Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Jung Pojke Och Det Hemliga Missionen

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Återigen tränger den listige Eduard Osetrov, nu i rollen som en vanlig tjänstepojke, in i staden där guvernören befinner sig i sitt lya. Som ett resultat inträffar en lömsk och vågad attack av pirater, och ett allvarligt slagsmål bryter ut.

  JUNG POJKE OCH DET HEMLIGA MISSIONEN
  ANTECKNING
  Återigen tränger den listige Eduard Osetrov, nu i rollen som en vanlig tjänstepojke, in i staden där guvernören befinner sig i sitt lya. Som ett resultat inträffar en lömsk och vågad attack av pirater, och ett allvarligt slagsmål bryter ut.
  . KAPITEL nr 1
  Många flickor plaskade över det blanka däcket på piratskeppet med sina bara, muskulösa fötter. Piratkrigare utgjorde majoriteten av besättningen på denna planet, som inte var särskilt utvecklad tekniskt eller magiskt.
  Men makten över skeppet tillhörde främst män.
  Ravarnava och tre andra personer, bland dem den svarte krigaren Oblomova, lämnade för ett möte; de fick snart sällskap av kapten Monitor och sex av hans hantlangare, av vilka två inte hade något med människosläktet att göra. En barfotapojke, Eduard Osetrov, ritade snabbt en karta över staden med sina nedre extremiteter.
  - Huvudrikedomen har redan lastats på fartyg och är på väg att lämna. - Den tappra scouten började. Ja, och på vägen till dem, det vet jag med säkerhet, kommer tre fartyg med ett tonnage och en beväpning som inte är sämre än vårt fartyg att ansluta sig till dem. Vi måste skynda oss att attackera denna igelkott med vapen på morgonen - avslutade Tomboyen Edward. Och magmusklerna, en mycket muskulös pojke, började röra på sig. Den svarta kvinnliga hjälten, som spelar rollen som chefsbåtsman, stönade av beundran när hon tittade på denna fantastiskt stiliga pojke. Den unga, starka, smidiga, som en apa, föreslog Eduard omedelbart ett annat alternativ. - Med förklädnad som motståndarnas kostymer.
  Monitorn sa med en avslappnad röst:
  - Jag håller med den här pojken. Vi måste slå till i gryningen, jag hoppas att de känner ditt skepp väl och inte kommer att öppna eld.
  - Det här är ingen dålig idé, men en annan tanke dök upp. - Sade Ravarnava, som bara verkade vara en enfoldig.
  Svarthyad, med stora, inte alls feminina muskler och en hausseartad hals, men vacker på sitt sätt, med tunn midja, kraftfulla höfter och höga bröst, utbrast Oblomova:
  - Ja! Häftigt...
  Monitorn med ett ironiskt leende (ja, vad kan den här ligistens huvud, om än stort, men med en lutande panna!), fråga:
  - Vilken?
  Bäraren av namnet, som har blivit legendarisk i den här världen och bortom, tack vare Ephisus Frist, sa listigt:
  - Om all rikedom tas från staden, varför utsätta sig då för risker genom att storma staden. Du kan göra det mycket enklare.
  Monitorn tog ett par konvulsiva klunkar ur bägaren, varefter han petade sig själv med knytnäven och testade styrkan i käken. Med den listiga idén att slå in en kil mellan kaptenen och hans förste styrman (vem skulle ha trott att den här pojken inte bara var en hyttpojke!) sa sjörövarnas ledare:
  - Jag tvivlar på att planen som pojken föreslagit är enkel och effektiv.
  Oblomov skakade på sina höga bröst, knappt täckta av en tunn remsa av broderat tyg, och mumlade något ohörbart som svar.
  Ravarnava motsatte sig detta igen. Dessutom talade han eftertryckligt lat och tråkigt:
  - Men nej, jag har en annan idé. Eftersom vår guldpojke sänkte det huvudsakliga medföljande skeppet, vore det bästa om vi tog över dess funktioner.
  Monitorn vaknade till liv och lutade sig över och frågade:
  - Så vad menar du?
  Och han tittade på däcket, längs vilken de nakna, solbrända, muskulösa benen på kvinnliga pirater gick, nästan tyst. Men deras änglalika utseende bör inte vilseleda någon - de kommer att helt riva dem isär. Och fångarna kommer att tvingas täcka sina fötter med kyssar och slicka krigarnas bara, grova klackar, förföriska och farliga.
  Ravarnava blinkade smygt och som en gammal uggla kurrade:
  - Vi kunde följa med lastade transporter, föra dem inte till metropolen, utan till vårt piratbo.
  Monitorn slog sin näve i bordet i frustration och sa:
  - Så enkelt, men tänk om de, innan de anförtror oss detta, personligen vill träffa Papyrus don Grabber?
  Den svarthyade Oblomova vred sitt huvud på sin hausseartade nacke och gjorde sådana biceps att vilken som helst, den starkaste och mest pumpade mannen skulle avundas honom.
  Ravarnava blåste upp sig och stack ut bröstet så brett som en fästningsmur:
  - Än sen då? Jag tror att jag kommer att njuta av att spela den här rollen. - Filibusters hövding höjde tummen upp. - Jag seglade trots allt i fem år under kontrabasflaggan och härmar perfekt deras accent.
  Och han kastade en blick mot fönstret. En av piratflickorna satt på huk med sin partner på hennes axlar. Och man kunde se hur musklerna i de förföriska, feminina, atletiska benen rullade runt som bollar av spänningen.
  Monitorn, som var extremt irriterad över att det inte var han som personligen kom på den här idén, nynnade och medvetet sänkte klangfärgen på sin röst:
  - Tänk om du möts av någon som känner den här amiralen personligen?
  Den svarthyade, unga kvinnliga hjälten Oblomov utbrast med ett leende som avslöjade en tigers tänder:
  - Kattfälla!
  Ravarnava öppnade sin djupa mun i en låtsad gäspning och kurrade:
  - Och det här är inte ödesdigert, då kommer våra sjömän att leverera en förberedd strejk.
  Monitorn stickade hans ögonbryn skeptiskt och vred hans redan nyckfulla mun:
  - Tror du att du kan lämna?
  Edward var blygsamt tyst. Och Oblomov försökte stryka sitt bara, muskulösa, solbrända ben. Men pojken rörde sin fot och lät den inte täckas av en riktig gorillakvinnas stora tass.
  Barnabas såg väldigt självsäker ut:
  "Min assistent kommer att vara med mig, en krigare som inte har någon motsvarighet i konsten att bära ett svärd. Fighter Eduard, som kan utföra mirakel. - Ravarnava stack ut bröstet ännu mer. - Jag hoppas att han kan hjälpa mig.
  Monitorn viftade av den med sina breda tassar:
  - Nåväl, jag kommer inte att följa med dig och jag kommer inte stoppa mitt huvud i lejonets mun. Det är bättre att låta mina killar koncentrera sig längs kusten för att täcka de vapen som du inte kommer att kunna förstöra i en klunk.
  Oblomova mumlade:
  - Och tjejerna också!
  Ravarnava flinade och försäkrade sin kamrat:
  - Okej, för nu ska jag försöka vinna utan att spilla blod. Du måste välja en passande kostym, kontrabasspelare klär sig lyxigt.
  - Och ta även en påse, eller ännu bättre, en kista av guld som present. - Eduard Osetrov gav anmärkningen, som retade björnkvinnan med sin barfota, graciösa, mejslade fot, som en flickas. Pojken är också irriterad över att idén om ett skickligt bedrägeri inte uppstod för honom personligen, utan för någon som han och förmodligen andra ansåg vara en dum martinet.
  Den här gången blev monitorn vild:
  - Varför sådan extravagans?
  Krigarpojken sa tyst:
  - Guld kommer att grumla deras ögon, bättre än en rökridå. Med dess hjälp kommer vi att dämpa fiendens vaksamhet.
  Monitorn var förvirrad och muttrade:
  - Piraterna brukar ta guld, inte ge det i present.
  Tomboyen Edward, som ännu en gång hade fått den enorma kvinnans svarta tass att missa, fnissade och förklarade:
  - Exakt på det här sättet kommer det inte ens att falla någon in att vi är filibusters. - Och han lade vackert till en helt uppenbar sanning. - Ibland måste man ge för att få.
  - Använd bara ditt guld, jag ger dig inte ett enda mynt. - Monitorn knäppte.
  - Vi har nog av våra egna. - svarade Ravarnava nedlåtande.
  Piraten morrade genom sina tänder:
  - Det är bra att vara rik.
  Här snappade den observanta Edward upp den giriga blick som den utåtriktade eleganta och aristokratiske piraten kastade. Oblomov fångade omedelbart pojken vid benet, och utnyttjade den tillfälliga distraktionen. Men den unge krigaren ryckte till, och hans bara fot gled ut.
  Edward hotade:
  - Det är inte bra för en vuxen tant att tafsa pojkar!
  Oblomov, generad, muttrade:
  - Jag spelar bara! Och så, jag behöver verkligen dig! Det finns tillräckligt med mogna och respektabla män på fartyget! "Den mäktiga kvinnan stampade med bara foten och morrade. - Tja, varför behöver jag en brat som du?
  Ravarnava gick med slappande gång till amiralens rika garderob.
  Längs vägen sågs många vackra filibustertjejer. De blottade sina tänder och gjorde ögon. Och i sina händer har de svärd och dolkar, med fästen dekorerade med ädelstenar.
  På sina händer och bara tår bar förtjusande tjejer ringar med ädelstenar. Och det såg väldigt vackert ut.
  Och vad läckert tjejerna luktade. Bara ett mirakel, aromerna av olika dyra rökelser, läckra parfymer.
  Ravarnava försökte dock att inte bli distraherad av deras underbara charm. Du måste gå in i garderoben och utföra en förklädnad. Och tjejerna kommer inte att lämna honom.
  Där började han pröva kläderna till de kontrabasstora. Inget land på det här halvklotet klädde sig så elegant och i stor skala som de gjorde. Vilket dock med tanke på imperiets rikedom inte är förvånande. Och ju högre rang, desto lyxigare är färgen. Ravarnava visade sig vara för stor och kunde inte hitta lämpliga kläder. Han var redan desperat, men efter ett långt sökande hade han tur; i en förgylld kista hittade han en uppsättning klädesplagg designade för greve Kolochychov , också ett mycket rejält ämne. I den nya kostymen såg den mörka och skäggiga korsaren Ravarnava väldigt imponerande ut.
  - Varför är jag inte en hertig? - Sa han, nu kisande, slätar nu ut rynkor, medan han kikade in i en ganska välputsad spegel. - Jag är den ädlaste grandee!
  Piratledaren trampade till och med med fötterna av förtjusning, bara hans stora svarta och lite slarviga skägg förstörde intrycket.
  - Ring Bloodsucker, låt honom räta ut mig lite.
  Ravarnava ville dock först ringa en kvinna, men bestämde sig för att en mans hand skulle vara mer pålitlig.
  Trots det hotfulla smeknamnet såg Bloodsucker tillräckligt ofarlig ut. Den här killen, innan han gick till hårt arbete, arbetade som frisör. Han log smickrande, sedan tog han fram tillbehören, klippte försiktigt håret och rakade lätt av filibusterns grova ansikte. Ett blygt förslag att raka bort skägget helt följdes av ett dån.
  - Är jag en kvinna eller ett barn för att skiljas från min värdighet? - Ravarnava verkade vara rasande och viftade energiskt med nävarna. "Ni är frisörer, rånar, skarabéer och vanställer bara era ansikten."
  Blodsugaren backade, vem känner den äldre kaptenen, han kanske sticker honom med en kniv. Han hade sett sådana typer under sin livstid. När en går till nästa värld för en bagatell, går en annan till hårt arbete.
  - Tja, varför darrar du, vad är du, en pirat, eller en kuk . - Ravarnava försökte ge sig själv en storhetsbild, vilket han lyckades bra med. - Lyssna nu, ser jag ut som en kontrarisk amiral?
  Blodsugaren försökte smickra den formidabla hövdingen:
  - Ja! Varje rörelse visar ditt aristokratiska ursprung.
  Stående vid ingången kurrade två flickor med muskulösa, smala kroppar, knappt täckta på bröstet och höfterna, men med guldarmband på vrister och handleder:
  - Som en kung är du, herre, vacker,
  Så här klart var ljuset!
  Ravarnava skrek och sa i samförstånd:
  - Jag håller med, jag är av rasen de som är vana vid att befalla. Nu har du blivit en sycophant. - Och en kraftig knuff med bred handflata på axeln. - Okej, du gjorde jobbet bra.
  Barnabas släppte barmhärtigt taget om Blodsugaren och gäspade sedan, det var väldigt lite kvar innan gryningen, han behövde få åtminstone lite sömn. Även om han föddes i en värld där belysningen ständigt fluktuerar på natten, och när det är en fyrfaldig fullmåne är den lika ljus som på jorden en klar dag, men ändå är cykler cykler. Rytmer dag och natt.
  Och inte ens de vackra flickorna vid ingången, som blinkade med sina safir- och smaragdögon och lekte med musklerna i sina armar och ben, upphetsade inte.
  Även om du tittar på brickorna på skönhetens mage, på de mogna melonerna i hennes bröst, där en tunn tygremsa bara täcker den scharlakansröda bröstvårtan, så kommer en sådan krigare att uppväcka de döda. Och om man också tittar på skönheternas ansikten. De är också unga. Det finns speciella örter som bromsar åldrandet hos flickor, så även vid femtio eller sextio år gamla kan de verka unga, fräscha, utan rynkor eller ruttna tänder. Det är sant att tinkturer inte kommer att göra drottningen odödlig, men de kan bromsa åldrandet.
  Edward trodde att på jorden kunde de inte ens göra detta. Förutom att plastikkirurgi utfördes på kvinnor och män, och då för mer pengar. Pojken tyckte att evig ungdom var en bra sak. Men du ska inte vara barnslig.
  Det majestätiska skeppet seglade in i viken, vraket av det sjunkna skeppet flöt fortfarande på det, och de flesta av kanonerna var redan på botten och dykare, eller mer exakt, individer av olika raser som tog på sig en sådan roll, försökte utan framgång för att få tag i de skadade vapnen. Och med ännu större entusiasm, skattkammaren och andra värdesaker som finns på fartyget.
  Allt detta hjälptes åt att uthärda av många slavinnor med ett minimum av kläder, men med frodigt, blont, mycket ljust hår. Och allt med oklanderliga siffror. Lokala örter föryngrade inte bara de lokala representanterna för det vackra könet för tillfället, utan gjorde också deras figurer felfria.
  Skor stör förstås bara slavarna, som slavpojkarna i badbyxor, som också är solbrända och magra och jobbar här.
  Guvernör Frady led av huvudvärk. Natten visade sig verkligen vara mardrömslik; skönheten och stoltheten hos flottan i Contrabasimperiet, slagskeppet "Incinerating", flög upp i luften. Nu kommer nog lasten att försenas i hamnen, åtminstone tills andra eskortfartyg anländer. Detta är inte så illa, men själva det faktum att ett sådant skepp går förlorat i hans stad, vad kommer kungen och kejsaren av alla Contrabass att tycka i detta fall? Som de sycophantic adelsmän kommer att presentera det, i det här fallet kommer du inte undan med enbart resignation.
  Det var bra att många slavinnor och vackra nattälvor överlevde, vilket tjänade som en viss tröst för en sådan förlust.
  Men manliga slavar dör som flugor. Och det finns redan för många slavar. Detta är den akuta bristen på män i denna värld. Och dessa temperamentsfulla skönheter har redan torterat honom, slitit ut honom, det känns som om en flock mammutar har trampat över dig.
  När han kom ut från sitt palats av rosa marmor svimmade han nästan. Ett vackert skepp, som så påminde om det som Papyrus don Grabber gick på för att hämnas på harparna, spred sina segel. Visserligen rörde han sig långsamt, men detta förklarades av den otroliga oordning som rådde i viken.
  Många slavinnor lämnade många av sina barfota fotspår, i olika färger, på marmorn på piren. Skönheternas kroppar lyste av svett, som om representanter för det vackra könet verkade gjorda av gjuten brons. Med sina karakteristiska smala midjor, breda höfter, fasta bröst, änglalika ansikten och munnar fulla av tänder. Ja, kan flickors utslagna tänder repareras med en speciell salva? Hur är det med män? De nöjer sig med plug-in. Och här är nog, särskilt de gamla, verkligen avundsjuka på att de visade sig vara så underlägsna.
  - Den allsmäktige Gud hörde våra böner. "Guvernören kurrade och höjde sina tjocka ögonbryn. - I en sådan svår timme kom hjälpen. " Med en oförskämd gest ropade krigaren på en rikt dekorerad medelålders man. - Hej, Foshange , förbered ett ädelt bord, jag kommer att bjuda amiralen till palatset.
  Den äldre vaktmästaren bugade och började skrika åt pigor och slavar, och en och annan pojke, och tvingade dem att hastigt förbereda en ädel frukost.
  Flickorna blinkade med sina bara ben och sjöng:
  Havet är dåligt utan vatten,
  Och magen utan mat...
  Låt oss göra en paj
  Och vin från guldhornet!
  kontrabasflaggan synliga för alla . De falska kontrabasisterna , men i verkligheten pirater, upprätthöll ett sken av strikt disciplin och ställde upp på paradplanen, lysande med ljusa, noggrant sönderrivna rustningar. Till och med tjejerna, vid detta tillfälle, tog motvilligt på sig sådana klumpiga stövlar och rustningar med hjälmar som var obehagliga att bära i den tropiska värmen. Sedan kom den praktfullt klädda Ravarnava ner. Han åtföljdes av Polens sekreterare , som utmärkte sig genom sin förmåga att kasta knivar och, naturligtvis, av krigaren Eduard Sturgeon, som tog rollen som en tjänare. Det obehagligaste var att jag fortfarande var tvungen att bära lackskor. Eftersom tillfället är högtidligt, går in i hamnen, och han är inte en enkel tjänare, för att servera glas, utan snarare en personlig sådan. Två långa , fyrarmade krigare bar bakom sig en kista full av guld.
  En orkester samlades hastigt i hamnen och började spela hysteriskt. Sedan planade melodin gradvis ut och ljuden blev mer harmoniska.
  En officer sprang ut till mötet, uppmärksammade epauletterna, han hälsade och sa:
  - Jag önskar er alla himmelska välsignelser, herr amiral. Guvernören väntar redan på dig.
  Ravarnava viftade nedlåtande med sin slevtass:
  - I lugn och ro, rapportera till hans excellens att jag redan är på väg.
  Den lokala härskarens palats låg i djupet av en lyxig trädgård. Vid ingången stod två stora ödlor med pistoler på ryggen, och en kaktuselefant betade i fjärran. Direkt vid ingången till palatset växte två tio meter höga nejlikor med en knopp där inte bara den slanka pojken Edward, utan också en vuxen man lätt kunde gömma sig.
  Det fanns många vackra pigor, som skiljdes från slavar genom armband på handleder och vrister, och dyrbara broderier på tyger och tunikor. Och endast tjänare med mycket hög status bar sandaler med ädelstenar.
  Vakterna med spjut och armborst vid ingången skildes åt. Det var tydligt att musköter ännu inte var så moderiktiga. Själva palatset gjorde ett gynnsamt intryck, de breda fönstren gav det ett muntert utseende. Det finns många målningar, vapen och sköldar med olika vapen upphängda på väggarna . Pojken Edward gick efter Ravarnava och ryckte lite till när hans nya skojare klämde honom skoningslöst. Han var redan så van vid att visa upp sina bara klackar att han glömde att dessa otäcka, dömda lager finns, smärtsamma för barnfötterna på en evig pojke.
  Den enda trösten är att pigorna ser på honom med beundran, och inte med förakt, om han som vanligt var barfota och i shorts eller badbyxor. Och det är obehagligt i färgen, den muskulösa bålen svettas och den cambriska skjortan begränsar rörelsen. Ja, du har redan någon form av status. Så det är bättre att vara stolt över dem.
  Fyra tjejer böjde sig till och med på ett knä som ett tecken på respekt. Inte för honom, förstås, utan för Ravarnava, men det är ändå trevligt.
  Men landshövdingen själv är lätt att komma ihåg. Ganska tjock, men försöker hålla sig upprätt. Med en mycket mjuk röst sa härskaren över de omgivande områdena:
  - Jag är glad att välkomna en så framstående gäst.
  Ravarnava svarade ceremoniellt på artigheten:
  "Jag tackar också ödet för att jag skickade mig för att möta ett så gästvänligt hem."
  Guvernören, som försökte göra sin ton ännu mer smickrande, sa:
  "Sista gången, o högt vördade Don Papyrus, vägrade du att besöka mitt palats med hänvisning till brådskande frågor. Nu har du gjort oss en ära.
  De högt uppsatta pigorna, som kan ses av deras sandaler broderade med småsten och höga klackar, utbrast:
  - Vivat till den store amiralen!
  Då insåg Ravarnava att han nästan var i trubbel, vad hade hänt om guvernören hade sett denna amiral tidigare. I bästa fall skulle han ha väntat på galgen, eller något grymmare, till exempel en påle, när de spikade hans händer och fötter, eller en eld, och med en långsam eld.
  Svaret är dock kallt:
  - Ja, jag var upptagen med arbetsfrågor. - Och en oväntad passionerad fras. - Men hur mycket kan man försumma gästfriheten!
  Guvernören frågade tyst:
  - Hur gick din expedition till stränderna av den hedniska makten Harp?
  Ravarnava svarade uppriktigt:
  - Strålande! Det var möjligt att plundra en mycket rik harpstad och utan stora förluster.
  Guvernörens ögon vidgades.
  - Jag hoppas att ditt namn inte avslöjades, för medan vi formellt inte är i krig med harpan.
  Vid dessa ord satte de vackra och eleganta tjänstekvinnorna, hängda med smycken, sina pekfingrar till sina fulla, scharlakansröda läppar:
  Ravarnava svarade igen, utan att ljuga:
  - Allt gick smidigt, jag blev till och med förvånad själv.
  - Är bytet rikt? "Det fanns avund i guvernörens röst.
  - Inte fattig, Gud själv hjälpte oss. - Här fick ledaren övervinna sig själv lite. - Som ett tecken på vår djupa tacksamhet och tillit ger vi dig en kista av guld. - Ravarnava spred till och med sina händer och visade generositet.
  Tjejerna stämplade sina magnifika högklackade sandaler och utbrast unisont:
  - Bravo! Ära till amiralen!
  Guvernören var överväldigad av girighet. Efter att ha förlorat sin värdighet rusade han till bröstet och öppnade locket:
  - Bah, det finns en förmögenhet här. Inte konstigt att dessa loafers släpade honom med sådan svårighet. O Papyrus don Grabber. - Adelsmannen bugade. - Jag är din gäldenär, kräv vad som helst av mig.
  Piratledaren svarade rakt ut:
  "Jag tror att den bästa belöningen skulle vara hängiven service till kronan." Jag hörde att du i går kväll förlorade slagskeppet Incinerator, uppkallat efter den infernaliska brorsonen till vår största monark. Jag anser att detta är ett alltför känsligt slag i en tid då kapitalet behöver ekonomi.
  Guvernören mumlade:
  - Du har helt rätt.
  De vackra pigorna böjde sina huvuden. Broscher gjorda av smaragder, rubiner och diamanter glittrade i håret.
  Ravarnava sa stolt:
  - Därför föreslår jag att överföra kommando och eskort av en så värdefull last till mig. Jag i min tur har tillräckligt med vapen för att avvärja honom från alla piratangrepp.
  Guvernören var glad att uppfylla varje begäran från amiralen:
  - Självklart ska jag förse dig med alla nödvändiga befogenheter. Jag tror att med en sådan galant krigare kommer vår last att vara som i Guds högra hand.
  De vackra flickorna nickade kraftigt på huvudet. Broscher och diamantörhängen glittrade. Edward trodde att guvernören måste vara rik om hans personliga pigor är utklädda som prinsessor och så vackra att du inte kan ta blicken från dem.
  Ravarnava knäckte fingrarna:
  "Då sätter vi segel direkt."
  babblade igen :
  - Ät åtminstone frukost, amiral. Gör oss äran, dessutom behöver fartygen också tid att samlas.
  Tjejerna bugade och kurrade:
  - Du är välkommen, åh stor!
  Filibusters ledare sa nedlåtande:
  - Nåväl, okej, lite förfriskning skadar inte.
  Ravarnava ville inte väcka misstankar genom att vara för bråttom, och troligen skulle guvernörens semesterbord vara utmärkt.
  Den stilige och smarte Tomboyen Edward lämnades utanför dörren som en tjänare, och den falske amiralen behandlades som kungen själv. Flickorna dök upp, också vackra och i klänning, men barfota för att det skulle bli mindre oljud av att knacka på de färgade marmorplattorna. Guvernören gjorde en gest. Och elitpigorna tog också försiktigt av sig skorna, lade dem i en speciell kristalllåda och började servera barfota. Deras rörelser med bara sulor blev mycket mjukare, smidigare och mer graciösa. Sådana rätter serverades, till och med bröd och kakor bakade i form av segelfartyg och kungliga palats. Vackert upplagda bitar av hackad fisk, kött, grönsaker, frukt och en mängd olika kryddor i ett snyggt mönster. Och vinerna är helt fantastiska, vilket gläder rövarherren. Ja, det fanns tillräckligt med frestelser att stanna ett tag till.
  Ravarnava åt måltiden oförskämt, som den sista löjden som inte var van vid etikett. De började uppmärksamma honom, men landshövdingen själv låtsades att allt gick som det skulle.
  Efter flera flaskor dyrt vin tappade inte Ravarnava huvudet, hans kropp var fortfarande heroisk, men hans tunga blev alltför rörlig och krävde arbete.
  Utan att tänka två gånger började piraten sjunga, hans djupa bas lät behaglig, några av de närvarande officerarna började sjunga med och många tjänarinnor började dansa med sina nakna förföriska ben;
  Är du redo att följa mig?
  Bli inte kvar i trasor med din väska!
  Så att bytet flödar som honung,
  Så att floden rinner av guld!
  
  För att göra detta måste du göra detta
  Så att ett nickel visar sig vara värdelöst!
  Så att var och en av oss kan
  Täck stigen med en matta av kroppar!
  
  Åh, ni är pirater, mina barn,
  Inte några kryss - nollor!
  Var och en av er är en hjälte,
  Skynda dig, jag stjäl skiten!
  
  Boarding är för män,
  Leta inte efter skäl till nederlag!
  Det är bättre att bara dansa
  Jag tror att din ande inte har bleknat!
  
  Jag kommer att leda er till attacken, vänner,
  Vi är pirater - familj!
  Vi kommer att slåss som jäklar
  Och det finns inga andra idéer!
  
  Det finns en idé, men det finns bara en sanning,
  Att tömma köpmännens plånböcker...
  Korsarerna attackeras av en hord,
  Vi kommer att kunna bestämma adelsmännen!
  Den här låten skapade mycket ljud.
  Pigflickorna skrattade dock och hoppade upp som jäklar.
  Greve Santa Claus Don Paradny kom in i rummet, han var sen med guvernörens inbjudan och visade sig därför vara fruktansvärt arg. När han såg en stor kille sjunga obscena sånger frågade han med spänning:
  - Vad är det här för skämt?
  Guvernören svarade:
  - Du ser den störste amiralen Papyrus don Grabber!
  - Vad är det här för Don Grapper? - Greven blev rasande och stampade med stövlarna på marmorn. - Det är bara en bönor.
  - Det kan det inte vara, han har epauletter. - Mumlade guvernören, sänkte huvudet och rodnade djupt.
  Tjejerna som serverade vid bordet och dansade tango, vackra, med bara, muskulösa, solbrända ben och mycket välproportionerade, välproportionerade, atletiska kroppar, tjöt:
  - Äh, öh, öh, öh! Vi går ner!
  Greven skrek hjärtskärande:
  - Så den här feta jäveln är en bedragare, jag träffade amiralen flera gånger, han är helt annorlunda än den här kostymklädda gorillan.
  - Arrestera honom! - Guvernören skrek och försökte dölja sin förlägenhet.
  Många hembiträden stampade med sina bara, mycket förföriska fötter, snurrade på höfterna, skakade på bysten och morrade:
  - Och den där! Och den där!
  Mer än en gång insåg den rutinerade evige pojken Edward att det var dåligt, slog en tändsticka och satte eld på den förberedda veken. Bröstet var bara täckt ovanpå med ett tunt lager guld, eller rättare sagt, till och med pudrat med gul metall, mynt, och i botten och i mitten fanns krut. Den unga men extremt rutinerade krigaren, för säkerhets skull, gav en flyktväg. Plus, naturligtvis, att spara ädelmetall när du kombinerar affärer med nöje. Eller snarare, du utför, och framgångsrikt, två funktioner. Explosionen borde vara signalen för en allmän attack från piraterna. En hel trupp håriga vakter i rustning, både människor och okrov , sprang redan fram till dörren, och Eduard Osetrov kastade bröstet på dem. Han lade all sin förtvivlan och raseri i kastet, så det ganska tunga föremålet flög ganska långt.
  Dessutom ville jag naturligtvis inte att väldigt vackra, halvnakna, muskulösa tjejer med en behaglig, doftande arom skulle bli sårad. De hoppade redan upp och ylade och till och med tjöt av förtjusning. Ja, en extremt sällsynt syn var på väg.
  En av dem gnisslade:
  En bedragare attackerar oss,
  I hans händer finns en olycksbådande ryggsäck...
  Och om någon tar det -
  Han kommer att få ära och ära!
  Explosionen var fruktansvärd, ett par kolonner kollapsade, mer än trettio människor dödades, och explosionsvågen kastade Eduard Sturgeon mot väggen med en luftklubba, nästan tillplattade den unge och smidiga krigaren.
  Starka ben krassade, men detta gjorde bara Edward arg, viftade med sitt svärd, han rusade för att göra slut på de överlevande fienderna. Ravarnava slösade inte heller tid, kastade bordet och krossade guvernören, han drog fram en sabel och flög på räkningen.
  En hetsig duell utbröt dem emellan.
  De barbenta slavpigorna skildes åt och beslutade med rätta att krig inte var en kvinnas sak. Ja, och de kan oavsiktligt skada dig. Och så, den som vinner är mästaren.
  Den viktigaste av dem, den enda som satt kvar i högklackade skor, sa:
  Vem är kungen, i själva verket spelar det ingen roll för oss,
  Så kämpa tappert, män!
  Jultomten ropade, väsande som en trasig grammofon:
  - Din sjaskiga gorilla, jag ska sticka igenom dig rakt igenom med mitt svärd.
  Ravarnava ropade som svar:
  - Tupp, jag skär av ditt huvud.
  Piratkaptenens överlägsenhet i höjd och vikt återspeglades i ett kraftfullt slag från en massiv sabel, han skar svärdet och halverade sedan nästan sin motståndare.
  Visserligen, medan han dog, kliade sig greven lätt på magen med svärdstumpen, och blod började komma.
  Detta kunde dock inte stoppa Ravarnava, han fortsatte att svänga åt vänster och höger. Vakterna rusade mot honom och, efter att ha fått ett bra slag, slog de sig ner. Explosionen slog ut dörrarna och när han såg pojken slåss häftigt, accelererade kaptenen mot honom.
  Den unge krigaren sparkade vakten i ljumsken med sådan kraft att han flög över, och högg två av dem med sin behornade hjälm på en gång.
  Pignadsflickorna klappade händerna för femtende gången och kvittrade:
  Bravo, bravo, bravo!
  Ära! Pojke - ära!
  Tomboyen Edward ropade högt:
  - Ataman, spring härifrån, jag kommer att hålla kvar dem.
  Efter att ha huggit ner en annan fiende, mumlade Ravarnava:
  - Våra vänner kommer snart, men vi håller ut ändå.
  Med hjälp av dubbelskruvstekniken skar terminatorpojken Eduard ner tre av dem på en gång och ställde sig bredvid kaptenen. Pojken viskade:
  - Huvudsaken är att inte använda musköter.
  Utifrån kunde man höra fartyget avfyra en salva, sedan vända sig om och skjuta igen.
  Pignadsflickorna skrek och tjöt av förtjusning, stampade med fötterna, och för att göra ljuden starkare började de ta på sig skor och sandaler med höga klackar.
  Tomboyen Edward gjorde tvärtom och ryckte av sig sina hatade skor. Han kastade hälen rakt in i ögat på en av poliserna som försökte bryta sig igenom. Som tur är är hälen silverfärgad och slår hårt, ögat flög ut, hängande på en nervskaft.
  Hembiträden flickorna ropade:
  -Bravo! Bis! bravo! Bis!
  Och den viktigaste av dem utfärdade:
  - Min kära pojke,
  Den här tiden är vi med dig!
  Du är en så cool unge
  Du sparkar alla med din bara fot!
  Och faktiskt, terminatorpojkens nakna häl bröt en annan käke.
  Som piraterna trodde tillät överraskning dem att delvis fånga och delvis förstöra fiendens kanoner. Fästningens garnison föll under kvarnstenen, många soldater dödades omedelbart, de föll utan att ens inse faran. Nästan trehundra stridshärdade sjörövare rusade in i staden. Kontrabassoldaterna dog i hundratal, bara ett fåtal av dem sköt tillbaka eller försökte slåss.
  Den tuffe kämpen Edward och Ravarnava, och två andra pirater, stod inte stilla, utan gick till offensiv, palatsvakterna föll snabbt i panik. De ryckte till och drog sig tillbaka och kastade sina döda kroppar över marmortrappan. Flickorna började hjälpa piraterna. De kastade skor, sandaler, brickor, ganska tunga gyllene koppar, gafflar och knivar mot vakterna.
  Den unge krigaren gick in i en vild frenesi, som om han inte hade haft en stormig natt, och efter att ha rensat flera rum bröt de sig ut ur den färgglada byggnaden, där det verkade som om även väggarna utsöndrade hot.
  Efter att ha klippt ner tre tittade Tomboyen Edward runt omgivningen med en örnblick. Alla de närmaste infarterna till staden var uppslukade av bränder, många figurer var synliga, svärmande som myror och kolliderade med varandra.
  - Våra vinner! Nu är huvudsaken att inte ett enda guldmynt flyter ur våra händer. - Oväntat, den kämpande pojken, naken, täckt av blod, med en mycket framträdande, muskulös bål (naturligtvis slet han av sig sin tjänares dräkt för att inte störa, och det skulle vara förödmjukande för en ung korsar att bära livré! ), visade tecken på en slantare. Avslutande pojken fångade Ravarnavas förvånade blick och tillade:
  - Jag vill inte bara bli en pirat, utan jag funderar på att organisera min egen filibustersrepublik, och för detta kommer vi att behöva ekonomi.
  - Din egen republik? - Ravarnava gäspade den här gången uppriktigt och visslade genom hans breda näsborrar. - Varför är det så svårt, älskling? Att driva ett land är det tråkigaste i världen.
  Edward protesterade mot detta:
  - Jag tror inte det, jag gillade verkligen att spela strategier med militär-ekonomisk ledning. Det är väldigt trevligt att känna sig som en kung eller kejsare.
  Pojken tittade på det blodiga spåret efter hans starka, men nästan barnsliga ben. Tanken blixtrade - kommer försökspersonerna att lyda den som är dömd att för alltid se ut som ett barn, även med muskler som ståltråd?
  Ravarnava blinkade dumt:
  - Jag förstår ingenting av vad du pratar om. Även om du i allmänhet har rätt, är makt sött och du vill oändligt hälla den här drinken i halsen. Men ansvaret för ens handlingar ökar också.
  Den unge krigaren Edward skrattade något låtsat som svar:
  - Det skrämmer mig inte. Låt oss vara smidigare, annars kommer striden att äga rum utan oss.
  Nybörjare till utseendet, men rutinerad i affärer, sprang korsaren fram. Resterna av garnisonen kämpade desperat, alla kände till piraternas grymhet, som vanligtvis inte tog fångar, och om de gjorde det, sålde de dem till ett grymt slaveri och bytte dem ibland mot prydnadssaker, snäckor och ibland guld av sex- beväpnade kannibalistiska vildar som ansåg mänskligt kött som fruktansvärd delikatess. Men detta kunde bara förlänga plågan, eftersom piraterna var starkare i hand-till-hand-strid. Dessutom dödades chefen för garnisonen, general Kosalapenko , i början av striden, och det fanns helt enkelt ingen att ersätta honom, eftersom den första assistenten, överste Varatt , krossades i huvudet av Monitor med en exakt skott från en musköt.
  Och sedan började slavarna, först och främst, pojkar och flickor, att hjälpa piraterna och kasta kullerstenar, kakel och glassplitter mot sina hatade ägare.
  Ett dussin ödlor med vapen bestämde sig för att gå till motattack. De placerade vassa metallremsor på sidorna och sköt kanoner ovanpå. Detta orsakade viss skada på korsarerna. Edward var den första som sprang fram till ödlan, under kampen var pojken mycket imponerande, så att han slog fienden från taket med sin andra häl, sparkade av sig skorna som skar fötterna och därför flög som en falk. Han hoppade upp på ryggen, skar ner båda skyttarna i ett slag, och bytte sedan mål och rusade mot den andra ödlan. I sin hast skar pojken sin bara fot och snubblade på metall. Såret var dock ytligt och i stridens hetta uppmärksammade han det inte.
  Resten, som såg denna "ninja", rusade till hälarna.
  - Jag låter dig inte gå! - Skrek, hoppade högre, den mycket smidiga och lekfulla Edward. Men ödlorna visade sig vara extremt kvicka, aktivt rörde sina tassar, de rusade snabbt mot skogen. Oavsett hur snabb den frenetiska unge mannen var, lyckades han komma ikapp med endast ett odjur och avslutade ryttarna. Resten piskade sina "hästar" av all kraft. Sedan kastade översittaren Edward sitt svärd, det genomborrade den vikta rumpan och fastnade. Djuret ökade bara sin takt.
  - Tja, okej, kom ihåg spurten och dö, men komma ikapp.
  Från utsidan var det roligt att se ett sådant kadaver springa iväg från en kille som inte såg mer än tretton år gammal ut, i huvudsak en slätsynt pojke. Rasande, hela hans kropp rörde sig med porlande muskler, som en havsbränning, Edward fortsatte att bli snabbare, som tur var började skogen och de enorma reptilerna saktade av. Efter att ha tagit om fienden, drog den unge krigaren fram sitt svärd och hoppade sedan på svansen.
  Monstret träffade en palm och kastade av sig den bitande pojken Edward. Terminatorpojken kraschade smärtsamt in i en klunga av taggiga vinstockar. Vassa taggar stack in i kroppen och tränger igenom huden. Men det gjorde bara killen arg. Efter att ha kastat av sig resterna av sina trasiga, blodiga kläder bar han fortfarande en genomskinlig T-shirt och byxor och lämnade bara badbyxor kvar. Pojken samlade sina krafter och tog tag i en repliknande gren, gjorde han, likt Tarzan, med ett vilt skrik, ett stort hopp, och fick sedan en andra gren och skar av huvudena på den "knäckta kvarnstenen". två fighters, utan framgång viftar med sina sablar.
  - Nåväl, resten av rymlingarna! Om du hoppas på att gömma dig kommer det inte att fungera. - Sade den oövervinnelige huliganen Eduard och blinkade och satte upp farten. Efter att han upptäckt en ny transportmetod blev det lätt att komma ikapp med ödlor.
  - Jag är en apa! - skrek han - Hyperraus ! - Så hette filmens hjälte, vilden som slog rekorden för den föråldrade Tarzan.
  Sedan accelererade han och gjorde vilda hopp som vilken apa som helst skulle avundas. Flera gånger sköt kämparna blint, men missade samtidigt. Snabb som en gepard skrattade Tomboyen Edward i deras ansikten. När de sista motståndarna äntligen dödades satte den unge krigaren sig på ödlans manke och pekade den rakt mot staden och försökte snabbt ta sig ut ur djungeln. Då och då lyste fyrarmade gorillor i grenarna, men de vågade inte attackera en beväpnad krigare, inte ens en liten. Dessutom är dessa djur inte helt dumma och såg hur känd Edward hanterade större soldater än han själv.
  - Varför grinar makakerna, det är för svårt för dig att sticka in näsan här. - Den unge krigaren viftade med sitt svärd, men primaterna gav inte efter för provokation.
  När han kom till staden var striden nästan över. Den sista punkten som inte togs var det lokala fängelset, där det som fanns kvar av garnisonen klämdes in bakom de höga portarna, liksom de lokala hårda vakterna, huvudsakligen bestående av utomjordingar . De älskade att håna fångar, särskilt kvinnor, och förstod därför att de inte skulle ha någon nåd.
  Krigaren Edward, som en snabb kobra, hoppade ut på en ödla och ställde sig mitt emot porten och skickade sedan en kanonkula in i mitten.
  Slaget skakade och lämnade en buckla i järnet, men den starka porten överlevde. Efter att ha stuckit in sin bara häl i näsan på skytten som kröp från höger, blev han täckt av blod och tystnade, krigaren Edward huliganen spottade genom hans tänder och började ladda om den olydiga kanonen. Det tog mycket tid. Som svar flög pilar mot killen. Edward undvek sprängningarna skickligt och skar till och med ner tre pilar i farten.
  - Nåväl, fick du felen?
  Skott från musköter missade också, även om det fanns flera träffar i ödlans tjocka hud. Hon började rycka av smärta, men blev stoppad av den käcka killen.
  - Var inte rädd, för din hud är dessa som solrosfrön. - Pojken fnissade.
  Efter att ha laddat om kanonen tog den unge krigaren mer exakt sikte och träffade målstolpen igen. Kanonkulan studsade av igen.
  - Helvete! Det här vapnet är för svagt! - Tomboyen Edward svor, och plötsligt kom en intressant tanke i hans huvud.
  - Jag ska försöka öppna dem från insidan.
  Även om fängelsemuren utåt såg ointaglig ut, var det tydligt att väggarna på vissa ställen var ruttna och tegelstenarna blev grova, därför var det möjligt att klättra över dem med en viss skicklighet. Men det finns för många vakter, så de kommer inte att slå ner honom av misstag. Men det var inte för inte som Ravarnava hade stridserfarenhet, han beordrade:
  - Ta bänkar, stockar, bär torr rövskog, vi sätter eld på motståndarna. Och du, rulla "drottningen" snabbare
  Piraterna, som inte uppmärksammade pilarna och enstaka muskötskott, satte eld på portarna och skapade en " rökånga ".
  Andra släpade en vagn täckt med ved med en tunna med krut - det var vad "drottningen" kallades. Veden gjorde det omöjligt att skjuta igenom den med musköter. Tillsammans med filibusterna försökte lokala slavinnor och pojkar i badbyxor med märken på axlar och bröst att hjälpa sina befriare. Tydligen led de i slaveri och var inte rädda för pirater. Efter att ha placerat "drottningen" framför porten, tände piraterna tändstiftet och hoppade tillbaka.
  De gjorde detta mycket snabbt, medan de ylade:
  Djävulen, djävulen, djävulen rädda,
  Vi kommer att slå, krossa slaget...
  Ge oss, ge oss svärd i våra händer,
  Vi kommer att få en gåva från underjorden!
  
  Nåväl, Skaparen är ett sårat helvete,
  Vi kommer att bekämpa djävulen med horn...
  Om det bara var ett resultat i strid med ett svärd,
  För att inte vara min puckelryggiga slav här!
  
  JOKE BOY VS SYKLOV
  ANTECKNING
  Pojken, som har upplevt många äventyr, leder nu en specialstyrka för barn. Och han måste bekämpa kretsloppscivilisationen. Det som är väldigt intressant är att det finns rymdteknik här.
  . KAPITEL nr 1
  Gycklarpojken var i en stridsdräkt med epauletter av en rymdofficer. Bredvid honom stod en tjej, även hon i rymddräkt med klockor och visselpipor. Och hon har en genomskinlig hjälm på sig, öppen på alla sidor. Flickan höll en blaster i sina händer och kvittrade:
  - Edik, vi kanske kan vänta på resten av laget? Att slåss cyklar tillsammans när det finns minst hundra av dem är en för stor risk!
  Pojken är en krigare, även om han inte ser mer än tolv eller tretton ut, i en stridsdräkt kan du inte se några muskler, men han såg ut som en riktig prins. Och han sa självsäkert:
  - Nej! Låt oss gå ut i strid tillsammans! Vad gäller fienderna, var inte rädda. Jag gav dig en liten "pansar" artefaktsten, den minskar chansen att bli träffad hundra gånger!
  Flickan noterade:
  - Och hundra gånger mycket!
  Pojken var upprörd:
  - Jag visste inte att du, Adala, var så feg!
  Flickan med orange hår sa:
  - Jag är ingen fegis! Nåväl, låt oss göra ett avgörande genombrott!
  Och så gick barnkrigarna in i striden. Det var stenar runt om som glittrade av lila, smaragd, lila och rosa-fläckiga stenar, och stalaktiter växte upp från marken. Och det är ett extremt mystiskt landskap.
  Och framför ligger slottet. Det ser ut som en riddarlig, medeltida sådan, men med missiler och strålpistoler på tornen. Och den lokala solen skiner från ovan, som till och med är sexkantig till formen, och ljuset ändrar ständigt färger och mönster. Och detta ger också hela landskapet ett mycket mystiskt och samtidigt förtrollande utseende på sitt sätt.
  En pojke och en flicka rusade längs den omväxlande stigen med pulserande brickor. Den unge krigaren kan ha varit mer van vid att paddla runt barfota, men den här stridsdräkten är tyvärr inte demonterbar. Hur många cyklar finns det i slottet? Detta är också ett mysterium. Och om det bara är hundra av dem, så är det inte så illa.
  Pojken och flickan gömde sig omedelbart bakom en sten när en tank av denna mycket aggressiva ras dök upp. Den var hög, formad som en triangel, med en nos på var och en av de tre sidorna. Och rustningen ger ifrån sig en antydan av stål, men den berör inte ytan, på en luftkudde.
  Krigarpojken Edward log sitt mycket söta, om än barnsliga, leende. Och han kastade en liten ärta i rymdangriparnas bil.
  Den flög förbi och hoppade rakt in i pistolens ganska breda pipa. Och efter ett par sekunder exploderar den triangulära, kraftfulla tanken. Det var som om en blixt hade träffat en ammunitionsförråd och splittrats i små fragment.
  Detta visade sig faktiskt vara en ganska cool passage.
  Flickan Adala twittrade:
  - Det här är smart! Du är verkligen en Jedi !
  Pojken Edik nickade:
  - Jag var tvungen att vara en padawan också ! Men det är en annan historia!
  Därefter rusade de tappra barnen vidare till slottet. Porten öppnades och ytterligare tre stridsvagnar hoppade ut. Två är samma triangulära, och den tredje är större och sexkantig, med kanoner på varje sida och en sjunde på toppen.
  Flickkämpen visslade:
  - Wow! Nya spelare ansluter sig till oss!
  Krigarpojken nickade:
  - Du kan bryta all-in!
  Och den unge krigaren tog fram en liten anordning, storleken på en tändsticksask. Och han slog på flera program i den genom att vrida på pekfingret. Sedan lanserade pojken, som flickan kallade Edward i det här stridsavsnittet, den här lådan. Hon flög mjukt mot den största tanken. Och hon är nästan osynlig.
  Flickan frågade pojken:
  - Vad är det?
  Edik log och svarade:
  - Överraskning! Nu ska du se hur det fungerar!
  Faktum är att lådan flög in i fatet på en stor tank. Bara den här gången var det ingen explosion. Triumviratet fortsatte att röra sig. Dessutom dök ytterligare två bilar upp.
  Flickan Adala viskade:
  - Vad fungerade inte?
  Krigarpojken blinkade:
  - Nu ska du se!
  Och faktiskt, den största kanonen på den stora tanken tog och vände sig om och träffade sin triangulära motståndare. Och han kommer att slå honom med ett pansargenomträngande skal. Det blossade upp och stridssatsen började detonera. Och sedan överfördes pipan till en annan tank, som var mindre, och träffade den.
  Adala noterade med ett leende:
  - Klass!
  Edik twittrade:
  Om fästningen är på väg,
  Fienden har byggt...
  Vi måste gå runt bakifrån -
  Ta henne utan att skjuta!
  Flickan blinkade till sin unga motsvarighet. Modiga och smarta barn var emot en hel armé. Men list och teknik fungerade ganska bra mot monster.
  Den tredje tanken fattade eld, sedan den fjärde. Och återigen detonation och bristningar. Detta är upplägget av död och förintelse, hittills med ett mål.
  Krigarpojken noterade ganska logiskt:
  - Varför behöver vi ett team? De är barn precis som vi. Bara jag har erfarenhet och kunskap från århundraden, och de är unga ungdomar. Och det är inte värt att utsätta dem för skal med uranstavar.
  Flickan kvittrade:
  - Alla människor på vår hemplanet,
  Borde alltid vara vänner...
  Barn ska skratta
  Och lev i en fridfull värld!
  Krigarpojken tog upp den och sjöng:
  Barn ska skratta
  Barn ska skratta
  Barn ska skratta
  Och lev i en fridfull värld!
  Vapnen på fästningens väggar började skjuta mot den rasande stridsvagnen. Fontäner av eld, förstörelse och flammande sand flammade upp runt bilen. Och ett par träffar på rustningen splittrades i sprickor.
  Flickan Adala sa:
  - Fienden är inte särskilt exakt.
  Flera granater träffade dock tanken. Och den detonerade och exploderade. I ögonblicket för explosionen skiljde sig en liten prick från honom. Och Adala sträckte ut sin hand. Enheten som användes av den briljanta pojken flög in i flickans handflata. Eller i alla fall en erfaren hjälte och designer som ser ut som en pojke.
  Edik klappade flickan gillande på axeln:
  - Bra jobbat, jag fattade det!
  Hon skrattade:
  - Du fångar den, överfiska den inte!
  Och enheten gled in i pojkens smidiga handflata, som en makak.
  Nu var barnen glada. Som spelare som slog till banken på roulette och fick guldmarker. Men det är klart att när man har tur är det svårt att sluta. Med ett utmärkt minne kom Edik ihåg att han på 1900-talet var en så mustaschrik man som inte visste sina gränser, och han betalade för det, även om han först hade tur. Så självklart måste du kunna avsluta spelet i tid på ett casino.
  Edik förstod dock att detta egentligen inte var ett spel. Och det riktiga kriget är inte ett RPG.
  Till exempel har två helikoptrar nu dykt upp ovanför slottet. Och de verkar redo att utforska området.
  Flickorna gnisslade av rädsla:
  - Rädd! Vi kan få dem!
  Edik skrattade och svarade:
  - Det har varit svalare mål. Se hur min återanvändbara cybernetiska bugg fungerar.
  Och pojken började igen. Och antalet helikoptrar ökade till sex. Och de var strömlinjeformade och stora.
  Adala twittrade:
  Låt springa klumpigt,
  Pansarstridsvagnar genom vattenpölar...
  Och den getingliknande helikoptern kvittrar!
  Edik tog upp:
  Cheburashka skytt,
  Shapoklyak, som en pilot,
  Krokodilen har laddat maskingeväret!
  Och så helikoptern, efter att ha fått en bugg, slog sin motsvarighet med luftkanoner. Den skadades och började ryka. Och de andra helikoptrarna började cirkla. Och det är eld på dem också, och de svarar. Här kommer det roliga. En av skivspelarna har redan börjat falla och lämnar efter sig en rökig svans.
  Och bakom henne kommer en annan. Detta är verkligen roligt och inbördes krigföring.
  Pojken nickade till sin vän:
  - Hur är demonteringen?
  Adala mumlade:
  - Tur!
  Edik blev förnärmad och pös ut sina rosa kinder:
  - Du kanske kan säga något annat, gratis?
  Flickan knackade på sin genomskinliga hjälm, men förblev tyst. Samtidigt föll två helikoptrar samtidigt. Och en träffade slottet och skadade också tre vapen på en gång.
  Pojkegeniet kvittrade:
  - Håller med, smart!
  Flickan svarade:
  - Det är möjligt att det är smart, och hur kan du inte stödja det!
  De två sista helikoptrarna kolliderade med kraft och exploderade på en gång. Och återigen blev det en blixt. Det här är bra!
  Edik sjöng:
  Stort geni, lyckans älskling,
  Och samtidigt, man...
  Poesi lyriska stråkar,
  Att ha ett sekel värdigt hjärtat!
  Så andra omgången gick till förmån för de modiga barnen. Och kontrollsuperbuggen med chippet återvände till pojkens handflata .
  Flickan noterade:
  - Ja, vi har det bra. Men fienden kan till och med ha en joker i fickan!
  Edik svarade med ett flin:
  - Jag kände en joker. Eller snarare, inte bara en. Det var sådana här bilder i spel och filmer!
  Slottsportarna öppnades igen. Den här gången dyker större monster upp ur dem. De böjde sig till och med för att krypa ut.
  I det här fallet, gående robotar!
  Pojkegeniet utbrast:
  - Evangelion !
  Flickan frågade förvånat:
  - Vad?
  Edik förklarade med ett leende:
  - Den här animerade serien filmades på planeten där jag kommer ifrån. Och det fanns så stora robotar där också!
  Adala noterade:
  - Din planet är fantastisk. Du sa en gång att du har mer än tvåhundra länder.
  Pojken svarade med en suck:
  - Ja, tyvärr är det så det är.
  Flickan frågade tveksamt:
  - Varför tyvärr? Kanske bara lyckligtvis. För det är fantastiskt att ha så många länder och kulturer på en planet!
  Edik invände:
  - Nej! Inte särskilt bra. Folk slåss för ofta och använder knytnävarna. Det vill säga, jag ville säga att olika länder alltför ofta konflikter och kastar missiler mot varandra.
  Adala anmärkte med en suck:
  - Ja det...
  Krigarpojken avslutade bestämt:
  - Skam! Under tiden, låt oss komma till robotarna!
  Och faktiskt kom ett helt dussin elektroniska monster ut. Och de har så många vapen att de kan förstöra en hel stad.
  Edik noterade:
  - Det behövs ett annat förhållningssätt mot dem.
  Och pojken drog fram en liten enhet med en antenn ur fickan.
  Flickan frågade förvånat:
  - Vad det är?
  Edik svarade med ett leende:
  - En bärare av snabba men destruktiva virus!
  Adala twittrade tillbaka:
  - Åh, vilka virus, virus, skadliga virus !
  Pojken rättade:
  - Nej! Vårt mål är att skydda godhet, och inte skada människor, saikals , eller ens deras robotar!
  Och pojkegeniet avfyrade en osynlig stråle mot terminatorerna.
  Jag kom ihåg filmer om robotar och andra. Och här kan du inte argumentera för att det är en avancerad stråle.
  Edik riktade en stråle mot stora robotar, var och en lika stor som en nio våningar hög byggnad . Och han lyckades. En av terminatorerna frös plötsligt och började sjunka. Och bakom honom en till.
  Pojken sjöng med ett leende:
  Hour of fortune -
  Det är dags att spela!
  Hour of fortune -
  Försök att inte slösa bort den här timmen!
  Flickan, som såg robotarna frysa och falla, höja damm och sprida trasiga delar när de träffade plattorna, noterade:
  - Ja, det är tekniskt!
  Edik nickade med ett leende:
  - Ja, tekniken avgör allt under återuppbyggnadstiden!
  Adala svarade:
  - Nej! Människor och personal bestämmer allt! Och samtidigt inte alla!
  Och flickan tog också upp något som liknade en Rubiks kub ur fickan och började snurra på den.
  Terminator-robotarna kolliderade igen, och de var insvepta i ett helt glödande nätverk som gnistrade och vibrerade. Och sedan började stridsfordonen falla sönder och flyga i småbitar. Vilket i sin tur också exploderade och fragment flög, som ett isflak som hade hamnat under det förkrossande slaget av en hockeystjärnas klubba.
  Adala gjorde justeringen och noterade:
  - Nu kan vi bli osynliga i ett par minuter!
  Pojkegeniet svarade:
  - Inte den mest avancerade enheten, vi kommer att synas i infrarött ljus. Kom igen, det är bättre att jag gör inställningarna.
  I detta ögonblick hördes ett ljud bakom paret. Pojkar och flickor dök upp i stridsdräkter. Det fanns bara ett dussin av dem, och de var inte äldre än ett par, åtminstone till utseendet. Men samtidigt har barnen ganska anständiga vapen. Laserkulsprutor, sprängare, förintelse av små ärtformade granater. Ja, killarna här är helt klart inte vanliga. Och till och med tränat i strider i den virtuella världen !
  Edik utbrast:
  - Killar, var försiktiga, annars blir ni påkörda! Det finns vapen här som kan penetrera dina stridsdräkter.
  Krigarbarnen lade sig ner. Ljusstrålar blinkade genom luften och laserkanoner började skjuta.
  De började slå allt som rörde sig. Även i dammet.
  Adala twittrade:
  - Så här. Det är en hög täthet av eld här.
  Ett par överlevande Terminator-robotar träffades av sina egna vapen. Och de bröt upp i lågor och började brinna. Ens huvud gick av, flög högt upp och snurrade som en topp.
  Barnen med laserpistolerna fnissade. Det såg tydligen väldigt roligt ut. Även om en flicka fångades av ett splitter, höjde hon vårdslöst sitt huvud i en genomskinlig hjälm och hennes rosa, barnsliga kind brändes.
  Krigaren utbrast:
  - Antik !
  Adala höll med:
  - Chernodyrno helt enkelt!
  Krigarpojken sprejade en tub med regenererande pasta på flickans brända och skurna kind. Och nästan omedelbart läkte skadan, och sedan slätades den släta huden på den unge krigaren ut och lämnade inga spår.
  Flickan gnisslade med ett leende:
  - Vetenskap däremot!
  Edik noterade och rynkade pannan i pannan, där det fanns minnet och erfarenheterna från många århundraden:
  - Cykler är inte så enkla. Vi kan ha problem.
  Adala twittrade tillbaka:
  - Även om vi inte kan lösa alla våra problem,
  Löser inte alla problem...
  Men alla kommer att bli gladare
  Alla kommer att ha roligare!
  Och återigen öppnades portarna till det medeltida slottet. Och därifrån kom ytterligare en överraskning. I det här fallet visade det sig vara enorma tyrannosaurier. Och krigare i stridsdräkter satt på dem.
  Adala gnisslade:
  - Cyklar!
  Edik nickade instämmande:
  - Det ser väldigt mycket ut så. Med dinosaurier är de farliga.
  Krigarbarnen sjöng i kör:
  Dinosaurier, dinosaurier,
  Kanske bor du i Afrika!
  Du tuggar apelsiner till frukost,
  Dinosaurier, dinosaurier!
  Cykler liknade människors form, men större och längre. Och det fanns så många som sex fingrar på varje hand, och de största tjocka falangerna var belägna mitt emot varandra.
  Mycket grymma varelser.
  Adala twittrade:
  - Jag är lite rädd för dem!
  Som svar sjöng Edik:
  Jag förstår inte hur mycket man är feg,
  En stark krigare är född för strid...
  Rädsla är svaghet, och därför...
  De som är rädda är redan besegrade!
  Barnkrigarna kvittrade:
  Vi kommer inte att vara rädda för monster
  Född med en strålpistol i händerna...
  Riddare visste alltid hur de skulle slåss,
  Låt fienden vara en dåre för alltid!
  Dinosaurier av enorm storlek närmade sig. Och även dessa hotfulla reptiler hoppade upp.
  Pojkens befälhavare nickade till Adala :
  - Ge mig din Rubiks kub här !
  Tjejerna twittrade:
  - Vad är det här för?
  Edward sjöng som svar:
  För lyckans skull, för vår skull,
  Om vi vill ha det...
  Fråga mig ingenting
  Fråga inte, ta reda på ingenting!
  Krigarbarnen skrattade igen, som om en rolig lek pågick.
  Krigarpojken, som var vid sidan av i en stridsdräkt, noterade med en orange fläck och rynkade pannan på sitt barnsliga, men modiga och söta ansikte:
  - Om vi alla diskuterar befälhavares order, särskilt under strid, kommer disciplinen att försvinna helt.
  Krigarflickan, som inte längre bråkade, överlämnade sin Rubiks kub . Edik tog upp den och sjöng:
  Vi kommer att förgöra fienden med ett slag,
  Vi kommer att bekräfta vår ära med ett coolt svärd...
  Det var inte för inte som vi besegrade cyklerna -
  Låt oss krossa dinosaurierna i bitar!
  Och pojkegeniet började trycka på knapparna på denna märkliga kub med sina kvicka händer. Och de enorma och onda tyrannosaurierna kom närmare och närmare avdelningen av barnkrigare. Och de stora cyklarna, två och en halv meter höga, har redan börjat skjuta från sina coolt sofistikerade laserkulsprutor.
  Adala twittrade:
  Ditt öde är i balans,
  Monster attackerar oss!
  Men tack och lov att jag har vänner
  Men tack och lov att jag har vänner!
  Och de kommer att slå ett sådant slag,
  Tills det inte är för sent!
  Och så vände de tre tyrannosaurierna som gick framför sig plötsligt om och attackerade varandra. Och de började slita i den starka, grå, brunfläckiga huden med sina klor. Cyklerna flög av monstren och började slå i ett anfall. Andra tyrannosaurier började attackera dem, och de gav verkligen efter, bröt benen och malde köttet från de besegrade utomjordingarna.
  Adala noterade med en suck:
  - Det är hemskt!
  En krigarpojke med rött hår sjöng:
  - Krig gör livet hemskt,
  Och döden är värdig och vacker!
  Här snurrade Edik igen något i Rubiks kub . Och återigen rusade andra tyrannosaurier mot varandra och bet. Samtidigt tappade de cyklarna. De försökte skjuta tillbaka. Men deras eld var inte särskilt effektiv mot sådana monster.
  Barnen sjöng glatt:
  Förgäves tror fienden
  Vad kan knäcka oss modiga...
  Den som är modig attackerar i strid -
  Vi kommer att slå våra fiender rasande!
  Men i det här fallet utrotades cyklernas fiender och sköt mot varandra. Och de krossades av tyrannosaurier. Och ett sådant kaos uppstod. Och dinosauriernas blod var grönt och blått, och cyklernas blod var orange. En av dem tappade sin hjälm. Och ett mycket vidrigt ansikte blev synligt, även om det vagt påminde om ett mänskligt. Men med tatueringar och läskiga varelser.
  Adala gnisslade:
  - Ja, de här varelserna är inte särskilt trevliga, och de är så vuxna!
  Edik svarade självsäkert:
  "Jag hoppas att jag aldrig kommer att bli vuxen, än mindre en gammal man!" Det finns ett sätt för vårt team att inte växa upp, åtminstone i kroppen!
  Barnen sjöng i kör:
  Vuxna är förstås dårar
  Det finns ingen anledning att odla skägg...
  Vi barn har inte råd att raka oss,
  Att vara odödlig är en evig belöning!
  Nu började slottets artilleri träffa sina egna trupper och gjorde det med kolossal raseri.
  Plötsligt dök tyngre vapen upp på väggarna, och gåvor började kastas ut som exploderade som atombomber i miniatyr, och till och med karaktäristiska svampar reste upp!
  Adala sjöng med alarm:
  Kärnvapenkrig, kärnvapenkrig,
  Du är Gehennas kraft, så fruktansvärt,
  Tro mig, folk behöver det inte!
  Edik nickade, han hade en moderiktig, ljus, lätt gyllene frisyr. En väldigt söt pojke som med sitt vackra, änglalika ansikte kunde spela reklamfilmer. Han filmades förresten under andra omständigheter och äventyr.
  Och allt runt omkring rökte, och rökströmmar steg uppåt.
  Krigarflickan frågade Edik:
  - Hur ska vi ta den här fästningen? Tyst, eller vad?
  Pojkegeniet svarade med ett leende:
  - Inte riktigt! Snarare tvärtom med ljud!
  En krigarpojke med en örn utskuren på kinden blev förvånad:
  - Vilket ljud? Kanske ultraljud?
  Edik invände:
  - Nej! Vi kommer att använda hyperljud! Det här tror jag att du kommer att gilla.
  De unga krigarna skrattade och sa:
  Blötlägg cykeln i missbruk ,
  Och döda jäkeln...
  Dra åt muttrarna ordentligt
  Och hunden skällde!
  Men så öppnades slottsportarna igen, för femtende gången. Och ur dem kröp en mekanisk boakonstriktor, av kolossal storlek. Och dess mun är större än en kaskelots. Och tänderna, som enorma borrar, snurrar och surrar och gnistrar i luften.
  Detta är ytterligare ett monster av cybernetik.
  Adala noterade och slickade sina scharlakansröda läppar med tungan:
  - Jag förväntade mig inte det här, vilken överraskning!
  Krigarbarnen var förtjusta och sjöng till och med med entusiasm:
  Kan du föreställa dig hur läget är?
  Allt som kommer att bli verklighet är känt för oss i förväg...
  Och varför då tvivel, oro,
  Allt i världen är planerat!
  Och vi trotsar stormarna,
  Från vad och varför...
  Lev i världen utan överraskningar,
  Omöjligt för någon!
  Lycka till, otur.
  Låt oss hoppa snabbt - upp och ner!
  Endast på detta sätt, och inte på annat sätt,
  Endast på detta sätt, och inte på annat sätt,
  Länge leve överraskningen!
  Överraskning, överraskning!
  Länge leve överraskningen!
  Överraskning, överraskning
  Länge leve överraskningen!
  
  NINJA TJEJER MOT DET GENÖSA MONSTERT
  ANTECKNING
  Äventyren av en magnifik fyra ninjaflickor och tillsammans mutanter mot ett helt gäng monster och de farligaste rymdsoldaterna och andra motståndare.
  . KAPITEL nr 1
  I synnerhet bestämde de sig för att bekämpa monstret Generous och hans kämpande mutanter.
  De planerade faktiskt att bränna ner en hel stad med hjälp av gravitationspumpade laservapen.
  Tja, detta är också ett intressant äventyr. Dessutom kallade monstret Generous också stålsoldater från nolldimensionen.
  Elizabeth hoppade upp och slog sin bara häl i stålsoldatens mage. Stöten skramlade järnet.
  Bruten böjde sig, men rätade sig genast upp och skrattade:
  - Obetydlig, jordisk kvinna!
  Elena rörde smalbenet i ljumsken på sin motsvarighet. Men jag stötte på solid, legerad metall som ringde. Och hon kände till och med lite smärta.
  Den rödhåriga drottningen kurrade:
  - Det här är en man med stålkulor!
  Catherine sparkade också det pansarmonstret i huvudet med sin bara fot. Och hon kunde inte ta ner den, hon flög iväg och skrek:
  - En man är hårdare än en sten!
  Euphrosyne flyttade också stålkrigaren, denna gång utförde ett svep. Bruten kollapsade med en krasch, men hoppade sedan omedelbart upp. Och striden fortsatte med ny, frenetisk orkanstyrka.
  Flickan tog den och sjöng:
  - Ja, vi vet hur man slåss,
  Men vi vill inte att det ska hända igen...
  Flickorna föll i strid,
  Och de fyllde hjulspåret!
  Elizabeth svarade med att skickligt hoppa iväg, och de två krigarna av stål kolliderade med huvuden, så mycket att gnistor flög åt alla håll.
  Flickan med blått hår kvittrade:
  - Metall kan också utsättas för el.
  Och hon tog den och sköt in dolken i trådarna med höger hand... Elena gjorde detsamma. Och sedan föll de elektriska kretsarna på stålkrigarna, och en aggressiv, stöturladdning svepte igenom dem. Och stålmonstren började glöda glödheta.
  Sedan gick de igenom springor och frös som damm.
  Catherine noterade och kastade sin bumerang mot ledningarna. Få dem att falla och steka monster:
  - Vi inaktiverar farliga fighters!
  Euphrosyne kurrade:
  - För enastående prestationer i rymdstrid!
  Och han kommer också att kasta sin gåva mot sina fiender.
  I alla fall var krigarna av stål färdiga. Och krigarna räddar världen igen.
  Huvudfienden hade redan förberett sig för att avfyra ett dödligt batteri med en speciell generator som fungerade genom att absorbera gravitoner från jorden och från andra planeter.
  Och hur mördarurladdningen kommer att slå på. Och atmosfären började svänga, och luften blev mycket varmare. Och det var som om det rann sprickor genom den, fylld av strålande ljus.
  Elizabeth kutade:
  - Så här! Låt oss slåss grabbar!
  En stor mutant dök upp framför henne, som såg ut som en gorilla, med ett ansiktshuggar. Han rusade mot flickan, och mycket snabbt och skickligt. Elizabeth hoppade tillbaka och snubblade henne. Och gorillan kollapsade, spretiga på ytan.
  Flickan med blått hår spottade och hennes muterade saliv fick gorillan, som rest sig upp, att falla ner igen. Och dessutom hamnade hans huvud precis i papperskorgen .
  En annan mutant best, närmare bestämt en blandning av människa och djur, hade huvudet av en varg. Och han försökte attackera Elena. Flickan med rött hår föll på ryggen och kastade monstret över sig. Han flög över och kraschade in i en lyktstolpe. Och tjöt som en slagen hund.
  Euphrosyne slog den muterade vargen i huvudet med en tegelsten. Det splittrades.
  Flickan kvittrade:
  - Tegelstenar, tegelstenar!
  Du är inte tjutet av en varg - bättre håll käften!
  Catherine noterade med ett flin när den muterade gorillan försökte resa sig. Hon rörde sig mellan hans ben och fick honom att hoppa. Och så vände hon upp och ner på sin motståndare.
  Därefter kittlade de, tillsammans med Elizabeth, mutantdjurets klackar med dolkar.
  Och djuret kommer att skratta och skratta. Och det var bokstavligen cementerat inuti papperskorgen .
  Flickorna tog vargen i nacken och kastade den mot gorillan. Återigen kolliderade de och vände. Alla fyra skönheterna lade till bara klackar. Och ett par mutanter rullade i hög hastighet och floppade ner i floden.
  Elena sjöng:
  - Så fort jag slår dig i pannan så går du till botten!
  Och tjejerna rusade vidare. Och här är han, huvudskurken Shchedry. Han håller en tung sprängare i händerna. Och från det, som om sprängt av ett energiflöde. Dessutom är Shchedry själv i pansarrustning, såväl som i en mask och rustning.
  Flickorna, som hoppar och undviker , undviker de dödande strålarna. Och deras nakna, runda, rosa klackar blinkar så mycket.
  Elizabeth kastade en bumerang mot fienden. Han sköt mot honom. Men vapnet gick åt sidan och träffade ett trafikljus. Stången skars och den treögda enheten som visar vägtrafik träffade Generous i huvudet, täckt med en hjälm.
  När Elena såg att fienden var bedövad, kastade hon repet vridet i ett lasso och tog tag i sprängaren. Hon drog kraftigt och slet ut den ur tassen.
  Därefter sjöng hon:
  - Från flickornas tassar,
  grymma tassar...
  Det är omöjligt att lämna, tro mig,
  Slå på nickeln
  Slå nickeln!
  Det är inte svårt att lägga en man!
  Den generöse avväpnades. Ninjatjejerna tog den och slog den med sina bara tår. Och de slog bokstavligen ner brottslingen med sin kvartett. Därefter hoppade vi till generatorn. Elizabeth försökte stänga av den när strömmen träffade henne. Och mutantflickan hoppade tillbaka och kvittrade:
  - Ära till ninjaflickorna,
  Ära till stridshjältarna!
  Elena kastade en skiftnyckel mot generatorn och plockade upp den från asfalten. Den flög förbi, träffade och orsakade en kortslutning.
  Flickan med rött hår kvittrade:
  - Jag löser problemet inte enkelt, utan väldigt enkelt!
  Lufttemperaturen var inte längre så varm. Under tiden började tjejerna spela igen.
  Här är ett annat uppdrag. En seriös motståndare har dykt upp inför ett robotmonster. Och detta monster är mycket farligt. Han tog bilden av en jetjager, och låt oss använda laserstrålar för att träffa en av de stora, virtuella städerna som förstör skyskrapor.
  Här förstör ett energiflöde en stor byggnad i flera våningar och river både betong och metall.
  Elena noterade och tittade på detta med beundran:
  - Hur mycket energi han har!
  Elizabeth svarade med en suck:
  - Nu behöver vi själva skaffa något emot honom!
  Catherine fnissade och drog ett mycket allvarligt militärt vapen ur tomma luften:
  - Det här är en hyperlasermaskin ! Slå fienden med energin från kvarkfusion!
  Euphrosyne nickade:
  - Det här är helt rätt! Kom igen, låt oss ta fienden och slå honom!
  Elizabeth nickade och en mycket coolt sofistikerad pistol dök upp i hennes händer. Den mutanta tjejen kurrade:
  - Det här är en strålkanon, med hypernukleär pumpning!
  De andra två tjejerna skaffade sig också trunkar. Och när de tar roboten som förstör staden, kommer de att slå dig.
  De gjorde det såklart. Men något oväntat hände. Stridstrålningen träffade roboten, men reflekterades omedelbart av någon mycket stark skyddsbarriär.
  Och tjejerna kände sig överväldigade av intensiv hetta.
  Elena sjöng:
  - Det här är skyddet som har kommit,
  Hur kan man besegra parasiten?!
  Elizabeth svarade med ett leende:
  - Jag tror att jag vet hur den här roboten försvarar sig. I det här fallet är detta en en och en halvdimensionell dimension som inte går att penetrera så lätt!
  Ekaterina föreslog:
  Vad händer om vi använder en termopreonpumpad hyperblaster ?
  Euphrosyne nickade:
  - Det kommer att finnas dödlig kraft!
  Elizabeth invände:
  - Nej! Du kan inte enkelt lägga energi här. Kärnan i denna mätning är att alla flöden av energi och partiklar går åt samma håll!
  en hyperlaserstråle dem . Tjejerna hann knappt hoppa åt sidorna. De kände sig till och med barfota, med en graciös kurva på hälen.
  Alla fyra av dem slickades omedelbart av hypereld på sina bara, förhårdnade sulor .
  Flickorna till och med skrek och kvittrade högst upp i lungorna:
  - Förhärligat är mitt heliga land,
  En storm av stormar i segrarnas lågor...
  Du är den enda som denna på hela jorden,
  Och det finns ingen mer värdefull än du i världen!
  Därefter tog skönheterna det och spottade med all sin ilska på roboten. Och saliven från muterade flickor är en giftig ultrasyra . Hon kommer att rusa igenom och bryta igenom fältet. Och stridsroboten fick fyra svåra sår. Hans rustning äts upp och bildade imponerande bucklor som rök.
  Och stridsfordonet började tappa fart.
  Elena sjöng hånfullt:
  Jorden närmar sig ljudligt.
  Min foton lyssnar inte på ratten...
  Jag böjer mig över siktet,
  Och missilerna rusar mot målet...
  Vi börjar inte kampen från noll!
  Och stridsroboten svarade och slog flickorna med hjälp av en hyperplasmisk blot. Hon flög ut ur stridspistolerna och rusade efter mutantflickorna.
  Elizabeth tog och blottade de röda bröstvårtorna på sina bröst. Hennes lagkamrater följde efter.
  Den röda harpan sjöng:
  Ryssland är en jordglob med sina bröst,
  Hon täckte och räddade människorna från problem...
  Men helvetet har rest sig med sina röda skräp,
  Någon blev irriterad över vårt segervrål!
  Och krigarna tog och släppte synkront hypersoniska vågor från sina bröstvårtor, färgen på övermogna jordgubbar.
  De flög förbi som en tsunami. Och de träffade den hyperplasmiska klatten. Hon, efter att ha fått ett förkrossande slag, vibrerade och rusade i motsatt riktning. Därefter tog hon och täckte över roboten, som redan brann och rök. Och så blev det mekaniska monstret intrasslat i en eldig väv och började brinna som ett ljus.
  Elizabeth sjöng med ett skratt:
  Flickor kommer att styra universum
  Även om napalm regnar från himlen...
  Att tjäna fäderneslandet är vår oföränderliga plikt,
  Den heliga elden brann i mitt hjärta!
  Och krigarna kommer igen att ta det från sina rubinnipplar och slå dem med blixten.
  Dessa är verkligen skrivna skönheter. Och deras kroppar är så muskulösa, starka, skulpterade, energiska.
  Mördarroboten föll till slut i rymddamm. Och det visade sig vara en riktigt dödlig effekt från brösten på sådana magnifika skönheter.
  Elena sjöng:
  Vi kommer att ge ljus till hela världen, tro mig,
  Låt oss dö och rädda planeten...
  Även om ödet är fruktansvärt, har den onda döden kommit,
  Dö inte förgäves, för vårt fosterland lever!
  Elizabeth invände:
  - Nej, det är bättre att överleva och vinna!
  Flickorna i allmänhet visade sin betydande kampnivå. Men så dök den Generöse upp igen. Det här är en upppumpad, muskulös man i mask och rustning, i det här fallet, tillsammans med två andra partners, bar han ett vapen som orsakade stridskorrosion av stenar. Och han slog hus med det. De blev lösa, som sand, och smulas sönder. Och de vackra flickorna som bodde i dem flydde från krigen.
  Ekaterina noterade:
  - Förstörelse är en passion,
  Dålig makt råder...
  Den som generöst dricker andras blod,
  Låt oss kasta in trumfkortet genom att ge kärlek!
  Tjejerna tog det och direkt, så fort de visslade. Och flera tunga gamar flög från taken. De föll på mutanternas huvuden - en blandning av människa och vildsvin och en annan uppenbar noshörning. Och gamarnas näbbar fyllde deras skallar med tunga stötar, vilket fick dem att falla utslagna.
  Och en annan näbb kommer att träffa Generous mellan benen i ljumsken.
  Och han kommer att hoppa upp och sjunga med tunn röst:
  Jag hoppar på scenen, jag hoppar på scenen
  Jag kommer att bli en eunuck i ett harem!
  Jag kommer att bli en eunuck i ett harem!
  Och rösten blev så tunn, som ett litet barns.
  Och själva kanonen hoppade högre och vände. Elizabeth hoppade. Hon fångade den med sina bara tår och dirigerade om den med snabba rörelser.
  Och husen som förstördes började restaureras. Inklusive de som brändes av mördarroboten.
  Elena och Ekaterina hoppade fram till mutantmonstren som hade börjat komma till sans. Flickorna föll på rygg och slängde upp båda monstren med sina starka ben.
  De flög upp och vände om i sitt slentrian. Och deras huvuden hamnade i papperskorgar med olika cigarettfimpar.
  Och hur de tog det och ylade av smärta.
  Elena kvittrade och blottade sina tänder:
  - Låt mig åka till Himalaya,
  Låt mig gå helt...
  Annars tjuter jag, eller så skälla,
  Annars äter jag någon!
  Och krigaren med rött hår, som färgen på Lenins banderoll, tog den och spottade i rumpan på mutanten som satt fast i papperskorgen . Han, efter att ha fått en urladdning av grym, brinnande ultragiftig juice, kommer att hoppa, rulla över, ryta och väsa, med ett vilt yl.
  Efrosinya och Ekaterina sparkade fienden med sina bara fötter och skickade honom i en helvetisk flykt till en punkt.
  Han kommer att rusa iväg som en ostyrd raket. Och han kommer att slå den generösa och krossa den senares skal.
  Och sedan flög noshörningsmannen dit och krockade med sin ägare.
  Elena tog den och sjöng förtjust:
  - Även om jag kommer från en blygsam by,
  Där vi fick lära oss att leva enligt Iljitj...
  Jag vill inte vara en problemfri brud,
  Och jag vill inte bli en mjölkko!
  Och alla fyra flickorna tog det och med sina bara, muskulösa ben började slänga mutanterna tillsammans med sin ägare, vilket fick dem att bokstavligen snurra.
  Samtidigt sjöng skönheterna:
  Jag du han hon,
  Hela landet tillsammans
  Tillsammans en vänlig familj
  I ordet är vi hundra tusen jag!
  Och krigarna, precis som fotbollsspelare i de stora serierna, tog och slog de tre skurkarna rakt in i en stor betongblandare. Därefter slog Elena på motorn med full effekt.
  Och dessa monster började snurra.
  Elizabeth noterade, tog den specialdesignade kanonen i sin hand igen och återställde de förstörda byggnaderna:
  - Vi vinner som alltid...
  Elena kvittrade med ett flin som verkade läskigt:
  Men för att vara ärlig,
  Jag vinner allt!
  Jägaren gick in i spelet
  Öppna ett konto då såklart!
  Efter att ha blandat ihop sina motståndare ordentligt, tog flickorna det, och utan vidare lanserades de. Och så flög en enorm betongkub ut, föll ner och frös i den skarpa virtuella solen!
  Ekaterina noterade:
  - Ännu en uppgörelse till vår fördel!
  Elena förtydligade:
  -Virtuell showdown!
  Och hon klickade på sina bara tår. Det som gav upphov till en eldig, iriserande bubbla. Han flög högre upp i luften, expanderade när han gick och glittrade av regnbågens alla färger. Detta var ett konstverk.
  Den rödhåriga flickan kvittrade:
  - Universum är fullt av fantastiska överraskningar,
  Och flickan, som är mycket värdefull i strid...
  Kan jag sparka den onde i ljumsken med min bara fot,
  Men jag föredrar att vara mig själv!
  Var dig själv! Var dig själv!
  En sådan tjej, vild, groovy!
  Elizabeth sa med ett leende:
  - Fortsätt så!
  Elena, som krossade monstret, mumlade något obegripligt.
  Euphrosyne tog och drog av sig hennes behå och träffade kristallmotståndaren som plötsligt dök upp framför henne som pulsarer. De flög förbi och ramlade ner på den blanka ytan. Och de gav ett stort, dödligt slag.
  En flicka med hår vitt som snö kvittrade:
  - Flickan fyller jorden med sina bröst,
  Täckte och räddade hela världen från problem...
  Vi har inte kommit på det, uppenbarligen har tjejerna en poäng,
  När en granne gick all-in för att spela!
  Ekaterina, en tjej med gyllene hår, tog den och sparkade den i ytan med sin bara häl. Ett av de utskjutande rören brast av hjärnskakningen, och de framryckande fiendesoldaterna översköljdes faktiskt med en ström av ånga.
  En tjej med hår som såg ut som en maskros, bara mer voluminöst, tog det och sjöng:
  - Bad, bad, bad, bad,
  Infusion av ek och björk...
  Bad, bad, bad, bad,
  En cool kick från en barfota tjej!
  Och hennes pärlande tänder kommer att lysa som en spegel. Det här är Terminator-tjejer.
  Egentligen kan ingen armé av virtuella varelser stå emot människor som dem. Och försök inte ens.
  Elena såg plötsligt ett enormt snöigt berg ovanför staden. Och några människor i vikingadräkt fräste runt i närheten. De var långa och mycket större än vanliga företrädare för mänskligheten.
  Den rödhåriga tjejen skrek:
  - Ingen nåd, ingen nåd, ingen nåd för fienden,
  Vet, onde viking, vet, onde viking kommer att äta gryta ur dig!
  Elizabeth kastade ett mynt med sina bara tår. Den snurrade runt och träffade kråkan som flög genom luften. Dessutom var denna grå varelse lika stor som en stor albatross. Och det träffade henne rakt i kronan. Kråkan tappade medvetandet och rusade ner som en meteorit. Och hon lämnade en rykande svans efter sig.
  Flickan med blått hår sjöng:
  - Kärlek är som en bergsbäck,
  Det som faller till marken som hagel...
  Och slå på den och ge en elektrisk stöt till motståndaren,
  Flickan laddar maskingeväret!
  Kråkan träffade stridsroboten med näbben under dess vilda fall. En kortslutning har inträffat. Och den enorma cyborgen exploderar. Varefter berget skakade.
  Och snö föll över de tappra fyra flickorna.
  Catherine noterade och sjöng:
  Snöfall, snöfall,
  Peka inte på mitt hår...
  Resultat, resultat -
  Tjejer är alltid barfota!
  Och krigaren tog den och snurrade hennes gyllene hår, som om hon vore en topp. Och genast uppstod en ljus glans, och strömmar av eldstrålar strömmade ut. Och istället för snö började regnet falla. Och allt var väldigt vackert, och dropparna skimrade i den virtuella solen som diamanter.
  Elizabeth noterade med ett skratt:
  - Vi borde visa våra talanger i affärer,
  En tjejs bästa vän är diamanter!
  Euphrosyne fnissade och pekade på berget där skandinaviska krigare svärmade i snön, noterade:
  - De här killarna är på gång med något dåligt!
  Elena föreslog:
  - Låt oss släppa dödens dödsstrålar från våra röda bröstvårtor.
  Och den rödhåriga vixen skrattade och blottade sina pärlande tänder.
  Elizabeth föreslog:
  - Låt oss gå, flickor, först, låt oss landsätta trupper!
  Catherine sjöng med förtjusning:
  - Hur värmen i deras hjärtan hjälper de landande trupperna,
  Hur värmen i deras hjärtan hjälper fallskärmsjägare,
  Vindpinade trupper!
  Och krigarna tog den, accelererade och med all sin kraft, som om de skulle ta den och hoppa.
  Och de kämpande, aggressiva fyra skönheterna kommer att flyga rakt in i striden. Och det är klart att de är redo att flytta berg på en gång.
  Elena tog det med förtjusning och sjöng:
  Jag kommer att bli den absoluta världsmästaren
  Och jag kommer att svepa igenom som en gnistrande orkan...
  Cooler, det här är alla verk av Shakespeare,
  Jag ska bara hoppa in i Stilla havet!
  Elizabeth tog upp och sjöng:
  - Strålande idrottare är ivriga att slåss,
  Alla tror innerligt på seger!
  Euphrosyne tillade och blottade sina tänder:
  - Vi kan trots allt ha vilket hav som helst, havet är knädjupt,
  Alla berg är ju upp till oss!
  Och så tog tjejerna faktiskt upp på berget i ett virtuellt spel. De är fast beslutna att ge strid mot vikingarna. Även om de är giganter tre gånger mänsklig höjd.
  Elena gick in i striden. Hon drev bruket med sina svärd. Och hon högg av vikingens huvud och sjöng:
  Du behöver inte tappa huvudet
  Ha inte bråttom...
  Du behöver inte tappa huvudet
  Tänk om det kommer väl till pass?
  Skriv ner det i din anteckningsbok,
  På varje sida!
  Tappa inte huvudet!
  Tappa inte huvudet!
  Bättre att fly snabbt!
  Elizabeth kastade flera nålar med sina bara tår. De flög över och träffade gamarna som flög ovanför vikingarna. Stora rovfåglar, efter att ha förlorat sin orientering, flög och rammade sina näbbar in i vikingakrigarnas skallar. De genomborrade dem och tvingade dem att släppa källor av blod.
  Catherine sparkade närmaste viking med sin bara, solbrända fot i ljumsken. Fick honom att hoppa och rulla över från slaget.
  Därefter sa flickan:
  - Du ser en förmörkelse på himlen,
  Det här är en armé av fiender...
  Ett tecken på helvetet kommer,
  Inga fler ord behövs!
  Och flickan tog den och hennes pärlande ögon gnistrade. Det här är verkligen en stöld, verkligen en stöld!
  Euphrosyne tog den och visslade. Ett par tallar skakade av visselpipan, som om bambupinnar hade fallit på dem. Och tunga kottar flög ner. De slog vikingarnas huvuden och bröt igenom dem tillsammans med sina hjälmar.
  Den blonda tjejen noterade:
  - Jag lät mina fiender gå till spillo,
  Mitt första drag, sista drag!
  Och nu återstod bara den största, bredaxlade vikingaledaren i gyllene rustningar.
  Och han vrålade till fullo:
  - Du har ingen chans! Jag har Thors yxa!
  Vikingabruten svängde och skickade en tsunamivåg från sin yxa.
  Flickorna var lätt täckta av snö.
  Men de reste sig snabbt.
  Elena förstod korgen som den gigantiska krigaren tappade och skällde:
  - Nåväl, få din motståndare i plånboken!
  Och hon tog den och skakade den.
  Elizabeth sjöng med ett sött leende:
  - Min pojke, min baby,
  Vid den här tiden sover du inte,
  Och i vilket okänt land,
  Dina tankar kommer att handla om mig!
  Vikingajätten svängde igen. Och i just den sekunden kände han en förvrängning av rymden. Och han, som en svanfjäder, sögs upp av en kraftfull dammsugare.
  Och jätten plattade ut i korgen och blev storleken på ett vallmofrö.
  Elena flinade och noterade:
  - Det här är verkligen en förvandling!
  Catherine sjöng med ett leende:
  - Det blir tvångsbehandling, och roliga förvandlingar!
  Elizabeth tittade oroligt upp på berget och anmärkte:
  - Det är en bomb gömd under snön!
  Elena gnisslade:
  - Kärn?
  Flickan med blått hår muttrade:
  -Ta din syster högre upp - thermopreon !
  Den rödhåriga krigaren vidgade ögonen och frågade:
  - Och hur neutraliserar vi det?
  Euphrosyne fnissade och kurrade:
  - För att göra detta måste vi släppa ut infraljud från våra röda bröstvårtor. Låt oss tjejer, vi alla fyra, göra detta unisont!
  Och krigarna tog och knullade med strömmar av enorm energi från sina rubinnipplar.
  Thermopreon bomb grymtade och stängdes av. Därefter började en högtidlig marsch spelas.
  Elena twittrade:
  - Den som vill ha en bomb får den i pannan!
  
  EN FLICKA RÄDDAR CIVILISATIONEN AV ALVER
  ANTECKNING
  Den vackra älvtjejen Erimiada måste hitta den röda draken för att rädda sin älvcivilisation från förstörelse. Men på vägen måste hon slåss med alla sorters krigare och lösa svåra gåtor och uppleva otroliga äventyr.
  . KAPITEL nr 1.
  Så hon hade ett uppdrag att hon gick längs en stig i rött tegel. Och bakom henne finns en koger, båge och pilar. Nakna sulor känner värmen från ytan som värms upp av tre solar.
  Erimias har på sig en kort kjol och hennes bröst är endast täckt av en smal tygremsa.
  Hon utför en viktig uppgift.
  Vilken, specifikt, vet hon inte själv. Men helt klart något speciellt, som att rädda alvernas civilisation.
  Och någon varelse kommer ut för att möta henne. Storleken på en bra tank, och med ett skal gnistrande av diamanter.
  Tomten bugade sig för honom och kvittrade:
  - Jag är glad att se dig!
  Den gigantiska, behornade sköldpaddan kväkade:
  - Gläd dig inte i förväg! Vad letar du efter?
  Erimiada ryckte på axlarna och svarade:
  - Jag vet inte. Men jag vet bara att detta är väldigt viktigt för att rädda alvernas civilisation.
  Bruiser noterade:
  - Det är det, du vet inte själv? Har du ingen kung i huvudet?
  Tomten tog den och sjöng:
  Det finns inga tydliga gränser i livet,
  Det finns inga tydliga gränser i livet...
  Och en massa onödigt, tråkigt tjafs...
  Och jag saknar alltid något,
  Och jag saknar alltid något,
  Vinter av sommar, vinter av sommar, höst av vår!
  Sköldpaddan flinade och noterade och blinkade med sitt diamantskal:
  - Du, ser jag, är en lättsinnig person som gnistrar med bara, rosa klackar på tegelstenen. Därför, om du vill bli släppt igenom, svara på den här frågan...
  Erimiada nickade:
  - Jag är redo att svara på alla frågor!
  Gubben kvittrade:
  -Vem är någon som verkar vara cool, men i verkligheten är dålig?
  Tomten fnissade och muttrade:
  - Troll!
  Sköldpaddan skrattade och dess skal gnistrade ännu starkare av diamanter som skimrade på de tre solarna. Och det gav ut:
  - Nej! Gissade inte! Du kommer att bli straffad för detta!
  Tomten kommer att hoppa upp som svar och börja springa. Bokstavligen rosa klackar gnistrade och hennes bara, solbrända ben blinkade som propellerblad.
  Flickan vrålade:
  - Tomten rusar, stormiga hästar,
  Jag måste erkänna, djävulen är död !
  De kommer inte ikapp oss, de kommer inte ikapp oss!
  Som svar dök två långa hjältar med gethuvuden omedelbart upp. De rusade för att springa efter tomten. Och de stampade med sina hovar. Väldigt pumpade ämnen.
  Erymiada, som slukade den, tog den och sjöng:
  - Det sladde, sladde, sladde mig!
  Straffet har växt, växt, växt!
  Och bakom henne rusade horniga gorillor med breda axlar och tjocka armar och ben.
  Detta, som de säger, är antingen ett lopp för ledaren, eller förföljelse för kritik.
  Tomtens bara fötter är lätta och smidiga. De två ligisterna kunde inte stänga avståndet och började redan kvävas.
  Men så dök en ryttare upp framför Erimiada på en svart häst och i svart rustning. Han blinkade med sitt långa svärd, som glödde starkt som om det vore gjord av stjärnor.
  Den här svarta krigaren dundrade:
  -Vart springer du, flicka?
  Erimiada svarade med en rädd röst:
  - Det är en jakt efter mig, om du är en sann riddare, så hjälp!
  Ryttaren, i bläckfärgad rustning, viftade med handen. Två enorma krigare med gethuvuden frös i luften. Tomten frös också. Det var som om de var frusna i tjock is och inte kunde röra sig.
  Den svarta krigaren frågade med ett leende:
  - Ja, vad handlar din borost om?
  De två gethövdade krigarna vrålade unisont:
  - Hon svarade fel på frågan, och vår värdinna borde betala för det!
  Riddaren frågade:
  - Vem är din älskarinna?
  Getkrigarna svarade unisont:
  - Sköldpadda Fortila !
  Krigaren i svart rustning nickade:
  - Jag känner henne! Hon är klok och rättvis. Och vad vill du ta från tjejen för detta?
  Getkrigarna svarade unisont:
  - Nio slag med pinnar på bara klackar, så är det bara!
  Krigaren i svart rustning bekräftade:
  - Okej, det är inte dödligt, men rättvisa kommer att iakttas!
  Erimiada frågade nyckfullt:
  - Och du kommer att tillåta en flicka att slå den bara sula på min graciösa, vackra fot med käppar?
  Krigaren log och föreslog:
  - Jag kanske borde låta dig bli jämn? Hur vill du ha det!
  Getkrigarna nickade unisont:
  - Det är möjligt! Men bara en gång! Och om hon förlorar, då blir det tjugo slag på hennes bara klackar.
  Riddaren i svart rustning nickade:
  - Desto bättre! Låt oss!
  Gorillorna med gethuvuden gurglade:
  -Vad är mindre än ett vallmofrö och större än universum?
  Erimiada ryckte på axlarna och svarade:
  - Kan du tänka på det?
  Getkrigarna vrålade:
  - Ingen tid att tänka!
  Flickan rynkade pannan och svarade:
  - Troligen trollens inbilska. Det är obetydligt än ett vallmofrö, och samtidigt är det mer uppblåst än universum!
  Gorillorna med gethuvuden fnissade.
  - Gissade inte! Nu slår du hälarna med en pinne!
  En krigare i svart rustning frågade:
  - Vet du själv svaret?
  Getkrigarna nickade:
  - Ja! Dessa är universums lagar. De får plats i en behållare som är mindre än ett vallmofrö och samtidigt finns det inte tillräckligt med plats för dem i universum!
  Den svarte riddaren nickade:
  - Bra! Fortsätt därför till din plikt.
  Getkrigarna befriade sig och närmade sig Erimiada. Hon försökte utan framgång att röra sig.
  Flickan greps i armbågarna och kastades på ryggen. Sedan tog de fram en speciell enhet ur sina ryggsäckar.
  De satte in alvens bara fötter där och säkrade dem ordentligt. Därefter bröt en av getterna bambupinnen. Och han svängde den genom luften. Och hon visslade.
  Erymiad låg på rygg. Pebbles prickade hennes vassa skulderblad. Nakna, solbrända ben hålls tätt ihop. Och du kan inte dra dem.
  Och så föll bambupinnen med en visselpipa på flickans sula, med den graciösa kurvan av hennes barfota, rosa häl.
  Tomten kände en skarp smärta som strålade från hennes fötter till bakhuvudet.
  Den andra bocken höll enheten och räknade samtidigt:
  - En gång!
  Återigen föll pinnens slag på flickans bara klackar.
  - Två!
  Erymyada skrek av smärta. Så grymt och obehagligt det var. Och pinnen fortsatte att vissla och slå av all kraft på skönhetens kala, rosa, graciösa sula.
  Den första, sedan den andra. Erymiada stönade högt och skrek över hur smärtsamt och smärtsamt det var.
  Den svarta krigaren anmärkte:
  - Jag hoppas att du inte skadar henne?
  Den stora bocken svarade självsäkert:
  - Vi har mycket erfarenhet av det här!
  En annan hornad sa:
  - Alver har i allmänhet en väldigt stark och seg kropp.
  När slagen upphörde. Getkrigarna tog bort falakaanordningen från flickans bara fötter och böjde sig och gick. De gick dock därifrån och stampade högt.
  Erimiada slutade stöna och försökte resa sig. Men hennes blå slagna ben hade så ont att hon skrek. Och hon gick ner på alla fyra som en hund.
  Flickan mumlade:
  - Mina klackar är trasiga, hur ska jag gå nu?
  Den svarta krigaren anmärkte:
  - Prova på tårna! Det blir lättare så här!
  Erimiada stod försiktigt på tårna, men det gjorde fortfarande väldigt ont. Flickan gnällde:
  - Åh, det gör mycket ont att komma på hälarna,
  Ingen i världen kan förstå...
  Jag är en tjej, inte bara en tik,
  Och tro mig, jag kan slå tillbaka!
  Den svarta krigaren svarade självsäkert:
  - Det kommer att läka snart, var inte rädd! Under tiden vill du förmodligen rädda ditt alvfolk från döden?
  Flickan blev förvånad:
  - Varför tror du det?
  Riddaren i svart svarade:
  - Den som går längs den röda tegelvägen kommer säkerligen att försöka rädda någon!
  Tomten nickade och bekräftade:
  - Ja det är sant! Och vad kan du erbjuda mig?
  Den svarta krigaren svarade:
  - Inget speciellt. Du själv vet inte vad du letar efter. Men jag vet!
  Erimiada flinade och frågade:
  - Och vad vet du?
  Den svarte riddaren svarade:
  - Du letar efter en staty av röd drake. Det måste skydda ditt folk från den riktiga, sjuhövdade draken.
  Tomten svarade med en suck:
  - Det stämmer, krig. Men kan du verkligen hjälpa mig?
  - Jag kan, om du slåss med svärd med en vampyr och lyckas besegra honom!
  Erimiada sa:
  - Vampyrer är väldigt starka. Och de är extremt svåra att motstå. Kanske kan du ge mig en lättare motståndare?
  Black nickade:
  - Ja? Vill du slåss till exempel med en person?
  Tomten nickade med ett leende:
  - Det skulle vara ett stort nöje!
  Riddaren föreslog:
  - Kommer du att svara på gåtor?
  Flickan tittade på sina blåslagna ben och svarade med en suck:
  - Jag vill inte! Och så slog de det ganska bra. Kanske erbjuda mig något annat?
  Den svarte riddaren nickade:
  - Okej, i så fall... Sjung något då!
  Erimiada nickade och kvittrade:
  - Det är möjligt!
  Tomten harklade sig och sjöng:
  Jag har det vassaste svärdet i mina händer,
  Jag hugger av huvuden, lätt, i stort sätt...
  Jag kan skära av vem som helst, tro mig,
  Att känna varken skam eller rädsla!
  
  Hemska nyheter i ett grymt krig,
  Flickan jag har älskat för alltid!
  Kastas in i munnen på monstret Satan,
  Var, Herre, är rättvisa och barmhärtighet?!
  
  Elf Maiden gick barfota,
  Fötterna dunkade på de dammiga stigarna!
  När allt kommer omkring, för de synder som källorna flödade,
  Hon hade en chans att marschera utomlands!
  
  I början av våren gick jag ut på vägen,
  Mina fötter är så blå av kylan!
  Du kan inte bita en partikel av kött,
  De bara nickar in i granarnas frost!
  
  Så på en väg full av stenar,
  Flickans fötter blödde!
  Och skurken går förbi Elfia,
  Sidan av Jerusalems kungars stad!
  
  Favkazbergen , åsar täckta av snö,
  Vassa stenar sticker dina sulor!
  Men du livnärde dig på jordens kraft,
  Att välja en svår hajj till Guds stad!
  
  Sommar, öken, arg sol,
  Som en tjejs ben i en stekpanna!
  Den heliga staden är inte långt borta,
  Alla bär på en oändlig börda!
  
  Frists grav ,
  Jungfrun böjde sina knän i bön!
  Där, store, är syndens mått,
  Varifrån hämtar jag styrka i rättfärdighet?
  
  Gud sa till henne och rynkade pannan,
  Enbart bön kan inte förändra denna värld!
  Elfia är avsett att regera i århundraden,
  Tjäna henne troget utan att be om pengar!
  
  Jungfrun nickade: Jag tror Frist,
  Du valde Elf som världens räddare!
  Jag kommer att sprida sanningen om detta till alla,
  Budskapet om idolguden Fijesus !
  
  Vägen tillbaka var enkel och snabb,
  Bara fötter har blivit starka!
  Gud sträckte ut sin hand med nåd,
  Muskler och vilja, som av stål!
  
  Och du gick med i armén,
  Blev pilot, flög Trollwaffe !
  Där visade hon skönhetens höjd,
  Trollförstöraren exploderade på en landmina!
  
  Krigare, käck, modig kämpe,
  Ägnad åt partiet - åt sovjeternas sak!
  Jag tror på ett segerrikt slut över avskum,
  Jag ska köra den demoniska packningen till väggen, till svaret!
  
  Ja varför, kämpen sköts ner,
  Du hade inte tid att släppa remmarna!
  Och skölden visade sig vara defekt,
  Och den onda trolljäveln förbrödrade sig med barnskötaren!
  
  Kriget har blivit ojämlikt och grymt,
  Även om jag är en tjej så vrålar jag och gråter bittert!
  Som om vi har problem kan vi dyka till botten,
  Turen har ju försvunnit från fäderneslandet!
  
  Mitt rop till Gud: Allsmäktig, för vad?
  Du skilde mig från min älskade pojkvän!
  Inte ens i kylan bar jag en kappa,
  Och hon slog för tre motståndare!
  
  Förtjänar hon inte det?
  Möt mig med blommor för segern!
  Baka generösa pajer för semestern,
  Och jag kommer till paraden med hopp!
  
  Den stränge Herren svarade dystert:
  Vem är lycklig i världen, vem har det bra?
  Köttet kommer att lida och stöna av smärta,
  Trots allt är tomtegemenskapen vidrig och syndig!
  
  Ja då, när jag kommer i härlighet,
  Jag ska kasta in i Gehenna de som inte förtjänar att leva !
  Jag ska återuppliva killen i mina drömmar också,
  Den bästa vill inte ha en del då!
  Under sång dök ett dussin vackra, himmelska änglar upp på himlen. De klappade händerna med stor entusiasm och bekräftade att de verkligen gillade skönhetens sång.
  Den svarte krigaren nickade gillande på huvudet och vrålade:
  - Jättebra, du har utmärkta sångförmåga! Men för att få den röda drakfiguren måste du också vara utmärkt med ett svärd.
  Erimiada bugade sig och sa:
  - Med så vadderade ben är det praktiskt taget omöjligt att slåss, även med en så obetydlig motståndare som person!
  Riddaren i svart rustning viftade med sitt svärd gnistrande i stjärnorna. Och en grönaktig våg, som en reflektion av gräs, passerade från honom. Och flickans tonade, mejslade, graciösa ben blev hela igen.
  Tomten böjde sig, stampade hennes bara fot med stort självförtroende och sa:
  - Nu, ge mig en man här! Jag kommer att krossa honom till blodigt kött, även om de är hjältelånga!
  Svart bekräftade:
  - Du kommer att ha den motståndare du behöver!
  Och han gjorde en åttasiffra med sitt svärd. En pojke dök plötsligt upp framför flickan från tomtefamiljen. Han bar bara badbyxor, ett barn på elva eller tolv år. Tunn, solbränd, men trådig. Hans skulderblad var vassa, hans revben var synliga under hans solbrända hud och hans rygg och sidor var helt streckade av redan läkta märken från fransar och gissel.
  Fast det var bara en pojke med ett babyansikte, men han såg stolt ut. Slavens blonda hår, choklad med solbränna, verkade vara snyggt trimmat, och hans haka gav ett modigt uttryck i ansiktet.
  Erimiada muttrade förvirrat:
  - Jag kommer inte att slåss med barnet. Dessutom verkar det för mig att det här är en slavpojke.
  Den svarta krigaren bekräftade:
  - Ja, det här är en slavpojke som barfota och endast iklädd badbyxor arbetade i stenbrotten, sliter mer än två tredjedelar av dygnet och utförde det svåraste arbetet. Men å andra sidan föddes han som prins. Och han föll i slaveri, vilket stärkte honom, men knäckte honom inte.
  Slavpojken stampade argt med bara foten, krossade en sten med sin förhårda häl och skrek:
  - Jag är redo att slåss med dig, ädla dam! Jag hoppas att du har en bra familj, för att slåss mot en allmänning är en jävla för mig!
  Den svarte krigaren nickade:
  - Du har på spel, på ena sidan kommer det att finnas en statyett av en röd drake, och på den andra, din frihetspojke!
  Den unge krigaren skakade sitt inte alltför långa men skarpa svärd och sa:
  För fäderneslandet och friheten till slutet,
  Få hjärtan att slå unisont!
  . KAPITEL nr 2.
  
  Viscountessan svarade självsäkert:
  - Det här kommer att bli en ojämlik kamp!
  Och hon svängde sitt mycket längre och tyngre svärd. Båda krigarna konvergerade i rörelse. Gemensamt var att de var barfota. Men pojkens fötter, även om de är små, är redan keratiniserade från att ständigt gå med bara sulor på de vassa stenarna i stenbrotten. Och älvtjejen, tvärtom, har mer känsliga, rosa sulor med en graciös kurva av den nakna hälen.
  Svärden kolliderade och gnistor flög. Viscountessan ägnade sig förstås som ädel person i fäktning. Även i rymdåldern kanske detta inte ansågs vara en högsta prioritet. Hon var lång, stor och muskulös för en tomte, och hon hoppades att hon lätt och enkelt kunde besegra någon halvnaken, mager pojke från stenbrotten.
  Men jag stötte på en ihärdig och fingerfärdig pojke som lärde sig fäktlektioner i tidig barndom och inte glömde dem i gruvorna, slog sönder stenar med kofot och skjutsade vagnar.
  Till en början tyckte Erimiada synd om barnet och attackerade honom inte alltför beslutsamt. Faktiskt en sån liten sak, och han hade tydligen svårt i stenbrotten. Se hur revbenen är synliga, och det finns skrubbsår och blåmärken på huden.
  Pojken var dock snabb och kliade flickan på knäet med sitt svärd. Blod kom ut.
  Erimiada slog pojken som svar och ropade:
  - Lilla lus!
  Trots att slavpojken parerade blev han omkull. Men han hoppade genast upp. Och han attackerade tomten som en ilska. Och i hans tunna, men starka och smidiga händer, blixtrade svärdet som en myggas vingar.
  Och så repade den snabbe och smala pojken Erimiada igen.
  Flickan, efter att ha fått ett sår på benet, kvittrade:
  Tjejer kommer aldrig att ge upp
  Och du vet, deras kommer att bli en härlig seger...
  Pojken kommer inte att segra, Satan,
  Som tydligen inte har ätit lunch på länge!
  Pojken svarade med att fortsätta attackera. Han var snabb som en gräshoppa. Och hans svärd är väldigt snabbt. Det verkar mindre, men lätt. Pojken själv, trots att han bar tunga stenblock och dunkade med en slägga, på grund av den magra maten i stenbrottet, kunde inte gå upp i vikt och förblev mycket trådig och rörlig.
  Erymiad kunde inte komma in i sin tunna, smidiga kropp med framträdande muskler. Hon försökte investera flera gånger, men det gick inte.
  Viscountesstjejen började svettas. Hennes solbrända, starka kropp i bikini var täckt av svett och verkade som polerat brons. Och min andning blev tyngre.
  Här slog Erimiada till med all sin kraft, men pojken hoppade skickligt och stod till och med på bladet med sina bara fötter ett ögonblick. Och han slog Erimiada i bröstet. Och alvens blod flödade mer intensivt. Flickan skrek av smärta. Och återigen försökte hon attackera.
  Men det är svårt att träffa när målet är litet och under dig, och samtidigt rörligt.
  Slavpojken började, medan han kämpade, också bli täckt av små svettdroppar och började glänsa. Samtidigt sjöng han:
  Spartak är en stor tapper kämpe,
  Han reste fiender mot det onda oket...
  Men upproret tog slut,
  Friheten varade bara en bråkdel av ett ögonblick!
  
  Men en pojke från andra tider nu,
  Jag bestämde mig för att kämpa för rätt sak...
  Han ser liten ut och verkar inte vara stark,
  Men han vet hur man kämpar väldigt skickligt!
  Riddaren i svart rustning nickade:
  - Ja, den här prinsen är inte så enkel! Stenbrotten härdade honom bara, men slog honom inte alls. Och om du vill besegra honom, då måste du försöka.
  Slavpojken utbrast:
  - Antingen vinner jag eller dör! Utan frihet är det inte värt att leva!
  Erymiada väste:
  - Och jag kämpar för min nations framtid.
  Och flickan svängde igen och försökte slå sin unga motsvarighet.
  Men hennes strejk misslyckades. Dessutom tog den kvicka lilla djävulen och högg flickan från älvfamiljen i magen och lämnade ytterligare ett blodigt hål.
  Erimiada blev mer försiktig. Ja, hur förödmjukande det är att slåss med ett människobarn. Och fortfarande förlora. Hon har aldrig slagit på honom ännu.
  En mycket smidig barfota, tålig slavpojke. Och hoppar som en gräshoppa.
  Emira sjöng:
  I gräset satt gräshoppan,
  I gräset satt gräshoppan,
  Precis som en gurka
  Han var grön!
  Men så kom tomten,
  Som slog alla...
  Gjorde honom rik
  Och hon åt smeden!
  Detta gjorde det roligare, men ökade inte styrkan. Då och då tillfogade pojken grunda, men många och känsliga sår på tomten. Från förlust av blod började Erimiad försvagas och sakta ner.
  Och hennes motståndare var till och med för motståndskraftig. Faktum är att sexton till sjutton timmars arbete om dagen, vem du vill kommer antingen att dödas eller härdas. Och pojkens kropp var extremt stark och kunde motstå alla belastningar.
  Samtidigt stärkte inte musklerna att bära tunga stenblock i dagar i sträck, utan tvärtom gjorde dem starkare och smidigare.
  Så prinsen slog henne under knäet med ett svärd, och Erimiada böjde sig, och hon var redan vriden så att hon inte längre kunde vända sig ordentligt.
  Och slavpojken tryckte på, nynnade glatt och glatt och injicerade åter flickan i magen. Och den här gången mycket djupare.
  Erimiada började kvävas. Hon ryckte med foten, men svärdsspetsen träffade flickan rakt i hennes bara häl och genomborrade den påtagligt. Och detta gör inte bara ont, utan gör det också svårt att stå.
  Tomten föll på sidan och kurrade:
  - Jag kommer inte att överlämna mig till Satans fiender - bödlarna,
  Jag kommer att visa mod under tortyr...
  Även om elden brinner och piskan träffar dina axlar,
  Jag älskar min tomte med brinnande passion!
  Slavpojken flinade och svarade med att trycka flickan i näsan med sin bara häl. Och han gav den hårt, krossade andningsapparaten och sjöng:
  - Frihet är paradiset,
  Det finns ingen glädje i kedjor...
  Kämpa och våga
  Avvisa liten rädsla!
  Och pojken slog ännu kraftigare med svärdet, så mycket att han slog svärdet ur Erimiadas försvagade händer. Flickan sträckte ut handen för att plocka upp honom. Men spetsen av bladet genomborrade henne omedelbart mellan skulderbladen. Och blodet kom ut igen.
  Flickan föll och tog tag i svärdet i handtaget. Men hon träffades av ett blad som den halvnakna pojken flyttade rakt över hennes hand och skar av venen. Svärdet föll ut och Erimiada avväpnades.
  Slavpojken utbröt ett glädjeskri och slog tomten i tinningen med handtaget. Hon ryckte på sina bara, långlidande ben och föll i en djup knockout.
  Prinsen lade sin bara fot, som inte hade sett skor på flera år, på flickornas häftiga bröst.
  Och släppte ut ett segerrop och sa:
  - Länge leve ljuset och friheten!
  Och så vände han sig till den svarta krigaren:
  - Göra slut på henne?
  Riddaren i svart rustning svarade självsäkert:
  - Nej! Du har redan besegrat henne! Nu är du fri och har kastat av dig slaveriets bojor!
  Pojken, nu en före detta slav, frågade:
  - Och nu kan jag återställas till min tidigare rang av prins?
  Krigaren i svart rustning svarade beslutsamt:
  - Nej! Ditt land har erövrats. Men du visade att du är en utmärkt fighter. Du kommer att gå med i armén och bli scout där. Du kommer att befalla en grupp pojkar precis som du själv. Och detta kommer att vara din belöning för att du besegrat viscountessan.
  Den unge prinsen bugade och sa med ett leende:
  - Tack! Jag kommer inte att gå tillbaka till dessa stinkande stenbrott.
  Riddaren i svart rustning viftade med sitt svärd, och den segrande pojken försvann.
  Erymiada öppnade knappt ögonen. Hennes huvud gjorde ont. Skakigt reste hon sig och stammande frågade:
  - Vad hände med mig?!
  Den svarte krigaren svarade med sorg i rösten:
  - Du förlorade! Pojken vann och fick frihet.
  Tomten sa med en suck:
  - Så vad nu, kommer mitt folk att dö?
  Riddaren i svart rustning svarade självsäkert:
  - Självklart inte! Om något har du en chans att få en ny kamp. Bara den här gången måste du slåss med den du avvisade första gången. Inte med en människa, utan med en vampyr!
  Erimiada svarade med en suck:
  - Jag håller med vampyren. Men jag är helt sårad och jag orkar inte. Finns det något sätt att läka mina sår så jag är redo att slåss?
  Riddaren i svart rustning sa:
  - Det finns bara ett sätt. Du måste gissa gåtan. Svara rätt, och alla dina sår kommer att läktas på en gång.
  Tomten bad:
  - Dina gåtor är så komplexa att det helt enkelt är omöjligt att svara på dem. Kanske finns det något annat sätt? Tja, om du vill så sjunger jag för dig!
  Krigaren i svart svarade:
  - Det är klart, du kommer att sjunga för mig ändå! Men för att dina sår ska läkas måste min fråga besvaras. Du måste betala för allt!
  Änglarna som flög över riddarens huvud bekräftade omedelbart och ringde sina små röster unisont:
  - Du måste betala för allt!
  Riddaren i svart rustning anmärkte:
  - Men jag ska vara dig barmhärtig och låta dig fundera över frågan. Och du är en smart tjej, och jag tror att du definitivt kommer att gissa vad det korrekta svaret kommer att vara.
  Erimiada anmärkte:
  - Det är omöjligt att veta allt i världen!
  Krigaren med det lysande svärdet nickade:
  - Höger! Men du kan logiskt beräkna vilket svar som helst på vilken fråga som helst.
  Tomten svarade med en suck:
  - Okej då. Jag är redo.
  Riddaren i svart rustning sa:
  - Det som kommer utan att komma, och går utan att gå!
  Erimiada visslade och rundade hennes safirögon:
  - Wow! Wow fråga.
  Krigaren i svart nickade:
  - Tror! Försök att räkna ut det logiskt!
  Viscountessan spände pannan och började resonera högt;
  Kanske är det pengar? De verkar faktiskt komma, men det är alltid få av dem, så man kan säga att de kommer utan att komma i sådana mängder som de borde. Å andra sidan går de, som om de inte skulle gå, som om de inte var där.
  Erimiada rörde vid hennes sårade häl med pekfingret och fortsatte sitt resonemang;
  Eller så är det kanske problem. De verkar komma, men de har alltid varit så här, så de kommer utan att komma. Och det verkar som om problemen har försvunnit, men i själva verket finns de fortfarande kvar.
  Erimiada kliade sig återigen i bakhuvudet och fortsatte sitt resonemang om det givna ämnet.
  Till exempel kanske det här är livet. De säger att livet har kommit, men det fanns där förut. Å andra sidan är livet borta, säger de. Men hon förblev samtidigt, inklusive själen, som är odödlig.
  Ja, det finns många fler alternativ som kan erbjudas. Mina ögon är vidöppna från de olika möjliga svaren. Här gav de henne tid. Men faktiskt, ju mer du tänker, desto mer förvirrad blir du, och en mängd möjliga svar uppstår. Och tiden hjälper inte...
  Sedan gick det upp för Erimiada, och hon sa:
  - Jag är redo att ge ett svar!
  Krigaren i svart nickade med huvudet och lyste som ebenholts:
  - Nåväl, säg till!
  Erimiada uttalade bestämt:
  - Tiden kommer utan att komma! De säger att det är dags, men det har redan hänt! Och han går utan att lämna också. De säger att tiden har gått, men den finns fortfarande kvar!
  Riddaren i svart rustning skrattade och svarade:
  - Ja, svaret är generellt sett korrekt, och det kan räknas! Fast standardsvaret är minnen! Men tid är också ett fullt möjligt alternativ.
  Den svartklädda krigaren gjorde en åttasiffra med sitt glänsande svärd. Och efter ett par sekunder försvann alla sår och skador på Erymyad spårlöst, som om de aldrig hade funnits.
  Tomtetjejen log och sa:
  - Tack! Kan jag ta min andra chans nu?
  Riddaren i svart rustning svarade med dånande röst:
  - Kan! Men du måste slåss mot en vampyr den här gången. Är du redo för ett sådant test?
  Erimiada svarade bestämt:
  - Om jag inte har något val, så ja! Redo!
  Krigaren var på väg att höja sitt svärd, men då ropade änglarna som fladdrade över hans svarta hjälm unisont:
  - Låt henne sjunga för oss! Hon har en så underbar röst!
  Riddaren i svart rustning nickade:
  - Sjung, skönhet! Mitt följe kräver det!
  Erimiada nickade motvilligt och anmärkte:
  - Ja, jag är inte i rösten!
  Änglarna skrek med ett skratt:
  - Behövs inte! Du är underbar! Kom igen, var inte blyg!
  Tomten tog ett djupt andetag och sjöng med förtjusning;
  Ära till landet som blommar ovan,
  Ära till den stora, heliga alven...
  Nej, det kommer ingen tystnad i evigheten -
  Fältets stjärnor är beströdda med pärlor!
  
  Den store Allsmäktige Svarog är med oss,
  Son till den allsmäktige formidabla familjen...
  Så att denna krigare kan hjälpa till i strid,
  Vi behöver förhärliga alverna med Guds ljus!
  
  Flickorna har inga tvivel, tro mig,
  Flickorna attackerar rasande horden...
  Kommer att slitas i stycken, rabiata best,
  Och fienden kommer att få ett slag i näsan!
  
  Nej, försök inte knäcka alverna,
  Fienden kommer inte att få oss på knä...
  Vi kommer att besegra dig, onde tjuv,
  Farfarsfar Elin är med !
  
  Nej, aldrig, aldrig ge efter för fiender,
  Barfota tjejer kämpade under elf ...
  Vi kommer inte att visa svaghet och skam,
  Låt oss ta itu med den store Satan!
  
  Gud lät oss avsluta våra strider,
  Och kasta bort Wehrmacht-horderna...
  Så att de inte slutar med nollor,
  Så att det inte är tyst på kyrkogården!
  
  Ge tjejerna fria händer, fighters,
  Så detta kommer att ordnas för orkishisterna...
  Våra fäder kommer att vara stolta över oss,
  Motståndaren kommer inte att mjölka oss som kor!
  
  Det är sant att våren kommer snart,
  Majsaxen på fälten blir gyllene...
  Jag tror att vår dröm kommer att gå i uppfyllelse,
  Om du måste kämpa för sanningen!
  
  Gud, det betyder att alla människor är kärlek,
  Trofast, stark, evig i glädje...
  Även om våldsamt blod utgjuts,
  Tjejen är ofta slarvig!
  
  Vi krossar fienden i strid,
  Att göra något så luftigt...
  Även om en storm rasar över världarna,
  Och en kvav förmörkelse kommer!
  
  Nej, folk kommer att stå till sina gravar,
  Och de kommer inte att ge efter för erkshisterna ...
  Ni pojkar skriver ner det i din anteckningsbok,
  Och slipa alla dina svärd för strid!
  
  Ja, det är sant att det kommer en gryning utan kanter,
  Tro mig, alla kommer att ha glädje...
  Vi öppnar en annan, tro mig, ljus -
  I luften sträcker flickans hand ut!
  
  Vi kan , vi kan göra det här, tro mig,
  Något vi inte ens vågar drömma om...
  Vi ser klart det ljusaste målet,
  Nej, prata inte dumheter, kämpar!
  
  Nåväl, låt oss flyga, skämtsamt, till Mars,
  Låt oss öppna fält där, räkna dem, rubiner...
  Och vi kommer att ladda miljöaktivisterna rakt i ögat,
  Horder av keruber svävar över oss!
  
  Ja, det sovjetiska landet är känt,
  Vad kommunismen gav till folken...
  Hon gavs till oss genom födseln för alltid -
  För fosterlandet, för lyckan, för friheten!
  
  I Elfia är varje krigare från krubban,
  Bebisen sträcker sig efter pistolen...
  Därför darrar du, skurk,
  Vi ställer monstret till ansvar!
  
  Ja, vi kommer att bli en vänlig familj,
  Vilken elfinism kommer att bygga i universum...
  Vi kommer att bli, du vet, sanna vänner,
  Och vår verksamhet kommer att vara skapande!
  
  När allt kommer omkring är elfinism för evigt given genom födseln,
  Så att vuxna och barn kan vara lyckliga...
  Pojken läser också stavelser,
  Men demiurgens låga lyser i ögonen!
  
  Ja, det kommer att finnas glädje för människor för alltid,
  Att de kämpar tillsammans för Svarogs angelägenheter...
  Vi får se Folgis stränder snart,
  Och vi kommer att stå på Guds hedersplats!
  
  Ja, alven kan inte knäckas av fäderneslandets fiender,
  Det kommer att vara starkare till och med än stål...
  Elfiya, du är en kär mamma för barnen,
  Och vår far, tro mig, är den vise Ftalin !
  
  Det finns inga hinder för fosterlandet, tro mig,
  Det går framåt utan att stanna...
  Helvetets kung kommer snart att få schackmatt,
  Han har i alla fall tatueringar i händerna!
  
  Vi kommer att ge våra hjärtan för vårt fosterland,
  Låt oss bestiga alla berg, tro mig, högre...
  Vi tjejer har mycket styrka,
  Ibland blåser det till och med av taket!
  
  Pojken gav också en prenumeration på Elf,
  Han sa att han skulle slåss hårt...
  Det är glittrande metall i hans ögon,
  Och RPG är gömt tätt i ryggsäcken!
  
  Så låt oss inte leka idioter,
  Ännu bättre, låt oss alla stå tillsammans som en vägg...
  Klarar prov, bara en femma,
  Låt Abel regera, och inte den onde Kain!
  
