järsku ilmus hääletama isegi vana ja haige Zjuganov. Kuigi ta on juba lahkunud Vene Föderatsiooni Kommunistliku Partei esimehe kohalt. Valimas käisid ka Afonin , Udaltsov ja Grudinin . Ja üldiselt on ikka hunnik vasakpoolseid kandidaate, vähetuntud, aga hurdasid. Ja nii paljud inimesed tahavad presidendiks kandideerida! Aga üheksakümmend tuhat dollarit? Kas see on tõesti nii suur summa Venemaa standardite järgi?
  Tundus, nagu oleksid tankid valmis ronima. Ja ärimehed ja kunstnikud ja poptegelased ja kirjanikud. Jah, ka kirjanikud on aktiivsed. Tehke endale reklaam. Ja üheksakümmend tuhat dollarit pole nii palju. Nii sai CEC sadu avaldusi.
  Noh, valimised! No milline etendus sellest kujunes! Isegi Alla Pugatšov kandideeris presidendiks. Miks mitte? Alka hakkas unustama ja võib-olla tuletab ta endale meelde! Vanadest inimestest ronis presidendiks Juri Lužkov. Ilmselt tahtsin ka endale meelde tuletada.
  Muidugi ei saaks selline saade ilma Vladimir Volfovitšita hakkama. Kuid seekord osalesid valimistel nii tema poeg Igor Lebedev kui ka parem käsi Degtjarev. Kolmes veerus mindi ka valimistele.
  Liikusid ka rahvuslased. Muidugi kandideerisid presidendiks legendaarne vanglas istunud Demuškin ja huvitaval kombel ka "Metallkorrosiooni" juht "Spider" ja rokirühma "Kolovrat" juht ja paljud teised.
  No muidugi, poplauljad asusid ka kampaaniale. Siin on Philip Kirkorov ja Nikolai Baskov. Ka neil pole midagi kaotada. Selline sõjaväeline valvur läks tööle.
  Ja Timothy ja Vitas ja üldiselt läksid paljud inimesed kampaaniasse.
  Muidugi mitte juhuslikult! Medvedevi plaan oli esitada tohutul hulgal kandidaate, kes teises voorus talle hääled üle kannaksid. Üldiselt on plaan huvitav. Medvedevi reiting on esialgu madalam kui Zelenski oma. Ja ilma kavaluseta on võimatu võita!
  Kuid Jeltsinil oli ka null reiting, kuid ta suutis Zjuganovi vastu võita. Tõsi, viimane viis valimised läbi nagu invaliid: kaotas meelega!
  Ja sel juhul vastandub Medvedev erakordsele ja väga andekale inimesele.
  Nii et siin toimub palju. Solovjovi näitusel loobiti Zelenskit pidevalt mudaga. Tõsi, siis viskas tüdruk Solovjovile paljaste jalgade varvastega jäätist näkku. Ja ta lõi silma. Pärast mida sai selgeks, et Zelenskit muda loopida pole ohutu! Nagu see mees on Ukraina kotkas!
  Üldiselt puudus Vene ühiskonnas ühtsus. Paljud, paljud inimesed toetasid Zelenskit. Nagu, tõesti noor veri ja suutis tõsta Ukraina ilma kõrgete nafta- ja gaasihindadeta! Ja kuidas on Medvedeviga? Riik on sõna otseses mõttes uppumas nafta- ja gaasidollarites ning majandus on täielikus stagnatsioonis. Kasvu pole, kasvab ainult tööpuudus.
  kõigist poliitikutest kõrgeim antireiting . Kuigi just seetõttu on see oligarhidele kasulik. Mida rohkem me neist sõltume, seda rohkem me kontrollime. Venemaa valitsus alustas kiiruga kõigi palkade ja pensionide tõstmist. Ja kohati...
  Pealegi tegi Medvedev isegi ettepaneku vähendada pensioniiga kahe aasta võrra. Nagu, kõik on inimeste heaks. Ja tehti muudatusi, et tõsta pensione ja lugeda töö pärast pensionile jäämist staaži hulka.
  Medvedev ja ametnikud ei unustanud. Et nad seisaksid ja hääletaksid tema poolt. Eelkõige tühistati avalikud tuludeklaratsioonid ja lubati kuni tuhande dollari suuruseid kingitusi. Mis ametnikule muidugi meeldis. Nii ka välismaal kinnisvara omamise luba, samuti kontosid.
  Suitsetajate võitmiseks leevendati oluliselt tubakavastast seadust. Öine alkoholimüük oli lubatud ja isegi hasartmängud legaliseeriti. Viimast tervitasid oligarhid, tõepoolest, milleks sellist sissetulekut kaotada ja see maa alla võtta.
  Programm "Nukud" on tagasi. Nad hakkasid televisioonis rohkem erootikat näitama.
  Medvedev kuulutas välja ka amnestia ja käskis isegi vangidele abiraha maksta. Ja see on ka arvestatav protsent häältest. Ja vangid ise ja nende pered.
  Üldiselt esitas Medvedev loosungi: rohkem vabadust! Tõepoolest, Venemaa on Putini despotismist väsinud. Kui sa ei näe isegi alasti naist telekas!
  Ja muidugi üritati näidata: elu on muutunud vabamaks, elu on muutunud lõbusamaks!
  Medvedev langetas ka alkoholi hindu ja lubas õllereklaami televisioonis. Tegelikult, miks minna liiga kaugele.
  Kuid Kaukaasias puhkes sõda. Pärast Putini lahkumist hakkasid mägironijad nõudma veelgi rohkem privileege ja õigusi. Ja nende ambitsioonid on ainult kasvanud. Pealegi hakkas Türgi Kaukaasiale aktiivsemat survet avaldama, nende ambitsioonid kasvasid, seda enam, et Süürias sai Erdogan tema arvates liiga vähe. Olukorda raskendas naftahinna ja sellest tulenevalt ka gaasihinna langus. Just Venezuela suurendas tootmist pärast Maduro režiimi kukutamist . USA ja Iraan on lõpuks leppinud ning Liibüas on loodud ühtne valitsus.
  Naftahinna langus on Venemaa rubla kokku kukkunud, inflatsiooni soodustanud ning palkade ja pensionide tõusu devalveerinud.
  Ja võitlejate kasvav aktiivsus Kaukaasias mängis Medvedevi vastu.
  Nad ütlesid, et ta ei suutnud Putini pärandit säilitada. Ja mis üldiselt, nagu sageli juhtub: superstaar määras end nõrgaks järglaseks.
  Nii USA kui ka araabia riigid ja isegi Iraan õhutasid Kaukaasias separatismi. Kuid julgeolekujõudude vahel tekkisid erimeelsused. Mõned tahtsid ikka Putini kauaaegset elukaaslast Medvedevit presidendina näha! Ja teised kavatsesid panna palju populaarsema Sergei Šoigu.
  Kuid viimast ei toetanud oligarhid ja töösturid. Nad pidasid teda liiga vasakpoolseks ja miljardärid olid väsinud ühe inimese diktatuurist. Kõik tahtsid troonile liberaali ja leppimist läänega. Medvedev vallandas Šoigu, oodates presidendikandidaatide registreerimisperioodi lõppu. Mis põhjustas rahutusi sõjaväes.
  . PEATÜKK nr 2.
  Seejärel andis Medvedev Šoigule kaua lubatud marssali auastme ja andis talle aupeaministri asetäitja ametikoha. Samuti populistlik käik. Aga igal juhul valimiseelne olukord presidendi kohusetäitjat ei soosinud.
  Zelensky on noorem, edukam, sõnakam, punkte lööb. Ja isegi siis, kui see registreeriti, säilitas üle kahesaja presidendikandidaadi oma vaieldamatu juhi. Kuid Medvedev pidi siiski võitlema teise koha eest. Tema konkurendiks teise ringi jõudmise eest tõusis ootamatult Alla Pugatšova. Vananev primadonna, kes polnud pikka aega esinenud ega olnud eriti huvitatud PR-st, hüppas ootamatult edetabelis üles.
  Võib-olla oli see reaktsioon tüütutele poliitikutele. Žirinovski ja Zjuganovi reitingud langesid vastupidi järsult. Rahvas on nendest mõlemast poliitikust kohutavalt väsinud. Pealegi ilmusid nende valimisväljale nooremad ja originaalsemad juhid.
  Märkimisväärselt lisas Demuškin , kes sai vanglas märtri kuvandi. Suraikin ei suutnud endiselt reitingut koguda, kuid punkte hakkas koguma ka teine tema partei liige, Venemaa parim profipoksija Sergei Kovaljov.
  Üldiselt osutus Sergei Kovalev huvitavaks tüübiks. Ta kandideeris Moskva linnapeaks ja sai kõigile ootamatult teiseks. Ta astus Venemaa Kommunistlikku Parteisse. Ja ta hakkas ka oma reitingut parandama.
  Tuleb märkida, et Sergei Kovaljov on väga suurepärane poksija - parim venelaste seas, edestades isegi Kostja Tszyut.
  Sergei Kovaljov on seega terminaator ja Medvedevile ohtlikult lähedal.
  Tõsi, enamikul Venemaa küsitlusteenustel on reitingud ja... O. president oli ülehinnatud. Kuid edutamine oli põhjalik. Medvedevil aga väga ei vedanud. Pärast Putinit läks õnn kuidagi koonerdamaks. Nafta hind jätkas langust, langes ka rubla kurss ja hinnad tõusid kiiresti. Kaukaasia põles üha aktiivsemalt. Ja isegi Kadõrovi mehed hakkasid võitlema võitlejate poolel. Selline on olukord. Ja siis ründas Taliban Venemaa vägesid Tadžikistani piiril.
  Ja nagu selgus, polnud Vene väed valmis. Medvedev seadis end uuesti sisse. Lisaks selgus vargustega seotud skandaal kaitseministeeriumis ja rahandusministeeriumis . Vari on langenud Medvedevi kauaaegsetele sõpradele. Samuti tekkisid kahtlused, kes varastas Venemaalt sadu miljardeid dollareid. Samuti kahtlused. Ja meedia muutus jultunuks...
  Zelenski viis valimiskampaania läbi rahulikult, professionaalselt, nagu etendust. Žirinovski töötas nagu alati rohkem võimude kui iseenda heaks. Zjuganov vilistati ja loobiti mädamunadega. Siis jälle vahejuhtumid...
  Muidugi osales valimistel Ksenia Sobtšak, kes ei saanud muud kui konikut välja visata. Ta võttis selle ja viskas Žirinovskile koogi näkku. Ja ta tõmbas tähelepanu. See juhtus ka üsna eepiliselt.
  Valimistest võttis osa ka Aleksander Povetkin. Venemaa poksija ei saanud pärast kaotust Joshuale pikka aega naasta, pidas seejärel paar heitlust rahuldavate vastastega ja purunes tõsisemas. Pärast karjääri lõpetamist läks ta poliitikasse ja asus looma natsionalistlikku partei.
  Seni erilise eduta.
  Povetkin aga lõi teledebati ajal vastasele rusikaga näkku. Ta eristas end ja see tõstis tema reitingut veidi.
  Üldiselt olid valimised hüsteerilised.
  Nad pidasid teledebatte: nad andsid vastamiseks kolmkümmend sekundit ja tekkis tüli. Peod, kaklused, skandaalid. Terve farss.
  Medvedevit edutati häbitult, kuid tema reiting praktiliselt ei kasvanud. Teise ringi pääsemine on endiselt kahtluse all.
  Zelensky edestas suure vahega. Ja pole ime! Viie aastaga suutis Vladimir lõpetada tööpuuduse ja taastada kõik tehased ja tehased ning ehitada uued.
  Üks Zelensky saavutusi oli põllumajanduse ja alternatiivsete energiaallikate arendamine.
  Eelkõige on Ukrainas ilmunud elektrijaamad, mis töötavad ja laevad atmosfäärirõhu erinevustest. Nagu ka maasoojuselektrijaamad. Ja palju muud. Sealhulgas ionosfääri energia kasutamine . Juhtus nii, et teadus läks naftale ja gaasile vastu.
  Tõeline sensatsioon oli sünteetilist toitu tootva ja Hiinasse tarniva tehase ilmumine Ukrainasse. Ja Venemaa on vähendanud toiduainete eksporti.
  Nominente leidus ka ukrainlaste hulgas. Eelkõige Vladimir Klitško. Kuulsal poksijal oli raske karjäär. Ringi naasnud: Charri ja Tysoni alistamine Raev . Kuid kolmandas korduskohtumises Joshua vastu kaotas ta siiski uuesti, kuid teenis palju raha. Ja ta teatas oma lõplikust poksist loobumisest.
  Aga siis tuli ta jälle tagasi. Ta võitles Kiievis Gassieviga ja võitis. Pärast seda pidas ta veel ühe võitluse ja võitis tavamaailmameistri tiitli - purustades lõpuks nii Foremani kui ka Joe Louisi rekordi. Pärast seda teatas ta, et kandideerib ühendatud Venemaa ja Ukraina presidendiks. Ja peab ütlema, et Vladimir Klitško on ukrainlaste seas Zelenski enda järel teisel kohal. Ja vaatamata oma märkimisväärsele vanusele poksis, viis Vladimir Klitško juba valimiskampaania ajal läbi kohustusliku kaitse endast kakskümmend aastat noorema poksija vastu. Ja taas võitis nokaudiga.
  Pärast seda hüppas Vladimir Klitško reiting ja ta liikus Medvedevile lähemale, saades võimaluse teiseks ringiks.
  Üldiselt oli neil valimistel üks vaieldamatu favoriit: Zelenski ja teise koha pärast käis väga tihe võitlus. Heitluses teise koha pärast põgusalt Medvedevit edestanud Alla Pugatšova hakkas kõrvale astuma. Põhimõtteliselt ei valgustanud teda midagi eredat. Ja teisele kohale tuli Vladimir Klitško. Kuid tema valijaskond pole kuigi stabiilne. Sergei Kovaljov, kes suutis pärast kolme kaotust minna ja koguda kõik neli poolraskekaalu vööd, võitles ka ringis ja võitis taas meistritiitli.
  Ja tema reiting hüppas taas. Ta võib jõuda ka teise ringi. Teised Ukraina poksijad: Usik ja Lomachenko toetasid Zelenskit ja presidendid ei sekkunud. Kuigi mõlemad pole oma karjääri veel lõpetanud. Miks nad peaksid lõpetama? Usik võitis Joshuat punktidega ja tuli raskekaalu vaieldamatuks maailmameistriks. Lomachenko rändab ühest kaalukategooriast teise ja talle makstakse nii suuri honorare, et ta ei taha karjääri lõpetada.
  USA-s käib ka valimiskampaania. Donald lahkub pärast kahte ametiaega ja ta pole tegelikult piisavalt terve, et kolmandaks ametiajaks kandideerida. Noored mehed kandideerivad presidendiks. Demokraatidest väga ilus umbes kolmekümne üheksa aastane naiskuberner - ilmselt kõige noorem daam presidendikandidaatide seas. Ka vabariiklastelt, noortelt kindralitelt- Iraani-vastase sõja kangelastelt.
  USA poliitikute põlvkond on muutunud.
  Venemaal oleks Putin võib-olla suutnud Zelenskit alistada, kuid ta põles tööl selgelt läbi. Ülepinge on võtnud omajagu! Ta tahtis oma jõudu üle hinnata ja ümbritsevat mitte usaldada. Või äkki nad mürgitasid ka teda. Pärast Nazarbajevi lahkumist algas SRÜ-s järjekordne demokratiseerumislaine. Kasahstanist sai parlamentaarne vabariik. Valgevenes kadus Lukašenka kuidagi kahtlaselt. Ja presidendist sai ka tegelane.
  Tuli veel üks laine. Türgi parlament on Erdoğani vastu juba tõusnud . Pendel kõikus teises suunas.
  Zelensky muutis tõesti põhiseadust suurema autokraatia kasuks, kuid läänes peetakse teda nende omaks! Jah, ja rahvahääletusi toimub kogu aeg. Ja seal on tõeline sõnavabadus.
  Igatahes Zelenskyl teises ringis võiduga erilisi probleeme pole. Tõenäoliselt pääseb teise vooru Medvedev - administratiivsed ressursid saavad jagu madalast populaarsusest ja mitte eriti edukast valitsemisest. Paljud märkisid ära sarnasusi Ukraina valimistega - palju presidendikandidaate, Zelenski juhtkond, madalad valitsuse reitingud ja kõrged antireitingud .
  Kas Zelenski suutis Putinit alistada, on endiselt küsimus, kuid Medvedev ei olnud ilmselgelt rahva juhi rolli kõrgusel. Ja demokraatia mängis siin võimude vastu.
  Medvedev ei suutnud end võitluseks päriselt valmis seada. Tema iseloom pole sama. Pole tõeline võitleja!
  Aga kõigi autokraatiate probleem on see, et järeltulijad pole eriti head! Tavaliselt pani diktaator oma kohale nõrgukese, et teda mitte kukutada! Näiteks oli Nazarbajevi järeltulija võim piiratud. Ja ta ei pahanda - ta on pehme kehaga!
  Kuid Vladimir Zelenski tuli igal juhul võimule opositsioonist ega ole nõrk.
  Peab ütlema, et Putinit peeti ka pehme kehaga ja nõrgaks, mistõttu nad valitigi presidendiks, valjuhäälse Jeltsini järgi. Aga nagu selgub, on vaikses rabas kuradid!
  Ja siis selgus, et soos polnudki nii vaikne. Kuid tundub, et Medvedev pole hunt lambanahas, vaid tõesti loomulik lammas. Ja ta ei suuda jõudu koguda.
  Žirinovski solvas Zelenskit roppustega ja sai trahvi. Mitukümmend presidendikandidaati loobus Medvedevi kasuks, kuid see ei andnud peaaegu midagi. Peaosas mänginud kuulsatest inimestest oli poksija Denis Lebedev. Ta arenes tegelikult puhtalt tehniliselt edasi. Kohal oli ka ärimehi ja väiksemaid kultuuritegelasi. Kirjanikest mängis Medvedevi kasuks vaid Sergei Lukjanenko. Ülejäänud tahtsid end reklaamida . Ja kõik uskusid õnne.
  Medvedev on üsna palju kasvanud. Kuid oli lootust, et sõjavägi, vangla ja politsei hääletavad vastavalt korraldusele. Lisaks on veel valijate altkäemaksu võtmine. Ja muidugi varajane hääletamine. Ka siin on kõik eduvõimalused.
  Jah, just see ajendas võimude aktiivsust suurendama. Andke eelhääletamine. Ja seal on muidugi võltsimine. Ja soov hääletada südamega.
  Erinevalt 1996. aasta valimistest ei suutnud Medvedev oma reitingut tõsta. Pean ütlema, et Jeltsinil ka vedas. Eelkõige suri kogemata Dzhokhar Dudajev. Milline kärbes teda hammustas, ei võtnud kõne ajal tavalisi ettevaatusabinõusid. Lõppude lõpuks, kui see oleks juhtunud veidi varem, poleks neil olnud aega lööki anda. Ja veidi hiljem oleks kaetud ainult antenn ja Džohhar ise oleks olnud ohutus kauguses. See on õnn sõjas ja propagandas.
  Ja nüüd ei saa te Dudajevit lõpetada. Ja pole olemas Raduevit , kes Venemaa presidendivalimiste eel nii rumalalt vahele jäi. Kuid Dudajev juunior ei taha valimiste ajal surra. Ja üldse, ilmselt katkeb järeltulijate triumviraat: Jeltsin, Putin, Medvedev...
  Valijatele altkäemaksu andmise katsed lekitati ja tekitasid veelgi skandaali. Patriarh ei toetanud kedagi, arutledes: Jumala oma on Jumala oma ja keisri oma on keisri oma . Üldiselt läks Jeltsini ajal kuidagi lihtsamalt välja. Ja õigeusu kirik asus millegipärast täiesti lootusetuna tundunud Jeltsini poolele. Ja tööstusringkonnad.
  Ja siis hakkasid Vene oligarhid Zelenskiga flirtima. Ilmselt on Medvedevit võimatu kasvatada.
  Ja meeleolu meedias hakkas muutuma. Zelenskit kiideti üha rohkem. Žirinovski on juba hakanud rääkima, et tema nimekaim on tegelikult teemantmees.
  Medvedev kahekordistas taas palku ja pensione. Kuid rubla kukkus lõpuks kokku. Ja inflatsioon algas. Samuti on tõusnud tariifid.
  Ta pidi isegi IMF-ilt laenu küsima. Ja nafta ja gaas lähevad järjest odavamaks.
  Iraan, Venezuela, Liibüa ja Saudi Araabia suurendavad eksporti. Ja USA-s on kasutusele võetud uus põlevkivi kaevandamise meetod. Kulud langesid järsult.
  Ja siis on Hiinas majanduslangus ja rahutused. Noh, see on selge - ma olen väsinud kommunistliku partei domineerimisest. Ja hiinlased tahavad vabadust ja mitmeparteisüsteemi!
  Indias on toimunud väike võimumuutus. Püüti riigipööret teha ja diktatuuri kehtestada.
  Vastasseis Kaukaasias on järsult kasvanud. Rahutused algasid ka Siberis. Eelkõige on tugevnenud separatistid.
  Suurbritannias võitis valimised partei: "Renessanss", aga koalitsioonis leiboristidega. Kuninganna Elizabeth on endiselt elus, kuid ta on lubanud, et läheb oma sajandal sünnipäeval pensionile, misjärel korraldatakse rahvahääletus monarhia kaotamiseks. Ja Suurbritannia presidendi asutamiskoht.
  Prantsusmaa on rahutu. Macroni asemel võitis Mary Lipen ja üritati kehtestada diktatuur. Kuid prantslased ise ei tea, mida nad tahavad, nad korraldasid uue Maidani. Jah, mastaapselt enneolematu. Ja Mary oli sunnitud loobuma radikaalsetest plaanidest araablaste ja teiste väljasaatmiseks. Siis, mis veelgi hullem, tühistas ülemkohus presidendivalimised ja Mary arreteeriti.
  Ka Prantsusmaal kuulutati välja ennetähtaegsed valimised. See tähendab, et nagu ikka, on igal pool segadus.
  Kuna Valgevenes oli Lukašenka türanniast küllalt saanud, korraldasid nad referendumi ja kaotasid täielikult presidendi ametikoha. Vabariik muutus parlamentaarseks ja uus peaminister ütles, et võib toimuda annekteerimine Venemaaga. Aga pärast sealseid presidendivalimisi. Zelensky on Valgevenes väga populaarne.
  Kasahstanis on presidendi ja parlamendi suhted muutunud pingeliseks. Oli tagandamisähvardus. Kuid nad nõustusid kiiresti, kuid riigipea võimu piirati veelgi.
  Medvedev muutus järjest närvilisemaks. Valimised lähenesid ja Zelenski reiting oli mitu korda kõrgem. Tõsi, ta ei võida esimeses ringis, kuid igal juhul Medvedev foldib. Petmiseks või nokautimiseks on ainult arvutus.
  Toimus salanõupidamine. Vene miljardärid kogunesid.
  Medvedev ütles otse:
  - Kas soovite, et Ukraina võõras saaks impeeriumi presidendi tohutu võimu?
  Deribasco märkis loogiliselt:
  - Tahame seda või mitte, me peame iga valitsusega läbi saama! Zelenski ei ole kommunist ja... See pole Zjuganov, kes meile igal juhul ei sobinud!
  Medvedev ütles kuivalt:
  - Ukrainas on tulumaks palju kõrgem kui Venemaal!
  Roman Abramovitš naeratas ja märkis:
  - Kes teab ja loeb meie sissetulekuid! Pealegi olid nad seal hiljuti vähendatud ja peaaegu võrdsed meie omadega!
  Prohhorov vastas naeratades:
  - Võimud muutuvad. Meie jääme! Mida oskate soovitada?
  Medvedev krooksus raevust:
  - Ma ei usu, et Jeltsin ausalt võitis!
  Deribasco vastas külmalt:
  - Kui Jeltsini rivaal poleks olnud Zjuganov, oleks Borikil tõesti vähe võimalusi. Kuid inimesed mäletasid endiselt liiga hästi kommunistliku võimu võlusid. Nimelt: tühjad riiulid, kaardid, kupongid, visiitkaardid, pikad järjekorrad, palk viis dollarit kuus. Muidugi ei tahtnud keegi nendesse põrgulikesse aegadesse naasta. Pealegi kaotada vaatemäng, poliitilised saated, aga ka seksiga filmid ja palju muud. Rahvas tahtis vabadust. Ja nad ei hääletanud mitte Jeltsini, vaid Hernehirmutise Zjuganovi vastu. Kuid Zelenski ei hirmuta rahvast. Erinevalt Putinist ei sulge ta programmi "Nukk" ega pane inimesi kaardile. Aastat üheksakümmend kuus ei saa korrata. Jeltsin varastas viis-kuus protsenti, kuid võitis kolmeteistkümnese vahega! Nii et see on peaaegu õiglane!
  Ja Zelensky juhib sellise edumaaga, et te ei saa teda ületada !
  Medvedev karjus:
  - Nad viskasid mu! Leppisime kokku!
  Roman Abramov märkis:
  - Vähemalt sanktsioonid tühistatakse! Ja sa oled karu... Sa oled juba oma pensioni teeninud!
  Medvedev sosistas:
  - Sa peaksid põrgus põlema!
  Prokhorov märkis loogiliselt:
  - Põrgut pole olemas! Raha kogumiseks on ainult kard!
  Medvedev küsis segaduses:
  - Jah? Mis siis, kui jumalat pole?
  Prohhorov naeratas ja vastas:
  - Milline jumal? Nad esitavad seda erinevalt!
  Roman Abramovitš soovitas:
  - Võib-olla tee uus usk! Kes on rikas, seda armastab Jumal! Kes on kõige rikkam, seda armastab Kõigeväeline kõige rohkem!
  Medvedev noogutas:
  - Loogiline! Aga mida rahvas ütleb?
  Roman Abramovitš naeris:
  - Inimesi saab harida!
  Medvedev urises:
  - Loodan, et jääme sõpradeks!
  Pärast seda lahkus ta saalist...
  Maailmas möllas jätkuvalt sündmuste kaleidoskoop. Ringi naasis ka Vitali Klitško, kes võitles Kiievi staadionil. Ta võitles Michael Tysoniga. Kaks vanameest, väga kuulsad ja populaarsed. Noh, nad kogusid palju raha. Michael Tyson oli muidugi kaklusega nõus, kuna ta oli peaaegu kerjus.
  Isegi kui noorem ja, mis peamine, palju paremas vormis Vitali Klitško teda sõna otseses mõttes võitis. Vladimir Klitško ütles, et tahab siiski võita absoluutse maailmameistri tiitli ja võidelda Usikuga. Pärast seda purustab ta kõik rekordid, saades vanimaks absoluutseks maailmameistriks... Ja ta võib rahuneda. Mida ta veel peksma peaks? Joe Louisi on juba löödud ja Foremani on juba löödud ning ta on võitnud neli korda raskekaalu maailmameistritiitli .
  Vitali Klitško teenis võitlusest palju raha, täiendas tema varandust ja kuulsust ning pidas suhteliselt kerge võitluse.
  Zelenski autasustas Vitali Klitškot Ilja Murometsa kuldse ordeniga. Ja see pälvis talle täiendavat kaastunnet.
  Poliitikamaailmas on poksijad üldiselt populaarseks saanud. Floyd Maweiserist sai USA presidendikandidaat. Formaalselt iseseisev. Ja korraliku reitinguga. Ja kuidas on miljardäriga, võitmatu poksija ja mustanahalise mehega. Miks mitte kandidaat?
  Floyd Maweiser toetas valimistel president Zelenskit ja lubas sõprust.
  Vähesed Floydid soovisid kordusmatši Paquioga ja kogusid selle eest palju raha.
  Medvedev oli selgelt kaotamas. Väikese šokiväärtuse loomiseks määras ta Anatoli Kašpirovski tervishoiuministriks asepeaministri auastmega. Mis on muidugi tugev samm, kuid mitte piisav. Muide, Anatoli Kašpirovskist sai kogu Venemaa ajaloo vanim minister ja asepeaminister. Jah, rekordiomanik! Dmitri Medvedev autasustas Inglismaa kuningannat ka Püha Andrease Esmakutsutud ordeniga ja kinkis kangelastähe isegi Šoigule. Ja ta jättis Gorbatšovi ilma kõrgeimast ordenist. Mis üldiselt pole nii ilus.
  Ja ta võttis ja taastas Beria marssali auastme. Võib-olla meelitada
  nende stalinistide poolele. Ja Boriss Nemtsovile anti postuumselt Isamaa teenete esimese järgu orden. Lisaks nimetas ta Volgogradi oma dekreediga ümber Stalingradiks. Samuti flirtib stalinistidega . Aga ka liberaalidega. Novodvorskoi pälvis postuumselt Venemaa ja... Stalini kangelase tiitli!
  Postuumselt andis Medvedev Juri Gagarinile ka Püha Andrease Esmakutsutud ordeni. Ja ta taastas Leonid Ilja Brežnevile võidu ordeni. Ootamatult kinkis Medvedev Garri Kasparovile Venemaa kangelase kuldtähe.
  Samuti flirtib liberaalidega. Ja kommunistidega. Nii teie kui ka meie oma.
  Medvedev andis paavst Franciscus Esimesele ka Püha Andrease Esmakutsutud ordeni.
  Samuti väga helded kingitused "suurelt valitsejalt"! Lisaks langetas Medvedev ootamatult taas nii meeste kui naiste pensioniiga viiekümne viiele. Mis osutus sensatsiooniks. Ja jälle tõstis ta pensione.
  Mida saate valimiste eel teha?
  Lisaks andis presidendi kohusetäitja Vladimir Žirinovskile kindralleitnandi auastme. Nagu ustava teenimise eest, võtke see isanda õlalt. Ja tema poeg Igor Lebedev määrati ootamatult välisministriks, mitte vana ja läänes armastamatu Lavrovi asemel.
  Medvedev pakkus Demuškinile ka siseministeeriumi juhi kohta, kuid autoriteetne rahvuslane keeldus. Uutest ametikohtadest sai sensatsiooniks Ksenia Sobtšaki nimetamine kultuuriministriks. Ta nõustus, nähes, et tema reiting oli väga väike. Kuid ta nõudis ka asepeaministri ametit. Medvedev nõustus sellega.
  Javlinski osales ka valimistel, kuid jäi täiesti haigeks ja loobus tervislikest põhjustest.
  Presidendi kohusetäitja autasustas teda ka Venemaa kangelase tähega.
  Mihhail Kasjanov sai Isamaa teenete eest esimese klassi ordeni ja majandusnõuniku aukoha. Miks ta Medvedevi kasuks taganes. Kuid see on väga väike osa protsendist.
  Sergei Kovaljovile pakuti spordiministri ametit, kuid see tundus talle ebapiisav.
  Tekkis konflikt konstitutsioonikohtu esimehega. Zorkin lahkus lõpuks. Aga kellele ma peaksin sellise postituse andma? Soovitavalt naisele! Ja nad pakkusid seda Alla Pugatšovale.
  Kuid kuulus laulja keeldus, viidates sellele, et see pole tema jaoks. Sellegipoolest kinkis Medvedev talle Venemaa kangelase tähe. Kuigi Alla keeldus tema kasuks tegutsemast.
  Kes saab aga konstitutsioonikohtu esimeheks? Positsioon on kinni. Shoigu keeldus ka - mitte tema profiil!
  Ootamatult nõustus Dima Bilan. Kuigi see pole muidugi tõsiasi, et see on tema profiil! Ja loomulikult on lauljaks olemine tulusam ja palju lõbusam kui konstitutsioonikohtu esimees.
  Igal juhul võttis Medvedev sellest kiiresti kinni ja andis staari Venemaa kangelasele.
  Dima Bilan aga ütles, et see oli lihtsalt nali. Ljudmila Putina määrati aga üldiseks heakskiiduks konstitutsioonikohtu esimeheks. Arvestades Putini populaarsust Venemaal, oli see tugev samm, kuid see oli juba mõnevõrra hilinenud ega suutnud Medvedevit päästa.
  Kuigi tehti titaanlikke pingutusi. Kuid hinnad tõusid, rubla kurss langes, Taliban edenes Tadžikistanis ja valijaid polnud miski veenda.
  Viimasel hetkel määrati Gennadi Zjuganov esimeseks asepeaministriks, kes vastutab sotsiaalbloki eest. Aga see on juba vann surnutele.
  Ja Zjuganov ise on oma valijaskonna juba täielikult kaotanud.
  Degtjarev määrati peaprokuröriks hääletuse eelõhtul. Samuti Liberaaldemokraatliku Partei presidendikandidaat.
  Medvedev kolis ja otsis uusi teid. Üks suurejoonelisi valimiskäike oli Žukovi-nimelise erikuldmedali üleandmine kõigile Suure Isamaasõja veteranidele. Ja veel miljon vene rubla. Kuid Suure Isamaasõja veterane on alles jäänud väga vähe.
  Medvedev andis Tereškovale ka Püha Andrease Esmakutsutud ordeni. Kuigi võimalus on, siis miks mitte seda premeerida? Nii et Anatoli Karpovile võib anda Venemaa kangelase. Ta on suurepärane maletaja! Ja Alehhin ja Botvinnik ning Tal ja Spassky, Tigran - annavad postuumselt auhindu - pole üldse paha!
  Venemaa kangelase staarid - see on lahe!
  Tore on auhindu anda ja medaleid välja anda. Ja kui kehtestame ka Putini-nimelise ordu. Taset on neli: neljas - pronks, kolmas - hõbe, teine - kuld, esimene - kuld teemantidega!
  Seda on Medvedev leiutaja.
  Kuid ka sellest ei piisa. Zelensky asutab ka uusi tellimusi. Näiteks Taras Ševtšenko tellimus. Või Taras Bulba! Või Gogol! Miks raisata aega pisiasjadele? Ja Kozhedubi nimeline orden! See on Zelenski jõuline samm vasakjõudude meele järele. Üldiselt pole Zelenski muidugi kommunist ja isegi mitte vasakpoolne. Nii et tal võib probleeme tekkida. Kuid Venemaa kommunistidel polnud juhti.
  Ja ka Andrei Navalnõi? Kuidagi unustasid kõik ta ära. Kas sa tõesti presidendiks ei kandideerinud? Kuid Andrei Navalnõi on Zelenski meeskonnas töötanud pikka aega ja on juba palju ära teinud korruptsioonivastases võitluses Ukrainas.
  Nii et keegi pole veel surnud! Ja käimas on kahe vennasrahva liitmise protsess ja rahvapea üldvalimised.
  Zelenskit peseb ka Andrei Navalnõi... Nagu ikka, on ta leekides.
  Ja ta tegutseb energiliselt meeletu survega.
  Ja samas väga peenelt, et mitte valijaid eemale peletada. Üldse mitte Trumpi stiil.
  Ja maailmas on tulemas uued ajad - turvalisemad ja rahulikumad. Saudi Araabias algavad demokraatlikud ja ilmalikud reformid ning üldiselt on religioosne äärmuslus nõrgenenud. Tõepoolest, paljud võivad lugeda Internetist Koraani ja teaduse vahelisi vastuolusid ja imestada: miks nad seda teevad? Mis on põhjus, miks pidada Koraani ja Piiblit Jumala sõnaks?
  Kui inimesed hakkavad mõtlema ja küsimusi esitama, ei ole nad enam nii tormakad. Tegelikult, miks sajand tekib? Pigem surmahirm! Ja nii vähesed inimesed kardavad surra, kuni nad haigeks jäävad!
  Valimiste eel tõstis Medvedev haiguspuhkuse ja puuetega inimeste hüvitisi. Suurendati ka tankide tootmist...
  Et end patrioodina näidata, tõstis Medvedev märkimisväärselt sõjaliste kulutuste latti. Koletistest raskeim, enam kui saja tonni kaaluv ja mootori asemel tuumareaktoriga tank Bear pandi masstootmisse.
  Karu projekt töötati välja Putini juhtimisel, tema isiklikul korraldusel. Idee oli luua hirmutamiseks koletispaak. Sõiduk osutus väga raskeks ja kalliks, kasutuses oli mitmekihiline soomus ja kaks raketiheitjat.
  Auto eripäraks oli kiirus üle saja kilomeetri tunnis, kaal sada viiskümmend tonni ning tänu tuumareaktorile kolossaalne jõuvaru.
  Tõsi, jooksu ajal juhtus veel üks kahetsusväärne juhtum - röövik lõhkes. Ja jälle osutus mulje rikutuks. Medvedevit naeruvääristati sõna otseses mõttes.
  Ja siis juhtus presidendi kohusetäitjaga veel üks episood - te ei kujuta seda meelega ette. Kui Medvedev üritas metsameeste silme all puud maha lüüa, kukkus see koos toiduga otse pidulauale. Nii et Venemaa õnnetu ajutine juht on ennast jälle häbi teinud.
  Jah, Medvedevil tõesti ei vedanud. Selline õnn on kapriisne: see premeerib üht, solvab teist. Kas näiteks Nikolai II oli tõesti nii halb, aga ta oli tõesti solvunud kõrgemate jõudude peale. Nii et Medvedev, üldiselt tark inimene, pääses sõna otseses mõttes kõigega.
  Katsed midagi ette võtta jooksid vastupanu ja kangekaelsusse.
  Medvedev näis tõmblevat pannil. Ja siis tekkisid muud probleemid. Peaministri kohusetäitja oli seotud ka korruptsiooniskandaaliga.
  Ja siin poleks see muidugi saanud juhtuda ilma Andrei Navalnõita. See mees sobib alati!
  Sain Medvedevi ja tema saatjaskonna kohta nii laastavad süüdistavad tõendid - skandaal osutus hämmastavaks. Ühesõnaga, kuulsaks said nii Navalnõi kui ka tema muserdava löögi alla sattunud.
  Ja Medvedev pidi vabandusi otsima ja sülitust pühkima. Ja kõik valati tema peale. Mitte valimised, lihtsalt õudus.
  Hääletuspäeval saabus Medvedev valve alla. Oli selge, et ta oli sünge ja ebakindel. Mu käed värisesid, kui hääletussedelit võtsin. Oma viimase korraldusega kolmekordistas presidendi kohusetäitja sõjaväelaste ja politseinike palku. Ja viiekordne pension!
  Anastasia Orlova ironis aga vaimukalt diktaatorirolli kandidaadi üle:
  - Tükkidel on raske istuda! Siia ta paneb rahapadja!
  Pärast võttis terminaatoritüdruk selle kätte ja näitas paljaste varvastega.
  Anastasia on muidugi tüdruk, kes ei pane sõnu taskusse. Vaimukas, tugev, lahe, karismaatiline .
  Ja nii paljud poisid armusid temasse. Pealegi on Anastasia väga temperamentne blond ja ei lähe magama ilma uut meest ööseks valimata. Loomulikult valib ta nägusamaid, sportlikumaid, lihaselisemaid mehi, vahel isegi väga noori. Aga kindlasti teistmoodi. Ilmselt energiaga laadimiseks. Ja keegi ei pea seda hirmuäratavat sõdalast hooraks.
  Vastupidi, nii tugeva ja lihaselise naise jaoks tundub see väga lahe.
  Anastasia ka hääletas, võttis oma graatsiliste jalgade paljaste sõrmedega hääletussedeli ja see on terve rull, kus perekonnanime on raske leida, ja pani selle endale ilma asjatute eelarvamusteta. No on selge, kelle jaoks!
  Pärast seda näitas ta oma suurt figuuri paljaste varvastega!
  Vladimir Zelenski tuli hääletama jalgrattaga. Ta hüppas ja keerutas. Nagu ikka, on ta võitlushimuline ja temperamentne. Tõeline Napoleon Bonaparte.
  Ja loomulikult hääletasin ootuspäraselt reipalt.
  Vladimir Klitško ei astunud kunagi valimistelt tagasi. Ja ta hääletas ka enda poolt ja surus Medvedevi poole rusikat.
  Viimasel hetkel sai Nikolai Valuev Medvedevilt Venemaa kangelase tähe ja siseministri ametikoha. Vaevalt jõudsin seda filmida. Kuigi ta keeldus ütlemast, kelle poolt ta hääletas.
  Paljud inimesed hääletasid siin: Alla Pugatšova ja Suraikin ...
  Žirinovski ei saanud muidugi jätta endast märku andmata. Ta võttis selle kätte ja rebis Vladimir Zelenski portree otse valimisjaoskonnas katki ning lubas, et laseb ta kindlasti maha, kui ta võimule tuleb.
  Dima Bilan laulis hääletuse ajal:
  - Kõik on võimatu, ma tean kindlalt! Bilan valitakse, ta on laitmatu rüütel!
  Siis ilmusid teised tähed.
  Garri Kasparov ütles, et võim on muutumas ja Medvedev lahkub ning temaga lõppeb lõpuks Putini ajastu.
  Samas ütles endine maailmameister, et pole malekarjääri jätkamise vastu. Ja purustada Steinitzi vanuserekord . Ja et Venemaa saab peagi endale väärilise ja demokraatliku juhi ning tsaaride ajastu jääb lõpuks minevikku.
  Ja et Garri Kasparov leiutas oma male, mis kogub peagi populaarsust kogu maailmas.
  Ja demonstreeris sajalahtrilist lauda. Sellesse ilmusid uued kujundid. Mõlemad kaks narri: kuninga ja kuninganna kõrval. Veelgi enam, naljamees kõnnib nagu kuninganna, kuid lööb eranditult nagu rüütel. Ja kaks vibulaskjat äärel etturite asemel. Amburid liiguvad nagu etturid, kuid nad tulistavad diagonaalselt üle kahe terve ruudu. Tõsi, kuna need asuvad laua ääres, on nende väärtus mõnevõrra vähenenud. Kuid need võivad muutuda ka mis tahes kujuga.
  Garri Kasparovi male on kahtlemata pälvinud inimeste ja ajakirjanike tähelepanu.
  Navalnõi lubas, et Kasparovist saab kindlasti minister.
  Anatoli Karpov hääletas ka. Kuid ta on juba vana endine meister, nii et ta lubas ainult nõu anda. Ja ta ütles, et suure tõenäosusega on tulemas suured muutused. Ja mis on homme parem kui eile!
  Medvedev teatas juba valimispäeval, et miinimumpuhkuse kestus Venemaal pikeneb kolmekümne tööpäevani ning kõik naised, kes sünnitasid kümme või enam last, saavad temalt tasu: Vene kangelase tähe. Föderatsioon.
  Uus populistlik samm ja pean ütlema, et üsna tugev. Aga on juba hilja. Eriti valimispäeval on selge, et see on lihtsalt töö avalikkuse jaoks.
  Medvedev oli selgelt kaotamas... Tema alaline võim oli kõigest väga väsinud.
  Rahvas tahtis Putini rööbastelt maha hüpata ja muutuste janu oli küps. Lisaks osutus ilmselgeks Medvedevi ilmne võimetus olla tugev isiksus.
  Zelensky, kogudes punkte ja tegutsedes ilma tarbetu populismi ja lubadusteta, liikus enesekindlalt edasi.
  Need küsitlused väljapääsu juures ütlesid, et ta oli selge favoriit. Aga kas Medvedev teise vooru pääseb, on ikkagi küsimus! Praegu võivad talle sellele kohale väljakutse esitada Vladimir Klitško ja Sergei Kovaljov, aga ka Grudinin .
  Zjuganov hääletas viimasena. Vana, haige, endine Vene Föderatsiooni Kommunistliku Partei esimees ristis Grudini nime ja ohkas. Jah, peaaegu kaheksakümneaastaselt Venemaa esimeseks asepeaministriks saamine pole kerge koorem. Kas tal on seda vaja?
  Ja raskelt hingav Zjuganov krooksus:
  Läheme uuesti lahingusse
  Nõukogude võimu nimel...
  Ja me sureme ühena -
  Võitluses selle eest!
  Ja ta koperdas kabiinist välja. Ei, ta astub varsti tagasi.
  Aeg lähenes ja esimesed andmed presidendivalimiste kohta hakkasid saabuma. Venemaa oli tohutute muutuste lävel. Valgevenes toimusid ka miitingud ja nõudmised liidu sõlmimiseks Venemaaga. Kõik muutus aina raevukamaks ja põnevamaks.
  Venemaa presidendivalimiste osalus saavutas alternatiivvalimiste ajaloo rekordilise, peaaegu üheksakümne protsendi.
  Ja just teatasid, et valimiskastid on avatud ja Kaug-Ida häälte lugemine on alanud.
  . PEATÜKK nr 3.
  Esimese vooru tulemused hakkasid voolama Kaug-Idast. Nagu kõik arvamusküsitlused ütlesid, oli Zelensky kindlalt juhtpositsioonil. Medvedev polnud veel isegi teine. Teise koha võitlesid välja Grudinin ja Vladimir Klitško . Nimekirjas oli veel umbes kakssada kandidaati, nii et nad hajutasid oma hääled laiali. Zelenski tõusis aga Siberis ligi viiskümmend protsenti ja võis loota isegi esimeses voorus võidule.
  Medvedev ütles oma südames:
  - Tahtsime parimat, kuid hääletasime lõbu pärast!
  Zelensky oli lakooniline:
  - Tõde võitis!
  Valimisandmed muutusid pidevalt, kuid Zelenski esikoht jäi suure ülekaaluga muutumatuks. Teine asi on see, et Grudinin ja Klitško vajusid kergelt ära. Ja Medvedev hakkas tõusma teisele kohale, ehkki liidrist enam kui kolmekordse vahega. Presidendi kohusetäitja sai kõige rohkem Tšetšeenias, sõjaväes, eeluurimisvanglas. No see on selge. Eriti eeluurimisvanglas. Seal on häälte lugemist keerulisem jälgida.
  Medvedev vabastas aga palju vange ja tõus ei olnud nii märkimisväärne, kui ta eeldas.
  Kuid suure vaevaga pääsesime teise ringi. Kuigi Zelenski võttis kokku ligi nelikümmend protsenti, kogus Medvedev napilt kolmteist. Veelgi enam, valijate altkäemaksu ja rikkumistega. Jah, Dmitri Anatoljevitš osutus üsna nõrgaks. Kolmas oli Vladimir Klitško. Milline väike sensatsioon, neljas on Grudinin . Dima Bilan tuli samuti ootamatult viiendaks. Sergei Kovaljov tuli kuuendaks, kuigi tema reiting oli kõrge. Žirinovski ei pääsenud seekord isegi esikümnesse. Tõsi, Medvedev andis talle ustava teenistuse eest kohe kindralpolkovniku auastme ja Venemaa kangelase tähe.
  Selline lohutusauhind teie ustavale teenijale. Lisaks sai Dima Bilan Venemaa kangelase tähe ja Isamaa teenete ordeni esimese astme.
  Kuid Dima ütles, et ta ikkagi ei toeta Medvedevit. Seisukoht Zelensky suhtes on aga samuti ebamäärane. Ainult Vladimir Klitško kutsus avalikult Zelenskaja poolt hääletama. Veelgi enam, see poksija teatas, et võitleb Moskvas 2020. aasta olümpiavõitjaga. Ja et vanusevahe teda ei häiri. Et Vladimir on tugevam ja motiveeritum kui kunagi varem.
  Medvedev autasustas aga Venemaa kangelase staari nii Vladimir Klitško kui Vitali Klitškoga. Nagu, ta on õiglane mees. Teie, vennad, olete poksi heaks palju ära teinud, eriti Vladimir.
  Vitali ütles, et Maidani kõige vastikum asi on see, et selle tõttu ei ületanud ta Holmesi rekordit. Kuid tal olid kõik võimalused!
  Kiievis Gassieviga kohtuda . Mis tekitas teatud segaduse. Miks mitte proovida?
  Sergei Kovaljov soovis samuti oma karjääri jätkata, meenutades, et Hoppins alistas isegi vanemas eas maailmameistrid ja ühtsed tiitlid. Ja et praegu ei plaani ei Zeleski ega Medvedev valitsuses töötada. Ja ta tahab võidelda.
  Motivatsiooni oli poistel tõesti piisavalt. Teistest poksijatest avaldas soovi Kovaljoviga võidelda Dima Bivol .
  Medvedev pidas Grudiniga läbirääkimisi . Ta lubas talle kullamägesid. Grudinin ei tahtnud midagi vähemat kui peaministrikohta. Ootamatult toetas eakas Zjuganov Medvedevit ja kutsus Grudininit liituma presidendi kohusetäitja meeskonnaga. Siis aga tekkisid kommunistide ridades probleemid ja lõhenemine. Mis mõlemale kandidaadile ei meeldinud.
  Zelenki kasuks rääkis aga Sergei Udaltsov . Öeldakse, et kahe kurja vahel tuleb valida, mida me veel ei teadnud!
  Nikolai Valuev pakkus välja liidu Zelenski ja Medvedevi vahel: Zelenski president - Medvedev peaminister. Mis oligarhidele meeldis! Veelgi enam, nad tuletasid meelde, et ühinemisel on üks ütlemata punkt: erinevatel riikidel on oma peaministrid ja presidendid.
  Ja kuna Zelenski võidab presidendivalimised, siis peaks Venemaa esindaja saama peaministriks. Kuid Medvedev on endiselt teises ringis.
  Zelenski aga ütles, et jah, peaminister tuleb Venemaalt, aga mitte Medvedev! Sest venelastel on tema juhtimisest kõrini. Ja vaja on kedagi majanduses võimekamat ja eduka kogemusega, mitte Medvedevi moodi läbikukkumist!
  Sotsiaaluuringu andmed näitasid, et enamik venelasi ei soovinud Medvedevit peaministrina näha. Täpsemalt oli selle vastu ligi üheksakümmend protsenti.
  Rogozin naasis ootamatult poliitilisest unustusest ja teda hakati käsitlema kui võimalikku peaministrit. Samuti soovisid paljud venelased oma peaministrina näha Andrei Navalnõit.
  Nii et ajalooratas keerles üha kiiremini.
  Maailmas toetas Lääs loomulikult Zelenskit, Hiina jäi neutraalseks. Enamik riike on ka Zelensky jaoks, keda peeti demokraadiks ja läänlaseks. Kuid Medvedev oli Putini partner nii kaua. Nad rääkisid isegi kahe juhi tandemist. Ja on selge, et Medvedev pole sugugi nii valge ja kohev, kui ta paista tahab. USA-s on ka valimised. Võistlus noore vabariiklase ja noore demokraatliku naise vahel. Ja see on fifty-fifty võimalus. Muutused on võimalikud ka Hiinas, juhil Xil on terviseprobleemid. Ja näib olevat võimalus, et tema asemele tuleb mõni demokraatlikum juht.
  Üldiselt tahab Hiina oligarhia rohkem vabadust ja demokraatiat, kuid rahval ei ole piisavalt lõbus. Mis valimised need on, kui nende tulemus on ette teada?
  Diktatuuri mood hakkas kaduma. Kõik tahtsid midagi enamat kui lihtsalt hammasrattad.
  Zelensky isikustas uusi asju ja muudatusi ning seejuures edukaid. Ja Venemaal tajuti seda positiivselt. Inimesed ei tahtnud vanglaid, laagreid ega üldist hirmu.
  Põlvkond on vahetunud ja kõik tahavad muutust. Isegi Kuubal, kus rahva poolt vihatud Castro režiim oli jahmatav. Isegi kui võim oli teise nime all. Põhja-Koreas on samuti janu muutuste järele. Pealegi ütlesid korealased sageli: monarhia pole kommunismi jaoks! Ja et paks diktaator peab minema!
  Soov muutuste järele kogu maailmas kasvas ja Zelensky oli sellel lainel. Ja edenes edukalt!
  Ja Põhja-Koreas toimus protestimeeleavaldus. Mida diktaatorlik režiim kuulipildujatega maha lasi. Sellest sai veel üks kontinendil valitseva barbaarsuse näitaja.
  Trump ütles, et USA suudab selle diktatuuri probleemi lahendada jõuga. Ja et tuumapomm neid ei hirmutaks. Lisaks ütles Trump, et USA katsetab juba selliseid relvi, et ükski termotuumalaeng poleks ohtlik.
  Kuid Trumpi aeg hakkas otsa saama. Ja nii on ta presidentidest vanim. Pealegi sai temast pärast Carteri surma isegi endiste presidentide seas vanim. Vau! Ja õnn armastab noorust! Kui Trumpi vastaseks oleks olnud noorem naine, oleks ebatõenäoline, et ta oleks teda üldse võitnud!
  Ilmselt ütleb karma seadus: edu noortele! Isegi kui Ronald Reagan osutus reegli erandiks!
  Ja suhteliselt noor Gorbatšov osutus ebaõnnestunuks. Isegi kui keegi võib öelda, et Mihhail Sergejevitš eksis? Esimene NSV Liidu valitseja, kes rääkis inimkeeli. Ja rahvas ei saanud temast aru! Või ehk isegi mitte rahvas, vaid eliit!
  Oh seda õnne! Kui palju õnne Vladimir Vladimirovitš Putinil oli ja kui palju ta saavutas?
  Ja kui Nikolai II-l oleks natuke rohkem õnne olnud - näiteks kui Admiral Makarov oleks ellu jäänud, siis kui suur ja võimas Venemaa siis oleks olnud. Hiinast saaks Kollane Venemaa ja kogu maailm oleks kummardunud!
  Ja nii nad võtsid Krimmi üksi ja sattusid vastasseisu kogu maailmaga!
  Ja Nikolai II-l õnnestus peene diplomaadina oma liitlastega läbi rääkida Konstantinoopoli ja Väike-Aasiaga.
  No okei, nüüd on fenomenaalne Zelensky aina aktiivsem. Ja lähenevad teised valimised.
  Ukrainas on üha rohkem juubeldamist ja optimismi. Medvedev pakkus loomulikult välja teledebati. Kuigi sellel pole erilist mõtet. Venemaa presidendi kohusetäitja positsioon pole kuigi tugev. Ja uhkustada pole millegagi. Ei majanduses, poliitikas ja sõjas. Olukord Kaukaasias on isegi hullemaks läinud. Ja midagi ei saa teha. Ei võida jõud ega diplomaatia. Suhted Medvedevi lähikonnaga muutuvad üha vaenulikumaks. Keegi siin ei võta tsaari enam tõsiselt. Kuigi kuningas on endiselt troonil.
  Üldiselt ei ole oligarhid Zelenski vastu. Ainult julgeolekujõud või õigemini osa neist on õnnetud!
  Medvedev pani salaja kokku julgeolekunõukogu. Vestlus puudutas seda, kas jätta ära teine voor. Kas näiteks rikkumisi oli? Muidugi olid! Ja võite selles vigu leida ja valimistulemused tühistada. Miks peaks selline asi riigikohtu kaudu kinnitust saama? Idee tundus üsna mõistlik.
  Dmitri Anatoljevitš Medvedev meenutas, et omal ajal 1999. aasta mais arutas Jeltsin sõjalise riigipöörde ja riigiduuma laiali hajutamise plaani!
  Ja see peaaegu juhtus. Tõsi, ka siis polnud julgeolekujõudude seas ühtsust. Mõned ütlesid, et pehme variant on parem: ülemkohus lükkab tagandamismenetluse tagasi Venemaa presidendi tagandamise seaduse puudumise tõttu. Ja kuni selle seaduse vastuvõtmiseni ja see on põhiseaduslik seadus, on vaja kokku saada kaks kolmandikku parlamendist ja kolmveerand Föderatsiooninõukogust. Ja duuma volitused aeguvad ja ka presidendil.
  Julgeolekujõud lubasid siis tegelikult teha koostööd ülemkohtuga ja probleemi rahumeelselt lahendada. Jeltsin ei tahtnud tegelikult teha sõjaväelist riigipööret kahe protsendi reitingu ja viie infarktiga. Ja tugevus pole sama ja toetus pole sama. Veelgi enam, 1993. aastal oli rahval sellele kursusele veel toetus. Ja aastal 1999 teda enam ei olnud. Ja see poleks saanud selliste tulemustega juhtuda.
  Seega, kui tagandamisprotsess oleks läbi käinud, oleks see suure tõenäosusega lõppenud ilma tulistamiseta.
  Medvedev kaebas ülemkohtusse valimiste kehtetuks tunnistamiseks.
  Siis aga hakkasid kohtunikud muidugi vastu. Et isegi kui valimised tühistatakse, tuleb seda nende sõnul korrata. Ja Medvedevi võimalused vähenevad. Ja algavad rahvarahutused.
  Nii et nad ütlevad, et Dmitri on parem leppida sellega, et Zelenskist saab Venemaa president. Ja proovige oma koht leida.
  Pealegi ütlesid paljud, et see kloun ei saa Ukrainas edu. Aga see pidi toimima! Ja te ei tohiks mutimäest tragöödiat teha.
  Medvedev tegi pärast kohtunike ja julgeolekuametnikega vestlemist otsuse: minna siiski valimistele. Ja hoidke teist ringi. Ja nii see tõesti läheb. Võib-olla juhtub siiski ime. Kuid mitte? Nii et nad ei pane teda vangi.
  Miljardäride kohtumisel väljendati ka seda, et nad pole demokraatia vastu. Ja et Zelenski pole vasakpoolne ja sobib neile. Ja edasi, et lõpuks tühistatakse kõik lääne sanktsioonid ja Venemaa naaseb lõpuks maailma üldsusse.
  Nüüd on jäänud teha vaid üks asi: pidada teledebatti. Zelenski nõustus, kuid ainult Lužniki staadionil. Loomulikult võeti see vastu. See meenutas väga juba läbitud etappi Porošenkoga. Pealegi oli vahe esimeses voorus veelgi suurem. Ja Medvedevi antireiting on kolossaalne.
  Kuid teledebatid on nagu uppuja, kes hoiab õlgedest kinni. Viimane koosolek on reedel ja valimised on pühapäeval.
  Medvedev üldiselt valmistus. Kuid faktid ei ole tema poolel. Ja Porošenko kogemus näitas, et ainult retoorikaga ei saa fakte muuta. Nii nagu nad ei suutnud võita linnapea Lužkovi, ainsat korda kogu Moskva ajaloos, kui kesktelevisioonikanalid töötasid praegusele linnapeale vastu.
  Kuid propaganda ei suutnud Moskva linnapea majandussaavutusi üles kaaluda. Ja ärge hääletage vaikimisi autori Kirijenko poolt! Kuid just teda edutati kõige rohkem . Ilmselt kõige ebaõnnestunum kandidaat pandi ärijuhi vastu.
  Vene meedia tegi nüüd aga rohkem kampaaniat Zelenski poolt. Keegi ei uskunud Medvedevi. Isegi riigikohus ei tahtnud valimiste ärajäämise asja arutada.
  Siiani on asi selles, et staadion on pilgeni täis. Sõna otseses mõttes ülevoolav.
  Ja oli selge, et tulemas on tõsine poleemika. Medvedevi näost oli aga näha, et ta oli kaotusega peaaegu leppinud. Aga viimane käik tuleb teha.
  Medvedev nimetas debati eelõhtul siseministriks Vladimir Žirinovski. See on viimane meeleheite žest. Kuid Žirinovski, teades, et üle kaheksakümne protsendi valijatest on valmis Zelenski poolt hääletama, ei tahtnud tulevase riigipeaga üldse tülli minna. Kuigi loomulikult mõistis ta, et tõenäoliselt ei leia ta Zelensky meeskonnas kohta.
  Jah, Vladimir Volfovitš on vana. Anatoli Kašpirovski on aga veelgi vanem terviseminister ja asepeaminister. Kuid ta ei ole ka eriti innukas Medvedevi heaks kampaaniat tegema. Küll aga on tal võimalus meeskonda jääda. Vanus on suur ja see tähendab kogemust. Ja mu füüsiline vorm on lihtsalt väga hea.
  Pole ime Kašpirovi fenomen.
  Debatt staadionil algas tervituste vahetamisega. Ja vaimukad märkused. Kuid Zelensky nägi välja värskem, enesekindlam, veenvam ja professionaalsem.
  Medvedev oli väga närvis ja hakkas karjuma. Ta ei suutnud olla veenev. Ja maal on asjad päris halvasti. Rahvas toetab selgelt Zelenskit. Siin on kõik nii pingeline.
  Zelenski iga sõna saadab aplaus ja Medvedevit vilistatakse. See tähendab, et arutelu on tõesti ebaõnnestunud.
  Medvedev tõmbleb ja ütleb:
  - Mul on kogemusi!
  Zelensky vastab naeratades:
  - Sellise kogemusega minge ainult korrapidajate juurde!
  Medvedev vastas:
  - Putin ja mina võtsime Krimmi!
  Zelensky vastas vaimukalt:
  - Varga käepide ja lühikesed käed!
  Ja nii jätkus arutelu, kuid Zelensky võitis selgelt. Ta oli palju vaimukam ja veenvam kui Medvedev ja publik rõõmustas.
  Venemaa presidendi kohusetäitja andis vahetult pärast teledebatti välja määruse, millega tõsteti palku viis korda ja pensione seitse korda! Aga see tundus juba naljana.
  Medvedevi inimesed ainult naersid. Kuigi oli näha, et valimiste eel tehti midagi muud!
  Samuti otsustas Medvedev anda nii Stalinile kui Leninile Püha Andrease Esmakutsutud ordeni. Peab ütlema, et see otsus oli üsna tark, kuid hilinenud. Dmitri Medvedev tahtis selgelt kommuniste võita. Ja eriti stalinistid. Kuid samal ajal võttis ta ja andis tähe kangelasele Tukhachevskyle. See on ka erakordne samm ja liberaalide flirtimiskatse.
  Medvedev püüdis üldiselt meeldida nii meie kui ka teie omadele. Ta autasustas patriarhi, paavsti ja kristlike konfessioonide juhte. Eelkõige protestandid. Ja isegi Jehoova tunnistajate õigused taastati, kuid sellest oli vähe kasu. Siiski on neil hääletamine keelatud ja üldiselt on see organisatsioon välja suremas!
  Medvedev autasustas nii mufte kui ka laamasid. Ta püüdis kõiki enda poolele võita. Medalite ja ordenite sadu oli erakordne. Samal ajal autasustas presidendi kohusetäitja kõiki riigiduuma saadikuid igaühele miljoni dollari suuruse preemia. See aga pigem hirmutas teda kui tõmbas inimesi tema poole.
  Järgmisena püüdis Medvedev asutada mitmeid uusi ordeneid: Peeter Suure ordeni, Ivan Julma ordeni, Aleksander Vabastaja ordeni, Nikolai II ordeni ja Brusilovi ordeni. Samuti taastati Lenini ja Stalini ordu.
  Medvedev püüdis sel viisil meelitada mitmekesist valijaskonda. Ja tegutsedes põhimõttel: nii sinu kui ka meie! Kuid antud juhul tekitas kõigesöömine rahva usaldamatust - öeldakse, et poliitiline prostituut. Tundub, et inimesed on unustanud, et ka Putin flirtis nii vasak- kui ka parempoolsetega. Ja püüdsin ka kõigesööja olla.
  Mis aga on lubatud Jupiterile, pole lubatud härjale! Putin nautis kuidagi algusest peale, vaatamata rahva poolt vihatud Jeltsini järglase jälgedele, nii rahva kui ka eliidi sümpaatiat. Isegi kommunistid kartsid tema vastu sõna võtta ja hääletasid tema peaministriks kinnitamise poolt ilma võitluse ja läbirääkimisteta.
  Kuid Medvedevit ei armastatud kunagi eriti. Ilmselt oli ta liiga intelligentne ja Putini varjus. Keegi ei tajunud teda tõelise võitleja ja valitsejana. Üldiselt tundus iga järglane pärast Putinit kuidagi poliitiline päkapikk ja oli midagi valesti. Ja Zelenskit peeti karismaatiliseks, nagu muinasjutuprintsi. Ja see pole enam kass kotis, vaid edukas valitseja, kes tõmbas Ukraina rabast või õigemini august välja.
  Muidugi kannatas Ukraina ennekõike sidemete katkemise tõttu Venemaaga. Ja siin ei pruugi Porošenko nii süüdi olla. Kui Valgevenes oleks midagi sellist juhtunud, oleks see olnud täielik läbikukkumine. Professionaalsuse poolest on Ukraina valitsus tugev! Vastupidi, Valgevenes on ainult söakajad ja segajad. Mõnikord oli Putini meeskonnas tugevaid isiksusi, nagu Rogozin või Tkatšov, kuid nad eemaldati kiiresti.
  Medvedev oli igal juhul mees, kes ei paistnud olevat sündinud valitseja, ja seetõttu polnud see tsaar päris ehtne ja õukonnas.
  Mõnes mõttes meenutas ta Gorbatšovi, keda lääne tavalised inimesed armastasid, kuid omade seas ei meeldinud. Osaliselt hakkas neile muidugi Gorbatšov vastumeelne tema võitluse joobeseisundiga. Alkohoolikud ja joodikud pole muidugi viinapuudust andestanud. Toimusid veinirahutused. Ja siis kadusid sigaretid.
  Ei, Gorbatšov on selge, et ta ei meeldinud neile ainult tema kiilaspäisuse tõttu. Medvedev näitas end peaministrina väga nõrga majandusteadlasena. Ja isegi ilma Zelenskyta oleks tal probleeme uueks ametiajaks valituks saamisega.
  Kord tõmbas Putin Medvedevil kõrvadest.
  Nüüd aga on Putin mängust välja langenud - ta on oma tervist õõnestanud, sõites käsitsi ja pingutades end hokiga. Kas nii soliidses eas oli vaja jääle ronida? Eriti ilma oskusteta noorena?
  Putin põles läbi, pikenes üle. Ja ilma temata pole kedagi, kes Zelenskit peataks. Pealegi ajas Putin ise personalipoliitikat nii, et väärilist järglast tal ei olnud. Nagu Stalin, kes tegi selle, et Hruštšov sai tema järeltulijaks ja läks pankrotti. Ja siin pole Medvedev sugugi adekvaatne Vene impeeriumi juht.
  Valimiseelsel laupäeval edastasid kõik Venemaa telekanalid filmi Zelenskist. Loomulikult laimamise eesmärgil. Kuid fakte esitati vähe. Ja propaganda näitas oma abitust. Ja paljud kanalid kommenteerisid filmi.
  Medvedev andis ordenid paljudele kindralitele. Taas tähtede langemine.
  Ootamatult asutas ta ka uue Botvinniku ordeni, kolme kraadiga: pronks, hõbe ja kuld. Ja ka Alehhini orden. Ja ka pronksi, hõbedat ja kulda.
  Lisaks teatas Medvedev dekreediga, et Venemaa läheb nelja aasta jooksul üle professionaalsele armeele. Ja kasutusiga lühendatakse kuue kuuni.
  Järgmisena teatas presidendi kohusetäitja, et sõjaveterane ja kuumades kohtades teeninuid autasustatakse Vene Föderatsiooni kangelase tähega. Millest on saanud samm, millel pole analoogi.
  Medvedev otsis selgelt kohta ajaloos. Järgmisena autasustas presidendi kohusetäitja Vladimir Vladimirovitš Putinit postuumselt Võidu ja Püha Andrease Esmakutsutud ordeniga ning vastloodud Vene Föderatsiooni kangelase suure teemanttähega.
  See oli juba viimane katse endise Venemaa iidoli reitingule mängida. Nagu, ma olen nii palju aastaid koos Putiniga olnud Medvedev - armasta mind kogu südamest ja hingest!
  Kuid ilmselt pole inimesed liiga innukad seda tulevast diktaatorit armastama.
  Ja öösel laupäevast pühapäevani teatas Dmitri Anatoljevitš Medvedev isegi generalissimo tiitli postuumsest omistamisest Vladimir Vladimirovitš Putinile!
  See oli tõesti väga lahe! Nagu, annan tiitli eelmiste aastate iidolile!
  Kuid kas see aitab Medvedevit? Raske on veenda inimesi enda poolt hääletama ainult endisi iidoleid kiites ja ordenid autasustades. Ükskõik kui palju te auhindadega üle kallate, te ei too Putinit tagasi. Ja on selge, et vana kuningas on lahkunud ja Kiievist tuleb uus kuningas.
  Zelensky aga ei maganud ja autasustas ka paavsti. Eakas Franciscus Esimene õnnistas Ukraina presidenti uute saavutuste eest.
  Ja Valgevenes on venemeelne parteide koalitsioon juba lõpetanud allkirjade kogumise Venemaaga ühinemise referendumi korraldamiseks. Selles küsimuses on oodata hääletust. Medvedevit selle eest aga ei tunnustata. Ja siin tuli peamine algatus Zelenskilt, sellelt miljonite iidolist.
  Nii et nüüd oli Vladimir Zelenski finišisse jõudmas...
  Siberis on alanud hääletamine. Valimisaktiivsus oli algusest peale kõrge. Inimesed käisid valimas ja naeratasid. Oli näha, et nad tulid vahelduse pärast. Ja see, mida nad tahavad, on uus. Kõik on väsinud ja väsinud vanast.
  Isegi laul kõlas hommikul:
  Meie süda nõuab muutust
  Meie silmad nõuavad muutust...
  Meie naerdes ja pisarates,
  Ja veenide pulsatsioonides!
  Muuda, me ootame muutust!
  Valimised toimusid rahulikult, kuid osavõtt oli tohutu. Valimistele kogunes rahvast massiliselt. Nikolai Valuev oli üks esimesi hääletajaid. Ta viskas hääletussedeli valimiskasti ja ütles:
  - Hääletame millegi uue poolt!
  Järgmisena ilmus Aleksander Povetkin. Mina ka hääletasin ja avaldasin oma arvamuse:
  - Vene jumalate jaoks!
  Edasi tuli hääletamine. Nad viskasid hääletussedelid valimiskastidesse. Ja Dima Bilan ja Alla Pugatšova. Lev Leštšenko ilmus ka ja teatas:
  - Hääletame millegi uue poolt!
  Nikolai Baskov laulis:
  - Vene valss, tiivad tõusevad! Kevad tuleb!
  Ja lehe pani ka prügikasti.
  Siis ilmusid teised tüübid... Zelensky tuli rolleriga hääletama ja tegi salto - tõmbas aplausi. Nad hääletasid ja isegi lugesid:
  Teadke südame ja veenide pulseerimist,
  Meie laste, emade pisarad...
  Nad ütlevad, et me tahame muutusi
  Viska maha raskete kettide ike!
  Ja äikeseline aplaus! Kuigi luuletused pole tema, vaid kuulsa luuletaja ja kirjaniku Oleg Rõbatšenko oma. Kuid Oleg Rybachenko ise muutus poisiks ja nüüd reisib ta teises maailmas.
  Seejärel hääletasid teised poksijad: Sergei Kovalei, Denis Lebedev. Viimane üritas pärast pausi tagasi tulla. Kuid ta sai peksa ja lõpuks lahkus.
  Sofia Rotaru hääletas Kiievis. Ja ta naeratas palju ...
  Tuli ka Vladimir Žirinovski. Ta hüüdis:
  - Uuele teele!
  Ja ta välgutas kindralpolkovniku epolette. Zjuganov tuli valimistele ratastoolis. Ja ta oli kogu aeg vait.
  Grudinin hääletas naeratades ...
  Garri Kasparov andis simultaanimängu ja andis ka oma hääle. Lisaks ütles ta, et mängib Carlesoniga matši. Nii andis Anatoli Karpov samaaegse mängusessiooni.
  Muide, Karpov on juba autasustatud Mihhail Botvinniku Kuldse ordeniga.
  Nii et teine küsimus on, kes on siin peamine ja parim maailmameister.
  Kindlasti on palju muutunud...
  Ja Dmitri Anatoljevitš Medvedev üllatas taas kõiki. Asutuse poolt välja kuulutatud Oleg Rybachenko nimeline korraldus. Pealegi on korraga neli kraadi: neljas aste on pronks, kolmas aste on hõbe, teine aste on kuld ja esimene aste on teemantidega kuld!
  See osutus suurepäraseks!
  "Luciferi armageddon" on juba kinodesse jõudnud ning "Avatari" ja "Tähesõdade" rekordid on juba löödud. Oleg Rõbašenkost on saamas tõeline kirjanduse superstaar!
  Medvedev asutas ka Oleg Rõbatšenko nimelise kirjandusauhinna - mille auhinnafond on kümme korda suurem kui Nobeli preemia.
  Ja see on üldiselt väga lahe!
  Seejärel töötas Medvedev pühapäeval järjest rohkem. Ta autasustas Oleg Rõbatšenkot Püha Andrease Esmakutsutud ordeni ja Venemaa kangelase tähe ning Venemaa kangelase suure teemanttähe Võidu ordeniga. See oli katse muuta ajaloo kulgu.
  Nagu, ma kohtlen Oleg Rybachenkot sõbralikult ja kõik saab olema suurepärane! Ühtlasi annan nii talle kui ka marssalile Vene Föderatsiooni tiitli!
  Juba on teada esimesed juhiküsitluste andmed , mis ütlevad, et Zelenskil on üle kaheksakümne protsendi.
  Ja infovoog ei peatu...
  Medvedev ei kavatse veel hääletada. Töötab. Siin annab ta välja korralduse, millega antakse Vladimir Volfovitšile armeekindrali auaste. Nagu, ole mulle truu.
  Kuigi näib, et Žirinovski on juba teisele poole läinud.
  Portfellita ministriks sai Lev Leštšenko. Aga see ei loe enam.
  Hiinas on rahutused. Rahvas tahab demokraatiat - on despotismist väsinud! Inimene ei ela ainult leivast!
  Tahaksin oma ülemusele ära öelda! Kui kaua suudate kahekümne esimesel sajandil pulgaga distsipliini säilitada?
  Hiinas pole asjad kuigi hästi läinud. Kommunismi rööpaid järgida ja kapitalismi lõputult üles ehitada on võimatu. Mõned muudatused on vajalikud. Ja juhtkond on liiga konservatiivne.
  Lisaks tahab uus kodanlus demokraatiat ja politsei jõhkruse lõppu.
  Oma mõju avaldas ka vanamoodsate tööviiside kurnatus! Ei mingit soovi olla süsteemi hammasrattad. Jah, Hiinas raputavad pühapäeviti süsteemi märkimisväärsed rahutused.
  Ja USA-s on naisel suurim võimalus presidendiks saada. Floydi populaarsus hakkas aga ühtäkki kasvama Mayweather . See võitmatu poksija on juba tõusnud reitingute tippu.
  Ilmselt jäid USA-l uued võidud ilma ega tahtnud troonile vabariiklast ega demokraati. Ja Floyd on ka lahe!
  Ja siis tuleb veel üks teledebatt.
  On juba pühapäeva õhtu. Valimisjaoskonnad suletakse peagi.
  Viimasel hetkel ilmus lõpuks välja Medvedev. Ta viskas sedeli kiiruga valimiskasti ja lahkus sõnagi lausumata. Kell on kukkunud ja hääletamine on lõppenud.
  Praeguseks lahkus president Medvedev Kremlist ja läks Moskva lähedale oma residentsi.
  Temaga koos on kajutis kaks tüdrukut. Vähemalt meelelahutust.
  Paremal istuv Nataša küsis:
  - Aga Dima? Nüüd teatavad nad teie lõplikust ebaõnnestumisest!
  Medvedev märkis:
  - Inauguratsioonini on jäänud veel kaks kuud. Nii et praegu olen endiselt kõik ja Zelenski on ainult Ukraina president!
  Paremal käel istuv Alenka märkis:
  - Ja inauguratsiooni saab kiirendada! Sinu võim, Dmitri Anatoljevitš, on läbi!
  Medvedev küsis anuvalt:
  - Aga teie, tüdrukud, saate sellega hakkama!
  Nataša kortsutas kulmu ja küsis:
  - Mida me saame?
  Medvedev ütles enesekindlalt:
  - Segage inauguratsiooni!
  Nataša naeris ja vastas:
  - Ja kuidas?
  Presidendi kohusetäitja vastas otsustavalt:
  - Nagu sa ei teaks ennast!
  Nataša vastas vihaselt:
  - Me ei tapa Zelenskit!
  Medvedev vaidles kohe vastu:
  - Noh, miks seda tappa! Lihtsalt veenduge, et ta loobuks kroonist ise!
  . PEATÜKK nr 4.
  Tüdrukud itsitasid ühest suust...
  Alenka küsis muigega:
  - Mida soovitate kasutada hüpnoosi?
  Dmitri Anatoljevitš noogutas:
  - See on kõik! Sa saad sellega hakkama!
  Nataša vastas oma sõbra eest:
  - Me saame, aga me ei taha!
  Medvedev oli üllatunud:
  - Miks on see?
  Nataša vastas ausalt:
  - Zelensky on valitud! Ja sina, Dmitri Anatoljevitš, pole võimeline riiki valitsema!
  Alenka lisas pahatahtlikult:
  - Ja see on meile kõigile üsna ilmne!
  Medvedev märkis raevukalt:
  - Kas te ei saa aru, et meist saab lääne koloonia?
  Alenka vastas enesekindlalt:
  - Pigem saab läänest meie koloonia!
  Nataša lisas sarkastiliselt:
  - Ja sinuga, Miša, pole Venemaa niikuinii suurepärane!
  Medvedev urises:
  - Ma annan sulle Võidu ordeni, Püha Andrease Esmakutsutud ordeni, Nikolai II ordeni ja kuldtähe teemantides...
  Nataša naeris ja märkis:
  - Või äkki saame me ise presidentideks ja anname endale kolmsada tellimust?
  Alenka märkis:
  - Me võime teid hüpnotiseerida ja saada generalissimodeks.
  Nataša itsitas ja märkis:
  - Või äkki supergeneralissimos !
  Tüdrukud puhkesid naerma...
  Alenka laulis:
  - Ja mõnikord isegi vaenlane karjus,
  Varjates hirmu - et ma olen kuningas!
  Nataša paljastas hambad ja siristas:
  - Mulle ei meeldi teatrid ja areenid,
  Seal vahetatakse miljon rubla vastu...
  Kuigi ees on suured muutused -
  Ma armastan Belobogi ja Stalinit!
  Ja tüdruk pigistas oma paljaste varvastega kaotanud presidendi nina.
  Numbrid on Kaug-Idast juba välja kuulutatud. 91 protsenti Zelenskil, 7,5 protsenti Medvedevil, Ukraina presidendi enesekindel juhtkond.
  Alenka tõmbas ka paljaste varvastega Medvedevi kõrvast ja susis:
  - Aga ekspresident, kas teie auhinnad aitasid teid?
  Medvedev ütles pingeliselt:
  - Ma pole veel endine! Enne inauguratsiooni, päris!
  Tüdruk karjus:
  - Au uuele kuningale!
  Nõiatüdrukud keeldusid oma viimase trumbina Medvedevit aitamast. Ja nüüd, kui presidendi kohusetäitja veel püüdis leida väljapääsu lootusetust olukorrast.
  Äkki mõjutada ülemkohut Venemaa presidendivalimiste tulemusi tühistama? See tundus suure kiusatusena. Kuid tegelikkuses tundus tõenäosus väike.
  Mis siis, kui anname välja määruse ja pakume igale kohtunikule miljard dollarit? Lõppude lõpuks on ta president ja tal on võim, millest isegi tsaarid pole unistanud! Täpsemalt presidendi kohusetäitja. Ja tõepoolest, kui pakute tervet miljard dollarit, ei pea kohtunikud vastu.
  Miks raisata aega pisiasjadele?
  Andmeid edastati raadio teel. Kui Zelenskil oli üheksakümmend protsenti, siis Ukrainas eeldati, et ta saab peaaegu sada protsenti. Võib-olla on punase vöö piirkonnas Medvedevi kommunistidega flirdimise tõttu veidi rohkem, Kaukaasias oli võimalusi. Tõsi, Ramzan Kadõrov näib olevat otsustanud võidu poolele asuda. Sõjaväes saab ikka raha teenida, kuigi sõjaväel pole erilist soovi teenida, langeval presidendil pole soovi.
  Üldiselt pärast esimest vooru Medvedevi jõud nõrgenes. Ja kui ta sai veel auhindu jagada, siis muidu ignoreeriti teda üha enam.
  Dmitri Medvedev saabus oma kontorisse ja püüdis keskpangaga ühendust saada. Teenindaja ühendas ta vastumeelselt.
  Presidendi kohusetäitja nõudis talle raha eraldamist kiireloomuliste vajaduste jaoks.
  Keskpanga juht vastas:
  - Ma ei tee midagi enne, kui saan kinnituse uuelt presidendilt Zelenskilt.
  Medvedev möirgas:
  -Oled sa hull? Olen endiselt uue ametisseastumise president! Kui jah, siis pead sa mulle kuuletuma!
  Keskpanga juht märkis:
  - Põhiseaduse järgi ma teile ei allu! Ja ikkagi, milleks teil raha vaja on?
  Medvedev vastas muigega:
  - Kas vajate riike hädaolukordadeks?
  Keskpanga juht vastas karmil toonil:
  - Kas sa tahad põgeneda?
  Medvedev haukus:
  - Ma arreteerin su kohe! Armee kuuletub mulle! Ustav Žirinovski on minuga!
  Keskpanga juht märkis:
  - See võtab alati koogi! Ja Moskvas on üle üheksakümne protsendi Zelenski jaoks. Sinu võim on üle Misha!
  Medvedev möirgas:
  - Aga sinu oma ei hakanud!
  Ja ta pani toru ära. Nüüd läks olukord keeruliseks. Julgeolekujõud keelduvad kuuletumast. Jah, Žirinovski on rebane. Kas teda tasus siseministriks määrata? Andke korraldus eriüksuslastele. Või peaksime siiski proovima riigiduumat kasutada?
  Selge on see, et Zelenski korraldab uued valimised ja paljud saadikud ei saa oma mandaate. Täpsemalt peaaegu kõike.
  Siin on vaja midagi muud. Kuid tõenäoliselt ei lähe riigiduuma rahva vastu. Ja armee ei toeta otsest sõjaväelist riigipööret. Kindralid Venemaal ei ole sellised, kes lähevad kodusõtta.
  Jääb üle vaid üks - presidendivalimised kohtus ära jätta. See on ainus õigustatud võimalus oma piina pikendamiseks. Kuid suure tõenäosusega seda ainult pikendatakse. Vaevalt, et Medvedevil on reaalne võimalus tagasi valida. Tegelikult on tema antireiting kolossaalne, isegi hullem kui Petro Porošenko oma.
  Medvedev mõtles ka teise variandi peale. Näiteks Zelensky füüsiliselt kõrvaldada? Kuid see on otsene kuritegevus. Niimoodi kummardada? Pealegi rikub see Medvedevi ära. Ja parimal juhul annab see kergendust. Sest rahvas ei andesta Medvedevile nii kolossaalset läbikukkumist valimistel.
  Ei, Dmitri Anatoljevitšil ei õnnestu. Kogumata valimistel kasvõi kümmet protsenti häältest, ei jää ta kindlasti võimule.
  Medvedev lähenes baarile. Ta avas selle, võttis pudeli välja ja valas endale konjakit.
  Kallis - "Napoleon", vananenud kakssada aastat!
  Presidendi kohusetäitja jõi klaasi. Siis näksisin teist sidruniga.
  Mu kõht läks soojemaks ja mõtted jooksid kiiremini. Pärast kolmandat klaasi Medvedev naeratas ja istus toolile. Rõõmustas veidi. Tegelikult, miks tal seda võimu vaja on? Täielik vastutus. Ei minutitki vaba aega ega sekunditki rahu. Alati liikvel, videokaamerate valve all. Sa kardad liiga palju öelda.
  Tööd on palju, aga naudingut pole.
  Ja ma tahan tüdrukuga voodis lamada. Mängige arvutis sõda.
  Tegelikult olete siin president, kuid tõelise sõja alustamiseks mõtlete kaks korda. Nii ei julgenud hirmuäratav Trump Iraani rünnata.
  Sõjast võib palju rääkida, aga tegelikult pole selle üle otsustamine lihtne!
  Aga võitle mängu, võitle iseendaga!
  Medvedev istus arvuti taha. Lülitasin sisse oma lemmiku II maailmasõja. Ta polnud seda pikka aega mängida saanud. Selleks, et mitte liiga palju pingutada, kasutate siin petturi koodi. Nagu nii...
  Ja siis jooksed läbi tehnoloogia orkaanitempos. Ja teil on juba IS-7-d, mida rügementides lasete, ja ainult T-1-d sakslaste vastu. Tugevuse ja vahendite vahel on märgatav erinevus.
  Medvedev, kes peaaegu kunagi ei joonud, ka kehva tervise tõttu, rõõmustas märgatavalt.
  Nii visatakse vaenlase pihta Teise maailmasõja kalleim ja raskeim tank IS-7. Ja purustate selle ilma suuremate raskusteta. Sõda käib kergelt ja võidukalt. Sa võtad linna linna järel üle.
  Üldiselt juhtis Stalin riiki muidugi hästi ja suutis vähem kui nelja aastaga alistada Kolmanda Reichi. Putin võitles ISISega kauem. Aga sakslastel on väga lahe tehnika.
  Mängus näiteks Saksa tank E-75 saab selle vastu võrdselt võidelda vaid Nõukogude IS-7, kõik teised tankid annavad järele. E E-75-l on väga tugev soomus. Isegi relv on parem kui Nõukogude IS-7 ja on hävitava jõu poolest lähedal.
  Ja sakslased plaanisid 1945. aastal selle tanki oma peamiseks tankiks teha. Aga meie oma?
  Medvedev ohkas... Nad ei suutnud sõjajärgsel perioodil IS-7 masstootmisse panna. Nii kestis sõda kauem, keegi ei tea, kes veel võitis.
  Dmitri Anatoljevitš, purjus, laulis:
  - Ma armastan seda, vennad, ma armastan seda! Armasta elada, vennad! Ja meie ataman ei pea vaeva nägema.
  Medvedev jäi mängides magama. See on lõõgastav...
  Ja järgmisel päeval said teatavaks presidendivalimiste lõplikud tulemused.
  Zelenski poolt koos Ukrainaga hääletas ligi 92 protsenti ja Medvedevi poolt 6,7 protsenti valijatest. Seega toimus Zelenski võidukas võit.
  Maal algasid pidustused ja rõõmustamine. Lõpuks ometi oli tulemas uus, nagu paljudele tundus, helge elu.
  Praegu on ametisse astumise ajal presidendiks Dmitri Anatoljevitš Medvedev.
  Ja loomulikult õnnitles võitjat. Kuhu saab minna? Ja kuut protsenti pole midagi lugeda.
  Siseminister Vladimir Žirinovski käis aga Medvedevil külas ja lohutas teda:
  - Hääletasin teie poolt Dmitri Anatoljevitš!
  Presidendi kohusetäitja vastas vaikselt:
  - Aitäh!
  Žirinovski soovitas:
  - Võib-olla peaksime panema teid esilinastusse?
  Medvedev raputas maalitud pead:
  - Ma ei usu, et pärast sellist lüüasaamist teises voorus annavad nad mulle peaministri. See ei ole enam poliitiliselt korrektne.
  Žirinovski märkis loogiliselt:
  - Igatahes peaks teie asemel olema keegi Venemaalt. Kes siis, kui mitte sina?
  Medvedev soovitas:
  - Tõenäoliselt Andrei Navalnõi!
  Žirinovski paljastas hambad ja urises:
  - Andrei Navalnõi? Las see ei juhtu!
  Medvedev kehitas õlgu ja märkis segaduses:
  -Kuhu sa lähed?
  Žirinovski hüüdis:
  - Jah, ma arreteerin nad kõik!
  Medvedev viipas käega:
  - Piisav! Tundub, et meie aeg on läbi! Lähen puhkusele Kanaari saartele. Mida sa kavatsed teha?
  Žirinovski vastas kavalalt silmi kissitades:
  - Tehke lobby oma sõprade huvides! Kuni Zelenski asus tööle Venemaa ja Ukraina presidendina!
  Medvedev märkis kurvalt:
  - Kahjuks pole see nii lihtne... Siis võetakse teilt kolm nahka!
  Žirinovski küsis kavalalt silmi ahendades:
  - Palun tehke minust Vene Föderatsiooni marssal! No mis see teile väärt on!
  Medvedev mõtles paar sekundit ja teatas siis:
  - Hästi! Ma ei muuda teid mitte ainult marssaliks, vaid ennistan ka Beria marssali auastme! See saab olema aus!
  Žirinovski noogutas nõustuvalt:
  - Seoses Beriaga, jah!
  Medvedev tõmbas silmi ja küsis:
  - Ja sinuga seoses?
  Žirinovski vastas ausalt:
  - Ja kohtle mind nagu kuningat! Premeerin keda tahan!
  Medvedev noogutas nõustuvalt:
  - Jah, olgu nii!
  Ja ta käskis koostada mõlemad marssalite auastmete andmise määrused.
  Venemaa presidendi kohusetäitja rõõmustas. Mõeldes, et nüüd saab ta täiel rinnal arvutimänge nautida.
  Ja neid on väga lõbus mängida...
  Aga tegelikult, miks peaks president midagi muud tegema? Nüüd on tehnoloogia nii palju arenenud, et võite olla igaüks. Isegi Issanda Jumala poolt. Ja just mängus universumite loomiseks.
  Näiteks presidendi kohusetäitja kabinetis on suur hulk erinevaid mänge, ka kõige moodsamaid.
  Medvedev otsustab mängida reaalajas strateegiamängu. Saksamaal 1939. aastal. Miks sa petturi koodi kasutad? Lisate endale viis tuhat pantrit, kolm tuhat tiigrit ja kümme tuhat Focke-Wulfi. Ja te kasutate need jõud vaenlase vastu. Ja ründate Poolat, kus pole kümnendikkugi sellistest jõududest.
  Ja sõda läheb edasi nii nagu soovite, ühe eesmärgiga ja võidukalt. Medvedev on ausalt öeldes siin tohutu vallutaja. See purustab vaenlase nagu purustaks pressiga ploome.
  Poola maatasa kergelt ja kiiremini kui pärisajaloos. Sa ründad Prantsusmaad. Sa lased tema poole kümme tuhat E-75 tanki, kasutades petturit koodi. Olgem ausad, suurepärased autod. Mis on Prantsuse relvadele täiesti haavamatud, kuid pikkadel vahemaadel surmavad. Nad tulistavad alla vaenlase autosid.
  Medvedev isegi hüppab rõõmust. Nagu mänguski, liigub ta kiiresti ja võtab juba Pariisi... Ja siis pisiasjad? Võtame Hispaania üle samal ajal, et Franco liiga pahaks ei läheks .
  Ja Gibraltari ründamiseks kasutame reaktiivlennukeid. Kuhu britid lähevad?
  Loomulikult kasutame samal ajal raha lahingulaevade ja lennukikandjate ehitamiseks. Suurbritannial läheb siis raskeks. Siin on sada lennukikandjat ja kakssada lahingulaeva. Sellest saab kolossaalne jõud.
  Ja siis on dessantlaevad. Valmistate ka E-U seeria tanke, mis on "E" edasiarendus. Siin viskad "E"-50-U tanki, sellist masinat, millest ei saa ühegi nurga alt läbi tungida.
  Ja las ta piinab britte. Siin on kaks ilusat tüdrukut sellise tanki sees, kes pilgutavad Venemaa presidendi kohusetäitjale.
  Medvedev puhub neile vastuseks musi.
  Nii me mängime...
  Ja uusimad tankid lähenevad Londonile. Ja ilma tseremooniata võtavad nad Inglismaa pealinna.
  Medvedev laulis:
  - Maailm on igav! Me kõik sööme kassi ära!
  Seda on muidugi huvitav ja lihtne mängida. Võtsin petukoodi ja tembeldasin, mida iganes soovite. Nii et vallutate Balkani ja lähete Aafrikasse. Sa stampid ka ja ka jalavägi. Teete vägesid, kui teil vaid raha oleks. Ja vallutatud territoorium annab ka raha. No proovige, jalutage Aafrikas ringi.
  NSV Liit avab endiselt rinde. Kolmkümmend neli E-50-U seeria vastu, millele tembeldati veel kümme tuhat. Kui E-50 on Tiger-2-ga ligikaudu sama soomustega sõiduk, on ainult ratsionaalne kalle suurem ja relvastus veidi tugevam ja mootor võimsam. Võrdse kaaluga E-50-U on võrreldav Nõukogude T-64-ga ja sellel on isegi võimsam gaasiturbiinmootor.
  Jah, jõud ei ole võrdsed. Siin võitlevad eri põlvkonnad tankid.
  Ja Medvedev muidugi kihutab mustal hobusel.
  Jõud pole muidugi võrreldavad. Võite lisada ka E-75-U, see on kükitav tapmismasin, mis on läbimatu isegi laevarelvadega.
  Ja kuidas ta end jalge alla tallab. Miski ei saa seda peatada.
  Medvedev mängib nagu väike poiss. Eh, okei, kuidas siis. Ja keegi ei taha teda näha. Ta kaotas ja presidendi kohusetäitja unustati.
  Kõik armastavad ainult võitjaid.
  Dmitri Anatoljevitš laulis:
  Ja me trotsime torme,
  Millest ja miks...
  Ela maailmas ilma üllatusteta,
  Kellegi jaoks on see võimatu
  Olgu õnne, ebaõnnestumist,
  Kõik hüpped, üles ja alla,
  Ainult nii ja mitte teisiti,
  Ainult nii ja mitte teisiti!
  Elagu üllatus!
  Üllatus! Üllatus!
  Elagu üllatus!
  Üllatus! Üllatus!
  Elagu üllatus!
  Ja Medvedev muutus rõõmsamaks. Nüüd on tema väed okupeerinud Ukraina, Valgevene ja lähenevad vääramatult Moskvale!
  Venemaa endine president ütleb:
  - Et meie elu on mäng!
  Ja võtab NSV Liidu pealinna tormi. Muidugi on tal 1941. aasta armee vastu kuuekümnendate ja isegi seitsmekümnendate tunnustega tankid ja peaasi, et neid on palju.
  Medvedev pilgutab endale silma... Pealinn Moskva on võetud. Ja nüüd võite võtta üle Kaukaasia... Ja samal ajal võtta endale Lõuna-Aafrika. Ja läheb Argentinasse.
  Ja sealt rünnata USA-d. Ta on lahe komandör. Vaenlane jääb maha nii vägede kvantiteedi kui ka kvaliteedi poolest.
  Medvedev laulab entusiastlikult:
  - Me läheme julgelt lahingusse! Nõukogude võimu eest! Ja me pühime selle eest võitluses kõik sitta!
  Medvedev võeti ajutiselt mängust ära. Helistas Šoigu Trubetskoy välja vahetanud Venemaa kaitseminister. Ta küsis endiselt presidendi kohusetäitjalt:
  - Millal me uuele juhile ametivande anname?
  Medvedev vastas lühidalt:
  - Kus see olema peaks, inauguratsioonil!
  Trubetskoy märkis:
  - Ühtse riigi uus president tahab ametisse ametisse astuda järgmisel nädalal. Et neil poleks aega varastada!
  Medvedev haukus:
  - See ei ole meie põhiseaduse ja seaduste järgi!
  Trubetskoy märkis:
  - Ja Jeltsin võttis selle põhiseaduse vastu mitte seaduse ja vana põhiseaduse järgi. Tegelikult arvasid paljud, et Putin teeb uue põhiseaduse ettepaneku, kuid millegipärast see ei juhtunud!
  Medvedev märkis:
  - Iga uue presidendi jaoks pole parim idee võtta vastu uus põhiseadus!
  Trubetskoy vaidles vastu:
  - Aga Putin võiks! Ta oli lahedam kui Jeltsin ja sina, Dmitri Anatoljevitš!
  Medvedev noogutas ja nõustus:
  - Lahedam ja mis kõige tähtsam - õnnelikum! Ilma Putinita läks kõik viltu ja Zelenski võttis Venemaal võimu.
  Trubetskoy märkis:
  - Ja Lukašenkol oli võimalus, kuid ta jättis oma aja mööda. Oleksime pidanud kiiremini liikuma!
  Medvedev märkis loogiliselt:
  - Lukašenka kartis konkurentsipõhiseid valimisi Venemaal. Ja Zelensky poleks riskinud, kui Putini süda seda ei taluks. Riigi nii palju käsitsi juhtimine on läbi põlenud! Putin põles tööl kindlasti läbi!
  Trubetskoy soovitas:
  - Noh, kas me peaksime leppima inauguratsiooniga kiiremini või mitte?
  Medvedev vastas julgelt:
  - Tehke nii, nagu soovite! Mind ei huvita enam! Lähen auväärsele pensionile ja elan oma rõõmuks. Võib-olla reisin ümber maailma! Olen juba olnud Venemaa jaoks rekordilise perioodi nii president kui ka peaminister! Kui kaua sa suudad trooni külge klammerduda?
  Trubetskoy nõustus:
  - Noh, kui jah, siis las tulevad muutused! Mida teha Shoiguga?
  Medvedev vastas külmalt:
  - Las ta puhkab! Marssali pension on suur. Las ta reisib ümber maailma. Lubasin teil omada kinnisvara välismaal!
  Trubetskoy noogutas ja märkis:
  - Putin eraldas Venemaa maailmast! Kuigi me kurvastasime sõnades oma hinge sügavuses, rõõmustasime tema surma üle! Mis Zelenskysse puutub, siis näeme! Paljud meist tahtsid tellimusi nagu läänes. Võta vastu nagu USAs, aga tööta... Nagu NSV Liidus!
  Medvedev märkis:
  - Stalini ajal töötasid ametnikud intensiivselt! Ärge arvake, et need olid mett täis!
  Trubetskoy küsis:
  - Mida sa teed?
  Medvedev meenutas:
  - Olin president ja lähen presidendi ametist pensionile. Ta on suur... Ja ma naudin elu! Miks ma muidu peaksin töötama!
  Trubetskoy meenutas:
  - Zelensky võib anda teile koos temaga nõuniku koha!
  Medvedev lehvitas:
  - Jah! Ta on piisavalt tark ilma minu nõuanneteta! Ühesõnaga - viige inauguratsioon läbi! Dmitri Anatoljevitš saatis oma!
  Trubetskoy nõustus:
  - Inauguratsioon jah!
  Medvedev pani toru ära. Otsustasin mängu lõpetada. Midagi, milleks mul varem polnud aega. Ja vähemalt vaimselt purustada USA.
  Või täpsemalt mängus. Ameerika Sherman on aga E-75-U vastu nõrk. Kuid USA-l on palju lennukeid, isegi kui need pole nii võimsad kui Saksa reaktiivlennukid.
  Kuid kvaliteet pole muidugi sama! Krauts kogub ägedaid punkte. Eriti piloodid: Albina ja Alvina! Ja need on tüdrukud, keda eristab kolossaalne kirglikkus.
  Medvedev tungib lõunast Ameerika poole. Ja samal ajal liiguvad tema tankid üle Siberi. Tal on lõbus. Muide, miks mitte veel Jaapanit vallutada? Selles mängus saate ka oma liitlasi tappa. Täiustatud strateegia. Rakenda petturi kood ja oled vastasest tugevam nii kvantiteedi kui kvaliteedi poolest. Mitte sõda, vaid puhas nauding. Siin on sabata reaktiivmasinad, ameeriklased ei jõua isegi järele.
  Täpsemalt, et sinna jõuda. Ja kasutage raadio teel juhitavaid rakette! Ja kiusavad ameeriklasi. Medvedevile see mäng väga meeldib. Ja liigutage vägesid. Mehhiko on vallutatud. Ameerika linnad langevad üksteise järel. Selline rõõm.
  Ja idas sisenevad Indiasse E-U seeria tankid. Aga mida saavad britid neile vastu panna? Pealegi on Kolmas Reich juba ressursse kogunud ja toodab kõige kaasaegsemat tehnoloogiat ilma võltskoodita.
  Kuid Medvedev otsustas Pantherit veidi uuendada. Siin on esimene tavaline "Panther" - esisoomus 80-110 mm, külgsoomus 50 mm, 75 mm kahur, tünni pikkus 70 EL, mootor 650 hobujõudu. Siin on "Panther"-2, mille esisoomus on 120-150 millimeetrit, küljed 60 mm, 88-mm kahur tünni pikkusega 71 EL ja 850-hobujõuline mootor. Jah, tõsine auto. Ja see pole raskem mitte nelikümmend viis, vaid viiskümmend tonni ja sellel on lühem siluet.
  Aga "Panter"-3. Esisoomus 150-200 millimeetrit, küljed 82 millimeetrit, 88 millimeetrine püstol tünni pikkusega 100 EL ja mootoriga 1200 hobujõudu - kaal 55 tonni. Nõus, selline auto on Shermanide vastu üldiselt super.
  Kuid seal on "Panther"-4. Sellel on kallakutel esisoomus 200-250 mm ja külgsoomus 160 mm. 105 mm püstol, mille toru pikkus on 100 EL. See on juba 65 tonni kaaluv ja madala siluetiga koletis. Gaasiturbiinmootor võimsusega 1500 hobujõudu. Muidugi suurepärane seeriaarendus, mis on võimeline võitlema isegi Nõukogude IS-7-ga. Pealegi ei toodetud IS-7 masstootmises.
  Kuid on ka tugevamaid masinaid. Jooksev "Panther"-5, esisoomus 250 kere 45 kraadise nurga all, 300 mm torni otsaesine nurga all, külg 210 nurga all, 128 mm püss 100 EL, täiustatud tanki kaal 75 tonni, 2000 hobujõudu mootori gaasiturbiini võimsus . Masin, mis on parem kõigist Nõukogude ja Ameerika mudelitest. Võimeline läbima IS-7 lahingukaugusest ja taluma otselööke. "Panther"-5 on üldiselt suurepärane tehnoloogia. NSV Liidul pole midagi tugevamat kui IS-7. Ja sakslastel on ka viit tüüpi tiigreid.
  Pärast suurema osa USA territooriumist hõivamist otsustas Medvedev ka Tiigri minema ajada. Noh, "Tiiger" on esimene, mida kõik teavad. Esisoomus on 100-110 millimeetrit peaaegu ilma kaldeta ja külgsoomus on ilma kaldeta 82 millimeetrit. Ja 88-mm kahur, tünnipikkusega 56 EL, on tõeliselt ulguv tank. Erinevalt "Pantritest", kus reaalselt võitlesid vaid esimene seeria ja teisest olid proovid. Tank "Tiger"-2, paremini tuntud kui "Kuninglik tiiger".
  Esisoomus: kere esiküljel 120-150 mm 50 kraadise nurga all, 185 mm torni esiküljel kerge nurga all ja 82 mm küljel 60 kraadise nurga all. See on otsaesine hästi kaitstud, küljelt veidi parem kui Tiger ja sellel on 88-mm kahur, mille toru pikkus on 71 EL. Teise maailmasõja tootmistankidest on relvastuse ja esikaitse poolest parimad, kaal 68 tonni, mootor 700 hobujõudu - sõiduomadustelt üsna nõrk.
  "Tiger"-3 on disainsõiduk. Esisoomus on 45-kraadise nurga all 150-200 millimeetrit, torni esiosa nurga all 240 millimeetrit. 160-millimeetrised küljed kaldkatetega. Kolm erinevat tüüpi relvi: 88 mm 100 EL kahur, 105 mm 70 EL kahur ja 105 mm 100 EL kahur 1000 1200 hobujõulise mootoriga. Tihedama paigutusega ja kaaluga 75 tonni. Jah, auto on tõsine ja väga ohtlik. Ja veelgi võimsam "Tiger"-4 esisoomus 250 - kere kaldega 45 kraadi, otsmik 300 millimeetrit, küljed 210 millimeetrit, püstol 128 millimeetrit 100 EL tünni pikkus või 150 millimeetrit tünni pikkus 56 EL, kaal 815 tons hobujõuline gaasiturbiinmootor. Väga võimas tank.
  Kuid veelgi lahedam on "Tiger"-5. Esisoomus: kere otsaesine 350 mm 45 kraadise nurga all, tornotsmik 400 mm 50 mm nurga all. Küljed on 300 mm kaldega. 150 mm 100 EL püstol või 174 mm 70 EL relv või 210 mm 38 EL relv. Kaal on 100 tonni, gaasiturbiinmootor 2500 hobujõudu. Kõige võimsam masin ei tungi isegi läbi IS-7 ja naistepuna. Seda võiks kasutada Ameerika vastu. Kuigi tuleb öelda, et "Tiger"-5 polnud isegi päris ajaloos projektides. Kuid keegi pole süüdi, et sõda nii kiiresti lõppes.
  Kuid virtuaalset tankimängu saab täiustada.
  Medvedev alustas tormi USA pealinna Washingtoni ja New Yorgi suurima linnaga. Siin saate tõesti tööd teha ja võita.
  Kuigi virtuaalselt. Siin põleb Washington ja mööda seda sõidavad Saksa tankid. Ja keegi ei saa Tigers-5 peatada.
  Medvedev on lõpetamas kangekaelset rünnakut USA pealinnade vastu ja see tundub võiduna. Kuid ees on ka Jaapan.
  . PEATÜKK nr 5.
  Mida ma veel saaksin mängus teha? Kuid Levi tankide perekonda ei hakatud kunagi tootma. Need on siin tõesti koletised. Kuid Teises maailmasõjas olid need hilisemate seeriate masinad isegi üleliigsed. Ja veelgi enam Jaapani vastu oma väikeste ja keskmiste tankidega.
  Kuid Dmitri Medvedev otsustas nad veidi eemale ajada.
  Siin on esimene Levi tank, mis eksisteerib ainult projektides ja ainult osaliselt metallis. Kere esisoomus on 45-kraadise nurga all 120 millimeetrit, torni esisoomus on nurga all 240 millimeetrit, küljed 82 millimeetrit, relva 105 millimeetrit, toru pikkus 70 EL, kogu 80 tonni, mootor 800 hobujõudu. Üldiselt auto, mis oleks võinud ilmuda koos tiigrite ja pantritega Kurski bulge. Oma aja kohta väga võimsa relvaga ja suurepärase tornotsmikukaitsega. Aga õnneks ta kohale ei ilmunud. Projekti sõiduk "Lev"-2. Kere otsmik on 250 millimeetri kaldega, torni otsaesine 300 millimeetri kaldega. Küljed on 200 millimeetri kaldega. Püstol või 128 mm 100 EL või 210 mm 38 EL. Kaal 100 tonni, mootor 1800 hobujõudu. Sellel pole oma võimuses võrdset. Parem kui IS-7, mis suudab seda tabada ainult küljelt. Siis aga sõidad edasi ja ilmub "Lõvi"-3, mis samuti koletist taga ajab. Kere esisoomus on 350 mm, tornid 450 mm, külgkaldega 300 mm nõlvadel, kahur 150 mm 100 EL või 175 mm 70 EL või 210 56 EL või raketiheitja. 400 mm juures. Kaal on 120 tonni, mootor 2500 hobujõudu.
  Jah, see on tohutu jõud.
  Tank "Lion"-4 on veel üks superkoletis . Kere esisoomus on 450 mm, torni esisoomus on 500 mm. Kere ja torni küljed on 400 mm kaldega. 175-mm kahur 100 EL-s, 210-mm kahur 70 EL-is, 500-mm raketiheitja. Auto kaal on 150 tonni, mootoriks 3500 hobujõuline gaasiturbiin. Kaugemalt tungib see läbi kõigi tankide, sealhulgas IS-7 ja Ameerika T-93. Ja isegi mereväe relvad ei suuda sellest läbi tungida. See on võimas masin ja lisakahuriga.
  Kuid veelgi võimsam Lev-5 on tankide kuningas. Kere esisoomus on 45 kraadise nurga all 600 mm, torni paksus 800 mm, küljed 550 mm nurga all. 210 mm kahur 100 EL-s, 300 mm kahur 70 EL-is, 600 mm raketiheitja. Masina kaal on 200 tonni, gaasiturbiinmootor toodab 5000 hobujõudu. Läbitungimatu peaaegu igat tüüpi relvadele, välja arvatud suure võimsusega raketid , eriti suurekaliibrilised relvad ja pommid. Võimeline tulistama lahingulaevu ja lennukikandjaid. Tõesti super tank.
  Ühesõnaga, on, mida mängida. Medvedev avaldab Jaapanile survet.
  Kuid teda segatakse uuesti.
  FSB direktor helistab ja ütleb:
  - Dmitri Anatoljevitš, kas annate ajakirjanikele konverentsi?
  Medvedev teatas otsustavalt:
  - Mitte veel!
  - Miks?
  Presidendi kohusetäitja vastas:
  - Mul on õigus intervjuusid anda või mitte! Nii et ma otsustasin seda veel mitte anda!
  FSB direktor noogutas:
  - Sa võid praegu rahulik olla! Intervjuu ei kao kuhugi! Aga me otsime teise koha!
  Medvedev märkis:
  - Kõik, rahunege maha! Kui midagi, siis teie kindrali pension on suur! Sa saad elada ilma tööta!
  FSB direktor küsis üllatunult:
  - Kas pole kahju sellisest tohutust jõust lahku minna?
  Medvedev vastas ausalt:
  - Muidugi on kahju, kuid inimene allub paratamatule!
  Medvedev naasis taas mängu. Maailma suurima ja ressursirikkaima riigi endine president sai lõpuks asjast aru. Ja miks mitte mängida, kui nad saavad praegu ilma selleta hakkama. Kuigi ta on riigipea kohusetäitja.
  Kuidas aga vältida kiusatust end sellises mängus maha lõigata? Noh, Saksa väed jõudsid Tšukotkasse. Õnneks on varustuse liigutamine mängus palju lihtsam kui tegelikkuses. Ja nad lähevad Hiinasse. Ja seal astusid nad lahingusse jaapanlastega. Muidugi lõi Medvedev petukoodi kasutades välja tankid Lev-5 ja viskas need samuraide vastu. Ja need on tõeliselt superklassi autod.
  Kuidas samuraid purustatakse. Kuid ikkagi pole täiuslikkuse piir.
  Aga miks pole enne Teise maailmasõja lõppu võimalik Saksa raskeimat tanki "Mouse" läbi tasemete joosta?
  See on tõesti täiuslikkuse ümberjagamine ja ilu kroon. Täpsemalt, mis võib juhtuda, kui areneb välja gigantomaania.
  Medvedev hakkas hiired minema ajama.
  Mouse tank, tank, mis tegelikult eksisteerib metallis, raskeim neist, mis olid tegelikult metallis, sõitis ja isegi võitles. "Hiire" esisoomus on 150 mm kere põhjas, 200 mm kere ülaosas, 250 mm torni esiküljel ja 210 mm külgedel. Nagu näeme, on tank, isegi oma esimeses versioonis, läbimatu kõigile Nõukogude seeriatankidele otsaesist ja isegi küljelt. IS-2 ja SU-100 ei suutnud seda tanki ühegi nurga alt läbi tungida. Ainult IS-7 võib Mausi jaoks probleeme tekitada ja selle tankiga tegelikult võidelda. Kuid IS-7 ilmus alles pärast sõda ega läinud kunagi tootmisse. Ja "Hiired" said rindel võidelda juba 1943. aastal. Sellel tankil on kaks relva: lühikese toruga 75 mm ja 128 mm 55 EL, mis on võimelised läbistama kõiki Nõukogude tanke, välja arvatud IS-7. Veelgi enam, IS-2 kaugelt. Seal oli ka 150 mm kahur.
  "Hiir" kaalus 188 tonni ja sellel oli 1250 hobujõuline mootor, millest siiski ei piisa. Üldiselt on auto oma aja kohta tugevaim ja talle pole võrdset.
  "Mouse"-2 on disainsõiduk. Ideaalsem. Päris loos pidi auto olema siluetilt madalamaks ja kergemaks tehtud. Kuid mängus muutus auto muidugi täiuslikumaks, siluetilt madalamaks, paigutuselt tihedamaks, aga veelgi raskemaks. Hiire kere esisoomus on 2350 mm. Torni esisoomus on 450 millimeetrit. Küljed 300 mm. Suurtükid on 75 mm pika toruga ja 150 mm 70 EL ehk 210 mm haubits või 400 mm raketiheitja. Kaal 200 tonni. Gaasiturbiinmootor 2000 hobujõudu.
  "Hiir"-3 mänguautomaat. Ideaalne ka. Kere esisoomus on 600 mm, torn 800 mm, küljed 550 mm. Relvad 88 mm 100 EL, võitlemiseks vaenlase tankidega ja 210 mm 70 EL. Või 550-mm raketiheitja. Paagi kaal on 250 tonni, gaasiturbiinmootoril 4000 hobujõudu. Tank on peaaegu kõigi relvadega, välja arvatud kõige võimsamate, peaaegu läbimatu.
  "Mouse"-4 on gigantomaania uus areng ja veelgi arenenum. Kere esisoomus on 45 kraadise nurga all 1000 mm, torni esisoomus on nurga all 1200 mm. Küljed on 850 mm kaldega. Relvastus: 105 mm 10EL kahur vaenlase tankidega võitlemiseks ja täiesti piisav peaaegu igat tüüpi sõidukite vastu. 300 mm relv 70 EL, kindlustuste hävitamiseks ja üleliigne tankide jaoks. Või hoopis 750-mm raketiheitja.
  Sõiduki kaal on 350 tonni, mida selliste soomukite ja relvade kohta pole nii palju. Isegi lahingulaeva püssid ei suuda sellisest sõidukist pea ees läbi tungida. Ainult võimsa tiibraketti otsetabamus või väga suur pomm võib sellise masina hävitada. Kõigist nurkadest on see läbimatu kõigile Teise maailmasõja tankidele ja iseliikuvatele relvadele. Mootor on 6000 hobujõuline gaasiturbiin.
  Noh, "Mouse"-5 on selle sarja kõrgeim tase. Kere otsmiku esisoomus on nurga all 1600 mm, torniotsa 2000 mm, küljed 1500 mm nurga all.
  128-mm kahur 100 EL-iga kõigi tankide vastu võitlemiseks, täiesti piisav kõikide markide vastu, sealhulgas IS-7 ja 900-mm raketiheitja vastu. Teised relvad on ebapraktilised. Kuulipildujaid on kümmekond. Paagi kaal on 500 tonni. Gaasiturbiinmootor võimsusega 10 000 hobujõudu. Auto on, ütleme, täiuslikkus ise. Peaaegu miski ei saa sulle otsaesist pihta. Super tank...
  Kui aga keegi arvab, et "Mouse"-5-st lahedamat pole võimalik välja mõelda, siis pole see sugugi tõsi. Teise maailmasõja teemalise hea mängu autorite kujutlusvõime on piiritu.
  Näiteks on olemas ka "Rott". Reaalses ajaloos on see tank kõigi projektisõidukite suuruse rekord ja see oli isegi osaliselt metallist.
  "Rat" tankil on 400 mm esisoomus ja ka külgsoomus on veidi kaldu. Relvastus: neli 210 mm kahurit või üks 800 mm kahur ja kaks 150 mm haubitsat, üksteist õhutõrjekahurit. Kaal on 2000 tonni, diiselmootorite koguvõimsus on 10 000 hobujõudu.
  Tank "Rat"-2 on täiustatud paigutusega disainisõiduki edasiarendus. Esiosa ja mis tahes 800 mm soomus, suure ratsionaalse kaldenurgaga. Relvastus on üks 1000 mm kahur ja neli 150 mm haubitsat, kuusteist õhutõrjekahurit, mis on võimelised tulistama maa- ja õhusihtmärke. Kaal on 3000 tonni, gaasiturbiinmootorid, koguvõimsus 20 000 hobujõudu.
  "Rat"-3 on veelgi võimsam ja arenenum masin. Soomus 1200 - millimeetrit nurga all. Relvastus: üks 1250 mm kahur ja kuus 150 mm haubitsat. Kakskümmend õhutõrjekahurit, mis on võimelised tulistama nii õhu- kui ka maapealseid sihtmärke. Kaal on 4000 tonni, gaasiturbiinmootorid, koguvõimsus 35 000 hobujõudu.
  "Rat"-4 on veelgi võimsam ja arenenum masin.Soomus 1600 mm nurga all. Relvastus - üks 1600-mm kahur ja üheksa 150-mm haubitsat, kakskümmend viis õhutõrjerelva, mis on võimelised tulistama õhu- ja maapealseid sihtmärke. Kaal on 5000 tonni, gaasiturbiinmootorid, täiustatud, koguvõimsus 50 000 hobujõudu.
  "Rott"-5 on kõige lahedam paak. Soomus 2500 millimeetrit kõikidest külgedest. Relvastus: üks 2500 mm kahur. Ja viisteist 150-mm haubitsat. Nelikümmend õhutõrjekahurit, mis on võimelised tulistama õhu- ja maapealseid sihtmärke. Kaal 10 000 tonni. Mootoriks tuumareaktor, võimsus üle 100 000 hobujõu.
  Tank on tegelikult mängu kõige lahedam. Ja kaalu ja muude omaduste poolest.
  Noh, võite usaldada Tokyo tormamise "Rat"-5-le. Tõsi, see on nii kallis, et pead mitu korda petukoodi jooksma.
  Kuid üldiselt võib Medvedev rahule jääda. Ta mängis põhjalikult.
  Ja lõpuks vaatasin "Rat"-5 virtuaalreaalsuses. Kuidas ebaausalt hästi mängida.
  Aga siis helistatakse uuesti Medvedevile.
  Peaministri esimene asetäitja ja peaministri kohusetäitja on seekord Siluanov .
  Ta ütles kurval toonil:
  - Kaotasime Dmitri Anatoljevitši! Peaaegu kõik sedelid on juba üle loetud!
  Medvedev märkis vaimukalt:
  - Parem kaotada hästi kui võita halvasti!
  Siluanov oli üllatunud:
  - Kuidas on see võimalik?
  Medvedev selgitas:
  - Kui Vitali Klitško oleks esimest korda Kiievi linnapeaks valitud, poleks tema ringi naasmist toimunud. Suure meistri asemel oleks linnapea naerualuseks!
  Siluanov nõustus sellega:
  - Jah, teil on õigus, Dmitri Anatoljevitš! Klitškol oli eelis kaotada... Aga kahjuks polnud sul sellisest eelisest jälgegi!
  Medvedev laulis vastuseks:
  - Olen vaba, nagu lind taevas,
  Olen vaba, unustades, mida hirm tähendab...
  Olen vaba kui metsik tuul
  Ma olen vaba tegelikkuses, mitte unenäos!
  Siluanov pomises:
  - Jah, sa oled lihtsalt luuletaja Dmitri Anatoljevitš! Sinust võib värsse kirjutada!
  Medvedev vastas tõsiselt:
  - Igal juhul saan nüüd rahulikult oma lemmikasjaga tegeleda - arvutimänge mängida! Ja enne seda sain ma juba kakskümmend aastat seda endale lubada vaid hoogu ja hoogu!
  Siluanov pomises tuimalt:
  - Mängudes?
  Medvedev kinnitas:
  - Täpselt mängud! Ja sul oleks kasulik uurida mõnda sõjalis-majanduslikku strateegiat!
  Peaministri esimene asetäitja märkis vastumeelselt:
  - Ma eelistan harjutamist!
  Medvedev sosistas vastuseks:
  - Kuri reaalsus on neetud, see võib teid hulluks ajada!
  Siluanov vastas külmalt:
  - Kas soovite mängude maailmaga reaalsusest põgeneda? Kiiduväärt!
  Peaministri kohusetäitja sõnades oli irooniat.
  Medvedev ütles:
  - Lubage mul riputada teie jaoks ka Venemaa kangelase täht!
  Siluanov soovitas:
  - Poos end üles, härra president!
  Medvedev naeratas ja vastas:
  - Võib-olla on see hea mõte! Muidu autasustati Putinit ainult postuumselt!
  Peaministri kohusetäitja vastas:
  - Aitäh, härra president!
  Medvedev jätkas meloodiliselt:
  - Rumalate tühjade silmade eest...
  Siluanov laulis kaasa:
  - Selle eest, et kõik on võimalik...
  Medvedev lõpetas:
  - Aga sa ei saa elada!
  Peaministri kohusetäitja vastas:
  - Tõsiselt, nad eemaldavad mind suure tõenäosusega! Tundub, et peame rabelema!
  Medvedev vastas külmalt:
  - Maal on palju kohti!
  Siluanov noogutas ja urises:
  - Lühidalt, härra president, te lubasite mulle kangelasstaari!
  Medvedev karjus täiest kõrist:
  - Valmistage ette dekreet!
  Nad tõid talle veel ühe auhinnapaberi. Näiteks kirjutab presidendi kohusetäitja.
  Samal ajal autasustas Medvedev teda hulga inimestega. Tunne meie oma!
  Eh, on juba väga hilja ja Venemaa presidendi kohusetäitja on magama jäänud.
  Ta unistas teisest alternatiivsest ajaloost. Tsaariarmee Kuropatkini juhtimisel võitleb Port Arturi vabastamise nimel. Kuid Medvedev ise ilmus lahingurobotile, millel olid laserid ja mooniseemne suurused termokvarki kestad, kuid sama surmavad kui Hiroshimale visatud pommid.
  Ja kuidas saab Medvedev oma lahingurobotiga jaapanlastega võidelda? Kuidas samuraid tuhandete kaupa lõhki kiskus. Ja kuidas tulid kasutusele laserid ja lõhkajad.
  Ja nad tapsid jaapanlased, täpsemalt nad tapsid nad. Ja saagis selle tükkideks. Ja see laastas nende ridu.
  Trooni kaotanud Medvedev tundis lahingust rõõmu. Ta niidab maha need samuraid, kes julgesid püha kuninglikku trooni kõigutada.
  Aga kas see on tõesti halb, ütleme ausalt, see oli tsaari ajal?
  Andku jumal igale riigile selline tsaar nagu Nikolai II. See on tõeline näide intelligentsest valitsejast ja samal ajal intellektuaalist.
  Kahju, et selline tühiasi nagu Kuropatkin teda alt vedas. Ja nüüd astus Medvedev jaapanlaste vastu. Ja peksame neid. Ja selle tegemine on väga tormiline.
  Ja laserkiired niidavad samuraid tuhandete kaupa. Veel paar minutit lahingut ja
  Jaapani armeed pole olemas.
  Mida sõid samuraid härrad? Ja nüüd saame ehk teie laevadel tööle asuda.
  Medvedev tõstis lahinguroboti õhku ja tormas Togo laevastiku positsioonidele. Mida ta enda arvates Vene rüütliga teha saab?
  Ja nii kiiresti tormab termokvark-robot. Nüüd on ta juba mere kohal. Ja uputame Togo laevastiku. Lõika vöölased, ristlejad ja muud elusolendid.
  Nagu see... Mis siis, kui me viskame ka minitermokvarkpommi ?
  Ja uus kangelane jätab ta maha. Laine tõuseb ja uputab tõusva päikese maa laevu.
  Medvedev karjub täiest kõrist:
  - Venemaa jaoks Nicholas,
  Ma rebin kõik jaapanlased tükkideks!
  Ja jälle läheb Venemaa presidendi kohusetäitja ekstaasi.
  Sellise robotiga on vahva võidelda.
  Uppume teie enda samurai... Ja Tsushimat ei tule, jaapanlastel pole millegi kallal võidelda.
  Viimased samurailaevad on juba uppumas. Milline võit see on!
  Kuid tõusva päikese maal on endiselt osi, mis blokeerivad Port Arturit. Peame nendega tõsiselt tegelema. Et lahendada kõik tsaar Nikolai impeeriumi vastased.
  Medvedev laulab entusiastlikult:
  - Ja samurai lendas maapinnale,
  Terase ja tule surve all!
  Ja hävitagem Port Arturit piiranud väed. Juhtus tõesti, et võimas kindlus langes. Ja Venemaa sai laksu. Ja mis kõige tähtsam, see oli hullem kui Krimmi sõda. Seal kaotas tsaar Nikolai II impeerium Inglismaa, Prantsusmaa, Türgi ja Sardiinia kuningriigi koalitsioonile. Ja ta kaotas väärikalt. Ja siin on mõni Jaapan, mida keegi tõsiseks rivaaliks ei pidanud.
  Las Venemaa ei talu alandust. Võib-olla seepärast avas välispoliitikas nii ettevaatlik ja vaoshoitud Stalin Kaug-Idas Jaapani vastu teise rinde. Tõepoolest, samurai alandas tsaari-Venemaa liiga palju.
  Selleks hävitage need pisikeste termokvarkpommidega ja põletage laseritega.
  Et ma ei julgeks Venemaad võita! Jumal annaks, et Zelensky oleks edukas kuningas.
  Jällegi on venelased ja ukrainlased ühinenud ning peagi ühinevad nendega ka valgevenelased.
  Ja seal saab olema slaavlaste kolmainsus!
  Medvedev lõpetas jaapanlased Port Arturi lähedal ja tormas edasi... Venemaa alistas Jaapani. Ta vallutas Korea, Mandžuuria, Kuriili saared ja Taiwani. Samuti sundis ta jaapanlasi maksma suurt hüvitist.
  Tsaar Nikolai II tugevdas oma positsiooni, revolutsiooni ja tarbetuid mõtteid ei ilmunud.
  Tsaari-Venemaa jätkas liikumist üle Hiina. Ja selle laienemine itta.
  Kuid vaatamata sellele, et Tsaari-Saksamaa oli saamas suurriik ja kasvas veelgi kiiremini ja rohkem kui tegelik ajalugu, läks keisri Saksamaa siiski edasi ja astus Esimesse maailmasõtta.
  Jah, kahel rindel.
  Noh, nüüd on Medvedev sakslased hävitanud. Neil pole põhjust tsaar-isa solvata.
  Ja kuidas see vaenlasi laseritega tabab. Ja peksame neid Ida-Preisimaal nagu orkaani. Medvedev tulistab Saksa vägesid laserite ja gravitatsioonienergia kiirte abil.
  Samal ajal ilmusid tüdrukud. Muidugi bikiinides. Alenka ja Nataša. Ja las krautsid hakivad valgusmõõkadega.
  Jah, tsaar Nikolai Suur, natsid ei osanud sellisest asjast unistadagi. Mida nad teie vastu plaanivad, isad?
  Medvedev laulab agressiivselt:
  - melonid, arbuusid, nisukuklid,
  Helde, jõukas maa...
  Ja ta istub Peterburis troonil,
  Isa tsaar Nikolai!
  Inauguratsiooni kuupäev lükati varakult edasi. Ja Medvedev jäeti täiesti omapäi. Näiteks kui sa lapsega välja teed.
  Medvedev andis Andropovile ka postuumselt Venemaa kangelase tähe. Mida oleks pidanud ilmselt varem tegema. Ja ta andis välja määruse Andropovi monumendi ehitamise kohta.
  Samal ajal ennistas presidendi kohusetäitja ametisse ka Ježovi ja Yagoda. Miks siin tseremoonial seista?
  Seejärel asutas ta uue ordu, mille nimi oli Bobby Fischer. Kuid te ei saa midagi öelda, et ta oli suurepärane maletaja. Ja mitte ainult suurepärane, vaid ka skandaalne. Ta tahtis olla kõigist üle mitte ainult males.
  Ja ka kolm kraadi: pronks, hõbe ja kuld!
  Ja loomulikult autasustas Dmitri Medvedev selle ordeniga: Garri Kasparovit, Anatoli Karpovit ja... vendasid Klitškosid!
  Ja samal ajal asutas Dmitri Medvedev Vladimir Klitško ordeni. Samuti huvitav käik. Kolm taset: pronks, hõbe, kuld.
  Ja siis on Svjatogori orden, suurepärane lahendus.
  Medvedev roolid ja pedaalid . Ja ta mõtleb selle uuesti välja. See on karu. Karu kõigile karudele.
  Ja tal on uusi ideid. Näiteks andke igale venelasele uus auto.
  Vahepeal mine ja mängi arvutis. Mida Medvedev kõige rohkem tahtis. Seega on ta nüüd uue strateegia sisse lülitanud. Erinevate tasemete sõda. Seda tahtis president, isegi endine, mängida.
  Alustate viie töötajaga ja igaühega tuhandest ühikust: kivisüsi, raud, kivid, nafta, toit, kuld.
  Ja ehitagem kõigepealt rahvamaja, et toota uusi töötajaid. Seejärel hakkate arendama kaevandusi ja põllumajandust.
  Esiteks muidugi toidu hankimine, et töötajaid paremini kohandada.
  Medvedevil on kõige võimsam ja moodsaim arvuti. Ja saate välja ajada palju ühikuid.
  Ehitad endale linna ja uued kaubanduskeskused. Raha on alguses muidugi probleem. Kuni ehitate rahapaja, turu, teaduste akadeemia jne.
  Kuid Medvedev teab universaalset viisi rikkaks saamiseks. Palgake rohkem põllumajandustöölisi ja ostke leiva jaoks ressursse. Turg on väga odav ehitada. Ja siis hoidsid kokku, ostsid akadeemia, ehitasid saeveski ja tegid uusi kaevandusi. Ja siis veel... Ja kuld voolas - kõige kallim toode. Eriti kui piparmünt seda tegi. Ja siis on võimalik kaevu parandada. Nii liigub raha palju lõbusamalt. Saab kasutada parandamiseks. Uued saed, uued põllutööriistad, maaparandus, väetiseuuringud. Uut tüüpi sahk...
  Järgmiseks kaevude süvendamine ja uute tööliste pumpamine. Uued talud. Liha tootmine. Majade ehitus. Arstide, politseinike, kaevude, turgude, arhitektide, tuletõrjujate majadesse. Ja nii edasi... Maksude kogumine. Uued täiustused kullakaevandamises. Ja uute ruumi- ja tööhoonete arendamine.
  Ja raha on juba järjest rohkem... Tekivad ülejäägid ja võib hakata kasarmuid ehitama.
  Mäng on huvitav ja väljakutseid pakkuv. Linn kasvab. Sõda veel pole. Siin saab kehtestada rahuaja ja valida nõrgema vaenlase... Tegelikult kogub Medvedev endiselt jõudu sõjalis-majanduslikus strateegias.
  Sõjaväeakadeemia on ehitatud. Ja hakkate moodustama vägesid. Ratsavägi, jalavägi, leegiheitjad , miinipildujad ja muud väed. Muidugi suurtükivägi. Või koguni jälle tankitehase kaevude parandamisega. Esimesed autod on muidugi kerged ja primitiivsed, aga nendega saab sõita.
  Medvedev sattus ära.
  Mäng neelas presidendi. Ehitad endale järjest uusi maju. Nende hulka kuuluvad kirjatundjate kool, raamatukogu ja erineva tasemega meelelahutus. Olgu need muusikud, tantsijad, žonglöörid, senetimängijad , loomaaiad. Või mõni muu kasiino.
  Ja muidugi templid erinevatele jumalatele.
  Jah, impeeriumis on palju erinevaid religioone. Parim on ehitada erinevaid templeid.
  Ja siin on kõik teisiti. Ja mošeed, kirikud, palvemajad, budistlikud templid, stuupad, paganlikud jumalad.
  Jah, rikkalik missioon. Jõge ületades ehitad ka sildu.
  Tööd on palju. Korraldage ka erinevate religioonide festivale, et jumalad ei solvuks.
  Ja nii edasi ilma katkestusteta. Ja töö Teaduste Akadeemias läheb edasi, nüüd üks parendus, siis teine. Kas abinõu näriliste või putukate vastu - mis iganes põllumajandust parandab, ilmuvad traktorid.
  Ja isegi jumalad saadavad head saaki. Nii saate tankid ja lennukitehased minema ajada. Kergetest lennukitest alustades võib jõuda aatomipommitajateni. Ja ühikute arv kasvab pidevalt. See on jõudnud juba saja tuhandeni.
  Medvedev mängib ja propageerib uusi tehnoloogiaid. Pole veel hirmu. Te ei pea võitlema, saate tõsta oma rahva heaolu ja kultuuri indeksit. Ja see on samuti oluline. Aga raha ja ressursse on praegu piisavalt.
  Mis on mängu juures veelgi parem, on see, et kaevud ei tühjene. Saate ressursse igavesti ammutada.
  Ja ehitada kaardile uusi linnu... Või isegi mõnuleda püramiidis või mõnes muus maailmaimes.
  Medvedev loob ka uusi kasarmuid. Tõsi, vägede rohkus vähendab heaoluindeksit. Siin tekib muidugi probleem. Aga praegu pole kellegagi võidelda... Aga tankide ja lennukite kiiremaks muutmiseks saab kasutusele võtta uued tehnoloogiad. Ja tuua välja raskepommitajad.
  Kuid miks mitte, omades juba keskmisi tanke, mitte lüüa vaenlast keskaja tasemel?
  Ja Medvedev, olles tootnud rohkem tanke ja parandanud samal ajal nende parameetreid, tungib kiiresti naaberriiki.
  Ja ka lennukid ülevalt. Ja pommitagem vaenlast kõigest jõust. Sa vihjad talle napalmi.
  Ja see pole reeglite järgi mäng.
  Medvedev nautis keskaegse linna hävingut. Ja siis kogu riik oma ürgse armeega. Ta nautis ja võitis, kuigi tema lennukid ja tankid said väiksemaid kahjustusi. Nii osutus haare suhteliselt lihtsaks. Ja siis jälle ehitad vallutatud territooriumile linna...
  Ja teie tankid on juba rasked. Võimalik kinnitada nii tuumavastane kaitse kui ka aktiivsoomus.
  Medvedev oli mänginud juba kümme tundi ja ta silmad olid väsinud ja hakkasid kokku jääma. Presidendi kohusetäitja jäi magama.
  Alguses keerles Medvedev midagi ebamäärast. Kuid see ei kestnud kaua. Ja siis lendas ülimoodne tank T-95 mäest üles. Oli juba hilissügis ja vihmapiisad tabasid soomust.
  Medvedev ütles:
  - Vysokaya mäe lahingu otsustav päev! See mägi, mis on kogu Port Arturi kaitse võti. Täna on täpselt 21. november ehk uue stiili järgi 4. detsember. - Professor lõi raevukalt rusikaga oma soomust ja hüüdis. - Aga Võsokaja mäge ei tabata! Vaikse ookeani eskadrill jääb ellu!
  Jaapanlased on peaaegu vallutanud Vysokaya mäe. Nad roomasid sisse nagu sipelgad, jämedate ojadena igast küljest. T-95 avas tule 152 mm kiirlaskesuurtükiga.
  Alenka vajutas juhtkangi nuppu ja automaatkahur tabas jaapanlasi nagu õhutõrjekahur. Võimsad plahvatusohtlikud kildmürsud lõid ühe lasuga välja sadu jaapanlasi.
  Nataša tulistas omakorda kaheksast raskekuulipildujast. Ja eelistasin kasutada ka juhtkangi.
  Medvedev juhtis tanki, supermasin ronis enesekindlalt järskudel nõlvadel ja roomikud purustasid Tõusva Päikese maa sõdalased.
  Margarita vilistas ja ütles:
  - Me teeme ajalugu!
  Presidendi kohusetäitja kinnitas vihaselt:
  - Kindlasti! Mitte mingil juhul ei luba me Port Arturit loovutada!
  Püstolist tulistanud Alenka tulistas kakskümmend lasku minutis, sülitades välja viiskümmend kilogrammi kaaluva suurenenud hävitava jõuga mürsu. Ühe minutiga purskas täpselt välja tonni metalli ja lõhkeainet.
  Ja neiu tabas väga täpselt.
  Ja kuulipildujad, millest igaüks tulistab viis tuhat lasku minutis. Või nelikümmend tuhat suurt kuuli lühikese aja jooksul. Ja kuidas nad samuraid vastu võtsid? Kuidas nad hakkasid neid pressima.
  Alenka isegi laulis:
  - Ja vaenlase kari lendas terase ja plii surve all maapinnale!
  Vene tank töötas agressiivselt. Siin lõikas ta maha tuhat jaapanlast, siin on teine. Nende eemaldamine kihtidena.
  Nataša itsitas ja laulis:
  - Venemaa auks! Ärgem unustagem kunagi Isamaad!
  Ja jälle tulistab ta surmava kaliibriga kuulipildujatest. Ja tuhanded jaapanlased lamavad surnuna.
  Medvedev võttis selle ja susises:
  - Tsaar Nikolai! Sa saad suurepäraseks.
  Ja purustame pooleli jäänud samuraid röövikute all.
  Margarita märkis loogiliselt:
  - Nikolai II võib olla suurim tsaaridest. Tal olid kõik võimalused teha Hiinast Venemaa provints - Kollane Venemaa !
  Medvedev tabas samuraid, tormas neist üle nagu röövikud ja ütles:
  - Las see olla nii!
  Kest kesta järel lendas välja. Need paljunesid nagu kvaasiaine , nõudes palju vähem energiat kui aatomite ja molekulide tegelik kasv.
  Alenka, vajutades oma graatsiliste sõrmedega juhtkangi nuppe, hüüdis isegi:
  - Vene tsaaride nimel!
  . PEATÜKK nr 6.
  Relv mürises ja mürises. Kuigi, mitte nii kõvasti, vaid summutatult, sai rääkida.
  Margarita küsis presidendi kohusetäitjalt:
  - Mis, kestade arv on lõpmatu?
  Medvedev vastas:
  - Kvaasiaine loomine ei nõua palju energiat. Ja termotuumareaktori veega täitmine on sama lihtne kui pirnide koorimine!
  Margarita vilistas:
  - Jah, see on geniaalne! Šokolaadijäätist saab teha ka nii!
  Medvedev vaidles ohates vastu:
  - Mitte veel, aga varsti, jah! Kahju, et seni on saadud vaid kvaasimateeriat !
  Alenka, vajutades paljaste sõrmedega juhtkangi nuppe, naeratades suurte tiigrihammastega, märkis:
  - See mateeria loomise võime on samuti peaaegu jumalik!
  Medvedev naeratas. Mäe ümber jäi jaapanlasi järjest vähemaks ja laipu järjest rohkem. Samurai üritas tanki tulistada, kuid tulutult. Karbid põrkasid soomustelt maha nagu vihmapiisad.
  Presidendi kohusetäitja märkis:
  - Ja inimene on loodud Jumala näo ja sarnasuse järgi.
  Alenka, tulistades surmavaid mürske, märkis:
  - Kui see on endiselt loodud. Võib-olla oleme meie, inimesed, kõige intelligentsem, tugevam ja võimsam olend universumis!
  Medvedev soovitas loogiliselt:
  - Seda vajalikum on inimkonna konsolideerimine! Peaksime ühinema! Siis me ei tunne leina ja lüüasaamist!
  Nataša ütles enesekindlalt:
  - Tsaariimpeerium on võimeline ühendama kõiki! Ja ühendage kõik eranditult monoliidiks!
  Ja tüdruk lasi jälle kuulipildujatest. Vasakult tiival siseneda üritavate jaapanlaste ülekaal. Granaadid ei kahjustanud tanki T-95. Ja relvad, ka eemalt, kas läksid mööda või olid nende mürsud ebaefektiivsed. Pealegi pole üheski maailma riigis soomust läbistavaid relvi. Ja sellisesse paaki ei saa nii lihtsalt läbi tungida. Tema kaitse on tipptasemel.
  Ja kuulipildujad niidavad maha ja mürsud pühitakse minema. Ja nad teevad kõike spetsiaalselt ja väga surmavalt.
  Nataša itsitas ja ütles:
  - Paljud jaapanlased jäävad puudu!
  Alenka nõustus sellega:
  - Väga palju!
  Ja ta välgatas oma safiirsilmi. Ja selle tüdruku, tõelise terminaatori kohta on nii palju erinevaid asju.
  Sõdalased tulistavad. Ja samurai veritseb. Nelikümmend tuhat kuuli ja tonn mürsku minutis, see on väga suur hävitav jõud.
  Natasha märgib:
  - Oleme sõdalased, kes kannatavad raske surma all!
  Alenka nõustus sellega:
  - Ja mitte ainult surm, vaid kogu universumi jõuallikas!
  Margarita märkis mõistlikult:
  - Kui Tsaari-Venemaa vallutab kogu maailma, siis lõppevad kõik sõjad inimkonna ajaloos lõplikult!
  Medvedev nõustus:
  - Muidugi kallis! Kellelegi pole sõdu vaja! Kuid inimkond peab saama ühtseks!
  Nataša susises rõõmust, et panter tappis härja:
  - Kui oleme ühtsed, oleme võitmatud!
  Ja ta lasi silmadest sädemeid välja! See on tüdruk! See sisaldab tuleleeke ning jääd ja terast.
  Kuid nüüd on viimased jaapanlased suremas. Ja pole kedagi teist, kes mäele tormaks. Võsokaya mäe alla jäi üle viiekümne tuhande Tõusva Päikese maa tapetud sõdalase.
  Lahing on läbi.
  Need neli asusid mäe otsas ja Medvedev märkis:
  "Parem ei räägi praegu garnisoniga." Üldiselt, mida me teeme?
  Alenka soovitas:
  - Jaapanlasi on endiselt palju. Hävitame kogu Nogi armee.
  Margarita nõustus sellega:
  - See on kõik! Pigistame kõik samuraid välja! Ja see saab olema suurepärane!
  Medvedev muigas ja märkis:
  - Ja meie tank suudab ka vee all ujuda ja mürske tulistada. Uppume Jaapani laevastiku!
  Nataša kilkas rõõmust:
  - See on kõik! Täpselt nii, võtame ja pühime merel kõik samuraid välja.
  Jaapani eskadrill oli just alustanud oma järgmist pommirünnakut. Lendasid mürsud, sealhulgas üheteist- ja kaheteisttollistest relvadest. Ja see, näete, on tõsine.
  Tank kihutas ranniku poole. Alenka, koputades sõrmedega auto kerele, märkis:
  - Olgu, mere äärde. Aga kuidas saaksime anda initsiatiivi maismaal asuvatele jaapanlastele?
  Margarita, kes teadis sõjast veidi, meenutas:
  - Meil olid kuulipildujad ja Mosini vintpüss oli palju usaldusväärsem ja tõhusam kui Jaapani oma. Ja kui merel kõik ei õnnestunud, siis maismaal polnud samurail mingit võimalust!
  Alenka liigutas vihaselt palja jalaga mööda põrandat ja pomises:
  - Reetmine! Triviaalne reetmine!
  Nataša soovitas:
  - Me poome kõik üles!
  Tank läks vette. Külgedelt paistsid propellerid, mis masinat juhtisid. Siin on esimene sihtmärk: Jaapani hävitaja. Nataša vajutas peenikeste sõrmedega juhtkangi nuppe.
  Ja mürsk tabas surmava jõuga laeva põhja. Ta pööras soomuse ümber.
  Hävitaja sai teise mürsu. Nataša vajutas uuesti varbale.
  Ja siis jaapanlane upub.
  Alenka itsitas:
  - Uppume kordamööda! Kuulipildujad ei ole vee all kuigi tõhusad!
  Ja tüdruk vajutas juhtkangi, saates seekord kesta hävitaja põhja.
  Margarita vastas naeratades:
  - Noh, meil on daamid!
  Nataša saatis uuesti kesta ja hüüdis:
  - Rusi nimel, olgu võit!
  Alenka sülitas kestad välja. Ta lõikas Tõusva Päikese maa laeva põhja lahti ja märkas:
  - Ometi polnud tsaarivõim Venemaal nii hull, kui propaganda väitis.
  Margarita nõustus sellega ja rääkis meelsasti, seda enam, et tal polnud nagunii midagi teha.
  - Tsaar Nikolai II ajal hoidis Venemaa raha kullastandardit. Impeeriumi valuutast sai kõige kindlam ja stabiilsem maailmas. Ka hinnad jäid praktiliselt muutumatuks. Ja tsaar Nikolai ajal ulatus makse kolmekümne seitsme rublani kuus. Tegelikult on Venemaa tõusnud elatustaseme poolest maailma juhtivateks riikideks. Tööstustoodang tõusis maailmas neljandaks.
  Dmitri Anatoljevitš Medvedev hakkas pärast und arvutis mängima. Sel juhul lõikas ta end strateegia jätkamiseks. Tugevnenud võim viis läbi krampe. Venemaa presidendi kohusetäitja viskas tankid lahingusse.
  Ja raske.
  See on ikka hea mäng. Sõitsin sellega veidi ja sain tankid, mis on raskemad kui sada tonni. Presidendiks saades soovis Medvedev välja töötada üle saja tonni raskemaid tanke. Kuid Putin ei andnud seda siis. Kuid idee tundus ahvatlev. Superrasked sõidukid. Ja kuut tüüpi autosid. Üle viie ja saja tonni.
  Nüüd aga viskab Medvedev lahingusse tuumamootoritega tanke. Ja see lõhub kesktaseme riikide kaitsevõimet. Ja jälle jäädvustused. Jah, suurepärane... Et see oleks veidi lihtsam, ühendage sõjaväeline nõunik. Ja koos temaga juhite vaenlase hävitamist. Ja tema tabamine.
  Siin vallutad teist impeeriumi... Siin on sõda tõsisem, kuid seda juhib Napoleoni tasemel sõjaline nõunik. Nii et saate lihtsalt vaadata ja luua oma impeeriumi koos Stolypini tasemel majandusteadlasega.
  Ja Medvedev, olles mitu tundi hiiglasliku ekraaniga arvuti taga istunud, hakkas norskama.
  Ta on liiga kaua magamata jäänud.
  Alenka tulistas jaapanlasi. Olles seekord ristleja uputanud, laulis ta:
  - Oleme maailma tugevaimad,
  leotame kõik oma vaenlased tualetis.
  Isamaa ei usu pisaraid,
  Ja me anname kurjadele oligarhidele nende ajud!
  Ja tüdruk naeris. Ja ta hambad särasid pärlitest!
  Medvedev soovitas:
  - Kuna sõda Jaapaniga lõpeb võiduga, on Venemaa majanduskasv veelgi suurem! Ja tsaaririigist saab rikkaim riik!
  Alenka uputas veel ühe hävitaja ja susises:
  - Oleme alati olnud rikkad! Tellimust ei olnud piisavalt!
  Nataša tabas tõusva päikese maa lahingulaeva ja märkis:
  - Me ei jäänud Esimeses maailmasõjas sakslastele kuidagi alla. Aga viienda kolonni tõttu jäi meil võit ilma!
  Alenka saatis vöölase kõhtu ka teise kesta ja teatas:
  - Kindlasti! Kõiges on süüdi viies kolonn. Esimese maailmasõja ajal ei saanud sakslased Minskile ligigi ja said Galicias peksa. Ja Stalini ajal nägid nad Kremlit juba läbi binokli. Mida see tähendab?
  Nataša tulistas veel ühe mürsu lahingulaeva põhja ja pomises:
  - Riigireetmine! Meil jäi selline võit ilma!
  Margarita pidas vajalikuks ka meelde tuletada:
  - Kui poleks reetmist, oleksime saanud oma valdusse Konstantinoopoli ja Väike-Aasia ning ka juurdepääsu Vahemerele. Ja me oleme nii palju kaotanud reetmise ja viienda kolonni tõttu!
  Alenka lasi välja teise mürsu:
  - Jah, see on viies veerg! Kui palju probleeme on tema põhjustatud! Vene impeerium on ainulaadne üksus, mis võib laieneda kogu maailmale ja muuta inimkonna ühtseks!
  Nataša pomises agressiivselt:
  - Kindlasti! Ma saaksin ja kindlasti teeksin kõike! Ja et inimkond oleks ühtne ja võitmatu!
  Tüdruk saatis veel ühe mürsu, mille järel lahingulaev lõpuks lahku läks. Ja jaapanlased uppusid.
  Margarita märkis ärevusega oma hääles:
  - Vaata, mis maailmas praegu toimub? Venemaa ja USA on sõja äärel. Ja Hiina on ülerahvastatud ja totalitaarne. Maailmas pole korda ja õitsengut!
  Nataša saatis uue kesta, seekord ristlejale, ja nõustus:
  - Maailmas pole korda! Vajame ühtset juhtimist!
  Alenka tulistas mürsku ja noogutas nõustuvalt:
  - Ja sellisest valitsusest võib saada tsaariimpeerium! Venemaa autokraatia on globaalse stabiilsuse ja õitsengu garant!
  Ja tüdruk saatis veel ühe mürsu, mis lõpuks ristleja lõhestas.
  Jaapanlased olid selgelt hämmingus. Nad tulistasid valimatult, mõistmata, kes neid uputas.
  Tuleb märkida, et maismaal ei olnud Jaapanil arvuliselt erilist eelist. Ja isegi tegelikus ajaloos kaotas see hukkunute ja haavatute hulgas palju rohkem kui Venemaa.
  Kuid merel olid Suurbritannias ja USA-s toodetud Tõusva Päikese maa laevad veidi paremad kui Venemaa, peamiselt kodumaised.
  Kuid isegi siin on jaapanlaste kvalitatiivne paremus üsna tühine. Ja venelased lasevad ehk täpsemalt.
  Nataša, tulistades ja uputades teist hävitajat, märkis nördinult:
  - Tõepoolest, Venemaa on alistanud tugevamad vastased. Näiteks Napoleon!
  Alenka, saatnud soomusristlejale mürsu, lisas:
  - Oh jah! Napoleon oli geenius! Ja ta oli tugevam, aga me võitsime ta!
  Margarita ohkas raskelt ja nurises:
  - Kaotada jaapanlastele. See on nii tüütu ja solvav!
  Alenka nõustus sellega:
  - Väga tüütu! Paraku lõppes sellega Romanovite dünastia ajastu. Ajastu on kuulsusrikas, kangelaslik, vallutuste ja võitudega. Ja kuigi meil polnud oma Tšingis-khaani, oleme tõusnud juba Ivan Kalita ajast.
  Ja tüdruk saatis teise, väga surmava mürsu. Ja soomusristleja jagunes kaheks osaks.
  Nataša jätkas ja ühe mürsuga uputas ta teise hävitaja. Ja samuraidel on palju hävitajaid.
  Sõdalane küsis poistelt:
  - Aga huvitav, miks maailma ajaloos ei saavutanud ükski impeerium absoluutset võimu?
  Alenka saatis taas kesta teise hävitaja kõhtu ja teatas:
  - Jah, tõesti, miks? Kõik kukkusid. Ja Pärsia impeerium ja Aleksander Suur ja Rooma impeerium. Miks pole keegi inimkonda ühendanud?
  Nataša trampis pettunult jalga. Uppus teise laeva ja ütles:
  - See on kõik! Tšingis-khaan lõi impeeriumi, mis võib purustada kogu maailma. Kuid pärast tema surma korraldasid tema pojad ja pojapojad võitluse ja lõhkusid impeeriumi. Ainult Tsaari-Venemaa oma unitaarse süsteemiga oli selline riik, mis võis eksisteerida palju sajandeid ja laieneda, kuni neelas kogu maakera!
  Alenka välgatas silmi ja teatas, uputades teise hävitaja:
  - Au tsaar Nikolai suurele impeeriumile! Me ei anna võimu ebaseaduslikele bolševiketele ja ajutisele valitsusele!
  Nataša saatis laeva ka mürsu. Ta uputas jaapanlased ja laulis:
  - Jumal hoidku kuningat,
  Tugev suverään
  Valitsege au,
  meie au pärast!
  Valitsege hirmu oma vaenlaste ees -
  Õigeusu tsaar!
  Valitsege hiilgusega
  Meie auks!
  Tüdrukud tunduvad olevat tõeliselt sisse lülitatud. Nii hävitasid nad samurai, võite seda imetleda. Ja Medvedev sõitis oma tapja allveepaagiga. Üldiselt on see lahe relv. Ta uputab kogu Jaapani laevastiku. Kuid see on suur jõud.
  Kaksteist, ainult suuri soomuslaevu, kümneid väiksemaid, sealhulgas ristlejaid. Ainuüksi hävitajaid on üle kuuekümne. Selle kõige hävitamine võtab aega.
  Nataša, lõpetades teise laeva, küsis Medvedevilt:
  - Mis sa arvad, kas Jumal on olemas?
  Kohusetäitja irvitas ja vastas:
  - Mis mõttes?
  Nataša saatis hävitaja lõpetades uue kesta ja märkis:
  - Jah, religioonidel on palju versioone! On nii paganlikke kui monoteistlikke! Mõnikord hakkad sellele mõtlema. Ja sa kahtled, kas Jumal on olemas, kui õpetustes on selline segadus!
  Alenka lahutas teise hävitaja ja märkis itsitades:
  - Jah, selles osas on Piiblisse raske uskuda. Et ainult Jumal nii käituks. Ja tal olid isegi lemmikud!
  Nataša noogutas nõustuvalt:
  - See on kõik. Kas usute, et üks rahvas on Jumala rahvas? See on selgelt kõrgema intelligentsi vääriline!
  Pärast hakkas tüdruk uputama suuretonnilist lahingulaeva. Sõdalane töötas.
  Kuid Margarita avaldas oma arvamust:
  - Siiani pole selge, kuidas on võimalik, et armastav Jumal naisi niimoodi moonutab!
  Nataša oli üllatunud:
  - Kuidas see kole on?
  Margarita vastas ausalt:
  - Jah, ta muudab nad vanadeks naisteks! Ja mis võiks olla vastikum kui vana naine!
  Alenka tulistas mürsu ristleja kõhtu ja teatas:
  - Millegipärast kõnnivad maa peal ringi väga vastikud vanamutid, mis on nii loll kui ka kohutavalt kole!
  Nataša raputas pead ja toetas:
  - Ja ebasümpaatne! Ja mitte esteetiliselt meeldiv!
  Sõdalane naeris ja pilgutas oma partnerile. Nagu, ta on nii lahe ja agressiivne.
  Medvedev märkis tõsiselt:
  - Tõepoolest, vanadus on väga halb. See muudab inimesed inetuks, nõrgaks, haavatavaks. Kuid evolutsioonilisest vaatenurgast on sellel mõned eelised!
  Alenka oli üllatunud. Olles tabanud teist hävitajat, küsis ta:
  - Milliseid eeliseid võiks selles vastiku seisundis olla?
  Medvedev vastas tõsiselt:
  - See stimuleerib teaduse ja intelligentsuse arengut. Kui inimene ei tunneks väsimust, poleks tal vaja autot leiutada. Samuti viis noa leiutamiseni küüniste ja kihvade nõrkus. Külmad ajad ja jääaeg õpetasid meid tuld süütama. Haigused stimuleerisid meditsiini arengut. - Presidendi kohusetäitja vaatas, kui kavalalt Alenka teise Jaapani laeva põhja saatis ja jätkas. - Inimlikud nõrkused stimuleerisid paljuski teadust. Me ei osanud lennata, aga lõime lennukeid. Ja see on edasiminek!
  Nataša saatis veel ühe mürsu ja märkis:
  - Progress. Aga ikkagi, kui vana naist vaadata, muutub see nii vastikuks. Kas tõesti ei saa ilma inimliku inetuseta hakkama?
  Alenka nõustus sellega:
  - Isegi noored oskavad lennukit leiutada. Milleks neetud vanaduspõlve täita? See on kohutav ja vastik!
  Margarita laulis kohatult:
  - Ma ei lahku komsomolist! Ma jään igavesti nooreks!
  Ja neiu liigutas rusikat vastu metalli.
  Vahepeal uppus veel üks lahingulaev.
  Allveelaeva tank jätkas Jaapani laevastiku uputamist. Admiral Togo ise leidis end veest ja oli sunnitud paadiga põgenema. Jaapanil oli suur laevastik, kuid ta seisis silmitsi täiesti uue relvaga. Ja nüüd sai ta täielikult lüüa.
  Alenka, jätkates Jaapani laevade uputamist, paljastas oma hambad, mis olid väga suured ja teravad, ning soovitas:
  - Just sellele ma mõtlen. Muidugi peab olema kehade esteetikat. Ja naistel on võimatu muutuda inetuks, lõtvunud naha ja painutatud kehaga.
  Nataša, saatnud põhja teise hävitaja, nõustus sellega väga kergesti:
  - Muidugi! See on see, mille kallal teadus töötab!
  Mõlemad sõdalased olid väga rõõmsas tujus. Nad uputavad edukalt vaenlase laevastiku.
  Agressiivsed tüdrukud on võimelised suurteks tegudeks.
  Margarita avaldas vahepeal oma mõtteid:
  - Religioonid tekkisid ka inimese nõrkuse tõttu. Kui inimene oleks tugevam, poleks religioone. Ja loomulikult viib surm ja surmahirm selleni, et inimene otsib endale lohutust!
  Alenka meenutas:
  - Osalesin seansil ja nägin midagi hämmastavat. Nii et parfüümid on olemas!
  Nataša, kavalusega hääles, märkis:
  - Vaimude olemasolus pole midagi üllatavat! Me ju lendame oma unenägudes. See tähendab, et seal on hing ja nagu mälestus lendudest!
  Medvedev noogutas nõustuvalt:
  - Jah, seal on hing! Selles suhtes on inimene ainulaadne! Nüüd saame ehk veidi lõbutseda!
  Jaapani laevastik sulas. Veealune paak mängis mõrvari rolli. Margarita oli veidi kurb. Esiteks leidis ta end ekstra rollis. Ja teiseks, mis on tüütu, vee all olles ei näe kõike eriti hästi. Üldiselt kahtles Peetrus Jumala suhtes tugevalt. Tegelikult, miks pärast venelaste ristiusu vastuvõtmist tabasid neid mitmesugused mured. Ja mongoli-tatari sissetung ja enne seda vürstide feodaalne killustumine. Sõjad venelaste vahel.
  Siis lõpuks, Ivan Kalita ajast, algas Venemaa taaselustamine,
  Muskuspuu muutus tugevamaks. Kuni näiteks Ivan Kolmanda ajal sai sellest lõpuks ühtne tsentraliseeritud riik. Ja viskas tatari ikke seljast.
  Jah, muidugi, Venemaa tõusis. Kuni ma Jaapanis komistasin.
  Sellega lõppes monarhia ja Romanovite dünastia ajalugu.
  Monarhia siiski lahkus, kuid autoritaarsus jäi alles.
  Margarita silitas Alenkat ettevaatlikult selga. Tüdruk nurrus rahulolevalt. Ta näis nautivat seda.
  Medvedev märkis loogiliselt:
  - Pole midagi halba selles, kui mees armastab tüdrukut ja tüdruk, kes armastab meest. See on üsna loomulik. Kuid samal ajal peavad inimesed säilitama sündsuse.
  Margarita vaidles rahulolematult vastu:
  - Ärme loe moraali. See ei meeldi mulle!
  Presidendi kohusetäitja naeratas:
  - Ja kes armastab! Kuid me peame tõele näkku vaatama. Inimesed erinevad selles osas loomadest märgatavalt!
  Margarita noogutas nõustuvalt:
  - Jah, meie vahel on suur lõhe!
  Alenka vastas sarkastiliselt:
  - Ja tead, sinu ja ahvi vahel ei märka ma erilist vahet!
  Margarita naeris. Alenka uputas samal ajal viimase kaheteistkümnest Jaapani soomuslaevast. Selle peale märkis tüdruk:
  - Oleme vaenlase laevastikuga peaaegu valmis!
  Medvedev irvitas sarkastiliselt:
  - Jah, te olete head töötajad! Ja tegelikult on nad paljuks võimelised! Üldiselt ma armastan sõdalasi - nad on nii seksikad!
  Margarita keerutas keha ja laulis:
  - Ma tundun seksikas, olen nagu protsessor! Ja ma liigun nagu robot - heliagressor!
  Mispeale tudeng Alenkat veidi julgemalt silitas. Tüdruk vajutas pikkade sõrmedega juhtkangi nuppe ja nägi võluv välja.
  Kui graatsilised on tema liigutused.
  Margarita kujutlusvõime kujutas printsessi, kes kõndis paljajalu tellingu juurde. See on nii romantiline. Ja printsess on nii punane. Temalt võeti ära kõik tema ehted ja kallis kleit. Järele jäi vaid kotiriie. Kuid vanglavorm toob veelgi esile tema armsa, meeldiva ja värske näo võlu, nagu roos. Ja tule juuksed. Kui ilus on printsess hukkamisele minemas.
  Ja seal uppuvad tuhanded inimesed. Laevad lagunevad, elemendid märatsevad.
  Ja Jaapan kannatab kolossaalse, ainulaadse kaotuse käes. Nii et samuraid peavad ilmselt oma patte kahetsema.
  Margarita mõtles, mida jaapanlased usuvad? Mis on nende religioon? Nad on ju paganad. Kuid nad alistasid õigeusu Venemaa. Pärast seda mõelge, kelle Jumal on tugevam!
  Ja mongolid olid paganad, aga kui palju territooriume nad vallutasid.
  Margarita küsis Alenkalt:
  - Ütle mulle, kaunitar, kuidas sulle Rodnoverie meeldib?
  Tüdruk naeratas laialt ja, olles uputanud teise hävitaja, vastas:
  - Väga hea religioon! Seal on nii ilusad muinasjutud!
  Margarita küsis vihjavalt:
  - Kas sa arvad muinasjutte? Või äkki on kõik need vene jumalad tegelikult olemas?
  Alenka kehitas õlgu ja vastas:
  - Võib-olla on olemas nii päkapikud kui ka päkapikud! Meie maailmas võib kõike juhtuda. Ja raske on öelda, mis on tegelikult olemas ja mis mitte!
  Medvedev märkis loogiliselt:
  - Mingil määral on kõik meie maailmas olemas. Kõik meie mõtted, unistused, soovid on need, mida me maha jätame. Mul on väga huvitav hüpernoosfääri teooria, milles eksisteerib absoluutselt kõik, mis on inimeste poolt kunagi välja mõeldud. See tähendab, et mõte eksisteerib igavesti. Ja ta jääb mõnesse teise paralleelmaailma.
  Dmitri Medvedev ärkas unest. Ja jälle asus ta oma põhitööle, täpsemalt impeeriumi ehitamisele.
  Ja jälle vallutused...
  Esmalt pange kokku uus tuhat tonni kaaluv tank ja laske see vaenlase positsioonidele välja. Ei, muidugi, mitte ainult üks, vaid väga palju.
  Ja nad liiguvad läbi võõra territooriumi. Ja peal on ka aatomipommidega lennukid. Ja mis siis, kui ajame ka pommid minema? Ja teha hävitavaid?
  Dmitri Medvedev on ažuurselt nagu kõik teisedki.
  Ja nüüd satub diktaatori saabastesse veel üks riik. Ja vallutused tulevad. Kuid siin on veel üks vaenlane. Riik on ka suur... Saate seda isegi programmeerida. Siin on NSVL 1941... Toimub sissetung. Medvedevi üksused on paljude mängutundide jooksul automaatselt paljunenud ja selle rahvaarv on juba üle miljardi. 196 miljoni vastu. Ja kaasaegsem tehnoloogia. Ja kasarmud võivad sõdureid lõpmatuseni välja ajada.
  Õnneks on elektroonilised ressursid ammendamatud. Ja survesta vaenlast, avalda talle survet.
  Ja tuhat tonni kaaluvad tankid saadetakse tuumareaktoritesse üle Venemaa otse Moskvasse.
  Ja neid on praktiliselt võimatu maha jätta - miski ei võta!
  Medvedev juhib strateegiat ja ümiseb omaette... Seejärel peatab ta tuumajõul töötavad tankid. Ja viskab "Panther"-2 lahingusse. Auto, mis on siiski võimeline lööma kolmkümmend neli.
  Medvedev mängib endaga autode erinevaid parameetreid laadides... "Panther"-2... Nagu distantsilt löömine. Ja see tungib läbi Nõukogude tanki.
  Nii sa sellest läbi ei murra! Eriti otsmikus, aga pardal saab. Võtted on täies hoos. Ja kolmkümmend neli tormavad minema... Ja surevad relvade löökide all...
  Armee liigub taas...Ja lahingurobotid on ilmunud. Nad teevad ise tempot. Ja kestad lastakse alla laseritega. Ja nad teevad seda väga nutikalt.
  Ja virtuaalsed tüdrukud ründavad.
  Medvedev jälgib strateegiat innukalt. Põnev lahing. Jällegi mängite seda ise või annate selle sõjaväenõunikule. Ja te vaatate lahingu edenemist.
  Nad juhivad oma tanke rünnakule.
  Siin saate liikuda edasi püramiidpaake, mis on kõigist nurkadest vähem haavatavad ja läbimatud. Nad liiguvad nagu liuväli.
  Ja tüdrukud jooksevad paljajalu... Ja tulistavad oma teel.
  Järjekordne sõda. Ehtne mänguasi. Ja raha tuleb kullakaevudest ilma kuivamata. See on nagu mängus, kõik on plaanipäraselt, ilma ebaõnnestumisteta ja ilma looduse allakäiguta.
  Kõik ei saa otsa ja ressursid ei vähene. Kuigi see ei tundu kuigi tõenäoline.
  Medvedevi katkestas kõne. Presidendi kohusetäitja võttis telefoni:
  - Tere!
  Presidendi administratsiooni juht ütles:
  - Kas te olete ikka veel kontoris, Dmitri Anatoljevitš?
  Medvedev vastas teravalt:
  - Jah! Ma olen ikka president!
  Haldusjuht ütles:
  - Zelensky nõuab, et te pärast inauguratsiooni elukohast lahkuksite.
  Medvedev küsis värisedes:
  - Ja kus ma elama hakkan?
  Haldusjuht vastas:
  - Minu korteris! Teie võim on lõppenud ja peate kõik ruumid vabastama!
  Medvedev urises sosinal:
  - Mul on uuele presidendile palve - las ta jätab mulle arvuti!
  Haldusjuht küsis:
  - Andke mulle Püha Andrease Esmakutsutu orden ja ma palun Zelenskil, et ta annaks teile arvuti!
  Medvedev noogutas nõustuvalt:
  - Noh, see on võimalik!
  . PEATÜKK nr 7
  Ja ta kutsus oma assistendi dekreeti koostama. Püha Andrease Esmakutsutud ordeni omistamisest administratsiooni juhile. Mall on valmis ja siiani olen vastutusele alla kirjutanud.
  Siis hakkas Medvedev uuesti mängima.
  Nüüd lähenevad tema virtuaalsed tankid Moskvale ja alustavad rünnakut. Seda linna ründavad kaks tuhat tonni kaaluvad masinad.
  Kuid Medvedev viskab rünnakule ka "Rat"-5, see on koletis, mitte tank. Kaal kümme tuhat tonni!
  Väed lähenevad Kremlile... Nii et Stalin põgeneb. Ja ta püüavad kinni paljajalu bikiinides tüdrukud. Nad haaravad paljaste varvastega ninast kinni. Ja nad sunnivad Stalinit tema paljaid kontsi suudlema.
  Siin on virtuaalse impeeriumi väed, kes mööduvad Moskvast ja lähevad Uuralitesse...
  Nad tabavad teda ka ...
  Medvedev hakkab uuesti tukkuma ja hakkab unistama.
  Margarita küsis sarkastiliselt:
  - Kuidas on lood näiteks klassikalisema jaotusega: taevas ja põrgu?
  Medvedev märkis süngelt:
  - See on tõenäoliselt iidsete inimeste primitiivne idee surmajärgse kättemaksu kohta. Tegelikkuses on tõenäoliselt kõik mõnevõrra keerulisem!
  Nataša hüüdis rõõmuga, kui uputas üht viimastest Jaapani laevadest:
  - vannutatud ja iidsed,
  Vaenlane vannub uuesti
  Hõõru mind
  Jahvata pulbriks.
  Aga ingel ei maga,
  Ja kõik saab korda. Ja kõik lõpeb hästi!
  Tüdrukud lõpetasid vaenlase laevastiku. Medvedev kiirendas tanki, jälitades samuraid. Jah, nad tegid siin head tööd. Huvitav, kuidas ajalugu saab parandada. Tsaari-Venemaa oli võimas riik, mis tõusis kõrgustesse. Kuigi kõik inimesed ei elanud hästi.
  Kuid riik oli tõusmas. Tööpäeva lühendati. Ilmusid uued pühad. Loodi kohalik omavalitsus. Palgad kasvasid stabiilsete hindadega. Koolid avati. Tsaar Nikolai II ajal kasvasid kulutused haridusele üle kuue korra. Algharidus muutus kohustuslikuks.
  Jah, kõik ei muutunud piisavalt kiiresti paremuse poole, aga kui palju riik kaotas revolutsiooni ja kodusõja tõttu. Kui palju tarku inimesi suri ja lahkus kodumaalt? Ja nüüd on selles universumi osas võimalus seda ära hoida.
  Voolujooneline paak hõljus kiiresti ja hääletult vee all. Ja nüüd on viimane Tõusva Päikese Maa hävitaja uputatud.
  Nataša ütles rõõmuga:
  - Nii noor ma olen!
  Alenka parandas tüdrukut, täpsustades:
  - Kui toredad me kõik siin oleme! Nad võitlesid nagu lõvid!
  Margarita märkis nördinult:
  - Ei midagi erilist! Meil oli lihtsalt parem tehnoloogia!
  Alenka itsitas ja vastas:
  - Aga me ise tulistasime kahuritest!
  Nataša toetas oma sõpra:
  - Ja me tegime seda ka ise! Ja see on terav silm ...
  Margarita valis välja:
  - Viltused käed!
  Nataša naeris ja vastas:
  - Ja sa oled võluv tüdruk!
  Margarita ütles ausalt:
  - Mul on jaapanlastest kahju. Nad joonistavad imelisi koomikseid. Eriti meeldib mulle hentai !
  Alenka naeris ja keerutas jalga õhus:
  - Hentai , see on lahe! Isegi väga lahe!
  Nataša soovitas moosi maitsnud tüdruku naeratusega:
  - Ja võib-olla lööme ka fašistide tagumikku!
  Medvedev noogutas naeratades:
  - Hea mõte. Aga lõpetame kõigepealt Jaapani maaväed. Ja me aitame sõja kiiremini lõpetada. Et fašismi siin universumis ei tekiks.
  Tüdrukud vastasid ühehäälselt:
  -Ja see ei ilmu ja Hiina saab meie omaks!
  Pärast Jaapani laevastiku uputamist tõusis supertank T-95 pinnale.
  Siis hakkas Medvedev unistama igasugustest jamadest.
  Sõdalane Alenka seisis Ryazani kaitse eest. Nataša oli temaga.
  Mõlemad tüdrukud on kerges turvises, mõlemas käes mõõk. Ja jalgade all on spetsiaalsed õhukesed kettad.
  Suur mongoli-tatarlaste armee asus rünnakule.
  Seinu kattis korraga palju pikki treppe. Neid oli erinevaid: juurepalkidest kootud, põiktaladega männikuid maha löödud. Kasutati ka raskeid palgiridadega redeleid. Vallid osutusid tänu kiirele ehitustempole kõrgemaks, kui tatarlased eeldasid, paljud trepid ei jõudnudki tippu. Ees ajasid mongolid minema vähesed kinnivõetud Urused. Vene rahvas eelistas surma vangistuse häbile.
  Kuid mongolid olid järeleandmatud.
  Halastamatult teritatud odadega surudes löödi kurnatud rahvas püsti, lootes, et vene rahvas, kes ei tahtnud omasid tappa, annab alla. Või tungida vangide katte all jäävalli. Mõned vangid tormasid karjudes alla, libisesid jäätunud jäält alla, lõid maha vihatud nukke, rebisid käest mõõgad ja kukkusid koheselt tükkideks. Inimesed ronisid kiiresti trepist üles, sa ei saa aru, milline ja mis hõim?
  Poolalasti, kaltsukas, nuia käes, selg torgatud ja veritsemas. Soomuses mees Vaul oli juba suure kirve tõstnud, kui nad altpoolt meeleheitlikult karjusid:
  -Ära hävita meid, rüütel, me oleme omad, venelased!
  Vojevood Dikoros hüppas seina äärde ja karjus:
  - Ma lõhnan, et see on meie oma!
  Seda kinnitas meeleheitlik nutt:
  - Oota tükeldamist, sinu oma! Meie hulgas pole mughlasi!
  Väga tark Alenka hüüdis:
  -Kes ennast õigesti risti teeb, on üks tema omadest!
  - Laske end ristida, õigeusklikud!
  Hirmutava häälega põrutasid hobused miili kaugusele, hiiglane Vaula-Morovin möirgas .
  Ryazani kaitsjad kiitsid heaks:
  - Õige! Tõesti!
  Nad kajasid üksmeelselt kõigil seintel:
  - Tulge, vennad, tehke ristimärk!
  Sajad külmast sinised räsitud vangid ronisid üle valli ja kukkusid, jätkates mehaanilist risti löömist. Mõned korjasid kohe eelnevalt laotud kive ja viskasid nendega raevukalt mongoleid. Paljud Rjazani elanikud nägid tatarlasi esimest korda, isegi paljud traditsioonilised vastased, needsamad kiptšakid, riietusid mongoolia riietesse.
  Vaenlastel olid seljas pikad kasukad, nii pikad, et läksid ääristesse sassi. Valitud nukkeritel rippusid rinnal vask- ja raudplaadid ning seljad olid lahti. Uruste hirmutamiseks värvisid paljud oma niigi kurjad, naiselikud näod verega.
  Kuid Urused ei võpatanud, kohtudes vaenlasega mõõkade ja kirvestega. Vaula võimsast löögist hukkus korraga viis mongolit, teine löök ja veel kolm! Teised sõdalased ei võidelnud halvemini. Tatarlased ronisid kohmakalt mööda libedat šahti üles, nad ei suutnud end korralikult kilpidega katta ega mõõkadega lõigata. Kui mongoli armee tohutute kaotuste hinnaga tippu jõudis, valati neile keev vesi ja kohutav relv: põletav tõrv.
  Isegi naised ja väikesed lapsed valasid kõrvetavat vett ning loopisid kive ja klotse. Eriti tõhusad olid mürgitatud nooltega väikesed kadad, millest sai tulistada isegi viieaastane laps, kes ei suutnud veel oma väikeste kätega pingul vibunööri tõmmata. Ja nii paksu massi tulistades mööda lasta on palju keerulisem kui lüüa. Rünnak oli selgelt lämbumine, moonutatud surnukehad veeresid alla suurtes kogustes.
  Läbi hiinlaste oskuslikult valmistatud teleskoobi jälgis Guyuk Khan lahingut tähelepanelikult. Ta lakkus oma huuli ja laksutas iga natukese aja tagant, sirgendades oma kuldse karvaga voodriga kiivrit, mis kangekaelselt ja tüütult tema otsaesisele ronis. Siis viskas ta vihasena toru minema.
  -Meie sõdalased on suremas! Burundai ja Kollane Madu tulevad minu juurde!
   Turgaud tormasid kähku kroonukagani käsku täitma. Guyuk oli istumas elevandiluust nikerdatud toolile, kui käsi lebas pehmelt tema õlal:
  - Ära muretse, suurepärane! Rahustage oma metsik pilk!
  Pursis viskoosne meloodia, mis meenutas üsna naisehäält.
   Guyuk Khan tundis end unisena ja ei suutnud vaevu jalul püsida. Jah, see on tema. Jälle ilmus tema ette nagu kummitus Kollane Madu - tema armee kõige kohutavam inimene, põrgulik deemon kaugest ja kättesaamatust Jaapanist.
  - Sina!
  Kõrgeima Khagani pärija näitas rumala näpuga! Kollane madu levis edasi, mõnikord suurenes, mõnikord kahanes:
  - Mina! Ja ma näen sinust läbi! On aeg oma viha mõõdukaks muuta! Noh, täpsemalt, tooge kõik oma reservid võimalikult kiiresti lahingusse! Ja ma aitan teid, vennad, ja teen vaenlasele sellise üllatuse! Allkirja käik, uskuge mind, saab õigeks!
  - Dze , dze , dze ! Ma viskan Burundai juhtimisel lahingusse valitud tumeni ! Koos juhite rünnakut!
  Jaapanlased välgatas silmi, paljastades suured kollased hambad:
  -Valgeid deemoneid pole olemas, ma tahan oma võrdväärseid tappa! Nagu tõeline ninja!
  Kollane madu välgatas oma talismani, tema suhu ilmus märkamatult vile ja kuuldus virvendav meloodia.
   Guyuk arvas, et nad mõnitavad teda, kuid tal polnud jõudu ega soovi ninja-nõiaga vaielda . Sel hetkel tõukasid turgaud Burundaid ebaviisakalt, Guyuk Khanile see kuulekas kaitsealune Subudai -Baghatur ei meeldinud .
  - Sa lekkiv veinikoor! Kas te ei näe, et Uruse pealinna müüride all surevad parimad sõdalased ? Võtke kohe "Berkutid" ja, olles jõest mööda läinud, raiuge parema seina alt löögiga Urused maha.
  Kogenud Burundai julges vastu vaielda:
  -Jää pole veel tugev, tuhandete kabja löökide all läheb see lihtsalt lõhki.
  vastas hirmuäratav jaapanlane Guyuki eest .
  -Teie mure on kiiduväärt. Kuid teie pingutused on asjatud! Võlupulber on jõel jää sidunud tugevamalt kui sõjaväeteras! Noh, hüppa edasi, me tellisime sind!
  -Suur ninjabatyr teab, mida räägib! Sõitke kiiremini, kui rahet valdate, annan preemiaks hobuste kooli!
  hüüdis Guyuk Khan sõrmi raputades. Burundai ei julgenud enam vastu vaielda - see oli täis surma. Mongol koos karvaste ratsanike karjaga kadus silmist. Järsku lähenes vari, pea kohal kostis müra ja tugev õhulaine pani kroonkagani kiivri maha lendama:
  -Harakiri! Nii et Liblikas lehvis! Nüüd on Urustel " pulber ".
  Pinna kohal hõljus hiiglaslik draakon, kelle kuldsed tiivad puhusid lumehanged minema ja tema kolmest röövellikust suust voolasid välja tulised keeled.
  - Imeline mangoos !
   Guyukil polnud aega isegi kartma hakata:
  -Ta on võimeline põletama kogu Rjazani.
  - Mitte kõik, aga ta paneb seina põlema. Lase käia, mu väike Godzilla!
  Medvedevi imeline unistus jätkus. Presidendi kohusetäitjal oli kolossaalne kujutlusvõime.
  Võimas draakon, tiibade siruulatus viiskümmend meetrit, tõusis õhku. Mongolid ja neid saatvad šamaanid ulgusid raevukalt. Tumen lendas Burundai juhtimisel hoogsalt jääle, mitu hobust komistas ning nad ja nende ratsanikud trampis kohe meeletu raudmassiga. Kolmepealine koletis sukeldus vahepeal sujuvalt seinale. Wilderness mõistis õhurünnaku ohust enne teisi. No muidugi ei tahtnud ma oma trumpe enne tähtaega paljastada, aga linna päästmiseks pidin selle päevani kasutama tundmatut relva. Tiivulisele koletisele astus vastu mehaaniline koletis, mis nägi ähmaselt välja nagu segu ämblikust ja terasest sajajalgsest. Aurukatlast tõusis juba suitsu. Hästi tehtud poisid, kes juba ette söe sisse viskasid.
  Aurukatapult on meisterlik kombinatsioon auruveduri, vintsi, mitme jalaga ballistae ja isegi... muusikalise nuusktubaka tehnoloogiatest. Ja see karastatud terasest sepistatud metsaline võis peaaegu kuulipilduja kiirusel kuni kahe miili kaugusele visata mis tahes kahjustavat asja. Warrior tüdrukud olid esimesed maailmas, kes mõtlesid kohandada kolbmootori laengute viskamiseks. Dikoros keeras kangi isiklikult, kettidest osavalt sepistatud lint hakkas liikuma, torgates kiiresti pöörlevatesse labadesse kive.
  Kuna tatarlased tormasid tiheda hunnikuna, siis möödalaskmisi peaaegu polnudki, vastupidi, iga kaalukas munakivi põrkas põrgatades maha mitu pressivat ratsanikku. Üks asi on halb, sihtimisskaala on suht nõrk, mongolitele saab ikka pihta, aga proovi, löö lendavale draakonile ! Kolmepealine koletis pööras pead ja avas oma laiad, kihvadega, teemantsäraga lõuad.
  Väljapääsenud leek lendas vallist mööda ja tabas maju. Oli kuulda kiljumist ja karjeid, mitu poolpimedat naist jooksid mööda tänavat ning majad süttisid ebaloomuliku kiirusega. Õnneks olid valvel liiv ja rasked veetünnid, samuti tuletõrjebrigaadid. Mõned onnid, eriti need, mis asuvad seina lähedal, olid kaetud tulekindla asbestiga. Sõbraliku surve all muutus röövvulkaan kahvatuks ja oma jõu kaotanuna muutus kahvatu suitsuvoogudeks.
  Kuid draakon ei tahtnud selgelt alla anda, sukeldumisest väljudes pöördus ta ülekoormatud tormiväelase armuga ümber ja tõi taas tulise tornaado ojad alla. Tatarlased olid jõudnud juba müürini jõuda, nii et möllavad leegid tabasid neidki. Ohvrite hulgas oli hirmuäratav Burundai , tema luksuslikud riided süttisid ja ta tormas tagasi haavatud metssiga. Kannatada said ka Vene sõdurid ning osa jääst sulas märgatavalt, paljastades maa ja palgid. Dikorose riided haisesid, kuid seinal seisnud võitleja Antonov suutis talle ämbriga vett peale valada ja kuumast kettpostist tõusis auru.
  - Milline kuratlik kinnisidee, kahju, et lahe Alenka meid ei näe!
  Draakon pöördus uuesti ümber ja üritas siseneda kolmandale ringile. Nõid Savely lõi talle sõrmi, tal õnnestus välja lasta väike tulekera, löök tabas draakoni keskmist pead. Väike plahvatus ei põhjustanud kolmepealisele koletisele erilisi kaotusi, kuid lõi selle kergelt trajektoorilt kõrvale, mille tagajärjel tulistas draakon enne tähtaega, tuline pööris tabas kokkukuhjatud tuumarelvad . Ja jälle meeletu ulgumine, osa tatarlasi liikus tagasi. Just siis märkas Dikoros pikka noort tüdrukut, kes vehkis hoogsalt kahe kahe teraga mõõgaga. Ebainimliku kiirusega hakkis ta vastased kapsaks, andis kohutavaid lööke jalgade, küünarnukkide ja isegi peaga, lehvides nagu liblikas.
  Ainult üks või pigem kaks inimest oleks võinud sellise laastamise põhjustada:
  - Juliana! Punane ingel, kas see oled sina?!
  - Sa nuusutad oma ninaga lilli! Kolme meetri kõrguselt!
  Alenka vastas naerdes. Sõdalane tüdruk lendas hullunud gepardi kiirusega üles vallile, jättes seinale vaevumärgatavad verised jäljed.
  -Ära räägi, kõik on selge! Me peame tiivulise tõrviku kustutama!
  Alenka vilistas metsikult, draakon, olles lennu tasandanud, sisenes neljandale ringile. Läheduses seisev sõdalane ütles talle:
  -Kasuta katapulti, Alenka, löö ta rahnuga maha.
  Sõdalane tüdruk haukus ähvardavalt.
  -Ma ise tean paremini, mida kasutada!
  Alenka korjas välkkiirelt kolm osavalt sepistatud ketti. See oli ka nende sõdalastest tüdrukute idee: ühendada kaks või kolm väikest kivi, tulistada kaks või enam ballistat ja niita maha, rikkuda terve rida. Pärast aurukatapuldi kasutuselevõttu hüppas Alenka terale ja lõi kangi. Ta visati kõrgele ja juba lennu ajal vehkis sõdalane tüdruk kätega, keerutades meisterlikult mõõku, suunates kiiret liikumist, ning tal õnnestus maanduda naastudega draakoni seljale. Koletis värises ja üritas hulljulge tüdruku-ratsutaja seljast visata, kuid osavalt keerutatud ketid ajasid tohutud suud üle - hirmuäratav koletis oli täiesti sadulasse saduldatud.
  - Miks sa kolme pead vajad? Kas üks on puudu? Need on auke täis, nii et ma aheldan need kokku, et viimased ajud välja ei lendaks!
  Sõdalane tüdruk naeris oma kohmaka nalja peale. Draakon tõusis järsult kõrgusele, reprodutseeris seejärel Nesterovi silmuse, nahaalused lihased värisesid, koletis tegi meeleheitlikke jõupingutusi, et kutsumata rattur minema visata. Kuumad õhuvoolud puhusid üle hiiglasliku keha, tuulelohe sööstis nagu ragulkast vabanenud kivi või kõige tõenäolisemalt meteoor. Atmosfäärilaine viis tatarlased rajalt maha.
  Alenka kostis:
  - Pole muljetavaldav!
  Presidendi kohusetäitja uni ikka jätkus. Härra Medvedev lagunes veidi, võib-olla isegi leinast.
  Tõepoolest, milline tõmblev draakon oli terminaatoritüdruku jaoks, kui ta läbis äärmuslikke koormusi kaheteistkümnes muutuvas tasapinnas, kiirendades gravitatsiooni sajaviiekümneni ja sukeldudes kohe kaaluta olekusse, jõudes seejärel taas surmava koormuse piirini. Iga taimestiku ja loomastiku esindaja on selle geenitehnoloogia toote ees uss.
  Koletis üritas pead pöörata, kõlisedes kohutavalt oma tohutu suuga. Sõdalane tüdruk lõikas oma legendaarse mõõgaga kõigest jõust, sihtides kõige tundlikumat kohta - ninasõõrmesse. Esimene löök oli tasane, ninasõõrmest lendasid välja hõbedased helmed, nagu pärlid sädelesid päikese käes:
  "Su tatt on ilus, eks, öeldakse, et draakon võib kulda roojata."
  Madu lõi valgusega. Vastuseks lõi kaunis ja väle Alenka otsaga, löök oli terav ja täpne, tera läks kergelt punaseks ning tema tohutust ninast ilmusid kirsi-rubiini kastepiisad. Nad tardusid otse käigu pealt, põimudes kummaliseks ornamentiks.
  Tüdruk naeris:
  - Lahe, tule, korda trikki!
  Koletis juba tõmbles, kuid jätkas kõrguse tõusmist, pealinn Rjazan jäi järjest väiksemaks. Siin on see vankrirattas, nüüd alustassis ja siin on see mooniseemne suurune, lõpuks pilvede taha kadumas. Taevas sähvis mustana, täis heledaid tähti, nad ronisid stratosfääri, hingamine muutus raskeks, sisse puhus külm vaakum. Kuigi legendaarne Alenka pole tavaline inimene, ei saa ta ilma õhuta üldse hakkama. Kuid ilmselt sügeleb ka draakon, roomajal on krambid, ta on hingeldanud, nii et peame kõrgust alandama. Kolm päeva ja kolm ööd Tšernomoretsi habet hoidnud Ruslani vägitegu korrata pole ilmselgelt soovi. Tema peas vilksatab lause ühelt lastele mõeldud veebisaidilt ja millegipärast tahab ta seda väga korrata.
  Ja sõdalane tüdruk ütleb:
  -Me oleme sama verd, sina ja mina!
  Näis, et draakon mõistis tähendust, värises ja peatas lennu. Siis hakkas see tasapisi langema.
  Kaunis ja lihaseline sõdalane ütles:
  - Sa arvad õigesti, mu tiivuline vend! Koos teiega saame tulemusi!
  All oli täies hoos tõeline veresaun, mongolid veeresid juba seintelt eemale ja suurepärane Nataša otsustas, et optimaalne hetk on saabunud löögiks. Hästi tehtud, vapper tüdruk, teda on kohe näha, kus ta möödus, jääb verine tee, mis on paksult laipadest sillutatud. Nataša kaks piklikku punutist ei lõhna mitte ainult tema jalgadele ja kätele, vaid ka karastatud terasest kettidesse kootud pistodade järele.
  Alenka ütles endamisi jalga trampides:
  -Kindlasti valmistan endale sellised isiklikud asjad! Teeme nüüd Mughlanid soojaks!
  Metsik leek lahvatas kolmekordse vulkaanina tinastunud kurkudest, tatarlased tõmbusid liiga tihedalt kokku ja neid praaditi lihtsalt sadade kaupa, paiskudes põrguliku tule suust välja. Eriti ehmatasid hobused, kuid enamik hobuseid oli äkilise löögiga selga juba tagasi löödud, sadula alla jäi vaid Guyuk Khani isiklik valvetuhandik. Purse jätkus, pühkides tulises orkaanis ühe salvaga minema sadu ja sadu võitlejaid. Kollane madu vaatas kitsendatud silmadega oma väikese draakoni tagasitulekut.
  Võitleja idast möirgas:
  - Reetur! Olete kõik draakoniperekonna esindajad, reedate ja teenite alati seda, kes on tugevam!
  Raevunud ninja nõid püüdis hulljulgest ratturist jagu saada, visates kuulipildujakiirusel pulsareid. Noor sõdalane Alena irvitas ja laulis valjult:
  - Tuleveega - löö klaas ümber! Sa oled lahe võõras - sülitad tuld!
  See on tüdruk - rõõmsameelne, huumoriga. Ja tulest valmistatud pulsarid ei karda teda.
  Alena tulistas nad kergesti alla, kasutades legendaarseid relvi ja suunates aeg-ajalt metsalise vaenlase üksuste poole. See korduvkasutatav tiibadega leegiheitja on parem kui sada hobuveetavat mehaanilist.
  Võib-olla on see isegi lahedam kui ründelennuk ja kuidas sellel nii palju kütust on ja kas kaitse ei saa tühjaks? Peate vabal ajal koletist uurima ja looma uue, seninägematu relva! Nooled põrkuvad paksult sillerdavalt soomustatud nahalt, särades kõigis vikerkaarevärvides nagu hirss. Hitid muudavad värvi vaid hetkeks: rubiinpunane muutub lillakasvioletseks. Lilla-safiir, vastupidi, muutub hele-oranžiks, kuldkollaseks ja smaragdroheliseks. See on väga ilus, kahju, et verise lahingu kuumuses pole aega vapustavat vaatemängu nautida.
  Vene sõdalased ja tüdrukutest moodustatud Valge Leegioni sõdurid olid juba maha raiunud suurema osa mongolite armeest. Eriti jube läks siis, kui mängu tulid mehaanilised leegiheitjad, sellisele topeltlöögile ei pidanud vastu ükski armee. Veel minut ja algab korratu lend. Kollane madu kõhkles hetke.
  Batu käsk on selge, kroonkagan vaikselt tappa, kuid makse on liiga väike. Ei, ta tapab ta hiljem, aga praegu võtab ta ta purustavate vene mõõkade alt välja:
  - Kolime eemale, Kagan, ma katan sind!
  - Aga kolmepealine mangus ? Ma ei lase tal oma armeed piinata!
  Ninja lõi sõrmega ja sädemeid hakkas langema:
  "Ma võin teha keerulise loitsu ja ta naaseb oma maailma, kuid siis ei saa ma teda seitsme aasta jooksul välja kutsuda!" Võimalus on siiski olemas! Hale'i tasemel loits!
  -Kuidas see on?
  Guyuki nägu, paks ja üle oma aastate punnis, venis välja. Ninja Killer selgitas:
  -Ja nii! Kui ma tapan ta valge mangust , siis on draakon minu oma, kui ta tapab mind, siis on see tema oma!
  Jaapani nõid sosistas pikka mantrat, talisman sädeles eredamalt kui päike. Hävitamise põnevusest kantuna tundis paljajalu Alenka ühtäkki, kuidas võimsa ja juba kuuleka koletise painduv, poleeritud selg tema alla kadus. Ta avastas end õhust kivikiirusel alla lendamas. Kukkumine polnud meeldiv, kuid mitte ka saatuslik. Mööda meetri pikkusest lumehangest läbi murdnud terminaatorisõdalane ründas mongoleid haavatud metssea raevuga. Viimane organiseeritud vastupanu langes, tohutu armee haledad riismed tormasid massilisele põgenemisele.
  Kaunimad tüdrukud, paljasjalgsed Alenka ja Nataša, võistlesid sõna otseses mõttes desorienteeritud nukerite hävitamises. Guyuk Khan muutus vahepeal praktiliselt nähtamatuks, tema hallhobune purustas kõiki hipodroomi rekordeid, pärilik kagan mõtles ainult oma nahale.
  -Ei, see pole samurai! Haletsusväärne argpüks. Kui kahju on sellist mikadot serveerida!
  Ninja haukus.
  Kollane madu võttis välja kaks võimsat katanat, ületas need ja jõnksutas järsult, teradest eraldus sädelev roosa pall. Maagiline kodupulsar tõusis kiiresti kauni poolpalja Alenka poole.
  Terminaatorisõdalasel õnnestus liikumist märgata, tuline tromb käigu pealt maha lõigata, väike plahvatus hajus välguna laiali kümmekond või kaks mongolit:
  - See on kurat! Allmaailma samurai!
  hüüdis Kollane Madu. Ninja valmistus juba verise paljajalu Alenkaga kohtuma tormama , kui pähe tuli elementaarne mõte. "Mis siis, kui ta seda tugevaimat võitlejatüdrukut kohe ära ei tapa, siis liitub temaga blond terminaator Nataša ja siis on tagajärjed katastroofilised. Pealegi alistas ta draakoni ja ainult väga võimas sõdalane suudab alistada suure mao. "
  Ninja röökis:
  - Ma põgenen linnukesed! Ma lahkun, et tagasi tulla!
  Kollane madu oma valget kuube lahti harutades mattus end lumme. Siis hakkas ta lämbunult sosistama liikumisloitsu.
  Paljasjalgne Alenka jätkas raevukat jälitamist, sitke Nataša ei jäänud maha. Hoolimata kogu lahingu ägedast ei lasknud nad kroonkagani kuninglikku telki hetkekski silmist.
  -Ta jookseb minema, lähme liidrile järele!
  Paljasjalgne Alenka soovitas. Nataša vastas palja jalaga ketast visates juhuslikult, jätkates kiirete löökidega põgenevate mongolite tasandamist.
  -Milleks! Toome Batygale lisarõõmu ja see on liiga inimlik. Mõõk tapab kergesti ja džihangiir rebib tal lihtsalt naha maha.
  Ühe hoobiga neli ära lõiganud Alenka puhkes naerma.
  -Kui ta ise Batu sarvi maha ei murra! Kas me sõidutame nad kuni laagrini või mis?
  Nataša itsitas ja ütles:
  -Batu peksab oma pükse päris kõvasti ja mida vähem Mooglaneid ellu jääb, seda parem!
  Terminaatoritüdrukud kiirendasid tempot, see meenutas järelejõudmismängu, nukerid piitsutasid meeleheitlikult oma hobuseid, rebenes nende küljed veriseks. Meeleheitlike pingutustega õnnestus neil Uru ratsanikest veidi eemalduda, kuid gepardist kiiremini disainitud inimeste eest ei pääse!
  Ärgates tegi Dmitri, Anatoljevitš Medvedev harjutusi ja lülitas teleri sisse. Zelenski võidu puhul toimusid üleriigilised pidustused ja pidustused. Rahvas rõõmustas muutuste üle siiralt.
  Kõik tahtsid elada uutmoodi ja vabamalt. Inauguratsioon lähenes ja Zelenski oli saavutamas täielikku võimu. Ja see tekitas ka entusiasmi ja inspiratsiooni. Nagu, kõik muutub ja see on parem kui eile. Ja slaavlased leiavad ühtsuse ja külm sõda lõpeb. Nagu Putini-aegse autoritaarne õudusunenägu.
  Ja Zelenskist lauldi juba ilusaid laule... Kõik tahtsid midagi uut ja ilusat.
  Zelensky ise teatas, et tühistab oma esimese dekreediga parlamendiliikme puutumatuse ja puhastab ka oligarhi suled. Zelenski lubas ka rikaste makse oluliselt tõsta. Nagu, neil pole põhjust paksuks minna!
  Üldiselt oli palju asju plaanis teha. Sealhulgas suurejooneline raudtee ehitamine: Arhangelsk - Chukotka ja seejärel maa-alune tunnel Alaskasse.
  Miks Zelenski pole kuningas? Tema projektid on grandioossed. Ja USA-s vahetub peagi valitsus ja poliitikute põlvkond tuleb juurde. Kes tahavad ka muutust.
  Ja nüüd Zelensky lõdvestub...
  Enne arvuti äraviimist astus mängu Medvedev...
  Pärast NSV Liidu vallutamist on võimalik USAga kaasa lüüa. Kuid kõigepealt käivitame laserraketitõrjesüsteemi; impeeriumil on siin sellised võimalused. Sõda USA vastu - 2008! Invasioon algab Tšukotkast Alaskani.
  Käimas on tõeline võitlus.
  Abrams võitleb tanki Panther-7 vastu. Uus auto pole enam nii raske kui täiuslik. Ja näitab oma absoluutset klassi.
  Ja ta hävitab jänkid... Medvedevil hakkas sõda mõnevõrra tüdima ja ta andis juhtimise üle Rokossovski klassi sõjaväenõunikule. Ja ta hakkas hakkama saama...
  Näiteks ehitada midagi... Uued templid, millest igaühes on seitse religiooni. Või isegi uued teletornid. Ja püramiidi ehitada oleks lahe. Poolteist kilomeetrit kõrge. Jah, see oleks tõesti suurepärane!
  Samal ajal tõstab Medvedev heaolu taset. Asi ei ole ainult sõjatehaste väljaviskamises.
  Samuti saate toota televiisoreid, külmikuid, arvuteid, sülearvuteid. Ja ehitada tootmist ja pumbata võitluslihaseid. USA aga käib juba üle jõu... Impeeriumis elab juba üle kahe ja poole miljardi ning see on üsna valmis USA vastu sõtta pidama. Medvedev paljastab hambad ja laulab:
  - Ma olen tõeline kõigi sajandite orkaan! See, mis toob palju surma!
  Ja jälle avaldab see Ameerikale survet. Tuumalööke juba vahetatakse. Selline võitlus kasvab.
  . PEATÜKK nr 8
  Eh, lükkame jälle ühikuid. Ja kuidas me lööme! Siin liiguvad jalaväetüdrukud. Kõik paljajalu ja bikiinides. Ja kuidas jänkid tääkidega pussitavad ja kuidas nad paljajalu granaate loobivad. Neis on tõeline energia. Ja kõik virvendab, nagu pargitud naha all jooksevad elavhõbedapallid. Tüdrukutele meeldib tappa - need on tüdrukud!
  Ja nad laulavad endale:
  Me kihutame komsomolitüdrukuid,
  Oleme tsaar Medvedev, väga tark tsaar...
  Ja loomulikult on meil selge hääl,
  Midagi vastu vaielda - lase käia!
  Ja jälle viskas ta paljaste varvastega granaate. Need tüdrukud on sõna otseses mõttes super. Ja jänkid purustavad, vallutades Alaska. Ja nad laulavad ka endale:
  - Kurjad hundid karjatavad kokku! Ainult siis jääb võidujooks püsima! Nõrgad hukkuvad, nad tapetakse - püha verd puhastades!
  Ja tüdrukud tormavad hambaid paljastades rünnakule. Kuid ameeriklaste vastu on ka "Tiigrid"-7, milline hämmastav jõud. Ja selliseid koletisi ei saa peatada!
  "Tiger"-7 on spetsiaalne kõrgsurvekahur, mille mürsu algkiirus on 2500 meetrit sekundis. Ja niipea, kui ta teda lööb, ei päästa teda miski. Ja Ambramsid jooksevad igas suunas . Ja rebib neilt torni maha.
  Ja neiu sunnib sõdureid põlvitama ja nende paljaid jalgu suudlema.
  Ameeriklased alistuvad taas. Ja Medvedevi armee väed lähenevad New Yorgile. Ja linn on juba rünnaku all. Ta tabatakse ilma igasuguse tseremooniata.
  Medvedev peab end suureks komandöriks: ta võttis lõpuks New Yorgi.
  Ja võib öelda, et ta on vallutajatest suurim. Ja siis Washington.
  Ja ameeriklased alistuvad. USA president kukkus näkku ja hakkas tüdrukute paljaid jalgu suudlema. Kõigepealt üks, siis omakorda teine.
  Nii suudles ta tervet pataljoni paljajalu tüdrukuid. See on suurepärane lahing!
  Medvedev muigab... Nii et ta vallutas Ameerika. Kuid Putin ei suutnud seda teha!
  See on tõeline lahing - super! Ja siis Mehhikosse.
  Ja jälle haaramised... Ja Mehhiko tüdrukud panevad mehhiklased põlvitama ja nad suudlevad nende paljaid kontsi. Ja nad möirgavad:
  - Au kaunitaridele!
  Jah, arvuti suudab näidata suuri värvilisi pilte paljaste kontsadega tüdrukutest, keda vangid suudlevad. Ja see on nii põnev.
  Siin juhivad nad jälle vange - seekord mustanahalisi. Ja nad suudlevad ka tüdrukute paljaid jalgu.
  Ja ka tankid roomavad püramiididena...
  Tüdrukud liiguvad ja neid on palju... Noori saab ju ressurssidest välja kloppida. Ja valige, et kõik üksused on bikiinides tüdrukud. Ja see on nii ilus.
  Enamasti on nad punapead ja blondid.
  Ja nad võtavad ühe riigi teise järel üle. Nii lahedad sõdalased. Impeeriumid langevad nende paljaste jalge alla.
  Medvedev mängib mõnuga... Ja isegi vilistab midagi hinge all.
  Kuidas vesinikupomm plahvatab? Koletu barbaarsus! Ja kogu linn nagu lehm lakkus seda keelega. Kui palju rohkem kiirgust? Ja paljajalu tüdrukud jooksevad läbi radioaktiivse tolmu. Ja nende paljad kontsad lähevad põlema.
  Medvedev mängib nii, nagu püüton neelaks teise territooriumi.
  Siin on virtuaalmaailmas vallutatud järjekordne jõud ja lipp heidetakse maha.
  Tankid on nüüd uued aktiivsoomuse ja keraamikaga. Mitmekihiline ja tõhus.
  Ja lennukikandjad on kaasaegsed ja ka üsna sobivad. Ja kuidas lennukid neist tulistama hakkavad.
  Medvedev, nagu näeme, on väga tark presidendi kohusetäitja.
  droonide arendamine . Ja see on lahe. Ja ka kettakujulised lennukid. Siin lähevad nad juba lahingusse nagu ufod. Ja siis püramiidpaagid.
  USA president Trump, helge mõistus, käskis muuta auto haavamatuks ja igast küljest läbitungimatuks. Nii tekkis mastodon madala püramiidi kujul. Ja selline auto näitas suurepärast kaitset. Eriti kineetiliste mürskude vastu.
  Ja nüüd osutus see tank nii edukaks, et sellest ei saa läbi tungida ja see on endiselt Ameerika Ühendriikides kasutuses. Nad nimetasid seda isegi nii: Trumpi tank.
  Ja hullus haarab vahel inimesi, kui nad näevad, et auto on läbimatu.
  Medvedev peab ebavõrdset võitlust ja tema masinad on juba võtnud järjekordse virtuaalse kapitali, muutes selle varemete ja keevate kraatrite hunnikuks.
  Kuid robottüdrukule sellest ei piisa. Ta hakkab välja töötama uue põlvkonna relvi: hävitamispommi. Ja see pomm on nelisada korda võimsam kui vesinikupomm. Seega, kui see tabab, ei saa te isegi tuhka kokku korjata!
  Ja sõda liigub juba kosmosesse.
  Medvedev kasutab laevu, mis on valmistatud uuest sulamist, mis on tugevam ja kergem kui titaan. Ja tähelaevad lendavad kosmosesse ja võitlusrobotid võitlevad. Juba praegu on maa-alustes tehastes palju erinevaid mudeleid.
  Ja nüüd langeb viimane impeerium planeedil. Ja mida? Nüüd sügavasse kosmosesse!
  Algab Star Warsi ajastu.
  Medvedev mõistab seda ja vajutab jõuliselt klaviatuuri. Või saate liigutada sõrmi või juhtida oma mõtteid.
  Presidendi kohusetäitja tegutseb targalt ja ehitab endale kosmosepargi. Ja võitlus jätkub.
  Käimas on veelgi võimsama, eriti hävitava termokvargipommi väljatöötamine. Ja see on sada tuhat korda võimsam kui hävitamine.
  Ja siis tõusevad laevad taevasse. Ja nad jäädvustavad planeedi satelliite. Ja siis naabersüsteemid. Nad teevad seda väga kiiresti.
  Ja presidendi kohusetäitja toodab mängus terminaatoreid. Siin on terminaatori kangelane. See on ajarännak, isegi kui see on piiratud.
  Medvedev kilkas:
  - Inimesed trampivad jalgu vastu maad, mis saab saabastest! Mis on nii rumal kui ka kohutavalt kole!
  Ja Medvedev muutus palju rõõmsamaks. Oh, lapsed, kui tublid te olete. Eriti kui neist said kosmosesõdalased.
  Käimas on tähelahing. Ja tõsised löögivahetused, kui tühised löögid sisikonda. Täpsemalt on see kujutlusvõimeline mõtlemine.
  Medvedev jätkab rünnakut:
  - Minu tähelaevad on mõrvarlikud!
  Ja ta määrab oma asemele uued kosmoseülemad. Ja mis on kaklus, see on kaklus.
  Siin juhib Medvedev oma komandöridega. Siin tõuseb selle vastu vaenlase koalitsioon. Kui selline lugematu arv armaad läheneb, on see hirmutav, kaugelt tundus, et hiilib mitmevärviline sädelev udukogu. Pealegi on iga säde deemon, mille on põhjustanud nekruti nõia maagia. Üle kaheteistkümne ja poole miljoni põhiklassi sõjalise kosmoselaeva ja lõputu väikese "mugavusmaja", mille arv lähenes pidevalt saabuvaid abivägesid arvesse võttes kahesajale miljonile. Esiosa venis paariks parsekiks, sellises mastaabis näevad isegi lipulaevad ultralahingulaevad Saharas välja nagu liivaterad.
  Läheneb üldine lahing: Medvedevi kosmoseimpeeriumi armee mitmetahulise "Täieliku Pääste Koalitsiooni" vastu, mis on otsustanud pideva hilise kaitsetaktika asemel anda löögi julma agressori laevastikule.
  Siin on nii palju laevu, millel on hämmastav mitmekesisus, kuigi enamikul juhtudel takistab see tõhusat võitlust. No näiteks tähelaev klavessiini kujul või, keelpillide asemel pikkade koonudega, harf või isegi teisest maailmasõjast pärit tankitorniga kontrabass. See võib nõrganärvilistele muljet avaldada, kuid pigem tekitab see naeru kui hirmu.
  Nende vastane on impeerium, mis väidab end olevat universaalne jõud. Medvedevi suur kosmoseemiraat, kus kõik on pandud sõja teenistusse, on peamiseks loosungiks tõhusus ja otstarbekus.
  Erinevalt koalitsioonist erinevad presidendi kohusetäitja tähelaevad vaid suuruse poolest. Ja kuju on praktiliselt sama, väga röövliku välimusega süvamere kala. Võib-olla ainsa erandiga näevad nad välja nagu terasest sädelevad paksud pistodad - haaratsid.
  Tähed selles ruumiosas ei ole taevas liiga tihedalt hajutatud, kuid nad on värvilised ja oma valgusspektrilt ainulaadsed.
  Millegipärast tekib neid valgustajaid vaadates kurb tunne, nagu vaataks silma inglitele, kes mõistavad hukka universumi elusolendid nende alatu, tõeliselt metsiku käitumise pärast.
  Presidendi kohusetäitja armee ei kiirustanud koosolekule minema, vaid üksikud liikuvad üksused ründasid kiiresti oma ülimat kiirust ära kasutades vaenlast, tekitasid kahju ja taganesid tagasi. Vastuseks proovisid nad neile vastu tulla paisutulega, kuid olles krapsakamad ja täiusliku kaitsega, olid nad palju tõhusamad.
  Miinid, mis näisid kosmilises mastaabis väikesed, rebenesid justkui detonatsioonist, nagu ka ristlejad ja hävitajad. Kuid me suutsime mõne suure mängu maha tuua. Tabamuse sai üks koalitsiooni tohututest lahingulaevadest, see suitses paksult, kõverdus ja hiiglasliku tähelaeva pardal lahvatas paanika nagu tulekahju kuivas metsas.
  Tulnukad, sarnased jerboadele ainult saba asemel küünistega, jooksevad hirmunult minema, samal ajal karjudes ja üles-alla hüpates. Nende vahel on väiksemaid tüüpe, mis näevad välja nagu karude ja partide hübriidid. Nokad kõverduvad metsikus õuduses, kostab vurr, nad lendavad laiali ja suled süttivad. Siin keeras üks karupart tagurpidi, muutes pea tuletoruks. Seal sööstis talle vaht otse kurku, kõht võttis kohe jalanõud jalast ja linnukorjus lõhkes, pritsides verd koos lapsest väljuvate lihajääkidega.
  Jerboad lähevad põlema ja tormavad päästemoodulite juurde, kuid tundub, et kummituslikku ellujäämislootust andev süsteem on lootusetult rikutud. Nende kindral Tail Cockroach kostab hüsteerilist kriuksumist:
  - Oh, universaalse ringi ruudukujundamise jumalad, poolt...
  Lõpetada ei saanud, leegid katsid tema õnnetu Ekstsellentsi. Aruka närilise liha murenes elementaarseteks osakesteks.
  Lahingulaev põles läbi, paiskudes õhumullid vaakumisse, ja seejärel plahvatas, hajudes paljudeks kildudeks.
  Medvedev, olles piisavalt mänginud, tegi veel paar korraldust. Samuti autasustas ta Novodvorskajat postuumselt Venemaa kangelase tähega. Ta käskis Oleg Rõbatšenkole anda kõik ordenid ja medalid, mis Venemaal on. Ja ta kinkis Donald Trumpile Püha Andrease Esmakutsutud ordeni. Mille peale Medvedev uuesti magama jäi... Keegi pole teda veel tülitanud.
  Pärast sellist vägitükki rõõmustas Alenka märgatavalt. Nii ka tema meeskond.
  Margarita võttis esimesena sõna:
  - Lõpetagem Jaapan merel ja lõpetame nad maal!
  Alenka toetas seda ideed soojalt:
  - Kindlasti! Milleks lubada uute vene sõdurite surma!
  Nataša rääkis ka:
  - Kuropatkin on liiga otsustusvõimetu komandör. Nii et pole tõsiasi, et ta suudab võita, isegi kui võtta arvesse jaapanlaste nõrgenemist Port Arturi rünnaku ajal!
  Medvedev võttis selle otsustavalt kokku:
  - Rünnatame! See on meie ja Venemaa võimalus!
  Pärast seda hakkas võimas ja ülimoodne tank liikuma. Jah, Jaapanil on halb päev. Ja nad kiruvad rohkem kui korra hetke, mil neile tuli pähe Venemaaga sõdida.
  Tank liikus Jaapani vägede poole. Alenka ütles rõõmuga:
  - Mul oli nii hämmastav unenägu. Näib, nagu kaitseksime Natašaga Rjazanit Batu Khani hordide eest.
  Margarita ehmatas:
  - Kas ma nägin unes?
  Alenka raputas negatiivselt pead:
  - Ei! Sind lihtsalt polnud seal!
  Tüdruk ohkas nördinult:
  - Kui kahju!
  Paljasjalgne Alenka naeris ja märkis:
  - Sa võisid meid ainult takistada! Aga me Natashaga olime nii lahedad!
  Blond tüdruk küsis üllatunult:
  - Kas sa olid lahe?
  Paljajalu Alenka kinnitas kergesti:
  - Jah, väga lahe! Ja ma isegi sõitsin draakoniga!
  Nataša naeris ja vastas:
  - Sa olid draakoni peal väga ilus!
  Alenka kinnitas kergesti:
  - See on nagu muinasjutt! Kus on draakonid, päkapikud ja kõik glamuurne!
  Margarita vastas siira tundega:
  - Sa oled väga ilus ka ilma draakonita! Lihtsalt haldjas ja imede ime!
  Alenka ütles enesekindlalt:
  - Ma alistan kõik! Draakonitega ja ilma!
  Ja sõdalane näitas rusikat.
  Esimene Vene tank ründas jaapanlasi, kes seisid Port Arturi müüride lähedal. Neid oli ikka päris palju. Suurtükivägi asus tööle. Vastuseks tulistasid hirmuäratava tanki 152-mm kahur ja kaheksa surmavat kuulipildujat. Ja jälle hakati samurai sadu maha niitma.
  Kuulipildujad - "Draakonid", väga surmav asi. Viis tuhat kuuli minutis on lihtsalt mingi metsaline.
  Jaapanlased kukkusid, torgati, rebenesid tükkideks, koljud purustati. Nende kõhud lõhkesid ja nende kehad hüppasid, paiskusid tule purustavatest löökidest üles.
  Samuti plahvatasid kumulatiivse täidisega killustunud kestad. Need sobisid suurepäraselt nii jalaväe pihta tulistamiseks kui ka laevade põhja tungimiseks.
  Need on Terminaatori tüdrukud ja professor on tõeline geenius. Nii nad hakkasid samuraid peksma.
  Paljasjalgne Alenka hüüdis:
  - Vene vaim olgu ülistatud!
  Nataša, vajutades paljaste varvastega juhtkangi nuppu, saatis kuulid ja jätkas:
  - Ja meie tsaar Nikolai II!
  Paljasjalgne Alenka saatis jätkuvalt mürsku kesta järel. Iga kolme sekundi järel lendas välja surmav relv. Ja Jaapani patareid vaikisid. Ja kollanahalisi sõdureid suri suurel hulgal.
  Nataša, olles niitnud mitu samuraid, toetas:
  - Meie südames laulab kodumaa hümn.
  Paljasjalgne Alenka, kes jätkab surmava täidisega kestade sülitamist ja on plastiidist palju võimsam, jätkas:
  "Kogu universumis pole kedagi temast ilusamat."
  Nataša, tulistades halastamatult paljaste varvastega jaapanlasi, lisas:
  - Pigista rüütli kuulipilduja tugevamalt.
  Paljajalu Alenka, samurai vrakk, lõpetas:
  - Surra Jumalast antud Venemaa eest!
  Tüdrukud on tõesti sellised, super! Suurepärased kaunitarid. Sa vaatad neid ja imetled neid. Aga jaapanlaste jaoks on see puhas surm. Tank kõndis patareidest läbi. Löönud relvameeskonnad välja. Ta tegi seda väga-väga kiiresti. Siis kõndisin läbi kaevikute. Samuti niitis ta paljusid maha. Täpsemalt mitte paljud, aga peaaegu kõik. Hävitamine osutus totaalseks. Siin sujus kõik muidugi automaatselt. Nii hävitati jaapanlased.
  Alenka märkis naerdes, vajutades oma päevitunud jalgade paljaste varvastega juhtkangi nuppe:
  - Oleme rohkem timukad kui sõdalased!
  Nataša itsitas ja nõustus:
  - Vabadus, geenius ja au timukad!
  Ja jälle tulistab ojadena. Ja lööb samurai metsiku jõuga välja.
  Margarita, kes lasi täpselt ka paljajalu, märkis ratsionaalselt:
  - Homomehi jääb vähemaks ja Jaapanis hakkab meestest puudus!
  Paljasjalgne Alenka puhkes naerma ja tulistas uuesti:
  - Ettevaatust naistega! Naised, ettevaatust!
  See on tõepoolest selline tüdruk, kes temast maha põrkab mürske, šrapnelle ja mis tahes kuuli. Igal juhul on neiu tõeline terminaator.
  Nataša võttis selle ja laulis:
  - Leegionid marsivad,
  Nende täägid säravad.
  Meie selja taga on miljonid
  Oh Vene rügemendid!
  Keegi ei peatu
  Keegi ei sega vahele...
  Kolimine avab uusi,
  Lendame kiiresti!
  Ja jälle sajab vaenlase peale. Ja see ei lase neil langeda sajandikku amprini.
  Paljasjalgne Alenka, kes rähni monotoonsusega karpe välja loopis, susises, lauldes just pilkavalt:
  - Üks, ründaja , kaks ründajat , ta on jahmatav.
  Tulistav Nataša kinnitas laulu:
  - Üks ründaja , kaks ründajat , ta lamab!
  Cool Alenka toetas energiliselt:
  - Kord plank, kaks planku - ehitatakse kirst.
  Paljasjalgne Nataša, kes jätkas tulistamist ja lõi kuulipildujahoogudega vaenlase välja, susises:
  - Üks labidas, kaks labidat - kaevatakse auk!
  Ja sõdalane pilgutas oma safiirsilmadega. Ta on tõesti nii armas.
  Paljasjalgne Alenka vaatas positsioone tähelepanelikult. Tank töötas kiiresti ja kindral Nogi armeest polnud praktiliselt midagi järel. Näib, et komandör ise sai surma. Lõpetame piiramisarmee viimased jaapanlased.
  Medvedev märkis loogiliselt:
  - Nii kaugele on tehnoloogia jõudnud! Neli meest tapsid mõne tunni jooksul üle kaheksakümne viie tuhande jaapanlase.
  Poolalasti Alenka kurjalt irvitades märkis:
  - Peame ka ülejäänud hävitama! Ärge jätke kedagi maha!
  Nataša laulis viimase tuhande samuraid tulistades:
  - Ei, mäed ei ole kuldsed, me tapame varsti kõik Venemaa vaenlased!
  Lahe Margarita lisas:
  - Ei, mitte hemorroidid, sa oled varsti surnud vastane!
  Kindral Nogi armee maha niitnud, ronisid Terminaatori tüdrukud ajutiselt tankist välja ja jooksid paljajalu läbi lume. Noh, talv on juba käes.
  Nad on juba hävitanud rohkem kui sada viiskümmend tuhat jalaväelast. Ja lisaks veel Jaapani laevastik. Kindral Kuropatkini armee vastu seisab aga veel üle kahesaja viiekümne tuhande jaapanlase.
  Medvedev tuli unest välja tammepeaga. Jalutas natuke ringi. Siis mängisin uuesti arvutis... Star Wars on suurepärane... Aga midagi ei õnnestunud...
  Medvedev hakkas uut strateegiat ümber mängima. Lülitasin sisse ajaloolise mängu: Venemaa Nikolai II ajal. Ja sõda Jaapaniga. See on nii julm sõda. Saate rakendada strateegiat ja koondada arvutis jõude.
  Medvedev mängis kergel tasemel, kuid jättis jaapanlase süsti tegemata ja sai raskeid kaotusi. Jah, ehitada on vaja mitte liiga aktiivselt. Teeme taaskäivituse.
  Ja jälle mängid iseendale... Nagu selgus, Kuropatkini asemel presidendi kohusetäitja ei sära liiga palju... Kogu aeg tuleb ette mingeid tõrkeid, vigu.
  Medvedev keeras siis sõjaväenõuniku kallale ja asi läks ladusalt... Ja ta ise tegi uinaku ja uinus toolil.
  Paljaste jalgadega pritsiv kaunis Alenka küsis Natašalt:
  - Kuidas sa tunned, et tapad nii palju inimesi?
  Blond tüdruk vastas ausalt:
  - Ei tea! Tundub, et tegemist on arvutimänguga! Sa ei tunne raevu, viha ega palju rõõmu!
  Paljasjalgne Alenka itsitas nördinult:
  - See on sõda!
  Nataša väändus saltoks. Tema punased ümarad kontsad vilkusid. Üldiselt on ta suurepärane tüdruk, kes suudab ilma suurema vaevata palju saavutada. Ja kui me seda ei pese, siis lihtsalt sõidame sellega.
  Tüdrukud jooksid läbi lume. Nende keha on väga ilmekas. Rind on suur, puusad on luksuslikud, nagu hobuse laudjas, lihased on silmapaistvad. Need on kaunitarid-kangelased. Neil on kõige tõelisem naiselik jõud. Nii palju armu. Ja jalad - pargitud naha all veerevad lihaspallid.
  Kolm Jaapani skaudi sattusid neile vastu.
  Tüdrukud tegid saltot. Ja kuidas nad paljaste kontsadega samuraid lõuga löövad. Ja tegelikult murdsid nad lõuad. Ja nad lõid kõik hambad välja. Pärast seda laulsid tüdrukud:
  - Venelaste suurust tunnustasid planeedid,
  Kihutame enesekindlalt ülespoole.
  Meid armastavad ja hindavad kõik maailma rahvad,
  Kogu riigi rahvas marsib kommunismi poole!
  Ja jälle pilgutasid kaunitarid smaragdisilmadega. Nad näevad nii võitlevad välja. Sõdalased on aktiivsed. Ja jälle sörkjooks.
  Paljasjalgne Alenka hüppas. Ta keerutas ratast õhus ja märkas:
  - Me oleme nii lahedad. Me suudame vallutada kogu maailma!
  Nataša itsitas ja vastas:
  - Planeedi Maa keisrinna -
  See on väga lahe!
  Ja mõlemad tüdrukud pilgutasid teineteisele silma. Pärast seda tormasime tagasi. Tegelikult maksab iga sõjapäev Tsaari-Venemaa riigikassale liiga palju. Ja on aeg jaapanlastega kiiresti lõpetada.
  Medvedev tervitas tüdrukuid särava naeratusega:
  - Noh, kas sa jooksid ringi?
  Paljasjalgne Alenka ütles muigega:
  - Me jookseme ja oleme võitluseks valmis!
  Nataša märkis agressiivselt:
  - Me tapame kõik!
  Medvedev viipas käega ja käskis:
  - Siis lähme!
  Paljasjalgne Alenka naeris ja vastas:
  - Meie neli on maailma surmavaimad!
  Nataša vaidles sellele vastu, trampides oma palja jalaga:
  - Mitte maailmas, vaid universumis!
  Ja võimas, agressiivne ja surmav tank sõitis igal kiirusel. Ees on üle kahesaja viiekümne tuhande jaapanlase. Kuid mürske jätkub miljardile sõdurile!
  Tüdrukud, professor ja tudeng - see on meeskond, kes purustab kõik ja väänab nad jäärasarveks. Ja tank lendab Jaapani vägede poole. Ta tormab endale ähvardavalt kallale. Ta tahab kõiki murda.
  Paljasjalgne Alenka laulis mõnuga:
  Venemaa avarused - ilus, kallis,
  Kus on lumepärlid, piiritud kristalljõed,
  Ja vene sõdur ja kindral on üks.
  Püha on riigi sümbol - õigeusu kotkas, meie kuningas!
  Ja nüüd tõusis kiire tank tegelikult õhku. See lendas mööda nagu hävitaja. Ja ta leidis end jaapanlaste ees. Universaalsed kahuri- ja draakonkuulipildujad hakkasid taas tööle. Tüdrukud asusid asja kallale väga innukalt. Ilma pikema jututa.
  Alenka tulistas relvast paljaste varvastega, lõi jaapanlase välja ja laulis:
  - Au minu Venemaale, Stalinile ja Leninile, ühele perekonnale!
  Ja punajuukseline kurat sädeleb smaragdisilmadega. Ja kuidas ta samuraid persse ajab. Sa armud.
  Ja ka Nataša pole kehvem. Peksab jaapanlasi.
  Ja laulab:
  - Ärge aeglustage pööretel. Meie saatus on võita, tüdrukud!
  Sõdalane oli täies õitsengus. Ja nii kiiresti, valades vaenlase pihta tuld.
  Ja paljad varbad vajutavad juhtkangi nuppu.
  Poolalasti Alenka, tulistas, märkis:
  - Venemaal on kaks häda...
  Margarita katkestas teda siin:
  - Kui neid oleks ainult kaks!
  Paljasjalgne Alenka tulistas mõnuga nõus:
  - Jah, kui ainult kaks!
  Nataša, tulistades sadu jaapanlasi maha, võttis selle ja laulis:
  - Kahe, kahe talvega. Kahes, kahes kevades!
  Paljasjalgne Alenka, tulistas, lisas:
  - Ma tapan jaapanlased ja tulen tagasi!
  Nataša itsitas ja vastas:
  - Port Arthur on meie! Ja me ei luba kellelgi meie Mandžuuriat võtta!
  Ja sõdalane peksis uuesti samuraid. Venelased jaapanlastele ei kaota. See tõestab veel kord, kui võitmatu on Venemaa!
  Paljasjalgne Alenka lõhkus aku ja kostis:
  - Venemaa saab kuulsaks kõige kaugemates riikides ja sajandites!
  Nataša ka krooksus:
  - Ja ükski jõud ei peata meid!
  Ja ta hävitas veel paar tuhat samuraid. Seejärel liikus tank edasi ja koristus jätkus.
  Margarita avaldas seda vaadates oma arvamust:
  - Kui sõda võidetakse nii hiilgavalt, mida Venemaa edasi teeb?
  Medvedev vaatas, kuidas tüdrukud jaapanlasi kärmelt niitsid ja soovitas:
  - Tuleb sõda, kas sakslaste või inglastega! Kuid igal juhul ei jää lahing Tõusva Päikese maaga viimaseks!
  Alena, purustades teise aku, ütles:
  - Nii et me anname selle sakslastele, noh, me anname seda neile nii palju, et tundub, et sellest ei piisa!
  Samuraide hävitaja Nataša lisas:
  - Ja Hitleril pole kedagi Wehrmachti värvata!
  Alenka, vajutades paljaste varvastega juhtkangi nuppe, teatas agressiivselt:
  - Aga mul on aarialastest kahju. Nii palju ilusaid valgeid poisse suri!
  Nataša nõustus sellega, noogutades kurvalt:
  - Jah, nii palju häid inimesi suri! Ja milleks?
  Tüdruk tabas jaapanlast ja märkas.
  - Ja jaapanlased on hea rahvas, aga me oleme sunnitud nendega võitlema! Kuigi ka see pole liiga hea!
  Margarita märkis loogiliselt:
  - Ja loomad? Kas nad ei tapa üksteist? Aga inimene on lihtsalt kõrgeima järgu loom!
  Medvedev irvitas ja vaidles vastu:
  - Inimesel, erinevalt loomadest, on hing! Ja tema hing on tõeliselt ainulaadne ja surematu! Niisiis, meie ja loomad oleme terve kuristik!
  Margarita vaidles sellele vastu:
  - Ja ahvid? Neil on ka kõrge intelligentsuse tase. Üks neist teab kolm ja pool tuhat sõna!
  Presidendi kohusetäitja vastas:
  - Aga nad on meie sugulased!
  Paljasjalgne Alenka tulistas jaapanlaste pihta ja laulis:
  - Ma olen ahv! Ka mees!
  Nataša, niites samuraid, kakas:
  - Ärge kõndige sajandit ahvidega ringi!
  Supertank jätkas jaapanlaste niitmist. Miks mitte? Ta on tõesti hull metsaline
  mis tulistab nelikümmend tuhat kuuli minutis. Ja selle soomus on peaaegu iga mürsu jaoks läbimatu. Ja mitte ainult kahekümnenda sajandi alguses.
  Paljasjalgne Alenka, tulistas, kuulutas agressiivselt:
  - Tsaar Nikolai tegi Venemaa heaks palju, kuid jäi hindamatuks ja alahinnatuks!
  Jaapanlastele tuld valades nõustus Nataša:
  - See on õige! Kuningas tapeti. Nad sundisid preestrit troonilt eemalduma! Ja mis on paremaks muutunud?
  Paljasjalgne Alenka tulistas kahurist ja lisas:
  - See läks veelgi hullemaks! Ja võimule tulid veelgi alatumad inimesed!
  Nataša itsitas, lõi jaapanlast ja ütles:
  - Võidelgem siis parema tuleviku nimel! Ja Venemaa vabaduse eest!
  Tulistades poolalasti Alenka ütles:
  - Muutuse ja võidu nimel!
  Siis näitas ta rusikat. Ta on tüdruk, kes saab sellega hakkama. Siis ei saa isegi samurai sellest lahti. Ja kuulipildujad töötavad. Kõik niidavad ja niidavad.
  Nad künnavad tegelikult läbi tervete ridade laipu. Ja nad puhastavad ruumi mõrvarlikult.
  Kindral Kuropatkinile teatati, et jaapanlaste seas toimub midagi kummalist. Tulistamine, plahvatused, keegi ründas neid.
  . PEATÜKK nr 9.
  Veidi maganud Medvedev võttis uuesti arvuti kätte. Ta ei ajanud isegi habet. Ja jälle hakkas ta omal moel mängima.
  Rünnak Jaapanile pärast petturite koodi tankide ja lennukitega. Sealhulgas Esimese maailmasõja parim pommitaja Ilja Muromets. Mis kuulutas end väga valjult. Ja ta lõi jaapanlasi nagu kummilaks kärbeste vastu.
  Ja edasi Tokyosse...
  Jaapani vallutanud Dmitri Medvedev nimetas end Mikado keisriks.
  Ja siis uued sõjad...
  Näiteks saate mängida alternatiivajalugu. Aleksander II ütles 1875. aastal Bismarckile, et tema erimeelsused Prantsusmaaga on Saksamaa ja prantslaste siseasi. Bismarck võttis võimu üle ja ründas Prantsusmaad 1876. aastal. Algul preislastel vedas ja nad jõudsid Pariisi. Aga siis nad aeglustasid. Ja Suurbritannia astus sõtta... Kõik oleks olnud hästi, kuid britid andsid lahingu Saksamaale ja said lüüa. Siis tõmbasid preislased oma jõud üles.
  Sõda läänes venis. Prantslased kaitsesid end meeleheitlikult. Inglismaa andis üha rohkem jõude üle...
  Samal ajal vallutas Venemaa Türgi ja Istanbuli. Suurbritannia ja Prantsusmaa ja Saksamaa olid sattunud sõtta. Ja tsaar Aleksandri impeerium annekteeris palju maid, sealhulgas Iraagi, ulatudes India ookeanini. Ja Palestiina ja maad kuni Egiptuseni välja. Ja nii vallutasid Vene väed Skobelevi juhtimisel Meka, Medina ja teised Saudi Araabia linnad.
  Ja tekkis Vene impeeriumi lõunaosa. Ja Aleksander II-st sai suur kuningas. Ja sõda Saksamaa vahel Prantsusmaa ja Suurbritannia vastu kestis kümme aastat.
  Ja see lõppes asjaliku viigiga.
  Aleksander II valitses kuni 1887. aastani ja langes Lenini venna Aleksandr Uljanovi juhtimisel toime pandud mõrvakatse ohvriks. Tema kuulsusrikas valitsusaeg, mille all Venemaa ehitas palju teid, vallutas palju maid ja vabastas talupojad, lõppes.
  See alternatiiv oli see, kuidas mängu mängiti. Aleksander Kolmas vallutas koos komandör Skobeleviga nii Iraani kui Pakistani. Aga ta suri ka - helge väike pea. Nikolai II ajal pidas Venemaa sõda Jaapaniga, kellel oli juba India ookeanis laevastik, mis tuli Vaiksele ookeanile üsna kiiresti appi. Venelased võitsid samuraid suhteliselt kiiresti ning jõudu oli nii maal kui ka vees palju rohkem.
  Lisaks juhtis Vene armeed särav kaitseminister Skobelev. Ja Venemaa mitte ainult ei võitnud, vaid suutis ka Jaapani vallutada. Pealegi polnud USA veel läänepoolkerast kaugemale jõudnud ja Suurbritannia polnud nii tugev. Pealegi oli Venemaa Saksamaaga liidus. Viimane jäi Aafrika võitluses maha Suurbritanniast ja Prantsusmaast. Tsaari-Venemaa muutus pärast Jaapani ja osa Hiina annekteerimist veelgi tugevamaks. Ehitati Delhi-Moskva maanteed.
  Sellest nähtub, et Tsaari-Venemaa Indiasse ja Hiinasse laienemise plaanid viidi edukalt ellu. Tsaar Nikolai II valis Esimese maailmasõja ajal Saksamaa poole. Sakslased alistasid Prantsusmaa ja okupeerisid Belgia, Hollandi, Taani ja Norra. Venemaa vallutas Egiptuse, suurema osa Aafrikast ja Indohiinast. Ja ka Suurbritannia Vaikse ookeani valdused. Ja maandus isegi Austraalias. Ja tema Austraalia võeti kinni.
  Pärast seda lõppes sõda Suurbritannia maabumise ja okupeerimisega. Esimene maailmasõda on läbi. Kuid keiser Wilhelmile tundus, et Venemaa on juba liiga palju maad vallutanud ja seda ilma päriselt proovimata. Ja ta unistas kättemaksust. Venemaa vallutas tegelikult tohutud alad - Austraalia, kogu Aasia, suurema osa Aafrikast, sakslased ei hammustanud nii palju ja veelgi enam Portugalist ja Hispaaniast, mille nad okupeerisid. Austria-Ungari saavutas kontrolli Itaalia ja Liibüa üle. Venemaa hõivas umbes kolmveerand Aafrikast ja okupeeris veidi hiljem Etioopia. Sakslastel õnnestus Maroko ära raiuda.
  Saksamaale sellest loomulikult ei piisanud. Kuigi ta võttis Prantsusmaa, Belgia, Hollandi ja Norra ning Venemaa alistas Rootsi.
  Wilhelmi ettevalmistused uueks sõjaks Venemaaga algasid. 1929. aasta kriis raskendas olukorda. Austria-Ungari ja Saksamaa kontrollisid peaaegu kogu Euroopat. Ja osa Aafrikast... Ja Suurbritanniast. Aga seal olid veel USA ja Kanada. Wilhelm ja Nikolai II polnud veel otsustanud omavahel sõtta minna. Veelgi enam, Venemaa tahtis kõige vähem võidelda, seedides tohutuid territooriume. Nende assimileerumise kiirendamiseks lubas tsaar Nikolai II venelastele isegi neli naist. See, mis oli kirjas kaheksandal oikumeenilisel nõukogul.
  Sarnane otsus tehti 1925. aastal. Ja 1926. aastal võttis Nikolai II endale teise naise. Nagu selgus, polnud otsus rumal. 1929. aastal sündis keisril veel üks tütar. Ja 25. novembril 1932 sündis lõpuks terve poeg. Nikolai teine pani talle nimeks Peetrus. Peeter Suure auks.
  Ja 1933. aastal, 15. mail, algas uus sõda. Saksamaa kuulutas Kanadale sõja. Suurbritannia kuningriigina. Kaks kuud hiljem astus USA Roosevelti juhtimisel vaatamata majanduskriisile sõtta Saksamaaga. Nad ei tahtnud Kanadast loobuda.
  Juba keskealine, kuid agressiivne Wilhelm üritas alguses võidelda üksi, ilma venelaste abi nõudmata. Ta lootis, et teeb kõik ise. Kuid ookeaniga eraldatud territooriumi vallutamine pole nii lihtne. Pealegi ehitasid USA kiiresti tankid ja armee. Ja moodustasid rügemendid... Sõda kestis terve aasta, ilma et sakslased oleksid eriti edukad. Millega õnnestus vallutada vaid Island ja Gröönimaa. Kuid Kanadas ei saanud nad sellest kinni.
  Wilhelm pöördus tsaar Nikolai II poole: "Aidake mind, kolleeg." Sa oled mu nõbu ja vend. Nikolai II-l endal olid plaanid Alaska ja Kanadaga. Noh, ma otsustasin, et jumalad ei ole need, kes potte voolivad. Ja ta võttis selle vastu ning kuulutas 25. juunil 1934 sõja USA-le ja Kanadale. Tema väed liikusid läbi Alaska, üle USA territooriumi.
  Selleks ajaks oli Tšukotka raudtee juba ehitatud ja Vene väed liikusid edukalt edasi. Nende poolel oli arvuline ülekaal ja maailma parimad tankid, nii kerged, rasked kui ka keskmised.
  Seega tuli Ameerikal toime tulla ebavõrdsete jõududega.
  Ja Nikolai II, nagu näeme, on tõesti valgel hobusel. Ja üks võit teise järel. Vene väed marsivad üle Alaska. Ja nad võtavad linna linna, küla küla järel.
  Sakslased üritavad Kuubal maanduda. Sõda kasvab. Keiser Wilhelm kirjutab Nikolai II-le:
  - Venelased ja mina oleme olnud ja jääme alati ühtseks. Ja me ei tülitse kunagi. Nii et las Ameerika lõpetatakse.
  Pikenenud sidepidamise tõttu oli edenemine plaanitust veidi aeglasem. Kuid Vene tsaariväed vallutasid viiekuulise võitlusega kogu Alaska ja sisenesid Kanadasse.
  Roosevelt pakkus Venemaale isegi rahu, lubades Alaskast loobuda, kuid oli juba hilja. Sõda jätkus metsiku hülgamisega.
  1935. aasta talvel jõudsid Vene väed hoolimata keerulistest ilmastikuoludest põhjas USA piiride äärde. Lahingud jätkusid kevadel... Vene väed viisid läbi ühe operatsiooni teise järel ja vallutasid juuli lõpuks peaaegu kogu Kanada. Ja augustis piirasid nad Philadelphia ümber.
  USA on väga raskes olukorras. Aga nad võitlesid meeleheitlikult vastu... 1935. aasta lõpuks oli aga juba üle kolmandiku USA territooriumist vallutatud. Ja talvel olid tsaariaegsed edusammud veelgi suuremad... 1936. aasta märtsi alguseks läheneti Washingtonile ja New Yorgile.
  Ja aprillis võeti mõlemad linnad ära... Sõda jätkus augustini kuni kogu USA territoorium oli okupeeritud.
  Siis tuli pealetung Mehhikos ja nii edasi kogu territooriumil.
  Wilhelm tegi Nikolai II-le ettepaneku viia lõpule kogu maailma jagamine. Nikolai II nõustus.
  1937. aastal vallutasid Vene väed kogu Ladina-Ameerika. Nii viis Nikolai II maailma jagamise sakslastega lõpule. Ja alles on jäänud vaid kolm impeeriumi: suurim: Vene, siis Saksa ja veelgi kaugemal Austria-Ungari.
  Venemaast sai seega maailma hegemoon, aga... Nikolai II on endiselt suur tsaar, aga surelik. Suri augustis 1939. Ja eakas Wilhelm ründas Venemaad 1. septembril 1939. aastal. Ta otsustas ära kasutada asjaolu, et Peeter Neljas oli alles poiss, mitte isegi seitsmeaastane. Ja ta otsustas, et sel ajal, kui regendid Venemaad valitsevad, on parem streikida. Kaks päeva hiljem astus sõtta ka Austria-Ungari. Kõik riigid üle maailma sattusid vastasseisu. Alanud on viimane sõda planeedi Maa ajaloos.
  Tsaariarmeel polnud relvade arvu ja kvaliteedi poolest võrdset. Vene tankid ja lennukid on endiselt maailma parimad.
  Ja lahingud näitasid seda. Nii ka uued andekad komandörid.
  Kuid Austria-Ungari osutus algusest peale nõrgaks lüliks. Ja ta kaotas peaaegu esimestest päevadest peale. Tsaariarmee alistas austerlased, vallutas Lvovi ja seejärel Peremyli. Ainult osa oma vägedest Poolast ära viides päästsid sakslased austerlased täielikust lüüasaamisest. Kuid isegi sellest oli vähe kasu. Kaiseri armee katse Varssavi vallutada ebaõnnestus häbiväärselt. Ja Vene väed lükkasid nad jõuga rohkem kui kakssada kilomeetrit tagasi.
  Sakslased peatasid suure vaevaga Vene väed. Terve talv möödus lahingutes. Kevadel olid ka lahingud täies hoos. Vene väed haarasid initsiatiivi järk-järgult. Neil oli mitu korda rohkem sõdureid ja seetõttu suutsid nad suveks sakslased omavahelistes kokkupõrgetes nii ära kurnata, et hakkasid alla andma. Samal ajal algas pealetung Austria-Ungari vastu. Sügisel piirati Budapest ümber. Lisaks vallutas tsaariarmee Saksa valdused Kanadas. Ja talvel 1940-1941 lõikas tsaariarmee Ida-Preisimaa ära. Ja 1941. aasta aprilliks jõudis ta Oderisse.
  Sakslaste olukord muutus äärmiselt raskeks. Mais 1941 Viin langes. Ja suve jooksul jõudsid venelased Alpidesse ja vabastasid Veneetsia. Sisenesime Saksamaa lõunapiirkondadesse.
  Ja sügisel vallutasid nad lõpuks Itaalia. Talvine pealetung Berliini vastu lõppes selle hõivamisega 30. jaanuaril 1942. aastal. Pärast seda nõrgenes sakslaste vastupanu, kes olid Aafrikas juba kaotanud kõik oma valdused. Venelased jõudsid Reini äärde aprilliks. Pärast seda 22. aprillil Saksa vägede riismed kapituleerusid.
  Nii lõppes viimane sõda planeedil Maa. See lõppes Tsaari-Venemaa võidu ja eduga.
  Edasi tuli avakosmose vallutamine. Veel 1936. aastal lendas esimene vene mees kosmosesse. Lendas ümber planeedi Maa. Ja 1945. aastal, 9. mail, maandusid venelased Kuule.
  Nad lendasid Marsile 1967. aastal. Veenusesse 1969. aastal. Mercuryle 1972. aastal. Ja Jupiteri satelliitidel 1973. Kõige kaugemal planeedil Pluutol maandus inimene juba 1980. aastal. Ja 2003. aastal toimus inimkonna ajaloo esimene lend väljaspool päikesesüsteemi. Vene laev lendas Alaf Centaurisse ja naasis tagasi 2018. aastal.
  2020. aasta seisuga valitseb Venemaad endiselt Peeter Neljas, kes tänu kaasaegse meditsiini saavutustele pole sugugi vana mees. Peeter Neljas on valitsenud kaheksakümmend üks aastat ja tema valitsusaeg on maailma ajaloo pikim. Kus on loomulikult teada valitsemisaja täpsed kuupäevad.
  Noh, praegu on maailmas kõik rahulik, nagu alati. Ja isegi natuke igav... Inimestel on hea elu. Tõsi, ülerahvastatusega on probleeme. Aga sünnipiiranguid siin juba kehtestatakse.
  Õigeusk on moderniseerunud. Preestrid olid raseeritud ja riietatud õlapaeltega vormirõivastesse.
  Tehnoloogia areng on tekitanud tohutu tööpuuduse. Kuid ka see probleem on lahendatud. Hüpernet on arenenud.
  Uuringud käivad ja kosmoselaevad, mis on võimelised liikuma valguse kiirusest kiiremini, on juba loodud. Jah, hea Tsaari-Venemaale ja kogu Romanovide võimu all olevale maailmale. See kõige kuulsusrikkam dünastia inimkonna ajaloos.
  Isa tsaar Nikolai. Ehitage paradiis planeedile Maa!
  Dmitri Medvedev lükkas strateegia tagasi. Ta vallutas Vene tsaaridele kogu maailma. Näitas oma strateegilist mõtlemist. Ta saavutas suure edu ja jäi uuesti magama, riides ja unistades nagu enne.
  Kuropatkin ütles:
  - Rahune! Ainult rahu!
  Kindral Linevich märkis ärevusega:
  - Teie Ekstsellents, äkki saame nüüd streikida?
  Kindraladjutant Kuropatkin ütles:
  - Ei! Muidugi mitte! See võib olla Jaapani lõks!
  Kindral Linevich märkis arglikult:
  - See on meie võimalus lõpuks see sõda võita!
  Kuropatkin teatas väriseval häälel:
  - kannatlikkust, kannatlikkust ja rohkem kannatlikkust!
  Linevitš vaidles vihasemalt vastu:
  - Aga Aleksander Suvorov ütles: hetk annab võidu!
  Kuropatkin pomises kuivalt:
  - Mina juhin siin! Ja ennekõike peame säilitama armee. Ja üldse saab Jaapan peagi tühjaks!
  Linevich soovitas:
  - Võib-olla peaksime vähemalt luure tegema?
  Kuropatkin nõustus vastumeelselt:
  - See on võimalik, olge ettevaatlik!
  Linevich urises agressiivselt:
  - Tsaari ja isamaa nimel!
  Vahepeal puhastas supertank jaapanlasi. Koputas neid välja, tulistas mitmel viisil.
  Paljasjalgne Alenka küsis halastamatult tulistades presidendi kohusetäitjalt:
  - Kas see on meie viimane operatsioon?
  Medvedev küsis muigega:
  - Miks sa nii arvad?
  Punakarvaline metsaline märkis:
  - Jaapanlastel pole enam suuri koosseisusid!
  Samuraid naelutades ja tulistades nõustus ka Nataša:
  - Aga tegelikult pole Jaapanil millegi muu vastu võidelda!
  Medvedev vastas mõnevõrra ebakindla pilguga:
  - Jaapan saab koguda rohkem uusi vägesid ja osta uusi laevu Ameerikast ja Suurbritanniast. Niisiis, olgem ausad, sõda pole veel päris läbi!
  Poolalasti Alenka, tulistades samuraid, märkis:
  - Mis siis, kui Venemaa pakub Jaapanile rahu mõõdukatel tingimustel? Võtame ainult Kuriili seljandiku ja kõik muu jääb nii nagu enne sõda?
  Presidendi kohusetäitja nõustus:
  - Sel juhul on tõenäoliselt rahu!
  Margarita märkis vihaselt:
  - Kui mitte revolutsiooni, oleks jaapanlased ikkagi lüüa saanud. Nad ei läheks kuhugi!
  Paljasjalgne Nataša, valades samuraile tuld, nõustus hõlpsalt:
  - Kindlasti! Nad ei läheks kuhugi!
  Lahe Alenka, kes jaapanlasi kestadega lõhki rebis, soovitas:
  - Võtame Mikado kinni!
  Nataša hüppas agressiivselt püsti:
  - Mikado kinni püüda? No huvitav!
  Margarita märkis naeratades:
  - Kas seda poleks liiga palju?
  Medvedev väljendas ka kahtlusi:
  - Kas seda pole liiga palju? Üks asi on ju kaitsta omasid ja teine asi sekkuda Jaapanisse, kes, olgem ausad, samuti ei sõdi Vene põlismaadel!
  Paljasjalgne Alenka susises, purustades taas jaapanlasi kestadega:
  - Kas tasub sellist halastust üles näidata?
  Nataša, vajutades paljaste varvastega juhtkangi nuppe, noogutas:
  - Tõesti, miks meil seda vaja on? Me saame ka Mikado jäädvustada!
  Margarita naeris:
  - Ma olen sinu kallal nagu sõda! Ja sõjas, nagu teie peal!
  Medvedev vastas karmilt:
  - Sa pead teadma, millal peatuda! Me ei ole juhuslikud inimesed! Meie oleme need, kes tõsiselt ja teadlikult ajalugu muudavad! Nii et peate näitama tundeid, sealhulgas meetmeid!
  Paljasjalgne Alenka tulistas ja laulis:
  - Eh, mõõda, mõõda! Kui palju koolerat on!
  Supertank töötas aktiivselt. Rohkem kui sada kakskümmend viis tuhat jaapanlast on juba hävitatud. Pool jäänud.
  Nataša laulis muigega:
  - Me hävitame kogu vägivallamaailma,
  Maa alla ja siis
  Me ehitame laheda uue maailma,
  Nii et mured ja probleemid selles ei eksisteeriks!
  Paljasjalgne Alenka, kes tulistas väga surmavat tuld, susises:
  - Hea ja õiglase kuninga eest!
  Margarita soovitas:
  - Või äkki haarame paar trofeetünni sake?
  Paljasjalgne Alenka irvitas mürgiselt:
  - Mida sa tahad juua?
  Margarita raputas eitavalt pead:
  - Sportlased ei joo!
  Paljasjalgne Alenka, olles järjekordse patarei õhku lasknud, itsitas:
  - Väikestest roogadest!
  Nataša soovitas:
  - Joome palmiõlut. See on tervislikum!
  Ja ta lasi maha rohkem jaapanlasi.
  Medvedev vastas:
  - Esmalt äri, hiljem lõbu!
  Kas presidendi kohusetäitja ei peaks seda teadma? Kas ta ei olnud alati hõivatud ja hõivatud?
  Jah, presidendi kohusetäitja Medvedevi üks esimesi määrusi oli riigiduuma saadikute palkade kolm korda tõstmine. Ja kuidas on saadikutega? Nad lükkasid presidendivalimised edasi. Seega oli Medvedev Venemaal üsna pikka aega presidendi kohusetäitja.
  Ja sellest sai isegi ainulaadne olukord. Kui riigipea nii kaua oma kohuseid täidab. Aga muutust ei tule. Täpsemalt muutus Medvedevi ajal kõik halvemaks. Justkui Putinit nii väga armastanud fortuuna otsustas tema järglasele kätte maksta. Mis tal viga on!
  Moderniseeritud tank T-95 jätkas samuraide hävitamist geomeetrilises progressioonis. See masin näitas oma tõhusust. Ja kvaasimateeria paljunemise raevu negatiivne jõud.
  Poolalasti Alenka jaapanlasi tulistades märkis loogiliselt:
  - Siiski pole see päris õige. Selgub, et ilma superrelvadeta ei saa me midagi teha!
  Paljasjalgne Nataša vastas vihaselt:
  - Mõned kõrgemad jõud takistasid Venemaal võita sõda Jaapaniga. Aga plaanis oli hea asi, Hiina evangeliseerimine . Ja see ei tulnud liiga ilus!
  Margarita esitas ilmselge küsimuse:
  - Aga Jumal siis? Miks ta õigeusku ei aidanud?
  Peaaegu alasti Alenka, kes saatis kesta järel, märkis:
  - See on kõik! Tegelikult lubage jaapanlastel õigeusu riik võita. See on tõepoolest selline vene usu reetmine!
  Nataša, valades jaapanlase peale tuld, märkis vihaselt:
  - Keiserlik religioon ei tohiks olla patsifistlik. Kas on võimalik saada suureks riigiks, kui elad käsu järgi: kui nad löövad sulle vastu paremat põske, keera vasakule!
  Lahe Alenka nõustus sellega, purustades jaapanlased:
  - Kindlasti! Meil pole vaja patsifismi! Armasta oma vaenlast! Kas see on käsk?
  Margarita laulis entusiastlikult:
  Igaüks, kes on inimene, on sündinud sõdalaseks,
  Nii juhtuski - gorilla võttis kivi.
  Kui elav on määratud võitlema,
  Ja tuli põleb südames kuumalt!
  
