Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Jung Boy A TajnÁ Mise

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Vychytralý Eduard Osetrov, nyní v roli obyčejného sluhy, opět proniká do města, kde sídlí guvernér, přímo ve svém doupěti. V důsledku toho dojde k zákeřnému a odvážnému útoku pirátů a strhne se vážný boj.

  JUNG BOY A TAJNÁ MISE
  ANOTACE
  Vychytralý Eduard Osetrov, nyní v roli obyčejného sluhy, opět proniká do města, kde sídlí guvernér, přímo ve svém doupěti. V důsledku toho dojde k zákeřnému a odvážnému útoku pirátů a strhne se vážný boj.
  . KAPITOLA Č. 1
  Mnoho dívek cákalo po lesklé palubě pirátské lodi bosýma svalnatým chodidlem. Pirátští válečníci tvořili většinu posádky na této planetě, která nebyla technologicky ani magicky příliš vyvinutá.
  Ale moc nad lodí patřila hlavně mužům.
  Ravarnava a další tři lidé, mezi nimi i černá bojovnice Oblomova, odešli na schůzku, brzy se k nim připojil kapitán Monitor a šest jeho nohsledů, z nichž dva neměli nic společného s lidskou rasou. Bosý chlapec Eduard Osetrov rychle nakreslil dolními končetinami mapu města.
  - Hlavní bohatství již bylo naloženo na lodě a chystá se odejít. - Začal statečný zvěd. Ano, a na cestě k nim, to vím jistě, se k nim přidají tři lodě s tonáží a výzbrojí ne horší než naše loď. Musíme si po ránu pospíšit, abychom na tohoto ježka zaútočili zbraněmi - uzavřel to děvče Edward. A jeho abs, velmi svalnatý chlapec, se začal pohybovat. Černá ženská hrdinka, hrající roli hlavní lodní kapitánky, zasténala obdivem, když se dívala na tohoto úžasně pohledného chlapce. Mladý, silný, mrštný, jako opice, Eduard hned navrhl jinou možnost. - S přestrojením za kostýmy protivníků.
  Monitor řekl uvolněným hlasem:
  - Souhlasím s tím klukem. Musíme udeřit za úsvitu, doufám, že vaši loď dobře znají a nezahájí palbu.
  - To není špatný nápad, ale napadla mě jiná myšlenka. " Řekl Ravarnava, který vypadal jen jako prosťáček.
  Oblomová s černou pletí, velkými, vůbec ne ženskými svaly a býčím krkem, ale svým způsobem krásná, s tenkým pasem, silnými boky a vysokými prsy:
  - Ano! Chladný...
  Monitor s ironickým úsměvem (no, co dokáže hlava tohoto násilníka, sice velká, ale se šikmým čelem!), se ptá:
  - Který?
  Nositel jména, které se stalo legendárním v tomto světě i mimo něj, díky Ephisus Frist, potutelně prohlásil:
  - Pokud je z města odebráno veškeré bohatství, tak proč se vystavovat riziku útokem na město. Můžete to udělat mnohem jednodušeji.
  Monitor si z poháru pár křečovitých usrkl, načež do sebe šťouchl pěstí a vyzkoušel sílu své čelisti. S mazaným nápadem vrazit klín mezi kapitána a jeho prvního důstojníka (kdo by si myslel, že tento chlapec není jen palubní chlapec!) vůdce mořských lupičů řekl:
  - Pochybuji, že plán navržený tím chlapcem je jednoduchý a účinný.
  Oblomov zatřásla jejími vysokými ňadry, sotva zakrytými tenkým pruhem vyšívané látky, a v odpověď zamumlala něco neslyšitelného.
  Ravarnava proti tomu znovu namítal. Navíc mluvil důrazně líně a protahovaně:
  - Ale ne, mám jiný nápad. Protože náš zlatý chlapec potopil hlavní doprovodnou loď, bylo by nejlepší, kdybychom převzali její funkce.
  Monitor ožil a naklonil se a zeptal se:
  - Takže, co tím myslíš?
  A pohlédl na palubu, po které se téměř tiše procházely holé, opálené, svalnaté nohy pirátek. Jejich andělský vzhled by však neměl nikoho zmást - úplně je roztrhají. A vězni budou nuceni zasypávat si nohy polibky a olizovat holé, drsné paty válečníků, svůdných a nebezpečných.
  Ravarnava potutelně zamrkal a jako stará sova zavrčel:
  - Mohli bychom doprovázet naložené transporty a přivézt je ne do metropole, ale do našeho pirátského hnízda.
  Monitor frustrovaně praštil pěstí do stolu a řekl:
  - Tak jednoduché, ale co když, než nám to svěří, se chtějí osobně setkat s Papyrusem don Grabberem?
  Oblomová s černou pletí zkroutila hlavu na býčím krku a udělala takové bicepsy, které by mu záviděl každý, nejsilnější a nejnapumpovanější muž.
  Ravarnava se nafoukl a vystrčil hruď širokou jako hradba pevnosti:
  - Tak co? Myslím, že tuto roli budu rád hrát. - Náčelník filibusterů zvedl palec. - Vždyť jsem pět let plul pod vlajkou Contrabass a dokonale napodoboval jejich přízvuk.
  A také se podíval na okno. Jedna z pirátských dívek dřepěla se svým partnerem na ramenou. A bylo vidět, jak se svaly svůdných, ženských, atletických nohou kutálejí jako koule z napětí.
  Monitor, který byl nesmírně naštvaný, že to nebyl on, kdo osobně přišel s tímto nápadem, zabručel a úmyslně ztišil barvu hlasu:
  - Co když vás potká někdo, kdo zná tohoto admirála osobně?
  Mladá hrdinka Oblomov s černou pletí zvolala s úsměvem, který odhalil zuby tygřice:
  - Past na kočky!
  Ravarnava otevřel hluboká ústa předstíraným zívnutím a zavrčel:
  - A to není fatální, pak naši námořníci zavedou předem připravený úder.
  Monitor skepticky zapletl obočí a zkroutil už tak rozmarná ústa:
  - Myslíš, že můžeš odejít?
  Edward skromně mlčel. A Oblomov se pokusil pohladit jeho holou, svalnatou, opálenou nohu. Chlapec však pohnul nohou a nedovolil, aby ji zakryla velká tlapa skutečné gorilí ženy.
  Barnabáš vypadal velmi sebevědomě:
  "Bude se mnou můj asistent, válečník, který nemá v umění ovládat meč." Bojovník Eduard, který umí zázraky. - Ravarnava ještě víc vystrčil hruď. - Doufám, že mi může pomoci.
  Monitor to odmával svými širokými tlapami:
  - No, nepůjdu s tebou a nevložím hlavu do lví tlamy. Je lepší nechat mé lidi, aby se soustředili podél pobřeží, aby kryli ty zbraně, které nebudete schopni zničit na jeden doušek.
  Oblomová zamumlala:
  - A holky taky!
  Ravarnava se usmál a ujistil svého druha:
  - Dobře, teď se pokusím dosáhnout vítězství bez prolití krve. Je třeba zvolit vhodný oblek, kontrabasisté se oblékají luxusně.
  - A také si vezměte tašku, nebo ještě lépe, truhlu se zlatem jako dárek. - Pronesl poznámku Eduard Osetrov, který medvědí ženu škádlil svým bosým, půvabným, dlátovým chodidlem jako dívčí. Chlapec je také naštvaný, že myšlenka na dovedný podvod nenapadla jeho osobně, ale někoho, koho on a pravděpodobně i ostatní považovali za hloupého martineta.
  Tentokrát se Monitor zbláznil:
  - Proč taková extravagance?
  Chlapec válečník tiše řekl:
  - Zlato jim zakalí oči, lepší než kouřová clona. S jeho pomocí otupíme ostražitost nepřítele.
  Monitor byl zmatený a zamumlal:
  - Piráti obvykle zlato berou, nedávají ho jako dárek.
  Dlouhý Edward, který znovu nechal uniknout černé tlapě obrovské ženy, se zachichotal a vysvětlil:
  - Přesně tak, nikoho ani nenapadne, že jsme piráti. - A krásně dodal naprosto zjevnou pravdu. - Někdy musíte dávat, abyste dostali.
  - Použijte své zlato, nedám vám jedinou minci. - Monitor praskl.
  - Máme dost vlastních. " odpověděl Ravarnava blahosklonně.
  Pirát zavrčel skrz zuby:
  - Je dobré být bohatý.
  Zde pozorný Edward zachytil chamtivý pohled vrhaný navenek uhlazeným a aristokratickým pirátem. Oblomov, který využil chvilkové rozptýlení, okamžitě chytil chlapce za nohu. Ale mladý válečník sebou trhl a vyklouzla mu bosá noha.
  Edward vyhrožoval:
  - Není dobré, aby dospělá teta hrabala klukům!
  Oblomov, v rozpacích, zamumlal:
  - Jen si hraju! A tak tě opravdu potřebuji! Na lodi je dost zralých a slušných mužů! "Mocná žena dupla bosou nohou a zavrčela. - No, proč potřebuji spratka jako ty?
  Ravarnava šel loudavým krokem k admirálově bohatému šatníku.
  Cestou bylo vidět mnoho krásných dívek. Vycenili zuby a udělali oči. A v rukou mají meče a dýky s jílci zdobenými drahými kameny.
  Také na rukou a na holých nohách nosily nádherné dívky prsteny s drahokamy. A vypadalo to nesmírně krásně.
  A jak krásně děvčata voněla. Prostě zázrak, vůně různých drahých kadidel, lahodné parfémy.
  Ravarnava se však snažil nenechat se rozptýlit jejich úžasnými půvaby. Musíte jít do šatníku a provést přestrojení. A dívky ho neopustí.
  Tam si začal zkoušet oblečení grandeů Contrabass. Žádná země na této polokouli se neoblékala tak elegantně a ve velkém měřítku jako oni. Což však vzhledem k bohatství impéria není překvapivé. A čím vyšší hodnost, tím luxusnější oblek. Ravarnava se ukázal být příliš velký a nemohl najít vhodné oblečení. Byl už zoufalý, ale po dlouhém pátrání měl štěstí, v pozlacené truhle našel soubor hábitů určených pro hraběte Kolochychova , rovněž velmi obsáhlého námětu. V novém obleku vypadal tmavý a vousatý korzár Ravarnava velmi působivě.
  - Proč nejsem vévoda? - Řekl, teď mžoural, teď vyhlazoval vrásky, zatímco se díval do docela dobře naleštěného zrcadla. - Jsem ten nejvznešenější grande!
  Vůdce pirátů dokonce slastí dupal nohama, dojem kazily jen jeho velké černé a trochu nedbalé vousy.
  - Zavolej Bloodsuckera, ať mě trochu uklidní.
  Ravarnava však chtěl nejprve zavolat ženu, ale rozhodl se, že mužská ruka bude spolehlivější.
  Navzdory hrozivé přezdívce vypadal Bloodsucker dostatečně neškodně. Tenhle chlap, než šel na těžkou práci, pracoval jako kadeřník. Lichotivě se usmál , pak si vyndal doplňky, opatrně si ostříhal vlasy a lehce oholil drsnou tvář filibustera. Po nesmělém návrhu na úplné oholení vousů následoval řev.
  - Jsem žena nebo dítě, abych se rozloučil se svou důstojností? - Ravarnava se zdál být zuřivý a energicky mával pěstmi. "Jste holiči, surovci, skarabové a jen si hyzdíte tváře."
  Pijavec ucukl, kdo zná staršího kapitána, mohl by ho bodnout nožem. Takové typy za svůj život viděl. Když jeden jde na onen svět pro maličkost, jiný jde na těžkou práci.
  - No, proč se třeseš, co jsi, pirát, nebo píchák ? - Ravarnava se snažil dát si obraz velikosti, což se mu dařilo. - Teď poslouchej, vypadám jako kontrariánský admirál?
  Pijavec krve se pokusil zalichotit impozantnímu náčelníkovi:
  - Ano! Každý váš pohyb ukazuje váš aristokratický původ.
  U vchodu stály dvě dívky se svalnatými, štíhlými těly, sotva zakrytými na hrudi a bocích, ale se zlatými náramky na kotnících a zápěstích, a vrněly:
  - Jako král jste krásný, pane,
  Tak jasné bylo světlo!
  Ravarnava se našpulil a řekl na souhlas:
  - Souhlasím, jsem z plemene těch, kteří jsou zvyklí velet. Nyní se z tebe stal patolízal. - A silný tlak širokou dlaní na rameno. - Dobře, běž, odvedl jsi práci dobře.
  Barnabáš milostivě pustil Bloodsuckera, pak zívl, do svítání zbývalo jen velmi málo, potřeboval se alespoň trochu vyspat. Narodil se sice ve světě, kde osvětlení v noci neustále kolísá a když je čtyřnásobný úplněk, je světlo jako na Zemi za jasného dne, ale přesto jsou cykly cykly. Rytmy ve dne i v noci.
  A nevzrušovaly ani krásné dívky u vchodu, které mrkaly safírovým a smaragdovýma očima a hrály si se svaly na rukou a nohou.
  I když, když se podíváte na dlaždice břicha krásy, na zralé melouny jejích ňader, kde tenký pruh látky zakrývá pouze šarlatovou bradavku, pak takový válečník vzkřísí mrtvé. A když se navíc podíváte do tváří krásek. Jsou také mladí. Existují speciální bylinky, které zpomalují stárnutí dívek, takže i v padesáti nebo šedesáti letech mohou působit mladě, svěže, bez vrásek a zkažených zubů. Pravda, tinktury neudělají královnu nesmrtelnou, ale mohou zpomalit stárnutí.
  Edward si myslel, že na Zemi to ani nemohli udělat. Až na to, že plastické operace byly prováděny na ženách a mužích a pak za více peněz. Chlapec si myslel, že věčné mládí je dobrá věc. Neměli byste však být dětinští.
  Majestátní loď vplula do zálivu, trosky potopené lodi na ní ještě pluly a většina děl už byla na dně a potápěči, přesněji jedinci různých ras, kteří se takové role zhostili, se neúspěšně snažili získat poškozené zbraně. A s ještě větším nadšením pokladnice a další cennosti umístěné na lodi.
  To vše pomáhaly vydržet četné otrokyně s minimem oblečení, ale s bujnými, blond, velmi světlými vlasy. A to vše s bezvadnými postavami. Místní bylinky zdejší představitelky něžného pohlaví prozatím nejen omladily, ale také udělaly jejich postavy bezchybné.
  Boty samozřejmě vadí jen otrokům, jako otrokům v plavkách, kteří jsou také opálení a štíhlí a pracují zde.
  Guvernér Frady trpěl bolestmi hlavy. Noc se skutečně ukázala jako noční můra, krása a pýcha flotily říše Contrabass, bitevní loď "Incinerating", vyletěla do vzduchu. Nyní se náklad pravděpodobně zdrží v přístavu, alespoň do doby, než dorazí další doprovodné lodě. To není tak špatné, ale samotná skutečnost, že se taková loď ztratila v jeho městě, co si v tomto případě pomyslí král a císař všech Contrabass? Jak vám budou prezentovat podlézaví šlechtici, v tomto případě se rezignací jen tak neprojdete.
  Je dobře, že četné otrokyně a krásné noční víly přežily, což posloužilo jako určitá útěcha za takovou ztrátu.
  Ale mužští otroci umírají jako mouchy. A otroků už je příliš mnoho. To je akutní nedostatek mužů v tomto světě. A tyhle temperamentní krásky už ho zmučily, opotřebovaly, máte pocit, jako by vás pošlapalo stádo mamutů.
  Když vyšel ze svého paláce z růžového mramoru, téměř omdlel. Nádherná loď, tolik připomínající tu, na které se jel Papyrus don Grabber pomstít harfem, roztáhla plachty. Pravda, pohyboval se pomalu, ale to se vysvětlovalo neuvěřitelným nepořádkem, který v zátoce vládl.
  Četné otrokyně zanechaly na mramoru mola mnoho svých bosých stop různých barev. Těla krásek se leskla potem, jako by se zástupkyně něžného pohlaví zdály z litého bronzu. S jejich charakteristickými úzkými pasy, širokými boky, pevnými prsy, andělskými tvářemi a ústy plnými zubů. Ano, dají se dívkám opravit vyražené zuby speciální mastí? A co muži? Spokojí se s plug-inovými. A tady pravděpodobně, zejména staří lidé, opravdu žárlí, že se ukázali být tak méněcenní.
  - Všemohoucí Bůh vyslyšel naše modlitby. "Guvernér zavrčel a zvedl husté obočí." - V tak těžké hodině přišla pomoc. " Válečník hrubým gestem zavolal na bohatě zdobeného muže středního věku. - Hej, Foshange , připrav vznešený stůl, pozvu admirála do paláce.
  Starší lokaj se uklonil a začal křičet na služebné a otroky a občasného chlapce, čímž je donutil, aby narychlo připravili ušlechtilou snídani.
  Dívky blýskaly holýma nohama a zpívaly:
  Moře je bez vody špatné,
  A žaludek bez jídla...
  Uděláme koláč
  A víno ze zlatého rohu!
  kontrabasová vlajka byly viditelné pro každého . Falešní kontrabasisté , ale ve skutečnosti piráti , udržující zdání přísné disciplíny , se seřadili na přehlídce, zářící jasným, pečlivě roztrhaným brněním. I děvčata si při této příležitosti neochotně nazouvala tak neohrabané boty a brnění s přilbami, které se v tropickém vedru nepříjemně nosily. Pak sestoupil nádherně oblečený Ravarnava. Doprovázel ho polský sekretář , který se vyznačoval schopností vrhat nože, a samozřejmě válečník Eduard Sturgeon, který se ujal role sluhy. Nejnepříjemnější bylo, že jsem stále musel nosit lakované boty. Protože je to slavnostní příležitost, vchází do přístavu a není to prostý sluha pro podávání sklenic, ale spíše osobní. Dva vysocí čtyřrucí válečníci za ním nesli truhlu plnou zlata.
  V přístavu se narychlo shromáždil orchestr a začal hystericky hrát. Pak se postupně melodie vyrovnala a zvuky byly harmoničtější.
  Důstojník vyběhl na schůzi, věnoval pozornost epoletám, zasalutoval a řekl:
  - Přeji vám všechna nebeská požehnání, pane admirále. Guvernér už na vás čeká.
  Ravarnava blahosklonně mávl naběračkou:
  - V klidu, oznamte Jeho Excelenci, že už jsem na cestě.
  Palác místního vládce se nacházel v hlubinách přepychové zahrady. U vchodu stáli dva velcí ještěři se zbraněmi na zádech a v dálce se pásl kaktusový slon. Přímo u vchodu do paláce rostly dva desetimetrové karafiáty s poupětem, do kterého se snadno schoval nejen štíhlý pacholek Edward, ale i dospělý muž.
  Bylo mnoho krásných služebných, které se od otroků odlišovaly náramky na zápěstích a kotnících a vzácnými výšivkami na látkách a tunikách. A jen velmi vysoce postavení sluhové nosili sandály vykládané drahokamy.
  Stráže s oštěpy a samostříly u vchodu se rozešly. Bylo jasné, že muškety ještě nebyly tak módní. Samotný palác působil příznivým dojmem, široká okna mu dodávala veselý vzhled. Na stěnách visí mnoho obrazů, zbraní a štítů s různými erby . Chlapec Edward šel za Ravarnavou a lehce sebou trhl, když ho boty jeho nového lokaje nemilosrdně sevřely. Už byl tak zvyklý ukazovat své obnažené podpatky, že zapomněl, že existují tyto odporné trestanecké kmeny, bolestivé pro dětské nohy věčného chlapce.
  Jedinou útěchou je, že se na něj služebné dívají s obdivem a ne s opovržením, pokud byl jako obvykle bos a v šortkách nebo plavkách. A je to nepříjemné v livreji, svalnatý trup se potí a cambrická košile omezuje pohyb. Ano, už máte nějaký status. Je tedy lepší být na ně hrdý.
  Čtyři dívky se dokonce na znamení úcty uklonily na jedno koleno. Ne pro něj, samozřejmě, ale pro Ravarnavu, ale i tak je to hezké.
  Samotného guvernéra si ale snadno zapamatujete. Docela tlustý, ale snaží se zůstat vzpřímený. Vládce okolních oblastí velmi tichým hlasem řekl:
  - Jsem rád, že mohu přivítat tak vzácného hosta.
  Ravarnava slavnostně odpověděl na zdvořilost:
  "Také děkuji osudu, že mě poslal, abych se setkal s tak pohostinným domovem."
  Guvernér ve snaze učinit svůj tón ještě lichotivějším řekl:
  "Minule, ó velmi ctěný don Papyre, jsi odmítl navštívit můj palác s odkazem na naléhavé záležitosti." Teď jsi nám udělal čest.
  Vysoce postavené služebné, jak je vidět z jejich sandálů vyšívaných kamínky a vysokých podpatků, zvolaly:
  - Vivat velkému admirálovi!
  Pak si Ravarnava uvědomil, že je téměř v průšvihu, co by se stalo, kdyby guvernéra předtím viděl tohoto admirála. V nejlepším případě by čekal na šibenici, nebo něco krutějšího, třeba tyč, když mu přibili ruce a nohy, nebo oheň a pomalým ohněm.
  Odpověď je však chladná:
  - Ano, byl jsem zaneprázdněn pracovními záležitostmi. - A nečekaná vášnivá fráze. - Ale jak moc můžete zanedbat pohostinnost!
  Guvernér se tiše zeptal:
  - Jak probíhala vaše výprava ke břehům pohanské moci Harfy?
  Ravarnava upřímně odpověděl:
  - Skvělé! Podařilo se vydrancovat jedno velmi bohaté harfové město, a to bez velkých ztrát.
  Guvernérovy oči se rozšířily.
  - Doufám, že vaše jméno nebylo odhaleno, protože formálně nejsme ve válce s Harfou.
  Při těchto slovech si krásné a elegantní služebné, ověšené šperky, přiložily ukazováčky k plným, šarlatovým rtům:
  Ravarnava znovu, aniž by lhal, odpověděl:
  - Všechno šlo hladce, dokonce jsem byl sám překvapen.
  - Je ta kořist bohatá? " V guvernérově hlase byla závist.
  - Ne chudák, pomohl nám sám Bůh. - Tady se musel vůdce trochu překonat. - Na znamení naší hluboké vděčnosti a důvěry vám dáváme truhlu se zlatem. - Ravarnava dokonce rozpřáhl ruce, čímž prokázal velkorysost.
  Služebné duply na své nádherné sandály na vysokém podpatku a jednohlasně zvolaly:
  - Bravo! Sláva admirálovi!
  Guvernéra přemohla chamtivost. Když ztratil důstojnost, vrhl se k truhle a otevřel víko:
  - Bah, tady je jmění. Není divu, že ho tito povaleči táhli tak těžko. O Papyrus don Grabber. - Šlechtic se uklonil. - Jsem váš dlužník, požadujte ode mě cokoli.
  Vůdce pirátů otevřeně odpověděl:
  "Myslím, že nejlepší odměnou by byla věnovaná služba koruně." Slyšel jsem, že jste minulou noc ztratili bitevní loď Incinerator, pojmenovanou po pekelném synovci našeho největšího panovníka. Domnívám se, že je to příliš citlivá rána v době, kdy hlavní město potřebuje finance.
  Guvernér zamumlal:
  - Máš naprostou pravdu.
  Krásné služebné sklonily hlavy. Ve vlasech se jim třpytily brože ze smaragdů, rubínů a diamantů.
  Ravarnava hrdě řekl:
  - Proto navrhuji předat velení a eskortu tak cenného nákladu mně. Já mám zase dost zbraní, abych ho odrazil od jakéhokoli pirátského útoku.
  Guvernér rád vyhoví jakékoli admirálově žádosti:
  - Samozřejmě vám poskytnu všechny potřebné pravomoci. Myslím, že s takovým galantním válečníkem bude náš náklad jakoby v pravici boží.
  Krásné dívky energicky pokývaly hlavami. Brože a diamantové náušnice se třpytily. Edward si myslel, že guvernér musí být bohatý, když jsou jeho osobní služebné oblečené jako princezny a jsou tak krásné, že z nich nemůžete spustit oči.
  Ravarnava praskl prsty:
  "Pak okamžitě vyplujeme."
  znovu blábolil :
  - Alespoň se nasnídejte, admirále. Udělejte nám tu čest, kromě toho, lodě také potřebují čas na sestavení.
  Služebné se uklonily a zavrčely:
  - Nemáš zač, skvělý!
  Vůdce filibusterů blahosklonně řekl:
  - Dobře, trochu občerstvení neuškodí.
  Ravarnava nechtěl vzbudit podezření přílišným spěchem a s největší pravděpodobností by guvernérův sváteční stůl byl vynikající.
  Pohledný a chytrý Edward, děvče, zůstal za dveřmi jako sluha a s falešným admirálem se zacházelo jako se samotným králem. Objevily se dívky, také krásné a v šatech, ale bosé, aby bylo méně hluku z klepání na barevné mramorové dlaždice. Guvernér udělal gesto. A elitní služebné si také opatrně sundaly boty, vložily je do speciální křišťálové krabice a začaly sloužit bosé. Jejich pohyby s holými podrážkami se staly mnohem měkčími, plynulejšími a ladnějšími. Podávala se taková jídla, dokonce i chléb a koláče pečené ve tvaru plachetnic a královských paláců. Krásně rozložené kousky nakrájených ryb, masa, zeleniny, ovoce a různých koření v efektním vzoru. A vína jsou naprosto báječná, potěší pána lupičů. Ano, bylo dost pokušení zůstat ještě chvíli.
  Ravarnava snědl jídlo hrubě, jako poslední výtržník neznalý etikety. Začali se mu věnovat, ale sám guvernér se tvářil, že vše probíhá, jak má.
  Po několika lahvích drahého vína Ravarnava neztratil hlavu, jeho tělo bylo stále hrdinské, ale jeho jazyk se stal příliš pohyblivým a vyžadoval práci.
  Pirát bez přemýšlení začal zpívat, jeho hluboký bas zněl příjemně, někteří přítomní důstojníci začali zpívat a četné služky začaly tančit s nahým svůdnýma nohama;
  Jste připraveni mě následovat?
  Nezůstávejte v hadrech s taškou!
  Aby kořist tekla jako med,
  Aby řeka tekla zlatem!
  
  Chcete-li to provést, musíte udělat toto
  Aby se nikl ukázal jako bezcenný!
  Aby to mohl každý z nás
  Zakryjte cestu kobercem těl!
  
  Ach, vy jste piráti, mé děti,
  Ne nějaké křížky - nuly!
  Každý z vás je hrdina,
  Pospěšte si, ukradnu to!
  
  Stravování je pro muže,
  Nehledejte důvody prohry!
  Je lepší jen tančit
  Věřím, že tvůj duch nevybledl!
  
  Zavedu vás do útoku, přátelé,
  Jsme piráti - rodina!
  Budeme bojovat jako čerti
  A nejsou žádné další nápady!
  
  Existuje myšlenka, ale pravda je jen jedna,
  Vykuchat peněženky obchodníků...
  Korzáři jsou napadeni hordou,
  Budeme moci rozhodnout šlechtice!
  Tato píseň vytvořila spoustu hluku.
  Služebné se však smály a vyskakovaly jako čerti.
  Hrabě Santa Claus Don Paradny vstoupil do místnosti, na pozvání guvernéra se opozdil, a proto se ukázal být strašně naštvaný. Když viděl velkého chlapa zpívat obscénní písně, zeptal se vzrušeně:
  - Co je to za vtip?
  Guvernér odpověděl:
  - Vidíte největšího admirála Papyruse dona Grabbera!
  - Co je tohle za Don Grappera? - Hrabě se rozzuřil a dupal botami o mramor. - Je to jen fazolový bubák.
  - To nemůže být, má nárameníky. " Guvernér zamumlal, sklonil hlavu a hluboce se začervenal.
  Dívky sloužící u stolu a tančící tango, krásné, s holými, svalnatými, opálenými nohami a velmi dobrými proporcemi, dobře proporčně, atletickým tělem, vyly:
  - Uh, uh, uh, uh! Jdeme dolů!
  Hrabě srdceryvně křičel:
  - Tak tenhle tlustý parchant je podvodník, s admirálem jsem se setkal několikrát, je úplně jiný než tahle kostýmovaná gorila.
  - Zatkněte ho! " vykřikl guvernér a snažil se skrýt své rozpaky.
  Četné služky dupaly na holé, velmi svůdné nohy, kroutily boky, třásly poprsími a vrčely:
  - A ten! A ten!
  Nejednou si ostřílený věčný chlapec Edward uvědomil, že věci jsou špatné, škrtl zápalkou a zapálil předem připravený knot. Truhla byla jen nahoře pokryta tenkou vrstvou zlata, lépe řečeno, dokonce poprášena žlutým kovem, mincemi a dole a uprostřed byl střelný prach. Mladý, ale extrémně ostřílený válečník pro každý případ poskytl únikovou cestu. Navíc samozřejmě ušetříte drahý kov, když spojíte podnikání s potěšením. Nebo spíše vykonáváte, a to úspěšně, dvě funkce. Exploze by měla být signálem pro obecný útok pirátů. Ke dveřím už přibíhala celá tlupa chlupatých strážců ve zbroji, lidí i okrovů , a Eduard Osetrov po nich hodil truhlu. Všechno své zoufalství a vztek vložil do hodu, takže poměrně těžký předmět letěl docela daleko.
  Kromě toho jsem samozřejmě nechtěl, aby se zranily velmi krásné, polonahé, svalnaté dívky s příjemnou, voňavou vůní. Už vyskakovali a vyli, a dokonce i pištěli slastí. Ano, chystal se extrémně vzácný pohled.
  Jeden z nich zakřičel:
  Útočí na nás podvodník,
  V rukou má zlověstný batoh...
  A jestli to někdo vezme...
  Dostane slávu a čest!
  Exploze byla strašná, zhroutilo se několik sloupů, zabilo více než třicet lidí a tlaková vlna vrhla Eduarda Sturgeona vzduchovým kyjem na zeď, čímž mladého a hbitého válečníka téměř srovnala se zemí.
  Silné kosti křupaly, ale to Edwarda jen rozzlobilo, zamával mečem a spěchal dokončit přeživší nepřátele. Ravarnava také neztrácel čas, hodil stolem a rozdrtil guvernéra, vytáhl šavli a letěl na hraběte.
  Strhl se mezi nimi vyhrocený souboj.
  Holonohé otrokyně se rozešly a správně usoudily, že válka není záležitostí žen. Ano, a mohou vás nechtěně zranit. A tak, kdo vyhraje, je mistr.
  Nejdůležitější z nich, jediný, který zůstal v botách na vysokém podpatku, řekl:
  Kdo je král, ve skutečnosti je nám to jedno,
  Tak bojujte statečně, muži!
  Santa Claus křičel a sípal jako rozbitý gramofon:
  - Ty ošuntělá gorilo, probodnu tě svým mečem.
  Ravarnava v odpověď zakřičel:
  - Kohoutu, useknu ti hlavu.
  Převaha pirátského kapitána ve výšce a váze se projevila mocným úderem mohutné šavle, sekl mečem a poté svého protivníka téměř rozpůlil.
  Pravda, hrabě se při umírání lehce poškrábal pahýlem meče na břiše a začala se objevovat krev.
  To však Ravarnavu nemohlo zastavit; pokračoval v houpání doleva a doprava. Stráže se na něj vrhly a poté, co dostaly pořádnou ránu, se usadily. Exploze vyrazila dveře, a když kapitán viděl, jak chlapec zuřivě bojuje, zrychlil směrem k němu.
  Mladý válečník kopl strážce do slabin takovou silou, že přeletěl, a rohatou helmou dva z nich najednou probodl.
  Dívky služebné po mnohonásobné zatleskali rukama a zaštěbetali:
  Bravo, bravo, bravo!
  Sláva! Chlapče - sláva!
  Chlapec Edward hlasitě zakřičel:
  - Atamane, uteč odtud, zadržím je.
  Ravarnava porazil dalšího nepřítele a zamumlal:
  - Naši přátelé brzy přijdou, ale stejně vydržíme.
  Pomocí techniky dvojitého šroubu je terminátor Eduard posekal tři najednou a postavil se vedle kapitána. Chlapec zašeptal:
  - Hlavní věc je nepoužívat muškety.
  Zvenčí bylo slyšet, jak loď vypálila salvu, pak se otočila a znovu vystřelila.
  Služebné křičely a ječely slastí, dupaly nohama, a aby byly zvuky hlasitější, začaly si obouvat boty a sandály na vysokých podpatcích.
  Dlouho Edward udělal opak a zul si nenáviděné boty. Vrhl patu přímo do oka jednomu z důstojníků, kteří se snažili prorazit. Naštěstí je pata stříbrná a silně naráží, oko vyletělo, visící na nervové stopce.
  Služebné křičely:
  -Bravo! Bis! Bravo! Bis!
  A ty nejdůležitější z nich vydaly:
  - Můj drahý chlapče,
  V tuto hodinu jsme s vámi!
  Jsi tak cool dítě
  Do každého kopeš bosou nohou!
  A skutečně, holá pata terminátorského chlapce zlomila další čelist.
  Jak piráti věřili, překvapení jim umožnilo částečně zachytit a částečně zničit nepřátelská děla. Posádka pevnosti padla pod mlýnský kámen, mnoho vojáků bylo okamžitě zabito, padli, aniž by si nebezpečí vůbec uvědomovali. Do města se vrhly téměř tři stovky bitvou zocelených mořských lupičů. Vojáci na kontrabas umírali po stovkách, jen pár z nich střílelo zpět nebo se pokusilo bojovat.
  Tvrdý bojovník Edward a Ravarnava a další dva piráti nezůstali stát na místě, ale přešli do útoku, palácové stráže rychle propadly panice. Trhli sebou a ustupovali, házejíc svá mrtvá těla přes mramorové schody. Dívky začaly pomáhat pirátům. Házeli po strážích boty, sandály, podnosy, poměrně těžké zlaté poháry, vidličky a nože.
  Mladý válečník propadl divokému šílenství, jako by neměl bouřlivou noc, a když vyklidili několik místností, vyloučili se z barevné budovy, kde se zdálo, že i ze zdí vyzařuje hrozba.
  Když porazil tři, děvče Edward se rozhlédl po okolí orlím pohledem. Všechny nejbližší přístupy k městu byly pohlceny požáry, bylo vidět mnoho postav, které se hemžily jako mravenci a navzájem se srážely.
  - Naši vítězí! Teď jde hlavně o to, aby nám z rukou nevyplavala ani jedna zlatá mince. - Nečekaně ten bojovný pacholek, nahý, od krve, s velmi výrazným, svalnatým trupem (samozřejmě strhl kostým svého sluhy, aby nepřekážel, a pro mladého korzára by bylo ponižující nosit livreje! ), vykazoval známky žrouta peněz. Terminátorský chlapec zachytil Ravarnavův překvapený pohled a dodal:
  - Nechci se stát jen pirátem, ale uvažuji o organizaci vlastní republiky filibusterů, a na to budeme potřebovat finance.
  - Vaše vlastní republika? - Ravarnava tentokrát upřímně zívl a hvízdl širokými nosními dírkami. - Proč je to tak těžké, zlato? Řídit zemi je ta nejnudnější věc na světě.
  Edward proti tomu protestoval:
  - Myslím, že ne, opravdu se mi líbilo hraní strategií s vojensko-ekonomickým managementem. Je velmi příjemné cítit se jako král nebo císař.
  Chlapec se podíval na krvavou stopu, kterou zanechala jeho silná, ale téměř dětská noha. Probleskla myšlenka - poslechnou subjekty toho, kdo je odsouzen navždy vypadat jako dítě, dokonce i se svaly jako ocelový drát?
  Ravarnava hloupě zamrkal:
  - Nerozumím něčemu, o čem mluvíte. Ačkoli máte obecně pravdu, síla je sladká a chcete si tento nápoj lít do nekonečna. Zvyšuje se ale také odpovědnost za své činy.
  Mladý válečník Edward se v odpovědi poněkud předstíraně zasmál:
  - To mě neděsí. Buďme agilnější, jinak se bitva odehraje bez nás.
  Urostlý vzhled, ale ostřílený v podnikání, korzár běžel vpřed. Zbytky posádky zoufale bojovaly, každý znal krutost pirátů, kteří zajatce většinou nebrali, a pokud ano, prodali je do krutého otroctví a někdy je vyměnili za cetky, mušle a někdy i zlato šesti- ozbrojení kanibalští divoši, kteří považovali lidské maso za hroznou pochoutku. To však mohlo jen prodloužit agónii, protože piráti byli silnější v boji proti muži. Navíc byl na samém začátku bitvy zabit velitel posádky, generál Kosalapenko , a prostě nebyl nikdo, kdo by ho nahradil, protože prvního asistenta, plukovníka Varatta , rozdrtil Monitor do hlavy přesným výstřel z muškety.
  A pak otroci, především chlapci a dívky, začali pomáhat pirátům a házeli dlažební kostky, dlaždice a skleněné střepy na své nenáviděné majitele.
  Tucet ještěrek se zbraněmi se rozhodl pro protiútok. Po stranách umístili ostré pásy kovu a nahoře stříleli z děl. To způsobilo korzárům určité škody. Edward k ještěrce přiběhl jako první, při souboji byl chlapec velmi působivý tak, že druhým podpatkem srazil nepřítele ze střechy, odkopl boty, které mu podřezávaly nohy a proto létal jako sokol. Skokem na záda sekl oba střelce jedním šmahem, pak změnil svůj cíl a vrhl se na druhého ještěra. Ve spěchu si chlapec pořezal bosou nohu a zakopl o kov. Rána však byla povrchní a v zápalu boje jí nevěnoval pozornost.
  Zbytek, který viděl tohoto "ninju", se jim vrhl na paty.
  - Nenechám tě odejít! - Zakřičel, vyskočil výš, velmi hbitý a hravý Edward. Ukázalo se však, že ještěrky jsou extrémně hbité, aktivně pohybovaly tlapami a rychle se vrhly k lesu. Bez ohledu na to, jak rychlý byl zběsilý mladík, dokázal dohnat pouze jednu bestii a dojel mezi jezdci. Zbytek bičoval své "koně" vší silou. Pak tyran Edward hodil meč, ten probodl složenou pažbu a zasekl. Zvíře jen zvýšilo tempo.
  - Dobře, pamatuj si sprint a zemři, ale dožeň ho.
  Zvenčí bylo legrační sledovat, jak taková mršina utíká od chlapíka, který nevypadal na víc než třináct let, v podstatě jako kluk s hladkou tváří. Rozzuřený, celé jeho tělo se pohybovalo vlnícími se svaly jako na mořském příboji, Edward stále zrychloval, naštěstí pro něj začal les a obrovští plazi zpomalili. Když mladý válečník dostihl nepřítele, vytáhl svůj meč a skočil na ocas.
  Monstrum narazilo na palmu a odhodilo kousavého děvče Edwarda. Chlapec Terminátor bolestivě narazil do trsu trnitých lián. Do těla se zabodly ostré trny, které probodly kůži. Ale chlapa to jen naštvalo. Poté, co ze sebe shodil zbytky roztrhaného, zakrváceného oblečení, měl na sobě stále průhledné tričko a kalhoty, zbyly mu jen plavky. Chlapec sebral sílu, chytil se provazové větve, jako Tarzan s divokým výkřikem udělal obrovský skok, pak chytil další druhou větev a pomocí techniky "prasklý mlýnský kámen" usekl hlavy. dva bojovníci, neúspěšně mávající šavlemi.
  - No, zbytek uprchlíků! Pokud doufáte, že se skryjete, nebude to fungovat. - Řekl neporazitelný chuligán Eduard, mrkl a zrychlil krok. Poté, co objevil nový způsob dopravy, se dohánění ještěrek stalo hračkou.
  - Jsem opice! - Vykřikl - Hyperraus ! - Tak se jmenoval hrdina filmu, divoch, který lámal rekordy zastaralého Tarzana.
  Pak zrychlil a dělal divoké skoky, které by mu záviděla každá opice. Několikrát stíhači stříleli naslepo, ale zároveň minuli. Rychlý jako gepard, děvče Edward se jim vysmál do tváře. Když byli konečně zabiti poslední protivníci, posadil se mladý válečník na ještěrku na kohoutku a namířil ji přímo k městu a snažil se rychle dostat z džungle. Čas od času se ve větvích zaleskly úšklebky čtyřrukých goril, ale na ozbrojeného válečníka, byť jen malého, se neodvážily. Navíc tato zvířata nejsou úplně hloupá a viděla, jak famózně si Edward poradil s většími vojáky, než byl on sám.
  - Proč se makakové šklebí, je pro tebe příliš těžké strčit sem nos. - Mladý válečník mával mečem, ale primáti nepodlehli provokaci.
  Když dorazil do města, bitva byla téměř u konce. Posledním nedotaženým bodem byla místní věznice, kde se za vysokými branami tísnilo to, co zbylo z posádky, a také místní drsná stráž, složená převážně z mimozemšťanů . Milovali zesměšňování vězňů, zvláště žen, a proto chápali, že nebudou mít žádné slitování.
  Válečník Edward jako rychlá kobra vyskočil na ještěrku a postavil se naproti bráně a pak vyslal dělovou kouli do samého středu.
  Rána se otřásla a zanechala v železe důlek, ale silná brána přežila. Když vrazil holou patu do nosu střelce plazícího se zprava, zalil se krví a zmlkl, válečník Edward chuligán vyplivl mezi zuby a začal znovu nabíjet neposlušné dělo. Zabralo to spoustu času. V reakci na toho chlapa letěly šípy. Edward se výstřelům obratně vyhnul a dokonce za letu sekl tři šípy.
  - Dobře, dostal jsi brouky?
  Výstřely z mušket také minuly, i když do tlusté kůže ještěrky bylo několik zásahů. Začala sebou škubat bolestí, ale byl zastaven švihákem.
  - Nebojte se, pro vaši pokožku jsou jako slunečnicová semínka. - Chlapec se zachichotal.
  Po nabití děla mladý válečník přesněji zamířil a znovu zasáhl tyč brány. Dělová koule se opět odrazila.
  - Sakra! Tato zbraň je příliš slabá! - zaklel děvče Edward a najednou mu v hlavě přišla zajímavá myšlenka.
  - Pokusím se je otevřít zevnitř.
  Přestože navenek vypadala vězeňská zeď nedobytně, bylo jasné, že na některých místech jsou zdi shnilé a cihly zdrsněly, takže s jistou obratností bylo možné je přelézt. Ale je tam příliš mnoho stráží, takže ho náhodou nesrazí. Avšak ne nadarmo měl Ravarnava bojové zkušenosti, nařídil:
  - Vezměte lavičky, polena, noste suché dříví, zapálíme protivníky. A vy hoďte "královnu" rychleji
  Piráti, kteří nevěnovali pozornost šípům a občasným výstřelům z mušket, zapálili brány a vytvořili "kouř " .
  Jiní táhli vozík pokrytý palivovým dřívím se sudem střelného prachu - tak se nazývala "královna". Palivové dřevo znemožňovalo střílet z mušket. Spolu s filibustery se jejich osvoboditelům snažily pomoci místní otrokyně a chlapci v plavkách se značkami na ramenou a hrudi. Zřejmě trpěli v otroctví a nebáli se pirátů. Po umístění "královny" před bránu piráti zapálili pojistku a skočili zpět.
  Udělali to velmi rychle, zatímco vyli:
  Ďábel, ďábel, ďábel zachraň,
  Zasáhneme, rozdrtíme ránu...
  Dej nám, dej nám meče do našich rukou,
  Dostaneme dar z podsvětí!
  
  No, Stvořitel je zraněné peklo,
  Budeme bojovat s ďáblem s rohy...
  Kdyby jen byl výsledek v boji s mečem,
  Abych tu nebyl můj hrbatý otrok!
  
  JOKE BOY VS SYKLOV
  ANOTACE
  Chlapec, který zažil mnohá dobrodružství, nyní velí dětskému oddělení speciálních jednotek. A musí bojovat s cyklocivilizací. Co je velmi zajímavé je, že je zde vesmírná technologie.
  . KAPITOLA Č. 1
  Ten šašek byl v bojovém obleku s epoletami vesmírného důstojníka. Vedle něj byla dívka, také ve skafandru s rolničkami a píšťalkami. A má na sobě průhlednou helmu, otevřenou ze všech stran. Dívka držela v rukou blaster a cvrlikala:
  - Ediku, možná můžeme počkat na zbytek týmu? Bojovat spolu cykly, když jich je alespoň sto, je příliš velké riziko!
  Chlapec je válečník, i když nevypadá víc než na dvanáct nebo na třináct, v bojovém obleku nejsou vidět svaly, ale vypadal jako skutečný princ. A řekl sebevědomě:
  - Ne! Pojďme spolu do boje! Pokud jde o nepřátele, nebojte se. Dal jsem ti malý artefaktový kámen "brnění", snižuje šanci, že tě zasáhne stokrát!
  Dívka poznamenala:
  - A stokrát hodně!
  Chlapec byl rozhořčen:
  - Nevěděl jsem, že jsi, Adalo, takový zbabělec!
  Dívka s oranžovými vlasy řekla:
  - Nejsem zbabělec! No, pojďme udělat rozhodující průlom!
  A tak se dětští bojovníci přesunuli do boje. Všude kolem byly skály, které se třpytily fialovými, smaragdovými, lila a růžově skvrnitými kameny, a ze země vyrůstaly krápníky. A je to nesmírně tajemná krajina.
  A před námi je hrad. Vypadá jako rytířský, středověký, ale s raketami a paprskovými zbraněmi na věžích. A shora svítí zdejší slunce, které má dokonce šestiúhelníkový tvar a světlo neustále mění barvy a vzory. A to také dodává celé krajině velmi tajemný a zároveň svým způsobem uhrančivý pohled.
  Chlapec a dívka se hnali po střídavé cestě s pulzujícími dlaždicemi. Mladý válečník byl možná více zvyklý pádlovat naboso, ale tento bojový oblek, bohužel, nelze sundat. Kolik kol je na hradě? To je také záhada. A když jich je jen sto, tak to není tak špatné.
  Chlapec a dívka se okamžitě schovali za kámen, když se objevil tank této velmi agresivní rasy. Byl vysoký, ve tvaru trojúhelníku, s tlamou na každé ze tří stran. A brnění vydává nádech oceli, ale nedotýká se povrchu, na vzduchovém polštáři.
  Chlapec-bojovník Edward se usmál svým velmi sladkým, i když dětským úsměvem. A hodil malý hrášek do auta vesmírných agresorů.
  Proletěl kolem a skočil přímo do poměrně široké hlavně zbraně. A po několika sekundách trojúhelníkový, silný tank exploduje. Bylo to, jako by blesk zasáhl muniční sklad a roztříštil se na malé úlomky.
  Tohle se ve skutečnosti ukázalo jako docela cool pasáž.
  Dívka Adala tweetovala:
  - To je chytré! Jste opravdu Jedi !
  Chlapec Edik přikývl:
  - Taky jsem musel být padawan ! Ale to je jiný příběh!
  Poté se odvážné děti vrhly dále na hrad. Brána se otevřela a vyskočily další tři tanky. Dva jsou stejné trojúhelníkové a třetí je větší a šestiúhelníkový, s děly na každé straně a sedmým nahoře.
  Dívčí bojovnice zapískala:
  - Páni! Přidávají se k nám noví hráči!
  Chlapec válečník přikývl:
  - Můžete prolomit all-in!
  A mladý válečník vytáhl malý přístroj o velikosti krabičky od sirek. A otočením ukazováčku v něm zapnul několik programů. Pak chlapec, kterému dívka v této bitevní epizodě říkala Edward, spustil tuto krabici. Hladce letěla směrem k největší nádrži. A je téměř neviditelná.
  Dívka se zeptala chlapce:
  - Co je?
  Edik se usmál a odpověděl:
  - Překvapení! Nyní uvidíte, jak to funguje!
  Opravdu, krabice vletěla do hlavně velkého tanku. Pouze tentokrát nedošlo k výbuchu. Triumvirát pokračoval v pohybu. Navíc se objevila dvě další auta.
  Dívka Adala zašeptala:
  - Co nefungovalo?
  Chlapec bojovník mrkl:
  - Teď uvidíš!
  A skutečně, největší dělo velkého tanku vzalo, otočilo se a zasáhlo svého trojúhelníkového protivníka. A zasáhne ho pancéřovou střelou. Vzplanul a bojová souprava začala explodovat. A pak se hlaveň přenesla do jiného tanku, který byl menší, a zasáhla ho.
  Adala s úsměvem poznamenala:
  - Třída!
  Edik tweetoval:
  Pokud je pevnost na cestě,
  Nepřítel postavil...
  Musíme to obejít zezadu -
  Vezměte ji bez střelby!
  Dívka mrkla na svůj mladý protějšek. Statečné a chytré děti byly proti celé armádě. Ale mazanost a technologie proti monstrům fungovaly docela dobře.
  Třetí tank začal hořet, pak čtvrtý. A opět detonace a praskliny. Toto je rozložení smrti a zániku, zatím s jediným cílem.
  Chlapec válečník celkem logicky poznamenal:
  - Proč potřebujeme tým? Jsou to děti jako my. Jen já mám zkušenosti a znalosti staletí a oni jsou mladí mladíci. A nestojí za to je vystavovat granátům s uranovými tyčemi.
  Dívka zaštěbetala:
  - Všichni lidé na naší domovské planetě,
  Vždy by měli být přátelé...
  Děti by se měly smát
  A žijte v mírumilovném světě!
  Chlapec bojovník to zvedl a zazpíval:
  Děti by se měly smát
  Děti by se měly smát
  Děti by se měly smát
  A žijte v mírumilovném světě!
  Děla na zdech pevnosti začala střílet na rozzuřený tank. Okolo auta se rozhořely fontány ohně, zkázy a planoucího písku. A pár zásahů do brnění se roztrhlo na praskliny.
  Dívka Adala poznamenala:
  - Nepřítel není příliš přesný.
  Tank však zasáhlo několik dalších granátů. A vybuchla a vybuchla. V okamžiku výbuchu se od něj oddělila malá tečka. A Adala natáhla ruku. Zařízení, které použil geniální chlapec, vletělo dívce do dlaně. Nebo v každém případě zkušený hrdina a návrhář, který vypadá jako kluk.
  Edik uznale poplácal dívku po rameni:
  - Výborně, chytil jsem to!
  Ona se smála:
  - Chytíš to, nepřelovuj to!
  A zařízení vklouzlo do chlapcovy hbité dlaně jako makak.
  Nyní byly děti šťastné. Stejně jako hráči, kteří v ruletě trefili bank a obdrželi zlaté žetony. Ale je jasné, že když máte štěstí, je těžké přestat. S výbornou pamětí si Edik vzpomněl, že ve dvacátém století to byl takový kníratý muž, který neznal své meze, a doplatil na to, i když měl zpočátku štěstí. Takže samozřejmě musíte být schopni ukončit hru včas v kasinu.
  Edik však pochopil, že to ve skutečnosti není hra. A ta skutečná válka není RPG.
  Například nad hradem se nyní objevily dva vrtulníky. A zdá se, že jsou připraveni prozkoumat oblast.
  Dívky vyděšeně pištěly:
  - Bojím se! Můžeme je dostat!
  Edik se zasmál a odpověděl:
  - Byly tam chladnější cíle. Podívejte se, jak funguje moje opakovaně použitelná kybernetická chyba.
  A ten kluk to začal znovu. A počet vrtulníků se zvýšil na šest. A byly efektivní a velké.
  Adala tweetovala:
  Nechat nemotorně běžet,
  Obrněné tanky přes kaluže...
  A vosí vrtulník cvrliká!
  Edik zvedl:
  střelec Cheburashka,
  Shapoklyak, jako pilot,
  Krokodýl nabil kulomet!
  A tak vrtulník, který dostal štěnici, zasáhl svůj protějšek vzduchovými děly. Bylo poškozeno a začalo kouřit. A ostatní vrtulníky začaly kroužit. A je na ně také oheň a oni reagují. Tady přichází zábava. Jeden z gramofonu už začal padat a zanechával za sebou kouřový ohon.
  A za ní přichází další. Toto je skutečně zábavná a vnitřně vražedná válka.
  Chlapec kývl na svého přítele:
  - Jak je to s demontáží?
  Adala zamumlala:
  - Štěstí!
  Edik se urazil a nafoukl své růžové tváře:
  - Možná můžeš říct něco jiného, miláčku?
  Dívka si poklepala na průhlednou helmu, ale mlčela. Mezitím spadly dva vrtulníky najednou. A jeden zasáhl hrad a také poškodil tři zbraně najednou.
  Chlapecký génius zaštěbetal:
  - Souhlas, chytrý!
  Dívka odpověděla:
  - Je možné, že je to chytré, a jak to nemůžete podpořit!
  Poslední dva vrtulníky se srazily silou a explodovaly najednou. A znovu došlo k záblesku. To je skvělé!
  Edik zpíval:
  Velký génius, miláčku štěstěny,
  A zároveň, člověče...
  lyrické struny poezie,
  Mít století hodné srdce!
  Druhé kolo tedy dopadlo ve prospěch odvážných dětí. A kontrolní superbug s čipem se vrátil do chlapcovy dlaně.
  Dívka poznamenala:
  - Ano, máme se dobře. Ale nepřítel může mít v kapse i žolíka!
  Edik odpověděl s úsměvem:
  - Znal jsem jednoho vtipálka. Nebo spíše ne jen jeden. Ve hrách a filmech byly takové záběry!
  Brány hradu se znovu otevřely. Tentokrát se z nich vyklubou větší monstra. Dokonce se sklonili, aby vylezli ven.
  V tomto případě chodící roboti!
  Chlapecký génius zvolal:
  - Evangelion !
  Dívka se překvapeně zeptala:
  - Co?
  Edik vysvětlil s úsměvem:
  - Tento animovaný seriál byl natočen na planetě, odkud pocházím. A taky tam byli tak velcí roboti!
  Adala poznamenala:
  - Vaše planeta je úžasná. Kdysi jste řekl, že máte více než dvě stě zemí.
  Chlapec s povzdechem odpověděl:
  -Ano, bohužel, je to tak.
  Dívka se nevěřícně zeptala:
  - Proč bohužel? Možná jen naštěstí. Protože je skvělé mít tolik zemí a kultur na jedné planetě!
  Edik namítl:
  - Ne! Ne moc skvělé. Lidé se příliš často perou a používají pěsti. To znamená, že jsem chtěl říci, že různé země se příliš často střetávají a házejí na sebe rakety.
  Adala s povzdechem poznamenala:
  - Ano to...
  Chlapec-bojovník skončil rozhodně:
  - Hanba! Mezitím pojďme k robotům!
  A ve skutečnosti vyšel celý tucet elektronických monster. A mají tolik zbraní, že mohou zničit celé město.
  Edik poznamenal:
  - Proti nim je potřeba jiný přístup.
  A chlapec vytáhl z kapsy malé zařízení s anténou.
  Dívka se překvapeně zeptala:
  - Co to je?
  Edik odpověděl s úsměvem:
  - Přenašeč rychlých, ale ničivých virů!
  Adala tweetovala zpět:
  - Ach, jaké viry, viry, škodlivé viry !
  Chlapec opravil:
  - Ne! Naším cílem je chránit dobro a neubližovat lidem, saikalům nebo dokonce jejich robotům!
  A chlapecký génius vypálil neviditelný paprsek směrem k terminátorům.
  Vzpomněl jsem si na filmy o robotech a dalších. A tady nemůžete tvrdit, že je to pokročilý paprsek.
  Edik namířil paprsek na velké roboty, každý o velikosti devítipatrové budovy . A uspěl. Jeden z terminátorů náhle ztuhl a začal sestupovat. A za ním další.
  Chlapec s úsměvem zpíval:
  Hodina štěstí -
  Je čas hrát!
  Hodina štěstí -
  Snažte se nepromarnit tuto hodinu!
  Dívka, která sledovala, jak roboti mrznou a padají, zvedají prach a rozhazují rozbité části, když narazí na talíře, poznamenala:
  - Ano, je to technické!
  Edik s úsměvem přikývl:
  - Ano, technologie v době rekonstrukce rozhoduje o všem!
  Adala odpověděla:
  - Ne! O všem rozhodují lidé a personál! A zároveň ne všechny!
  A dívka také vytáhla z kapsy něco, co připomínalo Rubikovu kostku a začala to točit.
  Roboti Terminátor se znovu srazili a byli obklopeni celou zářící sítí, která jiskřila a vibrovala. A pak se bojová vozidla začala hroutit a létat na malé kousky. Což zase explodovalo a úlomky létaly jako ledová kra, která se dostala pod drtivou ránu hokejky hokejové hvězdy.
  Adala provedla úpravu a poznamenala:
  - Teď se můžeme na pár minut stát neviditelnými!
  Chlapecký génius odpověděl:
  - Není to nejpokročilejší zařízení, budeme viditelní v infračerveném světle. Pojď, radši udělám nastavení.
  V tu chvíli se za párem ozval hluk. Chlapci a dívky se objevili v bojových kostýmech. Bylo jich jen tucet a nebyli starší než pár, alespoň podle vzhledu. Ale zároveň mají děti docela slušné zbraně. Laserové kulomety, blastery, ničící drobné granáty ve tvaru hrášku. Ano, kluci tady zjevně nejsou obyčejní. A dokonce trénoval v bitvách ve virtuálním světě !
  Edik zvolal:
  - Kluci, buďte opatrní, jinak dostanete ránu! Jsou zde zbraně, které mohou proniknout do vašich bojových obleků.
  Děti válečníků si lehly. Vzduchem probleskovaly paprsky světla a začala střílet laserová děla.
  Začali narážet do všeho, co se hýbalo. Dokonce i v prachu.
  Adala tweetovala:
  - Takhle. Je zde vysoká hustota ohně.
  Pár přeživších robotů Terminátorů bylo zasaženo jejich vlastními zbraněmi. A vzplanuly a začaly praskat. Člověku se utrhla hlava, vyletěla vysoko a točila se jako vršek.
  Děti s laserovými zbraněmi se chichotaly. Zřejmě to vypadalo hodně zábavně. Jednu dívku sice zachytil střepina, ale nedbale zvedla hlavu v průhledné helmě a její růžová dětská tvář se spálila.
  Válečník zvolal:
  - Starožitné !
  Adala souhlasila:
  - Černodyrno prostě!
  Chlapec válečník nastříkal dívce na popálenou a pořezanou tvář tubu regenerační pasty. A téměř okamžitě se poškození zahojilo a hladká kůže mladého válečníka se vyhladila a nezanechala žádné stopy.
  Dívka s úsměvem zakřičela:
  - Ale věda!
  Edik poznamenal a zamračil se na hladké čelo, ve kterém byla vzpomínka a zkušenost mnoha staletí:
  - Cykly nejsou tak jednoduché. Můžeme mít problémy.
  Adala tweetovala zpět:
  - I když nemůžeme vyřešit všechny naše problémy,
  Neřeší všechny problémy...
  Ale všichni budou šťastnější
  Všichni se budou více bavit!
  A opět se otevřely brány středověkého hradu. A odtud přišlo další překvapení. V tomto případě se ukázalo, že jde o obrovské tyranosaury. A seděli na nich válečníci v bojových oblecích.
  Adala zakřičela:
  - Cykly!
  Edik souhlasně přikývl:
  - Vypadá to velmi podobně. S dinosaury jsou nebezpeční.
  Děti bojovníků zpívaly sborově:
  Dinosauři, dinosauři,
  Možná žijete v Africe!
  K snídani žvýkáš pomeranče,
  Dinosauři, dinosauři!
  Cykly měly podobný tvar jako lidé, ale byly větší a vyšší. A na každé ruce bylo až šest prstů a největší tlusté falangy byly umístěny naproti sobě.
  Velmi krutá stvoření.
  Adala tweetovala:
  - Trochu se jich bojím!
  V odpověď Edik zazpíval:
  Nechápu, jak moc být zbabělec,
  Silný válečník se narodil pro bitvu...
  Strach je slabost, a proto -
  Kdo se bojí, je již poražen!
  Dětští bojovníci cvrlikali:
  Nebudeme se bát příšer
  Narodili se s paprskovou pistolí v rukou...
  Rytíři vždy věděli, jak bojovat,
  Ať je nepřítel navždy blázen!
  Dinosauři obrovské velikosti se blížili. A i tito hroziví plazi vyskočili.
  Chlapecký velitel kývl Adale :
  sem svou Rubikovu kostku !
  Dívky tweetovaly:
  - K čemu to je?
  Edward v odpovědi zazpíval:
  Pro štěstí, pro naše dobro,
  Pokud to chceme...
  Na nic se mě neptej
  Neptejte se, nic nezjišťujte!
  Děti válečníků se znovu smály, jako by probíhala zábavná hra.
  Chlapec válečník, který byl na straně v bojovém obleku, poznamenal oranžovou skvrnou a zamračil se na své dětinské, ale odvážné a roztomilé tváři:
  - Pokud budeme všichni diskutovat o rozkazech velitelů, zejména během bitvy, pak disciplína úplně zmizí.
  Dívka bojovnice, která se už nehádala, podala svou Rubikovu kostku . Edik to zvedl a zazpíval:
  Zničíme nepřítele jednou ranou,
  Svou slávu potvrdíme chladným mečem...
  Ne nadarmo jsme porazili Cykly -
  Pojďme rozbít dinosaury na kusy!
  A chlapecký génius začal hbitýma rukama mačkat tlačítka téhle podivné kostky. A obrovští a zlí tyranosauři se stále více přibližovali k oddělení dětských válečníků. A velká kola, vysoká dva a půl metru, už začala střílet ze svých chladně sofistikovaných laserových kulometů.
  Adala tweetovala:
  Tvůj osud je v rovnováze,
  Monstra na nás útočí!
  Ale díky bohu mám přátele
  Ale díky bohu, že mám přátele!
  A zasadí takovou ránu,
  Dokud není pozdě!
  A pak se tři tyranosauři kráčející vepředu náhle otočili a zaútočili na sebe. A začali drápy trhat silnou, šedou, hnědě skvrnitou kůži. Cykly odlétly z monster a začaly v záchvatu mlátit. Začali na ně útočit další tyranosauři a oni se opravdu poddali, lámali kosti a mleli maso poražených mimozemšťanů.
  Adala s povzdechem poznamenala:
  - Je to strašné!
  Chlapec bojovník s červenými vlasy zpíval:
  -Válka dělá život hrozným,
  A smrt je hodná a krásná!
  Zde opět Edik zatočil něčím v Rubikově kostce . A opět se na sebe vrhli další tyranosauři a kousali se. Zároveň shodili kola. Pokusili se střílet zpět. Ale jejich palba nebyla proti takovým monstrům příliš účinná.
  Děti radostně zpívaly:
  Marně nepřítel věří
  Co nás může zlomit statečnost...
  Kdo je statečný, útočí v bitvě -
  Zuřivě porazíme své nepřátele!
  Ale v tomto případě se nepřátelé cyklů vyhubili a stříleli po sobě. A rozdrtili je tyranosauři. A nastal takový chaos. A krev dinosaurů byla zelená a modrá a krev cyklů byla oranžová. Jeden z nich ztratil helmu. A objevil se velmi nechutný obličej, i když matně připomínal lidskou. Ale s tetováním a strašidelnými stvořeními.
  Adala zakřičela:
  - Ano, tato stvoření nejsou příliš příjemná a jsou tak dospělá!
  Edik sebevědomě odpověděl:
  "Doufám, že se nikdy nestanu dospělým, tím méně starým mužem!" Existuje způsob, jak náš tým nevyrůst, alespoň na tělo!
  Děti sborově zpívaly:
  Dospělí jsou samozřejmě hlupáci
  Není potřeba si nechat narůst vousy...
  My, děti, si nemůžeme dovolit holit,
  Být nesmrtelný je věčná odměna!
  Nyní hradní dělostřelectvo začalo zasahovat své vlastní jednotky a udělalo to s kolosální zuřivostí.
  Najednou se na stěnách objevily těžší zbraně a začaly se vyhazovat dárky, které explodovaly jako miniaturní atomové bomby, a dokonce se zvedly charakteristické houby!
  Adala zpívala s poplachem:
  Jaderná válka, nukleární válka,
  Jsi síla Gehenny, tak strašná,
  Věřte mi, lidé to nepotřebují!
  Edik přikývl, měl módní, světlý, lehce zlatavý účes. Velmi milý kluk, který by mohl se svou hezkou, andělskou tváří hrát v reklamách. Ten byl mimochodem natočen za jiných okolností a dobrodružství.
  A ze všeho kolem se kouřilo a vzhůru stoupaly proudy kouře.
  Dívka bojovnice se zeptala Edika:
  - Jak tu pevnost obsadíme? Tiše, nebo co?
  Chlapecký génius odpověděl s úsměvem:
  - Spíš ne! Spíše naopak se zvukem!
  Chlapec-bojovník s orlem vydlabaným na tváři byl překvapen:
  - Jaký zvuk? Možná ultrazvuk?
  Edik namítl:
  - Ne! Použijeme hyperzvuk! Tohle se vám, myslím, bude líbit.
  Mladí válečníci se zasmáli a řekli:
  Namočte kolo do týrání ,
  A zabít ghúla...
  Pevně utáhněte matice
  A pes štěkal!
  Ale pak se brány hradu znovu otevřely, už po mnohonásobné. A z nich vylezl mechanický hroznýš obrovský, kolosální velikosti. A jeho tlama je větší než u vorvaně. A zuby jako obrovské vrtáky se točí, bzučí a jiskří ve vzduchu.
  To je další monstrum kybernetiky.
  Adala poznamenala a olízla si šarlatové rty jazykem:
  -To jsem nečekal, jaké překvapení!
  Děti bojovnice byly potěšeny a dokonce s nadšením zpívaly:
  Dokážete si představit, jaká je situace?
  Vše, co se splní, je nám známo předem...
  A proč tedy pochybnosti, obavy,
  Všechno na světě je naplánované!
  A vzdorujeme bouřím,
  Z čeho a proč...
  Žít ve světě bez překvapení,
  Pro nikoho nemožné!
  Hodně štěstí, smůla.
  Skočme svižně - nahoru a dolů!
  Jen tak a ne jinak,
  Jen tak a ne jinak,
  Ať žije překvapení!
  Překvapení, překvapení!
  Ať žije překvapení!
  Překvapení, překvapení
  Ať žije překvapení!
  
  NINJA GIRLS PROTI VELKERÉMU MONSTERU
  ANOTACE
  Dobrodružství velkolepých čtyř ninja dívek a společně mutantů proti celému gangu monster a nejnebezpečnějších vesmírných vojáků a dalších protivníků.
  . KAPITOLA Č. 1
  Zejména se rozhodli bojovat s monstrem Generous a jeho bojovou dvojicí mutantů.
  Ve skutečnosti plánovali vypálit celé město pomocí gravitačních laserových zbraní.
  No, to je také zajímavé dobrodružství. Navíc monstrum Generous také vyvolalo ocelové vojáky z nulové dimenze.
  Elizabeth vyskočila a udeřila holou patou do břicha ocelového vojáka. Náraz zarachotil železem.
  Ten surovec se sklonil, ale hned se narovnal a zasmál se:
  - Bezvýznamná, pozemská žena!
  Elena pohnula holení ve slabinách svého protějšku. Ale narazil jsem na pevný, legovaný kov, kterému odzvonilo. A dokonce cítila i trochu bolesti.
  Rudovlasá královna zavrčela:
  - Tohle je muž s ocelovými koulemi!
  Catherine také kopla obrněné monstrum do hlavy bosou nohou. A nemohla to sundat, odletěla a křičela:
  - Člověk je tvrdší než kámen!
  Euphrosyne také pohnula ocelovým válečníkem, tentokrát provedla máchnutí. Ten surovec se s rachotem zhroutil, ale pak okamžitě vyskočil. A bitva pokračovala s novou, zběsilou, hurikánovou silou.
  Dívka to vzala a zpívala:
  - Ano, víme, jak bojovat,
  Ale nechceme, aby se to opakovalo...
  Dívky padly v bitvě,
  A zaplnili koleje!
  Alžběta odpověděla obratným skokem pryč a oba oceloví válečníci se srazili hlavami natolik, že jiskry létaly na všechny strany.
  Dívka s modrými vlasy zaštěbetala:
  - Kov může být také vystaven elektřině.
  A vzala to a pravou rukou pustila dýku do drátů... Elena udělala totéž. A pak na ocelové válečníky dopadly elektrické obvody a projel jimi agresivní, šokový výboj. A ocelová monstra začala rudě zářit.
  Pak prošly trhlinami a zmrzly jako prach.
  poznamenala Catherine a hodila bumerang na dráty. Přinutí je padat a usmažit monstra:
  - Vyřadíme nebezpečné bojovníky!
  Euphrosyne cooed:
  - Za vynikající úspěchy ve vesmírné bitvě!
  A svůj dar hodí i na své nepřátele.
  V každém případě oceloví válečníci skončili. A válečníci znovu zachraňují svět.
  Hlavní nepřítel se již připravil na odpálení smrtící baterie se speciálním generátorem, který fungoval tak, že absorboval gravitony ze Země a z jiných planet.
  A jak se zapne zabijácké vybíjení. A atmosféra začala oscilovat a vzduch byl mnohem teplejší. A jako by jím procházely trhliny naplněné zářivým světlem.
  Elizabeth vrčela:
  - Takhle! Pojďme bojovat kluci!
  Před ní se objevil velký mutant, vypadající jako gorila, s tesákovým obličejem. Vrhl se na dívku, a to velmi rychle a obratně. Elizabeth uskočila a podrazila ji. A gorila se zhroutila, rozvalila se na povrchu.
  Dívka s modrými vlasy si odplivla a její zmutované sliny způsobily, že gorila, která vstala, znovu spadla. A navíc jeho hlava právě skončila v odpadkovém koši .
  Další zmutovaná šelma, přesněji, směs člověka a zvířete, měla hlavu vlka. A pokusil se zaútočit na Elenu. Dívka se zrzavými vlasy padla na záda a přehodila přes sebe monstrum. Přeletěl a narazil do sloupu veřejného osvětlení. A vyl jako zbitý pes.
  Euphrosyne zasáhla mutantního vlka cihlou do hlavy. Rozdělilo se to.
  Dívka zaštěbetala:
  - Cihly, cihly!
  Nejsi vytí vlka - raději mlč!
  poznamenala Catherine s úsměvem, když se mutantní gorila pokusila vstát. Pohybovala se mezi jeho nohama, až skočil. A pak obrátila soupeře vzhůru nohama.
  Poté spolu s Elizabeth lechtali mutantovi na patách dýky.
  A zvíře se bude smát a smát. A to bylo doslova zabetonováno uvnitř odpadkového koše .
  Dívky popadly vlka za zátylek a hodily ho po gorile. Znovu se srazili a převrátili se. Všechny čtyři krásky přidaly odhalené podpatky. A pár mutantů se valilo vysokou rychlostí a spadlo do řeky.
  Elena zpívala:
  - Jakmile tě udeřím do čela, půjdeš ke dnu!
  A dívky spěchaly dál. A tady je, hlavní padouch Shchedry. V rukou drží těžký blaster. A z ní, jako by byl odstřelen proudem energie. Samotný Shchedry je navíc v obrněném brnění, stejně jako v masce a brnění.
  Dívky, skákající a uhýbající , se vyhýbají smrtícím paprskům. A jejich obnažené, kulaté, růžové podpatky tolik blikají.
  Alžběta hodila na nepřítele bumerang. Vystřelil na něj. Zbraň ale šla stranou a narazila na semafor. Sloup byl přeříznut a tříoké zařízení zobrazující silniční provoz zasáhlo Velkorysého do hlavy, pokrytého helmou.
  Elena, když viděla, že je nepřítel omráčený, hodila provaz stočený do lasa a popadla blaster. Prudce zatáhla a vytrhla si ho z tlapky.
  Poté zpívala:
  - Z dívčích tlapek,
  Kruté tlapky...
  Je nemožné odejít, věř mi,
  Narazit na nikl
  Narazil na nikl!
  Není těžké uložit muže do postele!
  Ten velkorysý byl odzbrojen. Ninja dívky to vzaly a udeřily ho holými prsty na nohou. A zločince se svým kvartetem doslova srazili. Poté jsme skočili ke generátoru. Elizabeth se ho pokusila vypnout, když ji zasáhl proud. A mutantka odskočila a zaštěbetala:
  - Sláva ninja dívkám,
  Sláva bojovým hrdinům!
  Elena hodila hasák na generátor a zvedla ho z asfaltu. Proletělo, narazilo a způsobilo zkrat.
  Dívka s červenými vlasy zaštěbetala:
  - Problém neřeším jednoduše, ale velmi jednoduše!
  Teplota vzduchu už nebyla tak horká. Mezitím si dívky začaly znovu hrát.
  Tady je další mise. Tváří v tvář robotickému monstru se objevil vážný protivník. A toto monstrum je velmi nebezpečné. Vzal na sebe podobu proudové stíhačky a pomocí laserových paprsků zasáhneme jedno z velkých, virtuálních měst, demolujících mrakodrapy.
  Zde proud energie zničí velkou vícepatrovou budovu a zdemoluje beton i kov.
  Elena poznamenala a s obdivem se na to podívala:
  - Kolik má energie!
  Elizabeth odpověděla s povzdechem:
  - Teď my sami potřebujeme něco získat proti němu!
  Catherine se zachichotala a vytáhla ze vzduchu velmi vážnou vojenskou zbraň:
  - Toto je hyperlaserový stroj! Zasáhněte nepřítele pomocí energie kvarkové fúze!
  Euphrosyne přikývla:
  - To je správné! Pojď, vezmeme nepřítele a zabijeme ho!
  Elizabeth přikývla a v jejích rukou se objevila velmi chladně sofistikovaná zbraň. Mutantka zavrčela:
  - Toto je paprskové dělo s hypernukleárním čerpáním!
  Další dvě dívky také získaly kufry. A když vezmou robota, který ničí město, zbijí vás.
  Udělali to, samozřejmě. Stalo se ale něco nečekaného. Bojové záření zasáhlo robota, ale okamžitě se odrazilo od nějaké velmi silné ochranné bariéry.
  A dívky se cítily zavalené intenzivním žárem.
  Elena zpívala:
  - Toto je ochrana, která přišla,
  Jak porazit parazita?!
  Elizabeth odpověděla s úsměvem:
  - Myslím, že vím, jak se tento robot brání. V tomto případě se jedná o jedenapůlrozměrnou dimenzi, kterou nelze tak snadno proniknout!
  Ekaterina navrhla:
  - Co když použijeme termopreonem čerpaný hyperblaster ?
  Euphrosyne přikývla:
  - Bude smrtící síla!
  Elizabeth namítla:
  - Ne! Energii zde jednoduše nedodáte. Podstatou tohoto měření je, že všechny toky energie a částic jdou stejným směrem!
  zasáhl hyperlaserový paprsek . Dívky sotva stačily uskočit do stran. Cítili se dokonce bosí, s ladnou křivkou paty.
  Všechny čtyři okamžitě olízl hyperpal na jejich holých mozolnatých podrážkách .
  Dívky dokonce křičely a štěbetaly z plných plic:
  - Oslavena je má svatá země,
  Bouře bouří v plamenech vítězství...
  Jsi jediný takový na celé Zemi,
  A na světě není nikdo vzácnější než ty!
  Poté to krásky vzaly a se vší zlobou na robota plivly. A sliny mutantních dívek jsou jedovaté ultrakyseliny . Proběhne a prorazí pole. A bojový robot dostal čtyři těžká zranění. Jeho brnění bylo rozežrané a vytvořilo působivé promáčkliny, ze kterých se kouřilo.
  A bojové vozidlo začalo ztrácet rychlost.
  Elena posměšně zpívala:
  Země se hlučně blíží.
  Můj foton neposlouchá volant...
  skláním se nad zrakem,
  A rakety se řítí k cíli...
  Nezačínáme boj od nuly!
  A bojový robot zareagoval a zasáhl dívky pomocí hyperplazmatické skvrny. Vyletěla z bojových děl a vrhla se za mutantními dívkami.
  Elizabeth vzala a odhalila šarlatové bradavky svých ňader. Její spoluhráči jej následovali.
  Červená harpyje zpívala:
  Rusko je zeměkoule se svými ňadry,
  Zakryla a zachránila lidi před problémy...
  Ale peklo povstalo se svými rudými zbytky,
  Někoho náš vítězný řev naštval!
  A válečníci vzali a synchronně uvolňovali hypersonické vlny z bradavek, barvy přezrálých jahod.
  Proletěli kolem jako tsunami. A zasáhli hyperplazmatickou skvrnu. Když dostala drtivou ránu, zavibrovala a vrhla se opačným směrem. Potom vzala a přikryla robota, který už hořel a kouřil. A tak se mechanické monstrum zapletlo do ohnivé sítě a začalo hořet jako svíčka.
  Elizabeth se smíchem zpívala:
  Dívky budou vládnout vesmíru
  I když z nebe prší napalm...
  Sloužit vlasti je naše neměnná povinnost,
  V mém srdci hořel posvátný oheň!
  A válečníci to znovu vezmou ze svých rubínových bradavek a zbijí je bleskem.
  To jsou opravdu napsané krásky. A jejich těla jsou tak svalnatá, silná, vytvarovaná, energická.
  Zabijácký robot se nakonec rozpadl na vesmírný prach. A ukázalo se, že z ňader tak skvostných krásek je to opravdu smrtící efekt.
  Elena zpívala:
  Přineseme světlo celému světu, věř mi,
  Pojďme zemřít a zachránit planetu...
  I když je osud hrozný, přišla zlá smrt,
  Neumí nadarmo, protože naše vlast žije!
  Elizabeth namítla:
  - Ne, je lepší přežít a vyhrát!
  Dívky obecně prokázaly značnou bojovnou úroveň. Ale pak se znovu objevil Štědrý. Jedná se o napumpovaného, svalnatého muže v masce a brnění, v tomto případě spolu s dalšími dvěma parťáky nesl zbraň, která způsobovala bojovou korozi kamenů. A narážel s tím na domy. Uvolnily se jako písek a rozpadly se. A krásné dívky, které v nich žily, prchaly před válkami.
  Ekaterina poznamenala:
  - Destrukce je vášeň,
  Špatná síla vládne úkrytu...
  Ten, kdo štědře pije krev jiných lidí,
  Vhoďme trumf rozdáváním lásky!
  Děvčata to vzala a hned, jakmile pískla. A několik těžkých supů slétlo ze střech. Padli na hlavy mutantů - směs člověka a divočáka a dalšího zjevného nosorožce. A zobáky supů naplnily jejich lebky těžkými boulemi, což způsobilo, že vypadli a vyrazili.
  A další zobák zasáhne Štědrého mezi nohy do slabin.
  A vyskočí a bude zpívat tenkým hlasem:
  Skáču na pódiu, skáču na pódiu
  Stanu se eunuchem v harému!
  Stanu se eunuchem v harému!
  A hlas byl tak tenký, jako hlas malého dítěte.
  A samotné dělo vyskočilo výš a převrátilo se. Elizabeth vyskočila. Chytila ho holými prsty a rychlými pohyby ho přesměrovala .
  A domy, které byly zničeny, se začaly obnovovat. Včetně těch, které spálil zabijácký robot.
  Elena a Ekaterina vyskočily k zmutovaným příšerám, které začaly přicházet k rozumu. Dívky spadly na záda a svými silnými nohami obě monstra odhodily nahoru.
  Vyletěli nahoru a převrátili se ve svém loudání. A jejich hlavy skončily v odpadkových koších s různými nedopalky.
  A jak to vzali a vyli bolestí.
  Elena zaštěbetala a vycenila zuby:
  - Nech mě jít do Himalájí,
  Nech mě jít úplně...
  Jinak budu výt, nebo budu štěkat,
  Jinak někoho sním!
  A válečník s vlasy červenými, jako má Leninův prapor, je vzal a plivl do pažby mutanta uvízlého v odpadkovém koši . Poté, co dostal výtok kruté, palčivé ultra-jedovaté šťávy, bude skákat, převalovat se, řvát a syčet s divokým vytím.
  Efrosinya a Ekaterina koply nepřítele bosýma nohama a poslaly ho do pekelné útěky do jednoho bodu.
  Vyletí jako neřízená raketa. A zasáhne Štědrého a rozdrtí jeho skořápku.
  A pak tam nosorožec přiletěl a srazil se se svým majitelem.
  Elena to vzala a radostně zpívala:
  - I když pocházím ze skromné vesnice,
  Kde nás učili žít podle Iljiče...
  Nechci být bezproblémová holka,
  A já se nechci stát dojnou krávou!
  A všechny čtyři dívky to vzaly a holýma svalnatýma nohama začaly házet mutanty spolu s jejich majitelem, takže se doslova točily.
  Krásky přitom zpívaly:
  Já ty on ona,
  Celá země pohromadě
  Společně přátelská rodina
  Slovem jsme sto tisíc I!
  A válečníci, stejně jako prvoligoví fotbalisté, vzali a zbili tři padouchy přímo do velké míchačky na beton. Poté Elena zapnula motor na plný výkon.
  A tato monstra se začala točit.
  Elizabeth poznamenala, vzala znovu do ruky speciálně navržené dělo a obnovila zničené budovy:
  - Jako vždy vyhráváme...
  Elena s úsměvem, který vypadal děsivě, zaštěbetala:
  Ale abych byl upřímný,
  Vyhrávám všechno!
  Lovec se proměnil ve zvěř
  Otevřete si tedy účet, samozřejmě!
  Dívky, které důkladně promíchaly své soupeře, to vzaly a bez dalších okolků byly vypuštěny. A pak vyletěla obrovská betonová krychle, spadla a zamrzla na jasném virtuálním slunci!
  Ekaterina poznamenala:
  - Další zúčtování v náš prospěch!
  Elena upřesnila:
  -Virtuální zúčtování!
  A cvakla holými prsty. Co dalo vzniknout ohnivé, duhové bublině. Vyletěl výš do vzduchu, jak šel, expandoval a jiskřil všemi barvami duhy. Tohle bylo umělecké dílo.
  Rusovlasá dívka zaštěbetala:
  - Vesmír je plný báječných překvapení,
  A dívka, která je v bitvě velmi cenná...
  Mohu kopnout toho zlého do slabin bosou nohou?
  Nicméně raději jsem sám sebou!
  Buď sám sebou! Buď sám sebou!
  Taková holka, divoká, úžasná!
  Elizabeth s úsměvem řekla:
  - Jen tak dál!
  Elena, která netvora drtila, zamumlala něco nesrozumitelného.
  Euphrosyne si vzala a stáhla si podprsenku a zasáhla krystalového protivníka, který se před ní náhle objevil jako pulsary. Proletěli kolem a dopadli na lesklý povrch. A zasadili velkou, smrtící ránu.
  Dívka s vlasy bílými jako sníh zaštěbetala:
  - Dívka naplňuje zemi svými ňadry,
  Pokryl a zachránil celý svět před problémy...
  Nepřišli jsme na to, děvčata mají zjevně pravdu,
  Když soused šel hrát all-in!
  Jekatěrina, dívka se zlatými vlasy, to vzala a kopla ho na povrch holou patou. Jedna z vyčnívajících trubek při otřesu mozku praskla a postupující nepřátelské vojáky skutečně polil proud páry.
  Dívka s vlasy, které vypadaly jako pampeliška, jen byly objemnější, je vzala a zpívala:
  - Vana, koupel, koupel, koupel,
  Nálev z dubu a břízy...
  Vana, koupel, koupel, koupel,
  Skvělá kopa od bosé dívky!
  A její perleťové zuby se budou lesknout jako zrcadlo. Tohle jsou holky z Terminátora.
  Opravdu, žádná armáda virtuálních tvorů nemůže stát proti lidem jako oni. A ani to nezkoušejte.
  Elena najednou uviděla nad městem obrovskou zasněženou horu. A poblíž se potulovali nějací lidé ve vikingských kostýmech. Byli vysocí a mnohem větší než obyčejní představitelé lidstva.
  Rusovlasá dívka křičela:
  - Žádné slitování, žádné slitování, žádné slitování s nepřítelem,
  Věz, zlý Vikingu, věz, zlý Viking z tebe sežere guláš!
  Elizabeth hodila mincí holými prsty. Otočil se a zasáhl vránu, která letěla vzduchem. Navíc tento šedý tvor měl velikost velkého albatrosa. A trefilo ji to přímo do koruny. Vrána ztratila vědomí a řítila se dolů jako meteorit. A nechala za sebou kouřící ocas.
  Dívka s modrými vlasy zpívala:
  - Láska je jako horský potok,
  Co padá na zem jako kroupy...
  A zapnout to, dát protivníkovi elektrický šok,
  Dívka nabíjí kulomet!
  Vrána zasáhla bojového robota zobákem při jeho divokém pádu. Došlo ke zkratu. A obrovský kyborg exploduje. Načež se hora otřásla.
  A na čtyři statečné dívky napadl sníh.
  Catherine poznamenala a zpívala:
  Sněžení, sněžení,
  Neukazuj mi na vlasy...
  Výsledek, výsledek -
  Dívky jsou vždy bosé!
  A bojovnice to vzala a zatočila si zlatými vlasy, jako by byla top. A okamžitě se objevila jasná záře a vylévaly se proudy ohnivých paprsků. A místo sněhu začal padat déšť. A všechno to bylo velmi krásné a kapky se ve virtuálním slunci třpytily jako diamanty.
  Elizabeth s úsměvem poznamenala:
  - Měli bychom ukázat svůj talent v podnikání,
  Nejlepší přítel dívky jsou diamanty!
  Euphrosyne se zachichotala a ukázala na horu, kde se ve sněhu hemžili skandinávští válečníci, a poznamenala:
  - Tihle chlapi chystají něco špatného!
  Elena navrhla:
  - Vypusťme vražedné paprsky smrti z našich šarlatových bradavek.
  A rusovlasá liška se zasmála a odhalila své perlové zuby.
  Elizabeth navrhla:
  - Pojďme, dívky, nejprve vyloďme vojska!
  Catherine s potěšením zpívala:
  - Jak teplo jejich srdce pomáhá vyloďovacím jednotkám,
  Jak teplo jejich srdce pomáhá parašutistům,
  Vojska ošlehaná větrem!
  A bojovníci to vzali, zrychlili a ze všech sil, jako by to vzali a skočili.
  A bojovná, agresivní čtveřice krásek vletí přímo do bitvy. A je jasné, že jsou připraveni okamžitě přenášet hory.
  Elena to s potěšením přijala a zpívala:
  Budu absolutní mistr světa
  A já se proženu jako jiskřivý hurikán...
  Cooler, to jsou všechna díla Shakespeara,
  Prostě skočím do Tichého oceánu!
  Elizabeth zvedla a zpívala:
  - Šikovní sportovci touží bojovat,
  Všichni vroucně věří ve vítězství!
  dodala Euphrosyne a vycenila zuby:
  - Koneckonců, můžeme mít jakékoli moře, moře je po kolena,
  Koneckonců, jakékoli hory jsou jen na nás!
  A tak dívky na horu skutečně vylezly ve virtuální hře. Jsou odhodláni svést bitvu s Vikingy. I když jsou obři třikrát vyšší než lidská výška.
  Elena vstoupila do bitvy. Řídila mlýn svými meči. A usekla Vikingovi hlavu a zpívala:
  Není třeba ztrácet hlavu
  Nespěchej...
  Není třeba ztrácet hlavu
  Co když se to bude hodit?
  Zapiš si to do sešitu,
  Na každé stránce!
  Neztrácejte hlavu!
  Neztrácejte hlavu!
  Je lepší rychle utéct!
  Elizabeth hodila několik jehel holými prsty. Přeletěli a zasáhli supy létající nad Vikingy. Velcí draví ptáci, kteří ztratili orientaci, letěli a naráželi zobáky do lebek vikingských válečníků. Probodli je a přinutili je vypustit fontány krve.
  Catherine kopla nejbližší Viking holým, opáleným chodidlem do slabin. Přinutil ho skočit a převrátit se z úderu.
  Poté dívka řekla:
  - Vidíš zatmění na obloze,
  Tohle je armáda nepřátel...
  Přijde znamení pekla,
  Netřeba dalších slov!
  A dívka to vzala a její perleťové oči zajiskřily. Tohle je opravdu krádež, opravdu krádež!
  Euphrosyne to vzala a zapískala. Od píšťalky se otřáslo několik borovic, jako by na ně spadly bambusové tyče. A těžké kužely letěly dolů. Zasáhli hlavy Vikingů a prorazili je spolu s jejich přilbami.
  Blonďatá dívka poznamenala:
  - Nechal jsem své nepřátele jít nazmar,
  Můj první tah, poslední tah!
  A teď zůstal jen největší vikingský vůdce se širokými rameny ve zlatém brnění.
  A zařval z plných plic:
  - Nemáš šanci! Mám Thorovu sekeru!
  Vikingský surovec se rozmáchl a vyslal ze své sekery vlnu tsunami.
  Dívky byly lehce pod sněhem.
  Ale rychle vstali.
  Elena pochopila, že obří válečník upustil koš a vyštěkla:
  - No, vem svého protivníka do peněženky!
  A vzala ho a zatřásla s ním.
  Elizabeth zpívala se sladkým úsměvem:
  - Můj chlapče, moje dítě,
  V tuto hodinu nespíš,
  A v jaké neznámé zemi,
  Vaše myšlenky budou o mně!
  Vikingský obr se znovu rozhoupal. A právě v tu chvíli ucítil zkreslení prostoru. A ten jako labutí pírko vysál výkonný vysavač.
  A obr se v košíku srovnal a měl velikost zrnka máku.
  Elena se usmála a poznamenala:
  - Tohle je opravdu proměna!
  Catherine zpívala s úsměvem:
  - Bude vynucená léčba a zábavné proměny!
  Elizabeth poplašeně pohlédla na horu a poznamenala:
  - Pod sněhem je schovaná bomba!
  Elena zakřičela:
  - Nukleární?
  Dívka s modrými vlasy zamumlala:
  -Vezmi svou sestru výš - termopreon !
  Rudovlasá bojovnice vytřeštila oči a zeptala se:
  - A jak to neutralizujeme?
  Euphrosyne se zachichotala a zavrčela:
  - K tomu potřebujeme uvolnit infrazvuk z našich šarlatových bradavek. Udělejme to, děvčata, všechny čtyři, společně!
  A válečníci vzali a šukali s proudy obrovské energie ze svých rubínových bradavek.
  Termopreonová bomba zavrčela a vypnula se. Poté se začal hrát slavnostní pochod.
  Elena tweetovala:
  - Kdo chce bombu, dostane ji do čela!
  
  DÍVKA ZACHRAŇUJE CIVILIZACI EELŮ
  ANOTACE
  Krásná elfí dívka Erimiada musí najít červeného draka, aby zachránila svou elfí civilizaci před zničením. Cestou však musí bojovat s nejrůznějšími válečníky a řešit těžké hádanky a zažít neuvěřitelná dobrodružství.
  . KAPITOLA Č. 1.
  Takže měla za úkol jít po stezce z červených cihel. A za ní je toulec, luk a šípy. Holé podrážky cítí teplo povrchu rozpáleného třemi slunci.
  Erimias má na sobě krátkou sukni a její hruď zakrývá jen úzký pruh látky.
  Plní nějaký důležitý úkol.
  Které konkrétně, ona sama neví. Ale zjevně něco zvláštního, jako je záchrana civilizace elfů.
  A nějaké stvoření jí vychází vstříc. Velikost dobrého tanku a s granátem třpytivým diamanty.
  Elf se mu uklonil a zaštěbetal:
  - Jsem rád, že vás poznávám!
  Obrovská rohatá želva zakrákala:
  - Neradujte se předem! Co hledáš?
  Erimiada pokrčila rameny a odpověděla:
  - Nevím. Ale vím jen, že je to velmi důležité pro záchranu civilizace elfů.
  Bruiser poznamenal:
  - To je ono, ty sám nevíš? Nemáš v hlavě krále?
  Elf to vzal a zazpíval:
  V životě neexistují žádné jasné hranice,
  V životě neexistují žádné jasné hranice...
  A spousta zbytečného, nudného povyku...
  A vždycky mi něco chybí,
  A vždycky mi něco chybí,
  Zima v létě, zima v létě, podzim jaro!
  Želva se zašklebila a zablikala diamantovým krunýřem:
  - Jak vidím, jsi frivolní člověk, který se třpytí holými růžovými podpatky na cihle. Proto, pokud chcete být propuštěni, odpovězte na tuto otázku...
  Erimiada přikývla:
  - Jsem připraven odpovědět na jakékoli otázky!
  Hlupák zaštěbetal:
  -Kdo je někdo, kdo se zdá být cool, ale ve skutečnosti je špatný?
  Elf se zachichotal a zamumlal:
  -Trolle!
  Želva se zasmála a její krunýř se ještě jasněji třpytil diamanty, které se třpytily na třech sluncích. A vydalo:
  - Ne! Nehádal! Budete za to potrestáni!
  Elf jako odpověď vyskočí a začne utíkat. Doslova růžové podpatky se třpytily a její obnažené opálené nohy se blýskaly jako listy vrtule.
  Dívka zařvala:
  - Elf spěchá, bouřliví koně,
  Musím přiznat, že ďábel je mrtvý !
  Nedohoní nás, nedohoní nás!
  V reakci na to se okamžitě objevili dva vysocí hrdinové s kozími hlavami. Spěchali za elfem. A dupali kopyty. Velmi napumpované předměty.
  Erymiada, hltala to, vzala to a zpívala:
  - Smyk, smyk, smyk se mnou!
  Trest rostl, rostl, rostl!
  A za ní se hnaly rohaté gorily se širokými rameny a tlustýma rukama a nohama.
  Jak se říká, je to buď závod o vůdce, nebo pronásledování kvůli kritice.
  Elfovy bosé nohy jsou lehké a hbité. Ti dva násilníci nedokázali přiblížit vzdálenost a už se začali dusit.
  Pak se ale před Erimiadou objevil jezdec na černém koni a v černé zbroji. Blýskl se svým dlouhým mečem, který jasně zářil, jako by byl vyroben z hvězd.
  Tento černý válečník zahřímal:
  -Kam utíkáš, holka?
  Erimiada odpověděla vyděšeným hlasem:
  - Pronásleduje mě, jestli jsi opravdový rytíř, tak pomoz!
  Jezdec v inkoustově zbarveném brnění mávl rukou. Dva obrovští válečníci s kozími hlavami ztuhli ve vzduchu. Skřítek také ztuhl. Jako by zamrzli v hustém ledu a nemohli se hýbat.
  Černý válečník se s úsměvem zeptal:
  - No, o čem je tvůj bórový sýr?
  Dva válečníci s kozími hlavami jednohlasně zařvali:
  - Na otázku odpověděla špatně a naše hostitelka by to měla zaplatit!
  Rytíř se zeptal:
  - Kdo je vaše paní?
  Kozí bojovníci odpověděli jednohlasně:
  - Želva Fortila !
  Válečník v černém brnění přikývl:
  - Znám ji! Je moudrá a spravedlivá. A co si za tohle chceš od holce vzít?
  Kozí válečníci odpověděli jednohlasně:
  - Devět ran holemi na holých patách, to je vše!
  Válečník v černém brnění potvrdil:
  - Dobře, není to smrtelné, ale spravedlnost bude dodržena!
  Erimiada se rozmarně zeptala:
  - A dovolíš nějaké dívce, aby udeřila holemi do holé chodidla mého půvabného, krásného chodidla?
  Válečník se usmál a navrhl:
  - Možná bych tě měl nechat vyrovnat? Jak se ti to líbí!
  Kozí válečníci jednohlasně přikývli:
  - Je to možné! Ale jen jednou! A když prohraje, pak přijde dvacet ran na holé paty.
  Rytíř v černém brnění přikývl:
  - Tím lépe! Pojďme!
  Gorily s kozími hlavami bublaly:
  -Co je menší než zrnko máku a větší než vesmír?
  Erimiada pokrčila rameny a odpověděla:
  - Můžeš o tom přemýšlet?
  Kozí bojovníci řvali:
  - Není čas přemýšlet!
  Dívka se zamračila a odpověděla:
  - Pravděpodobně domýšlivost trollů. Je bezvýznamný než zrnko máku a zároveň je nafoukanější než vesmír!
  Gorily s kozími hlavami se chichotaly.
  - Nehádal jsem! Teď se mlátíš holí do paty!
  Válečník v černém brnění se zeptal:
  - Znáš odpověď sám?
  Kozí válečníci přikývli:
  - Ano! To jsou zákony vesmíru. Vejdou se do nádoby menší než mák a přitom pro ně není ve vesmíru dost místa!
  Černý rytíř přikývl:
  - Skvělý! Pokračujte proto ve své povinnosti.
  Kozí válečníci se osvobodili a přiblížili se k Erimiadě. Neúspěšně se pokusila pohnout.
  Dívku chytili za lokty a hodili ji na záda. Poté z batohů vyndali speciální zařízení.
  Vložili tam elfovy bosé nohy a pevně je zajistili. Poté jedna z koz zlomila bambusovou hůl. A švihl to vzduchem. A zapískala.
  Erymiad ležela na zádech. Oblázky ji píchly do ostrých lopatek. Holé, opálené nohy držely pevně u sebe. A nemůžete je vytáhnout.
  A pak bambusová hůl s píšťalkou spadla na dívčinu podrážku s půvabnou křivkou jejího bosého růžového podpatku.
  Elfka ucítila ostrou bolest, která jí vyzařovala z chodidel do týla.
  Druhá koza držela zařízení a zároveň počítala:
  - Jednou!
  Úder holí opět dopadl na dívčiny holé paty.
  - Dva!
  Erymyada vykřikla bolestí. Jak to bylo kruté a nepříjemné. A hůl stále svištěla a narážela vší silou na holou, růžovou, ladnou podrážku té krásky.
  Nejprve jeden, pak druhý. Erymiada hlasitě sténala a křičela, jak bolestivé a bolestivé to bylo.
  Černý válečník poznamenal:
  - Doufám, že jí neublížíš?
  Velký kozel sebevědomě odpověděl:
  - Máme v tom hodně zkušeností!
  Další rohatý řekl:
  - Elfové mají obecně velmi silné a houževnaté tělo.
  Když rány ustaly. Kozí válečníci sundali dívce zařízení falaka z bosých nohou a uklonili se a odešli. Hlasitě však dupali.
  Erimiada přestala sténat a pokusila se vstát. Ale její modré, potlučené nohy bolely tak, že křičela. A postavila se na všechny čtyři jako pes.
  Dívka zamumlala:
  - Mám zlomené paty, jak teď budu chodit?
  Černý válečník poznamenal:
  - Zkuste to na prstech u nohou! Takto to bude jednodušší!
  Erimiada se opatrně postavila na špičky, ale i tak to bylo velmi bolestivé. Dívka zakňučela:
  - Oh, je to velká bolest dostat se na paty,
  Nikdo na světě nemůže pochopit...
  Jsem holka, nejen svině,
  A věřte mi, dokážu se bránit!
  Černý válečník sebevědomě odpověděl:
  - Brzy se to zahojí, neboj se! Mezitím pravděpodobně chcete zachránit své elfí lidi před smrtí?
  Dívka byla překvapená:
  - Proč si to myslíš?
  Rytíř v černém odpověděl:
  - Každý, kdo půjde po červené cihlové cestě, se určitě pokusí někoho zachránit!
  Elf přikývl a potvrdil:
  - Ano, je to pravda! A co mi můžete nabídnout?
  Černý válečník odpověděl:
  - Nic zvláštního. Vy sami nevíte, co hledáte. Ale já vím!
  Erimiada se usmála a zeptala se:
  - A co ty víš?
  Černý rytíř odpověděl:
  - Hledáte sochu červeného draka. Musí chránit vaše lidi před skutečným sedmihlavým drakem.
  Elf odpověděl s povzdechem:
  - Přesně tak, války. Ale můžete mi opravdu pomoci?
  - Můžu, když budeš bojovat s meči s upírem a podaří se ti ho porazit!
  Erimiada uvedl:
  - Upíři jsou velmi silní. A je nesmírně těžké jim odolat. Možná mi můžete poskytnout jednoduššího soupeře?
  Black přikývl:
  - Ano? Chcete se poprat třeba s člověkem?
  Elf s úsměvem přikývl:
  - Bylo by mi velkým potěšením!
  Rytíř navrhl:
  - Odpovíš na hádanky?
  Dívka se podívala na své pohmožděné nohy a s povzdechem odpověděla:
  - Nechtěl bych! A tak to pěkně odbili. Možná mi nabídnout něco jiného?
  Černý rytíř přikývl:
  - Dobře, pokud ano... Tak něco zazpívejte!
  Erimiada přikývla a zaštěbetala:
  - Je to možné!
  Elfka si odkašlala a zazpívala:
  V rukou mám nejostřejší meč,
  Sekám hlavy, snadno, ve velkém...
  Můžu odříznout každého, věř mi,
  Neznáte stud ani strach!
  
  Hrozné zprávy v kruté válce,
  Dívka, kterou jsem navždy miloval!
  Vhozen do úst netvora Satana,
  Kde je, Pane, spravedlnost a milosrdenství?!
  
  Elfská panna šla bosa,
  Nohy bušily na prašných cestách!
  Vždyť za hříchy, které prameny vytékaly,
  Měla šanci pochodovat do zámoří!
  
  Brzy na jaře jsem vyrazil na cestu,
  Moje nohy jsou tak modré od zimy!
  Nemůžeš kousnout ani kousek masa,
  Jen kývnou do mrazu smrků!
  
  Takže na cestě plné kamenů,
  Dívce krvácely nohy!
  A padouch prochází kolem Elfie,
  Strana města králů Jeruzaléma!
  
  Pohoří Favkaz , hřebeny pokryté sněhem,
  Ostré kameny vám píchají do chodidel!
  Ale živil ses silou země,
  Výběr obtížného hadždž do města Božího!
  
  Léto, poušť, rozzlobené slunce,
  Jako dívčí nohy na pánvi!
  Posvátné město není daleko,
  Každý nese nekonečnou zátěž!
  
  Tam u hrobu Boha- Frista ,
  Panna sklonila kolena v modlitbě!
  Kde, velký, je míra hříchu,
  Kde čerpám sílu ve spravedlnosti?
  
  Bůh jí řekl a svraštil čelo:
  Samotná modlitba nemůže změnit tento svět!
  Elfie je souzeno vládnout po staletí,
  Služte jí věrně, aniž byste žádali o peníze!
  
  Panna přikývla: Věřím Fristovi,
  Vybrali jste si Elfa jako spasitele světa!
  Budu šířit pravdu o tom všem,
  Poselství boha idolů Phijesuse !
  
  Cesta zpět byla snadná a rychlá,
  Bosé nohy zesílily!
  Bůh vztáhl svou ruku s milostí,
  Svaly a vůle jako z oceli!
  
  A ty jsi vstoupil do armády,
  Stal se pilotem, létal Trollwaffe !
  Tam ukázala vrchol krásy,
  Torpédoborec trolů explodoval na nášlapnou minu!
  
  Válečník, temperamentní, statečný bojovník,
  Oddaný straně - věci Sovětů!
  Věřím ve vítězný konec nad špínou,
  Zaženu démonickou smečku ke zdi, k odpovědi!
  
  No proč, stíhačka byla sestřelena,
  Nestihli jste uvolnit popruhy!
  A štít se ukázal být vadný,
  A ten zlý troll bastard se sbratřil s chůvou!
  
  Válka se stala nerovnou a krutou,
  I když jsem holka, řvu a hořce pláču!
  Jako v nesnázích se můžeme ponořit na dno,
  Koneckonců, štěstí zmizelo z vlasti!
  
  Mé volání k Bohu: Všemohoucí, za co?
  Oddělil jsi mě od mého milovaného přítele!
  Ani v mrazu jsem nenosil kabát,
  A porazila tři protivníky!
  
  Nezaslouží si to?
  Seznamte se se mnou s květinami pro vítězství!
  Upečte velkorysé koláče na dovolenou,
  A já přijdu do průvodu s nadějí!
  
  Přísný lord zasmušile odpověděl:
  Kdo je na světě šťastný, komu se daří?
  Tělo bude trpět a sténat bolestí,
  Koneckonců, společenství elfů je ohavné a hříšné!
  
  No, pak, když přijdu ve slávě,
  Uvrhnu do gehenny ty, kteří nejsou hodni života !
  Také vzkřísím chlapa svých snů,
  Ten nejlepší se pak nebude chtít dělit!
  Při zpěvu se na nebi objevil tucet krásných nebeských andělů. S velkým nadšením tleskali rukama, čímž potvrdili, že se jim zpěv krásky opravdu líbí.
  Černý válečník souhlasně pokýval hlavou a zařval:
  - Skvělé, máte vynikající hlasové schopnosti! Chcete-li však získat figurku červeného draka, musíte být také vynikající s mečem.
  Erimiada se uklonila a škubla sebou a řekla:
  - S tak vycpanýma nohama se prakticky nedá bojovat ani s tak bezvýznamným protivníkem, jako je člověk!
  Rytíř v černém brnění mával mečem jiskřícím ve hvězdách. A prošla z něj nazelenalá vlna jako odraz trávy. A dívčiny tónované, vyřezávané a půvabné nohy byly znovu celistvé.
  Elfka se uklonila, s velkou jistotou dupla bosou nohou a řekla:
  - A teď mi sem dejte muže! Rozbiju ho na krvavé maso, i kdyby to byli hrdinové vysokí!
  Black potvrdil:
  - Budete mít soupeře, kterého potřebujete!
  A svým mečem udělal osmičku. Před dívkou z elfí rodiny se náhle objevil chlapec. Měl na sobě jen plavky, dítě ve věku jedenácti nebo dvanácti let. Hubený, opálený, ale šlachovitý. Lopatky měl ostré, pod opálenou kůží viditelná žebra a záda a boky měl zcela poseté již zahojenými stopami od řas a ran.
  I když to byl jen chlapec s dětským obličejem, ale vypadal hrdě. Blond vlasy otroka, čokoládové s pálením, se zdály být úhledně zastřižené a jeho brada dodávala jeho tváři odvážný výraz.
  Erimiada zmateně zamumlala:
  - Nebudu bojovat s dítětem. Navíc se mi zdá, že jde o otroka.
  Černý válečník potvrdil:
  - Ano, to je chlapec otrok, který bos a jen v plavkách pracoval v lomech, dřel více než dvě třetiny dne a dělal tu nejtěžší práci. Ale na druhou stranu se narodil jako princ. A upadl do otroctví, které ho posílilo, ale nezlomilo.
  Otrokář vztekle dupal bosou nohou, mozolnatou patou rozdrtil oblázek a křičel:
  - Jsem připraven s vámi bojovat, vznešená paní! Doufám, že máte dobrou rodinu, protože bojovat s prostým občanem je pro mě parchant!
  Černý válečník přikývl:
  - Jste v sázce, na jedné straně bude figurka červeného draka a na druhé vaše svoboda!
  Mladý válečník zatřásl nepříliš dlouhým, ale ostrým mečem a řekl:
  Za vlast a svobodu až do konce,
  Aby srdce bila jednohlasně!
  . KAPITOLA Č. 2.
  
  Vikomtesa sebevědomě odpověděla:
  - Bude to nerovný boj!
  A máchla svým mnohem delším a těžším mečem. Oba válečníci se sblížili v pohybu. Společné měli to, že byli bosí. Ale chlapcovy nohy, i když jsou malé, jsou již zrohovatělé neustálým chozením s holými podrážkami po ostrých kamenech lomů. A elfka má naopak jemnější, růžové podrážky s ladnou křivkou holého podpatku.
  Meče se srazily a jiskry létaly. Vikomtesa se samozřejmě jako vznešená osoba zabývala šermem. Dokonce ani ve vesmírném věku to možná nebylo považováno za nejvyšší prioritu. Na elfa byla vysoká, velká a svalnatá a doufala, že nějakého polonahého hubeného chlapce z lomů snadno a jednoduše porazí.
  Ale narazil jsem na vytrvalého a obratného kluka, který se v raném dětství učil šermu a nezapomněl je v dolech, lámání kamenů páčidlem a tlačení vozíků.
  Erimiada zpočátku dítěte litovala a neútočila na něj příliš rozhodně. Vlastně takový drobeček a v lomech to měl zřejmě těžké. Podívejte se, jak jsou vidět žebra a na kůži jsou odřeniny a modřiny.
  Chlapec byl však rychlý a poškrábal dívku mečem na koleni. Vytekla krev.
  Erimiada v reakci na chlapce udeřila a křičela:
  - Malá voš!
  Přestože otrokář odrazil, byl sražen k zemi. Ale hned vyskočil. A zaútočil na elfa jako skřet. A v jeho tenkých, ale silných a hbitých rukou se meč blýskl jako křídla komára.
  A tak rychlý a hubený chlapec znovu poškrábal Erimiadu.
  Dívka, která utrpěla ránu na noze, cvrlikala:
  Dívky se nikdy nevzdají
  A víte, jejich vítězství bude slavné...
  Chlapec nezvítězí, Satane,
  Kdo zřejmě dlouho neobědval!
  Chlapec reagoval pokračováním v útoku. Byl rychlý jako kobylka. A jeho meč je velmi rychlý. Zdá se menší, ale lehký. Sám chlapec, i když nosil těžké balvany a bušil perlíkem, kvůli skrovnému jídlu v lomu nedokázal přibrat na váze a zůstal velmi šlachovitý a pohyblivý.
  Erymiad se nedokázal dostat do jeho tenkého, hbitého těla s výraznými svaly. Několikrát se pokusila investovat, ale nevyšlo to.
  Dívka vikomtesa se začala potit. Její opálené silné tělo v bikinách bylo pokryté potem a vypadalo jako naleštěný bronz. A můj dech se ztížil.
  Zde Erimiada udeřila ze všech sil, ale chlapec obratně uskočil, a dokonce se na chvíli postavil na čepel bosýma nohama. A zasáhl Erimiadu do hrudi. A elfova krev proudila intenzivněji. Dívka vykřikla bolestí. A znovu se pokusila zaútočit.
  Ale je těžké se trefit, když je cíl malý a pod vámi, a přitom mobilní.
  Otrocký chlapec se při boji také začal pokrývat malými kapkami potu a začal se lesknout. Zároveň zpíval:
  Spartak je velký statečný bojovník,
  Postavil nepřátele proti zlému jhu...
  Ale povstání skončilo,
  Svoboda trvala jen zlomek okamžiku!
  
  Ale teď chlapec z jiných dob,
  Rozhodl jsem se bojovat za správnou věc...
  Vypadá malý a nezdá se být silný,
  Ale umí bojovat velmi chytře!
  Rytíř v černém brnění přikývl:
  - Ano, tento princ není tak jednoduchý! Lomy ho jen zocelily, ale vůbec nezlomily. A pokud ho chcete porazit, musíte to zkusit.
  Otrocký chlapec zvolal:
  - Buď vyhraju, nebo zemřu! Bez svobody nemá cenu žít!
  Erymiada zasyčela:
  - A bojuji za budoucnost svého národa.
  A dívka se znovu rozmáchla a pokusila se zasáhnout svůj mladý protějšek.
  Její úder však nebyl úspěšný. Hbitý čertík navíc vzal a bodl dívku z elfí rodiny do břicha a zanechal další krvavou díru.
  Erimiada byla opatrnější. Opravdu, jak ponižující je bojovat s lidským dítětem. A ještě prohrát. Ještě nikdy na něj nenarazila.
  Velmi hbitý bosý, šlachovitý otrok. A skáče jako kobylka.
  Emira zpívala:
  V trávě seděl Kobylka,
  V trávě seděl Kobylka,
  Stejně jako okurka
  Byl zelený!
  Ale pak přišel elf,
  Která porazila všechny...
  Zbohatl
  A sežrala kováře!
  Díky tomu to bylo vtipnější, ale nezvýšilo to sílu. Chlapec čas od času zasadil elfovi mělké, ale četné a citlivé rány. Ze ztráty krve začala Erimiad slábnout a zpomalovat.
  A její soupeřka byla dokonce příliš odolná. Ve skutečnosti, šestnáct až sedmnáct hodin práce denně, kdokoli, koho chcete, bude buď zabit nebo zocelěn. A tělo chlapce bylo extrémně silné a schopné vydržet jakoukoli zátěž.
  Nošení těžkých balvanů celé dny přitom svaly neposílilo, ale naopak zesílilo a mrštilo.
  Chlapec-princ ji tedy udeřil mečem pod koleno a Erimiada se sklonila a už byla zkroucená, že se už nemohla pořádně otočit.
  A otrokářský chlapec pokračoval, vesele a vesele bzučel, a znovu píchl dívce injekci do žaludku. A tentokrát mnohem hlouběji.
  Erimiada se začala dusit. Trhla nohou, ale špička meče zasáhla dívku přímo do nahé paty a hmatatelně ji probodla. A to nejen bolí, ale také ztěžuje stát.
  Elfka padla na bok a zavrčela:
  - Nevzdám se nepřátelům Satana - katům,
  Prokážu odvahu mučením...
  I když oheň hoří a bič bije do tvých ramen,
  Miluji svého elfa s vášnivou vášní!
  Otrok se ušklíbl a odpověděl tím, že dívku strčil holou patou do nosu. A dal to pevně, rozbil dýchací přístroj a zpíval:
  -Svoboda je ráj,
  V řetězech není radost...
  Bojuj a odvaž se
  Odmítněte malicherný strach!
  A chlapec udeřil mečem ještě silněji, až Erimiadovi vyrazil meč z oslabených rukou. Dívka se natáhla, aby ho zvedla. Špička čepele ji ale okamžitě probodla mezi lopatkami. A znovu vyšla krev.
  Dívka upadla a popadla meč za jílec. Zasáhla ji ale čepel, kterou jí polonahý chlapec přejel přes ruku a přeřízl jí žílu. Meč vypadl a Erimiada byla odzbrojena.
  Otrocký chlapec vydal radostný výkřik a klikou udeřil elfa do spánku. Trhla holýma, trpělivýma nohama a upadla do hlubokého knockoutu.
  Princ položil své bosé chodidlo, které několik let neviděl boty, na vzdouvající se hruď dívek.
  A spustil vítězný pláč a řekl:
  - Ať žije světlo a svoboda!
  A pak se obrátil k černému válečníkovi:
  - Dokončit ji?
  Rytíř v černém brnění sebevědomě odpověděl:
  - Ne! Už jsi ji porazil! Nyní jste svobodní a shodili jste řetězy otroctví!
  Chlapec, nyní bývalý otrok, se zeptal:
  - A teď mohu být vrácen do mé bývalé princezny?
  Válečník v černém brnění rozhodně odpověděl:
  - Ne! Vaše země byla dobyta. Ale ukázal jste se jako vynikající bojovník. Vstoupíte do armády a stanete se tam zvědem. Budete velet četě chlapců, jako jste vy. A to bude vaše odměna za porážku vikomtesy.
  Mladý princ se uklonil a s úsměvem řekl:
  - Děkuji! Do těchto smradlavých lomů se nevrátím.
  Rytíř v černém brnění zamával mečem a vítězný chlapec zmizel.
  Erymiada sotva otevřela oči. Bolela ji hlava. Roztřeseně vstala a koktavě se zeptala:
  - Co se to se mnou stalo?!
  Černý válečník odpověděl se smutkem v hlase:
  - Prohrál jsi! Chlapec vyhrál a dostal svobodu.
  Elf s povzdechem řekl:
  - Tak co teď, zemřou moji lidé?
  Rytíř v černém brnění sebevědomě odpověděl:
  - Samozřejmě že ne! Pokud něco, máte šanci získat nový boj. Pouze tentokrát budete muset bojovat s tím, kterého jste poprvé odmítli. Ne s člověkem, ale s upírem!
  Erimiada odpověděla s povzdechem:
  - Souhlasil bych s upírem. Ale jsem celý zraněný a nemám sílu. Existuje nějaký způsob, jak vyléčit své rány, abych byl připraven bojovat?
  Rytíř v černém brnění řekl:
  - Existuje jen jeden způsob. Hádanku musíte uhodnout. Odpovězte správně a všechny vaše rány se najednou zahojí.
  Elf prosil:
  - Vaše hádanky jsou tak složité, že je prostě nemožné na ně odpovědět. Možná existuje nějaký jiný způsob? No, jestli chceš, zazpívám ti!
  Válečník v černém odpověděl:
  - Samozřejmě, že mi stejně budeš zpívat! Ale aby se vaše rány zahojily, musí být zodpovězena moje otázka. Za všechno se musí platit!
  Andělé, kteří přeletěli nad rytířovou hlavou, okamžitě potvrdili a zazvonili svými malými hlásky jednohlasně:
  - Za všechno musíte zaplatit!
  Rytíř v černém brnění poznamenal:
  - Ale budu k tobě milosrdný a nechám tě o otázce přemýšlet. A ty jsi chytrá holka a věřím, že určitě uhodneš, jaká bude správná odpověď.
  Erimiada poznamenal:
  - Není možné znát všechno na světě!
  Válečník se zářícím mečem přikývl:
  - Že jo! Ale můžete logicky vypočítat jakoukoli odpověď na jakoukoli otázku.
  Elf odpověděl s povzdechem:
  - Dobře tedy. Jsem připraven.
  Rytíř v černém brnění řekl:
  - Co přichází, aniž by přišlo, a co odchází, aniž by odcházelo!
  Erimiada hvízdla a vykulila své safírové oči:
  - Páni! Páni otázka.
  Válečník v černém přikývl:
  - Myslet si! Zkuste na to logicky přijít!
  Vikomtesa napjala čelo a začala nahlas uvažovat;
  Možná jsou to peníze? Zdá se, že skutečně přicházejí, ale je jich vždy málo, takže lze říci, že přicházejí, aniž by přicházely v takovém množství, jak by měly. Na druhou stranu odcházejí, jako by neodcházeli, jako by tam nebyli.
  Erimiada se ukazováčkem dotkla zraněné paty a pokračovala ve svém uvažování;
  Nebo to jsou možná problémy. Zdá se, že přicházejí, ale vždy byli takoví, takže přicházejí, aniž by přišli. A zdá se, že problémy zmizely, ale ve skutečnosti stále přetrvávají.
  Erimiada se znovu poškrábala vzadu na hlavě a pokračovala ve svých úvahách na dané téma.
  Třeba tohle je život. Říká se, že život přišel, ale byl tu dříve. Na druhou stranu, život je prý pryč. Ale zůstala zároveň, včetně duše, která je nesmrtelná.
  Ano, existuje mnohem více možností, které lze nabídnout. Moje oči jsou doširoka otevřené z různých možných odpovědí. Tady jí dali čas. Ale ve skutečnosti čím více přemýšlíte, tím více jste zmatení a vyvstávají různé možné odpovědi. A čas nepomáhá...
  Pak se Erimiada rozsvítilo a řekla:
  - Jsem připraven dát odpověď!
  Válečník v černém přikývl hlavou a zářil jako eben:
  -Tak mluv!
  Erimiada prohlásila rozhodně:
  - Čas přichází, aniž by přišel! Říká se, že přišel čas, ale už se stalo! A také odejde, aniž by odešel. Říká se, že čas uplynul, ale stále zůstává!
  Rytíř v černém brnění se zasmál a odpověděl:
  - No, odpověď je obecně správná a dá se to spočítat! I když, standardní odpovědí jsou vzpomínky! Čas je ale také zcela možná varianta.
  Válečník v černém rouchu vytvořil svým lesklým mečem osmičku. A po několika sekundách všechny rány a poškození Erymyad zmizely beze stopy, jako by nikdy neexistovaly.
  Elfí dívka se usmála a řekla:
  - Děkuji! Mohu nyní využít svou druhou šanci?
  Rytíř v černém brnění odpověděl hromovým hlasem:
  - Umět! Ale tentokrát budete muset bojovat s upírem. Jste připraveni na takový test?
  Erimiada odpověděla rozhodně:
  - Pokud nemám na výběr, tak ano! Připraveno!
  Válečník se chystal zvednout meč, ale pak andělé vlající nad jeho černou přilbou jednohlasně vykřikli:
  - Nechte ji zpívat nám! Má tak úžasný hlas!
  Rytíř v černém brnění přikývl:
  - Zpívej, krásko! Moje družina to vyžaduje!
  Erimiada neochotně přikývla a poznamenala:
  - Ano, nejsem v hlase!
  Andělé křičeli smíchem:
  - Není třeba! Jsi úžasný! Pojď, nestyď se!
  Elf se zhluboka nadechl a zazpíval rozkoší;
  Sláva zemi, která kvete nahoře,
  Sláva velkému, posvátnému elfovi...
  Ne, ve věčnosti nebude ticho -
  Hvězdy pole jsou posypány perlami!
  