  Kort sagt, det kommer att finnas lycka för människor,
  Och Svarogs makt över den heliga världen...
  Spela sönder orkshisterna,
  Låt Lada vara lycka och en idol!
  Tomtetjejen sjöng klart med stor entusiasm. Och hon böjde sig, stampade med bara foten och sa:
  - Nåd!
  Riddaren i svart rustning bekräftade:
  - Det här är en värdig låt! Det värmer hjärtat och själen. Därför kommer jag att ge dig råd: gör en åttasiffra med dina ben, så kommer du att få mer styrka. Och du kan klara även med ett sådant monster som en vampyr!
  Erimiada bugade och svarade:
  - Världen borde respektera oss och frukta oss.
  Soldaternas bedrifter är otaliga...
  Alver har alltid kunnat slåss.
  Vi kommer att förstöra orcherna till marken!
  En krigare i svart rustning gjorde en cirkel med sitt svärd, och musik hördes, som istappar.
  Och en siluett dök upp på himlen. Han var en stilig men blek ung man i hög hatt och läderkostym. Hans händer var i läder, svarta handskar, och hans stövlar, tvärtom, var röda. Och han höll ett svärd. Huggtänder stack ut från den unge mannens mun.
  Erymiada utbrast och blottade sina tänder:
  - Det här är en vampyr! Ser ganska söt ut.
  Den unge mannen skakade på huvudet, justerade sin hög hatt och landade sedan stadigt på marken.
  Han bugade sig för flickan och sa:
  - Hon är nästan naken och barfota, som en slav!
  Den svarta krigaren svarade:
  - Det här är en viscountess från en mycket adlig familj. Och hon vill skaffa statyn av den röda draken för att rädda sitt folk från döden.
  Vampyrpojken svarade:
  - Jag måste i alla fall besegra henne! Jag ska försöka hålla henne vid liv om möjligt!
  Erimiada svarade med ett leende:
  - Jag vill inte döda dig heller! Men om jag måste så kämpar jag med all kraft!
  Den svarte krigaren nickade:
  - Du kommer att slåss med svärd. Vapnen är lika, och allt är rättvist.
  Vampyren bugade och svarade:
  "Det är en stor ära för mig att korsa svärd med en sådan tjej!"
  Erimiada blinkade och kvittrade:
  - Vi kommer djärvt att gå ut i strid,
  För alvernas sak...
  Vi kommer att besegra alla orcher,
  Kämpa, sväv inte!
  Flickan och pojken tog blanka, gnistrande svärd i sina händer och förberedde sig för att slåss. Deras humör var för total förstörelse.
  En signal ljöd. Vampyrungdomen rusade med vilt raseri mot Erymiada. Hon mötte honom med ett svärdslag och parerade attacken. Flickan kände sig mycket mer självsäker och avvisade igen försöket med en fatrulle.
  Sedan flyttade Erimiada sin motståndare mellan hennes ben med sin bara fot. Vampyren lyckades blockera slaget, men var fortfarande skakad.
  Tomten kvittrade:
  - Fienden känner ännu inte till vår styrka,
  De använde inte sin fulla kraft...
  Bebisar och kvinnor attackeras
  Ändå, vampyr, jag dödar dig!
  Som svar lyfte den unge mannen sig lite från ytan och försökte närma sig Erymyad som en stormtrooper.
  Och flickan tog den och högg fienden med svärdspetsen mitt i magen. Han fick en smärtsam injektion och blod kom ut. Tomten utförde en fjärilsmanöver och hakade på vampyrens känga, varefter hon kvittrade:
  Jag ska krossa fienden med ett slag,
  Jag, tomte, är modig av goda skäl!
  Striden fortsatte under tiden. Vampyren försökte flyga upp, men Erimiada hoppade upp och fortsatte att fånga honom. Och droppar av scharlakansrött blod spreds.
  Den unge blodsugaren noterade:
  - Du har lärt dig mycket! Men hon orkade inte med pojken!
  Tomten sa och blottade tänderna i ett leende:
  - Man måste börja någonstans! Vi har alla lärt oss lite, och synd inte, du är en vampyr för Gud!
  Vampyren accelererade plötsligt, men hans svärd missade målet och Erimiada träffade blodsugaren på handleden. Återigen rubinfärgade stänk och stön.
  Vampire noterade:
  - Din djävul!
  Tomten invände:
  - Jag tjänar det goda!
  Den unge blodsugaren anmärkte:
  - Vad är skillnaden mellan gott och ont?! Till och med ljusets gudar dödar och skonar inte sina fiender!
  Erimiada ryckte på axlarna och kvittrade:
  Kronbladet på en blomma är ömtåligt,
  Om den rivits av för länge sedan...
  Även om världen runtomkring är grym,
  Jag vill göra gott!
  Vampyren försökte få fart igen och attackerade snabbt flickan. Han utförde höggaffelmanövern, men oväntat genomborrade tomteflickans blad hans hals. En ström av blod sprutade ut. Vampyren hoppade tillbaka, skakade av sig de röda dropparna och noterade:
  - Ja, hon-djävulen!
  Erymiada hoppade av all kraft och kastade sig in i slaget. Hennes kala, runda häl träffade vampyren rakt i hakan. Han föll ihop och spred armarna åt olika håll. Flera trasiga tänder flög ut ur blodsugarens mun.
  Erimiada lade sin bara fot på hans bröst, höjde sina händer och utbrast:
  - Seger!
  Den svarta krigaren frågade henne:
  -Ska du göra klart det?
  Erimiada uttalade bestämt:
  - Nej!
  Riddaren i svart rustning nickade:
  - Den röda drakfiguren är din!
  Och han gjorde en triangel med ett gnistrande svärd. Det blev genast en blixt i luften och en bild av en färgstark, kraftfull drake dök upp. Som flög upp till Erimiad. Flickan krympte ofrivilligt.
  Sedan kom det en liten blixt, och draken förvandlades till en liten statyett som själv flöt i händerna på tomteflickan. Hon tog den och sjöng:
  - Tomtar, tomtar, tomtar,
  Vår ungdom kommer att vara evig...
  Tomtar, tomtar, tomtar,
  Vi kommer att vara i evig lycka!
  
  GULLIVERS FEMTE RESA
  ANTECKNING
  Den berömda resenären Gulliver, i spetsen för ett stort skepp, ger sig ut på en resa igen. Han fastnar i en storm och hans fartyg kastas iland. Och den erfarne Gulliver möter en så märklig värld, sedan bleknar alla tidigare äventyr av den legendariske sjömannen mot dess bakgrund.
  . KAPITEL nr 1
  Gulliver var inte längre ung. Ändå gav jag mig iväg igen på en annan resa. I själva verket togs hans beskrivningar av äventyr som inget annat än fantasier och sagor.
  Och åren går, och huvudet blir grått, och en hel del skallighet dyker upp i det. När man är över femtio, med 1700-talets mått mätt, är det här mycket. Trots det bestämde sig Gulliver för att ge sig ut på vägen igen. Dessutom förutspådde spåkvinnan för honom att den här gången skulle han finna sin lycka och inte längre vilja återvända.
  En stor galjon fläktade sina segel och seglade mot Stilla havet. Gulliver är redan ganska rik, och den tunna ullen av små får som togs från Liputia gav honom speciell inkomst . Men de dog alla ut. Och idén uppstod att besöka denna ö igen.
  Mer än trettio år har redan gått. Och Lilliputians lever mindre än människor. Så alla som kände Gulliver är redan utdöda.
  Varför inte försörja sig där genom att gripa byten? Lilliputianerna har varken kanoner eller gevär, och deras pilar är inget emot jättarna. Och i själva Lilliput kan man fånga en massa värdefulla saker.
  Bara de små djuren skulle kunna generera enorma inkomster och kan säljas för ett enormt pris.
  Att fånga jättarna är för riskabelt. Inte vilken som helst skulle ta en brute tolv gånger så stor som en man, inte ens en pistol. Dessutom har de en kung som har en mäktig armé. Det är sant att jättarna inte har krut ännu.
  Gulliver ville i alla fall besöka sitt första land, där det fanns två krafter av små människor. Kanske kunde han där hitta något som skulle göra honom fantastiskt rik.
  Efter att ha blivit bekant med Yahoo och världen av intelligenta hästar, blev Gulliver grymare och cynisk. Åren går och du behöver bli rik. Hur mycket mer liv han har kvar är okänt. Och folk skrattar åt dig, och olika tidningar ger vulgära antydningar om att Gulliver inte bara är en drömmare, utan också en galning. Och ännu mer, för att bevisa att de länder han namngav existerar, var detta motivet.
  ungefär var Lilliput och ön Blefuscu låg . Och hans skepp har redan nått denna plats.
  Men exakt var? Öarna är små och försöker hitta dem blint med hjälp av primitiv navigering från tidigt 1700-tal.
  Och så tog skeppet över och fastnade i en storm...
  Han kastades omkring i sju dagar och nätter, kastades omkring av vågorna. Lyckligtvis visade sig designen av det stora och kraftfulla fartyget med kanoner vara mycket hållbart. Och den föll inte isär.
  Och så steg plötsligt en våg och spolade den engelska galjonen upp på den öde stranden. Utmattad av den utdragna kampen med stormen och vilda element somnade besättningen på mer än tvåhundra sjömän och Gulliver själv.
  De tänkte inte på hur de skulle vila eller återhämta sig.
  Gulliver hade ständiga mardrömmar. Och när han vaknade fortsatte mardrömmen i verkligheten. För det första fann han sig bunden och bredvid honom stod pojkar som såg ut att vara omkring tolv eller tretton år gamla. De var målade med färger, fjädrar på huvudet som indianer, bara fötter, halvnakna överkroppar. Det är dock ganska varmt här, och det är förståeligt.
  Gulliver såg sig omkring. Och jag såg flera bundna sjömän i närheten. Bara de har förändrats också. De blev mindre, skägget och skäggstubbarna försvann och kläderna föll som påsar.
  Gulliver tittade på sig själv. Och jag blev förvånad. Hans kropp blev mindre, magen försvann och den dova smärtan i ryggen också. Och kostymen föll som en tvättlapp. Och stövlarna visade sig plötsligt vara lediga. Och han ryckte till, och repen föll något.
  En pojke som såg ut som en indier, täckt av tatueringar, skrek:
  - De blir som oss! Kom igen, dra åt repen!
  Sjömännen hade faktiskt redan barnansikten och minskade i storlek framför våra ögon.
  Pojkar med fjädrar och färg rusade för att dra upp repen. Gulliver kände att han fortsatte att krympa. Och samtidigt känns kroppen lätt och energifylld. Och dina tänder slutade göra ont, och i allmänhet var det som om du föddes på nytt.
  Under tiden gick fler lokala krigare ombord på skeppet. De var redan i prydligare uniformer, i rustning och med svärd. Det finns sandaler på hans fötter och flera tjejer med. Men de såg också ut som barn, cirka tolv, max tretton år gamla. Flickor bar örhängen och smycken.
  En av dem med blont hår skrattade och noterade:
  - Det är synd! Jag fick inte se dem som vuxna! Nu är de samma små som vi!
  Den tatuerade pojken sa:
  - Det finns mer än tvåhundra av dem här! De borde skickas till stenbrotten som slavar!
  Flickan invände:
  - Nej! Vi säljer dem bara! Vissa har otur att gå till gruvorna, och resten är de nya ägarna!
  En pojke i rustning och en gyllene hjälm frågade strängt:
  -Vem är din chef? Jag säger det! Och låtsas inte att du inte kan vårt språk! Alla som ansluter sig till vårt imperium börjar genast förstå vårt språk, och vi i sin tur förstår det!
  En av sjömännen som blev pojke muttrade:
  - Det här är kapten Gulliver! Du kommer inte omedelbart känna igen honom i en pojkes kropp!
  Krigaren i den gyllene hjälmen beordrade:
  - Dra ut dem. När de äntligen blir som oss, då kanske de släpps lös. Samtidigt kommer de att förbereda sig för övergången.
  Krigarpojkarna lade Gulliver och de andra killarna på sina axlar, höll dem två och två och bar dem ut.
  Gulliver trodde att det här kunde vara nonsens. Men så kom jag ihåg Lilliputians. De var mindre till växten. Endast mestadels vuxna, inte barn. Han kanske inte borde bli förvånad?
  Han besökte olika världar och såg fantastiska länder. Så varför skulle inte barnens värld vara bland dem? Detta var det enda han saknade för sin samling av sensationer.
  Gulliver såg att stranden inte längre var öde. Det fanns många soldater i rustning där. Det fanns pojkar med fjädrar och pilbågar i indisk stil och kämpar i lättmetallrustningar. Och flickorna med rosetter, förresten, var också barfota förutom befälhavarna, som hade dyrbara smycken och sandaler täckta med pärlor.
  Bågskyttarflickorna stod på rad. En annan rang hade i sina händer kraftfullare armborst som avfyrade dödliga bultar. På höger sida fanns katapulter. Det finns också pojkar och flickor nära dem. Huvudkrigaren i en gyllene hjälm befallde:
  - Ta fångarnas kläder! De är nu slavar och måste vara klädda efter sin rang.
  Kläderna passade redan inte och höll knappt fast. Fångarna, som hade blivit pojkar, lossades, och alla de nu ganska illaluktande trasor slängdes i en hög tillsammans med deras skor. Sedan hällde de en blandning av olja och svavel över det och satte eld på det.
  Nu var sjömän pojkar som inte var äldre än tretton, och på 1700-talet, före accelerationen, såg barn i den åldern ut som tioåringar på det tjugoförsta århundradet. Ja, de har minskat märkbart.
  Och nu var de nakna, några täckte blygt sin skam med händerna.
  Bågskytten och armborstflickorna hölls under pistolhot.
  Pojken i den gyllene hjälmen befallde:
  - Nåväl, låt dem tvätta dem i havet! Sedan ska vi ge dem slavkläder för att hålla uppe utseendet.
  Och de tillfångatagna pojkarna drevs i havet. Vattnet var varmt, uppvärmt av den tropiska solen. Det var ett bra klimat här. Man kunde se palmer och kokosnötter.
  Du kommer åtminstone inte att frysa.
  Gulliver skämdes och var samtidigt glad. Efter att ha kastat ut mer än fyrtio år har han nu blivit helt frisk, energisk och glad. Och stämningen blev glad, även om slaveri och förnedring väntade honom framåt, samt möjligen hårt arbete i stenbrotten. Gulliver visste inte vad det var den svåra vägen, men han hörde historier om hur inte bra det var! Men så ung och frisk han är nu.
  Sanden var varm och brände de nakna, barnsliga sulorna. De har ännu inte hunnit bli grova och täckta av förhårdnader, som händer när man går en lång stund utan skor. Det bör noteras att i Storbritannien ansågs det att gå barfota var ett tecken på stor fattigdom, och även om barn visade upp sina bara klackar var det bara i värmen, och då oftast bland de fattiga. Och så försökte de ta på sig skorna, trots allt nöje att känna på jordens yta, med barnsliga, känsliga sulor.
  Men samtidigt, utan skor är det lite smärtsamt . Sanden brinner varmt i den tropiska solen vid middagstid. Lokala pojkar och tjejer har helt klart mycket starka och tuffa sulor.
  Förresten, tänkte Gulliver - hur gamla är de? Tänk om alla här är odödliga? Och inte som en av de världar där Gulliver besökte, och även om människor inte dog, blev de fortfarande gamla, och odödligheten var ung, glad och energisk!
  Att vara barn är fantastiskt på sitt sätt! Och kanske kommer du att leva så här i mer än ett årtusende.
  Sant, då blev Gulliver ledsen. Tänk om han fick arbeta i hundratals år som naken, barfota slavpojke i stenbrotten? Och detta ger väldigt lite glädje.
  De här killarna är som fan. Till exempel uttryckte en präst åsikten att den eviga lågan är en metafor, och syndare arbetar som slavar i evigt hårt arbete!
  En annan sak som förvånade Gulliver var att pojkkrigarna lade alla sina vapen i en separat hög och lade pistoler och musköter i järnlådor.
  Gulliver tyckte att det här inte var särskilt smart. Eftersom skjutvapen inte är en dålig sak. Dessutom skjuter några vapen tillverkade i England, på den tiden det mest avancerade landet i världen, ganska exakt. Och här finns pilbågar och armborst, som i tidig medeltid. Och i Storbritannien är den industriella revolutionen redan på väg. Och snart kommer England att bli så starkt att även jättarna kommer att kunna möta. Även om detta kan vara en kolossal risk.
  Nakna slavpojkar plaskade i havsvattnet. Och det var jättebra på sitt sätt. Gulliver och ett par före detta sjömanspojkar började plötsligt plaska runt varandra. De slocknade i ett moln av stänk och skrattade glatt och sträckte ut tungan.
  Det verkar som om de var vuxna i sina sinnen och behöll samma minne, men i sitt beteende blev de plötsligt riktiga barn. Och de vill så gärna flina och le och spela spratt.
  Och Gulliver stänkte på sina sjömän, och de på honom. Pojkarna var väldigt glada och visade tänder. Som de nu har sina egna, och vita. Detta är en ny, förtjusande värld där det finns en härlig återgång till barndomen.
  Gulliver mådde bra fysiskt och kunde vara ganska nöjd överlag. Och faktiskt återvände hans ungdom till honom och detta, kan man säga, är det viktigaste.
  Och vad mer kan man önska sig? Sant, å andra sidan är du bara en naken slav, och detta är till och med irriterande. Och att vara slav är inte särskilt bra. Men att vara slavpojke är mycket bättre.
  Trots alla problem är barndomen faktiskt en ganska lycklig tid. Låt det ibland uppstå konflikter med kamrater, eller så måste du gå i skolan eller till och med jobba.
  Fast... Naturligtvis, i slutet av 1600-talet, när Gullivers barndom var, var det en tid då den inte var särskilt hälsosam. Och det finns ingen av de glädjeämnen som barn har i den tjugoförsta. Ja, det är precis det.
  Men ändå, barn kommunicerar med varandra och leker. Och detta kan sägas vara underhållning, även om du inte har någon aning om förekomsten av spelkonsoler och smartphones.
  Pojkarna fick dock inte plaska länge och drevs upp ur vattnet med spjut. Och den varma sanden bränner verkligen i hälarna. Det är sant att när sulorna är blöta känner du det inte riktigt. Sedan börjar det bli riktigt varmt.
  Gulliver utbrast:
  - Mina ben brinner mycket! Ge mig några skor!
  Som svar slog krigarpojken honom med en piska och ropade:
  - Håll käften! Slavar har inte rätt till skor enligt deras rang!
  Krigarflickorna började dock bära sina badbyxor. Detta är de enda kläder som slavar kan bära. Som i något slags Egypten.
  Pojkarna som tillfångatogs började bära åtminstone detta för att dölja sin skam.
  Gulliver försökte fråga:
  - Är det så här de hälsar på främlingar!?
  Och så fick han piskan igen. Men en elegant tjej med diamantörhängen utbrast:
  - Ta det lugnt! Han är trots allt deras ledare! Jag kanske kan förklara det för honom?
  Krigaren i den gyllene hjälmen nickade:
  - Låt oss!
  Flickan stampade fötterna i dyrbara sandaler, gick fram till Gulliver, som hade blivit en pojke, och kvittrade:
  - Alla utlänningar från havet blir slavar enligt sed och säljs på auktion. Det här är våra regler. Men om du vet hur man gör något och bevisar att du kan vara användbar, kommer ditt liv i slaveri inte att vara så svårt. Och med tiden kan du få frihet för dina meriter. Dessutom, om du är utmärkt med vapen, kan vi skicka dig till cirkusen för att slåss som gladiatorer. Och om du visar dig väl där, kommer du att tas in i armén, och det här är en chans till en karriär. Det vill säga, även våra slavar kan leva gott och bli ädla människor.
  Gulliver bugade och svarade:
  - Jag är kirurg, jag kan vara till nytta!
  Flickan skakade på huvudet:
  - I ditt land är medicinen dåligt utvecklad. Du kommer sannolikt inte att vara till någon nytta!
  Gulliver frågade med ett leende:
  - Hur är det med britterna?
  Flickan med diamantörhängen nickade:
  - Visst! Och inte bara dem! Naturligtvis väntade slaveriet dem alla. Och vem skickades till krig!
  Gulliver frågade:
  - Behöver du inte kanoner, pistoler, musköter?
  Flickan svarade bestämt:
  - Nej! Vi slåss bara med eggade vapen! Krut är förbjudet både här och i Buffalo Empire.
  Gulliver blev förvånad:
  - Finns det ett annat imperium?
  Flickan nickade:
  - Ja, och det är krig mellan oss! Tro bara inte att om du kom dit skulle du ha det bättre. Du skulle också bli förslavad och bjudas ut till försäljning!
  Gulliver anmärkte med en suck:
  - Ack! Detta är tydligen vårt öde! Var alltid en slav eller en fånge!
  Pojken i guldhjälmen nickade:
  - Hon förklarade allt för dig! Nu kommer du att föras till staden. De kommer att förbereda den för försäljning där. Bry dig inte om att springa. För att försöka fly korsfästas vi omedelbart på kors. Där i staden kommer du att brännmärkas och som brukligt kommer ditt hår att rakas skalligt. Och de tar dig ut för att sälja. Om du befinner dig i gruvorna, uppför dig väl. Då kommer du att växla mellan ytarbeten och underjordsarbeten. Så med tillräckligt med näring kan du hålla i århundraden!
  Gulliver visslade:
  - Mer än ett sekel, en slav i stenbrotten!?
  Pojken nickade:
  - Det är allt! Vi har ingen ålderdom! Gläd dig, att vara evigt ung. Om du inte dödas kommer din själ fortfarande att lämna din kropp efter tusen år. Men du har fortfarande tusen år framför dig. Lev och var lycklig!
  Och Gulliver blev piskade igen. Utsikten att leva tusen år efter detta var inte särskilt uppmuntrande.
  Men å andra sidan, är det inte jättebra? Men jag undrar vad som händer om hon flyr? Kommer han att bli vuxen igen, eller förblir han en pojke? Även om det förmodligen är för tidigt att tänka på det.
  Pojkarna som nyligen hade varit sjömän vallades i en kolumn. Och det här är tvåhundra pojkar. Alla halvnakna i svarta slavstammar. Fina killar, smala, men för att inte säga vilka som är smala. Dessa är ganska muskulösa och starka till utseendet, och utan fett. Huden är solbränd och tänderna är alla intakta och vita. Och tydligen helt frisk.
  Även om deras bara sulor ännu inte har blivit helt sträva är de fortfarande uthärdliga utan skor.
  Flera ryttare flög upp. Pojkar också, med piskor i händerna. Flickor dök också upp på enhörningarna.
  Så kom kavalleriet. Och med sig har hon fem tränade leoparder.
  En pojke på en häst och i silverhjälm varnade:
  - Dessa djur kommer att skydda dig! Om någon försöker fly kommer de att slita sönder dem. Vi kommer inte att ge er mat och vatten för tillfället - ha tålamod, slavar. Sedan blir det mat och vatten. Jo, naturligtvis, eftersom ni alla är pojkar här, kommer ni att placeras i en separat barack tills ni läggs ut på auktion. Våga inte göra uppror. Du kommer att dödas, och den som blir tillfångatagen kommer att korsfästas på ett kors eller en stjärna. Det är förbjudet att prata under övergången. Vi kommer att piska överträdare utan nåd. Och vi kommer att spetsa de mest envisa.
  Och om du vill säga något måste du säga: Herr eller fru, låt mig tilltala dig. Och glöm inte att buga!
  Gulliver, som övermannade sin rädsla, gurglade:
  - Tillåt mig att tilltala dig!
  Den unge mannen i den gyllene hjälmen morrade:
  - Nåväl, säg till!
  Gulliver, som blev en pojke, frågade:
  - Det finns ingen anledning att binda oss! Vi kommer att ge vårt hedersord att vi ska bete oss tyst och lugnt och inte fly!
  Den unge mannen i den gyllene hjälmen log och svarade:
  - Är det brukligt i England att hålla sitt ord, särskilt givet till främlingar?! Vi kommer dock inte att sätta kedjor på dig om du kan vara tyst och inte föra oväsen på minst en timme. Annars kommer vi att kedja ihop er alla som straffångar!
  Flickan med diamantörhängen sa:
  "Jag kanske tar den här unge mannen och sätter honom på en ponny bredvid mig?"
  Den unge mannen i den gyllene hjälmen skakade på huvudet:
  - För mycket ära för en naken och smutsig slavpojke. Du kan binda honom i koppel som en hund och låta honom följa dig.
  Flickan nickade med ett leende och kurrade:
  - På hans silverkedja! Vilken söt liten pojke han har blivit nu.
  Unge Gulliver upplevde ännu en förnedring. Ett halsband sattes på honom, som en valp, och han kedjades fast med en silverkedja.
  Andra pojkseglare var uppträdda i ett rep. De var nu som slavpojkar. Ryttarna omringade, och en del av vakten rörde sig till fots.
  Och så gav sig hela barfotalaget iväg. Slavpojkar log när de blev barn, men om de försökte tala fick de piskor. Motstridigt trampade de fram med sina bara klackar, först över sanden. Och så längs den grova grusvägen.
  Pojken Gulliver drogs i koppel. Det var sant att det var lätt att gå i ett barns kropp. Och flickan i smyckena hade ingen brådska att rida på ponnyn. Tvärtom, hon var till och med nyfiken på sin motparts nya följeslagare. Som nyligen var vuxen.
  Hon frågade med ett leende:
  - Var du den viktigaste bland dem?
  Pojken Gulliver nickade:
  - Ja jag!
  Och han steg barfota, med en barnsula, på en vass sten, varefter han skrek.
  Flickan flinade och frågade igen:
  -Har du rest till intressanta länder?
  Slavpojken svarade självsäkert:
  - Visst!
  Skönheten i juveler frågade:
  - Säga! Vilken var din första och mest intressanta upplevelse?
  Gulliver, som hade blivit ung, svarade lätt:
  - Naturligtvis att ta sig till landet Lilliput . Där bodde små människor, som vi människor, bara tolv gånger mindre!
  Flickan, nyfiken, frågade:
  - Var de som vi, barn, eller som ni vuxna?
  Slavpojken svarade ivrigt:
  - De var som vår art - vuxna och barn, bara tolv gånger mindre.
  Tja, de hade inte skjutvapen än - bara kalla vapen!
  Flickan vred på sitt söta, barnsliga ansikte och noterade:
  - Även till vårt krig, och skjutvapen! Sådan lycka saknades!
  Gulliver noterade:
  - Men du kan erövra hela din kontinent med den!
  Skönheten muttrade och sjöng:
  Jag vill inte ha seger till varje pris
  Jag vill inte sätta min fot på mitt bröst...
  Vi kommer inte att vara i förbund med Satan,
  Det stämmer, vi kan inte alls vända oss bort från stigen!
  En slavpojke, som stampade med sina bara fötter, som började klia från det grova gruset på vägarna, noterade:
  - Det är inte alltid nödvändigt att följa reglerna för ett bra måls skull!
  Flickan nickade:
  - Ja, och jag ska till exempel hänga upp dig på hyllan!
  De gick tysta en stund. Gulliver tittade på kolonnen av pojkar som blivit sjömän. Det här är pojkar som inte är äldre än tretton. Barnen ser ganska trevliga ut, även om de är nästan nakna, barfota och ser ut som slavar. Ja, de är slavar. Ett helt föga avundsvärt öde väntade honom.
  Flickan frågade:
  - Och när dvärgarna såg dig så stor, vad gjorde de?
  Pojken Gulliver svarade med ett sött leende:
  - De band mig!
  Skönheten skrattade och gnisslade:
  - Och du gav efter för dem så stort?
  Slavpojken sa:
  - De gjorde det medan jag sov! Likaväl som du! Om du hade upptäckts i tid hade detta inte hänt så lätt för dig!
  Flickan nickade:
  - Ingen tvekan! Men vanligtvis, om fartyg med vuxna kastas iland på våra stränder, somnar deras invånare. Och så blir de barn som vi!
  Boy Gulliver noterade:
  - Evig barndom... Vad är bättre än tillfällig ålderdom!
  . KAPITEL nr 2.
  Barnen, den ena på en vacker och vit enhörning, den andra en slavpojke i bara badbyxor, fortsatte att prata.
  Flickan sa:
  - I andra världar är människor så ofullkomliga. De blir gamla och särskilt kvinnor blir så äckliga och fula när de åldras. De gamla kvinnorna är skrynkliga, puckelryggiga, tandlösa, illaluktande. Det här är bara någon slags styggelse!
  Pojken Gulliver, som gick i koppel, spred sina händer och svarade:
  - Det här är Guds försyn! Jag skulle också vilja att kvinnor och män inte åldras, men...
  Flickan skrattade och frågade:
  - Säger du Guds försyn? Men vi hade redan flera ekipage, från olika tider. Och de representerar alla Gud på olika sätt. I synnerhet sa prästen att den korrekta tron är katolsk, och huvudet för alla kristna är påven!
  Pojken Gulliver skakade på huvudet:
  - Vi har en lite annan tro! Och kyrkans överhuvud är kungen! Det är dock inte alla engelsmän som följer detta. Det finns protestanter från olika håll, många katoliker, och i andra länder i världen finns det helt olika religioner.
  Flickan flinade och frågade:
  - Ja, du har många religioner. Men du kan inte ens lista ut din egen religion. Jag har läst Bibeln. Där säger Jesus tydligt och direkt att det bara finns en Gud och i himlen. Ändå knäböjde aposteln Thomas och sa till Kristus - Min Herre och min Gud? Så har kristna två gudar?
  Pojken Gulliver svarade med ett leende:
  - Nej! Inte på det här sättet!
  Flickan morrade:
  - Vad fel! Det kan inte vara så att det fanns två gudar och en samtidigt. Och prästen sa till och med att den helige Ande också är Gud, så det finns tre gudar! Men det är tydligt sagt: lyssna på mig, Israel, din Gud är En!
  Slavpojken svarade med en suck:
  - Det här är Treenighetens obegripliga mysterium!
  Flickan log och sa:
  - Och en annan sak som förvirrar mig. Om Jesus är den allsmäktige Gud, varför hade han då inte tillräckligt med styrka för att ens bära korset på Golgata? Vilken typ av allsmäktig Gud är han om han inte ens kan göra en så enkel sak?
  Pojken Gulliver svarade med en förvirrad blick:
  - Stort mysterium: Gud visade sig i köttet, visade sig för änglarna, blev rättfärdig i ande, steg upp i härlighet!
  Flickan noterade argt:
  - Så med dessa ord är det ett mysterium, man kan förklara vad som helst i världen. Detta är en förklaring, utan en förklaring!
  Slavpojken nickade:
  - Höger! Men det finns inget bättre! Och Bibeln säger att det finns hemligheter som även änglar försöker ta sig in i!
  Skönheten tog en piska ur sin väska, och spåret slog pojken på hans släta, hårlösa rygg.
  Gulliver var inte så smärtsam som förödmjukad.
  Och flickan sa:
  - Vilken absurditet och nonsens som helst kan förklaras, i ett ord, mysterium!
  Och det blev en annan paus. Pojkarna plaskade på vägens vassa, heta stenar. Det var tydligt att deras fötter, som ännu inte var tillräckligt härdade, upplevde smärta och lidande. Blåsor, skrubbsår och blåmärken visas på barnsulorna. Men några av pojkarna och flickorna som vaktar går modigt barfota, och under deras långa liv har deras fötter blivit mycket förhårda, starkare än stövlarnas läder och upplever inte obehag. Så slavpojkarna stönade och haltade och led.
  I Storbritannien var det inte prestigefyllt att gå barfota - det ansågs vara ett tecken på extrem fattigdom. Och även barn gillade inte att visa upp sina bara, runda klackar. Och sommaren i Storbritannien är inte så varm. Så barnen här är inte så rutinerade än.
  Pojken Gulliver led också. Hans bara, barnsliga fötter brände, och sulorna var redan avskurna och led av stenarnas hetta. Han höll fast bara genom mod och envishet. Även om han är en pojke måste en man hålla ut och visa ett exempel på mod.
  För att på något sätt fly från sitt lidande frågade Gulliver:
  - Har du en Gud?
  Flickan flinade och frågade:
  - Tror du på din Gud?
  Pojken Gulliver svarade inte alltför självsäkert:
  - Ja jag tror dig!
  Skönheten nickade och anmärkte:
  - Varför är du i slaveri nu? Lider dina barns fötter av vassa och heta stenar?
  Slavpojken svarade med en suck:
  - Alla har synder! Och detta är vedergällning för mina synder! Och dessutom fick jag tillbaka min ungdom, som redan kan kallas en belöning!
  Flickan log och svarade:
  - Ja det är möjligt! Du kan leva tusen år och fortfarande ha alla dina tänder. Även om en tand slås ut kommer den att växa ut igen. Och du kommer inte att ha en kal fläck, ett skägg eller en puckel. Ja, dina bara fötter blir snart grova och att gå på vassa och heta stenar blir till och med trevlig!
  Pojken Gulliver nickade:
  - Framförallt! Det är nästan himmelriket! I evig ljus ungdom!
  Flickan i juvelerna sjöng:
  Vad underbart det är att vara ung,
  Stor livskraft och energi...
  Låt jägaren förvandlas till vilt,
  Och planeten kommer att bli ett evigt paradis!
  Sedan tog och tog flickan av sig sina sandaler med ädelstenar från sina vackra, om än barnsliga, fötter. Hon steg av enhörningen och gick barfota med pojken Gulliver.
  Hennes ansikte log och flickan noterade:
  - Och det är till och med skönt att gå på småsten med bara klackar!
  Boy Gulliver höll med:
  - Ja! Du kan faktiskt njuta av det! Men det gör verkligen ont!
  Flickan ställde en fråga:
  - Vad tror du på? Prästen sa: de rättfärdiga kommer direkt till himlen, de stora syndarna kommer till helvetet, men de som är mindre syndare kommer att gå till skärselden. Hur är det med dig?
  Slavpojken svarade med en suck:
  - Vi tror inte på skärselden! Vi är antingen i himlen eller i helvetet!
  Flickan skrattade och anmärkte och plaskade på stenarna med sina bara, mycket vackra, mejslade fötter:
  - Men i det här fallet kommer alla att behöva skickas till helvetet! För det finns inga syndfria människor. Alla syndar, om inte i gärningar, så i tankar. Och varför kastar din Gud dem i elden?
  Pojken Gulliver ryckte på axlarna, som hade blivit barnsliga, och svarade med ett leende:
  - Vi har tro på att det finns Guds nåd som räddar människor från helvetet. Och i synnerhet gick den allsmäktige Guden Jesus Kristus till korset av denna anledning, för att täcka alla mänskliga synder! Och hans försoningsoffer ger oss en chans till frälsning!
  Flickan flinade och anmärkte och fortsatte att njuta av värmen från de vassa stenarna som kittlade och masserade hennes bara sulor:
  - Det är precis vad jag inte förstår! Människor, efter att ha dödat Gud Sonen, blev inte bara bättre, utan ökade till och med antalet av sina synder och brott. Och Gud Fadern förlät dem bara på grund av detta? Fast i teorin borde de för en sådan handling ha blivit helt förbannade?
  Pojken Gulliver suckade och svarade:
  - Det här är också en stor hemlighet. Mysteriet om hur förlossningen skedde! I alla fall tog den Högste Guden Jesus på sig hela världens skuld och synder. Och utan att utgjuta blod finns ingen förlåtelse!
  Flickan, som plaskade sina bara fötter, anmärkte logiskt:
  - Men det kan du inte göra! Detta strider mot rättsliga principer. En person kan fortfarande betala böter för en annan, men har inte rätt att avtjäna fängelse. Tja, än mindre gå ihjäl för någon annan. Detta strider också mot dina brittiska lagar!
  Pojken Gulliver nickade instämmande:
  - Ja, det strider mot mänskliga lagar! Men den allsmäktige Herren Gud själv sätter lagarna både på jorden och i himlen! Och du kan inte argumentera emot detta!
  Flickan ställde en fråga:
  - Och att Guds lagar dömde en oskyldig till döden? Och till och med den Högste Guden Skaparen?
  Slavpojken svarade:
  - Den Högste Guden Jesus tog på sig skulden! Han tog på sig Guds vrede. Och han gjorde det ädelt. Och allt annat... Nåväl, någon var tvungen att svara för synder och Gud själv gjorde det, i sin Sons person!
  Flickan sa logiskt:
  - Men Guds Sons död på korset gjorde inte mänskligheten bättre. Och det ökade bara hans brott. Det visar sig att mänskligheten måste bli ännu mer kriminell för att få förlåtelse? Detta är helt absurt!
  Pojken Gulliver svarade med ett leende:
  - Guds planer är obegripliga. Håller med om att även för myror är många saker som vi människor har obegripliga!
  Flickan skrattade och svarade:
  - Det universella svaret är obegripligt! På så sätt kan du förklara allt utan att förklara något. Det är verkligen omöjligt att förstå Gud och det finns inget behov av att tänka!
  Pojken Gulliver anmärkte med en suck:
  - Och i vår värld finns det mycket som är omöjligt att begripa! Till exempel, varför drar jorden till sig föremål? Kan du ge en förklaring till detta?
  Flickan flinade och svarade:
  - Nja, ja, allt kan inte ges ett logiskt och rimligt svar! Men frågan är, varför ska vi tro på Gud? Trots allt har ingen någonsin sett Honom. Och samtidigt, tror du på det?
  Slavpojken ryckte på axlarna igen och svarade:
  - Annars är det svårt att förklara existensen av vår värld och olika stjärnor. Hur ska man förstå detta? Någon skapade dem!
  Den barfota skönheten sa:
  - Hur förklarar man Skaparens existens? Någon skapade honom också?
  Pojken Gulliver steg med sin bara fot på en vass sten och stönade och sa sedan:
  - Vi tror att Gud alltid har varit!
  Flickan skrattade och sa:
  - Hur kunde Gud träda fram utan anledning! Det måste finnas en grundorsak till allt!
  Slavpojken svarade:
  - Vi måste ta det som ett axiom att Gud finns. Och tror på det. Och om du tänker och räknar ut det länge kommer du definitivt att bli galen!
  Skönheten skrattade och sjöng:
  - Det här är sagor för barn,
  Visst tror du på Gud...
  Ge pengarna till prästerna,
  Och då får du himlen!
  Pojken Gulliver nickade:
  - Ack, det är omöjligt att veta allt!
  Flickan frågade:
  - Varför blir människor gamla och dör under den allsmäktige Gud?
  Slavpojken svarade:
  - Vedergällning för synd!
  Skönheten noterade:
  - Men vi syndar också och blir inte gamla!
  Pojken Gulliver ryckte på axlarna:
  - Jag vet inte varför ni är eviga barn! Och du vet inte heller! Precis som det är okänt varför en ko har horn, men en gris inte!
  Flickan blinkade till den fångna pojken och föreslog:
  - Du kanske vill ha en piska? Eller ska du steka dina bara klackar?
  Boy Gulliver frågade:
  - Vad kommer detta att bevisa?
  Skönheten svarade högt:
  - Att för dig är jag Herren Gud!
  Slavpojken svarade djärvt:
  - Ja, du kan fortfarande inte döda min själ!
  Flickan sa:
  - Man kan skickas till stenbrotten, vilket är ett riktigt helvete. Eller kanske till en bättre plats. Till exempel kan jag göra dig till min godsägare!
  Pojken Gulliver nickade:
  - Tack!
  Flickan frågade:
  - Berätta bättre, vilka äventyr hade du med lilliputerna?
  Slavpojken svarade med ett leende:
  - När jag låg och sov band de mig. Sedan gav de mig dock något att äta. Tja, de sköt pilar mot oss. Därefter var det mer intressant. De lossade mig och gav mig till och med lite frihet. I gengäld försåg jag dem också med vissa tjänster.
  Den barfota skönheten, som trampade på de vassa, upphettade stenarna med sina nakna, barnsliga, men mycket graciösa fötter och leende, frågade:
  - Vilka tjänster tillhandahöll du dem? Med din längd är det förmodligen inte särskilt bekvämt för damer att ta itu med en sådan jätte!
  Pojken Gulliver flinade och svarade:
  - Jag utförde en väldigt stor tjänst. Han tog bort femtio skepp som motståndarna till Lilliput hade förberett för landning. Och därigenom räddade deras stat från landsättningen av en stark armé!
  Flickan slog pojken med handflatan på hans bara rygg, röd av en ny solbränna, och kutrade:
  - Det här är verkligen jättebra! Det visar sig att detta är en enorm tillväxt som kan användas för gott!
  Pojken Gulliver sjöng som svar:
  Inte bara för att glöda, utan för att röka,
  Kanske en vulkan, kanske en vulkan...
  Kanske i mitt hjärta kan jag vara en dvärg,
  Och en jätte, och en jätte!
  Och pojken fortsatte att trampa på de vassa, heta stenarna med sina barnsliga, blåslagna, repade fötter. Och det var smärtsamt och obehagligt. Men det modiga barnet höll i sig.
  Och för att distrahera sig själv frågade han:
  - Men vad har du för tro?
  Flickan frågade med ett leende:
  - Vad tror du är nödvändigt för att ha tro?
  Pojken Gulliver nickade:
  - Alla folk har åtminstone någon form av tro. Även vildarna!
  Flickan gnisslade:
  - Vi är inga vildar! Och vi tror inte på sagor!
  Slavpojken anmärkte:
  - Men du riskerar att förlora din själ!
  Som svar började flickan sjunga ironiskt;
  Vad menade Herren?
  Han som bor på ett fruktansvärt avstånd...
  När ordern gavs att arbeta,
  Så att vi inte blir kvar i en dröm.
  
  Även om den kungliga klädseln är magnifik,
  Men det finns ingen mer snål person...
  Fattigdom skjuter på vitt -
  Vår värld av lidande är episk!
  
  Och Adam är inte skyldig för detta -
  En enkel sovjetisk, rysk kille...
  Jag gick naken utan att dölja min skam,
  Som en proletär under tsarismen!
  
  Gud gav honom mat - gränsen,
  Betesmark utan att känna till gafflarna...
  Om du vill ha mer kommer du att bli slagen!
  Och drick med handflatan utan flaskor.
  
  Adam led ett sådant öde,
  I något läskigt, tråkigt paradis!
  Men ormen flög på vingar,
  Han förstod: en person lider...
  
  Det finns ett sätt att ta sig ur snåret,
  Bygg en stad, föda barn!
  För att inte vandra runt i lunden på länge,
  Ibland är förräderi nödvändigt!
  
  Jag stal den magiska nyckeln från himlen,
  Att lämna rutinens Eden...
  Där hittar du dina drömmars jungfru,
  Du kan åtminstone gå under i underjorden!
  
  Ja, visst finns det en risk, pojke
  Den här planeten är ingen gåva...
  Men du kommer att känna igen samvete, ära,
  Och du kommer att hitta din perfekta matchning!
  
  Adam fick den här nyckeln -
  Han öppnade portarna och lämnade himlen.
  Syndaren spenderade mycket energi,
  Går på stenarna i stora berg...
  
  Här ser han porten igen -
  Och igen dök den bevingade ormen upp...
  Han sa: Jag är en god Satan -
  Bulten öppnades av sig själv...
  
  Adam gick in och han såg -
  Ett sådant målat mirakel...
  Naken jungfru bakom kullen,
  Gnuggar ett fat i porslin i guld.
  
  Men hur bra är det?
  Pojken Adam kunde inte hålla tillbaka!
  Och kyssa hennes läppar
  Det visade sig vara sötare än honung!
  
  Hon svarade honom -
  Kropparna smälte samman i stormig extas...
  Nej, förbanna inte Satan -
  Killarna dök upp i synd!
  
  Gud fördrev dem från paradiset, men...
  Planeten blev deras hem.
  Även om människor bara har en sol,
  Men det finns tusentals avkommor!
  
  Ja det var väldigt svårt -
  Översvämningar, torka och vintrar.
  Men sinnet är en kraftfull åra,
  Människan har blivit en stark skapelse!
  
  Som en ängel kan han flyga,
  Hur bergens demon förstör lättnaden!
  Skapa en väg dit du kan gå -
  Nå vilken punkt som helst på land.
  
  Och vi behöver utrymme -
  Vi kommer också att kunna erövra.
  Så vår synd är inte en mening,
  Nej, prata inte dumheter!
  
  Utan synd finns det inga framsteg,
  Tankar skapar rörelse!
  Det finns bara ett svar på predikan:
  Vi behöver inte någon annans paradis!
  Och flickan stampade argt med bara foten, vilket fick stenarna att skaka och hoppa. Och han gjorde detta beslutsamt.
  Det här är verkligen en tjej från ett evigt ungt land.
  Boy Gulliver sa:
  - Nå, är du inte verkligen rädd för evig, helvetisk plåga?
  Flickan flinade och frågade:
  - Har du själv sett helvetet?
  Pojken Gulliver ryckte på sina barnsliga axlar och svarade:
  - Ärligt talat, nej!
  Flickan flinade och la till:
  -Har någon av människorna i ditt land sett helvetet?
  Slavpojken spred sina händer:
  - Vet inte! En, fastän han var fyllare, drack upp sig i delirium tremens och såg helvete och djävlar. Men ingen vet säkert om detta och kan inte veta!
  Skönheten noterad med ironi:
  - Det är så man tror på barnsagor. Och prästerna tar pengar av dig för sagor!
  Pojken Gulliver ryckte på axlarna och svarade:
  - Det handlar inte bara om rädsla för helvetet. Att lyda Gud under press är inte alls vad den Allsmäktige behöver. Om han hade velat hade han förmodligen visat både himmel och helvete i all ära. Och ingen skulle våga säga emot!
  Flickan nickade och frågade:
  - Och vad är kärnan i problemet?
  Boy Gulliver svarade:
  - Det faktum att vi inte bara fruktar Gud, utan också älskar honom!
  Den barfota skönheten nickade:
  - Det är bra att du älskar Honom! Varför älskar han dig inte?
  Slavpojken svarade självsäkert:
  - Och Herren Gud älskar oss!
  Flickan fnissade:
  - Och därför förvandlar unga, vackra kvinnor till gamla kvinnor. Och skickar också alla möjliga naturkatastrofer?
  Boy Gulliver sa:
  - Den som älskar den som älskar honom !
  Den barfota skönheten fnissade och slog slavpojken Gulliver med ett slag av sin piska och kvittrade:
  - Jag älskar dig! Och det är därför jag slog!
  Därefter tog hon upp en sten med sina bara tår. Hon slängde den. Den bröt igenom bladet på en palm som växte längs vägen. Och hon bröt upp i ett leende och frågade:
  - Kom igen, du kanske kan sjunga! Till exempel om hur du älskar den allsmäktige Guden?!
  Slavpojken Gulliver nickade:
  - Med nöje!
  Flickan varnade hotfullt:
  - Men om jag inte gillar det, så steker pojken dina bara, barnsliga klackar!
  Slavpojken började sjunga som svar, med sin klara och mycket trevliga röst;
  En solstråle skiner genom det gyllene mörkret,
  Skickat av en kerub, hälsningar från Gud till mig!
  Onda andar attackerar - en väckt svärm,
  Underjorden ger många problem!
  
  Vi gör många smutsiga trick - vidriga handlingar,
  Om du vill väl, är du lämnad ensam!
  Jag ville bryta bojorna i bitar,
  Men kragen som linjalen gav är stark!
  
  Jag kom ihåg min älskades feminina ansikte,
  Jag kommer att ta mig igenom stridernas och åskväders lågor!
  Och den heliga anden trängde in i mitt hjärta,
  Det är svårt för mig, jag stönar, kvävs i delirium!
  
  Nedanför oss är en slätt, en matta av träd,
  Oräkneliga mörker av fiender har bildat en mur!
  Men Herrens ängel räckte ut sin högra hand,
  Det är dags att vinna och säga adjö till melankoli!
  
  Jag prisar Kristus - han är gudomlig,
  I min syndiga själ: Den Allsmäktige sjunger!
  Motivet är bekant för alla, upprepas i psalmerna,
  Spjut skarpt - gå på vandring!
  
  Fridens Gud möter den mörkaste pannan,
  Det heliga fosterlandet är förrådt av dig!
  Du var rädd i strid och skildes med ditt svärd,
  Du har blivit erövrad av din motståndare, Satan!
  
  Jag svarade Gud och böjde mig till marken,
  Ja, människan är svag, hennes kött är som vatten!
  När det var svårt ropade jag till dig,
  Svaret kom inte, han överlevde knappt striden!
  
  Jag ber den Allsmäktige, ge mig en chans,
  Att anstränga din vilja och besegra helvetets armé!
  Kristus svarade - han såg förstörelsens stund,
  Men jag ville testa din tro!
  
  Nåväl, gå och be - jag ska förlåta dig,
  Människors lidande, tyvärr, jag förstår!
  Kom ihåg David, lägg stenen i selen,
  Alla syndare i världen är Kristi söner!
  
  Och så kämpar jag för Kristi ära,
  Och en ström av kokande blod flödar!
  Och de dödas berg, antalet offer kan inte räknas,
  Men jag tror på den Allsmäktige Gud kärlek!
  Flickan slog först slavpojken Gulliver med en piska. Den nakna pojken stönade.
  Sedan klappade hon honom gillande på axeln och noterade:
  - Du sjöng bra! Du har en talang!
  Gulliver barnet nickade och noterade:
  - Och för vad?
  Flickan svarade självsäkert:
  - Så att du vet din plats!
  Slavpojken nickade:
  - Ja, jag är redo att veta! Men bland Lilliputianerna bar jag titeln hertig. Och det var väldigt coolt!
  Flickan fnissade och noterade:
  - Var du en hertig? Det här är väldigt intressant! Och jag är en viscountess!
  Slavpojken nickade:
  -Är du en viscountess? Det här är otroligt!
  Flickan noterade:
  - Jag kan beordra dig att flåas levande och strö över salt! Då förstår du vad det innebär att tävla med mig!
  Pojken Gulliver bugade och svarade:
  - Jag är full av ödmjukhet!
  Flickan skrattade och noterade:
  - Dina bara klackar vill helt klart ha pinnar. Ännu bättre, bränn dem med en varm kofot. Då förstår du vad du är värd!
  Slavpojken svarade:
  - Jag accepterar alla straff från dig!
  Skönheten flinade och svarade:
  - Men idag är jag snäll och kommer att förlåta dig. Förutsatt att du sjunger för mig igen!
  Slavpojken Gulliver nickade:
  - Jag är redo att sjunga för dig hela dagen!
  Flickan slog honom med piskan igen och skällde:
  - Låt oss sjunga!
  Och det olyckliga barnet började utföra en romans;
   Den vidriga lögnaren som pratar om
  Som om fäderneslandet bara är damm!
  Att det viktigaste i allt är jakten på rubeln,
  Och du måste följa med ödets flöde!
  
  Men inte en sådan soldat, landet av helig sorg,
  När allt kommer omkring, för honom är krig hans främsta kallelse!
  Kungens order är enkel: kämpa och var inte rädd,
  Den iskalla andetag kommer inte att skrämma döden!
  
  Och rymden är vad människan vet,
  Det ges till honom att flyga och erövra rymden!
  Först en blyg start, sedan en brant löpning,
  Det kommer att finnas ett rike i galaxer med miljoner!
  
  Det är omöjligt att stoppa, även om blodet rinner som en flod,
  Krig mellan människor, med dålig galenskap!
  Jag vill koppla av, äta aspic paj,
  Och lägg dig i gräset under en söt bikupa!
  
  Men var du än finner lycka, det är inte i himlen eller helvetet,
  Den är alltid med dig, och ändå långt borta!
  Du letar på himlen efter din utvalda stjärna,
  För att hålla hjärtat i den heliga delen!
  
  Men fosterlandet är där, och solen och månen,
  Hon är som ett underbart öga - din beskyddare!
  Och om det behövs, riva, till och med till naveln,
  Åh, vad tunna och slitna är livets trådar!
  
  Fosterland för evigt, för alla folk du,
  Som ett hav där lyckan stänker!
  Skönhetens storhet, fräckhet och drömmar,
  Och kärlekens eld som inte slocknar!
  Slavpojken sjöng och bugade. Flickan nickade och slog honom med piskan, men den här gången kurrade lätt:
  - Du komponerade det här bra! Jag tycker att du förtjänar tortyr på hyllan!
  Slavpojken Gulliver gnällde:
  - Lägg mig inte på hyllan!
  Flickan invände:
  - Nej! Du kommer åtminstone att veta vad en pojke upplever när ett varmt strykjärn bränner hans bara häl. Samtidigt kommer de att vrida dina leder. Och så kommer det till och med att sammanföra venerna och helt vända dem ut och in.
  Slavpojken Gulliver nickade:
  - Din vilja! Jag håller med om allt!
  Flickan fnissade och noterade:
  - Du är så lydig! Okej, vi kommer att tortera dig försiktigt för att inte lemlästa dig. Säg mig, fick du smisk någon gång när du var pojke?
  Gulliver svarade ärligt:
  - Ja, inte mycket!
  Flickan nickade:
  - Vill du bli piskade väldigt illa?!
  Slavpojken svarade ärligt:
  - Självklart inte! Jag är mentalt normal och jag gillar såklart inte att bli sårad!
  Viscountessan sjöng med ett leende:
  Jorden är generös mot er syndare,
  Och himlen är full av fara...
  Vi kommer att vara tillsammans som en familj
  Rosor luktar så här innan en storm!
  Pojken Gulliver utbrast:
  Allt i världen beror på
  Från de himmelska höjderna...
  Men vår ära, men vår ära,
  Det beror bara på oss!
  
  
  
  DEN SKYMMANDE BARFOTAPRINCESSANS ÄVENTYR
  ANTECKNING
  En vacker skandinavisk prinsessa tvingas ingå äktenskap med en gammal fransk kung. Förtvivlad flyr hon i en stackars klänning, och hennes barfotaresa genom Frankrike börjar, full av faror och äventyr.
  . KAPITEL nr 1
  I ett rike som blomstrade i Skandinavien bodde en prinsessa av fantastisk skönhet. Hon hade hår färgen som snö, lätt stänkt med guldpulver, som krullade som lammull. Och så ville kungen av Frankrike ta henne till hustru. Och han skickade så många som fem skepp med dyra gåvor till henne.
  Sveriges kung tog emot gåvorna och ambassadörerna med ära. Och han gick med på att ge upp sin dotter. Men hon blev plötsligt envis. Hon hade en hemlig älskare, en vacker blond ung man. Men kungen av Frankrike var inte längre ung och lyste inte av skönhet.
  Och den vackra Augustinus, det var prinsessans namn, vägrade gå. Men den svenske kungen drömde om en allians med det då mycket mäktiga Frankrike för att konfrontera tsarryssland.
  Och så tog han till ett trick. Bjöd min dotter på middag. Jag försökte hälsa henne så varmt som möjligt. Och själv lade han tyst till ett starkt sömnmedel, som slog ut honom i tre dagar och nätter.
  Prinsessan misstänkte inte sin far för förräderi, och utan vidare drack hon det röda, söta vinet.
  Och somnade snabbt. Hon bars på en gyllene bår, täckt med sammet och siden, till flaggskeppet för den kungliga franska flottan.
  Och de satte mig i en stuga täckt med guldfolie och tilldelade pigor en hedersvakt.
  Därefter satte fem stora fartyg från Stora Frankrike med kanoner.
  Svenska rikets kanoner hälsade dem.
  Och flickan sov lugnt. Hennes drömmar var lätta, luftiga och behagliga. Hon såg i dem änglar, strålande keruber, Guds moder vacker som solen och mycket mer. Flickan sov tre dagar i rad, och kanske hade hon aldrig sett så ljusa, vackra och trevliga drömmar. Men så kom uppvaknandet. Och det visade sig inte vara så roligt. Prinsessan var dock smart. Och hon blev inte hysterisk. Och samtidigt bestämde hon sig bestämt för att fly om det skulle behövas.
  Men det här är inte lätt att göra. Hon var ständigt bevakad. Och fartygen var lastade med mat och vatten och gick inte in i hamnar.
  Men de kom äntligen till Port de Calais. Och prinsessan hälsades med heder. Hon var bokstavligen laddad med smycken, som en smyckesaffär.
  Och på en gyllene vagn, översållad med diamanter, med stor säkerhet tog de honom till Paris.
  Augustinus kunde förstås fortfarande inte läsa sagan om Gerda från Snödrottningen, men hon kände sig inte helt tillfreds. Hon åtföljdes av en stor konvoj och en hederseskort. Så rånarna hotade inte.
  Prinsessan funderade på hur hon skulle fly. Det fanns många idéer, men ingen av dem passade.
  Och när hon närmade sig Paris såg de en tjej på vägen. Hon var i en trasig klänning, smutsig och barfota. Men samtidigt vacker, och även blond. Och hon, om den tvättades och kläddes upp, blev verkligen en förbipasserande för en prinsessa.
  Augustinus bjöd in henne i vagnen och bad henne tvätta sig lite på vägen. Dessutom är det sommar och varmt, och naturligtvis svettas du i lyxiga kläder, smycken och en gyllene vagn.
  Där frågade hon flickan vem hon var.
  Hon svarade:
  - Jag är Gertrud! Min far var en hertig, och min mor var en enkel bondekvinna. Hon dog, och nu blev jag en vandrande föräldralös.
  Augustinus föreslog henne:
  - Låt oss ändra! Du kommer att bli en prinsessa, och jag kommer att bära dina trasor. Därefter sparkar du ut mig och jag går. Men du, Gertrud, kommer att bli den franske kungens hustru!
  Den prinsessliknande tjejen, en vacker blondin, så vacker och charmig, tvättad från dammet, nickade:
  - Bra! Jag håller med. Blodet från De Guise själv flödar inom mig. Och min mamma lärde mig latin, och jag har förståelse för palatsskick.
  Augustinus noterade:
  - Du är en utlänning. Om något kom de överens om minnesförlust från ett starkt sömntablett i vin!
  Gertrud nickade:
  - Jag ska försöka! Och du?
  Prinsessan sa bestämt:
  - Och jag, som ett helgon, kommer att gå barfota jorden runt för att söka lycka!
  Flickan sa:
  - Det är ett nöje att gå barfota på sommaren. Men på vintern blir mina bara fötter så smärtsamt kalla!
  Augustinus noterade:
  - Vintern är fortfarande långt borta. Och i Frankrike, fick jag höra, är sommaren lång. Så jag hoppas att jag kan passa in på något sätt. Eller kanske återvända till sitt hemland.
  Gertrud nickade:
  - Lycka till!
  Prinsessan föraktade att ta på sig sina trasor, som fortfarande var blöta efter tvätt. Hon tog en enkel men ren piga klänning. Och hon bestämde sig för att gå barfota, för hon ville alltid det. Men för det första är sommaren i Sverige inte lika varm som i Frankrike, och för det andra, vem skulle låta kungadottern gå barfota?
  Och det är så skönt att göra detta på mattan och släta kakel, känna det med den bara sulan på en tjej, nästan en tjej.
  Men hur lätt det är när alla smycken och skrymmande klänningar tas bort från dig. Du har bara på dig en nästan vit dräkt, redan tvättad och ganska kort, och lämnar dina bara fötter bara. Det hade varit möjligt att välja en rikare klänning från pigorna, men Augustine bestämde sig för att inte dra för mycket uppmärksamhet till sig själv. Och det är ännu bekvämare att bära en mantel på en naken kropp.
  Vid avskedet skakade de två vännerna hand. Gertrud, tvärtom, var mycket nöjd, även om hon tyngdes av smycken, särskilt diademet och pärlorna, och hon tog vanligtvis på sig örhängena på något sätt för att inte sticka örsnibbarna.
  Det var också obehagligt för fötter i dyrbara högklackade skor. Men nu är hon en kunglig person.
  Och kungen själv kommer att bli hennes man.
  Och Augustinus lämnade badhuset. Och så snabbt som möjligt travade hon iväg med sina bara, mejslade fötter.
  När hon gick i gräset kände hon små stick. Men så klev jag upp på gruset. De heta stenarna brände smärtsamt de bortskämda fotsulorna på flickan. De är som ett litet barns. Det gjorde ont och Augustinus stönade.
  Och hon gick snabbt ner i gräset. Det var lättare här, men ändå prickade gräsmattan hennes ömma, riktigt höga fötter.
  Augustine ville verkligen vända tillbaka, men hon bet ihop tänderna och gick vidare.
  Hon försökte föreställa sig att hon var ett helgon. Men de heliga fick utstå plågor.
  Här gick Gertrud barfota på det uppvärmda gruset med lätthet och ett leende. Du kan se huden på hennes sula är som en kamels hovar.
  Och hon kommer att vänja sig vid Augustine.
  Men tills du vänjer dig... Ju mer prinsessan gick, desto mer gjorde hennes stickade, bara sulor ont. För en bondkvinna är detta ingenting, men för en prinsessa från ett nordligt land?
  Ändå gick Augustinus envist framåt. Inte långt från Paris. Och där trodde hon att hon skulle hitta något. Men så kom hon till utkanten av en by nära Paris. Jag var tvungen att gå på sanden. Vilket också är väldigt smärtsamt för ben som punkteras av grässtrån. Flickan haltade på båda benen och stönade. Hon skakade.
  Hennes vader värkte också - hon var inte van att gå långt barfota.
  Plus att hon var hungrig. Det är bara lunch. En promenad i friska luften väcker din aptit.
  Flickan knackade på närmaste hus. Dörren öppnades av ägaren - en kvinna på cirka trettio. Hon tittade på luffaren, praktiskt taget klädd i trasor med nedslagna, bara fötter, och anmärkte:
  - Vad vill du! Jag tjänar inte.
  Augustine sa:
  - Ge mig åtminstone något slags arbete.
  Bonden såg närmare på henne. Augustinus ansikte var blekt, men redan rött av solen, liksom hennes ben. Och du kan se att hennes sulor är ömma och stickade, och hennes händer är en aristokrat, med långa naglar.
  Bonden frågade:
  - Var du piga för en ädel person?
  Prinsessan nickade:
  -Ja det var det!
  Kvinnan nickade:
  - Det ser ut som att du blev utkastad. OK. Jag behöver ingen arbetare, jag har barn. Men jag låter dig fortfarande arbeta för att mata dig. Kan du väva korgar?
  Prinsessan suckade och svarade:
  - Har inte testat.
  Kvinnan stampade argt på sin nakna, solbrända fot:
  - Det är lätt, du lär dig! Väv fem korgar och ät lunch.
  Augustine nickade. Och hon gick in i huset. Han var fattig. Barnen var också smala, solbrända och barfota. Tre flickor och en pojke vävde korgar. Augustinus satte sig ner med dem. Flickan gav henne basten och visade henne hur det gick till.
  Prinsessan började väva. Hennes fingrar var naturligt skickliga och starka, och hon lärde sig snabbt.
  Till och med Augustinus blev intresserad och vävde av entusiasm. Snart dök en man med skägg, kvinnans man, upp och tog korgarna. Men jag lade märke till den nya:
  - Du är så vacker. Jag skulle kunna tjäna pengar med något mer lönsamt än korgar!
  Bonden viftade med handen:
  - Hon är en anständig tjej. Kom inte med oanständiga förslag till henne.
  Bonden lämnade kojan, han var den ende i familjen som bar stövlar. Att bära stövlar i Frankrike i juni är dock inte särskilt trevligt. Men man trodde att det bara var rätt för barn att vara barfota, och kanske också för kvinnor, men inte för en vuxen man.
  Augustinus och barnen spottar ut all bast. Därefter fick vi äntligen gröt och mjölk. Prinsessan åt också. Efter det fysiska arbetet och övergången verkade enkel mat väldigt välsmakande för henne.
  Bondkvinnan anmärkte:
  - Du kan bo hos oss.
  Augustine skakade negativt på huvudet.
  - Jag vill återvända till mitt hemland.
  Kvinnan frågade:
  -Var är ditt hemland?
  Prinsessan svarade ärligt:
  - I Sverige!
  Bondkvinnan anmärkte:
  - Långt. Vi måste gå till hamnen. Men dina fötter är ömma. Du måste göra dem grövre, eller ta på dig skor.
  Augustinus muttrade:
  - Jag klarar det.
  Kvinnan frågade:
  - Kan du sy?
  Prinsessan nickade:
  - Jag sysslade lite med att sy, men vadå?
  Bondkvinnan noterade:
  - Gå och hälsa på Marco. Han har det rikaste huset i byn. Han säljer mattor. Du kan tjäna pengar på honom för skor och en anständig klänning.
  Augustine nickade.
  - Jag ska ta hänsyn till det.
  Flickan av högt blod kände sig trött, och det var redan för sent. Och hon sa:
  - Du kanske låter mig sova?
  Bondkvinnan nickade:
  - Du kan sova med barnen i höet. De var också trötta på dagen och lydiga.
  Det fanns åtta barn från fem till tretton år gamla. De var riktigt tysta. Prinsessan sov på höet för första gången. Men detta var normalt för en stark och frisk kropp. Och hon tog den och somnade. Och barnen nosade.
  Under tiden kom Gertrud precis till Paris. Trots den sena timmen kom kungen ut för att hälsa henne personligen.
  En före detta bonde och oäkta dotter till en hertig, hon är verkligen mycket vacker och prinsesslik. Bara, naturligtvis, hennes ansikte är mörkt av garvning, och hennes ben, och en betydande del av hennes kropp. Men Gertrud pudrade sig och gömde sin solbränna.
  Men hon kände sig fortfarande obekväm. Sitter fortfarande i vagnen, ingenting. Men när du lägger ner den och går, gnuggar skorna dina fötter eftersom du inte är van vid dem, och de höga klackarna betyder att du kommer att ramla ner.
  Men kungen själv mötte henne. Han ser ut att vara över femtio. Inte särskilt söt och skrynklig. Men klädd lyxigt. Och han tog Gertrud i armen.
  Och han började artigt fråga henne om hennes hälsa.
  Bondflickan fick information om gården av sin mamma och svarade ganska intelligent. Och i allmänhet klagade jag inte.
  Kungen gav henne en drink och bjöd henne något att äta. Jag släpade honom inte i sängen - det är omöjligt före bröllopet. Gertrud slukade glatt maten och höll sig knappt tillbaka för att inte visa elakhet.
  Efter att ha ätit blev den vanligtvis halvsvälta bonden tung. Kungen befallde henne att tvättas och läggas.
  Gertrud la sig i badet. Flickorna började gnugga och tvätta det. En av dem noterade:
  - Vilka förhårda fötter du har.
  Gertrud svarade:
  - Och jag sprang mycket barfota för att vara stark och smidig.
  Pigan frågade:
  - Är detta brukligt bland dina prinsessor?
  Gertrud morrade:
  - Och det här är inte längre din sak!
  Flickan var verkligen van att gå barfota. Efter att ha blivit föräldralös uthärdade hon kylan även på vintern. Hur hon inte blev sjuk när hon trampade genom snön. Fast, vanligtvis på vintern, åkte jag till södra Frankrike.
  Det är bra att hon åtminstone inte stöldmärkts. Istället beordrade domaren henne barmhärtigt att slå sina bara klackar med käppar. Det är smärtsamt och smärtsamt, men det lämnar inga märken på huden. Därefter slutade Gertrude stjäla och började tjäna extra pengar i byarna.
  Men hade hon blivit piskade ordentligt hade det märkts i badrummet. Men hon är fortfarande för brun. Och hur mycket en sådan misstanke än väckte.
  Flickans ben är mycket graciösa till formen. Men fötterna är verkligen så tuffa, starkare än läder från stövlar.
  Men pigan förblev tyst och ställde inga ytterligare frågor.
  Efter att ha tvättat den självutnämnda prinsessan lades hon i säng. Det är ovanligt när man drunknar i fjäderbäddar. Men Gertrud somnade och föll in i drömmar.
  Dagen efter vaknade Augustinus. Till frukost fick hon bröd och surmjölk. Och bonden erbjöd sig att väva ytterligare två korgar.
  Och så gick prinsessan iväg.
  Hennes sårade fötter läkte över natten och det blev lite lättare att gå. Men det gör fortfarande ont. Speciellt när hon klev ut på grusvägen. Jag var tvungen att byta till gräs igen. Flickan gick vidare. Hon bet ihop tänderna och spände sig. Hennes ben värmde upp lite och det blev lättare.
  Äntligen dök Paris murar upp. Staden är mycket stor, de tider då medeltiden redan tog slut och nya tider började. Och industrialiseringen är redan igång.
  Men eggade vapen har ännu inte försvunnit. 1600-talet var en speciell tid.
  Augustine går på gräset, taggigt, ibland måste hon dra taggar ur hälarna.
  Till slut tvingas prinsessan gå ut på vägen igen. Det är smärtsamt och varmt. Som tur var gömde sig solen bakom molnen och brann inte så mycket. Men det svider.
  Augustine går med stor svårighet. Hon haltar på båda benen igen och har svåra smärtor. Men han visar mod och går.
  Porten kommer närmare och närmare. Det finns vakter... De bryr sig inte om en annan barfota tiggarkvinna. Folk kommer och går. Många kvinnor och de flesta barn är också barfota. Men de är inte så rädda för stenar på vägen. Och Augustinus lider.
  Men här är hon i Paris. Här är trottoarerna sten och lite slätare. Det gör inte så ont längre. Men fortfarande lider flickans brutna ben mycket. Och även spår av lätt sipprande blod är synliga.
  Augustinus går till sig själv och uthärdar det. Staden är stor och ganska smutsig. Tiggarbarn springer runt överallt.
  Augustine går. Och hon tänker vad ska hon göra? Du kan förstås inte kontakta kungen i alla fall. Och om till en av hertigarna och grevarna. Men kommer de att tro att den barfota flickan i en dräkt är dotter till den svenske kungen?
  På så sätt kan du komma till bödeln.
  Men vad ska man göra? Jag kände inte Augustine. Hennes vader började värka igen och hon kände sig trött.
  Flickan satte sig på trappan och började vila. Hon hämtade andan och gnuggade sina igensatta sulor som kliade fruktansvärt.
  En pojke närmade sig henne. Han ser ganska anständigt klädd ut och har skor på sig.
  Dessutom ny och lackad.
  När han tittade på Augustinus sa han:
  - Så vacker och så fattig?
  Prinsessan höjde sitt huvud och svarade:
  - Leta efter skatter i himlen!
  Pojken nickade:
  - Och du är smart! Du vet, någon som du kan leva ett mycket bättre liv.
  Smart Augustine sa:
  - Jag kommer inte sälja mig själv.
  Pojken nickade:
  - Och man skulle kunna tjäna pengar på det här också. Men det finns ett annat sätt!
  Prinsessan frågade förvånat:
  - Och som?
  Den unge skurken noterade:
  - Vi kan klä upp dig, ge dig skor och placera dig i ett rikt hus som piga.
  Augustine frågade:
  - Och vad i gengäld?
  Pojken i fracken svarade:
  - Du kommer att öppna dörrarna för rätt killar när ägarna inte är i huset.
  Prinsessan fnyste föraktfullt:
  - Tror du att jag ska göra det?
  Den unge skurken anmärkte:
  - Och vad vill du?
  Augustinus svarade med en suck:
  - Jobba ärligt!
  Pojken ryckte på axlarna:
  - Det är möjligt. Men att jobba hårt för slantar är dumt när man kan ha en förmögenhet.
  Flickan ryckte på axlarna och svarade:
  - Jag stannar inte länge i Paris.
  Den unge skurken sa med ett leende:
  - Jag ser det!
  Och han gick ifrån flickan. Efter att ha vilat och känt sig hungrig gick Augustinus vidare. Hennes ben gjorde väldigt ont de första minuterna, men de värmde upp och smärtan avtog.
  Augustinus rörde sig mer energiskt nu. Och jag blev mer och mer hungrig. Men att stjäla var farligt - de blev straffade. Tiderna är inte liberala. De kan brännmärka dig, piska dig smärtsamt eller skicka dig till hårt arbete. Och ibland hänger de också ut tjuvar. Även om inte alltid.
  Augustinus rörde sig mer och mer energiskt. Och hennes trasiga, repade klackar blixtrade.
  Då lade en herre märke till henne från vagnen och ropade:
  - Kom hit!
  Augustinus sprang fram till honom:
  - Jag är redo!
  Mannen med hög hatt sa:
  - Vill du tjäna ditt bröd, tiggare?
  Prinsessan, som plågades alltmer av hunger, nickade:
  - Visst!
  Herrn nickade:
  - Ta det här brevet till Louvren!
  Augustine nickade.
  - Jag är redo! Var är Louvren?
  Senor svarade:
  - Alla vet det här, fråga bara! Och du kommer att föra det vidare till Mrs. Dogville .
  Prinsessan tog upp brevet och skyndade att springa med det. Hon kände sig inspirerad. Och då och då frågade jag var Louvren var. De visade det för henne.
  Augustinus sprang till palatset. Här vid entrén stoppades hon av rädsla. Prinsessan sa:
  - Jag ska till Mrs. Dogville med ett brev!
  Vakterna kallade på löjtnanten. Han tog upp brevet. Han tittade på vapnet och svarade:
  - Jag lämnar över den själv! Och den här tiggaren i Chatelet !
  Vakterna rusade till Augustine och vred hennes händer. Flickan flämtade.
  Löjtnanten tittade mer noggrant på henne och noterade:
  - Vilka underbara lockar du har, de kan säljas för mycket pengar!
  Vakten noterade:
  - Hon är själv underbar!
  Löjtnanten nickade:
  - Kom igen, följ mig, skönhet. Kanske slipper du fängelse.
  Vakterna släppte Augustine. Hon följde efter löjtnanten. Han gick fram.
  Och så exploderar Augustine. Prinsessans bara fötter är lätta, plus att det finns rädsla. Och hon rusade som en do.
  Pansarvakterna försökte trögt komma ikapp henne, men föll efter. Augustine sprang i full fart. Och jag tävlade ganska länge, men sedan blev jag trött och utmattad.
  Hon satte sig för att vila... En pojke på omkring tolv sprang fram till henne. Han var barfota och klädd i trasor. Han räckte Augustinus ett äpple och sa:
  -Ät, älskling!
  Prinsessan tog den och åt den. Hon tuggade den med stort nöje och log.
  Pojken nickade till henne:
  - Du kan få ett jobb. Det är tungt, men du kommer inte att dö av hunger.
  Augustine frågade:
  - Vad ska jag göra?
  Pojken svarade:
  - Vrid på pumpen. Vanligtvis gör pojkar det här. Men ägaren fick ett order från polisen att anställa en tjej. Du har inte kommit än, du kan gå upp.
  Augusta svarade med en suck:
  - Jag är redo.
  Flickan följde med pojken till ägaren.
  Och så blev jag besviken. Redan ett dussin tjejer stod vid entrén och var redo att arbeta.
  Prinsessan ryste... Men hennes problem slutade inte där. Plötsligt hördes ett väsen bakom henne och en enorm hund dök upp. Hon rusade mot flickan. Hon försökte springa iväg och blev omedelbart omkörd.
  En adelsman i kostym, vakter och en redan bekant löjtnant dök upp bakom hunden.
  Han flinade och noterade:
  - I Chatelet , denna skönhet!
  Augustines händer var bundna bakom henne och hon fördes till fängelse. Vakterna förde ihop flickans armbågar och vred på hennes axlar, vilket var så smärtsamt. Och de tog henne under eskort.
  Den mycket unga flickan gick med huvudet nedåt. Hennes underbara lockar föll under hennes axlar. Bara fötter, blödande, stampade längs Paris stenbeläggning.
  Hon såg oskyldig och rörande ut, om inte för de för korta trasorna.
  Så leds prinsessan, dottern och arvtagerskan av en ansenlig stat, nu barfota och i en fattig klänning, till fängelse. Och Chatelet är ett fängelse för vanliga människor, till skillnad från till exempel Bastiljen, där rika människor sitter fängslade.
  Augustinus tog den och sjöng:
  Tidpunkten för början är nästan här,
  Drottningen leds barfota till ställningen!
  Löjtnanten flinade:
  - Så här! Också en förolämpning mot Hennes Majestät Drottningen! Ett helt gäng spön och en brasskål för att steka hälarna väntar på dig i Chatelet .
  Augustinus sa blygt:
  - Varför ska de fortfarande tortera mig?
  Löjtnanten för det kungliga gardet nickade:
  - Ja! Vagrancy, flykt från häktet, majestät, leverans av kärleksbrev, med möjlig konspiration. Åh älskling, bödeln och hyllan väntar på dig.
  Prinsessan blev blek och tvekade. Så de förde henne till det dystra slottet Chatelet .
  Det var ett fängelse som stank, och cellerna var överfulla av vanliga människor. Det är inte som i Bastiljen, där varje fånge har en separat, bra cell.
  Augustinus fördes till kvinnoavdelningen. Det fanns murar och barer runt om. När man avslutar är det först en sökning. Det fanns ingenting på Augustine förutom trasor. Den revs ner av två starka, kraftfulla, maskulina vakter. De tog på sig handskar inför sökandet. Och de började grovt röra prinsessans nakna kropp. Flickan svimmade nästan av skam och rädsla.
  Hon tittade in i munnen och tittade noga på sina näsborrar och öron. De tände till och med en gasjet för att göra det lättare att se. Sen var det mest förödmjukande när de tvingade mig att sprida benen.
  Augustine kollade:
  - Jag är oskuld, var försiktig!
  Erfarna tanter famlade nu mjukt och försiktigt. En av dem noterade:
  - Så vacker och hel!
  Äldre matronen noterade:
  - Ja, den här fågeln kan ge avsevärd vinst!
  Sedan skrek Augustinus av smärta igen när behandsklädda fingrar invaderade hennes rygg djupt och grovt.
  Vaktmästaren flinade:
  - Ha tålamod, kära du! Där gömmer man ofta ädelstenar och ringar.
  Augustinus bokstavligen brann av skam och smärta. Det är som att de spetsar dig.
  Sedan kände de hennes ben.
  Vaktmästaren anmärkte:
  - Hennes sulor är möra och stickade. Hon är uppenbarligen inte en allmänning.
  Augustine sa:
  - Jag är en prinsessa!
  Den äldre mattronen ropade:
  - Håll käften, annars skickar jag dig till en cell med galningen.
  Sökningen har slutförts. Därefter sköljdes Augustinus med en hink varmt vatten som värmdes upp i solen. Och på order av den äldste gav de mig en randig dräkt.
  Hon anmärkte:
  - Enligt reglerna ska man klippa håret och skickas till allmän cell. Men du är så vacker och oskuld att med underbart hår blir du mer värd! Du, som en prinsessa, kommer att få ett separat rum med barer, och där kommer chatelets befälhavare att avgöra ditt öde .
  Vaktmästaren anmärkte:
  - Hennes oskuld kan säljas under klubban.
  Den äldste höll med:
  - Kommandanten bestämmer. Utan den har vi ingen rätt. Nu tar vi henne till den privilegierade sektorn.
  Iklädd ett nummer och en randig klänning, men fortfarande barfota, leddes prinsessan längs dammiga korridorer, utslitna av många fötter.
  Vanligtvis i Chatelet sitter det många fångar i celler. Men det finns också särskilt farliga rånare, som de försöker hålla åtskilda från sina medbrottslingar. Och tjejer som används på grund av sin speciella skönhet för att tillfredsställa rika kunder.
  Augustine fördes också till en separat cell. Det fanns en spjälsäng med en madrass fylld med halm och till och med en spegel, samt en plats att lätta på och spola. Jämfört med de vanliga cellerna, där det finns en fruktansvärd stank, och tjejerna bokstavligen sitter på varandra, är det verkligen nästan en utväg. Och på vintern finns det till och med en öppen spis bakom väggen.
  De förde bröd och en kanna vatten till Augustinus. Än så länge har hon inte fått en ranson med ökad näring, så att tjejerna som servar klienten inte är smala.
  Prinsessan, som var hungrig och trött, åt villigt svart bröd och drack vatten.
  Därefter fylldes magen, hon blev tung och somnade. Så gick hennes första natt i ett franskt fängelse.
  . KAPITEL nr 2.
  En fången prinsessa i en fängelsecell på en halmmadrass drömde att hon befälhavde ett regemente av änglar. Och de slåss med Lucifers armé.
  Bevingade änglar och bevingade demoner möttes. Och de började hugga med svärd. Änglar har blå svärd, demoner har röda svärd. Den magnifika prinsessan, som blev en krigare i en dröm, slåss mot Lucifer. Och striden är mycket hård.
  Lucifer är en mycket stilig ljushårig ung man med en atletisk byggnad och framstående muskler. Du kan inte säga att detta är Satan, vars namn används för att skrämma barn.
  Tvärtom, han är den vackraste och mest perfekta ängeln. Augustinus hade aldrig sett en så vacker ung man.
  Ändå skär de med svärd och gnistor flyger från bladen.
  Lucifer frågade henne:
  - Vem är du?
  Augustinus svarade självsäkert:
  - Prinsessan ängel!
  Ljusbringaren svarade:
  - Varför ska vi slåss?
  Prinsessflickan svarade med en suck:
  - Vet inte. Men vi måste!
  Lucifer tog den och sjöng:
  Spill blod på slagfältet,
  Det här är inte första gången för er tjejer...
  Men betrakta henne som smuts,
  På den parisiska trottoaren!
  Augustinus ekade entusiastiskt:
  Gud gav oss sablar
  Jag kan inte sluta...
  Metall flyger in i ditt bröst,
  Blodsutgjutelse, blodsutgjutelse!
  Och svärden kolliderade igen och slog ut gnistor.
  Lucifer ställde en fråga till flickan:
  -Vad är skillnaden mellan gott och ont?
  Augustinus var generad och kurrade:
  - Tja... hur skiljer sig dag från natt...
  Den ljusbringande ängeln svarade:
  - En dag är såklart bra! Men natten är inte dålig heller. Det finns så vackra stjärnor på den mörka himlen.
  Ängelprinsessan höll med:
  - Ja det stämmer. Jag älskar att titta på stjärnorna, särskilt genom ett teleskop.
  Lucifer nickade med ett leende.
  - Ja, stjärnorna är vackra, precis som månen.
  Augustinus sjöng med lust:
  Måne, måne, blommor, blommor,
  Hur ofta i livet är det inte tillräckligt,
  Människor och vänlighet och vänlighet!
  Den ljusbringande ängeln tillade:
  - Vi litar på alla älskare,
  Förhoppningar och drömmar och drömmar!
  Prinsessan nickade till ängeln, som kom med ljus, som Prometheus, och som samtidigt ansågs vara mörkrets furste.
  Men vem är Lucifer egentligen? Kristna lär: - Gud är absolut god, Satan är absolut ond. Men enligt Bibeln dödade Gud många miljoner människor, Satan bara tio människor. Så gott och ont är så konstigt här.
  Gud är kärlek? Men det här är en konstig kärlek.
  När majoriteten står inför evig plåga i sjön av eld och svavel, och minoriteten står inför eviga baracker - som ett fängelse i tropikerna. Är det så det fungerar?
  Augustinus var en smart tjej, och det föreföll henne också konstigt att de flesta människor var dömda till evig, helvetisk plåga. Men å andra sidan, vad är sanningen?
  Och är Kristus Gud?
  När allt kommer omkring, verkligen, skulle Gud, som förstörde nästan hela mänskligheten på Noas dagar och lämnade endast åtta människor av miljoner, förödmjuka sig själv så och dö smärtsamt på korset?
  Och be även för bödlarna. Verkar detta sant?
  Augustinus själv var förvånad över hur annorlunda Gud Jesus var från Gamla testamentets fruktansvärda gud!
  Lucifer gissade hennes tankar och frågade:
  - Kanske sluta slåss?
  Prinsessan sjöng som svar:
  Alla människor på en planet
  Borde alltid vara vänner...
  Barn ska alltid skratta
  Och leva i en fridfull värld...
  Barn ska skratta
  Barn ska skratta!
  Barn ska skratta!
  Och lev i en fridfull värld!
  Efter dessa ord togs svärdet i Augustines händer och förvandlades omedelbart till en frodig bukett rosor. Och doften kom från dem.
  Prinsessflickan sjöng ursinnigt:
  I närheten, nära glädje och olycka,
  Vi måste, vi måste, ge ett bestämt svar!
  Till den soliga världen, ja, ja, ja!
  Och att bryta isär människor - nej, nej, nej!
  Lucifer sjöng som svar:
  Människor, snälla, var tysta, var tysta,
  Låt krigen försvinna i mörkret...
  Stork på taket, lycka under taket,
  Fred på jorden!
  Och hans svärd förvandlades också till en frodig, doftande buske av prästkragar.
  Både änglar och demoner slutade slåss. I deras händer förvandlades vapen till magnifika verk av flora.
  Och alla sjöng i kör:
  Barn ska skratta
  Barn ska skratta!
  Barn ska skratta!
  Och lev i en fridfull värld!
  Fångprinsessan vaknade. Signalen att stiga lät. Chatelet- fångarna skulle föras till frukost och sedan till jobbet.
  Augustinus restes upp från sin säng och fick en hink med vatten för att tvätta sig och borsta tänderna. Sedan tog de med sig havregryn med bröd och lite mjölk.
  Prinsessan åt... Hon har redan blivit en helt opretentiös tjej. Egentligen, vad mer kan hon begära?
  Sedan togs Augustinus till jobbet. Eftersom hon inte kunde sy, och det inte fanns tillräckligt med beställningar, skickades prinsessan för att vända kvarnstenen. Så maldes spannmål till mjöl.
  Arbetet var hårt och tråkigt. Augustine kände smärta i sina blåslagna ben när hon gick över stenarna på innergården. De bara sulorna började klia och nya förhårdnader bildades på de ojämna fötterna. Och det är oerhört smärtsamt.
  Augustine och tre andra flickor snurrade på hjulet. Och säd föll från ovan. Och stanna inte upp och ta ett andetag. Mycket hårt arbete. Men flickorna började redan komma in i det, och deras bara fötter var bokstavligen kåta. De är förhårda, som en kamels hovar. Och Augustine blev bara nyligen barfota och är inte så van vid att arbeta. Och hennes vader och knän och rygg började snart göra ont. Det är bara tortyr, inte arbete.
  Och tillsyningsmannen står över dem, och hjulet snurrar lite långsammare, som om det träffades av en piska.
  Det är som om de var slavar i antikens Rom. Ja, du var nyligen kronprinsessa, du kunde bli fru till kungen av Frankrike - på den tiden den största makten på planeten. Och nu är du en barfotafånge i en trasig, randig klänning med ett nummer. Dina axlar är nakna och dina ben är nakna nästan till höfterna. Och du lider. Åh från stenar under bara fötter, och fysisk stress, och piskor och förnedring.
  Augustinus led också av törst. Det är fortfarande sommar och kvavt. Det är väldigt svårt att vrida på hjulet. Men hennes kropp är ung och naturligt frisk. Nu öppnar den andra vinden, och det blir lättare.
  Flickan känner att hennes bara fötter har blivit stela och känner nästan ingenting.
  För att distrahera sig från smärta och trötthet försöker flickan föreställa sig något.
  Till exempel blev drottningen tillfångatagen av den onde kejsaren. Och hon fördes till mästaren.
  Han beordrade henne:
  - Älska mig!
  Men svaret var stolt:
  - Nej!
  Och på order av diktatorn träddes drottningen upp på ställningen! De drog upp mig, först slet av alla mina kläder till huden. Sedan lyftes den stolta härskaren upp i taket. Till valven. Och så släpptes repet. Drottningen föll ner. Repet sträckte sig nära golvet. Och den unga kvinnan skrek och svimmade av smärtchocken.
  En hink kallt vatten hälldes på henne. Den unga kvinnan kom till sans.
  Bödeln nickade och sa:
  - Kommer du att älska diktatorn?
  Drottningen hade ont och var rädd, hon skämdes mycket över att hänga naken framför bödlarna, som flinade sarkastiskt.
  Den äldre torteraren nickade. De började lyfta upp den nakna kvinnan igen. Repet drogs åt igen, ännu en gång. Och drottningen höjdes på en ställning till taket.
  Sedan frös hon. Den höga personens bleka hud glänste.
  Sedan släpptes repet igen. Flickans kropp ramlade ner. Och först rös hon av chocken. Och sedan, när repet drogs åt, skrek det av vild sträcka.
  Och återigen tappade jag medvetandet.
  Den överordnade bödeln nickade... Drottningen var återigen överös med isvatten som tagits från stora djup.
  Den unga kvinnan kom till sans.
  Den äldre torteraren frågade:
  - Du kommer att älska kejsaren!
  Drottningen vrålade desperat:
  - Nej!
  Högsta bödeln beordrade:
  - Häng på henne en tredje gång!
  Och återigen började torterarna lyfta upp drottningen. Stretchtortyr är vanligtvis mycket effektivt. Och som ett resultat av denna tortyr bröt många mäktiga män samman och var redo att göra vad som helst.
  Men den vackra kvinnan av högt blod fortsatte att tiga. Och hon höjdes igen till taket. Det var snett och stenarna var fuktiga och gråa.
  Och så frös bödlarna flickan i luften. Och så tog de det och sänkte plötsligt repet med bravur.
  Den nakna drottningen föll ner, och repet spändes igen nära golvet. Och återigen skriker den unga kvinnan och tappar medvetandet.
  Och hennes ansikte är så blekt och blått av smärtsam chock. Och återigen häller bödlarna vatten på henne. Drottningen, naken och utmattad, kommer inte direkt till sinnes. Du måste fortfarande slå henne på kinderna.
  Äntligen öppnades mina ögon.
  Bödeln frågade:
  -Ska du prata? Det vill säga, går du med på att bli kejsarens konkubin?
  Drottningen väste och sluddrade med tungan:
  - Nej! Bättre att dö!
  Huvudtorteraren sa i en trött ton:
  - Tio slag av piskan på halv styrka!
  Drottningen lyftes något på ställningen. Och bödeln svängde och slog henne lätt i ryggen. Den unga kvinnan suckade tungt. Och torteraren fortsatte att slå.
  Hans slag var uppmätta och exakta. Röda ränder svullna på flickans vita rygg.
  Efter att ha slagit färdigt tittade torteraren frågande på bödeln.
  Han frågade:
  - Går du med på att bli kejsarens konkubin?
  Drottningen skrek:
  - Peta mig inte!
  Högsta bödeln beordrade:
  - Fem slag av piskan med full kraft!
  Bödeln svängde och slog. Drottningens vita hud sprack. Och blod rann.
  Den unga kvinnan skrek. Men hon bet genast i läppen och bet ihop tänderna. Bödeln slog henne igen med all kraft.
  Drottningen var tyst, men blev ännu blekare. Hennes andning är tung, svettdroppar faller från hennes bara bröst, på vilket hennes rubinnipplar glittrar.
  Bödeln slog, huden sprack och en rännel av blod rann ner.
  Efter att ha slagit klart tittade han igen på ledaren.
  Den äldre torteraren nickade:
  - Och nu ett block med krokar på!
  Bödlarna fäste ett smidet järnblock i ek på drottningens bara fötter. Och det var krokar som stack ut längs kanterna. Säkrad.
  Huvudtorteraren beordrade:
  - Sträck det!
  Och bödlarna hängde ett pund på krokar. Både höger och vänster. Vikterna var förstås förberedda i förväg. Och generellt sett har tortyrkällaren en rik arsenal.
  Den höga bödeln frågade drottningen:
  -Ska du prata?
  Hon svarade självsäkert, väsande av smärta:
  - Nej!
  Huvudtorteraren anmärkte:
  - Vi kan tortera dig till döds.
  Drottningen sa med tillförsikt:
  - Det är bättre att dö än att förråda.
  Högsta bödeln beordrade:
  - Ännu en vikt på båda sidor!
  Bödlarna puffade och hängde varje vikt. Drottningens nakna kropp sträckte ut sig ännu mer. Och en blandning av svett och blod droppade från honom, och hans ådror blev ännu mer spända och stod ut.
  Drottningen började stöna tyst genom sina tänder. Hon hade så ont.
  Den äldre torteraren frågade:
  - Ska du prata? Kommer du att bli kejsarens konkubin?
  Den unga kvinnan klämde ut:
  - Nej!
  Överbödeln föreslog:
  - Nu steker vi dina klackar.
  Drottningen sa:
  - Jag kommer fortfarande inte att bli hans slav.
  Bödlarna tog en flaska olivolja från garderoben. De tog upp korken och hällde den i sina handflator. Därefter började de kraftigt smörja hennes sulor.
  Drottningen ryckte desperat och stönade och sa:
  - Jag säger fortfarande ingenting! Och jag kommer inte att gifta mig med en ghoul!
  Bödlarna smörjde färdigt sulorna. Sedan lade de tunna stockar och halm under drottningens bara fötter. De droppade svavel och tog med en fackla.
  Lågan antändes. Hans tunga slickade rovdjur den nakna, flickaktiga tortyren.
  Den rosa sulan spände sig. Och drottningen började andas tungt. Och sedan, när flickans fötter var uppslukade av värme, skrek hon.
  Den höga bödeln frågade sarkastiskt:
  - Så kommer du att gå till kejsaren som en konkubin?
  Drottningen ropade igen:
  - Nej!
  Bödeln blottade sina tänder. På hans signal lade assistenterna till ved. Och lågan blev ännu högre och hetare.
  Drottningen började skrika högst upp i lungorna. Hon hade mycket ont. Och torterarna flinade.
  Överbödeln frågade:
  - Har du ändrat dig?
  Drottningen vrålade:
  - Nej!
  Den äldre torteraren sa självsäkert:
  "Då steker vi hennes bröst också!"
  Bödlarna hällde återigen olja på sina händer. Och de skyndade till den unga kvinnan för att smörja in hennes hela bröst.
  De tafsade grovt på drottningens bröstvårtor, som var scharlakansröda, och klämde ihop hennes byst.
  Från torterarnas beröring svällde den högmodiga personens bröst och blev hårda.
  Drottningen tog den och vrålade:
  - Avskum!
  Efter att ha smörjt klart tog en av bödlarna upp en fackla och tände den. Torterarna förde elden till kvinnans bara bröst. Och de började skjuta henne utan ceremoni.
  Drottningen stönade mer. Så oerhört smärtsamt och smärtsamt det var.
  Bödlarna skrattade och blottade sina tänder. Många hade järn, men bödeln hade guld!
  Det här är verkligen ett jävla lag. Och deras tänder är som deras själ!
  De brände hennes bara klackar och bara bröst på samma gång.
  Bödeln flinade och blinkade samtidigt...
  Drottningen vred sig på ställningen. Och det gör henne oerhört ont.
  Den äldre torteraren frågade:
  -Vill du gifta dig med kejsaren?
  En ung, utmattad kvinna ropade:
  - Nej!
  Den främste torteraren kurrade:
  - Och nu är det dags för henne att smörja in livmodern också...
  Här tog prinsessans arbete slut. Och hon skickades för att äta ett litet mellanmål. Eftersom hon var väldigt vacker gav de henne mjölk och fisk till hennes gröt. Prinsessan åt och kände att hon ville sova.
  Men jag var tvungen att gå igen och ställa mig bakom ratten och vända på den redan äcklade kvarnstenen.
  Och det är så svårt, och musklerna vrider sig bokstavligen av smärta. För att distrahera sig själv började Augustine komponera igen.
  Bödlarna var på väg att börja smörja livmodern, men en pojke sprang in och förmedlade kejsarens order att stoppa tortyren.
  Bödlarna släckte elden under den unga kvinnans bara fötter och tog först mycket försiktigt bort vikterna från blocket. Sedan själva blocket, och sedan drottningen från ställningen.
  De torkade av henne med alkohol och tog henne upp på övervåningen till kamrarna så att hon kunde vila och återhämta sig från smärtan.
  Under tiden såg kejsaren gladiatorstrider i hallen. Detta är också ett mycket grymt, men visserligen underhållande skådespel.
  Två flickor bråkade. En med rött hår, den andra med vitt hår.
  Båda är väldigt vackra, muskulösa, tränade.
  De gick in i ringen endast iklädda trosor och lämnade sina bålar nakna.
  Storvesiren anmärkte och viskade till kejsaren:
  - Underbara skönheter och lika styrka.
  Diktatorn nickade:
  - Ja, underbart, och det här är klass!
  Blondinen var beväpnad med svärd och sköld och den rödhåriga med treudd och dolk.
  De gick försiktigt med sina bara fötter och kom närmare.
  Sedan rusade de mot varandra.
  Den rödhåriga slog blondinen på benet med sina treuddar, men hon slogs på axeln med ett svärd och hoppade iväg.
  Båda flickorna skadades. Publiken buade. Sedan försökte den rödhåriga slå blondinen på bara fötter igen. Men hon undvek det lätt. Kampen blev mer och mer intensiv.
  Med ett vrål svängde den rödhåriga sina dolkar mot blondins bröst, men hon satte upp en sköld.
  Och bladet studsade av.
  Båda kvinnorna blev rasande och började närma sig varandra. Här är träffarna och slagen igen. Och två, nästan nakna kroppar, sammanflätade.
  Tjejerna började slåss i clinchen. Diktatorn gjorde ett tecken. Morerna hoppade upp och stack tända facklor mot flickornas bara, lätt dammiga klackar. De kommer att ta det och vråla.
  De gick för att bryta. Men den rödhåriga slog blondinen i sidan med en dolk, och hon fick själv ett svärd i nacken.
  Båda flickorna svimmade av chocken av smärta och frös, blodiga och nakna.
  Morerna brände sina nakna, flickaktiga, så förföriska klackar med ett varmt strykjärn.
  Men tjejerna rörde sig inte ens.
  Kejsaren anmärkte:
  - Det är synd när kvinnor dör! Skulle det inte vara bättre att kasta pojkarna i strid?
  Storvesiren nickade:
  - Du har rätt, som alltid, sir!
  Två tonåringar på cirka fjorton år var de första som gick in på arenan. De var muskulösa, stiliga, solbrända pojkar i röda badbyxor. De höll svärd i sina händer.
  Pojkar i samma ålder och längd kom också ut för att möta dem. Och dessutom muskulösa, vackra, solbrända, bara gröna badbyxor och sablar istället för svärd.
  De böjde sig för kejsaren och hans följe. De stampade med sina bara, grova, pojkaktiga fötter och ropade:
  - De som går till döds hälsar dig!
  Kejsaren muttrade:
  - Start!
  Pojkarna började slåss. Blod rann omedelbart ut och sår uppstod på de solbrända, muskulösa kropparna. Pojkarna hade inga sköldar, och de var själva råa kämpar, så striden var flyktig. En pojke i gröna badbyxor ramlade. Morerna brände hans nakna fotsulor med en fackla. Han hoppade upp, men föll igen, sköt. En annan pojke ramlade i röda badbyxor. Men nästan direkt i grönt. De tre pojkarna tystnade. En blev stående. Och hans bara sulor lämnade blodiga fotspår.
  Morerna brände pojkarnas nakna, förhårda klackar. Det luktade bränt kött. Och de släpades iväg på krokar.
  Pojken fick flera repor...
  Kejsaren nickade:
  - Du kommer att fortsätta kämpa! Hejdå, jag ger dig livet tills imorgon!
  Pojken fördes bort...
  Sedan kom ytterligare fem pojkar, omkring tolv eller tretton år gamla, ut i gula badbyxor och med treuddar. Och fem pojkar i samma ålder och längd i svarta badbyxor och med gripare.
  Först gjorde tyrannens följe vad. Och så började striden.
  Pojkarna dog en efter en. Bara en fighter stod kvar på fötterna, ett barn på cirka tolv år i gula badbyxor. Resten var alla genomborrade. Och inte ens att bränna sina bara klackar med ett varmt strykjärn hjälpte dem inte att resa sig.
  Kejsaren beordrade:
  - Den här pojken måste leva till nästa kamp. Kasta resten till lejonen och krokodilerna.
  Till nästa strid hade ett dussin pojkar redan fört ut med spjut mot noshörningen. Killarna var unga, ungefär fjorton eller tolv år gamla. Och mot dem finns en enorm noshörning.
  Det fanns faktiskt ingen chans att överleva. Det är sant att barnen är smarta och striden drog ut på tiden.
  Dessutom började morerna, på order av tyrannen, till och med kasta glödande kol under pojkarnas bara fötter.
  Och det var ganska smärtsamt.
  Kejsaren var mycket nöjd. Han drack långsamt sött, rött vin och slukade kalkon i sås.
  Pojkarna dog en efter en. Visserligen lyckades pojken i blå badbyxor slå noshörningen i ögat med ett spjut och fick djuret att bli vilt rasande. Och sedan en tid undvek han skickligt slagen från det enorma hornet.
  Men till slut gjorde monstret slut på honom också.
  De förlamade liken plockades upp med krokar och släpades mot burarna.
  Sedan ytterligare ett slagsmål: sju pojkar i badbyxor och med svärd, mot ett stort afrikanskt lejon.
  Barnen var i allmänhet tio eller elva år gamla, och de var blivande gladiatorer.
  Men tyrannens följe var nöjda. Och faktiskt visade sig striden vara blodig och ganska flyktig.
  Storvesiren anmärkte till och med:
  - Det vore bättre att ställa upp äldre pojkar!
  Kejsaren invände:
  - Nej! Det är helt rätt.
  Lejonet slet isär pojkarna, men själv var han nästan oskadd. Så här blev striden.
  Sedan ett nytt slagsmål. Den här gången kom en ganska lång tjej med en atletisk byggnad ut. Hon bar också bara badbyxor. Och hennes hår är färgat i tre färger: gult, rött, grönt. Hon hade ett svärd och en dolk.
  I det här fallet är detta redan en erfaren gladiator och en berömd skönhet.
  En ganska stor och rutinerad varg kämpade mot henne.
  Kampen skulle bli spännande. Men det var tydligt att besten inte längre var ung, och inte snabb.
  Trots det är kampen vacker. Den mäktiga flickan hade ingen brådska. Hon fortsatte att repa vargen med sitt svärd och dolk och undvek då och då. Och så sparkar hon honom i hakan med sin bara häl.
  Nedslaget slog ut ett par av vargens tänder. Och när han saktade ner helt, skar hjältetjejen av honom huvudet.
  Så här blev kampen.
  Efter att ha lämnat barfota, blodiga fotspår lämnade flickan stadion.
  Sedan kom en till, den här gången en brunett. Hon är solbränd, barfota och har dessutom bara badbyxor på sig.
  Tre pojkar med svärd kom ut mot henne. De var unga, omkring tolv år gamla, smala, men tröga. Det är tydligt att dessa är slavar, och deras ryggar och sidor är täckta av ärr från fransar. Pojkarnas huvuden är rakade kala, och de ligger i badbyxor, med vassa skulderblad som sticker ut, mot en stor och stark flicka. Som har två svärd i händerna.
  Det var tydligt att pojkarna var oerfarna och dömda till döden.
  Kejsaren anmärkte:
  - Är inte striden för ojämlik?
  Storvesiren anmärkte:
  - Man gillar inte när det vackra könet dör.
  Tyrannen nickade:
  - Ja, kvinnor ska inte dö! Och pojkar är män, och den minst värdefulla varan.
  Striden började med gongongens signal. Den svarthåriga kvinnan hade ingen brådska. Hon ville ge pojkarna en chans och visa en vacker kamp. Pojkarna är smidiga, tåliga, men klart otränade.
  Men de slåss med stor raseri. Och man kan redan se hur de brunbrända pojkarnas beniga kroppar glittrar av svett.
  Kejsaren nickade:
  - Underbar!
  Här kliade brunetten en av pojkarna på hans muskulösa, mörka bröst. Han blev sårad och skrek.
  Kämpa igen...
  Flickan sparkade pojken i ljumsken med sin bara fot. Han föll av smärtchocken och svimmade.
  Kejsaren beordrade:
  - Höj det!
  Och moren hoppade upp och brände pojkens nakna, förhårda häl med ett varmt strykjärn. Han hoppade upp.
  Brunetten höll kvarnen med två svärd och slog i bakhuvudet med det platta bladet. Inte dödlig, men slår helt ut medvetandet.
  Moren bränner igen barnets bara häl. I stenbrotten arbetar slavpojkar oftast året runt utan skor, och deras sulor är tuffare än lädret på deras stövlar. Men det varma järnet bränner dem fortfarande och får dem att skrika.
  Och han hoppar upp igen. Den svarthåriga kvinnan armbågade pojken i hakan och han föll. Och återigen lider barnets nakna, tålmodiga klackar av det varma järnet.
  En gladiatorflicka är ovillig att döda pojkar. Men vart kan man gå? Hon slår i tinningen med fästet. Men återigen bränner moraren hälen. Och pojken skriker.
  Tydligen måste vi lägga till dem .
  Och en av pojkarna får huvudet avskuret av en kvinna.
  Flickan slår sedan ut en till och slår ner en annan. Ser på kejsaren.
  Han skriker:
  - Avsluta det!
  Den brunett flickan suckade och knivhögg pojken. Despoten känner ingen nåd. Och jag var tvungen att avsluta den andra också. Och avsluta sedan den tredje.
  Efteråt brast flickan ut i gråt och lämnade arenan, eller listorna, med ett upprört ansikte.
  Hennes bara, graciösa fötter lämnade blodiga, mejslade fotspår.
  Nästa strid var ännu mer brutal.
  Två stora manliga gladiatorer med nakna bålar kom ut. Sju pojkar på tio eller elva år kämpade mot dem. Männen hade stora svärd, pojkarna hade små.
  Och det här är naturligtvis en brutal kamp. Och en skoningslös, låt oss inse det, slå.
  Pojkarna föll och dog och drog blod.
  Men ibland lyckades de också repa de manliga gladiatorerna. Och tillfoga sår på bålen.
  Kejsaren noterade:
  - Tävlingskamp!
  Storvesiren anmärkte:
  - Ja ers majestät. Även om pojkar inte är en värdefull vara, tycker man också lite synd om dem!
  Despoten nickade:
  - Ja, synd är inte för en man! Det är bra att dessa krigare tog sig igenom, men nästa gång släpper jag lös ett lejon på dem!
  På slutet kom två pojkar ut med treuddar och ett nät. Också ung, cirka tretton år gammal, oerfaren och med håret klippt skalligt. Inför ett slagsmål får pojkar ofta håret rakat av till peruker så att de kan generera inkomster senare.
  Och de släppte loss en tiger på pojkarna.
  Barnen försökte kasta nätet, men tigern slet av det och rusade för att skära sönder barnen.
  Kejsaren sjöng:
  - Jag är en tiger, inte en katt,
  Lever inom mig nu...
  Inte Leopold, utan Leopard!
  Arbetet var äntligen avslutat och Augustines tankar avbröts. Hon gick på middag. Flickfångarna beordrades att ta av sig kläderna. De var nakna och varmt, soluppvärmt vatten hälldes på dem från hinkar. Sedan togs tjejerna på middag. Augustine fick återigen mjölk och ett kycklinglår.
  Därefter tog de mig till en cell. Innan hon gick till sängs läste flickan förstås en bön, floppade på madrassen och somnade omedelbart.
  
  
  RYSSENS PRESIDENT VLADIMIR ZELENSKY
  Efter invigningen tillkännagav Vladimir Zelensky upplösningen av Rada och hållandet av tidiga parlamentsval. Detta var allmänt förväntat. Relationerna med Ryssland förblev dock spända. Vladimir Putin gratulerade inte Zelenskij till segern och erkände inte presidentvalet i Ukraina. Men detta gynnade även den nya unga ledaren. Nationalisterna, som såg på honom med misstänksamhet, kände igen honom som en av sina egna. Och västvärlden insåg att Putin verkligen är en angripare. Och stärkt stöd till Ukraina. Så det började för hälsan och slutade för fred. Zelenskij tog det och presterade extremt starkt i nyvalet till Rada. Lyckades få riksdagsmajoritet. Och sedan höll han flera folkomröstningar. Inklusive grundlagsreform.
  Presidentens befogenheter utökades avsevärt. Tvärtom, Radan är begränsad. Därefter började Zelensky att beslutsamt genomföra reformer och modernisering.
  Samtidigt uppfanns ett listigt drag i Donbass. Krigaren Anastasia Orlova erbjöds ett intressant alternativ. Med stöd av Ukraina och västerländska underrättelsetjänster kommer hon att bli guvernör i Lugansk- och Donetsk-regionerna. Då kommer han att ha formellt medlemskap i Ukraina och pengar för återuppbyggnad och större personlig makt. Och till och med din egen armé. Det vill säga Kadyrov- alternativet. När Ryssland faktiskt gav självständighet till Tjetjenien, bara formellt behöll kontrollen över det.
  Anastasia Orlova, som har inflytande bland fältchefer, accepterade detta alternativ. Jag måste säga att den här kvinnan var väldigt vacker, blond och vanligtvis sprang hon barfota även på den kalla vintern.
  Anastasia förklarade krig mot Nya Rysslands "stjäla" ledarskap. Hon är en mycket militant och auktoritativ tjej. Och hon grundade sin bostad i Novoazovsk. En del av folket och milisen stödde henne.
  Anastasia, med en bataljon barfotaflickor, gjorde flera räder och intog flera städer. Lokala strider utbröt. Det blev dragkamp.
  Anastasia agerade ganska skickligt och fick pengar från utlandet. Dessutom hade hon stöd i Ryssland. Bland annat från kvinnor. Att Putin var sjuk bidrog också till framgången. Tydligen har Rysslands ambitiösa president överansträngt sig. Och under dessa förhållanden var ledarskapet i Ryssland splittrat. Anastasia utnyttjade detta och intog Donetsk. Efter att ha fått seriöst stöd.
  Kriget började också med Lugansk. Men inte för energisk. Miliserna ville egentligen inte döda varandra.
  Till slut hölls val till presidenten i Novorossiya och Anastasia vann. Det erkändes omedelbart av USA och Kiev. Och så andra västländer, och hela världen!
  Zelenskij höll sitt ord och gav Novorossia en speciell status inom Ukraina. Och i Donetsk vajade den gulblå flaggan igen.
  Den efterlängtade freden har kommit.
  Zelensky bekämpade aktivt korruption och införde till och med dödsstraff för ekonomiska brott. Genom att strikt och skickligt leda och bilda ett professionellt team försåg Vladimir Zelensky Ukraina med höga tillväxttakt. Landet reste sig och den nya ledarens makt stärktes. Relationerna med Ryssland förbättrades. Det som bidrog till stroken som tog Putin och gjorde honom mindre ambitiös och aggressiv.
  I Ryssland växte Zelenskys popularitet. Han var en stark talare, en charmig person, en populist. Och inte kommunist, men inte antikommunist heller. Populärt, både bland vänstern och bland ryska oligarker. Mycket populär bland ryska ungdomar. En intellektuell och en kille. Han verkar vara intelligent, men han har tagit varaktig makt. Ja, definitivt en ledare, men också en gentleman på samma gång! Högkultur, men begriplig och älskad av folket. En riktig talang inom management. Och en bra arrangör.
  Och så, när fem år av välstånd och Ukrainas uppgång hade passerat, och Zelenskijs makt äntligen hade stärkts, följde ett sensationellt förslag.
  Nämligen att förena sig med Ryssland. Skapa en enda facklig stat med en gemensam president med stor makt. Naturligtvis folkvald.
  Och i Ryssland var eliten i chock. Vilket drag! Vid det här laget hade Putin försvagats från en allvarlig sjukdom och förlorat popularitet. Det betyder att han inte kunde slåss, åtminstone inte fullt ut. Och Medvedev själv är i allmänhet inte en fighter och är oälskad av folket.
  Och här vill Zelenskij helt klart bli president i en facklig stat och... Hans chanser är verkliga! För det första vill västvärlden se Vladimir Zelenskij som president i Ryssland och Ukraina! Han visade sig vara en helt västvänlig och europeisk politiker. För det andra är Zelensky populär i Ryssland och särskilt i Ukraina. För det tredje finns det inga konkurrenter i sikte. Putin är allvarligt sjuk, Medvedev är svag och impopulär, Zjuganov och Zhirinovskij är för gamla. Det finns inga andra ledare i sikte. Dessutom, för det fjärde, finns det stöd från oligarkerna i Ryssland och Zelensky.
  Ja, det är tydligt att detta är en mycket seriös kandidat till Rysslands presidentskap. Han har styrka, karisma och en enastående förmåga att tala. Och även stöd från både västerländska och ryska medier. Plus populariteten av det nya i rysk politik, under gamla och tråkiga ledare.
  Kort sagt, det är både obekvämt att tacka nej och skrämmande att acceptera erbjudandet. Putin drabbades av en andra stroke. Medvedev blev tillförordnad president i Ryssland.
  Det är förstås långt ifrån ett faktum att Zelensky definitivt kommer att vinna. Och jag vill verkligen annektera Ukraina. Medvedev har en önskan att överträffa Putin! Men är det värt att ta en sådan risk som val med Zelensky?
  Men folket i Ryssland stödde idén om enande med Ukraina. Hundratusentals människor gick ut på gatorna - och krävde: de slaviska brödernas enhet. Demonstranter drabbade samman med polisen i Moskva. Många människor skadades. En våg av protester började stiga.
  Kommunisterna fick äntligen Zjuganov, eller mer exakt, ruttnade bort, och den yngre ledningen började ta folket ut på gatorna. Kräver ett regimskifte.
  Nationalisterna kom också fram och hade sina egna starka och ambitiösa ledare. Maidan blev mer och mer på modet. Stenar och molotovcocktails kastades mot polisen. Folkets sedan länge ackumulerade missnöje började visa sig mer och mer.
  Medvedev höll ett säkerhetsråd.
  De flesta av medlemmarna var för enande - med hänvisning till det faktum att djävulen inte är så hemsk som han är målad. Och administrativa resurser och propaganda är en enorm kraft! Och att människor kan hjärntvättas grundligt, och de kommer i allmänhet att rösta på det parti som har makten.
  Ryska miljardärer svor också trohet till Medvedev, som var förutsägbar, hade suttit vid makten länge och mer eller mindre nöjde alla.
  Miljardären Deribasco noterade logiskt:
  - Vi måste föra en valkampanj i stil med: Medvedev är Putin i dag, och inga Zelenskys är farliga för oss!
  Roman Abramovich anmärkte auktoritativt:
  "Vi drog Jeltsin ur valgropen med fyra procents betyg, och vi kommer att dra ut dig ännu mer!" Våra pengar och media är vår garanti!
  Prokhorov bekräftade:
  - Vi vill inte ha så höga skatter på de rika som i Ukraina, och vi kommer att stå vid er alla!
  Dmitrij Medvedev slog näven i bordet och meddelade:
  - Då accepterar vi förslaget om integration och enande!
  Ett enandeavtal undertecknades mellan Ukraina och Ryssland. Genast förändrades maktbalansen. Presidentval ska äga rum inom tre månader.
  För att registrera sig för presidentskapet räcker det att antingen samla in hundra tusen underskrifter eller göra en insättning på nittio tusen dollar, som kommer att återbetalas först om du når den andra omgången. Det är riktigt roliga regler. Delvis hämtat från rysk och dels från ukrainsk lagstiftning.
  Naturligtvis kommer det att finnas många presidentkandidater; Medvedevs team trodde tydligen att detta skulle vara ännu mer lönsamt för dem! De säger att väljarnas rörlighet kommer att ge myndigheterna en fördel i första omgången. Och i den andra kommer alla att stödja Medvedev. Den tillförordnade presidenten räknade i alla fall med det. Och det började...
  Anastasia Orlova, denna barfota Kleopatra, sa att det kommer att finnas Zelenskij mot ett helt hundratal. Och att han är Lancelot mot draken Putin och Medvedev.
  Häftiga attacker i pressen utspelade sig. Vissa var på Zelenskys sida, andra var på Medvedevs sida.
  Registreringsperioden för kandidater har börjat. Det var kaos i Ryssland. Sonen till Dzhokhar Dudayev dök upp i Kaukasus och förklarade jihad. Och fick brett stöd i islamiska regioner. Många experter misstänkte CIA:s öron här. Dessutom är Trumps presidentskap vid sitt slut, och vi måste vinna åtminstone några segrar. Och Zelenskij på den ryska tronen är en stor seger! Även om det också finns skeptiker som hävdar att Zelenskij kan göra Ryssland till ett stort land, mycket starkare, särskilt ekonomiskt, än det var under Putin.
  Så åsikterna var delade även i väst. Den förenade ukrainsk-ryska staten är förstås en mäktig förening och inget skämt alls. Det här kan verkligen vara ett monster. De ryska säkerhetsstyrkorna stödde naturligtvis också enandet. Dessutom är Anastasia en cool kvinna. Hon, tillsammans med en bataljon flickor, alla skönheter, var barfota och i bikini, slog omkull och besegrade de ryska specialstyrkorna. När de samlar damm för att störta Zelenskys alltför ivriga fan.
  Tjejerna visade att de kämpar fantastiskt barfota och i bikini! Och specialgruppen "Vympel" besegrades av heta kvinnor. Som ett resultat togs beslutet att inte blanda sig, och den pro-ukrainska ledningen kom till makten i Novorossiya.
  Anastasia kampanjade för Zelenky . I strid visste flickan hur man kastar vassa, tunna skivor, bumeranger och granater med sina bara fötter. Bikiniklädda krigare har blivit legendariska. Ett helt regemente av tjejer, var och en av dem är värd en hel division. Detta är en enorm kraft!
  Anastasia rusade genom snön, hennes röda, bara klackar blinkade. Flickan sjöng:
  I rymdens vidd, tro mig, det finns en dröm,
  Hon är som en solstråle på himlen...
  I Svarogs ögon finns frid och renhet,
  Han är för oss som Jesus ska uppstå igen!
  
  Vi kommer att föda ett strålande öde,
  Hon kommer att lysa som solen i maj...
  Men jag förstår inte hur länge odöda kan vara,
  Hur det onda ödet spelar med oss!
  
  Försvara ditt fosterland, riddare,
  Låt den himmelska stjärnan lysa...
  Vi skyddar vidderna av vår hembygdsjord,
  Låt planeten bli ett evigt paradis!
  
  Men vad kan fruktansvärd kommunism göra?
  Han kommer att göra hemlandets flagga allsmäktig...
  Och den rasande fascismen kommer att försvinna in i infernot,
  Vi kommer att genomborra fienden med ett mycket starkt slag!
  
  Ge era hjärtan till vårt fosterland,
  Att lysa med mycket stark värme...
  Vi kommer att gå igenom vår kamp till slutet,
  Och vi kommer att förstöra Führern med ett slag!
  
  Kamrat Stalin ersatte sin far,
  Vi är barn av olika generationer...
  Horden kommer att förgås i helvetet i en frenesi,
  Och geniet Lenin kommer att visa vägen till Eden!
  
  I Ryssland är varje pojke en jätte,
  Och tjejer är tränade att slåss...
  Herren, den allsmäktige familjen är en för oss,
  Vi ryssar har alltid kunnat slåss!
  
  Vi kommer att uppnå, snart tror jag, vi kommer att uppnå allt,
  Det finns inget högre i universum...
  Komsomol-medlemmen höjde åran,
  Och slå Führern i taket!
  
  Ingen mer kommunism, inga fler idéer,
  De är vackra och kommer att ge lycka!
  Och Führern är helt enkelt en skurk,
  Väldigt lömskt, väldigt svart!
  
  Jag är en tjej - en fighters storhet,
  Barfota sprang hon djärvt genom kylan...
  Min tjocka fläta är gjord av guld,
  Jag byggde en snabb ros!
  
  En miljard idéer kan uppstå
  Hur man ordnar ett fosterland i kommunismen...
  Om du ser en Fritz, slå honom hårt,
  Så den där jävla Adolf sitter inte på tronen!
  
  Slå fascisterna med näven,
  Ännu bättre, slå dem med en slägga...
  Låt oss åka längs Volga med vinden,
  Vi har helt enkelt inget emot att krossa getter!
  
  Vi kommer att fostra soldater för fosterlandet,
  Tjejerna skyndar till attack...
  Skönheten riktade maskingeväret,
  Hitlers vedergällning kommer att vara smärtsamt!
  
  Ingen kan besegra ryssarna,
  Även om fascismens varg är en rutinerad djävul...
  Men ändå är hans björn starkare,
  Vilken order bygger en ny!
  
  Spring för fosterlandet, för Stalin,
  Komsomol-medlemmar rusar barfota...
  Nazisterna höggs ned med kokande vatten,
  För de stora ryssarna är coolast!
  