  Poiss näeb unes kuulipildujat,
  Ta eelistab limusiinile tanki.
  Kes tahab penni nikliks muuta -
  Sünnist saati mõistab ta, et võim valitseb!
  hüüatas Nataša, valades jaapanlastele tuld pulbitseva vulkaani raevuga:
  - Jah, automaatne! Ja tugevus on peamine! Me peame võitma!
  Paljasjalgne Alenka susises meeletult ja raevukalt, lüües jaapanlased välja:
  - Olen see, kes on sündinud võitma! Ja ei midagi vähemat. Meie võit jääb meie omaks!
  Nataša nõustus, vajutades oma lihaseliste jalgade paljaid varbaid juhtkangi nuppudele:
  - See on parim nii! Oleme valitsenud ja valitseme alati! Ma mõtlen, Venemaa!
  Paljasjalgne Alenka, kes jaapanlasi välja lõi, kilkas:
  - Ma ei valeta, ma tahan valitseda! Kuid mitte ainult roostes masin, vaid terve impeerium!
  Ja tüdruk on juba pühinud ära Tõusva Päikese Maa viimase patarei. Ta on nii kaunitar, et peaks saama maailmameistriks. Ja ärge kunagi andke järele nõrkusele ja pelglikkusele.
  Nataša, tulistas, pomises:
  - Minust saab kuninganna! Või, mis veelgi parem, keisrinna!
  Paljasjalgne Alenka jätkas:
  - Mis saab sõjast, mis sõjast, ta on halb naine ja lits! Aga see toodab nägusaid poisse, ütleb - tapa argpüks sinus!
  Margarita noogutas nõustuvalt:
  - Just, tapa argpüks endas! Ma arvan, et kui Nikolai II troonist loobus, siis see polnud sugugi arguse pärast!
  Poolalasti Alenka nentis otsustavalt:
  - Nüüd ta ei loobu! Me tugevdame kuninglikku trooni, et see püsiks sajandeid!
  Nataša hüüdis:
  - Olge suurepärane tsaar Nikolai II! Toetame teid! Revolutsiooni ei tule - tuleb Suur Venemaa!
  Lõpuks lõpetasid sõdalased Tõusva Päikese Maa armee hävitamisega. Hukkus üle kahesaja viiekümne tuhande sõduri ja ohvitseri. Nii hävitati peaaegu kõik Jaapani maaväed. Nii nagu merevägi lakkas olemast.
  Paljasjalgne Alenka märkis muigega:
  - Kas see oli vaeva väärt? Niisiis, ma tahtsin öelda, et häbenege? Liiga kaua vastu pidanud suutis armee Venemaa alistada!
  Nataša ütles enesekindlalt:
  - Venemaa kaotas ainuüksi viienda kolonni tõttu. Muidu oleksime nagunii võitnud!
  Margarita küsis presidendi kohusetäitjalt:
  - Mida me hakkame tegema? Kas tuleme tagasi või jätkame?
  Medvedev, kes oli kaotamas jõudu, lülitas arvuti sisse ja ütles:
  - Nüüd antakse meile Tsaari-Venemaa edasise arengu prognoos. Kui kõik läheb hästi, tuleme tagasi.
  Kõlas meeldiv naisehääl;
  Pärast Jaapani maavägede ja mereväe täielikku hävitamist pakkus Mikado rahu. USA ja Suurbritannia nõustusid tegutsema vahendajatena.
  Tingimused olid Venemaale soodsad. Riik sai Kuriili seljandiku ja Taiwani.
  Nagu ka kontroll Mandžuuria, Korea, Mongoolia üle. Lisaks maksis Jaapan ka kahesaja viiekümne miljoni kuldrubla suuruse hüvitise.
  Tsaar Nikolai II autoriteet kasvas ja revolutsiooniline meeleolu langes. Riik alustas kiiret majanduse taastumist. Želtorossija tõusis. Osa Hiinast läks vabatahtlikult Venemaa osaks, samuti Korea ja Mongoolia. Tsaariimpeerium muutus suuremaks ja rahvaarv kasvas. Majanduskasv algas tegelikust ajaloost varem ja oli tugevam.
  Riigiduumat ei olnud ja tsaarivalitsus sai Esimeseks maailmasõjaks paremini valmistuda. Venemaal ilmusid maailma esimesed masstootmises kerged tankid "Luna"-2 ning neljamootorilised pommitajad "Ilja Muromets" ja "Svjatogor". Esimene maailmasõda algas nagunii, kuid oli Venemaale edukam.
  Kuna kuningal oli suurem rahvaarv, majandus ja sõjavägi. Ja sisemine positsioon on tugevam. Puudub riigiduuma - mässu ja sõjaväelise riigipöörde kasvulava.
  Vahelduva eduga, kuid üldiselt Venemaa initsiatiivil ja enamiku lahingute võitmisel lõppes sõda 7. novembril 1915 Saksamaa alistumisega. Austria-Ungari lagunes ja jagunes. Galicia ja Bukovina said Venemaa provintsideks. Krakov ja seda ümbritsevad maad läksid Poola kuningriiki, samuti Poznan, Danzig ja osa Ida-Preisimaast. Ja Klaipeda ühines Balti provintsiga. Tekkis Tšehhoslovakkia - kuningriik Venemaa koosseisus.
  Rumeenia annekteeris Transilvaania. Ungarist sai iseseisev kuningriik, kuid Venemaa ja tsaar Nikolai kaasvalitseja patrooni all. Austriast on saanud väga väike riik. Tekkis Jugoslaavia, samuti katte all Vene valitsuse ja kaasvalitseja Nikolai II juhtimisel.
  Türkiye on maailma poliitiliselt kaardilt kadunud. Iraak ja Palestiina said Suurbritannia osaks, Süüria Prantsusmaa, Väike-Aasia ja Istanbul Venemaa provintsideks. Nii suurendas Venemaa taas oma territooriumi. Kuid see ei lõppenud sellega. Seejärel vallutati koos prantslaste ja brittidega Saudi poolsaar. Ja siis jagasid Venemaa ja Suurbritannia Iraani ja Afganistani. Põhjast ja keskosast said Venemaa provintsid ja lõunast Briti koloonia.
  Maailm näis olevat muutunud stabiilseks. Sõda jätkus ainult Hiinas. Kuid 1929. aastal puhkes tõsine majanduskriis, mis viis suure depressioonini.
  Revolutsioonilised meeleolud kasvasid Venemaal taas. Algasid streigid ja protestid. Kuid kriis ei osutus liiga tõsiseks. Pealegi puhkes 1931. aastal taas sõda Jaapaniga.
  Samurai tahtis kätte maksta. Kuid seekord oli Vene armee igati tugevam. Ja admiral Kolchak on suurepärane mereväe komandör.
  Jaapan ei saanud mitte ainult lüüa, vaid ka vallutada. Tsaar Nikolai II krooniti ametlikult Jaapani Mikado keisriks 1932. aasta veebruaris. Seega laienes Venemaa veelgi. Ja see annekteeris peaaegu kogu Hiina.
  Nii rahvaarvult kui ka territooriumilt polnud Venemaal võrdset. Lisaks nõrgenes Briti impeerium. Hitler tuli Saksamaal võimule 1933. aastal, kuid mida ta saaks teha Venemaa vastu? Ära pane tähele. Tsaar Nikolai II suri 1937. aastal, olles nautinud üliedukat valitsemisaega, mis oli Ivan Julma järel pikim teine. Ja seda pindalalt ja rahvaarvult rekordiliste vallutustega.
  Siiski ei õnnestunud kuningal isiklikus elus kõik. Pärija Aleksei suri noorelt. Ebavõrdse abielu tõttu võeti noorem vend Mihhail ilma õigusest Venemaa troonile.
  Krooni päris Kirill Romanov, kes suri 1938. aastal, elamata aastagi. Ja tema poeg Vladimir Kolmas sai uueks kuningaks. Ta krooniti ja monarh valitses õnnelikult kuni 1992. aastani. Ja Venemaa võttis kõigepealt kolooniad Prantsusmaalt ja Suurbritannialt koos Saksamaaga. Siis vallutas ta Saksamaa. Ja siis kogu maailm. Lühidalt, uus tsaar George Esimesest sai 1992. aastal maailmakeiser.
  Medvedev lõpetas ülevaate ja ütles:
  - Ilmselt piisab selle universumi jaoks! Tuleme tagasi!
  Ja kõik neli hüüdsid:
  - Au tsaar Nikolai II-le!
  . VAHEEPILOOG
  Medvedev ärkas kõne peale... Talle teatati, et Zelenski inauguratsioon Venemaa ja Ukraina presidendiks on juba käimas. Ja nad ütlevad, et Dmitri Anatoljevitšil on aeg kontorist lahkuda.
  Medvedev täitis seda vastumeelselt. Enne lahkumist ajasin habet ja käisin vannis.
  Siis lahkus ta kontorist. Ta viidi spetsiaalsesse sõidukisse. Teel öeldi, et Medvedevil oleks kõige parem lennata Kanaari saartele seal puhkama.
  Ja Zelensky tegi oma ametisseastumisest veel ühe saate. Nagu ikka, värviline ilutulestiku ja hüpetega. Inauguratsiooni päeval võitles Vitali Klitško Kiievi staadionil Michael Tysoniga. Kuulus Ameerika poksija nõustus võitlusega suurte rahaprobleemide tõttu. Klitško domineeris kõiki 12 raundi, kuid diplomaatiliselt Tysonit välja ei löönud.
  Vormiliselt mängiti läbi üks maailmameistri pisiversioone.
  Pärast seda sai Vitali Klitško teemantvöö.
  Vladimir Zelenski võttis vastu õnnitlusi kõigist maailma riikidest, sealhulgas Hiinast. Pealegi tugevnesid taevaimpeeriumis rahvarahutused. Inimene ei ela ainult leivast. Inimesed tahtsid demokraatiat ja vabadust. Hiina kommunistliku partei despotismist oli kõrini, kõik tahtsid vabadust.
  Zelenskist on saanud just selline sümbol. Demokraatliku tugevuse sümbol pärast Putini aegsete salateenistuste diktatuuri langemist.
  Zelensky rääkis palju muutustest, majandusest ja uutest saavutustest. Venemaal on peaministri kohale juba konkurss korraldatud. Taotlejaid oli mitu tuhat. Valikuprotsess oli väga pingeline. Ja see nägi suurepärane välja.
  Siiani läks kõik üsna libedalt. Zelenski tegi ametisse pühitsemisel isegi salto. Sai aplausi. Seejärel demonstreeris ta oma võõrkeelte oskust. Ta tegutses väga aktiivselt ja reipalt.
  Lõpuks võttis Zelensky selle kätte ja pidas veel paar kõnet.
  Peale inauguratsiooni järgnesid personaliotsused. Valitsuses palju muutusi ja uusi nägusid.
  Seal oli tõeline valik "raudseid komissare". Venemaal toimus personalirevolutsioon.
  Zelensky andis esimestel päevadel välja palju dekreete. Lubatud alkoholi müük öösel ja reisipunktides. Kehtestati uued maksud rikastele. Ta tühistas saadikute ja kohtunike puutumatuse. Suurenenud tootmismaht. Kehtestati tariifid kaubandusele Hiinaga.
  Valgevenes toimus Venemaaga ühinemise referendum. Ja see läks ka Zelenski auhinda. Enamik valgevenelasi toetas ühinemist Venemaaga.
  Zelenski kurtis, et Medvedev tõstis plaastreid liiga palju, kuid lubas, et inflatsioon rahuneb. Ja et midagi hullu ei juhtuks.
  Tõepoolest, hinnakasv peatus peagi. Ja Venemaa majandus hakkas kasvama. Ja Kaukaasias vaibusid sõjakad tegevused kuidagi maha. See muutus palju rahulikumaks.
  Zelenski tegi lõpuks ettepaneku kandideerida Venemaa peaministriks. Temast sai kolmekümne kahe aastane teaduste doktor Aleksei Bolšakov. Võistluse võitis ta väga kindlalt. Ja temast sai peaminister, Venemaa ajaloo noorim.
  Medvedev lendas Kanaari saartele puhkusele ja sai endise presidendi pensioni, lihtsalt lõbutsedes. Siiani pole tal probleeme olnud. Kuid Šoigu arreteeriti ja teda süüdistati riigipöördekatses. Mida ta tahtis?
  Lahendusi oli ka ohtralt... Ameerikas võitis neljakümne ühe aastane demokraatlik naine. Seega valitsus vahetus. Ja võimule tuli naine ja USA ajaloo noorim kandidaat. Trumpi ajastu on läbi . Kuid sõprus Venemaaga on alles õitsema hakanud. Loomulikult olid USA ja uus Vene impeerium nüüd diktaatorliku Hiina vastu sõbrad.
  Zelenski korraldas isegi referendumi ja võttis kasutusele teise nime: selle asemel Venemaa - Kiievi Venemaa. Mis rääkis ka kõvasti. Valgevene liitus föderatsiooniga. Ja algas impeeriumi taaselustamine... Demokraatlikul alusel.
  USA uus naispresident päris Trumpi vaenulikkuse Hiina vastu ja pühendus koalitsiooni loomisele. Kiievi Venemaa arenes Zelenski juhtimisel majanduslikult edukalt. Venemaa hoidis Hiinat mõnevõrra tagasi. Siis astus ta NATO-sse. Peagi tuli Kasahstanis võimule venemeelne valitsus ja moodustati liiduriik. Venelased pigistasid Kesk-Aasiat Hiinast eemale. Vastasseis aina kasvas.
  Zelenski viis läbi Stalini- ja Putini-vastase kampaania. Ta jättis Stalini ja Putini ilma kõigist Medvedevi poolt neile antud autasudest.
  Kuid kõik läks rahulikult. Kuigi kommunistid protestisid. Käisime miitingutel.
  Ja seal viidi Lenin lõpuks mausoleumist välja. Omamoodi rõõm paljudele. Ja õigeusu kirik kuulutas pühakuks Venemaa tsaarid Aleksander II ja Ivan Julma. Suurenenud on ka Nikolai II monumentide arv.
  Tsarism ja läänelikkus muutusid kuidagi moes. Nad said Euroopale lähedasemaks ja välismaalased hakkasid saama palju postitusi. Venemaa on saanud osa läänemaailmast ja pärast Trumpi lahkumist globaliseerumisprotsess hoogustus. Ja Hiina langes isolatsiooni ja seisis silmitsi sisemiste segadustega.
  Samal ajal suurendas Zelenski sündimust slaavi impeeriumis. Kaua lubatud lend Kuule sai lõpuks teoks. Ja kõik sujus kuidagi imeliselt.
  Liitlassuhted loodi Venemaa ja USA, täpsemalt Kiievi Venemaa ja Ameerika vahel.
  Ja vastasseis on minevik. Maailm on muutunud üha globaalsemaks ja turvalisemaks. Kuigi oli sõdu. Kiievi-Vene viis koos USA-ga läbi operatsiooni Liibüas, kus tegid islamistidele lõpu. Seejärel tegelesime Lähis-Idaga, luues seal koos Ameerikaga baase. Kiievi-Vene ja USA hakkasid koos maailma kallutama ja Hiinat Aafrikast välja tõrjuma. Ja siin ei saa me ilma sõdadeta hakkama. Ja ka maapealsed operatsioonid.
  Nii Kiievi-Vene kui ka USA sooritasid ühiselt õhurünnakuid.
  Tasapisi tõrjuti hiinlased kõikjalt maailmast välja. Ja taevane impeerium langes sügavasse majanduslikku ja poliitilisse kriisi.
  Ja Kiievi Venemaa õitses üha enam.
  Selliseid majanduskasvu määrasid pole Venemaa kunagi teadnud. Ja see Hiina kukkus kokku - Kiievi Venemaa tõusis. Ja see kasvas kiiresti.
  Tšukotka raudtee ehitati rekordajaga. Mis on iseenesest väga lahe.
  Ja nad kaevasid Alaska all tunnelit. Ameeriklased hakkasid ka Venemaaga ühenduse loomiseks raudteed ehitama. Ehitati ka raudteed Delhisse... Samal ajal kaevati Siberist kanaleid Kesk-Aasia niisutamiseks.
  USA ja Kiievi Venemaa viisid läbi ühisoperatsiooni Iraani vastu. Ja kehtestati mõistlik ilmalik režiim. Pärast seda hakkasid nad kaevama kanalit Kaspia merest Pärsia lahte.
  NATO laienes araabia riikidele. Saudi Araabias tekkis parlament. Naised hakkasid burkasid seljast võtma. Algas ilmaliku riigi ehitamine.
  Vene meedias sõimasid kõik Putinit äärmusluse pärast ja loopisid teda mudaga, et ta tegi Venemaast peaaegu Hiina koloonia, kuid jumal tänatud, et ta suri õigel ajal. Nad rääkisid ka karmimaid sõnu. Medvedevi vastu algatati aga kriminaalasi. Ja mitte ainult üks.
  Stalin viidi Kremli müürist välja. Lenin palju varem mausoleumist.
  Osariigi sümbolites on palju muutunud. Ilmunud on mitu uut tüüpi lippe. Venemaa lipule lisati kollane ja helesinise asemele tuli sinine.
  See oli ka huvitav. Vapp on muutunud... Toimus ka rahareform. Nad vahetasid raha vastavalt suhtele: üks kuni tuhat. Ilmus Kiievi-Vene rubla kullastandard. Samal ajal tekkis uus ja vana raha - peni - pool kopikat ja pool - veerand kopikat.
  Kõik on korras...
  Ka tiitlid hakkasid elavnema... Ilmusid printsid, parunid, krahvid, markiisid ja isegi hertsogid. Eelkõige sai Zelenskyst hertsog. Moldovast sai ka Kiievi Venemaa osa. Kuninga valimisest on juba juttu olnud.
  Kuid Zelenski ütles, et Kiievi-Vene presidendi valib ainult rahvas. Ja mitte rohkem kui kaks ametiaega.
  Veelgi enam, Zelenski vähendas Venemaa presidendi ametiaega kuuelt aastalt viiele. Tõsi, Zelensky teenis oma esimest ametiaega kuus aastat.
  Selleks ajaks oli ta lõpetanud Kesk-Aasia annekteerimise Venemaaga. Ja taastas NSV Liidu piirid. Ainult Balti riigid jäid okupeerimata.
  Kuid ameeriklased ei tahtnud sellest veel loobuda. Ja nii nad andsid ära Kesk-Aasia ja Kaukaasia.
  Kaukaasias, Armeenia ja Aserbaidžaani vahel puhkes uus sõda. Ja ta kõndis väga julmalt. Seega suutis Venemaa need vabariigid okupeerida ja korraldada nende annekteerimise üle referendumid.
  Seega sai Zelenski Kaukaasia tagasi, laiendades Kiievi Venemaad. Olgem ausad, ta on vallutaja. Pealegi on ta ka demokraat... Tema impeerium laienes veelgi...
  Nii sai Afganistan juba teisel valitsusajal ja osa Iraanist sai Venemaa osaks.
  USA-s võitis naispresident teise ametiaja. Seni on see olnud majanduses edukas ja mis kõige tähtsam, suutis Hiina välja lüüa. Kui suur võit. Ja Kiievi Venemaa on nüüd Zelenski juhitud liitlane.
  Aga loomulikult kasvab Venemaa võim liiga kiiresti. Ta on juba annekteerinud Iraagi põhjaosa.
  Borzo käitub. Kiievi-Vene on kasvumäärade poolest esimene riik maailmas! Ja see on rahvaarvult edestanud USA-d. Ja juba Ameerikas vaadatakse ärevusega - kas Venemaa on liiga tugevaks muutunud?
  Pealegi laieneb Kiievi-Vene impeerium. Nüüd on Balti riigid juba tema kontrolli all. Jah, see on ameeriklaste jaoks tõesti suur probleem. Zelenski on juba kogunud kõik endised NSV Liidu alad.
  Ja nagu Vene tsaar, jätkab ta oma laienemist lõunasse. Nüüd on Iraan ja Iraak muutunud täielikult Kiievi Venemaa osaks. Ja Zelensky valiti esimeses voorus kergesti teiseks ametiajaks.
  Kuigi presidendikandidaate oli palju, olid valimised demokraatlikud.
  Zelenski ütles, et ei kavatse Lukašenka eeskuju järgida ja valitseda elu lõpuni. Pealegi olid Lukašenka kadumise asjaolud endiselt ebaselged. Võib-olla polnud nii Venemaal kui ka läänes teda enam vaja. Ja ta kadus... Aga Zelenski kogub ainult jõudu. Ja tõepoolest, tema valitsemisaeg edu poolest varjutab tema eelkäijaid, sealhulgas Peeter Suurt.
  Tegelikult ei ole kõik võimelised taastama NSV Liidu territooriumi, lisaks veel Afganistani, Iraani ja Iraaki.
  Kuid Zelensky ei piirdu sellega. Nüüd on rünnaku all nii Poola kui ka Soome - ka nemad kuulusid kunagi tsaariimpeeriumi koosseisu. Ja tõepoolest, neis riikides korraldatakse referendumeid ja nad ühinevad vabatahtlikult Kiievi Venemaaga.
  Edu on ka teaduse rindel. Kauaoodatud lend Marsile on toimunud. Seal maandusid Vene kosmonaudid. Nad võtsid mulda ja jätsid lipu maha, mis oli suur triumf.
  Samal ajal võttis Kiievi-Vene Hiinast originaali Port Arturi. Ja kasutades ära asjaolu, et Hiinas oli alanud kodusõda, võtsid nad Mandžuuria oma kaitse alla.
  Samal ajal annekteeris Kiievi-Vene osa Türgist. Need maad, mis Versailles' lepingu alusel loovutati Venemaale. Mis oli ka väga tugev käik. Zelenski laiendas Kiievi Venemaad impeeriumina veelgi. Ja majanduse osas saavutas see esikoha, edestades USA-d.
  Noh, Hiina on sukeldunud kodusõja õudusunenäosse ja seda on juba hakatud jagama.
  Kiievi Venemaast sai võimas riik. Ja Zelenski populaarsus riigis kasvas nii palju, et inimesed hakkasid Vladimirit põlvili paluma, et ta ei lahkuks. Kogunes sadu tuhandeid inimesi.
  Zelenski korraldas erandkorras referendumi, mis lubas tal kandideerida veel kolmandaks ametiajaks Kiievi Venemaa juhina.
  USA-s on juht vahetunud. Temast on juba saanud vabariiklane. Ja mitte enam nii noor - vanem kui Zelensky. Nii hakkasid Kiievi-Vene ja USA suhted taas halvenema. Venemaa on Zelenski ajal juba valusalt tugevamaks muutunud. Neile meenus, et koos Ukraina võimuga on see Zelenski neljas ametiaeg.
  Nad ütlevad, et Venemaa presidendi volitusi ei vähendatud. Ainus asi, mida Zelensky tegi, oli põhiseaduse muudatus, mille kohaselt on Riigiduumal õigus vallandada mõni minister kahe kolmandiku häältega või kahel korral umbusaldusavalduse läbinud lihthäälteenamusega.
  Ja see muudatus pole nii oluline, kuna presidendile jäi õigus määrata ametisse kõik ministrid ja määrata valitsuse struktuur. Ja riigiduumas on Zelenski toetajatel põhiseaduslik enamus.
  Olulisem oli Föderatsiooninõukogu otsevalimiste kehtestamine, samuti vangide hääletamise lubamine.
  Kuid üldiselt lõppes sellega presidendi volituste piiramine. Säilitati kuberneride tagandamise õigus. Ja seadusandlikus sfääris on see isegi laienenud.
  Ameerika Ühendriikides hakati Zelenskit süüdistama autoritaarsuses ja selles, et partei "Rahva teenija" kontrollib peaaegu kõiki osariigi ametikohti. LDPR ja Vene Föderatsiooni Kommunistlik Partei lakkasid eksisteerimast. Tekkis partei - "Õiglane maailm" vasakult. LDPR asemel ilmusid Patriots of Russia. Kuid erakond Rahva Teene domineeris täielikult.
  Teatud reformid puudutasid ka kirikut. Õigeusk legaliseeris õiguse omada nelja naist, lähenedes islamile. Mõnevõrra on muutunud lähenemine ikoonidele ja on toimunud lähenemine protestantismile. Nad hakkasid rohkem rääkima: et Jumal on üks ja et lihtsurelikud ei ole Jumala kummardamist väärt.
  Samal ajal kaotati Kolmainsus kui mitte piibellik sümbol ja lihtsurelikele arusaamatu.
  Ja nad tutvustasid: et Jumal on üks, Jumal Isa. Kuid terminit Jumal-Poeg Piiblis ei leidu. Pealegi pole terminit: Jumal on Püha Vaim. Miks mitte siis religiooni lihtsustada.
  Pealegi ei ärata ristil rippuv jumal usaldust. Kui Ta ei suuda ennast kaitsta, siis kuidas kaitseb Ta inimesi? Ühesõnaga läksime üle monoteismile. Ja piibel ise oli segatud iidsete slaavi müütidega. Tekkis Velesi evangeelium.
  Ateism on samuti intensiivistunud - öeldakse, et lõpetage inimmuinasjuttudega kaasa elamine. Meil on üks planeet ja see ei pea inimesi uskuma imedesse ja eriti maailma lõppu.
  Maailmalõppu ei tule ega peaks olema. Ja inimkond peaks muutuma kosmoseimpeeriumiks ja jõudma galaktika päris servani. Aga galaktikad? Pigem nagu universum. Ja kui olete jõudnud universumi serva, minge universumi teise ossa. Lõppude lõpuks on universumeid lugematu arv. Ja nii saate lennata ühest universumist teise. Ja aja jooksul õppige ennast looma! Ja praktiliselt kogu kosmoses on uusi mõõtmatuid universumeid.
  Ja planeet Maa on lihtsalt inimkonna häll. Ja tulevikus on impeerium sektiljonist kuni sektillijonini kraadide universumite impeerium, lakkamata veelgi laienemast ja kosmose vallutamisest.
  Ja Kiievi-Venemaa pea ja president Vladimir Zelenski, nagu särav lootuse päike tõuseb üle planeedi!
  Ja tema tulevik ja Kiievi Venemaa tulevik - olgu see helge!
  