  Velký Všemohoucí Svarog je s námi,
  Syn Všemohoucí impozantní rodiny...
  Aby tento válečník mohl pomoci v bitvě,
  Musíme oslavovat elfy světlem Božím!
  
  Dívky nepochybují, věřte mi,
  Dívky zuřivě útočí na hordu...
  Bude roztrhán na kusy, vzteklé zvíře,
  A nepřítel dostane ránu do nosu!
  
  Ne, nesnaž se zlomit elfy,
  Nepřítel nás nesrazí na kolena...
  Porazíme tě, zlý zloději,
  Pradědeček Elin je s námi !
  
  Ne, nikdy, nikdy se nevzdávej nepřátelům,
  Bosé dívky bojovaly pod elfem ...
  Nebudeme ukazovat slabost a hanbu,
  Pojďme se vypořádat s velkým Satanem!
  
  Bůh nám dovolil dokončit naše bitvy,
  A uhánět hordy Wehrmachtu...
  Aby neskončili s nulami,
  Aby na hřbitově nebyl klid!
  
  Dejte dívkám volnou ruku, bojovnice,
  Tak tohle bude zařízeno pro orkishisty...
  Naši otcové na nás budou hrdí,
  Protivník nás nedojí jako krávy!
  
  Je pravda, že jaro brzy přijde,
  Klasy na polích zezlátnou...
  Věřím, že se náš sen splní,
  Pokud musíte bojovat za pravdu!
  
  Bože, to znamená, že všichni lidé jsou láska,
  Věrný, silný, věčný v radosti...
  I když je prolévána násilná krev,
  Dívka je často neopatrná!
  
  Rozdrtíme nepřítele v bitvě,
  Dělat něco tak vzdušného...
  I když nad světy zuří bouře,
  A přichází dusné zatmění!
  
  Ne, lidé budou stát až do svých hrobů,
  erkshistům neustoupí ani trochu ...
  Chlapci, zapište si to do sešitu,
  A naostřete všechny své meče do bitvy!
  
  Ano, je pravda, že bude úsvit bez okrajů,
  Věřte, že každý bude mít radost...
  Otevíráme další, věřte mi, světlo -
  Ve vzduchu se dívčí ruka natahuje!
  
  Můžeme , můžeme to udělat, věř mi,
  Něco, o čem se ani neodvažujeme snít...
  Jasně vidíme nejjasnější cíl,
  Ne, nemluvte nesmysly, bojovníci!
  
  No, poletíme, žertem, na Mars,
  Otevřeme tam pole, spočítáme je, rubíny...
  A naložíme ekologům přímo do očí,
  Nad námi se vznášejí hordy cherubínů!
  
  Ano, sovětská země je slavná,
  Co komunismus dal lidem...
  Byla nám dána narozením navždy -
  Za vlast, za štěstí, za svobodu!
  
  V Elfii je každý válečník z jeslí,
  Dítě sahá po zbrani...
  Proto se třes, darebáku,
  Voláme monstrum k odpovědnosti!
  
  Ano, naše bude přátelská rodina,
  Co vybuduje elfinismus ve vesmíru...
  Staneme se, víte, opravdovými přáteli,
  A naším podnikáním bude tvoření!
  
  Koneckonců, elfinismus je navždy dán narozením,
  Aby byli šťastní dospělí i děti...
  Chlapec také čte slabiky,
  Ale plamen demiurga září v očích!
  
  Ano, pro lidi bude navždy radost,
  Že spolu bojují za záležitosti Svaroga...
  Brzy uvidíme břehy Folgi,
  A budeme na čestném místě Božím!
  
  Ano, elf nemůže být zlomen nepřáteli vlasti,
  Bude pevnější než ocel...
  Elfiyo, jsi drahá matka dětí,
  A náš otec, věřte mi, je moudrý Ftalin !
  
  Pro vlast neexistují žádné překážky, věř mi,
  Jde vpřed bez zastavení...
  Král pekel brzy dostane mat,
  V rukou má alespoň tetování!
  
  Dáme svá srdce za naši vlast,
  Vylezme na všechny hory, věřte mi, výš...
  My holky máme hodně síly,
  Někdy to dokonce odstřelí střechu!
  
  Chlapec také předplatil Elfa,
  Řekl, že bude zuřivě bojovat...
  V jeho očích je jiskřící kov,
  A RPG je pevně schované v batohu!
  
  Tak si nehrajme na blázna,
  Ještě lépe, postavme se všichni společně jako zeď...
  Složení zkoušek, pouze pětka,
  Ať vládne Ábel, a ne zlý Kain!
  
  Zkrátka pro lidi bude štěstí,
  A moc Svaroga nad posvátným světem...
  Hravě rozdrťte orkshisty,
  Ať je Lada štěstím a idolem!
  Elfí dívka dozpívala s velkým nadšením. A ona se uklonila, dupla bosou nohou a řekla:
  - Milost!
  Rytíř v černém brnění potvrdil:
  - To je slušná píseň! Zahřeje na srdci i na duši. Proto vám poradím: udělejte osmičku nohama a získáte více síly. A vy si poradíte i s takovým monstrem, jako je upír!
  Erimiada se uklonila a odpověděla:
  - Svět by nás měl respektovat a bát se nás.
  Zážitků vojáků je nespočet...
  Elfové vždy uměli bojovat.
  Zničíme orky k zemi!
  Válečník v černém brnění udělal mečem kruh a byla slyšet hudba jako hra rampouchů.
  A na obloze se objevila silueta. Byl to pohledný, ale bledý mladý muž v cylindru a koženém obleku. Ruce měl v kůži, černé rukavice a boty naopak červené. A držel meč. Z mladíkových úst vyčnívaly tesáky.
  Erymiada vykřikla a vycenila zuby:
  - Tohle je upír! Vypadá docela roztomile.
  Mladík zavrtěl hlavou, upravil si cylindr a pak pevně přistál na zemi.
  Uklonil se dívce a poznamenal:
  - Je téměř nahá a bosá, jako otrok!
  Černý válečník odpověděl:
  - Toto je vikomtesa z velmi vznešené rodiny. A chce získat sochu červeného draka, aby zachránila svůj lid před smrtí.
  Upíří chlapec odpověděl:
  - V každém případě ji musím porazit! Pokusím se ji udržet naživu, pokud to bude možné!
  Erimiada odpověděla s úsměvem:
  -Já tě taky nechci zabít! Ale když budu muset, budu bojovat ze všech sil!
  Černý válečník přikývl:
  - Budete bojovat s meči. Zbraně jsou si rovny a vše je spravedlivé.
  Upír se uklonil a odpověděl:
  "Je pro mě velkou ctí zkřížit meče s takovou dívkou!"
  Erimiada mrkla a zaštěbetala:
  - Odvážně půjdeme do bitvy,
  Kvůli elfům...
  Porazíme všechny orky,
  Bojujte, neunášejte se!
  Dívka a chlapec vzali do rukou lesklé, jiskřivé meče a připravili se k boji. Jejich nálada byla pro úplné zničení.
  Zazněl signál. Upíří mladík se s divokou zuřivostí vrhl k Erymiadě. Setkala se s ním ranou meče a odrazila útok. Dívka se cítila mnohem jistější a pokus znovu odrazila válečkem.
  Potom Erimiada přesunula svou oponentku mezi nohy bosou nohou. Upírovi se podařilo úder zablokovat, ale stále byl otřesený.
  Elf zaštěbetal:
  - Nepřítel ještě nezná naši sílu,
  Nevyužili svou sílu...
  Děti a ženy jsou napadeny
  Přesto tě, upíre, zabiju!
  V reakci na to se mladý muž mírně zvedl z hladiny a pokusil se přiblížit Erymyad jako stormtrooper.
  A dívka to vzala a bodla nepřítele špičkou svého meče přímo do břicha. Dostal bolestivou injekci a vyšla krev. Elf provedl motýlí manévr a zahákl upíří botu, načež zaštěbetala:
  Rozdrtím nepřítele jednou ranou,
  Já, elf, jsem odvážný z dobrého důvodu!
  Bitva mezitím pokračovala. Upír se pokusil vyletět nahoru, ale Erimiada vyskočila a stále ho chytala. A kapky šarlatové krve se rozsypaly.
  Mladý pijavice poznamenal:
  - Hodně ses toho naučil! Ale ona se s tím klukem nedokázala vyrovnat!
  Elfka poznamenala a vycenila zuby v úsměvu:
  - Někde začít musíte! Všichni jsme se trochu naučili a nehřešte, jste upír pro Boha!
  Upír náhle zrychlil, ale jeho meč minul cíl a Erimiada zasáhla pijavice na zápěstí. Opět rubínově zbarvené šplouchání a sténání.
  Vampire poznamenal:
  - Ty ďáble!
  Elf namítal:
  - Sloužím silám dobra!
  Mladý pijavice poznamenal:
  - Jaký je rozdíl mezi dobrem a zlem?! Dokonce i bohové světla zabíjejí a nešetří své nepřátele!
  Erimiada pokrčila rameny a zaštěbetala:
  Okvětní lístek květiny je křehký,
  Kdyby to bylo dávno utržené...
  I když je svět kolem krutý,
  Chci konat dobro!
  Upír se znovu pokusil zrychlit a rychle na dívku zaútočil. Provedl manévr vidle, ale čepel elfí dívky mu nečekaně probodla hrdlo. Vystříkl proud krve. Upír uskočil, setřásl ze sebe červené kapičky, a poznamenal:
  - Opravdu, ona-ďábel!
  Erymiada skočila ze všech sil a vrhla se do rány. Její obnažená, kulatá pata zasáhla upíra přímo do brady. Zhroutil se a rozpřáhl ruce různými směry. Z úst pijavce krve vyletělo několik zlomených zubů.
  Erimiada mu položila bosou nohu na hruď, zvedla ruce a zvolala:
  - Vítězství!
  Černý válečník se jí zeptal:
  -Hodláš to dokončit?
  Erimiada prohlásila rozhodně:
  - Ne!
  Rytíř v černém brnění přikývl:
  - Figurka červeného draka je vaše!
  A vytvořil trojúhelník s jiskřivým mečem. Okamžitě se ve vzduchu zablesklo a objevil se obraz barevného, mocného draka. Který letěl nahoru do Erimiad. Dívka se nedobrovolně scvrkla.
  Pak došlo k malému záblesku a drak se proměnil v malou figurku, která sama vletěla do rukou elfí dívky. Vzala to a zpívala:
  - Elfové, elfové, elfové,
  Naše mládí bude věčné...
  Elfové, elfové, elfové,
  Budeme ve věčném štěstí!
  
  GULLIVEROVA PÁTÁ CESTA
  ANOTACE
  Slavný cestovatel Gulliver se v čele velké lodi opět vydává na cestu. Zastihne ho bouře a jeho plavidlo je vyhozeno na břeh. A zkušený Gulliver narazí na takový zvláštní svět, na jehož pozadí pak blednou všechna předchozí dobrodružství legendárního námořníka.
  . KAPITOLA Č. 1
  Gulliver už nebyl mladý. Přesto jsem se opět vydal na další cestu. Ve skutečnosti jeho popisy dobrodružství nebyly brány jako nic jiného než fantazie a pohádky.
  A roky plynou, hlava šedne a objevuje se v ní pořádná pleš. Když je vám přes padesát, podle měřítek osmnáctého století je to hodně. Přesto se Gulliver rozhodl znovu vyrazit na cestu. Kartářka mu navíc předpověděla, že tentokrát své štěstí najde a už se nebude chtít vracet.
  Velká galeona ovívala plachty a plula směrem k Tichému oceánu. Gulliver je již poměrně bohatý a tenká vlna malých ovcí odebraných z Liputie mu přinesla zvláštní příjem . Ale všichni vymřeli. A vznikl nápad navštívit tento ostrov znovu.
  Už uplynulo více než třicet let. A liliputáni žijí méně než lidé. Takže všichni, kdo znali Gullivera, už vyhynuli.
  Proč si tam nepřivydělat ukořistěním kořisti? Liliputáni nemají ani děla, ani pušky a jejich šípy nejsou nic proti obrům. A v samotném Lilliputu můžete zachytit spoustu cenných věcí.
  Samotná malá zvířata by mohla generovat obrovské příjmy a mohla by být prodána za obrovskou cenu.
  Jít zajmout obry je příliš riskantní. Ne jen tak někdo by si vzal hovada dvanáctkrát většího než člověk, dokonce i zbraň. Navíc mají krále, který má mocnou armádu. Pravda, obři ještě nemají střelný prach.
  V každém případě chtěl Gulliver navštívit svou první zemi, kde byly dvě síly drobných lidí. Možná by tam mohl najít něco, co by ho pohádkově zbohatlo.
  Poté, co se Gulliver seznámil s Yahoo a světem inteligentních koní, stal se krutějším a cyničtějším. Roky plynou a je potřeba zbohatnout. Kolik života mu ještě zbývá, není známo. A lidé se vám smějí a různé noviny vulgárně naznačují, že Gulliver není jen snílek, ale také šílenec. A ještě více, poskytnout důkaz, že země, které jmenoval, existují, to byla motivace.
  přibližně věděl, kde se nachází Lilliput a ostrov Blefuscu . A jeho loď už dorazila na toto místo.
  Ale kde přesně? Ostrovy jsou malé a pokuste se je najít naslepo pomocí primitivní navigace z počátku osmnáctého století.
  A pak loď převzala vládu a zastihla ji bouře...
  Byl zmítán po sedm dní a nocí, zmítán vlnami. Naštěstí se design velké a výkonné lodi s děly ukázal jako velmi odolný. A nerozpadlo se to.
  A pak se najednou zvedla vlna a vyplavila anglickou galeonu na opuštěný břeh. Posádka více než dvou set námořníků a samotný Gulliver, vyčerpaní vleklým bojem s bouří a divokými živly, tvrdě usnuli.
  Nepřemýšleli o tom, jak odpočívat nebo se zotavovat.
  Gulliver měl neustále noční můry. A když se probudil, noční můra pokračovala ve skutečnosti. Nejprve zjistil, že je svázaný, a vedle něj stáli chlapci, kteří vypadali na dvanáct nebo třináct let. Byli pomalovaní barvami, na hlavách peří jako indiáni, bosé nohy, polonahá torza. Je zde však docela horko, a to je pochopitelné.
  Gulliver se rozhlédl. A poblíž jsem viděl několik svázaných námořníků. Jen oni se také změnili. Zmenšily se, vousy a strniště zmizely a oblečení se propadlo jako pytle.
  Gulliver se na sebe podíval. A byl jsem překvapen. Jeho tělo se zmenšilo, žaludek zmizel a také tupá bolest v zádech. A oblek se propadl jako žínka. A boty se najednou ukázaly jako volné. A trhl sebou a provazy se mírně prověsily.
  Chlapec, který vypadal jako Indián, pokrytý tetováním, křičel:
  - Budou jako my! No tak, utáhněte lana!
  Námořníci už ve skutečnosti měli dětské tváře a před našima očima se zmenšovali.
  Chlapci s peřím a barvou se vrhli, aby vytáhli provazy. Gulliver cítil, že se stále zmenšuje. A zároveň se tělo cítí lehké a nabité energií. A přestaly vás bolet zuby a vůbec to bylo, jako byste se znovu narodili.
  Mezitím na loď nastoupilo více místních válečníků. Byli už v úhlednějších uniformách, měli na sobě brnění a meče. Na nohou má sandály a s nimi několik dívek. Ale vypadaly také jako děti, tak dvanáct, maximálně třináct let. Dívky nosily náušnice a šperky.
  Jeden z nich s blond vlasy se zasmál a poznamenal:
  - To je škoda! V dospělosti jsem je neviděl! Teď jsou to stejní malí jako my!
  Potetovaný chlapec poznamenal:
  - Je jich tady víc než dvě stě! Měli by být posláni do lomů jako otroci!
  Dívka namítla:
  - Ne! Prostě je prodáme! Někteří mají tu smůlu, že jdou do dolů, a zbytek jsou noví majitelé!
  Chlapec v brnění a zlaté helmě se přísně zeptal:
  -Kdo je tvůj šéf? Říkám ti! A nedělejte, že neznáte náš jazyk! Každý, kdo se připojí k naší říši, začne okamžitě rozumět našemu jazyku a my mu zase rozumíme!
  Jeden z námořníků, který se stal chlapcem, zamumlal:
  - Tohle je kapitán Gulliver! V chlapeckém těle ho hned tak nepoznáte!
  Válečník ve zlaté přilbě nařídil:
  - Vytáhněte je ven. Až se konečně stanou jako my, možná budou vypuštěni. Zároveň se připraví na přechod.
  Chlapci válečníci položili Gullivera a ostatní chlapy na ramena, drželi je po dvou a vynesli je ven.
  Gulliver si myslel, že to může být nesmysl. Ale pak jsem si vzpomněl na liliputány. Byli menšího vzrůstu. Jen většinou dospělí, ne děti. Možná by se neměl divit?
  Navštívil různé světy a viděl úžasné země. Proč by tedy mezi nimi neměl být dětský svět? To bylo to jediné, co mu do sbírky vjemů chybělo.
  Gulliver viděl, že břeh už není opuštěný. Bylo tam mnoho vojáků ve zbroji. Byli tam chlapci s peřím a luky v indickém stylu a bojovníci v lehké kovové zbroji. A dívky s mašlemi byly mimochodem také bosé, kromě velitelů, kteří měli drahocenné šperky a sandály pokryté perlami.
  Lukostřelkyně stály v řadě. Jiná řada měla v rukou silnější kuše, které střílely smrtící blesky. Na pravé straně byly katapulty. V jejich blízkosti jsou také chlapci a dívky. Hlavní válečník ve zlaté přilbě přikázal:
  - Vezměte si oblečení vězňů! Nyní jsou otroky a musí být oblečeni podle své hodnosti.
  Šaty už neseděly a sotva držely. Vězni, z nichž se stali chlapci, byli rozvázáni a všechny nyní pěkně páchnoucí hadry byly spolu s botami pohozeny na hromadu. Potom na něj nalili směs oleje a síry a zapálili.
  Nyní byli námořníci chlapci ne starší než třináct let a v osmnáctém století, před zrychlením, děti tohoto věku vypadaly jako desetileté v jednadvacátém století. Ano, znatelně jich ubylo.
  A teď byli nazí, někteří stydlivě zakrývali stud rukama.
  Lukostřelkyně a dívky z kuše byly drženy se zbraní v ruce.
  Chlapec ve zlaté přilbě přikázal:
  - No, ať je umyjí v moři! Pak jim dáme otrocké oblečení, aby vydrželi vypadat.
  A zajatí chlapci byli zahnáni do moře. Voda byla teplá, vyhřívaná tropickým sluncem. Bylo zde dobré klima. Bylo vidět palmy a kokosové ořechy.
  Aspoň nezmrzneš.
  Gulliver se styděl a zároveň byl šťastný. Po více než čtyřiceti letech se stal zcela zdravým, energickým a veselým. A nálada začala být veselá, ačkoliv na něj čekalo otroctví a ponížení, stejně jako možná těžká práce v lomech. Gulliver nevěděl, jaká to byla obtížná cesta, ale slyšel příběhy o tom, jak to nebylo skvělé! Ale jak je teď mladý a zdravý.
  Písek byl horký a spálil holé, dětinské podrážky. Ještě nestihly zhrubnout a pokrýt mozoly, jak se to stává, když chodíte dlouhou dobu bez bot. Nutno podotknout, že v Británii byla chůze naboso považována za známku velké chudoby, a i když děti předváděly obnažené podpatky, bylo to jen v horku a pak obvykle mezi chudými. A tak se pokusili obout boty, přes všechnu radost z pocitu povrchu země, s dětskou, citlivou podrážkou.
  Ale zároveň je to bez bot trochu bolestivé . Písek v poledne na tropickém slunci žhne. Místní chlapci a dívky mají jednoznačně velmi pevné a tvrdé podrážky.
  Mimochodem, pomyslel si Gulliver - jak jsou staří? Co když jsou všichni tady nesmrtelní? A ne jako jeden ze světů, kam Gulliver zavítal, a přestože lidé nezemřeli, přesto stárli a nesmrtelnost byla mladá, radostná a energická!
  Být dítětem je svým způsobem skvělé! A možná tak budete žít déle než jedno tisíciletí.
  Pravda, pak Gulliver zesmutněl. Co kdyby musel stovky let pracovat jako nahý, bosý otrok v lomech? A to přináší velmi málo radosti.
  Tihle chlapi jsou jako peklo. Například jeden kněz vyjádřil názor, že věčný plamen je metafora a hříšníci pracují jako otroci ve věčné těžké práci!
  Další věc, která Gullivera překvapila, bylo, že bojovníci umístili všechny své zbraně na samostatnou hromádku a pistole a muškety uložili do železných beden.
  Gulliver si myslel, že to není moc chytré. Protože střelné zbraně nejsou špatná věc. Navíc některé zbraně vyrobené v Anglii, v té době nejvyspělejší zemi světa, střílí docela přesně. A tady jsou luky a kuše jako v raném středověku. A v Británii průmyslová revoluce již přichází. A brzy bude Anglie tak silná, že se střetnou i obři. I když to může být kolosální riziko.
  Nazí otroci se cákali v mořské vodě. A to bylo svým způsobem skvělé. Gulliver a pár bývalých námořníků se najednou začali kolem sebe cákat. Polili se v oblaku cákance a vesele se smáli, vyplazovali jazyk.
  Zdálo by se, že byli ve svých myslích dospělí a zachovali si stejnou paměť, ale ve svém chování se najednou stali skutečnými dětmi. A tak se chtějí usmívat a usmívat a hrát si žerty.
  A Gulliver cákal na své námořníky a oni na něj. Kluci byli velmi veselí a ukazovali zuby. Které teď mají vlastní, a bílé. Toto je nový, nádherný svět, ve kterém je slavný návrat do dětství.
  Gulliver se fyzicky cítil dobře a mohl být celkově docela šťastný. A vlastně se mu vrátilo mládí a to je, dalo by se říct, to nejdůležitější.
  A co víc si přát? Pravda, na druhou stranu jste jen nahý otrok, a to je dokonce nepříjemné. A být otrokem není moc dobré. Být otrokem je však mnohem lepší.
  Ve skutečnosti je dětství navzdory všem problémům docela šťastným obdobím. Ať občas dojde ke konfliktům s vrstevníky, nebo musíte chodit do školy, nebo dokonce do práce.
  I když... Samozřejmě, na konci sedmnáctého století, kdy měl Gulliver dětství, to byla doba, kdy to nebylo moc zdravé. A nejsou tam žádné radosti, které mají děti v jednadvacátém. Ano, to je přesně ono.
  Děti spolu ale přesto komunikují a hrají si. A dá se říci, že jde o zábavu, i když o existenci herních konzolí a smartphonů nemáte ani tušení.
  Chlapci se však nenechali dlouho cákat a z vody byli vyhnáni oštěpy. A horký písek opravdu pálí paty. Pravda, když jsou podrážky mokré, ve skutečnosti to necítíte. Pak začne být opravdu horko.
  Gulliver zvolal:
  - Hodně mě pálí nohy! Dejte mi nějaké boty!
  V reakci na to ho chlapec bojovník udeřil bičem a křičel:
  - Drž hubu! Otroci nemají nárok na boty podle své hodnosti!
  Dívky bojovnice však začaly nosit plavky. Toto je jediné oblečení, které mohli otroci nosit. Jako v nějakém Egyptě.
  Zajatí chlapci začali nosit alespoň toto, aby zakryli hanbu.
  Gulliver se pokusil zeptat:
  - Takhle zdraví cizí lidi!?
  A pak znovu dostal bič. Elegantní dívka s diamantovými náušnicemi však zvolala:
  - Ber to s klidem! Je to přece jejich vůdce! Možná bych mu to mohl vysvětlit?
  Válečník ve zlaté přilbě přikývl:
  - Pojďme!
  Dívka dupala nohama v drahých sandálech, přistoupila ke Gulliverovi, který se stal chlapcem, a zaštěbetala:
  - Všichni cizinci z moře se podle zvyku stávají otroky a jsou prodáni v aukci. Toto jsou naše pravidla. Pokud však něco umíte a dokážete, že umíte být užiteční, pak váš život v otroctví nebude tak těžký. A časem můžete za své zásluhy získat svobodu. Také, pokud umíte skvěle se zbraněmi, můžeme vás poslat do cirkusu bojovat jako gladiátory. A pokud se tam dobře ukážete, pak vás vezmou do armády, a to je šance na kariéru. To znamená, že i naši otroci mohou žít dobře a stát se vznešenými lidmi.
  Gulliver se uklonil a odpověděl:
  - Jsem chirurg, mohu být užitečný!
  Dívka zavrtěla hlavou:
  - Ve vaší zemi je medicína málo rozvinutá. Pravděpodobně nebudete k ničemu!
  Gulliver se s úsměvem zeptal:
  - A co Britové?
  Dívka s diamantovými náušnicemi přikývla:
  - Rozhodně! A nejen oni! Všechny je samozřejmě čekalo otroctví. A kdo byl poslán do války!
  Gulliver se zeptal:
  - Nepotřebujete děla, pistole, muškety?
  Dívka odpověděla rozhodně:
  - Ne! Bojujeme pouze ostrými zbraněmi! Střelný prach je zde i v Buffalo Empire zakázán.
  Gulliver byl překvapen:
  - Existuje jiné impérium?
  Dívka přikývla:
  - Ano, a je mezi námi válka! Jen si nemyslete, že kdybyste se tam dostali, bylo by vám lépe. I vy byste byli zotročeni a prodáni!
  Gulliver s povzdechem poznamenal:
  - Běda! To je zřejmě náš osud! Vždy buďte otrokem nebo vězněm!
  Chlapec ve zlaté helmě přikývl:
  - Všechno ti vysvětlila! Nyní budete odvedeni do města. Tam to připraví k prodeji. Neobtěžuj se běháním. Za pokus o útěk jsme okamžitě ukřižováni na kříži. Tam ve městě vás ocejchují a jak je zvykem, vlasy vám oholí do plešatosti. A vezmou vás ven prodat. Pokud se ocitnete v dolech, chovejte se slušně. Pak budete střídat povrchové práce a podzemní práce. Takže s dostatkem výživy vydržíte staletí!
  Gulliver zapískal:
  - Více než jedno století, otrok v lomech!?
  Chlapec přikývl:
  - A je to! Nemáme stáří! Raduj se, být věčně mladý. Pokud nejste zabiti, pak po tisíci letech vaše duše stále opustí vaše tělo. Ale ještě máte tisíc let před sebou. Žijte a buďte šťastní!
  A Gulliver byl znovu zbičován. Vyhlídka na život tisíc let poté nebyla příliš povzbudivá.
  Ale na druhou stranu, není to skvělé? Ale zajímalo by mě, co se stane, když uteče? Stane se opět dospělým, nebo zůstane chlapcem? I když je asi ještě brzy o tom přemýšlet.
  Chlapci, kteří byli nedávno námořníky, byli nahnáni do jedné kolony. A to je dvě stě chlapců. Všichni polonazí v černých otrokářských kufrech. Pěkní kluci, štíhlí, ale aby se neřeklo, kdo jsou hubení. Jsou poměrně svalnaté a silného vzhledu a bez tuku. Kůže je opálená a všechny zuby jsou neporušené a bílé. A prý úplně zdravý.
  Jejich holá podrážka sice ještě úplně nezhrubla, ale bez bot se stále snesou.
  Několik jezdců vyletělo nahoru. Chlapci také s bičíky v rukou. Na jednorožcích se objevily i dívky.
  Tak přijela kavalérie. A s ní je pět cvičených leopardů.
  Chlapec na koni a ve stříbrné přilbě varoval:
  - Tato zvířata vás ochrání! Pokud se někdo pokusí utéct, roztrhá ho na kusy. Zatím vám nedáme jídlo a vodu - buďte trpěliví, otroci. Pak bude jídlo a voda. No, samozřejmě, protože jste tu všichni chlapci, budete umístěni v samostatném baráku, dokud nebudete vystaveni dražbě. Neopovažujte se rebelovat. Budete zabiti a kdokoli bude zajat, bude ukřižován na kříži nebo hvězdě. Během přechodu je zakázáno mluvit. Porušovatele bez milosti bičujeme. A ty nejtvrdohlavější napíchneme na kůl.
  A chcete-li něco říci, musíte říci: Pane nebo paní, dovolte mi, abych vás oslovil. A nezapomeňte se poklonit!
  Gulliver přemohl svůj strach a zavrčel:
  - Dovolte mi, abych vás oslovil!
  Mladý muž ve zlaté přilbě zavrčel:
  -Tak mluv!
  Gulliver, který se stal chlapcem, se zeptal:
  - Není třeba nás svazovat! Dáme čestné slovo, že se budeme chovat tiše a klidně a neutečeme!
  Mladý muž ve zlaté přilbě se usmál a odpověděl:
  - Je v Anglii zvykem držet slovo, zvláště když ho dáváte cizím lidem?! Řetězy vám však nenasadíme, pokud můžete být potichu a nehlučet alespoň hodinu. Jinak vás všechny spoutáme jako trestance!
  Dívka s diamantovými náušnicemi poznamenala:
  "Možná vezmu toho mladého muže a posadím ho na poníka vedle sebe?"
  Mladý muž ve zlaté přilbě zavrtěl hlavou:
  - Příliš velká čest pro nahého a špinavého otroka. Můžete ho přivázat na vodítko jako psa a nechat ho jít za vámi.
  Dívka s úsměvem přikývla a zavrčela:
  - Na jeho stříbrném řetízku! Jaký milý malý chlapec se z něj teď stal.
  Mladý Gulliver zažil další ponížení. Byl mu nasazen obojek jako štěně a byl připoután stříbrným řetízkem.
  Ostatní chlapci námořníci byli navlečeni na laně. Byli teď jako otroci. Jezdci obklíčili a část stráže se přesunula pěšky.
  A tak celý tento bosý tým vyrazil. Otroci se usmívali, když se stali dětmi, ale když se pokusili promluvit, dostali biče. Nesouhlasně šlapali s holými patami, nejprve po písku. A pak po hrubé štěrkové cestě.
  Chlapec Gulliver byl tažen na vodítku. Pravda, bylo snadné chodit v dětském těle. A dívka ve špercích s jízdou na poníkovi nijak nespěchala. Naopak, byla dokonce zvědavá na nového společníka svého protějšku. Který byl nedávno dospělý.
  S úsměvem se zeptala:
  - Byl jsi z nich nejdůležitější?
  Chlapec Gulliver přikývl:
  - Ano, já!
  A šlápl bos, s dětskou podrážkou, na ostrý oblázek, načež zakřičel.
  Dívka se usmála a znovu se zeptala:
  -Procestoval jsi zajímavé země?
  Otrokář sebevědomě odpověděl:
  - Rozhodně!
  Kráska v klenotech se zeptala:
  - Řekni! Jaká byla vaše první a nejzajímavější zkušenost?
  Gulliver, který se stal mladým, ochotně odpověděl:
  - Samozřejmě, dostat se do země Lilliput . Žili tam malí lidé, jako my lidé, jen dvanáctkrát menší!
  Dívka se zvědavě zeptala:
  - Byli jako my, děti, nebo jako vy dospělí?
  Otrokář dychtivě odpověděl:
  - Byli jako náš druh - dospělí a děti, jen dvanáctkrát menší.
  No, ještě neměli střelné zbraně - jen chladné zbraně!
  Dívka zkroutila svou roztomilou, dětskou tvář a poznamenala:
  - I do naší války a střelných zbraní! Takové štěstí chybělo!
  Gulliver poznamenal:
  - Ale můžete s ním dobýt celý svůj kontinent!
  Kráska zamumlala a zpívala:
  Nechci vítězství za každou cenu
  Nechci si dát nohu na hruď...
  Nebudeme ve spolku se Satanem,
  Je to tak, vůbec se nemůžeme odklonit od cesty!
  Otrok, který dupal bosýma nohama, které začaly svědit od hrubého štěrku na silnicích, poznamenal:
  - Pro skvělý cíl není vždy nutné dodržovat pravidla!
  Dívka přikývla:
  - Ano, a já tě například pověsím na věšák!
  Chvíli kráčeli mlčky. Gulliver se podíval na kolonu chlapců, kteří se stali námořníky. Jde o chlapce, kteří nejsou starší třinácti let. Děti vypadají docela hezky, i když jsou skoro nahé, bosé a vypadají jako otroci. Ano, jsou to otroci. Čekal ho naprosto nezáviděníhodný osud.
  Dívka se zeptala:
  - A když tě trpaslíci viděli tak velkého, co udělali?
  Chlapec Gulliver odpověděl se sladkým úsměvem:
  - Svázali mě!
  Kráska se smála a pištěla:
  - A vy jste se jim tak poddal?
  Otrocký chlapec řekl:
  - Udělali to, když jsem spal! Tak dobře jako ty! Kdyby vás odhalili včas, tak by se vám to tak snadno nestalo!
  Dívka přikývla:
  - Bezpochyby! Ale obvykle, pokud jsou lodě s dospělými vyhozeny na břeh na naše břehy, jejich obyvatelé usnou. A pak se z nich stanou děti jako my!
  Chlapec Gulliver poznamenal:
  - Věčné dětství... Co je lepšího než dočasné stáří!
  . KAPITOLA Č. 2.
  Děti, jedno na krásném a bílém jednorožci, druhé otrokář jen v plavkách, si dál povídaly.
  Dívka poznamenala:
  - V jiných světech jsou lidé tak nedokonalí. Stárnou a zvláště ženy jsou s přibývajícím věkem tak nechutné a ošklivé. Staré ženy jsou vrásčité, hrbaté, bezzubé, páchnoucí. Tohle je jen nějaká ohavnost!
  Chlapec Gulliver, který šel na vodítku, rozpřáhl ruce a odpověděl:
  - To je Boží prozřetelnost! Také bych si přál, aby ženy a muži nestárli, ale...
  Dívka se zasmála a zeptala se:
  - Říkáš Boží prozřetelnost? Ale už jsme měli několik posádek z různých dob. A všichni zastupují Boha různými způsoby. Zejména kněz řekl, že správná víra je katolická a hlavou všech křesťanů je papež!
  Chlapec Gulliver zavrtěl hlavou:
  - Máme trochu jinou víru! A hlavou církve je král! Ne všichni Angličané to však dodržují. Jsou zde protestanti různých směrů, mnoho katolíků a v jiných zemích světa jsou úplně jiná náboženství.
  Dívka se usmála a zeptala se:
  - Ano, máte mnoho náboženství. Ale nemůžete přijít ani na své vlastní náboženství. Četl jsem Bibli. Ježíš tam jasně a přímo říká, že je jen jeden Bůh a v nebi. Přesto apoštol Tomáš poklekl a řekl Kristu - Můj Pán a můj Bůh? Mají tedy křesťané dva bohy?
  Chlapec Gulliver odpověděl s úsměvem:
  - Ne! Tudy ne!
  Dívka zavrčela:
  - Jak špatně! Nemůže to být tak, že by existovali dva bohové a jeden zároveň. A kněz dokonce řekl, že Duch svatý je také Bůh, takže jsou tři bohové! Ale jasně se říká: poslouchej mě, Izraeli, tvůj Bůh je jeden!
  Otrok odpověděl s povzdechem:
  - To je nepochopitelné tajemství Trojice!
  Dívka se usmála a poznamenala:
  - A další věc, která mě mate. Jestliže je Ježíš Všemohoucí Bůh, proč tedy neměl dost síly, aby nesl kříž na Kalvárii? Co je to za všemocného Boha, když nedokáže udělat ani tak jednoduchou věc?
  Chlapec Gulliver odpověděl zmateným pohledem:
  - Velké tajemství: Bůh se zjevil v těle, ukázal se andělům, byl ospravedlněn v duchu, vystoupil ve slávě!
  Dívka naštvaně poznamenala:
  - Takže těmito slovy je to záhada, můžete vysvětlit cokoliv na světě. To je vysvětlení, bez vysvětlení!
  Otrok přikývl:
  - Že jo! Ale lepší neexistuje! A Bible říká, že existují tajemství, do kterých se snaží proniknout i andělé!
  Kráska vytáhla z tašky bič a stezka plácla chlapce na hladká, holá záda.
  Gulliver nebyl ani tak bolestivý, jako ponížený.
  A dívka řekla:
  - Každou absurditu a nesmysl lze vysvětlit jedním slovem záhada!
  A byla další pauza. Kluci cákali na ostré, horké oblázky silnice. Bylo jasné, že jejich chodidla, která ještě nebyla dostatečně ztvrdlá, zažívají bolest a utrpení. Na ploskách dětí se objevují puchýře, oděrky a otlaky. Někteří hlídající chlapci a děvčata však statečně chodí bosí a během jejich dlouhého života se jim nohy velmi zrohovatěly, jsou silnější než kůže bot a nepociťují nepohodlí. A tak otroci sténali, kulhali a trpěli.
  V Británii nebyla chůze naboso prestižní - byla považována za známku extrémní chudoby. A ani děti se nerady chlubily holými kulatými podpatky. A léto v Británii není tak horké. Děti tu tedy ještě nejsou tak ostřílené.
  Trpěl i chlapec Gulliver. Jeho holé, dětské nohy hořely a podrážky už byly rozřezané a trpěly žárem kamenů. Držel se jen díky odvaze a tvrdohlavosti. I když je to chlapec, muž musí vydržet a ukázat příklad odvahy.
  Aby Gulliver nějak unikl svému utrpení, zeptal se:
  - Máš Boha?
  Dívka se usmála a zeptala se:
  - Věříš ve svého Boha?
  Chlapec Gulliver odpověděl nepříliš sebevědomě:
  - Ano, věřím ti!
  Kráska přikývla a poznamenala:
  - Proč jsi teď v otroctví? Trápí nožičky vašich dětí ostré a horké kameny?
  Otrok odpověděl s povzdechem:
  - Každý má hříchy! A to je odplata za mé hříchy! A kromě toho se mi vrátilo mládí, které už se dá nazvat odměnou!
  Dívka se usmála a odpověděla:
  - Ano, je to možné! Můžete žít tisíc let a stále mít všechny zuby. I když se zub vyrazí, doroste. A nebudete mít pleš, vousy ani hrb. Ano, vaše bosé nohy brzy zhrubnou a chůze po ostrých a horkých kamenech bude dokonce příjemná!
  Chlapec Gulliver přikývl:
  - Zvláště! Je to skoro nebe! Ve věčném zářivém mládí!
  Dívka v klenotech zpívala:
  Jak úžasné je být mladý,
  Skvělá živost a energie...
  Ať se lovec promění ve zvěř,
  A planeta se stane věčným rájem!
  Pak si dívka vzala a zula si sandály s drahými kameny z jejích krásných, byť dětinských nohou. Slezla z jednorožce a chodila bosá s chlapcem Gulliverem.
  Její tvář se usmála a dívka poznamenala:
  - A dokonce je hezké chodit po oblázcích s holými patami!
  Chlapec Gulliver souhlasil:
  - Ano! Mohlo by vás to skutečně bavit! Ale opravdu to bolí!
  Dívka položila otázku:
  - V co věříš? Kněz řekl: spravedliví půjdou rovnou do nebe, velcí hříšníci půjdou do pekla, ale ti menší hříšníci půjdou do očistce. Co o tobě?
  Otrok odpověděl s povzdechem:
  - Nevěříme v očistec! Buď jsme v nebi, nebo v pekle!
  Dívka se zasmála a poznamenala, cákajíc na oblázky holým, velmi krásným, vytesanýma nohama:
  - Ale v tomto případě budou muset být všichni posláni do pekla! Protože neexistují lidé bez hříchu. Každý hřeší, když ne skutky, tak myšlenkami. A proč je tvůj Bůh hází do ohně?
  Chlapec Gulliver pokrčil rameny, která se stala dětskými, a s úsměvem odpověděl:
  - Věříme, že existuje Boží milost, která zachraňuje lidi z pekla. A zvláště Všemohoucí Bůh Ježíš Kristus šel z tohoto důvodu na kříž, aby přikryl všechny lidské hříchy! A jeho smírná oběť nám dává šanci na spasení!
  Dívka se zazubila a poznamenala a dál si užívala teplo ostrých kamenů, které ji lechtaly a masírovaly její nahé chodidla:
  -To je přesně to, čemu nerozumím! Když lidé zabili Boha, Syna, nejen že se nezlepšili, ale dokonce zvýšili počet svých hříchů a zločinů. A Bůh Otec jim odpustil jen proto? I když teoreticky měli být za takový čin úplně prokleti?
  Chlapec Gulliver si povzdechl a odpověděl:
  - To je také velké tajemství. Záhada, jak došlo k vykoupení! V každém případě Nejvyšší Bůh Ježíš vzal na sebe vinu a hříchy celého světa. A bez prolití krve není odpuštění!
  Dívka, cákající bosýma nohama, logicky poznamenala:
  -Ale to nemůžeš! To je v rozporu s právními zásadami. Jedna osoba může stále platit pokutu za druhou, ale nemá právo sloužit ve vězení. No, natož jít na smrt pro někoho jiného. To je také v rozporu s vašimi britskými zákony!
  Chlapec Gulliver souhlasně přikývl:
  - Ano, odporuje to lidským zákonům! Ale sám Všemohoucí Pán Bůh udává zákony jak na Zemi, tak na nebi! A proti tomu se nemůžete bránit!
  Dívka položila otázku:
  - A že Boží zákony odsoudily nevinného k smrti? A dokonce i Nejvyšší Bůh Stvořitel?
  Otrok odpověděl:
  - Nejvyšší Bůh Ježíš vzal vinu na sebe! Vzal na sebe Boží hněv. A udělal to šlechetně. A všechno ostatní... No, někdo se musel zodpovídat za hříchy a udělal to sám Bůh, v osobě svého Syna!
  Dívka logicky poznamenala:
  - Ale smrt Boha Syna na kříži neučinila lidstvo lepším. A to jen přidalo na jeho zločinech. Ukazuje se, že aby se lidstvo dostalo odpuštění, muselo se stát ještě zločinnější? To je naprosto absurdní!
  Chlapec Gulliver odpověděl s úsměvem:
  - Boží plány jsou nepochopitelné. Souhlaste, že i pro mravence je mnoho věcí, které my lidé máme, nepochopitelných!
  Dívka se zasmála a odpověděla:
  - Univerzální odpověď je nepochopitelná! Tímto způsobem můžete vysvětlit vše, aniž byste cokoli vysvětlovali. Opravdu je nemožné pochopit Boha a není třeba přemýšlet!
  Chlapec Gulliver s povzdechem poznamenal:
  - A v našem světě je spousta věcí, které nelze pochopit! Proč například Země přitahuje předměty? Můžete to vysvětlit?
  Dívka se usmála a odpověděla:
  - No ano, ne na všechno lze dát logickou a rozumnou odpověď! Otázkou však je, proč bychom měli věřit v Boha? Koneckonců, nikdo Ho nikdy neviděl. A zároveň tomu věříte?
  Otrok znovu pokrčil rameny a odpověděl:
  - Jinak je těžké vysvětlit existenci našeho světa a různých hvězd. Jak tomu rozumět? Někdo je vytvořil!
  Bosá kráska poznamenala:
  - Jak vysvětlit existenci Stvořitele? Někdo Ho také stvořil?
  Chlapec Gulliver šlápl bosou nohou na ostrý kámen a zasténal, pak řekl:
  - Věříme, že Bůh byl vždy!
  Dívka se zasmála a poznamenala:
  - Jak se Bůh mohl zjevit bez důvodu! Všechno musí mít hlavní příčinu!
  Otrok odpověděl:
  - Musíme to brát jako axiom, že Bůh existuje. A věřte tomu. A když budete dlouho přemýšlet a vymýšlet, určitě se zblázníte!
  Kráska se smála a zpívala:
  - To jsou pohádky pro děti,
  Samozřejmě věříš v Boha...
  Dejte peníze kněžím,
  A pak dostanete nebe!
  Chlapec Gulliver přikývl:
  - Běda, není možné vědět všechno!
  Dívka se zeptala:
  - Proč lidé stárnou a umírají pod všemohoucím Bohem?
  Otrok odpověděl:
  - Odplata za hřích!
  Kráska poznamenala:
  - Ale i my hřešíme a nestárneme!
  Chlapec Gulliver pokrčil rameny:
  - Nevím, proč jste věčné děti! A ty to taky nevíš! Stejně jako není známo, proč má kráva rohy, ale prase ne!
  Dívka mrkla na zajatého chlapce a navrhla:
  - Možná chceš bič? Nebo byste si měli usmažit holé paty?
  Chlapec Gulliver se zeptal:
  - Co to prokáže?
  Kráska hlasitě odpověděla:
  - Že pro vás jsem Pán Bůh!
  Otrokář odvážně odpověděl:
  - No, stále nemůžeš zabít mou duši!
  Dívka poznamenala:
  - Můžete být posláni do lomů, což je skutečné peklo. Nebo možná na lepší místo. Například z tebe můžu udělat svého panoše!
  Chlapec Gulliver přikývl:
  - Děkuji!
  Dívka se zeptala:
  - Řekni mi lépe, jaká dobrodružství jsi zažil s liliputány?
  Otrok odpověděl s úsměvem:
  - Když jsem spal, svázali mě. Pak mi však dali něco k jídlu. No, stříleli na nás šípy. Dále to bylo zajímavější. Odvázali mě a dokonce mi dali trochu svobody. Na oplátku jsem jim poskytoval i nějaké služby.
  Bosá kráska, která šlapala po ostrých, nahřátých oblázcích holýma, dětským, ale velmi půvabnýma nohama a usmívala se, se zeptala:
  - Jaké služby jste jim poskytli? S vaší výškou asi není pro dámy moc pohodlné řešit takového obra!
  Chlapec Gulliver se zazubil a odpověděl:
  - Provedl jsem velmi velkou službu. Odnesl padesát lodí, které odpůrci Lilliputu připravili k přistání. A tím zachránili svůj stát před vyloděním silné armády!
  Dívka plácla chlapce dlaní po jeho nahých zádech, rudých od čerstvého opálení, a zavrčela:
  - To je opravdu skvělé! Ukazuje se, že jde o obrovský porost, který lze využít k dobru!
  Chlapec Gulliver zazpíval v odpověď:
  Nejen svítit, ale i kouřit,
  Možná sopka, možná sopka...
  Možná v mém srdci bych mohl být trpaslík,
  A obr a obr!
  A chlapec dál dupal po ostrých, horkých kamenech svými dětskými, pohmožděnými a poškrábanými chodidly. A bylo to bolestivé a nepříjemné. Ale odvážné dítě vydrželo.
  A aby se rozptýlil, zeptal se:
  - Ale jakou máš víru?
  Dívka se s úsměvem zeptala:
  - Co si myslíte, že je nutné mít víru?
  Chlapec Gulliver přikývl:
  - Všechny národy mají alespoň nějakou víru. Dokonce i divoši!
  Dívka zakřičela:
  - Nejsme divoši! A my na pohádky nevěříme!
  Otrocký chlapec poznamenal:
  - Ale riskuješ ztrátu duše!
  V reakci na to začala dívka ironicky zpívat;
  Co tím Pán myslel?
  On, žijící v hrozné dálce...
  Když byl dán příkaz k práci,
  Abychom nezůstali ve snu.
  
  Přestože královský oděv je nádherný,
  Ale není lakomějšího člověka...
  Chudoba střílí do prázdna -
  Náš svět utrpení je epický!
  
  A Adam za to nemůže -
  Prostý sovětský, ruský chlapík...
  Chodil jsem nahý, neskrýval jsem svůj stud,
  Jako proletář za carismu!
  
  Bůh mu dal jídlo - limit,
  Pastviny bez znalosti vidlí...
  Pokud chcete víc, budete biti!
  A pít dlaní bez lahví.
  
  Adama potkal takový osud,
  V nějakém strašidelném, nudném ráji!
  Ale had letěl na křídlech,
  Pochopil: člověk trpí...
  
  Existuje způsob, jak se dostat z houštiny,
  Postav město, porod!
  Abych se dlouho nepotuloval po háji,
  Někdy je zrada nutná!
  
  Ukradl jsem kouzelný klíč z nebe,
  Opustit Eden rutiny...
  Tam najdeš dívku svých snů,
  Aspoň můžeš zahynout v podsvětí!
  
  Ano, samozřejmě existuje riziko, chlapče
  Tato planeta není dar...
  Ale poznáte svědomí, čest,
  A najdete svou perfektní kombinaci!
  
  Adam dostal tento klíč -
  Otevřel brány a opustil nebe.
  Hříšník vynaložil spoustu energie,
  Procházka po kamenech velkých hor...
  
  Tady znovu vidí bránu -
  A znovu se objevil okřídlený had...
  Řekl: Jsem dobrý Satan -
  Závora se sama otevřela...
  
  Adam vešel a viděl -
  Takový malovaný zázrak...
  Nahá panna za kopcem,
  Tře porcelánovou zlatou misku.
  
  Ale jak je to dobré?
  Chlapec Adam se neudržel!
  A polib ji na rty
  Ukázalo se, že je sladší než med!
  
  Odpověděla mu -
  Těla se spojila v bouřlivé extázi...
  Ne, neproklínejte Satana -
  Chlapi se ukázali v hříchu!
  
  Bůh je vyhnal z ráje, ale...
  Planeta se stala jejich domovem.
  I když lidé mají jen jedno slunce,
  Ale potomků jsou tisíce!
  
  Ano, bylo to velmi těžké -
  Povodně, sucha a zimy.
  Ale mysl je mocné veslo,
  Člověk se stal silným stvořením!
  
  Jako anděl může létat,
  Jak démon hor ničí reliéf!
  Vytvořte cestu, po které můžete jít -
  Dosáhněte jakéhokoli bodu na zemi.
  
  A my potřebujeme prostor -
  Budeme také schopni dobývat.
  Takže náš hřích není věta,
  Ne, nemluv nesmysly!
  
  Bez hříchu není pokroku,
  Myšlenky generují pohyb!
  Na kázání je jen jedna odpověď:
  Nepotřebujeme ráj někoho jiného!
  A dívka vztekle dupala bosou nohou, což způsobilo, že se kameny třásly a skákaly. A udělal to rozhodně.
  Tohle je opravdu dívka z věčně mladé země.
  Chlapec Gulliver poznamenal:
  - No, opravdu se nebojíš věčných, pekelných muk?
  Dívka se usmála a zeptala se:
  - Viděl jsi sám peklo?
  Chlapec Gulliver pokrčil dětsky rameny a odpověděl:
  - Upřímně, ne!
  Dívka se usmála a dodala:
  -Viděl někdo z lidí ve vaší zemi peklo?
  Otrokář rozpřáhl ruce:
  - Nevím! Jeden, ač opilec, se napil do deliria tremens a viděl peklo a ďábly. Ale nikdo o tom neví jistě a nemůže vědět!
  Kráska ironicky poznamenala:
  - Tak věříte na dětské pohádky. A kněží od vás berou peníze za pohádky!
  Chlapec Gulliver pokrčil rameny a odpověděl:
  - Není to jen otázka strachu z pekla. Poslouchat Boha pod tlakem není vůbec to, co Všemohoucí potřebuje. Kdyby chtěl, pravděpodobně by ukázal nebe i peklo v celé jejich kráse. A nikdo by se neodvážil odporovat!
  Dívka přikývla a zeptala se:
  - A co je podstatou problému?
  Chlapec Gulliver odpověděl:
  - Skutečnost, že se Boha nejen bojíme, ale také ho milujeme!
  Bosá kráska přikývla:
  - To je dobře, že Ho miluješ! Proč tě nemiluje?
  Otrokář sebevědomě odpověděl:
  - A Pán Bůh nás miluje!
  Dívka se zasmála:
  - A proto mění mladé, krásné ženy ve staré ženy. A také posílá nejrůznější přírodní katastrofy?
  Chlapec Gulliver poznamenal:
  - Kdo miluje, toho miluje jeho !
  Bosá kráska se zahihňala a ranou biče praštila otroka Gullivera a cvrlikala:
  - Miluji tě! A proto jsem se trefil!
  Potom sebrala oblázek holými prsty. Zahodila to. Prorazilo list palmy, která rostla podél silnice. A s úsměvem se zeptala:
  - No tak, možná umíš zpívat! Například o tom, jak milujete Všemohoucího Boha?!
  Otrok Gulliver přikývl:
  - S radostí!
  Dívka hrozivě varovala:
  - Ale když se mi to nebude líbit, tak ti ten kluk usmaží holé, dětinské podpatky!
  Otrocký chlapec začal jako odpověď zpívat svým jasným a velmi příjemným hlasem;
  Paprsek slunce prosvítá zlatou temnotou,
  Poslal cherubín, pozdrav od Boha mi!
  Útok zlých duchů - probuzený roj,
  Podsvětí přináší mnoho problémů!
  
  Děláme spoustu špinavých triků - ohavné skutky,
  Pokud si přejete dobře, zůstanete sami!
  Chtěl jsem rozbít pouta na kusy,
  Ale obojek, který dal vládce, je silný!
  
  Vzpomněl jsem si na ženskou tvář mé milované,
  Projdu plameny bitev a bouří!
  A posvátný duch pronikl do mého srdce,
  Je mi těžko, sténám, dusím se v deliriu!
  
  Pod námi je rovina, koberec stromů,
  Nespočetná temnota nepřátel vytvořila zeď!
  Ale anděl Páně vztáhl pravici,
  Je čas vyhrát a rozloučit se s melancholií!
  
  Chválím Krista - je božský,
  V mé hříšné duši: Všemohoucí zpívá!
  Motiv je každému známý, opakuje se v žalmech,
  Oštěp ostrý - vydejte se na túru!
  
  Bůh pokoje se setkává s nejtemnějším obočím,
  Svatá vlast je vámi zrazena!
  Bál ses v bitvě a rozešel ses svým mečem,
  Přemohl tě tvůj protivník, Satane!
  
  Odpověděl jsem Bohu a poklonil se k zemi,
  Ano, člověk je slabý, jeho tělo je jako voda!
  Když to bylo těžké, volal jsem na tebe,
  Odpověď nepřicházela, bitvu sotva přežil!
  
  Žádám Všemohoucího, dej mi jednu šanci,
  Napnout svou vůli a porazit armádu pekla!
  Kristus odpověděl - viděl hodinu zkázy,
  Ale chtěl jsem vyzkoušet tvou víru!
  
  No, jdi a modli se - odpustím ti,
  Utrpení lidí, bohužel, chápu!
  Pamatuj, Davide, dej kámen do praku,
  Všichni hříšníci světa jsou synové Krista!
  
  A tak bojuji pro slávu Kristovu,
  A teče proud vroucí krve!
  A hory mrtvých, počet obětí nelze spočítat,
  Ale věřím v lásku Všemohoucího Boha!
  Dívka nejprve bičem praštila otroka Gullivera. Nahý chlapec zasténal.
  Pak ho uznale poplácala po rameni a poznamenala:
  - Dobře jsi zpíval! Máš talent!
  Dítě Gulliver přikývl a poznamenal:
  - A za co?
  Dívka sebevědomě odpověděla:
  - Abyste věděli, kde jste!
  Otrok přikývl:
  - Ano, jsem připraven to vědět! Ale mezi liliputány jsem nosil titul vévody. A bylo to velmi cool!
  Dívka se zachichotala a poznamenala:
  - Byl jsi vévoda? To je velmi zajímavé! A já jsem vikomtesa!
  Otrok přikývl:
  -Vy jste vikomtesa? To je úžasné!
  Dívka poznamenala:
  - Můžu ti nařídit, abys byl zaživa stažen z kůže a posypán solí! Pak pochopíte, co to znamená soutěžit se mnou!
  Chlapec Gulliver se uklonil a odpověděl:
  - Jsem plný pokory!
  Dívka se zasmála a poznamenala:
  - Vaše holé paty očividně chtějí hůlky. Ještě lépe je spalte horkým páčidlem. Pak pochopíte, co stojíte!
  Otrok odpověděl:
  - Přijmu od vás jakýkoli trest!
  Kráska se usmála a odpověděla:
  - Ale dnes jsem laskavý a odpustím ti. Za předpokladu, že mi znovu zazpíváš!
  Otrok Gulliver přikývl:
  - Jsem připraven vám zpívat celý den!
  Dívka ho znovu praštila bičem a štěkala:
  - Pojďme zpívat!
  A nešťastné dítě začalo hrát románek;
   Ten odporný lhář, o kterém mluví
  Jako by Vlast byl jen prach!
  Že hlavní věcí ve všem je honba za rublem,
  A musíte jít s proudem osudu!
  
  Ale ne takový voják, země posvátného smutku,
  Koneckonců, válka je pro něj primárním povoláním!
  Královský rozkaz je jednoduchý: bojuj a neboj se,
  Ledový dech smrt nevyděsí!
  
  A prostor je to, co člověk zná,
  Je mu dáno létat a dobývat vesmír!
  Nejprve nesmělý start, pak strmý běh,
  V milionových galaxiích bude království!
  
  Je nemožné zastavit, i když krev teče jako řeka,
  Válka mezi lidmi, se zlým šílenstvím!
  Chci si odpočinout, jíst aspikový koláč,
  A lehni si do trávy pod sladký úl!
  
  Ale kdekoli najdeš štěstí, není to v nebi ani v pekle,
  Je vždy s vámi, a přesto daleko!
  Hledáš na nebi svou vybranou hvězdu,
  Aby srdce zůstalo v posvátném úseku!
  
  Ale je tam vlast a slunce a měsíc,
  Je jako zázračné oko - vaše patronka!
  A pokud je to nutné, pak natrhnout, dokonce až k pupíku,
  Ó, jak tenké a roztrhané jsou nitky života!
  
  Vlast navždy, pro všechny národy ty,
  Jako oceán, ve kterém stříká štěstí!
  Velikost krásy, odvahy a snů,
  A ten oheň lásky, který nezhasne!
  Otrocký chlapec zazpíval a uklonil se. Dívka přikývla a praštila ho bičem, ale tentokrát lehce a zavrčela:
  - Dobře jsi to složil! Myslím, že si zasloužíš mučení na věšáku!
  Otrok Gulliver zakňučel:
  - Nedávejte mě na věšák!
  Dívka namítla:
  - Ne! Alespoň budete vědět, co zažívá kluk, když mu rozžhavené železo spálí holou patu. Zároveň vám zkroutí klouby. A tak dokonce spojí žíly a úplně je obrátí naruby.
  Otrok Gulliver přikývl:
  - Tvoje vůle! Souhlasím se vším!
  Dívka se zachichotala a poznamenala:
  - Jsi tak poslušný! Dobře, budeme tě mučit opatrně, abychom tě nezmrzačili. Řekni mi, když jsi byl kluk, dostal jsi někdy výprask?
  Gulliver upřímně odpověděl:
  - Ano, moc ne!
  Dívka přikývla:
  - Chceš se nechat hodně bičovat?!
  Otrokář upřímně odpověděl:
  - Samozřejmě že ne! Jsem duševně normální a samozřejmě nemám rád, když mě někdo zraňuje!
  Vikomtesa zpívala s úsměvem:
  Země je štědrá k vám hříšníkům,
  A nebe je plné nebezpečí...
  Budeme spolu jako rodina
  Takhle voní růže před bouří!
  Chlapec Gulliver zvolal:
  Všechno na světě závisí na
  Z nebeských výšin...
  Ale naše čest, ale naše čest,
  Záleží jen na nás!
  
  
  
  DOBRODRUŽSTVÍ UTEČENÉ BOSÉ PRINCEZNY
  ANOTACE
  Krásná skandinávská princezna je donucena k sňatku se starým francouzským králem. V zoufalství uteče v chudých šatech a začíná její bosá cesta napříč Francií plná nebezpečí a dobrodružství.
  . KAPITOLA Č. 1
  V jednom království, které vzkvétalo ve Skandinávii, žila princezna pohádkové krásy. Měla vlasy barvy sněhu, lehce posypané zlatým práškem, které se vlnily jako jehněčí vlna. A tak si ji francouzský král chtěl vzít za manželku. A poslal pro ni až pět lodí s drahými dárky.
  Švédský král přijal dary a velvyslance se ctí. A souhlasil, že se své dcery vzdá. Ale najednou začala být tvrdohlavá. Měla tajného milence, krásného blonďatého mladíka. Ale francouzský král už nebyl mladý a nezářil krásou.
  A krásný Augustin, tak se princezna jmenovala, odmítla jít. Švédský král ale snil o spojenectví s tehdy velmi silnou Francií, aby se mohl postavit carskému Rusku.
  A pak se uchýlil k triku. Pozval svou dceru na večeři. Snažil jsem se ji pozdravit co nejsrdečněji. A sám si potichu přidal silný prášek na spaní, který ho vyřadil na tři dny a noci.
  Princezna svého otce ze zrady nepodezřívala a bez dalších okolků se napila červeného, sladkého vína.
  A tvrdě usnul. Na zlatých nosítkách, pokrytých sametem a hedvábím, ji odnesli na vlajkovou loď královské francouzské flotily.
  A dali mě do kabiny pokryté zlatou fólií a přidělili pokojské s čestnou stráží.
  Poté vyplulo pět velkých lodí Velké Francie s děly.
  Děla švédského království jim zasalutovala.
  A dívka klidně spala. Její sny byly lehké, vzdušné a příjemné. Viděla v nich anděly, zářivé cherubíny, Matku Boží krásnou jako slunce a mnoho dalšího. Dívka spala tři dny v kuse a snad ještě nikdy neviděla tak jasné, krásné a příjemné sny. Ale pak přišlo probuzení. A ukázalo se, že to není tak vtipné. Princezna však byla chytrá. A nepropadla hysterii. A přitom se pevně rozhodla, že v případě potřeby uteče.
  Ale to není snadné. Neustále byla sledována. A lodě byly naložené potravinami a vodou a nevpluly do přístavů.
  Ale nakonec dorazili do Port de Calais. A princezna byla pozdravena se ctí. Byla doslova nabitá šperky, jako klenotnictví.
  A na zlatém kočáru, posázeném diamanty, s velkým zabezpečením ho odvezli do Paříže.
  Augustina samozřejmě stále nemohla číst pohádku o Gerdě ze Sněhové královny, ale necítila se úplně v pohodě. Doprovázel ji početný konvoj a čestný doprovod. Lupiči tedy nevyhrožovali.
  Princezna přemýšlela, jak utéct. Nápadů bylo mnoho, ale žádný z nich nebyl vhodný.
  A když se blížila k Paříži, uviděli na cestě dívku. Byla v roztrhaných šatech, špinavá a bosá. Ale zároveň krásná a navíc blond. A ona, pokud byla umytá a oblečená, se skutečně stala pro princeznu kolemjdoucí.
  Augustin ji pozval do kočáru a požádal ji, aby se po cestě trochu umyla. Navíc je léto a vedro a vy se samozřejmě potíte v luxusních šatech, špercích a zlatém kočáru.
  Tam se dívky zeptala, kdo je.
  Ona odpověděla:
  - Já jsem Gertruda! Můj otec byl vévoda a moje matka byla prostá selka. Zemřela a teď jsem se stal potulným sirotkem.
  Augustin jí navrhl:
  - Pojďme se změnit! Staneš se princeznou a já budu nosit tvé hadry. Poté mě vykopnete a já odejdu. Ale ty, Gertrudo, se staneš manželkou francouzského krále!
  Dívka podobná princezně, nádherná blondýnka, tak krásná a okouzlující, umytá od prachu, přikývla:
  - Pokuta! Souhlasím. Ve mně proudí krev samotného De Guise. A moje matka mě naučila latinu a rozumím palácovým mravům.
  Augustin poznamenal:
  - Jste cizinec. Kdyby něco, shodli se na ztrátě paměti ze silného prášku na spaní ve víně!
  Gertruda přikývla:
  - Pokusím se! a ty?
  Princezna prohlásila rozhodně:
  - A já, jako světec, budu chodit bos po světě hledat štěstí!
  Dívka poznamenala:
  - V létě je radost chodit naboso. Ale v zimě mi bosé nohy tak bolestivě mrznou!
  Augustin poznamenal:
  - Zima je ještě daleko. A ve Francii mi bylo řečeno, že léto je dlouhé. Tak doufám, že nějak zapadnu. Nebo se možná vrátit do své vlasti.
  Gertruda přikývla:
  - Hodně štěstí!
  Princezna si opovrhla obléct si hadry, které byly po vyprání ještě mokré. Vzala si jednoduché, ale čisté šaty pro služebnou. A rozhodla se chodit bosa, protože to vždycky chtěla. Ale za prvé, léto ve Švédsku není tak teplé jako ve Francii, a za druhé, kdo by dovolil králově dceři chodit naboso?
  A je to tak hezké dělat to na koberci a hladkých dlaždicích, cítit to holou podrážkou dívky, téměř dívky.
  Ale jak snadné to je, když jsou z vás odstraněny všechny šperky a objemné šaty. Máte na sobě jen téměř bílý hábit, již vypraný, a docela krátký, takže máte bosé nohy bosé. Ze služebných by bylo možné vybrat i bohatší šaty, ale Augustinová se rozhodla na sebe příliš neupozorňovat. A ještě pohodlnější je nosit župan na nahém těle.
  Při loučení si oba přátelé podali ruce. Gertruda byla naopak velmi spokojená, i když byla obtěžkána šperky, zejména diadémem a korálky, a náušnice si většinou nasadila tak, aby si nepíchala ušní boltce.
  Nepříjemné to bylo i pro nohy v drahých botách na vysokém podpatku. Nyní je však královskou osobou.
  A sám král se stane jejím manželem.
  A Augustin opustil lázeňský dům. A co nejrychleji odklusala s holýma, vytesanýma nohama.
  Když šla po trávě, cítila lehké píchání. Ale pak jsem vstoupil na štěrk. Žhavé kameny bolestivě pálily hýčkané chodidla dívčiných nohou. Jsou jako malé dítě. Bolelo to a Augustin zasténal.
  A rychle sestoupila do trávy. Tady to bylo snazší, ale přesto ji drn píchal do něžných, skutečně vznešených nohou.
  Augustine se opravdu chtěla vrátit, ale zatnula zuby a šla dál.
  Snažila se představit si, že je svatá. Ale svatí snášeli muka.
  Zde Gertruda chodila bosa po rozpáleném štěrku s lehkostí a úsměvem. Můžete vidět, že kůže na její podrážce je jako velbloudí kopyta.
  A ona si na Augustina zvykne.
  Ale dokud si na to nezvyknete... Čím víc princezna chodila, tím víc ji bolely napíchané holé podrážky. Pro selku to není nic, ale pro princeznu ze severské země?
  Přesto Augustin tvrdošíjně postupoval vpřed. Nedaleko Paříže. A tam si myslela, že něco najde. Pak ale přišla na okraj vesnice nedaleko Paříže. Musel jsem chodit po písku. Což je také velmi bolestivé pro nohy propíchnuté stébly trávy. Dívka kulhala na obě nohy a sténala. Třásla se.
  Také ji bolela lýtka - nebyla zvyklá chodit daleko bosa.
  Navíc měla hlad. Právě je čas oběda. Procházka na čerstvém vzduchu probudí vaši chuť k jídlu.
  Dívka zaklepala na nejbližší dům. Dveře otevřela majitelka - asi třicetiletá žena. Podívala se na tuláka, prakticky oblečeného v hadrech se sraženýma bosýma nohama, a poznamenala:
  - Co chceš! Já nesloužím.
  Augustin vyhrkl:
  - Dejte mi alespoň nějakou práci.
  Selka se na ni podívala pozorněji. Augustinův obličej byl bledý, ale už červený od slunce, stejně jako její nohy. A můžete vidět, že její podrážky jsou jemné a pletené a její ruce jsou aristokratky s dlouhými nehty.
  Selka se zeptala:
  - Byla jsi služebnou pro ušlechtilého člověka?
  Princezna přikývla:
  -Ano, to bylo!
  Žena přikývla:
  - Vypadá to, že tě vyhodili. OK. Nepotřebuji dělníka, mám děti. Ale stále tě nechám pracovat, abych tě nakrmil. Umíš plést košíky?
  Princezna si povzdechla a odpověděla:
  - Nezkoušela jsem.
  Žena vztekle dupla nahou opálenou nohou:
  - Je to snadné, naučíš se to! Upleťte pět košů a dostanete oběd.
  Augustin přikývl. A vstoupila do domu. Byl chudý. Děti byly také hubené, opálené a bosé. Tři dívky a chlapec pletli košíky. Augustin se k nim posadil. Dívka jí dala lýko a ukázala jí, jak se to dělá.
  Princezna začala tkát. Její prsty byly přirozeně zručné a silné a rychle se učila.
  I Augustin se začal zajímat a tkal s nadšením. Brzy se objevil muž s plnovousem, manžel ženy, a vzal koše. Všiml jsem si však nového:
  - Jsi tak překrásná. Mohl bych vydělávat peníze něčím výnosnějším, než jsou koše!
  Selka mávla rukou:
  - Je to slušná dívka. Nedělejte jí neslušné návrhy.
  Rolník odešel z chýše, jako jediný z rodiny měl na sobě boty. Nošení kozaček ve Francii v červnu však není moc příjemné. Ale věřilo se, že bosé je správné pouze pro děti a možná i pro ženy, ale ne pro dospělého muže.
  Augustin a děti vyplivli všechno lýko. Poté jsme konečně dostali kaši a mléko. Princezna také jedla. Po fyzické práci a přechodu jí jednoduché jídlo připadalo velmi chutné.
  Selka poznamenala:
  - Můžeš zůstat s námi.
  Augustine záporně zavrtěla hlavou.
  - Chci se vrátit do své vlasti.
  Žena se zeptala:
  -Kde je tvá vlast?
  Princezna odpověděla upřímně:
  - Ve Švédsku!
  Selka poznamenala:
  - Daleko. Musíme do přístavu. Ale vaše nohy jsou jemné. Je potřeba je udělat hrubší, nebo obout.
  Augustin zamumlal:
  - To zvládnu.
  Žena se zeptala:
  - Umíš šít?
  Princezna přikývla:
  - Trochu jsem fušoval do šití, ale co?
  Rolnická žena poznamenala:
  - Jdi za Markem. Má nejbohatší dům ve vesnici. Prodává koberce. Dá se u něj vydělat na boty a slušné šaty.
  Augustin přikývl:
  - Vezmu to v úvahu.
  Dívka vznešené krve se cítila unavená a už bylo příliš pozdě. A ona řekla:
  - Možná mě necháš spát?
  Selka přikývla:
  - Můžete spát s dětmi na seně. Také byli přes den unavení a poslušní.
  Bylo tam osm dětí ve věku od pěti do třinácti let. Byli opravdu potichu. Princezna spala poprvé na seně. Ale to bylo normální pro silné a zdravé tělo. A vzala to a usnula. A děti popotahovaly.
  Mezitím Gertruda právě dorazila do Paříže. Navzdory pozdní hodině ji král vyšel osobně pozdravit.
  Bývalá rolnice a nemanželská dcera vévody je skutečně velmi krásná a jako princezna. Jen obličej má samozřejmě tmavý od opalování a nohy a podstatnou část těla. Gertruda se ale napudrovala a opálení skryla.
  Ale stále se cítila nepříjemně. Pořád sedí v kočáru, nic. Když si ho ale odložíte a půjdete, boty vám odírají nohy, protože na ně nejste zvyklí, a vysoké podpatky znamenají, že spadnete.
  Ale setkal se s ní sám král. Vypadá, že mu je přes padesát. Ne moc roztomilé a vrásčité. Ale luxusně oblečená. A vzal Gertrudu za paži.
  A začal se jí zdvořile ptát na její zdraví.
  Selka dostávala informace o dvoře od své matky a odpovídala docela inteligentně. A obecně jsem si nestěžoval.
  Král jí dal napít a nabídl jí něco k jídlu. Netáhl jsem ho do postele - před svatbou je to nemožné. Gertruda s radostí hltala jídlo, sotva se ovládla, aby neprojevila hrubost.
  Po jídle obvykle napůl vyhladovělá selka ztěžkla. Král nařídil, aby ji umyl a dal do postele.
  Gertruda si lehla do vany. Dívky to začaly třít a umývat. Jeden z nich poznamenal:
  - Jaké máš mozolnaté nohy.
  Gertruda odpověděla:
  - A hodně jsem běhal bos, abych byl silný a hbitý.
  Služebná se zeptala:
  - Je to u vašich princezen obvyklé?
  Gertruda zavrčela:
  - A to už není vaše věc!
  Dívka byla opravdu zvyklá chodit naboso. Jelikož osiřela, snášela mrazy i v zimě. Jak neonemocněla při přešlapování sněhem. I když obvykle jsem na zimu jezdil na jih Francie.
  Je dobře, že alespoň nebyla označena za krádež. Místo toho jí soudce milosrdně nařídil, aby se do holých pat bil holemi. Je to bolestivé a bolestivé, ale nezanechává na kůži žádné stopy. Poté Gertruda přestala krást a začala si přivydělávat ve vesnicích.
  Ale kdyby ji pořádně zbičovali, bylo by to v koupelně znát. Ale pořád je moc opálená. A bez ohledu na to, jak moc takové podezření vzbuzovalo.
  Dívčí nohy jsou tvarově velmi půvabné. Ale nohy jsou opravdu tak pevné, pevnější než kůže bot.
  Pokojská ale mlčela a na další otázky se neptala.
  Po umytí samozvanou princeznu ji uložili do postele. Je to neobvyklé, když se utopíte v peřinkách. Ale Gertruda usnula a upadla do snů.
  Druhý den se Augustin probudil. K snídani dostala chleba a kyselé mléko. A selka se nabídla, že uplete další dva košíky.
  A pak se princezna vydala svou cestou.
  Její poraněné nohy se přes noc zahojily a chůze se stala o něco jednodušší. Ale pořád to bolí. Zvlášť když vstoupila na štěrkovou cestu. Musel jsem znovu přejít na trávu. Dívka šla dál. Zatnula zuby a napjala se. Nohy se jí trochu zahřály a bylo to jednodušší.
  Konečně se před námi objevily hradby Paříže. Město je velmi rozlehlé, doby, kdy již končil středověk a začínaly nové časy. A industrializace již probíhá.
  Ale ostré zbraně ještě nezmizely. Sedmnácté století bylo zvláštní dobou.
  Augustin chodí po trávě, pichlavý, občas musí vytrhávat trny z paty.
  Nakonec je princezna nucena znovu vyjít na cestu. Je to bolestivé a horké. Naštěstí se sluníčko schovalo za mraky a tolik nepálilo. Ale štípe to.
  Augustin jde s velkými obtížemi. Znovu kulhá na obě nohy a má velké bolesti. Ale ukáže odvahu a jde.
  Brána je stále blíž a blíž. Jsou tam hlídači... Nevšímají si další bosé žebračky. Lidé přicházejí a odcházejí. Mnoho žen a většina dětí je také bosých. Kamenů na silnici se ale tolik nebojí. A Augustin trpí.
  Ale tady je v Paříži. Zde jsou chodníky kamenné a trochu hladší. Už to tolik nebolí. Ale přesto dívčiny zlomené nohy velmi trpí. A dokonce jsou vidět i stopy lehce vytékající krve.
  Augustin jde k sobě a vydrží to. Město je velké a dost špinavé. Všude pobíhají žebrácké děti.
  Augustin chodí. A myslí si, co by měla dělat? Samozřejmě v žádném případě nemůžete kontaktovat krále. A jestli jednomu z vévodů a hrabat. Uvěří ale, že ta bosá dívka v hábitu je dcerou švédského krále?
  Takto se můžete dostat ke katovi.
  Ale co dělat? Augustina jsem neznal. Znovu ji začala bolet lýtka a cítila se unavená.
  Dívka se posadila na schody a začala odpočívat. Zalapala po dechu a odřela si ucpané podrážky, které strašně svědily.
  Přistoupil k ní chlapec. Vypadá docela slušně oblečený a má boty.
  Navíc nové a lakované.
  Při pohledu na Augustina poznamenal:
  - Tak krásná a tak chudá?
  Princezna zvedla hlavu a odpověděla:
  - Hledejte poklady v nebi!
  Chlapec přikývl:
  - A ty jsi chytrý! Víš, někdo jako ty může vést mnohem lepší život.
  Chytrý Augustin řekl:
  - Neprodám se.
  Chlapec přikývl:
  - A taky bys na tom mohl vydělat. Ale existuje i jiný způsob!
  Princezna se překvapeně zeptala:
  - A který?
  Mladý darebák poznamenal:
  - Můžeme tě obléknout, dát ti boty a umístit tě do bohatého domu jako služku.
  Augustin se zeptal:
  - A co na oplátku?
  Chlapec ve fraku odpověděl:
  - Budete otevírat dveře správným chlapům, když majitelé nejsou v domě.
  Princezna opovržlivě odfrkla:
  - Myslíš, že do toho půjdu?
  Mladý darebák poznamenal:
  - A co chceš?
  Augustin odpověděl s povzdechem:
  - Pracujte poctivě!
  Chlapec pokrčil rameny:
  - Je to možné. Ale tvrdě pracovat za haléře je hloupost, když můžete mít jmění.
  Dívka pokrčila rameny a odpověděla:
  - Nezůstanu v Paříži dlouho.
  Mladý darebák s úsměvem poznamenal:
  - Já to vidím!
  A odešel od dívky. Augustin si odpočinul a cítil hlad a šel dál. Nohy ji v prvních minutách velmi bolely, ale zahřály se a bolest ustoupila.
  Augustin se nyní pohyboval energičtěji. A měl jsem čím dál větší hlad. Ale krást byla nebezpečná - byly potrestány. Doba není liberální. Mohou vás ocejchovat, bolestivě zbičovat nebo poslat na těžkou práci. A někdy také věší zloděje. I když ne vždy.
  Augustin se pohyboval stále energičtěji. A její zlomené, poškrábané paty se blýskaly.
  Pak si jí všiml nějaký pán z kočáru a zakřičel:
  - Pojď sem!
  Augustin k němu přiběhl:
  - Jsem připraven!
  Muž v cylindru řekl:
  - Chceš si vydělat na chleba, žebráku?
  Princezna, kterou stále více sužoval hlad, přikývla:
  - Rozhodně!
  Pán přikývl:
  - Vezměte tento dopis do Louvru!
  Augustin přikývl:
  - Jsem připraven! Kde je Louvre?
  Senor odpověděl:
  - Všichni to vědí, stačí se zeptat! A ty to předáš paní Dogvillové .
  Princezna zvedla dopis a spěchala s ním běžet. Cítila se inspirovaná. A tu a tam jsem se ptal, kde je Louvre. Ukázali jí to.
  Augustin běžel do paláce. Tady u vchodu ji zastavil strach. Princezna prohlásila:
  - Jdu k paní Dogvillové s dopisem!
  Stráže zavolaly poručíka. Zvedl dopis. Podíval se na erb a odpověděl:
  - Předám to sám! A tenhle žebrák v Chatelet !
  Stráže přispěchaly k Augustinovi a zkroutily jí ruce. Dívka zalapala po dechu.
  Poručík se na ni podíval pozorněji a poznamenal:
  - Jaké nádherné kadeře máte, dají se prodat za spoustu peněz!
  Strážce poznamenal:
  - Ona sama je úžasná!
  Poručík přikývl:
  - Pojď, následuj mě, krásko. Možná se vyhnete vězení.
  Stráže Augustina propustily. Následovala poručíka. Šel dopředu.
  A pak Augustin vybuchne. Bosé nohy princezny jsou lehké a navíc je tu strach. A hnala se jako laň.
  Obrněné stráže se ji pomalu snažily dohonit, ale zaostávaly. Augustin běžel na plné obrátky. A to jsem závodil docela dlouho, ale pak jsem byl unavený a vyčerpaný.
  Posadila se, aby si odpočinula... Přiběhl k ní asi dvanáctiletý chlapec. Byl bosý a v hadrech. Podal Augustinovi jablko a řekl:
  -Jez, zlato!
  Princezna to vzala a snědla. S velkým potěšením to žvýkala a usmála se.
  Chlapec jí kývl:
  - Můžete získat práci. Je to těžké, ale hlady neumřeš.
  Augustin se zeptal:
  - Co bych měl dělat?
  Chlapec odpověděl:
  - Otočte čerpadlo. Obvykle to dělají kluci. Majitel ale dostal od policie příkaz k najmutí dívky. Ještě jsi nedorazil, můžeš vstát.
  Augusta odpověděla s povzdechem:
  - Jsem připraven.
  Dívka šla s chlapcem k majiteli.
  A pak jsem byl zklamaný. Už tucet dívek stál u vchodu a byly připraveny pracovat.
  Princezna se otřásla... Tím ale její potíže neskončily. Najednou se za ní ozval povyk a objevil se obrovský pes. Vrhla se na dívku. Pokusila se utéct a okamžitě ji dostihli.
  Za psem se objevil šlechtic v obleku, stráže a již známý poručík.
  Usmál se a poznamenal:
  - V Chatelet , tahle kráska!
  Augustin měl za ní svázané ruce a byla odvedena do vězení. Strážci přitáhli dívce lokty k sobě a zkroutili jí ramena, což bylo tak bolestivé. A vzali ji pod doprovod.
  Velmi mladá dívka chodila se sklopenou hlavou. Její nádherné kadeře jí spadaly pod ramena. Bosé nohy, krvácející, šlapaly po kamenné dlažbě Paříže.
  Vypadala nevinně a dojemně, nebýt příliš krátkých hadrů.
  Tak je vedena princezna, dcera a dědička značného stavu, nyní bosá a v ubohých šatech, do vězení. A Chatelet je vězení pro obyčejné lidi, na rozdíl třeba od Bastily, kde jsou vězněni boháči.
  Augustin to vzal a zazpíval:
  Čas nástupu je téměř tady,
  Královna je bosa vedena na lešení!
  Poručík se usmál:
  - Takhle! Také urážka Jejího Veličenstva královny! V Chatelet na vás čeká celá hromada prutů a gril na opékání paty .
  Augustin nesměle řekl:
  - Proč mě pořád budou mučit?
  Poručík královské stráže přikývl:
  - Ano! Tuláctví, útěk z vazby, les majeste, doručování milostných dopisů, s možným spiknutím. Oh baby, kat a regál na tebe čekají.
  Princezna zbledla a zaváhala. Přivedli ji tedy do ponurého zámku Chatelet .
  Bylo to vězení, které páchlo a cely byly přeplněné obyčejnými lidmi. Není to jako v Bastille, kde má každý vězeň samostatnou, dobrou celu.
  Augustina odvezli na ženské oddělení. Všude kolem byly zdi a mříže. Při uzavírání nejprve probíhá rešerše. Na Augustinovi nebylo nic kromě hadrů. Strhli ji dva silní, mocní, mužní strážci. Před prohlídkou si nasadili rukavice. A začali se hrubě dotýkat princeznina nahého těla. Dívka hanbou a strachem téměř ztratila vědomí.
  Podívala se do úst a pozorně si prohlédla nosní dírky a uši. Dokonce zapálili plynový proud, aby bylo lépe vidět. Nejvíc ponižující pak bylo, když mě nutili roztáhnout nohy.
  Augustin zkontroloval:
  - Jsem panna, pozor!
  Zkušené tety ji nyní jemně a opatrně ohmatávaly. Jeden z nich poznamenal:
  - Tak krásné a celé!
  Starší sestřička poznamenala:
  - Ano, tento pták může přinést značný zisk!
  Potom Augustin znovu zaječel bolestí, když prsty v rukavicích pronikly hluboko a hrubě do jejího zadku.
  Strážce se usmál:
  - Buď trpělivý, drahá! Často tam schováváte drahé kameny a prsteny.
  Augustin doslova hořel hanbou a bolestí. Jako by tě nabodli.
  Pak ucítili její nohy.
  Strážce poznamenal:
  - Její podrážky jsou jemné a pletené. Zjevně není obyčejná.
  Augustin vyhrkl:
  - Jsem princezna!
  Starší představená křičela:
  - Drž hubu, nebo tě pošlu do cely s těmi šílenci.
  Hledání bylo dokončeno. Poté byl Augustin politý vědrem teplé vody ohřáté na slunci. A na příkaz nejstaršího mi dali pruhovaný hábit.
  Poznamenala:
  - Podle pravidel byste si měli nechat ostříhat vlasy a poslat do obecné cely. Ale jsi tak krásná a panenská, že s nádhernými vlasy budeš cennější! Vy, jako princezna, dostanete samostatnou místnost s mřížemi a tam velitel Chatelet rozhodne o vašem osudu .
  Strážce poznamenal:
  - Její panenství může být prodáno pod kladivem.
  Nejstarší souhlasil:
  - Velitel rozhodne. Bez toho nemáme právo. Nyní ji vezmeme do privilegovaného sektoru.
  Princezna v čísle a pruhovaných šatech, ale stále bosá, byla vedena prašnými chodbami, opotřebovanými mnoha chodidly.
  Chatelet je obvykle v celách mnoho vězňů. Jsou tu ale i obzvlášť nebezpeční lupiči, které se snaží držet odděleně od svých kompliců. A dívky, které jsou kvůli své zvláštní kráse používány k potěšení bohatých klientů.
  Augustin byl také převezen do samostatné cely. Byla tam dětská postýlka s matrací naplněnou slámou a dokonce i zrcadlo, stejně jako místo, kde se dalo ulevit a spláchnout. Ve srovnání s běžnými celami, kde je hrozný smrad a dívky na sobě doslova sedí, je to opravdu skoro resort. A v zimě je za zdí dokonce krb.
  Augustinovi přinesli chléb a džbán vody. Zatím jí nebyla nasazena dávka se zvýšenou výživou, aby dívky, které klienta obsluhují, nebyly hubené.
  Princezna, hladová a unavená, ochotně jedla černý chléb a pila vodu.
  Poté se jí naplnil žaludek, ztěžkla a usnula. Tak prošla její první noc ve francouzském vězení.
  . KAPITOLA Č. 2.
  Zajaté princezně ve vězeňské cele na slaměné matraci se zdálo, že velí regimentu andělů. A bojují s armádou Lucifera.
  Setkali se okřídlení andělé a okřídlení démoni. A začali sekat meči. Andělé mají modré meče, démoni červené meče. Velkolepá princezna, která se ve snu stala bojovnicí, bojuje s Luciferem. A boj je velmi krutý.
  Lucifer je velmi pohledný světlovlasý mladý muž s atletickou postavou a výraznými svaly. Nemůžete říci, že je to Satan, jehož jméno se používá ke strašení dětí.
  Naopak, je to ten nejkrásnější a nejdokonalejší anděl. Augustin nikdy neviděl tak krásného mladého muže.
  Přesto sekají meči a z čepelí létají jiskry.
  Lucifer se jí zeptal:
  - Kdo jsi?
  Augustin sebevědomě odpověděl:
  - Princezna Angel!
  Světlonoš odpověděl:
  - Proč bychom měli bojovat?
  Princezna dívka odpověděla s povzdechem:
  - Nevím. Ale musíme!
  Lucifer to vzal a zazpíval:
  Prolít krev na bojišti,
  Není to pro vás poprvé, holky...
  Ale považuj ji za špínu,
  Na pařížské dlažbě!
  Augustin nadšeně opakoval:
  Bůh nám dal šavle
  Nemůžu přestat...
  Kov létající do tvé hrudi,
  Krveprolití, krveprolití!
  A meče se znovu srazily a vyrazily svazky jisker.
  Lucifer položil dívce otázku:
  -Jaký je rozdíl mezi dobrem a zlem?
  Augustin byl v rozpacích a vrčel:
  - No... jak se den liší od noci...
  Anděl přinášející světlo odpověděl:
  - Den je samozřejmě dobrý! Ale ani noc není špatná. Na temném nebi jsou tak krásné hvězdy.
  Andělská princezna souhlasila:
  - Ano to je správně. Rád se dívám na hvězdy, zvláště přes dalekohled.
  Lucifer s úsměvem přikývl.
  - Ano, hvězdy jsou krásné, stejně jako měsíc.
  Augustine zpíval s chutí:
  Měsíc, měsíc, květiny, květiny,
  Jak často v životě není dost,
  Lidé a laskavost a laskavost!
  Anděl přinášející světlo dodal:
  - Věříme všem milovníkům,
  Naděje a sny a sny!
  Princezna kývla na anděla, který přinášel světlo, jako Prométheus, a zároveň byl považován za prince temnoty.
  Ale kdo je vlastně Lucifer? Křesťané učí: - Bůh je absolutní dobro, Satan je absolutní zlo. Ale podle Bible Bůh zabil mnoho milionů lidí, Satan jen deset lidí. Dobro a zlo jsou zde tak zvláštní.
  Bůh je láska? Ale tohle je zvláštní láska.
  Když většinu čeká věčná muka v jezeře ohně a síry a menšinu věčná kasárna - jako vězení v tropech. Takhle to funguje?
  Augustine byla chytrá dívka a také se jí zdálo zvláštní, že většina lidí je odsouzena k věčným, pekelným mukám. Ale na druhou stranu, co je pravda?
  A je Kristus Bůh?
  Ostatně, opravdu by se Bůh, který za časů Noemových zničil téměř celé lidstvo a z milionů nechal jen osm lidí, takto ponížil a bolestně zemřel na kříži?
  A také se modlit za popravčí. Zdá se to pravda?
  Sama Augustina byla překvapena, jak odlišný Bůh Ježíš byl od Strašného Boha Starého zákona!
  Lucifer uhodl její myšlenky a zeptal se:
  - Možná přestat bojovat?
  Princezna v odpověď zazpívala:
  Všichni lidé na jedné planetě
  Vždy by měli být přátelé...
  Děti by se měly vždy smát
  A žít v mírumilovném světě...
  Děti by se měly smát
  Děti by se měly smát!
  Děti by se měly smát!
  A žijte v mírumilovném světě!
  Po těchto slovech vzal Augustin meč do rukou a okamžitě se proměnil v bujnou kytici růží. A vůně z nich vycházela.
  Princezna dívka zuřivě zpívala:
  Blízko, blízko radosti a neštěstí,
  Musíme, musíme dát ráznou odpověď!
  Do slunečného světa ano, ano, ano!
  A rozdělit lidi na kusy - ne, ne, ne!
  Lucifer zazpíval v odpovědi:
  Lidé, prosím, buďte zticha, buďte zticha,
  Ať války zmizí v temnotě...
  Čáp na střeše, štěstí pod střechou,
  Mír na zemi!
  A jeho meč se také proměnil v bujný, voňavý keř kopretin.
  Andělé i démoni přestali bojovat. V jejich rukou se zbraně proměnily ve velkolepá díla flóry.
  A všichni zpívali sborově:
  Děti by se měly smát
  Děti by se měly smát!
  Děti by se měly smát!
  A žijte v mírumilovném světě!
  Vězeňská princezna se probudila. Zazněl signál ke vstávání. Chateletští vězni měli být odvezeni na snídani a poté do práce.
  Augustin byl zvednut z postele a dostal kbelík vody, aby se umyl a vyčistil si zuby. Pak přinesli ovesnou kaši s chlebem a trochu mléka.
  Princezna jedla... Už se z ní stala naprosto nenáročná dívka. Opravdu, co víc si mohla přát?
  Potom byl Augustin odvezen do práce. Protože neuměla šít a nebylo dost zakázek, byla princezna poslána, aby mlýnský kámen otočila. Takto se mlelo obilí na mouku.
  Práce to byla těžká a únavná. Augustin ucítil bolest v pohmožděných nohách, když přecházela přes kameny nádvoří. Nahé chodidla začaly svědit a na členitých chodidlech se vytvořily čerstvé mozoly. A je to nesnesitelně bolestivé.
  Augustine a tři další dívky roztočili kolo. A obilí padalo shora. A nezastavujte se a nenadechujte se. Velmi těžká práce. Ale to už se do toho děvčata dostávala a bosé nohy měly doslova nadržené. Jsou mozolnaté, jako velbloudí kopyta. A Augustin se teprve nedávno stal bosem a není tak zvyklý pracovat. A brzy ji začala bolet lýtka, kolena a záda. Je to jen mučení, ne práce.
  A nad nimi stojí dozorce a kolo se točí o něco pomaleji, jako by je udeřilo bičem.
  Jako by byli otroky ve starém Římě. Ano, byla jste nedávno korunní princeznou, mohla jste se stát manželkou francouzského krále - v té době největší velmoci planety. A teď jsi bosým vězněm v roztrhaných pruhovaných šatech s číslem. Máte holá ramena a nohy téměř k bokům. A ty trpíš. Oh od kamenů pod bosýma nohama a fyzického stresu, biče a ponížení.
  Augustin také trpěl žízní. Pořád je léto a dusno. Otočit kolo je velmi obtížné. Její tělo je ale mladé a přirozeně zdravé. Nyní se otevírá druhý vítr a je to jednodušší.
  Dívka má pocit, že její bosé nohy ztuhly a téměř nic necítí.
  Aby se dívka odvrátila od bolesti a únavy, snaží se něco představit.
  Královna byla například zajata zlým císařem. A byla odvedena k pánovi.
  Nařídil jí:
  - Miluj mě!
  Odpověď však byla hrdá:
  - Ne!
  A na příkaz diktátora byla královna navlečena na stojan! Vytáhli mě nahoru, nejdřív ze mě strhli všechno oblečení až na kůži. Poté byl hrdý vládce vyzdvižen až k samému stropu. Do trezorů. A pak se lano uvolnilo. Královna spadla. Lano se natáhlo těsně k podlaze. A mladá žena křičela a omdlela šokem bolesti.
  Vylili na ni vědro studené vody. Mladá žena přišla k sobě.
  Starší kat přikývl a řekl:
  - Budete milovat diktátora?
  Královna měla bolesti a strach, velmi se styděla viset nahá před popravčími, kteří se sarkasticky šklebili.
  Starší mučitel přikývl. Začali znovu zvedat nahou ženu. Lano se znovu napnulo, ještě jednou. A královna byla vyzdvižena na stojanu až ke stropu.
  Pak ztuhla. Bledá kůže vznešené osoby se leskla.
  Poté bylo lano opět uvolněno. Tělo dívky spadlo. A nejprve se otřásla tím šokem. A pak, když se lano napnulo, zakřičelo to z divokého úseku.
  A znovu jsem ztratil vědomí.
  Starší kat přikývl... Královna byla znovu polita ledovou vodou odebranou z velkých hloubek.
  Mladá žena přišla k sobě.
  Starší mučitel se zeptal:
  - Budeš milovat císaře!
  Královna zoufale zařvala:
  - Ne!
  Vrchní kat nařídil:
  - Pověste ji potřetí!
  A mučitelé znovu začali zvedat královnu. Stretch mučení je obvykle velmi účinné. A v důsledku tohoto mučení se mnoho mocných mužů zhroutilo a byli připraveni udělat cokoli.
  Ale krásná žena vznešené krve dál mlčela. A byla znovu vyzdvižena až ke stropu. Bylo to křivé a kameny byly vlhké a šedé.
  A tak kati dívku zmrazili ve vzduchu. A pak to vzali a prudce spustili lano s chutí dolů.
  Nahá královna spadla a lano se znovu napnulo blízko podlahy. A znovu mladá žena křičí a ztrácí vědomí.
  A její tvář je tak bledá a modrá od bolestivého šoku. A opět ji kati polévají vodou. Královna, nahá a vyčerpaná, nepřijde hned k rozumu. Pořád ji musíš mlátit do tváří.
  Konečně se mi otevřely oči.
  Starší kat se zeptal:
  -Budeš mluvit? To znamená, souhlasíte s tím, že se stanete císařovou konkubínou?
  Královna zasyčela a mlžila jazykem:
  - Ne! Lepší zemřít!
  Hlavní mučitel řekl unaveným tónem:
  - Deset ran bičem poloviční silou!
  Královna byla na stojanu mírně zvednuta. A kat se rozmáchl a lehce ji praštil do zad. Mladá žena těžce vzdychla. A mučitel pokračoval v bití.
  Jeho údery byly odměřené a přesné. Na bílých zádech dívky naběhly červené pruhy.
  Když skončil bití, mučitel se tázavě podíval na vrchního kata.
  Zeptal se:
  - Souhlasíte s tím, že se stanete císařovou konkubínou?
  Královna zaječela:
  - Nešťourej do mě!
  Vrchní kat nařídil:
  - Pět ran bičem v plné síle!
  Kat se rozmáchl a udeřil. Královně praskla bílá kůže. A tekla krev.
  Mladá žena vykřikla. Okamžitě se ale kousla do rtu a zatnula zuby. Kat ji znovu udeřil vší silou.
  Královna mlčela, ale ještě zbledla. Dýchá ztěžka, z nahé hrudi jí padají kapky potu, na kterých se třpytí rubínové bradavky.
  Kat udeřil, kůže praskla a dolů stékal pramínek krve.
  Když skončil s bitím, znovu se podíval na vůdce.
  Starší mučitel přikývl:
  - A teď blok s háčky!
  Popravčí připevnili na bosé nohy královny dubový, kovaný železný blok. A po okrajích trčely háčky. Zajištěno.
  Hlavní mučitel nařídil:
  - Roztáhni to!
  A kati zavěsili na háky kilové závaží. Jak vpravo, tak vlevo. Závaží byla samozřejmě předem připravena. A vůbec, mučírna má bohatý arzenál.
  Starší kat se zeptal královny:
  -Budeš mluvit?
  Odpověděla sebevědomě a sípala bolestí:
  - Ne!
  Hlavní mučitel poznamenal:
  - Můžeme tě mučit k smrti.
  Královna sebevědomě prohlásila:
  - Je lepší zemřít než zradit.
  Vrchní kat nařídil:
  - Další závaží na obou stranách!
  Popravčí nafoukli a pověsili každé závaží. Královnino nahé tělo se ještě více protáhlo. A kapala z něj směs potu a krve a jeho žíly se ještě více napnuly a vynikly.
  Královna začala tiše sténat skrz zuby. Měla tolik bolesti.
  Starší mučitel se zeptal:
  - Budete mluvit? Staneš se císařovou konkubínou?
  Mladá žena vymáčkla:
  - Ne!
  Hlavní kat navrhl:
  - Teď ti opečeme paty.
  Královna vyhrkla:
  - Stále se nestanu jeho otrokem.
  Popravčí vzali ze skříně láhev olivového oleje. Odzátkovali korek a nasypali si ho do dlaní. Poté jí začali energicky mazat podrážky.
  Královna sebou zoufale škubala a sténala a řekla:
  -Pořád nic neřeknu! A nevezmu si ghúla!
  Popravčí dokončili mazání podrážek. Potom pod královniny bosé nohy položili tenká polena a slámu. Nakapali síru a přinesli pochodeň.
  Plamen se vznítil. Jeho jazyk dravě olizoval nahé dívčí mučení.
  Růžová podrážka se napnula. A královna začala těžce dýchat. A pak, když byly dívčiny nohy pohlceny žárem, vykřikla.
  Starší kat se sarkasticky zeptal:
  - Půjdeš tedy k císaři jako konkubína?
  Královna znovu vykřikla:
  - Ne!
  Kat vycenil zuby. Na jeho signál asistenti přidali dříví. A plamen byl ještě vyšší a žhavější.
  Královna začala křičet z plných plic. Měla velké bolesti. A mučitelé se ušklíbli.
  Vrchní kat se zeptal:
  - No, změnil jsi názor?
  Královna zařvala:
  - Ne!
  Starší mučitel řekl sebevědomě:
  "Tak jí taky usmažíme prsa!"
  Popravčí si opět nalil na ruce olej. A vrhli se k mladé ženě, aby jí namazala plná ňadra.
  Hrubě hrabali na bradavkách královny, které měly šarlatovou barvu, a štípali ji do poprsí.
  Od doteků mučitelů prsa vznešené osoby nafoukla a ztvrdla.
  Královna to vzala a zařvala:
  - Špina!
  Po dokončení mazání jeden z popravců zvedl pochodeň a zapálil ji. Mučitelé přinesli ženě oheň na obnaženou hruď. A začali ji bez obřadu střílet.
  Královna zasténala ještě víc. Jak nesmírně bolestivé a bolestivé to bylo.
  Popravčí se zasmáli a vycenili zuby. Mnozí měli železné, ale vrchní kat měl zlaté!
  Tohle je opravdu krvavý tým. A jejich zuby jsou jako jejich duše!
  Spálili jí holé paty a obnaženou hruď zároveň.
  Kat se zároveň zašklebil a mrkl...
  Královna se svíjela na stojanu. A nesmírně ji to bolí.
  Starší mučitel se zeptal:
  -Vezmeš si císaře?
  Mladá, vyčerpaná žena vykřikla:
  - Ne!
  Hlavní mučitel zavrčel:
  - A teď je čas, aby si také namazala lůno...
  Zde princeznina práce došla. A byla poslána na malé občerstvení. Protože byla velmi krásná, dávali jí mléko a ryby na kaši. Princezna jedla a měla pocit, že se jí chce spát.
  Ale musel jsem jít znovu a postavit se za volant a otáčet už tak znechuceným mlýnským kamenem.
  A je to tak těžké a svaly se doslova kroutí bolestí. Aby se rozptýlila, začala Augustinová znovu skládat.
  Popravčí se chystali začít promazávat lůno, ale přiběhl chlapec a sdělil císařův rozkaz, aby mučení zastavil.
  Popravčí uhasili oheň pod bosýma nohama mladé ženy a velmi opatrně nejprve odstranili závaží z bloku. Pak samotný blok a poté královna ze stojanu.
  Otřeli ji alkoholem a odvedli nahoru do komnat, aby si odpočinula a zotavila se z bolesti.
  Císař mezitím sledoval v sále zápasy gladiátorů. To je také velmi krutá, ale nepochybně zábavná podívaná.
  Dvě dívky se praly. Jeden s červenými vlasy, druhý s bílými vlasy.
  Oba jsou velmi krásní, svalnatí, trénovaní.
  Do ringu vstoupili pouze v kalhotkách a jejich trupy zůstaly nahé.
  Velkovezír poznamenal a zašeptal císaři:
  - Úžasné krásy a stejná síla.
  Diktátor přikývl:
  - Ano, skvělé, a to je třída!
  Blondýnka byla vyzbrojena mečem a štítem a zrzka trojzubcem a dýkou.
  Šli opatrně s bosýma nohama a přibližovali se.
  Pak se na sebe vrhli.
  Zrzka zasáhla blondýnku trojzubcem do nohy, ale ta byla zasažena mečem do ramene a uskočila.
  Obě dívky byly zraněny. Publikum zapískalo. Pak se zrzka znovu pokusila naplácat blondýnku do bosých nohou. Ale snadno se tomu vyhnula. Bitva byla stále intenzivnější.
  Zrzka s řevem máchla dýkami k blondýně hrudi, ale ona si nastavila štít.
  A čepel se odrazila.
  Obě ženy se rozzuřily a začaly se k sobě přibližovat. Tady jsou zase hity a rány. A dvě, téměř nahá těla, propletená dohromady.
  Dívky začaly bojovat v klinči. Diktátor udělal znamení. Maurové vyskočili a na holé, lehce zaprášené paty dívek vrazily zapálené pochodně. Vezmou to a řvou.
  Šli se zlomit. Jenže zrzka zasáhla blondýnku dýkou do boku a ona sama dostala meč do krku.
  Obě dívky omdlely šokem bolesti a zmrzly, zakrvácené a nahé.
  Maurové pálili své holé, dívčí, tak svůdné podpatky žhavým železem.
  Ale dívky se ani nehnuly.
  Císař poznamenal:
  - Je škoda, když ženy umírají! Nebylo by lepší vrhnout kluky do bitvy?
  Velký vezír přikývl:
  - Máte pravdu, jako vždy, pane!
  Jako první vstoupili do arény dva asi čtrnáctiletí teenageři. Byli to svalnatí, pohlední, opálení chlapci v červených plavkách. V rukou drželi meče.
  Vstříc jim vyšli i stejně staří a vysocí chlapci. A také svalnatý, krásný, opálený, jen zelené plavky a šavle místo mečů.
  Poklonili se císaři a jeho družině. Dupali bosými, drsnými, chlapeckými nohami a křičeli:
  - Ti, kteří jdou na smrt, vás zdraví!
  Císař zamumlal:
  - Start!
  Kluci začali bojovat. Krev se okamžitě vyvalila a na opálených svalnatých tělech se objevily rány. Chlapci neměli štíty a sami byli syrovými bojovníky, takže bitva byla prchavá. Spadl chlapec v zelených plavkách. Maurové mu spálili holé chodidla pochodní. Vyskočil, ale znovu spadl a zastřelil. Další chlapec spadl v červených plavkách. Ale téměř okamžitě v zelené. Tři chlapci zmlkli. Jeden zůstal stát. A jeho holé podrážky zanechávaly krvavé stopy.
  Maurové spálili chlapcům holé, mozolnaté podpatky. Vonělo to jako spálené maso. A byli odvlečeni na hácích.
  Chlapec utrpěl několik škrábanců...
  Císař přikývl:
  - Budete pokračovat v boji! Ahoj, dávám ti život do zítřka!
  Chlapec byl odvezen...
  Pak vyšlo dalších pět chlapců, asi dvanáct nebo třináct let, ve žlutých plavkách a s trojzubci. A pět stejně starých a vysokých kluků v černých plavkách a s rapíry.
  Za prvé, tyranova družina uzavírala sázky. A pak začala bitva.
  Chlapci umírali jeden po druhém. Na nohou zůstal jen jeden bojovník, asi dvanáctileté dítě ve žlutých plavkách. Zbytek byl propíchnut. A ani spálení holých pat žhavým železem jim nepomohlo vstát.
  Císař nařídil:
  - Tento chlapec musí žít do příštího boje. Zbytek hoďte lvům a krokodýlům.
  Pro další bitvu už byl tucet chlapců vyveden s kopími proti nosorožcům. Kluci byli mladí, bylo jim asi čtrnáct nebo dvanáct let. A proti nim stojí obrovský nosorožec.
  Ve skutečnosti nebyla žádná šance na přežití. Pravda, děti jsou chytré a bitva se vlekla.
  Maurové navíc na příkaz tyrana dokonce začali chlapcům házet žhavé uhlíky pod bosé nohy.
  A bylo to docela bolestivé.
  Císař byl velmi potěšen. Pomalu popíjel sladké červené víno a hltal krocana v omáčce.
  Chlapci umírali jeden po druhém. Je pravda, že chlapci v modrých plavkách se podařilo zasáhnout nosorožce kopím do oka a zvíře se rozzuřilo. A pak nějakou dobu obratně uhýbal úderům obrovského rohu.
  Ale nakonec ho ta potvora taky dokončila.
  Zmrzačené mrtvoly byly zvednuty háky a odvlečeny ke klecím.
  Pak další boj: sedm chlapců v plavkách a s meči proti velkému africkému lvu.
  Dětem bylo obvykle deset nebo jedenáct let a byli to aspirující gladiátoři.
  Ale tyranův doprovod byl spokojený. A ve skutečnosti se bitva ukázala jako krvavá a spíše pomíjivá.
  Velký vezír dokonce poznamenal:
  - Bylo by lepší postavit starší kluky!
  Císař protestoval:
  - Ne! To je tak akorát.
  Lev chlapce roztrhal, ale jemu samotnému se téměř nic nestalo. Takhle dopadla bitva.
  Pak další boj. Tentokrát vyšla docela vysoká dívka s atletickou postavou. Také měla na sobě jen plavky. A její vlasy jsou obarvené ve třech barvách: žlutá, červená, zelená. Měla meč a dýku.
  V tomto případě se již jedná o zkušeného gladiátora a slavnou krásku.
  Bojoval proti ní poměrně velký a ostřílený vlk.
  Bitva bude napínavá. Bylo ale jasné, že šelma už není mladá a není rychlá.
  Přesto je boj krásný. Mocná dívka nikam nespěchala. Pořád škrábala vlka mečem a dýkou a každou chvíli uhýbala. A pak ho kopne do brady holou patou.
  Náraz vyrazil pár vlčích zubů. A když úplně zpomalil, hrdinka mu usekla hlavu.
  Takhle dopadl souboj.
  Dívka zanechala bosé krvavé stopy a opustila stadion.
  Pak vyšla další, tentokrát brunetka. Je opálená, bosá a navíc má na sobě jen plavky.
  Vystoupili proti ní tři chlapci s meči. Byli mladí, asi dvanáctiletí, hubení, ale šlachovití. Je jasné, že to jsou otroci a jejich záda a boky jsou pokryty jizvami od řas. Chlapci mají oholenou holohlavou hlavu a jsou v plavkách, z nichž vyčnívají ostré lopatky, proti velké a silné dívce. Která má v rukou dva meče.
  Bylo jasné, že kluci jsou nezkušení a odsouzení k smrti.
  Císař poznamenal:
  - Není bitva příliš nerovná?
  Velký vezír poznamenal:
  - Nelíbí se ti, když umírá něžné pohlaví.
  Tyran přikývl:
  - Ano, ženy by neměly umírat! A chlapci jsou muži a to nejméně cenné zboží.
  Bitva začala na signál gongu. Černovlasá nikam nespěchala. Chtěla dát klukům šanci a předvést krásný boj. Kluci jsou mrštní, otužilí, ale zjevně netrénovaní.
  Ale bojují s velkou zuřivostí. A už je vidět, jak se kostnatá těla opálených kluků lesknou potem.
  Císař přikývl:
  - Báječné!
  Zde brunetka poškrábala jednoho z chlapců na jeho svalnaté tmavé hrudi. Byl zraněný a křičel.
  Bojujte znovu...
  Dívka kopla chlapce bosou nohou do slabin. Upadl z šoku bolesti a omdlel.
  Císař nařídil:
  - Zvedněte to!
  A Maur vyskočil a spálil chlapci holou mozolnatou patu žhavým železem. Vyskočil.
  Brunetka držela mlýnek dvěma meči a udeřila plochou čepele zezadu do hlavy. Ne smrtelné, ale zcela vyřadí vědomí.
  Maur znovu spálí dítěti holou patu. V lomech pracují otroci obvykle celý rok bez bot a jejich podrážky jsou tvrdší než kůže jejich bot. Žhavé železo je ale stále pálí a nutí je křičet.
  A znovu vyskočí. Černovlasá žena udeřila chlapce loktem do brady a on upadl. A znovu trpí holé, trpělivé paty dítěte horkým železem.
  Gladiátorka se zdráhá zabíjet chlapce. Ale kam můžete jít? Udeří jílcem do spánku. Ale opět Maur kauterizuje patu. A chlapec křičí.
  Zřejmě je budeme muset přidat .
  A jednomu z chlapců žena usekne hlavu.
  Dívka pak srazí dalšího a srazí dalšího. Podívá se na císaře.
  On křičí:
  - Dokonči to!
  Tmavovláska si povzdechla a chlapce ubodala. Despota nezná slitování. A musel jsem dokončit i to druhé. A pak dokončit třetí.
  Poté se dívka rozplakala a opustila stadion nebo seznamy s rozrušenou tváří.
  Její bosé, půvabné nohy zanechávaly krvavé, vyřezávané stopy.
  Další bitva byla ještě brutálnější.
  Vyšli dva velcí gladiátoři s nahými trupy. Bojovalo proti nim sedm chlapců ve věku deseti nebo jedenácti let. Muži měli velké meče, chlapci malé.
  A to je samozřejmě brutální boj. A nemilosrdný, přiznejme si, výprask.
  Chlapci padli a zemřeli, přičemž tekla krev.
  Občas se jim ale podařilo poškrábat i muže gladiátorů. A způsobit rány na trupu.
  Císař poznamenal:
  - Konkurenční boj!
  Velký vezír poznamenal:
  - Ano, Vaše Veličenstvo. Kluci sice nejsou cenným zbožím, ale i tak je vám jich trochu líto!
  Despota přikývl:
  - Ano, lítost není pro muže! Je dobře, že tito válečníci prošli, ale příště na ně vypustím lva!
  Na konci vyšli dva kluci s trojzubci a sítí. Také mladí, asi třináctiletí, nezkušení a s ostříhanými vlasy na pleš. Před rvačkou si chlapci často nechávají oholit vlasy na paruky, aby mohli později generovat příjem.
  A na kluky vypustili tygra.
  Děti se pokusily hodit síť, ale tygr ji utrhl a spěchal děti rozřezat na kusy.
  Císař zpíval:
  - Jsem tygr, ne kočka,
  Žít teď ve mně...
  Ne Leopold, ale Leopard!
  Práce byla konečně dokončena a Augustinovy myšlenky byly přerušeny. Šla na večeři. Vězeňkyním bylo nařízeno, aby se svlékly. Byli nazí a z kbelíků na ně lila teplá, sluncem ohřátá voda. Poté byly dívky odvedeny na večeři. Augustin dostal opět mléko a kuřecí stehno.
  Poté mě odvedli do cely. Před spaním si dívka samozřejmě přečetla modlitbu, padla na matraci a okamžitě usnula.
  