  Stolta tjejer kommer in i Berlin,
  De kommer att lämna barfota fotspår...
  Ovanför dem finns en kerub med guldvingar,
  Och de blir silver som en getings pärlor!
  Flickan sjunger, men vad hon kämpar! Det var trots allt hon och hennes fyra partners som en gång räddade milisen från fullständigt nederlag vid Iolaisk .
  Då kom fem tjejer i bikini och barfota in med en hel armé.
  Ja, det var ett riktigt spektakel.
  Anastasia sköt mycket från maskingeväret, skar av fiendens linje och kastade sedan flera tunna skivor samtidigt med sina bara tår. De där huvudena är avskurna.
  Och Anastasia kommer att sjunga:
  - För Heliga Rus!
  Natasha sköt också, högg ner fienderna och gnisslade, kastade en granat med sin bara fot och slog ner en stridsvagn:
  - För Svarog!
  Och så ger guldhåriga Zoya sin tur. Och han kastar också dödens gåva med sin bara fot och ropar:
  - För framtiden för Rodnoverie!
  Och Aurora kommer att följa dem så snart som möjligt. Och med sin bara häl kommer han att släppa dödens gåva och ropa:
  - För stora gränser!
  Och då kommer Svetlana att trycka in. Han kommer att ge ett utbrott, och sedan från ett maskingevär, och med sina bara tår kommer han att skicka förstörelse...
  Och den barbenta skönheten skriker:
  - För Romanovs återkomst!
  Ja, Anastasia var ett fan av återupprättandet av det kungliga imperiet. Faktum är att i Ryssland finns det faktiskt en tsar vid makten ändå. Så varför inte skapa en legitim monarki? Dessutom flödar blodet från många generationer av europeiska kungar i Romanovs ådror. Är detta deras härstamning? Vilken typ av familj är Putin, och särskilt Lukasjenko? Vilka är de att vara kungar? Men Romanovs är Guds smorda!
  Anastasia och hennes vänner i bikini utförde många mirakel. Hon kämpade som en djävul. Men sedan bråkade hon med Putin och ställde sig på Zelenskijs sida. I allmänhet såg Anastasia att Ukraina blev kränkt, och med en ökad känsla för rättvisa ställde hon sig på de svagas sida!
  Anastasia och hennes fem slog tillbaka attacken mot Novoazovsk när de försökte arrestera henne som rebell. En hel kolonn av regeringsstyrkor skars av och avväpnades.
  Därefter föll fångarna på sina ansikten och kysste Anastasia och den andra flickans bara, dammiga fötter.
  Flickan sa filosofiskt till de tillfångatagna soldaterna från Novorossiya:
  - Jag vill inte döda dig! Ni är mina bröder! Och jag kommer att bli din drottning!
  I allmänhet accepterade Novorossiya Anastasia utan mycket skada eller stora förluster. Det är sant att den blonda terminatorn skar huvudet av guvernören i Donetskrepubliken och dödade hans vakter, huvudsakligen bestående av kaukasier.
  Anastasia har länge varit en legend. På Krim utförde hon sådana mirakel att hon fick stjärnan av Ryska federationens hjälte. Utan henne hade det inte fungerat så smidigt med hennes bikinispartners. Men sedan togs Anastasia och berövades alla ryska utmärkelser. Inklusive för mordet på ryska specialstyrkor i strid, när de försökte avlägsna honom. Ett brottmål inleddes till och med.
  Men de vågade inte starta ett stort krig med det praktiskt taget oberoende Novorossiya. Dessutom blev Putin sjuk, och utan honom ville ingen ta ansvar.
  Speciellt Medvedev, som i allmänhet inte är en ledare i sin mage och ande. Men det var just detta som passade björnarna för de ryska oligarkerna och Putins följe - de kan lätt manipuleras.
  Hur det än må vara så har en enorm propagandamaskin rest sig mot Zelenskij. De började skylla på alla för allt. Och att han påstås ha varit narkoman, tjuv och sörjt miljarder genom offshorebolag och att han generellt sett var gay.
  Provinsen gick för att skriva. Och visst fanns det vittnen, och försäkringar av olika slag. Inklusive anklagelser om homosexualitet. Registreringen av kandidater har bara börjat, och leran väller redan ut.
  Antalet personer som var villiga att delta i valet, både ukrainare och särskilt ryssar, visade sig vara kolossalt. Både kommunister och nationalister klättrade in. Plötsligt dök till och med den gamle och sjuke Zjuganov upp för att rösta. Även om han redan har lämnat posten som ordförande för Ryska federationens kommunistiska parti. Afonin , Udaltsov och Grudinin gick också till valurnorna . Och generellt finns det fortfarande ett gäng vänsterkandidater, föga kända, men vinthundar. Och så många människor vill kandidera till presidentposten! Vad sägs om nittio tusen dollar? Är detta verkligen en så stor mängd med ryska mått mätt?
  Det var som om stridsvagnar var villiga att klättra. Och affärsmän, och artister, och popfigurer och författare. Ja, författare är också aktiva. Gör en annons för dig själv. Och nittio tusen dollar är inte så mycket. Så CEC fick hundratals ansökningar.
  Nåväl, val! Ja vilken show det blev! Till och med Alla Pugachev kandiderade till presidentposten. Varför inte? Alka började glömma , och kanske kommer hon att påminna sig själv! Av de gamla människorna klättrade Yuri Luzhkov till presidentposten. Jag ville tydligen också påminna mig själv.
  Tja, naturligtvis, en sådan show kunde inte klara sig utan Vladimir Volfovich. Men den här gången deltog både hans son Igor Lebedev och hans högra hand Degtyarev i valet. De gick också i tre kolumner till valet.
  Nationalisterna flyttade också. Naturligtvis ställde den legendariska Demushkin , som avtjänade tid i fängelse, och, intressant nog, "Spider", ledaren för "Metal Corrosion" och chefen för rockgruppen "Kolovrat" till presidentvalet och många andra.
  Jo, popsångarna gav sig förstås också iväg på en kampanj. Här är Philip Kirkorov och Nikolai Baskov. De har heller inget att förlora. En sådan militär vakt utplacerade.
  Och Timothy och Vitas , och i allmänhet många människor gick på en kampanj.
  Naturligtvis inte av en slump! Medvedevs plan var att nominera ett stort antal kandidater som skulle överföra röster till honom i andra omgången. Sammantaget är planen intressant. Medvedevs betyg är initialt lägre än Zelenskys. Och det är omöjligt att vinna utan list!
  Men Jeltsin hade också ett nollbetyg, men han kunde vinna mot Zjuganov. Det är sant att den sistnämnde genomförde valet som en invalid: förlora med flit!
  Och i det här fallet är Medvedev emot en extraordinär och mycket begåvad person.
  Så det händer mycket här. På Solovyovs show kastades Zelensky ständigt med lera på honom. Det är sant, då kastade en tjej glass i Solovyovs ansikte med tårna på hennes bara fötter. Och hon slog ut ett öga. Därefter stod det klart att det inte är säkert att kasta lera på Zelensky! Som, den här killen är en ukrainsk örn!
  I allmänhet fanns det ingen enhet i det ryska samhället. Många, många människor stödde Zelensky. Som, riktigt ungt blod och kunde höja Ukraina utan höga olje- och gaspriser! Och hur är det med Medvedev? Landet formligen drunknar i olje- och gasdollar, och ekonomin är i total stagnation. Det finns ingen tillväxt, bara arbetslösheten ökar.
  Medvedev har generellt högst anti-betyg bland alla politiker. Även om det är just därför det är fördelaktigt för oligarkerna. Ju mer vi är beroende av dem, desto mer kontrollerar vi. Den ryska regeringen började hastigt höja allas löner och pensioner. Och ibland...
  Dessutom föreslog Medvedev till och med att sänka pensionsåldern med två år. Som att allt är till folkets bästa. Och ändringar gjordes för att höja pensionerna och räkna arbete efter pensionering som anställningstid.
  Medvedev och tjänstemän glömde inte. Så att de står och röstar på honom. Särskilt offentliga inkomstdeklarationer avbröts och gåvor på upp till tusen dollar tillåts. Vilket naturligtvis tjänstemannen gillade. Så är tillstånd att ha fastigheter utomlands, samt konton.
  För att vinna över rökare mildrades antitobakslagen avsevärt. Försäljning av alkohol på natten var tillåten, och även spelande legaliserades. Det sistnämnda välkomnades av oligarkerna; ja, varför förlora en sådan inkomst och ta den under jorden.
  "Dolls"-programmet är tillbaka. De började visa mer erotik på tv.
  Medvedev förklarade också en amnesti och beordrade till och med betalning av hjälppengar till fångarna. Och detta är också en ansenlig andel av rösterna. Och fångarna själva och deras familjer.
  I allmänhet lade Medvedev fram parollen: mer frihet! Ryssland är faktiskt trött på Putins despotism. När du inte ens ser en naken kvinna på TV!
  Och visst fanns det ett försök att visa: livet har blivit friare, livet har blivit roligare!
  Medvedev sänkte också alkoholpriserna och tillät ölreklam på tv. Faktum är att varför gå för långt.
  Men krig bröt ut i Kaukasus. Efter att Putin lämnat började bergsbestigarna kräva ännu fler privilegier och rättigheter. Och deras ambitioner har bara växt. Dessutom började Turkiet sätta mer aktiv press på Kaukasus, deras ambitioner växte, särskilt eftersom Erdogan i Syrien fick för lite i sin åsikt. Situationen förvärrades av fallet i oljepriserna och följaktligen gaspriserna. Det var Venezuela som ökade produktionen efter störtandet av Maduroregimen . USA och Iran har äntligen försonats, och en enad regering har upprättats i Libyen.
  Fallande oljepriser har kollapsat den ryska rubeln, underblåst inflationen och devalverat ökningar av löner och pensioner.
  Och den ökande aktiviteten hos militanta i Kaukasus spelade mot Medvedev.
  De sa att han inte kunde bevara Putins arv. Och vad i allmänhet, som ofta händer: superstjärnan utsåg sig själv till en svag efterträdare.
  Både USA och arabländerna och till och med Iran underblåste separatismen i Kaukasus. Men oenighet uppstod bland säkerhetsstyrkorna. Vissa ville fortfarande se Putins långvariga partner, Medvedev, som president! Och andra skulle sätta in den mycket mer populära Sergei Shoigu.
  Men det senare stöddes inte av oligarkerna och industrimännen. De ansåg att han var för vänsterorienterad, och miljardärerna var trötta på en persons diktatur. Alla ville ha en liberal på tronen och försoning med väst. Medvedev, som väntade tills registreringsperioden för presidentkandidater tog slut, sparkade Shoigu. Vad som orsakade oroligheter i armén.
  . KAPITEL nr 2.
  Sedan tilldelade Medvedev Shoigu den sedan länge utlovade rangen som marskalk och gav honom posten som hedersbiträdande premiärminister. Också ett populistiskt drag. Men situationen inför valet var i alla fall inte till förmån för den tillförordnade presidenten.
  Zelensky är yngre, mer framgångsrik, mer vältalig och tar poäng. Och även när det registrerades behöll mer än tvåhundra presidentkandidater sitt obestridda ledarskap. Men Medvedev fick ändå slåss om andraplatsen. Alla Pugacheva blev oväntat hans konkurrent för att nå den andra omgången. Den åldrande primadonnan, som inte uppträtt på länge och inte var särskilt sugen på PR, hoppade plötsligt upp i rankingen.
  Kanske var det en reaktion på irriterande politiker. Zhirinovsky och Zyuganov, tvärtom, minskade kraftigt i betyg. Folket är fruktansvärt trötta på båda dessa politiker. Dessutom dök yngre och mer originella ledare upp på deras valfält.
  Särskilt tillade Demushkin , som fick bilden av en martyr i fängelset. Suraikin kunde fortfarande inte få ett betyg, men en annan medlem av hans parti, Sergei Kovalev, den bästa ryska professionella boxaren, började också få poäng.
  I allmänhet visade sig Sergei Kovalev vara en intressant kille. Han kandiderade till posten som borgmästare i Moskva och blev, oväntat för alla, tvåa. Han gick med i det ryska kommunistpartiet. Och han började också förbättra sitt betyg.
  Det bör noteras att Sergey Kovalev är en mycket bra boxare - den bästa bland ryssarna, till och med överträffande Kostya Tszyu.
  Sergej Kovalev är alltså en terminator och är farligt nära Medvedev.
  Det är sant att de flesta ryska undersökningstjänster har betyg och... O. presidenten var överskattad. Men befordran var grundlig. Medvedev hade dock inte särskilt tur. Efter Putin blev förmögenheten på något sätt snålare. Oljepriserna fortsatte att falla, rubelns växelkurs sjönk också och priserna steg snabbt. Kaukasus brann mer och mer aktivt. Och till och med Kadyrovs män började slåss på militanternas sida. Detta är situationen. Och sedan attackerade talibanerna ryska trupper vid gränsen till Tadzjikistan.
  Och som det visade sig var ryska trupper inte redo. Medvedev ställde upp igen. Dessutom avslöjades en skandal med stölder i försvars- och finansministeriet . En skugga har fallit över Medvedevs långvariga vänner. Det uppstod också tvivel om vem som stal hundratals miljarder dollar från Ryssland. Även misstankar. Och media blev fräck...
  Zelensky genomförde valkampanjen lugnt, professionellt, som en show. Zhirinovsky arbetade som alltid mer för myndigheterna än för sig själv. Zyuganov blev utbuad och kastad med ruttna ägg. Sedan återigen incidenter...
  Naturligtvis deltog Ksenia Sobchak i valet, och hon kunde inte låta bli att kasta ut koniken. Hon tog den och kastade en tårta i Zhirinovskys ansikte. Och hon väckte uppmärksamhet. Det hände också ganska episkt.
  Alexander Povetkin deltog också i valet. Den ryska boxaren, efter att ha förlorat mot Joshua , kunde inte återvända på länge, hade sedan ett par slagsmål med tuffa motståndare och bröt ihop i en mer allvarlig. Efter att ha avslutat sin karriär gick han in i politiken och började skapa ett nationalistiskt parti.
  Hittills utan större framgång.
  Povetkin slog dock sin motståndare i ansiktet under en tv-debatt. Han utmärkte sig och detta höjde hans betyg lite.
  I allmänhet var valen hysteriska.
  De höll tv-debatter: de gav trettio sekunder på sig att svara och det blev bråk. Fester, slagsmål, skandaler. En hel fars.
  Medvedev befordrades skamlöst, men hans betyg växte praktiskt taget inte. Utgången till andra omgången är fortfarande tveksam.
  Zelensky var före med bred marginal. Och inte konstigt! På fem år lyckades Vladimir stoppa arbetslösheten och återställa alla fabriker och fabriker och bygga nya.
  En av Zelenskys framgångar var utvecklingen av jordbruk och alternativa energikällor.
  Särskilt i Ukraina har det dykt upp kraftverk som fungerar och laddar från atmosfäriska tryckskillnader. Samt geotermiska kraftverk. Och mycket mer. Inklusive att använda jonosfärens energi. Det hände sig att vetenskapen gick emot olja och gas.
  En verklig sensation var uppkomsten i Ukraina av en anläggning som producerar syntetisk mat och levererar den till Kina. Och Ryssland har minskat livsmedelsexporten.
  Det fanns även nominerade bland ukrainarna. I synnerhet Vladimir Klitschko. Den berömda boxaren hade en svår karriär. Återvände till ringen: besegra Charr och Tyson Fury . Men den tredje revanschen mot Joshua förlorade han fortfarande igen, men tjänade mycket pengar. Och han tillkännagav sin sista pensionering från boxningen.
  Men så kom han tillbaka igen. Han slogs i Kiev med Gassiev och vann. Efteråt hade han ett nytt slagsmål och vann titeln ordinarie världsmästare - och slog till slut både Foremans rekord och Joe Louis rekord. Därefter tillkännagav han sin nominering till president i det förenade Ryssland och Ukraina. Och det måste sägas att Vladimir Klitschko bland ukrainare är näst efter Zelenskij själv. Och trots sin betydande ålder inom boxning genomförde Vladimir Klitschko redan under valrörelsen ett obligatoriskt försvar mot en boxare som var tjugo år yngre än honom. Och återigen vann han på knockout.
  Varefter Vladimir Klitschkos betyg hoppade, och han flyttade sig närmare Medvedev och fick chanser till den andra omgången.
  I allmänhet hade dessa val en obestridd favorit: Zelensky, och det var en mycket tät kamp om andraplatsen. Alla Pugacheva, som kort hade passerat Medvedev i kampen om andraplatsen, började kliva åt sidan. I princip var hon inte upplyst av något ljust. Och Vladimir Klitschko kom på andra plats. Men hans väljarkår är inte särskilt stabil. Sergey Kovalev, som lyckades gå efter tre förluster och samla alla fyra lätta tungviktsbälten, kämpade också i ringen och vann återigen mästerskapstiteln.
  Och hans betyg hoppade igen. Han kunde också nå andra omgången. Andra ukrainska boxare: Usik och Lomachenko stödde Zelensky och presidenterna störde inte. Även om båda inte har avslutat sina karriärer ännu. Varför ska de sluta? Usik slog Joshua på poäng och blev den obestridda tungviktsvärldsmästaren. Lomachenko vandrar från en viktkategori till en annan, och han får så höga avgifter att han drar sig för att avsluta sin karriär.
  Det pågår också en valkampanj i USA. Donald lämnar efter två mandatperioder, och han är inte riktigt frisk nog att kandidera för en tredje. Unga killar kandiderar som president. Från demokraterna, en mycket vacker kvinnlig guvernör på cirka trettionio - förmodligen den yngsta damen bland presidentkandidaterna. Från republikanerna också, från unga generaler-hjältar från kriget mot Iran.
  Generationen av politiker i USA har förändrats.
  I Ryssland hade Putin kanske kunnat besegra Zelenskij, men han var helt klart utbränd på jobbet. Överspänning har tagit ut sin rätt! Det han ville var att överskatta sin styrka och inte lita på sin omgivning. Eller så kanske de förgiftade honom också. Efter att Nazarbajev lämnade började ytterligare en våg av demokratisering i OSS. Kazakstan blev en parlamentarisk republik. I Vitryssland försvann Lukasjenko på något misstänkt sätt. Och presidenten blev också en galjonsfigur.
  Ytterligare en våg kom. I Turkiet har parlamentet redan rest sig mot Erdogan . Pendeln svängde åt andra hållet.
  Zelenskij ändrade verkligen konstitutionen till förmån för mer autokrati, men i väst uppfattas han som en av deras egna! Och folkomröstningar pågår hela tiden. Och det finns verklig yttrandefrihet.
  Zelensky har i alla fall inga särskilda problem med att vinna i andra omgången. Troligtvis kommer det att vara Medvedev som kommer att ta sig till den andra omgången - administrativa resurser kan övervinnas av låg popularitet och inte en mycket framgångsrik regering. Många noterade likheterna med valen i Ukraina - många presidentkandidater, Zelenskys ledarskap, låga regeringsbetyg och höga antibetyg .
  Huruvida Zelenskij kunde besegra Putin är fortfarande en fråga, men Medvedev var uppenbarligen inte upp till rollen som nationens ledare. Och demokratin här spelade mot myndigheterna.
  Medvedev kunde inte riktigt göra sig redo för kampen. Hans karaktär är inte densamma. Inte en riktig fighter!
  Men problemet med alla autokratier är att efterträdarna inte är särskilt bra! Vanligtvis skulle en diktator sätta en svagling i hans ställe för att inte störta honom! Till exempel var Nazarbayevs efterträdare begränsad i makt. Och han har inget emot - han är mjuk i kroppen!
  Men Vladimir Zelenskij kom i alla fall till makten från oppositionen, och är inte en svagling.
  Det måste sägas att Putin också ansågs vara mjuk och svag, varför de installerades som president, efter den högljudda Jeltsin. Men som det visar sig finns det djävlar i det tysta träsket!
  Och så visade det sig att träsket inte var så tyst trots allt. Men Medvedev verkar inte vara en varg i fårakläder, utan verkligen ett naturligt får. Och han kan inte samla krafterna.
  Zhirinovskij förolämpade Zelenskij med obsceniteter och fick böter. Flera dussin presidentkandidater drog sig tillbaka till förmån för Medvedev, men detta gav nästan ingenting. Av de kända personerna som spelade var boxaren Denis Lebedev. Han avancerade faktiskt rent tekniskt. Det fanns också affärsmän och mindre kulturpersonligheter. Av författarna spelade bara Sergei Lukyanenko till förmån för Medvedev. Resten ville marknadsföra sig själva . Och alla trodde på tur.
  Medvedev har växt ganska mycket. Men det fanns hopp om att armén, fängelset och polisen skulle rösta enligt order. Plus att det förekommer mutor av väljare. Och förstås förtidsröstning. Även här finns alla möjligheter att lyckas.
  Ja, det är just detta som föranledde ökad aktivitet från myndigheternas sida. Ge förtidsröstning. Och där finns det förstås förfalskning. Och önskan att rösta med hjärtat.
  Till skillnad från valet 1996 kunde Medvedev inte höja sitt betyg. Jeltsin, måste jag säga, hade också tur. I synnerhet dog Dzhokhar Dudayev av misstag. Vilken typ av fluga som bet honom, vidtog inte de vanliga försiktighetsåtgärderna under samtalet. Om det hade hänt lite tidigare hade de trots allt inte hunnit göra strejken. Och lite senare skulle bara antennen ha täckts, och Dzhokhar själv skulle ha varit på säkert avstånd. Detta är sådan tur i krig och för propaganda.
  Och nu kan du inte avsluta Dudayev. Och det finns ingen Raduev , som fastnade så dumt på tröskeln till det ryska presidentvalet. Men Dudayev Jr vill inte dö under valet. Och i allmänhet avbryts tydligen triumviratet av efterträdare: Jeltsin, Putin, Medvedev...
  Försök att muta väljare läckte ut och orsakade ytterligare skandal. Patriarken stödde ingen och resonerade: Guds är Guds och Caesars är Caesars . I allmänhet, under Jeltsin blev det på något sätt lättare. Och av någon anledning ställde sig den ortodoxa kyrkan på Jeltsins sida, som verkade helt hopplös. Och industrikretsar.
  Och sedan började de ryska oligarkerna flirta med Zelensky. Tydligen är det omöjligt att uppfostra Medvedev.
  Och stämningen i media började förändras. Zelenskij hyllades mer och mer. Zhirinovsky har redan börjat säga att hans namne faktiskt är en diamantman.
  Medvedev fördubblade återigen lönerna och pensionerna. Men rubeln kollapsade till slut. Och inflationen började. Taxorna har också ökat.
  Han var till och med tvungen att be om ett lån från IMF. Och olja och gas blir billigare och billigare.
  Iran, Venezuela, Libyen, Saudiarabien ökar alla exporten. Och i USA har en ny metod för utvinning av skiffer införts. Kostnaderna sjönk kraftigt.
  Och så är det den ekonomiska nedgången och oron i Kina. Tja, det är klart - jag är trött på kommunistpartiets dominans. Och kineserna vill ha frihet och ett flerpartisystem!
  Det har skett en liten maktförändring i Indien. Det gjordes ett försök att kupp och upprätta en diktatur.
  Konfrontationen i Kaukasus har ökat kraftigt. Oroligheter började också i Sibirien. Speciellt separatisterna har stärkts.
  I Storbritannien vann partiet valet: "Renässansen", dock i en koalition med Labour. Drottning Elizabeth lever fortfarande, men hon har lovat att hon ska gå i pension på sin hundraårsjubileum, varefter en folkomröstning ska hållas för att avskaffa monarkin. Och grundande posten som Storbritanniens president.
  Frankrike är oroligt. Mary Lipen vann istället för Macron , och det gjordes ett försök att upprätta en diktatur. Men fransmännen själva vet inte vad de vill, de organiserade en ny Maidan. Ja, oöverträffad i skala. Och Mary tvingades överge radikala planer på att utvisa araber och andra. Sedan, ännu värre, ogiltigförklarade Högsta domstolen presidentvalet och Mary arresterades.
  Även i Frankrike utlystes tidiga val. Det vill säga, som alltid är det oreda överallt.
  I Vitryssland, efter att ha fått nog av Lukasjenkos tyranni, höll de en folkomröstning och avskaffade helt posten som president. Republiken blev parlamentarisk och den nya premiärministern sa att det kan bli en annektering till Ryssland. Men efter presidentvalet där. Zelensky är mycket populär i Vitryssland.
  I Kazakstan har relationerna mellan presidenten och parlamentet blivit ansträngda. Det fanns ett hot om riksrätt. Men de kom snabbt överens, men statschefens makt begränsades ytterligare.
  Medvedev blev mer och mer nervös. Valet närmade sig och Zelenskys betyg var flera gånger högre. Det är sant att han inte vinner i den första omgången, men i alla fall lägger Medvedev sig. Det finns bara en kalkyl för att fuska eller slå ut.
  Ett hemligt råd ägde rum. Ryska miljardärer samlades.
  Medvedev sa direkt:
  - Vill du att en ukrainsk främling ska ta emot imperiets presidents enorma makt?
  Deribasco noterade logiskt:
  - Oavsett om vi vill det eller inte måste vi komma överens med vilken regering som helst! Zelenskij är inte kommunist, och... Det här är inte Zjuganov, som inte passade oss i alla fall!
  Medvedev sa torrt:
  - I Ukraina är inkomstskatten mycket högre än i Ryssland!
  Roman Abramovich skrattade och anmärkte:
  - Vem vet och räknar våra inkomster! Dessutom har de nyligen minskat där och nästan lika med våra!
  Prokhorov svarade med ett leende:
  - Myndigheterna förändras. Vi stannar! Vad kan du rekommendera?
  Medvedev kväkade av ilska:
  - Jag tror inte att Jeltsin vann ärligt!
  Deribasco svarade kallt:
  - Om Jeltsins rival inte hade varit Zjuganov, så hade Borik verkligen haft små chanser. Men folk kom fortfarande alltför väl ihåg den kommunistiska maktens "tjusning". Nämligen: tomma hyllor, kort, kuponger, visitkort, långa köer, en lön på fem dollar i månaden. Naturligtvis ville ingen återvända till dessa helvetestider. Dessutom, att förlora spektaklet, och politiska shower, samt filmer med sex och mycket mer. Folket ville ha frihet. Och de röstade inte för Jeltsin, utan mot Fågelskrämman Zjuganov. Men Zelensky kommer inte att skrämma folket. Till skillnad från Putin kommer han inte att stänga programmet "Doll", och han kommer inte att sätta folk på kort. Året nittiosex kan inte upprepas. Jeltsin stal fem till sex procent, men vann med en skillnad på tretton! Så det är nästan rättvist!
  Och Zelensky leder med en sådan ledning att du inte kommer att kunna slå honom !
  Medvedev skrek:
  - De kastade mig! Vi kom överens!
  Roman Abramov noterade:
  - Åtminstone kommer sanktionerna att hävas från oss! Och du är en björn... Du har redan tjänat in din pension!
  Medvedev väste:
  - Du borde brinna i helvetet!
  Prokhorov noterade logiskt:
  - Det finns inget helvete! Det finns bara en fågelskrämma att samla in pengar!
  Medvedev frågade förvirrat:
  - Ja? Tänk om det inte finns någon Gud?
  Prokhorov log och svarade:
  -Vilken Gud? De presenterar det annorlunda!
  Roman Abramovich föreslog:
  - Kanske skapa en ny tro! Den som är rik är älskad av Gud! Den som är rikast älskas av den Allsmäktige mest!
  Medvedev nickade:
  - Logiskt! Men vad kommer folket att säga?
  Roman Abramovich skrattade:
  - Människor kan utbildas!
  Medvedev gurglade:
  - Jag hoppas att vi förblir vänner!
  Sedan lämnade han hallen...
  Ett kalejdoskop av händelser fortsatte att rasa i världen. Vitali Klitschko återvände också till ringen och slogs på stadion i Kiev. Han slogs mot Michael Tyson. Två gubbar, mycket kända och populära. Jo, de samlade in mycket pengar. Michael Tyson gick förstås med på kampen, eftersom han nästan var en tiggare.
  Även om Vitali Klitschko, som var yngre och, viktigast av allt, i mycket bättre form, bokstavligen slog honom. Vladimir Klitschko sa att han fortfarande vill vinna titeln som absolut världsmästare och slåss med Usik. Därefter kommer han att slå alla rekord och bli den äldsta absoluta världsmästaren... Och han kan lugna ner sig. Vad mer ska han slå? Joe Louis har redan blivit slagen, och Foreman har redan blivit slagen, och han har vunnit världstiteln i tungvikt fyra gånger .
  Vitali Klitschko tjänade mycket pengar på kampen, ökade sin skattkammare och berömmelse och hade en relativt enkel kamp.
  Zelensky tilldelade Vitaliy Klitschko den gyllene orden av Ilya Muromets. Och detta gav honom ytterligare sympati.
  I politikens värld har boxare blivit populära i allmänhet. Floyd Maweiser blev en presidentkandidat i USA. Formellt oberoende. Och med ett hyfsat betyg. Och vad sägs om en miljardär och en obesegrad boxare och en svart man. Varför inte en utmanare?
  Floyd Maweiser stödde president Zelensky i valet och lovade vänskap.
  Få Floyd ville ha en revansch med Paquio , och de samlade in mycket pengar för det.
  Medvedev tappade tydligt mark. För att skapa ett litet chockvärde utsåg han Anatolij Kashpirovsky till hälsominister med rang av vice premiärminister. Vilket naturligtvis är ett starkt drag, men inte tillräckligt. Förresten, Anatoly Kashpirovsky blev den äldsta ministern och vice premiärministern i hela Rysslands historia. Ja, en rekordhållare! Dmitrij Medvedev tilldelade också Englands drottning Order of St. Andrew the First Called, och till och med presenterade hjältesjärnan till Shoigu. Och han berövade Gorbatjov sin högsta ordning. Vilket i allmänhet inte är så vackert.
  Och han tog och återställde Beria till rang som marskalk. Kanske för att locka
  till deras sida av stalinisterna. Och Boris Nemtsov tilldelades postumt Order for Services to the Fatherland, första graden. Vidare döpte han om Volgograd genom sitt dekret till Stalingrad. Flirtar också med stalinisterna . Men också med liberaler. Novodvorskoy tilldelades postumt titeln Rysslands hjälte och... Stalin!
  Postumt tilldelade Medvedev också Sankt Andreas Orden den förste till Jurij Gagarin. Och han återställde segerorden till Leonid Ilya Brezhnev. Oväntat presenterade Medvedev den ryska hjältens guldstjärna till Garry Kasparov.
  Flirtar också med liberaler. Och med kommunisterna. Både ditt och vårt.
  Medvedev överlämnade också St. Andreas den förstkallade orden till påven Franciskus den Förste.
  Också mycket generösa gåvor från "den store härskaren"! Dessutom sänkte Medvedev oväntat återigen pensionsåldern för både män och kvinnor till femtiofem. Vilket visade sig vara en sensation. Och återigen höjde han pensionerna.
  Vad kan du göra inför valet?
  Dessutom tilldelade den tillförordnade presidenten Vladimir Zhirinovsky rang som generallöjtnant. Som, för trogen tjänst, ta det från mästarens axel. Och hans son Igor Lebedev utsågs oväntat till utrikesminister, istället för den gamla och oälskade Lavrov i väst.
  Medvedev erbjöd också Demushkin posten som chef för inrikesministeriet, men den auktoritativa nationalisten vägrade. Av de nya utnämningarna blev utnämningen av Ksenia Sobchak till kulturminister en sensation. Hon, som såg att hennes betyg var mycket lågt, höll med. Men hon krävde också posten som vice premiärminister. Medvedev gick med på detta.
  Yavlinsky deltog också i valet, men blev helt sjuk och drog sig ur av hälsoskäl.
  Den tillförordnade presidenten tilldelade honom också stjärnan i Rysslands hjälte.
  Mikhail Kasyanov fick ordern för tjänster till fosterlandet, första klass, och positionen som ekonomisk hedersrådgivare. Varför han drog sig tillbaka till förmån för Medvedev. Men detta är en mycket liten bråkdel av en procent.
  Sergei Kovalev erbjöds sportministern, men det verkade inte tillräckligt för honom.
  En konflikt uppstod med författningsdomstolens ordförande. Zorkin gick äntligen. Men vem ska jag ge ett sådant inlägg till? Gärna för en kvinna! Och de erbjöd det till Alla Pugacheva.
  Men den berömda sångerskan vägrade och citerade att det inte var för henne. Medvedev presenterade henne ändå stjärnan i Rysslands hjälte. Även om Alla vägrade att agera till hans fördel.
  Men vem blir författningsdomstolens ordförande? Positionen har fastnat. Shoigu vägrade också - inte hans profil!
  Oväntat höll Dima Bilan med. Även om det såklart inte är ett faktum att detta är hans profil! Och visst är det mer lönsamt och mycket roligare att vara sångare än att vara ordförande i en författningsdomstol.
  Medvedev, i alla fall, fastnade snabbt på detta och tilldelade stjärnan till Rysslands hjälte.
  Dima Bilan sa dock att detta bara var ett skämt. Men till allmänt godkännande utsågs Lyudmila Putina till ordförande för författningsdomstolen. Detta var ett starkt drag, med tanke på Putins popularitet i Ryssland, men det var redan något försenat och det kunde inte rädda Medvedev.
  Även om titaniska ansträngningar gjordes. Men priserna steg, rubelns växelkurs föll, talibanerna gick framåt i Tadzjikistan och det fanns inget som övertygade väljarna.
  I sista stund utsågs Gennadij Zjuganov till förste vice premiärminister med ansvar för det sociala blocket. Men det här är redan ett omslag för de döda.
  Och Zjuganov själv har redan helt förlorat sin väljarkår.
  Degtyarev utsågs till riksåklagare strax före omröstningen. Även presidentkandidat från det liberala demokratiska partiet.
  Medvedev flyttade och letade efter nya vägar. Ett av de spektakulära valrörelserna var överlämnandet av en speciell guldmedalj uppkallad efter Zjukov till alla veteraner från det stora fosterländska kriget. Och en miljon ryska rubel att starta. Men det finns väldigt få veteraner från det stora fosterländska kriget kvar.
  Medvedev tilldelade också Tereshkova Order of St. Andrew the First Called. Även om det finns en möjlighet, varför inte belöna den? Så Anatoly Karpov kan ges en hjälte i Ryssland. Han är en fantastisk schackspelare! Och Alekhine, och Botvinnik, och Tal och Spassky, Tigran - kommer postumt att dela ut priser - inte illa alls!
  Hero of Russia stjärnor - det är coolt!
  Det är trevligt att ge utmärkelser och ge ut medaljer. Och om vi också upprättar en ordning uppkallad efter Putin. Det finns fyra nivåer: fjärde - brons, tredje - silver, andra - guld, första - guld med diamanter!
  Detta är vad Medvedev är en uppfinnare.
  Detta räcker dock inte heller. Zelensky etablerar också nya beställningar. Beställ till exempel Taras Shevchenko. Eller Taras Bulba! Eller Gogol! Varför slösa tid på småsaker? Och orden uppkallad efter Kozhedub! Detta är ett starkt drag av Zelensky för att behaga vänsterkrafterna. I allmänhet är naturligtvis Zelenskij inte kommunist, och inte ens vänsterman. Så han kan få problem. Men kommunisterna i Ryssland hade ingen ledare.
  Och även Andrei Navalnyj? På något sätt glömde alla bort honom. Kandiderade du verkligen inte som president? Men Andrei Navalny har arbetat i Zelenskys team under lång tid och har redan gjort mycket i kampen mot korruption i Ukraina.
  Så ingen har dött än! Och processen att slå samman de två brödrafolken och det allmänna valet av nationens ledare är igång.
  Andrei Navalnyj kommer också att tvätta Zelensky... Som vanligt brinner han.
  Och han agerar energiskt med frenetiskt tryck.
  Och samtidigt väldigt subtilt, för att inte skrämma bort väljarna. Inte alls Trumps stil.
  Och nya tider kommer i världen - säkrare och lugnare. Demokratiska och sekulära reformer börjar i Saudiarabien, och i allmänhet håller den religiösa extremismen på att försvagas. Faktum är att många kan läsa motsättningarna mellan Koranen och vetenskapen på Internet och undra: varför gör de detta? Vilka är skälen för att betrakta Koranen och Bibeln som Guds ord?
  När människor börjar tänka och ställa frågor är de inte längre så överhastade. I själva verket, varför uppstår århundradet? Mer som rädsla för döden! Och så få människor är rädda för att dö tills de blir sjuka!
  På tröskeln till valet höjde Medvedev betalningarna för sjukskrivningar och förmåner för funktionshindrade. Produktionen av tankar ökades också...
  Medvedev, för att visa sig som en patriot, höjde ribban avsevärt för militära utgifter. Bear-tanken, den tyngsta av monstren, vägande mer än hundra ton och med en kärnreaktor istället för en motor, sattes i massproduktion.
  Björnprojektet utvecklades under Putin, på hans personliga order. Tanken var att skapa en monstertank för att skrämma. Fordonet visade sig vara mycket tungt och dyrt, med flerlagerspansar och två raketgevär i tjänst.
  Bilens egenhet var dess hastighet på mer än hundra kilometer i timmen, med en vikt på hundra och femtio ton, och en kolossal kraftreserv tack vare kärnreaktorn.
  Det är sant att under körningen inträffade en annan olycklig incident - larven brast. Och återigen visade sig intrycket vara bortskämt. Medvedev blev bokstavligen förlöjligad.
  Och sedan hände ett annat avsnitt med den tillförordnade presidenten - du kan inte föreställa dig det med flit. När Medvedev försökte fälla ett träd framför skogshuggarna föll det direkt ner på festbordet med mat. Så den olyckliga tillfälliga chefen för Ryssland har återigen vanärat sig själv.
  Ja, Medvedev hade verkligen otur. En sådan förmögenhet är nyckfull: den belönar en, förolämpar en annan. Var Nicholas II verkligen så dålig, till exempel, men han blev verkligen kränkt av högre makter. Så Medvedev, i allmänhet, en smart person, kom bokstavligen undan med allt.
  Försök att göra något stötte på motstånd och envishet.
  Medvedev verkade rycka i en stekpanna. Och sedan uppstod andra problem. Den tillförordnade premiärministern var också inblandad i en korruptionsskandal.
  Och här hade det naturligtvis inte kunnat hända utan Andrei Navalnyj. Den här killen kommer alltid att passa in!
  Jag skaffade så förödande inkriminerande bevis om Medvedev och hans följe - skandalen visade sig vara fantastisk. Kort sagt, både Navalnyj och de som föll under hans förkrossande slag blev kända.
  Och Medvedev var tvungen att komma med ursäkter och torka av spottet. Och allt rann ut över honom. Inte val, bara skräck.
  På valdagen anlände Medvedev under bevakning. Det var tydligt att han var dyster och osäker. Mina händer skakade när jag valde. Med sin senaste order tredubblade den tillförordnade presidenten militärens och polisens löner. Och fem gånger pensionen!
  Anastasia Orlova gjorde dock kvickt åt kandidaten till rollen som diktator:
  - Det är svårt att sitta på bajonetter! Här lägger han en pengakudde!
  Efteråt tog terminatortjejen den och visade den med sina bara tår.
  Anastasia är förstås en tjej som inte lägger orden i fickan. Kvick, stark, cool, karismatisk .
  Och så många killar blev kära i henne. Dessutom är Anastasia en mycket temperamentsfull blondin och går inte och lägger sig utan att välja en ny man för natten. Naturligtvis väljer hon mer stiliga, atletiska, muskulösa män, ibland till och med mycket unga. Men definitivt annorlunda. Tydligen för att ladda med energi. Och ingen betraktar denna formidabla krigare som en hora.
  Tvärtom, för en så stark och muskulös kvinna verkar det väldigt coolt.
  Anastasia röstade också, tog röstsedeln med bara fingrarna på sina graciösa fötter, och det här är en hel rulle, där det är svårt att hitta ett efternamn, och placerade det för sig själv utan onödiga fördomar. Tja, det är klart för vem!
  Därefter visade hon sin stora figur med sina bara tår!
  Vladimir Zelensky kom för att rösta på en cykel. Han hoppade och snurrade. Som alltid är han stridbar och temperamentsfull. Den riktige Napoleon Bonaparte.
  Och självklart röstade jag snabbt, som förväntat.
  Vladimir Klitschko drog sig aldrig ur valet. Och han röstade också på sig själv och skakade med näven mot Medvedev.
  I sista stund mottog Nikolai Valuev stjärnan till Rysslands hjälte från Medvedev och posten som inrikesminister. Jag lyckades knappt filma det. Fast han vägrade säga vem han röstade på.
  Många människor röstade här: Alla Pugacheva och Suraikin ...
  Zhirinovsky kunde naturligtvis inte låta bli att sätta sin prägel. Han tog den och rev upp porträttet av Vladimir Zelensky precis vid vallokalen och lovade att han definitivt skulle skjuta honom när han kom till makten.
  Dima Bilan sjöng under omröstningen:
  - Allt är omöjligt, det vet jag säkert! Bilan kommer att väljas, han är en obefläckad riddare!
  Sedan dök andra stjärnor upp.
  Garry Kasparov sa att makten förändras, och att Medvedev kommer att lämna och med honom kommer Putin-eran äntligen att ta slut.
  Samtidigt sa den tidigare världsmästaren att han inte var emot att återuppta sin schackkarriär. Och slå Steinitz åldersrekord . Och att Ryssland snart får en värdig och demokratisk ledare, och tsarernas tidevarv kommer äntligen att bli ett minne blott.
  Och att Garry Kasparov uppfann sitt eget schack, som snart vinner popularitet över hela världen.
  Och demonstrerade en hundracellstavla . Nya figurer dök upp i den. Två gycklare vardera: bredvid kungen och drottningen. Dessutom går gycklaren som en drottning, men slår uteslutande som en riddare. Och två bågskyttar på kanten istället för bönder. Bågskyttar rör sig som bönder, men de skjuter diagonalt över två hela rutor. Det är sant, eftersom de är på ytterkanten av brädet, minskar deras värde något. Men de kan också förvandlas till vilken form som helst.
  Garry Kasparovs schack har utan tvekan uppmärksammats av människor och journalister.
  Navalnyj lovade att Kasparov definitivt skulle bli minister.
  Anatoly Karpov röstade också. Men han är redan en gammal före detta mästare, så han lovade bara att ge råd. Och han sa att det med största sannolikhet skulle komma stora förändringar. Och vad blir bättre imorgon än igår!
  Redan på valdagen tillkännagav Medvedev att längden på minimisemestret i Ryssland ökade till trettio arbetsdagar, och att alla kvinnor som födde tio eller fler barn skulle få en belöning från honom: stjärnan i den ryska hjälten Federation.
  Ett nytt populistiskt drag, och jag måste säga ganska starkt. Men det är för sent. Särskilt på valdagen är det tydligt att det här bara är arbete för allmänheten.
  Medvedev tappade helt klart mark... Hans permanenta makt var väldigt trött på allt.
  Folket ville hoppa av Putins hjulspår, och törsten efter förändring var mogen. Plus, Medvedevs uppenbara oförmåga att vara en stark personlighet visade sig vara uppenbar.
  Zelensky, som fick poäng och agerade utan onödig populism och löften, gick självsäkert framåt.
  Dessa mätningar vid exit sa att han var den klara favoriten. Men om Medvedev tar sig till andra omgången är fortfarande en fråga! Tills vidare kan Vladimir Klitschko och Sergey Kovalev, såväl som Grudinin , utmana honom om denna plats.
  Zyuganov röstade sist. Den gamla, sjuke, före detta ordföranden för Ryska federationens kommunistiska parti korsade namnet Grudin och suckade. Ja, det är ingen lätt börda att bli Rysslands första vice premiärminister på nästan åttio år. Behöver han det?
  Och Zyuganov, som andades tungt, kväkade:
  Vi går i strid igen
  För sovjeternas makt...
  Och som en kommer vi att dö -
  I kampen för det!
  Och han vacklade ut ur kabinen. Nej, han kommer snart att avgå.
  Tiden närmade sig och de första uppgifterna om presidentvalet var på väg att komma. Ryssland stod på gränsen till enorma förändringar. Rally och krav på en allians med Ryssland ägde också rum i Vitryssland. Allt blev mer och mer rasande och spännande.
  Valdeltagandet i det ryska presidentvalet nådde rekordhögt i de alternativa valens historia, nästan nittio procent.
  Och de meddelade precis att valurnorna har öppnats, och rösträkningen från Fjärran Östern har börjat.
  . KAPITEL nr 3.
  Resultaten av den första omgången började strömma från Fjärran Östern. Som alla opinionsundersökningar sa var Zelenskij självsäker i täten. Medvedev var inte ens tvåa ännu. Grudinin och Vladimir Klitschko slogs om andraplatsen . Det fanns cirka tvåhundra kandidater till på listan, så de spred sina röster. Zelenskij fick dock nästan femtio procent i Sibirien och kunde till och med räkna med seger i första omgången.
  Medvedev sa i sina hjärtan:
  - Vi ville ha det bästa, men röstade på skoj!
  Zelensky var lakonisk:
  - Sanningen har vunnit!
  Valdatan förändrades ständigt, men Zelenskys förstaplats med stor marginal förblev oförändrad. En annan sak är att Grudinin och Klitschko sjönk något. Och Medvedev började komma in på andra plats, om än med mer än en trefaldig lucka från ledaren. Den tillförordnade presidenten fick mest i Tjetjenien, i armén, i ett interneringscenter. Det är klart. Särskilt i ett häkte. Där är det svårare att övervaka rösträkningen.
  Medvedev släppte dock många fångar och ökningen var inte så betydande som han förväntade sig.
  Men med stor svårighet lyckades vi ta oss vidare till andra omgången. Trots att Zelenskij tog nästan fyrtio procent totalt, samlade Medvedev knappt tretton. Dessutom med mutor av väljare och kränkningar. Ja, Dmitry Anatolyevich visade sig vara ganska svag. Den tredje var Vladimir Klitschko. Vilken liten sensation, den fjärde är Grudinin . Dima Bilan kom också oväntat femma. Sergey Kovalev kom sexa, även om hans betyg var högt. Zhirinovsky tog sig inte ens in bland de tio bästa den här gången. Det är sant att Medvedev tilldelade honom omedelbart rang som överste general för trogen tjänst och stjärnan i Rysslands hjälte.
  Ett sådant tröstpris för din trotjänare. Vidare fick Dima Bilan stjärnan i Rysslands hjälte och Order for Services to the Fatherland, första graden.
  Men Dima sa att han fortfarande inte skulle stödja Medvedev. Men ståndpunkten beträffande Zelensky är också vag. Endast Vladimir Klitschko krävde öppet röster till förmån för Zelenskaya. Dessutom meddelade den här boxaren att han skulle slåss i Moskva med den olympiska mästaren 2020. Och att åldersskillnaden inte stör honom. Att Vladimir är starkare och mer motiverad än någonsin.
  Medvedev tilldelade dock Rysslands hjälte stjärnan till både Vladimir Klitschko och Vitali Klitschko. Som att han är en rättvis man. Ni bröder har gjort mycket för boxningen, speciellt Vladimir.
  Vitaly sa att det mest äckliga med Maidan är att han inte slog Holmes rekord på grund av det. Men han hade alla chanser!
  Och plötsligt ville Vitaly träffa Gassiev i Kiev. Vilket väckte en viss uppståndelse. Varför inte prova det?
  Sergey Kovalev ville också fortsätta sin karriär och påminner om att Hoppins , även vid en högre ålder, besegrade världsmästare och enhetliga titlar. Och att varken Zelesky eller Medvedev för närvarande planerar att arbeta i regeringen. Och han vill slåss.
  Killarna hade verkligen tillräckligt med motivation. Av de andra boxarna uttryckte Dima Bivol en önskan att slåss mot Kovalev.
  Medvedev förhandlade med Grudin . Han lovade honom berg av guld. Grudinin ville inget mindre än posten som premiärminister. Oväntat stödde den äldre Zyuganov Medvedev och uppmanade Grudinin att gå med i den tillförordnade presidentens team. Men sedan uppstod problem och splittring i kommunisternas led. Vilket båda kandidaterna inte gillade.
  Men Sergej Udaltsov uttalade sig till förmån för Zelenky . De säger att vi måste välja mellan två onda saker som vi ännu inte visste!
  Nikolai Valuev föreslog en allians mellan Zelensky och Medvedev: Zelensky President - Medvedevs premiärminister. Vad oligarkerna gillade! Dessutom påminde de om att det finns en outtalad punkt med enande: att olika länder kommer att ha premiärministrar och presidenter från sina egna.
  Och eftersom Zelenskij vinner presidentvalet borde en representant för Ryssland bli premiärminister. Men Medvedev är fortfarande med i andra omgången.
  Zelenskij sa dock att ja, premiärministern kommer att vara från Ryssland, men inte Medvedev! För att ryssarna är trötta på hans ledning. Och vad som behövs är någon som är mer kapabel inom ekonomi och med en framgångsrik erfarenhet, inte ett misslyckande som Medvedevs!
  Data från sociala undersökningar visade att majoriteten av ryssarna inte ville se Medvedev som premiärminister. Närmare bestämt var nästan nittio procent emot det.
  Rogozin återvände oväntat från den politiska glömskan och började betraktas som en möjlig premiärminister. Många ryssar ville också se Andrei Navalnyj som sin premiärminister.
  Så historiens hjul snurrade snabbare och snabbare.
  I världen stödde naturligtvis väst Zelenskij, Kina förblev neutralt. De flesta länder är också för Zelenskij, som ansågs vara en demokrat och västerlänning. Men Medvedev var Putins partner så länge. De pratade till och med om en tandem av två ledare. Och det är tydligt att Medvedev inte alls är så vit och fluffig som han vill verka. Det är också val i USA. En tävling mellan en ung republikan och en ung demokratisk kvinna. Och det är en fifty-fifty chans. Förändringar är också möjliga i Kina, ledare Xi har hälsoproblem. Och det verkar finnas en chans att han kommer att efterträdas av en mer demokratisk ledare.
  I allmänhet vill den kinesiska oligarkin ha mer frihet och demokrati, men folket har inte tillräckligt roligt. Vilken typ av val är det när deras resultat är känt i förväg?
  Modet för diktatur började försvinna. Alla ville ha något mer än att bara vara kuggar.
  Zelensky personifierade nya saker och förändringar, och framgångsrika sådana. Och i Ryssland uppfattades detta positivt. Folk ville inte ha fängelser, läger eller allmän rädsla.
  En generation har förändrats och alla vill ha förändring. Till och med på Kuba, där Castroregimen, hatad av folket, var häpnadsväckande. Även om kraften stod under ett annat namn. I Nordkorea finns också en törst efter förändring. Dessutom sa koreaner ofta: monarki är inte för kommunism! Och att den tjocke diktatorn måste gå!
  Önskan om förändring runt om i världen växte, och Zelensky var med i denna våg. Och framsteg framgångsrikt!
  Och i Nordkorea var det en protestdemonstration. Som den diktatoriska regimen sköt med maskingevär. Vilket blev ytterligare en indikator på barbariet som rådde på kontinenten.
  Trump sa att USA kan lösa problemet med denna diktatur med våld. Och att en kärnvapenbomb inte kommer att skrämma dem. Trump sa vidare att USA redan testar sådana vapen att inga termonukleära laddningar kommer att vara farliga.
  Men Trumps tid höll på att rinna ut. Och så är han den äldsta av presidenterna. Dessutom, efter Carters död, blev han till och med den äldsta bland ex-presidenter. Wow! Och tur älskar ungdom! Om Trump hade haft en yngre kvinna som sin motståndare är det osannolikt att han skulle ha besegrat henne alls!
  Tydligen säger karmalagen: lycka till de unga! Även om Ronald Reagan visade sig vara ett undantag från regeln!
  Och den relativt unge Gorbatjov visade sig vara ett misslyckande. Även om någon kan säga att Mikhail Sergeevich hade fel? Den första härskaren i Sovjetunionen som talade mänskligt språk. Och han blev inte förstådd av folket! Eller kanske inte ens folket, utan eliten!
  Åh vilken tur! Hur mycket tur hade Vladimir Vladimirovitj Putin, och hur mycket uppnådde han?
  Och om Nicholas II hade haft lite mer tur - om till exempel amiral Makarov hade förblivit vid liv, hur stort och mäktigt skulle Ryssland då ha varit. Kina skulle bli Gula Ryssland och hela världen skulle vara böjd!
  Och så tog de Krim ensamma och drogs in i konfrontation med hela världen!
  Och Nicholas II, som en subtil diplomat, lyckades förhandla om Konstantinopel och Mindre Asien från sina allierade.
  Nåväl, okej, nu blir den fenomenale Zelensky mer och mer aktiv. Och det andra valet närmar sig.
  Det är mer och mer jubel och optimism i Ukraina. Medvedev föreslog naturligtvis en tv-debatt. Även om detta inte är så vettigt. Positionen för Rysslands tillförordnade president är inte särskilt stark. Och det finns inget att skryta med. Varken inom ekonomi, eller i politik och i krig. Situationen i Kaukasus har till och med förvärrats. Och ingenting kan göras. Varken våld eller diplomati vinner. Relationerna blir mer och mer fientliga till Medvedevs följe. Ingen här tar tsaren på allvar längre. Även om kungen fortfarande sitter på tronen.
  Oligarkerna är i allmänhet inte emot Zelensky. Bara säkerhetsstyrkorna, eller snarare några av dem, är missnöjda!
  I hemlighet samlade Medvedev ett säkerhetsråd. Samtalet rörde om man skulle avbryta den andra omgången. Var det till exempel några kränkningar? Självklart var de det! Och du kan hitta fel på detta och ställa in valresultatet. Varför skulle en sådan sak bekräftas genom Högsta domstolen? Tanken verkade ganska rimlig.
  Dmitrij Anatoljevitj Medvedev påminde om att Jeltsin vid ett tillfälle i maj 1999 diskuterade en plan för en militärkupp och förskingring av statsduman!
  Och det hände nästan. Det var sant att det inte ens då fanns någon enhet bland säkerhetsstyrkorna. Vissa sa att ett mjukt alternativ är bättre: Högsta domstolen avvisar riksrättsförfarandet på grund av bristen på en lag om avsättning av den ryske presidenten. Och tills denna lag är antagen, och detta är en konstitutionell lag, måste två tredjedelar av parlamentet och tre fjärdedelar av förbundsrådet samlas. Och dumans befogenheter kommer att upphöra, och det kommer presidenten också.
  Säkerhetsstyrkorna lovade då faktiskt att samarbeta med Högsta domstolen och lösa problemet på fredlig väg. Jeltsin ville egentligen inte gå på en militärkupp med två procents betyg och fem hjärtinfarkter. Och styrkan är inte densamma, och stödet är inte detsamma. Dessutom hade folket 1993 fortfarande stöd för den kursen. Och 1999 var hon inte längre där. Och det kunde inte ha hänt med sådana resultat.
  Så om riksrättsprocessen hade gått igenom skulle den med största sannolikhet ha slutat utan skottlossning.
  Medvedev överklagade till Högsta domstolen för att ogiltigförklara valet.
  Men så började givetvis domarna invända. Att, menar de, även om valet ogiltigförklaras måste det ändå upprepas. Och Medvedevs chanser kommer bara att bli mindre. Och folkliga oroligheter kommer att börja.
  Så, säger de, Dmitry bättre acceptera att Zelensky kommer att bli Rysslands president. Och försök hitta din plats.
  Dessutom sa många att den här clownen inte skulle lyckas i Ukraina. Men det måste ha fungerat! Och du ska inte göra en tragedi av en mullvadshög.
  Medvedev tog efter att ha pratat med domare och säkerhetstjänstemän ett beslut: att trots allt gå till valet. Och håll den andra omgången. Och det är verkligen så det kommer att fungera. Kanske kommer ett mirakel att hända trots allt. Men nej? Så de kommer inte att sätta honom i fängelse.
  Miljardärernas möte uttryckte också att de inte är emot demokrati. Och att Zelensky inte är vänsterman och passar dem. Och vidare, att äntligen kommer alla västerländska sanktioner att hävas och Ryssland äntligen kommer att återvända till världssamfundet.
  Nu finns det bara en sak kvar att göra: hålla en tv-debatt. Zelensky gick med på det, men bara på Luzhniki-stadion. Naturligtvis accepterades detta. Det påminde mycket om den redan passerade etappen med Porosjenko. Dessutom var skillnaden i första omgången ännu större. Och Medvedevs antirating är kolossal.
  Men tv-debatter är som en drunknande man som greppar halmstrån. Det sista mötet är på fredag och valet är på söndag.
  Medvedev i allmänhet förberedde sig. Men fakta är inte på hans sida. Och Porosjenkos erfarenhet visade att du inte kan ändra fakta enbart med retorik. Precis som de inte kunde besegra borgmästare Luzhkov, den enda gången i hela Moskvas historia då de centrala tv-kanalerna arbetade mot den nuvarande chefen för staden.
  Men propagandan kunde inte uppväga Moskvas borgmästares ekonomiska prestationer. Och rösta inte på Kiriyenko, författaren till standarden! Men det var han som befordrades mest av allt . Den förmodligen mest misslyckade kandidaten ställdes mot företagsledaren.
  Men nu kampanjade ryska medier mer för Zelenskij. Ingen trodde på Medvedev. Till och med Högsta domstolen var tveksam till att pröva fallet med hävning av val.
  Så långt är poängen att arenan är fullsatt till brädden. Bokstavligen överfull.
  Och det var tydligt att allvarliga kontroverser skulle komma. Men det var tydligt från Medvedevs ansikte att han nästan hade kommit överens med nederlaget. Men det sista steget måste göras.
  På tröskeln till debatten utsåg Medvedev Vladimir Zhirinovsky till inrikesminister. Detta är den sista gesten av förtvivlan. Men Zhirinovsky, som visste att mer än åttio procent av väljarna var redo att rösta på Zelensky, var inte alls sugen på att bråka med den framtida statschefen. Även om han naturligtvis förstod att det var osannolikt att han skulle hitta en plats i Zelenskys lag.
  Ja, Vladimir Volfovich är gammal. Anatolij Kashpirovsky är dock en ännu äldre hälsominister och vice premiärminister. Men han är inte heller särskilt sugen på att kampanja för Medvedev. Han har dock en chans att stanna i laget. Åldern är stor och det betyder erfarenhet. Och min fysiska form är bara väldigt bra.
  Inte konstigt att Kashpirov-fenomenet.
  Debatten på stadion började med ett hälsningsutbyte. Och kvicka kommentarer. Men Zelensky såg fräschare, mer självsäker ut, mer övertygande och mer professionell.
  Medvedev var väldigt nervös och började skrika. Han kunde inte övertyga. Och det är ganska dåligt i landet. Folket stöder helt klart Zelensky. Allt är så spänt här.
  Zelenskijs varje ord åtföljs av applåder, och Medvedev blir utbuad. Det vill säga att det finns ett verkligt misslyckande i debatten.
  Medvedev rycker och säger:
  - Jag har erfarenhet!
  Zelensky svarar med ett leende:
  - Med sådan erfarenhet, gå bara till vaktmästarna!
  Medvedev svarade:
  - Putin och jag tog Krim!
  Zelensky svarade kvickt:
  - Ett tjuvgrepp och korta armar!
  Och så fortsatte debatten, men Zelensky vann klart. Han var mycket kvickare och mer övertygande än Medvedev och publiken gladde sig.
  Omedelbart efter den tv-sända debatten utfärdade Rysslands tillförordnade president ett dekret som höjde lönerna fem gånger och pensionerna sju gånger! Men det såg redan ut som ett skämt.
  Medvedevs folk bara skrattade. Fast det var tydligt att de inför valet gjorde något annat!
  Medvedev beslutade också att tilldela både Stalin och Lenin S:t Andreas Orden den Förste kallade. Detta beslut måste sägas vara ganska klokt, men försenat. Dmitrij Medvedev ville helt klart vinna över kommunisterna. Och särskilt stalinisterna. Men samtidigt tog han och tilldelade stjärnan till hjälten Tukhachevsky. Detta är också ett extraordinärt drag och ett försök att flirta av liberalerna.
  Medvedev försökte i allmänhet behaga både vår och din. Han belönade patriarken, påven och ledarna för kristna samfund. Främst protestanter. Och till och med Jehovas vittnen återställdes till sina rättigheter, men detta var till liten nytta. Ändå är de förbjudna att rösta, och i allmänhet håller denna organisation på att dö!
  Medvedev belönade både muftis och lamor. Han försökte vinna alla till sin sida. Skummen av medaljer och beställningar var extraordinär. Samtidigt tilldelade den tillförordnade presidenten alla statsdumans deputerade en miljondollarsbonus vardera. Detta skrämde dock snarare bort än lockade folk till honom.
  Därefter försökte Medvedev upprätta flera nya ordnar: Peter den stores orden, Ivan den förskräckliges orden, Alexanders befriares orden, Nicholas II:s orden och Brusilovs orden. Lenin- och Stalinorden återställdes också.
  Medvedev försökte attrahera en mångsidig väljarkår på detta sätt. Och agera enligt principen: både din och vår! Men i det här fallet gav allätande upphov till misstro mot folket - de säger, en politisk prostituerad. Folk verkar ha glömt att Putin också flirtade med både vänstern och högern. Och jag försökte också vara en allätare.
  Det som är tillåtet för Jupiter är dock inte tillåtet för tjuren! Putin åtnjöt på något sätt från första början, trots spåret av Jeltsins efterträdare, hatad av folket, sympati från både folket och eliten. Till och med kommunisterna var rädda för att säga emot honom och röstade för att bekräfta honom som premiärminister utan att slåss eller förhandla.
  Men Medvedev var aldrig särskilt älskad. Tydligen var han för intelligent och i Putins skugga. Ingen uppfattade honom som en riktig kämpe och härskare. I allmänhet, efter Putin, verkade vilken som helst efterträdare på något sätt som en politisk dvärg och var något fel. Och Zelensky uppfattades som karismatisk, som en sagoprins. Och det är inte längre en katt i säck, utan en framgångsrik härskare som drog Ukraina upp ur träsket, eller snarare upp ur hålet.
  Naturligtvis drabbades Ukraina först av allt på grund av att förbindelserna med Ryssland bröts. Och här kanske Porosjenko inte är så skyldig. Om något sådant hade hänt i Vitryssland, skulle det ha varit ett fullständigt misslyckande. När det gäller professionalism är den ukrainska regeringen stark! I Vitryssland, tvärtom, finns det bara sycophants och dishevelers. Putin hade ibland starka personligheter i sitt lag, som Rogozin eller Tkachev, men de togs snabbt bort.
  Medvedev var i alla fall en man som inte verkade vara en född härskare, och därför var denna tsar inte helt verklig och vid hovet.
  På vissa sätt liknade han Gorbatjov, som vanliga människor i väst älskade, men ogillade bland sina egna. Delvis började de förstås ogilla Gorbatjov på grund av hans kamp med fylleri. Alkoholister och drinkare har naturligtvis inte förlåtit bristen på vodka. Det var vinupplopp. Och sedan försvann cigaretterna.
  Nej, Gorbatjov är tydlig med att de inte gillade honom bara på grund av hans skallighet. Medvedev visade sig som premiärminister vara en mycket svag ekonom. Och även utan Zelenskij skulle han få problem med att bli vald till en ny mandatperiod.
  En gång drog Putin Medvedev i öronen.
  Men nu har Putin hoppat ur spelet - han har undergrävt sin hälsa, kört manuellt och ansträngt sig med hockey. Var det nödvändigt att klättra på isen i en sådan respektabel ålder? Särskilt utan att ha någon kompetens när du var ung?
  Putin brände ut sig, blev överansträngd. Och utan honom finns det ingen som kan stoppa Zelensky. Dessutom förde Putin själv personalpolitik på ett sådant sätt att han inte fick en värdig efterträdare. Som Stalin, som gjorde det så att Chrusjtjov efterträdde honom och gick i konkurs. Och här är Medvedev inte alls en adekvat ledare för det ryska imperiet.
  Lördagen före valet sände alla ryska tv-kanaler en film om Zelenskij. Naturligtvis i syfte att förtala. Men få fakta presenterades. Och propagandan visade sin hjälplöshet. Och många kanaler kommenterade filmen.
  Medvedev gav order till många generaler. Att ha en stjärna igen.
  Oväntat etablerade han också en ny Botvinnikorden, tre grader: brons, silver och guld. Och även Alekhineorden. Och även brons, silver och guld.
  Medvedev meddelade vidare genom dekret att Ryssland skulle övergå till en professionell armé inom fyra år. Och livslängden reduceras till sex månader.
  Därefter meddelade den tillförordnade presidenten att krigsveteraner och de som tjänstgjorde på hot spots skulle tilldelas Ryska federationens hjälte. Vad har blivit ett steg som inte har någon analog.
  Medvedev letade uppenbarligen efter en plats i historien. Därefter tilldelade den tillförordnade presidenten Vladimir Vladimirovich Putin postumt segerorden och St. Andrews orden och den nyinrättade stora diamantstjärnan i Ryska federationens hjälte.
  Detta var redan det sista försöket att spela på den tidigare ryska idolens betyg. Som, jag har varit Medvedev i så många år tillsammans med Putin - älska mig av hela ditt hjärta och din själ!
  Men uppenbarligen är folk inte alltför ivriga att älska denna blivande diktator.
  Och på natten från lördag till söndag meddelade Dmitry Anatolyevich Medvedev till och med den postuma tilldelningen av titeln Generalissimo till Vladimir Vladimirovich Putin!
  Det här var verkligen riktigt coolt! Som, jag ger titeln till idolen från tidigare år!
  Men kommer detta att hjälpa Medvedev? Det är svårt att övertyga människor att rösta på sig själva bara genom att berömma sina tidigare idoler och ge dem order. Oavsett hur mycket du duschar med utmärkelser, kommer du inte att ta tillbaka Putin. Och det är tydligt att den gamle kungen har lämnat och en ny kung kommer från Kiev.
  Zelenskij sov dock inte och belönades också med påven. Den äldre Franciskus den Förste välsignade Ukrainas president för nya prestationer.
  Och i Vitryssland har den pro-ryska koalitionen av partier redan slutfört insamlingen av underskrifter för att hålla en folkomröstning om enande med Ryssland. En omröstning i denna fråga väntas. Medvedev krediteras dock inte för detta. Och här kom huvudinitiativet från Zelensky, denna miljonidol.
  Så nu var Vladimir Zelensky på väg in i mållinjen...
  Omröstningen har börjat i Sibirien. Valdeltagandet var högt från start. Folk gick till valurnorna och log. Det var uppenbart att de kom för förändringens skull. Och det de vill ha är nytt. Alla är trötta och trötta på det gamla.
  Till och med sången lät på morgonen:
  Våra hjärtan kräver förändring
  Våra ögon kräver förändring...
  I vårt skratt och i våra tårar,
  Och i ådrornas pulseringar!
  Förändring, vi väntar på förändring!
  Valen hölls lugnt, men det var ett enormt valdeltagande. Människor strömmade till valen i massor. Nikolai Valuev var en av de första som röstade. Han kastade in valsedeln i valurnan och sa:
  - Låt oss rösta på något nytt!
  Alexander Povetkin dök upp härnäst. Jag röstade också och gav min åsikt:
  - För de ryska gudarna!
  Därefter kom omröstningen. De kastade valsedlar i valurnor. Och Dima Bilan och Alla Pugacheva. Lev Leshchenko dök också upp och meddelade:
  - Låt oss rösta på något nytt!
  Nikolai Baskov sjöng:
  - Rysk vals, vingar svävar! Våren kommer!
  Och han lade också bladet i papperskorgen.
  Sedan dök andra killar upp... Zelensky kom för att rösta på en skoter och gjorde en kullerbytta - drog applåder. De röstade och reciterade till och med:
  Känna till pulseringen av hjärtat och venerna,
  Våra barns, mödrars tårar...
  De säger att vi vill ha förändring
  Släng av tunga kedjors ok!
  Och dånande applåder! Även om dikterna inte är av honom, utan av den berömda poeten och författaren Oleg Rybachenko. Men Oleg Rybachenko själv förvandlades till en pojke, och nu reser han i en annan värld.
  Sedan röstade andra boxare: Sergey Kovalei, Denis Lebedev. Den sista försökte komma tillbaka efter paus. Men han blev slagen och gick till slut.
  Sofia Rotaru röstade i Kiev. Och hon log mycket...
  Vladimir Zhirinovsky kom också. Han skrek:
  - För en ny väg!
  Och han blinkade med epauletterna av en överste general. Zjuganov kom till valet i rullstol. Och han var tyst hela tiden.
  Grudinin röstade leende ...
  Garry Kasparov gav ett samtidigt spel och lade också sin röst. Dessutom sa han att han skulle spela en match med Carleson. Så Anatoly Karpov gav en simultan spelsession.
  Förresten, Karpov har redan tilldelats Mikhail Botvinniks gyllene orden.
  Så en annan fråga är vem som är den främsta och bästa världsmästaren här.
  Visst har mycket förändrats...
  Och Dmitry Anatolyevich Medvedev överraskade alla igen. Meddelad från institutionen, ordern uppkallad efter "Oleg Rybachenko". Dessutom finns det fyra grader på en gång: den fjärde graden är brons, den tredje graden är silver, den andra graden är guld och den första graden är guld med diamanter!
  Det här blev jättebra!
  "Lucifer's Armageddon" har redan släppts på bio, och rekorden för "Avatar" och "Star Wars" har redan slagits. Oleg Rybachenko håller på att bli en riktig litterär superstjärna!
  Medvedev instiftade också ett litterärt pris uppkallat efter Oleg Rybachenko - med en prisfond tio gånger större än Nobelpriset.
  Och det här är i allmänhet väldigt coolt!
  Sedan jobbade fler och fler Medvedev på söndagen. Han tilldelade Oleg Rybachenko den helige Andreas Orden den först kallade, och stjärnan för Rysslands hjälte, och den stora diamantstjärnan för Rysslands hjälte, Victory Order. Detta var ett försök att förändra historiens gång.
  Som, jag kommer att behandla Oleg Rybachenko vänligt, och allt kommer att bli bra! Samtidigt kommer jag att tilldela både honom och marskalken titeln Ryska federationen!
  från de verkställande undersökningarna är redan kända , som säger att Zelensky har över åttio procent.
  Och informationsflödet kommer inte att sluta...
  Medvedev tänker inte rösta än. Arbetar. Här utfärdar han en order som ger Vladimir Volfovich rang som armégeneral. Som, var mig trogen.
  Även om Zhirinovsky, det verkar, redan har gått över till andra sidan.
  Lev Leshchenko blev minister utan portfölj. Men det spelar ingen roll längre.
  Det råder oroligheter i Kina. Folket vill ha demokrati - de är trötta på despotism! Människan lever inte bara av bröd!
  Jag skulle vilja säga nej till min chef! Hur länge kan du upprätthålla disciplin med en pinne under det tjugoförsta århundradet?
  Det har inte gått särskilt bra i Kina. Det är omöjligt att följa kommunismens spår och bygga kapitalism på obestämd tid. Vissa förändringar behövs. Och ledarskapet är för konservativt.
  Dessutom vill den nya borgerligheten ha demokrati och ett slut på polisbrutalitet.
  Utmattningen av gammaldags arbetssätt hade också effekt! Ingen lust att vara kuggar i systemet. Ja, i Kina på söndagar skakar betydande upplopp systemet.
  Och i USA har en kvinna störst chans att bli president. Floyds popularitet började dock plötsligt växa Mayweather . Denna oövervinnelige boxare har redan klättrat till toppen av betygen.
  Tydligen missade USA nya segrar och ville varken ha en republikan eller en demokrat på tronen. Och Floyd är också cool!
  Och så blir det ännu en tv-debatt.
  Det är redan söndag kväll. Vallokalerna stänger snart.
  I sista minuten dök Medvedev äntligen upp. Han kastade hastigt in valsedeln i valurnan och gick därifrån utan att säga ett ord. Klockan har slagit och omröstningen är över.
  För nu lämnade president Medvedev Kreml och gick till sin bostad nära Moskva.
  Det är två tjejer i stugan med honom. Åtminstone lite underhållning.
  Natasha, som satt till höger, frågade:
  - Hur är det med Dima? Nu kommer de att meddela ditt sista misslyckande!
  Medvedev noterade:
  - Det är två månader kvar till invigningen. Så för tillfället är jag fortfarande allt, och Zelensky är bara Ukrainas president!
  Alenka, som satt på höger hand, anmärkte:
  - Och invigningen kan påskyndas! Din makt, Dmitry Anatolyevich, är över!
  Medvedev frågade bedjande:
  - Men ni tjejer kan göra det!
  Natasha rynkade pannan och frågade:
  - Vad kan vi?
  Medvedev sade självsäkert:
  - Stör invigningen!
  Natasha skrattade och svarade:
  - Och hur?
  Den tillförordnade presidenten svarade beslutsamt:
  - Som om du inte känner dig själv!
  Natasha svarade argt:
  - Vi kommer inte att döda Zelensky!
  Medvedev invände omedelbart:
  - Tja, varför döda den! Se bara till att han ger upp kronan själv!
  . KAPITEL nr 4.
  Tjejerna fnissade unisont...
  Alenka frågade med ett flin:
  - Vad föreslår du att använda hypnos?
  Dmitry Anatolyevich nickade:
  - Det är allt! Du kan göra det!
  Natasha svarade för sin vän:
  - Vi kan, men vi vill inte!
  Medvedev blev förvånad:
  - Varför är detta?
  Natasha svarade ärligt:
  - Zelensky är den utvalde! Och du, Dmitrij Anatolevich, är inte kapabel att styra landet!
  Alenka lade till med illvilja:
  - Och detta är ganska självklart för oss alla!
  Medvedev noterade med ilska:
  - Förstår du inte att vi kommer att bli en koloni i väst?
  Alenka svarade självsäkert:
  - Snarare kommer väst att bli vår koloni!
  Natasha tillade sarkastiskt:
  - Och med dig, Misha, kommer Ryssland inte att vara bra ändå!
  Medvedev gurglade:
  - Jag ska ge dig Segerorden, St. Andreas den Förstkallade Orden, Nicholas II Orden och en guldstjärna i diamanter...
  Natasha skrattade och sa:
  - Eller kanske vi själva kan bli presidenter och ge oss själva trehundra order?
  Alenka noterade:
  - Vi kan hypnotisera dig och bli generalissimos.
  Natasha fnissade och noterade:
  - Eller kanske supergeneralissimos !
  Tjejerna brast ut i skratt...
  Alenka sjöng:
  - Och ibland ropade till och med fienden,
  Döljer rädslan - att jag är en kung!
  Natasha blottade sina tänder och kvittrade:
  - Jag gillar inte teatrar och arenor,
  Där byts en miljon mot en rubel...
  Även om det är stora förändringar framför oss -
  Jag älskar Belobog och Stalin!
  Och flickan använde sina bara tår för att klämma den förlorande presidentens näsa.
  Siffrorna har redan meddelats från Fjärran Östern. 91 procent för Zelensky, 7,5 procent för Medvedev, den ukrainska presidentens självsäker ledarskap.
  Alenka drog också i Medvedevs öra med sina bara tår och väste:
  - Tja, hur är det med den tidigare presidenten, hjälpte dina utmärkelser dig?
  Medvedev sa ansträngt:
  - Jag är inget ex än! Innan invigningen, den riktiga!
  Flickan skrek:
  - Ära till den nye kungen!
  Häxflickorna vägrade hjälpa Medvedev som deras sista trumfkort. Och nu, medan den tillförordnade presidenten fortfarande försökte hitta en väg ut ur en hopplös situation.
  Kanske påverka Högsta domstolen att ogiltigförklara resultatet av det ryska presidentvalet? Detta verkade vara en stor frestelse. Men i verkligheten såg oddsen små ut.
  Vad händer om vi utfärdar ett dekret och erbjuder varje domare en miljard dollar? Han är trots allt presidenten och han har makt som till och med tsarer aldrig drömt om! Närmare bestämt den tillförordnade presidenten. Och faktiskt, om du erbjuder en hel miljard dollar kommer domarna inte att göra motstånd.
  Varför slösa tid på småsaker?
  Data överfördes via radio. Medan Zelenskij hade nittio procent, plus i Ukraina förväntades det att han skulle få nästan hundra procent. Kanske i området med det röda bältet, på grund av Medvedevs flirta med kommunisterna, kommer det att finnas lite mer, det fanns några chanser i Kaukasus. Det är sant att Ramzan Kadyrov tycks ha bestämt sig för att ta den vinnande sidan. Du kan fortfarande tjäna pengar i armén, även om militären inte har någon speciell lust att tjäna, har den fallande presidenten ingen lust.
  I allmänhet, efter den första omgången, försvagades Medvedevs makt. Och om han fortfarande kunde dela ut priser, så ignorerades han annars alltmer.
  Dmitrij Medvedev kom till sitt kontor och försökte kontakta centralbanken. Skötaren kopplade motvilligt ihop honom.
  Den tillförordnade presidenten krävde att pengar skulle tilldelas honom för brådskande behov.
  Chefen för centralbanken svarade:
  - Jag kommer inte att göra något förrän jag får bekräftelse från den nye presidenten Zelensky.
  Medvedev vrålade:
  -Är du galen? Jag är fortfarande ordförande för invigningen av den nya! Om så är fallet, då måste du lyda mig!
  Chefen för centralbanken noterade:
  - Enligt grundlagen lyder jag dig inte! Och hur som helst, varför behöver du pengar?
  Medvedev svarade med ett flin:
  - Behöver du länder för nödsituationer?
  Chefen för centralbanken svarade i en sträng ton:
  - Vill du fly?
  Medvedev skällde:
  - Jag ska arrestera dig nu! Armén lyder mig! Trofaste Zhirinovsky är med mig!
  Chefen för centralbanken noterade:
  - Den här tar alltid kakan! Och i Moskva är mer än nittio procent för Zelenskij. Din makt är över Misha!
  Medvedev vrålade:
  - Men din startade inte!
  Och han la på. Nu blev situationen svår. Säkerhetsstyrkorna är på väg att vägra lyda. Ja, Zhirinovsky är en räv. Var det värt att utse honom till inrikesminister? Ge ordern till specialstyrkorna. Eller ska vi fortfarande försöka använda statsduman?
  Det är klart att Zelenskij kommer att hålla nyval, och många deputerade kommer inte att få sina mandat. Mer exakt, nästan allt.
  Här behövs något annat. Men statsduman kommer sannolikt inte att gå emot folket. Och armén kommer inte att stödja en direkt militärkupp. Generalerna i Ryssland är inte sådana som går ut i inbördeskrig.
  Det återstår bara en sak - att ställa in presidentvalet i domstol. Detta är den enda legitima chansen att förlänga din plåga. Men troligtvis kommer det bara att förlängas. Det är osannolikt att Medvedev har en verklig chans att bli omvald. Faktum är att hans anti-rating är kolossalt, till och med värre än Petro Porosjenkos.
  Medvedev funderade också på ett annat alternativ. Till exempel, fysiskt eliminera Zelensky? Men detta är ren kriminalitet. Luta sig så? Dessutom kommer det att förstöra Medvedev. Och i bästa fall kommer det att ge uppskov. Eftersom folket inte kommer att förlåta Medvedev för ett sådant kolossalt misslyckande i valet.
  Nej, Dmitry Anatolyevich kommer inte att lyckas. Utan att ens samla tio procent av rösterna i valet kommer han definitivt inte att sitta kvar vid makten.
  Medvedev närmade sig baren. Han öppnade den, tog fram en flaska och hällde upp lite konjak.
  Dyrt - "Napoleon", åldrad i två hundra år!
  Den tillförordnade presidenten drack ett glas. Sedan snackade jag den andra med citron.
  Min mage kändes varmare och mina tankar rusade snabbare. Efter det tredje glaset log Medvedev och satte sig på en stol. piggade upp lite. I själva verket, varför behöver han denna makt? Fullt ansvar. Inte en minut av fritid, inte en sekund av lugn. Alltid i rörelse, under övervakning av videokameror. Du är rädd för att säga för mycket.
  Det är mycket arbete, men det finns ingen glädje.
  Och jag vill ligga i sängen med en tjej. Spela krig på datorn.
  Faktum är att här är du presidenten, men för att starta ett riktigt krig kommer du att tänka två gånger. Så vågade den formidable Trump inte attackera Iran.
  Man kan prata mycket om krig, men att bestämma sig för det är faktiskt inte lätt!
  Men kämpa mot spelet, kämpa dig själv!
  Medvedev satte sig vid datorn. Jag slog på min favorit andra världskriget. Han hade inte kunnat spela det på länge. Här, för att inte anstränga dig för mycket, använder du bedragarens kod. Så här...
  Och sedan springer du igenom tekniken i orkantakt. Och du har redan IS-7:or, som du skjuter upp i regementen, och bara T-1:or mot tyskarna. Det finns en märkbar skillnad i styrka och medel.
  Medvedev, som nästan aldrig drack, också på grund av dålig hälsa, muntrade upp sig märkbart.
  Så här kastar du andra världskrigets dyraste och tyngsta stridsvagn, IS-7, mot fienden. Och du bryter den utan större svårighet. Kriget pågår lätt och segerrikt. Du tar över stad efter stad.
  I allmänhet ledde naturligtvis Stalin landet väl och lyckades besegra det tredje riket på mindre än fyra år. Putin kämpade med ISIS längre. Men tyskarna har väldigt cool teknik.
  I spelet, till exempel, den tyska E-75-stridsvagnen, kan bara den sovjetiska IS-7 kämpa mot den på lika villkor, alla andra stridsvagnar ger sig. E E-75 har mycket stark rustning. Även pistolen är överlägsen den sovjetiska IS-7 och är nära i destruktiv kraft.
  Och tyskarna planerade att göra denna tank till sin främsta 1945. Hur är det med vår?
  Medvedev suckade... De kunde inte sätta IS-7 i massproduktion under efterkrigstiden. Så kriget varade längre, ingen vet vem mer som vann.
  Dmitry Anatolyevich, berusad, sjöng:
  - Jag älskar det, bröder, jag älskar det! Älskar att leva, bröder! Och vår ataman behöver inte bry sig.
  Medvedev somnade medan han spelade. Det är avslappnande...
  Och nästa dag blev det slutliga resultatet av presidentvalet känt.
  Nästan 92 procent av väljarna röstade på Zelenskij tillsammans med Ukraina, och 6,7 procent på Medvedev. Således ägde Zelenskys triumferande seger rum.
  Firande och glädje började i landet. Äntligen kom ett nytt, som det verkade för många, ljust liv.
  För närvarande tjänstgör Dmitrij Anatoljevitj Medvedev som president under invigningen.
  Och han gratulerade förstås vinnaren. Vart kan du gå? Och det finns inget att räkna sex procent.
  Inrikesminister Vladimir Zhirinovsky besökte emellertid Medvedev och tröstade honom:
  - Jag röstade på dig Dmitry Anatolyevich!
  Den tillförordnade presidenten svarade tyst:
  - Tack!
  Zhirinovsky föreslog:
  - Vi kanske borde sätta dig i premiären?
  Medvedev skakade på sitt målade huvud:
  - Jag tror inte, efter ett sådant nederlag i andra omgången, kommer de att ge mig premiärministern. Detta kommer inte längre att vara politiskt korrekt.
  Zhirinovsky noterade logiskt:
  - Hur som helst, det borde vara någon från Ryssland i ditt ställe. Så vem om inte du?
  Medvedev föreslog:
  - Mest troligt, Andrei Navalnyj!
  Zhirinovsky blottade sina tänder och morrade:
  - Andrei Navalnyj? Låt detta inte hända!
  Medvedev ryckte på axlarna och anmärkte förvirrat:
  -Vart ska du?
  Zhirinovsky skrek:
  - Ja, jag ska arrestera dem alla!
  Medvedev viftade med handen:
  - Tillräckligt! Vår tid verkar vara över! Jag ska åka på semester till Kanarieöarna. Vad ska du göra?
  Zhirinovsky kisade smygt med ögonen och svarade:
  - Lobbya för dina vänners intressen! Tills Zelenskij tillträdde sina uppdrag som president i Ryssland och Ukraina!
  Medvedev sade sorgset:
  - Tyvärr är det här inte så enkelt... Då kommer de att ta bort dig tre skinn!
  Zhirinovsky spärrade smygt ihop sina ögon och frågade:
  - Snälla gör mig till marskalk i Ryska federationen! Tja, vad är det värt för dig!
  Medvedev tänkte ett par sekunder och meddelade sedan:
  - Bra! Jag kommer inte bara att göra dig till marskalk, utan jag kommer också att återställa Beria till rang som marskalk! Det kommer att bli rättvist!
  Zhirinovsky nickade instämmande:
  - I förhållande till Beria, ja!
  Medvedev spände ögonen och frågade:
  - Och i förhållande till dig?
  Zhirinovsky svarade ärligt:
  - Och behandla mig som en kung! Jag belönar vem jag vill!
  Medvedev nickade instämmande:
  - Ja, så är det!
  Och han beordrade utarbetandet av båda dekreten om tilldelning av marskalkar.
  Rysslands tillförordnade president muntrade upp. Tänker att nu kan han njuta fullt ut av datorspel.
  Och de är jätteroliga att spela...
  Men egentligen, varför skulle presidenten göra något annat? Nu har tekniken utvecklats så mycket att du kan vara vem som helst. Till och med av Herren Gud. Och specifikt i spelet för att skapa universum.
  Till exempel, på den tillförordnade presidentens kontor finns det ett stort antal olika spel, inklusive de mest moderna.
  Medvedev bestämmer sig för att spela ett strategispel i realtid. Tyskland 1939. Tja, varför använder du en bedragares kod? Du lägger till dig själv fem tusen pantrar, tre tusen tigrar och tio tusen Focke-Wulfs. Och du sätter in dessa styrkor mot fienden. Och du attackerar Polen, som inte ens har en tiondel av sådana styrkor.
  Och kriget fortsätter som du vill, med ett mål och segerrikt. Medvedev, om jag ska vara ärlig, är en stor erövrare här. Den krossar fienden som om den krossade plommon med en press.
  Polen tillplattades enkelt och snabbare än i verkligheten. Du attackerar Frankrike. Du skjuter upp tiotusen E-75-stridsvagnar mot henne med en oseriös kod. Låt oss inse det, magnifika bilar. Som är helt osårbara för franska vapen, men dödliga på långa avstånd. De skjuter ner fiendens bilar.
  Medvedev hoppar till och med av glädje. Som i spelet rör han sig snabbt, och tar redan Paris... Och hur är det då med bagateller? Låt oss ta över Spanien samtidigt, så att Franco inte blir alltför upprörd .
  Och för attacken på Gibraltar kommer vi att använda jetflygplan. Vart ska britterna ta vägen?
  Naturligtvis använder vi samtidigt medel för att bygga slagskepp och hangarfartyg. Det blir svårt för Storbritannien då. Här finns hundra hangarfartyg och tvåhundra slagskepp. Detta kommer att bli en kolossal kraft.
  Och så är det landstigningsfartygen. Du gör också tankar av "E"-U-serien, en vidareutveckling av "E". Här kastar du en "E"-50-U tank, en sådan maskin att du inte kan penetrera den från vilken vinkel som helst.
  Och låt henne plåga britterna. Här är två vackra tjejer inne i en sådan tank som blinkar mot Rysslands tillförordnade president.
  Medvedev blåser en kyss till dem som svar.
  Så här spelar vi...
  Och de senaste stridsvagnarna närmar sig London. Och utan ceremoni intar de Englands huvudstad.
  Medvedev sjöng:
  - Världen är tråkig! Vi äter alla katten!
  Det är förstås intressant och lätt att spela. Jag tog bluffkoden och stämplar vad du vill. Så du erövrar Balkan och åker till Afrika. Du stämplar också, och även infanteri. Du skapar trupper, om du bara hade pengar. Och det erövrade territoriet ger också pengar. Tja, prova, gå runt i Afrika.
  Sovjetunionen öppnar fortfarande fronten. Trettiofyra mot E-50-U-serien, som ytterligare tio tusen stämplades. Om E-50 är ett fordon med ungefär samma rustning som Tiger-2 är bara den rationella lutningen större, och beväpningen är lite starkare och motorn är kraftfullare. E-50-U, med samma vikt, är jämförbar med den sovjetiska T-64, och har till och med en kraftfullare gasturbinmotor.
  Ja, krafterna är inte lika. Här slåss olika generationer av stridsvagnar.
  Och Medvedev, naturligtvis, rusar på en svart häst.
  Krafterna är naturligtvis inte jämförbara. Du kan också lägga till E-75-U, detta är en knäböjdödande maskin, ogenomtränglig även av fartygsvapen.
  Och hur han kommer att trampa på sig själv. Inget kan stoppa det.
  Medvedev spelar som en liten pojke. Eh, okej, hur då. Och ingen är sugen på att se honom. Han förlorade och den tillförordnade presidenten glömdes bort.
  Alla älskar bara vinnare.
  Dmitry Anatolyevich sjöng:
  Och vi trotsar stormarna,
  Från vad och varför...
  Lev i världen utan överraskningar,
  Det är omöjligt för någon
  Må lycka till, misslyckas,
  Alla hopp, upp och ner,
  Endast på detta sätt, och inte på annat sätt,
  Bara på detta sätt och inte på annat sätt!
  Länge leve överraskningen!
  Överraskning! Överraskning!
  Länge leve överraskningen!
  Överraskning! Överraskning!
  Länge leve överraskningen!
  Och Medvedev blev gladare. Nu har hans trupper ockuperat Ukraina, Vitryssland och närmar sig obönhörligen Moskva!
  Den tidigare ryske presidenten säger:
  - Att vårt liv är en lek!
  Och tar Sovjetunionens huvudstad med storm. Mot armén 1941 har han naturligtvis stridsvagnar med egenskaper från sextiotalet och till och med sjuttiotalet, och huvudsaken är att det finns många av dem.
  Medvedev blinkar åt sig själv... Huvudstaden Moskva har intagits. Och nu kan du ta över Kaukasus... Och samtidigt ta över södra Afrika för dig själv. Och kommer över till Argentina.
  Och därifrån attackera USA. Han är en cool befälhavare. Fienden släpar efter både i antal och kvalitet på trupperna.
  Medvedev sjunger entusiastiskt:
  - Vi kommer djärvt att gå ut i strid! För sovjeternas makt! Och vi kommer att torka alla i skiten i kampen för detta!
  Medvedev togs tillfälligt bort från matchen. Den ryske försvarsministern, som ersatte Shoigu Trubetskoy, ringde. Han frågade den fortfarande tillförordnade presidenten:
  - När ska vi avlägga ed till den nya ledaren?
  Medvedev svarade kortfattat:
  - Där det ska vara, på invigningen!
  Trubetskoy noterade:
  - Den nya presidenten i ett enat land vill invigas nästa vecka. Så att de inte har tid att stjäla!
  Medvedev skällde:
  - Detta är inte enligt vår grundlag och lagar!
  Trubetskoy noterade:
  - Och Jeltsin antog denna konstitution inte enligt lagen och den gamla konstitutionen. Faktum är att många trodde att Putin skulle föreslå en ny konstitution, men på något sätt hände det inte!
  Medvedev noterade:
  - Det är inte den bästa idén för varje ny president att anta en ny konstitution!
  Trubetskoy invände:
  - Men Putin kunde! Han var coolare än Jeltsin, och du, Dmitry Anatolyevich!
  Medvedev nickade och höll med:
  - Coolare och viktigast av allt lyckligare! Utan Putin gick allt fel, och Zelenskij tog makten i Ryssland.
  Trubetskoy noterade:
  - Och Lukasjenko hade en chans, men han missade sin tid. Vi borde ha gått snabbare!
  Medvedev noterade logiskt:
  - Lukasjenko var rädd för konkurrensutsatta val i Ryssland. Och Zelenskij skulle inte ha tagit risken om Putins hjärta inte kunde stå ut med det. Att hantera landet så mycket manuellt är utbränd! Putin blev definitivt utbränd på jobbet!
  Trubetskoy föreslog:
  - Jaha, så ska vi acceptera invigningen vid ett snabbare datum eller inte?
  Medvedev svarade djärvt:
  - Gör som du vill! Jag bryr mig inte längre! Jag kommer att gå i pension till hedervärd pension och leva för mitt eget nöje. Jag kanske reser jorden runt! Jag har redan varit både president och premiärminister under en rekordperiod för Ryssland! Hur länge kan du hålla fast vid tronen?
  Trubetskoy höll med:
  - Tja, i så fall, låt förändringar komma! Vad ska man göra med Shoigu?
  Medvedev svarade kallt:
  - Låt honom vila! Marskalkpensionen är stor. Låt honom resa jorden runt. Jag tillät dig att ha egendom utomlands!
  Trubetskoy nickade och anmärkte:
  - Putin isolerade Ryssland från världen! Även om vi sörjde i ord i djupet av våra själar, gladde vi oss över hans död! När det gäller Zelensky, vi får se! Många av oss ville ha beställningar som i väst. Ta emot som i USA, men jobba... Som i USSR!
  Medvedev noterade:
  - Jo, under Stalin arbetade tjänstemännen intensivt! Tro inte att de var fulla av honung!
  Trubetskoy frågade:
  - Vad kommer du göra?
  Medvedev påminde:
  - Jag var president, och jag kommer att gå i pension som president. Hon är stor... Och jag kommer att njuta av livet! Varför skulle jag annars jobba!
  Trubetskoy påminde:
  - Zelensky kan ge dig tjänsten som rådgivare hos honom!
  Medvedev viftade bort det:
  - Jaha! Han är smart nog utan mina råd! Kort sagt - genomför invigningen! Dmitry Anatolyevich skickade sitt!
  Trubetskoy höll med:
  - Invigning ja!
  Medvedev lade på. Jag bestämde mig för att avsluta spelet. Något som jag aldrig hunnit med förut. Och åtminstone mentalt krossa USA.
  Eller mer exakt i spelet. Amerikanen Sherman är dock svag mot E-75-U. Men USA har många flygplan, även om de inte är lika kraftfulla som tyska jetplan.
  Men kvaliteten är förstås inte densamma! Krauts samlar in intensiva poäng. Speciellt piloterna: Albina och Alvina! Och det här är tjejer som utmärker sig genom sin kolossala glöd.
  Medvedev avancerar mot Amerika från söder. Och samtidigt rör sig hans stridsvagnar över Sibirien. Han har roligt. Förresten, varför inte erövra Japan ännu? I det här spelet kan du också döda dina allierade. Avancerad strategi. Använd fuskarens kod och du kommer att vara starkare än din motståndare i både kvantitet och kvalitet. Inte krig, utan ren njutning. Här är de svanslösa jetmaskinerna, amerikanerna kan inte ens komma ikapp.
  Mer exakt, för att komma dit. Och använd radiostyrda missiler! Och mobba amerikaner. Medvedev gillar verkligen det här spelet. Och flytta trupperna. Mexiko har tagits. Amerikanska städer faller en efter en. Ett sådant nöje.
  Och i öst kommer tankar av "E"-U-serien in i Indien. Men vad kan britterna motsätta sig dem? Dessutom har det tredje riket redan samlat på sig resurser och producerar den modernaste tekniken utan en oseriös kod.
  Men Medvedev bestämde sig för att uppgradera Pantern lite. Här är den första vanliga "Panther" - frontpansar på 80 - 110 mm, sidopansar på 50 mm, en 75 mm kanon, piplängd på 70 EL, motor på 650 hästkrafter. Här är "Panther"-2 med frontalpansar från 120 till 150 millimeter, 60 mm sidor, en 88 mm kanon med en pipa längd på 71 EL och en 850-hästkraftsmotor. Ja, en seriös bil. Och den är inte tyngre vid fyrtiofem, utan femtio ton och har en kortare siluett.
  Men "Panther"-3. Frontpansar från 150 till 200 millimeter, sidor på 82 millimeter, en pistol på 88 millimeter med en pipa längd på 100 EL och en motor på 1200 hästkrafter - vikt 55 ton. Håller med, en sådan bil är generellt super mot Shermans.
  Men det finns "Panther"-4. Den har frontalpansar från 200 till 250 mm vid sluttningar och sidopansar på 160 mm. en 105 mm pistol med en pipa längd på 100 EL. Detta är redan ett monster som väger 65 ton och med en låg siluett. Gasturbinmotor på 1500 hästkrafter. Naturligtvis en utmärkt seriell utveckling, kapabel att slåss även med den sovjetiska IS-7. Dessutom massproducerades inte IS-7.
  Men det finns starkare maskiner. Kör "Panther"-5, frontal pansar 250 skrov i en vinkel på 45 grader, 300 mm torn panna i vinkel, sida 210 i en vinkel, 128 mm pistol vid 100 EL, vikt av en mer avancerad stridsvagn 75 ton, 2000 hästkrafter motorns gasturbineffekt . En maskin som är överlägsen alla sovjetiska och amerikanska modeller. Kan penetrera IS-7 från stridsavstånd och motstå frontalträffar. "Panther"-5 är generellt sett superb teknik. Sovjetunionen har inget starkare än IS-7. Och tyskarna har också fem typer av tigrar.
  Efter att ha erövrat större delen av USA:s territorium beslutade Medvedev att också köra bort tigern. Tja, "Tiger" är den första som alla känner till. Frontpansringen är 100-110 millimeter med nästan ingen lutning, och sidorustningen är 82 millimeter utan lutning. Och 88-mm kanonen, 56 EL pipa längd, är en riktigt ylande tank. Till skillnad från "Panthers", där bara den första serien faktiskt slogs och det fanns prover av den andra. Tank "Tiger"-2 mer känd som "Royal Tiger".
  Frontpansar: 120-150 mm på skrovets framsida i 50 graders vinkel, 185 mm på tornetfronten i lätt vinkel och 82 mm på sidan i 60 graders vinkel. Den är väl skyddad i pannan, något bättre än Tigern i sidan och har en 88 mm kanon med en pipa längd på 71 EL. Av andra världskrigets produktionstankar, den bästa när det gäller beväpning och frontskydd, vikt 68 ton, motor 700 hästkrafter - ganska svag i körprestanda.
  "Tiger"-3 är ett designfordon. Frontpansar är 150-200 millimeter i en vinkel på 45 grader, fronten av tornet är 240 millimeter i en vinkel. Sidor på 160 millimeter med lutande sköldar. Tre typer av olika vapen: en 88 mm 100 EL kanon, en 105 mm 70 EL kanon och en 105 mm 100 EL kanon med en motor på 1000 1200 hästkrafter. Med en tätare layout och en vikt på 75 ton. Ja, bilen är allvarlig och mycket farlig. Och en ännu kraftfullare "Tiger"-4 frontal pansar 250 - skrov lutande i 45 grader, panna 300 millimeter lutande, sidor 210 millimeter, pistol 128 millimeter 100 EL piplängd, eller 150 millimeter piplängd 56 EL , vikt 185 EL , vikt 185 EL . hästkrafter gasturbinmotor. En mycket kraftfull tank.
  Men ännu coolare är "Tiger"-5. Frontpansar: skrovets panna 350 mm i en vinkel på 45 grader, tornpannan 400 mm i en vinkel på 50 mm. Sidorna är 300 mm lutande. En 150 mm 100 EL pistol, eller en 174 mm 70 EL pistol, eller en 210 mm 38 EL pistol. Vikt är 100 ton, gasturbinmotor är 2500 hästkrafter. Den mest kraftfulla maskinen kommer inte ens att penetrera IS-7 och johannesört. Den här skulle kunna användas mot Amerika. Även om det måste sägas att "Tiger"-5 inte ens var med i projekten i den verkliga historien. Men det är ingens fel att kriget tog slut så snabbt.
  Men det virtuella tankspelet kan förbättras.
  Medvedev började storma USA:s huvudstad Washington och den största staden New York. Här kan du verkligen jobba och vinna.
  Om än virtuellt. Här brinner Washington och tyska stridsvagnar kör längs den. Och ingen kan stoppa Tigers-5.
  Medvedev fullbordar ett envist anfall mot de amerikanska huvudstäderna och det verkar som en seger. Men det ligger också Japan framför sig.
  . KAPITEL nr 5.
  Vad mer kan jag göra i spelet? Men Lev-familjen av stridsvagnar gick aldrig i produktion. Dessa är verkligen monster här. Men under andra världskriget var dessa maskiner av senare serier till och med överflödiga. Och ännu mer mot Japan med sina små och medelstora stridsvagnar.
  Men Dmitrij Medvedev bestämde sig för att driva bort dem lite.
  Här är den första Lev-tanken, som endast finns i projekt och endast delvis förkroppsligad i metall. Skrovets frontpansar är 120 millimeter i en vinkel på 45 grader, tornets frontpansar är 240 millimeter i vinkel, sidorna är 82 millimeter, pistolen är 105 millimeter, pipans längd är 70 EL, hela 80 ton, motorn är på 800 hästkrafter. Generellt sett en bil som kunde ha dykt upp tillsammans med tigrarna och pantrarna på Kursk Bulge. Med ett mycket kraftfullt vapen för sin tid och utmärkt pannskydd för torn. Men som tur var dök hon inte upp. "Lev"-2 projektfordon. Skrovets panna är 250 millimeter lutad, tornpannan är 300 millimeter lutad. Sidorna är 200 millimeter lutande. Pistol eller 128 mm 100 EL eller 210 mm 38 EL. Vikt 100 ton, motor 1800 hästkrafter. Den har ingen motsvarighet i sin makt. Överlägsen IS-7, som bara kan träffa den på sidan. Men sedan kör du vidare och "Lion"-3 dyker upp, som också jagar ett monster. Skrovets frontpansar är 350 mm, torn är 450 mm, med en sidolutning på 300 mm vid sluttningar, en kanon på 150 mm vid 100 EL, eller 175 mm vid 70 EL, eller 210 vid 56 EL, eller en raketgevär vid 400 mm. Vikten är 120 ton, motorn är 2500 hästkrafter.
  Ja, det här är en formidabel kraft.
  Tank "Lion"-4 är ett annat supermonster . Skrovets frontpansar är 450 mm, tornets frontpansar är 500 mm. Sidorna på skrovet och tornet är 400 mm lutande. En 175 mm kanon i 100 EL, en 210 mm kanon i 70 EL, en 500 mm raketgevär. Bilens vikt är 150 ton, motorn är en gasturbin på 3500 hästkrafter. På långt avstånd penetrerar den alla stridsvagnar, inklusive IS-7 och amerikanska T-93. Och inte ens sjövapen kan penetrera den. Detta är en kraftfull maskin, och med en extra kanon.
  Men den ännu kraftfullare Lev-5 är kungen av stridsvagnar. Skrovets frontpansar är 600 mm i en vinkel på 45 grader, tornet är 800 mm tjockt, sidorna är 550 mm i en vinkel. En 210 mm kanon i 100 EL, en 300 mm kanon i 70 EL, en 600 mm raketgevär. Maskinens vikt är 200 ton, gasturbinmotorn producerar 5000 hästkrafter. Ogenomtränglig för nästan alla typer av vapen, utom för högeffektsmissiler, särskilt storkalibriga vapen och bomber. Kan skjuta mot slagskepp och hangarfartyg. Verkligen en super tank.
  Tja, kort sagt, det finns något att spela. Medvedev sätter press på Japan.
  Men han blir avbruten igen.
  FSB-direktören ringer och säger:
  - Dmitry Anatolyevich, kommer du att hålla en konferens för journalister?
  Medvedev sa bestämt:
  - Inte än!
  - Varför?
  Den tillförordnade presidenten svarade:
  - Jag har rätt att ge intervjuer eller inte! Så jag bestämde mig för att inte ge det ännu!
  FSB-direktören nickade:
  - Du kan vara lugn nu! Intervjun kommer inte att försvinna! Men vi ska leta efter en annan plats!
  Medvedev noterade:
  - Alla, slå dig ner! Om något, din allmänna pension är stor! Du kan leva utan att arbeta!
  FSB-direktören frågade förvånat:
  - Är det inte synd att skiljas från en sådan enorm makt?
  Medvedev svarade ärligt:
  - Det är synd förstås, men en person underkastar sig det oundvikliga!
  Medvedev återvände till matchen igen. Den tidigare presidenten i världens största och mest resursrika land fick äntligen kläm på det. Och varför inte spela om de kan klara sig utan det nu. Även om han är tillförordnad statschef.
  Men hur kan du undvika frestelsen att skära dig i ett sådant spel? Tja, tyska trupper nådde Chukotka. Lyckligtvis är det mycket lättare att flytta utrustning i spelet än i verkligheten. Och de åker till Kina. Och där gick de i strid med japanerna. Naturligtvis, med hjälp av bluffkoden, slog Medvedev ut Lev-5-stridsvagnar och kastade dem mot samurajerna. Och det här är verkligen superklassbilar.
  Hur samurajer krossas. Men fortfarande inte gränsen för perfektion.
  Men varför, tills andra världskriget är över, är det inte möjligt att köra den tyngsta tyska stridsvagnen "Mouse" genom nivåerna?
  Detta är verkligen en omfördelning av perfektion och skönhetens krona. Mer exakt, vad kan hända om gigantomani utvecklas.
  Medvedev började driva bort musarna.
  Mouse-tanken, en tank som faktiskt finns i metall, den tyngsta av de som faktiskt var förkroppsligad i metall, körde och slogs till och med. "Musens" frontpansar är 150 mm på botten av skrovet, 200 mm på toppen av skrovet, 250 mm på tornets front och 210 mm på sidorna. Som vi kan se är tanken, även i sin första version, ogenomtränglig för alla seriella sovjetiska tankar i pannan och till och med på sidan. IS-2 och SU-100 kunde inte penetrera denna tank från någon vinkel. Endast IS-7 kunde skapa problem för Maus och faktiskt bekämpa denna stridsvagn. Men IS-7 dök upp först efter kriget och gick aldrig i produktion. Och "Mössarna" kunde slåss vid fronten redan 1943. Denna stridsvagn har två kanoner: en kortpipig 75 mm och en 128 mm 55 EL, som kan penetrera alla sovjetiska stridsvagnar utom IS-7 frontalt. Dessutom IS-2 från långt avstånd. Det fanns också en 150 mm kanon.
  "Mouse" vägde 188 ton och hade en motor på 1250 hästkrafter, vilket fortfarande inte räcker. Totalt sett är bilen starkast för sin tid, och har ingen motsvarighet.
  "Mouse"-2 är ett designfordon. Mer perfekt. I den verkliga historien var det meningen att bilen skulle göras lägre i siluett och lättare. Men i spelet blev bilen förstås mer perfekt, lägre i siluetten, tätare i layouten, men ännu tyngre. Den främre pansaren på Mouse-skrovet är 2 350 mm. Tornets frontpansar är 450 millimeter. Sidor 300 mm. Kanonerna är 75 mm långpipiga och 150 mm 70 EL, eller en 210 mm haubits, eller en 400 mm raketgevär. Vikt 200 ton. Gasturbinmotor 2000 hästkrafter.
  "Mus"-3 spelmaskin. Perfekt också. Skrovets frontpansar är 600 mm, tornet är 800 mm, sidorna är 550 mm. Guns 88 mm 100 EL, för att bekämpa fiendens stridsvagnar, och 210 mm 70 EL. Eller en 550 mm raketgevär. Tankens vikt är 250 ton, gasturbinmotorn är 4000 hästkrafter. Tanken är nästan ogenomtränglig med nästan alla vapen, förutom de mest kraftfulla.
  "Mouse"-4 är en ny utveckling av gigantomania och mer avancerad. Skrovets frontpansar är 1000 mm i en vinkel på 45 grader, tornets frontpansar är 1200 mm i en vinkel. Sidorna är 850 mm lutande. Beväpning: 105 mm 10EL kanon för att bekämpa fiendens stridsvagnar och ganska tillräckligt mot nästan alla typer av fordon. 300 mm vapen vid 70 EL, för att förstöra befästningar och överflödigt för stridsvagnar. Eller istället en 750 mm raketgevär.
  Fordonets vikt är 350 ton, vilket inte är så mycket för sådana rustningar och vapen. Inte ens kanonerna på ett slagskepp kan penetrera ett sådant fordon frontalt. Endast en direkt träff från en kraftfull kryssningsmissil eller en mycket stor bomb kan förstöra en sådan maskin. Från alla vinklar är den ogenomtränglig för alla stridsvagnar och självgående vapen från andra världskriget. Motorn är en gasturbin på 6000 hästkrafter.
  Tja, "Mouse"-5 är den högsta nivån i den här serien. Den främre pansringen på skrovets panna är 1600 mm i vinkel, tornpannan är 2000 mm, sidorna är 1500 mm i vinkel.
  En 128 mm kanon med en 100 EL för att bekämpa alla stridsvagnar, ganska tillräckligt mot alla märken inklusive IS-7 och en 900 mm raketgevär. Andra vapen är opraktiska. Det finns ett dussin maskingevär. Tankens vikt är 500 ton. Gasturbinmotor på 10 000 hästkrafter. Bilen är, låt oss säga, perfektion i sig. Nästan ingenting kan slå dig i pannan. Super tank...
  Men om någon tror att det är omöjligt att komma på något coolare än "Mouse"-5, så är detta inte alls sant. Fantasin hos författarna till ett bra spel om andra världskriget är obegränsad.
  Till exempel finns det också "Rat". I verkligheten har den här tanken rekordet för storlek bland alla projektfordon, och var till och med delvis förkroppsligad i metall.
  Tanken "Rat" har 400 mm frontalpansar, och sidopansarn är också något lutad. Beväpning: fyra 210 mm kanoner, eller en 800 mm kanon och två 150 mm haubitser, elva luftvärnskanoner. Vikt är 2000 ton, dieselmotorer har en total effekt på 10 000 hästkrafter.
  Tank "Rat"-2 är en vidareutveckling av designfordonet med en mer avancerad layout. Frontal och valfri pansar på 800 mm, med en stor rationell lutningsvinkel. Beväpningen är en 1000 mm kanon och fyra 150 mm haubitsar, sexton luftvärnskanoner som kan skjuta mot mark- och luftmål. Vikt är 3000 ton, gasturbinmotorer, total effekt är 20 000 hästkrafter.
  "Rat"-3 är en ännu mer kraftfull och avancerad maskin. Pansar 1200 - millimeter i vinkel. Beväpning: en 1250 mm kanon och sex 150 mm haubitser. Tjugo luftvärnskanoner som kan skjuta mot både luft- och markmål. Vikt är 4000 ton, gasturbinmotorer, total effekt är 35 000 hästkrafter.
  "Rat"-4 är en ännu kraftfullare och mer avancerad maskin, pansar på 1600 mm i vinkel. Beväpning - en 1600 mm kanon och nio 150 mm haubitsar, tjugofem luftvärnskanoner som kan skjuta mot luft- och markmål. Vikt är 5000 ton, gasturbinmotorer, förbättrad, total effekt på 50 000 hästkrafter.
  "Rat"-5 är den coolaste tanken. Pansar på 2500 millimeter på alla sidor. Beväpning: en 2500 mm kanon. Och femton 150 mm haubitsar. Fyrtio luftvärnskanoner som kan skjuta mot luft- och markmål. Vikt 10 000 ton. Kärnreaktor som motor, effekt över 100 000 hästkrafter.
  Tanken är faktiskt riktigt coolast i spelet. Och vad gäller vikt och andra egenskaper.
  Tja, du kan anförtro stormningen av Tokyo till "Rat"-5. Det är sant att det är så dyrt att du måste köra bluffkoden flera gånger.
  Men överlag kan Medvedev vara nöjd. Han spelade grundligt.
  Och jag såg äntligen "Rat"-5 i virtuell verklighet. Hur man spelar oärligt bra.
  Men så ringer de upp Medvedev igen.
  Den här gången är den förste vice premiärministern och tillförordnade premiärministern Siluanov .
  Han sa med en ledsen ton:
  - Vi förlorade Dmitry Anatolyevich! Nästan alla valsedlar är redan räknade!
  Medvedev påpekade kvickt:
  - Det är bättre att förlora bra än att vinna dåligt!
  Siluanov blev förvånad:
  - Hur är detta möjligt?
  Medvedev förklarade:
  - Om Vitaliy Klitschko hade blivit vald till borgmästare i Kiev första gången skulle hans återkomst till ringen inte ha skett. Istället för en stor mästare skulle borgmästaren vara ett skratt!
  Siluanov höll med om detta:
  - Ja, du har rätt, Dmitry Anatolyevich! Klitschko hade en fördel att förlora... Men du hade tyvärr inga spår av en sådan fördel!
  Medvedev sjöng som svar:
  - Jag är fri, som en fågel på himlen,
  Jag är fri, har glömt vad rädsla betyder...
  Jag är fri som den vilda vinden
  Jag är fri i verkligheten, inte i en dröm!
  Siluanov mumlade:
  - Ja, du är bara en poet Dmitrij Anatolevich! Man kan skriva verser om dig!
  Medvedev svarade allvarligt:
  - Nu kan jag i alla fall lugnt göra min favoritgrej - spela dataspel! Och innan dess, i tjugo år nu, hade jag bara råd med detta i kramper!
  Siluanov muttrade matt:
  - I spel?
  Medvedev bekräftade:
  - Exakt spel! Och det skulle vara användbart för dig att studera någon militär-ekonomisk strategi!
  Förste vice premiärministern anmärkte motvilligt:
  - Jag föredrar träning!
  Medvedev väste som svar:
  - Den onda verkligheten är förbannad, den kan göra dig galen!
  Siluanov svarade kallt:
  - Vill du fly från verkligheten med spelvärlden? Berömvärt!
  Det fanns ironi i den tillförordnade premiärministerns ord.
  Medvedev sa:
  - Låt mig hänga stjärnan av Rysslands hjälte åt dig också!
  Siluanov rådde:
  - Häng dig, herr president!
  Medvedev skrattade och svarade:
  - Det här kanske är en bra idé! Annars prisades Putin bara postumt!
  Den tillförordnade premiärministern svarade:
  - Tack, herr president!
  Medvedev fortsatte melodiskt:
  - För dumma tomma ögon...
  Siluanov sjöng med:
  - För det faktum att allt är möjligt...
  Medvedev avslutade:
  - Men du kan inte leva!
  Den tillförordnade premiärministern svarade:
  - Seriöst dock, de kommer med största sannolikhet att ta bort mig! Det verkar som att vi måste klättra!
  Medvedev svarade kallt:
  - Det finns många platser på jorden!
  Siluanov nickade och gurglade:
  - Kort sagt, herr president, du lovade mig en hjältesjärna!
  Medvedev ropade högst i lungorna:
  - Förbered ett dekret!
  De gav honom ytterligare ett prispapper. Som, skriv den tillförordnade presidenten.
  Samtidigt gav Medvedev henne till ett gäng människor. Känn vår!
  Eh, det är redan väldigt sent, och Rysslands tillförordnade president har somnat.
  Han drömde om en annan alternativ historia. Tsararmén, ledd av Kuropatkin, kämpar för att släppa Port Arthur. Men Medvedev själv dök upp på en stridsrobot, med lasrar och termokvarkskal lika stora som ett vallmofrö, men lika dödliga som bomberna släpptes över Hiroshima.
  Och hur kan Medvedev slåss mot japanerna med sin stridsrobot? Hur samurajer slets isär, i tusental. Och hur lasrar och blasters kom till användning.
  Och de slaktade japanerna, närmare bestämt slaktade de dem. Och sågade den i bitar. Och det ödelade deras led.
  Medvedev, som hade förlorat sin tron, fann glädje i strid. Han mejar ner dessa samurajer som vågade skaka den heliga kungliga tronen.
  Men är det verkligen dåligt, låt oss säga ärligt talat, det var under tsaren?
  Må Gud ge varje land en sådan tsar som Nicholas II. Detta är ett verkligt exempel på en intelligent härskare, och samtidigt en intellektuell.
  Det är synd att en sådan nonentitet som Kuropatkin svikit honom. Och nu har Medvedev tagit sig an japanen. Och låt oss tröska dem. Och att göra detta är väldigt käckt.
  Och laserstrålar mejer ner samurajer i tusental. Ytterligare några minuter av strid, och
  Det finns ingen japansk armé.
  Vad åt samurajherrarna? Och nu kanske vi kan börja jobba på dina fartyg.
  Medvedev lyfte upp stridsroboten i luften och rusade till positionerna för den togolesiska flottan. Vad tror han att han kan göra med den ryske riddaren?
  Och det är så snabbt en thermoquark-robot rusar. Nu är han redan ovanför havet. Och låt oss sänka Togos flotta. Skär bältdjur, kryssare och andra levande varelser.
  Så här... Tänk om vi också släpper en mini- termokvarkbomb ?
  Och den nya hjälten överger henne. En våg stiger och sänker skeppen i den uppgående solens land.
  Medvedev skriker högst i lungorna:
  - För Ryssland Nicholas,
  Jag kommer att riva alla japaner i bitar!
  Och återigen går den tillförordnade ryske presidenten i extas.
  Det är fantastiskt att slåss med en sådan robot.
  Låt oss dränka din egen samuraj... Och det blir ingen Tsushima, japanerna kommer inte ha något att kämpa mot.
  De sista samurajfartygen sjunker redan. Vilken seger detta är!
  Men det finns fortfarande delar av den uppgående solens land som blockerar Port Arthur. Vi måste verkligen ta itu med dem. För att lösa alla motståndare till tsar Nicholas imperium.
  Medvedev sjunger entusiastiskt:
  - Och samurajen flög till marken,
  Under trycket av stål och eld!
  Och låt oss förstöra trupperna som belägrade Port Arthur. Det hände verkligen att en mäktig fästning föll. Och Ryssland fick en käftsmäll. Och viktigast av allt, det var värre än Krimkriget. Där förlorade kejsardömet Tsar Nicholas II mot koalitionen av England, Frankrike, Turkiet och kungariket Sardinien. Och hon förlorade med värdighet. Och här är lite Japan, som ingen ansåg vara en seriös rival.
  Låt Ryssland inte utstå förnedring. Kanske är det därför Stalin, så försiktig och återhållsam i utrikespolitiken, öppnade en andra front i Fjärran Östern mot Japan. Samurajerna förödmjukade det tsaristiska Ryssland för mycket.
  För detta, förstör dem med små termoquarkbomber och bränn dem med laser.
  Så att jag inte vågar besegra Ryssland! Åh, gud ge att Zelenskij blir en framgångsrik kung.
  Återigen är ryssar och ukrainare enade, och snart kommer vitryssar att ansluta sig till dem.
  Och det kommer att finnas en treenighet av slaver!
  Medvedev avslutade japanerna nära Port Arthur och rusade vidare... Ryssland besegrade Japan. Hon tog Korea, Manchuriet, Kurilöarna och Taiwan. Hon tvingade också japanerna att betala ett stort skadestånd.
  Tsar Nicholas II stärkte sin position, revolution och onödiga tankar dök inte upp.
  Tsarryssland fortsatte att röra sig över Kina. Och dess expansion i öster.
  Men kejsarens Tyskland, trots att tsartyskland höll på att bli en stormakt och växte ännu snabbare och mer än i den verkliga historien, gick ändå vidare och gick in i första världskriget.
  Ja, på två fronter.
  Nåväl, nu har Medvedev tagit upp uppgiften att förgöra tyskarna. De har ingen anledning att förolämpa tsarfadern.
  Och hur den träffar fiender med laser. Och låt oss tröska dem i Östpreussen som en orkan. Medvedev skjuter på tyska trupper med laser och gravitationsenergistrålar.
  Samtidigt dök tjejerna upp. Självklart i bikini. Alenka och Natasha. Och låt Krauts hugga med ljussabel.
  Ja, tsar Nicholas den store, nazisterna drömde aldrig om något sådant. Vad planerar de mot er, pappor?
  Medvedev sjunger aggressivt:
  - Meloner, vattenmeloner, vetebullar,
  Generöst, välmående land...
  Och han sitter på tronen i St. Petersburg,
  Fader Tsar Nicholas!
  Invigningsdatumet sköts upp tidigt. Och Medvedev lämnades helt åt sig själv. Som när du umgås med barnet.
  Medvedev gav också postumt Andropov stjärnan i Rysslands hjälte. Vilket förmodligen borde ha gjorts tidigare. Och han utfärdade ett dekret om byggandet av ett monument till Andropov.
  Samtidigt återinsatte den tillförordnade presidenten Yezhov och Yagoda. Varför stå på ceremoni här?
  Sedan etablerade han en ny ordning uppkallad efter Bobby Fischer. Men man kan inte säga något om att han var en fantastisk schackspelare. Och inte bara bra, utan också skandalöst. Han ville stå över alla, inte bara i schack.
  Och även tre grader: brons, silver och guld!
  Och naturligtvis, först av allt, tilldelade Dmitrij Medvedev denna order till: Garry Kasparov, Anatoly Karpov och... bröderna Klitschko!
  Och samtidigt etablerade Dmitry Medvedev Vladimir Klitschkos orden. Också ett intressant drag. Tre nivåer: brons, silver, guld.
  Och så finns det Svyatogor Order, en lysande lösning.
  Medvedev styr och pedaler . Och han hittar på det här igen. Det här är en björn. En björn till alla björnar.
  Och han har nya idéer. Ge till exempel varje ryss en ny bil.
  Under tiden, gå och spela på datorn. Vad Medvedev ville mest av allt. Så han har nu slagit på en ny strategi. Krig på olika nivåer. Detta var vad presidenten, även den förra, ville spela om.
  Du börjar med fem arbetare och tusen enheter var: kol, järn, stenar, olja, mat, guld.
  Och låt oss först bygga ett samhällshus för att få fram nya arbetare. Sedan börjar du utveckla gruvor och jordbruk.
  Först och främst, naturligtvis, att skaffa mat för att bättre anpassa arbetarna.
  Medvedev har den mest kraftfulla och modernaste datorn. Och du kan ta bort många enheter.
  Du bygger själv en stad och nya handelscentra. Pengar är förstås ett problem i början. Tills du bygger ett myntverk, en marknad, en vetenskapsakademi och så vidare.
  Men Medvedev vet ett universellt sätt att bli rik. Anställ fler lantarbetare och köp resurser till bröd. Marknaden är väldigt billig att bygga. Och så sparade man ihop, köpte en akademi, byggde ett sågverk och gjorde nya gruvor. Och så mer... Och guld flödade - den dyraste produkten. Speciellt när myntan gjorde det. Och då blir det möjligt att förbättra brunnarna. Så här flödar pengar mycket roligare. Kan användas för förbättring. Nya sågar, nya jordbruksredskap, markåtervinning, konstgödselforskning. En ny typ av plog...
  Därefter fördjupar brunnarna och pumpar in nya arbetare. Nya gårdar. Köttproduktion. Byggande av hus. Till husen för läkare, poliser, brunnar, marknader, arkitekter, brandmän. Och så vidare... Skatteuppbörd. Nya förbättringar inom guldbrytning. Och utveckling av nya utrymmen och arbetsbyggnader.
  Och det finns redan mer och mer pengar... Det finns överskott och man kan börja bygga baracker.
  Spelet är intressant och utmanande. Staden växer. Inget krig än. Här kan du upprätta fredstid, och välja en svagare fiende... Faktum är att Medvedev fortfarande samlar styrka i militär-ekonomisk strategi.
  Militärhögskolan har byggts. Och du börjar bilda trupper. Kavalleri, infanteri, eldkastare , mortlar och andra styrkor. Naturligtvis artilleri. Eller till och med igen, genom att förbättra tankanläggningens brunnar. De första bilarna är förstås lätta och primitiva, men de går att köra.
  Medvedev rycktes med.
  Spelet förtärde presidenten. Du bygger själv fler och fler nya hus. De inkluderar en skola för skriftlärare, ett bibliotek och underhållning på olika nivåer. Oavsett om det är musiker, dansare, jonglörer, senetspelare , djurparker. Eller ett annat casino.
  Och, naturligtvis, tempel till olika gudar.
  Ja, det finns många olika religioner i imperiet. Det är bäst att bygga olika tempel.
  Och här är allt annorlunda. Och moskéer, kyrkor, gudshus, buddhistiska tempel, stupor, hedniska gudar.
  Ja, ett rikt uppdrag. Man bygger även broar när man korsar floden.
  Det är mycket arbete. Anordna även festivaler för olika religioner så att gudarna inte blir kränkta.
  Och så vidare utan avbrott. Och arbetet på Vetenskapsakademin fortsätter, nu en förbättring, sedan en annan. Antingen ett botemedel mot gnagare eller mot insekter - vad som än förbättrar jordbruket dyker traktorer upp.
  Och till och med gudarna sänder goda skördar. Så du kan köra iväg tankar och flygplansfabriker. Från och med lätta flygplan kan du nå atombombplan. Och antalet enheter växer hela tiden. Det har redan nått hundra tusen.
  Medvedev spelar och främjar ny teknik. Ingen rädsla än. Du behöver inte kämpa, du kan höja indexet för välstånd och kultur för ditt folk. Och detta spelar också roll. Men nu finns det tillräckligt med pengar och resurser.
  Vad som är ännu bättre med spelet är att brunnarna inte töms. Du kan för alltid utvinna resurser.
  Och bygg nya städer på kartan... Eller till och med ägna dig åt en pyramid eller ett annat underverk i världen.
  Medvedev håller också på att köra ut nya baracker. Det är sant att överflöd av trupper minskar välståndsindexet. Det är naturligtvis här problemet uppstår. Men för tillfället finns det ingen att slåss med... Men ny teknik kan introduceras för att göra stridsvagnar och flygplan snabbare. Och ta upp de tunga bombplanen.
  Men varför inte, som redan har medelstora stridsvagnar, inte fånga fienden på medeltidens nivå?
  Och Medvedev, efter att ha producerat fler tankar och samtidigt förbättrat deras parametrar, invaderar snabbt grannlandet.
  Och även plan från ovan. Och låt oss bomba fienden med all vår kraft. Du regnar napalm över honom.
  Och det är inte ett spel enligt reglerna.
  Medvedev njöt av förstörelsen av den medeltida staden. Och så hela landet med sin primitiva armé. Han njöt och vann, även om hans plan och stridsvagnar fick mindre skador. Så här visade sig greppet vara relativt enkelt. Och så bygger du igen en stad på det erövrade territoriet...
  Och dina tankar är redan tunga. Det är möjligt att fästa både anti-nukleärt skydd och aktiv rustning.
  Medvedev hade redan spelat i tio timmar och hans ögon var trötta och började hålla ihop. Den tillförordnade presidenten somnade.
  Först snurrade Medvedev runt i något vagt. Men det varade inte länge. Och sedan flög den ultramoderna T-95-stridsvagnen uppför backen. Det var redan sen höst, och strilar av regn träffade rustningen.
  Medvedev sa:
  - Den avgörande dagen för striden om berget Vysokaya! Det där berget som är nyckeln till hela försvaret av Port Arthur. Idag är det exakt 21 november, eller 4 december enligt den nya stilen. - Professorn slog rasande sin rustning med knytnäven och utbrast. - Men det blir ingen fångst av Vysokaya-berget! Stillahavsskvadronen kommer att leva!
  Japanerna har nästan erövrat berget Vysokaya. De kröp in som myror, i tjocka bäckar från alla håll. T-95 öppnade eld med en 152 mm snabb kanon.
  Alenka tryckte på joystick-knappen, och den automatiska kanonen träffade japanerna som ett luftvärnskanon. Kraftfulla högexplosiva fragmenteringsgranater slog ut hundratals japaner med ett skott.
  Natasha sköt i sin tur från åtta tunga maskingevär. Och jag föredrog att använda en joystick.
  Medvedev körde tanken, supermaskinen klättrade självsäkert de branta sluttningarna och spåren krossade krigarna i Land of the Rising Sun.
  Margarita visslade och sa:
  - Vi skapar historia!
  Den tillförordnade presidenten bekräftade argt:
  - Visst! Under inga omständigheter kommer vi att tillåta att Port Arthur överlämnas!
  Alenka sköt från en pistol tjugo skott per minut och spottade ut en projektil med ökad destruktiv kraft som vägde femtio kilo. På en minut utbröt ett ton metall och sprängämnen med precision.
  Och flickan träffade väldigt exakt.
  Och maskingevär som var och en skjuter fem tusen skott i minuten. Eller fyrtiotusen stora kulor, under en kort tidsperiod. Och hur tog de sig an samurajen? Hur de började pressa dem.
  Alenka sjöng till och med:
  - Och fiendens flock flög till marken, under trycket av stål och bly!
  Den ryska stridsvagnen arbetade aggressivt. Här skar han ner tusen japaner, här är den andra. Ta bort dem i lager.
  Natasha fnissade och sjöng:
  - Till Rus ära! Låt oss aldrig glömma fäderneslandet!
  Och återigen skjuter han från dödliga maskingevär. Och tusentals japaner ligger döda.
  Medvedev tog den och väste:
  - Tsar Nicholas! Du kommer att bli bra.
  Och låt oss krossa de ofärdiga samurajerna under larverna.
  Margarita noterade logiskt:
  - Nicholas II kan vara den störste av tsarerna. Han hade alla möjligheter att göra Kina till en rysk provins - Gula Ryssland !
  Medvedev slog samurajerna, rusade över dem som larver och sa:
  - Låt det vara så!
  Skal efter skal flög ut. De förökade sig som kvasimateria och krävde mycket mindre energi än den faktiska ökningen av atomer och molekyler.
  Alenka, som tryckte på joystick-knapparna med sina graciösa fingrar, utbrast till och med:
  - I de ryska tsarernas namn!
  . KAPITEL nr 6.
  Pistolen dånade och dånade. Fast, inte så högt, men dämpat, gick det att prata.
  Margarita frågade den tillförordnade presidenten:
  - Vad, antalet skal är oändligt?
  Medvedev svarade:
  - Kvasimateria kräver inte mycket energi för att skapa. Och att fylla en termonukleär reaktor med vatten är lika enkelt som att beskjuta päron!
  Margarita visslade:
  - Ja, det här är lysande! Du kan göra chokladglass på det här sättet också!
  Medvedev invände med en suck:
  - Inte än, men väldigt snart, ja! Det är synd att man än så länge bara erhåller kvasimateria !
  Alenka, som tryckte på joystick-knapparna med sina bara fingrar, leende med stora tigertänder, anmärkte:
  - Denna förmåga att skapa materia är också kvasi-gudomlig!
  Medvedev skrattade. Det blev allt färre japaner runt berget, och fler och fler lik. Samurajen försökte skjuta mot tanken, men förgäves. Skalen studsade från rustningen som regndroppar.
  Den tillförordnade presidenten anmärkte:
  - Och människan är skapad till Guds avbild och likhet.
  Alenka, som avfyrade dödliga granater, anmärkte:
  - Om det fortfarande skapas. Kanske är vi människor den mest intelligenta, starka och kraftfulla varelsen i universum!
  Medvedev föreslog logiskt:
  - Desto mer nödvändigt är mänsklighetens konsolidering! Vi borde enas! Då får vi inte känna sorg och nederlag!
  Natasha sa självsäkert:
  - Tsarriket är kapabelt att förena alla! Och förena alla, utan undantag, till en monolit!
  Och flickan sköt med maskingevär igen. Överväldigande japanerna som försöker komma in från vänsterkanten. Granaterna skadade inte stridsvagnen T-95. Och kanonerna, också på avstånd, antingen missade eller så var deras granater ineffektiva. Dessutom finns det inga pansargenomträngande vapen i något land i världen. Och du kan inte penetrera en sådan tank så lätt. Hans försvar är på topp.
  Och maskingevären mejar ner och granaten sopas bort. Och de gör allt specifikt, och väldigt dödligt.
  Natasha fnissade och sa:
  - Många japaner kommer att saknas!
  Alenka höll med om detta:
  - Väldigt många!
  Och hon blinkade med sina safirögon. Och det finns så många olika saker med den här tjejen, en sann terminator.
  Krigarna skjuter. Och samurajer blöder. Fyrtio tusen kulor och ett ton granater per minut, detta är en mycket stor destruktiv kraft.
  Natasha noterar:
  - Vi är krigare som lider allvarlig död!
  Alenka höll med om detta:
  - Och inte bara döden, utan kraftkällan i hela universum!
  Margarita anmärkte klokt:
  - Om tsarryssland erövrar hela världen, då kommer alla krig i mänsklighetens historia att avslutas en gång för alla!
  Medvedev höll med:
  - Självklart älskling! Ingen behöver krig! Men mänskligheten måste bli enad!
  Natasha väste av glädje över en panter som dödade en tjur:
  - När vi är enade är vi oövervinnerliga!
  Och hon släppte gnistor från hennes ögon! Det här är tjejen! Den innehåller eldslågor, is och stål.
  Men nu dör de sista japanerna. Och det finns ingen annan att storma berget. Mer än femtio tusen dödade krigare från den uppgående solens land fanns kvar under berget Vysokaya.
  Slaget är över.
  De fyra tog en plats på en kulle, och Medvedev anmärkte:
  "Vi borde inte prata med garnisonen för nu." Generellt, vad ska vi göra?
  Alenka föreslog:
  - Det finns fortfarande många japaner. Låt oss förstöra hela Nogi-armén.
  Margarita höll lätt med om detta:
  - Det är allt! Vi kommer att pressa ut alla samurajer! Och det kommer att bli jättebra!
  Medvedev flinade och anmärkte:
  - Och vår tank kan också simma under vatten och eldsnäckor. Låt oss sänka den japanska flottan!
  Natasha skrek av förtjusning:
  - Det är allt! Det stämmer, låt oss ta och utplåna alla samurajer till havs.
  Den japanska skvadronen hade precis påbörjat sin nästa bombräd. Snäckskal flög, bland annat från elva och tolv tums kanoner. Och det här, ser du, är allvarligt.
  Tanken rusade mot kusten. Alenka knackade med fingrarna på bilens kaross och anmärkte:
  - Okej, till havet. Men hur skulle vi kunna ge initiativet till japanerna på land?
  Margarita, som hade viss kunskap om kriget, mindes:
  - Vi hade maskingevär, och Mosin-geväret var mycket mer pålitligt och effektivt än det japanska. Och om inte allt fungerade till sjöss, så hade samurajen ingen chans på land!
  Alenka flyttade argt sin bara fot längs golvet och muttrade:
  - Svek! Trivialt svek!
  Natasha föreslog:
  - Vi hänger alla!
  Tanken gick i vattnet. Från sidorna syntes propellrar som styrde maskinen. Här är det första målet: en japansk jagare. Natasha tryckte på joystickknapparna med sina tunna fingrar.
  Och granaten träffade botten av skeppet med dödlig kraft. Han vände på rustningen.
  Jagaren fick ytterligare ett granat. Natasha tryckte på tån igen.
  Och så drunknar japanerna.
  Alenka fnissade:
  - Låt oss turas om att drunkna! Maskingevär är inte särskilt effektivt under vattnet!
  Och flickan tryckte på joysticken, den här gången skickade hon ett skal i botten av jagaren.
  Margarita svarade med ett leende:
  - Jo, vi har damer!
  Natasha skickade ett skal igen och ropade:
  - I Rus namn, låt det bli seger!
  Alenka spottade ut skalen. Hon skar upp botten av skeppet i Land of the Rising Sun och lade märke till:
  - Ändå var tsarmakten i Ryssland inte så dålig som propagandan påstod.
  Margarita höll med om detta och talade villigt, särskilt eftersom han ändå inte hade något att göra.
  - Under tsar Nicholas II upprätthöll Ryssland guldmyntfoten för pengar. Imperiets valuta blev den mest solida och stabila i världen. Priserna var också i stort sett oförändrade. Och under tsar Nicholas nådde betalningen trettiosju rubel i månaden. Faktum är att Ryssland har blivit ett av de ledande länderna i världen när det gäller levnadsstandard. Industriproduktionen blev fjärde i världen.
  Dmitry Anatolyevich Medvedev efter sömn började spela på datorn. I det här fallet skar han sig för att fortsätta strategin. Den förstärkta makten genomförde beslag. Rysslands tillförordnade president kastade stridsvagnar i strid.
  Och tungt.
  Det är fortfarande ett bra spel. Jag körde den lite och fick tankar tyngre än hundra ton. När han var president ville Medvedev utveckla stridsvagnar tyngre än hundra ton. Men Putin gav det inte då. Men idén såg lockande ut. Supertunga fordon. Och sex typer av bilar. Över fem och hundra ton.
  Men nu kastar Medvedev stridsvagnar med kärnkraftsmotorer i strid. Och det bryter försvaret av medelnivåländer. Och återigen fångarna. Ja, bra... För att göra det lite lättare, koppla in en militärrådgivare. Och tillsammans med honom leder du fiendens förstörelse. Och hans tillfångatagande.
  Här erövrar du ett annat imperium... Här är kriget allvarligare, men det leds av en militärrådgivare på Napoleons nivå. Så du kan bara titta och skapa ditt imperium med en ekonom på Stolypins nivå.
  Och Medvedev, efter att ha suttit vid en dator med en gigantisk skärm i flera timmar, började snarka.
  Han har varit sömnlös för länge.
  Alenka sköt mot japanerna. Efter att ha sänkt kryssaren den här gången sjöng hon:
  - Vi är starkast i världen,
  Vi kommer att blöta alla våra fiender i toaletten.
  Fosterlandet tror inte på tårar,
  Och vi ska ge de onda oligarkerna deras hjärnor!
  Och flickan skrattade. Och hennes tänder gnistrade av pärlor!
  Medvedev föreslog:
  - Eftersom kriget med Japan slutar med seger kommer Rysslands ekonomiska tillväxt att bli ännu större! Och det tsariska imperiet kommer att bli det rikaste landet!
  Alenka sänkte en annan jagare och väste:
  - Vi har alltid varit rika! Det fanns inte tillräckligt med ordning!
  Natasha slog slagskeppet i Land of the Rising Sun och anmärkte:
  - Vi var inte på något sätt underlägsna tyskarna i första världskriget. Men på grund av den femte kolumnen missade vi segern!
  Alenka skickade också ett annat skal in i bältdjurens mage och förklarade:
  - Visst! Den femte kolumnen är skyldig till allt. Under första världskriget kunde tyskarna inte ens närma sig Minsk och misshandlades i Galicien. Och under Stalin såg de redan Kreml genom en kikare. Vad betyder det här?
  Natasha sköt ytterligare ett granat mot botten av slagskeppet och mumlade:
  - Förräderi! Vi missade en sådan seger!
  Margarita ansåg det också nödvändigt att påminna:
  - Om det inte vore för svek hade vi fått besittning av Konstantinopel och Mindre Asien, samt tillgång till Medelhavet. Och vi har förlorat så mycket på grund av svek och den femte kolumnen!
  Alenka sköt en annan projektil:
  - Ja, det här är den femte spalten! Hur många problem orsakas av henne! Det ryska imperiet är en unik enhet som kan expandera till hela världen och göra mänskligheten enad!
  Natasha muttrade aggressivt:
  - Visst! Jag kunde och skulle definitivt göra vad som helst! Och för att mänskligheten ska vara enad och oövervinnerlig!
  Flickan skickade ett annat skal, varefter slagskeppet till slut splittrades. Och japanerna drunknade.
  Margarita anmärkte med oro i rösten:
  - Titta vad som händer i världen nu? Ryssland och USA är på randen av krig. Och Kina är överbefolkat och totalitärt. Det finns ingen ordning och välstånd i världen!
  Natasha skickade ett nytt skal, denna gång till kryssaren, och gick med på:
  - Det finns ingen ordning i världen! Vi behöver en enhetlig ledning!
  Alenka avfyrade granaten och nickade instämmande:
  - Och en sådan regering skulle kunna bli ett tsarimperium! Rysslands autokrati är garanten för global stabilitet och välstånd!
  Och flickan skickade ett annat skal, som till slut splittrade kryssaren.
  Japanerna var uppenbarligen förbannade. De sköt urskillningslöst, utan att förstå vem som dränkte dem.
  Det bör noteras att på land hade Japan inte mycket fördelar i antal. Och även i den verkliga historien förlorade den mycket mer i dödade och sårade än Ryssland.
  Men till sjöss var fartygen i Land of the Rising Sun, tillverkade i Storbritannien och USA, något bättre än de ryska, främst inhemskt producerade.
  Men även här är japanernas kvalitativa överlägsenhet ganska obetydlig. Och ryssarna skjuter, kanske, mer exakt.
  Natasha, som sköt och sänkte en annan jagare, anmärkte irriterat:
  - Ja, Ryssland har besegrat starkare motståndare. Till exempel Napoleon!
  Alenka, efter att ha skickat ett granat till den pansarkryssare, tillade:
  - Åh ja! Napoleon var ett geni! Och han var starkare, men vi besegrade honom!
  Margarita suckade tungt och muttrade:
  - Förlora mot japanerna. Detta är så irriterande och stötande!
  Alenka höll med om detta:
  - Väldigt irriterande! Tyvärr, på grund av detta slutade Romanov-dynastins era. Eran är härlig, heroisk, med erövringar och segrar. Och även om vi inte hade vår egen Djingis Khan, har vi stigit sedan Ivan Kalitas tid.
  Och flickan skickade en annan, mycket dödlig projektil. Och pansarkryssaren delade sig i två delar.
  Natasha fortsatte och med ett granat sänkte hon en annan jagare. Och samurajerna har många jagare.
  Krigaren frågade killarna:
  - Men jag undrar varför i världshistorien inte ett av imperierna uppnått absolut makt?
  Alenka skickade återigen ett granat in i magen på en annan jagare och förklarade:
  - Ja, verkligen, varför? Alla föll. Och det persiska riket, och Alexander den store och det romerska riket. Varför har ingen förenat mänskligheten?
  Natasha trampade med foten i frustration. Sänkte ett annat skepp och sa:
  - Det är allt! Genghis Khan skapade ett imperium som kunde krossa hela världen. Men efter hans död arrangerade hans söner och barnbarn en uppgörelse och slet sönder imperiet. Endast tsarryssland, med sitt enhetliga system, var ett sådant land att det kunde existera i många århundraden och expandera tills det svalde hela jordklotet!
  Alenka blinkade med ögonen och förklarade och sänkte en annan jagare:
  - Ära till Tsar Nicholas stora imperium! Vi kommer inte att ge makt till de olagliga bolsjevikerna och den provisoriska regeringen!
  Natasha skickade också ett granat in i skeppet. Hon sänkte japanerna och sjöng:
  - Gud bevare kungen,
  Stark suverän
  Regera för ära,
  för vår ära!
  Regera till rädslan för dina fiender -
  ortodox tsar!
  Regera med ära
  Till vår ära!
  Tjejerna verkar vara riktigt tända. Så här förstörde de samurajen, du kommer att beundra den. Och Medvedev körde sin mördande undervattenstank. Generellt sett är detta ett coolt vapen. Han sänker hela den japanska flottan. Men det här är en stor makt.
  Tolv, bara stora pansarskepp, dussintals mindre, inklusive kryssare. Bara det finns mer än sextio jagare. Det tar tid att förstöra allt detta.
  Natasha avslutade ett annat skepp och frågade Medvedev:
  - Vad tror du, finns Gud?
  Den tillförordnade officeren flinade och svarade:
  - På vilket sätt?
  Natasha skickade ett nytt skal, avslutade förstöraren och noterade:
  - Ja, religioner har många versioner! Det finns både hedniska och monoteistiska! Ibland börjar man tänka på det. Och du tvivlar på om Gud finns när det är en sådan röra i lärorna!
  Alenka splittrade en annan jagare och fnittrade anmärkte:
  - Ja, i det här avseendet är det svårt att tro på Bibeln. Bara för Gud att bete sig så här. Och han hade till och med favoriter!
  Natasha nickade instämmande:
  - Det är allt. Tror du att ett folk är Guds folk? Detta är helt klart ovärdigt högre intelligens!
  Efteråt började flickan sänka ett slagskepp med stor tonnage. Krigaren arbetade.
  Men Margarita uttryckte sin åsikt:
  - Det är fortfarande inte klart hur det är möjligt att en kärleksfull Gud vanställer kvinnor på det här sättet!
  Natasha blev förvånad:
  - Hur är det här fult?
  Margarita svarade ärligt:
  - Ja, han förvandlar dem till gummor! Och vad kan vara äckligare än en gammal kvinna!
  Alenka sköt ett granat i kryssarens mage och förklarade:
  - Av någon anledning går det väldigt otäcka gummor runt på jorden, vilket är både dumt och fruktansvärt fult!
  Natasha skakade på huvudet och stöttade:
  - Och osympatisk! Och inte estetiskt tilltalande!
  Krigaren skrattade och blinkade åt sin partner. Som, hon är så cool och aggressiv.
  Medvedev anmärkte allvarligt:
  - Visserligen är ålderdom väldigt dålig. Det gör människor fula, svaga, sårbara. Men ur evolutionär synvinkel har det vissa fördelar!
  Alenka blev förvånad. Efter att ha träffat en annan jagare frågade hon:
  - Vilka fördelar kan det finnas i detta vidriga tillstånd?
  Medvedev svarade allvarligt:
  - Det här stimulerar utvecklingen av vetenskap och intelligens. Om en person inte kände sig trött, skulle det inte finnas något behov för honom att uppfinna en bil. På samma sätt ledde svagheten hos klor och huggtänder till uppfinningen av kniven. Kalla tider och istider lärde oss att tända en eld. Sjukdomar stimulerade utvecklingen av medicin. - Den tillförordnade presidenten tittade på hur skickligt Alenka skickade ett annat japanskt skepp till botten och fortsatte. - På många sätt stimulerade mänskliga svagheter vetenskapen. Vi visste inte hur vi skulle flyga, men vi skapade flygplan. Och detta är framsteg!
  Natasha skickade en annan projektil och noterade:
  - Framsteg. Men ändå, när man tittar på gumman blir det så äckligt. Är det verkligen omöjligt att klara sig utan mänsklig fulhet?
  Alenka höll med om detta:
  - Även unga människor kan uppfinna ett flygplan. Varför fylla den förbannade ålderdomen? Det här är fruktansvärt och äckligt!
  Margarita sjöng malplacerad:
  - Jag kommer inte skilja mig från Komsomol! Jag kommer att vara för evigt ung!
  Och flickan flyttade knytnäven på metallen.
  Under tiden höll ett annat slagskepp på att sjunka.
  Ubåtsstridsvagnen fortsatte att sänka den japanska flottan. Amiral Togo befann sig själv i vattnet och tvingades fly med båt. Japan hade en stor flotta, men stod inför ett i grunden nytt vapen. Och nu var hon helt besegrad.
  Alenka fortsatte att sänka japanska skepp, blottade sina tänder, som var mycket stora och vassa, och föreslog:
  - Det är det jag tänker på. Naturligtvis måste det finnas kroppars estetik. Och det är omöjligt för kvinnor att bli fula, med slapp hud och böjda kroppar.
  Natasha, efter att ha skickat en annan jagare till botten, gick mycket lätt med på detta:
  - Självklart! Detta är vad vetenskapen arbetar med!
  Båda krigarna var på ett mycket glatt humör. De sänker framgångsrikt fiendens flotta.
  Aggressiva tjejer är kapabla till stora bedrifter.
  Margarita uttryckte samtidigt sin tanke:
  - Religioner uppstod också på grund av människans svaghet. Om människan var starkare skulle det inte finnas några religioner. Och naturligtvis leder döden och rädslan för döden till att en person söker tröst för sig själv!
  Alenka påminde:
  - Jag deltog i en seans, och såg något fantastiskt. Så det finns parfymer!
  Natasha, med list i rösten, noterade:
  - Det finns inget överraskande i att det finns andar! Vi flyger trots allt i våra drömmar. Detta betyder att det finns en själ, och som ett minne av flygningar!
  Medvedev nickade instämmande:
  - Ja, det finns en själ! I detta avseende är personen unik! Nu kanske vi kan ha lite kul!
  Den japanska flottan smälte. Undervattenstanken spelade rollen som en mördare. Margarita var lite ledsen. För det första befann hon sig i rollen som statist. Och för det andra, vilket är irriterande, du kan inte se allt särskilt bra när du är under vattnet. I allmänhet hade Peter starka tvivel om Gud. Faktum är att efter att ryssarna antagit kristendomen, föll olika problem över dem. Och den mongol-tatariska invasionen, och dessförinnan den feodala fragmenteringen av prinsarna. Krig mellan ryska folket.
  Det var då, äntligen, från Ivan Kalitas tid, återupplivandet av Ryssland började,
  Muscovy växte sig starkare. Tills, till exempel, under Ivan den tredje blev det slutligen en enda centraliserad stat. Och kastade av sig det tatariska oket.
  Ja, naturligtvis, Ryssland var på väg upp. Tills jag snubblade i Japan.
  Detta markerade slutet på monarkins och Romanovdynastins historia.
  Monarkin lämnade dock, men auktoritärismen fanns kvar.
  Margarita strök Alenka försiktigt på ryggen. Flickan spinnade belåtet. Hon verkade njuta av det.
  Medvedev noterade logiskt:
  - Det är inget fel med att en man älskar en tjej och att en tjej älskar en man. Detta är ganska naturligt. Men samtidigt måste människor behålla anständigheten.
  Margarita invände missnöjt:
  - Låt oss inte läsa moral. Jag gillar inte det här!
  Den tillförordnade presidenten skrattade:
  - Och vem älskar! Men vi måste inse sanningen. Människor i detta avseende skiljer sig märkbart från djur!
  Margarita nickade instämmande:
  - Ja, det är ett stort gap mellan oss!
  Alenka svarade sarkastiskt:
  - Och du vet, mellan dig och apan, jag märker ingen större skillnad!
  Margarita skrattade. Alenka sänkte under tiden det sista av Japans tolv pansarfartyg. Därefter sa flickan:
  - Vi är nästan klara med fiendens flotta!
  Medvedev flinade sarkastiskt:
  - Ja, ni är bra arbetare! Och faktiskt är de kapabla till mycket! I allmänhet älskar jag krigartjejer - de är så sexiga!
  Margarita snurrade på kroppen och sjöng:
  - Jag verkar sexig, jag är som en processor! Och jag rör mig som en robot - en ljudangripare!
  Därefter strök studenten Alenka lite mer djärvt. Flickan tryckte på joystick-knapparna med sina långa fingrar och såg charmig ut.
  Hur graciösa är hennes rörelser.
  Margaritas fantasi föreställde en prinsessa som gick barfota till ställningen. Det här är så romantiskt. Och prinsessan är så röd. Hon blev fråntagen alla sina smycken och sin dyra klänning. Allt som fanns kvar var säckväven. Men fängelseuniformen sätter ytterligare igång charmen med hans söta, behagliga, fräscha ansikte, som en ros. Och eldhår. Hur vacker är prinsessan som ska avrättas.
  Och det är tusentals människor som drunknar där uppe. Fartyg går sönder, elementen rasar.
  Och Japan lider ett kolossalt, unikt nederlag. Så samurajerna måste tydligen omvända sig från sina synder.
  Margarita tänkte, vad tror japanerna? Vad är deras religion? De är trots allt hedningar. Men de besegrade det ortodoxa Ryssland. Efter detta, tänk på vems Gud som är starkare!
  Och mongolerna var hedningar, men hur många territorier de intog.
  Margarita frågade Alenka:
  - Säg mig, skönhet, hur gillar du Rodnoverie?
  Flickan log brett och efter att ha sänkt en annan jagare svarade hon:
  - Mycket bra religion! Det finns så vackra sagor!
  Margarita frågade insinuerande:
  - Tänker du på sagor? Eller kanske alla dessa ryska gudar faktiskt existerar?
  Alenka ryckte på axlarna och svarade:
  - Kanske finns både tomtar och tomtar! Allt kan hända i vår värld. Och det är svårt att säga vad som verkligen finns och vad som inte finns!
  Medvedev noterade logiskt:
  - Till viss del finns allt i vår värld. Alla våra tankar, drömmar, önskningar är vad vi lämnar bakom oss. Jag har en mycket intressant teori om Hypernoosphere, där absolut allt som någonsin har uppfunnits av människor existerar. Det vill säga, tanken finns för alltid. Och hon finns kvar i några andra, parallella världar.
  Dmitry Medvedev vaknade ur sömnen. Och återigen tog han upp sitt grundläggande arbete, närmare bestämt byggandet av ett imperium.
  Och återigen erövringar...
  Först, montera en ny stridsvagn som väger tusen ton och starta den mot fiendens positioner. Nej, naturligtvis inte bara en, utan väldigt många.
  Och de rör sig genom främmande territorium. Och ovanpå finns också flygplan med atombomber. Och tänk om vi kör bort bomberna också? Och göra förintelse sådana?
  Dmitrij Medvedev är som alla andra i det genombrutna verket.
  Och nu faller ett annat land i en diktators stövlar. Och erövringarna kommer. Men här är en annan fiende. Landet är också stort... Du kan till och med programmera den. Här är Sovjetunionen 1941... Det är en invasion. Enheter i Medvedev har multiplicerats automatiskt under många timmars spel, och dess befolkning är redan mer än en miljard. Mot 196 miljoner. Och modernare teknik. Och soldater kan kastas ut av baracker i det oändliga.
  Lyckligtvis är elektroniska resurser outtömliga. Och sätta press på fienden, sätta press på honom.
  Och tankar som väger tusen ton skickas till kärnreaktorer över hela Ryssland direkt till Moskva.
  Och det är praktiskt taget omöjligt att lämna dem - ingenting tar!
  Medvedev leder strategin och nynnar för sig själv... Sedan stoppar han de kärnkraftsdrivna stridsvagnarna. Och kastar "Panther"-2 i strid. En bil som dock fortfarande är kapabel att slå en trettiofyra.
  Medvedev leker med sig själv genom att ladda olika parametrar för bilarna... "Panther"-2... Som att slå på avstånd. Och den kommer att penetrera en sovjetisk stridsvagn.
  Det är inte så du kommer att bryta igenom det! Speciellt i pannan, men ombord kan man. Inspelningen är i full gång. Och de trettiofyra rusar iväg... Och dör under pistolernas slag...
  Armén rör på sig igen...Och stridsrobotar har dykt upp. De tar fart själva. Och granaten skjuts ner av laser. Och de gör det väldigt smart.
  Och de virtuella tjejerna attackerar.
  Medvedev har ett flitigt öga på strategi. En spännande kamp. Återigen spelar du det själv, eller lämnar över det till en militärrådgivare. Och du ser hur striden fortskrider.
  De leder sina stridsvagnar i offensiven.
  Här kan du flytta fram pyramidformade tankar som är mindre sårbara och ogenomträngliga från alla vinklar. De rör sig som en skridskobana.
  Och tjejerna springer barfota... Och skjuter på sin väg.
  Ännu ett krig. Äkta leksak. Och pengar kommer från guldbrunnar utan att torka ut. Det är som i ett spel, allt är enligt plan, utan misslyckanden och utan en nedgång i naturen.
  Allt tar inte slut, och resurserna minskar inte. Även om detta inte verkar särskilt troligt.
  Medvedev avbröts av ett samtal. Den tillförordnade presidenten lyfte telefonen:
  - Hallå!
  Chefen för presidentens administration sa:
  - Är du fortfarande på kontoret, Dmitry Anatolyevich?
  Medvedev svarade skarpt:
  - Ja! Jag är fortfarande president!
  Förvaltningschefen sa:
  - Zelensky kräver att du efter invigningen lämnar residenset.
  frågade Medvedev och ryste:
  - Och var ska jag bo?
  Förvaltningschefen svarade:
  - I min lägenhet! Din makt har upphört och du måste utrymma alla lokaler!
  Medvedev gurglade viskande:
  - Jag har en begäran till den nya presidenten - låt honom lämna mig datorn!
  Förvaltningschefen frågade:
  - Ge mig Orden av St. Andreas den Förste Kallade så ska jag be Zelensky att ha en dator åt dig!
  Medvedev nickade instämmande:
  - Tja, det är möjligt!
  . KAPITEL nr 7
  Och han kallade sin assistent för att förbereda ett dekret. Om att tilldela förvaltningens chef den helige Andreas den förstkallade orden. Mallen är klar och än så länge har jag skrivit på för ansvaret.
  Sedan började Medvedev spela igen.
  Nu närmar sig hans virtuella stridsvagnar Moskva och påbörjar attacken. Denna stad attackeras av maskiner som väger två tusen ton.
  Men Medvedev kastar också "Rat"-5 i attacken, detta är ett monster, inte en tank. Tio tusen ton i vikt!
  Trupperna närmar sig Kreml... Så Stalin flyr. Och han fångas av barfota tjejer i bikini. De tar tag i näsan med sina bara tår. Och de tvingar Stalin att kyssa hans bara klackar.
  Här är trupperna från det virtuella imperiet som passerar Moskva och går till Ural...
  De fångar honom också...
  Medvedev börjar nicka av igen och börjar drömma.
  Margarita frågade sarkastiskt:
  - Hur är det till exempel med en mer klassisk uppdelning: himmel och helvete?
  Medvedev anmärkte dystert:
  - Det här är troligen de gamlas primitiva idé om vedergällning efter döden. I verkligheten är sannolikt allt något mer komplicerat!
  Natasha utbrast med förtjusning när hon sänkte ett av de sista japanska fartygen:
  - De svurna och gamla,
  Fienden svär igen
  Gnugga mig
  Mal till pulver.
  Men ängeln sover inte,
  Och allt kommer att ordna sig. Och allt kommer att sluta bra!
  Flickorna avslutade fiendens flotta. Medvedev accelererade tanken och jagade efter samurajen. Ja, de gjorde ett bra jobb här. Det är intressant hur historien kan korrigeras. Tsarryssland var ett mäktigt land som steg i höjd. Även om inte alla människor levde bra.
  Men landet höll på att resa sig. Arbetsdagen förkortades. Nya helgdagar dök upp. Lokalt självstyre skapades. Lönerna växte med stabila priser. Skolor öppnade. Under tsar Nicholas II ökade utgifterna för utbildning mer än sex gånger. Grundutbildningen blev obligatorisk.
  Ja, allt förändrades inte till det bättre snabbt nog, utan hur mycket landet förlorade på grund av revolutionen och inbördeskriget. Hur många smarta människor dog och lämnade sitt hemland? Och nu, i den här delen av universum finns det en chans att förhindra detta.
  Den strömlinjeformade tanken flöt snabbt och tyst under vatten. Och nu har den sista förstöraren av Land of the Rising Sun sänkts.
  Natasha sa med förtjusning:
  - Så ung är jag!
  Alenka rättade flickan och förtydligade:
  - Vad bra vi är alla här! De slogs som lejoninnor!
  Margarita anmärkte irriterat:
  - Inget speciellt! Vi hade helt enkelt bättre teknik!
  Alenka fnissade och svarade:
  - Men vi sköt kanonerna själva!
  Natasha stöttade sin vän:
  - Och vi gjorde det också själva! Och det här är ett skarpt öga...
  Margarita valde ut:
  - Snediga händer!
  Natasha skrattade och svarade:
  - Och du är en charmig tjej!
  Margarita sa ärligt:
  - Jag tycker synd om japanerna. De ritar underbara tecknade serier. Jag gillar speciellt hentai !
  Alenka skrattade och snurrade benet i luften:
  - Hentai , det är coolt! Till och med väldigt cool!
  Natasha, med leendet från en flicka som smakade sylten, föreslog:
  - Och låt oss kanske sparka fascisternas rumpa också!
  Medvedev nickade med ett leende:
  - Bra idé. Men låt oss avsluta de japanska markstyrkorna först. Och vi kommer att hjälpa till att avsluta kriget snabbare. Så den fascismen förekommer inte i detta universum.
  Flickorna svarade unisont:
  -Och det kommer inte att dyka upp, och Kina kommer att bli vårt!
  Efter att den japanska flottan sänkts kom supertanken T-95 upp till ytan.
  Sedan började Medvedev drömma om alla möjliga nonsens.
  Krigaren Alenka stod upp för försvaret av Ryazan. Natasha var med henne.
  Båda tjejerna är i lätt rustning, med en sabel i varje hand. Och under dina fötter finns speciella, tunna skivor.
  En enorm armé av mongol-tatarer gjorde ett angrepp.
  Många långa trappor täckte väggarna på en gång. De var olika: stickade av rotstockar, slog ner tallskogar med tvärbalkar. Tunga stegar med rader av stockar användes också. Vallarna, tack vare den snabba byggtakten, visade sig vara högre än tatarerna förväntade sig, många trappor nådde inte toppen. Framåt drev mongolerna bort de få fångna Uruseerna. Det ryska folket föredrog döden framför fångenskapens skam.
  Men mongolerna var obevekliga.
  Skoningslöst tryckande med vässade spjut sparkades det utmattade folket upp i hopp om att det ryska folket, som inte ville döda sina egna, skulle kapitulera. Eller, under täckmantel av fångar, infiltrera isvallen. Några av fångarna rusade ner skrikande, gled nerför den frusna isen, slog ner de hatade kärnvapnet, slet svärd ur händerna och ramlade omedelbart hackade i stycken. Folk gick snabbt uppför trappan, du förstår inte vilken sort och stam?
  Halvnakna, i trasor, med en klubba i händerna, med knivhugg och blödande rygg. Mannen Vaul, klädd i rustning , hade redan höjt en enorm yxa, när de desperat skrek underifrån:
  - Förstör oss inte, riddare, vi är våra egna, ryssarna!
  Voivode Dikoros hoppade upp mot väggen och skrek:
  -Jag luktar att den är vår!
  Ett desperat rop bekräftade detta:
  -Vänta med att hugga, din! Det finns inga Mughlans bland oss!
  Mycket smart Alenka ropade:
  -Den som korsar sig rätt är en av sina egna!
  - Låt dig döpas, ortodoxa människor!
  Med en skrämmande röst bultade hästarna en mil bort, jätten Vaula-Morovin vrålade .
  Ryazans försvarare godkände:
  -Höger! Verkligt!
  De ekade enhälligt på alla väggar:
  -Kom igen, bröder, gör korstecknet!
  Hundratals trasiga fångar, blåa av kyla, klättrade över vallen och föll och fortsatte att mekaniskt korsa sig. Några plockade genast upp förlagda stenar och kastade dem rasande mot mongolerna. Många Ryazan-invånare såg tatarerna för första gången, till och med många traditionella motståndare, samma Kipchaks, bytte till mongoliska kläder.
  Fienderna bar långa pälsrockar, så långa att de trasslade in sig i fållarna. Utvalda nukers hade koppar- och järnplåtar hängande på bröstet och ryggen var öppen. För att skrämma Uruserna målade många sina redan onda, feminiga ansikten med blod.
  Men Uruserna vek sig inte och mötte fienden med svärd och yxor. Från Vaulas kraftfulla svepande slag dödades fem mongoler på en gång, det andra slaget och tre till! Andra krigare kämpade inte värre. Tatarerna klättrade klumpigt uppför det hala schaktet, de kunde inte täcka sig ordentligt med sköldar eller skära med sablar. När den mongoliska armén, till priset av enorma förluster, nådde toppen, hälldes kokande vatten och ett fruktansvärt vapen på dem: brinnande tjära.
  Till och med kvinnor och små barn hällde skållningsvatten och kastade stenar och block. Små slangbellor med förgiftade pilar var särskilt effektiva, även ett femårigt barn, som ännu inte kunde dra en stram bågsträng med sina små händer, kunde skjuta från dem. Och att missa när man skjuter in i en så tjock massa är mycket svårare än att träffa. Överfallet var tydligt kvävande, stympade lik rullade ner i stora mängder.
  Genom ett teleskop skickligt tillverkat av kineserna, såg Guyuk Khan noga striden. Han slickade sig om läpparna och smackade med läpparna då och då och rätade ut sin gyllene pälsfodrade hjälm som envist och irriterande klättrade upp på hans panna. Sedan kastade han bort pipan i ilska.
  -Våra krigare dör! Burundai och den gula ormen kommer till mig!
   Turgauderna skyndade sig att utföra ordern om kronan kagan. Guyuk var på väg att sätta sig i en snidad elfenbensstol när en hand låg mjukt på hans axel:
  - Oroa dig inte, bra! Lugna din vilda blick!
  En trögflytande melodi spinnande, påminner ganska mycket om en kvinnas röst.
   Guyuk Khan kände sig sömnig och kunde knappt hålla sig på benen. Ja, det är han. Återigen, som ett spöke, dök den gula ormen upp framför honom - den mest fruktansvärda personen i hans armé, en helvetisk demon från det avlägsna och otillgängliga Japan.
  -Du!
  Arvingen till Supreme Khagan pekade ett dumt finger! Den gula ormen fortsatte att sprida sig, ibland ökande, ibland minskande:
  -Jag! Och jag ser rakt igenom dig! Det är dags att dämpa din ilska! Tja, mer exakt, ta med alla dina reserver i striden så snart som möjligt! Och jag ska hjälpa er, bröder, och ge en sådan överraskning till fienden! Signaturdraget, tro mig, kommer att vara korrekt!
  - Dze , dze , dze ! Jag kommer att kasta en utvald tumen i strid under befäl av Burundai ! Tillsammans kommer ni att leda attacken!
  Japanen blinkade med ögonen och blottade sina stora gula tänder:
  -Det finns inga vita demoner, jag vill döda mina jämlikar! Som en riktig ninja!
  Den gula ormen blinkade med sin talisman, en visselpipa visade sig omärkligt i munnen och en skimrande melodi hördes.
   Guyuk trodde att de hånade honom, men han hade varken kraften eller lusten att argumentera med ninjatrollkarlen . I detta ögonblick knuffade Turgauds ohövligt Burundai , Guyuk Khan gillade inte denna lydiga skyddsling Subudai -Baghatur.
  -Ditt läckande vinskinn! Ser du inte att de bästa krigarna dör under murarna i Urus huvudstad? Ta "Berkuts" omedelbart och, efter att ha passerat floden, skär ner Uruses med ett slag under den högra väggen.
  Den erfarne Burundai vågade invända:
  -Isen är ännu inte stark, under slagen från tusentals hovar kommer den helt enkelt att brista.
  svarade den formidabla japanen för Guyuk .
  -Din oro är berömvärd. Men dina ansträngningar är förgäves! Det magiska pulvret har bundit is på floden starkare än militärstål! Tja, hoppa vidare, vi beställde dig!
  -Den store ninjabatyren vet vad han säger! Rid snabbare, behärskar du hageln så ger jag en hästskola som belöning!
  skrek Guyuk Khan och skakade med fingrarna. Burundai vågade inte säga emot mer - det var kantat av döden. Mongolen med en flock lurviga ryttare försvann ur sikte. Plötsligt närmade sig en skugga, det hördes ett ljud över huvudet, och en stark luftvåg fick kronan kagans hjälm att flyga av:
  -Harakiri! Så fjärilen fladdrade! Nu kommer Uruserna att ha ett " grötomslag ".
  En gigantisk drake svävade över ytan, dess gyllene vingar blåste bort snödrivorna och eldiga tungor rann ut ur dess tre rovmynningar.
  -Underbar mangust !
   Guyuk hann inte ens bli rädd:
  -Han är kapabel att bränna hela Ryazan.
  -Inte allt, men han kommer att sätta eld på väggen. Varsågod, min lilla Godzilla!
  Medvedevs underbara dröm fortsatte. Den tillförordnade presidenten hade en kolossal fantasi.
  En mäktig drake, med ett vingspann på femtio meter, svävade upp i luften. Mongolerna och shamanerna som följde med dem ylade rasande. Tumen , under befäl av Burundai , flög hastigt upp på isen, flera hästar snubblade, och de och deras ryttare trampades omedelbart av en frenetisk järnmassa. Det trehövdade monstret dök under tiden smidigt upp på väggen. Vildmarken insåg faran med en flygattack före de andra. Jo, naturligtvis ville jag inte avslöja mina trumfkort i förväg, men för att rädda staden måste jag använda ett okänt vapen fram till den dagen. Det bevingade monstret motarbetades av ett mekaniskt monster som vagt såg ut som en blandning av en spindel och en tusenfoting av stål. Rök steg redan från ångpannan. Bra jobbat killar för att de kastade in kolet i förväg.
  Ångkatapulten är en mästerlig kombination av tekniken från ett ånglok, en vinsch, flerbensballista och till och med... en musikalisk snusdosa. Och detta odjur, smidt av härdat stål, kunde kasta alla skadliga saker nästan med en maskingevärs hastighet på ett avstånd av upp till två mil. Warrior girls var de första i världen som tänkte anpassa en kolvmotor för att kasta laddningar. Dikoros vred personligen på spaken, ett skickligt smidt band från kedjor började röra sig och satte in stenar i de snabbt roterande bladen.
  Eftersom tatarerna rusade i en tät hög, fanns det nästan inga missar, tvärtom, varje tung kullersten, studsande, slog ner flera pressande ryttare. En sak är dålig, sikteskalan är ganska svag, du kan fortfarande slå mongolerna, men försök, slå en flygande drake ! Det trehövdade monstret vände på huvudet och öppnade sina breda, flänsade, diamantglänsande käkar.
  Den rymda lågan flög förbi vallen och träffade husen. Skrik och skrik hördes, flera halvblinda kvinnor sprang nerför gatan och hus fattade eld med onaturlig hastighet. Som tur var var sand och tunga vattentunnor samt brandkårer i beredskap. En del av hydorna, särskilt de nära väggen, var täckta med brandsäker asbest. Under det vänliga trycket blev rovvulkanen blek och, efter att ha förlorat sin styrka, förvandlades den till strömmar av blek rök.
  Men draken ville uppenbarligen inte ge upp, när han kom ut ur dyket vände han sig om med en överbelastad stormtroopers nåd och förde åter ner strömmar av en brinnande tornado. Tatarerna hade redan lyckats nå väggen, så de rasande lågorna slog även dem. Bland offren var den formidabla Burundai , hans lyxiga kläder fattade eld, och han rusade tillbaka med dånet från en sårad galt. De ryska soldaterna drabbades också, och en del av isen smälte märkbart och blottade jorden och stockarna. Kläderna på Dikoros glödde, men kämpen Antonov som stod på väggen lyckades hälla en hink vatten på honom och ånga steg upp från den heta ringbrynjan.
  -Vilken djävulsk besatthet, det är synd att coola Alenka inte ser oss!
  Draken vände sig om igen och försökte komma in i den tredje cirkeln. Trollkarlen Savely slog sina fingrar, han lyckades skjuta upp ett litet eldklot, slaget träffade drakens mitthuvud. Den lilla explosionen orsakade inte några speciella förluster för det trehövdade monstret, utan slog det lite av sin bana, vilket resulterade i att draken sköt i förväg, en brinnande virvelvind träffade de upphopade raden av nukers . Och återigen frenetiska yl, flyttade några av tatarerna tillbaka. Det var då som Dikoros lade märke till en lång ung flicka som hastigt viftade med två tveeggade svärd. Med omänsklig hastighet högg hon sina motståndare i kål, gav fruktansvärda slag med fötterna, armbågarna och till och med huvudet fladdrande som en fjäril.
  Endast en, eller snarare två personer kunde ha orsakat sådan förödelse:
  -Juliana! Röd ängel, är det du?!
  - Du luktar blommor med näsan! Från tre meters höjd!
  svarade Alenka med ett skratt. Krigarflickan, med hastigheten som en galen gepard, flög upp på vallen och lämnade knappt märkbara blodiga märken på väggen.
  - Prata inte, allt är klart! Vi måste släcka den bevingade facklan!
  Alenka visslade vilt, draken, efter att ha planat ut sin flykt, gick in i den fjärde cirkeln. En krigare som stod i närheten sa till henne:
  -Använd katapulten, Alenka, slå ner honom med ett stenblock.
  Krigarflickan skällde hotfullt.
  -Jag vet själv bättre vad jag ska använda!
  Alenka plockade blixtsnabbt upp tre skickligt smidda kedjor. Detta var också deras krigarflickors idé: koppla ihop två eller tre små stenar, skjut två eller flera ballista och klipp ner, stympa en hel linje. Efter att ha utplacerat ångkatapulten hoppade Alenka på bladet och sparkade på spaken. Hon kastades högt upp, och redan under flykten viftade krigarflickan med armarna, mästerligt roterande sina svärd, dirigerade den snabba rörelsen, och lyckades landa på ryggen av draken, besatt med spikar. Monstret ryste och försökte kasta av sig den vågade flickryttaren, men de skickligt vridna kedjorna överväldigade de enorma munnarna - det formidabla monstret var helt sadlat.
  -Varför behöver du tre huvuden? Saknas en? De är fulla av hål, så jag ska kedja ihop dem så att de sista hjärnorna inte flyger ut!
  Krigarflickan skrattade åt sitt klumpiga skämt. Draken ökade kraftigt på höjden, reproducerade sedan Nesterovs slinga, musklerna under huden skakade, monstret gjorde desperata ansträngningar för att kasta av sig den objudna ryttaren. Heta luftströmmar blåste över den gigantiska kroppen, draken rusade som en sten som släpptes ur en katapult, eller, med största sannolikhet, en meteor. Den atmosfäriska vågen slog tatarerna av spåret.
  Alenka kurrade:
  -Inte imponerande!
  Den tillförordnade presidentens sömn fortsatte ändå. Herr Medvedev föll isär lite, kanske till och med av sorg.
  Ja, vilken ryckande drake var för terminatortjejen när hon gick igenom extrema belastningar i tolv variabla plan, accelererade till etthundrafemtio gravitation och omedelbart dök in i viktlöshet, för att sedan återigen nå den subletala belastningsgränsen. Varje representant för flora och fauna är en mask framför denna produkt av genteknik.
  Monstret gjorde ett försök att vända sina huvuden och klingade fruktansvärt med sin enorma mun. Krigarflickan högg med sitt legendariska svärd med all sin kraft och siktade på den mest känsliga platsen - näsborren. Det första slaget var platt, silverfärgade pärlor flög ut ur näsborren, som pärlor gnistrade de i solen:
  "Din snopp är vacker, visst, de säger att en drake kan göra avföring av guld."
  Ormen slog till med ett ljus. Som svar skar den vackra och smidiga Alenka med spetsen, slaget var skarpt och exakt, bladet blev något rött och körsbärsrubin daggdroppar dök upp från hennes enorma näsa. De frös direkt i farten, sammanflätade sig själva till en besynnerlig prydnad.
  Flickan skrattade:
  - Coolt, kom igen, upprepa tricket!
  Monstret ryckte redan, men fortsatte att få höjd, huvudstaden Ryazan blev mindre och mindre. Här ligger den i ett vagnshjul, nu i ett fat, och här är den lika stor som ett vallmofrö, som äntligen försvinner bakom molnen. Himlen blinkade svart, fylld av ljusa stjärnor, de klättrade in i stratosfären, det blev svårt att andas, ett kallt vakuum blåste in. Även om den legendariska Alenka inte är en vanlig person, kan hon inte klara sig utan luft alls. Men tydligen kliar draken också, reptilen har kramper, andfådd, så vi måste sänka höjden. Det finns uppenbarligen ingen önskan att upprepa Ruslans bedrift, som höll Chernomorets skägg i tre dagar och tre nätter. En fras från en barnsajt blinkar i hennes huvud, och av någon anledning vill hon verkligen upprepa den.
  Och krigarflickan säger:
  -Vi är av samma blod, du och jag!
  Draken verkade förstå innebörden, ryste och pausade sin flygning. Sedan började det sakta avta.
  Den vackra och muskulösa krigaren sa:
  -Du tänker rätt, min bevingade bror! Vi kommer att ha resultat med dig!
  En riktig massaker var i full gång nedanför, mongolerna rullade redan bort från väggarna, och den magnifika Natasha bestämde sig för att det optimala ögonblicket hade kommit att slå till. Bra gjort, modiga flicka, du kan se henne genast, där hon passerade, återstår en blodig stig tjockt belagd med lik. Inte bara hennes ben och armar, Natashas två långsträckta flätor doftar av dolkar invävda i kedjor gjorda av härdat stål.
  Alenka sa till sig själv och stampade med foten:
  -Jag kommer definitivt att göra sådana personliga tillhörigheter till mig själv! Låt oss nu värma upp Mughlans!
  En vild låga slog ut som en tredubbel vulkan ur de förtennade struparna, tatarerna hopade sig för hårt, och de stektes helt enkelt i hundratals, strömmade ut ur munnen på en helvetisk eld. Hästarna var särskilt rädda, men de flesta av hästarna hade redan stötts tillbaka av ett plötsligt slag i ryggen, bara Guyuk Khans personliga vakt var tusentals kvar under sadeln. Utbrottet fortsatte och svepte bort hundratals och hundratals kämpar i en salva i en brinnande orkan. Den gula ormen såg med smala ögon återkomsten av sin lilla drake.
  Fightern från öst vrålade:
  -Förrädare! Ni är alla representanter för drakfamiljen, ni sviker och tjänar alltid den som är starkare!
  Rasande försökte ninjatrollkarlen besegra den vågade ryttaren och kastade pulsarer i maskingevärshastighet. Den unga krigaren Alena flinade och sjöng högt:
  - Med eldvatten - slå över glaset! Du är en cool främling - du spottar eld!
  Det här är en tjej - glad, med humor. Och pulsarer gjorda av eld är inte rädda för henne.
  Alena sköt dem lätt, med legendariska vapen och, då och då, rikta odjuret mot fiendens enheter. Denna återanvändbara eldkastare med vingar är bättre än hundra hästdragna mekaniska.
  Kanske till och med detta är coolare än ett attackflygplan, och hur har det så mycket bränsle och tar inte säkringen slut? Du måste studera monstret när du vill och skapa ett nytt, tidigare osynligt vapen! Pilarna studsar mot den tjocka, skimrande pansarhuden, skimrande av regnbågens alla färger, som hirs. Träffarna ändrar bara tillfälligt färgen: rubinröd blir lila-violett. Lila-safir, tvärtom, förvandlas till scharlakansröd, gyllengul och smaragdgrön. Det här är väldigt vackert, det är synd att det i värmen av en blodig strid inte finns tid att njuta av det fantastiska skådespelet.
  Ryska krigare och soldater från den vita legionen, bildade av flickor, hade redan avverkat större delen av den mongoliska armén. Särskilt läskigt blev det när mekaniska eldkastare kom till spel, vilken armé som helst kunde inte stå emot ett sådant dubbelt slag. En minut till, och en oordnad flygning börjar. Den gula ormen tvekade ett ögonblick.
  Batus order är tydlig, att döda kronan kagan i det tysta, men betalningen är för låg. Nej, han kommer att döda honom senare, men för nu kommer han att ta ut honom under de krossande ryska svärden:
  -Låt oss flytta bort, Kagan, jag ska täcka dig!
  -Vad sägs om den trehövdade mangus ? Jag låter honom inte plåga min armé!
  Ninjan knäppte med fingret och gnistor började falla:
  "Jag kan göra en komplicerad trollformel och han kommer att återvända till sin värld, men sedan kommer jag inte att kunna kalla honom på sju år!" Det finns dock ett alternativ! En besvärjelse på Hale-nivå!
  -Hur kommer det sig?
  Guyuks ansikte, tjockt och svullet utöver sina år, sträckte ut sig. Ninja Killer förklarade:
  -Och så! Om jag dödar hans vita mangust , så blir draken min, om han dödar mig, då blir den hans!
  Den japanska trollkarlen viskade ett långt mantra, talismanen gnistrade starkare än solen. Medförd av spänningen av utrotning kände barfota Alenka plötsligt den flexibla, polerade ryggen på ett kraftfullt och redan lydigt monster försvinna under henne. Hon befann sig i luften och flög ner med en stens hastighet. Hösten var inte trevlig, men inte ödesdiger. Efter att ha brutit sig igenom en meterlång snödriva attackerade terminatorkrigaren mongolerna med raseri från en sårad galt. Det sista organiserade motståndet föll, de ynkliga resterna av den enorma armén rusade in i massflykt.
  De vackraste tjejerna, barbenta Alenka och Natasha, tävlade bokstavligen i att utrota desorienterade kärnvapen. Guyuk Khan blev under tiden praktiskt taget osynlig, hans vinthundshäst slog alla hippodromrekord, den ärftliga kagan tänkte bara på sin egen hud.
  -Nej, det här är ingen samuraj! Patetisk feg. Vad synd att servera en sådan mikado!
  Ninjan skällde.
  Den gula ormen tog ut två kraftfulla katanas, korsade dem och ryckte kraftigt, en gnistrande rosa boll skiljde sig från bladen. En magisk målpulsar tog snabbt fart mot den vackra, halvnakna Alenka.
  Terminatorkrigaren lyckades lägga märke till rörelsen, skära ner den brinnande blodklumpen i farten, en liten explosion spridda som en blixt, spridda ett dussin eller två mongoler:
  -Det är djävulen! Samurajen från underjorden!
  Den gula ormen skrek. Ninjan förberedde sig redan på att skynda sig för att möta den blodiga barfota Alenka, när en elementär tanke kom in i hans huvud. "Tänk om han inte omedelbart dödar den här starkaste fightertjejen, då kommer den blonda terminatorn Natasha att ansluta sig till henne, och då kommer konsekvenserna att bli katastrofala. Dessutom betvingade hon draken, och bara en mycket mäktig krigare kan kuva den stora ormen. "
  Ninjan rasade:
  -Jag kommer undan birdies! Jag går för att komma tillbaka!
  Den gula ormen, som vecklade ut sin vita mantel, begravde sig i snön. Sedan, kvävande, började han viska en rörelsetrollformel.
  Barbenta Alenka fortsatte sin rasande jakt, tuffa Natasha släpade inte efter. Trots all hårdhet i striden släppte de inte kronkagans kungliga tält utom synhåll för ett ögonblick.
  -Han kommer att springa iväg, låt oss komma ikapp ledaren!
  Den barbenta Alenka föreslog. När hon kastade en skiva med sin bara fot, svarade Natasha nonchalant och fortsatte att jämna ut de flyende mongolerna med snabba slag.
  -Varför då! Vi kommer att ge Batyga extra glädje , och detta är för humant. Svärdet dödar lätt, och jihangiren kommer helt enkelt att slita av hans hud.
  Alenka, efter att ha klippt av fyra med ett slag, brast ut i skratt.
  -Om han inte själv bryter av Batus horn! Ska vi köra dem hela vägen till lägret, eller vad?
  Natasha fnissade och sa:
  -Batu skiter ganska hårt i byxorna, och ju färre mooglaner som överlever, desto bättre!
  Terminatortjejerna satte fart på farten, det påminde om ett ikappomgång, kärnkraftskämparna piskade desperat sina hästar och slet deras sidor blodiga. Med desperata ansträngningar lyckades de lätt bryta sig loss från Uru-åkarna, men de kan inte undgå de som designades snabbare än en gepard!
  Vaknade, Dmitry, Anatolyevich Medvedev gjorde övningar och slog på TV:n. Med anledning av Zelenskys seger ägde rikstäckande firande och firande rum. Folket gladde sig uppriktigt över förändringarna.
  Alla ville leva på ett nytt sätt, och mer fritt. Invigningen närmade sig och Zelenskij fick full makt. Och detta väckte också entusiasm och inspiration. Som, allt kommer att förändras och det kommer att bli bättre än igår. Och slaverna kommer att finna enhet och det kalla kriget kommer att upphöra. Som Putinperiodens auktoritära mardröm.
  Och vackra sånger sjöngs redan om Zelensky... Alla ville ha något nytt och vackert.
  Zelensky tillkännagav själv att han med sitt första dekret skulle upphäva den parlamentariska immuniteten och även rensa upp oligarkens fjädrar. Zelensky lovade också att höja skatterna avsevärt på de rika. De har liksom ingen anledning att bli feta!
  I allmänhet var det många saker som skulle göras. Inklusive det storslagna bygget av järnvägen: Archangelsk - Chukotka, och sedan en underjordisk tunnel till Alaska.
  Varför är Zelensky inte en kung? Hans projekt är storslagna. Och i USA kommer regeringen snart att ändras och det kommer ytterligare en generation politiker. Som också vill ha förändring.
  Och nu varvar Zelenskij av...
  Innan datorn togs bort gick Medvedev in i spelet...
  Efter erövringen av Sovjetunionen är det möjligt att engagera sig i USA. Men först, låt oss köra lasermissilförsvarssystemet; imperiet har sådana förmågor här. Krig mot USA - 2008! Invasionen börjar från Chukotka till Alaska.
  Det pågår en riktig kamp.
  Abrams kämpar mot Panther-7-stridsvagnen. Den nya bilen är inte längre så tung som den är perfekt. Och visar sin absoluta klass.
  Och han förstör jänkarna... Medvedev blev lite uttråkad av kriget, och han överlämnade kontrollen till en militär rådgivare i Rokossovsky-klassen. Och han började klara sig...
  Till exempel, bygg något... Nya tempel vart och ett med sju religioner. Eller till och med nya tv-torn. Och det skulle vara coolt att bygga en pyramid. En och en halv kilometer hög. Ja, det skulle vara riktigt bra!
  Samtidigt höjer Medvedev nivån på välbefinnandet. Det handlar inte bara om att ta bort militära fabriker.
  Du kan också producera tv-apparater, kylskåp, datorer, bärbara datorer. Och bygga upp produktionen och pumpa upp kämpande muskler. Men USA är redan överväldigande... Imperiet har redan en befolkning på mer än två och en halv miljard och är helt redo att utkämpa ett krig mot USA. Medvedev blottar sina tänder och sjunger:
  - Jag är en sann orkan i alla århundraden! Den som kommer att ge mycket död!
  Och återigen sätter det press på Amerika. Nukleära attacker utbyts redan. En sådan kamp växer.
  . KAPITEL nr 8
  Eh, låt oss pressa enheterna igen. Och hur vi ska slå! Här är infanteriflickorna i rörelse. Alla barfota och i bikini. Och hur jänkarna sticker med bajonetter, och hur de kastar granater med sina bara fötter. Det finns genuin energi i dem. Och allt skimrar, som kvicksilverbollar som rinner under solbränd hud. Tjejer älskar att döda - det här är tjejer!
  Och de sjunger för sig själva:
  Vi överraskar Komsomol-tjejer,
  Vi är tsar Medvedev, en mycket klok tsar...
  Och självklart har vi en tydlig röst,
  Vad som helst att argumentera - kör på!
  Och återigen kastade han granater med sina bara tår. Dessa tjejer är bokstavligen super. Och jänkarna krossar och erövrar Alaska. Och de sjunger också för sig själva:
  - Onda vargar flockas ihop! Först då kommer loppet att överleva! De svaga går under, de dödas - de rena det heliga blodet!
  Och flickorna rusar in i attacken och blottar sina tänder. Men mot amerikanerna finns det också "Tigers"-7, vilken fantastisk kraft. Och sådana monster kan inte stoppas!
  "Tiger"-7 är en speciell högtryckskanon med en initial projektilhastighet på 2500 meter per sekund. Och så fort hon slår henne kommer ingenting att rädda henne. Och Ambrams springer åt alla håll . Och river ner tornet från dem.
  Och flickan tvingar soldaterna att knäböja och kyssa deras bara fötter.
  Amerikanerna kapitulerar igen. Och trupperna från Medvedevs armé närmar sig New York. Och staden är redan under attack. Han är tillfångatagen utan någon ceremoni.
  Medvedev anser sig vara en stor befälhavare: han tog till slut New York.
  Och man kan säga att han är den störste av inkräktarna. Och sedan Washington.
  Och amerikanerna kapitulerar. USA:s president föll på hans ansikte och började kyssa flickornas bara fötter. Den första, sedan den andra i sin tur.
  Så han kysste en hel bataljon barfota tjejer. Det här är en stor kamp!
  Medvedev skrattar... Så han erövrade Amerika. Men Putin kunde inte göra detta!
  Det här är verkligen en kamp - super! Och sedan till Mexiko.
  Och igen greppen... Och de mexikanska tjejerna får mexikanerna att knäböja, och de kysser sina bara hälar. Och de vrålar:
  - Ära till skönheterna!
  Ja, datorn kan visa stora färgbilder av tjejer, med bara klackar, som kyssas av fångar. Och det är en sådan spänning.
  Här leder de återigen fångar - denna gång svarta. Och de kysser också flickornas bara fötter.
  Och även tankarna kryper pyramidformade...
  Tjejer flyttar och det finns många av dem... Man kan trots allt ta bort unga från resurser. Och välj att alla enheter är tjejer i bikini. Och det här är så vackert.
  De är mestadels rödhåriga och blondiner.
  Och de tar över det ena landet efter det andra. Så coola krigare. Imperier faller under deras bara fötter.
  Medvedev spelar med nöje... Och visslar till och med något under andan.
  Hur exploderar en vätebomb? Monstruöst barbari! Och hela staden, som om en ko slickade den med tungan. Hur mycket mer strålning? Och barfota tjejer springer genom radioaktivt damm. Och deras bara klackar bränns.
  Medvedev spelar som om en python sväljer ett annat territorium.
  Här är en annan makt erövrad i den virtuella världen, och flaggan släpps.
  Tankar är nu nya med aktiv rustning och keramik. Flerskiktad och effektiv.
  Och hangarfartygen är moderna, och också ganska passande. Och hur flygplan börjar skjuta från dem.
  Medvedev, som vi ser, är en mycket smart tillförordnad president.
  Så, nu utvecklingen av drönare . Och det är coolt. Och även skivformade flygplan. Här går de redan i strid som UFO:n. Och sedan, pyramidformade tankar.
  USA:s president Trump, ett ljust sinne, beordrade att göra bilen osårbar och ogenomtränglig från alla vinklar. Så här såg mastodonten ut i form av en låg pyramid. Och en sådan bil visade utmärkt skydd. Speciellt mot kinetiska projektiler.
  Och nu visade sig denna tank vara så framgångsrik att den inte kan penetreras, och den är fortfarande i tjänst med USA. De kallade det till och med så: Trump-tanken.
  Och galenskapen griper ibland folk när de ser att bilen är ogenomtränglig.
  Medvedev utkämpar en ojämlik strid, och hans maskiner har redan tagit ännu en virtuell huvudstad och förvandlat den till en hög med ruiner och kokande kratrar.
  Men detta räcker inte för robottjejen. Hon börjar utveckla en ny generation vapen: förintelsebomben. Och den här bomben är fyrahundra gånger kraftigare än en väte. Så om den träffar kommer du inte ens att kunna samla askan!
  Och kriget är redan på väg ut i rymden.
  Medvedev använder fartyg gjorda av en ny legering som är starkare och lättare än titan. Och rymdskepp flyger ut i rymden och stridsrobotar slåss. Det finns redan många olika modeller i underjordiska fabriker.
  Och nu faller det sista imperiet på planeten. Och vad? Nu ut i rymden!
  Eran av Star Wars börjar.
  Medvedev förstår detta och trycker kraftigt på tangentbordet. Eller så kan du röra fingrarna eller kontrollera dina tankar.
  Den tillförordnade presidenten agerar klokt och bygger upp en rymdflotta åt sig själv. Och kampen fortsätter.
  Utveckling av en ännu kraftfullare, speciellt förintande, termokvarkbomb pågår. Och den är hundra tusen gånger kraftfullare än förintelsen.
  Och så stiger skeppen till himlen. Och de fångar planetens satelliter. Och så närliggande system. De gör detta extremt snabbt.
  Och den tillförordnade presidenten producerar terminatorer i spelet. Här är terminatorhjälten. Detta är tidsresor, även om det är begränsat.
  Medvedev gnisslade:
  - Folk stampar med fötterna i marken, hur är det med stövlar! Vilket är både dumt och fruktansvärt fult!
  Och Medvedev blev mycket gladare. Eh, barn, vad bra ni är. Speciellt om de blev rymdkrigare.
  En stjärnstrid utspelar sig. Och allvarliga slagutbyten, när triviala slag i tarmen. Mer exakt är det fantasifullt tänkande.
  Medvedev fortsätter att attackera:
  - Mina rymdskepp är mordiska!
  Och han utser nya rymdbefäl i hans ställe. Och det som är en kamp, är en kamp.
  Här har Medvedev kommandot tillsammans med sina befälhavare. Här reser sig fiendekoalitionen mot den. När en sådan oräknelig armada närmar sig är det skrämmande, på långt håll verkade det som om en mångfärgad, gnistrande nebulosa smygde sig. Dessutom är varje gnista en demon som orsakas av magin hos en necromancer trollkarl. Över tolv och en halv miljoner militära rymdskepp av huvudklasserna och ett oändligt litet "komforthus", med hänsyn till de ständigt ankommande förstärkningarna, närmade sig antalet tvåhundra miljoner. Fronten sträckte sig ett par parsecs; i en sådan skala ser till och med flaggskeppets ultraslagskepp ut som sandkorn i Sahara.
  Den allmänna striden närmar sig: Army of Medvedevs rymdimperium mot den mångfacetterade "Coalition of Total Salvation", som har beslutat, istället för den ständiga taktiken med ett ständigt sent försvar, att slå den grymma angriparens flotta själv.
  Det finns så många fartyg här, med en fantastisk variation, även om det i de flesta fall bara hindrar effektiv strid. Tja, till exempel ett rymdskepp i form av ett cembalo, eller, med långa nospartier istället för strängar, en harpa, eller till och med en kontrabas med ett tanktorn från andra världskriget. Detta kan imponera på svaga hjärtan, men det är mer sannolikt att det orsakar skratt än rädsla.
  Deras motståndare är ett imperium som gör anspråk på att vara en universell makt. Medvedevs stora rymdemirat, där allt ställs i krigstjänst, är huvudslogan effektivitet och ändamålsenlighet.
  Till skillnad från koalitionen skiljer sig den tillförordnade presidentens rymdskepp endast i storlek. Och formen är praktiskt taget densamma, mycket rovdjursfiskar. Kanske med det enda undantaget, de ser ut som tjocka dolkar som skimrar av stål - grepp.
  Stjärnorna i denna del av rymden är inte alltför tätt spridda över himlen, men de är färgglada och unika i sitt ljusspektrum.
  Av någon anledning, när du tittar på dessa armaturer, får du en sorglig känsla som om du ser in i ögonen på änglar, som fördömer universums levande varelser för deras vidriga, verkligt vilda beteende.
  Den tillförordnade presidentens armé hade ingen brådska att gå till mötet; endast enskilda mobila enheter, snabbt, utnyttjade sin överlägsna hastighet, attackerade fienden, orsakade skada och drog sig tillbaka. Som svar försökte de möta dem med spärreld, men eftersom de var piggare och med perfekt skydd var de mycket effektivare.
  Minor, till synes små i kosmisk skala, slets sönder som genom detonationer, liksom kryssare och jagare. Men vi lyckades få ner något stort spel. Ett av koalitionens enorma slagskepp träffades, det rök tjockt, skevt och paniken flammade ombord på det gigantiska rymdskeppet, som en eld i en torr skog.
  Utomjordingarna, som liknar jerboor bara med klor istället för en svans, springer iväg i rädsla, medan de skriker och hoppar upp och ner. Mellan dem finns mindre typer som ser ut som hybrider av björnar och ankor. Näbbarna ringlar sig i vild fasa, kvacksalvare hörs, de flyger isär och fjädrar tar eld. Här vände en av björnänderna upp och ner och förvandlade huvudet till ett eldrör. Där forsade skum rakt in i halsen, hennes mage tog omedelbart av sig skorna, och fågelns kadaver sprack och stänkte blod med resterna av köttet som utgick från barnet.
  Jerboorna blir brända och rusar till räddningsmodulerna, men det verkar som om systemet som ger ett spöklikt hopp om överlevnad är hopplöst skadat. Deras general, Tail Cockroach, ger ifrån sig ett hysteriskt gnisslande:
  - Åh gudar av kvadraten av den universella cirkeln, av...
  Det gick inte att avsluta, lågorna täckte hans olyckliga excellens. Köttet från den intelligenta gnagaren föll till elementära partiklar.
  Slagskeppet brann ut, drev ut luftbubblor i vakuumet och exploderade sedan och spred sig i många fragment.
  Medvedev, efter att ha spelat tillräckligt, gjorde ytterligare ett par beställningar. Han belönade också Novodvorskaya postumt med stjärnan i Hero of Russia. Han beordrade att Oleg Rybachenko skulle tilldelas alla order och medaljer som Ryssland har. Och han överlämnade St. Andrews Orden den först kallade till Donald Trump. Varefter Medvedev somnade om... Ingen har besvärat honom än.
  Efter en sådan bedrift muntrade Alenka upp sig märkbart. Så är hennes team.
  Margarita var den första som tog ordet:
  - Låt oss avsluta Japan till sjöss och avsluta dem på land!
  Alenka stödde varmt denna idé:
  - Visst! Varför tillåta nya ryska soldaters död!
  Natasha sa också:
  - Kuropatkin är en för obeslutsam befälhavare. Så det är inte ett faktum att han kommer att kunna vinna, även med tanke på japanernas försvagning under attacken mot Port Arthur!
  Medvedev sammanfattade det beslutsamt:
  - Låt oss attackera! Det här är vår chans, och Rysslands chans!
  Därefter började den kraftfulla och ultramoderna tanken röra sig. Ja, Japan har en dålig dag. Och de kommer mer än en gång att förbanna ögonblicket då det föll dem på att slåss med Ryssland.
  Tanken rörde sig mot de japanska trupperna. Alenka sa med förtjusning:
  - Jag hade en så fantastisk dröm. Det är som om Natasha och jag försvarar Ryazan från horderna av Batu Khan.
  Margarita piggnade till:
  - Var jag i en dröm?
  Alenka skakade negativt på huvudet:
  - Nej! Du var bara inte där!
  Flickan stönade av irritation:
  - Vad synd!
  Barbenta Alenka skrattade och anmärkte:
  - Du kan bara hindra oss! Men Natasha och jag var så coola!
  Den blonda tjejen frågade förvånat:
  - Var du cool?
  Barfota Alenka bekräftade lätt:
  - Ja, väldigt coolt! Och jag red till och med på en drake!
  Natasha skrattade och svarade:
  - Du var väldigt vacker på draken!
  Alenka bekräftade lätt:
  - Det är som en saga! Där det finns drakar, och tomtar, och allt glamoröst!
  Margarita svarade med uppriktig känsla:
  - Du är väldigt vacker även utan en drake! Bara en älva och ett mirakel av mirakel!
  Alenka sa självsäkert:
  - Jag kommer att besegra alla! Med och utan drakar!
  Och krigaren visade sin näve.
  Den första ryska stridsvagnen attackerade japanerna, som stod nära Port Arthurs murar. Det var fortfarande ganska många av dem. Artilleriet började arbeta. Som svar avfyrades 152 mm-kanonen från den formidabla tanken, såväl som åtta dödliga maskingevär. Och återigen började samurajerna mejas ner i hundratal.
  Maskingevär - "Drakar", en mycket dödlig sak. Fem tusen kulor per minut är bara någon sorts best.
  Japanerna föll, genomborrade, slets sönder, med sina skallar krossade. Deras magar sprack och deras kroppar hoppade, uppkastade av eldens förkrossande slag.
  Fragmenteringsskal med kumulativ fyllning exploderade också. De var utmärkta både för att skjuta på infanteri och för att penetrera bottnar på fartyg.
  Det här är Terminator-tjejer, och professorn är ett riktigt geni. Så de började tröska samurajerna.
  Barbenta Alenka utbrast:
  - Låt den ryska andan förhärligas!
  Natasha, som tryckte på joystick-knappen med sina bara tår, skickade en skur av kulor och fortsatte:
  - Och vår tsar, Nicholas II!
  Barfota Alenka fortsatte att skicka skal efter skal. Var tredje sekund flög ett dödligt vapen ut. Och de japanska batterierna tystnade. Och gulhyade soldater dog i stort antal.
  Natasha, efter att ha mejat ner flera led av samurajer, stödde:
  - Fosterlandets hymn sjunger i våra hjärtan.
  Barbenta Alenka, fortsätter att spotta skal med dödlig fyllning, och de är mycket kraftfullare än plastid, fortsatte:
  "Det finns ingen vackrare än han i hela universum."
  Natasha sköt skoningslöst mot japanerna med sina bara tår och tillade:
  - Kläm åt riddarens maskingevär hårdare.
  Barfota Alenka, samurajens vrak, avslutade:
  - Dö för det gudgivna Ryssland!
  Tjejerna är verkligen såna, super! Magnifika skönheter. Du tittar på dem och beundrar dem. Men för japanerna är detta ren död. Tanken gick igenom batterierna. Slog ut vapenbesättningarna. Han gjorde det väldigt, väldigt snabbt. Sedan gick jag genom skyttegravarna. Han mejade också ner många. Mer exakt, inte många, men nästan alla. Utrotningen visade sig vara total. Här löste sig förstås allt automatiskt. Så här förstördes japanerna.
  Alenka noterade med ett skratt och tryckte på joystick-knapparna med sina bara tår på sina solbrända ben:
  - Vi är mer bödlar än krigare!
  Natasha fnissade och höll med:
  - Frihet, geni och ära bödlar!
  Och återigen skjuter det i bäckar. Och slår ut samurajen med vild kraft.
  Margarita, som också sköt exakt med sina bara fötter, anmärkte rationellt:
  - Det kommer att bli färre homosexuella män, och det kommer att bli brist på män i Japan!
  Barbenta Alenka brast ut i skratt och sköt igen:
  - Akta dig för kvinnor! Kvinnor, se upp!
  Det här är verkligen den typen av flickor som beskjuter, splitter och alla kulor studsar av henne. I alla fall är tjejen en riktig terminator.
  Natasha tog den och sjöng:
  - Legioner marscherar,
  Deras bajonetter lyser.
  Det finns miljoner bakom oss
  O ryska regementen!
  Ingen kommer att sluta
  Ingen kommer att avbryta...
  Flytten öppnar upp för nya,
  Låt oss flyga snabbt!
  Och igen kommer det att regna ner över fienden. Och det låter dem inte gå ner till en hundradels ampere.
  Barfota Alenka, som kastade ut snäckor med en hackspetts monotoni, väste, efter att ha sjungit hånfullt:
  - En, anfallare , två anfallare , han är häpnadsväckande.
  Natasha, skjutande, bekräftade låten:
  - En anfallare , två anfallare , han ligger runt!
  Cool Alenka energiskt stödd:
  - En gång en planka, två plankor - en kista byggs.
  Barbenta Natasha fortsatte att skjuta och slog ut fienden med kulspruta, väste:
  - En spade, två spadar - ett hål grävs!
  Och krigaren blinkade med sina safirögon. Hon är verkligen en sån älskling.
  Barbenta Alenka tittade noga på positionerna. Tanken fungerade snabbt, och det fanns praktiskt taget ingenting kvar av general Nogis armé. Det ser ut som att befälhavaren själv dödades. Vi avslutar den sista japanen från belägringsarmén.
  Medvedev noterade logiskt:
  - Så långt har tekniken kommit! Fyra män dödade mer än åttiofem tusen japaner på några timmar.
  Halvnaken Alenka, flinade illa, anmärkte:
  - Vi måste förstöra resten också! Lämna ingen bakom dig!
  Natasha sjöng när hon sköt mot de sista tusen samurajerna:
  - Nej, bergen kommer inte att vara gyllene, vi kommer snart att döda alla Rysslands fiender!
  Cool Margarita lade till:
  - Nej, inte hemorrojder, du är snart en död motståndare!
  Efter att ha mejat ner General Nogis armé, klättrade Terminator-flickorna tillfälligt upp ur tanken och sprang barfota genom snön. Nåväl, det är redan vinter.
  Redan de förstörde mer än etthundrafemtiotusen infanteri. Och plus den japanska flottan. Men över tvåhundrafemtio tusen fler japaner står emot general Kuropatkins armé.
  Medvedev kom ur sömnen med ett ekhuvud. Gick runt lite. Sedan spelade jag på datorn igen... Star Wars är fantastiskt... Men något fungerade inte...
  Medvedev började spela om den nya strategin. Jag slog på det historiska spelet: Ryssland under Nicholas II:s tid. Och kriget med Japan. Det här är ett så grymt krig. Du kan implementera en strategi och churna ut krafter på datorn.
  Medvedev spelade på en lätt nivå, men missade en injektion från japanerna och drabbades av stora förluster. Ja, det är nödvändigt att bygga inte för aktivt. Låt oss starta om.
  Och återigen spelar du för dig själv... Som det visade sig, i Kuropatkins ställe, lyser den tillförordnade presidenten inte för mycket... Hela tiden finns det några fel, misstag.
  Medvedev slog sedan på den militära rådgivaren, och det gick smidigt... Och han själv tog en tupplur och slumrade till i sin stol.
  Vackra Alenka , som plaskade sina bara fötter, frågade Natasha:
  - Hur känner du dig när du dödar så många människor?
  Den blonda tjejen svarade ärligt:
  - Vet inte! Det känns som att det är ett datorspel! Du känner ingen ilska, ilska eller mycket glädje!
  Barbenta Alenka fnissade av irritation:
  - Detta är krig!
  Natasha vred sig in i en kullerbytta. Hennes röda, runda klackar blinkade. I allmänhet är hon en underbar tjej, som kan uppnå mycket utan större ansträngning. Och om vi inte tvättar det, kör vi bara på det.
  Flickorna sprang genom snön. Deras kroppar är väldigt uttrycksfulla. Bröstet är stort, höfterna är lyxiga, som korset på en häst, musklerna är framträdande. Dessa är skönhetshjältarna. De har den mest verkliga feminina kraften. Så mycket nåd. Och benen - bollar av muskler som rullar under den solbrända huden.
  Tre japanska scouter stötte på dem.
  Tjejerna gjorde volter. Och hur de kommer att slå samuraier i hakan med sina bara klackar. Och de bröt faktiskt käkarna. Och de slog ut alla sina tänder. Därefter sjöng tjejerna:
  - Ryssarnas storhet erkändes av planeterna,
  Vi rusar självsäkert uppåt.
  Vi är älskade och uppskattade av alla nationer i världen,
  Folket i hela landet marscherar mot kommunismen!
  Och återigen blinkade skönheterna med smaragdögon. De ser så kämpande ut. Krigarna är aktiva. Och återigen jogging.
  Barbenta Alenka hoppade. Hon snurrade på hjulet i luften och märkte:
  - Vi är så coola. Vi kan erövra hela världen!
  Natasha fnissade och svarade:
  - Empress of Planet Earth -
  Det här är väldigt coolt!
  Och båda tjejerna blinkade åt varandra. Därefter rusade vi tillbaka. Faktum är att varje krigsdag kostar för mycket för tsarrysslands skattkammare. Och det är dags att snabbt avsluta med japanerna.
  Medvedev hälsade flickorna med ett strålande leende:
  - Jaha, sprang du runt?
  Barbenta Alenka sa med ett flin:
  - Vi springer och är redo att slåss!
  Natasha anmärkte aggressivt:
  - Vi dödar alla!
  Medvedev viftade med handen och beordrade:
  - Då, låt oss gå!
  Barbenta Alenka skrattade och svarade:
  - Våra fyra är de dödligaste i världen!
  Natasha invände mot detta och stampade med bara foten:
  - Inte i världen, utan i universum!
  Och den kraftfulla, aggressiva och dödliga tanken körde i alla hastigheter. Mer än tvåhundrafemtiotusen japaner ligger före. Men det finns tillräckligt med granater för en miljard soldater!
  Flickor, en professor och en student - det här är ett team som kommer att krossa alla och vrida dem till ett baggehorn. Och stridsvagnen flyger mot de japanska trupperna. Han rusar hotfullt mot sig själv. Han vill knäcka alla.
  Barbenta Alenka sjöng med förtjusning:
  Rysslands vidder - vackra, kära,
  Var är snöns pärlor, de gränslösa floder av kristall,
  Och den ryske soldaten och generalen är ett.
  Helig är symbolen för staten - den ortodoxa örnen, vår kung!
  Och nu tog den snabba tanken faktiskt fart. Den flög förbi som ett stridsflygplan. Och han befann sig framför japanerna. De universella kanonerna och drakkulsprutorna började fungera igen. Flickorna började mycket ivrigt. Utan vidare.
  Alenka avfyrade pistolen med sina bara tår, slog ut japanerna och sjöng:
  - Ära till min Rus, Stalin och Lenin, en familj!
  Och den rödhåriga djävulen gnistrar med smaragdögon. Och hur han knullar samurajen. Du kommer att bli kär.
  Och Natasha är inte sämre heller. Träcker japanerna.
  Och sjunger:
  - Sakta inte ner i svängar. Vårt öde är att vinna, tjejer!
  Krigaren stod i full blom. Och så snabbt, häller eld på fienden.
  Och bara tår trycker på joystick-knappen.
  Halvnaken Alenka, skjutande, anmärkte:
  - Det finns två problem i Ryssland...
  Margarita avbröt henne här:
  - Om det bara var två!
  Barbenta Alenka, skjutande, instämde med nöje:
  - Ja, om bara två!
  Natasha sköt, lade ner hundratals japaner, tog den och sjöng:
  - På två, på två vintrar. På två, på två vårar!
  Barbenta Alenka, skjutande, tillade:
  - Jag dödar japanerna och kommer tillbaka!
  Natasha fnissade och svarade:
  - Port Arthur är vår! Och vi kommer inte att tillåta någon att ta vårt Manchuria!
  Och krigaren slog igen samurajen. Ryssarna kommer inte att förlora mot japanerna. Detta bevisar än en gång hur oövervinnerligt Ryssland är!
  Barbenta Alenka slog sönder batteriet och kurrade:
  - Rus kommer att bli känd i de mest avlägsna länderna och århundradena!
  Natasha skrek också:
  - Och inga krafter kommer att stoppa oss!
  Och hon förstörde ytterligare ett par tusen samurajer. Sedan gick tanken framåt och skörden fortsatte.
  Margarita, som tittade på detta, uttryckte sin åsikt:
  - Om kriget vinner så briljant, vad gör Ryssland härnäst?
  Medvedev såg flickorna överraskande meja ner japanerna och föreslog:
  - Det blir krig, antingen med tyskarna eller med britterna! Men i alla fall är striden med Land of the Rising Sun inte den sista!
  Alena, efter att ha krossat ytterligare ett batteri, sa:
  - Så vi kommer att ge det till tyskarna, ja, vi kommer att ge det till dem så mycket att det inte verkar tillräckligt!
  Natasha, samurajernas förstörare, tillade:
  - Och Hitler kommer inte ha någon att rekrytera till Wehrmacht!
  Alenka, som tryckte på joystick-knapparna med sina bara tår, förklarade aggressivt:
  - Men jag tycker synd om arierna. Så många vackra vita killar dog!
  Natasha höll med om detta och nickade sorgset:
  - Ja, så många bra människor dog! Och för vad?
  Flickan slog japanerna och märkte det.
  - Och japanerna är en bra nation, men vi tvingas slåss med dem! Fast det här är inte så bra heller!
  Margarita noterade logiskt:
  - Och djuren? Dödar de inte varandra? Men människan är bara ett djur av högsta klass!
  Medvedev flinade och invände:
  - Människan, till skillnad från djur, har en själ! Och hans själ är verkligen unik och odödlig! Så, vi och djuren är en hel avgrund!
  Margarita invände mot detta:
  - Och aporna? De har också en hög intelligensnivå. En av dem kan tre och ett halvt tusen ord!
  Den tillförordnade presidenten svarade:
  - Men de är våra släktingar!
  Barbenta Alenka sköt mot japanerna och sjöng:
  - Jag är en apa! Också en man!
  Natasha, mejade ner samurajen, kurrade:
  - Gå inte runt med apor i ett sekel!
  Supertanken fortsatte att meja ner japanerna. Varför inte? Han är verkligen en galen best
  som skjuter fyrtiotusen kulor per minut. Och dess rustning är ogenomtränglig för nästan vilken projektil som helst. Och inte bara början av nittonhundratalet.
  Barbenta Alenka, skjutande, förklarade aggressivt:
  - Tsar Nicholas gjorde mycket för Ryssland, men han förblev ouppskattad och underskattad!
  Natasha, som hällde eld på japanerna, höll med:
  - Det är rätt! Kungen dödades. De tvingade prästen att gå bort från tronen! Och vad har blivit bättre?
  Barbenta Alenka sköt från en kanon och tillade:
  - Det blev ännu värre! Och ännu fler vidriga människor kom till makten!
  Natasha fnissade, slog japanen och sa:
  - Så låt oss kämpa för en bättre framtid! Och för Rysslands frihet!
  Halvnaken Alenka, skjutande, sa:
  - För förändring och seger!
  Sedan visade hon sin näve. Hon är en tjej som kan göra det här. Då kommer inte ens samurajen att kunna bli av med den. Och maskingevären fungerar. Alla klipper och klipper.
  De plöjer faktiskt igenom hela rader av lik. Och de rensar utrymmet mordiskt.
  General Kuropatkin informerades om att något konstigt var på gång med japanerna. Skjutning, explosioner, någon attackerade dem.
  . KAPITEL nr 9.
  Medvedev, efter att ha sovit lite, tog upp datorn igen. Han rakade sig inte ens. Och återigen började han spela på sitt eget sätt.
  Attacken mot Japan efter skurkkoden med stridsvagnar och flygplan. Inklusive första världskrigets bästa bombplan, Ilya Muromets. Som deklarerade sig väldigt högt. Och han slog japanerna som en gummiklack mot flugor.
  Och fram till Tokyo...
  Dmitrij Medvedev, efter att ha erövrat Japan, kallade sig Mikado-kejsaren.
  Och så nya krig...
  Du kan till exempel spela alternativ historia. Alexander II berättade för Bismarck 1875 att hans meningsskiljaktigheter med Frankrike var en intern angelägenhet mellan Tyskland och fransmännen. Bismarck tog över och attackerade Frankrike 1876. Till en början hade preussarna tur och nådde Paris. Men sedan saktade de ner. Och Storbritannien gick in i kriget... Allt skulle ha varit bra, men britterna gav strid till Tyskland och blev besegrade. Sedan drog preussarna upp sina styrkor.
  Kriget i väst drog ut på tiden. Fransmännen försvarade sig desperat. England överförde fler och fler styrkor...
  Samtidigt erövrade Ryssland Turkiet och Istanbul. Storbritannien och Frankrike och Tyskland var indragna i krig. Och tsar Alexanders imperium annekterade många länder, inklusive Irak, och nådde Indiska oceanen. Och Palestina, och land ända till Egypten. Och så erövrade de ryska trupperna, ledda av Skobelev, Mecka, Medina och andra städer i Saudiarabien .
  Och den södra delen av det ryska imperiet bildades. Och Alexander II blev en stor kung. Och kriget mellan Tyskland mot Frankrike och Storbritannien varade i tio år.
  Och det slutade i en praktisk lottning.
  Alexander II regerade fram till 1887 och blev offer för ett mordförsök som utfördes under ledning av Alexander Uljanov, Lenins bror. Hans härliga regeringstid, under vilken Ryssland byggde många vägar, erövrade många länder och befriade bönderna, tog slut.
  Detta alternativ var hur spelet spelades. Alexander den tredje erövrade tillsammans med befälhavaren Skobelev både Iran och Pakistan. Men han dog också - ett ljust litet huvud. Under Nicholas II förde Ryssland ett krig med Japan som redan hade en flotta i Indiska oceanen, som kom till Stilla havets hjälp ganska snabbt. Ryssarna besegrade samurajerna relativt snabbt, och de hade mycket mer styrka både på land och på vatten.
  Dessutom var den ryska armén kommenderad av den lysande försvarsministern Skobelev. Och Ryssland vann inte bara, utan lyckades också erövra Japan. Dessutom hade USA ännu inte vågat sig bortom västra halvklotet, och Storbritannien var inte så starkt. Dessutom var Ryssland i en allians med Tyskland. De senare släpade efter Storbritannien och Frankrike i kampen för Afrika. Tsarryssland blev efter annekteringen av Japan och delar av Kina ännu starkare. Vägen Delhi-Moskva byggdes.
  Som framgår av detta genomfördes tsarrysslands planer för expansion till Indien och Kina framgångsrikt. Tsar Nicholas II valde Tysklands sida under första världskriget. Tyskarna besegrade Frankrike och ockuperade Belgien, Holland, Danmark och Norge. Ryssland erövrade Egypten, större delen av Afrika och Indokina. Och även Stillahavsinnehaven i Storbritannien. Och till och med landat i Australien. Och hennes Australien togs till fånga.
  Efter vilket kriget slutade med landstigning och ockupation av Storbritannien. Första världskriget är över. Men det tycktes Kaiser Wilhelm som om Ryssland redan hade erövrat för mycket land, och det utan att egentligen försöka. Och han drömde om hämnd. Ryssland erövrade faktiskt vidsträckta områden - Australien, hela Asien, större delen av Afrika, tyskarna bet inte av sig så mycket, och ännu mer från Portugal och Spanien som de ockuperade. Österrike-Ungern fick kontroll över Italien och Libyen. Ryssland tog ungefär tre fjärdedelar av Afrika och ockuperade sedan Etiopien lite senare. Tyskarna lyckades hugga av Marocko.
  Naturligtvis var detta inte tillräckligt för Tyskland. Trots att hon tog Frankrike, Belgien, Holland och Norge, och Ryssland lade under sig Sverige.
  Wilhelms förberedelser började för ett nytt krig med Ryssland. Krisen 1929 förvärrade situationen. Österrike-Ungern och Tyskland kontrollerade nästan hela Europa. Och en del av Afrika... Och Storbritannien. Men det fanns fortfarande USA och Kanada. Wilhelm och Nicholas II hade ännu inte bestämt sig för att gå i krig med varandra. Dessutom ville Ryssland minst av allt slåss och smälta stora territorier. För att påskynda deras assimilering tillät tsar Nicholas II till och med ryssarna att ha fyra fruar. Det som skrevs in vid det åttonde ekumeniska rådet.
  Ett liknande beslut fattades 1925. Och 1926 tog Nicholas II sig en annan fru. Som det visade sig var beslutet inte dumt. 1929 fick kejsaren ytterligare en dotter. Och den 25 november 1932 föddes äntligen en frisk son. Nicholas den andre kallade honom Peter. För att hedra Peter den store.
  Och 1933, den 15 maj, började ett nytt krig. Tyskland förklarade krig mot Kanada. Som ett välde över Storbritannien. Två månader senare gick USA, med Roosevelt i spetsen, trots den ekonomiska krisen in i kriget med Tyskland. De ville inte ge upp Kanada.
  Redan medelålders, men aggressiv, försökte Wilhelm till en början slåss ensam, utan att kräva rysk hjälp. Han förväntade sig att göra allt själv. Men det är inte så lätt att erövra ett territorium som är åtskilt av ett hav. Dessutom byggde USA snabbt stridsvagnar och en armé. Och de bildade regementen... Kriget pågick i ett helt år utan större framgång för tyskarna. Som bara lyckades erövra Island och Grönland. Men i Kanada kunde de inte få tag i det.
  Wilhelm vände sig till tsar Nicholas II: "hjälp mig, kollega." Du är min kusin och bror. Nicholas II hade själv planer för Alaska och Kanada. Tja, jag bestämde mig för att det inte är gudarna som skulpterar krukor. Och han tog den, och den 25 juni 1934 förklarade han krig mot USA och Kanada. Hans trupper rörde sig genom Alaska, över USA:s territorium.
  Vid den här tiden hade järnvägen till Chukotka redan byggts, och ryska trupper gick framgångsrikt framåt. På deras sida fanns en numerär överlägsenhet och de bästa stridsvagnarna i världen, både lätta, tunga och medelstora.
  Så Amerika var tvungen att hantera ojämlika krafter.
  Och Nicholas II, som vi ser, är verkligen på en vit häst. Och den ena segern efter den andra. Ryska trupper marscherar över Alaska. Och de tar stad efter stad, by efter by.
  Tyskarna försöker landa på Kuba. Kriget växer. Kaiser Wilhelm skriver till Nicholas II:
  - Jag och ryssarna har varit och kommer alltid att vara enade. Och vi kommer aldrig att bråka. Så låt USA göra slut.
  På grund av den utökade kommunikationen gick framstegen lite långsammare än planerat. Men de ryska tsaristrupperna erövrade ändå hela Alaska under fem månaders strider och gick in i Kanada.
  Roosevelt erbjöd till och med fred till Ryssland och lovade att ge upp Alaska, men det var för sent. Kriget fortsatte med vild övergivenhet.
  Vintern 1935, trots svåra väderförhållanden, nådde ryska trupper de amerikanska gränserna i norr. Striderna fortsatte under våren... Ryska trupper genomförde den ena operationen efter den andra, och i slutet av juli erövrade de nästan hela Kanada. Och i augusti omringade de Philadelphia.
  USA befinner sig i en mycket svår situation. Men de slog tillbaka desperat... Men i slutet av 1935 hade mer än en tredjedel av USA:s territorium redan erövrats. Och på vintern var de tsaristiska framgångarna ännu större... I början av mars 1936 närmade de sig Washington och New York.
  Och i april intogs båda städerna... Kriget fortsatte till augusti tills hela USA:s territorium ockuperades.
  Sedan kom offensiven i Mexiko, och så vidare, i hela territoriet.
  Wilhelm föreslog till Nicholas II att slutföra uppdelningen av hela världen. Nicholas II höll med.
  Under 1937 erövrades hela Latinamerika av ryska trupper. Således fullbordade Nicholas II uppdelningen av världen med tyskarna. Och det finns bara tre imperier kvar: det största: ryska, sedan tyska och ännu längre Österrike-Ungern.
  Ryssland blev därmed världshegemonen, men... Nicholas II är fortfarande en stor tsar, men en dödlig. Död i augusti 1939. Och den äldre Wilhelm attackerade Ryssland den 1 september 1939. Han bestämde sig för att utnyttja det faktum att Peter den fjärde fortfarande var en pojke, inte ens sju år gammal. Och han bestämde att medan regenterna styrde Ryssland, var det bäst att slå till. Två dagar senare gick även Österrike-Ungern in i kriget. Alla länder runt om i världen drogs in i konfrontation. Det sista kriget i planeten Jordens historia har börjat.
  Tsararmén hade ingen motsvarighet när det gäller antal och kvalitet på vapen. Ryska stridsvagnar och flygplan är fortfarande de bästa i världen.
  Och striderna visade detta. Så är nya duktiga befälhavare.
  Men Österrike-Ungern visade sig vara den svaga länken redan från början. Och hon förlorade nästan från de första dagarna. Tsararmén besegrade österrikarna, tog Lvov och sedan Peremyl. Endast genom att avlägsna en del av sina styrkor från Polen räddade tyskarna österrikarna från fullständigt nederlag. Men även detta var till liten nytta. Kaiserarméns försök att ta Warszawa misslyckades i skam. Och ryska trupper pressade dem med kraft tillbaka mer än tvåhundra kilometer.
  Tyskarna stoppade de ryska trupperna med stor svårighet. Hela vintern tillbringades i strider. Under våren pågick också striderna för fullt. Ryska trupper grep gradvis initiativet. De hade flera gånger fler soldater, och därför kunde de till sommaren slita ner tyskarna så mycket i inbördes skärmytslingar att de började kapitulera. Samtidigt inleddes en offensiv mot Österrike-Ungern. På hösten omringades Budapest. Dessutom erövrade tsararmén tyska ägodelar i Kanada. Och vintern 1940-1941 skar tsararmén av Östpreussen. Och i april 1941 nådde hon Oder.
  Tyskarnas ställning blev extremt svår. I maj 1941 föll Wien. Och under sommaren nådde ryssarna Alperna och befriade Venedig. Vi gick in i de södra delarna av Tyskland.
  Och på hösten erövrade de äntligen Italien. Vinteroffensiven mot Berlin avslutades med dess tillfångatagande den 30 januari 1942. Därefter försvagades motståndet från tyskarna, som redan förlorat alla sina ägodelar i Afrika. Ryssarna nådde Rhen i april. Varefter den 22 april kapitulerade resterna av de tyska styrkorna.
  Därmed slutade det sista kriget på planeten Jorden. Det slutade med tsarrysslands seger och framgång.
  Därefter kom erövringen av yttre rymden. Redan 1936 flög den första ryska mannen ut i rymden. Flög runt planeten jorden. Och 1945, den 9 maj, landade ryssarna på månen.
  De flög till Mars 1967. Till Venus 1969. Till Merkurius 1972. Och på Jupiters satelliter 1973. Människan landade på den längsta planeten Pluto redan 1980. Och 2003 ägde den första flygningen utanför solsystemet i mänsklighetens historia rum. Det ryska fartyget flög till Alaf Centauri och kom tillbaka 2018.
  Från och med 2020 styrs Ryssland fortfarande av Peter den fjärde, som tack vare den moderna medicinens prestationer inte alls är en gammal man. Peter den fjärde har regerat i åttioen år och hans regeringstid är den längsta i världens historia. Där de exakta datumen för regeringstiden är kända, förstås.
  Nåväl, för nu är allt lugnt i världen, som alltid. Och till och med lite tråkigt... Människor har ett bra liv. Det är sant att det finns problem med överbefolkning. Men födelsebegränsningar införs redan här.
  Ortodoxin har moderniserats. Prästerna rakades och kläddes i uniformer med axelband.
  Teknikutvecklingen har skapat enorm arbetslöshet. Men även detta problem är löst. Hypernätet har utvecklats.
  Forskning pågår och rymdskepp som kan röra sig snabbare än ljusets hastighet har redan skapats. Ja, bra för tsarryssland och hela världen under Romanovs styre. Denna mest ärorika dynasti i mänsklighetens historia.
  Fader Tsar Nicholas. Bygg ett paradis på planeten jorden!
  Dmitrij Medvedev avfärdade strategin. Han erövrade hela världen för de ryska tsarerna. Visade sitt strategiska tänkande. Han nådde stora framgångar och somnade om igen, klädd och drömmande som förut.
  Kuropatkin sa:
  - Lugn! Bara fred!
  General Linevich noterade med oro:
  - Ers excellens, vi kanske kan slå till nu?
  Generaladjutant Kuropatkin sa:
  - Nej! Självklart inte! Det kan vara en japansk fälla!
  General Linevich anmärkte blygt:
  - Det här är vår chans att äntligen vinna det här kriget!
  Kuropatkin förklarade med darrande röst:
  - Tålamod, tålamod och mer tålamod!
  Linevich invände mer argt:
  - Men Alexander Suvorov sa: ett ögonblick ger seger!
  Kuropatkin muttrade torrt:
  - Jag har kommandot här! Och vi måste först och främst bevara armén. Och i allmänhet kommer Japan snart att ta slut!
  Linevich föreslog:
  - Kanske borde vi åtminstone göra lite spaning?
  Kuropatkin gick motvilligt med:
  - Det här är möjligt, var bara försiktig!
  Linevich morrade aggressivt:
  - I tsarens och fosterlandets namn!
  Under tiden höll supertanken på att rensa ut japanerna. Slog ut dem, sköt dem på olika sätt.
  Barbenta Alenka, skoningslöst skjutande, frågade den tillförordnade presidenten:
  - Är det här vår sista operation?
  Medvedev frågade med ett flin:
  - Varför tror du det?
  Den rödhåriga besten anmärkte:
  - Japanerna har inga större formationer längre!
  Natasha höll också med om att spika och skjuta samurajen:
  - Men i själva verket har Japan inget annat att slåss med!
  Medvedev svarade med en något osäker blick:
  - Japan kan samla fler nya trupper och köpa nya fartyg från Amerika och Storbritannien. Så låt oss inse det, kriget är inte riktigt över än!
  Halvnaken Alenka, som sköt mot samurajen, anmärkte:
  - Tänk om Ryssland erbjuder fred till Japan på måttliga villkor? Vi tar bara Kurilryggen, och allt annat kommer att förbli som det var före kriget?
  Den tillförordnade presidenten höll med:
  - I det här fallet blir det med största sannolikhet fred!
  Margarita sa argt:
  - Om det inte vore för revolutionen hade japanerna ändå besegrats. De skulle inte gå någonstans!
  Barbenta Natasha, som hällde eld på samurajen, gick lätt med på:
  - Visst! De skulle inte gå någonstans!
  Coola Alenka, som sliter isär japanerna med snäckor, föreslog:
  - Låt oss fånga Mikadon!
  Natasha hoppade upp aggressivt:
  - Fånga Mikado? Tja, intressant!
  Margarita sa med ett leende:
  - Skulle inte det vara för mycket?
  Medvedev uttryckte också tvivel:
  - Är inte det här för mycket? När allt kommer omkring är det en sak att försvara sin egen och en annan att störa Japan, som, låt oss inse det, inte heller slåss på de ursprungliga ryska länderna!
  Den barbenta Alenka väste och slog igen japanerna med snäckor:
  - Är det värt att visa sådan barmhärtighet?
  Natasha, som tryckte på joystick-knapparna med sina bara tår, nickade:
  - Egentligen, varför behöver vi det här? Vi kan fånga Mikado också!
  Margarita skrattade:
  - Jag är på dig som om jag är i krig! Och i krig, som på dig!
  Medvedev svarade strängt:
  - Du måste veta när du ska sluta! Vi är inga slumpmässiga människor! Det är vi som på allvar och medvetet förändrar historien! Så du måste visa känsla, inklusive åtgärder!
  Barbenta Alenka sköt och sjöng:
  - Eh, mät, mät! Vad mycket kolera det finns!
  Supertanken arbetade aktivt. Mer än hundra tjugofem tusen japaner har redan förstörts. Hälften kvar.
  Natasha sjöng med ett flin:
  - Vi kommer att förstöra hela världen av våld,
  Ner till marken och sedan
  Vi kommer att bygga en cool ny värld,
  Så att problem och problem inte finns i den!
  Barfota Alenka, som sköt en mycket dödlig eld, väste:
  - För en god och rättvis kung!
  Margarita föreslog:
  - Eller kanske vi tar ett par trofétunnor sake?
  Barbenta Alenka flinade giftigt:
  - Vad vill du dricka?
  Margarita skakade negativt på huvudet:
  - Idrottare dricker inte!
  Barbenta Alenka, efter att ha sprängt ytterligare ett batteri, fnissade:
  - Från smårätter!
  Natasha föreslog:
  - Låt oss dricka palmöl. Det är hälsosammare!
  Och hon sköt ner fler japaner.
  Medvedev svarade:
  - Affär först, kul senare!
  Borde inte den tillförordnade presidenten veta detta? Var han inte alltid upptagen och upptagen?
  Ja, ett av de första dekreten från tillförordnad president Medvedev var att höja lönerna för statsdumans deputerade tre gånger. Och hur är det med suppleanterna? De sköt upp presidentvalet. Således fungerade Medvedev som tillförordnad president i Ryssland under ganska lång tid.
  Och detta blev till och med en unik situation. När statschefen utför sina uppgifter så länge. Men förändring kommer inte. Mer exakt förändrades allt under Medvedev till det sämre. Som om förmögenheten, som älskade Putin så mycket, bestämde sig för att hämnas på hans efterträdare. Vad är fel med honom!
  Den moderniserade T-95-stridsvagnen fortsatte att utrota samurajerna i geometrisk progression. Denna maskin visade sin effektivitet. Och den negativa kraften i ilskan av att multiplicera kvasimateria.
  Halvnaken Alenka, som sköt mot japanerna, anmärkte logiskt:
  - Ändå är det här inte helt korrekt. Det visar sig att vi inte kan göra någonting utan supervapen!
  Barbenta Natasha svarade argt:
  - Några högre makter hindrade Ryssland från att vinna kriget med Japan. Men en bra sak var planerad, evangeliseringen av Kina. Och det blev inte så snyggt!
  Margarita ställde den självklara frågan:
  - Hur är det med Gud då? Varför hjälpte han inte ortodoxin?
  Nästan naken Alenka, som skickade skal efter skal, noterade:
  - Det är allt! Låt japanerna faktiskt vinna över det ortodoxa landet. Detta är verkligen ett sådant svek mot den ryska tron!
  Natasha, som hällde eld på japanerna, anmärkte argt:
  - Den kejserliga religionen ska inte vara pacifistisk. Är det möjligt att bli ett stort land om du lever efter budet: slår de dig på din högra kind, sväng vänster!
  Coola Alenka gick lätt med på detta och krossade japanerna:
  - Visst! Vi har inget behov av pacifism! Älska din fiende! Är detta ett bud?
  Margarita sjöng med entusiasm:
  Den som är människa föds till en krigare,
  Så blev det - gorillan tog stenen.
  När den levande är dömd att slåss,
  Och elden brinner het i hjärtat!
  