  VÄÄRAMATU JÕUD, KUI NSV Liit SÕIDIS ILMA LIITLASTETA
  Ja nii tekkiski vastupandamatu mõju, mis sulges liitlaste väed 1. jaanuaril 1943. Rommeli pekstud korpus peatus Liibüa piiril. Ja kogu Natsi-Saksamaa pommitamine lõppes. Katsed lennata Londoni suunas osutusid samuti ebaõnnestumiseks. Saksa lennukid ei kukkunud alla, vaid sõideti tagasi. Juhtus varem pretsedenditu ime, maailma jagamine teomaagia jõuga.
  Alguses see sakslasi aga eriti ei aidanud. Stalingradi või õigemini selles olevat Pauluse rühma ei suudetud enam päästa. Ja Nõukogude väed liikusid enesekindlalt edasi. Rünnak Voronežis ja teistes suundades oli edukas. Peaaegu justkui reaalajas vabastas Punaarmee Kurski, Belgorodi ja Harkovi.
  Kuid pärast Rommeli staažikate diviiside üleviimist Aafrikast ja nende vägede üleviimist, mis tegelikus ajaloos ka Alžeeria ja Tuneesia kõrbetesse ilma tulutult visati, sai Mainsteini kuulus vasturünnak märgatavalt jõudu. Kuna sellest võttis osa oluliselt rohkem Saksa vägesid, eriti lennundus.
  Ja need kolmkümmend uhiuut "tiigrit", mis Saharas tulutult kinni jäid, osutusid sugugi üleliigseks.
  Siin ilmnes esimene oluline lahknevus tegeliku ajalooga. Mainstein alustas vasturünnakut neli päeva varem ja, omades palju rohkem jõude, edenes kiiremini. Harkov vallutati tagasi üheksa päeva varem, Belgorod kaksteist ja liikvel, ja mis kõige tähtsam, vallutati Kursk, mis pärisajaloos Fritzile ei alistunud.
  Kaasatud oli märkimisväärne hulk Saksa vägesid. Sakslased kasutasid Prantsusmaalt üleantud reserve, peaaegu kõiki lahinguvalmis tankiüksusi ja põhilennundust. Mida iganes võib öelda, peaaegu pooled Luftwaffest tõmbasid läänerinde tähelepanu kõrvale, nii et vaenlase õhus lisandusid märkimisväärsed jõud. Ja ta ütles seda sakslaste vastupealetungi ajal, mis meenutas sirbilööki.
  Jah, ja Mainstein mängis tegelikus ajaloos üle Nõukogude kindralid, kuid siin on tal kakskümmend diviisi rohkem maavägesid ja ressursside kontsentratsiooni arvestades kolm korda rohkem lennukeid. Ja Focke-Wulf pole õige kasutamise korral üldse halb: kiirus on suur, relvad võimsad. Oluline on see, et F-190 on arvulise paremusega tõhusam. Kuna selle võimsad relvad võimaldavad tal lennuki ühe hooga alla tulistada ja see võib tänu suurele sukeldumiskiirusele põgeneda.
  Nõukogude väed said taktikalise lüüasaamise ja lahkusid Kurskist, paljud sõdurid ja ohvitserid piirati sisse. Osaliselt surid mõned, teised, kuigi vähemus neist tabati, paljud põgenesid, kuigi kaotasid oma varustuse.
  Nõukogude väed said tohutut kahju ja nende pealetung peatati. Kuid Saksa tankid ei saanud kevadise sula tõttu oma edule tugineda.
  Tekkis ajutine jõudude tasakaal.
  Kuid sõtta võib astuda ka uus jõud: Jaapan. Ka samuraidel olid käed lahti. Ameerika pole ligipääsetav, aga ta ei ründa ka. On tõsi, et Jaapani tugev maismaaarmee avaldab Hiinale survet. Siin seisis Chiang Kai-shek silmitsi väga keerulise olukorraga. Kas proovige jaapanlastega kokkuleppele jõuda või sõdige, kuid ei saa enam USA, Suurbritannia ja teiste riikide raha ja relvadega toetust.
  Loomulikult ihkasid sakslased teise rinde avanemist, et osa vaenlase vägedest idast kõrvale juhtida. Sellest hoolimata kandsid nad märkimisväärset kahju. Eriti palju energiat võttis Stalingrad. Ka Nõukogude väed kaotasid palju ning osa vägedest sattus Harkovi ja Kurski katlasse.
  Natsid suurendasid oma relvade tootmist. Tänu pommitamise puudumisele suutsid Krauts tankide tootmist märkimisväärsema numbri võrra suurendada, samuti lennundust. Pommitamine takistas natse rohkem, kui tavaliselt arvatakse. Veelgi enam, tegelikus ajaloos suurendas Saksamaa seadmete tootmist suuresti tänu majanduse ümberstruktureerimisele sõjalistel alustel ja orjatööjõu üha aktiivsemale kasutamisele, mitte aga seetõttu, et neid pommitati nõrgalt.
  Praegu ootasid sakslased ja ehitasid uusi tanke, koolitasid meeskondi, tuginedes kaasaegsele tehnoloogiale. Samas jäi lahtiseks küsimus: kust pealetungi alustada? Kurski astangut enam ei eksisteerinud. Ja see on loomulik vihje. Ja nii sakslased ise kui ka Hitler kõhklesid. Tekkis mõte Leningrad tormiliselt vallutada. Kuigi sel juhul oleks vaja läbi murda võimsatest kindlustustest.
  Saksa kindralid ei tahtnud uuesti Stalingradi minna. Kuid ausalt öeldes pole valik lai. Kas Moskvat ennast on võimalik rünnata? Fašistlike juhtide seas tekkisid tõsised erimeelsused. Mainstein, Guderian ja Rommel võtsid isegi sõna ses mõttes, et parem üldse mitte rünnata, vaid lasta venelastel oma nina sisse pista ja lõksu meelitada.
  Alternatiivne plaan nägi ette pealetungi alustamist Tamani poolsaarelt ja Rostovist Doni ääres; Fritz suutsid seda hästi kindlustatud linna kaitsta, viies üle abivägede Balkani rühmitusest, asendades nende okupatsiooniväed Bulgaaria ja Itaalia omadega.
  Fuhrer, kellele meeldisid operatsioonid, kus väed koonduvates suundades läbi murravad, kaldus sellele plaanile üha enam, kuid oli selle elluviimisel aeglane. Eelkõige osutus Pantheri tank kapriisseks ja läks sageli katki, nii et see vajas muudatusi. Laske meeskonnal täiendada koolitust. Ja Fuhrer tahtis tembeldada rohkem "Tiigreid".
  Stalin sai sellest lõpuks kõrini. Kartes, et Lõuna-Hiinas suuri edusamme saavutanud Jaapan avab teise rinde, mille maaarmee oli juba ületanud seitse miljonit sõdurit ja andmeid Kolmanda Reichi kasvava sõjalise potentsiaali kohta, andis ta ise käsu alustada pealetungi aastal. Kurski ja Donbassi suunad. Hitleri kõhklused ja füüreri soov moodustada diviisi sadade tiigrite ja pantritega viisid eelostmiseni.
  Nõukogude vägedel, kes alustasid pealetungi 7. juulil 1943, polnud aga endal otsustavat tugevuse eelist. 5,56 miljonit Saksa sõdurit, umbes üks miljon kakssada viiskümmend tuhat satelliitsõdurit, tegutsesid 6,6 miljoni Nõukogude sõduri ja ohvitseri vastu. Mussolini suurendas pärast rünnakuohu kadumist läänest ja lõunast oluliselt Itaalia vägede arvu idas. Suurenes ka Hispaania üksuste arv. Salazar saatis ka "vabatahtlike" diviisi. Võitlesid ka prantsuse leegionid, rumeenlased, aktiivsemalt ungarlased, albaanlased ja välisdiviisid SS-is kogu Euroopast.
  Seega polnud Nõukogude armeel arvulist üleolekut, kuid koalitsiooni heterogeensus vähendas vaenlase vägede kvaliteeti. Punaarmeel on teatav arvuline ülekaal tankide ja suurtükiväe osas. Kuid praegu pole "Tiigritel" ja "Pantritel" vastase tulejõu ja soomuse osas võrdset. Ja T-4 saavutas relvade tulejõus paremuse T-34-76 ees. Kuid NSV Liidul on raketisuurtükivägi ja sakslased on seda vaatamata eriti gaasiheitjate arengule üsna halvasti arendanud.
  Lennunduses on ligikaudne arvuline paarsus. Saksa hävitajad ME-109 "G", Focke-Wulf on aga relvastuse ja kiiruse poolest Nõukogude lennukitest tugevamad, kuid manööverdusvõimelt pisut nõrgemad. Kuid Saksamaal on paraku kogenumad ja produktiivsemad ässad. Yu-188 pommitaja on lennuomadustelt võib-olla parem kui PE-2 ja TU-3. Ja Yu-288 hakkas teenistusse minema. Tõsi, seda hakati alles tutvustama, nagu ME-309.
  Kuid igal juhul, omamata tugevuse eelist, alustas Punaarmee pealetungi vaenlase varem ettevalmistatud kaitsemehhanismide vastu. Ja ta seisis silmitsi kangekaelse vastupanuga. Kuid Nõukogude väed olid oma pealetungis kindlad, kaotustest hoolimata tungisid nad edasi. Kuigi keskmine edenemise tempo osutus madalaks, üks-kaks kilomeetrit päevas. Vaenlane napsas ja suutis uuesti sisse kaevata. Mitte vähem kangelasliku edasiliikumise tempo jätkus. Augusti keskpaigaks liikusid Nõukogude väed suurte kaotuste hinnaga kuni saja kilomeetri kaugusele, lähenesid Kurskile ja alustasid kangekaelseid lahinguid linna enda pärast, lähenedes ka Belgorodile.
  19. augustil 1943 avas Jaapan kõhklustest üle saanud rinde Kaug-Idas. Selleks ajaks, olles kannatanud mitmeid lüüasaamisi, nõustus Chiang Kai-sheki režiim samuraidele soodsa rahuga. Jaapanlased saavutasid kontrolli oluliste sidevahendite üle ja nad vabanesid vajadusest pidada rasket sissisõda halvasti organiseeritud, kuid väga arvukate Hiina vägedega. Kuid Chiang Kai-shekile lubati toetust sõjas Mao Zedongi Punaarmeega. Jaapanil on juba kõik vahendid NSV Liiduga sõdimiseks. Ja nad otsustasid mitte oodata vihmast sügist ja karmi Siberi talve. Rääkimata sellest, et Hitler kuulutas USA-le sõja juba 1941. aastal, kuid samurai teda ei toetanud. Teise rinde avamine 1942. aastal oleks võinud päästa natsid purustavast lüüasaamisest Stalingradis.
  Jaapani otsus oli üsna ootuspärane. Rünnakus Vladivostokile saavutas samurai aga taktikalise üllatuse ja tekitas Nõukogude Vaikse ookeani laevastikule tõsist kahju.
  Augusti lõpus üritasid sakslased vasturünnakut teha, kasutades uusimate tankide massi. Kuid nende lõunapoolne vasturünnak suutis saavutada ainult suhtelist edu. Nõukogude väejuhatus oli sellist võimalust juba ette näinud ja tõmbas oma väed algsesse ridadesse. Ainult ühendrelvad 31. armee langes katlasse ja hävis enamasti.
  Nõukogude väed aga oma eesmärki ei saavutanud ja kandsid väga suuri kaotusi, kuna nad ei suutnud territooriumi tagasi vallutada. Eelkõige kaotati rohkem kui kuus ja pool tuhat tanki, võrreldes umbes kaheksasaja Saksa tankiga. Tankipargis läks arvuline eelis üle natsidele. Septembris suutsid sakslased NSV Liidule järele jõuda sadade lennukite tootmises päevas ja novembris ligikaudu autode osas, suurendades Pantherite tootmist 650-700 tankini kuus. Siin mängis suurt rolli okupeeritud riikide, eeskätt Prantsusmaa, aga ka Belgia ja Hollandi ressursside kasutamine, kus võeti kasutusele töökohustus.
  Sakslased alustasid mõningase hilinemisega septembris kaua kavandatud pealetungi Doni-äärsest Rostovist ja Tamani poolsaarelt. Ja nad sattusid nõukogude kangekaelse kaitse poole. Ja Jaapan alustas pealetungi Mongoolia vastu, vallutades Ulaanbaatari ja Primorye. Kuid seal on vähe edusamme tehtud.
  See juhtis märkimisväärsed reservid kõrvale ja pärast poolteist kuud kestnud ägedat võitlust Saksa rühmad ühinesid. Kuid ka Fritzi kaotused osutusid väga märkimisväärseks ja nad olid sunnitud peatuma. Kuid see taktikaline edu kutsus esile Türgi sisenemise sõtta ja kolmanda rinde avamise Taga-Kaukaasias.
  Nüüd tuli ka selles suunas tagasi lüüa.
  Talveks stabiliseerub rindejoon Kaug-Idas. Jaapanlased edenesid Primorye piirkonnas viiekümnelt saja kahekümne kilomeetrini, vallutasid koos Ulaanbaatariga üle poole Mongooliast, kuid nende pealetung katkes. Türklased lähenesid Jerevanile ja ründasid Batumit, neil õnnestus hõivata kaks kolmandikku viimasest linnast. Sakslased ise sügisel eriti edasi ei jõua. Ja nad pole veel initsiatiivi haaranud.
  Sõda muutus järjest positsioonilisemaks ja venis. Kurnatuse ja tehnoloogilise üleolekuni. 1943. aasta jooksul suurendas NSV Liit lennukite tootmist poolteist korda 25 tuhandelt 37 tuhandeni. Natsi-Saksamaa üle 15 tuhandelt 32 tuhandeni, enam kui kaks korda. Aasta viimastel kuudel lõid sakslased oma Nõukogude Liidu tootmistulemusi lennukites. Ja ka tankides ja iseliikuvates relvades - kvalitatiivse üleolekuga. Kuid NSVL peab ka Jaapani vastu võitlema. Lisaks toodetakse Itaalias ja teistes Kolmanda Reichi satelliitriikides mitmeid lennukeid ja tanke. Isegi kui mitte liiga palju. Lisaks hakkasid sakslased, kasutades ära sõja puudumist, Liibüast oma vajaduste jaoks naftat ammutama ja tarnima.
  Nii vähenes järk-järgult energiapuudus Kolmandas Reichis. Lisaks tõotasid Aafrika Prantsuse valdused olla heaks tooraineallikaks.
  Et natsid saaksid end hästi varustada. Vastuseks valmistasid punased disainerid Stalinile uut tüüpi tankid 85 mm ja 122 mm relvadega. Sakslased aeglustasid Panther 2 tööd mõnevõrra. Võimsate relvade, tugeva soomuse ja suhteliselt liikuvusega tanki pole lihtne hankida. Ja "Kuninglik tiiger" osutus 68 tonni kaaluga liiga raskeks. Ainult Pantheri moderniseerimine tõotas kujuneda suhteliselt edukaks. Ja ilmselt on tank T-4 oma võimed ammendanud. Järk-järgult, alates 1944. aastast, hakkas selle masina tootmine vähenema. Täielikult lõpetada aprillis.
  Nõukogude väejuhatus alustas talvel mitmeid pealetungioperatsioone. Ja Tamani poolsaar ja kesklinnas ja Leningradi suunas ja Kurski lähedal. Kuid märkimisväärset edu kuskil ei saavutatud . Vaenlasel oli juba arvuline ülekaal tööjõu osas nii tankides kui ka lennukites. Ainult hirm ilmastiku ees sundis Fritzi kaitsetaktikast kinni pidama.
  Negatiivset rolli mängis ka desertööride ja reeturite arvu suurenemine, samuti asjaolu, et sakslased arendasid kõrglennundust, mis oli õhust luures tõhusam.
  Lisaks lähenes Nõukogude väejuhatus vägede koondamise protsessile mõnevõrra valesti. Eelkõige oli arvulist üleolekut arvestades mõttekas taktika ise alustada järgmist operatsiooni erineval alal juba enne eelmise lõpetamist. Nagu Esimeses maailmasõjas, sakslasi laiali tõmbamas. Kuid kui vaenlane ületab teid, raskendas see vägede üleoleku saavutamist konkreetses piirkonnas.
  Kui Stalin oleks suutnud rindel eraldiseisval lõigul saavutada paremuse umbes vahekorras kolm ühele, siis oleks ehk saavutatud taktikaline edu.
  Ja nii ühes sektoris on pealetung, teises valmistutakse, aga tegelikkuses on sakslastel ja nende liitlastel lihtsam tõrjuda. Veelgi enam, Fritzil olid juba kõrgel kõrgusel kiired luurelennukid suurepärase optikaga, mis võimaldas neil vägede liikumist jälgida. Ja talvel on maskeerimine keerulisem ja öö pole imerohi, nii et Saksa luureohvitserid omandasid head öönägemisseadmed.
  "Kuninglik tiiger" kui kavandatud läbimurdetank viibis seeriatootmises ja ei olnud täielikult edukas. "Panther" -2, mida Hitler käskis tugevdada soomustega, et muuta IS-2 läbitungimatuks ja paigaldada 900 hobujõuline mootor, kaalus 51 tonni, isegi kui arvestada sulamist korpuse paigaldamist, mis säästis 800 kilogrammi. . Kuid külgsoomust sai võimalikuks tugevdada ratsionaalse nurga all kuni 82 millimeetrini. See ei muutnud Saksa tanki külgedelt nii haavatavaks kui varasemad mudelid. Kuid jällegi on täiustatud paigutusskeemis "Panther"-2 ja "Lion"-2 alles arendusjärgus.
  Kuid talve jooksul võtsid sakslased täielikult oma kontrolli alla Prantsusmaa valdused Aafrikas, sealhulgas Niger Loop. Ja seal on naftat, gaasi ja boksiiti ning veelgi suuremaid uraanivarusid, eriti Kongos. De Gaulle tabati - ilma liitlaste abita oli ta väärtusetu ning Scorrel töötas puhtalt ja oskuslikult.
  Nii olid 1944. aasta maiks naftaprobleemid suures osas lahendatud. Kõik varud tulid juba Liibüast ja jäi vaid puurida aina uusi ja uusi kaevusid.
  Kuid mais polnud sakslased veel rünnakuks valmis. Peale Tigeri, mis oli disainilt vananenud, polnud neil tõsist läbimurdepaaki. Tõsi, "Tiiger" oli juba masstootmises ning tänu soomuse kõrgele kvaliteedile ja külgede paksusele, aga ka kiirelaskvale ja täpsele relvale võis see mängida kui mitte ideaalset rolli. , kuid enam-vähem talutav tank, purustades NSV Liidu vägede käibe .
  Saksa väejuhatus pöördus pärast mitmeid vaidlusi tagasi eelmise 1942. aasta plaani juurde. Nimelt alustada pealetungi äärtel. Vii Leningrad topeltrõngasse ja murra läbi Stalingradi. Veelgi enam, pärast seda, kui Wehrmacht hülgas Rževi-Vjazemski silmapaistva punkti, kaotati Moskva ründamiseks mugav sillapea. Seega on see pealinnast suhteliselt kaugel.
  Ka natside plaan pole optimaalne, aga... Rootsis toimusid ennetähtaegsed parlamendivalimised, kus natsid saavutasid muljetavaldava võidu. Kaheksa miljoni elaniku ja arenenud majandusega riik oli valmis astuma sõtta NSV Liidu vastu. Kõige populaarsem kuju oli Karl Kaheteistkümnes. Rootslased ihkasid kättemaksu eelmiste kaotuste ja alanduse eest Peeter Suurele ja Aleksander Esimesele kaotatud sõdades. Seega oli kogu Euroopa juba võidelnud NSV Liidu vastu. Pealegi otsustasid Franco ja Salazar ametlikult sõtta astuda, et nõuda oma osa saagist. Formaalselt jäi erapooletuks vaid Šveits, kuid saatis ka jao vabatahtlikke.
  Numbriline ülekaal oli natside koalitsiooni poolel. Lisaks oli sakslastel 1944. aasta mai keskpaigaks kasutuses juba umbes tuhat ME-262 reaktiivlennukit. Auto ise on üsna edukas, kuid lõpetamata mootoritega. Kuid järk-järgult mootorid paranesid, muutusid võimsamaks, töökindlamaks ja kütusekulu vähenes.
  Rünnak algas lõunast. Fritz üritas korrata OKW poolt 1942. aasta jaanuaris operatsiooni Blau välja töötatud plaani, kuid Hitler muutis seda siis meelevaldselt. Kui ründate Stalingradi nii lõunast kui põhjast, mööda lähenevaid suundi. Kuid kõigepealt pidid sakslased läbi murdma Doni äärde. Fašistlikud Tiigrid läksid rünnakule, kuid seisid silmitsi tugeva kaitseliiniga. Krautide edasitung osutus aeglaseks, nad takerdusid Nõukogude vägede sügavusse kaitsesse. Olles esimese kümne päevaga läbinud Voroneži suunal vaid 35-40 kilomeetrit.
  Seejärel edenesid natsid kahenädalase kangekaelse võitluse jooksul vaid kümme kilomeetrit ja olid suurte kaotuste tõttu sunnitud peatuma.
  Edukamalt arenes pealetung lõunas. Nõukogude vägesid on seal vähem ja kaitsta on raskem. Arvukad "Pantrid", "Tiigrid", "Ferdinandid" (see iseliikuv relv osutus strateegilise pommitamise puudumise tõttu levinumaks!) ning "Jagdtigeri" esimesed mudelid ja eriti efektne "Sturmtiger". Sakslastel õnnestus esimestest kaitseliinidest läbi murda ja tegevusruumi saada.
  Samal ajal läks pealetungile ka Jaapani armee. Samuraid suurendasid oma tankipargi suurust ja nende uued keskmise kaaluga sõidukid ei jäänud relvastuse ja sõiduomaduste poolest praktiliselt alla T-34-76-le ning olid isegi esisoomuselt paremad, kuigi külgedelt kaitstult.
  Jaapan juhtis pealetungi Mongoolias, kus kaitset oli palju keerulisem säilitada. Nõukogude väejuhatus seisis silmitsi reservide nappusega, võideldes tagasi kõigil kolmel rindel. Ja isikkoosseisu kaotused talvise pealetungi ajal olid märkimisväärsed.
  Sakslaste pealetung Tihvinile ning soomlased ja rootslased Valge mere kanalist löödi vaevaliselt tagasi. Natsid edenesid aeglaselt, kuid peaaegu pidevalt. Juuni keskel tungisid lõunas Mainsteini väed Stalingradi. Algas teine Stalingradi lahing. Ja juuli alguseks, pärast Tihvini ja Volhovi langemist, ühinesid soomlased, rootslased ja sakslased - moodustades teise ringi ümber Lenini linna.
  Nii tekkis Nõukogude sõjaväe jaoks äärmiselt raske olukord.
  Kuid Stalingrad ei andnud Mainsteinile järele. Ja see takistas sakslastel arendada pealetungi teistes suundades. Lõunas, nagu 1942. aastal, jõudsid nad alles Tereki väravani: jäid Groznõi ja Ordžonikidze lähedale kinni. Rasked lahingud jätkusid Voroneži suunal. Septembriks olid Nõukogude väed sunnitud taanduma Doni taha. On saatuse iroonia, et oktoobri lõpuks kordas rindejoon lõunas 1942. aastat, natside suurima edasitungi ajal.
  Hullem oli põhjas, kus Leningrad sattus totaalsesse piiramisrõngasse. Lisaks suutsid sakslased, soomlased ja rootslased läbi lõigata Punaarmee kaitsest Karjala poolsaarel, lõigates Murmanski mööda maismaad ära NSV Liidu põhiosast.
  Umbes nelikümmend Nõukogude diviisi eraldati. Nende arv oli aga normist kaugel. Rootsi pani välja umbes kakskümmend viis üsna hästi varustatud diviisi. Koos staažikate soomlaste ja Saksa vägedega saavutasid nad arvulise ülekaalu. Ja reservide ülekandmine Karjala poolsaarele on äärmiselt keeruline.
  Üldiselt ei saanud Punaarmee vajalikke abivägesid, nii et jaapanlased osutusid ootamatult tugevateks, nende arv koos nukuvägedega ületas viie miljoni piiri ja see on tegelikult täieõiguslik teine rinne. Seega jäi meil vaid sakslaste ja nende liitlaste vastu võidelda.
  Järk-järgult vähendati Nõukogude vägede kontrollitsooni Karjalas ning Murmansk blokeeriti täielikult ja oli peaaegu hukule määratud. Seega domineeris merel vaenlase laevastik ja eriti allveelaevad, nii et polnud millegagi varustada.
  Paraku polnud NSV Liidul 1944. aasta novembris reservi, et korrata 1942. aasta pöördepunkti. Peaaegu kõik kulutati Kaukaasia kaotuse ärahoidmiseks. Lisaks viisid sakslased Stalingradi pealetungi professionaalsemalt läbi ja sinna tuli pidevalt varusid otsekui Tartaruse kraatrisse üle kanda. Stalin käskis Volga-äärset linna iga hinna eest hoida. Kuid arvestades vaenlase lennukite domineerimist õhus, osutus hind uskumatult kõrgeks.
  Pealegi ei kiirustanud Mainstein erinevalt Paulusest ja hoolitses sõdurite eest. Seetõttu ei olnud kaotuste suhe Punaarmee kasuks.
  Hitler kiirustas Meinsteini, kuid kaval feldmarssal teadis, kuidas põigelda ja survele vastu pidada.
  Üks võimsamaid relvatüüpe olid Sturmtigerid. Neil olid ülivõimsad pommiheitjad, mis lasid õhku kolmsada kakskümmend kilogrammi kaaluvaid mürske. Pealegi on mürsud rakettmootoriga ja palju võimsamad kui haubitsamürsud. Neid võib nimetada vääriliseks vastuseks Katjušale, ehkki rööbastes. Lisaks paigaldati veoautodele ka mõned pommiheitjad, millel oli pikem laskeulatus.
  Sakslased kasutasid ka gaasiheitjaid. Ja muidugi reaktiivpommitajad.
  Jaapanlased vallutasid detsembris peaaegu kogu Mongoolia ja jõudsid Vladivostoki lähedale, vallutades osaliselt Primorje ja Habarovski. Kuid kindral Frost sundis neid peatuma.
  Seda ära kasutades korraldas Punaarmee rea vasturünnakuid Saksa tiibadele, millega üritati tabada Stalingradist järelejäänut. Mis, isegi väike osa linnast peeti 1945. aasta alguses. Sakslased saavutasid 1944. aastal teatud edu, kuid ei suutnud isegi Kaukaasiat vallutada ja Bakuu naftat hankida. Tõsi, enda vajadusteks piisas seni Rumeeniast, Ungarist, Liibüast, Kamerunist ja Nigeeriast.
  Leningrad oli endiselt piiramisrõngas. Eelnevalt loodi suured toidu- ja laskemoonavarud, et linn saaks selle talve üle elada, jätkates Wehrmachti ja tema liitlaste märkimisväärsete jõudude tabamist.
  Nõukogude juhtkonnal õnnestus luua ka Lenini linnas strateegilised toorainevarud relvade tootmiseks. Siiani pole see fašistidele liiga palju andnud.
  Kuid Murmansk oli täielikult blokeeritud. Kümnest linna suunduvast transpordist lõpetasid Krautsid üheksa.
  Jaanuaris üritas Nõukogude väejuhatus keskuses sakslaste tugevust proovile panna. Väga võimsat ja tehnoloogiliselt arenenud kaitset aga alistada ei õnnestunud. Maksimaalne edasipääs oli viis-kuus, heal juhul mitte rohkem kui kaheksa kilomeetrit. Ja Nõukogude diviiside kaotused olid väga märkimisväärsed. Enamasti kuni pool koosseisust.
  Kuid osa Saksa vägedest hajus, võimaldades neil Stalingradi kinni hoida... Märtsis alustasid sakslased ise pealetungi Tereki väravas. Neil õnnestus Nõukogude kaitseliinist läbi murda ning Groznõi ja Ordžonikidze ümber piirata, kuid Fritz jäid kinni Vedeno, Shali liini ja edasi läbi linnade.
  Groznõi linn ise jäi kuni maini täielikus piiramisrõngas. Mais Stalingrad lõpuks langes. Varemed linnast ja selle eeslinnadest, samuti tankitehasest praktiliselt puuduvad.
  Ka Saksa koalitsioon hakkas otsa saama, kuid füürer tahtis võitu. Jaanuaris viidi läbi esimesed edukad ketta katsetused, mis saavutasid kiiruse kuni kahe helikiiruse ja tõusid 18 kilomeetri kõrgusele. Mais oli diskett saavutanud juba neli helikiirust ja hüppas 30 kilomeetri kõrgusele.
  Kuid kõigi oma tugevate ja isegi ainulaadsete lennuomaduste tõttu osutus uus masin väikese tulekahju suhtes haavatavaks ja kalliks. Haavatavuse probleem lahendati peagi laminaarsaha käivitamisega, kuid see suurendas kütusekulu ja vähendas lennuki lennuaega. Ja plaaditasand ise oma laminaarses "kattes" ei saanud tõhusalt tulistada.
  Kuid "lendavate taldrikute" ajastu oli alanud. Lisaks omandasid sakslased tugeva trumbi: uue põlvkonna E-klassi tankid. Need erinesid sarnase kaalu poolest "Royal Tiger" ja "Panther", palju tihedam ja arenenum paigutus, madal siluett ja paks soomus.
  Masstootmises ja lahinguväljal toimisid hästi Panther-2 ja Tiger-2 ning seejärel Tiger-3. Viimasel, tihedama paigutusega ja väikese torniga sõidukil oli tugev soomus ja 1080 hobujõuline mootor. "Hiir" ei tabanud kunagi. Kuid "Pantheri" modifikatsioon "F" toimis hästi.
  Legeerivate elementide puudumise tõttu polnud Nõukogude tankidel väga kvaliteetset soomust ja seni sai "Panther" oma rolliga üsna hästi hakkama isegi 75-millimeetrise kahuriga. Ja 120 mm kaldus esisoomus kaitses 85 mm Nõukogude T-34-85 relva vastu üsna usaldusväärselt. Kuid võib-olla osutus Nõukogude iseliikuv relv SU-100 Pantheri täiustatud soomuse vääriliseks vastaseks. T-4 oli juba tootmisest väljas. Ja tootmismahutitest osutus Panther kõige kergemaks.
  Esimene täiustatud tank oma paigutuse poolest oli seeriatank "Lõvi". Selle tanki torn nihutati tagasi ning käigukast, mootor ja käigukast asusid ühes üksuses ees. Selle tulemusel oli sõiduki siluett madal ja võimsa 105 mm kahuriga soomus oli võrreldav "Kuningliku tiigriga" ja torni esiosa oli veelgi võimsam.
  Torni tagasi nihutamine andis Lõvile ka selle eelise, et läbi metsa liikudes ei haakunud tema pikaraudse püssi suukorv nii palju puutüvede külge.
  Natsid proovisid ka muid skeeme ja pommitasid ka Nõukogude positsioone tugevate lennukitega.
  Ka Jaapan üritas edasi edeneda ja lõikas lõpuks Vladivostoki mandrilt ära.
  Sakslased üritasid juunis ja juulis Moskvasse läbi murda. Kuid Nõukogude kaitseliin osutus väga tugevaks ja natsid kandsid tohutuid kaotusi. Isegi Levi tank pole ründes täiesti piisav, seda eelkõige ebapiisava küljekatte tõttu.
  Nõukogude väejuhatus kasutas üha aktiivsemalt 100 mm kaliibrit. Selge on see, et NSV Liidul pole ressursse, et samade tankidega vaenlase tanke lüüa, kuid tankitõrjesuurtükki saab massiliselt kasutada.
  E-100 algses mudelis osutus 140 tonni juures liiga raskeks ja küljesoomus oli 120 millimeetrit (otsmik 240 millimeetrit!), isegi nurga all. Sellest enam ei piisanud. Rääkimata sellest, et Hiired on oma paigutusega lootusetult maha jäänud.
  Tegelikkuses olid Lioni tank ja iseliikuvad relvad - E-10, E-25 täiustatud Saksa sõidukid, kus mootori, käigukasti ja käigukasti asukoht olid ühendatud. Sakslased valmistasid aga palju mahajäänud tehnikat. Näiteks arengus maha jäänud üsna kõrgete siluettidega "Pantrid", "Tiigrid", "Jagdtigers", "Jagdpanthers".
  Ka "E"-70 ei olnud päris edukas. Sõiduk oli varustatud võimsa 128-millimeetrise kahuri ja täiustatud paigutusega, kuid kuna sooviti säilitada lahingukoormus vähemalt 80 lasku ja mitte ületada 70 tonni, osutus selle soomuskaitse võrreldavaks "Royaliga". Tiger" - mudel 1944 ja läbimurdeks ebapiisav. "Tiger"-3 on veelgi paremini kaitstud. Kuid E-70-l testiti edukalt 1200 hobujõulise turboülelaaduriga mootorit, mis võimaldas paagil maanteel kiirust saavutada 60 kilomeetrit tunnis.
  Saksa tankid kandsid igal juhul suuri kaotusi, nagu ka jalavägi. Nii kolmanda Reichi välisdivisjonid kui ka satelliidid kaotasid palju.
  Augusti keskpaigaks olid sakslased keskuses edasi arenenud vaid 40-50 kilomeetrit ega suutnud tegevusruumi saada. Ja kaotused osutusid tohututeks. Septembris alustasid natsid lõunas uut pealetungi... Poolteist kuud kestnud rasketes lahingutes murdis vaenlane läbi Kaspia mereni, lõigates Kaukaasia maismaaga ära.
  Kuid Nõukogude väejuhatusel õnnestus varustada meritsi, kuigi suurte kahjude hinnaga. Novembris jõudis Fritz tohutu pingutuse ja suurte kahjude hinnaga Volga deltasse. Detsembris rindejoon stabiliseerus. Lõhe Kaukaasia rinnete ja Nõukogude peamise territooriumi vahel kasvas. Lisaks õnnestus jaapanlastel Vladivostok ära lõigata, pannes Nõukogude linna piiramisrõngasse.
  Vaatamata blokaadile suutis Murmansk kangelaslikult vastu pidada kuni 1945. aasta detsembrini. Aga ta kukkus ikkagi...
  1946. aastal sõjategevus jätkus... Nõukogude armeegrupi positsioon Kaukaasias osutus äärmiselt keeruliseks. Neid lõikab ära maismaa ja ähvardab Bakuu lõplik kaotus.
  Stalin tundis äärmist närvilist ja füüsilist kurnatust. Tihvini suunas arenes äge võitlus. Ümbritsetud Leningradi üritati päästa. Linnas endas jäeti toiduvarusid alla poole aasta ja kärbiti taas toidukaarte.
  Alguses murdsid Nõukogude väed rindejoonest läbi, kuid seejärel suutis vaenlane suure hulga tankidega sooritada vasturünnaku ja isegi osa Nõukogude vägedest ära lõigata. Veebruar möödus ägedates lahingutes nii põhjas kui lõunas, kus Nõukogude väed panid vaenlase proovile ja püüdsid Stalingradi tagasi vallutada. Ja viimane õnnestus osaliselt. Nõukogude tankid tungisid linna, kuid kahjuks ei suutnud nad natse sealt välja ajada.
  Kuid puhkes kolmas Stalingradi lahing. Ka Nõukogude väed saavutasid Voroneži lähistel suhteliselt suuri edusamme. Kuid isegi seal suutsid Fritz, kasutades suurt hulka tankiüksusi ja nende tehnoloogilist paremust, olukorra taastada. Märtsis hakkasid sõjategevuses ulatuslikult osalema kettakujulised helikopterid ja disketid. Sakslased tegid lendavaid taldrikuid mitmeid täiustusi ja suutsid nendega raketirünnakuid Nõukogude positsioonidele korraldada. Kuid praktikas ei vastanud ketaslennuk imerelvana ootustele.
  Nii nagu von Brauni ballistiline rakett osutus liiga kalliks ja madala täpsusega, et selle aktiivne kasutamine võitluses ennast õigustaks.
  Kuid sakslased hankisid sabata reaktiivpommitajad, mis suutsid vedada kuni kümme tonni lasti ja lennata kuni 16 tuhande kilomeetri (!) kaugusele.
  Kahjuks jäi Nõukogude reaktiivlennundus endiselt maha ja vaenlane domineeris õhus peaaegu täielikult. Igal juhul ei saa propellermootoriga lennukid põhimõtteliselt lennuomadustelt reaktiivlennukeid ületada. Ja meie enda arengud olid liiga hilja. Ja üleminek sõukruviga lennukitelt reaktiivlennukitele on liiga valus.
  Ja piloote tuleb ümber koolitada, lennuradu pikendada ja spetsiaalset kütust ette valmistada. Noh, mootoreid endid ikka testitakse ja silutakse!
  Sakslased avastasid end Stalingradist segamini... Kummalisel kombel hakkas Kolmas Reich ja kogu koalitsioon otsa saama ning Punaarmee oli nagu Fööniksi lind. Nii aprill kui ka mai möödusid Stalingradi lähedal ägedates lahingutes. Ja isegi juunis püüdis Punaarmee endiselt edasi liikuda, surudes vaenlase alla. Kuid juulis liikusid natsid kuumusest hoolimata siiski mööda Kaspia mere rannikut Bakuu suunas. Edasiminek oli äärmiselt aeglane. Keskmiselt 1,5 kilomeetrit päevas. Dagestan põrutas tagasi... Nõukogude väed purustasid Fritzi ja nende liitlased kõigis asimuutides.
  Nad võitsid vaenlast nii keskuses kui ka põhjas. Arhangelskile läheneda ei lastud... Septembris aga sakslaste edasitung Kaukaasias kiirenes. Kaukaasia rühma väed olid tõsiselt ammendatud ja kümnest transpordist koosnev meri sõitis vaenlase õhuülemvõimu tingimustes maksimaalselt kahe või kolme õhus. Oktoobri lõpus sisenesid fašistid siiski Aserbaidžaani. Ja novembris suundusid nad Bakuusse. Ja detsembri alguses ühinesid Krauts Gruusias türklastega...
  Juba enne märtsi toimusid Kaukaasias lahingud ja Jerevan pidas üldiselt vastu 1947. aasta juunini.
  Terve talve püüdis Punaarmee väsimatult edasi liikuda. Nad lõid koalitsiooni kõvasti läbi. Kuigi jaapanlased vallutasid lõpuks Vladivostoki aprillis, võimaldas see NSV Liidul Amuuri kohal vaid tugevama jalad alla saada.
  Kuigi Punaarmee ei saavutanud talviste ja märtsikuu rünnakutega käegakatsutavat edu, andis see koalitsioonile õiglase õppetunni. Saksamaa satelliitriikides muutus olukord üha teravamaks. Inimressursid olid otsas ja kaotused olid tohutud. Majanduskoormus oli muutumas täiesti talumatuks. Isegi edu rindel rõõmustas Euroopa meest tänaval üha vähem. Rahusoov muutus aina tugevamaks.
  Kuid Hitler tahtis kangekaelselt NSVLi lõpetada. Kuigi arvutused, et Punaarmee kaotab pärast Bakuu kaotust oma lahinguvõime, ei täitunud. 1946. aastal tootis NSV Liit rekordarvu relvi: umbes 60 tuhat lennukit ja 40 tuhat tanki ja iseliikuvaid relvi, 250 tuhat relva ja miinipildujat. Jah, Nõukogude lennunduseks on peamiselt hävitajad Jak-9, ründelennukid IL-2, mis on veel tootmises. Jak-3 ja LA-7 toodeti väikestes kogustes. Endiselt on tootmises PE-2 ja TU-3. Jah, lennundust võib pidada aegunuks vaenlase reaktiivkoletiste vastu, kuid see pole nii. Nagu T-34-85, IS-3 ja SU-100, on ka ülejäänud sõidukeid väikeses koguses.
  Ja 1947. aastal hakkas T-54 kasutusele võtma, mis oleks pidanud lõpetama Saksa tehnoloogia kvalitatiivse paremuse. Loomulikult ei saanud 36 tonni kaaluv T-54 olla tugevam kui kõik vaenlase tankid, kuid see võis kergesti konkureerida Panthersi ja Tiigritega.
  Peamine Saksa tank oli E-50, nimega Lion-3. Sõiduk on sarnane Lõvile, kuid võimsama, 1200 hobujõulise mootoriga ja paksu soomustega. 75 tonni kaaluva Saksa tanki külgsoomuse paksus kasvas 140 mm-ni ja esiosa 105 mm püssi ja 100 elega torutoruga 240 mm. Peamiseks peaks saama uus Saksa auto. See on relvastuse ja turvise poolest nõukogude omast parem, kuid on üle kahe korra raskem.
  T-54 on aga alles tootmisse jõudmas.
  1947. aasta suvi oli aga veelgi palavam. Sakslased üritavad Moskvat uuesti rünnata. Nad murravad läbi ka Saratovisse. Võitlused venivad hilissügiseni. Fritzil õnnestub Saratov siiski vallutada. Kuid Moskva piirkonnas õnnestus neil edasi liikuda maksimaalselt kuuskümmend kuni seitsekümmend kilomeetrit. Nii Ržev kui Vjazma, kuigi viimane oli pooleldi ümber piiratud, jäid NSV Liitu.
  Moskvat pole vallutatud ning natsid ja nende jõhker koalitsioon peavad talvele kaevikus vastu astuma. Nõukogude väejuhatus säästab seekord inimesi ja kogub jõudu. Eelkõige tank T-54. Ja 31. detsembril 1947 testiti edukalt MIG-15, mis peaks lõpetama Saksamaa monopoli õhus reaktiivlennukite suhtes.
  Tõsi, 1948. aasta veebruaris langes Leningrad pärast aastatepikkust piiramist. Väga raske löök nõukogude võimu prestiižile.
  NSV Liidu positsioon mais 1948 muutus lootusetuks. Sakslased ja nende koalitsioon kontrollivad Kaukaasiat, sealt edasi Volgat Saraatovini ja Tambovit Voronežiga. Siis Orelist ida pool, peaaegu Tula kõrval, siis Vjazmas ja Rževi enda lähedal, kuni Arhangelskini välja.
  No mida veel sellises olukorras teha saab? Lisaks kontrollivad jaapanlased kogu Amuuri jõe äärset Primorjet ja vallutasid oma ainsa liitlase: Mongoolia.
  Ja seitsme sõjaaasta jooksul kaotati maid, millel elas enne okupatsiooni vähemalt pool NSV Liidu elanikkonnast ja võib-olla rohkemgi. Seitsme sõjaaasta jooksul kaotas Punaarmee pöördumatult vähemalt paarkümmend miljonit sõdurit ja ohvitseri. Kui mitte arvestada neid, kes said haavata või sandiks. Kui mitte arvestada tohutuid kaotusi, mis on tekkinud tohutu pommitamise, pommirünnakute ja nälgimise tõttu.
  Isegi evakueeritud perekondi arvesse võttes ei jäänud Stalini kontrolli alla rohkem kui sada miljonit tööjõudu, võib-olla vähem. Neist iga viies võetakse sõjaväkke. Umbes paarkümmend miljonit erinevat sõdurit. Masinaid said kasutada lapsed alates 5. eluaastast, pensionärid ning I ja II rühma puuetega inimesed.
  Riik on äärmiselt mobiliseeritud. Relvade tootmine 1947. aastal vähenes vaid veidi... Seega on veel vara nõukogude riigile lõppu teha!
  Stalin ise igatahes nii ei arvanud. Ja Hitler tahtis ka Venemaale survet avaldada - saada kõik korraga! Seega kompromissi ei tehtud.
  Suvel alustasid sakslased Moskvale uut rünnakut. Nad lootsid endiselt, et suudavad pealinna murda ja NSV Liidule lõpu teha. Punaarmee eest kattis Moskva üle kolme miljoni sõduri ja miilitsa. Nad olid relvastatud kaheteistkümne tuhande tanki ja iseliikuvate relvadega. Tõsi, T-54-sid on vaid viiesaja ringis, peamiselt sõdisid T-34-85 ja SU-100. IS-3 tootmine oli selleks ajaks juba lõpetatud. Selle mastodoni tehnoloogilise ebausaldusväärsuse tõttu toodeti väga vähe IS-4 tanke . Toodeti kuus IS-7 tanki, kuid see sõiduk ei jõudnud masstootmisse. Kuigi ilmselt asjata. See suutis oma 130 mm kahuriga läbistada 75-tonnise Lev-3 240 mm soomust. Tõsi, sakslastel oli arenenum tank Royal Lion, mis kaalus 100 tonni 1800 hobujõulise mootoriga ja 128 mm väga pika toruga püstoliga, mille mürsu algkiirus oli 1260 meetrit sekundis.
  Kuid Stalin kaotas kuidagi huvi rasketehnika vastu ja eelistas: eelistatavalt väikest, kuid kauget.
  Kuid neli sõdalast: Zoya, Victoria, Jelena, Nadežda nii ei arvanud. Ja nad said just tanki IS-7 oma kontrolli alla. Pealegi ja numbril seitse. Seega tegid neli selle auto omal kulul. Tüdrukud leidsid Siberist kullakangid ja annetasid need kaitseministeeriumi fondi. Ja nüüd tahtsid nad ise sellest imelisest masinast tulistada.
  Ja tähtpäev 22. juuni 1948 oli just lähenemas. Hitleri väed juhtisid lihtsalt elanikkonda, püüdes mööda minna Nõukogude linnast Rževist ja selle ümber piirata.
  Ja Vene demiurgi jumalate neli tütart, nagu alati, otsustasid Venemaa jaoks kriitilisel hetkel sekkuda! Nad päästavad oma kodumaad - Venemaad - alati õigel ajal ja õiges kohas!
  