  
  RUSKÝ PREZIDENT VLADIMÍR ZELENSKÝ
  Po inauguraci Vladimir Zelenskyj oznámil rozpuštění Rady a konání předčasných parlamentních voleb. To se obecně očekávalo. Vztahy s Ruskem však zůstaly napjaté. Vladimir Putin nepogratuloval Zelenskému k vítězství a neuznal prezidentské volby na Ukrajině. To ale novému mladému vůdci dokonce prospělo. Nacionalisté, kteří se na něj dívali podezřívavě, ho poznali jako jednoho ze svých. A Západ si uvědomil, že Putin je skutečně agresor. A posílila podporu Ukrajině. Takže to začalo pro zdraví a skončilo pro mír. Zelenskyj se toho chopil a v nových volbách do Rady si vedl mimořádně silně. Podařilo se získat parlamentní většinu. A pak uspořádal několik referend. Včetně ústavní reformy.
  Výrazně se rozšířily pravomoci prezidenta. Rada je naopak omezená. Poté Zelenskyj začal rozhodně provádět reformy a modernizaci.
  Ve stejné době byl na Donbasu vynalezen mazaný tah. Válečnici Anastasii Orlové byla nabídnuta zajímavá možnost. S podporou Ukrajiny a západních zpravodajských služeb se stane gubernátorkou Luganské a Doněcké oblasti. Pak bude mít formální členství na Ukrajině a peníze na obnovu a větší osobní moc. A dokonce i vlastní armádu. Tedy varianta Kadyrov . Když Rusko skutečně dalo nezávislost Čečensku, pouze formálně si nad ním ponechalo kontrolu.
  Anastasia Orlová, která má vliv mezi polními veliteli, tuto možnost přijala. Musím říci, že tato žena byla velmi krásná, blonďatá a obvykle i v chladné zimě běhala bosa.
  Anastasia vyhlásila válku "kradoucímu" vedení Nového Ruska. Je to velmi militantní a autoritativní dívka. A založila svou rezidenci v Novoazovsku. Část lidí a milic ji podporovala.
  Anastasia s praporem bosých dívek provedla několik nájezdů a dobyla několik měst. Rozpoutaly se místní boje. Došlo k přetahování lanem.
  Anastasia jednala docela obratně a dostávala peníze ze zahraničí. Navíc měla podporu v Rusku. Včetně od žen. K úspěchu přispělo i to, že byl Putin nemocný. Ambiciózní prezident Ruska se zřejmě přehnal. A za těchto podmínek bylo vedení v Rusku rozděleno. Anastasia toho využila a dobyla Doněck. Po získání vážné podpory.
  Válka začala také s Luganskem. Ale ne příliš energický. Milice se ve skutečnosti nechtěly navzájem zabít.
  Nakonec se konaly volby prezidenta Novorossie a vyhrála Anastasia. Okamžitě to uznaly Spojené státy a Kyjev. A pak další západní země a celý svět!
  Zelenskij dodržel slovo a dal Novorossii v rámci Ukrajiny zvláštní postavení. A v Doněcku opět zavlála žlutomodrá vlajka.
  Nastal dlouho očekávaný mír.
  Zelenskyj aktivně bojoval proti korupci, a dokonce zavedl trest smrti za hospodářské zločiny. Přísným a obratným řízením a sestavováním profesionálního týmu zajistil Vladimir Zelenskyj Ukrajině vysoký růst. Země stoupala a moc nového vůdce sílila. Vztahy s Ruskem se zlepšovaly. Co přispělo k mrtvici, která vzala Putina a učinila jej méně ambiciózním a agresivním.
  V Rusku Zelenského popularita rostla. Byl to silný řečník, okouzlující člověk, populista. A ne komunista, ale ani antikomunista. Populární, jak mezi levicí, tak mezi ruskými oligarchy. Velmi populární mezi ruskou mládeží. Intelektuál a chlap. Zdá se, že je inteligentní, ale chopil se trvalé moci. Ano, rozhodně vůdce, ale zároveň i gentleman! Vysoká kultura, ale srozumitelná a lidmi milovaná. Skutečný talent v managementu. A skvělý organizátor.
  A tak, když uplynulo pět let prosperity a vzestupu Ukrajiny a Zelenského moc konečně posílila, následoval senzační návrh.
  Totiž spojit se s Ruskem. Vytvořte jediný odborový stát se společným prezidentem s velkou mocí. Samozřejmě lidově zvolení.
  A v Rusku byla elita v šoku. Jaký pohyb! Do této doby Putin zeslábl z vážné nemoci a ztratil popularitu. To znamená, že nemohl bojovat, alespoň ne naplno. A sám Medveděv obecně není žádný bojovník a lidé ho nemilují.
  A tady se Zelenskij zjevně chce stát prezidentem svazového státu a... Jeho šance jsou reálné! Za prvé, Západ by rád viděl Vladimira Zelenského jako prezidenta Ruska a Ukrajiny! Ukázal se jako zcela prozápadní a evropský politik. Za druhé, Zelenskyj je populární v Rusku a zejména na Ukrajině. Za třetí, v dohledu nejsou žádní konkurenti. Putin je vážně nemocný, Medveděv slabý a neoblíbený, Zjuganov a Žirinovskij jsou příliš staří. V dohledu nejsou žádní jiní vůdci. Navíc, začtvrté, existuje podpora ze strany oligarchů z Ruska a Zelenského.
  Ano, je jasné, že jde o velmi vážného kandidáta na prezidenta Ruska. Má sílu, charisma a mimořádný dar řečnictví. A také podpora jak západních, tak ruských médií. Plus popularita nového v ruské politice pod starými a nudnými vůdci.
  Stručně řečeno, je nepohodlné odmítnout a děsivé nabídku přijmout. Putin utrpěl druhou mrtvici. Medveděv se stal úřadujícím prezidentem Ruska.
  Samozřejmě zdaleka není pravda, že Zelenskij definitivně vyhraje. A opravdu chci anektovat Ukrajinu. Medveděv má touhu překonat Putina! Ale má cenu podstupovat takové riziko, jako jsou volby se Zelenským?
  Obyvatelé Ruska však podpořili myšlenku sjednocení s Ukrajinou. Do ulic vyšly statisíce lidí - požadovali: jednotu slovanských bratří. Demonstranti se v Moskvě střetli s policií. Mnoho lidí bylo zraněno. Začala se zvedat vlna protestů.
  Komunisté nakonec Zjuganovovi, přesněji řečeno, vyhnili, a mladší vedení začalo vyvádět lidi do ulic. Náročná změna režimu.
  Přihlásili se také nacionalisté a měli své silné a ambiciózní vůdce. Majdan se stal stále více módním. Na policii byly házeny kameny a Molotovovy koktejly. Stále více se začala projevovat dlouhodobě kumulovaná nespokojenost lidí.
  Medveděv zasedal bezpečnostní radu.
  Většina členů byla pro sjednocení - s odkazem na fakt, že ďábel není tak hrozný, jak je malován. A administrativní zdroje a propaganda jsou obrovskou silou! A že lidem lze důkladně vymýt mozky a obecně budou volit stranu u moci.
  Ruští miliardáři také přísahali věrnost Medveděvovi, který byl předvídatelný, byl u moci už dlouho a víceméně všechny uspokojoval.
  Miliardář Deribasco logicky poznamenal:
  - Musíme vést volební kampaň ve stylu: Medveděv je dnes Putin a žádní Zelenští pro nás nejsou nebezpeční!
  Roman Abramovič autoritativně poznamenal:
  "Vytáhli jsme Jelcina z volební jamky se čtyřprocentním hodnocením a vytáhneme vás ještě víc!" Naše peníze a média jsou naší zárukou!
  Prochorov potvrdil:
  - Nechceme tak vysoké daně pro bohaté jako na Ukrajině a budeme stát při vás všech!
  Dmitrij Medveděv praštil pěstí do stolu a oznámil:
  - Pak přijímáme návrh na integraci a sjednocení!
  Mezi Ukrajinou a Ruskem byla podepsána dohoda o sjednocení. Poměr sil se okamžitě změnil. Prezidentské volby se mají konat do tří měsíců.
  K registraci do prezidentského úřadu stačí buď nasbírat sto tisíc podpisů, nebo složit devadesátitisícový vklad, který se vrátí, až když se dostanete do druhého kola. To jsou opravdu vtipná pravidla. Částečně převzato z ruské a částečně z ukrajinské legislativy.
  Kandidátů na prezidenta bude samozřejmě mnoho, Medveděvův tým si zřejmě myslel, že by to pro ně bylo ještě výhodnější! Říká se, že mobilita voličů dá úřadům výhodu v prvním kole. A ve druhém budou všichni podporovat Medveděva. V každém případě s tím úřadující prezident počítal. A začalo to...
  Anastasia Orlová, tato bosá Kleopatra, řekla, že proti celé stovce bude Zelenskyj. A že je Lancelot proti drakovi Putinovi a Medveděvovi.
  Objevily se tvrdé útoky v tisku. Někteří byli na straně Zelenského, jiní byli na straně Medveděva.
  Začalo období registrace kandidátů. V Rusku nastaly nepokoje. Syn Džochara Dudajeva se objevil na Kavkaze a vyhlásil džihád. A získal širokou podporu v islámských oblastech. Mnoho odborníků zde podezřívalo uši CIA. Trumpovo prezidentství je navíc u konce a my potřebujeme vybojovat alespoň nějaká vítězství. A Zelenskij na ruském trůnu je velké vítězství! I když se najdou i skeptici, kteří tvrdí, že Zelenskij dokáže z Ruska udělat skvělou zemi, mnohem silnější, zejména ekonomicky, než byla za Putina.
  Takže názor byl rozdělen i na Západě. Jednotný ukrajinsko-ruský stát je samozřejmě mocným spolkem a vůbec nejde o vtip. Tohle může být opravdu monstrum. Sjednocení samozřejmě podpořily i ruské bezpečnostní složky. Anastasia je navíc skvělá žena. Ona, spolu s praporem dívek, všechny krásky, byly bosé a v bikinách, srazily a porazily ruské speciální jednotky. Když shromažďují prach, aby svrhli Zelenského příliš zapáleného fanouška.
  Dívky předvedly, že bojují pohádkově naboso a v bikinách! A speciální skupina "Vympel" byla poražena horkými ženami. V důsledku toho padlo rozhodnutí nezasahovat a v Novorossii se k moci dostalo proukrajinské vedení.
  Anastasia vedla kampaň pro Zelenkyho . V bitvě dívka uměla házet ostré, tenké kotouče, bumerangy a granáty bosýma nohama. Bojovnice v bikinách se staly legendárními. Celý pluk dívek, každá z nich má hodnotu celé divize. To je obrovská síla!
  Anastasia se řítila sněhem a její červené, holé podpatky se blýskaly. Dívka zpívala:
  V rozlehlosti vesmíru, věř mi, existuje sen,
  Je jako paprsek slunce na obloze...
  V očích Svaroga je mír a čistota,
  Je pro nás, jako Ježíš vstane z mrtvých!
  
  Zrodíme zářivý osud,
  V květnu bude zářit jako sluníčko...
  Ale nechápu, jak dlouho mohou být nemrtví,
  Jak si s námi osud zahrává!
  
  Braň svou vlast, rytíři,
  Ať svítí nebeská hvězda...
  Chráníme rozlehlost naší rodné Země,
  Ať se planeta stane věčným rájem!
  
  Co ale dokáže hrozný komunismus?
  Udělá vlajku vlasti všemocnou...
  A zuřivý fašismus zmizí v pekle,
  Probodneme nepřítele velmi silným úderem!
  
  Dejte svá srdce naší vlasti,
  Zářit velmi jasným teplem...
  Projdeme naší bitvou až do konce,
  A zničíme Fuhrera jednou ranou!
  
  Soudruh Stalin nahradil svého otce,
  Jsme děti různých generací...
  Horda zahyne v pekle v šílenství,
  A geniální Lenin ukáže cestu do Edenu!
  
  V Rusku je každý kluk obr,
  A dívky jsou vycvičené k boji...
  Pán Všemohoucí rodina je pro nás jedna,
  My Rusové jsme vždy uměli bojovat!
  
  Dosáhneme, věřím, že brzy dosáhneme všeho,
  Nic vyššího ve vesmíru není...
  Člen Komsomolu zvedl veslo,
  A trefit Führera na střechu!
  
  Už žádný komunismus, žádné nápady,
  Jsou krásné a přinesou radost!
  A Fuhrer je prostě padouch,
  Velmi zákeřné, velmi černé!
  
  Jsem dívka - velikost bojovníka,
  Bosá, směle běžela zimou...
  Můj hustý cop je ze zlata,
  Postavil jsem rychlou růži!
  
  Může vzniknout miliarda nápadů
  Jak zařídit vlast v komunismu...
  Pokud uvidíš Fritze, udeř ho tvrdě,
  Aby ten krvavý Adolf nesedl na trůn!
  
  Zabij fašisty pěstí,
  Ještě lépe, praštit je perlíkem...
  Pojďme jet podél Volhy s vánkem,
  Drcení koz nám prostě nevadí!
  
  Vychováme vojáky pro vlast,
  Dívky spěchají do útoku...
  Kráska namířila kulomet,
  Hitlerova odplata bude bolestná!
  
  Nikdo nemůže porazit Rusy,
  I když je vlk fašismu ostřílený čert...
  Ale jeho medvěd je stále silnější,
  Který řád staví nový!
  
  Utíkej za vlast, za Stalinem,
  Členové Komsomolu se řítí bosi...
  Nacisté byli sekáni vařící vodou,
  Protože Velcí Rusové jsou nejlepší!
  