  Pojken ser ett maskingevär i sina drömmar,
  Han föredrar en tank framför en limousine.
  Vem vill förvandla ett öre till ett nickel -
  Från födseln förstår han att makten styr!
  Natasha utbrast och hällde eld på japanerna med raseri från en bubblande vulkan:
  - Ja, automatiskt! Och styrka är huvudsaken! Vi måste vinna!
  Barbenta Alenka väste av frenesi och raseri och slog ut japanerna:
  - Jag är det som föddes för att vinna! Och inget mindre. Vår seger blir vår!
  Natasha höll med och tryckte de bara tårna på hennes muskulösa ben på joystickknapparna:
  - Det blir bäst så här! Vi har styrt och kommer alltid att styra! Jag menar, Ryssland!
  Barbenta Alenka slog ut japanerna och skrek:
  - Jag ska inte ljuga, jag vill styra! Men inte bara en rostig maskin, utan ett helt imperium!
  Och flickan har redan sopat bort det sista batteriet i Land of the Rising Sun. Hon är en sådan skönhet att hon borde bli världsmästare. Och ge aldrig efter för svaghet och skygghet.
  Natasha, skjutande, mumlade:
  - Jag ska bli en drottning! Eller ännu bättre, kejsarinnan!
  Barbenta Alenka fortsatte:
  - Vad sägs om krig, vad sägs om krig, hon är en dålig kvinna och en kärring! Men det producerar snygga killar, står det - döda fegisen i dig!
  Margarita nickade instämmande:
  - Just det, döda den fega i dig själv! Jag tror att om Nicholas II abdikerade tronen var det inte alls på grund av feghet!
  Halvnakna Alenka sa beslutsamt:
  - Nu kommer han inte att avsäga sig! Vi kommer att stärka den kungliga tronen så att den kommer att stå i århundraden!
  Natasha utbrast:
  - Var en stor tsar Nicholas II! Vi stöttar dig! Det kommer ingen revolution - det kommer att bli Stora Ryssland!
  Slutligen avslutade krigarna med utrotningen av armén i Land of the Rising Sun. Mer än tvåhundrafemtiotusen soldater och officerare dödades. Således förstördes nästan alla Japans markstyrkor. Precis som att flottan upphörde att existera.
  Barbenta Alenka sa med ett flin:
  - Var det värt besväret? Så, jag menade att flippa ut? Utan att göra motstånd för länge lyckades armén besegra Ryssland!
  Natasha sa självsäkert:
  - Ryssland förlorade enbart på grund av den femte kolumnen. Annars hade vi vunnit ändå!
  Margarita frågade den tillförordnade presidenten:
  - Vad ska vi göra? Ska vi komma tillbaka eller fortsätta?
  Medvedev, som höll på att tappa strömmen, slog på datorn och sa:
  - Nu ska vi få en prognos för den fortsatta utvecklingen av tsarryssland. Om allt går bra kommer vi tillbaka.
  En trevlig kvinnlig röst hördes;
  Efter den fullständiga förstörelsen av japanska markstyrkor och flottan erbjöd Mikado fred. USA och Storbritannien kom överens om att fungera som medlare.
  Förutsättningarna var gynnsamma för Ryssland. Landet fick Kurilryggen och Taiwan.
  Samt kontroll över Manchuriet, Korea, Mongoliet. Dessutom betalade Japan också en ersättning på tvåhundrafemtio miljoner ryska rubel i guld.
  Tsar Nicholas II:s auktoritet växte, och det revolutionära sentimentet minskade. Landet började en snabb ekonomisk återhämtning. Zheltorossiya uppstod. En del av Kina blev frivilligt en del av Ryssland, liksom Korea och Mongoliet. Tsarriket blev större och dess befolkning växte. Den ekonomiska tillväxten började tidigare än i verkligheten och var starkare.
  Det fanns ingen statsduma, och tsarregeringen kunde bättre förbereda sig för första världskriget. Världens första lätta stridsvagnar "Luna"-2 i massproduktion och fyrmotoriga bombplan "Ilya Muromets" och "Svyatogor" dök upp i Ryssland. Första världskriget började ändå, men var mer framgångsrikt för Ryssland.
  Eftersom kungen hade en större befolkning, ekonomi och armé. Och den interna ställningen är starkare. Det finns ingen statsduma - en grodd för uppror och militärkupp.
  Med varierande framgång, men i allmänhet, på initiativ av Ryssland och vinnande av de flesta slag, slutade kriget den 7 november 1915 med Tysklands kapitulation. Österrike-Ungern kollapsade och delades. Galicien och Bukovina blev ryska provinser. Krakow och de omgivande länderna gick in i kungariket Polen, liksom Poznan, Danzig och en del av Östpreussen. Och Klaipeda anslöt sig till den baltiska provinsen. Tjeckoslovakien växte fram - ett kungarike inom Ryssland.
  Rumänien annekterade Transsylvanien. Ungern blev ett självständigt kungarike, men under beskydd av Ryssland, och tsar Nicholas som medhärskare. Österrike har blivit ett väldigt litet land. Jugoslavien uppstod, också under tak av den ryska regeringen och under medhärskaren Nicholas II.
  Türkiye har försvunnit från den politiska världskartan. Irak och Palestina blev en del av Storbritannien, Syrien blev en del av Frankrike, Mindre Asien och Istanbul blev ryska provinser. Därmed utökade Ryssland igen sitt territorium. Men det slutade inte där. Sedan erövrades den saudiska halvön tillsammans med fransmän och britter. Och sedan delade Ryssland och Storbritannien Iran och Afghanistan. Norr och centrum blev ryska provinser, och söder en brittisk koloni.
  Världen verkade ha blivit stabil. Kriget fortsatte bara i Kina. Men 1929 bröt en allvarlig ekonomisk kris ut som ledde till den stora depressionen.
  Revolutionära känslor växte igen i Ryssland. Strejker och protester bröt ut. Men krisen visade sig inte vara alltför allvarlig. Dessutom bröt kriget med Japan ut igen 1931.
  Samurajen ville hämnas. Men den här gången var den ryska armén starkare i alla avseenden. Och amiral Kolchak är en lysande sjöbefälhavare.
  Japan blev inte bara besegrat, utan också tillfångat. Tsar Nicholas II kröntes officiellt till Mikado-kejsaren av Japan i februari 1932. Därmed expanderade Ryssland ännu mer. Och den annekterade nästan hela Kina.
  Både vad gäller befolkning och territorium hade Ryssland ingen motsvarighet. Dessutom var det brittiska imperiet på väg att försvagas. Hitler kom till makten i Tyskland 1933, men vad kunde han göra mot Ryssland? Glöm det. Tsar Nicholas II dog 1937, efter att ha haft en mycket framgångsrik regeringstid, den näst längsta efter Ivan den förskräcklige. Och med rekorderövringar vad gäller yta och befolkning.
  Men allt fungerade inte för kungen i hans personliga liv. Arvingen Alexei dog ung. På grund av ett ojämlikt äktenskap berövades den yngre brodern Mikhail rätten till Rysslands tron.
  Kronan ärvdes av Kirill Romanov, som dog 1938 utan att leva ens ett år. Och hans son Vladimir den tredje blev den nya kungen. Han kröntes och monarken regerade lyckligt i alla sina dagar fram till 1992. Och Ryssland tog först kolonierna från Frankrike och Storbritannien, tillsammans med Tyskland. Sedan erövrade hon Tyskland. Och så hela världen. Kort sagt, den nye tsaren George den första blev världskejsare 1992.
  Medvedev avslutade recensionen och sa:
  - Tydligen tillräckligt för det här universum! Vi kommer tillbaka!
  Och alla fyra ropade:
  - Ära till tsar Nicholas II!
  . MELLAN EPILOG
  Medvedev vaknade av ett samtal... Han informerades om att Zelenskys invigning som president i Ryssland och Ukraina redan var igång. Och att, säger de, det är dags för Dmitry Anatolyevich att lämna kontoret.
  Medvedev följde motvilligt. Innan jag gick rakade jag mig och badade.
  Sedan lämnade han kontoret. Han fördes i ett speciellt fordon. På vägen sa de att det var bäst för Medvedev att flyga till Kanarieöarna för att vila där.
  Och Zelensky gjorde ännu en show av sin invigning. Som vanligt färgglatt med fyrverkerier och hopp. På dagen för invigningen slogs Vitali Klitschko med Michael Tyson på stadion i Kiev. Den berömda amerikanske boxaren gick med på kampen på grund av stora pengarproblem. Klitschko dominerade alla tolv omgångarna, men slog diplomatiskt inte ut Tyson.
  Formellt spelades en av de mindre versionerna av världsmästaren ut.
  Därefter tilldelades Vitali Klitschko ett diamantbälte.
  Vladimir Zelensky fick gratulationer från alla länder i världen - inklusive Kina. Dessutom intensifierades folkoroligheterna i det himmelska imperiet. Människan lever inte bara av bröd. Folk ville ha demokrati och frihet. Det kinesiska kommunistpartiets despotism var trött, alla ville ha frihet.
  Zelensky har blivit just en sådan symbol. En symbol för demokratisk styrka, efter fallet av underrättelsetjänstens diktatur under Putin.
  Zelensky talade mycket om förändringar, ekonomin och nya landvinningar. Det har redan varit en tävling om posten som premiärminister i Ryssland. Det var flera tusen sökande. Urvalsprocessen var mycket intensiv. Och det såg jättebra ut.
  Hittills har allt gått ganska smidigt. Zelenskij gjorde till och med en kullerbytta vid sin invigning. Fick applåder. Sedan visade han sina kunskaper i främmande språk. Han agerade mycket aktivt och piggt.
  Till slut tog Zelensky det och höll ytterligare ett par tal.
  Vidare, efter invigningen, följde personalbeslut. Många förändringar och nya ansikten i regeringen.
  Det fanns ett riktigt urval av "järnkommissarier". En personalrevolution pågick i Ryssland.
  Zelenskij utfärdade många dekret under de allra första dagarna. Tillåtit försäljning av alkohol på natten och på reseställen. Införde nya skatter på de rika. Han upphävde immuniteten från suppleanter och domare. Ökad produktion. Införde tullar på handel med Kina.
  En folkomröstning om enande med Ryssland hölls i Vitryssland. Och detta gick också till Zelenskys ära. Majoriteten av vitryssarna stödde enandet med Ryssland.
  Zelenskij klagade på att Medvedev höjde plåstren för mycket, men lovade att inflationen skulle lugna ner sig. Och att inget dåligt kommer att hända.
  Pristillväxten upphörde faktiskt snart. Och den ryska ekonomin började växa. Och i Kaukasus dog militanta aktioner på något sätt. Det blev mycket lugnare.
  Zelenskij föreslog slutligen en kandidatur till posten som Rysslands premiärminister. Hon blev trettiotvåårig doktor i vetenskaper Alexey Bolshakov. Han vann tävlingen mycket självsäkert. Och han blev premiärminister, den yngsta i rysk historia.
  Medvedev flög till Kanarieöarna på semester och fick den tidigare presidentens pension, bara för att ha roligt. Än så länge har han inte haft några problem. Men Shoigu arresterades och anklagades för försök till en kupp. Vad ville han?
  Det fanns också gott om andra lösningar... I Amerika vann en fyrtiioettårig demokratisk kvinna. Därmed bytte regeringen. Och en kvinna och den yngsta kandidaten i USA:s historia kom till makten. Trumps era är över . Men vänskapen med Ryssland har bara börjat blomma ut. Mot det diktatoriska Kina var naturligtvis USA och det nya ryska imperiet nu vänner.
  Zelenskij höll till och med en folkomröstning och introducerade ett annat namn: istället Ryssland - Kievan Rus. Vilket också talade mycket. Vitryssland gick med i federationen. Och återupplivandet av imperiet började... På demokratisk grund.
  Den nya kvinnliga presidenten i USA ärvde Trumps fientlighet mot Kina och ägnade sig åt att skapa en koalition. Kievan Rus utvecklades ekonomiskt under Zelensky framgångsrikt. Ryssland begränsade Kina något. Sedan gick hon med i NATO. Snart kom en prorysk regering till makten i Kazakstan och en facklig stat bildades. Ryssarna höll på att klämma bort Centralasien från Kina. Konfrontationen fortsatte att växa.
  Zelensky genomförde en anti-Stalin- och anti-Putin- kampanj. Han berövade Stalin och Putin alla utmärkelser som Medvedev gav dem.
  Men allt gick lugnt till. Trots att kommunisterna protesterade. Vi gick på rallyn.
  Och där fördes Lenin äntligen ut ur mausoleet. En sorts glädje för många. Och den ortodoxa kyrkan helgonförklarade Alexander II och Ivan den förskräcklige, ryska tsarer. Antalet monument över Nicholas II har också ökat.
  Tsarismen och västernismen blev på något sätt på modet. De kom närmare Europa, och utlänningar började få många tjänster. Ryssland har blivit en del av västvärlden och efter att Trump lämnade intensifierades globaliseringsprocessen. Och Kina föll i isolering och stod inför intern kaos.
  Samtidigt ökade Zelenskij födelsetalen i det slaviska imperiet. Den sedan länge utlovade flygningen till månen ägde äntligen rum. Och allt fungerade på något sätt underbart.
  Allierade relationer upprättades mellan Ryssland och USA, eller närmare bestämt mellan Kievan Rus och Amerika.
  Och konfrontation är ett minne blott. Världen har blivit mer och mer global och säker. Även om det var krig. Kievan Rus genomförde tillsammans med USA en operation i Libyen, där de satte stopp för islamisterna. Sedan tog vi itu med Mellanöstern och skapade baser där tillsammans med Amerika. Kievan Rus och USA började tillsammans luta världen och pressa Kina ut ur Afrika. Och här kan vi inte klara oss utan krig. Och markverksamhet också.
  Både Kievan Rus och USA genomförde luftangrepp tillsammans.
  Gradvis drevs kineserna ut från hela världen. Och det himmelska imperiet hamnade i en djup ekonomisk och politisk kris.
  Och Kievan Rus blomstrade mer och mer.
  Ryssland har aldrig känt till en sådan ekonomisk tillväxt. Och att Kina kollapsade - Kievan Rus steg. Och det växte snabbt.
  Järnvägen till Chukotka byggdes på rekordtid. Vilket i sig är väldigt coolt.
  Och de grävde en tunnel under Alaska. Amerikanerna började också bygga en järnväg för att ansluta till Ryssland. En järnväg till Delhi byggdes också... Samtidigt grävdes kanaler från Sibirien för att bevattna Centralasien.
  En gemensam operation genomfördes mot Iran av USA och Kievan Rus. Och en förnuftig sekulär regim installerades. Därefter började de gräva en kanal från Kaspiska havet till Persiska viken.
  Nato utvidgades till att omfatta arabländer. I Saudiarabien uppstod ett parlament. Kvinnorna började ta av sig burkan. Byggandet av en sekulär stat började.
  I rysk media skällde alla Putin för extremism och kastade lera på honom för att han nästan gjorde Ryssland till en koloni av Kina, men gudskelov dog han i tid. De sa också hårdare ord. Men ett brottmål inleddes mot Medvedev. Och mer än en.
  Stalin fördes ut ur Kremlmuren. Lenin mycket tidigare från mausoleet.
  Mycket har förändrats i statens symboler. Flera nya typer av flaggor har dykt upp. Gult lades till den ryska flaggan och blått ersatte ljusblått.
  Detta var också intressant. Vapnet har förändrats... Det skedde också en monetär reform. De bytte pengar enligt förhållandet: ett till tusen. Guldmyntfoten för rubeln i Kievan Rus dök upp. Samtidigt uppstod nya och gamla pengar - en slant - en halv kopek och en halv - en fjärdedel av en slant.
  Allt är ordning och reda...
  Titlar började också återupplivas... Prinsar, baroner, grevar, markisiser och till och med hertigar dök upp. I synnerhet blev Zelensky hertig. Moldavien blev också en del av Kievan Rus. Det har redan pratats om valet av kung.
  Men Zelensky sa att presidenten för Kievan Rus endast kommer att väljas av folket. Och inte mer än två mandatperioder.
  Dessutom minskade Zelenskij den ryske presidentens mandatperiod från sex år till fem. Det är sant att Zelensky avtjänade sin första mandatperiod i sex år.
  Vid det här laget hade han slutfört annekteringen av Centralasien till Ryssland. Och återställde Sovjetunionens gränser. Endast de baltiska staterna förblev obesatta.
  Men amerikanerna ville inte ge upp det ännu. Och så gav de bort Centralasien och Kaukasus.
  Ett nytt krig bröt ut i Kaukasus, mellan Armenien och Azerbajdzjan. Och hon gick väldigt grymt. Så Ryssland kunde ockupera dessa republiker och hålla folkomröstningar om deras annektering.
  Således återvann Zelenskij Kaukasus och expanderade Kievan Rus. Låt oss inse det, han är en erövrare. Dessutom är han också en demokrat... Hans imperium expanderade ytterligare...
  Så Afghanistan blev redan under andra regeringsperioden och en del av Iran delar av Ryssland.
  I USA vann en kvinnlig president en andra mandatperiod. Hittills har den varit framgångsrik i ekonomin, och viktigast av allt, den lyckades slå ut Kina. Vilken stor vinst. Och Kievan Rus är nu en allierad ledd av Zelensky.
  Men Rysslands makt växer förstås för snabbt. Hon har redan annekterat norra Irak.
  Borzo beter sig. Kievan Rus är det första landet i världen när det gäller tillväxt! Och det har gått om USA i befolkning. Och redan i Amerika tittar man med oro - har Ryssland blivit för starkt?
  Dessutom expanderar imperiet Kievan Rus. Nu är de baltiska staterna redan under dess kontroll. Ja, detta är ett riktigt stort problem för amerikaner. Zelensky har redan samlat alla Sovjetunionens tidigare territorier.
  Och liksom den ryske tsaren fortsätter han sin expansion söderut. Nu har Iran och Irak blivit helt och hållet en del av Kievan Rus. Och Zelensky valdes lätt för en andra mandatperiod i den första omgången.
  Även om det fanns många presidentkandidater var valen demokratiska.
  Zelensky sa att han inte kommer att följa Lukasjenkos exempel och härska för livet. Dessutom var omständigheterna kring Lukasjenkos försvinnande fortfarande oklara. Kanske behövde både Ryssland och västvärlden honom helt enkelt inte längre. Och han försvann... Men Zelensky blir bara styrka. Och faktiskt, hans regeringstid när det gäller framgång överskuggar hans föregångare, inklusive Peter den store.
  Faktum är att inte alla är kapabla att återställa Sovjetunionens territorium, plus Afghanistan, Iran och Irak.
  Men Zelensky slutar inte där. Nu är både Polen och Finland under attack - de var också en gång i tiden en del av tsarriket. Och folkomröstningar hålls i dessa länder, och de går frivilligt med i Kievan Rus.
  Det finns framgångar även på den vetenskapliga fronten. Den efterlängtade flygningen till Mars har ägt rum. Ryska kosmonauter landade där. De tog jorden och lämnade flaggan, vilket var en stor triumf.
  Samtidigt tog Kievan Rus den ursprungliga Port Arthur från Kina. Och utnyttjade det faktum att ett inbördeskrig hade börjat i Kina tog de Manchuriet under sitt beskydd.
  Samtidigt annekterade Kievan Rus en del av Turkiet. De länder som överlämnades till Ryssland under Versaillesfördraget. Vilket också var ett väldigt starkt drag. Zelenskij utökade Kievan Rus ytterligare som ett imperium. Och när det gäller ekonomi kom den på topp och överträffade USA.
  Tja, Kina har kastats in i mardrömmen av ett inbördeskrig, och det har redan börjat delas.
  Kievan Rus blev ett mäktigt land. Och Zelenskys popularitet inom landet växte så mycket att folk började tigga Vladimir på knä så att han inte skulle lämna. Hundratusentals människor samlades.
  Zelenskij, som ett undantag, höll en folkomröstning som tillät honom att kandidera för ytterligare en tredje mandatperiod som chef för Kievan Rus.
  Ledaren har förändrats i USA. Han har redan blivit republikan. Och inte så ung längre - äldre än Zelensky. Så relationerna mellan Kievan Rus och USA började försämras igen. Ryssland har redan blivit smärtsamt starkare under Zelenskij. De kom ihåg att detta, tillsammans med det ukrainska styret, redan är Zelenskys fjärde mandatperiod.
  Att, säger de, den ryske presidentens befogenheter inte minskade. Det enda Zelenskij gjorde var att införa en ändring av konstitutionen enligt vilken statsduman har rätt att avsätta en enskild minister med två tredjedelars röst, eller med enkel majoritet två gånger genom ett misstroendevotum.
  Och denna ändring är inte så viktig, eftersom presidenten behöll rätten att utse alla ministrar och bestämma regeringens struktur. Och i statsduman har Zelenskys anhängare en konstitutionell majoritet.
  Mer betydelsefullt var införandet av direkta val till förbundsrådet, samt att fångar fick rösta.
  Men i allmänhet var det här begränsningen av presidentens befogenheter slutade. Rätten att avsätta guvernörer behölls. Och på lagstiftningsområdet har den till och med expanderat.
  I USA började Zelenskij anklagas för auktoritärism, och att partiet "Folkets tjänare" kontrollerar nästan alla poster i staten. LDPR och Ryska federationens kommunistiska parti upphörde att existera. Ett parti uppstod - "A Just World" från vänster. Istället för LDPR dök Rysslands patrioter upp. Men partiet Folkets tjänare dominerade fullständigt.
  Vissa reformer påverkade också kyrkan. Ortodoxi legaliserade rätten att ha fyra fruar, vilket närmade sig islam. Förhållningssättet till ikoner har förändrats något, och det har skett ett närmande till protestantismen. De började säga mer: att Gud är En, och att enbart dödliga inte är värda Guds dyrkan.
  Samtidigt avskaffades treenigheten som inte en biblisk symbol och obegriplig för enbart dödliga.
  Och de introducerade: att Gud är En, Gud Fadern. Men termen Gud Sonen finns inte i Bibeln. Dessutom finns det ingen term: Gud är den Helige Ande. Så varför inte förenkla religionen.
  Dessutom inger inte en Gud som hänger på ett kors tillit. Om Han inte kunde skydda sig själv, hur skulle Han då skydda människor? Kort sagt, vi gick över till monoteism. Och Bibeln själv var blandad med gamla slaviska myter. Evangeliet av Veles uppstod.
  Ateismen har också intensifierats - de säger, sluta ryckas med i mänskliga sagor. Vi har en planet, och den behöver inte människor för att tro på mirakel och speciellt på världens ände.
  Det kommer inte att finnas något ände på världen och det borde det inte finnas. Och mänskligheten borde bli ett rymdimperium och nå själva kanten av galaxen. Hur är det med galaxer? Mer som universum. Och efter att ha nått kanten av universum, gå till en annan del av universum. Det finns trots allt ett oräkneligt antal universum. Och så kan du flyga från ett universum till ett annat. Och med tiden, lär dig att skapa dig själv! Och det kommer att finnas nya, omätliga universum i praktiskt taget hela rymden.
  Och planeten Jorden är bara mänsklighetens vagga. Och i framtiden kommer det att finnas ett imperium av sextilljoner till sextilljongrader av universum, och utan att upphöra att ytterligare expandera och erövra rymden.
  Och chefen och presidenten för Kievan Rus Vladimir Zelensky, som en strålande sol av hopp stiger över planeten!
  Och hans framtid och framtiden för Kievan Rus - må det vara ljust!
  