  
  
  
  KUI EI OLEKS TERASKLAMBRI
  Üldiselt, kummalisel kombel, oli enamikus paralleeluniversumites Teise maailmasõja ja Suure Isamaasõja käik Venemaa jaoks isegi hullem kui tegelikkus. Võib-olla sellepärast, et fašistlikul režiimil, mis võttis Euroopa üle kontrolli, oli palju rohkem potentsiaali, kui ta suutis realiseerida. Brutaalse totalitarismi ja majanduse turuelementide kombinatsioon on tõhusam kui lääne liberaalne kapitalism ja tsentraliseeritud, bürokraatlik stalinistlik mudel. Õnneks mitmel põhjusel, nii objektiivsel kui ka subjektiivsel. Suure õnne tõttu ei saanud natsid oma trumpe kasutada.
  Kui paljud Saksa spioonid kukkusid läbi lihtsalt seetõttu, et sakslased kasutasid dokumentides roostevabast terasest kaabitsat ja venelased lihtsat rauda? Ja kuidas selline pisiasi sõja kulgu otsustavalt mõjutas?
  Igatahes eksisteeris paralleeluniversum, kus juba 1941. aasta oktoobris üks väga pedantne luureohvitser kogemata selle fakti avastas. Ehtsad nõukogude dokumendid ja võltsitud saksa dokumendid on märjad ja... Nõukogude dokumentidel on kirjaklamber roostes ja see on märgatav, aga saksa omadel mitte.
  See on väike asi, kuid selle mõju Suure Isamaasõja käigule osutus väga oluliseks.
  Olles vältinud ebaõnnestumisi ja töötanud Saksa agentide kontrolli all, avastasid nad märkimisväärseid tõendeid Nõukogude vägede ettevalmistamise kohta pealetungiks Stalingradi lähedal. Nii veenev, et kangekaelne Adolf Hitler nõustus sellega ja andis käsu koondada Volgale paigutatud natside väed. Ja see oli oluline.
  Kui Rževi- Sõtšovi operatsiooni ajal ei suutnud Wehrmachtist enam kui kaks korda suuremat jõudu omav Punaarmee sakslaste kaitsest läbi murda, siis Stalingradis oli jõudude vahekord natsidele soodsam.
  Ja ilm 19. novembril 1942 ei soosinud pealetungioperatsioone. Lennundus, eriti ründelennukid, ei saanud õhku tõusta ja suurtükiväe pommitamine mõjutas vaenlase arenenud kaitsemehhanisme väga piiratud ulatuses. Pealetungile asunud Nõukogude väed takerdusid. Isegi tankikorpuste paigutamine ei suutnud Hitleri kaitsesse auku murda.
  Ägedad võitlused puhkesid ka Rževi-Sõtšovi suunal. Need jätkusid uusaastapäeval. Alles siis, olles kandnud tõsiseid kaotusi, peatasid Nõukogude väed mõlemas suunas oma pealetungi. Hitler pidas Volga peal vastu, kuid Aafrikas hakati sakslasi peksma. Churchill nimetas Montgomery pealetungi Egiptuses: alguse lõpp. Samuti nentis ta, et nüüd võidavad liitlased ainult.
  Tõepoolest, Rommelil, hoolimata suurte vägede jätkuvast üleviimisest Aafrikasse, ei vedanud ja tema armee sai lüüasaamise järel lüüa. Tagamaks sõja läbiviimist kahel rindel, pidi Kolmas Reich 1943. aasta veebruaris välja kuulutama täieliku mobilisatsiooni.
  Pealegi jäid operatsiooni Blau peamised eesmärgid saavutamata. Talvel 1942-1943 suutis Wehrmacht erinevalt tegelikust ajaloost siiski vältida tõsist lüüasaamist idas. Jaanuari lõpus jätkasid Nõukogude väed keskuses pealetungi: kolmas Rževi-Sõtšovi operatsioon ja Stalingradi lähedal. Kuid see ei julge tugevas kaitses istuvast vaenlasest läbi murda. Lahingud meenutasid nüüd Esimest maailmasõda. Piklev, positsiooniline. Kui see, kes ründas, kaotas rohkem kui see, kes kaitses.
  Operatsioon Iskra Leningradi vabastamiseks lükati edasi. Stalin tahtis võimalikult kiiresti ära lõigata Rževi astangu ja võita vaenlast Stalingradis. Möödunud talve õppetunde meenutades asusid sakslased end aktiivselt kaitsma. Ja seni on neil õnnestunud tõrjuda Nõukogude vägede pealetung. Nagu selgus, siis kui Krauts on valmis, pole nende kaitsest lihtne läbi murda. Ja Saksa relvajõudude kvaliteet on endiselt parimal tasemel.
  Nõukogude rünnak kestis veebruari lõpuni, kuid ei olnud kunagi edukas.
  Märtsi alguses tegi Nõukogude väejuhatus pealetungi Voroneži suunal. Pärast esialgseid õnnestumisi sattus Punaarmee vasturünnaku alla Mainstein . Suured Nõukogude väed piirati sisse ja olid sunnitud tagasiteed võitlema. Kaod, eriti tehnika vallas, osutusid suurteks ning sakslased ja nende liitlased suutsid selles suunas jalad alla võtta ning vallutasid täielikult Voroneži ja selle eeslinnad.
  Mainsteini vasturünnaku ajal võtsid "Panthers" ja "Tigers" esimest korda lahingust osa. Uued tankid vastasid osaliselt nende ootustele. Õige kasutamise korral olid need vastassuunas lahingutes paremad kui Nõukogude sõidukid.
  Saabus kevadine sula ja idarindel valitses rahu. Tuneesias käisid ägedad lahingud.
  Fuhrer püüdis iga hinna eest säilitada sillapead Aafrikas. Selle saavutamiseks otsustasid natsid isegi enneolematu sammu astuda. Nad esitasid Francole ultimaatumi: kas ta laseb Saksa väed läbi Gibraltarile või kukutatakse nagu Vichy valitsus. Generalissimo sai külmaks ja nõustus. Samal ajal pöördus ta Suurbritannia ja USA valitsuste poole pisarate palvega: mitte kuulutada Hispaaniale sõda, kuna see ei juhtunud tema tahte kohaselt!
  15. aprillil 1943 alustasid sakslased rünnakut Gibraltarile, visates sinna uusimad Tigers and Panthers. Kindlus langes kahe päevaga sadade tankide rünnakute alla. Rünnakut juhtis idarindelt tagasi kutsutud Paulus. Iroonilisel kombel suutsid sakslased viimased kvartalid, Stalingradi majad ja Stalingradi tehased vallutada alles 1. aprilliks 1943. aastal. Nii rehabiliteeris Paulus end osaliselt ja sai kindralfeldmarssali tiitli ning mõõgad rüütliristi tammelehtedele saapaks.
  Gibraltari hõivamine blokeeris Briti ja Ameerika juurdepääsu läänest Vahemerele. Ja pealegi suutsid natsid ise kõige lühema vahemaa tagant Marokosse tungida, suunates osa liitlasvägedest Tuneesiast kõrvale.
  Surve Tuneesia sillapeale nõrgenes ja seejärel viidi Rommel uuesti üle. Hitler otsustas praeguseks sõjategevuse idas külmutada ja püüda Vahemerd oma kontrolli alla võtta.
  Ka Nõukogude väejuhatus hakkas järgima äraootamise taktikat. Seda tegi Stalin pärisajaloos ja seda otsustas ta teha ka nüüd. Las kapitalistid veristavad lollid ise. Las nad löövad üksteist ja me võtame oma jõu kokku ja lööme, kui nad on täiesti kurnatud.
  Sakslased hoidsid endiselt Põhja-Tuneesiat ja väed uue feldmarssal Pauluse juhtimisel tungisid Casablancale. Ameeriklased seisid vastamisi Tiigrite ja Pantritega. Selgus, et nende Sherman oli selliste tankide ja ka moderniseeritud T-4 vastu nõrk.
  Ja Churchill kuulutas pärast kolmekuulist kõhklemist siiski Hispaaniale sõja. Kuid selleks ajaks olid sakslased juba vallutanud kogu Maroko ja tunginud Alžeeriasse. Seetõttu ei tulnud see Francole šokina. 25. juulil vallutasid Saksa väed Alžeeria pealinna ja andsid brittidele purustava kaotuse. Edu soodustas Rommeli vasturünnak ning Kissilringi ootamatu lüüasaamine ja maandumine Maltal.
  Idarinne oli stabiilne ja rahulik. Stalin, kelle väed olid varasemates lahingutes suuri kaotusi kandnud, täiendas Punaarmeed. Sakslased moodustasid ka uued diviisid ja viisid need üle Gibraltari väina Vahemerele.
  Saksa allveelaevade tegevus tõi kaasa asjaolu, et Ameerika ja Briti laevastike tonnaaž hakkas vähenema. Ja seegi ei aidanud kaasa edule lahingutes Euroopa suurima lõunamere eest.
  Vahemere ähvardav olukord viis selleni, et 6. augustil otsustas Churchill randuda Prantsusmaal. Kuid operatsioon toimus ebasoodsates ilmastikutingimustes ja oli halvasti ette valmistatud.
  10. augustil ühinesid Rommel ja Paulus, moodustades Alžeeria idaosas kopsaka pada. Ja 19. augustil lõikas salakaval lõksude meister Mainstein liitlaste väed rannikult ära.
  Fritzi edule aitas kaasa ameeriklaste otsustusvõimetus, kes pidasid 1943. aastal Prantsusmaal maandumist ennatlikuks, ning terav dessandipuudus. Idarindel rahulik. Lisaks kasvas Saksamaa lennundustoodang 1943. aastal enam kui kahekordseks, ületades kolmekümne kahe tuhande lennuki aastas - õnneks oli sakslaste kontrolli all rohkem tööjõudu ja territooriumi kui tegelikkuses. Ja uued tugeva soomuse ja relvadega Focke-Wulfi sõidukid ning 30-millimeetrised kahurid tekitasid liitlaslennundusele liiga palju kahju.
  Alžeerias ja Prantsusmaal toimunud katastroof muutis 1943. aasta augusti liitlaste jaoks tõeliselt mustaks.
  Stalin oli selliste õnnestumiste üle isegi rahul. Kuid Churchilli kannatus sai otsa. Idas lakkasid isegi õhulahingud praktiliselt ja partisanide tegevus vähenes. Sakslased moodustasid endistest Nõukogude Liidu kodanikest üha uusi korpusi ja lõid isegi midagi marionett-omavalitsuste taolist. Niisiis võitlesid Aafrikas juba eraldi kohalike rahvuslaste brigaadid idast.
  Bulgaaria tsaar Boris saatis Tuneesiasse ka kolm oma parimat diviisi, lootes ilmselt saada endale pimedale mandrile kolooniaid.
  Septembris alustas Rommel suurpealetungi Egiptuses. Tal õnnestus vägede kvantitatiivset ja kvalitatiivset paremust kasutades Tripoli vallutada nädal pärast rünnakusignaali.
  Britid ja ameeriklased said Liibüas lüüasaamise pärast lüüa. Nendel tingimustel teatas Churchill igasuguse abitarnete peatamisest bolševike NSV Liidule ja nõudis vaenutegevuse viivitamatut intensiivistamist. Stalin teeskles ultimaatumite ignoreerimist. Kuigi loomulikult tehti ettevalmistusi ründetegevuseks. Kuid Koba oli kaval ja püüdis isegi vetes omaette rahu proovile panna. Üks, septembri lõpuks vallutasid sakslased kogu Liibüa, sealhulgas Tolbuki, ja tungisid isegi Egiptusesse Aleksandriasse.
  Paulusel õnnestus Inglise tähtsaimast kindlustatud punktist mööda minna ja minna lõunasse Niiluse äärde. Tegelikult tähendas see Suurbritannia jaoks katastroofi Egiptuses. Siis said sakslased minna Suessi kanali äärde ja minna Iraaki ja siis mitte kaugele Bakuust.
  Viivitus muutus ohtlikuks ja Stalin andis käsu jätkata rünnakut Rževi vastu, samuti vallutada tagasi Stalingrad ja samal ajal purustada vaenlane Põhja-Kaukaasias.
  See tähendab, et oktoobris jätkus sõjategevus kohe kolmes suunas. Ja novembris ka Leningradskil.
  Hästi süvenenud ja võimsate raskete Pantheri ja Tiger tankidega vaenlasest läbi murda polnud aga lihtne. Nõukogude väed seisid silmitsi sügava positsioonikaitsega. Ja kaitses toimisid uued Saksa tankid ja iseliikuvad relvad hästi.
  Seega oktoobris ja novembris olulisi edusamme ei toimunud. Kui just sakslaste pealetung Suessi kanali juures ei peatati. Ja siis ainult ajutiselt... Paulus ja Rommel aga pöörasid oma väed Sudaani poole. Ja nad hakkasid Aafrikat vallutama.
  Wehrmacht pole veel talvel rünnakuks valmis.
  Lisaks panid Krauts suuri lootusi Panther-2-le kui arenenumale masinale ning Tiger-2-le ja Lionile.
  Talv möödus Punaarmee katsetes krautide kaitsest läbi murda. Kuid kusagil polnud võimalik saavutada suuri edusamme. Isegi kui toimus läbimurre, taastas vaenlane olukorra vasturünnakuga.
  Ja olukord läks aina hullemaks. Suurbritannias tekkis sõjaliste kaotuste taustal poliitiline kriis. Umbusaldushääletus võeti vastu Churchilli valitsuskabineti vastu. Kuidas saakski teisiti olla, kui targem Paulus lööks Inglismaa Sudaanist ja Etioopiast välja.
  Uus valitsus pakkus Saksamaale eraldi rahu. Arvestades USA suuremaid kaotusi Saksa allveelaevastikult, ei olnud Roosevelt vastu. Pealegi on tema positsioon Ameerikas kõigutatud. Ja jaapanlased suutsid võita paar väikest võitu, pidurdades ameeriklaste edasipääsu. Nii et vaatenurk - meie äärepealne onn on triumfeerinud.
  Hitler aga esitas esmalt liigsed tingimused. Siis oli kompromiss Prantsuse maad ja Egiptus, samuti tagastati see, mis varem kuulus Itaaliale. Sudaan läheb samuti Kolmanda Reichi valdusesse, kuid Suessi kanalit juhitakse ühiselt.
  Seega, olles andnud endale läänes vabad käed, viskas füürer kogu oma jõu itta. Natsid alustasid oma pealetungi Moskva vastu mais. Tänu Prantsuse ja Inglise kolooniatele oli Liibüal naftat juba piisavalt ja Hitler tahtis võimalikult kiiresti võita.
  Lisaks avas Türkiye ka teise rinde.
  Punaarmee näitas aga juba lahingutes Nõukogude pealinna eest uskumatut meelekindlust ja kangelaslikkust. Keskmiselt ei ületanud sakslaste edasitungimise tempo ühte kilomeetrit päevas. Augusti lõpuks suutsid natsid veidi üle kolmesaja läbimurdelaiusega edasi liikuda maksimaalselt sada kilomeetrit.
  Nad lähenesid Moskvale, kuid jooksid vastu Mozhaiski kaitseliini. Need olid tagasihoidlikud tulemused. Lisaks ründasid Nõukogude väed pidevalt vaenlast. Lahingutes osalesid uued Nõukogude tankid T-34-85 ja IS-2. Ei saa öelda, et sakslased oma eelised täielikult kaotasid, aga Punaarmee ei seisnud paigal, ega ka teadus!
  Ilmusid uued Nõukogude hävitajad Yak-3 ja LA-7, mis suutsid konkureerida Saksa propellerlennukitega. Tõsi, vaenlasel on vastutasuks väga tugevad reaktiivsed trumbid. ME-262-l ja HE-162-l polnud maailmas analooge. Samuti otsustas Hitler keelata üle viiekümne tonni kergemate tankide tootmise ja arendamise. Selle tulemusena loobuti T-4-st ja Pantherist. "Panther"-2 osutus kaaluks 50,2 tonni ja sellel on võimas relv, mille mootor on 900 hobujõudu. "Kuninglik tiiger" ja "Lõvi" ületasid isegi koletiste kaalu 70 tonni. Partei otsuse kohaselt ei ületanud nõukogude autode kaal 47 tonni.
  Kuna natsid ei suutnud Moskvat vallutada, pöörasid nad oma tähelepanu Leningradile. Neil oli sellest linnast päris kõrini. Massiivne mürsutamine algas septembris. Nende hulka kuulusid ka 1000 mm kaliibriga relvad ja tiibadega robotmürsud.
  Hitler käskis Leningrad iga hinna eest vallutada.
  Septembris ja oktoobris õnnestus linnal tõrjuda kolm rünnakut. Sakslased suutsid aga kümme-kakskümmend kilomeetrit edasi liikuda ja vallutasid ka Peterhofi sillapea. Mõnes kohas sisenesid nende üksused linna, halvendades rühma operatiivpositsiooni. Novembris 1944, pärast natside parlamendivalimiste võitu, astus ka Rootsi sõtta NSV Liidu vastu.
  See reklaamis aktiivselt loosungit: kättemaks Peeter Suure ja Aleksandri lüüasaamise eest. Rindele saabusid uued rootsi diviisid, kes koos soomlastega alustasid rünnakut linnale põhja poolt. Ja natsid jätkasid rünnakuid, kasutades muu hulgas Sturmtigerit ja veelgi võimsamat Sturmaust , aga ka tanki E-100, mis on maailma esimene rohkem kui saja tonni kaaluv koletis.
  Vaatamata Nõukogude sõdurite ja miilitsate tohutule kangelaslikkusele ja vastupidavusele ning meeleheitlikule diversiooni vasturünnakule Novgorodile ei suudetud linna päästa. Viimane kvartal langes aga alles 27. jaanuaril 1945, näidates piiritu vastupidavuse eeskuju. Ja linn ise kestis terve kvartali: 1270 päeva! Tõenäoliselt pikim linna blokaad tänapäeva sõdades.
  Kuigi sakslased ja nende liitlased kandsid suuri kaotusi, sai eesmärk osaliselt täidetud. Suuruselt teine ja tähtsaim Nõukogude linn langes ning võimsaima vaenlase grupi käed vabanesid.
  Talvel olid võitlused ägedad. Sakslased kasutasid reaktiivlennukeid täie jõuga. NSV Liidul ei olnud nende vastu pariteetilist võimu. See muutis õhus eelise saavutamise keeruliseks. Vastupidi, seal domineeris vaenlane. Täpselt nii, nagu Saksa tankid säilitasid oma eelised. Ja nad suurendasid neid isegi E-seeria tulekuga.
  Võrreldes Tigersi ja Panthersiga olid E-seeria tankid tihedama paigutusega, madala siluetiga ja sellest tulenevalt nurga all palju paksema soomukiga.
  Nõukogude teaduse vastus oli seni vaid IS-3, tugevam tornotsmikukaitse. T-54 oli alles väljatöötamisel ja T-44 ei olnud enam edukas.
  Hitler aga muutis oma plaane 1945. aasta mais. Ja piirdudes üksikute rünnakutega, viis ta läbi põhirünnaku Kaukaasias. Seal oli mugavam võidelda. Nii et pärast Stalingradi vallutamist osutus Nõukogude rühma varustamine keeruliseks. Lisaks andsid Nõukogude väed veebruaris Taga-Kaukaasia Osmanidele tugeva kaotuse, sundides türklasi Jerevanist põgenema ja vabastama Karsi piirkonna.
  Sakslased murdsid läbi kaitse ja jõudsid mööda Volgat Kaspia mere äärde. Groznõi langes 15. juunil pärast kangekaelset võitlust, Suhhumi 23. juunil, Zugdidi 29. samal kuul. Tbilisi vallutati juuli lõpus koos Kutaisiga. Augustis vallutasid fašistlikud raisakotkad lõpuks Dagestani ja ka Poti ning jõudsid põhja poolt Armeeniasse. Septembris ühinesid nad türklastega ja algas rünnak Bakuule. Võtmelinn pidas vastu 6. novembrini 1945. Mõned lahingud mägedes, eriti Jerevanis, kestsid detsembri lõpuni.
  Kesklinnas käisid ka ägedad lahingud. Sakslased suutsid Tula lähedale tulla ja isegi Kalinini ära võtta, kuid siis nad peatati. Rindejoon on aga lähenenud ning pealinnast on jäänud juba enam kui kaheksakümmend kilomeetrit.
  1946. aasta algas kuuma talvega. Nõukogude väejuhatus, kes tahtis Saksa pealetungi ennetada , tormas meeleheitlikult vaenlasele.
  Paraku vaenlase eelis õhus ainult kasvas. Kahjuks täiustati Luftwaffe reaktiivlennukeid pidevalt. Ilmunud on ME-262 uued modifikatsioonid, sealhulgas ülikiire. Samuti tugev reaktiivhävitaja TA-183, täiustatud pühitavate tiibadega HE-262 ja tõeline lennukiehituse meistriteos ME-1010 koos juhitavate tiibadega.
  Ja NSV Liidu peamiseks hävitajaks jäi Jak-9. Auto oli kunagi uus, kuid nüüdseks on selgelt vananenud.
  Aga Luftwaffel on ka Yu-287 ja ilmunud on reaktiivpommitaja Yu-387, TA-400, TA-500. Ja ründelennukid on reaktiivlennukid. Ja HE-377 on reaktiivne ja HE-477 on samuti reaktiivne ja mitmeotstarbeline.
  Ja E-70 seeria tankidega, mis kaaluvad sama palju kui "Royal Tiger", kuid palju tugevama kaitsega.
  Ja tõeline meistriteos oli 20. aprillil 1946 füüreri sünnipäevaks näidatud metallist püramiidpaak. Hitler andis talle isiklikult nime "Keiserlik lõvi".
  Sõiduk oli pikliku lameda püramiidi kujuline, mille väikesed rullid katsid kogu paagi põhja. Seega puudus sellel kandik, mis tõstis oluliselt murdmaavõimekust. Lisaks polnud tankil katust ja selle soomukitel oli kõigist nurkadest kõrge ratsionaalse kaldenurk. 99 tonni kaaluv sõiduk oli relvastatud 128 mm õhutõrjekahuriga, mille toru pikkus oli 100 EL, mootor võimsusega 1800 hobujõudu ja esisoomus 300 mm. Veelgi enam, plaadid on suure ratsionaalse kaldenurga all, esimeses esiküljes ja 250 millimeetrit teises kaldepooles. Seega osutus see maailma võimsaimaks tankiks, mis on läbimatu kõikidest laskepunktidest ja pommidega ülevalt rünnatuna.
  Fuhrer käskis see kohe võimalikult kiiresti tootmisse panna ja samal ajal luua haubitsa ja pommiheitjaga ründemodifikatsioon.
  Nii et natsid varusid, nad tuli puruks lüüa. Kuid kahjuks tabati väga visa ja tehniliselt tugev vaenlane. Ja mai lõpus, traditsiooni kohaselt, kui teed kuivasid, algas pealetung.
  Fritz üritas Moskvast ja Tulast mööda minna. Lahingud toimusid enneolematu intensiivsuse ja ulatusega. Kuid Nõukogude väed väärisid võitmatuks nimetamist. Kolm kuud kestnud pidevate lahingute jooksul suutsid natsid ainult Tula ümber piirata ja Kashinasse jõuda ning Moskvale põhjast läheneda, katkestades osaliselt side. Lahingud käisid juba linna enda tänavatel.
  Stalin lahkus pealinnast ja evakueeriti Kuibõševi. Kuid natsid alustasid juulis rünnakut Saratovi vastu. See linn langes 8. augustil. Kuna Kuibõšev leidis end nüüd ohtlikult rinde lähedal, kolis ülemjuhataja oma peakorteri Sverdlovskisse. Lahingud Moskvas jätkusid septembrini. 18. kuupäeval Kashira langes. Oktoobri alguses piirati NSV Liidu pealinn peaaegu sisse ja 29. aastal langes pärast visa võitlust ka Kuibõšev. Lisaks vallutasid sakslased Gurjevi ja Uralski.
  November oli täis kohutavat võitlust. 7. novembril murdsid Krautsid läbi Kremli, kuid meeleheitliku vasturünnakuga tõrjus nad tagasi. Ja selle lahingu ajal suri Moskva komandandi kohusetäitja marssal Rokossovski!
  Ja kuulus Nõukogude piloot Kozhedub tulistas alla sajanda Saksa lennuki, saades esimeseks nõukogude inimeseks, kellele omistati neli korda NSV Liidu kangelase tiitel. Ja ka 7. novembril 1946. aastal.
  4. detsembril suleti lõplikult blokaadirõngas Moskva ümber. Kuid pealinn ja selle kangelasliku garnisoni riismed võitlesid kuni õigeusu jõuludeni 7. jaanuaril 1947.
  Rünnakut pealinnale juhtis Mainstein. Selle eest autasustati teda Hermann Göringi järel teise Raudristi Suurristi ordeniga.
  Kuid sõda pole veel lõppenud. Sverdlovskist pärit Stalin lubas võitlust jätkata. Sakslased olid ka päris kurnatud. Lõunas lähenesid nende väed Penzale ja Uljanovskile ning peatusid. Märtsis alustasid nõukogud vasturünnakuid. Kuid aprillis olid nad siiski sunnitud Rjazanist lahkuma. Ja mais piirasid natsid Gorki linna ja murdsid lõunast Kaasani. Juunis vallutasid Krautsid Orenburgi ja lähenesid Ufale. Vastupanu Punaarmeele nõrgenes, moraal langes ja algasid massilised deserteerumised. Ometi on nad seal alati olnud, kuid pärast pealinna langemist hoogustusid nad mitmekordselt. Kellelgi polnud tahtmist Stalini eest surra. Kuid inimesed võitlesid fašismi vastu oma kodumaa eest.
  Langes ka Nõukogude valitsuse autoriteet. Juulis tungisid sakslased Sverdlovskisse. Stalin ja tema saatjaskond kolisid Novosibirskisse. Uuralites käis võitlus kuni augustini... Sakslasi takistas sidepikk ja partisanide aktiivne tegevus. Kuid edasine sõda on juba mõtte kaotanud.
  Stalin aga lootis ikka midagi. Sakslased tungisid septembris Tobolskisse. Kuid tugevad sügisvihmad lükkasid neid edasi. Talve lähenemine peatas pealetungi Siberis, kuid natsidel õnnestus vallutada kogu Kesk-Aasia. Talvel nad ei julgenud Novosibirskisse minna. Kuid ka Stalinil oli halb ja ta kolis soojemasse Vladivostokki.
  Saabus aasta 1948. Natsid olid juba diskettidega relvastatud. Lisaks ilmusid kompaktsemad turboreaktiivmootoriga tankid. Tegelikult jääb pärast soojemaks muutumist neil üle vaid võidukalt marssida ja linnad hõivata.
  Kuid Beria mürgitas juba raskelt haige Stalini ja pakkus Kolmandale Reichile allaandmist tingimusel, et Nõukogude võim Siberis säilib.
  Hitler, kes oli ise sõjast väsinud, oli peaaegu nõus, kuid kõigepealt vallutas ta 1948. aasta mais Novosibirski. Ja alistumine allkirjastati 22. juunil 1948 sümboolsel kuupäeval - täpselt seitse aastat NSV Liidu ründamise hetkest. Nii lõppes Teine maailmasõda. USA alistas 1945. aastal Jaapani ja katsetas aatomipommi. Nii et füüreril pole midagi välismaale minekut.
  Beria ei valitsenud aga kaua. Nõukogude Liidu kuulsaim äss, õhumarssal ja seitsmekordne NSVL kangelane Kozhedub suudab läbi viia sõjaväelise riigipöörde ja kukutada riigikaitsekomitee ebapopulaarse esimehe. Beria ja mitmed tema kaasosalised lasti maha. Kolmandas Reichis endas tegid patrioodid 1953. aasta märtsis Hitleri otsa. Ja Goering suri narkootikumide kuritarvitamise tõttu veidi varem, samal ajal kui Himmler tulistati vandenõukahtluse tõttu.
  Algas äge võitlus Schellenbergi juhitud SS-i ja Generalissimo Mainsteini juhitud relvajõudude vahel. Kõik see viis kodusõjani. Selle tulemusena varises Kolmas Reich kokku. Ja vähendatud NSV Liit hakkas järk-järgult taastama oma mõjuvõimu. Ajalugu läks taas spiraali. Saksamaa fantastiline tõus, paisunud rohkem kui Tšingis-khaani impeerium, seejärel peamise juhi surm - kaos ja väljasuremine.
  Ja vürstiriikide järkjärguline kogunemine sai pealinnaks ainult Baikalski linna. NSV Liit, mis on jagatud paljudeks provintsideks sakslaste rajatud nukuprovintsidega, ühendati taas. Suurim võit oli Moskva annekteerimine, mis viskas natside ikke. Tõsi, Ukraina, Valgevene ja Balti riigid, aga ka Gruusia, Armeenia ja Aserbaidžaan säilitasid oma suveräänsuse. Pärast Kolmanda Reichi kokkuvarisemist sai USA-st maailma hegemoon. Ameerika-meelne valitsus loodi ka Hiinas.
  Kuid järk-järgult muutus taevane impeerium üha iseseisvamaks. NSV Liidus kehtestati pärast Kožedubi de facto diktatuuri sisuliselt presidentaalne põhiseadus, kuid kahe tähtajaga võimupiirang. Valimised toimusid alternatiivsetel alustel ja presidendi koht kandis teist nime: rahvaesimees.
  Riigil oli segamajandus ja kiiresti arenev majandus.
  Aga siin on, kuidas ajalugu ühest kirjaklambrist muutus. Nad kaotasid Teise maailmasõja, kuigi võitlesid vapralt. Ja tulemus oli katastroofiline. Veelgi enam, Saksamaa suutis vaid mõneks ajaks suurust saavutada.
  Ja USA oli järk-järgult kaotamas mõju, maailm muutus multipolaarseks, mis tähendab, et selles valitses üha suurem kaos. Vastupidi, korda on vähem. Ja umbes sama, mis praegusel kahekümne esimesel sajandil.
  Miks tõmbab inimkond killustatuse ja kaose poole?
  
  
  TROTSKI STALINI ASEMEL
  Tuhhatševski kampaania Varssavi vastu osutus ebaõnnestunuks eelkõige Stalini süül, kes selle asemel, et varjata Varssavile suunduvate punavägede lõunatiiba. pööras esimese ratsaväe Galicia poole. Veelgi enam, hoolimata Joosepi alluvuses olnud suurtest vägedest õnnestus ta poolakatelt lüüa. Punaarmee kaotas Varssavi lahingu. Poolakad alustasid vastupealetungi, okupeerisid territooriumi, sealhulgas Slutski, ja isegi Minski mitmeks päevaks.
  Kuid Lääs ei julgenud siis rahastada edasist verist sõda bolševikega. Varssavi sõlmis rahu ja kodusõda lõppes kiiresti.
  Kuid on olemas alternatiivne ajaloo kulg ja üks paljudest paralleeluniversumitest. Seal käskis Lenin eemaldada lõunatiiva juhtimisest sõjalistes küsimustes mitte eriti andeka ja kapriisse Stalini ning kehtestas Tuhhatševski juhtimise ühtsuse, säilitades samal ajal Budyonny esimese ratsaväe üle.
  Sel juhul ebaõnnestus Varssavist lõuna pool tehtud vasturünnaku katse ja inspireeritud Punaarmee võitis ägedas lahingus. Poola pealinn langes. Olles seal mõnda aega seisnud ja saanud täiendavat abijõudu, liikus Tuhhatševski edasi Lvovi ja Krakowi poole.
  Mõnda aega jätkusid lahingud Wrangeli vastu ja edasise rünnakuga Krimmi vastu. Seejärel okupeeris Punaarmee põhjas Balti riigid ning vabastas lõunas Aserbaidžaani, Armeenia ja Gruusia. Tekkis ajutine tuulevaikus. Nõukogude Venemaa vajas puhkust ja ajutist puhkust, milleks NEP saigi. Kuid Trotski nõudis endiselt kõigi Tsaari-Venemaa maade tagastamist. Selle tulemusel okupeeris Punaarmee 1921. aasta suvel Lääne kaasalöömisel Soome.
  1922. aastal vallutati Primorye, seejärel Põhja-Sahhalin. Trotskil, kelle autoriteet Sõjalise Revolutsiooninõukogu esimehena oli märkimisväärselt tugevnenud, suutis Lenini asemele asuda ja teisejärgulisesse rolli taandatud Stalini välja tõrjuda.
  Kummalisel kombel muutusid isikliku võimu tugevnedes kapitalismi elemendid majanduses üha tugevamaks.
  Trotski ise muutus vasakpoolseks suuresti tänu soovile saada pühamaks kui paavst või radikaalsemaks kui Stalin. Ent võimule pääsenud, jätkas üliandekas juut oma tasakaalustatud välispoliitikat. Kommunistlikke ideid hülgamata püüdis ta samal ajal sisendada turuelemente ja tagada head suhted teiste maailma kapitalistlike riikidega.
  Hitleri võimuletulek Saksamaal ei toonud kaasa põhjapanevaid muutusi maailmapoliitikas. Fuhrer pandi kiiresti oma kohale - keelustati igasuguse Versailles" piirangute tühistamine või universaalse ajateenistuse ja sõjalise võimu taastamine. Nii nagu natsidel keelati antisemiitlike seaduste kehtestamine ja palju muud.
  Ainus asi on see, et Hitleri ajal tuli Saksamaa majandus kriisist välja, kuid fašism ei võtnud kunagi radikaalseid vorme, jäädes mõõdukaks natsionalismiks, millel on mõned autoritaarsed jooned, ja üldisteks noorteorganisatsioonideks nagu Hitlerjugent.
  NSV Liidust sai Leon Trotski juhtimisel majanduslikult rikas riik arenenud rasketööstusega.
  NSV Liidu majandus oli rohkem turupõhine kui Stalini oma, kuid sisaldas ka planeerimise elemente viie aasta plaanide näol. Sündimus on kõrge, seda enam, et Trotski keelustas ka abordid - väidetavalt on Venemaal nii palju tühje maid ja neil pole põhjust aukudeks haigutada.
  Kuna Saksa armee suurus jäi 100 tuhande peale ja Poolast oli juba saanud nõukogude sotsialistlik vabariik, poleks kellegagi sõdida. Moldova tagastati Venemaale juba 1921. aastal - kuninglikud maad tagasi korjates.
  Trotski ise toetas veidi maailma internatsionaali, kuid maailmarevolutsiooni eesmärki hakati vaikima. Osaliselt nagu Stalini ajal.
  Aga sõda tuli ikkagi idast. Jaapan alustas sõjategevust Mongoolia vastu. Tõusva päikese maast sai koos Itaaliaga maailma peamised sissetungijad. Tõsi, Mussolini oli sunnitud piirduma oma ambitsioonidega Etioopia - ainsa riigi Aafrikas, mis ei olnud kellegi teise koloonia - vallutamisega. Jaapan, kes samuti ei julgenud veel üksi sõdida Suurbritannia ja eriti USAga, ronis Hiinasse. Ja ta sattus siia üha rohkem.
  Hiinlasi on palju ja vaatamata killustatusele on nad tõsine vastane. Ja siis sisenesid samurai Mongooliasse... Seal algasid tõsised lahingud 1941. aasta kevadel.
  Trotski otsustas, et NSVL on juba piisavalt tugev, et pidada samuraidega täiemahulist sõda. Lisaks soovis Nõukogude diktaator kätte maksta 1904.-1905. aasta lüüasaamise eest. Maal on Punaarmee jaapanlastest selgelt tugevam, eriti tankides. Kuid merel ei ole Vaikse ookeani laevastik veel pariteeti saavutanud. Kuid Lev Davõdovitš ei saanud Mongooliast loobuda.
  Punaarmee peatas algselt samuraide edasitungi. 20. augustil 1941 toimus pealetung Khalkhin Golile, mis lõppes Punaarmee võiduga. Pärast seda nõudis Trotski, et Jaapan annaks tagasi Lõuna-Sahhalini ja Kuriili saared.
  Loomulikult järgnes keeldumine ja algas ulatuslik sõda. Ainult et erinevalt Suurest Isamaasõjast peeti seda võõral territooriumil. Kuigi ei saa öelda, et verevalamist oleks vähe olnud.
  Lahingud olid täismahus ja jaapanlased pidasid ägedalt vastu ega andnud alla. Kuid peaaegu kõik Nõukogude vägede operatsioonid olid edukad. Kaitsest murti pärast võimsat suurtükituld läbi ning tankid, sealhulgas uusim võimas T-34 LT (raske Leon Trotski!), said üle ägedast laipade ja metallide kraavist.
  Kõigepealt aeti Mandžuuriast välja Tõusva Päikese maa sõdalased. Viidi läbi mitu järjestikust operatsiooni, mis kestsid üheksa kuud novembrist 1941 kuni augustini 1942. Nõukogude väed sisenesid Põhja-Koreasse... Samuti toimusid lahingud Sahhalinil. Jaapanlased üritasid isegi edasi liikuda - nad edenesid kolmkümmend kilomeetrit, kuid jäid seisma ja lämbusid verre.
  Septembris 1942 toimus rünnak Port Arturile. Jaapanlased püüdsid merelt tuge kasutades liini hoida. Nõukogude väed murdsid rindelt läbi, kuid vaenlasel õnnestus edasitung vägesid maha visates peatada.
  Kuid samuraid ei suutnud oma vastupanu kaua vastu pidada. Nõukogude lennundus võttis võimust ja pommitas laevu. Lisaks suhtuvad jaapanlased oma elusse liiga halvasti - nad ei võtnud isegi langevarju lahingusse. Seetõttu nõrgenes pärast peamise õhueliidi surma samuraide vastupanu taevas märgatavalt. Ja Nõukogude lennundus hakkas palju enesekindlamalt võitma.
  Lisaks muutsid Nõukogude disainerite uued arengud järk-järgult Jaapani hävitajate paremuse manööverdusvõimes. Detsembris 1942 võeti Port Arthur pärast järjekordset ägedat rünnakut ja Soul langes samal kuul.
  1943. aasta järgmine kuu algas jaanuaripealetungiga Lõuna-Koreas ja Busani sadama hõivamisega.
  Jaapan kaotas maapealseid lahinguid ning sai taevas ja merel üha rohkem kahju. 1943. aasta veebruaris vallutasid Pekingi Nõukogude väed. Ja märtsis, pärast ägedaid võitlusi, vabastati Lõuna-Sahhalin. Aprill ja mai möödusid Nõukogude relvastuse uutest võitudest merel... Eriti tõhusad olid suurenenud allveelaevastik, lennundus ja Balti merelt saabuvad laevad.
  Juunis 1943 ajasid Nõukogude väed jaapanlased Shanghaist välja. Nii moodustades oma okupatsioonitsooni.
  Juulis ja augustis vabastasid langevarjurid ja meremehed Kuriili seljandiku vaenlase käest. Jaapan sattus erakordselt raskesse olukorda. Nõukogude lennundus suurendas oma löögijõudu ja pommitas üha tugevamini ning Tõusva Päikese maa merelaevastik sulas. 1943. aasta oktoobris tegi Trotski otsuse: rünnata Okinawat - peaproovi enne lahingut Jaapani metropoli enda pärast. Lahingud olid ägedad ja samuraid kasutasid massiliselt relvi: kamikaze-piloote.
  Eepiline lahing kestis kaks kuud ja nädal, mis lõpuks lõppes Okinawa langemisega. Ja 1944. aasta jaanuaris vabastati Taiwan.
  Jaapan oli nüüd täieliku sõjalise katastroofi äärel. Hirohito võis loota vaid USA ja Suurbritannia astumisele tema poolel sõtta, fašistlik Saksamaa oli tollal sõjaliselt veel liiga nõrk ja Mussolini ei pääsenud Vaikses ookeanis Trotski juurde lihtsalt.
  Kuid USA ja Suurbritannia andsid vihjeid, kuid ei kiirustanud sõtta astuma. Pealegi puhkes Indias ulatuslik Briti-vastane ülestõus. Mõõduka Gandhi tõrjusid kõrvale radikaalsemad rahvuslased ja vasakpoolsed. Selle tulemusena algas seal tõeline sõda. Chamberlaini välja vahetanud Churchill näitas üles kangekaelsust ning püüdis Pakistani ja Indiat iga hinna eest enda kontrolli all hoida. Mis tõi kaasa pikaajalise ja kibeda sõja, mis sidus Briti väed.
  Ameeriklased käitusid välispoliitikas täiesti passiivselt: minu onn on ääre peal!
  1944. aasta märtsis maabusid Nõukogude väed Hokkaidol, vaatamata sellele, et ilm polnud veel eriti soodne. Võitlus kestis kolm nädalat ja lõppes jaapanlaste lüüasaamisega. See edu kõigutas keisri usaldust metropoli ligipääsmatuse vastu.
  Võitlused maal ja merel jätkusid kuni 11. maini 1944, mil kurnatud Jaapan lõpuks kapituleerus.
  Lahingud Nõukogude vägede osalusel kestsid 10. aprillist 1941 kuni 11. maini 1944 ning kestsid kolm aastat ja veidi üle kuu. Nõukogude armee kaotused hukkunud ja haavadesse surnud ulatusid 960 tuhande sõduri ja ohvitserini. Hukkus ka veidi üle kuuekümne tuhande Nõukogude tsiviilkodanikust. Alates pommitamistest, suurtükipommidest, lahingutest Sahhalinil ja Primorye piiril. Ja vigastada sai umbes kolm miljonit inimest, kellest nelisada tuhat sai invaliidi.
  Üldiselt saavutas NSV Liit suure võidu ja suutis kehtestada Hiinas ja Koreas nõukogude-meelsed režiimid ning okupeeris oma vägedega kõik Tõusva Päikese maa valdused.
  Seltsimees Trotski autoriteet tugevnes veelgi nii riigisiseselt kui ka rahvusvahelisel areenil.
  1946. aastal toimus NSV Liidus esimene tehissatelliidi start. Ja 1950. aastal saadeti esimene Nõukogude kosmonaut ümber maakera. Rumeenias nõustus kuningas Micaiah sõlmima NSV Liiduga sõjalise ja majandusliku liidu. Peagi muutus võim Ungaris. Ja Tšehhoslovakkias on seda pikka aega valitsenud, ehkki mitte just kommunistide, vaid vasakpoolsete nõukogude-meelsete jõudude poolt.
  1951. aastal puhkes Türgi ja NSV Liidu vahel sõda. Sel hetkel polnud ei USA-l ega Suurbritannial aatomipommi ning tõelise veresauna algatamine nii võimsa vaenlasega nagu NSV Liit ja selle liitlased oli lääne jaoks enesetapp.
  Nõukogude armee alistas Türgi vähem kui kuu ajaga. Nähes, et lääne reaktsioon on äärmiselt loid... Suurbritannia võitles indiaanlastega pikka aega, kuid kaotas lõpuks sadu tuhandeid sõdureid ja kaotas kontrolli oma suurima koloonia üle. USA-s on majanduskriis ja mustanahalised märatsevad.
  Trotski teeb otsuse: kahe kuu jooksul võtab Punaarmee kontrolli kogu Lähis-Ida ja Iraani üle ning Egiptuses saab võimule nõukogude-meelne valitsus. Britid ja prantslased saavad rusikaga hambusse. Ja Hitler asub NSV Liidu poolele ja selle eest saab ta võimaluse Austriasse Anschluss.
  De Gaulle tuleb Prantsusmaal võimule. Ta on väga rahulolematu Nõukogude ekspansiooniga ja räägib ristisõjast itta, bolševismi vastu. Trotski, vastupidi, unistab Euroopasse laienemisest, olukord kuumeneb.
  Adolf Hitler, kasutades ära asjaolu, et NSV Liit on nüüd liidus, alustab Saksamaa militariseerimist. Ja Alžeerias ja Marokos puhkeb suur ülestõus Prantsusmaa vastu.
  De Gaulle on raevukas ja nõuab, et Saksamaa lõpetaks sõjalised ettevalmistused. Vastuseks nõuab füürer 1914. aasta piiride taastamist ja ähvardab saata rahvamiilitsa vaenlase vastu.
  Mõlemad pooled suurendavad ähvardusi ja koondavad vägesid piiridele. Kaval Trotski ei astu sõtta, vaid müüb laenuga Saksamaale tanke ja lennukeid. Algab lahing natside ja prantslaste vahel. Belgia astub sõtta, kuid see ainult halvendab Prantsusmaa positsiooni, mida piiravad mäss kolooniates ja kommunistlik tegevus erinevatel rinnetel. Sakslased aga ei saavuta kiiret võitu, vaid takerduvad Mangio liinile , kuid hõivavad Belgia. Pärast poolteist aastat kestnud sõda jõudsid natsid Pariisi lähedale.
  De Gaulle läheb rahu sõlmima ja annab Elsarzi ja Lorraine'i sakslastele tagasi. Belgia on samuti lahku löömas osast oma territooriumist. Fuhrer tugevdab oma mõju. 1955. aastal katsetab NSVL tuumapommi. Trotski hõlmab Tšehhoslovakkiat NSV Liidu koosseisu. Tõsi, osa Sudeedimaast läheb sakslastele, kuid palju vähem etnilisi piire. Aga neil pole põhjust paati kõigutada...
  Hitler on sunnitud oma ambitsioone alandama ja rõõmustama, et tal õnnestus laieneda läänes ja Austria arvelt. Natsid tungivad ka Taani ja taastavad ka 1914. aasta piirid ja oma impeeriumi põhjaosa.
  Trotski suri 1960. aastal, tähistades oma kaheksakümnendat sünnipäeva. Ilma halbade harjumusteta ja füüsilise vormi säilitamiseta säilitas NSV Liidu esimees selge mõtlemise kuni oma viimaste tegudeni.
  Ta andis esimehe koha üle oma pojale Davidile, asutades sellega maailma esimese kommunistliku dünastia. Selleks ajaks oli NSV Liit kogenud suurenenud tsentraliseerimist ja põhiseaduse muudatusi, mis keelasid sellest välja astuda. Hitler andis ka ühele oma kunstliku viljastamise tulemusena saadud võimu üle oma pojale, kuid seda konkurentsipõhiselt.
  Poeg on aga veel liiga noor ja pärast Hitleri surma läksid natsid lahku ning peagi tuli võimule vasak tiib. Maailm on muutunud turvalisemaks, kuid koloniaalsüsteemi kokkuvarisemine on tekitanud uue ebastabiilsussõja. Lahenduseks oli kommunistliku koalitsiooni loomine. See osutas vastastikust abi ja püüdis ehitada sotsialismi pimeda mandri tingimustes.
  Kuid maailma kommunismi eristas suur hulk turuelemente ja see oli kombineeritud süsteem.
  Vahepeal kasvasid vastuolud NSV Liidu sees. Ühe partei poliitiline domineerimine ei sobinud enam kasvavale oligarhiale. Punase laine ärimehed soovisid muutusi ja poliitilist võimu. Seni on plaanimajanduse õnnestumised ja poliitilised võidud opositsioonimeeleolu osaliselt kompenseerinud. Kuid muutused on toimunud USA-s. Tekkis uus liider, kes murdes kahe partei monopoli: demokraatliku ja vabariiklase, lõi kolmanda - patriootliku.
  Ja võimule tulles kehtestas ta autokraatia. Samal ajal alustades ristisõda kommunismi vastu. David suri ja pärast seda algas terve rida vandenõusid ja fraktsioonide võitlusi. Selle tulemusena oli riik raputatud. Kuid võitlus fraktsioonide vahel lõppes NSV Liidu esimehe koha hõivamisega ja rahvas rahunes.
  Toimus aktiivne ruumi laiendamine. 2015. aastal sai Pluutost viimane planeet, millele inimastronaut oma jala tõstis. Lühikest aega said inimesed külastada Jupiteri pinda. Tõsi, nad pidid lebama spetsiaalsetes aromaatsetes vannides.
  NSV Liidus tugevnesid kapitalistlikud elemendid veelgi. Toimus kihistumine vaeste ja rikaste vahel. Ilmusid tõelised miljardärid ja samal ajal ka poliitbüroo liikmed. Kommunism sulas üha enam kokku rahanduse oligarhiaga ja erines üha vähem kapitalismist. Isegi tulumaks muutus NSV Liidus lineaarseks ja kehtestati ühtne protsent. See tõi loomulikult kaasa ebamäärase rahulolematuse ja tõi kaasa väiksemaid rahutusi.
  Kuid seni pole olukord kontrolli alt väljunud. Kuid tegelikkuses kärbiti sotsiaalseid garantiisid kommunismi väliste atribuutidega üha enam. Eelkõige muutusid osaliselt tasuliseks meditsiin ja haridus, tekkisid töötud ja tööbörsid.
  Victoria jõudis Vilni ja lõpetas paralleelmaailma mäletamise. Nüüd pidi ta jätkama Vene armee juhtimist.
  Leedu suurvürstiriigi pealinn Vilna langes, kuid ees ootas marss edasi Grodnosse ja Bresti.
  Valgevenelased liitusid meelsasti Vene armeega. Neid sadas aga lund ja keskaegsel sõjaväel muutus liikumine raskemaks. Sellegipoolest käskis suurvürst Vassili Grodno hõivata ja seal talvitada. Victoria jooksis ümberkaudsetes lossides ringi, otsides kedagi teist, keda tükeldada või hävitada.
  Tema sees kihas metsik hävitamisjanu, kuid üha sagedamini alistusid vastased võitluseta.
  
  
  ORAKLEID PIMEDAST PÕRGUST
  Ennustajaid on muidugi erinevaid, kasulikke ja ohtlikke.
  Kuid ühes alternatiivses reaalsuses oli nõid, kes ütles natsidele numbri, kuidas tagastada vägi saata ümber jutustada. Süütu lapse sarlakpunase vere tilgad langesid peegeldavale pinnale. Ja need imendusid koheselt ja peegel ise hakkas helendama, saades tagasi oma kingitused. Ja füürer õppis siis palju.
  Kuid isegi tulevikku teades pole seda alati võimalik parandada. Aafrikas aga koondasid sakslased oma väed ümber ja suutsid tõrjuda Montgomery 23. oktoobril alustatud pealetungi.
  Kuigi suurte raskustega, peatasid nad suure tööjõu ja varustusega väed. Rünnaku koha ja aja teadmine aitas aga Rommelil tema väheseid üksusi ratsionaalselt jaotada ja rünnakut tõrjuda. Britid kandsid märkimisväärseid kaotusi ja pärast kahenädalast võitlust olid nad sunnitud katkestama.
  Ja Saksa allveelaevastik suutis tekitada suuri kahjusid, uputas kümmekond laeva koos maandumisjõududega, mis plaanisid maanduda Casablancas ja Maroko rannikul. Ameeriklased, nähes edu puudumist Egiptuses ja "saksa hundikarjade" tegevust, loobusid operatsioonist "Tõrvik".
  Sakslased omakorda üritasid oma vägesid Stalingradis ümber koondada, et tõrjuda Nõukogude vägede kõrvalrünnakuid, ja valmistusid mattes end kesklinna kaitsesse.
  Halbade ilmade tõttu 19. novembril 1942 ei suutnud Nõukogude väed lennundust, sealhulgas ründelennukeid, tõhusalt kasutada ning suurtükiväe ettevalmistamine saavutas äärmiselt piiratud edu. Nii suutsid sakslased ja nende liitlased oma vägesid ümber koondades tõrjuda Nõukogude vägede edasitungi. Tõsi, see tõmbas natside tähelepanu Stalingradist endast eemale, andes linnas kangelasteks olnud Nõukogude sõduritele hingetõmbeaega. Kuigi Punaarmee kontrolli alla on jäänud väga vähe maju.
  Fritz pidas vastu ka keskuses... Lahing Stalingradi juures jätkus detsembri lõpuni. Kuna rindel läbimurret ei õnnestunud saavutada, peatus Punaarmee. Kuid ka sakslastel polnud see kerge. Nad kaotasid linna pealetungil liiga palju ja kuigi kaitses näib kaotuste suhe nende kasuks olevat, on väed siiski kurnatud.
  Vaatamata oraakli ennustusele ei suutnud sakslased jaanuaris operatsiooni Spark ajal põhjas vastu pidada. Tõsi, lahingud kestsid üle kolme nädala ja maksid Punaarmeele suuri kaotusi, kuid neil õnnestus maad mööda Stalingradi pääseda.
  Iblise peegli hoiatusel suutsid sakslased aga pealetungi Voroneži lähedal tagasi tõrjuda, tugevdades oma nõrku liitlasi: itaallasi ja rumeenlasi. Muidu oleks sealsest kaitsest läbi murtud.
  Ja kolmas Rževi-Sõtšovi operatsioon oli ebaõnnestunud. Sakslased lõid taas, kuigi mitte ilma raskusteta, Nõukogude pealetungi tagasi. Stalingradis endas oli palav, jaanuaris olid lahingud. Pauluse asemele tuli Mainstein ja sellel kogenumal feldmarssalil õnnestus tsitadelllinn 12. veebruariks vallutada. Kuid jälle maksid sakslased selle eest tohutut hinda. Veebruaris 1943 tuli Reichstag kokku panna ja totaalne sõda välja kuulutada. Pikendage tööpäeva ja kasutage senisest aktiivsemalt orjatööd.
  Totaalse sõja väljakuulutamine võimaldas suurendada relvade tootmist ja moodustada uusi diviisi. Sealhulgas välismaalased ja hiidlased.
  Teades, millal britid ja ameeriklased plaanisid Marokosse siseneda, andsid sakslased oma suurt allveelaevastikku kasutades dessantlaevadele valusaid lööke - segades ühe dessandi teise järel. See võimaldas natsidel lokaliseerida sõjalised operatsioonid lääne vastu ja koondada kõik oma põhijõud itta.
  Rommeli korpuse positsioon jäi raskeks, kuid tänu peeglile hakkas fašistlik lennundus tõhusamalt toimima ning konvoid parandasid Aafrika grupi varustamist.
  Montgomery uus pealetung 1943. aasta märtsis ebaõnnestus. Seekord meelitas Rommel, saades kuratliku maagia abil täpsed andmed, inglased lõksu ja suutis neile muserdava lüüasaamise! Tõsi, vastase arvulise üleoleku ja õhuvõimu tõttu ei õnnestunud Montgomeryt täielikult alistada, kuid Suurbritannia lüüasaamine oli märgatav. Eriti palju tanke läks kaduma ja märkimisväärne hulk sõidukeid tabati trofeedena.
  Britid tõmbasid paar kaitseliini tagasi ja lähenesid Aleksandriale. Rommel vajas uusi reserve ja natsid plaanisid pealetungi lõunasuunas jätkata. Stalingrad langes ja siis oli võimalik mööda Volgat edasi liikuda.
  1943. aasta mais läksid Krauts üle operatsioonile Dolphin. Vaatamata oraakli abile seisid nende väed silmitsi Punaarmee väga tugeva vastuseisuga. Edusammud olid suurte kaotuste hinnaga aeglased. Tõsi, ennustaja abi mõjutas sõja kulgu. Wehrmacht nägi ette vasturünnakuid ja alustas üha uusi rünnakuid. Juuni keskel olid natsid juba lähenenud Volga deltale ja jõudnud Kaspia mere äärde.
  Nõukogude vägede positsiooni Kaukaasias raskendas Türgi astumine sõtta 22. juunil 1943. aastal. Ja see määras tegelikult Bakuu nafta lahingu tulemuse.
  Liitlased ei olnud otsustavad. Montgomery läks üle aktiivsele kaitsele ega mõelnud enam pealetungi peale ning Marokosse maandumine jäi ebareaalseks.
  10. juulil 1943 üritas Churchill, et osa Saksa vägedest idast kõrvale juhtida, randuda Prantsusmaal. Kuid halvasti ettevalmistatud maandumine koos ameeriklaste otsustusvõimetusega ja asjaoluga, et sakslased teadsid tänu oraaklile kõiki üksikasju, tõi kaasa brittide ja ameeriklaste ajaloo suurima lüüasaamise maismaal.
  Ainuüksi tabati rohkem kui kuussada viiskümmend tuhat inimest ja palju varustust. Kuid see kahjuks ei takistanud natside edasitungimist lõunas. Augustis vallutasid sakslased kogu Dagestani, türklased vallutasid peaaegu kogu Armeenia koos Jerevaniga ning 27. kuupäeval ühinesid natsid ja Osmanid, rebenes Taga-Kaukaasia rinde kaheks osaks.
  Ja jällegi lõppesid Nõukogude vägede pealetungkatsed rinde teistele sektoritele ebaõnnestumisega. Vaenlane oli liiga hästi kursis Nõukogude väejuhatuse plaanidega.
  Punaarmee eriosakond loksus, toimusid repressioonid ja massipuhastused. Tulistati isegi mitukümmend kindralit ja suurtükiväemarssal Kulik.
  Kuid seni, kuni vaenlasel oli kuratlik relv, ei aita tema vastu miski.
  Septembrikuu möödus rasketes lahingutes, natsid ja Osmanid jõudsid Bakuu lähedale. Ja oktoobris puhkesid linnas endas kaklused.
  Rannikulinna varustati üle mere ja nad üritasid seda meeleheitlikult kinni hoida. Võitlused venisid ja 7. novembriks, nagu plaanitud, ei õnnestunud krautidel seda võtta. Kuid kõik teised Kaukaasia linnad olid selleks ajaks juba kadunud. Ja detsembris kukkus legendaarne linn kolossaalsete kaotuste hinnaga.
  Kaukaasia kadus täielikult, nagu ka NSV Liidus toona välja arendatud suurim naftamaardla. Tõsi, kuna kõik naftapuurkaevud lasti õhku ja hävitati, ei saanud natsid ise seda eelist niipea ära kasutada.
  Idarindel valitses tuulevaikus. Suured Saksa maaväed liikusid Iraaki ja edasi Palestiinasse ja Suessi kanalisse, et aidata Rommelit. Nõukogude juhtkond otsustas aga pausi ära kasutada. Naftavälju on juba rajatud ka mujal, sealhulgas Siberis. Ja Nõukogude disainerid töötasid uute tankide kallal. IS-2 ja T-34-85 pidid olema vastuseks Saksa pantritele ja tiigritele.
  Natsi-Saksamaa relvade tootmine oli suurem kui tegelik ajaloos. On selge, et natsidel ja orjadel on rohkem ressursse ning demoraliseeritud liitlaste pommitamine on nõrgem. See tähendab, et nad võiksid toota rohkem rauda ja parema kvaliteediga metalli kui tegelikkuses. Seetõttu saavutati ja isegi ületati tootmisplaan 600 Pantrit kuus. Kuid piiranguid oli teisigi: uute ekipaažide treeningaeg. Veelgi enam, Pantheril oli kõigi selle vaieldamatute eeliste juures: kõrge soomust läbistava ja tulekiirusega kahur, suurepärane nähtavus ja optika, samuti hea esikaitse ja head sõiduomadused, oli nõrga külgkaitse ja astmelise paigutusega. rullidest.
  Panther-2 osutus arenenumaks ja paljutõotavamaks arenduseks. Tänu palju tihedamale paigutusele, veidi suurema, 47-tonnise massiga, oli Panther-2-l tugev 88 mm kahur, mille tünnipikkus oli 71 EL ja soomus 120 mm kere esiküljel, 60 külge nurga all ja 150 torni otsmikul, 900 hobujõulise mootoriga duralumiiniumist korpuses.
  Sellist masinat hakati tootma novembris 1943 koos Tiger-2-ga. Sakslased aga alles arendasid oma autot. Ja nad edenesid Lähis-Idas.
  1944. aasta märtsis vallutasid sakslased Kuveidi ja jõudsid Suessi kanali äärde.
  Oraakel tuli lõhkuda, et natsidel eeliseid ei oleks. Sel juhul tekkis tüdrukutel soov seda teha varem, kuid mõjupiirangud mõjutasid neid.
  Näiteks nüüd liikusid maagiat täis tüdrukute asemel 1. aprillil 1944 mööda rinnet kaks kena kaunitari. Kahjuks väga keskpäraste võimetega hüppepiiraja mõjus. Natuke külm oli isegi paljaste jalgadega vaevu lumele avatud maapinnal kõndida. Tüdrukute vasakut kätt on sügav Volga, Kamõšinist põhja pool ja kaugemale minnes jõuate sakslaste positsioonidele Stalingradi lähedal. Ja sõdalaste ülesanne on saada peaaegu tavalisteks tüdrukuteks ja kaotada oma üliinimlikud võimed vihatud oraakli neutraliseerimiseks... Siiski ei pruugi sellestki nüüd piisata. Lõppude lõpuks kaotas NSVL territooriumi, millel elas pool elanikkonnast enne sõda, ja olulise osa oma tööstuspotentsiaalist, sealhulgas ennekõike kaevandamiseks sobivast naftast.
  Loomulikult on ka palju muid hoiuseid, kuid nende täisvõimsusel töötamiseks on vaja nii aega kui ka raha. See tähendab, et olukord on selline, et isegi kui Hitler jäetakse ilma Iblise peegli võimust, võib see osutuda valusalt ebapiisavaks. Pealegi tugevnesid liitlaste seas separatistlikud meeleolud. Eriti ameeriklased. Roosevelt on haige, Gallen kaldub selgelt vasakpoolsesse patsifismi ja väljavaated uuteks valimisteks pole kuigi rõõmsad.
  Allveelaevade sõda liitlastel hästi ei lähe. Saksa allveelaevade arv kasvab pidevalt ja nende lahinguomadused paranevad. Juba on ilmunud soojusjuhitavad torpeedod ja vesinikperoksiidi jõul töötavad allveelaevad . Ja liitlaste laevastik hõreneb ja nõrgeneb, eriti kuna krautide tehnotroonhaid on õppinud mitte pinnale tõusma ja end mitte paljastama.
  Lisaks on natside allveelaevastiku aktiivsus suurem kui päris ajaloos: kütusega varustamine on muutunud lihtsamaks, Liibüa põldudelt saabuvad isegi tankerid. Lisaks on Rumeenia pommitamine palju nõrgem. Ja sünteetilise kütuse tootmine on suurem.
  Liitlased on šokis ja nende olukord on ebasoodne. Eriti sisepoliitilised.
  Idarinde jõudude vahekord 1. aprillil 1944: NSVL 6,3 miljonit sõdurit ja ohvitseri ning umbes 5,3 tuhat tanki ja iseliikuvat relvi, 95 tuhat relva ja miinipildujat, 7,7 tuhat lennukit. Suured kaotused talvistes lahingutes vaenlase alistamisel. Sakslased, võttes arvesse satelliite, välisdivisjone, Hiwi jalaväge, on kogunud üle 7,2 miljoni, tanke ja iseliikuvaid relvi juba 8,8 tuhat, relvi ja miinipildujaid umbes 100 tuhat, lennundust 16,5 tuhat sõidukit. Arvestades, et uued tankid IS-2 ja T-34-85 on just hakanud Punaarmee teenistusse asuma, on vaenlase paremus varustuse kvaliteedis märkimisväärne. Nii on "Pantrite" ja "Tiigrite" tootmist juba propageeritud ning need moodustavad üle poole Saksamaa tankilaevast.
  Lennunduses ei ole kvalitatiivsed hinnangud nii selged. Saksa sõidukid on nõukogude sõidukitest paremad kiiruse ja relvastuse poolest, kuid madalamad horisontaalse manööverdusvõime poolest, samal ajal paremad vertikaalses manööverdusvõimes. Kuid mis kõige tähtsam, Fritzis ilmusid reaktiivlennukid, peamiselt ME-262. Propellermootoriga hävitajatest olid relvastuse ja kiiruse poolest võimsaimad ME-309 ja TA-152. Yu-488 ja veelgi varem Yu-288 jõudis seeriatootmisse. Nendel pommitajatel polnud suure koormuse korral lennuomadustes võrdset.
  Igal juhul, kui arvestada jõudude vahekorda, siis tuleb vaenlast võimsamana tunnistada. Lisaks, kui Lähis-Ida operatsioon viiakse lõpule, muutuvad fašistid veelgi tugevamaks. Ja nende sealse lõpliku võiduni pole jäänud enam kui kuu. Nii et...
  Tehniliselt taiplik Elena ohkas raskelt ja laulis:
  - Pole jõudu, pole jõudu... Goblin on selgelt liiga palju joonud! Ta lihtsalt saagis puukoort ja karjus roppusi!
  Zoya, kes säilitas oma kultuuri isegi tagasihoidlikus talupojakleidis, raputas sõbrannale sõrme:
  - Vältigem vulgaarsusi... Parem koostame tegevuskava!
  Elena kehitas õlgu. Ta oli kõhnem kui varem ja mitte nii sportlik. Kuigi võib-olla peaks paljudele meestele ta veelgi atraktiivsemaks kui varem. Tüdruku kleit on lihtne, linane, valge ja puhas. Natuke lühem, kui talunaistele kombeks, paljastades nende päevitunud jalad üle põlve. Tüdrukutel polnud relvi ega ehteid alles. Isegi kella pole.
  Need on nüüd nii maalähedased, aprillikuu kohta liiga pargitud, aga mitte nii kiired ja tugevad. Jalad kõnnivad mööda kivikestega kaetud saviteed. Paljad tallad, nagu talunaistelgi, on karedad ja tunduvad end mugavalt torkivatele pinnale astudes. Kõndides niisama külm ei puhu. Hommikune pakane pärast pakast sulab ja jalad pole nii tuimad ja valusad.
  Oma eelmises kehas oli ta üldiselt sõdalane, isegi Antarktikas ilma probleemideta. Ja nüüd on jalad külmast punased ja hommikupäikese käes soojendades valutavad vastikult.
  Elena, kes oli juba unustanud, et inimkeha võib külmast ja väsimusest ebameeldivaid aistinguid kogeda, ütles nördinult:
  - Ausalt öeldes ei näe ma sellisel ekspeditsioonil mõtet. Meid visati siia põrgusse, ilma tugevast maagiast... Jäime paljajalu ja lihtsas talupojakleidis ning samal ajal sunnitud päästma inimkonda fašismi eest!
  Zoya vastas sarnasele lõigule loogiliselt:
  "Aga see on asja ilu!" Et see poleks liiga lihtne, kui võtsime oma imelisi võimeid kasutades ära Vilna ja teised Leedu linnad. Vaenlase võitmiseks lihtsates kehades ja ilma supervõimeteta on palju huvitavam ja mis kõige tähtsam, see nõuab kujutlusvõimet!
  Elena lõi harjumuspäraselt oma palja jalaga vastu suurt munakivi, mis keset teed savist välja paistis. Kuid selle asemel, et löögist välja lennata, jäi kivi paigale ja Tark Tüdruk karjus valust. Endiselt pikad graatsilised sõrmed läksid kohe paiste ja muutusid siniseks. Ja Zoya pidi isegi paar neist sirgu ajama. Lillad falangid langesid oma kohale ja Elena raputas maha pisara, mis oli tema põsele tekkinud. Sa pead tegema midagi nii rumalat.
  Belobogi tütar tundis enda sees kaastunde tõusu, teda valdas empaatialaine. Ja samal ajal tekkis enda nõrkuse ja haavatavuse tunne. Elena sinise liha all olev küüs lõhenes ning ka tema jalg sai tõeliselt liigutavalt kahjustatud ja haavatavaks.
  Tark märkis enda vastu kaastundega:
  - Seda tähendab liha ilma ülivõimeteta... Sinust saab lihtsalt mitte keegi!
  Zoya märkis nördinult:
  - Su väikesed jalad paranevad... Sa elad kuidagi!
  Tüdrukud asusid taas teele. Neil ei olnud enam sama hoolimatut lõbusust. Lisaks, mida kauem nad kõndisid, seda rohkem andis nälg tunda. Siia tekkisid kolhoosipõllud... Nende kallal käis töö juba täies hoos.
  Mehi aga näha ei olnud, ainult naised ja lapsed olid rakmestatud, kes adra, kes motika külge. Inimesed on siin kohutavalt kõhnad, kurnatud nägudega. Tõsi, poisid, nähes kauneid tüdrukuid, naeratasid ja lehvitasid neile, tervitades neid kalgistunud, väljasirutatud kätega.
  Zoya pakkus, et aitab Jelenat talupojatööl. Svarogi tütar nõustus vastumeelselt. Ta soovis isiklikult relvajõude, mitte kolhoosi rasket partiid. Kuid pärast seda, kui ta munakivikivil jalale haiget tegi, kadus tema sõjakas tuju korraga. Lisaks tuleks mõelda enda legaliseerimisele. Mida iganes öelda, olid nad ainult kleitides ja ilma pastoriteta.
  Jah, NKVD võib nad iga hetk spioonideks kuulutada ja segadusse ajada. Vastasel juhul osutuvad nad lihtsalt pagulasteks, kes on kaotanud kõik, sealhulgas oma dokumendid. Nende kleidid pole just väga uued ja lühema seelikuga stiil on bolševike külale omane. Saate süüa nii palju, et nad seda usuvad!
  Zoya on sündinud külas ning tema käed ja keha on kannatustes väga osavad. Elena on linnadaam, mitte ainult moskvalane. Tõsi, tal on Rodnoveri kogukonna põllutöö kogemus. Kuid sellegipoolest pole liigutused nii lihtsad ja tuttavad kui Zoyal. Jah, ja katkised sõrmed külmal maapinnal valutavad vastikult.
  Noored naised, poisid ja tüdrukud on aga kõik paljajalu, isegi kui öösel oli pakane ja teil on oht peaaegu külmetada. Ainult eakad naised ja vanad naisterahvad valjakingades. Mehi silmapiiril pole ja vanim kõigist üle on lokkis juustega punakas teismeline, ei näe välja mitte vanem kui viisteist, ülikorrastatud pükstes, kuid väga ilmeka ilme ja julge lõuaga. See komsomolimärgiga poiss on poistest vanim ja annab kõigile käske.
  Seda, et kaks kaunitari nendega ühinesid, noor komandör ei kommenteerinud. Justkui see nii oleks, on ütlematagi selge. Volga piirkonna kliima on pehme ja kliima on täies hoos, nii et lisakätepaar ei tee haiget.
  Elenal hakkas peagi selg valutama ja ta palus adra juurde minna. Nii et üsna tugeva tüdruku keha jaoks on see lihtsam, kuid peate lihtsalt oma kontsad hoolikalt lahtisesse pinnasesse kaevama, et varbad nii palju ei ärritaks. Kuid rõhk rinnale tuleb erineva nurga all ja selg, olles koormatud, ei tunne valu.
  Tüdruk mõtles siis, et kui vana ta tegelikult on? See on juba ammu üle saja! Naljakas! Ta on tänapäeva Venemaa üks vanimaid naisi ning samas täis jõudu ja tervist. Kuid pärast nende maagilistest võimetest ilmajätmist võivad nad muutuda sellisteks koletisteks!
  See mõte ajab Elenal külmavärinad peale...
  Kõik töötasid entusiastlikult ja ilma lõunapausita. Või alles siis, kui läks täiesti pimedaks, lähenesid nad lõkkele, et end värskendada. Lähedal oli Volga jõgi ja potis oli kala. Kuid leiba on ainult nii palju ja see pole kuidagi täiesti puhas, lisanditega. Veel üks sibula maitse.
  Toit on lihtne ja mitte liiga palju, tundub, et see on delikatess näljasele kõhule. Ranger Girls polnud juba mitu aastat nii väsinud. Ei, ikka on väga valus olla inimene ilma ülivõimeteta. Ja sa väsid nagu... eesel!
  Aga hea on ka see, et organismid on noored ja terved. Tüdrukud jäid koos teiste naistega laudas omapäi magama. Üks poistest toetas pea Zoe kõrgele rinnale. Metsavahitüdruk silitas tema blonde kiharaid... Ja tundis tugevat melanhoolia. Nad said elult ja oma patroonidelt demiurgi jumalatelt kõike: igavese nooruse, võimu, võimaluse omada rikkust, võimu, au ja austust, aga... Et rasestuda, peavad nad magama mehega, kes on nendega võrdsete võimete poolest. Ja seda pole sugugi lihtne leida.
  Ja kui selliseid tüüpe on, siis nad on teisel tasemel ja teises universumis. Elenale meenus laul Gagarinist ja see muutis ta veelgi kurvemaks;
  Kas sa tead, milline mees ta oli...
  Terve maailm kandis teda süles!
  TSINGI VENNA SINDLUS PÄÄSTAB IMPIERIUMI
  Tsaar Nikolai II vend Mihhail tegutses erinevalt tegelikust ajaloost otsustavalt. Keiserlik kaardivägi avas tule Talvepaleele tungida püüdvate mässuliste pihta. Seejärel astusid lahingusse suverääni soositud kasakad ja aadlirügemendid.
  Mitusada mässulist tapeti ja teised põgenesid. Politsei võttis mässulised ja nende juhid aktiivselt kinni. Riigiduuma esindajad, vürstipered, kaupmehed ja finantseliidi liikmed kiirustasid tsaar Nikolausele truudust vanduma ja vandusid lojaalsust. Lahingu käigus sai surma üle kuuesaja mässulise ja haavata poolteist tuhat. Valvurid kaotasid umbes paarkümmend inimest surnuna, kasakad veel viiskümmend.
  Tõsine kokkupõrge, kuid autokraatia jäi ellu. Tipus olnud vandenõulastel ei olnud ühest arvamust ega ühtset juhti. Ja üldiselt uskusid paljud neist, et sõja ajal on valitsusvormi võimatu muuta.
  Tsaar Nikolai II-ga on palju rahulolematuid, kuid keiserlikule režiimile on raske alternatiivi pakkuda. Pealegi kardavad rikkad tõsiselt, et vabariiklik valitsusvorm osutub liiga nõrgaks ja lõdvaks, et kaitsta kapitaliste näljase ja mässumeelse proletariaadi ning mõisnikke talupoegade eest.
  Aga rahvas ise tõsist revolutsiooni ei korralda. Bolševikud on endiselt liiga nõrgad ja arvuliselt vähe, sotsialistlikud revolutsionäärid usuvad enamasti, et revolutsioon on hea, kuid parem on enne maailmasõda võita.
  Ühesõnaga, tekkis mäss ja kõik tulid välja! Kordus midagi verise ülestõusmise taolist...Ja vaikus!
  Nikolai II autasustas venda otsustavuse eest Georgi I järgu ordeniga ja ülendas ta ülemkindrali auastme, määrates Mihhaili läänerinde juhtima. Ja lõuna- ja Rumeenia rinne allutati Brusilovile.
  Vene armee suurus kasvas ligi kümne miljoni inimeseni ja selle ülalpidamine pani impeeriumile raske koormuse. Oli vaja edasi liikuda.
  Niipea kui teed kuivasid, andis tsaariarmee Galicias löögi. Numbriline ülekaal oli Vene vägede poolel. Austerlaste moraal nõrgenes ja slaavlastest koosnevad rügemendid deserteerusid massiliselt või alistusid. Vaenlase ohjeldamiseks ei jätkunud Saksa üksusi.
  Kõige tipuks astus USA aprillis sõtta keskriikide vastu. Ja seega oli konflikti tulemus juba ette määratud. Sakslased püüdsid liitlaste alistamiseks oma vägesid läänes suurendada ega suutnud Austria-Ungarile märkimisväärset abi osutada.
  Vene väed okupeerisid Lvivi ja mitmed linnad Galicias. Tekkis isegi mitu väikest boilerit. Austerlane, lapiline , katkine rinne lagunes liiga kiiresti, nii et sakslased pidid siirduma läänes pimedale kaitsele ja viskama tekkinud tühikutesse väed.
  Oma edu arendades lähenesid venelased Przemyslile ja piirasid isegi linna ümber. Kuid varustusprobleemid ja lahinguvalmis Saksa üksuste toomine lahingusse pidurdasid edasiliikumist. Kuid Rumeenia rinne läks rünnakule ja mõne aja pärast ka läänerinne. Viimase ees seisis raske ülesanne: murda läbi võimsast sügava ešeloniga sakslaste kaitsest.
  Tsaari vend Mihhail ei pidanud seda häbiväärseks, ta õppis Brusilovilt ja kasutas sarnast taktikat. Ta alustas pealetungi ettevalmistamist korraga kaheteistkümnes erinevas kohas, nii et sakslased ei suutnud põhirünnaku suunda määrata. Lisaks kasutasid nad aktiivselt suitsukardinat ja öist pealetungi.
  Vene väed lõunas vabastasid Bukaresti ja rünnak keskuses tõi kaasa läbimurde Vilnost lõuna pool.
  Sakslased pidid taas oma lõunatiiba tugevdama. Riiat blokeerivaid Saksa vägesid ähvardas ümberpiiramine. Nendel tingimustel tegi keiser raske otsuse lahkuda Balti riikidest ja viia väed tagasi Preisimaa kaitseliinile.
  Asjad ei klappinud liidu ja Türgi jaoks. Venelased ja britid tungisid Väike-Aasias edasi, prantslased avaldasid Süürias Palestiinale survet. Osmanid olid nõrgenemas ja nende langemine polnud enam kaugel. Lisaks vahetusid bulgaarlased. Mõistes, et preislased olid sõja juba kaotanud ja Vene väed, vabastanud suurema osa Rumeeniast, jõudsid piirile, kuulutas slaavi kuningas Austriale, Türgile ja Saksamaale sõja.
  See tekitas sakslastele muidugi suuremat peavalu. Nad ei suutnud enam hoida rindejoont idas ja olid sunnitud taanduma Visla äärde. Lootes, et looduslik veetõke lükkab Vene vägesid edasi.
  Liitlane läänes saavutas ainult osalisi edusamme, kuigi nad kasutasid tanke juba aktiivsemalt. Kuid praegu hoidis rinnet Saksamaa, kuigi oli sunnitud veidi tagasi nihkuma. Lõunapoolne lõik võttis kõvasti vaeva.
  Tsaari-Venemaa kandis sügisel ja talvel lahingute raskuse üle Ottomani impeeriumile.
  Rünnak Konstantinoopolile nii maalt kui merelt lõppes Vene relvade võidukäiguga. Türgi langes ja koos sellega sai Venemaa suured territooriumid, Konstantinoopoli ja väinad, kust pääses Vahemerele.
  Tõsi, sõda 1917. aastal lõpetada ei õnnestunud, kuid võidu hingust tundsid juba kõik, palju rohkem kui 1916. aastal.
  Talv möödus Venemaal väikeste streikide ja meeleavaldustega, kuid tõsiseid kokkupõrkeid vaatamata sõjalistele raskustele ei toimunud. Võib-olla on rubla liiga palju odavnenud, kuid näljahädast on ennatlik rääkida.
  Siiski oli aeg sõda lõpetada ja kõik mõistsid seda. Feldmarssaliks ülendatud Brusilov tegi ettepaneku anda põhilöök lõunas, kus vaenlane oli nõrgem, ja seejärel pöörata põhja poole.
  Sakslastel olid juba esimesed tankid. Kuid nende arv on liiga väike, et sõja kulgu oluliselt mõjutada. Venemaal on ka oma sõidukid, eelkõige Mendelejevi tankid. Kuid jällegi ei saa tsaariaegne tööstus veel masstootmist teostada.
  Kuid tankide masstootmise asutasid britid, ameeriklased ja prantslased. See tähendab, et on ilmunud uus võimas kaitse läbimurdmise vahend, mis peaks sakslaste positsioonidest läbi murdma.
  Samuti tahavad liitlased hävitava sõja võimalikult kiiresti lõpetada. Ja alates märtsi lõpust hakkasid nad üritama läbi murda sügava ešeloniga Saksa kaitsest.
  Vene vägede pealetung algas kohe, kui teed lõunas kuivasid. Vene väed tõusid pärast eelmisi võite, kuid austerlased pidasid vaevu vastu. Budapest leidis end ümbritsetuna juba mai alguses. Seejärel algas liikumine Viini poole ja Visla jõest mööda minnes.
  Itaallased läksid ka rünnakule. Isegi Jaapan saatis Euroopasse ekspeditsiooniväe. Sakslased pressisid igalt poolt.
  Kui Vene väed olid juba Viinile lähenenud, kapituleerus Austria-Ungari. Saksamaa viimane liitlane oli lõpuks langenud. Läänes, kasutades rinde eri osadel löögitaktikat, liikusid liitlased aeglaselt, kuid kindlalt edasi. Ja Vene väed sisenesid lõunast Visla katva Saksa rinde taha.
  Nendel tingimustel teatas kantsler Wilhelm, mõistes Saksamaa täielikku, lootusetut positsiooni, 22. juunil 1918 igasuguse sõjategevuse lõpetamisest. Tegelikult sakslased kapituleerusid.
  Austria-Ungari lakkas olemast. Venemaa sai Galiitsia, Krakowi piirkonna, Bukovina, Sloveenia idaosa ja Ungari. Rumeenia Transilvaania. Austria-Ungarist oli järel vaid väike Austria ja oluliselt vähendatud Ungari. Tšehhoslovakkia tekkis Venemaa egiidi all.
  Tsaariimpeerium sai Saksamaalt Klaipeda, Poznani ja juurdepääsu meredele, lõigates Ida-Preisimaa metropolist endast Danzigi kaudu ära.
  Saksamaa pidi varem vallutust 19. sajandil Taanile ja Prantsusmaale loobuma. Ta mõisteti igal aastal maksma tohutuid reparatsioone ja piiras sõjalise potentsiaali saja tuhande inimesega.
  Ja loomulikult, nagu päris ajaloos, demilitariseeritud tsoon.
  Tsaari-Venemaa laiendas oma valdusi lõunas. Osmanite impeerium, nagu ka Austria impeerium, lakkas olemast. Suurbritannia vallutas Iraagi, Prantsusmaa, Süüria ja koos brittidega Palestiina. Venemaa sai Armeenia, Väike-Aasia ja Konstantinoopoli.
  Ka Lähis-Ida ja Iraan jagunesid mõjusfäärideks. Nii saavutas Tsaari-Venemaa märkimisväärseid materiaalseid hankimisi.
  Kuid sõda maksis rohkem kui kahe ja poole miljoni sõduri elu, kui mitte arvestada hukkunud tsiviilisikuid, tohutuid kulutusi. Rahaasjad läksid sassi ja riik võlgu.
  Tõsi, liitlased nõustusid leebelt laenuintresse kustutama, kuid võlg osutus siiski üsna suureks - umbes kümme miljardit kuldrubla.
  Kuid varem sakslastele kuulunud ettevõtteid oli võimalik natsionaliseerida.
  Poliitiline olukord Tsaari-Venemaal stabiliseerus ja keisri autoriteet kasvas.
  Nikolai II kasutas seda ära, tühistades oma manifesti Riigiduumas. Autokraatia taastati ja seadusandlik võim läks täielikult tsaarile.
  See põhjustas vaid arglikke protestikatseid. Riik oli sõjast liiga väsinud ega tahtnud uusi vapustusi.
  Ja majandus alustas kiiret sõjajärgset taastumist! Kasv oli keskmiselt umbes üheksa protsenti aastas ja oli suurem kui Ameerika Ühendriikides.
  Loodi uusi arenenud tööstusharusid ja arenes masinaehitus. Palgad kasvasid.
  Tööpäeva pikkust vähendati tsaariseadusega 11,5 tunnilt 10,5 tunnile. Ja pühade-eelsetel päevadel ja enne nädalavahetusi kuni kella 9ni. Samuti vähendati tööpäeva üheksa tunnini, kui vähemalt osa sellest oli öösel.
  Pärast rahavahetust taastati rubla kindel kullasaldo. 1929. aastaks ulatus töölise palk 50 rublani kuus, viina hind oli 25 kopikat pudel. Ehk siis 200 pudelit kuus. Ja kui me võtame selle kullaekvivalendina, on see koguni 37 grammi puhast kulda.
  Riik on saavutanud teise koha, jäädes tööstustoodangu poolest alla ainult USA-le. Impeeriumi väljavaated paistsid väga roosilised, kuid... tabas suur depressioon.
  Kokkuvarisemine mõjutas kogu maailma, sealhulgas Venemaad. Tõde on kõige rohkem kahjustanud Saksamaad ja USA-d. Kuid tsaari-Venemaa oli liiga sõltuv välislaenudest ega suutnud seetõttu vältida šokke ja majanduslangust.
  Kahekümnendatel aastatel oli bolševike partei kriis. Lenin taandus tegelikult praktilisest revolutsioonilisest võitlusest, süvenedes teooriasse ja kirjutades ulmet.
  Vladimir Iljitš kohtus Suurbritannias Herbert Walesiga ja tundis ulme maitset. Eelkõige tuli Vladimir Iljitši sulest suur futuristlik romaan: "Kommunism on õnne tee"! Ja hulk muid töid. Lenin teenis juba ulmeteostega head raha.
  Bolševikud jagunesid trotskistideks ja stalinistideks. Stalin otsustas naasta Narodnaja Voljale omase individuaalse terrori taktika juurde. Trotski võttis mõõdukama positsiooni.
  Sotsialistlikud revolutsionäärid on endiselt aktiivsed, kuigi kahekümnendatel aastatel ei toimunud enam ühtegi kõrgetasemelist poliitilist mõrvu. Vabariiklaste ja kadettide positsioonid tugevnesid järk-järgult. Tõepoolest, absoluutne monarhia tundus kõigile aegunud reliikvia. Nii algasid taas rahutused, streigid, meeleavaldused ja kuninglik troon hakkas värisema.
  Monarh mäletas palju...
  Nikolai II valitsus leidis lahenduse...sõjas! Pealegi ihkasid kindralid kättemaksu Jaapani lüüasaamise eest. Ja see on arusaadav...
  Pärast Esimest maailmasõda viis Tsaari-Venemaa läbi mitu väikest sõjakäiku. Lähis-Idas, kus nad ja nende liitlased lõpetasid araabia maailma. Afganistanis... Seal toimus sõda koos Suurbritanniaga. Venemaa võttis üle Afganistani põhjapoolsed piirkonnad, kus asusid peamiselt usbekid ja tadžikid, ning Herati. Britid alistasid pärast jõhkraid sõdu sellegipoolest lõuna. Omavalitsus jäi Afganistani kesklinna.
  Iraan säilitas endiselt suveräänsuse ilme, kuid ka selle jagunemine ei olnud kaugel.
  Kuid peamine huvide kokkupõrge toimus Jaapanis. Veelgi enam, jaapanlased lõid 1931. aastal Mandžuurias nukuvalitsuse ja alustasid pealetungi Hiinas.
  Mis sai uue sõja põhjuseks.
  Selleks ajaks oli Vene armeel õnnestunud uuendada oma tankilaevastikku ja luua väga tugev lennundus. Õhus oli Jaapan märgatavalt kehvem ja Venemaa maavägede arv oli palju suurem ja võib-olla ka lahinguvalmis.
  Vaikse ookeani laevastikku juhtis legendaarne admiral Kolchak. Püha Andrease Esikutsutud ordeni rüütel Brusilov oli selleks ajaks juba surnud, kuid tema võimekad õpilased jäid alles.
  Sõda oli Jaapani jaoks algusest peale ebaõnnestunud. Vene kindralid: Denikin, Wrangel, Kaleidin, tsaari venna Mihhail Romanovi üldise juhtimise all, tegutsesid energiliselt ja osavalt. Mõju avaldas Esimese maailmasõja kogemus ja arvesse võeti 1904.-1905. aasta konfliktis tehtud vigu.
  Päris headeks osutusid ka Prohhorovi kergtankid, mis on manööversõjas lihtsalt asendamatud. Igatahes oli see juba teistsugune Vene armee ja hoopis teine sõda.
  Kui Kuropatkin oleks aga esimeses lahingus samuraidega asendatud andekama ja otsustavama komandöriga, oleks sõja tulemus olnud muidugi sootuks teistsugune.
  Igal juhul piirasid Vene väed kahe kuu jooksul Port Arturit ja jaapanlased said peksa. Kaks kuud hiljem vabastati kogu Korea ja tsitadelllinn vallutas tormi.
  Ka merel käisid lahingud vahelduva eduga. Kuni Läänemere ja Musta mere eskadrillid saabusid. Tõusva Päikese maa sai täielikult lüüa ja nad maandusid isegi väed Hokkaidole. Jaapan oli sunnitud sõlmima alandava rahu. Andke tagasi Mandžuuria, Port Arthur, mõned sakslastelt vallutatud valdused, Lõuna-Sahhalin ja Kuriili mäestik. Ja samal ajal maksta hüvitist, korralik summa - miljard kuldrubla.
  Võit tugevdas ajutiselt autokraatia positsiooni ja seejärel andis Suur Depressioon teed kiirele majandustõusule.
  Saksamaal, nagu päris ajaloos, tuli võimule Hitler, kuid tal ei lastud metsikuks minna. Eelkõige tabas Venemaa ja Prantsusmaa ägedat vastupanu katse taastada üldine ajateenistus. Kuigi sõjalise potentsiaali osas tehti väikseid järeleandmisi. Armee suurust lubati suurendada sajalt tuhandelt kahesajale viiekümnele. Lisaks tagastas Hitler Saksamaale kontrolli demilitariseeritud tsooni üle.
  Ja Tsaari-Venemaal olid käärimas dünastiaprobleemid. Suri troonipärija Tsarevitš Aleksei... Tsaari vend Mihhail Romanov jäi ilma pärimisõigusest. Ja Kirill Vladimirovitš Romanovist sai tõesti pärija. Kuid see tüüp on uppunud joobeseisundisse ja liiderlikkusse. Täiesti lagunenud...
  Kes siis saab tsaar Nikolai II järglaseks? Tsaari vend Mihhail sai pärast võitu Jaapani üle generalissimo auastme ja nautis tohutut populaarsust. Temast sai esimene kuningliku perekonna liige keiserliku Venemaa ajaloos, kes sai nii kõrge auastme. Ja paljud tahtsid teda kuninglikul troonil näha.
  Tõsi, Nikolai II ise - mittejoodik, halbade harjumusteta, kes tegeles regulaarselt võimlemisega - oli endiselt üsna tugev ja tundus, et tema valitsusaeg saab olema Venemaa ajaloo pikim. Kuid Stalinil oli Aleksander II ajast saadik kõige ambitsioonikam mõrvakatse. Kuigi näis, mis mõtet sellel on?
  Igal juhul osutus 1937. aasta kurjakuulutavaks aastaks. Tsaar Nikolai II hukkus ja koos temaga hukkus ka kaks ministrit ja kolm tosinat õukondlast ning osa Talvepaleest varises kokku.
  Terroristid kasutasid kaevandamiseks kanalisatsiooni ja istutasid üle tonni aminolooni.
  Seega sekkus ajaloo kulgu agressiivne intsident. Nii lõppes tsaar Nikolai II valitsusaeg. Monarhi ei hakatud nimetama suureks ega hirmuäratavaks. Need, kes keisrit ei armastanud, nimetasid teda veriseks, sest tema kuningriiki voolas palju verd. Kes koheldi lugupidavalt, on vallutaja. Nii kasvas tema alluvuses olevate maade arv Venemaal. Hiinasse ilmus isegi suur provints: Želtorossija.
  Kokku kestis kuningriik 43 aastat. Ainult Ivan Julm valitses kauem ja nominaalselt. Kuid arvestades, et ta asus troonile kolmeks aastaks, osutus tegelik kontrolliperiood lühemaks.
  Kuid seaduslik pärija Kirill Vladimirovitš Romanov tõusis troonile sellegipoolest. Ta ei valitsenud kaua - umbes aasta, kuid suutis ajaloo kulgu mõnevõrra mõjutada. Eelkõige lubas ta Adolf Hitleril läbi viia Austria anšlussi. Väidetavalt rahvaste enesemääramisõigusele viidates ja väidetavalt nii saab korda rohkem. Kokkulepitud Austria ja Mussolini anšlussiga.
  Nii laienes Saksamaa ja tema rahvaarv ületas kaheksakümmend miljonit. Rääkimata sellest, et Hitler soodustas sündimist. Deemonliku Adolf ajal kasvas see poolteist korda.
  Madridi vasakpoolset koalitsiooni.
  Kuid Francost sai füüreri liitlane. Ja uus tsaar Vladimir III põrkas kokku Suurbritanniaga.
  Olukord on tõesti keeruline. Teist maailmasõda täis pusle. Ja uus vastasseisu voor. Iraan ei ole lõhestatud ja see on tegelikult viimane islamiriik, mis on ametlikult iseseisev. Nii Venemaal kui ka Suurbritannial on selleks plaanid. Lähis-Idas on asjad väga segased. Venemaa, Prantsusmaa ja Suurbritannia territooriumid on segased ja neid on raske hallata.
  Inglismaa langeb majanduslikult üha enam maha nii Venemaast kui ka üha võimsamaks muutuvast Saksamaast. Kuid suurimad kolooniad on endiselt britid. Kuid lõvikrooni jõud nõrgeneb, Kanada on peaaegu iseseisev. Lõuna-Aafrika on samuti dominioon, nagu Austraaliagi. Indias Briti positsioon nõrgeneb. Muidugi on soov lõvi lükata.
  Hitler üritab mängida kahel rindel. Või taotleb ta Prantsusmaa, Suurbritannia, Itaalia ja Jaapani toetust. Selleks, et kõik koos kuhjata Tsaari-Venemaa ja jagada tema tohutuid valdusi.
  Või otsige territoriaalseid omandamisi läänest, kuid liidus Venemaaga.
  Hitler on alatu ja põhimõteteta mees ning üldiselt ei huvita teda, kellega ta koalitsiooni astub, kuni see on talle kasulik.
  Uus noor tsaar Vladimir unistab samuti ajalukku jäämisest suure vallutajana ning tahab Suurbritannialt ja Prantsusmaalt kolooniaid ära võtta. Rangelt võttes pole sakslastelt enam midagi võtta. Nii et koalitsioon Saksamaaga on igati loogiline.
  Itaalia on vallutanud Etioopia ja soovib ka uusi rünnakuid. Mussolini on äärmiselt ambitsioonikas. Teda ei huvita, kas ta läheb itta või läände. Kuid Prantsusmaal pole rahva seas suurt soovi võidelda. Seal valitseb patsifism ja valitsus valitakse. Nii tugevat liitlast pole kuidagi võimalik omandada. Ja Tsaari-Venemaa oma traditsiooniliselt kõrge sündimuse ja pidevalt väheneva suremusega on väga tugev vastane. Tsaari-Venemaa rahvaarv kasvab juba praegu ligikaudu kolm protsenti aastas. Imikusuremus on vähenenud, kuid suurperede mood pole veel möödas ja isegi tööpered on viljakad. Võttes arvesse territoriaalseid omandamisi, sealhulgas tiheasustusega Hiinas ja hõredalt asustatud Mongoolias ning Euroopas ja Türgis, ületas Tsaari-Venemaa rahvaarv 1940. aastal 400 miljonit võrreldes 1913. aastaga, mil see oli 180 miljonit. Ja see on mandri suurriik... Suurbritannia ja Prantsusmaa metropolides on alla 50 miljoni pluss kolooniad. Kuid koloniaalväed on moraalselt nõrgad ja neil on vähe lahinguvõimet. Nii et lääne maaväed on palju nõrgemad.
  Fuhrer valib liidu Venemaaga lääne vastu.
  1939. aastal jagati Tšehhoslovakkia. Saksamaa hõlmas ka Sudeedimaa. Sakslased tugevdasid armeed ja moodustasid tankikolonne. Ka Tsaari-Venemaa ei jäänud paigale, omades viie miljoni ja viiesajast isikkoosseisust koosnevat rahuaegset armeed.
  Tsaari-Venemaal on pikka aega toodetud rasketanke ja strateegilisi lennukeid, sealhulgas kaheksa mootoriga lennukeid. Prantsusmaal on ainult umbes kolmkümmend rasket tanki ja need on aegunud. Suurbritannial ei ole raskeid sõidukeid. Noh, Saksamaa ka, mitte ühtegi raskemat kui kakskümmend tonni. USA-l on veidi üle neljasaja tanki.
  Hitler otsustas, et sellega ei tasu viivitada ja andis 15. mail 1940 löögi. Ilm on lihtsalt soodne ja kõik on valmis. Või enam-vähem valmis.
  Tsaari-Venemaa alustas rünnakut India ja teiste koloniaalvalduste vastu. Vene armee ründas halvasti kaitstud positsioone. Etnilistest brittidest ja prantslastest koosnevaid vägesid on suhteliselt vähe ning koloniaalüksused ei taha tegelikult surra neile võõra idee või impeeriumi eest. Tegelikult, kes on nende jaoks inglased? Ärakasutajad, orjastajad, röövlid või uskmatud. Vaevalt et venelased neist palju hullemad on, et nad Lõvi või Kuke impeeriumi nimel sureksid.
  Nii liiguvad tsaariväed edasi, ületades loid, fokaalse vastupanu. Kuid sakslased suutsid pooleteise kuuga alistada ka Prantsuse, Inglise, Belgia ja Hollandi väed.
  Nii kaotas Churchill oma peamiste liitlaste toetuse. Ootus, et USA sõtta astub, ei täitunud. Roosevelti ei eristanud üldse Stenka Razini sihikindlus. Ja siis läheksid sellised jõud Ameerika vastu.
  Vene väed edenesid marssidel mööda Aafrikat ja Aasiat; rohkem probleeme tuli maastikust ja kommunikatsioonialadest kui vaenlase vägedest. Oma mõju avaldas ka teede puudumine, eriti Aafrikas. Kuid tagasihoidlik vene sõdur ületab kangelaslikult ja stoiliselt kõik raskused.
  Sakslased suudavad vägesid Aafrikasse toimetada vaid vaevaliselt. Edasitung Gibraltarile viibis Franco visa vastupanu tõttu. Ja me pidime jõude üle kandma meritsi. Venelased murdsid läbi Aafrikasse, läbi Egiptuse ja neil on palju lihtsam. Ka Itaalia haarab kõigest, millest haarab, ja selles küsimuses on Mussolinil boakonstriktori haare.
  Maandumine metropolile ei toimunud 1940. aastal. Õhulahingus jäi Suurbritannia ellu eelkõige tänu Venemaa passiivsusele. Kuid tuleb öelda, et tark tsaar Vladimir Kirillovitš ei tahtnud Suurbritanniat ennetähtaegselt kapituleeruda, vaid kavatses üsna ratsionaalselt haarata enda kätte kõik oma Aasia ja Aafrika kolooniad.
  Kuhu läheb Suurbritannia? Lõppude lõpuks pole tal varusid, ilma kolooniate ja tooraineta - selle kukkumine on aja küsimus.
  1941. aasta talvel ja märtsis jõudsid Vene väed lõpuks Lõuna-Aafrikasse ja alistasid viimase Aafrika Dominiooni. Briti katse Madagaskaril välja istuda kukkus samuti läbi ning 1941. aasta mais viidi läbi maandumine koos järgneva võiduga.
  Jaapan võitles sõjas Venemaa poolel ja suutis Vaikses ookeanis midagi haarata. 1941. aasta suvi oli periood, mil toimus suur õhupealetung Briti metropoli vastu.
  Vene ja Saksa lennundus ründas Londonit ja teisi Inglise impeeriumi linnu. Ja 8. novembril, Müncheni putši aastapäeval, toimus lõpuks dessant.
  Lahingud kestsid kuusteist päeva ja lõppesid Vene ja Saksa vägede võiduga.
  Sellega lõppes tegelikult Teine maailmasõda. See osutus vähem verisemaks ja pikemaks kui pärisloos. Ja see tugevdas ja laiendas väga märgatavalt Venemaa valdusi. Eriti Aafrikas ja Aasias.
  Järgnes suhteliselt rahulik periood. Venemaa ja Saksamaa seedisid oma territoriaalset kasu. Kolmas Reich hõlmas: Belgia, Holland, peaaegu pool Prantsusmaast, samuti Maroko, osa Alžeeriast ja kesksed valdused. Tõsi, Franco positsiooni ja Hitleri mõningase otsustamatuse tõttu ei olnud sakslastel aega Prantsusmaa ekvatoriaalvaldustesse edeneda ja nad langesid Vene vägede kätte.
  Sellegipoolest sai Saksamaa ikkagi tubli tüki Aafrika maad, ületades pindalalt omaenda territooriumi. Kolmanda Reichi maade pindala, võttes arvesse Euroopa omandamisi, kasvas enam kui kolmekordseks. Ja kui arvestada piiridest alates 1937. aastast, võttes arvesse Austria, Sudeedimaa ja Tšehhi kui protektoraat, siis neli korda.
  Nii et sakslastel tervikuna oli piisavalt seedimist, meisterdamist ja assimileerimist. Veelgi enam, Venemaa laiendas oma koloniaalvaldusi ja vaevalt suutis seda kõike kontrollida.
  Ja Itaalia sai palju: näiteks enamik Sudaani, Somaalia, Uganda ja mõned muud omandamised, eriti Tuneesia.
  Seega sai maailma ümberjagamine selleks korraks lõpule viidud. Kuid nagu öeldakse, aja jooksul hakkavad ambitsioonid end ilmutama.
  USA ei hakanud tuumaprojektiga tõsiselt tegelema. Ka fašistlikul Saksamaal ja Venemaal osutus suhtumine lahedaks. Jaapan ei ole veel piisavalt arenenud, et seda ära teha ning Suurbritanniast ja Prantsusmaast on saanud Kolmanda Reichi ja Venemaa vasallriigid.
  Seega lükkus tuumarelvade ilmumine mõnda aega edasi.
  Kuid areng on loomulikult vääramatu. Füüsikud töötavad, teooria areneb, samuti laborikatsed. Kuid tuumaprojekti jaoks on vaja riigi tahet. Tsaari-Venemaal oli niigi liiga palju oma territooriumi laiendamisega seotud muresid ja kulutusi. Kuid Hitleril oli millegipärast viha selliste tuumaprogrammi ideede vastu ja ta uskus, et aatomiprojekt raiskab ainult palju raha.
  Lisaks olid Venemaa maaväe ja lennundus maailma tugevaimad ja arvukamad ning ka merevägi kasvas eelkõige tänu majanduskasvule.
  Tsaariaegsed kindralid ja marssalid eelistasid arendada tankiehitust, ehitada lennukeid, lennukikandjaid ja lahingulaevu. Miks on neil vaja mingeid muinasjutte tuumapommidest? See tähendab, et nii sakslased kui ka venelased olid selle probleemi suhtes ükskõiksed.
  Lisaks oli toorainet piisavalt, et vähemalt lähiajal ei peaks energiaressursside pärast muretsema.
  Niisiis, hoolimata Pentagoni ja Valge Maja külmast, läks algatus tahes-tahtmata üle USA-le. Veelgi enam, see pole ainult kartus, et venelased või sakslased lähevad kaugemale ja avaldavad survet Uut Maailma, vaid ka majanduses.
  Olles kaotanud võimaluse saada naftat Aasiast, Aafrikast ja Lähis-Idast, oli USA-l seni oma puurkaevud Texases Floridas ja ta alustas arendamist Alaskal.
  Kuid USA elanikkond kasvas. Sisserännet Venemaal ei heidutatud ja rahvaarv jätkas kiiret kasvu. Eriti meelsasti lubati USA-sse lahkuda mustanahalistel ja araablastel.
  Ka Ameerika majandus kasvas ja autosid tuli järjest juurde.
  Ja hakati otsima tuumakütust ja aatomireaktsiooni, mis võiks anda kolossaalset energiat.
  Teise maailmasõja lõpust on möödunud kümme aastat. Hitleri Saksamaal oli uus relv: ketaslennukid, mis mitte ainult ei suuda lennata tohutul kiirusel, vaid jäid ka väikerelvade tule eest praktiliselt haavamatuks.
  Lisaks õnnestus sakslastel orbiidi kohale saata tehissatelliit ja mis kõige tähtsam - juunis 1951 esimene inimene kosmosesse.
  Tsaari-Venemaa jäi veidi hiljaks ja saavutas täieliku edu alles selle aasta augustis. Fašistlikus Itaalias toimusid muutused samal aastal. Julius Caesari tiitlile pretendeeriv Benedito Mussolini on surnud. Üldiselt oli Itaalia diktaator valitsemisel edukas. Arvestades Aafrika, sealhulgas Etioopia vallutusi, kasvas Itaalia kontrollitav territoorium tema valitsemisajal ligi kolm ja pool korda. Lisaks suutis Benedito Euroopas koos Touloniga ära raiuda osa Prantsusmaast.
  Kuid nad ei lasknud tal minna Albaaniasse ja Kreekasse - need on Vene impeeriumi mõjusfääris olevad territooriumid.
  Beneditot võib muidugi nimetada suureks ja vallutajaks, kuigi Itaalia armee oma vägitegudega ülemäära ei hiilganud. Kuid tema poeg ja pärija ei pidanud end oma isast halvemaks.
  Ja ta võttis 1951. aasta sügise ning tungis Albaaniasse ja Kreekasse... Pole ime, et nad ütlevad, et kõik suured sõjad algavad justkui ootamatult.
  Vladimir Kolmas oli selle üle isegi rõõmus. Itaalia valdused Aafrikas on suured, isegi suuremad kui Saksamaal. Miks siis mitte need üles korjata, kui selleks on suur põhjus?
  Vene väed alustasid sõjategevust 7. novembril 1951, rünnates Etioopiat, Liibüat ja Sudaani. Vene üksused on tugevamad, arvukamad ja lahinguvalmis kui Itaalia omad.
  Nii asusid nad kiiresti pastaarmeed hävitama... Kuid keegi ei oodanud, et ilma igasuguse hoiatuseta tuleb Adolf Hitler välja Mussolini juuniori poolel.
  Kuigi kui vaadata, siis midagi ootamatumat polnud.
  Saksamaa kaotas Esimese maailmasõja Venemaale ja kaotas Venemaal kõige rohkem territooriume. Ja kui sakslastel õnnestus läänes kaotatu huviga tagasi saada, siis idas ei jäänud nad ausalt öeldes ilma.
  Nii et Hitler lootis tõesti oma uutele relvadele, eriti diskoritele ja lendavatele taldrikutele. Lisaks uskus füürer, et seekord on Venemaaga lihtsam võidelda kui Esimeses maailmasõjas, kuna Saksamaa ja Itaalia juhivad ettevõtet ilma teise rindeta.
  Samuti tehti arvutus, et venelastest solvunud Jaapan astub samuti Kaug-Ida sõtta ja seob seal vaenlase kinni. Võib-olla ühinevad koalitsiooniga Portugal ja Hispaania, nagu Suurbritannia ja Prantsusmaa? Nad on Saksamaale palju lähemal kui Venemaale. Ja mõned lootused pandi USA-le!
  Veelgi enam, Ameerika ehitas muljetavaldava mereväe, palju lennukikandjaid ja moderniseeris oma tankipargi - kuigi see jäi kvantiteedi ja kvaliteedi poolest endiselt alla Vana Maailma sõjaväesõidukitele.
  Tsaari-Venemaa sotsiaalsüsteem jäi autokraatlikuks ja absoluutseks monarhiaks. Kogu Venemaa tsaaril ja keisril oli täielik võim: täidesaatev, seadusandlik ja kohtuvõim. Parlament puudus. Oli küll keisri poolt ametisse nimetatud isikutest koosnev Riiginõukogu, kuid sellel olid vaid nõuandvad õigused. Kuningas ise andis välja seadusi ja ka dekreete. Tal oli ka õigus hukata ja armu anda, kuigi loomulikult toimus ka kohus. Vandekohtuprotsessid kaotati pärast Nikolai II mõrva, nii et ka kohtuvõimu määras ametisse ja tagandas tsaar või keisri määratud ametnikud.
  Sellel süsteemil oli nii oma eelised kui ka puudused. Ühelt poolt suutis keiser selle või teise probleemi kiiresti lahendada ilma igasuguste vaidluste ja kokkulepeteta, teisalt aga surus liigne võimu koondumine ühte kätte maha initsiatiivi ja andis bürokraatiale suuremad võimalused. Sellest sündisid erinevad lemmikud ja lemmikud. Vladimirit ei eristanud liigne silmakirjalikkus ja abielutruudus. Kuigi naised tema poliitikat eriti ei mõjutanud.
  Tankiehituse vallas oli Tsaari-Venemaal palju võimsaid ja raskeid sõidukeid. Aafrika lahingutegevuse kogemus on aga näidanud, et tanki sõiduomadused on ülimalt olulised. Selle tulemusel ei ületanud Vene põhitanki nelikümmend viis tonni. Kuna suurem kaal tekitas probleeme murdmaavõimekusega, isegi laiade radadega.
  Tsaar armastas raskeid tanke, kuid tema nõuandjad sundisid keisrit neid masstootmisse panemast. Kuid kuuskümmend tonni kaaluvat masinat oli saadaval kahes tuhandes eksemplaris. Ja kõige populaarsemat tanki "Nikolai" - 3 toodeti kuuskümmend kolm tuhat.
  Ja masin kaalub nelikümmend viis tonni ja relva kaliiber on 122 millimeetrit. Esisoomus on kakssada millimeetrit, tagumine ja küljed 120 millimeetrit, paigutus on klassikaline.
  Hitler tundis tõsist huvi raskete masinate vastu. Ja ma tahtsin omada paremust Nikolai üle tootmismahutis. Saksa auto paisus kaalult 75 tonnini ja see oli juba piir, kuna suurt massi oli raudteeliine mööda transportida äärmiselt raske.
  Saksa sõiduk oli relvastatud 128-mm relvaga, esisoomus 250 mm ning külg- ja tagasoomus 180. Ka paigutus on klassikalisele lähedane.
  Arvuliselt jäi Saksa tank Nõukogude omast kolm korda alla. Rääkimata liiga raskete masinate kasutamise raskustest.
  Vene varustus on aga laiali laiali ja Euroopa rindesektoris on sõidukite ja jalaväe arvukus ligikaudu võrdne. Kuigi üldiselt on Vene sõjavägi palju arvukam kui Saksa oma. Ja Venemaal on tohutu rahvaarv: sinna kuuluvad India, Hiina, suurem osa Aafrikast, Lähis-Ida, Pärsia, Indohiina ja palju muud.
  Muidugi on Hitleri otsus rünnata Tsaari-Venemaa, isegi kui arvestada, et tema poolel on Jaapan ja Itaalia ning võib-olla ka Prantsusmaa ja Suurbritannia, kolossaalne hasartmäng. Kuid Fuhrer on tohutu seikleja.
  Tuleb märkida, et ketaslennukid, millega Kolmas Reich nii suuri lootusi seadis, ei ole praktikas kuigi tõhusad. Tugeva laminaarjoa loomine tõi kaasa tohutu kütusekulu ning lendavate taldrikute lennuaeg osutus suhteliselt lühikeseks. Nii et nad võiksid tegutseda, isegi võttes arvesse tohutut kiirust mitte eriti olulistel vahemaadel. Lisaks kaitses laminaarne vool ketast käsirelvade eest, kuid takistas omakorda lendava taldrikuga tulistamist.
  Nii võisid sakslased raadio teel juhitavaid rakette oma diskettidelt alla visata ja siis kitsa nurga all või laminaarse voolu välja lülitades, kuid muutudes samal ajal haavatavaks.
  Kuid igal juhul otsustas Hitler Venemaad rünnata ja viskas oma kaardid mängu. Lisaks kartis fašist, et Itaalia lüüasaamise korral ründavad nad ka teda. Tal olid vuntsid ja ta ei usaldanud kedagi.
  Esialgu saavutasid natsid edu tänu rünnaku üllatusele ja oma vägede paremale organiseerimisele. Kuid rünnaku ajastus valiti halvasti. Lund hakkas sadama ja tankid libisesid. Fritz oleks võinud vallutada osa Poolast, sealhulgas Krakowist, kuid jäi Varssavi lähedale kinni.
  Vene sõjamasin pöörles üles... Jaapan, nagu Fuhrer eeldas, astus sõtta, kuid tema laevastikul ei olnud üleolekut Venemaa Vaikse ookeani laevastikust ja lahingud olid ligikaudu võrdsed. Ja Jaapan praktiliselt ei seganud oma maavägesid Lääne operatsiooniteatrist. Lisaks jäid samurai venelastele õhus alla nii arvult kui ka kvaliteedilt. Ja tõusva päikese maa suutis jäädvustada vaid mõne väikese saare.
  Ettevaatlikud Franco ja Salazar ei kiirustanud sõtta astuma. Venemaa on väga tugev vaenlane. Peame vaatama ja ootama. Tegelikus ajaloos piirdus Franco Teise maailmasõja ajal fašistlike vabatahtlike sinise diviisi saatmisega.
  Nüüd paistis jõudude vahekord Aafrikas eriti ebavõrdne.
  Itaalia kaotas kiiresti oma valdused pimedal mandril.
  1952. aasta kevadel alustas tsaariarmee pealetungi Ida-Preisimaal ja suutis vastase kaitsest sügavuti läbi murda. Natsidel oli raskusi tsaariarmee edasitungist Königsbergis loobumisega, kuid keiserlikud väed hakkasid edasi liikuma Sudeedimaal ja Krakowis.
  Selgus, et nobedamad Vene tankid olid üsna võimelised võitlema raske, kuid vähem agara vaenlasega. Hästi esinesid ka Hiina diviisid Vene kindralite juhtimisel.
  Sakslased olid sunnitud Krakovist lahkuma... Ja siis hakati ümberpiiramisohu tõttu Visla jõest Oderisse taanduma.
  Ei, see ei olnud sõja kulg, mida vallatud füürer ootas. Aga see on minu enda süü. Pealegi ei püüdnud prantslased ja britid, olles tundnud fašistliku okupatsiooni lõhna, füüreri eest üldse surra. Nii et varustamine katkes ja vasallriigid tahtsid triviaalselt välja istuda.
  Ja hullemad asjad läksid sakslastele rindel.
  Talveks olid sakslased kaotanud kogu oma valdused Aafrikas. Ja talvel, kevadeks, taandusid nad täielikult Oderisse. Vene väed vabastasid Praha ja Sudeedimaa ning lähenesid Viinile. Lisaks alistasid nad Itaalia ning okupeerisid Rooma, Napoli ja Sitsiilia. Nii et 1953. aasta kevad ei tõotanud natsidele midagi head. 8. aprillil 1953 Hitler aga ootamatult suri. Saksa uus juhtkond taotleb meeleheitlikult rahu.
  Vladimir Kirillovitš Romanov oli heldelt nõus. Kuid sakslased maksid selle eest kallilt. Uus piir kulges nüüd mööda Oderit: Belgia, Holland ja Taani said suveräänsuse, kuid Vene impeeriumi vasallriigi raames. Prantsusmaa sai tagasi oma varem kaotatud valdused, kuid sõltus veelgi enam Venemaast.
  Itaalia ja Saksamaa kaotasid kõik oma kolooniad, mis said nüüd kuningliku krooni omandiks. Itaalia ise sai samuti Vene vasalli staatuse ning Sitsiilia ja Sardiinia said otse Vladimir III impeeriumi osaks.
  Ka Saksamaa kaotas suure osa oma iseseisvusest ja maksis suuri reparatsioone.
  Jaapan kaotas ka kõik oma valdused peale oma territooriumi ja oli sunnitud saama vasallriigiks. Ja tsaar Vladimir Kirillovitš Romanov sai ka Jaapani keisri tiitli.
  Muidugi sattus Venemaa kontrolli alla ka see osa Austraaliast, mis varem kuulus Tõusva Päikese Maale.
  1953. aasta augustis katsetasid USA lõpuks aatomipommi. Kaheksa aastat hiljem oli tuumadžinn pudelist väljas. Igal juhul ei saa arengut peatada. Ja aatomipommi ilmumine on vältimatu. Kõige äärmuslikuma stsenaariumi korral võivad tuumarelvad ilmuda maksimaalselt kakskümmend aastat hiljem kui tegelikkuses.
  Teatud hilinemisega hakkas tsaarivalitsus oma vastust välja töötama.
  Seni ei saanud USA otsustada nii võimsa impeeriumiga sõtta minna. Pealegi pole välismaalt nii lihtne jõuda Venemaa peamiste tööstus- ja majanduskeskusteni.
  Ja tuumalaengute tootmine nõudis nii aega kui raha! USA-l olid rahalised vahendid olemas, kuid aeg hakkas otsa saama. Tsaari-Venemaa oma ressursside ja võimsa intellektuaalse potentsiaaliga korvas selles vallas tekkinud tühimiku väga kiiresti. Ja 1956. aastal ilmus aatomipomm ka Vladimir III-sse.
  Venemaale rahvaarvu ja ressursside poolest oluliselt alla jäänud kapitalistlik ja demokraatlik USA kaotas järk-järgult oma trumbid.
  Ainus, mida nad teha said, oli heidutusvahendina tuumarelvade kasutamine ja tsaari-Venemaa seestpoolt õõnestamine. Kuid siiani pole see õnnestunud.
  Vladimir Kirillovitšil ei olnud oma esimesest naisest järeltulijaid ja ta abiellus uuesti. Ja ta taastoodab pärija, kutsudes teda George'iks.
  Tsaari-Venemaa viis läbi kosmose laiendamise. 1959. aastal toimus mehitatud lend Kuule umbes aasta varem kui ameeriklased. Seejärel 1971. aastal Marsile. Alternatiivne maailm on muutunud reaalsusest turvalisemaks.
  Aastal 1975 maandus inimene Veenusele. Aastal 1980 Mercuryl. 1981. aastal ühel Jupiteri satelliitidel. Ja 1992. aastal, just Vladimir Kirillovitš Romanovi surma aastal, astus Vene kosmonaut uhkusega Pluutole.
  George esimene päris krooni kaheksateistkümneaastaselt. Ja üldiselt võib öelda, et Vladimir Kolmas, Suur, veetis oma 54-aastase valitsusaja väga edukalt. Ja siis jätkus Romanovite dünastia.
  