  Do Berlína vstoupí hrdé dívky,
  Zanechají bosé stopy...
  Nad nimi je zlatý cherubín,
  A stříbrnou jako vosí perly!
  Dívka zpívá, ale jak bojuje! Koneckonců to byla ona a její čtyři partneři, kteří svého času zachránili milici před úplnou porážkou u Iolaisk .
  Pak vstoupilo pět dívek v bikinách a naboso s celou armádou.
  Ano, byla to docela podívaná.
  Anastasia hodně vystřelila z kulometu, přerušila nepřátelskou linii a pak holými prsty u nohou hodila několik tenkých disků najednou. Ty hlavy jsou useknuté.
  A Anastasia bude zpívat:
  - Za Svatou Rus!
  Natasha také střílela, sekala nepřátele a kvílela, házela granát bosou nohou a srážela tank:
  - Pro Svaroga!
  A pak přijde na řadu zlatovlasá Zoya. A také hází dar smrti bosou nohou a volá:
  - Pro budoucnost rodnověrství!
  A Aurora je bude následovat co nejdříve. A nahou patou uvolní dar smrti a křičí:
  - Pro velké hranice!
  A pak Světlana zatlačí dovnitř. Dá dávku a pak z kulometu a holými prsty u nohou sešle zkázu...
  A bosá kráska křičí:
  - Za návrat Romanovců!
  Ano, Anastasia byla fanouškem obnovy královské říše. Ve skutečnosti je v Rusku stejně u moci car. Proč tedy nevytvořit legitimní monarchii? V žilách Romanovců navíc proudí krev mnoha generací evropských králů. Je to jejich rodokmen? Jaká je Putin, a zvláště Lukašenko, rodina? Kdo mají být králi? Ale Romanovci jsou Boží pomazaní!
  Anastasia a její kamarádky v bikinách dokázaly mnoho zázraků. Bojovala jako ďábel. Pak se ale pohádala s Putinem a postavila se na stranu Zelenského. Anastasia obecně viděla, že se Ukrajině děje křivda, a se zvýšeným smyslem pro spravedlnost se postavila na stranu slabších!
  Anastasia a jejích pět odrazily útok na Novoazovsk, když se ji pokusily zatknout jako rebelku. Celá kolona vládních sil byla odříznuta a odzbrojena.
  Načež zajatci padli na tváře a políbili Anastasii a druhé dívce na holé, zaprášené nohy.
  Dívka filozoficky řekla zajatým vojákům Novorossie:
  - Nechci tě zabít! Jste moji bratři! A já se stanu vaší královnou!
  Obecně platí, že Novorossija přijala Anastasii bez většího poškození nebo těžkých ztrát. Pravda, blonďatý terminátor usekl hlavu guvernérovi Doněcké republiky a zabil jeho strážce, složené převážně z Kavkazanů.
  Anastasia byla dlouho legendou. Na Krymu dokázala takové zázraky, že získala hvězdu Hrdiny Ruské federace. Bez ní by to s jejími partnerkami v bikinách tak hladce nešlo. Ale pak byla Anastasia vzata a zbavena všech ruských vyznamenání. Včetně za vraždu ruských speciálních jednotek v bitvě, kdy se ho snažili odstranit. Bylo dokonce zahájeno trestní řízení.
  Neodvážili se ale rozpoutat velkou válku s prakticky nezávislým Novorossií. Putin navíc onemocněl a bez něj nikdo nechtěl nést odpovědnost.
  Zejména Medveděv, který obecně není vůdcem ve svém nitru a duchu. Ale přesně toto vyhovovalo Medvědům ruským oligarchům a Putinovu okolí - dají se snadno zmanipulovat.
  Ať je to jak chce, proti Zelenskému se zvedla obrovská propagandistická mašinérie. Začali vinit všechny ze všeho. A že byl údajně narkoman, zloděj a vysával miliardy přes offshore společnosti a že byl obecně gay.
  Provincie šla psát. A samozřejmě nechyběli svědci a ujištění různého druhu. Včetně obvinění z homosexuality. Registrace zájemců teprve začala a bahno už se sype.
  Kolosální se ukázal počet lidí ochotných zúčastnit se voleb, jak Ukrajinců, tak především Rusů. Nastoupili jak komunisté, tak nacionalisté. Najednou se k volbám objevil i starý a nemocný Zjuganov. I když už opustil post předsedy Komunistické strany Ruské federace. Afonin , Udaltsov a Grudinin také šli k volbám . A obecně je tu stále hromada levicových kandidátů, málo známých, ale chrtů. A tolik lidí chce kandidovat na prezidenta! A co devadesát tisíc dolarů? Je to na ruské poměry opravdu tak velké množství?
  Bylo to, jako by byly tanky ochotné stoupat. A podnikatelé, umělci, popové postavy a spisovatelé. Ano, aktivní jsou i spisovatelé. Udělejte si reklamu. A devadesát tisíc dolarů není tolik. CEC tedy obdržela stovky žádostí.
  No přece volby! No, jaká to byla show! Dokonce i Alla Pugachev kandidoval na prezidenta. Proč ne? Alka začala zapomínat a možná si to připomene! Ze starých lidí se do prezidentského úřadu vyšplhal Jurij Lužkov. Zřejmě jsem se chtěl také připomenout.
  Taková show se samozřejmě neobejde bez Vladimíra Volfoviče. Voleb se ale tentokrát zúčastnil jak jeho syn Igor Lebeděv, tak jeho pravá ruka Degtyarev. I do voleb šli ve třech kolonách.
  Stěhovali se i nacionalisté. Samozřejmě, že na prezidenta kandidoval legendární Demushkin , který si odseděl ve vězení, a zajímavé je, že "Spider", vůdce "Metal Corrosion" a šéf rockové skupiny "Kolovrat", a mnoho dalších.
  No samozřejmě, že do kampaně vyrazili i pop zpěváci. Zde jsou Philip Kirkorov a Nikolaj Baskov. Také nemají co ztratit. Taková vojenská stráž nasazena.
  A Timothy a Vitas a obecně mnoho lidí šli do kampaně.
  Samozřejmě ani náhodou! Medveděvův plán byl nominovat obrovské množství kandidátů, kteří by mu ve druhém kole přenesli hlasy. Celkově je plán zajímavý. Medveděvovo hodnocení je zpočátku nižší než Zelenského. A bez mazanosti není možné vyhrát!
  Ale Jelcin měl také nulové hodnocení, ale proti Zjuganovovi dokázal vyhrát. Pravda, ten druhý vedl volby jako invalida: schválně prohrál!
  A v tomto případě je Medveděv proti mimořádnému a velmi talentovanému člověku.
  Takže se toho tady hodně děje. Na Solovyovově show na něj Zelenského neustále házeli bláto. Pravda, pak jedna dívka hodila Solovjovovi do obličeje zmrzlinu prsty bosých nohou. A vyrazila si oko. Poté se ukázalo, že není bezpečné házet na Zelenského bláto! Jako, ten chlap je ukrajinský orel!
  Obecně v ruské společnosti nepanovala jednota. Zelenského podporovalo mnoho, mnoho lidí. Jako, opravdu mladá krev a byl schopen zvýšit Ukrajinu bez vysokých cen ropy a plynu! A co Medveděv? Země se doslova topí v dolarech ropy a plynu a ekonomika je v naprosté stagnaci. Neexistuje žádný růst, pouze se zvyšuje nezaměstnanost.
  Medveděv má obecně nejvyšší anti-rating ze všech politiků. I když právě proto je to pro oligarchy výhodné. Čím více jsme na nich závislí, tím více kontrolujeme. Ruská vláda začala narychlo všem zvyšovat platy a důchody. A občas...
  Medveděv navíc dokonce navrhl snížit věk odchodu do důchodu o dva roky. Jako, všechno je pro dobro lidí. A byly provedeny pozměňovací návrhy ke zvýšení důchodů a započítání práce po odchodu do důchodu jako délky služby.
  Medveděv a úředníci nezapomněli. Aby se postavili a hlasovali pro něj. Zejména byla zrušena veřejná prohlášení o příjmech a povoleny dary až do výše tisíce dolarů. Což se úředníkovi samozřejmě líbilo. Stejně tak povolení mít nemovitosti v zahraničí, stejně jako účty.
  Aby si získal kuřáky, došlo k výraznému zmírnění protitabákového zákona. Byl povolen noční prodej alkoholu, legalizován byl i hazard. Toho oligarchové vítali, vlastně proč přijít o takový příjem a brát je do ilegality.
  Program "Panenky" je zpět. Začali ukazovat více erotiky v televizi.
  Medveděv také vyhlásil amnestii, a dokonce nařídil vyplácet vězňům finanční pomoc. A to je také nemalé procento hlasů. A samotní vězni a jejich rodiny.
  Medveděv obecně předložil heslo: více svobody! Rusko je skutečně unaveno Putinovým despotismem. Když v televizi ani neuvidíte nahou ženu!
  A samozřejmě tam byl pokus ukázat: život se stal svobodnějším, život se stal zábavnějším!
  Medveděv také snížil ceny alkoholu a povolil reklamu piva v televizi. Vlastně proč zacházet příliš daleko.
  Na Kavkaze ale vypukla válka. Po Putinově odchodu začali horolezci požadovat ještě více privilegií a práv. A jejich ambice jen rostly. Turecko navíc začalo aktivněji tlačit na Kavkaz, jejich ambice rostly, zvláště když v Sýrii Erdogan podle jeho názoru dostával příliš málo. Situaci ztížil pokles cen ropy a následně i plynu. Byla to Venezuela, která zvýšila produkci po svržení Madurova režimu . Spojené státy a Írán se konečně usmířily a v Libyi byla ustanovena jednotná vláda.
  Klesající ceny ropy zhroutily ruský rubl, podpořily inflaci a devalvovaly růst mezd a důchodů.
  A rostoucí aktivita militantů na Kavkaze hrála proti Medveděvovi.
  Řekli, že nebyl schopen zachovat Putinův odkaz. A co obecně, jak se často stává: superstar se jmenoval slabým nástupcem.
  Jak USA, tak arabské země a dokonce i Írán podporovaly separatismus na Kavkaze. Mezi bezpečnostními složkami se ale objevily neshody. Někteří stále chtěli vidět Putinova dlouholetého partnera Medveděva jako prezidenta! A další se chystali nasadit mnohem populárnějšího Sergeje Shoigu.
  Ten však nebyl podporován oligarchy a průmyslníky. Považovali ho za příliš levicového a miliardáři byli unaveni diktaturou jednoho člověka. Všichni chtěli na trůn liberála a usmíření se Západem. Medveděv, který čekal, až skončí registrační období pro prezidentské kandidáty, Šojgua vyhodil. Co způsobilo nepokoje v armádě.
  . KAPITOLA Č. 2.
  Poté Medveděv udělil Šojguovi dlouho slibovanou hodnost maršála a udělil mu post čestného místopředsedy vlády. Také populistický krok. Ale každopádně předvolební situace úřadujícímu prezidentovi nepřála.
  Zelenskyj je mladší, úspěšnější, výmluvnější, boduje. A i když byla zaregistrována, více než dvě stě prezidentských kandidátů si udrželo své nezpochybnitelné vedení. Medveděv ale ještě musel bojovat o druhé místo. Jeho konkurentkou pro postup do druhého kola se nečekaně stala Alla Pugacheva. Stárnoucí primadona, která dlouho nevystupovala a PR nijak zvlášť neholdovala, najednou v žebříčku poskočila.
  Snad to byla reakce na otravné politiky. Žirinovskij a Zjuganov naopak výrazně poklesly v hodnocení. Lidé jsou z obou těchto politiků strašně unavení. Navíc se na jejich volebním poli objevili mladší a originálnější lídři.
  Pozoruhodně se přidal Demushkin , který obdržel podobu mučedníka ve vězení. Suraikin stále nemohl získat hodnocení, ale další člen jeho party Sergej Kovalev, nejlepší ruský profesionální boxer, také začal získávat body.
  Obecně se Sergej Kovalev ukázal jako zajímavý člověk. Ucházel se o post starosty Moskvy a pro všechny nečekaně se stal druhým. Vstoupil do ruské komunistické strany. A také si začal zlepšovat hodnocení.
  Je třeba poznamenat, že Sergej Kovalev je velmi skvělý boxer - nejlepší mezi Rusy, dokonce předčil Kostyu Tszyu.
  Sergej Kovalev je tedy terminátor a má k Medveděvovi nebezpečně blízko.
  Pravda, většina ruských průzkumových služeb má hodnocení a... Ó. prezident se přecenil. Ale propagace byla důkladná. Medveděv však velké štěstí neměl. Po Putinovi bylo štěstí nějak skoupější. Ceny ropy nadále klesaly, klesal i kurz rublu a ceny rychle rostly. Kavkaz hořel stále aktivněji. A dokonce i Kadyrovovi muži začali bojovat na straně militantů. Taková je situace. A pak Tálibán zaútočil na ruské jednotky na hranici s Tádžikistánem.
  A jak se ukázalo, ruské jednotky nebyly připraveny. Medveděv se znovu postavil. Navíc byl odhalen skandál s krádežemi na ministerstvu obrany a na ministerstvu financí . Na Medveděvovy dlouholeté přátele padl stín. Objevily se také pochybnosti o tom, kdo z Ruska ukradl stovky miliard dolarů. Také podezření. A média se stala drzou...
  Zelenskij vedl volební kampaň klidně, profesionálně, jako show. Žirinovskij jako vždy pracoval více pro úřady než pro sebe. Zjuganov byl vypískán a zasypán zkaženými vejci. Pak zase incidenty...
  Voleb se samozřejmě zúčastnila Ksenia Sobchak, která si nemohla pomoci, než vyhodit coník. Vzala to a hodila Žirinovskému dort do tváře. A upoutala pozornost. Stalo se to také dost epicky.
  Voleb se zúčastnil i Alexander Povětkin. Ruský boxer se po prohře s Joshuou nemohl dlouho vracet, pak se párkrát pohádal s ucházejícími soupeři a ve vážnějším se zlomil. Po dokončení své kariéry šel do politiky a začal vytvářet nacionalistickou stranu.
  Zatím bez většího úspěchu.
  Povětkin ale při televizní debatě udeřil svého protivníka pěstí do obličeje. Vyznamenal se a to mu trochu zvýšilo hodnocení.
  Obecně byly volby hysterické.
  Vedli televizní debaty: na odpověď dali třicet sekund a došlo k hádce. Večírky, rvačky, skandály. Celá fraška.
  Medveděv byl bezostyšně povýšen, ale jeho hodnocení prakticky nerostlo. Postup do druhého kola je stále nejistý.
  Zelenskyj byl s velkým náskokem napřed. A není divu! Za pět let se Vladimírovi podařilo ukončit nezaměstnanost a obnovit všechny závody a továrny a postavit nové.
  Jedním z Zelenského úspěchů byl rozvoj zemědělství a alternativních zdrojů energie.
  Zejména na Ukrajině se objevily elektrárny, které fungují a nabíjejí z rozdílů atmosférického tlaku. Stejně tak geotermální elektrárny. A mnohem víc. Včetně využití energie ionosféry. Stalo se, že věda šla proti ropě a plynu.
  Skutečnou senzací bylo, že se na Ukrajině objevil závod vyrábějící syntetické potraviny a dodávající je do Číny. A Rusko omezilo vývoz potravin.
  Mezi Ukrajinci byli i nominovaní. Zejména Vladimir Kličko. Slavný boxer měl těžkou kariéru. Vrátil se do ringu: porazil Charra a Tysona Zuřivost . Ale třetí odveta proti Joshuovi , stále znovu prohrál, ale vydělal spoustu peněz. A oznámil svůj definitivní odchod z boxu.
  Ale pak se zase vrátil. Bojoval v Kyjevě s Gassievem a vyhrál. Poté svedl další boj a získal titul pravidelného mistra světa - konečně překonal Foremanův rekord i rekord Joe Louise. Poté oznámil svou nominaci na prezidenta sjednoceného Ruska a Ukrajiny. A nutno říci, že Vladimir Kličko je mezi Ukrajinci na druhém místě za Zelenským. A navzdory svému značnému věku v boxu Vladimir Kličko již během volební kampaně provedl povinnou obranu proti boxerovi, který byl o dvacet let mladší než on. A opět vyhrál knockoutem.
  Poté hodnocení Vladimira Klička vyskočilo a přiblížil se k Medveděvovi, čímž získal šance na druhé kolo.
  Obecně měly tyto volby jednoho nesporného favorita: Zelenského a o druhé místo byl velmi těsný boj. Alla Pugačevová, která v boji o druhé místo nakrátko předstihla Medveděva, začala šlapat vedle. V zásadě ji neosvětlovalo nic světlého. A na druhém místě se umístil Vladimir Kličko. Jeho voličstvo ale není příliš stabilní. Sergey Kovalev, který dokázal jít po třech porážkách a posbírat všechny čtyři pásy v polotěžké váze, také bojoval v ringu a znovu získal mistrovský titul.
  A jeho hodnocení opět poskočilo. Mohl by se dostat i do druhého kola. Další ukrajinští boxeři: Usik a Lomačenko podpořili Zelenského a prezidenti nezasahovali. I když oba ještě kariéru nedokončili. Proč by měli skončit? Usik porazil Joshuu na body a stal se nesporným mistrem světa v těžké váze. Lomačenko putuje z jedné váhové kategorie do druhé a platí se mu tak velké honoráře, že se zdráhá ukončit kariéru.
  V USA probíhá i volební kampaň. Donald odchází po dvou volebních obdobích a ve skutečnosti není dostatečně zdravý, aby se ucházel o třetí. Mladí kluci kandidují na prezidenta. Od demokratů velmi krásná asi devětatřicetiletá guvernérka - pravděpodobně nejmladší dáma mezi prezidentskými kandidáty. I od republikánů, od mladých generálů-hrdinů války proti Íránu.
  Generace politiků ve Spojených státech se změnila.
  V Rusku by Putin možná dokázal porazit Zelenského, ale v práci byl zjevně vyhořelý. Přepětí si vybralo svou daň! To, co chtěl, bylo přecenit své síly a nevěřit svému okolí. Nebo ho možná taky otrávili. Po odchodu Nazarbajeva začala v SNS další vlna demokratizace. Kazachstán se stal parlamentní republikou. V Bělorusku Lukašenko nějak podezřele zmizel. A figurkou se stal i prezident.
  Přišla další vlna. V Turecku se již proti Erdoganovi postavil parlament . Kyvadlo se otočilo opačným směrem.
  Zelenskyj skutečně změnil ústavu ve prospěch větší autokracie, ale na Západě je vnímán jako jeden z nich! A referenda probíhají neustále. A existuje skutečná svoboda slova.
  Zelenskyj každopádně nemá žádné zvláštní problémy vyhrát ve druhém kole. S největší pravděpodobností to bude Medveděv, kdo se probojuje do druhého kola - administrativní zdroje může překonat nízká oblíbenost a nepříliš úspěšné kralování. Mnozí si všimli podobnosti s volbami na Ukrajině - mnoho prezidentských kandidátů, Zelenského vedení, nízké vládní hodnocení a vysoké antihodnocení .
  Zda by Zelenskyj dokázal porazit Putina, je stále otázkou, ale Medveděv zjevně roli vůdce národa nezvládl. A demokracie zde hrála proti úřadům.
  Medveděv se nemohl pořádně připravit na zápas. Jeho charakter není stejný. Není to skutečný bojovník!
  Ale problém všech autokracií je ten, že nástupci nejsou moc dobří! Obvykle diktátor na jeho místo dosadil slabocha, aby ho nesvrhl! Například Nazarbajevův nástupce měl omezenou moc. A nevadí mu to - má měkké tělo!
  Ale Vladimir Zelenskyj se každopádně dostal k moci z opozice a není to žádný slaboch.
  Nutno říci, že i Putin byl považován za měkkota a slabocha, proto byli dosazeni prezidentem, po hlasitém Jelcinovi. Ale jak se ukazuje, v tiché bažině jsou čerti!
  A pak se ukázalo, že bažina přeci jen není tak tichá. Ale Medveděv, jak se zdá, není vlk v rouše beránčím, ale skutečně přirozená ovce. A nemůže sebrat sílu.
  Žirinovskij urazil Zelenského obscénnostmi a dostal pokutu. Několik desítek prezidentských kandidátů se stáhlo ve prospěch Medveděva, ale nepřineslo to téměř nic. Ze slavných lidí, kteří hráli, byl boxer Denis Lebedev. Pokročil vlastně čistě technicky. Nechyběli ani podnikatelé a menší kulturní činitelé. Ze spisovatelů hrál ve prospěch Medveděva pouze Sergej Lukjaněnko. Zbytek se chtěl propagovat . A všichni věřili ve štěstí.
  Medveděv docela vyrostl. Ale byla naděje, že armáda, věznice a policie budou hlasovat podle rozkazu. Navíc dochází k uplácení voličů. A samozřejmě předčasné hlasování. I zde jsou všechny šance na úspěch.
  Ano, přesně to vyvolalo zvýšenou aktivitu úřadů. Dejte předčasné hlasování. A tam samozřejmě dochází k falšování. A chuť volit srdcem.
  Na rozdíl od voleb v roce 1996 nedokázal Medveděv zvýšit své hodnocení. Jelcin, musím říct, měl také štěstí. Zejména Dzhokhar Dudajev zemřel náhodou. Jaká moucha ho kousla, během hovoru neučinil obvyklá opatření. Koneckonců, kdyby se to stalo o něco dříve, nestihli by ten úder zasadit. A o něco později by byla zakryta pouze anténa a sám Dzhokhar by byl v bezpečné vzdálenosti. To je takové štěstí ve válce a pro propagandu.
  A teď nemůžete skončit s Dudajevem. A není tu žádný Raduev , který se nechal tak hloupě chytit v předvečer ruských prezidentských voleb. Dudajev mladší ale během voleb zemřít nechce. A vůbec, zřejmě se přerušuje triumvirát nástupců: Jelcin, Putin, Medveděv...
  Pokusy podplatit voliče unikaly a vyvolaly další skandál. Patriarcha nikoho nepodpořil s odůvodněním: Boží je Boží a Caesarův je Caesarův . Obecně se to za Jelcina nějak snáze ukázalo. A z nějakého důvodu se pravoslavná církev postavila na stranu Jelcina, který vypadal naprosto beznadějně. A průmyslové kruhy.
  A pak ruští oligarchové začali flirtovat se Zelenským. Zjevně je nemožné vychovat Medveděva.
  A nálada v médiích se začala měnit. Zelenskyj byl chválen stále více. Žirinovskij už začal říkat, že jeho jmenovec je ve skutečnosti diamantový muž.
  Medveděv opět zdvojnásobil mzdy a důchody. Ale rubl se nakonec zhroutil. A začala inflace. Zvýšily se i tarify.
  Musel dokonce požádat o půjčku od MMF. A ropa a plyn jsou stále levnější a levnější.
  Írán, Venezuela, Libye, Saúdská Arábie všechny zvyšují export. A v USA byl zaveden nový způsob těžby břidlic. Náklady prudce klesly.
  A pak je tu ekonomický pokles a nepokoje v Číně. No, to je jasné - už mě unavuje dominance komunistické strany. A Číňané chtějí svobodu a systém více stran!
  V Indii došlo k mírné změně moci. Došlo k pokusu o převrat a nastolení diktatury.
  Konfrontace na Kavkaze prudce vzrostla. Nepokoje začaly také na Sibiři. Zejména separatisté posílili.
  V Británii vyhrála volby strana: "Renesance", ovšem v koalici s labouristy. Královna Alžběta je stále naživu, ale slíbila, že ke stému výročí odejde do důchodu a poté se bude konat referendum o zrušení monarchie. A zakládající post prezidenta Británie.
  Francie je neklidná. Mary Lipen vyhrála místo Macrona a došlo k pokusu o nastolení diktatury. Ale Francouzi sami nevědí, co chtějí, zorganizovali nový Majdan. Ano, bezprecedentní v rozsahu. A Mary byla nucena opustit radikální plány na vyhnání Arabů a dalších. Pak, což bylo ještě horší, Nejvyšší soud anuloval prezidentské volby a Mary byla zatčena.
  Předčasné volby byly vyhlášeny i ve Francii. To znamená, že jako vždy je všude nepořádek.
  V Bělorusku, když už měli dost Lukašenkovy tyranie, uspořádali referendum a úplně zrušili post prezidenta. Republika se stala parlamentní a nový premiér řekl, že by mohlo dojít k připojení k Rusku. Ale po prezidentských volbách tam. Zelenskyj je v Bělorusku velmi populární.
  V Kazachstánu jsou vztahy mezi prezidentem a parlamentem napjaté. Hrozilo impeachment. Ale rychle souhlasili, ale moc hlavy státu byla dále omezena.
  Medveděv byl čím dál nervóznější. Blížily se volby a Zelenského hodnocení bylo několikanásobně vyšší. Pravda, nevyhraje v prvním kole, ale v každém případě Medveděv zahazuje. Existuje pouze výpočet, který lze podvádět nebo vyřadit.
  Proběhla tajná rada. Shromáždili se ruští miliardáři.
  Medveděv uvedl přímo:
  - Chcete, aby ukrajinský cizinec získal obrovskou moc prezidenta říše?
  Deribasco logicky poznamenal:
  - Ať chceme nebo ne, musíme vycházet s každou vládou! Zelenskij není komunista a... Tohle není Zjuganov, který nám v žádném případě nevyhovoval!
  Medveděv suše prohlásil:
  - Na Ukrajině je daň z příjmu mnohem vyšší než v Rusku!
  Roman Abramovič se zasmál a poznamenal:
  - Kdo ví a počítá naše příjmy! Navíc je tam nedávno zredukovali a skoro se vyrovnali našim!
  Prochorov odpověděl s úsměvem:
  - Úřady se mění. Zůstáváme! Co můžete doporučit?
  Medveděv zaskřehotal vzteky:
  - Nevěřím, že Jelcin vyhrál čestně!
  Deribasco odpověděl chladně:
  - Kdyby Jelcinovým soupeřem nebyl Zjuganov, pak by Borik opravdu neměl šanci. Ale lidé si stále příliš dobře pamatovali "kouzla" komunistické moci. Totiž: prázdné police, karty, kupony, vizitky, dlouhé fronty, plat pět dolarů měsíčně. Nikdo se samozřejmě nechtěl vrátit do těchto pekelných časů. Navíc přijít o podívanou a politické pořady, stejně jako filmy se sexem a mnohem více. Lidé chtěli svobodu. A nehlasovali pro Jelcina, ale proti Strašáku Zjuganovovi. Zelenskij ale lidi strašit nebude. Na rozdíl od Putina neuzavře program "Panenka" a nebude lidem hrát do karet. Rok devadesát šest se nemůže opakovat. Jelcin ukradl pět až šest procent, ale vyhrál rozdílem třinácti! Takže je to skoro fér!
  A Zelenskij vede s takovým náskokem, že ho neporazíte !
  Medveděv křičel:
  - Hodili mě! Domluvili jsme se!
  Roman Abramov poznamenal:
  - Alespoň nám budou zrušeny sankce! A ty jsi Medvěd... Už sis vydělal důchod!
  Medveděv zasyčel:
  - Měl bys shořet v pekle!
  Prochorov logicky poznamenal:
  - Žádné peklo neexistuje! Existuje pouze strašák na vybírání peněz!
  Medveděv se zmateně zeptal:
  - Ano? Co když žádný Bůh není?
  Prochorov se usmál a odpověděl:
  -Který Bůh? Prezentují to jinak!
  Roman Abramovič navrhl:
  - Možná vytvořit novou víru! Kdo je bohatý, je Bohem milován! Kdo je nejbohatší, toho miluje Všemohoucí nejvíce!
  Medveděv přikývl:
  - Logické! Ale co řeknou lid?
  Roman Abramovič se zasmál:
  - Lidé se mohou vzdělávat!
  Medveděv zavrčel:
  - Doufám, že zůstaneme přáteli!
  Poté odešel ze sálu...
  Ve světě dál zuřil kaleidoskop událostí. Vitalij Kličko se také vrátil do ringu a bojoval na stadionu v Kyjevě. Bojoval s Michaelem Tysonem. Dva staříci, velmi slavní a oblíbení. No, vybrali spoustu peněz. Michael Tyson samozřejmě souhlasil s bojem, protože byl téměř žebrák.
  I kdyby ho Vitalij Kličko, který byl mladší a hlavně v mnohem lepší formě, doslova porazil. Vladimir Kličko řekl, že chce ještě získat titul absolutního mistra světa a poprat se s Usikem. Poté překoná všechny rekordy a stane se nejstarším absolutním mistrem světa... A může se uklidnit. Co jiného by měl porazit? Joe Louis už byl poražen a Foreman už byl poražen a čtyřikrát vyhrál světový titul v těžké váze .
  Vitali Klitschko na zápase vydělal spoustu peněz, přidal si do pokladnice a slávy a měl poměrně snadný boj.
  Zelenskij udělil Vitaliji Kličkovi Zlatý řád Ilji Muromce. A to mu vyneslo další sympatie.
  Ve světě politiky se boxeři stali obecně populárními. Floyd Maweiser se stal kandidátem na prezidenta USA. Formálně nezávislý. A se slušným hodnocením. A co třeba miliardář a neporažený boxer a černoch. Proč ne uchazeč?
  Floyd Maweiser podpořil prezidenta Zelenského ve volbách a slíbil přátelství.
  Jen málo Floydů chtělo odvetu s Paquiem a vybrali na to spoustu peněz.
  Medveděv jasně ztrácel půdu pod nohama. Aby vytvořil trochu šokující hodnotu, jmenoval Anatolije Kašpirovského ministrem zdravotnictví v hodnosti místopředsedy vlády. Což je samozřejmě silný tah, ale nestačí. Mimochodem, Anatolij Kašpirovskij se stal nejstarším ministrem a místopředsedou vlády v celé historii Ruska. Ano, rekordman! Dmitrij Medveděv také udělil anglické královně Řád svatého Ondřeje Prvního a dokonce Šojguovi předal hrdinskou hvězdu. A zbavil Gorbačova jeho nejvyššího řádu. Což obecně není tak krásné.
  A také vzal a vrátil Berijovi hodnost maršála. Třeba zaujmout
  na jejich stranu stalinistů. A Boris Němcov byl posmrtně vyznamenán Řádem za služby vlasti prvního stupně. Dále přejmenoval Volgograd svým výnosem na Stalingrad. Také flirtování se stalinisty . Ale i s liberály. Novodvorskoy posmrtně udělil titul Hrdina Ruska a... Stalin!
  Medveděv také posmrtně udělil Juriji Gagarinovi Řád svatého Ondřeje Prvního povolaného. A obnovil Řád vítězství Leonidu Ilji Brežněvovi. Medveděv nečekaně daroval zlatou hvězdu hrdiny Ruska Garrymu Kasparovovi.
  Také flirtování s liberály. A s komunisty. Jak vaše, tak naše.
  Medveděv také předal papeži Františku I. Řád svatého Ondřeje I.
  Také velmi štědré dary od "velkého vládce"! Medveděv navíc nečekaně opět snížil věk odchodu do důchodu pro muže i ženy na pětapadesát let. Což se ukázalo jako senzace. A opět zvýšil důchody.
  Co můžete dělat v předvečer voleb?
  Kromě toho úřadující prezident udělil Vladimiru Žirinovskému hodnost generálporučíka. Jako, za věrnou službu, dostat to z pánova ramene. A jeho syn Igor Lebeděv byl nečekaně jmenován ministrem zahraničí místo starého a na Západě nemilovaného Lavrova.
  Medveděv také nabídl Demushkinovi post šéfa ministerstva vnitra, ale autoritativní nacionalista odmítl. Z nových jmenování se stalo senzací jmenování Ksenia Sobchak ministryní kultury. Když viděla, že její hodnocení je velmi malé, souhlasila. Požadovala ale i post místopředsedy vlády. Medveděv s tím souhlasil.
  Voleb se zúčastnil i Yavlinsky, ale úplně onemocněl a ze zdravotních důvodů se stáhl.
  Úřadující prezident mu udělil i hvězdu Hrdina Ruska.
  Michail Kasjanov obdržel Řád za služby vlasti, první třídy a funkci čestného ekonomického poradce. Proč se stáhl ve prospěch Medveděva. Ale to je velmi malý zlomek procenta.
  Sergeji Kovalevovi byl nabídnut ministr sportu, ale zdálo se mu to málo.
  Vznikl konflikt s předsedou ústavního soudu. Zorkin konečně odešel. Ale komu mám dát takový příspěvek? Nejlépe pro ženu! A nabídli to Alle Pugačevové.
  Slavná zpěvačka to ale odmítla s odůvodněním, že to není pro ni. Medveděv jí přesto předal hvězdu Hrdiny Ruska. Ačkoli Alla odmítla jednat v jeho prospěch.
  Kdo ale bude předsedou ústavního soudu? Poloha je zaseknutá. Shoigu také odmítl - ne jeho profil!
  Dima Bilan nečekaně souhlasil. I když samozřejmě není pravda, že toto je jeho profil! A být zpěvákem je samozřejmě výnosnější a mnohem zábavnější než být předsedou ústavního soudu.
  Medveděv se toho v každém případě rychle chytil a udělil hvězdu Hrdinovi Ruska.
  Dima Bilan však řekl, že to byl jen vtip. K obecnému souhlasu však byla Ljudmila Putinová jmenována předsedkyní ústavního soudu. Vzhledem k Putinově popularitě v Rusku to byl silný krok, ale už byl poněkud opožděný a nemohl zachránit Medveděva.
  I když bylo vynaloženo titánské úsilí. Jenže ceny rostly, kurz rublu klesal, Tálibán postupoval v Tádžikistánu a voliče nebylo čím přesvědčit.
  Na poslední chvíli byl Gennadij Zjuganov jmenován prvním místopředsedou vlády odpovědným za sociální blok. To už je ale obklad na mrtvé.
  A sám Zjuganov již zcela ztratil své voliče.
  Degtyarev byl jmenován generálním prokurátorem v předvečer hlasování. Také kandidát na prezidenta z Liberálně demokratické strany.
  Medveděv se stěhoval a hledal nové cesty. Jedním z velkolepých volebních tahů bylo předání speciální zlaté medaile pojmenované po Žukovovi všem veteránům Velké vlastenecké války. A milion ruských rublů k tomu. Ale veteránů Velké vlastenecké války zbylo jen velmi málo.
  Medveděv také udělil Těreškovové Řád svatého Ondřeje Prvního povolaného. I když existuje příležitost, proč ji neodměnit? Anatolij Karpov se tedy může stát hrdinou Ruska. Je to skvělý šachista! A Alekhine, Botvinnik a Tal a Spassky, Tigran - budou posmrtně předávat ceny - vůbec to není špatné!
  Hvězdy Hrdina Ruska - to je skvělé!
  Je hezké udělovat ceny a rozdávat medaile. A pokud také založíme řád pojmenovaný po Putinovi. Existují čtyři úrovně: čtvrtá - bronzová, třetí - stříbrná, druhá - zlatá, první - zlatá s diamanty!
  V tom je Medveděv vynálezcem.
  To však také nestačí. Zelenskyj také zavádí nové objednávky. Řád například Tarase Ševčenka. Nebo Taras Bulba! Nebo Gogola! Proč ztrácet čas maličkostmi? A Řád pojmenovaný po Kozhedubovi! Toto je silný krok od Zelenského, aby potěšil levicové síly. Obecně samozřejmě Zelenskij není komunista, a dokonce ani levičák. Takže by mohl mít problémy. Ale komunisté v Rusku neměli vůdce.
  A také Andrej Navalnyj? Všichni na něj nějak zapomněli. Opravdu jste nekandidoval na prezidenta? Ale Andrej Navalnyj pracuje v Zelenského týmu už dlouho a v boji proti korupci na Ukrajině už udělal hodně.
  Takže ještě nikdo nezemřel! A probíhá proces sloučení dvou bratrských národů a všeobecné volby vůdce národa.
  Andrei Navalnyj bude prát i Zelenského... Jako obvykle hoří.
  A působí energicky se zběsilou intenzitou.
  A zároveň velmi rafinovaně, aby neodstrašil voliče. Vůbec ne Trumpův styl.
  A na světě přicházejí nové časy - bezpečnější a klidnější. V Saúdské Arábii začínají demokratické a sekulární reformy a náboženský extremismus obecně slábne. Opravdu, mnozí mohou číst rozpory mezi koránem a vědou na internetu a divit se: proč to dělají? Jaké jsou důvody, proč považovat Korán a Bibli za slovo Boží?
  Když lidé začnou přemýšlet a klást otázky, už nejsou tak unáhlení. Proč vlastně století vzniká? Spíš strach ze smrti! A tak se málokdo bojí zemřít, dokud neonemocní!
  V předvečer voleb zvýšil Medveděv platby za nemocenskou a dávky pro zdravotně postižené. Zvýšila se i výroba tanků...
  Medveděv, aby se ukázal jako vlastenec, výrazně zvýšil laťku vojenských výdajů. Do sériové výroby se dostal tank Bear, nejtěžší z monster, vážící více než sto tun a s jaderným reaktorem místo motoru.
  Projekt Bear byl vyvinut za Putina na jeho osobní rozkaz. Cílem bylo vytvořit monstrózní tank, který by zastrašoval. Vozidlo se ukázalo být velmi těžké a drahé, s vícevrstvým pancířem a dvěma raketomety v provozu.
  Zvláštností vozu byla rychlost více než sto kilometrů za hodinu, hmotnost sto padesát tun a díky jadernému reaktoru kolosální výkonová rezerva.
  Pravda, během běhu došlo k další nešťastné události - housenka praskla. A opět se ukázalo, že dojem byl zkažený. Medveděv byl doslova zesměšňován.
  A pak se stala další epizoda s úřadujícím prezidentem - nedokážete si to záměrně představit. Když se Medveděv pokusil před zraky dřevorubců porazit strom, spadl přímo na sváteční stůl s jídlem. Takže smolař prozatímní hlava Ruska si opět udělal ostudu.
  Ano, Medveděv měl opravdu smůlu. Takové štěstí je vrtošivé: jednoho odměňuje, druhého uráží. Byl Nicholas II opravdu tak špatný, například, ale byl opravdu uražen vyššími silami. Takže Medveděv, obecně chytrý člověk, prošel doslova vším.
  Pokusy něco udělat narážely na odpor a tvrdohlavost.
  Zdálo se, že Medveděv sebou cuká na pánvi. A pak se objevily další problémy. Do korupčního skandálu byl zapleten i úřadující premiér.
  A tady by to samozřejmě nešlo bez Andreje Navalného. Tenhle chlap se vždycky hodí!
  Získal jsem tak zničující usvědčující důkazy o Medveděvovi a jeho doprovodu - skandál se ukázal jako úžasný. Slavnými se zkrátka stal jak Navalnyj, tak ti, kteří pod jeho drtivou ranou padli.
  A Medveděv se musel vymlouvat a utřít sliny. A všechno se na něj sesypalo. Ne volby, jen hrůza.
  V den hlasování dorazil Medveděv pod dozorem. Bylo jasné, že je zasmušilý a nejistý. Když jsem přebíral hlasovací lístek, třásly se mi ruce. Úřadující prezident svým posledním rozkazem ztrojnásobil platy armády a policie. A pětinásobek důchodu!
  Anastasia Orlová si ale z kandidátky na roli diktátora vtipně tropila legraci:
  - Je těžké sedět na bajonetech! Tady položí polštář na peníze!
  Poté si to terminátorská dívka vzala a ukázala to s holými prsty.
  Anastasia je samozřejmě dívka, která nestrčí slova do kapsy. Vtipný, silný, chladný, charismatický .
  A tolik chlapů se do ní zamilovalo. Anastasia je navíc velmi temperamentní blondýnka a nejde spát, aniž by si na noc vybrala nového muže. Samozřejmě si vybírá pohlednější, sportovnější, svalnatější muže, někdy i velmi mladé. Ale určitě jiný. Zřejmě se dobít energií. A nikdo nepovažuje tuto impozantní bojovnici za děvku.
  Naopak na tak silnou a svalnatou ženu to působí velmi cool.
  Hlasovala i Anastasia, hlasovací lístek vzala holými prsty svých ladných nohou, a to je celý svitek, kde je těžké najít příjmení, a bez zbytečných předsudků si ho umístila pro sebe. No, je jasné pro koho!
  Poté ukázala svou velkou postavu s holými prsty!
  Vladimír Zelenskij přijel volit na kole. Skákal a točil se. Jako vždy je bojovný a temperamentní. Skutečný Napoleon Bonaparte.
  A samozřejmě jsem hlasoval svižně, jak se očekávalo.
  Vladimir Kličko nikdy z voleb neodstoupil. A také hlasoval pro sebe a zatřásl pěstí Medveděvovi.
  Na poslední chvíli dostal Nikolaj Valuev od Medveděva hvězdu hrdiny Ruska a post ministra vnitra. Sotva jsem to stihl natočit. I když odmítl sdělit, koho volil.
  Mnoho lidí zde hlasovalo: Alla Pugacheva a Suraikin ...
  Žirinovskij si samozřejmě nemohl pomoct a prosadil se. Vzal to a přímo ve volební místnosti roztrhal portrét Vladimíra Zelenského a slíbil, že ho určitě zastřelí, až se dostane k moci.
  Dima Bilan během hlasování zpíval:
  - Všechno je nemožné, to vím jistě! Bilan bude zvolen, je to neposkvrněný rytíř!
  Pak se objevily další hvězdy.
  Garry Kasparov řekl, že moc se mění a že Medveděv odejde a s ním konečně skončí Putinova éra.
  Bývalý mistr světa přitom řekl, že není proti obnovení šachové kariéry. A zlomit Steinitzův věkový rekord . A že Rusko brzy dostane důstojného a demokratického vůdce a éra carů se konečně stane minulostí.
  A že Garry Kasparov vynalezl vlastní šachy, které si brzy získají oblibu po celém světě.
  A předvedl stočlánkovou desku. Objevily se v něm nové postavy. Každý dva šašci: vedle krále a královny. Šašek navíc chodí jako královna, ale bije výhradně jako rytíř. A dva lučištníci na hraně místo pěšců. Střelci se pohybují jako pěšci, ale střílejí diagonálně přes dvě celá pole. Pravda, protože jsou na samém okraji desky, jejich hodnota se poněkud snižuje. Mohou se ale také proměnit v jakýkoli tvar.
  Šachy Garryho Kasparova nepochybně přitáhly pozornost lidí i novinářů.
  Navalnyj slíbil, že se Kasparov definitivně stane ministrem.
  Hlasoval také Anatolij Karpov. Ale je to už starý bývalý šampion, tak slíbil, že jen poradí. A řekl, že s největší pravděpodobností přijdou velké změny. A co bude zítra lepší než včera!
  Už v den voleb Medveděv oznámil, že délka minimální dovolené v Rusku se prodlužuje na třicet pracovních dnů a že všechny ženy, které porodí deset a více dětí, od něj dostanou odměnu: hvězdu Hrdiny Ruska. Federace.
  Nový populistický tah, a musím říct, že docela silný. Ale už je pozdě. Zejména v den voleb je jasné, že jde jen o práci pro veřejnost.
  Medveděv zjevně ztrácel půdu pod nohama... Jeho permanentní moc byla ze všeho velmi unavená.
  Lidé chtěli vyskočit z Putinových kolejí a touha po změně dozrála. Navíc Medveděvova zjevná neschopnost být silnou osobností se ukázala být zřejmá.
  Zelenskyj, získávající body a jednání bez zbytečného populismu a slibů, sebevědomě postupoval vpřed.
  Tyto průzkumy na výstupu uvedly, že byl jasným favoritem. Zda se ale Medveděv dostane do druhého kola, je zatím otázkou! O toto místo by ho prozatím mohli vyzvat Vladimir Kličko a Sergej Kovalev a také Grudinin .
  Zjuganov hlasoval jako poslední. Starý, nemocný, bývalý předseda Komunistické strany Ruské federace zkřížil jméno Grudin a povzdechl si. Ano, stát se v téměř osmdesáti letech prvním místopředsedou ruské vlády není snadné břemeno. Potřebuje to?
  A Zjuganov, těžce dýchající, zaskřehotal:
  Půjdeme znovu do boje
  Za moc Sovětů...
  A jako jeden zemřeme -
  V boji o to!
  A vypotácel se z kabiny. Ne, brzy odstoupí.
  Blížil se čas a měla začít přicházet první data o prezidentských volbách. Rusko bylo na pokraji obrovských změn. V Bělorusku došlo i na shromáždění a požadavky na spojenectví s Ruskem. Všechno bylo čím dál zuřivější a vzrušující.
  Účast v ruských prezidentských volbách dosáhla rekordu v historii alternativních voleb, téměř devadesáti procent.
  A právě oznámili, že se otevřely volební urny a začalo sčítání hlasů z Dálného východu.
  . KAPITOLA Č. 3.
  Výsledky prvního kola začaly proudit z Dálného východu. Jak ukázaly všechny průzkumy veřejného mínění, Zelenskyj byl sebevědomě ve vedení. Medveděv ještě nebyl ani druhý. O druhé místo bojovali Grudinin a Vladimir Kličko . Na kandidátce bylo asi o dvě stě více kandidátů, a tak své hlasy rozházeli. Zelenskij však na Sibiři získal téměř padesát procent a mohl počítat i s vítězstvím v prvním kole.
  Medveděv si v duchu řekl:
  - Chtěli jsme to nejlepší, ale hlasovali jsme pro zábavu!
  Zelenskyj byl lakonický:
  - Pravda zvítězila!
  Volební data se neustále měnila, ale Zelenského první místo s velkým náskokem zůstalo nezměněno. Další věc je, že Grudinin a Kličko mírně poklesli. A Medveděv se začal dostávat na druhé místo, i když s více než trojnásobným odstupem od lídra. Nejvíce úřadující prezident dostal v Čečensku, v armádě, ve vyšetřovací vazbě. No je to jasné. Zejména ve vyšetřovací vazbě. Tam je sčítání hlasů obtížnější.
  Medveděv však propustil mnoho vězňů a nárůst nebyl tak výrazný, jak očekával.
  S velkými obtížemi se nám ale podařilo postoupit do druhého kola. Zelenskyj sice celkem bral téměř čtyřicet procent, ale Medveděv jich inkasoval sotva třináct. Navíc s uplácením voličů a porušováním. Ano, Dmitrij Anatoljevič se ukázal být poněkud slabý. Třetí byl Vladimir Kličko. Jaká malá senzace, čtvrtý je Grudinin . Dima Bilan také nečekaně skončil pátý. Sergej Kovalev skončil šestý, ačkoli jeho hodnocení bylo vysoké. Žirinovskij se tentokrát neprobojoval ani do první desítky. Pravda, Medveděv mu okamžitě udělil hodnost generálplukovníka za věrné služby a hvězdu Hrdiny Ruska.
  Taková cena útěchy pro tvého věrného služebníka. Dále Dima Bilan obdržel hvězdu Hrdiny Ruska a Řád za služby vlasti prvního stupně.
  Ale Dima řekl, že stále nebude podporovat Medveděva. Postoj ohledně Zelenského je však také vágní. Pouze Vladimir Kličko otevřeně vyzval k hlasování ve prospěch Zelenské. Navíc tento boxer oznámil, že bude bojovat v Moskvě s olympijským vítězem z roku 2020. A že mu ten věkový rozdíl nevadí. Že Vladimír je silnější a motivovanější než kdy jindy.
  Medveděv však hvězdou hrdiny Ruska ocenil jak Vladimira Klička, tak Vitalije Klička. Jako, je to férový muž. Vy bratři jste pro box udělali hodně, zvláště Vladimír.
  Vitalij řekl, že nejhnusnější na Majdanu je to, že kvůli tomu nepřekonal Holmesův rekord. Ale měl všechny šance!
  A najednou se chtěl Vitalij sejít s Gassievem v Kyjevě. Což vyvolalo jistý rozruch. Proč to nezkusit?
  Sergej Kovalev chtěl také pokračovat ve své kariéře a připomněl, že Hoppins i ve vyšším věku porazil mistry světa a sjednotil tituly. A že zatím ani Zeleskij , ani Medveděv neplánují pracovat ve vládě. A chce bojovat.
  Kluci měli opravdu dost motivace. Z ostatních boxerů vyjádřil Dima Bivol touhu bojovat s Kovalevem.
  Medveděv jednal s Grudinem . Slíbil mu hory zlata. Grudinin nechtěl nic menšího než post premiéra. Postarší Zjuganov nečekaně podpořil Medveděva a vyzval Grudinina , aby se připojil k týmu úřadujícího prezidenta. Pak ale nastaly problémy a rozkol v řadách komunistů. Což se oběma kandidátům nelíbilo.
  Ale Sergej Udalcov se vyslovil pro Zelenkyho . Říká se, že mezi dvěma zly si musíme vybrat, které jsme ještě neznali!
  Nikolaj Valujev navrhl spojenectví mezi Zelenským a Medveděvem: Zelenskij prezident - Medveděv premiér. Co se líbilo oligarchům! Navíc připomněli, že existuje nevyslovený bod sjednocení: že různé země budou mít premiéry a prezidenty ze svých vlastních.
  A protože Zelenskij vyhraje prezidentské volby, pak by se měl stát premiérem zástupce Ruska. Medveděv je ale stále ve druhém kole.
  Zelenskyj však řekl, že ano, premiér bude z Ruska, ale ne Medveděv! Protože Rusové mají dost jeho managementu. A je potřeba někoho schopnějšího v ekonomii a s úspěšnou zkušeností, ne neúspěch jako Medveděv!
  Údaje ze sociálních průzkumů ukázaly, že většina Rusů nechtěla vidět Medveděva jako premiéra. Přesněji řečeno, téměř devadesát procent bylo proti.
  Rogozin se nečekaně vrátil z politického zapomnění a začalo se o něm uvažovat jako o možném premiérovi. Také mnoho Rusů chtělo vidět Andreje Navalného jako svého premiéra.
  Kolo dějin se tedy točilo rychleji a rychleji.
  Ve světě samozřejmě Západ podpořil Zelenského, Čína zůstala neutrální. Většina zemí je také pro Zelenského, který byl považován za demokrata a obyvatele Západu. Ale Medveděv byl Putinovým partnerem tak dlouho. Mluvili dokonce o tandemu dvou vůdců. A je jasné, že Medveděv není vůbec tak bílý a nadýchaný, jak by se chtěl zdát. V USA jsou také volby. Soutěž mezi mladou republikánkou a mladou demokratickou ženou. A je to šance padesát na padesát. Změny jsou možné i v Číně, vůdce Si Ťin-pching má zdravotní problémy. A zdá se, že je šance, že ho vystřídá demokratičtější vůdce.
  Obecně platí, že čínská oligarchie chce více svobody a demokracie, ale lidé nemají dostatek zábavy. Co jsou to za volby, když je jejich výsledek znám předem?
  Móda diktatury začala mizet. Každý chtěl něco víc než jen být kolečkem.
  Zelenskij zosobňoval nové věci a změny, a to úspěšné. A v Rusku to bylo vnímáno pozitivně. Lidé nechtěli věznice, tábory ani všeobecný strach.
  Generace se změnila a každý chce změnu. Dokonce i na Kubě, kde lidem nenáviděný Castrův režim ohromoval. I kdyby ta moc byla pod jiným jménem. V Severní Koreji je také touha po změně. Navíc Korejci často říkali: monarchie není pro komunismus! A že tlustý diktátor musí pryč!
  Touha po změně po celém světě rostla a Zelenskij byl v této vlně. A úspěšně postoupil!
  A v Severní Koreji se konala protestní demonstrace. Které diktátorský režim střílel z kulometů. Což se stalo dalším ukazatelem barbarství panujícího na kontinentu.
  Trump řekl, že Spojené státy mohou problém této diktatury vyřešit silou. A že je jaderná bomba nevyděsí. Trump dále uvedl, že Spojené státy již testují takové zbraně, že žádné termonukleární nálože nebudou nebezpečné.
  Trumpovi se ale krátil čas. A tak je nejstarším z prezidentů. Navíc se po Carterově smrti stal dokonce nejstarším mezi bývalými prezidenty. Páni! A štěstí miluje mládí! Kdyby měl Trump za soupeře mladší ženu, je nepravděpodobné, že by ji vůbec porazil!
  Zřejmě zákon karmy říká: Štěstí přeje mladým! I kdyby se Ronald Reagan ukázal jako výjimka potvrzující pravidlo!
  A relativně mladý Gorbačov se ukázal jako propadák. I když někdo může říct, že se Michail Sergejevič mýlil? První vládce SSSR, který mluvil lidskou řečí. A nebyl mezi lidmi pochopení! Nebo možná ani ne lid, ale elita!
  Ach, takové štěstí! Kolik štěstí měl Vladimir Vladimirovič Putin a kolik toho dosáhl?
  A kdyby měl Mikuláš II trochu více štěstí - například kdyby admirál Makarov zůstal naživu, jak velké a mocné by Rusko tehdy bylo. Z Číny by se stalo Žluté Rusko a celý svět by byl ohnutý!
  A tak vzali Krym sami a byli vtaženi do konfrontace s celým světem!
  A Nicholas II jako rafinovaný diplomat dokázal vyjednat Konstantinopol a Malou Asii od svých spojenců.
  Dobře, nyní je fenomenální Zelenskij stále aktivnější. A blíží se druhé volby.
  Na Ukrajině je stále větší jásot a optimismus. Medveděv přirozeně navrhl televizní debatu. I když to nedává moc smysl. Pozice úřadujícího prezidenta Ruska není příliš silná. A není se čím chlubit. Ani v ekonomice, ani v politice a ve válce. Situace na Kavkaze se ještě zhoršila. A nedá se nic dělat. Nezvítězí ani síla, ani diplomacie. Vztahy s Medveděvovým okolím jsou čím dál nepřátelštější. Tady už cara nikdo nebere vážně. I když král je stále na trůně.
  Oligarchové obecně nejsou proti Zelenskému. Jen bezpečnostní složky, respektive některé z nich, jsou nešťastné!
  Medveděv tajně sestavil bezpečnostní radu. Rozhovor se dotkl toho, zda zrušit druhé kolo. Došlo například k nějakému porušení? Samozřejmě, že byli! A můžete na tom najít chybu a zrušit výsledky voleb. Proč by něco takového potvrzoval Nejvyšší soud? Nápad vypadal docela rozumně.
  Dmitrij Anatoljevič Medveděv připomněl, že svého času v květnu 1999 Jelcin jednal o plánu vojenského převratu a rozptýlení Státní dumy!
  A málem se to stalo. Pravda, ani tehdy nepanovala mezi bezpečnostními složkami jednota. Někteří tvrdili, že je lepší měkká varianta: Nejvyšší soud zamítne proceduru impeachmentu kvůli chybějícímu zákonu o odvolání ruského prezidenta. A dokud nebude tento zákon přijat, a to je ústavní zákon, je třeba shromáždit dvě třetiny parlamentu a tři čtvrtiny Rady federace. A pravomoci dumy zaniknou a prezident také.
  Bezpečnostní složky pak skutečně přislíbily spolupráci s Nejvyšším soudem a vyřešení problému pokojnou cestou. Jelcin ve skutečnosti nechtěl jít do vojenského převratu s dvouprocentním hodnocením a pěti infarkty. A síla není stejná a podpora není stejná. Navíc v roce 1993 měli lidé pro tento kurz stále podporu. A v roce 1999 už tam nebyla. A s takovými výsledky by se to stát nemohlo.
  Pokud by tedy proces impeachmentu prošel, s největší pravděpodobností by skončil bez střelby.
  Medveděv se odvolal k Nejvyššímu soudu, aby volby zrušil.
  Pak ale samozřejmě začali soudci namítat. Že prý i kdyby byly volby anulovány, stejně se to bude muset opakovat. A Medveděvovy šance budou jen menší. A začnou lidové nepokoje.
  Takže prý Dmitrij raději přijme, že se Zelenskij stane prezidentem Ruska. A zkuste si najít své místo.
  Navíc mnozí říkali, že tento klaun na Ukrajině neuspěje. Ale muselo to fungovat! A neměli byste z krtince dělat tragédii.
  Medveděv se po rozhovoru se soudci a bezpečnostními úředníky rozhodl: jít přece k volbám. A držte druhé kolo. A takhle to opravdu dopadne. Možná se nakonec stane zázrak. Ale ne? Takže ho nedají do vězení.
  Setkání miliardářů také vyjádřilo, že nejsou proti demokracii. A že Zelenskij není levičák a vyhovuje jim. A dále, že konečně budou zrušeny všechny západní sankce a Rusko se konečně vrátí do světového společenství.
  Teď už zbývá udělat jen jednu věc: uspořádat televizní debatu. Zelenskyj souhlasil, ale pouze na stadionu Lužniki. To bylo samozřejmě přijato. Hodně to připomínalo již prošlou etapu s Porošenkem. Navíc rozdíl v prvním kole byl ještě větší. A Medveděvovo anti-rating je kolosální.
  Ale televizní debaty jsou jako utopenec, který se chytá stébla. Poslední schůze je v pátek, volby jsou v neděli.
  Medveděv se obecně připravoval. Fakta ale nejsou na jeho straně. A Porošenkova zkušenost ukázala, že jen rétorikou nezměníte fakta. Stejně jako nedokázali porazit starostu Lužkova, jediný případ v celé historii Moskvy, kdy ústřední televizní kanály pracovaly proti současné hlavě města.
  Ale propaganda nemohla převážit ekonomické úspěchy moskevského starosty. A nehlasujte pro Kirijenka, autora výchozího nastavení! Ale byl to on, kdo byl povýšen nejvíce ze všech . Pravděpodobně nejúspěšnější kandidát byl postaven proti obchodnímu řediteli.
  Ruská média však nyní propagovala Zelenského více. Medveděvovi nikdo nevěřil. Případ zrušení voleb se zdráhal projednávat ani Nejvyšší soud.
  Zatím jde o to, že stadion je narvaný k prasknutí. Doslova přetékající.
  A bylo jasné, že se blíží vážné kontroverze. Z Medveděvovy tváře však bylo jasné, že se s porážkou téměř smířil. Ale musí být učiněn poslední krok.
  V předvečer debaty jmenoval Medveděv Vladimira Žirinovského ministrem vnitra. Toto je poslední gesto zoufalství. Ale Žirinovskij, který věděl, že více než osmdesát procent voličů je připraveno volit Zelenského, vůbec netoužil po hádkách s budoucí hlavou státu. I když samozřejmě pochopil, že je nepravděpodobné, že by našel místo v Zelenského týmu.
  Ano, Vladimir Volfovič je starý. Anatolij Kašpirovskij je však ještě starší ministr zdravotnictví a místopředseda vlády. Ale také není nijak zvlášť horlivý v kampani za Medveděva. Má však šanci v týmu zůstat. Věk je velký a to znamená zkušenosti. A moje fyzická kondice je prostě velmi dobrá.
  Není divu, že fenomén Kašpirov.
  Debata na stadionu začala výměnou pozdravů. A vtipné poznámky. Zelenskij ale vypadal svěžeji, sebevědoměji, přesvědčivěji a profesionálněji.
  Medveděv byl velmi nervózní a začal křičet. Nemohl být přesvědčivý. A v zemi je to dost špatné. Lidé jednoznačně podporují Zelenského. Všechno je tu tak napjaté.
  Každé Zelenského slovo je doprovázeno potleskem a Medveděv je vypískán. To znamená, že debata skutečně selhala.
  Medveděv sebou trhne a říká:
  - Mám zkušenosti!
  Zelensky odpovídá s úsměvem:
  - S takovými zkušenostmi jděte jen k domovníkům!
  Medveděv odpověděl:
  - Putin a já jsme obsadili Krym!
  Zelensky vtipně odpověděl:
  - Zlodějský stisk a krátké paže!
  A tak debata pokračovala, ale Zelenskyj jasně vyhrál. Byl mnohem vtipnější a přesvědčivější než Medveděv a diváci se radovali.
  Bezprostředně po televizní debatě úřadující prezident Ruska vydal dekret o pětinásobném zvýšení platů a sedminásobném zvýšení důchodů! Ale už to vypadalo jako vtip.
  Medveděvovi lidé se jen smáli. I když bylo jasné, že v předvečer voleb dělali něco jiného!
  Medveděv se také rozhodl udělit Stalinovi i Leninovi Řád sv. Ondřeje Prvního. Je třeba říci, že toto rozhodnutí bylo docela moudré, ale opožděné. Dmitrij Medveděv chtěl jednoznačně vyhrát nad komunisty. A hlavně stalinisté. Ale zároveň vzal a udělil hvězdu hrdinovi Tukhachevskému. To je také mimořádný krok a pokus o flirt ze strany liberálů.
  Medveděv se obecně snažil potěšit naše i vaše. Ocenil patriarchu, papeže a představitele křesťanských denominací. Především protestanti. A dokonce i svědkové Jehovovi byli vráceni do svých práv, ale to bylo málo platné. Přesto mají zakázáno volit a tato organizace obecně umírá!
  Medveděv udělil mufti i lamy. Snažil se získat všechny na svou stranu. Sprška medailí a řádů byla mimořádná. Úřadující prezident zároveň všem poslancům Státní dumy udělil milionovou prémii. To však lidi spíše odstrašovalo, než přitahovalo.
  Dále se Medveděv pokusil založit několik nových řádů: Řád Petra Velikého, Řád Ivana Hrozného, Řád Alexandra Osvoboditele, Řád Mikuláše II. a Řád Brusilova. Obnoven byl také Leninův a Stalinův řád.
  Medveděv se tímto způsobem snažil přilákat různorodé voliče. A jednají na principu: jak vaše, tak naše! Ale v tomto případě všežravost vyvolala nedůvěru lidí - říkají, politické prostitutky. Lidé jako by zapomněli, že Putin také flirtoval jak s levicí, tak s pravicí. A taky jsem se snažil být všežravec.
  Co je však dovoleno Jupiterovi, není dovoleno býkovi! Putin se jaksi od samého začátku, navzdory stopě nástupce Jelcina, nenáviděného lidem, těšil sympatiím lidu i elity. Dokonce i komunisté se báli proti němu vystoupit a odhlasovali jeho potvrzení ve funkci premiéra bez bojů a smlouvání.
  Ale Medveděv nebyl nikdy nijak zvlášť milován. Zjevně byl příliš inteligentní a v Putinově stínu. Nikdo ho nevnímal jako skutečného bojovníka a vládce. Obecně po Putinovi nějak jakýkoli nástupce působil jako politický trpaslík a byl něco špatně. A Zelenskyj byl vnímán jako charismatický, jako princ z pohádky. A už to není kočka v žitě, ale úspěšný vládce, který vytáhl Ukrajinu z bažiny, nebo spíš z díry.
  Ukrajina samozřejmě utrpěla především kvůli přerušení vazeb s Ruskem. A tady Porošenko nemusí být tak vinen. Pokud by se něco takového stalo v Bělorusku, bylo by to naprosté selhání. Co se týče profesionality, ukrajinská vláda je silná! Naopak v Bělorusku jsou jen patolízalové a rozcuchaní. Putin měl někdy ve svém týmu silné osobnosti jako Rogozin nebo Tkačev, ale ty byly rychle odstraněny.
  Medveděv byl v každém případě muž, který se nezdál být rozeným vládcem, a proto tento car nebyl zcela skutečný a u dvora.
  V některých ohledech připomínal Gorbačova, kterého obyčejní lidé na Západě milovali, ale mezi svými ho neměli rádi. Částečně samozřejmě Gorbačova začali nesnášet kvůli jeho boji s opilstvím. Alkoholici a pijáci si samozřejmě nedostatek vodky neodpustili. Docházelo k vinařským nepokojům. A pak cigarety zmizely.
  Ne, Gorbačov je jasný, že ho neměli rádi jen kvůli jeho plešatosti. Medveděv se jako premiér projevil jako velmi slabý ekonom. A i bez Zelenského by měl problémy se zvolením do nového období.
  Jednou Putin tahal Medveděva za uši.
  Nyní ale Putin ze hry vypadl - podlomil si zdraví, řídil ručně a namáhal se hokejem. Bylo nutné lézt na led v tak úctyhodném věku? Zvláště bez jakýchkoli dovedností, když jste byli mladí?
  Putin vyhořel, přetáhl se. A bez něj není nikdo, kdo by Zelenského zastavil. Navíc Putin sám vedl personální politiku tak, že neměl důstojného nástupce. Jako Stalin, který to dotáhl tak, že po něm nastoupil Chruščov a zkrachoval. A tady Medveděv vůbec není adekvátním vůdcem ruského impéria.
  V sobotu před volbami všechny ruské televize vysílaly film o Zelenském. Samozřejmě s cílem očernit. Ale bylo předloženo málo faktů. A propaganda ukázala svou bezmocnost. A mnoho kanálů film komentovalo.
  Medveděv udělil řády mnoha generálům. Zase zažít hvězdný pád.
  Nečekaně také založil nový Botvinnikův řád, tři stupně: bronzový, stříbrný a zlatý. A také Řád Alekhinův. A také bronz, stříbro a zlato.
  Medveděv dále dekretem oznámil, že Rusko do čtyř let přejde na profesionální armádu. A životnost je snížena na šest měsíců.
  Dále úřadující prezident oznámil, že váleční veteráni a ti, kteří sloužili na horkých místech, budou oceněni hvězdou Hrdina Ruské federace. Co se stalo krokem, který nemá obdoby.
  Medveděv zjevně hledal místo v historii. Dále úřadující prezident Vladimíru Vladimiroviči Putinovi posmrtně udělil Řád vítězství a Řád sv. Ondřeje I. a nově založenou velkou diamantovou hvězdu Hrdina Ruské federace.
  To už byl poslední pokus zahrát si na rating bývalého ruského idolu. Jako, tolik let jsem byl Medveděv společně s Putinem - milujte mě celým svým srdcem a duší!
  Ale lidé zjevně nejsou příliš dychtiví milovat tohoto rádoby diktátora.
  A v noci ze soboty na neděli Dmitrij Anatoljevič Medveděv dokonce oznámil posmrtné přidělení titulu generalissima Vladimiru Vladimiroviči Putinovi!
  Tohle bylo fakt super! Jako, dávám titul idolu minulých let!
  Pomůže to však Medveděvovi? Je těžké přesvědčit lidi, aby volili sami sebe, jen chválením svých bývalých idolů a udělováním řádů. Bez ohledu na to, jak moc se budete zasypávat cenami, Putina zpět nepřivedete. A je jasné, že starý král odešel a z Kyjeva přichází nový král.
  Zelenskij však nespal a také vyznamenal papeže. Starší František První požehnal prezidentovi Ukrajiny za nové úspěchy.
  A v Bělorusku už proruská koalice stran dokončila sběr podpisů pro uspořádání referenda o sjednocení s Ruskem. Očekává se hlasování o této záležitosti. Medveděvovi se to však nepřipisuje. A zde hlavní iniciativa přišla od Zelenského, tohoto idolu milionů.
  Takže teď Vladimir Zelenskyj vjížděl do cíle...
  Na Sibiři začalo hlasování. Volební účast byla od začátku vysoká. Lidé chodili k volbám a usmívali se. Bylo zřejmé, že přišli kvůli změně. A to, co chtějí, je nové. Všichni jsou unavení a unavení ze starého.
  Dokonce i píseň zněla ráno:
  Naše srdce si žádá změnu
  Naše oči potřebují změnu...
  V našem smíchu a v našich slzách,
  A v pulzacích žil!
  Změna, čekáme na změnu!
  Volby proběhly v klidu, ale účast byla obrovská. Lidé se k volbám hrnuli houfně. Nikolaj Valuev byl jedním z prvních, kdo hlasoval. Vhodil hlasovací lístek do urny a řekl:
  - Pojďme hlasovat pro něco nového!
  Jako další se objevil Alexander Povětkin. Také jsem hlasoval a vyjádřil svůj názor:
  - Pro ruské bohy!
  Následovalo hlasování. Vhazovali hlasovací lístky do urny. A Dima Bilan a Alla Pugacheva. Lev Leshchenko se také objevil a oznámil:
  - Pojďme hlasovat pro něco nového!
  Nikolaj Baskov zpíval:
  - Ruský valčík, křídla stoupají! Jaro přichází!
  A také dal list do odpadkového koše.
  Pak se objevili další kluci... Zelenskij přišel volit na koloběžce a udělal salto - bouřlivý potlesk. Hlasovali a dokonce recitovali:
  Poznej pulsaci srdce a žil,
  Slzy našich dětí, matek...
  Říkají, že chceme změnu
  Odhoďte jho těžkých řetězů!
  A bouřlivý potlesk! I když ty básně nejsou od něj, ale od slavného básníka a spisovatele Olega Rybačenka. Sám Oleg Rybachenko se ale proměnil v chlapce a nyní cestuje v jiném světě.
  Poté hlasovali další boxeři: Sergey Kovalei, Denis Lebedev. Poslední se po přestávce pokusil vrátit. Ale byl poražen a nakonec odešel.
  Sofia Rotaru hlasovala v Kyjevě. A hodně se smála...
  Přišel i Vladimir Žirinovskij. Křičel:
  - Pro novou cestu!
  A blýskl se epoletami generálplukovníka. Zjuganov přijel k volbám na invalidním vozíku. A celou dobu mlčel.
  Grudinin hlasoval s úsměvem ...
  Garry Kasparov dal simultánní hru a také odevzdal svůj hlas. Navíc řekl, že bude hrát zápas s Carlesonem. Anatolij Karpov tedy provedl simultánní hru.
  Mimochodem, Karpov už byl oceněn Zlatým řádem Michaila Botvinnika.
  Další otázkou tedy je, kdo je zde hlavní a nejlepší mistr světa.
  Určitě se toho hodně změnilo...
  A Dmitrij Anatoljevič Medveděv opět všechny překvapil. Instituce oznámila řád pojmenovaný po "Olegu Rybachenko". Navíc existují čtyři stupně najednou: čtvrtý stupeň je bronz, třetí stupeň je stříbrný, druhý stupeň je zlatý a první stupeň je zlatý s diamanty!
  Tohle dopadlo skvěle!
  Do kin už byl uveden "Luciferův Armagedon" a rekordy "Avatar" a "Star Wars" již byly překonány. Oleg Rybačenko se stává skutečnou literární superstar!
  Medveděv také založil literární cenu pojmenovanou po Olegu Rybačenko - s cenovým fondem desetkrát větším než Nobelova cena.
  A to je obecně velmi cool!
  V neděli pak Medveděv pracoval stále více. Oleg Rybačenko udělil Řád sv. Ondřeje Prvního, hvězdu Hrdiny Ruska a velkou diamantovou hvězdu Hrdiny Ruska, Řád vítězství. Byl to pokus změnit běh dějin.
  Jako, budu se chovat laskavě k Olegu Rybačenkovi a všechno bude skvělé! Zároveň jemu i maršálovi udělím titul Ruské federace!
  Již jsou známy první údaje z exekutivních průzkumů , které říkají, že Zelenskyj má přes osmdesát procent.
  A tok informací se nezastaví...
  Medveděv se zatím volit nechystá. funguje. Zde vydává rozkaz udělující Vladimíru Volfovičovi hodnost armádního generála. Jako, buď mi věrný.
  I když Žirinovskij, jak se zdá, už přešel na druhou stranu.
  Lev Leshchenko se stal ministrem bez portfeje. Ale to už je jedno.
  V Číně panují nepokoje. Lidé chtějí demokracii - jsou unaveni despotismem! Nejen chlebem žije člověk!
  Rád bych řekl ne svému šéfovi! Jak dlouho dokážete udržet disciplínu s holí v jednadvacátém století?
  V Číně se moc nedařilo. Je nemožné jít po kolejích komunismu a donekonečna budovat kapitalismus. Jsou potřeba nějaké změny. A vedení je příliš konzervativní.
  Kromě toho si nová buržoazie přeje demokracii a konec policejní brutality.
  Svůj vliv mělo i vyčerpání staromódních způsobů práce! Žádná touha být kolečky v systému. Ano, v Číně v neděli otřásají systémem výrazné nepokoje.
  A ve Spojených státech má žena největší šanci stát se prezidentkou. Floydova obliba však najednou začala růst Mayweather . Tento neporazitelný boxer se již vyšplhal na vrchol sledovanosti.
  Spojené státy zjevně propásly nová vítězství a nechtěly na trůnu ani republikána, ani demokrata. A Floyd je taky cool!
  A pak bude další televizní debata.
  Už je neděle večer. Volební místnosti se brzy uzavřou.
  Na poslední chvíli se konečně objevil Medveděv. Spěšně hodil hlasovací lístek do urny a beze slova odešel. Hodiny odbily a hlasování je u konce.
  Prezident Medveděv prozatím opustil Kreml a odešel do své rezidence nedaleko Moskvy.
  V kabině jsou s ním dvě dívky. Alespoň nějaká zábava.
  Natasha sedící vpravo se zeptala:
  - No a co Dima? Nyní oznámí vaše konečné selhání!
  Medveděv poznamenal:
  - Do inaugurace zbývají ještě dva měsíce. Takže zatím jsem stále všechno a Zelenskij je pouze prezidentem Ukrajiny!
  Alenka, sedící po pravé ruce, poznamenala:
  - A inauguraci lze urychlit! Vaše moc, Dmitriji Anatoljeviči, skončila!
  Medveděv se úpěnlivě zeptal:
  - Ale vy holky to zvládnete!
  Natasha se zamračila a zeptala se:
  - Co můžeme?
  Medveděv sebevědomě prohlásil:
  - Zasahujte do inaugurace!
  Natasha se zasmála a odpověděla:
  - A jak?
  Úřadující prezident odpověděl rozhodně:
  -Jako byste se neznali!
  Natasha naštvaně odpověděla:
  - Zelenského nezabijeme!
  Medveděv okamžitě protestoval:
  - No, proč to zabíjet! Jen se ujistěte, že se sám vzdá koruny!
  . KAPITOLA Č. 4.
  Dívky se unisono zasmály...
  Alenka se s úsměvem zeptala:
  - Co navrhujete používat hypnózu?
  Dmitrij Anatoljevič přikývl:
  - A je to! Můžeš to udělat!
  Natasha odpověděla za svého přítele:
  - Můžeme, ale nechceme!
  Medveděv byl překvapen:
  - Proč je to?
  Natasha upřímně odpověděla:
  - Zelenskyj je vyvolený! A ty, Dmitriji Anatoljeviči, nejsi schopen vládnout zemi!
  Alenka zlomyslně dodala:
  - A to je nám všem zcela zřejmé!
  Medveděv vztekle poznamenal:
  - Copak nechápete, že se staneme kolonií Západu?
  Alenka sebevědomě odpověděla:
  - Spíše se Západ stane naší kolonií!
  Natasha sarkasticky dodala:
  - A s tebou, Míšo, Rusko stejně nebude skvělé!
  Medveděv zavrčel:
  - Dám ti Řád vítězství, Řád svatého Ondřeje Prvního, Řád Mikuláše II. a zlatou hvězdu v diamantech...
  Natasha se zasmála a poznamenala:
  - Nebo se možná my sami můžeme stát prezidenty a dát si tři sta rozkazů?
  Alenka poznamenala:
  - Můžeme vás zhypnotizovat a stát se generalissimy.
  Natasha se zachichotala a poznamenala:
  - Nebo možná supergeneralissimos !
  Holky vybuchly smíchy...
  Alenka zpívala:
  - A někdy i nepřítel křičel:
  Skrývám strach - že jsem král!
  Natasha vycenila zuby a zaštěbetala:
  - Nemám rád divadla a arény,
  Tam se milion vymění za rubl...
  I když nás čekají velké změny -
  Miluji Beloboga a Stalina!
  A dívka použila své holé prsty na nohou, aby zmáčkla poraženému prezidentovi nos.
  Čísla již byla oznámena z Dálného východu. 91 procent pro Zelenského, 7,5 procenta pro Medveděva, sebevědomé vedení ukrajinského prezidenta.
  Alenka také přitáhla Medveděva holými prsty za ucho a zasyčela:
  - No a co bývalý prezident, pomohla vám vaše vyznamenání?
  Medveděv napjatě řekl:
  - Ještě nejsem bývalý! Před inaugurací ta pravá!
  Dívka křičela:
  - Sláva novému králi!
  Čarodějnice odmítly pomoc Medveděvovi jako svůj poslední trumf. A teď, když se úřadující prezident stále snažil najít cestu z bezvýchodné situace.
  Možná ovlivnit Nejvyšší soud, aby zrušil výsledky ruských prezidentských voleb? Vypadalo to jako velké pokušení. Ale ve skutečnosti vypadaly šance mizivé.
  Co když vydáme dekret a nabídneme každému soudci miliardu dolarů? Vždyť je to prezident a má moc, o které se ani carům nesnilo! Přesněji úřadující prezident. A skutečně, když nabídnete celou miliardu dolarů, soudci neodolají.
  Proč ztrácet čas maličkostmi?
  Data byla přenášena rádiem. Zatímco Zelenskij měl devadesát procent, navíc na Ukrajině se čekalo, že dostane téměř sto procent. Možná, že v oblasti červeného pásu, kvůli Medveděvovu flirtování s komunisty, bude trochu víc, nějaké šance byly na Kavkaze. Pravda, zdá se, že se Ramzan Kadyrov rozhodl postavit na vítěznou stranu. Stále můžete vydělávat peníze v armádě, ačkoli armáda nemá žádnou zvláštní touhu sloužit, padající prezident žádnou touhu nemá.
  Obecně platí, že po prvním kole Medveděvova síla oslabila. A pokud ještě mohl rozdávat ocenění, pak byl jinak stále více ignorován.
  Dmitrij Medveděv dorazil do jeho kanceláře a pokusil se kontaktovat centrální banku. Obsluha ho neochotně spojila.
  Úřadující prezident požadoval, aby mu byly přiděleny peníze pro naléhavé potřeby.
  Šéf centrální banky odpověděl:
  - Nebudu dělat nic, dokud neobdržím potvrzení od nového prezidenta Zelenského.
  Medveděv zařval:
  -Zbláznil ses? Stále jsem prezidentem inaugurace nového! Pokud ano, pak mě musíte poslouchat!
  Šéf centrální banky poznamenal:
  - Podle ústavy vás neposlouchám! A vůbec, proč potřebuješ peníze?
  Medveděv odpověděl s úsměvem:
  - Potřebujete země pro případ nouze?
  Šéf centrální banky odpověděl přísným tónem:
  - Chceš utéct?
  Medveděv vyštěkl:
  - Hned tě zatknu! Armáda mě poslouchá! Věrný Žirinovskij je se mnou!
  Šéf centrální banky poznamenal:
  - Tenhle vždycky vezme dort! A v Moskvě je více než devadesát procent pro Zelenského. Tvoje moc je nad Míšou!
  Medveděv zařval:
  - Ale váš nezačal!
  A zavěsil. Nyní byla situace stále složitější. Bezpečnostní složky se chystají odmítnout poslušnost. Ano, Žirinovský je liška. Stálo to za to jmenovat ho ministrem vnitra? Dejte rozkaz speciálním jednotkám. Nebo bychom se měli stále snažit využít Státní dumu?
  Je jasné, že Zelenskij bude pořádat nové volby a mnoho poslanců nedostane mandát. Přesněji skoro všechno.
  Tady je potřeba něco jiného. Státní duma ale pravděpodobně nepůjde proti lidem. A armáda nebude podporovat přímý vojenský převrat. Generálové v Rusku nejsou takoví, aby šli do občanské války.
  Zbývá jediné - zrušit prezidentské volby u soudu. Toto je jediná legitimní šance, jak prodloužit svou agónii. S největší pravděpodobností se ale pouze prodlouží. Je nepravděpodobné, že by Medveděv měl reálnou šanci na znovuzvolení. Ve skutečnosti je jeho anti-rating kolosální, dokonce horší než Petro Porošenko.
  Medveděv uvažoval i o jiné variantě. Například fyzicky zlikvidovat Zelenského? Ale to je naprostá kriminalita. Sklonit se tak? Navíc to zkazí Medveděva. A v nejlepším případě dá odklad. Protože lid Medveděvovi neodpustí tak kolosální neúspěch ve volbách.
  Ne, Dmitrij Anatoljevič neuspěje. Bez nasbírání byť jen deseti procent hlasů ve volbách se u moci rozhodně neudrží.
  Medveděv přistoupil k baru. Otevřel ji, vytáhl láhev a nalil si koňak.
  Drahý - "Napoleon", starý dvě stě let!
  Úřadující prezident vypil skleničku. Pak jsem svačila druhou s citronem.
  Břicho mi bylo teplejší a myšlenky se mi hnaly rychleji. Po třetí sklence se Medveděv usmál a posadil se do křesla. Trochu jsem se rozveselil. Proč vlastně potřebuje tuto moc? Plná zodpovědnost. Ani minutu volného času, ani vteřinu klidu. Vždy v pohybu, pod dohledem videokamer. Bojíte se říct příliš mnoho.
  Práce je hodně, ale potěšení není.
  A já chci ležet v posteli s holkou. Zahrajte si válku na počítači.
  Ve skutečnosti jste zde prezidentem, ale zahájení skutečné války si dvakrát rozmyslíte. Takhle se impozantní Trump neodvážil zaútočit na Írán.
  O válce se dá hodně mluvit, ale ve skutečnosti není snadné se o ní rozhodnout!
  Ale bojujte ve hře, bojujte sami!
  Medveděv se posadil k počítači. Zapnul jsem svou oblíbenou druhou světovou válku. Dlouho to nemohl hrát. Zde, abyste se příliš nenamáhali, použijete kód podvodníka. Takhle...
  A pak běžíte technologií hurikánovým tempem. A to už máte IS-7, které spouštíte v regimentech a proti Němcům pouze T-1. Je zde patrný rozdíl v síle a prostředcích.
  Medveděv, který téměř vůbec nepil, i kvůli špatnému zdravotnímu stavu, znatelně rozveselil.
  Takhle hodíte na nepřítele nejdražší a nejtěžší tank druhé světové války IS-7. A zlomíte to bez větších potíží. Válka probíhá snadno a vítězně. Přebíráte město za městem.
  Obecně samozřejmě Stalin vedl zemi dobře a podařilo se mu porazit Třetí říši za méně než čtyři roky. Putin bojoval s ISIS déle. Ale Němci mají velmi skvělou technologii.
  Ve hře je například německý tank E-75, rovnocenně proti němu může bojovat pouze sovětský IS-7, všechny ostatní tanky se poddávají. E E-75 má velmi silné pancéřování. Dokonce i zbraň je lepší než sovětský IS-7 a je blízko v ničivé síle.
  A Němci plánovali v roce 1945 udělat z tohoto tanku svůj hlavní. A co naše?
  Medveděv si povzdechl... V poválečném období nebyli schopni uvést IS-7 do sériové výroby. Válka tedy trvala déle, nikdo neví, kdo další vyhrál.
  Dmitrij Anatoljevič, opilý, zpíval:
  - Miluji to, bratři, miluji to! Miluju žít, bratři! A náš ataman se nemusí obtěžovat.
  Medveděv při hře usnul. Je to relax...
  A druhý den byly známy konečné výsledky prezidentských voleb.
  Pro Zelenského spolu s Ukrajinou hlasovalo téměř 92 procent voličů, pro Medveděva 6,7 procenta. Došlo tak k triumfálnímu vítězství Zelenského.
  V zemi začaly oslavy a veselí. Konečně přišel nový, jak se mnohým zdálo, jasný život.
  Dmitrij Anatoljevič Medveděv zatím slouží jako prezident během inaugurace.
  A gratuloval samozřejmě vítězi. kam můžeš jít? A není co počítat šest procent.
  Ministr vnitra Vladimir Žirinovskij však navštívil Medveděva a utěšoval ho:
  - Hlasoval jsem pro vás, Dmitriji Anatoljeviči!
  Úřadující prezident tiše odpověděl:
  - Děkuji!
  Žirinovský navrhl:
  - Možná bychom vás měli dát na premiéru?
  Medveděv zavrtěl namalovanou hlavou:
  - Nemyslím si, že po takové porážce ve druhém kole mi dají premiéra. To už nebude politicky korektní.
  Žirinovskij logicky poznamenal:
  - Každopádně na tvém místě by měl být někdo z Ruska. Tak kdo když ne ty?
  Medveděv navrhl:
  - S největší pravděpodobností, Andreji Navalnyj!
  Žirinovskij vycenil zuby a zavrčel:
  - Andrej Navalnyj? Ať se to nestane!
  Medveděv pokrčil rameny a zmateně poznamenal:
  -Kam jdeš?
  Žirinovský křičel:
  - Ano, všechny je zatknu!
  Medveděv mávl rukou:
  - Dost! Zdá se, že náš čas skončil! Jedu na dovolenou na Kanárské ostrovy. Co budeš dělat?
  Žirinovský potutelně přimhouřil oči a odpověděl:
  - Lobujte za zájmy svých přátel! Dokud se Zelenskij neujal své funkce prezidenta Ruska a Ukrajiny!
  Medveděv smutně poznamenal:
  - Bohužel to není tak jednoduché... Pak vás zbaví tří kůží!
  Žirinovskij se potutelně přimhouřil oči a zeptal se:
  - Prosím, udělejte ze mě maršála Ruské federace! No, co ti to stojí!
  Medveděv se na pár sekund zamyslel a pak oznámil:
  - Pokuta! Udělám z tebe nejen maršála, ale vrátím Beriovi hodnost maršála! Bude to fér!
  Žirinovskij souhlasně přikývl:
  - Ve vztahu k Berijovi ano!
  Medveděv přimhouřil oči a zeptal se:
  - A ve vztahu k vám?
  Žirinovskij upřímně odpověděl:
  - A zacházejte se mnou jako s králem! Odměňuji koho chci!
  Medveděv souhlasně přikývl:
  - Ano, budiž!
  A nařídil připravit oba výnosy o udělení maršálských hodností.
  Úřadující prezident Ruska se rozveselil. Myslí si, že si teď může naplno užívat počítačové hry.
  A hraní s nimi je skvělá zábava...
  Ale vlastně, proč by prezident dělal něco jiného? Nyní se technologie rozvinula natolik, že můžete být kýmkoli. I od Pána Boha. A konkrétně ve hře na vytváření vesmírů.
  Například v kanceláři úřadujícího prezidenta je velké množství různých her, včetně těch nejmodernějších.
  Medveděv se rozhodne hrát strategickou hru v reálném čase. Německo v roce 1939. Proč používáš kód podvodníka? Přidáte pět tisíc Pantherů, tři tisíce tygrů a deset tisíc Focke-Wulfů. A nasadíte tyto síly proti nepříteli. A útočíte na Polsko, které nemá ani desetinu takových sil.
  A válka pokračuje, jak si přejete, s jediným cílem a vítězně. Medveděv, abych byl upřímný, je zde obrovským dobyvatelem. Drtí nepřítele, jako by lisem drtil švestky.
  Polsko bylo srovnáno se zemí snadno a rychleji než ve skutečné historii. Útočíte na Francii. Vypustíte na ni deset tisíc tanků E-75 pomocí zlotřilého kódu. Přiznejme si to, skvělá auta. Které jsou zcela nezranitelné pro francouzské zbraně, ale smrtící na velké vzdálenosti. Sestřelují nepřátelská vozidla.
  Medveděv dokonce skáče radostí. Stejně jako ve hře se pohybuje rychle, a už bere Paříž... A co potom maličkosti? Převezmeme zároveň Španělsko, ať se Franco moc nerozčiluje .
  A pro útok na Gibraltar použijeme proudová letadla. Kam půjdou Britové?
  Samozřejmě zároveň využíváme prostředky na stavbu bitevních a letadlových lodí. Pro Británii to pak bude těžké. Zde je sto letadlových lodí a dvě stě bitevních lodí. Bude to kolosální síla.
  A pak jsou tu vyloďovací lodě. Vyrábíte také tanky řady "E"-U, což je další evoluce "E". Zde hodíte tank "E"-50-U, takový stroj, že do něj nemůžete proniknout ze žádného úhlu.
  A nechte ji mučit Brity. Tady jsou dvě krásné dívky uvnitř takového tanku, které mrkají na úřadujícího prezidenta Ruska.
  Medveděv jim jako odpověď dá polibek.
  Takhle si budeme hrát...
  A nejnovější tanky se blíží k Londýnu. A bez obřadu vezmou hlavní město Anglie.
  Medveděv zpíval:
  - Svět je nudný! Všichni sníme kočku!
  Je to samozřejmě zajímavé a snadno se hraje. Vzal jsem podvodný kód a orazítkoval, co chcete. Takže obsadíte Balkán a jedete do Afriky. Také dupnete a také pěchotu. Děláte vojáky, jen když máte peníze. A získané území také dává peníze. No, zkuste to, projděte se po Africe.
  SSSR stále otevírá frontu. Třicet čtyři proti sérii E-50-U, kterých bylo vyraženo dalších deset tisíc. Pokud je E-50 vozidlo s přibližně stejným pancéřováním jako Tiger-2, pouze racionální sklon je větší a výzbroj je o něco silnější a motor je výkonnější. E-50-U se stejnou hmotností je srovnatelný se sovětským T-64 a má dokonce výkonnější motor s plynovou turbínou.
  Ano, síly nejsou stejné. Zde bojují různé generace tanků.
  A Medveděv se samozřejmě řítí na černém koni.
  Síly samozřejmě nejsou srovnatelné. Můžete přidat i E-75-U, jedná se o squatový zabijácký stroj, neproniknutelný ani lodními děly.
  A jak po sobě bude šlapat. Nic to nemůže zastavit.
  Medveděv hraje jako malý kluk. Eh, dobře, tak jak. A nikdo ho nechce vidět. Prohrál a na úřadujícího prezidenta se zapomnělo.
  Každý má rád jen vítěze.
  Dmitrij Anatoljevič zpíval:
  A vzdorujeme bouřím,
  Z čeho a proč...
  Žít ve světě bez překvapení,
  Pro nikoho to není možné
  Hodně štěstí, neúspěchu,
  Všechny ty skoky, nahoru a dolů,
  Jen tak a ne jinak,
  Jen tak a ne jinak!
  Ať žije překvapení!
  Překvapení! Překvapení!
  Ať žije překvapení!
  Překvapení! Překvapení!
  Ať žije překvapení!
  A Medveděv se stal veselejším. Nyní jeho jednotky obsadily Ukrajinu, Bělorusko a neúprosně se blíží k Moskvě!
  Bývalý ruský prezident říká:
  - Že náš život je hra!
  A bere hlavní město SSSR útokem. Samozřejmě proti armádě 1941 má tanky s charakteristikami ze šedesátých a dokonce i sedmdesátých let a hlavní je, že jich je hodně.
  Medveděv na sebe mrkne... Hlavní město Moskva je dobyto. A teď můžete převzít Kavkaz... A zároveň převzít pro sebe jih Afriky. A pojede do Argentiny.
  A odtud zaútočit na USA. Je to skvělý velitel. Nepřítel zaostává jak v množství, tak v kvalitě jednotek.
  Medveděv nadšeně zpívá:
  - Směle půjdeme do boje! Za moc Sovětů! A v boji za tohle všechny vymačkáme do prdele!
  Medveděv byl dočasně vyřazen ze hry. Ozval se ruský ministr obrany, který nahradil Šojgu Trubetskoye. Zeptal se stále úřadujícího prezidenta:
  - Kdy složíme přísahu novému vůdci?
  Medveděv odpověděl stručně:
  - Kde by to mělo být, na inauguraci!
  Trubetskoy poznamenal:
  - Nový prezident sjednocené země chce být inaugurován příští týden. Aby neměli čas krást!
  Medveděv vyštěkl:
  - To není v souladu s naší ústavou a zákony!
  Trubetskoy poznamenal:
  - A Jelcin přijal tuto ústavu ne podle zákona a staré ústavy. Ve skutečnosti si mnozí mysleli, že Putin navrhne novou ústavu, ale jaksi se to nestalo!
  Medveděv poznamenal:
  - Není nejlepší nápad, aby každý nový prezident přijal novou ústavu!
  Trubetskoy namítl:
  - Ale Putin mohl! Byl chladnější než Jelcin a ty, Dmitriji Anatoljeviči!
  Medveděv přikývl a souhlasil:
  - Chladnější a hlavně šťastnější! Bez Putina se všechno pokazilo a Zelenskij převzal moc v Rusku.
  Trubetskoy poznamenal:
  - A Lukašenko měl šanci, ale propásl svůj čas. Měli jsme postupovat rychleji!
  Medveděv logicky poznamenal:
  - Lukašenko se bál konkurenčních voleb v Rusku. A Zelenskij by neriskoval, kdyby to Putinovo srdce nevydrželo. Manuální správa země je vyhořelá! Putin v práci definitivně vyhořel!
  Trubetskoy navrhl:
  - No, měli bychom tedy přijmout inauguraci v rychlejším termínu nebo ne?
  Medveděv odvážně odpověděl:
  - Dělej si co chceš! Už mě to nezajímá! Odejdu do důstojného důchodu a budu žít pro své vlastní potěšení. Možná budu cestovat po celém světě! Už jsem byl prezidentem i premiérem pro Rusko rekordně dlouhou dobu! Jak dlouho se můžete držet trůnu?
  Trubetskoy souhlasil:
  - Pokud ano, ať přijdou změny! Co dělat se Shoigu?
  Medveděv chladně odpověděl:
  -Nech ho odpočívat! Maršálův důchod je velký. Nechte ho cestovat po celém světě. Dovolil jsem ti mít majetek v zahraničí!
  Trubetskoy přikývl a poznamenal:
  - Putin izoloval Rusko od světa! I když jsme se v hloubi duše slovy rmoutili, radovali jsme se z jeho smrti! Co se týče Zelenského, tak uvidíme! Mnozí z nás chtěli řády jako na Západě. Přijímat jako v USA, ale pracovat... Jako v SSSR!
  Medveděv poznamenal:
  - No, za Stalina úředníci intenzivně pracovali! Nemyslete si, že byly plné medu!
  Trubetskoy se zeptal:
  - Co budeš dělat?
  Medveděv připomněl:
  - Byl jsem prezidentem a jako prezident odejdu. Je velká... A já si budu užívat života! Proč bych jinak měl pracovat!
  Trubetskoy připomněl:
  - Zelenskyj vám s ním může dát místo poradce!
  Medveděv to mávl rukou:
  - Ano! Je dost chytrý i bez mé rady! Zkrátka - proveďte inauguraci! Dmitrij Anatoljevič poslal svůj!
  Trubetskoy souhlasil:
  - Inaugurace ano!
  Medveděv zavěsil. Rozhodl jsem se hru dokončit. Něco, na co jsem nikdy předtím neměl čas. A alespoň psychicky rozdrtit Spojené státy.
  Nebo přesněji ve hře. Americký Sherman je však proti E-75-U slabý. Ale Spojené státy mají spoustu letadel, i když nejsou tak výkonná jako německá proudová letadla.
  Ale kvalita samozřejmě není stejná! Krauts získávají intenzivní skóre. Zejména piloti: Albina a Alvina! A to jsou dívky, které se vyznačují svým kolosálním zápalem.
  Medveděv postupuje na Ameriku z jihu. A zároveň se jeho tanky pohybují po Sibiři. Baví se. Mimochodem, proč ještě nepodmanit Japonsko? V této hře můžete také zabít své spojence. Pokročilá strategie. Aplikujte kód podvodníka a budete silnější než váš protivník v kvantitě i kvalitě. Ne válka, ale čistá radost. Tady jsou bezocasé proudové stroje, které Američané ani nemohou dohnat.
  Přesněji se tam dostat. A používejte rádiem řízené střely! A šikanovat Američany. Medveděvovi se tato hra opravdu líbí. A přesunout vojáky. Mexiko bylo dobyto. Americká města padají jedno za druhým. Takové potěšení.
  A na východě vjíždějí do Indie tanky řady "E"-U. Ale co jim Britové mohou oponovat? Navíc Třetí říše již nashromáždila zdroje a vyrábí nejmodernější technologii bez zlotřilého kódu.
  Medveděv se ale rozhodl Panthera trochu vylepšit. Zde je první běžný "Panther" - čelní pancíř 80 - 110 mm, boční pancíř 50 mm, 75 mm dělo, délka hlavně 70 EL, motor o výkonu 650 koní. Zde je "Panther"-2 s čelním pancířem od 120 do 150 milimetrů, 60 mm stranami, 88 mm kanónem s délkou hlavně 71 EL a motorem o výkonu 850 koní. Ano, vážné auto. A není těžší na pětačtyřicet, ale na padesát tun a má kratší siluetu.
  Ale "Panther" - 3. Přední pancíř od 150 do 200 milimetrů, strany 82 milimetrů, dělo 88 milimetrů s délkou hlavně 100 EL a motor o výkonu 1200 koní - hmotnost 55 tun. Souhlas, takové auto je obecně super proti Shermanům.
  Ale je tu "Panther"-4. Má čelní pancíř od 200 do 250 mm na svazích a boční pancíř 160 mm. 105 mm dělo s délkou hlavně 100 EL. To už je monstrum vážící 65 tun a s nízkou siluetou. Motor s plynovou turbínou o výkonu 1500 koní. Samozřejmostí je vynikající sériový vývoj, schopný boje i se sovětským IS-7. Navíc IS-7 nebyl sériově vyráběn.
  Ale existují silnější stroje. Běžící "Panther"-5, čelní pancíř 250 trup pod úhlem 45 stupňů, 300 mm čelo věže pod úhlem, bok 210 pod úhlem, 128 mm dělo při 100 EL, hmotnost pokročilejšího tanku 75 tun, 2000 koní výkon motoru plynové turbíny . Stroj lepší než všechny sovětské a americké modely. Schopný proniknout do IS-7 z bojové vzdálenosti a odolat čelním zásahům. "Panther"-5 je obecně skvělá technologie. SSSR nemá nic silnějšího než IS-7. A Němci mají také pět typů Tigerů.
  Po dobytí většiny území USA se Medveděv rozhodl odehnat i Tygra. No, "Tiger" je první, koho každý zná. Čelní pancíř je 100-110 milimetrů téměř bez sklonu a boční pancíř je 82 milimetrů bez sklonu. A 88mm kanón, délka hlavně 56 EL, je opravdu vyjící tank. Na rozdíl od "Pantherů", kde skutečně bojovala pouze první série a byly tam ukázky z druhé. Tank "Tiger"-2 lépe známý jako "Royal Tiger".
  Čelní pancíř: 120-150 mm na přední části korby pod úhlem 50 stupňů, 185 mm na přední části věže pod mírným úhlem a 82 mm na straně pod úhlem 60 stupňů. Je dobře chráněn v čele, o něco lépe než Tiger v boku, a má 88mm kanón s délkou hlavně 71 EL. Z produkčních tanků 2. světové války nejlepší z hlediska výzbroje a čelní ochrany, hmotnost 68 tun, motor 700 koní - na jízdní výkony spíše slabé.
  "Tiger"-3 je designové vozidlo. Čelní pancíř je 150-200 milimetrů pod úhlem 45 stupňů, přední část věže je 240 milimetrů pod úhlem. Strany 160 milimetrů se šikmými štíty. Tři typy různých zbraní: 88 mm 100 EL dělo, 105 mm 70 EL dělo a 105 mm 100 EL dělo s motorem o výkonu 1000 1200 koní. S hustším uspořádáním a hmotností 75 tun. Ano, auto je vážné a velmi nebezpečné. A ještě výkonnější čelní pancíř "Tiger"-4 250 - trup nakloněný pod úhlem 45 stupňů, čelo nakloněno 300 milimetrů, boky 210 milimetrů, dělo 128 milimetrů 100 EL délka hlavně nebo 150 milimetrů délka hlavně 56 EL, hmotnost 150 milimetrů výkon motoru s plynovou turbínou. Velmi výkonný tank.
  Ale ještě chladnější je "Tiger"-5. Čelní pancíř: čelo korby 350 mm pod úhlem 45 stupňů, čelo věže 400 mm pod úhlem 50 mm. Boky jsou nakloněny 300 mm. Dělo 150 mm 100 EL nebo dělo 174 mm 70 EL nebo dělo 210 mm 38 EL. Hmotnost je 100 tun, motor s plynovou turbínou má výkon 2500 koní. Nejvýkonnější stroj nepronikne ani do IS-7 a třezalky. Ten by mohl být použit proti Americe. I když je třeba říci, že "Tiger"-5 nebyl ani v projektech v reálné historii. Ale nikdo nemůže za to, že válka skončila tak rychle.
  Ale virtuální tanková hra se dá vylepšit.
  Medveděv začal útočit na hlavní město USA Washington a největší město New York. Zde můžete opravdu pracovat a vyhrávat.
  I když virtuálně. Tady hoří Washington a po něm jezdí německé tanky. A nikdo nemůže zastavit Tigers-5.
  Medveděv dokončuje tvrdohlavý útok na hlavní města USA a vypadá to jako vítězství. Před námi je ale také Japonsko.
  . KAPITOLA Č. 5.
  Co jiného jsem mohl ve hře dělat? Ale rodina tanků Lev se nikdy nedostala do výroby. Tady jsou to opravdu monstra. Ale ve druhé světové válce byly tyto stroje pozdějších sérií dokonce nadbytečné. A ještě více proti Japonsku s jeho malými a středními tanky.
  Dmitrij Medveděv se je ale rozhodl trochu zahnat.
  Zde je první tank Lev, existující pouze v projektech a pouze částečně ztělesněný v kovu. Čelní pancíř korby je 120 milimetrů pod úhlem 45 stupňů, čelní pancíř věže je 240 milimetrů pod úhlem, boky 82 milimetrů, dělo 105 milimetrů, délka hlavně 70 EL, celá 80 tun, motor má 800 koní. Obecně auto, které se mohlo objevit společně s Tigery a Panthery na Kursk Bulge. S na svou dobu velmi silnou zbraní a vynikající ochranou čela věže. Ta se ale naštěstí neukázala. Projektové vozidlo "Lev"-2. Čelo trupu je nakloněno 250 milimetrů, čelo věže má sklon 300 milimetrů. Boky jsou nakloněny 200 milimetrů. Pistole nebo 128 mm 100 EL nebo 210 mm 38 EL. Hmotnost 100 tun, motor 1800 koní. Ve své moci nemá sobě rovného. Lepší než IS-7, který ho může zasáhnout pouze z boku. Ale pak pojedete dál a objeví se "Lion"-3, který také pronásleduje monstrum. Čelní pancíř korby je 350 mm, věže 450 mm, s bočním sklonem 300 mm na svazích, kanón 150 mm na 100 EL nebo 175 mm na 70 EL nebo 210 na 56 EL nebo raketomet na 400 mm. Hmotnost je 120 tun, výkon motoru je 2500 koní.
  Ano, toto je impozantní síla.
  Tank "Lion"-4 je další super monstrum . Čelní pancíř korby je 450 mm, čelní pancíř věže je 500 mm. Boky trupu a věže jsou nakloněny 400 mm. 175mm dělo v 100 EL, 210mm dělo v 70 EL, 500mm raketomet. Hmotnost vozu je 150 tun, motorem je plynová turbína o výkonu 3500 koní. Z velké vzdálenosti proniká všemi tanky včetně IS-7 a amerického T-93. A ani námořní děla jím neproniknou. Je to výkonný stroj a navíc s dělem.
  Ještě výkonnější Lev-5 je ale králem tanků. Čelní pancíř korby je 600 mm pod úhlem 45 stupňů, věžička je silná 800 mm, boky jsou pod úhlem 550 mm. Kanón 210 mm v 100 EL, 300 mm kanón v 70 EL, raketomet 600 mm. Hmotnost stroje je 200 tun, motor s plynovou turbínou produkuje 5000 koní. Neproniknutelný pro téměř všechny typy zbraní, kromě vysoce výkonných střel , zejména velkorážných děl a bomb. Schopný střílet na bitevní lodě a letadlové lodě. Opravdu super tank.
  No zkrátka je co hrát. Medveděv vyvíjí tlak na Japonsko.
  Ale je znovu přerušen.
  Ředitel FSB volá a říká:
  - Dmitriji Anatoljeviči, uspořádáte konferenci pro novináře?
  Medveděv řekl rozhodně:
  - Ještě ne!
  - Proč?
  Úřadující prezident odpověděl:
  - Mám právo poskytovat rozhovory nebo ne! Tak jsem se rozhodl, že to zatím nedám!
  Ředitel FSB přikývl:
  -Zatím můžete být v klidu! Rozhovor nezmizí! Ale budeme hledat jiné místo!
  Medveděv poznamenal:
  - Všichni, usaďte se! Pokud něco, důchod vašeho generála je velký! Můžete žít bez práce!
  Ředitel FSB se překvapeně zeptal:
  - Není škoda se rozloučit s tak obrovskou silou?
  Medveděv upřímně odpověděl:
  - Je to samozřejmě škoda, ale člověk se podřídí nevyhnutelnému!
  Medveděv se znovu vrátil do hry. Bývalý prezident největší a na zdroje nejbohatší země světa se konečně dočkal. A proč nehrát, když se bez toho teď obejdou. I když je úřadující hlavou státu.
  Jak se ale v takové hře vyhnout pokušení seknout? Německé jednotky dosáhly Čukotky. Naštěstí je přesun vybavení ve hře mnohem jednodušší než ve skutečnosti. A jedou do Číny. A tam vstoupili do bitvy s Japonci. Medveděv samozřejmě pomocí podvodného kódu vychrlil tanky Lev-5 a hodil je proti samurajům. A to jsou auta opravdu supertřídy.
  Jak jsou rozdrceni samurajové. Ale stále to není hranice dokonalosti.
  Proč ale až do konce druhé světové války není možné projet úrovněmi nejtěžší německý tank "Myš"?
  To je skutečně přerozdělení dokonalosti a koruny krásy. Přesněji řečeno, co se může stát, pokud se vyvine gigantománie.
  Medveděv začal Myšky odhánět.
  Myší tank, tank, který skutečně existuje v kovu, nejtěžší z těch, které byly ve skutečnosti ztělesněny v kovu, řídil a dokonce bojoval. Čelní pancíř "Myši" je 150 mm na spodní části korby, 200 mm na horní části korby, 250 mm na přední části věže a 210 mm na bocích. Jak vidíme, tank je i ve své první verzi neprostupný pro všechny sériové sovětské tanky v čele a dokonce i na boku. IS-2 a SU-100 nemohly proniknout tímto tankem z žádného úhlu. Pouze IS-7 mohl způsobit Mausovi problémy a skutečně s tímto tankem bojovat. Ale IS-7 se objevil až po válce a nikdy se nedostal do výroby. A "myši" mohly již v roce 1943 bojovat na frontě. Tento tank má dvě děla: krátkohlavňové 75 mm a 128 mm 55 EL, schopné prorazit všechny sovětské tanky kromě IS-7 čelně. Navíc IS-2 z velké vzdálenosti. Nechyběl ani 150mm kanon.
  "Myška" vážila 188 tun a měla motor o výkonu 1250 koní, což je stále málo. Celkově je vůz na svou dobu nejsilnější a nemá obdoby.
  "Myš"-2 je designové vozidlo. Dokonalejší. Ve skutečném příběhu měl být vůz vyroben s nižší siluetou a lehčím. Ale ve hře se auto samozřejmě stalo dokonalejším, nižší siluetou, hutnějším uspořádáním, ale o to těžší. Čelní pancíř trupu myši je 2 350 mm. Čelní pancíř věže je 450 milimetrů. Strany 300 mm. Děla jsou 75 mm s dlouhou hlavní a 150 mm 70 EL, nebo 210 mm houfnice, nebo 400 mm raketomet. Hmotnost 200 tun. Motor s plynovou turbínou 2000 koní.
  "Myš"-3 herní automat. Taky perfektní. Čelní pancíř korby je 600 mm, věžička 800 mm, boky 550 mm. Děla 88 mm 100 EL pro boj s nepřátelskými tanky a 210 mm 70 EL. Nebo 550mm raketomet. Hmotnost tanku je 250 tun, motor s plynovou turbínou má výkon 4000 koní. Tank je téměř neproniknutelný téměř všemi zbraněmi, kromě těch nejsilnějších.
  "Myš"-4 je nová evoluce gigantomanie a pokročilejší. Čelní pancíř korby je 1000 mm pod úhlem 45 stupňů, čelní pancíř věže je 1200 mm pod úhlem. Boky jsou nakloněny 850 mm. Výzbroj: 105mm 10EL kanón pro boj s nepřátelskými tanky a zcela dostačující proti téměř všem typům vozidel. 300mm zbraň na 70 EL, pro ničení opevnění a nadbytečná pro tanky. Nebo místo toho 750mm raketomet.
  Hmotnost vozidla je 350 tun, což na takové pancéřování a zbraně není tolik. Dokonce ani děla bitevní lodi nemohou proniknout takovým vozidlem čelně. Takový stroj může zničit pouze přímý zásah silné řízené střely nebo velmi velké bomby. Ze všech úhlů je neprostupný všemi tanky a samohybnými děly druhé světové války. Motor je plynová turbína o výkonu 6000 koní.
  No, "Mouse"-5 je nejvyšší úroveň této série. Čelní pancíř čela korby je pod úhlem 1600 mm, čelo věže je 2000 mm, boky jsou pod úhlem 1500 mm.
  128mm kanón se 100 EL pro boj se všemi tanky, zcela dostačující proti všem značkám včetně IS-7 a 900mm raketometu. Jiné zbraně jsou nepraktické. Existuje tucet kulometů. Hmotnost tanku je 500 tun. Motor s plynovou turbínou o výkonu 10 000 koní. Auto je, řekněme, dokonalost sama. Téměř nic vás nemůže praštit do čela. Super tank...
  Pokud si však někdo myslí, že není možné vymyslet nic lepšího než "Mouse"-5, pak to vůbec není pravda. Fantazii autorů dobré hry o druhé světové válce se meze nekladou.
  Existuje například také "krysa". V reálné historii tento tank drží rekord ve velikosti mezi všemi projektovými vozidly a byl dokonce částečně ztělesněn v kovu.
  Tank "Rat" má 400 mm čelní pancíř a boční pancíř je také mírně nakloněný. Výzbroj: čtyři 210 mm děla, nebo jedno 800 mm dělo a dvě 150 mm houfnice, jedenáct protiletadlových děl. Hmotnost je 2000 tun, dieselové motory mají celkový výkon 10 000 koní.
  Tank "Rat"-2 je evolucí designového vozidla s pokročilejším uspořádáním. Čelní a libovolný pancíř 800 mm, s velkým úhlem racionálního sklonu. Výzbroj tvoří jeden 1000mm kanon a čtyři 150mm houfnice, šestnáct protiletadlových děl schopných střílet na pozemní i vzdušné cíle. Hmotnost je 3000 tun, motory s plynovou turbínou, celkový výkon je 20 000 koní.
  "Rat"-3 je ještě výkonnější a pokročilejší stroj. Pancíř 1200 - milimetry pod úhlem. Výzbroj: jeden 1250 mm kanon a šest 150 mm houfnic. Dvacet protiletadlových děl schopných střílet na vzdušné i pozemní cíle. Hmotnost je 4000 tun, motory s plynovou turbínou, celkový výkon je 35 000 koní.
  "Rat"-4 je ještě výkonnější a pokročilejší stroj s pancířem 1600 mm v úhlu. Výzbroj - jeden 1600 mm kanon a devět 150 mm houfnic, dvacet pět protiletadlových děl schopných střílet na vzdušné i pozemní cíle. Hmotnost je 5000 tun, motory s plynovou turbínou, vylepšené, celkový výkon 50 000 koní.
  "Rat"-5 je nejchladnější tank. Pancíř 2500 milimetrů na všech stranách. Výzbroj: jeden kanon ráže 2500 mm. A patnáct 150mm houfnic. Čtyřicet protiletadlových děl schopných střílet na vzdušné i pozemní cíle. Hmotnost 10 000 tun. Jaderný reaktor jako motor, výkon přes 100 000 koňských sil.
  Tank je vlastně ten nejúžasnější ve hře. A to z hlediska hmotnosti a dalších vlastností.
  Útok na Tokio můžete svěřit "Kryse"-5. Je pravda, že je to tak drahé, že musíte podvodný kód spustit několikrát.
  Celkově ale může být Medveděv spokojený. Hrál důkladně.
  A konečně jsem se podíval na "Rat"-5 ve virtuální realitě. Jak hrát nepoctivě dobře.
  Pak ale znovu volají Medveděvovi.
  Tentokrát je prvním místopředsedou vlády a úřadujícím premiérem Siluanov .
  Řekl smutným tónem:
  - Ztratili jsme Dmitrije Anatoljeviče! Téměř všechny hlasovací lístky jsou již sečteny!
  Medveděv vtipně poznamenal:
  - Je lepší dobře prohrát, než špatně vyhrát!
  Siluanov byl překvapen:
  - Jak je tohle možné?
  Medveděv vysvětlil:
  - Kdyby byl Vitalij Kličko zvolen starostou Kyjeva poprvé, jeho návrat do ringu by se nekonal. Místo velkého šampióna by byl starosta pro smích!
  Siluanov souhlasil s tímto:
  - Ano, máte pravdu, Dmitriji Anatoljeviči! Kličko měl výhodu prohrát... Ale ty jsi bohužel po takové výhodě neměl ani stopy!
  Medveděv v odpovědi zpíval:
  - Jsem volný, jako pták na obloze,
  Jsem svobodný, zapomněl jsem, co znamená strach...
  Jsem volný jako divoký vítr
  Jsem svobodný ve skutečnosti, ne ve snu!
  Siluanov zamumlal:
  - Ano, jste jen básník Dmitrij Anatoljevič! Dá se o vás psát verše!
  Medveděv odpověděl vážně:
  - V každém případě teď můžu klidně dělat svou oblíbenou věc - hrát počítačové hry! A předtím, už dvacet let, jsem si tohle mohl dovolit jen v záchvatech a startech!
  Siluanov tupě zamumlal:
  - Ve hrách?
  Medveděv potvrdil:
  - Přesně hry! A hodilo by se ti nastudovat nějakou vojensko-ekonomickou strategii!
  První místopředseda vlády neochotně poznamenal:
  - Preferuji praxi!
  Medveděv v reakci zasyčel:
  - Zlá realita je zatracená, může vás přivést k šílenství!
  Siluanov chladně odpověděl:
  - Chcete uniknout z reality se světem her? Chvályhodné!
  Ve slovech úřadujícího premiéra byla ironie.
  Medveděv řekl:
  - Dovolte mi pověsit hvězdu hrdiny Ruska i pro vás!
  Siluanov radil:
  - Oběste se, pane prezidente!
  Medveděv se zasmál a odpověděl:
  - Možná je to dobrý nápad! Jinak byl Putin oceněn pouze posmrtně!
  Úřadující premiér odpověděl:
  - Děkuji, pane prezidente!
  Medveděv melodicky pokračoval:
  - Pro hloupé prázdné oči...
  Siluanov zpíval:
  - Za to, že všechno je možné...
  Medveděv dokončil:
  -Ale ty nemůžeš žít!
  Úřadující premiér odpověděl:
  - Ale vážně, s největší pravděpodobností mě odstraní! Vypadá to, že budeme muset makat!
  Medveděv chladně odpověděl:
  - Na Zemi je mnoho míst!
  Siluanov přikývl a zavrčel:
  - Zkrátka, pane prezidente, slíbil jste mi hrdinskou hvězdu!
  Medveděv z plných plic zakřičel:
  - Připravte dekret!
  Přinesli mu další papír na ocenění. Jako, pište úřadující prezident.
  Medveděv ji zároveň ocenil partou lidí. Poznejte naše!
  Eh, už je velmi pozdě a úřadující prezident Ruska usnul.
  Snil o další alternativní historii. Carská armáda vedená Kuropatkinem bojuje za osvobození Port Arthuru. Ale sám Medveděv se objevil na bojovém robotu s lasery a termokvarkovými skořápkami o velikosti zrnka máku, ale stejně smrtící jako bomby svržené na Hirošimu.
  A jak může Medveděv bojovat proti Japoncům se svým bojovým robotem? Jak byli samurajové trháni po tisících. A jak se začaly používat lasery a blastery.
  A povraždili Japonce, konkrétně pobili je. A rozřezal to na kusy. A to zdevastovalo jejich řady.
  Medveděv, který přišel o trůn, našel zalíbení v bitvě. Kosí tyto samuraje, kteří se odvážili otřást posvátným královským trůnem.
  Ale je to opravdu špatné, řekněme si upřímně, ve vší počestnosti, bylo to za cara?
  Kéž Bůh dá každé zemi takového cara, jakým je Mikuláš II. To je skutečný příklad inteligentního vládce a zároveň intelektuála.
  Je škoda, že ho zklamala taková netvora jako Kuropatkin. A teď se Medveděv ujal Japonce. A pojďme je vymlátit. A dělat to je velmi náročné.
  A laserové paprsky kosí samuraje po tisících. Ještě pár minut bitvy a
  Neexistuje žádná japonská armáda.
  Co jedli samurajští pánové? A teď možná můžeme začít pracovat na vašich lodích.
  Medveděv zvedl bojového robota do vzduchu a vrhl se na pozice tožské flotily. Co si myslí, že dokáže s ruským rytířem?
  A takto rychle spěchá termokvarkový robot. Nyní je již nad mořem. A pojďme potopit Togovu flotilu. Řez pásovce, křižníky a další živé tvory.
  Takhle... Co když shodíme také mini- termokvarkovou bombu?
  A nový hrdina ji opustí. Vlna se zvedá a potápí lodě země vycházejícího slunce.
  Medveděv křičí z plných plic:
  - Za Rusko Nicholasi,
  Roztrhám všechny Japonce na kusy!
  A opět se úřadující ruský prezident dostává do extáze.
  S takovým robotem je skvělé bojovat.
  Utopíme vlastního samuraje... A Tsushima nebude, Japonci nebudou mít na čem bojovat.
  Poslední samurajské lodě se již potápí. Jaké to je vítězství!
  Ale stále existují části země vycházejícího slunce, které blokují Port Arthur. Musíme je skutečně řešit. K vyřešení všech odpůrců říše cara Nicholase.
  Medveděv nadšeně zpívá:
  - A samuraj letěl k zemi,
  Pod tlakem oceli a ohně!
  A zničme jednotky, které obléhaly Port Arthur. Opravdu se stalo, že mocná pevnost padla. A Rusko dostalo facku. A hlavně to bylo horší než Krymská válka. Tam prohrála říše cara Mikuláše II. s koalicí Anglie, Francie, Turecka a Sardinského království. A prohrála důstojně. A tady je nějaké Japonsko, které nikdo nepovažoval za vážného soupeře.
  Ať Rusko nesnese ponížení. Možná proto Stalin, tak opatrný a zdrženlivý v zahraniční politice, otevřel na Dálném východě druhou frontu proti Japonsku. Samurajové skutečně ponížili carské Rusko až příliš.
  K tomu je zničte drobnými termokvarkovými bombami a spalte je lasery.
  Abych se neodvážil porazit Rusko! Oh, dej Bůh, aby byl Zelenskyj úspěšným králem.
  Opět jsou Rusové a Ukrajinci jednotní a brzy se k nim přidají Bělorusové.
  A bude trojice Slovanů!
  Medveděv dobil Japonce u Port Arthuru a hnal se dál... Rusko porazilo Japonsko. Vzala Koreu, Mandžusko, Kurilské ostrovy a Tchaj-wan. Také donutila Japonce zaplatit velké odškodné.
  Car Nicholas II posílil svou pozici, revoluce a zbytečné myšlenky se neobjevily.
  Carské Rusko pokračovalo v pohybu napříč Čínou. A jeho rozšíření na východ.
  Ale císařské Německo, přestože se carské Německo stávalo velmocí a rostlo ještě rychleji a více než ve skutečné historii, stále pokračovalo a vstoupilo do první světové války.
  Ano, na dvou frontách.
  Nyní se Medveděv ujal úkolu zničit Němce. Nemají důvod urážet cara-otce.
  A jak zasáhne nepřátele lasery. A vymlátíme je ve východním Prusku jako hurikán. Medveděv střílí na německé jednotky pomocí laserů a paprsků gravitační energie.
  Zároveň se objevily dívky. Samozřejmě v bikinách. Alenka a Nataša. A nechte Krauty sekat světelnými meči.
  Ano, caru Mikuláši Velikém, o něčem takovém se nacistům ani nesnilo. Co proti vám plánují, otcové?
  Medveděv zpívá agresivně:
  - melouny, melouny, pšeničné housky,
  Velkorysá, prosperující země...
  A sedí na trůnu v Petrohradě,
  Otec car Mikuláš!
  Termín inaugurace byl předčasně odložen. A Medveděv byl zcela ponechán svému osudu. Třeba když se bavíš s dítětem.
  Medveděv také posmrtně ocenil Andropova hvězdou Hrdiny Ruska. Což se asi mělo udělat dřív. A vydal dekret o stavbě pomníku Andropovovi.
  Ve stejné době úřadující prezident také znovu dosadil Ježova a Jagodu. Proč stát na obřadu tady?
  Poté založil nový řád pojmenovaný po Bobby Fischerovi. Ale nedá se nic říct, že by byl skvělý šachista. A nejen skvělé, ale i skandální. Chtěl být nad všemi nejen v šachu.
  A také tři stupně: bronzový, stříbrný a zlatý!
  A samozřejmě nejprve Dmitrij Medveděv udělil tento řád: Garry Kasparov, Anatolij Karpov a... bratři Kličkové!
  A zároveň Dmitrij Medveděv založil Řád Vladimíra Klička. Taky zajímavý tah. Tři úrovně: bronzová, stříbrná, zlatá.
  A pak je tu Svyatogorův řád, skvělé řešení.
  Medveděv řídí a šlape . A zase vymýšlí tohle. Tohle je medvěd. Medvěd všem medvědům.
  A má nové nápady. Dejte například každému Rusovi nové auto.
  Mezitím si běžte hrát na počítači. Co chtěl Medveděv ze všeho nejvíc. Nyní tedy zvolil novou strategii. Válka různých úrovní. O tom chtěl hrát prezident, i ten bývalý.
  Začínáte s pěti dělníky a tisíci jednotkami každý: uhlí, železo, kameny, ropa, jídlo, zlato.
  A pojďme nejprve postavit komunitní centrum pro produkci nových pracovníků. Pak začnete rozvíjet doly a zemědělství.
  V první řadě samozřejmě získávání jídla, aby se pracovníci lépe přizpůsobili.
  Medveděv má nejvýkonnější a nejmodernější počítač. A můžete chrlit spoustu jednotek.
  Vybudujete si město a nová obchodní centra. Peníze jsou samozřejmě zpočátku problém. Dokud nepostavíte mincovnu, tržnici, akademii věd a tak dále.
  Medveděv ale zná univerzální způsob, jak zbohatnout. Najměte více zemědělských dělníků a nakupujte zdroje na chleba. Trh je velmi levný na výstavbu. A pak jste našetřili, koupili akademii, postavili pilu a vyrobili nové doly. A pak další... A teklo zlato - nejdražší produkt. Zvlášť když to udělala máta. A pak bude možné studny vylepšit. Takto tečou peníze mnohem zábavněji. Lze použít ke zlepšení. Nové pily, nové zemědělské nářadí, rekultivace, výzkum hnojiv. Nový typ pluhu...
  Dále prohlubování vrtů a čerpání nových pracovníků. Nové farmy. Výroba masa. Výstavba rodinných domů. Do domů lékařů, policistů, studánek, tržnic, architektů, hasičů. A tak dále... Výběr daní. Nová vylepšení v těžbě zlata. A rozvoj nových prostor a pracovních budov.
  A peněz už je čím dál víc... Jsou přebytky a můžete začít stavět baráky.
  Hra je zajímavá a náročná. Město roste. Zatím žádná válka. Zde můžete nastolit mír a vybrat si slabšího nepřítele... Ve skutečnosti Medveděv stále hromadí sílu ve vojensko-ekonomické strategii.
  Vojenská akademie byla postavena. A začnete tvořit jednotky. Kavalérie, pěchota, plamenomety , minomety a další síly. Samozřejmě dělostřelectvo. Nebo ještě jednou vylepšením vrtů tankovny. První auta jsou samozřejmě lehká a primitivní, ale dá se s nimi jezdit.
  Medveděv se nechal unést.
  Hra prezidenta pohltila. Stavíte si stále více nových domů. Patří mezi ně škola písařů, knihovna a zábava různých úrovní. Ať už jde o hudebníky, tanečníky, žongléry, senety , zoologické zahrady. Nebo jiné kasino.
  A samozřejmě chrámy různých bohů.
  Ano, v říši existuje mnoho různých náboženství. Nejlepší je stavět různé chrámy.
  A tady je všechno jinak. A mešity, kostely, modlitebny, buddhistické chrámy, stúpy, pohanští bohové.
  Ano, bohatá mise. Při přecházení řeky také stavíte mosty.
  Práce je hodně. Pořádejte také festivaly pro různá náboženství, aby se bohové nepohoršovali.
  A tak dále bez přerušení. A práce v Akademii věd jde dál, teď jedno zlepšení, pak druhé. Buď lék proti hlodavcům, nebo proti hmyzu - cokoli zlepšuje zemědělství, objevují se traktory.
  A dokonce i bohové posílají dobrou úrodu. Můžete tak zahnat tanky a letecké továrny. Počínaje lehkými letadly se můžete dostat k atomovým bombardérům. A počet jednotek neustále roste. Už to dosáhlo sta tisíc.
  Medveděv hraje a propaguje nové technologie. Zatím žádný strach. Nemusíte bojovat, můžete zvýšit index prosperity a kultury pro své lidi. A na tom také záleží. Ale peněz a prostředků je nyní dost.
  Na hře je ještě lepší, že se studny nevyčerpávají. Zdroje můžete získávat navždy.
  A stavět nová města na mapě... Nebo si dokonce dopřát pyramidu či jiný div světa.
  Medveděv také chrlí nová kasárna. Je pravda, že množství vojáků snižuje index prosperity. Zde samozřejmě nastává problém. Ale zatím není s kým bojovat... Ale mohou být zavedeny nové technologie, aby byly tanky a letadla rychlejší. A přiveďte těžké bombardéry.
  Proč však, když už máme střední tanky, nezajmout nepřítele na úrovni středověku?
  A Medveděv, který vyrobil více tanků a zároveň zlepšil jejich parametry, rychle napadne sousední zemi.
  A také letadla shora. A bombardujme nepřítele ze všech sil. Pršíš na něj napalm.
  A není to hra podle pravidel.
  Medveděv si zničení středověkého města užíval. A pak celá země se svou primitivní armádou. Užíval si a vyhrál, i když jeho letadla a tanky utrpěly menší poškození. Takto se ukázal úchop jako poměrně snadný. A pak znovu postavíte město na dobytém území...
  A vaše tanky jsou už těžké. Je možné připojit jak protiatomovou ochranu, tak aktivní pancéřování.
  Medveděv už hrál deset hodin a jeho oči byly unavené a začaly se lepit. Úřadující prezident usnul.
  Zpočátku se Medveděv točil v něčem nejasném. Ale netrvalo to dlouho. A pak ultramoderní tank T-95 vyletěl do kopce. Byl už pozdní podzim a na brnění dopadaly pramínky deště.
  Medveděv řekl:
  - Rozhodující den bitvy o horu Vysokaya! Ta hora, která je klíčem k celé obraně Port Arthuru. Dnes je přesně 21. listopadu, nebo 4. prosince podle nového stylu. - Profesor zuřivě udeřil pěstí do brnění a zvolal. - Ale nedojde k dobytí Vysoké hory! Pacifická letka bude žít!
  Japonci téměř dobyli horu Vysokaya. Vlézali se dovnitř jako mravenci v hustých proudech ze všech stran. T-95 zahájil palbu z rychlopalného děla ráže 152 mm.
  Alenka stiskla tlačítko na joysticku a automatické dělo zasáhlo Japonce jako protiletadlové dělo. Výkonné vysoce výbušné tříštivé granáty vyřadily stovky Japonců jedním výstřelem.
  Natasha zase střílela z osmi těžkých kulometů. A taky jsem raději používal joystick.
  Medveděv řídil tank, superstroj suverénně stoupal po strmých svazích a koleje drtily válečníky Země vycházejícího slunce.
  Margarita hvízdla a řekla:
  - Tvoříme historii!
  Úřadující prezident rozzlobeně potvrdil:
  - Rozhodně! Za žádných okolností nedovolíme, aby byl Port Arthur vydán!
  Alenka střílející z pistole vypálila dvacet ran za minutu a vyplivla projektil se zvýšenou ničivou silou vážící padesát kilogramů. Během jedné minuty přesně vybuchla tuna kovu a výbušnin.
  A dívka se trefila velmi přesně.
  A kulomety, každý vystřelí pět tisíc ran za minutu. Nebo čtyřicet tisíc velkých kulek během krátké doby. A jak vzali samuraje? Jak na ně začali tlačit.
  Alenka dokonce zpívala:
  - A nepřátelské hejno letělo k zemi, pod tlakem oceli a olova!
  Ruský tank pracoval agresivně. Tady posekal tisíc Japonců, tady je druhý. Odstraňte je ve vrstvách.
  Natasha se chichotala a zpívala:
  - Pro Rusovu slávu! Nikdy nezapomeňme na vlast!
  A opět střílí z kulometů smrtící ráže. A tisíce Japonců leží mrtvých.
  Medveděv to vzal a zasyčel:
  -Car Nicholas! Budete skvělí.
  A rozdrťme nedokončeného samuraje pod housenkami.
  Margarita logicky poznamenala:
  - Nicholas II by mohl být největší z carů. Měl každou šanci udělat z Číny ruskou provincii - Žluté Rusko !
  Medveděv zasáhl samuraje, vrhl se na ně jako housenky a řekl:
  - Nech to tak být!
  Skořápka za skořápkou vylétala ven. Množily se jako kvazihmota , vyžadovaly mnohem méně energie než skutečný nárůst atomů a molekul.
  Alenka, mačkající tlačítka na joysticku ladnými prsty, dokonce vykřikla:
  - Ve jménu ruských carů!
  . KAPITOLA Č. 6.
  Pistole řvala a řvala. I když ne tak nahlas, ale tlumeně se mluvit dalo.
  Margarita se zeptala úřadujícího prezidenta:
  - Co, počet granátů je nekonečný?
  Medveděv odpověděl:
  - Kvazi-hmota nevyžaduje k vytvoření mnoho energie. A naplnění termonukleárního reaktoru vodou je stejně snadné jako loupání hrušek!
  Margarita zapískala:
  - Ano, to je skvělé! I takto si můžete vyrobit čokoládovou zmrzlinu!
  Medveděv s povzdechem namítl:
  - Ještě ne, ale velmi brzy, ano! Škoda, že se zatím získává jen kvazihmota !
  Alenka, mačkající tlačítka na joysticku holými prsty, s úsměvem s velkými tygřicovými zuby, poznamenala:
  - Tato schopnost vytvářet hmotu je také kvazibožská!
  Medveděv se zasmál. Okolo hory bylo stále méně Japonců a stále více mrtvol. Samuraj se pokusil střílet na tank, ale marně. Střely se od brnění odrážely jako kapky deště.
  Úřadující prezident poznamenal:
  - A člověk je stvořen k obrazu a podobě Boží.
  Alenka, střílející smrtící granáty, poznamenala:
  - Pokud je stále vytvořen. Možná jsme my lidé nejinteligentnější, nejsilnější a nejmocnější bytostí ve vesmíru!
  Medveděv logicky navrhl:
  - Tím potřebnější je upevnění lidstva! Měli bychom se sjednotit! Pak nepoznáme smutek a porážku!
  Natasha sebevědomě prohlásila:
  - Carská říše je schopna sjednotit všechny! A spojte všechny bez výjimky v monolit!
  A dívka znovu střílela ze samopalů. Ohromení Japonci se snažili vstoupit z levého křídla. Granáty tanku T-95 neublížily. A děla, také z dálky, buď minula, nebo jejich náboje byly neúčinné. Navíc v žádné zemi na světě neexistují žádné zbraně prorážející zbroj. A do takové nádrže tak snadno neproniknete. Jeho obrana je špičková.
  A kulomety sekají a granáty jsou smeteny. A dělají všechno specificky a velmi smrtící.
  Natasha se zachichotala a řekla:
  - Mnoho Japonců bude chybět!
  Alenka s tím souhlasila:
  - Velmi mnoho!
  A blýskla safírovýma očima. A na této dívce, skutečné terminátorce, je tolik různých věcí.
  Válečníci střílejí. A samuraj krvácí. Čtyřicet tisíc kulek a tuna granátů za minutu, to je velmi velká ničivá síla.
  Natasha poznamenává:
  - Jsme válečníci, kteří trpí vážnou smrtí!
  Alenka s tím souhlasila:
  - A nejen smrt, ale zdroj síly v celém vesmíru!
  Margarita uvážlivě poznamenala:
  - Pokud carské Rusko podmaní celý svět, pak budou jednou provždy ukončeny všechny války v dějinách lidstva!
  Medveděv souhlasil:
  - Samozřejmě, zlato! Nikdo nepotřebuje války! Ale lidstvo se musí sjednotit!
  Natasha zasyčela radostí z pantera zabíjejícího býka:
  - Když jsme jednotní, jsme neporazitelní!
  A vypustila jiskřičky z očí! Tohle je ta dívka! Obsahuje plameny ohně, led a ocel.
  Teď ale umírají poslední Japonci. A není nikdo jiný, kdo by horu zaútočil. Pod horou Vysokaya zůstalo více než padesát tisíc zabitých válečníků Země vycházejícího slunce.
  Bitva skončila.
  Čtveřice zaujala místo na kopci a Medveděv poznamenal:
  "S posádkou zatím raději nemluvíme." Obecně, co budeme dělat?
  Alenka navrhla:
  - Stále je mnoho Japonců. Zničme celou armádu Nogiů.
  Margarita s tím ochotně souhlasila:
  - A je to! Vytlačíme všechny samuraje! A bude to skvělé!
  Medveděv se usmál a poznamenal:
  - A náš tank může také plavat pod vodou a střílet granáty. Pojďme potopit japonskou flotilu!
  Natasha radostí vykřikla:
  - A je to! Správně, vezmeme a vyhladíme všechny samuraje na moři.
  Japonská peruť právě zahájila svůj další bombardovací nálet. Střely létaly, včetně z jedenácti a dvanáctipalcových děl. A tohle, jak vidíte, je vážné.
  Tank se řítil k pobřeží. Alenka poklepala prsty na korbu auta a poznamenala:
  - Dobře, k moři. Ale jak bychom mohli dát iniciativu Japoncům na souši?
  Margarita, která měla nějaké znalosti o válce, vzpomínala:
  - Měli jsme kulomety a puška Mosin byla mnohem spolehlivější a účinnější než japonská. A pokud ne všechno fungovalo na moři, pak na souši neměli samurajové žádnou šanci!
  Alenka vztekle pohybovala bosou nohou po podlaze a zamumlala:
  - Zrada! Triviální zrada!
  Natasha navrhla:
  - Všechny pověsíme!
  Nádrž šla do vody. Z boků se objevily vrtule, které stroj ovládaly. Zde je první cíl: japonský torpédoborec. Natasha svými tenkými prsty stiskla tlačítka joysticku.
  A granát smrtelnou silou zasáhl samotné dno lodi. Otočil brnění.
  Torpédoborec obdržel další střelu. Natasha znovu stiskla palec u nohy.
  A pak se Japonci utopí.
  Alenka se zasmála:
  - Pojďme se střídat v tonutí! Kulomety nejsou pod vodou příliš účinné!
  A dívka stiskla joystick a tentokrát poslala granát na dno torpédoborce.
  Margarita odpověděla s úsměvem:
  - No, máme dámy!
  Natasha znovu poslala granát a zakřičela:
  - Ve jménu Rusa, ať je vítězství!
  Alenka vyplivla skořápky. Otevřela dno lodi Země vycházejícího slunce a všimla si:
  - Přesto nebyla carská moc v Rusku tak špatná, jak tvrdila propaganda.
  Margarita s tím souhlasila a ochotně promluvila, zvlášť když stejně neměl co dělat.
  - Za cara Mikuláše II. udržovalo Rusko zlatý standard peněz. Měna impéria se stala nejpevnější a nejstabilnější na světě. Ceny se také prakticky nezměnily. A za cara Nicholase platba dosáhla třiceti sedmi rublů měsíčně. Ve skutečnosti se Rusko stalo jednou z předních zemí na světě, pokud jde o životní úroveň. Průmyslová výroba se stala čtvrtou na světě.
  Dmitrij Anatoljevič Medveděv po spánku začal hrát na počítači. V tomto případě se řezal, aby pokračoval ve strategii. Posílená moc prováděla záchvaty. Úřadující prezident Ruska vrhl tanky do bitvy.
  A těžký.
  Pořád je to dobrá hra. Trochu jsem to projel a dostal tanky těžší než sto tun. Když byl Medveděv prezidentem, chtěl vyvinout tanky těžší než sto tun. Ale Putin to tehdy nedal. Ale nápad vypadal lákavě. Super těžká vozidla. A šest typů aut. Přes pět a sto tun.
  Nyní ale Medveděv vrhá do boje tanky s jadernými motory. A narušuje obranu zemí střední úrovně. A opět úlovky. Ano, skvělé... Aby to bylo trochu jednodušší, připojte vojenského poradce. A spolu s ním vedete zničení nepřítele. A jeho dopadení.
  Zde dobýváte další impérium... Zde je válka vážnější, ale vede ji vojenský poradce Napoleonovy úrovně. Takže se můžete jen dívat a založit své impérium s ekonomem na Stolypinově úrovni.
  A Medveděv poté, co několik hodin seděl u počítače s obří obrazovkou, začal chrápat.
  Je příliš dlouho nevyspalý.
  Alenka vystřelila na Japonce. Když tentokrát křižník potopila, zazpívala:
  - Jsme nejsilnější na světě,
  namočíme všechny naše nepřátele do záchodu.
  Vlast nevěří v slzy,
  A zlým oligarchům dáme jejich mozek!
  A dívka se zasmála. A její zuby se třpytily perlami!
  Medveděv navrhl:
  - Vzhledem k tomu, že válka s Japonskem skončí vítězstvím, bude hospodářský růst Ruska ještě větší! A carská říše se stane nejbohatší zemí!
  Alenka potopila další torpédoborec a zasyčela:
  - Vždycky jsme byli bohatí! Nebylo dost pořádku!
  Natasha zasáhla bitevní loď Země vycházejícího slunce a poznamenala:
  - Nebyli jsme v žádném případě horší než Němci v první světové válce. Ale kvůli páté koloně nám vítězství uniklo!
  Alenka také poslala další granát do břicha pásovce a prohlásila:
  - Rozhodně! Za všechno může pátá kolona. Za první světové války se Němci nemohli k Minsku ani přiblížit a byli biti v Haliči. A za Stalina už viděli Kreml dalekohledem. Co to znamená?
  Natasha vypálila další granát na dno bitevní lodi a zamumlala:
  - Zrada! Takové vítězství nám chybělo!
  Margarita také považovala za nutné připomenout:
  - Nebýt zrady, získali bychom Konstantinopol a Malou Asii a také přístup ke Středozemnímu moři. A tolik jsme ztratili kvůli zradě a páté koloně!
  Alenka vypustila další projektil:
  - Ano, toto je pátá kolona! Kolik problémů jí způsobuje! Ruská říše je jedinečná entita, která by se mohla rozšířit do celého světa a sjednotit lidstvo!
  Natasha agresivně zamumlala:
  - Rozhodně! Mohl bych a určitě bych udělal cokoliv! A aby lidstvo bylo jednotné a neporazitelné!
  Dívka vyslala další granát, po kterém se bitevní loď konečně rozdělila. A Japonci se utopili.
  Margarita s poplachem v hlase poznamenala:
  - Podívej, co se teď děje ve světě? Rusko a USA jsou na pokraji války. A Čína je přelidněná a totalitní. Na světě není řád a blahobyt!
  Natasha poslala nový granát, tentokrát na křižník, a souhlasila:
  - Na světě není řád! Potřebujeme jednotné řízení!
  Alenka vystřelila náboj a souhlasně přikývla:
  - A taková vláda by se mohla stát carskou říší! Autokracie Ruska je garantem globální stability a prosperity!
  A dívka poslala další granát, který nakonec křižník rozdělil.
  Japonci očividně šíleli. Stříleli bez rozdílu, nechápali, kdo je topí.
  Nutno podotknout, že na souši nemělo Japonsko co do počtu příliš velkou převahu. A i ve skutečné historii ztratilo mnohem více zabitých a zraněných než Rusko.
  Ale na moři byly lodě Země vycházejícího slunce, vyrobené v Británii a USA, o něco lepší než ty ruské, hlavně domácí výroby.
  Ale i zde je kvalitativní převaha Japonců zcela nepatrná. A Rusové střílejí možná přesněji.
  Natasha, střílející a potápějící další torpédoborec, podrážděně poznamenala:
  - Rusko skutečně porazilo silnější protivníky. Například Napoleon!
  Alenka, která poslala granát na obrněný křižník, dodala:
  - Ach ano! Napoleon byl génius! A byl silnější, ale porazili jsme ho!
  Margarita si těžce povzdechla a zabručela:
  - Prohrát s Japonci. To je tak otravné a urážlivé!
  Alenka s tím souhlasila:
  - Velmi otravné! Bohužel, kvůli tomu skončila éra dynastie Romanovců. Éra je slavná, hrdinská, s dobýváním a vítězstvími. A přestože jsme neměli vlastního Čingischána, od dob Ivana Kality jsme stoupali.
  A dívka vyslala další, velmi smrtící projektil. A obrněný křižník se rozdělil na dvě části.
  Natasha pokračovala a jedním granátem potopila další torpédoborec. A samurajové mají spoustu torpédoborců.
  Válečník se zeptal mužů:
  - Ale zajímalo by mě, proč v dějinách světa ani jedna z říší nedosáhla absolutní moci?
  Alenka opět poslala granát do břicha dalšího torpédoborce a prohlásila:
  - Ano, opravdu, proč? Všichni padli. A Perská říše, Alexandr Veliký a Římská říše. Proč nikdo nesjednotil lidstvo?
  Natasha frustrovaně dupla nohou. Potopil další loď a řekl:
  - A je to! Čingischán vytvořil říši, která mohla rozdrtit celý svět. Ale po jeho smrti jeho synové a vnuci uspořádali zúčtování a roztrhali říši na kusy. Jen carské Rusko se svým unitárním systémem bylo zemí takovou, že mohlo existovat po mnoho staletí a rozšiřovat se, až pohltilo celou zeměkouli!
  Alenka zamrkala očima a prohlásila a potopila další torpédoborec:
  - Sláva velké říši cara Mikuláše! Nedáme moc nelegitimním bolševikům a prozatímní vládě!
  Natasha také poslala do lodi granát. Potopila Japonce a zpívala:
  - Bůh ochraňuj krále,
  Silný suverén
  Vládněte pro slávu,
  pro naši slávu!
  Panujte ve strachu ze svých nepřátel -
  Ortodoxní car!
  Vládněte se slávou
  K naší slávě!
  Zdá se, že dívky jsou opravdu nadšené. Takhle zničili samuraje, budete to obdivovat. A Medveděv řídil svůj zabijácký podvodní tank. Obecně je to skvělá zbraň. Potápí celou japonskou flotilu. Ale tohle je velká síla.
  Dvanáct, jen velké obrněné lodě, desítky menších, včetně křižníků. Jen torpédoborců je více než šedesát. Chce to čas zničit tohle všechno.
  Nataša dokončila další loď a zeptala se Medveděva:
  - Co myslíš, existuje Bůh?
  Úřadující důstojník se usmál a odpověděl:
  - V jakém smyslu?
  Natasha vyslala novou střelu, která dokončila torpédoborec, a poznamenala:
  - Ano, náboženství mají mnoho verzí! Existují jak pohanské, tak monoteistické! Někdy o tom začnete přemýšlet. A pochybujete, zda Bůh existuje, když je v učení takový nepořádek!
  Alenka rozdělila další torpédoborec a s chichotáním poznamenala:
  - Ano, v tomto ohledu je těžké věřit Bibli. Aby se takto choval pouze Bůh. A měl dokonce oblíbence!
  Natasha souhlasně přikývla:
  - A je to. Věříte, že jeden lid je lid Boží? To je zjevně nedůstojné vyšší inteligence!
  Poté dívka začala potápět velkotonážní bitevní loď. Válečník pracoval.
  Ale Margarita vyjádřila svůj názor:
  - Stále není jasné, jak je možné, že milující Bůh takto znetvořuje ženy!
  Natasha byla překvapená:
  - Jak je to ošklivé?
  Margarita upřímně odpověděla:
  - Ano, dělá z nich staré ženy! A co může být nechutnějšího než stará žena!
  Alenka vypálila granát do břicha křižníku a prohlásila:
  - Z nějakého důvodu po zemi chodí velmi odporné staré ženy, což je hloupé a zároveň strašně ošklivé!
  Natasha zavrtěla hlavou a podpořila:
  - A nesympatický! A ne esteticky!
  Válečnice se zasmála a mrkla na svého partnera. Jako, je tak cool a agresivní.
  Medveděv vážně poznamenal:
  - Opravdu, stáří je velmi špatné. Dělá lidi ošklivými, slabými, zranitelnými. Ale z evolučního hlediska to má nějaké výhody!
  Alenka byla překvapená. Když zasáhla další torpédoborec, zeptala se:
  - Jaké výhody by mohly být v tomto ohavném stavu?
  Medveděv odpověděl vážně:
  - To stimuluje rozvoj vědy a inteligence. Kdyby se člověk necítil unavený, tak by nebylo potřeba vymýšlet auto. Stejně tak slabost drápů a tesáků vedla k vynálezu nože. Chladné časy a doby ledové nás naučily rozdělávat oheň. Nemoci podnítily rozvoj medicíny. - Úřadující prezident se podíval, jak chytře Alenka poslala ke dnu další japonskou loď, a pokračoval. - Lidské slabosti v mnoha ohledech stimulovaly vědu. Neuměli jsme létat, ale vytvořili jsme letadla. A to je pokrok!
  Natasha vyslala další projektil a poznamenala:
  - Pokrok. Ale přesto, když se podíváte na starou ženu, je to tak nechutné. Opravdu se to bez lidské ošklivosti neobejde?
  Alenka s tím souhlasila:
  - I mladí lidé mohou vymyslet letadlo. Proč vyplnit to zatracené stáří? To je hrozné a odporné!
  Margarita zpívala nemístně:
  - Nerozdělím se s Komsomolem! Budu navždy mladý!
  A dívka pohnula pěstí po kovu.
  Mezitím se potápěla další bitevní loď.
  Ponorkový tank pokračoval v potápění japonské flotily. Sám admirál Togo se ocitl ve vodě a byl nucen uprchnout na člunu. Japonsko mělo velkou flotilu, ale bylo postaveno před zásadně novou zbraň. A teď byla úplně poražena.
  Alenka, která pokračovala v potápění japonských lodí, odhalila své zuby, které byly velmi velké a ostré, a navrhla:
  - To je to, o čem přemýšlím. Samozřejmě nesmí chybět estetika karoserie. A je nemožné, aby se ženy staly ošklivými, s ochablou kůží a ohnutými těly.
  Natasha, která poslala ke dnu další torpédoborec, s tím velmi ochotně souhlasila:
  - Samozřejmě! Na tom věda pracuje!
  Oba válečníci byli ve velmi veselé náladě. Úspěšně potopí nepřátelskou flotilu.
  Agresivní dívky jsou schopny velkých výkonů.
  Margarita mezitím vyjádřila svou myšlenku:
  - Náboženství také vznikla kvůli slabosti člověka. Kdyby byl člověk silnější, nebylo by náboženství. A samozřejmě smrt a strach ze smrti vede k tomu, že člověk hledá útěchu pro sebe!
  Alenka vzpomínala:
  - Zúčastnil jsem se seance a viděl jsem něco úžasného. Tak tam jsou parfémy!
  Natasha s mazaným hlasem poznamenala:
  - Na existenci duchů není nic překvapivého! Vždyť létáme ve svých snech. To znamená, že existuje duše a jako vzpomínka na lety!
  Medveděv souhlasně přikývl:
  - Ano, existuje duše! V tomto ohledu je člověk jedinečný! Teď se možná budeme bavit!
  Japonská flotila tála. Podvodní nádrž hrála roli zabijáka. Margarita byla trochu smutná. Jednak se ocitla v roli komparzu. A za druhé, což je nepříjemné, když jste pod vodou, nemůžete všechno dobře vidět. Petr měl obecně silné pochybnosti o Bohu. Ve skutečnosti, proč poté, co Rusové přijali křesťanství, na ně dopadly různé potíže. A mongolsko-tatarská invaze a předtím feudální roztříštěnost knížat. Války mezi ruskými lidmi.
  Tehdy konečně, od dob Ivana Kality, začala obroda Ruska,
  Pižmovka zesílila. Dokud se například za Ivana Třetího nakonec nestal jednotným centralizovaným státem. A shodil tatarské jho.
  Ano, samozřejmě, Rusko povstávalo. Dokud jsem nenarazil na Japonsko.
  To znamenalo konec dějin monarchie a dynastie Romanovců.
  Monarchie však odešla, ale autoritářství zůstalo.
  Margarita opatrně pohladila Alenku po zádech. Dívka spokojeně předla. Zdálo se, že si to užívá.
  Medveděv logicky poznamenal:
  - Není nic špatného na tom, když muž miluje dívku a dívka miluje muže. To je zcela přirozené. Lidé si ale zároveň musí zachovat slušnost.
  Margarita nelibě namítala:
  - Nečteme morálku. Tohle se mi nelíbí!
  Úřadující prezident se zasmál:
  - A kdo miluje! Ale musíme se podívat pravdě do očí. Lidé se v tomto ohledu výrazně liší od zvířat!
  Margarita souhlasně přikývla:
  - Ano, je mezi námi velká propast!
  Alenka sarkasticky odpověděla:
  - A víš, mezi tebou a opicí, já moc rozdílu nevnímám!
  Margarita se zasmála. Alenka mezitím potopila poslední z dvanácti japonských obrněných lodí. Poté dívka poznamenala:
  - Jsme téměř hotovi s nepřátelskou flotilou!
  Medveděv se sarkasticky usmál:
  - Ano, jste dobří pracovníci! A ve skutečnosti jsou schopni hodně! Obecně miluji válečnice - jsou tak sexy!
  Margarita zakroutila tělem a zpívala:
  - Vypadám sexy, jsem jako procesor! A pohybuji se jako robot - zvukový agresor!
  Načež student Alenku trochu odvážněji pohladil. Dívka mačkala dlouhými prsty tlačítka joysticku a vypadala okouzlující.
  Jak ladné jsou její pohyby.
  Margaritina představivost znázorňovala princeznu kráčející naboso na lešení. To je tak romantické. A princezna je tak červená. Byly zbaveny všech šperků a drahých šatů. Zbyla jen žíně. Ale vězeňská uniforma ještě více podtrhuje kouzlo jeho sladké, příjemné, svěží tváře jako růže. A ohnivé vlasy. Jak krásná jde princezna na popravu.
  A tam nahoře se topí tisíce lidí. Lodě se rozpadají, živly zuří.
  A Japonsko utrpí kolosální, jedinečnou porážku. Samurajové tedy zřejmě musí činit pokání ze svých hříchů.
  Margarita si pomyslela, čemu Japonci věří? Jaké je jejich náboženství? Jsou to přece pohané. Ale porazili pravoslavné Rusko. Po tomto přemýšlejte o tom, čí Bůh je silnější!
  A Mongolové byli pohané, ale kolik území obsadili.
  Margarita se zeptala Alenky:
  - Řekni mi, krásko, jak se ti líbí Rodnoverie?
  Dívka se široce usmála a poté, co potopila další torpédoborec, odpověděla:
  - Velmi dobré náboženství! Jsou tam tak krásné pohádky!
  Margarita se podrážděně zeptala:
  - Myslíte pohádky? Nebo možná všichni tito ruští bohové skutečně existují?
  Alenka pokrčila rameny a odpověděla:
  - Možná existují jak elfové, tak gnómové! V našem světě se může stát cokoliv. A je těžké říci, co skutečně existuje a co ne!
  Medveděv logicky poznamenal:
  - Do jisté míry všechno v našem světě existuje. Všechny naše myšlenky, sny, touhy jsou tím, co za sebou zanecháváme. Mám velmi zajímavou teorii hypernoosféry, ve které existuje úplně všechno, co kdy lidé vymysleli. To znamená, že myšlenka existuje navždy. A zůstává v nějakých jiných, paralelních světech.
  Dmitrij Medveděv se probudil ze spánku. A znovu se chopil své zásadní práce, přesněji výstavby impéria.
  A zase dobývání...
  Nejprve sestavte nový tank o hmotnosti tisíc tun a vypusťte jej na nepřátelské pozice. Ne, samozřejmě, ne jen jeden, ale hodně.
  A pohybují se po cizím území. A navrch ještě letadla s atomovými bombami. A co když zaženeme i bomby? A udělat anihilační?
  Dmitrij Medveděv je v prolamovaném díle jako každý jiný.
  A teď další země padá do bot diktátora. A výdobytky přicházejí. Ale je tu další nepřítel. Země je také velká... Můžete to dokonce naprogramovat. Tady je SSSR v roce 1941... Probíhá invaze. Jednotky v Medveděvu se během mnoha hodin hraní automaticky znásobily a jeho populace je již více než miliarda. Proti 196 milionům. A modernější technologie. A vojáky mohou baráky chrlit do nekonečna.
  Elektronické zdroje jsou naštěstí nevyčerpatelné. A vyvinout tlak na nepřítele, vyvinout tlak na něj.
  A tanky o hmotnosti tisíc tun se posílají do jaderných reaktorů po celém Rusku rovnou do Moskvy.
  A je prakticky nemožné je opustit - nic nebere!
  Medveděv vede strategii a brouká si pro sebe... Pak zastaví tanky na jaderný pohon. A hodí "Pantera"-2 do bitvy. Auto, které je však stále schopné porazit čtyřiatřicítku.
  Medveděv si hraje sám se sebou tím, že nakládá různé parametry aut... "Panther"-2... Jako úder z dálky. A pronikne sovětským tankem.
  Takhle to neprorazíš! Zejména v čele, ale na palubě můžete. Natáčení je v plném proudu. A těch čtyřiatřicet spěchá... A zemře pod ranami zbraní...
  Armáda se opět hýbe...A objevili se bojoví roboti. Krokují sami. A granáty jsou sestřelovány lasery. A dělají to velmi chytře.
  A virtuální dívky útočí.
  Medveděv má zapálený zrak pro strategii. Vzrušující bitva. Opět si ji zahrajete sami, nebo ji předáte vojenskému poradci. A sledujete průběh bitvy.
  Vedou své tanky do útoku.
  Zde můžete posouvat vpřed pyramidové tanky, které jsou méně zranitelné a neproniknutelné ze všech úhlů. Pohybují se jako na kluzišti.
  A dívky běhají bosé... A střílejí cestou.
  Další válka. Originální hračka. A peníze pocházejí ze zlatých vrtů, aniž by vyschly. Je to jako ve hře, vše je podle plánu, bez selhání a bez úpadku.
  Vše nedochází a zdroje neubývají. I když se to nezdá příliš pravděpodobné.
  Medveděva přerušilo volání. Úřadující prezident zvedl telefon:
  - Ahoj!
  Šéf prezidentské administrativy řekl:
  - Jste stále v kanceláři, Dmitriji Anatoljeviči?
  Medveděv ostře odpověděl:
  - Ano! Stále jsem prezident!
  Vedoucí správy řekl:
  - Zelenskyj požaduje, abyste po inauguraci opustili rezidenci.
  zeptal se Medveděv a otřásl se:
  - A kde budu bydlet?
  Vedoucí správy odpověděl:
  -V mém bytě! Vaše síla skončila a musíte opustit všechny prostory!
  Medveděv zašeptal:
  - Mám prosbu k novému prezidentovi - ať mi nechá počítač!
  Vedoucí administrativy se zeptal:
  - Dejte mi Řád svatého Ondřeje Prvního a já požádám Zelenského, aby pro vás měl počítač!
  Medveděv souhlasně přikývl:
  -No, je to možné!
  . KAPITOLA Č. 7
  A zavolal svého asistenta, aby připravil dekret. O udělení Řádu sv. Ondřeje Prvozvaného do čela administrativy. Šablona je hotová a zatím jsem podepsal zodpovědnost.
  Poté začal Medveděv znovu hrát.
  Nyní se jeho virtuální tanky blíží k Moskvě a zahajují útok. Na toto město útočí stroje vážící dva tisíce tun.
  Medveděv však také hází do útoku "Rat"-5, to je monstrum, ne tank. Deset tisíc tun hmotnosti!
  Vojska se blíží ke Kremlu... Stalin tedy utíká. A chytají ho bosé dívky v bikinách. Chytají se za nos holými prsty. A nutí Stalina, aby mu líbal holé paty.
  Zde jsou jednotky virtuálního impéria projíždějící Moskvou a mířící na Ural...
  Chytají ho také...
  Medveděv začne znovu přikyvovat a začne snít.
  Margarita se sarkasticky zeptala:
  - Co třeba klasičtější rozdělení: nebe a peklo?
  Medveděv zachmuřeně poznamenal:
  - To je s největší pravděpodobností primitivní myšlenka starověku o odplatě po smrti. Ve skutečnosti je s největší pravděpodobností vše poněkud komplikovanější!
  Natasha radostně zvolala, když potopila jednu z posledních japonských lodí:
  - Přísežný a starověký,
  Nepřítel znovu nadává
  Namasíruj mě
  Rozdrťte na prášek.
  Ale anděl nespí,
  A všechno bude fungovat. A všechno dobře dopadne!
  Dívky dokončily nepřátelskou flotilu. Medveděv zrychlil tank a pronásledoval samuraje. Ano, odvedli tu dobrou práci. Je zajímavé, jak lze opravit historii. Carské Rusko bylo mocnou zemí, která stoupala do výše. I když ne všichni lidé si žili dobře.
  Ale země stoupala. Pracovní den byl zkrácen. Objevily se nové svátky. Vznikla místní samospráva. Mzdy rostly se stabilními cenami. Školy se otevřely. Za cara Nicholase II se výdaje na vzdělání zvýšily více než šestkrát. Základní vzdělání se stalo povinným.
  Ano, ne všechno se dost rychle změnilo k lepšímu, ale kolik země ztratila kvůli revoluci a občanské válce. Kolik chytrých lidí zemřelo a opustilo svou vlast? A nyní, v této části vesmíru, je šance tomu zabránit.
  Aerodynamická nádrž plula rychle a tiše pod vodou. A nyní byl potopen poslední torpédoborec Země vycházejícího slunce.
  Natasha řekla s radostí:
  - Tak jsem mladý!
  Alenka dívku opravila a vysvětlila:
  - Jak se tu všichni máme skvěle! Bojovali jako lvice!
  Margarita naštvaně poznamenala:
  - Nic zvláštního! Měli jsme prostě lepší technologie!
  Alenka se zachichotala a odpověděla:
  - Ale stříleli jsme z děl sami!
  Natasha podpořila svého přítele:
  - A také jsme to udělali sami! A tohle je bystré oko...
  Margarita vybrala:
  - Šikmé ruce!
  Natasha se zasmála a odpověděla:
  - A ty jsi okouzlující dívka!
  Margarita upřímně řekla:
  - Je mi líto Japonců. Kreslí nádherné karikatury. Hlavně se mi líbí hentai !
  Alenka se zasmála a roztočila nohu ve vzduchu:
  - Hentai , to je skvělé! Dokonce velmi cool!
  Natasha s úsměvem dívky, která ochutnala džem, navrhla:
  - A možná taky nakopeme do zadku fašistům!
  Medveděv s úsměvem přikývl:
  - Dobrý nápad. Ale pojďme nejprve dokončit japonské pozemní síly. A pomůžeme rychleji ukončit válku. Aby se v tomto vesmíru neobjevil fašismus.
  Dívky odpověděly jednohlasně:
  -A neobjeví se a Čína bude naše!
  Po potopení japonské flotily se supertank T-95 dostal na povrch.
  Pak začal Medveděv snít o nejrůznějších nesmyslech.
  Bojovnice Alenka se postavila na obranu Rjazaně. Natasha byla s ní.
  Obě dívky jsou v lehké zbroji, v každé ruce šavli. A pod nohama máte speciální tenké kotouče.
  Obrovská armáda mongolských Tatarů zahájila útok.
  Stěny pokrývalo mnoho dlouhých schodů najednou. Byly různé: pletené z kořenových kmenů, povalené borové lesy s příčkami. Používaly se i těžké žebříky s řadami klád. Valy se díky rychlému tempu výstavby ukázaly být vyšší, než Tataři očekávali, mnoho schodů se na vrchol nedostalo. Mongolové vpředu odehnali několik zajatých Urusů. Ruský lid dal přednost smrti před hanbou za zajetí.
  Ale Mongolové byli neúprosní.
  Vyčerpaní lidé byli nemilosrdně tlačeni nabroušenými kopími a byli zkopáni v naději, že ruský lid, který nechtěl zabít své vlastní, se vzdá. Nebo se pod rouškou vězňů infiltrovat do ledového valu. Někteří z vězňů se s křikem vrhli dolů, klouzali po zmrzlém ledu, sráželi nenáviděné jaderné zbraně, vyrvali jim meče z rukou a okamžitě se rozsekali na kusy. Lidé rychle stoupali po schodech, nechápete jaký druh a kmen?
  Polonazí, v hadrech, s kyjem v rukou, s probodanými zády a krvácejícími. Muž Vaul, oděný v brnění , už zvedl obrovskou sekeru, když zespodu zoufale křičeli:
  -Nenič nás, rytíři, jsme svoji, Rusové!
  Vojvoda Dikoros vyskočil ke zdi a zakřičel:
  -Cítím, že je to naše!
  Zoufalý výkřik to potvrdil:
  -Počkejte na sekání, vaše! Nejsou mezi námi žádní Mughlanové!
  Velmi chytrá Alenka vykřikla:
  -Kdo se správně křižuje, je svůj!
  - Nechte se pokřtít, pravoslavní!
  Koně se děsivým hlasem rozběhli míli daleko a obr Vaula-Morovin zařval .
  Obránci Rjazaně schválili:
  -Že jo! Opravdu!
  Jednomyslně se rozezněly na všech zdech:
  -No tak, bratři, udělejte znamení kříže!
  Stovky otrhaných vězňů, zmodralých zimou, přelezly val a padaly a dál se mechanicky křižovaly. Někteří okamžitě zvedli předem položené kameny a zuřivě je házeli po Mongolech. Mnoho obyvatel Rjazaně vidělo Tatary poprvé, dokonce i mnozí tradiční odpůrci, stejní Kipčakové, se převlékli do mongolských šatů.
  Nepřátelé měli na sobě dlouhé kožichy, tak dlouhé, že se jim zapletly do lemů. Vybraní nukeři měli měděné a železné pláty zavěšené na hrudi a jejich záda byla otevřená. Aby zastrašili Urusy, mnozí natřeli své už tak zlé, zženštilé tváře krví.
  Ale Urusové neucukli a střetli se s nepřítelem s meči a sekerami. Vaulovým silným úderem bylo zabito pět Mongolů najednou, druhý úder a tři další! Ostatní válečníci nebojovali o nic hůř. Tataři neobratně šplhali po kluzké šachtě, nemohli se pořádně krýt štíty ani sekat šavlemi. Když se mongolská armáda za cenu obrovských ztrát dostala na vrchol, polila je vařící voda a strašlivá zbraň: hořící dehet.
  Dokonce i ženy a malé děti polily horkou vodou a házely kameny a bloky. Zvláště účinné byly malé praky s otrávenými šípy, střílet z nich dokázalo i pětileté dítě, které ještě neumělo natáhnout tětivu luku malými ručičkami. A minout při střelbě do tak husté hmoty je mnohem obtížnější než se trefit. Útok byl zjevně dusivý, zmrzačená těla se valila dolů ve velkém množství.
  Prostřednictvím dalekohledu, který dovedně vyrobili Číňané, Guyuk Khan pozorně sledoval bitvu. Olízl si rty a mlátil rty, každou chvíli, narovnal si zlatou kožešinou lemovanou helmu, která mu tvrdošíjně a otravně lezla na čelo. Pak dýmku ve vzteku odhodil.
  -Naši bojovníci umírají! Burundai a žlutý had přicházejí ke mně!
   Turgaudové spěšně přispěchali splnit rozkaz korunního kagana. Guyuk se chystal posadit do vyřezávaného křesla ze slonoviny, když mu na rameno tiše ležela ruka:
  -Neboj, skvělé! Uklidněte svůj divoký pohled!
  Vrněla viskózní melodie, která docela připomínala ženský hlas.
   Guyuk Khan se cítil ospalý a stěží se držel na nohou. Ano, to je on. Znovu se před ním jako duch objevil Žlutý had - nejstrašnější osoba v jeho armádě, pekelný démon ze vzdáleného a nepřístupného Japonska.
  -Vy!
  Dědic Nejvyššího Khagana ukázal hloupým prstem! Žlutý had se dále šířil, někdy se zvětšoval, jindy zmenšoval:
  -Já! A vidím přímo skrz tebe! Je čas mírnit svůj hněv! Přesněji řečeno, přiveďte všechny své rezervy do bitvy co nejdříve! A já vám pomůžu, bratři, a poskytnu nepříteli takové překvapení! Podpisový tah, věřte mi, bude správný!
  - Dze , dze , dze ! Vrhám vybraný tumen do bitvy pod velením Burundai ! Společně povedete útok!
  Japonec blýskl očima a odhalil své velké žluté zuby:
  -Žádní bílí démoni nejsou, chci zabít své sobě rovné! Jako správný ninja!
  Žlutý had zablikal svým talismanem, v tlamě se mu neznatelně objevila píšťalka a zazněla třpytivá melodie.
   Guyuk si myslel, že se mu posmívají, ale neměl ani sílu, ani touhu hádat se s ninjovým čarodějem . V tuto chvíli Turgaudové hrubě zatlačili na Burundai , Guyuk Khan neměl rád tohoto poslušného chráněnce Subudai -Baghatura.
  -Ty děravý měch! Nevidíte, že pod zdmi hlavního města Urus umírají nejlepší válečníci ? Okamžitě vezměte "Berkuty" a po projití řeky seřízněte Urusy ranou pod pravou zeď.
  Zkušený Burundai se odvážil namítnout:
  -Led ještě není pevný, pod údery tisíců kopyt prostě praskne.
  impozantní Japonci odpověděli za Guyuka .
  -Vaše starost je chvályhodná. Ale vaše snaha je marná! Magický prášek svázal led na řece pevnější než vojenská ocel! No, skočte, objednali jsme vám!
  -Velký ninja batyr ví, co říká! Jezděte rychleji, pokud zvládnete kroupy, dám za odměnu školu koní!
  vykřikl Guyuk Khan a zatřásl prsty. Burundai se již neodvážila odporovat - byla plná smrti. Mongol s hejnem huňatých jezdců zmizel z dohledu. Najednou se přiblížil stín, nad hlavou se ozval hluk a silná vzdušná vlna způsobila, že přilba korunního kagana odletěla:
  -Harakiri! Tak se Motýl zatřepal! Nyní budou mít Urusové " obklad ".
  Nad hladinou se vznášel obří drak, jehož zlatá křídla odfukovala závěje a z jeho tří dravých tlam se linuly ohnivé jazyky.
  -Nádherná mangusta !
   Guyuk ani neměl čas se vyděsit:
  -Je schopen vypálit celou Rjazaň.
  -Ne všechno, ale zapálí zeď. Jen tak dál, moje malá Godzillo!
  Medveděvův nádherný sen pokračoval. Úřadující prezident měl kolosální představivost.
  Do vzduchu se vznesl mocný drak s rozpětím křídel padesát metrů. Mongolové a šamani, kteří je doprovázeli, zuřivě vyli. Tumen , pod velením Burundai , svižně vyletěl na led, několik koní klopýtlo a oni i jejich jezdci byli okamžitě ušlapáni zběsilou železnou hmotou. Tříhlavé monstrum se mezitím hladce vrhlo na zeď. Wilderness si uvědomil nebezpečí leteckého útoku dříve než ostatní. No, samozřejmě, nechtěl jsem své trumfy odhalit předem, ale abych zachránil město, musel bych do toho dne použít neznámou zbraň. Proti okřídlenému monstru stálo mechanické monstrum, které nejasně vypadalo jako směs pavouka a ocelové stonožky. Z parního kotle už stoupal kouř. Výborně hoši, že jste předem přihodili uhlí.
  Parní katapult je mistrnou kombinací technologií parní lokomotivy, navijáku, vícenohých balist a dokonce... hudební tabatěrky. A toto zvíře, vykované z kalené oceli, dokázalo vrhnout jakoukoli škodlivou věc téměř rychlostí kulometu na vzdálenost až dvou mil. Dívky bojovnice byly první na světě, které napadlo upravit pístový motor pro vrhání náloží. Dikoros osobně otočil pákou, dovedně vykovaná stuha z řetězů se dala do pohybu a vkládala kameny do rychle se otáčejících čepelí.
  Vzhledem k tomu, že Tataři spěchali v husté hromadě, téměř nikdo neminul, naopak každý těžký dlažební kámen, poskakující, srazil několik tlačených jezdců. Jedna věc je špatná, zaměřovací stupnice je dost slabá, Mongoly můžete stále zasáhnout, ale zkuste trefit létajícího draka! Tříhlavé monstrum otočilo hlavu a otevřelo široké, tesáky, diamantově lesklé čelisti.
  Unikající plamen proletěl kolem valu a zasáhl domy. Bylo slyšet ječení a křik, několik poloslepých žen běželo po ulici a domy začaly hořet nepřirozenou rychlostí. Naštěstí byl v pohotovosti písek a těžké barely s vodou a také hasičské jednotky. Některé chýše, zejména ty blízko zdi, byly pokryty ohnivzdorným azbestem. Pod přátelským tlakem dravá sopka zbledla a když ztratila svou sílu, změnila se v proudy bledého kouře.
  Drak se ale zjevně nechtěl vzdát, vylezl z ponoru, otočil se s grácií přetíženého stormtroopera a znovu srazil proudy ohnivého tornáda. Tataři se již stihli dostat ke zdi, a tak běsnící plameny zasáhly i je. Mezi oběťmi byl i impozantní Burundai , jeho luxusní oblečení začalo hořet a on se řítil zpět s řevem zraněného kance. Ruští vojáci také trpěli a část ledu znatelně roztála a odhalila zemi a polena. Šaty na Dikorosu doutnaly, ale bojovník Antonov stojící na zdi na něj dokázal vylít kbelík vody a z rozpálené řetězové pošty stoupala pára.
  -Jaká ďábelská posedlost, škoda, že nás cool Alenka nevidí!
  Drak se znovu otočil a pokusil se vstoupit do třetího kruhu. Čaroděj Savely se udeřil do prstů, podařilo se mu vypustit malou ohnivou kouli, rána zasáhla prostřední hlavu draka. Malá exploze nezpůsobila tříhlavému monstru žádné zvláštní ztráty, ale mírně ho srazila z jeho trajektorie, v důsledku čehož drak vystřelil s předstihem, ohnivý vír zasáhl nahromaděné řady jaderných zbraní . A opět zběsilé vytí, někteří Tataři se pohnuli zpět. Tehdy si Dikoros všiml vysoké mladé dívky, která mává dvěma dvousečnými meči. S nelidskou rychlostí sekala své protivníky do zelí, rozdávala strašlivé rány nohama, lokty a dokonce i hlavou, vlající jako motýl.
  Jen jeden, nebo spíše dva lidé mohli způsobit takovou zkázu:
  - Juliana! Rudý anděli, jsi to ty?!
  - Nosem cítíš květiny! Z třímetrové výšky!
  odpověděla Alenka se smíchem. Válečnice rychlostí šíleného geparda vyletěla na hradbu a zanechala na zdi sotva znatelné krvavé stopy.
  -Nemluv, všechno je jasné! Musíme uhasit okřídlenou pochodeň!
  Alenka divoce hvízdla, drak po vyrovnání letu vstoupil do čtvrtého kruhu. Válečník stojící poblíž jí řekl:
  -Použij katapult, Alenko, shoď ho balvanem.
  Dívka bojovnice hrozivě zaštěkala.
  -Sám vím lépe, co použít!
  Alenka sebrala rychlostí blesku tři dovedně kované řetězy. To byl také nápad jejich válečnic: spojit dva nebo tři malé kameny, sestřelit dvě nebo více balist a pokosit, zmrzačit celou řadu. Po nasazení parního katapultu Alenka vyskočila na čepel a kopla do páky. Byla vymrštěna vysoko a už v letu válečnice mávala rukama, mistrovsky otáčela meči, řídila rychlý pohyb a podařilo se jí přistát na hřbetu draka, posetého hroty. Monstrum se otřáslo a pokusilo se odvážnou dívku-jezdkyni shodit, ale dovedně zkroucené řetězy přehlušily obrovské tlamy - hrozivé monstrum bylo úplně osedlané.
  -Proč potřebuješ tři hlavy? Chybí jeden? Jsou plné děr, tak je spojím řetězem, aby nevylétly poslední mozky!
  Dívka bojovnice se zasmála svému neobratnému vtipu. Drak prudce nabral výšku, pak reprodukoval Nesterovovu smyčku, svaly pod kůží se otřásaly, monstrum se zoufale snažilo shodit nezvaného jezdce. Přes gigantické tělo foukaly horké proudy vzduchu, drak se řítil jako kámen vypuštěný z katapultu nebo s největší pravděpodobností meteoru. Atmosférická vlna srazila Tatary mimo trať.
  Alenka vrčela:
  -To není působivé!
  Spánek úřadujícího prezidenta stále pokračoval. Pan Medveděv se trochu sesypal, možná i ze smutku.
  Vskutku, jaký byl pro terminátorskou dívku cukající drak, když prošla extrémní zátěží ve dvanácti proměnných rovinách, zrychlila na sto padesát gravitace a okamžitě se ponořila do stavu beztíže, pak znovu dosáhla limitu subletální zátěže. Každý zástupce flóry a fauny je před tímto produktem genetického inženýrství červ.
  Monstrum se pokusilo otočit hlavu a strašlivě řinčilo svými obrovskými ústy. Dívka bojovnice vší silou sekla svým legendárním mečem a zamířila na nejcitlivější místo - nosní dírku. První rána byla plochá, stříbřité korálky vylétly z nosní dírky, jako perly jiskřily na slunci:
  "Tvůj sopl je krásný, že jo, říká se, že drak dokáže vyprázdnit zlato."
  Had udeřil světlem. V reakci na to krásná a hbitá Alenka sekla špičkou, úder byl ostrý a přesný, čepel lehce zčervenala a z jejího obrovského nosu se objevily třešňově-rubínové kapky rosy. Ztuhly přímo za běhu a proplétaly se do podivného ornamentu.
  Dívka se zasmála:
  - Super, pojď, zopakuj ten trik!
  Netvor už sebou škubal, ale dál nabíral výšku, hlavní město Rjazaň se zmenšovalo a zmenšovalo. Tady je v kole od vozíku, teď v podšálku, a tady má velikost zrnka máku, konečně mizí za mraky. Obloha zčernala, plná jasných hvězd, vyšplhaly se do stratosféry, bylo těžké dýchat, dovnitř foukalo studené vakuum. Legendární Alenka sice není obyčejný člověk, ale bez vzduchu se vůbec neobejde. Ale draka zřejmě také svědí, plaz má křeče, lapá po dechu, takže musíme snížit výšku. Zjevně není žádná touha opakovat výkon Ruslana, který držel Černomorec vousy tři dny a tři noci. V hlavě jí probleskne fráze z dětského webu a z nějakého důvodu si ji opravdu chce zopakovat.
  A bojovnice říká:
  -Jsme stejné krve, ty a já!
  Zdálo se, že drak pochopil význam, otřásl se a zastavil let. Pak to začalo pomalu klesat.
  Krásná a svalnatá bojovnice řekla:
  -Myslíš správně, můj okřídlený bratře! Budeme mít s vámi výsledky!
  Dole byl v plném proudu pořádný masakr, Mongolové se již valili od hradeb a velkolepá Nataša usoudila, že nastal optimální okamžik k úderu. Výborně, děvče statečná, hned ji vidíš, kudy prošla, zůstává krvavá cesta hustě dlážděná mrtvolami. Nejen nohy a ruce, Natašiny dva podlouhlé copánky páchnou dýkami vetkanými do řetězů z tvrzené oceli.
  Alenka si řekla a dupla nohou:
  -Takové osobní věci si určitě vyrobím! Teď pojďme zahřát Mughlany!
  Z oplechovaných hrdel vyšlehnul divoký plamen jako trojitá sopka, Tataři se příliš choulili a byli prostě smažení po stovkách, linoucích se z úst pekelný oheň. Koně se obzvlášť lekli, ale většina koní už byla odrazena náhlým úderem do zad, pod sedlem zůstala jen tisícovka osobní stráže Guyuka Khana. Erupce pokračovala a smetla stovky a stovky bojovníků v jedné salvě v ohnivém hurikánu. Žlutý had s přimhouřenýma očima sledoval návrat svého malého draka.
  Stíhačka z východu zařvala:
  -Zrádce! Všichni jste zástupci dračí rodiny, vždy zradíte a sloužíte tomu, kdo je silnější!
  Rozzuřený čaroděj ninja se pokusil porazit odvážného jezdce a házel pulsary rychlostí kulometu. Mladá bojovnice Alena se usmála a nahlas zpívala:
  - Ohnivou vodou - překlopte sklo! Jsi skvělý cizinec - pliveš oheň!
  Tohle je holka - veselá, s humorem. A pulsary z ohně se jí nebojí.
  Alena je snadno sestřelila pomocí legendárních zbraní a čas od času nasměrovala bestii na nepřátelské jednotky. Tento znovupoužitelný plamenomet s křídly je lepší než stovka mechanických tažených koňmi.
  Možná je i tohle chladnější než útočné letadlo a jak to, že má tolik paliva a nevybila se pojistka? Budete muset studovat monstrum ve svém volném čase a vytvořit novou, dříve neviděnou zbraň! Šípy se odrážejí od silné duhové obrněné kůže a třpytí se všemi barvami duhy jako proso. Zásahy pouze na okamžik změní zbarvení: rubínově červená se změní na šeříkově fialovou. Lila-safír se naopak mění v šarlatově oranžovou, zlatožlutou a smaragdově zelenou. To je moc krásné, jen škoda, že v zápalu krvavé bitvy není čas užít si tu pohádkovou podívanou.
  Ruští válečníci a vojáci Bílé legie, tvořené dívkami, už vykáceli většinu mongolské armády. Zvlášť strašidelné to začalo být, když do hry vstoupily mechanické plamenomety, žádná armáda nemohla odolat takové dvojité ráně. Ještě minuta a neuspořádaný let začne. Žlutý had na okamžik zaváhal.
  Batuův rozkaz je jasný, zabít korunního kagana v klidu, ale platba je příliš nízká. Ne, zabije ho později, ale zatím ho vytáhne zpod tříštících se ruských mečů:
  -Pojďme pryč, Kagane, budu tě krýt!
  -A co tříhlavý mangus ? Nenechám ho trápit mou armádu!
  Ninja luskl prstem a začaly padat jiskry:
  "Můžu seslat složité kouzlo a on se vrátí do svého světa, ale pak ho nebudu moci vyvolat sedm let!" Existuje však možnost! Kouzlo na úrovni Hale!
  -Jak to?
  Guyukova tvář, tlustá a nafouklá za svými roky, se protáhla. Ninja Killer vysvětlil:
  -A tak! Když zabiju jeho bílou mangustu , bude drak můj, když zabije mě, bude jeho!
  Japonský čaroděj zašeptal dlouhou mantru, talisman se třpytil jasněji než slunce. Bosá Alenka, unášená vyhlazovacím vzrušením, najednou cítila, jak pod ní mizí pružná, naleštěná záda mocného a již poslušného monstra. Ocitla se ve vzduchu a letěla dolů rychlostí kamene. Pád nebyl příjemný, ale ne fatální. Terminátor, který prorazil metr dlouhou závějí, zaútočil na Mongoly se vztekem zraněného kance. Padl poslední organizovaný odpor, žalostné zbytky obrovské armády se vrhly na hromadný útěk.
  Nejkrásnější dívky, bosé Alenka a Natasha, se doslova předháněly v hubení dezorientovaných nukerů. Guyuk Khan se mezitím stal prakticky neviditelným, jeho chrt lámal všechny hipodromské rekordy, dědičný kagan myslel jen na vlastní kůži.
  -Ne, tohle není samuraj! Patetický zbabělec. Jaká škoda podávat takové mikádo!
  Ninja zaštěkal.
  Žlutý had vytáhl dvě silné katany, zkřížil je a prudce sebou trhl, od čepelí se oddělila jiskřivá růžová koule. Kouzelný naváděcí pulsar rychle vzlétl ke krásné polonahé Alence.
  Terminátorský válečník si dokázal všimnout pohybu, za běhu rozsekal ohnivou sraženinu, malý výbuch rozmetal jako blesk a rozmetal tucet nebo dva Mongoly:
  -To je ďábel! Samuraj z podsvětí!
  vykřikl Žlutý had. Ninja se už připravoval vyrazit vstříc zakrvácené bosé Alence , když mu v hlavě probleskla elementární myšlenka. "Co když okamžitě nezabije tuhle nejsilnější bojovnici, pak se k ní připojí blonďatá terminátorka Nataša a následky budou katastrofální. Navíc si podmanila draka a velkého hada dokáže pokořit jen velmi silný válečník." "
  Ninja zaskřehotal:
  -Jdu pryč birdie! Odcházím, abych se vrátil!
  Žlutý had, který si rozložil svůj bílý plášť, se zahrabal do sněhu. Pak se dusil a začal šeptat pohybové kouzlo.
  Bosonohá Alenka pokračovala ve zběsilém pronásledování, tvrdá Natasha nezůstávala pozadu. Přes všechnu urputnost bitvy nespustili ani na okamžik z dohledu královský stan korunního kagana.
  -Uteče, dožeňme vůdce!
  navrhla bosá Alenka. Natasha hodila disk bosou nohou a ledabyle odpověděla a pokračovala ve srovnávání prchajících Mongolů rychlými tahy.
  -Na co! Přineseme další radost Batygovi , a to je příliš humánní. Meč snadno zabíjí a džihangir z něj jednoduše strhne kůži.
  Alenka, která jednou ranou odsekla čtyři, vyprskla smíchy.
  -Pokud sám Batuovi neulomí rohy! Budeme je vozit až do tábora, nebo co?
  Natasha se zachichotala a řekla:
  -Batu si pěkně vysere kalhoty a čím méně Mooglanů přežije, tím lépe!
  Terminátorské dívky zrychlily krok, připomínalo to hru na dohánění, nukeři zoufale bičovali koně a krvavě jim trhali boky. Zoufalým úsilím se jim podařilo mírně odpoutat od jezdců Uru, ale nemohou uniknout těm, kteří byli navrženi rychleji než gepard!
  Anatoljevič Medveděv, Dmitriji, probudil se, dělal cvičení a zapnul televizi. U příležitosti Zelenského vítězství se konaly celostátní oslavy a oslavy. Lidé se ze změn upřímně radovali.
  Každý chtěl žít novým způsobem a svobodněji. Inaugurace se blížila a Zelenskij nabíral plnou moc. A to také způsobilo nadšení a inspiraci. Jako, všechno se změní a bude to lepší než včera. A Slované najdou jednotu a studená válka skončí. Jako autoritářská noční můra z Putinova období.
  A o Zelenském se už zpívaly krásné písničky... Každý chtěl něco nového a krásného.
  Sám Zelenskij oznámil, že svým prvním dekretem zruší poslaneckou imunitu a také očistí oligarchovo peří. Zelenskyj také slíbil, že výrazně zvýší daně bohatým. Jako nemají důvod tloustnout!
  Obecně bylo v plánu udělat spoustu věcí. Včetně grandiózní stavby železnice: Archangelsk - Čukotka, a pak podzemní tunel na Aljašku.
  Proč Zelenskij není králem? Jeho projekty jsou velkolepé. A v USA se brzy změní vláda a přibude další generace politiků. Kdo také chce změnu.
  A teď se Zelenskyj odvíjí...
  Než byl počítač odebrán, vstoupil do hry Medveděv...
  Po dobytí SSSR je možné se zaplést s USA. Nejprve si ale spusťte obranný systém proti laserovým střelám; impérium zde takové schopnosti má. Válka proti USA - 2008! Invaze začíná z Čukotky na Aljašku.
  Probíhá skutečný boj.
  Abrams bojuje proti tanku Panther-7. Nové auto už není tak těžké, jako dokonalé. A ukazuje svou absolutní třídu.
  A zničí Yankeey... Medveděva začala válka poněkud nudit a předal řízení vojenskému poradci třídy Rokossovských. A začal zvládat...
  Například postavit něco... Nové chrámy, každý se sedmi náboženstvími. Nebo dokonce nové televizní věže. A bylo by skvělé postavit pyramidu. Jeden a půl kilometru vysoko. Ano, to by bylo opravdu skvělé!
  Medveděv zároveň zvyšuje úroveň blahobytu. Není to jen o chrlení vojenských továren.
  Můžete také vyrábět televizory, ledničky, počítače, notebooky. A vybudovat produkci a napumpovat bojové svaly. Ale USA už přemáhají... Impérium už má více než dvě a půl miliardy obyvatel a je docela připraveno vést válku proti USA. Medveděv vyceňuje zuby a zpívá:
  - Jsem skutečný hurikán všech staletí! Ten, který přinese mnoho smrti!
  A opět to vyvíjí tlak na Ameriku. Jaderné údery se již vyměňují. Taková bitva roste.
  . KAPITOLA Č. 8
  Eh, pojďme znovu tlačit jednotky. A jak se trefíme! Tady se pohybují dívky z pěchoty. Všichni naboso a v bikinách. A jak Yankeeové bodají bajonety a jak hází granáty bosýma nohama. Je v nich opravdová energie. A všechno se třpytí, jako rtuťové kuličky běžící pod opálenou kůží. Dívky milují zabíjení - to jsou dívky!
  A sami si zpívají:
  Jsme temperamentní komsomolské dívky,
  Jsme car Medveděv, velmi moudrý car...
  A samozřejmě máme jasný hlas,
  Cokoli k argumentu - jděte do toho!
  A znovu házel granáty holými prsty na nohou. Tyto dívky jsou doslova super. A Yankeeové rozdrtí, obsadí Aljašku. A také si zpívají:
  - Zlí vlci se hrnou dohromady! Jen tak závod přežije! Slabí zahynou, jsou zabiti - očista posvátné krve!
  A dívky se vrhají do útoku s vyceněním zubů. Ale proti Američanům jsou také "Tygři"-7, jaká úžasná síla. A taková monstra nelze zastavit!
  "Tiger"-7 je speciální vysokotlaké dělo s počáteční rychlostí střely 2500 metrů za sekundu. A jakmile ji zasáhne, nic ji nezachrání. A Ambramovi běží na všechny strany . A strhne z nich věž.
  A dívka přinutí vojáky, aby si klekli a políbili jejich bosé nohy.
  Američané se znovu vzdávají. A jednotky Medveděvovy armády se blíží k New Yorku. A město už je pod útokem. Je zajat bez jakéhokoli obřadu.
  Medveděv se považuje za velkého velitele: nakonec dobyl New York.
  A dalo by se říci, že je největším z útočníků. A pak Washington.
  A Američané se vzdávají. Americký prezident padl na tvář a začal dívkám líbat bosé nohy. Nejprve jeden, pak druhý v pořadí.
  Políbil tedy celý prapor bosých dívek. Tohle je velká bitva!
  Medveděv se směje... Takže dobyl Ameriku. Ale Putin to nedokázal!
  Tohle je opravdu boj - super! A pak do Mexika.
  A znovu ty chvaty... A mexické dívky nutí Mexičany klečet a líbat jim holé paty. A řvou:
  - Sláva kráskám!
  Ano, počítač může zobrazovat velké barevné obrázky dívek s holými podpatky, které vězni líbají. A je to takové vzrušení.
  Zde opět vedou zajatce - tentokrát černochy. A také líbají holkám bosé nohy.
  A také tanky se plazí pyramidálně...
  Děvčata se stěhují a je jich hodně... Vždyť ze zdrojů můžete chrlit mladé. A zvolte, že všechny jednotky jsou dívky v bikinách. A tohle je tak krásné.
  Jsou to většinou zrzky a blondýnky.
  A přebírají jednu zemi za druhou. Takoví cool válečníci. Impéria jim padají pod bosýma nohama.
  Medveděv hraje s chutí... A dokonce si i něco píská pod vousy.
  Jak vybuchne vodíková bomba? Obludné barbarství! A celé město, jako by ho kráva olizovala jazykem. O kolik více záření? A bosé dívky běhají radioaktivním prachem. A jejich holé paty se spálí.
  Medveděv hraje, jako by krajta polykala další území.
  Zde je další síla dobytá ve virtuálním světě a vlajka je shozena.
  Tanky jsou nyní nové s aktivním pancířem a keramikou. Vícevrstvé a účinné.
  A letadlové lodě jsou moderní a také docela vhodné. A jak z nich začnou střílet letadla.
  Medveděv, jak vidíme, je velmi chytrý úřadující prezident.
  Takže nyní vývoj dronů . A to je v pohodě. A také letadla ve tvaru disku. Tady už jdou do boje jako UFO. A pak pyramidové nádrže.
  Americký prezident Trump, bystrý rozum, nařídil, aby auto bylo nezranitelné a neproniknutelné ze všech úhlů. Takto se mastodont objevil v podobě nízké pyramidy. A takové auto prokázalo vynikající ochranu. Zejména proti kinetickým projektilům.
  A nyní se ukázalo, že tento tank je tak úspěšný, že jej nelze prorazit a stále je ve výzbroji Spojených států. Dokonce tomu říkali: tank Trump.
  A šílenství se někdy zmocňuje lidí, když vidí, že auto je neprostupné.
  Medveděv svádí nerovný boj a jeho stroje už obsadily další virtuální kapitál a proměnily ho v hromadu ruin a vařících kráterů.
  To ale robotí dívce nestačí. Začíná vyvíjet novou generaci zbraní: vyhlazovací bombu. A tato bomba je čtyřistakrát silnější než vodíková. Takže pokud zasáhne, nebudete moci ani sbírat popel!
  A válka se už přesouvá do vesmíru.
  Medveděv používá lodě vyrobené z nové slitiny pevnější a lehčí než titan. A hvězdné lodě létají do vesmíru a bojují roboti. V podzemních továrnách již existuje mnoho různých modelů.
  A teď padá poslední impérium na planetě. a co? Nyní do hlubokého vesmíru!
  Začíná éra Star Wars.
  Medveděv to chápe a energicky mačká na klávesnici. Nebo můžete pohybovat prsty nebo ovládat své myšlenky.
  Úřadující prezident jedná moudře a staví si vesmírnou flotilu. A boj pokračuje.
  Vývoj ještě silnější, zejména anihilační, termokvarkové bomby probíhá. A je stotisíckrát silnější než ten anihilační.
  A pak se lodě vznesou k nebi. A zachycují satelity planety. A pak sousední systémy. Dělají to extrémně rychle.
  A úřadující prezident ve hře produkuje terminátory. Zde je hrdina terminátoru. Toto je cestování časem, i když omezené.
  Medveděv zakřičel:
  - Lidé dupou nohama na zem, co teprve boty! Což je hloupé a zároveň strašně ošklivé!
  A Medveděv se stal mnohem veselejším. Eh, děti, jak jste dobré. Zvláště pokud se z nich stali vesmírní válečníci.
  Rozehrává se hvězdná bitva. A vážné výměny úderů, kdy triviální údery do břicha. Přesněji je to imaginativní myšlení.
  Medveděv pokračuje v útoku:
  - Moje hvězdné lodě jsou vražedné!
  A na jeho místo jmenuje nové vesmírné velitele. A co je boj, to je boj.
  Zde velí Medveděv se svými veliteli. Tady proti tomu povstává nepřátelská koalice. Když se přiblíží taková nesčetná armáda, je to děsivé; zdálky to vypadalo, jako by se plížila pestrobarevná, jiskřivá mlhovina. Každá jiskra je navíc démon způsobený kouzlem nekromantského čaroděje. Přes dvanáct a půl milionu vojenských vesmírných lodí hlavních tříd a nekonečný malý "komfortní dům" se s přihlédnutím k neustále přijíždějícím posilám jeho počet blížil dvěma stům milionů. Předek se protáhl na pár parseků, v takovém měřítku i vlajkové ultrabitevní lodě vypadají jako zrnka písku na Sahaře.
  Blíží se všeobecná bitva: Vesmírné impérium armády Medveděva proti mnohostranné "Koalice totální spásy", která se rozhodla namísto neustálé taktiky stále pozdní obrany zasáhnout flotilu samotného krutého agresora.
  Je zde tolik lodí, s úžasnou rozmanitostí, i když ve většině případů to jen brání efektivnímu boji. No, třeba hvězdná loď v podobě cembala, nebo s dlouhými ústy místo strun harfa, nebo dokonce kontrabas s tankovou věží z druhé světové války. To může zapůsobit na slabé srdce, ale je pravděpodobnější, že vyvolá smích než strach.
  Jejich protivníkem je impérium, které se prohlašuje za univerzální mocnost. Medveděvův velký vesmírný emirát, kde je vše dáno do služeb války, hlavním heslem je efektivita a účelnost.
  Na rozdíl od koalice se hvězdné lodě úřadujícího prezidenta liší pouze velikostí. A tvar je prakticky stejný, velmi dravě vypadající hlubokomořská ryba. Možná až na jedinou výjimku vypadají jako tlusté dýky třpytící se ocelí - drapáky.
  Hvězdy v této části vesmíru nejsou příliš hustě rozesety po obloze, ale jsou barevné a jedinečné svým světelným spektrem.
  Z nějakého důvodu máte při pohledu na tato svítidla smutný pocit, jako byste se dívali do očí andělů, kteří odsuzují živé bytosti vesmíru za jejich odporné, skutečně divoké chování.
  Armáda úřadujícího prezidenta na schůzku nijak nespěchala, pouze jednotlivé mobilní jednotky rychle, využívajíce své převahy, zaútočily na nepřítele, způsobily škody a stáhly se zpět. V reakci na to se jim snažili vyjít vstříc palbou, ale protože byli hbitější a měli dokonalou ochranu, byli mnohem efektivnější.
  Miny, zdánlivě malé v kosmickém měřítku, byly roztrhány jako při výbuchu, stejně jako křižníky a torpédoborce. Podařilo se nám ale srazit nějaký velký zápas. Jedna z obrovských bitevních lodí koalice byla zasažena, hustě kouřila, deformovala se a na palubě gigantické hvězdné lodi vzplanula panika jako oheň v suchém lese.
  Mimozemšťané, podobní jerbům, jen s drápy místo ocasu, ve strachu utíkají, křičí a skáčou nahoru a dolů. Mezi nimi jsou menší typy, které vypadají jako kříženci medvědů a kachen. Zobáky se kroutí divokou hrůzou, je slyšet kvákání, rozlétají se a peří se vznítí. Zde se jedna z medvědích kachen obrátila vzhůru nohama a proměnila hlavu v požární potrubí. Tam se jí pěna nahrnula přímo do krku, žaludek si okamžitě sundal boty a ptačí mršina praskla a cákala krev se zbytky masa vycházející z dítěte.
  Jerboa se spálí a spěchají k záchranným modulům, ale zdá se, že systém, který dává přízračnou naději na přežití, je beznadějně poškozen. Jejich generál, šváb ocasní, hystericky zaskřípe:
  - Ach bohové kvadratury univerzálního kruhu, tím...
  Nebylo možné dokončit, plameny zasypaly jeho nešťastnou Excelenci. Maso inteligentního hlodavce se rozpadlo na elementární částice.
  Bitevní loď vyhořela, vyvrhla vzduchové bubliny do vakua a poté explodovala, rozprášila se na mnoho úlomků.
  Medveděv, který hrál dost, udělal ještě pár objednávek. Novodvorskou také posmrtně ocenil hvězdou Hrdiny Ruska. Nařídil, aby byl Oleg Rybačenko oceněn všemi řády a medailemi, které Rusko má. A předal Donaldu Trumpovi Řád svatého Ondřeje Prvního. Načež Medveděv znovu usnul... Zatím ho nikdo neobtěžoval.
  Po takovém výkonu se Alenka znatelně rozveselila. Stejně tak její tým.
  Jako první se ujala slova Margarita:
  - Dokončíme Japonsko na moři a dokončíme je na souši!
  Alenka tuto myšlenku vřele podpořila:
  - Rozhodně! Proč dovolit smrt nových ruských vojáků!
  Natasha také promluvila:
  - Kuropatkin je příliš nerozhodný velitel. Není tedy pravda, že bude schopen vyhrát, i když vezmeme v úvahu oslabení Japonců během útoku na Port Arthur!
  Medveděv to shrnul rozhodně:
  - Pojďme zaútočit! To je naše šance a šance Ruska!
  Poté se výkonný a ultramoderní tank dal do pohybu. Ano, Japonsko má špatný den. A nejednou budou proklínat okamžik, kdy je napadlo bojovat s Ruskem.
  Tank se pohyboval směrem k japonským jednotkám. Alenka s radostí řekla:
  - Měl jsem tak úžasný sen. Je to, jako bychom Natasha a já bránili Rjazan před hordami Batu Khana.
  Margarita se vzpamatovala:
  - Byl jsem ve snu?
  Alenka negativně zavrtěla hlavou:
  - Ne! Prostě jsi tam nebyl!
  Dívka otráveně zasténala:
  - Jaká škoda!
  Bosonohá Alenka se zasmála a poznamenala:
  - Mohl bys nám jen bránit! Ale Natasha a já jsme byli tak cool!
  Blondýnka se překvapeně zeptala:
  - Byl jsi v pohodě?
  Bosá Alenka ochotně potvrdila:
  - Ano, velmi cool! A dokonce jsem jel na drakovi!
  Natasha se zasmála a odpověděla:
  - Na drakovi jsi byla moc krásná!
  Alenka ochotně potvrdila:
  - Je to jako pohádka! Kde jsou draci, elfové a všechno okouzlující!
  Margarita odpověděla s upřímným pocitem:
  - Jsi moc krásná i bez draka! Jen víla a zázrak zázraků!
  Alenka sebevědomě prohlásila:
  - Porazím všechny! S draky i bez nich!
  A bojovnice ukázala pěst.
  První ruský tank zaútočil na Japonce, kteří stáli poblíž hradeb Port Arthur. Bylo jich ještě docela dost. Dělostřelectvo začalo pracovat. V reakci na to vypálilo 152mm dělo impozantního tanku a také osm smrtících kulometů. A znovu začali samurajové kosit po stovkách.
  Kulomety - "Draci", velmi smrtící věc. Pět tisíc kulek za minutu je jen nějaká bestie.
  Japonci padli, proraženi, roztrháni na kusy, s rozdrcenými lebkami. Jejich břicha praskla a jejich těla poskočila, vymrštěná drtivými údery ohně.
  Vybuchly také fragmentační skořápky s kumulativní výplní. Byly vynikající jak pro střelbu do pěchoty, tak pro pronikání dna lodí.
  Jsou to dívky z Terminátorů a profesor je skutečný génius. Začali tedy mlátit samuraje.
  Bosá Alenka zvolala:
  - Nechť je oslaven ruský duch!
  Natasha stiskla holými prsty tlačítko joysticku, vyslala spršku kulek a pokračovala:
  - A náš car, Nicholas II!
  Bosá Alenka dál posílala granát za nábojem. Každé tři sekundy vylétla smrtící zbraň. A japonské baterie utichly. A vojáci žluté pleti umírali ve velkém.
  Natasha, která pokosila několik řad samurajů, podpořila:
  - Hymna vlasti zpívá v našich srdcích.
  Bosá Alenka, která dál plivala mušle se smrtící náplní a jsou mnohem mocnější než plastid, pokračovala:
  "V celém vesmíru není nikdo krásnější než on."
  Natasha, která nemilosrdně střílela na Japonce holými prsty, dodala:
  - Stiskněte rytířův kulomet pevněji.
  Bosá Alenka, troska samuraje, dokončila:
  - Zemři za Bohem dané Rusko!
  Holky jsou fakt takové, super! Velkolepé krásky. Díváte se na ně a obdivujete je. Ale pro Japonce je to čistá smrt. Tank prošel bateriemi. Vyřadil osádky děl. Udělal to velmi, velmi rychle. Pak jsem procházel zákopy. Mnohé také pokosil. Přesněji ne mnoho, ale téměř všechny. Vyhlazení se ukázalo jako totální. Zde samozřejmě vše fungovalo automaticky. Takto byli zničeni Japonci.
  Alenka se uchechtla a stiskla tlačítka joysticku holými prsty na opálených nohách:
  - Jsme spíš kati než válečníci!
  Natasha se zachichotala a souhlasila:
  - Svoboda, génius a popravčí slávy!
  A opět se střílí v potocích. A knokautuje samuraje divokou silou.
  Margarita, která také střílela přesně bosýma nohama, racionálně poznamenala:
  - Bude méně gayů a v Japonsku bude nedostatek mužů!
  Bosonohá Alenka vyprskla smíchy a znovu vystřelila:
  - Pozor na ženy! Ženy, pozor!
  To je skutečně ten typ dívky, která od ní střílí granáty, šrapnely a všechny kulky se od ní odrážejí. V každém případě je dívka skutečný terminátor.
  Natasha to vzala a zazpívala:
  - Legie pochodují,
  Jejich bajonety září.
  Jsou za námi miliony
  Ó ruské pluky!
  Nikdo se nezastaví
  Nikdo nebude rušit...
  Přesun otevírá nové,
  Pojďme rychle letět!
  A znovu bude pršet na nepřítele. A nedovolí jim to klesnout na setinu ampéru.
  Bosá Alenka, vyhazující skořápky s jednotvárností datla, zasyčela, právě posměšně zpívala:
  - Jeden, útočník , dva útočník , potácí se.
  Natasha, střílející, potvrdila píseň:
  - Jeden útočník , dva útočníky , leží!
  Cool Alenka energicky podpořila:
  - Jednou prkno, dvě prkna - postaví se rakev.
  Bosá Nataša, která pokračovala ve střelbě a srážela nepřítele dávkami z kulometu, zasyčela:
  - Jedna lopata, dvě lopaty - hloubí se díra!
  A bojovnice mrkla safírovýma očima. Ona je opravdu taková zlatíčka.
  Bosá Alenka si pozorně prohlížela pozice. Tank fungoval rychle a z armády generála Nogiho nezbylo prakticky nic. Vypadá to, že byl zabit sám velitel. Dokončujeme poslední Japonce z obléhací armády.
  Medveděv logicky poznamenal:
  - Tak daleko došla technologie! Čtyři muži zabili během několika hodin více než osmdesát pět tisíc Japonců.
  Polonahá Alenka se zlým úsměvem poznamenala:
  - Musíme zničit i zbytek! Nenechte nikoho pozadu!
  Natasha zpívala, když střílela na posledních tisíc samurajů:
  - Ne, hory nebudou zlaté, všechny nepřátele Ruska brzy zabijeme !
  Cool Margarita dodala:
  - Ne, hemeroidy ne, brzy budeš mrtvým protivníkem!
  Poté, co pokosily armádu generála Nogiho, dívky z Terminátora dočasně vylezly z tanku a běžely bosé sněhem. No, už je zima.
  Už zničili více než sto padesát tisíc pěšáků. A navíc japonská flotila. Proti armádě generála Kuropatkina však stojí přes dvě stě padesát tisíc dalších Japonců.
  Medveděv se probral ze spánku s dubovou hlavou. Trochu se prošel. Pak jsem si zase hrál na počítači... Star Wars jsou skvělé... Ale něco se nepovedlo...
  Medveděv začal znovu hrát novou strategii. Zapnul jsem historickou hru: Rusko za dob Mikuláše II. A válka s Japonskem. Tohle je tak krutá válka. Můžete nasadit strategii a chrlit síly na počítači.
  Medveděv hrál na snadné úrovni, ale minul injekci od Japonce a utrpěl těžké ztráty. Ano, je potřeba stavět ne příliš aktivně. Pojďme restartovat.
  A zase hrajete sami pro sebe... Jak se ukázalo, na Kuropatkinově místě úřadující prezident příliš nezáří... Neustále se objevují nějaké zádrhely, chyby.
  Medveděv se pak obrátil na vojenského poradce a šlo to jako po másle... A sám si zdřímnul a podřimoval na židli.
  Krásná Alenka cákala bosýma nohama a zeptala se Nataši:
  - Jak se cítíte, když zabíjíte tolik lidí?
  Blonďatá dívka upřímně odpověděla:
  - Nevím! Vypadá to, jako by to byla počítačová hra! Necítíš žádný vztek, hněv ani velkou radost!
  Bosá Alenka se otráveně zachichotala:
  - Tohle je válka!
  Natasha se stočila do kotrmelce. Její červené kulaté podpatky se blýskaly. Obecně je to úžasná dívka, která je schopna dosáhnout hodně bez velkého úsilí. A když to neumyjeme, tak na tom prostě jezdíme.
  Dívky běžely sněhem. Jejich těla jsou velmi výrazná. Hrudník je velký, boky jsou luxusní, jako záď koně, svaly jsou výrazné. To jsou krásky-hrdinové. Mají tu nejskutečnější ženskou sílu. Tolik milosti. A nohy - koule svalů válející se pod opálenou kůží.
  Narazili na ně tři japonští skauti.
  Dívky udělaly kotrmelce. A jak budou samuraji bít holými patami do brady. A skutečně si zlomili čelisti. A vyrazili jim všechny zuby. Poté dívky zpívaly:
  - Planety uznaly velikost Rusů,
  Sebevědomě se řítíme vzhůru.
  Jsme milováni a oceňováni všemi národy světa,
  Lidé z celé země pochodují ke komunismu!
  A opět krásky mrkly smaragdovýma očima. Vypadají tak bojovně. Bojovníci jsou aktivní. A zase běhání.
  Bosonohá Alenka poskočila. Roztočila větrník ve vzduchu a všimla si:
  - Jsme tak cool. Můžeme dobýt celý svět!
  Natasha se zachichotala a odpověděla:
  - Císařovna planety Země -
  To je velmi cool!
  A obě dívky na sebe mrkly. Načež jsme spěchali zpět. Ve skutečnosti každý den války stojí státní pokladnu carského Ruska příliš mnoho. A je čas rychle skončit s Japonci.
  Medveděv pozdravil dívky se zářivým úsměvem:
  - No, běžel jsi kolem?
  Bosonohá Alenka s úsměvem řekla:
  - Běžíme a jsme připraveni bojovat!
  Natasha agresivně poznamenala:
  - Všechny zabijeme!
  Medveděv mávl rukou a nařídil:
  - Tak jdeme!
  Bosonohá Alenka se zasmála a odpověděla:
  - Naši čtyři jsou nejsmrtelnější na světě!
  Natasha proti tomu protestovala a dupla bosou nohou:
  - Ne ve světě, ale ve vesmíru!
  A silný, agresivní a smrtící tank jel všemi rychlostmi. Předstihuje více než dvě stě padesát tisíc Japonců. Ale granátů je dost na miliardu vojáků!
  Dívky, profesor a student - to je tým, který všechny rozdrtí a zkroutí do beraního rohu. A tank letí směrem k japonským jednotkám. Výhrůžně se na sebe vrhne. Chce všechny zlomit.
  Bosonohá Alenka s radostí zpívala:
  Rozlohy Ruska - krásné, drahé,
  Kde jsou perly sněhu, nekonečné řeky křišťálu,
  A ruský voják a generál jsou jedno.
  Svatý je symbol státu - ortodoxní orel, náš král!
  A pak rychlý tank skutečně vzlétl. Letělo to kolem jako stíhačka. A ocitl se před Japonci. Univerzální kanón a dračí kulomety začaly opět fungovat. Dívky se pustily do práce velmi dychtivě. Bez dalších řečí.
  Alenka vystřelila holými prsty, vyrazila Japonce a zpívala:
  - Sláva mému Rusovi, Stalinovi a Leninovi, jedné rodině!
  A rudovlasý ďábel jiskří smaragdovýma očima. A jak posere samuraje. Zamilujete se.
  A ani Natasha není méněcenná. Mlátí Japonce.
  A zpívá:
  - V zatáčkách nezpomalujte. Naším osudem je vyhrát, děvčata!
  Válečník byl v plném květu. A tak rychle, lil oheň na nepřítele.
  A bosé prsty stisknou tlačítko joysticku.
  Polonahá Alenka, střílející, poznamenala:
  - V Rusku jsou dva problémy...
  Margarita ji přerušila zde:
  - Kdyby tak byli dva!
  Bosá Alenka, střílející, s potěšením souhlasila:
  - Ano, kdyby jen dva!
  Natasha, střílející, ukládající stovky Japonců, vzala to a zpívala:
  - Za dvě, za dvě zimy. Ve dvou, ve dvou pramenech!
  Bosonohá Alenka, střílející, dodala:
  - Zabiju Japonce a vrátím se!
  Natasha se zachichotala a odpověděla:
  - Port Arthur je náš! A nedovolíme nikomu, aby nám vzal Mandžusko!
  A válečník znovu mlátil samuraje. Rusové s Japonci neprohrají. To opět dokazuje, jak je Rusko neporazitelné!
  Bosá Alenka rozbila baterii a zavrčela:
  - Rus bude slavný v nejvzdálenějších zemích a staletích!
  Natasha také zaskřehotala:
  - A žádné síly nás nezastaví!
  A zničila dalších pár tisíc samurajů. Poté se tank pohnul vpřed a sklizeň pokračovala.
  Margarita, když se na to podívala, vyjádřila svůj názor:
  - Pokud bude válka vyhrána tak skvěle, co udělá Rusko dál?
  Medveděv pozoroval dívky, jak svižně kosí Japonce, a navrhl:
  - Bude válka, buď s Němci, nebo s Brity! Ale každopádně bitva se Zemí vycházejícího slunce není poslední!
  Alena, která rozbila další baterii, řekla:
  - Tak to dáme Němcům, no, dáme jim to tolik, že se to nebude zdát dost!
  Natasha, ničitel samurajů, dodal:
  - A Hitler nebude mít koho naverbovat do Wehrmachtu!
  Alenka, mačkající tlačítka na joysticku holými prsty, agresivně prohlásila:
  - Ale je mi líto Árijců. Zemřelo tolik krásných bílých chlapů!
  Natasha s tím souhlasila a smutně přikývla:
  - Ano, zemřelo tolik dobrých lidí! A za co!
  Dívka zasáhla Japonce a všimla si.
  - A Japonci jsou dobrý národ, ale my jsme nuceni s nimi bojovat! I když tohle taky není moc dobré!
  Margarita logicky poznamenala:
  - A zvířata? Nezabíjejí se navzájem? Ale člověk je jen zvíře nejvyššího řádu!
  Medveděv se usmál a namítl:
  - Člověk, na rozdíl od zvířat, má duši! A jeho duše je skutečně jedinečná a nesmrtelná! Takže my a zvířata jsme celá propast!
  Margarita proti tomu protestovala:
  - A opice? Mají také vysokou úroveň inteligence. Jeden z nich zná tři a půl tisíce slov!
  Úřadující prezident odpověděl:
  - Ale jsou to naši příbuzní!
  Bosá Alenka střílela na Japonce a zpívala:
  - Jsem opice! Také muž!
  Natasha, která kosila samuraje, zavrčela:
  - Nechoďte v opicích po celé století!
  Supertank pokračoval v kosení Japonců. Proč ne? Je to opravdu šílené zvíře
  který vystřelí čtyřicet tisíc kulek za minutu. A jeho pancíř je neprostupný téměř pro jakýkoli projektil. A nejen začátek dvacátého století.
  Bosá Alenka, střílející, agresivně prohlásila:
  - Car Mikuláš udělal pro Rusko mnoho, ale zůstal nedoceněný a nedoceněný!
  Natasha, která lila oheň na Japonce, souhlasila:
  - Je to správné! Král byl zabit. Donutili kněze odstoupit od trůnu! A co se zlepšilo?
  Bosá Alenka vystřelila z děla a dodala:
  - Bylo to ještě horší! A k moci se dostali ještě hnusnější lidé!
  Natasha se zachichotala, zasáhla Japonce a řekla:
  - Tak pojďme bojovat za lepší budoucnost! A za svobodu Ruska!
  Polonahá Alenka, střílející, řekla:
  - Pro změnu a vítězství!
  Pak ukázala pěst. Je to holka, která tohle umí. Pak se toho nebudou moci zbavit ani samurajové. A kulomety fungují. Všichni sekají a sekají.
  Proorávají vlastně celé řady mrtvol. A vražedně vyčistí prostor.
  Generál Kuropatkin byl informován, že se mezi Japonci děje něco divného. Střelba, výbuchy, někdo na ně zaútočil.
  . KAPITOLA Č. 9.
  Medveděv se trochu vyspal a znovu se chopil počítače. Ani se neholil. A znovu si začal hrát po svém.
  Útok na Japonsko po darebném kódu s tanky a letadly. Včetně nejlepšího bombardéru první světové války Ilji Muromce. Což se velmi hlasitě hlásilo. A zasáhl Japonce jako gumové plácnutí proti mouchám.
  A dál do Tokia...
  Dmitrij Medveděv, který dobyl Japonsko, se nazýval císařem Mikado.
  A pak nové války...
  Můžete si například zahrát alternativní historii. Alexander II řekl Bismarckovi v roce 1875, že jeho neshody s Francií jsou vnitřní záležitostí mezi Německem a Francouzi. Bismarck převzal vládu a zaútočil na Francii v roce 1876. Zpočátku měli Prusové štěstí a dostali se do Paříže. Pak ale zpomalili. A Británie vstoupila do války... Všechno by bylo v pořádku, ale Britové dali Německu bitvu a byli poraženi. Pak Prusové stáhli své síly.
  Válka na Západě se protahovala. Francouzi se zoufale bránili. Anglie přenášela další a další síly...
  Mezitím Rusko dobylo Turecko a Istanbul. Británie, Francie a Německo byly zapleteny do války. A říše cara Alexandra anektovala mnoho zemí, včetně Iráku, až do Indického oceánu. A Palestina a přistane až do Egypta. A tak ruské jednotky v čele se Skobelevem dobyly Mekku, Medinu a další města Saúdské Arábie.
  A vznikla jižní část Ruské říše. A Alexandr II se stal velkým králem. A válka mezi Německem proti Francii a Británii trvala deset let.
  A skončilo to praktickou remízou.
  Alexandr II. vládl do roku 1887 a stal se obětí pokusu o atentát pod vedením Alexandra Uljanova, Leninova bratra. Jeho slavná vláda, za níž Rusko vybudovalo mnoho silnic, dobylo mnoho zemí a osvobodilo rolníky, skončila.
  Tato alternativa byla, jak se hra hrála. Alexandr Třetí spolu s velitelem Skobelevem dobyli Írán i Pákistán. Ale také zemřel - bystrá hlavička. Za Nicholase II Rusko vedlo válku s Japonskem, které již mělo flotilu v Indickém oceánu, která přišla na pomoc Pacifiku poměrně rychle. Rusové porazili samuraje poměrně rychle a měli mnohem větší sílu jak na souši, tak na vodě.
  Ruské armádě navíc velel geniální ministr obrany Skobelev. A Rusko nejen vyhrálo, ale také dokázalo dobýt Japonsko. Navíc se Spojené státy ještě neodvážily za západní polokouli a Británie nebyla tak silná. Navíc Rusko bylo v alianci s Německem. Ten zaostával za Británií a Francií v boji o Afriku. Carské Rusko po anexi Japonska a části Číny ještě zesílilo. Stavěla se silnice Dillí-Moskva.
  Jak je z toho vidět, plány carského Ruska na expanzi do Indie a Číny byly úspěšně realizovány. Na stranu Německa si během první světové války vybral car Mikuláš II. Němci porazili Francii a obsadili Belgii, Holandsko, Dánsko a Norsko. Rusko dobylo Egypt, většinu Afriky a Indočínu. A také tichomořský majetek Británie. A dokonce přistál v Austrálii. A její Austrálie byla zajata.
  Poté válka skončila vyloděním a okupací Británie. První světová válka skončila. Ale císaři Wilhelmovi se zdálo, že Rusko už dobylo příliš mnoho země, a aniž by se o to opravdu snažilo. A snil o pomstě. Rusko fakticky dobylo rozlehlá území - Austrálii, celou Asii, většinu Afriky, Němci si tolik neukousli a ještě více z Portugalska a Španělska, které obsadili. Rakousko-Uhersko získalo kontrolu nad Itálií a Libyí. Rusko zabralo asi tři čtvrtiny Afriky a o něco později obsadilo Etiopii. Němcům se podařilo odříznout Maroko.
  To samozřejmě Německu nestačilo. Přestože obsadila Francii, Belgii, Holandsko a Norsko a Rusko si podrobilo Švédsko.
  Wilhelmovy přípravy začaly na novou válku s Ruskem. Krize v roce 1929 situaci ještě zhoršila. Rakousko-Uhersko a Německo ovládaly téměř celou Evropu. A část Afriky... A Británie. Ale pořád tu byly USA a Kanada. Wilhelm a Nicholas II ještě nerozhodli jít do války spolu navzájem. Navíc Rusko ze všeho nejméně chtělo bojovat a trávilo rozsáhlá území. Aby urychlil jejich asimilaci, car Mikuláš II. dokonce dovolil Rusům mít čtyři manželky. Co bylo zakotveno na osmém ekumenickém koncilu.
  Podobné rozhodnutí bylo učiněno v roce 1925. A v roce 1926 si Nicholas II vzal další manželku. Jak se ukázalo, rozhodnutí nebylo hloupé. V roce 1929 se císaři narodila další dcera. A 25. listopadu 1932 se konečně narodil zdravý syn. Mikuláš druhý mu dal jméno Petr. Na počest Petra Velikého.
  A v roce 1933, 15. května, začala nová válka. Německo vyhlásilo Kanadě válku. Jako nadvládu Británie. O dva měsíce později Spojené státy v čele s Rooseveltem navzdory hospodářské krizi vstoupily do války s Německem. Nechtěli se Kanady vzdát.
  Wilhelm již ve středním věku, ale agresivní, se zpočátku snažil bojovat sám, aniž by požadoval ruskou pomoc. Čekal, že všechno udělá sám. Ale není tak snadné dobýt území oddělené oceánem. Navíc Spojené státy rychle vybudovaly tanky a armádu. A tvořili pluky... Válka trvala celý rok bez většího úspěchu pro Němce. Kterému se podařilo dobýt pouze Island a Grónsko. Ale v Kanadě se toho nemohli zmocnit.
  Wilhelm se obrátil na cara Nicholase II: "Pomozte mi, kolego." Jsi můj bratranec a bratr. Sám Nicholas II měl plány pro Aljašku a Kanadu. No, rozhodl jsem se, že to nejsou bohové, kdo vyřezává hrnce. A vzal to a 25. června 1934 vyhlásil válku USA a Kanadě. Jeho jednotky se pohybovaly přes Aljašku, přes území USA.
  V této době již byla postavena železnice na Čukotku a ruské jednotky úspěšně postupovaly. Na jejich straně byla početní převaha a nejlepší tanky na světě, lehké, těžké i střední.
  Amerika se tedy musela vypořádat s nerovnými silami.
  A Nicholas II, jak vidíme, je opravdu na bílém koni. A jedno vítězství za druhým. Ruské jednotky pochodují přes Aljašku. A berou město za městem, vesnici za vesnicí.
  Němci se snaží vylodit na Kubě. Válka roste. Kaiser Wilhelm píše Nicholasovi II:
  - Rusové a já jsme byli a vždy budeme jednotní. A nikdy se nebudeme hádat. Tak ať s Amerikou skončí.
  Kvůli rozšířené komunikaci byl postup o něco pomalejší, než se plánovalo. Ale ruské carské jednotky přesto za pět měsíců bojů dobyly celou Aljašku a vstoupily do Kanady.
  Roosevelt dokonce nabídl mír Rusku a slíbil, že se vzdá Aljašky, ale už bylo pozdě. Válka pokračovala divokou opuštěností.
  V zimě roku 1935 i přes obtížné povětrnostní podmínky dosáhly ruské jednotky na severu hranic USA. Boje pokračovaly i na jaře... Ruské jednotky prováděly jednu operaci za druhou a do konce července dobyly téměř celou Kanadu. A v srpnu obklíčili Philadelphii.
  USA se ocitají ve velmi složité situaci. Ale zoufale se bránili... Koncem roku 1935 však již byla dobyta více než třetina území USA. A v zimě byly carské úspěchy ještě větší... Začátkem března 1936 se přiblížily k Washingtonu a New Yorku.
  A v dubnu byla obě města dobyta... Válka pokračovala až do srpna, dokud nebylo obsazeno celé území Spojených států.
  Pak přišla ofenzíva v Mexiku a tak dále na celém území.
  Wilhelm navrhl Nicholasovi II dokončit rozdělení celého světa. Souhlasil Mikuláš II.
  Během roku 1937 byla celá Latinská Amerika dobyta ruskými vojsky. Nicholas II tak dokončil rozdělení světa s Němci. A zbyly jen tři říše: největší: ruská, pak německá a ještě další Rakousko-Uhersko.
  Rusko se tak stalo světovým hegemonem, ale... Nicholas II je stále velký car, ale smrtelník. Zemřel v srpnu 1939. A postarší Wilhelm zaútočil 1. září 1939 na Rusko. Rozhodl se využít toho, že Petr Čtvrtý byl ještě chlapec, nebylo mu ani sedm let. A rozhodl se, že zatímco regenti vládnou Rusku, je nejlepší udeřit. O dva dny později vstoupilo do války i Rakousko-Uhersko. Všechny země po celém světě byly vtaženy do konfrontace. Poslední válka v historii planety Země začala.
  Co do počtu a kvality zbraní neměla carská armáda obdoby. Ruské tanky a letadla jsou stále nejlepší na světě.
  A bitvy to ukázaly. Stejně tak noví talentovaní velitelé.
  Ale Rakousko-Uhersko se od samého začátku ukázalo jako slabý článek. A prohrávala téměř od prvních dnů. Carská armáda porazila Rakušany, dobyla Lvov a poté Peremyl. Teprve odstraněním části svých sil z Polska zachránili Němci Rakušany před úplnou porážkou. Ale ani tohle bylo málo platné. Pokus dobýt Varšavu císařskou armádou potupně selhal. A ruské jednotky je násilně zatlačily zpět o více než dvě stě kilometrů.
  Němci s velkými obtížemi zastavili ruské jednotky. Celá zima proběhla v bitvách. Na jaře byly boje také v plném proudu. Ruské jednotky se postupně chopily iniciativy. Měli několikanásobně více vojáků, a proto do léta dokázali Němce ve vzájemných přestřelkách natolik strhnout, že se začali vzdávat. Zároveň začala ofenzíva proti Rakousko-Uhersku. Na podzim byla Budapešť obklíčena. Kromě toho carská armáda dobyla německé majetky v Kanadě. A v zimě 1940-1941 carská armáda odřízla Východní Prusko. A v dubnu 1941 dosáhla Odry.
  Postavení Němců se stalo extrémně obtížné. V květnu 1941 padla Vídeň. A přes léto se Rusové dostali do Alp a osvobodili Benátky. Vstoupili jsme do jižních oblastí Německa.
  A na podzim konečně dobyli Itálii. Zimní ofenzíva proti Berlínu skončila jeho dobytím 30. ledna 1942. Načež odpor Němců, kteří již v Africe přišli o veškerý majetek, zeslábl. Rusové dosáhli Rýna v dubnu. Načež 22. dubna zbytky německých sil kapitulovaly.
  Tak skončila poslední válka na planetě Zemi. Skončilo to vítězstvím a úspěchem carského Ruska.
  Následovalo dobývání vesmíru. V roce 1936 letěl do vesmíru první Rus. Obletěl planetu Zemi. A v roce 1945, 9. května, Rusové přistáli na Měsíci.
  Letěli na Mars v roce 1967. Na Venuši v roce 1969. K Merkuru v roce 1972. A na satelitech Jupitera v roce 1973. Člověk přistál na nejvzdálenější planetě Pluto již v roce 1980. A v roce 2003 se uskutečnil první let mimo sluneční soustavu v historii lidstva. Ruská loď letěla do Alaf Centauri a vrátila se v roce 2018.
  Od roku 2020 Rusku stále vládne Petr Čtvrtý, který díky výdobytkům moderní medicíny není vůbec starý muž. Petr Čtvrtý vládl jedenaosmdesát let a jeho vláda je nejdelší v dějinách světa. Kde jsou známa přesná data vlády, samozřejmě.
  No, zatím je na světě vše v klidu, jako vždy. A dokonce i trochu nudné... Lidé mají dobrý život. Pravda, problémy s přelidněním jsou. Tady už se ale zavádějí porodní omezení.
  Pravoslaví se modernizovalo. Kněží byli oholeni a oblečeni do uniforem s ramenními popruhy.
  Rozvoj technologií vytvořil obrovskou nezaměstnanost. Ale i tento problém je vyřešen. Hypernet se vyvinul.
  Probíhá výzkum a již byly vytvořeny vesmírné lodě schopné pohybovat se rychleji, než je rychlost světla. Ano, dobře pro carské Rusko a celý svět pod vládou Romanovců. Tato nejslavnější dynastie v dějinách lidstva.
  Otec car Mikuláš. Vybudujte si ráj na planetě Zemi!
  Dmitrij Medveděv tuto strategii odmítl. Pro ruské cary dobyl celý svět. Ukázal své strategické myšlení. Dosáhl velkého úspěchu a znovu usnul, oblečený a snil jako předtím.
  Kuropatkin uvedl:
  - Klid! Pouze mír!
  Generál Linevich s poplachem poznamenal:
  - Vaše Excelence, možná můžeme udeřit hned?
  Generální adjutant Kuropatkin uvedl:
  - Ne! Samozřejmě že ne! Mohla by to být japonská past!
  Generál Linevich nesměle poznamenal:
  - Toto je naše šance konečně vyhrát tuto válku!
  Kuropatkin prohlásil třesoucím se hlasem:
  - Trpělivost, trpělivost a ještě více trpělivosti!
  Linevich vztekle namítal:
  - Ale Alexander Suvorov řekl: okamžik dává vítězství!
  Kuropatkin suše zamumlal:
  - Tady velím já! A my musíme především zachovat armádu. A vůbec, Japonsku brzy dojde dech!
  Linevich navrhl:
  - Možná bychom měli udělat alespoň nějaký průzkum?
  Kuropatkin neochotně souhlasil:
  - To je možné, jen pozor!
  Linevich agresivně zavrčel:
  - Ve jménu cara a vlasti!
  Mezitím supertank vyklízel Japonce. Knokautoval je, střílel různými způsoby.
  Bosá Alenka nemilosrdně střílející se zeptala úřadujícího prezidenta:
  - Je to naše poslední operace?
  Medveděv se s úsměvem zeptal:
  - Proč si to myslíš?
  Rudovlasá bestie poznamenala:
  - Japonci už žádné velké formace nemají!
  Natasha, která přibila a zastřelila samuraje, také souhlasila:
  - Ale ve skutečnosti Japonsko nemá s čím bojovat!
  Medveděv odpověděl poněkud nejistým pohledem:
  - Japonsko může shromáždit více nových vojáků a koupit nové lodě z Ameriky a Británie. Takže, přiznejme si to, válka ještě neskončila!
  Polonahá Alenka, střílející na samuraje, poznamenala:
  - Co když Rusko nabídne Japonsku mír za mírných podmínek? Vezmeme jen Kurilský hřeben a vše ostatní zůstane jako před válkou?
  Úřadující prezident souhlasil:
  - V tomto případě bude s největší pravděpodobností mír!
  Margarita naštvaně poznamenala:
  - Nebýt revoluce, byli by Japonci stále poraženi. Nikam by nešli!
  Bosá Nataša, která lila oheň na samuraje, ochotně souhlasila:
  - Rozhodně! Nikam by nešli!
  Cool Alenka, která roztrhala Japonce granáty, navrhla:
  - Pojďme zajmout Mikádo!
  Natasha agresivně vyskočila:
  - Zajmout Mikádo? No, zajímavé!
  Margarita s úsměvem poznamenala:
  - Nebylo by toho moc?
  Medveděv také vyjádřil pochybnosti:
  - Není to moc? Jedna věc je přece bránit své a druhá vměšovat se do Japonska, které, přiznejme si, také nebojuje na původních ruských zemích!
  Bosá Alenka zasyčela a znovu rozdrtila Japonce granáty:
  - Má cenu projevovat takovou milost?
  Natasha mačkající tlačítka joysticku holými prsty na nohou a přikývla:
  - Opravdu, proč to potřebujeme? Můžeme ukořistit i mikádo!
  Margarita se zasmála:
  - Jsem na vás, jako bych byl ve válce! A ve válce jako na vás!
  Medveděv odpověděl přísně:
  - Musíte vědět, kdy přestat! Nejsme náhodní lidé! My jsme ti, kdo vážně a vědomě mění dějiny! Takže je potřeba ukázat cit, včetně opatření!
  Bosonohá Alenka střílela a zpívala:
  -Eh, měř, měř! Kolik je tam cholery!
  Supertank aktivně pracoval. Více než sto dvacet pět tisíc Japonců již bylo zničeno. Zbývá polovina.
  Natasha zpívala s úsměvem:
  - Zničíme celý svět násilí,
  Až na zem a pak
  Vybudujeme skvělý nový svět,
  Aby v něm nebyly potíže a problémy!
  Bosá Alenka, střílející velmi smrtící oheň, zasyčela:
  - Pro dobrého a spravedlivého krále!
  Margarita navrhla:
  - Nebo možná vezmeme pár trofejních sudů saké?
  Bosá Alenka se jedovatě ušklíbla:
  - Co chcete pít?
  Margarita negativně zavrtěla hlavou:
  - Sportovci nepijí!
  Bosonohá Alenka, která vybila další baterii, se zachichotala:
  - Z malého nádobí!
  Natasha navrhla:
  - Pojďme se napít palmového piva. Je to zdravější!
  A sestřelila další Japonce.
  Medveděv odpověděl:
  - Nejprve podnikání, později zábava!
  Neměl by to vědět úřadující prezident? Nebyl vždy zaneprázdněný a zaneprázdněný?
  Ano, jedním z prvních dekretů úřadujícího prezidenta Medveděva bylo trojnásobné zvýšení platů poslanců Státní dumy. A co na to poslanci? Odložili prezidentské volby. Medveděv tedy sloužil jako úřadující prezident v Rusku poměrně dlouhou dobu.
  A to se dokonce stalo ojedinělou situací. Když hlava státu plní své povinnosti tak dlouho. Změna ale nepřichází. Přesněji řečeno, vše se za Medveděva změnilo k horšímu. Jako by se štěstí, které Putina tolik milovalo, rozhodlo pomstít jeho nástupci. Co je s ním!
  Modernizovaný tank T-95 pokračoval ve vyhlazování samurajů v geometrickém postupu. Tento stroj ukázal svou účinnost. A negativní síla vzteku množící se kvazihmoty.
  Polonahá Alenka, střílející na Japonce, logicky poznamenala:
  - Přesto to není úplně správné. Ukazuje se, že bez superzbraní nic nezmůžeme!
  Bosá Nataša naštvaně odpověděla:
  - Některé vyšší mocnosti zabránily Rusku vyhrát válku s Japonskem. Ale byla naplánována dobrá věc, evangelizace Číny. A nedopadlo to moc hezky!
  Margarita položila jasnou otázku:
  - A co potom Bůh? Proč nepomohl pravoslaví?
  Téměř nahá Alenka, posílající skořápku za skořápkou, poznamenala:
  - A je to! Ve skutečnosti umožnit Japoncům zvítězit nad ortodoxní zemí. To je skutečně taková zrada ruské víry!
  Natasha, lila oheň na Japonce, naštvaně poznamenala:
  - Císařské náboženství by nemělo být pacifistické. Je možné stát se velkou zemí, když žiješ podle přikázání: když tě udeří do pravé tváře, otoč se doleva!
  Cool Alenka s tím ochotně souhlasila a rozdrtila Japonce:
  - Rozhodně! Nepotřebujeme pacifismus! Miluj svého nepřítele! Je to přikázání?
  Margarita zpívala s nadšením:
  Každý, kdo je člověk, se rodí jako válečník,
  Tak se i stalo - gorila kámen vzala.
  Když je živý odsouzen k boji,
  A oheň hoří v srdci!
  