  FORCE MAJEURE NÄR Sovjetunionen kämpade utan allierade
  Och så satte ett oemotståndligt inflytande in, som stängde de allierade styrkorna den 1 januari 1943. Rommels misshandlade kår stannade vid gränsen till Libyen. Och all bombning av Nazityskland upphörde. Försök att flyga mot London visade sig också misslyckas. De tyska planen kraschade inte, utan kördes tillbaka. Ett tidigare aldrig tidigare skådat mirakel hände, uppdelningen av världen med teomagisk makt.
  Men till en början hjälpte detta inte tyskarna mycket. Stalingrad, eller snarare Paulus-gruppen i den, kunde kanske inte längre räddas. Och de sovjetiska trupperna gick med tillförsikt framåt. Offensiven i Voronezh och i andra riktningar var framgångsrik. Nästan som i realtid befriade Röda armén Kursk, Belgorod och Kharkov.
  Men efter överföringen av Rommels rutinerade divisioner från Afrika och de styrkor som i verkligheten också kastades in i de algeriska och tunisiska öknarna utan någon fördel, ökade Mainsteins berömda motattack märkbart i styrka. Eftersom betydligt fler tyska styrkor deltog i det, särskilt flyget.
  Och de trettio helt nya "tigrarna" som satt fast i Sahara till ingen nytta visade sig inte alls vara överflödiga.
  Det var här den första betydande diskrepansen med verklig historia inträffade. Mainstein inledde en motattack fyra dagar tidigare och, med mycket fler styrkor, avancerade han snabbare. Kharkov återerövrades nio dagar tidigare, Belgorod tolv, och på resande fot, och viktigast av allt, intogs Kursk, som i verkligheten inte gav efter för Fritz.
  Ett betydande antal tyska styrkor var inblandade. Tyskarna använde överförda reserver från Frankrike, nästan alla stridsfärdiga stridsvagnsenheter och huvudflyg. Vad man än kan säga, var nästan hälften av Luftwaffe distraherad av västfronten, så att betydande styrkor i fiendens luft tillkom. Och han sa detta under den tyska motoffensiven, som liknade en skära.
  Ja, och Mainstein spelade i verkligheten ut de sovjetiska generalerna, men här har han tjugo divisioner fler markstyrkor och, med hänsyn till koncentrationen av resurser, tre gånger fler flygplan. Och Focke-Wulf är inte alls dålig om den används rätt: hastigheten är hög, vapnen är kraftfulla. Vad som är viktigt är att F-190 är mer effektiv med numerisk överlägsenhet. Eftersom dess kraftfulla vapen gör att den kan skjuta ner ett plan på en gång, och den kan fly på grund av sin höga dykhastighet.
  Sovjetiska trupper led ett taktiskt nederlag och lämnade Kursk, många soldater och officerare omringades. Delvis dog några, andra, även om en minoritet av dessa tillfångatogs, rymde många, fastän de förlorade sin utrustning.
  De sovjetiska trupperna led kolossala skador och deras offensiv stoppades. Men de tyska stridsvagnarna kunde inte bygga vidare på sin framgång på grund av tjällossningens början.
  En tillfällig maktbalans uppstod.
  Men en ny makt kan också komma in i kriget: Japan. Samurajerna hade också sina händer obundna. Amerika är inte tillgängligt, men det attackerar inte heller. Det är sant att Japans starka landarmé sätter press på Kina. Här stod Chiang Kai-shek inför en mycket svår situation. Antingen försöka komma överens med japanerna, eller slåss, men inte längre få stöd med pengar och vapen från USA, Storbritannien och andra länder.
  Naturligtvis längtade tyskarna efter öppnandet av en andra front för att avleda en del av fiendens styrkor från öster. Ändå led de betydande förluster. Speciellt Stalingrad tog mycket energi. De sovjetiska trupperna förlorade också mycket, och några av trupperna hamnade i Kharkov och Kursk kitteln.
  Nazisterna ökade sin produktion av vapen. Tack vare bristen på bombningar kunde Krauts öka produktionen av stridsvagnar med en mer betydande siffra, såväl som flyget. Bombningen hindrade nazisterna mer än vad man brukar tro. Dessutom, i verkligheten, ökade Tyskland produktionen av utrustning till stor del på grund av omstruktureringen av ekonomin på krigsgrund och det allt mer aktiva utnyttjandet av slavarbete, och inte på grund av att de bombades svagt.
  För nu väntade tyskarna och byggde nya stridsvagnar, utbildade besättningar, förlitade sig på modern teknik. Samtidigt förblev frågan öppen: var ska man börja offensiven? Kursk-avsatsen fanns inte längre. Och detta är en naturlig ledtråd. Och så tvekade både tyskarna själva och Hitler. Det fanns en idé att ta Leningrad med storm. Även om det i det här fallet skulle vara nödvändigt att bryta igenom kraftfulla befästningar.
  De tyska generalerna ville inte åka till Stalingrad igen. Men ärligt talat är valet inte brett. Är det möjligt att attackera själva Moskva? Allvarliga meningsskiljaktigheter uppstod bland de fascistiska ledarna. Mainstein, Guderian och Rommel uttalade sig till och med i den meningen att det var bättre att inte attackera alls, utan låta ryssarna sticka in näsan och locka in dem i en fälla.
  En alternativ plan förutsatte att inleda en offensiv från Tamanhalvön och Rostov-on-Don; Fritz kunde försvara denna väl befästa stad genom att överföra förstärkningar från Balkangruppen och ersätta deras ockuperande trupper med bulgariska och italienska.
  Führern, som gillade operationer där trupper slår igenom i konvergerande riktningar, var mer och mer benägen till denna plan, men var långsam med att genomföra den. I synnerhet Panther-tanken visade sig vara nyckfull och gick ofta sönder, så den behövde modifieringar. Låt ytterligare besättningsutbildning. Och Führern ville stämpla fler "tigrar".
  Stalin tröttnade till slut på det. Av rädsla för att en andra front skulle öppnas av Japan, som hade uppnått stora framgångar i södra Kina, vars markarmé redan hade överskridit sju miljoner soldater och uppgifter om den växande militära potentialen i det tredje riket, beordrade han själv att en offensiv skulle inledas i riktningarna Kursk och Donbass. Hitlers tvekan och Führerns önskan att bilda divisioner med hundratals tigrar och pantrar ledde till företräde.
  De sovjetiska trupperna, efter att ha inlett offensiven den 7 juli 1943, hade dock inte själva en avgörande fördel i styrka. 5,56 miljoner tyska trupper, cirka en miljon tvåhundrafemtiotusen satellitsoldater, agerade mot 6,6 miljoner sovjetiska soldater och officerare. Mussolini, efter försvinnandet av hotet om attack från väster och söder, ökade avsevärt antalet italienska trupper i öster. Antalet spanska enheter ökade också. Salazar skickade också en avdelning av "volontärer". De franska legionerna, rumänerna, mer aktivt ungrare, albaner och utländska divisioner i SS från hela Europa kämpade också.
  Den sovjetiska armén hade alltså inte överlägsenhet i antal, men koalitionens heterogenitet minskade kvaliteten på de fientliga styrkorna. Röda armén har viss numerisk överlägsenhet i stridsvagnar och artilleri. Men för tillfället kanske "tigrarna" och "pantrarna" inte har någon motsvarighet när det gäller eldkraft och rustning hos motståndaren. Och T-4 förvärvade överlägsenhet i pistoleldkraft över T-34-76. Men Sovjetunionen har raketartilleri, och tyskarna, trots utvecklingen av framför allt gasutskjutare, har utvecklat detta ganska dåligt.
  Det finns ungefärlig numerisk paritet inom flyg. Tyska jaktplan ME-109 "G", Focke-Wulf är dock starkare än sovjetiska flygplan i beväpning och hastighet, men något svagare i manövrerbarhet. Men Tyskland har tyvärr mer erfarna och produktiva ess. Yu-188 bombplan är kanske bättre i flygegenskaper än PE-2 och TU-3. Och Yu-288 började komma i tjänst. Det är sant att det bara har börjat introduceras, som ME-309.
  Men i vilket fall som helst, utan att ha en fördel i styrka, inledde Röda armén en offensiv mot fiendens tidigare förberedda försvar. Och hon mötte envist motstånd. Men de sovjetiska trupperna var assertiva i sin offensiv, oavsett förluster pressade de sig framåt. Även om den genomsnittliga framstegstakten visade sig vara låg, en till två kilometer per dag. Fienden knäppte till och lyckades gräva sig in igen. Takten för inte mindre heroiska framsteg fortsatte. I mitten av augusti, till priset av stora förluster, avancerade sovjetiska trupper upp till hundra kilometer, närmade sig Kursk och inledde envisa strider om själva staden, och närmade sig också Belgorod.
  Den 19 augusti 1943 öppnade Japan, övervinnande av tvekan, en front i Fjärran Östern. Vid denna tidpunkt, efter att ha lidit en rad nederlag, gick Chiang Kai-sheks regim med på en fred som var gynnsam för samurajerna. Japanerna fick kontroll över viktiga kommunikationer och befriades från behovet av att föra ett svårt gerillakrig med dåligt organiserade, men väldigt många kinesiska trupper. Men Chiang Kai-shek lovades stöd i kriget med Mao Zedongs röda armé. Japan har redan alla medel att föra krig med Sovjetunionen. Och de bestämde sig för att inte vänta på den regniga hösten och den hårda sibiriska vintern. För att inte tala om det faktum att Hitler förklarade krig mot USA redan 1941, men samurajen stödde honom inte. Öppnandet av en andra front 1942 kunde ha räddat nazisterna från ett förkrossande nederlag vid Stalingrad.
  Japans beslut var ganska väntat. Men i attacken mot Vladivostok uppnådde samurajen taktisk överraskning och tillfogade den sovjetiska Stillahavsflottan allvarlig skada.
  I slutet av augusti försökte tyskarna motattack med en massa av de senaste stridsvagnarna. Men deras södra motattack kunde bara nå relativ framgång. Det sovjetiska kommandot hade redan förutsett en sådan möjlighet och drog tillbaka sina trupper till sina ursprungliga linjer. Endast den kombinerade 31:a armén föll i grytan och förstördes till största delen.
  De sovjetiska trupperna uppnådde dock inte sitt mål och led mycket betydande förluster, och misslyckades med att återerövra territoriet. Särskilt mer än sex och ett halvt tusen stridsvagnar gick förlorade, mot cirka åttahundra tyska. I tankparken övergick den numeriska fördelen till nazisterna. I september kunde tyskarna komma ikapp Sovjetunionen i produktionen av hundratals flygplan per dag, och i november, ungefär i bilar, ökade produktionen av Panthers till 650-700 tankar per månad. Här spelade resursanvändningen från de ockuperade länderna, i första hand Frankrike, samt Belgien och Holland, där värnplikten infördes, stor roll.
  Tyskarna, med viss fördröjning, inledde i september en sedan länge planerad offensiv från Rostov-on-Don och Tamanhalvön. Och de stötte på envisa sovjetiska försvar. Och Japan inledde en offensiv mot Mongoliet och erövrade Ulaanbaatar och Primorye. Men små framsteg har gjorts där.
  Detta avledde betydande reserver och efter en och en halv månad av hårda strider förenades de tyska grupperna. Men förlusterna av Fritz visade sig också vara mycket betydande, och de tvingades sluta. Men denna taktiska framgång provocerade Turkiets inträde i kriget och öppnandet av en tredje front i Transkaukasien.
  Nu fick vi kämpa tillbaka även åt det här hållet.
  Till vintern kommer frontlinjen i Fjärran Östern att stabiliseras. Japanerna avancerade i Primorye-regionen från femtio till etthundratjugo kilometer, erövrade mer än hälften av Mongoliet tillsammans med Ulaanbaatar, men deras offensiv upphörde. Turkarna närmade sig Jerevan och attackerade Batumi, de lyckades ta två tredjedelar av den sista staden. Tyskarna själva kommer inte att avancera särskilt mycket under hösten. Och de har ännu inte tagit initiativet.
  Kriget blev alltmer positionellt och utdraget. Till utmattning och till teknisk överlägsenhet. Under 1943 ökade Sovjetunionen flygplansproduktionen med en och en halv gånger från 25 tusen till 37 tusen. Nazityskland från över 15 tusen till 32 tusen, mer än det dubbla. Under årets sista månader matchade tyskarna sina sovjetiska produktionsresultat i flygplan. Och i stridsvagnar och självgående vapen också - med kvalitativ överlägsenhet. Men Sovjetunionen måste också bekämpa Japan. Dessutom tillverkas ett antal flygplan och stridsvagnar i Italien och andra satellitländer i tredje riket. Även om inte för mycket. Dessutom började tyskarna, som utnyttjade frånvaron av krig, att utvinna och leverera olja från Libyen för deras behov.
  Så gradvis försvagades energibristen i Tredje riket. Dessutom lovade de afrikanska franska ägodelarna att vara en bra källa till råvaror.
  Så att nazisterna kunde försörja sig väl. Som svar förberedde de röda formgivarna nya typer av stridsvagnar för Stalin med 85 mm och 122 mm kanoner. Tyskarna saktade ner arbetet med Panther 2 något. Det är inte lätt att få en stridsvagn med kraftfulla vapen, starka rustningar och relativt rörlighet. Och "Royal Tiger" visade sig vara för tung på 68 ton. Endast moderniseringen av Pantern lovade att bli relativt framgångsrik. Och T-4-tanken har tydligen uttömt sina möjligheter. Gradvis, med början 1944, började produktionen av denna maskin att minska. Att sluta helt i april.
  Det sovjetiska kommandot inledde flera offensiva operationer under vintern. Och Tamanhalvön, och i centrum, och i riktning mot Leningrad, och nära Kursk. Men ingen betydande framgång nåddes någonstans . Fienden hade redan en numerär överlägsenhet i arbetskraft både i stridsvagnar och flygplan. Endast rädsla för vädret tvingade Fritz att följa defensiv taktik.
  En negativ roll spelades också av det ökade antalet desertörer och förrädare, liksom det faktum att tyskarna utvecklade höghöjdsflyg, vilket var mer effektivt vid spaning från luften.
  Dessutom närmade sig det sovjetiska kommandot processen med koncentration av styrkor något felaktigt. Framför allt var taktiken i sig att starta nästa operation i ett annat område redan innan den föregående var klar med tanke på den numeriska överlägsenheten. Som i första världskriget, att dra isär tyskarna. Men om fienden överträffar dig, gjorde detta det svårt att uppnå överlägsenhet i styrkor i ett visst område.
  Om Stalin hade lyckats skapa överlägsenhet på en separat sektion av fronten i ungefär ett förhållande av tre till ett, så skulle kanske taktisk framgång ha uppnåtts.
  Och så inom en sektor finns en offensiv, i en annan förbereder de sig, men i verkligheten är det lättare för tyskarna och deras allierade att slå tillbaka. Dessutom hade Fritz redan höghöjda, höghastighetsspaningsflygplan med utmärkt optik, vilket gjorde det möjligt för dem att spåra truppernas rörelser. Och på vintern är det svårare att kamouflera, och natten är inte ett universalmedel, så tyska underrättelseofficerare skaffade bra nattseende.
  "Royal Tiger" som planerad genombrottstank försenades i serietillverkningen och blev inte helt framgångsrik. "Panther" -2, som Hitler beordrade att förstärkas med pansar för att göra IS-2 ogenomtränglig, och för att installera en motor på 900 hästkrafter, vägde 51 ton, även med hänsyn till installationen av ett legeringshölje, vilket sparade 800 kilogram . Men det blev möjligt att förstärka sidopansar upp till 82 millimeter i en rationell vinkel. Detta gjorde att den tyska stridsvagnen inte var lika sårbar från sidorna som tidigare modeller. Men återigen, "Panther"-2 och "Lion"-2 i ett mer avancerat layoutschema är fortfarande bara under utveckling.
  Men under vintern tog tyskarna helt kontroll över franska ägodelar i Afrika, inklusive Nigerloopen. Och det finns olja, gas och bauxit, och ännu större reserver av uran, särskilt i Kongo. De Gaulle fångades - utan hjälp av allierade var han värdelös, och Scorrel arbetade rent och skickligt.
  I maj 1944 var alltså oljeproblemen i stort sett lösta. Alla förnödenheter kom redan från Libyen, och allt som återstod var att borra fler och fler brunnar.
  Men i maj var tyskarna ännu inte redo att anfalla. Bortsett från Tiger, som var föråldrad i design, hade de inte en seriös genombrottstank. Det är sant att "Tiger" redan var i massproduktion och tack vare den höga kvaliteten på rustningen och tjockleken på sidorna, såväl som den snabbskjutande, exakta pistolen, kunde den spela rollen som, om inte ett ideal , men mer eller mindre acceptabel stridsvagn, vilket bryter omsättningen för Sovjetunionens trupper .
  Det tyska kommandot återgick efter en rad dispyter till den tidigare planen från 1942. Nämligen att inleda en offensiv på kanterna. Ta Leningrad in i en dubbelring och bryt igenom till Stalingrad. Dessutom, efter att Wehrmacht övergav Rzhev-Vyazemsky framträdande, gick ett bekvämt brohuvud för en attack mot Moskva förlorat. Så det är relativt långt från huvudstaden.
  Nazisternas plan är inte heller optimal, men... Tidiga riksdagsval hölls i Sverige, där nazisterna nådde en imponerande seger. Ett land med en befolkning på åtta miljoner människor och en utvecklad ekonomi var redo att gå i krig mot Sovjetunionen. Den mest populära figuren var Karl den tolfte. Svenskarna längtade efter hämnd för tidigare nederlag och förnedring under krigen som förlorats mot Peter den store och Alexander den första. Således hade hela Europa redan kämpat mot Sovjetunionen. Dessutom beslutade Franco och Salazar att officiellt gå in i kriget för att ta sin del av bytet. Endast Schweiz förblev formellt neutralt, men det skickade också en avdelning av frivilliga.
  Numerisk överlägsenhet låg på den nazistiska koalitionens sida. Dessutom, i mitten av maj 1944, hade tyskarna redan omkring tusen ME-262 jetflygplan i tjänst. Bilen i sig är ganska framgångsrik, men med ofärdiga motorer. Men efter hand förbättrades motorerna, blev kraftfullare, mer pålitliga och bränsleförbrukningen minskade.
  Offensiven började i söder. Fritz försökte upprepa planen som utvecklades av OKW för Operation Blau i januari 1942, men ändrades sedan godtyckligt av Hitler. När du attackerar Stalingrad från både söder och norr, längs konvergerande riktningar. Men först var tyskarna tvungna att bryta igenom till Don. De fascistiska tigrarna gick till attack, men stod inför en stark försvarslinje. Krauternas frammarsch visade sig vara långsam, de fastnade i försvaret på djupet av de sovjetiska trupperna. Efter att ha tillryggalagt endast 35-40 kilometer i riktning mot Voronezh under de första tio dagarna.
  Sedan, under två veckors envisa strider, avancerade nazisterna bara tio kilometer och på grund av stora förluster tvingades de sluta.
  Offensiven i söder utvecklades mer framgångsrikt. Det finns färre sovjetiska trupper där, och det är svårare att försvara. Många "Panthers", "Tigers", "Ferdinands" (denna självgående pistol visade sig vara mer utbredd på grund av bristen på strategisk bombning!) och de första modellerna av "Jagdtiger" och den särskilt effektiva "Sturmtiger". Tyskarna lyckades bryta igenom de första försvarslinjerna och få operativt utrymme.
  Samtidigt gick även den japanska armén till offensiv. Samurajerna ökade storleken på sin stridsvagnsflotta och deras nya medelviktiga fordon var praktiskt taget inte sämre i beväpning och köregenskaper än T-34-76, och var till och med överlägsna i frontalpansar, även om de var underlägsna i skydd från sidorna.
  Japan ledde offensiven i Mongoliet, där det var mycket svårare att upprätthålla försvaret. Det sovjetiska kommandot stod inför en brist på reserver och slog tillbaka på alla tre fronter. Och förlusterna av personal under vinterns offensiv var betydande.
  Den tyska offensiven på Tikhvin, och finnarna och svenskarna från Vitahavskanalen, slogs tillbaka med möda. Nazisterna avancerade långsamt, men nästan oavbrutet. I mitten av juni, i söder, bröt Mainsteins trupper in i Stalingrad. Det andra slaget vid Stalingrad började. Och i början av juli, efter Tikhvins och Volkhovs fall, förenades finnarna, svenskarna och tyskarna - och bildade en andra ring runt staden Lenin.
  Därmed uppstod en extremt svår situation för de sovjetiska militärstyrkorna.
  Men Stalingrad gav inte efter för Mainstein. Och detta hindrade tyskarna från att utveckla en offensiv i andra riktningar. I söder, som 1942, nådde de bara Terekporten: fastnade nära Groznyj och Ordzhonikidze. Hårda strider fortsatte i Voronezh-riktningen. I september tvingades sovjetiska trupper dra sig tillbaka bortom Don. Det är ödets ironi att frontlinjen i söder i slutet av oktober upprepade 1942 vid tiden för nazisternas största framfart.
  Värre var det i norr, där Leningrad befann sig i en total belägring. Dessutom kunde tyskarna, finnarna och svenskarna skära igenom Röda arméns försvar på Karelska halvön och skära av Murmansk landvägen från huvuddelen av Sovjetunionen.
  Ett fyrtiotal sovjetiska divisioner isolerades. Deras antal var dock långt ifrån normala. Sverige ställde upp omkring tjugofem ganska välutrustade divisioner. Tillsammans med de rutinerade finnarna och tyska trupperna fick de ett numerärt överläge. Och det är extremt svårt att överföra reserver till Karelska halvön.
  I allmänhet kunde Röda armén inte ta emot de nödvändiga förstärkningarna, så japanerna visade sig vara oväntat starka, deras antal, tillsammans med marionetttrupper, översteg fem miljoner, och detta är faktiskt en fullfjädrad andra front. Så allt vi behövde göra var att slå tillbaka mot tyskarna och deras allierade.
  Gradvis reducerades de sovjetiska truppernas kontrollzon i Karelen, och Murmansk blockerades fullständigt och praktiskt taget dömd. Så den fientliga flottan och framför allt ubåtar dominerade havet, så det fanns inget att etablera förnödenheter med.
  Tyvärr, i november 1944 hade Sovjetunionen inte reserverna för att upprepa vändpunkten 1942. Nästan allt användes för att förhindra förlusten av Kaukasus. Dessutom utförde tyskarna attacken mot Stalingrad mer professionellt, och reserver var tvungna att ständigt överföras dit, som om de skulle in i Tartarus-kratern. Stalin beordrade att hålla staden vid Volga till varje pris. Men med tanke på dominansen av fientliga flygplan i luften visade sig priset vara otroligt högt.
  Dessutom hade Mainstein, till skillnad från Paulus, ingen brådska och tog hand om soldaterna. Som ett resultat var förhållandet mellan förluster inte till förmån för Röda armén.
  Hitler skyndade på Meinstein, men den listiga fältmarskalken visste hur han skulle undvika och stå emot press.
  En av de mest kraftfulla typerna av vapen var Sturmtigrarna. De hade extremt kraftfulla bombkastare som avfyrade projektiler som vägde trehundratjugo kilo. Dessutom är granaten raketdrivna och mycket kraftfullare än haubitsgranater. Du kan kalla dem ett värdigt svar på Katyusha, om än på spår. Dessutom installerades även några bombkastare på lastbilar, med längre skjuträckvidd.
  Tyskarna använde även gaskastare. Och naturligtvis jetbombplan.
  I december erövrade japanerna nästan hela Mongoliet och kom nära Vladivostok och erövrade delvis Primorye och Khabarovsk. Men general Frost tvingade dem att sluta.
  Med hjälp av detta organiserade Röda armén en serie motangrepp på de tyska flankerna som försökte fånga det som fanns kvar av Stalingrad. Vad, även en liten del av staden hölls i början av 1945. Tyskarna nådde vissa framgångar 1944, men kunde inte ens erövra Kaukasus och skaffa Bakuolja. Sant, för sina egna behov fick de fortfarande nog från Rumänien, Ungern, Libyen, Kamerun och Nigeria.
  Leningrad var fortfarande under belägring. Stora reserver av mat och ammunition skapades i förväg, så att staden kunde överleva denna vinter och fortsätta att slå fast betydande styrkor från Wehrmacht och dess allierade.
  Den sovjetiska ledningen lyckades också göra strategiska reserver av råvaror i staden Lenin för tillverkning av vapen. Så hittills har detta inte gett fascisterna för mycket.
  Men Murmansk var helt blockerat. Av de tio transporterna på väg till staden slutade Krauts nio.
  I januari försökte det sovjetiska kommandot testa styrkan hos tyskarna i centrum. Det gick dock inte att besegra det mycket kraftfulla och tekniskt avancerade försvaret. Den maximala framryckningen var fem eller sex, i bästa fall inte mer än åtta kilometer. Och de sovjetiska divisionernas förluster var mycket betydande. I de flesta delar upp till halva kompositionen.
  Men en del av de tyska styrkorna distraherades och tillät dem att hålla Stalingrad... I mars inledde tyskarna själva en offensiv vid Terekporten. De lyckades bryta igenom den sovjetiska försvarslinjen och omringa Groznyj och Ordzhonikidze, men Fritzerna satt fast i raden av Vedeno, Shali och vidare genom städerna.
  Själva staden Groznyj förblev i fullständig belägring fram till maj. I maj föll Stalingrad äntligen. Det finns praktiskt taget inga ruiner kvar av staden och dess förorter, liksom tankfabriken.
  Även den tyska koalitionen höll på att ta slut, men Führern ville ha seger. I januari genomfördes de första framgångsrika testerna av skivan, som nådde en hastighet på upp till två ljudhastigheter och steg till 18 kilometer i höjd. I maj hade disketten redan nått fyra ljudhastigheter och hoppade till 30 kilometers höjd.
  Men den nya maskinen, trots alla sina starka och till och med unika flygegenskaper, visade sig vara sårbar för småbränder och dyr. Sårbarhetsproblemet löstes snart genom att sjösätta en laminär plog, men detta ökade bränsleförbrukningen och minskade flygplanets flygtid. Och själva skivplanet, i sin laminära "beläggning", kunde inte elda effektivt.
  Men eran av "flygande tefat" hade börjat. Dessutom skaffade tyskarna ett starkt trumfkort: nya generationens stridsvagnar av klassen "E". De skilde sig åt med en liknande vikt som "Royal Tiger" och "Panther", en mycket tätare och mer avancerad layout, en låg siluett och tjock rustning.
  I massproduktion och på slagfältet presterade Panther-2 och Tiger-2, och sedan Tiger-3, bra. Det senare fordonet, med en tätare layout och ett litet torn, hade stark rustning och en motor på 1080 hästkrafter. "Mouse" fattade aldrig. Men "Panther"-modifieringen, "F", fungerade bra.
  På grund av bristen på legeringselement hade sovjetiska stridsvagnar inte särskilt högkvalitativ rustning, och hittills klarade "Panther" sin roll ganska bra även med en 75 mm kanon. Och den 120 mm lutande frontpansringen skyddade den ganska tillförlitligt från den 85 mm sovjetiska T-34-85-kanonen. Men kanske visade sig den sovjetiska självgående pistolen SU-100 vara en värdig motståndare till Panterns förbättrade rustning. T-4 var redan ur produktion. Och av produktionstankarna visade sig Pantern vara den lättaste.
  Den första avancerade stridsvagnen sett till sin layout var serietanken "Lion". Tornet på denna tank flyttades tillbaka och transmissionen, motorn och växellådan var placerade i en enhet framtill. Som ett resultat var fordonets silhuett låg, och rustningen med en kraftfull 105 mm kanon var jämförbar med "Royal Tiger", och fronten av tornet var ännu kraftfullare.
  Att flytta tillbaka tornet gav också lejonet fördelen att när den rörde sig genom skogen höll inte mynningen på dess långpipiga pistol fast vid trädstammar lika mycket.
  Nazisterna försökte också andra planer och bombarderade också sovjetiska positioner med starka flygplan.
  Japan försökte också avancera och skar slutligen av Vladivostok från fastlandet.
  Tyskarna försökte slå igenom till Moskva i juni och juli. Men den sovjetiska försvarslinjen visade sig vara mycket stark och nazisterna led enorma förluster. Inte ens Lev-tanken är helt adekvat i offensiven, främst på grund av otillräckligt sidoskydd.
  Det sovjetiska kommandot använde 100 mm pistolkalibern mer och mer aktivt. Det är tydligt att Sovjetunionen inte har resurserna att besegra fiendens stridsvagnar med samma stridsvagnar, men anti-tank artilleri kan användas massivt.
  E-100 i originalmodellen visade sig vara för tung på 140 ton, och sidoskyddet var 120 millimeter (pannan 240 millimeter!), även i vinkel. Detta räckte inte längre. För att inte tala om det faktum att Musarna ligger hopplöst efter i sin layout.
  I verkligheten var Lion-tanken och självgående kanoner - E-10, E-25 avancerade tyska fordon, där platsen för motorn, transmissionen och växellådan kombinerades. Tyskarna producerade dock mycket eftersläpande utrustning. Till exempel "Panthers", "Tigers", "Jagdtigers", "Jagdpanthers" med ganska höga silhuetter som släpar efter i utvecklingen.
  "E"-70 var inte heller helt framgångsrik. Fordonet var utrustat med en kraftfull 128 mm kanon och en avancerad layout, men på grund av önskan att bibehålla en stridsbelastning på minst 80 skott och inte överstiga 70 ton, visade sig dess pansarskydd vara jämförbart med "Royal Tiger" - modell 1944 och otillräcklig för ett genombrott. "Tiger"-3 är ännu bättre skyddad. Men på E-70 testades framgångsrikt en motor med en turboladdare med en effekt på 1200 hästkrafter, vilket gjorde det möjligt för tanken att nå en hastighet av 60 kilometer i timmen på motorvägen.
  Tyska stridsvagnar led i alla fall stora förluster, liksom infanteriet. Både utländska divisioner och satelliter från det tredje riket förlorade mycket.
  I mitten av augusti hade tyskarna avancerat endast 40-50 kilometer i centrum och kunde inte få operativt utrymme. Och förlusterna visade sig vara enorma. I september inledde nazisterna en ny offensiv i söder... Under en och en halv månad av hårda strider bröt fienden fram till Kaspiska havet och skar av Kaukasus landvägen.
  Men det sovjetiska kommandot lyckades etablera förnödenheter till sjöss, om än till priset av stora skador. I november nådde Fritz, till priset av enorma ansträngningar och stora skador, Volgadeltat. I december stabiliserades frontlinjen. Klyftan mellan Kaukasus fronter och det viktigaste sovjetiska territoriet växte. Dessutom lyckades japanerna skära av Vladivostok, vilket placerade den sovjetiska staden under belägring.
  Trots blockaden lyckades Murmansk heroiskt hålla ut till december 1945. Men han föll ändå...
  1946 fortsatte fientligheterna... Den sovjetiska armégruppens position i Kaukasus visade sig vara extremt svår. De är avskurna av land, och det finns ett hot om den slutliga förlusten av Baku.
  Stalin kände extrem nervös och fysisk utmattning. Hårda strider utspelade sig i riktning mot Tikhvin. Det gjordes ett försök att rädda det omringade Leningrad. I själva staden lämnades matförråd i mindre än ett halvår och matkorten klipptes igen.
  Till en början bröt sovjetiska trupper genom frontlinjen, men sedan lyckades fienden, med ett överlägset antal stridsvagnar, genomföra en motattack och till och med skära av en del av de sovjetiska trupperna. Februari gick i hårda strider både i norr och söder, där sovjetiska trupper testade fienden och försökte återerövra Stalingrad. Och det senare var delvis framgångsrikt. Sovjetiska stridsvagnar brast in i staden, men kunde tyvärr inte driva nazisterna därifrån.
  Men det tredje slaget vid Stalingrad bröt ut. Sovjetiska trupper nådde också relativt stora framgångar nära Voronezh. Men även där kunde Fritz, med hjälp av ett stort antal tankenheter och deras tekniska överlägsenhet, återställa situationen. I mars började skivformade helikoptrar och disketter delta i fientligheter i stor skala. Tyskarna gjorde flera förbättringar av flygande tefat och kunde med dem inleda missilangrepp mot sovjetiska positioner. Men i praktiken levde inte skivplanet upp till förväntningarna som ett mirakelvapen.
  Precis som den ballistiska missilen von Braun visade sig vara för dyr och av låg noggrannhet för att dess aktiva användning i strid skulle rättfärdiga sig själv.
  Men tyskarna skaffade stjärtlösa jetbombplan som kan bära upp till tio ton last och flyga en sträcka på upp till 16 tusen kilometer (!).
  Tyvärr släpade det sovjetiska jetflyget fortfarande efter, och fienden dominerade luften nästan helt. Hur som helst kan propellerdrivna flygplan i princip inte överträffa jetflygplan i flygegenskaper. Och vår egen utveckling var för sent. Och övergången från propellerdrivna flygplan till jetflygplan är för smärtsam.
  Och piloterna behöver omskolas, banorna behöver byggas ut och en speciell typ av bränsle måste förberedas. Tja, själva motorerna testas och felsöks fortfarande!
  Tyskarna fann sig distraherade av Stalingrad... Märkligt nog höll Tredje riket och hela koalitionen på att ta slut, och Röda armén var som en Fenixfågel. Både april och maj passerade i hårda strider nära Stalingrad. Och till och med i juni försökte Röda armén fortfarande avancera och knäppte fienden. Men i juli, trots värmen, rörde sig nazisterna fortfarande längs Kaspiska havets kust i riktning mot Baku. Framstegen var extremt långsamma. I snitt 1,5 kilometer per dag. Dagestan slog tillbaka... Sovjetiska trupper krossade Fritz och deras allierade i alla azimut.
  De slog fienden både i mitten och i norr. De fick inte närma sig Archangelsk... Men i september accelererade takten för tyskarnas framfart i Kaukasus. Den kaukasiska gruppens styrkor var allvarligt uttömda, och ett hav av tio transporter seglade under villkoren för fiendens överhöghet i luften på högst två eller tre. I slutet av oktober gick fascisterna ändå in i Azerbajdzjan. Och i november avancerade de till Baku. Och i början av december förenade sig Krauts med turkarna i Georgien...
  Redan före mars var det strider i Kaukasus, och Jerevan höll i allmänhet ut till juni 1947.
  Hela vintern försökte Röda armén outtröttligt avancera. De misshandlade koalitionen illa. Även om japanerna så småningom tog Vladivostok i april, tillät detta bara Sovjetunionen att slå sig fastare över Amur.
  Även om Röda armén inte nådde påtagliga framgångar med sina attacker på vintern och i mars, lärde den koalitionen en rättvis läxa. Inom de tyska satellitländerna förvärrades situationen alltmer. De mänskliga resurserna var uttömda och förlusterna var enorma. Den ekonomiska bördan höll på att bli helt outhärdlig. Även framgångar vid fronterna gladde den europeiska mannen på gatan mindre och mindre. Längtan efter fred blev starkare och starkare.
  Men Hitler ville envist göra slut på Sovjetunionen. Även om beräkningarna att Röda armén skulle förlora sin stridseffektivitet efter förlusten av Baku inte blev verklighet. 1946 producerade Sovjetunionen ett rekordantal vapen: cirka 60 tusen flygplan och 40 tusen tankar och självgående vapen, 250 tusen vapen och murbruk. Ja, det sovjetiska flyget är främst Yak-9-stridsflygplanet, attackflygplanet IL-2, som fortfarande är i produktion. Yak-3 och LA-7 producerades i små kvantiteter. Fortfarande i produktion är PE-2 och TU-3. Ja, flyg kan anses vara föråldrat mot fiendens jetmonster, men det är det inte. Liksom T-34-85, IS-3 och SU-100 är resten av fordonen i små mängder.
  Och 1947 började T-54 komma i drift, vilket borde ha satt stopp för den kvalitativa överlägsenheten hos tysk teknik. Naturligtvis kunde T-54, som vägde 36 ton, inte vara starkare än alla fiendens tankar, men den kunde lätt konkurrera med Panthers and Tigers.
  Den tyska huvudstridsvagnen var E-50, kallad Lion-3. Fordonet liknar Lejonet, men med en kraftfullare motor på 1200 hästkrafter och tjock rustning. Med en vikt på 75 ton ökade tjockleken på den tyska stridsvagnens sidopansar till 140 mm, och fronten var 240 mm med en 105 mm pistol och en piplängd på 100 el. Den nya tyska bilen borde bli den främsta. Den är överlägsen den sovjetiska i beväpning och rustning, men är mer än dubbelt så tung.
  T-54 har dock precis börjat komma in i produktion.
  Men sommaren 1947 var ännu hetare. Tyskarna försöker attackera Moskva igen. De slår också igenom till Saratov. Striderna drar ut på tiden till senhösten. The Fritz lyckas fortfarande ta Saratov. Men i Moskvaområdet lyckades man avancera max sextio till sjuttio kilometer. Både Rzhev och Vyazma, även om den senare var till hälften omringad, stannade kvar i Sovjetunionen.
  Moskva har inte erövrats, och nazisterna och deras brutala koalition måste möta vintern i skyttegravarna. Den här gången räddar det sovjetiska kommandot människor och samlar styrka. I synnerhet T-54-tanken. Och den 31 december 1947 testades MIG-15 framgångsrikt, vilket borde få ett slut på det tyska monopolet på jetflygplan i luften.
  Det är sant att i februari 1948 föll Leningrad efter många års belägring. Ett mycket hårt slag mot sovjetmaktens prestige.
  Sovjetunionens ställning i maj 1948 blev hopplös. Tyskarna och deras koalition kontrollerar Kaukasus, sedan Volga till Saratov och Tambov med Voronezh. Sedan öster om Orel, nästan intill Tula, sedan i Vyazma och nära Rzhev själv, hela vägen till Archangelsk.
  Tja, vad mer kan man göra i en sådan situation? Dessutom kontrollerar japanerna hela Primorye längs Amurfloden och fångade deras enda allierade: Mongoliet.
  Och under de sju krigsåren gick mark förlorade där minst hälften av befolkningen i Sovjetunionen bodde före ockupationen, och kanske mer. Under de sju åren av krig förlorade Röda armén oåterkalleligt minst tjugo miljoner soldater och officerare. Utan att räkna de som blev sårade eller handikappade. Att inte räkna med de enorma förlusterna från massiv bombning, beskjutning och svält.
  Även om man tar hänsyn till de evakuerade familjerna hade Stalin inte mer än hundra miljoner arbetskraft kvar under sin kontroll, förmodligen kanske mindre. Av dessa är var femte värvad till armén. Cirka tjugo miljoner olika trupper. Barn från fem års ålder, pensionärer och funktionshindrade i den första och andra gruppen fick använda maskinerna.
  Landet är extremt mobiliserat. Produktionen av vapen 1947 minskade bara något... Så det är för tidigt att sätta stopp för sovjeternas land!
  Stalin själv trodde i alla fall inte det. Och Hitler ville också sätta press på Ryssland - att få allt på en gång! Så det blev ingen kompromiss alls.
  På sommaren inledde tyskarna en ny attack mot Moskva. De hoppades fortfarande att de kunde bryta huvudstaden och göra slut på Sovjetunionen. Från Röda armén täcktes Moskva av mer än tre miljoner soldater och miliser. De var beväpnade med tolv tusen stridsvagnar och självgående kanoner. Det är sant att det bara finns omkring femhundra T-54:or, främst T-34-85:or och SU-100:or kämpade. IS-3 hade redan avvecklats vid det här laget. Mycket få IS-4-tankar producerades på grund av den tekniska opålitligheten hos denna mastodont. Sex IS-7-tankar tillverkades, men detta fordon gick inte i massproduktion. Fast förmodligen förgäves. Den skulle kunna penetrera 240 mm pansar på 75 ton Lev-3 med sin 130 mm kanon. Det är sant att tyskarna hade en mer avancerad stridsvagn, Royal Lion, som vägde 100 ton med en motor på 1800 hästkrafter, och en 128 mm med en mycket långpipig pistol med en initial projektilhastighet på 1260 meter per sekund.
  Men Stalin tappade på något sätt intresset för tung utrustning och föredrog: helst liten, men avlägsen.
  Men de fyra krigarna: Zoya, Victoria, Elena, Nadezhda trodde inte det. Och de fick just IS-7-stridsvagnen under sin kontroll. Dessutom, och på nummer sju. Så de fyra gjorde den här bilen på egen bekostnad. Flickorna hittade guldtackor i Sibirien och donerade dem till försvarsministeriets fond. Och nu ville de själva skjuta från denna underbara maskin.
  Och den betydelsefulla dagen den 22 juni 1948 närmade sig precis. Hitlers trupper ledde bara befolkningen och försökte kringgå och omringa den sovjetiska staden Rzhev.
  Och de fyra döttrarna till ryska demiurggudar, som alltid, bestämde sig för att ingripa i ett kritiskt ögonblick för Ryssland! De räddar alltid sitt fosterland - Rus - vid rätt tid och plats!
  
  
  
  
  OM DET INTE FINNS INGA STÅLKLÄMMER
  I allmänhet, konstigt nog, var förloppet av andra världskriget och det stora fosterländska kriget i de flesta parallella universum ännu värre för Ryssland än verkligheten. Kanske för att den fascistiska regimen som tog kontroll över Europa hade mycket mer potential än den kunde inse. Kombinationen av brutal totalitarism och marknadselement i ekonomin är mer effektiv än västvärldens liberala kapitalism och den centraliserade, byråkratiska stalinistiska modellen. Lyckligtvis, av ett antal skäl, både objektiva och subjektiva. På grund av stor tur kunde nazisterna inte använda sina trumfkort.
  Hur många tyska spioner misslyckades bara för att tyskarna använde en skrapa av rostfritt stål i dokument och ryssarna använde enkelt järn? Och hur påverkade en sådan liten sak avgörande krigets gång?
  Det fanns i alla fall ett parallellt universum, där redan i oktober 1941 upptäckte en mycket noggrann underrättelseofficer detta faktum. Äkta sovjetiska dokument och falska tyska är blöta och... På sovjetiska dokument är gemet rostigt och det märks, men på tyska är det inte det.
  Detta är en liten sak, men dess inflytande på det stora fosterländska kriget visade sig vara mycket betydande.
  Efter att ha undvikit misslyckanden och arbetat under kontroll av tyska agenter, upptäckte de betydande bevis på att sovjetiska trupper förberedde en offensiv nära Stalingrad. Så övertygande att den envise Adolf Hitler gick med på detta och gav order om att omgruppera de nazistiska trupperna som var stationerade vid Volga. Och det spelade roll.
  Om Röda armén, som hade mer än dubbelt så många styrkor som Wehrmacht, under Rzhev- Sychov -operationen inte kunde bryta igenom det tyska försvaret, så var styrkan i Stalingrad mer gynnsam för nazisterna.
  Och vädret den 19 november 1942 var inte gynnsam för offensiva operationer. Flyg, särskilt attackflygplan, kunde inte lyfta, och artilleribombardement hade endast en ytterst begränsad inverkan på fiendens utvecklade försvar. Efter att ha gått till offensiven fastnade sovjetiska trupper. Inte ens utplaceringen av stridsvagnskår kunde bryta ett hål i Hitlers försvar.
  Hårda strider utbröt också i Rzhev-Sychov-riktningen. De fortsatte på nyårsdagen. Först då, efter att ha lidit allvarliga förluster, avbröt sovjetiska trupper i båda riktningarna sin offensiv. Hitler höll ut på Volga, men tyskarna började bli slagna i Afrika. Churchill kallade Montgomerys offensiv i Egypten: slutet på början. Han uttalade också att nu kommer de allierade bara att vinna.
  Ja, Rommel, trots den pågående överföringen av stora styrkor till Afrika, hade otur och hans armé led nederlag efter nederlag. För att säkerställa genomförandet av ett krig på två fronter, var det tredje riket tvunget att deklarera total mobilisering i februari 1943.
  Dessutom uppnåddes inte huvudmålen för Operation Blau. Men vintern 1942-1943 lyckades Wehrmacht, till skillnad från den verkliga historien, undvika ett allvarligt nederlag i öster. I slutet av januari återupptog sovjetiska trupper sin offensiv i centrum: den tredje Rzhev-Sychov-operationen och nära Stalingrad. Men det är inte att våga bryta igenom en fiende som sitter i ett starkt försvar. Striderna påminde nu om första världskriget. Dröjande, positionell. När den som anföll förlorade mer än den som försvarade.
  Operation Iskra för att befria Leningrad sköts upp. Stalin ville skära av Rzhev-avsatsen så snabbt som möjligt och besegra fienden vid Stalingrad. Tyskarna, som minns lärdomarna från förra vintern, försvarade sig aktivt. Och hittills har de lyckats slå tillbaka de sovjetiska truppernas angrepp. Som det visade sig, när Krauts är redo, är det inte lätt att bryta igenom deras försvar. Och kvaliteten på de tyska väpnade styrkorna är fortfarande som bäst.
  Den sovjetiska offensiven varade till slutet av februari, men blev aldrig framgångsrik.
  I början av mars försökte det sovjetiska kommandot en offensiv i Voronezh-riktningen. Efter inledande framgångar kom Röda armén för motattack Mainstein . Stora sovjetiska styrkor omringades och tvingades slå sig tillbaka. Förlusterna, särskilt inom tekniken, visade sig vara stora, och tyskarna och deras allierade kunde få fotfäste i denna riktning och erövrade helt Voronezh och dess förorter.
  Under Mainsteins motattack deltog "Panthers" och "Tigers" i striden för första gången. De nya stridsvagnarna levde delvis upp till deras förväntningar. När de användes på rätt sätt var de överlägsna sovjetiska fordon i mötande strid.
  Vårtjälorna satte in och lugnet rådde på östfronten. Hårda strider rasade i Tunisien.
  Führern försökte upprätthålla ett brohuvud i Afrika till varje pris. För att uppnå detta beslutade nazisterna till och med att ta ett steg utan motstycke. De gav Franco ett ultimatum: antingen släpper han igenom tyska trupper till Gibraltar, eller så blir han störtad, som Vichy-regeringen. Generalissimo fick kalla fötter och gick med på det. Samtidigt vände han sig till Storbritanniens och USA:s regeringar med en tårfylld vädjan: att inte förklara krig mot Spanien, eftersom detta inte skedde enligt hans vilja!
  Den 15 april 1943 började tyskarna anfallet på Gibraltar och kastade in de senaste tigrarna och pantrarna. Fästningen föll under attackerna från hundratals stridsvagnar på två dagar. Anfallet beordrades av Paulus, återkallad från östfronten. Ironiskt nog kunde tyskarna erövra de sista kvarteren, Stalingrads hus och Stalingradfabrikerna först den 1 april 1943. Således rehabiliterade Paulus sig själv delvis och fick titeln fältmarskalk och svärd till eklöven på riddarkorset.
  Erövringen av Gibraltar blockerade britternas och amerikanska tillgången från väster till Medelhavet. Och dessutom kunde nazisterna själva invadera Marocko på kortaste avstånd och avleda en del av de allierade styrkorna från Tunisien.
  Trycket på det tunisiska brohuvudet försvagades, och sedan förflyttades Rommel igen. Hitler bestämde sig för att frysa militära operationer i öst tills vidare och försöka ta kontroll över Medelhavet.
  Det sovjetiska kommandot började också hålla sig till avvaktande taktik. Detta är vad Stalin gjorde i den verkliga historien, och detta är vad han bestämde sig för att göra nu. Låt kapitalisterna blöda dårarna själva. Låt dem hamra på varandra, så samlar vi krafter och slår till när de är helt utmattade.
  Tyskarna höll fortfarande kvar norra Tunisien och trupper under befäl av den nye fältmarskalken Paulus ryckte fram mot Casablanca. Amerikanerna mötte Tigers och Panthers. Det visade sig att deras Sherman var svag mot sådana tankar, såväl som den moderniserade T-4.
  Och Churchill, efter tre månaders tvekan, förklarade ändå krig mot Spanien. Men vid denna tidpunkt hade tyskarna redan erövrat hela Marocko och invaderat Algeriet. Därför kom detta inte som en chock för Franco. Den 25 juli erövrade tyska trupper Algeriets huvudstad och tillfogade britterna ett förkrossande nederlag. Framgången underlättades av en motattack från Rommel, och det plötsliga nederlaget och landningen av Kissilring på Malta.
  Östfronten var stabil och lugn. Stalin, vars trupper hade lidit stora förluster i tidigare strider, fyllde på med Röda armén. Tyskarna bildade också nya divisioner och förde över dem över Gibraltarsundet till Medelhavet.
  Aktiviteten hos tyska ubåtar ledde till att tonnaget för de amerikanska och brittiska flottorna började minska. Och detta bidrog inte heller till framgång i striderna om det största södra havet i Europa.
  Den hotfulla situationen i Medelhavet ledde till att Churchill den 6 augusti bestämde sig för att landa i Frankrike. Men operationen skedde under ogynnsamma väderförhållanden och var dåligt förberedda.
  Den 10 augusti förenades Rommel och Paulus och bildade en rejäl kittel i östra Algeriet. Och den 19 augusti skar Mainstein, fällornas lömska mästare, av de allierade trupperna från kusten.
  Framgången för Fritz underlättades av amerikanernas obeslutsamhet, som ansåg landningen i Frankrike 1943 för tidigt, och en akut brist på landningsfarkoster. Lugn på östfronten. Dessutom mer än fördubblades flygproduktionen i Tyskland 1943 och översteg trettiotvåtusen flygplan per år - lyckligtvis hade tyskarna mer arbetskraft och territorium under sin kontroll än verkligheten. Och de nya Focke-Wulf-fordonen med starka rustningar och vapen, samt 30-millimeterskanoner, orsakade för stor skada på allierat flyg.
  Katastrofen i Algeriet och Frankrike gjorde augusti 1943 riktigt svart för de allierade.
  Stalin var till och med nöjd med sådana framgångar. Men Churchills tålamod tog slut. I öst upphörde till och med luftstriderna praktiskt taget och partisanaktiviteten minskade. Tyskarna bildade fler och fler nya kårer av före detta sovjetmedborgare och skapade till och med något som liknade docklokalregeringar. Så separata brigader av lokala nationalister från öst kämpade redan i Afrika.
  Den bulgariske tsaren Boris skickade också tre av sina bästa divisioner till Tunisien, uppenbarligen i hopp om att få några kolonier för sig själv på den mörka kontinenten.
  I september inledde Rommel en storoffensiv i Egypten. Han lyckades, med hjälp av styrkornas kvantitativa och kvalitativa överlägsenhet, fånga Tripoli en vecka efter signalen för attacken.
  Britterna och amerikanerna led nederlag efter nederlag i Libyen. Under dessa förhållanden tillkännagav Churchill att alla biståndsleveranser till den bolsjevikiska Sovjetunionen skulle stoppas och krävde en omedelbar intensifiering av fientligheterna. Stalin låtsades ignorera ultimatumen. Även om förberedelser för kränkande handlingar naturligtvis genomfördes. Men Koba var listig och försökte till och med testa vattnet för en separat fred. En, i slutet av september erövrade tyskarna hela Libyen, inklusive Tolbuk, och bröt till och med igenom Egypten till Alexandria.
  Paulus lyckades kringgå den viktigaste engelska befästa punkten och gå söderut till Nilen. Detta innebar faktiskt en katastrof för Storbritannien i Egypten. Då kunde tyskarna åka till Suezkanalen och åka till Irak, och sedan inte långt från Baku.
  Förseningen blev farlig och Stalin gav order om att återuppta attacken mot Rzhev, samt återta Stalingrad och samtidigt krossa fienden i norra Kaukasus.
  Det vill säga i oktober återupptogs stridigheterna omedelbart i tre riktningar. Och i november även på Leningradsky.
  Det var dock inte lätt att bryta igenom en fiende som var väl nedgrävd och hade kraftfulla tunga Panther och Tiger stridsvagnar. Sovjetiska trupper stod inför djupa positionsförsvar. Och i försvaret presterade de nya tyska stridsvagnarna och de självgående kanonerna bra.
  Så det gjordes inga betydande framsteg i oktober och november. Om inte den tyska offensiven stoppades vid Suezkanalen. Och då bara tillfälligt... Men Paulus och Rommel vände sina trupper till Sudan. Och de började erövra Afrika.
  Wehrmacht är ännu inte redo att anfalla på vintern.
  Dessutom satte Krauts stora förhoppningar på Panther-2 som en mer avancerad maskin och Tiger-2 och Lion.
  Vintern gick i Röda arméns försök att bryta igenom Krauts försvar. Men ingenstans gick det att nå stora framgångar. Även om ett genombrott inträffade, återställde fienden situationen med en motattack.
  Och situationen blev värre. I Storbritannien, mot bakgrund av militära nederlag, uppstod en politisk kris. Ett misstroendevotum antogs mot Churchills kabinett. Hur kunde det vara annorlunda om den kloke Paulus slog ut England ur Sudan och Etiopien.
  Den nya regeringen erbjöd Tyskland en separat fred. Med tanke på de större amerikanska förlusterna från den tyska ubåtsflottan, protesterade Roosevelt inte. Dessutom har hans position i Amerika skakat. Och japanerna lyckades vinna ett par små segrar, vilket bromsade den amerikanska framryckningen. Så, synvinkeln - vår koja på kanten har segrat.
  Hitler lade dock först fram överdrivna villkor. Då blev kompromissen de franska länderna och Egypten, liksom det som tidigare tillhörde Italien återlämnades. Sudan faller också i Tredje rikets ägo, men Suezkanalen drivs gemensamt.
  Sålunda, efter att ha gett sig själv fria händer i väst, kastade Führer all sin styrka i öst. Nazisterna började sin offensiv mot Moskva i maj. Tack vare de franska och engelska kolonierna hade Libyen redan tillräckligt med olja, och Hitler ville vinna så snabbt som möjligt.
  Dessutom öppnade Türkiye också en andra front.
  Röda armén visade dock redan en otrolig styrka och hjältemod i striderna om den sovjetiska huvudstaden. I genomsnitt översteg inte den tyska framryckningstakten en kilometer per dag. I slutet av augusti kunde nazisterna avancera max hundra kilometer med en genombrottsbredd på drygt trehundra.
  De närmade sig Moskva, men sprang in i Mozhaisks försvarslinje. Det var blygsamma resultat. Dessutom gick sovjetiska trupper ständigt till motattack mot fienden. Nya sovjetiska stridsvagnar T-34-85 och IS-2 deltog i striderna. Man kan inte säga att tyskarna helt förlorade sina fördelar, men Röda armén stod inte stilla, inte heller vetenskapen!
  Nya sovjetiska jaktplan Yak-3 och LA-7 dök upp, kapabla att konkurrera med tyska propellerdrivna flygplan. Det är sant att fienden har mycket starka reaktiva trumfkort i gengäld. ME-262 och HE-162 hade inga analoger i världen. Hitler beslutade också att förbjuda produktion och utveckling av stridsvagnar som är lättare än femtio ton. Som ett resultat gavs T-4 och Pantern upp. "Panther"-2 visade sig väga 50,2 ton och ha en kraftfull pistol med en motor på 900 hästkrafter. "Royal Tiger" och "Lion" översteg till och med monstrens vikt på 70 ton. Enligt partiets resolution översteg sovjetiska bilar inte 47 ton i vikt.
  Efter att ha misslyckats med att ta Moskva, vände nazisterna sin uppmärksamhet mot Leningrad. De var riktigt trötta på den här staden. En massiv beskjutning började i september. De inkluderade också 1000 mm kalibervapen och bevingade robotprojektiler.
  Hitler beordrade att ta Leningrad till varje pris.
  Staden lyckades slå tillbaka tre överfall i september och oktober. Tyskarna kunde dock avancera tio till tjugo kilometer och erövrade även Peterhofs brohuvud. På vissa ställen gick deras enheter in i staden, vilket försämrade gruppens operativa position. I november 1944, efter att nazisterna vunnit parlamentsvalet, gick även Sverige in i kriget mot Sovjetunionen.
  Den annonserade aktivt sloganen: hämnd för Peter den stores och Alexanders nederlag. Nya svenska divisioner anlände till fronten och inledde tillsammans med finnarna ett anfall mot staden norrifrån. Och nazisterna återupptog attackerna med hjälp av bland annat Sturmtiger och den ännu kraftfullare Sturmaus , samt E-100-stridsvagnen, världens första seriemonster som vägde mer än hundra ton.
  Trots de sovjetiska soldaternas och milisernas massiva hjältemod och motståndskraft, samt en desperat avledningsmotattack mot Novgorod, gick staden inte att rädda. Det sista kvartalet föll dock inte förrän den 27 januari 1945, vilket visar ett exempel på gränslös motståndskraft. Och själva staden varade ett helt kvarter: 1270 dagar! Förmodligen den längsta blockaden av en stad i moderna krig.
  Även om tyskarna och deras allierade led enorma förluster uppnåddes målet delvis. Den näst största och viktigaste sovjetiska staden föll och händerna på den mäktigaste fiendegruppen befriades.
  På vintern var striderna hårda. Tyskarna använde seriella jetflygplan med all sin kraft. Sovjetunionen hade inte paritetsmakt mot dem. Detta gjorde det svårt att uppnå ett övertag i luften. Där dominerade fienden tvärtom. Precis som medan tyska stridsvagnar behöll sina fördelar. Och de ökade till och med dem med tillkomsten av "E"-serien.
  Jämfört med tigrarna och pantrarna hade E-seriens stridsvagnar en tätare layout, en låg siluett och som ett resultat mycket tjockare pansar i en vinkel.
  Den sovjetiska vetenskapens svar hittills var bara IS-3, ett starkare pannskydd för torn. T-54 var fortfarande under utveckling, och T-44 var inte mer framgångsrik.
  Hitler ändrade dock sina planer i maj 1945. Och begränsande sig till individuella attacker utförde han huvudoffensiven i Kaukasus. Det var bekvämare att slåss där. Så efter erövringen av Stalingrad visade det sig att det var svårt att försörja den sovjetiska gruppen. Dessutom tillfogade sovjetiska trupper i februari ett starkt nederlag för ottomanerna i Transkaukasien, vilket tvingade turkarna att fly från Jerevan och befriade Kars-regionen.
  Tyskarna bröt igenom försvaret och passerade längs Volga och nådde Kaspiska havet. Groznyj föll den 15 juni, efter envisa strider, Sukhumi den 23 juni, Zugdidi den 29:e samma månad. Tbilisi intogs i slutet av juli tillsammans med Kutaisi. I augusti intog de fascistiska gamarna äntligen Dagestan, liksom Poti, och nådde Armenien från norr. I september förenades de med turkarna, och attacken mot Baku började. Nyckelstaden höll ut till den 6 november 1945. Vissa strider i bergen, särskilt i Jerevan, varade till slutet av december.
  Hårda strider utspelades också i centrum. Tyskarna kunde komma nära Tula och till och med ta Kalinin, men sedan stoppades de. Frontlinjen har dock närmat sig, och det är redan inte mer än åttio kilometer kvar från huvudstaden.
  Året 1946 började med en varm vinter. Det sovjetiska kommandot, som ville förhindra den tyska offensiven, rusade desperat mot fienden.
  Tyvärr, fiendens fördel i luften bara ökade. Luftwaffes jetflygplan förbättrades tyvärr hela tiden. Nya modifieringar av ME-262 har dykt upp, inklusive en ultrahöghastighets. Också en stark jetjager TA-183, mer avancerad med svepande vingar HE-262, och ett riktigt mästerverk av flygplansteknik ME-1010 med kontrollerade svepande vingar.
  Och Sovjetunionens huvudkämpe förblev Yak-9. Bilen var en gång ny, men är nu klart föråldrad.
  Men Luftwaffe har också Yu-287, och jetbombplanen Yu-387, TA-400, TA-500 har dykt upp. Och attackflygplan är jet. Och HE-377 är reaktiv och HE-477 är också reaktiv och multifunktionell.
  Och E-70-serien med tankar som väger lika mycket som "Royal Tiger", men med mycket starkare skydd.
  Och det verkliga mästerverket var den pyramidformade tanken som visades i metall för Führerns födelsedag den 20 april 1946. Hitler gav honom personligen namnet "Imperial Lion".
  Fordonet var format som en långsträckt, tillplattad pyramid, med små rullar som täckte hela tankens botten. Den hade alltså ingen bricka, vilket avsevärt ökade längdåkningsförmågan. Dessutom hade tanken inget tak, och dess rustning från alla vinklar hade en hög rationell lutningsvinkel. Fordonet vägde 99 ton och var beväpnat med en 128 mm luftvärnskanon med en piplängd på 100 EL, hade en motor på 1800 hästkrafter och en frontpansar på 300 mm. Dessutom har plattorna stora rationella lutningsvinklar i den första fronthalvan och 250 millimeter i den andra lutande halvan. Således visade det sig vara den mest kraftfulla tanken i världen, ogenomtränglig från alla skjutplatser och när den attackerades med bomber från ovan.
  Führern beordrade omedelbart att den skulle sättas i produktion så snabbt som möjligt och samtidigt skapa en attackmodifikation med en haubits och en bombkastare.
  Så nazisterna fyllde på, de måste slås sönder. Men tyvärr togs en mycket envis och tekniskt stark fiende. Och i slutet av maj började, enligt traditionen, när vägarna torkade ut offensiven.
  Fritz försökte kringgå Moskva och Tula. Striderna rasade med oöverträffad intensitet och omfattning. Men de sovjetiska trupperna var värda att kallas oövervinnerliga. Under tre månader av kontinuerliga strider kunde nazisterna bara omringa Tula och nå Kashina och närma sig Moskva från norr, vilket delvis avbröt kommunikationen. Striderna pågick redan på gatorna i själva staden.
  Stalin lämnade huvudstaden och evakuerade till Kuibyshev. Men nazisterna började en attack mot Saratov i juli. Denna stad föll den 8 augusti. Eftersom Kuibyshev nu befann sig farligt nära fronten, flyttade den överbefälhavaren sitt högkvarter till Sverdlovsk. Striderna i Moskva fortsatte in i september. Den 18:e föll Kashira. I början av oktober var Sovjetunionens huvudstad nästan omringad, och den 29, efter envisa strider, föll Kuibyshev också. Dessutom erövrade tyskarna Guryev och Uralsk.
  November var full av fruktansvärda strider. Den 7 november bröt Krauts igenom till Kreml, men drevs tillbaka av en desperat motattack. Och under denna strid dog den tillförordnade befälhavaren i Moskva, marskalk Rokossovsky!
  Och den berömda sovjetiska piloten Kozhedub sköt ner det hundrade tyska planet och blev den första sovjetiska personen som tilldelades titeln fyra gånger Sovjets hjälte. Och även den 7 november 1946.
  Den 4 december stängdes slutligen blockadringen runt Moskva. Men huvudstaden och resterna av dess heroiska garnison kämpade fram till ortodox jul den 7 januari 1947.
  Anfallet på huvudstaden leddes av Mainstein. För detta tilldelades han den andra Orden av Storkorset av Järnkorset efter Hermann Göring.
  Men kriget är inte över än. Stalin från Sverdlovsk lovade att fortsätta kampen. Tyskarna var också ganska utmattade. I söder närmade sig deras trupper Penza och Ulyanovsk och stannade. I mars inledde sovjeterna motattacker. Men i april var de fortfarande tvungna att lämna Ryazan. Och i maj omringade nazisterna staden Gorkij och bröt igenom till Kazan från söder. I juni intog Krauts Orenburg och närmade sig Ufa. Motståndet mot Röda armén försvagades, moralen sjönk och massdeserteringar började. Däremot har de alltid funnits, men efter huvudstadens fall intensifierades de många gånger om. Ingen hade någon önskan kvar att dö för Stalin. Men folk kämpade mot fascismen för sitt fosterland.
  Den sovjetiska regeringens auktoritet föll också. I juli bröt tyskarna in i Sverdlovsk. Stalin och hans följe flyttade till Novosibirsk. I Ural pågick strider fram till augusti... Tyskarna hämmades av kommunikationssträckan och partisanernas aktiva agerande. Men ytterligare krig har redan förlorat sin mening.
  Stalin hoppades dock fortfarande på något. Tyskarna bröt sig in i Tobolsk i september. Men de försenades av kraftiga höstregn. Vinterns närmande stoppade offensiven i Sibirien, men nazisterna lyckades ta hela Centralasien. På vintern vågade de inte åka till Novosibirsk. Men Stalin mådde också dåligt och han flyttade till varmare Vladivostok.
  Året 1948 kom. Nazisterna var redan beväpnade med disketter. Dessutom dök det upp mer kompakta tankar med turbojetmotorer. Faktum är att efter att det blivit varmare återstår bara att de marscherar segrande och ockuperar städerna.
  Men Beria förgiftade den redan allvarligt sjuke Stalin och erbjöd Tredje riket kapitulation, med förbehåll för bevarandet av sovjetmakten i Sibirien.
  Hitler, som själv var jävligt trött på kriget, höll nästan med, men först intog han Novosibirsk i maj 1948. Och kapitulationen undertecknades den 22 juni 1948, på ett symboliskt datum - exakt sju år från ögonblicket för attacken mot Sovjetunionen. Så här slutade andra världskriget. USA besegrade Japan redan 1945 och testade en atombomb. Så Führern har ingen verksamhet att åka utomlands.
  Beria regerade dock inte länge. Den mest berömda sovjetiska ess, luftmarskalk och sjufaldiga hjälten i Sovjetunionen Kozhedub, kommer att kunna genomföra en militärkupp och störta den impopulära ordföranden för den statliga försvarskommittén. Beria och ett antal av hans medbrottslingar sköts. I det tredje riket, i mars 1953, gjorde patrioter slut på Hitler. Och Göring dog av drogmissbruk lite tidigare, medan Himmler sköts på grund av misstankar om konspiration.
  En hård kamp följde mellan SS, ledd av Schellenberg, och de väpnade styrkorna, ledda av Generalissimo Mainstein. Allt detta resulterade i ett inbördeskrig. Som ett resultat kollapsade det tredje riket. Och den reducerade Sovjetunionen började gradvis återställa sitt inflytande. Historien gick in i en spiral igen. Tysklands fantastiska uppgång, svullnade mer än Genghis Khans imperium, sedan huvudledarens död - kaos och utrotning.
  Och den gradvisa insamlingen av furstendömen, bara staden Baikalsk blev huvudstad. Sovjetunionen, uppdelat i många provinser med marionettprovinser inrättade av tyskarna, förenades igen. Den största segern var annekteringen av Moskva, som kastade av sig det nazistiska oket. Det är sant att Ukraina, Vitryssland och de baltiska staterna, samt Georgien, Armenien och Azerbajdzjan behöll sin suveränitet. Efter det tredje rikets kollaps blev USA världshegemon. En pro-amerikansk regering etablerades också i Kina.
  Men gradvis blev det himmelska imperiet mer och mer självständigt. I Sovjetunionen, efter Kozhedubs de facto-diktatur, upprättades en huvudsakligen presidentkonstitution, men med en två mandatperioder i makten. Valen hölls på alternativ basis, och posten som president hade ett annat namn: folkets ordförande.
  Landet hade en blandad och snabbt utvecklande ekonomi.
  Men här är hur historien förändrades från ett gem. De förlorade andra världskriget, även om de kämpade tappert. Och resultatet blev katastrofalt. Dessutom kunde Tyskland bara vinna storhet ett tag.
  Och USA tappade gradvis inflytande, världen blev multipolär, vilket betyder att det blev mer och mer kaos i den. Tvärtom är det mindre ordning. Och ungefär samma som i det nuvarande tjugoförsta århundradet.
  Tja, varför dras mänskligheten så till fragmentering och kaos?
  
  
  TROTSKY I STÄLLET FÖR STALIN
  Tuchatjevskijs kampanj mot Warszawa visade sig misslyckas främst på grund av Stalins fel - som istället för att täcka den södra flanken av de röda trupperna som ryckte fram mot Warszawa. vände den första kavalleriarmén mot Galicien. Dessutom, trots de stora styrkorna som stod under Josephs befäl, lyckades han bli besegrad av polackerna. Röda armén förlorade slaget vid Warszawa. Polackerna inledde en motoffensiv, ockuperat territorium inklusive Slutsk och ockuperade till och med Minsk i flera dagar.
  Men västvärlden vågade då inte finansiera ytterligare blodig krigföring med bolsjevikerna. Warszawa slöt fred och inbördeskriget tog snabbt slut.
  Men det finns en alternativ historia och ett av de många parallella universum. Där beordrade Lenin avlägsnandet av Stalin, som inte var särskilt begåvad i militära frågor och den nyckfulla, från kommandot över den södra flanken, och etablerade en enhet av befälet över Tukhachevsky, samtidigt som Budyonny bibehölls över det första kavalleriet.
  I det här fallet misslyckades ett försök till motanfall från söder om Warszawa, och den inspirerade Röda armén vann i en hård strid. Polens huvudstad föll. Efter att ha stått där ett tag och fått ytterligare förstärkningar, gick Tukhachevsky vidare till Lvov och Krakow.
  Under en tid fortsatte striderna mot Wrangel, och med ytterligare ett angrepp på Krim. Sedan ockuperade Röda armén de baltiska staterna i norr och befriade Azerbajdzjan, Armenien och Georgien i söder. Det blev en tillfällig paus. Sovjetryssland behövde vila och tillfälligt andrum, vilket är vad NEP blev. Men Trotskij insisterade fortfarande på att alla länder i tsarryssland skulle återvända. Som ett resultat ockuperade Röda armén Finland sommaren 1921, med västs medverkan.
  1922 erövrades Primorye, då norra Sakhalin. Trotskij, vars auktoritet som ordförande för det revolutionära militärrådet hade stärkts avsevärt, lyckades ta Lenins plats och tränga undan Stalin, som hade förvisats till en sekundär roll.
  Märkligt nog blev delar av kapitalismen allt starkare i ekonomin när den personliga makten stärktes.
  Trotskij själv blev vänsterpartist till stor del på grund av önskan att bli heligare än påven eller mer radikal än Stalin. Men efter att ha fått makten fortsatte den extremt begåvade juden sin balanserade utrikespolitik. Utan att överge kommunistiska idéer försökte han samtidigt ingjuta marknadselement och säkerställa goda relationer med andra kapitalistiska länder i världen.
  Hitlers maktövertagande i Tyskland ledde inte till grundläggande förändringar i världspolitiken. Führern sattes snabbt i hans ställe - och förbjöd varje upphävande av Versailles-restriktionerna eller återställandet av den allmänna värnplikten och militärmakten. Precis som nazisterna förbjöds att införa antisemitiska lagar och mycket mer.
  Det enda är att under Hitler kom den tyska ekonomin ur krisen, men fascismen tog aldrig radikala former, den förblev moderat nationalism med vissa auktoritära drag och allmänna ungdomsorganisationer som Hitler Jugent.
  Sovjetunionen under Leon Trotskijs ledning blev en ekonomiskt rik makt med utvecklad tung industri.
  Sovjetunionens ekonomi var mer marknadsbaserad än Stalins, men den innehöll också inslag av planering i form av femårsplaner. Födelsetalen är hög, speciellt eftersom Trotskij också förbjöd aborter - de säger att det finns så många tomma länder i Ryssland och att det inte finns någon anledning för dem att gapa som hål.
  Eftersom storleken på den tyska armén förblev begränsad till 100 tusen, och Polen redan hade förvandlats till en sovjetisk, socialistisk republik, skulle det inte finnas någon att slåss med. Moldavien återfördes till Ryssland redan 1921 - och samlade tillbaka de kungliga landområdena.
  Trotskij själv stödde världsinternationalen lite, men målet för världsrevolutionen började tystas ner. Dels, som under Stalin.
  Men kriget kom fortfarande från öster. Japan inledde militära aktioner mot Mongoliet. Landet med den uppgående solen, tillsammans med Italien, blev världens främsta inkräktare. Det är sant att Mussolini tvingades begränsa sina ambitioner till att ta Etiopien - det enda landet i Afrika som inte var någon annans koloni. Japan, som inte heller ännu vågat slåss ensam med Storbritannien och särskilt USA, klättrade in i Kina. Och hon kom in mer och mer här.
  Det finns många kineser och trots all deras splittring är de en allvarlig motståndare. Och sedan gick samurajen in i Mongoliet... Allvarliga strider började där våren 1941.
  Trotskij beslutade att Sovjetunionen redan var stark nog att föra ett fullskaligt krig med samurajerna. Dessutom ville den sovjetiske diktatorn hämnas för nederlaget 1904-1905. På land är Röda armén klart starkare än japanerna, särskilt i stridsvagnar. Men till havs har Stillahavsflottan ännu inte nått paritet. Men Lev Davydovich kunde inte ge upp Mongoliet.
  Röda armén stoppade till en början samurajens framfart. Den 20 augusti 1941 ägde en offensiv rum på Khalkhin Gol, som slutade med seger för Röda armén. Därefter krävde Trotskij att Japan skulle ge tillbaka södra Sakhalin och Kurilöarna.
  Naturligtvis följde ett avslag och ett storskaligt krig började. Bara, till skillnad från det stora fosterländska kriget, utkämpades det på främmande territorium. Även om det inte kan sägas att det var lite blodsutgjutelse.
  Striderna var fullskaliga, och japanerna gjorde våldsamt motstånd och gav sig inte. Men nästan alla de sovjetiska truppernas operationer var framgångsrika. Försvaret bröts igenom, efter en kraftfull artilleribombardeing, och stridsvagnar, inklusive den senaste kraftfulla T-34, LT (tunga Leon Trotskij!), övervann det våldsamma diket av lik och metall.
  Först drevs krigarna i Land of the Rising Sun ut ur Manchuriet. Flera på varandra följande operationer genomfördes, som tog nio månader från november 1941 till augusti 1942. Sovjetiska trupper gick in i Nordkorea... Det var också strider på Sakhalin. Japanerna försökte till och med avancera - de avancerade trettio kilometer, men stoppades och kvävdes av blod.
  I september 1942 var det ett överfall på Port Arthur. Japanerna, med hjälp av stöd från havet, försökte hålla linan. Sovjetiska trupper bröt igenom fronten, men fienden lyckades stoppa framryckningen genom att släppa trupper.
  Men samurajerna kunde inte hålla ut sitt motstånd länge. Det sovjetiska flyget tog över och bombade fartyg. Dessutom är japanerna för avvisande mot sina liv - de tog inte ens fallskärmar i strid. På grund av detta, efter de största lufteliternas död, försvagades motståndet från samurajerna på himlen märkbart. Och det sovjetiska flyget började vinna mycket mer självsäkert.
  Dessutom förnekade nya utvecklingar av sovjetiska designers gradvis överlägsenheten hos japanska fighters i manövrerbarhet. I december 1942, efter ytterligare ett våldsamt överfall, togs Port Arthur och Seoul föll samma månad.
  Nästa månad 1943 började med januarioffensiven i Sydkorea och intagandet av hamnen i Busan.
  Japan förlorade markstrider och led mer och mer skada på himlen och till havs. I februari 1943 togs Peking till fånga av sovjetiska trupper. Och i mars, efter hårda strider, befriades södra Sakhalin. April och maj präglades av nya segrar för sovjetiska vapen till sjöss... Den ökade ubåtsflottan, flyget och fartygen som anlände från Östersjön var särskilt effektiva.
  I juni 1943 drev sovjetiska trupper ut japanerna ur Shanghai. På så sätt bilda sin egen ockupationszon.
  I juli och augusti befriade fallskärmsjägare och sjömän Kurilryggen från fienden. Japan hamnade i en exceptionellt svår situation. Det sovjetiska flyget ökade sin slagkraft och bombade hårdare och hårdare, och sjöflottan i Land of the Rising Sun smälte. I oktober 1943 fattade Trotskij ett beslut: att attackera Okinawa - en generalrepetition innan striden om själva den japanska metropolen. Striderna var hårda, och samurajerna använde vapen i massor: kamikazepiloter.
  Den episka striden varade i två månader och en vecka, som slutligen slutade med Okinawas fall. Och i januari 1944 befriades Taiwan.
  Japan stod nu på randen av en fullständig militär katastrof. Hirohito kunde bara räkna med att USA och Storbritannien gick in i kriget på hans sida, det fascistiska Tyskland var vid den tiden fortfarande för svagt militärt och Mussolini kunde inte lätt nå Trotskij i Stilla havet.
  Men USA och Storbritannien gav tips, men hade ingen brådska att gå in i kriget. Dessutom bröt ett massivt anti-brittiskt uppror ut i Indien. Den moderate Gandhi trängdes undan av mer radikala nationalister och vänsterpartister. Som ett resultat började ett riktigt krig där. Churchill, som ersatte Chamberlain, visade envishet och försökte hålla Pakistan och Indien under hans kontroll till varje pris. Vilket ledde till ett utdraget och bittert krig som band brittiska styrkor.
  Amerikanerna agerade helt passivt i utrikespolitiken: min hydda är på kanten!
  I mars 1944 landade sovjetiska trupper, trots att vädret ännu inte var särskilt gynnsamt, i Hokkaido. Striderna varade i tre veckor och slutade med japanernas nederlag. Denna framgång skakade kejsarens förtroende för metropolens otillgänglighet.
  Striderna på land och till sjöss fortsatte till den 11 maj 1944, när det utmattade Japan till slut kapitulerade.
  Striderna med deltagande av sovjetiska trupper varade från 10 april 1941 till 11 maj 1944 och tog tre år och lite mer än en månad. Förlusterna av den sovjetiska armén i dödade och dog av sår uppgick till 960 tusen soldater och officerare. Lite mer än sextio tusen civila sovjetmedborgare dog också. Från bombningar, artilleribeskjutning, strider på Sakhalin och på gränsen i Primorye. Och omkring tre miljoner människor skadades, varav fyrahundratusen blev handikappade.
  I allmänhet vann Sovjetunionen en stor seger och lyckades installera prosovjetiska regimer i Kina och Korea och ockuperade med sina trupper alla ägodelar i Land of the Rising Sun.
  Kamrat Trotskijs auktoritet stärktes ytterligare både inom landet och på den internationella arenan.
  1946 ägde den första uppskjutningen av en konstgjord satellit rum i Sovjetunionen. Och 1950 sändes den första sovjetiska kosmonauten runt jorden. I Rumänien gick kung Micaiah med på att sluta en militär och ekonomisk allians med Sovjetunionen. Snart förändrades makten i Ungern. Och i Tjeckoslovakien har det länge styrts, om än inte precis av kommunister, utan av vänstervänliga prosovjetiska krafter.
  1951 bröt ett krig ut mellan Turkiet och Sovjetunionen. Vid denna tidpunkt hade varken USA eller Storbritannien en atombomb, och att starta en riktig massaker med en så mäktig fiende som Sovjetunionen och dess allierade var självmord för väst.
  Den sovjetiska armén besegrade Turkiet på mindre än en månad. Ser att västvärldens reaktion är extremt trög... Storbritannien kämpade med indianerna under lång tid, men till slut förlorade det hundratusentals soldater och förlorade kontrollen över sin största koloni. Det råder en ekonomisk kris i USA och svarta gör upplopp.
  Trotskij fattar ett beslut: och inom två månader tar Röda armén kontroll över hela Mellanöstern och Iran, och en pro-sovjetisk regering kommer till makten i Egypten. Britterna och fransmännen får ett slag i tänderna. Och Hitler tar parti för Sovjetunionen och för detta får han möjligheten att Anschluss Österrike.
  De Gaulle kommer till makten i Frankrike. Han är mycket missnöjd med den sovjetiska expansionen och talar om ett korståg österut, mot bolsjevismen. Trotskij, tvärtom, drömmer om expansion till Europa, situationen blir allt varmare.
  Adolf Hitler, som utnyttjar det faktum att Sovjetunionen nu är med i unionen, börjar militariseringen av Tyskland. Och i Algeriet och Marocko bryter ett stort uppror ut mot Frankrike.
  De Gaulle är rasande och kräver att Tyskland stoppar militära förberedelser. Som svar kräver Führern återställandet av 1914 års gränser och hotar att skicka folkmilisen mot fienden.
  Båda sidor eskalerar hot och samlar trupper till gränserna. Den listige Trotskij går inte in i kriget, utan säljer stridsvagnar och flygplan till Tyskland på kredit. En strid utspelar sig mellan nazisterna och fransmännen. Belgien går in i kriget, men detta förvärrar bara situationen för Frankrike, som begränsas av uppror i kolonierna och kommunistisk aktivitet på olika fronter. Tyskarna uppnår dock ingen snabb seger, utan fastnar på Mangiolinjen, men de ockuperar Belgien. Efter ett och ett halvt års krig kom nazisterna nära Paris.
  De Gaulle går för att underteckna fred och ger Elsarz och Lorraine tillbaka till tyskarna. Även Belgien skiljer sig från en del av sitt territorium. Führern stärker sitt inflytande. 1955 testar Sovjetunionen en kärnvapenbomb. Trotskij inkluderar Tjeckoslovakien inom Sovjetunionen. Visserligen går en del av Sudeterna till tyskarna, men mycket mindre etniska gränser. Men de har ingen anledning att gunga båten...
  Hitler tvingas ödmjuka sina ambitioner och glädjas åt att han lyckades expandera i väst och på Österrikes bekostnad. Nazisterna invaderar också Danmark och återställer också gränserna från 1914 och norra delen av sitt imperium.
  Trotskij dog 1960 efter att ha firat sin åttioårsdag. Utan dåliga vanor och upprätthålla fysisk kondition, behöll ordföranden för Sovjetunionen klart tänkande fram till sina sista gärningar.
  Han överlämnade posten som ordförande till sin son David och grundade därmed världens första kommunistiska dynasti. Vid denna tidpunkt hade Sovjetunionen upplevt ökad centralisering och ändringar av konstitutionen som förbjöd utträde ur den. Hitler överförde också makten till en av sina söner som erhölls som ett resultat av konstgjord insemination, men på konkurrensbasis.
  Sonen är dock fortfarande för ung och efter Hitlers död splittrades nazisterna och snart kom vänsterflygeln till makten. Världen har blivit säkrare, men kollapsen av det koloniala systemet har gett upphov till ett nytt krig av instabilitet. Lösningen var skapandet av en kommunistisk koalition. Den gav ömsesidig hjälp och försökte bygga upp socialismen under förhållandena på den mörka kontinenten.
  Men världskommunismen kännetecknades av ett stort antal marknadselement och var ett kombinerat system.
  Samtidigt växte motsättningarna inom Sovjetunionen. Ett partis politiska dominans passade inte längre den växande oligarkin. Röda vågens affärsmän ville ha förändring och politisk makt. Hittills har planekonomins framgångar och politiska vinster delvis kompenserat oppositionsstämningen. Men förändringar har skett i USA. En ny ledare dök upp, som, genom att bryta monopolet för två partier: demokratiska och republikanska, skapade en tredje - patriotisk.
  Och efter att ha kommit till makten etablerade han autokrati. Samtidigt starta ett korståg mot kommunismen. David dog, och efter det började en hel rad konspirationer och fraktionsstrider. Som ett resultat skakades landet. Men kampen mellan fraktionerna slutade med beslagtagandet av posten som ordförande för Sovjetunionen, och folket lugnade ner sig.
  Det var aktiv utrymmesutbyggnad. 2015 blev Pluto den sista planeten att sätta sin fot av en mänsklig astronaut. Under en kort tid kunde människor besöka Jupiters yta. Det är sant att de var tvungna att ligga i speciella aromatiska bad.
  Inom Sovjetunionen stärktes de kapitalistiska elementen ännu mer. Det fanns en skiktning mellan de fattiga och de rika. Riktiga miljardärer dök upp, och samtidigt medlemmar av politbyrån. Kommunismen smälte samman mer och mer med finansoligarkin och blev allt mindre olik kapitalismen. Även inkomstskatten blev linjär i Sovjetunionen och en enda procentsats infördes. Detta ledde förstås till vagt missnöje och ledde till mindre upplopp.
  Men än så länge har situationen inte kommit ut över kontroll. Men i verkligheten, med kommunismens yttre attribut, inskränktes de sociala garantierna alltmer. I synnerhet medicin och utbildning blev delvis betald, och arbetslösa och arbetsutbyten dök upp.
  Victoria nådde Vilna och slutade minnas parallellvärlden. Hon fick nu fortsätta att leda den ryska armén.
  Storfurstendömet Litauens huvudstad, Vilna, föll, men framför oss låg en marsch vidare till Grodno och Brest.
  Vitryssar gick villigt med i den ryska armén. De föll dock snö och det blev svårare för den medeltida armén att röra sig. Icke desto mindre beordrade storhertig Vasilij att ockupera Grodno och övervintra där. Victoria sprang runt de omgivande slotten på jakt efter någon annan att hugga eller utrota.
  En vild törst efter utrotning rann inom henne, men allt oftare kapitulerade hennes motståndare utan kamp.
  
  
  ORAKLER FRÅN MÖRKA HELVETE
  Det finns naturligtvis olika prediktorer, användbara och farliga.
  Men i en av de alternativa verkligheterna fanns det en trollkarl som berättade för nazisten en siffra om hur man återlämnar makten att återberätta Djävulens spegel. Droppar av det röda blodet från ett oskyldigt barn föll på den reflekterande ytan. Och de absorberades omedelbart, och själva spegeln började glöda och återfick sina gåvor. Och Führern lärde sig mycket då.
  Men även om man känner till framtiden är det inte alltid möjligt att rätta till den. I Afrika omgrupperade tyskarna dock sina trupper och lyckades slå tillbaka den offensiv som Montgomery inledde den 23 oktober.
  Även om de med stor svårighet stoppades av trupper med överlägsen antal arbetskraft och utrustning. Men att veta platsen och tiden för attacken hjälpte Rommel att rationellt fördela sina få enheter och slå tillbaka attacken. Britterna led betydande förluster och efter två veckors strider tvingades de sluta.
  Och den tyska ubåtsflottan kunde orsaka stor skada och sänkte ett dussin fartyg med landstigningsstyrkor som planerade att landa i Casablanca och vid Marockos kust. Amerikanerna, som såg bristen på framgång i Egypten och aktiviteten hos de "tyska vargflockarna", övergav Operation Torch.
  Tyskarna försökte i sin tur att omgruppera sina trupper vid Stalingrad för att slå tillbaka de sovjetiska truppernas flankerande attacker och förberedde sig genom att begrava sig i försvar i centrum.
  På grund av dåligt väder den 19 november 1942 kunde sovjetiska trupper inte effektivt använda flyg, inklusive attackflygplan, och artilleriförberedelserna nådde ytterst begränsad framgång. Så genom att omgruppera sina styrkor kunde tyskarna och deras allierade slå tillbaka de sovjetiska truppernas framfart. Det är sant att detta distraherade nazisterna från själva Stalingrad, vilket gav de sovjetiska soldaterna som var hjältar i staden ett andrum. Även om det finns väldigt få hus kvar under Röda arméns kontroll.
  Fritzen höll också ut i centrum... Slaget vid Stalingrad fortsatte till slutet av december. Efter att ha misslyckats med att uppnå ett genombrott vid fronten stannade Röda armén. Men det var inte lätt för tyskarna heller. De förlorade för mycket under attacken mot staden, och även om förlustkvoten i försvaret verkar vara till deras fördel, är trupperna fortfarande utmattade.
  I januari, trots oraklets förutsägelse, kunde tyskarna inte hålla ut i norr under Operation Spark. Visserligen varade striderna i mer än tre veckor och kostade Röda armén stora förluster, men de lyckades ta sig fram till Stalingrad landvägen.
  Men, varnade av Iblis spegel, kunde tyskarna slå tillbaka offensiven nära Voronezh och stärkte sina svaga allierade: italienarna och rumänerna. Annars hade försvaret där slagit igenom.
  Och den tredje Rzhev-Sychov-operationen misslyckades. Tyskarna slog igen, om än inte utan svårigheter, tillbaka den sovjetiska offensiven. I själva Stalingrad var det varmt, det var strider i januari. Paulus ersattes av Mainstein och denna mer erfarna fältmarskalk lyckades inta citadellstaden den 12 februari. Men återigen betalade tyskarna ett enormt pris för detta. I februari 1943 måste Riksdagen samlas och totalt krig förklaras. Förläng arbetsdagen och använd slavarbete mer aktivt än tidigare.
  Förklaringen om totalt krig gjorde det möjligt att öka produktionen av vapen och bilda nya divisioner. Inklusive utlänningar och Hiwis.
  När de visste när britterna och amerikanerna planerade att gå in i Marocko, utdelade tyskarna, med hjälp av sin stora ubåtsflotta, smärtsamma slag mot de landande fartygen - och störde den ena landningen efter den andra. Detta gjorde det möjligt för nazisterna att lokalisera militära operationer mot väst och koncentrera alla sina huvudstyrkor i öster.
  Positionen för Rommels kår förblev svår, men tack vare spegeln började det fascistiska flyget att fungera mer effektivt och konvojer förbättrade tillgången till den afrikanska gruppen.
  Montgomerys nya offensiv i mars 1943 var ett misslyckande. Den här gången lockade Rommel, efter att ha fått korrekta uppgifter med hjälp av diabolisk magi, britterna i en fälla och lyckades tillfoga dem ett förkrossande nederlag! Visserligen var det på grund av fiendens numerära överlägsenhet och luftöverlägsenhet inte möjligt att helt besegra Montgomery, men Storbritanniens nederlag var märkbart. Särskilt många stridsvagnar gick förlorade, och ett betydande antal fordon fångades som troféer.
  Britterna drog tillbaka ett par försvarslinjer och kom närmare Alexandria. Rommel behövde nya reserver, och nazisterna planerade att fortsätta offensiven i sydlig riktning. Stalingrad föll och sedan var det möjligt att avancera längs Volga.
  I maj 1943 gick Krauts över till Operation Dolphin. Deras trupper mötte, trots oraklets hjälp, mycket starkt motstånd från Röda armén. Framstegen gick långsamt på bekostnad av stora förluster. Det är sant att hjälpen från en spåman påverkade krigets gång. Wehrmacht förutsåg motattacker och inledde fler och fler attacker. I mitten av juni hade nazisterna redan närmat sig Volgadeltat och nått Kaspiska havet.
  De sovjetiska truppernas ställning i Kaukasus förvärrades av Turkiets inträde i kriget den 22 juni 1943. Och detta förutbestämde faktiskt resultatet av kampen om Bakuolja.
  De allierade var inte avgörande. Montgomery gick över till aktivt försvar och tänkte inte längre på offensiven, och en landning i Marocko förblev orealistisk.
  Den 10 juli 1943 försökte Churchill, för att avleda en del av de tyska styrkorna från öst, landa i Frankrike. Men den dåligt förberedda landningen, i kombination med amerikansk obeslutsamhet och det faktum att tyskarna, tack vare ett orakel, kunde alla detaljer, resulterade bara i det största nederlaget för britterna och amerikanerna på land i historien.
  Mer än sexhundrafemtiotusen människor och en hel del utrustning fångades bara. Men detta hindrade tyvärr inte nazisternas framfart i söder. I augusti erövrade tyskarna hela Dagestan, turkarna erövrade nästan hela Armenien tillsammans med Jerevan, och den 27:e förenades nazisterna och ottomanerna och rev den transkaukasiska fronten i två delar.
  Och återigen slutade offensiva försök från sovjetiska styrkor mot andra sektorer av fronten i misslyckande. Fienden var alltför väl medveten om det sovjetiska kommandots planer.
  Specialavdelningen i Röda armén frodades, förtryck och massutrensningar genomfördes. Till och med flera dussin generaler och artillerimarskalk Kulik sköts.
  Men så länge fienden hade ett djävulskt vapen skulle ingenting hjälpa mot honom.
  September månad gick i tunga strider, nazisterna och ottomanerna kom nära Baku. Och i oktober utbröt strider i själva staden.
  Kuststaden försörjdes över havet, och de försökte desperat hålla den. Striderna drog ut på tiden och den 7 november, som planerat, misslyckades Krauts med att ta det. Men alla andra städer i Kaukasus hade redan gått förlorade vid det här laget. Och i december, på bekostnad av kolossala förluster, föll den legendariska staden.
  Kaukasus var helt förlorat, liksom det största oljefältet som utvecklades vid den tiden i Sovjetunionen. Det är sant att eftersom alla oljekällor sprängdes och förstördes kunde nazisterna själva inte dra nytta av denna fördel snart.
  Det blev lugn på östfronten. Stora tyska markstyrkor flyttade in i Irak och vidare till Palestina och Suezkanalen för att hjälpa Rommel. Den sovjetiska ledningen bestämde sig dock för att dra fördel av pausen. Oljefält har redan byggts ut på andra platser, bland annat i Sibirien. Och sovjetiska designers arbetade på nya stridsvagnar. IS-2 och T-34-85 var tänkt att vara ett svar på de tyska pantrarna och tigrarna.
  Produktionen av vapen i Nazityskland var högre än i verklig historia. Det är tydligt att nazisterna och slavarna har mer resurser, och bombningarna från de demoraliserade allierade är svagare. Det betyder att de skulle kunna producera mer järn och metall av bättre kvalitet än i verkligheten. Därför uppnåddes och till och med överträffades produktionsplanen för 600 Panthers per månad. Men det fanns andra restriktioner: träningstid för nya besättningar. Dessutom hade "Panther", för alla dess otvivelaktiga fördelar: en kanon med hög pansargenomborrning och eldhastighet, utmärkt sikt och optik, samt bra frontskydd och bra körprestanda, svagt sidoskydd och ett förskjutet arrangemang av rullar.
  Panther-2 visade sig vara en mer avancerad och lovande utveckling. Tack vare en mycket tätare layout med en något högre vikt på 47 ton hade Panther-2 en stark 88 mm kanon med en 71 EL pipa längd och pansar på 120 mm på framsidan av skrovet, 60 sidor i vinkel, och 150 på pannan av tornet, med 900 hästkrafter motor i ett duraluminhölje.
  En sådan maskin började tillverkas i november 1943, tillsammans med Tiger-2. Men tyskarna höll fortfarande på att utveckla sin bil. Och de avancerade mot Mellanöstern.
  I mars 1944 erövrade tyskarna Kuwait och nådde Suezkanalen.
  Oraklet måste brytas för att nazisterna inte skulle ha några fördelar. I det här fallet hade tjejerna en önskan att göra det tidigare, men begränsningar i inflytande påverkade dem.
  Till exempel, nu, istället för flickor fulla av magi, den 1 april 1944, rörde sig två vackra skönheter längs fronten. Tyvärr, med mycket medelmåttiga förmågor, påverkade hoppbegränsaren. Det var lite kallt även för bara fötter att gå på vårmarken som knappt var utsatt för snö. På flickornas vänstra hand ligger den djupa Volga, norr om Kamyshin, och om du går längre kommer du till tyska positioner nära Stalingrad. Och krigarnas uppgift är att bli nästan vanliga tjejer och förlora sina övermänskliga förmågor för att neutralisera det hatade oraklet... Men även detta kanske inte nu räcker. När allt kommer omkring förlorade Sovjetunionen det territorium där hälften av befolkningen bodde före kriget, och en betydande del av dess industriella potential, inklusive först och främst olja som var bekväm för utvinning.
  Det finns förstås många andra insättningar, men för att de ska fungera för fullt krävs både tid och pengar. Det vill säga, situationen är sådan att även om Hitler berövas kraften från Iblis spegel, kan detta visa sig vara smärtsamt otillräckligt. Dessutom intensifierades separatistiska känslor bland de allierade. Speciellt amerikanerna. Roosevelt är sjuk, Gallen är tydligt benägen till vänsterpacifism, och utsikterna för nyval är inte särskilt glada.
  Ubåtskrigföring går inte bra för de allierade. Antalet tyska ubåtar ökar ständigt, och deras stridsegenskaper förbättras. Värmestyrda torpeder och väteperoxiddrivna ubåtar har redan dykt upp . Och de allierades flotta tunnas ut och försvagas, särskilt eftersom de teknotroniska hajarna i Krauts har lärt sig att inte komma till ytan och inte avslöja sig själva.
  Dessutom är aktiviteten hos nazisternas ubåtsflotta högre än i verkligheten: bränsletillförseln har blivit lättare, tankfartyg anländer till och med från de libyska fälten. Dessutom är bombningen av Rumänien mycket svagare. Och produktionen av syntetiskt bränsle är högre.
  De allierade är i chock och deras situation är ogynnsam. Särskilt internpolitiska sådana.
  Styrkebalansen på östfronten den 1 april 1944: USSR 6,3 miljoner soldater och officerare, och cirka 5,3 tusen stridsvagnar och självgående kanoner, 95 tusen vapen och murbruk, 7,7 tusen flygplan. Stora förluster i vinterstrider när man försöker besegra fienden. Tyskarna, med hänsyn till satelliter, utländska divisioner, Hiwi-infanteri, har samlat mer än 7,2 miljoner, tankar och självgående kanoner redan 8,8 tusen, kanoner och murbruk cirka 100 tusen, luftfart 16,5 tusen fordon. Med tanke på att de nya IS-2 och T-34-85 stridsvagnarna precis har börjat träda i tjänst hos Röda armén, är fiendens överlägsenhet i kvaliteten på utrustningen betydande. Således har produktionen av "Panthers" och "Tigers" redan främjats, och de utgör mer än hälften av Tysklands stridsvagnsflotta.
  Inom flyget är kvalitativa bedömningar inte så tydliga. Tyska fordon är överlägsna sovjetiska i hastighet och beväpning, men underlägsna i horisontell manövrerbarhet, samtidigt som de är överlägsna i vertikal manövrerbarhet. Men viktigast av allt, jetflygplan dök upp i Fritz, främst ME-262. Av de propellerdrivna jaktplanen var de mest kraftfulla vad gäller beväpning och hastighet ME-309 och TA-152. Yu-488 och ännu tidigare Yu-288 gick in i serieproduktion. Dessa bombplan hade ingen motsvarighet i flygegenskaper under hög belastning.
  I alla fall, om vi tar hänsyn till styrkebalansen, måste fienden erkännas som mer kraftfull. Dessutom, om operationen i Mellanöstern slutförs kommer fascisterna att bli ännu starkare. Och det är inte mer än en månad kvar till deras slutseger där. Så...
  Den tekniskt kunniga Elena suckade tungt och sjöng:
  - Ingen kraft, ingen styrka... Goblin har helt klart fått för mycket att dricka! Han sågade bara barken och skrek obsceniteter!
  Zoya, som hade bevarat sin kultur även i en blygsam bondklänning, skakade fingret åt sin vän:
  - Låt oss undvika vulgariteter... Låt oss bättre göra upp en handlingsplan!
  Elena ryckte på axlarna. Hon var smalare än tidigare och inte lika atletisk. Även om kanske många män skulle finna henne ännu mer attraktiv än tidigare. Flickklänningen är enkel, linne, vit och ren. Lite kortare än vad som är brukligt för bondkvinnor, exponerar sina solbrända ben ovanför knäna. Flickorna hade inga vapen eller smycken kvar. Det finns inte ens en klocka.
  De är nu så rustika, för solbrända för april månad, men inte så snabba och starka. Fötter går längs en lerväg beströdd med småsten. Nakna sulor, som bondkvinnors, är grova och känns bekväma när man trampar på en taggig yta. När man går blåser det inte så kallt. Morgonfrosten efter frosten smälter, och fötterna är inte så domna och ömma.
  I sin tidigare kropp var hon en krigare i allmänhet, även i Antarktis utan problem. Och nu är mina ben röda av kylan, och när de värms upp i morgonsolen värker de äckligt.
  Elena, som redan hade glömt att människokroppen kan uppleva obehagliga känslor av kyla och trötthet, sa med irritation:
  - För att vara ärlig så ser jag inte poängen med en sådan expedition. Vi kastades in i detta helvete, berövade stark magi... Lämnade barfota och i en enkel bondklänning, och samtidigt tvungna att rädda mänskligheten från fascismen!
  Zoya svarade logiskt på en liknande passage:
  "Men det är det fina med det!" Så att det inte skulle vara för lätt när vi, med hjälp av våra mirakulösa förmågor, tog Vilna och andra städer i Litauen. Det är mycket mer intressant och viktigast av allt kräver fantasi för att besegra fienden i enkla kroppar och utan superkrafter!
  Elena sparkade för vana sin bara fot i en stor kullersten som stack upp ur leran mitt på vägen. Men istället för att flyga ut från slaget, stannade stenen på plats, och den kloka flickan skrek om smärtan. De fortfarande långa, graciösa fingrarna blev genast svullna och blev blå. Och Zoya var till och med tvungen att räta ut ett par av dem. De lila falangerna föll på plats och Elena skakade av sig tåren som hade bildats på hennes kind. Du måste göra något så dumt.
  Belobogs dotter kände en våg av sympati inom sig själv, hon överväldigades av en våg av empati. Och samtidigt infann sig en känsla av egen svaghet och sårbarhet. Nageln under Elenas blåa kött sprack, och hennes ben blev också riktigt rörande skadat och sårbart.
  Den kloka, med sympati för sig själv, anmärkte:
  - Det här betyder kött utan superkrafter... Man blir helt enkelt ingen!
  Zoya anmärkte irriterat:
  - Dina små ben kommer att läka... Du kommer att leva på något sätt!
  Tjejerna gav sig iväg längs vägen igen. De hade inte längre samma hänsynslösa munterhet. Dessutom, ju längre de gick, desto mer gjorde sig hungern påmind. Här dök kollektivgårdarna upp... Arbetet var redan i full gång med dem.
  Männen var dock inte synliga, bara kvinnor och barn var spända, några till plogen, några till hackan. Människorna här är fruktansvärt smala, med utmattade ansikten. Det är sant att pojkarna, när de såg de vackra flickorna, log och vinkade mot dem och hälsade dem med förhårda, utsträckta händer.
  Zoya erbjöd sig att hjälpa Elena med bondearbete. Svarogs dotter gick motvilligt med. Hon ville personligen ha vapenbragd och inte den svåra delen av kollektivgården. Men efter att hon skadat sin fot på en kullersten försvann hennes krigiska humör på en gång. Dessutom bör du tänka på din egen legalisering. Vad man än kan säga så hamnade de i bara klänningar och utan pastorer.
  Ja, NKVD kan när som helst förklara dem spioner och förvirra dem. Annars kommer de att visa sig bara vara flyktingar som har förlorat allt, inklusive sina dokument. Deras klänningar är inte särskilt nya, och stilen med en kortare kjol är typisk för den bolsjevikiska byn. Du kan äta så mycket att de kommer att tro det!
  Zoya föddes i byn och hennes händer och kropp är mycket skickliga i att lida. Elena är en stadsdam, inte bara en moskovit. Det är sant att hon har erfarenhet av odlingsarbete i Rodnover-samhället. Men fortfarande är rörelserna inte lika lätta och bekanta som Zoyas. Ja, och brutna fingrar på den kalla marken värker äckligt.
  Men de unga kvinnorna, killarna och tjejerna är alla barfota, även om det var kallt på natten och man riskerar nästan att bli kall. Endast äldre kvinnor och gummor i bastskor. Det finns inga män i sikte, och den äldste över alla är en krulhårig, rödaktig tonåring, som inte ser äldre ut än femton, i välordnade byxor, men med ett mycket uttrycksfullt utseende och en modig haka. Den här ungen med ett Komsomol-märke är den äldsta bland pojkarna och ger order till alla.
  Den unge befälhavaren kommenterade inte det faktum att de två skönheterna gick med dem. Som om det vore så är det självklart. Klimatet i Volga-regionen är milt och klimatet är i full gång, så ett extra par händer skadar inte.
  Elenas rygg började snart värka, och hon bad att få gå till plogen. Så det är lättare för en ganska stark tjejkropp, men du behöver bara försiktigt gräva ner hälarna i den lösa jorden så att tårna inte irriterar så mycket. Men trycket på bröstet kommer i en annan vinkel, och ryggen, efter att ha lossats, känner inte smärta.
  Tjejen tänkte då, hur gammal är hon egentligen? Det har för längesedan passerat hundra! Rolig! Hon är en av de äldsta kvinnorna i det moderna Ryssland och samtidigt full av styrka och hälsa. Men efter att ha blivit berövade sina magiska förmågor kunde de bli sådana monstrositeter!
  Den här tanken ger Elena rysningar...
  Alla jobbade med entusiasm och utan lunchrast. Eller först när det blev helt mörkt gick de fram till elden för att pigga upp sig. Volgafloden låg i närheten och det fanns fisk i grytan. Men det finns bara så mycket bröd, och det är på något sätt inte helt rent, med föroreningar. Ännu en smak av lök.
  Maten är enkel och inte för mycket, det verkar som en delikatess för hungriga magar. Ranger Girls hade inte känt sig så här trötta på många år. Nej, det är fortfarande väldigt smärtsamt att vara människa utan superkrafter. Och man blir trött som... en åsna!
  Men det är också bra att organismerna är unga och friska. Flickorna somnade på egen hand tillsammans med andra kvinnor i ladan. En av pojkarna vilade sitt huvud mot Zoes höga bröst. Rangertjejen strök sina blonda lockar... Och kände en stark melankoli. De fick allt från livet och från sina beskyddare, Demiurggudarna: evig ungdom, makt, möjligheten att få rikedom, makt, ära och respekt, men... För att bli gravida måste de ligga med en man som är lika i kapacitet som dem. Och det här är inte alls lätt att hitta.
  Och om det finns sådana killar, då är de på en annan nivå och i ett annat universum. Elena kom ihåg en låt om Gagarin och detta fick henne att känna sig ännu mer ledsen;
  Vet du vilken typ av kille han var...
  Hela världen bar honom i hans famn!
  TSINGS BRODERS BESTÄMMELSE RÄDDAR IMPERIET
  Bror till tsar Nicholas II, Mikhail, till skillnad från verklig historia, agerade beslutsamt. Det kejserliga gardet öppnade eld mot rebellerna som försökte storma Vinterpalatset. Sedan gick kosackerna, gynnade av suveränen, och ädla regementen in i striden.
  Flera hundra rebeller dödades och andra flydde. Polisen tillfångatog aktivt rebellerna och deras ledare. Representanter för statsduman, furstefamiljer, köpmän och medlemmar av finanseliten skyndade sig att svära trohet till tsar Nicholas och svor lojalitet. Under striden dödades mer än sexhundra rebeller och ett och ett halvt tusen sårades. Vakterna förlorade ett tjugotal människor döda, kosackerna ytterligare femtio.
  En allvarlig sammandrabbning, men enväldet överlevde. Konspiratörerna på toppen hade varken en enda åsikt eller en enda ledare. Och generellt sett trodde många av dem att det var omöjligt att ändra regeringsformen under ett krig.
  Det är många som är missnöjda med tsar Nicholas II, men det är svårt att erbjuda ett alternativ till den kejserliga regimen. Dessutom fruktar de rika på allvar att den republikanska regeringsformen kommer att visa sig vara för svag och lös för att skydda kapitalisterna från det hungriga och upproriska proletariatet och godsägarna från bönderna.
  Men folket själva kommer inte att organisera en seriös revolution. Bolsjevikerna är fortfarande för svaga och få till antalet, socialistrevolutionärerna tror för det mesta att revolutionen är bra, men det är bättre att vinna världskriget först.
  Kort sagt, det blev bråk och alla kom ut! Något som liknar en blodig uppståndelse upprepade sig...Och tystnad!
  Nicholas II belönade sin bror för hans beslutsamhet med George Order, första graden, och befordrade honom till rang av general-in-chief, och utnämnde Mikhail att befälhava västfronten. Och de södra och rumänska fronterna var underordnade Brusilov.
  Storleken på den ryska armén växte till nästan tio miljoner människor, och dess underhåll lade en tung börda på imperiet. Det var nödvändigt att avancera.
  Så snart vägarna torkade ut slog tsararmén till i Galicien. Numerisk överlägsenhet låg på de ryska truppernas sida. Österrikarna försvagades i moral, och regementen bestående av slaver deserterade i massor eller gav upp. Det fanns inte tillräckligt med tyska enheter för att hålla tillbaka fienden.
  Till råga på allt gick USA in i kriget mot centralmakterna i april. Och därmed var utgången av konflikten redan förutbestämd. Tyskarna försökte öka sina styrkor i väst för att besegra de allierade och kunde inte ge betydande hjälp till Österrike-Ungern.
  Ryska trupper ockuperade Lviv och ett antal städer i Galicien. Även flera små pannor bildades. Den österrikiska, lapptäckta , brutna fronten kollapsade för snabbt, så tyskarna var tvungna att flytta till ett blindt försvar i väster och kasta trupper i luckorna som hade bildats.
  För att utveckla sin framgång, närmade sig ryssarna Przemysl och omringade till och med staden. Men försörjningsproblem och införandet av fler stridsberedda tyska enheter i striden bromsade framfarten. Men den rumänska fronten gick till offensiv, och efter en tid även västfronten. Den sistnämnde stod inför en svår uppgift: att bryta igenom det kraftfulla, djupa tyska försvaret.
  Tsarens bror Mikhail ansåg inte att det var skamligt, han lärde sig av Brusilov och tillämpade liknande taktik. Han började förbereda en offensiv på tolv olika platser samtidigt, så att tyskarna inte kunde bestämma riktningen för huvudattacken. Dessutom använde de aktivt en rökridå och en offensiv på natten.
  Ryska trupper i söder befriade Bukarest, och attacken i centrum resulterade i genombrott söder om Vilna.
  Tyskarna fick återigen förstärka sin södra flank. De tyska trupperna som blockerade Riga hotades av inringning. Under dessa förhållanden fattade kejsaren det svåra beslutet att lämna de baltiska staterna och dra tillbaka trupper till den preussiska försvarslinjen.
  Det gick inte för facket och Turkiet. Ryssarna och britterna drog fram i Mindre Asien, fransmännen satte press på Palestina i Syrien. Osmanerna höll på att försvagas och deras fall var inte långt borta. Dessutom förändrades bulgarerna. Efter att ha insett att preussarna redan hade förlorat kriget och att de ryska trupperna, efter att ha befriat större delen av Rumänien, hade nått gränsen, förklarade den slaviske kungen krig mot Österrike, Turkiet och Tyskland.
  Detta gav naturligtvis tyskarna mer huvudvärk. De kunde inte längre hålla frontlinjen i öst och tvingades dra sig tillbaka till Vistula. Hoppas att en naturlig vattenbarriär skulle försena ryska trupper.
  De allierade i väst uppnådde endast partiella framgångar, även om de redan använde stridsvagnar mer aktivt. Men för närvarande höll Tyskland fronten, även om det var tvunget att flytta tillbaka lite. Den södra delen tog mycket ansträngning.
  Nåväl, tsarryssland under hösten och vintern överförde bördan av striderna till det osmanska riket.
  Anfallet på Konstantinopel, både från land och till sjöss, slutade i triumfen för ryska vapen. Turkiet föll och med det fick Ryssland stora territorier, Konstantinopel och sund med tillgång till Medelhavet.
  Visserligen var det inte möjligt att avsluta kriget 1917, men segerfläkten kändes redan av alla, mycket mer än 1916.
  Vintern gick i Ryssland med små strejker och demonstrationer, men det blev inga allvarliga sammandrabbningar, trots militära svårigheter. Kanske har rubeln sjunkit för mycket, men det är för tidigt att tala om svält.
  Det var dock dags att avsluta kriget, och alla förstod detta. Befordrad till fältmarskalk föreslog Brusilov att ge huvudslaget i söder, där fienden var svagare, och sedan vända sig norrut.
  Tyskarna hade redan sina första stridsvagnar. Men deras antal är för litet för att ha en betydande inverkan på krigets gång. Ryssland har också sina egna fordon, i synnerhet Mendeleev-stridsvagnar. Men återigen, den tsaristiska industrin kan ännu inte utföra massproduktion.
  Men massproduktion av stridsvagnar etablerades av britterna, amerikanerna och fransmännen. Det betyder att ett nytt kraftfullt medel för att bryta igenom försvaret har dykt upp, som borde bryta igenom de tyska positionerna.
  De allierade vill också få ett slut på det förödande kriget så snabbt som möjligt. Och från slutet av mars började de försöka bryta sig igenom det djupa tyska försvaret.
  De ryska truppernas offensiv började så snart vägarna torkade ut i söder. De ryska trupperna piggnade till efter tidigare segrar, men österrikarna höll knappt på. Budapest fann sig omringad redan i början av maj. Sedan började rörelsen mot Wien och förbi floden Vistula.
  Italienarna gick också till offensiven. Till och med Japan skickade en expeditionsstyrka till Europa. Tyskarna pressade på från alla håll.
  När ryska trupper redan hade närmat sig Wien kapitulerade Österrike-Ungern. Tysklands sista allierade hade äntligen fallit. I väst, med hjälp av slagtaktik på olika delar av fronten, avancerade de allierade sakta men säkert. Och ryska trupper gick in från söder till baksidan av den tyska fronten som täckte Vistula.
  Under dessa förhållanden meddelade kansler Wilhelm, som insåg Tysklands fullständiga, hopplösa ställning, att alla fientligheter upphörde den 22 juni 1918. Faktum är att tyskarna kapitulerade.
  Österrike-Ungern upphörde att existera. Ryssland tog emot Galicien, Krakow-regionen, Bukovina, en del av östra Slovenien och Ungern. Rumänien Transsylvanien. Allt som fanns kvar av Österrike-Ungern var det lilla Österrike och ett kraftigt reducerat Ungern. Tjeckoslovakien växte fram under Rysslands beskydd.
  Tsarriket fick från Tyskland Klaipeda, Poznan och tillgång till haven, vilket skar av Östpreussen från själva metropolen genom Danzig.
  Tyskland fick ge upp vad man tidigare erövrat på 1800-talet till Danmark och Frankrike. Hon dömdes att betala enorma skadestånd varje år och begränsade den militära potentialen till hundra tusen människor.
  Och naturligtvis, som i verkligheten, en demilitariserad zon.
  Tsarryssland utökade sina ägodelar i söder. Det osmanska riket, liksom det österrikiska riket, upphörde att existera. Storbritannien tog Irak, Frankrike, Syrien och tillsammans med britterna Palestina. Ryssland fick Armenien, Mindre Asien och Konstantinopel.
  Mellanöstern och Iran delades också in i inflytandesfärer. Således uppnådde tsarryssland betydande materiella förvärv.
  Men kriget kostade mer än två och en halv miljon soldater livet, de döda civila borträknat, enorma utgifter. Finanserna hamnade i oordning och landet hamnade i skuld.
  Visserligen gick de allierade lättsamt överens om att skriva av räntor på lån, men ändå visade sig skulden vara ganska stor - cirka tio miljarder guldrubel.
  Men det var möjligt att förstatliga företag som tidigare ägdes av tyskarna.
  Den politiska situationen i tsarryssland stabiliserades och kejsarens auktoritet växte.
  Nicholas II utnyttjade detta genom att avbryta sitt eget manifest om statsduman. Autokratin återställdes igen och den lagstiftande makten övergick i sin helhet till tsaren.
  Detta orsakade bara skygga försök till protest. Landet var för trött på kriget och ville inte ha nya chocker.
  Och ekonomin började en snabb återhämtning efter kriget! Tillväxten var i genomsnitt cirka nio procent per år och var högre än i USA.
  Nya avancerade industrier skapades och maskinteknik utvecklades. Lönerna växte.
  Arbetsdagens längd minskade genom tsarens lag från 11,5 timmar till 10,5 timmar. Och under helgdagar och före helger fram till klockan 9. Dessutom reducerades arbetsdagen till nio timmar, om åtminstone en del av den var på natten.
  Efter utbytet av pengar återställdes rubelns solida guldsaldo. År 1929 nådde en arbetares lön 50 rubel i månaden, och priset på vodka var 25 kopek per flaska. Det vill säga 200 flaskor per månad. Och om vi tar det i guldekvivalent så är detta hela 37 gram rent guld.
  Landet har tagit andra plats, näst efter USA när det gäller industriproduktion. Utsikterna för imperiet såg väldigt ljusa ut, men... en stor depression slog till.
  Kollapsen påverkade hela världen, inklusive Ryssland. Sanningen har skadat Tyskland och USA mest. Men tsarryssland var alltför beroende av externa lån och kunde därför inte undvika chocker och lågkonjunktur.
  Bolsjevikpartiet på tjugotalet upplevde en kris. Lenin drog sig faktiskt tillbaka från den praktiska, revolutionära kampen genom att fördjupa sig i teori...och skriva science fiction.
  Vladimir Ilyich träffade Herbert Wales i Storbritannien och kände en smak för science fiction. I synnerhet kom från Vladimir Iljitjs penna en stor, futuristisk roman: "Kommunism är lyckans väg"! Och en rad andra verk. Lenin tjänade redan bra pengar på science fiction-verk.
  Bolsjevikerna splittrades i trotskister och stalinister. Stalin beslutade att återgå till taktiken för individuell terror som är karakteristisk för Narodnaya Volya. Trotskij intog en mer moderat ståndpunkt.
  Socialistrevolutionärerna är fortfarande aktiva, även om det inte längre förekom några uppmärksammade politiska mord på tjugotalet. Republikanernas och kadeternas positioner stärktes gradvis. För alla verkade absolut monarki vara en föråldrad relik. Så oroligheter, strejker, demonstrationer började igen och den kungliga tronen började skaka.
  Monarken kunde minnas mycket...
  Nicholas II:s regering hittade en lösning...i krig! Dessutom längtade generalerna efter hämnd för Japans nederlag. Och detta är förståeligt...
  Efter första världskriget genomförde tsarryssland flera små militära kampanjer. I Mellanöstern, där de och deras allierade fullbordade arabvärlden. I Afghanistan.... Där utspelade kriget tillsammans med Storbritannien. Ryssland tog över de norra regionerna i Afghanistan, befolkade främst av uzbeker och tadzjiker, samt Herat. Britterna lade trots brutala krig under sig södern. Självstyret förblev i centrum av Afghanistan.
  Iran behöll fortfarande sken av suveränitet, men dess uppdelning var inte heller långt borta.
  Men den största intressekrocken inträffade i Japan. Dessutom skapade japanerna 1931 en marionettregering i Manchuriet och inledde en offensiv i Kina.
  Vilket blev anledningen till ett nytt krig.
  Vid det här laget hade den ryska armén lyckats uppdatera sin stridsvagnsflotta och skapa ett mycket starkt flyg. I luften var Japan märkbart underlägsen, och Rysslands markarmé var mycket fler och kanske mer stridsberedd.
  Stillahavsflottan leddes av den legendariske amiralen Kolchak. Riddaren av S:t Andreas den först kallade, Brusilov, hade redan dött vid denna tidpunkt, men hans duktiga elever fanns kvar.
  Kriget var misslyckat för Japan från allra första början. Ryska generaler: Denikin, Wrangel, Kaleidin, under ledning av tsarens bror Mikhail Romanov, agerade energiskt och skickligt. Erfarenheterna från första världskriget fick genomslag och misstag i konflikten 1904-1905 togs i beaktande.
  Prokhorovs lätta stridsvagnar, som helt enkelt är oersättliga i manöverkrigföring, visade sig också vara ganska bra. Det var i alla fall redan en annan rysk armé, och ett helt annat krig.
  Men under den första striden med samurajen, om Kuropatkin hade ersatts av en mer begåvad och beslutsam befälhavare, skulle krigets utgång naturligtvis ha blivit en helt annan.
  I vilket fall som helst, inom två månader belägrades Port Arthur av ryska trupper, och japanerna misshandlades. Två månader senare befriades hela Korea, och citadellstaden togs med storm.
  Till sjöss rasade också striderna med varierande framgång. Tills skvadronerna från Östersjön och Svarta havet anlände. Landet med den uppgående solen var fullständigt besegrad, och de landsatte till och med trupper på Hokkaido. Japan tvingades underteckna en förödmjukande fred. Ge tillbaka Manchuriet, Port Arthur, några ägodelar som erövrats från tyskarna, södra Sakhalin och Kurilryggen. Och betala samtidigt en ersättning, en rejäl summa - en miljard guldrubel.
  Segern stärkte tillfälligt autokratins ställning, och sedan gav den stora depressionen plats för snabba ekonomiska uppsvingar.
  I Tyskland, liksom i den verkliga historien, kom Hitler till makten, men han fick inte springa ut. I synnerhet försöket att återställa den allmänna värnplikten mötte hårt motstånd från Ryssland och Frankrike. Även om mindre eftergifter gjordes i termer av militär potential. Arméns storlek fick öka från hundra tusen till tvåhundrafemtio. Dessutom återlämnade Hitler kontrollen över den demilitariserade zonen till Tyskland.
  Och dynastiska problem uppstod i tsarryssland. Tronarvingen, Tsarevich Aleksej, dog... Tsarens bror Mikhail Romanov berövades arvsrätten. Och Kirill Vladimirovich Romanov blev verkligen arvtagaren. Men den här killen är fast i fylla och utsvävningar. Helt degraderad...
  Så vem kommer att efterträda tsar Nicholas II? Tsarens bror Mikhail fick efter segern över Japan rang av generalissimo och åtnjöt enorm popularitet. Han blev den första medlemmen av kungafamiljen i det kejserliga Rysslands historia som fick en så hög rang. Och många ville se honom på den kungliga tronen.
  Det är sant att Nicholas II själv - en icke-drickare, utan dåliga vanor, som regelbundet gjorde gymnastik - var fortfarande ganska stark och det verkade som att hans regeringstid skulle vara den längsta i rysk historia. Men Stalin tänkte ut det mest ambitiösa mordförsöket sedan Alexander II:s tid. Även om det verkade, vad är poängen?
  1937 blev i alla fall ett olycksbådande år. Tsar Nicholas II dödades, och tillsammans med honom dog också två ministrar, samt tre dussin hovmän, och en del av Vinterpalatset kollapsade.
  Terroristerna använde avloppssystemet för att bryta och planterade mer än ett ton aminolon.
  Således ingrep en aggressiv incident under historiens gång. Så här slutade tsar Nikolaj II:s regeringstid. Monarken började inte kallas stor eller formidabel. De som inte älskade kejsaren kallade honom blodig, för mycket blod rann ut i hans rike. Den som behandlas med respekt är en Erövrare. Så antalet landområden under honom i Rus ökade. Till och med en stor provins dök upp i Kina: Zheltorossiya.
  Totalt varade riket i 43 år. Endast Ivan den förskräcklige regerade längre, och nominellt. Men med tanke på att han tog tronen i tre år visade sig den faktiska kontrollperioden vara kortare.
  Men den legitime arvtagaren, Kirill Vladimirovich Romanov, besteg ändå tronen. Han regerade inte länge - ungefär ett år, men lyckades utöva ett visst inflytande på historiens gång. I synnerhet tillät han Adolf Hitler att genomföra anschluss av Österrike. Påstås hänvisa till folkens rätt till självbestämmande och, förmodligen, på detta sätt kommer det att bli mer ordning. Godkände Anschluss av Österrike och Mussolini.
  Sålunda expanderade Tyskland och dess befolkning översteg åttio miljoner. För att inte tala om att Hitler uppmuntrade födelsetalen. Under Adolf den demoniska växte den en och en halv gång.
  Ett inbördeskrig bröt ut i Spanien, men det slutade mycket snabbare, eftersom det inte fanns något Sovjetunionen, som gav hjälp till vänsterkoalitionen i Madrid.
  Men Franco blev en allierad till Führern. Och den nye tsaren Vladimir III kolliderade med Storbritannien.
  Situationen är verkligen komplicerad. Ett pussel fyllt av andra världskriget. Och en ny omgång av konfrontation. Iran är inte delat, och detta är faktiskt det sista islamiska landet som formellt är oberoende. Både Ryssland och Storbritannien har planer på det. Saker och ting är väldigt förvirrande i Mellanöstern. Territorierna i Ryssland, Frankrike och Storbritannien är blandade och svåra att hantera.
  England hamnar ekonomiskt allt längre efter både Ryssland och det allt mäktigare Tyskland. Men de största kolonierna är fortfarande brittiska. Men lejonkronans kraft försvagas, Kanada är nästan självständigt. Sydafrika är också ett välde, precis som Australien. I Indien försvagas den brittiska positionen. Naturligtvis finns det en önskan att knuffa lejonet.
  Hitler försöker spela på två fronter. Eller så tar han stöd av Frankrike, Storbritannien, Italien och Japan. För att tillsammans samla på tsarryssland och dela upp dess stora ägodelar.
  Eller leta efter territoriella förvärv i väst, men i en allians med Ryssland.
  Hitler är en avskyvärd och principlös man, och i allmänhet bryr han sig inte om vem han går in i en koalition med så länge det är fördelaktigt för honom.
  Den nye unge tsaren Vladimir drömmer också om att gå till historien som en stor erövrare och vill ta bort kolonier från Storbritannien och Frankrike. Det finns strängt taget inget kvar att ta från tyskarna. Så en koalition med Tyskland är ganska logiskt.
  Italien har erövrat Etiopien och vill också ha nya bedrifter. Mussolini är extremt ambitiös. Han bryr sig inte om han åker österut eller västerut. Men i Frankrike finns det ingen stor vilja bland folket att slåss. Pacifism härskar där, och regering väljs. Det finns inget sätt att skaffa sig en så stark allierad. Och Tsarryssland är med sin traditionellt höga födelsetal och ständigt sjunkande dödlighet en mycket stark motståndare. Befolkningen i Tsarryssland växer redan med cirka tre procent per år. Spädbarnsdödligheten har minskat, men modet för stora familjer har ännu inte passerat, och även arbetande familjer är fertila. Om man tar hänsyn till territoriella förvärv, inklusive i det tätbefolkade Kina, och det glest befolkade Mongoliet, och i Europa och Turkiet, översteg befolkningen i Tsarryssland 1940 400 miljoner jämfört med 1913, då den var 180 miljoner. Och det här är en kontinental stormakt... Storbritannien och Frankrike har mindre än 50 miljoner i sina metropoler, plus kolonier. Men de koloniala trupperna är svaga i moral och har liten stridsförmåga. Så de västerländska markstyrkorna är mycket svagare.
  Führern väljer en allians med Ryssland mot väst.
  1939 delades Tjeckoslovakien upp. Tyskland inkluderade även Sudeterna. Tyskarna stärkte armén och bildade stridsvagnskolonner. Tsarryssland stod inte heller stilla, med en fredstidsarmé på fem miljoner och femhundra personaldivisioner.
  I tsarryssland har tunga stridsvagnar och strategiska flygplan, inklusive flygplan med åtta motorer, länge varit i produktion. Frankrike har bara ett trettiotal tunga stridsvagnar, och de är föråldrade. Storbritannien har inga tunga fordon. Tja, Tyskland också, inte en enda tyngre än tjugo ton. USA har lite mer än fyrahundra stridsvagnar.
  Hitler bestämde sig för att det inte var värt att fördröja och slog till den 15 maj 1940. Vädret är bara gynnsamt och allt är klart. Eller mer eller mindre redo.
  Tsarryssland började en attack mot Indien och andra koloniala ägodelar. Den ryska armén attackerade dåligt försvarade positioner. Det finns relativt få trupper som består av de etniska britterna och fransmännen själva, och kolonialenheterna vill egentligen inte dö för en idé eller ett imperium som är främmande för dem. I själva verket, vilka är engelsmännen för dem? Exploatörer, förslavare, rövare eller otrogna. Det är osannolikt att ryssarna är mycket värre än dem, så att de skulle dö för lejonets eller tuppens skull.
  Så de tsaristiska trupperna avancerar och övervinner trögt, fokalt motstånd. Men tyskarna kunde också besegra de franska, engelska, belgiska och holländska trupperna på en och en halv månad.
  Därmed förlorade Churchill stödet från sina främsta allierade. Förväntningen att USA skulle gå in i kriget uteblev. Roosevelt utmärktes inte alls av Stenka Razins beslutsamhet. Och då skulle sådana krafter gå emot Amerika.
  Ryska trupper avancerade över Afrika och Asien i marscher; fler problem kom från terrängen och kommunikationssträckan än från fiendens trupper. Bristen på vägar, särskilt i Afrika, påverkade också. Men den opretentiösa ryske soldaten övervinner heroiskt och stoiskt alla svårigheter.
  Tyskarna kan bara med svårighet överföra trupper till Afrika. Framryckningen mot Gibraltar försenades på grund av Francos envisa motstånd. Och vi var tvungna att överföra styrkor till sjöss. Ryssarna slog igenom till Afrika, genom Egypten, och det är mycket lättare för dem. Italien tar också tag i allt det kan få tag i, och i den här frågan har Mussolini greppet som en boakonstriktor.
  Landningen på själva metropolen skedde inte 1940. I luftstriden, främst på grund av Rysslands passivitet, överlevde Storbritannien. Men det måste sägas att den vise tsaren Vladimir Kirillovich inte ville att Storbritannien skulle kapitulera i förväg, utan ganska rationellt hade för avsikt att lägga beslag på alla dess asiatiska och afrikanska kolonier.
  Vart ska Storbritannien ta vägen? Det har trots allt inga reserver, utan kolonier och råvaror - dess fall är en tidsfråga.
  På vintern och i mars 1941 nådde ryska trupper slutligen Sydafrika och besegrade det sista afrikanska herraväldet. Det brittiska försöket att sitta ute på Madagaskar misslyckades också och i maj 1941 genomfördes en landstigning med efterföljande seger.
  Japan kämpade på Rysslands sida i kriget och lyckades fånga något i Stilla havet. Sommaren 1941 var perioden för en stor flygoffensiv mot den brittiska metropolen.
  Rysk och tysk luftfart attackerade London och andra städer i det engelska imperiet. Och den 8 november, årsdagen av München-putschen, ägde landningen äntligen rum.
  Striderna varade i sexton dagar och slutade med seger för de ryska och tyska trupperna.
  Detta avslutade faktiskt andra världskriget. Det visade sig vara mindre blodigt och långdraget än i den verkliga historien. Och det stärkte och utökade mycket märkbart ryska ägodelar. Speciellt i Afrika och Asien.
  En relativt lugn period följde. Ryssland och Tyskland smälte sina egna territoriella vinster. Det tredje riket omfattade: Belgien, Holland, nästan hälften av Frankrike, samt Marocko, en del av Algeriet och de centrala besittningarna. Det är sant att på grund av Francos position och en viss obeslutsamhet hos Hitler, hade tyskarna inte tid att avancera in i Frankrikes ekvatoriska ägodelar, och de föll till de ryska trupperna.
  Ändå fick Tyskland fortfarande en bra bit afrikansk mark som översteg sitt eget territorium i yta. Arean av det tredje rikets landområden, med hänsyn till europeiska förvärv, mer än tredubblades. Och om vi räknar från gränserna sedan 1937, med hänsyn till Österrike, Sudeterna och Tjeckien som ett protektorat, så fyra gånger.
  Så tyskarna som helhet hade nog att smälta, bemästra och assimilera. Dessutom utökade Ryssland sina koloniala ägodelar och kunde knappast kontrollera allt detta.
  Och Italien fick mycket: till exempel större delen av Sudan, Somalia, Uganda och några andra förvärv, särskilt Tunisien.
  Därmed var omdelningen av världen fullbordad för nu. Men som de säger, med tiden börjar ambitionerna att manifestera sig.
  USA började inte arbeta på allvar med atomprojektet. I det fascistiska Tyskland och Ryssland visade sig attityden också vara cool. Japan är ännu inte tillräckligt utvecklat för att klara det, och Storbritannien och Frankrike har blivit vasallländer i Tredje riket och Ryssland.
  Så uppkomsten av kärnvapen försenades en tid.
  Men framstegen är förstås obönhörliga. Fysiker arbetar, teorin utvecklas, liksom laboratorieexperiment. Men ett kärnkraftsprojekt behöver statens vilja. Tsarryssland hade redan för många bekymmer och utgifter relaterade till utvidgningen av dess territorium. Men Hitler hade av någon anledning ett agg mot sådana idéer om ett kärnkraftsprogram och trodde att atomprojektet bara skulle slösa bort mycket pengar.
  Dessutom var den ryska markarmén och flyget de starkaste och mest talrika i världen, och flottan växte också, särskilt på grund av ekonomisk tillväxt.
  De tsaristiska generalerna och marskalkerna föredrog att utveckla tankbyggnad, bygga flygplan, hangarfartyg och slagskepp. Varför behöver de några sagor om kärnvapenbomber? Det vill säga, både tyskarna och ryssarna var likgiltiga för detta problem.
  Dessutom fanns det tillräckligt med råvaror för att inte behöva oroa sig för energiresurser, åtminstone inom en snar framtid.
  Så trots all kyla i Pentagon och Vita huset gick initiativet ofrivilligt över till USA. Dessutom är detta inte bara en fråga om rädsla för att ryssarna eller tyskarna kommer att gå längre och sätta press på den nya världen, utan också om ekonomin.
  Efter att ha förlorat möjligheten att ta emot olja från Asien, Afrika och Mellanöstern, har USA hittills haft sina egna brunnar i Texas, Florida, och började utvecklas i Alaska.
  Men USA:s befolkning växte. Invandring avskräcktes inte i Ryssland, och befolkningen fortsatte att växa snabbt. Svarta och araber tilläts särskilt villigt att lämna till USA.
  Den amerikanska ekonomin växte också, och det blev fler och fler bilar.
  Och sökandet började efter kärnbränsle och en atomreaktion som kunde ge kolossal energi.
  Tio år har gått sedan andra världskrigets slut. Hitlertyskland hade ett nytt vapen: skivplan som inte bara kan flyga med enorm hastighet, utan också praktiskt taget förbli osårbara från handeldvapeneld.
  Dessutom lyckades tyskarna skjuta upp en konstgjord satellit ovanför omloppsbana, och viktigast av allt, i juni 1951, den första mannen i rymden.
  Tsarryssland var lite sent ute och gjorde fulla framsteg först i augusti i år. I det fascistiska Italien skedde förändringar samma år. Benedito Mussolini, utmanare till titeln Julius Caesar, har dött. I allmänhet var den italienske diktatorn framgångsrik i att regera. Med hänsyn till erövringarna i Afrika, inklusive Etiopien, växte det territorium som kontrollerades av Italien nästan tre och en halv gånger under hans regeringstid. Dessutom lyckades Benedito i Europa hugga av en del av Frankrike tillsammans med Toulon.
  Men de lät honom inte åka till Albanien och Grekland - det här är territorier inom det ryska imperiets inflytandesfär.
  Benedito kunde naturligtvis kallas stor och en erövrare, även om den italienska armén inte lyste alltför mycket med sina bedrifter. Men hans son och arvinge ansåg sig inte vara värre än sin far.
  Och han tog hösten 1951 och invaderade Albanien och Grekland... Inte konstigt att de säger att alla stora krig börjar som plötsligt.
  Vladimir den tredje var till och med glad över detta. Italiens ägodelar i Afrika är stora, till och med större än Tysklands. Så varför inte plocka upp dem om det finns en bra anledning?
  Ryska trupper inledde fientligheter den 7 november 1951 och attackerade Etiopien, Libyen och Sudan. Ryska enheter är starkare, fler och mer stridsberedda än italienska.
  Så de började snabbt förstöra pastaarmén... Men ingen förväntade sig att Adolf Hitler utan någon förvarning skulle komma ut på Mussolini Jrs sida.
  Även om man tittar på det så var det inget mer oväntat.
  Tyskland förlorade första världskriget till Ryssland och förlorade mest territorium i Ryssland. Och om tyskarna lyckades återta det de förlorat i väst med intresse, så stod de i öst uppriktigt sagt med ingenting.
  Så Hitler räknade verkligen med sina nya vapen, speciellt diskotek och flygande tefat. Dessutom trodde Führern att den här gången skulle det vara lättare att slåss med Ryssland än under första världskriget, eftersom Tyskland och Italien skulle leda företaget utan att ha en andra front.
  Beräkningen gjordes också att Japan, kränkt av ryssarna, också skulle gå in i kriget i Fjärran Östern och binda upp fienden där. Kanske Portugal och Spanien går med i koalitionen, som Storbritannien och Frankrike? De är mycket närmare Tyskland än Ryssland. Och vissa förhoppningar knöts till USA!
  Dessutom byggde Amerika en imponerande flotta, många hangarfartyg och moderniserade sin stridsvagnsflotta - även om den fortfarande var sämre i kvantitet och kvalitet än den gamla världens arméfordon.
  Det sociala systemet i tsarryssland förblev autokratiskt och en absolut monarki. Tsaren och kejsaren över hela Ryssland hade full makt: verkställande, lagstiftande och dömande. Parlamentet var frånvarande. Det fanns ett statsråd av personer som utsetts av kejsaren, men det hade bara rådgivande rättigheter. Kungen själv utfärdade lagar, såväl som dekret. Han hade också rätt att avrätta och benåda, även om det naturligtvis också förekom en rättegång. Juryrättegångar avskaffades efter mordet på Nikolaus II, så att rättsväsendet också utsågs och avsattes av tsaren eller tjänstemän som utsetts av kejsaren.
  Detta system hade både sina fördelar och nackdelar. Å ena sidan kunde kejsaren snabbt lösa det eller det problemet utan några tvister eller överenskommelser, men å andra sidan undertryckte den överdrivna maktkoncentrationen på ena sidan initiativet och gav större möjligheter till byråkratin. Det födde olika favoriter och favoriter. Vladimir kännetecknades inte av överdrivet hyckleri och äktenskaplig trohet. Även om kvinnor inte hade så mycket inflytande på hans politik.
  När det gäller tankbyggnad hade tsarryssland många kraftfulla och tunga fordon. Erfarenheterna från stridsoperationer i Afrika har dock visat att körprestandan hos en stridsvagn är oerhört viktig. Som ett resultat gick den viktigaste ryska tanken inte utöver fyrtiofem ton. Eftersom mer vikt skapade problem med terrängförmågan, även med breda spår.
  Tsaren älskade tunga stridsvagnar, men hans rådgivare avrådde kejsaren från att sätta dem i massproduktion. Men den sextioton tunga maskinen fanns i två tusen exemplar. Och den mest populära tanken, "Nikolai" - 3, producerades i sextiotre tusen.
  Och maskinen väger fyrtiofem ton, och pistolen har en kaliber på 122 millimeter. Frontrustningen är tvåhundra millimeter, baksidan och sidorna är 120 millimeter, layouten är klassisk.
  Hitler var seriöst intresserad av tunga maskiner. Och jag ville ha överlägsenhet över Nikolai i en produktionstank. Den tyska bilen svällde i vikt till 75 ton och detta var redan gränsen, på grund av att den stora massan var extremt svår att transportera längs järnvägslinjerna.
  Det tyska fordonet var beväpnat med ett 128 mm vapen, hade frontpansar på 250 mm och sido- och bakpansar på 180. Layouten är också nära den klassiska.
  Numeriskt var den tyska stridsvagnen tre gånger underlägsen den sovjetiska. För att inte tala om svårigheterna med att använda för tunga maskiner.
  Den ryska utrustningen är dock spridd över stora områden, och på den europeiska frontsektorn råder ungefärlig jämlikhet i antalet fordon och infanteri. Även om den ryska armén i allmänhet är mycket fler än den tyska. Och Ryssland har en enorm befolkning: det inkluderar Indien, Kina, större delen av Afrika, Mellanöstern, Persien, Indokina och mycket mer.
  Naturligtvis är Hitlers beslut att attackera tsarryssland, även med tanke på att han har Japan och Italien på sin sida, och möjligen Frankrike och Storbritannien, en kolossal chansning. Men Führern är en stor äventyrare.
  Det bör noteras att skivplanen som Tredje riket satte så stora förhoppningar med inte är särskilt effektiva i praktiken. Skapandet av ett starkt laminärt jetplan ledde till enorm bränsleförbrukning, och flygtiden för flygande tefat visade sig vara relativt kort. Så de kunde agera, även med hänsyn till den enorma hastigheten på inte särskilt betydande avstånd. Dessutom skyddade det laminära flödet skivan från handeldvapen, men förhindrade i sin tur avfyring från ett flygande tefat.
  Så tyskarna kunde bara släppa radiostyrda missiler från sina disketter, och då i en snäv vinkel, eller genom att stänga av det laminära flödet, men samtidigt bli sårbara.
  Men i alla fall bestämde sig Hitler för att attackera Ryssland och kastade sina kort i spel. Dessutom fruktade fascisten att om Italien skulle besegras skulle de attackera honom också. Han hade mustasch och litade inte på någon.
  Inledningsvis nådde nazisterna framgång på grund av attackens överraskning och den bättre organisationen av deras trupper. Men tidpunkten för attacken var dåligt vald. Snö började falla och tankarna sladdade. Fritz kunde ha erövrat en del av Polen, inklusive Krakow, men fastnade nära Warszawa.
  Den ryska militärmaskinen höll på att snurra upp... Japan gick, som Führern förväntade sig, in i kriget, men dess flotta hade inte överlägsenhet över den ryska Stillahavsflottan, och striderna var ungefär lika. Och Japan distraherade praktiskt taget inte sina markstyrkor från den västerländska operationsteatern. Dessutom var samurajerna underlägsna ryssarna i luften, både i antal och i kvalitet. Och Land of the Rising Sun kunde bara fånga några få små öar.
  De försiktiga Franco och Salazar hade ingen brådska att gå in i kriget. Ryssland är en mycket stark fiende. Vi måste titta och vänta. I den verkliga historien begränsade Franco sig under andra världskriget till att skicka en blå division av fascistiska frivilliga.
  Nu såg maktbalansen särskilt ojämlik ut i Afrika.
  Italien förlorade snabbt sina ägodelar på den mörka kontinenten.
  Våren 1952 inledde tsararmén en offensiv i Östpreussen och kunde bryta igenom fiendens försvar på djupet. Nazisterna hade svårt att överge tsararméns framfart vid Königsberg, men de kejserliga trupperna började rycka fram mot Sudeterna och Krakow.
  Det visade sig att de kvickare ryska stridsvagnarna var ganska kapabla att bekämpa en tung, men mindre smidig fiende. De kinesiska divisionerna under befäl av ryska generaler presterade också bra.
  Tyskarna tvingades lämna Krakow... Och sedan, på grund av hotet om inringning, började de dra sig tillbaka från Vistula till Oder.
  Nej, detta var inte det krigsförlopp som den besatte Führer förväntade sig. Men det är mitt eget fel. Dessutom strävade fransmännen och britterna, efter att ha känt lukten av den fascistiska ockupationen, inte alls på att dö för Führern. Så påfyllningen stördes, och vasallländerna ville trivialt sitta utanför.
  Och desto värre gick det för tyskarna vid fronten.
  På vintern hade tyskarna förlorat alla sina ägodelar i Afrika. Och under vintern, till våren, drog de sig helt tillbaka till Oder. Ryska trupper befriade Prag och Sudeterna och närmade sig Wien. Dessutom besegrade de Italien och ockuperade Rom, Neapel och Sicilien. Så våren 1953 lovade inget gott för nazisterna. Men den 8 april 1953 dog Hitler plötsligt. Den nya tyska ledningen ber desperat om fred.
  Vladimir Kirillovich Romanov höll generöst med. Men tyskarna betalade dyrt för detta. Den nya gränsen gick nu längs Oder: Belgien, Holland och Danmark fick suveränitet, men inom ramen för en vasallstat i det ryska imperiet. Frankrike återtog sina tidigare förlorade ägodelar, men blev ännu mer beroende av Ryssland.
  Italien och Tyskland förlorade alla sina kolonier, som nu blev kungakronans egendom. Italien fick också status som rysk vasall, och Sicilien och Sardinien blev direkt en del av Vladimir III:s imperium.
  Tyskland förlorade också mycket av sin självständighet och betalade stora skadestånd.
  Japan förlorade också alla sina ägodelar utom sitt eget territorium och tvingades bli en vasallstat. Och tsar Vladimir Kirillovich Romanov fick också titeln kejsare av Japan.
  Naturligtvis kom den del av Australien som tidigare tillhörde Land of the Rising Sun också under rysk kontroll.
  I augusti 1953 testade USA äntligen en atombomb. Åtta år senare var kärnkraftsanden ute ur flaskan. Framstegen går i alla fall inte att stoppa. Och uppkomsten av atombomben är oundviklig. I det mest extrema scenariot kan kärnvapen dyka upp maximalt tjugo år senare än i verkligheten.
  Med viss fördröjning började tsarregeringen utveckla sitt svar.
  Hittills kunde USA inte bestämma sig för att gå i krig med ett så mäktigt imperium. Dessutom är det inte så lätt att nå de viktigaste ryska industriella och ekonomiska centra från utlandet.
  Och produktionen av kärnladdningar krävde både tid och pengar! USA hade medlen, men tiden rann ut. Tsarryssland, med sina resurser och kraftfulla intellektuella potential, kompenserade mycket snabbt för klyftan på detta område. Och 1956 dök också en atombomb upp i Vladimir III.
  Betydligt sämre än Ryssland i befolkning och resurser, förlorade det kapitalistiska och demokratiska USA gradvis sina trumfkort.
  Det enda de kunde göra var att använda kärnvapen som ett avskräckande medel och försöka underminera tsarryssland från insidan. Men än så länge har de inte lyckats.
  Vladimir Kirillovich hade inga manliga ättlingar kvar från sin första fru, och han gifte om sig. Och han reproducerade en arvinge och kallade honom George.
  Tsarryssland genomförde rymdexpansion. 1959 ägde en bemannad flygning till månen rum ett år tidigare än amerikanerna. Sedan 1971 till Mars. Den alternativa världen har blivit säkrare än verkligheten.
  1975 landade människan på Venus. 1980 på Merkurius. 1981 på en av Jupiters satelliter. Och 1992, precis året då Vladimir Kirillovich Romanov dog, satte den ryska kosmonauten stolt sin fot på Pluto.
  George den förste ärvde kronan vid arton års ålder. Och i allmänhet kan vi säga att Vladimir den tredje, den store, tillbringade sin 54-åriga regering mycket framgångsrikt. Och sedan fortsatte Romanovdynastin.
  