  
  
  NICHOLAS TEINE KÄSITLUSTEST KÕIGE KUULSULISEMAD!
  Oletame, et tsaar Aleksander Kolmas, vastupidi, suri varem: 1987. aastal Lenini vanema venna Aleksandri korraldatud mõrvakatse tõttu.
  See tunduks veelgi hullem. Aga tegelikult mitte. Nikolai II sai varem tsaariks ja abiellus varem: et poeg troonile panna, kui midagi peaks juhtuma. Kuid tema naine on teistsugune ja pärija on terve ja Rasputinit seal kindlasti pole. Ja nii alguses üldiselt nagu pärisajaloos: TRANSIB ehitatakse, majandus õitseb - laienemine Hiinasse. Tõsi, laevu ehitatakse Läänemerel juba aasta varem. Ja veidi rohkem tõusu tänu finantsgeeniuse Witte varasemale tõusule.
  Sõda Jaapaniga ei alanud kuigi hästi, kuid Varjagil õnnestus põgeneda ja admiral Makarov ei surnud. Lugu on pisut nihkunud ja kõik läheb veidi teisiti. Kuid tegelikus ajaloos oli Varyagil põgenemiseks jäänud vaid veidi aega ja admiral Makarovi surm oli üldiselt juhuslik ja ebatõenäoline.
  Vene laevastik admiral Makarovi juhtimisel tegutses üsna osavalt ja uputas Jaapani laevu. Ja siis, kui kaks Jaapani lahingulaeva miril õhku lasti, ründas Makarov samuraid ja uputas veel kümmekond ja pool laeva.
  See tähendab, et kõik läks hästi. Ja Jaapan kaotas merel paremuse.
  Kuid maismaal osutus samurai nõrgemaks. Kuropatkin tõrjus kõik jaapanlaste edasitungimiskatsed ja tekitas neile suurt kahju. Liiga otsustavalt ta siiski ei käitunud. Kuid peagi saabusid Läänemerelt Vene laevad ja Makarov võttis lõpuks kõik veed kontrolli alla.
  Venelased hakkasid isegi Taiwanis ja seejärel Kuriili seljandikul vägesid maanduma.
  Kuni Theodore Roosevelt sekkus ja pakkus vahendust. Venemaa sai Mandžuuria, Korea, Mongoolia, Kuriili aheliku ja Taiwani.
  Ilmus ka Želtorossija. Nii moodustus uus impeerium.
  Kuningas pole aga veel liiga jultunud. 1914. aastal puhkes Teine maailmasõda. Venemaa on selleks sõjaks paremini ette valmistatud: majandus on tugevam, territoorium ja elanikkond suuremad ning ei ole mingit mõtet. Pealegi ei toimunud rahutuste ja nn revolutsiooni põhjustatud majanduslangust.
  Esimene maailmasõda kulges vahelduva eduga. Oli Vene kindralite vigu ja õnnestumisi. Kuid 1915. aastal õnnestus sakslastel vähem edu saavutada, kuna tsaariarmee oli suurem ja paremini varustatud. Kuid ikkagi kaotas Venemaa poole Poolast ja Galiitsiast. Kuid sakslased ei pääsenud Valgevenesse ja Balti riikidesse - rindejoon kulges mööda Vislat.
  Ja kuueteistkümnendal aastal saavutas tsaariarmee juba suurt edu Austria ja Türgi vastu. Osmanid said peaaegu täielikult lüüa. Nii nagu austerlased vallutasid Przemysli ja Krakowi. Saksamaa hakkas kartma. 17. aasta kevadel vallutasid venelased Istanbuli. Tsaari-Venemaa saavutas märkimisväärset edu ka suvise pealetungi käigus Austria ja Saksamaa vastu. Ja sügisel, kui tsaariväed olid juba Oderisse jõudnud, Saksamaa kapituleerus. Järgnes Austria-Ungari ja Türgi jagunemine. Venemaa sai Väike-Aasia, Põhja-Iraagi ja Istanbuli. Galicia, Bukovina, Tšehhoslovakkia ja Ungari kuningriigid ning Krakov. Pluss Danzig, Ida-Preisimaa osa, Klaipeda piirkond. Venemaa on seega mitu korda tugevnenud. Ja Saksamaa maksis ka tohutuid reparatsioone.
  Tsaar Nikolai II ei kiirustanud kõike ja kõiki võtma. Kuid venelased, britid ja prantslased jagasid Saudi poolsaare. Seejärel jagasid britid ja venelased nii Iraani kui ka Afganistani. Lõpetas maailma ümberjagamise.
  Kuni 1929. aastani oli kogu maailm tõusuteel, kuni puhkes suur depressioon. 1931. aastal alustas Jaapan sõda Venemaa vastu. Ja see alistati kiiresti ja okupeeriti koos kogu Vaikse ookeani valdustega. Ja siis tuli referendum ja kaasamine Venemaal.
  Kasutades ära Suurbritannia, Prantsusmaa ja USA nõrgenemist, mida haaras suur depressioon, juhtis tsaar Nikolai II sõda Hiina vallutamiseks. Ja sellest sai tema suur vallutus.
  Venestamise mõnevõrra kiirendamiseks tegi Nikolai II tagasihoidliku otsuse - ta võttis Venemaal ametlikult kasutusele polügaamia -, muutis õigeusu kiriku teoloogiat ja dogmasid. Nii võetigi reform vastu.
  Ja kuningas võttis endale teise naise. Venelasi julgustati abielluma välismaalastega ja saama palju lapsi. Ka tohutu Hiina tuli venestada. Milline on parim viis seda teha? Abiellu hiina naistega!
  Saksamaal Hitler võimule ei saanud. Selles loos jäi tal natuke puudu. Liiga äärmuslik. Peamine ärritaja oli fašist Mussolini, kes vallutas Etioopia. Ja unistus saada uueks Caesariks ja Troojaks rullus üheks.
  1937. aasta mais puhkes Venemaa ja Itaalia vahel sõda. Nagu selgus, osutus Mussolini enesetapuks. Vene väed vallutasid kahe kuuga kogu Itaalia ja veel kolme kuuga kõik osariigi kolooniad. Tsaari-Venemaa hõlmas lõpuks ka Rumeenia ja Jugoslaavia ning veidi hiljem Bulgaaria. Olles lõpetanud territooriumide annekteerimise. 1939. aasta sügisel suri Nikolai II. Ja tema pärija, täiesti terve Aleksei II, sai uueks tsaariks.
  Sel juhul valitses Nikolai II viiskümmend kaks aastat - ületades Ivan Julma tulemuse. Ja tema valitsusaeg osutus Venemaa ajaloo edukaimaks ja tema vallutused olid lihtsalt rekordilised. Ükski kuningas pole kunagi nii palju vangistanud. Venemaa on lõpuks Hiinas elama asunud ja on igas suunas tugevnenud.
  Siis aga algas Aleksei Teise juhtimisel pikk rahuperiood. Prantsusmaa, Suurbritannia ja USA ei tahtnud sõda. Kuid Saksamaa oli desarmeeritud ja tal polnud jõudu. Nii tekkis olukord, mis muutus rahulikuks.
  Kolooniaimpeeriumid jätkasid eksisteerimist. Venemaa jäi suurimaks riigiks, kuid Suurbritannia oli formaalselt teine võim ja jäi pindalalt veidi alla tsaariimpeeriumile. Austraalia, Lõuna-Aafrika ja Kanada olid aga peaaegu iseseisvad valdused. Ja Indias... 1968. aastal puhkes Indias suur ülestõus ja pärast kaheaastast sõda aeti britid välja. Kuid tsaariarmee sisenes India territooriumile ja surus protestid maha. Pärast seda kaotas Suurbritannia selle koloonia ja Venemaa omandas selle. Peagi vallutas Venemaa ka Iraani lõunaosa.
  Pärast Aleksei Teist 1969. aastal päris trooni Nikolai Kolmas. Tsaariimpeerium oli tõusuteel. Nii kaotas Prantsusmaa 1979. aastal kontrolli Indohiina ja Tai üle. Ja ka kuninglikud väed tulid sinna.
  Ja kaheksakümnendatel ja üheksakümnendatel läks Aafrika Tsaari-Venemaa kontrolli alla. Pärast 2001. aastat tõusis Venemaa troonile Aleksei II neljas poeg Peeter.
  Tsaari-Venemaa oli selleks ajaks neelanud peaaegu kogu Aafrika ja Aasia ning korjanud üles teiste riikide, sealhulgas Indoneesia, kolooniad. Aga loomulikult ei läinud see Austraalia vastu.
  Saabus rahuperiood. USA-l, Suurbritannial ja Prantsusmaal olid tuumarelvad, Saksamaal majanduslik jõud. Venemaal on majanduslik jõud, tuumarelvad, suurim armee maailmas ja rahvaarv. Ja ikkagi absoluutne autokraatlik monarhia ilma parlamendita. Ameeriklased, kes olid teine võim või isegi suurriik, esitasid selle nõude Venemaale.
  Demokraatia puudumine ei takistanud aga sugugi progressi arengut. Täpsemalt, 1943. aastal lendas Tsaari-Venemaal esimene inimene kosmosesse. Ja 1961. aastal Kuule. Lend Marsile toimus 1974. aastal. Ja 2000. aastaks olid külastatud peaaegu kõik Päikesesüsteemi planeedid. Ettevalmistamisel oli suur ekspeditsioon tähtede juurde. Ta käivitas 2018. aastal ja taastus Alpha Centauriks.
  Nii et tsaarism ei takistanud üldse teadust liikumast. Romanovite dünastia Peeter Neljas kuulutas isegi, et valgustatud absolutism on parem.
  Eriti Donald Trumpi administratsiooni pidevalt raputanud skandaalide taustal.
  Nikolai II peeti endiselt kõigi aegade ja rahvaste suurimaks kuningaks. Tsaari-Venemaa hobuse seljas ja maailma hegemoon. Äärealad ja kolooniad venestuvad järk-järgult. Impeerium kogub hoogu. Ja kogu maailm muutus paremaks kohaks.
  Ja miks? Tänu Aleksander Uljanovile, Lenini vennale, kes hukati regitsiidi eest. Lenin ise jäi välismaale. Ta tutvus Walesiga ja tekkis ka huvi ulme kirjutamise vastu, millest sai väga rikkaks ja tegi endale nime. Ja nii sai ta kuulsaks, sai kuulsaks ja kuulsaks ning teda tõlgiti paljudesse keeltesse. Stalin suri vanglas tuberkuloosi tõttu ja jäi üldiselt vaid spetsialistidele teada. Peagi osales Trotski revolutsioonilises tegevuses ja tegi head ametnikukarjääri, tõustes tegelikuks salanõunikuks ja aseministriks. Voznesenski sai tsaari ajal ministriks ja saavutas palju. Hruštšov jäi väikeseks poepidajaks ega kogunud kuulsust. Brežnev tõusis koloneli auastmesse. Andropov teenis politseis ja sai ka koloneliks. Gorbatšovist sai suurärimees ja showmees. Jeltsin jäi poepidajaks. Putin tõusis salapolitsei koloneli auastmesse ja läks auväärselt pensionile. Medvedev on väikeametnik. Žirinovski, ajalehe asutaja ja showmees. Zjuganov püüdis tsaari vastu maa all töötada. Ta sai vanglakaristuse, seejärel sai salapolitsei informaatoriks. Ta läks pensionile kapteni auastmega. Žukov tõusis ainult majori auastmeni. Vasilevskist sai kindralleitnant, Šapošnikovist kindralleitnant. Kolchak suuradmiral ja paljude ordenite omanik. Makarovist sai ka suuradmiral, olles võidelnud Esimeses maailmasõjas. Kuid mitte esimeses, vaid ainsas maailmasõjas, kuna teist maailmasõda polnud. Ta sai kuulsaks... Brusilovist sai feldmarssal ja Püha Andrease Esmakutsutud ordeni omanik. Denikin, Wrangel, Kornilov ja Kuropatkin said feldmarssaliteks.
  Ja elu oli kuningate ajal hea. Ja hinnad pole tõusnud üle saja aasta. Ja rublal oli stabiilne kuldne alus 0,77 grammi. Ja paljud rahvad elasid kuninga ajal hästi.
  Kõigil olid võrdsed õigused ja paljud nimetasid end venelasteks, isegi aafriklasteks. Tsaari ajal läks kõigil hästi. Elukohanõue jäi kehtima ainult mitteõigeusklikele juutidele . Kuid neid jäi järjest vähemaks.
  Tsaari ajal oli aga probleeme. Üks neist, kõrge sündimus ja madal suremus, viisid ülerahvastuseni. Kuid see lahendati ruumi laiendamise kaudu. Lisaks võimaldas teaduse ja põllumajanduse areng lahendada näljaprobleemi. Toitu jätkus kõigile. Aga rahvastiku juurdekasv impeeriumis on üle kolme protsendi aastas. Ja see ähvardas tulevikus probleeme.
  Tsaarivalitsus leidis väljapääsu kosmose laienemises. Ja see tundus mõistlik. Ja ehitati uusi tähelaevu ja uuriti ülivalguskiirusi.
  
  
  
  VIISkümmend AASTAT ALEXANDER KOLME - SUUR!
  Aleksander II mõrvakatse 1866. aastal oli edukas. Selle tulemusena suri kuningas vabastaja. Ja Aleksander Kolmas astus troonile. Eelis oli see, et neil polnud aega Alaskat maha müüa ja uus Vene keiser ei kippunud ühestki maast loobuma. Isegi kui need on kauged ega ole veel väga väärtuslikud.
  Veelgi enam, Siberisse Vladivostokki viiva tee ehitamine algas veelgi varem. Ja see oleks pidanud jõudma Tšukotkasse!
  Tsaar Aleksander Kolmas oli tugev, otsustav, tahtejõuline, terve ja füüsiliselt väga tugev. Ta valitses kindla käega ja tema alluvuses astus Venemaa suurima õitsengu ja saavutuste perioodi!
  Seega on hea, et suur keiser hakkas valitsema viisteist aastat varem kui pärisajaloos!
  Alustuseks surus ta karmilt maha kõik revolutsionääride ja Narodnaja Volja protestid. Seejärel hakkas ta reformima armeed ja mereväge. Asjade kordategemisega.
  Kuningas saavutas palju. Ehitati teid, sildu, tehaseid ja riigis arenes kiiresti kapitalism. Säilitades autokraatia. Tsaarivõim pidas väikeseid sõdu, liikudes üle Kesk-Aasia ja laiendades seal oma mõjuvõimu.
  1977. aastal puhkes Türgiga suur sõda. See läks veelgi paremini, kiiremini, võidukamalt ja vähemate kaotustega kui pärisajaloos. Skobelevi geenius säras selles täies valguses!
  Vene väed alistasid türklased väiksemate kahjudega. Ja neil õnnestus Istanbul kohe ära võtta. Kuna nad jõudsid sinna enne Inglise eskadrilli. See sõda oli nii edukas, et kuningas-preester sai nimeks Võidukas Aleksander! Ja Skobelevist sai Venemaa ajaloo noorim feldmarssal.
  Türkiye jagunes. Britid okupeerisid Egiptuse ja Sudaani. Venemaa võttis Iraagi, Palestiina, Süüria ja osa Saudi Araabiast, Väike-Aasiast, kogu Armeenia ja Balkani!
  Nii vallutas Aleksander Kolmas üsna kiiresti ja suhteliselt lihtsalt suure territooriumi. Ja ta jätkas oma laienemist lõunasse. Liikumine läbi Iraani, Türkmenistani ja edasi Afganistani!
  Ka tsaari armee võttis sihikule India! Britid olid valmis võitlema. Tekkis Venemaa, Saksamaa, Austria-Ungari liit Prantsusmaa ja Suurbritannia vastu.
  Saksamaa asus 1992. aastal rünnakule Kuke Vabariigi vastu. Suurbritannia kuulutas Saksamaale ja Venemaale sõja. Austria-Ungari võitis Bosnia ja Hertsegoviina ning ründas Itaaliat.
  Venemaa alustas kampaaniat India, Prantsuse valduste ja Indohiina vastu. Nii algas tegelikult Esimene maailmasõda. Aga Venemaa ja sakslased on juba koos!
  Venemaa ründas ka Egiptust.
  Tsaari väed okupeerivad kohalike elanike toel India ja Iraani. Edasi sisenevad nad Indohiinasse. Ja preislased võidavad taas prantslasi ja piiravad Pariisi ümber.
  Lisaks keelduvad vabariiklased alla andmast. Ja Pariisi rünnatakse, hävitatakse suuresti. Sakslased vallutavad ka nii Belgia kui ka Hollandi.
  Suurbritannia on juba mõnda aega sõdinud. Vene väed okupeerivad Egiptuse ja Sudaani. Merel käib sõda. Vene armee liigub üle Aafrika. Kogu tee Lõuna-Aafrikasse. Ja kogub endale kolooniaid. Sakslased haaravad ka mõnest asjast kinni.
  Kuid Austria-Ungari on takerdunud sõjasse Itaaliaga. Tõsi, 1894. aastal tulid austerlastele appi sakslased. Ja nad lõpetavad Itaalia vallutamise.
  Pärast seda jagatakse apelsinide riik omavahel ära.
  Sõda kolib merre. Ja siin avaldub mereväe komandöri admiral Makarovi geniaalsus. Mis saavutab hulga hiilgavaid võite. Sundides merede armukest kapituleeruma.
  Venemaa võttis enda kontrolli alla India, Indohiina, suurema osa Aafrikast ja ka Austraaliast, lüües sealt britid välja. Vene väed lahkusid Suurbritanniast ja Kanadast. Samuti asutab seal kolooniat. Seega kaotas Suurbritannia peaaegu kõik oma kolooniad ja Venemaa omandas need. Kanada hõivamist soodustas see, et Venemaa säilitas kontrolli Alaska üle. Ja väga võimsa laevastiku olemasolu. Ja admiral Makarovi ja Roždestvenski geenius.
  Noh, see pole veel kõik. Venemaa liikus Hiina poole. Samuti väga edukas. Ja 1904. aastal algas sõda Jaapaniga.
  Kuid erinevalt tegelikust ajaloost ei kujunenud see sõda raskeks, vaid pigem kiireks. Pealegi oli Jaapani laevastik üsna nõrk, Venemaa oma aga, vastupidi, väga tugev. Pärast jaapanlaste alistamist vallutasid Vene väed Tokyo. Ja siis toimus referendum ja valdav enamus jaapanlasi hääletas Venemaaga ühinemise poolt.
  Tsaar Aleksander III saavutas uue võidu. Siis tuli Hiina vabatahtlik sunniviisiline annekteerimine. Nii et piirkond piirkonna järel, provints provintsi järel. Kuninglik impeerium saavutas tohutud mõõtmed. USA-st, kogu Kanadast ja Alaskast, kogu Aasiast, Austriast, Vaikse ookeani piirkonnast. Lõuna-Aafrikasse ja Saksa valdusse Lääne-Aafrikas.
  Lisaks ka Austria-Ungari. Nii suur jõud.
  Aga sakslased ja austerlased tahtsid muidugi rohkem. Prantsusmaa on endiselt Saksamaa poolt okupeeritud. Venemaa peale solvunud Suurbritannia tahab samuti sõda.
  Keiseril õnnestus kokku panna koalitsioon: Hispaania, Portugal, Saksamaa, Austria-Ungari ja Rootsi hiiglasliku Venemaa vastu. Sakslastel oli õnnestunud vallutada ka Taani ja Norra sõja ajal Suurbritanniaga. Moodustati võimas koalitsioon.
  Ja sõda algas 1. augustil 1917. aastal. Just sel hetkel, kui Aleksander Kolmas suri ja Nikolai II troonile tõusis. Arvutati, et ilma sellise suure monarhita nagu Aleksander Kolmas, kes oli tervenenud viiskümmend üks aastat, kaotaks Venemaa kindlasti.
  Kuid Nikolai II-l oli püsiv ja tugev jõud. Ilma Rasputini ja haige pärijata. Nii et ta võiks koalitsiooniga võidelda.
  Ja sõda algas... Sakslased tallasid nagu taifuun. Vene väed vastasid neile võimsate vasturünnakutega. Puhkes suur ja äge võitlus.
  Üldiselt ammendas Nikolai II, tuginedes kindluste ahelale, Saksa ja Austria üksused põhjalikult. Ja siis alustas ta vasturünnakut. Ja Aafrikas võitsid Vene väed, kasutades maailma esimesi kergeid maastikutanke, austerlasi ja sakslasi täielikult. Ja nad puhastasid tumeda mandri.
  Nii Rootsi kui ka Norra vallutati üsna kiiresti.
  Sõda kestis poolteist aastat ja lõppes arvukama ja tugevamate tankidega Vene armeega, mis vallutas kogu Euroopa. Siis langes Suurbritannia. Venemaa on lõpuks saavutanud domineerimise idapoolkeral.
  Ja tsaar Nikolai II-st sai ka suur vallutaja. Rahu valitses kuni 1929. aastani, mil puhkes suur depressioon. Üldine majanduskriis viis selleni, et 1931. aastal, just 1. mail, algas sõda Venemaa ja viimase suurriigi USA vahel!
  Tsaari Nikolai II armee sisenes Ameerika piiridesse. Jõud olid ebavõrdsed. Ameeriklasel polnud peaaegu ühtegi tanki ja ta oli halvasti koolitatud. Ja Venemaa ületas USA-d mitu korda. Ka tsaaririigi komandörid olid paremad. Nii et sõda läks algusest peale ühte teed. Venemaa võitis ja läks edasi. Ja 30. septembril, pärast New Yorgi ja Washingtoni hõivamist, USA kapituleerus. Nii keerati ajaloos veel üks lehekülg. 1934. aastal alustas Nikolai II sissetungi Mehhikosse ja seejärel Ladina-Ameerikasse, vallutades Ladina osariigid. Kuni viimase iseseisva Tšiili vabariigi langemiseni 1936. aasta detsembris.
  Nii sai Nikolai II loo lõpuks valmis. Tsaari-Venemaa ühendas kõik planeedi Maa riigid ja rahvad.
  7. novembril 1937 kukkus kogu planeedi Maa keiser Nikolai Suurim lennukiga alla. Ja ka tema valitsusaeg lõppes. Kuningaks sai Alesey II. Terve noor pärija - umbes kolmkümmend kolm. Tema käe all algas ruumi laienemine. Uued piirid ja uued lennud. Monarhia oli vankumatu. Inimkond on ühtne ja vallutab ruumi.
  GENERALISSIMO KONDRATENKO
  Port Arturi komandant suri, tegelikult sai ta pärisajaloos haavata pähe, kuid mõnemillimeetrine kild läks ajule lähemale. Ühesõnaga, tsitadelli loovutanud reetur suri ja tema koha võttis Port Arturi kaitse kangelane Kondratenko.
  Kindluse kaitse tugevdamiseks kirjutas uus komandör kõik madrused ja mereväe suurtükiväe kaldale maha ning desarmeeris eskadrilli, kuid tugevdas Port Arturit.
  Selle tulemusel oli tsitadell põhjalikult kaitstud, pluss komandör Kondratenko osav tegevus. Kaitse pidas edukalt vastu. Kondratenko tugevdas õigel ajal Vysokaya kindluse kaitset ja jaapanlased ei suutnud seda võtta.
  Detsembri lõpuks olid samurai rünnakutest kurnatud. Jaanuaris tekkis tuulevaikus, mille põhjustas Kuropatkini katse see blokeeringust vabastada, kuid see ei olnud kuigi edukas.
  Veebruaris toimus veel üks rünnak ja see tõrjuti taas jaapanlastele suurte kaotustega.
  Kaitse ajal käitus poiss Oleg Rybachenko kangelaslikult. Piiramise ajal oli see kajutipoiss vaid kümneaastane. Laps võitles koos täiskasvanutega ja käis luuremissioonidel.
  Ta näitas end väga julge ja võitluslikuna. Ja kaitse pidas vastu. Nüüd on juba kätte jõudnud märts... Jaapanlased on jälle taganenud. Verist pühapäeva Venemaal ei juhtunud, sest tsaar Nikolai, kuna Port Arturi tuju oli hea, läks rahva juurde. Vene armee täienes ja muutus järjest suuremaks. Märtsi lõpus üritasid jaapanlased edasi pääseda, kuid Kuropatkini väed olid liiga suure arvulise ülekaaluga ja tõrjusid kõik rünnakud.
  Ja veel parem, kindral Legsi üksused olid Port Arturi piiramise tõttu aheldatud. Pärast suuri kaotusi jaapanlased taganesid. Kuid Kuropatkin kõhkles taas.
  Aprilli lõpus järgnes uus pealetung, mis aga ka tõrjuti.
  Ja Oleg Rõbatšenko, see vapper poiss, püüdis isegi Jaapani koloneli vangi, kasutades loomulikult lõksu.
  Mai alguses toimusid vaid väikesed kokkupõrked ja 25. kuupäeval sisenes Roždestvenski eskadrill lõpuks Port Arturisse. Kuulus admiral tõi viiskümmend üks laeva, ületades korraga kolm ookeani!
  Pärast seda sai kaitsejõud abiväge. Ja juuni alguses järgnes viimane rünnak Port Arturile. Rünnak on meeleheitlik ja äge. Taas löödi see tagasi suurte kaotustega jaapanlastele. Tsaar tagandas lõpuks Kuropatkini ja määras Linevitši . 1905. aasta juuli keskel said jaapanlased lõpuks lüüa. Ja enam kui aasta kestnud Port Arturi kangelaslik kaitsmine lõppes.
  Kondratenkot autasustati Püha Andrease Esmakutsutud ordeniga. Ja sai feldmarssali auastme. Seejärel võitis Roždestvenski eskadrill koos Port Arturiga merel jaapanlasi. Pealegi suri lahingus Admiral Togo ise.
  Jaapan oli sunnitud USA vahendusel Venemaaga rahu sõlmima.
  Pidime loovutama Kuriili saared ja Taiwan. Venemaa kindlustas protektoraadi Korea, Mandžuuria ja kontrolli Port Arturi üle. Lisaks maksis Jaapan Tsaari-Venemaale hiiglasliku, miljardi kuldjeeni suuruse hüvitise.
  Võit tugevdas tsaar Nikolai II positsiooni. Venemaa laiendas oma territooriume ja Hiina piirkondade vabatahtliku annekteerimise tõttu hakkas tekkima Želtorossija. Ei mingit riigiduumat - Venemaa jäi absoluutseks monarhiaks, ilma parlamendita.
  Mõistagi jätkus tänu võidule ja poliitilisele stabiilsusele majanduskasv tegelikust ajaloost varem ja oli tugevam.
  Esimene maailmasõda algas nagu pärisajaloos. Kuid see oli Venemaale edukam. Milline armee oli suurem ja parem, sealhulgas tänu feldmarssal Kondratenko reformidele, ja majandus oli tugevam ja tsaari autoriteet kõrgem.
  Sõda kestis veidi üle aasta ja lõppes Austria-Ungari kokkuvarisemisega ning Osmani impeeriumi ja Saksamaa alistumisega. Ja Bulgaaria, nähes, kuidas see lõhnab, asus Serbia ja Venemaa poolele, nagu ka muide Itaalia ja Jaapan.
  Feldmarssal Kondratenko sai kõrgeima auastme - generalissimo. Ja temast sai peaaegu kõigi ordenite omanik, nagu Suvorov. Brusilovist sai feldmarssal. Admiral Koltšak, Kornilov ja Denikin tegid karjääri. Tsaari-Venemaa liideti endaga: Galicia, Bukovina , Krakovi vojevoodkond, Poznani oblast, Klaipeda. Tšehhoslovakkia sai ka Vene impeeriumi osaks. Ja Väike-Aasia koos Konstantinoopoliga. Ja Põhja-Iraak.
  Üldiselt osutus kõik hästi. Jaapanlased jagasid Saksa kolooniad Venemaaga Vaikses ookeanis.
  Seejärel jagati Saudi Araabia Venemaa, Prantsusmaa ja Suurbritannia vahel. Seejärel jagasid Venemaa ja Suurbritannia Iraani pärast lühikest sõda.
  Ja siis Afganistan. Tõsi, seal oli natuke kaklust. Ja inglastel alguses väga ei vedanud.
  Maailm on saavutanud stabiilsuse ja õitsengu. Kuni Suure Depressioonini 1929. aastal. Ka Venemaa langes pärast kiiret kasvu kriisi.
  1931. aastal ründas Jaapan Venemaad, taotledes kättemaksu varasemate kaotuste eest.
  Kuid seekord oli see enesetapp. Tsaari väed võitsid jaapanlasi. Admiral Kolchak pole sugugi vana, ta näitas oma geniaalsust, mis on võrreldav Ušakoviga. Tõusva Päikese Maa sai merel täielikult lüüa ja seejärel okupeeritud. Sellele järgnes referendum, kus enamik jaapanlasi hääletas Venemaaga ühinemise poolt.
  Nii tugevdas tsaar Nikolai II oma võimu Vaiksel ookeanil. Venemaa jätkas liikumist Hiinasse. Kriisist nõrgestatud Suurbritannia, Prantsusmaa ja USA ei sekkunud Taevaimpeeriumi kontrolli alla võtma.
  1933. aastal tuli Saksamaal võimule Hitler. Ta asus taastama endise impeeriumi endist võimu. Ja loomulikult püüdis ta Venemaaga mitte tülli minna.
  Mussolinil Itaalias oli sõprus Venemaaga. Ja ta vallutas vaikselt Etioopia, laiendades oma kolooniaid. Räägiti kolmikliidu loomisest.
  Tsaari-Venemaa tahtis annekteerida kõik nõrgeneva Inglismaa ja Prantsusmaa kolooniad. No sakslased ja itaallased on ka arusaadavad. USA-l olid omad plaanid.
  1937. aastal ühines Saksamaa Austriaga, tekitades Anschlussi. Ja novembris 1937 kukkus alla teine Nikolajevi lennuk. Kuningriik katkestati väga edukalt. Nikolai II saavutas oma neljakümne kolme valitsemisaasta jooksul tohutuid edusamme.
  Nad kutsusid teda Nikolajev Suureks! Ja isegi Suurimad, tõusid kõrgemale kui Peeter Suure.
  Nikolai II ajal vähendati tööpäeva kümnele tunnile ning seitse aastat haridust muutus kohustuslikuks ja tasuta. Riigi keskmine palk ulatus nullinflatsiooni ja rubla kullaga toetus 75 rublani kuus. Kuninglik valuuta oli kõige kõvem ja kõige konverteeritavam maailmas.
  Venemaal oli maailma suurim maaarmee ja ta edestas laevastiku suuruselt nii Suurbritanniat kui ka USA-d.
  Vene tankid olid maailma parimad, nagu ka lennukid. Ja helikopterid olid tol ajal praktiliselt ainsad planeedil Maa. Kõige arvukam ja kvaliteetsem allveelaevastik. Parim suurtükivägi. Täiustatud tehnoloogiad televisioonis ja videos. Tsaari-Venemaal hakati filmima ka maailma esimest värvikino. Sealhulgas tänu tsaar Nikolai II kirele fotograafia vastu.
  Pärast Hiina annekteerimist saavutas Venemaa rahvaarvu poolest maailmas esikoha, edestades Suurbritanniat koos kõigi kolooniatega.
  Tsaar Nikolai II reformis õigeusku ja legaliseeris polügaamia. See tark suverään sai hakkama paljude asjadega. Ja ta suri mitte sülitamata, tagakiusamata, Venemaad kaotamata, vaid suur mees. Ja vaid mõne millimeetrine fragmendi liikumine avaldas Venemaa ajaloole sellist mõju. Ja öeldakse ka, et ajaloos ei ole juhuseid! Nii see juhtub. Seda näitasid nii Nikolai II kui ka Generalissimo Kondratenko fenomen.
  Kuid pärast tsaar Nikolai surma järgnes ajutine hüpe. Esiteks suri monarh Aleksei II enne, kui ta sai kroonitud. Siis suri ka teine pärija Kirill Vladimirovitš Romanov. Ja Vladimir III tõusis troonile 1938. aastal. Tsaar on noor, aga üldiselt mitte rumal ning üsna tahtejõuline ja ambitsioonikas.
  Noh, ta asus asja kallale! Venemaa, Itaalia, Saksamaa, Suurbritannia, Prantsusmaa ja võib-olla tulevikus ka USA vastu. Siin on kolmikliit muidugi palju tugevam.
  1940. aasta mais ründas Saksamaa Prantsusmaad, Belgiat, Hollandit ja Suurbritanniat. Venemaa ründas Prantsuse, Inglise ja Hollandi kolooniaid. Algas territooriumide tseremooniata hõivamine.
  Britid ja prantslased ei suutnud Vene armeele vastu seista. Ja pooleteise kuuga võitsid sakslased Prantsusmaa, Belgia ja Hollandi ning sundisid kapituleeruma.
  Seejärel okupeeris Fuhrer Hispaania ja Portugali ning vallutas Taani ja Norra. Venemaa okupeeris Rootsi.
  Sõda oli peaaegu ühepoolne. Venemaa vallutas kohalike elanike toel India, Indohiina, Lõuna-Afganistani, Lõuna-Iraani, Lähis-Ida ja sisenes Egiptusesse.
  Muidugi ei suutnud koloniaalväed tsaariarmeele vastu seista ja nad ei tahtnud seda tegelikult teha. Aafrika vallutamine jäi teede puudumise ja kommunikatsioonide puudumise tõttu mõnevõrra edasi. Sakslased liikusid üle Aafrika läbi Gibraltari ja Maroko, venelased läbi Egiptuse ja seejärel Sudaani.
  Ent maastik oli pigem takistuseks kui Briti või Prantsuse vägede vastupanu. Neid oli vähe ja nad olid halvasti relvastatud ja peamiselt pärit kohalikest aborigeenidest. Kes ei teadnud ega tahtnud võidelda.
  1940. aastal ei julgenud Hitler Suurbritannias maanduda. Ta alustas õhurünnakut, mis ei olnud alguses kuigi edukas. Kuid 1941. aasta kevadel astusid lahingusse Vene lennukid ja Suurbritanniale hakati avaldama surma survet.
  Ja augustis järgnes Saksa-Vene ühisvägede maabumine ja pärast kahenädalast visa võitlust Londoni hõivamine.
  Pärast seda sai kogu idapoolkera, sealhulgas Austraalia ja Uus-Meremaa, vene, saksa ja itaalia omaks.
  Aga seal oli veel USA.
  Tsaar Vladimir otsustas Ameerikat rünnata. Hitler ja Mussolini toetasid teda selles otsuses. Kolmas Reich viis väed Islandile ja seejärel Gröönimaale ja Kanadasse ning Tsaari-Venemaa kolis Alaskale. Jõud on muidugi ebavõrdsed. USA-l on üsna nõrk tankilaevastik ja palju väiksem rahvaarv kui Venemaal koos kõigi tema kolooniatega. Kuigi majandus on arenenud. Kuid sellisele koletisele ei saa vastu panna.
  Pärast pealetungi alustamist 1943. aastal okupeeris Vene armee kiiresti kahe talvekuuga Alaska. Ja kevadel vallutasid nad koos sakslastega peaaegu kogu Kanada.
  Brasiilia, Venezuela, Mehhiko ja teised riigid kuulutasid USA-le sõja.
  Algas Vene vägede liikumine üle Ameerika põhjaosariikide. Jõud on muidugi ebavõrdsed. Venemaa ja Saksamaa on paremad nii kvaliteedis kui kvantiteedis.
  Tüdrukud Nataša, Zoja, Aurora ja Svetlana võitlevad maailma parimal tankil Kondratenko-3, pika toru ja kiirtulekahuriga liikursõidukil. Väga krapsakas, madala siluetiga.
  Kondratenko-3 tanki kaal on umbes nelikümmend tonni ja see on hästi kaitstud. Ja vaatamata väikesele 76 mm kaliibrile on relval suur mürsu algkiirus.
  Shermanid, seda tanki ei saa läbida ühegi nurga alt. Nii...
  Tüdrukud, kes võitlevad paljajalu ja bikiinides, lihtsalt hävitavad ameeriklasi ja naeravad palju.
  Eriti Nataša... Ja ta vajutab paljaste sõrmedega juhtkangi, öeldes:
  - Au minu Venemaale!
  Zoya tulistab ka. Ta teeb seda paljaste varvastega, vajutades juhtkangi nuppe ja karjudes:
  - Ja kogu meie kodumaa!
  Järgmiseks tulistab Aurora. Ta lööb vaenlast ja ütleb hambaid paljastades:
  - Ja kõrgemad jõud on meie selja taga!
  Ja neiu pilgutab ka väga tuliselt silma! Ta vajutab paljaid varbaid nagu juhtkangi nuppe.
  Ja siis vallandab Svetlana. Selline terav ja sädelev tüdruk. Väljastab suust päikesekiiri. Ja ta laulab ka:
  - Ma olen maailmatäht! Ma jooksen kiiremini kui isegi saatan!
  Selliste tüdrukute puhul ei ole kurat ise hirmutav. Nad peksavad ameeriklasi, ümbritsedes tihedalt Chicagot.
  Ja ilma kedagi sealt välja laskmata. Hävitamine on, ütleme, tühine. Need on tüdrukud.
  Ja nii Chicago garnison kapituleerub. Tunne meie oma!
  Ja Vene tankid lähenevad juba New Yorgile. Tsaar Vladimir hõõrub rahulolevalt käsi. Kas venelased on kunagi nii kaugele jõudnud?
  Ka tüdrukud võitlevad vapralt õhus. Näiteks armas paar: Maria ja Mirabela.
  Paljajalu ja bikiinides kaunitarid koguvad arveid. Neile pole sõna otseses mõttes midagi vastu. Siinsed tüdrukud on nii ilusad ja silmipimestavalt agressiivsed ja täpsed.
  Maria tulistas lasu, lasi alla tosin lennukit, ühe hooga ja laulis:
  - Au meie kodumaale! Venemaa nimel!
  Ka Mirabela tulistas ja möirgas:
  - Aga seal on suure võimuga juht,
  Ta kutsub slaavlased lahingusse ...
  Nad ei saa Venemaaga hakkama -
  Kui Vladimir valitseb kuningana!
  
  Kõvast, tugevast, raudse tahtega,
  Ja välimus on nagu metalli lõikamine...
  Venelased ei vaja paremat elu
  See on ainult see, millest inimesed unistasid!
  Jah, need tüdrukud on kaklemise ja laulu meistrid...
  Muide, keset New Yorgi rünnakut lendas esimene Vene kosmonaut kosmosesse ja lendas ümber planeedi Maa. Ja see on järjekordne Tsaari-Venemaa saavutus Romanovite dünastia poolt.
  Ja siis New Yorgi garnison kapituleerus ja Washington langes peagi. Ja 3. septembril 1943 kapituleerusid USA täielikult. Nii lõppes Teine maailmasõda, mis algas 15. mail 1940. aastal. Sõda on Venemaa jaoks kuulsusrikas ja võidukas.
  Muidugi võitsid nii Hitler kui Mussolini sellest sõjast palju. Mõlemad diktaatorid said valdused Aafrikas, mõned Euroopas ja USA-s. Euroopa jagati lõpuks riikide vahel ära. Ja pärast referendumit sai Bulgaariast Bulgaaria kuningriik Venemaa koosseisus.
  Näib, et maailm on jälle ümber jagatud ja kolooniad on seeditavad. Kuid Hitler poleks muidugi Hitler, kui ta rohkemat ei tahaks. Eelkõige lüüa Venemaad. Ja haarata selle territoorium.
  Ja muidugi lootsid sakslased uute võimsamate relvade peale. "E" seeria tankid ja ballistilised raketid, eriti lendavad taldrikud.
  Tsaari-Venemaa edestas aga oluliselt kolmandat Reichi ballistiliste rakettide osas ja lendas 1951. aastal 12. aprillil isegi Kuule.
  Ja E-seeria tankidel polnud kvalitatiivset üleolekut Venemaa omadest.
  Ja ainult lendavad taldrikud olid mõistatus. Tänu laminaarsele voolule osutusid nad igasuguste käsirelvade suhtes täiesti haavamatuks. Kuid samal ajal ei saanud nad ise tulistada.
  Mussolini suri ja tema poeg tõusis troonile. Hitler avaldas talle survet ja noormees nõustus Venemaaga võitlema. 20. aprillil 1955 algas uus, kolmas maailmasõda. Hitleri poolel olid: Itaalia, Brasiilia, Argentina, Tšiili, Mehhiko, ühesõnaga kogu Ladina-Ameerika, välja arvatud Kuuba, mis toetas Venemaad. Ja maailmas polnud enam teisi riike! Kolmas maailmasõda algas 20. aprillil 1955. aastal. Ja tsaar Vladimir seisis silmitsi oma valitsemisaja kõige tõsisema väljakutsega.
  Ainus, mis teda lohutada võib, on see, et see sõda jääb planeedil Maa sõdade ajaloos viimaseks. Kuna selles osalevad kõik maailma riigid!
  Noh, kui sõda on alanud, tuleb see pidada! Hitleri rünnak polnud eriti ootamatu. Ungari, Jugoslaavia, piiratud autonoomiaga Venemaa osa, nende kuningas Vladimir III. Albaania vallutab Itaalia. Kõik on korras. Sakslased üritavad Ida-Preisimaalt, Austriast, Itaaliast lõunast edasi pääseda. Ja Aafrikas käib võitlus. Ja Ladina riikide koalitsioon USA vastu. Aga nad pole seal eriti aktiivsed. Alles nüüd on sõda välja kuulutatud.
  Vahepeal viis Hitler oma peamised jõud Euroopasse.
  Ja algas põrgulik sõda. Viimane ulatuslik sõda inimkonna ajaloos.
  Pealöögi andsid sakslased Ungaris Budapesti suunas. Seal võitles Oleg Rybachenko. Ta jäi ikkagi umbes kümneaastaseks poisiks. Tõsi, füüsiliselt väga tugev, lihaseline, kiire ja mis peamine, nagu mägismaalane, surematu. Jah, kirjanik ja luuletaja Oleg Rybachenko sai surematuse, kuid tingimusel, et temast saab umbes kümneaastane poiss ja ta teenib Venemaad lapselikus, kuid väga tugevas ja kiires kehas. Ja ta on laps alates 1. jaanuarist 1904. Kui ma kajutipoisina Port Arthuriga liitusin. No pole just kõige väiksem poiss, aga algusest peale oli ta tugev ja kiire ning ta võeti laevale.
  Veelgi enam, kui nad kahtlesid, kas see on liiga väike, painutas Oleg Rõbatšenko kihlveo jaoks sõrmedega vaskmünti. Pärast seda viidi ta rääkimata laevale.
  Poiss teenis palju auhindu, osaledes kõigis sõdades. Sai ohvitseriks. Aga ta nägi ikkagi välja nagu laps. Seetõttu, kuigi talle anti auhindu paljude vägitegude eest, ei antud igavesele poisile midagi kõrgemat kui kapten. Ja nüüd on Oleg Rybachenko sõjaväes olnud rohkem kui pool sajandit. Olete ammu teeninud ohvitseripensioni, aga kui teie tervis on raudne, siis milleks teenistusest lahkuda?
  Pealegi on ilma arvutite, mängukonsoolide ja televiisorita kuidagi igav. Ja sõjaväes olete kapten, vähemalt juhite sõdureid. Jah, aeg ikka lendab.
  Generalissimo Kondratenko suri. Hukkus ka suuradmiral Koltšak, kes edestas Ušakovit. Paljud inimesed, kellega Oleg Rybachenko alustas, ei ole enam teenistuses.
  Täpsemalt, pärast Port Arturi piiramist on peaaegu kõik veteranid surnud. Alles jäi ainult Vovka. Ka tema oli siis kajutipoiss ja nüüd on ta juba hallipäine vanaisa. Tõde teenib endiselt. Ja ta on üllatunud, et Oleg jääb samaks poisiks, kelle kehal pole ainsatki armi. See on nähtus, mida tuntakse kogu Vene tsaariarmees. Tõde on see, et ta võitleb väga hästi.
  Poiss Oleg on paljajalu, see on tema jaoks meeldivam ja väledam. Ta sihib püssi püssi järel ja tulistab Saksa E-seeria tankide pihta. Natside autod on lihtsalt tohutud. Ja tundub, et miski ei takista neid.
  Aga igavene poiss tabab nii täpselt, et torkab metalli läbi. Ta maalib Kraute, lõhub torne ja laulab.
  - Tsaar Vladimir, Vene tsaar...
  Õigeusu suverään!
  Varsti vallutame maailma,
  Meie kohal on ju keerubid!
  Hitler saab otsa
  Ja kes kuulas - hästi tehtud!
  Ja poiss viskab paljajalu oma lapse jalaga granaati. Hallhabe Vovka raputab vaid pead.
  Kirjanik ja luuletaja Oleg Rõbatšenko veetis 20. sajandil lapsena üle viiekümne aasta. Ja pean tunnistama, et olen palju näinud. Olles surematu, oli ta ammu kaotanud igasuguse hirmutunde. Ja sõda meenutas talle arvutistrateegiamängu.
  Mängida oli lihtne ja lõbus. Ja kakelda oli ka lust . Hea, kui su paljaste jalgade all on hommikukaste ja vannitad igavest poissi ega ole riietatud reeglite järgi lühikestesse pükstesse!
  Oleg Rõbatšenkol on lubatud ringi joosta lühikestes pükstes ja paljajalu. Poiss õppis ilma kingadeta kõndima isegi külmas Port Arturis. Surematu keha ei saa ju külmetada ega haigestuda ning külmaga harjub kiiresti, mis kahju ei tee. Täpselt nagu Peter Pan. Ja paljajalu lumes joosta on peaaegu meeldiv. Liikumisel külma praktiliselt tunda ei anna, ainult liikumatult istudes on paljad jalad veidi kanged! Kuid poisi jaoks on see väike asi.
  Kuid on ka nõiatüdrukud Nataša, Zoja, Aurora, Svetlana! Nad osalevad ka sõjas. Aga mitte kogu aeg, vaid episoodidena. Aitas meil hoida Vysokaya mäge, kui see oli kõige raskem. Seal võitlesid paljajalu kaunitarid ja seda bikiinides. Nad loopisid paljaste varvastega teravalt teritatud kettaid.
  Ja nad lõikasid mõõkadega. Ja Oleg Rõbatšenko tulistas seejärel kuulipildujast - nad tapsid tema vanemad kaaslased. Ja selle tulemusena katkes samuraide rünnak ja Vysokaya mägi osutus kõigutamatuks!
  Ja tüdrukud näitasid oma kõrgeimast klassist ja Valkyrie vigurlendu.
  Ja nüüd on sakslased kaitsepositsioonil. Tsaariarmee on sõjaks valmis. Fuhrer ei suutnud taktikalist üllatust saavutada.
  Ja Vene väed võitlevad julgelt. Näib, et Hitler kirub end sellise sõja alustamise eest rohkem kui korra. Pealegi, hoolimata asjaolust, et füüreril on relvade all kaks kolmandikku Euroopast ja kolmandik Aafrikast, kuid siiski
  ta ei ole Venemaa rivaal.
  Ja sõdurite arv ka. Ja Itaalia väed on nõrgad. Ladina-Ameerika riigid osalevad sõjas loiult. Ja nende armee ei ole nii tehniliselt kui ka organisatsiooniliselt kuigi hea.
  Nii et Venemaa hoiab vaenlast endiselt sügavuti kaitses.
  Kondratenko-6 tank on selle seeriaga võitlemiseks üsna võimeline. Ja "Nikolai"-4 on raskem ja näitab end väga tugeva masinana.
  Venelased saavad võidelda raskemate Saksa koletistega .
  Eriti "Nikolai"-4 peal, kus Alenka meeskond on tüdruk väga ilus ja bikiinides.
  130 mm kaliibriga relv. Kuidas see fašiste tabab. Asjatult ründas Hitler Tsaari-Venemaa. See pole tema jaoks kerge sõit, vaid peksmine.
  Anyuta vajutas paljaste varvastega juhtkangi nuppu ja laulis:
  - Venemaa ja vabaduse eest lõpuni!
  Ja kuidas kaunitar naerab!
  Ja siis laseb Augustinus vaenlase pihta mürsu. See lõhestab metalli ja laulab:
  - Paneme südamed üheskoos põksuma!
  Ja ta vajutab ka paljaste varvastega juhtkangi nuppe. See on tõesti lahe tüdruk!
  Ja siin Maria tuksub. Ja ta lõhestab fašistid. Ja hävitada vaenlane.
  Samal ajal kasutades paljaid varbaid. Ja ta laulab ka:
  - Meie kodumaa nimel, püha! Las võitleja olla lihtsalt lahe!
  Ja ta puhkeb naerma ja näitab hambaid!
  Ja siis tabab olümpia sind raske mürsuga. Ta on just see, mida te vajate, tüdrukud - kõige mahlasem õunamahl!
  Ja jälle murdsid tüdrukud E-50-st läbi, lõid torni välja ja naersid.
  Alenka saatis mürsu, purustades E-100, tungides sellest läbi. Ja kasutades oma paljaid varbaid. Miks tüdruk laulis:
  - Murdke vaenlane!
  Ja Anyuta möllab paljaste jalgadega ringi ja kriuksub:
  - Fritzid on tühjad!
  Ja siis tabab Augustine. Ka väga täpselt ja paljaid varbaid kasutades tuuseldes :
  - Hitler on lõpetatud!
  Ja siis lisab Maria väga agressiivselt. See purustab fašistid ja kriuksub::
  - Ja kes kuulas, hästi tehtud!
  Ja ta näitab oma keelt!
  Ja siis saadab olümpiamäng mürsu, tappes vastaseid.
  Ja ka paljajalu kasutamine ja laulmine:
  - Kokku müüdud!
  Ja jälle võtab tüdruk keele ja näitab seda.
  Nii et nad tükeldavad...
  Sakslased jõudsid pärast pealetungi algusest peale kuu aega kestnud võitlust viiekümnelt kilomeetrilt sajani ja kandsid suuri, isegi suuri kaotusi. Ja itaallased Aafrikas leidsid end täielikult katlast ja ümbritsetuna. Nende väed saavad triviaalselt lüüa.
  21. mail andis Adolf Hitler korralduse kutsuda sõjaväkke kõik, kes on võimelised relvi kandma vanuses viisteist kuni kuuskümmend viis aastat. Tsaariarmee moodustas reservi.
  Nagu selgus, pole Saksa ketaslennukid praktikas nii hirmutavad. Tõsi, Vene lennukid võivad rünnata jääradega. Kuid seda saab vältida tänu tsaariarmee sõidukite suurele manööverdusvõimele.
  Ja Hitleri lootus haavatavale imerelvale ei täitunud üldse.
  Tsaariarmee kaitses end endiselt. Võimsad kaitseliinid, ette kaevatud, tugev kaitse. Las Hitleril saab aur otsa. Aga Aafrikas saab nõrgemat Itaalia liitlast survestada.
  Kui füürer poleks otsustanud Tsaari-Venemaaga sõdida, oleks ta kahtlemata läinud ajalukku Saksamaa suure ja isegi suurima juhina. Ja nii tahtis deemon maailma valitseda ja mis sellest tuli?
  Lõppude lõpuks on vene tüdrukud maailma lahedamad.
  Oleg Rybachenko, nagu alati, on lahingu esirinnas. Teda ei saa puudutada ei kuul ega šrapnell. Ta on kõva mees ja lahe mees.
  Poiss lühikestes pükstes ja paljajalu, natside vastu. Ja viskab neid granaate ja jookseb vihmasajus.
  Jah, kahju, et säravat Kondratenkot pole, kuid seal on noori ja võimekaid komandöre. Eelkõige kindralfeldmarssal Vasilevski, kes paistis silma juba Esimese maailmasõja ajal. Ja ta kamandab energiliselt ja osavalt.
  Ja Fritz, kes puutub kokku karmi kaitsega, takerdub sellesse lootusetult. Kuid ikkagi üritatakse läbi murda.
  Oleg Rybachenko, see igavene poiss naerab, paljastab hambad ja laulab:
  - Mu isamaa! Mu püha isamaa!
  Ja ka nagu paljaste jalgadega granaadi viskamine.
  Ja siin astusid lahingusse Nataša, Zoya, Aurora ja Svetlana. Nad on igavesed nõiatüdrukud, perekonna püha jumala teenijad. Nad ei võitle alati, muidu oleks Venemaa kogu maailma vallutanud. Kuid see on alati tõhus ja silmatorkav.
  Tüdrukutele meeldib tappa: need on tüdrukud!
  Ja kuidas nad fašistide vahelt läbi kõnnivad ja kuidas nad neid löövad...
  Ja paljaste varvastega viskavad nad kettaid, tappes Krautsid.
  Natsid on takerdunud ja kannatavad üha rohkem kaotusi. Vasilevski suur strateeg teeb ettepaneku lüüa Aafrikas natsid ja itaallased. Seega saavad eelise nobedamad ja parema manööverdusvõimega Vene tankid. Ja Euroopas las fašistid pääsevad . Et nad oma ressursid täielikult ammendaksid.
  Tsaar Vladimir nõustus selle plaaniga. Ja uued jõud viidi Aafrikasse.
  Elizabeth ja tema meeskond võitlesid Liibüas, lõigates Itaalia üksused ära. Seal on palav ja tüdruk näeb bikiinides hea välja. Neil on uusim tank Kondratenko-6, milles sõdalased mööduvad itaallaste ja Fritzede positsioonidest ning alistavad need enesekindlalt.
  Elizabeth tulistab Mussolini juuniori impeeriumi tanki ja ütleb:
  - Kasukas ja kaftan kõnnib üle merede, üle lainete!
  Ja loomulikult kasutab ta oma paljaid varbaid.
  Järgmisena tulistab Ekaterina. Lööb läbi saksa auto ja möirgab:
  - Venemaal on tsaar Vladimir kangelane!
  Elena on tema selja taga, peksab Fritzi iseliikuvat püssi ja siristab:
  - Hurraa Hitlerile teie kodumaa eest!
  Ja lõpuks lasevad olümpial mürsu välja. See purustab Krautsid, purustab nad ja kriuksub:
  - Tulemus on suurepärane!
  Ja ta kasutab ka laste jalgade paljaid varbaid.
  Aafrikas saavutasid Venemaa väed mai lõpus ja juuni alguses märkimisväärseid edusamme. Lahingud levisid Liibüa ja Etioopia territooriumile. 12. juunil langes Tripoli. Ja 15. juunil võeti Etioopia pealinn liikvele. Nii hakkasid Mussolini noorema sõdurid välja valguma. Kahjuks ei suutnud ta oma isa ülal pidada.
  Ja ka tema kui vallutaja au. Kuid Mussolini, olles hõivanud osa Inglise ja Prantsuse kolooniatest, pidas end Caesariks. Kuid tundub, et Caesarist on võimatu ületada.
  Oleg Rõbatšenko võitles patareid juhatades. Ja nii vapralt, et sakslased kaotasid tema tulest iga päev kümneid tanke. Tema poissi autasustati isegi teise kuldse ristiga. Ja lõpuks andsid nad talle isegi kaua teenitud majori auastme.
  Varem teda ei määratud, sest ta näeb välja nagu laps. Kuid poiss näitas silmapaistvat kangelaslikkust. Ja oskus võidelda.
  22. juunil 1955 vallutasid Vene väed Aafrikas lõpuks Itaalia Somaalia. Ja 25. juunil 1955 Itaalia vägede riismed Etioopias kapituleerusid.
  Tsaariarmee võitis enesekindlalt. Mainstein, keda peeti Kolmanda Reichi parimaks komandöriks, kirjutas oma päevikusse:
  - Me äratasime põrguliku karu üles! Nüüd rebitakse meid lahku!
  Juuni lõpuks olid sakslased kandnud nii suuri kaotusi, et nad olid sunnitud oma pealetungi Euroopas katkestama.
  Tsaar Vladimir andis korralduse suurendada survet Aafrikas. Kõigepealt tume kontinent, siis kõik muu - ütles silmapaistev monarh! 1. juulil 1955 üritasid sakslased Skandinaavias edasi liikuda. Ja nad tormasid Stockholmi poole, kuid jooksid väga tihedasse kaitsesse. Ja nad said tohutut kahju.
  1955. aasta juuli alguses sisenesid Vene väed Saksa Alžeeriasse.
  Liibüa oli juba Tsaari-Venemaa kontrolli all. Nigeri pealetung ja silmused olid käimas.
  Elizabethi tankimeeskond võitleb natsidega. On väga palav ja tüdrukud võtsid isegi rinnahoidjad ära ja kannavad nüüd Kondratenko-6 paagis ainult aluspükse. Nad tulistavad täpselt fašiste.
  Ja nad tahavad suuri saavutusi.
  Tsaari-Venemaa on endiselt autokraatlik riik. Ja tal pole ikka veel parlamenti. Ja et revolutsiooni ei toimunud ja duumat ei loodud. Kuningad ise ei taha oma võimu piirata. Kuid Fuhrer ja Duce on diktaatorid. See tähendab, et kahe autoritaarse režiimiga süsteemi vahel käib sõda.
  Kuid Tsaari-Venemaa jaoks on see loomulikum. Ja järgneb visa ja kestev lahing.
  Elizaveta vajutab paljaste varvastega juhtkangi nuppu ja tulistab mürsku. Nurrub endamisi:
  - Lööme natsid puruks!
  Ka Ekaterina vajutas paljaste varvastega juhtkangi nuppu ja vabastas tapja nurrudes:
  - Alandame Hitleri!
  Ja Elena peksab ka , lööb fašistid välja ja kriuksub:
  - Me rebime su laiali!
  Ja ka see, kuidas ta hambaid paljastab! Ja ta vajutab paljaste jalgadega juhtkangi nuppe.
  Ja siis pöörab olümpia su pea peale ja kui loll see saab olema . See mureneb kõik ja vuliseb:
  - Kurb käik ja meeskond!
  Ärge unustage paljaste varvastega vajutada juhtkangi nuppe. Ja võita vaenlane.
  Sõdalased on tõepoolest väga vaprad ja särava iseloomuga.
  Oleg Rõbatšenko tõrjus vahepeal järjekordse fritside rünnaku ja laulis:
  - Isamaa ja tsaar Vladimiri eest - hurraa!
  Jah, päris ajaloos oli selline ennast Venemaa keisriks nimetav Vladimir III, Romanovite maja juht. Ja tegelikult hakkas ta ametlikult valitsema 1938. aastal. Ja siis osutus Vladimir tõeliseks kuningaks ja sellegipoolest suurepäraseks! Vladimir Kirillovitš Romanov on tsaar, kellel on kõik võimalused saada kogu Maa keisriks!
  Pärast võitu, õigemini rünnaku tõrjumist, hakkas Oleg Rõbatšenko oma alluvatega kaarte mängima. Poiss lühikestes pükstes, heledajuukseline, väga lihaseline ja rebenenud, mängis hallijuukseliste võitlejatega. Üllataval kombel on Oleg neist kõigist vanem. Aga see poiss lõikab end ära.
  Mälestades Port Arturit, kangelaslikku kaitset, kust tuli Venemaa au. Suur au selle eest...
  Surematu poiss märkis:
  - Nii lahendame kõik oma probleemid! Varsti on käes hetk, mil inimesed ei tapa üksteist kunagi!
  Sõdurid ja ohvitserid nõustusid:
  - Muidugi, härra major! Nad ei tapa!
  Oleg vaatas linti oma rohkete medalitega. Jah, ordeneid on juba nii palju, vähestel kindralitel on neid. Ja tore oleks ka tiitel saada. Prints, krahv, hertsog!
  Hertsog Rybachenko - kõlab kaunilt!
  Ja poiss hüppas kõrgemale ja keerles plaadimängijas.
  Sakslased üritasid rünnata, kuid löödi taas tagasi ja said tohutult korvamatut kahju.
  Juulis saavutas Vene armee Aafrikas uusi suuri edusamme. Samal ajal kui tsaariarmee pealetungi kaal oli seal. Alžeerias on palju parimaid Venemaa relvi. Ja kuu lõpuks piiratakse sakslased ümber ja hävitatakse katlas.
  Augustis tungisid Vene väed Marokosse. Tüdrukud võitlesid meeleheitlikult tankil Kondratenko-6, murdes läbi selle paksusesse.
  Aeg-ajalt tuli teateid sakslaste allaandmisest ja linnade vallutamisest.
  Lahingud toimusid Nigeerias ja erinevates kohtades. Venelased võtsid nii arvuliselt, rohkem liikuvaid tehnikuid kui ka kohalike elanike toetust, mille rassistlikud fašistid olid enda vastu pööranud.
  Aafrika osutus tõepoolest Hitleri ja Mussolini juuniori strateegia nõrgaks lüliks.
  Venemaa võitis seal... Ja septembris liikusid nad aeglaselt vägesid kokku tõmmates Norrasse. Natsid kandsid tohutuid kaotusi. Ja Alenka ja tema meeskond sõitsid tankil. Uusim tank "Nikolai"-5 on raske ja näitas end arenenumana kui E-seeria.
  Isegi nii võimsast tankist nagu E-200 tungis tsaariaegse masina püss.
  Alenka, vajutades paljaste varvastega juhtkangi nuppe, hõõrus rahulolevalt käsi:
  - Mina olen see, kes suudab Wehrmachti murda!
  Anyuta vajutas ka paljaste varvastega nuppu, lõi sakslaste autole rusikaga ja kinnitas:
  - Me pühime Wehrmachti tolmuks! Tsaaririigi võimu eest!
  Lahe Augustine tulistas ja kiljatas:
  - Ja me elame kommunismi all!
  Maria nõustus sellega:
  - Jah, tsaariaegse kommunismi ajal!
  Ja paljaste varvastega vajutas ta juhtkangi nuppe. Ja samal ajal lööb ja purustab ta vaenlase.
  Ja siis Marusya kriuksub:
  - Täielikult!
  Ja vajutab ka paljaste varvastega juhtkangi nuppu.
  Vene väed on Oslo juba ümber piiranud. Lahingud on iga põõsa ja maja pärast.
  Kesklinnas tõrjub tsaariarmee taas sakslaste pealetungi. Oleg Rybachenko, nagu alati, on eesliinil ja võitleb enesekindlalt. Vene suurtükivägi töötab nagu kellavärk.
  Kõik on täpne ja tõsi...
  Oktoobris katkestasid Vene väed lõpuks Aafrika maismaavarustuse, vabastades Maroko. Natsid leidsid end omamoodi katlast.
  Isegi pimedal mandril. Hitler värises raevust, kuid ei saanud lõunaks midagi süüa.
  Jah, ta tuli Venemaale... Talv lähenes. Oleg Rõbatšenko jookseb hoolimata sellest, et sajab lund, endiselt paljajalu ja lühikestes pükstes. Noh, poiss - mida iganes sa võtad! Ja täiesti kartmatu mees.
  Ja ta viskab paljaste varvastega granaate.
  Ja laulab:
  - Lase kohmakalt joosta,
  Soomustatud tankid läbi lompide...
  Ja katusel on kuulipilduja -
  Tšeburaška laskur,
  Krokodilli kuulipilduja!
  Shakoklyak on rünnakul!
  Terminaatoripoiss viskas paljaste varvastega granaadi, rebis natsid laiali ja laulis:
  - Ja ma mängin dünamiidiga,
  Möödujatele silmapiiril!
  Kuidas Krauts nahkhiiri väldib!
  Kõik on pikali ja ma lähen!
  Ja poiss on tõesti nii naljakas! Kuid ta on sõjaväes olnud juba üle viiekümne aasta. Ja lihtsalt väike kurat! Isegi kui ta on blond!
  Oleg Rõbatšenko viskab taas palja jalaga granaati ja möirgab:
  - Au tsaarile ja Nikolai ja Vladimir Kolmandale!
  Ja ma arvasin, et nad ei tohiks Vladimir Kirillovitš Romanovit Vladimir Putiniga segi ajada! Suured tsaarid Romanovid on suurepärane perekond! Need, kes tegid Venemaast suurima impeeriumi!
  Ja mitte nii rikutud õnn kui Putin!
  Kuid Vene väed tõrjuvad järjekordset rünnakut.
  November tuleb. Natsidel on aur otsas. Kuid nad viskavad lahingusse uusi reserve. Aafrikas neid juba lõpetatakse. Fašistide jaoks on see raske.
  Nii nad väljendavad oma viha vangide peale. Nad sattusid kaunile Nicolettale. Nad riisusid ta aluspüksteni ja viisid läbi värske novembrilume.
  Seotud kätega tüdruk, peaaegu alasti, kõnnib läbi lumehangede, jättes endast paljajalu graatsilised jäljed. Ta on nii ilus. Ja sakslased järgivad teda ja piitsutavad teda. Ja nad peksid end kaunitariga, peksid neid. Tema triibulisest seljast voolab verd.
  Nicoletta surus lihtsalt hambad tugevamini kokku. Ja ta hoiab uhkelt pead püsti. Ja ta vaskpunased juuksed lehvivad nagu proletaarne lipukiri.
  Ja ka tema paljad jalad muutusid helepunaseks, kuid tüdruk ei kergita isegi kulmu.
  See on tema fenomenaalne julgus.
  Kuigi natsid on selle juba kätte võtnud ja tõrvikuga paljasse rinda pistnud. Kuid isegi siis neiu ainult värises, kuid ei karjunud.
  Tal on nii suur usk...
  Tüdruk tõmmatakse nagile üles ja tema liigesed väänatakse. Siis süütavad nad oma paljaste jalgade all tule. Ta lakub kaunitari paljaid jalgu. Ja kuumade kettidega piitsutavad kaunitari alasti keha.
  Nicoletta laulis vastuseks;
  Olen Tšernobog, kurja jumala tütar,
  Loon kaose, külvan hävingut...
  Minu ülevust ei saa ületada,
  Mu hinges põleb ainult raevukas kättemaks!
  
  Lapsena tahtis tüdruk häid asju,
  Ta kirjutas luuletusi ja toitis kasse...
  Hommikul vara tõusis
  Tema kohal lehvisid keerubite tiivad!
  
  Aga ma sain teada, mis on kurjus,
  Mis siin maailmas teeb sind õnnetuks...
  Mida sa mõtled, ütle head?
  Ma armusin hävitamisse kirglikult!
  
  Ja näitas oma tüdrukulikku tulihinge,
  Milline sädelev jumala tütar temast sai...
  Me vallutame universumi avaruste,
  Näitame jõudu, väga võimsalt!
  
  Suur isa see Tšernobog,
  Ta toob universumisse kaose, sõjad...
  Palvetate Svarogi poole, et ta aitaks,
  Tegelikult saate tasu!
  
  Nii et ma ütlesin: Jumal õnnistagu,
  Lase vihal oma südames mullitada...
  Usun, et ehitame õnne verele,
  Saagu emakas ääreni täis!
  
  Ma armastan kavalust, alatust ja pettust,
  Kuidas petta türanni Stalinit...
  Seda ei ole võimalik välja panna,
  Ja kui palju on maailmas udu!
  
  Nii et ta soovitas teha jõulise liigutuse,
  Hävitage kurjad ühe hoobiga...
  Kuid ma armusin väga musta jumalasse,
  Kõigis küsimustes, nii nendes kui ka hauatagustes!
  
  Kuidas ma kurjusega harjusin?
  Ja mu südames oli raev, meeletus...
  Iha rõõmu, headuse järele on kadunud,
  Niipea, kui viha pjedestaalilt tungis!
  
  Aga Stalin - ka tema on kuri,
  Hitlerist pole siin juttugi...
  Tšingis-khaan oli nii lahe bandiit,
  Ja kui palju hinge suutis ta sandistada!
  
  Nii et ma ütlen, miks hoida häid asju,
  Kui selles pole vähimatki omakasu...
  Kui sa oled rähn, on su mõistus peitel,
  Ja kui ma olin loll, siis mu mõtted kadusid!
  
  Seda ma ütlen endale ja teistele,
  Serveeri jõudu nagu must tint...
  Siis vallutame universumi avaruste,
  Lained hajuvad üle universumi!
  
  Me muudame kurjuse nii tugevaks
  See annab raevu surematuse,
  Need, kes on hingelt nõrgad, on juba puhutud,
  Ja meie, tugevaimad inimesed, usume sellesse!
  
  Lühidalt, me saame tugevamaks kui kõik kõikjal,
  Tõstkem veremõõk universumi kohale...
  Ja meie raev on ka temaga,
  Võtkem vastu saatust täis kutse!
  
  Lühidalt, ma olen truu Tšernobogile,
  Ma teenin seda tumedat jõudu kogu südamest...
  Mu hing on nagu kotka tiivad,
  Need, kes on koos Musta Jumalaga, on võitmatud!
  Sõda Venemaa ja Hitleri koalitsiooni vahel jätkus. Detsembriks olid Vene väed lõpuks itaallased ära lõpetanud, sundides neid Aafrikas kapituleeruma, ja peaaegu lõpetanud seal sakslastega. Krautidest puhastati ka Norra.
  Nüüd läks tsaariarmee 25. detsembril pealetungile. Puhkes ägedad võitlused. Talvel olid Vene tankid selgelt tugevamad. Ja tungis läbi vaenlase kaitse.
  Oleg Rybachenko, see igavene poiss jooksis paljajalu ja lühikeste pükstega läbi lume, lauldes:
  - See on meie viimane ja otsustav lahing! Me sureme Isamaa eest - sõdurid on minu selja taga!
  Vene tankid on gaasiturbiinmootoritega väga kiired. Ja fašistid ei saa neid nii lihtsalt peatada.
  Siin tormab ette "Nikolai"-5. Sellel on viis tüdrukut, kes laulavad rõõmsalt:
  - Keegi ei peata meid, vene maailma ei saa võita!
  Ja ta purskab kahurist välja! See osutub tegelikult suurepäraseks! Tüdrukud on vaatamata külmale bikiinides ja paljajalu. Ja nad tulistavad ennast ega mõtle peatumisele.
  Neil on lihtsalt metsik, meeletu jõud.
  Alyonushka armastab mitte ainult tulistada, kuigi ta vajutas paljaste varvastega juhtkangi nuppu ja tabas sakslast, vaid ka lugusid kirjutada.
  Näiteks kirjutas ta, kuidas tüdruk läks kaugele kassipoega päästma. Kolmkümmend kolm päeva kõndisin paljajalu mööda kivist teed, pannes mu õrnad jalad verd jooksma.
  Ja ometi suutis ta looma leida. Selle eest täitis haldjas oma soovi ja tüdruk abiellus printsiga.
  Aljonuška aga mõtles, et milleks tal Vene sõjaväkke meest vaja on? Parem, kui sul on armukeste kamp. Ja rohkem raha ja naudingut. Lõppude lõpuks on mehed nii erinevad. Ja loomulikult kogete nendega naudingut erineval viisil. Aga abikaasa? Sul hakkab temaga kiiresti igav ja tüdimus!
  Noormees, kes alles hakkab täiskasvanute maailma avastama, on aga palju huvitavam.
  Ja Alenka tulistab uuesti, tabades Saksa E-100.
  Ja ta liigutab oma väga ilusaid jalgu, nagu vana-Kreeka jumalanna oma.
  Ja siis Anyuta tulistab. Ka paljaste varvastega. Ja purustab Saksa kahuri.
  Selle peale ütleb tüdruk:
  - Venemaal on palju tarku inimesi, kuid tsaar Vladimir on tsaaridest parim!
  Augustine märkis:
  - Ja Nikolai II polnud halb! Oh, me ei teadnud, kuidas kuningaid hinnata!
  Maria laulis, tulistades paljaste varvastega natside pihta ja irvitades:
  - Te peate venelastele kuuletuma, puhta südamega ja targemalt! Ja Nikolai auks on ta kuningate suur kuningas!
  Ja Marusya laulis midagi... Ja ta mängis ka paljaste jalgadega...
  Vene väed liiguvad edasi. Võitleb ka Oleg Rõbatšenko. Ta on alles kümneaastane poiss. Selline on surematuse hind. Jah, aga kui hästi ja rõõmsalt ta end tunneb! Tal on nii palju energiat ja kihav jõuvool.
  Poiss viskab palja jalaga granaati ja kriuksub:
  - Ma olen tiiger, mitte kass, nüüd elab minus mitte Leopold, vaid leopard!
  Poiss-major, nagu alati, põleb. Natsid ei saa teda peatada.
  1. jaanuaril olid Vene väed oma territooriumi Saksa ja Itaalia vägedest juba täielikult puhastanud ning astunud Kolmanda Reichi valdusse.
  Samal ajal sisenesid Mehhikosse Vene üksused. Kätte on jõudnud uus aasta 1956.
  Venelaste jaoks algas see uute võitudega. 7. jaanuaril kapituleerusid Saksa vägede riismed Aafrikas. Ja kogu Must Mandriosa sai venelaseks.
  Nüüd sai vallatud füürer aru, et on täiesti perses. Ja ta tegi ettepaneku läbirääkimisteks Venemaale.
  Mille peale tsaar Vladimir vastas:
  - Räägime ainult Kolmanda Reichi ja Itaalia tingimusteta alistumisest!
  Millised targad sõnad! Ja sõda jätkub. Rünnakul on mõistagi esirinnas Oleg Rõbatšenko. Vene väed sisenesid Ida-Preisimaale. Kaitseliinid on siin tugevad. Läbimurdmiseks peate võitlema ja te ei jõua kiiresti edasi.
  Üheks läbimurdevahendiks oli iseliikuv relv koos pommiheitjaga Alexander-4. Väga võimas ja surmav tööriist.
  Ja ka ilusad tüdrukud tähistavad siin. Nad lasevad mürske oma paljaste varvastega, vajutades juhtkangi nuppe. Ja nad hävitavad vaenlase punkrid ja pillikastid.
  Tüdrukud jooksevad julgelt lumes - selleks on vene naised. Ja indiaanlased ja hiinlased visatakse lahingusse. Need täidavad juba sõna otseses mõttes kaevikute ligipääsud oma laipadega. Kuid nad suudavad selle ikkagi võtta.
  Vene sõjavägi tungib sisse.
  Strateeg Vasilevski annab aga põhilöögi Itaaliale - mis on palju nõrgem. Ja nii võidavadki Vene sõdurid ühe võidu teise järel.
  Jaanuar kujunes väga edukaks. Vene väed kukutasid itaallased ja saduldasid Alpid. Ja veebruaris okupeerisid nad Veneetsia. Ja nad sisenesid Lorbandiiniasse . Nad võtsid ka Poznani. Sakslased olid taganemas. 2. märtsil langes Klaipeda. Vene väed edenesid aeglaselt läbi Ida-Preisimaa, kaitse oli liiga tihe. Pidime teeraja sõna otseses mõttes mürskudega põletama.
  Kuid Itaalias varises pastafront kokku. Ja Vene väed tormasid Rooma. 30. märtsil 1956 algas rünnak Itaalia pealinnale. Nii maksis rahvas Mussolini perekonna ambitsioonide eest.
  Itaalia pealinn Rooma on rünnaku all. Võitlus on äge. Kuigi itaallased annavad üha enam alla. Siin on tüdrukute võitlus väga ilusad, nii bikiinides kui ka paljajalu. Sõdalased viskavad jalgadega granaate ja löövad välja Mussolini sõdurid.
  Tüdrukud on siin ilusad ja loomulikult väga seksikad. Ja titaanide lihastega. Ja see, kuidas nad paljaste jalgadega granaate loobivad, on lihtsalt hämmastav.
  Nataša läheb edasi ja tulistab, samal ajal urisedes:
  - Kaunile isamaale mu südames põleb mu kiirgav tuli!
  Zoya, tulistab, laulab kaasa:
  - Avame ukse saavutustele! Meie usk ja kuningas on monoliitsed!
  Ja siis laseb Aurora paljaste varvastega punakarvaline emane kettad lahti. Ja tükeldatud itaallased kukuvad.
  Ja siis laulab Svetlana agressiivselt, hambaid paljastades:
  - Me tapame kõik! Me purustame kõik!
  Nad loobivad paljaste jalgadega kettaid ja lihvivad fašiste. Nii sattus Mussolini tüdrukute kätte. 1956. aasta aprillirünnak oli äge ja väga kujundlik.
  Ja siin sõidavad tankid, nende pagasiruumist purskavad välja põrgulikud tulesambad.
  Tüdrukud liiguvad edasi ja loobivad paljajalu granaate. Ja kuidas nad midagi verist sülitavad.
  Ja nad hakkavad naerma...
  Nataša laulis tuliselt:
  - Tsaar Vladimir, löö Hitlerile rusikaga näkku!
  Ja ta pilgutab oma safiirsilmadega. Nii imeline tüdruk.
  Tüdrukud tormavad metsiku raevuga. Nad tabasid kuulipildujatega. Nad niidavad vaenlase maha ja ajasid fašistid laiali. Ja siis jooksevad olümpiamängud. Ja vägevate käes hoiab naiskangelane leegiheitjat. Ja ta võtab selle ja lööb sind, aga siis ta lööb sind.
  Fašistide poolt lendavad kiibid igas suunas. Ja sõdalased võivad naerda nii palju kui tahavad.
  Siis ta laulab:
  "Mussolini pekstakse!" Meie sõprus on monoliitne!
  Ja jälle nagu silmapilgutus safiirsilmadega! Ja ta lööb fašiste.
  Mida sa tahtsid? Rooma vallutasid omal ajal slaavlased Attila juhtimisel. Ja nüüd võtavad venelased selle.
  Olympias, praadides oma vastaseid talaheitjaga elusalt, laulis:
  - särav lootuse päike,
  Jälle tõuseb see üle riigi...
  Venemaa võidud nagu ennegi -
  Wehrmachti sõdalasi lüüakse!
  