  Chlapec ve svých snech vidí kulomet,
  Dává přednost tanku před limuzínou.
  Kdo chce proměnit penny v nikl -
  Od narození chápe, že moc vládne!
  zvolala Natasha a lila na Japonce oheň se zuřivostí bublající sopky:
  - Ano, automaticky! A síla je hlavní věc! Musíme vyhrát!
  Bosá Alenka zuřivě a vztekle zasyčela a srazila Japonce:
  - Jsem to, co se narodilo, abych vyhrál! A nic míň. Naše vítězství bude naše!
  Natasha souhlasila a přitiskla holé prsty svých svalnatých nohou na tlačítka joysticku:
  - Takhle to bude nejlepší! Vládli jsme a vždy budeme vládnout! Myslím Rusko!
  Bosá Alenka, která vyřadila Japonce, zakřičela:
  - Nebudu lhát, chci vládnout! Ale nejen rezavý stroj, ale celé impérium!
  A dívka už smetla poslední baterii Země vycházejícího slunce. Je to taková kráska, že by měla být mistryní světa. A nikdy se nevzdávejte slabosti a bázlivosti.
  Natasha, střílející, zamumlala:
  - Stanu se královnou! Nebo ještě lépe císařovna!
  Bosonohá Alenka pokračovala:
  - A co válka, co válka, je to zlá ženská a svině! Ale produkuje fešáky, říká - zabij v sobě zbabělce!
  Margarita souhlasně přikývla:
  - Správně, zabijte toho zbabělce v sobě! Myslím, že pokud se Mikuláš II. vzdal trůnu, nebylo to vůbec kvůli zbabělosti!
  Polonahá Alenka prohlásila rozhodně:
  - Teď se nevzdá! Posílíme královský trůn, aby stál po staletí!
  Natasha vykřikla:
  - Buďte velkým carem Mikulášem II. Podporujeme vás! Žádná revoluce nebude - bude Velké Rusko!
  Nakonec válečníci skončili s vyhlazením armády Země vycházejícího slunce. Zahynulo více než dvě stě padesát tisíc vojáků a důstojníků. Tak byly zničeny téměř všechny japonské pozemní síly. Stejně jako námořnictvo přestalo existovat.
  Bosonohá Alenka s úsměvem poznamenala:
  - Stálo to za ty potíže? Takže jsem chtěl říct vyděsit se? Aniž by vzdorovala příliš dlouho, armáda dokázala porazit Rusko!
  Natasha sebevědomě prohlásila:
  - Rusko prohrálo pouze kvůli páté koloně. Jinak bychom stejně vyhráli!
  Margarita se zeptala úřadujícího prezidenta:
  - Co budeme dělat? Vrátíme se nebo budeme pokračovat?
  Medveděv, který ztrácel energii, zapnul počítač a řekl:
  - Nyní nám bude poskytnuta předpověď dalšího vývoje carského Ruska. Pokud vše půjde dobře, vrátíme se.
  Byl slyšet příjemný ženský hlas;
  Po úplném zničení japonských pozemních sil a námořnictva nabídlo Mikado mír. USA a Británie souhlasily, že budou působit jako prostředníci.
  Podmínky byly pro Rusko příznivé. Země obdržela Kurilský hřeben a Tchaj-wan.
  Stejně jako kontrola nad Mandžuskem, Koreou, Mongolskem. Kromě toho Japonsko také vyplatilo odškodnění ve výši dvě stě padesát milionů zlatých ruských rublů.
  Autorita cara Nicholase II rostla a došlo k poklesu revolučního cítění. Země zahájila rychlé ekonomické oživení. Zheltorossiya povstala. Část Číny se dobrovolně stala součástí Ruska, stejně jako Korea a Mongolsko. Carská říše se zvětšovala a její populace rostla. Ekonomický růst začal dříve než ve skutečné historii a byl silnější.
  Neexistovala žádná Státní duma a carská vláda se mohla lépe připravit na první světovou válku. V Rusku se objevily první lehké tanky na světě "Luna"-2 v sériové výrobě a čtyřmotorové bombardéry "Ilya Muromets" a "Svyatogor". První světová válka stejně začala, ale pro Rusko byla úspěšnější.
  Od té doby měl král větší populaci, hospodářství a armádu. A vnitřní pozice je silnější. Neexistuje žádná Státní duma - semeniště povstání a vojenského převratu.
  S různým úspěchem, ale obecně z iniciativy Ruska a vítězstvím většiny bitev, válka skončila 7. listopadu 1915 kapitulací Německa. Rakousko-Uhersko se zhroutilo a bylo rozděleno. Halič a Bukovina se staly ruskými provinciemi. Krakov a okolní země vstoupily do Polského království, stejně jako Poznaň, Gdaňsk a část východního Pruska. A Klajpeda se připojila k pobaltské provincii. Vzniklo Československo - království v Rusku.
  Rumunsko anektovalo Sedmihradsko. Maďarsko se stalo nezávislým královstvím, ale pod patronací Ruska a cara Mikuláše jako spoluvládce. Rakousko se stalo velmi malou zemí. Vznikla Jugoslávie, také pod krytím ruskou vládou a za spoluvládce Mikuláše II.
  Türkiye zmizelo z politické mapy světa. Irák a Palestina se staly součástí Británie, Sýrie součástí Francie, Malá Asie a Istanbul se staly ruskými provinciemi. Rusko tak opět zvětšilo své území. Tím to ale neskončilo. Poté byl Saúdský poloostrov dobyt společně s Francouzi a Brity. A pak si Rusko a Británie rozdělily Írán a Afghánistán. Sever a střed se staly ruskými provinciemi a jih britskou kolonií.
  Zdálo se, že svět se stal stabilním. Válka pokračovala pouze v Číně. Ale v roce 1929 vypukla vážná hospodářská krize, která vedla k Velké hospodářské krizi.
  V Rusku opět sílily revoluční nálady. Propukaly stávky a protesty. Ukázalo se však, že krize nebyla příliš vážná. V roce 1931 navíc znovu vypukla válka s Japonskem.
  Samuraj se chtěl pomstít. Ale tentokrát byla ruská armáda ve všech ohledech silnější. A admirál Kolchak je skvělý námořní velitel.
  Japonsko bylo nejen poraženo, ale také zajato. Car Nicholas II byl oficiálně korunován na japonského císaře Mikado v únoru 1932. Rusko tak expandovalo ještě více. A anektovalo téměř celou Čínu.
  Jak z hlediska počtu obyvatel, tak území nemělo Rusko sobě rovného. Britské impérium navíc sláblo. Hitler se v Německu dostal k moci v roce 1933, ale co mohl dělat proti Rusku? Nevadí. Car Nicholas II zemřel v roce 1937, poté, co si užil velmi úspěšné vlády, druhé nejdelší po Ivanu Hrozném. A s rekordními výboji co do rozlohy i počtu obyvatel.
  Ne vše však králi v osobním životě vyšlo. Dědic Alexej zemřel mladý. Kvůli nerovnému manželství byl mladší bratr Michail zbaven práva na ruský trůn.
  Korunu zdědil Kirill Romanov, který zemřel v roce 1938, aniž by žil ani rok. A novým králem se stal jeho syn Vladimír Třetí. Byl korunován a panovník šťastně vládl až do roku 1992. A Rusko nejprve vzalo kolonie Francii a Británii spolu s Německem. Poté dobyla Německo. A pak celý svět. Nový car Jiří První se zkrátka v roce 1992 stal světovým císařem.
  Medveděv dokončil recenzi a řekl:
  - Zdá se, že dost pro tento vesmír! Vracíme se!
  A všichni čtyři křičeli:
  - Sláva caru Mikuláši II.
  . STŘEDNÍ EPILOG
  Medveděv se probudil z hovoru... Byl informován, že Zelenského inaugurace prezidenta Ruska a Ukrajiny již probíhá. A říkají, že je čas, aby Dmitrij Anatoljevič opustil kancelář.
  Medveděv neochotně vyhověl. Před odchodem jsem se oholil a vykoupal.
  Pak odešel z kanceláře. Byl odvezen speciálním vozidlem. Cestou si řekli, že pro Medveděva bude nejlepší odletět na Kanárské ostrovy, aby si tam odpočinul.
  A Zelenskij udělal další show ze své inaugurace. Jako obvykle pestré s ohňostrojem a skoky. V den inaugurace se Vitalij Kličko utkal s Michaelem Tysonem na stadionu v Kyjevě. Slavný americký boxer souhlasil se zápasem kvůli velkým problémům s penězi. Kličko ovládl všech dvanáct kol, ale diplomaticky Tysona nevyřadil.
  Formálně se hrála jedna z vedlejších verzí mistra světa.
  Poté byl Vitali Klitschko oceněn diamantovým pásem.
  Vladimir Zelenskyj přijímal gratulace ze všech zemí světa - včetně Číny. Navíc v Nebeské říši lidové nepokoje zesílily. Nejen chlebem žije člověk. Lidé chtěli demokracii a svobodu. Despotismus Komunistické strany Číny měl dost, každý chtěl svobodu.
  Zelenskyj se stal právě takovým symbolem. Symbol demokratické síly, po pádu diktatury tajných služeb za Putina.
  Zelenskyj mluvil hodně o změnách, ekonomice a nových úspěších. V Rusku už proběhl konkurz na post premiéra. Zájemců bylo několik tisíc. Výběrové řízení bylo velmi náročné. A vypadalo to skvěle.
  Doposud šlo vše celkem hladce. Zelenskyj při své inauguraci dokonce udělal salto. Sklidil potlesk. Poté prokázal svou znalost cizích jazyků. Jednal velmi aktivně a svižně.
  Nakonec to Zelenskij vzal a pronesl ještě několik projevů.
  Dále po inauguraci následovala personální rozhodnutí. Spousta změn a nové tváře ve vládě.
  Byl tam skutečný výběr "železných komisařů". V Rusku probíhala personální revoluce.
  Zelenskyj vydal mnoho dekretů hned v prvních dnech. Povolen prodej alkoholu v noci a na cestách. Zavedl nové daně pro bohaté. Zbavil imunity poslanců a soudců. Zvýšená produkce. Zavedena cla na obchod s Čínou.
  V Bělorusku se konalo referendum o sjednocení s Ruskem. A to šlo na vrub i Zelenskému. Většina Bělorusů podporovala sjednocení s Ruskem.
  Zelenskij si stěžoval, že Medveděv příliš zvýšil záplaty, ale slíbil, že inflace se uklidní. A že se nic zlého nestane.
  Růst cen se totiž brzy zastavil. A ruská ekonomika začala růst. A na Kavkaze militantní akce nějak utichly. Bylo to mnohem klidnější.
  Zelenskyj nakonec navrhl kandidaturu na post premiéra Ruska. Stala se jí dvaatřicetiletý doktor věd Alexej Bolšakov. Soutěž vyhrál velmi suverénně. A stal se premiérem, nejmladším v ruských dějinách.
  Medveděv odletěl na dovolenou na Kanárské ostrovy a pobíral bývalý prezidentův důchod, jen se bavil. Zatím neměl žádné problémy. Šojgu byl ale zatčen a obviněn z pokusu o převrat. co chtěl?
  Bylo i dost jiných řešení... V Americe zvítězila jednačtyřicetiletá demokratka. Tak se změnila vláda. A k moci se dostala žena a nejmladší kandidát v historii USA. Éra Trumpa skončila . Ale přátelství s Ruskem teprve začalo kvést. Přirozeně, že proti diktátorské Číně byly nyní Spojené státy a nové ruské impérium přáteli.
  Zelenskij dokonce uspořádal referendum a zavedl jiný název: místo toho Rusko - Kyjevská Rus. Což také vypovídalo. Bělorusko vstoupilo do federace. A začala obroda impéria... Na demokratickém základě.
  Nová prezidentka Spojených států zdědila Trumpovo nepřátelství vůči Číně a věnovala se vytváření koalice. Kyjevská Rus se za Zelenského úspěšně rozvíjela ekonomicky. Rusko Čínu poněkud zdržovalo. Poté vstoupila do NATO. Brzy se v Kazachstánu dostala k moci proruská vláda a vznikl svazový stát. Rusové vytlačovali Střední Asii z Číny. Konfrontace stále narůstala.
  Zelenskij vedl kampaň proti Stalinovi a Putinovi . Připravil Stalina a Putina o všechna vyznamenání, která jim Medveděv udělil.
  Vše ale dopadlo v klidu. I když komunisté protestovali. Chodili jsme na shromáždění.
  A tam byl Lenin konečně vyveden z mauzolea. Pro mnohé druh radosti. A pravoslavná církev kanonizovala Alexandra II. a Ivana Hrozného, ruské cary. Zvýšil se i počet pomníků Mikuláše II.
  Carismus a westernismus se tak nějak staly módou. Sblížili se s Evropou a cizinci začali dostávat mnoho postů. Rusko se stalo součástí západního světa a po Trumpově odchodu proces globalizace zesílil. A Čína se dostala do izolace a čelila vnitřním nepokojům.
  Zelenskyj zároveň zvýšil porodnost ve slovanské říši. Dlouho slibovaný let na Měsíc se konečně uskutečnil. A všechno fungovalo tak nějak báječně.
  Byly navázány spojenecké vztahy mezi Ruskem a Spojenými státy, přesněji mezi Kyjevskou Rusí a Amerikou.
  A konfrontace je minulostí. Svět se stává stále více globálním a bezpečným. I když byly války. Kyjevská Rus společně se Spojenými státy provedla operaci v Libyi, kde skoncovala s islamisty. Pak jsme se zabývali Blízkým východem, vytvářeli jsme tam základny společně s Amerikou. Kyjevská Rus a Spojené státy společně začaly naklánět svět a vytlačovat Čínu z Afriky. A tady se bez válek neobejdeme. A také pozemní operace.
  Jak Kyjevská Rus, tak Spojené státy provedly nálety společně.
  Postupně byli Číňané vyhnáni z celého světa. A nebeská říše upadla do hluboké hospodářské a politické krize.
  A Kyjevská Rus prosperovala stále více.
  Rusko nikdy nepoznalo takové tempo hospodářského růstu. A že se Čína zhroutila - Kyjevská Rus povstala. A rychle to rostlo.
  Železnice na Čukotku byla postavena v rekordním čase. Což je samo o sobě velmi cool.
  A kopali tunel pod Aljaškou. Američané také začali stavět železnici pro spojení s Ruskem. Stavěla se také železnice do Dillí... Ve stejné době se hloubily kanály ze Sibiře k zavlažování Střední Asie.
  Spojené státy a Kyjevská Rus provedly společnou operaci proti Íránu. A byl zaveden rozumný sekulární režim. Poté začali kopat kanál z Kaspického moře do Perského zálivu.
  NATO se rozšířilo o arabské země. V Saúdské Arábii vznikl parlament. Ženy si začaly sundávat burkiny. Začala výstavba sekulárního státu.
  V ruských médiích všichni nadávali Putinovi za extremismus a házeli na něj bláto, že málem udělal z Ruska kolonii Číny, ale díky bohu zemřel včas. Mluvili i ostřeji. Ale proti Medveděvovi bylo zahájeno trestní řízení. A ne jen jeden.
  Stalin byl vynesen z kremelské zdi. Lenin mnohem dříve z mauzolea.
  Ve státních symbolech se toho hodně změnilo. Objevilo se několik nových typů vlajek. K ruské vlajce byla přidána žlutá a modrá nahradila světle modrou.
  To bylo také zajímavé. Změnil se erb... Došlo i k měnové reformě. Peníze měnili podle poměru: jedna ku tisíci. Objevil se zlatý standard rublu Kyjevské Rusi. Zároveň vznikly nové i staré peníze - groš - půl kopějky a půl - čtvrt groše.
  Všechno je v pořádku...
  Začaly ožívat i tituly... Objevili se princové, baroni, hrabata, markýzi a dokonce i vévodové. Zejména Zelenskij se stal vévodou. Moldavsko se také stalo součástí Kyjevské Rusi. O volbě krále už byla řeč.
  Zelenskij ale řekl, že prezidenta Kyjevské Rusi budou volit pouze lidé. A ne více než dvě volební období.
  Zelenskyj navíc zkrátil funkční období ruského prezidenta ze šesti let na pět. Pravda, Zelenskij sloužil své první funkční období šest let.
  Do této doby dokončil připojení Střední Asie k Rusku. A obnovil hranice SSSR. Pouze pobaltské státy zůstaly neobsazeny.
  Američané to ale ještě nechtěli vzdát. A tak rozdali Střední Asii a Kavkaz.
  Na Kavkaze mezi Arménií a Ázerbájdžánem vypukla nová válka. A chodila velmi krutě. Rusko tedy mohlo tyto republiky obsadit a uspořádat referenda o jejich anexi.
  Zelenskyj tak znovu získal Kavkaz a rozšířil Kyjevskou Rus. Přiznejme si to, je to dobyvatel. Navíc je také demokrat... Jeho impérium se dále rozšiřovalo...
  Tedy Afghánistán již během druhého funkčního období vlády a část Íránu se stala součástí Ruska.
  Ve Spojených státech vyhrála prezidentka druhé funkční období. V ekonomice se jí zatím dařilo a hlavně se jí podařilo vyřadit Čínu. Jaká velká výhra. A Kyjevská Rus je nyní spojencem v čele se Zelenským.
  Ale samozřejmě moc Ruska roste příliš rychle. Už anektovala sever Iráku.
  Borzo se chová. Kyjevská Rus je první zemí na světě z hlediska tempa růstu! A v počtu obyvatel překonalo Spojené státy. A už v Americe se s obavami dívají - stalo se Rusko příliš silným?
  Navíc se říše Kyjevské Rusi rozšiřuje. Nyní jsou již pobaltské státy pod její kontrolou. Ano, to je pro Američany opravdu velký problém. Zelenskyj již shromáždil všechna bývalá území SSSR.
  A stejně jako ruský car pokračuje v expanzi na jih. Nyní se Írán a Irák staly zcela součástí Kyjevské Rusi. A Zelenskyj byl snadno zvolen na druhé funkční období v prvním kole.
  Ačkoli tam bylo mnoho prezidentských kandidátů, volby byly demokratické.
  Zelenskyj řekl, že nebude následovat Lukašenkův příklad a nebude doživotně vládnout. Navíc okolnosti Lukašenkova zmizení byly stále nejasné. Možná už ho Rusko i Západ prostě nepotřebují. A zmizel... Zelenskij ale jen nabírá na síle. A skutečně, jeho vláda z hlediska úspěchu zastiňuje jeho předchůdce, včetně Petra Velikého.
  Ve skutečnosti ne každý je schopen obnovit území SSSR plus Afghánistán, Írán a Irák.
  Tím ale Zelenskij nekončí. Nyní jsou pod útokem Polsko i Finsko - také byly kdysi součástí carské říše. A skutečně se v těchto zemích konají referenda a oni se dobrovolně připojují ke Kyjevské Rusi.
  Úspěchy jsou i na vědecké frontě. Dlouho očekávaný let na Mars se uskutečnil. Přistáli tam ruští kosmonauti. Vzali půdu a opustili vlajku, což byl velký triumf.
  Kyjevská Rus přitom vzala z Číny původní Port Arthur. A využili toho, že v Číně začala občanská válka, vzali Mandžusko pod svou ochranu.
  Ve stejné době Kyjevská Rus anektovala část Turecka. Ty země, které byly postoupeny Rusku na základě Versailleské smlouvy. Což byl také velmi silný tah. Zelenskyj dále rozšířil Kyjevskou Rus jako říši. A co se týče ekonomiky, vyšlo to na jedničku a předstihlo Spojené státy.
  Inu, Čína je ponořena do noční můry občanské války a už se začala rozdělovat.
  Kyjevská Rus se stala mocnou zemí. A Zelenského popularita v zemi vzrostla natolik, že lidé začali Vladimíra prosit na kolenou, aby neodešel. Shromáždily se statisíce lidí.
  Zelenskyj jako výjimka uspořádal referendum, které mu umožnilo ucházet se o další třetí funkční období v čele Kyjevské Rusi.
  V USA se změnil vůdce. Už se stal republikánem. A už ne tak mladý - starší než Zelenskyj. Vztahy mezi Kyjevskou Rusí a Spojenými státy se tedy opět začaly zhoršovat. Rusko už za Zelenského bolestně posílilo. Vzpomněli si, že spolu s ukrajinskou vládou je to Zelenského již čtvrté volební období.
  Že prý pravomoci ruského prezidenta nebyly omezeny. Jediné, co Zelenskij udělal, bylo předložit dodatek k ústavě, podle kterého má Státní duma právo odvolat jednotlivého ministra dvoutřetinovou většinou hlasů nebo prostou většinou dvakrát vyslovenou nedůvěrou.
  A tato novela není tak významná, protože prezidentovi zůstalo právo jmenovat všechny ministry a určovat strukturu vlády. A ve Státní dumě mají Zelenského podporovatelé ústavní většinu.
  Významnější bylo zavedení přímých voleb do Rady federace a také umožnění vězňům volit.
  Ale obecně tím omezení prezidentových pravomocí skončilo. Právo odvolat guvernéry bylo zachováno. A v legislativní oblasti se to ještě rozšířilo.
  Ve Spojených státech začal být Zelenskyj obviňován z autoritářství a že strana "Služebník lidu" ovládá téměř všechny posty ve státě. LDPR a Komunistická strana Ruské federace přestaly existovat. Objevila se strana - "Spravedlivý svět" zleva. Místo LDPR se objevili Patrioti Ruska. Strana Sluha lidu ale zcela dominovala.
  Určité reformy se dotkly i církve. Ortodoxie legalizovala právo mít čtyři manželky, čímž se přiblížila islámu. Poněkud se změnil přístup k ikonám a došlo ke sblížení s protestantismem. Začali říkat víc: že Bůh je jeden a že pouzí smrtelníci nejsou hodni Božího uctívání.
  Zároveň byla zrušena Trojice jako nebiblický symbol a pro pouhé smrtelníky nepochopitelná.
  A představili: že Bůh je jeden, Bůh Otec. Ale termín Bůh Syn v Bibli není. Navíc zde není žádný termín: Bůh je Duch svatý. Tak proč nezjednodušit náboženství.
  Navíc Bůh, který visí na kříži, nevzbuzuje důvěru. Pokud se nemohl ochránit sám, jak ochrání lidi? Zkrátka jsme přešli na monoteismus. A samotná Bible byla smíchána se staroslovanskými mýty. Velesovo evangelium povstalo.
  Zesílil i ateismus - říká se, přestaňte se unášet lidskými pohádkami. Máme jednu planetu a ta nepotřebuje, aby lidé věřili v zázraky a zvláště v konec světa.
  Konec světa nebude a neměl by být. A lidstvo by se mělo stát vesmírným impériem a dostat se až na samý okraj galaxie. A co galaxie? Spíš vesmír. A když jste dosáhli okraje vesmíru, přejděte do jiné části vesmíru. Vždyť vesmírů je nespočet. A tak můžete létat z jednoho vesmíru do druhého. A časem se naučte tvořit sami sebe! A prakticky v celém vesmíru budou nové, nezměřitelné vesmíry.
  A planeta Země je jen kolébkou lidstva. A v budoucnu bude existovat impérium sextilion až sextilion stupňů vesmírů a bez ustání dále expandovat a dobývat vesmír.
  A hlava a prezident Kyjevské Rusi Vladimir Zelenskij, jako jasné slunce naděje stoupá nad planetou!
  A jeho budoucnost a budoucnost Kyjevské Rusi - ať je jasná!
  
  VYŠŠÍ MOC, KDYŽ SSSR BOJIL BEZ SPOJENCŮ
  A tak nastoupil neodolatelný vliv, který 1. ledna 1943 odstavil spojenecké síly. Rommelův otlučený sbor se zastavil na hranici s Libyí. A veškeré bombardování nacistického Německa se zastavilo. Pokusy letět směrem na Londýn se také ukázaly jako neúspěšné. Německá letadla se nezřítila, ale byla zahnána zpět. Stal se dříve bezprecedentní zázrak, rozdělení světa teomagickou mocí.
  To však Němcům zpočátku příliš nepomohlo. Stalingrad, respektive skupinu Paulus v něm, se už snad zachránit nepodařilo. A sovětské jednotky sebevědomě postupovaly vpřed. Ofenzíva ve Voroněži a v dalších směrech byla úspěšná. Téměř jako v reálném čase osvobodila Rudá armáda Kursk, Bělgorod a Charkov.
  Po přesunu Rommelových ostřílených divizí z Afriky a těch sil, které byly ve skutečné historii také bez užitku vrženy do alžírských a tuniských pouští, však slavný Mainsteinův protiútok znatelně nabyl na síle. Protože se na něm podílelo podstatně více německých sil, zejména letectví.
  A ukázalo se, že třicet zbrusu nových "Tygrů", kteří uvízli na Sahaře bez úspěchu, nebylo vůbec zbytečných.
  Zde došlo k prvnímu významnému rozporu se skutečnou historií. Mainstein zahájil protiútok o čtyři dny dříve a s mnohem více silami postupoval rychleji. Charkov byl dobyt o devět dní dříve, Belgorod o dvanáct, a na cestách, a co je nejdůležitější, byl dobyt Kursk, který ve skutečné historii Fritzovi nepodlehl.
  Bylo zapojeno značné množství německých sil. Němci využívali převedené zálohy z Francie, téměř všechny bojeschopné tankové jednotky a hlavní letectvo. Cokoli lze říci, téměř polovina Luftwaffe byla rozptýlena západní frontou, takže byly přidány významné síly v nepřátelském vzduchu. A řekl to během německé protiofenzívy, která připomínala srpkovitý úder.
  Ano, a Mainstein v reálné historii přehrál sovětské generály, ale tady má o dvacet divizí více pozemních sil a s přihlédnutím ke koncentraci zdrojů třikrát více letadel. A Focke-Wulf není vůbec špatný, pokud se používá správně: rychlost je vysoká, zbraně jsou silné. Důležité je, že F-190 je efektivnější s numerickou převahou. Jeho výkonné zbraně mu umožňují sestřelit letadlo na jeden zátah a díky vysoké rychlosti střemhlavého letu může uniknout.
  Sovětské jednotky utrpěly taktickou porážku a opustily Kursk, mnoho vojáků a důstojníků bylo obklíčeno. Částečně někteří zemřeli, jiní, ačkoliv menšina z nich byla zajata, mnozí uprchli, ačkoli přišli o své vybavení.
  Sovětská vojska utrpěla kolosální škody a jejich ofenzíva byla zastavena. Německé tanky ale nemohly na svůj úspěch navázat kvůli začínajícímu jarnímu tání.
  Objevila se dočasná rovnováha sil.
  Do války však mohla vstoupit i nová mocnost: Japonsko. Samurajové měli také rozvázané ruce. Amerika není přístupná, ale ani neútočí. Je pravda, že silná japonská pozemní armáda vyvíjí tlak na Čínu. Zde Čankajšek čelil velmi složité situaci. Buď se pokusit dohodnout s Japonci, nebo bojovat, ale už nedostávat podporu penězi a zbraněmi z USA, Británie a dalších zemí.
  Němci přirozeně toužili po otevření druhé fronty, aby odklonili část nepřátelských sil z východu. Přesto utrpěli značné ztráty. Hodně energie vzal hlavně Stalingrad. Sovětská vojska také hodně ztratila a část jednotek skončila v charkovském a kurském kotli.
  Nacisté zvýšili výrobu zbraní. Díky chybějícímu bombardování mohli Krautové zvýšit výrobu tanků o výraznější číslo a také letectví. Bombardování bránilo nacistům více, než se běžně věří. Navíc v reálné historii Německo zvýšilo výrobu zařízení z velké části kvůli restrukturalizaci ekonomiky na válečném základě a stále aktivnějšímu využívání otrocké práce, a ne proto, že byly slabě bombardovány.
  Němci zatím počkali a postavili nové tanky, vycvičili posádky, spoléhali na moderní techniku. Zároveň zůstala otevřená otázka: kde začít s ofenzivou? Kurská římsa již neexistovala. A to je přirozené vodítko. A tak jak samotní Němci, tak Hitler váhali. Vznikl nápad vzít Leningrad útokem. I když v tomto případě by bylo nutné prorazit mocné opevnění.
  Němečtí generálové nechtěli znovu do Stalingradu. Ale upřímně řečeno, výběr není široký. Je možné zaútočit na samotnou Moskvu? Mezi fašistickými vůdci vznikly vážné neshody. Mainstein, Guderian a Rommel se dokonce vyjádřili v tom smyslu, že je lepší neútočit vůbec, ale nechat Rusy strkat nosy a vlákat je do pasti.
  Alternativní plán počítal se zahájením ofenzivy z Tamanského poloostrova a Rostova na Donu; Fritzovi se podařilo ubránit toto dobře opevněné město přesunem posil z balkánské skupiny a nahrazením svých okupačních jednotek bulharskými a italskými.
  Vůdce, který měl rád operace, při nichž se jednotky prorážely v konvergujících směrech, byl tomuto plánu stále více nakloněn, ale pomalu ho realizoval. Zejména tank Panther se ukázal být vrtošivý a často se porouchal, takže potřeboval úpravy. Nechte další výcvik posádky. A Führer chtěl vyrazit další "Tygry".
  Stalina to nakonec omrzelo. Z obavy, že druhou frontu otevře Japonsko, které dosáhlo velkých úspěchů v jižní Číně, jehož pozemní armáda již přesáhla sedm milionů vojáků a údaje o rostoucím vojenském potenciálu Třetí říše, sám nařídil zahájit ofenzívu v r. směry Kursk a Donbass. Hitlerovo váhání a Führerova touha vytvořit divize se stovkami tygrů a panterů vedly k preempci.
  Sovětské jednotky, které zahájily ofenzívu 7. července 1943, však samy neměly rozhodující sílu. 5,56 milionu německých vojáků, asi jeden milion dvě stě padesát tisíc satelitních vojáků, zasáhlo proti 6,6 milionu sovětských vojáků a důstojníků. Mussolini po pominutí hrozby útoku ze západu a jihu výrazně zvýšil počet italských jednotek na východě. Zvýšil se i počet španělských jednotek. Salazar také vyslal divizi "dobrovolníků". Bojovaly také francouzské legie, Rumuni, aktivněji Maďaři, Albánci a zahraniční divize v SS z celé Evropy.
  Sovětská armáda tedy neměla početní převahu, ale heterogenita koalice snižovala kvalitu nepřátelských sil. Rudá armáda má určitou početní převahu v tancích a dělostřelectvu. Ale pro tuto chvíli si možná "Tygři" a "Panteři" nejsou rovni, pokud jde o palebnou sílu a brnění soupeře. A T-4 získal převahu v palebné síle zbraní nad T-34-76. Ale SSSR má raketové dělostřelectvo a Němci, navzdory vývoji zejména plynových odpalovacích zařízení, to vyvinuli dost špatně.
  V letectví existuje přibližná číselná parita. Německé stíhačky ME-109 "G", Focke-Wulf jsou však silnější než sovětské letouny ve výzbroji a rychlosti, ale o něco slabší v manévrovatelnosti. Ale Německo má bohužel zkušenější a produktivnější esa. Bombardér Yu-188 je snad lepší v letových vlastnostech než PE-2 a TU-3. A Yu-288 začal vstupovat do služby. Pravda, teprve se začal zavádět, jako ME-309.
  Ale v každém případě, protože Rudá armáda neměla výhodu v síle, zahájila ofenzívu proti dříve připravené obraně nepřítele. A čelila houževnatému odporu. Sovětské jednotky byly ale ve své ofenzivě asertivní, bez ohledu na ztráty se tlačily vpřed. I když průměrné tempo postupu se ukázalo být nízké, jeden až dva kilometry za den. Nepřítel praskl a podařilo se mu znovu prokopat. Tempo neméně hrdinského postupu pokračovalo. Do poloviny srpna postoupily sovětské jednotky za cenu velkých ztrát až o sto kilometrů, přiblížily se ke Kursku a zahájily tvrdohlavé boje o město samotné, také se přiblížily k Belgorodu.
  19. srpna 1943 Japonsko po překonání váhání otevřelo frontu na Dálném východě. Do této doby, poté, co utrpěl řadu porážek, Čankajšekův režim souhlasil s mírem příznivým pro samuraje. Japonci získali kontrolu nad důležitými komunikacemi a byli osvobozeni od nutnosti vést těžkou partyzánskou válku se špatně organizovanými, ale velmi početnými čínskými jednotkami. Čankajškovi však byla přislíbena podpora ve válce s Mao Ce-tungovou Rudou armádou. Japonsko již má všechny prostředky k vedení války se SSSR. A rozhodli se nečekat na deštivý podzim a krutou sibiřskou zimu. Nemluvě o tom, že Hitler vyhlásil válku Spojeným státům již v roce 1941, ale samurajové ho nepodpořili. Otevření druhé fronty v roce 1942 mohlo zachránit nacisty před zdrcující porážkou u Stalingradu.
  Rozhodnutí Japonska bylo docela očekávané. Při útoku na Vladivostok však samuraj dosáhl taktického překvapení a způsobil vážné škody sovětské tichomořské flotile.
  Na konci srpna se Němci pokusili o protiútok pomocí masy nejnovějších tanků. Ale jejich jižní protiútok byl schopen dosáhnout pouze relativního úspěchu. Sovětské velení již s takovou možností počítalo a stáhlo své jednotky na původní linie. Pouze kombinovaná 31. armáda spadla do kotle a byla většinou zničena.
  Sovětská vojska však nedosáhla svého cíle a utrpěla velmi značné ztráty, když se jim nepodařilo území dobýt zpět. Zejména bylo ztraceno více než šest a půl tisíce tanků proti asi osmi stovkám německých. V tankoparku přešla početní převaha na nacisty. V září dokázali Němci dohnat SSSR ve výrobě stovek letadel denně a v listopadu přibližně v automobilech zvýšili výrobu Pantherů na 650-700 tanků za měsíc. Zde sehrálo velkou roli využití zdrojů z okupovaných zemí, především Francie, ale i Belgie a Holandska, kde byla zavedena pracovní branná povinnost.
  Němci s určitým zpožděním v září zahájili dlouho plánovanou ofenzívu z Rostova na Donu a poloostrova Taman. A narazili na tvrdohlavou sovětskou obranu. A Japonsko zahájilo ofenzívu proti Mongolsku a dobylo Ulánbátar a Primorye. Ale tam bylo dosaženo malého pokroku.
  Tím se odklonily značné zálohy a po měsíci a půl krutých bojů se německé skupiny sjednotily. Ale ztráty Fritze se také ukázaly jako velmi významné a byli nuceni zastavit. Tento taktický úspěch však vyprovokoval vstup Turecka do války a otevření třetí fronty v Zakavkazsku.
  Nyní jsme se museli bránit i v tomto směru.
  Do zimy bude frontová linie na Dálném východě stabilizována. Japonci postoupili v oblasti Přímoří z padesáti na sto dvacet kilometrů, dobyli více než polovinu Mongolska spolu s Ulánbátarem, ale jejich ofenzíva se zastavila. Turci se přiblížili k Jerevanu a zaútočili na Batumi, podařilo se jim dobýt dvě třetiny posledního města. Samotní Němci na podzim příliš nepostoupí. A zatím se iniciativy nechopili.
  Válka se stávala stále více poziční a vleklou. Do vyčerpání a technologické převahy. Během roku 1943 zvýšil SSSR výrobu letadel jedenapůlkrát z 25 tisíc na 37 tisíc. Nacistické Německo z více než 15 tisíc na 32 tisíc, tedy více než dvojnásobek. V posledních měsících roku Němci dorovnali své sovětské výrobní výsledky v letadlech. A také v tancích a samohybných dělech - s kvalitativní převahou. Ale SSSR také potřebuje odrazit Japonsko. Kromě toho se řada letadel a tanků vyrábí v Itálii a dalších satelitních zemích Třetí říše. I když ne příliš. Navíc Němci, využívajíce nepřítomnosti války, začali těžit a dodávat ropu z Libye pro své potřeby.
  Nedostatek energie ve Třetí říši tak postupně slábl. Africké francouzské majetky navíc slibovaly, že budou dobrým zdrojem surovin.
  Aby se nacisté mohli dobře zásobovat. V reakci na to rudí konstruktéři připravili pro Stalina nové typy tanků s 85 mm a 122 mm děly. Němci práci na Pantheru 2 poněkud zpomalili. Není snadné získat tank se silnými zbraněmi, silným pancířem a relativně pohyblivostí. A "Royal Tiger" se ukázal být příliš těžký na 68 tun. Teprve modernizace Panthera slibovala, že bude poměrně úspěšná. A tank T-4 zjevně vyčerpal své schopnosti. Postupně, počínaje rokem 1944, začala výroba tohoto stroje klesat. V dubnu úplně přestat.
  Sovětské velení zahájilo v zimě několik útočných operací. A na poloostrově Taman a ve středu a ve směru na Leningrad a poblíž Kurska. Nikde ale nebylo dosaženo výraznějšího úspěchu . Nepřítel již měl početní převahu v živé síle jak v tancích, tak v letadlech. Pouze strach z počasí donutil Fritz dodržovat obrannou taktiku.
  Negativní roli sehrál i zvýšený počet dezertérů a zrádců a také to, že Němci vyvinuli výškové letectví, které bylo efektivnější při průzkumu ze vzduchu.
  Sovětské velení navíc k procesu koncentrace sil přistoupilo poněkud nesprávně. Zejména samotná taktika zahájení další operace v jiné oblasti ještě před dokončením té předchozí dávala vzhledem k početní převaze smysl. Jako v první světové válce, která táhla Němce od sebe. Ale pokud vás nepřítel převyšuje, bylo obtížné dosáhnout převahy v silách v konkrétní oblasti.
  Pokud by se Stalinovi podařilo vytvořit na samostatném úseku fronty převahu přibližně v poměru tři ku jedné, pak by snad bylo dosaženo taktického úspěchu.
  A tak v jednom sektoru probíhá ofenzíva, v jiném se připravují, ale ve skutečnosti je pro Němce a jejich spojence snazší odrazit. Navíc Fritz již měl vysokorychlostní průzkumná letadla s vynikající optikou, která jim umožňovala sledovat pohyb jednotek. A v zimě je maskování obtížnější a noc není všelék, takže němečtí zpravodajští důstojníci získali zařízení pro dobré noční vidění.
  "Královský tygr" jako plánovaný průlomový tank se v sériové výrobě opozdil a nebyl zcela úspěšný. "Panther" -2, který Hitler nařídil vyztužit pancéřováním, aby byl IS-2 neprostupný, a nainstalovat motor o výkonu 900 koňských sil, vážil 51 tun, a to i s přihlédnutím k instalaci slitinového pláště, což ušetřilo 800 kilogramů . Bylo však možné zesílit boční pancíř až na 82 milimetrů v racionálním úhlu. Díky tomu nebyl německý tank tak zranitelný ze stran jako předchozí modely. Ale opět, "Panther"-2 a "Lion"-2 v pokročilejším schématu rozložení jsou stále pouze v procesu vývoje.
  Ale přes zimu Němci zcela ovládli francouzský majetek v Africe, včetně Nigerské smyčky. A hlavně v Kongu je ropa, plyn a bauxit a ještě větší zásoby uranu. De Gaulle byl chycen - bez pomoci spojenců byl bezcenný a Scorrel pracoval čistě a obratně.
  Do května 1944 tak byly problémy s ropou z velké části vyřešeny. Veškeré zásoby už přicházely z Libye a zbývalo jen vrtat další a další vrty.
  Ale v květnu Němci ještě nebyli připraveni k útoku. Kromě Tigera, který byl designově zastaralý, neměli žádný vážný průlomový tank. Pravda, "Tiger" byl již v sériové výrobě a díky vysoké kvalitě pancéřování a tloušťce boků, stejně jako rychlopalné, přesné pistoli, mohl hrát roli, ne-li ideální , ale víceméně snesitelný tank, narušující obrat vojsk SSSR .
  Německé velení se po řadě sporů vrátilo k předchozímu plánu z roku 1942. Totiž zahájit útok na boky. Vezměte Leningrad do dvojitého kruhu a prolomte se do Stalingradu. Navíc poté, co Wehrmacht opustil výběžek Ržev-Vjazemskij, bylo ztraceno vhodné předmostí pro útok na Moskvu. Je tedy relativně daleko od hlavního města.
  Plán nacistů také není optimální, ale... Ve Švédsku se konaly předčasné parlamentní volby, kde nacisté dosáhli působivého vítězství. Země s osmi miliony obyvatel a rozvinutou ekonomikou byla připravena jít do války proti SSSR. Nejoblíbenější postavou byl Karel Dvanáctý. Švédové toužili po pomstě za předchozí porážky a ponížení během válek prohraných s Petrem Velikým a Alexandrem Prvním. Celá Evropa tak již bojovala proti SSSR. Navíc se Franco a Salazar rozhodli oficiálně vstoupit do války, aby získali svůj podíl na kořisti. Formálně neutrální zůstalo pouze Švýcarsko, které však vyslalo i divizi dobrovolníků.
  Početní převaha byla na straně nacistické koalice. Navíc v polovině května 1944 měli Němci již ve výzbroji asi tisíc proudových letounů ME-262. Auto samotné je celkem povedené, ale s nedodělanými motory. Postupně se ale motory zlepšovaly, stávaly se výkonnějšími, spolehlivějšími a spotřeba paliva klesala.
  Ofenzíva začala na jihu. Fritz se pokusil zopakovat plán vypracovaný OKW pro operaci Blau v lednu 1942, ale poté jej Hitler svévolně změnil. Když útočíte na Stalingrad z jihu i ze severu, v sbíhajících se směrech. Nejprve se ale Němci museli probít k Donu. Fašističtí Tygři přešli do útoku, ale čelili silné obranné linii. Postup Krautů se ukázal být pomalý, uvízli v obraně v hloubce sovětských jednotek. Za prvních deset dní urazil pouze 35-40 kilometrů ve směru na Voroněž.
  Pak za dva týdny urputných bojů postoupili nacisté jen o deset kilometrů a kvůli těžkým ztrátám byli nuceni zastavit.
  Ofenzíva na jihu se vyvíjela úspěšněji. Je tam méně sovětských vojáků a je obtížnější se bránit. Četné "Panthery", "Tygři", "Ferdinandové" (toto samohybné dělo se ukázalo být rozšířenější kvůli nedostatku strategického bombardování!) a první modely "Jagdtiger" a zvláště účinný "Sturmtiger". Němcům se podařilo prolomit první linie obrany a získat operační prostor.
  Ve stejné době přešla do útoku i japonská armáda. Samurajové zvětšili velikost své tankové flotily a jejich nová středně těžká vozidla nebyla prakticky horší ve výzbroji a jízdních výkonech než T-34-76, a dokonce byla lepší v čelním pancéřování, i když horší v ochraně ze stran.
  Japonsko vedlo ofenzívu v Mongolsku, kde bylo mnohem obtížnější udržet obranu. Sovětské velení se potýkalo s nedostatkem záloh a bojovalo na všech třech frontách. A ztráty na personálu během zimní ofenzívy byly značné.
  Německá ofenzíva na Tikhvin a Finové a Švédové z kanálu Bílého moře byli s obtížemi odraženi. Nacisté postupovali pomalu, ale téměř nepřetržitě. V polovině června na jihu Mainsteinovy jednotky pronikly do Stalingradu. Začala druhá bitva o Stalingrad. A začátkem července, po pádu Tichvina a Volchova, se Finové, Švédové a Němci spojili - vytvořili druhý prstenec kolem města Lenin.
  Pro sovětské vojenské síly tak nastala mimořádně obtížná situace.
  Stalingrad ale Mainsteinovi neustoupil. A to bránilo Němcům rozvinout ofenzívu v jiných směrech. Na jihu, jako v roce 1942, dosáhli pouze brány Terek: uvízli u Grozného a Ordžonikidze. Na Voroněžském směru pokračovaly těžké boje. V září byly sovětské jednotky nuceny ustoupit za Don. Je ironií osudu, že koncem října se frontová linie na jihu opakovala v roce 1942 v době největšího postupu nacistů.
  Horší to bylo na severu, kde se Leningrad ocitl v totálním obležení. Němci, Finové a Švédové navíc dokázali proseknout obranu Rudé armády na Karelském poloostrově a odříznout Murmansk pevninou od hlavní části SSSR.
  Asi čtyřicet sovětských divizí bylo izolováno. Jejich počet však zdaleka nebyl normální. Švédsko postavilo asi dvacet pět poměrně dobře vybavených divizí. Spolu s ostřílenými Finy a německými jednotkami získali početní převahu. A převést rezervy na Karelský poloostrov je nesmírně obtížné.
  Rudá armáda obecně nemohla dostat potřebné posily, takže Japonci se ukázali jako nečekaně silní, jejich počet spolu s loutkovými jednotkami přesáhl pět milionů a jde vlastně o plnohodnotnou druhou frontu. Nezbývalo nám tedy nic jiného než bránit se Němcům a jejich spojencům.
  Postupně se zmenšovala zóna kontroly sovětských vojsk v Karélii a Murmansk byl zcela zablokován a prakticky odsouzen k záhubě. Nepřátelská flotila a především ponorky tedy ovládaly moře, takže nebylo z čeho zakládat zásoby.
  Bohužel, v listopadu 1944 neměl SSSR rezervy, aby zopakoval zlomový rok 1942. Téměř vše bylo vynaloženo na to, aby se zabránilo ztrátě Kavkazu. Navíc Němci provedli útok na Stalingrad profesionálněji a zálohy se tam musely neustále přemisťovat jako do kráteru Tartarus. Stalin nařídil držet město na Volze za každou cenu. Ale vzhledem k převaze nepřátelských letadel ve vzduchu se cena ukázala jako neuvěřitelně vysoká.
  Mainstein navíc na rozdíl od Pauluse nikam nespěchal a hlídal vojáky. V důsledku toho poměr ztrát nebyl ve prospěch Rudé armády.
  Hitler spěchal s Meinsteinem, ale mazaný polní maršál věděl, jak uhnout a odolat tlaku.
  Jedním z nejmocnějších typů zbraní byly Sturmtigery. Měli extrémně výkonné odpalovače bomb, které odpalovaly projektily o hmotnosti tři sta dvacet kilogramů. Střely jsou navíc raketově poháněné a mnohem výkonnější než střely z houfnic. Můžete je nazvat důstojnou odpovědí na Kaťušu, i když na kolejích. Některé pumové odpalovače byly navíc instalovány i na nákladní automobily, s delším dostřelem.
  Němci používali i plynové odpalovací zařízení. A samozřejmě proudové bombardéry.
  V prosinci Japonci dobyli téměř celé Mongolsko a přiblížili se k Vladivostoku, částečně obsadili Primorye a Chabarovsk. Ale generál Frost je donutil zastavit.
  Rudá armáda toho využila a zorganizovala sérii protiútoků na německé boky, které se pokusily dobýt to, co zbylo ze Stalingradu. Co, i malá část města se počátkem roku 1945 konala. Němci dosáhli jistých úspěchů v roce 1944, ale nebyli schopni dobýt ani Kavkaz a získat ropu z Baku. Pravda, pro vlastní potřebu měli zatím dostatek z Rumunska, Maďarska, Libye, Kamerunu a Nigérie.
  Leningrad byl stále v obležení. V předstihu byly vytvořeny velké zásoby potravin a munice, aby město přežilo letošní zimu a pokračovalo v držení významných sil Wehrmachtu a jeho spojenců.
  Sovětskému vedení se také podařilo ve městě Lenin udělat strategické zásoby surovin pro výrobu zbraní. Zatím to fašistům příliš nedalo.
  Murmansk byl ale zcela zablokován. Z deseti transportů mířících do města skončili Krautovi devět.
  Sovětské velení se v lednu pokusilo otestovat sílu Němců v centru. Velmi výkonnou a technologicky vyspělou obranu však nebylo možné porazit. Maximální předstih byl pět nebo šest, v lepším případě ne více než osm kilometrů. A ztráty sovětských divizí byly velmi značné. Ve většině částí do poloviny složení.
  Ale část německých sil byla rozptýlena, což jim umožnilo držet Stalingrad... V březnu sami Němci zahájili ofenzívu u brány Terek. Podařilo se jim prolomit linii sovětské obrany a obklíčit Groznyj a Ordžonikidze, ale Fritz uvízl v linii Vedeno, Šali a dále přes města.
  Samotné město Groznyj zůstalo až do května v naprostém obležení. V květnu Stalingrad konečně padl. Z města a jeho předměstí nezbyly prakticky žádné ruiny, stejně jako továrna na tanky.
  Německé koalici také docházel dech, ale Führer chtěl vítězství. V lednu byly provedeny první úspěšné testy disku, dosahoval rychlosti až dvou rychlostí zvuku a stoupal do výšky 18 kilometrů. V květnu už disketa dosáhla čtyř rychlostí zvuku a vyskočila do výšky 30 kilometrů.
  Ukázalo se však, že nový stroj, přes všechny své silné a dokonce jedinečné letové vlastnosti, je náchylný k malému požáru a je drahý. Problém zranitelnosti byl brzy vyřešen vypuštěním laminárního pluhu, což však zvýšilo spotřebu paliva a zkrátilo dobu letu letadla. A samotná rovina disku ve svém laminárním "plášti" nemohla účinně střílet.
  Ale éra "létajících talířů" začala. Němci navíc získali silný trumf: tanky nové generace třídy "E". Lišily se podobnou hmotností jako "Royal Tiger" a "Panther", mnohem hustší a pokročilejší uspořádání, nízká silueta a silné brnění.
  V sériové výrobě a na bitevním poli si dobře vedly Panther-2 a Tiger-2 a poté Tiger-3. Posledně jmenované vozidlo s hustším uspořádáním a malou věží mělo silné pancéřování a motor o výkonu 1080 koňských sil. "Myš" se nikdy nechytila. Ale modifikace "Panther", "F", fungovala dobře.
  Kvůli nedostatku legovacích prvků neměly sovětské tanky příliš kvalitní pancéřování a "Panther" se zatím se svou rolí vyrovnal docela dobře i se 75 mm kanónem. A 120mm šikmý čelní pancíř chránil proti 85mm sovětskému dělu T-34-85 celkem spolehlivě. Ale možná se ukázalo, že sovětské samohybné dělo SU-100 je důstojným protivníkem vylepšeného pancéřování Panthera. T-4 byl již mimo výrobu. A z produkčních tanků se Panther ukázal jako nejlehčí.
  První pokročilý tank z hlediska jeho uspořádání byl sériový tank "Lion". Věž tohoto tanku byla posunuta dozadu a převodovka, motor a převodovka byly umístěny v jednom celku vpředu. V důsledku toho byla silueta vozidla nízká a pancíř s výkonným 105 mm kanónem byl srovnatelný s "Royal Tiger" a přední část věže byla ještě silnější.
  Posunutí věže dozadu také poskytlo Lvu výhodu, že při pohybu lesem se ústí jeho děla s dlouhou hlavní tolik nelepilo na kmeny stromů.
  Nacisté zkoušeli i jiná schémata a také bombardovali sovětské pozice silnými letouny.
  O postup se pokusilo i Japonsko a nakonec Vladivostok odřízlo od pevniny.
  Němci se v červnu a červenci pokusili probít do Moskvy. Sovětská obranná linie se ale ukázala jako velmi silná a nacisté utrpěli obrovské ztráty. Ani tank Lev není v ofenzivě zcela adekvátní, primárně kvůli nedostatečnému bočnímu krytí.
  Sovětské velení stále aktivněji využívalo ráže 100 mm. Je jasné, že SSSR nemá prostředky na to, aby stejnými tanky porazil nepřátelské tanky, ale protitankové dělostřelectvo lze masivně využít.
  E-100 v původním modelu se ukázal být se 140 tunami příliš těžký a boční pancíř měl 120 milimetrů (čelo 240 milimetrů!), a to i pod úhlem. Tohle už nestačilo. Nemluvě o tom, že Myši jsou ve svém rozložení beznadějně pozadu.
  Ve skutečnosti byl tank Lion a samohybná děla - E-10, E-25 vyspělá německá vozidla, kde bylo kombinováno umístění motoru, převodovky a převodovky. Němci však vyráběli spoustu zaostávajících zařízení. Například "Panteři", "Tygři", "Jagdtigři", "Jagdpanthers" s poměrně vysokými siluetami, které zaostávají ve vývoji.
  Ani "E"-70 nebylo úplně úspěšné. Vozidlo bylo vybaveno výkonným 128 mm kanónem a pokročilým uspořádáním, ale vzhledem k touze udržet bojové zatížení nejméně 80 ran a nepřekračovat 70 tun se jeho pancéřová ochrana ukázala jako srovnatelná s "královským Tiger" - model 1944 a neadekvátní pro průlom. "Tiger"-3 je ještě lépe chráněn. Ale na E-70 byl úspěšně testován motor s turbodmychadlem o výkonu 1200 koní , který umožnil tanku dosáhnout rychlosti 60 kilometrů za hodinu na dálnici.
  V každém případě německé tanky utrpěly velké ztráty, stejně jako pěchota. Jak zahraniční divize, tak satelity Třetí říše ztratily hodně.
  Do poloviny srpna Němci postoupili jen 40-50 kilometrů v centru a nebyli schopni získat operační prostor. A ztráty se ukázaly být obrovské. V září zahájili nacisté novou ofenzívu na jihu... Za měsíc a půl těžkých bojů se nepřítel probil ke Kaspickému moři a odřízl Kavkaz pevninou.
  Sovětskému velení se ale podařilo zajistit zásoby po moři, i když za cenu velkých škod. V listopadu Fritz, za cenu obrovského úsilí a velkých škod, dosáhl delty Volhy. V prosinci se frontová linie stabilizovala. Propast mezi kavkazskými frontami a hlavním sovětským územím se zvětšovala. Kromě toho se Japoncům podařilo odříznout Vladivostok, čímž bylo sovětské město obklíčeno.
  Navzdory blokádě se Murmansku podařilo hrdinně vydržet až do prosince 1945. Ale stejně spadl...
  V roce 1946 bojové akce pokračovaly... Postavení sovětské skupiny armád na Kavkaze se ukázalo jako mimořádně obtížné. Jsou odříznuti od země a hrozí definitivní ztráta Baku.
  Stalin cítil extrémní nervozitu a fyzické vyčerpání. Směrem na Tikhvin se rozvinuly tvrdé boje. Došlo k pokusu zachránit obklíčený Leningrad. V samotném městě byly zásoby jídla ponechány na méně než šest měsíců a potravinové karty byly znovu oříznuty.
  Nejprve sovětská vojska prolomila frontovou linii, ale poté se nepříteli s převahou tanků podařilo provést protiútok a část sovětských jednotek dokonce odříznout. Únor proběhl v krutých bojích jak na severu, tak na jihu, kde sovětská vojska zkoušela nepřítele a snažila se dobýt zpět Stalingrad. A ten druhý byl částečně úspěšný. Sovětské tanky vtrhly do města, ale bohužel nemohly odtud vyhnat nacisty.
  Ale vypukla třetí bitva o Stalingrad. Poměrně velkých úspěchů dosáhla sovětská vojska také u Voroněže. Ale i tam Fritz s využitím velkého počtu tankových jednotek a jejich technologické převahy dokázal situaci obnovit. V březnu se vrtulníky a diskety ve tvaru disku začaly účastnit bojových akcí ve velkém. Němci provedli několik vylepšení létajících talířů a dokázali s nimi zahájit raketové útoky na sovětské pozice. Disková rovina ale v praxi nesplnila očekávání jako zázračná zbraň.
  Stejně jako se ukázalo, že balistická střela von Braun je příliš drahá a má nízkou přesnost na to, aby se její aktivní použití v boji ospravedlnilo.
  Němci ale získali bezocasé proudové bombardéry schopné nést až deset tun nákladu a létat na vzdálenost až 16 tisíc kilometrů (!).
  Sovětské proudové letectvo bohužel stále zaostávalo a nepřítel ovládl vzduch téměř úplně. Letadla s vrtulovým pohonem každopádně z principu nemohou v letových vlastnostech překonat proudová letadla. A náš vlastní vývoj byl příliš pozdě. A přechod z vrtulových letadel na proudová letadla je příliš bolestivý.
  A je potřeba přeškolit piloty, prodloužit ranveje a připravit speciální druh paliva. No a samotné motory se stále testují a ladí!
  Němci se ocitli rozptýleni Stalingradem... Kupodivu Třetí říši a celé koalici docházel dech a Rudá armáda byla jako pták Fénix. Duben i květen proběhly v krutých bojích u Stalingradu. A dokonce i v červnu se Rudá armáda stále pokoušela o postup a nepřítele sevřela. Ale v červenci se nacisté navzdory horku stále pohybovali podél pobřeží Kaspického moře směrem na Baku. Pokrok byl extrémně pomalý. V průměru 1,5 kilometru za den. Dagestán cvakl... Sovětské jednotky rozdrtily Fritze a jejich spojence ve všech azimutech.
  Porazili nepřítele jak ve středu, tak na severu. Nesměli se přiblížit k Archangelsku... Ale v září se tempo německého postupu na Kavkaze zrychlilo. Síly kavkazské skupiny byly značně vyčerpány a moře deseti transportů dorazilo v podmínkách nepřátelské vzdušné nadvlády ve vzduchu nejvýše dvou nebo tří. Na konci října fašisté přesto vstoupili do Ázerbájdžánu. A v listopadu postoupili do Baku. A na začátku prosince se Krauti spojili s Turky v Gruzii...
  Ještě před březnem došlo k bitvám na Kavkaze a Jerevan obecně vydržel až do června 1947.
  Celou zimu se Rudá armáda neúnavně snažila o postup. Ošklivě pobili koalici. I když Japonci nakonec v dubnu obsadili Vladivostok, umožnilo to SSSR získat silnější oporu přes Amur.
  Rudá armáda sice svými útoky v zimě a v březnu nedosáhla hmatatelných úspěchů, ale dala koalici pořádnou lekci. V rámci německých satelitních zemí se situace stále více vyhrocovala. Lidské zdroje byly vyčerpány a ztráty byly obrovské. Ekonomická zátěž se stávala zcela neúnosnou. I úspěchy na frontách těšily Evropana na ulici stále méně. Touha po míru sílila a sílila.
  Hitler ale tvrdošíjně chtěl skoncovat se SSSR. I když kalkulace, že Rudá armáda po ztrátě Baku ztratí bojovou účinnost, se nenaplnily. V roce 1946 vyrobil SSSR rekordní počet zbraní: asi 60 tisíc letadel a 40 tisíc tanků a samohybných děl, 250 tisíc děl a minometů. Ano, sovětské letectví je hlavně stíhačka Jak-9, útočný letoun IL-2, který se stále vyrábí. Jak-3 a LA-7 byly vyráběny v malých množstvích. Stále ve výrobě jsou PE-2 a TU-3. Ano, letectví lze proti nepřátelským tryskovým monstrům považovat za zastaralé, ale není tomu tak. Stejně jako T-34-85, IS-3 a SU-100 je zbytek vozidel v malých množstvích.
  A v roce 1947 začal T-54 vstupovat do služby, což mělo skoncovat s kvalitativní převahou německé techniky. T-54 o váze 36 tun samozřejmě nemohl být silnější než všechny nepřátelské tanky, ale klidně mohl konkurovat Pantherům a Tigerům.
  Hlavním německým tankem byl E-50, zvaný Lion-3. Vozidlo je podobné Lvu, ale se silnějším motorem o výkonu 1200 koní a tlustým pancířem. O hmotnosti 75 tun se tloušťka bočního pancíře německého tanku zvýšila na 140 mm a přední 240 mm se 105 mm kanónem a délkou hlavně 100 el. Tím hlavním by se měl stát nový německý vůz. Je lepší než sovětský ve výzbroji a pancéřování, ale je více než dvakrát těžší.
  T-54 se však teprve začíná vyrábět.
  Ale léto 1947 bylo ještě teplejší. Němci se znovu snaží zaútočit na Moskvu. Probijí se také do Saratova. Boje se protahují až do pozdního podzimu. Fritzovi se stále daří dobýt Saratov. Ale v oblasti Moskvy se jim podařilo postoupit maximálně o šedesát až sedmdesát kilometrů. Jak Ržev, tak Vjazma, ačkoliv byl z poloviny obklíčen, zůstaly se SSSR.
  Moskva nebyla dobyta a nacisté a jejich brutální koalice musí čelit zimě v zákopech. Tentokrát sovětské velení šetří lidi a hromadí síly. Zejména tank T-54. A 31. prosince 1947 byl úspěšně testován MIG-15, který by měl ukončit německý monopol na proudová letadla ve vzduchu.
  Pravda, v únoru 1948 Leningrad po mnoha letech obléhání padl. Velmi těžká rána pro prestiž sovětské moci.
  Postavení SSSR se v květnu 1948 stalo beznadějným. Němci a jejich koalice ovládají Kavkaz, pak Volhu po Saratov a Tambov s Voroněží. Pak východně od Orla, téměř vedle Tuly, pak ve Vjazmě a u samotného Rževa až do Archangelska.
  No, co jiného se dá v takové situaci dělat? Navíc Japonci ovládají celé Primorye podél řeky Amur a zajali svého jediného spojence: Mongolsko.
  A během sedmi let války byly ztraceny pozemky, na kterých před okupací žila nejméně polovina obyvatel SSSR a možná ještě víc. Během sedmi let války ztratila Rudá armáda nenávratně nejméně dvacet milionů vojáků a důstojníků. Nepočítaje ty, kteří byli zraněni nebo zmrzačení. Nepočítaje obrovské ztráty z masivního bombardování, ostřelování a hladovění.
  I když vezmeme v úvahu evakuované rodiny, Stalinovi nezbylo pod kontrolou více než sto milionů pracovních sil, pravděpodobně méně. Z toho každý pátý je odveden do armády. Asi dvacet milionů různých vojáků. Stroje mohly používat děti od pěti let, důchodci a invalidé první a druhé skupiny.
  Země je extrémně mobilizovaná. Výroba zbraní v roce 1947 klesla jen nepatrně... Takže je příliš brzy na to, aby se země Sovětů skoncovala!
  Sám Stalin si to v žádném případě nemyslel. A Hitler chtěl také zmáčknout Rusko - získat vše najednou! Takže k žádnému kompromisu nedošlo.
  V létě zahájili Němci nový útok na Moskvu. Stále doufali, že se jim podaří rozbít hlavní město a ukončit SSSR. Z Rudé armády Moskvu kryly více než tři miliony vojáků a milicí. Byli vyzbrojeni dvanácti tisíci tanky a samohybnými děly. Pravda, T-54 je jen asi pět set, bojovaly hlavně T-34-85 a SU-100. IS-3 již byl v té době přerušen. Tanků IS-4 bylo vyrobeno velmi málo kvůli technologické nespolehlivosti tohoto mastodonta. Bylo vyrobeno šest tanků IS-7, ale toto vozidlo se nedostalo do sériové výroby. I když, asi marně. Mohl proniknout 240mm pancířem 75tunového Lev-3 s jeho 130mm kanónem. Je pravda, že Němci měli pokročilejší tank, Royal Lion, vážící 100 tun s motorem o výkonu 1800 koní a 128 mm s velmi dlouhou hlavní zbraní s počáteční rychlostí střely 1260 metrů za sekundu.
  Ale Stalin nějak ztratil zájem o těžkou techniku a dal přednost: pokud možno malé, ale vzdálené.
  Ale čtyři bojovníci: Zoja, Victoria, Elena, Naděžda si to nemysleli. A právě dostali pod svou kontrolu tank IS-7. Navíc a na čísle sedm. Čtyřka si tedy toto auto vyrobila na vlastní náklady. Dívky našly zlaté cihly na Sibiři a darovaly je do fondu ministerstva obrany. A teď si chtěli z tohoto nádherného stroje sami zastřílet.
  A významný den 22. června 1948 se právě blížil. Hitlerova vojska právě vedla obyvatelstvo, snažila se obejít a obklíčit sovětské město Ržev.
  A čtyři dcery ruských bohů demiurgů se jako vždy rozhodly zasáhnout v kritické chvíli pro Rusko! Vždy zachrání svou vlast - Rus' ve správný čas a na správném místě!
  
  
  
  
  KDYBY NEBYLY OCELOVÉ STROJE
  Obecně, kupodivu, ve většině paralelních vesmírů byl průběh druhé světové války a Velké vlastenecké války pro Rusko ještě horší než realita. Možná proto, že fašistický režim, který ovládl Evropu, měl mnohem větší potenciál, než byl schopen realizovat. Kombinace brutálního totalitarismu a tržních prvků ekonomiky je účinnější než liberální kapitalismus Západu a centralizovaný, byrokratický stalinistický model. Naštěstí z řady důvodů, objektivních i subjektivních. Kvůli velkému štěstí nedokázali nacisté použít své trumfy.
  Kolik německých špionů selhalo jen proto, že Němci používali v dokumentech nerezovou škrabku a Rusové jednoduché železo? A jak taková maličkost rozhodujícím způsobem ovlivnila průběh války?
  V každém případě existoval paralelní vesmír, kde již v říjnu 1941 tuto skutečnost náhodou objevil jeden velmi pečlivý zpravodajský důstojník. Pravé sovětské dokumenty a falešné německé jsou mokré a... Na sovětských dokumentech je kancelářská sponka rezavá a to je znát, ale na německých ne.
  To je maličkost, ale její vliv na průběh Velké vlastenecké války se ukázal jako velmi významný.
  Poté, co se vyhnuli neúspěchům a pracovali pod kontrolou německých agentů, objevili významné důkazy o přípravě sovětských vojsk na ofenzivu u Stalingradu. Tak přesvědčivé, že s tím tvrdohlavý Adolf Hitler souhlasil a dal rozkaz přeskupit nacistická vojska rozmístěná na Volze. A na tom záleželo.
  Jestliže během operace Ržev- Sychov nebyla Rudá armáda s více než dvojnásobným počtem sil než Wehrmacht schopna prolomit německou obranu, pak u Stalingradu byl poměr sil pro nacisty příznivější.
  A počasí 19. listopadu 1942 útočným operacím nepřálo. Letectví, zejména útočná letadla, nemohla vzlétnout a dělostřelecké bombardování mělo jen extrémně omezený dopad na rozvinutou obranu nepřítele. Sovětské jednotky, které přešly do útoku, uvízly. Ani nasazení tankových sborů nemohlo prolomit díru v Hitlerově obraně.
  Prudké boje propukly také ve směru Ržev-Sychov. Pokračovali i na Nový rok. Teprve poté, když utrpěly vážné ztráty, sovětské jednotky v obou směrech pozastavily svou ofenzívu. Hitler vydržel na Volze, ale Němci začali být v Africe biti. Churchill nazval Montgomeryho ofenzívu v Egyptě: konec začátku. Uvedl také, že nyní spojenci pouze vyhrají.
  Rommel měl totiž i přes pokračující přesun velkých sil do Afriky smůlu a jeho armáda snášela porážku za porážkou. Aby bylo zajištěno vedení války na dvou frontách, musela Třetí říše v únoru 1943 vyhlásit úplnou mobilizaci.
  Navíc se nepodařilo dosáhnout hlavních cílů operace Blau. V zimě 1942-1943 se však Wehrmachtu na rozdíl od skutečné historie podařilo vyhnout se vážné porážce na východě. Na konci ledna sovětská vojska obnovila ofenzivu v centru: třetí operaci Ržev-Sychov a poblíž Stalingradu. Ale není to odvaha prorazit nepřítele sedícího v silné obraně. Bitvy nyní připomínaly první světovou válku. Prodlévající, poziční. Když ten, kdo útočil, ztratil víc než ten, kdo se bránil.
  Operace Iskra k osvobození Leningradu byla odložena. Stalin chtěl co nejrychleji odříznout římsu Rževa a porazit nepřítele u Stalingradu. Němci, vzpomínající na poučení z loňské zimy, se aktivně bránili. A zatím se jim daří odrážet nápor sovětských vojsk. Jak se ukázalo, když jsou Krauti připraveni, není snadné prolomit jejich obranu. A kvalita německých ozbrojených sil je stále na nejvyšší úrovni.
  Sovětská ofenzíva trvala do konce února, nikdy však nebyla úspěšná.
  Začátkem března se sovětské velení pokusilo o ofenzivu ve směru Voroněž. Po počátečních úspěších se Rudá armáda dostala do protiútoku Mainstein . Velké sovětské síly byly obklíčeny a byly nuceny se probojovat zpět. Ztráty především v technice se ukázaly jako velké a Němci a jejich spojenci se v tomto směru dokázali prosadit a Voroněž i s předměstími zcela dobyli.
  Během Mainsteinova protiútoku se "Panteři" a "Tygři" poprvé zúčastnili bitvy. Nové tanky částečně splnily jejich očekávání. Při správném použití byly lepší než sovětská vozidla v blížící se bitvě.
  Nastalo jarní tání a na východní frontě zavládl klid. V Tunisku zuřily tvrdé boje.
  Fuhrer se snažil udržet předmostí v Africe za každou cenu. Aby toho dosáhli, rozhodli se nacisté dokonce k bezprecedentnímu kroku. Dali Francovi ultimátum: buď pustí německé jednotky na Gibraltar, nebo bude svržen, jako vláda Vichy. Generalissimo zmrzlo a souhlasil. Zároveň se obrátil na vlády Británie a Spojených států s plačtivou prosbou: aby nevyhlásily válku Španělsku, protože se tak nestalo podle jeho vůle!
  15. dubna 1943 Němci zahájili útok na Gibraltar a vrhli do něj nejnovější tygry a pantery. Pevnost během dvou dnů padla pod útoky stovek tanků. Útoku velel Paulus, odvolaný z východní fronty. Je ironií, že Němci byli schopni dobýt poslední čtvrti, domy ve Stalingradu a továrny ve Stalingradu až 1. dubna 1943. Paulus se tak částečně rehabilitoval a získal titul polního maršála a meče k dubovým listům rytířského kříže k botě.
  Dobytí Gibraltaru zablokovalo Britům a Američanům přístup ze západu do Středozemního moře. A kromě toho sami nacisté byli schopni napadnout Maroko na nejkratší vzdálenost a odklonit část spojeneckých sil z Tuniska.
  Tlak na tuniské předmostí zeslábl a poté byl Rommel znovu přenesen. Hitler se rozhodl prozatím zmrazit vojenské operace na východě a pokusit se ovládnout Středozemní moře.
  Také sovětské velení začalo dodržovat vyčkávací taktiku. To dělal Stalin ve skutečné historii a rozhodl se to udělat i nyní. Nechte kapitalisty vykrvácet hlupáky sami. Nechte je tlouci do sebe a my sebereme síly a udeříme, až budou úplně vyčerpaní.
  Němci stále drželi severní Tunisko a jednotky pod velením nového polního maršála Pauluse postupovaly na Casablancu. Američané se střetli s Tigery a Panthery. Ukázalo se, že jejich Sherman byl proti takovým tankům slabý, stejně jako modernizovaný T-4.
  A Churchill po třech měsících váhání přesto vyhlásil válku Španělsku. Do této doby však Němci již zajali celé Maroko a napadli Alžírsko. Proto to pro Franca nebyl šok. 25. července dobyly německé jednotky hlavní město Alžírska a zasadily Britům drtivou porážku. Úspěch byl usnadněn protiútokem od Rommela a náhlou porážkou a vyloděním Kissilringu na Maltě.
  Východní fronta byla stabilní a klidná. Stalin, jehož jednotky utrpěly v předchozích bitvách těžké ztráty, doplnil Rudou armádu. Němci také vytvořili nové divize a přenesli je přes Gibraltarský průliv do Středozemního moře.
  Činnost německých ponorek vedla k tomu, že tonáž americké a britské flotily začala klesat. A to také nepřispělo k úspěchu v bojích o největší jižní moře v Evropě.
  Hrozivá situace ve Středozemním moři vedla k tomu, že se Churchill 6. srpna rozhodl přistát ve Francii. Operace ale probíhala za nepříznivých povětrnostních podmínek a byla špatně připravena.
  10. srpna se Rommel a Paulus spojili a vytvořili ve východním Alžírsku mohutný kotel. A 19. srpna Mainstein, zákeřný mistr pastí, odřízl spojenecké jednotky od pobřeží.
  K úspěchu Fritze přispěla nerozhodnost Američanů, kteří považovali vylodění ve Francii v roce 1943 za předčasné, a akutní nedostatek vyloďovacích člunů. Na východní frontě klid. Letecká výroba v Německu se navíc v roce 1943 více než zdvojnásobila a přesáhla dvaatřicet tisíc letadel ročně - naštěstí měli Němci pod kontrolou více pracovních sil a území, než byla realita. A nová vozidla Focke-Wulf se silným pancéřováním a zbraněmi a také 30milimetrovými děly způsobila spojeneckému letectví příliš velké škody.
  Katastrofa v Alžírsku a Francii způsobila, že srpen 1943 byl pro spojence skutečně černý.
  Stalin byl dokonce potěšen takovými úspěchy. Churchillovi ale došla trpělivost. Na východě prakticky ustaly i letecké boje a aktivita partyzánů se snížila. Němci vytvářeli stále nové a nové sbory z bývalých sovětských občanů a dokonce vytvořili něco jako loutkové místní samosprávy. Takže v Africe už bojovaly samostatné brigády místních nacionalistů z východu.
  Bulharský car Boris také vyslal do Tuniska tři své nejlepší divize, zřejmě v naději, že pro sebe na temném kontinentu získá nějaké kolonie.
  V září zahájil Rommel velkou ofenzívu v Egyptě. Podařilo se mu s využitím kvantitativní a kvalitativní převahy sil dobýt Tripolis týden po signálu k útoku.
  Britové a Američané utrpěli porážku za porážkou v Libyi. Za těchto podmínek Churchill oznámil zastavení dodávek jakékoli pomoci bolševickému SSSR a požadoval okamžité zintenzivnění nepřátelských akcí. Stalin předstíral, že ignoruje ultimáta. I když se samozřejmě prováděly přípravy na útočné akce. Ale Koba byl mazaný a dokonce se pokusil otestovat vody na separátní mír. Jeden, do konce září Němci dobyli celou Libyi, včetně Tolbuku, a dokonce se probili do Egypta do Alexandrie.
  Paulusovi se podařilo obejít nejdůležitější anglický opevněný bod a vydat se na jih k Nilu. Ve skutečnosti to znamenalo katastrofu pro Británii v Egyptě. Pak by Němci mohli jít k Suezskému průplavu a jít do Iráku a pak nedaleko Baku.
  Zpoždění se stalo nebezpečným a Stalin vydal rozkaz k obnovení útoku na Ržev, stejně jako k dobytí Stalingradu a zároveň k rozdrcení nepřítele na severním Kavkaze.
  To znamená, že v říjnu se okamžitě obnovily nepřátelské akce ve třech směrech. A v listopadu také na Leningradském.
  Nebylo však snadné prorazit nepřítele, který byl dobře zakopaný a měl silné těžké tanky Panther a Tiger. Sovětské jednotky čelily hluboké poziční obraně. A v obraně si dobře vedly nové německé tanky a samohybná děla.
  V říjnu a listopadu tedy nedošlo k žádným výrazným pokrokům. Pokud nebyla německá ofenzíva zastavena u Suezského průplavu. A pak jen dočasně... Paulus a Rommel však obrátili své jednotky na Súdán. A začali dobývat Afriku.
  Wehrmacht ještě není připraven k útoku v zimě.
  Krauti navíc vkládali velké naděje do Panthera-2 jako pokročilejšího stroje a do Tiger-2 a Liona.
  Zima pominula při pokusech Rudé armády prorazit obranu Krautů. Nikde však nebylo možné dosáhnout větších úspěchů. I když došlo k průlomu, nepřítel obnovil situaci protiútokem.
  A situace se stále zhoršovala. V Británii na pozadí vojenských porážek vznikla politická krize. Churchillovu kabinetu bylo vysloveno nedůvěra. Jak by to mohlo být jinak, kdyby moudřejší Paulus vyřadil Anglii ze Súdánu a Etiopie.
  Nová vláda nabídla Německu separátní mír. Vzhledem k větším americkým ztrátám z německé ponorkové flotily Roosevelt nic nenamítal. Navíc jeho pozice v Americe byla otřesena. A Japoncům se podařilo vybojovat pár malých vítězství, čímž zpomalili americký postup. Takže úhel pohledu - naše chata na kraji zvítězila.
  Hitler však nejprve předložil přehnané podmínky. Kompromisem pak byly francouzské země a Egypt, stejně jako bylo vráceno to, co dříve patřilo Itálii. Súdán také spadá do vlastnictví Třetí říše, ale Suezský průplav je provozován společně.
  Když si tedy dal Fuhrer volnou ruku na Západě, vrhl veškerou svou sílu na Východ. Nacisté zahájili ofenzivu proti Moskvě v květnu. Libye už měla díky francouzským a anglickým koloniím dostatek ropy a Hitler chtěl co nejrychleji vyhrát.
  Navíc Türkiye také otevřelo druhou frontu.
  Rudá armáda však již v bojích o sovětskou metropoli prokázala neuvěřitelnou statečnost a hrdinství. Tempo německého postupu v průměru nepřesáhlo jeden kilometr za den. Do konce srpna mohli nacisté postoupit maximálně o sto kilometrů s průlomovou šířkou něco málo přes tři sta.
  Přiblížili se k Moskvě, ale narazili na obrannou linii Mozhaisk. Byly to skromné výsledky. Sovětské jednotky navíc neustále přecházely do protiútoku nepřítele. Do bojů se zapojily nové sovětské tanky T-34-85 a IS-2. Nedá se říci, že by Němci úplně ztratili své přednosti, ale Rudá armáda nestála na místě, ani věda!
  Objevily se nové sovětské stíhačky Jak-3 a LA-7, schopné konkurovat německým vrtulovým letounům. Pravda, nepřítel má na oplátku velmi silné reaktivní trumfy. ME-262 a HE-162 neměly na světě obdoby. Hitler také rozhodl o zákazu výroby a vývoje tanků lehčích než padesát tun. V důsledku toho byly T-4 a Panther vzdány. Ukázalo se, že "Panther"-2 váží 50,2 tuny a má výkonnou zbraň s motorem o výkonu 900 koňských sil. "Královský tygr" a "lev" dokonce přesáhly hmotnost monster 70 tun. Podle stranického usnesení nepřesáhly sovětské vozy hmotnost 47 tun.
  Když nacisté nedokázali dobýt Moskvu, obrátili svou pozornost k Leningradu. Bylo jim z tohoto města opravdu zle. Masivní ostřelování začalo v září. Zahrnovaly také děla ráže 1000 mm a okřídlené robotické projektily.
  Hitler nařídil dobýt Leningrad za každou cenu.
  Městu se podařilo odrazit tři útoky v září a říjnu. Němci však dokázali postoupit o deset až dvacet kilometrů a dobyli také předmostí Peterhof. Na některých místech jejich jednotky vstoupily do města, čímž se zhoršila operační pozice skupiny. V listopadu 1944, poté, co nacisté vyhráli parlamentní volby, vstoupilo do války proti SSSR i Švédsko.
  Aktivně propagovalo heslo: pomsta za porážky Petra Velikého a Alexandra. Na frontu dorazily nové švédské divize a společně s Finy zahájily útok na město ze severu. A nacisté obnovili útoky mimo jiné pomocí Sturmtigeru a ještě výkonnějšího Sturmause , stejně jako tanku E-100, prvního sériového monstra na světě vážícího více než sto tun.
  Přes masivní hrdinství a odolnost sovětských vojáků a milicí, stejně jako zoufalý diverzní protiútok na Novgorod, se město nepodařilo zachránit. Poslední čtvrtletí však padlo až na 27. ledna 1945, což ukazuje příklad bezmezné odolnosti. A samotné město trvalo celý blok: 1270 dní! Pravděpodobně nejdelší blokáda města v moderních válkách.
  Přestože Němci a jejich spojenci utrpěli obrovské ztráty, cíle se částečně podařilo splnit. Druhé největší a nejdůležitější sovětské město padlo a ruce nejmocnější nepřátelské skupiny byly osvobozeny.
  V zimě byly boje zuřivé. Němci s vypětím všech sil používali sériová, proudová letadla. SSSR proti nim neměl paritní moc. To ztěžovalo dosažení výhody ve vzduchu. Tam naopak dominoval nepřítel. Stejně jako si německé tanky zachovaly své přednosti. A dokonce je zvýšili s příchodem řady "E".
  Ve srovnání s Tigery a Panthery měly tanky řady E hustší uspořádání, nízkou siluetu a v důsledku toho mnohem silnější pancíř pod úhlem.
  Odpovědí sovětské vědy byl zatím pouze IS-3, silnější ochrana čela věže. T-54 se stále vyvíjel a T-44 už nebyl úspěšnější.
  Hitler však své plány v květnu 1945 změnil. A omezil se na jednotlivé útoky a provedl hlavní ofenzívu na Kavkaze. Tam bylo pohodlnější bojovat. Po dobytí Stalingradu se tedy zásobování sovětské skupiny ukázalo jako obtížné. Sovětská vojska navíc v únoru uštědřila Osmanům silnou porážku v Zakavkazsku, donutila Turky uprchnout z Jerevanu a osvobodila oblast Kars.
  Němci prolomili obranu a procházeli podél Volhy a dosáhli Kaspického moře. Groznyj padl 15. června po urputných bojích, Suchumi 23. června, Zugdidi 29. téhož měsíce. Tbilisi bylo dobyto na konci července spolu s Kutaisi. V srpnu fašističtí supi konečně dobyli Dagestán a také Poti a dostali se ze severu do Arménie. V září se spojili s Turky a začal útok na Baku. Klíčové město vydrželo až do 6. listopadu 1945. Některé bitvy v horách, zejména v Jerevanu, trvaly až do konce prosince.
  Urputné boje probíhaly i v centru. Němci se dokázali přiblížit k Tule a dokonce dobýt Kalinina, ale pak byli zastaveni. Frontová linie se však přiblížila a z hlavního města už nezbývá více než osmdesát kilometrů.
  Rok 1946 začal horkou zimou. Sovětské velení, které chtělo zabránit německé ofenzívě, se zoufale vrhlo na nepřítele.
  Bohužel, výhoda nepřítele ve vzduchu se jen zvýšila. Proudové letouny Luftwaffe byly bohužel neustále vylepšovány. Objevily se nové modifikace ME-262, včetně ultra-vysokorychlostní. Také silný proudový stíhač TA-183, pokročilejší se šikmými křídly HE-262, a skutečné mistrovské dílo letecké techniky ME-1010 s řízenými šikmými křídly.
  A hlavním stíhačem SSSR zůstal Jak-9. Auto bylo kdysi nové, ale nyní je zjevně zastaralé.
  Luftwaffe má ale také Yu-287 a objevil se proudový bombardér Yu-387, TA-400, TA-500. A útočná letadla jsou proudová. A HE-377 je reaktivní a HE-477 je také reaktivní a víceúčelový.
  A řada E-70 s tanky vážícími tolik jako "Royal Tiger", ale s mnohem silnější ochranou.
  A skutečným mistrovským dílem byl pyramidální tank zobrazený v kovu k Führerovým narozeninám 20. dubna 1946. Hitler mu osobně dal jméno "Imperiální lev".
  Vozidlo mělo tvar podlouhlé zploštělé pyramidy s malými válečky pokrývajícími celé dno nádrže. Neměl tedy podnos, což výrazně zvýšilo průchodnost terénem. Tank navíc neměl střechu a jeho pancíř ze všech úhlů měl vysoký úhel racionálního sklonu. Vozidlo o hmotnosti 99 tun bylo vyzbrojeno 128mm protiletadlovým kanónem s délkou hlavně 100 EL, mělo motor o výkonu 1800 koní a čelní pancíř 300 mm. Navíc jsou desky ve velkých úhlech racionálního sklonu, v první přední polovině a 250 milimetrů ve druhé nakloněné polovině. Ukázalo se tedy, že jde o nejvýkonnější tank na světě, neprostupný ze všech palebných stanovišť a při útoku bombami shora.
  Fuhrer okamžitě nařídil co nejrychlejší uvedení do výroby a zároveň vytvoření útočné modifikace s houfnicí a vrhačem bomb.
  Nacisté si tedy udělali zásoby, museli je rozbít. Ale bohužel byl chycen velmi tvrdohlavý a technicky silný nepřítel. A na konci května, podle tradice, když silnice oschly, začala ofenziva.
  Fritz se pokusil obejít Moskvu a Tulu. Bitvy zuřily s nebývalou intenzitou a rozsahem. Ale sovětská vojska byla hodna být nazývána neporazitelnými. Za tři měsíce nepřetržitých bojů byli nacisté schopni pouze obklíčit Tulu a dosáhnout Kašiny a přiblížit se k Moskvě ze severu, přičemž částečně přerušili komunikaci. Bojovalo se již v ulicích samotného města.
  Stalin opustil hlavní město a evakuoval se do Kuibyshev. Ale nacisté zahájili útok na Saratov v červenci. Toto město padlo 8. srpna. Protože se Kujbyšev nyní ocitl nebezpečně blízko fronty, přesunul vrchní velitel své velitelství do Sverdlovska. Boje v Moskvě pokračovaly až do září. 18. padla Kashira. Začátkem října bylo hlavní město SSSR téměř obklíčeno a 29. října padl po urputných bojích i Kujbyšev. Němci navíc dobyli Gurjev a Uralsk.
  Listopad byl plný strašných bojů. 7. listopadu se Krautové probili ke Kremlu, ale zoufalým protiútokem byli zahnáni zpět. A během této bitvy zemřel úřadující velitel Moskvy, maršál Rokossovskij!
  A slavný sovětský pilot Kozhedub sestřelil sté německé letadlo a stal se prvním sovětským člověkem, kterému byl udělen titul čtyřikrát Hrdina SSSR. A také 7. listopadu 1946.
  4. prosince byl blokádní okruh kolem Moskvy definitivně uzavřen. Ale hlavní město a zbytky jeho hrdinské posádky bojovaly až do pravoslavných Vánoc 7. ledna 1947.
  Útok na hlavní město vedl Mainstein. Za to byl vyznamenán druhým Řádem velkokříže Železného kříže po Hermannu Goeringovi.
  Ale válka ještě neskončila. Stalin ze Sverdlovska slíbil pokračovat v boji. Němci byli také dost vyčerpaní. Na jihu se jejich jednotky přiblížily k Penze a Uljanovsku a zastavily se. V březnu zahájili Sověti protiútoky. Ale v dubnu byli stále nuceni opustit Rjazaň. A v květnu nacisté obklíčili město Gorkij a z jihu prorazili do Kazaně. V červnu dobyli Krautové Orenburg a přiblížili se k Ufě. Odpor proti Rudé armádě slábl, morálka upadala a začaly masové dezerce. Ty tam však byly vždy, ale po pádu hlavního města mnohonásobně zesílily. Nikdo už neměl chuť zemřít pro Stalina. Ale lidé bojovali proti fašismu za svou vlast.
  Autorita sovětské vlády také klesla. V červenci Němci pronikli do Sverdlovska. Stalin a jeho družina se přestěhovali do Novosibirsku. Na Uralu zuřily boje až do srpna... Němcům bránil průtah komunikace a aktivní akce partyzánů. Další válka už ale ztratila smysl.
  Stalin však stále v něco doufal. Němci vtrhli do Tobolska v září. Ty ale zdržely vydatné podzimní deště. Blížící se zima zastavila ofenzívu na Sibiři, ale nacistům se podařilo dobýt celou Střední Asii. V zimě se neodvážili jít do Novosibirsku. Ale i Stalinovi nebylo dobře a přestěhoval se do teplejšího Vladivostoku.
  Přišel rok 1948. Nacisté už byli vyzbrojeni disketami. Kromě toho se objevily kompaktnější tanky s proudovými motory. Ve skutečnosti, až se oteplí, zbývá jim jen vítězný pochod a obsazení měst.
  Ale Berija otrávil již vážně nemocného Stalina a nabídl Třetí říši kapitulaci s výhradou zachování sovětské moci na Sibiři.
  Hitler, který byl sám zatraceně unavený válkou, téměř souhlasil, ale nejprve v květnu 1948 dobyl Novosibirsk. A kapitulace byla podepsána 22. června 1948 v symbolické datum - přesně sedm let od okamžiku útoku na SSSR. Tak skončila druhá světová válka. Spojené státy porazily Japonsko v roce 1945 a vyzkoušely atomovou bombu. Takže Führer nemá co dělat do zámoří.
  Berija však nevládl dlouho. Nejslavnější sovětské eso, letecký maršál a sedminásobný hrdina SSSR Kožedub bude moci provést vojenský převrat a svrhnout neoblíbeného předsedu Státního výboru obrany. Berija a řada jeho kompliců byli zastřeleni. V samotné Třetí říši v březnu 1953 vlastenci Hitlera dokončili. A Goering zemřel na zneužívání drog o něco dříve, zatímco Himmler byl zastřelen kvůli podezření ze spiknutí.
  Mezi SS vedenými Schellenbergem a ozbrojenými silami, vedenými generalissimem Mainsteinem, došlo k tvrdému boji. To vše vyústilo v občanskou válku. V důsledku toho se Třetí říše zhroutila. A redukovaný SSSR začal postupně obnovovat svůj vliv. Historie se opět roztočila do spirály. Fantastický vzestup Německa, nabobtnalého víc než říše Čingischána, pak smrt hlavního vůdce - chaos a zánik.
  A postupným shromažďováním knížectví se hlavním městem stalo pouze město Bajkalsk. SSSR, rozdělený na mnoho provincií s loutkovými provinciemi zřízenými Němci, byl opět sjednocen. Největším vítězstvím byla anexe Moskvy, která shodila nacistické jho. Pravda, Ukrajina, Bělorusko a pobaltské státy, stejně jako Gruzie, Arménie a Ázerbájdžán si zachovaly svou suverenitu. Po rozpadu Třetí říše se Spojené státy staly světovým hegemonem. V Číně byla také ustavena proamerická vláda.
  Ale postupně se nebeská říše stávala stále více nezávislou. V SSSR byla po faktické diktatuře Kožeduba ustanovena v podstatě prezidentská ústava, ale s omezením moci na dvě volební období. Volby se konaly na alternativní bázi a post prezidenta měl jiný název: lidový předseda.
  Země měla smíšenou a rychle se rozvíjející ekonomiku.
  Ale tady je návod, jak se historie změnila z jedné kancelářské sponky. Prohráli druhou světovou válku, ačkoli bojovali statečně. A výsledek byl katastrofální. Navíc Německo dokázalo získat velikost jen na chvíli.
  A Spojené státy postupně ztrácely vliv, svět se stával multipolárním, což znamená, že v něm byl stále větší chaos. Naopak je méně pořádku. A zhruba stejně jako v současném jednadvacátém století.
  Proč lidstvo tak přitahuje fragmentace a chaos?
  
  
  TROTSKY MÍSTO STALINA
  Tuchačevského tažení proti Varšavě se ukázalo jako neúspěšné především vinou Stalina - který místo toho, aby kryl jižní křídlo rudých vojsk postupujících na Varšavu. obrátil první jezdeckou armádu směrem ke Galicii. Navíc, navzdory velkým silám, které byly pod velením Josefa, se mu podařilo porazit Poláky. Rudá armáda prohrála bitvu u Varšavy. Poláci zahájili protiofenzívu, obsadili území včetně Slutska a na několik dní dokonce obsadili Minsk.
  Západ se však poté neodvážil financovat další krvavé válčení s bolševiky. Varšava uzavřela mír a občanská válka rychle skončila.
  Existuje však alternativní běh dějin a jeden z mnoha paralelních vesmírů. Tam Lenin nařídil odstranění Stalina, který nebyl příliš nadaný ve vojenských záležitostech a vrtošivé, z velení na jižním křídle a nastolil jednotu velení Tuchačevského, přičemž ponechal Budyonného nad První kavalérií.
  V tomto případě selhal pokus o protiútok z jihu Varšavy a inspirovaná Rudá armáda zvítězila v urputném boji. Hlavní město Polska padlo. Poté, co tam chvíli stál a dostal další posily, Tuchačevskij se přesunul do Lvova a Krakova.
  Nějakou dobu pokračovaly boje proti Wrangelovi as dalším útokem na Krym. Poté Rudá armáda obsadila pobaltské státy na severu a osvobodila Ázerbájdžán, Arménii a Gruzii na jihu. Nastal dočasný klid. Sovětské Rusko potřebovalo odpočinek a dočasný oddech, čímž se NEP stal. Ale Trockij stále trval na návratu všech zemí carského Ruska. Výsledkem bylo, že v létě 1921 obsadila Rudá armáda Finsko se souhlasem Západu.
  V roce 1922 bylo dobyto Primorye, poté severní Sachalin. Trockij, jehož autorita ve funkci předsedy Vojenské revoluční rady výrazně posílila, dokázal zaujmout Leninovo místo a vytěsnit Stalina, který byl odsunut do vedlejší role.
  Kupodivu, jak sílila osobní moc, prvky kapitalismu byly v ekonomice stále silnější.
  Sám Trockij se stal levičákem především kvůli touze stát se svatějším než papež nebo radikálnějším než Stalin. Po získání moci však mimořádně talentovaný Žid pokračoval ve své vyvážené zahraniční politice. Aniž by se vzdal komunistických idejí, snažil se zároveň vštípit tržní prvky a zajistit dobré vztahy s ostatními kapitalistickými zeměmi světa.
  Hitlerův nástup k moci v Německu nevyvolal zásadní změny ve světové politice. Fuhrer byl rychle dosazen na jeho místo - zakázal jakékoli zrušení versailleských omezení nebo obnovení všeobecné branné povinnosti a vojenské moci. Stejně jako bylo nacistům zakázáno zavádět antisemitské zákony a mnoho dalšího.
  Jediná věc je, že za Hitlera se německá ekonomika vymanila z krize, ale fašismus nikdy nenabral radikální formy, zůstal umírněným nacionalismem s některými autoritářskými rysy a obecnými mládežnickými organizacemi, jako je Hitler Jugent.
  SSSR pod vedením Leona Trockého se stal ekonomicky bohatou velmocí s rozvinutým těžkým průmyslem.
  Ekonomika SSSR byla více tržní než ta Stalinova, ale obsahovala i prvky plánování v podobě pětiletých plánů. Porodnost je vysoká, zvláště když Trockij také zakázal potraty - v Rusku je prý tolik prázdných zemí a není důvod, aby zíraly jako díry.
  Protože velikost německé armády zůstala omezena na 100 tisíc a Polsko se již proměnilo v sovětskou socialistickou republiku, nebylo by s kým bojovat. Moldavsko bylo vráceno Rusku zpět v roce 1921 - sbírání královských zemí zpět.
  Sám Trockij světovou internacionálu trochu podporoval, ale cíl světové revoluce začal být umlčován. Částečně jako za Stalina.
  Ale válka stále přišla z východu. Japonsko zahájilo vojenskou akci proti Mongolsku. Země vycházejícího slunce se spolu s Itálií stala hlavními světovými útočníky. Pravda, Mussolini byl nucen omezit své ambice na dobytí Etiopie - jediné země v Africe, která nebyla kolonií někoho jiného. Japonsko, které se také ještě neodvážilo bojovat osamoceně s Británií a zejména se Spojenými státy, vlezlo do Číny. A dostávala se sem čím dál víc.
  Číňanů je mnoho a přes veškerou svou roztříštěnost jsou vážným protivníkem. A pak samurajové vstoupili do Mongolska... Na jaře 1941 tam začaly vážné boje.
  Trockij rozhodl, že SSSR je již dostatečně silný na to, aby vedl rozsáhlou válku se samuraji. Sovětský diktátor se navíc chtěl pomstít za porážku z let 1904-1905. Na souši je Rudá armáda jednoznačně silnější než Japonci, zejména v tancích. Na moři však tichomořská flotila ještě nedosáhla parity. Ale Lev Davydovich se Mongolska vzdát nemohl.
  Rudá armáda zpočátku samurajův postup zastavila. 20. srpna 1941 proběhla ofenzíva na Khalkhin Gol, která skončila vítězstvím Rudé armády. Poté Trockij požadoval, aby Japonsko vrátilo Jižní Sachalin a Kurilské ostrovy.
  Přirozeně následovalo odmítnutí a začala rozsáhlá válka. Jen se na rozdíl od Velké vlastenecké války bojovalo na cizím území. I když se nedá říct, že by bylo málo krveprolití.
  Bitvy byly v plném rozsahu a Japonci zuřivě vzdorovali a nevzdali se. Ale téměř všechny operace sovětských vojsk byly úspěšné. Obrana byla po silné dělostřelecké palbě proražena a tanky, včetně nejnovějšího silného T-34, LT (těžký Leon Trockij!), překonaly divoký příkop mrtvol a kovu.
  Nejprve byli válečníci ze Země vycházejícího slunce vyhnáni z Mandžuska. Bylo provedeno několik po sobě jdoucích operací, které trvaly devět měsíců od listopadu 1941 do srpna 1942. Sovětské jednotky vstoupily do Severní Koreje... Došlo také k bitvám na Sachalinu. Japonci se dokonce pokusili postoupit - postoupili třicet kilometrů, ale byli zastaveni a udušeni krví.
  V září 1942 došlo k útoku na Port Arthur. Japonci se pomocí podpory z moře snažili udržet linii. Sovětská vojska prorazila frontu, ale nepříteli se podařilo postup zastavit svržením jednotek.
  Ale samurajové nebyli schopni odolávat dlouho. Sovětské letectvo převzalo a bombardovalo lodě. Kromě toho jsou Japonci příliš odmítaví vůči svým životům - do bitvy nevzali ani padáky. Kvůli tomu po smrti hlavních leteckých elit odpor samurajů na obloze znatelně zeslábl. A sovětské letectví začalo vyhrávat mnohem jistěji.
  Navíc nový vývoj sovětských konstruktérů postupně negoval převahu japonských stíhaček v manévrovatelnosti. V prosinci 1942 byl po dalším prudkém útoku dobyt Port Arthur a ve stejném měsíci padl Soul.
  Další měsíc roku 1943 začal lednovou ofenzívou v Jižní Koreji a dobytím přístavu Pusan.
  Japonsko prohrávalo pozemní bitvy a utrpělo stále větší škody na nebi i na moři. V únoru 1943 byl Peking zajat sovětskými vojsky. A v březnu byl po urputných bojích osvobozen Jižní Sachalin. Duben a květen byly ve znamení nových vítězství sovětských zbraní na moři... Efektivní byla zejména zvýšená ponorková flotila, letectví a lodě připlouvající z Baltu.
  V červnu 1943 sovětská vojska vyhnala Japonce ze Šanghaje. Tvoří tak vlastní okupační zónu.
  V červenci a srpnu osvobodili parašutisté a námořníci od nepřítele hřeben Kuril. Japonsko se ocitlo ve výjimečně složité situaci. Sovětské letectvo zvýšilo svou údernou sílu a bombardovalo stále tvrději a námořní flotila Země vycházejícího slunce roztála. V říjnu 1943 se Trockij rozhodl: zaútočit na Okinawu - generální zkouška před bitvou o samotnou japonskou metropoli. Bitvy byly kruté a samurajové masově používali zbraně: piloti kamikadze.
  Epická bitva trvala dva měsíce a týden, která nakonec skončila pádem Okinawy. A v lednu 1944 byl osvobozen Tchaj-wan.
  Japonsko bylo nyní na pokraji úplné vojenské katastrofy. Hirohito mohl počítat pouze s tím, že Spojené státy a Británie vstoupí do války na jeho straně, fašistické Německo bylo v té době ještě vojensky příliš slabé a Mussolini se nemohl snadno dostat k Trockému v Tichém oceánu.
  Ale USA a Británie něco naznačily, ale se vstupem do války nijak nespěchaly. V Indii navíc vypuklo masivní protibritské povstání. Umírněného Gándhího odsunuli radikálnější nacionalisté a levičáci. V důsledku toho tam začala skutečná válka. Churchill, který nahradil Chamberlaina, projevil tvrdohlavost a snažil se udržet Pákistán a Indii pod svou kontrolou za každou cenu. Což vedlo k vleklé a hořké válce, která svázala britské síly.
  Američané jednali v zahraniční politice zcela pasivně: moje chýše je na kraji!
  V březnu 1944 se sovětská vojska, i přesto, že počasí ještě nebylo příliš příznivé, vylodila na Hokkaidó. Boje trvaly tři týdny a skončily porážkou Japonců. Tento úspěch otřásl císařovou důvěrou v nedostupnost metropole.
  Boje na souši i na moři pokračovaly až do 11. května 1944, kdy vyčerpané Japonsko konečně kapitulovalo.
  Boje za účasti sovětských vojsk trvaly od 10. dubna 1941 do 11. května 1944 a trvaly tři roky a něco málo přes měsíc. Ztráty sovětské armády v počtu zabitých a zemřelých na zranění činily 960 tisíc vojáků a důstojníků. Zemřelo také něco málo přes šedesát tisíc civilních sovětských občanů. Od bombardování, dělostřeleckého ostřelování, bojů na Sachalinu a na hranicích v Primorye. A asi tři miliony lidí byly zraněny, z toho čtyři sta tisíc se stalo invalidy.
  Obecně platí, že SSSR vyhrál velké vítězství a podařilo se mu nastolit prosovětské režimy v Číně a Koreji a obsadil svými jednotkami veškerý majetek Země vycházejícího slunce.
  Autorita soudruha Trockého byla dále posílena jak uvnitř země, tak na mezinárodní scéně.
  V roce 1946 se v SSSR uskutečnil první start umělé družice. A v roce 1950 byl po celém světě vyslán první sovětský kosmonaut. V Rumunsku král Michajáš souhlasil s uzavřením vojenské a hospodářské aliance se SSSR. Brzy se moc v Maďarsku změnila. A v Československu už dávno vládnou, i když ne zrovna komunisty, ale levicovými prosovětskými silami.
  V roce 1951 vypukla válka mezi Tureckem a SSSR. V tomto okamžiku neměly ani Spojené státy, ani Británie atomovou bombu a zahájení skutečného masakru s tak mocným nepřítelem, jakým byl SSSR a jeho spojenci, byla pro Západ sebevražda.
  Sovětská armáda porazila Turecko za méně než měsíc. Když vidíme, že reakce Západu je extrémně pomalá... Británie dlouho bojovala s Indiány, ale nakonec ztratila statisíce vojáků a ztratila kontrolu nad svou největší kolonií. V USA je ekonomická krize a černoši se bouří.
  Trockij učiní rozhodnutí: a do dvou měsíců Rudá armáda převezme kontrolu nad celým Blízkým východem a Íránem a v Egyptě se dostane k moci prosovětská vláda. Britové a Francouzi dostanou pěstí do zubů. A Hitler se postaví na stranu SSSR a za to dostane příležitost k anšlusu Rakouska.
  De Gaulle se dostává k moci ve Francii. Je velmi nespokojen se sovětskou expanzí a mluví o křížové výpravě na Východ, proti bolševismu. Trockij naopak sní o expanzi do Evropy, situace se vyhrotí.
  Adolf Hitler, využívajíc toho, že SSSR je nyní v unii, zahajuje militarizaci Německa. A v Alžírsku a Maroku vypukne velké povstání proti Francii.
  De Gaulle zuří a požaduje, aby Německo zastavilo vojenské přípravy. V reakci na to Vůdce požaduje obnovení hranic z roku 1914 a hrozí vysláním lidových milicí proti nepříteli.
  Obě strany stupňují hrozby a shromažďují vojáky k hranicím. Vychytralý Trockij nevstupuje do války, ale prodává tanky a letadla Německu na úvěr. Mezi nacisty a Francouzi se odehrává bitva. Belgie vstupuje do války, ale to jen zhoršuje situaci pro Francii, která je omezena povstáním v koloniích a komunistickou aktivitou na různých frontách. Němci však nedosáhnou rychlého vítězství, ale uvíznou na Mangio Line , ale okupují Belgii. Po roce a půl války se nacisté dostali do blízkosti Paříže.
  De Gaulle jde podepsat mír a dává Elsarze a Lorraine zpět Němcům. Belgie se také dělí s částí svého území. Fuhrer posiluje svůj vliv. V roce 1955 SSSR testuje jadernou bombu. Trockij zahrnuje Československo do SSSR. Pravda, část Sudet jde k Němcům, ale mnohem méně etnické hranice. Ale nemají důvod rozhoupat loď...
  Hitler je nucen pokořit své ambice a radovat se, že se mu podařilo expandovat na Západ a na úkor Rakouska. Nacisté také napadli Dánsko a také obnovili hranice z roku 1914 a sever své říše.
  Trockij zemřel v roce 1960, když oslavil osmdesátiny. Bez špatných návyků a udržování fyzické zdatnosti si předseda SSSR zachoval jasné myšlení až do svých posledních činů.
  Předsedu předal svému synovi Davidovi, čímž založil první komunistickou dynastii na světě. Do této doby SSSR zažil zvýšenou centralizaci a dodatky k ústavě zakazující vystoupení z ní. Hitler také přenesl moc na jednoho ze svých synů získaných v důsledku umělého oplodnění, ale na konkurenčním základě.
  Syn je však ještě příliš malý a po Hitlerově smrti se nacisté rozdělili a brzy se k moci dostalo levé křídlo. Svět se stal bezpečnějším, ale kolaps koloniálního systému vyvolal novou válku nestability. Řešením bylo vytvoření komunistické koalice. Poskytovalo si vzájemnou pomoc a pokoušelo se vybudovat socialismus v podmínkách temného kontinentu.
  Ale světový komunismus se vyznačoval velkým množstvím tržních prvků a byl kombinovaným systémem.
  Mezitím v SSSR narůstaly rozpory. Politická dominance jedné strany přestala vyhovovat sílící oligarchii. Podnikatelé z Rudé vlny chtěli změnu a politickou moc. Dosavadní úspěchy plánovaného hospodářství a politické zisky částečně kompenzovaly opoziční nálady. Ale ve Spojených státech došlo ke změnám. Objevil se nový vůdce, který prolomil monopol dvou stran: Demokratické a Republikánské a vytvořil třetí - vlasteneckou.
  A když se dostal k moci, nastolil autokracii. Zároveň zahajuje křížovou výpravu proti komunismu. David zemřel a poté začala celá řada spiknutí a frakčních bojů. V důsledku toho byla země otřesena. Ale boj mezi frakcemi skončil obsazením funkce předsedy SSSR a lidé se uklidnili.
  Došlo k aktivní expanzi vesmíru. V roce 2015 se Pluto stalo poslední planetou, na kterou vkročil lidský astronaut. Na krátkou dobu mohli lidé navštívit povrch Jupitera. Pravda, museli ležet ve speciálních aromatických lázních.
  V rámci SSSR kapitalistické prvky ještě více posílily. Došlo k stratifikaci mezi chudými a bohatými. Objevili se skuteční miliardáři a zároveň členové politbyra. Komunismus stále více splýval s oligarchií financí a stále méně se lišil od kapitalismu. Dokonce i daň z příjmu se v SSSR stala lineární a bylo zavedeno jediné procento. To samozřejmě vedlo k nejasné nespokojenosti a vedlo k menším nepokojům.
  Situace se ale zatím nevymkla kontrole. Ale ve skutečnosti s vnějšími atributy komunismu byly sociální záruky stále více omezovány. Zejména medicína a vzdělání se staly částečně placenými, objevili se nezaměstnaní a burzy práce.
  Victoria dorazila do Vilny a přestala si vzpomínat na paralelní svět. Nyní musela nadále vést ruskou armádu.
  Hlavní město litevského velkovévodství Vilna padlo, ale před ním byl ještě pochod do Grodna a Brestu.
  Bělorusové se ochotně přidali k ruské armádě. Napadl je však sníh a pro středověkou armádu se ztížil pohyb. Přesto velkovévoda Vasilij nařídil obsadit Grodno a přezimovat tam. Victoria pobíhala po okolních hradech a hledala někoho jiného, koho by rozsekala nebo vyhladila.
  Zuřila v ní divoká touha po vyhlazení, ale její protivníci se stále častěji vzdávali bez boje.
  