  
  
  NICHOLAS DEN ANDRA DEN GLORISKASTE AV UPPGIFTER!
  Låt oss säga att tsar Alexander den tredje, tvärtom, dog tidigare: 1987 från ett mordförsök organiserat av Lenins äldre bror: Alexander.
  Det skulle tyckas ännu värre. Men inte riktigt. Nicholas II blev tsar tidigare och gifte sig tidigare: för att sätta sin son på tronen om något hände. Men hans fru är annorlunda, och arvtagaren är frisk, och Rasputin är definitivt inte där. Och så till en början, i allmänhet, som i verkligheten: TRANSIB byggs, ekonomin blomstrar - expansion till Kina. Det är sant att fartyg byggs i Östersjön ett år tidigare. Och lite mer upplyft, på grund av finansgeniet Wittes tidigare uppgång.
  Kriget med Japan började inte särskilt bra, men Varyag lyckades fly och amiral Makarov dog inte. Historien har skiftat lite, och allt går lite annorlunda. Men i verkligheten hade Varyag faktiskt bara lite tid kvar att fly, och amiral Makarovs död var i allmänhet oavsiktlig och osannolik.
  Den ryska flottan, ledd av amiral Makarov, agerade ganska skickligt och sänkte japanska fartyg. Och sedan, när två japanska slagskepp sprängdes på miren, attackerade Makarov samurajen och sjönk ytterligare ett dussin och ett halvt skepp.
  Det vill säga allt gick bra. Och Japan förlorade överlägsenhet till havs.
  Men på land visade sig samurajen vara svagare. Kuropatkin slog tillbaka alla japanska försök att avancera och tillfogade dem stor skada. Han agerade dock inte alltför bestämt. Men snart anlände ryska fartyg från Östersjön, och Makarov tog slutligen kontroll över alla vatten.
  Ryssarna började till och med landsätta trupper i Taiwan och sedan på Kurilryggen.
  Tills Theodore Roosevelt ingrep och erbjöd medling. Ryssland tog emot Manchuriet, Korea, Mongoliet, Kurilkedjan och Taiwan.
  Zheltorossiya dök också upp. Därmed bildades ett nytt imperium.
  Kungen har dock ännu inte blivit alltför fräck. 1914 bröt andra världskriget ut. Ryssland är bättre förberett för detta krig: ekonomin är starkare, territoriet och befolkningen är större och det finns ingen tanke i vägen. Dessutom var det ingen recession orsakad av upplopp och den så kallade revolutionen.
  Första världskriget fortsatte med varierande framgång. Det fanns misstag och framgångar för ryska generaler. Men 1915 lyckades tyskarna nå mindre framgångar, eftersom tsararmén var större och bättre försörjd. Men ändå förlorade Ryssland hälften av Polen och Galicien. Men tyskarna kunde inte ta sig in i Vitryssland och de baltiska staterna - frontlinjen passerade längs Vistula.
  Och på det sextonde året nådde tsararmén redan stor framgång mot Österrike och Turkiet. Osmanerna var nästan helt besegrade. Precis som österrikarna intog Przemysl och Krakow. Tyskland blev rädd. Våren 17 intog ryssarna Istanbul. Tsarryssland nådde också betydande framgångar under sommaroffensiven mot Österrike och Tyskland. Och på hösten, när de tsaristiska trupperna redan hade nått Oder, kapitulerade Tyskland. Uppdelningen av Österrike-Ungern och Turkiet följde. Ryssland tog emot Mindre Asien, norra Irak och Istanbul. Galicien, Bukovina, Tjeckoslovakiska och Ungerska kungadömena och Krakow. Plus Danzig, en del av Ostpreussen, Klaipeda -regionen. Ryssland har alltså stärkts många gånger om. Och Tyskland betalade också enorma skadestånd.
  Tsar Nicholas II hade ingen brådska att ta allt och alla. Men ryssarna, britterna och fransmännen delade den saudiska halvön. Sedan delade britterna och ryssarna både Iran och Afghanistan. Slutförde omdelningen av världen.
  Fram till 1929 var hela världen på frammarsch, tills den stora depressionen bröt ut. 1931 startade Japan ett krig mot Ryssland. Och det besegrades snabbt och ockuperades tillsammans med alla Stillahavsinnehav. Och så kom folkomröstningen och integrationen i Ryssland.
  Genom att dra fördel av försvagningen av Storbritannien, Frankrike och USA, gripna av den stora depressionen, ledde tsar Nicholas II ett krig för att erövra Kina. Och detta blev hans stora erövring.
  För att påskynda förryskningen något fattade Nicholas II ett opretentiöst beslut - han införde officiellt polygami i Ryssland - som förändrade den ortodoxa kyrkans teologi och dogmer. Så här antogs reformen.
  Och kungen tog sig en andra hustru. Ryssar uppmuntrades att gifta sig med utlänningar och få många barn. Det enorma Kina var också tvungen att förryskas. Vad är det bästa sättet att göra detta? Gift dig med kinesiska kvinnor!
  I Tyskland kom Hitler inte till makten. I den här historien saknade han lite. För extremistisk. Den främsta irritationen var fascisten Mussolini, som erövrade Etiopien. Och drömmen om att bli den nya Caesar och Trojan rullade ihop sig.
  I maj 1937 bröt krig ut mellan Ryssland och Italien. Det visade sig att Mussolini var ett självmord. Ryska trupper erövrade hela Italien på två månader, och i ytterligare tre alla statens kolonier. Tsarryssland omfattade slutligen även Rumänien och Jugoslavien, och lite senare Bulgarien. Efter att ha avslutat annekteringen av territorier. Hösten 1939 dog Nicholas II. Och hans arvtagare, den helt friske Alexei II, blev den nye tsaren.
  regerade Nicholas II i femtiotvå år - och överträffade resultatet av Ivan the Terrible. Och hans regeringstid visade sig vara den mest framgångsrika i Rysslands historia, och hans erövringar var helt enkelt rekordstora. Ingen kung har någonsin fångat så mycket. Ryssland har äntligen bosatt sig i Kina och har stärkts åt alla håll.
  Men sedan, under Alexei den andre, började en lång period av fred. Frankrike, Storbritannien och USA ville inte ha krig. Men Tyskland var avväpnat och hade ingen styrka. Så det uppstod en situation som blev lugn.
  Koloniimperier fortsatte att existera. Ryssland förblev det största landet, men Storbritannien var formellt den andra makten och var något underlägsen i yta jämfört med det tsaristiska imperiet. Australien, Sydafrika och Kanada var dock nästan självständiga herravälde. Och i Indien... 1968 bröt ett stort uppror ut i Indien och efter två års krig utvisades britterna. Men tsararmén gick in på indiskt territorium och undertryckte protesterna. Därefter förlorade Storbritannien denna koloni och Ryssland förvärvade den. Snart tog Ryssland också södra Iran.
  Efter Alexei den andre 1969 ärvdes tronen av Nicholas den tredje. Tsarriket var på frammarsch. Så Frankrike förlorade kontrollen över Indokina och Thailand 1979. Och de kungliga trupperna kom dit också.
  Och på åttio- och nittiotalet kom Afrika under kontroll av tsarryssland. Efter 2001 besteg Peter, den fjärde sonen till Alexei II, den ryska tronen.
  Tsarryssland hade vid denna tidpunkt absorberat nästan hela Afrika, Asien och plockat upp kolonier från andra länder, inklusive Indonesien. Men det gick naturligtvis inte mot Australien.
  En period av fred har kommit. USA, Storbritannien och Frankrike hade kärnvapen, Tyskland hade ekonomisk makt. Ryssland har ekonomisk makt, kärnvapen, den största armén i världen och befolkningen. Och fortfarande en absolut autokratisk monarki utan parlament. Amerikanerna, som var en andra makt, eller till och med en supermakt, gjorde detta till ett anspråk på Ryssland.
  Bristen på demokrati hindrade dock inte alls utvecklingen av framsteg. I synnerhet, redan 1943, i tsarryssland, flög den första mannen ut i rymden. Och 1961 till månen. Flygningen till Mars ägde rum 1974. Och år 2000 hade nästan alla solsystemets planeter besökts. En stor expedition till stjärnorna förbereddes. Hon lanserades 2018 och återhämtade sig till Alpha Centauri.
  Så tsarismen hindrade inte alls vetenskapen från att röra sig. Peter den fjärde av Romanovdynastin förklarade till och med att upplyst absolutism var bättre.
  Särskilt mot bakgrund av skandalerna som ständigt skakade Donald Trumps administration.
  Nicholas II ansågs fortfarande vara den största kungen genom alla tider och folk. Tsarryssland till häst och världshegemonen. Utkanten och kolonierna blir gradvis förryska. Imperiet tar fart. Och hela världen blev en bättre plats.
  Och varför? Tack till Alexander Ulyanov, Lenins bror, som avrättades för regicid. Lenin själv stannade utomlands. Han träffade Wales och blev också intresserad av att skriva science fiction, varav han blev mycket rik och skapade ett namn. Och så blev han berömd, blev berömd och berömd, och översattes till många språk. Stalin dog i fängelset på grund av tuberkulos och förblev i allmänhet endast känd för specialister. Trotskij blev snart involverad i revolutionära aktiviteter och gjorde en bra karriär som tjänsteman, och steg till rangen som en verklig hemlighetsråd och vice minister. Voznesensky blev minister under tsaren och uppnådde mycket. Chrusjtjov förblev en liten butiksägare och blev inte berömmelse. Brezhnev steg till rang av överste. Andropov tjänstgjorde i polisen och blev även överste. Gorbatjov blev en stor affärsman och showman. Jeltsin förblev butiksägare. Putin steg till rang av överste i den hemliga polisen och gick i pension med heder. Medvedev är en liten tjänsteman. Zhirinovsky, tidningsgrundare och showman. Zjuganov försökte arbeta under jorden mot tsaren. Han fick ett fängelsestraff och blev sedan informatör för den hemliga polisen. Han gick i pension med kaptensgraden. Zjukov steg bara till graden av major. Vasilevsky blev generallöjtnant, Shaposhnikov blev generallöjtnant. Kolchaks storamiral och innehavare av många order. Makarov blev också en stor amiral efter att ha kämpat i första världskriget. Dock inte i det första, utan det enda världskriget, eftersom det inte fanns något andra världskriget. Han blev berömd... Brusilov blev fältmarskalk och innehavare av den helige Andreas den förstkallade orden. Denikin, Wrangel, Kornilov och Kuropatkin blev fältmarskalker.
  Och livet var bra under kungarna. Och priserna har inte ökat på mer än hundra år. Och rubeln hade en stabil guldbaksida på 0,77 gram. Och många folk levde väl under kungen.
  Alla hade lika rättigheter och många kallade sig ryssar, även afrikaner. Det gick bra för alla under tsaren. Endast för judar med icke- ortodox religion kvarstod bosättningskravet. Men dessa blev färre och färre.
  Under tsaren fanns det dock vissa problem. En av dem, höga födelsetal och låga dödsfall ledde till överbefolkning. Men detta skulle lösas genom utvidgning av utrymmet. Dessutom gjorde utvecklingen av vetenskap och jordbruk det möjligt att lösa problemet med hunger. Det fanns tillräckligt med mat för alla. Men befolkningstillväxten i imperiet är mer än tre procent per år. Och detta hotade problem i framtiden.
  Tsarregeringen hittade en väg ut i rymdexpansionen. Och det verkade rimligt. Och nya rymdskepp byggdes och forskning om superluminala hastigheter utfördes.
  
  
  
  50 ÅR AV ALEXANDER DE TRE - DEN STORA!
  Mordförsöket på Alexander II 1866 var framgångsrikt. Som ett resultat dog kungens befriare. Och Alexander den tredje besteg tronen. Fördelen var att de inte hann sälja Alaska och den nye ryske kejsaren var inte benägen att ge upp några landområden. Även om de är avlägsna och ännu inte särskilt värdefulla.
  Dessutom började byggandet av vägen till Sibirien till Vladivostok ännu tidigare. Och den borde ha nått Chukotka!
  Tsar Alexander den tredje var stark, beslutsam, viljestark, frisk och fysiskt mycket stark. Han regerade med fast hand, och under honom gick Ryssland in i en period av största välstånd och prestationer!
  Så det är bra att den store kejsaren började regera femton år tidigare än i verklig historia!
  Till att börja med undertryckte han alla protester från revolutionärer och Narodnaya Volya hårt. Sedan började han reformera armén och flottan. Med att ställa saker och ting i ordning.
  Kungen uppnådde mycket. Vägar, broar, fabriker byggdes och landet utvecklade snabbt kapitalismen. Samtidigt som enväldet bibehålls. Den tsaristiska regeringen förde små krig, flyttade över Centralasien och utökade sitt inflytande där.
  Ett stort krig bröt ut med Turkiet 1977. Det gick ännu bättre, snabbare, mer segerrikt med färre förluster än i verkligheten. Skobelevs geni lyste i det i fullt ljus!
  Ryska trupper besegrade turkarna med mindre skada. Och de lyckades ta Istanbul direkt. Sedan de kom dit före den engelska skvadronen. Detta krig var så framgångsrikt att kungen-prästen fick namnet Victorious Alexander! Och Skobelev blev den yngsta fältmarskalken i rysk historia.
  Turkiet var splittrat. Britterna ockuperade Egypten och Sudan. Ryssland tog Irak, Palestina, Syrien och en del av Saudiarabien, Mindre Asien, hela Armenien och Balkan!
  Således, ganska snabbt och relativt enkelt, erövrade Alexander den tredje ett stort territorium. Och han fortsatte sin expansion söderut. På väg genom Iran, Turkmenistan och vidare till Afghanistan!
  Tsarens armé riktade också siktet mot Indien! Britterna var redo att slåss. En allians av Ryssland, Tyskland, Österrike-Ungern mot Frankrike och Storbritannien uppstod.
  Tyskland gick till offensiv mot Republiken Tuppen 1992. Storbritannien förklarade krig mot Tyskland och Ryssland. Österrike-Ungern vann Bosnien och Hercegovina och anföll Italien.
  Ryssland började en kampanj mot Indien och franska ägodelar och Indokina. Så började faktiskt första världskriget. Men Ryssland och tyskarna är redan tillsammans!
  Ryssland attackerade också Egypten.
  De tsaristiska trupperna, med stöd av lokalbefolkningen, ockuperar Indien och Iran. De går vidare in i Indokina. Och preussarna besegrar åter fransmännen och omger Paris.
  Vidare vägrar republikanerna att ge upp. Och Paris attackeras, kraftigt förstört. Tyskarna fångar också både Belgien och Holland.
  Storbritannien har varit i krig en tid. Ryska trupper ockuperar Egypten och Sudan. Det är krig till havs. Den ryska armén rör sig över Afrika. Hela vägen till Sydafrika. Och samlar kolonier åt sig själv. Tyskarna tar också tag i en del saker.
  Men Österrike-Ungern är fast i ett krig med Italien. Det är sant att 1894 kom tyskarna till österrikarnas hjälp. Och de fullbordar erövringen av Italien.
  Därefter delas landet av apelsiner mellan sig.
  Kriget flyttar till havet. Och här uppenbarar sig marinchefens geni Amiral Makarov. Som uppnår ett antal lysande segrar. Att tvinga havets älskarinna att kapitulera.
  Ryssland tog kontroll över Indien, Indokina, större delen av Afrika och även Australien och slog ut britterna därifrån. Ryska trupper lämnade Storbritannien och Kanada. Grundade också en koloni där. Således förlorade Storbritannien nästan alla sina kolonier, och Ryssland förvärvade dem. Erövringen av Kanada underlättades av att Ryssland bibehöll kontrollen över Alaska. Och närvaron av en mycket kraftfull flotta. Och amiral Makarovs och Rozhdestvenskys geni.
  Tja, det är inte allt. Ryssland gick mot Kina. Också mycket framgångsrik. Och 1904 började kriget med Japan.
  Men till skillnad från verklig historia visade sig detta krig inte vara svårt, utan ganska snabbt. Dessutom var Japans flotta ganska svag, medan Rysslands tvärtom var mycket stark. Efter att ha besegrat japanerna erövrade ryska trupper Tokyo. Och sedan hölls en folkomröstning och den överväldigande majoriteten av japanerna röstade för att ansluta sig till Ryssland.
  Tsar Alexander III vann en ny seger. Sedan kom den frivilliga påtvingade annekteringen av Kina. Alltså region efter region, provins efter provins. Det kungliga imperiet nådde enorma proportioner. Från USA, hela Kanada och Alaska, hela Asien, Österrike, Stillahavsregionen. Till Sydafrika och tysk besittning i Västafrika.
  Plus även Österrike-Ungern. Så stor makt.
  Men naturligtvis ville tyskarna och österrikarna mer. Frankrike är fortfarande ockuperat av Tyskland. Storbritannien, kränkt av Ryssland, vill också ha krig.
  Kaiser lyckades få ihop en koalition: Spanien, Portugal, Tyskland, Österrike-Ungern och Sverige mot jätten Ryssland. Tyskarna hade också lyckats erövra Danmark och Norge under kriget med Storbritannien. En mäktig koalition bildades.
  Och kriget började den 1 augusti 1917. Just i det ögonblick då Alexander den tredje dog och Nicholas II besteg tronen. Beräkningen gjordes att utan en så stor monark som Alexander den tredje, som hade återhämtat sig femtioelva år, skulle Ryssland säkert förlora.
  Men Nicholas II hade en bestående och stark kraft. Utan Rasputin och den sjuke arvtagaren. Så han kunde slåss med koalitionen.
  Och kriget började... Tyskarna trampade som en tyfon. Ryska trupper mötte dem med kraftfulla motangrepp. Ett stort och häftigt slagsmål utbröt.
  Nicholas II, i allmänhet, beroende på en kedja av fästningar, uttömde de tyska och österrikiska enheterna grundligt. Och sedan inledde han en motoffensiv. Och i Afrika besegrade ryska trupper, med hjälp av världens första lätta terrängstridsvagnar, österrikarna och tyskarna fullständigt. Och de rensade den mörka kontinenten.
  Både Sverige och Norge erövrades ganska snabbt.
  Kriget varade i ett och ett halvt år och slutade med att den ryska armén, som var fler och hade starkare stridsvagnar, erövrade hela Europa. Sedan föll Storbritannien. Ryssland har äntligen etablerat dominans över det östra halvklotet.
  Och tsar Nicholas II blev också en stor erövrare. Fred rådde fram till 1929, då den stora depressionen bröt ut. Den allmänna ekonomiska krisen ledde till att 1931, just den 1 maj, började ett krig mellan Ryssland och den sista stormakten, USA!
  Tsarens armé av Nicholas II gick in i Amerikas gränser. Krafterna var ojämlika. Amerikanen hade nästan inga stridsvagnar och var dåligt tränad. Och Ryssland överträffade USA många gånger om. Befälhavarna för det tsaristiska imperiet var också bättre. Så kriget gick åt ett håll från första början. Ryssland vann och gick framåt. Och den 30 september, efter erövringen av New York och Washington, kapitulerade USA. Därmed vändes ytterligare en sida i historien. 1934 inledde Nicholas II en invasion av Mexiko och sedan uppåt i Latinamerika och erövrade de latinska staterna. Tills den sista oberoende republiken Chile föll i december 1936.
  Således fullbordade Nicholas II äntligen berättelsen. Tsarryssland förenade alla länder och folk på planeten jorden.
  Den 7 november 1937 störtade kejsaren över hela planeten jorden Nicholas den störste i ett plan. Och hans regeringstid tog slut. Alesey II blev kung. En frisk, ung arvtagare - ungefär trettiotre. Under honom började rymdexpansionen. Nya gränser och nya flyg. Monarkin var orubblig. Mänskligheten är enad och erövrar rymden.
  GENERALISSIMO KONDRATENKO
  Kommandanten i Port Arthur dog, faktiskt, i verkligheten, han sårades i huvudet, men ett fragment på några millimeter passerade närmare hjärnan. Kort sagt, förrädaren som överlämnade citadellet dog och hans plats togs av hjälten i försvaret av Port Arthur, Kondratenko.
  För att stärka försvaret av fästningen avskrev den nye befälhavaren alla sjömän och sjöartilleri i land och avväpnade skvadronen, men stärkte Port Arthur.
  Som ett resultat skyddades citadellet grundligt, plus befälhavaren Kondratenkos skickliga handlingar. Försvaret höll ut framgångsrikt. Kondratenko stärkte försvaret av fästningen Vysokaya i tid och japanerna kunde inte ta det.
  I slutet av december var samurajerna utmattade efter övergreppen. I januari var det ett lugn orsakat av Kuropatkins försök att avblockera den, men det var inte särskilt framgångsrikt.
  I februari skedde ett nytt anfall, och återigen slogs det tillbaka med stora förluster för japanerna.
  Under försvaret uppträdde pojken Oleg Rybachenko heroiskt. Vid tiden för belägringen var den här hyttpojken bara tio år gammal. Barnet kämpade tillsammans med vuxna och gick på spaningsuppdrag.
  Han visade sig vara väldigt modig och stridbar. Och försvaret höll. Nu har mars redan kommit... Japanerna har dragit sig tillbaka igen. Blodig söndag hände inte i Ryssland, eftersom tsar Nicholas, eftersom Port Arthur var på gott humör, gick ut till folket. Den ryska armén fylldes på och blev större och större. I slutet av mars försökte japanerna avancera, men Kuropatkins styrkor hade för stor numerär överlägsenhet och slog tillbaka alla attacker.
  Och ännu bättre, General Legs enheter var fjättrade av belägringen av Port Arthur. Efter att ha lidit stora förluster drog sig japanerna tillbaka. Men igen tvekade Kuropatkin.
  I slutet av april följde ett nytt överfall, som dock också slogs tillbaka.
  Och Oleg Rybachenko, den här modiga pojken fångade till och med en japansk överste, med en fälla, förstås.
  I början av maj inträffade endast mindre skärmytslingar, och den 25:e gick Rozhdestvenskys skvadron äntligen in i Port Arthur. Den berömda amiralen tog med sig femtioen skepp som korsade tre hav samtidigt!
  Därefter fick försvaret förstärkning. Och i början av juni följde det sista anfallet på Port Arthur. Överfallet är desperat och våldsamt. Återigen slogs det tillbaka med enorma förluster för japanerna. Tsaren tog slutligen bort Kuropatkin och utnämnde Linevich . I mitten av juli 1905 besegrades äntligen japanerna. Och det heroiska försvaret av Port Arthur, som varade i mer än ett år, tog slut.
  Kondratenko tilldelades S:t Andreas Orden den förste kallade. Och fick rang av fältmarskalk. Sedan besegrade Rozhdestvenskys skvadron, tillsammans med Port Arthur, japanerna till sjöss. Dessutom dog amiral Togo själv i striden.
  Japan tvingades sluta fred med Ryssland, genom USA:s medling.
  Vi var tvungna att avstå Kurilöarna och Taiwan. Ryssland säkrade ett protektorat över Korea, Manchuriet och kontroll över Port Arthur. Dessutom betalade Japan en enorm ersättning på en miljard guldyen till tsarryssland.
  Segern stärkte tsar Nicholas II:s position. Ryssland utökade sina territorier och Zheltorossiya började bildas på grund av den frivilliga annekteringen av kinesiska regioner. Ingen statsduma - Ryssland förblev en absolut monarki, utan parlament.
  Naturligtvis, på grund av seger och politisk stabilitet fortsatte den ekonomiska tillväxten tidigare än i verkligheten och var starkare.
  Första världskriget började som i verklig historia. Men det var mer framgångsrikt för Ryssland. Vilken armé var större och bättre, inklusive tack vare reformerna av fältmarskalk Kondratenko, och ekonomin var starkare och tsarens auktoritet var högre.
  Kriget varade i drygt ett år och slutade med Österrike-Ungerns kollaps och det osmanska rikets och Tysklands kapitulation. Och Bulgarien, som såg hur det luktade, tog parti för Serbien och Ryssland, liksom Italien och Japan förresten.
  Fältmarskalk Kondratenko fick den högsta rangen - generalissimo. Och han blev innehavare av nästan alla order, som Suvorov. Brusilov blev fältmarskalk. Amiral Kolchak, Kornilov och Denikin gjorde karriärer. Tsarryssland annekterade till sig självt: Galicien, Bukovina , Krakow , Poznan -regionen, Klaipeda. Tjeckoslovakien blev också en del av det ryska imperiet. Och Mindre Asien med Konstantinopel. Och norra Irak.
  Allt i allmänhet visade sig vara bra. Japanerna delade de tyska kolonierna med Ryssland i Stilla havet.
  Sedan delades Saudiarabien mellan Ryssland, Frankrike och Storbritannien. Sedan, efter ett kort krig, delade Ryssland och Storbritannien Iran.
  Och så Afghanistan. Det var visserligen lite bråk där. Och britterna hade inte särskilt tur i början.
  Världen har fått stabilitet och välstånd. Tills den stora depressionen slog till 1929. Ryssland, efter snabb tillväxt, hamnade också i kris.
  1931 attackerade Japan Ryssland och sökte hämnd för tidigare nederlag.
  Men den här gången var det självmord. De tsaristiska trupperna besegrade japanerna. Amiral Kolchak är inte alls gammal, han visade sitt geni, jämförbart med Ushakov. Landet med den uppgående solen besegrades fullständigt till havs och ockuperades sedan. Detta följdes av en folkomröstning där majoriteten av japanerna röstade för att ansluta sig till Ryssland.
  Således stärkte tsar Nicholas II sin makt i Stilla havet. Ryssland fortsatte att flytta in i Kina. Försvagade av krisen störde Storbritannien, Frankrike och USA inte i att ta kontroll över det himmelska imperiet.
  1933 kom Hitler till makten i Tyskland. Han började återställa det forna imperiets forna makt. Och naturligtvis försökte han att inte bråka med Ryssland.
  Mussolini i Italien hade vänskap med Ryssland. Och han intog tyst Etiopien och utökade sina kolonier. Det pratades om att skapa Trippelalliansen.
  Tsarryssland ville annektera alla kolonier av försvagande England och Frankrike. Tja, tyskarna och italienarna är förståeliga också. USA hade sina egna planer.
  1937 förenade Tyskland sig med Österrike och tillverkade Anschluss. Och i november 1937 kraschade det andra planet från Nikolaev. Riket avbröts mycket framgångsrikt. Nicholas II uppnådde kolossala framgångar under sina fyrtiotre år av regeringstid.
  De kallade honom Nikolaev den store! Och även den Störste, de blev högre än Peter den Store.
  Under Nicholas II reducerades arbetsdagen till tio timmar, och sju års utbildning blev obligatorisk och gratis. Den nationella genomsnittslönen nådde 75 rubel per månad med noll inflation och guldstöd för rubeln. Den kungliga valutan var den svåraste och mest konvertibla i världen.
  Ryssland hade den största markarmén i världen, och överträffade både Storbritannien och USA vad gäller flottans storlek.
  Ryska stridsvagnar var de bästa i världen, liksom flygplanen. Och helikoptrar på den tiden var praktiskt taget de enda på planeten jorden. Den mest talrika och högkvalitativa ubåtsflottan. Det bästa artilleriet. Avancerad teknik inom tv och video. Världens första färgbiograf började också spelas in i tsarryssland. Inklusive tack vare tsar Nicholas II:s passion för fotografi.
  Efter annekteringen av Kina tog Ryssland första plats i världen när det gäller befolkning och gick om Storbritannien med alla dess kolonier.
  Tsar Nicholas II reformerade ortodoxin och legaliserade månggifte. Den här vise suveränen lyckades göra många saker. Och han gick bort, inte spottad på, inte förföljd, inte efter att ha förlorat Ryssland, utan en stor man. Och bara några millimeters rörelse av fragmentet hade en sådan inverkan på Rysslands historia. Och de säger också att det inte finns några tillfälligheter i historien! Det är så det händer. Både Nicholas II och fenomenet Generalissimo Kondratenko visade detta.
  Men efter tsar Nicholas död uppstod ett tillfälligt språng. Först dog monarken Alexei II innan han kunde krönas. Sedan dog också en annan arvtagare, Kirill Vladimirovich Romanov. Och Vladimir III besteg tronen 1938. Tsaren är ung, men generellt sett inte dum och ganska viljestark och ambitiös.
  Nåväl, han började jobba! Ryssland, Italien, Tyskland, mot Storbritannien, Frankrike och kanske i framtiden USA. Här är Trippelalliansen såklart mycket starkare.
  I maj 1940 attackerade Tyskland Frankrike, Belgien, Holland och Storbritannien. Ryssland attackerade franska, engelska och holländska kolonier. Det ohederliga beslagtagandet av territorier började.
  Britterna och fransmännen kunde inte motstå den ryska armén. Och på en och en halv månad besegrade tyskarna och tvingade Frankrike, Belgien och Holland att kapitulera.
  Sedan ockuperade Führern Spanien och Portugal och intog Danmark och Norge. Ryssland ockuperade Sverige.
  Kriget var nästan ensidigt. Med stöd av lokalbefolkningen erövrade Ryssland Indien, Indokina, södra Afghanistan, södra Iran, Mellanöstern och gick in i Egypten.
  Naturligtvis kunde de koloniala trupperna inte motstå tsararmén, och de ville inte riktigt. Erövringen av Afrika försenades något på grund av bristen på vägar och sträckta kommunikationer. Tyskarna flyttade över Afrika genom Gibraltar och Marocko, ryssarna genom Egypten och sedan Sudan.
  Terrängen var dock mer av ett hinder än motståndet från brittiska eller franska trupper. Det var få av dem, och de var dåligt beväpnade, och mestadels från lokala aboriginer. Som varken visste hur eller ville slåss.
  1940 vågade Hitler inte landa i Storbritannien. Han inledde en luftoffensiv, som inte var särskilt framgångsrik till en början. Men våren 1941 gick ryska flygplan in i striden, och Storbritannien började utsättas för dödlig press.
  Och i augusti följde landsättningen av gemensamma tysk-ryska trupper, och efter två veckors envisa strider, tillfångatagandet av London.
  Varefter hela östra halvklotet, inklusive Australien och Nya Zeeland, blev ryskt, tyskt och italienskt.
  Men det fanns fortfarande USA.
  Tsar Vladimir bestämde sig för att attackera Amerika. Hitler och Mussolini stödde honom i detta beslut. Det tredje riket flyttade trupper till Island och sedan till Grönland och Kanada, och tsarryssland flyttade till Alaska. Krafterna är naturligtvis ojämlika. USA har en ganska svag stridsvagnsflotta, och en mycket mindre befolkning än Ryssland tillsammans med alla dess kolonier. Även om ekonomin är utvecklad. Men ett sådant monster går inte att motstå.
  Efter att ha inlett offensiven 1943 ockuperade den ryska armén Alaska snabbt under två vintermånader. Och på våren intog de tillsammans med tyskarna nästan hela Kanada.
  Brasilien, Venezuela, Mexiko och andra länder förklarade krig mot USA.
  Rörelsen av ryska trupper över de nordliga staterna i Amerika började. Krafterna är naturligtvis ojämlika. Ryssland och Tyskland är bättre i både kvalitet och kvantitet.
  Tjejerna Natasha, Zoya, Aurora och Svetlana slåss på den bästa Kondratenko-3-stridsvagnen i världen, ett mobilt fordon med en långpipig och snabbskjutande kanon. Mycket kvick, med en låg siluett.
  Vikten på Kondratenko-3-tanken är cirka fyrtio ton, och den är väl skyddad. Och pistolen har, trots sin lilla kaliber på 76 mm, en hög initial projektilhastighet.
  Shermans, den här tanken kan inte penetreras från någon vinkel. Så...
  Flickorna, som kämpar barfota och i bikini, förstör helt enkelt amerikanerna och skrattar mycket.
  Speciellt Natasha... Och med sina bara fingrar trycker hon på joysticken och säger:
  - Ära till min Rus!
  Zoya skjuter också. Han gör detta med sina bara tår, trycker på joystick-knapparna och ropar:
  - Och hela vårt fädernesland!
  Därefter skjuter Aurora. Hon slår fienden och säger och blottar sina tänder:
  - Och högre makter är bakom oss!
  Och tjejen blinkar också väldigt eldigt! Han trycker på sina bara tår som joystick-knappar.
  Och så skjuter Svetlana. En så skarp och gnistrande tjej. Avger solstrålar från hans mun. Och han sjunger också:
  - Jag är en världsstjärna! Jag springer snabbare än Satan!
  Med tjejer som dessa är djävulen själv inte skrämmande. De slår mot amerikanerna och omger Chicago hårt.
  Och utan att släppa någon därifrån. Förstörelsen är, låt oss säga, trivial. Det här är tjejerna.
  Och så kapitulerar Chicagos garnison. Känn vår!
  Och ryska stridsvagnar närmar sig redan New York. Tsar Vladimir gnuggar belåtet sina händer. Har ryssarna någonsin gått så långt?
  Tjejerna kämpar tappert i luften också. Till exempel ett gulligt par: Maria och Mirabela.
  Barfota och bikini-klädda skönheter samlar in räkningar. Det finns bokstavligen ingenting att motsätta sig dem. Tjejerna här är så vackra och bländande aggressiva och korrekta.
  Maria avlossade ett skott, sköt ner ett dussin flygplan i en skur och sjöng:
  - Ära åt vårt fädernesland! I Rysslands namn!
  Mirabela sköt också och vrålade:
  - Men det finns en ledare med stor makt,
  Han kommer att kalla slaverna till strid...
  De klarar inte av Ryssland -
  När Vladimir regerar som kung!
  
  Från hård, stark, med järnvilja,
  Och utseendet är som att skära metall...
  Ryssar behöver inte ett bättre liv -
  Detta är bara vad folk drömt om!
  Ja, de här tjejerna är mästare på att slåss och sjunga...
  Förresten, mitt under attacken mot New York flög den första ryska kosmonauten ut i rymden och flög runt planeten jorden. Och detta är ytterligare en prestation av tsarryssland av Romanovdynastin.
  Och sedan kapitulerade garnisonen i New York, och Washington föll snart. Och den 3 september 1943 kapitulerade USA fullständigt. Därmed slutade andra världskriget, som började den 15 maj 1940. Kriget är härligt och segerrikt för Ryssland.
  Naturligtvis fick både Hitler och Mussolini mycket på detta krig. Båda diktatorerna fick ägodelar i Afrika, några i Europa och USA. Europa delades slutligen mellan länder. Och efter folkomröstningen blev Bulgarien det bulgariska kungadömet inom Ryssland.
  Det verkar som om världen har omfördelats igen och kolonierna kan smältas. Men Hitler skulle naturligtvis inte vara Hitler om han inte ville ha mer. I synnerhet besegra Ryssland. Och beslagta dess territorium.
  Och naturligtvis räknade tyskarna mycket med nya, kraftfullare vapen. Tankar av "E"-serien och ballistiska missiler, speciellt flygande tefat.
  Tsarryssland var dock betydligt före det tredje riket i ballistiska missiler och flög 1951, den 12 april, till och med till månen.
  Och stridsvagnarna i "E"-serien hade inte en kvalitativ överlägsenhet över de ryska.
  Och bara flygande tefat var ett mysterium. Tack vare det laminära flödet visade sig de vara helt osårbara för alla typer av handeldvapen. Men samtidigt kunde de inte själva elda.
  Mussolini dog och hans son efterträdde tronen. Hitler satte press på honom och den unge mannen gick med på att slåss med Ryssland. Den 20 april 1955 började ett nytt, tredje världskrig. På Hitlers sida fanns: Italien, Brasilien, Argentina, Chile, Mexiko, kort sagt, hela Latinamerika, förutom Kuba, som stödde Ryssland. Och det fanns inga fler andra länder i världen! Det tredje världskriget började den 20 april 1955. Och tsar Vladimir stod inför den allvarligaste utmaningen under sin regeringstid.
  Det enda som kan trösta honom är att detta krig kommer att bli det sista i historien om krig på planeten Jorden. Eftersom alla länder i världen deltar i det!
  Nåväl, när kriget väl har börjat måste det föras! Hitlers attack var inte särskilt oväntad. Ungern, Jugoslavien, en del av Ryssland med begränsad autonomi, deras kung Vladimir III. Albanien är fångat av Italien. Allt är ordning och reda. Tyskarna försöker avancera från Östpreussen, Österrike, Italien från söder. Och striderna pågår i Afrika. Och koalitionen av latinska länder mot USA. Men de är inte särskilt aktiva där. Först nu har krig förklarats.
  Under tiden flyttade Hitler sina huvudstyrkor i Europa.
  Och ett helveteskrig bröt ut. Det sista storskaliga kriget i mänsklighetens historia.
  Tyskarna gav huvudslaget i Ungern i riktning mot Budapest. Oleg Rybachenko kämpade där. Han förblev fortfarande en pojke på cirka tio år. Sant, mycket fysiskt stark, muskulös, snabb och viktigast av allt, som en högländare, odödlig. Ja, författaren och poeten Oleg Rybachenko fick odödlighet, men på villkoret att han blir en pojke på cirka tio år och tjänar Ryssland i en barnslig, men mycket stark och snabb kropp. Och han är ett barn sedan 1 januari 1904. När jag gick med i Port Arthur som stugpojke. Jo, han är inte den minsta pojken, men från första början var han stark och snabb och han togs med på skeppet.
  Dessutom, när de tvivlade på om det var för litet, böjde Oleg Rybachenko ett kopparmynt med fingrarna för ett vad. Varefter han utan att säga något fördes ombord på fartyget.
  Pojken fick många utmärkelser och deltog i alla krig. Blev officer. Men han såg fortfarande ut som ett barn. Därför, även om han fick utmärkelser för många bedrifter, fick den eviga pojken inte något högre än kapten. Och nu har Oleg Rybachenko varit i armén i mer än ett halvt sekel. Du har sedan länge tjänat in en officerspension, men om din hälsa är järnhård, varför lämna tjänsten då?
  Dessutom, utan datorer, spelkonsoler, tv är det på något sätt tråkigt. Och i armén är du kapten, åtminstone kör du soldater. Ja, tiden går fortfarande fort.
  Generalissimo Kondratenko dog. Storamiral Kolchak, som överträffade Ushakov, dog också. Många av personerna som Oleg Rybachenko började med är inte längre i tjänsten.
  Mer exakt, sedan belägringen av Port Arthur har nästan alla veteraner dött. Bara Vovka fanns kvar. Även han var då stugpojke, och nu är han redan en gråhårig farfar. Sanningen tjänar fortfarande. Och han är förvånad över att Oleg förblir samma pojke, som inte har ett enda ärr på kroppen. Detta är ett fenomen känt i hela den ryska, tsaristiska armén. Sanningen är att han kämpar väldigt bra.
  Pojken Oleg är barfota, det är trevligare och smidigare för honom. Han siktar pistol efter pistol och skjuter mot de tyska E-seriens stridsvagnar. Nazistbilarna är helt enkelt enorma. Och ingenting verkar stoppa dem.
  Men den evige pojken slår så exakt att han genomborrar metallen. Han målar Krauts, river torn och sjunger.
  - Tsar Vladimir, rysk tsar...
  Ortodox suverän!
  Vi kommer snart att erövra världen,
  Det finns trots allt keruber över oss!
  Hitler kommer att ta slut
  Och den som lyssnade - bra jobbat!
  Och pojken kastar en granat, barfota, med sitt barns fot. Gråskägg Vovka bara skakar på huvudet.
  Författaren och poeten Oleg Rybachenko tillbringade mer än femtio år för att vara ett barn på 1900-talet. Och jag måste erkänna att jag har sett mycket. Eftersom han var odödlig, hade han för länge sedan förlorat all känsla av rädsla. Och kriget påminde honom om ett datorstrategispel.
  Det var lätt och roligt att spela. Och det var också ett nöje att kämpa . Det är bra när det är morgondagg under dina bara fötter, och du badar en evig pojke, och du inte är klädd enligt reglerna i shorts!
  Oleg Rybachenko får springa runt i shorts och barfota. Pojken lärde sig att gå utan skor även i kylan i Port Arthur. Trots allt kan en odödlig kropp inte bli förkyld eller sjuk, och man vänjer sig snabbt vid kylan, som inte orsakar skada. Precis som Peter Pan. Och det är nästan skönt att springa barfota i snön. Vid rörelse känns kylan praktiskt taget inte, bara när du sitter orörlig känns dina bara fötter lite stela! Men för en pojke är detta en liten sak.
  Men det finns också häxflickorna Natasha, Zoya, Aurora, Svetlana! De deltar också i kriget. Men inte hela tiden, utan i avsnitt. Hjälpte oss att hålla berget Vysokaya när det var som svårast. Barfota skönheter kämpade där, och i bikinis. De kastade skarpt vässade skivor med sina bara tår.
  Och de högg med svärd. Och Oleg Rybachenko sköt sedan en maskingevär - de dödade hans seniorkamrater. Och som ett resultat avbröt samurajens attack, och berget Vysokaya visade sig vara orubbligt!
  Och tjejerna visade sin högsta klass och valkyrieflyg.
  Och nu går tyskarna i defensiven. Tsararmén är redo för krig. Führern lyckades inte uppnå taktisk överraskning.
  Och de ryska trupperna kämpar modigt. Det verkar som att Hitler kommer att förbanna sig själv mer än en gång för att han startade ett sådant krig. Dessutom, trots att Führern har två tredjedelar av Europa och en tredjedel av Afrika under vapen, men ändå
  han är inte en rival till Ryssland.
  Och antalet soldater också. Och de italienska trupperna är svaga. Latinamerikanska länder deltar trögt i kriget. Och deras armé, både tekniskt och organisatoriskt, är inte särskilt bra.
  Så Ryssland håller fortfarande fienden i försvar på djupet.
  Tanken Kondratenko-6 är ganska kapabel att bekämpa den här serien. Och "Nikolai"-4 är tyngre och visar sig vara en mycket stark maskin.
  Ryssarna kan slåss med de tyngre tyska monstren .
  Speciellt på "Nikolai"-4 där besättningen på Alenka, flickan är väldigt vacker och i bikini.
  130 mm kaliberpistol. Hur det drabbar fascisterna. Det var förgäves som Hitler attackerade tsarryssland. Det här är ingen lätt åktur för honom, utan ett stryk.
  Anyuta tryckte på joystick-knappen med sina bara tår och sjöng:
  - För Ryssland och friheten till slutet!
  Och vad skönheten kommer att skratta!
  Och sedan kommer Augustinus att skjuta en projektil mot fienden. Det kommer att dela metallen och sjunga:
  - Låt oss få hjärtan att slå unisont!
  Och han kommer också att trycka på joystick-knapparna med sina bara tår. Det här är verkligen en cool tjej!
  Och här dunkar Maria. Och han kommer att splittra fascisterna. Och förstöra fienden.
  Använder samtidigt bara tår. Och han kommer också att sjunga:
  - I vårt fosterlands namn, helige! Låt fightern bara vara cool!
  Och han kommer att brista ut i skratt och visa tänderna!
  Och då kommer OS att träffa dig med en tung projektil. Hon är precis vad du behöver, tjejer - den saftigaste äppeljuice!
  Och igen bröt tjejerna igenom E-50, slog ut tornet och skrattade.
  Alenka skickade en projektil, krossade E-100, genomborrade den. Och att använda dina bara tår. Varför sjöng tjejen:
  - Knäck fienden!
  Och Anyuta traskar omkring med sina bara fötter och gnisslar:
  - Fritzarna är kaput!
  Och då kommer Augustine att slå. Också mycket exakt och med bara tår, kurrande :
  - Hitler är färdig!
  Och så kommer Maria att lägga till väldigt aggressivt. Det kommer att krossa fascisterna och gnissla::
  - Och den som lyssnade, bra jobbat!
  Och han kommer att visa sin tunga!
  Och sedan skickar OS en projektil som dödar motståndare.
  Och även att använda bara fötter och sjunga:
  - Totalt slutsåld!
  Och igen kommer flickan att ta sin tunga och visa det.
  Så de hackar...
  Tyskarna, efter en månad av strider från början av offensiven, avancerade från femtio till hundra kilometer och led stora, till och med enorma förluster. Och italienarna i Afrika befann sig helt i en kittel och omringade. Deras trupper är trivialt besegrade.
  Den 21 maj beordrade Adolf Hitler att alla som är kapabla att bära vapen från femton till sextiofem års ålder värvas in i armén. Tsararmén höll på att upprätta reserver.
  Som det visade sig är tyska skivplan inte så skrämmande i praktiken. Det är sant att ryska flygplan kan attackera med baggar. Men detta kan undvikas, tack vare den höga manövrerbarheten hos tsararméns fordon.
  Och Hitlers hopp om ett osårbart mirakelvapen gick inte alls i uppfyllelse.
  Tsararmén försvarade sig fortfarande. Kraftfulla försvarslinjer, grävda i förväg, starkt försvar. Låt Hitler ta slut. Men i Afrika kan man sätta press på en svagare italiensk allierad.
  Om Führern inte hade bestämt sig för att gå i krig med tsarryssland, skulle han utan tvekan ha gått till historien som en stor, och till och med den största, ledaren av Tyskland. Och så ville demonen styra världen, och vad kom ut av det?
  Ryska tjejer är trots allt de coolaste i världen.
  Oleg Rybachenko är som alltid i spetsen i striden. Varken en kula eller splitter kan röra honom. Han är en tuff kille och en cool kille.
  En pojke i shorts och barfota, mot nazisterna. Och kastar granater på dem och springer i blyregnet.
  Ja, det är synd att den lysande Kondratenko inte är där, men det finns unga och kapabla befälhavare. I synnerhet fältmarskalk Vasilevsky, som stod ut redan under första världskriget. Och han befaller energiskt och skickligt.
  Och Fritz, som möter ett tufft försvar, fastnar hopplöst i det. Men de försöker ändå slå igenom.
  Oleg Rybachenko, den här evige pojken skrattar, blottar sina tänder och sjunger:
  - Mitt fosterland! Mitt heliga fosterland!
  Och även som att kasta en granat med sina bara fötter.
  Och här gick Natasha, Zoya, Aurora och Svetlana in i striden. De är eviga häxflickor, tjänare till familjens heliga Gud. De slåss inte alltid, annars skulle Ryssland ha erövrat hela världen. Men det är alltid effektivt och slående.
  Flickor älskar att döda: det här är tjejer!
  Och hur de kommer att gå igenom fascisterna, och hur de kommer att slå dem...
  Och med sina bara tår kastar de skivor och dödar Krauts.
  Nazisterna kör fast och lider allt fler förluster. Vasilevskys store strateg föreslår att besegra nazisterna och italienarna i Afrika. Så ryska stridsvagnar, som är smidigare och har bättre manövrerbarhet, kommer att ha en fördel. Och i Europa, låt fascisterna komma undan med det . Så att de helt skulle tömma sina resurser.
  Tsar Vladimir accepterade denna plan. Och nya styrkor överfördes till Afrika.
  Elizabeth och hennes besättning kämpade i Libyen och skar bort italienska enheter. Det är varmt där och tjejen ser bra ut i bikini. De har den nyaste Kondratenko-6-stridsvagnen, där krigarna kringgår italienarnas och Fritzes positioner och besegrar dem säkert.
  Elizabeth skjuter på en stridsvagn från Mussolini Jr.s imperium och säger:
  - En päls och en kaftan går över haven, över vågorna!
  Och självklart använder han sina bara tår.
  Därefter skjuter Ekaterina. Slår genom en tysk bil och vrålar:
  - I Ryssland är tsar Vladimir en hjälte!
  Elena är bakom henne, slår Fritz självgående pistol och kvittrar:
  - Hurra för Hitler för ditt fosterland!
  Och slutligen kommer OS att släppa projektilen. Det kommer att krossa Krauts, krossa dem och gnissla:
  - Resultatet kommer att bli utmärkt!
  Och han använder också de bara tårna på barnfötter.
  I Afrika, i slutet av maj och början av juni, nådde ryska trupper betydande framgångar. Striderna spred sig till Libyens och Etiopiens territorium. Den 12 juni föll Tripoli. Och den 15 juni togs Etiopiens huvudstad i farten. Så soldaterna från Mussolini Jr började strömma ut. Tyvärr kunde han inte försörja sin far.
  Och hans ära som erövrare också. Men Mussolini, efter att ha tagit en del av de engelska och franska kolonierna, ansåg sig vara Caesar. Men det verkar omöjligt att överträffa Caesar.
  Oleg Rybachenko kämpade medan han beordrade batteriet. Och så tappert att tyskarna förlorade dussintals stridsvagnar från hans eld varje dag. Hans pojke belönades till och med med ytterligare ett gyllene kors. Och de gav honom till och med den sedan länge välförtjänta graden av major.
  Tidigare tilldelades han inte eftersom han ser ut som ett barn. Men pojken visade enastående heroism. Och förmågan att slåss.
  Den 22 juni 1955 erövrade ryska trupper i Afrika slutligen italienska Somalia. Och den 25 juni 1955 kapitulerade resterna av italienska trupper i Etiopien.
  Tsararmén vann självsäkert. Mainstein, som ansågs vara den bästa befälhavaren för det tredje riket, skrev i sin dagbok:
  - Vi väckte den helvetesbjörnen! Nu slits vi isär!
  I slutet av juni hade tyskarna lidit så stora förluster att de tvingades avbryta sin offensiv i Europa.
  Tsar Vladimir beordrade ökat tryck i Afrika. Först den mörka kontinenten, sedan allt annat - sa den enastående monarken! Den 1 juli 1955 försökte tyskarna avancera i Skandinavien. Och de rusade mot Stockholm, men stötte på ett mycket tätt försvar. Och de led enorma skador.
  I början av juli 1955 gick ryska trupper in i tyska Algeriet.
  Libyen var redan under kontroll av tsarryssland. Nigeroffensiven och loopar var igång.
  Elizabeths stridsvagnsbesättning slåss mot nazisterna. Det är väldigt varmt och tjejerna tog till och med av sig behåarna och bär nu bara trosor i Kondratenko-6-tanken. De skjuter exakt på fascisterna.
  Och de vill ha stora bedrifter.
  Tsarryssland är fortfarande ett autokratiskt land. Och det har fortfarande inget parlament. Och att revolutionen inte inträffade, och duman inte etablerades. Kungarna själva vill inte begränsa sin makt. Men Führern och Duce är diktatorer. Det vill säga att det pågår ett krig mellan två system med auktoritära regimer.
  Men för tsarryssland är detta mer naturligt. Och en envis och pågående strid uppstår.
  Elizaveta trycker på joystick-knappen med sina bara tår och avfyrar en projektil. Spinnar för sig själv:
  - Låt oss slå sönder nazisterna!
  Även Ekaterina tryckte på joystick-knappen med sina bara tår och släppte mördaren, spinnande:
  - Låt oss fälla Hitler!
  Och Elena slår också , slår ut fascisterna och gnisslar:
  - Vi kommer att slita isär dig!
  Och även hur han blottar sina tänder! Och han trycker på joystickknapparna med sina bara fötter.
  Och då kommer OS att vända upp och ner på dig, och hur dumt det kommer att bli . Det kommer att smula sönder alla och gurgla:
  - Helvetes passage och en besättning!
  Glöm inte att trycka på joystickknapparna med bara tår. Och besegra fienden.
  Krigarna är verkligen väldigt modiga och gnistrande till sin karaktär.
  Oleg Rybachenko slog under tiden tillbaka en annan attack från fritsarna och sjöng:
  - För fosterlandet och tsar Vladimir - hurra!
  Ja, i verklig historia fanns det en sådan självutnämnd kejsare av Ryssland Vladimir III, chefen för huset Romanov. Och han började verkligen formellt regera 1938. Och sedan visade sig Vladimir vara en riktig kung och en stor sådan! Vladimir Kirillovich Romanov är en tsar som har alla möjligheter att bli hela jordens kejsare!
  Efter segern, eller snarare avvisande attacken, började Oleg Rybachenko spela kort med sina underordnade. En pojke i shorts, ljushårig, mycket muskulös och sliten, lekte med de gråhåriga kämparna. Oleg är överraskande nog äldre än dem alla. Men den här pojken skär sig.
  Minns Port Arthur, det heroiska försvaret från vilket Rysslands ära kom. Stor ära för detta...
  Den odödliga pojken anmärkte:
  - Det är så vi ska lösa alla våra problem! Snart kommer det ett ögonblick då människor aldrig kommer att döda varandra!
  Soldaterna och officerarna kom överens:
  - Självklart, herr major! De kommer inte att döda!
  Oleg tittade på bandet med sina många medaljer. Ja, det finns redan så många order, få generaler har dem. Och det skulle vara trevligt att få en titel också. Prins, greve, hertig!
  Duke Rybachenko - låter vackert!
  Och pojken hoppade högre och snurrade i skivspelaren.
  Tyskarna försökte anfalla, men slogs tillbaka igen och led kolossal irreparabel skada.
  Under juli nådde den ryska armén nya stora framgångar i Afrika. Medan tyngden av tsararméns offensiv fanns där. Algeriet har många av de bästa ryska vapnen. Och i slutet av månaden är tyskarna omringade och förstörda i kitteln.
  I augusti trängde ryska trupper in i Marocko. Flickorna kämpade desperat på Kondratenko-6-stridsvagnen och bröt igenom in i den.
  Då och då kom det rapporter om tyskar som kapitulerat och att städer intagits.
  Stridigheter ägde rum i Nigeria och på olika platser. Ryssarna tog både i antal, fler mobila tekniker och stöd från lokalbefolkningen, som de rasistiska fascisterna själva hade vänt mot.
  Afrika visade sig verkligen vara en svag länk i Hitlers och Mussolini Jrs strategi.
  Ryssland segrade där... Och i september drog de sakta upp styrkor och flyttade till Norge. Nazisterna led kolossala förluster. Och Alenka och hennes besättning red på tanken. Den senaste tanken "Nikolai"-5 är tung och visade sig vara mer avancerad än E-serien.
  Även en så kraftfull tank som E-200 penetrerades av tsarmaskinens pistol.
  Alenka, som tryckte på joystick-knapparna med sina bara tår, gnuggade belåtet sina händer:
  - Jag är det som kan bryta Wehrmacht!
  Anyuta tryckte också på knappen med sina bara tår, slog den tyska bilen och bekräftade:
  - Vi kommer att torka Wehrmacht i damm! För tsarismens makt!
  Coola Augustine sköt och skrek:
  - Och vi kommer att leva under kommunismen!
  Maria instämde lätt i detta:
  - Ja, under tsarkommunismen!
  Och med sina bara tår tryckte hon på joystickknapparna. Och samtidigt kommer han att slå och krossa fienden.
  Och så gnisslar Marusya:
  - På full examen!
  Och han trycker också på joystick-knappen med sina bara tår.
  Ryska trupper har redan omringat Oslo. Det är strider om varje buske och hus.
  I centrum slår tsararmén åter tillbaka den tyska offensiven. Oleg Rybachenko är som alltid i frontlinjen och kämpar självsäkert. Ryskt artilleri fungerar som ett urverk.
  Allt är korrekt och sant...
  I oktober skar ryska trupper slutligen av Afrika från landförsörjning, vilket befriade Marocko. Nazisterna befann sig i ett slags kittel.
  Även på den mörka kontinenten. Hitler skakade av raseri, men kunde inte äta någonting till lunch.
  Ja, han kom till Rus... Vintern närmade sig. Oleg Rybachenko, trots att det snöar, springer fortfarande barfota och i shorts. Tja, pojke - vad du än tar! Och en helt orädd kille.
  Och han kastar granater med bara tårna.
  Och sjunger:
  - Låt springa klumpigt,
  Pansarstridsvagnar genom vattenpölar...
  Och det finns ett maskingevär på taket -
  Cheburashka skytt,
  Krokodilkulsprutare!
  Shakoklyak är på attack!
  Terminatorpojken kastade en granat med sina bara tår, slet isär nazisterna och sjöng:
  - Och jag leker med dynamit,
  I klarsynt för förbipasserande!
  Hur Krauts skyr fladdermössen!
  Alla ligger ner och jag går!
  Och pojken är verkligen så rolig! Men han har redan varit i armén i mer än femtio år. Och bara en liten djävul! Även om han är blond!
  Oleg Rybachenko kastar igen en granat med sin bara fot och vrålar:
  - Ära till tsaren och Nicholas och Vladimir den tredje!
  Och jag tänkte att de inte skulle blanda ihop Vladimir Kirillovich Romanov med Vladimir Putin! Romanovs stora tsarer är en fantastisk familj! De som gjorde Ryssland till det största imperiet!
  Och inte lika bortskämd med tur som Putin!
  Men ryska trupper slår tillbaka en annan attack.
  November kommer. Nazisterna håller på att ta slut. Men de kastar nya reserver i strid. De håller redan på att färdigställas i Afrika. Det är svårt för fascisterna.
  Så de tar ut sin ilska på fångarna. De stötte på den vackra Nicoletta. De tog av henne ner till kalsongerna och ledde henne genom den färska novembersnön.
  En flicka med händerna bundna, nästan naken, går genom snödrivorna och lämnar barfota, graciösa fotspår. Hon är så vacker. Och tyskarna följer efter henne och piskar henne. Och de slog sig själva med en skönhet, de slog dem. Blod rinner från hans randiga rygg.
  Nicoletta bite bara ihop tänderna hårdare. Och han håller upp huvudet stolt. Och hennes kopparröda hår fladdrar som en proletär banderoll.
  Och hennes bara fötter blev också scharlakansröd, men flickan höjer inte ens ett ögonbryn.
  Det är det fenomenala mod hon har.
  Fast nazisterna har redan tagit den och stuckit den i sitt bara bröst med en fackla. Men även då rös flickan, men skrek inte.
  Hon har så stor tro...
  Flickan dras upp på ställningen och hennes leder är vridna. Sedan tänder de en eld under sina bara fötter. Han slickar skönhetens bara fötter. Och med heta kedjor piskar de skönhetens nakna kropp.
  Nicoletta sjöng som svar;
  Jag är Chernobog, den onde gudens dotter,
  Jag skapar kaos, jag sår förstörelse...
  Min storhet kan inte övervinnas,
  Bara rasande hämnd brinner i min själ!
  
  Som barn ville en flicka ha bra saker,
  Hon skrev dikter och matade katter...
  Gick upp tidigt på morgonen
  Kerubernas vingar fladdrade över henne!
  
  Men jag lärde mig vad ondska är,
  Vad i hela världen gör dig olycklig...
  Vad menar du, säg bra?
  Jag blev passionerat kär i förstörelse!
  
  Och visade sin flickaktiga iver,
  Vilken gnistrande Guds dotter hon blev...
  Vi kommer att erövra universums viddhet,
  Låt oss visa styrka, väldigt kraftfullt!
  
  Store far denna Chernobog,
  Han för kaos, krig in i universum...
  Du ber till Svarog att hjälpa,
  Faktum är att du blir belönad!
  
  Så jag sa: Gud välsigne,
  Låt ilskan bubbla upp i ditt hjärta...
  Låt oss bygga lycka, tror jag, på blod,
  Låt livmodern vara fylld till bredden!
  
  Jag älskar list, elakhet och bedrägeri,
  Hur man kan lura tyrannen Stalin...
  Det går inte att visa det,
  Och hur mycket dimma det finns i världen!
  
  Så hon föreslog att göra ett starkt drag,
  Förstör de onda med ett slag...
  Men jag blev kär i en väldigt svart Gud,
  I alla frågor, både dessa och de bortom graven!
  
  Hur blev jag van vid ondska?
  Och i mitt hjärta fanns det raseri, förbannat...
  Begäret efter glädje, godhet har försvunnit,
  Så fort ilskan trängde in från piedestalen!
  
  Men vad sägs om Stalin - han är också ond,
  Det är inget snack om Hitler här...
  Genghis Khan var en så cool bandit,
  Och hur många själar han lyckades förlama!
  
  Så jag säger varför behålla bra saker,
  Om det inte finns något minsta egenintresse i det...
  När du är en hackspett är ditt sinne en mejsel,
  Och när jag var dum försvann mina tankar!
  
  Detta är vad jag säger till mig själv och andra,
  Servera kraften som svart bläck...
  Då kommer vi att erövra universums viddhet,
  Vågor kommer att spridas över hela universum!
  
  Vi kommer att göra ondskan så stark
  Det kommer att ge raseri odödlighet,
  De som är svaga i anden har redan blivit blåsta bort,
  Och vi, de starkaste människorna, tror på detta!
  
  Kort sagt, vi kommer att bli starkare än alla överallt,
  Låt oss höja blodsvärdet över universum...
  Och vår vrede kommer att vara med henne också,
  Låt oss ta emot en kallelse full av öde!
  
  Kort sagt, jag är trogen Chernobog,
  Jag tjänar denna mörka kraft av hela mitt hjärta...
  Min själ är som en örns vingar,
  De som är med den svarta guden är oövervinnerliga!
  Kriget mellan Ryssland och Hitlers koalition fortsatte. I december hade ryska trupper äntligen gjort slut på italienarna, vilket tvingat dem att kapitulera i Afrika, och nästan avslutat tyskarna där. Även Norge rensades från Krauts.
  Nu gick tsararmén till offensiv den 25 december. Hårda strider utbröt. På vintern var ryska stridsvagnar klart starkare. Och trängde igenom fiendens försvar.
  Oleg Rybachenko, denna evige pojke sprang barfota och i shorts genom snön och sjöng:
  - Det här är vår sista och avgörande kamp! Vi kommer att dö för fäderneslandet - soldaterna är bakom mig!
  Ryska tankar är mycket snabba med gasturbinmotorer. Och fascisterna kan inte stoppa dem så lätt.
  Här rusar "Nikolai"-5 fram. Det är fem tjejer på den som sjunger glatt:
  - Ingen kommer att stoppa oss, den ryska världen kan inte besegras!
  Och han kommer att brista ur en kanon! Det här blir faktiskt jättebra! Tjejerna är trots kylan i bikini och barfota. Och de skjuter sig själva och tänker inte på att sluta.
  De har bara vild, galen makt.
  Alyonushka älskar inte bara att skjuta, även om hon tryckte på joystick-knappen med sina bara tår och slog en tysk, utan också att skriva berättelser.
  Till exempel skrev hon hur en tjej gick långt bort för att rädda en kattunge. I trettiotre dagar gick jag barfota längs den steniga vägen och fick mina ömma fötter att blöda.
  Och ändå kunde hon hitta djuret. För detta uppfyllde älvan hennes önskan och flickan gifte sig med prinsen.
  Alyonushka tänkte dock, varför behöver hon en man i den ryska armén? Det är bättre att ha ett gäng älskare. Och mer pengar och nöje. När allt kommer omkring är män så olika. Och med dem upplever du förstås njutning på olika sätt. Hur är det med maken? Du kommer snabbt att bli uttråkad och uttråkad med honom!
  Men den unge mannen som precis har börjat upptäcka vuxenvärlden är mycket mer intressant.
  Och Alenka skjuter igen och träffar den tyska E-100.
  Och hon rör på sina mycket vackra ben, som en gammal grekisk gudinna.
  Och så skjuter Anyuta. Även med bara tår. Och krossar en tysk kanon.
  Därefter säger tjejen:
  - Det finns många smarta människor i Ryssland, men tsar Vladimir är den bästa av tsarer!
  Augustinus noterade:
  - Och Nicholas II var inte dålig! Åh, vi visste inte hur vi skulle uppskatta kungar!
  Maria sjöng, sköt mot nazisterna med sina bara tår och flinade:
  - Du måste lyda ryssarna, med ett rent hjärta och ett klokare sådant! Och till Nicholas ära är han kungarnas store kung!
  Och Marusya sjöng något... Och hon lekte också med sina bara fötter...
  Ryska trupper rycker fram. Oleg Rybachenko kämpar också. Han är fortfarande en tioårig pojke. Så är priset för odödlighet. Ja, men vad bra och glad han känner sig! Han har så mycket energi och ett sjudande kraftflöde.
  Pojken kastar en granat med sin bara fot och gnisslar:
  - Jag är en tiger, inte en katt, nu bor det i mig, inte Leopold, utan en Leopard!
  Pojkmajoren brinner som alltid. Nazisterna kan inte stoppa honom.
  Den 1 januari hade ryska trupper redan fullständigt rensat sitt territorium från tyska och italienska trupper och gått in i Tredje rikets besittning.
  Samtidigt gick ryska enheter in i Mexiko. Det nya året 1956 har kommit.
  För ryssarna började det med nya segrar. Den 7 januari kapitulerade resterna av tyska trupper i Afrika. Och hela den svarta kontinenten blev rysk.
  Nu insåg den besatta Fuhrer att han var helt skruvad. Och han föreslog förhandlingar till Ryssland.
  Till vilket tsar Vladimir svarade:
  - Vi kommer bara att prata om det villkorslösa överlämnandet av Tredje riket och Italien!
  Vilka kloka ord! Och kriget fortsätter. Oleg Rybachenko står naturligtvis i spetsen för attacken. Ryska trupper gick in i Östpreussen. Försvarslinjerna här är starka. Du måste kämpa för att slå igenom, och du kommer inte att avancera snabbt.
  Ett av medel för genombrott var den självgående pistolen med Alexander-4-bombaren. Ett mycket kraftfullt och dödligt verktyg.
  Och vackra tjejer firar också här. De avfyrar projektiler med sina bara tår genom att trycka på joystickknapparna. Och de förstör fiendens bunkrar och bunkrar.
  Flickor springer djärvt i snön - det är vad ryska kvinnor är till för. Och indianerna och kineserna kastas i strid. Dessa fyller redan bokstavligen upp inflygningarna till skyttegravarna med sina lik. Men de lyckas ändå ta det.
  Den ryska armén trycker in.
  Men strategen Vasilevsky överför huvudslaget till Italien - som är mycket svagare. Och så vinner ryska soldater den ena segern efter den andra.
  Januari visade sig vara mycket lyckad. Ryska trupper störtade italienarna och sadlade Alperna. Och i februari ockuperade de Venedig. Och de gick in i Lorbandinia . De tog också Poznan. Tyskarna drog sig tillbaka. Den 2 mars föll Klaipeda. Ryska trupper avancerade långsamt genom Östpreussen, försvaret var för tätt. Vi var tvungna att bokstavligen bränna stigen med snäckor.
  Men i Italien kollapsade pastafronten. Och ryska trupper rusade till Rom. Den 30 mars 1956 började attacken mot den italienska huvudstaden. Det var så folket betalade för familjen Mussolinis ambitioner.
  Italiens huvudstad Rom är under attack. Striderna är hårda. Även om italienarna alltmer ger upp. Här slåss tjejerna väldigt vackra, både i bikini och barfota. Krigarna kastar granater med benen och slår ut Mussolinis soldater.
  Tjejerna här är vackra, och naturligtvis väldigt sexiga. Och med titanernas muskler. Och sättet de kastar granater med sina bara fötter är helt enkelt fantastiskt.
  Natasha går fram och skjuter medan hon morrar:
  - För det vackra Fosterlandet i mitt hjärta brinner min strålande eld!
  Zoya, skjuter, sjunger med:
  - Låt oss öppna dörren till prestationer! Vår tro och kungen är monoliter!
  Och så kommer Aurora, med sina bara tår, den rödhåriga tiken att släppa skivorna. Och de uppskurna italienarna faller.
  Och sedan sjunger Svetlana aggressivt och blottar sina tänder:
  - Vi dödar alla! Vi ska krossa alla!
  De kastar skivor med bara fötter och mal fascisterna. Så hamnade Mussolini i händerna på tjejerna. Attacken i april 1956 var hård och mycket bildlig.
  Och här kör stridsvagnarna, helvetiska eldpelare utbryter ur deras stammar.
  Flickorna går fram och kastar granater med sina bara fötter. Och hur de kommer att spotta något blodigt.
  Och de kommer att skratta...
  Natasha sjöng ivrigt:
  - Tsar Vladimir, slå Hitler i ansiktet!
  Och han kommer att blinka med sina safirögon. Så underbar tjej.
  Flickorna rusar av vild raseri. De slog med maskingevär. De mejar ner fienden och skingrade fascisterna. Och så är OS igång. Och i de mäktigas händer håller den kvinnliga hjälten en eldkastare. Och han kommer att ta det och slå dig, men sedan slår han dig.
  Från fascisterna flyger marker i alla riktningar. Och krigarna kan skratta hur mycket de vill.
  Sedan kommer han att sjunga:
  "Mussolini kommer att bli slagen!" Vår vänskap är monolitisk!
  Och igen, som en blinkning med safirögon! Och han kommer att slå fascisterna.
  Vad ville du? Rom intogs vid en tidpunkt av slaverna under ledning av Attila. Och nu tar ryssarna det.
  Olympias, som stekte sina motståndare levande med en strålkastare, sjöng:
  - Strålande sol av hopp,
  Återigen stiger det över landet...
  Rus vinner som tidigare -
  Wehrmacht-krigarna blir slagna!
  
  Rysk örn över planeten,
  Breder den ut sina vingar, lyfter den...
  Fienden kommer att ställas till svars -
  Han kommer att besegras - trasig!
  Efter Roms fall började italienska trupper att kapitulera i massor. Mussolinis imperium, denna junior militära partner till det tredje riket, höll på att brinna ut.
  Ryska trupper tog Neapel nästan utan motstånd och landsteg på Sicilien. Inte heller där mötte de nästan inget motstånd. Och Hitler var hysterisk.
  I slutet av maj var Italien färdigt. Hundratusentals fångar togs.
  Ryska flickor lade dem på knä och tvingade dem att kyssa sina bara fötter. De slog lydigt med läpparna. Vissa, särskilt unga män, gjorde det med entusiasm.
  Flickorna spinnade nöjda.
  Den evige pojken Oleg Rybachenko tvingade sina fångar att kyssa hans bara, barnsliga fötter.
  De gjorde detta ganska villigt. Pojkarna var väldigt stiliga, muskulösa och blonda. Det är sant att han fortfarande är för liten, och han ville inte göra något mer seriöst med damerna. Men när de grova hälarna kittlas med en tunga - det är skönt!
  Oleg Rybachenko fångade generalen och fick en annan order. Vilket jag var ganska stolt över.
  Mussolini Jr blev förrådd av sitt eget följe, och tsarryssland fick ytterligare en seger. Men Benedito Mussolini äldre levde inte för att se sin skam och fascismens kollaps i Italien. Samma öde väntade dock nazisterna i Tyskland. Ryska trupper gick till offensiv i början av juni 1956. Den huvudsakliga attackriktningen var Österrike.
  Elizaveta och hennes besättning på Nikolai-5 gick mot tyskarna. Ryska trupper försökte omringa Wien.
  Führern befann sig naturligtvis i en svår situation. Tyskarnas ägodelar i Afrika, Skandinavien och större delen av USA gick förlorade. Och nu äger striderna uteslutande rum på det tredje rikets territorium. Vilket förstås är mer obehagligt för tyskarna. Ryska trupper gick också in i Mexiko. Lady Grey de Monka befaller en stridsvagnsbesättning i detta land.
  Och Elizaveta leder "Nikolai"-5 runt Wien. Dess främsta motståndare är E-50, som tsarens maskin penetrerar som en blotter.
  Elizabeth sköt och använde sina bara tår för att trycka på joystickknapparna.
  Hon träffade en tysk stridsvagn och kvittrade:
  - Vi kommer att ge våra hjärtan för St. Nicholas Rus'!
  Ekaterina sköt också med sina bara tår och rättade till sin partner:
  - Det är nog mer korrekt att säga Vladimir!
  Elizabeth sköt igen med sina bara tår och kvittrade:
  - Men ändå var det kejsar Nicholas, som gav oss Kinas befolkning, som gjorde Ryssland oövervinnerligt!
  I det infanteri som sändes för att storma de tyska positionerna var fronten faktiskt helt kinesisk. De kastade bokstavligen lik på oss. Men de slog igenom.
  Vanligtvis kämpade ryssarna i flygplan och stridsvagnar. Infanteri som består av kineser, indianer, asiater. Det finns många kineser. Dessutom introducerade den ljushåriga Nicholas II polygami medan han reformerade ortodoxin, och extra kinesiska män skickades i strid. Och ryssarna tar änkor och ogifta kinesiska kvinnor som hustrur.
  Slug strategi.
  Och kineserna attackerar, dör och bryter igenom det tyska försvaret.
  Elena använder sina bara tår för att trycka på joystick-knapparna och slår Krauts igen.
  Och han sjunger:
  - För heliga Rus', vi kommer att kämpa tappert!
  Därefter tar flickan den och blinkar. Och blottar sina vita tänder! Och hon är så aggressiv.
  Och då kommer OS tillbaka. Och han kommer också att slå dig med sina bara tår och krossa dig.
  Då kommer han att skrika:
  - Jag är en dödlig kobra!
  Det bör noteras att E-50-tanken kan vara farlig. Dess 88-millimeters kanon med en pipa längd på 100 EL är snabbskjutande, tolv skott per minut och mycket exakt. Träffar ofta pansar och kan orsaka skada.
  Därför försöker tjejerna att inte låta den tyska huvudstridsvagnen närma sig. Speciellt på nära håll ökar dess penetrationsförmåga kraftigt. Och kärnan i den tyska projektilen är antingen uran eller volfram. Det är sant att efter förlusten av Afrika och uranfyndigheter i Kongo började styrkan hos de tyska trupperna att torka upp.
  Och tjejerna är så vackra och barfota och coola.
  De sjunger för sig själva med entusiasm:
  - Lyser som en stjärna över hela världen,
  Genom det hopplösa mörkrets mörker...
  Stor hjälte tsar Vladimir,
  Känner varken smärta eller rädsla!
  
  Fiender drar sig tillbaka framför dig,
  Folkmassan jublar...
  Ryssland accepterar dig -
  En mäktig hand härskar!
  Kämpande tjejer, du kan inte säga något emot dem. Och deras ben är så nakna och mejslade. När tillfångatagna tyskar kysser dem är det tydligt att både tjejer och män gillar det. Och krigarna skriker belåtet.
  Och de blottade sina pärlande tänder.
  Det är så coola tjejer. Och med sina bara tår slår Elizabeth ut ytterligare en fascist.
  Därefter ropar han:
  - Ära åt det stora fosterlandet!
  Och så kommer Catherine att skjuta. Den kommer att ramla en fiendestridsvagn, döda Fritzes och gnissla:
  - Död åt fienderna!
  Och där sparkar Elena också med sina bara tår och trycker på joystickknapparna med dem. Och han kvittrar:
  - För fosterlandet i storhet!
  Och sedan kommer den enastående Olympiaden, också en blondin, att skjuta upp projektilen. Och som det kvittrar:
  - För stora Ryssland!
  Och tjejerna är fulla av total entusiasm.
  Här kommer E-75 tanken. Dess pistol är kraftfullare: 128 mm, och den kan orsaka mer skada. Dessutom har denna tank bättre skydd och tjockare rustning.
  Men Elizabeth är som en galning. Och han kommer att släppa något dödligt, tränga igenom på avstånd. Och allt som återstår från tyskan är bitar av riven metall.
  Och flickan kommer att sjunga:
  - Helig skönhet och stor dröm!
  Därefter kommer tungan att synas.
  Tyska E-75 stridsvagnar har nyligen blivit mer utbredda. De har nu en pistol med längre pip, vilket gör att de kan slåss mot ryska stridsvagnar, särskilt de lättare. Och detta gör Krauts farligare.
  Men sovjetiska tjejer skäms inte över detta. Och de krossar Krauts.
  Och krigarna själva, särskilt i värmen, är i bikini och barfota. Och de kämpar mycket självsäkert.
  De vinner utan undantag.
  Catherine sköt mot nazisterna och sjöng:
  - Men om jag ska vara ärlig! Jag förstör alla Krauts utan undantag!
  Elena sköt också med sina bara tår och kvittrade:
  - Vi kommer att besegra alla och, självklart!
  OS slog också nazisterna utan medlidande. Hon är en så oövervinnerlig tik.
  Och även med hjälp av bara tår.
  Natasha och hennes team slåss på Kondratenko-6-stridsvagnen. Den här bilen är lite lättare, men mer rörlig än Nikolai. Naturligtvis, med mindre vikt är kalibern mindre och rustningen lite tunnare. Det betyder att risken att dö är mycket större.
  Men tjejerna, måste jag säga, skäms inte alls. Och de slåss som stridens jättar.
  Natasha sjunger och skjuter aktivt:
  - Det blir vår seger!
  Och han trycker på joystick-knapparna med sina bara tår.
  Zoya skjuter också med sina bara ben och gnisslar:
  - Tsar Vladimir fram!
  Och alla tjejer i kör skällde:
  - Ära till de fallna hjältarna!
  Därefter sköt Aurora, vände den tyska stridsvagnen och sa:
  - Ingen kommer att stoppa oss! Ingen kommer att besegra oss!
  Och hon skakade också på sina bara fötter.
  Och sedan gav Svetlana upp med sina bara tår och morrade i lungorna:
  - Ryssarna kämpar ursinnigt!
  Och alla flickorna utbrast unisont:
  - Soldatens knytnäve är stark!
  Och återigen rusar skönheterna in i striden. De skjuter sig själva exakt och exakt!
  Men Janes besättningar förvånar mexikanerna. Damen är också väldigt smart och vacker.
  Och tjejerna i hennes besättning är barfota och i bikini. De slåss med vild och lugn raseri.
  Sedan sköt Gertrud med sina bara tår och kvittrade:
  - Jag är en tjej som kommer att förstöra alla på en bråkdel av en sekund!
  Och så bryter Malanya till handling. Och han kommer att bryta den latinska tanken på avstånd.
  Och så ska Matilda sparka hennes ben med sina bara tår.
  Och han kommer att skratta:
  - Jag är en riktigt bra tjej!
  Och krigare av högsta och mest rasande ordning. De känner varken svaghet eller ilska.
  De kommer att knulla dig på samma sätt.
  Och Alenka kämpar också mycket självsäkert.
  I slutet av juni är Wien omringad. Tyskland och dess prestige fick ett förkrossande slag. Samtidigt rycker ryska trupper fram mot Oder. De kastar kineserna, indianerna och araberna i strid. Och de bryter igenom Krauts försvar.
  Hitler är förstås redan i panik. Hur tjejerna pressade in honom i stridsvagnar och flygplan.
  Här är Albina och Alvina, två ryska piloter. Även barfota och i bikini slår de ner fascister som päron med en pinne från en gren. Och för ett par utför de bokstavligen sådana mirakel.
  Albina sköt ner fem flygplan med ett skott från sin Peter den store jaktplan och sjöng:
  - Vi är himlens björnar!
  Alvina sköt ner sex plan med ett utbrott från sin stridsörn och kvittrade:
  - Och vi slår sönder alla!
  På himlen var detta par redan legendariskt!
  Flickorna belönades med sju grader av St. George Cross: silverkors, silverkors med rosett, guldkors, guldkors med bank. Och även ett guldkors med diamanter, och ett guldkors med diamanter och en rosett. Och den högsta gradens stjärna av ett gyllene kors, med en diamantbåge. En högre utmärkelse - en stor stjärna av ett gyllene kors, med diamanter och en båge, etablerades ganska nyligen.
  Så tjejerna kunde med rätta vara stolta över sina prestationer. Och alltid, även i kylan, slogs de bara i bikini och uteslutande barfota.
  Så underbara tjejer.
  Albina sköt och sjöng:
  - För våra bästa segrar!
  Alvina fortsatte:
  - Låt våra barnbarn och farfar vara stolta över oss!
  Krigarna är verkligen tjejer av kolossal klass!
  De slår fascisterna i himlen och sjunger:
  - Ära till Ryssland, ära! Vår tsar Vladimir är en hjälte! Det kommer att finnas en kraft i gryningen! Begrav Hitler i marken!
  Naturligtvis kan Vladimir Kirillovich Romanov vara mycket nöjd med sina krigare.
  Även om de slåss är det på ett sådant sätt att du inte kan höja ett spjut mot dem!
  Vladimir Kirillovich Romanov är en tsar som har alla möjligheter att avsluta krig en gång för alla!
  Och fascisterna ryser under tsararméns slag...
  Det omgivna Wien föll snabbt. I mitten av juli nådde det tsariska imperiets trupper Oder på bred front. Och Koenigsberg var helt blockerad.
  Och tyskarna drog sig tillbaka bortom Oder. Och de försökte skapa en försvarslinje där. Skydda dig grundligt. Men under andra hälften av juli började ryska trupper ett anfall mot Hamburg... Nazisterna dukade sakta men säkert under.
  Striderna var mycket hårda. Vissa byar bytte ägare flera gånger. Nya tyska stridsvagnar av den mer avancerade AG-serien - pyramidformade - deltog också i striderna. De hade bra försvar från alla håll. Men tsararmén var överlägsen i antal.
  Och ett stort antal asiatiska infanterister dog vid fronterna. Men de lät mig flytta.
  Tyskarnas mänskliga resurser var också uttömda. I slutet av augusti omringades Hamburg och även München blockerades.
  Tyskarna förlorade betydande territorium. Och de hade inget att hålla sina positioner med.
  Oleg Rybachenko kämpade i de främre leden på själva Tysklands territorium. Och den evige pojken log ständigt och visade sina pärlande tänder.
  Och där kastade han granater med sina bara barnsliga fötter. Det är bra att vara barn - så naturligt det är att vara i värmen i bara shorts. Och eftersom du är odödlig kan du även vara halvnaken på vintern utan att riskera att bli förkyld.
  Så pojken sjöng:
  - Barfota, bara barfota,
  Under juliåskan och ljudet av bränningen!
  Barfota, bara barfota,
  Det är lätt för en pojke att vara en cool cowboy!
  Och barnmajoren fortsätter att förstöra dessa fascister för sig själv. Och de går desperat till motattack.
  Det är redan september... Regnet börjar falla... De tsaristiska trupperna, som fyllde upp kinesernas lik, tog München och Hamburg och rör sig mot Ruhr-området. Det viktigaste i tysk industri.
  Och tyskarna slår desperat tillbaka.
  Natasha slåss på sin tank och morrar:
  - Det kommer att bli oerhört svårt för nazisterna!
  Och tryck på joystick-knapparna med bara tår. Och han skulle skjuta granater mot nazisterna.
  Och då kommer Zoya att slå dig. Och även med hjälp av bara tår.
  Och han kommer också att sjunga:
  - Rus är det som är emot Hitler!
  Och sedan kommer Aurora att göra ett aggressivt drag. Och även med hjälp av bara tår:
  - För den ryska vägen!
  Och bakom dem kommer Svetlana också att avfyra en mördarprojektil. Det kommer att genomborra en tysk stridsvagn och gnissla:
  - För tsar Vladimir Kirillovich!
  Och han kommer också att visa sin tunga.
  Tjejerna gick vilda här.
  Alenka på en tung stridsvagn krossar också nazisterna. Och slår dem på långt avstånd.
  Krigaren sjöng:
  - Jag underkuvade halva världen med mina bröst!
  Och Alenkas bröst med röda bröstvårtor.
  Och sedan kommer Anyuta att sparka dig med sina bara tår. Det kommer att ramla en fascistisk stridsvagn och skvallra:
  - Jag är en superstjärna! I historieböckerna!
  Och han kommer att blotta sina tänder...
  Och sedan kommer Augustine att avfyra en mördarprojektil. Han kommer att smula sönder nazisterna och väsna:
  - Må vår armé vara den starkaste!
  Och han kommer också att röra på benen...
  Och Maria kommer att följa dem och slå nazisterna. Han kommer att snurra på sig själv, aggressivt tjatande:
  - Vi är stora aggressiva tjejer!
  Och då kommer Marusya att släppa lös något extremt mordiskt och destruktivt på nazisterna. Och med hjälp av bara, flickaktiga fötter.
  Och så sjunger han:
  - Vi är ett totalt nederlag för fienderna!
  September gick i mycket hårda strider. Tyskarna gick desperat till motattack. Men i oktober, när regnet blev tyngre, fick tsararmén återigen fördelen. Och hon började avancera mot Ruhr. Efter ett våldsamt överfall föll Koenigsberg. Nazisterna fick ännu en smäll i ansiktet.
  Och i södra Frankrike omringade tsaristiska trupper Toulon. Så nazisterna hade det extremt dåligt.
  Hitler rasade, men medan han var i Berlin. Hans position visade sig vara svag.
  Det är klart att ingen ville lyssna på förhandlingarna. Men nazisterna stack in som flugor.
  I november kämpade trupper från den tsariska armén för att ockupera större delen av Ruhr-regionen och därigenom fråntog Tyskland dess huvudsakliga produktionsbas.
  I december ockuperade tsararmén hela södra Frankrike och gick in i Spanien. Och på den tyska fronten erövrade hon till slut Ruhr. Dessutom intogs också andra tyska länder. Och tsararmén gick också i land i Danmark.
  Hitler rasade som en djävul i en bur, men han kunde inte göra någonting.
  På den katolska julen flyttade de kungliga trupperna mot Paris. Trots snön och frosten var Natashas besättning barfota och i bikini.
  Tyskarna kapitulerade allt oftare. Och fransmännen ville inte alls slåss mot ryssarna.
  När Natasha slog sönder ett tyskt batteri, anmärkte Natasha:
  - Så, egentligen, vad räknade den besatte Adolf med när han startade ett krig med oss?
  Den guldhåriga Zoya sa logiskt:
  - Förmodligen för att, när vi kommer under press, kommer vi att falla som mynt ur en hålig ficka!
  Aurora krossade en valnöt med sina bara tår. Sedan kastade hon den i munnen och noterade rationellt:
  - Historien lär att den inte lär ut någonting!
  Svetlana tryckte med sina bara tår på joystickknappen. Hon slog ut en annan tysk kanon och svarade:
  - Låt oss vara stora fighters!
  Krigarna, som du kan se, är verkligen fast beslutna att slåss och vinna.
  Oleg Rybachenko, en barfotapojke, rusar i shorts och med bar, muskulös bål. Han svajar och vrålar till och med:
  - Vi kommer att slå Krauts! Vi kommer att slå Krauts! Och sparka dig!
  Och pojken har så vita, pärlemorfärgade tänder! Bara en ung och oböjlig terminator.
  Oleg Rybachenko skjuter medan han springer. Dödar fascister och sjunger:
  - Den ryska anden är kungarnas makt, besegra Krauts!
  Pojken kastade en granat med sin bara fot och sjöng:
  - Rysk vals, gryningen går upp - i kungens ära!
  Han visade sig verkligen vara en väldigt stridbar kille. Och han slår fascisterna ända till första dagen.
  Och tjejerna kämpar aktivt. Här är Mirabela... Också en pilot i toppklass. Ingen kan stoppa henne. Hon slår ner Krauts och sjunger och blottar sina tänder:
  - Galen tjej! Här är hennes märke!
  Och han kommer att ta och skjuta upp en raket!
  Ja, det är så kvinnor är här! När ryska flickor slåss kan ingen kraft motstå dem.
  Mirabela sköt ner sju tyska plan med en skur av fem luftkanoner och kvittrade:
  - Tsar Vladimir Kirillovich är vår Gud!
  Och flickan slår sina bara fötter i glaset.
  Och även Albina och Alvina slåss i himlen.
  De var så underbara tjuvar. Fler och fler nya konton samlas in. Och samtidigt sjunger de:
  - På himlen är vi perfektion! Vi är ess perfektion! Från ett leende till en gest - bortom all beröm!
  Albina sköt ner fyra tyska plan med en smäll och kvittrade:
  - Åh, vilken lycka! Vilken perfektion i strid!
  Alvina fällde fem tyska plan och fortsatte:
  - Lär dig perfektion i strid! Och coolt ideal!
  Krigarna sjöng i kör och slog ner fascisterna:
  - Flickor! Coolare tjejer! Flickor! Coolare tjejer!
  De visade sin aggressiva glöd. Faktum är att inget av Hitlers ess tvingades sjunka.
  Men fascisterna är förstås under vild press.
  Hitler befinner sig i en bunker i Berlin och han bombas där som en kackerlacka. Vad ville han? Fascist nummer ett har slutat! Han gick emot tsarryssland, och nu krossas han själv som en kackerlacka.
  Tsar Vladimir Kirillovich tar just nu en paus från vintern vid Indiska oceanens stränder. Vackra tjejer av olika raser och nationaliteter dansar framför honom.
  Kungen har dock inget emot att se gladiatorstrider. Till exempel två tjejer mot två skönheter.
  De slåss med plastsvärd för att inte skada varandra. Men de kämpar desperat.
  Dessa är krigarna. Det sker ett rasande slagutbyte. Två blondiner och två rödhåriga...
  Tsar Vladimir frågade fältmarskalk Vasilevsky:
  - Vad är det svåraste i kriget med tyskarna?
  Fältmarskalken svarade ärligt:
  - Få självförtroende! Först i början, när fienden började rycka fram, kände jag mig obekväm. Och nu har vi börjat vinna och allt är klart om våra fiender! - Fältmarskalk Vasilevich, den här store strategen, drack vin.
  Vladimir Kirillovich noterade logiskt:
  - Det är extremt svårt att vinna hela tiden! Men vi visade oss kunna mycket! Och nu kommer det att finnas tid, och hela världen kommer att bli fredlig!
  Fältmarskalk Vasilevsky bekräftade:
  - Jag tror på det!
  Flickorna hade blåmärken på sina nakna kroppar och såg extremt nervösa ut.
  De kämpade naturligtvis inte som i antikens Rom - de försökte att inte orsaka mycket skada på sig själva. Men de agerade aktivt.
  Under tiden fortsatte striderna. I januari erövrade tsaristiska trupper Paris i farten. Även Danmarks huvudstad Köpenhamn intogs. De tyska trupperna höll på att försvagas. Ryssarna fortsatte att avancera in i själva Tyskland. Fritzerna kämpade desperat, men deras styrka var bruten.
  Oleg Rybachenko, denna odödliga pojke hoppade barfota i snön och rusade till attacken före alla, helt utan rädsla för eld. Och medan vi visslar:
  - Vem är van vid att slåss för seger,
  Han kommer säkerligen att besegra sina fiender...
  Han skrattar glatt och kommer att uppnå mycket,
  Och Hitler kommer att bli hårt slagen!
  Och pojkens bara fot kastar en granat! Och han blottar sina pärlande, stora tänder bortom sina år. Ja, han har redan en mun som en varg. Det kommer att gnaga genom vilken hals som helst.
  Och flickor på stridsvagnar flyttar från söder till norra Tyskland. De ska snart ut på havet. Och bara länderna nära Berlin och Pommern kommer att finnas kvar hos Krauts.
  Natasha, som slog ut fascistiska stridsvagnar, anmärkte:
  - Och krig är roligt på sitt sätt!
  Zoya, efter att ha slagit nazisterna, gick med på:
  - Så bra som det blir! Speciellt när vi vinner!
  Aurora sköt med sina bara tår och sa:
  - Allt omöjligt är möjligt i universum, behöver bara inte lite...
  Och den rödhåriga tjejen kommer att skratta så mycket!
  Krigarna rycker i frenesi av glädje och raseri. Och de krossar tyskarna.
  Samtidigt rycker de tsaristiska trupperna fram över Spanien och närmar sig redan Sevilla.
  Olga i en pansarvagn skjuter mot tyskarna och polistrupperna.
  De lokala spanjorerna ger nästan inget motstånd. Ett annat land faller under Rysslands yxa.
  Oleg sköt och sjöng:
  - Flygflyg, det blir bash på bash!
  Och hennes partner Alice twittrade:
  - Ryssarnas storhet erkändes av planeten,
  Fascismen krossades med ett svärdslag...
  Vi är älskade och uppskattade av alla nationer i världen,
  Låt oss stå ut med den stora heliga tsarismen!
  Och tjejerna kommer att slå och trycka sina bara tår på joysticken.
  Kriget mellan det tsaristiska imperiet Vladimir Kirillovich Romanov och det fascistiska Tyskland fortsätter.
  Ryska trupper har nästan helt befriat Frankrike från nazistiska horder. Februari 1957... Tsararmén befriar Portugal.
  Den 23 februari förenades ryska enheter från Danmark och Tyskland.
  Oleg Rybachenko, denna evige pojke, plaskar i leran med sina bara fötter. Barnmajoren ropar till sig själv på topp:
  - Ära till den ryske tsaren Vladimir den tredje! Jag ska hugga ner Hitler, jag ska mäta honom med en piska!
  Och pojken skriker igen och kastar en skarpt vässad skiva med sina bara fingrar. Och det kommer att slå fascisten i halsen. Och så kastar han en bumerang med sitt bara barnsliga ben och skär genast halsen av fem Krauts.
  Ja, Hitlers dåliga idé att attackera ett sådant imperium.
  Natasha och hennes team avslutar de sista tyskarna i Portugal. Deras tank är obönhörlig i förstörelse.
  Och de trycker också på joystick-knapparna med sina bara tår och begår rasande förstörelse.
  Zoya sköt, krossade den tyska kanonen och sjöng:
  - För Ryssland och friheten till slutet!
  Aurora, med sina bara tår, sparkade nazisten och kvittrade med övertygelse:
  - Gud bevare kungen!
  Svetlana knullade också, tryckte på joystick-knapparna med sina bara tår och gnisslade:
  - Stark suverän!
  Flickor besegrar fascisterna. Men så dök en ny Hitler-tank "Mouse"-4 upp. En mycket kraftfull modell - väger trehundra ton och en 310 mm pistol. Den kan penetrera på långt avstånd, men den har själv så tjock rustning att Kondratenko-6-tanken inte tar den från någon vinkel.
  Natasha befaller:
  - Tjejer, vi måste komma nära och sticka in den i den nedre delen av sidan, mellan rullarna - det här är vår enda chans!
  Zoya slog den tyska kanonen med sina bara tår och sjöng:
  - Ödet ger dig sista chansen, men skynda dig! I regn, hagel och snö!
  Augustinus knackade och kvittrade också:
  - Sista chansen, ödet ger dig! Länge leve promenader och daglig löpning!
  Och även med bara tår, och hur det kommer att vrida sig. Och han kommer att krossa fascisterna.
  Svetlana vrålade:
  - För nya gränser och grymma segrar!
  Den ryska stridsvagnen rusade och satte fart. Och flickorna tar det och sjunger:
  - Stark suverän, härligaste ålder, ortodox tsar, regera för ära, för vår ära!
  Och återigen accelererade de och flyttade bort från en tung projektil som skickades från pistolen som den tyska "Maus"-4 hade. Tjejerna skrek:
  - Låt oss inte böja oss över baggens horn! Så att du Hitler - dö!
  Och deras tank accelererar. Det är som en liten boxare som attackerar en stor. Men chansen är förstås fifty-fifty.
  Natasha, som tittade på tankens rörelse, kom ihåg hur hon boxades med en man i ringen. Hon missade slag och blev slagen, men hon höll i sig. Och så knäppte hon självsäkert. Och hon fångade fiendens mötande rörelse och slog honom på hakan. Utslagen!
  Hon fick tusen rubel i guld. En sådan kämpig tjej. Om han ger det, kommer han att ge det!
  Natasha skakade på sitt bara ben och sjöng:
  - Det här är inte den sista striden, men den är avgörande! Till fosterlandets ära, för fosterlandet och äran!
  Och så glider deras tank förbi sidan och skickar ett skal... Zoya använde också sina bara tår, en sådan guldhårig tjej, och smidig som en apa. Och "Mouse"-4 började explodera. Hans granater hade tydligt detonerat. Och då kommer tornen att rivas av, och hon kommer att flyga högt upp i luften!
  Flickorna ropar unisont:
  - Seger! Cool seger!
  Och ytterligare en tank på deras lista!
  Den 1 mars 1957 började ryska trupper korsa Elbe. Det ser ut som att man trampade på Hitler.
  Pojken Oleg Rybachenko, barfota, med sin barnfot, kastade en granat, sänkte en fasciststridsvagn och skrek:
  - För nya, oböjliga gränser!
  Alenkas stridsvagnsbesättning svänger österut. Västtyskland och Frankrike har redan befriats. Endast länderna mellan Oder och Elbe förblev under nazistisk kontroll. Jo, även Storbritannien och Irland. Nazisternas sista krafter är där.
  Alenka, som skjuter mot de fascistiska batterierna, säger:
  - Tsarevich Nikolai,
  Om du måste regera...
  Glöm aldrig -
  Armén kämpar tappert!
  Och nu skickas ytterligare ett skal med bara fötter. Och han föll i en Fritz-pistol.
  Anyuta skjuter också med bara tår. Han slår fascisten och vrålar till fullo:
  - Jag är den typen av tjej som får Hitler att kräkas!
  Därefter de eldiga Augustine-naglar. Hon är också en skarpskjutande liten djävul och vrålar:
  - Till helvetets portar!
  Och använder bara fötter.
  Maria skjuter bakom sig. På samma sätt som han tar den och slår den och skriker:
  - Ingen kommer att stoppa mig, tigern, ingen kommer att besegra barfotatjejen, och jag kommer att bli slagen var som helst!
  Och då kommer OS att sprängas. Och han kommer att slå ut en tysk stridsvagn och slita av dess torn som en svampmössa.
  Och kacklar:
  - För nya, coola gränser!
  Och han kommer att visa sin tunga igen!
  Flickorna bara pressar sig själva och avancerar desperat. Och fascisterna drunknar under sina slag.
  Den 2 mars 1957 kapitulerade de sista naziststyrkorna i Portugal. Det blev tydligt att fascismens gryning var på väg. Mer exakt, är det gryning? Mardrömssolnedgång!
  Och ryska trupper rycker fram. Tyskarna kastar alltmer sina vapen och kapitulerar.
  De faller på knä. Både ryska och kinesiska tjejer kysser sina bara fötter.
  Det ser så coolt och coolt ut. Och fascisterna hackas och hackas.
  Natashas besättning är redan på tåget på väg att slåss norrut, med Krauts.
  Flickorna sitter i sin kupé. De spelar kort genom att hålla dem med sina bara tår.
  Natasha noterade:
  - Det är intressant, vad händer härnäst när vi tar Berlin?
  Zoya svarade självsäkert:
  - Nästa blir London!
  Fire Aurora fnissade och frågade igen:
  - Och då?
  Zoya sa bestämt:
  - Latinamerika kommer att bli vårt! Vi kommer inte att stå på ceremoni med nazisterna!
  Svetlana höll med om detta:
  - Självklart gör vi inte det! Låt oss erövra hela världen!
  Natasha bekräftade entusiastiskt:
  - Och så blir det fred, över hela världen!
  Flickorna sjöng i kör och komponerade allt eftersom;
  Ära till tsarismens stora Ryssland,
  Där Vladimir sitter på tronen...
  Vi kommer att krossa horderna av ond fascism -
  Ära till armén och monoliten av oss!
  
  Hjärtan dämpades i stor tro,
  Vår moder jord av hela våra hjärtan...
  Vi är tsar Nicholas söner,
  Och de dog inte förgäves för honom!
  
  Vårt hemland, du är kärare än något annat,
  Låt oss kasta upp ett bevingat, himmelskt fyrverkeri...
  Du kämpar också mot fäderneslandet,
  Nåväl, låt alla nazisterna dö!
  