  Vene kotkas planeedi kohal,
  Tiibu sirutades tõuseb ta õhku...
  Vaenlane võetakse vastutusele -
  Ta saab lüüa - murtud!
  Pärast Rooma langemist hakkasid Itaalia väed massiliselt alla andma. Mussolini impeerium, see Kolmanda Reichi noorem sõjaline partner, põles läbi.
  Vene väed vallutasid Napoli peaaegu vastupanuta ja maabusid Sitsiilias. Ka seal ei kohanud nad peaaegu mingit vastupanu. Ja Hitler oli hüsteeriline.
  Mai lõpuks oli Itaalia valmis. Võeti sadu tuhandeid vange.
  Vene tüdrukud panid nad põlvili ja sundisid neid paljaid jalgu suudlema. Nad laksutasid kuulekalt huuli. Mõned, eriti noored mehed, tegid seda entusiastlikult.
  Tüdrukud nurrusid rahulolevalt.
  Igavene poiss Oleg Rõbatšenko sundis oma vange tema paljaid lapsikuid jalgu suudlema.
  Nad tegid seda üsna vabatahtlikult. Poisid olid väga ilusad, lihaselised ja blondid. Tõsi, ta on veel liiga väike ja midagi tõsisemat ta daamidega ette võtta ei tahtnud. Aga kui karedaid kontsi keelega kõditakse - see on tore!
  Oleg Rybachenko võttis kindrali kinni ja sai uue käsu. Mille üle ma päris uhke olin.
  Mussolini juuniori reetis tema enda saatjaskond ja Tsaari-Venemaa sai järjekordse võidu. Kuid Benedito Mussolini seenior ei näinud oma häbi ja fašismi kokkuvarisemist Itaalias. Sama saatus ootas aga natse Saksamaal. Vene väed asusid pealetungile 1956. aasta juuni alguses. Peamine ründesuund oli Austria.
  Elizaveta ja tema meeskond Nikolai-5-l liikusid sakslastele vastu. Vene väed püüdsid Viini ümber piirata.
  Fuhrer sattus muidugi raskesse olukorda. Kadusid sakslaste valdused Aafrikas, Skandinaavias ja enamikus USA-s. Ja nüüd toimuvad lahingud eranditult Kolmanda Reichi territooriumil. Mis on sakslaste jaoks muidugi ebameeldivam. Mehhikosse sisenesid ka Vene väed. Leedi Gray de Monka juhib selles riigis tankimeeskonda.
  Ja Elizaveta juhib "Nikolai"-5 mööda Viini. Selle peamine vastane on E-50, millest tsaari masin tungib nagu blotter.
  Elizabeth tulistas, vajutades paljaste varvastega juhtkangi nuppe.
  Ta tabas Saksa tanki ja säutsus:
  - Anname oma südamed Püha Nikolai Venemaa eest!
  Ekaterina tulistas ka paljaste varvastega ja parandas oma elukaaslast:
  - Tõenäoliselt on õigem öelda Vladimir!
  Elizabeth tulistas uuesti, kasutades paljaid varbaid ja säutsus:
  - Kuid ikkagi oli keiser Nikolai, kes andis meile Hiina elanikkonna, see, kes muutis Venemaa võitmatuks!
  Tõepoolest, jalaväes, kes saadeti sakslaste positsioone ründama, oli rinne täielikult hiinlastest. Nad viskasid meid sõna otseses mõttes laipadega. Kuid nad murdsid läbi.
  Tavaliselt võitlesid venelased lennukites ja tankides. Jalavägi, mis koosneb hiinlastest, indiaanlastest ja aasialastest. Hiinlasi on palju. Lisaks juurutas heledapäine Nikolai II õigeusku reformides polügaamiat ja lahingusse saadeti lisahiinlasi. Ja venelased võtavad naiseks leski ja vallalisi hiinlannasid.
  Kaval strateegia.
  Ja hiinlased ründavad, surevad ja murravad läbi sakslaste kaitsest.
  Elena vajutab paljaste varvastega juhtkangi nuppe ja lööb uuesti krautide pihta.
  Ja ta laulab:
  - Püha Venemaa eest võitleme vapralt!
  Pärast seda võtab tüdruk selle ja pilgutab silma. Ja paljastab oma valged hambad! Ja ta on nii agressiivne.
  Ja siis tulevad olümpiamängud tagasi. Ja ta lööb sind ka paljaste varvastega ja purustab.
  Siis ta hüüab:
  - Ma olen surmav kobra!
  Tuleb märkida, et E-50 tank võib olla ohtlik. Selle 88-millimeetrine kahur, mille toru pikkus on 100 EL, on kiirtulega, kaksteist lasku minutis ja väga täpne. Sageli tabab soomust ja võib kahjustada.
  Seetõttu püüavad tüdrukud peamist Saksa tanki mitte läheneda. Eriti lähedalt vaadates suureneb selle läbitungimisvõime järsult. Ja Saksa mürsu südamik on kas uraan või volfram. Tõsi, pärast Aafrika ja uraanimaardlate kaotamist Kongos hakkas Saksa vägede jõud kokku kuivama.
  Ja tüdrukud on nii ilusad ja paljajalu ja lahedad.
  Nad laulavad omaette entusiastlikult:
  - Särab nagu täht üle kogu maailma,
  Läbi lootusetu pimeduse pimeduse...
  Suur kangelane tsaar Vladimir,
  Ei tunne valu ega hirmu!
  
  Vaenlased taganevad teie ees,
  Rahvahulk rõõmustab...
  Venemaa võtab teid vastu -
  Võimas käsi valitseb!
  Tüdrukud võitlevad, neile ei saa midagi vastu öelda. Ja nende jalad on nii paljad ja meislitud. Kui tabatud sakslased neid suudlevad, on selge, et see meeldib nii tüdrukutele kui ka meestele. Ja sõdalased kiljuvad rahulolevalt.
  Ja nad paljastasid oma pärlhambad.
  Need on nii lahedad tüdrukud. Ja paljaste varvastega lööb Elizabeth välja järjekordse fašisti.
  Selle peale ta hüüab:
  - Au suurele isamaale!
  Ja nii Catherine tulistab. See rammib vaenlase tanki, tapab Fritze ja kriuksub:
  - Surm vaenlastele!
  Ja seal taob ka Elena, kasutades paljaid varbaid, vajutades nendega juhtkangi nuppe. Ja ta piiksab:
  - Isamaa eest suuruses!
  Ja siis laseb mürsu välja silmapaistev olümpiaad, samuti blondiin. Ja kui see piiksub:
  - Suure Venemaa eest!
  Ja tüdrukud on täis entusiasmi.
  Siit tuleb tank E-75. Selle relv on võimsam: 128 mm ja see võib põhjustada rohkem kahju. Lisaks on sellel tankil parem kaitse ja paksem soomus.
  Aga Elizabeth on nagu hull. Ja ta vabastab midagi surmavat, mis tungib eemalt. Ja sakslasest on järel vaid rebenenud metallitükid.
  Ja tüdruk laulab:
  - Püha ilu ja suur unistus!
  Pärast seda näitab keel.
  Saksa tankid E-75 on viimasel ajal laiemalt levinud. Nüüd on neil pikema toruga relv, mis võimaldab võidelda Vene tankidega, eriti kergemate tankidega. Ja see muudab Krautsid ohtlikumaks.
  Kuid nõukogude tüdrukuid see ei häbene. Ja nad purustavad Krautsid.
  Ja sõdalased ise, eriti palavuses, on bikiinides ja paljajalu. Ja nad võitlevad väga enesekindlalt.
  Nad võidavad eranditult.
  Catherine tulistas natside pihta ja laulis:
  - Aga kui aus olla! Ma hävitan eranditult kõik Krautsid!
  Elena tulistas ka paljaste varvastega ja säutsus:
  - Me alistame kõik ja loomulikult!
  Olümpia võitis haletsematult ka natse. Ta on nii võitmatu lits.
  Ja ka paljaste varvaste abil.
  Nataša ja tema meeskond võitlevad tankil Kondratenko-6. See auto on veidi kergem, kuid liikuvam kui Nikolai. Muidugi väiksema kaaluga on kaliiber väiksem ja soomus veidi õhem. See tähendab, et surmaoht on palju suurem.
  Kuid pean ütlema, et tüdrukutel pole üldse piinlik. Ja nad võitlevad nagu lahinguhiiglased.
  Nataša laulab, tulistades aktiivselt:
  - See on meie võit!
  Ja ta vajutab paljaste varvastega juhtkangi nuppe.
  Zoya tulistab ka, kasutades paljaid jalgu ja kriuksudes:
  - Tsaar Vladimir edasi!
  Ja kõik tüdrukud kooris haukusid:
  - Au langenud kangelastele!
  Pärast seda tulistas Aurora, pööras Saksa tanki ümber ja ütles:
  - Keegi ei takista meid! Keegi ei võida meid!
  Ja ta raputas ka paljaid jalgu.
  Ja siis andis Svetlana paljaid varbaid kasutades järele ja urises täiega:
  - Venelased võitlevad raevukalt!
  Ja kõik tüdrukud hüüdsid üksmeelselt:
  - Sõduri rusikas on tugev!
  Ja jälle tormavad kaunitarid lahingusse. Nad lasevad end täpselt ja täpselt!
  Kuid Jane'i meeskonnad hämmastab mehhiklasi. Daam on ka väga tark ja ilus.
  Ja tema meeskonna tüdrukud on paljajalu ja bikiinides. Nad võitlevad metsiku ja rahuliku raevuga.
  Siis tulistas Gertrude, kasutades paljaid varbaid, ja säutsus:
  - Olen tüdruk, kes hävitab kõik sekundi murdosaga!
  Ja siis puhkeb Malanya tegutsema. Ja ta lõhub ladina tanki eemalt.
  Ja siis lööb Matilda paljaste varvastega jalga.
  Ja ta naerab:
  - Ma olen tõesti suurepärane tüdruk!
  Ja kõrgeima ja raevukama korra sõdalased. Nad ei tunne nõrkust ega viha.
  Nad ajavad sind samamoodi persse.
  Ja ka Alenka võitleb väga enesekindlalt.
  Juuni lõpuks on Viin ümber piiratud. Saksamaale ja tema prestiižile anti purustav löök. Samal ajal liiguvad Vene väed Oderi poole. Nad viskavad lahingusse hiinlased, indialased ja araablased. Ja nad murravad läbi Krautsi kaitsest.
  Hitler on muidugi juba paanikas. Kuidas tüdrukud ta tankidesse ja lennukitesse surusid.
  Siin on Albina ja Alvina, kaks vene pilooti. Ka paljajalu ja bikiinides löövad nad fašiste maha nagu pirnid pulgaga oksa küljest. Ja paari jaoks teevad nad sõna otseses mõttes selliseid imesid.
  Albina tulistas oma Peeter Suure hävitaja ühe hooga alla viis lennukit ja laulis:
  - Me oleme taevakarud!
  Alvina tulistas oma sõjakotka ühe hooga alla kuus lennukit ja säutsus:
  - Ja me purustame kõik!
  Taevas oli see paar juba legendaarne!
  Tüdrukutele omistati seitse Jüriristi astet: hõberist, hõberist vibuga, kuldrist, kuldrist pangaga. Ja ka kuldrist teemantidega ning kuldrist teemantide ja vibuga. Ja kuldse risti kõrgeima astme täht, teemantvibuga. Hiljuti asutati kõrgem auhind - suur kuldristi täht, millel on teemandid ja vibu.
  Nii võisid tüdrukud oma saavutuste üle õigusega uhked olla. Ja alati, isegi külmas, võitlesid nad ainult bikiinides ja eranditult paljajalu.
  Nii toredad tüdrukud.
  Albina tulistas ja laulis:
  - Meie parimate võitude eest!
  Alvina jätkas:
  - Olgu meie lapselapsed ja vanaisad meie üle uhked!
  Sõdalased on tõeliselt kolossaalse klassi tüdrukud!
  Nad peksid fašiste taevas ja laulavad:
  - Au Venemaale, au! Meie tsaar Vladimir on kangelane! Koidikul on jõudu! Matke Hitler maa alla!
  Muidugi võib Vladimir Kirillovitš Romanov oma sõdalastega väga rahul olla.
  Isegi kui nad kaklevad, on see nii, et te ei saa nende vastu oda tõsta!
  Vladimir Kirillovitš Romanov on tsaar, kellel on kõik võimalused sõjad lõplikult lõpetada!
  Ja fašistid värisevad tsaariarmee löökide all...
  Ümbritsetud Viin langes kiiresti. Juuli keskpaigaks jõudsid tsaaririigi väed laial rindel Oderisse. Ja Koenigsberg oli täielikult blokeeritud.
  Ja sakslased taganesid Oderist kaugemale. Ja seal üritati luua kaitseliini. Kaitske ennast põhjalikult. Kuid juuli teisel poolel alustasid Vene väed rünnakut Hamburgi vastu... Natsid alistusid aeglaselt, kuid kindlalt.
  Võitlus oli väga äge. Mõned külad vahetasid mitu korda omanikku. Lahingutes osalesid ka uued Saksa tankid arenenumast AG-seeriast - püramiidsed. Neil oli hea kaitse iga nurga alt. Kuid tsaariarmee oli arvuliselt parem.
  Ja suur hulk Aasia jalaväelasi hukkus rindel. Aga nad lubasid mul liikuda.
  Ka sakslaste inimressursid olid ammendatud. Augusti lõpuks piirati Hamburg ümber ja ka München blokeeriti.
  Sakslased kaotasid märkimisväärse territooriumi. Ja neil polnud millegagi oma positsioone hoida.
  Oleg Rybachenko võitles esirinnas Saksamaa enda territooriumil. Ja igavene poiss naeratas pidevalt ja näitas oma pärlmutterhambaid.
  Ja seal viskas ta oma paljaste lapselike jalgadega granaate. Hea on olla laps - kui loomulik on olla kuumas ainult lühikestes pükstes. Ja kuna sa oled surematu, siis võid ka talvel poolalasti olla, riskimata külmetada.
  Nii et poiss laulis:
  - Paljajalu, lihtsalt paljajalu,
  Juulikuulise äikese ja surfimüra all!
  Paljajalu, lihtsalt paljajalu,
  Poisil on lihtne olla lahe kauboi!
  Ja lapsmajor jätkab nende fašistide hävitamist enda jaoks. Ja nad ründavad meeleheitlikult.
  On juba september... Vihma hakkab sadama... Tsaari väed, täites hiinlaste surnukehasid, vallutasid Müncheni ja Hamburgi ning liiguvad Ruhri piirkonna poole. Kõige tähtsam Saksa tööstuses.
  Ja sakslased võitlevad meeleheitlikult vastu.
  Nataša võitleb oma tankil ja uriseb:
  - Natsidele saab see olema äärmiselt raske!
  Ja vajuta paljaste varvastega juhtkangi nuppe. Ja ta tulistas natside pihta mürske.
  Ja siis annab Zoya sulle laksu. Ja ka paljaste varvaste abil.
  Ja ta laulab ka:
  - Venemaa on Hitleri vastu!
  Ja siis teeb Aurora agressiivse käigu. Ja ka paljaste varvaste abil:
  - Vene tee eest!
  Ja nende taga laseb Svetlana ka mõrvarimürsku. See läbistab Saksa tanki ja kriuksub:
  - Tsaar Vladimir Kirillovitšile!
  Ja ta näitab ka oma keelt.
  Tüdrukud läksid siin metsikult.
  Alenka raskel tankil purustab ka natsid. Ja võidab neid kaugelt.
  Sõdalane laulis:
  - Allutasin pool maailma oma rindadega!
  Ja Alenka rinnad helepunaste nibudega.
  Ja siis Anyuta peksab sind paljaste varvastega. See rammib fašistliku tanki ja plärab:
  - Ma olen superstaari tüdruk! Ajalooraamatutes!
  Ja ta paljastab hambad...
  Ja siis laseb Augustine mõrvarimürsku. Ta purustab natsid ja susiseb:
  - Olgu meie armee kõige tugevam!
  Ja ta liigutab ka jalgu ...
  Ja Maria järgneb neile ja peksab natse. Ta keerutab end agressiivselt plärisedes:
  - Oleme suured agressiivsed tüdrukud!
  Ja siis vallandab Marusya natsidele midagi äärmiselt mõrvarlikku ja hävitavat. Ja seda paljaste tütarlapselike jalgade abil.
  Ja siis ta laulab:
  - Oleme vaenlaste täielik lüüasaamine!
  September möödus väga ägedates lahingutes. Sakslased asusid meeleheitlikult vasturünnakule. Kuid oktoobris, kui sadu tuli tugevamaks, saavutas tsaariarmee taas eelise. Ja ta hakkas edasi liikuma Ruhri poole. Pärast ägedat rünnakut Koenigsberg langes. Natsid said järjekordse laksu.
  Ja Lõuna-Prantsusmaal piirasid tsaariväed Touloni ümber. Nii et natsidel oli äärmiselt halb aeg.
  Hitler möllas, aga Berliinis viibides. Tema positsioon osutus nõrgaks.
  Selge see, et keegi ei tahtnud läbirääkimisi kuulata. Kuid natsid jäid sisse nagu kärbsed.
  Novembris võitlesid tsaariarmee väed suurema osa Ruhri piirkonna hõivamise nimel, jättes sellega Saksamaa sisuliselt ilma peamisest tootmisbaasist.
  Detsembris okupeeris tsaariarmee kogu Lõuna-Prantsusmaa ja sisenes Hispaaniasse. Ja Saksa rindel vallutas ta lõpuks Ruhri. Pealegi vallutati ka teisi Saksa maid. Ja tsaariarmee maabus ka Taanis.
  Hitler möllas nagu kurat puuris, aga ta ei saanud midagi teha.
  Katoliiklike jõulude ajal liikusid kuninglikud väed Pariisi poole. Vaatamata lumele ja pakasele oli Nataša meeskond paljajalu ja bikiinides.
  Sakslased alistusid üha sagedamini. Ja prantslased ei tahtnud üldse venelastega võidelda.
  Saksa akut purustades märkis Nataša:
  - Millega siis õigupoolest lootis vallatu Adolf, kui ta meiega sõda alustas?
  Kuldjuukseline Zoya märkis loogiliselt:
  - Ilmselt sellepärast, et surve alla sattudes kukume nagu mündid augulisest taskust!
  Aurora purustas paljaste varvastega pähkli. Siis viskas ta selle suhu ja märkis ratsionaalselt:
  - Ajalugu õpetab, et see ei õpeta midagi!
  Svetlana vajutas paljad varbad juhtkangi nupule. Ta koputas teise Saksa kahuri ja vastas:
  - Olgem suured võitlejad!
  Nagu näete, on sõdalased tõesti otsustanud võidelda ja võita.
  Paljajalu poiss Oleg Rõbatšenko tormab lühikestes pükstes ja palja lihaselise torsoga. Ta isegi kõigub ja möirgab:
  - Me võidame Krautsid! Me võidame Krautsid! Ja löö jalaga tagumikku!
  Ja poisil on nii valged pärlmutter hambad! Lihtsalt noor ja paindumatu terminaator.
  Oleg Rybachenko tulistab joostes. Tapab fašiste ja laulab:
  - Vene vaim on kuningate jõud, võida Krautsid!
  Poiss viskas palja jalaga granaati ja laulis:
  - Vene valss, koit tõuseb - kuninga hiilguses!
  Ta osutus tõesti väga võitluslikuks tüübiks. Ja ta peksab fašiste kuni esimese päevani.
  Ja tüdrukud võitlevad aktiivselt. Siin on Mirabela... Samuti tippklassi piloot. Keegi ei saa teda peatada. Ta lööb Krautsid maha ja laulab hambaid paljastades:
  - Hull tüdruk! Siin on tema märk!
  Ja ta võtab ja laseb välja raketi!
  Jah, sellised on siin naised! Kui vene tüdrukud võitlevad, ei suuda ükski jõud neile vastu seista.
  Mirabela tulistas viie õhukahuri ühe pursuga alla seitse Saksa lennukit ja säutsus:
  - Tsaar Vladimir Kirillovitš on meie jumal!
  Ja neiu lööb paljaste jalgadega vastu klaasi.
  Ja ka Albina ja Alvina võitlevad taevas.
  Nad olid nii imelised vargajad. Järjest rohkem kogutakse uusi kontosid. Ja samal ajal nad laulavad:
  - Taevas oleme täiuslikkus! Oleme täiuslikkuse ässad! Naeratusest žestini - üle igasuguse kiituse!
  Albina lasi ühe hooga alla neli Saksa lennukit ja säutsus:
  - Oh, milline õndsus! Milline täiuslikkus lahingus!
  Alvina lõikas alla viis Saksa lennukit ja jätkas:
  - Teadke lahingus täiuslikkust! Ja lahe ideaal!
  Sõdalased laulsid kooris, lõigates fašistid maha:
  - Tüdrukud! Lahedamad tüdrukud! Tüdrukud! Lahedamad tüdrukud!
  Nad demonstreerisid oma agressiivset kirglikkust. Tegelikult polnud ükski Hitleri ässadest sunnitud laskuma.
  Kuid fašistid on loomulikult metsiku surve all.
  Hitler on Berliinis punkris ja teda pommitatakse seal nagu prussakat. Mida ta tahtis? Fašist number üks on lõpetanud! Ta läks vastu Tsaari-Venemaale ja nüüd purustatakse teda ennast nagu prussakat.
  Tsaar Vladimir Kirillovitš puhkab praegu India ookeani kaldal talvest. Tema ees tantsivad eri rassist ja rahvusest kaunid tüdrukud.
  Kuningas ei viitsi aga gladiaatorite võitlusi vaadata. Näiteks kaks tüdrukut kahe kaunitari vastu.
  Nad võitlevad plastmõõkadega, et üksteisele mitte haiget teha. Siiski võitlevad nad meeleheitlikult.
  Need on sõdalased. Toimub raevukas löögivahetus. Kaks blondiini ja kaks punapead...
  Tsaar Vladimir küsis feldmarssal Vasilevskilt:
  - Mis on sakslastega sõjas kõige raskem?
  Feldmarssal vastas ausalt:
  - Hankige enesekindlus! Alles alguses, kui vaenlane hakkas edasi liikuma, tundsin ma end ebamugavalt. Ja nüüd oleme hakanud võitma ja meie vaenlaste osas on kõik selge! - Feldmarssal Vasilevitš, see suur strateeg, jõi veini.
  Vladimir Kirillovitš märkis loogiliselt:
  - Kogu aeg on äärmiselt raske võita! Kuid me näitasime, et oleme paljuks võimelised! Ja nüüd on aega ja kogu maailm muutub rahulikuks!
  Feldmarssal Vasilevski kinnitas:
  - Ma usun sellesse!
  Tüdrukutel olid paljal kehal sinikad ja nad nägid välja äärmiselt närvilised.
  Nad võitlesid muidugi mitte nagu Vana-Rooma aegadel - nad püüdsid endale mitte suurt kahju teha. Kuid nad tegutsesid aktiivselt.
  Vahepeal võitlused jätkusid. Jaanuaris vallutasid tsaariväed liikvel olles Pariisi. Võeti ka Taani pealinn Kopenhaagen. Saksa väed nõrgenesid. Venelased jätkasid tungimist Saksamaale. Fritsid võitlesid meeleheitlikult, kuid nende jõud purunes.
  Oleg Rybachenko, see surematu poiss hüppas paljajalu lumes ja tormas rünnakule kõigist eespool, täiesti tuld kartmata. Ja vilistades:
  - Kes on harjunud võidu nimel võitlema,
  Ta võidab kindlasti oma vaenlasi...
  Ta naerab rõõmsalt ja saavutab palju,
  Ja Hitler saab kõvasti peksa!
  Ja poisi paljas jalg viskab granaati! Ja ta paljastab oma pärlmutter suured hambad üle oma eluaastate. Jah, tal on juba suu nagu hundil. See närib läbi iga kõri.
  Ja tüdrukud tankidel liiguvad Saksamaa lõunast põhja poole. Varsti lähevad nad merele. Ja Krautidele jäävad vaid Berliini ja Pommeri lähedal asuvad maad.
  Fašistlikke tanke välja löönud Nataša märkis:
  - Ja sõda on omal moel lõbus!
  Natside löönud Zoya nõustus:
  - Nii hästi kui saab! Eriti kui võidame!
  Paljaste varvastega tulistades ütles Aurora:
  - Kõik võimatu on universumis võimalik, lihtsalt pole vaja natuke...
  Ja punajuukseline tüdruk naerab nii kõvasti!
  Sõdalased tõmblevad meeletu rõõmu ja raevu käes. Ja nad purustavad sakslased.
  Samal ajal liiguvad tsaariväed üle Hispaania edasi ja lähenevad juba Sevillale.
  Olga soomustransportööris tulistab sakslaste ja politseivägede pihta.
  Kohalikud hispaanlased ei osuta peaaegu mingit vastupanu. Veel üks riik on langemas Venemaa kirve alla.
  Oleg tulistas ja laulis:
  - Vigurlend, see saab olema bash on bash!
  Ja tema partner Alice säutsus:
  - planeet tunnustas venelaste suurust,
  Fašism purustati mõõgahoobiga...
  Meid armastavad ja hindavad kõik maailma rahvad,
  Seiskem vastu suurele pühale tsarismile!
  Ja tüdrukud laksutavad ja vajutavad paljaid varbaid juhtkangile.
  Sõda Vladimir Kirillovitš Romanovi tsaariimpeeriumi ja fašistliku Saksamaa vahel jätkub.
  Vene väed on Prantsusmaa natside hordidest peaaegu täielikult vabastanud. Veebruar 1957... Tsaariarmee vabastab Portugali.
  23. veebruaril ühinesid Taani ja Saksamaa enda Vene üksused.
  Oleg Rõbatšenko, see igavene poiss, pritsib paljaste jalgadega poris. Lapsmajor karjub omaette täiel rinnal:
  - Au Vene tsaarile Vladimir Kolmandale! Ma lõikan Hitleri maha, ma mõõdan teda piitsaga!
  Ja poiss karjatab uuesti ja viskab paljaste sõrmedega teravalt teritatud ketast. Ja see lööb fašistile kurku. Ja siis viskab ta oma palja lapseliku jalaga bumerangi ja lõikab viiel Krautil kohe kõri läbi.
  Jah, Hitleri halb mõte sellist impeeriumi rünnata.
  Natasha ja tema meeskond lõpetavad Portugalis viimaste sakslastega. Nende tank hävib vääramatult.
  Ja nad vajutavad ka paljaste varvastega juhtkangi nuppe, pannes toime raevuka hävitamise.
  Zoya tulistas, purustas Saksa kahuri ja laulis:
  - Venemaa ja vabaduse eest lõpuni!
  Aurora, kasutades oma paljaid varbaid, lõi natsi jalaga ja säutsus meeletult:
  - Jumal hoidku kuningat!
  Ka Svetlana perses, vajutades paljaste varvastega juhtkangi nuppe ja sikutas:
  - Tugev suverään!
  Tüdrukud võidavad fašistid. Kuid siis ilmus uus Hitleri tank "Mouse"-4. Väga võimas mudel - kaalub kolmsada tonni ja 310 mm relv. See võib tungida pikalt, kuid sellel endal on nii paks soomus, et tank Kondratenko-6 ei võta seda ühegi nurga alt.
  Nataša käsib:
  - Tüdrukud, me peame tulema lähedale ja kleepima selle külje alumisse ossa, rullide vahele - see on meie ainus võimalus!
  Zoya lõi paljaste varvastega Saksa kahurit ja laulis:
  - Saatus annab sulle viimase võimaluse, aga kiirusta! Vihmas, rahes ja lumes!
  Augustine koputas ja piiksus ka:
  - Viimane võimalus, saatus annab teile! Elagu kõndimine ja igapäevane jooksmine!
  Ja ka paljaste varvastega ja kuidas see väändub. Ja ta purustab fašistid.
  Svetlana möirgas:
  - Uute piiride ja tormiliste võitude nimel!
  Vene tank kihutas, suurendades kiirust. Ja tüdrukud võtavad selle ja laulavad:
  - Tugev suverään, hiilgavaim vanus, õigeusu tsaar, valitse au, meie au nimel!
  Ja jälle nad kiirendasid, eemaldudes Saksa Maus-4 relvast saadetud raskest mürsust. Tüdrukud kiljusid:
  - Ärgem kummardugem jäära sarve kohale! Et sina Hitler - sure ära!
  Ja nende tank kiirendab. See on nagu väike poksija, kes ründaks suurt. Kuid loomulikult on võimalused fifty-fifty.
  Tanki liikumist jälgides meenus Natašale, kuidas ta ringis mehega poksis. Ta jäi löömata ja teda peksti, kuid ta pidas vastu. Ja siis ta sikutas enesekindlalt. Ja ta tabas vaenlase lähenevat liikumist ja lõi teda lõuga. Välja löödud!
  Ta sai tuhat kuldrubla. Selline võitluslik tüdruk. Kui ta annab, siis annab!
  Nataša raputas paljast jalga ja laulis:
  - See pole viimane lahing, kuid see on otsustav! Isamaa auks, isamaale ja auks!
  Ja siis libiseb nende tank külje pealt mööda ja saadab kesta... Zoya kasutas ka oma paljaid varbaid, selline kullakarvaline tüdruk ja väle nagu ahv. Ja "Hiir"-4 hakkas plahvatama. Tema mürsud olid selgelt plahvatanud. Ja siis rebitakse tornid maha ja ta lendab kõrgele õhku!
  Tüdrukud hüüavad üheskoos:
  - Võit! Lahe võit!
  Ja veel üks tank nende nimekirjas!
  1. märtsil 1957 alustasid Vene väed Elbe ületamist. Tundub, et Hitlerile astuti peale.
  Paljajalu poiss Oleg Rõbatšenko viskas lapse jalaga granaadi, uputas fašistliku tanki ja karjus:
  - Uute, paindumatute piiride jaoks!
  Alenka tankimeeskond pöörab itta. Lääne-Saksamaa ja Prantsusmaa on juba vabastatud. Natside kontrolli alla jäid vaid maad Oderi ja Elbe vahel. Noh, ka Suurbritannia ja Iirimaa. Natside viimased jõud on kohal.
  Alenka, tulistades fašistlikke patareisid, ütleb:
  - Tsarevitš Nikolai,
  Kui sa pead valitsema...
  Ära kunagi unusta -
  Armee võitleb vapralt!
  Ja nüüd saadetakse veel üks kest paljaste jalgadega. Ja ta kukkus Fritzi relva.
  Anyuta laseb ka paljaste varvastega. Ta lööb fašisti ja möirgab täiest kõrist:
  - Ma olen selline tüdruk, kes ajab Hitleri oksele!
  Järgmiseks tulised Augustinuse küüned. Ta on ka teravalt tulistav väike kurat ja möirgab:
  - Põrgu väravatesse!
  Ja kasutab paljajalu.
  Maria tulistab selja taha. Samamoodi ta võtab ja lööb ja kilkab:
  - Keegi ei peata mind, tiigrit, keegi ei võida paljajalu tüdrukut ja mind pekstakse kõikjal!
  Ja siis löövad olümpiamängud õhku. Ja ta lööb välja Saksa tanki, rebides selle torni nagu seenekübara küljest.
  Ja kakerdab:
  - Uute lahedate piiride jaoks!
  Ja ta näitab jälle oma keelt!
  Tüdrukud muudkui trügivad ja edenevad meeleheitlikult. Ja fašistid upuvad nende löökide alla.
  2. märtsil 1957 kapituleerusid viimased natsiväed Portugalis. Sai selgeks, et fašismi koidik hakkab saama. Täpsemalt, kas on koit? Õudusunenägu päikeseloojang!
  Ja Vene väed liiguvad edasi. Sakslased viskavad järjest enam relvad maha ja annavad alla.
  Nad langevad põlvili. Nii vene kui ka hiina tüdrukud suudlevad oma paljaid jalgu.
  See näeb nii lahe ja lahe välja. Ja fašiste hakitakse ja hakitakse.
  Nataša meeskond on juba rongis, mis läheb koos Krautidega põhja võitlema.
  Tüdrukud istuvad oma kupees. Nad mängivad kaarte, hoides neid paljaste varvastega.
  Nataša märkis:
  - Huvitav, kui me Berliini võtame, mis saab edasi?
  Zoya vastas enesekindlalt:
  - Järgmine on London!
  Fire Aurora itsitas ja küsis uuesti:
  - Ja siis?
  Zoya teatas otsustavalt:
  - Ladina-Ameerika saab meie omaks! Me ei seisa koos natsidega tseremoonial!
  Svetlana nõustus sellega:
  - Muidugi me ei tee seda! Vallutame kogu maailma!
  Natasha kinnitas entusiastlikult:
  - Ja siis saabub rahu, kõikjal maailmas!
  Tüdrukud laulsid kooris, komponeerides nagu nad läksid;
  Au Tsarismi Suurele Venemaale,
  Kus Vladimir istub troonil...
  Me purustame kurja fašismi hordid -
  Au sõjaväele ja meie monoliidile!
  
  Südamed olid karastatud suures usus,
  Meie emake Maa kogu südamest...
  Oleme tsaar Nikolai pojad,
  Ja nad ei surnud tema pärast asjata!
  
  Meie kodumaa, sa oled kallim kui miski muu,
  Viskame õhku tiivulise taevaliku ilutulestiku...
  Sa võitled ka Isamaa vastu,
  Noh, las natsid kõik surevad!
  
  Hitler tahtis saada meie maid,
  Ja kuri koer üritas kuningat mõrvata...
  Kuid me oleme tormakad, me ei aktsepteeri seda ,
  Nii et fašism ründas meid asjata!
  
  Kuningas on lahke ja tark valitseja,
  Mägikotkas hõljub planeedi kohal...
  Vladimirist saab hordi valitseja,
  Meie sõprus on nagu terasmonoliit!
  
  Lööme Fritzi jalgadest toe välja,
  laseme Hitleril silmuses lämbuda...
  Anname julmad hukkamised häbisse,
  Kes käitub Maal kurjana!
  
  Kuninglik jõud ja kuninglik tarkus,
  Ta hävitab fašistid mõõtmatult...
  Uskuge mind, Hitler tegi midagi tõeliselt rumalat,
  Ja nüüd on tema elu nagu niit!
  
  Nii et austa suuri kuningaid,
  Maal pole lahedamaid Romanove...
  Natside lahingus lööge südameid,
  Et avada tee saavutustele ja unistustele!
  
  
  Peeter Suur viis meid mere äärde,
  Aleksander vallutas Pariisi...
  Jah, mõnikord juhtus leina,
  Aga Venemaad kaitses keerub!
  
  Meiega on kõik ilus,
  Nii tüdrukud kui poisid, uskuge mind...
  Kuningas valitseb, teate õiglaselt -
  Isegi kui lävel uriseb kuri metsaline!
  
  Piire pole, usu täiuslikkusesse,
  Varsti on kommunismi kuningad...
  Avame uksed õndsusele,
  Neetud fašism hävitatud!
  
  Venemaa jaoks pole verstaposti seatud,
  Uskuge mind, me alistame vaenlase...
  Tüdrukud on paljajalu, justkui Spartas,
  Noh, meie tsaar Vladimir on üksi!
  
  Me usume Rodi - suurde jumalasse,
  Mis lõi täiuslikud slaavlased...
  Me võitleme au ja vabaduse eest,
  Me lööme natsismi vastu!
  
  Olete suurim Romanovite perekond,
  valitseb alati Venemaad...
  Suur kuningas, kõrgeim lend,
  Saatan kotkast ei murra!
  
  Armastusest suure Venemaa vastu,
  Saadame sõdurid lahingusse...
  Ülistame ikoonidest pühakute nägusid,
  Iga sõdalane on ju ka kuningas!
  
  Meie süda põleb isamaa pärast,
  Meie, tüdrukud, oleme lahingus kõvad...
  Me avame ukse kosmosesse, tea
  Ja ma tapan Adolfi nagu lits!
  
  Berliinini on jäänud vaid veidi aega,
  Me siseneme, kandes kuningate au...
  Vanadus ei ähvarda meid, tüdrukuid,
  Uskuge mind, meid ei valata veega üle!
  
  Matame need, kes on kurjad ja alatud,
  Draakon saab karmilt lüüa...
  Ja meil on kuldsed ikoonid,
  Rodneria on igavene seadus!
  
  
  
  
  Türkiye SISESTUS TEISE MAAILMASÕTA
  1. septembril 1942 astus Türkiye sõtta NSV Liidu vastu. Põhjus on selge - kättemaksujanu eelmiste lüüasaamiste eest ja soov Bakuu vallutada. Lisaks mängis oma osa ka Saksa diplomaatia, mis lubas osmanitele kullamägesid. Igatahes otsustasid türklased, et pole mõtet enam oodata ja nad ei ole koristajad, vaid neil on ka aega võidelda.
  Selle tulemusena ründas kolmkümmend Türgi diviisi Nõukogude Taga-Kaukaasiat.
  Mõne päeva pärast vallutasid nad Batumi ja suutsid Jerevani ümber piirata.
  Vastuseks oli Stalin sunnitud välja võtma osa tekkivatest reservidest ja viima need üle Taga-Kaukaasiasse.
  Nõukogude väejuhatus oli sunnitud Stalingradi pealetungi edasi lükkama. Sakslased omakorda suutsid Kaukaasia suunal rohkem saavutada ning võtta Ordžonikidze ja Groznõi. Ja alles mägedesse taandudes suutsid Nõukogude väed natsid peatada.
  Samal ajal lükkasid britid operatsiooni Torch edasi, kartes kaasata Türgit Suurbritannia-vastasesse sõjategevusse.
  1942. aasta detsembri lõpuks vallutasid natsid Stalingradi siiski. Nad asusid sinna elama. Nõukogude väed edenesid, kuid keskuses edutult - Rževi-Sõtšovi operatsioon osutus liiga kulukaks. Fuhrer kuulutas aga ikkagi totaalse sõja, kuna Kolmandal Reichil polnud piisavalt ressursse.
  Veebruaris koondas Punaarmee oma jõud ja üritas sakslasi rünnata Stalingradi külgedelt. Kuid natsid olid juba suutnud oma jõud ümber koondada ja olid valmis löögid tõrjuma.
  Veebruaris algas ka operatsioon Torch. Valmis olid ka sakslased, kes pärast kahenädalast ägedat võitlust inglased peatasid.
  Ameeriklased pole veel Casablancas ja Tuneesias maandunud. Lahingud Aafrikas on taas peatunud.
  Hitler kogus veel jõudu... Märtsis viis Punaarmee kolmandat korda läbi Rževi-Sõtšovi operatsiooni, lahingud kestsid terve kuu, suurema eduta.
  Juunis kogusid natsid jõudu ja liikusid mööda Volgat, püüdes ära lõigata Nõukogude väed Kaukaasias ja jõuda Kaspia mere äärde.
  Lahingutes osalesid uued Saksa tankid: "Tiiger", "Panter", "Lõvi".
  Nagu ka iseliikuv relv "Ferdinand".
  Sakslased olid tugevamad kui pärisajaloos, peksmata ja värskete vägedega.
  USA praktiliselt ei pommitanud Kolmandat Reichi, mis võimaldas suurendada tankide ja iseliikuvate relvade tootmist. Ja käivitage ka seeria "Lõvi". Tank osutus aga liiga kalliks ja raskeks, see läks sageli katki ja jäi kinni. Kuid selle paks 100 mm kaldus külgsoomus tegi sõidukist hea läbimurdesõiduki. Levi tanki eeliseks oli võimas kahur, miinuseks aga üheksakümnene kaal. Mis vähendas auto liikuvust.
  Lahingud näitasid, et tasasel maal suudab see tank ikka midagi ära teha.
  Pantheri küljesoomus osutus nõrgaks, mis suurendas kaotusi. Tiger osutus kõige tõhusamaks läbimurdetankiks. Selle küljed olid kaetud 82 mm soomustega, mis muutis nelikümmend viis jõuetuks.
  Sakslased edenesid suhteliselt aeglaselt. Nõukogude juhtkond tervikuna ootas just sellist võimalust ning valmistas ette, kasvatas väed.
  Tõsi, erinevalt Kurski bulge'ist on fašistid palju tugevamad ja enesekindlamad.
  Ja maastik on rünnakuks mugavam kui kaitseks. Ja Krautidel on ka rohkem lennukeid, tanke ja jalaväge. Ja Nõukogude vägesid üle Volga pole lihtne varustada.
  Nii et natsid tungisid kaitseliinidest läbi. Saavutasime edu edu järel.
  Pärast kolmekuulist visa võitlust jõudsime Kaspia mere äärde.
  Keerulisse olukorda sattunud Stalin soovis alustada rahuläbirääkimisi. Kuna on selgeks saanud, et Kaukaasiat ei saa ohjeldada. Hitleriga on aga üliraske kokkuleppele jõuda. Fašistid nõuavad liiga palju. Ja kui sa neile järele annad, söövad nad su ära. Aga vaherahu? Hitler ei taha seda siia. Ja loomulikult on liitlased passiivsed. Nad kardavad lisajagamist edasi lükata.
  Fritzid liikusid mööda Kaspia mere rannikut. Ja siis lõpuks ühinesid nad türklastega. Milline rõõm see oli!
  Kaunid saksa tüdrukud sundisid Nõukogude vange nende paljaid jalgu suudlema. Nad tegid seda kuulekalt. Ja nad lõid oma paljaid kontsi.
  Nii viidi püüdmine läbi. Ja sakslased desarmeerisid Nõukogude üksused.
  Siis pakkus Stalin füürerile rahu - nõustus loobuma kogu Kaukaasiast ning isegi Leningradist ja Karjalast. Lisaks makske sada aastat reparatsiooni.
  Fuhrer võttis pärast veidi mõtlemist pakkumise vastu ja rahu sõlmiti 7. detsembril 1943. aastal.
  Liitlased võtsid seda kui reetmist! Ja nad kehtestasid sanktsioonid Stalini ja NSV Liidu vastu!
  Ja Nõukogude propaganda esitas tegelikku alistumist suure võiduna. Nad ütlevad, et pärast liitlaste hülgamist säilitasid nad Nõukogude riigi ja Moskvat ei võetud kunagi.
  Ja natsid alustasid loomulikult pealetungi Kaukaasiast Lähis-Itta ja tugevdasid Rommeli rühmitust. 1943. aasta märtsi lõpuks vallutasid kogu Lähis-Ida ja Egiptus kõrgemate fašistlike jõudude poolt. Lisaks näitasid lahingud, et Panther võitleb edukalt inglaste Churchillide ja Cromwellide vastu, kuid viimased ei suuda teda eesotsas läbi tungida.
  Lisaks olid sakslased lahingutes venelastega karastunud ja võitsid kergesti Briti koloniaalvägesid.
  Aprillis kolisid natsid Sudaani. Ja lõpuks vallutasid nad Gibraltari, alustades Maroko okupeerimist. Churchill püüdis ka vetes rahu proovile panna. Kuid Hitler, olles andnud endale idas vabad käed, ütles ei!
  Ja natsid liikusid üle Aafrika. Neid viivitasid rohkem sidepikendus, halvad teed või nende täielik puudumine, raske kliima ja suured vahemaad.
  Sellest hoolimata läksid sakslased edasi. Ja nad liikusid mööda Pimedat Mandrit. Kuigi loomulikult olid nende tankid, eriti Tiger-2 ja Lion, džunglis üsna loid. Muide, sakslased võtsid oma sarjas kasutusele ka kakskümmend kuus tonni kaaluva kerge "Pantheri", mis oli Aafrika sõja jaoks väga vajalik.
  Nagu lahingutegevused näitasid, polnud sellisel tankil T-4 ees aga põhimõttelisi eeliseid, välja arvatud võimsam mootor, aga ka kaldus soomusplaadid.
  1944. aasta lõpupoole omandasid sakslased kaksteist tonni kaaluva, väga madala silueti ja väga kaldu soomukiga iseliikuva relva E-10. Selline masin on Aafrika jaoks tõeliselt asendamatu.
  Eriti kui tüdrukud selle kallal kaklevad. Ja tüdrukud on üldiselt super ja stiilsed.
  Gerda ja Charlotte rändavad läbi džungli ja hävitavad britid ja ameeriklased. Need on tõesti tüdrukud, keda vajate! Järgmise saja miili territooriumilt ei leia isegi lahedamaid . Tüdrukutele meeldib tappa - need on lahedad tüdrukud!
  Nii püüdsid nad mustanahalised võitlejad kinni ja sundisid neid kaunitaride paljaid jalgu suudlema. See on ka kohe ilmne - tõsine vargus! Ja võitlevad enda eest, lüües pikalt Inglise autosid.
  Nende iseliikuv püss läheneb juba Lõuna-Aafrika pealinnale Pretoriale. Tüdrukud tulistavad end maha, torkavad Churchilli volframisüdamikuga läbi ja laulavad:
  - Aafrikas on haid, Aafrikas on gorillasid, Aafrikas on rohkem krokodille! Nad hammustavad, peksavad ja solvavad sind! Lapsed ei käi Aafrikas jalutamas! Aafrikas on röövel, Aafrikas on kurikael, Aafrikas on kohutav Barmaley! Ta hammustab, peksab ja solvab sind! Ja tema tüdrukud tuleb lahti rebida!
  1945. aasta veebruaris langes viimane brittide tugipunkt Aafrikas Madagaskari saarel.
  Nii et nüüd on Suurbritannia ka seal oma jalgealust kaotanud. Samal ajal vallutasid sakslased nii Iraani kui India. Nad näitasid oma fenomenaalset jõudu.
  Ja mais 1945 sooritasid natsid Suurbritannias dessandi. Pärast kolm nädalat kestnud visa võitlust London langes. Kuu aega hiljem vangistati Iirimaa.
  Maal valitses ajutine tuulevaikus, kuid merel sõda jätkus. USA jäi üksi Kolmanda Reichi, selle liitlaste ja Jaapani vastu. Kuid praegu on Ameerika välismaal ja te ei saa seda nii kergelt võtta.
  Kolmandas Reichis kehtestati universaalne ajateenistus, lennukite ja laevade tootmine hakkas suurenema.
  Ehitati nii lahingulaevu kui ka lennukikandjaid. Ja loomulikult oli allveelaevasõda täies hoos. Ja siis polnud Ameerika laevadelt kellelegi armu.
  Sügisel või täpsemalt novembris 1945 vallutasid sakslased julgelt Islandi ja lõid seejärel Argentinas sillapead. Sõda merel kestis aga kaua. Ameerikasse jõudmiseks kulus palju dessantlaevu. Ja laevu ei ehitata nii kiiresti. Kuid olgu nii, Kolmas Reich kogus jõudu. Neljakümne kuues aasta möödus merelöökide vahetuses. Ja 1947. aastal olid sakslased juba sõjategevuse Gröönimaale üle viinud ja selle vallutanud. Ja sealt pole Kanada kaugeltki!
  Natsid kavandasid kolossaalseid vallutusi. Ja 1948. aastal algas pealetung Kanada vastu ja Brasiiliast Venezuelani koos jaapanlastega. Võitlus arenes väga ägedalt.
  Sakslased edenesid aeglaselt, kuid kindlalt. Nende E-seeria tankid olid Ameerika omadest arenenumad ja näitasid oma eelist lahinguväljal. Kuid muide, jänkid ei ole nii lihtsad ja nad pidasid väga visalt vastu. Ja nad ei püüdnud alla anda.
  Kuigi loomulikult olid ka katlad. Ameeriklased sattusid neisse. Siis nad loobusid. Ja vangid suudlesid aaria tüdrukute paljaid tolmuseid jalgu.
  Varsti langesid Quebec ja Toronto, seejärel teised linnad. 1948. aasta maist detsembrini vallutasid sakslased peaaegu kogu Kanada, aga ka Venezuela, Nicaragua ja suurema osa Mehhikost. See on äärmiselt keeruline olukord. 1949. aasta alguseks oli sakslastel USA terasest näpits. Seejärel, 11. jaanuaril, üritasid ameeriklased esimest korda ajaloos tuumarelva kasutada. Ja neil see päris ei õnnestunud. Viiest pommist neli hukkus Saksa lennukite allatulistatud lennukites ja üks ei tekitanud plahvatuses Saksa vägedele tõsist kahju.
  Vastuseks intensiivistasid krautid Ameerika linnade ja sõjaliste objektide pommitamist.
  Nii et lahing kulges pideva eduga Wehrmachti kasuks. Kellel oli parem varustus ja vägede väljaõpe. Jah, ja suur hulk. Võitlus oli väga äge. 1949. aasta alguses hõivasid Saksa, välis- ja Jaapani diviisid Mehhikost järelejäänud osad ja sisenesid USA-sse põhja poolt. Ameerika on täielikult pigistatud. Ja sai selgeks, et USA jaoks on asjad halvasti. Ja suve lõpuks oli pool kotkaimpeeriumi territooriumist ja ka Alaska juba vallutatud.
  Sakslased vallutasid Washingtoni ja New Yorgi 8. novembril 1949. aastal. Ja 7. detsembril 1949 alistusid USA armee riismed. Nii lõppes Teine maailmasõda. Sõdadest veriseim ja kestis üle kümne aasta!
  Tundus, et kauaoodatud rahu on saabunud. Kuid Hitler ei tahtnud leppida tõsiasjaga, et hegemooniat tuli jagada Jaapaniga. Ja 20. aprillil 1953 ründas Kolmas Reich Tõusva Päikese maad. Puhkes uus sõda. Maailma hegemoonia eest.
  Kvantitatiivne paremus on Kolmanda Reichi poolel ja ka kvalitatiivne. Jaapanlased aga võitlevad suure raevukalt ja massilise kangelaslikkusega.
  Natsid on aga endiselt ülekaalus. Sõda kestis aga ligi aasta. NSV Liit jääb neutraalseks. Seal suri Stalin ja käib tõsine võimuvõitlus.
  Jaapan on lõpuks Wehrmachti poolt okupeeritud. Mõni kuu hiljem vallutasid natsid ka Ladina-Ameerika riigid. Nad loovad ülemaailmse hegemoonia.
  Kolmandas Reichis endas toimuvad reformid. Kristluse asemele võetakse kasutusele uus religioon. Selles pole Kolmainsust, on vaid üks kõrgeim Jumal ja tema sõnumitooja - Adolf Hitler. Ühisraha mark, ühtne haridus. Ja ka religiooniga pühitsetud polügaamia. Ja geneetiline valik toimub endiselt aktiivselt. Inimkond paraneb.
  NSV Liit eksisteerib endiselt kärbitud kujul ja avaldab austust natsidele. Seal valitseb Nikita Hruštšov ja püüab metsalist mitte kiusata. Sellest hoolimata on Hitler kogu maailma endale juba allutanud. Ja ta vaatab Venemaad kui punast laiku. Kuid inimene eeldab ja jumal käsutab. 20. aprillil 1957 langes Fuhrer just oma sünnipäeval mõrvakatse ohvriks. Ja täpselt kuuskümmend kaheksa aastat katkes metsiku türanni valitsusaeg. Kes vallutas peaaegu kogu maailma ja tahtis 22. juunil uuesti NSV Liitu rünnata.
  Aga nagu me temaga näeme, see ei õnnestunud...
  Hitleri järglaseks sai Schellenberg. Hermann Goering suri narkootikumide kuritarvitamise ja ahnuse tõttu. Himmler langes häbisse ja Hitler lakkas teda usaldamast ning eemaldas ta siis. Schellenberg sai Himmleri järglaseks ja sai järglase ametikoha. Lisaks sai Hitler kunstliku viljastamise teel lapsi. Kuid vanim neist polnud veel neljateistkümneaastane.
  Nii et füüreri järglastel polnud aega pärida. Hitlerist sai seega keiser, kuid ilma dünastiata. Schellenberg ei julgenud füüreri lapsi tappa, vaid kõrvaldas nad võimult. Ja temast endast sai füürer ja diktaator.
  Võitlus võimu pärast kestis mitu aastat.
  Ja 1. mail 1961 ründas Natsi-Saksamaa sellest hoolimata NSV Liitu. Püüti saavutada: üks planeet - üks impeerium!
  Ja Schellenbergi väed suutsid ikkagi Moskva vallutada. Nõukogude armee jäi sõjavarustuse kvantiteedi ja kvaliteedi poolest liiga alla. NSV Liidu suuremate linnade hõivamine venis suurte vahemaade tõttu kuus kuud. Ja siis kestis partisanisõda veel kümme aastat.
  Peagi aga asi rahunes. Schellenberg järgis suhteliselt liberaalset poliitikat ja 1981. aastal said kõik venelased Kolmanda Reichi kodakondsuse. Liberaliseerimine edenes järk-järgult. Schellenberg suri varsti pärast seda. Ja puhkes tõsine võitlus võimu pärast. Seejärel taastati kompromissina monarhia ja troonile tõusis keisri otsene järeltulija Frederick IV. 2001. aastal toimus rahvahääletus, kus kõik planeedi Maa elanikud said kodakondsuse ja formaalselt võrdsed õigused. Ja 2017. aastal kaotati viimased piirangud juutidele ja romidele.
  Natsionaalsotsialismi ajastu on lõppenud. Inimkond on aga ühes, föderaalses ja monarhilises impeeriumis. Uurib avakosmost.
  Selles on kõik formaalselt võrdsed ning seal on senat ja Bundestag, kus saadikuid valib kogu Kolmanda Reichi elanikkond. Ja nende kohal on keiser, kogu planeedi Maa keiser.
  Materiaalses plaanis pole elu üldiselt halb. Range distsipliin, teaduse ja tehnika areng koos suurepärase Saksa korraldusega andis tulemusi. Põllumajandus on suurepärane, nälga pole ja toitu on isegi Aafrika vaestes piirkondades palju. Kõigil on töökoht, kõik saavad palka ja pensioni. Haridus ja meditsiin on tasuta. Niisamuti tasuta lasteaiad ja lasteaiad. Toit maksab sente ja kõikide toodete hinnad on juba aastaid külmutatud. Kõikjal, isegi Aafrikas, on teed, peaaegu kõigil on kas eraldi korter või maja. Kõikidele abiellujatele antakse koheselt vähemalt kolm tuba kõigi mugavustega korteris. Laenuga saab välja võtta auto või midagi muud. Paljudel on isegi isiklikud helikopterid.
  Internet on aktiivne, kõigil on televiisorid ja arvutid, tööpäev on vaid neli tundi. Kõik spordiosad on tasuta ja nendel osalemise eest isegi maksate.
  Nad annavad iga lapse kohta märkimisväärset toetust. Kommunaalkulud ja ühistransport on tasuta. Kõik sai nii korralik ja hoolitsetud. Tänavad on puhtad, ilmunud on palju roboteid ja automaatikat. Eeskujulik kord. Sigaretid on keelatud, kuigi alkoholi müüakse endiselt ja erinevat tüüpi õlut on peaaegu tasuta. Ka avalikus toitlustuses olevaid lapsi toitlustatakse tasuta.
  Palju tasuta atraktsioone ja arvutitubasid.
  Inimasustused on juba olemas Kuul, Marsil, Veenusel, Merkuuril ja Jupiteri kuudel.
  Inimesed valmistuvad hüppama tähtede poole. Palju asju on juba välja mõeldud.
  Ühesõnaga kokkuvõttes tuli päris hästi välja. Ja polnudki vaja end nii pingutada.
  KUI ZYUGANOV NÄITAKS ROHKEM JULGUST JA ETTETEGEVUSELE
  1999. aasta mais otsustas Zjuganov Stepašini kandidatuuri mitte heaks kiita, vaid minna riigiduuma ennetähtaegsetele valimistele. Kommunistid ja nende liitlased võtsid vastu konsolideeritud otsuse hääletada Stepašini vastu. Veelgi enam, nad olid solvunud ja jäeti ilma oma positsioonidest valitsuses. Selline otsus oleks olnud ajaloo kõige tõenäolisem, kui Zjuganov poleks olnud kommunistide leeris trooja hobune, kes vasakpoolseid ideid õõnestas ja kompromiteeris.
  Ennetähtaegsed parlamendivalimised tõotasid kommunistidele palju kasu, sealhulgas konkurentide vähenemise ja märtrite kuvandi tõttu.
  Ja see näitas, et kommunistid ei klammerdu sugugi oma kohale, vaid on põhimõttekindlamad.
  Teisel korral tõi Jeltsin Stepašini uuesti sisse ja siis võttis Aksenenko kolmandat korda. Duuma jällegi ei kiitnud heaks ning see võeti ja saadeti laiali. Septembrisse määrati uued valimised.
  Parlamendi kangekaelsus muutis mõnevõrra ajaloo kulgu. Jugoslaavia pommitamine kestis kauem - kuna Milosevic lootis abi Venemaalt. Ja parlamendi laialisaatmine andis opositsioonile võimaluse võita.
  Kommunistidel õnnestus Jeltsini tagandamine uuesti hääletusele panna.
  Ja jälle jäi napilt puudu, seekord vaid kaks häält. Saadikud olid mures parlamendivalimiste läheduse ja nendel läbi saamata jätmise pärast.
  Duuma saadeti laiali ja Jeltsin nimetas dekreediga peaministriks vähetuntud Aksenenko.
  Üldiselt oli Zjuganovi lootus, et valimised korraldatakse, õigustatud. Haige ja nõrgenenud president ei läinud vastuollu põhiseadusega. Ja ta ei riskinud kaheprotsendilise reitinguga oma volitusi ületada. Primakov, nähes, et tema koalitsioonil pole aega moodustada ja registreerida, sõlmis kommunistidega liidu. Yabloko ja Liberaaldemokraatlik Partei läksid valimistele. Ühtsuse blokil ei olnud aega moodustada ja NDR nõrgenes.
  Seal on ka võitlejate sissetung Dagestanis ja julgeolekujõudude otsustusvõimetus valimiste ajal.
  Kommunistid saavutasid koos Primakovi ja Lužkoviga kolossaalse võidu. Nad kogusid üle viiekümne viie protsendi häältest. Teine oli Yabloko blokk, mis samuti hästi esines, tõustes viisteist protsenti. Ootamatult toimis LDPR hästi, kogudes üle kaheteistkümne protsendi. NDR ei täitnud viie protsendi barjääri - täielik lüüasaamine! Žirinovskist sai duumas ainus Kremli-meelne liider. Tõsi, konkurents oli nõrk. Uue seaduse järgi peavad erakonnad end uuesti registreerima hiljemalt aasta enne valimisi ja paljudel polnud aega.
  Parlamendis domineeris taas vasakopositsioon, nii ühemandaadikohtadega Yabloko kui ka LDPR vähemuses.
  Ja muidugi tekkis konflikt... Pärast riigiduuma spiikri valimist tehti valitsuse umbusaldushääletus. Ja jälle oli juttu tagandamisest. Seekord kaks kolmandikku, oleks lihtne koguda!
  Jeltsin otsustas pärast kõhklusi peaminister Primakovi ja peaministri esimese asetäitja Masljukovi toolile tagasi saata .
  Vasakkoalitsioon nõustus sellega, kuid presidendi volitusi piirati ajutiselt. Ja uute valimisteni pole peaaegu midagi. Pärast koalitsioonisiseseid läbirääkimisi otsustati Primakov presidendikandidaadiks esitada. Lužkovist sai peaminister. Ja Zjuganov sai seadusandliku haru juhi koha! See tähendab, Super Skipper ! Uue osas oleks pidanud isegi põhiseaduse muudatused vastu võtma.
  Sõjaväelased aeti Dagestanist välja. Kuid nad ei läinud Tšetšeeniasse. Seal puhkes kodusõda. Venemaa toetas Mashadovit ja Kadõrovit, Basajevi ja Radujevi vastu .
  Primakovil õnnestus Venemaa presidendivalimised võita esimeses voorus. Valitsus sai aga täiendavaid volitusi. Nagu ka kommunistide kontrolli all olev seadusandlik haru.
  Venemaal jätkus majanduskasv, nafta ja gaasi hind tõusis ning tööstus elavnes.
  Ameeriklased, üldiselt nagu ka tegelikkuses, sekkusid pärast 11. septembri terrorirünnakut Afganistani ja takerdusid Iraaki. Primakov valiti kergesti teiseks ametiajaks. Kuid 2008. aastal kaotas ta oma koha üliedukale peaministrile Juri Lužkovile.
  Uus president jätkas senist kommunistidega liitumispoliitikat. Zjuganov sai peaministriks.
  Mõnda aega käsitleti välispoliitikas partnerlust läänega ja sõprust Hiinaga. Janukovõtši režiim on Ukrainas tugevnenud. Nii et Lužkov ajas erinevalt Putinist rohkem Ukraina-meelset poliitikat ja väärtustas slaavi riikide liitu. Ukraina sai isegi 2016. aastal Euro-Aasia Liidu osaks. Lužkov oli kaks ametiaega ja astus tagasi. Zjuganov sai lõpuks presidendiks, võites ka valimised üsna kergelt. Žirinovski osales seitsmendat korda, kõik alates 1991. aastast, ja kaotas taas.
  2015. aasta sügisel sattus Venemaa Süüria sõtta ja pommitas seal. Trump tuli USA-s võimule. Zjuganov jätkas formaalsest kommunismist hoolimata oma eelmist majanduskursust. Venemaa jäi vaatamata Vene Föderatsiooni Kommunistliku Partei formaalsele domineerimisele turuks, demokraatlikuks ja mõõdukalt autoritaarseks riigiks.
  Partnerlus läänega ja mõõdukas konkurents. On olemas liit Ukraina ja Valgevene ning Kasahstaniga, aga ka mitte liiga tihe. 2020. aastal valiti Zjuganov teiseks ametiajaks. Üldiselt teise vooru piiril tulemust veidi langetades. Ja Ukrainas võitis pärast Janukovitši lahkumist ootamatult ebasüstemaatiline Zelenski. Ka Nazarbajev lahkus.
  Zjuganov ütles, et ta põhiseadust ei muuda ja lahkub pärast teist ametiaega.
  Nii suutis Vene Föderatsiooni Kommunistliku Partei juht siiski pisut julgust üles näidata Venemaad valitseda. Ja maailm osutus turvalisemaks ja rahulikumaks kui tegelikkuses.
  Kes on Putin? Kuidas kujunes tema karjäär? Pärast Primakovi peaministriks saamist vallandati Putin kui Jeltsinile liiga lähedane. Süüdistades eelkõige selles, et FSB keeras Dagestani võitlejate sissetungi sassi. Putin jäi mõnda aega poliitikasse seotuks. Ta kandideeris riigiduumasse edutult. Seejärel sai temast Peterburi linnapea.
  Siis aga lahkus ta poliitikast ja asus tööle erafirma turvateenistusse. Nii vähesed inimesed mäletasid teda enam.
  Žirinovski käis 2020. aastal kaheksandat korda presidendivalimistel ja kaotas taas tagasihoidliku tulemusega. Kuid tal on endiselt riigiduumas fraktsioon. Ja isegi Zjuganov andis talle pärast 2020. aasta valimisi kindralmajori auastme. Donald Trump kaotas valimised ootamatult noorele demokraatlikule rivaalile. Merkel astus ennetähtaegselt tagasi. Ja Lukašenka tervis on järsult halvenenud.
  2021. aastal lendasid Vene kosmonaudid lõpuks Kuule. Ja nad panid sinna punase lipu! Zjuganov kuulutas Afonini oma ametlikuks järglaseks . No üldiselt läks elu jälle ringi peale.
  Nagu näeme, ei toimunud Venemaa kokkuvarisemist ka ilma Putinita. Ja valgus ei läinud ümber.
  
  
  
  
  
  
  KUI MENŠIKOV OLEKS NIKOLAID TAPPANUD
  . Milles Tsaari-Venemaa võitis Krimmi sõja. Menšikov hukkus eksinud kuuli läbi ja tema asemele tuli võimekam komandör. See tähendab, et juhtus õnnetus ja muutis ajaloo kulgu.
  Makaroviga omale vastand. Prantslased ja britid said jupikaupa lüüa. Ja Venemaa, olles hõivanud tohutu hulga vange ja trofeesid, vallutas Krimmi tagasi.
  Türkiye sai Taga-Kaukaasias lüüa. Ta andis Venemaale Karsi, Erzurumi ja peaaegu kogu Armeenia. Vene väed okupeerisid Rumeenia. Rünnakut polnud aga vaja jätkata. Sultan palus rahu. Samal ajal okupeeris Austria Bosnia ja Hertsegoviina.
  Türklased nõustusid andma Serbiale autonoomia, Bulgaaria, Montenegro ja Rumeeniast sai Venemaa vasall. Samal ajal võttis Venemaa üle ka Armeenia: Karsi, Erzerumi, Tanrogi, laiendades oma valdusi lõunas.
  Prantsusmaal puhkesid rahutused ja algas kodusõda ning ta ei saanud enam vägesid saata. Konfliktist lahkus ka Suurbritannia. Samuti nõrgenes Sardiinia kuningriik. Austria on tugevnenud. Austerlased vallutasid peagi Sardiinia kuningriigi, kindlustades oma domineerimise Itaalia üle.
  Varsti tabati Shamil, mis lõpetas sõja Kaukaasias. Venemaa sõlmis Hiinaga tulusa rahu, võttes ära isegi rohkem territooriumi kui pärisajaloos, mistõttu oli Vene relvade autoriteet kõrgem.
  Nikolai Esimene ei toetanud põhjaosa sõjas lõuna vastu. Vastupidi, ta otsustas koos Suurbritanniaga lõunamaalasi aidata, et tugevdada nende positsioone Alaskal.
  Venemaa hakkas Ameerika territooriumile ehitama linnu ja linnuseid. Tšukotkani olid isegi raudteeprojektid. Tsaar Nikolai kirjeldas palju. Vene väed vallutasid Kesk-Aasia. See monarh suri 1867. aastal. Venemaa lahkumine võimsaks ja jõukaks. Tema poeg Aleksander pärisorjust ei kaotanud, vaid jätkas liikumist lõuna poole. Eelkõige pidas ta võiduka sõja Türgiga ja annekteeris Konstantinoopoli Venemaaga. Siis Mesopotaamia.
  Jälle sõda Suurbritanniaga ja brittide lüüasaamine Aasias. Aleksander Teine valitses veidi kauem , tegemata olulisi reforme, välja arvatud kohtusüsteemis, ja juhtimissüsteemi mõnevõrra parandamata.
  Pärisorjuse kaotamist ei järgnenud kunagi. Venemaa aga annekteeris Iraani. Tsaar suri täpselt kakskümmend aastat pärast Nikolai Esimest 1887. aastal. Aleksander Kolmas valitses vaid lühikest aega, kuni 1894. aastani, kuid tal õnnestus Venemaaga liita praktiliselt kogu India. Ja Nikolai II jätkas liikumist Indohiinasse ja Hiinasse endasse.
  Jaapaniga oli sõda. Üldkokkuvõttes võidukas. Ja Hiina ja Indohiina täielik vallutamine. Ja tungimine kuni Austraaliani välja. Kuid Euroopas osutus olukord mõnevõrra teistsuguseks.
  Austria keisririik annekteeris Lõuna-Prantsusmaa. Ja siis alistas ta Preisimaa, vallutades Lõuna-Saksamaa. Just Austriast sai maailma hegemoon. Prantsusmaa oli kodusõja tõttu tugevasti nõrgestatud. Preisimaa ei suutnud ühineda. Austerlased võtsid ja vallutasid lõpuks kogu Preisimaa, aga ka osa Ida-Prantsusmaast. Moodustati suur impeerium, mis laienes Aafrikasse. Peagi vallutasid austerlased ka Belgia, Hollandi ja palju maad Aafrikas. Seejärel toimus Austria ja Venemaa vahel sõda Suurbritannia vastu. See lõppes Aafrika jagamisega austerlaste ja venelaste vahel.
  Keiser Franzist sai tõepoolest suurim monarh, kes ületas Napoleon Bonaparte, vallutades peaaegu poole Aafrikast ja suurema osa Euroopast. Ka Prantsusmaa vallutati peagi täielikult koos Hispaania ja Portugaliga. Jah, kõik läks hästi, aga...
  Keiser Franzi pärija tahtis Serbiat enda külge annekteerida! Ja 1920. aastal algas suur sõda Nikolai II Venemaa ja Suure Austria keisririigi vahel.
  Kogu Euroopa on Austria poolel. Peale selle Suurbritannia, mis pole nii tugev kui pärisajaloos, ja peaaegu pool Aafrikat. Lisaks oli Rootsi Venemaa vastu. Ja Norra ja Taani vallutati keiser Franzi juhtimisel.
  See oli pool hädast. USA jäi lõhestunud ja väikeriigiks. Kuid Suurbritannia kontrollis endiselt Kanadat ja Austriat. Ja pärast esimest kahekuulist kõhklust astus ta lahingusse ka Austria poolel.
  Nii et puhkes suur sõda. Austria ja Inglismaa Venemaa vastu.
  Muidugi on Oleg Rõbatšenko kohal. Ja ta võitleb nagu tõeline ja paindumatu kangelane.
  Poiss tulistab kuulipildujaga võõra sõjaväe pihta ja laulab:
  - Meie südames laulab kodumaa hümn,
  Temast ilusamat pole terves universumis...
  Pigista rüütli tala viska tugevamalt -
  Surra Jumala antud Venemaa eest!
  Ja peksab ennast, hävitab kuulipildujaga armeed kogu Euroopast ja osaliselt Aafrikast.
  Ja poiss ei anna endale järele. Siin viskab ta paljaste varvastega granaati ja kriuksub:
  - Me ei anna alla ega anna alla!
  Ja jälle teeb poiss surmava ja laastava plahvatuse. Ta ei taha oma vastasele järele anda.
  Ja ta laulab endale:
  - Keegi ei takista meid! Isegi lõvi ei saa võita!
  Poiss on tõeline kangelane. Paindumatu ja võitmatu. Usu rüütel! Isegi kui mitte kristlane!
  Ja nii löödi Austria rünnak tagasi.
  Austerlastel ja inglastel on tankid, aga Venemaal on ka mastodonid.
  Nikolai II rahvaarv on kolooniaid arvesse võttes siiski palju suurem. Mõelge kogu Aasiale, Ida-Euroopale, osale Balkanist, üle poole Aafrikast.
  Seega on Venemaa jalaväe arvult parem. Ja sõdurid võitlevad väga vapralt...
  Ja austerlased ei pidanud vastu ja aeti Varssavist tagasi. Seejärel tungisid Vene väed Oderisse ja vallutasid Ida-Preisimaa. Ka Galicia langes koos Lvoviga. Przemysl piirati ümber. Krakov vabastati.
  Siis selgus, et slaavlased ei tahtnud venelastega sõdida ja andsid massiliselt alla.
  Lahingud näitasid ka, et kergemad ja nobedad Vene tankid olid tõhusamad kui raskemad ja kohmakamad Saksa tankid. Ja lennunduses on Tsaari-Venemaa üldiselt suurusjärgu võrra tugevam kui brittide ja austerlaste kvaliteet.
  Vene väed jätkasid pealetungi pärast pausi. Nad võtsid nii numbreid kui ka oskusi.
  Budapest piirati ümber ja vallutati. Merel alistas admiral Kolchak britid ja vallutas Austraalia. Maal piirasid Vene väed Berliini ümber ja vallutasid. Ja siis Viin.
  Ka Austria impeerium oli kaotamas lahingut Aafrikas. Ka Inglise korpus sai lüüa. Jah, asjad olid keiser Adolfi jaoks ebameeldivad.
  Ta pistis pea valesse kohta ja hakkas täielikult kaotama. Kuidas suudab ta sellisele jõule vastu seista?
  Pärast Viini langemist sai austerlaste vastupanu keskpunktiks. Ja peagi okupeerisid venelased kogu Euroopa ja Aafrika. Samal ajal algas Alaskalt rünnak Kanada vastu. Ka britid kaotasid.
  Suurbritannia leidis end isoleerituna ja püüdis saarel välja istuda.
  Kuid on selge, et Venemaa saab õhupealetungi alustades võidu.
  Ja ta pommitas peaaegu kõike, mis pinnal oli. Ja siis maabus maale dessantvägi, mis viis Suurbritannia alistumisele.
  Nii venestusid kogu idapoolkera, aga ka Alaska ja Kanada.
  Üldiselt on see suurepärane! Nikolai teine tegi ajutise pausi, seedides vara. USA on endiselt lõhestunud ja mitte eriti tugev, nagu teisedki Venemaast sõltuvad riigid.
  1937. aastal kukkus tsaar Nikolai II lennukiga alla. Trooni päris Aleksei II. Erinevalt pärisloost oli pärija üsna terve ja rõõmsameelne. Ja 1941. aastal otsustas ta vallutada kõik, mida tema esivanematel polnud õnnestunud tabada.
  Kui planeedil minna, saab Maa juba üheks impeeriumiks. Ja Vene armee liikus kõigepealt Ameerika põhjaosariikidesse ja seejärel lõunaosariikidesse. USA ei olnud tugev ja võeti kiiresti kinni. Kuid Mehhiko osutus kergemini vallutatavaks. Seejärel liikuge üles. Ükshaaval, jäädvustades üht riiki teise järel. Suurim ja tugevaim Brasiilia. Kuid ta kestis vähem kui kuu.
  Ja nii nad vallutasid Ladina-Ameerika ja Uus-Meremaa. Alesei Teine läks ajalukku kõigi Venemaa vallutuste elluviijana. Ja juba 1947. aastal seadsid Vene kosmonaudid sammud Kuule. Ja 1958. aastal Marsile! Aastal 1961 Veenusele. 1972. aastal Merkuurile ja 1973. aastal Jupiteri kuudele. 1975. aastal, 71-aastaselt, suri Aleksius II. Hüüdnimega Viimistleja. Ja tema poeg Nikolai III sai kuningaks. 1980. aastal sisenes inimene Päikesesüsteemi viimasele, kõige kaugemale planeedile - Pluutole. Nikolai III ei valitsenud liiga kaua. Suri 1985. aastal. Ja tema poeg Aleksander neljas astus troonile. Noor kuningas, umbes kahekümne seitsme aastane. Ja kuningas käskis valmistuda hüppamiseks Päikesesüsteemist kaugemale. Ja nad hakkasid ehitama tähelaevu ja footonraketti . Ja lõpuks, 2017. aastal, startis esimene tähtedevaheline ekspeditsioon.
  
  TSAR NIKOLAS II-l ON PRESIDENT PUTINI ÕNNE
  Kuulus kirjanik ja luuletaja Oleg Rybachenko tundis, et maailmas on midagi valesti. Inimkond jääb killustatuks, nagu ta oli. Riikide arv planeedil Maa ainult kasvab. Ja kui keegi saab mõjuvõimu, siis ainult totalitaarne diktaatorlik Hiina. Ja Venemaa sukeldus pärast Vladimir Putini valitsusaja lõppu sügavasse kriisi. Kaukaasias käib taas sõda, vasakpoolsed ja rahvuslased mässavad. Majandus on taas languses ja kuritegevus kasvab. Ja Venemaa hakkab lagunema.
  Vaatamata oma fenomenaalsele õnnele ei suutnud Vladimir Putin kunagi luua tugevat, stabiilset poliitilist süsteemi ega stabiilset ja kiiresti kasvavat majandust. Paljud sotsiaalsed ja rahvustevahelised probleemid jäid lahendamata. Haruldane õnn võimaldas Putinil säilitada heaolu välimus. Kuid niipea kui ta lahkus, avanesid korraga kõik paranemata mädapaised.
  Pealegi ähvardab tuumasõja oht! Maailm on kaoses, Venemaa on suundumas laiaulatuslikku kodusõtta! See tuleb kiiresti parandada.
  Poiss luges raamatust, et saate muuta inimeste saatust ja muuta selle kohti! Ja on üks võimas mustlane, kes võib seda teha iga inimesega.
  Miks mitte siis Putini ja Nikolai II õnne ja õnne tagasi pöörata?
  Veelgi enam, kui Nikolai II on sama fenomenaalselt edukas kui Putin, siis ajaloo käik muutub. Ja kahekümne esimesel sajandil valitsevad Venemaal Romanovid. See tähendab, et Putin ei vaja õnne. Või vähemalt Venemaal on Putini õnn.
  Ja kahekümnendal sajandil on Tsaari-Venemaa õnne väga vaja.
  Kuulus kirjanik otsustas mustlanna juurde minna. Õnneks oli tema aadress Internetis olemas ning arenenud intuitsioon ütles kirjanikule ja luuletajale, et ta pole üldse šarlatan.
  Tõepoolest, mustlane pole lihtne. Ta elab Moskvas häärberis ja näeb välja umbes kahekümneaastane, kuigi on ennustanud juba nõukogude ajast. Kohe on näha mustade lokkis juustega igavest tüdrukut - ta on erakordne!
  Oleg Rybachenko küsis temalt:
  - Tehke heategu! Muutke Vladimir Putini ja Nikolai II õnne!
  Igavesti noor mustlastüdruk vaatas Oleg Rybachenko poole ja vastas:
  - Hea, et te pole egoist ja loobute mitte enda, vaid Venemaa riigi pärast! Ja veel parem, kui teil on rikkalik energia ja enneolematu, uskumatu, üliinimlik kujutlusvõime!
  Mustlane pilgutas silma ja jätkas:
  - Ajaloo nii palju muutmine pole lihtne isegi minu jaoks! Aga sina, maailma tugevaima ja rikkaima fantaasia omanik, saad mind aidata!
  Oleg Rybachenko noogutas nõustuvalt:
  - Olen kõigeks valmis! Ja ma täidan kõik taotlused!
  Noor mustlane noogutas ja ütles:
  -Ma muudan sinust umbes kaheteistaastase poisi ja sa kasvad äärmiselt aeglaselt ega saa kunagi oma kehalt vanemaks kui neliteist. Saadan su paralleelmaailma, kus sinust saab esmalt ori!
  Oleg Rybachenko ütles nõustuvalt:
  - Ma olen valmis!
  Mustlane noogutas ja jätkas:
  - Peate mulle hankima üheksa kivi: must, valge, punane, oranž, kollane, roheline, sinine, indigo, lilla. Ja lisaks sellele on kümnes artefakt Koštšei kroon!
  See on raske, kuid teil on igavesti noor, kiire, tugev ja vastupidav sõdalase poisi keha. Ja lisaks erakordne intellekt ja fenomenaalne kujutlusvõime. Varem või hiljem kogute artefakte ja naasete oma maailma tagasi. Ja igaveseks jääd sa fenomenaalselt tugeva ja kiire umbes neljateistaastase poisi kehasse ning sind on võimatu tappa. See tähendab, et saate preemiaks ka surematuse!
  Oleg Rybachenko noogutas nõustuvalt:
  - Sellest võib vaid unistada!
  Igavesti noor nõid märkis:
  - Aga kümme artefakti on minu ja ainult minu! Nad annavad mulle nii palju jõudu, et sa väärid enam kui surematust! Vahepeal panen su magama ja sa ärkad orjapoisina karjäärides. Ja siis teie leidlikkus ütleb teile, kuidas sellest välja tulla!
  Kui te kolite, saan ma muuta president Putini ja tsaar Nikolai II saatust, õnne ja varandust. Kogute minu jaoks esemeid erinevatest maailmadest ja vahepeal, kahekümnenda sajandi algusest, läheb Venemaa ajalugu teisiti. See tähendab, et isegi kui te ei kogu esemeid - üheksa kivi ja Koštšei krooni, saab Venemaa tsaar Nikolai II ikkagi Venemaa presidendi Vladimir Vladimirovitš Putini õnne, saatuse ja õnne!
  Oleg Rybachenko naeratas laialt ja vastas:
  -See on hea! Uues maailmas jään rahulikuks, et ajaloo käik on lõpuks paremuse poole muutunud! Ja et Venemaa suudab taastada korra kogu maailmas ja saada hegemooniliseks riigiks! Ja absoluutne hegemoon!
  Igavesti noor mustlane käskis:
  - Heida diivanile pikali!
  Oleg Rõbatšenko heitis pikali.
  Nõiatüdruk nurrus:
  - Nüüd maga! Sa ärkad teises maailmas.
  Oleg Rybachenko silmad sulgusid ja ta jäi peaaegu kohe magama.
  Mustlane võttis anumatest välja eelnevalt varutud koostisosad ja asus jooki valmistama. Ta lülitas maagia jaoks eelnevalt ettevalmistatud pada all gaasi sisse. Ja ta hakkas sinna erinevaid asju loopima, loitsedes. Samal ajal tõmbas igavene tüdruk taskust kaardipaki ja laulis:
  - Oh, saatus, saatus, aita Nikolai! Edu Putinilt, tulge tsaar Romanovi juurde!
  Las Romanov võidab
  Reeglid nagu Tšingis-khaan...
  Toogu see teile õnne,
  Putin varastas kingituse!
  
  See on Venemaale parem
  Nikolai Suur Tsaar...
  Tšingis-khaan muutub lahedamaks
  Olge nagu Vladimir Putin!
  Pada hakkas keema ja jook hakkas selles mullitama. Mustlane laotas kaardid, loitsis ja viskas teki keevasse udusse... Sähvatas ülihele välk, justkui tuhandest fotosärast . Magav Oleg Rõbatšenko kadus... Ja siis, peale süütamist, kadus ka pada.
  Avar saal, kus suur nõid loitsis, muutus tühjaks ja vaikseks!
  Igavesti noor nõid ütles:
  - Noh! Muutsin ajaloo kulgu ja see on lahe! Ja kui sellel idealistil veab ja kogub esemeid, siis saan nii võimsaks, et Saatan ise hakkab mind kadestama!
  Ja mustlasnõid säras smaragdisilmades!
  Ja ime juhtus!
  Mis Nikolai II-d tegelikult ootas... Tõepoolest, palju on muutunud. Kroonimise ajal verist kaklust ei toimunud. Ja laienemine Hiinasse oli edukas. Sõda Jaapaniga muidugi juhtus. See oli üldiselt ajalooliselt vältimatu. On selge, et samuraid silmitsi seisev koletis oleks tulnud relvadest vabastada ja hävitada. Ja sellest pole pääsu. Te ei saa oma piiridele ohtu jätta.
  Jaapan oli esimene, kes sõda alustas, kuid tema katse rünnata Vene laevu oli ebaõnnestunud. Venelased olulist kahju ei saanud ja tosin Tõusva Päikese maa hävitajat uputati.
  "Varyagil" õnnestus ka ümbruskonnast põgeneda. Mis osutus väga edukaks. Ja admiral Makarov jõudis kiiresti merele ja hävitame jaapanlased. Ja kindral Kuropatkin võitis samuraid maismaal ja okupeeris täielikult kogu Korea poolsaare.
  Ja isegi tsaar Nikolai II tegi otsuse: ta peab igavesti Jaapani eest kaitstud olema! Aga? Jah, maaväed ja liita need täielikult Venemaa kui provintsiga.
  Ja siis toimus otsustav lahing merel, kus Jaapani laevastiku lõpetas lõpuks admiral Makarov.
  Lahingus osales ka neli tüdrukut! Paljaste säärtega ja bikiinides!
  Nataša, Zoja, Aurora, Svetlana. Neli kaunitari, kes mõõkadega vehkides astuvad suurima samurailaeva pardale.
  Nataša lõikab jaapanlast ja karjub:
  - Sind määritakse, kitsasilmne!
  Zoya lõikas maha veel ühe samurai ja märkis:
  - Ja su silmad on safiir!
  Nataša, veskit juhtinud, kinnitas:
  - Muidugi jah! Muidugi jah!
  Ja siis võttis Aurora uuesti kätte ja lõi jaapanlasele palja kannaga jalaga vastu lõuga. Ta murdis tema lõualuu ja möirgas:
  - Hurraa isamaa eest!
  Svetlana võttis selle, lõikas samurail pea maha ja lausus:
  - Tsaar Nikolai II jaoks!
  Jah, muidugi oleneb palju õnnest. Eelkõige jäi ellu admiral Makarov. Ja ta osutus teiseks Ušakoviks. Kui osavalt ta kamandab. Ta ise on mobiilsel ristlejal, saab kõigega kursis olla. Ja jaapanlased, kellel, muide, relvade osas suurt eelist polnud, peksti lõikude kaupa ja taktikaliselt.
  Kindral- või mereväeülema oskused prevaleerivad väikese arvulise eelise ees.
  Pealegi olid jaapanlased selleks ajaks arvult nõrgemad. Niisiis, Makarov purustab nad. See sunnib lähivõitlust, kus soomust läbistavate kestadega Vene laevad on palju tugevamad.
  Ja jaapanlased saavad lüüa. Ja tüdrukud hõivavad veel ühe samurailaeva. Ja sellel lehvib tsaaririigi lipp!
  Mis on jaapanlased? Kas sul ei vea väga hästi? Nikolai II sai Vladimir Putini õnne ja kõik läks tal nii hästi!
  Aga tüdrukud? Neli bikiinides kaunitari on põlisnõiad , kes otsustasid kuninga eest võidelda, kuigi tavaliselt pole neil selle maailmaga mingit pistmist.
  Aga sel juhul on vaja vene rahvast aidata. Ja see on tingitud Putini õnnest. Ta poleks kunagi vallutanud Krimmi ilma lasku tulistamata, kui mitte samad neli nõiatüdrukut. Nad aitasid imel juhtuda. Kuid kas Venemaal oli vaja Krimm vennasrahvalt ära võtta, on endiselt küsimus. Kuid Hiina liitmine Vene impeeriumiga on suurepärane idee! Kujutage ette, kui palju alamaid Vene tsaaril on - ta võib purustada kogu maailma!
  Ühesõnaga, tüdrukud siin ei raiska oma aega. Ja juba tormatakse uuele lahingulaevale.
  Ja jälle tabatakse ta. Ja mõõgad kaunitaride käes lihtsalt vilguvad ja need on nii teravad. Ja nii palju jaapanlasi oli segamini.
  Lahing merel lõppes Jaapani eskadrilli lõpliku uppumisega ja Admiral Togo hõivamisega.
  Ja maandumine algas. Aurulaevu ja transporte ei jätkunud. Ja nad kasutasid pikkpaate, vedasid neid ristlejatel ja lahingulaevadel ning tegid palju muud. Tsaar andis korralduse dessandi ajal kasutada kaubalaevastikku.
  Vene väed võitsid samuraid, kes üritasid neid sillapeast maha visata. Kuid tsaariarmee pidas vapralt vastu. Ja massiivne rünnak löödi suurte kaotustega tagasi.
  Rünnaku ajal lõikasid nõiatüdrukud mõõkadega ja viskasid vaenlast paljaste jalgadega granaate.
  Need on muidugi kõige ohtlikumates kohtades. Ja kuidas nad kuulipildujatest tulistama hakkasid. Iga kuul on sihtmärk.
  Nataša tulistas, viskas paljaste varvastega granaadi ja siristas:
  - Keegi pole minust lahedam!
  Kuulipildujast tulistav Zoya viskas paljaste varvastega surmakingitust ja kilkas:
  - Tsaar Nikolai II jaoks!
  Aurora, jätkates kuulipildujatest tulistamist ja hüpates püsti, sähvatas ja ütles:
  - Suure Venemaa eest!
  Svetlana, jätkates vaenlase löömist, ütles agressiivselt, hambaid paljastades ja palja kannaga granaati visates:
  - Kuningliku impeeriumi jaoks!
  Sõdalased jätkasid peksmist ja peksmist. Neil on selline energiapuhang. Nad tulistavad end maha ja hävitavad edasitungivad samuraid.
  Tema tapetud jaapanlasi on juba tuhandeid, kümneid tuhandeid.
  Ja lüüa saanud samuraid põgenevad... Tüdrukud on nende vastu väga surmavad.
  Ja venelased raiuvad samuraid tääkidega...
  Rünnak lüüakse tagasi. Ja uued Vene väed maanduvad rannikul. Sillapea laieneb. Pole paha muidugi tsaariimpeeriumi jaoks. Üks võit teise järel. Ja admiral Makarov aitab ka oma relvadega. Jaapanlaste ära pühkimine.
  Ja nüüd liiguvad Vene väed juba üle Jaapani. Ja nende laviini ei saa peatada. Nad lõikavad vaenlase tükkideks ja torkavad tääkidega.
  Nataša, rünnates samuraid ja tükeldades neid saablitega, laulab:
  - Valged hundid karjatavad! Ainult siis jääb võidujooks püsima!
  Ja kuidas ta paljaste varvastega granaati viskab!
  Zoya laulab kaasa ägeda agressiivsusega. Ja ka paljaste jalgadega viskamine, midagi ainulaadset, surmavat:
  -Nõrgad surevad, nad tapetakse! Püha liha kaitsmine!
  Augustinus, tulistades vaenlase pihta ja lüües mõõkadega ning loopides paljaste varvastega granaate, kiljatab:
  - Lopsakas metsas käib sõda, ähvardusi tuleb igalt poolt!
  Svetlana tulistades ja paljaste jalgadega surmaande loopis, võttis selle ja kiljus:
  - Aga me alistame alati vaenlase! Valged hundid tervitavad kangelasi!
  Ja tüdrukud kooris, hävitades vaenlase, laulavad, visates paljajalu surmavaid relvi:
  - Pühas sõjas! See saab olema meie võit! Keiserlik lipp edasi! Au langenud kangelasele!
  Ja jälle tulistavad tüdrukud ja laulavad kõrvulukustava ulgumisega:
  - Keegi ei takista meid! Keegi ei võida meid! Valged hundid purustavad vaenlase! Valged hundid - tervitus kangelastele!
  Tüdrukud kõnnivad ja jooksevad... Ja Vene sõjavägi liigub Tokyo poole. Ja jaapanlased tapavad ennast ja neid niidetakse. Vene sõjavägi liigub. Ja üks võit teise järel.
  Tsaar Nikolai tõmbas tõesti õnnepileti välja. Vene väed alustavad juba Jaapani pealinna tormi. Ja see kõik on nii suurepärane.
  Siinsed tüdrukud on muidugi kõigist ees ning nende surve ja ärakasutamine on kõrgel tasemel.
  Eriti kui nad loobivad granaate paljaste jalgadega. See põhjustab samuraide seas üldiselt šokki ja aukartust.
  Siin aga ronivad nad mööda Jaapani pealinna müüri. Ja nad tükeldavad inimesi ja hobuseid kapsaks. Nad purustasid oma vastased tükkideks. Tüdrukud tulevad, karjuvad ja naeravad! Ja oma paljaste kontsadega löövad nad sulle jalaga vastu lõuga. Jaapanlased lendavad tagurpidi. Ja nad langevad oma panuste otsa.
  Ja sõdalased vehivad mõõkadega veelgi võimsamalt.
  Ja samuraid kannatavad lüüasaamise järel. Nii vallutasid Vene väed Tokyo.
  Mikado jookseb hirmunult, kuid ta ei saa kuhugi peitu pugeda. Ja nii võtavad tüdrukud ta vangi ja seovad kinni!
  Suurepärane võit! Jaapani keiser allkirjastab Nikolai II kasuks troonist loobumise. Vene tsaari tiitel pikeneb oluliselt. Korea, Mongoolia, Mandžuuria, Kuriili saared, Taiwan ja Jaapan ise muutuvad Venemaa provintsideks. Kuigi Jaapanil on väike, piiratud autonoomia. Aga tema keiser on venelane, autokraatlik tsaar!
  Nikolai II jääb absoluutseks monarhiks, keda ei piira miski. Ta on autokraatlik tsaar!
  Ja nüüd ka Jaapani keiser, Kollane Venemaa, Bogdykhan, Khan, Kagan ja nii edasi, nii edasi, nii edasi...
  Jah, rohkem õnne. Pange tähele, et õnn võimaldas Putinil nii mõndagi vallutada! Kahekümne esimene sajand, paraku, ei sobi jäädvustamiseks!
  Mis kasu on Venemaal sellest, et Putini vaenlane McCain suri ajuvähki? Õnn on muidugi kolossaalne, te ei oska seda isegi meelega ette kujutada - et teie vaenlane saaks nii halva ja ebameeldiva surma!
  Kuid konkreetne tootlus Venemaa jaoks on null.
  Kuid Nikolai II jaoks muutus selline Putini õnn ja õnn suurteks territoriaalseteks edusammudeks. Aga tegelikult, miks peaks fortuuna Putinile kingitusi tegema? No sellest, et Sobtšak suri sellisel ajal ja talle polnud vaja konstitutsioonikohtu juhi kohta anda, kuidas see Venemaale kasulik on?
  Ja kogu Venemaa tsaar Nikolai II on erakordne inimene. Loomulikult tugevnes pärast nii suurt võitu tema jõud ja autoriteet. See tähendab, et mõningaid reforme saab läbi viia. Eriti õigeusus! Lubage aadlikel omada neli naist, nagu islamis. Ja ka anda sõduritele õigus teisele naisele preemiaks nende vägitegude ja ustava teenimise eest.
  Hea reform! Kuna impeeriumis on kasvanud teist usku inimeste ja välismaalaste arv, siis on vaja venelaste arvu suurendada. Ja kuidas seda teha? Teistest rahvustest naiste arvelt. Lõppude lõpuks, kui venelane võtab naiseks kolm hiinlannat, siis ta saab neilt lapsed ja kes need lapsed on rahvuselt?
  Isa poolt muidugi vene keel! Ja see on suurepärane! Edumeelse meelega Nikolai II oli välimuselt usklikum kui hingelt. Ja loomulikult pani ta religiooni riigi teenistusse ja mitte vastupidi!
  Nikolai II tugevdas seega oma autoriteeti eliidi seas. Mehed on seda juba ammu tahtnud. Ja ta kiirendas äärealade venestamist.
  Noh, ka preestrid ei pahandanud. Pealegi nõrgenes usk kahekümnendal sajandil. Ja religioon teenis kuningat, tegelikult ei uskunud Jumalasse!
  Ja sõjalised võidud muutsid Nicholase rahva seas populaarseks ja ta, olles harjunud autoritaarsusega, ei soovinud eriti muutusi. Venelased ei tundnud kunagi teist võimu!
  Ja majandus õitseb, palgad tõusevad. Igal aastal on kasv kümme protsenti. Tõesti, milleks muuta?
  1913. aastal vähendas tsaar Nikolai Romanovite kolmesajandal sünniaastapäeval tööpäeva taas 10,5 tunnini ning laupäeviti ja pühade-eelsetel päevadel isegi 8 tunnini. Suurenenud on ka nädalavahetuste ja pühade arv. Seda hakati tähistama puhkepäevana ja Jaapani alistumise kuupäevana. Ja kuninga sünnipäev, kuninganna sünnipäev ja kroonimispäev.
  Pärast seda, kui selgus, et troonipärijal oli hemofiilia, võttis tsaar Nikolai endale teise naise. Nii sai troonipärimise küsimus lahendatud.
  Kuid lähenemas oli suur sõda. Saksamaa unistas maailma ümberkujundamisest. Tsaari-Venemaa oli aga sõjaks valmis.
  1910. aastal annekteerisid venelased Pekingi ja laiendasid oma impeeriumi. Suurbritannia nõustus sellega vastutasuks Saksamaa-vastase liidu vastu.
  Kuninglik armee oli kõige arvukam ja võimsam. Selle arv rahuajal ulatus kolme miljoni ja tuhande rügemendini. Saksamaal oli rahuajal vaid kuussada tuhat. Pluss Austria-Ungari, kuid selle väed pole lahinguvalmis!
  Kuid sakslased plaanivad endiselt sõdida Prantsusmaa ja Suurbritanniaga. Ja kuhu nad saavad tõmmata kaks rindet?
  Venelastel on masstootmises maailma esimesed kergetangid "Luna"-2. Ja neljamootorilised pommitajad "Ilja Muromets" ja kuulipildujatega hävitajad "Aleksander" ja palju muud. Ja muidugi võimas laevastik.
  Saksamaal pole võrdseid jõude.
  Ja sakslased otsustasid ikkagi Belgiat rünnata ja Pariisist mööda minna. Nende jaoks polnud siin üldse midagi.
  Aga sõda algas ikkagi. Saksamaa tegi oma saatusliku sammu. Ja tema väed kolisid Belgiasse. Ainult jõud on ebavõrdsed. Vene väed liiguvad juba üle Preisimaa ja Austria-Ungari. Ja 40-kilomeetrise kiirusega tank Luna-2 on juba kolossaalne jõud.
  Lisaks pange tähele, et tsaar Nikolaisel vedas, et sõda algas. Tsaar ise poleks Saksamaad rünnanud. Ja nii on Venemaa poolel suur, ülekaalukas üleolek vägede, tankide, suurtükiväe ning kvantiteedi ja kvaliteedi poolest parim lennundus. Ja tugevamat majandust, kuna oli võimalik vältida revolutsiooni põhjustatud majanduslangust ja kaotust sõjas. Ja nii on kogu aeg tõus ja edu edu järel.
  Ilmselgelt olid sakslased rünnaku all. Ja siis nad ise ronisid põhijõududega vastu Prantsusmaale ja Suurbritanniale. Kuhu nad minema peaksid?
  Võtke Itaalia ja kuulutage sõda Austria-Ungarile! Ainus pluss on see, et Türkiye astus sõtta Venemaa vastu. Kuid see on kuninga jaoks veelgi parem: ta saab lõpuks Konstantinoopoli ja väinad enda kätte võtta! Nii...
  Ja ka neli nõida, igavesti noored põliselanikud Nataša, Zoja, Aurora, Svetlana lahingus! Ja nad juba löövad sind! Nii et nad löövad nii sakslasi kui ka türklasi!
  Kirjanik ja luuletaja Oleg Rybachenko ärkas üles. Noor nõid-nõid täitis igaveseks oma lubaduse, andes Nikolai II-le Vladimir Putini õnne ja nüüd peab Oleg Rõbašenko oma täitma. Ärkamine ei olnud kerge. Poisi keha tabas kõva piits. Poiss hüppas püsti. Jah, Oleg Rõbatšenko on nüüd lihaseline poiss, kätest ja jalgadest aheldatud. Näete mustaks pargitud, kuiva ja kõõluslikku keha, millel on silmatorkavad lihased. Tõeliselt tugev ja vastupidav ori, tugeva nahaga, mis on nii karastunud, et ülevaataja peksmine ei saa seda lõigata. Sa jooksed koos teiste poistega hommikusöögile, tõustes kruusalt, kus noored orjad magavad täiesti alasti ja ilma tekkideta. Tõsi, siin on soe, kliima on nagu Egiptuses. Ja poiss on üleni alasti, ainult ketid. Need on aga üsna pikad ja praktiliselt ei sega kõndimist ega töötamist. Kuid te ei saa neis suurt sammu astuda.
  Enne söömist loputad ojas käsi. Saate ratsiooni: riisipüree ja mädanenud kalatükid. Näljasele orjapoisile tundub see aga maiuspalana. Ja siis lähed kaevandusse. Päike pole hommikul veel tõusnud ja päris mõnus on.
  Poisi paljad jalad on muutunud nii karedaks ja kiimas, et teravad kivikesed ei tee üldse haiget, lausa kõditavad mõnusalt.
  Karjäärid, kus töötavad alla kuueteistkümneaastased lapsed. Muidugi on neil väiksemad autod ja tööriistad. Aga sa pead töötama viisteist, kuusteist tundi nagu täiskasvanudki.
  See haiseb, nii et nad leevendavad end otse söepinnal. Töö on lihtne: haki kirkadega kive, siis tassi neid korvides või kanderaamidel. Vahel tuleb käru ka lükata. Tavaliselt tõukavad poisid teda kahe-kolmekesi. Kuid Oleg Rybachenko valitakse üksi, sest ta on väga tugev. Ja motikat hoiab ta käes nagu täiskasvanu. Ta peab täitma palju suurema ülesande kui ülejäänud.
  On tõsi, et nad annavad teile üha sagedamini. Kolm korda päevas, mitte kaks korda.
  Orjapoiss, kelle keha Oleg Rõbatšenko on asustanud, on siin olnud juba mitu aastat. Sõnakuulelik, töökas, kõik liigutused on harjutatud automaatsuseni. Tõesti kuradi tugev, vastupidav ja praktiliselt ei tunne väsimust. Kuid samal ajal poiss peaaegu ei kasva ja praegu näeb ta välja kõige rohkem kaksteist, selle vanuse kohta keskmine pikkus.
  Aga jõudu... Mitmele täiskasvanule. Noor kangelane. Mis aga ilmselt kunagi täiskasvanuks ei saa ja habet ta ei kasvata.
  Ja jumal tänatud! Kirjaniku ja luuletajana ei meeldinud Oleg Rybachenkole habet ajada. Töötad enda heaks ja purustad kive, murendad neid. Ja kärusse. Siis kannad selle kärusse. Teda on raske suruda ja lapsed teevad seda kordamööda.
  Poisid on siin peaaegu mustanahalised, kuid nende näojooned on kas eurooplased, hindud või araablased. Pealegi on Euroopa omasid palju rohkem.
  Oleg vaatab neid lähemalt. Orjad ei tohi rääkida, nad peksavad neid piitsaga.
  Ka Oleg Rõbatšenko vaikib praegu. Ja ta õpib. Siin on lisaks meessoost juhendajatele ka naised. Nad on ka julmad ja peksavad piitsaga.
  Pealegi pole kõigil poistel nahk nii tugev kui Olegil. Paljud inimesed lõhkevad ja veritsevad. Ja valvurid võivad teid surnuks peksta. Töö on väga raske ja poistel, eriti kui päike tõuseb, hakkab kõvasti higistama.
  Ja siin pole mitte üks päike, vaid kaks. Ja see muudab päeva väga pikaks. Ja tööd on palju. Poistel pole aega magada ja lõõgastuda. See on neile suur piin.
  Oleg Rybachenko töötas ise, mehaaniliselt tükeldades ja laadides. Segasin enda jaoks...
  Ja ta kujutas ette pilti sellest, mis toimus pärast seda, kui Nikolai II saavutas Venemaa presidendi Vladimir Putini edu.
  Nataša, Zoya, Aurora ja Svetlana ründavad austerlasi Przemyslis. Vene väed vallutasid kohe Lvovi. Ja nad ründavad tugevaimat kindlust.
  Tüdrukud on paljaste jalgadega ja bikiinides, tormavad kiiresti mööda linnatänavaid.
  Hakivad austerlased maha ja loobivad paljajalu väikseid kettaid.
  Samal ajal laulavad tüdrukud:
  - Tsaar Nikolai on meie messias,
  Vägeva Venemaa hirmuäratav valitseja...
  Kogu maailm väriseb - kuhu see läheb -
  Nikolaile lauluga edasi!
  Nataša raiub austerlased maha, viskab paljaste varvastega granaati ja hakkab laulma:
  - Venemaa jaoks!
  Zoya purustab ka oma vaenlased ja laulab aplombiga kaasa:
  - Kuningliku impeeriumi jaoks!
  Ja tema palja jala visatud granaat lendab! See on tapja tüdruk. Võib lõualuu purustada ja merd juua!
  Ja ka Aurora viskab paljaste varvastega ketast, ajab austerlasi laiali ja sipleb:
  - Venemaa suuruse eest!
  Ja ta paljastab oma väga teravad hambad! Mis sädelevad nagu kihvad.
  Svetlana ei unusta ka alla andmast ja möirgab:
  - Püha ja Võitmatu Nikolai II vene!
  Tüdruk demonstreerib tohutut kirge. Ja paljaste jalgadega viskab kõike ja viskab kingitusi!
  Nataša, tulistades ja tükeldades ning paljajalu surmavaid relvi loopib, kriuksub:
  - Ma armastan oma Venemaad! Ma armastan oma Venemaad! Ja ma lõikan teid kõik ära!
  Ja ka Zoya tulistab ja ulutab, visates paljaste varvastega midagi plahvatusohtlikku:
  - Suur tsaar Nikolai! Temale kuulugu nii mäed kui mered!
  Aurora karjub metsikust meeletu raevust ja loobib paljaste varvastega kingitusi, ulgub:
  - Keegi ei takista meid! Keegi ei võida meid! Toredad tüdrukud purustavad vaenlasi paljaste jalgadega ja paljaste kontsadega!
  Ja jälle on tüdrukutel metsik kiirustamine. Nad jäädvustavad Przemysli liikvel olles ja laulavad, komponeerides samal ajal;
  Meie püha Venemaa on ülistatud,
  Selles on palju tulevasi võite...
  Tüdruk jookseb paljajalu
  Ja ta pole maailmas ilusam!
  