  
  VĚŠTÁCI Z TEMNÉHO PEKLA
  Existují samozřejmě různé prediktory, užitečné i nebezpečné.
  Ale v jedné z alternativních realit byl čaroděj, který řekl nacistům číslo, jak vrátit sílu převyprávět zrcadlo ďábla. Na odraznou plochu dopadaly kapky šarlatové krve nevinného dítěte. A oni byli okamžitě pohlceni a samotné zrcadlo začalo zářit a znovu získávalo své dary. A Führer se tehdy hodně naučil.
  Ale i při znalosti budoucnosti není vždy možné ji napravit. V Africe však Němci přeskupili své jednotky a podařilo se jim odrazit ofenzívu zahájenou Montgomerym 23. října.
  Ačkoli s velkými obtížemi, byli zastaveni jednotkami s převahou lidské síly a vybavení. Znalost místa a času útoku však Rommelovi pomohla racionálně rozdělit svých pár jednotek a odrazit útok. Britové utrpěli značné ztráty a po dvou týdnech bojů byli nuceni zastavit.
  A německá ponorková flotila dokázala napáchat velké škody a potopila tucet lodí s výsadkovými silami, které plánovaly přistát v Casablance a na pobřeží Maroka. Američané, kteří viděli nedostatek úspěchu v Egyptě a aktivitu "německých vlčích smeček", opustili operaci Torch.
  Němci se zase pokusili přeskupit své jednotky u Stalingradu, aby odrazili boční útoky sovětských jednotek, a připravili se tak, že se zakopali do obrany ve středu.
  Kvůli špatnému počasí 19. listopadu 1942 nebyla sovětská vojska schopna efektivně využít letectví včetně útočných letounů a dělostřelecká příprava dosáhla extrémně omezených úspěchů. Takže přeskupením svých sil dokázali Němci a jejich spojenci odrazit postup sovětských vojsk. Je pravda, že to odvedlo pozornost nacistů od samotného Stalingradu a poskytlo sovětským vojákům, kteří byli ve městě hrdiny, oddech. I když pod kontrolou Rudé armády zbylo jen velmi málo domů.
  Fritz se také držel uprostřed... Bitva u Stalingradu pokračovala až do konce prosince. Když se nepodařilo dosáhnout průlomu na frontě, Rudá armáda se zastavila. Ale ani Němci to neměli jednoduché. Při útoku na město ztratili příliš mnoho, a přestože v obraně se zdá, že poměr ztrát je v jejich prospěch, jednotky jsou stále vyčerpány.
  V lednu Němci navzdory předpovědi věštce nedokázali vydržet na severu během operace Spark. Pravda, boje trvaly více než tři týdny a stály Rudou armádu velké ztráty, ale podařilo se jim dostat se do Stalingradu po zemi.
  Nicméně, varováni zrcadlem Iblis, Němci byli schopni odrazit ofenzivu u Voroněže a posílili tak své slabé spojence: Italy a Rumuny. Jinak by tamní obrana byla proražena.
  A třetí operace Ržev-Sychov byla neúspěšná. Němci opět, i když ne bez potíží, odrazili sovětskou ofenzívu. V samotném Stalingradu bylo horko, v lednu byly bitvy. Paulus byl nahrazen Mainsteinem a tomuto zkušenějšímu polnímu maršálovi se podařilo dobýt město citadely do 12. února. Ale Němci za to opět zaplatili obrovskou cenu. V únoru 1943 musel být shromážděn Reichstag a vyhlášena totální válka. Prodlužte si pracovní den a využívejte otrockou práci aktivněji než dříve.
  Vyhlášení totální války umožnilo zvýšit výrobu zbraní a vytvořit nové divize. Včetně cizinců a Hiwi.
  Němci, kteří věděli, kdy Britové a Američané plánují vstoupit do Maroka, zasadili pomocí své velké ponorkové flotily bolestivé rány přistávajícím lodím - narušovali jedno přistání za druhým. To umožnilo nacistům lokalizovat vojenské operace proti Západu a soustředit všechny své hlavní síly na východě.
  Pozice Rommelova sboru zůstala obtížná, ale díky zrcadlu začalo fašistické letectví fungovat efektivněji a konvoje zlepšily zásobování africké skupiny.
  Montgomeryho nová ofenzíva v březnu 1943 byla neúspěšná. Tentokrát Rommel, který získal přesná data pomocí ďábelské magie, vlákal Brity do pasti a podařilo se mu uštědřit jim zdrcující porážku! Je pravda, že kvůli početní převaze nepřítele a vzdušné převaze nebylo možné Montgomeryho úplně porazit, ale porážka Británie byla znatelná. Zvláště mnoho tanků bylo ztraceno a značný počet vozidel byl zajat jako trofeje.
  Britové stáhli několik obranných linií a přiblížili se k Alexandrii. Rommel potřeboval nové zálohy a nacisté plánovali pokračovat v ofenzivě jižním směrem. Stalingrad padl a pak bylo možné postupovat po Volze.
  V květnu 1943 přešli Krauts na operaci Delfín. Jejich jednotky i přes pomoc orákula čelily velmi silné opozici Rudé armády. Pokrok byl pomalý za cenu velkých ztrát. Pravda, pomoc věštce ovlivnila průběh války. Wehrmacht počítal s protiútoky a podnikal další a další útoky. V polovině června se nacisté již přiblížili k deltě Volhy a dostali se až ke Kaspickému moři.
  Postavení sovětských vojsk na Kavkaze bylo zhoršeno vstupem Turecka do války 22. června 1943. A to vlastně předurčilo výsledek bitvy o ropu z Baku.
  Spojenci nebyli rozhodující. Montgomery přešel do aktivní obrany a na ofenzívu už nemyslel a vylodění v Maroku zůstalo nereálné.
  10. července 1943 se Churchill, aby odklonil část německých sil z východu, pokusil přistát ve Francii. Špatně připravené vylodění spojené s americkou nerozhodností a faktem, že Němci díky orákulu znali všechny detaily, však vyústily pouze v největší porážku Britů a Američanů na souši v historii.
  Jen zajato bylo více než šest set padesát tisíc lidí a spousta techniky. To ale bohužel nezabránilo postupu nacistů na jih. V srpnu Němci dobyli celý Dagestán, Turci téměř celou Arménii spolu s Jerevanem a 27. dne se nacisté a Osmané spojili a roztrhli zakavkazskou frontu na dvě části.
  A opět, útočné pokusy sovětských sil na jiných sektorech fronty skončily neúspěchem. Nepřítel si byl příliš dobře vědom plánů sovětského velení.
  Zvláštní oddělení v Rudé armádě bují, byly prováděny represe a masové čistky. Zastřeleno bylo i několik desítek generálů a dělostřeleckého maršála Kulíka.
  Ale dokud měl nepřítel ďábelskou zbraň, nic by proti němu nepomohlo.
  Měsíc září prošel těžkými bitvami, nacisté a Osmané se dostali do blízkosti Baku. A v říjnu vypukly boje v samotném městě.
  Pobřežní město bylo zásobováno přes moře a oni se ho zoufale snažili udržet. Boje se protahovaly a do 7. listopadu, jak bylo plánováno, se Krautům nepodařilo jej dobýt. Ale všechna ostatní města na Kavkaze už byla tou dobou ztracena. A v prosinci za cenu kolosálních ztrát legendární město padlo.
  Kavkaz byl zcela ztracen, stejně jako největší ropné pole vyvinuté v té době v SSSR. Pravda, protože všechny ropné vrty byly vyhozeny do povětří a zničeny, nemohli sami nacisté této výhody brzy využít.
  Na východní frontě nastal klid. Velké německé pozemní síly se přesunuly do Iráku a dále do Palestiny a Suezského průplavu na pomoc Rommelovi. Sovětské vedení se však rozhodlo pauzy využít . Ropná pole již byla vybudována na jiných místech, včetně Sibiře. A sovětští konstruktéři pracovali na nových tancích. IS-2 a T-34-85 měly být odpovědí na německé Panthery a Tigery.
  Výroba zbraní v nacistickém Německu byla vyšší než ve skutečné historii. Je jasné, že nacisté a otroci mají více zdrojů a bombardování od demoralizovaných spojenců je slabší. To znamená, že mohli vyrobit více železa a kvalitnějšího kovu než ve skutečnosti. Plán výroby na 600 Pantherů měsíčně byl tedy splněn a dokonce překročen. Ale byla tu další omezení: čas na výcvik nových posádek. Kromě toho měl "Panther" se všemi svými nepochybnými výhodami: dělo s vysokou průbojností a rychlostí palby, vynikající viditelností a optikou, jakož i dobrou čelní ochranou a dobrým jízdním výkonem, měl slabou boční ochranu a stupňovité uspořádání. válečků.
  Panther-2 se ukázal být pokročilejším a slibnějším vývojem. Díky mnohem hustšímu uspořádání s mírně vyšší hmotností 47 tun měl Panther-2 silné 88mm dělo s délkou hlavně 71 EL a pancířem 120 mm na přední části korby, 60 stran pod úhlem a 150 na čele věže, s motorem o výkonu 900 koní v duralovém plášti.
  Takový stroj se začal vyrábět v listopadu 1943 společně s Tigerem-2. Němci však svůj vůz stále teprve vyvíjeli. A postupovali na Blízký východ.
  V březnu 1944 Němci dobyli Kuvajt a dosáhli Suezského průplavu.
  Orákulum muselo být rozbito, aby nacisté neměli žádné výhody. V tomto případě měly dívky touhu to udělat dříve, ale ovlivnila je omezení vlivu.
  Například teď se místo dívek plných kouzel, 1. dubna 1944, pohybovaly po frontě dvě hezké krásky. Bohužel u velmi průměrných schopností ovlivnil omezovač skoku. Bylo trochu chladno i na bosé nohy chodit po jarní zemi sotva vystavené sněhu. Po levé ruce dívek je hluboká Volha, severně od Kamyšinu, a pokud půjdete dále, dostanete se k německým pozicím u Stalingradu. A úkolem válečníků je stát se téměř obyčejnými dívkami a ztratit své nadlidské schopnosti zneškodnit nenáviděné orákulum... Ani to však nyní nemusí stačit. Koneckonců, SSSR ztratil území, na kterém před válkou žila polovina obyvatelstva, a významnou část svého průmyslového potenciálu, včetně především ropy vhodné k těžbě.
  Existuje samozřejmě mnoho dalších záloh, ale aby fungovaly na plný výkon, je potřeba čas i peníze. To znamená, že situace je taková, že i když je Hitler zbaven moci Iblisova zrcadla, může se to ukázat jako bolestně nedostatečné. Navíc mezi spojenci zesílily separatistické nálady. Zejména Američané. Roosevelt je nemocný, Gallen zjevně inklinuje k levicovému pacifismu a vyhlídky na nové volby nejsou příliš veselé.
  Ponorková válka se spojencům nevyvíjí dobře. Německých ponorek neustále přibývá a jejich bojové vlastnosti se zlepšují. Už se objevila tepelně naváděná torpéda a ponorky poháněné peroxidem vodíku . A flotila Spojenců se tenčí a slábne, zvláště když se technotronici žraloci Krautů naučili nevynořovat se a neodhalit se.
  Kromě toho je aktivita nacistické ponorkové flotily vyšší než ve skutečné historii: dodávky paliva se zjednodušily, tankery dokonce připlouvají z libyjských polí. Bombardování Rumunska je navíc mnohem slabší. A produkce syntetického paliva je vyšší.
  Spojenci jsou v šoku a jejich situace je nepříznivá. Zejména ty vnitropolitické.
  Bilance sil na východní frontě k 1. dubnu 1944: SSSR 6,3 milionu vojáků a důstojníků a asi 5,3 tisíce tanků a samohybných děl, 95 tisíc děl a minometů, 7,7 tisíce letadel. Těžké ztráty v zimních bitvách při snaze porazit nepřítele. Němci, s přihlédnutím k satelitům, zahraničním divizím, pěchotě Hiwi, nashromáždili více než 7,2 milionu, tanků a samohybných děl již 8,8 tisíce, děl a minometů asi 100 tisíc, letectví 16,5 tisíce vozidel. Vzhledem k tomu, že nové tanky IS-2 a T-34-85 právě začaly vstupovat do služby u Rudé armády, je převaha nepřítele v kvalitě vybavení významná. Výroba "Pantherů" a "Tygrů" se tak již prosadila a tvoří více než polovinu německé tankové flotily.
  V letectví nejsou kvalitativní hodnocení tak jednoznačná. Německá vozidla jsou lepší než sovětská v rychlosti a výzbroji, ale horší v horizontální manévrovatelnosti a zároveň lepší ve vertikální manévrovatelnosti. Ale co je nejdůležitější, ve Fritzu se objevila proudová letadla, především ME-262. Z vrtulových stíhaček byly z hlediska výzbroje a rychlosti nejvýkonnější ME-309 a TA-152. Yu-488 a ještě dříve Yu-288 vstoupily do sériové výroby. Tyto bombardéry neměly stejné letové vlastnosti při vysokém zatížení.
  V každém případě, pokud vezmeme v úvahu rovnováhu sil, pak je třeba nepřítele uznat za mocnějšího. Pokud bude navíc operace na Blízkém východě dokončena, fašisté ještě posílí. A do jejich tamního konečného vítězství nezbývá víc než měsíc. Tak...
  Technicky důvtipná Elena si těžce povzdechla a zazpívala:
  - Žádná síla, žádná síla... Goblin toho evidentně vypil příliš mnoho! Jen piloval kůru a křičel sprostosti!
  Zoya, která si zachovala svou kulturu i ve skromných selských šatech, potřásla prstem svému příteli:
  - Vyvarujme se vulgarismů... Pojďme si raději sestavit akční plán!
  Elena pokrčila rameny. Byla hubenější než předtím a ne tak atletická. I když možná mnohým mužům by připadala ještě přitažlivější než dříve. Dívčí šaty jsou jednoduché, plátěné, bílé a čisté. Trochu kratší, než je u selanek zvykem, odhalující opálené nohy nad kolena. Dívkám nezůstaly žádné zbraně ani šperky. Nejsou tam ani hodiny.
  Jsou teď takové rustikální, na duben příliš opálené, ale ne tak rychlé a silné. Nohy jdou po hliněné cestě posypané oblázky. Holé podrážky, jako u selanek, jsou drsné a při došlapu na pichlavý povrch se cítí pohodlně. Při chůzi tak nefouká. Ranní mráz za mrazem taje a nohy nejsou tak otupělé a bolavé.
  Ve svém předchozím těle byla bojovnicí obecně, i na Antarktidě bez problémů. A teď mám nohy červené od zimy, a když se vyhřívám na ranním slunci, nechutně bolí.
  Elena, která už zapomněla, že lidské tělo může pociťovat nepříjemné pocity z chladu a únavy, řekla otráveně:
  - Abych byl upřímný, nevidím smysl v takové výpravě. Byli jsme uvrženi do tohoto pekla, zbaveni silné magie... Opuštěni bosí a v prostém selském oděvu a zároveň povinni zachránit lidstvo před fašismem!
  Zoya logicky odpověděla na podobnou pasáž:
  "Ale v tom je to krásné!" Aby to nebylo příliš snadné, když jsme s využitím našich zázračných schopností dobyli Vilnu a další města Litvy. Je to mnohem zajímavější a hlavně vyžaduje představivost, abyste porazili nepřítele v jednoduchých tělech a bez superschopností!
  Elena obvykle kopla bosou nohou do velké dlažební kostky trčící z hlíny uprostřed cesty. Ale místo toho, aby kámen vylétl z úderu, zůstal na místě a Moudrá dívka křičela bolestí. Stále dlouhé, půvabné prsty okamžitě natekly a zmodraly. A Zoya jich dokonce musela pár narovnat. Fialové falangy zapadly na své místo a Elena setřásla slzu, která se jí vytvořila na tváři. Musíte udělat něco tak hloupého.
  Belobogova dcera v sobě pocítila nával sympatií, zaplavila ji vlna empatie. A zároveň se objevil pocit vlastní slabosti a zranitelnosti. Nehet pod Eleniným modrým masem praskl a její noha se také skutečně dojemně poškodila a zranila.
  Ta moudrá se soucitem pro sebe poznamenala:
  - To je to, co znamená tělo bez superschopností... Prostě se staneš nikým!
  Zoya naštvaně poznamenala:
  - Tvoje nožičky se zahojí... Nějak přežiješ!
  Dívky se opět vydaly po silnici. Už neměli stejnou bezohlednou veselost. Navíc, čím déle chodili, tím větší byl hlad. Zde se objevila pole JZD... Práce na nich již byly v plném proudu.
  Muži však nebyli vidět, jen ženy a děti byly zapřaženy, někteří do pluhu, někteří do motyky. Lidé jsou tady strašně hubení, s vyčerpanými obličeji. Pravda, chlapci, když viděli krásné dívky, usmívali se a mávali na ně, zdravili je mozolnatým, nataženýma rukama.
  Zoja nabídla Eleně pomoc s rolnickou prací. Svarogova dcera neochotně souhlasila. Ona osobně chtěla výkony zbraní, a ne tvrdý úděl JZD. Ale poté, co si zranila nohu na dlažební kostce, její bojovná nálada okamžitě zmizela. Kromě toho byste měli myslet na vlastní legalizaci. Ať si někdo říká, co chce, skončili jen v šatech a bez pastorů.
  Ano, NKVD je může každou chvíli prohlásit za špiony a zmást je. Jinak z nich budou jen uprchlíci, kteří přišli o všechno včetně dokladů. Jejich šaty nejsou příliš nové a styl s kratší sukní je typický pro bolševickou vesnici. Můžete jíst dost, aby tomu uvěřili!
  Zoya se narodila ve vesnici a její ruce a tělo jsou velmi obratné v utrpení. Elena je městská dáma, nejen Moskvanka. Je pravda, že má zkušenosti s prací na orné půdě v rodnověrské komunitě. Ale přesto pohyby nejsou tak snadné a známé jako Zoyiny. Ano, a zlomené prsty na studené zemi nechutně bolí.
  Mladé ženy, chlapci a dívky jsou však všichni bosí, i když v noci mrzlo a hrozí, že se málem prochladnete. Pouze starší ženy a stařeny v lýkových botách. V dohledu nejsou žádní muži a nejstarší nade všemi je kudrnatý, zrzavý puberťák, který nevypadá na víc než patnáct let, ve vysokých kalhotách, ale s velmi výrazným pohledem a odvážnou bradou. Toto dítě s komsomolským odznakem je nejstarší mezi chlapci a rozkazuje všem.
  To, že se k nim obě krásky přidaly, se mladý velitel nevyjádřil. Jako by tomu tak bylo, je samozřejmé. Klima v oblasti Volhy je mírné a klima je v plném proudu, takže pár rukou navíc nebude bolet.
  Elenu brzy začala bolet záda a požádala, aby šla k pluhu. Pro docela silné dívčí tělo je to tedy jednodušší, ale stačí opatrně zarýt paty do kypré půdy, aby vás tolik nedráždily prsty na nohou. Ale tlak na hrudník přichází pod jiným úhlem a záda po vyložení necítí bolest.
  Dívka si pak pomyslela, kolik jí vlastně je? Už dávno překročila stovku! Legrační! Je jednou z nejstarších žen v moderním Rusku a zároveň plná síly a zdraví. Ale poté, co byli zbaveni svých magických schopností, se z nich mohla stát taková zrůdnost!
  Při této myšlence Eleně mrazí...
  Všichni pracovali s nadšením a bez polední přestávky. Nebo až když se úplně setmělo, přistoupili k ohni, aby se osvěžili. Nedaleko byla řeka Volha a v hrnci byly ryby. Ale chleba je jen tolik a není nějak úplně čistý, s nečistotami. Další chuť cibule.
  Jídlo je jednoduché a nic moc, působí jako pochoutka pro hladové žaludky. Ranger Girls se necítily tak unavené po mnoho let. Ne, stále je velmi bolestivé být člověkem bez superschopností. A ty se unaví jako... osel!
  Ale je také dobré, že jsou organismy mladé a zdravé. Dívky usnuly spolu s dalšími ženami ve stodole samy. Jeden z chlapců položil hlavu na Zoeinu vysokou hruď. Strážkyně pohladila jeho blonďaté kadeře... A pocítila silnou melancholii. Dostali vše od života a od svých patronů, bohů Demiurgů: věčné mládí, moc, příležitost mít bohatství, moc, čest a respekt, ale... Aby mohli otěhotnět, musí spát s mužem, který se jim svými schopnostmi vyrovná. A to není vůbec snadné najít.
  A pokud takoví kluci jsou, tak jsou na jiné úrovni a v jiném vesmíru. Elena si vzpomněla na píseň o Gagarinovi, a to ji ještě více smutnilo;
  Víš, jaký to byl chlap...
  Celý svět ho nosil v náručí!
  ODHODLÁNÍ BRATRA TSINGA ZACHRAŇUJE ŘÍŠI
  Bratr cara Mikuláše II., Michail, na rozdíl od skutečné historie jednal rozhodně. Císařská garda zahájila palbu na rebely, kteří se snažili zaútočit na Zimní palác. Poté vstoupili do bitvy kozáci, upřednostňovaní panovníkem, a šlechtické pluky.
  Několik stovek rebelů bylo zabito a další uprchli. Policie aktivně zajala rebely a jejich vůdce. Zástupci Státní dumy, knížecí rodiny, obchodníci a příslušníci finanční elity spěchali přísahat věrnost caru Mikuláši a přísahali věrnost. Během bitvy bylo zabito více než šest set rebelů a jeden a půl tisíce bylo zraněno. Dozorci ztratili asi dvacet mrtvých, kozáci dalších padesát.
  Vážný střet, ale autokracie přežila. Spiklenci na vrcholu neměli ani jeden názor, ani jediného vůdce. A obecně mnozí z nich věřili, že během války není možné změnit formu vlády.
  Je mnoho nespokojených s carem Mikulášem II., ale je těžké nabídnout alternativu císařskému režimu. Bohatí se navíc vážně obávají, že se republikánská forma vlády ukáže jako příliš slabá a uvolněná na to, aby ochránila kapitalisty před hladovým a vzpurným proletariátem a vlastníky půdy před rolníky.
  Ale lidé sami vážnou revoluci nezorganizují. Bolševici jsou stále příliš slabí a je jich málo, socialističtí revolucionáři většinou věří, že revoluce je dobrá, ale je lepší nejprve vyhrát světovou válku.
  Zkrátka nastal kravál a všichni vystoupili! Něco jako krvavé vzkříšení se opakovalo...A ticho!
  Nicholas II udělil svému bratrovi za jeho rozhodnost Řád Jiřího prvního stupně a povýšil ho do hodnosti vrchního generála a jmenoval Michaila velitelem západní fronty. A jižní a rumunská fronta byla podřízena Brusilovovi.
  Velikost ruské armády se rozrostla na téměř deset milionů lidí a její údržba představovala pro říši velkou zátěž. Bylo potřeba postoupit.
  Jakmile cesty oschly, udeřilo carské vojsko v Haliči. Početná převaha byla na straně ruských jednotek. Rakušané slábli na morálce a pluky sestávající ze Slovanů hromadně dezertovaly nebo se vzdaly. Nebylo dost německých jednotek, aby zadržely nepřítele.
  Ke všemu vstoupily Spojené státy v dubnu do války proti Centrálním mocnostem. A tak byl výsledek konfliktu již předem určen. Němci se snažili zvýšit své síly na Západě, aby porazili spojence a nebyli schopni poskytnout Rakousko-Uhersku významnou pomoc.
  Ruská vojska obsadila Lvov a řadu měst v Haliči. Vzniklo dokonce několik malých kotlů. Rakouská, nesourodá , rozbitá fronta se hroutila příliš rychle, takže Němci se museli přesunout do slepé obrany na západě a vrhnout jednotky do mezer, které se vytvořily.
  Rusové rozvíjeli svůj úspěch, přiblížili se k Przemyslu a dokonce město obklíčili. Ale problémy se zásobováním a zavádění bojeschopnějších německých jednotek do bitvy postup zpomalily. Ale rumunský front přešel do útoku a po nějaké době také západní fronta. Ta stála před obtížným úkolem: prolomit silnou německou obranu s hlubokými paprsky.
  Carův bratr Michail to nepovažoval za ostudné, poučil se od Brusilova a použil podobnou taktiku. Začal připravovat ofenzívu na dvanácti různých místech najednou, takže Němci nemohli určit směr hlavního útoku. V noci navíc aktivně využívali kouřovou clonu a ofenzivu.
  Ruské jednotky na jihu osvobodily Bukurešť a útok ve středu vedl k průlomům jižně od Vilny.
  Němci museli znovu posílit své jižní křídlo. Německým jednotkám blokujícím Rigu hrozilo obklíčení. Za těchto podmínek učinil císař těžké rozhodnutí opustit pobaltské státy a stáhnout jednotky do pruské obranné linie.
  Věci se nepovedly pro unii a Turecko. Rusové a Britové postupovali v Malé Asii, Francouzi vyvíjeli tlak na Palestinu v Sýrii. Osmané slábli a jejich pád nebyl daleko. Bulhaři se navíc změnili. Když si slovanský král uvědomil, že Prusové již válku prohráli a že ruské jednotky, které osvobodily většinu Rumunska, dosáhly hranice, vyhlásil válku Rakousku, Turecku a Německu.
  To Němce samozřejmě ještě víc bolelo. Už nedokázali udržet frontovou linii na východě a byli nuceni ustoupit k Visle. Doufat, že přirozená vodní bariéra zdrží ruské jednotky.
  Spojenec na západě dosáhl jen dílčích úspěchů, i když už aktivněji využíval tanky. Ale Německo prozatím drželo frontu, i když bylo nuceno ustoupit trochu dozadu. Jižní část stála hodně úsilí.
  Inu, carské Rusko na podzim a v zimě přeneslo tíhu bojů na Osmanskou říši.
  Útok na Konstantinopol, jak ze země, tak z moře, skončil triumfem ruských zbraní. Turecko padlo a s ním Rusko získalo velká území, Konstantinopol a průlivy s přístupem do Středozemního moře.
  Pravda, v roce 1917 nebylo možné ukončit válku, ale dech vítězství už všichni cítili, mnohem více než v roce 1916.
  Zima prošla v Rusku malými stávkami a demonstracemi, ale navzdory vojenským potížím nedošlo k žádným vážným střetům. Možná se rubl příliš znehodnotil, ale mluvit o hladomoru je předčasné.
  Byl však čas válku ukončit a všichni to pochopili. Brusilov, povýšený na polního maršála, navrhl zasadit hlavní úder na jihu, kde byl nepřítel slabší, a poté se obrátit na sever.
  Němci už měli své první tanky. Jejich počet je ale příliš malý na to, aby měl zásadní vliv na průběh války. Rusko má také svá vlastní vozidla, zejména tanky Mendělejev. Ale opět carský průmysl ještě nemůže provádět masovou výrobu.
  Ale sériovou výrobu tanků založili Britové, Američané a Francouzi. To znamená, že se objevil nový, silný prostředek k proražení obrany, který by měl prorazit německé pozice.
  Spojenci také chtějí co nejrychleji ukončit ničivou válku. A od konce března se začali pokoušet prorazit hlubokou německou obranu.
  Ofenzíva ruských jednotek začala, jakmile silnice na jihu vyschly. Ruské jednotky se po předchozích vítězstvích vzchopily, ale Rakušané se sotva udržely. Budapešť se ocitla v obklíčení již začátkem května. Poté začal pohyb směrem k Vídni a obcházení řeky Visly.
  Do útoku přešli i Italové. I Japonsko vyslalo do Evropy expediční síly. Němci tlačili ze všech stran.
  Když se ruské jednotky již přiblížily k Vídni, Rakousko-Uhersko kapitulovalo. Poslední německý spojenec konečně padl. Na Západě, za použití taktiky úderů na různé části fronty, Spojenci pomalu, ale jistě postupovali. A ruské jednotky vstoupily z jihu do týlu německé fronty pokrývající Vislu.
  Za těchto podmínek kancléř Wilhelm, uvědomující si úplné, beznadějné postavení Německa, oznámil 22. června 1918 zastavení všech nepřátelských akcí. Ve skutečnosti Němci kapitulovali.
  Rakousko-Uhersko zaniklo. Rusko dostalo Halič, Krakovskou oblast, Bukovinu, část východního Slovinska a Maďarsko. Rumunsko Transylvánie. Z Rakouska-Uherska zbylo jen malé Rakousko a značně zmenšené Maďarsko. Československo vzniklo pod záštitou Ruska.
  Carská říše obdržela od Německa Klajpedu, Poznaň a přístup k mořím, čímž odřízla Východní Prusko od samotné metropole přes Gdaňsk.
  Německo se muselo vzdát toho, co předtím dobylo v 19. století, ve prospěch Dánska a Francie. Každý rok byla odsouzena k obrovským reparacím a omezila vojenský potenciál na sto tisíc lidí.
  A samozřejmě jako ve skutečné historii demilitarizovaná zóna.
  Carské Rusko rozšířilo své majetky na jihu. Osmanská říše, stejně jako rakouská říše, zanikla. Británie dobyla Irák, Francii, Sýrii a spolu s Brity Palestinu. Rusko dostalo Arménii, Malou Asii a Konstantinopol.
  Blízký východ a Írán byly také rozděleny do sfér vlivu. Carské Rusko tak dosáhlo významných materiálních akvizic.
  Ale válka stála životy více než dvou a půl milionů vojáků, nepočítaje mrtvé civilisty, obrovské výdaje. Finance upadly do nepořádku a země se zadlužila.
  Je pravda, že spojenci shovívavě souhlasili s odepsáním úroků z úvěrů, ale přesto se dluh ukázal být poměrně velký - asi deset miliard zlatých rublů.
  Ale bylo možné znárodnit podniky, které dříve vlastnili Němci.
  Politická situace v carském Rusku se stabilizovala a autorita císaře rostla.
  Nicholas II toho využil a zrušil svůj vlastní manifest o Státní dumě. Autokracie byla znovu obnovena a zákonodárná moc přešla v plném rozsahu na cara.
  To vyvolalo jen nesmělé pokusy o protest. Země byla příliš unavená válkou a nechtěla nové otřesy.
  A ekonomika začala rychlé, poválečné oživení! Růst činil v průměru asi devět procent ročně a byl vyšší než ve Spojených státech.
  Vznikala nová vyspělá odvětví a rozvíjelo se strojírenství. Platy rostly.
  Délku pracovního dne zkrátil carský zákon z 11,5 hodiny na 10,5 hodiny. A to v předprázdninové dny a před víkendy do 9 hodin. Také pracovní den byl zkrácen na devět hodin, pokud alespoň jeho část byla v noci.
  Po výměně peněz byl obnoven pevný zlatý zůstatek rublu. V roce 1929 dosáhla mzda dělníka 50 rublů měsíčně, přičemž cena vodky byla 25 kopejek za láhev. Tedy 200 lahví měsíčně. A pokud to vezmeme ve zlatém ekvivalentu, je to celých 37 gramů čistého zlata.
  Země se umístila na druhém místě za Spojenými státy z hlediska průmyslové výroby. Vyhlídky na impérium vypadaly velmi růžově, ale... udeřila velká deprese.
  Kolaps zasáhl celý svět včetně Ruska. Pravda nejvíce poškodila Německo a USA. Ale carské Rusko bylo příliš závislé na vnějších půjčkách, a proto se nemohlo vyhnout šokům a recesi.
  Bolševická strana ve dvacátých letech prožívala krizi. Lenin ve skutečnosti ustoupil od praktického, revolučního boje tím, že se ponořil do teorie...a psal sci-fi.
  Vladimir Iljič se v Británii setkal s Herbertem Walesem a pocítil chuť sci-fi. Zejména z pera Vladimíra Iljiče vyšel velký, futuristický román: "Komunismus je cesta štěstí"! A řada dalších děl. Lenin už vydělával dobré peníze ze sci-fi děl.
  Bolševici se rozdělili na trockisty a stalinisty. Stalin se rozhodl vrátit k taktice individuálního teroru, která je charakteristická pro Narodnaja Volja. Trockij zaujal umírněnější pozici.
  Socialističtí revolucionáři jsou stále aktivní, i když ve dvacátých letech již nedocházelo k žádným významným politickým vraždám. Pozice republikánů a kadetů postupně sílily. Absolutní monarchie skutečně všem připadala jako zastaralý přežitek. Znovu tedy začaly nepokoje, stávky, demonstrace a královský trůn se začal otřásat.
  Panovník toho mohl hodně pamatovat...
  Vláda Mikuláše II. našla řešení...ve válce! Generálové navíc toužili po pomstě za porážku od Japonska. A to je pochopitelné...
  Po první světové válce provedlo carské Rusko několik malých vojenských kampaní. Na Blízkém východě, kde se svými spojenci dokončili arabský svět. V Afghánistánu... Tam se válka odehrála společně s Británií. Rusko zabralo severní oblasti Afghánistánu, obývané převážně Uzbeky a Tádžiky, a také Herát. Britové si po brutálních válkách přesto podrobili jih. Samospráva zůstala v centru Afghánistánu.
  Írán si stále zachovával zdání suverenity, ale jeho rozdělení také nebylo daleko.
  K hlavnímu střetu zájmů však došlo v Japonsku. Navíc v roce 1931 Japonci vytvořili loutkovou vládu v Mandžusku a zahájili ofenzívu v Číně.
  Což se stalo důvodem nové války.
  Do této doby se ruské armádě podařilo aktualizovat svou tankovou flotilu a vytvořit velmi silné letectvo. Ve vzduchu bylo Japonsko znatelně horší a ruská pozemní armáda byla mnohem početnější a možná i bojeschopnější.
  Tichomořské flotile velel legendární admirál Kolčak. Rytíř Řádu sv. Ondřeje I. Brusilova v té době již zemřel, ale jeho zdatní žáci zůstali.
  Válka byla pro Japonsko od samého začátku neúspěšná. Ruští generálové: Děnikin, Wrangel, Kaleidin, pod celkovým velením carova bratra Michaila Romanova, jednali energicky a obratně. Zkušenosti z první světové války měly dopad a chyby v konfliktu 1904-1905 byly brány v úvahu.
  Docela dobře dopadly i Prochorovovy lehké tanky, které jsou v manévrovém válčení prostě nenahraditelné. Každopádně to už byla jiná ruská armáda, a úplně jiná válka.
  Pokud by však během první bitvy se samuraji místo Kuropatkina byl talentovanější a rozhodnější velitel, výsledek války by byl samozřejmě úplně jiný.
  V každém případě byl Port Arthur během dvou měsíců obléhán ruskými jednotkami a Japonci byli poraženi. O dva měsíce později byla osvobozena celá Korea a město citadely bylo dobyto bouří.
  Na moři také zuřily bitvy s různým stupněm úspěchu. Dokud nedorazily eskadry z Baltského a Černého moře. Země vycházejícího slunce byla zcela poražena a dokonce vylodili jednotky na Hokkaidó. Japonsko bylo nuceno podepsat ponižující mír. Vraťte Mandžusku, Port Arthuru, některé majetky dobyté Němci, jižní Sachalin a Kurilský hřeben. A zároveň zaplatit odškodné, pořádnou částku - miliardu zlatých rublů.
  Vítězství dočasně posílilo pozici autokracie a poté Velká hospodářská krize ustoupila rychlému hospodářskému vzestupu.
  V Německu se, stejně jako ve skutečné historii, dostal k moci Hitler, ale nesměl se vyřádit. Zejména pokus o obnovení všeobecné branné povinnosti čelil tvrdému odporu Ruska a Francie. I když byly učiněny drobné ústupky z hlediska vojenského potenciálu. Velikost armády se směla zvýšit ze sta tisíc na dvě stě padesát. Navíc Hitler vrátil kontrolu nad demilitarizovanou zónou Německu.
  A v carském Rusku se schylovaly k dynastickým problémům. Zemřel následník trůnu carevič Alexej... Carův bratr Michail Romanov byl zbaven dědických práv. A Kirill Vladimirovič Romanov se skutečně stal dědicem. Ale tenhle chlap je utápěn v opilosti a zhýralosti. Naprosto degradovaný...
  Kdo se tedy stane nástupcem cara Mikuláše II.? Carův bratr Michail po vítězství nad Japonskem obdržel hodnost generalissima a těšil se obrovské oblibě. Stal se prvním členem královské rodiny v historii císařského Ruska, který získal tak vysokou hodnost. A mnozí ho chtěli vidět na královském trůně.
  Je pravda, že sám Nicholas II. - nepilec, bez špatných návyků, který pravidelně dělal gymnastiku - byl stále poměrně silný a zdálo se, že jeho vláda bude nejdelší v ruské historii. Ale Stalin vymyslel nejambicióznější pokus o atentát od dob Alexandra II. I když se to zdálo, jaký to má smysl?
  V každém případě se rok 1937 ukázal jako rok hrozivý. Byl zabit car Mikuláš II. a spolu s ním zemřeli i dva ministři a tři desítky dvořanů a zřítila se část Zimního paláce.
  Teroristé použili kanalizační systém k těžbě a zasadili více než tunu aminolonu.
  Do běhu dějin tak zasáhl agresivní incident. Tak skončila vláda cara Mikuláše II. Panovník nezačal být nazýván velkým nebo impozantním. Ti, kteří císaře nemilovali, ho nazývali krvavým, protože do jeho království bylo prolito mnoho krve. Kdo zachází s respektem, je dobyvatel. Takže počet pozemků pod ním v Rus se zvýšil. V Číně se dokonce objevila velká provincie: Zheltorossiya.
  Celkem království trvalo 43 let. Pouze Ivan Hrozný vládl déle a nominálně. Ale vzhledem k tomu, že nastoupil na trůn na tři roky, skutečná doba kontroly se ukázala být kratší.
  Ale legitimní dědic, Kirill Vladimirovič Romanov, přesto nastoupil na trůn. Nevládl dlouho - asi rok, ale podařilo se mu trochu ovlivnit běh dějin. Zejména umožnil Adolfu Hitlerovi provést anšlus Rakouska. Údajně odkazující na právo národů na sebeurčení a údajně tak bude větší řád. Souhlasil s anšlusem Rakouska a Mussoliniho.
  Německo se tak rozšířilo a jeho populace přesáhla osmdesát milionů. Nemluvě o tom, že Hitler podporoval porody. Za Adolfa Démonského vyrostla jedenapůlkrát.
  Ve Španělsku vypukla občanská válka, která však skončila mnohem rychleji, protože neexistoval Sovětský svaz, který levicové koalici v Madridu poskytoval pomoc.
  Ale Franco se stal spojencem Fuhrera. A nový car Vladimir III se srazil s Británií.
  Situace je skutečně složitá. Hádanka plná druhé světové války. A nové kolo konfrontace. Írán není rozdělen a je to vlastně poslední islámská země, která je formálně nezávislá. Plány s tím má Rusko i Británie. Věci na Blízkém východě jsou velmi matoucí. Území Ruska, Francie a Británie jsou smíšená a obtížně spravovatelná.
  Anglie se ekonomicky stále více propadá jak za Ruskem, tak za stále silnějším Německem. Ale největší kolonie jsou stále britské. Síla lví koruny ale slábne, Kanada je téměř nezávislá. Jižní Afrika je také panství, jako Austrálie. V Indii britská pozice oslabuje. Samozřejmě je tu touha tlačit na lva.
  Hitler se snaží hrát na dvou frontách. Nebo získá podporu Francie, Británie, Itálie a Japonska. Aby se všichni společně nahrnuli na carské Rusko a rozdělili jeho obrovské majetky.
  Nebo hledat územní akvizice na Západě, ale ve spojenectví s Ruskem.
  Hitler je podlý a bezzásadový člověk a obecně je mu jedno, s kým jde do koalice, pokud je to pro něj výhodné.
  Nový mladý car Vladimir také sní o tom, že se zapíše do dějin jako velký dobyvatel a chce odebrat Británii a Francii kolonie. Přísně vzato, Němcům už není co vzít. Takže koalice s Německem je celkem logická.
  Itálie dobyla Etiopii a chce také nové činy. Mussolini je extrémně ambiciózní. Je mu jedno, jestli jde na východ nebo na západ. Ale ve Francii není mezi lidmi velká touha bojovat. Vládne tam pacifismus a volí se vláda. Neexistuje způsob, jak získat tak silného spojence. A carské Rusko s tradičně vysokou porodností a neustále klesající úmrtností je velmi silným protivníkem. Populace carského Ruska již roste přibližně o tři procenta ročně. Snížila se kojenecká úmrtnost, ale móda velkých rodin ještě nepominula a i pracující rodiny jsou plodné. Vezmeme-li v úvahu územní akvizice, včetně hustě osídlené Číny, řídce osídleného Mongolska a Evropy a Turecka, počet obyvatel carského Ruska v roce 1940 přesáhl 400 milionů ve srovnání s rokem 1913, kdy to bylo 180 milionů. A tohle je kontinentální velmoc... Británie a Francie mají ve svých metropolích méně než 50 milionů plus kolonie. Ale koloniální jednotky jsou slabé v morálce a mají malou bojovou schopnost. Západní pozemní síly jsou tedy mnohem slabší.
  Führer volí spojenectví s Ruskem proti Západu.
  V roce 1939 došlo k rozdělení Československa. K Německu patřily i Sudety. Němci posílili armádu a vytvořili tankové kolony. Carské Rusko také nezůstalo stát, mělo mírovou armádu pěti milionů a pěti set personálních divizí.
  V carském Rusku se těžké tanky a strategická letadla, včetně letadel s osmi motory, dlouho vyráběly. Francie má jen asi třicet těžkých tanků a ty jsou zastaralé. Británie nemá těžká vozidla. No Německo taky, ani jeden těžší než dvacet tun. USA mají o něco více než čtyři sta tanků.
  Hitler usoudil, že nemá cenu zdržovat a 15. května 1940 udeřil. Počasí je prostě příznivé a vše je připraveno. Nebo víceméně připraveni.
  Carské Rusko zahájilo útok na Indii a další koloniální majetky. Ruská armáda zaútočila na špatně bráněné pozice. Existuje relativně málo jednotek, které tvoří samotní etnickí Britové a Francouzi, a koloniální jednotky ve skutečnosti nechtějí zemřít pro myšlenku nebo impérium, které je jim cizí. Ve skutečnosti, kdo jsou pro ně Angličané? Vykořisťovatelé, zotročovatelé, lupiči nebo bezvěrci. Je nepravděpodobné, že by Rusové byli mnohem horší než oni, takže by zemřeli kvůli říši lva nebo kohouta.
  A tak carské jednotky postupují a překonávají pomalý, ohniskový odpor. Němci ale také dokázali porazit francouzské, anglické, belgické a nizozemské jednotky za měsíc a půl.
  Churchill tak ztratil podporu svých hlavních spojenců. Očekávání, že Spojené státy vstoupí do války, se nenaplnilo. Roosevelt se odhodláním Stenky Razinové vůbec nevyznačoval. A pak by takové síly šly proti Americe.
  Ruské jednotky postupovaly přes Afriku a Asii v pochodech, více problémů pocházelo z terénu a úseku komunikace než od nepřátelských jednotek. Vliv měl i nedostatek silnic, zejména v Africe. Ale nenáročný ruský voják hrdinně a stoicky překonává všechny potíže.
  Němci mohou přesunout vojáky do Afriky jen s obtížemi. Postup na Gibraltar byl zpožděn kvůli Francově tvrdohlavému odporu. A museli jsme přenést síly po moři. Rusové se probili do Afriky přes Egypt a je to pro ně mnohem jednodušší. Itálie také popadne vše, co může, a v této věci má Mussolini sevření hroznýše.
  K samotnému vylodění na metropoli v roce 1940 nedošlo. Ve vzdušné bitvě, především kvůli pasivitě Ruska, Británie přežila. Ale je třeba říci, že moudrý car Vladimir Kirillovič nechtěl, aby Británie kapitulovala předem, ale zcela racionálně zamýšlel zmocnit se všech jejích asijských a afrických kolonií.
  Kam půjde Británie? Nemá totiž žádné zásoby, bez kolonií a surovin - jeho pád je otázkou času.
  V zimě a březnu 1941 se ruské jednotky konečně dostaly do Jižní Afriky a porazily poslední africký Dominion. Britský pokus vysadit na Madagaskaru také selhal a v květnu 1941 bylo provedeno vylodění s následným vítězstvím.
  Japonsko ve válce bojovalo na straně Ruska a podařilo se mu ukořistit něco v Tichém oceánu. Léto 1941 bylo obdobím velké letecké ofenzívy proti britské metropoli.
  Ruské a německé letectví zaútočilo na Londýn a další města Anglické říše. A 8. listopadu, v den výročí mnichovského puče, k vylodění konečně došlo.
  Boje trvaly šestnáct dní a skončily vítězstvím ruských a německých jednotek.
  Tím ve skutečnosti skončila druhá světová válka. Ukázalo se, že je to méně krvavé a zdlouhavé než ve skutečném příběhu. A to velmi znatelně posílilo a rozšířilo ruské majetky. Zejména v Africe a Asii.
  Nastalo relativně klidné období. Rusko a Německo trávily své vlastní územní zisky. Třetí říše zahrnovala: Belgii, Holandsko, téměř polovinu Francie, stejně jako Maroko, část Alžírska a centrální majetky. Je pravda, že kvůli Francově pozici a určité nerozhodnosti Hitlera neměli Němci čas postoupit do rovníkových držav Francie a padli do rukou ruských jednotek.
  Přesto Německo stále dostalo pořádný kus africké půdy, přesahující svou rozlohou své vlastní území. Rozloha zemí Třetí říše se s přihlédnutím k evropským akvizicím více než ztrojnásobila. A pokud počítáme od hranic od roku 1937 s přihlédnutím k Rakousku, Sudetům a České republice jako protektorátu, tak čtyřikrát.
  Takže Němci jako celek měli dost na trávení, zvládnutí a asimilaci. Rusko navíc rozšířilo své koloniální majetky a stěží to všechno mohlo kontrolovat.
  A Itálie získala hodně: například většinu Súdánu, Somálsko, Ugandu a některé další akvizice, zejména Tunisko.
  Tím bylo přerozdělení světa prozatím dokončeno. Jak se ale říká, postupem času se začínají projevovat ambice.
  Spojené státy nezačaly na atomovém projektu vážně pracovat. Ve fašistickém Německu a Rusku se postoj také ukázal jako cool. Japonsko ještě není dostatečně rozvinuté, aby to dokázalo, a Británie a Francie se staly vazalskými zeměmi Třetí říše a Ruska.
  Takže výskyt jaderných zbraní byl na nějakou dobu odložen.
  Ale pokrok je samozřejmě neúprosný. Fyzici pracují, teorie se vyvíjí, stejně jako laboratorní experimenty. Ale jaderný projekt potřebuje vůli státu. Carské Rusko mělo již příliš mnoho starostí a výdajů souvisejících s rozšiřováním svého území. Ale Hitler měl z nějakého důvodu zášť proti takovým myšlenkám jaderného programu a věřil, že atomový projekt by jen promarnil spoustu peněz.
  Ruská pozemní armáda a letectví byly navíc nejsilnější a nejpočetnější na světě a rostlo i námořnictvo, zejména díky ekonomickému růstu.
  Carští generálové a maršálové raději vyvíjeli stavbu tanků, stavěli letadla, letadlové lodě a bitevní lodě. Proč potřebují nějaké pohádky o jaderných bombách? To znamená, že jak Němci, tak Rusové byli k tomuto problému lhostejní.
  Surovin bylo navíc dost na to, aby se alespoň v blízké budoucnosti nemuseli bát o energetické zdroje.
  Takže přes všechnu chladnost Pentagonu a Bílého domu iniciativa nedobrovolně přešla na Spojené státy. Navíc nejde jen o strach, že Rusové nebo Němci půjdou dál a vyvíjejí tlak na Nový svět, ale také o ekonomiku.
  Poté, co Spojené státy ztratily možnost získávat ropu z Asie, Afriky a Středního východu, měly dosud své vlastní vrty v Texasu na Floridě a začaly s těžbou na Aljašce.
  Ale populace USA rostla. Imigraci to v Rusku neodradilo a populace nadále rychle rostla. Černoši a Arabové měli obzvlášť dobrovolně dovoleno odejít do Spojených států.
  Rostla i americká ekonomika a aut přibývalo.
  A začalo hledání jaderného paliva a atomové reakce, která by mohla poskytnout kolosální energii.
  Od konce druhé světové války uplynulo deset let. Hitlerovo Německo mělo novou zbraň: kotoučová letadla schopná nejen létat obrovskou rychlostí, ale také prakticky zůstat nezranitelná střelbou z ručních zbraní.
  Němcům se navíc podařilo vypustit nad oběžnou dráhu umělou družici a hlavně v červnu 1951 prvního člověka do vesmíru.
  Carské Rusko se trochu opozdilo a plně pokročilo až v srpnu tohoto roku. Ve fašistické Itálii došlo ve stejném roce ke změnám. Zemřel Benedito Mussolini, uchazeč o titul Julia Caesara. Obecně byl italský diktátor ve vládě úspěšný. S přihlédnutím k výbojům v Africe, včetně Etiopie, se území ovládané Itálií za jeho vlády rozrostlo téměř třiapůlkrát. Kromě toho se Beneditovi v Evropě podařilo odříznout část Francie spolu s Toulonem.
  Ale nepustili ho do Albánie a Řecka - to jsou území ve sféře vlivu Ruské říše.
  Benedito by se samozřejmě dalo nazvat velkým a dobyvatelem, i když italská armáda se svými výkony příliš nezářila. Ale jeho syn a dědic se nepovažoval za horšího než jeho otec.
  A vzal podzim 1951 a napadl Albánii a Řecko... Není divu, že se říká, že všechny velké války začínají jakoby náhle.
  Vladimír Třetí z toho měl dokonce radost. Italské majetky v Africe jsou velké, dokonce větší než německé. Tak proč je nevyzvednout, pokud je k tomu dobrý důvod?
  Ruské jednotky zahájily nepřátelské akce 7. listopadu 1951 a zaútočily na Etiopii, Libyi a Súdán. Ruské jednotky jsou silnější, početnější a bojeschopnější než italské.
  Začali tedy rychle ničit těstovinovou armádu... Nikdo ale nečekal, že bez jakéhokoli varování vystoupí Adolf Hitler na stranu Mussoliniho mladšího.
  I když když se na to podíváte, nebylo nic nečekanějšího.
  Německo prohrálo první světovou válku s Ruskem a ztratilo nejvíce území v Rusku. A pokud se Němcům podařilo získat zpět to, co ztratili na Západě i s úroky, tak na Východě jim, upřímně řečeno, nezbylo nic.
  Hitler tedy se svými novými zbraněmi, zejména diskotékami a létajícími talíři, opravdu počítal. Kromě toho Fuhrer věřil, že tentokrát bude snazší bojovat s Ruskem než v první světové válce, protože Německo a Itálie by vedly společnost, aniž by měly druhou frontu.
  Počítalo se také s tím, že do války na Dálném východě vstoupí také Rusko uražené Japonsko a sváže tam nepřítele. Možná se ke koalici připojí Portugalsko a Španělsko, jako Británie a Francie? Mají mnohem blíž k Německu než k Rusku. A nějaké naděje se vkládaly do USA!
  Amerika navíc vybudovala působivé námořnictvo, mnoho letadlových lodí a modernizovala svou tankovou flotilu - i když byla kvantita i kvalita stále horší než armádní vozidla Starého světa.
  Sociální systém v carském Rusku zůstal autokratický a absolutní monarchií. Car a císař celé Rusi měli plnou moc: výkonnou, zákonodárnou i soudní. Parlament chyběl. Existovala Státní rada osob jmenovaných císařem, která však měla pouze poradní práva. Sám král vydával zákony a také nařízení. Měl také právo na popravu a milost, i když samozřejmě probíhal i soud. Porotní procesy byly zrušeny po vraždě Mikuláše II., takže soudnictví také jmenoval a odvolával car nebo úředníci jmenovaní císařem.
  Tento systém měl své výhody i nevýhody. Na jedné straně mohl císař rychle vyřešit ten či onen problém bez jakýchkoli sporů a dohod, na druhé straně však přílišná koncentrace moci v jedné ruce potlačovala iniciativu a dávala větší možnosti byrokracii. Zrodilo to různé oblíbence a oblíbence. Vladimír se nevyznačoval přílišným pokrytectvím a manželskou věrností. I když ženy neměly na jeho politiku velký vliv.
  V oblasti stavby tanků mělo carské Rusko mnoho výkonných a těžkých vozidel. Zkušenosti z bojových operací v Africe však ukázaly, že jízdní výkon tanku je nesmírně důležitý. Výsledkem bylo, že hlavní ruský tank nepřekročil hranici čtyřiceti pěti tun. Vzhledem k tomu, že větší hmotnost způsobila problémy s běžeckými schopnostmi, a to i na širokých tratích.
  Car miloval těžké tanky, ale jeho poradci odradili císaře od jejich sériové výroby. Šedesátitunový stroj byl ale k mání ve dvou tisících exemplářích. A nejoblíbenější tank, "Nikolai" - 3, byl vyroben v šedesáti třech tisících.
  A stroj váží čtyřicet pět tun a zbraň má ráži 122 milimetrů. Přední pancíř má dvě stě milimetrů, zadní a boční 120 milimetrů, rozložení je klasické.
  Hitler se vážně zajímal o těžké stroje. A chtěl jsem mít převahu nad Nikolajem v produkčním tanku. Německý vůz nabobtnal na hmotnosti 75 tun a to už byl limit, protože velká hmota byla extrémně náročná na přepravu po železničních tratích.
  Německé vozidlo bylo vyzbrojeno 128mm zbraní, mělo čelní pancíř 250 mm a boční a zadní pancíř 180. Uspořádání se rovněž blíží klasickému.
  Početně byl německý tank třikrát nižší než sovětský. Nemluvě o potížích s používáním příliš těžkých strojů.
  Ruská technika je však roztroušena po širokých oblastech a na evropském sektoru fronty panuje přibližná rovnost v počtu vozidel a pěchoty. I když obecně je ruská armáda mnohem početnější než německá. A Rusko má obrovskou populaci: zahrnuje Indii, Čínu, většinu Afriky, Blízký východ, Persii, Indočínu a mnoho dalšího.
  Samozřejmě, že Hitlerovo rozhodnutí zaútočit na carské Rusko, i když vezmeme v úvahu, že má na své straně Japonsko a Itálii a možná i Francii a Británii, je kolosální hazard. Ale Fuhrer je obrovský dobrodruh.
  Je třeba poznamenat, že kotoučové roviny, do kterých Třetí říše vkládala tak velké naděje, nejsou v praxi příliš účinné. Vytvoření silného laminárního proudu vedlo k enormní spotřebě paliva a doba letu létajících talířů se ukázala jako relativně krátká. Mohli tedy jednat, a to i s přihlédnutím k obrovské rychlosti na nijak zvlášť významné vzdálenosti. Laminární proudění navíc chránilo kotouč před ručními zbraněmi, ale zase bránilo střelbě z létajícího talíře.
  Němci tedy mohli shazovat pouze rádiem řízené střely ze svých disket, a pak pod úzkým úhlem, nebo vypnutím laminárního proudění, ale zároveň se stát zranitelnými.
  Ale v každém případě se Hitler rozhodl zaútočit na Rusko a hodil své karty do hry. Navíc se fašista bál, že pokud bude Itálie poražena, zaútočí i na něj. Měl knír a nikomu nevěřil.
  Zpočátku dosahovali nacisté úspěchu díky překvapení z útoku a lepší organizaci svých jednotek. Ale načasování útoku bylo zvoleno špatně. Začal padat sníh a tanky dostaly smyk. Fritz mohl dobýt část Polska, včetně Krakova, ale uvízl poblíž Varšavy.
  Ruská vojenská mašinérie se točila... Japonsko, jak Fuhrer očekával, vstoupilo do války, ale jeho flotila neměla nad ruskou tichomořskou flotilou převahu a bitvy byly přibližně vyrovnané. A Japonsko prakticky neodvádělo pozornost svých pozemních sil od západních operací. Navíc samurajové byli ve vzduchu horší než Rusové, a to jak počtem, tak kvalitou. A Země vycházejícího slunce dokázala zachytit jen několik malých ostrůvků.
  Opatrní Franco a Salazar se vstupem do války nijak nespěchali. Rusko je velmi silný nepřítel. Musíme se dívat a čekat. Ve skutečné historii se Franco během druhé světové války omezil na vyslání modré divize fašistických dobrovolníků.
  Nyní vypadal poměr sil v Africe obzvláště nerovně.
  Itálie rychle ztratila svůj majetek na temném kontinentu.
  Na jaře 1952 zahájila carská armáda ofenzivu ve východním Prusku a dokázala do hloubky prolomit obranu nepřítele. Nacisté měli potíže s opuštěním postupu carské armády u Königsbergu, ale císařská vojska začala postupovat na Sudety a Krakov.
  Ukázalo se, že hbitější ruské tanky byly docela schopné bojovat s těžkým, ale méně obratným nepřítelem. Dobře si vedly i čínské divize pod velením ruských generálů.
  Němci byli nuceni opustit Krakov... A pak kvůli hrozbě obklíčení začali ustupovat od Visly k Odře.
  Ne, tohle nebyl průběh války, který posedlý Fuhrer očekával. Ale je to moje vlastní chyba. Navíc Francouzi a Britové, kteří cítili fašistickou okupaci, se vůbec nesnažili zemřít pro Führera. Takže doplňování bylo narušeno a vazalské země chtěly triviálně odsedět.
  A ty horší věci šly Němcům na frontě.
  V zimě Němci ztratili veškerý svůj majetek v Africe. A přes zimu, do jara, se úplně stáhli do Odry. Ruská vojska osvobodila Prahu a Sudety a přiblížila se k Vídni. Navíc porazili Itálii a obsadili Řím, Neapol a Sicílii. Takže jaro 1953 neslibovalo pro nacisty nic dobrého. 8. dubna 1953 však Hitler náhle zemřel. Nové německé vedení zoufale žádá mír.
  Vladimir Kirillovič Romanov velkoryse souhlasil. Němci za to ale draze zaplatili. Nová hranice nyní procházela podél Odry: Belgie, Holandsko a Dánsko získaly suverenitu, ale v rámci vazalského státu Ruské říše. Francie získala zpět své dříve ztracené majetky, ale stala se ještě více závislou na Rusku.
  Itálie a Německo ztratily všechny své kolonie, které se nyní staly majetkem královské koruny. I samotná Itálie získala status ruského vazala a Sicílie a Sardinie se přímo staly součástí říše Vladimíra III.
  Německo také ztratilo velkou část své nezávislosti a zaplatilo velké reparace.
  Japonsko také ztratilo veškerý svůj majetek kromě vlastního území a bylo nuceno stát se vazalským státem. A car Vladimir Kirillovič Romanov také obdržel titul císaře Japonska.
  Pod ruskou kontrolu se samozřejmě dostala i ta část Austrálie, která dříve patřila Zemi vycházejícího slunce.
  V srpnu 1953 Spojené státy konečně otestovaly atomovou bombu. O osm let později byl jaderný džin z láhve venku. V každém případě pokrok nelze zastavit. A výskyt atomové bomby je nevyhnutelný. V nejextrémnějším scénáři by se jaderné zbraně mohly objevit maximálně o dvacet let později než ve skutečnosti.
  S určitým zpožděním začala carská vláda rozvíjet svou reakci.
  Dosud se Spojené státy nemohly rozhodnout jít do války s tak mocným impériem. Navíc není tak snadné se ze zámoří dostat do hlavních ruských průmyslových a ekonomických center.
  A výroba jaderných náloží vyžadovala jak čas, tak peníze! Spojené státy měly finanční prostředky, ale čas se krátil. Carské Rusko se svými zdroji a mohutným intelektuálním potenciálem velmi rychle dorovnalo mezeru v této oblasti. A v roce 1956 se atomová bomba objevila i ve Vladimíru III.
  Kapitalistické a demokratické USA, výrazně horší než Rusko v populaci a zdrojích, postupně ztratily své trumfy.
  Jediné, co mohli udělat, bylo použít jaderné zbraně jako odstrašující prostředek a pokusit se podkopat carské Rusko zevnitř. Zatím se jim to ale nepodařilo.
  Vladimir Kirillovich neměl po své první manželce žádné mužské potomky a znovu se oženil. A rozmnožil dědice a říkal mu George.
  Carské Rusko provedlo expanzi vesmíru. V roce 1959 proběhl pilotovaný let na Měsíc asi o rok dříve než Američané. Pak v roce 1971 na Mars. Alternativní svět se stal bezpečnějším než realita.
  V roce 1975 přistál člověk na Venuši. V roce 1980 na Merkuru. V roce 1981 na jednom ze satelitů Jupiteru. A v roce 1992, právě v roce smrti Vladimira Kirilloviče Romanova, ruský kosmonaut hrdě vkročil na Pluto.
  Jiří první zdědil korunu ve věku osmnácti let. A obecně lze říci, že Vladimír Třetí, Veliký, strávil svou 54letou vládu velmi úspěšně. A pak pokračovala dynastie Romanovců.
  
  
  
  MIKULÁŠ DRUHÝ NEJSLAVNĚJŠÍ Z HLEDÁNÍ!
  Řekněme, že car Alexandr Třetí naopak zemřel dříve: v roce 1987 na atentát organizovaný Leninovým starším bratrem Alexandrem.
  Zdálo by se to ještě horší. Ale vlastně ne. Nicholas II se stal carem dříve a dříve se oženil: aby v případě, že se něco stane, dosadil svého syna na trůn. Jeho žena je ale jiná a dědic zdravý a Rasputin tam rozhodně není. A tak nejprve obecně, jako ve skutečné historii: TRANSIB se buduje, ekonomika vzkvétá - expanze do Číny. Pravda, lodě se v Baltském moři staví o rok dříve. A trochu více povznesení, kvůli dřívějšímu vzestupu finančního génia Witte.
  Válka s Japonskem nezačala moc dobře, ale Varjagům se podařilo uprchnout a admirál Makarov nezemřel. Příběh se trochu posunul a všechno jde trochu jinak. Ve skutečné historii však Varjagům zbývalo jen málo času na útěk a smrt admirála Makarova byla obecně náhodná a nepravděpodobná.
  Ruská flotila v čele s admirálem Makarovem si počínala celkem obratně a potopila japonské lodě. A pak, když byly na mir vyhozeny do povětří dvě japonské bitevní lodě, Makarov zaútočil na samuraje a potopil další tucet a půl lodí.
  To znamená, že vše proběhlo v pořádku. A Japonsko ztratilo převahu na moři.
  Ale na souši se samuraj ukázal jako slabší. Kuropatkin odrazil všechny japonské pokusy o postup a způsobil jim velké škody. Nejednal však příliš rozhodně. Brzy ale od Baltského moře připluly ruské lodě a Makarov konečně ovládl všechny vody.
  Rusové dokonce začali vyloďovat jednotky na Tchaj-wanu a poté na hřebeni Kuril.
  Dokud nezasáhl Theodore Roosevelt a nenabídl zprostředkování. Rusko přijalo Mandžusko, Koreu, Mongolsko, Kurilský řetězec a Tchaj-wan.
  Objevila se i Zheltorossiya. Tak vznikla nová říše.
  Král se však ještě příliš neostýchal. V roce 1914 vypukla druhá světová válka. Rusko je na tuto válku lépe připraveno: ekonomika je silnější, území a populace jsou větší a nic nestojí v cestě. Navíc nedošlo k recesi způsobené nepokoji a takzvanou revolucí.
  První světová válka pokračovala s různým stupněm úspěchu. Byly tam chyby a úspěchy ruských generálů. Ale v roce 1915 se Němcům podařilo dosáhnout menšího úspěchu, protože carská armáda byla větší a lépe zásobená. Ale přesto Rusko ztratilo polovinu Polska a Haliče. Němci však nemohli vstoupit do Běloruska a pobaltských států - frontová linie procházela podél Visly.
  A v šestnáctém roce již carská armáda dosáhla velkého úspěchu proti Rakousku a Turecku. Osmané byli téměř úplně poraženi. Stejně jako Rakušané dobyli Przemysl a Krakov. Německo dostalo strach. Na jaře roku 17 obsadili Rusové Istanbul. Významných úspěchů dosáhlo carské Rusko také při letní ofenzivě proti Rakousku a Německu. A na podzim, když už carská vojska dosáhla Odry, Německo kapitulovalo. Následovalo rozdělení Rakouska-Uherska a Turecka. Rusko přijalo Malou Asii, severní Irák a Istanbul. Halič, Bukovina, československé a uherské království a Krakov. Plus Danzig, část východního Pruska, oblast Klaipeda . Rusko tak mnohonásobně posílilo. A Německo také zaplatilo obrovské reparace.
  Car Nicholas II nespěchal, aby vzal všechno a všechny. Ale Rusové, Britové a Francouzi si Saúdský poloostrov rozdělili. Poté si Britové a Rusové rozdělili Írán a Afghánistán. Dokončeno přerozdělení světa.
  Až do roku 1929 byl celý svět na vzestupu, dokud nepropukla Velká hospodářská krize. V roce 1931 Japonsko zahájilo válku proti Rusku. A bylo rychle poraženo a spolu s veškerým tichomořským majetkem obsazeno. A pak přišlo referendum a inkluze v Rusku.
  Car Nicholas II využil oslabení Británie, Francie a Spojených států, zachvácených Velkou hospodářskou krizí, a vedl válku za dobytí Číny. A to se stalo jeho velkým vítězstvím.
  Aby poněkud urychlil rusifikaci, učinil Mikuláš II. nenáročné rozhodnutí - oficiálně zavedl v Rusku polygamii - změnil teologii a dogmata pravoslavné církve. Takto byla přijata reforma.
  A král si vzal druhou ženu. Rusové byli povzbuzováni, aby si vzali cizince a měli mnoho dětí. Také obrovská Čína musela být rusifikována. Jaký je nejlepší způsob, jak to udělat? Vezmi si Číňanky!
  V Německu se Hitler nedostal k moci. V tomto příběhu mu chybělo málo. Příliš extremistické. Hlavním dráždidlem byl fašista Mussolini, který dobyl Etiopii. A sen stát se novým Caesarem a Trojanem se spojil v jedno.
  V květnu 1937 vypukla válka mezi Ruskem a Itálií. Jak se ukázalo, Mussolini se ukázal jako sebevražda. Ruská vojska dobyla celou Itálii za dva měsíce a za další tři všechny kolonie státu. K carskému Rusku také nakonec patřilo Rumunsko a Jugoslávie a o něco později Bulharsko. Po dokončení anexe území. Na podzim roku 1939 zemřel Mikuláš II. A jeho dědic, zcela zdravý Alexej II., se stal novým carem.
  V tomto případě Nicholas II vládl padesát dva let - překonal výsledek Ivana Hrozného. A jeho vláda se ukázala být nejúspěšnější v historii Ruska a jeho dobytí byla prostě rekordní. Žádný král nikdy tolik neukořistil. Rusko se konečně usadilo v Číně a posílilo ve všech směrech.
  Poté však za Alexeje Druhého začalo dlouhé období míru. Francie, Británie a USA válku nechtěly. Ale Německo bylo odzbrojeno a nemělo sílu. Nastala tedy situace, která se uklidnila.
  Koloniální říše nadále existovaly. Rusko zůstalo největší zemí, ale Británie byla formálně druhou mocností a byla v oblasti o něco nižší než carská říše. Austrálie, Jižní Afrika a Kanada však byly téměř nezávislými panstvími. A v Indii... V roce 1968 vypuklo v Indii velké povstání a po dvou letech války byli Britové vyhnáni. Carská armáda ale vstoupila na indické území a protesty potlačila. Poté Británie tuto kolonii ztratila a Rusko ji získalo. Brzy Rusko také obsadilo jih Íránu.
  Po Alexeji Druhém v roce 1969 zdědil trůn Mikuláš Třetí. Carská říše byla na vzestupu. Francie tak v roce 1979 ztratila kontrolu nad Indočínou a Thajskem. A také tam přišla královská vojska.
  A v osmdesátých a devadesátých letech se Afrika dostala pod kontrolu carského Ruska. Po roce 2001 nastoupil na ruský trůn Petr, čtvrtý syn Alexeje II.
  Carské Rusko do této doby pohltilo téměř celou Afriku, Asii a zabralo kolonie dalších zemí včetně Indonésie. Ale samozřejmě to nešlo proti Austrálii.
  Nastalo období klidu. USA, Británie a Francie měly jaderné zbraně, Německo mělo ekonomickou moc. Rusko má ekonomickou sílu, jaderné zbraně, největší armádu na světě a populaci. A stále absolutní autokratická monarchie bez parlamentu. Američané, kteří byli druhou mocností, nebo dokonce supervelmocí, si z toho dělali nárok na Rusko.
  Nedostatek demokracie však vůbec nebránil rozvoji pokroku. Konkrétně v roce 1943 v carském Rusku letěl do vesmíru první člověk. A v roce 1961 na Měsíc. Let na Mars se uskutečnil v roce 1974. A do roku 2000 byly navštíveny téměř všechny planety Sluneční soustavy. Připravovala se velká výprava ke hvězdám. Odstartovala v roce 2018 a vrátila se do Alpha Centauri.
  Carismus tedy vůbec nebránil vědě v pohybu. Petr Čtvrtý z dynastie Romanovců dokonce prohlásil, že osvícený absolutismus je lepší.
  Zvláště na pozadí skandálů, které neustále otřásly administrativou Donalda Trumpa.
  Nicholas II byl stále považován za největšího krále všech dob a národů. Carské Rusko na koni a světový hegemon. Okraje a kolonie se postupně rusifikují. Impérium nabírá na síle. A celý svět se stal lepším místem.
  A proč? Díky Alexandru Uljanovovi, Leninovu bratrovi, který byl popraven za vraždu. Sám Lenin zůstal v zahraničí. Setkal se s Walesem a také se začal zajímat o psaní sci-fi, na kterém velmi zbohatl a udělal si jméno. A tak se stal slavným, stal se slavným a slavným a byl přeložen do mnoha jazyků. Stalin zemřel ve vězení na tuberkulózu a obecně zůstal známý pouze odborníkům. Trockij se brzy zapojil do revolučních aktivit a udělal dobrou kariéru úředníka, až se dostal do hodnosti skutečného tajného rady a náměstka ministra. Voznesenskij se stal ministrem za cara a dosáhl hodně. Chruščov zůstal malým obchodníkem a nezískal slávu. Brežněv postoupil do hodnosti plukovníka. Andropov sloužil u policie a stal se také plukovníkem. Gorbačov se stal významným obchodníkem a showmanem. Jelcin zůstal obchodníkem. Putin postoupil do hodnosti plukovníka tajné policie a odešel se ctí do výslužby. Medveděv je drobný úředník. Žirinovskij, zakladatel novin a showman. Zjuganov se pokusil pracovat v podzemí proti carovi. Dostal trest vězení, poté se stal informátorem tajné policie. Odešel s hodností kapitána. Žukov postoupil pouze do hodnosti majora. Vasilevskij se stal generálporučíkem, Shaposhnikov se stal generálporučíkem. Velkoadmirál Kolčak a držitel mnoha řádů. Makarov se také stal velkým admirálem, bojoval v první světové válce. Nikoli však v první, ale jediné světové válce, neboť druhá světová válka nebyla. Stal se slavným... Brusilov se stal polním maršálem a držitelem Řádu svatého Ondřeje I. Děnikin, Wrangel, Kornilov a Kuropatkin se stali polními maršály.
  A za králů se žilo dobře. A ceny se nezvýšily více než sto let. A rubl měl stabilní zlatou podporu 0,77 gramu. A mnoho národů žilo za krále dobře.
  Všichni měli stejná práva a mnozí se nazývali Rusy, dokonce i Afričany. Za cara se všem dařilo dobře. Požadavek trvalého pobytu zůstal zachován pouze pro Židy neortodoxního vyznání. Těch však bylo stále méně a méně.
  Za cara však nastaly určité problémy. Jedním z nich byla vysoká porodnost a nízká úmrtnost, což vedlo k přelidnění. Ale to se mělo vyřešit expanzí vesmíru. Rozvoj vědy a zemědělství navíc umožnil vyřešit problém hladu. Jídla bylo dost pro všechny. Ale populační růst v říši je více než tři procenta ročně. A to hrozilo problémy v budoucnu.
  Carská vláda našla cestu v expanzi vesmíru. A zdálo se to rozumné. A byly postaveny nové hvězdné lodě a prováděl se výzkum nadsvětelných rychlostí.
  
  
  
  50 LET ALEXANDRA TŘI - SKVĚLÉ!
  Pokus o atentát na Alexandra II v roce 1866 byl úspěšný. V důsledku toho král osvoboditel zemřel. A na trůn nastoupil Alexandr Třetí. Výhodou bylo, že nestihli prodat Aljašku a nový ruský císař nebyl nakloněn vzdát se žádné země. I když jsou vzdálené a zatím nepříliš cenné.
  Stavba silnice na Sibiř do Vladivostoku navíc začala ještě dříve. A mělo to dojít na Čukotku!
  Car Alexandr Třetí byl silný, rozhodný, odhodlaný, zdravý a fyzicky velmi silný. Vládl pevnou rukou a pod ním Rusko vstoupilo do období největšího rozkvětu a úspěchů!
  Je tedy dobře, že velký císař začal vládnout o patnáct let dříve než ve skutečné historii!
  Nejprve tvrdě potlačil všechny protesty revolucionářů a Narodnaja Volja. Poté začal reformovat armádu a námořnictvo. S uvedením věcí do pořádku.
  Král dosáhl hodně. Stavěly se silnice, mosty, továrny a v zemi se rychle rozvinul kapitalismus. Při zachování autokracie. Carská vláda vedla malé války, přesouvala se přes Střední Asii a rozšiřovala tam svůj vliv.
  V roce 1977 vypukla velká válka s Tureckem. Šlo to ještě lépe, rychleji, vítězněji s menšími ztrátami než ve skutečné historii. Genialita Skobeleva v něm zazářila v plném světle!
  Ruská vojska porazila Turky s menšími škodami. A hned se jim podařilo dobýt Istanbul. Od té doby tam dorazili před anglickou eskadrou. Tato válka byla tak úspěšná, že král-kněz dostal jméno Vítězný Alexandr! A Skobelev se stal nejmladším polním maršálem v ruské historii.
  Türkiye bylo rozděleno. Britové obsadili Egypt a Súdán. Rusko zabralo Irák, Palestinu, Sýrii a část Saúdské Arábie, Malou Asii, celou Arménii a Balkán!
  Alexandr Třetí tak celkem rychle a poměrně snadno dobyl rozsáhlé území. A pokračoval ve své expanzi na jih. Přesun přes Írán, Turkmenistán a dále do Afghánistánu!
  Na Indii se zaměřila i carská armáda! Britové byli připraveni bojovat. Vznikla aliance Ruska, Německa, Rakouska-Uherska proti Francii a Británii.
  Německo zahájilo ofenzivu proti Republic of the Rooster v roce 1992. Británie vyhlásila válku Německu a Rusku. Rakousko-Uhersko získalo Bosnu a Hercegovinu a zaútočilo na Itálii.
  Rusko zahájilo kampaň proti Indii, francouzským majetkům a Indočíně. Tak vlastně začala první světová válka. Ale Rusko a Němci už jsou spolu!
  Rusko zaútočilo i na Egypt.
  Carská vojska za podpory místního obyvatelstva obsazují Indii a Írán. Dále vstupují do Indočíny. A Prusové opět porazí Francouze a obklíčí Paříž.
  Republikáni se dále odmítají vzdát. A Paříž je napadena, značně zničena. Němci také obsadili Belgii a Holandsko.
  Británie je už nějakou dobu ve válce. Ruská vojska okupují Egypt a Súdán. Na moři je válka. Ruská armáda postupuje napříč Afrikou. Až do Jižní Afriky. A sbírá kolonie pro sebe. Němci se také chopí některých věcí.
  Ale Rakousko-Uhersko uvízlo ve válce s Itálií. Pravda, v roce 1894 přišli Němci na pomoc Rakušanům. A dokončují dobytí Itálie.
  Poté je země pomerančů rozdělena mezi sebe.
  Válka se přesouvá k moři. A zde se projevuje genialita námořního velitele admirála Makarova. Což dosahuje řady brilantních vítězství. Donutí paní moří kapitulovat.
  Rusko ovládlo Indii, Indočínu, většinu Afriky a také Austrálii a vyřadilo odtud Brity. Ruští vojáci opustili Británii a Kanadu. Také tam založili kolonii. Británie tak ztratila téměř všechny své kolonie a Rusko je získalo. Zachycení Kanady bylo usnadněno tím, že Rusko udržovalo kontrolu nad Aljaškou. A přítomnost velmi silné flotily. A génius admirála Makarova a Rožděstvenského.
  No, to není všechno. Rusko postupovalo směrem k Číně. Také velmi úspěšné. A v roce 1904 začala válka s Japonskem.
  Ale na rozdíl od skutečné historie se tato válka ukázala jako ne obtížná, ale spíše rychlá. Navíc japonská flotila byla spíše slabá, zatímco ruská naopak velmi silná. Po porážce Japonců ruské jednotky dobyly Tokio. A pak se konalo referendum a drtivá většina Japonců hlasovala pro připojení k Rusku.
  Car Alexander III získal nové vítězství. Pak přišla dobrovolně vynucená anexe Číny. Tedy region za regionem, provincie za provincií. Královská říše dosáhla obrovských rozměrů. Z USA, celé Kanady a Aljašky, celé Asie, Rakouska, pacifické oblasti. Do Jižní Afriky a německého majetku v západní Africe.
  Plus také Rakousko-Uhersko. Taková obrovská síla.
  Ale Němci a Rakušané chtěli samozřejmě víc. Francie je stále okupována Německem. Británie, uražená Ruskem, také chce válku.
  Císařovi se podařilo sestavit koalici: Španělsko, Portugalsko, Německo, Rakousko-Uhersko a Švédsko proti obřímu Rusku. Němcům se také podařilo dobýt Dánsko a Norsko během války s Británií. Byla vytvořena silná koalice.
  A válka začala 1. srpna 1917. Právě ve chvíli, kdy zemřel Alexandr Třetí a na trůn nastoupil Mikuláš II. Byl proveden výpočet, že bez tak velkého panovníka, jakým byl Alexandr Třetí, který se zotavil jedenapadesát let, by Rusko jistě prohrálo.
  Ale Nicholas II měl trvalou a silnou moc. Bez Rasputina a nemocného dědice. Mohl by tedy bojovat s koalicí.
  A začala válka... Němci šlapali jako tajfun. Ruské jednotky jim čelily silnými protiútoky. Rozhořel se velký a urputný boj.
  Nicholas II, obecně, spoléhat se na řetězec pevností, důkladně vyčerpal německé a rakouské jednotky. A pak zahájil protiofenzívu. A v Africe ruské jednotky s použitím prvních lehkých terénních tanků na světě úplně porazily Rakušany a Němce. A vyčistili Temný kontinent.
  Švédsko i Norsko byly dobyty poměrně rychle.
  Válka trvala rok a půl a skončila tím, že ruská armáda, která byla početnější a měla silnější tanky, dobyla celou Evropu. Pak Británie padla. Rusko konečně nastolilo nadvládu nad východní polokoulí.
  A velkým dobyvatelem se stal i car Mikuláš II. Mír panoval až do roku 1929, kdy vypukla Velká hospodářská krize. Všeobecná hospodářská krize vedla k tomu, že v roce 1931, právě 1. května, začala válka mezi Ruskem a poslední velkou supervelmocí, USA!
  Carská armáda Mikuláše II vstoupila na hranice Ameriky. Síly byly nerovnoměrné. Američan neměl téměř žádné tanky a byl špatně vycvičený. A Rusko mnohonásobně převyšovalo USA. Lepší byli i velitelé carské říše. Válka tedy šla od samého začátku jedním směrem. Rusko vítězilo a postupovalo. A 30. září, po dobytí New Yorku a Washingtonu, Spojené státy kapitulovaly. Tím se obrátila další stránka historie. V roce 1934 zahájil Nicholas II invazi do Mexika a poté vzhůru do Latinské Ameriky a dobyl latinské státy. Až do pádu poslední samostatné republiky Chile v prosinci 1936.
  Tak Nicholas II konečně dokončil příběh. Carské Rusko sjednotilo všechny země a národy planety Země.
  7. listopadu 1937 se císař celé planety Země Nicholas Největší zřítil v letadle. A jeho vláda také skončila. Králem se stal Alesey II. Zdravý, mladý dědic - asi třiatřicet. Pod ním začala expanze vesmíru. Nové hranice a nové lety. Monarchie byla neotřesitelná. Lidstvo je sjednoceno a dobývá vesmír.
  GENERALISSIMO KONDRATENKO
  Velitel Port Arthuru zemřel, ve skutečné historii byl zraněn na hlavě, ale úlomek úlomku prošel o několik milimetrů blíže mozku. Stručně řečeno, zrádce, který se vzdal citadely, zemřel a jeho místo zaujal hrdina obrany Port Arthuru Kondratenko.
  Aby posílil obranu pevnosti, nový velitel odepsal všechny námořníky a námořní dělostřelectvo na břeh a odzbrojil eskadru, ale posílil Port Arthur.
  V důsledku toho byla citadela důkladně chráněna, plus obratné akce velitele Kondratenka. Obrana obstála úspěšně. Kondratenko včas posílil obranu pevnosti Vysokaja a Japonci ji nedokázali dobýt.
  Do konce prosince byli samurajové z útoků vyčerpaní. V lednu nastal klid způsobený Kuropatkinovým pokusem o jeho odblokování, ale nebyl příliš úspěšný.
  V únoru došlo k dalšímu útoku a znovu byl odražen s těžkými ztrátami pro Japonce.
  Při obraně se chlapec Oleg Rybachenko choval hrdinsky. V době obléhání bylo tomuto chataři pouhých deset let. Dítě bojovalo spolu s dospělými a chodilo na průzkumné mise.
  Ukázal se jako velmi odvážný a bojovný. A obrana vydržela. Teď už přišel březen... Japonci zase ustoupili. Krvavá neděle se v Rusku nekonala, protože car Nicholas, protože Port Arthur měl dobrou náladu, vyšel mezi lidi. Ruská armáda byla doplňována a stávala se větší a větší. Na konci března se Japonci pokusili o postup, ale Kuropatkinovy síly měly příliš velkou početní převahu a všechny útoky odrazily.
  A co je ještě lepší, jednotky generála Legse byly spoutány obléháním Port Arthuru. Po těžkých ztrátách Japonci ustoupili. Ale Kuropatkin znovu zaváhal.
  Koncem dubna následovalo nové přepadení, které však bylo také odraženo.
  A Oleg Rybačenko, tento statečný chlapec, dokonce zajal japonského plukovníka, samozřejmě pomocí pasti.
  Začátkem května došlo jen k menším šarvátkám a 25. Rožděstvenského squadrona konečně vstoupila do Port Arthuru. Slavný admirál přivezl jedenapadesát lodí, které překonaly tři oceány najednou!
  Poté obrana získala posily. A na začátku června následoval poslední útok na Port Arthur. Útok je zoufalý a krutý. Znovu byl odražen s obrovskými ztrátami pro Japonce. Car nakonec Kuropatkina odstranil a jmenoval Lineviče . V polovině července 1905 byli Japonci definitivně poraženi. A hrdinská obrana Port Arthuru, která trvala více než rok, skončila.
  Kondratenko byl vyznamenán Řádem sv. Ondřeje Prvního. A obdržel hodnost polního maršála. Poté Rožděstvenského eskadra spolu s Port Arthurem porazila Japonce na moři. Navíc v bitvě zemřel sám admirál Togo.
  Japonsko bylo nuceno uzavřít mír s Ruskem prostřednictvím Spojených států.
  Museli jsme postoupit Kurilské ostrovy a Tchaj-wan. Rusko si zajistilo protektorát nad Koreou, Mandžusko a kontrolu nad Port Arthurem. Kromě toho Japonsko zaplatilo carskému Rusku obrovské odškodné ve výši miliardy zlatých jenů.
  Vítězství posílilo postavení cara Mikuláše II. Rusko rozšířilo svá území a Želtorossija se začala formovat díky dobrovolné anexi čínských regionů. Žádná Státní duma - Rusko zůstalo absolutní monarchií, bez parlamentu.
  Samozřejmě, že díky vítězství a politické stabilitě pokračoval ekonomický růst dříve než ve skutečné historii a byl silnější.
  První světová válka začala jako ve skutečné historii. Úspěšnější ale bylo pro Rusko. Která armáda byla větší a lepší, a to i díky reformám polního maršála Kondratenka, a ekonomika byla silnější a autorita cara byla vyšší.
  Válka trvala jen něco málo přes rok a skončila rozpadem Rakouska-Uherska a kapitulací Osmanské říše a Německa. A Bulharsko, když vidělo, jak to voní, se postavilo na stranu Srbska a Ruska, stejně jako Itálie a Japonsko.
  Polní maršál Kondratenko obdržel nejvyšší hodnost - generalissimo. A stal se držitelem téměř všech řádů, jako Suvorov. Brusilov se stal polním maršálem. Admirál Kolčak, Kornilov a Děnikin udělali kariéru. Carské Rusko k sobě připojilo: Halič, Bukovinu , Krakovské vojvodství, Poznaňskou oblast, Klajpedu. Československo se také stalo součástí Ruské říše. A Malá Asie s Konstantinopolí. A severní Irák.
  Vše se obecně ukázalo být dobré. Japonci si rozdělili německé kolonie s Ruskem v Tichém oceánu.
  Poté byla Saúdská Arábie rozdělena mezi Rusko, Francii a Británii. Poté, po krátké válce, si Rusko a Británie rozdělily Írán.
  A pak Afghánistán. Pravda, trochu se tam bojovalo. A Britové zpočátku moc štěstí neměli.
  Svět získal stabilitu a prosperitu. Až do Velké hospodářské krize v roce 1929. Rusko se po rychlém růstu také dostalo do krize.
  V roce 1931 Japonsko zaútočilo na Rusko a hledalo pomstu za předchozí porážky.
  Ale tentokrát to byla sebevražda. Carská vojska porazila Japonce. Admirál Kolčak není vůbec starý, ukázal svou genialitu, srovnatelnou s Ushakovem. Země vycházejícího slunce byla na moři zcela poražena a poté obsazena. Následovalo referendum, ve kterém se většina Japonců vyslovila pro připojení k Rusku.
  Svou moc v Tichém oceánu tak posílil car Mikuláš II. Rusko pokračovalo ve svém přesunu do Číny. Británie, Francie a Spojené státy, oslabené krizí, nezasahovaly do převzetí kontroly nad Nebeskou říší.
  V roce 1933 se v Německu dostal k moci Hitler. Začal obnovovat bývalou moc bývalé říše. A samozřejmě se snažil nehádat se s Ruskem.
  Mussolini v Itálii měl přátelství s Ruskem. A tiše dobyl Etiopii a rozšířil své kolonie. Hovořilo se o vytvoření Triple Alliance.
  Carské Rusko chtělo anektovat všechny kolonie slábnoucí Anglie a Francie. Němci a Italové jsou také srozumitelní. USA měly své vlastní plány.
  V roce 1937 se Německo spojilo s Rakouskem a vyrobilo Anšlus. A v listopadu 1937 havarovalo druhé letadlo z Nikolaeva. Království bylo přerušeno velmi úspěšně. Nicholas II dosáhl kolosálních zisků během své třiačtyřicetileté vlády.
  Říkali mu Nikolajev Veliký! A dokonce i Největší, stali se vyššími než Petr Veliký.
  Za Mikuláše II. byl pracovní den zkrácen na deset hodin a sedm let vzdělávání se stalo povinným a bezplatným. Celostátní průměrný plat dosáhl 75 rublů měsíčně s nulovou inflací a zlatým krytím rublu. Královská měna byla nejtvrdší a nejsměnitelnější na světě.
  Rusko mělo největší pozemní armádu na světě a co do velikosti flotily předčilo Británii i Spojené státy.
  Ruské tanky byly nejlepší na světě, stejně jako letadla. A vrtulníky byly v té době prakticky jediné na planetě Zemi. Nejpočetnější a nejkvalitnější ponorková flotila. Nejlepší dělostřelectvo. Pokročilé technologie v televizi a videu. V carském Rusku se také začalo natáčet první barevné kino na světě. Včetně díky vášni cara Nicholase II pro fotografování.
  Po anexi Číny zaujalo Rusko první místo na světě z hlediska počtu obyvatel a předběhlo Británii se všemi jejími koloniemi.
  Car Nicholas II reformoval pravoslaví a legalizoval mnohoženství. Tento moudrý suverén dokázal spoustu věcí. A zemřel, nebyl popliván, nebyl pronásledován, neztratil Rusko, ale velký muž. A jen několik milimetrů pohybu fragmentu mělo takový dopad na historii Ruska. A také se říká, že v historii neexistují náhody! Tak se to stává. Ukázal to jak Mikuláš II., tak fenomén Generalissimo Kondratenko.
  Po smrti cara Mikuláše ale nastal dočasný skok. Nejprve zemřel panovník Alexej II. dříve, než mohl být korunován. Pak zemřel i další dědic, Kirill Vladimirovič Romanov. A Vladimir III nastoupil na trůn v roce 1938. Car je mladý, ale obecně není hloupý a má silnou vůli a ambice.
  No, pustil se do práce! Rusko, Itálie, Německo, Británie, Francie a možná v budoucnu i USA. Zde je samozřejmě Triple Alliance mnohem silnější.
  V květnu 1940 Německo napadlo Francii, Belgii, Holandsko a Británii. Rusko napadlo francouzské, anglické a holandské kolonie. Začalo neobřadné zabírání území.
  Britové a Francouzi nemohli odolat ruské armádě. A za měsíc a půl Němci porazili a donutili Francii, Belgii a Holandsko ke kapitulaci.
  Poté Führer obsadil Španělsko a Portugalsko a dobyl Dánsko a Norsko. Rusko okupovalo Švédsko.
  Válka byla téměř jednostranná. S podporou místního obyvatelstva Rusko dobylo Indii, Indočínu, jižní Afghánistán, jižní Írán, Blízký východ a vstoupilo do Egypta.
  Samozřejmě, že koloniální jednotky nemohly odolat carské armádě a ve skutečnosti ani nechtěly. Dobytí Afriky bylo poněkud zpožděno kvůli nedostatku silnic a natažených komunikací. Němci postupovali přes Afriku přes Gibraltar a Maroko, Rusové přes Egypt a pak Súdán.
  Spíše než odpor britských či francouzských jednotek však překážel terén. Bylo jich málo a byli špatně vyzbrojení a většinou pocházeli z místních domorodců. Kteří nevěděli, ani nechtěli bojovat.
  V roce 1940 se Hitler neodvážil přistát v Británii. Zahájil vzdušnou ofenzívu, která zpočátku nebyla příliš úspěšná. Ale na jaře 1941 vstoupila do bitvy ruská letadla a Británie začala být vystavena smrtelnému tlaku.
  A v srpnu následovalo vylodění společných německo-ruských jednotek a po dvou týdnech urputných bojů dobytí Londýna.
  Poté se celá východní polokoule, včetně Austrálie a Nového Zélandu, stala ruskou, německou a italskou.
  Ale pořád tu byly USA.
  Car Vladimír se rozhodl zaútočit na Ameriku. Hitler a Mussolini ho v tomto rozhodnutí podpořili. Třetí říše přesunula jednotky na Island a poté do Grónska a Kanady a carské Rusko se přesunulo na Aljašku. Síly jsou samozřejmě nerovnoměrné. Spojené státy mají poměrně slabou tankovou flotilu a mnohem menší populaci než Rusko spolu se všemi jeho koloniemi. I když je ekonomika rozvinutá. Ale takovému monstru nelze odolat.
  Po zahájení ofenzívy v roce 1943 ruská armáda během dvou zimních měsíců rychle obsadila Aljašku. A na jaře spolu s Němci dobyli téměř celou Kanadu.
  Brazílie, Venezuela, Mexiko a další země vyhlásily válku Spojeným státům.
  Začal přesun ruských jednotek přes severní státy Ameriky. Síly jsou samozřejmě nerovnoměrné. Rusko a Německo jsou lepší v kvalitě i kvantitě.
  Dívky Natasha, Zoya, Aurora a Světlana bojují na nejlepším tanku Kondratenko-3 na světě, mobilním vozidle s dlouhohlavňovým a rychlopalným dělem. Velmi obratný, s nízkou siluetou.
  Hmotnost tanku Kondratenko-3 je asi čtyřicet tun a je dobře chráněn. A zbraň, navzdory své malé ráži 76 mm, má vysokou počáteční rychlost střely.
  Shermani, tento tank nelze proniknout ze žádného úhlu. Tak...
  Dívky, bojující bosé a v bikinách, prostě ničí Američany a hodně se smějí.
  Zvláště Natasha... A holými prsty stiskne joystick a říká:
  - Sláva mému Rusovi!
  Zoya také střílí. Dělá to holými prsty na nohou, mačkáním tlačítek na joysticku a křičí:
  - A celá naše rodná země!
  Dále vystřelí Aurora. Zaútočí na nepřítele a vycení zuby:
  - A vyšší síly jsou za námi!
  A dívka také velmi ohnivě mrká! Mačká nahé prsty jako tlačítka na joysticku.
  A pak Světlana vystřelí. Taková ostrá a jiskřivá dívka. Vyzařuje sluneční paprsky z jeho úst. A také zpívá:
  - Jsem světová hvězda! Běžím rychleji než Satan!
  S dívkami, jako jsou tyto, není sám ďábel děsivý. Mlátí Američany a těsně obklopují Chicago.
  A aniž by odtamtud někoho pustil. Destrukce je, řekněme, triviální. To jsou dívky.
  A tak posádka Chicaga kapituluje. Poznejte naše!
  A ruské tanky se už blíží k New Yorku. Car Vladimír si spokojeně mne ruce. Zašli někdy Rusové tak daleko?
  Dívky statečně bojují i ve vzduchu. Například roztomilý pár: Maria a Mirabela.
  Bosé a v bikinách oděné krásky vybírají účty. Doslova jim nic nebrání. Zdejší dívky jsou tak krásné a oslnivě agresivní a přesné.
  Maria vystřelila, sestřelila tucet letadel v jedné dávce a zpívala:
  - Sláva naší rodné zemi! Ve jménu Ruska!
  Mirabela také vystřelila a zařvala:
  - Ale je tu vůdce s velkou mocí,
  Povolá Slovany do boje...
  Nedokážou se vyrovnat s Ruskem...
  Když Vladimír vládne jako král!
  
  Od tvrdého, silného, se železnou vůlí,
  A vzhled je jako řezání kovu...
  Rusové nepotřebují lepší život -
  To je jen to, o čem lidé snili!
  Ano, tyto dívky jsou mistryně boje a zpěvu...
  Mimochodem, uprostřed útoku na New York letěl první ruský kosmonaut do vesmíru a obletěl planetu Zemi. A to je další úspěch carského Ruska dynastií Romanovců.
  A pak posádka New Yorku kapitulovala a Washington brzy padl. A 3. září 1943 Spojené státy zcela kapitulovaly. Tak skončila druhá světová válka, která začala 15. května 1940. Válka je pro Rusko slavná a vítězná.
  Samozřejmě, že Hitler i Mussolini touto válkou hodně získali. Oba diktátoři získali majetek v Africe, někteří v Evropě a USA. Evropa byla nakonec rozdělena mezi země. A po referendu se Bulharsko stalo bulharským královstvím v rámci Ruska.
  Zdálo by se, že svět byl znovu přerozdělen a kolonie mohou být stráveny. Ale Hitler by samozřejmě nebyl Hitlerem, kdyby nechtěl víc. Zejména porazit Rusko. A zmocnit se jeho území.
  A Němci samozřejmě hodně počítali s novými, silnějšími zbraněmi. Tanky řady "E" a balistické střely, zejména létající talíře.
  Carské Rusko však výrazně předstihlo Třetí říši v balistických raketách a v roce 1951, 12. dubna, dokonce přiletělo na Měsíc.
  A tanky řady "E" neměly nad ruskými kvalitativní převahu.
  A pouze létající talíře byly záhadou. Díky laminárnímu proudění se ukázalo, že jsou zcela nezranitelné pro jakýkoli typ ručních palných zbraní. Ale zároveň oni sami nemohli střílet.
  Mussolini zemřel a na trůn nastoupil jeho syn. Hitler na něj vyvinul nátlak a mladík souhlasil, že bude bojovat s Ruskem. 20. dubna 1955 začala nová, třetí světová válka. Na Hitlerově straně byly: Itálie, Brazílie, Argentina, Chile, Mexiko, zkrátka celá Latinská Amerika, kromě Kuby, která podporovala Rusko. A na světě už nebyly žádné další země! Třetí světová válka začala 20. dubna 1955. A car Vladimír čelil nejvážnější výzvě své vlády.
  Jediná věc, která by ho mohla utěšit, je, že tato válka bude poslední v historii válek na planetě Zemi. Protože se ho účastní všechny země světa!
  Inu, jakmile válka začala, musí se vést! Hitlerův útok nebyl nijak zvlášť neočekávaný. Maďarsko, Jugoslávie, část Ruska s omezenou autonomií, jejich král Vladimír III. Albánie je zajata Itálií. Všechno je v pořádku. Němci se snaží postupovat z východního Pruska, Rakouska, Itálie z jihu. A v Africe probíhají boje. A koalice latinských zemí proti USA. Moc aktivní tam ale nejsou. Teprve nyní byla vyhlášena válka.
  Mezitím Hitler přesunul své hlavní síly do Evropy.
  A vypukla pekelná válka. Poslední rozsáhlá válka v historii lidstva.
  Němci zasadili hlavní úder v Maďarsku ve směru na Budapešť. Bojoval tam Oleg Rybačenko. Zůstal stále asi desetiletým chlapcem. Pravda, velmi fyzicky silný, svalnatý, rychlý a hlavně jako horal nesmrtelný. Ano, spisovatel a básník Oleg Rybačenko dostal nesmrtelnost, ale pod podmínkou, že se stane asi desetiletým chlapcem a bude sloužit Rusku v dětském, ale velmi silném a rychlém těle. A od 1. ledna 1904 je dítětem. Když jsem nastoupil do Port Arthuru jako chatař. No, není to nejmenší kluk, ale od začátku byl silný a rychlý a vzali ho na loď.
  Když navíc pochybovali, zda není příliš malý, Oleg Rybačenko ohnul prsty měděnou minci na sázku. Poté byl beze slova odveden na loď.
  Chlapec získal mnoho ocenění a účastnil se všech válek. Stal se důstojníkem. Ale pořád vypadal jako dítě. Proto, ačkoli dostal ocenění za četné činy, věčný chlapec nedostal nic vyššího než kapitán. A nyní je Oleg Rybačenko v armádě více než půl století. Důstojnický důchod už jste si dávno vydělal, ale pokud je vaše zdraví pevné, proč opouštět službu?
  Navíc bez počítačů, herních konzolí, televize je to tak nějak nuda. A v armádě jste kapitán, alespoň vozíte vojáky. Ano, čas stále letí.
  Generalissimo Kondratenko zemřel. Zemřel také velkoadmirál Kolčak, který předčil Ushakova. Mnoho lidí, se kterými Oleg Rybačenko začínal, již není ve službě.
  Přesněji řečeno, od obléhání Port Arthur téměř všichni veteráni zemřeli. Zůstal jen Vovka. I on byl tehdy chatař a teď už je z něj šedovlasý dědeček. Pravda stále slouží. A diví se, že Oleg zůstává stejným chlapcem, který nemá na těle jedinou jizvu. To je fenomén známý v celé ruské, carské armádě. Pravdou je, že bojuje velmi dobře.
  Kocourek Oleg je bosý, je to pro něj příjemnější a obratnější. Míří zbraň za zbraní a střílí na německé tanky řady E. Nacistická auta jsou prostě obrovská. A zdá se, že je nic nezastaví.
  Věčný kluk ale zasáhne tak přesně, že prorazí kov. Maluje Krauty, bourá věže a zpívá.
  - Car Vladimir, ruský car...
  Ortodoxní suverén!
  Brzy dobyjeme svět,
  Vždyť nad námi jsou cherubové!
  Hitler skončí
  A kdo poslouchal - výborně!
  A chlapec hází bosý granát svou dětskou nohou. Šedovous Vovka jen kroutí hlavou.
  Spisovatel a básník Oleg Rybačenko strávil ve dvacátém století více než padesát let jako dítě. A musím přiznat, že jsem toho viděl hodně. Jelikož byl nesmrtelný, už dávno ztratil veškerý smysl pro strach. A válka mu připomínala počítačovou strategickou hru.
  Bylo snadné a zábavné hrát. A také byla radost bojovat . Je dobré, když máte pod bosýma nohama ranní rosu, koupete věčného kluka a nejste oblečeni podle pravidel v kraťasech!
  Oleg Rybachenko smí běhat v šortkách a bos. Chlapec se naučil chodit bez bot i v mrazu v Port Arthuru. Nesmrtelné tělo se totiž nemůže nachladit ani onemocnět a na chlad, který neškodí, si rychle zvyknete. Stejně jako Petr Pan. A běhat naboso ve sněhu je téměř příjemné. Při pohybu chlad prakticky není cítit, pouze při nehybném sezení jsou vaše bosé nohy lehce ztuhlé! Ale pro kluka je to maličkost.
  Ale jsou tu i čarodějnice Natasha, Zoya, Aurora, Světlana! Také se účastní války. Ale ne pořád, ale v epizodách. Pomohl nám udržet horu Vysokaya, když to bylo nejtěžší. Bojovaly tam bosé krásky a navíc v bikinách. Holými prsty u nohou házeli ostře nabroušené kotouče.
  A sekali meči. A Oleg Rybačenko pak vystřelil z kulometu - zabili jeho starší spolubojovníky. A v důsledku toho samurajův útok ztroskotal a hora Vysokaya se ukázala jako neotřesitelná!
  A dívky předvedly svou nejvyšší třídu a akrobacii Valkýra.
  A teď jsou Němci v defenzivě. Carská armáda je připravena na válku. Führerovi se nepodařilo dosáhnout taktického překvapení.
  A ruské jednotky bojují statečně. Zdá se, že Hitler se za rozpoutání takové války bude nejednou proklínat. Navíc navzdory skutečnosti, že Fuhrer má dvě třetiny Evropy a třetinu Afriky ve zbrani, ale stále
  není rivalem Ruska.
  A také počet vojáků. A italské jednotky jsou slabé. Latinskoamerické země se války účastní pomalu. A jejich armáda jak technicky, tak organizačně na tom není moc dobře.
  Rusko tedy stále drží nepřítele v obraně do hloubky.
  Tank Kondratenko-6 je docela schopný bojovat s touto sérií. A "Nikolai"-4 je těžší a ukazuje se jako velmi silný stroj.
  Rusové mohou bojovat s těžšími německými monstry .
  Zejména na "Nikolai"-4, kde je posádka Alenky, dívka velmi krásná a v bikinách.
  Pistole ráže 130 mm. Jak to napadá fašisty. Bylo marné, že Hitler útočil na carské Rusko. Není to pro něj lehká jízda, ale výprask.
  Anyuta stiskla tlačítko joysticku holými prsty na nohou a zazpívala:
  - Za Rusko a svobodu až do konce!
  A jak se bude kráska smát!
  A pak Augustin vystřelí na nepřítele projektil. Rozdělí kov a bude zpívat:
  - Nechte srdce bít jednohlasně!
  A také bude mačkat tlačítka joysticku holými prsty u nohou. Tohle je vážně skvělá holka!
  A tady Maria buší. A rozdělí fašisty. A zničit nepřítele.
  Zároveň pomocí holých prstů. A také bude zpívat:
  - Ve jménu naší vlasti, svatý! Ať je bojovník prostě cool!
  A vybuchne smíchy a ukáže zuby!
  A pak vás olympiáda zasáhne těžkým projektilem. Ona je přesně to, co potřebujete, dívky - nejšťavnatější jablečný džus!
  A znovu dívky prorazily E-50, vyrazily věž a smály se.
  Alenka vyslala projektil, rozdrtila E-100 a prorazila ji. A pomocí holých prstů na nohou. Proč dívka zpívala:
  - Rozbijte nepřítele!
  A Anyuta sebou mlátí bosýma nohama a kvílí:
  - Fritz jsou kaput!
  A pak zasáhne Augustin. Také velmi přesně a pomocí holých prstů vrkání :
  - Hitler skončil!
  A pak Maria velmi agresivně přidá. Rozdrtí fašisty a skřípe::
  - A kdo poslouchal, dobře!
  A ukáže svůj jazyk!
  A pak olympiáda vyšle projektil, který zabije soupeře.
  A také pomocí bosých nohou a zpěvu:
  - Celkem vyprodáno!
  A dívka znovu vezme jazyk a ukáže ho.
  Takže sekají...
  Němci po měsíci bojů od začátku ofenzívy postoupili z padesáti na sto kilometrů a utrpěli velké, až obrovské ztráty. A Italové v Africe se ocitli úplně v kotli a obklíčeni. Jejich jednotky jsou triviálně poraženy.
  Adolf Hitler 21. května nařídil, aby do armády byli povoláni všichni, kdo jsou schopni nosit zbraně ve věku od patnácti do pětašedesáti let. Carská armáda chystala zálohy.
  Jak se ukázalo, německé kotoučové letouny nejsou v praxi tak děsivé. Pravda, ruská letadla mohou útočit s berany. Tomu se ale lze vyhnout, a to díky vysoké manévrovatelnosti vozidel carské armády.
  A Hitlerova naděje na nezranitelnou zázračnou zbraň se vůbec nenaplnila.
  Carská armáda se stále bránila. Silné obranné linie, předem prokopané, silná obrana. Ať Hitlerovi dojde dech. Ale v Africe můžete vyvinout tlak na slabšího italského spojence.
  Kdyby se Fuhrer nerozhodl jít do války s carským Ruskem, nepochybně by se zapsal do dějin jako velký, a dokonce největší vůdce Německa. A tak chtěl démon ovládnout svět a co z toho vzešlo?
  Ruské dívky jsou nakonec nejlepší na světě.
  Oleg Rybačenko je jako vždy v čele bitvy. Kulka ani šrapnel se ho nemohou dotknout. Je to drsňák a pohodář.
  Chlapec v šortkách a bos, proti nacistům. A hází na ně granáty a běží v olověném dešti.
  Ano, je škoda, že tam není brilantní Kondratenko, ale jsou tu mladí a schopní velitelé. Zejména polní maršál Vasilevskij, který vynikal již za první světové války. A velí energicky a obratně.
  A Fritz, který narazí na tvrdou obranu, v ní beznadějně uvízne. Ale přesto se snaží prorazit.
  Oleg Rybačenko, tento věčný chlapec se směje, vyceňuje zuby a zpívá:
  - Moje vlast! Má svatá vlast!
  A také jako házení granátu bosýma nohama.
  A zde do bitvy vstoupily Natasha, Zoya, Aurora a Světlana. Jsou to věčné čarodějnice, služebnice posvátného Boha rodiny. Ne vždy nebojují, jinak by Rusko dobylo celý svět. Ale vždy je to efektní a úderné.
  Dívky milují zabíjení: to jsou dívky!
  A jak budou procházet fašisty a jak je zasáhnou...
  A holými prsty u nohou házejí disky a zabíjejí Krauty.
  Nacisté uvíznou a utrpí stále větší ztráty. Velký stratég Vasilevského navrhuje porazit nacisty a Italy v Africe. Výhodu tedy budou mít ruské tanky, které jsou obratnější a mají lepší manévrovací schopnosti. A v Evropě ať to fašistům projde . Aby své zdroje zcela vyčerpali.
  Car Vladimír tento plán přijal. A nové síly byly přeneseny do Afriky.
  Elizabeth a její posádka bojovala v Libyi a odřízla italské jednotky. Je tam horko a dívce to v bikinách sluší. Mají nejnovější tank Kondratenko-6, ve kterém bojovníci obcházejí pozice Italů a Fritzů a sebevědomě je porážejí.
  Elizabeth střílí na tank z impéria Mussoliniho Jr. a říká:
  - Kožich a kaftan chodí po moři, po vlnách!
  A samozřejmě používá holé prsty na nohou.
  Dále střílí Jekatěrina. Prorazí německé auto a řve:
  - V Rusku je car Vladimír hrdina!
  Elena je za ní, bije do Fritzova samohybného děla a cvrliká:
  - Hurá pro Hitlera pro vaši vlast!
  A nakonec olympiáda vypustí projektil. Rozdrtí Krauty, rozdrtí je a zaskřípe:
  - Výsledek bude vynikající!
  A využívá i bosé prsty dětských nohou.
  V Africe na přelomu května a června dosáhly ruské jednotky významných úspěchů. Boje se rozšířily na území Libye a Etiopie. 12. června padla Tripolis. A 15. června bylo hlavní město Etiopie vzato do pohybu. Vojáci Mussoliniho mladšího se tedy začali hrnout ven. Bohužel nebyl schopen podporovat svého otce.
  A také jeho sláva jako dobyvatele. Ale Mussolini, který se zmocnil části anglických a francouzských kolonií, se považoval za Caesara. Ale zdá se nemožné překonat Caesara.
  Oleg Rybačenko bojoval, když velel baterii. A to tak udatně, že Němci z jeho palby denně ztráceli desítky tanků. Jeho chlapec byl dokonce oceněn dalším zlatým křížem. A dokonce mu nakonec udělili dlouho zaslouženou hodnost majora.
  Dříve nebyl zadaný, protože vypadá jako dítě. Ale chlapec prokázal mimořádné hrdinství. A schopnost bojovat.
  22. června 1955 ruské jednotky v Africe konečně dobyly italské Somálsko. A 25. června 1955 kapitulovaly zbytky italských jednotek v Etiopii.
  Carská armáda suverénně zvítězila. Mainstein, který byl považován za nejlepšího velitele Třetí říše, si do deníku zapsal:
  - Probudili jsme pekelný medvěd! Teď nás trhají!
  Do konce června utrpěli Němci tak těžké ztráty, že byli nuceni přerušit ofenzívu v Evropě.
  Car Vladimír nařídil zvýšený tlak v Africe. Nejprve Temný kontinent, pak všechno ostatní - řekl vynikající panovník! 1. července 1955 se Němci pokusili o postup ve Skandinávii. A vrhli se na Stockholm, ale narazili na velmi hustou obranu. A utrpěli obrovské škody.
  Začátkem července 1955 vstoupily ruské jednotky do německého Alžírska.
  Libye již byla pod kontrolou carského Ruska. Probíhala ofenzíva a kličky Nigeru.
  Alžbětina tanková posádka bojuje s nacisty. Je velké horko a dívky si dokonce sundaly podprsenky a nyní mají na sobě jen kalhotky v tanku Kondratenko-6. Střílí přesně na fašisty.
  A chtějí skvělé výkony.
  Carské Rusko je stále autokratická země. A to ještě nemá parlament. A že se revoluce nestala a Duma nevznikla. Sami králové nechtějí omezovat svou moc. Ale Fuhrer a Duce jsou diktátoři. To znamená, že mezi dvěma systémy probíhá válka s autoritářskými režimy.
  Ale pro carské Rusko je to přirozenější. A následuje tvrdohlavý a pokračující boj.
  Elizaveta stiskne holými prsty u nohou tlačítko joysticku a vystřelí projektil. Vrní pro sebe:
  - Rozbijme nacisty na kusy!
  Jekatěrina také holými prsty na nohou stiskla tlačítko na joysticku a pustila vraha s předením:
  - Svrhneme Hitlera!
  A Elena také bije , vyřazuje fašisty a prská:
  - Roztrháme tě!
  A také jak vyceňuje zuby! A bosýma nohama mačká tlačítka joysticku.
  A pak vás olympiáda obrátí vzhůru nohama a jaká to bude hloupost . Každého to rozdrtí a bublá:
  - Pekelná pasáž a posádka!
  Nezapomeňte stisknout tlačítka joysticku holými prsty. A porazit nepřítele.
  Válečníci jsou skutečně velmi stateční a jiskřivého charakteru.
  Oleg Rybačenko mezitím odrazil další útok Fritzových a zpíval:
  - Za vlast a cara Vladimíra - hurá!
  Ano, ve skutečné historii existoval takový samozvaný císař Ruska Vladimír III., hlava rodu Romanovů. A skutečně začal formálně vládnout v roce 1938. A pak se z Vladimíra vyklubal skutečný král a ještě k tomu velký! Vladimir Kirillovič Romanov je car, který má všechny šance stát se císařem celé Země!
  Po vítězství, respektive odražení útoku, začal Oleg Rybačenko hrát karty se svými podřízenými. Chlapec v šortkách, světlovlasý, velmi svalnatý a roztrhaný, si hrál s šedovlasými bojovníky. Oleg je překvapivě starší než všichni ostatní. Ale tenhle kluk se řízne.
  Vzpomínka na Port Arthur, hrdinskou obranu, z níž vzešla sláva Ruska. Velká sláva za tohle...
  Nesmrtelný chlapec poznamenal:
  - Takhle vyřešíme všechny naše problémy! Brzy nastane doba, kdy se lidé nikdy nebudou navzájem zabíjet!
  Vojáci a důstojníci se shodli:
  - Samozřejmě, pane majore! Nebudou zabíjet!
  Oleg se podíval na stuhu s mnoha medailemi. Ano, rozkazů je už tolik, málokterý generál je má. A taky by bylo hezké získat titul. Princ, hrabě, vévodo!
  Vévoda Rybačenko - to zní nádherně!
  A chlapec vyskočil výš a točil se v točně.
  Němci se pokusili zaútočit, ale byli znovu odraženi a utrpěli kolosální nenapravitelné škody.
  Během července dosáhla ruská armáda v Africe nových, velkých úspěchů. Zatímco tíha ofenzivy carské armády byla ta tam. Alžírsko má spoustu nejlepších ruských zbraní. A do konce měsíce jsou Němci obklíčeni a zničeni v kotli.
  V srpnu ruské jednotky pronikly do Maroka. Dívky zoufale bojovaly na tanku Kondratenko-6 a pronikly do jeho útrob.
  Tu a tam se objevily zprávy o tom, že se Němci vzdávají a města dobývají.
  Bojovalo se v Nigérii a na různých místech. Rusové brali jak do počtu, mobilnější techniky, tak i podporu místního obyvatelstva, které si rasističtí fašisté postavili sami proti sobě.
  Afrika se skutečně ukázala jako slabý článek ve strategii Hitlera a Mussoliniho mladšího.
  Rusko tam zvítězilo... A v září, pomalu stahujíce síly, se přesunuli do Norska. Nacisté utrpěli kolosální ztráty. A Alenka s posádkou jela na tanku. Nejnovější tank "Nikolai"-5 je těžký a ukázal se být pokročilejší než řada E.
  I tak výkonný tank jako E-200 prorazil dělo carského stroje.
  Alenka mačkala holými prsty u nohou tlačítka joysticku a spokojeně si mnula ruce:
  - Jsem to, co může zlomit Wehrmacht!
  Anyuta také stiskla tlačítko holými prsty, udeřila do německého auta a potvrdila:
  - Wehrmacht setřeme v prach! Za moc carismu!
  Cool Augustine vystřelil a zaječel:
  - A budeme žít za komunismu!
  Maria s tím ochotně souhlasila:
  - Ano, za carského komunismu!
  A holými prsty u nohou mačkala tlačítka joysticku. A zároveň zasáhne a rozdrtí nepřítele.
  A pak Marusya zapištěla:
  - V plném rozsahu!
  A také holými prsty u nohou mačká tlačítko joysticku.
  Ruské jednotky už Oslo obklíčily. Probíhají bitvy o každý keř a dům.
  V centru carská armáda opět odráží německou ofenzívu. Oleg Rybačenko je jako vždy v první linii a bojuje sebevědomě. Ruské dělostřelectvo funguje jako hodinky.
  Vše je přesné a pravdivé...
  V říjnu ruské jednotky konečně odřízly Afriku od zásobování po zemi a osvobodily Maroko. Nacisté se ocitli v jakémsi kotli.
  I na temném kontinentu. Hitler se třásl vzteky, ale k obědu nemohl nic sníst.
  Ano, přišel na Rus... Zima se blížila. Oleg Rybačenko i přes to, že sněží, stále běhá bos a v kraťasech. No, chlapče - cokoli si vezmeš! A naprosto nebojácný chlap.
  A hází granáty holými prsty u nohou.
  A zpívá:
  - Nechat nemotorně běžet,
  Obrněné tanky přes kaluže...
  A na střeše je kulomet -
  střelec Cheburashka,
  Krokodýlí kulometčík!
  Shakoklyak je v útoku!
  Terminátorský chlapec hodil granát holými prsty, trhal nacisty na kusy a zpíval:
  - A hraju si s dynamitem,
  Na očích kolemjdoucím!
  Jak se Krautové vyhýbají netopýrům!
  Všichni leží a já jdu!
  A ten kluk je opravdu vtipný! Ale už je v armádě více než padesát let. A jen malý čert! I když je blond!
  Oleg Rybačenko znovu hází granát bosou nohou a řve:
  - Sláva carovi a Mikuláši a Vladimíru Třetímu!
  A já si myslel, že by si neměli plést Vladimira Kirilloviče Romanova s Vladimirem Putinem! Romanovští velcí carové jsou úžasná rodina! Ti, kteří udělali z Ruska největší impérium!
  A ne tak rozmazlený štěstím jako Putin!
  Ruští vojáci ale odrážejí další útok.
  Blíží se listopad. Nacistům dochází dech. Do bitvy ale vrhají nové zálohy. V Africe už se s nimi dokončuje. Pro fašisty je to těžké.
  A tak si vybíjejí svůj hněv na vězních. Narazili na krásnou Nicolettu. Svlékli ji do spodků a vedli čerstvým listopadovým sněhem.
  Dívka se svázanýma rukama, téměř nahá, prochází závějemi a zanechává bosé, půvabné stopy. Je tak krásná. A Němci ji následují a bičují ji. A porazili se krásou, porazili je. Z pruhovaných zad mu teče krev.
  Nicoletta jen zatnula zuby pevněji. A hrdě drží hlavu vzhůru. A její měděně rudé vlasy vlají jako proletářský prapor.
  A její bosé nohy se také zbarvily do šarlatu, ale dívka ani nehnula obočí.
  To je její fenomenální odvaha.
  I když to už vzali nacisté a zapíchli si to pochodní do holé hrudi. Ale i tak se dívka jen otřásla, ale nekřičela.
  Má tak velkou víru...
  Dívka je vytažena na stojan a její klouby jsou zkroucené. Pak pod bosýma nohama zapálí oheň. Olizuje krásce bosé nohy. A horkými řetězy bičují nahé tělo krásky.
  Nicoletta zazpívala jako odpověď;
  Jsem Černobog, dcera zlého Boha,
  Vytvářím chaos, zasévám destrukci...
  Moje velikost nemůže být překonána,
  V mé duši hoří jen zuřivá pomsta!
  