  Hitler ville få våra länder,
  Och den onda hunden försökte mörda kungen...
  accepterar inte det ,
  Så fascismen attackerade oss förgäves!
  
  Kungen är en snäll och klok härskare,
  En bergsörn svävar över planeten...
  Vladimir kommer att vara härskaren över horden,
  Vår vänskap är som en stålmonolit!
  
  Låt oss slå stödet ur Fritzens ben,
  låt Hitler kvävas i en snara...
  Vi kommer att överlämna grymma avrättningar till skam,
  Vem agerar ond på jorden!
  
  Kunglig styrka och kunglig visdom,
  Han kommer att förstöra fascisterna utan mått...
  Tro mig, Hitler gjorde något riktigt dumt,
  Och nu är hans liv som en tråd!
  
  Så respektera de stora kungarna,
  Det finns inga kallare Romanovs på jorden...
  I striden om nazisterna, slå hjärtan,
  För att öppna vägen till prestationer och drömmar!
  
  
  Peter den store tog oss till havet,
  Alexander erövrade Paris...
  Ja, ibland hände sorg,
  Men Ryssland skyddades av en kerub!
  
  Allt är vackert med oss,
  Både tjejer och killar, tro mig...
  Kungen styr, du vet med rätta -
  Även om ett ont odjur morrar vid tröskeln!
  
  Det finns inga gränser, tro på perfektion,
  Snart kommer det att finnas kungar av kommunismen...
  Låt oss öppna dörrarna till lycka,
  Förbannad fascism förstörd!
  
  För Ryssland är milstolpen inte satt,
  Tro mig, vi kommer att besegra fienden...
  Flickorna är barfota, som i Sparta,
  Nåväl, vår tsar Vladimir är ensam!
  
  Vi tror på Rod - den store Guden,
  Vad skapade de perfekta slaverna...
  Vi kämpar för ära och frihet,
  Vi slår till mot nazismen!
  
  Du är den största Romanovfamiljen,
  Kommer alltid att styra Ryssland...
  Stor kung, högsta flyg,
  Satan kommer inte att knäcka örnen!
  
  För kärlek till det stora Ryssland,
  Vi skickar soldater i strid...
  Vi förhärligar helgonens ansikten från ikonerna,
  När allt kommer omkring är vilken krigare också en kung!
  
  Vårt hjärta brinner för fäderneslandet,
  Vi tjejer är tuffa i strid...
  Vi kommer att öppna dörren till rymden, vet
  Och jag ska döda Adolf som en jävel!
  
  Det är bara lite tid kvar till Berlin,
  Vi kommer att gå in, bära kungars härlighet...
  Ålderdom hotar inte oss flickor,
  Tro mig, vi kommer inte att spillas med vatten!
  
  Låt oss begrava dem som är onda och avskyvärda,
  Draken kommer att besegras på ett grymt sätt...
  Och vi har gyllene ikoner,
  Rodnoveria är en evig lag!
  
  
  
  
  Türkiye GÅDE IN I ANDRA VÄRLDSKRIGET
  Den 1 september 1942 gick Türkiye in i kriget mot Sovjetunionen. Anledningen är tydlig - törsten efter hämnd för tidigare nederlag och önskan att fånga Baku. Dessutom spelade även tysk diplomati en roll som utlovade berg av guld till ottomanerna. Turkarna bestämde sig i alla fall för att det inte var någon idé att vänta längre, och att de inte var asätare, utan också kunde hinna slåss.
  Som ett resultat attackerade trettio turkiska divisioner det sovjetiska Transkaukasien.
  Inom några dagar tog de Batumi och kunde omringa Jerevan.
  Som svar tvingades Stalin att dra tillbaka en del av de framväxande reserverna och överföra dem till Transkaukasien.
  Det sovjetiska kommandot tvingades skjuta upp offensiven vid Stalingrad. Tyskarna kunde i sin tur uppnå mer i kaukasisk riktning och ta Ordzhonikidze och Groznyj. Och bara genom att dra sig tillbaka in i bergen kunde de sovjetiska trupperna stoppa nazisterna.
  Samtidigt sköt britterna upp Operation Torch av rädsla för att involvera Turkiet i fientligheter mot Storbritannien.
  I slutet av december 1942 erövrade nazisterna ändå Stalingrad. De bosatte sig där. Sovjetiska trupper avancerade, men utan framgång i centrum - Rzhev-Sychov-operationen visade sig vara för kostsam. Führern förklarade dock fortfarande totalt krig, eftersom det tredje riket inte hade tillräckligt med resurser.
  I februari samlade Röda armén sina styrkor och försökte attackera tyskarna från Stalingrads flanker. Men nazisterna hade redan lyckats omgruppera sina styrkor och var redo att slå tillbaka slagen.
  Operation Torch inleddes också i februari. Tyskarna var också redo och efter två veckors hårda strider stoppade de britterna.
  Amerikanerna har ännu inte landat i Casablanca och Tunisien. Striderna i Afrika har upphört igen.
  Hitler samlade fortfarande styrka... I mars genomförde Röda armén operationen Rzhev-Sychov för tredje gången, striderna varade en hel månad, utan större framgång.
  I juni samlade nazisterna kraft och rörde sig längs Volga och försökte skära av sovjetiska styrkor i Kaukasus och nå Kaspiska havet.
  Nya tyska stridsvagnar deltog i striderna: "Tiger", "Panther", "Lion".
  Samt den självgående pistolen "Ferdinand".
  Tyskarna var starkare än i verkligheten, inte slagna och med färska trupper.
  USA bombade praktiskt taget inte det tredje riket, vilket gjorde det möjligt att öka produktionen av tankar och självgående vapen. Och lansera även "Lion"-serien. Men tanken visade sig vara för dyr och tung, den gick ofta sönder och fastnade. Men dess tjocka 100 mm sluttande sidoskydd gjorde fordonet till ett bra genombrottsfordon. Fördelen med Lev-tanken var dess kraftfulla kanon, men nackdelen var vikten av nittio. Vilket minskade bilens rörlighet.
  Striderna visade att den här tanken fortfarande kan göra något på plan mark.
  Panterns sidorustning visade sig vara svag, vilket ökade förlusterna. Tigern visade sig vara den mest effektiva genombrottstanken. Dess sidor var täckta med 82 mm pansar, vilket gjorde de fyrtiofem maktlösa.
  Tyskarna avancerade relativt långsamt. Den sovjetiska ledningen som helhet förväntade sig just ett sådant alternativ, och förberedde, förde upp trupper.
  Sant, till skillnad från Kursk Bulge, är fascisterna mycket starkare och mer självsäkra.
  Och terrängen är bekvämare för attack än försvar. Och Krauts har också fler flygplan, stridsvagnar och infanteri. Och det är inte lätt att förse sovjetiska trupper över Volga.
  Så nazisterna, som bröt igenom försvarslinjerna, avancerade. Vi nådde framgång efter framgång.
  Efter tre månaders envis strid nådde vi Kaspiska havet.
  Stalin, som befann sig i en svår situation, ville inleda fredsförhandlingar. Eftersom det har blivit uppenbart att Kaukasus inte kan hållas tillbaka. Men det är extremt svårt att komma överens med Hitler. Fascisterna kräver för mycket. Och om du ger efter för dem kommer de att äta upp dig. Hur är det med vapenvilan? Hitler vill inte ha det här. Och naturligtvis är allierade passiva. De är rädda för att fördröja den extra uppdelningen.
  Fritsarna rörde sig längs Kaspiska havets kust. Och så, slutligen, förenade de sig med turkarna. Vilken glädje det var!
  Vackra tyska flickor tvingade sovjetiska fångar att kyssa sina bara fötter. De gjorde det lydigt. Och de smackade med sina bara klackar.
  Så här genomfördes fångsten. Och tyskarna avväpnade de sovjetiska enheterna.
  Sedan erbjöd Stalin Führern fred - och gick med på att ge upp hela Kaukasus, och till och med Leningrad och Karelen. Plus betala hundra års skadestånd.
  Führern, efter att ha funderat lite, accepterade erbjudandet och fred slöts den 7 december 1943.
  De allierade tog detta som ett svek! Och de införde sanktioner mot Stalin och Sovjetunionen!
  Och sovjetisk propaganda framställde själva kapitulationen som en stor seger. De säger att de, efter att ha blivit övergivna av de allierade, bevarade sovjetstaten och att Moskva aldrig intogs.
  Och nazisterna inledde naturligtvis en offensiv från Kaukasus till Mellanöstern och stärkte Rommels grupp. I slutet av mars 1943 intogs hela Mellanöstern och Egypten av överlägsna fascistiska styrkor. Dessutom visade striderna att Pantern framgångsrikt kämpar mot de engelska Churchills och Cromwells, men de senare kan inte penetrera den direkt.
  Dessutom hårdnade tyskarna i strider med ryssarna och slog lätt de koloniala brittiska trupperna.
  I april flyttade nazisterna till Sudan. Och de tog slutligen Gibraltar och började ockupationen av Marocko. Churchill försökte också testa vattnet för fred. Men Hitler, efter att ha gett sig själv fria händer i öster, sa nej!
  Och nazisterna flyttade över Afrika. De försenades mer av de utökade kommunikationerna, dåliga vägar eller deras totala frånvaro, svåra klimat och stora avstånd.
  Ändå avancerade tyskarna. Och de rörde sig längs den mörka kontinenten. Även om, naturligtvis, deras stridsvagnar, särskilt Tiger-2 och Lejonet, var ganska tröga i djungeln. Förresten introducerade tyskarna också en lätt "Panther" i sin serie, som vägde tjugosex ton, vilket var mycket nödvändigt för kriget i Afrika.
  Som stridsoperationer visade hade en sådan tank dock inga grundläggande fördelar jämfört med T-4, förutom en kraftfullare motor, men också lutande pansarplattor.
  Mot slutet av 1944 skaffade tyskarna den självgående pistolen E-10, som vägde tolv ton, hade en mycket låg siluett och en mycket sluttande rustning. En sådan maskin är verkligen oumbärlig för Afrika.
  Speciellt om tjejer slåss om det. Och tjejerna är generellt super och stilrena.
  Gerda och Charlotte reser genom djungeln och förstör britterna och amerikanerna. Det här är verkligen tjejerna du behöver! Du kan inte ens hitta svalare på de kommande hundra milen av territorium. Tjejer älskar att döda - det här är coola tjejer!
  Så de fångade de svarta kämparna och tvingade dem att kyssa skönheternas bara fötter. Det är också direkt uppenbart - grov stöld! Och de kämpar för sig själva och slår engelska bilar på långt avstånd.
  Deras självgående pistol närmar sig redan Pretoria, Sydafrikas huvudstad. Flickorna skjuter sig själva, genomborrar Churchillen med en tungstenskärna och sjunger:
  - I Afrika finns det hajar, i Afrika finns det gorillor, i Afrika finns det fler krokodiler! De kommer att bita, slå och förolämpa dig! Barn går inte på promenad i Afrika! I Afrika finns en rånare, i Afrika finns en skurk, i Afrika finns den fruktansvärda Barmaley! Han kommer att bita, slå och förolämpa dig! Och hans tjejer måste rivas isär!
  I februari 1945 föll britternas sista fäste i Afrika på ön Madagaskar.
  Så nu har Storbritannien tappat fotfästet även där. Samtidigt erövrade tyskarna både Iran och Indien. De visade sin fenomenala styrka.
  Och i maj 1945 genomförde nazisterna en landstigning i Storbritannien. Efter tre veckors envis strid föll London. En månad senare togs Irland tillfånga.
  Det blev ett tillfälligt lugn på land, men till sjöss fortsatte kriget. USA lämnades ensamt mot det tredje riket, dess allierade och Japan. Men för tillfället är Amerika utomlands, och du kan inte ta det så lätt.
  I det tredje riket infördes allmän värnplikt, och produktionen av flygplan och fartyg började öka.
  Både slagskepp och hangarfartyg byggdes. Och visst var ubåtskriget i full gång. Och då fanns det ingen nåd för någon från de amerikanska fartygen.
  På hösten, eller mer exakt, i november 1945, erövrade tyskarna djärvt Island och skapade sedan brohuvuden i Argentina. Kriget till sjöss pågick dock länge. Det krävdes många landstigningsfartyg för att nå Amerika. Och fartyg byggs inte så snabbt. Men hur som helst, det tredje riket höll på att bli starkare. Det fyrtiosjätte året gick i ett slagutbyte till sjöss. Och 1947 hade tyskarna redan överfört militära operationer till Grönland och erövrat det. Och därifrån är det inte långt till Kanada!
  Nazisterna planerade kolossala erövringar. Och 1948 började en offensiv mot Kanada, och från Brasilien till Venezuela tillsammans med japanerna. Striderna utvecklades mycket häftigt.
  Tyskarna avancerade sakta men säkert. Deras stridsvagnar i E-serien var mer avancerade än de amerikanska och visade sin fördel på slagfältet. Men förresten, Yankees är inte så enkla, och de gjorde motstånd väldigt envist. Och de försökte inte ge upp.
  Även om det såklart fanns pannor. Amerikanerna kom in i dem. Sedan gav de upp. Och fångarna kysste de ariska flickornas bara, dammiga fötter.
  Snart föll Quebec och Toronto, sedan andra städer. Från maj till december 1948 erövrade tyskarna nästan hela Kanada, såväl som Venezuela, Nicaragua och större delen av Mexiko. Detta är en extremt svår situation. I början av 1949 hade tyskarna USA i en ståltång. Sedan, den 11 januari, försökte amerikanerna använda kärnvapen för första gången i historien. Och de lyckades inte riktigt. Av de fem bomberna dog fyra i flygplan som sköts ner av tyska flygplan, och en, när den exploderade, orsakade inte allvarliga skador på tyska trupper.
  Som svar intensifierade Krauts sina bombningar av amerikanska städer och militära installationer.
  Så striden fortsatte med ständig framgång till förmån för Wehrmacht. Som hade bättre utrustning och utbildning av trupper. Ja, och ett stort antal. Striderna var mycket hårda. I början av 1949 ockuperade tyska, utländska och japanska divisioner det som fanns kvar av Mexiko och gick in i USA från norr. Amerika har varit helt i kläm. Och det blev tydligt att det var dåligt för USA. Och i slutet av sommaren hade hälften av örnimperiets territorium, såväl som Alaska, redan fångats.
  Tyskarna intog Washington och New York den 8 november 1949. Och den 7 december 1949 kapitulerade resterna av den amerikanska armén. Så här slutade andra världskriget. Det blodigaste av alla krig och det varade i mer än tio år!
  Det verkade som om den efterlängtade freden hade kommit. Men Hitler ville inte acceptera det faktum att hegemonin måste delas med Japan. Och den 20 april 1953 attackerade det tredje riket den uppgående solens land. Ett nytt krig bröt ut. För världshegemoni.
  Kvantitativ överlägsenhet ligger på tredje rikets sida, och kvalitativ också. Men japanerna kämpar med stor våldsamhet och masshjältemod.
  Men nazisterna råder fortfarande. Kriget varade dock nästan ett år. Sovjetunionen förblir neutral. Stalin dog där och det pågår en allvarlig kamp om makten.
  Japan ockuperas så småningom av Wehrmacht. Några månader senare erövrade nazisterna även latinamerikanska länder. De etablerar världsomspännande hegemoni.
  Reformer pågår i själva Tredje riket. En ny religion införs för att ersätta kristendomen. Det finns ingen treenighet i den, bara en högsta Gud och hans budbärare - Adolf Hitler. Gemensamt valutamärke, gemensam utbildning. Och även månggifte helgat av religion. Och genetiskt urval pågår fortfarande aktivt. Den mänskliga rasen förbättras.
  Sovjetunionen existerar fortfarande i en trunkerad form och hyllar nazisterna. Nikita Chrusjtjov regerar där och försöker att inte mobba odjuret. Trots det har Hitler redan lagt hela världen under sig själv. Och han ser på Ryssland som en röd fläck. Men människan antar och Gud gör sig av.Den 20 april 1957 blev Führern offer för ett mordförsök precis på sin födelsedag. Och efter exakt sextioåtta år avbröts den vilda tyrannens regeringstid. Som erövrade nästan hela världen och ville attackera Sovjetunionen igen den 22 juni.
  Men som vi ser med honom så gick det inte...
  Hitler efterträddes av Schellenberg. Hermann Göring dog av drogmissbruk och frosseri. Himmler föll i vanära och Hitler slutade lita på honom och tog sedan bort honom. Schellenberg efterträdde Himmler och fick posten som efterträdare. Dessutom hade Hitler fått barn genom konstgjord insemination. Men den äldste av dem var ännu inte fjorton år.
  Så ättlingarna till Fuhrer hade inte tid att ärva. Hitler blev därmed kejsare, men utan dynasti. Schellenberg vågade inte döda Führerns barn utan tog dem från makten. Och han blev själv Führer och diktator.
  Kampen om makten pågick i flera år.
  Och den 1 maj 1961 attackerade Nazityskland ändå Sovjetunionen. Det fanns ett försök att uppnå: en planet - ett imperium!
  Och Schellenbergs trupper kunde fortfarande erövra Moskva. Den sovjetiska armén var för underlägsen i kvantitet och kvalitet på militär utrustning. Erövringen av större städer i Sovjetunionen drog ut på i sex månader på grund av stora avstånd. Och så varade partisankriget i ytterligare tio år.
  Men det lugnade sig snart. Schellenberg förde en relativt liberal politik och 1981 fick alla ryssar medborgarskap i Tredje riket. Liberaliseringen fortskred gradvis. Schellenberg dog kort därefter. Och en allvarlig kamp om makten bröt ut. Sedan, som en kompromiss, återupprättades monarkin och kejsarens direkta ättling, Fredrik IV, besteg tronen. År 2001 hölls en folkomröstning där alla invånare på planeten jorden fick medborgarskap och formellt lika rättigheter. Och 2017 hävdes de sista restriktionerna för judar och romer.
  Nationalsocialismens era har kommit till sitt slut. Men mänskligheten är i ett enda imperium, federalt och monarkiskt. Utforskar yttre rymden.
  I den är alla formellt lika, och det finns en senat och en förbundsdag, där deputerade väljs av hela tredje rikets befolkning. Och ovanför dem är kejsaren, kejsaren över hela planeten Jorden.
  Livet i allmänhet är inte dåligt i materiella termer. Strikt disciplin, utveckling av vetenskap och teknik med utmärkt tysk organisation gav resultat. Jordbruket är utmärkt, det finns ingen hunger, och det finns ett överflöd av mat även i fattiga regioner i Afrika. Alla har ett jobb, alla får lön och pensioner. Utbildning och medicin är gratis. Likaså gratis daghem och dagis. Mat kostar slantar och priserna på alla produkter har varit frysta i många år. Överallt, även i Afrika, finns det vägar, nästan alla har antingen en separat lägenhet eller hus. Alla nygifta får genast minst tre rum i en lägenhet med alla bekvämligheter. Du kan ta ut en bil eller något på kredit. Många har till och med personliga helikoptrar.
  Internet är aktivt, alla har tv och datorer, arbetsdagen är bara fyra timmar. Alla sportavdelningar är gratis, och du betalar till och med för att delta i dem.
  De ger ett stort bidrag för varje barn. Verktyg och kollektivtrafik är gratis. Allt blev så snyggt och välvårdat. Gatorna är rena, många robotar och automatisering har dykt upp. Exemplarisk ordning. Cigaretter är förbjudna, även om alkohol fortfarande säljs, och öl av olika slag är nästan gratis. Barn i offentlig servering matas också gratis.
  Massor av gratis attraktioner och datorrum.
  Mänskliga bosättningar finns redan på Månen, Mars, Venus, Merkurius och Jupiters månar.
  Människor förbereder sig för att hoppa till stjärnorna. Många saker har redan uppfunnits.
  Kort sagt, det blev ganska bra överlag. Och det fanns ingen anledning att bli så upprörd.
  OM ZYUGANOV SKULLE VISA MER MOD OCH FÖRSYN
  I maj 1999 beslutade Zyuganov att inte godkänna Stepashins kandidatur, utan att gå till tidiga val till duman. Kommunisterna och deras allierade fattade ett konsoliderat beslut att rösta emot Stepashin. Dessutom blev de kränkta och berövade sina positioner i regeringen. Ett sådant beslut hade varit det mest troliga i historien om Zjuganov inte hade varit en trojansk häst i det kommunistiska lägret, som undergrävde och äventyrade vänsterns idéer.
  Tidiga parlamentsval lovade många fördelar för kommunisterna, bland annat på grund av färre konkurrenter och bilden av martyrer.
  Och detta visade att kommunisterna inte alls håller fast vid sina platser, utan är mer principfasta.
  Andra gången tog Jeltsin in Stepashin igen och tog sedan Aksenenko för tredje gången. Duman godkände inte igen, och den togs och upplöstes. Nyval var planerade till september.
  Parlamentets envishet förändrade något historiens gång. Bombningen av Jugoslavien varade längre - eftersom Milosevic hoppades på hjälp från Ryssland. Och upplösningen av parlamentet gav oppositionen en chans att vinna.
  Kommunisterna lyckades sätta Jeltsins riksrätt till omröstning igen.
  Och återigen blev det bara lite kort, denna gång bara två röster. Deputerade var oroliga över närheten till parlamentsvalen och faran att inte gå igenom dem.
  Duman upplöstes och Jeltsin utsåg den föga kända Aksenenko till premiärminister genom dekret.
  I allmänhet var Zjuganovs förhoppningar om att valet skulle hållas berättigade. Den sjuke och försvagade presidenten gick inte emot konstitutionen. Och han riskerade inte att överskrida sin auktoritet med två procents betyg. Primakov, som såg att hans koalition inte hade tid att bilda och registrera sig, ingick en allians med kommunisterna. Yabloko och det liberala demokratiska partiet gick till valet. Unity-blocket hann inte bilda sig, och NDR försvagades.
  Det finns också invasionen av militanta i Dagestan, och säkerhetsstyrkornas obeslutsamhet under valen.
  Kommunisterna, tillsammans med Primakov och Luzhkov, uppnådde en kolossal seger. De fick mer än femtiofem procent av rösterna. Det andra var Yabloko-blocket som också presterade bra och gick upp femton procent. Oväntat presterade LDPR bra och samlade in mer än tolv procent. NDR uppfyllde inte femprocentspärren - fullständigt nederlag! Zhirinovsky blev den enda pro-Kremlin-ledaren i duman. Det är sant att konkurrensen var svag. Enligt den nya lagen ska partier omregistrera sig senast ett år före valet och många hann inte med.
  Parlamentet dominerades återigen av vänsteroppositionen, både Yabloko med enmansplatser och LDPR i minoritet.
  Och naturligtvis uppstod en konflikt... Efter valet av statsdumans talman antogs ett misstroendevotum mot regeringen. Och återigen talades det om riksrätt. Den här gången två tredjedelar skulle det vara lätt att samla in!
  Jeltsin beslutade efter att ha tvekat att återföra premiärminister Primakov och förste vice premiärminister Maslyukov till ordföranden .
  Vänsterkoalitionen gick med på detta, men presidentens befogenheter inskränktes tillfälligt. Och det är nästan ingenting fram till nyvalet. Efter förhandlingar inom koalitionen beslutades att nominera Primakov till president. Luzhkov blev premiärminister. Och Zyuganov fick posten som chef för den lagstiftande grenen! Det vill säga Super Skipper ! Beträffande den nya borde författningsändringar till och med ha antagits.
  Militanterna drevs ut ur Dagestan. Men de åkte inte till Tjetjenien. Där bröt ett inbördeskrig ut. Ryssland stödde Maskhadov och Kadyrov, mot Basayev och Raduev .
  Primakov lyckades vinna det ryska presidentvalet i första omgången. Regeringen fick dock ytterligare befogenheter. Liksom den lagstiftande grenen under kommunistisk kontroll.
  Den ekonomiska tillväxten fortsatte i Ryssland, olje- och gaspriserna steg och industrin återupplivades.
  Amerikanerna, i allmänhet som i verkligheten, blev efter terrorattacken den 11 september inblandade i Afghanistan och körde fast i Irak. Primakov valdes lätt för en andra mandatperiod. Men 2008 förlorade han sin plats till den mycket framgångsrika premiärministern Jurij Luzhkov.
  Den nye presidenten fortsatte den tidigare allianspolitiken med kommunisterna. Zjuganov blev premiärminister.
  Under en tid handlade utrikespolitiken om partnerskap med väst och vänskap med Kina. Janukovitjregimen har stärkts i Ukraina. Så Luzhkov förde, till skillnad från Putin, en mer pro-ukrainsk politik och värderade unionen av slaviska stater. Ukraina blev till och med en del av den euroasiatiska unionen 2016. Luzhkov tjänade två mandatperioder och avgick. Zjuganov blev äntligen president och vann också valet ganska enkelt. Zhirinovsky deltog för sjunde gången, allt sedan 1991, och förlorade igen.
  Hösten 2015 engagerade Ryssland sig i kriget i Syrien och bombade där. Trump kom till makten i USA. Zjuganov fortsatte, trots formell kommunism, sin tidigare kurs i ekonomi. Ryssland, trots den formella dominansen av Ryska federationens kommunistiska parti, förblev ett marknadsmässigt, demokratiskt och måttligt auktoritärt land.
  Partnerskap med väst och måttlig konkurrens. Det finns en allians med Ukraina och Vitryssland, och Kazakstan, men inte heller för nära. 2020 valdes Zyuganov till en andra mandatperiod. I allmänhet sänker resultatet något på gränsen till den andra omgången. Och i Ukraina, efter att Janukovitj lämnat, vann den osystematiske Zelenskij oväntat. Nazarbayev lämnade också.
  Zyuganov sa att han inte kommer att ändra konstitutionen och kommer att lämna efter sin andra mandatperiod.
  Således lyckades ledaren för Ryska federationens kommunistiska parti fortfarande styra Ryssland och visade lite mer mod. Och världen visade sig vara säkrare och lugnare än i verkligheten.
  Vem är Putin? Hur blev hans karriär? Efter att Primakov blivit premiärminister avfärdades Putin som för nära Jeltsin. Anklagar i synnerhet att FSB skruvat till invasionen av militanta i Dagestan. Putin förblev engagerad i politiken under en tid. Han kandiderade utan framgång för statsduman. Sedan blev han borgmästare i S:t Petersburg.
  Men så lämnade han politiken och fick jobb inom säkerhetstjänsten på ett privat företag. Så få människor kom ihåg honom längre.
  Zhirinovsky gick 2020 till presidentvalet för åttonde gången och förlorade igen med ett blygsamt resultat. Men han har fortfarande en fraktion i statsduman. Och till och med Zyuganov gav honom rang som generalmajor efter valet 2020. Donald Trump förlorade oväntat valet till en ung demokratisk rival. Merkel avgick tidigt. Och Lukasjenkos hälsa har försämrats kraftigt.
  År 2021 flög ryska kosmonauter äntligen till månen. Och de planterade en röd flagga där! Zyuganov tillkännagav Afonin som sin officiella efterträdare . Nåväl, i allmänhet vände livet i en cirkel igen.
  Som vi ser skedde Rysslands kollaps inte ens utan Putin. Och ljuset slocknade inte.
  
  
  
  
  
  
  OM MENSHIKOV SKULLE DÖDA NIKOLAI
  . I vilket tsarryssland vann Krimkriget. Menshikov dödades av en herrelös kula och en mer kapabel befälhavare tog hans plats. Det vill säga en olycka inträffade och förändrade historiens gång.
  Motsatsen till den med Makarov. Fransmännen och britterna besegrades bitvis. Och Ryssland, efter att ha fångat ett stort antal fångar och troféer, återerövrade Krim.
  Türkiye besegrades i Transkaukasien. Hon gav Kars, Erzurum och nästan hela Armenien till Ryssland. Ryska trupper ockuperade Rumänien. Det fanns dock inget behov av att fortsätta offensiven. Sultanen bad om fred. Samtidigt ockuperade Österrike Bosnien och Hercegovina.
  Turkarna gick med på att ge autonomi till Serbien, Bulgarien, Montenegro och Rumänien blev en rysk vasall. Samtidigt tog Ryssland också över Armenien: Kars, Erzerum, Tanrog och utökade sina ägodelar i söder.
  Upplopp bröt ut i Frankrike och inbördeskrig började, och hon kunde inte längre skicka trupper. Storbritannien lämnade också konflikten. Det sardiska kungariket försvagades också. Österrike har stärkts. Österrikarna erövrade snart kungariket Sardinien och befäste sin dominans över Italien.
  Snart fångades Shamil, vilket avslutade kriget i Kaukasus. Ryssland slöt en lönsam fred med Kina och tog bort ännu mer territorium än i verklig historia, så auktoriteten för ryska vapen var högre.
  Nicholas den förste stödde inte norr i kriget mot söder. Tvärtom bestämde han sig för att tillsammans med Storbritannien hjälpa sydborna för att stärka deras positioner i Alaska.
  Ryssland började bygga städer och fästningar på amerikanskt territorium. Det fanns till och med järnvägsprojekt till Chukotka. Tsar Nicholas beskrev mycket. Ryska trupper erövrade Centralasien. Denna monark dog 1867. Lämnar Ryssland mäktigt och välmående. Hans son Alexander avskaffade inte livegenskapen utan fortsatte att flytta söderut. I synnerhet förde han ett segerrikt krig med Turkiet och annekterade Konstantinopel till Ryssland. Sedan Mesopotamien.
  Återigen kriget med Storbritannien och britternas nederlag i Asien. Alexander den andre styrde lite längre utan att göra betydande reformer, förutom rättsväsendet, och något förbättrade ledningssystemet.
  Avskaffandet av livegenskapen följde aldrig. Men Ryssland annekterade Iran. Tsaren dog exakt tjugo år efter Nikolaus den Förste 1887. Alexander den tredje regerade bara en kort tid, fram till 1894, men lyckades annektera praktiskt taget hela Indien till Ryssland. Och Nicholas II fortsatte sin rörelse till Indokina och till själva Kina.
  Det var ett krig med Japan. Totalt seger. Och den fullständiga erövringen av Kina och Indokina. Och penetration ända till Australien. Men i Europa visade sig situationen vara något annorlunda.
  Det österrikiska imperiet annekterade södra Frankrike. Och sedan besegrade hon Preussen och erövrade södra Tyskland. Det var Österrike som blev världshegemonen. Frankrike försvagades kraftigt av inbördeskriget. Preussen kunde inte enas. Österrikarna tog och erövrade så småningom hela Preussen, såväl som delar av östra Frankrike. Ett stort imperium bildades som expanderade in i Afrika. Snart erövrade österrikarna även Belgien, Holland och en hel del land i Afrika. Sedan var det ett krig mellan Österrike och Ryssland mot Storbritannien. Det slutade med delningen av Afrika mellan österrikarna och ryssarna.
  Kejsar Franz blev verkligen den största monarken och överträffade Napoleon Bonaparte genom att erövra nästan hälften av Afrika och större delen av Europa. Även Frankrike intogs snart helt, tillsammans med Spanien och Portugal. Ja, allt gick bra, men...
  Kejsar Franzs arvtagare ville annektera Serbien till sig själv! Och 1920 började ett stort krig mellan Nicholas II:s Ryssland och det stora österrikiska riket.
  Hela Europa är på Österrikes sida. Förutom Storbritannien, som inte är lika starkt som i verkligheten, och nästan hälften av Afrika. Plus att Sverige motsatte sig Ryssland. Och Norge och Danmark togs till fånga under kejsar Franz.
  Det var halva besväret. USA förblev splittrat och en mindre makt. Men Storbritannien kontrollerade fortfarande Kanada och Österrike. Och efter de två första månadernas tvekan gick hon också i strid på Österrikes sida.
  Så ett stort krig bröt ut. Österrike och England mot Ryssland.
  Naturligtvis är Oleg Rybachenko där. Och han kämpar som en riktig och oböjlig hjälte.
  Pojken skjuter på den främmande armén med ett maskingevär och sjunger:
  - Fosterlandets hymn sjunger i våra hjärtan,
  Det finns ingen vackrare än hon i hela universum...
  Kläm riddarens strålkastare hårdare -
  Dö för Guds givna Ryssland!
  Och han slår sig själv, förstör med ett maskingevär en armé från hela Europa och delvis från Afrika.
  Och pojken ger inte efter för sig själv. Här kastar han en granat med bara tår och gnisslar:
  - Vi kommer inte att ge upp och vi kommer inte att ge upp!
  Och igen avfyrar pojken en dödlig och förödande skur. Han vill inte ge efter för sin motståndare.
  Och han sjunger för sig själv:
  - Ingen kommer att stoppa oss! Inte ens ett lejon kan vinna!
  Pojken är en riktig hjälte. Oböjlig och oövervinnerlig. Trons riddare! Även om inte kristen!
  Och så slogs det österrikiska anfallet tillbaka.
  Österrikarna och britterna har stridsvagnar, men Ryssland har också mastodonter.
  Nicholas II har fortfarande en mycket större befolkning, med hänsyn till kolonierna. Betrakta hela Asien, Östeuropa, en del av Balkan, mer än hälften av Afrika.
  Så Ryssland är överlägset vad gäller antalet infanterister. Och soldaterna kämpar väldigt tappert...
  Och österrikarna kunde inte motstå och drevs tillbaka från Warszawa. Därefter ryckte ryska trupper fram till Oder och intog Ostpreussen. Galicien föll också, tillsammans med Lvov. Przemysl belägrades. Krakow befriades.
  Sedan visade det sig att slaverna inte ville slåss med ryssarna och kapitulerade i massor.
  Striderna visade också att de lättare, kvicka ryska stridsvagnarna var effektivare än de tyngre, klumpigare tyska stridsvagnarna. Och inom flyget är tsarryssland i allmänhet en storleksordning starkare än britternas och österrikarnas kvalitet.
  Ryska trupper återupptog sin offensiv efter en paus. De tog både antal och skicklighet.
  Budapest omringades och intogs. Till sjöss besegrade amiral Kolchak britterna och erövrade Australien. På land omringade och intog ryska trupper Berlin. Och så Wien.
  Det österrikiska imperiet förlorade också slaget i Afrika. Även den engelska kåren besegrades. Ja, det var obehagligt för kejsar Adolf.
  Han stack huvudet på fel ställe och började tappa totalt. Hur kan han motstå en sådan makt?
  Efter Wiens fall blev österrikarnas motstånd i fokus. Och snart ockuperade ryssarna hela Europa och Afrika. Samtidigt började en attack mot Kanada från Alaska. Britterna förlorade också.
  Storbritannien fann sig isolerat och försökte sitta ute på ön.
  Men det är klart att Ryssland kommer att segra genom att inleda en luftoffensiv.
  Och hon bombade nästan allt som fanns på ytan. Och sedan landsattes en landstigningsstyrka på land, vilket förde Storbritannien till underkastelse.
  Således blev hela östra halvklotet, liksom Alaska och Kanada, ryskt.
  Sammantaget är detta jättebra! Nikolai den andre tog en tillfällig paus och smälte ägodelar. USA är fortfarande delat och inte särskilt starkt, som andra stater som är beroende av Ryssland.
  1937 kraschade tsar Nikolaj II i ett plan. Tronen ärvdes av Alexei II. Till skillnad från den verkliga historien var arvtagaren ganska frisk och glad. Och 1941 bestämde han sig för att erövra allt som hans förfäder inte hade lyckats fånga.
  Om vi släpper taget om planeten kommer jorden redan att vara ett imperium. Och den ryska armén flyttade först till de nordliga staterna i Amerika och sedan till de södra. USA var inte starkt och togs snabbt till fånga. Men Mexiko visade sig vara lättare att erövra. Flytta sedan uppåt. En efter en, fångar det ena landet efter det andra. Det största och starkaste Brasilien. Men hon höll på mindre än en månad.
  Och så erövrade de Latinamerika och Nya Zeeland. Alesei den andre gick till historien som fulländaren av alla ryska erövringar. Och redan 1947 satte ryska kosmonauter sin fot på månen. Och 1958 till Mars! 1961 till Venus. 1972 till Merkurius och 1973 till Jupiters månar. 1975, vid 71 års ålder, dog Alexy II. Smeknamnet Finisher. Och hans son Nicholas III blev kung. 1980 gick människan in i den sista, mest avlägsna planeten i solsystemet - Pluto. Nicholas III regerade inte för länge. Död 1985. Och hans son Alexander den fjärde besteg tronen. En ung kung omkring tjugosju år gammal. Och kungen beordrade att förbereda sig för att hoppa bortom solsystemet. Och de började bygga rymdskepp och en fotonraket . Och slutligen, 2017, lanserades den första interstellära expeditionen.
  
  TSAR NICHOLAS II HAR PRESIDENT PUTIN TUR
  Den berömda författaren och poeten Oleg Rybachenko kände att något var fel i världen. Mänskligheten är fortfarande splittrad som den var. Antalet länder på planeten jorden bara ökar. Och om någon får inflytande så är det bara det totalitära, diktatoriska Kina. Och Ryssland, efter slutet av Vladimir Putins styre, hamnade i en djup kris. Kriget i Kaukasus rasar igen, vänsterpartister och nationalister gör uppror. Ekonomin är åter på tillbakagång och brottsligheten ökar. Och Ryssland börjar sönderfalla.
  Trots sin fenomenala tur kunde Vladimir Putin aldrig skapa ett starkt, stabilt politiskt system, eller en stabil och snabbt växande ekonomi. Många sociala och interetniska problem löstes inte. Sällsynt tur tillät Putin att behålla sken av välstånd. Men så fort han gick öppnade sig alla oläkta bölder på en gång.
  Dessutom hotar kärnvapenkriget! Världen är i kaos, Ryssland är på väg in i ett storskaligt inbördeskrig! Detta måste åtgärdas omgående.
  Pojken läste i en bok att du kan förändra människors öde och byta plats! Och det finns en mäktig zigenare som kan göra detta mot vilken person som helst.
  Så varför inte vända lyckan och lyckan för Putin och Nicholas II?
  Dessutom, om Nicholas II är lika fenomenalt framgångsrik som Putin, kommer historiens gång att förändras. Och under det tjugoförsta århundradet kommer Romanovs att regera i Ryssland. Detta betyder att Putin inte behöver tur. Eller åtminstone har Ryssland Putins tur.
  Och på 1900-talet behövs det tsarrysslands tur mycket väl.
  Den berömda författaren bestämde sig för att gå till zigenarkvinnan. Lyckligtvis fanns hennes adress på Internet, och utvecklad intuition sa till författaren och poeten att hon inte alls var en charlatan.
  I själva verket är zigenaren inte enkel. Han bor i en herrgård i Moskva och ser ungefär tjugo år gammal ut, även om han har berättat förmögenheter sedan sovjettiden. Du kan omedelbart se den eviga tjejen med svart lockigt hår - hon är extraordinär!
  Oleg Rybachenko frågade henne:
  - Gör en god gärning! Förändra lyckan för Vladimir Putin och Nicholas II!
  Den evigt unga zigenarflickan tittade på Oleg Rybachenko och svarade:
  - Det är bra att du inte är en egoist och kommer att ge upp inte för dig själv, utan för landet Ryssland! Och det är ännu bättre att du har rik energi och en aldrig tidigare skådad, otrolig, övermänsklig fantasi!
  Zigenaren blinkade och fortsatte:
  - Att förändra historien så mycket är inte lätt ens för mig! Men du, ägaren till den starkaste och rikaste fantasin i världen, kan hjälpa mig!
  Oleg Rybachenko nickade instämmande:
  - Jag är redo för vad som helst! Och jag kommer att uppfylla alla önskemål!
  Den unge zigenaren nickade och sa:
  -Jag ska förvandla dig till en pojke på omkring tolv, och du kommer att växa extremt långsamt och aldrig bli äldre än fjorton i kroppen. Jag kommer att skicka dig till en parallell värld, där du först kommer att bli en slav!
  Oleg Rybachenko sa i samförstånd:
  - Jag är redo!
  Zigenaren nickade och fortsatte:
  - Du måste skaffa mig nio artefaktstenar: svart, vit, röd, orange, gul, grön, blå, indigo, lila. Och förutom detta är den tionde artefakten Koshcheis krona!
  Det är svårt, men du kommer att ha den evigt unga, snabba, starka, spänstiga kroppen som en krigarpojke. Och plus ett extraordinärt intellekt och en fenomenal gåva av fantasi. Förr eller senare kommer du att samla artefakter och återvända till din värld. Och för alltid kommer du att vara i kroppen på en fenomenalt stark och snabb pojke på cirka fjorton år, och det kommer att vara omöjligt att döda dig. Det vill säga, du kommer också att få odödlighet som belöning!
  Oleg Rybachenko nickade instämmande:
  - Man kan bara drömma om det här!
  Den evigt unga häxan sa:
  - Men tio artefakter är mina, och bara mina! De kommer att ge mig sådan styrka att du mer än förtjänar odödlighet! Under tiden kommer jag att söva dig, och du kommer att vakna upp som en slavpojke i stenbrotten. Och då kommer din uppfinningsrikedom att berätta för dig hur du kommer ur detta!
  När du flyttar kommer jag att kunna förändra president Putins och tsar Nicholas II:s öde, tur och förmögenhet. Du kommer att samla artefakter från olika världar åt mig, och under tiden, från början av nittonhundratalet, kommer Rysslands historia att gå annorlunda. Det vill säga, även om du inte samlar artefakterna - nio stenar och Koshcheis krona, kommer Rysslands tsar Nicholas II fortfarande att få tur, öde och lyckan för den ryske presidenten Vladimir Vladimirovich Putin!
  Oleg Rybachenko log brett och svarade:
  -Det här är bra! I den nya världen kommer jag att vara lugn över att historiens gång äntligen har förändrats till det bättre! Och att Ryssland kommer att kunna återställa ordningen i hela världen och bli ett hegemoniskt land! Och en absolut hegemon!
  Den evigt unga zigenaren beordrade:
  - Lägg dig i soffan!
  Oleg Rybachenko lade sig ner.
  Trollkvinnan spinnade:
  - Sov nu! Du kommer att vakna upp i en annan värld.
  Oleg Rybachenkos ögon stängdes och han somnade nästan omedelbart.
  Zigenaren tog ut ingredienserna som lagrats i förväg från behållarna och började förbereda drycken. Hon slog på gasen under den förberedda kitteln för magi. Och hon började kasta olika saker där och trollformade. Samtidigt drog den eviga flickan fram en kortlek ur fickan och sjöng:
  - Åh, öde, öde, hjälp Nikolai! Lycka till från Putin, kom till tsar Romanov!
  Låt Romanov vinna
  Regler som Genghis Khan...
  Må det ge dig lycka,
  Putin genom att stjäla en gåva!
  
  Det är bättre för Ryssland
  Nikolaus den store tsaren...
  Genghis Khan kommer att bli coolare
  Var som Vladimir Putin!
  Kitteln började koka och drycken började bubbla i den. Zigenaren lade ut korten, förtrollade och kastade kortleken i det kokande diset... En superljus blixt blixtrade, som från tusen fotoblixtar . Den sovande Oleg Rybachenko försvann... Och sedan, efter att ha tänts upp, försvann också kitteln.
  Den rymliga salen där den stora trollkvinnan förtrollade blev tom och tyst!
  Den evigt unga häxan sa:
  - Nåväl! Jag ändrade historiens gång och det är coolt! Och om denna idealist har tur och samlar på artefakter, då kommer jag att bli så mäktig att Satan själv kommer att avundas mig!
  Och den zigenska trollkvinnan gnistrade med smaragdögon!
  Och ett mirakel hände!
  Vad som verkligen väntade Nicholas II... Mycket har verkligen förändrats. Det förekom inget blodigt bråk under kröningen. Och expansionen till Kina var framgångsrik. Kriget med Japan inträffade förstås. Detta var i allmänhet historiskt oundvikligt. Det är tydligt att monstret i ansiktet på samurajen borde ha avväpnats och förstörts. Och det finns ingen flykt från detta. Du kan inte lämna fara vid dina gränser.
  Japan var först med att starta kriget, men dess försök att attackera ryska fartyg misslyckades. Ryssarna fick ingen betydande skada, och ett dussin jagare av Land of the Rising Sun sänktes.
  "Varyag" lyckades också fly från inringningen. Vilket blev en stor succé. Och amiral Makarov anlände snabbt till havet och låt oss förstöra japanerna. Och general Kuropatkin besegrade samurajerna på land och ockuperade fullständigt hela den koreanska halvön.
  Och till och med tsar Nicholas II fattade ett beslut: han behövde hålla sig säker från Japan för alltid! Men som? Ja, landa trupper och annektera dem helt och hållet till Ryssland som provins.
  Och sedan ägde ett avgörande slag rum till havs, där den japanska flottan slutligen avslutades av amiral Makarov.
  Fyra tjejer deltog också i striden! Barbenta och i bikini!
  Natasha, Zoya, Aurora, Svetlana. Fyra skönheter som viftande med sablar går ombord på det största samurajskeppet.
  Natasha skär japanerna och ropar:
  - Du blir utsmetad, smalögd!
  Zoya högg ner en annan samuraj och anmärkte:
  - Och dina ögon är safirer!
  Natasha, efter att ha drivit bruket, bekräftade:
  - Såklart ja! Såklart ja!
  Och så tog Aurora det igen och sparkade japanen i hakan med sin bara häl. Hon bröt hans käke och vrålade:
  - Hurra för fosterlandet!
  Svetlana tog den, skar av samurajens huvud och sa:
  - För tsar Nicholas II!
  Ja, det är klart, mycket beror på tur. Amiral Makarov förblev i synnerhet vid liv. Och han visade sig vara den andre Ushakov. Hur skickligt han befaller. Själv sitter han på en mobil cruiser, han kan hänga med i allt. Och japanerna, som för övrigt inte hade någon större fördel i vapen, fick stryk i sektioner och taktiskt.
  Skickligheten hos en general eller sjöbefälhavare råder över en liten numerisk fördel.
  Dessutom var japanerna vid den här tiden svagare i antal. Så, Makarov krossar dem. Det tvingar fram närstrid, där ryska fartyg med pansargenomträngande granater är mycket starkare.
  Och japanerna är besegrade. Och flickorna fångar ett annat samurajskepp. Och på den vajar tsarrikets flagga!
  Vad är japanerna? Har du inte så bra tur? Nicholas II fick Vladimir Putins tur och allt gick så bra för honom!
  Hur är det med tjejerna? De fyra skönheterna i bikinis är infödda häxor som bestämde sig för att slåss för kungen, även om de vanligtvis inte har något med den här världen att göra.
  Men i det här fallet är det nödvändigt att hjälpa det ryska folket. Och detta beror på Putins tur. Han skulle aldrig ha erövrat Krim utan att skjuta ett skott, om inte samma fyra häxflickor hade ägt rum. De hjälpte till att få ett mirakel att hända. Men huruvida Ryssland behövde ta Krim från det broderliga folket är fortfarande en fråga. Men att annektera Kina till det ryska imperiet är en bra idé! Föreställ dig hur många undersåtar den ryske tsaren kommer att ha - han skulle kunna krossa hela världen!
  Kort sagt, tjejerna här slösar inte bort sin tid. Och redan stormas det nya slagskeppet.
  Och återigen är han tillfångatagen. Och sablarna i händerna på skönheterna bara blinkar, och de är så skarpa. Och så många japaner var blandade.
  Slaget till sjöss slutade med den japanska skvadronens slutliga förlisning och amiral Togos tillfångatagande.
  Och landningen började. Det fanns inte tillräckligt med ångfartyg och transporter. Och de använde långbåtar, transporterade dem på kryssare och slagskepp och gjorde mycket annat. Tsaren beordrade användningen av handelsflottan under landstigningen.
  Ryska trupper slog av samurajernas angrepp som försökte kasta dem från brohuvudet. Men tsararmén höll modigt ut. Och den massiva attacken slogs tillbaka med stora förluster.
  Under överfallet skar häxflickorna med sablar och kastade granater mot fienden med sina bara fötter.
  De finns förstås på de farligaste platserna. Och hur de började skjuta med maskingevär. Varje kula är i mål.
  Natasha sköt, kastade en granat med sina bara tår och kvittrade:
  - Ingen är coolare än jag!
  Zoya, som avfyrade ett maskingevär, kastade dödens gåva med sina bara tår och gnisslade:
  - För tsar Nicholas II!
  Aurora fortsatte att skjuta från maskingevär och hoppade upp, knäppte till och sa:
  - För Stora Ryssland!
  Svetlana fortsatte att slå fienden och sa aggressivt, blottade sina tänder och kastade en granat med sin bara häl:
  - För kungariket!
  Krigarna fortsatte att slå och tröska. De har så mycket energi. De skjuter sig själva och förstör de framryckande samurajerna.
  Det finns redan tusentals, tiotusentals japaner dödade av honom.
  Och de besegrade samurajerna flyr... Flickorna är väldigt dödliga mot dem.
  Och ryssarna skär upp samurajer med bajonetter...
  Överfallet slås tillbaka. Och nya ryska trupper landar vid kusten. Brohuvudet expanderar. Inte illa, naturligtvis, för det tsaristiska imperiet. Den ena segern efter den andra. Och amiral Makarov kommer också att hjälpa till med sina vapen. Sopa bort japanerna.
  Och nu rör sig redan ryska trupper över Japan. Och deras lavin går inte att stoppa. De skär fienden i bitar och sticker med bajonetter.
  Natasha, attackerar samurajerna och hugger dem med sablar, sjunger:
  - Vita vargar flockas! Först då kommer loppet att överleva!
  Och hur han kastar en granat med sina bara tår!
  Zoya sjunger med med våldsam aggression. Och även kasta med sina bara fötter, något unikt, dödligt:
  -De svaga dör, de dödas! Skyddar heligt kött!
  Augustine, som skjuter på fienden och hugger med sablar och kastar granater med sina bara tår, skriker:
  - Det pågår krig i den lummiga skogen, hot kommer från överallt!
  Svetlana, som sköt och kastade dödsgåvor med sina bara fötter, tog den och skrek:
  - Men vi besegrar alltid fienden! Vita vargar hälsar hjältar!
  Och flickorna i kör, som förstör fienden, sjunger, kastar dödliga vapen med sina bara fötter:
  - I ett heligt krig! Det blir vår seger! Imperialistisk flagga fram! Ära till den fallne hjälten!
  Och igen skjuter flickorna och sjunger i ett öronbedövande tjut:
  - Ingen kommer att stoppa oss! Ingen kommer att besegra oss! Vita vargar krossar fienden! Vita vargar - hälsning till hjältar!
  Tjejerna går och springer... Och den ryska armén rör sig mot Tokyo. Och japanerna tar livet av sig och de mejas ner. Den ryska armén flyttar. Och den ena segern efter den andra.
  Tsar Nicholas drog verkligen fram en lycklig lott. Ryska trupper börjar redan storma den japanska huvudstaden. Och allt är så bra.
  Tjejerna här är förstås före alla och deras press och bravader är på hög höjd.
  Speciellt när de kastar granater med bara fötter. Detta orsakar i allmänhet chock och vördnad bland samurajerna.
  Men här klättrar de på den japanska huvudstadens vägg. Och de hackar människor och hästar till kål. De krossade sina motståndare i stycken. Tjejerna kommer, skriker och skrattar! Och med sina bara klackar sparkar de dig i hakan. Japanerna flyger upp och ner. Och de faller på sina egna insatser.
  Och krigarna viftar med sina sablar ännu kraftfullare.
  Och samurajerna lider nederlag efter nederlag. Så ryska trupper tog Tokyo.
  Mikado springer i rädsla, men han kan inte gömma sig någonstans. Och så tar flickorna honom till fånga och binder honom!
  Stor seger! Den japanske kejsaren undertecknar en abdikation till förmån för Nicholas II. Titeln på den ryska tsaren förlängs avsevärt. Korea, Mongoliet, Manchuriet, Kurilöarna, Taiwan och Japan blir själva ryska provinser. Även om Japan har en liten, begränsad autonomi. Men hennes kejsare är rysk, en autokratisk tsar!
  Nicholas II förblir en absolut monark, obegränsad av någonting. Han är den autokratiske tsaren!
  Och nu även kejsaren av Japan, Gula Ryssland, Bogdykhan, Khan, Kagan, och så vidare, så vidare, så vidare...
  Ja, mer tur. Lägg märke till att turen tillät Putin att erövra så mycket! Det tjugoförsta århundradet, tyvärr, är inte särskilt lämpligt för fångster!
  Vilken nytta har Ryssland av att Putins fiende McCain dog i hjärncancer? Tur är naturligtvis kolossal, du kan inte ens föreställa dig det med flit - för att din fiende ska dö en så dålig och obehaglig död!
  Men den specifika avkastningen för Ryssland är noll.
  Men för Nicholas II förvandlades sådan tur och tur för Putin till stora territoriella vinster. Men egentligen, varför skulle förmögenhet ge gåvor till Putin? Tja, från det faktum att Sobchak dog vid en sådan tidpunkt och det inte var nödvändigt att ge honom posten som chef för författningsdomstolen, hur är det bra för Ryssland?
  Och Tsar Nicholas II av All Rus är en extraordinär person. Naturligtvis, efter en så stor seger, stärktes hans makt och auktoritet. Det innebär att vissa reformer kan genomföras. Särskilt inom ortodoxin! Tillåt adelsmän att ha fyra fruar, som i islam. Och också att ge soldater rätten till en andra hustru som en belöning för deras bedrifter och trogna tjänst.
  Bra reform! Eftersom antalet människor av annan tro och utlänningar i imperiet har vuxit, måste det ryska antalet öka. Och hur gör man det? På bekostnad av kvinnor från andra nationer. När allt kommer omkring, om en ryss tar tre kinesiska kvinnor som hustrur, kommer han att få barn från dem, och vilka kommer dessa barn att vara efter nationalitet?
  Självklart ryska på pappas sida! Och det är jättebra! Nicholas II, som hade ett progressivt sinne, var mer religiös till utseendet än i sin själ. Och naturligtvis satte han religionen i statens tjänst, och inte tvärtom!
  Nicholas II stärkte därmed sin auktoritet bland eliten. Män har velat ha det här länge. Och han påskyndade förryskningen av utkanterna.
  Nåväl, prästerna hade inte heller något emot det. Dessutom försvagades tron under 1900-talet. Och religionen tjänade kungen, utan att riktigt tro på Gud!
  Och militära segrar gjorde Nicholas populär bland folket, och han, van vid auktoritärism, ville inte särskilt ha förändringar. Ryssarna kände aldrig till någon annan makt!
  Och ekonomin blomstrar, lönerna stiger. Varje år är det en tioprocentig ökning. Egentligen, varför ändra?
  År 1913 minskade tsar Nicholas, på Romanovs trehundraårsjubileum, återigen arbetsdagen till 10,5 timmar och på lördagar och före helgdagar, till och med till 8 timmar. Antalet helger och helgdagar har också ökat. Det började firas som en ledig dag och datumet för Japans kapitulation. Och kungens födelsedag, och drottningens födelsedag och kröningsdagen.
  Efter att det visade sig att arvtagaren till tronen hade blödarsjuka, tog tsar Nicholas sig en andra fru. Därmed var frågan om tronföljden löst.
  Men ett stort krig närmade sig. Tyskland drömde om att omforma världen. Tsarryssland var dock redo för krig.
  1910 annekterade ryssarna Peking och utökade sitt imperium. Storbritannien gick med på detta i utbyte mot en allians mot Tyskland.
  Den kungliga armén var den mest talrika och mäktigaste. Dess antal i fredstid nådde tre miljoner och tusen regementen. Tyskland hade bara sexhundratusen i fredstid. Plus Österrike-Ungern, men dess trupper är inte stridsberedda!
  Men tyskarna planerar fortfarande att slåss med Frankrike och Storbritannien. Och var kan de dra två fronter?
  Ryssarna har världens första lätta stridsvagnar "Luna"-2 i massproduktion. Och fyrmotoriga bombplan "Ilya Muromets" och jagare med maskingevär "Alexander" och mycket mer. Och naturligtvis en kraftfull flotta.
  Tyskland har inga lika krafter.
  Och tyskarna bestämde sig ändå för att attackera Belgien och kringgå Paris. Det fanns ingenting för dem här alls.
  Men kriget började ändå. Tyskland gjorde sitt ödesdigra drag. Och hennes trupper flyttade till Belgien. Bara krafterna är ojämlika. Ryska trupper rör sig redan över Preussen och Österrike-Ungern. Och Luna-2-tanken med en hastighet på 40 kilometer är redan en kolossal kraft.
  Observera dessutom att tsar Nicholas hade turen att kriget började. Tsaren själv skulle inte ha attackerat Tyskland. Och så på den ryska sidan finns det en stor, överväldigande överlägsenhet i styrkor, stridsvagnar, överlägsenhet i artilleri och den bästa luftfarten i kvantitet och kvalitet. Och en starkare ekonomi, eftersom det var möjligt att undvika lågkonjunkturen orsakad av revolutionen och nederlaget i kriget. Och så hela tiden är det ett uppsving och framgång efter framgång.
  Tydligen var tyskarna under attack. Och så gick de själva in med huvudstyrkorna, mot Frankrike och Storbritannien. Vart ska de gå?
  Ta Italien och förklara krig mot Österrike-Ungern! Det enda pluset är att Türkiye gick in i kriget mot Ryssland. Men detta är ännu bättre för kungen, han kan äntligen ta Konstantinopel och sundet för sig själv! Så...
  Och även fyra häxor, evigt unga infödda troende Natasha, Zoya, Aurora, Svetlana i strid! Och de kommer redan att slå dig! Så de kommer att slå både tyskarna och turkarna!
  Författaren och poeten Oleg Rybachenko vaknade. För alltid uppfyllde den unga häxtrollkvinnan sitt löfte och gav Nicholas II lyckan med Vladimir Putin och nu måste Oleg Rybachenko uppfylla sitt. Att vakna var inte lätt. Pojkens kropp träffades av en hård piska. Pojken hoppade upp. Ja, Oleg Rybachenko är nu en muskulös pojke, kedjad av sina armar och ben. Du kan se en svartbrun, torr och senig kropp, med framträdande muskler. En riktigt stark och tålig slav, med stark hud som är så härdad att tillsyningsmannens misshandel inte kan skära den. Du springer till frukost med de andra pojkarna och reser dig från gruset där de unga slavarna sover helt nakna och utan filtar. Det är sant att det är varmt här, klimatet är som Egypten. Och pojken är helt naken, bara kedjor. Men de är ganska långa och stör praktiskt taget inte promenader eller arbete. Men du kan inte ta ett stort steg i dem.
  Innan du äter sköljer du händerna i bäcken. Du får en ranson: mosat ris och ruttna fiskbitar. Men för en hungrig slavpojke verkar detta vara en delikatess. Och så går du till gruvan. Solen har inte gått upp ännu på morgonen och det är ganska behagligt.
  Pojkens bara fötter har blivit så grova och kåta att de vassa småstenarna inte gör ont alls, de kittlar till och med behagligt.
  Stenbrott där barn under sexton arbetar. Självklart har de mindre bilar och verktyg. Men man måste jobba femton, sexton timmar, precis som vuxna.
  Det stinker, så de lindrar sig precis vid kolytan. Arbetet är enkelt: hugga stenar med hackor och bär dem sedan i korgar eller på bårar. Ibland måste man skjuta vagnen också. Vanligtvis trycker pojkarna henne i två och tre. Men Oleg Rybachenko väljs ensam för att han är väldigt stark. Och han håller hackan i händerna som en vuxen. Han måste slutföra en mycket större uppgift än resten.
  Det är sant att de ger dig mer och oftare. Tre gånger om dagen, inte två gånger.
  Slavpojken vars kropp Oleg Rybachenko har bott i har varit här i flera år nu. Lydig, hårt arbetande, alla rörelser övas till automatiken. Riktigt jäkla stark, spänstig och känner praktiskt taget ingen trötthet. Men samtidigt växer pojken knappt, och han ser nu inte mer än tolv ut, med genomsnittlig längd för denna ålder.
  Men styrka... För flera vuxna. En ung hjälte. Som dock tydligen aldrig kommer att bli vuxen, och han kommer inte att odla skägg.
  Och tack gud! Som författare och poet tyckte inte Oleg Rybachenko om att raka sig. Man jobbar för sig själv och slår sönder stenar, smular sönder dem. Och till vagnen. Sedan bär du den till vagnen. Det är svårt att pressa henne och barnen turas om att göra detta.
  Pojkarna här är nästan svarta, men deras ansiktsdrag är antingen europeiska, hinduiska eller arabiska. Dessutom finns det många fler europeiska.
  Oleg tittar närmare på dem. Slavar får inte prata, de slår dem med en piska.
  Oleg Rybachenko är också tyst för tillfället. Och han studerar. Här finns förutom manliga handledare även kvinnor. De är också grymma och misshandlas med piska.
  Dessutom har inte alla pojkar lika stark hud som Olegs. Många människor spricker och blöder. Och vakterna kan slå ihjäl dig. Arbetet är mycket hårt, och pojkarna, särskilt när solen går upp, börjar svettas mycket.
  Och här finns inte en sol, utan två. Och detta gör dagen väldigt lång. Och det är mycket jobb. Pojkarna har inte tid att sova och slappna av. Detta är en stor plåga för dem.
  Oleg Rybachenko arbetade för sig själv, mekaniskt hackade och lastade. Rörde om för mig själv...
  Och han föreställde sig en bild av vad som hände efter att Nikolaus II vunnit framgången som den ryske presidenten Vladimir Putin.
  Natasha, Zoya, Aurora och Svetlana attackerar österrikarna i Przemysl. Ryska trupper tog omedelbart Lvov. Och de attackerar den starkaste fästningen.
  Flickor är barbenta och i bikini, rusar snabbt genom stadens gator.
  De hugger ner österrikarna och kastar små skivor med sina bara fötter.
  Samtidigt sjunger tjejerna:
  - Tsar Nicholas är vår messias,
  En formidabel härskare över mäktiga Ryssland...
  Hela världen skakar - vart tar den vägen -
  För Nikolai med en sång framåt!
  Natasha hugger ner österrikarna, kastar en granat med sina bara tår och börjar sjunga:
  - För Rus!
  Zoya krossar också sina fiender och sjunger med självbelåtenhet:
  - För kungariket!
  Och en granat kastad av hennes barfota flugor! Det här är en mördartjej. Kan krossa käken och dricka havet!
  Och Aurora kastar också en skiva med sina bara tår, skingrar österrikarna och gnisslar:
  - För Rysslands storhet!
  Och han kommer att blotta sina mycket vassa tänder! Som gnistrar som huggtänder.
  Svetlana glömmer inte heller att ge efter och vrålar:
  - Rus' av den helige och oövervinnelige Nicholas II!
  Flickan visar en enorm passion. Och med bara fötter kastar han allt och kastar presenter!
  Natasha, som skjuter och hugger och kastar dödliga vapen med sina bara fötter, gnisslar:
  - Jag älskar min Rus! Jag älskar min Rus! Och jag ska skära upp er alla!
  Och Zoya skjuter och ylar och kastar något explosivt med sina bara tår:
  - Store tsar Nicholas! Låt både bergen och haven tillhöra honom!
  Aurora, som skriker av vilt, frenetiskt raseri och kastar presenter med sina bara tår, tjuter:
  - Ingen kommer att stoppa oss! Ingen kommer att besegra oss! Snygga tjejer krossar fiender med bara fötter och bara klackar!
  Och igen har tjejerna en vild bråttom. De fångar Przemysl i farten och sjunger, komponerar allt eftersom;
  Vårt heliga Rus är förhärligat,
  Det finns många framtida segrar i det...
  Flickan springer barfota
  Och hon är inte vackrare i världen!
  
  Vi är den häftiga Rodnoverki ,
  Häxor är alltid barfota...
  Flickor älskar pojkar väldigt mycket
  Dess häftiga skönhet!
  
  Vi kommer aldrig att ge upp
  Låt oss inte gräva efter våra fiender...
  Även om våra fötter är bara,
  Det blir mycket blåmärken!
  
  Det är trevligare för tjejer att rusa
  Barfota i kylan...
  Vi är verkligen vargungar
  Vi kan slå det!
  
  Vi kan inte stoppas
  En formidabel hord av Fritz...
  Och vi har inga skor
  Satan är rädd för oss!
  
  Flickorna tjänar Gud Rod,
  Vilket såklart är jättebra...
  Vi är för ära och frihet,
  Kaiser kommer att vara lite otäck!
  
  För Ryssland, som är vackrare än allt,
  Fighters reser sig...
  Vi åt fet gröt
  Fighters böjer sig inte!
  
  Ingen kan stoppa oss
  Kraften hos tjejer är gigantisk...
  Och han kommer inte fälla en tår,
  För vi är talang!
  
  Inga tjejer kan inte böja sig,
  de är alltid starka...
  De kämpar hårt för fosterlandet,
  Låt din dröm gå i uppfyllelse!
  
  Det kommer att finnas lycka i universum
  Solen kommer att vara över jorden...
  Med din oförgängliga visdom,
  Bajonett kejsaren!
  
  Solen skiner alltid på människor,
  Över det rymligaste landet,
  Glada vuxna och barn,
  Och varje fighter är en hjälte!
  
  Det finns aldrig för mycket lycka
  Jag litar på att vi har tur...
  Låt det dåliga vädret skingras -
  Och skam på fienderna!
  
  Vår ras Gud är så suverän,
  Det finns ingen vackrare än han...
  Vi kommer att bli högre i själen,
  Så att den onde spyr alla!
  
  Låt oss besegra våra fiender, tror jag
  Vit, rysk Gud är med oss...
  Idén kommer att vara en fröjd,
  Låt inte ondskan komma in på din dörr!
  
  Ja, kort sagt, till Jesus,
  Vi kommer alltid att vara trogna...
  Han är en rysk gud, lyssna,
  Han ljuger att han är en jude Satan!
  
  Nej, faktiskt, Gud allsmäktig,
  Vår allra heligaste huvudfamilj...
  Hur pålitlig han är taket,
  Och hans Son-Gud Svarog!
  
  Tja, kort sagt, för Ryssland,
  Det är ingen skam att dö...
  Och tjejerna är vackrast av alla,
  En kvinna har en björns styrka!
  
  
  PLANER HAR INTE ÄNDRATS
  Hitler ändrade helt enkelt inte OKW-planen, och attacken mot Stalingrad utfördes från både norr och söder, av armégrupperna A och B. Och attacken anförtroddes Mainstein . Som ett resultat föll Stalingrad inom tio dagar efter angrepp från alla håll. Och de sovjetiska trupperna befann sig helt omringade. Därefter flyttade Wehrmacht längs Volgakusten till Kaspiska havet. Hur reagerade Röda armén? Offensiven i mitten var inte särskilt framgångsrik.
  Dessutom vann Japan slaget vid Midway, även om det inte öppnade en andra front, men det erövrade Hawaiiöarna. Och samtidigt flyttade samurajernas landenheter mot Indien. För att behålla denna koloni var Storbritannien tvungen att dra tillbaka några trupper från Egypten och överge Operation Torch.
  Tyskarna höll initiativet på östfronten. Den snabba erövringen av Stalingrad kollapsade den södra flanken. Fritzen gled till Kaspiska havet och skar av Kaukasus landvägen. Och sedan gick Türkiye in i kriget. Hennes armé, även om den inte är särskilt stark, är ganska många och kan kämpa modigt.
  Redan under de allra första dagarna tog turkarna Batumi och omringade Jerevan. Ja, deras prestationer är anständiga, eftersom Röda armén är fastlåst av den tyska fronten.
  Det bör noteras att nazisterna utnyttjade det faktum att sovjetiska trupper gick in i striden direkt från tågen och slog dem i delar. Detta hade naturligtvis en negativ inverkan på krigsförloppet.
  Stalin var också nervös och flippade - han krävde att få behålla Kaukasus till varje pris.
  Kort sagt, det heroiska försvaret av Stalingrad fungerade inte och allt föll isär. Och inte ens frånvaron av japanska divisioner i Fjärran Östern hjälpte inte.
  Tyskarna flyttade längs Kaspiska havets kust, till Dagestan. För att hindra dem från att samla damm - men styrkorna är ojämlika, dessutom upplevde Röda armén stora svårigheter med förråd. Och hon kastade sig. Och Krauts bombade aktivt.
  USA rörde nästan inte det tredje riket, distraherad av Japans segrar. Storbritannien försvagades något och hamnade inte heller i trubbel! Nu hade tyskarna för många flygplan och kunde verkligen sätta press på dem.
  Stalin visade sina värsta egenskaper och tappade alltför ofta humöret och skrek, men fattade inte de bästa besluten.
  Så förlusten av Kaukasus blev oundviklig.
  Det pågår redan en strid vid gränsen till Azerbajdzjan.
  Sovjetiska flickor slåss desperat. Här kämpar skönheterna förtvivlat.
  Och de drar sig inte tillbaka och ger inte upp. Och de kryper runt baken.
  Natasha, Zoya, Augustina och Svetlana släpade den tyska generalen bakifrån. Detta är coolt. Flickorna lade honom på knä och tvingade honom att kyssa deras bara fötter. Han slog dem med stor entusiasm! Och han slickade flickornas klackar.
  Krigarflickor är i allmänhet så sexiga och charmiga. Sedan gav de Fritz-striden.
  Natasha högg med en skur och skar av nazisterna. Hon kastade en granat med sin bara fot och kvittrade:
  - Till stor ära!
  Zoya sköt också och gnisslade:
  - För fosterlandet och Stalin!
  Hon tog den och kastade granaten med sina bara tår. Hon skingrade nazisterna och skrek:
  - För Sovjetunionen!
  Flickorna är så vackra och fantastiska.
  Augustinus kastade också en granat med sin bara fot, och blottade sina tänder, tog hon den och väste:
  - Jag kämpar så! Som en terminator!
  Och Svetlana kommer också att lansera något så dödligt och destruktivt med sina bara tår. Och igen kommer han att sjunga:
  - Vår vänskap är monolitisk, och det är vad den står för!
  Fyra, de slåss så - det här är tjejer! Roliga skönheter visar sina långa tungor som svar.
  Krigare av högsta kategori. Och hur de kommer att slå dig, och hur de kommer att skrika på dig.
  De krossar tyskarna som bär med en press.
  Natasha sköt, kastade en granat med sin bara fot och sjöng:
  - Vi är krigare av ljuset och den röda fanan!
  Zoya lanserade också mördaren med sina bara tår och sa:
  - Och vi kommer att kämpa för Lenin!
  Och sedan högg hon mot Augustine och blottade sina tänder:
  - I den stora glädjens namn!
  Och sedan sköt Svetlana och avfyrade granater med sina bara fötter och vrålade:
  - Vi ska ta tag i det här och vända på det!
  De fyra arbetar aktivt och skjuter. Jo, det här är trots allt tjejer som kan mycket om utrotning. Och de slåss inte så.
  Och som det ska vara för riktiga terminatorer... Högtflygande krigare. Och de har en passion för förstörelse.
  Natasha kastade igen en granat med sin bara fot och väste:
  - Jag förstår den här världen perfekt som en skärpning av klasskampen!
  Zoya väste också och kastade en dödlig, köttslitande granat med sina bara tår:
  - Vilket hus kommer att ha en röd flagga!
  Och sedan gav Augustinus sin tur. Hon mejade ner nazisterna och kastade en granat med sin bara fot - väsande:
  - Stort utrymme, det här är vårt land och vi alla!
  Warriors är verkligen kapabla att riva till och med en värmedyna.
  Och så skjuter Svetlana bort en granat med sin bara fot, avfyrar ett skott och säger med ilska:
  - Elden och den svidande hästen är rasande!
  Flickorna kommer naturligtvis att bli tända. Och de har huvuden.
  Och på den tyska sidan kämpar Gerds besättning på T-4. Återigen, när den väl startar kommer du inte att värma upp och du kommer inte att kunna undertrycka ett sådant tryck. Tjejerna har en sådan helvetisk eld i ögonen.
  De skjuter sig själva och ger ingen chans till frälsning. Och du kan inte motstå deras vita, pärlemorfärgade tänder.
  Krigarna är aggressiva och tjuter:
  - Vild arom! Vi kommer att skicka alla fiender till helvetet!
  Gerda kommer att skjuta, slå de trettiofyra och gnissla:
  - Framtida segrar!
  Charlotte trycker på avtryckaren med sina bara fötter och gurglar:
  - Vi kommer att slita isär dig!
  Magda sköt också, förstörde T-26:an och sa:
  - Vi avslöjar det.
  Och hon skakade på sina bara tår.
  Och Christina trycker bara fötterna på pedalerna och väser:
  - Skål för vår fest!
  Tjejerna är förstås nästan nakna i bikini och barfota. Och samtidigt extremt sexig.
  Och de utför attacker med sin inte särskilt perfekta, men effektiva T-4. Och de skjuter på fienden. Ge inte efter för sådana tjejer i någonting! Och hur de blottar sina tänder. Och hur de gör ett ansikte!
  Gerda vrålar för sig själv och skjuter med bara tår:
  - Gerda älskar att döda, den här Gerda!
  Och återigen skjuter granater.
  Och så skjuter Charlotte i tur och ordning och vrålar och slår ut de trettiofyra:
  - Jag ska slita upp deras magar!
  Och med bara fötter ska han börja igen.
  Och så lägger Christina till mördaren. Använder också bara tår.
  Och det kommer att ryta:
  - Jag är förkroppsligandet av aggressivitet!
  Vilken midja hon har och skulpterade magar!
  Och då tar Magda den och slår den och vrålar:
  - Banzai!
  Och hennes ben är också bara och mejslade!
  De fyra tyska kvinnorna pressar sig själva och vinner verkligen. Hon har så mycket aggressivitet och vitalitet.
  Krigarna använder spöet och skjuter. De låter inte Röda armén gå.
  Och kvinnliga piloter slåss också i himlen, och de visar detta. Att deras ande är omätlig.
  Här är den nyaste tyska Focke-Wulf. Gertrud är på den. Och den här tjejen visar att hon är coolare än män. Det är så han slår fascisterna. Skänker dem inte den minsta nåd. Gertrud startade den riktiga kampen.
  Och han skjuter ner en sovjetisk Yak och skriker:
  - Jag är en supertjej!
  Då ska han ta den och visa sin tunga. Och återigen kommer han att ta upp total utrotning. Det här är tjejen. Och dessutom barfota och i bikini. Och så sköt LAGG ner och vrålade igen:
  - Pilotskytt!
  Och han kommer att skratta till fullo. Och sedan tar han PE-2:an och skjuter ner den. En sådan tjej, av den coolaste omfattningen och klassen. Sedan genomförde hon återigen en manöver och förstörde Yaken med luftkanoner. Och det kommer att försöka .
  - Jag är himlens varg!
  Och hur han blottar sina tänder! Och hur man blir vild! Vilken mormor! Baba till alla kvinnor!
  Men fascisterna försöker förstås också attackera i söder.
  Där kämpar framför allt piloten Helga på ME-109. Och så framgångsrikt att fragment flyger iväg från britterna.
  En tjej slog en Mustang och sjöng:
  - En syrendimma svävar över oss!
  Generellt hur bra det är att kämpa barfota och i bikini. Vad praktiskt detta är! Och det är väldigt bekvämt.
  Helga är pilot. Führern var smart nog att lyssna på råd och tillåta flickor på stridsvagnar, flygplan och i armén. Och hur mycket bättre det gick för Krauts.
  De förväntade sig inte själva att kvinnors kroppar var så effektiva. Här håller Helga på att få fart och konton.
  Flickan trycker på pedalerna med sina bara fötter och vrålar:
  - Jag är en så härlig liten ko!
  Helga skjuter ner ytterligare två engelska plan och gnisslar:
  - Bakom mig står tyska soldater på rad!
  Och hon sköt också ner en bombplan! Vilken tjej! Till alla tjejer, en stor och cool krigare. Om den utrotar gör den det också utan någon ceremoni eller medlidande.
  Tjejerna här är så sexiga!
  Och Rommels trupper sliter genom öknen, utan att vänta på att ytterligare styrkor ska anlända. Vi måste vinna, så vi måste. Den legendariska befälhavaren "Desert Fox" var redan van vid att slåss med överlägsna styrkor. Och hans soldater är också sådana. Här finns till exempel ett utvalt kompani kvinnliga SS-krigare. De överfördes i början av december, när fronten sprack, tyskarna drog sig tillbaka och britterna tvärtom bröt igenom, släppte Tolbuk och hotade att kasta Wehrmacht från afrikansk mark.
  Sedan föreslog den besatta Führer: att överföra en kvinnlig bataljon av tigrar. Inte för att damerna kommer att förändra maktbalansen, utan för att män, särskilt italienska män, ska skämmas och de kommer att slåss mycket mer aggressivt och skickligare. När allt kommer omkring, om elittjejerna, härdade av hård träning, ligger före, då kommer männen att skämmas mycket.
  Krigarna slogs i bara en bikini och använde speciella krämer för att skydda. I sex månader blev deras bara, flickaktiga fötter så kåta att de inte var rädda för sanden som var het som en stekpanna, och av solbrännan fick deras hud en mörk chokladfärg. Och många har redan dussintals lik bakom sig.
  Margo och Shella är två mycket unga, men redan stridshärdade arier. De är de yngsta i kompaniet, men på ett halvår har de redan förtjänat järnkorset, första klass (andra klass, alla i bataljonen hade det redan), de är hänsynslösa och snälla.
  Margot hade hår som var eldsfärgad, och Shella var en snövit blondin med en touch av honung. Här slåss de och avvärjer angreppet av motanfallande brittiska stridsvagnar. Matildas, med sin kraftfulla rustning, går framåt. Nästa är framkomliga Cromwells med högexplosiva granater och lättare fordon. Flickorna grävde ner sig i sanden. Det är värdelöst att skjuta sådana stridsvagnar rakt mot varandra. Vi måste undvika att de uppmärksammas, och sedan...
  "Matilda" och "Cromwell" väger ungefär trettio ton, och när de passerar över diken som grävts i lersanden blir det läskigt. Det öser ner på dina bara, solbrända halsar och du känner den fruktansvärda tyngden av bastardmaskinerna på dig. Här är samma "Cromwell", ett typiskt järn med 70 mm lutande pansar, som inte ens en 88 mm pistol alltid kan ta. Det luktar brittisk, mycket stickande bensin och motorolja. Flickorna har sina egna överraskningar, lätta problem. De allra första modellerna av Faustpatrons. Eftersom män, som brukligt, låter damerna gå först, så testar de de senaste och, som väntat, lovande vapnen.
  Men de satte också flickorna, i motsats till nazismens hycklande paroll: "krig är en mans sak, fred för kvinnor!", i det mesta.
  Infanteriet hamnade dock efter, vilket betyder att det finns en chans att sitta i skyttegravarna och vinna.
  Shella säger viskande, rädd för att nysa från sanden som faller från diket som täpper till hennes näsborrar:
  - Endast åldrande på slagfältet gör att du kan undvika jäsning av segerns champagne som har blivit ruttet på grund av missade deadlines!
  Margo höll med:
  - Den som inte har uthållighet får uppleva nederlagets sura vin och förlustens bittra dryck!
  Men Matildas, Cromwells och ett dussin lätta mungosar är redan bakom dem. Nu har skördetimmen kommit.
  Shella, vars en gång pärlemorfärgade hår har blivit grått av damm och vilar sina bara klackar på den heta sanden, vänder sig mentalt till Jungfru Maria och andra helgon och säger, svik mig inte. Fingret pressar spärrhaken mjukt så att den ackumulerade laddningen går direkt in i bensintanken.
  Margo trycker på avtryckaren med henne, också långsamt. Därefter smiskar båda tjejerna varandra med händerna. Laddningarna träffar direkt i aktern, varefter bensintankarna exploderar. Orange lågor stänker som skum av vågor genom luften, och någons förbannelser kan höras.
  Sedan krullas de korta mynningarna av brittiska stridsvagnar ihop av stötarna till märkliga rör.
  Och tigertjejer kastar modigt granater mot fiender. Och fragment flyger åt alla håll och sliter genom rustningen som en brinnande katttass, en destruktiv ström av kumulativa partiklar.
  Här är kvinnlig ilska, som säger att tyska kvinnor inte på något sätt kännetecknas av lugn. Och de vet hur man kämpar... Och låter attacken kvävas.
  Det är mycket lättare att slå tillbaka infanteriets angrepp, som i regel består av araber och svarta som rekryterats genom räder eller olika löften. När de såg att stridsvagnarna slogs ut och det fanns ett allvarligt motstånd framför sig, drog de sig tillbaka vid de första förlusterna.
  Nåväl, och då övergår de helt till allmän flygning. Eftersom detta är stilen - kränka de svaga, så var det för monstren!
  När attacken till slut slutade och flickorna fortsatte sin löptur genom öknen på kvällen, hade de ett samtal medan de gick. Shella frågade Margot:
  - Tror du att vi fortfarande kommer att vara i Alexandria?
  Eldkrigaren svarade självsäkert:
  - Jag tror att senast i november, eller kanske i oktober, kommer vi äntligen att ockupera Egypten.
  Shella föreslog logiskt och utan att vara uppmärksam på klådan i hennes förhårda sulor, från den heta sanden:
  - När den här spiken i vår underbuk , basen på Malta, förstörs, blir utbudet bättre, när nya enheter anländer kommer fienden inte längre att ha en chans.
  Margot såg sig omkring för att se hur lång tid solen hade kvar innan den gick ner. Att äntligen lägga sig ner och få en god natts sömn. Den rodnande stjärnans närhet till horisonten lugnade krigaren. Hon sa lättsamt:
  - Jag tror att Führern inte kommer att missa att upprepa den magnifika landningen på Kreta efter Peru- Habor och Midway . Bara den här gången kommer de faktiskt att riva Malta.
  Shella ropade upp i himlen med en förbannelse:
  - Må den Allsmäktige förvandla alla brittiska baser till ett helvete.
  Solen gömde sig äntligen bakom horisonten, den svalaste dagen på året, den 21 oktober, gick mot sitt slut. Och med den inleddes Operation Polar Bear. Varför vit? Slug desinformation för att få folk att tro att vi pratar om norr, men i själva verket är boxarens förkrossande sving i söder.
  Den största brittiska basen såg verkligen ut som fan. Den attackerades av mer än tusen bombplan samlade från hela östfronten och efter att ha fått anständig stridserfarenhet, tillsammans med eskortjaktare. Britterna har naturligtvis kämpat länge, men de förväntade sig inte en så kraftfull massiv attack. Ja, vem skulle verkligen tro att Krauts skulle besluta sig för att avslöja fronten, även om fienden tillfälligt hade tystnat. Men de brittiska soldaterna misshandlas nu skoningslöst. Till exempel attackeras deras skepp av Yu-87, den berömda "grejen". Inte särskilt snabba, men med den högsta (för sin tid) bombprecision, plågar de den brittiska flottan som är gömd i vikarna. Mer moderna Focke-Wulfs är inte långt efter, inklusive till och med den legendariske von Rudel själv, kungen av attackflygplan. Känd för förlisningen av det mäktigaste sovjetiska slagskeppet, slagskeppet Marat.
  Korpral Richard ser till exempel gamar rulla nerför en kulle som en släde. Många tyska bombplan dyker upp ur ett ishål som rovfiskar. Den redan mogna engelsmannen lägger på luren i rädsla. Han hade aldrig sett en så hemsk syn. Sirenerna låter väldigt sent, efter att bomberna har exploderat. Sprängvågen kastar upp brittiska soldater, avhuggna armar och ben flyger åt olika håll. En av järnhjälmarna blev glödhet och träffade officeren i ansiktet. Och hur han skriker:
  - Churchill är kaput! Hitler är cool!
  De brittiska luftvärnskanonerna började inte skjuta direkt, utan först när tusentals bomber föll på en gång. Fienden beräknade allt korrekt: inte en enda bomb borde gå till spillo. Så krossa fienden och slå. Alla sektorer är förmarkerade på kartan. Dessutom förklädde de oförskämda britterna sig inte ens ordentligt. Många av deras luftvärnskanoner står i fri sikt och är de första som sopas bort.
  Här kastades pipan på en 85 mm luftvärnskanon, trettiotvå fot lång, upp och böjdes i luften som en ratt. Därefter kraschade den och krossade fem engelsmän. En av de svarta fick sin mage uppriven och tarmarna ramlade ut.
  Och bomber föll, och allt brann, ett bränslelager mullrade, de började explodera, spridda granater nästan över hela skelettet, sedan träffades ett annat lager. Till råga på allt tjöt de sirener som installerats i kåpan på Yu-87:an och Focke-Wulf irriterande, vilket orsakade vild fasa bland de svarta och araberna bland kolonialstyrkorna. Men det verkar som att vita är lika rädda.
  Till exempel krockade två brittiska fregatter, så mycket att pannorna mullrade. Och till och med skräpet från fregatterna som hade lyft exploderade i luften som minerade fält, och kryssaren sjönk helt enkelt till botten.
  Den engelska stridsvagnen "Cromwell" med en kort mynning, men med anständig hastighet och ganska kraftfull frontalrustning, accelererade i panik och rammade sitt eget lager och krossade till och med ett dussin av sina egna förvirrade soldater längs vägen. Kaoset växte. Det engelska hangarfartyget började sjunka, och den mäktiga dreadnoughten öppnade eld... mot kusten, där dess egna soldater svärmade.
  Och i denna undre värld förblev två personer helt oberörda. En av dem var en indier, som långsamt tände en pipa, och den andra var en kvinna, uppenbarligen av arabiskt ursprung, men i militäruniform. De två bryr sig inte om den hasande döden. Eller rättare sagt, en hel hord av förintelsens ryttare spelade ett ovanligt kortspel. Det var ett spel med femtiotvå kort med jokrar, och till och med enligt reglerna som uppfanns av rödhuden själv.
  En arabisk kvinna sa:
  - Däremot är det mycket ljud! Och varför skapa en sådan panik?
  En av soldaterna, med ryggen skuren av splitter, sprang nästan in i indianen, men han kastades slarvigt bort som en kattunge. Bloddroppar föll på det rödhyade ansiktet och han slickade av dem och log. Sedan märkte han:
  - Att göra oväsen är för svaga, bleka personer. Vi apacher tänker så här - om det inte finns någon fiende, så dyker det upp en fiende - ännu bättre!
  Den mörka kvinnan anmärkte:
  - Det här är en typisk svaghet hos dem som bekänner sig till Kristi tro. De gillar att prata om uppoffring, men offrar sig inte.
  Indianen nickade snabbt:
  - Ordning bygger på en grund där cementen är tro och sanden är vilja! Tro är ett hjärta av guld, och vilja är en järnhand! Bara bleka ansikten har varken det ena eller det andra.
  . KAPITEL nr 5
  Och det finns också en tjej på den tyska bombplanen. I det här fallet Viola. En mycket vacker blondin och hennes partner är Nicoletta. Och båda tjejerna är väldigt sexiga. En bomb släpps från höjd. Och även krigarna är barfota och i bikini.
  Tjejerna vrålar för sig själva:
  - Vi är sådana stjälare att vi är supermän!
  Nicoletta spottar också ut bomber ur flygkroppen. Och förstör fienden. Britterna uppfattar det så.
  Viola kommer också att skjuta upp en mördarbomb från ovan. Och han kommer att döda kämparna i Leo Empire.
  Och även hur det går:
  - Jag ingjuter rädsla i Storbritannien!
  Och han skakar med bara foten. Och sjung:
  - Vi kommer att slita isär Churchill!
  Tjejerna från Yu-188 är väldigt duktiga på att kasta bomber. Deras bil är ny och mer avancerad. Dess pistoldesign är mycket snabbskjutande.
  Så flickorna och en engelsk fighter sköts ner.
  Deras plan är ganska snabbt. Krigarna använder återigen sina bara fötter för att släppa lös förstörelse.
  Viola ryter:
  - Jag driver alla mina fiender i kistan!
  Nicoletta tjuter:
  - Och jag kastar fienden!
  Och hur han kan ta och skaka sina bara fötter!
  Det här är flickorna och hur de slår fiender. Och sluta inte. Genuina arier.
  Och när de vrider sig och skakar sina bara bröst.
  Och de släpper bomber igen.
  Och det finns tjejer här, på andra plan. Här är Eva som släpper bomber. Förstör engelskan och sjunger:
  - Jag är så bra!
  Och Eva trampar också med sina bara fötter.
  Men Viola kommer att släppa bomben igen och vråla:
  - Jag är en vild tjej, jag vill ha tio män på en timme, vilket är väldigt coolt och fantastiskt!
  Flera brinnande brittiska soldater rusade ut i vattnet för att tvätta bort lågorna. Det kokade till och med från att komma in i vattnet, skrik och vilda stön hördes. Och blodiga cirklar kröp över havsskummet, först tjocka för att sedan gradvis breda ut sig och bli bleka. Och krigarna från det som en gång var det största och mest omfattande imperiet på jorden höll på att förlora sitt mänskliga utseende. Den arabiska kvinnan fnyste föraktfullt:
  - Och de här männen tvingar oss att bära burka!
  Den röde mannen kisade listigt och anmärkte:
  - Tydligen skrämmer din hotfulla blick dem!
  Den arabiska kvinnan blottade sina tänder sarkastiskt och sa:
  - Mjukheten hos en kvinna liknar rustningens seghet, bara mycket mer dödlig och mångsidig i skydd!
  Tyskarna föredrog att omedelbart attackera med all sin kraft, taktiken hos en boxare som, räknat på fiendens oförbereddhet, omedelbart rusar med all kraft mot fienden. När dussintals fientliga plan brinner på flygfält, oförmögna att lyfta. När deras egna bomber exploderar inne i Lancasters och förstör allt omkring dem. Tuff men effektiv taktik. Så underjordens symfoni nådde toppen av sin kraft och började sedan avta.
  Men detta slutade naturligtvis inte där, den luftburna divisionen trädde i kraft. Medan britterna är ute efter sådan behandling kan de överhuvudtaget tas ljumma. Lyckligtvis har landningsflygplan redan tillverkats i erforderlig mängd och metoderna för att bogsera dem har finjusterats. Kanske bäst i världen idag.
  Så de flyger, inte som drakar - långsammare, men tillräckligt snabbt, och till och med ackompanjerat av Wagners musik - Hitlers favoritmästerverk. Vem mer levande kom ihåg filmen "Apocalypse", där amerikanerna använde just denna musik när de attackerade vietnameserna. Hur det skrämde dem. Så här är Wagner, och dundrande motiv, genom förstärkare. Fallskärmsjägarna smetade fosfor på sina ansikten och målade upp sig själva, de ser läskiga ut, som demonerna i deras undre värld. Också baserat på en psykologisk effekt. Dessutom tillsattes några reagenser och några magnesiumchips till fosforn för att få en glöd åtminstone under en kort tid. Så läskigt, speciellt mot bakgrund av det rökiga skenet och många bränder. De har till och med maskingevär, också kamouflerade i form av drakmynningar. Då slår de melodiösa tyska och tillfångatagna maskinpistolerna. Och de klippta, sönderrivna leden faller för segrarnas stövlar. Och många föredrar helt enkelt att ge upp, trots att det finns många fler britter än tyskar.
  En indier och en arabisk kvinna gömde sig i ett litet, noggrant kamouflerat hål. Redskin noterade:
  - Jo, vi plöjde dem!
  Den svarthåriga kvinnan blev förvånad:
  - Säger du vi? Du kanske menar oss?
  Indianen skakade negativt på huvudet:
  - Nej! Palefaces slår britterna och detta är ett gott tecken! Och när det är dags kommer vår semester! När kommer indianerna att befria sin kontinent!
  Den arabiska kvinnan fnyste föraktfullt:
  - Gör du anspråk på makt över världen?
  Indianen flinade kärleksfullt, som om han förklarade för ett utvecklingsstörda barn:
  - De som vill få för mycket står oftast kvar med ingenting! Så den stora skeden är aptitretande!
  Führern såg förstås inte vad hans falkar och hökar gjorde, men i princip gissade han att den tyska militärmaskinen skulle räkna ut allt exakt. I allmänhet utfördes tyska militära offensiva operationer fram till Kursk-bukten på en hög professionell nivå. Vissa kallar dem till och med standard. Det är till och med konstigt att en sådan maskin sladdade och sedan helt gick sönder.
  Och flickorna ser en liknande dröm, en sorts profetisk vision, avbruten av ett tufft kommando - stig upp!
  
  
  TSAR MICHAEL DEN ANDRA
  Nicholas II blev offer för ett mordförsök i Japan. Redan då dog han när han var arvtagare till tronen. Ett berömt mordförsök som hände i verkligheten. Tsarevich Nicholas skadades, men överlevde mirakulöst.
  Men inget mirakel hände. Denna tur, för den mest olyckliga tsaren i hela Rysslands historia. Nicholas dog... Och med honom dog den store förloraren, som naturligtvis omedvetet, men ändå förstörde det kungliga imperiet och dynastin.
  Och 1894, vid femton års ålder, besteg Michael II tronen. Bror till tsar Nicholas. Personen är generellt sett inte dum, ganska tuff och modig. Mikhail Aleksandrovich Romanov beordrade en vild division under första världskriget och utmärkte sig i strid. I allmänhet var han en tuffare man än Nikolai, längre, med ett mer uttrycksfullt ansikte. Var han smartare? Nicholas II är ingen dum, begåvad person. Men fortfarande inte tillräckligt tuff, viljestark och född till att bli kung. Plus, naturligtvis, Nicholas II:s problem, särskilt med sin fru.
  Mikhail är inte dummare än sin bror, och viktigast av allt, han har mer tur... Tja, Nikolai, fortfarande ett dåligt namn för tsarer. Och Nikolai var den första som misslyckades. Redan från början, Decembrist-upproret. Sedan den misslyckade starten på kriget med Iran. Segern var vunnen, men det blev inte många erövringar. Och Iran är inte a priori en rival till Ryssland. Krig med Turkiet. Inte heller särskilt framgångsrik i början. Och segrarna kostade mycket blod. Och det finns få erövringar.
  Och så kriget i Kaukasus i nästan fyrtio år med Shamil. Och det här är dåligt, expansionen har frusit. Och slutligen, nederlag i Krimkriget. Och enligt ryktena var tsar Nicholas den förste att begå självmord.
  Ja, den kungen hade otur. Michael den förste... regerade i problemens tid. Han räddade Ryssland. Han erövrade några städer från Polen. Gjorde vissa framsteg i Sibirien. Han levde dock inte länge. Men kungen var i allmänhet normal. Och utan allvarliga punkteringar.
  Mikhail Romanovs politik var densamma som Nicholas II:s expansion till Kina och öst. Konstruktion av Port Arthur. Diplomati med Tyskland, förberedelse för krig med Japan. Naturligtvis var det uppenbart att vi inte kunde klara oss utan ett krig med Land of the Rising Sun. Synd att hon aktivt beväpnade sig. Och den unge tsaren ville ha ära, ville erövra, ville skapa Gula Ryssland. Dessutom var det uppenbart att Kina lovade att bli en kolossal makt i framtiden, och det vore bättre att dela upp det nu. Medan den är splittrad.
  Japan attackerade den ryska skvadronen i Port Arthur.
  Sedan sändes amiral Makarov. Den här gången var det ingen död. Dels för att Mikhail inte tillät Tsarevich Kirill att störa Makarov och att han inte var på fartyget. Och detta förändrade rutten lite.
  Amiral Makarov tränade skvadronen. Sedan, när japanerna fångades i minor, kunde han attackera den togolesiska flottan.
  Sjöstriden slutade med en övertygande seger för den ryska flottan. Men senare belägrade japanerna ändå Port Arthur. Men inte länge. Mikhail tog bort Kuropatkin och utsåg en yngre och mer kapabel befälhavare. Och återigen vann segrar på land.
  Japan besegrades i allmänhet till havs. Och sedan landade trupperna.
  Samurajen kapitulerade. Ryssland återtog Kurilöarna, erövrade Taiwan och Korea.
  Därefter blev ett antal kinesiska provinser frivilligt en del av imperiet och bildade Zheltorossiya. Det kungliga imperiet expanderade och blomstrade.
  Ingen duma, ingen onödig demokrati. Inte liv, utan nåd! Snabb utveckling av landet. Men naturligtvis var första världskriget oundvikligt. Och nu har drakens timme kommit.
  Men vid den här tiden hade Ryssland redan lätta stridsvagnar "Luna"-2, tunga stridsvagnar "Peter the Great", designade av Mendeleevs son, och de mest kraftfulla bombplanen i världen: "Svyatogor" och "Ilya Muromets". Sådan var kraften redan!
  Och den ryska armén började vinna från de första dagarna. Och antalet tsaristiska trupper, på grund av det faktum att Kina redan var hälften annekterat, var stort.
  Ryska trupper besegrade tyskarna i östra Preussen och omringade Königsberg. De tog både Lviv och Przemysl direkt. Ryssland hade för många soldater och ett stort antal lätta, mobila stridsvagnar. Som inte hade någon motsvarighet och visade formidabel styrka. Den ena armén efter den andra föll.
  Den ryska armén har redan erövrat Budapest.
  Tyskland hamnade i en svår situation. Ryska trupper närmade sig redan Oder. Italien förklarade också krig mot Österrike. Det är sant att det osmanska riket gick in i kriget mot Ryssland. Men detta blev bara nederlag och nederlag på alla fronter.
  Ryska trupper har redan korsat Oder. Och på vintern började de storma Berlin. Det fanns inget som kunde hålla staden. Så tyskarna har fortfarande mycket styrka i väst.
  Och Wilhelm och hans högkvarter förklarade hastigt fred, eller snarare kapitulation.
  Kriget varade bara i sex månader. Ryska trupper tog Istanbul. Och Türkiye ockuperades av tsar Michael II:s armé.
  Varefter fred slöts i Peterhof. Österrike-Ungern upplöstes och upphörde att existera. Galicien och Bukovina blev ryska provinser. Tjeckien och Slovakien blev kungadömen ledda av tsar Michael II. Ungern erkände också den ryske tsaren som sin monark.
  Krakow och andra länder gick in i kungariket Polen. Östpreussen skars av, Danzig blev en rysk stad. Mindre Asien, och större delen av Irak med Bagdad blev ryskt. Britterna fick bara provinsen Basra och Palestina och Frankrike fick södra Syrien.
  Kungariket Jugoslavien bildades också, där Mikael II blev medhärskare. Jag snodde lite för mig själv och Italien. Därmed kunde Ryssland bli en stor erövrare. Och led små förluster till mindre utgifter. Men Tyskland fick fortfarande betala Ryssland större delen av skadeståndet. Imponerande seger!
  . KAPITEL nr 2.
  Efter detta blev det flera små krig. Ryssland erövrade större delen av Afghanistan - söder gick till Storbritannien, och två tredjedelar av Iran - söder var också brittiskt. Sedan delade de tsariska, franska och brittiska trupperna slutligen den saudiska halvön. Hegemoni uppstod. Japan lyckades också ta åt sig några tyska ägodelar.
  Fram till 1929 observerades ekonomisk tillväxt över hela världen - den starkaste i Ryssland. Men den stora depressionen följde. Det var detta som förde Hitler till makten i Tyskland.
  Också i Ryssland ökade revolutionära och strejkkänsla. Men 1931 bröt ett nytt krig ut med Japan om Kina. Ryssland var starkare, och flottan beordrades av den värdiga efterträdaren till amiral Makarov - amiral Kolchak.
  Seger, landstigning och Japan med alla dess ägodelar i Stilla havet blev en provins i Ryssland. Och tsar Michael II och även kejsaren av Japan. Ja, det gick så bra. Men kampen för världsherravälde tog inte slut.
  Hitler ökade sin styrka. Och en koalition uppstod: Tyskland, Italien, Ryssland, mot Storbritannien, Frankrike, Holland, Belgien och USA.
  1940 slutförde tsararmén faktiskt erövringen av Kina och stötte på franska, holländska och engelska ägodelar.
  Hitler började kriget den 22 juni 1941 genom att invadera Frankrike. Führern hade en stor plan och Mainsteins geni. Ryssland inledde en offensiv mot de brittiska och franska kolonierna i Asien och Afrika. Det här är ett så grymt krig.
  Ryssland ockuperade redan förstaplatsen i världen när det gäller befolkning, dess armé var utrustad med de bästa och mest avancerade stridsvagnarna och flygplanen. Helikoptrar, jaktplan, attackflygplan, bombplan, inklusive jetplan, är redan i massproduktion! I allmänhet går allt bra på något sätt.
  Hitler ockuperade Frankrike, Belgien, Holland och Danmark på en och en halv månad! Tsarryssland ockuperade Norge och Sverige. Samt Indien, Indokina, södra Iran, Saudi-halvön och gick in i Egypten.
  De koloniala engelska och franska trupperna utmärkte sig genom sin låga stridsförmåga och hade en mycket låg militäranda - kapitulerade praktiskt taget utan motstånd.
  Hitler ville själv flytta till Afrika, men Spanien motsatte sig Tyskland. Sedan attackerade fascisterna Franco-regimen och besegrade den. Och så Portugal. Efter ett våldsamt överfall togs Gibraltar!
  Därefter erövrade Ryssland och Tyskland Afrika. Här var stora utrymmen, djungler, öknar och brist på vägar mer ett hinder än motståndet från de svaga och förvirrade kolonialtrupperna i Storbritannien, Frankrike och Portugal.
  Det skedde ett beslag av territorier. Episodiska strider, fokalt motstånd. Ryska stridsvagnar är fortfarande de bästa och med god manövrerbarhet, särskilt den medium: "Nikolai", som fick sitt namn efter Tsarevich Nicholas, dödad av japanerna.
  Tsuda räddade Sanzo , i Ryssland skulle de riva ett monument över honom med Eiffeltornet i St. Petersburg. Eller du kanske döpte tanken efter honom.
  I alla fall var "Nikolai"-3 en relativt lätt tank - under trettio ton, mobil med en dieselmotor. Dess hastighet var högre än den för den legendariska trettiofyra, dess frontpansar var tjockare och mer sluttande, dess siluett var lägre och den hade en längre pipa, om än av en liknande 76 mm kaliber.
  Vad du än säger, erövrade Ryssland mer än två tredjedelar av Afrika, resten gick till Tyskland och Italien. Och efter massiv bombning i maj 1942 följde en gemensam rysk och tysk landsättning av trupper i Storbritannien. Striderna varade bara två veckor och England och Irland var ockuperade.
  Och en månad senare ockuperade de Irland.
  Amerika uppträdde ganska passivt, fruktade att gå in i ett så farligt krig, men hjälpte ändå Storbritannien med resurser. Så Hitler, Mussolini och Michael II bestämde sig för att avsluta den ekonomiskt mäktigaste makten.
  Dessutom har Ryssland en gemensam gräns med Amerika längs Alaska. Och de har redan byggt en järnväg till Chukotka - vilket är mycket användbart för kriget!
  Och nu kommer den ryska, tsariska armén att flytta... Och gå in i Alaska. Men amerikanska stridsvagnar går inte ens emot ryssarna. Det här är vad som hände.
  Ryska trupper började landa i Alaska den 1 september 1942... Och de avancerade mycket framgångsrikt.
  Expanderar brohuvudet snabbt. Och som alltid deltar vackra ryska tjejer i striderna.
  De är på den nyaste Nikolai-4-stridsvagnen. Krigarna är barfota, bara iklädda bikini. Och de har en kraftfullare 85 mm långpipig pistol: Sherman's thunder.
  Det är redan november, snö har fallit, men de vackra tjejerna: Natasha, Maria, Aurora och Svetlana, känner inte igen några kläder och slåss nästan nakna.
  Här skjuter och slår krigarna med en exakt träff från ett Sherman-skal. De blottar sina tänder. Natasha sköt och vrålade:
  - Jag slog alla för kungen!
  Och hur det fortfarande brinner!
  Då kommer Maria att skjuta, och så exakt att hon kommer att slita av tornet på Sherman.
  Hon tog det och twittrade:
  - Jag är tjejen som skär metall!
  Och sedan kommer Aurora att skjuta upp en projektil. Och dessutom exakt och tydlig.
  Krigaren gnisslar:
  - Den högsta konstflygningen!
  Och då kommer Svetlana att sparka dig med all sin rasande styrka. Blond flicka förstörare. Och skriker:
  - Jag är en helvetes demon!
  Och alla fyra kommer att ta sin kurs och röra sig genom södra Alaska.
  Och här är Alexander-4 tanken, också den nyaste modellen med vackra tjejer. En kraftfull 130 mm långpipig pistol, hela åtta maskingevär och en besättning på fem vackra flickor i bikini.
  De går också och skjuter, slår ut amerikaner, penetrerar Shermans.
  Alenka släppte en projektil med sina bara tår och sjöng:
  - Till tsar Michaels ära!
  Medan han sköt stödde Anyuta och mejade ner amerikanerna:
  - Stor kung!
  Augustinus slog också, bröt Sherman, väsande:
  - För fred, arbete, imperium!
  Mirabela öppnade eld härnäst. Hon bröt också fiendens rustning och väste:
  - För den nya ryska ordningen!
  Och sedan avfyrade olympiaden projektilen, medan den dunkade och vrålade:
  - Jag är sådan makt och smärta för fienden!
  Tjejerna beter sig bra och eldar. I deras smaragd- och safirögon underjordens lågor.
  Och den nyaste Alexander-4-stridsvagnen, ogenomtränglig från alla vinklar, går vidare och tröskar amerikanerna. Sådan är presentationen och den ovillkorliga förstörelsen.
  Och tjejerna, det är kallt, och de är bara i bikini och nästan nakna - vackra! Vi tar med oss en katt!
  Alenka ska avfyra en granat mot en amerikansk bil. Hur han ramlar den och sjunger:
  - Jag är en världsstjärna!
  Och sedan kommer Anyuta att ta det och släppa det, skära bort fienden och väsna:
  - Och ära till imperiet!
  Och sedan kommer Augustinus att träffas av ett granat, meja ner fienden, bryta fiendens rustning och gnissla:
  - Jag är en rödhårig och skamlös tjej!
  Och så ska Mirabela sandaleras . Och han kommer att avfyra en dödlig projektil mot fienden. Han kommer att riva av tornet och skrika:
  - Bagge från bagge!
  Och sedan kommer de vackra hjälte-OS att äga rum. Det kommer att avfyra de mest dödliga granaten. Det kommer att krossa fiendens tank och skrika:
  - Jag ska sopa bort alla!
  Här kommer en stridsvagn som väger sjuttio ton och förstör fiendens redutter. Och den rör sig lätt i snön - motorn är den senaste - gasturbin! Man kan inte stoppa en sådan bil så lätt.
  Alenka sjunger:
  - Ingen kommer att stoppa oss! Ingen kommer att besegra oss! Ryska vargar sliter isär fienden! Ryska vargar - hälsning till hjältar!
  Och återigen, med hjälp av sina bara tår, trycker han på avtryckaren, träffar han fienden. Vilken tjej!
  Anyuta ramlade också ner med sina bara ben och skrek:
  - Och jag är jättebra!
  Och så skjuter Augustinus en projektil och tjuter:
  - Jag är en vild tjej!
  Och Mirabela kommer att släppa något helt mördande och vråla:
  - Till nya, oböjliga gränser!
  Och han kommer att visa sin tunga så rosa och lång.
  Och då kommer OS att slå och krossa amerikanerna, och kommer att göra det väldigt bra.
  Tja, generellt sett syns en klar seger. Denna strid har vunnits och de ryska och tsaristiska trupperna går framåt.
  I slutet av december 1942 hade hela Alaska redan erövrats av tsararmén och strider pågick i Kanada.
  Förutom stridsvagnar slåss även kvinnliga piloter i jetflygplan. USA har mycket flyg, men kvaliteten är mycket dålig. Kan inte jämföra med ryska jetplan. Som krossar fienden med intensiteten av terminators.
  Och flickorna Anastasia och Margarita på sina plan "Ekaterina"-6 hur effektivt de samlar in konton.
  Anastasia skjuter ner åtta amerikanska plan med en skur av fem flygplanskanoner och skrik:
  - Jag är bara en superklassig krigare!
  Och med bara fötter trycker han på pedalerna.
  Margarita skjuter ner tio amerikanska flygplan i en skur och gnisslar:
  - Och jag är till och med en klass högre!
  Anastasia trycker på avtryckaren med sina bara tår och flammar mot fienden. Det kommer att träffa sju amerikanska arméfordon och gnissla:
  - Jag är en sådan krigare att kungen är förtjust!
  Margarita kommer också att släppa mördaren och gnissla:
  - Och inte bara kungen! Vi är väldigt vackra!
  Flickorna slåss och träffar olika bilar. De kastar ut fienden som döda möss i en soptunna. Och de förstör amerikanska flygplan.
  Anastasia sköt ner flera flygplan och morrade:
  - För den dubbelhövdade kungliga örnen!
  Margarita, som blottade sina tandtänder, kvittrade:
  - För en sån cool grej!
  Och hon körde även på ett dussintal amerikanska bilar. Det här är tjejerna. Flickor älskar att döda. Och slita isär den!
  Och det här paret jobbar...
  Flyttar till markmål. Och gå med Shermans, slå rakt igenom dem. Som en metallnål. Och klyva det starkaste järn och stål. Så här skedde deras undergång.
  Anastasia slår flera Shermans och skriker för sig själv:
  - Jag är en tjej som kan mycket!
  Margarita slår också amerikanerna på land och gnisslar:
  - Men ingenting kommer att stoppa mig, och har aldrig stoppat mig!
  Anastasia krossar fienden, skjuter ner stridsvagnar och skriker:
  - För kungen, som varken är klokare eller coolare!
  Tjejerna är såklart underbara! Och viktigast av allt, i bara en bikini! Och oövervinnerlig!
  Ingen kan besegra eller stoppa tjejerna!
  Anastasia, skjuter, skriker på toppen av sina lungor:
  - Jag är tjejen som bryter stål!
  Margarita, fortsätter skjuta, tillägger:
  - Och vilken metall som helst!
  Tjejerna flyger och skjuter... Även om det är kallt och vinter, stoppar det dem inte. Det pågår strider i Kanada.
  Anastasia skjuter igen och vrålar:
  - Jag är som en pojke!
  Margarit bekräftar aktivt och hamrar med panterns raseri:
  - Jag är den som är roligare och coolare än alla andra!
  Tjejerna, som ni ser, räknar verkligen med mycket och har obeskrivlig tur!
  De plockar ihop halvnakna räkningar! Och de känner ingen sorg, inga tvivel! De har många olika åsikter!
  Men kort sagt, skönheterna hade tur. De fångade och attackerade en fyrstjärnig general med ett flyganfall. Magnifika skönheter. De kommer att knulla dig på samma sätt!
  Och återigen rör sig ryska och tyska stridsvagnar över Kanada.
  Här är Gerdas besättning, på en tysk T-4. Bilen är uppriktigt sagt ganska svag jämfört med sovjetiska bilar. Men tjejerna är inte lätta - de kämpar barfota och i bikini i kylan. Och det säger en del!
  Låt oss inse det, sådana krigare är coola! De känner inte till tvivel och svagheter! Safirer och diamanter brinner i deras ögon! Sådana skönheter kommer inte att ge en tum av land till fienden! De är heliga och ondskefulla på samma gång.
  De rör sig med kolossal energi.
  Och det är så här de krossar amerikanerna.
  Gerda sköt med sina bara tår och kvittrade:
  - Jag är en vild tjej! Och inte en oskuld alls!
  Och efter det brister han i skratt.
  Charlotte sköt också från kanonen. Det kanske inte är för kraftfullt, men det är snabbt avfyrande:
  - Jag är som ett hett och bitande bi!
  Därefter kommer skönheten att ta och visa sin långa tunga!
  Och då smäller och gnisslar Christina:
  - Och min sång! Klykov slag!
  Och han kommer att blotta sina vargtänder och ryta:
  - Det blir en ny seger!
  Krigarna är verkligen så tuffa och aggressiva. Och de har så mycket muskelstyrka och frenetisk ilska.
  Och Magda kommer också att träffa fienden. Den kommer att slå sönder en Sherman på avstånd, träffa den mycket exakt ände till ände och vråla:
  - Jag är en så cool tysk!
  De fyra, trots att bilen inte är den bästa, kämpar framgångsrikt.
  Och varför? För de har nästan inga kläder! Och krigarna förstör fienden väldigt vackert.
  Gerda konstaterar stolt:
  - Vi är så värda Führern!
  Därefter kommer skönheten att skjuta igen och blotta sitt söta lilla ansikte.
  Krigarna här har en arisk anda. Och de är inte rädda för kylan. Även om vintern i västra Kanada fortfarande är väldigt kall.
  Men ingenting - bara barfota och nästan naken. Då blir det lycka och seger!
  Dessa är krigare fulla av en stolt anda.
  Ännu nu har arierna ingen motsvarighet i uthållighet. Förutom de ryska tjejerna.
  Men Natasha på "Nikolai"-3, även hon i bikini och barfota, sköt, vände ut och gick runt. Hennes stridsvagn är dock bättre än den tyska T-4:an. Kampen här är tuff och väldigt aggressiv.
  Yankees försöker ta sig tillbaka. Men Natasha slog ner "Häxan" och väste med ett flin av pärltänder:
  - Jag är en sådan tjej att ingen kommer nära mig!
  Och Maria sköt exakt mot de amerikanska stridsvagnarna. Han ska genomborra dem och väsa med blotta tänder:
  - Inga krafter kan ta oss!
  Och då ska Aurora också skjuta i tur och ordning. Sherman förstördes. Ja tjejen det är vad du behöver.
  Och då kommer Svetlana att göra sitt bidrag... Hur det kommer att skada amerikanerna.
  Det pågår även strider till sjöss. Den ryska flottan erövrar Filippinerna.
  Och här finns också laget: barfota sjömanstjejer. Också nästan nakna skönheter, i bikini. Det är sant att vädret i Filippinerna är underbart även på vintern - varmt, eftersom det nästan är ekvatorn.
  Och tjejer tycker om att slåss och skjuta. Och springa runt blinkande barfota, runda klackar. Tjejerna här är helt enkelt underbara. Det allra bästa - super!
  Förresten, de älskar att våldta fångar! De binder dem till sig själva och rider dem sedan. Och så mycket att fångarna tappar medvetandet! Och de ordnar total utrotning för sig själva - eller snarare, inte för sig själva, utan för sina fiender.
  Så coola gäng med halvnakna tjejer. Och ingenting kan stoppa dem eller krossa dem!
  Krigarna går ombord på en amerikansk kryssare. De hoppar in nästan nakna, barfota, med muskler som böjer sig under solbränd hud. Och de hackar rasande ner amerikanerna. Och de ger inte den minsta chans att överleva.
  Och nu syns vackra Stella och hennes sambo Masha. Båda tjejerna är långa, muskulösa blondiner som hackar alla. Det som inte är ett slag är att skära och slita isär kroppar!
  Flickorna går längs det amerikanska skeppet. Om de vinkar åt höger är det en gata; om de vinkar åt vänster är det en gränd!
  Och tjejerna kommer inte att sluta ! De lämnar inte motståndarna en chans! Och tänk om de ryter och börjar skaka i musklerna!
  Och återigen viftar de med sina svärd och tjuter:
  - Vi är tjejer för tsaren, fosterlandet och Mikhail Romanov!
  Och de hackar den som samurajkål. Så Stella tog den och sparkade den amerikanska officeren i ljumsken med sin bara fot. Han kommer att flyga högre och hoppa överbord.
  Den blonda terminatorn ger:
  - För mina slag betalar de avgifter!
  Och igen kommer han att blotta sina tänder och blixtrar med sina pärlande tänder! Vilken tjej! Den mest juice och arom!
  Och tjejerna rusar till sig själva. Och de passerar som tidvattnet av en tornado. De ger inte fienden en chans. De har kolossal kraft. Djävlars mörker och tusentals tusen änglar.
  Och här kommer Masha, som skär tre huvuden samtidigt med två sablar! Det här är en tjej - en tjej för alla tjejer!
  Båda skönheterna skar som om de slog spikar med svärd. Och det finns ingen svaghet eller tvivel i deras handlingar. Flytta för dig själv, utan att dra dig tillbaka eller ge upp. Rättvisa kräver att mänskligheten förenas. Ett imperium, en krona, ett mål och expansion ut i rymden.
  Just vid denna tidpunkt skjuts den första konstgjorda jordsatelliten upp i omloppsbana. Här flyger han jorden runt.
  Och ryska tjejer i bikini kämpar för sig själva. Och de är inte sämre än fienden. Och amerikanerna, skurna i bitar av skönheterna, faller. Ändå tjejer av högsta klass och skicklighet.
  En gång lyckades de slåss i Japan. De slogs också på höjden. Kejsaren själv blev tillfångatagen. De visade sina kolossala färdigheter. De har en sådan passion och så mycket muskelstyrka. Naturligtvis är sådana tjejer ett mirakel av mirakel!
  De högg ner samurajer i palatset. Och de var också nästan nakna och barfota. Tjejer som kunde göra saker som överraskade deras fiender.
  Och de hackade allt kött och visade sitt konstnärskap. Krigarna, utan tvekan, avancerar.
  En amerikansk amirals huvud skars av med en sabel. Och hur skönheterna kommer att skratta och blotta sina huggtänder.
  Och återigen går de till offensiven och skär sig. Sådana krigare är riktiga monster. Och på tronen sitter tsar Michael. Son till Alexander den tredje, men inte den. En lyckligare, mer beslutsam, mer viljestark och även en begåvad härskare .
  Men naturligtvis spelar tur roll, plus ännu större tuffhet - Mikhail ledde en oförsonlig kamp mot korruption, vilket hade en positiv inverkan på armén. Men det mest effektiva kunnandet är att använda flickor i bikinis för militära ändamål. Och tjejer är väldigt vackra när de är nästan nakna och barfota.
  Så striderna äger rum med varierande framgång. Och vackra krigare skjuter mycket exakt, bättre än män. Och viktigast av allt, när tjejerna är nästan nakna är de praktiskt taget osårbara. De påverkas inte av kulor och granater. En mycket stark armé av krigare. Det är coolt. Det var tsar Michaels idé att använda flickor nästan nakna och barfota, och detta gav seger.
  Och flickor i strider kastade också granater och dolkar med sina bara tår. Och de visade sitt vilda raseri.
  Tjejerna är ganska äckliga. Och mycket vacker, lekfull och lättfotad. Ingen kunde hålla dem.
  Krigarna är väldigt vinthundar... En flickas bara fötter är ett mycket effektivt vapen. Men vad kan de göra? Många saker. De bara sulorna fick själva energi från jorden och de vackra krigarna var lekfulla.
  Jag måste säga att tjejer är de vackraste i världen, att de är både underbara och med kobrornas raseri!
  Den amerikanska kryssaren fångas. De tillfångatagna männen föll på deras ansikten. Därefter tryckte krigarna benen i ansiktet. Och de tvingade mig att kyssas. Och flickorna kurrade, och deras bara sulor kändes behagliga och kittliga när de slickade sina tungor.
  Men skönheterna njöt av att få sina bara fötter duschade med kyssar och hälarna kysste.
  Därefter kommer tjejerna att skratta. Och de blottar sina tänder!
  Men det blev bättre, tjejerna solade lite nakna och badade. Det är så vackra krigare. Hur kan man ta ett sådant ben och kyssa det? Och slicka varenda finger.
  Tjejerna är fantastiska.
  Här är Alexander-4-stridsvagnen i strid igen. Det är bråttom och februari kommer redan. Trupperna går vidare. Kommer närmare och närmare USA:s territorium. Tjejerna är så coola.
  Här skjuter Natasha exakt. Och det träffar väldigt exakt.
  Flickan skjuter extremt exakt och ropar:
  - Vi kommer att krossa fienden!
  Maria skjuter nästa. Tog och besegrade fienden:
  - Jag är super!
  Maria är en väldigt vacker tjej och väldigt aktiv.
  Och hennes bara fötter är väldigt vackra och graciösa i sin erotik:
  - Vi kommer att förgöra fienden!
  Och Aurora är en sådan tjej, och hon är super, med bara magar och bröst, och sådana svullna röda bröstvårtor:
  - Jag ska bryta igenom fienderna och göra det super!
  Och hur han skakar på sitt röda hår!
  Och igen kommer han att sparka dig med sina bara, mejslade fötter. Sådana krigare är väldigt coola!
  Och då kommer Svetlana att ta och slå fienden:
  "Jag älskar tsaren och jag kommer att hänga en snara runt halsen på mina fiender!"
  Flickorna kommer att skratta. Hur de blev vinthundar och coola.
  Amerikaner flyr från tjejer. Eller så ger de upp. Eller så dör de. Krigarna är så vackra och väldigt barfota, och flickorna är så underbara. Och att slåss i bara bikini är trevligt och effektivt. Krigarflickor är så fantastiska.
  Natasha skjuter på amerikanerna igen och väser:
  - Du är min bror och jag är din bror! Eller snarare min syster!
  Och återigen rör han sin långa tunga. Aggressiv låt oss säga krigare och skönhet!
  Och så skakar Anyuta sina nakna bröst. Och han kommer att skrika och blotta sina tänder. Och han kommer att skicka ett granat mot amerikanerna. Och han kommer att ta det och knulla det.
  - Skönheten förstörde den! Och det gnisslar:
  - Jag är en sån supertjej!
  Vacker tjej och älskar sex. Och det här är trevligt!
  Och flickan tog den och slog henne - hon morrade:
  - Vi kommer att vinna och förgöra fienden!
  Och här kommer Aurora att sparka och slå:
  - Jag är en kung och en cool tjej!
  Krigaren kan vara en ganska vinthund.
  Flickorna skrattar för sig själva.
  Men Svetlana tog det väldigt kyligt. Och hon gav sådana avgifter för fiendens förintelse och kysste djävlarna:
  - Det här är en sådan totalitär konstflygning!
  Tanken är mycket smidig och dödlig. Han träffar den svage och höga Sherman. Så striderna här är till förmån för tsarryssland.
  Natasha är som ett skott igen. Och han kurrar:
  - För din idol!
  Maria började skjuta. Flickan är väldigt vacker och har gyllene hår. Utifrån utseendet.
  Flickan knullade och riktade sina bara tår och gnisslade:
  - Det här är mord för kungen!
  Och här knullade Aurora amerikanen. Och flickan var, låt oss säga, verkligen extremt aggressiv och gnisslade:
  - För en riktig boarding!
  Och nu visade flickan att hon var riktigt stark.
  Och Svetlana är aggressiv och stridbar. Hon sparkade med sitt bara ben och slet fienden i bitar.
  Och hon kvittrade och blottade sina tänder:
  - Jag är en dam som flyger som en örn!
  Så tjejerna började jävlas med vild kraft. Och sådan aggression av skönheter kan inte stoppas. Utan att dra sig tillbaka eller böja sig.
  Natasha sköt igen och väste:
  - Tills fullständig förstörelse!
  Och Maria, utan några spikar, lyckades mycket mer med att förgöra sina fiender och började knäcka sina motståndare.
  Och sedan tog Aurora den och slog fienden med en kanon. Och mycket framgångsrikt, med kolossal självkänsla. Och krossa, krossa fienden. Och smält skräp flyger från Sherman i alla riktningar.
  Och Svetlana kommer också att skjuta och sjunga:
  - Jag är en tjej med stora drömmar och stor skönhet!
  Krigarna visar faktiskt en anmärkningsvärd vilja att vinna.
  Det är inte för inte som imperiet blev coolt och stort. Kan överträffa Djingis Khans prestationer.
  Krigarna rör sig mot sig själva... Och de skjuter, skjuter och sliter genom fiendens positioner, som om de river upp med en kniv. Eller snarare en väldigt vass och härdad dolk. Och nu är de ryska trupperna verkligen oövervinnerliga. Och riket av ett stort imperium.
  Om man tittar på det har det varit många krig och svåra perioder i Rysslands historia. Men Nicholas II hade helt enkelt otur för det mesta! Han visade sig vara ett misslyckande. Men taktiken är av stor betydelse. Vad den store ryske schackspelaren Alekhine visade. När han började spela istället för sin motståndare, vände han på brädan och vann. Geni är geni.
  Med alla problemen i det tsaristiska Ryssland löste bara faktorn med nakna flickor mycket.
  Helikoptrar deltar också i striderna. Stridsfordon, och även besättningar med flickor i bikini och barfota. Vad är kvaliteten på en armé som består av flickor? Den mest enastående. Ingenting kan stoppa eller besegra en sådan armé.
  Så i den här armén finns det barfota och nästan nakna tjejer. Besättningen på kapten Varvaras helikopter. Är inte detta fantastiskt? Havet kommer att svälla våldsamt! Och hur flygplanskanonerna kommer att träffa. Och så finns det raketer. Dessa tjejer är riktiga orkaner som tromber.
  De är inte sämre än fienden i någonting. Den ryska armén är redo för strider och stora prestationer.
  Varvara är en vacker tjej med brunt hår och nästan naken. När han vrålar högst upp i lungorna:
  - Fienderna kommer inte att passera! Och de kommer inte att fly!
  Och han kommer att ta det och släppa en mördande urladdning från alla jetstrålar på sin coolaste maskin. Och den kommer att flyga över fienden. Och han tar den och klipper ner den med en destruktiv böj.
  Men blygsamma Olga tog och avfyrade en raket mot de amerikanska positionerna och väste:
  - Jag slogs, inte med en bastsko, utan barfota!
  Och han kommer att blinka med sina safirögon. Ja, det här är tjejer - så otroligt fantastisk konstflygning. Med den kan du dricka upp ett berg och bära nakna drakar.
  Och benen är så graciösa och unika! Och midjorna är tunna, och kropparna är mycket muskulösa.
  Varvara sparkar i rumpan och tjuter:
  - Jag kan göra ett hål i jordklotet åt kungen!
  Och han kommer att flina sitt lilla ansikte och blinka med ögonen.
  Krigarna är som bäst här. Här kommer Tatyana, också en tjej i bikini, att ta det och skrika:
  - Låt det bli en kung över hela jorden!
  Och hon kommer att gnistra med sina pärlande tänder. Och från en helikopter är det dödligt som spikar . Och det kommer att vara dödligt. Och det kommer verkligen att steka metallen. Och kommer att orsaka förstörelse av bunkern.
  Det här är tjejer - alla tjejer är tjejer! Och sedan när fångarna förs in, kysser och slickar de där flickorna på sina bara fötter. Detta är i allmänhet det mest sofistikerade sättet att både förödmjuka och uppmuntra.
  