  Meie oleme tormiline Rodnoverki ,
  Nõiad on alati paljajalu...
  Tüdrukud armastavad poisse väga
  Selle äge ilu!
  
  Me ei anna kunagi alla
  Ärgem alistugem oma vaenlastele...
  Kuigi meie jalad on paljad,
  Sinikaid tuleb palju!
  
  Tüdrukutel on toredam kiirustada
  Paljajalu külma käes...
  Oleme tõeliselt hundipojad
  Me saame seda lüüa!
  
  Meid ei saa peatada
  Hirmuäratav Fritzi hord...
  Ja kingi me ei kanna
  Saatan kardab meid!
  
  Tüdrukud teenivad Jumala Rodi,
  Mis on muidugi suurepärane...
  Oleme au ja vabaduse nimel,
  Keiser saab olema vastik natuke!
  
  Venemaa jaoks, mis on ilusam kui kõik,
  Võitlejad tõusevad...
  Sõime rasvast putru
  Võitlejad ei paindu!
  
  Keegi ei saa meid takistada
  Tüdrukute jõud on hiiglaslik...
  Ja ta ei vala pisarat,
  Sest me oleme talendid!
  
  Ükski tüdruk ei suuda painduda,
  nad on alati tugevad...
  Nad võitlevad ägedalt isamaa eest,
  Lase oma unistusel täituda!
  
  Universumis saab olema õnn
  Päike saab olema Maa kohal...
  Oma rikkumatu tarkusega,
  Keisri tääk!
  
  Päike paistab alati inimestele,
  Kõige avarama riigi kohal,
  Õnnelikud täiskasvanud ja lapsed,
  Ja iga võitleja on kangelane!
  
  Õnne pole kunagi liiga palju
  Usun, et meil veab...
  Las halb ilm hajub -
  Ja häbi vaenlastele!
  
  Meie rass Jumal on nii kõrgeim,
  Pole kedagi ilusamat kui Tema...
  Me saame hingelt kõrgemaks,
  Et kuri oksendab kõik välja!
  
  Alistagem oma vaenlased, ma usun
  Valge, vene jumal on meiega...
  Mõte teeb rõõmu,
  Ära lase kurjusel oma ukselävele siseneda!
  
  Noh, lühidalt, Jeesusele,
  Jääme alati ustavaks...
  Ta on vene jumal, kuule,
  Ta valetab, et on juudi saatan!
  
  Ei, tegelikult, kõigeväeline Jumal,
  Meie kõige püham põhiperekond...
  Kui usaldusväärne ta katus on,
  Ja tema poeg-jumal Svarog!
  
  Noh, lühidalt Venemaa jaoks,
  Pole häbi surra...
  Ja tüdrukud on kõige ilusamad,
  Naisel on karu jõud!
  
  
  PLAANID EI OLE MUUTUNUD
  Hitler lihtsalt ei muutnud OKW plaani ja rünnak Stalingradile toimus nii põhjast kui lõunast, armeegruppide A ja B poolt. Ja pealetung usaldati Mainsteinile . Selle tulemusena langes Stalingrad kümne päeva jooksul pärast rünnakut igast küljest. Ja Nõukogude väed leidsid end täielikult ümber piiratuna. Pärast seda liikus Wehrmacht mööda Volga rannikut Kaspia mere äärde. Kuidas Punaarmee reageeris? Rünnak keskmes ei olnud kuigi edukas.
  Lisaks võitis Jaapan Midway lahingu, kuigi ta ei avanud teist rinnet, kuid vallutas Hawaii saared. Ja samal ajal liikusid samurai maaüksused India poole. Selle koloonia säilitamiseks pidi Suurbritannia mõned väed Egiptusest välja viima, loobudes operatsioonist Torch.
  Idarindel oli initsiatiiv sakslaste käes. Stalingradi kiire hõivamine varises lõunatiiva kokku. Fritz libises Kaspia merre ja lõikas Kaukaasia maismaad pidi ära. Ja siis astus Türkiye sõtta. Tema armee, kuigi mitte väga tugev, on üsna arvukas ja võimeline vapralt võitlema.
  Juba esimestel päevadel vallutasid türklased Batumi ja piirasid Jerevani ümber. Jah, nende saavutused on korralikud, kuna Punaarmee on Saksa rinne käest kinni surunud.
  Tuleb märkida, et natsid kasutasid ära asjaolu, et Nõukogude väed sisenesid lahingusse otse rongidest ja peksid neid osade kaupa. Sellel oli muidugi negatiivne mõju sõja kulgemisele.
  Ka Stalin oli närvis ja ehmunud - ta nõudis iga hinna eest Kaukaasia käes hoidmist.
  Ühesõnaga, Stalingradi kangelaslik kaitsmine ei õnnestunud ja kõik lagunes. Ja isegi Jaapani diviiside puudumine Kaug-Idas ei aidanud.
  Sakslased liikusid mööda Kaspia mere rannikut Dagestani. Et takistada nende tolmu kogumist - aga jõud on ebavõrdsed, lisaks oli Punaarmeel suuri raskusi tarnetega. Ja ta astus sisse. Ja Krautsid pommitasid aktiivselt.
  Ameerika Ühendriigid peaaegu ei puudutanud Jaapani võitudest häiritud Kolmandat Reichi. Suurbritannia nõrgenes mõnevõrra ega sattunud ka hätta! Nüüd oli sakslastel liiga palju lennukeid ja nad võisid neid tõesti survestada.
  Stalin näitas oma halvimaid omadusi ja kaotas liiga sageli närvi ja karjus, kuid ei teinud parimaid otsuseid.
  Nii muutus Kaukaasia kaotus vältimatuks.
  Aserbaidžaani piiril käib juba lahing.
  Nõukogude tüdrukud võitlevad meeleheitlikult. Siin võitlevad kaunitarid meeleheitlikult.
  Ja nad ei tagane ega anna alla. Ja nad roomavad ümber oma taga.
  Nataša, Zoja, Augustina ja Svetlana tirisid Saksa kindrali tagant. See on lahe. Tüdrukud panid ta põlvili ja sundisid teda nende paljaid jalgu suudlema. Ta lõi neid suure entusiasmiga! Ja lakkus tüdrukute kontsi.
  Sõdalased on üldiselt nii seksikad ja võluvad. Siis andsid nad Fritzi lahingu.
  Nataša lõi hooga maha, lõigates natsid ära. Ta viskas palja jalaga granaadi ja siristas:
  - Suure au nimel!
  Zoya tulistas ka ja kilkas:
  - Isamaa ja Stalini eest!
  Ta võttis selle ja viskas granaadi paljaste varvastega. Ta ajas natsid laiali ja karjus:
  - NSV Liidu jaoks!
  Tüdrukud on nii ilusad ja imelised.
  Augustine viskas ka granaadi palja jalaga, hambaid paljastades võttis selle ja susises:
  - Ma võitlen nii! Nagu terminaator!
  Ja Svetlana käivitab ka paljaste varvastega midagi nii surmavat ja hävitavat. Ja jälle ta laulab:
  - Meie sõprus on monoliitne ja seda see tähistab!
  Neljandaks, nad kaklevad niimoodi - need on tüdrukud! Naljakad kaunitarid näitavad vastuseks oma pikka keelt.
  Kõrgeima kategooria sõdalased. Ja kuidas nad sind löövad ja kuidas nad su peale karjuvad.
  Purustavad sakslasi nagu marju pressiga.
  Nataša tulistas, viskas palja jalaga granaati ja laulis:
  - Oleme valguse ja punase lipu sõdalased!
  Zoya lasi mõrvari ka paljaste varvastega lendu ja röögatas:
  - Ja me võitleme Lenini eest!
  Ja siis lõi ta hambaid paljastades Augustine'i poole:
  - Suure rõõmu nimel!
  Ja siis tulistas Svetlana ja lasi granaadid paljaste jalgadega, möirgades:
  - Me võtame selle ette ja pöörame selle ümber!
  Nelik tegutseb aktiivselt ja pildistab. Lõppude lõpuks on need tüdrukud, kes teavad hävitamisest palju. Ja nad ei võitle niimoodi.
  Ja nagu tõeliste terminaatorite jaoks olema peab... Kõrgelennulised sõdalased. Ja neil on hävitamise kirg.
  Nataša viskas taas palja jalaga granaadi ja susises:
  - Ma mõistan seda maailma suurepäraselt kui klassivõitluse süvenemist!
  Ka Zoya susises, visates paljaste varvastega surmavat, liha rebivat granaati:
  - Milline maja saab punase lipu!
  Ja siis andis Augustine oma korra. Ta niitis natsid maha ja viskas palja jalaga granaadi - susises:
  - Suurepärane ruum, see on meie maa ja meie kõik!
  Sõdalased on tõesti võimelised rebima isegi küttepadja.
  Ja siis tõrjub Svetlana palja jalaga granaadi eemale, tulistab paugu ja ütleb raevukalt:
  - Tuli ja hobune on maruvihased!
  Tüdrukud saavad loomulikult sisse lülitatud. Ja nad löövad pead.
  Ja Saksamaa poolel võitleb Gerdi meeskond T-4 peal. Jällegi, kui see käivitub, siis te ei soojene ja te ei saa sellist survet alla suruda. Tüdrukutel on nii põrgulik tuli silmis.
  Nad tulistavad end maha ega anna päästmisvõimalust. Ja te ei saa vastu panna nende valgetele pärlmutterhammastele.
  Sõdalased on agressiivsed ja uluvad:
  - Metsik aroom! Saadame kõik vaenlased põrgusse!
  Gerda tulistab, lööb kolmkümmend neli ja kriuksub:
  - Tulevased võidud!
  Charlotte vajutab paljaste jalgadega päästikule ja uriseb:
  - Me rebime su laiali!
  Magda tulistas ka, hävitas T-26 ja ütles:
  - Me avaldame selle.
  Ja ta raputas paljaid varbaid.
  Ja ka Christina surub paljajalu pedaalidele ja susiseb:
  - Tervist meie peole!
  Tüdrukud on muidugi peaaegu alasti bikiinides ja paljajalu. Ja samas ülimalt seksikas.
  Ja nad korraldavad rünnakuid oma mitte väga täiusliku, kuid tõhusa T-4-ga. Ja nad tulistavad vaenlast. Ära anna sellistele tüdrukutele mitte milleski järele! Ja kuidas nad hambaid paljastasid. Ja kuidas nad nägu teevad!
  Gerda möirgab endamisi, tulistades paljaste varvastega:
  - Gerdale meeldib tappa, see Gerda!
  Ja jälle tulistab mürske.
  Ja siis tulistab Charlotte kordamööda ja möirgab, lööb kolmkümmend neli välja:
  - Ma rebin neil kõhud lahti!
  Ja paljaste jalgadega alustab uuesti.
  Ja siis lisab Christina mõrvari. Kasutades ka paljaid varbaid.
  Ja see möirgab:
  - Olen agressiivsuse kehastus!
  Milline vöökoht tal on ja vormitud kõhulihased!
  Ja siis Magda võtab selle, laksutab ja möirgab:
  - Banzai!
  Ja jalad on tal ka paljad ja meislitud!
  Neli sakslannat suruvad ennast peale ja võidavad tõesti. Temas on nii palju agressiivsust ja elujõudu.
  Sõdalased kasutavad varrast ja tulistavad. Nad ei lase Punaarmeel minna.
  Ja naispiloodid võitlevad ka taevas ja nad näitavad seda. Et nende vaim on mõõtmatu.
  Siin on uusim Saksa Focke-Wulf. Gertrud on sellel. Ja see tüdruk näitab, et ta on meestest lahedam. Nii peksab ta fašiste. Ei anna neile vähimatki armu. Gertrude alustas tõelist võitlust.
  Ja ta tulistab alla Nõukogude jaki ja karjub:
  - Ma olen super tüdruk!
  Siis ta võtab selle ja näitab keelt. Ja jälle võtab ta ette täieliku hävitamise. See on tüdruk. Ja ka paljajalu ja bikiinides. Ja siis tulistas LAGG maha ja möirgas uuesti:
  - Piloot püssimees!
  Ja ta naerab täiest kõrist. Ja siis võtab ta PE-2 maha. Selline tüdruk, kõige lahedama ulatuse ja klassiga. Seejärel viis ta uuesti läbi manöövri ja hävitas jaki õhukahuritega. Ja see proovib .
  - Ma olen taevahunt!
  Ja kuidas ta hambaid paljastab! Ja kuidas metsistuda! Milline vanaema! Baba kõigile naistele!
  Aga loomulikult üritavad fašistid rünnata ka lõunas.
  Seal võitleb eelkõige piloot Helga ME-109 peal. Ja nii edukalt, et brittidelt lendab kilde.
  Tüdruk tabas Mustangit ja laulis:
  - Meie kohal hõljub lilla udu!
  Üldiselt, kui hea on võidelda paljajalu ja bikiinides. Kui praktiline see on! Ja see on väga mugav.
  Helga on piloot. Fuhrer oli piisavalt tark, et kuulata nõuandeid ja lubada tüdrukuid tankidesse, lennukitesse ja sõjaväkke. Ja kui palju paremini Krautidel läks.
  Nad ise ei oodanud, et naiste kehad nii tõhusad on. Siin saab Helga kuulsalt hoogu ja arveid.
  Tüdruk vajutab paljajalu pedaale ja möirgab:
  - Ma olen nii armas väike lehm!
  Helga laseb alla veel kaks Inglise lennukit ja kriuksub:
  - Minu taga on reas Saksa sõdurid!
  Ja ta lasi alla ka pommilennuki! Milline tüdruk! Kõigile tüdrukutele suur ja lahe sõdalane. Kui see hävitab, teeb ta seda ka ilma tseremoonia ja haletsuseta.
  Tüdrukud siin on nii seksikad!
  Ja Rommeli väed rebivad läbi kõrbe, ootamata lisajõudude saabumist. Peame võitma, seega peame võitma. Legendaarne ülem "Kõrberebane" oli juba harjunud kõrgemate jõududega võitlema. Ja tema sõdurid on ka sellised. Siin on näiteks valitud nais-SS-sõdalaste seltskond. Nad viidi üle detsembri alguses, kui rinne mõranes, sakslased taganesid ja britid, vastupidi, murdsid läbi, vabastasid Tolbuki ja ähvardasid Wehrmachti Aafrika pinnalt välja visata.
  Seejärel tegi vallandatud Fuhrer ettepaneku: tiigrite naispataljon üle viia. Mitte sellepärast, et daamid jõudude vahekorda muudaksid, vaid selleks, et meestel, eriti itaalia meestel, oleks häbi ning nad hakkaksid võitlema palju agressiivsemalt ja osavamalt. Kui ees on ju karmist treeningust karastunud eliittüdrukud, siis on meestel suur häbi.
  Sõdalased võitlesid lihtsalt bikiinides, kasutades kaitseks spetsiaalseid kreeme. Kuue kuu jooksul muutusid nende paljad tütarlapselikud jalad nii sarviliseks, et nad ei kartnud praepannina kuuma liiva ning päevitusest omandas nahk tumeda šokolaadivärvi. Ja paljudel on seljataga juba kümneid laipu.
  Margo ja Shella on kaks väga noort, kuid juba lahingus karastunud aarialast. Nad on seltskonnas noorimad, kuid kuue kuuga on nad juba pälvinud I klassi raudristi (teine klass, kõigil pataljonis oli see juba olemas), nad on halastamatud ja lahked.
  Margotil olid tulevärvi juuksed ja Shella oli lumivalge blond, meevärviline. Siin nad võitlevad, tõrjudes Briti tankide vasturünnakut. Matildad oma võimsa soomukiga liiguvad edasi. Järgmised on läbitavad Cromwellid, millel on plahvatusohtlikud kestad ja kergemad sõidukid. Tüdrukud matsid end liiva alla. Selliste tankide vastu tulistada on mõttetu. Peame vältima nende märkamist ja siis...
  "Matilda" ja "Cromwell" kaaluvad umbes kolmkümmend tonni ja kui nad läbivad saviliiva kaevatud kaevikuid, muutub see hirmutavaks. See valgub su paljastele, päevitunud kaeladele ja sa tunned enda peal pättmasinate kohutavat raskust. Siin on seesama "Cromwell", tüüpiline 70 mm kaldsoomusega raud, mida isegi 88 mm relv alati ei talu. See lõhnab nagu Briti, väga terav bensiin ja mootoriõli. Tüdrukutel on omad üllatused, kerged hädad. Faustpatronide kõige esimesed mudelid. Kuna mehed, nagu kombeks, lasevad daamid enne minna, siis testivad nad uusimaid ja ootuspäraselt paljutõotavaid relvi.
  Kuid nad panid tüdrukud ka vastupidiselt natsismi silmakirjalikule loosungile: "sõda on mehe asi, rahu naistele!"
  Jalavägi jäi aga maha, mis tähendab, et on võimalus kaevikus istuda ja võita.
  Shella ütleb sosinal, kartes ninasõõrmeid ummistavast kaevikust kukkuvast liivast aevastada:
  - Ainult lahinguväljal vananemine võimaldab teil vältida tähtaegadest möödasaanud võidušampanja käärimist!
  Margo nõustus:
  - Kellel pole vastupidavust, see kogeb lüüasaamise haput veini ja kaotuse mõru jooki!
  Kuid Matildad, Cromwellid ja kümmekond heledat Mongoosi on juba nende taga. Nüüd on saabunud lõikuse tund.
  Shella, kelle kunagised pärlmutterjuuksed on muutunud tolmust halliks ja toetuvad paljad kontsad kuumale liivale, pöördub mõttes Neitsi Maarja ja teiste pühakute poole, öeldes: "Ära laske mind alt vedada." Sõrm vajutab sujuvalt käpale, nii et kumulatiivne laeng läheb otse gaasipaaki.
  Margo tõmbab päästikule kaasa, samuti aeglaselt. Pärast seda lõid mõlemad tüdrukud teineteist kätega. Laengud tabasid otse ahtrisse, misjärel gaasipaagid plahvatavad. Oranžid leegid pritsivad lainete vahuna läbi õhu ja kuulda on kellegi needusi.
  Seejärel kõverduvad Briti tankide lühikesed koonud amortisaatorite toimel omapärasteks torudeks.
  Ja tiigritüdrukud viskavad vapralt vaenlasi granaate. Ja killud lendavad igas suunas, rebides läbi soomuse nagu tuline kassikäpp, kumulatiivsete osakeste hävitav voog.
  Siin on naiste raev, öeldes, et saksa naisi ei iseloomusta mitte mingil juhul rahulikkus. Ja nad teavad, kuidas võidelda... Ja las rünnak lämbub.
  Palju lihtsam on tõrjuda jalaväe pealetungi, mis koosneb reeglina haarangute või erinevate lubaduste kaudu värvatud araablastest ja mustanahalistest. Nähes, et tankid löödi välja ja ees seisab tõsine vastupanu, tõmbusid nad esimeste kaotuste korral tagasi.
  No ja siis pöörduvad nad täielikult üldlennule. Kuna selline stiil on - solvake nõrgemaid, olgu siis koletistele!
  Kui rünnak lõpuks vaibus ja tüdrukud õhtul läbi kõrbe jooksmist jätkasid, vestlesid nad kõndides. Shella küsis Margotilt:
  - Kas sa arvad, et jääme ikka veel Aleksandrias?
  Tulesõdalane vastas enesekindlalt:
  - Ma arvan, et hiljemalt novembris või võib-olla oktoobris okupeerime lõpuks Egiptuse.
  Shella soovitas loogiliselt ja pööramata tähelepanu kuumast liivast tekkinud kihelevale taldale:
  - Kui see nael meie kõhualuses , Maltal asuvas baasis, hävitatakse, muutub varustus paremaks, uute üksuste saabudes pole vaenlasel enam võimalust.
  Margot vaatas ringi, et näha, kui palju aega on päikesel loojumiseni jäänud. Et lõpuks pikali heita ja korralikult magada. Punetava tähe lähedus silmapiirile rahustas sõdalast. Ta märkis laisalt:
  Haborit ja Midwayd kordamata suurepärast maandumist Kreetale . Ainult sel korral lammutavad nad Malta.
  Shella hüüdis needusega taevasse:
  - Muutku Kõigevägevam kõik Briti baasid põrguks.
  Päike peitis end lõpuks silmapiiri taha, lõppes aasta kõige lahedam päev, 21. oktoober. Ja sellega algas operatsioon Jääkaru. Miks valge? Kaval valeinformatsioon, et panna inimesed arvama, et jutt käib põhjast, aga tegelikult on poksija muserdav kiiks lõunas.
  Suurim Briti baas nägi tõesti välja nagu põrgu. Seda ründas üle tuhande kogu idarindelt kogutud ja korraliku lahingukogemuse saanud pommitaja koos eskorthävitajatega. Britid on muidugi pikka aega võidelnud, kuid nad ei oodanud nii võimsat massilist rünnakut. Tõepoolest, kes usuks, et Krautsid otsustavad rinde paljastada, isegi kui vaenlane oleks ajutiselt vaibunud. Kuid Briti sõdureid pekstakse nüüd halastamatult. Näiteks ründab nende laevu kuulus "asi" Yu-87. Mitte väga kiired, kuid omades (oma aja kohta) kõrgeimat pommitamistäpsust, piinavad nad lahtedesse peidetud Briti laevastikku. Palju ei jää maha ka moodsamad Focke-Wulfid, sealhulgas isegi legendaarne von Rudel ise, ründelennukite kuningas. Tuntud Nõukogude võimsaima lahingulaeva, lahingulaeva Marat uppumise poolest.
  Näiteks näeb kapral Richard raisakotkasid kelguna mäest alla veeremas. Arvukad Saksa pommilennukid väljuvad jääaugust nagu röövkalad. Juba küps inglane paneb hirmunult toru hargile. Ta polnud kunagi nii kohutavat vaatepilti näinud. Sireenid kõlavad väga hilja, pärast pommide plahvatamist. Lööklaine paiskab õhku Briti sõdureid, mahalõigatud käed ja jalad lendavad eri suundades. Üks raudkiivritest läks kuumaks ja tabas ohvitseri näkku. Ja kuidas ta karjub:
  - Churchill on häbi! Hitler on lahe!
  Briti õhutõrjerelvad ei hakanud tulistama kohe, vaid alles siis, kui korraga langes tuhandeid pomme. Vaenlane arvutas kõik õigesti: ükski pomm ei tohiks raisku minna. Nii et purustage vaenlane ja lööge. Kõik sektorid on kaardil eelnevalt märgitud. Pealegi ei maskeerinud jultunud britid end isegi korralikult. Paljud nende õhutõrjerelvad seisavad silmapiiril ja on esimesed, mis minema pühitakse.
  Siin paiskus kolmekümne kahe jala pikkune 85-millimeetrise õhutõrjekahuri toru püsti ja paindus õhku nagu rool. Pärast seda kukkus see alla, purustades viis inglast. Ühel mustanahalisel rebenes kõht lahti ja sisikond kukkus välja.
  Ja pommid langesid ja kõik põles, kütuseladu mürises, nad hakkasid plahvatama, hajutades kestad peaaegu kogu skeleti peale, seejärel tabas teine ladu. Kõige tipuks ulgusid Yu-87 ja Focke-Wulfi korpustesse paigaldatud sireenid tüütult, tekitades kolooniavägede hulgast mustade ja araablaste seas metsikut õudust. Kuid tundub, et valged on sama hirmul.
  Näiteks põrkasid kokku kaks Briti fregatti, nii et katlad möllasid. Ja isegi õhku tõusnud fregattide praht plahvatas nagu mineeritud väljad ning ristleja vajus lihtsalt põhja.
  Lühikese koonuga, kuid korraliku kiirusega ja üsna võimsa esisoomukusega Inglise tank "Cromwell" kiirendas paanikas ja rammis oma ladu, purustades teel isegi kümmekond enda hämmingus sõdurit. Kaos kasvas. Inglise lennukikandja hakkas vajuma ja võimas dreadnought avas tule... rannikul, kus kubisesid tema enda sõdurid.
  Ja selles allilmas jäid kaks inimest täiesti segamatuks. Üks neist oli aeglaselt piipu süütav indiaanlane ja teine naine, selgelt araabia päritolu, kuid sõjaväevormis. Nad kaks ei pööra kiirustavale surmale tähelepanu. Õigemini, terve hord annihilatsiooni ratsanikke mängis ebatavalist kaardimängu. See oli viiekümne kahe kaardi mäng naljameestega ja seda isegi punanaha enda väljamõeldud reeglite järgi.
  Araabia naine ütles:
  - Küll aga on palju kära! Ja milleks sellist paanikat tekitada?
  Üks sõduritest, kelle selg oli kildudeks lõigatud, jooksis peaaegu indiaanlasele otsa, kuid ta visati hooletult minema nagu kassipoeg. Verepiisad langesid punase nahaga näole ja ta lakkus need naeratades. Siis märkas ta:
  - Müra tegemine on nõrkade, kahvatu näoga inimestele. Meie, apatšid, mõtleme nii - kui vaenlast pole, siis ilmub vaenlane - veel parem!
  Tume naine märkis:
  - See on tüüpiline nõrkus neile, kes tunnistavad Kristuse usku. Neile meeldib rääkida ohverdamisest, kuid nad ei ohverda ennast.
  Indiaanlane noogutas kiiresti:
  - Kord rajatakse vundamendile, kus tsement on usk ja liiv tahe! Usk on kullast süda ja tahe on raudne rusikas! Ainult kahvatu näoga inimestel pole ei üht ega teist.
  . PEATÜKK nr 5
  Ja Saksa pommilennukis on ka tüdruk. Sel juhul Viola. Väga ilus blond ja tema elukaaslane on Nicoletta. Ja mõlemad tüdrukud on väga seksikad. Pomm visatakse kõrgelt alla. Ja ka sõdalased on paljajalu ja bikiinides.
  Tüdrukud möirgavad omaette:
  - Me oleme sellised varastajad, et oleme supermehed!
  Nicoletta sülitab ka kerest pomme välja. Ja hävitab vaenlase. Britid saavad sellest nii aru.
  Viola laseb ka ülevalt mõrvarpommi. Ja ta tapab Lõvi impeeriumi võitlejad.
  Ja ka kuidas see maksab:
  - Sisendan Suurbritannias hirmu!
  Ja ta raputab paljast jalga. Ja laula:
  - Me rebime Churchilli laiali!
  Yu-188 tüdrukud oskavad väga hästi pomme visata. Nende auto on uus ja arenenum. Selle relva konstruktsioon on väga kiire tulistamisvõimega.
  Nii lasti tüdrukud ja inglise võitleja alla.
  Nende lennuk on üsna kiire. Sõdalased kasutavad hävingu vallandamiseks taas paljaid jalgu.
  Viola möirgab:
  - Ma ajan kõik oma vaenlased kirstu!
  Nicoletta hõiskab:
  - Ja ma viskan vaenlase!
  Ja kuidas ta saab võtta ja raputada oma paljaid jalgu!
  Need on tüdrukud ja kuidas nad vaenlasi peksavad. Ja ära lõpeta. Tõelised aarialased.
  Ja kui nad oma paljaid tissi väänavad ja raputavad.
  Ja nad viskavad jälle pomme.
  Ja tüdrukuid on siin, teistes lennukites. Siin on Eva pomme viskamas. Hävitab inglased ja laulab:
  - Ma olen nii suurepärane!
  Ja Eva pedaalib ka paljajalu.
  Kuid Viola viskab uuesti pommi ja möirgab:
  - Ma olen metsik tüdruk, ma tahan kümme meest tunnis, mis on väga lahe ja hämmastav!
  Mitmed põlevad Briti sõdurid tormasid vette, et leeke maha pesta. Vette sisenemisest oli isegi keemine, kuuldus karjeid ja metsikut oigamist. Ja üle merevahu roomasid verised ringid, algul paksud, siis järk-järgult laiali ja kahvatuks muutudes. Ja kunagise Maa suurima ja ulatuslikuma impeeriumi sõdalased olid kaotamas oma inimlikku välimust. Araabia naine norskas põlglikult:
  - Ja need mehed sunnivad meid burkat kandma!
  Punane mees kavalalt silmi kissitades märkis:
  - Ilmselt hirmutab su ähvardav pilk neid!
  Araabia naine paljastas sarkastiliselt hambad ja ütles:
  - Naise pehmus sarnaneb soomuste sitkusega, ainult palju surmavam ja kaitselt mitmekülgsem!
  Sakslased eelistasid kohe rünnata kõigest jõust, poksija taktikat, kes vaenlase ettevalmistamatuse peale lootes tormab kohe kogu jõuga vaenlase poole. Kui kümned vaenlase lennukid põlevad lennuväljadel, ei saa õhku tõusta. Kui nende endi pommid Lancasteri sees plahvatavad, hävitades kõik nende ümber. Karm, kuid tõhus taktika. Nii saavutas allilma sümfoonia oma võimsuse haripunkti ja hakkas siis vaibuma.
  Kuid see muidugi ei lõppenud sellega, dessantdiviis asus tegutsema. Samal ajal kui britid on pärast sellist ravi, võib neid üldse leigeks võtta. Õnneks on maandumisplaane juba vajalikus koguses valmistatud ja nende pukseerimise meetodid on täpselt paika pandud. Võib-olla tänapäeva maailma parim.
  Nii et nad lendavad, mitte nagu tuulelohed - aeglasemalt, kuid piisavalt kiiresti ja isegi Wagneri - Hitleri lemmikmeistriteose - muusika saatel. Kes veel elus mäletas filmi "Apokalüpsis", kus ameeriklased kasutasid vietnamlasi rünnates just seda muusikat. Kuidas see neid hirmutas. Nii et siin on Wagner ja mürisevad motiivid läbi võimendite. Langevarjurid määrisid oma nägu fosforiga ja värvisid end üles; nad näevad jubedad välja nagu oma allilma deemonid. Põhineb ka psühholoogilisel mõjul. Lisaks lisati fosforile mõned reaktiivid ja mõned magneesiumilaastud, et tekitada vähemalt lühikest aega sära. Nii jube, eriti suitsuse sära ja arvukate tulekahjude taustal. Neil on isegi kuulipildujad, mis on samuti maskeeritud draakonisuude kujul. Siis löövad meloodilised sakslased ja tabatud püstolkuulipildujad. Ja niidetud, rebitud auastmed langevad võitjate saabastele. Ja paljud eelistavad lihtsalt alla anda, hoolimata sellest, et britte on palju rohkem kui sakslasi.
  Indiaanlane ja araablane peitsid end väikeses, hoolikalt maskeeritud augus. Redskin märkis:
  - Noh, me kündsime neid!
  Mustajuukseline naine oli üllatunud:
  - Kas sa ütled, et me? Äkki mõtled meid?
  Indiaanlane raputas eitavalt pead:
  - Ei! Palefaces lööb britte ja see on hea märk! Ja kui saabub aeg, tuleb meie puhkus! Millal indiaanlased oma kontinendi vabastavad?
  Araabia naine norskas põlglikult:
  - Kas pretendeerite juhuslikult võimule maailma üle?
  Indiaanlane muigas hellitavalt, justkui vaimselt alaarenenud lapsele seletades:
  - Need, kes tahavad liiga palju saada, jäävad tavaliselt ilma! Nii et suur lusikas on suussulav!
  Fuhrer muidugi ei näinud, mida tema pistrid ja kullid teevad, kuid põhimõtteliselt aimas ta, et Saksa sõjamasin teeb kõik täpselt välja. Üldiselt viidi Saksa sõjalised pealetungioperatsioonid kuni Kurski bulgeni läbi kõrgel professionaalsel tasemel. Mõned nimetavad neid isegi standardseteks. See on isegi kummaline, et selline masin libises ja siis täielikult lagunes.
  Ja tüdrukud näevad sarnast unenägu, omamoodi prohvetlikku nägemust, mida katkestab karm käsk - tõuse üles!
  
  
  TSAR MIHAEL TEINE
  Nikolai II langes Jaapanis mõrvakatse ohvriks. Isegi siis suri ta troonipärijana. Päris ajaloos juhtunud kuulus mõrvakatse. Tsarevitš Nikolai sai haavata, kuid jäi imekombel ellu.
  Kuid imet ei juhtunud. See õnn Venemaa ajaloo kõige õnnetumale tsaarile. Nikolai suri... Ja koos temaga suri ka suur luuser, kes muidugi tahtmatult, kuid siiski hävitas kuningliku impeeriumi ja dünastia.
  Ja 1894. aastal, viieteistkümneaastaselt, tõusis Michael II troonile. Tsaar Nikolai vend. Inimene üldiselt ei ole rumal, üsna karm ja julge. Mihhail Aleksandrovitš Romanov juhtis Esimese maailmasõja ajal metsikut diviisi ja paistis lahingus silma. Üldiselt oli ta kõvem mees kui Nikolai, pikem, ilmekama näoga. Kas ta oli targem? Nikolai II ei ole rumal, andekas inimene. Kuid siiski mitte piisavalt sitke, tahtejõuline ja kuningaks sündinud. Lisaks muidugi Nikolai II probleemid, eriti tema naisega.
  Mihhail pole oma vennast rumalam ja mis peamine, tal on rohkem õnne... Noh, Nikolai, tsaaridele ikka halb nimi. Ja Nikolai oli esimene, kes ebaõnnestus. Algusest peale dekabristide mäss. Siis ebaõnnestus sõja algus Iraaniga. Võit saadi, aga vallutusi polnud palju. Ja Iraan ei ole a priori Venemaa rivaal. Sõda Türgiga. Samuti ei õnnestunud esialgu väga. Ja võidud maksavad palju verd. Ja vallutusi on vähe.
  Ja siis sõda Kaukaasias peaaegu nelikümmend aastat Shamiliga. Ja see on halb, laienemine on külmunud. Ja lõpuks lüüasaamine Krimmi sõjas. Ja kuulujuttude järgi sooritas tsaar Nikolai esimesena enesetapu.
  Jah, sellel kuningal ei vedanud. Miikael Esimene... Valitses murede ajal. Ta päästis Venemaa. Ta vallutas paar linna Poolast. Siberis on tehtud edusamme. Ta ei elanud siiski kaua. Aga kuningas oli üldiselt normaalne. Ja ilma tõsiste torketa.
  Mihhail Romanovi poliitika oli sama, mis Nikolai II: laienemine Hiinasse ja itta. Port Arturi ehitamine. Diplomaatia Saksamaaga, ettevalmistus sõjaks Jaapaniga. Muidugi oli ilmne, et me ei saa hakkama ilma sõjata Tõusva Päikese maaga. Kahju, et ta end aktiivselt relvastas. Ja noor tsaar tahtis au, tahtis vallutamist, tahtis luua Kollast Venemaad. Lisaks oli ilmselge, et Hiina lubas tulevikus saada kolossaalseks suurriigiks ja õigem oleks see praegu ära jagada. Kuigi see on killustatud.
  Jaapan ründas Vene eskadrilli Port Arturis.
  Seejärel saadeti admiral Makarov. Seekord surma ei tulnud. Osaliselt seetõttu, et Mihhail ei lubanud Tsarevitš Kirillil Makarovit segada ja teda polnud laeval. Ja see muutis veidi marsruuti.
  Admiral Makarov õpetas eskadrilli välja. Siis, kui jaapanlased miinide vahele jäid, suutis ta rünnata Togo laevastikku.
  Merelahing lõppes Vene laevastiku veenva võiduga. Hiljem piirasid jaapanlased siiski Port Arturit. Aga mitte kauaks. Mihhail tagandas Kuropatkini, määrates ametisse noorema ja võimekama ülema. Ja taas võideti maalt.
  Jaapan sai üldiselt merel lüüa. Ja siis maandusid väed.
  Samuraid andsid alla. Venemaa sai tagasi Kuriili saared, vallutas Taiwani ja Korea.
  Seejärel said mitmed Hiina provintsid vabatahtlikult impeeriumi osaks, moodustades Želtorossija. Kuninglik impeerium laienes ja õitses.
  Ei mingit duumat, ei mingit tarbetut demokraatiat. Mitte elu, vaid arm! Riigi kiire areng. Kuid loomulikult oli Esimene maailmasõda vältimatu. Ja nüüd on saabunud draakoni tund.
  Kuid selleks ajaks olid Venemaal juba kerged tankid "Luna"-2, Mendelejevi poja konstrueeritud rasketangid "Peeter Suur" ja maailma võimsaimad pommitajad: "Svjatogor" ja "Ilja Muromets". Selline jõud oli juba!
  Ja Vene armee hakkas esimestest päevadest peale võitma. Ja tsaarivägede arv, kuna Hiina oli juba pooleldi annekteeritud, oli suur.
  Vene väed lõid Ida-Preisimaal sakslasi ja piirasid ümber Königsbergi. Nad võtsid kohe nii Lvivi kui ka Przemysli. Venemaal oli liiga palju sõdureid ja palju kergeid liikuvaid tanke. Millel polnud võrdset ja mis näitas tohutut jõudu. Üks armee langes teise järel.
  Vene armee on Budapesti juba vallutanud.
  Saksamaa sattus raskesse olukorda. Vene väed lähenesid juba Oderile. Itaalia kuulutas ka Austriale sõja. Tõsi, Osmanite impeerium astus sõtta Venemaa vastu. Kuid see muutus ainult lüüasaamiseks ja lüüasaamiseks kõigil rinnetel.
  Vene väed on juba Oderi ületanud. Ja talvel hakkasid nad Berliini tormama. Linna polnud midagi kinni hoida. Nii et sakslastel on läänes veel palju jõudu seotud.
  Ja Wilhelm ja tema peakorter kuulutasid kiiruga välja rahu või õigemini allaandmise.
  Sõda kestis vaid kuus kuud. Vene väed vallutasid Istanbuli. Ja Türkiye okupeeris tsaar Michael II armee.
  Pärast seda sõlmiti Peterhofis rahu. Austria-Ungari lagunes ja lakkas eksisteerimast. Galicia ja Bukovina said Venemaa provintsideks. Tšehhist ja Slovakkiast said kuningriigid eesotsas tsaar Michael II-ga. Ungari tunnustas ka Vene tsaari oma monarhina.
  Krakov ja teised maad läksid Poola kuningriiki. Ida-Preisimaa lõigati ära, Danzigist sai vene linn. Väike-Aasia ja suurem osa Iraagist koos Bagdadiga muutus venelasteks. Britid said ainult Basra provintsi ja Palestiina ning Prantsusmaa sai Lõuna-Süüria.
  Moodustati ka Jugoslaavia kuningriik, mille kaasvalitsejaks sai Michael II. Natuke näppasin endale ja Itaaliale. Nii sai Venemaast saada suurvallutaja. Ja kandis väikeste kulutustega väikest kahju. Kuid Saksamaa pidi ikkagi suurema osa reparatsioonidest Venemaale maksma. Muljetavaldav võit!
  . PEATÜKK nr 2.
  Pärast seda oli veel mitu väikest sõda. Venemaa vallutas suurema osa Afganistanist - lõunaosa läks Suurbritanniale ja kaks kolmandikku Iraanist - lõunaosa kuulus samuti Briti alla. Seejärel jagasid tsaari, Prantsuse ja Briti väed lõpuks Saudi poolsaare. Tekkis hegemoonia. Jaapanil õnnestus ka mõned Saksa valdused endale haarata.
  Kuni 1929. aastani täheldati kogu maailmas majanduskasvu - kõige tugevamat Venemaal. Kuid järgnes suur depressioon. Just see tõi Hitleri Saksamaal võimule.
  Ka Venemaal kasvasid revolutsioonilised ja streigilised meeleolud. Kuid 1931. aastal puhkes Jaapaniga Hiina pärast uus sõda. Venemaa oli tugevam ja laevastikku juhtis admiral Makarovi vääriline järeltulija - admiral Kolchak.
  Võit, maabumine ja Jaapan koos kõigi Vaikse ookeani valdustega sai Venemaa provintsiks. Ja tsaar Michael II ja ka Jaapani keiser. Jah, see tuli nii hästi välja. Kuid võitlus maailma domineerimise pärast ei lõppenud.
  Hitler suurendas oma jõudu. Ja tekkis koalitsioon: Saksamaa, Itaalia, Venemaa, Suurbritannia, Prantsusmaa, Hollandi, Belgia ja USA vastu.
  1940. aastal viis tsaariarmee tegelikult lõpule Hiina vallutamise ning sattus Prantsusmaa, Hollandi ja Inglise valdustesse.
  Hitler alustas sõda 22. juunil 1941 Prantsusmaale tungides. Fuhreril oli suurepärane plaan ja Mainsteini geenius. Venemaa alustas pealetungi Briti ja Prantsuse kolooniate vastu Aasias ja Aafrikas. See on nii julm sõda.
  Venemaa oli juba rahvaarvu poolest maailmas esikohal, tema armee oli varustatud parimate ja arenenumate tankide ja lennukitega. Helikopterid, hävitajad, ründelennukid, pommitajad, sealhulgas reaktiivlennukid, on juba masstootmises! Üldiselt läheb kõik kuidagi suurepäraselt.
  Hitler okupeeris Prantsusmaa, Belgia, Hollandi ja Taani pooleteise kuuga! Tsaari-Venemaa okupeeris Norra ja Rootsi. Nagu ka India, Indohiina, Lõuna-Iraan, Saudi poolsaar ja sisenes Egiptusesse.
  Inglise ja prantsuse koloniaalvägesid eristasid madalad võitlusvõimed ja neil oli väga madal sõjaline vaim - alistus praktiliselt ilma vastupanuta.
  Hitler tahtis ise Aafrikasse kolida, kuid Hispaania oli Saksamaale vastu. Seejärel ründasid fašistid Franco režiimi ja alistasid selle. Ja siis Portugal. Pärast ägedat rünnakut vallutati Gibraltar!
  Järgmisena vallutasid Venemaa ja Saksamaa Aafrika. Siin olid suured ruumid, džunglid, kõrbed ja teede puudumine rohkem takistuseks kui Suurbritannia, Prantsusmaa ja Portugali nõrkade ja segaduses koloniaalvägede vastupanu.
  Toimus territooriumide hõivamine. Episoodilised lahingud, fokaalne vastupanu. Vene tankid on endiselt parimad ja hea manööverdusvõimega, eriti keskmine: "Nikolai", mis sai nime jaapanlaste poolt tapetud Tsarevitš Nikolai järgi.
  Tsuda päästis Sanzo , Venemaal lammutaksid nad Peterburis talle mälestusmärgi koos Eiffeli torniga. Või panid tankile tema järgi nime.
  Igal juhul oli "Nikolai"-3 suhteliselt kerge tank - alla kolmekümnetonnine, diiselmootoriga mobiilne. Selle kiirus oli suurem kui legendaarsel kolmkümmend neljal, esisoomus oli paksem ja kaldus, siluett madalam ning sellel oli pikema toruga relv, kuigi sarnase 76-millimeetrise kaliibriga.
  Mida iganes sa ütled, Venemaa vallutas üle kahe kolmandiku Aafrikast, ülejäänu läks Saksamaale ja Itaaliasse. Ja pärast massilist pommitamist 1942. aasta mais järgnes Vene ja Saksa vägede ühine dessant Suurbritannias. Lahingud kestsid vaid kaks nädalat ning Inglismaa ja Iirimaa okupeeriti.
  Ja kuu aega hiljem okupeerisid nad Iirimaa.
  Ameerika käitus üsna passiivselt, kartes astuda nii ohtlikku sõtta, kuid siiski aitas Suurbritanniat ressurssidega. Nii otsustasid Hitler, Mussolini ja Michael II lõpetada majanduslikult võimsaima võimu.
  Pealegi on Venemaal Ameerikaga ühine piir mööda Alaskat. Ja nad on juba ehitanud raudtee Tšukotkasse - mis on sõja jaoks väga kasulik!
  Ja nüüd liigub Vene tsaariarmee... Ja siseneb Alaskasse. Kuid Ameerika tankid ei lähe isegi venelastele vastu. Nii juhtus.
  Vene väed alustasid dessant Alaskal 1. septembril 1942... Ja nad edenesid väga edukalt.
  Sillapea kiire laiendamine. Ja nagu ikka, osalevad lahingutes kaunid vene tüdrukud.
  Need on uusimal Nikolai-4 tankil. Sõdalased on paljajalu, seljas vaid bikiinid. Ja neil on võimsam 85 mm pika toruga relv: Shermani äike.
  On juba november, lumi on maha sadanud, kuid kaunid tüdrukud: Nataša, Maria, Aurora ja Svetlana ei tunne riideid ära ja võitlevad peaaegu alasti.
  Siin tulistavad ja purustavad sõdalased Shermani mürsu täpse tabamusega. Nad paljastasid hambad. Nataša tulistas ja möirgas:
  - Ma võitsin kõiki kuninga pärast!
  Ja kuidas see ikka põleb!
  Siis tulistab Maria ja nii täpselt, et rebib ära Shermani torni.
  Ta võttis selle ja säutsus:
  - Ma olen tüdruk, kes lõikab metalli!
  Ja siis laseb Aurora välja mürsu. Ja ka täpne ja selge.
  Sõdalane kriuksub:
  - kõrgeim vigurlend!
  Ja siis lööb Svetlana sind kogu oma raevuka jõuga. Blondi tüdruku hävitaja. Ja kiljatab:
  - Ma olen põrgudeemon!
  Ja kõik neli võtavad oma kursi, liikudes läbi Lõuna-Alaska.
  Ja siin on tank Alexander-4, ühtlasi uusim kaunite tüdrukutega mudel. Võimas 130-millimeetrine pikaraudne püss, koguni kaheksa kuulipildujat ja viis kaunist bikiinides tüdrukut.
  Nad lähevad ka ja tulistavad, löövad ameeriklasi välja, tungivad läbi Shermanide.
  Alenka lasi paljaste varvastega mürsu välja ja laulis:
  - Tsaar Miikaeli auks!
  Tulistamise ajal toetas Anyuta ameeriklasi niites:
  - Suur kuningas!
  Augustine lõi ka, murdis Shermani, susisedes:
  - Rahu, töö, impeeriumi eest!
  Järgmisena avas Mirabela tule. Ta murdis ka vaenlase soomuse ja susis:
  - Uue Vene korra eest!
  Ja siis tulistas olümpiaad mürsku, kui see mürises ja mürises:
  - Ma olen vaenlase jaoks selline jõud ja valu!
  Tüdrukud käituvad hästi ja tulid. Nende smaragd- ja safiirsilmades allilma leegid.
  Ja uusim tank Alexander-4, mis on igast küljest läbitungimatu, läheb ette ja peksab ameeriklasi. Selline on esitlemine ja tingimusteta hävitamine.
  Ja tüdrukud, see on külm ja nad on lihtsalt bikiinides ja peaaegu alasti - ilusad! Toome kassi kaasa!
  Alenka tulistab mürsu Ameerika auto pihta. Kuidas ta seda rammib ja laulab:
  - Ma olen maailmatäht!
  Ja siis Anyuta võtab selle ja laseb lahti, lõikab vaenlase ära ja susiseb:
  - Ja au impeeriumile!
  Ja siis tabab Augustinust mürsk, ta niidab vaenlase maha, purustab vaenlase raudrüü ja kriuksub:
  - Olen punajuukseline ja häbematu tüdruk!
  Ja siis pannakse Mirabela sandaalidesse . Ja ta tulistab vaenlase pihta surmava mürsu. Ta rebib torni maha ja karjub:
  - Oinas jäärast!
  Ja siis toimub kaunite kangelaste olümpiamängud. See laseb välja kõige surmavama kesta. See purustab vaenlase tanki ja karjub:
  - Ma pühin kõik minema!
  Siit tuleb seitsekümmend tonni kaaluv tank ja hävitab vaenlase reduute. Ja lumes liigub see kergelt - mootor on uusim - gaasiturbiin! Nii lihtsalt ei saa autot peatada.
  Alenka laulab:
  - Keegi ei takista meid! Keegi ei võida meid! Vene hundid rebivad vaenlase laiali! Vene hundid - tervitus kangelastele!
  Ja jälle, kasutades oma paljaid varbaid, vajutades päästikule, tabab ta vaenlast. Milline tüdruk!
  Anyuta kukkus ka paljaste jalgadega pikali ja kilkas:
  - Ja ma olen suurepärane!
  Ja siis laseb Augustinus välja mürsu ja hõikab:
  - Ma olen metsik tüdruk!
  Ja Mirabela vabastab midagi täiesti tapvat ja möirgab:
  - Uute, paindumatute piiride poole!
  Ja ta näitab oma keelt nii roosat ja pikka.
  Ja siis löövad olümpiamängud ameeriklasi ja teevad seda väga hästi.
  No üldiselt on selge võit näha. See lahing on võidetud ning Vene ja tsaari väed liiguvad edasi.
  1942. aasta detsembri lõpuks oli kogu Alaska tsaariarmee poolt juba vallutatud ja Kanadas käisid lahingud.
  Naispiloodid võitlevad lisaks tankidele ka reaktiivlennukites. USA-s on palju lennundust, kuid selle kvaliteet on väga halb. Vene lennukitega ei saa võrrelda. Mis purustavad vaenlase terminaatorite intensiivsusega.
  Ja tüdrukud Anastasia ja Margarita oma lennukitel "Ekaterina"-6, kui tõhusalt nad kontosid koguvad.
  Anastasia tulistas alla kaheksa Ameerika lennukit viie lennukikahuri ühe pursu ja kriiskamisega:
  - Ma olen lihtsalt superklassi sõdalane!
  Ja paljaste jalgadega vajutab pedaale.
  Margarita tulistab ühe hooga alla kümme Ameerika lennukit ja kriuksub:
  - Ja ma olen isegi klassi võrra kõrgem!
  Anastasia vajutab paljaste varvastega päästikuid ja lõõmab vaenlase poole. See tabab seitset USA armee sõidukit ja kriuksub:
  - Ma olen nii sõdalane, et kuningas on rõõmus!
  Margarita vabastab ka mõrvari ja kriuksub:
  - Ja mitte ainult kuningas! Oleme väga ilusad!
  Tüdrukud kaklevad ja põrutavad erinevaid autosid. Nad viskavad vaenlase välja nagu surnud hiired prügikasti. Ja nad hävitavad USA lennukeid.
  Anastasia tulistas alla veel mitu lennukit ja urises:
  - Kahepäise kuningliku kotka jaoks!
  Margarita kihvad hambaid paljastades siristas:
  - Nii laheda asja eest!
  Ja ta tabas veel tosinat Ameerika autot. Need on tüdrukud. Tüdrukud armastavad tappa. Ja rebi see laiali!
  Ja see paar töötab...
  Liigub maapealsete sihtmärkideni. Ja mine koos Shermanidega, lüües neist otse läbi. Nagu metallnõel. Ja kõige tugevama raua ja terase lõhestamine. Nii toimus nende allakäik.
  Anastasia lööb mitut Shermanit ja karjub omaette:
  - Olen tüdruk, kes on võimeline paljuks!
  Margarita peksab ka ameeriklasi maal ja sipleb:
  - Kuid miski ei peata mind ja pole mind kunagi takistanud!
  Anastasia purustab vaenlase, tulistab tankid alla ja karjub:
  - Kuningale, kes pole targem ega lahedam!
  Tüdrukud on muidugi ilusad! Ja mis kõige tähtsam, ainult ühes bikiinides! Ja võitmatu!
  Keegi ei saa tüdrukuid võita ega peatada!
  Tulistav Anastasia karjub täiest kõrist:
  - Mina olen see tüdruk, kes lõhub terast!
  Pildistamist jätkav Margarita lisab:
  - Ja mis tahes metallist!
  Tüdrukud lendavad ja tulistavad... Kuigi on külm ja talv, ei takista see neid. Kanadas käib võitlus.
  Anastasia tulistab uuesti ja möirgab:
  - Ma olen nagu poiss!
  Margarit kinnitab aktiivselt ja lööb pantri raevu saatel:
  - Mina olen see, kes on naljakam ja lahedam kui kõik teised!
  Tüdrukud, nagu näete, loodavad tõesti palju ja neil on kirjeldamatu õnn!
  Nad koguvad poolpaljaid arveid! Ja nad ei tunne leina ega kahtlusi! Neil on palju erinevaid arvamusi!
  Aga ühesõnaga kaunitaridel vedas. Nad võtsid kinni ja ründasid õhurünnakuga nelja tärni kindralit. Suurepärased kaunitarid. Nad ajavad sind samamoodi persse!
  Ja jälle liiguvad Vene ja Saksa tankid üle Kanada.
  Siin on Gerda meeskond Saksa T-4-l. Auto on Nõukogude autodega võrreldes ausalt öeldes üsna nõrk. Tüdrukutel pole aga kerge - nad võitlevad paljajalu ja bikiinides külma käes. Ja see ütleb midagi!
  Olgem ausad, sellised sõdalased on lahedad! Nad ei tunne kahtlusi ja nõrkusi! Nende silmis põlevad safiirid ja teemandid! Sellised kaunitarid ei anna vaenlasele tolli maad! Nad on ühtaegu pühad ja tigedad.
  Nad liigutavad end kolossaalse energiaga.
  Ja nii nad purustavad ameeriklased.
  Gerda tulistas paljaste varvastega ja säutsus:
  - Ma olen metsik tüdruk! Ja üldsegi mitte neitsi!
  Ja peale seda puhkeb ta naerma.
  Charlotte tulistas ka kahurist. See ei pruugi olla liiga võimas, kuid see on kiire:
  - Ma olen nagu kuum ja hammustav mesilane!
  Pärast mida kaunitar võtab ja näitab oma pikka keelt!
  Ja siis Christina laksutab ja kiljub:
  - Ja minu vokaal! Klykovi löök!
  Ja temagi paljastab oma hundihambad ja möirgab:
  - Tuleb uus võit!
  Sõdalased on tõesti nii sitked ja agressiivsed. Ja neil on nii palju lihasjõudu ja meeletut raevu.
  Ja Magda tabab ka vaenlast. See purustab Shermani eemalt, tabab seda väga täpselt otsast lõpuni ja möirgab:
  - Ma olen nii lahe sakslane!
  Nelik, hoolimata sellest, et auto pole just parim, võitlevad edukalt.
  Ja miks? Sest neil pole peaaegu üldse riideid! Ja sõdalased hävitavad vaenlase väga kaunilt.
  Gerda märgib uhkusega:
  - Oleme füürerit nii väärt!
  Pärast seda tulistab kaunitar uuesti ja paljastab oma armsa väikese näo.
  Siinsetel sõdalastel on aaria vaim. Ja külma nad ei karda. Kuigi Lääne-Kanadas on talv endiselt väga külm.
  Aga ei midagi - ainult paljajalu ja peaaegu alasti. Siis on õnn ja võit!
  Need on sõdalased, kes on täis uhket vaimu.
  Isegi praegu pole aarialastel järjekindluses võrdset. Välja arvatud vene tüdrukud.
  Kuid Nataša "Nikolai"-3 peal, samuti bikiinides ja paljajalu, tulistas, keeras välja ja kõndis ringi. Tema tank on aga parem kui Saksa T-4. Võitlus on siin karm ja väga agressiivne.
  Yankees üritavad tagasi lüüa. Kuid Nataša lõi "Nõia" maha ja susises pärlhammaste irve saatel:
  - Ma olen nii tüdruk, et keegi ei tule mulle ligi!
  Ja Maria tulistas täpselt Ameerika tankide pihta. Ta torkab need läbi ja susiseb paljaste hammastega:
  - Ükski jõud ei saa meid võtta!
  Ja siis tulistab ka Aurora kordamööda. Sherman hävitati. Jah, tüdruk, see on see, mida sa vajad.
  Ja siis annab Svetlana oma panuse... Kuidas see ameeriklastele haiget teeb.
  Lahingud on ka merel. Vene laevastik vallutab Filipiinid.
  Ja siin on ka meeskond: paljajalu meremeeste tüdrukud. Ka peaaegu alasti kaunitarid, bikiinides. Tõsi, ilm on Filipiinidel ka talvel imeline - soe, sest see on peaaegu ekvaator.
  Ja tüdrukud naudivad võitlust ja tulistamist. Ja joosta ringi vilkudes paljajalu, ümarate kontsadega. Tüdrukud siin on lihtsalt armsad. Kõige parem - super!
  Muide, neile meeldib vange vägistada! Nad seovad need enda külge ja siis sõidavad nendega. Ja nii palju, et vangid kaotavad teadvuse! Ja nad korraldavad enda jaoks täieliku hävitamise - õigemini, mitte iseenda, vaid oma vaenlaste jaoks.
  Sellised lahedad poolpaljaste tüdrukute meeskonnad. Ja miski ei saa neid peatada ega purustada!
  Sõdalased astuvad Ameerika ristlejale. Nad hüppavad sisse peaaegu alasti, paljajalu, pargitud naha all painduvate lihastega. Ja nad raiusid raevukalt ameeriklasi maha. Ja nad ei anna vähimatki võimalust ellu jääda.
  Ja nüüd on näha kaunis Stella ja tema elukaaslane Masha. Mõlemad tüdrukud on pikad, lihaselised blondid, kes tükeldavad kõik. Mis pole löök, on kehade lõikamine ja rebimine !
  Tüdrukud kõnnivad mööda Ameerika laeva. Kui nad lehvitavad paremale, on see tänav; kui nad lehvitavad vasakule, on see allee!
  Ja tüdrukud ei peatu ! Nad ei jäta vastastele võimalust! Ja mis siis, kui nad möirgavad ja hakkavad lihaseid värisema!
  Ja jälle vehivad nad mõõkadega ja uluvad:
  - Oleme tüdrukud tsaari, isamaa ja Mihhail Romanovi jaoks!
  Ja nad hakivad seda nagu samurai kapsast. Nii võttis Stella selle kätte ja lõi USA ohvitseri palja jalaga kubemesse. Ta lendab kõrgemale ja hüppab üle parda.
  Blond terminaator annab:
  - Minu löökide eest maksavad nad tasu!
  Ja jälle paljastab ta hambad ja välgutab oma pärlhambaid! Milline tüdruk! Kõige rohkem mahla ja aroomi!
  Ja tüdrukud tormavad enda juurde. Ja need mööduvad nagu tornaado mõõn. Nad ei anna vaenlasele võimalust. Neil on kolossaalne jõud. Kuradite ja tuhandete tuhandete inglite pimedus.
  Ja siit tuleb Maša, kes lõikab kahe mõõgaga korraga kolm pead! See on tüdruk - tüdruk kõigile tüdrukutele!
  Mõlemad kaunitarid lõikasid nii, nagu lööksid mõõkadega naelu. Ja nende tegevuses pole nõrkust ega kahtlust. Liikuge enda jaoks, ilma taganemata või alla andmata. Õiglus nõuab inimkonna ühendamist. Üks impeerium, üks kroon, üks eesmärk ja laienemine kosmosesse.
  Just sel ajal saadetakse orbiidile esimene kunstlik Maa satelliit. Siin lendab ta ümber maakera.
  Ja bikiinides vene tüdrukud võitlevad enda eest. Ja nad ei jää vaenlasele alla. Ja kaunitaride poolt tükkideks lõigatud ameeriklased kukuvad. Ikkagi kõrgeima klassi ja oskustega tüdrukud.
  Korraga õnnestus neil Jaapanis võidelda. Nad võitlesid ka kõrgustes. Keiser ise tabati. Nad näitasid oma kolossaalseid oskusi. Neil on selline kirg ja nii palju lihasjõudu. Muidugi on sellised tüdrukud imede ime!
  Nad raiusid palees samuraid maha. Ja nad olid ka peaaegu alasti ja paljajalu. Tüdrukud, kes suutsid teha asju, mis üllatasid nende vaenlasi.
  Ja nad tükeldasid mis tahes liha ja demonstreerisid oma artistlikkust. Kahtlemata lähevad sõdalased edasi.
  Ameerika admirali pea lõigati mõõgaga maha. Ja kuidas kaunitarid naeravad kihvad paljastades.
  Ja jälle lähevad nad rünnakule ja lõikavad end. Sellised sõdalased on tõelised koletised. Ja troonil on tsaar Miikael. Aleksander Kolmanda poeg, aga mitte see. Õnnelikum, otsustavam, tahtejõulisem ja ka andekam valitseja .
  Kuid loomulikult loeb õnn, pluss veelgi suurem sitkus - Mihhail juhtis rahutut võitlust korruptsiooniga, millel oli armeele positiivne mõju. Kuid kõige tõhusam oskusteave on kasutada bikiinides tüdrukuid sõjalistel eesmärkidel. Ja tüdrukud on väga ilusad, kui nad on peaaegu alasti ja paljajalu.
  Nii et lahingud toimuvad vahelduva eduga. Ja ilusad sõdalased lasevad väga täpselt, paremini kui mehed. Ja mis kõige tähtsam, kui tüdrukud on peaaegu alasti, on nad praktiliselt haavamatud. Kuulid ja mürsud neid ei mõjuta. Väga tugev sõdalaste armee. See on lahe. Tsaar Michaeli idee oli kasutada tüdrukuid peaaegu alasti ja paljajalu ning see tõi võidu.
  Ja lahingutes olevad tüdrukud viskasid ka paljaste varvastega granaate ja pistodasid. Ja nad näitasid oma metsikut raevu.
  Tüdrukud on üsna vinged. Ja väga ilus, mänguline ja jalakäija. Keegi ei suutnud neid kinni hoida.
  Sõdalased on väga hurtakoerad... Tüdruku paljad jalad on väga tõhus relv. Aga mida nad saavad teha? Palju asju. Paljad tallad ise said maast energiat ja kaunid sõdalased olid mänguhimulised.
  Pean ütlema, et tüdrukud on maailma kõige ilusamad, et nad on mõlemad imearmsad ja kobrade raevuga!
  Ameerika ristleja püütakse kinni. Kinni võetud mehed kukkusid näkku. Pärast seda ajasid sõdalased jalad näkku. Ja nad sundisid mind suudlema. Ja tüdrukud kakerdasid ja nende paljad tallad, kui nad keelt lakkusid, tundusid meeldivalt ja kõditavalt.
  Kaunitarid aga nautisid seda, kui nende paljaste jalgadega musi kallas ja kandadele musitasid.
  Pärast seda hakkavad tüdrukud naerma. Ja nad paljastasid hambad!
  Aga läks paremaks, tüdrukud päevitasid veidi alasti ja läksid ujuma. Need on nii ilusad sõdalased. Kuidas saab sellise jala võtta ja suudelda? Ja lakkuda iga sõrme.
  Tüdrukud on vahvad.
  Siin on Aleksander-4 tank taas lahingus. Kiire on ja veebruar on juba käes. Väed liiguvad edasi. USA territooriumile aina lähemale jõudmine. Tüdrukud on nii lahedad.
  Siin laseb Nataša täpselt. Ja see tabab väga täpselt.
  Tüdruk laseb ülitäpselt ja karjub:
  - Me purustame vaenlase!
  Järgmisena tulistab Maria. Võttis ja alistas vaenlase:
  - Ma olen super!
  Maria on väga ilus tüdruk ja väga aktiivne.
  Ja tema paljad jalad on oma erootilisuses väga ilusad ja graatsilised:
  - Me hävitame vaenlase!
  Ja Aurora on selline tüdruk ja ta on super, palja kõhu ja rindadega ning selliste punnis helepunaste rinnanibudega:
  - Ma murran vaenlastest läbi ja muudan selle suurepäraseks!
  Ja kuidas ta oma punaseid juukseid raputab!
  Ja jälle peksab ta sind oma paljaste meislitud jalgadega. Sellised sõdalased on väga lahedad!
  Ja siis võtab Svetlana vaenlase ja peksab:
  "Ma armastan tsaari ja riputan silmuse oma vaenlastele kaela!"
  Tüdrukud hakkavad naerma. Kuidas neist said hurdad ja lahedad.
  Ameeriklased põgenevad tüdrukute eest. Või annavad alla. Või nad surevad. Sõdalased on nii ilusad ja väga paljajalu ning tüdrukud on nii imelised. Ja lihtsalt bikiinides võitlemine on meeldiv ja tõhus. Sõdalased tüdrukud on nii hämmastavad.
  Nataša tulistab uuesti ameeriklasi ja susiseb:
  - Sina oled mu vend ja mina su vend! Või õigemini mu õde!
  Ja jälle liigutab ta oma pikka keelt. Agressiivne ütleme sõdalane ja kaunitar!
  Ja siis raputab Anyuta oma paljaid rindu. Ja ta karjub ja paljastab hambad. Ja ta saadab ameeriklastele mürsu. Ja ta võtab selle ja ajab selle persse.
  - Kaunitar hävitas selle! Ja see kriuksub:
  - Ma olen nii super tüdruk!
  Ilus tüdruk ja armastab seksi. Ja see on tore!
  Ja tüdruk võttis selle ja lõi teda - ta urises:
  - Me võidame ja hävitame vaenlase!
  Ja siin Aurora lööb ja lööb:
  - Ma olen kuningas ja lahe tüdruk!
  Sõdalane võib olla üsna hurt.
  Tüdrukud naeravad omaette.
  Kuid Svetlana võttis seda väga lahedalt. Ja ta maksis vaenlase hävitamise eest selliseid tasusid ja suudles kuradeid:
  - See on selline totalitaarne vigurlend!
  Tank on väga väle ja surmav. Ta tabab nõrka ja kõrget Shermani. Nii et siinsed lahingud käivad Tsaari-Venemaa kasuks.
  Nataša on jälle nagu püssipauk. Ja ta kostab:
  - Sinu iidoli pärast!
  Maria hakkas tulistama. Tüdruk on väga ilus ja tal on kuldsed juuksed. Välimuse järgi.
  Tüdruk perses, sihtis oma paljaid varbaid ja kilkas:
  - See on mõrv kuninga jaoks!
  Ja siin ajas Aurora ameeriklast persse. Ja tüdruk oli, ütleme, tõesti äärmiselt agressiivne ja krigisev:
  - Tõeliseks pardaleminekuks!
  Ja nüüd näitas tüdruk end tõeliselt tugevana.
  Ja Svetlana on agressiivne ja võitluslik. Ta lõi palja jalaga ja rebis vaenlase tükkideks.
  Ja ta siristas hambaid paljastades:
  - Olen daam, kes lendab nagu kotkas!
  Nii hakkasid tüdrukud metsiku jõuga keppima. Ja sellist kaunitaride agressiivsust ei saa peatada. Ilma taganemata või painutamata.
  Nataša tulistas uuesti ja susises:
  - kuni täieliku hävinguni!
  Ja Maarjal õnnestus ilma igasuguste naelteta oma vaenlasi palju rohkem hävitada ja ta hakkas oma vastaseid murdma.
  Ja siis Aurora võttis selle ja tabas vaenlast kahuriga. Ja väga edukalt, kolossaalse aplombiga. Ja purustada, purustada vaenlane. Ja sulanud prahti lendab Shermanist igas suunas.
  Ja Svetlana tulistab ja laulab ka:
  - Olen suurte unistuste ja suure iluga tüdruk!
  Sõdalased näitavad tegelikult üles märkimisväärset tahet võita.
  Pole asjata, et impeerium muutus lahedaks ja suurepäraseks. Võiks ületada Tšingis-khaani saavutusi.
  Sõdalased liiguvad enda poole... Ja nad tulistavad, tulistavad ja rebivad läbi vaenlase positsioonide, justkui rebiksid noaga lahti. Õigemini väga terav ja karastatud pistoda. Ja nüüd on Vene väed tõeliselt võitmatud. Ja suure impeeriumi kuningriik.
  Kui vaadata, siis Venemaa ajaloos on olnud palju sõdu ja raskeid perioode. Kuid Nikolai II-l oli enamasti lihtsalt õnnetu! Ta osutus ebaõnnestunuks. Kuid taktikal on suur tähtsus. Mida näitas suurepärane vene maletaja Alehhin. Kui ta hakkas vastase asemel mängima, pööras laua ümber ja võitis. Geenius on geenius.
  Kõigi Tsaari-Venemaa probleemide juures lahendas ainuüksi alasti tüdrukute faktor palju.
  Lahingutest võtavad osa ka helikopterid. Lahingusõidukid ja ka meeskonnad bikiinides ja paljajalu tüdrukutega. Milline on tüdrukutest koosneva armee kvaliteet? Kõige silmapaistvam. Miski ei saa sellist armeed peatada ega võita.
  Nii et selles armees on paljajalu ja peaaegu alasti tüdrukuid. Kapten Varvara helikopteri meeskond. Kas pole see hämmastav? Meri paisub ägedalt! Ja kuidas lennukikahurid tabavad. Ja siis on veel raketid. Need tüdrukud on tõelised orkaanid nagu tornaadod.
  Nad ei jää mitte millegi poolest vaenlasele alla. Vene armee on lahinguteks ja suurteks saavutusteks valmis.
  Varvara on ilus pruunide juustega tüdruk, peaaegu alasti. Kui ta müriseb täiel rinnal:
  - Vaenlased ei lähe mööda! Ja nad ei jookse minema!
  lahedama masina kõigist joadest välja tapva heitgaasi . Ja see lendab üle vaenlase. Ja ta võtab selle ja niidab selle hävitava kurviga maha.
  Kuid tagasihoidlik Olga võttis ja tulistas raketi ameeriklaste positsioonide pihta ning susises:
  - Ma võitlesin, mitte jalatsiga, vaid paljajalu!
  Ja ta pilgutab oma safiirsilmadega. Jah, need on tüdrukud - sellised uskumatult hämmastavad vigurlennukid. Sellega saab mäest üles juua ja alasti draakoneid kanda.
  Ja jalad on nii graatsilised ja ainulaadsed! Ja vöökoht on õhuke ja keha on väga lihaseline.
  Varvara lööb jalaga tagumikku ja ulutab:
  - Ma võin teha kuninga jaoks maakera augu!
  Ja ta irvitab oma väikest nägu ja pilgutab silmi.
  Sõdalased on siin parimas vormis. Siin võtab Tatjana, samuti bikiinides tüdruk, selle kätte ja kiljatab:
  - Olgu kuningas üle kogu maa!
  Ja ta särab oma pärlmutterhammastega. Ja helikopterist on see surmav kui naelad . Ja see saab olema surmav. Ja see praadib metalli tõesti ära. Ja see põhjustab punkri hävimise.
  Need on tüdrukud - kõik tüdrukud on tüdrukud! Ja siis, kui vangid tuuakse, siis need tüdrukud suudlevad ja lakuvad oma paljaid jalgu. See on üldiselt kõige keerukam viis nii alandamiseks kui ka julgustamiseks.
  
  VÕITMATU ROMMEL
  Selles suutis Rommeli armee 1941. aasta novembris ja detsembris võita Aafrikas võidu. See juhtus ka seetõttu, et särava Rommeli elukaaslane ei teinud neid jämedaid vigu, mis päris ajaloos juhtusid.
  Selle tulemusena alistasid sakslased edasitungivad britid ja säilitasid oma territooriumi. Algul see lahingute kulgu ei mõjutanud, idarindel said sakslased Moskva lähistel lüüa.
  Hiljem füüreri plaanid aga muutusid. Rommel suutis selleks ajaks Tolbuki vallutada ja liikus Egiptuse poole. Hitler otsustas minna üle ajutisele kaitsele idarindel ning koondada praeguseks jõupingutused Aafrikasse ja Lähis-Itta.
  Kuna aga pealetung Aafrikas nõudis vähem jõude, viisid natsid idas läbi mitmeid operatsioone. Võitis Kertšis Nõukogude vägesid. Nad piirasid meid Harkovi lähedal ümber. Samuti tõmbasid nad Smolenski suunas välja killu . Kaotusega lõppes ka kindral Vlasovi teise šokiarmee pealetung Leningradi lähedal.
  Sevastopol langes pärast piiramist ja rünnakut. Ja Krauts tugevnes. Lahingud toimusid Rževi serval. Siin suutsid natsid vastu pidada.
  Kuid Egiptuses võitis Rommel, olles saanud abiväge, veenva võidu. Oma edule tuginedes ületasid sakslased Palestiina ning vallutasid Iraagi ja Kuveidi. Ja siis kogu Lähis-Ida - olles saanud juurdepääsu naftale.
  Pärast seda pöördusid fašistid Sudaani poole ja püüdsid vallutada kogu Aafrikat.
  Samal ajal järgnes rünnak Gibraltarile ja Saksa vägede tungimine Marokosse ja sealt edasi Aafrika avarustesse.
  Kuid sakslaste edule aitas kaasa energiline töö tagalas. Kus on ka Hitler, mida ta tegi osavamalt kui pärisajaloos.
  Ärgates võttis Terminaator Hitler tüdrukutega vanni, sõi hommikusööki salati, lillkapsapudru ja mõne muu köögiviljaga, lisades väherasvast mitmekihilist kitsejuustu ja kaaviari. Pärast seda kutsus ta Speeri välja, esitades uuele keiserlikule ministrile ametlikult erakorraliste volituste seadusega allkirjastatud dokumendi. Adolf oli vallatud ja oli väga söövitav:
  - Kolmanda Reichi relvade tootmine on äärmiselt madal! Me oleme maha jäänud mitte ainult sõdivast Suurbritanniast, vaid ka totalitaarsest NSV Liidust. Kuid me vajame õhuvõimu, suurendades samal ajal vanade relvade tootmist ja üleminekut uutele. Eriti paljutõotavad reaktiivpommitajad. Lõppude lõpuks võimaldavad nende tohutu kiirus ja kõrge ülemine lagi peaaegu karistamatult hävitada Briti linnu!
  Speer kiirgas optimismi:
  - Saksamaal ja Poolas on kivisütt ülemäära, Prantsusmaal rauamaaki ja meil on piisavalt seadmeid paljude autode tootmiseks. Toodame ju alumiiniumi ja duralumiiniumist rohkem kui kõik maailma riigid kokku!
  Vallatud Adolf noogutas:
  - Praeguseks! Tootmist edendavad ka Suurbritannia ja USA ning me peame kaitsma iga grammi metalli. Las metalli koguvad ka koolilapsed ja teised lapsed alates viiendast eluaastast. Pealegi, miks teha tiivad ja kere täielikult duralumiiniumist. Võite kasutada nii puitu kui ka lõuendit. Näiteks monoblokk-tiibade tootmine. Ja mida? Vajame uut kuni kahe tonni kaaluvat hävitajat, mida on lihtne lennata, lihtne valmistada ja odav! Koostedetailide arv tuleks viia miinimumini, samuti tuleks leida võimalused lennuki massi võimalikult vähendamiseks ja aerodünaamiliste omaduste parandamiseks. Nüüd, muide, tulevad lennukikonstruktorid, koolitame nad välja.
  Speer naeratas:
  - Muidugi, mu füürer. Niipalju kui ma aru saan, kavatsete kõik kõrgelt kvalifitseeritud töötajad sõjaväest tagasi saata?
  Vallatud Adolf kinnitas:
  - Värbame välismaalaste hulgast ainult kõrgelt kvalifitseeritud lihttöölisi. Seega on parem, kui tühikäijaid ja seega partisane on vähem. Maavägede arvu me muidugi vähendame, kui sõda NSVL-iga ei ole, siis jalaväge nii palju vaja ei ole, aga... Mitte radikaalselt, seega plaanin lähiajal Gibraltari ja Malta alistada. kuud ja hõivavad kogu Põhja-Aafrika ja edasi Lähis-Idani. Meil on ikka maapealseid üksusi vaja. Lisaks on vaja ehitada täiendavaid laevatehaseid nii Saksamaale endale kui ka Prantsusmaale, Belgiasse, Hollandisse ja Norrasse. Vajame lennukikandjaid, lahingulaevu ja transporte. Ja Vahemeri muutub justkui Saksamaa-siseseks järveks. Kas sa saad aru?
  Speer kummardus:
  - Jah, mu füürer! Olen juba tellinud ehitusprogrammi väljatöötamise...
  Kaval Adolf lisas:
  - Tööpäeva võib pikendada 16 tunnini, kui meie hädaolukorra lahendamise plaanid seda nõuavad. Lennukite tootmist tuleb tõsta vaid üheksa kuuga saja lennukini päevas... Praegusega võrreldes enam kui kolm korda ja pole sugugi fakt, et sellest piisab!
  Speer kiirustas füürerit julgustama:
  - Meie piloodid on kõrgemast klassist kui Briti piloodid, nii et kvantiteet pole kõik. Ja me leiame uusi viise, kuidas adraotad mõõkadeks sepistada. Minu arusaamist mööda on meie jaoks prioriteet lennundus?
  Fuhrer surus rusika tugevamalt kokku:
  - Meie jaoks on prioriteediks reaktiivlennukid, pommituslennukid ja seejärel hävitajad, lisaks uue varustuse väljalaskmine ja imerelvade väljatöötamine! Kuid mitte ainult lennunduse vallas, vaid ka tankid, suurtükid, eelkõige reaktiivsuurtükid... Sellest räägime lähemalt.
  Kõlas kellahelin ja ruumi sisenesid Kolmanda Reichi juhtivad lennukikonstruktorid.
  Messerschmitt, suhteliselt noor kõrge laubaga, Heinkel, juba eakas, kuid väga väle, sportliku kehaehitusega Tank, Lippisch ja paar vähemtuntud.
  Adolf osutas neile toolidele ja käskis neil joonised lauale laduda:
  - Sinu ülesandeks on luua uus, väga võimas ja kaasaegne relv. Saksamaal on rohkem tuuletunneleid kui üheski teises riigis maailmas ja paljude lennukite tehnoloogia on väga mahajäänud. Kuid ainult Yu-88 puhul saate kiirust märkimisväärselt suurendada, andes autole sujuvama kuju. Eelkõige antakse kokpitile pisarakujuline kumer kuju, mis parandab nähtavust ja muudab piloodi avaramaks ning lisab kiirust, parandades aerodünaamikat tubli viie kilomeetri võrra. Lisaks on vaja anda voolujooneline kuju nii pommitajate kui hävitajate laskepunktidele, pommiriiulitele ja õhkpiduritele mittetöötavas asendis.
  Kirjutage üles, mida ma teile ütlen!
  Disainerid noogutasid üksmeelselt:
  - Nii et kindlasti suurepärane füürer!
  Adolf jätkas:
  - XE-129 - tuleks ümber kujundada nii, et relvakast ise saaks voolujoonelise kuju ja paigaldataks liigutatav lennukikahur, mis kaitseb rünnakute eest tagumisest ja alumisest poolkerast. Lisaks peaks see ründelennuk olema varustatud mootori võimendussüsteemiga. Samal ajal perestroikaga on vaja suurendada selliste ründelennukite tootmist. Nende laastavad õhulöögid halvavad brittide tegevuse. Lisaks tuleks Suurbritannias kasutada sukeldumispommitajat Ju-87. Anname kasutusse aegunud autod...
  Adolf peatus. Disainerid vaikisid. Fuhrer märkis:
  Mul on F -190 suhtes suured kahtlused. Sõiduk osutus raskeks ja ebapiisavalt manööverdatavaks, lisaks puudub sellel paakide täitmise süsteem inertgaasidega, mis asendavad kasutatud kütust. Selle tõttu võib selle auto isegi ühe süütekuuliga välja lüüa. Mida Tank selle kohta ütleb?
  Tähelepanu all seisev kuulus SS-disainer märkis:
  - See on meie puudus, suur füürer. Kuigi tankide paigutust tuleb pidada üsna õnnestunuks, on need vaenlase tule suhtes vähem haavatavad ja kaitsevad samal ajal pilooti. Mis puutub manööverdusvõimesse, siis... Üks soomus kaalub 120 kilogrammi ja meil pole nii lihtne seda kergendada...
  Vallatud Adolf soovitas:
  - Proovige parandada Fokken-Wulfi aerodünaamilisi omadusi. Eelkõige kaalu vähendamise tõttu on sõiduki juhitavuse ja manööverdusvõime suurendamiseks vaja tiibade otste painutada. Lisaks paigaldab see kaitse tagumisele poolkerale... Mis puudutab mootori asukohta piloodikabiini ees, siis see kaitseb pilooti, kuid eeldab, et sõiduk peab olema varustatud väljaviskeseadmega. Muide, mootori kuju saab muuta sujuvamaks, millega meie töösturid peaksid kindlasti arvestama. Muide, kuidas on lood tööga ME-309 kallal?
  Messerschmitt oli mõnevõrra šokeeritud :
  - Me töötame selle kallal, suurepärane füürer. Arvutatud karakteristikud lubavad seitsme laskepunktiga relvastusel tõsta sõiduki kiirust kuni 740 kilomeetrini tunnis! See on brittide jaoks võimsaim surm...
  Adolf katkestas:
  - Viimistlemine peaks toimuma kiiremini. Ja sina, Speer, kiirenda uue kiirlaskevõimelise 30-millimeetrise lennukipüstoli väljatöötamist. Seda saab väga edukalt kasutada ka maapealsete sihtmärkide pihta tulistamiseks ja vaenlase lennukite vastu! Uus ME-309 peaks asendama varasema ME-109. Mis puutub teie reaktiivmasinasse ME-262, siis paraku on sellel palju puudusi: suur kaal, madal töökindlus, liigne õnnetusjuhtumite arv... Ma teen ise visandi reaktiivlennukist, mida me vajame.
  Adolf Hitler hakkas autot joonistama, kasutades oma teadmisi kaasaegsete hävitajate kohta. Küll aga mitte kõige moodsamaid, vaid umbes viiekümnendatest, et kohandada need praegusele tootmise ja tehnoloogia tasemele. Erilist tähelepanu pööras ta tiivapühkimise vahetamise tehnoloogiale. Sellise disaini kõigi eeliste selgitamine:
  - Maandumisel ja õhkutõusmisel pühkimine väheneb ja lennu ajal suureneb. Ainult tänu sellele suudab kaasaegse ME-262 mootoriga hävitaja kiirendada 1100 kilomeetrini tunnis. Ja selle kaal on oluliselt väiksem.
  Messerschmitt vaatas diagrammi, kortsutas oma kõrget kiilaspäist otsaesist ja pigistas välja:
  - Geniaalne! Aga mu füürer, kust sa nii sügavad teadmised aerodünaamikast said?
  Vallatud Adolf tõmbas kavalalt silmi kinni:
  - Aga aerodünaamika? Andekas inimene on tavaliselt kõiges andekas! Ja keskpärasus on ka Aafrikas keskpärasus! Mis Arado pommitajaga viga on? Näita mulle diagrammi?
  Möödunud Fuhrer heitis kiire pilgu ja raputas negatiivselt pead:
  - Ei, see ei sobi! Mõte käruga pole hea, selle tõttu ei lähe lennuk ümber ja kukub alla. Nõuab tavalist sissetõmmatavat telikut. Parema aerodünaamika huvides kaaluge mõningaid disainimuudatusi. Ilma tarbetute leiutisteta, kuid leidlikkusega.
  Adolf läks hulluks ja tegi veel mõned kommentaarid:
  - Gryphon Xe-177 lennukil on äärmiselt ebausaldusväärne elektrijaam. See tuleb kohe välja vahetada, uusimad kolbmootorid, esialgu neli eraldi seisvat. Siis kõige moodsamatele mootoritele võimsusega 2950 hobujõudu. Mis puutub võimesse lüüa kõrgelt ja sukeldumisel, siis... Hakka Xe-277 arendama, sellest masinast saab ka vaenlase relv. Kuid peamine on reaktiivpommitajad. See on esmatähtis ülesanne. Näiteks Yu-287 peaks selline olema.
  Fuhrer tegi taas ettepoole suunatud tiibadega visandi, selgitades disaineritele teatud nüansse. Adolf oli tõsiselt ära kantud, näidates teatud diagramme. Eriti sabata pommitaja . Ja et lendava tiivaga reaktiivmasina disain on enam kui paljulubav. Ja samal ajal on sõiduk võimeline pommitama isegi USA territooriumi. Ta viitas otse, et töösse tuleks kaasata disainereid üle Euroopa ja isegi juute. Lõpuks mõistis, et disainerid on juba piisavalt hõivatud, lasi ta nad armulikult lahti, jättes alles vaid Lippisha. Fuhrer hüüdis:
  - Ja ma palun sul, Aleksander, jääda! Teie ülesandeks on luua uusi, äärmiselt tõhusaid relvi.
  Lippisch oli üllatunud:
  - Ma olen teile tänulik, Fuhrer!
  Terminaator Hitler hakkas seletama:
  - Te muidugi teate Wieselsbergeri teooriat , kes oli omal ajal Göttingenis professor Prandtli assistent. Ta töötas esimesena välja teooria ekraani mõjust selle aluspinnale...
  Lippisch noogutas naeratades:
  - Sa tead hästi, mu füürer! Jah, ma tean seda teooriat!
  Vallatud Adolf jätkas:
  - Peame looma ekranoplaani - omamoodi torpeedopaadi ja vesilennuki hübriidi. Tegelikult lendab ta palju madalamal, veest umbes 20-40 sentimeetrit. Sel juhul koosneb ekranoplaani paati toetav õhumass kahest osast. Üks on jäätunud oja tiiva all; teine - üsna ebaoluline - väljub tiiva alt tagaserva piirkonnast ja täieneb pidevalt ülevalt, tiiva tipust tuleva õhuga.
  Lippisch kinnitas kergesti:
  - Tõesti, mu füürer!
  Vallatud Adolf jätkas:
  - Põhiline õhumass jääb aga laagripinna alla ja tekitab seal rõhu, mis on peaaegu võrdne kiirusrõhuga. See mängib omamoodi uisuväljaku rolli, mida mööda ekranoplani paat "rullub" nagu kellavärk! Esimene inimene, kes seda praktikas kasutas, oli Soome insener Kaario , kes töötas välja lihtsa ristkülikukujulise tiib-saani, mis libiseb üle lume ekraani abil ja sai sellele isegi patendi. Kahjuks ei hinnanud sõjaväelased sellist avastust õigel ajal. Nad ütlevad, et vene professor Levkov viis läbi sarnaseid katseid... See tähendab, et sellest võib saada uus imerelv, mis on võimeline toimetama pomme, torpeedosid ja maanduma vägesid Suurbritannia rannikule lennukikiirusel ja samal ajal radarile nähtamatu. Lisaks veel laastavad rünnakud Inglise laevadele! Nõus?
  Lippisch koperdas käega, abivalmid ettekandjad valasid talle mahla... Olles veidi joonud, märkis disainer:
  - Jah, see on rikkalik idee, kuigi esineb tehnilisi probleeme. Näiteks jätkusuutlikkus...
  Vallatud Adolf noogutas sõbralikult:
  - Visandan teile ligikaudse diagrammi, parem on seda teha ja te lihvite väikesed tehnilised detailid ise. Kere peaks olema pikk, meenutama reisilennuki kere, voolama delfiinide kokpiti ninasse, olema kumerad tuuleklaasid ja turboreaktiivmootorid.... Kuigi võimalik, et esimestel mudelitel hakkavad tööle ka kolbmootorid. Ja kui see koloss avavette pukseerida , mürisevad mootorid kõrvulukustavalt ja kitsas röövloom plahvatab nagu vaal, ajades õhku pritsmepilve. Pange tähele, see koloss on võimeline tormama nagu võitleja mõne meetri kaugusel veepinnast.
  Lippisch vilistas siiras imetluses:
  - Sul on rikas kujutlusvõime, Fuhrer!
  Tore Adolf sai veelgi inspiratsiooni:
  - Muidugi oleks see imerelv. Lõppude lõpuks ei karda ekranoplaanid ühtegi tormi. Nad ei karda jääd - nad lendavad sellest üle. Neid ei ohusta soised jõesuudmed ja rannikukivid, mille peal võivad tavalised laevad murduda ning madalikud on üldiselt nagu lastetiik. Nad on võimelised maanduma vägesid kõikjal: Aafrika Skeletonsi rannikust koos kuradilike riffidega kuni USA mõlema rannikuni, Kanada arktiliste maade ja Alaskani. Neid masinaid oleks mitusada ja Suurbritannia kukuks kahe kuu pärast.
  Lippisch märkis arglikult:
  - Ja kaevandused?
  Fuhrer naeris:
  - Need on täpselt miinid! Nad ei ohusta ei veepinna all ega madalas! Nagu ka allveelaevade torpeedod. Ja ta ise on ideaalne relv kõige arenenumate allveelaevade vastu võitlemiseks, tabades neid sügavuslaengutega. Lisaks võivad ekranoplaanid tulistada rakette ja miine vaenlase laevade pihta. Jah, muidugi, ma tutvustan teile juhitavate pommide disaini. Ja muidugi dessandid... Ideaalne vahend dessandivägede toimetamiseks mitte ainult jalaväe, vaid ka tankidega! Siis muutub kogu sõja olemus korraga! Kas saate Lippischist aru, mis äri füürer teile usaldab?
  Disainer küsis kauplevamalt:
  - Aga auhindadega?
  Tõsine Adolf kinnitas:
  - Muidugi, kõige heldemad, raudrist teemantidega, maade, kolooniate, subjektidega! Kui vallutame kogu Aafrika, jätkub maad kõigile!
  Lippisch ütles:
  - Kui raha ja vahendeid antakse, saab ekranoplaan valmis, aga... Mul on projekte ka sabata võitleja jaoks.
  Terminaator Fuhrer kiirustas leiutajat rahustama:
  - Sabata reaktiivpommitaja , ma olen selle juba visandanud, teised hoolitsevad selle eest. Kui mugav ja võitleja! Ekranolennukid on olulisemad, sest nad on põhimõtteliselt uus relv... Lisaks on Gotha ettevõttel väga andekad disainerid, kes seda teevad. Vahepeal töötage ekranoplaanidega. Üldiselt on mul praegu palju kiireloomulisi asju, ma pean veel rääkima tankikindralitega... Käsk antakse teile...
  Lippisch lahkus füürerist väga inspireerituna. Adolf arvas, et võib-olla oleks õigem kõigepealt tuumafüüsikutega rääkida aatomi- ja tulevikus ka vesinikupommi loomisest, kuid ta otsustas mitte liiga teha, laadides korraga nii ennast kui ka teisi inimesi.
  Disainereid oli mitu, sealhulgas kuulsaimad: Porsche ja Aders. Üldiselt, kui sakslastel oli lennunduses ja allveelaevastikus nõukogude ees kvalitatiivne ülekaal (kuigi mitte kõik seda ei tunnista!), siis Panzervale"i tankilaevastik jäi märgatavalt maha. Eelkõige olid Nõukogude KV sõidukid T-28, T-34 paremad Saksa omadest soomuselt ja relvastuselt ning T-34 ka sõiduomadustelt. Kuid Saksa tankide relvad ei ole piisavalt tugevad inglaste Matildade ja Cromwellide jaoks, veel vähem nende jaoks, mida Churchillide ja Challengeride disainerid juba arendavad. Rääkimata Saksa disainide soomuse nõrkusest...
  Kutsunud külalised istuma, hakkas füürer moraali lugema:
  - Kahjuks pole Saksamaal praegu usaldusväärset tankitõrjerelva... Varustatud 50-mm T-3 kahuriga suudavad nad silitada vaid Matilda või KV soomust... Kuid Matilda asus Suurbritanniaga teenistusse juba enne Teise maailmasõja algust. Oleme ise kinni võtnud Matilda, kelle esisoomust ei saa läbi tungida. No nõukogude KV-d ei saa isegi külge ega kere sisse tungida. Maksimum, mida meie auto teha suudab, on raja lõhkumine! See tähendab, et teie disainerid olete pannud meid sellisesse olukorda, et vaenlase tankid on soomuselt palju tugevamad kui meie omad ning uued ameeriklaste "Grantid" ja masstootmiseks valmis "Shermanid" on relvastuses paremad. Rääkimata 76mm kahuriga vene sõidukitest. Ja kuidas täidate uute tankide loomise ülesannet, eriti 88 mm relvaga.
  Porsche vastas segaduses:
  - Muidugi teeme sarnaseid arendusi, suurepärane füürer. 26. mail andis relvastusdirektoraat meile tellimuse 45-tonnise tanki ViK -4501 jaoks. See peaks olema täpselt selline, 88 mm õhutõrjekahuriga, mis on ümber ehitatud tankitorniks. Meil on juba esialgsed joonised. Saate nendega tutvuda, suurepärane.
  Fuhrer küsis:
  - Kas sa oled Aders?
  Erwin noogutas:
  - Neljakümnendatel aastatel testiti vk -3001 edukalt. Uus raskeveok, 75 mm kahuriga. Meil on sarnane relv tankitõrjemudelis, kuid see pole veel masstootmisse jõudnud. Lisaks tehti tööd kuni 65 tonni kaaluva T-6 loomisel. Ja kergem mudel 36 tonni. Me proovime suurepärast füürerit.
  Adolf, kujutledes end kõiketeadjana, hakkas kiiresti jooniseid uurima. Siin on esimesed visandid hirmuäratavast "Tiigrist", Saksamaa kuulsaimast Teise maailmasõja tankist. See auto sai kuulsaks Kursk Bulge'i ajal. Nõukogude ajal "tiigreid" üldiselt sõimati, kuid siis muutus suhtumine sellesse autosse objektiivsemaks. Oma aja kohta see tank muidugi halb polnud. Esimeses suuremas kokkupõrkes meie KV-dega lõid kolm Tiigrit välja kümme Nõukogude sõidukit ja nad ise pääsesid vigastusteta. Selle sõiduki peamiseks eeliseks oli võimas 88-mm kahur, millel polnud pikka aega väärilist vastast. Kuid Kursk Bulge'il said natsid hoolimata kvalitatiivsest tehnikaülesusest siiski lüüa... Selle sõiduki lahingukasutuse statistika ja ka kaotuste suhe räägivad sellest üldiselt kui ühest parimast sõidukist. Teine maailmasõda. Kuid puudused on ka palja silmaga nähtavad. Raske kaal 56 tonni, soomusega vaid 100 millimeetrit (ainult 80 külge!), kõrge kõrgus, ratsionaalsete soomuste kaldenurkade puudumine ja kehvad sõiduomadused. Üldiselt oli kümme tonni vähem kaaluv tank IS-2 tiigrist üle nii soomuselt kui ka relvastuselt... Aga see tank ilmus alles 1944. aasta veebruaris. "Kuninglik tiiger" kaalus üldiselt 68 tonni, esisoomuse 180 millimeetrit... Muidugi ei sobinud selline tank sõjaks Aafrikas, kõrbes, maandumiseks, see on lihtsalt masin nagu savikõrv. jalad savist. Ei, muidugi, oma aja kohta oli "Kuninglik tiiger" väga tõhus, see suutis lahingus hävitada mitu vaenlase tanki ja lõi korra tunni jooksul välja kakskümmend viis "Shermani". Tundus, et oli teavet kahekümne kolme T-34 tanki kohta, mille Tiger hävitas ühe lahingu käigus. Kuid igal juhul on see paak lihtsalt jõu ja kaalu ebaratsionaalse kasutamise kehastus. Aga näiteks Nõukogude tank T-54... Omamoodi kehastus tegelikult varasemate Teise maailmasõja tehnoloogiate edukast ratsionaalsest kasutamisest.
  Fuhrer teatas otsustavalt:
  - Ei, härrased! See projekt ei sobi! Viiskümmend kuus tonni kaaluva, vaid 100-millimeetrise soomusega sõiduki valmistamine... Kus on meie kiidetud sakslaste tõhusus ja ratsionaalsus?
  Aders märkis arglikult:
  - Prantsuse S-2, kaaluga 70 tonni, oli 45-millimeetrise soomus...
  Fuhrer-Terminaator katkestas vihaselt:
  - See on Esimese maailmasõja aegne tank. Kuid Vene KV-2-l oli 152-millimeetrine haubits ja see kaalus 52 tonni. Kuid see on 152 millimeetrit, mitte 88.
  Seetõttu annan teile ülesandeks 88-mm kahur 71 kaliibriga tanki jaoks, mille kaal ei ületa nelikümmend tonni ja esisoomus vähemalt 180 millimeetrit, küljed ja kere laius 150 millimeetrit, mootor kuussada , seitsesada hobujõudu. Ja see paak tuleks masstootmisse panna hiljemalt kuue kuu pärast.
  Saksa disainerid muutusid kahvatuks ja nende käed värisesid. Aleksander vaatas neile pilkavalt otsa. Ülesanne oli tõepoolest väga raske; 1944. aasta mudelile "Royal Tiger" tüüpiline relvastus ja soomus, kuid peate hoidma kaalu 28 tonni võrra alla! Adolf pidas seda aga üsna reaalseks ja andis Porschele isegi sõbraliku laksu õlale:
  - Ärge ärrituge, ma ise koostan teile optimaalse skeemi, milles saate nii suhteliselt väikese kaaluga hakkama. Ma ei ole türann, vaid ratsionalist. Peate lihtsalt palju ümber ehitama. Eelkõige käigukasti ja mootori kokkupanek.
  Aders märkis kurvalt:
  - See tekitab meile teatud probleeme. Eelkõige on sellisel kokkuleppel järgmised puudused....
  Karm Adolf katkestas:
  - Muidugi tekivad mõned probleemid, kuid põhimõtteliselt saab need kergesti kõrvaldada. Eriti tehnilises mõttes. Aga mootorit saab palju kompaktsemalt positsioneerida, vedrustust liigutada ja... Paagi kõrgust on vaja langetada kahele meetrile ning meeskond panna pikali, siis on kõik palju ratsionaalsem.
  Fuhrer hakkas tegema visandit, omamoodi joonistust sõjajärgse perioodi populaarseima Nõukogude tanki T-54 tüübist. See sõiduk oli nii edukas, et see lasti välja 1947. aastal ja seda kasutati Afganistani lahingutes Talibaniga; Iraagi väed võitlesid USA armeega kõrbetormi ja operatsiooni Shock and Awe või Iraqi Freedom ajal . Kokku toodeti neid tanke üle 70 tuhande. Ja et auto oli väga edukas. 36-tonnise massi, 200-millimeetrise esisoomuse ja 100-millimeetrise kahuri kaliibriga. See tüüp võitles Korea sõja ajal edukalt nii Ameerika patonite kui ka pershingidega. Nii et selle tehnoloogilise taseme jaoks on mudel väga sobiv ja realiseerimiseks realistlik. Ja üsna lihtne valmistada - odav... Mis puutub Saksa 88-mm 71 El suurtükki, siis see oli piisavalt läbitav kõikide Teise maailmasõja tankide jaoks (välja arvatud teenistusse läinud IS-3 esisoomus). mais 1945!). Aga IS-3? Tank on soomuse poolest suurepärane ja torn, mis sai haugi kuju. Tõsi, sõiduomadused olid kehvad ja see peagi katkestati. Siis oli veel mitu mudelit, IS-4 ja nii edasi, kuni nad leppisid IS-10-ga, mis pärast Stalini surma nimetati ümber T-10-ks. Ja see osutus viimaseks Nõukogude rasketankiks. Hruštšov keelas igasuguse raskeveokite arendamise ja tema järeltulijad ei vaadanud seda üle!
  Üldiselt, kas sakslased vajavad üle neljakümne tonni raskemat tanki, kui isegi keskmisele tankile suudavad nad paigaldada kahuri, mis suudab 1000 meetri kauguselt läbistada 193 millimeetrit soomust?
  Ameeriklased hülgasid kiiresti rasked tankid ja Pershingi kaal ei ületanud 42 tonni ja Shermani kaal üldiselt 32. Kuid pärast seda, kui sai selgeks, et sõda NSV Liiduga on puhkemas, ilmus koletis 120-millimeetrise tankiga. kaliibriga püssi ja mürsu algkiiruseks ligi 1000 meetrit sekundis. Ameeriklased pettusid aga peagi selles tankis. Enne IS-10 ilmumist oli populaarseim sõjajärgne tank IS-4, mille esisoomus oli 250 millimeetrit ja küljesoomus 170... Töökindel sõiduk, kuigi kaalus üle 60 tonni. Igal juhul peate tellima Saksamaa jaoks raske tanki loomise, kuid mitte rohkem kui 50 tonni. Näiteks IS-10 kaalus just 50 tonni 290-millimeetrise esisoomuse ja 125-millimeetrise relvaga... Muide, mis kaliibriga on kõige edukam? Sõja ajal olid populaarseimatel Shermani ja Churchilli mudelitel 100- ja 152-millimeetrised soomused (eesmine). Nojah, "Kuninglikud tiigrid" said sellega päris hästi hakkama... "Panter" hakkas aga 75-millimeetrisest kaliibrist veidi maha jääma, isegi kui mürsu suur algkiirus jäi ebapiisavaks. Seetõttu ilmusid 88-millimeetriste relvadega "Panthers", kuigi alles sõja lõpus, ja neid oli vaid paar. Kuid asjaolu, et Wehrmachtil polnud plaanis suurema kaliibriga tanke ja tankitõrjerelvi uuesti relvastada, viitab sellele, et selline olukord sobis kõigile. Tõepoolest oli 128-millimeetrise kahuri ja 250-millimeetrise esisoomusega iseliikuva püss Jagdtiger, kuid neid toodeti vaid 71 ja nii pisikeses koguses ei saanud need sõja kulgu mõjutada. Muide, huvitav on see, et selleks ajaks, kui Jagdtigers alla andis, jäi teenistusse veel 43, mis näitab sellise masina äärmist vastupidavust.
  Muide, Stalin käskis IS-2 viivitamatult relvastada 122 mm kahuriga, kuigi selle läbitungimisjõud oli Saksa tankide jaoks liigne (v.a "Kuninglik tiiger", kuid selliseid tanke toodeti vaid 458). Paljud soovitasid diktaatoril piirduda 100-mm tünniga. Ja tõepoolest, iseliikuv relv T-100 osutus oma üldiste lahinguomaduste poolest parimaks. Lõppude lõpuks, mida suurem kaliiber, seda väiksem on mürskude varu, seda väiksem on tulekiirus, mürsu algkiirus, tule ulatus ja täpsus... Aga sakslastel oli kõige massiivsem tank, T- 4 ja sellel põhinevad iseliikuvad relvad kaalusid vaid 22-24 tonni. Panzeri iseliikuv relv oli aga väga edukas: Pantheri relvastus ja esisoomus olid peaaegu identsed tema omaga, nii väikese kaalu ja kõrgusega. Tootmisse tuleb tellida lihtsamad ja odavamad Panzerid .
  Ja kuidas on lood relva kaliibriga? Tankitõrjerelvade jaoks on 128-millimeetrine kaliiber liiga suur, parem on seda kasutada ründerelvana ja valida vahepealne 105-millimeetrine.
  Adolf näitas Saksa disaineritele diagrammi:
  - See on meie uus salarelv! Paak peaks lähikuudel läbima testimise. Selle lahingukasutus toimub 1943. aastal. Vahepeal on teil ka projekt 105 mm relvadega rasketanki loomiseks. Nagu ka kerged iseliikuvad relvad. Nii et asuge tööle, härrased.
  Aders vaidles arglikult vastu:
  - Teie pakutud disain näeb välja atraktiivne, kuid probleem on selles, et see tank ei vasta meie traditsioonidele... Ja meeskonnal on ebamugav...
  Vastamise asemel jõi Adolf mahla ja soovitas:
  - Võib-olla saame lõunat süüa, seltsimehed. Üldiselt saab seda tanki toota suurtes kogustes ja ma ei usu, et ameeriklased ja britid toodavad enne sõja lõppu midagi paremat. Ja täna võid natuke liha süüa...
  Tüdrukud katsid kiiresti laua. Aleksander, saades aru, et füüreri lihast võõrutatud kõht võib haigestuda, otsustas jääda iseendale truuks ja sõi ainult natuke tuura, meenutades samal ajal Sobakevitšit nende "Surnud hingedest". Hmm , siiani tundub, et ta teeb kõike õigesti. Seab majanduse sõjaalusele, kuulutab välja totaalse sõja, võtab vastu seadusi, mis oleks pidanud vastu võtma juba 1939. aastal... Hitleri aeglus militariseerimisega tõi kaasa relvade nappuse ja just kvantitatiivses mõttes... Pealegi kuulus parlamendisaadik- 44 ründerelv... Suurepärane oma lahinguomadustelt, mis mõnes mõttes on isegi parem kui esimesed Kalašnikovi mudelid. See on lihtsalt natuke raske... Võib-olla võiksime tõesti aluseks võtta AKM-i ründerelvi? Eh, oleks tore luua relv, mis ühendaks Ameerika M-16 täpsuse AKM-i tulekiiruse ja töökindlusega. Üldiselt arenevad edusammud ebaühtlaselt. Näiteks tankides olevad mootorid ei andnud palju võimsust juurde, kuid arvuti muutus täiesti kättesaamatuks. Aga tulevikuteadmisi tal on, aga mida ta suudab pakkuda näiteks õliasendaja osas. Siiani pole isegi Ameerikas õppinud, kuidas kivisöest tõhusalt bensiini toota! Vaatamata naftahinna tõusule. No mis tal muud pakkuda on. Dünaamiline kaitse, turbogeneraatori mootorid... Ja see juhtub, kuid veidi hiljem, et mitte kiirustada trumpe välja panema. Seitsmekümne aastaga on areng kaugele jõudnud, kuid kuni vanadus on võidetud, ka haigus ja inimene pole Jumal! Pealegi on mõnes mõttes isegi taandareng... Näiteks religioossuse kasv, eriti Venemaal ja postsovetlikus ruumis, aga ka islamimaades. Kuid renessansi- ja uusaja suured mõtlejad ennustasid, et religioon sureb järk-järgult välja!
  Kuid kummalisel kombel kasvab religioosne äärmuslus... Ja preestrid sekkuvad järjest rohkem riigipoliitikasse. Ja selles olukorras on võimude poliitika arusaamatu, kas nad usuvad tõesti tõsiselt, et tõde on õigeusus või islamis? Kõik need haritud ja targad inimesed? Kui ei, siis mis mõtet on loobuda ilmalikust riikluse mudelist? Masside juhtimise tõhususe huvides? Aga just õigeusk on tõestanud oma ebaefektiivsust riigireligioonina... Fakt on see, et omades formaalset alust kristlusele ja ennekõike Uuele Testamendile, on õigeusu aluseks patsifistlik õpetus: ärge pange vastu. kuri ja armasta oma vaenlast! Kuid samal ajal on impeeriumi tegelik poliitika agressiivne ning nõuab vägivalda ja vallutusi. See tekitabki vastuolu vormi ja olemuse vahel. Isegi kui paljud inimesed seda teadlikult ei mõista, tunnevad nad seda alateadlikult!
  Seetõttu on õigeusu õpetus ebaefektiivne, loogika puudub, püüdes olla korraga keiserlik ja kristlik. Ja Christian tähendab juuti ja patsifisti! Piiblit kirjutasid ju peaaegu täielikult juudid ja võib-olla isegi tervenisti, sest apostel Paulus ütleb, et juutide eelis on suur, kuna neile on usaldatud Jumala sõna! See tähendab, et venelane ei tohiks Piiblit uskuda! See tähendab, et on vaja teist usku, kuid mitte enam juudi Pühakirjal... Millist? Selle peaksid välja töötama kogenud spetsialistid ja psühholoogid FSB juhendamisel! Siis lahenevad paljud vastuolud edukalt...
  Peab ütlema, et evangeeliumi lugevast lapsest ei saa kunagi tugevat, julget, julma sõdalast, kes armastab Venemaad! Ja milline riik on Piiblis kuulus? Iisrael!
  Tõsi, Adolf ise on vaevatud, see mängija, sattunud Hitleri asemele, ei kavatse üldse juutide tagakiusamist karmistada. Vastupidi, kasulikud juudid saavad kasu ja töötavad Kolmanda Reichi heaks. Sellist jama nagu juudi teadlaste või kunstnike mahalaskmine ei tule! Kuid antisemiitlike seaduste tühistamine on ennatlik. Esiteks võivad inimesed valesti aru saada ja teiseks on see rikkuse allikas ja väga kindel allikas! Aga loomulikult on võimalik juutide toetuse eest pehmendada antisemiitlikku poliitikat.
  Mida teha paavstiga? Suhted Vatikaniga pole kaugeltki ideaalsed, kuid avatud sõda toob praeguses etapis ainult kahju. See tähendab, et peate otsima Vatikani toetust, kuid samal ajal nõudma oma huve... Ideaalis asetage oma nukk Peetruse troonile ja reformige järk-järgult religiooni...
  Porsche katkestas Adolfi mõtted:
  - Meil on teie õhtusöögiga väga hea meel, Fuhrer!
  Vallatud Adolf naeratas lahkelt:
  - Noh, praegu kohtun ma Himmleriga ja siis las Heinseberg saabub. Ja vaadake, poisid: teile on antud väga ranged tähtajad!
  Fuhreri armee liikus üle Aafrika. Ja see kaitses NSV Liidu vastu.
  Talvel alustas Punaarmee pealetungi Rževi astangule, kuid natsid ootasid seal ja suutsid löögi tõrjuda. Lõunas pidasid vastu ka sakslased, kes pidasid kinni Orjoli ja Harkovi suunast. Ja alles Leningradi lähedal suutsid Nõukogude väed läbi viia operatsiooni Iskra, kuid lahingud kestsid ligi kuu ja võit osteti ülikõrge hinnaga.
  Krautsid elasid 42-43 talve kuidagi üle.
  Kuid kevadel on suurem osa Aafrikast nende poolt juba vallutatud. Ja Fuhrer katsetab rahuvett Suurbritanniaga.
  Churchill suhtub sellesse pisut külmalt. Kuigi Suurbritannia kannatab lüüasaamist kaotuse järel.
  Samuti pole see selge Jaapaniga - Ameerika kaotas Midway lahingu ja samal ajal kui samuraid peksavad tükkhaaval suurt jänkide laevastikku. Ja Ameerika ei saa kasu oma arvulisest üleolekust merel ja õhus.
  Hitler tahab rünnata NSV Liidu vastu, kuid isegi pärast üldise, totaalse mobilisatsiooni väljakuulutamist on tal selleks liiga vähe jõudu. Kuna krautid on laiali üle kogu Aafrika.
  Suvel on Punaarmee ise valmis edasiliikumiseks. Aafrika vallutanud natsid aga moodustavad koloniaalväed. Ja nad saavad lisaressursse.
  Neid kasutatakse tankide Lion, Tiger ja Panther tootmiseks. Koletisele antud andmed ei olnud aga päris edukad. Liiga kallis, liiga raske. Tõsi, kaitseks on Panther hea tankihävitaja, kiirtulekahuriga.
  Kuid kõige ebaõnnestunum oli "Lõvi", raske, kallis, kuid mitte väga tõhus. Relv on liiga võimas Nõukogude kolmekümne nelja ja kergetankide vastu ning tulekiirus on palju väiksem kui Pantheril ja Tigeril. Ja soomus on siiski parem kui "Tiigril" ja ka ratsionaalsetel nõlvadel. "Lõvi" osutus nagu suur üheksakümmend tonni kaaluv "Panter" ja kaheksasaja hobujõuline mootor. Mõnevõrra kiiremini kui pärisajaloos jõudis tootmisse kakskümmend kaks tonni kergem "Tiger"-2. Kaitsetasemelt "Lionile" lähedane, kuid mobiilsem ja kergem. Püstol on aga 88 mm kaliibriga - versus 105, kuid täiesti piisav kõigi Nõukogude tankide hävitamiseks. Ja mis on märkimisväärne, on kiirem tulekiirus - kaheksa lasku versus viis.
  Nii et "Lõvi" on sakslase sünge geeniuse laps, kes ei juurdunud.
  Sakslased vallutasid suve jooksul kogu Aafrika, sealhulgas Madagaskari. Stalin ootas liiga kaua.
  Võib-olla lootis ta ise, et sakslased alustavad pealetungi. Eriti nähes, kuidas Lion, Tiger ja Panther tankid saabuvad. Kuid krautsid lahendasid endiselt probleeme pimedal mandril.
  Stalin jättis hetke maha. Nõukogude vägede pealetung algas Oreli ja Harkovi suunas. Just seal, kus sakslased olid hästi ette valmistatud. Ja taktikalist üllatust polnud võimalik saavutada. Juba esimesed lahingud näitasid, et "Panther" toimib kaitses suurepäraselt. Pole paha ja "Ferdinands". Nad on ka head.
  Ja Tiger on produktiivne tank. Ja ta lööb hästi skoori. Sakslased kaitsevad aktiivselt. Ja seista vastu vaenlase löökidele. Kolmekuulise väga visa võitluse jooksul jõudis Punaarmee edasi vaid viisteist kilomeetrit. Ja tema kaotused olid märkimisväärsed.
  Kaks tosinat inglise lennukit lendasid üle maskeeritud tüdrukute, ilmselt ei märganud nad midagi ja hakkasid juba silmapiiri taha kaduma, kui järsku kostis uusi kahtlasi helisid. Madeleine käskis:
  - Kõik heitke pikali ja ärge liigutage!
  Tüdrukud tardusid, nad ootasid midagi. Ja siis ilmusid luite tagant kergveoautod ja veoautod. Disaini järgi otsustades on see valmistatud Inglismaal ja Ameerikas. Nad liikusid aeglaselt Tuneesia pealinna poole. Madeleine oli veidi segaduses. Ta uskus, et rindejoon on veel kaugel, mis tähendab, et brittidel pole veel aega ilmuda. Õigemini, need ei tohiks ilmuda. Ja siin tormab terve kolonn. Kuigi võib-olla vähem kui pataljon... Kes nad on, mõni lahingugrupp, olles mööda lasknud sugugi mitte pideva rinde kõrbetest, tahab tagalas ringi tuhnida. Tundub loogiline, kuigi tehnoloogia abil on neid kõrbes lihtne märgata. Igal juhul peate oma sõpradele raadiot saatma, kuid mitte tuld avama. Pealegi on neid vaid sada ja britte on rohkem kui kolmsada!
  Gerda sosistas Charlotte'ile:
  - Need on inglased! See on esimene kord, kui ma näen neid nii lähedalt!
  Punajuukseline sõber, samuti üsna närviline, vastas:
  - Ei midagi erilist! Ja nende hulgas on nii palju mustanahalisi!
  Tõepoolest, vähemalt pooled inglased olid mustanahalised. Ja kolonn liikus aeglaselt ja mustad ulgusid ikka... Nad jõudsid aina lähemale...
  Siin ei pidanud ühe tüdruku närvid vastu ja ta lasi kuulipildujast. Samal sekundil avasid ülejäänud sõdalased tule ja Madeleine haukus hilinenult:
  - Tuli!
  Mitukümmend inglast niideti korraga maha, üks veoautodest lahvatas leekidesse. Ülejäänud britid avasid tule valimatult. Madeleine, saades hetkest kinni, karjus:
  - visake kokku ründavad granaadid!
  Eliit-SS-pataljoni "She-Wolf" tüdrukud viskavad granaate kaugele ja täpselt. Ja et neid on koolitatud lapsepõlvest saati ja läbinud ka spetsiaalsed tehnikad . See on siis, kui treenid elektrišokiga, oled viskega veidi aeglane ja põrutad. Oma kingitused viskasid ka Gerda ja Charlotte. Ja britid on ülepeakaela ja tagurpidi... See on nii naljakas. Tulistavad suvaliselt ja mustad karjuvad ikka veel arusaamatus keeles. Need on kindlasti pätid...
  Ja Gerda laseb ja viskab, samas laulab:
  - SS-i õpilastes on õudusunenägu! Üks hüpe - üks tabamus! Oleme hundid - meie meetod on lihtne! Meile ei meeldi kassil sabast tõmmata!
  Ka Charlotte uriseb vastuseks. Tema tulistatud kuulid lõhuvad kolju kildudeks. Ja siis pistavad nad silmad välja. Siin on üks hirmunud mustanahaline mees, kes pussitab oma blondi elukaaslast täägiga külje peale. Ta sülitab vastuseks verd. Charlotte laulab kaasa:
  - Tähise pimeda põrgu inglid! Tundub, et kõik universumis hävib! Sa pead lendama taevasse nagu kiire pistrik! Et kaitsta hingi hävingu eest!
  Britid tegutsevad organiseerimatult, enamik neist on koloniaalsõdurid: mustanahalised ja indiaanlased, araablased. Nad kas kukuvad, külmuvad või, vastupidi, hüppavad järsult üles ja hakkavad ringi jooksma nagu hullud jänesed. Tüdrukud tulistavad aga täpselt ja kuigi granaadid kaugele ei lenda, on killud paksud! Vaenlasi on juba vähe järele jäänud. Madeleine karjub inglise keeles, tema hääl on nii kõrvulukustavalt vali, et isegi megafoni pole vaja:
  - Anna alla ja me säästame teie elusid! Vangistuses saate head toitu, veini ja seksi!
  See töötas koheselt ja kui nad loobuvad... Käed püsti ja...
  Nad kogusid kokku viiskümmend vangi, pooled neist haavatud. Madeleine käskis:
  - Lõpetage haavatud!
  "She-hundid" tulistasid tseremooniata kuulid nende inimeste templitesse, kes ei suutnud jalule seista, ülejäänud laaditi autodesse ja sõidutati lähimasse baasi.
  Pärast kuuma kõrbeliiva tunnevad Gerda paljad jalad pehmet kummi väga hea meelega. Ta isegi oigab õndsalt... Ameerika veokid on väga mugavad ja ei värise reisi ajal. Võitnud on tüdrukud rõõmsad. Charlotte küsis Gerdalt:
  - Kui palju sa tapsid?
  Tüdruk kehitas hämmeldunult õlgu:
  - Ei tea? Ma polnud ainuke, kes tulistas... Aga ma arvan, et neid oli palju!
  Charlotte arvutas:
  - Meid on sada, ta tappis umbes kolmsada, mis tähendab kolme venna, see tähendab õe kohta! Muljetavaldav sõja algus!
  Gerda viipas ükskõikselt käega:
  - See pole minu jaoks oluline! Peaasi, et ükski sõber ei surnud. Kuigi see on muidugi statistika, hävitati kolmsada vaenlast ja meie poolel sai kergelt haavata vaid kaks hundisõdalast. Olen isegi üllatunud, kuidas me pole veel Aafrikat selliste sõdalastega täielikult vallutanud.
  Charlotte rikkus kohe tuju:
  - Noh, kaotasime kaheksateistkümnendal nendele õnnetutele sõdalastele!
  Gerda raputas vihaselt oma heledat pead, nagu oleks uue aasta lumega kaetud:
  - See on reetmise pärast! Kuid tegelikult olime võidule lähemal kui kunagi varem ja see oli ilmne kõigile, kes pole pimedad! Kahjuks meid katkestati!
  Charlotte nõustus, sügades osavalt paljaste varvastega vasaku kõrva taga:
  - Jah, reetmine, sabotaaž, sõjaväe keskpärasus... Aga ikkagi murdsime venelased, sundides neid 1918. aastal alistuma! Oh, oleks tore jalutada mööda Venemaa avarusteid, seal on lahe, aga siin on palav!
  Gerda itsitas rõõmsalt:
  - Aga Venemaal on nii kõvad külmad... Aga kui ma paljajalu mägedes läbi lume jooksin, siis ma tean, mis piinamine see on.
  Charlotte paljastas hambad:
  - Väike Gerda jookseb paljajalu läbi põleva lume... See on sümboolne, justkui muinasjutus... Muinasjutud puhtast, ikka lapsikust ja üldse mitte isekast...
  Gerda pilgutas sõbrannale rõõmsalt silma:
  - Kas me peaksime minema füüreri juurde?
  Charlotte kinnitas:
  - Peaaegu! Me lihtsalt sõidame, mitte ei jookse paljajalu üle kuuma kõrbeliiva. Ja isegi pärast võitu.
  Seotud must mees pomises saksa keeles:
  - Kohutavad inglid, ma olen valmis teid teenima! Sa oled jumalanna, mina olen su ori!
  Charlotte silitas oma veidi karestatud jalaga musta vangi pruune lokkis juukseid:
  - Te, mustad, olete juba loomult orjad! See on muidugi ühest küljest hea, keegi peab koidikust õhtuni kõvasti tööd tegema, alatut tööd tegema... Aga ori oma loomult, oma alatu loomult on reetur ja temale ei saa relva usaldada . Meie, sakslased, oleme omakorda kõige kultuursem ja kõige paremini organiseeritud rahvas Maal. Suurepärane sõdalaste rahvas ja mitte ilmaasjata teenisid Saksa palgasõdurid kõigis Euroopa armeedes ja isegi Venemaal, enamasti komandopositsioonidel!
  Gerda ütles ägedalt:
  - Jah, sa teenid meid orjana. Meil on mustanahaliste jaoks spetsiaalsed menaažid. Ja praegu pole muud, kui...
  Charlotte soovitas:
  - Las ta suudleb meie jalgu. Lõppude lõpuks on see meile meeldiv ja Niger alandab ennast.
  Gerda raputas jõuliselt pead:
  "Ma ei tea, kuidas teil läheb, aga on vastik, kui aaria puhas nahk puudutab haisva Nigeri huuli." Nii...
  Charlotte ei nõustunud:
  - Mitte päris! Vastupidi, see oleks mulle meeldinud. No vaata...
  Tulipunase juustega kaunitar surus oma väikese jala musta mehe poole. Ta hakkas entusiastlikult suudlema jumalanna pikki siledaid sõrmi. Ja tüdruk vaid naeratas õrnalt vastuseks, musta mehe paksud huuled kõditasid ta pargitud nahka. Vangi keel jooksis üle tüdruku elastse, kergelt tolmuse jala. On ikka tore, kui alandad tugevat, peaaegu kahemeetrist meest.
  Gerda oli üllatunud:
  - See on kummaline, aga kas te ei tunne vastikust?
  Charlotte naeratas:
  - Mitte päris! Miks ma peaksin vastik olema?
  Gerda otsustas vaikida: miks peaks ta sõbra asjadesse sekkuma? Tegelikult kasvatati neid, et sakslanna ei peaks olema ainult sõdalane, vaid ka armastav, leebe naine ja terve ema. Kuid ta ise pole veel meestele mõelnud, võib-olla suure füüsilise koormuse tõttu või pole lihtsalt veel oma paari leidnud. Siiski näib, et Charlotte on sellest ka väsinud. Ta lõi mustanahalisele mehele pahkluuga vastu nina, nii et tal hakkas nina voolama ja tegi Gerdale ettepaneku:
  - Äkki saame laulda?
  Gerda noogutas:
  - Muidugi, me laulame! Muidu läheb kurvaks!
  Tüdrukud hakkasid laulma ja nende sõbrad ühinesid nii, et laul voolas nagu kosk:
  Mina ja mu kallis läheme tihnikust välja,
  Peidus ebamaist kurbust!
  Ja külm, põletav, jahe,
  Katkine motiiv läbistatud!
  