  Jako dítě chtěla dívka dobré věci,
  Psala básně a krmila kočky...
  Vstal brzy ráno
  Nad ní se třepotala křídla cherubínů!
  
  Ale naučil jsem se, co je zlo,
  Co tě na tomto světě dělá nešťastným...
  Co tím myslíš, říct dobře?
  Vášnivě jsem se zamiloval do ničení!
  
  A ukázala svůj dívčí zápal,
  Jak jiskřivou dcerou Boží se stala...
  Podmaníme si rozlehlost vesmíru,
  Ukažme sílu, velmi mocně!
  
  Velký otče tento Černobog,
  Přináší do vesmíru chaos, války...
  Modlíš se ke Svarogovi, aby ti pomohl,
  Ve skutečnosti dostanete odměnu!
  
  Tak jsem řekl: Bůh žehnej,
  Nechte vztek bublat ve vašem srdci...
  Postavme štěstí, věřím, na krvi,
  Ať je lůno naplněno až po okraj!
  
  Miluji mazanost, podlost a podvod,
  Jak oklamat tyrana Stalina...
  Nebude možné to vystavit,
  A kolik je na světě mlhy!
  
  Tak navrhla udělat rázný krok,
  Zničte zlé jednou ranou...
  Ale zamiloval jsem se do velmi černého Boha,
  Ve všech věcech, těchto i těch za hrobem!
  
  Jak jsem si zvykl na zlo?
  A v mém srdci byl vztek, šílený...
  Touha po radosti, dobru zmizela,
  Jakmile vztek pronikl z podstavce!
  
  Ale co Stalin - je také zlý,
  O Hitlerovi se tu nemluví...
  Čingischán byl tak skvělý bandita,
  A kolik duší dokázal zmrzačit!
  
  Tak říkám, proč si nechat dobré věci,
  Pokud v tom není sebemenší zájem...
  Když jsi datel, tvoje mysl je sekáč,
  A když jsem byl hloupý, moje myšlenky zmizely!
  
  Tohle říkám sobě i ostatním,
  Podávejte sílu jako černý inkoust...
  Pak dobyjeme rozlehlost vesmíru,
  Vlny se rozptýlí po celém vesmíru!
  
  Učiníme zlo tak silným
  Dá vzteku nesmrtelnost,
  Ti, kteří jsou slabí v duchu, už byli odfouknuti,
  A my, nejsilnější lidé, tomu věříme!
  
  Stručně řečeno, staneme se silnějšími než všichni všude,
  Pozvedněme meč krve nad vesmír...
  A náš vztek bude s ní také,
  Přijmeme povolání plné osudu!
  
  Zkrátka jsem věrný Černobogu,
  Sloužím této temné síle celým svým srdcem...
  Moje duše je jako křídla orla,
  Ti, kteří jsou s Černobohem, jsou neporazitelní!
  Válka mezi Ruskem a Hitlerovou koalicí pokračovala. V prosinci ruské jednotky konečně skončily s Italy, přinutily je kapitulovat v Africe a téměř zničily tamní Němce. Norsko bylo také zbaveno Krautů.
  Nyní carská armáda přešla 25. prosince do útoku. Rozpoutaly se urputné boje. V zimě byly ruské tanky jednoznačně silnější. A pronikl přes obranu nepřítele.
  Oleg Rybačenko, tento věčný chlapec běhal bos a v šortkách po sněhu a zpíval:
  - Toto je naše poslední a rozhodující bitva! Zemřeme pro vlast - vojáci jsou za mnou!
  Ruské tanky jsou velmi rychlé s motory s plynovou turbínou. A fašisté je nemohou tak snadno zastavit.
  Zde se "Nikolai"-5 řítí vpřed. Je na něm pět dívek, které vesele zpívají:
  - Nikdo nás nezastaví, ruský svět nelze porazit!
  A vybuchne z děla! Tohle fakt dopadá skvěle! Dívky jsou i přes zimu v bikinách a bosé. A zastřelí se a nepřemýšlejí o zastavení.
  Mají prostě divokou, zběsilou sílu.
  Alyonushka miluje nejen střílet, přestože mačkala joystick holými prsty a trefila Němce, ale také ráda píše příběhy.
  Psala například, jak dívka odešla daleko, aby zachránila kotě. Třiatřicet dní jsem chodil bos po kamenité cestě, až mi krvácely jemné nohy.
  A přesto se jí podařilo zvíře najít. Za to víla splnila své přání a dívka se provdala za prince.
  Alyonushka si však myslela, proč potřebuje manžela v ruské armádě? Je lepší mít partu milenců. A více peněz a radosti. Koneckonců, muži jsou tak odlišní. A s nimi samozřejmě zažíváte rozkoš různými způsoby. A co manžel? Rychle se s ním začnete nudit a nudit!
  Mnohem zajímavější je ale mladík, který teprve začíná objevovat svět dospělých.
  A Alenka znovu střílí a trefuje německou E-100.
  A pohybuje svými velmi krásnými nohami jako starořecká bohyně.
  A pak Anyuta střílí. Také s holými prsty. A rozbije německé dělo.
  Načež dívka říká:
  - V Rusku je mnoho chytrých lidí, ale car Vladimír je nejlepší z carů!
  Augustin poznamenal:
  - A Nicholas II nebyl špatný! Ach, nevěděli jsme, jak ocenit krále!
  Maria zpívala, střílela na nacisty holými prsty a usmívala se:
  - Musíte poslouchat Rusy, s čistým srdcem a moudřejší! A ke slávě Mikuláše je to velký král králů!
  A Marusya něco zpívala... A taky si hrála s bosýma nohama...
  Ruské jednotky postupují. Bojuje i Oleg Rybačenko. Je to stále desetiletý chlapec. Taková je cena za nesmrtelnost. Ano, ale jak se cítí dobře a vesele! Má tolik energie a vroucí tok síly.
  Chlapec hází granát bosou nohou a kvílí:
  - Jsem tygr, ne kočka, teď ve mně žije, ne Leopold, ale Leopard!
  Chlapec-major jako vždy hoří. Nacisté ho nemohou zastavit.
  1. ledna již ruské jednotky zcela vyčistily své území od německých a italských jednotek a vstoupily do držení Třetí říše.
  Ve stejnou dobu ruské jednotky vstoupily do Mexika. Přišel nový rok 1956.
  Pro Rusy to začalo novými vítězstvími. 7. ledna kapitulovaly zbytky německých jednotek v Africe. A celý černý kontinent se stal ruským.
  Nyní si posedlý Fuhrer uvědomil, že je úplně v háji. A navrhl jednání Rusku.
  Na což car Vladimír odpověděl:
  - Budeme mluvit pouze o bezpodmínečné kapitulaci Třetí říše a Itálie!
  Jaká moudrá slova! A válka pokračuje. Na hrotu útoku je samozřejmě Oleg Rybačenko. Ruské jednotky vstoupily do východního Pruska. Obranné linie jsou zde silné. Musíte bojovat, abyste prorazili, a nepostoupíte rychle.
  Jedním z průlomových prostředků bylo samohybné dělo s pumovým odpalovačem Alexander-4. Velmi silný a smrtící nástroj.
  A slaví zde i krásné dívky. Vystřelují projektily pomocí holých prstů u nohou stisknutím tlačítek joysticku. A ničí nepřátelské bunkry a krabičky.
  Dívky směle běhají ve sněhu - k tomu jsou ruské ženy. A vrhají do bitvy Indy a Číňany. Tito už svými mrtvolami doslova zaplňují přístupy k zákopům. Ale stále se jim to daří brát.
  Ruská armáda se tlačí dovnitř.
  Stratég Vasilevskij však přenáší hlavní ránu na Itálii - která je mnohem slabší. A tak ruští vojáci získávají jedno vítězství za druhým.
  Leden se ukázal jako velmi úspěšný. Ruská vojska svrhla Italy a osedlala Alpy. A v únoru obsadili Benátky. A vstoupili do Lorbandinie . Vzali i Poznaň. Němci ustupovali. 2. března padla Klajpeda. Ruské jednotky postupovaly východním Pruskem pomalu, obrana byla příliš hustá. Cestu jsme museli doslova vypálit mušlemi.
  V Itálii se ale těstovinová fronta zhroutila. A ruské jednotky spěchaly do Říma. 30. března 1956 začal útok na italské hlavní město. Tak lidé doplatili na ambice Mussoliniho rodiny.
  Hlavní město Itálie, Řím, je pod útokem. Boj je krutý. I když Italové stále více vzdávají. Zde dívky bojují jsou velmi krásné, jak v bikinách, tak naboso. Válečníci házejí granáty nohama a vyřazují Mussoliniho vojáky.
  Dívky zde jsou krásné a samozřejmě velmi sexy. A se svaly titánů. A způsob, jakým házejí granáty bosýma nohama, je prostě úžasný.
  Natasha jde dopředu a střílí, zatímco vrčí:
  - Pro krásnou vlast v mém srdci hoří můj zářivý oheň!
  Zoya, střílí, zpívá:
  - Pojďme otevřít dveře k úspěchům! Naše víra a král jsou monolit!
  A pak Aurora s holými prsty uvolní ploténky zrzavá fena. A rozřezaní Italové padají.
  A pak Světlana agresivně zpívá a vyceňuje zuby:
  - Všechny zabijeme! Rozdrtíme všechny!
  Házejí disky bosýma nohama a melou fašisty. Takto skončil Mussolini v rukou dívek. Dubnový útok v roce 1956 byl divoký a velmi obrazný.
  A tady jedou tanky, z jejich kufrů vyvěrají pekelné sloupy ohně.
  Dívky postupují a hází granáty bosýma nohama. A jak budou plivat něco krvavého.
  A budou se smát...
  Natasha horlivě zpívala:
  - Care Vladimíre, praštit Hitlera do obličeje!
  A bude mrkat svýma safírovýma očima. Taková úžasná dívka.
  Dívky spěchají s divokou zuřivostí. Zasáhli kulomety. Kosili nepřítele a rozprášili fašisty. A pak už běží olympiáda. A v rukou mocných drží ženská hrdinka plamenomet. A on to vezme a udeří vás, ale pak udeří vás.
  Od fašistů létají třísky na všechny strany. A bojovníci se mohou smát, jak chtějí.
  Pak bude zpívat:
  "Mussolini bude bit!" Naše přátelství je monolitické!
  A zase jako mrknutí safírovýma očima! A zasáhne fašisty.
  Co jsi chtěl? Řím byl dobytý Slovany pod vedením Attily. A teď to berou Rusové.
  Olympias smažila své protivníky zaživa vrhačem paprsků a zpívala:
  - Jasné slunce naděje,
  Znovu se tyčí nad zemí...
  Rusovy výhry jako předtím -
  Bojovníci Wehrmachtu jsou biti!
  
  ruský orel nad planetou,
  Roztáhne křídla a vzlétne...
  Nepřítel bude povolán k odpovědnosti -
  Bude poražen - zlomen!
  Po pádu Říma se italské jednotky začaly hromadně vzdávat. Mussoliniho impérium, tento mladší vojenský partner Třetí říše, vyhořelo.
  Ruské jednotky téměř bez odporu dobyly Neapol a vylodily se na Sicílii. I tam nenarazili téměř na žádný odpor. A Hitler byl hysterický.
  Koncem května byla Itálie hotová. Byly zajaty statisíce vězňů.
  Ruské dívky je položily na kolena a nutily je líbat jejich bosé nohy. Poslušně mlaskali rty. Někteří, zejména mladí muži, to dělali s nadšením.
  Dívky spokojeně vrněly.
  Věčný chlapec Oleg Rybačenko donutil své zajatce líbat jeho bosé, dětské nohy.
  Udělali to docela ochotně. Kluci byli velmi pohlední, svalnatí a blonďatí. Je pravda, že je ještě příliš malý a nechtěl s dámami dělat něco vážnějšího. Ale když drsné paty lechtá jazyk - je to hezké!
  Oleg Rybačenko zajal generála a dostal další rozkaz. Na což jsem byl docela hrdý.
  Mussolini mladší byl zrazen vlastním doprovodem a carské Rusko se dočkalo dalšího vítězství. Benedito Mussolini starší se ale své hanby a kolapsu fašismu v Itálii nedožil. Stejný osud však čekal nacisty v Německu. Ruské jednotky zahájily ofenzivu na začátku června 1956. Hlavním směrem útoku bylo Rakousko.
  Elizaveta a její posádka na Nikolai-5 se přesunula proti Němcům. Ruské jednotky se snažily obklíčit Vídeň.
  Führer se samozřejmě ocitl v obtížné situaci. Majetek Němců v Africe, Skandinávii a většině z USA byl ztracen. A nyní se boje odehrávají výhradně na území Třetí říše. Což je ovšem pro Němce nepříjemnější. Ruské jednotky také vstoupily do Mexika. Lady Grey de Monka velí posádce tanku v této zemi.
  A Elizaveta vede "Nikolai"-5 kolem Vídně. Jeho hlavním protivníkem je E-50, kterým carův stroj pronikne jako piják.
  Elizabeth vystřelila a pomocí holých prstů mačkala tlačítka na joysticku.
  Zasáhla německý tank a zaštěbetala:
  - Za sv. Mikuláše dáme svá srdce!
  Jekatěrina také vystřelila holými prsty a napravila svého partnera:
  - Pravděpodobně je správnější říct Vladimír!
  Elizabeth znovu vystřelila nahými prsty na nohou a zaštěbetala:
  - Ale přesto to byl císař Mikuláš, který nám dal obyvatelstvo Číny, který učinil Rusko neporazitelným!
  V pěchotě, která byla vyslána k útoku na německé pozice, byla fronta skutečně čistě čínská. Doslova po nás házeli mrtvoly. Ale prorazili.
  Obvykle Rusové bojovali v letadlech a tancích. Pěchota složená z Číňanů, Indů, Asiatů. Číňanů je mnoho. Kromě toho zavedl jasnozřivý Nicholas II při reformě pravoslaví polygamii a do bitvy byli posláni další čínští muži. A Rusové si berou za manželky vdovy a neprovdané Číňanky.
  Chytrá strategie.
  A Číňané zaútočí, zemřou a prolomí německou obranu.
  Elena používá své holé prsty k mačkání tlačítek joysticku a znovu udeří do Krautů.
  A zpívá:
  - Za svatou Rus budeme bojovat statečně!
  Načež to dívka vezme a mrkne. A odhaluje bílé zuby! A je tak agresivní.
  A pak se olympiáda vrátí. A také vás bude bít holými prsty a rozdrtí vás.
  Pak bude křičet:
  - Jsem smrtelná kobra!
  Nutno podotknout, že tank E-50 může být nebezpečný. Jeho 88milimetrový kanón s délkou hlavně 100 EL je rychlopalný, dvanáct ran za minutu a velmi přesný. Často zasáhne brnění a může způsobit poškození.
  Dívky se proto snaží hlavní německý tank nepustit. Zejména zblízka se jeho schopnost průniku prudce zvyšuje. A jádro v německé střele je buď uran, nebo wolfram. Pravda, po ztrátě Afriky a nalezišť uranu v Kongu začala síla německých jednotek vysychat.
  A dívky jsou tak krásné a bosé a cool.
  S nadšením si zpívají:
  - Září jako hvězda nad celým světem,
  Skrz temnotu beznadějné temnoty...
  Velký hrdina car Vladimír,
  Nezná bolest ani strach!
  
  Nepřátelé před tebou ustupují,
  Dav lidí se raduje...
  Rusko tě přijímá -
  Mocná ruka vládne!
  Bojující dívky, proti nim nemůžete nic namítat. A jejich nohy jsou tak holé a vytesané. Když je zajatí Němci líbají, je jasné, že se to líbí dívkám i mužům. A bojovníci spokojeně kvílí.
  A odhalili své perlové zuby.
  To jsou tak cool holky. A holými prsty Elizabeth knokautuje dalšího fašistu.
  Načež vykřikne:
  - Sláva velké vlasti!
  A tak bude Catherine střílet. Narazí do nepřátelského tanku, zabije Fritzy a zaskřípe:
  - Smrt nepřátelům!
  A tam Elena také kope, pomocí holých prstů na nohou a mačká jimi tlačítka joysticku. A cvrliká:
  - Za vlast ve velikosti!
  A pak vynikající olympiáda, také blondýnka, vystřelí projektil. A jak to cvrliká:
  - Za velké Rusko!
  A dívky jsou plné naprostého nadšení.
  Zde přichází tank E-75. Jeho zbraň je silnější: 128 mm a může způsobit větší poškození. Navíc má tento tank lepší ochranu a silnější pancíř.
  Ale Elizabeth je jako blázen. A vypustí něco smrtícího, pronikajícího z dálky. A z Němce zbyly jen kusy roztrhaného kovu.
  A dívka bude zpívat:
  - Svatá krása a velký sen!
  Poté se jazyk ukáže.
  Německé tanky E-75 se v poslední době více rozšířily. Nyní mají dělo s delší hlavní, což jim umožňuje bojovat s ruskými tanky, zejména s těmi lehčími. A to dělá Krauty nebezpečnějšími.
  Sovětské dívky se tím ale nenechají stydět. A rozdrtí Krauty.
  A samotné bojovnice, zvláště ve vedru, jsou v bikinách a bosé. A bojují velmi sebevědomě.
  Vyhrávají bez výjimky.
  Catherine střílela na nacisty a zpívala:
  - Ale abych byl upřímný! Ničím všechny krauty bez výjimky!
  Elena také vystřelila holými prsty a zaštěbetala:
  - Porazíme všechny a samozřejmě!
  Olympiáda také porazila nacisty bez lítosti. Je to taková neporazitelná svině.
  A také pomocí holých prstů.
  Natasha a její tým bojují na tanku Kondratenko-6. Toto auto je o něco lehčí, ale mobilnější než Nikolai. Samozřejmě s menší hmotností je menší ráže a trochu tenčí pancíř. To znamená, že riziko úmrtí je mnohem větší.
  Ale děvčata, musím říct, se vůbec nestydí. A bojují jako bitevní obři.
  Natasha zpívá, aktivně střílí:
  - Bude to naše vítězství!
  A tlačítka joysticku mačká holými prsty u nohou.
  Zoya také střílí, používá holé nohy a kvílí:
  - Car Vladimir vpřed!
  A všechny dívky ve sboru štěkaly:
  - Sláva padlým hrdinům!
  Načež Aurora vystřelila, obrátila německý tank a řekla:
  - Nikdo nás nezastaví! Nikdo nás neporazí!
  A také zatřásla bosýma nohama.
  A pak se Světlana vzdala nahými prsty na nohou a zavrčela z plných plic:
  - Rusové zuřivě bojují!
  A všechny dívky jednohlasně zvolaly:
  - Vojákova pěst je silná!
  A opět se krásky vrhají do boje. Střílí se přesně a přesně!
  Ale Janeiny posádky Mexičany udivují. Paní je také velmi chytrá a krásná.
  A dívky v její posádce jsou bosé a v bikinách. Bojují s divokou a klidnou zuřivostí.
  Pak Gertruda vystřelila nahými prsty na nohou a zaštěbetala:
  - Jsem dívka, která všechny zničí ve zlomku vteřiny!
  A pak Malanya vtrhne do akce. A na dálku rozbije latinský tank.
  A pak Matilda bude kopat do nohou holými prsty.
  A bude se smát:
  - Jsem opravdu skvělá dívka!
  A válečníci nejvyššího a nejzuřivějšího řádu. Necítí slabost ani hněv.
  Naserou tě stejným způsobem.
  A Alenka také bojuje velmi sebevědomě.
  Koncem června je Vídeň obklíčena. Drtivá rána byla zasazena Německu a jeho prestiži. Ruské jednotky přitom postupují směrem k Odře. Do bitvy vrhají Číňany, Indy a Araby. A prolomí obranu Krautů.
  Hitler už je samozřejmě v panice. Jak ho dívky tlačily do tanků a letadel.
  Zde jsou Albina a Alvina, dva ruští piloti. Také bosí a v bikinách srážejí fašisty jako hrušky klackem z větve. A pro pár dělají takové zázraky doslova.
  Albina sestřelila pět letadel jednou dávkou ze svého stíhače Petra Velikého a zpívala:
  - Jsme medvědi z nebe!
  Alvina sestřelila šest letadel jednou dávkou ze svého válečného orla a zaštěbetala:
  - A všechny rozbijeme!
  Na obloze byla tato dvojice již legendární!
  Děvčatům bylo uděleno sedm stupňů Svatojiřského kříže: stříbrný kříž, stříbrný kříž s lukem, zlatý kříž, zlatý kříž s břevnem. A také zlatý kříž s diamanty a zlatý kříž s diamanty a mašlí. A hvězda nejvyššího stupně zlatého kříže s diamantovou mašlí. Vyšší ocenění - velká hvězda zlatého kříže, s diamanty a lukem, bylo založeno poměrně nedávno.
  Dívky tedy mohly být na své úspěchy právem hrdé. A vždy, i v mrazu, bojovaly jen v bikinách a výhradně naboso.
  Takové úžasné dívky.
  Albina střílela a zpívala:
  - Pro naše nejlepší vítězství!
  Alvina pokračovala:
  - Ať jsou na nás naši vnuci a dědové hrdí!
  Válečnice jsou skutečně dívky kolosální třídy!
  Mlátí fašisty na obloze a zpívají:
  - Sláva Rusku, sláva! Náš car Vladimír je hrdina! Za úsvitu bude síla! Pohřbte Hitlera do země!
  Vladimir Kirillovič Romanov může být se svými válečníky samozřejmě velmi spokojen.
  I když bojují, je to takovým způsobem, že proti nim nemůžete zvednout oštěp!
  Vladimir Kirillovič Romanov je car, který má šanci jednou provždy ukončit války!
  A fašisté se otřásají pod údery carské armády...
  Obklíčená Vídeň rychle padla. V polovině července dosáhly jednotky carské říše na široké frontě Odry. A Koenigsberg byl zcela zablokován.
  A Němci ustoupili za Odru. A snažili se tam vytvořit obrannou linii. Důkladně se chraňte. Jenže v druhé polovině července zahájila ruská vojska útok na Hamburk... Nacisté pomalu, ale jistě podlehli.
  Boj byl velmi krutý. Některé vesnice několikrát změnily majitele. Do bojů se zapojily i nové německé tanky pokročilejší řady AG - pyramidální. Měli dobrou obranu ze všech úhlů. Ale carská armáda byla početnější.
  A na frontách zahynulo velké množství asijských pěšáků. Ale dovolili mi se pohybovat.
  Vyčerpány byly i lidské zdroje Němců. Do konce srpna byl obklíčen Hamburk a blokován i Mnichov.
  Němci ztratili významné území. A neměli čím držet své pozice.
  Oleg Rybačenko bojoval v předních řadách na území samotného Německa. A věčný chlapec se neustále usmíval a ukazoval své perlové zuby.
  A tam házel granáty holýma dětskýma nohama. Je dobré být dítětem - jak přirozené je být v teple jen v kraťasech. A jelikož jste nesmrtelní, můžete být i v zimě polonazí, aniž byste riskovali nachlazení.
  Chlapec tedy zpíval:
  - Naboso, jen naboso,
  Pod červencovým hřměním a zvukem příboje!
  Bosý, jen bosý,
  Pro kluka je snadné být skvělým kovbojem!
  A dětský major pokračuje v ničení těchto fašistů pro sebe. A zoufale vyrážejí do protiútoku.
  Už je září... Déšť začíná padat... Carská vojska, plnící mrtvoly Číňanů, dobyla Mnichov a Hamburk a postupují k Porúří. Nejdůležitější věc v německém průmyslu.
  A Němci se zoufale brání.
  Natasha bojuje na svém tanku a vrčí:
  - Pro nacisty to bude nesmírně těžké!
  A stiskněte tlačítka joysticku holými prsty u nohou. A střílel na nacisty granáty.
  A pak ti Zoya dá facku. A také pomocí holých prstů.
  A také bude zpívat:
  - Rus je to, co je proti Hitlerovi!
  A pak Aurora udělá agresivní krok. A také s pomocí holých prstů:
  - Pro ruskou cestu!
  A za nimi Světlana také vystřelí zabijácký projektil. Prorazí německý tank a zavrčí:
  - Za cara Vladimíra Kirilloviče!
  A ukáže i jazyk.
  Dívky se tu vyřádily.
  Alenka na těžkém tanku drtí i nacisty. A porazí je na velkou vzdálenost.
  Válečník zpíval:
  - Podrobil jsem si půl světa svými prsy!
  A Alenčina ňadra s šarlatovými bradavkami.
  A pak vás Anyuta kopne holými prsty na nohou. Narazí do fašistického tanku a bude žvanit:
  - Jsem superstar holka! V historických knihách!
  A vycenil zuby...
  A pak Augustine vystřelí zabijácký projektil. Rozdrtí nacisty a zasyčí:
  - Kéž je naše armáda nejsilnější!
  A bude hýbat i nohama...
  A Maria je bude následovat a bít nacisty. Otočí se a agresivně vykřikuje:
  - Jsme velké agresivní dívky!
  A pak Marusya vypustí na nacisty něco extrémně vražedného a destruktivního. A to pomocí holých, dívčích nohou.
  A pak zpívá:
  - Jsme totální porážka nepřátel!
  Září probíhalo ve velmi krutých bojích. Němci zoufale podnikli protiútok. Ale v říjnu, kdy deště zesílily, získala carská armáda opět výhodu. A začala postupovat směrem k Porúří. Po prudkém útoku Koenigsberg padl. Nacisté dostali další facku.
  A na jihu Francie obklíčily carské jednotky Toulon. Takže nacisté měli extrémně špatné časy.
  Hitler zuřil, ale když byl v Berlíně. Jeho pozice se ukázala jako slabá.
  Je jasné, že nikdo nechtěl jednání poslouchat. Ale nacisté tam uvízli jako mouchy.
  V listopadu jednotky carské armády bojovaly o obsazení většiny Porúří, čímž fakticky připravily Německo o jeho hlavní výrobní základnu.
  V prosinci carská armáda obsadila celý jih Francie a vstoupila do Španělska. A na německé frontě nakonec dobyla Porúří. Navíc byly dobyty i další německé země. A carská armáda se vylodila i v Dánsku.
  Hitler řádil jako čert v kleci, ale nemohl nic dělat.
  Na katolické Vánoce se královská vojska přesunula směrem k Paříži. Navzdory sněhu a mrazu byla Natašina posádka bosá a v bikinách.
  Němci se vzdávali stále častěji. A Francouzi vůbec nechtěli bojovat s Rusy.
  Při rozbíjení německé baterie Natasha poznamenala:
  - Tak s čím vlastně ten posedlý Adolf počítal, když s námi začal válku?
  Zlatovlasá Zoya logicky poznamenala:
  - Pravděpodobně proto, že když se dostaneme pod tlak, vypadneme jako mince z děravé kapsy!
  Aurora rozdrtila vlašský ořech holými prsty na nohou. Pak si ho vhodila do úst a racionálně poznamenala:
  - Historie učí, že nic nenaučí!
  Světlana stiskla nahé prsty na joysticku. Vyřadila další německé dělo a odpověděla:
  - Buďme velcí bojovníci!
  Válečníci, jak vidíte, jsou skutečně odhodláni bojovat a vyhrávat.
  Bosý chlapec Oleg Rybačenko spěchá v šortkách a s holým, svalnatým trupem. Dokonce se kolébá a řve:
  - Porazíme Krauty! Porazíme Krauts! A nakopej si prdel!
  A ten kluk má tak bílé, perleťové zuby! Prostě mladý a neochvějný terminátor.
  Oleg Rybačenko střílí za běhu. Zabíjí fašisty a zpívá:
  - Ruský duch je moc králů, porazte Krauty!
  Chlapec hodil granát bosou nohou a zpíval:
  - Ruský valčík, svítání vstává - ve slávě krále!
  Opravdu se ukázal jako velmi bojovný chlap. A bije fašisty až do prvního dne.
  A dívky bojují aktivně. Tady je Mirabela... Také pilot nejvyšší třídy. Nikdo ji nemůže zastavit. Srazí Krauty a zpívá, vyceňuje zuby:
  - Šílená holka! Tady je její značka!
  A vezme a odpálí raketu!
  Ano, takové jsou tady ženy! Když ruské dívky bojují, žádná síla jim nemůže odolat.
  Mirabela sestřelila sedm německých letadel jednou dávkou pěti vzduchových děl a zaštěbetala:
  - Car Vladimir Kirillovič je náš Bůh!
  A dívka plácne bosýma nohama o sklo.
  A také Albina a Alvina bojují na obloze.
  Byli to tak úžasní zloději. Shromažďuje se stále více nových účtů. A přitom zpívají:
  - Na obloze jsme dokonalost! Jsme esa dokonalosti! Od úsměvu po gesto - mimo veškerou chválu!
  Albina sestřelila čtyři německá letadla jednou dávkou a zakřičela:
  - Oh, jaká blaženost! Jaká dokonalost v boji!
  Alvina sestřelila pět německých letadel a pokračovala:
  - Poznejte dokonalost v bitvě! A skvělý ideál!
  Válečníci sborově zpívali a poráželi fašisty:
  - Dívky! Chladnější holky! děvčata! Chladnější holky!
  Prokázali svůj agresivní zápal. Ve skutečnosti žádné z Hitlerových es nebylo nuceno sestoupit.
  Ale fašisté jsou samozřejmě pod divokým tlakem.
  Hitler je v bunkru v Berlíně a je tam bombardován jako šváb. co chtěl? Fašistická jednička skončila! Vydal se proti carskému Rusku a sám je nyní drcen jako šváb.
  Car Vladimir Kirillovič si momentálně dává pauzu od zimy na březích Indického oceánu. Tančí před ním krásné dívky různých ras a národností.
  Králi však nevadí sledovat zápasy gladiátorů. Například dvě dívky proti dvěma kráskám.
  Bojují plastovými meči, aby si navzájem neublížili. Zoufale však bojují.
  To jsou bojovníci. Dochází k zuřivé výměně úderů. Dvě blondýnky a dvě zrzky...
  Car Vladimír se zeptal polního maršála Vasilevského:
  - Co je na válce s Němci nejtěžší?
  Polní maršál upřímně odpověděl:
  - Získejte sebevědomí! Jen na samém začátku, když nepřítel začal postupovat, jsem se cítil nepříjemně. A teď jsme začali vyhrávat a o našich nepřátelích je vše jasné! - Polní maršál Vasilevič, tento hlavní stratég, pil víno.
  Vladimir Kirillovich logicky poznamenal:
  - Je nesmírně těžké neustále vyhrávat! Ale ukázali jsme, že toho umíme hodně! A teď bude čas a celý svět bude klidný!
  Polní maršál Vasilevskij potvrdil:
  - Věřím v to!
  Dívky měly na nahých tělech modřiny a vypadaly extrémně nervózně.
  Bojovali samozřejmě ne jako v dobách starověkého Říma - snažili se nezpůsobit si mnoho škody. Ale jednali aktivně.
  Mezitím boje pokračovaly. V lednu carské jednotky dobyly Paříž v pohybu. Obsazeno bylo také hlavní město Dánska Kodaň. Německá vojska slábla. Rusové pokračovali v postupu do samotného Německa. Fritzové zoufale bojovali, ale jejich síla byla zlomená.
  Oleg Rybachenko, tento nesmrtelný chlapec, skočil bosý do sněhu a vrhl se do útoku přede všemi, zcela beze strachu z ohně. A při pískání:
  - Kdo je zvyklý bojovat o vítězství,
  Své nepřátele určitě porazí...
  Vesele se směje a hodně dosáhne,
  A Hitler bude tvrdě bit!
  A chlapcova bosá noha hází granát! A odhaluje své perleťové, velké zuby po jeho letech. Ano, už má tlamu jako vlk. Prokousne každé hrdlo.
  A dívky na tancích se stěhují z jihu na sever Německa. Chystají se vyplout na moře. A jen země u Berlína a Pomořanska zůstanou Krautům.
  Natasha, která vyřadila fašistické tanky, poznamenala:
  - A válka je svým způsobem zábavná!
  Zoja poté, co zbila nacisty, souhlasila:
  - Tak dobře, jak jen to jde! Zvlášť když vyhrajeme!
  Aurora, střílející holými prsty, řekla:
  - Všechno nemožné je ve vesmíru možné, jen nepotřebovat trochu...
  A ta rusovlasá dívka se bude tak moc smát!
  Válečníci sebou škubnou v šílené radosti a vzteku. A rozdrtí Němce.
  Carská vojska přitom postupují přes Španělsko a již se blíží k Seville.
  Olga v obrněném transportéru střílí na Němce a policejní jednotky.
  Místní Španělé nekladou téměř žádný odpor. Další země padá pod sekeru Ruska.
  Oleg střílel a zpíval:
  - Letecká akrobacie, to bude bash on bash!
  A její partnerka Alice tweetovala:
  - Planeta uznala velikost Rusů,
  Fašismus byl rozdrcen ranou meče...
  Jsme milováni a oceňováni všemi národy světa,
  Postavme se k velkému posvátnému carismu!
  A dívky budou plácat a tisknout holé prsty na joysticku.
  Válka mezi carskou říší Vladimira Kirilloviče Romanova a fašistickým Německem pokračuje.
  Ruská vojska téměř úplně osvobodila Francii od nacistických hord. Únor 1957... Carská armáda osvobozuje Portugalsko.
  23. února se spojily ruské jednotky z Dánska a samotného Německa.
  Oleg Rybačenko, tento věčný chlapec, cáká bosýma nohama v blátě. Dětský major si z plných plic zakřičí:
  - Sláva ruskému caru Vladimíru Třetímu! Hitlera podříznu, změřím ho bičem!
  A chlapec znovu křičí a hází ostře nabroušeným kotoučem holými prsty. A fašistovi to udeří do krku. A pak hodí bumerang holou, dětskou nohou a hned podřízne hrdla pěti Krautům.
  Ano, Hitlerův špatný nápad zaútočit na takovou říši.
  Natasha a její tým dobíhají v Portugalsku před posledními Němci. Jejich tank je neúprosný v ničení.
  A také mačkají tlačítka joysticku holými prsty, čímž páchají zuřivou destrukci.
  Zoja vystřelila, rozbila německé dělo a zazpívala:
  - Za Rusko a svobodu až do konce!
  Aurora nahými prsty kopala do nacisty a sebevědomě štěbetala:
  - Bůh ochraňuj krále!
  Světlana také šoustala, mačkala tlačítka joysticku holými prsty na nohou a pištěla:
  - Silný suverén!
  Dívky porazí fašisty. Ale pak se objevil nový Hitlerův tank "Mouse"-4. Velmi výkonný model - vážící tři sta tun a 310 mm dělo. Dokáže proniknout na velkou vzdálenost, ale sám má tak silný pancíř, že jej tank Kondratenko-6 nezabere z žádného úhlu.
  Natasha velí:
  - Holky, musíme se přiblížit a zapíchnout to do spodní části boku, mezi válečky - to je naše jediná šance!
  Zoja udeřila holými prsty do německého děla a zpívala:
  - Osud vám dává poslední šanci, ale pospěšte si! Za deště, krupobití a sněhu!
  Augustin také klepal a cvrlikal:
  - Poslední šance, osud ti dává! Ať žije chůze a každodenní běh!
  A taky s holými prsty, a jak se bude kroutit. A rozbije fašisty.
  Světlana zařvala:
  - Pro nové hranice a strhující vítězství!
  Ruský tank se řítil a nabíral rychlost. A dívky to vezmou a zpívají:
  - Silný suverén, nejslavnější věk, pravoslavný caro, kraluj pro slávu, pro naši slávu!
  A znovu zrychlili a vzdalovali se od těžkého projektilu vyslaného ze zbraně, kterou měl německý "Maus"-4. Dívky křičely:
  - Nesklánějme se nad beraním rohem! Takže ty Hitler - zemři!
  A jejich nádrž zrychluje. Je to jako když malý boxer útočí na velkého. Ale šance je samozřejmě padesát na padesát.
  Natasha, která sledovala pohyb tanku, si vzpomněla, jak boxovala s mužem v ringu. Chyběly jí údery a byla bita, ale vydržela. A pak sebevědomě vyštěkla. A zachytila blížící se pohyb nepřítele a udeřila ho do brady. Knokautován!
  Dostala tisíc zlatých rublů. Taková bojovná holka. Když to dá, tak to dá!
  Natasha zavrtěla holou nohou a zazpívala:
  - Toto není poslední bitva, ale je rozhodující! Pro slávu vlasti, pro vlast a čest!
  A pak jejich tank proklouzne vedle a vyšle střelu... Zoya použila i své holé prsty u nohou, taková zlatovlasá dívka a mrštná jako opice. A "Myš"-4 začala explodovat. Jeho granáty jasně explodovaly. A pak budou věže utrženy a ona vyletí vysoko do vzduchu!
  Dívky jednohlasně křičí:
  - Vítězství! Skvělé vítězství!
  A další tank na jejich seznamu!
  1. března 1957 začala ruská vojska překračovat Labe. Vypadá to, že na Hitlera někdo šlapal.
  Chlapec Oleg Rybachenko, bosý, s dětskou nohou hodil granát, potopil fašistický tank a křičel:
  - Pro nové, neohýbající se hranice!
  Posádka tanku Alenka se stáčí na východ. Západní Německo a Francie již byly osvobozeny. Pod nacistickou kontrolou zůstaly pouze země mezi Odrou a Labem. No, také Británie a Irsko. Jsou tam poslední síly nacistů.
  Alenka, střílející na fašistické baterie, říká:
  - carevič Nikolaj,
  Pokud musíte vládnout...
  Nikdy nezapomeň -
  Armáda bojuje statečně!
  A nyní je odeslána další skořápka s bosýma nohama. A spadl do pistole Fritz.
  Anyuta také střílí s holými prsty. Udeří fašistu a zařve z plných plic:
  - Jsem ten typ dívky, ze které Hitler zvrací!
  Dále ohnivé Augustinové hřeby. Je to také ostře střílející malý ďábel a řve:
  - K pekelným branám!
  A používá bosé nohy.
  Maria střílí za ní. Stejným způsobem to vezme, udeří do něj a zakřičí:
  - Nikdo mě nezastaví, tygřici, nikdo neporazí bosou dívku a já budu bit kdekoli!
  A pak vypukne olympiáda. A vyřadí německý tank a utrhne mu věž jako houbovou čepici.
  A chechtá se:
  - Pro nové, cool hranice!
  A zase ukáže jazyk!
  Dívky se jen prosazují a zoufale postupují. A fašisté se topí pod jejich ranami.
  2. března 1957 kapitulovaly poslední nacistické síly v Portugalsku. Bylo jasné, že nastává úsvit fašismu. Přesněji, svítá? Západ slunce noční můra!
  A ruské jednotky postupují. Němci stále častěji odhazují zbraně a vzdávají se.
  Padnou na kolena. Ruské i čínské dívky si líbají bosé nohy.
  Vypadá to tak cool a cool. A fašisté jsou sekáni a sekáni.
  Natašina posádka už je ve vlaku, který jede bojovat na sever s Krauts.
  Dívky sedí ve svém kupé. Hrají karty tak, že je drží holými prsty.
  Natasha poznamenala:
  - Je zajímavé, když vezmeme Berlín, co bude dál?
  Zoya sebevědomě odpověděla:
  - Další bude Londýn!
  Fire Aurora se zachichotala a zeptala se znovu:
  - A pak?
  Zoya prohlásila rozhodně:
  - Latinská Amerika bude naše! Nebudeme stát na ceremonii s nacisty!
  Světlana s tím souhlasila:
  - Samozřejmě, že nebudeme! Pojďme dobýt celý svět!
  Natasha nadšeně potvrdila:
  - A pak bude mír, po celém světě!
  Dívky zpívaly sborově a skládaly za pochodu;
  Sláva Velkému Rusku carismu,
  Kde Vladimír sedí na trůnu...
  Rozdrtíme hordy zlého fašismu -
  Sláva armádě a našemu monolitu!
  
  Srdce byla zmírněna ve velké víře,
  Naše Matka Země z celého srdce...
  Jsme synové cara Mikuláše,
  A nezemřeli pro něj nadarmo!
  
  Naše vlast, jsi dražší než cokoli jiného,
  Pojďme zvracet okřídlený nebeský ohňostroj...
  Také bojujete s vlastí,
  Inu, ať všichni nacisté zemřou!
  
  Hitler chtěl získat naše země,
  A zlý pes se pokusil zavraždit krále...
  Ale my spěcháme, nepřijímáme to ,
  Tak na nás marně útočil fašismus!
  
  Král je laskavý a moudrý vládce,
  Nad planetou se vznáší horský orel...
  Vladimír bude vládcem hordy,
  Naše přátelství je jako ocelový monolit!
  
  Vyrazme Fritzovi oporu z nohou,
  ať se Hitler udusí v oprátce...
  Kruté popravy vydáme hanbě,
  Kdo se na Zemi chová jako zlo!
  
  Královská síla a královská moudrost,
  Bez opatření zničí fašisty...
  Věřte mi, Hitler udělal něco opravdu hloupého,
  A teď je jeho život jako nit!
  
  Takže respektujte velké krále,
  Na Zemi nejsou žádní chladnější Romanovci...
  V bitvě nacistů udeř do srdcí,
  Otevřít cestu k úspěchům a snům!
  
  
  Petr Veliký nás vzal k moři,
  Alexandr dobyl Paříž...
  Ano, někdy se stal smutek,
  Ale Rusko chránil cherubín!
  
  U nás je všechno krásné,
  Holky i kluci, věřte mi...
  Král vládne, víš spravedlivě -
  I když na prahu vrčí zlá bestie!
  
  Neexistují žádné limity, věřte v dokonalost,
  Brzy tu budou králové komunismu...
  Otevřme dveře blaženosti,
  Zatracený fašismus zničen!
  
  Pro Rusko nebyl milník stanoven,
  Věřte, že nepřítele porazíme...
  Dívky jsou bosé, jako ve Spartě,
  No, náš car Vladimír je sám!
  
  Věříme v Roda - Velkého Boha,
  Co vytvořilo dokonalé Slovany...
  Bojujeme za čest a svobodu,
  Útočíme na nacismus!
  
  Jste největší romanovská rodina,
  Vždy bude vládnout Rusku...
  Velký král, nejvyšší let,
  Satan orla nezlomí!
  
  Z lásky k velkému Rusku,
  Posíláme vojáky do bitvy...
  Oslavujeme tváře svatých z ikon,
  Koneckonců, každý válečník je také král!
  
  Naše srdce hoří pro vlast,
  My holky jsme v boji těžké...
  Otevřeme dveře do vesmíru, víte
  A já zabiju Adolfa jako svině!
  
  Do Berlína zbývá jen málo času,
  Vstoupíme, nesouce slávu králů...
  Stáří nás děvčata neohrožuje,
  Věřte, že nás voda nerozlije!
  
  Pohřbeme ty, kdo jsou zlí a ničemní,
  Drak bude drtivě poražen...
  A máme zlaté ikony,
  Rodnoverie je věčný zákon!
  
  
  
  
  Türkiye VSTOUPIL DO DRUHÉ SVĚTOVÉ VÁLKY
  1. září 1942 vstoupilo Türkiye do války proti SSSR. Důvod je jasný - touha po pomstě za předchozí porážky a touha chytit Baku. Svou roli navíc sehrála i německá diplomacie, která Osmanům slibovala hory zlata. Turci každopádně usoudili, že nemá smysl dál čekat a že nejsou mrchožrouti, ale mohou mít čas bojovat.
  V důsledku toho třicet tureckých divizí zaútočilo na sovětské Zakavkazsko.
  Během několika dní dobyli Batumi a dokázali obklíčit Jerevan.
  V reakci na to byl Stalin nucen stáhnout část vznikajících rezerv a převést je do Zakavkazska.
  Sovětské velení bylo nuceno odložit ofenzivu u Stalingradu. Němci zase dokázali dosáhnout více v kavkazském směru a dobýt Ordzhonikidze a Groznyj. A pouze ústupem do hor dokázala sovětská vojska nacisty zastavit.
  Ve stejnou dobu Britové odložili operaci Torch, protože se báli zapojit Turecko do nepřátelských akcí proti Británii.
  Do konce prosince 1942 nacisté přesto dobyli Stalingrad. Usadili se tam. Sovětská vojska postupovala, ale bez úspěchu ve středu - operace Ržev-Sychov se ukázala jako příliš nákladná. Fuhrer však přesto vyhlásil totální válku, protože Třetí říše neměla dostatek zdrojů.
  V únoru Rudá armáda shromáždila své síly a pokusila se zaútočit na Němce z boků Stalingradu. Nacistům se ale již podařilo přeskupit své síly a byli připraveni údery odrazit.
  Operace Torch také začala v únoru. Němci byli také připraveni a po dvou týdnech urputných bojů zastavili Brity.
  Američané ještě nepřistáli v Casablance a Tunisku. Boje v Africe opět ustaly.
  Hitler stále hromadil síly... V březnu provedla Rudá armáda operaci Ržev-Sychov potřetí, boje trvaly celý měsíc, bez většího úspěchu.
  V červnu nacisté shromáždili síly a postupovali podél Volhy a snažili se odříznout sovětské síly na Kavkaze a dostat se do Kaspického moře.
  Bitev se zúčastnily nové německé tanky: "Tiger", "Panther", "Lev".
  Stejně jako samohybné dělo "Ferdinand".
  Němci byli silnější než ve skutečné historii, nebyli poraženi a měli čerstvé jednotky.
  Spojené státy prakticky nebombardovaly Třetí říši, což umožnilo zvýšit produkci tanků a samohybných děl. A také spustit sérii "Lion". Tank se však ukázal jako příliš drahý a těžký, často se porouchal a zasekl. Ale jeho silné 100 mm šikmé boční pancéřování dělalo z vozidla dobré průlomové vozidlo. Výhodou tanku Lev byl jeho výkonný kanon, nevýhodou však devadesátková hmotnost. Což snížilo pohyblivost vozu.
  Bitvy ukázaly, že tento tank ještě něco dokáže na rovině.
  Boční pancíř Panthera se ukázal být slabý, což zvyšovalo ztráty. Tiger se ukázal jako nejúčinnější průlomový tank. Jeho boky byly pokryty 82mm pancířem, díky čemuž byla pětačtyřicítka bezmocná.
  Němci postupovali poměrně pomalu. Sovětské vedení jako celek přesně takovou možnost očekávalo a připravilo, vychovat vojska.
  Pravda, na rozdíl od kurských boulí jsou fašisté mnohem silnější a sebevědomější.
  A terén je výhodnější pro útok než obranu. A Krautové mají také více letadel, tanků a pěchoty. A není snadné zásobovat sovětské jednotky přes Volhu.
  Takže nacisté, prolomení obranných linií, postupovali. Dosáhli jsme úspěchu za úspěchem.
  Po třech měsících urputných bojů jsme se dostali ke Kaspickému moři.
  Stalin, který se ocitl ve složité situaci, chtěl zahájit mírová jednání. Protože se ukázalo, že Kavkaz nelze obsáhnout. Ale dohodnout se s Hitlerem je nesmírně těžké. Fašisté požadují příliš mnoho. A když jim podlehneš, sežerou tě. A co příměří? Hitler to tady nechce. A spojenci jsou samozřejmě pasivní. Bojí se zdržovat extra dělení.
  Fritzovi se pohybovali podél pobřeží Kaspického moře. A pak se konečně spojili s Turky. Jaká to byla radost!
  Krásné německé dívky nutily sovětské zajatce, aby jim líbali bosé nohy. Udělali to poslušně. A smekali na holých podpatcích.
  Takto probíhal odchyt. A Němci odzbrojili sovětské jednotky.
  Pak Stalin nabídl Führerovi mír - souhlasil s tím, že se vzdá celého Kavkazu, a dokonce i Leningradu a Karélie. Plus zaplatit sto let reparací.
  Fuhrer po malém přemýšlení nabídku přijal a 7. prosince 1943 byl uzavřen mír.
  Spojenci to brali jako zradu! A zavedli sankce proti Stalinovi a SSSR!
  A sovětská propaganda prezentovala skutečnou kapitulaci jako velké vítězství. Říkají, že poté, co je spojenci opustili, zachovali sovětský stát a Moskva nikdy nebyla dobyta.
  A nacisté samozřejmě zahájili ofenzivu z Kavkazu na Blízký východ a posílili Rommelovu skupinu. Do konce března 1943 byl celý Blízký východ a Egypt dobyty nadřazenými fašistickými silami. Bitvy navíc ukázaly, že Panther úspěšně bojuje proti anglickým Churchillům a Cromwellům, ale ten do něj nedokáže proniknout čelně.
  Kromě toho byli Němci zoceleni v bitvách s Rusy a snadno porazili koloniální britské jednotky.
  V dubnu se nacisté přestěhovali do Súdánu. A nakonec obsadili Gibraltar, čímž začali okupaci Maroka. Churchill se také pokusil otestovat vody na mír. Ale Hitler, který si dal na východě volnou ruku, řekl ne!
  A nacisté se pohybovali napříč Afrikou. Zdržovaly je spíše dlouhé komunikace, špatné silnice nebo jejich úplná absence, náročné klima a velké vzdálenosti.
  Přesto Němci postupovali. A pohybovali se po temném kontinentu. I když samozřejmě jejich tanky, zejména Tiger-2 a Lion, byly v džungli dost pomalé. Mimochodem, Němci také představili ve své sérii lehký "Panther" o hmotnosti dvacet šest tun, který byl velmi potřebný pro válku v Africe.
  Jak ukázaly bojové operace, takový tank však neměl oproti T-4 žádné zásadní výhody, kromě výkonnějšího motoru, ale také nakloněných pancéřových plátů.
  Ke konci roku 1944 Němci získali samohybné dělo E-10, které vážilo dvanáct tun, mělo velmi nízkou siluetu a velmi šikmý pancíř. Takový stroj je pro Afriku skutečně nepostradatelný.
  Zvlášť, když se na něm dívky perou. A dívky jsou obecně skvělé a elegantní.
  Gerda a Charlotte cestují džunglí a ničí Brity a Američany. To jsou opravdu dívky, které potřebujete! Chladnější nenajdete ani v příštích stovkách mil území. Dívky milují zabíjení - to jsou skvělé dívky!
  Chytili tedy černé bojovníky a donutili je líbat bosé nohy krásek. Je to také okamžitě zřejmé - vážná krádež! A bojují sami za sebe, narážejí do anglických aut z velké dálky.
  Jejich samohybné dělo se už blíží k Pretorii, hlavnímu městu Jižní Afriky. Dívky se zastřelí, probodnou Churchilla wolframovým jádrem a zpívají:
  - V Africe jsou žraloci, v Africe gorily, v Africe víc krokodýlů! Budou vás kousat, bít a urážet! Děti nechodí na procházku do Afriky! V Africe je lupič, v Africe je darebák, v Africe je hrozný Barmaley! Bude vás kousat, bít a urážet! A jeho dívky je třeba roztrhat!
  V únoru 1945 padla poslední bašta Britů v Africe na ostrově Madagaskar.
  Nyní tedy Británie ztratila půdu pod nohama i tam. Němci přitom dobyli Írán i Indii. Ukázali svou fenomenální sílu.
  A v květnu 1945 provedli nacisté vylodění v Británii. Po třech týdnech urputných bojů Londýn padl. O měsíc později bylo dobyto Irsko.
  Na souši byl dočasný klid, ale na moři válka pokračovala. Spojené státy zůstaly samy proti Třetí říši, jejím spojencům a Japonsku. Ale zatím je Amerika v zámoří a nemůžete to tak snadno brát.
  Ve Třetí říši byla zavedena všeobecná pracovní branná povinnost, začala se zvyšovat výroba letadel a lodí.
  Stavěly se jak bitevní lodě, tak letadlové lodě. A samozřejmě ponorková válka byla v plném proudu. A pak nebylo slitování s nikým z amerických lodí.
  Na podzim, přesněji v listopadu 1945, Němci směle dobyli Island a poté vytvořili předmostí v Argentině. Válka na moři však trvala dlouho. Do Ameriky bylo zapotřebí mnoha výsadkových lodí. A lodě se nestaví tak rychle. Ale ať je to jak chce, Třetí říše nabírala na síle. Čtyřicátý šestý rok proběhl ve výměně úderů na moři. A v roce 1947 už Němci přenesli vojenské operace do Grónska a dobyli ho. A odtud to není daleko do Kanady!
  Nacisté plánovali kolosální výboje. A v roce 1948 začala ofenzíva proti Kanadě a od Brazílie po Venezuelu spolu s Japonci. Boj se vyvíjel velmi zuřivě.
  Němci postupovali pomalu, ale jistě. Jejich tanky řady E byly pokročilejší než ty americké a ukázaly svou výhodu na bojišti. Ale mimochodem, Yankeeové nejsou tak jednoduchí a vzdorovali velmi tvrdošíjně. A nesnažili se to vzdát.
  I když tam samozřejmě byly kotle. Američané se do nich pustili. Pak to vzdali. A vězni líbali holé, zaprášené nohy árijských dívek.
  Brzy padl Quebec a Toronto, poté další města. Od května do prosince 1948 Němci dobyli téměř celou Kanadu a také Venezuelu, Nikaraguu a většinu Mexika. To je mimořádně obtížná situace. Na začátku roku 1949 měli Němci Spojené státy v ocelové kleště. Poté, 11. ledna, se Američané poprvé v historii pokusili použít jaderné zbraně. A moc se jim to nepovedlo. Z pěti bomb čtyři zahynuly v letadlech sestřelených německými letadly a jedna, když explodovala, nezpůsobila německým jednotkám vážné škody.
  V reakci na to Krautové zintenzivnili bombardování amerických měst a vojenských zařízení.
  Bitva tedy pokračovala s neustálým úspěchem ve prospěch Wehrmachtu. Kdo měl lepší vybavení a výcvik vojsk. Ano a velký počet. Boj byl velmi krutý. Počátkem roku 1949 německé, zahraniční a japonské divize obsadily to, co zbylo z Mexika a vstoupily do Spojených států ze severu. Amerika byla úplně vyždímaná. A bylo jasné, že pro Spojené státy je to špatné. A do konce léta již byla zajata polovina území orlí říše, stejně jako Aljaška.
  Němci dobyli Washington a New York 8. listopadu 1949. A 7. prosince 1949 se vzdaly zbytky americké armády. Tak skončila druhá světová válka. Nejkrvavější ze všech válek a trvala více než deset let!
  Zdálo se, že přišel dlouho očekávaný mír. Hitler se ale nechtěl smířit s tím, že o hegemonii se musí dělit s Japonskem. A 20. dubna 1953 zaútočila Třetí říše na Zemi vycházejícího slunce. Vypukla nová válka. Za světovou hegemonii.
  Kvantitativní převaha je na straně Třetí říše a také kvalitativní. Ale Japonci bojují s velkou zuřivostí a masovým hrdinstvím.
  Nacisté však stále převažují. Válka však trvala téměř rok. SSSR zůstává neutrální. Stalin tam zemřel a probíhá vážný boj o moc.
  Japonsko je nakonec obsazeno Wehrmachtem. O několik měsíců později se nacisté zmocnili také latinskoamerických zemí. Zakládají celosvětovou hegemonii.
  Reformy probíhají i v samotné Třetí říši. Zavádí se nové náboženství, které nahradí křesťanství. Není v něm žádná Trojice, pouze jeden nejvyšší Bůh a jeho posel - Adolf Hitler. Jednotná měnová marka, jednotné vzdělání. A také náboženstvím posvěcená mnohoženství. A genetický výběr stále aktivně probíhá. Lidská rasa se zlepšuje.
  SSSR stále existuje v okleštěné podobě a vzdává hold nacistům. Vládne tam Nikita Chruščov a snaží se tu bestii nešikanovat. Přesto si Hitler již podřídil celý svět. A na Rusko se dívá jako na červenou skvrnu. Ale člověk předpokládá a Bůh disponuje. 20. dubna 1957 se Fuhrer stal obětí pokusu o atentát právě v den svých narozenin. A přesně v šedesáti osmi letech byla vláda divokého tyrana přerušena. Který dobyl téměř celý svět, a chtěl 22. června znovu zaútočit na SSSR.
  Ale jak vidíme u něj, nevyšlo to...
  Hitler byl následován Schellenbergem. Hermann Goering zemřel na zneužívání drog a obžerství. Himmler upadl do hanby a Hitler mu přestal věřit a pak ho odstranil. Schellenberg vystřídal Himmlera a získal post nástupce. Navíc Hitler nechal získat děti umělým oplodněním. Ale nejstaršímu z nich ještě nebylo čtrnáct.
  Potomci Fuhrera tedy neměli čas zdědit. Hitler se tak stal císařem, ale bez dynastie. Schellenberg se neodvážil zabít Führerovy děti, ale odstranil je od moci. A on sám se stal Führerem a diktátorem.
  Boj o moc trval několik let.
  A 1. května 1961 nacistické Německo přesto zaútočilo na SSSR. Byl zde pokus dosáhnout: jedna planeta - jedna říše!
  A Schellenbergovy jednotky byly stále schopny dobýt Moskvu. Sovětská armáda byla příliš podřadná co do množství a kvality vojenského vybavení. Zachycení velkých měst SSSR se kvůli velkým vzdálenostem protáhlo na šest měsíců. A pak partyzánská válka trvala dalších deset let.
  Věci se však brzy uklidnily. Schellenberg prováděl poměrně liberální politiku a v roce 1981 všichni Rusové dostali občanství Třetí říše. Liberalizace postupovala postupně. Schellenberg zemřel brzy poté. A vypukl vážný boj o moc. Poté byla jako kompromis obnovena monarchie a na trůn nastoupil přímý potomek císaře Fridrich IV. V roce 2001 se konalo referendum, ve kterém všichni obyvatelé planety Země získali občanství a formálně stejná práva. A v roce 2017 byla zrušena poslední omezení pro Židy a Romy.
  Éra národního socialismu skončila. Lidstvo je však v jediné říši, federální a monarchické. Zkoumá vesmír.
  V něm jsou si všichni formálně rovni a existuje zde Senát a Bundestag, kde jsou poslanci voleni veškerým obyvatelstvem Třetí říše. A nad nimi je Kaiser, císař celé planety Země.
  Život obecně není z materiálního hlediska špatný. Přísná kázeň, rozvoj vědy a techniky s vynikající německou organizací přinesly výsledky. Zemědělství je vynikající, není hlad a jídla je dostatek i v chudých oblastech Afriky. Každý má práci, každý dostává plat a důchody. Vzdělání a medicína jsou zdarma. Stejně tak jesle a školky zdarma. Jídlo stojí haléře a ceny všech produktů jsou po mnoho let zmrazené. Všude, i v Africe, jsou silnice, skoro každý má buď samostatný byt nebo dům. Všichni novomanželé okamžitě dostanou alespoň tři pokoje v bytě s veškerým vybavením. Můžete si vzít auto nebo cokoliv na úvěr. Mnozí mají dokonce osobní vrtulníky.
  Internet je aktivní, všichni mají televize a počítače, pracovní den je jen čtyři hodiny. Všechny sportovní sekce jsou zdarma a za jejich účast se dokonce platí.
  Dávají značný příspěvek na každé dítě. Inženýrské sítě a veřejná doprava jsou zdarma. Všechno bylo tak čisté a upravené. Ulice jsou čisté, objevilo se mnoho robotů a automatizace. Vzorný pořádek. Cigarety jsou zakázány, i když alkohol se stále prodává, pivo různých druhů je téměř zdarma. Děti ve veřejném stravování mají také stravu zdarma.
  Spousta bezplatných atrakcí a počítačových místností.
  Lidská sídla již existují na Měsíci, Marsu, Venuši, Merkuru a měsících Jupitera.
  Lidé se připravují na skok ke hvězdám. Hodně věcí už bylo vymyšleno.
  Zkrátka celkově to dopadlo docela dobře. A nebylo třeba se tolik namáhat.
  KDYBY ZYUGANOV PROKÁZAL VÍCE ODVAHY A PROVÍDEJNOSTI
  V květnu 1999 se Zjuganov rozhodl neschválit Stepashinovu kandidaturu, ale jít do předčasných voleb do Dumy. Komunisté a jejich spojenci učinili konsolidované rozhodnutí hlasovat proti Stepashinovi. Navíc byli uraženi a zbaveni svých funkcí ve vládě. Takové rozhodnutí by bylo nejpravděpodobnější v historii, kdyby Zjuganov nebyl trojským koněm v komunistickém táboře, který podkopával a kompromitoval levicové myšlenky.
  Předčasné parlamentní volby slibovaly komunistům mnoho výhod, mimo jiné kvůli menšímu počtu konkurentů a image mučedníků.
  A to ukázalo, že komunisté vůbec nelpí na svých místech, ale jsou zásadovější.
  Podruhé Jelcin znovu přivedl Stepašina a potřetí vzal Aksenenka. Duma to opět neschválila a byla vzata a rozpuštěna. Nové volby byly naplánovány na září.
  Tvrdohlavost parlamentu poněkud změnila běh dějin. Bombardování Jugoslávie trvalo déle - Miloševič doufal v pomoc z Ruska. A rozpuštění parlamentu dalo opozici šanci vyhrát.
  Komunistům se podařilo dát znovu hlasovat o Jelcinově impeachmentu.
  A opět to bylo jen trochu málo, tentokrát jen dva hlasy. Poslanci se obávali blízkosti parlamentních voleb a nebezpečí, že v nich neprojdou.
  Duma byla rozpuštěna a Jelcin dekretem jmenoval málo známého Aksenenka předsedou vlády.
  Obecně byly Zjuganovovy naděje, že se budou konat volby, oprávněné. Nemocný a oslabený prezident nešel proti ústavě. A neriskoval překročení své autority dvouprocentním hodnocením. Primakov, když viděl, že se jeho koalice nestihla sestavit a zaregistrovat, vstoupil do aliance s komunisty. Do voleb šly Yabloko a Liberálnědemokratická strana. Blok Unity se nestihl zformovat a NDR oslabila.
  Nechybí ani invaze ozbrojenců do Dagestánu a nerozhodnost bezpečnostních složek během voleb.
  Komunisté spolu s Primakovem a Lužkovem dosáhli kolosálního vítězství. Získali více než padesát pět procent hlasů. Druhý byl blok Yabloko, který si také vedl dobře, získal patnáct procent. LDPR si nečekaně vedl dobře, inkasoval více než dvanáct procent. NDR nesplnila pětiprocentní hranici - úplná porážka! Žirinovskij se stal jediným prokremelským vůdcem v Dumě. Pravda, konkurence byla slabá. Podle nového zákona se strany musí přeregistrovat nejpozději rok před volbami a mnohé nestihly.
  V parlamentu opět dominovala levá opozice, a to jak Jabloko s jedním mandátem , tak LDPR v menšině.
  A samozřejmě došlo ke konfliktu... Po zvolení předsedy Státní dumy došlo k vyslovení nedůvěry vládě. A opět se mluvilo o impeachmentu. Tentokrát dvě třetiny, to by bylo snadné sbírat!
  Jelcin se po váhání rozhodl vrátit do křesla premiéra Primakova a prvního místopředsedu vlády Masljukova .
  Levá koalice s tím souhlasila, ale pravomoci prezidenta byly dočasně omezeny. A do nových voleb není skoro nic. Po jednání v rámci koalice bylo rozhodnuto nominovat Primakova na prezidenta. Lužkov se stal premiérem. A Zjuganov dostal post šéfa legislativního odvětví! Tedy Super Skipper ! Ohledně té nové měly být dokonce přijaty změny ústavy.
  Militanti byli vyhnáni z Dagestánu. Ale nešli do Čečenska. Vypukla tam občanská válka. Rusko podporovalo Maschadova a Kadyrova, proti Basajevovi a Raduevovi .
  Primakov dokázal vyhrát ruské prezidentské volby v prvním kole. Vláda však získala další pravomoci. Stejně jako zákonodárná moc pod komunistickou kontrolou.
  V Rusku pokračoval ekonomický růst, ceny ropy a plynu vzrostly a průmysl byl oživen.
  Američané se obecně i ve skutečnosti po teroristickém útoku z 11. září zapojili do Afghánistánu a uvízli v Iráku. Primakov byl snadno zvolen na druhé funkční období. V roce 2008 ale přišel o místo ve prospěch velmi úspěšného premiéra Jurije Lužkova.
  Nový prezident navázal na předchozí spojeneckou politiku s komunisty. Zjuganov se stal premiérem.
  Nějakou dobu byla zahraniční politika o partnerství se Západem a přátelství s Čínou. Janukovyčův režim na Ukrajině posílil. Lužkov tedy na rozdíl od Putina prosazoval spíše proukrajinskou politiku a vážil si spojení slovanských států. Ukrajina se dokonce v roce 2016 stala součástí Euro-asijské unie. Lužkov sloužil dvě funkční období a rezignoval. Zjuganov se nakonec stal prezidentem a také poměrně snadno vyhrál volby. Žirinovskij se zúčastnil posedmé, všechny od roku 1991, a znovu prohrál.
  Na podzim 2015 se Rusko zapojilo do války v Sýrii a bombardovalo tam. Trump se dostal k moci ve Spojených státech. Zjuganov, navzdory formálnímu komunismu, pokračoval ve svém předchozím kurzu ekonomie. Rusko, navzdory formální dominanci Komunistické strany Ruské federace, zůstalo tržní, demokratickou a mírně autoritářskou zemí.
  Partnerství se Západem a umírněná konkurence. Existuje spojenectví s Ukrajinou a Běloruskem a Kazachstánem, ale také ne příliš těsné. V roce 2020 byl Zjuganov zvolen do druhého funkčního období. Obecně mírně snižuje výsledek na hranici druhého kola. A na Ukrajině po Janukovyčově odchodu nečekaně zvítězil nesystémový Zelenskij. Odešel i Nazarbajev.
  Zjuganov řekl, že nebude měnit ústavu a odejde po svém druhém funkčním období.
  Vůdci Komunistické strany Ruské federace se tedy ještě podařilo ovládnout Rusko a projevit o něco více odvahy. A svět se ukázal být bezpečnější a klidnější než ve skutečnosti.
  kdo je Putin? Jak dopadla jeho kariéra? Poté, co se Primakov stal premiérem, byl Putin odmítnut jako příliš blízký Jelcinovi. Obviňující zejména to, že FSB zpackala invazi militantů do Dagestánu. Putin se ještě nějakou dobu angažoval v politice. Neúspěšně kandidoval do Státní dumy. Poté se stal starostou Petrohradu.
  Pak ale odešel z politiky a zaměstnal se v bezpečnostní službě soukromé firmy. Tak málo lidí si ho už pamatovalo.
  Žirinovskij v roce 2020 šel do prezidentských voleb poosmé a opět prohrál se skromným výsledkem. Ale stále má frakci ve Státní dumě. A dokonce mu Zjuganov po volbách v roce 2020 udělil hodnost generálmajora. Donald Trump ve volbách nečekaně prohrál s mladým demokratickým rivalem. Merkelová předčasně rezignovala. A Lukašenkovo zdraví se prudce zhoršilo.
  V roce 2021 ruští kosmonauti konečně odletěli na Měsíc. A vyvěsili tam červenou vlajku! Zjuganov oznámil Afonina jako svého oficiálního nástupce . No, obecně se život zase točil v kruhu.
  Jak vidíme, kolaps Ruska nenastal ani bez Putina. A světlo se nepřevrátilo.
  
  
  
  
  
  
  KDYBY MENSHIKOV ZABIL NIKOLAJE
  . Ve kterém carské Rusko vyhrálo krymskou válku. Menšikova zabila zbloudilá kulka a jeho místo zaujal schopnější velitel. To znamená, že se stala nehoda a změnila běh dějin.
  Opak té s Makarovem. Francouzi a Britové byli poraženi po částech. A Rusko, které zajalo obrovské množství vězňů a trofejí, získalo zpět Krym.
  Türkiye byl poražen v Zakavkazsku. Dala Rusku Kars, Erzurum a téměř celou Arménii. Ruské jednotky obsadily Rumunsko. V ofenzivě však nebylo potřeba pokračovat. Sultán požádal o mír. Ve stejné době Rakousko okupovalo Bosnu a Hercegovinu.
  Turci souhlasili s udělením autonomie Srbsku, Bulharsku, Černé Hoře a Rumunsko se stalo ruským vazalem. Ve stejné době Rusko také převzalo Arménii: Kars, Erzerum, Tanrog a rozšířilo své majetky na jihu.
  Ve Francii vypukly nepokoje a začala občanská válka a ona už nemohla posílat vojáky. Británie také opustila konflikt. Sardinské království také oslabilo. Rakousko posílilo. Rakušané brzy dobyli Sardinské království a upevnili svou nadvládu nad Itálií.
  Brzy byl Šamil chycen, čímž skončila válka na Kavkaze. Rusko uzavřelo výnosný mír s Čínou a odebralo ještě více území než ve skutečné historii, takže autorita ruských zbraní byla vyšší.
  Nicholas První nepodporoval sever ve válce proti jihu. Naopak se rozhodl pomoci jižanům společně s Británií s cílem posílit jejich pozice na Aljašce.
  Rusko začalo na americkém území stavět města a pevnosti. Existovaly dokonce železniční projekty na Čukotku. Car Mikuláš nastínil mnohé. Ruská vojska dobyla střední Asii. Tento panovník zemřel v roce 1867. Opustit Rusko silné a prosperující. Jeho syn Alexander nezrušil nevolnictví, ale pokračoval v pohybu na jih. Vedl zejména vítěznou válku s Tureckem a připojil Konstantinopol k Rusku . Pak Mezopotámie.
  Opět válka s Británií a porážka Britů v Asii. Alexandr Druhý vládl o něco déle , aniž by provedl významné reformy, s výjimkou soudnictví a poněkud zlepšil systém řízení.
  Zrušení nevolnictví nikdy nenásledovalo. Ale Rusko anektovalo Írán. Car zemřel přesně dvacet let po Mikuláši Prvním v roce 1887. Alexandr Třetí vládl jen krátce, do roku 1894, ale podařilo se mu prakticky celou Indii připojit k Rusku. A Nicholas II pokračoval ve svém pohybu do Indočíny a do Číny samotné.
  Byla válka s Japonskem. Celkově vítězný. A úplné dobytí Číny a Indočíny. A průnik až do Austrálie. V Evropě se ale situace ukázala být poněkud odlišná.
  Rakouské císařství anektovalo jih Francie. A pak porazila Prusko a dobyla jižní Německo. Bylo to Rakousko, které se stalo světovým hegemonem. Francie byla značně oslabena občanskou válkou. Prusko se nemohlo sjednotit. Rakušané nakonec zabrali a zajali celé Prusko a také části východní Francie. Vznikla velká říše, která expandovala do Afriky. Brzy Rakušané dobyli také Belgii, Holandsko a spoustu území v Africe. Pak došlo k válce mezi Rakouskem a Ruskem proti Británii. Skončilo to rozdělením Afriky mezi Rakušany a Rusy.
  Císař František se skutečně stal největším panovníkem, když dobyl téměř polovinu Afriky a většinu Evropy, když překonal Napoleona Bonaparta. Také Francie byla brzy zcela zajata spolu se Španělskem a Portugalskem. Ano, vše proběhlo v pořádku, ale...
  Dědic císaře Františka chtěl k sobě připojit Srbsko! A v roce 1920 začala velká válka mezi Ruskem Mikuláše II. a Velkorakouskou říší.
  Celá Evropa je na straně Rakouska. Kromě Británie, která není tak silná jako ve skutečné historii, a téměř poloviny Afriky. Navíc Švédsko se postavilo proti Rusku. A Norsko a Dánsko byly zajaty císařem Franzem.
  To byla polovina problémů. USA zůstaly rozdělené a vedlejší mocnost. Ale Británie stále kontrolovala Kanadu a Rakousko. A po prvních dvou měsících váhání vstoupila do boje i na straně Rakouska.
  Tak vypukla velká válka. Rakousko a Anglie proti Rusku.
  Samozřejmě, Oleg Rybachenko je přímo u toho. A bojuje jako skutečný a neochvějný hrdina.
  Chlapec střílí ze samopalu na cizí armádu a zpívá:
  - Hymna vlasti zpívá v našich srdcích,
  V celém vesmíru není nikdo krásnější než ona...
  Zmáčkni rytířův vrhač paprsků pevněji -
  Zemři za Bohem dané Rusko!
  A mlátí se, ničí kulometem armádu z celé Evropy a částečně z Afriky.
  A chlapec se sám sobě nevzdává. Tady hází granát holými prsty u nohou a kvílí:
  - Neustoupíme a nevzdáme se!
  A chlapec znovu vypálí smrtící a zničující dávku. Nechce svému protivníkovi ustoupit.
  A zpívá si pro sebe:
  - Nikdo nás nezastaví! Ani lev nemůže vyhrát!
  Chlapec je skutečný hrdina. Neporazitelný a neporazitelný. Rytíř víry! I když ne křesťanské!
  A tak byl rakouský útok odražen.
  Rakušané a Angličané mají tanky, ale Rusko má také mastodonty.
  Nicholas II má stále mnohem větší populaci, vezmeme-li v úvahu kolonie. Vezměme si celou Asii, východní Evropu, část Balkánu, více než polovinu Afriky.
  Takže Rusko je lepší v počtu pěchoty. A vojáci bojují velmi statečně...
  A Rakušané neodolali a byli z Varšavy zahnáni zpět. Poté ruské jednotky postoupily k Odře a dobyly Východní Prusko. Spolu se Lvovem padla i Halič. Przemysl byl obležen. Krakov byl osvobozen.
  Pak se ukázalo, že Slované nechtějí bojovat s Rusy a hromadně se vzdávají.
  Bitvy také ukázaly, že lehčí, hbité ruské tanky byly účinnější než těžší a nemotornější německé tanky. A v letectví je carské Rusko obecně o řád silnější než kvalita Britů a Rakušanů.
  Ruské jednotky po přestávce obnovily ofenzívu. Vzali jak čísla, tak dovednost.
  Budapešť byla obklíčena a dobyta. Na moři, admirál Kolchak porazil Brity a zachytil Austrálii. Na souši ruské jednotky obklíčily a dobyly Berlín. A pak Vídeň.
  Rakouské císařství také prohrávalo bitvu v Africe. Anglický sbor byl také poražen. Ano, věci byly pro císaře Adolfa nepříjemné.
  Strčil hlavu na špatné místo a začal úplně ztrácet. Jak může odolat takové síle?
  Po pádu Vídně se odpor Rakušanů stal ohniskem. A brzy Rusové obsadili celou Evropu a Afriku. Ve stejné době začal útok na Kanadu z Aljašky. Britové také prohráli.
  Británie se ocitla izolovaná a pokusila se vysedávat na ostrově.
  Ale je jasné, že Rusko zvítězí zahájením letecké ofenzivy.
  A bombardovala téměř vše, co bylo na povrchu. A pak se na pevnině vylodila výsadková jednotka, což přivedlo Británii k podrobení.
  Tak se celá východní polokoule, stejně jako Aljaška a Kanada, stala ruskou.
  Celkově je to skvělé! Nikolaj druhý si udělal dočasnou pauzu a strávil majetek. Spojené státy jsou stále rozdělené a nepříliš silné, jako jiné státy závislé na Rusku.
  V roce 1937 havaroval v letadle car Mikuláš II. Trůn zdědil Alexej II. Na rozdíl od skutečného příběhu byl dědic docela zdravý a veselý. A v roce 1941 se rozhodl dobýt vše, co se jeho předkům nepodařilo ukořistit.
  Když pustíme planetu, Země už bude jednou říší. A ruská armáda se přesunula nejprve do severních států Ameriky a poté do těch jižních. Spojené státy nebyly silné a byly rychle zajaty. Ukázalo se však, že Mexiko je snazší dobýt. Pak se posuňte nahoru. Jeden po druhém, zachycující jednu zemi za druhou. Největší a nejsilnější Brazílie. Vydržela ale necelý měsíc.
  A tak dobyli Latinskou Ameriku a Nový Zéland. Alesei Druhý vešel do dějin jako dovršitel všech ruských výbojů. A už v roce 1947 vkročili ruští kosmonauti na Měsíc. A v roce 1958 na Mars! V roce 1961 na Venuši. V roce 1972 na Merkur a v roce 1973 na měsíce Jupitera. V roce 1975 ve věku 71 let zemřel Alexy II. Přezdívaný Finisher. A králem se stal jeho syn Mikuláš III. V roce 1980 vstoupil člověk na poslední, nejvzdálenější planetu Sluneční soustavy - Pluto. Nicholas III nevládl příliš dlouho. Zemřel v roce 1985. A na trůn nastoupil jeho syn Alexandr čtvrtý. Mladý král asi sedmadvacetiletý. A král nařídil připravit se na skok za Sluneční soustavu. A začali stavět hvězdné lodě a fotonovou raketu. A konečně v roce 2017 odstartovala první mezihvězdná expedice.
  
  CAŘ MIKULÁŠ II. MÁ ŠTĚSTÍ PREZIDENTA PUTINA
  Slavný spisovatel a básník Oleg Rybačenko cítil, že ve světě není něco v pořádku. Lidstvo zůstává roztříštěné tak, jak bylo. Počet zemí na planetě Zemi se jen zvyšuje. A pokud někdo získá vliv, je to jedině totalitní, diktátorská Čína. A Rusko se po skončení vlády Vladimira Putina ponořilo do hluboké krize. Válka na Kavkaze opět zuří, levičáci a nacionalisté se bouří. Ekonomika opět klesá a kriminalita stoupá. A Rusko se začíná rozpadat.
  Přes své fenomenální štěstí nebyl Vladimir Putin nikdy schopen vytvořit silný, stabilní politický systém nebo stabilní a rychle rostoucí ekonomiku. Mnoho sociálních a mezietnických problémů nebylo vyřešeno. Vzácné štěstí umožnilo Putinovi udržet si zdání prosperity. Ale jakmile odešel, všechny nezhojené abscesy se najednou otevřely.
  Navíc se rýsuje hrozba jaderné války! Svět je v chaosu, Rusko míří do rozsáhlé občanské války! To je potřeba urychleně napravit.
  Chlapec četl v knize, že můžete změnit osud lidí a změnit jeho místa! A existuje jeden mocný cikán, který to může udělat každému.
  Proč tedy nezvrátit štěstí a štěstí Putina a Mikuláše II.?
  Navíc, pokud bude Nicholas II tak fenomenálně úspěšný jako Putin, pak se běh dějin změní. A v jednadvacátém století budou v Rusku vládnout Romanovci. To znamená, že Putin nebude potřebovat štěstí. Nebo alespoň Rusko má Putinovo štěstí.
  A ve dvacátém století je štěstí carského Ruska velmi potřebné.
  Slavný spisovatel se rozhodl jít k cikánce. Naštěstí na internetu byla její adresa a rozvinutá intuice spisovatelce a básníkovi prozradila, že vůbec není šarlatánka.
  Opravdu, cikán není jednoduchý. Žije ve vile v Moskvě a vypadá na dvacet let, i když věští už od sovětských dob. Okamžitě můžete vidět věčnou dívku s černými kudrnatými vlasy - je mimořádná!
  Oleg Rybačenko se jí zeptal:
  - Udělej dobrý skutek! Změňte štěstí Vladimira Putina a Mikuláše II.
  Věčně mladá cikánka se podívala na Olega Rybačenka a odpověděla:
  - Je dobře, že nejste egoista a nevzdáte se kvůli sobě, ale kvůli zemi Rusko! A ještě lepší je, že máte bohatou energii a nebývalou, neuvěřitelnou, nadlidskou představivost!
  Cikán mrkl a pokračoval:
  - Tolik změnit historii není snadné ani pro mě! Ale vy, majitel nejsilnější a nejbohatší fantazie na světě, mi můžete pomoci!
  Oleg Rybačenko souhlasně přikývl:
  - Jsem připraven na všechno! A splním jakýkoliv požadavek!
  Mladý cikán přikývl a řekl:
  -Udělám z tebe asi dvanáctiletého chlapce a ty porosteš extrémně pomalu a nikdy nebudeš starší než čtrnáct let. Pošlu tě do paralelního světa, kde se nejprve staneš otrokem!
  Oleg Rybačenko souhlasně řekl:
  - Jsem připraven!
  Cikán přikývl a pokračoval:
  - Budete mi muset sehnat devět artefaktových kamenů: černý, bílý, červený, oranžový, žlutý, zelený, modrý, indigový, fialový. A kromě toho je desátým artefaktem Koshcheiova koruna!
  Je to těžké, ale budete mít věčně mladé, rychlé, silné a odolné tělo chlapce válečníka. A navíc mimořádný intelekt a fenomenální dar představivosti. Dříve nebo později budete sbírat artefakty a vrátíte se zpět do svého světa. A navždy budete v těle fenomenálně silného a rychlého asi čtrnáctiletého chlapce a nebude možné vás zabít. To znamená, že za odměnu dostanete také nesmrtelnost!
  Oleg Rybačenko souhlasně přikývl:
  - O tomhle se dá jen snít!
  Věčně mladá čarodějnice poznamenala:
  - Ale deset artefaktů je mých a jen mých! Dodají mi takovou sílu, že si více než zasloužíš nesmrtelnost! Já tě mezitím uspím a ty se probudíš jako otrok v lomech. A pak vám vaše vynalézavost poradí, jak z toho ven!
  Až se přestěhujete, budu moci změnit osud, štěstí a štěstí prezidenta Putina a cara Mikuláše II. Budete pro mě sbírat artefakty z různých světů a mezitím od začátku dvacátého století půjde historie Ruska jinak. To znamená, že i když nesbíráte artefakty - devět kamenů a Koshcheiovu korunu, ruský car Nicholas II bude mít stále štěstí, osud a štěstí ruského prezidenta Vladimira Vladimiroviče Putina!
  Oleg Rybačenko se široce usmál a odpověděl:
  -To je dobré! V novém světě budu klidný, že se běh dějin konečně změnil k lepšímu! A že Rusko bude schopno obnovit pořádek po celém světě a stát se hegemonní zemí! A absolutní hegemon!
  Věčně mladý cikán nařídil:
  - Lehni si na pohovku!
  Oleg Rybačenko si lehl.
  Čarodějka předla:
  - Teď spi! Probudíte se v jiném světě.
  Oleg Rybačenko zavřel oči a téměř okamžitě usnul.
  Cikán vyndal z nádob předem uložené přísady a začal připravovat lektvar. Pod předem připraveným kotlem pustila plyn na magii. A začala tam házet různé věci, kouzlit. Věčná dívka přitom vytáhla z kapsy balíček karet a zpívala:
  - Ach, osude, osude, pomoz Nikolai! Hodně štěstí od Putina, přijďte k caru Romanovovi!
  Ať Romanov vyhraje
  Pravidla jako Čingischán...
  Ať ti přinese štěstí,
  Putin ukradl dárek!
  
  Pro Rusko je to lepší
  Mikuláše Velkého cara...
  Čingischán bude chladnější
  Buďte jako Vladimir Putin!
  V kotlíku se začalo vařit a lektvar v něm začal bublat. Cikán vyložil karty, začaroval a hodil balíček do vroucího oparu... Zablikal superjasný záblesk, jako z tisíce fotografických blesků . Spící Oleg Rybačenko zmizel... A pak, po rozsvícení, zmizel i kotel.
  Prostorná síň, kde velká čarodějka seslala své kouzlo, byla prázdná a tichá!
  Věčně mladá čarodějnice řekla:
  - Studna! Změnil jsem běh dějin a je to skvělé! A pokud bude mít tento idealista štěstí a bude sbírat artefakty, pak se stanu tak mocným, že mi bude závidět i samotný Satan!
  A cikánská čarodějka se leskla smaragdovýma očima!
  A stal se zázrak!
  Co skutečně čekalo Nicholase II... Opravdu, hodně se změnilo. Během korunovace nedošlo k žádné krvavé rvačce. A expanze do Číny byla úspěšná. Válka s Japonskem se samozřejmě stala. To bylo obecně historicky nevyhnutelné. Je jasné, že monstrum tváří v tvář samuraji mělo být odzbrojeno a zničeno. A z toho není úniku. Nemůžete nechat nebezpečí na svých hranicích.
  Japonsko začalo válku jako první, ale jeho pokus zaútočit na ruské lodě byl neúspěšný. Rusové neutrpěli výraznější škody a tucet torpédoborců Země vycházejícího slunce bylo potopeno.
  "Varyagovi" se také podařilo uniknout z obklíčení. Což se ukázalo jako velký úspěch. A admirál Makarov rychle dorazil na moře a zničme Japonce. A generál Kuropatkin porazil samuraje na souši a kompletně obsadil celý Korejský poloostrov.
  A dokonce i car Nicholas II učinil rozhodnutí: musí zůstat navždy v bezpečí před Japonskem! Ale jako? Ano, pozemní vojska a připojit je zcela k Rusku jako provincii.
  A pak se odehrála rozhodující bitva na moři, kde japonskou flotilu nakonec dokončil admirál Makarov.
  Do bitvy se zapojily i čtyři dívky! Bosý a v bikinách!
  Nataša, Zoja, Aurora, Světlana. Čtyři krásky, které mávajícími šavlemi nastupují na největší samurajskou loď.
  Natasha řeže Japonce a křičí:
  - Budeš umazaný, přimhouřený!
  Zoya porazila dalšího samuraje a poznamenala:
  - A tvé oči jsou safírové!
  Natasha, která vedla mlýn, potvrdila:
  - Samozřejmě ano! Samozřejmě ano!
  A pak to zase vzala Aurora a kopla Japonce holou patou do brady. Zlomila mu čelist a zařvala:
  - Hurá do vlasti!
  Světlana to vzala, usekla samurajovi hlavu a vyhrkla:
  - Za cara Mikuláše II.
  Ano, samozřejmě, hodně záleží na štěstí. Zejména admirál Makarov zůstal naživu. A ukázalo se, že je druhým Ushakovem. Jak obratně velí. Sám je na pojízdném křižníku, se vším stíhá. A Japonci, kteří mimochodem neměli velkou převahu ve zbraních, byli po sekcích a takticky biti.
  Dovednost generála nebo námořního velitele převažuje nad malou početní výhodou.
  Navíc v té době byli Japonci co do počtu slabší. Makarov je tedy rozbije. Vynucuje si boj zblízka, kde jsou ruské lodě s pancéřovými granáty mnohem silnější.
  A Japonci jsou poraženi. A dívky zajaly další samurajskou loď. A na něm vlaje vlajka carské říše!
  Co jsou Japonci? Nemáte moc štěstí? Nicholas II dostal štěstí Vladimira Putina a všechno pro něj šlo tak dobře!
  A co holky? Čtyři krásky v bikinách jsou rodilé čarodějnice , které se rozhodly bojovat za krále, i když většinou nemají s tímto světem nic společného.
  Ale v tomto případě je nutné pomoci ruskému lidu. A to díky Putinovu štěstí. Nikdy by nedobyl Krym bez jediného výstřelu, nebýt stejných čtyř čarodějnic. Pomohli uskutečnit zázrak. Zda ale Rusko potřebovalo vzít Krym bratrským lidem, je stále otázkou. Ale připojení Číny k Ruské říši je skvělý nápad! Představte si, kolik poddaných bude mít ruský car - mohl by rozdrtit celý svět!
  Holky tady zkrátka neztrácejí čas. A už je nová bitevní loď napadena.
  A znovu je zajat. A šavle v rukou krásek jen blikají a jsou tak ostré. A tolik Japonců bylo smíšených.
  Bitva na moři skončila definitivním potopením japonské eskadry a zajetím admirála Toga.
  A přistání začalo. Nebyl dostatek parníků a transportů. A používali dlouhé čluny, přepravovali je na křižnících a bitevních lodích a dělali spoustu dalších věcí. Car nařídil použití obchodní flotily během vylodění.
  Ruské jednotky odrazily nápor samurajů, kteří se je pokusili shodit z předmostí. Ale carská armáda se statečně držela. A masivní útok byl odražen s těžkými ztrátami.
  Během přepadení čarodějnice sekaly šavlemi a házely na nepřítele granáty bosýma nohama.
  Jsou samozřejmě na těch nejnebezpečnějších místech. A jak začali střílet z kulometů. Každá kulka je na cíl.
  Natasha vystřelila, hodila granát holými prsty a zaštěbetala:
  - Nikdo není chladnější než já!
  Zoya, střílející z kulometu, hodila dar smrti holými prsty na nohou a zapištěla:
  - Za cara Mikuláše II.
  Aurora pokračovala ve střelbě z kulometů a vyskočila, odsekla a řekla:
  - Za Velkou Rus!
  Světlana, která pokračovala v mlácení nepřítele, agresivně řekla, vycenila zuby a hodila granát holým podpatkem:
  - Za královskou říši!
  Válečníci dál mlátili a mlátili. Mají takový výbuch energie. Zastřelí se a zničí postupující samuraje.
  Jím zabitých Japonců už jsou tisíce, desetitisíce.
  A poražení samurajové prchají... Dívky jsou proti nim velmi smrtící.
  A Rusové rozřezávají samuraje bajonety...
  Útok je odražen. A na pobřeží přistávají nové ruské jednotky. Předmostí se rozšiřuje. Není to samozřejmě špatné pro carskou říši. Jedno vítězství za druhým. A se svými zbraněmi pomůže i admirál Makarov. Zametání Japonců.
  A teď už se ruská vojska přesouvají přes Japonsko. A jejich lavinu nelze zastavit. Rozřezávají nepřítele na kusy a bodají bajonety.
  Natasha, která útočí na samuraje a seká je šavlemi, zpívá:
  - Bílí vlci se houfují! Jen tak závod přežije!
  A jak hází granát holými prsty u nohou!
  Zoya zpívá spolu s divokou agresí. A také házet bosýma nohama, něco jedinečného, smrtícího:
  -Slabí umírají, jsou zabiti! Ochrana posvátného těla!
  Augustina, střílející na nepřítele, sekání šavlemi a házení granátů holými prsty na nohou, ječí:
  - V bujném lese probíhá válka, hrozby přicházejí odevšad!
  Světlana, která střílela a házela dary smrti bosýma nohama, vzala to a zaječela:
  - Ale nepřítele vždy porazíme! Bílí vlci zdraví hrdiny!
  A dívky ve sboru, ničí nepřítele, zpívají a házejí smrtící zbraně bosýma nohama:
  - Ve svaté válce! Bude to naše vítězství! Imperiální vlajka vpřed! Sláva padlému hrdinovi!
  A znovu dívky střílejí a zpívají v ohlušujícím vytí:
  - Nikdo nás nezastaví! Nikdo nás neporazí! Bílí vlci rozdrtí nepřítele! Bílí vlci - pozdrav hrdinům!
  Dívky chodí a utíkají... A ruská armáda se pohybuje směrem k Tokiu. A Japonci se zabíjejí a jsou koseni. Ruská armáda se pohybuje. A jedno vítězství za druhým.
  Car Nicholas opravdu vytáhl šťastný lístek. Ruské jednotky už začínají útočit na japonskou metropoli. A je to všechno tak skvělé.
  Zdejší dívky jsou samozřejmě přede všemi a jejich tlak a činy jsou na vysoké úrovni.
  Zvlášť když házejí granáty bosýma nohama. To obecně způsobuje šok a hrůzu mezi samuraji.
  Tady ale lezou na stěnu japonské metropole. A sekají lidi a koně do zelí. Rozdrtili své protivníky na kusy. Dívky přicházejí, křičí a smějí se! A holými podpatky vás kopou do brady. Japonci létají hlavou dolů. A padají na vlastní sázky.
  A bojovníci mávají šavlemi ještě mocněji.
  A samuraj trpí porážkou za porážkou. Ruská vojska tedy obsadila Tokio.
  Mikado ve strachu běží, ale nemůže se nikam schovat. A tak ho dívky vezmou do zajetí a svážou!
  Velké vítězství! Japonský císař podepisuje abdikaci ve prospěch Mikuláše II. Titul ruského cara je výrazně prodloužen. Korea, Mongolsko, Mandžusko, Kurilské ostrovy, Tchaj-wan a samotné Japonsko se stávají ruskými provinciemi. Japonsko má sice malou, omezenou autonomii. Ale její císař je Rus, autokratický car!
  Nicholas II zůstává absolutním panovníkem, který není ničím omezen. Je to autokratický car!
  A nyní také japonský císař, Žlutá Rus, Bogdychán, Chán, Kagan a tak dále, tak dále, tak dále...
  Ano, více štěstí. Všimněte si, že štěstí Putinovi umožnilo tolik dobýt! Jednadvacáté století, bohužel, není příliš vhodné pro zajetí!
  Jakou výhodu má Rusko z toho, že Putinův nepřítel McCain zemřel na rakovinu mozku? Štěstí je samozřejmě kolosální, ani si to nedokážete záměrně představit - aby váš nepřítel zemřel tak špatnou a nepříjemnou smrtí!
  Ale konkrétní návratnost pro Rusko je nulová.
  Ale pro Nicholase II se takové štěstí a štěstí Putina změnilo ve velké územní zisky. Ale opravdu, proč by štěstí mělo dávat dárky Putinovi? No z toho, že Sobčak v takovou dobu zemřel a nebylo nutné mu dávat post šéfa ústavního soudu, jak je to pro Rusko dobré?
  A car Nicholas II z celé Rusi je mimořádná osobnost. Po tak velkém vítězství jeho moc a autorita přirozeně posílily. To znamená, že některé reformy mohou být provedeny. Zvláště v pravoslaví! Umožněte šlechticům mít čtyři manželky, jako v islámu. A také dát vojákům právo na druhou manželku jako odměnu za jejich zálety a věrné služby.
  Dobrá reforma! Vzhledem k tomu, že počet lidí jiného vyznání a cizinců v říši rostl, musí se ruský počet zvýšit. A jak na to? Na úkor žen jiných národů. Když si totiž Rus vezme za manželky tři Číňanky, tak z nich bude mít děti a kdo budou tyto děti podle národnosti?
  Samozřejmě ruština z otcovy strany! A to je skvělé! Nicholas II, vlastnit pokrokovou mysl, byl více náboženský vzhled než jeho duše. A samozřejmě dal náboženství do služeb státu a ne naopak!
  Nicholas II tak posílil svou autoritu mezi elitou. Muži po tom už dlouho touží. A urychlil rusifikaci periferií.
  No, kněžím to také nevadilo. Navíc víra ve dvacátém století slábla. A náboženství sloužilo králi, ve skutečnosti nevěřilo v Boha!
  A vojenská vítězství učinila Nicholase populárním mezi lidmi a on, zvyklý na autoritářství, si změny nijak zvlášť nepřál. Rusové nikdy nepoznali jinou moc!
  A ekonomika vzkvétá, mzdy rostou. Každý rok jde o desetiprocentní nárůst. Opravdu, proč měnit?
  V roce 1913 car Mikuláš ke třístému výročí Romanovců opět zkrátil pracovní den na 10,5 hodiny a v sobotu a předprázdninové dny dokonce na 8 hodin. Zvýšil se i počet víkendů a svátků. Začal se slavit jako den volna a datum kapitulace Japonska. A narozeniny krále, narozeniny královny a den korunovace.
  Poté, co se ukázalo, že následník trůnu má hemofilii, si car Nicholas vzal druhou manželku. Tím byla vyřešena otázka nástupnictví na trůn.
  Jenže se blížila velká válka. Německo snilo o přetvoření světa. Carské Rusko však bylo na válku připraveno.
  V roce 1910 Rusové anektovali Peking a rozšířili své impérium. Británie s tím souhlasila výměnou za spojenectví proti Německu.
  Královská armáda byla nejpočetnější a nejmocnější. Jeho počet v době míru dosáhl tří milionů a tisíce pluků. Německo mělo v době míru jen šest set tisíc. Plus Rakousko-Uhersko, ale jeho jednotky nejsou bojeschopné!
  Němci ale stále plánují bojovat s Francií a Británií. A kde mohou nakreslit dvě fronty?
  Rusové mají první lehké tanky na světě "Luna"-2 v sériové výrobě. A čtyřmotorové bombardéry "Ilya Muromets" a stíhačky s kulomety "Alexander" a mnoho dalšího. A samozřejmě silná flotila.
  Německo nemá rovné síly.
  A Němci se přesto rozhodli zaútočit na Belgii a obejít Paříž. Tady pro ně nebylo vůbec nic.
  Ale válka stejně začala. Německo udělalo svůj osudný krok. A její jednotky se přesunuly do Belgie. Jen síly jsou nestejné. Ruské jednotky se již přesouvají přes Prusko a Rakousko-Uhersko. A tank Luna-2 s rychlostí 40 kilometrů už je kolosální síla.
  Navíc si všimněte, že car Mikuláš měl štěstí, že válka začala. Sám car by na Německo nezaútočil. A tak na ruské straně je velká, drtivá převaha v silách, tancích, převaha v dělostřelectvu a nejlepší letectví co do množství a kvality. A silnější ekonomiku, protože se dalo vyhnout recesi způsobené revolucí a porážkou ve válce. A tak neustále dochází k vzestupu a úspěchu za úspěchem.
  Němci byli evidentně pod útokem. A pak sami vylezli s hlavními silami proti Francii a Británii. Kam by měli jít?
  Vezměte Itálii a vyhlaste válku Rakousku-Uhersku! Jediné plus je, že Türkiye vstoupilo do války proti Rusku. Ale to je pro krále ještě lepší, konečně si může vzít Konstantinopol a úžinu pro sebe! Tak...
  A také čtyři čarodějnice, věčně mladé rodilé věřící Nataša, Zoja, Aurora, Světlana v boji! A už tě trefí! Zasáhnou tedy jak Němce, tak Turky!
  Spisovatel a básník Oleg Rybačenko se probudil. Mladá čarodějka navždy splnila svůj slib a dala Mikuláši II. štěstí Vladimira Putina a Oleg Rybačenko nyní musí splnit své. Probuzení nebylo snadné. Chlapcovo tělo zasáhl tvrdý bič. Chlapec vyskočil. Ano, Oleg Rybačenko je nyní svalnatý chlapec, spoutaný řetězy za ruce a nohy. Můžete vidět černě opálené, suché a šlachovité tělo s výraznými svaly. Opravdu silný a houževnatý otrok se silnou kůží, která je tak zpevněná, že ji dozorce nemůže rozříznout. Běžíš na snídani s ostatními kluky, vstáváš ze štěrku, kde spí mladí otroci úplně nazí a bez přikrývek. Pravda, je tu teplo, klima je jako v Egyptě. A chlapec je celý nahý, jen řetězy. Jsou však poměrně dlouhé a prakticky nepřekáží při chůzi ani při práci. Ale nemůžete v nich udělat velký krok.
  Před jídlem si opláchněte ruce v potoce. Dostanete příděl: rozmačkanou rýži a shnilé kousky ryb. Hladovému otrokovi to však připadá jako lahůdka. A pak půjdeš do dolu. Ráno ještě nevyšlo slunce a je docela příjemně.
  Chlapcovy bosé nohy zhrubly a zrohovaly natolik, že ostré oblázky vůbec nebolí, dokonce příjemně lechtají.
  Lomy, kde pracují děti do šestnácti let. Samozřejmě mají menší auta a nářadí. Ale musíte pracovat patnáct, šestnáct hodin, stejně jako dospělí.
  Smrdí, a tak si uleví přímo u porubu. Práce je jednoduchá: nasekejte kameny krumpáči a poté je přenášejte v koších nebo na nosítkách. Někdy musíte vozík také tlačit. Většinou ji kluci tlačí ve dvou a po třech. Ale Oleg Rybachenko je vybrán sám, protože je velmi silný. A krumpáč drží v rukou jako dospělý. Potřebuje dokončit mnohem větší úkol než ostatní.
  Je pravda, že vám dávají stále častěji. Třikrát denně, ne dvakrát.
  Otrok, jehož tělo Oleg Rybačenko obýval, je zde již několik let. Poslušný, pracovitý, všechny pohyby jsou nacvičeny až do samočinnosti. Opravdu zatraceně silný, odolný a prakticky nezná únavu. Ale zároveň chlapec téměř neroste a nevypadá teď víc než na dvanáct, s průměrnou výškou na tento věk.
  Ale síla... Pro několik dospělých. Mladý hrdina. Který se však zřejmě nikdy nestane dospělým a nenarostou mu vousy.
  A díky bohu! Oleg Rybachenko se jako spisovatel a básník nerad holil. Pracuješ pro sebe a lámeš kameny, drtíš je. A do vozíku. Pak ji přenesete do vozíku. Je těžké ji donutit a děti se v tom střídají.
  Chlapci jsou zde téměř černí, ale rysy jejich obličeje jsou buď evropské, hinduistické nebo arabské. Navíc těch evropských je mnohem víc.
  Oleg se na ně podívá blíže. Otroci nesmí mluvit, mlátí je bičem.
  Oleg Rybačenko zatím také mlčí. A studuje. Zde jsou kromě mužských dozorců i ženy. Jsou také krutí a mlátí bičem.
  Navíc ne všichni chlapci mají kůži tak silnou jako Oleg. Mnoho lidí praskne a krvácí. A stráže vás mohou ubít k smrti. Práce je to velmi těžká a kluci, zvláště když vychází slunce, se začínají hodně potit.
  A tady není jedno slunce, ale dvě. A díky tomu je den velmi dlouhý. A práce je hodně. Kluci nemají čas spát a odpočívat. To je pro ně velké trápení.
  Oleg Rybachenko pracoval pro sebe, mechanicky sekal a nakládal. Zamíchané pro sebe...
  A představil si obrázek toho, co se dělo poté, co Nicholas II získal úspěch ruského prezidenta Vladimira Putina.
  Nataša, Zoja, Aurora a Světlana zaútočí na Rakušany v Przemyslu. Ruské jednotky okamžitě dobyly Lvov. A zaútočí na nejsilnější pevnost.
  Dívky s bosýma nohama a v bikinách rychle spěchají ulicemi města.
  Sekají Rakušany a hází malé kotouče bosýma nohama.
  Zároveň dívky zpívají:
  - Car Nicholas je náš mesiáš,
  Impozantní vládce mocného Ruska...
  Celý svět se třese - kam to půjde -
  Pro Nikolaje s písní vpřed!
  Natasha rozseká Rakušany, hodí granát holými prsty a začne zpívat:
  - Pro Rusa!
  Zoya také drtí své nepřátele a zpívá spolu sebevědomě:
  - Za královskou říši!
  A granát vržený její bosou nohou letí! Tohle je zabijácká dívka. Může rozdrtit vaši čelist a pít moře!
  A Aurora také hází holými prsty disk, rozhazuje Rakušany a prská:
  - Pro velikost Ruska!
  A odhalí své velmi ostré zuby! Které se třpytí jako tesáky.
  Světlana se také nezapomene poddat a zařve:
  - Rus svatého a neporazitelného Mikuláše II.
  Dívka prokazuje obrovskou vášeň. A bosýma nohama všechno hází a hází dárky!
  Natasha, střílející, sekající a házející smrtící zbraně bosýma nohama, skřípe:
  - Miluji svého Rusa! Miluji svého Rusa! A já vás všechny rozsekám!
  A Zoya také střílí a vyje a hází holými prsty na nohou něco výbušného:
  - Velký car Mikuláš! Ať mu patří hory i moře!
  Aurora, křičící divokým, zběsilým vztekem a házející dárky holými prsty na nohou, vyje:
  - Nikdo nás nezastaví! Nikdo nás neporazí! Šikovné dívky drtí nepřátele bosýma nohama a holými patami!
  A dívky jsou opět v divokém spěchu. Zachycují Przemysla v pohybu a zpívají, skládají za pochodu;
  Naše svatá Rus je oslavena,
  Je v něm mnoho budoucích vítězství...
  Dívka běhá bosa
  A není o nic krásnější na světě!
  
  Jsme elegantní Rodnoverki ,
  Čarodějnice jsou vždy bosé...
  Dívky mají moc rády kluky
  Jeho divoká krása!
  
  Nikdy se nevzdáme
  Nepodléhejme svým nepřátelům...
  I když máme nohy bosé,
  Bude spousta modřin!
  
  Pro dívky je lepší spěchat
  Bosý v mrazu...
  Jsme skutečně vlčata
  Můžeme to udeřit!
  
  Nemůžeme být zastaveni
  Obrovská horda Fritze...
  A nenosíme boty
  Satan se nás bojí!
  
  Dívky slouží Bohu Rodovi,
  Což je samozřejmě skvělé...
  Jsme pro slávu a svobodu,
  Kaiser bude ošklivý kousek!
  
  Pro Rusko, které je krásnější než všechno,
  Bojovníci povstávají...
  Jedli jsme tučné kaše
  Bojovníci se neohýbají!
  
  Nikdo nás nemůže zastavit
  Síla dívek je obrovská...
  A neuroní slzu,
  Protože jsme talent!
  
  Žádné dívky se nemohou ohnout,
  jsou vždy silné...
  Zuřivě bojují za vlast,
  Nechte si splnit svůj sen!
  
  Ve vesmíru bude štěstí
  Slunce bude nad Zemí...
  S tvou neúplatnou moudrostí,
  Bajonet Kaiser!
  
  Slunce vždy svítí na lidi,
  Nad nejprostornější zemí,
  Šťastní dospělí a děti,
  A každý bojovník je hrdina!
  
  Štěstí není nikdy příliš mnoho
  Věřím, že budeme mít štěstí...
  Ať se špatné počasí rozplyne -
  A hanba nepřátelům!
  
  Bůh naší rasy je tak nejvyšší,
  Není nikdo krásnější než On...
  Budeme vyšší v duši,
  Aby ten zlý všechny vyzvracel!
  
  Věřím, že porazíme své nepřátele
  Bílý, ruský Bůh je s námi...
  Nápad bude radostí,
  Nenechte zlo vstoupit na váš práh!
  
  Zkrátka Ježíškovi,
  Vždy budeme věrní...
  Je to ruský bůh, poslouchej,
  Lže, že je Žid Satan!
  
  Ne, ve skutečnosti, Bože všemohoucí,
  Naše nejsvětější hlavní rodina...
  Jak spolehlivý je On střechou,
  A jeho Syn-Bůh Svarog!
  
  Zkrátka pro Rusko,
  Není ostuda zemřít...
  A holky jsou ze všech nejkrásnější,
  Žena má sílu medvěda!
  