  Oövervinnerlig ROMMEL
  I den kunde Rommels armé i november och december 1941 vinna seger i Afrika. Detta hände också för att partnern till den briljante Rommel inte gjorde de där grova misstagen som hände i den verkliga historien.
  Som ett resultat besegrade tyskarna de framryckande britterna och behöll sitt territorium. Till en början påverkade detta inte stridernas förlopp, på östfronten besegrades tyskarna nära Moskva.
  Men senare ändrades Führerns planer. Rommel kunde vid det här laget ta Tolbuk och flyttade mot Egypten. Hitler bestämde sig för att gå över till tillfälligt försvar på östfronten och för närvarande koncentrera sina ansträngningar till Afrika och Mellanöstern.
  Men eftersom offensiven i Afrika krävde färre styrkor genomförde nazisterna flera operationer i öster. Besegrade sovjetiska trupper i Kerch. De omringade oss nära Kharkov. De drog också ut en splitter i riktning mot Smolensk. Offensiven av general Vlasovs andra chockarmé nära Leningrad slutade också med nederlag.
  Sevastopol föll efter belägringen och överfallet. Och Krauts stärktes. Striderna ägde rum på Rzhev-avsatsen. Här lyckades nazisterna hålla ut.
  Men i Egypten vann Rommel, efter att ha fått förstärkningar, en övertygande seger. Byggande på sin framgång korsade tyskarna Palestina och erövrade Irak och Kuwait. Och så hela Mellanöstern - efter att ha fått tillgång till olja.
  Varefter fascisterna vände sig till Sudan och försökte fånga hela Afrika.
  Samtidigt följde anfallet på Gibraltar och tyska truppers penetration in i Marocko och vidare in i de afrikanska vidderna.
  Men tyskarnas framgångar underlättades av ett energiskt arbete bakåt. Var är Hitler också, vad han gjorde skickligare än i verkligheten.
  Efter att ha vaknat tog Hitler Terminator ett bad med flickorna, åt frukost med sallad, blomkålsgröt och lite andra grönsaker, och lade till mager flerlagers getost och kaviar. Därefter tillkallade han Speer och överlämnade officiellt den nya kejserliga ministern med ett dokument undertecknat av lagen om nödbefogenheter. Adolf var besatt och var mycket frätande:
  - Produktionen av vapen i Tredje riket är extremt låg! Vi släpar efter inte bara det krigförande Storbritannien, utan också det totalitära Sovjetunionen. Men vi behöver luftens överhöghet, samtidigt som vi ökar produktionen av gamla vapen och byter till nya. Särskilt lovande jetbombplan. Trots allt, deras enorma hastighet och höga övre tak tillåter dem att förstöra brittiska städer nästan ostraffat!
  Speer utstrålade optimism:
  - I Tyskland och Polen finns det ett överskott av kol, i Frankrike finns det järnmalm, och vi har tillräckligt med utrustning för att producera många bilar. Vi producerar trots allt mer aluminium och duralumin än alla länder i världen tillsammans!
  Besatt Adolf nickade:
  - För närvarande! Storbritannien och USA främjar också produktionen, och vi måste skydda varje gram metall. Låt skolbarn och andra barn från fem års ålder också samla plåt. Dessutom, varför göra vingarna och flygkroppen helt av duraluminium. Du kan använda både trä och canvas. Till exempel att producera monoblockvingar. Och vad? Vi behöver ett nytt jetjaktplan som inte väger mer än två ton, lätt att flyga, lätt att tillverka och billigt! Antalet monteringsdelar bör reduceras till ett minimum och man bör också hitta möjligheter att minska flygplanets vikt så mycket som möjligt och förbättra dess aerodynamiska egenskaper. Nu kommer förresten flygplansdesigners, vi ska utbilda dem.
  Speer log:
  - Självklart, min Führer. Såvitt jag förstår kommer ni att lämna tillbaka alla högt kvalificerade arbetare från armén?
  Besatt Adolf bekräftade:
  - Vi kommer bara att rekrytera högt kvalificerade, vanliga arbetare bland utlänningar. Så det är bättre att det blir färre lediga och därför partisaner. Vi kommer naturligtvis att minska antalet markstyrkor, om det inte blir krig med Sovjetunionen behöver vi inte så mycket infanteri, men... Inte radikalt, så jag planerar att besegra Gibraltar och Malta i det kommande månader och ockuperar hela norra Afrika och vidare till Mellanöstern. Vi kommer fortfarande att behöva markenheter. Dessutom är det nödvändigt att bygga ytterligare varv både i själva Tyskland och i Frankrike, Belgien, Holland och Norge. Vi behöver hangarfartyg, slagskepp och transporter. Och Medelhavet kommer liksom att förvandlas till en inomtysk sjö. Förstår du?
  Speer bugade:
  - Ja, min Führer! Jag har redan beställt utvecklingen av ett byggprogram...
  Slugige Adolf lade till:
  - Arbetsdagen kan komma att förlängas till 16 timmar om våra beredskapsplaner kräver det. Produktionen av flygplan måste ökas till hundra flygplan per dag på bara nio månader... Mer än tre gånger jämfört med nuvarande, och det är absolut inte ett faktum att det kommer att räcka!
  Speer skyndade sig att uppmuntra Führern:
  - Våra piloter är av högre klass än de brittiska, så kvantitet är inte allt. Och vi kommer att hitta nya sätt att smida plogbillar till svärd. Såvitt jag förstår är det flyget som prioriteras för oss?
  Führern knöt näven hårdare:
  - Prioriteringen för oss är jet, bombplan och sedan stridsflygplan, plus frisläppandet av ny utrustning, och utvecklingen av mirakelvapen! Men inte bara inom flygområdet, utan också stridsvagnar, artilleri, främst jetartilleri... Vi kommer att prata om detta mer i detalj.
  En klocka hördes och de ledande flygplansdesignerna från det tredje riket kom in i rummet.
  Messerschmitt, relativt ung med hög panna, Heinkel, redan äldre, men mycket smidig, atletiskt byggd Tank, Lippisch, och ett par mindre kända.
  Adolf pekade dem på stolarna och beordrade dem att lägga ut ritningarna på bordet:
  - Din uppgift är att skapa ett nytt, mycket kraftfullt och modernt vapen. Tyskland har fler vindtunnlar än något annat land i världen, och tekniken för många flygplan är mycket bakåtsträvande. Men bara i Yu-88 kan du öka hastigheten avsevärt genom att ge bilen en mer strömlinjeformad form. Särskilt kommer cockpiten att få en droppformad, konvex form, vilket kommer att förbättra sikten och göra piloten rymligare, och kommer också att öka hastigheten genom att förbättra aerodynamiken med drygt fem kilometer. Dessutom är det nödvändigt att ge en strömlinjeformad form till skjutplatserna för både bombplan och jaktplan, bombställ och luftbromsar i den icke-arbetande positionen.
  Du skriver ner vad jag säger!
  Designerna nickade unisont:
  - Så definitivt en fantastisk Fuhrer!
  Adolf fortsatte:
  - XE-129 - bör göras om så att själva vapenlådan får en strömlinjeformad form och en rörlig flygplanskanon installeras för att skydda mot attacker från den bakre och nedre halvklotet. Dessutom bör detta attackflygplan utrustas med ett motorförstärkningssystem. Samtidigt som perestrojkan är det nödvändigt att öka produktionen av sådana attackflygplan. Deras förödande flyganfall förlamar britternas aktivitet. Dessutom bör Ju-87 dykbombplan användas i Storbritannien. Vi kommer att ta föråldrade bilar i bruk...
  Adolf gjorde en paus. Formgivarna var tysta. Führern anmärkte:
  Jag har stora tvivel om F -190. Fordonet visade sig vara tungt och inte tillräckligt manövrerbart, dessutom har det inget system för att fylla tankar med inerta gaser, som ersätter använt bränsle. På grund av detta kan den här bilen till och med slås ut med en brandkula. Vad kommer Tank att säga om detta?
  Den berömda SS-designern, uppmärksammad, anmärkte:
  - Det här är vår brist, store Führer. Även om placeringen av stridsvagnarna måste anses vara ganska framgångsrik är de mindre sårbara för fiendens eld och skyddar samtidigt piloten. När det gäller manövrerbarhet, alltså... En pansar väger 120 kilo, och det är inte så lätt för oss att lätta på den...
  Besatt Adolf föreslog:
  - Försök att förbättra de aerodynamiska egenskaperna hos Fokken-Wulf. Främst på grund av viktminskning är det nödvändigt att böja vingspetsarna för att öka fordonets kontrollerbarhet och manövrerbarhet. Dessutom kommer det att installera skydd för den bakre halvklotet... När det gäller placeringen av motorn framför pilotens kabin, detta skyddar piloten, men kräver att fordonet är utrustat med en utkastningsanordning. Förresten kan själva formen på motorn göras mer strömlinjeformad, vilket våra industrimän definitivt bör ta hänsyn till. Förresten, hur är det med arbetet med ME-309?
  Messerschmitt blev något chockad :
  - Vi jobbar på det här, store Führer. De beräknade egenskaperna lovar att öka fordonets hastighet, upp till 740 kilometer i timmen, när den är beväpnad med sju skjutpunkter! Detta kommer att bli den mäktigaste döden för britterna...
  Adolf avbröt:
  - Efterbehandling ska göras snabbare. Och du, Speer, påskyndar utvecklingen av den nya snabbskjutande 30-millimetersflygkanonen. Den kan också användas mycket framgångsrikt för att skjuta mot markmål och mot fiendens flygplan! Den nya ME-309 bör ersätta den tidigare ME-109. När det gäller din ME-262 jetmaskin, tyvärr, har den många nackdelar: tung vikt, låg driftsäkerhet, överdriven olycksfrekvens... Jag ska själv skissa på den jet vi behöver.
  Adolf Hitler började rita en bil med sina kunskaper om moderna jetjaktplan. Dock inte de modernaste utan från omkring femtiotalet, för att anpassa dem till nuvarande produktions- och tekniknivå. Han ägnade särskild uppmärksamhet åt tekniken för att ändra vingsvepet. Förklara alla fördelarna med en sådan design:
  - Under landning och start kommer svepet att minska, och under flygning ökar det. Endast på grund av detta kommer en fighter med en modern ME-262-motor att kunna accelerera till 1 100 kilometer i timmen. Och dess vikt kommer att vara betydligt mindre.
  Messerschmitt tittade på diagrammet, rynkade sin höga kala panna och klämde ut:
  - Strålande! Men min Fuhrer, var fick du så djup kunskap om aerodynamik?
  Den besatta Adolf spärrade smygt ihop ögonen:
  - Hur är det med aerodynamik? En begåvad person är vanligtvis begåvad i allt! Och medelmåttighet är medelmåttighet i Afrika också! Vad är det för fel på Arado-bombaren? Visa mig diagrammet?
  Hit-and-miss Fuhrer tog en snabb blick och skakade negativt på huvudet:
  - Nej, det går inte! Tanken med vagnen är inte bra, på grund av den kommer planet inte att vända och krascha. Kräver konventionella infällbara landningsställ. Överväg några designändringar för bättre aerodynamik. Utan onödig uppfinning, men med påhittighet.
  Adolf blev galen och gjorde några fler kommentarer:
  - Flygplanet Gryphon Xe-177 har ett extremt opålitligt kraftverk. Den måste bytas ut omedelbart, med de senaste kolvmotorerna, först fyra står separat. Sedan till de modernaste motorerna med en effekt på 2950 hästkrafter. När det gäller förmågan att slå från höga höjder och i ett dyk, då... Börja utveckla Xe-277, den här maskinen kommer också att bli ett nemesis-vapen. Men huvudsaken är jetbombplan. Detta är en prioriterad uppgift. Till exempel är det så här Yu-287 ska se ut.
  Führern gjorde återigen en skiss med framåtsvepta vingar, som förklarade vissa nyanser för formgivarna. Adolf blev allvarligt bortförd och visade vissa diagram. Speciellt den svanslösa bombplanen . Och att designen av en flygande vingjetmaskin är mer än lovande. Och samtidigt är fordonet kapabelt att bomba även USA:s territorium. Han antydde direkt att designers från hela Europa och till och med judar borde involveras i arbetet. Till slut insåg han att formgivarna redan var tillräckligt upptagna och släppte dem barmhärtigt och lämnade bara Lippisha kvar. Führern ropade:
  - Och jag ber dig, Alexander, att stanna! Du kommer att få i uppdrag att skapa nya, extremt effektiva vapen.
  Lippisch blev förvånad:
  - Jag kommer att vara dig tacksam, Führer!
  Hitler Terminator började förklara:
  - Du känner förstås till teorin om Wieselsberger , som en gång var assistent till professor Prandtl i Göttingen. Han var den första som utvecklade teorin om skärmens inverkan på den underliggande ytan...
  Lippisch nickade och log:
  - Du är väl medveten, min Führer! Ja, jag kan den här teorin!
  Besatt Adolf fortsatte:
  - Vi behöver skapa ett ekranoplan - en sorts hybrid av en torpedbåt och ett sjöflygplan. Den flyger faktiskt mycket lägre, cirka 20-40 centimeter från vattnet. I detta fall består luftmassan som stöder ekranoplanbåten av två delar. Den ena är en frusen bäck under vingen; den andra - ganska obetydlig - kommer ut från under vingen i området för bakkanten och fylls ständigt på med luft som kommer ovanifrån, från vingspetsen.
  Lippisch bekräftade lätt:
  - Verkligen så min Fuhrer!
  Besatt Adolf fortsatte:
  - Däremot stannar huvudmassan av luft kvar under lagerytan och skapar där ett tryck som nästan är lika med hastighetstrycket. Den spelar rollen som en slags flygskridskobana längs vilken ekranoplanbåten "rullar" som ett urverk! Den första som använde detta i praktiken var den finske ingenjören Kaario som utvecklade en enkel rektangulär vingsläde som glider över snön med hjälp av en skärm och till och med fick patent på den. Tyvärr uppskattade militären inte en sådan upptäckt i tid. De säger att den ryske professorn Levkov genomförde liknande experiment... Det vill säga, detta skulle kunna bli ett nytt mirakelvapen, som kan leverera bomber, torpeder och landsättningstrupper till Storbritanniens kust, med ett flygplans hastighet och med samtidigt osynlig för radar. Plus fler förödande attacker på engelska fartyg! Hålla med?
  Lippisch fumlade med handen, de hjälpsamma servitriserna hällde upp lite juice till honom... Efter att ha druckit lite, anmärkte designern:
  - Ja, det här är en rik idé, även om det blir en del tekniska problem. Till exempel hållbarhet...
  Den besatte Adolf nickade vänligt:
  - Jag ska skissa upp ett grovt diagram åt dig, det är bättre att göra det, och du putsar de små tekniska detaljerna själv. Kroppen ska vara lång, påminna om en flygplanskropp, flyta in i en delfin cockpitnos, konvexa vindrutor och turbojetmotorer... Även om det är möjligt att kolvmotorer fungerar även i de första modellerna. Och när denna koloss släpas ut i öppet vatten kommer motorerna att vråla öronbedövande och den smala rovkroppen kommer att explodera som en val och kasta upp ett moln av sprut. Tänk på att den här kolossen kan rusa som en fighter några meter från vattenytan.
  Lippisch visslade i äkta beundran:
  - Du har en rik fantasi, Führer!
  Dashing Adolf blev ännu mer inspirerad:
  - Visst skulle det vara ett mirakelvapen. Trots allt är ekranoplaner inte rädda för några stormar. De är inte rädda för is - de flyger över den. De är inte hotade av sumpiga älvmynningar och kuststenar, på vilka vanliga fartyg kan gå sönder, och de grunda är i allmänhet som en barndamm. De kan landsätta trupper överallt: från den afrikanska kusten av skelett med dess djävulska rev, till båda kusterna i USA, de arktiska länderna Kanada och Alaska. Det skulle finnas flera hundra av dessa maskiner, och Storbritannien skulle falla om två månader.
  Lippisch anmärkte blygt:
  - Och gruvorna?
  Führern skrattade:
  - Det är precis gruvorna! De hotar inte varken under vattenytan eller i det grunda! Samt torpeder från ubåtar. Och han är själv ett idealiskt vapen för att bekämpa de mest avancerade ubåtarna och slå dem med djupangrepp. Dessutom kan ekranoplan avfyra missiler och minor mot fiendens fartyg. Ja, självklart kommer jag att introducera dig för designen av guidade bomber. Och naturligtvis, landningar... Ett idealiskt sätt att leverera landstigningsstyrkor, inte bara med infanteri, utan också med stridsvagnar! Då kommer hela krigets natur att förändras på en gång! Förstår du Lippisch, vilken verksamhet litar Fuhrer på dig?
  Designern frågade mer merkantilt:
  - Hur är det med utmärkelserna?
  Allvarliga Adolf bekräftade:
  - Naturligtvis de mest generösa, ett järnkors med diamanter, landområden, kolonier, ämnen! Om vi erövrar hela Afrika kommer det att finnas tillräckligt med mark för alla!
  Lippisch sa:
  - Om pengar och medel ges så är ekranoplanen klar, men... Jag har också projekt för en svanslös jaktplan.
  Terminator Fuhrer skyndade sig att lugna uppfinnaren:
  - En svanslös jetbombplan , jag har redan skissat på den, andra kommer att ta hand om den. Hur bekvämt och en fighter! Ekranoplan är viktigare eftersom de är ett i grunden nytt vapen... Dessutom har Gotha-företaget väldigt duktiga designers som kommer att göra detta. Under tiden, arbeta på ekranoplan. I allmänhet, nu har jag många brådskande ärenden, jag behöver fortfarande prata med stridsvagnsgeneralerna... Ordern kommer att ges till dig...
  Lippisch lämnade Führern väldigt inspirerad. Adolf trodde att det kanske vore bättre att först prata med kärnfysiker om att skapa en atom- och i framtiden en vätebomb, men han bestämde sig för att inte göra för mycket, ladda sig själv och andra människor åt gången.
  Det fanns flera designers, inklusive de mest kända: Porsche och Aders. I allmänhet, om tyskarna hade en kvalitativ överlägsenhet över sovjeterna inom luftfarten och ubåtsflottan (även om inte alla medger detta!), så släpade Panzervales stridsvagnsflotta märkbart efter. Särskilt de sovjetiska KV-fordonen, T-28, T-34, var överlägsna de tyska när det gäller rustning och beväpning, och T-34 också i köregenskaper. Men vapen från tyska stridsvagnar är inte tillräckligt starka för de engelska Matildas och Cromwells, än mindre de som redan utvecklats av formgivarna av Churchills och Challengers. För att inte tala om svagheten i rustningen av tysk design...
  Efter att ha bjudit in gästerna att sitta ner började Fuhrer läsa moralen:
  - Tyvärr har Tyskland för närvarande inte en pålitlig pansarvärnspistol... Utrustade med en 50-mm T-3-pistol kan de bara stryka pansar på Matilda eller KV... Men Matilda gick i tjänst med Storbritannien redan innan andra världskriget började. Vi har själva fångat Matildas, vars frontpansar inte går att penetrera. Tja, de sovjetiska KV:arna kan inte ens tränga igenom sidan eller skrovet. Det maximala som vår bil kan göra är att bryta banan! Det vill säga, ni designers har försatt oss i en sådan position att fiendens stridsvagnar är mycket starkare än våra när det gäller rustningar, och de nya amerikanska "Grants" och "Shermans" redo för massproduktion är överlägsna i beväpning. För att inte tala om ryska fordon med en 76 mm kanon. Och hur utför du uppgiften att skapa nya stridsvagnar, i synnerhet med en 88 mm pistol.
  Porsche svarade förvirrat:
  - Självklart genomför vi liknande utvecklingar, store Führer. Den 26 maj gav Rustningsdirektoratet oss en order på en 45-tons stridsvagn ViK -4501. Det ska vara exakt så här, med en 88 mm luftvärnspistol omvandlad till ett stridsvagnstorn. Vi har redan preliminära ritningar. Du kan bekanta dig med dem, bra.
  Führern frågade:
  - Är du Aders?
  Erwin nickade:
  - På fyrtiotalet testades vk -3001 framgångsrikt. Ett nytt tungt fordon, med en 75 mm kanon. Vi har ett liknande vapen i pansarvärnsmodellen, men det har ännu inte satts i massproduktion. Dessutom utfördes arbete för att skapa T-6, som vägde upp till 65 ton. Och en lättare modell på 36 ton. Vi försöker bra Fuhrer.
  Adolf, som inbillade sig att han var kunnig, började snabbt undersöka ritningarna. Här är de första skisserna av den formidabla "Tigern", Tysklands mest kända stridsvagn under andra världskriget. Denna bil blev känd under Kursk Bulge. Under sovjettiden var "tigrarna" i allmänhet utskällda, men sedan blev inställningen till denna bil mer objektiv. För sin tid var den här tanken naturligtvis inte dålig. Under den första stora skärmytslingen med våra KV:er slog tre tigrar ut tio sovjetiska fordon, och de klarade sig själva utan skador. Den största fördelen med detta fordon var dess kraftfulla 88 mm kanon, som under lång tid inte hade en värdig motståndare. Men på Kursk Bulge, trots den kvalitativa överlägsenheten inom teknik, besegrades nazisterna fortfarande... Statistik över stridsanvändningen av detta fordon, såväl som förhållandet mellan förluster, talar i allmänhet om det som ett av de bästa fordonen i andra världskriget. Men bristerna är också synliga för blotta ögat. Tung vikt på 56 ton, med pansar på endast 100 millimeter (endast 80 sidor!), hög höjd, avsaknad av rationella pansarlutningsvinklar och dålig körprestanda. Generellt sett var IS-2-stridsvagnen, som vägde tio ton mindre, överlägsen tigern i både rustning och beväpning... Men denna stridsvagn dök upp först i februari 1944. "Royal Tiger" vägde i allmänhet 68 ton, med frontalpansar på 180 millimeter... Naturligtvis var en sådan tank inte lämplig för krig i Afrika, i öknen, för landning, det är bara en maskin som ett öra av lera med fötter av lera. Nej, naturligtvis, för sin tid var "Royal Tiger" mycket effektiv, den kunde förstöra flera fiendens tankar i en strid och slog en gång ut tjugofem "Shermans" inom en timme. Det verkade finnas information om tjugotre T-34 stridsvagnar som förstördes av tigern under ett slag. Men i vilket fall som helst är denna tank helt enkelt utförandet av irrationell användning av kraft och vikt. Men, till exempel, den sovjetiska T-54-stridsvagnen... Ett slags förkroppsligande av den framgångsrika rationella användningen av faktiskt tidigare teknologier från andra världskriget.
  Führern uttalade bestämt:
  - Nej, mina herrar! Detta projekt är inte lämpligt! Att tillverka ett fordon som väger femtiosex ton med bara 100 millimeter rustning... Var är vår omtalade tyska effektivitet och rationalitet?
  Aders anmärkte blygt:
  - Den franska S-2, med en vikt på 70 ton, hade en pansar på 45 millimeter...
  Fuhrer-Terminator avbröt argt:
  - Det här är en stridsvagn från tiden för första världskriget. Men den ryska KV-2 hade en 152-millimeters haubits och vägde 52 ton. Men det här är 152 millimeter, inte 88.
  Därför ger jag dig uppgiften att ha en 88 mm kanon av 71 kaliber, för en tank med en vikt på högst fyrtio ton och frontalpansar på minst 180 millimeter, sidor och skrov på 150 millimeter, en motor på sexhundra , sjuhundra hästkrafter. Och denna tank bör sättas i massproduktion senast om sex månader.
  De tyska formgivarna blev bleka och händerna skakade. Alexander tittade hånfullt på dem. Uppgiften var verkligen mycket svår; beväpning och rustning typiskt för "Royal Tiger" modell 1944, men du måste hålla vikten nere med 28 ton! Men Adolf ansåg att detta var ganska verkligt och gav till och med Porsche en vänlig smäll på axeln:
  - Var inte upprörd, jag kommer själv att rita dig ett optimalt schema där du kan klara dig med en så relativt liten vikt. Jag är ingen tyrann, utan en rationalist. Du måste bara bygga om mycket. I synnerhet att placera transmissionen och motorn tillsammans.
  Aders anmärkte sorgset:
  - Det här kommer att skapa vissa problem för oss. I synnerhet kommer ett sådant arrangemang att ha följande nackdelar....
  Tuffa Adolf avbröt:
  - Visst blir det en del problem, men de kan i princip enkelt elimineras. Särskilt i tekniska termer. Men du kan placera motorn mycket mer kompakt, flytta upphängningen och... Höjden på tanken måste sänkas till två meter, och besättningen ska placeras lutande, då blir allt mycket mer rationellt.
  Führern började göra en skiss, en sorts ritning, av typen av den mest populära sovjetiska tanken under efterkrigstiden, T-54. Detta fordon var så framgångsrikt att det sjösattes 1947 och användes under striderna i Afghanistan med talibanerna; irakiska trupper kämpade med den amerikanska armén under Desert Storm och Operation Shock and Awe eller Iraqi Freedom. " Totalt producerades mer än 70 tusen av dessa tankar. Och att bilen var mycket framgångsrik. Med en vikt på 36 ton, frontpansar på 200 millimeter och en kanon på 100 millimeter kaliber. Denna typ kämpade framgångsrikt med både amerikanska Patons och Pershings under Koreakriget. Så för denna tekniska nivå är modellen mycket lämplig och realistisk för implementering. Och ganska lätt att tillverka - billigt... När det gäller den tyska 88 mm 71 El-kanonen var den tillräckligt genomträngande för alla stridsvagnar från andra världskriget (med undantag för frontpansar från IS-3, som togs i bruk i maj 1945!). Hur är det med IS-3? Tanken är utmärkt vad gäller rustning, och tornet, som fick en gäddform. Visserligen var körprestandan dålig, och den avbröts snart. Sedan fanns det flera fler modeller, IS-4, och så vidare tills de slog sig ner på IS-10, omdöpt till T-10 efter Stalins död. Och detta visade sig vara den sista sovjetiska tunga stridsvagnen. Chrusjtjov förbjöd all utveckling av tunga fordon, och hans efterträdare reviderade inte detta!
  Generellt sett, behöver tyskarna en stridsvagn tyngre än fyrtio ton, om de även på en medelstor stridsvagn kan installera en kanon som kan penetrera 193 millimeter pansar på ett avstånd av 1000 meter?
  Amerikanerna övergav snabbt tunga stridsvagnar, och vikten av Pershing översteg inte 42 ton, och Sherman i allmänhet 32. Men efter att det blev uppenbart att ett krig med Sovjetunionen var på väg att bryta ut, dök ett monster upp med en 120-mm kaliberpistol och en initial projektilhastighet på nästan 1000 meter per sekund. Emellertid blev amerikanerna snart desillusionerade med denna tank. Innan IS-10 dök upp var den mest populära efterkrigsstridsvagnen IS-4, med frontpansar på 250 millimeter och sidopansar på 170... Ett pålitligt fordon, även om det vägde mer än 60 ton. I vilket fall som helst måste du beställa skapandet av en tung tank för Tyskland, men inte mer än 50 ton. Till exempel vägde IS-10 precis 50 ton, hade frontpansar på 290 millimeter och en pistol på 125 millimeter... Förresten, vilken kaliber är mest framgångsrik? Under kriget hade de mest populära Sherman- och Churchill-modellerna rustningar på 100 och 152 millimeter (frontal). Jo, "Royal Tigers" klarade det ganska bra... Men "Panther" började släpa något efter 75 mm kalibern, även om projektilens höga initialhastighet blev otillräcklig. Därför dök "Panthers" med 88-millimeters kanoner upp, men bara i slutet av kriget, och det fanns bara ett fåtal av dem. Men det faktum att Wehrmacht inte hade några planer på att beväpna stridsvagnar och pansarvärnskanoner med en större kaliber tyder på att detta tillstånd passade alla. Det fanns verkligen en Jagdtiger självgående pistol med en 128 mm kanon och 250 mm frontpansar, men endast 71 av dem tillverkades och i en så liten mängd kunde de inte påverka krigets gång. Förresten, det intressanta är att när Jagdtigerna kapitulerade, återstod 43 fler i tjänst, vilket indikerar den extrema överlevnadsförmågan hos en sådan maskin.
  Förresten, Stalin beordrade att IS-2 omedelbart skulle beväpnas med en 122 mm kanon, även om dess penetrerande kraft var överdriven för tyska stridsvagnar (förutom "Royal Tiger", men endast 458 sådana stridsvagnar producerades). Många rådde diktatorn att begränsa sig till en 100 mm tunna. Och den självgående pistolen T-100 visade sig verkligen vara den bästa när det gäller dess övergripande stridsegenskaper. När allt kommer omkring, ju större kaliber, desto mindre utbud av granater, desto lägre skotthastighet, projektilens initiala hastighet, räckvidden och noggrannheten för elden... Men tyskarna hade den mest massiva stridsvagnen, T- 4, och de självgående kanonerna baserade på den, vägde endast 22-24 ton. Panzerns självgående pistol var dock mycket framgångsrik: Panterns beväpning och frontpansar var nästan identiska med sin egen, med så låg vikt och höjd. Det kommer att bli nödvändigt att beställa lansering av fler enkla och billiga Panzers i produktion .
  Och hur är det med pistolens kaliber? För pansarvärnsvapen är en kaliber på 128 millimeter för stor; det är bättre att använda den som ett attackvapen och välja en mellanliggande på 105 millimeter.
  Adolf visade de tyska formgivarna diagrammet:
  - Det här är vårt nya hemliga vapen! Tanken bör testas under de kommande månaderna. Dess stridsanvändning kommer att vara 1943. Under tiden har du också ett projekt för att skapa en tung stridsvagn med 105 mm kanoner. Samt lätta självgående vapen. Så börja jobba mina herrar.
  Aders invände blygt:
  - Designen du föreslog ser attraktiv ut, men problemet är att den här tanken inte är i andan av våra traditioner... Och besättningen kommer att känna sig obekväma...
  Istället för att svara drack Adolf lite juice och föreslog:
  - Vi kanske kan äta lunch, kamrater. I allmänhet kan den här tanken tillverkas i stora kvantiteter, och jag tror inte att amerikanerna och britterna kommer att producera något bättre före krigets slut. Och idag kan man äta lite kött...
  Tjejerna dukade snabbt. Alexander, som insåg att Fuhrers mage, avvandad från kött, kunde bli sjuk, valde att förbli trogen sig själv och åt bara lite stör, samtidigt som han kom ihåg Sobakevich från deras "Döda själar". Hmm , än så länge verkar han göra allt rätt. Sätter ekonomin på krigsfot, förklarar totalt krig, stiftar lagar som borde ha antagits redan 1939... Hitlers tröghet med militarisering ledde till brist på vapen, och just i kvantitativa termer... Dessutom, den berömda MP- 44 assault rifle... Utmärkt i sina stridsegenskaper en sak som på något sätt är ännu bättre än de första Kalashnikov-modellerna. Det är bara lite tungt... Kanske skulle vi verkligen kunna använda AKM-geväret som grund? Eh, det skulle vara trevligt att skapa ett vapen som kombinerar noggrannheten hos den amerikanska M-16 med eldhastigheten och tillförlitligheten hos AKM. Generellt sett utvecklas utvecklingen ojämnt. Till exempel tillförde inte motorer i tankar mycket kraft, men datorn blev helt otillgänglig. Men han har kunskap om framtiden, men vad kan han erbjuda vad gäller till exempel oljeersättning. Hittills har de inte ens i Amerika lärt sig hur man effektivt producerar bensin från kol! Trots stigande oljepriser. Tja, vad mer kan han erbjuda. Dynamiskt skydd, turbogeneratormotorer... Och detta kommer att hända, men lite senare, för att inte skynda på att lägga ut trumfkort. På sjuttio år har framstegen gått långt fram, men tills ålderdomen är besegrad, sjukdom också, och människan är inte Gud! Dessutom finns det på vissa sätt till och med en regression... Till exempel en ökning av religiositeten, särskilt i Ryssland och det postsovjetiska rummet, såväl som i islamiska länder. Men de stora tänkarna under renässansen och modern tid förutspådde att religionen gradvis skulle dö ut!
  Men konstigt nog växer religiös extremism... Och präster blandar sig mer och mer i statspolitiken. Och i detta läge är myndigheternas politik obegriplig, tror de verkligen på allvar att sanningen finns i ortodoxin eller islam? Alla dessa utbildade och smarta människor? Om inte, vad är då poängen med att överge den sekulära modellen av stat? För effektivitetens skull i att hantera massorna? Men det är just ortodoxin som har bevisat sin ineffektivitet som statsreligion... Faktum är att ortodoxin, som har en formell grund för kristendomen och först och främst Nya testamentet, har den pacifistiska läran som grund: gör inte motstånd. ond och älska din fiende! Men samtidigt är imperiets faktiska politik aggressiv och kräver våld och erövring. Det är detta som ger upphov till motsättningen mellan form och väsen. Även om många inte medvetet förstår detta så känner de det undermedvetet!
  På grund av detta är den ortodoxa läran ineffektiv, saknar logik, försöker vara imperialistisk och kristen på samma gång. Och Christian betyder judisk och pacifist! Bibeln skrevs ju nästan helt och hållet av judar, och kanske till och med helt, eftersom aposteln Paulus säger att judarnas fördel är stor eftersom de har anförtrotts Guds ord! Det betyder att en ryss inte ska tro på Bibeln! Det betyder att det behövs en annan tro, men inte längre baserad på de judiska skrifterna... Vilken? Det bör utvecklas av erfarna yrkesmän och psykologer under ledning av FSB! Då kommer många motsättningar att lösas framgångsrikt...
  Det måste sägas att ett barn som läser evangeliet aldrig kommer att bli en stark, modig, grym krigare som älskar Ryssland! Och vilket land är känt i Bibeln? Israel!
  Det är sant att Adolf själv är besatt, den här spelaren, efter att ha befunnit sig i Hitlers ställe, kommer inte alls att skärpa förföljelsen av judar. Tvärtom kommer användbara judar att åtnjuta förmåner och arbeta för Tredje riket. Det kommer inte att finnas något sådant nonsens som att skjuta judiska vetenskapsmän eller konstnärer! Men det är för tidigt att upphäva antisemitiska lagar. För det första kan folk missförstå, och för det andra är detta en källa till rikedom och en mycket solid källa! Men det är naturligtvis möjligt att mjuka upp antisemitisk politik i utbyte mot judiskt stöd.
  Vad ska man göra med påven? Relationerna med Vatikanen är långt ifrån idealiska, men öppet krig kommer bara att orsaka skada i detta skede. Det betyder att du måste söka stöd från Vatikanen, men samtidigt insistera på dina intressen... Helst sätt din marionett på Peters tron och reformera gradvis religionen...
  Porsche avbröt Adolfs tankar:
  - Vi är mycket nöjda med din middag, Führer!
  Den besatta Adolf log nådigt:
  - Nåväl, tills vidare ska jag träffa Himmler och sedan låta Heinseberg komma. Och titta, killar: ni har fått väldigt strikta deadlines!
  Führerns armé rörde sig över Afrika. Och det höll försvaret mot Sovjetunionen.
  På vintern inledde Röda armén en offensiv på Rzhev-avsatsen, men nazisterna väntade där och kunde slå tillbaka slaget. I söder höll även tyskarna ut och höll fast vid Oryol- och Kharkov-riktningarna. Och bara nära Leningrad kunde sovjetiska trupper genomföra Operation Iskra, men striderna varade nästan en månad och segern köptes till ett extremt högt pris.
  Krauts överlevde på något sätt vintern 42-43.
  Men på våren är större delen av Afrika redan erövrat av dem. Och Führern testar fredens vatten med Storbritannien.
  Churchill är lite kall över detta. Även om Storbritannien lider nederlag efter nederlag.
  Det är inte heller klart med Japan - slaget vid Midway förlorades av Amerika, och medan samurajerna slår den stora Yankee-flottan bit för bit. Och Amerika kan inte dra nytta av dess numerära överlägsenhet till sjöss och i luften.
  Hitler vill anfalla mot Sovjetunionen, men även efter tillkännagivandet av allmän, total mobilisering har han för liten styrka för detta. Eftersom Krauts är utspridda över hela Afrika.
  På sommaren är själva Röda armén redo att avancera. Men efter att ha erövrat Afrika bildar nazisterna koloniala trupper. Och de får ytterligare resurser.
  De används för att tillverka stridsvagnarna Lion, Tiger och Panther. Datan som gavs till monstret var dock inte helt framgångsrik. För dyrt, för tungt. Sant, för försvar är Pantern en bra stridsvagnsförstörare, med en snabbskjutande kanon.
  Men den mest misslyckade var "Lion", tung, dyr, men inte särskilt effektiv. Pistolen är för kraftfull mot sovjetiska trettiofyra och lätta stridsvagnar, och eldhastigheten är mycket lägre än Panterns och Tigerns. Och rustningen är dock bättre än "Tigerns" och även i rationella sluttningar. "Lion" visade sig vara som en stor "Panther" som vägde nittio ton och en motor på åttahundra hästkrafter. Men något snabbare än i verkligheten kom "Tiger"-2, tjugotvå ton lättare, i produktion. Närmare skyddsnivå till "Lion", men mer mobil, lätt. Pistolen är dock av 88 mm kaliber - mot 105, men ganska tillräcklig för att förstöra alla sovjetiska stridsvagnar. Och det viktiga är en snabbare skotthastighet - åtta skott mot fem.
  Så "Lion" är ett barn till ett tyskt, dystert geni som inte slog rot.
  Tyskarna erövrade hela Afrika, inklusive Madagaskar, under sommaren. Stalin väntade för länge.
  Kanske räknade han själv med att tyskarna skulle inleda en offensiv. Speciellt när man ser hur stridsvagnarna Lion, Tiger och Panther anländer. Men Krauts löste fortfarande problem på den mörka kontinenten.
  Stalin missade ögonblicket. De sovjetiska truppernas offensiv började i riktning mot Orel och Kharkov. Precis där tyskarna var väl förberedda. Och det var inte möjligt att uppnå taktisk överraskning. De allra första striderna visade att "Panther" presterar utmärkt i försvaret. Inte illa och "Ferdinands". De är också bra.
  Och Tigern är en produktiv tank. Och han gör bra mål. Tyskarna försvarar aktivt. Och stå emot fiendens slag. Under tre månader av mycket envisa strider avancerade Röda armén bara femton kilometer. Och hennes förluster var betydande.
  Två dussin engelska flygplan flög över de kamouflerade flickorna; de märkte förmodligen ingenting och började redan försvinna bortom horisonten, när plötsligt nya misstänksamma ljud hördes. Madeleine befallde:
  - Alla ligger ner och rör dig inte!
  Flickorna frös, de väntade på något. Och så dök lätta transporter och lastbilar upp bakom dynen. Av designen att döma är den tillverkad i England och Amerika. De rörde sig långsamt mot Tunisiens huvudstad. Madeleine var lite förvirrad. Hon trodde att frontlinjen fortfarande var långt borta, vilket gjorde att britterna ännu inte skulle hinna dyka upp. Eller snarare, de ska inte dyka upp. Och här rusar en hel kolumn. Även om det kanske är mindre än en bataljon... Vilka är de, någon stridsgrupp, efter att ha gått förbi öknarna i en inte alls kontinuerlig front, vill rota runt bakåt. Det verkar logiskt, även om de med teknik är lätta att upptäcka i öknen. I alla fall måste du radio till dina vänner, men inte öppna eld. Dessutom finns det bara hundra av dem, och det finns mer än trehundra britter!
  Gerda viskade till Charlotte:
  - Det här är engelsmännen! Det är första gången jag har sett dem så nära!
  Den rödhåriga vännen, också ganska nervös, svarade:
  - Inget speciellt! Och bland dem finns det så många svarta!
  Minst hälften av engelsmännen var faktiskt svarta. Och kolonnen rörde sig långsamt, och de svarta ylade fortfarande... De kom närmare och närmare...
  Här kunde en av flickornas nerver inte stå ut, och hon avfyrade en kulsprutepistol. I samma sekund öppnade resten av krigarna eld, och Madeleine skällde försenat:
  - Eld!
  Flera dussin engelsmän mejades ner på en gång, en av lastbilarna brann i lågor. Resten av britterna öppnade eld urskillningslöst. Madeleine grep ögonblicket och skrek:
  - Kasta offensiva granater tillsammans!
  Flickor från SS-elitbataljonen "She-Wolf" kastar granater långt och exakt. Och att de har tränats sedan barndomen, och även genomgått speciella tekniker . Det är när du tränar med elchock, du är lite långsam med kasten och du blir chockad. Gerda och Charlotte slängde också sina presenter. Och britterna är pladask och upp och ner... Det är så roligt. De skjuter slumpmässigt, och de svarta skriker fortfarande på ett obegripligt språk. Det är helt klart skurkar...
  Och Gerda skjuter och kastar samtidigt som hon sjunger:
  - Det finns en mardröm i SS eleverna! Ett hopp - ett slag! Vi är hon-ulvar - vår metod är enkel! Vi gillar inte att dra i kattens svans!
  Charlotte morrar också till svar. Kulorna som avfyrats av henne bryter skallen i fragment. Och så sticker de ut ögonen. Här är en rädd svart man som sticker sin blonda partner i sidan med en bajonett. Han kommer att spotta blod som svar. Charlotte sjunger med:
  - Änglar från det stjärnklara mörka helvetet! Det verkar som att allt i universum kommer att förstöras! Du måste flyga upp i himlen som en snabb falk! För att skydda själar från förstörelse!
  Britterna agerar oorganiserat, de flesta av dem är koloniala soldater: svarta och indianer, araber. Antingen faller de, fryser, eller tvärtom hoppar de upp kraftigt och börjar springa runt som galna harar. Men flickorna skjuter exakt, och även om granaterna inte flyger långt är fragmenten tjocka! Det finns redan få fiender kvar. Madeleine skriker på engelska, hennes röst är så öronbedövande hög att du inte ens behöver en megafon:
  - Ge upp så skonar vi era liv! I fångenskap kommer du att ha god mat, vin och sex!
  Det fungerade direkt och när de väl ger upp... Upp med händerna och...
  De samlade in femtio fångar, hälften av dem sårade. Madeleine befallde:
  - Gör slut på de sårade!
  "Hon-ulvarna" sköt utan ceremonier kulor i tinningarna på dem som inte kunde stå på fötterna, och resten lastades in i bilar och kördes till närmaste bas.
  Efter den varma sanden i öknen är Gerdas bara fötter mycket nöjda över att känna det mjuka gummit. Hon stönar till och med saligt... Amerikanska lastbilar är väldigt bekväma och skakar inte under resan. Efter att ha vunnit är tjejerna glada. Charlotte frågade Gerda:
  - Hur många dödade du?
  Flickan ryckte på axlarna i förvirring:
  - Vet du inte? Jag var inte den enda som sköt... Men jag tror att det var många!
  Charlotte räknade ut:
  - Vi är hundra, han dödade ungefär trehundra, vilket betyder tre per bror, alltså per syster! En imponerande start på kriget!
  Gerda viftade likgiltigt med handen:
  - Det här är inte viktigt för mig! Huvudsaken är att inte en enda vän dog. Även om detta naturligtvis är statistik, förstördes trehundra fiender, och på vår sida skadades endast två vargkrigare lätt. Jag är till och med förvånad över hur vi inte helt har erövrat Afrika ännu, med sådana krigare.
  Charlotte förstörde genast stämningen:
  - Jo, vi förlorade mot dessa olyckliga krigare på artonde!
  Gerda skakade argt på sitt ljusa huvud, som täckt av nyårssnö:
  - Det här är på grund av svek! Men i själva verket var vi närmare seger än någonsin och detta var uppenbart för alla som inte är blinda! Ack, vi blev avbrutna!
  Charlotte höll med och kliade skickligt bakom vänster öra med sina bara tår:
  - Ja, förräderi, sabotage, medelmåttighet av militären... Men vi slog ändå sönder ryssarna och tvingade dem att kapitulera 1918! Åh, det skulle vara trevligt att ta en promenad genom Rysslands vidder, det är svalt där, men här är det varmt!
  Gerda fnissade glatt:
  - Men i Ryssland är det så sträng frost... Men när jag sprang barfota genom snön i bergen vet jag vilken tortyr det är.
  Charlotte blottade sina tänder:
  - Lilla Gerda springer barfota genom den brinnande snön... Det här är symboliskt, som i en saga... Sagor om en ren, fortfarande barnslig och inte alls självisk...
  Gerda blinkade glatt åt sin vän:
  - Det är som att vi måste gå till Führern?
  Charlotte bekräftade:
  - Nästan! Vi bara kör bil, inte springer barfota över den varma ökensanden. Och även efter segern.
  Den bundna svarte mannen mumlade på tyska:
  - Fruktansvärda änglar, jag är redo att tjäna dig! Du är en gudinna, jag är din slav!
  Charlotte smekte den svarta fångens bruna lockiga hår med sin lätt ruggade fot:
  - Ni svarta är redan slavar av naturen! Detta är förstås bra å ena sidan, någon måste jobba hårt från gryning till skymning, göra sämre arbete... Men en slav till sin natur, genom sin vidriga natur, är en förrädare och kan inte litas på med ett vapen . Vi tyskar är i sin tur den mest kulturella och högorganiserade nationen på jorden. En stor nation av krigare, och det är inte utan anledning som tyska legosoldater tjänstgjorde i alla europeiska arméer och till och med i Ryssland, oftast i kommandopositioner!
  Gerda sa häftigt:
  - Ja, du kommer att tjäna oss som en slav. Vi har speciella menagerier för svarta. Och just nu är allt du behöver göra...
  Charlotte föreslog:
  - Låt honom kyssa våra fötter. När allt kommer omkring kommer det att vara trevligt för oss, och Niger förödmjukar sig själv.
  Gerda skakade kraftigt på huvudet:
  "Jag vet inte hur du mår, men det är äckligt om ariens rena hud rör vid läpparna på den illaluktande Niger." Så...
  Charlotte höll inte med:
  - Inte riktigt! Tvärtom hade jag gillat det. Tja titta...
  Den eldiga rödhåriga skönheten stötte sitt lilla ben mot den svarte mannen. Han började entusiastiskt kyssa gudinnans långa, släta, mejslade fingrar. Och flickan log bara ömt som svar, den svarte mannens tjocka läppar kittlade hans solbrända hud. Fångens tunga rann över flickans elastiska, lätt dammiga fot. Det är fortfarande skönt när man förödmjukar en stark, nästan två meter lång man.
  Gerda blev förvånad:
  - Det är konstigt, men känner du dig inte äcklad?
  Charlotte log:
  - Inte riktigt! Varför ska jag vara äcklad?
  Gerda valde att vara tyst: varför skulle hon blanda sig i sin väns angelägenheter? Faktum är att de uppfostrades att en tysk kvinna inte bara skulle vara en krigare, utan också en kärleksfull, mild fru och en frisk mor. Men hon själv har inte tänkt på killar än, kanske på grund av tung fysisk ansträngning, eller helt enkelt inte hittat sin match ännu. Charlotte verkar dock också vara trött på det. Hon slog den svarte mannen i näsan med fotleden, så mycket att hans näsa började rinna och föreslog Gerda:
  - Vi kanske kan sjunga?
  Gerda nickade:
  - Självklart, vi ska sjunga! Annars blir det tråkigt!
  Flickorna började sjunga och deras vänner anslöt sig så att sången rann som ett vattenfall:
  Min kära och jag går ut ur snåret,
  Döljer överjordisk sorg!
  Och den kalla, brinnande, kyliga,
  Det trasiga motivet genomborrade!
  
  Bara fötter i snön,
  Tjejerna blir vita!
  Onda snöstormar brusar som vargar,
  Att störa fågelflockar!
  
  Men flickan känner ingen rädsla
  Hon är en kraftfull fighter!
  Skjortan täckte knappt köttet,
  Vi kommer definitivt vinna!
  
  Vår krigare är den mest rutinerade,
  Du kan inte böja den med en slägga!
  Här rör sig lönnarna försiktigt,
  Snöflingor faller på ditt bröst!
  
  Det är inte vår sed att vara rädda,
  Våga inte rysa av kylan!
  Motståndaren är tjock med en tjurhals,
  Det är kladdigt och äckligt som klister!
  
  Folket har sådan styrka
  Vad åstadkom den heliga riten!
  För oss både tro och natur,
  Resultatet blir seger!
  
  Kristus inspirerar fäderneslandet,
  Säger oss att kämpa till slutet!
  Så att planeten blir ett paradis,
  Alla hjärtan kommer att vara modiga!
  
  Folk kommer snart att vara glada
  Låt livet vara ett tungt kors ibland!
  Kulor är brutalt dödliga
  Men den som föll har redan rest sig!
  
  Vetenskapen ger oss odödlighet,
  Och de fallnas sinnen kommer att återföras till tjänst!
  Men om vi slocknar, tro mig,
  Fienden kommer omedelbart att förstöra poängen!
  
  Be därför åtminstone till Gud,
  Du behöver inte göra misstag, var lat!
  Den Allsmäktige domaren är mycket sträng,
  Det kan åtminstone hjälpa ibland!
  
  Fosterlandet är mig kärast,
  Heligt, klokt land!
  Vår ledare, håll tyglarna hårdare,
  Fosterlandet föds för att blomma!
  Tjejerna från SS-elitbataljonen "She-Wolf" sjöng så vackert, och orden var själfulla. I allmänhet finns det en stereotyp att en SS-man betyder en bödel! Men det är inte sant. Det fanns naturligtvis särskilda straffenheter, oftast som en del av säkerhetsavdelningar som utförde specialoperationer, men de flesta SS-divisioner var helt enkelt Wehrmachts elitvakter. Generellt sett måste man säga att röd, totalitär propaganda inte är den mest tillförlitliga informationskällan om andra världskriget. När allt kommer omkring är det tydligt att de kommunistiska ledarna för Agitprop inte kunde låta bli att vara opartiska och objektivt täcka händelser. Så det är tillförlitligt svårt att bedöma var det fanns verklig sanning om nazisternas grymheter och var det fanns fiktion. De som är seriöst engagerade i historisk forskning tvingas i alla fall erkänna att inte varje SS-krigare är en bödel och ett monster. Dessutom före attacken mot Sovjetunionen; Nazisterna uppträdde i allmänhet tolerant i de ockuperade områdena, västerländska källor tyder inte på några massövergrepp eller repressalier.
  Och nu hjälpte tjejerna fångarna att ta sig ur bilarna; de klappade vänligt på de skygga männens breda axlar. Därefter bjöds tjejerna in att fräscha upp sig...
  Lunchen var blygsam, men en zebra sköts i öknen och varje tjej fick en kebab tillagad på arabisk stil. I allmänhet var araberna, åtminstone utåt, vänliga och de som kunde tyska försökte till och med skämta eller försiktigt stryka flickornas ben.
  Gerda sköt undan den klibbiga araben och sa:
  - Jag är inte för dig!
  Charlotte följde efter:
  - Skaffa dig ett harem!
  Gerda log och föreslog:
  - Men säg mig, Charlotte, vad skulle du göra om du blev sultanens fru?
  Den rödhåriga vännen anmärkte tveksamt:
  - Det här är faktiskt en diskutabel lycka... Fast det beror på vilken sultans fru. Om det stora osmanska riket var i sin storhetstid, då... Det skulle till och med vara väldigt trevligt... Jag skulle reformera den turkiska armén, förbättra vapen... Och förmodligen först skulle jag vända blicken österut.
  Gerda höll med:
  - Höger! Men det är synd för Turkiet att det inte ens under sin storhetstid kunde erövra Iran. Detta var ganska realistiskt, särskilt eftersom den persiska armén var efterbliven. Jag undrar, store Führer, vilket beslut kommer han att fatta: erövra Turkiet, eller inkludera honom i hans koalition, kasta ottomanerna ett ben, inklusive några av Irans inte särskilt värdefulla länder?
  Charlotte ryckte förvirrat på axlarna.
  - Vet inte! Faktum är att det nyligen har gått rykten om att vi kommer att attackera Sovjetunionen... De säger att ryska rikedomar och rika länder i Ukraina egentligen inte behövs!
  Gerda tog upp tekoppen med tårna på sina bara fötter och lyfte ganska skickligt upp den mot hakan och hällde i sig den bruna vätskan. Samtidigt lyckades flickan prata:
  - Ukraina har mycket rika, rika länder. Under klokt tyskt ledarskap, och med vår höga jordbrukskultur, kommer de att producera rekordskördar. Och då blir vårt bröd billigare än vatten. Och detta kommer att vara till fördel för ukrainarna själva, eftersom den sovjetiska regeringen helt enkelt rånar dem och tvingar dem att svälta!
  Charlotte nickade.
  - Vi ska lära dessa slaver vår stora germanska kultur! Låt oss upplysa dem!
  Här avbröts samtalet av oförskämda tillrop, vilotiden var över.
  Men efter lunch ställdes flickorna upp igen och tvingades marschera genom öknen. Efter att ha ätit var det svårt att springa och tjejerna stönade till och med lätt tills deras kroppar värmdes upp. Och så rusade de iväg som jerboor.
  Detta är en virtuell strid... Och Afrika blir tyskt... Och den sovjetisk-tyska fronten...
  På vintern gick Röda armén åter till offensiven. Det pågår envisa strider.
  Christina, Magda, Margaret och Shella slåss i Pantern. Fordonet, även om det inte är idealiskt, har en snabbskjutande pistol med lång räckvidd, är måttligt smidig och har bra frontrustning.
  Tyska tjejer är barfota och i bikini, trots kylan. Och de för en manövrerbar strid.
  Här avlossar Christina ett skott... Granaten träffar T-34-76-tornet och tränger igenom det. En sovjetisk stridsvagn stannar, skjuts ner.
  Flickorna skriker till fullo:
  - Vår tog den!
  Sedan skjuter Magda. Skönheten med gyllene hår slog också till.
  Ja, så tornet på de trettiofyra revs av.
  Tigresstjejerna turas om att skjuta. Och mycket exakt. Så de träffade en annan sovjetisk stridsvagn.
  Margaret slog nästa. Och den träffade den självgående pistolen SU-76. Skickligt smällde. Och hon sjöng:
  - Vårt helvetes Tyskland är starkt, det skyddar världen!
  Och hur tungan kommer att visa sig!
  Sedan slog hon Shell med en kanon. Slå den sovjetiska KV-1S-stridsvagnen. Flickan gjorde ett bra jobb också.
  Ja, fyra krigare i bikini slåss och är inte rädda för kylan. Efter att kvinnor började slåss gick det mycket mer framgångsrikt för det tredje riket.
  Här är piloterna Albina och Alvina i himlen. Båda skönheterna är i bikini och barfota. De slåss på Focke-Wulfs. Och det här är en mycket seriös bil.
  Albina, som skjuter från luftkanoner, säger:
  - Aktiv krocket! Ångra inte orden!
  Och hur han kommer att gnistra med ett bländande leende! Och han kommer att skjuta ner två sovjetiska plan på en gång.
  Alvina skar också ner så många som tre med luftkanoner och kvittrade:
  - Mitt bidrag kommer att bli dödligt och matt!
  Därefter blottade tjejen tänderna och visade sina tänder! Hon är helt charmig och full av fenomenal charm.
  Albina skär av ett annat Yak-9-plan och gnisslar:
  - Varför behövs sovjetiska piloter?
  Alvina skjuter ner LAGG-5 och säger självsäkert:
  - Så att vi tyskar kan samla in räkningar!
  Underbart par tjejer. Hur de gick för att samla in priser till sig själva. Du kan verkligen inte argumentera mot sådana skönheter. De skjuter ner flygplan och blottar sina tänder.
  Och huvudhemligheten är att i kylan behöver tjejer vara barfota och i bikini. Sedan kommer räkningarna av sig själva.
  Och klä dig aldrig. Skaka ditt bara bröst, och du kommer alltid att hållas högt aktad!
  Albina kapade ner ytterligare ett flygplan från Röda armén och sjöng:
  - I stor höjd och stjärnrenhet!
  Och hon blinkade, hoppade upp och ryckte på sina bara fötter och vrålade:
  - I havets våg och rasande eld! Och i en rasande och rasande eld!
  Och återigen skjuter flickan ner planet med ett energiskt tillvägagångssätt.
  Och sedan attackerar Alvina fienden. Han gör det runt hörnet, blottar tänderna och gnisslar:
  - Jag ska bli supervärldsmästare!
  Och igen faller bilen påkörd av flickan. Ja, Röda armén får det ganska dåligt.
  Och Albina vrålar av vild extas:
  - Jag är nu en bödel, inte en pilot!
  Skjuter ner ett annat sovjetiskt plan och väser:
  - Jag böjer mig över siktet och missilerna rusar mot målet, det finns ytterligare en inflygning framför mig!
  Krigaren agerar extremt aggressivt.
  Här attackerar båda tjejerna markmål. Albina slår de trettiofyra och skriker:
  - Det här blir slutet!
  Alvina träffar SU-76 och viskar:
  - Tills fullständig förstörelse!
  Och hur han skakar på bara foten!
  På vintern kunde Röda armén inte uppnå betydande framgångar. Endast i Rzhev-området lyckades de göra en liten kil, men genom att införa reserver återställde tyskarna situationen. Krauts är riktigt starka.
  Och i maj 1944, efter att ha fyllt på sina trupper med nya stridsvagnar, inklusive den mer avancerade och bättre skyddade Panther-2, gick de till offensiven i området Kursk och Rostov-on-Don.
  Allt skulle inte vara så illa om inte ett stort antal araber och svarta hade deltagit i offensiven. Och viktigast av allt, Türkiye gick också in i kriget. Så situationen har blivit extremt alarmerande.
  Och Röda armén, som led stora förluster, drog sig tillbaka inför Wehrmachts överlägsna styrkor.
  Men de modiga sex flickorna, ledda av Alenka, kämpade hårt med Krauts. Och krafterna var helt klart ojämlika.
  Alenka kämpade för Kursk, som stormades av nazisterna. Den desperata skönheten kastade en granat med sina bara tår och kvittrade:
  - Ära till Rus och vårt kära parti!
  Sedan sköt Natasha en granat med sina bara tår och väste:
  - Vi tar hand om tjejen barfota!
  Efteråt skickade Anyuta också en dödsgåva med tårna på sina bara fötter och vissnade :
  - Det kommer att bli ett härligt slag!
  Den rödhåriga Augustinus tog och skickade en förintelsegåva med sin bara underben och gnisslade:
  - Pekar radarn mot himlen!
  Och så gav den guldhåriga Maria döden åt nazisterna med sina bara ben.
  Och hon sjöng:
  - På Madagaskar, i öknen och Sahara! Varit överallt, sett världen!
  Och så kastar Marusya en hel massa bara fotsulor och sjunger:
  - I Finland, Grekland och i Australien, Sverige, kommer de att berätta att det inte finns några vackrare tjejer än dessa!
  Ja, de sex tjejerna kämpade väldigt bra. Men Krauts tog fortfarande Kursk...
  Nej, du kan inte motstå sådana överlägsna krafter. Fascisterna är envisa.
  Och vad betyder förberedelsen av monstren?
  Adolf Hitler var helt enkelt galen: kände sig som en riktig despot, som alla lyder och darrar för. Ja, om du vill ha Stalins framgångar, måste du vara som Stalin, utan medlidande och krävande av andra och dig själv (det är precis så Josef Vissarionovich tänkte i den här ordningen!). Nu prasslar det hyfsat och bilen börjar röra på sig. I allmänhet har Tyskland, med hänsyn till dess satelliter, en enorm fördel jämfört med Sovjetunionen i mängden industriell utrustning, i den kvalificerade arbetsstyrkan och i antalet ingenjörer på alla nivåer. Detta är ett faktum, men produktionen av vapen är fortfarande inte i nivå! Tyskland släpade efter Sovjetunionen under hela kriget, trots all förstörelse i Ryssland. Och från vad? Givetvis på grund av ett visst kaos som rådde på olika avdelningar och framför allt inom militärindustrin. Dessutom spelade bristen på råvaror, såväl som en underskattning av fiendens potential, en negativ roll. I synnerhet 1940 var vapenproduktionen i Tyskland lägre än 1939 (om vi betraktar den totala summan inklusive ammunition), och detta trots att kriget redan var igång och det tredje riket tog kontroll över stora territorier med enorma reserver av produktionskapacitet. Tja, vad kan vi säga om Hitlers organisatoriska förmågor? Inte för mycket, han glänste i militärindustrin.
  Führern förklarade i ett långt tal:
  - När det gäller att övervaka luftfarten ges nödbefogenheter till Sauer. Han kommer noggrant att övervaka kvantiteten producerad utrustning och, inte mindre viktigt, kvaliteten. Dessutom är många av dina vänner Göring, även om de en gång var bra ess, inte kapabla till ledarskapsarbete. Inte varje bra soldat är också en enastående general, så istället för den hängde Eric kommer den tekniska sfären att ledas av en person bland professionella entreprenörer som är kapabel att reformera och utrusta flygstyrkorna. När allt kommer omkring sover Storbritannien inte, det ökar både kvantiteten och kvaliteten på sina väpnade styrkor, och särskilt dess flyg. Vi måste vara två huvuden före fienden, ett dussin steg, annars kommer vi helt att förlora vår överlägsenhet över fienden. Därför behövs kvalitativa steg.
  Göring svarade blygt:
  - Mina vänner, beprövade människor som har bevisat sin stridseffektivitet och professionalism.
  Den besatta diktatorn blev rasande:
  - Eller kanske jag, enligt din mening, glömde vem som förlorade slaget om Storbritannien? Eller som misslyckades med fyraårsplanen för samhällsekonomins utveckling. Eller vill du också bli slagen med spön, och till och med offentligt. Så håll din mun och var tyst innan du spetsar dig själv!
  Göring hukade till och med ner av rädsla. Tyvärr är Führern inte att leka med. Sedan hördes ljudet igen, och ett annat ME-262-jetplan lyfte mot himlen. Bilen var massiv och hade två motorer. Vingarna är lätt svepta, själva fightern ser ganska hotfull ut. Dess hastighetsegenskaper, för 1941, är i allmänhet anständiga, och även med världsstandarder är de rekordartade. Det är sant att själva maskinen ännu inte är helt pålitlig och kräver felsökning. Den fascistiska diktatorn har dock redan gett egenskaperna hos nya, mer avancerade jaktplan... ME-262 väger mer än sex ton, vilket betyder att det finns en viss överbelastning. Ett stridsflygplan måste vara litet, billigt och smidigt. I detta avseende kan ME-163 vara ganska bra, men dess raketmotor är för forcerad och fungerar bara i sex minuter (eller snarare, den kommer fortfarande att fungera!), vilket innebär att räckvidden bara är inom en radie av hundra kilometer . Som bombplan i Blitz-stil eller täckjaktare för armadattacker på England är det naturligtvis inte lämpligt.
  Men ME-262 kan bära massor av bomber, det vill säga lika mycket som Pe-2, ett sovjetiskt frontlinjeflygplan. Det vill säga en utmärkt lösning både för stridssvep och för att stödja trupper. Men varför inte skapa en fighter i stil med Comet ME-163, men utan en raketmotor, men med en turbojetmotor? De försökte förbättra "kometen" och verkade öka flygtiden till 15 minuter (detta är en räckvidd på upp till 300 kilometer), vilket är allmänt acceptabelt för slaget om Storbritannien. London kan fortfarande nås från Normandie... Även om allt inte är så självklart måste du också bomba det och återvända, och femton minuter gick inte så snabbt. I framtiden erkändes raket- och jetjaktplan som en återvändsgränd inom flyget. Men designen på "Comet" är mycket intressant, med sin lilla storlek och lätthet, vilket betyder att den är billig och manövrerbar.
  Dessutom finns det också mycket lovande jaktplan som väger i allmänhet 800 kilo, sådana segelflygplan att de kan användas i luftstrider. Det är sant att på grund av deras korta räckvidd kan flygningar på dem endast utföras i försvarsstrider, eller levereras till London på... Transporter, och sedan fånga tillbaka piloterna. Du måste tänka på det här. I den verkliga historien hade segelflygplanen aldrig tid att slåss, och av någon anledning i Korea vågade sovjetiska flyggeneraler inte prova denna idé. I allmänhet är det inte tråkigt, men under Koreakriget var den amerikanska piloten den första som tog segrar. Så jänkarna ska inte underskattas.
  Efter flygningens slut hoppade en ung ljushårig tjej ut ur cockpiten och sprang upp till Führern i full fart.
  Besatt nazist nummer ett sträckte ut sin hand till henne för en kyss. Vad som är trevligt är när flickor älskar dig, och Fuhrern, det verkar, är ganska uppriktigt avgudad av alla tyskar, eller snarare nästan alla utom några få koncentrationslägerfångar. Piloten sa med entusiasm:
  - Det här är helt enkelt ett magnifikt plan, det har sådan fart och kraft. Låt oss slita isär alla lejonungar som en varmvattenflaska från ett surrogat!
  Führern godkände flickans impuls:
  - Självklart river vi upp det, men... Felsökning av maskinen bör ske i ett snabbare tempo, och det gäller särskilt motorer. Här kommer naturligtvis radikala åtgärder att behövas för att förbättra dem, men om något hjälper ledardesignern!
  Alla skällde unisont:
  - Ära till den store Führern! Må Providence hjälpa oss!
  Tredje rikets hymn började spelas och en kolumn av unga kämpar från Hitlerjugenten gick framåt. Pojkar från fjorton till sjutton år marscherade till trumman i en speciell formation. Och så hände det mest intressanta: tonårsflickor från tyska kvinnoförbundet marscherade. De var i korta kjolar, skönheternas nakna, bara fötter drog till sig mäns blickar. Tjejerna försökte lyfta benen högre, men drog samtidigt tårna bakåt och placerade försiktigt hälarna. En underhållande syn på skönheter med oklanderliga figurer... Ansiktena var verkligen annorlunda och några av de unga fascisterna var något oförskämda, nästan maskulina, och de förvrängde dem också. Speciellt när de förde ihop sina ögonbryn.
  Esthete Adolf noterade:
  - Det är nödvändigt att killar och tjejer får fysisk träning i större skala. Och jag vet att det görs mycket i den här frågan, särskilt i Jungfolket, men det som behövs är inkludering och antagandet av spartanska metoder. Självklart, förutom att uppmuntra till stöld... Våra killar och tjejer måste växa upp till att bli anständiga och samtidigt hänsynslösa människor.
  Överbefälhavaren pausade. Generalerna var tysta, förmodligen rädda att invända, men ville inte bekräfta det uppenbara. Führern fortsatte:
  - Krig är inget skämt, men hänsynslöshet mot fiender måste kombineras med ömsesidig hjälp och en känsla av brödraskap mot kamrater. Detta är vad vi måste ingjuta i alla... Den nya övermänniskan är skoningslös mot andra, men ännu mer måste han vara skoningslös mot sig själv. För underlägsenhet måste först utrotas i ens själ, och sedan kommer den svaga människokroppen att resa sig!
  Ännu en paus... Generalerna och formgivarna insåg plötsligt och började applådera kraftigt. Führern verkade nöjd:
  - Det här är bättre, men nu skulle jag vilja se en imitation av luftstrid. Så formidabelt och alltförstörande...
  Heinkel frågade blygt:
  - Med skarp ammunition eller granater, min führer?
  Nazist nummer ett nickade:
  - Naturligtvis, med strid. Dessutom skulle jag vilja överväga effekten av utstötningsanordningen. När allt kommer omkring, du jobbar på det... - Führern skakade nävarna. - När den äntligen ska vara klar och sättas i massproduktion. En erfaren pilot är trots allt en erfaren pilot som måste skyddas för framtida strider!
  Fuhrer-Terminator bestämde sig ändå för att visa designerna en modernare design av utmatningsanordningen. Detta system ska vara mindre krångligt, enklare och lättare. Tja, den billiga squib, redan behärskad av tysk industri, är ganska lämplig för detta ändamål.
  Diagrammet måste ritas på språng, men Hitler var en riktigt bra konstnär, och han ritade tydligt, snabbt, linjerna i diagrammen och svängarna var jämna och tydliga utan några linjaler eller kompasser. Hit-and-miss Terminator tyckte att det förstås var konstigt att tyskarna, som överlag hade en så stark och i viss mån avancerad ideologi som nationalsocialismen och det totalitära systemet, läckte ut kriget till ryssarna. Kanske beror detta på att ryska soldater var starkare och mer motståndskraftiga än tyska och lärde sig att slåss snabbare.
  I allmänhet, om man ser på krigets förlopp som helhet, då lärde sig ryssarna, eller snarare den sovjetiska militären, att slåss, men tyskarna verkade ha glömt hur... Deras kommando fattade beslut på nivån första -klassare, och kanske till och med lägre om förstaklassaren har erfarenhet av att genomföra militära operationer i realtidsstrategier. Och det faktum att ibland barn på sex år redan så skickligt leder virtuella arméer är något de och Zjukov och Mainstein kan lära sig av. Vissa forskare anser dock att både Zjukov och Mainstein är medelmåttiga. Det finns också motsägelser när det gäller antalet utrustning, i synnerhet fången fransk utrustning. Hitlers minne (ett bra minne, speciellt när han fortfarande var frisk!) antydde att det fanns 3600 tillfångatagna stridsvagnar från fransmännen, en mycket imponerande siffra... Vissa modeller, som SiS -35 , var överlägsna i sin rustning jämfört med T-34 endast i frontal pansar. Så den här stridsvagnen kan lätt tillverkas i franska fabriker, förutom kanske genom att ersätta 47 mm vapnet med en långpipig 75 mm pistol. I själva verket kanske inte ens detta räcker. Storbritannien och USA i allmänhet har alltid värderat rustningar mest av allt i sina stridsvagnar. Till exempel hade den fyrtio ton tunga Churchill pansar på 152 millimeter mot 120 för den tunga stridsvagnen IS-2.
  Führern sa något annat till designerna:
  - Vi har tillräckligt med vindtunnlar, så leta efter en mer optimal modell av flygplanet och skapa strömlinjeformade former, utan att föra saken till dyra tester, där även våra bästa ess dör. Till exempel är en flygande vingmodell av ett flygplan mycket effektiv, särskilt om tjockleken och lutningsvinkeln kan ändras. Jag har redan gett dig ritningen, så den svanslösa borde vara klar. Dess beräknade hastighet kommer att vara upp till 1100 kilometer i timmen även med en Yumo-motor. Så varsågod, men var inte fräck!
  Den felanpassade Adolf gav också råd om hur man kan öka hastigheten på rörblåsningen. Han fångade den dåligt dolda ironin i formgivarnas åsikter: hur visste en enkel korpral så mycket? Tror de inte på Führerns geni? Tja, vi kommer att ta reda på det... eller inte, vi kommer inte att lista ut det, men vi kommer att bevisa för dem att vi är utbildade.
  Därefter följde lunch i friska luften, tjänsteflickorna ordnade bord och stolar. Vackert... Men vilka reformer bör göras inom nationalsocialismen? Som att minska antalet fiender så mycket som möjligt och få vänner. Upphöj till exempel inte den tyska rasen vid varje tur och kan till och med sluta dela in folk i klasser. Men uppdelningen av nationer i underlägsna och ariska nationer har ännu inte formellt legaliserats. Detta förenklar saker och ting. I allmänhet började Hitler massutrotningen av judar precis efter attacken mot Sovjetunionen. Varför skulle han ha sådana knäck? Kanske hoppades han att världssionismen skulle välsigna honom för kriget med bolsjevismen, och att västvärlden skulle stödja honom. Och sedan, när Storbritannien och USA beslutsamt sa nej till Wehrmacht, blev Führern rasande? Började han hämnas på de judar som han kunde nå? Hitler är naturligtvis en idiot för att ha begått Förintelsen och därmed misskrediterat idén om nationalsocialism. Nu har orden nazist och bödel blivit synonyma. Många blandar också ihop nationalism och fascism, kanske på grund av ordet nazists konsonans. Men detta stämmer inte alls. Fascismen har i princip ingen direkt relation till nationalsocialismen. I sin kärna uppstod begreppet fascism i Frankrike på artonhundratalet och hade en helt annan innebörd.
  Ett slags väsen av fascismens lära i dess ursprungliga version kom ner till upprättandet av en företagsanda, en känsla av kamratskap bland kapitalister. Mussolini introducerade sedan fascismens lära till sina svartskjortor. Jo, nazisterna kallades först fascister av sina fiender och politiska konkurrenter. För att vara ärlig agerade nazisterna grymt, så att fascisten fick en kränkande, negativ innebörd. I Ryssland upplevde nationalister vid en tidpunkt en viss ökning, särskilt i början av nittiotalet, och nådde ett maximum 93-94. Sedan ledde kriget i Tjetjenien till en ökning av det pacifistiska sentimentet i samhället och en tillfällig nedgång i nationalismen. Kriget i Jugoslavien och bombningarna av Serbien ledde till en tillfällig ökning av patriotismen, men sedan inträffade en splittring i den nationella rörelsen. I Ryssland hade nationalisterna problem med ledare... De hade inte sin egen Fuhrer... Det är sant att Zhirinovsky jämfördes med Hitler, och han överträffade till och med Adolf på något sätt. Till exempel, i den snabba politiska starten, inom fyra år efter grundandet av partiet, att ta förstaplatsen i parlamentsvalet. Men Zhirinovsky betedde sig orimligt och misslyckades inte bara med att utveckla framgång, utan till och med att upprätthålla det han hade uppnått. Här måste jag säga att det först och främst var hans personliga fel. Otillräcklig disciplin i partiet, skandaler där han engagerade sig. Men den riktige Hitler satt aldrig i riksdagen och ingen visade hans filmutbrott på tv. Och det fanns ingen tv i sig. Även om Zhirinovskys framgång i valet 1993 var en förtjänst av hans framgångsrika arbete med tv-publiken.
  En vacker flicka bland tjänarna satte sig bredvid Führern och la sin hand på hennes bara knä. Cooed:
  - Funderar du på något, min Führer?
  Nazistdiktatorn och samtidigt en virtuell spelare piggnade till. Han märkte att han fortfarande inte hade gjort klart sin grönsakssoppa och fruktsallad. Führern kysste flickan på läpparna, kände hennes ungdomliga, söta doft och sa:
  - Du ska åka med mig i bilen. Och ni kommer alla till jobbet, tiden att äta är över.
  Och återigen började statens växlar, även om de inte är riktigt väloljade, att vända. På vägen tillbaka älskade Fuhrer skönheten och blev till och med förvånad över att han fick så mycket energi och styrka. När allt kommer omkring sa de att Führern var impotent och allmänt förment handikappad, efter att ha haft syfilis (en lögn) och blivit kastrerad (en total fiktion!). Det är sant att Hitler inte lyckades få avkomma... Nåväl, imorgon tar han hand om den här saken själv... Eller nej, han måste fortfarande bjuda Himmler. I allmänhet, i verklig historia, stärkte Führern kraftigt SS:s roll. Tydligen måste han också gå denna väg i detta alternativ. Och att kriminalpolisens underordning till SS-strukturen som helhet är rimlig, nu kommer alla data och filer att slås samman till en källa. Dessutom kommer användningen av tortyr mot brottslingar och de avancerade förhörsmetoder som är karakteristiska för Gestapo och andra hemliga polisstrukturer att öka upptäcktsgraden avsevärt.
  Sanningen kan öka och antalet oskyldiga offer kan öka, men... De allra flesta SS-män är anständiga människor, och en erfaren utredare ser som regel direkt om en person ljuger eller talar sanning, och han gör sällan misstag. Detta kan bedömas utifrån många brottskrönikor.
  Efter att ha bestämt sig för några fler aktuella saker och bjudit in två nya tjejer att värma sängen, somnade Fuhrern, vilande sitt huvud på skönhetens nakna frodiga bröst...
  Den här gången återvände han till drömmen han hade avbrutit tidigare, om en storslagen rymdstrid. Återigen i sin genomskinliga fighter, och fienden försöker attackera leden av armén i Stora Ryssland. Och Fuhrer of the Hypernet-spelet, och hans partner, en fyllig, men samtidigt muskulös blondin, försöker agera och samtidigt hjälpa varandra. Fula fiendekrigare försöker ta siffrorna med hjälp av deras numeriska överlägsenhet. Disharmonin mellan militära armadas i Dermostan blir mer och mer slående. Deras skepp verkar mer och mer äckliga. Kapten Vladislav, med hjälp av "hink" -tekniken, skar ganska framgångsrikt bilen i form av en sned sko och sa:
  - Det är inte för inte som både Hitler och Stalin hade en pappa som var skomakare!
  Som svar blinkade hans blonda partner med hennes bara, rosa klackar:
  - Jag behöver inga stövlar eller andra skor. Med bara fötter känner jag den minsta krökningen av vakuumet eller rymdens vibrationer mycket bättre! Åh min Fuhrer, skulle du vilja bli en tjej?
  Vladislav skrattade som svar:
  - Det skulle vara intressant under en kort tid. Alla säger att kvinnor har mycket starkare och längre orgasmer än män, så jag ville verkligen kolla om detta verkligen stämmer?
  Blondinen fnissade:
  - Framsteg kanske ger dig möjligheten att uppleva detta också... Om vi inte förlorar den storslagna rymdstriden förstås. Det finns för många fiender. Kejsar Almaztiger 13, som ännu inte är född men redan är vår befälhavare, kan också dö.
  Personen som slog Führern sa:
  - En stor befälhavare, som ett huvud i krig, ju större storlek, desto allvarligare förlust!
  Istället för att svara började blondinen vända sin fighter. Han gjorde en kringla, undvek knappt baggen och sköt sedan mycket exakt tillbaka. Fiendens fordon bröt upp i lågor och började delas i mycket små flammande bitar, som vallmofrön. Flickan som tar upp tuggummit med bara tår och kastar det så skickligt att det landade precis på hennes utskjutande tunga:
  - Härlig! När du tuggar, ät då!
  Men den tuffe krigaren hade inte så tur, han träffades igen, även om det var tangentiellt och krigarkaptenen morrade:
  - Vad trött på de här kvinnornas strykningar jag blev!
  Blondinens ögon gnistrade:
  -Är du inte nöjd med att smeka? Vill du förmodligen ha något mer seriöst? Så otåliga ni alla är, benägna att förräderi!
  Vladislav skrattade och nästan svalde ett hårt svar bland kämparna i Dermostan. Bilden av striden har förändrats något. Fienden verkade outtömlig och introducerade fler och fler nya krafter i striden. Ultraslagskeppen var särskilt farliga; enorma, som asteroider, dök de långsamt upp ur vakuumet, som om de ritades med sympatiskt bläck (som dök upp när du tände en lampa på dem). Shit-stan försökte först och främst böja flankerna, att utföra en omslutande manöver, förmodligen för att skapa en kittel i rymden.
  Storrysslands trupper kämpade modigt, och samtidigt drog de sig inte heller för manövrer. Så användes metoden med mobilt försvar, samt vågade manövrar och dykningar. Till exempel försvann stridskryssarna och griparna från rymdarmén i Stora Ryssland antingen eller, tvärtom, dök upp i baksidan av mardrömsmotståndaren. Det påminde om en fisk som jagade i ett ishål - de dök upp, tog tag i bytet (någon sorts vinterinsekt, och om jägaren var en havskatt, så en fågel!) och gick tillbaka in i hålet. I det här fallet gick fartygen i Dermostan omedelbart vilse, började krypa ihop eller till och med öppnade eld mot varandra. Ett roligt plasmautbrott med förbränning av rymdskepp. Till exempel, till och med ett ultraslagskepp, efter att ha fått flera träffar från termiska preonmissiler, bröt ut i blå och gröna lågor. Sedan såg den store krigaren (fortsätter att förstöra skiten som stack som ett badblad !) vännen en bild inne i ett flammande ultraslagskepp. Och vilken imponerande koloss, en besättning på så många som två miljoner soldater och femtio miljoner robotar!
  Militanterna inne i fartyget är olika typer av skurkar: troll, troll och flera hybridtyper, till exempel de mest utbredda: en blandning av fästingar och cigaretter, eller snarare till och med cigarettfimpar! Jo, läskiga varelser, som från en skräckfilm tecknad av en narkoman.
  Varelserna vill desperat fly, men samtidigt krockar de med varandra, hugger, skär, biter. Här kommer en fäktmaskin, speciellt skapad för ombordstigningsstrider. Och hon är beväpnad med kvasi-plasmasvärd, inte raka, utan böjda för en mängd olika manövrar. Den första stängselmaskinen kraschade in i den levande röran av dem som strömmade ut ur ett enormt fartyg som flammade av eld. Genast flög bitar av hackat kött och brända kroppar åt alla håll. En vän dök upp bakom henne, hon såg ut som en spindel, bara det fanns minst trettio lemmar, och de var i form av förintelseströmmar, kapabla att skära till och med en dinosaurie på mitten.
  En av Dermostan-officerarna skrek:
  - Åh, skär mig inte! Bonden åt upp drottningen!
  Men han hade otur, cigarettfimpen med tassarna av en fästing, bara ännu äckligare, stötte in i antennen och hängde genomborrad på den. Hur han skrek kunde dock inte längre höras i den där vildaste, ständigt ökande kakofonien. Tungor av princeps-plasma lågor, övervägande blå och orange, gick om de skräckslagna kämparna i Shitmostan, vilket fick dem att steka. Och fäktmaskinerna frodades inne i ultraslagskeppet. Tydligen var det tydligt inpräntat i deras program: döda, döda och åter döda! Och det spelar egentligen ingen roll för dem vem. Och i korridorerna hördes bruset från det mest fruktansvärda hyperrummet .
  Ultralågan har dock redan nått stängselmaskinerna, liksom många troll och klo-cigarettfimpar har redan fallit sönder till fotoner. Så ultraslagskeppet började gradvis sönderfalla i flera delar. Även om splittringen skedde långsamt, verkade den inte mindre olycksbådande. Särskilt mot bakgrunden av väldigt många andra, som antingen blossar upp som miniatyrsupernovor, eller tvärtom, som krympande rymdskepp. Tyvärr, inte bara av Dermostan, utan av Stora Ryssland.
  Till exempel tappade en kryssare med hammaren och skäran emblemet kontrollen och rammade in i en fiendedreadnought. När två massor kolliderar i underljushastigheter motsvarar det att bli rammade av en förintelseraket. Den kräks med överväldigande kraft (om man kan uttrycka det så förstås). Explosionen blomstrade som en tulpan med flerfärgade kronblad och plötsligt förbrukade allt som fanns runt ett dussin kilometer. Vladislav-Adolf uttryckte det:
  - Och våra killar verkar redan vara i himlen!
  Blondinen anmärkte filosofiskt:
  - Himlen är det enda bra stället där ingen har bråttom att ta sig, även om de är i värmen!
  Hitler-träffen höll med:
  - Det här är universums paradoxer. Vi vill inte hamna på en bra plats, men den dåliga drar oss in! Så det är inte ens klart vilket som är bättre, liv eller död.
  Flickan anmärkte filosofiskt:
  - Livet är alltid bättre än döden. Det är inte för inte som nästan alla människor tycker det. Men människors åsikter, som allt annat i vår värld, är relativa.
  Führern utförde ytterligare en ganska knepig sväng, som gjorde att han kunde skjuta ner en tvåsitsig, och därför mycket dyrare och rikare beväpnad jaktplan (hur vackert den exploderade, som om fyrverkerier från komplexa kombinationer av pyrotekniska material hade blossat upp), pärlor av krossad materia utspridda över vakuumet. Vladislav-Adolf anmärkte:
  - Människors idéer om både naturen och Gud är väldigt motsägelsefulla. I allmänhet finns det till och med ett begrepp om ett reaktivt, det vill säga till och med ett destruktivt sinne, som tvingar en person att bete sig på ett sätt som inte alls är vad pragmatiska instinkter och ändamålsenlighetsöverväganden bör befalla.
  Blondinen, som har svårt att återhämta sig från ett brutalt dyk (vad mer kan du göra när sju fighters rusar på dig på en gång), sa:
  - Sluta pragmatiken - slå på matematik!
  - Inte roligt! - svarade Vladislav.
  Plötsligt, framför sjöflygkaptenen, dök en bild av ledningsposten för armén i Stora Ryssland upp . Detta är naturligtvis en gåva - förmågan att penetrera det allra heligaste och till och med känna igen, även om det inte är någon annans planer, utan ens eget befallning.
  Här är det, flaggskeppet, det imponerande flaggskeppet för rymdarmén i Stora Ryssland med en diameter på hundra kilometer. Och det här skeppet kämpar naturligtvis också, eftersom tiotusentals kraftfulla artilleripipor inte kan dömas till passivitet. Flaggskeppet ultra-battleship försöker dock agera i synk med andra stora fartyg. Fienden kan inte ges den minsta chansen att förstöra flaggskeppet, där huvudkommandot för skvadronen för rymdarmén i Stora Ryssland finns.
  Överraskande nog är generalbefälhavaren och monarken bara ett embryo som ligger i livmodern. Mamman själv är nedsänkt i ett tillstånd av uppskjuten animation, eftersom utförandet av hennes plikter annars skulle vara för smärtsamt. Och funktionen hos den redan tillräckligt utvecklade embryonala monarken, som har lemmar och, viktigast av allt, en ganska stor hjärna, säkerställs av många cybernetiska enheter. Själva embryot, som regerar över det stora ryska imperiet, känns ganska bekvämt.
  Ja visst, och han är tyngd av behovet, han har varit inne i sin mamma i flera år nu. Man kan bara drömma om att springa eller flytta på något. Och det här är smärtsamma drömmar, eftersom födseln betyder omedelbart försvinnande. Embryot kommunicerar med omvärlden med hjälp av skannrar. Naturligtvis visar de inte den embryonala befälhavarens verkliga utseende, utan en bild som är mer kapabel att inspirera till förtroende. I synnerhet dyker en stilig ung man upp i form av en ofödd kung. Han ger order till trupperna med en tydlig, befallande röst:
  - Använd principen om elastiskt försvar. Liksom för tusentals år sedan använde svagare krafter, underlägsna i antal, det otvivelaktiga faktum att en mindre massa är mycket mer rörlig än en stor. Eftersom en mager massa kännetecknas av obetydlig tröghet!
  Flickmarskalken bekräftade:
  - Självklart... Arméns förmåga att manövrera är nyckeln till seger. Naturligtvis måste extremer undvikas. Myran är trots allt inte djurens kung!
  Den embryonala befälhavaren flinade:
  - De dödligaste varelserna är bakterier. Fast nej, kanske inte ens virus! Även om en primitiv organism är den effektiv! Här samlade fienden enorma styrkor, från nästan hela universum, vilket innebär att han exponerade de återstående områdena.
  Elf Marshal Fego med lila och orange flätor anmärkte:
  - Ibland räcker det med en till synes obetydlig fördel på en begränsad del av fronten för att vinna. Detta är ett konstigt axiom för många strider, för olika civilisationer!
  Fosterkejsaren skrockade genom skannrarna:
  - I det här fallet tittar du på roten.
  Under tiden försökte Armadas i Dermostan att omorganiseras på resande fot. En mycket betydande reserv närmade sig dem bakifrån. Tusentals stora rymdskepp och miljontals mindre fartyg gick ut med hjälp av klockformationen. Som ett resultat ökade parasiternas eldkraft märkbart. Flickmarskalken sa med spänning:
  - Här är ett annat trumfkort som kastats av bastardmotståndaren. Ändå var vår spaning inte riktigt på nivå, möjligheten att införa ett så stort antal styrkor försågs inte.
  Kejsarens hologram i form av en pojke sparkade till svärdet. Drivmedlet träffade grinden. Det exploderade nästan omedelbart. Först finns det en blixt som äter bort ögonen och sedan tillväxten av en lila svamp som förstör allt inom räckhåll för slagskeppets pistol. Hologrampojken sa:
  - Det här är en fenomenal målskytte! Nåväl, låt motståndarna ge allt. Jag har en överraskning förberedd för honom.
  Elf Fego tittade på bilden av slaget med viss tvivel. Armadan i Dermostan såg smärtsamt formidabel ut. Särskilt ultra-stridsskepp, vars diametrar nådde tvåhundrafemtio kilometer. Tomten mindes plötsligt sin hemplanet... Naturen där är idyllisk, det finns inte ens blodsugande insekter. Och lejon... Nja, inte direkt lejon, utan hybrider med blåklint. I allmänhet är detta ett vackert djur: kroppen är en blåklintblomma, och den gyllene manen utvecklas i vinden. Dessutom ändrar blåklinten nyans... Här finns en direkt fulhet, riktad både mot människor och tomtar.
  Den blonda marskalken sa:
  "Vi vet inte hur många reserver fienden har, men det verkar för mig att det är dags att flytta vårt bakhållsregemente."
  Den embryonala kejsaren invände:
  - Nu är det inte läge att visa dina kort!
  Flickmarskalken försökte argumentera:
  "Om vårt folk dör, kommer det inte att finnas någon kvar att slåss!"
  Och sedan hittades den embryonala befälhavaren:
  "Du kan inte vinna ett krig utan offer." I schack kan du, men i en riktig kamp kan du inte! Krigets skoningslösa lag är att förluster är som regn som bevattnar segerskotten, du behöver bara se till att förlusterna inte utvecklas till ett skyfall som sköljer bort skotten! - Då blev hologrammet som skickades från livmodern plötsligt snällare i ansiktet. - Men tro inte att för att minska förlusterna, särskilt från branden från ultraslagsskepp, låt rymdskeppen i Stora Ryssland dra sig tillbaka i en spiral.
  Tomtemarskalken stödde embryobefälhavaren:
  - Det är det, det är det enda sättet. Det är ännu inte känt hur många styrkor fienden kommer att kunna kasta ut från underjorden.
  Sannerligen, rymdskeppen i Shitmostan försökte röra sig i en tät flock. Samtidigt sparade de inte ammunition alls, kastade missiler på miljoner, utan att ens bry sig om träffens noggrannhet. Det verkade som att miljarder tändstickor slogs över vakuumet för att flamma upp till hyperplasma, bränna allt som rör sig och sedan slockna. Ryska krigare skjuter mycket mer exakt, men fiendens grova dreadnought dundrade, som en smällare, och spred fragment som konfetti. Dödlig konfetti som sköt ner flera båtar i Dirmostan. Och antalet förstörda fregatter av bastardcivilisationen är helt oöverskådligt. Det är sant att ryska fartyg dör. Här rusade den skadade kryssaren i desperation som en rysk stridsvagn på Kursk-bukten och rammade fiendens ultraslagsskepp. Hundratusentals liv avbröts på en gång och elden brann, som om ett gigantiskt gasrör hade sprängts.
  Dvärgmarskalken anmärkte dystert:
  - De böjer oss, men vi ger inte upp! - Torgbefälhavaren märkte (eller snarare hans holografiska bild, dvärgen själv var på ett annat fartyg av Gross-Dreadnought-klassen!). - Det skulle vara nödvändigt att inleda åtminstone några motangrepp på fiendens kommunikationer och försörjningslinjer.
  Fosterkejsaren flinade genom sitt pojkaktiga hologram.
  - Vad är jag en förlorare enligt dig!
  Dvärgmarskalken grymtade och spred sina tassar:
  "Men de sparar inte ammunition alls." Det betyder att de har tillräckligt. Är det inte så, min herre?
  Embryokejsaren invände:
  - Nej inte så här! En stor befälhavare är mer värdefull än hans huvud, så en försiktighetshjälm och ett kamouflage av list kommer inte att skada honom! Kort sagt, fienden är fortfarande i den ljuva illusionen att allt är bra med honom, men i själva verket är vår seger redan nära! Att slå oväntat är detsamma som att ersätta en knytnäve med ett svärd av legerat stål!
  
  
  WITTMAN LEVER
  En liten förändring i historien förknippad med nazisternas stora framgångar under offensiven i Ardennerna. Nazisterna avancerade snabbare, kunde ta sig över broar och erövra lager med vapen, ammunition och bränsle. Framgången underlättades också av Wittmanns deltagande i strejken, som, till skillnad från den verkliga historien, inte dog! Och vad? Riktiga hjältar dör aldrig och är odödliga! Wittman fortsatte att slåss och samla ihop poängen. Efter förstörelsen av den tvåhundrade stridsvagnen blev han det första och hittills enda tankfartyget som tilldelades riddarkorset av järnkorset med eklöv, svärd och diamanter.
  Wittmanns geni förändrade historiens gång något. Och tyskarna visade sig vara lite lyckligare, snabbare, effektivare. Och de lyckades med det som nästan hände i den verkliga historien, men bara ett par timmar saknades. Och så erövrades lagren, och den tyska armén fick förkrossande makt. Som ett resultat togs Bryssel till fånga och hundratusentals brittiska och amerikanska soldater tillfångatogs.
  Stalin hade ännu inte bråttom att anfalla, och ville att de allierade skulle besegras mer kraftfullt i väst.
  Striderna visade att Tiger-2 är ett mycket effektivt vapen både vad gäller beväpning och frontpansar. Tyskarna, som såg att Röda armén var passiv i öst, satte in ytterligare enheter i striden och började bygga vidare på sin framgång. Fritz skaffade också den nyaste självgående pistolen E-25, som var liten i storlek och vikt, men hade starka vapen och bra rustningar, och viktigast av allt rörlighet.
  Som ett resultat, nya segrar... Nu är Krauts i Paris. De tar den franska huvudstaden igen.
  Och detta är vad Stalin vill - att de allierade ska dödas, och då kommer Sovjetunionen att få hela Europa.
  Stalin är en slug räv... Men Churchill är inte heller en idiot. När Roosevelt dog skrev han och Truman på en vapenvila med det tredje riket. Samtidigt dra tillbaka resterna av de besegrade trupperna från Frankrike. Och naturligtvis med ett fullständigt utbyte av krigsfångar, och även med leverans av bränsle och förnödenheter till Tredje riket.
  Tyskland svarade med att upphäva antisemitiska lagar. Däremot blev judarna kvar i lägren, men de brändes inte, de tvingades bara arbeta och amerikanerna skickade konserver och spannmål till lägren.
  Tyskarna hade fria händer i Frankrike och Italien. Nu lade Stalin fram ett förslag om en separatfred. Men Hitler förkastade det. I juni började Fritz-offensiven. De första E-50-stridsvagnarna kom in i serien. Men som det visade sig var bilen inte helt framgångsrik. Dess vikt förblev hög, nästan 65 ton, med en lägre siluett än Tiger-2:s, men rustningen var av samma tjocklek, uppenbarligen otillräcklig, särskilt på sidorna. 88 mm pistolen med en pipa längd på 100 EL visade sig vara något bättre. Hon avlossade tolv skott per minut.
  Körprestanda lades till av en kraftfullare motor som accelererade upp till 1200 hästkrafter. Generellt sett förbättrades stridsvagnen naturligtvis jämfört med Tiger-2 och hade en något mer rationell lutning på pansaret, men förblev sårbar från sidorna.
  E-100 var bättre skyddad, men dess tunga vikt försvårade transport och stridsanvändning. Den mest framgångsrika var den självgående pistolen E-25, med en mycket låg siluett av frontpansar på 120 mm, en stor lutning och sidopansar på 82, och en kanon för Tiger-2, det var den bästa själv- framdriven pistol från Wehrmacht och andra världskriget. Den accelererade till sjuttio kilometer i timmen - en motor på 700 hästkrafter, och till och med rikoscherade IS-2-skal i pannan.
  Tyskarna slog huvudslaget från Ungern och försökte rädda Budapest, som fortfarande var omringat. Striderna var extremt hårda.
  Offensiven började den 22 juni och Röda armén byggde ett mycket kraftfullt försvar. Tyskarna har fortfarande få E-serie stridsvagnar, bara E-25 självgående kanoner i ganska stora mängder - de är ganska lätta att tillverka och billiga. Här är två tjejer i bikini som ligger i den. Fordonet är lägre än en och en halv meter och tack vare detta är det så väl skyddat och beväpnat med en relativt låg vikt.
  Två flickor, Charlotte och Gerda, liggandes, sköt mot sovjetiska vapen. Framför dem rörde sig små bilar, kontrollerade av radio, och rensade minfält.
  Röda Charlotte avfyrade kanonen. Hon slog ner den sovjetiska pistolen och skakade på bröstet, knappt täckt av en tunn tygremsa. Och hon kurrade:
  - Rasande brand av hyperplasma!
  Och så kommer Gerda att slå henne med sina bara tår. Och han kvittrar:
  - Jag är en väldigt cool tjej och inte dålig...
  Den självgående pistolen rör sig själv. Och då och då tar det stopp. Hennes frontpansar är kraftigt sluttande, och detta ger bra skydd. Sovjetiska vapengranater är känsliga för rikoschetter. Och ingenting hotar en sådan självgående pistol frontalt. De kan fortfarande slå åt sidan. Men tjejerna har ingen brådska. Den effektiva självgående pistolen överträffar SU-100 i pansarbrytande kraft, och är dessutom bättre skyddad, mer rörlig och samtidigt lättare.
  Och Röda armén har inte tillräckligt med torrvaror. Främst stridsvagnen T-34-85, som inte är tillräckligt kraftfull med sin pistol och har svag rustning. Och den tyska självgående pistolen E-25 är förresten lättare, mycket starkare i rustningar och vapen.
  Tjejerna slåss... Väldigt vacker och ung. Och deras självgående vapen bombar och kastar...
  Fritz lyckades så småningom ta sig igenom till Budapest. En övertygande seger, omgiven av sovjetiska enheter. Många tillfångatogs och dödades.
  Det är sant att nazisterna led betydande förluster. Och det finns inte så mycket styrka. Tja, om utrustning fortfarande produceras räcker inte mänskliga resurser till.
  Och barn och kvinnor är inkallade till armén. Eller utlänningar, men de är inte tillräckligt pålitliga.
  Striderna fortsätter dock... Röda armén gör mycket envist motstånd, med många försvarslinjer. Tyskarna avancerar ytterligare hundra kilometer och stannar. Jag har inte tillräckligt med styrka. Och Röda armén själv går till offensiven. Men den är inte heller särskilt framgångsrik och skjuter tyskarna lite åt sidan.
  Tills vintern kommer... Frontlinjen stabiliseras. I januari 1946 skulle Röda armén rycka fram i Östpreussen och Polen, men gjorde små framsteg.
  Tyskarna gungar inte båten på vintern. Striderna är blodiga. Men frontlinjen är långsam...
  Och en period som är karakteristisk för första världskriget börjar. Frontlinjen blir inaktiv. Tyskarna och utländska divisioner avancerar på sommaren och Röda armén på vintern. Och ingen kan nå betydande framgång.
  År efter år av krig fortsätter. Tyskarna ligger något före Sovjetunionen när det gäller utvecklingen av jetflygplan. Sovjetunionen introducerade MIG-15 i massproduktion först 1949. Men vid det här laget hade tyskarna ME-462 och XE-362. Och viktigast av allt, skivplan, som är omöjliga att skjuta ner från en kraftfull laminär jet med handeldvapen.
  Stridsvagnarna har den tyska "E"-serien... Däremot dök T-54 och IS-7 upp. Men tyskarna lanserade sedan AG-serien - en mer avancerad pyramidformad sådan.
  Men ingen hade en fördel. Frontlinjen förblir på plats.
  Tills Stalin dog i mars 1953...
  Och här, genom att dra fördel av viss förvirring i partiledningen och kampen om makten, kunde tyskarna nå framgång. Men sedan efter arresteringen och avrättningen av Beria, utnämningen av Vasilevsky, den store strategen, till den högsta befälhavaren, och förstärkningen av chefen för den statliga försvarskommittén Malenkov. Frontlinjen har stabiliserats inom Europas gränser.
  Medan det fanns en period av kamp om makten i Sovjetunionen kunde tyskarna nå Neman och återta Balkan, Rumänien, Bulgarien, Slovakien, Grekland, Albanien och återta full kontroll över Europa.
  Men frontlinjen stabiliserades igen redan vid Sovjetunionens gränser 1941...
  Och sedan december 1955... Röda armén rycker enligt traditionen fram igen på vintern. Hur många år har kriget varat? Skräck fjorton och en halv! Och det finns inget slut i sikte!
  Så länge Hitler lever kommer kriget inte att ta slut. Malenkov är benägen till fred inom samma gränser fram till den 22 juni 1941. Men Hitler är envis och vill vinna till varje pris!
  Röda armén går framåt. Den nyaste IS-12-stridsvagnen går i strid. Ett fordon med en 203 mm kaliberpistol. Det är en stor, med tio maskingevär. Och sex flickor - besättningsmedlemmar. De provar den allra första modellen av tanken. Är den inte för stor och tung? Är maskinen effektiv? Tjejerna är trots julen den 25 december och frosten bara i bikini. Det är sant att tanken har den senaste gasturbinmotorn, och den är varm. Dessutom är de sex tjejerna själva inte enkla.
  De har kämpat sedan 41. Och vi vande oss vid att vara nästan nakna i alla väder. Faktum är att när du är i bikini hela tiden, slutar du känna dig kall. Och huden blir elastisk och hållbar.
  Flickor kör en mördarmaskin med bara ben. De är verkligen söta och vackra.
  Alenka är chef här och besättningsbefälhavaren. Vad har tjejen inte sett under fjorton och ett halvt år av krig? Var har hon varit? Fronten har passerat från Brest till Stalingrad, från Stalingrad till Vistula, och nu avancerar de i Bialystokområdet. Själva Bialystok hålls fortfarande av tyskarna. Frontlinjen blev stabil. Och de grävde en anständig mängd skyttegravar.
  Så faktiskt, kriget är oändligt... Och det kan pågå i mer än ett år. Och vad vill denne envise Hitler?
  Inte heller här vill USA och Storbritannien ha fred mellan Sovjetunionen och Tredje riket. De vill att båda sidor ska förinta varandra fullständigt.
  Tjejerna på IS-12 går framåt. Tankens frontpansar är 450 mm i vinkel. Projektilerna studsar av. Och tjejerna skjuter tillbaka.
  Men det finns bara en sådan tank i Sovjetunionen än så länge. IS-10 är redan i produktion, men väger femtio ton. IS-7 tillverkas fortfarande som T-54. T-55 har också dykt upp bland massorna, men än så länge går den bara in i produktion. Tyskarna har pyramidformade stridsvagnar. Också mycket stark och perfekt. Och högtryckspistoler med korta pipor.
  Så kampen framåt är den allvarligaste. Natasha och Anyuta skjuter från en kraftfull fartygspistol och skriker:
  - Vår flagga kommer att vara över Berlin!
  Och de blottade sina vita, pärlemorfärgade tänder. Och du kan inte stoppa tjejerna med miner.
  Två granater träffade frontalpansar... De rikoschetterar. Nej, IS-12 är en seriös bil och du kan inte ta det så lätt.
  Men IS-7:an, som rör sig till flickornas högra hand, verkar ha fått en träff från en högtryckskanon och stannat. Skadade den stilige killen.
  Alenka, som spänner sina magmuskler, sjunger:
  - Allt omöjligt är möjligt i vår värld, Newton upptäckte att två och två blir fyra!
  Striderna pågår fortfarande med oförminskad styrka. En sovjetisk kanon träffar tyskarna. Stora Marusya sätter in skal i ridbyxan. Detta är flickors liv och öde. Och de sjunger:
  - Ingen kommer att stoppa oss, ingen kommer att besegra oss! Ryska vargar krossar fienden, ryska vargar - en hälsning till hjältarna!
  Augustine, som skjuter med maskingevär, säger:
  - I ett heligt krig! Det blir vår seger! Ryska flaggan fram, ära till de fallna hjältarna!
  Och återigen vrålar mördarpistolen och låter:
  - Ingen kommer att stoppa oss, ingen kommer att besegra oss! Ryska vargar krossar fienden, de har en hård hand!
  Maria, den här tjejen med gyllene hår styr tanken och gnisslar:
  - Låt oss krossa fascisterna hårt!
  Tyskarna har det svårt, striderna rasar också i himlen. Men än så länge är MIG-15 underlägsen i hastighet och beväpning jämfört med de tyska märkena. Kampen pågår ojämnt.
  Huffman, denna underbara acepilot, gjorde en bra karriär under krigsåren. Mer exakt, underbart och fantastiskt. Efter att ha nått trehundra flygplan fick han riddarkorset av järnkorset med silver eklövsvärd och diamanter. När han nådde fyrahundra nedskjutna flygplan fick han riddarkorset av järnkorset med gyllene eklöv, svärd och diamanter. För femhundra plan fick han den tyska örnorden med diamanter, och efter tusen lämnar riddarkorset av järnkorset med platinaek svärd och diamanter. Och efter att ha nått två tusen flygplan fick han riddarkorsets stora kors.
  Den unika piloten kunde uppnå många flygsegrar. Och han levde fortfarande. Huffman befordrades nyligen till general. Men han flög fortfarande som privatpilot.
  Som de säger, det brinner inte i eld och drunknar inte i vatten. Under många år av krig fick Huffman instinkten som en jägare. Han blev en superlegendarisk pilot och mycket populär. Men han hade en stark konkurrent - Agave, som också översteg siffran två tusen nedskjutna bilar. Och hon var ikapp Huffman. Men hon är fortfarande väldigt ung, och har ännu inte förlorat en enda fighter.
  Flickan trampade på pedalerna med sina bara, mejslade fötter och avfyrade ett skott med luftkanoner. Och nu sköts fyra sovjetiska MIG-15-fordon ner.
  Agave fnissar och säger:
  - Till viss del är vi alla tikar! Men jag har nerver av stål!
  Och återigen vänder sig flickan bort. Den skjuter ner sju USSR-flygplan i en skur - sex MiGs och en TU-4, och gnisslar:
  - I allmänhet, om jag inte är super, då är jag hyper !
  Agave, naturligtvis, är en kärring. Pilot från Lucifer. Mycket vacker honungsblond.
  Här skjuter han ytterligare en skur och skjuter ner åtta sovjetiska MIG-15 flygplan på en gång och piper:
  - Jag är den mest kreativa och reaktiva!
  Flickan är verkligen inte dum. Han kan allt och kan allt. Du kan inte kalla henne privat.
  Och hennes ben är så solbrända, så graciösa...
  Men Mirabela kämpar mot henne... Under lång tid var Kozhedub det bästa sovjetiska ess. Han samlade sex guldstjärnor från Sovjetunionens hjälte efter att ha skjutit ner etthundrasextiosju flygplan. Men sedan dog han. Då kunde ingen slå hans rekord. Och bara nyligen överträffade Mirabela Kozhedub. Och efter att ha skjutit ner över hundra åttio flygplan blev hon en sjufaldig hjälte i Sovjetunionen.
  Det här är en Terminator-tjej! Någon som hon kommer att stoppa en galopperande häst och gå in i en brinnande hydda.
  Och ännu svalare.
  Mirabela fick ett svårt öde. Jag hamnade i en barnarbetskoloni. Barfota och iklädd en grå mantel högg hon ner skogen och sågade stammar. Hon var så stark och frisk. I svår frost gick hon barfota och i fängelsepyjamas. Och åtminstone en gång skulle jag nysa.
  Naturligtvis noterades detta fenomen även vid fronterna. Under lång tid kämpade Mirabela i infanteriet och blev sedan pilot. Mirabela fick sitt första elddop i slaget vid Moskva, dit hon gick omedelbart efter kolonin. Och där visade han sig vara cool.
  Hon kämpade barfota och nästan naken i den svåra frosten som bokstavligen förlamade Wehrmacht. Hon var en så jäkla, oövervinnerlig tjej. Och hon lyckades grundligt.
  Mirabela trodde på Sovjetunionens förestående seger. Men tiden går. Det blir fler och fler offer, men segern kommer inte. Och det blir riktigt läskigt.
  Mirabela drömmer om segrar och prestationer. Hon har sju stjärnor i Sovjetunionen - det här är mer än någon annan! Och fan, hon förtjänar sina utmärkelser! Och han kommer att fortsätta att bära militärkorset. Även om Stalin dog så lever hans arbete vidare!
  En tjej kommer in och umgås... Skjuter ner en tysk XE-362 och gnisslar:
  - Flygflyg! Och en jäkla ny besättning!
  Riktigt cool tjej. En riktig kobra är kapabel till mycket.
  Mirabela är en ny stjärna...
  Striderna pågår i flera dagar tills det nya året kommer... Den sovjetiska IS-12 fick skador på rullarna och spåren - den håller på att repareras. Ja, ett så grymt och skoningslöst krig. Och hur länge kommer det att hålla?
  Och allt för att Wittman överlevde striderna i väst.
  Wittmann själv stred i en stridsvagnsbesättning under en tid. Efter att ha fört greven till trehundra fordon, utan att räkna vapen, granatkastare, lastbilar, motorcyklar och andra saker, belönades han: Järnkorsets riddarkors med gyllene eklöv, svärd och diamanter, och befordrades till general.
  Därefter slogs han inte längre. Men han befäl över den sjätte, SS-stridsvagnsarmén.
  Kurt Knipsel blev Wehrmachts mest framgångsrika stridsvagnsess. Men först efter femhundra förstörda stridsvagnar fick han riddarkorset av järnkorset.
  På något sätt berövades han priser. Det är sant att han, efter att ha nått tusen tankar, äntligen fått: riddarkorset av järnkorset med silver ekblad, svärd och diamanter.
  Kurt Knipsel är en mycket effektiv kampmaskin. Kämpade i olika stridsvagnar. Han var både skytt och befälhavare. Länge gick jag före alla utan konkurrens.
  Men den vackra Gerda kunde redan komma ikapp honom. Tjejerna kämpade bra. Men sedan tog de en paus. Alla fyra skönheterna blev gravida och födde ett par: en son och en dotter. Men efter uppehållet kompenserade de snabbt.
  Och nu har Gerda gått förbi Knisel .
  Hur kan de undvika att ta sig runt? De slåss barfota och i bara bikini. Flickorna tog en ny paus och födde barn igen. Och nu närmade vi oss antalet tvåtusen förstörda stridsvagnar. Och de kunde räkna med en aldrig tidigare skådad belöning: stjärnan i riddarkorset av järnkorset med silvereklöv, svärd och diamanter.
  Det här är tjejerna!
  Gerda skjuter på den sovjetiska bilen. Han river av tornet och skriker:
  - Jag är en jäkla grej!
  Och han skjuter igen. Penetrerar T-54. Och gnisslar:
  - Hemland Tyskland!
  Flickan rycker. Och hon är väldigt aktiv... Ja, hon har en sådan strategisk streak. Det är redan 1956... Kriget fortsätter och fortsätter... Vill inte sluta. Röda armén försöker avancera på olika platser. Men var försiktig, det finns få mänskliga resurser kvar.
  Och Ryssland blöder.
  Röda armén försöker avancera mot Rumänien. Och sedan var det kraftfull artilleribombardement, skottlossning och mord.
  Men fienden väntar. Tyskarna har den populäraste stridsvagnen, AG-50. Den är överlägsen T-54 när det gäller skydd, särskilt på sidorna och kanske i pistolens pansarbrytande kraft, men den är tyngre. Det är sant att tyskens hastighet är högre på grund av gasturbinmotorn.
  Den tyska stridsvagnen skjuter och gör mål.
  Margarets besättning slåss. Kämpar kallblodigt. Tyska flickor skjuter ner en sovjetisk stridsvagn. Och de gnisslar av välbehag.
  Ja, och du kommer inte igenom här...
  En diskus som styrs av Albina och Alvina cirklar i himlen . Två blonda tjejer blir påkörda av sovjetiska bilar. Och de gör det mästerligt. De helt osårbara diskusbaggarna Migi och Tu. Mördarbil. Och krigarna trycker på sina bara tår. Och de ger inte Röda armén en chans i himlen.
  Skivplanet är något som USSR-forskare inte kan kopiera. Detta är något som inget motgift har hittats för. Och tyskarna känner sig väldigt självsäkra i luften. Och de slåss som trollkarlar med en trollstav.
  Albina riktade sin diskus mot fienden och gnisslade:
  - Finns det en Gud, så är han tysk!
  Alvina, som krossade fienden, bekräftade:
  - Definitivt en tysk!
  Och tjejen skrattade... I allmänhet var hon också trött på det oändliga kriget. Tja, tyskar och ryssar dödar varandra. Närmare bestämt Röda armén och Wehrmacht. Men frontlinjen är fortfarande orörlig... Och det finns inget slut eller kant i sikte.
  Krig... Det här är redan verklighet. Krigare födda efter krigets början slåss i himlen och på marken.
  Till exempel Hans Feuer. Den yngsta mottagaren av Järnkorsorden, första klass. Och sedan blev han den yngste mottagaren av Orden av riddarkorset av järnkorset för tillfångatagandet av en sovjetisk general.
  Ja, det här är faktiskt väldigt coolt.
  Hans Feuer är en desperat fighter. Pojken kämpar som en jätte, och det är iskallt på vintern, bara klädd i shorts.
  Det här är verkligen väldigt coolt!
  Hans blev känd i århundraden!
  Och i allmänhet pågår ett så otroligt och intensivt krig här... All AI bleknar.
  Och i Rumänien kan Röda armén inte tränga in i det tyska försvaret. Båda sidor led förluster. Januari tickar på... Och varje dag dödas och skadas fler och fler människor.
  Det finns ingen början eller slut på galenskapen.
  Agave är på himlen igen och skjuter ner sovjetiska fordon. Hon är en jägare och ett rovdjur. Slår fienden.
  Bilarna hon körde ramlar ner. Och så skjuter tjejen mot markstyrkorna. Slår ut IS-7. Och han skrattar:
  - Jag är bäst! Jag är tjejen som dödar fiender!
  Och återigen överförs det till luftmål. Detta är förstöraren av stridsvagnar och alla fordon som flyger och skjuter.
  Det är väl det här som kokar längst fram. Och på hemmafronten försöker forskare skapa något dödligt. Även om det inte blir det bästa.
  Men här är en liten tank AG-5. En maskin som väger sju ton. Klarar stridstester. Och gnager och gnager fienden.
  Och när det är dags att sjunga kommer ingen att stoppa oss eller besegra oss!
  AG-5:an rusar fram och skjuter allt eftersom. Och en sådan tank kan inte stoppas. Och skalen rikoschetterar.
  Och inne i bilen sitter en tioårig pojke, Friedrich, och gnisslar:
  - Och jag kommer verkligen att bli en superfighter!
  Och återigen sköt han... Och det träffar mitten av tornet. Och dess destruktiva kraft, även om den är liten i kaliber, är kolossal.
  Och på himlen kämpar Helga. En barfota flicka i bikini skriver upp räkningarna. Och gläds åt sina fantastiska framgångar.
  Och Agave kommer före... Och slåss också.
  Det är redan februari 1956... Röda armén kunde inte nå framgång någonstans. Men tyskarna kan inte heller avancera. Formidabla underjordiska stridsvagnar går i strid. Men de är rent taktiska.
  Flickorna rusade under jorden, förstörde ett batteri av sovjetiska vapen och återvände.
  Samtidigt tillfångatogs ett par pionjärer. Flickorna klädde av de tillfångatagna pojkarna och började tortera dem. De slog pionjärerna med ståltråd och grillade sedan sina bara klackar med eld. Sedan började de bryta mina tår med heta tång. Pojkarna tjöt av vild smärta. Till slut brände tjejerna ut stjärnor på bröstet med ett hett strykjärn och krossade sina manliga perfektioner med sina stövlar. Det sista gjorde slut på pionjärerna och de kollapsade av smärtsam chock.
  Tjejerna visade kort sagt prestationer i toppklass. Men återigen gjorde tyskarna inget betydande.
  Kraftfulla självgående kanoner: "Sturmmaus", sköt mot sovjetiska positioner. De utförde mycket förstörelse och förstörelse. Men ett sovjetiskt attackflygplan slog ut ett av fordonen och Krauts återvände.
  Nazisterna försökte använda disketter för att krossa sovjetiska batterier. Igelkottar och sprängmedel användes mot dem. Det blev ett totalt slagutbyte.
  Här är Albina och Alvina igen på sitt flygande tefat. De pekar med sina bara tår genom att trycka på joystickknapparna och gör det extremt skickligt.
  Flickorna uppvisar naturligtvis den högsta aerobatiken. De drog sin diskus och ett dussin sovjetiska flygmaskiner sköts ner.
  Albina kvittrar:
  - Rasande bygggrupp! Det kommer att finnas en starfall!
  Och han vänder sin bil igen. Och flickorna förstör Röda armén. Dessutom grundligt...
  Alvina skjuter också ner ett dussin sovjetiska plan och gnisslar:
  - Galna tjejer, och inte jungfrur alls!
  Det senare är sant. Paret hade väldigt roligt med männen. Och hon gjorde alla möjliga saker. Flickor älskade män - det gladde dem! Och speciellt om du jobbar med tungan.
  En flicka av högsta rang... De torterade pionjären... Först klädde de av honom och hällde ett par hinkar vatten i halsen på honom. Sedan förde de ett varmt strykjärn till den svullna magen. Och vad de brann! Pionjären skrek av vild smärta... Det luktade brännande.
  Alvina slog honom på sidan med en het tråd. Och hur han vill skratta... Det är väldigt roligt.
  Sedan sjöng hon:
  - Jag är trött på att harva bakdelen - jag vill reta min lycka!
  Och vad han kommer att skratta! Och han kommer att blotta sina pärlande tänder! Den här tjejen älskar att döda, vilken tjej!
  Och flickans ben är alla nakna och graciösa. Hon älskar att gå barfota på kolen. Och även att driva bort tillfångatagna pionjärer. De tjuter så mycket när hälarna är stekta. Till och med Alvina tycker det är väldigt roligt. Och Albina är också en tjej, låt oss inse det - super! Hur man armbågar en motståndare i hakan. Och han gnisslar:
  - Jag är en tjej av högsta klass!
  Och blottar sina pärlande tänder. Som glittrar som polerade. Och krigaren är imponerande! Detta kan vara något som inte kan sägas i en saga eller beskrivas med penna!
  Båda krigarna slår ner sovjetiska MiGs på himlen. Skönheterna är aktiva. Det finns inte det minsta tvivel hos dem. Och så vild och extatisk skönhet.
  Krigarna styr joysticken med sina bara fötter och attackerar ryska bilar. När de trycker på kommer de att krossa kämparna, som om de slår kristall med en klubba. Flickorna är hänsynslösa och skoningslösa. De innehåller ilskans kraft och passionens låga. Och förtroende för seger. Även om kriget har pågått i femton år. Men det vill inte ta slut heller. Albina och Alvina är på toppen av sin popularitet. Och de vill inte dra sig tillbaka eller stanna för ett ögonblick. Och de rör sig mot sig själva och ramlar fienden.
  Albina, som slår ner sovjetiska plan, skriker:
  - Tjejen är trött på att gråta, jag dränker hellre bastskon!
  Och hur han flinar och blinkar med sina pärlande tänder. Och hur hon nu vill ha en man. Hon älskar att våldta män. Hon är mycket nöjd med detta. Han tar dig och våldtar dig.
  Albina vrålar:
  Flicksex är sex
  Här är det stora framsteg!
  Och krigaren kommer att brista i skratt... Och låt oss döda alla våra fiender igen. Hon har mycket energi. Och full av muskelstyrka.
  Och Alvina kommer att ryta:
  - Låt oss krossa fienden i bitar!
  Och krigaren kommer att börja skratta aktivt! Och jag föreställde mig hur hennes killar tafsade. Men låt oss bara säga att det är trevligt.
  Mars är redan över oss... Solen skiner mer och mer. Den första vårdagen springer ryska pojkar barfota genom den smälta snön. De skrattar åt sig själva, flinar åt sig själva och visar sina fikon för tyskarna.
  Pionjärer med röda slipsar, korta hårklippningar, några av dem ännu kortare. De springer och hoppar. Deras bara fötter blir knappt kalla. De har blivit väldigt grova. Tjejer springer också, även de utan skor. De rosa, runda klackarna gnistrar i solen. Underbara sovjetiska tjejer. Smal, atletisk, van att nöja sig med lite.
  Och alla flinar och flinar mot sina tänder... Vårens första dag är riktig glädje och törst efter ljus och skapande!
  Och det är en luftstrid på himlen. Mirabela, det här är den sovjetiska piloten nummer ett som skjuter ner ett annat tyskt plan. Och som alltid har tjejen bara bikini på sig. För alltid ung och aldrig bleknar. Sådan är den andliga styrkan som är gömd i henne.
  Mirabela älskar dock också när män rör vid henne. Hon gillar det verkligen. Det är därför hon är pilot... När en tjejs nakna, muskulösa kropp knådas av mäns händer är det ett sant nöje. Och jättekul!
  Mirabela kör på en annan nazistbil och väser:
  - Jag är en pansartik!
  Flickan slår till och med i kontrollpanelen med sina bara, runda klackar. Hon är vacker. Och oefterhärmlig.
  Mirabela tar sig ur det. Och Agave flyger mot henne. Slutligen träffades de två mest framgångsrika kvinnliga krigarpiloterna. De skjuter på varandra från ett rundhus. De försöker få det på avstånd. Men det går inte särskilt bra. Båda skönheterna flyger från skjutlinjen. Och de blottar sina tänder aggressivt. Tja, kvinnor är tikar. De tittar hårt in i varandras ögon. Mer exakt, frontalt och de skjuter igen. Den tyska ME-562 är fortfarande bättre beväpnad än MIG-15, och det sovjetiska fordonet sköts ner...
  Men Mirabela lyckas kasta sig ut och förlorar sitt plan för första gången i sin flygkarriär. Det värsta är att hon hamnade på fiendens territorium. Och det här är dåligt. Ja, sådana unika vändningar av ödet. Och den 1 mars 1956 förändras världen, men Führerns regel i det cybernetiska spelet kvarstår.
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"