  Paljad jalad lumes,
  Tüdrukud lähevad valgeks!
  Kurjad lumetormid möirgavad nagu hundid,
  Häirivad linnuparved!
  
  Kuid tüdruk ei tunne hirmu
  Ta on võimas võitleja!
  Särk kattis vaevalt liha,
  Võidame kindlasti!
  
  Meie sõdalane on kõige kogenum,
  Sa ei saa seda haamriga painutada!
  Siin liiguvad vahtrad õrnalt,
  Lumehelbed langevad sulle rinnale!
  
  Meil pole kombeks karta,
  Ärge julgege külmast väriseda!
  Vastane on härja kaelaga paks,
  See on kleepuv ja vastik nagu liim!
  
  Rahval on selline jõud
  Mida sai püha riitus korda saata!
  Meile nii usk kui loodus,
  Tulemus saab olema võidukas!
  
  Kristus inspireerib isamaad,
  Käitab meil võidelda lõpuni!
  Nii et planeedist saab paradiis,
  Kõik südamed on julged!
  
  Inimesed on varsti õnnelikud
  Olgu elu vahel raske rist!
  Kuulid on julmalt surmavad
  Aga see, kes kukkus, on juba tõusnud!
  
  Teadus annab meile surematuse,
  Ja langenute mõistus naaseb teenistusse!
  Aga kui me välja lööme, siis uskuge mind,
  Vaenlane lööb skoori kohe sassi!
  
  Seetõttu palvetage vähemalt Jumala poole,
  Pole vaja vigu teha, ole laisk!
  Kõigeväeline kohtunik on väga range,
  Vähemalt võib see mõnikord aidata!
  
  Kodumaa on mulle kõige kallim,
  Püha, tark riik!
  Meie juht, hoidke ohjad tugevamalt,
  Isamaa on sündinud õitsema!
  Eliit-SS-pataljoni "She-Wolf" tüdrukud laulsid nii kaunilt ja sõnad olid hingelähedased. Üldiselt on stereotüüp, et SS-mees tähendab timukat! Aga see pole tõsi. Muidugi olid erilised karistusüksused, enamasti osana erioperatsioone läbi viinud julgeolekudivisjonidest, kuid enamik SS-divisjone olid lihtsalt Wehrmachti eliitvalvurid. Üldiselt tuleb öelda, et punane totalitaarne propaganda ei ole kõige usaldusväärsem teabeallikas Teise maailmasõja kohta. On ju selge, et Agitpropi kommunistlikud juhid ei saanud olla erapooletud ja sündmusi objektiivselt kajastanud. Seega on usaldusväärselt raske hinnata, kus oli natside julmuste kohta tõeline tõde ja kus väljamõeldis. Igatahes on tõsiselt ajaloouurimisega tegelejad sunnitud tunnistama, et mitte iga SS-sõdalane pole timukas ja koletis. Lisaks enne rünnakut NSV Liidule; Natsid käitusid okupeeritud aladel üldiselt tolerantselt, lääne allikad ei viita massilistele julmustele ega kättemaksudele.
  Ja nüüd aitasid tüdrukud vangidel autodest välja tulla; nad patsutasid sõbralikult arglike meeste laiu õlgu. Pärast seda kutsuti tüdrukud end värskendama...
  Lõunasöök oli tagasihoidlik, kuid kõrbes tulistati sebra ja iga tüdruk sai araabia stiilis küpsetatud kebabi. Üldiselt olid araablased vähemalt väliselt sõbralikud ja saksa keele oskajad üritasid isegi nalja visata või tüdrukute jalgu õrnalt silitada.
  Gerda lükkas kleepuva araablase eemale ja ütles:
  - Ma ei ole sinu jaoks!
  Charlotte järgis eeskuju:
  - Hangi endale haarem!
  Gerda naeratas ja soovitas:
  - Aga ütle mulle, Charlotte, mida sa teeksid, kui sinust saaks sultani naine?
  Punajuukseline sõber märkis kahtlevalt:
  - See on tegelikult vaieldav õnn... Kuigi see sõltub sellest, millise sultani naisest. Kui suur Ottomani impeerium oleks oma hiilgeaegadel, siis... See oleks isegi väga tore... reformiks Türgi armeed, täiustaks relvi... Ja ilmselt kõigepealt pööraks pilgu itta.
  Gerda nõustus:
  - Õige! Kuid Türgile on kahju, et isegi oma hiilgeaegadel ei suutnud ta Iraani vallutada. See oli üsna realistlik, eriti kuna Pärsia armee oli mahajäänud. Huvitav, suur füürer, millise otsuse ta teeb: vallutab Türgi või kaasab ta oma koalitsiooni, visates Osmanite luude, sealhulgas mõne väheväärtusliku Iraani maa?
  Charlotte kehitas segaduses õlgu.
  - Ei tea! Tegelikult on viimasel ajal käinud jutud, et me ründame NSV Liitu... Räägitakse, et Venemaa rikkusi ja Ukraina rikkaid maid pole tegelikult vaja!
  Gerda tõstis teekruusi paljaste jalgade varvastega ja tõstis selle üsna osavalt lõua juurde, valades pruuni vedeliku endasse. Samal ajal õnnestus tüdrukul rääkida:
  - Ukrainas on väga rikkad, rikkad maad. Saksa targal juhtimisel ja meie kõrge põllumajanduskultuuriga toodavad nad rekordsaaki. Ja siis on meie leib odavam kui vesi. Ja see tuleb kasuks ukrainlastele endile, sest Nõukogude valitsus lihtsalt röövib neid, sunnib neid nälga surema!
  Charlotte noogutas.
  - Me õpetame neile slaavlastele meie suurepärast germaani kultuuri! Valgustagem neid!
  Siin katkestasid jutu ebaviisakad hüüded, puhkeaeg sai läbi.
  Kuid pärast lõunasööki rivistati tüdrukud uuesti üles ja sunniti marssima läbi kõrbe. Pärast söömist oli raske joosta ja tüdrukud isegi oigasid kergelt, kuni keha siiski soojenes. Ja nii nad tormasid minema nagu jerboad.
  See on virtuaalne lahing... Ja Aafrikast saab sakslane... Ja Nõukogude-Saksa rinne...
  Talvel läks Punaarmee taas pealetungile. Käivad visad lahingud.
  Christina, Magda, Margaret ja Shella võitlevad Pantris. Sõidukil, ehkki mitte ideaalne, on kiire tulistamiskaugusega kaugpüstol, see on mõõdukalt vilgas ja hea esisoomusega.
  Saksa tüdrukud on külmast hoolimata paljajalu ja bikiinides. Ja nad viivad läbi manööverdatava lahingu.
  Siin teeb Christina lasu... Mürsk tabab T-34-76 torni ja läbistab selle. Nõukogude tank peatub, tulistatakse alla.
  Tüdrukud karjuvad täiest kõrist:
  - Meie omad võtsid selle!
  Siis tulistab Magda. Ka kuldsete juustega kaunitar tabas.
  Jah, nii et kolmekümne nelja torn rebiti ära.
  Tiigritüdrukud tulistavad kordamööda. Ja väga täpselt. Nii nad tabasid teist Nõukogude tanki.
  Margaret tabas järgmisena. Ja see tabas iseliikuvat relva SU-76. Osavalt paugutas. Ja ta laulis:
  - Meie põrgulik Saksamaa on tugev, ta kaitseb maailma!
  Ja kuidas keel näitab!
  Siis tabas ta Shelli kahuriga. Lööge Nõukogude tanki KV-1S. Tüdruk tegi ka head tööd.
  Jah, neli bikiinides sõdalast võitlevad ega karda külma. Pärast seda, kui naised hakkasid võitlema, läksid asjad Kolmanda Reichi jaoks palju edukamaks.
  Siin on taevas piloodid Albina ja Alvina. Mõlemad kaunitarid on bikiinides ja paljajalu. Nad võitlevad Focke-Wulfsil. Ja see on väga tõsine auto.
  Õhukahuritest tulistav Albina ütleb:
  - Aktiivne krokett! Ärge kahetsege sõnu!
  Ja kuidas ta särab silmipimestava naeratusega! Ja ta tulistab kaks Nõukogude lennukit korraga alla.
  Alvina lõikas ka õhukahuritega maha koguni kolm ja siristas:
  - Minu sissekanne on surmav ja matt!
  Mille peale tüdruk paljastas hambad ja näitas hambaid! Ta on kõik võluv ja täis fenomenaalset võlu.
  Albina katkestab järjekordse Yak-9 lennuki ja kriuksub:
  - Miks on vaja Nõukogude piloote?
  Alvina tulistab LAGG-5 alla ja ütleb enesekindlalt:
  - Et meie sakslased saaksime arveid koguda!
  Imeline tüdrukute paar. Kuidas nad asusid endale auhindu koguma. Sellistele kaunitaridele ei saa tõesti vastu vaielda. Nad tulistavad lennukeid alla ja paljastavad hambad.
  Ja peamine saladus on see, et külmas peavad tüdrukud olema paljajalu ja bikiinides. Siis tulevad arved ise.
  Ja ei pane kunagi riidesse. Raputage oma paljast rinda ja teid hinnatakse alati kõrgelt!
  Albina lõikas maha teise Punaarmee lennuki ja laulis:
  - Suures kõrguses ja tähepuhtuses!
  Ja ta pilgutas silma, hüppas püsti ja tõmbles paljaid jalgu, möirgades:
  - Merelaines ja raevukas tules! Ja raevukas ja raevukas tules!
  Ja jälle tulistab neiu energilise lähenemisega lennuki alla.
  Ja siis ründab Alvina vaenlast. Ta teeb seda nurga taga, paljastab hambad ja kriuksub:
  - Minust saab supermaailmameister!
  Ja jälle kukub tüdrukule löögi saanud auto. Jah, Punaarmeel läheb asi päris halvasti.
  Ja Albina möirgab metsikust ekstaasist:
  - Ma olen nüüd timukas, mitte lendur!
  Tulistab alla teise Nõukogude lennuki ja susiseb:
  - Kummardan sihiku kohale ja raketid tormavad sihtmärgi poole, ees on veel üks lähenemine!
  Sõdalane käitub äärmiselt agressiivselt.
  Siin ründavad mõlemad tüdrukud maapealseid sihtmärke. Albina lööb rusikaga kolmkümmend neli ja kiljatab:
  - See on lõpp!
  Alvina tabab SU-76 ja sosistab:
  - kuni täieliku hävinguni!
  Ja kuidas ta raputab palja jalaga!
  Talvel ei suutnud Punaarmee märkimisväärset edu saavutada. Vaid Rževi piirkonnas õnnestus kerge kiil sisse lüüa, kuid reservide sisseviimisega taastasid sakslased olukorra. Krautsid on tõesti tugevad.
  Ja mais 1944, täiendades oma vägesid uute tankidega, sealhulgas arenenumate ja paremini kaitstud Panther-2-ga, asusid nad pealetungile Kurski ja Doni-äärse Rostovi piirkonnas.
  Kõik polekski nii hull, kui pealetungist poleks osa võtnud suur hulk araablasi ja mustanahalisi. Ja mis kõige tähtsam, Türkiye astus ka sõtta. Seega on olukord muutunud äärmiselt murettekitavaks.
  Ja suuri kaotusi kandnud Punaarmee taganes Wehrmachti kõrgemate jõudude eest.
  Kuid vaprat kuus tüdrukut eesotsas Alenkaga võitlesid Krautsidega ägedalt. Ja jõud olid selgelt ebavõrdsed.
  Alenka võitles Kurski eest, mille natsid vallutasid. Meeleheitel kaunitar viskas paljaste varvastega granaadi ja siristas:
  - Au Venemaale ja meie kallile peole!
  Siis lasi Nataša paljaste varvastega granaadi ja susises:
  - Me hoolitseme tüdruku eest paljajalu!
  Pärast saatis Anyuta ka oma paljaste jalgade varvastega surma kingituse ja kuivas :
  - See saab olema suurepärane löök!
  Punajuukseline Augustine võttis ja saatis oma palja alajäsemega hävitamiskingi ning kilkas:
  - Suunab radari taevasse!
  Ja siis andis kullakarvaline Maria oma paljaste jalgadega natsidele surma.
  Ja ta laulis:
  - Madagaskaril, kõrbes ja Saharas! Kõikjal käinud, maailma näinud!
  Ja siis viskab Marusja terve hunniku paljaid taldu ja laulab:
  - Soomes, Kreekas ja Austraalias, Rootsis öeldakse teile, et pole ilusamaid tüdrukuid kui need!
  Jah, kuus tüdrukut võitlesid väga hästi. Aga Krautsid võtsid Kurski ikkagi ära...
  Ei, te ei saa sellistele kõrgematele jõududele vastu seista. Fašistid on kangekaelsed.
  Ja mida tähendab koletiste ettevalmistamine?
  Adolf Hitler oli lihtsalt hull: tundis end tõelise despootina, kellele kõik kuuletuvad ja värisevad. Jah, kui tahad Stalini kordaminekuid, siis pead olema nagu Stalin, haletsemata ja nõudmata teiste ja enda suhtes (täpselt nii mõtles selles järjekorras Jossif Vissarionovitš!). Nüüd on kahin korralik ja auto hakkab liikuma. Üldiselt on Saksamaal oma satelliite arvesse võttes NSV Liidu ees tohutu eelis tööstusseadmete hulga, kvalifitseeritud tööjõu ja inseneride arvu poolest kõigil tasanditel. See on tõsiasi, kuid relvade tootmine ei ole ikka veel tasemel! Saksamaa jäi kogu sõja vältel NSV Liidust maha, vaatamata kogu Venemaal toimunud hävingule. Ja millest? Muidugi teatud kaose tõttu, mis valitses erinevates osakondades ja eriti sõjatööstuses. Lisaks mängis negatiivset rolli nii tooraine puudus kui ka vaenlase potentsiaali alahindamine. Eelkõige oli 1940. aastal Saksamaal relvade tootmine madalam kui 1939. aastal (kui arvestada kogusummat, sealhulgas laskemoona), ja seda hoolimata asjaolust, et sõda oli juba käimas ja Kolmas Reich võttis oma kontrolli alla suured territooriumid, millel on tohutud territooriumid. tootmisvõimsuse reservid. Noh, mida me saame öelda Hitleri organisatoorsete võimete kohta? Mitte liiga palju, ta säras sõjatööstuses.
  Fuhrer teatas pikas kõnes:
  - Lennundusjärelevalve osas antakse Sauerile hädaolukorra volitused. Ta jälgib hoolikalt toodetud seadmete kogust ja, mis pole vähem oluline, kvaliteeti. Lisaks ei ole paljud teie sõbrad Goering, kuigi nad olid kunagi head ässad, võimelised juhtima. Iga hea sõdur ei ole ka silmapaistev kindral, nii et ülespootud Ericu asemel hakkab tehnikasfääri juhtima inimene professionaalsete ettevõtjate hulgast, kes on võimeline lennuvägesid reformima ja ümber varustama. Suurbritannia ju ei maga, ta tõstab nii oma relvajõudude kvantiteeti kui kvaliteeti ja eriti lennundust. Peame olema vaenlasest kaks pead ees, kümmekond sammu, muidu kaotame täielikult oma paremuse vaenlase üle. Seetõttu on vaja kvalitatiivseid samme.
  Göring vastas arglikult:
  - Mu sõbrad, end tõestanud inimesed, kes on tõestanud oma võitlustõhusust ja professionaalsust.
  Vajutatud diktaator sai maruvihaseks:
  - Või äkki ma unustasin teie arvates ära, kes kaotas Suurbritannia lahingu? Või kellel kukkus läbi rahvamajanduse arengu nelja aasta plaan. Või tahad ka varrastega pihta saada ja isegi avalikult. Nii et pane oma suu kinni ja ole vait, enne kui end torkima hakkad!
  Göring kükitas isegi hirmust. Paraku, füüreriga ei tasu nalja teha. Siis oli müra uuesti kuulda ja teine reaktiiv ME-262 tõusis taevasse. Auto oli massiivne ja sellel oli kaks mootorit. Tiivad on kergelt pühitud, võitleja ise näeb üsna ähvardav välja. Selle 1941. aasta kiirusnäitajad on üldiselt korralikud ja isegi maailma standardite järgi rekordilised. Tõsi, masin ise pole veel täiesti töökindel ja vajab silumist. Fašistlik diktaator on aga juba andnud uute, arenenumate hävitajate omadused... ME-262 kaalub üle kuue tonni, mis tähendab, et tegemist on teatud ülekoormusega. Hävituslennuk peab olema väike, odav ja krapsakas. Sellega seoses võiks ME-163 päris hea olla, aga selle rakettmootor on liiga sunnitud ja töötab vaid kuus minutit (õigemini ikka töötab!), mis tähendab, et laskeulatus on vaid saja kilomeetri raadiuses. . Blitzi stiilis pommitajaks või Inglismaale suunatud armaadarünnakute kattevõitlejaks see muidugi ei sobi.
  Kuid ME-262 suudab kanda tonni pomme, see tähendab sama palju kui Pe-2, Nõukogude Liidu rindelennuk. See tähendab, et suurepärane lahendus nii hävitajate pühkijateks kui ka vägede toetamiseks. Kuid miks mitte luua hävitajat Comet ME-163 stiilis, kuid ilma rakettmootorita, kuid turboreaktiivmootoriga? Nad proovisid "komeeti" täiustada ja näis, et lennuaeg pikendas 15 minutini (see on kuni 300 kilomeetrit), mis on Suurbritannia lahingu jaoks üldiselt vastuvõetav. Londonisse saab veel Normandiast... Kuigi kõik pole nii ilmne, on vaja ka see pommitada ja tagasi pöörduda ning viisteist minutit ei olnud nii kiire. Tulevikus tunnistati raketi- ja reaktiivhävitajad lennunduses ummikteeks. Kuid "Comet" disain on väga huvitav oma väiksuse ja kergusega, mis tähendab, et see on odav ja manööverdatav.
  Lisaks on ka väga perspektiivikaid hävitajaid, mis kaaluvad üldiselt 800 kilogrammi, selliseid purilennukeid, mida saab kasutada õhulahingutes. Tõsi, nende väikese lennuulatuse tõttu saab nende peal lende sooritada vaid kaitselahingutes või toimetada Londonisse... Transpordiga ja siis püüda piloodid tagasi. Siin peate selle üle mõtlema. Reaalses ajaloos polnud purilennukitel kunagi aega võidelda ja millegipärast ei julgenud Koreas Nõukogude lennukindralid seda ideed proovida. Üldiselt pole see kurb, kuid Korea sõja ajal saavutas Ameerika piloot esimesena võite. Seega ei tasu jänkisid alahinnata.
  Pärast lennu lõppu hüppas kokpitist välja noor heledapäine tüdruk, kes jooksis täiskiirusel füüreri juurde.
  Vajutud nats number üks ulatas talle suudluseks käe. Tore on see, kui tüdrukud sind armastavad ja füürerit jumaldavad kõik sakslased, õigemini peaaegu kõik peale mõne koonduslaagri vangi, siiralt. Piloot ütles entusiastlikult:
  - See on lihtsalt suurepärane lennuk, sellel on selline kiirus ja jõud. Rebigem kõik lõvikutsikad laiali nagu kuumaveepudel surrogaadilt!
  Führer kiitis tüdruku impulsi heaks:
  - Muidugi rebime selle ära, aga... Masina silumine peaks toimuma kiiremas tempos ja see kehtib eriti mootorite kohta. Siin on muidugi vaja radikaalseid meetmeid nende parandamiseks, kuid kui midagi, siis juht-disainer aitab!
  Kõik haukusid ühest suust:
  - Au suurele füürerile! Aidaku meid Providence!
  Mängima hakkas Kolmanda Reichi hümn ja Hitlerjugendi noorte võitlejate kolonn liikus edasi. Neljateistkümne-seitsmeteistaastased poisid marssisid trummi juurde spetsiaalses koosseisus. Ja siis juhtus kõige huvitavam: Saksa Naisliidu teismelised tüdrukud marssisid. Nad olid lühikestes seelikutes, kaunitaride paljad jalad tõmbasid meeste pilke. Tüdrukud üritasid jalgu kõrgemale tõsta, kuid tõmbasid samal ajal varbad taha ja asetasid ettevaatlikult kontsad. Meelelahutuslik vaatepilt laitmatute figuuridega kaunitaridest... Näod olid tõesti erinevad ja mõned noored fašistid olid kuidagi ebaviisakad, peaaegu mehelikud ja moonutasid neid ka. Eriti kui nad oma kulmud kokku tõid.
  Esthete Adolf märkis:
  - On vaja, et poisid ja tüdrukud saaksid suuremas mahus füüsilist ettevalmistust. Ja ma tean, et selles küsimuses tehakse palju, eriti Jungfolkis, kuid vaja on kaasamist ja spartalike meetodite kasutuselevõttu. Muidugi lisaks vargustele julgustamisele... Meie poistest ja tüdrukutest peavad kasvama korralikud ja samas halastamatud inimesed.
  Ülemjuhataja peatus. Kindralid vaikisid, ilmselt kartsid vastulauset esitada, kuid ei tahtnud ilmselget kinnitada. Fuhrer jätkas:
  -Sõda ei ole nali, vaid halastamatus vaenlaste suhtes tuleb ühendada vastastikuse abistamise ja vendlustundega seltsimeeste suhtes. Seda me peamegi kõigisse sisendama... Uus superinimene on halastamatu teiste suhtes, kuid veelgi enam peab ta olema halastamatu enda vastu. Sest alaväärsus tuleb kõigepealt oma hingest välja juurida ja siis tõuseb nõrk inimkeha üles!
  Järjekordne paus... Kindralid ja disainerid said järsku aru ning hakkasid hoogsalt aplodeerima. Fuhrer näis olevat rahul:
  - See on parem, kuid nüüd tahaksin näha õhulahingu imitatsiooni. Nii hirmuäratav ja kõikehõlmav...
  Heinkel küsis arglikult:
  - Kas laskemoona või mürskudega, mu füürer?
  Nats number üks noogutas:
  - Muidugi, lahingutega. Lisaks tahaksin kaaluda väljutusseadme mõju. Lõppude lõpuks, sa töötad selle kallal... - Fuhrer raputas rusikaid. - Millal see lõpuks valmis saab ja masstootmisse pannakse. Kogenud piloot on ju kogenud piloot, keda tuleb tulevaste lahingute jaoks kaitsta!
  Sellegipoolest otsustas Fuhrer-Terminator näidata disaineritele väljaviskeseadme moodsamat disaini. See süsteem peaks olema vähem tülikas, lihtsam ja kergem. Noh, odav squib, mille Saksa tööstus on juba õppinud, on selleks otstarbeks üsna sobiv.
  Diagramm tuli joonistada liikvel olles, aga Hitler oli tõesti hea kunstnik ja ta joonistas selgelt, kiiresti, diagrammide ja pöörete jooned olid ühtlased ja selged ilma joonlaudade ja kompassideta. Tabanud Terminaator arvas, et on muidugi kummaline, et sakslased, kellel oli üldiselt nii tugev ja mingil määral arenenud ideoloogia nagu natsionaalsotsialism ja totalitaarne süsteem, lekitasid sõja venelasteni. Võib-olla on see tingitud sellest, et vene sõdurid olid tugevamad ja vastupidavamad kui Saksa sõdurid ning õppisid kiiremini võitlema.
  Üldiselt, kui vaadata sõja kulgu tervikuna, siis venelased, õigemini Nõukogude sõjaväelased, õppisid sõdima, aga sakslased olid justkui unustanud, kuidas... Nende väejuhatus tegi otsuseid esmatasandil. klassi õpilased ja võib-olla isegi madalam, kui esimese klassi õpilasel on kogemusi sõjaliste operatsioonide läbiviimisel reaalajas strateegiates. Ja sellest, et mõnikord juhivad juba kuueaastased lapsed virtuaalarmeed nii osavalt, on neil, Žukovil ja Mainsteinil õppida. Mõned uurijad peavad aga nii Žukovit kui Mainsteini keskpärasusteks. Vastuolusid on ka varustuse, eriti hõivatud Prantsuse varustuse arvu osas. Hitleri mälu (hea mälu, eriti kui ta oli veel terve!) viitas sellele, et prantslastelt vangistati 3600 vangistatud tanki, väga muljetavaldav näitaja... Mõned mudelid, näiteks SiS -35 , olid oma soomuselt paremad kui T-34 ainult esisoomuses. Nii et seda tanki saab Prantsusmaa tehastes hõlpsasti toota, välja arvatud võib-olla asendades 47 mm relva pika toruga 75 mm relvaga. Tegelikult ei pruugi isegi sellest piisata. Suurbritannia ja USA üldiselt on oma tankides alati kõige enam hinnanud soomust. Näiteks neljakümnetonnisel Churchillil oli 152-millimeetrine soomus, võrreldes IS-2 rasketanki 120-millimeetrisega.
  Fuhrer ütles disaineritele midagi muud:
  - Tuuletunneleid on meil piisavalt, seega otsige lennukist optimaalsemat mudelit ja looge voolujoonelisi kujundeid, viimata asja kallitesse testidesse, kus hukkuvad ka meie parimad ässad. Näiteks lennuki lendava tiiva mudel on väga tõhus, eriti kui saaks muuta paksust ja kaldenurka. Ma andsin teile juba joonise, nii et sabata peaks valmis olema. Selle hinnanguline kiirus on isegi Yumo mootoriga kuni 1100 kilomeetrit tunnis. Nii et jätkake, kuid ärge olge jultunud!
  Adolf the Misfit andis ka nõu, kuidas torupuhumise kiirust tõsta. Ta tabas disainerite vaadetes halvasti varjatud irooniat: kuidas lihtne kapral nii palju teadis? Kas nad ei usu Fuhreri geeniusesse? Noh, me mõtleme selle välja... või mitte, me ei mõista seda, aga me tõestame neile, et oleme haritud.
  Sellele järgnes lõunasöök värskes õhus, sulasetüdrukud sättisid laudu ja toole. Ilus... Aga milliseid reforme tuleks natsionaalsotsialismis teha? Selliseks, et vähendada vaenlaste arvu nii palju kui võimalik ja saada sõpru. Näiteks ärge ülendage igal sammul sakslaste rassi ja võite isegi lõpetada rahvaste klassidesse jagamise. Rahvaste jagunemine madalamateks ja aarialasteks pole aga veel ametlikult seadustatud. See lihtsustab asju. Üldiselt alustas Hitler juutide massilist hävitamist täpselt pärast rünnakut NSV Liidule. Miks tal sellised nõksud oleksid? Võib-olla lootis ta, et maailma sionism õnnistab teda sõjaks bolševismiga ja lääs toetab teda. Ja siis, kui Suurbritannia ja USA ütlesid otsustavalt ei Wehrmachtile, läks füürer marru? Kas ta hakkas kätte maksma neile juutidele, kelleni ta jõudis? Hitler on muidugi idioot, kes korraldas holokausti ja diskrediteerib sellega natsionaalsotsialismi ideed. Nüüd on sõnad nats ja timukas muutunud sünonüümiks. Paljud ajavad segamini ka natsionalismi ja fašismi, võib-olla sõna natsi kooskõla tõttu . Kuid see pole sugugi tõsi. Fašismil pole põhimõtteliselt otsest seost natsionaalsotsialismiga. Põhimõtteliselt tekkis fašismi mõiste Prantsusmaal 19. sajandil ja sellel oli täiesti erinev tähendus.
  Fašismi õpetuste omamoodi olemus selle algses versioonis taandus korporatiivse vaimu kehtestamisele, kapitalistide sõprustundele. Mussolini tutvustas seejärel fašismi õpetusi oma Blackshirtidele. Noh, fašistideks nimetasid natse kõigepealt nende vaenlased ja poliitilised konkurendid. Ausalt öeldes käitusid natsid julmalt, nii et fašist omandas kuritahtliku, negatiivse tähenduse. Venemaal kogesid omal ajal natsionalistid teatavat tõusu, eriti üheksakümnendate alguses, saavutades maksimumi aastatel 93-94. Seejärel tõi sõda Tšetšeenias kaasa patsifistliku meeleolu kasvu ühiskonnas ja natsionalismi ajutise languse. Jugoslaavia sõda ja Serbia pommitamine tõid kaasa ajutise patriotismi tõusu, kuid seejärel toimus rahvuslikus liikumises lõhenemine. Venemaal oli rahvuslastel probleem juhtidega... Neil polnud oma füürerit... Tõsi, Žirinovskit võrreldi Hitleriga ja ta ületas mõnes mõttes isegi Adolfi. Näiteks poliitilise hooga, nelja aasta jooksul pärast partei asutamist, saada parlamendivalimistel esikoht. Kuid Žirinovski käitus ebamõistlikult ega suutnud mitte ainult edu arendada, vaid isegi saavutatut säilitada. Siinkohal pean ütlema, et esiteks oli see tema isiklik süü. Ebapiisav distsipliin erakonnas, skandaalid, millesse ta sattus. Kuid tõeline Hitler ei istunud kunagi Reichstagis ja keegi ei näidanud televisioonis tema filmitormi. Ja televiisorit ennast polnud. Kuigi Žirinovski edu 1993. aasta valimistel tulenes tema edukast tööst telepublikuga.
  Üks ilus tüdruk teenijate hulgast istus füüreri kõrvale ja pani käe tema paljale põlvele. Hääksutatud:
  - Kas sa mõtled millegi peale, mu füürer?
  Natsidiktaator ja samal ajal ka virtuaalne mängija elavnes. Ta märkas, et pole ikka veel valmis saanud köögiviljasuppi ja puuviljasalatit. Fuhrer suudles tüdrukut huultele, tundes tema nooruslikku magusat aroomi ja ütles:
  - Sa lähed minuga autosse. Ja asute kõik tööle, söömise aeg on läbi.
  Ja jälle hakkasid riigi hammasrattad, ehkki mitte päris korralikult õlitatud mehhanism, pöörlema. Tagasiteel armus Fuhrer kaunitariga ja oli isegi üllatunud, kust ta nii palju energiat ja jõudu sai. Lõppude lõpuks ütlesid nad, et füürer oli impotent ja üldiselt väidetavalt puudega, tal oli süüfilis (vale) ja ta on kastreeritud (täielik väljamõeldis!). Tõsi, Hitleril ei õnnestunud järglasi saada... Noh, homme tegeleb ta selle asjaga ise... Või ei, ta peab ikka Himmleri kutsuma. Üldiselt tugevdas Fuhrer reaalses ajaloos järsult SS-i rolli. Ilmselt peab ka tema selle alternatiivi puhul seda teed minema. Ja et kriminaalpolitsei alluvus SS-i struktuurile tervikuna on mõistlik, nüüd liidetakse kõik andmed ja failid ühte allikasse. Lisaks suurendab kurjategijate piinamine ja Gestapole ja teistele salapolitsei struktuuridele omased täiustatud ülekuulamismeetodid märkimisväärselt avastamise määra.
  Tõde võib kasvada ja süütute ohvrite arv suureneda, aga... Valdav enamus SS-i mehi on korralikud inimesed ning kogenud uurija näeb reeglina kohe ära, kas inimene valetab või räägib tõtt ja ta teeb harva vigu. Seda võib otsustada paljude krimikroonikate põhjal.
  Olles otsustanud veel paar päevakajalist asja ja kutsunud kaks uut tüdrukut voodit soojendama, jäi pea kaunitari alasti lopsakatele rindadele toetav füürer magama...
  Seekord naasis ta varem katkestatud unenäo juurde, mis puudutas suurejoonelist kosmoselahingut. Taas oma läbipaistvas võitlejas ja vaenlane üritab rünnata Suure Venemaa armee ridu. Ja Hyperneti mängu füürer ja tema partner, lihav, kuid samal ajal lihaseline blondiin, proovivad tegutseda, aidates samal ajal üksteist. Inetud vaenlase võitlejad püüavad numbreid võtta, kasutades oma arvulist üleolekut. Dermostani sõjaväelaste armaadide ebakõla muutub üha silmatorkavamaks. Nende laevad tunduvad aina vastikumad. Kapten Vladislav lõikas "ämbri" tehnikat kasutades üsna edukalt auto kõveraks ja ütles:
  - Pole asjata, et nii Hitleril kui ka Stalinil oli kingsepp isa!
  Vastuseks välgutas tema blond elukaaslane oma paljaid roosasid kontsi:
  - Ma ei vaja saapaid ega muid kingi. Paljaste jalgadega tunnen vähematki vaakumi kumerust või ruumi vibratsiooni palju paremini! Oh mu füürer, kas sa tahaksid tüdrukuks saada?
  Vladislav naeratas vastuseks:
  - See oleks lühikest aega huvitav. Kõik räägivad, et naistel on palju tugevamad ja pikemad orgasmid kui meestel, nii et ma tahtsin tõesti kontrollida, kas see on tõesti tõsi?
  Blond itsitas:
  - Progress võib anda teilegi võimaluse seda kogeda... Kui me muidugi ei kaota suurejoonelist kosmoselahingut. Vaenlasi on liiga palju. Surra võib ka keiser Almaztiger 13, kes pole veel sündinud, kuid on juba meie komandör.
  Isik, kes tabas füürerit, märkis:
  - Suur komandör, nagu pea sõjas, mida suurem suurus, seda raskem on kaotus!
  Vastamise asemel hakkas blondiin oma võitlejat ümber pöörama. Ta tegi kringli, vältides vaevu jäärast, ja tulistas siis väga täpselt tagasi. Vaenlase sõiduk süttis leeki ja hakkas lagunema väga väikesteks leegitsevateks tükkideks, nagu mooniseemned. Tüdruk, korjab paljaste varvastega nätsu ja viskab seda nii osavalt, et see maandus otse tema väljaulatuvale keelele:
  - Armas! Kui närid, siis sööd!
  Kuid karmil sõdalasel nii palju ei vedanud, ta sai uuesti löögi, isegi kui see tabas tangentsiaalselt ja sõdalane-kapten urises:
  - Kui tüdinenud olen nendest naiste silitamistest!
  Blondi silmad lõid särama:
  -Kas te pole paitamisega rahul? Kas soovite ilmselt midagi tõsisemat? Nii kannatamatud te kõik olete, altid riigireetmisele!
  Vladislav naeris ja peaaegu neelas alla karmi vastuse Dermostani võitlejate seast. Pilt lahingust on mõnevõrra muutunud. Vaenlane tundus ammendamatu, tuues lahingusse üha uusi ja uusi jõude. Eriti ohtlikud olid ultralahingulaevad, tohutud, nagu asteroidid, tõusid vaakumist aeglaselt välja, otsekui sümpaatse tindiga tõmmatud (mis ilmus siis, kui neile lampi valgustada). Sit-stan üritas ennekõike külje painutada, teha ümbritsev manöövrit, ilmselt luua pada ruumis.
  Suur-Vene väed võitlesid julgelt ja samal ajal ei kohkunud tagasi ka manöövritest. Nii kasutati nii mobiilse kaitse meetodit kui ka julgeid manöövreid ja sukeldumisi. Näiteks Suure Venemaa kosmosearmee lahinguristlejad ja grabsid kas kadusid või, vastupidi, ilmusid õudusunenäovastase tagalasse. See meenutas jääaugus kalajahti - nad tulid välja, haarasid saagi (mingi talvine putukas ja kui jahimees oli säga, siis lind!) ja läksid tagasi auku. Sel juhul eksisid Dermostani laevad kohe ära, hakkasid kokku pugema või isegi avasid üksteise pihta tule. Naljakas plasmapurse koos tähelaevade põletamisega. Näiteks plahvatas isegi ultralahingulaev, olles saanud mitu tabamust termilistelt preoonrakettidelt, sinist ja rohelist leeki. Siis nägi suur sõdalane (jätkas vannilehena kleepuvate jamade hävitamist !) sõber pilti leegitseva ultralahingulaeva sees. Ja milline muljetavaldav koloss, koguni kahest miljonist sõdurist koosnev meeskond ja viiskümmend miljonit robotit!
  Laeva sees võitlejad on erinevat tüüpi kaabakad: trollid, goblinid ja mitmed hübriidtüübid, näiteks kõige levinumad: puukide ja sigarettide segu , õigemini isegi sigaretikonid! No jubedad olendid, justkui narkomaani joonistatud õudusfilmist.
  Olendid tahavad meeleheitlikult põgeneda, kuid samal ajal põrkuvad üksteisega, pussitavad, lõikavad, hammustavad. Siin tuleb vehklemismasin, mis on spetsiaalselt loodud pardalahingu jaoks. Ja ta on relvastatud kvaasiplasma mõõkadega, mitte sirgete, vaid kõverate erinevate manöövrite jaoks. Esimene vehklemismasin kukkus tules leegitsevast tohutust laevast välja voolajate elavasse segadusse. Kohe lendasid igale poole hakitud lihatükid ja põlenud surnukehad. Tema selja taha ilmus sõber, ta nägi välja nagu ämblik, ainult et jäsemeid oli vähemalt kolmkümmend ja need olid hävitavate voogude kujul, mis suutsid isegi dinosauruse pooleks lõigata.
  Üks Dermostani ohvitseridest karjus:
  - Oh, ära lõika mind! Ettur sõi kuninganna ära!
  Aga tal ei vedanud, sigaretikont koos puugikäppadega, ainult veel vastikum, põrkas vastu antenni ja rippus augustatuna selle küljes. Ent seda, kuidas ta karjus, ei olnud selles metsikuimas, üha süvenevas kakofoonias enam kuulda. Peamiselt sinised ja oranžid Princeps-plasma leegi keeled saavutasid Shitmostani hirmunud võitlejad, pannes nad praadima. Ja vehklemismasinad vohasid ultralahingulaeva sees. Ilmselt oli see nende programmi selgelt sisse kirjutatud: tapa, tapa ja tapa uuesti! Ja nende jaoks pole tegelikult vahet, kes. Ja koridorides kostis kõige kohutavama hüpertoa müra .
  Ometi on ultraleek jõudnud juba vehklemismasinateni, samuti on jõudnud paljud goblinid ja küünised - sigaretikonid on juba footoniteks murenenud. Nii hakkas ultralahingulaev järk-järgult mitmeks osaks lagunema. Kuigi lõhenemine toimus aeglaselt, ei tundunud see sugugi vähem kurjakuulutav. Eriti paljude teiste taustal, mis süttivad miniatuursete supernoovadena või, vastupidi, kahanevate tähelaevadena. Kahjuks mitte ainult Dermostanist, vaid ka Suur-Venemaalt.
  Näiteks sirbi ja vasara embleemiga ristleja kaotas juhitavuse ja rammis vastu vaenlase dreadnoughti. Kui kaks massi põrkuvad alavalguse kiirusel kokku, võrdub see hävitava raketi rammimisega. See oksendab tohutu jõuga (muidugi, kui nii võib öelda). Plahvatus puhkes õitsele nagu mitmevärviliste kroonlehtedega tulp, neelates ootamatult kõik, mis eksisteeris kümmekonna kilomeetri ümber. Vladislav-Adolf sõnastas:
  - Ja meie poisid näivad olevat juba taevas!
  Blond märkis filosoofiliselt:
  - Taevas on ainus hea koht, kuhu kellelgi ei ole kiire, isegi kui tal on palav!
  Hitleri tabamus nõustus:
  - Need on universumi paradoksid. Me ei taha sattuda heasse kohta, kuid halb tõmbab meid sisse! Seega pole isegi selge, kumb on parem, kas elu või surm.
  Tüdruk märkis filosoofiliselt:
  -Elu on alati parem kui surm. Pole asjata, et peaaegu kõik inimesed arvavad nii. Inimeste arvamused, nagu kõik meie maailmas, on siiski suhtelised.
  Fuhrer sooritas veel ühe üsna keeruka pöörde, mis võimaldas tal alla tulistada kaheistmelist ja seetõttu palju kallimat ja rikkalikumat relvastatud hävitajat (kui kaunilt see plahvatas, nagu oleks lahvatanud ilutulestik pürotehniliste materjalide keerulistest kombinatsioonidest), pärlid purustatud aine, mis on vaakumis laiali. Vladislav-Adolf märkis:
  -Inimeste ettekujutused nii loodusest kui ka Jumalast on väga vastuolulised. Üldiselt eksisteerib isegi reaktiivse ehk isegi destruktiivse meele mõiste, mis sunnib inimest käituma nii, et see pole sugugi see, mida pragmaatilised instinktid ja otstarbekuskaalutlused käskima peaksid.
  Blondiin, kellel on raskusi jõhkrast sukeldumisest taastumisega (mida muud teha, kui seitse võitlejat korraga vastu tormavad), ütles:
  - Lõpetage pragmaatika - lülitage matemaatika sisse!
  - Pole naljakas! - vastas Vladislav.
  Järsku ilmus mereväe lennunduskapteni ette pilt Suure Venemaa armee komandopunktist . Tõepoolest, see on muidugi kingitus - võime tungida pühade pühamusse ja isegi ära tunda, isegi kui mitte kellegi teise plaane, vaid enda käsku.
  Siin see on, lipulaev, Suure Venemaa kosmosearmee muljetavaldav lipulaev sajakilomeetrise läbimõõduga. Ja see laev loomulikult ka võitleb, sest kümneid tuhandeid võimsaid suurtükitorusid ei saa tegevusetusse määrata. Lipulaev ultralahingulaev püüab aga tegutseda sünkroonis teiste suurte laevadega. Vaenlasele ei saa anda vähimatki võimalust hävitada lipulaev, kus asub Suure Venemaa kosmosearmee eskadrilli peajuhatus.
  Üllataval kombel on kindralkomandör ja monarh vaid emakas lebav embrüo. Ema ise on sukeldunud peatatud animatsiooni seisundisse, sest vastasel juhul oleks tema kohustuste täitmine liiga valus. Ja juba piisavalt arenenud embrüonaalse monarhi, kellel on jäsemed ja mis kõige tähtsam, üsna suur aju, toimimise tagavad arvukad küberneetilised üksused. Suure Vene impeeriumi üle valitsev embrüo ise tunneb end üsna mugavalt.
  Jah, muidugi, ja teda koormab vajadus, ta on juba mitu aastat ema sees. Jooksma minemisest või millegi liigutamisest võib vaid unistada. Ja need on valusad unenäod, sest sünd tähendab kohest kadumist. Embrüo suhtleb välismaailmaga skannerite abil. Loomulikult ei näita need embrüonaalse komandöri tegelikku välimust, vaid pilti, mis on võimelisem enesekindlust äratama. Eelkõige ilmub kena noormees sündimata kuninga kujul. Ta annab vägedele selge, käskiva häälega korraldusi:
  - Kasutage elastse kaitse põhimõtet. Nagu tuhandeid aastaid tagasi, kasutasid nõrgemad, arvuliselt väiksemad jõud kahtlemata tõsiasja, et väiksem mass on palju liikuvam kui suur. Kuna kasinat massi iseloomustab tühine inerts!
  Tüdrukmarssal kinnitas:
  - Muidugi... Armee manööverdamisvõime on võidu võti. Ekstreemsusi tuleb muidugi vältida. Sipelgas ei ole ju loomade kuningas!
  Embrüonaalne komandör irvitas:
  - Kõige surmavamad olendid on bakterid. Kuigi ei, võib-olla isegi mitte viirused! Kuigi primitiivne organism, on see tõhus! Siin kogus vaenlane tohutuid jõude peaaegu kogu universumist, mis tähendab, et ta paljastas ülejäänud alad.
  Lillade ja oranžide patsidega päkapikk-marssal Fego märkis:
  - Mõnikord piisab võiduks näiliselt tähtsusetust eelisest piiratud rindelõigul. See on paljude lahingute, erinevate tsivilisatsioonide kummaline aksioom!
  Lootekeiser naeratas läbi skannerite:
  - Sel juhul vaatate juurt.
  Vahepeal püüdsid Dermostani armad liikvel ümber korraldada. Väga märkimisväärne reserv lähenes neile tagantpoolt. Tuhanded suured tähelaevad ja miljonid väiksemad laevad kustusid kellaformatsiooni kasutades. Selle tulemusena suurenes parasiitide tulijõud märgatavalt. Tütarmarssal ütles põnevusega:
  - Siin on veel üks trump, mille pätt vastane viskas. Sellegipoolest polnud meie luuretegevus päris tasemel, nii suure hulga vägede sisseviimise võimalust ei nähtud ette.
  Keisri hologramm poisi kujul lõi mõõka. Propellant tabas väravat. See plahvatas peaaegu kohe. Esiteks on välk, mis sööb silmad ära, ja seejärel lillakas seen, mis hävitab kõik, mis on lahingulaeva püssi ulatuses. Hologrammipoiss ütles:
  - See on fenomenaalne väravalöömine! No las vastased annavad endast kõik. Mul on talle üllatus ette valmistatud.
  Päkapikk Fego vaatas lahingupilti mõningase kahtlusega. Dermostani armaad nägi valusalt hirmuäratav välja. Eriti ultralahingulaevad, mille läbimõõt ulatus kahesaja viiekümne kilomeetrini. Päkapikule meenus äkki oma koduplaneet... Sealne loodus on idülliline, pole isegi verdimevaid putukaid. Ja lõvid... No mitte just lõvid, vaid hübriidid rukkililledega. Üldiselt on see ilus loom: keha on rukkilille lill ja kuldne lakk areneb tuules. Pealegi muudavad rukkililled varju... Siin on lausa inetus, mis on suunatud nii inimeste kui päkapikkude vastu.
  Blond marssal ütles:
  "Me ei tea, kui palju reservi vaenlasel on, kuid mulle tundub, et on aeg oma varitsusrügement teisaldada."
  Embrüonaalne keiser vaidles vastu:
  - Praegu pole õige aeg oma kaarte näidata!
  Tüdrukmarssal püüdis vastu vaielda:
  "Kui meie inimesed surevad, pole enam kedagi, kellega võidelda!"
  Ja siis leiti embrüonaalne komandör:
  "Ohvriteta ei saa sõda võita." Males saab, aga päris lahingus mitte! Halastamatu sõjaseadus ütleb, et kaotused on nagu vihm, mis kasteb võidu võrseid, tuleb vaid jälgida, et kaotustest ei areneks paduvihm, mis võrsed minema uhub! - Siis muutus üsast saadetud hologramm ühtäkki näost lahkemaks. - Kuid ärge arvake, et eriti ultralahingulaevade tulest tulenevate kaotuste vähendamiseks laske Suure Venemaa tähelaevad spiraalselt taganeda.
  Elf marssal toetas embrüo komandöri:
  - See on kõik, see on ainus viis. Kui palju vägesid suudab vaenlane allilmast välja visata, pole veel teada.
  Tõepoolest, Shitmostani tähelaevad püüdsid liikuda tihedas parves. Samal ajal ei säästnud nad üldse laskemoona, loopides miljoneid rakette, hoolimata isegi tabamuse täpsusest. Tundus, et vaakumis löödi miljardeid tikke, et lahvatada hüperplasmiks, põletada kõik elav ja liikuv ning seejärel kustuda. Vene sõdalased tulistavad palju täpsemalt, kuid vaenlase äge dreadnought müristas nagu pauguti, puistades kilde nagu konfetti. Surmavad konfetid, mis tulistasid alla mitu Dirmostani paati. Ja värdjas tsivilisatsiooni hävitatud fregattide arv on täiesti ettearvamatu. See on tõsi, et Vene laevad surevad. Siin sööstis kannatada saanud ristleja meeleheitel nagu Vene tank Kurski kühvel ja rammis vaenlase ülilahingulaeva. Sajad tuhanded elud katkesid korraga ja tuli põles, nagu oleks õhku lastud hiiglaslik gaasitoru.
  Kääbusmarssal märkis süngelt:
  - Nad painutavad meid, kuid me ei anna alla! - ruudukomandör märkas (õigemini tema holograafilist kujutist, kääbus ise oli teisel Gross-Dreadnoughti klassi laeval!). - Vaja oleks käivitada vähemalt mõned vasturünnakud vaenlase side- ja varustusliinidele.
  Lootekeiser irvitas läbi oma poisikese hologrammi.
  - Mis ma sinu arust luuser olen!
  Kääbusmarssal urises ja ajas käpad laiali:
  "Aga nad ei säästa laskemoona üldse." See tähendab, et neil on piisavalt. Kas pole nii, mu isand?
  Embrüo keiser vaidles vastu:
  - Ei, mitte niimoodi! Suurepärane komandör on väärtuslikum kui tema pea, nii et ettevaatlik kiiver ja kavaluse kamuflaaž ei tee talle haiget! Ühesõnaga, vaenlane on endiselt magusas illusioonis, et temaga on kõik hästi, aga tegelikult on meie võit juba lähedal! Ootamatu löömine on võrdne rusika asendamisega legeerterasest mõõgaga!
  
  
  WITTMAN ON ELUS
  Väike muutus ajaloos, mis on seotud natside suure eduga Ardennide pealetungi ajal. Natsid edenesid kiiremini, suutsid ületada sildu ja vallutada relvade, laskemoona ja kütusega ladusid. Edule aitas kaasa ka Wittmanni osalemine streigis, kes erinevalt pärisloost ei surnud! Ja mida? Tõelised kangelased ei sure kunagi ja on surematud! Wittman jätkas võitlust ja skooride kogumist. Pärast kahesajanda tanki hävitamist sai temast esimene ja seni ainus tankist, kellele omistati tammelehtede, mõõkade ja teemantidega Raudristi Rüütlirist.
  Wittmanni geniaalsus muutis veidi ajaloo kulgu. Ja sakslased osutusid veidi õnnelikumateks, kiiremateks, tõhusamateks. Ja neil õnnestus see, mis pärisloos peaaegu juhtus, kuid puudu jäi vaid paar tundi. Ja nii vallutati laod ja Saksa armee saavutas purustava jõu. Selle tulemusena vallutati Brüssel ning vangistati sadu tuhandeid Briti ja Ameerika sõdureid.
  Stalin ei kiirustanud veel ründama, soovides, et liitlased saaksid läänes võimsamalt lüüa.
  Lahingud näitasid, et Tiger-2 on väga tõhus relv nii relvastuse kui ka esisoomuse poolest. Sakslased, nähes, et Punaarmee oli idas passiivne , paigutasid lahingusse lisaüksused ja asusid nende edule tuginema. Fritz soetas ka uusima iseliikuva püssi E-25, mis oli küll mõõtmetelt ja kaalult väike, kuid millel olid tugevad relvad ja hea soomus ning mis kõige tähtsam - liikuvus.
  Tulemuseks uued võidud... Nüüd on Krauts Pariisis. Nad võtavad taas Prantsusmaa pealinna.
  Ja seda Stalin tahabki - et liitlased tapetaks ja siis saaks NSVL kogu Euroopa.
  Stalin on kaval rebane... Aga Churchill pole ka idioot. Kui Roosevelt suri, sõlmisid ta ja Truman Kolmanda Reichiga vaherahu. Samal ajal tuuakse Prantsusmaalt välja lüüa saanud vägede jäänused. Ja muidugi täieliku sõjavangide vahetusega ja isegi Kolmanda Reichi kütuse ja varustamisega.
  Saksamaa vastas antisemiitlike seaduste tühistamisega. Juudid jäid siiski laagritesse, kuid neid ei põletatud, vaid sunniti ainult tööd tegema ning ameeriklased saatsid laagritesse konserve ja teravilja.
  Sakslastel olid Prantsusmaal ja Itaalias vabad käed. Nüüd tegi Stalin ettepaneku sõlmida eraldi rahu. Kuid Hitler lükkas selle tagasi. Juunis algas Fritzi pealetung. Esimesed E-50 tankid sisenesid sarja. Kuid nagu selgus, polnud auto päris edukas. Selle kaal püsis kõrge, ligi 65 tonni, madalama siluetiga kui Tiger-2-l, kuid soomus oli sama paksusega, selgelt ebapiisav, eriti külgedel. Mõnevõrra paremaks osutus 88 mm relv, mille toru pikkus on 100 EL. Ta tulistas kaksteist lasku minutis.
  Sõiduomadusi lisas võimsam mootor, mis kiirendab kuni 1200 hobujõuni. Üldiselt paranes tank muidugi võrreldes Tiger-2-ga ja oli veidi ratsionaalsema soomuki kaldega, kuid jäi külgedelt haavatavaks.
  E-100 oli paremini kaitstud, kuid selle suur kaal muutis transpordi ja lahingu kasutamise keeruliseks. Edukaim oli iseliikuv relv E-25, millel oli väga madal esisoomuse siluett 120 mm, suur kalle ja külgsoomus 82, ning Tiger-2 kahur, see oli parim iseliikumine. Wehrmachti ja Teise maailmasõja tõukerelv. See kiirendas seitsmekümne kilomeetrini tunnis - mootor 700 hobujõudu ja isegi rikošetiga IS-2 kestad otsaesisele.
  Pealöögi andsid sakslased Ungarist, püüdes päästa veel ümberpiiratud Budapesti. Võitlus oli äärmiselt äge.
  Rünnak algas 22. juunil ja Punaarmee ehitas väga võimsa kaitse. E-seeria tanke on sakslastel veel vähe, ainult E-25 iseliikuvaid relvi on üsna suurtes kogustes - neid on üsna lihtne valmistada ja odavad. Siin lebavad selles kaks bikiinides tüdrukut. Sõiduk on madalam kui poolteist meetrit ja tänu sellele on see nii hästi kaitstud ja relvastatud suhteliselt väikese kaaluga.
  Kaks tüdrukut, Charlotte ja Gerda, lamades tulistasid Nõukogude relvade pihta. Nende ees liikusid pisikesed autod, mida juhiti raadio teel, puhastades miinivälju.
  Punane Charlotte lasi kahurist välja. Ta lõi maha Nõukogude relva ja raputas rinda, mis oli vaevu kaetud õhukese kangaribaga. Ja ta kostis:
  - Hüperplasma märatsev tuli!
  Ja siis annab Gerda talle laksu, kasutades tema paljaid varbaid. Ja ta piiksab:
  - Ma olen väga lahe tüdruk ja pole paha...
  Iseliikuv relv liigub ise. Ja aeg-ajalt see peatub. Tema esisoomus on tugevalt kaldu ja see annab hea kaitse. Nõukogude relvade mürsud on rikošeti suhtes tundlikud. Ja sellist iseliikuvat relva ei ähvarda miski. Külge saavad ikka lüüa. Kuid tüdrukutel pole kiiret. Tõhus iseliikuv relv on soomuse läbistamisel parem kui SU-100 ning on ka paremini kaitstud, mobiilsem ja samal ajal kergem.
  Ja Punaarmeel pole piisavalt kuivaine. Peamiselt tank T-34-85, mis ei ole oma püssiga piisavalt võimas ja millel on nõrk soomus. Ja Saksa iseliikuv relv E-25, muide, on kergem, palju tugevam soomuste ja relvade poolest.
  Tüdrukud kaklevad... Väga ilus ja noor. Ja nende iseliikuvad relvad pommitavad ja viskavad...
  Fritzil õnnestus lõpuks Budapesti murda. Veenev võit, ümbritsetuna Nõukogude üksustest. Paljud võeti kinni ja tapeti.
  On tõsi, et natsid kandsid märkimisväärseid kaotusi. Ja jõudu pole nii palju. No kui seadmeid ikka toodetakse, siis inimressurssidest ei piisa.
  Ja lapsed ja naised kutsutakse sõjaväkke. Või välismaalased, aga nad pole piisavalt usaldusväärsed.
  Võitlused aga jätkuvad... Punaarmee osutab väga visa vastupanu, paljude kaitseliinidega. Sakslased liiguvad veel sada kilomeetrit edasi ja peatuvad. Mul ei jätku jõudu. Ja Punaarmee ise läheb pealetungile. Aga see pole ka kuigi edukas ja lükkab sakslased kergelt kõrvale.
  Kuni tuleb talv... Rindejoon stabiliseerub. Jaanuaris 1946 edenes Punaarmee Ida-Preisimaal ja Poolas, kuid edusammud olid väikesed.
  Sakslased talvel paati ei kõiguta. Lahingud on verised. Aga eesliin on aeglane...
  Ja algab Esimesele maailmasõjale iseloomulik periood. Eesliin muutub passiivseks. Suvel tungivad edasi sakslased ja välisdiviisid ning talvel Punaarmee. Ja keegi ei saa märkimisväärset edu saavutada.
  Aastast aastasse sõda jätkub. Sakslased on reaktiivlennukite arendamisel NSV Liidust mõnevõrra ees. NSV Liit tõi MIG-15 masstootmisse alles 1949. aastal. Kuid selleks ajaks olid sakslastel ME-462 ja XE-362. Ja mis kõige tähtsam, ketaslennukid, mida võimsast laminaarjoast käsirelvadega alla tulistada on võimatu.
  Tankidel on Saksa "E" seeria... Seevastu ilmusid T-54 ja IS-7. Kuid sakslased lasid seejärel turule AG-seeria - täiustatud püramiidse.
  Kuid kellelgi polnud eelist. Rindejoon jääb paigale.
  Kuni Stalini surmani märtsis 1953...
  Ja siin, kasutades ära mõningast segadust partei juhtkonnas ja võimuvõitluses, suutsid sakslased edu saavutada. Aga siis pärast Beria vahistamist ja hukkamist suure strateegi Vasilevski kõrgeimaks ülemjuhatajaks nimetamine ja riigikaitsekomitee juhi Malenkovi tugevdamine. Rindejoon on Euroopa piirides stabiliseerunud.
  Samal ajal kui NSV Liidus käis võimuvõitlus, suutsid sakslased jõuda Nemanini, vallutada tagasi Balkani, Rumeenia, Bulgaaria, Slovakkia, Kreeka, Albaania ja taastada täieliku kontrolli Euroopa üle.
  Kuid rindejoon stabiliseerus taas juba NSV Liidu piiridel 1941. aastal...
  Ja siis detsember 1955... Punaarmee edeneb traditsiooni kohaselt taas talvel. Mitu aastat on sõda kestnud? Õudus neliteist ja pool! Ja lõppu pole näha!
  Kuni Hitler elab, sõda ei lõpe. Malenkov kaldub rahu poole samades piirides kuni 22. juunini 1941. Aga Hitler on kangekaelne ja tahab iga hinna eest võita!
  Punaarmee liigub edasi. Uusim tank IS-12 läheb lahingusse. Sõiduk 203 mm kaliibriga relvaga. See on suur, kümne kuulipildujaga. Ja kuus tüdrukut - meeskonnaliikmed. Nad proovivad paagi esimest mudelit. Kas pole liiga suur ja raske? Kas masin on tõhus? Tüdrukud on vaatamata 25. detsembri jõuludele ja pakasele vaid bikiinides. Tõsi, paagil on uusim gaasiturbiinmootor ja see on soe. Lisaks pole kuus tüdrukut ise lihtsad.
  Nad on võidelnud alates neljakümne ühest. Ja harjusime iga ilmaga peaaegu alasti olema. Tegelikult, kui olete kogu aeg bikiinides, ei tunne te enam külma. Ja nahk muutub elastseks ja vastupidavaks.
  Tüdrukud juhivad paljaste jalgadega tapjamasinat. Nad on tõesti armsad ja ilusad.
  Alenka on siin boss ja meeskonna ülem. Mida pole tüdruk neljateist ja poole sõjaaasta jooksul näinud? Kus ta on olnud? Rinne on läinud Brestist Stalingradi, Stalingradist Vislani ja nüüd liiguvad nad edasi Bialystoki piirkonnas. Bialystok ise on siiani sakslaste käes. Rindejoon muutus stabiilseks. Ja nad kaevasid korraliku koguse kaevikuid.
  Nii et tegelikult on sõda lõputu... Ja see võib kesta rohkem kui ühe aasta. Ja mida see kangekaelne Hitler tahab?
  Ka siin ei taha USA ja Suurbritannia rahu NSV Liidu ja Kolmanda Reichi vahel. Nad tahavad, et mõlemad pooled üksteist täielikult hävitaksid.
  IS-12 tüdrukud liiguvad edasi. Tanki esisoomus on 450 mm nurga all. Mürsud põrkuvad ära. Ja tüdrukud tulistavad tagasi.
  Kuid NSV Liidus on seni ainult üks selline tank. IS-10 on juba tootmises, kuid kaalub viiskümmend tonni. IS-7 toodetakse endiselt T-54-na. T-55 on ilmunud ka masside hulka, kuid seni on see alles tootmisse jõudmas. Sakslastel on püramiidtankid. Samuti väga tugev ja täiuslik. Ja lühikese toruga kõrgsurverelvad.
  Nii et eesolev võitlus on kõige tõsisem. Nataša ja Anyuta tulistavad võimsast laevarelvast ja kiljuvad:
  - Meie lipp on Berliini kohal!
  Ja nad paljastasid oma valged pärlmutterhambad. Ja te ei saa tüdrukuid miinidega peatada.
  Kaks mürsku tabasid eesmist soomust... Nad rikošetivad. Ei, IS-12 on tõsine auto ja te ei saa seda nii kergelt võtta.
  Aga neidude paremale käele liikuv IS-7 näib olevat saanud kõrgsurvekahurilt tabamuse ja peatunud. Vigastas nägusat meest.
  Alenka, painutades oma kõhulihaseid, laulab:
  - Kõik võimatu on meie maailmas võimalik, Newton avastas, et kaks ja kaks moodustavad neli!
  Võitlused kestavad endiselt lakkamatult. Nõukogude suurtükk tabab sakslasi. Suur Marusya sisestab kestad põlvpüksi. See on tüdrukute elu ja saatus. Ja nad laulavad:
  - Keegi ei peata meid, keegi ei alista meid! Vene hundid purustavad vaenlase, vene hundid - tervitus kangelastele!
  Augustine, kuulipildujaid tulistades, ütleb:
  - Pühas sõjas! See saab olema meie võit! Venemaa lipp edasi, au langenud kangelastele!
  Ja jälle müriseb ja kostab mõrvarüstol:
  - Keegi ei peata meid, keegi ei alista meid! Vene hundid purustavad vaenlase, neil on kõva käsi!
  Maria, see kuldsete juustega tüdruk juhib tanki ja sipleb:
  - Purustame fašistid kõvasti!
  Sakslastel on raske, taevas käib ka võitlus. Kuid seni on MIG-15 kiiruse ja relvastuse poolest Saksa kaubamärkidest madalam. Lahing käib ebavõrdselt.
  Huffman, see imeline ässpiloot, tegi sõja-aastatel head karjääri. Täpsemalt imeline ja fantastiline. Pärast kolmesaja lennukini jõudmist sai ta Raudristi Rüütliristi hõbedast tammelehtedest mõõkade ja teemantidega. Neljasaja allatulnud lennukini jõudes sai ta Raudristi Rüütliristi kuldsete tammelehtede, mõõkade ja teemantidega. Viiesaja lennuki eest sai ta teemantidega Saksa Kotka ordeni ja tuhande pärast Raudristi Rüütliristi plaatinatammelehtede mõõkade ja briljantidega. Ja jõudes kahe tuhande lennukini, sai ta Rüütliristi suurristi.
  Unikaalne piloot suutis saavutada palju õhuvõitu. Ja ta oli ikka veel elus. Huffman ülendati hiljuti kindrali auastmesse. Kuid ta lendas ikkagi erapiloodina.
  Nagu öeldakse, see ei põle tules ega upu vette. Paljude sõja-aastate jooksul omandas Huffman jahimehe instinkti. Temast sai ülilegendaarne piloot ja väga populaarne. Kuid tal oli tugev konkurent - Agave, mis ületas ka kahe tuhande alla kukkunud auto arvu. Ja ta jõudis Huffmanile järele. Kuid ta on endiselt väga noor ega ole veel kaotanud ühtegi võitlejat.
  Tüdruk vajutas paljaste meislitud jalgadega pedaale ja tulistas õhukahuritest. Ja nüüd tulistati alla neli Nõukogude MIG-15 sõidukit.
  Agave itsitab ja ütleb:
  - Mingil määral oleme me kõik litsid! Aga mul on terasest närvid!
  Ja jälle pöördub tüdruk ära. See tulistab ühe hooga alla seitse NSVL lennukit - kuus MiG ja üks TU-4 ning kriuksub:
  - Üldiselt, kui ma pole super, siis ma olen hüper !
  Agave on muidugi lits. Piloot Luciferist. Väga ilus mesiblond.
  Siin tulistab ta veel ühe valangu ja tulistab korraga alla kaheksa Nõukogude MIG-15 lennukit ja piiksub:
  - Olen kõige loomingulisem ja reageerivam!
  Tüdruk pole tõesti loll. Ta suudab kõike ja suudab kõike. Te ei saa teda reameheks nimetada.
  Ja ta jalad on nii pargitud, nii graatsilised...
  Aga Mirabela võitleb tema vastu... Kožedub oli pikka aega parim nõukogude äss. Ta kogus kuus NSV Liidu kangelase kuldtähte, tulistades alla sada kuuskümmend seitse lennukit. Aga siis ta suri. Siis ei suutnud keegi tema rekordit ületada. Ja alles hiljuti ületas Mirabela Kozhedubi. Ja olles tulistanud alla üle saja kaheksakümne lennuki, sai temast seitsmekordne NSV Liidu kangelane.
  See on Terminaatori tüdruk! Keegi temasugune peatab kappava hobuse ja siseneb põlevasse onni.
  Ja veelgi lahedam.
  Mirabelal oli raske saatus. Sattusin laste töökolooniasse. Paljajalu ja hallis rüüs raius ta metsa ja saagis tüvesid. Ta oli nii tugev ja terve. Tugeva külmaga kõndis ta paljajalu ja vanglapidžaamas. Ja vähemalt korra aevastasin.
  Muidugi täheldati seda nähtust ka rindel. Pikka aega võitles Mirabela jalaväes ja sai seejärel piloodiks. Mirabela sai oma esimese tuleristimise Moskva lahingus, kuhu ta läks kohe pärast kolooniat. Ja seal näitas ta end lahedana.
  Ta võitles paljajalu ja peaaegu alasti tugevas pakases, mis sõna otseses mõttes halvas Wehrmachti. Ta oli nii neetud, võitmatu tüdruk. Ja see õnnestus tal põhjalikult.
  Mirabela uskus NSV Liidu peatsesse võitu. Aga aeg läheb. Ohvreid tuleb aina juurde, aga võitu ei tule. Ja see muutub tõesti hirmutavaks.
  Mirabela unistab võitudest ja saavutustest. Tal on seitse NSV Liidu tähte - seda on rohkem kui kellelgi teisel! Ja kurat, ta väärib oma auhindu! Ja sõjaristi kannab ta edasi. Isegi kui Stalin suri, elab tema töö edasi!
  Sisse tuleb tüdruk ja hängib... Tulistab alla Saksa XE-362 ja sipleb:
  - Vigurlendur! Ja kuradi uus meeskond!
  Tõesti lahe tüdruk. Tõeline kobra on võimeline paljuks.
  Mirabela on uus staar...
  Lahingud käivad mitu päeva, kuni saabub uus aasta... Nõukogude IS-12 sai rullidele ja roomikutele vigastusi - remondis. Jah, selline julm ja halastamatu sõda. Ja kaua see kestab?
  Ja kõik sellepärast, et Wittman elas lahingutes läänes üle.
  Wittmann ise võitles mõnda aega tankimeeskonnas. Viinud arvestuse kolmesaja sõidukini, arvestamata relvi, miinipildujaid, veoautosid, mootorrattaid ja muud, autasustati teda: Raudristi Rüütliristi kuldsete tammelehtede, mõõkade ja teemantidega ning ülendati kindraliks.
  Pärast seda ta enam ei võidelnud. Kuid ta juhtis kuuendat, SS-tankiarmeed.
  Kurt Knipselist sai Wehrmachti edukaim tankiäss. Kuid alles pärast viitsada hävitatud tanki sai ta Raudristi Rüütliristi.
  Kuidagi jäi ta auhindadest ilma. Tõsi, tuhande tankini jõudnud, sai ta lõpuks kätte: raudristi rüütliristi hõbedaste tammelehtede, mõõkade ja teemantidega.
  Kurt Knipsel on väga tõhus võitlusmasin. Võitles erinevates tankides. Ta oli nii laskur kui ka komandör. Pikka aega kõndisin konkurentsitult kõigist ees.
  Kuid kaunis Gerda suutis talle juba järele jõuda. Tüdrukud võitlesid hästi. Siis aga tekkis neil paus. Kõik neli kaunitari jäid rasedaks ja sünnitasid paari: poja ja tütre. Kuid pärast pausi tegid nad selle kiiresti tasa.
  Ja nüüd on Gerda Kniselist mööda läinud .
  Kuidas nad saavad vältida liikumist? Nad võitlevad paljajalu ja lihtsalt bikiinides. Tüdrukud tegid taas pausi, sünnitades taas lapsi. Ja nüüd lähenesime kahe tuhande hävitatud tanki arvule. Ja nad võisid loota enneolematule tasule: hõbedaste tammelehtede, mõõkade ja teemantidega Raudristi Rüütliristi täht.
  Need on tüdrukud!
  Gerda tulistab Nõukogude autot. Ta rebib torni maha ja karjub:
  - Ma olen kuradi värk!
  Ja tulistab jälle. Tungib läbi T-54. Ja kriuksub:
  - Kodumaa Saksamaa!
  Tüdruk tõmbleb. Ja ta on väga aktiivne... Jah, tal on selline strateegiline jada. On juba 1956... Sõda kestab ja kestab... Ei taha peatuda. Punaarmee püüab erinevates kohtades edasi liikuda. Kuid ole ettevaatlik, inimressurssi on vähe alles.
  Ja Venemaa veritseb.
  Punaarmee üritab edasi liikuda Rumeenia suunas. Ja siis toimus võimas suurtükituld, tulistamine ja tapmised.
  Aga vaenlane ootab. Sakslastel on kõige populaarsem tank AG-50. See on T-54-st parem kaitse, eriti külgede ja võib-olla ka relva soomust läbistava jõu poolest, kuid see on raskem. Tõsi, sakslase kiirus on gaasiturbiinmootori tõttu suurem.
  Saksa tank tulistab ja lööb.
  Margareti meeskond võitleb. Võitleb külmavereliselt. Saksa tüdrukud tulistavad alla Nõukogude tanki. Ja nad kriuksuvad mõnuga.
  Jah, ja sa ei saa siit läbi...
  Alvina juhitud ketas . Kaks blondi tüdrukut jäävad Nõukogude autode alla. Ja nad teevad seda meisterlikult. Täiesti haavamatud kettaheitjad Migi ja Tu. Tapja auto. Ja sõdalased suruvad oma paljaid varbaid. Ja nad ei anna Punaarmeele taevas võimalust.
  Kettatasand on midagi, mida NSVL teadlased kopeerida ei suuda. See on midagi, millele pole leitud vastumürki. Ja sakslased tunnevad end õhus väga kindlalt. Ja nad võitlevad nagu nõiad võlukepiga.
  Albina ketast vaenlase poole suunates kilkas:
  - Kui on jumal, siis ta on sakslane!
  Alvina, purustades vaenlase, kinnitas:
  - Kindlasti sakslane!
  Ja neiu naeris... Üldiselt oli temagi lõputust sõjast väsinud. No sakslased ja venelased tapavad üksteist. Täpsemalt Punaarmee ja Wehrmacht. Aga rindejoon on endiselt liikumatu... Ja otsa ega äärt pole näha.
  Sõda... See on juba reaalsus. Pärast sõja algust sündinud sõdalased võitlevad taevas ja maa peal.
  Näiteks Hans Feuer. Noorim Raudristi I klassi ordeni saaja. Ja siis sai temast Nõukogude Liidu kindrali tabamise eest noorim Raudristi Rüütliristi ordeni saaja.
  Jah, see on tegelikult väga lahe.
  Hans Feuer on meeleheitel võitleja. Poiss võitleb nagu hiiglane ja talvel on jääkülm, jalas on ainult lühikesed püksid.
  See on tõesti väga lahe!
  Hans sai kuulsaks sajandeid!
  Ja üldse, siin käib selline uskumatu ja äge sõda... Igasugune tehisintellekt hääbub.
  Ja Rumeenias ei suuda Punaarmee tungida läbi sakslaste kaitse. Mõlemad pooled kandsid kaotusi. Jaanuar tiksub... Ja iga päevaga hukkub ja haavatakse üha rohkem inimesi.
  Hullul pole algust ega lõppu.
  Agave on taas taevas ja tulistab alla nõukogude sõidukeid. Ta on jahimees ja kiskja. Lööb vaenlast.
  Autod, millele ta otsa sõitis, kukkusid alla. Ja siis tulistab tüdruk maavägede pihta. Lööb välja IS-7. Ja ta naerab:
  - Ma olen parim! Ma olen tüdruk, kes tapab vaenlasi!
  Ja jälle kantakse see üle õhusihtmärkidele. See on tankide ja kõigi lendavate ja tulistavate sõidukite hävitaja .
  No see on see, mis ees keeb. Ja kodurindel üritavad teadlased luua midagi surmavat. Kuigi see ei tule just kõige paremini välja.
  Aga siin on väike tank AG-5. Seitse tonni kaaluv masin. Lahingutestide läbimine. Ja närib ja närib vaenlast.
  Ja kui on aeg laulda, ei peata meid keegi ega alista!
  AG-5 tormab kaasa ja tulistab nagu läheb. Ja sellist tanki ei saa peatada. Ja karbid rikošetivad.
  Ja autos istub kümneaastane poiss Friedrich ja kriuksub:
  - Ja minust saab tõesti supervõitleja!
  Ja jälle tulistas... Ja see tabab torni keskosa. Ja selle hävitav jõud, kuigi see on väikese kaliibriga, on kolossaalne.
  Ja taevas võitleb Helga. Bikiinides paljajalu tüdruk kirjutab arveid. Ja tunneb rõõmu oma fantastiliste õnnestumiste üle.
  Ja Agave pääseb ette... Ja ka võitleb.
  On juba veebruar 1956... Punaarmee ei suutnud kusagil edu saavutada. Kuid ka sakslased ei saa edasi liikuda. Hirmuäratavad maa-alused tankid lähevad lahingusse. Kuid need on puhtalt taktikalised.
  Tüdrukud tormasid maa alla, hävitasid Nõukogude relvade patarei ja pöördusid tagasi.
  Samal ajal tabati paar pioneeri. Tüdrukud koorisid kinnivõetud poisid ja hakkasid neid piinama. Nad peksid pioneere traadiga, seejärel röstisid oma paljaid kontsi tulega. Siis hakati mul kuumade tangidega varbaid murdma. Poisid ulgusid metsikust valust. Lõpuks põletasid tüdrukud kuuma triikrauaga rinnal tähed ära ja purustasid saabastega oma mehelikud perfektsused. Viimane asi lõpetas pioneerid ja nad kukkusid valusast šokist kokku.
  Ühesõnaga, tüdrukud näitasid tippklassi esitust. Kuid jällegi ei saavutanud sakslased midagi märkimisväärset.
  Võimsad iseliikuvad relvad: "Sturmmaus", tulistati Nõukogude positsioonide pihta. Nad tegid palju hävitamist ja hävitamist. Kuid Nõukogude ründelennuk lõi ühe sõiduki välja ja Krautid pöördusid tagasi.
  Natsid püüdsid Nõukogude patareide purustamiseks kasutada diskette. Nende vastu kasutati siile ja lõhkeainet. Toimus totaalne löögivahetus.
  Siin on jälle Albina ja Alvina oma lendava taldriku peal. Nad osutavad paljaste varvastega, vajutades juhtkangi nuppe ja teevad seda äärmiselt osavalt.
  Tüdrukud demonstreerivad muidugi kõrgeimat vigurlendu. Nad tõmbasid oma ketast ja kümmekond Nõukogude lennumasinat tulistati alla.
  Albina piiksab:
  - Raevukas ehitusmeeskond! Tuleb tähelangus!
  Ja ta keerab oma auto uuesti ringi. Ja tüdrukud hävitavad Punaarmee. Pealegi põhjalikult...
  Alvina tulistab alla ka kümmekond Nõukogude lennukit ja sipleb:
  - Hullud tüdrukud ja üldse mitte neitsid!
  Viimane on tõsi. Paaril oli meestega väga lõbus. Ja ta tegi igasuguseid asju. Tüdrukud armastasid mehi - see rõõmustas neid! Ja eriti kui töötate keelega.
  Kõrgeima auastmega tüdruk... Nad piinasid pioneeri... Kõigepealt nad koorisid ta lahti ja valasid talle paar ämbrit vett kurku. Siis tõid paistes kõhule kuuma rauda. Ja kuidas nad põlesid! Pioneer karjus metsikust valust... Tundis põlemise lõhna.
  Alvina lõi teda kuuma traadiga külje peale. Ja kuidas ta naerda tahab... See on väga naljakas.
  Siis ta laulis:
  - Ma olen väsinud tagaosa ahistamast - ma tahan oma õnne õrritada!
  Ja kuidas ta naerab! Ja ta paljastab oma pärlhambad! See tüdruk armastab tappa, milline tüdruk!
  Ja tüdruku jalad on kõik paljad ja graatsilised. Talle meeldib paljajalu söel kõndida. Ja ka kinnipüütud pioneeride minema ajamiseks. Nad krigisevad nii palju, kui nende kontsad on praetud. Isegi Alvina peab seda väga naljakaks. Ja Albina on ka tüdruk, olgem ausad - super! Kuidas küünarnukiga vastast lõuga lüüa. Ja ta kriuksub:
  - Ma olen kõrgeima klassi tüdruk!
  Ja paljastab oma pärlhambad. Mis sädelevad nagu poleeritud. Ja sõdalane on muljetavaldav! See võib olla midagi, mida ei saa muinasjutus öelda ega pastakaga kirjeldada!
  Mõlemad sõdalased löövad taevas maha Nõukogude MiG-id. Kaunitarid on aktiivsed. Neis pole vähimatki kahtlust. Ja selline metsik ja ekstaatiline ilu.
  Sõdalased juhivad paljaste jalgadega juhtkangi ja ründavad Vene autosid. Vajutades purustavad nad võitlejad, justkui lööksid nuiaga kristalli. Tüdrukud on halastamatud ja halastamatud. Need sisaldavad viha jõudu ja kire leeki. Ja usaldust võidu vastu. Isegi kui sõda on kestnud viisteist aastat. Aga see ei taha ka lõppeda. Albina ja Alvina on oma populaarsuse tipus. Ja nad ei taha taanduda ega hetkeks peatuda. Ja nad liiguvad enda poole ja rammivad vaenlast.
  Nõukogude lennukeid alla kukutav Albina karjub:
  - Tüdruk on nutmisest väsinud, ma pigem uputaks jalanõu ära!
  Ja kuidas ta muigab ja oma pärlhambaid välgutab. Ja kuidas ta nüüd meest tahab. Talle meeldib mehi vägistada. Ta on sellega väga rahul. Ta võtab su ja vägistab su.
  Albina möirgab:
  Tüdrukute seks on seks
  Siin on suur edu!
  Ja sõdalane puhkeb naerma... Ja tapame uuesti kõik oma vaenlased. Tal on palju energiat. Ja täis lihasjõudu.
  Ja Alvina möirgab:
  - Purustame vaenlase tükkideks!
  Ja sõdalane hakkab aktiivselt naerma! Ja ma kujutasin ette, kuidas ta kutid käppasid. Aga ütleme nii, et see on tore.
  Märts on juba käes... Päike paistab järjest rohkem. Esimesel kevadpäeval jooksevad vene poisid paljajalu läbi sula lume. Nad naeravad enda üle, muigavad enda üle ja näitavad sakslastele oma viigimarju.
  Punaste lipsudega pioneerid, lühikeste juukselõikustega, mõned neist isegi lühemad. Nad jooksevad ja hüppavad. Nende paljad jalad vaevalt külmetavad. Need on muutunud väga jämedaks. Tüdrukud jooksevad ka, samuti ilma kingadeta. Roosad ümarad kontsad sädelevad päikese käes. Imelised nõukogude tüdrukud. Sihvakas, sportlik, harjunud vähesega leppima.
  Ja kõik muigavad ja irvitavad hambaid... Esimene kevadpäev on tõeline rõõm ja janu valguse ja loomingu järele!
  Ja taevas käib õhulahing. Mirabela, see on Nõukogude piloot number üks, kes tulistab alla teise Saksa lennuki. Ja nagu ikka, on tüdrukul seljas vaid bikiinid. Igavesti noor ja ei kustu kunagi. Selline on temas peituv vaimne jõud.
  Mirabela aga armastab ka seda, kui mehed teda puudutavad. Talle väga meeldib. Sellepärast on ta piloot... Kui tüdruku alasti musklis keha muditakse meeste kätega, on see tõeline nauding. Ja väga lõbus!
  Mirabela põrutab teisele natsiautole ja susiseb:
  - Ma olen soomustatud lits!
  Tüdruk lööb isegi paljaste ümarate kontsadega vastu juhtpaneeli. Ta on imeilus. Ja jäljendamatu.
  Mirabela pääseb sellest välja. Ja Agave lendab tema poole. Lõpuks kohtusid kaks edukaimat naissõdalast-pilooti. Nad tulistavad üksteist ringmajast. Nad püüavad seda kaugelt kätte saada. Aga see ei tule väga hästi välja. Mõlemad kaunitarid lendavad laskejoonelt maha. Ja nad paljastasid agressiivselt hambaid. No naised on litsid. Nad vaatavad üksteisele teravalt silma. Täpsemalt vastu ja tulistavad uuesti. Saksa ME-562 on endiselt paremini relvastatud kui MIG-15 ja Nõukogude auto tulistati alla...
  Kuid Mirabelal õnnestub lennukist väljuda, kaotades esimest korda oma lennukarjääri jooksul lennuki. Kõige hullem on see, et ta sattus vaenlase territooriumile. Ja see on halb. Jah, sellised ainulaadsed saatuse keerdkäigud. Ja 1. märtsil 1956 maailm muutub, kuid füüreri reegel küberneetilises mängus jääb alles.
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"