  
  PLÁNY SE NEZMĚNILY
  Hitler prostě nezměnil plán OKW a útok na Stalingrad provedly jak ze severu, tak z jihu, skupinami armád A a B. A útok byl svěřen Mainsteinovi . Výsledkem bylo, že Stalingrad padl do deseti dnů po útoku ze všech stran. A sovětská vojska se ocitla zcela obklíčena. Poté se Wehrmacht přesunul podél pobřeží Volhy ke Kaspickému moři. Jak reagovala Rudá armáda? Ofenziva po centru se moc nepovedla.
  Navíc Japonsko vyhrálo bitvu o Midway, i když neotevřelo druhou frontu, ale dobylo Havajské ostrovy. A zároveň se pozemní jednotky samurajů přesunuly směrem k Indii. Aby si Británie udržela tuto kolonii, musela stáhnout některé jednotky z Egypta, čímž opustila operaci Torch.
  Němci drželi iniciativu na východní frontě. Rychlé dobytí Stalingradu zhroutilo jižní křídlo. Fritz sklouzl ke Kaspickému moři a odřízl Kavkaz po souši. A pak Türkiye vstoupil do války. Její armáda, i když není příliš silná, je poměrně početná a schopná statečného boje.
  Již v prvních dnech Turci dobyli Batumi a obklíčili Jerevan. Ano, jejich úspěchy jsou slušné, protože Rudou armádu drží německá fronta.
  Nutno podotknout, že nacisté využili toho, že sovětská vojska vstupovala do bitvy přímo z vlaků a po částech je poráželi. To se samozřejmě negativně podepsalo na průběhu války.
  Stalin byl také nervózní a vyděšený - požadoval udržet Kavkaz za každou cenu.
  Heroická obrana Stalingradu zkrátka nevyšla a vše se rozpadlo. A nepomohla ani absence japonských divizí na Dálném východě.
  Němci se přesunuli podél pobřeží Kaspického moře do Dagestánu. Aby se jim zastavil prach - ale síly jsou nerovné, navíc Rudá armáda měla velké potíže se zásobováním. A ustoupila. A Krauts bombardovali aktivně.
  Spojené státy se téměř nedotkly Třetí říše, rozptýlené vítězstvími Japonska. Británie poněkud oslabila a také se nedostala do problémů! Nyní měli Němci příliš mnoho letadel a mohli na ně skutečně vyvinout tlak.
  Stalin ukázal své nejhorší vlastnosti a příliš často se neovládl a křičel, ale nedělal ta nejlepší rozhodnutí.
  Ztráta Kavkazu se tak stala nevyhnutelnou.
  Na hranici s Ázerbájdžánem už probíhá bitva.
  Sovětské dívky zoufale bojují. Tady se krásky zoufale perou.
  A neustupují a nevzdávají se. A plazí se kolem nich.
  Nataša, Zoja, Augustina a Světlana táhly německého generála zezadu. To je hustý. Dívky ho položily na kolena a donutily ho líbat jejich bosé nohy. Naplácal je s velkým nadšením! A olizoval dívkám paty.
  Dívky bojovnice jsou obecně tak sexy a okouzlující. Pak dali Fritz bitvu.
  Natasha sekl výbuchem a odřízl nacisty. Bosou nohou hodila granát a cvrlikala:
  - Pro velkou slávu!
  Zoya také vystřelila a pištěla:
  - Za vlast a Stalina!
  Vzala ho a hodila granát holými prsty na nohou. Rozprášila nacisty a zakřičela:
  - Za SSSR!
  Holky jsou tak krásné a úžasné.
  Augustina také hodila bosou nohou granát, vycenila zuby, vzala ho a zasyčela:
  - Já tak bojuji! Jako terminátor!
  A Světlana také spustí něco tak smrtícího a ničivého holými prsty na nohou. A znovu bude zpívat:
  - Naše přátelství je monolitické a to je to, co znamená!
  Čtyři, takhle se perou - to jsou dívky! Legrační krásky v reakci ukazují své dlouhé jazyky.
  Bojovníci nejvyšší kategorie. A jak vás budou bít a jak na vás budou křičet.
  Němce drtí lisem jako bobule.
  Natasha vystřelila, hodila granát bosou nohou a zpívala:
  - Jsme bojovníci světla a rudého praporu!
  Zoya také vystřelila vraha holými prsty na nohou a brečela:
  - A budeme bojovat za Lenina!
  A pak sekla na Augustina a vycenila zuby:
  - Ve jménu velké radosti!
  A pak Světlana vystřelila a vystřelila granáty bosýma nohama a zařvala:
  - Vezmeme to na sebe a otočíme to!
  Čtveřice aktivně pracuje a střílí. No, to jsou koneckonců dívky, které toho o vyhlazování vědí hodně. A oni tak nebojují.
  A jak to má být pro skutečné terminátory... Vysoko létající válečníci. A mají vášeň pro ničení.
  Natasha znovu hodila granát bosou nohou a zasyčela:
  - Chápu tento svět dokonale jako zhoršení třídního boje!
  Zoya také zasyčela a holými prsty u nohou hodila smrtící granát, který trhal maso:
  - Který dům bude mít červenou vlajku!
  A pak se na ni dostal Augustin. Pokosila nacisty a bosou nohou hodila granát - syčela:
  - Skvělý prostor, tohle je naše země a my všichni!
  Válečníci jsou skutečně schopni roztrhnout i topnou podložku.
  A pak Světlana bosou nohou odstrčí granát, vystřelí dávku a vzteky řekne:
  - Oheň a vzpínající se kůň zuří!
  Dívky se samozřejmě rozpálí. A mají tupé hlavy.
  A na německé straně bojuje Gerdova posádka na T-4. Opět platí, že jakmile se rozběhne, nezahřejete se a nebudete schopni potlačit takový tlak. Dívky mají v očích takový pekelný oheň.
  Střílí se a nedávají žádnou šanci na záchranu. A nemůžete odolat jejich bílým, perleťovým zubům.
  Válečníci jsou agresivní a vyjí:
  - Divoké aroma! Všechny nepřátele pošleme do pekla!
  Gerda vystřelí, zasáhne čtyřiatřicítku a zaprská:
  - Budoucí vítězství!
  Charlotte mačká spoušť bosýma nohama a bublá:
  - Roztrháme tě!
  Magda také vystřelila, zničila T-26 a řekla:
  - Prozradíme to.
  A zatřásla nahými prsty u nohou.
  A Christina také tiskne bosé nohy do pedálů a syčí:
  - Na zdraví naší párty!
  Dívky jsou samozřejmě téměř nahé v bikinách a bosé. A zároveň extrémně sexy.
  A vedou útoky svými nepříliš dokonalými, ale účinnými T-4. A střílejí na nepřítele. Takovým holkám v ničem neustupujte! A jak vyceňují zuby. A jak se tváří!
  Gerda pro sebe řve a střílí holými prsty:
  - Gerda ráda zabíjí, tuhle Gerdu!
  A znovu střílí granáty.
  A pak Charlotte střídavě vystřelí a zařve, čímž vyřadí těch třicet čtyři:
  - Roztrhnu jim žaludek!
  A s bosýma nohama začne znovu.
  A pak Christina přidá vraha. Také pomocí holých prstů.
  A bude řvát:
  - Jsem ztělesněním agresivity!
  Jaký má pas a vytvarované břicho!
  A pak to Magda vezme a plácne a zařve:
  - Banzai!
  A její nohy jsou také holé a vyřezávané!
  Čtyři Němky se prosazují a skutečně vítězí. Má tolik agresivity a vitality.
  Válečníci používají tyč a střílí. Nepustí Rudou armádu.
  A pilotky také bojují na obloze a ukazují to. Že jejich duch je nezměrný.
  Zde je nejnovější německý Focke-Wulf. Je na tom Gertruda. A tato dívka ukazuje, že je chladnější než muži. Takhle mlátí fašisty. Nedává jim nejmenší slitování. Gertruda začala skutečný boj.
  A sestřelí sovětský jak a křičí:
  - Jsem super holka!
  Pak to vezme a ukáže jazyk. A znovu se ujme úplného vyhlazení. Tohle je ta dívka. A také naboso a v bikinách. A pak LAGG sestřelil a znovu zařval:
  - Pilotní střelec!
  A bude se z plných plic smát. A pak vezme PE-2 a sestřelí ho. Taková dívka, nejúžasnějšího rozsahu a třídy. Poté znovu provedla manévr a zničila Jaka vzduchovými děly. A zkusí to .
  - Jsem vlčice na obloze!
  A jak vyceňuje zuby! A jak se zbláznit! Jaká babička! Baba všem ženám!
  Fašisté se ale samozřejmě snaží útočit i na jihu.
  Tam zejména pilotka Helga bojuje na ME-109. A to tak úspěšně, že od Britů odlétají úlomky.
  Dívka trefila Mustanga a zpívala:
  - Nad námi se vznáší šeříková mlha!
  Obecně, jak je dobré bojovat naboso a v bikinách. Jak je to praktické! A je to velmi pohodlné.
  Helga je pilotka. Vůdce byl dost chytrý, aby naslouchal radám a dovolil dívkám nastupovat do tanků, letadel a do armády. A oč lépe to šlo Krautům.
  Sami nečekali, že ženská těla jsou tak účinná. Zde Helga slavně nabírá obrátky a účty.
  Dívka sešlápne pedály bosýma nohama a zařve:
  - Jsem tak rozkošná kráva!
  Helga sestřelí další dvě anglická letadla a kvílí:
  - Za mnou jsou němečtí vojáci v řadě!
  A sestřelila i bombardér! Jaká holka! Všem holkám, velký a cool bojovník. Pokud vyhubí, udělá to také bez jakéhokoli obřadu nebo soucitu.
  Holky tady jsou tak sexy!
  A Rommelovy jednotky se derou pouští, aniž by čekaly, až dorazí další síly. Musíme vyhrát, tak musíme. Legendární velitel "Pouštní liška" byl již zvyklý bojovat s přesilemi. A takoví jsou i jeho vojáci. Zde je například vybraná společnost bojovnic SS. K jejich přesunu došlo začátkem prosince, kdy fronta praskala, Němci ustupovali a Britové naopak proráželi, osvobozovali Tolbuk a hrozili vyhozením Wehrmachtu z africké půdy.
  Potom posedlý Führer navrhl: převést ženský prapor tygřic. Ne proto, že by dámy změnily poměr sil, ale proto, aby se muži, zejména italští muži, styděli a bojovali mnohem agresivněji a obratněji. Pokud totiž budou napřed elitní děvčata zocelená tvrdým tréninkem, pak se muži budou hodně stydět.
  Válečníci bojovali jen v bikinách a používali speciální krémy na ochranu. Na šest měsíců se jejich holá dívčí chodidla zrohovala natolik, že se nebály písku horkého jako pánev a od opálení získala jejich kůže tmavě čokoládovou barvu. A mnozí už mají za sebou desítky mrtvol.
  Margo a Shella jsou dvě velmi mladé, ale již bojem zocelené Árijce. Jsou nejmladší v rotě, ale za půl roku už si vysloužili Železný kříž I. třídy (druhá třída, už ho měli všichni v praporu), jsou bezohlední a hodní.
  Margot měla vlasy barvy ohně a Shella byla sněhově bílá blondýnka s medovým nádechem. Zde bojují a odrážejí nápor útočících britských tanků. Matildy se svým mocným brněním postupují vpřed. Další jsou průjezdné Cromwelly s vysoce výbušnými granáty a lehčími vozidly. Dívky se zahrabaly do písku. Do takových tanků je zbytečné střílet čelně. Musíme se vyhnout tomu, aby si jich všimli, a pak...
  "Matilda" a "Cromwell" váží asi třicet tun, a když projedou přes zákopy vykopané v hliněném písku, začne to být děsivé. Nalévá se na vaše holé, opálené krky a cítíte na sobě strašlivou tíhu těch parchantských strojů. Zde je stejný "Cromwell", typické železo se 70 mm nakloněným pancířem, které ani 88 mm dělo nemůže vždy unést. Voní jako britský, velmi štiplavý benzín a motorový olej. Dívky mají svá vlastní překvapení, snadné problémy. Úplně první modely Faustpatronů. Jelikož muži, jak je zvykem, pouštějí jako první dámy, tak testují nejnovější a podle očekávání nadějné zbraně.
  Dívky ale také v rozporu s pokryteckým heslem nacismu: "Válka je mužská záležitost, mír pro ženy!", zasadili do dění.
  Pěchota však zaostala, což znamená, že existuje šance sedět v zákopech a vyhrát.
  Shella říká šeptem a bojí se kýchnout z písku padajícího z příkopu, který jí ucpává nosní dírky:
  - Pouze stárnutí na bitevním poli vám umožní vyhnout se fermentaci šampaňského vítězství, které ztroskotalo kvůli zmeškaným termínům!
  Margo souhlasila:
  - Kdo nemá výdrž, zažije kyselé víno porážky a hořký nápoj prohry!
  Ale Matildy, Cromwellové a tucet lehkých mangust už jsou za nimi. Nyní nastala hodina sklizně.
  Shella, jejíž kdysi perleťové vlasy zešedivěly prachem a holými patami se opírá o rozpálený písek, se v duchu obrací k Panně Marii a dalším svatým a říká, nezklam mě. Prst plynule stiskne západku, takže kumulativní náboj jde přímo do plynové nádrže.
  Margo s ní stiskne spoušť, také pomalu. Načež se obě dívky navzájem fackovaly rukama. Nálože zasáhly přímo záď, načež explodovaly plynové nádrže. Vzduchem šplouchají oranžové plameny jako pěna vln a jsou slyšet něčí kletby.
  Krátké tlamy britských tanků se pak rázy stočí do zvláštních trubek.
  A tygřice dívky statečně házejí granáty na nepřátele. A úlomky létají všemi směry a trhají brnění jako ohnivá kočičí tlapa, ničivý proud kumulativních částic.
  Zde je ženský vztek, který říká, že německé ženy se v žádném případě nevyznačují vyrovnaností. A vědí, jak bojovat... A nechat útok dusit.
  Mnohem snazší je odrazit nápor pěchoty, sestávající zpravidla z Arabů a černochů rekrutovaných pomocí nájezdů nebo různých slibů. Když viděli, že tanky byly vyřazeny a že je před nimi vážný odpor, stáhli se při prvních ztrátách zpět.
  No, a pak se úplně obrátí k obecnému letu. Vzhledem k tomu, že toto je styl - urazit slabé, tak to bude pro monstra!
  Když útok konečně zhasl a dívky večer pokračovaly v útěku pouští, povídaly si cestou. Shella se zeptala Margot:
  - Myslíte, že budeme stále v Alexandrii?
  Ohnivý bojovník sebevědomě odpověděl:
  - Myslím, že nejpozději v listopadu, nebo možná v říjnu, konečně obsadíme Egypt.
  Shella logicky a nevěnující pozornost svědění v mozolnatých chodidlech z horkého písku navrhla:
  - Když bude tento hřebík v našem podbřišku , základna na Maltě, zničen, zásobování se zlepší, jakmile přijdou nové jednotky, nepřítel už nebude mít šanci.
  Margot se rozhlédla, aby zjistila, kolik času slunci zbývá, než zapadne. Aby si konečně lehl a pořádně se vyspal. Blízkost červenající se hvězdy k obzoru válečníka uklidnila. Líně poznamenala:
  - Myslím, že Fuhrer si nenechá ujít opakování velkolepého přistání na Krétě po Peru- Habor a Midway . Jen tentokrát Maltu skutečně zboří.
  Shella křičela do nebe s kletbou:
  - Kéž Všemohoucí promění všechny britské základny v peklo.
  Slunce se konečně schovalo za obzor, nejchladnější den v roce, 21. říjen, skončil. A tím začala operace Polar Bear. Proč bílá? Vychytralé dezinformace, aby si lidé mysleli, že mluvíme o severu, ale ve skutečnosti je drtivý švih boxera na jihu.
  Největší britská základna opravdu vypadala jako peklo. Bylo napadeno více než tisícovkou bombardérů shromážděných z celé východní fronty, které získaly slušné bojové zkušenosti, spolu s doprovodnými stíhačkami. Angličané samozřejmě bojují již dlouho, ale neočekávali tak silný masivní útok. Vskutku, kdo by věřil, že se Krautové rozhodnou odhalit frontu, i kdyby se nepřítel dočasně uklidnil. Ale britští vojáci jsou nyní nemilosrdně biti. Například jejich lodě jsou napadeny Yu-87, slavnou "věcí". Nejsou příliš rychlé, ale mají nejvyšší (na svou dobu) přesnost bombardování a trápí britskou flotilu ukrytou v zátokách. Pozadu nezůstávají ani modernější Focke-Wulfové, včetně samotného legendárního von Rudela, krále útočných letadel. Známý potopením nejmocnější sovětské bitevní lodi, bitevní lodi Marat.
  Například desátník Richard vidí supy valící se z kopce jako saně. Z ledové díry se jako dravé ryby vynořují četné německé bombardéry. Již zralý Angličan ve strachu zavěsí telefon. Tak hrozný pohled ještě neviděl. Sirény zazní velmi pozdě, až po výbuchu bomb. Tlaková vlna vrhá do vzduchu britské vojáky, useknuté ruce a nohy létají různými směry. Jedna ze železných přileb se rozžhavila a zasáhla důstojníka do obličeje. A jak křičí:
  - Churchill je kaput! Hitler je cool!
  Britská protiletadlová děla nezačala střílet okamžitě, ale až když najednou dopadly tisíce bomb. Nepřítel vše spočítal správně: ani jedna bomba by neměla přijít nazmar. Takže rozdrťte nepřítele a zasáhněte. Všechny sektory jsou na mapě předem vyznačeny. Drzí Britové se navíc ani pořádně nezamaskovali. Mnoho z jejich protiletadlových děl stojí na očích a jsou jako první smeteni.
  Zde byla hlaveň 85mm protiletadlového děla dlouhého třicet dva stop vymrštěna a ohnuta ve vzduchu jako volant. Poté havaroval a rozdrtil pět Angličanů. Jednomu z černochů se roztrhlo břicho a vypadla mu střeva.
  A padaly bomby a všechno bylo v plamenech, skladiště paliva dunělo, začaly vybuchovat, střely se rozsypaly téměř po celé kostře, pak byl zasažen další sklad. K tomu všemu sirény instalované v kapotážích Yu-87 a Focke-Wulf nepříjemně vyly, což způsobilo divokou hrůzu mezi černochy a Araby z řad koloniálních jednotek. Ale zdá se, že bílí jsou stejně vystrašení.
  Srazily se například dvě britské fregaty, a to natolik, že kotle duněly. A dokonce i trosky fregat, které vzlétly, explodovaly ve vzduchu jako zaminovaná pole a křižník prostě klesl ke dnu.
  Anglický tank "Cromwell" s krátkou tlamou, ale se slušnou rychlostí a docela silným čelním pancéřováním, v panice zrychlil a narazil do vlastního skladiště, dokonce cestou rozdrtil tucet svých vlastních rozrušených vojáků. Chaos rostl. Anglická letadlová loď se začala prohýbat a mocný dreadnought zahájil palbu... na pobřeží, kde se rojili jeho vlastní vojáci.
  A v tomto podsvětí zůstali dva lidé zcela nerušeni. Jedna z nich byla Indka, která si pomalu zapalovala dýmku, a druhá byla žena, zjevně arabského původu, ale ve vojenské uniformě. Ti dva nevěnují řítící se smrti žádnou pozornost. Nebo spíše celá horda vyhlazovacích jezdců hrála neobvyklou karetní hru. Šlo o hru na dvaapadesát karet se žolíky a dokonce podle pravidel, která vymyslel sám zrzek.
  Arabská žena uvedla:
  - Je tu však velký hluk! A proč vyvolávat takovou paniku?
  Jeden z vojáků se zády pořezanými šrapnely do Indiána málem narazil, ale ten byl nedbale odhozen jako kotě. Na rudou tvář padaly kapky krve a on je s úsměvem olízl. Pak si všiml:
  - Dělat hluk je pro slabé lidi s bledou tváří. My Apači uvažujeme tímto způsobem - pokud není nepřítel, pak se nepřítel objeví - ještě lépe!
  Tmavá žena poznamenala:
  - To je typická slabost těch, kdo vyznávají víru Kristovu. Rádi mluví o oběti, ale neobětují se.
  Indián rychle přikývl:
  - Pořádek je postaven na základech, kde cement je víra a písek je vůle! Víra je srdce ze zlata a vůle je železná pěst! Jen lidé s bledou tváří nemají ani jedno, ani druhé.
  . KAPITOLA Č. 5
  A na německém bombardéru je také dívka. V tomto případě Viola. Velmi krásná blondýnka a její partnerkou je Nicoletta. A obě dívky jsou velmi sexy. Bomba je shozena z výšky. A také bojovnice jsou bosé a v bikinách.
  Dívky řvou samy pro sebe:
  - Jsme takoví zloději, že jsme supermani!
  Nicoletta také chrlí bomby z trupu. A ničí nepřítele. Britové to tak berou.
  Viola také spustí zabijáckou bombu shora. A zabije bojovníky Impéria Lva.
  A taky jak to dopadá:
  - Vyvolávám v Británii strach!
  A třese bosou nohou. A zpívat:
  - Roztrháme Churchilla!
  Dívky z Yu-188 jsou velmi dobré v házení bomb. Jejich auto je nové a vyspělejší. Jeho konstrukce zbraně je velmi rychlá.
  Takže dívky a anglický bojovník byly sestřeleny.
  Jejich letadlo je docela rychlé. Válečníci opět používají bosé nohy k rozpoutání zkázy.
  Viola řve:
  - Zaženu všechny své nepřátele do rakve!
  Nicoletta vyje:
  - A hodím nepřítele!
  A jak umí vzít a potřást bosýma nohama!
  To jsou dívky a jak mlátí nepřátele. A nepřestávej. Praví Árijci.
  A když se kroutí a třesou holými kozami.
  A znovu shazují bomby.
  A tady jsou dívky v jiných letadlech. Tady Eva shazuje bomby. Ničí Angličany a zpívá:
  - Jsem tak skvělý!
  A Eva také šlape bosýma nohama.
  Ale Viola znovu shodí bombu a zařve:
  - Jsem divoká dívka, chci deset mužů za hodinu, což je velmi cool a úžasné!
  Několik hořících britských vojáků se vrhlo do vody, aby smylo plameny. Od vstupu do vody to dokonce vřelo, bylo slyšet křik a divoké sténání. A po mořské pěně se plazily krvavé kruhy, zpočátku husté, pak se postupně rozšiřovaly a bledly. A bojovníci kdysi největší a nejrozsáhlejší říše na Zemi ztráceli svůj lidský vzhled. Arabka si opovržlivě odfrkla:
  - A tito muži nás nutí nosit burku!
  Rudý muž, potutelně mžoural, poznamenal:
  - Zřejmě je tvůj hrozivý pohled děsí!
  Arabka sarkasticky vycenila zuby a řekla:
  - Měkkost ženy je podobná houževnatosti brnění, jen mnohem smrtelnější a všestrannější v ochraně!
  Němci raději okamžitě zaútočili vší silou, taktika boxera, který se spoléhá na nepřipravenost nepřítele a okamžitě se vší silou vrhne na nepřítele. Když desítky nepřátelských letadel hoří na letištích a nemohou vzlétnout. Když jejich vlastní bomby explodují uvnitř Lancasterů a zničí vše kolem nich. Tvrdá, ale účinná taktika. Takže symfonie podsvětí dosáhla vrcholu své síly a pak začala ustupovat.
  Tím to ale samozřejmě neskončilo, do akce vstoupila výsadková divize. Zatímco Britové jsou po takové léčbě, mohou být vlažní vůbec. Naštěstí jsou již přistávací kluzáky vyrobeny v potřebném množství a doladěny způsoby jejich tažení. Možná nejlepší na světě dnes.
  Takže létají, ne jako draci - pomaleji, ale dostatečně rychle, a dokonce za doprovodu hudby Wagnera - Hitlerova oblíbeného mistrovského díla. Kdo jiný si naživo vzpomněl na film "Apocalypse", kde právě tuto hudbu použili Američané při útoku na Vietnamce. Jak je to vyděsilo. Takže tady je Wagner a hřmící motivy prostřednictvím zesilovačů. Parašutisté si namazali tváře fosforem a natřeli se, vypadají strašidelně jako démoni jejich podsvětí. Také na základě psychologického efektu. Navíc byly k fosforu přidány některé reagencie a některé hořčíkové třísky, aby způsobily záři alespoň na krátkou dobu. Tak strašidelné, zvláště na pozadí kouřové záře a četných ohňů. Mají dokonce kulomety, také maskované ve tvaru dračích tlam. Pak zasáhnou melodické německé a ukořistěné samopaly. A pokosené, potrhané řady padají do bot vítězů. A mnozí se prostě raději vzdají, přestože Britů je mnohem více než Němců.
  Ind a Arabka se ukryli v malé, pečlivě zamaskované díře. Redskin poznamenal:
  - No, my jsme je orali!
  Černovlasá žena byla překvapená:
  - Říkáš, že my? Možná myslíš nás?
  Indián negativně zavrtěl hlavou:
  - Ne! Palefaces porážejí Brity a to je dobré znamení! A až přijde čas, přijde i naše dovolená! Kdy indiáni osvobodí svůj kontinent!
  Arabka si opovržlivě odfrkla:
  - Děláte si náhodou nárok na moc nad světem?
  Indián se láskyplně, jako by vysvětloval mentálně retardovanému dítěti, zazubil:
  - Kdo chce dostat příliš mnoho, většinou nezbude nic! Takže velká lžíce je lákavá!
  Fuhrer samozřejmě neviděl, co jeho sokoli a jestřábi dělají, ale v zásadě tušil, že německá vojenská mašinérie vše přesně vyřeší. Obecně byly německé vojenské útočné operace až po Kursk Bulge prováděny na vysoké profesionální úrovni. Někteří je dokonce nazývají standardními. Je dokonce zvláštní, že takový stroj dostal smyk a pak se úplně rozpadl.
  A dívky vidí podobný sen, jakousi prorockou vizi, přerušenou tvrdým příkazem - vstaň!
  
  
  CARA MICHAEL DRUHÝ
  Nicholas II se stal obětí pokusu o atentát v Japonsku. I tehdy zemřel, když byl následníkem trůnu. Slavný pokus o atentát, který se stal ve skutečné historii. Carevič Nicholas byl zraněn, ale jako zázrakem přežil.
  Žádný zázrak se ale nekonal. Toto štěstí pro nejnešťastnějšího cara v celé historii Ruska. Nicholas zemřel... A s ním zemřel i velký smolař, který samozřejmě nechtěně, ale přesto zničil královskou říši a dynastii.
  A v roce 1894, ve věku patnácti let, nastoupil na trůn Michael II. Bratr cara Mikuláše. Ten člověk obecně není hloupý, docela tvrdý a odvážný. Michail Aleksandrovič Romanov velel divoké divizi během první světové války a vyznamenal se v bitvě. Obecně to byl tvrdší muž než Nikolaj, vyšší, s výraznějším obličejem. Byl chytřejší? Nicholas II není hloupý, talentovaný člověk. Ale stále ne dost tvrdý, silný a zrozený jako král. Plus, samozřejmě, problémy Nicholase II, zejména s jeho manželkou.
  Michail není o nic hloupější než jeho bratr a hlavně má větší štěstí... No, Nikolai, pořád špatné jméno pro cary. A Nikolaj byl první, kdo neuspěl. Od samého počátku děkabristické povstání. Pak neúspěšný začátek války s Íránem. Vítězství bylo vybojováno, ale nebylo mnoho dobytí. A Írán není a priori rivalem Ruska. Válka s Tureckem. Zpočátku také nepříliš úspěšný. A vítězství stojí hodně krve. A dobývání je málo.
  A pak válka na Kavkaze téměř čtyřicet let se Šamilem. A to je špatné, expanze zamrzla. A nakonec porážka v krymské válce. A podle pověstí byl car Mikuláš první, kdo spáchal sebevraždu.
  Ano, ten král měl smůlu. Michael První... vládl v době potíží. Zachránil Rusko. Z Polska dobyl několik měst. Na Sibiři udělali určitý pokrok. Nežil však dlouho. Ale král byl obecně normální. A bez vážných defektů.
  Politika Michaila Romanova byla stejná jako politika Mikuláše II.: expanze do Číny a na východ. Stavba Port Arthur. Diplomacie s Německem, příprava na válku s Japonskem. Samozřejmě bylo zřejmé, že se neobejdeme bez války se Zemí vycházejícího slunce. Škoda, že se aktivně zbrojila. A mladý car chtěl slávu, chtěl dobytí, chtěl vytvořit Žluté Rusko. Navíc bylo zřejmé, že Čína slibuje, že se v budoucnu stane kolosální velmocí, a bylo by lepší ji nyní rozdělit. Zatímco je roztříštěný.
  Japonsko zaútočilo na ruskou eskadru v Port Arthuru.
  Poté byl vyslán admirál Makarov. Tentokrát nedošlo k žádné smrti. Částečně proto, že Michail nedovolil careviči Kirillovi zasahovat do Makarova a on nebyl na lodi. A to trochu změnilo trasu.
  Admirál Makarov trénoval eskadru. Když pak Japonce chytily miny, dokázal zaútočit na tožskou flotilu.
  Námořní bitva skončila přesvědčivým vítězstvím ruské flotily. Nicméně později Japonci přesto obléhali Port Arthur. Ale ne na dlouho. Michail odstranil Kuropatkina a jmenoval mladšího a schopnějšího velitele. A opět se vyhrálo na zemi.
  Japonsko bylo obecně poraženo na moři. A pak se vojáci vylodili.
  Samuraj se vzdal. Rusko získalo zpět Kurilské ostrovy, dobylo Tchaj-wan a Koreu.
  Následně se řada čínských provincií dobrovolně stala součástí říše a vytvořila Zheltorossiya. Královská říše se rozrůstala a vzkvétala.
  Žádná duma, žádná zbytečná demokracie. Ne život, ale milost! Rychlý rozvoj země. Ale přirozeně byla první světová válka nevyhnutelná. A nyní přišla hodina draka.
  Ale v té době již Rusko mělo lehké tanky "Luna"-2, těžké tanky "Petr Veliký", které navrhl Mendělejevův syn, a nejvýkonnější bombardéry na světě: "Svyatogor" a "Ilya Muromets". Taková už byla síla!
  A ruská armáda začala vítězit od prvních dnů. A počet carských vojsk, vzhledem k tomu, že Čína již byla z poloviny anektována, byl velký.
  Ruské jednotky porazily Němce ve východním Prusku a obklíčily Königsberg. Vzali rovnou Lvov i Przemysl. Rusko mělo příliš mnoho vojáků a velké množství lehkých mobilních tanků. Který neměl obdoby a ukázal impozantní sílu. Padala jedna armáda za druhou.
  Ruská armáda již dobyla Budapešť.
  Německo se ocitlo v těžké situaci. Ruské jednotky se již blížily k Odře. Itálie také vyhlásila válku Rakousku. Pravda, Osmanská říše vstoupila do války proti Rusku. To se ale změnilo pouze v porážku a porážku na všech frontách.
  Ruské jednotky již překročily Odru. A v zimě začali útočit na Berlín. Město nemělo co držet. Takže Němci mají na Západě ještě hodně síly.
  A Wilhelm a jeho velitelství narychlo vyhlásili mír, nebo spíše kapitulaci.
  Válka trvala pouhých šest měsíců. Ruská vojska dobyla Istanbul. A Türkiye obsadila armáda cara Michaela II.
  Poté byl v Peterhofu uzavřen mír. Rakousko-Uhersko se rozpadlo a zaniklo. Halič a Bukovina se staly ruskými provinciemi. Česká republika a Slovensko se staly královstvími vedenými carem Michalem II. Maďarsko také uznalo ruského cara za svého panovníka.
  Krakov a další země vstoupily do Polského království. Východní Prusko bylo odříznuto, Gdaňsk se stal ruským městem. Malá Asie a většina Iráku s Bagdádem se staly Rusy. Britové dostali pouze provincii Basra a Palestinu a Francie jižní Sýrii.
  Vzniklo také království Jugoslávie, ve kterém se stal spoluvládcem Michael II. Utrhl jsem něco málo pro sebe a Itálii. Rusko se tak mohlo stát hlavním dobyvatelem. A utrpěl malé ztráty s malými náklady. Německo ale stejně muselo Rusku zaplatit většinu reparací. Působivé vítězství!
  . KAPITOLA Č. 2.
  Poté následovalo několik dalších malých válek. Rusko dobylo většinu Afghánistánu - jih připadl Británii a dvě třetiny Íránu - jih byl také Brit. Poté si carská, francouzská a britská vojska konečně rozdělila Saúdský poloostrov. Vznikla hegemonie. Japonsku se také podařilo urvat některé německé majetky pro sebe.
  Do roku 1929 byl hospodářský růst pozorován po celém světě - nejsilnější v Rusku. Následovala ale Velká hospodářská krize. To je to, co přivedlo Hitlera k moci v Německu.
  Také v Rusku došlo k nárůstu revolučních a stávkových nálad. Ale v roce 1931 vypukla nová válka s Japonskem o Čínu. Rusko bylo silnější a flotile velel důstojný nástupce admirála Makarova - admirál Kolčak.
  Vítězství, vylodění a Japonsko se všemi svými tichomořskými majetky se stalo provincií Ruska. A cara Michaela II. a také japonského císaře. Ano, vyšlo to tak dobře. Ale boj o světovládu neskončil.
  Hitler zvyšoval svou sílu. A vznikla koalice: Německo, Itálie, Rusko, proti Británii, Francii, Holandsku, Belgii a USA.
  V roce 1940 carská armáda skutečně dokončila dobytí Číny a narazila na francouzské, holandské a anglické majetky.
  Hitler zahájil válku 22. června 1941 invazí do Francie. Fuhrer měl skvělý plán a génia Mainsteina. Rusko zahájilo ofenzívu proti britským a francouzským koloniím v Asii a Africe. Tohle je tak krutá válka.
  Rusko již zaujímalo první místo na světě co do počtu obyvatel, jeho armáda byla vybavena nejlepšími a nejmodernějšími tanky a letadly. Vrtulníky, stíhačky, útočné letouny, bombardéry včetně proudových jsou již v sériové výrobě! Obecně tak nějak všechno jde skvěle.
  Hitler za měsíc a půl obsadil Francii, Belgii, Holandsko a Dánsko! Carské Rusko obsadilo Norsko a Švédsko. Stejně jako Indie, Indočína, jižní Írán, Saúdský poloostrov a vstoupili do Egypta.
  Koloniální anglické a francouzské jednotky se vyznačovaly nízkou bojovou schopností a velmi nízkým vojenským duchem - vzdávaly se prakticky bez odporu.
  Hitler se chtěl sám přestěhovat do Afriky, ale Španělsko se postavilo Německu. Poté fašisté zaútočili na Frankův režim a porazili ho. A pak Portugalsko. Po prudkém útoku byl Gibraltar dobyt!
  Poté Rusko a Německo dobyly Afriku. Zde byly větší prostranství, džungle, pouště a nedostatek cest větší překážkou než odpor slabých a zmatených koloniálních jednotek Británie, Francie a Portugalska.
  Došlo k zabírání území. Epizodické bitvy, ohniskový odpor. Ruské tanky jsou stále nejlepší a mají dobrou manévrovatelnost, zejména střední: "Nikolai", který byl pojmenován po careviči Nicholasi, zabitém Japonci.
  Tsuda zachránil Sanzo , v Rusku by mu zbourali pomník s Eiffelovou věží v Petrohradě. Nebo jste po něm možná pojmenovali tank.
  V každém případě byl "Nikolai"-3 relativně lehký tank - pod třicet tun, mobilní s dieselovým motorem. Jeho rychlost byla vyšší než u legendární čtyřiatřicítky, jeho čelní pancíř byl silnější a skloněnější, jeho silueta byla nižší a měl dělo s delší hlavní, i když podobné ráže 76 mm.
  Ať říkáte cokoli, Rusko dobylo více než dvě třetiny Afriky, zbytek připadl Německu a Itálii. A po masivním bombardování v květnu 1942 následovalo společné ruské a německé vylodění jednotek v Británii. Boje trvaly pouhé dva týdny a Anglie a Irsko byly obsazeny.
  A o měsíc později obsadili Irsko.
  Amerika se chovala spíše pasivně, bála se vstoupit do tak nebezpečné války, ale přesto pomohla Británii se zdroji. Hitler, Mussolini a Michael II. se tedy rozhodli skoncovat s ekonomicky nejsilnější mocností.
  Rusko má navíc společnou hranici s Amerikou podél Aljašky. A už postavili železnici na Čukotku - což je pro válku velmi užitečné!
  A teď se ruská, carská armáda přesune... A vstoupí na Aljašku. Ale americké tanky nejdou ani proti Rusům. Tohle se stalo.
  Ruské jednotky se začaly vyloďovat na Aljašce 1. září 1942... A postupovaly velmi úspěšně.
  Rychle se rozšiřující předmostí. A jako vždy se bitev účastní krásné ruské dívky.
  Jsou na nejnovějším tanku Nikolai-4. Válečníci jsou bosí, mají na sobě jen bikiny. A mají silnější 85mm dělo s dlouhou hlavní: Shermanův hrom.
  Už je listopad, napadl sníh, ale krásné dívky: Nataša, Maria, Aurora a Světlana nepoznají žádné oblečení a bojují téměř nahé.
  Zde válečníci střílejí a rozbíjejí přesným zásahem ze Shermanské střely. Vycenili zuby. Natasha vystřelila a zařvala:
  - Porazil jsem každého pro krále!
  A jak to pořád pálí!
  Pak Maria vystřelí, a to tak přesně, že strhne věž Shermana.
  Vzala to a tweetovala:
  - Jsem dívka, která řeže kov!
  A pak Aurora vystřelí projektil. A také přesné a jasné.
  Válečník píská:
  - Nejvyšší akrobacie!
  A pak tě Světlana nakopne vší zuřivou silou. Ničitel blondýnek. A kvílí:
  - Jsem pekelný démon!
  A celá čtveřice se vydá svým směrem a bude se pohybovat jižní Aljaškou.
  A tady je tank Alexander-4, také nejnovější model s krásnými dívkami. Výkonné 130mm dělo s dlouhou hlavní, až osm kulometů a posádka pěti krásných dívek v bikinách.
  Také jdou a střílí, vyřazují Američany, pronikají do Shermanů.
  Alenka vypustila projektil holými prsty a zpívala:
  - Pro slávu cara Michaela!
  Při střelbě Anyuta podporoval a kosil Američany:
  - Velký král!
  Augustine také zasáhl, zlomil Sherman a zasyčel:
  - Za mír, práci, impérium!
  Mirabela pak zahájila palbu. Také zlomila nepřátelské brnění a zasyčela:
  - Pro nový ruský řád!
  A pak olympiáda vypálila projektil, který bouchal a řval:
  - Jsem taková síla a bolest pro nepřítele!
  Dívky se chovají slušně a střílí. V jejich smaragdových a safírových očích plameny podsvětí.
  A nejnovější tank Alexander-4, neproniknutelný ze všech úhlů, jede vpřed a mlátí Američany. Taková je prezentace a bezpodmínečná destrukce.
  A holky, mrzne, a jsou jen v bikinách a téměř nahé - nádhera! Bereme s sebou kočku!
  Alenka vystřelí granát na americké auto. Jak to vrazí a zpívá:
  - Jsem světová hvězda!
  A pak to Anyuta vezme a pustí, odřízne nepřítele a zasyčí:
  - A sláva říši!
  A pak bude Augustin zasažen granátem, poseká nepřítele, rozbije nepřátelské brnění a zaskřípe:
  - Jsem rusovlasá a nestydatá dívka!
  A pak bude Mirabela v sandálech . A vystřelí na nepřítele smrtící projektil. Strhne věž a zakřičí:
  - Beran od berana!
  A pak se bude konat krásná hrdinská olympiáda. Vystřelí ty nejsmrtelnější granáty. Rozdrtí nepřátelský tank a zakřičí:
  - Všechny smetu!
  Zde přijíždí tank vážící sedmdesát tun a ničí nepřátelské pevnůstky. A snadno se pohybuje na sněhu - motor je nejnovější - plynová turbína! Takové auto tak snadno nezastavíte.
  Alenka zpívá:
  - Nikdo nás nezastaví! Nikdo nás neporazí! Ruští vlci trhají nepřítele! Ruští vlci - pozdrav hrdinům!
  A znovu, pomocí holých prstů na nohou, stisknutím spouště, zasáhne nepřítele. Jaká holka!
  Anyuta také spadla na holé nohy a zakřičela:
  -A jsem skvělá!
  A pak Augustin vypustí projektil a zavyje:
  - Jsem divoká holka!
  A Mirabela vypustí něco úplně zabijáckého a řvoucího:
  - Na nové, neohýbající se hranice!
  A ukáže svůj jazyk tak růžový a dlouhý.
  A pak olympiáda Američany rozdrtí a rozdrtí a udělá to velmi dobře.
  No, obecně je vidět jasné vítězství. Tato bitva byla vyhrána a ruské a carské jednotky postupují vpřed.
  Koncem prosince 1942 byla již celá Aljaška dobyta carskou armádou a v Kanadě probíhaly boje.
  Kromě tanků bojují pilotky také v proudových letounech. USA má hodně letectví, ale jeho kvalita je velmi špatná. Nelze srovnávat s ruskými tryskami. Které rozdrtí nepřítele intenzitou terminátorů.
  A dívky Anastasia a Margarita na svých letadlech "Ekaterina"-6, jak efektivně sbírají účty.
  Anastasia sestřelila osm amerických letadel jednou dávkou pěti leteckých děl a ječením:
  - Jsem jen válečník supertřídy!
  A bosýma nohama šlape do pedálů.
  Margarita sestřelí deset amerických letadel v jedné dávce a zaskřípe:
  - A jsem ještě o třídu výš!
  Anastasia mačká spoušť holými prsty a pálí na nepřítele. Zasáhne sedm vozidel americké armády a zaskřípe:
  - Jsem takový válečník, že král je potěšen!
  Margarita také propustí vraha a zakňučí:
  - A nejen král! Jsme moc krásné!
  Dívky bojují a narážejí do různých aut. Vyhazují nepřítele jako mrtvé myši do odpadkového koše. A ničí americká letadla.
  Anastasia sestřelila několik dalších letadel a zavrčela:
  - Pro dvouhlavého královského orla!
  Margarita vycenila zuby s tesáky a zaštěbetala:
  - Za takovou skvělou věc!
  A zasáhla také tucet dalších amerických aut. To jsou dívky. Dívky milují zabíjení. A roztrhejte to!
  A tahle dvojice funguje...
  Pohybuje se na pozemní cíle. A jděte se Shermany a prorazte je přímo skrz ně. Jako kovová jehla. A štípání nejpevnějšího železa a oceli. Tak došlo k jejich pádu.
  Anastasia praští několik Shermanů a křičí pro sebe:
  - Jsem dívka, která toho dokáže hodně!
  Margarita také mlátí Američany na zemi a píská:
  - Ale nic mě nezastaví a nikdy mě nezastavilo!
  Anastasia drtí nepřítele, sestřeluje tanky a křičí:
  - Pro krále, který není o nic moudřejší a chladnější!
  Holky jsou samozřejmě nádherné! A hlavně jen v jedněch bikinách! A neporazitelný!
  Nikdo nemůže porazit nebo zastavit dívky!
  Střílející Anastasia křičí z plných plic:
  - Jsem dívka, která láme ocel!
  Margarita pokračuje ve střelbě a dodává:
  - A jakýkoli kov!
  Dívky létají a střílí... I když je zima a zima, to je nezastaví. V Kanadě zuří boje.
  Anastasia znovu vystřelí a zařve:
  - Jsem jako kluk!
  Margarit aktivně potvrzuje a zatlouká zuřivostí pantera:
  - Jsem ten, kdo je vtipnější a chladnější než všichni ostatní!
  Holky, jak je vidět, počítají opravdu hodně a mají nepopsatelné štěstí!
  Shromažďují polonahé účty! A neznají žádný smutek, žádné pochybnosti! Mají spoustu různých názorů!
  Ale zkrátka, krásky měly štěstí. Zajali a leteckým úderem zaútočili na čtyřhvězdičkového generála. Velkolepé krásky. Naserou tě stejným způsobem!
  A opět se přes Kanadu pohybují ruské a německé tanky.
  Zde je Gerdina posádka na německém T-4. Upřímně řečeno, auto je ve srovnání se sovětskými vozy poměrně slabé. Dívky to ale nemají jednoduché - v mrazu bojují naboso a v bikinách. A to o něčem vypovídá!
  Přiznejme si to, takoví bojovníci jsou cool! Neznají pochybnosti a slabosti! V jejich očích hoří safíry a diamanty! Takové krásky nevydají nepříteli ani centimetr půdy! Jsou svatí a zlí zároveň.
  Pohybují se kolosální energií.
  A takhle drtí Američany.
  Gerda vystřelila holými prsty a zaštěbetala:
  - Jsem divoká holka! A už vůbec ne panna!
  A poté propuká v smích.
  Z děla vystřelila i Charlotte. Možná není příliš silný, ale je rychlý:
  - Jsem jako horká a kousavá včela!
  Poté kráska vezme a ukáže svůj dlouhý jazyk!
  A pak Christina plácne a prská:
  - A moje vokály! Klykovova rána!
  A i on odhalí své vlčí zuby a zařve:
  - Bude nové vítězství!
  Válečníci jsou opravdu tak tvrdí a agresivní. A mají tolik svalové síly a zběsilého vzteku.
  A Magda zasáhne i nepřítele. Z dálky rozbije Shermana, zasáhne ho velmi přesně od konce ke konci a zařve:
  - Jsem tak skvělý Němec!
  Čtyřka i přes to, že auto není nejlepší, bojuje úspěšně.
  A proč? Protože nemají skoro žádné oblečení! A bojovníci ničí nepřítele velmi krásně.
  Gerda hrdě poznamenává:
  - Jsme tak hodni Führera!
  Poté kráska znovu vystřelí a odhalí svou roztomilou tvářičku.
  Zdejší válečníci mají árijského ducha. A nebojí se zimy. I když zima v západní Kanadě je stále velmi chladná.
  Ale nic - jen bosí a téměř nazí. Pak bude štěstí a vítězství!
  Jsou to bojovníci plní hrdého ducha.
  Ani nyní nemají Árijci ve vytrvalosti sobě rovného. Kromě ruských dívek.
  Ale Natasha na "Nikolai"-3, také v bikinách a bosá, vystřelila, otočila se a prošla kolem. Její tank je však lepší než německý T-4. Boj je zde tvrdý a velmi agresivní.
  Yankeeové se snaží skočit zpět. Ale Natasha srazila "Čarodějnici" a zasyčela se zašklebením perlových zubů:
  - Jsem taková dívka, že se ke mně nikdo nepřiblíží!
  A Maria střílela přesně na americké tanky. Probodne je a zasyčí vyceněnými zuby:
  - Žádné síly nás nemohou vzít!
  A pak bude střílet také Aurora. Sherman byl zničen. Ano, holka, to je to, co potřebuješ.
  A pak Světlana přispěje... Jak to bude bolet Američany.
  Probíhají i bitvy na moři. Ruská flotila zabírá Filipíny.
  A tady je také tým: bosé námořníky. Také téměř nahé krásky, v bikinách. Je pravda, že počasí na Filipínách je nádherné i v zimě - teplé, protože se blíží rovníku.
  A dívky si užívají boj a střelbu. A pobíhat blýskající se bosí, kulaté podpatky. Holky tady jsou prostě krásné. Úplně nejlepší - super!
  Mimochodem, milují znásilňování vězňů! Přivážou je k sobě a pak na nich jezdí. A to natolik, že vězni ztrácejí vědomí! A zařídí totální vyhlazení pro sebe - nebo spíše ne pro sebe, ale pro své nepřátele.
  Takové cool posádky polonahých dívek. A nic je nemůže zastavit ani rozdrtit!
  Válečníci se nalodí na americký křižník. Naskakují téměř nazí, bosí, se svaly prohýbajícími se pod opálenou kůží. A zuřivě sekají Američany. A nedávají nejmenší šanci na přežití.
  A teď je vidět krásná Stella a její partner Masha. Obě dívky jsou vysoké, svalnaté blondýnky, které každého rozsekají. Co není rána, je řezání a trhání těl!
  Dívky se procházejí po americké lodi. Když mávají doprava, je to ulice, když mávají doleva, je to ulička!
  A dívky se nezastaví ! Nenechávají soupeři šanci! A co teprve, když zařvou a začnou natřásat svaly!
  A znovu mávají meči a vyjí:
  - Jsme dívky pro cara, vlast a Michaila Romanova!
  A krájí to jako samurajské zelí. Stella to tedy vzala a kopla amerického důstojníka do slabin bosou nohou. Poletí výš a skočí přes palubu.
  Blonďatý terminátor dá:
  - Za mé rány platí poplatky!
  A znovu vycelí zuby a blýskne svými perleťovými zuby! Jaká holka! Nejvíce šťávy a vůně!
  A dívky spěchají k sobě. A míjejí se jako příliv tornáda. Nedávají nepříteli šanci. Mají kolosální moc. Temnota čertů a tisíce tisíc andělů.
  A přichází Máša, která dvěma šavlemi seká tři hlavy najednou! Tohle je holka - holka všem holkám!
  Obě krásky řezaly, jako by zatloukaly hřebíky meči. A v jejich činech není žádná slabost nebo pochyby. Pohybujte se sami za sebe, aniž byste ustupovali nebo se vzdali. Spravedlnost vyžaduje sjednocení lidstva. Jedna říše, jedna koruna, jeden cíl a expanze do vesmíru.
  Právě v této době je na oběžnou dráhu vypuštěna první umělá družice Země. Tady létá po celém světě.
  A ruské dívky v bikinách bojují samy za sebe. A nejsou horší než nepřítel. A Američané rozřezaní kráskami na kusy padají. Přesto dívky nejvyšší třídy a dovedností.
  Svého času se jim podařilo bojovat v Japonsku. Bojovalo se i ve výškách. Sám císař byl zajat. Ukázali své kolosální schopnosti. Mají takovou vášeň a tolik svalové síly. Samozřejmě, že takové dívky jsou zázrakem zázraků!
  V paláci porazili samuraje. A také byli téměř nazí a bosí. Dívky, které dokázaly věci, které překvapily jejich nepřátele.
  A nasekali jakékoli maso a předvedli své umění. Válečníci bez jakýchkoli pochyb postupují.
  Hlava amerického admirála byla useknuta šavlí. A jak se budou krásky smát a odhalovat tesáky.
  A opět přecházejí do útoku a řežou se. Takoví válečníci jsou opravdová monstra. A na trůnu je car Michael. Syn Alexandra Třetího, ale ne ten. Šťastnější, rozhodnější, silnější vůle a také talentovaný vládce .
  Ale samozřejmě záleží na štěstí a ještě větší tvrdosti - Michail vedl nesmiřitelný boj proti korupci, což mělo pozitivní dopad na armádu. Nejúčinnějším know-how je ale využití dívek v bikinách pro vojenské účely. A dívky jsou velmi krásné, když jsou téměř nahé a bosé.
  Bitvy tedy probíhají s různým stupněm úspěchu. A krásné bojovnice střílí velmi přesně, lépe než muži. A co je nejdůležitější, když jsou dívky téměř nahé, jsou prakticky nezranitelné. Nejsou ovlivněny kulkami a granáty. Velmi silná armáda válečníků. To je cool. Byl to nápad cara Michaela používat dívky téměř nahé a bosé, a to přineslo vítězství.
  A dívky v bitvách také házely granáty a dýky holými prsty. A ukázali svůj divoký vztek.
  Dívky jsou docela odvážné. A velmi krásné, hravé a plyšové. Nikdo je nemohl zadržet.
  Válečníci jsou velmi chrti... Bosé nohy dívky jsou velmi účinnou zbraní. Ale co mohou dělat? Spousta věcí. Samotné holé podrážky přijímaly energii ze země a krásné bojovnice byly hravé.
  Musím říct, že dívky jsou nejkrásnější na světě, že jsou obě úžasné a se zuřivostí kobry!
  Americký křižník je zajat. Zajatí muži padli na tváře. Načež si válečníci strčili nohy do obličeje. A donutili mě se políbit. A děvčata vrčela a jejich holé podrážky, když si olizovaly jazyk, byly příjemné a lechtivé.
  Krásky si ale užívaly, když jim bosé nohy zasypávaly polibky a líbaly paty.
  Poté se dívky budou smát. A vycenili zuby!
  Ale už se to zlepšilo, děvčata se trochu opalovala nahá a šla se koupat. To jsou tak krásní bojovníci. Jak můžeš vzít takovou nohu a políbit ji? A olíznout každý prst.
  Holky jsou skvělé.
  Zde je opět v bitvě tank Alexander-4. Je spěch a únor už přichází. Vojska jdou dál. Stále blíž a blíž k území USA. Holky jsou tak cool.
  Zde Natasha střílí přesně. A trefuje se velmi přesně.
  Dívka střílí velmi přesně a křičí:
  - Rozdrtíme nepřítele!
  Maria střílí další. Vzal a porazil nepřítele:
  - Jsem super!
  Maria je velmi krásná dívka a velmi aktivní.
  A její bosé nohy jsou ve své erotice velmi krásné a půvabné:
  - Zničíme nepřítele!
  A Aurora je taková dívka a je skvělá, s holým břichem a prsy a takovými nafouklými šarlatovými bradavkami:
  - Prolomím nepřátele a udělám to super!
  A jak si třepe zrzavé vlasy!
  A znovu vás bude kopat holýma, dlátovýma nohama. Takoví bojovníci jsou velmi cool!
  A pak Světlana vezme a porazí nepřítele:
  "Miluji cara a svým nepřátelům pověsím na krk smyčku!"
  Dívky se budou smát. Jak se z nich stali chrti a cool.
  Američané utíkají před dívkami. Nebo to vzdají. Nebo zemřou. Válečníci jsou tak krásní a velmi bosí a dívky jsou tak úžasné. A bojovat jen v bikinách je příjemné a efektivní. Dívky bojovnice jsou tak úžasné.
  Natasha znovu střílí na Američany a syčí:
  - Ty jsi můj bratr a já jsem tvůj bratr! Nebo spíš moje sestra!
  A znovu pohne svým dlouhým jazykem. Agresivní řekněme válečník a kráska!
  A pak Anyuta zatřese svými nahými prsy. A bude křičet a vycenit zuby. A pošle granát na Američany. A on to vezme a posere to.
  - Ta krása to zničila! A píská to:
  - Jsem tak super holka!
  Krásná dívka a miluje sex. A tohle je pěkné!
  A dívka to vzala a udeřila ji - zavrčela:
  - Vyhrajeme a zničíme nepřítele!
  A tady bude Aurora kopat a bít:
  - Jsem král a skvělá dívka!
  Válečník může být docela chrt.
  Dívky se smějí samy sobě.
  Světlana to ale vzala velmi chladně. A dala takové poplatky za zničení nepřítele a políbila čerty:
  - To je taková totalitní akrobacie!
  Tank je velmi obratný a smrtící. Zasáhne slabého a vysokého Shermana. Bitvy zde tedy probíhají ve prospěch carského Ruska.
  Natasha je zase jako výstřel. A vrní:
  - Pro tvůj idol!
  Maria začala střílet. Dívka je velmi krásná a má zlaté vlasy. Podle vzhledu.
  Dívka šoustala, namířila nahé prsty na nohou a zapištěla:
  - Tohle je vražda pro krále!
  A tady Aurora šukal Američana. A ta dívka byla, řekněme, opravdu extrémně agresivní a ukřičená:
  - Za skutečný nástup!
  A teď se dívka ukázala být opravdu silná.
  A Světlana je agresivní a bojovná. Kopla holou nohou a roztrhala nepřítele na kusy.
  A cvrlikala a vycenila zuby:
  - Jsem dáma, která létá jako orel!
  Takže dívky začaly šukat s divokou silou. A taková agrese krásek se nedá zastavit. Bez ustupování nebo ohýbání.
  Natasha znovu vystřelila a zasyčela:
  - Až do úplného zničení!
  A Mary bez hřebíků dokázala mnohem více zničit své nepřátele a začala lámat své protivníky.
  A pak to vzala Aurora a zasáhla nepřítele dělem. A velmi úspěšně, s kolosální sebejistotou. A rozdrtit, rozdrtit nepřítele. A roztavené trosky létají ze Shermanu všemi směry.
  A Světlana bude také střílet a zpívat:
  - Jsem dívka velkých snů a velké krásy!
  Válečníci ve skutečnosti prokazují pozoruhodnou vůli zvítězit.
  Ne nadarmo se impérium stalo cool a skvělé. Mohl by překonat úspěchy Čingischána.
  Válečníci se pohybují směrem k sobě... A střílejí, střílejí a trhají nepřátelské pozice, jako by je trhali nožem. Nebo spíše velmi ostrá a tvrzená dýka. A nyní jsou ruské jednotky skutečně neporazitelné. A království velké říše.
  Když se na to podíváte, v historii Ruska bylo mnoho válek a těžkých období. Ale Nicholas II měl z větší části prostě smůlu! Ukázalo se, že selhal. Ale taktika je velmi důležitá. To, co předvedl velký ruský šachista Alekhine. Když začal hrát místo svého soupeře, otočil desku a vyhrál. Genius je génius.
  Se všemi problémy carského Ruska hodně vyřešil samotný faktor nahých dívek.
  Bitev se účastní i vrtulníky. Bojová vozidla a také posádky s dívkami v bikinách a naboso. Jaká je kvalita armády složené z dívek? Nejvýraznější. Nic nemůže zastavit nebo porazit takovou armádu.
  Takže v této armádě jsou bosé a téměř nahé dívky. Posádka vrtulníku kapitána Varvary. Není to úžasné? Moře se prudce vzdouvá! A jak zasáhnou kanóny letadel. A pak jsou tu rakety. Tyto dívky jsou skutečné hurikány jako tornáda.
  Nejsou v ničem horší než nepřítel. Ruská armáda je připravena na bitvy a velké úspěchy.
  Varvara je krásná dívka s hnědými vlasy a téměř nahá. Když řve z plných plic:
  - Nepřátelé neprojdou! A neutečou!
  A on to vezme a uvolní zabijácký výboj ze všech trysek svého nejlepšího stroje. A přeletí nepřítele. A on to vezme a seká to destruktivním obloukem.
  Ale skromná Olga vzala a vypálila raketu na americké pozice a zasyčela:
  - Bojoval jsem, ne s lýkovou botou, ale naboso!
  A bude mrkat svýma safírovýma očima. Ano, to jsou dívky - taková neuvěřitelně úžasná akrobacie. S ním můžete pít na horu a nosit nahé draky.
  A nohy jsou tak elegantní a jedinečné! A pasy jsou tenké a těla jsou velmi svalnatá.
  Varvara kope do zadku a vyje:
  - Mohu udělat díru do zeměkoule pro krále!
  A bude se usmívat na tváři a mrknout očima.
  Válečníci jsou zde na tom nejlépe. Tady to vezme Taťána, také dívka v bikinách, a zakřičí:
  - Ať je král nad celou zemí!
  A bude se třpytit svými perleťovými zuby. A z vrtulníku je to smrtící jako hřebíky . A bude to smrtící. A opravdu to smaží kov. A způsobí zničení bunkru.
  To jsou dívky - všechny dívky jsou dívky! A pak, když jsou vězni přivedeni, ty dívky pak líbají a olizují jejich bosé nohy. Toto je obecně nejsofistikovanější způsob, jak ponížit a povzbudit.
  
  NEPOKRAČOVATELNÝ ROMMEL
  V něm Rommelova armáda v listopadu a prosinci 1941 dokázala vyhrát vítězství v Africe. Stalo se tak i proto, že partner geniálního Rommela neudělal ty hrubé chyby, které se staly ve skutečné historii.
  V důsledku toho Němci porazili postupující Brity a udrželi si jejich území. Průběh bojů to zpočátku neovlivnilo, na východní frontě byli Němci poraženi u Moskvy.
  Později se však Führerovy plány změnily. Rommel do této doby dokázal dobýt Tolbuk a přesunul se směrem k Egyptu. Hitler se rozhodl přejít na dočasnou obranu na východní frontě a prozatím soustředit své úsilí v Africe a na Středním východě.
  Protože však ofenzíva v Africe vyžadovala méně sil, provedli nacisté několik operací na východě. Poražená sovětská vojska v Kerči. Obklíčili nás u Charkova. Vytáhli i třísku směrem na Smolensk. Porážkou skončila i ofenzíva druhé šokové armády generála Vlasova u Leningradu.
  Sevastopol padl po obležení a útoku. A Krautové posílili. Boje se odehrávaly na římse Ržev. Zde se nacistům podařilo vydržet.
  V Egyptě však Rommel získal posily a získal přesvědčivé vítězství. Na základě svého úspěchu Němci překročili Palestinu a dobyli Irák a Kuvajt. A pak celý Blízký východ - získal přístup k ropě.
  Poté se fašisté obrátili na Súdán a pokusili se dobýt celou Afriku.
  Současně následoval útok na Gibraltar a pronikání německých jednotek do Maroka a dále do afrických oblastí.
  Ale úspěchy Němců byly usnadněny energickou prací v týlu. Kde je také Hitler, co dokázal obratněji než ve skutečné historii.
  Po probuzení se Hitler Terminátor vykoupal s dívkami, posnídal salát, květákovou kaši a nějakou další zeleninu, přidal nízkotučný vícevrstvý kozí sýr a kaviár. Poté zavolal Speera a oficiálně předložil novému císařskému ministrovi dokument podepsaný zákonem o mimořádných pravomocích. Adolf byl posedlý a byl velmi žíravý:
  - Výroba zbraní ve Třetí říši je extrémně nízká! Zaostáváme nejen za válčící Británií, ale i za totalitním SSSR. Potřebujeme ale vzdušnou nadvládu a zároveň zvýšit produkci starých zbraní a přejít na nové. Zvláště nadějné proudové bombardéry. Jejich obrovská rychlost a vysoký horní strop jim totiž umožňují téměř beztrestně ničit britská města!
  Speer vyzařoval optimismus:
  - V Německu a Polsku je přebytek uhlí, ve Francii železná ruda a máme dost zařízení na výrobu mnoha aut. Vždyť vyrábíme více hliníku a duralu než všechny země světa dohromady!
  Posedlý Adolf přikývl:
  - Prozatím! Británie a USA také podporují výrobu a my musíme chránit každý gram kovu. Nechte kov sbírat i školáci a další děti od pěti let. Kromě toho, proč vyrábět křídla a trup celé z duralu. Můžete použít jak dřevo, tak plátno. Například výroba monoblokových křídel. a co? Potřebujeme nový proudový stíhač vážící ne více než dvě tuny, snadno létatelný, snadno vyrobitelný a levný! Počet montážních dílů by měl být zredukován na minimum a také by se měly najít možnosti, jak co nejvíce snížit hmotnost letadla a zlepšit jeho aerodynamické vlastnosti. Teď mimochodem přijdou konstruktéři letadel, my je zaškolíme.
  Speer se usmál:
  - Samozřejmě, můj Führer. Pokud jsem pochopil, chystáte se vrátit všechny vysoce kvalifikované pracovníky z armády?
  Posedlý Adolf potvrdil:
  - Budeme přijímat pouze vysoce kvalifikované, běžné pracovníky z řad cizinců. Takže je lepší, že bude méně povalečů, a tedy partyzánů. Počet pozemních sil samozřejmě snížíme, pokud nebude válka se SSSR, tak nepotřebujeme tolik pěchoty, ale... Ne radikálně, takže v nejbližší době plánuji porazit Gibraltar a Maltu měsíců a zabírají celý sever Afriky a dále na Blízký východ. Stále budeme potřebovat pozemní jednotky. Kromě toho je nutné vybudovat další loděnice jak v samotném Německu, tak ve Francii, Belgii, Holandsku a Norsku. Potřebujeme letadlové lodě, bitevní lodě a transportéry. A Středozemní moře se promění v jakési vnitroněmecké jezero. Rozumíš?
  Speer se uklonil:
  - Ano, můj Führer! Už jsem si objednal vypracování stavebního programu...
  Chytrý Adolf dodal:
  - Pracovní den může být prodloužen na 16 hodin, pokud to vyžadují naše nouzové plány. Produkce letadel se musí navýšit na sto letadel denně za pouhých devět měsíců... Více než trojnásobek oproti současnému a v žádném případě není fakt, že to bude stačit!
  Speer spěchal povzbudit Führera:
  - Naši piloti jsou z vyšší třídy než ti britští, takže kvantita není všechno. A najdeme nové způsoby, jak překovat radlice na meče. Pokud jsem pochopil, prioritou je pro nás letectví?
  Vůdce pevněji zaťal pěst:
  - Prioritou je pro nás proudová letadla, bombardovací letadla a poté stíhací letadla, plus uvolnění nového vybavení a vývoj zázračných zbraní! Ovšem nejen v oblasti letectví, ale i tanků, dělostřelectva, primárně proudového... O tom si povíme podrobněji.
  Bylo slyšet zvonění a do místnosti vstoupili přední letečtí konstruktéři Třetí říše.
  Messerschmitt, poměrně mladý s vysokým čelem, Heinkel, již starší, ale velmi obratný, sportovně stavěný Tank, Lippisch a pár méně známých.
  Adolf je ukázal na židle a přikázal jim, aby rozložili kresby na stůl:
  - Vaším úkolem je vytvořit novou, velmi silnou a moderní zbraň. Německo má více aerodynamických tunelů než kterákoli jiná země na světě a technologie mnoha letadel je velmi zaostalá. Ale pouze v Yu-88 můžete výrazně zvýšit rychlost tím, že dáte vozu efektivnější tvar. Zejména kokpit dostane kapkovitý, vypouklý tvar, který zlepší viditelnost a udělá pilota prostornějším a navíc přidá rychlost zlepšením aerodynamiky o dobrých pět kilometrů. Navíc je nutné dát aerodynamický tvar palebným stanovištím bombardérů i stíhaček, stojanům na pumy a vzduchovým brzdám v nepracovní poloze.
  Napiš, co ti řeknu!
  Návrháři jednohlasně přikývli:
  - Takže určitě skvělý Fuhrer!
  Adolf pokračoval:
  - XE-129 - by měl být přepracován tak, aby samotná zbraňová schránka dostala aerodynamický tvar a byl instalován pohyblivý letecký kanón pro ochranu před útoky ze zadní a spodní polokoule. Tento útočný letoun by měl být navíc vybaven systémem posilování motoru. Zároveň s perestrojkou je nutné zvýšit produkci takových útočných letounů. Jejich ničivé letecké útoky paralyzují aktivitu Britů. Kromě toho by měl být střemhlavý bombardér Ju-87 používán v Británii. Uvedeme do provozu zastaralé vozy...
  Adolf se odmlčel. Návrháři mlčeli. Fuhrer poznamenal:
  Mám velké pochybnosti o F -190. Vozidlo se ukázalo jako těžké a špatně ovladatelné, navíc nemá systém plnění nádrží inertními plyny, které nahrazují použité palivo. Kvůli tomu může být toto auto dokonce vyřazeno jednou zápalnou kulkou. Co na to řekne Tank?
  Slavný konstruktér SS, stojící v pozoru, poznamenal:
  - To je náš nedostatek, skvělý Führere. Přestože je třeba umístění tanků považovat za vcelku zdařilé, jsou méně zranitelné nepřátelskou palbou a zároveň chrání pilota. Co se týče ovladatelnosti, tak... Jedno brnění váží 120 kilogramů a odlehčit nám není tak jednoduché...
  Posedlý Adolf navrhl:
  - Pokuste se zlepšit aerodynamické vlastnosti Fokken-Wulfa. Primárně z důvodu snížení hmotnosti je nutné ohnout konce křídel pro zvýšení ovladatelnosti a ovladatelnosti vozidla. Navíc nainstaluje ochranu zadní polokoule... Co se týče umístění motoru před pilotní kabinou, tak to pilota chrání, ale vyžaduje vybavení vozidla katapultovacím zařízením. Mimochodem, samotný tvar motoru může být efektivnější, což by naši průmyslníci rozhodně měli vzít v úvahu. Mimochodem, co práce na ME-309?
  Messerschmitt byl poněkud šokován :
  - Pracujeme na tom, skvělý Führere. Vypočtené charakteristiky slibují zvýšení rychlosti vozidla, až na 740 kilometrů za hodinu, když je vyzbrojeno sedmi palebnými stanovišti! Pro Brity to bude nejsilnější smrt...
  Adolf přerušil:
  - Dokončení by mělo být provedeno rychleji. A ty, Speere, urychlíš vývoj nového rychlopalného 30milimetrového leteckého děla. Lze jej velmi úspěšně použít i pro střelbu na pozemní cíle a proti nepřátelským letadlům! Nový ME-309 by měl nahradit předchozí ME-109. Pokud jde o váš proudový stroj ME-262, bohužel má mnoho nevýhod: velkou hmotnost, nízkou provozní spolehlivost, nadměrnou nehodovost... Sám si udělám náčrt letadla, které potřebujeme.
  Adolf Hitler začal kreslit auto s využitím svých znalostí o moderních proudových stíhačkách. Ne však ty nejmodernější, ale zhruba z padesátých let, aby se přizpůsobily současné úrovni výroby a technologií. Zvláštní pozornost věnoval technologii změny vymetání křídla. Vysvětlení všech výhod takového designu:
  - Během přistání a vzletu se rozmítání sníží a během letu se zvýší. Jen díky tomu bude stíhačka s moderním motorem ME-262 schopna zrychlit na 1100 kilometrů za hodinu. A jeho hmotnost bude výrazně nižší.
  Messerschmitt se podíval na diagram, svraštil vysoké holé čelo a vymáčkl:
  - Skvělé! Ale můj Führere, kde jsi získal tak hluboké znalosti aerodynamiky?
  Posedlý Adolf potutelně přimhouřil oči:
  - A co aerodynamika? Nadaný člověk je většinou nadaný ve všem! A průměrnost je průměrnost i v Africe! Co je špatného na bombardéru Arado? Ukaž mi diagram?
  Nešťastný Fuhrer se rychle podíval a negativně zavrtěl hlavou:
  - Ne, to nepůjde! Nápad s vozíkem není dobrý, letadlo se kvůli tomu neotočí a spadne. Vyžaduje konvenční zatahovací podvozek. Zvažte některé konstrukční změny pro lepší aerodynamiku. Bez zbytečné invence, ale s vynalézavostí.
  Adolf se zbláznil a přidal několik dalších komentářů:
  - Letadlo Gryphon Xe-177 má extrémně nespolehlivou elektrárnu. Je třeba jej okamžitě vyměnit, s nejnovějšími pístovými motory, zpočátku čtyři samostatně stojící. Poté k nejmodernějším motorům o výkonu 2950 koní. Pokud jde o schopnost udeřit z velkých výšek a ve střemhlavém letu, pak... Začněte vyvíjet Xe-277, tento stroj se také stane nemesis zbraní. Hlavní jsou ale proudové bombardéry. Toto je prioritní úkol. Například takový by měl být Yu-287.
  Vůdce znovu udělal náčrt s dopředu zahnutými křídly a vysvětlil konstruktérům určité nuance. Adolf byl vážně unesen a ukázal určitá schémata. Zejména bezocasý bombardér . A že konstrukce proudového stroje s létajícím křídlem je více než slibná. A přitom je vozidlo schopné bombardovat i území USA. Přímo naznačil, že by se do práce měli zapojit designéři z celé Evropy a dokonce i Židé. Když si konečně uvědomil, že návrháři jsou už dost zaneprázdnění, milosrdně je nechal jít a zůstal jen Lippisha. Führer křičel:
  - A žádám tě, Alexandre, abys zůstal! Budete mít za úkol vytvořit nové, extrémně účinné zbraně.
  Lippisch byl překvapen:
  - Budu ti vděčný, Fuhrere!
  Hitler Terminátor začal vysvětlovat:
  - Jistě znáte teorii Wieselsbergera , který byl svého času asistentem profesora Prandtla v Göttingenu. Jako první vyvinul teorii vlivu obrazovky na podkladový povrch...
  Lippisch s úsměvem přikývl:
  - Jste si dobře vědom, můj Führere! Ano, tuto teorii znám!
  Posedlý Adolf pokračoval:
  - Musíme vytvořit ekranoplán - jakýsi hybrid torpédového člunu a hydroplánu. Létá ve skutečnosti mnohem níže, nějakých 20-40 centimetrů od vody. V tomto případě se hmota vzduchu podpírající loď ekranoplan skládá ze dvou částí. Jedním je zamrzlý potok pod křídlem; druhý - spíše nevýznamný - vychází zpod křídla v oblasti odtokové hrany a je neustále doplňován vzduchem přicházejícím shora, ze špičky křídla.
  Lippisch snadno potvrdil:
  - Opravdu, můj Führere!
  Posedlý Adolf pokračoval:
  - Hlavní hmota vzduchu však zůstává pod dosedací plochou a vytváří tam tlak, který se téměř rovná rychlostnímu tlaku. Hraje roli jakéhosi vzdušného kluziště, po kterém se loď ekranoplan "motá" jako hodinky! Prvním člověkem, který to použil v praxi, byl finský inženýr Kaario , který vyvinul jednoduché obdélníkové křídlové saně klouzající po sněhu pomocí síta a dokonce na to získal patent. Armáda bohužel takový objev včas neocenila. Říká se, že podobné experimenty prováděl ruský profesor Levkov ... To znamená, že by se mohla stát novou zázračnou zbraní, schopnou dopravit bomby, torpéda a výsadkové jednotky k pobřeží Británie rychlostí letadla a zároveň neviditelný pro radar. Plus další ničivé útoky na anglické lodě! Souhlasit?
  Lippisch šmátral rukou, ochotné servírky mu nalévaly šťávu... Poté, co se trochu napil, návrhář poznamenal:
  - Ano, to je bohatý nápad, i když budou nějaké technické problémy. Například udržitelnost...
  Posedlý Adolf přátelsky přikývl:
  - Načrtnu vám hrubé schéma, je lepší to udělat a drobné technické detaily si vyleštíte sami. Karoserie by měla být dlouhá, připomínající trup dopravního letadla, přecházející do přídě delfína, vypouklých čelních skel a proudových motorů.... I když je možné, že pístové motory budou fungovat i v prvních modelech. A když je tento kolos odtažen do volné vody, motory ohlušujícím řevem zařvou a úzké dravé tělo exploduje jako velryba a vyvrhne oblak spršky. Pozor, tento kolos je schopen řítit se jako stíhačka pár metrů od hladiny.
  Lippisch hvízdl s opravdovým obdivem:
  - Máš bohatou představivost, Führere!
  Dashing Adolf se stal ještě inspirovanějším:
  - Samozřejmě by to byla zázračná zbraň. Ostatně ekranoplans se žádné bouřky nebojí. Ledu se nebojí - létají po něm. Nehrozí jim bažinatá ústí řek a pobřežní skály, o které se mohou běžné lodě rozbít, a mělčiny jsou obecně jako dětské jezírko. Jsou schopni vylodit jednotky všude: od afrického pobřeží Skeletons s jeho ďábelskými útesy po obě pobřeží Spojených států, arktické země Kanady a Aljašky. Těchto strojů by bylo několik stovek a Británie by za dva měsíce padla.
  Lippisch nesměle poznamenal:
  - A doly?
  Fuhrer se zasmál:
  - To jsou přesně ty doly! Nehrozí ani pod hladinou vod, ani na mělčině! Stejně tak torpéda z ponorek. A on sám je ideální zbraní pro boj s nejpokročilejšími ponorkami, zasahujícími je hlubinnými náložemi. Kromě toho mohou ekranoplány pálit rakety a miny na nepřátelské lodě. Ano, samozřejmě, seznámím vás s konstrukcí řízených pum. A samozřejmě vylodění... Ideální prostředek pro vylodění nejen u pěchoty, ale i u tanků! Pak se celá povaha války najednou změní! Rozumíte Lippischi, jaké záležitosti vám Führer věří?
  Návrhář se zeptal komerčněji:
  - A co ceny?
  Vážný Adolf potvrdil:
  - Samozřejmě ty nejštědřejší, železný kříž s diamanty, země, kolonie, poddaní! Pokud dobyjeme celou Afriku, bude tam dost země pro všechny!
  Lippisch uvedl:
  - Pokud budou dány peníze a prostředky, ekranoplán bude připraven, ale... Mám také projekty pro bezocasou stíhačku.
  Terminátor Fuhrer spěchal, aby uklidnil vynálezce:
  - Bezocasý proudový bombardér , už jsem ho načrtl, ostatní se o něj postarají. Jak pohodlné a bojovník! Ekranoplány jsou důležitější, protože jsou zásadně novou zbraní... Firma Gotha má navíc velmi talentované konstruktéry, kteří to udělají. Mezitím pracujte na ekranoplánech. Obecně, teď mám spoustu naléhavých záležitostí, musím si ještě promluvit s generály tanků... Rozkaz vám bude vydán...
  Lippisch zanechal Führera velmi inspirovaný. Adolf si myslel, že by možná bylo lepší si nejprve promluvit s jadernými fyziky o vytvoření atomové a v budoucnu i vodíkové bomby, ale rozhodl se nedělat příliš mnoho a nabíjet sebe i ostatní najednou.
  Bylo zde několik návrhářů, včetně těch nejslavnějších: Porsche a Aders. Obecně platí, že pokud měli Němci v letectví a ponorkové flotile kvalitativní převahu nad Sověty (i když ne každý to přiznává!), pak tanková flotila Panzervale znatelně zaostávala. Zejména sovětská vozidla KV, T-28, T-34, předčila německá v pancéřování a výzbroji a T-34 také v jízdních výkonech. Děla německých tanků však nejsou dostatečně silná pro anglické Matildy a Cromwelly, tím méně ta, která již vyvíjejí konstruktéři Churchillů a Challengerů. O slabosti pancíře německých konstrukcí nemluvě...
  Poté, co pozval hosty, aby se posadili, začal Fuhrer číst morálku:
  - Německo bohužel v současné době nemá spolehlivé protitankové dělo... Vybaveno 50mm kanónem T-3, může hladit pouze pancíř Matildy nebo KV... Ale Matilda vstoupila do služby s Británií ještě před začátkem druhé světové války. Sami jsme zajali Matildu, jejíž čelní pancíř nelze prorazit. Sovětské KV nemohou proniknout ani do boku nebo trupu. Maximum, co naše auto dokáže, je prolomit trať! To znamená, že jste nás vy konstruktéři dostali do takové pozice, že nepřátelské tanky jsou mnohem silnější než naše, pokud jde o pancéřování, a nové americké "Granty" a "Shermany" připravené k sériové výrobě jsou lepší ve výzbroji. O ruských vozidlech se 76mm kanónem ani nemluvě. A jak provedete úkol vytvořit nové tanky, zejména s 88 mm dělem.
  Porsche odpovědělo zmateně:
  - Samozřejmě, že provádíme podobný vývoj, skvělý Führere. 26. května nám ředitelství pro vyzbrojování dalo objednávku na 45tunový tank ViK -4501. Mělo by to být přesně takové, s 88mm protiletadlovým kanónem přestavěným na tankovou věž. Již máme předběžné výkresy. Můžete se s nimi seznámit, skvělé.
  Fuhrer se zeptal:
  - Jste Aders?
  Erwin přikývl:
  - Ve čtyřicátých letech byl úspěšně testován vk -3001. Nové těžké vozidlo s 75mm kanónem. Podobnou zbraň máme v protitankovém modelu, ale zatím nebyla uvedena do sériové výroby. Kromě toho se pracovalo na vytvoření T-6 o hmotnosti až 65 tun. A lehčí model 36 tun. Zkoušíme skvělého Fuhrera.
  Adolf, který si představoval vševědoucího, začal rychle zkoumat kresby. Zde jsou první skici impozantního "Tigra", nejslavnějšího německého tanku druhé světové války. Toto auto se proslavilo během Kursk Bulge. V sovětských dobách byli "tygři" obecně haněni, ale pak se postoj k tomuto vozu stal objektivnějším. Na svou dobu tento tank samozřejmě nebyl špatný. Při první větší potyčce s našimi KV vyřadily tři Tigery deset sovětských vozidel a ty samy vyvázly bez poškození. Hlavní výhodou tohoto vozidla byl jeho výkonný 88mm kanón, který dlouho neměl důstojného soupeře. Na Kursk Bulge však i přes kvalitativní převahu v technice byli nacisté stále poraženi... Statistiky bojového využití tohoto vozidla, stejně jako poměr ztrát, o něm obecně hovoří jako o jednom z nejlepších vozidel druhá světová válka. Nedostatky jsou ale viditelné i pouhým okem. Těžká hmotnost 56 tun, pancéřování pouhých 100 milimetrů (pouze 80 stran!), vysoká výška, nedostatek racionálních úhlů sklonu pancíře a špatné jízdní vlastnosti. Obecně o deset tun méně vážící tank IS-2 předčil tygr v pancéřování i ve výzbroji... Tento tank se ale objevil až v únoru 1944. "Královský tygr" obecně vážil 68 tun, s čelním pancířem 180 milimetrů... Takový tank se samozřejmě nehodil na válku v Africe, v poušti, na přistání, je to prostě stroj jako klas hlíny s nohy z hlíny. Ne, samozřejmě, na svou dobu byl "Royal Tiger" velmi účinný, dokázal zničit několik nepřátelských tanků v bitvě a jednou vyřadil dvacet pět "Shermanů" během hodiny. Zdálo se, že existují informace o třiadvaceti tancích T-34 zničených Tigrem během jedné bitvy. Ale v každém případě je tento tank prostě ztělesněním iracionálního využití výkonu a hmotnosti. Ale třeba sovětský tank T-54... Jakési ztělesnění úspěšného racionálního využití vlastně předchozích technologií druhé světové války.
  Führer řekl rozhodně:
  - Ne, pánové! Tento projekt není vhodný! Vyrobit vozidlo vážící padesát šest tun s pouhými 100 milimetry pancíře... Kde je naše vychvalovaná německá efektivita a racionalita?
  Aders nesměle poznamenal:
  - Francouzský S-2 o hmotnosti 70 tun měl pancíř 45 milimetrů...
  Fuhrer-Terminátor ho naštvaně přerušil:
  - Toto je tank z doby první světové války. Ale ruský KV-2 měl 152milimetrovou houfnici a vážil 52 tun. Ale tohle je 152 milimetrů, ne 88.
  Proto vám dávám za úkol 88mm kanón ráže 71, pro tank s hmotností ne více než čtyřicet tun a čelním pancířem minimálně 180 milimetrů, boky a trup 150 milimetrů, motor šest set , sedm set koní. A tento tank by měl být uveden do sériové výroby nejpozději za šest měsíců.
  Němečtí návrháři zbledli a ruce se jim třásly. Alexander se na ně posměšně podíval. Úkol to byl vskutku velmi obtížný; výzbroj a pancéřování typické pro "Royal Tiger" model 1944, ale je potřeba udržet váhu o 28 tun! Adolf to však považoval za docela reálné a dokonce Porsche přátelsky poplácal po rameni:
  - Nezlobte se, sám vám nakreslím optimální schéma, ve kterém si vystačíte s tak relativně malou váhou. Nejsem tyran, ale racionalista. Jen se musí hodně přestavět. Zejména umístění převodovky a motoru dohromady.
  Aders smutně poznamenal:
  - To nám způsobí určité problémy. Takové uspořádání bude mít zejména následující nevýhody....
  Tvrdý Adolf přerušil:
  - Samozřejmě, že nějaké problémy budou, ale v zásadě se dají snadno odstranit. Zejména po technické stránce. Motor ale můžete umístit mnohem kompaktněji, posunout odpružení a... Výška nádrže je potřeba snížit na dva metry a posádka by měla být umístěna vleže, pak bude vše mnohem racionálnější.
  Fuhrer začal dělat náčrt, jakýsi výkres, typu nejoblíbenějšího sovětského tanku poválečné doby, T-54. Toto vozidlo bylo tak úspěšné, že bylo vypuštěno v roce 1947 a bylo použito během bitev v Afghánistánu s Talibanem, irácká vojska v něm bojovala s americkou armádou během Pouštní bouře a operace Shock and Awe or Iraqi Freedom . Celkem bylo vyrobeno více než 70 tisíc těchto tanků. A že se auto velmi povedlo. S hmotností 36 tun, čelním pancířem 200 milimetrů a kanónem ráže 100 milimetrů. Tento typ úspěšně bojoval s americkými Patons a Pershingy během korejské války. Takže pro tuto technologickou úroveň je model velmi vhodný a realistický pro realizaci. A celkem snadná na výrobu - levná... Pokud jde o německý kanón 71 El ráže 88 mm, byl dostatečně průbojný pro všechny tanky druhé světové války (s výjimkou čelního pancíře IS-3, který vstoupil do služby v květnu 1945!). A co IS-3? Tank je výborný co se týče pancéřování i věže, která dostala štikový tvar. Je pravda, že jízdní výkon byl špatný a brzy byl ukončen. Pak bylo několik dalších modelů, IS-4 a tak dále, dokud se neusadili na IS-10, přejmenovaném po Stalinově smrti na T-10. A toto se ukázalo jako poslední sovětský těžký tank. Chruščov zakázal veškerý vývoj těžkých vozidel a jeho nástupci to nerevidovali!
  Obecně platí, že Němci potřebují tank těžší než čtyřicet tun, když i na střední tank dokážou nainstalovat kanón, který dokáže prorazit 193 milimetrů pancíře na vzdálenost 1000 metrů?
  Američané rychle opustili těžké tanky a hmotnost Pershingu nepřesáhla 42 tun a Sherman obecně 32. Ale poté, co bylo zřejmé, že se chystá vypuknout válka se SSSR, objevilo se monstrum se 120 mm děla ráže a počáteční rychlost střely téměř 1000 metrů za sekundu. Američané však z tohoto tanku brzy propadli rozčarování. Před objevením IS-10 byl nejoblíbenějším poválečným tankem IS-4 s čelním pancířem 250 milimetrů a bočním pancířem 170... Spolehlivé vozidlo, i když vážilo více než 60 tun. V každém případě musíte zadat vytvoření těžkého tanku pro Německo, ale ne více než 50 tun. Například IS-10 vážil právě 50 tun, měl čelní pancíř 290 milimetrů a dělo 125 milimetrů... Mimochodem, jaká ráže je nejúspěšnější? Během války měly nejoblíbenější modely Sherman a Churchill pancíř 100 a 152 milimetrů (čelní). No, "Royal Tigers" si s tím poradili docela dobře... Jenže "Panther" začal mírně zaostávat za ráží 75 mm, i když vysoká počáteční rychlost střely přestala stačit. Proto se objevili "Panteři" s 88milimetrovými děly, i když až na konci války, a bylo jich jen pár. Ale fakt, že Wehrmacht neměl v plánu přezbrojovat tanky a protitanková děla větší ráže, naznačuje, že tento stav vyhovoval všem. Samohybné dělo Jagdtiger se 128mm kanónem a 250mm čelním pancířem skutečně existovalo, ale bylo jich vyrobeno pouze 71 a v tak nepatrném množství nemohly ovlivnit průběh války. Mimochodem, zajímavé je, že v době, kdy se Jagdtigery vzdaly, zůstalo ve službě dalších 43, což ukazuje na extrémní přežití takového stroje.
  Mimochodem, Stalin nařídil, aby byl IS-2 okamžitě vyzbrojen 122 mm kanónem, ačkoli jeho průbojnost byla pro německé tanky nadměrná (kromě "Royal Tiger", ale takových tanků bylo vyrobeno pouze 458). Mnozí diktátorovi radili, aby se omezil na 100mm hlaveň. A skutečně se samohybné dělo T-100 ukázalo jako nejlepší z hlediska svých celkových bojových vlastností. Vždyť čím větší ráže, tím menší zásoba nábojů, tím nižší rychlost palby, počáteční rychlost střely, dostřel a přesnost palby... Němci ale měli nejmasivnější tank, T- 4 a samohybná děla na jeho základě vážila pouze 22-24 tun. Samohybné dělo Panzer však bylo velmi úspěšné: výzbroj a čelní pancíř Panthera byly téměř totožné s jeho vlastními, s tak nízkou hmotností a výškou. Bude nutné objednat uvedení jednodušších a levných Panzerů do výroby .
  A co ráže zbraně? U protitankových děl je ráže 128 milimetrů příliš velká, je lepší ji použít jako útočnou zbraň a zvolit mezilehlou 105 milimetrů.
  Adolf ukázal německým designérům schéma:
  - Toto je naše nová tajná zbraň! Tank by měl projít testováním v následujících měsících. Jeho bojové použití bude v roce 1943. Mezitím máte také projekt na vytvoření těžkého tanku se 105 mm děly. Stejně tak lehká samohybná děla. Tak pánové do práce.
  Aders nesměle namítl:
  - Design, který jste navrhl, vypadá atraktivně, ale problém je v tom, že tento tank není v duchu našich tradic... A posádka bude nepohodlná...
  Místo odpovědi se Adolf napil džusu a navrhl:
  - Možná bychom mohli obědvat, soudruzi. Obecně lze tento tank vyrábět ve velkém množství a nemyslím si, že Američané a Britové do konce války vyrobí něco lepšího. A dnes si můžete dát trochu masa...
  Dívky rychle prostíraly stůl. Alexander, který si uvědomil, že Fuhrerův žaludek, odstavený od masa, může onemocnět, rozhodl se zůstat věrný sám sobě a snědl jen trochu jesetera, zatímco si vzpomněl na Sobakeviče z jejich "mrtvých duší". Hmm , zatím se zdá, že dělá všechno správně. Staví ekonomiku na válečný základ, vyhlašuje totální válku, přijímá zákony, které měly být přijaty už v roce 1939... Hitlerova pomalost s militarizací vedla k nedostatku zbraní, a to právě kvantitativně... Navíc slavný MP- 44 útočná puška... Vynikající svými bojovými vlastnostmi věc, která je v některých ohledech dokonce lepší než první modely Kalašnikov. Je to jen trochu těžké... Možná bychom mohli jako základ opravdu použít útočnou pušku AKM? Eh, bylo by hezké vytvořit zbraň, která kombinuje přesnost americké M-16 s rychlostí palby a spolehlivostí AKM. Obecně se pokrok vyvíjí nerovnoměrně. Například motory v tancích moc výkonu nepřidaly, ale počítač se stal zcela nedostupným. Znalosti budoucnosti ale má, ale co může nabídnout z hlediska např. náhražky ropy. Až dosud se ani v Americe nenaučili efektivně vyrábět benzín z uhlí! I přes rostoucí ceny ropy. No, co jiného může nabídnout. Dynamická ochrana, turbogenerátorové motory... A to se stane, ale o něco později, abych nespěchal s vykládáním trumfů. Za sedmdesát let šel pokrok daleko dopředu, ale dokud není stáří poraženo, nemoc také a člověk není Bůh! Navíc v některých ohledech dochází dokonce k regresi... Například k nárůstu religiozity zejména v Rusku a postsovětském prostoru, stejně jako v islámských zemích. Ale velcí myslitelé renesance a moderní doby předpovídali, že náboženství postupně vymře!
  Ale kupodivu roste náboženský extremismus... A kněží stále více zasahují do státní politiky. A v této situaci je politika úřadů nepochopitelná, opravdu vážně věří, že pravda je v pravoslaví nebo v islámu? Všichni tito vzdělaní a chytří lidé? Pokud ne, jaký má pak smysl opustit sekulární model státnosti? Kvůli efektivitě řízení mas? Ale je to právě pravoslaví, které prokázalo svou neúčinnost jako státní náboženství... Faktem je, že majíc formální základ pro křesťanství a především Nový zákon, má pravoslaví za základ pacifistické učení: nebraňte se zlo a miluj svého nepřítele! Ale zároveň je skutečná politika impéria agresivní a vyžaduje násilí a dobývání. Z toho pramení rozpor mezi formou a podstatou. I když tomu mnoho lidí vědomě nerozumí, podvědomě to cítí!
  Z tohoto důvodu je pravoslavné učení neúčinné, postrádající logiku, snažící se být imperiální a křesťanské zároveň. A křesťanský znamená Žid a pacifista! Vždyť Bibli napsali téměř celou Židé a možná i celou, protože apoštol Pavel říká, že výhoda Židů je veliká, protože jim bylo svěřeno slovo Boží! To znamená, že Rus by neměl věřit Bibli! To znamená, že je potřeba jiná víra, ale už ne založená na židovském písmu... Která? Měli by jej vyvinout zkušení odborníci a psychologové pod vedením FSB! Pak bude mnoho rozporů úspěšně vyřešeno...
  Je třeba říci, že z dítěte čtoucího evangelium se nikdy nestane silný, statečný, krutý bojovník, který miluje Rusko! A která země je známá v Bibli? Izrael!
  Pravda, Adolf sám je posedlý, tento hráč, který se ocitl na Hitlerově místě, vůbec nehodlá zpřísnit pronásledování Židů. Naopak užiteční Židé si budou užívat výhod a pracovat pro Třetí říši. Nebude takový nesmysl jako střílení židovských vědců nebo umělců! Rušit antisemitské zákony je ale předčasné. Za prvé, lidé mohou špatně rozumět, a za druhé, toto je zdroj bohatství a velmi solidní zdroj! Ale je samozřejmě možné zmírnit antisemitskou politiku výměnou za židovskou podporu.
  Co dělat s papežem? Vztahy s Vatikánem nejsou zdaleka ideální, ale otevřená válka v této fázi přinese jen škody. To znamená, že je třeba hledat podporu Vatikánu, ale zároveň trvat na svých zájmech... Ideálně posadit svou loutku na Petrův trůn a postupně reformovat náboženství...
  Porsche přerušil Adolfovy myšlenky:
  - Jsme velmi potěšeni vaší večeří, Führere!
  Posedlý Adolf se milostivě usmál:
  - No, zatím se setkám s Himmlerem a pak nechám Heinseberga přijet. A podívejte, kluci: dostali jste velmi přísné termíny!
  Führerova armáda se pohybovala přes Afriku. A drželo obranu proti SSSR.
  V zimě zahájila Rudá armáda ofenzivu na římse Ržev, ale nacisté tam čekali a dokázali úder odrazit. Na jihu se drželi i Němci, kteří se drželi směrů Orjol a Charkov. A pouze u Leningradu byla sovětská vojska schopna provést operaci Iskra, ale bitvy trvaly téměř měsíc a vítězství bylo vykoupeno extrémně vysokou cenou.
  Krautovi zimu 42 - 43 nějak přežili.
  Ale na jaře už je jimi dobyta většina Afriky. A Führer testuje vody míru s Británií.
  Churchill je k tomu poněkud chladný. I když Británie trpí porážkou za porážkou.
  S Japonskem to také není jasné - bitvu o Midway prohrála Amerika, a zatímco samurajové porážejí velkou yankeeskou flotilu kus po kuse. A Amerika nemůže těžit ze své početní převahy na moři a ve vzduchu.
  Hitler chce zaútočit proti SSSR, ale i po vyhlášení všeobecné, totální mobilizace na to má příliš málo sil. Protože Krauti jsou rozptýleni po celé Africe.
  V létě je samotná Rudá armáda připravena k postupu. Nacisté však po dobytí Afriky vytvořili koloniální jednotky. A dostávají další zdroje.
  Používají se k výrobě tanků Lion, Tiger a Panther. Údaje poskytnuté netvorovi však nebyly zcela úspěšné. Příliš drahé, příliš těžké. Pravda, pro obranu je Panther dobrý stíhač tanků s rychlopalným dělem.
  Ale nejúspěšnější byl "lev", těžký, drahý, ale nepříliš účinný. Dělo je příliš silné proti sovětským čtyřiatřicítkám a lehkým tankům a rychlost palby je mnohem nižší než u Pantherů a Tigerů. A brnění je však lepší než u "Tigra" a také na racionálních svazích. "Lev" se ukázal jako velký "Panther" vážící devadesát tun a motor o výkonu osm set koňských sil. Poněkud rychleji než ve skutečné historii se však do výroby dostal o dvacet dva tun lehčí "Tiger"-2. Úroveň ochrany se blíží "lvu", ale je mobilnější a lehčí. Dělo je však ráže 88 mm - oproti 105, ale zcela dostačující ke zničení všech sovětských tanků. A co je podstatné, je vyšší rychlost střelby - osm ran proti pěti.
  "Lev" je tedy dítětem německého, ponurého génia, který nezapustil kořeny.
  Němci přes léto dobyli celou Afriku včetně Madagaskaru. Stalin čekal příliš dlouho.
  Možná i on sám počítal s tím, že Němci zahájí ofenzívu. Zvláště vidět, jak přijíždějí tanky Lion, Tiger a Panther. Krautovi ale stále řešili problémy na temném kontinentu.
  Stalin ten okamžik propásl. Ofenzíva sovětských vojsk začala ve směru na Orel a Charkov. Právě tam, kde byli Němci dobře připraveni. A nebylo možné dosáhnout taktického překvapení. Hned první bitvy ukázaly, že "Panther" si v obraně vede výborně. Není to špatné a "Ferdinandové". Jsou také dobré.
  A Tiger je produktivní tank. A boduje dobře. Němci se aktivně brání. A odolat úderům nepřítele. Za tři měsíce velmi urputných bojů postoupila Rudá armáda jen o patnáct kilometrů. A její ztráty byly značné.
  Nad maskovanými dívkami přeletěly dvě desítky anglických letadel, pravděpodobně si ničeho nevšimly a už začínaly mizet za obzorem, když se najednou ozvaly nové podezřelé zvuky. Madeleine přikázala:
  - Všichni si lehněte a nehýbejte se!
  Dívky ztuhly, na něco čekaly. A pak se zpoza duny objevily lehké transportéry a náklaďáky. Soudě podle designu se vyrábí v Anglii a Americe. Pomalu se přesunuli k hlavnímu městu Tuniska. Madeleine byla trochu zmatená. Věřila, že frontová linie je stále daleko, což znamenalo, že Britové ještě nebudou mít čas se objevit. Nebo spíše by se neměly objevovat. A tady se řítí celá kolona. I když možná méně než prapor... Kdo jsou, nějaká bojová skupina, která obešla pouště vůbec ne souvislé fronty, se chce hrabat v týlu. Zdá se to logické, i když s technologií je v poušti snadno odhalíte. V každém případě je potřeba se svými přáteli vysílat vysílačkou, ale ne střílet. Navíc je jich jen sto a Britů je více než tři sta!
  Gerda zašeptala Charlotte:
  - To jsou Angličané! Tohle je poprvé, co je vidím tak blízko!
  Zrzavý přítel, také docela nervózní, odpověděl:
  - Nic zvláštního! A mezi nimi je tolik černochů!
  Ve skutečnosti nejméně polovina Angličanů byla černá. A kolona se pomalu pohybovala a černoši stále vyli... Byli blíž a blíž...
  Tady to nervy jedné z dívek nevydržely a vystřelila ze samopalu. Ve stejnou chvíli zahájili ostatní válečníci palbu a Madeleine opožděně vyštěkla:
  - Oheň!
  Několik desítek Angličanů bylo pokoseno najednou, jeden z náklaďáků vzplál. Zbytek Britů zahájil palbu bez rozdílu. Madeleine, která se chopila okamžiku, zakřičela:
  - Házejte útočné granáty dohromady!
  Dívky z elitního praporu SS "She-Wolf" házejí granáty daleko a přesně. A že jsou od dětství cvičeni a prošli i speciálními technikami . To je, když trénujete s elektrickým šokem, jste trochu pomalý s hodem a jste v šoku. Gerda a Charlotte také hodily své dárky. A Britové jsou hlava nehlava a hlavou dolů... Je to tak zábavné. Střílí náhodně a černoši stále křičí nesrozumitelným jazykem. To jsou určitě šmejdi...
  A Gerda střílí a hází a přitom také zpívá:
  - V žácích SS je noční můra! Jeden skok - jeden zásah! Jsme vlci - naše metoda je jednoduchá! Neradi tahat kočku za ocas!
  Charlotte v odpověď také zavrčí. Kulky, které vypálila, rozbijí lebku na úlomky. A pak si vypíchnou oči. Tady je jeden vyděšený černoch, který bodá svou blonďatou partnerku do boku bajonetem. V reakci na to bude plivat krev. Charlotte zpívá:
  - Andělé hvězdného temného pekla! Zdá se, že vše ve vesmíru bude zničeno! Musíte letět do nebe jako rychlý sokol! K ochraně duší před zničením!
  Britové jednají neorganizovaně, většina z nich jsou koloniální vojáci: černoši a Indové, Arabové. Buď spadnou, zmrznou, nebo naopak prudce vyskočí a začnou pobíhat jako blázniví zajíci. Dívky však střílejí přesně, a přestože granáty neletí daleko, úlomky jsou tlusté! Nepřátel už zbývá málo. Madeleine křičí anglicky, její hlas je tak ohlušující, že nepotřebujete ani megafon:
  - Vzdejte se a my ušetříme vaše životy! V zajetí budete mít dobré jídlo, víno a sex!
  Fungovalo to okamžitě a jakmile to vzdali... Ruce nahoru a...
  Sesbírali padesát vězňů, polovina z nich byla zraněna. Madeleine přikázala:
  - Dokončete raněné!
  "Vlčice" bez okolků střílely kulky do spánků těch, kteří se nemohli postavit na nohy, a zbytek byl naložen do aut a odvezen na nejbližší základnu.
  Po horkém písku pouště jsou Gerdiny bosé nohy velmi potěšeny, když cítí měkkou gumu. Dokonce blaženě sténá... Americké náklaďáky jsou velmi pohodlné a během cesty se netřesou. Po výhře jsou dívky veselé. Charlotte se zeptala Gerdy:
  - Kolik jsi jich zabil?
  Dívka zmateně pokrčila rameny:
  - Nevím? Nebyl jsem jediný, kdo střílel... Ale myslím, že jich bylo hodně!
  Charlotte vypočítala:
  - Je nás sto, zabil asi tři sta, to znamená tři na bratra, tedy na sestru! Působivý začátek války!
  Gerda lhostejně mávla rukou:
  - To pro mě není důležité! Hlavní je, že nezemřel ani jeden kamarád. I když je to samozřejmě statistika, tři sta nepřátel bylo zničeno a na naší straně byli lehce zraněni pouze dva vlčí válečníci. Dokonce mě překvapuje, jak jsme ještě úplně nedobyli Afriku s takovými válečníky.
  Charlotte okamžitě zkazila náladu:
  - No, prohráli jsme s těmito nešťastnými válečníky v osmnáctém!
  Gerda vztekle zavrtěla světlou hlavou, jako by byla pokryta novoročním sněhem:
  - To je kvůli zradě! Ale ve skutečnosti jsme byli blíže než kdy jindy k vítězství a to bylo zřejmé každému, kdo není slepý! Bohužel, byli jsme přerušeni!
  Charlotte souhlasila a hbitě se škrábala za levým uchem holými prsty na nohou:
  - Ano, zrada, sabotáž, průměrnost armády... Ale přesto jsme Rusy zlomili a v roce 1918 jsme je donutili kapitulovat! Ach, bylo by hezké projít se rozlohami Ruska, je tam pohoda, ale tady je vedro!
  Gerda se vesele zachichotala:
  - Ale v Rusku jsou takové kruté mrazy... Ale když jsem běhal bosý sněhem v horách, vím, jaké je to mučení.
  Charlotte vycenila zuby:
  - Malá Gerda běhá bosá po hořícím sněhu... To je symbolické, jako v pohádce... Pohádky o čistém, ještě dětském a vůbec ne sobeckém...
  Gerda vesele mrkla na svého přítele:
  - To jako, že musíme jít k Führerovi?
  Charlotte potvrdila:
  - Téměř! Jedeme jen autem, ne běháme bosky po horkém pouštním písku. A to i po vítězství.
  Svázaný černoch zamumlal německy:
  - Hrozní andělé, jsem připraven vám sloužit! Ty jsi bohyně, já jsem tvůj otrok!
  Charlotte lehce zdrsněnou nohou pohladila hnědé kudrnaté vlasy černé zajatkyně:
  - Vy černoši jste již od přírody otroky! To je samozřejmě na jednu stranu dobře, někdo musí dřít od úsvitu do soumraku, dělat podřadné práce... Ale otrok ze své povahy, ze své ničemné povahy je zrádce a nelze mu věřit se zbraní . My Němci jsme zase nejkulturnější a nejorganizovanější národ na Zemi. Velký národ válečníků a ne nadarmo němečtí žoldáci sloužili ve všech evropských armádách a dokonce i v Rusku, nejčastěji ve velitelských funkcích!
  Gerda zuřivě řekla:
  - Ano, budeš nám sloužit jako otrok. Máme speciální zvěřinec pro černochy. A zatím vše, co musíte udělat, je...
  Charlotte navrhla:
  - Ať nám líbá nohy. Koneckonců nám to bude příjemné a Niger se poníží.
  Gerda rázně zavrtěla hlavou:
  "Nevím, jak se máš, ale je nechutné, když se čistá kůže Árijce dotkne rtů páchnoucího Nigera." Tak...
  Charlotte nesouhlasila:
  - Spíš ne! Mně by se to naopak líbilo. No podívej...
  Ohnivě zrzavá kráska strčila svou malou nožičku na černocha. Nadšeně začal líbat dlouhé, hladké, vytesané prsty bohyně. A dívka se v odpověď jen něžně usmála a černé rty lechtaly jeho opálenou pokožku. Vězňův jazyk přejel dívčině elastické, lehce zaprášené noze. Pořád je hezké, když ponižujete silného, téměř dvoumetrového muže.
  Gerda byla překvapená:
  - Je to zvláštní, ale necítíš se znechucený?
  Charlotte se usmála:
  - Spíš ne! Proč bych měl být znechucen?
  Gerda se rozhodla mlčet: proč by se měla vměšovat do záležitostí svého přítele? Ve skutečnosti byli vychováni tak, že Němka by neměla být jen bojovnicí, ale také milující, jemnou manželkou a zdravou matkou. Ale ona sama zatím na chlapy nemyslela, možná kvůli velké fyzické námaze, nebo prostě ještě nenašla partnera. Zdá se však, že i Charlotte je z toho unavená. Trefila černocha kotníkem do nosu, až mu z nosu teklo a navrhla Gerdě:
  - Možná můžeme zpívat?
  Gerda přikývla:
  - Samozřejmě, budeme zpívat! Jinak to bude smutné!
  Dívky začaly zpívat a jejich přátelé se přidali, takže píseň tekla jako vodopád:
  Můj drahý a já vycházíme z houští,
  Skrývá nadpozemský smutek!
  A chlad, pálení, mrazení,
  Rozbitý motiv proražen!
  
  Bosé nohy ve sněhu,
  Dívky jdou do bílé!
  Zlé vánice řvou jako vlci,
  Rušení hejn ptáků!
  
  Ale dívka nezná strach
  Je to silná bojovnice!
  Košile sotva zakrývala maso,
  Určitě vyhrajeme!
  
  Náš válečník je nejzkušenější,
  Perlíkem to neohneš!
  Tady se javory jemně pohybují,
  Sněhové vločky padají na vaši hruď!
  
  Není naším zvykem se bát,
  Neopovažuj se třást se zimou!
  Soupeř je tlustý s býčí šíjí,
  Je to lepkavé a hnusné jako lepidlo!
  
  Lidé mají takovou sílu
  Co vykonal svatý obřad!
  Pro nás jak víru, tak přírodu,
  Výsledek bude vítězný!
  
  Kristus inspiruje vlast,
  Říká nám, abychom bojovali až do konce!
  Aby se planeta stala rájem,
  Všechna srdce budou statečná!
  
  Lidé budou brzy šťastní
  Nechť je život občas těžký kříž!
  Kulky jsou brutálně smrtící
  Ale ten, kdo padl, už vstal!
  
  Věda nám dává nesmrtelnost,
  A mysli padlých se vrátí do služby!
  Ale když se vyřádíme, věř mi,
  Nepřítel okamžitě zkazí skóre!
  
  Proto se alespoň modlete k Bohu,
  Není třeba dělat chyby, buďte líní!
  Všemohoucí soudce je velmi přísný,
  Alespoň někdy to může pomoci!
  
  Vlast je mi nejdražší,
  Svatá, moudrá země!
  Náš vůdce, drž otěže pevněji,
  Vlast je zrozena, aby kvetla!
  Dívky z elitního praporu SS "She-Wolf" zpívaly tak krásně a slova byla oduševnělá. Obecně platí stereotyp, že esesák znamená kat! Ale to není pravda. Existovaly samozřejmě speciální trestné jednotky, nejčastěji jako součást bezpečnostních divizí, které prováděly speciální operace, ale většina divizí SS byla prostě elitní stráže Wehrmachtu. Obecně je třeba říci, že rudá, totalitní propaganda není nejspolehlivějším zdrojem informací o druhé světové válce. Ostatně je jasné, že komunističtí pohlaváři Agitpropu nemohli nebýt nezaujatí a objektivně události pokrývat. Je tedy spolehlivě těžké posoudit, kde byla skutečná pravda o zvěrstvech nacistů a kde fikce. V každém případě jsou ti, kteří se vážně zabývají historickým bádáním, nuceni přiznat, že ne každý bojovník SS je kat a monstrum. Navíc před útokem na SSSR; Nacisté se na okupovaných územích vesměs chovali tolerantně, západní zdroje neuvádějí žádná masová zvěrstva či represálie.
  A teď dívky pomohly vězňům vystoupit z aut; přátelsky poplácali nesmělé muže po širokých ramenech. Poté byly dívky vyzvány, aby se občerstvily...
  Oběd byl skromný, ale v poušti byla zastřelena zebra a každá dívka dostala kebab uvařený v arabském stylu. Obecně byli Arabové, alespoň navenek, přátelští a ti, kdo uměli německy, se dokonce snažili žertovat nebo jemně hladit dívky po nohách.
  Gerda odstrčila lepkavého Araba a řekla:
  - Nejsem pro tebe!
  Charlotte následovala:
  - Pořiďte si harém!
  Gerda se usmála a navrhla:
  - Ale řekni mi, Charlotte, co bys dělala, kdyby ses stala sultánovou ženou?
  Rusovlasý přítel pochybovačně poznamenal:
  - To je vlastně diskutabilní štěstí... I když záleží na manželce kterého sultána. Kdyby byla velká Osmanská říše v době největšího rozkvětu, tak... Bylo by to dokonce velmi pěkné... Zreformoval bych tureckou armádu, vylepšil zbraně... A nejspíš bych nejprve obrátil pohled k východu.
  Gerda souhlasila:
  - Že jo! Pro Turecko je ale ostuda, že ani v dobách největší slávy nedokázalo dobýt Írán. To bylo docela realistické, zvláště když perská armáda byla zaostalá. Zajímalo by mě, Velký Vůdce, jaké rozhodnutí učiní: dobýt Turecko, nebo ho zahrnout do své koalice a hodit Osmanům kost, včetně některých nepříliš cenných zemí Íránu?
  Charlotte zmateně pokrčila rameny.
  - Nevím! Vlastně se v poslední době šuškalo, že zaútočíme na SSSR... Říká se, že ruské bohatství a bohaté země Ukrajiny vlastně nejsou potřeba!
  Gerda zvedla hrnek s čajem prsty bosých nohou a docela obratně si ho zvedla k bradě a nalila do sebe hnědou tekutinu. Současně se dívce podařilo promluvit:
  - Ukrajina má velmi bohaté, bohaté země. Pod moudrým německým vedením a s naší vysokou zemědělskou kulturou budou produkovat rekordní úrodu. A pak bude náš chléb levnější než voda. A to bude ku prospěchu samotných Ukrajinců, protože sovětská vláda je prostě okrádá a nutí hladovět!
  Charlotte přikývla.
  - Naučíme tyto Slovany naší skvělé germánské kultuře! Pojďme je osvětlit!
  Zde rozhovor přerušily hrubé výkřiky, odpočinkový čas skončil.
  Ale po obědě byly dívky znovu seřazeny a nuceny pochodovat pouští. Po jídle bylo těžké utéct a dívky dokonce mírně sténaly, dokud se však jejich těla nezahřála. A tak se vrhli jako jerboy.
  Toto je virtuální bitva... A Afrika se stane německou... A sovětsko-německá fronta...
  V zimě přešla Rudá armáda opět do útoku. Probíhají tvrdohlavé bitvy.
  Christina, Magda, Margaret a Shella bojují v Pantherovi. Vozidlo, i když není ideální, má rychle střílející dělo s dlouhým dostřelem, je středně obratné a má dobrý čelní pancíř.
  Německé dívky jsou navzdory chladu bosé a v bikinách. A vedou manévrovatelnou bitvu.
  Tady Christina vystřelí... Střela zasáhne věž T-34-76 a prorazí ji. Sovětský tank se zastaví, sestřelí.
  Dívky křičí z plných plic:
  - Naši to vzali!
  Pak Magda střílí. Zasáhla i kráska se zlatými vlasy.
  Ano, takže věž čtyřiatřiceti byla utržena.
  Dívky tygřice se střídají ve střelbě. A velmi přesně. Zasáhli tedy další sovětský tank.
  Margaret udeřila jako další. A zasáhlo samohybné dělo SU-76. Šikovně bouchl. A zpívala:
  - Naše pekelné Německo je silné, chrání svět!
  A jak jazyk ukáže!
  Pak zasáhla Shell dělem. Zasáhněte sovětský tank KV-1S. Dívka také odvedla dobrou práci.
  Ano, čtyři bojovnice v bikinách bojují a nebojí se zimy. Poté, co ženy začaly bojovat, šlo to pro Třetí říši mnohem úspěšněji.
  Zde jsou piloti Albina a Alvina na obloze. Obě krásky jsou v bikinách a bosé. Bojují na Focke-Wulfech. A tohle je velmi vážné auto.
  Albina, střílející ze vzduchových děl, říká:
  - Aktivní kroket! Nelitujte slov!
  A jak se bude třpytit oslnivým úsměvem! A sestřelí dvě sovětská letadla najednou.
  Alvina také porazila až tři vzduchovými děly a zaštěbetala:
  - Můj záznam bude smrtící a matný!
  Načež dívka vycenila zuby a ukázala zuby! Je celá okouzlující a plná fenomenálního kouzla.
  Albina odřízne další letadlo Jak-9 a zavrčí:
  - Proč jsou potřeba sovětští piloti?
  Alvina sestřelí LAGG-5 a sebevědomě říká:
  - Abychom my Němci mohli sbírat účty!
  Nádherný pár dívek. Jak se pustili do sbírání ocenění pro sebe. Proti takovým kráskám opravdu nemůžete namítat. Sestřelují letadla a vyceňují zuby.
  A hlavním tajemstvím je, že v mrazu musí být dívky bosé a v bikinách. Účty pak přijdou samy.
  A nikdy se neoblékej. Zatřeste nahou hrudí a budete vždy ve velké úctě!
  Albina sestřelila další letadlo Rudé armády a zpívala:
  - Ve velké výšce a hvězdné čistotě!
  A mrkla, vyskočila, škubala bosýma nohama a řvala:
  - V mořské vlně a zběsilém ohni! A v zuřivém a zběsilém ohni!
  A dívka znovu sestřeluje letadlo energickým přístupem.
  A pak Alvina zaútočí na nepřítele. Udělá to za rohem, vycení zuby a zakňučí:
  - Budu super mistr světa!
  A auto sražené dívkou opět spadne. Ano, Rudá armáda je na tom dost špatně.
  A Albina řve divokou extází:
  - Teď jsem kat, ne pilot!
  Sestřelí další sovětské letadlo a zasyčí:
  - Skláním se nad zaměřovačem a rakety se řítí k cíli, je tu ještě jeden přístup!
  Válečník se chová extrémně agresivně.
  Zde obě dívky útočí na pozemní cíle. Albina praští do čtyřiatřicítky a ječí:
  - To bude konec!
  Alvina narazí na SU-76 a zašeptá:
  - Až do úplného zničení!
  A jak třese bosou nohou!
  V zimě se Rudé armádě nepodařilo dosáhnout výraznějších úspěchů. Pouze v oblasti Rževa se podařilo udělat mírný klín, ale zavedením záloh Němci situaci obnovili. Krauti jsou opravdu silní.
  A v květnu 1944, po doplnění svých jednotek o nové tanky, včetně pokročilejších a lépe chráněných Panther-2, přešli do útoku v oblasti Kursk a Rostov na Donu.
  Všechno by nebylo tak špatné, kdyby se ofenzivy neúčastnilo velké množství Arabů a černochů. A hlavně do války vstoupilo i Türkiye. Situace se tedy stala velmi alarmující.
  A Rudá armáda, která utrpěla těžké ztráty, ustoupila před přesilemi Wehrmachtu.
  Šest statečných dívek v čele s Alenkou ale s Krautovými urputně bojovalo. A síly byly zjevně nevyrovnané.
  Alenka bojovala za Kursk, který přepadli nacisté. Zoufalá kráska hodila holými prsty na nohou granát a zaštěbetala:
  - Sláva Rusovi a naší drahé straně!
  Pak Natasha vystřelila granát holými prsty a zasyčela:
  - Postaráme se o holku naboso!
  Poté Anyuta také poslala dar smrti prsty na bosých nohách a uschla :
  - Bude to nádherná rána!
  Rusovlasá Augustina vzala a poslala dar anihilace s její holou dolní končetinou a zakňučela:
  - Nasměrujte radar na oblohu!
  A pak zlatovlasá Maria holýma nohama dala smrt nacistům.
  A zpívala:
  - Na Madagaskaru, v poušti a na Sahaře! Byl jsem všude, viděl svět!
  A pak Marusya hodí spoustu holých chodidel a zpívá:
  - Ve Finsku, Řecku a v Austrálii ve Švédsku vám řeknou, že nejsou krásnější dívky než tyto!
  Ano, těch šest dívek bojovalo velmi dobře. Ale Krautové přesto zabrali Kursk...
  Ne, takovým nadřazeným silám nemůžete odolat. Fašisté jsou tvrdohlaví.
  A co znamená příprava příšer?
  Adolf Hitler byl prostě blázen: cítil se jako skutečný despota, kterého všichni poslouchají a třesou se. Ano, chcete-li Stalinovy úspěchy, pak musíte být jako Stalin, bez soucitu a náročných na ostatní i na sebe (přesně tak uvažoval Joseph Vissarionovič v tomto pořadí!). Nyní je šustění decentní a auto se dá do pohybu. Obecně má Německo s přihlédnutím ke svým satelitům oproti SSSR obrovskou výhodu v množství průmyslového vybavení, v kvalifikované pracovní síle a v počtu inženýrů na všech úrovních. To je fakt, ale výroba zbraní stále není na výši! Německo po celou válku zaostávalo za SSSR, navzdory všemu ničení v Rusku. a z čeho? Samozřejmě kvůli určitému chaosu, který vládl v různých resortech a především ve vojenském průmyslu. Negativní roli navíc sehrál nedostatek surovin a také podcenění potenciálu nepřítele. Zejména v roce 1940 byla výroba zbraní v Německu nižší než v roce 1939 (pokud vezmeme v úvahu celkem včetně munice), a to i přesto, že válka již probíhala a Třetí říše ovládla rozsáhlá území s obrovským rezervy výrobní kapacity. Co můžeme říci o Hitlerových organizačních schopnostech? Ne příliš, zazářil ve vojenském průmyslu.
  Vůdce prohlásil v dlouhé řeči:
  - Ve věci dozoru nad letectvím jsou Sauerovi uděleny mimořádné pravomoci. Bude bedlivě sledovat množství vyrobeného zařízení a neméně důležité také kvalitu. Navíc mnoho vašich přátel Goering, i když byli kdysi dobrými esy, nejsou schopni vůdčí práce. Ne každý dobrý voják je také vynikající generál, a tak místo oběšeného Erica povede technickou sféru člověk z řad profesionálních podnikatelů, který je schopen reformovat a převybavit letectvo. Británie přeci jen nespí, zvyšuje jak kvantitu, tak kvalitu svých ozbrojených sil a především letectví. Potřebujeme být dvě hlavy před nepřítelem, tucet kroků, jinak úplně ztratíme převahu nad nepřítelem. Proto jsou nutné kvalitativní kroky.
  Goering nesměle odpověděl:
  - Moji přátelé, osvědčení lidé, kteří prokázali svou bojovou efektivitu a profesionalitu.
  Posedlý diktátor se rozzuřil:
  - Nebo jsem možná podle vás zapomněl, kdo prohrál bitvu o Británii? Nebo kdo nezvládl čtyřletý plán rozvoje národního hospodářství. Nebo se také chcete nechat udeřit tyčemi, a to i veřejně. Tak zavři pusu a mlč, než se napíchneš na kůl!
  Goering se dokonce strachy přikrčil. Bohužel, s Fuhrerem si není radno zahrávat. Pak byl hluk slyšet znovu a k obloze vzlétl další proudový letoun ME-262. Auto bylo masivní a mělo dva motory. Křídla jsou lehce zametená, samotná stíhačka vypadá dost hrozivě. Jeho rychlostní charakteristiky, pro rok 1941, jsou vesměs slušné a dokonce i podle světových měřítek jsou rekordní. Pravda, samotný stroj ještě není zcela spolehlivý a vyžaduje ladění. Fašistický diktátor však již dal vlastnosti nových, pokročilejších stíhaček... ME-262 váží více než šest tun, což znamená, že je tam určité přetížení. Stíhačka musí být malá, levná a obratná. V tomto ohledu by ME-163 mohl být docela dobrý, ale jeho raketový motor je příliš nucený a funguje pouze šest minut (nebo spíše bude fungovat!), což znamená, že dolet je pouze v okruhu sta kilometrů. . Jako bombardér ve stylu Blitz nebo krycí stíhačka pro útoky armády na Anglii se samozřejmě nehodí.
  ME-262 ale může nést tunu bomb, tedy stejně jako Pe-2, sovětský frontový letoun. To znamená, že vynikající řešení jak pro stíhací smečky, tak pro podporu vojsk. Proč však nevytvořit stíhačku ve stylu komety ME-163, ale bez raketového motoru, ale s proudovým motorem? Pokusili se vylepšit "kometu" a zdálo se, že prodloužili dobu letu na 15 minut (to je dolet až 300 kilometrů), což je pro bitvu o Británii obecně přijatelné. Do Londýna se dá ještě dojet z Normandie... I když není vše tak samozřejmé, je potřeba ho také vybombardovat a vrátit se zpět a patnáct minut nebylo tak rychlých. V budoucnu byly raketové a proudové stíhačky uznány jako slepá ulička v letectví. Ale design "Comety" je velmi zajímavý, s malými rozměry a lehkostí, což znamená, že je levný a manévrovatelný.
  Kromě toho existují i velmi nadějné stíhačky vážící obecně 800 kilogramů, takové kluzáky, které lze použít ve vzdušných bitvách. Je pravda, že kvůli jejich krátkému doletu na nich lze létat pouze v obranných bitvách nebo je dopravit do Londýna na... Transporty a pak chytit piloty zpět. Tady si to musíte promyslet. Ve skutečné historii kluzáky nikdy neměly čas bojovat a z nějakého důvodu se v Koreji sovětští generálové letectví neodvážili tento nápad vyzkoušet. Obecně to není smutné, ale během korejské války byl americký pilot první, kdo dosáhl vítězství. Yankees by se tedy neměly podceňovat.
  Po skončení letu vyskočila z kokpitu mladá světlovlasá dívka a plnou rychlostí se rozběhla k Führerovi.
  Posedlý nacista číslo jedna k ní natáhl ruku, aby ji políbil. Co je hezké, když vás dívky milují, a Führer, jak se zdá, je docela upřímně zbožňován všemi Němci, lépe řečeno, téměř všemi kromě několika vězňů koncentračních táborů. Pilot s nadšením řekl:
  - To je prostě nádherné letadlo, má takovou rychlost a sílu. Roztrháme všechna lvíčata jako termofor od surogátu!
  Führer schválil dívčin impuls:
  - Samozřejmě, že to roztrháme, ale... Ladění stroje by mělo být prováděno rychlejším tempem, a to platí zejména pro motory. Zde budou samozřejmě zapotřebí radikální opatření k jejich zlepšení, ale pokud něco, pomůže vůdce-designér!
  Všichni jednohlasně štěkali:
  - Sláva velkému Fuhrerovi! Kéž nám Prozřetelnost pomůže!
  Začala hrát hymna Třetí říše a kolona mladých bojovníků z Hitler Jugent vyrazila vpřed. Chlapci od čtrnácti do sedmnácti let napochodovali k bubnu ve speciální formaci. A pak se stalo to nejzajímavější: náctileté dívky z německého svazu žen pochodovaly. Měli krátké sukně, nahé, bosé nohy krásek přitahovaly pohledy mužů. Dívky se snažily zvednout nohy výše, ale zároveň stáhly prsty dozadu a opatrně položily paty. Zábavná podívaná na krasavice s bezvadnými postavami... Obličeje byly opravdu různé a někteří mladí fašisté byli poněkud drzí, až mužní, a navíc je zkreslovali. Zvlášť, když spojili svá obočí.
  Esthete Adolf poznamenal:
  - Je nutné, aby chlapci a dívky dostávali pohybovou přípravu ve větším měřítku. A vím, že se v této věci hodně dělá, zvláště v Jungfolku, ale co je potřeba, je začlenění a přijetí spartských metod. Samozřejmě kromě nabádání ke krádežím... Z našich chlapců a děvčat musí vyrůst slušní a zároveň bezohlední lidé.
  Nejvyšší velitel se odmlčel. Generálové mlčeli, pravděpodobně se báli namítnout, ale nechtěli potvrdit zjevné. Fuhrer pokračoval:
  - Válka není vtip, ale bezohlednost vůči nepřátelům se musí spojit se vzájemnou pomocí a smyslem pro bratrství vůči soudruhům. Tohle musíme vštípit všem... Nový nadčlověk je nemilosrdný k ostatním, ale ještě víc musí být nemilosrdný k sobě. Neboť méněcennost musí být nejprve vymýcena v duši člověka, a pak povstane slabé lidské tělo!
  Další pauza... Generálové a konstruktéři si najednou uvědomili a začali energicky tleskat. Führer vypadal spokojeně:
  - Tohle je lepší, ale teď bych rád viděl imitaci vzdušného boje. Tak impozantní a vše destruktivní...
  Heinkel se nesměle zeptal:
  - S ostrou municí nebo granáty, můj führere?
  Nacistická jednička přikývla:
  - Samozřejmě s bojovými. Kromě toho bych rád zvážil účinek vyhazovacího zařízení. Koneckonců, pracujete na tom... - Fuhrer zatřásl pěstmi. - Až bude konečně připraven a uveden do sériové výroby. Koneckonců, zkušený pilot je zkušený pilot, který musí být chráněn pro budoucí bitvy!
  Fuhrer-Terminator se přesto rozhodl ukázat konstruktérům modernější design vystřelovacího zařízení. Tento systém by měl být méně těžkopádný, jednodušší a lehčí. No, levná squib, již ovládaná německým průmyslem, je pro tento účel docela vhodná.
  Diagram se musel kreslit za pochodu, ale Hitler byl opravdu dobrý umělec a kreslil jasně, rychle, linie diagramů a zatáček byly rovné a jasné bez jakýchkoli pravítek nebo kružidel. Nešťastný Terminátor si myslel, že je samozřejmě zvláštní, že Němci, kteří mají obecně tak silnou a do jisté míry vyspělou ideologii, jako je národní socialismus a totalitní systém, prozradili válku Rusům. Možná je to dáno tím, že ruští vojáci byli silnější a odolnější než němečtí a naučili se bojovat rychleji.
  Obecně, když se podíváte na průběh války jako na celek, tak se Rusové, nebo spíše sovětská armáda, naučili bojovat, ale Němci jako by zapomněli, jak... Jejich velení rozhodovalo na úrovni prvních -srovnávače a možná ještě nižší, pokud má prvňáček zkušenosti s vedením vojenských operací ve strategiích v reálném čase . A skutečnost, že někdy děti ve věku šesti let již tak obratně vedou virtuální armády, je něco, z čeho se mohou oni i Žukov a Mainstein učit. Někteří badatelé však považují Žukova i Mainsteina za průměrnosti. Existují také rozpory ohledně počtu vybavení, zejména ukořistěného francouzského vybavení. Hitlerova paměť (dobrá vzpomínka, zvláště když byl ještě zdravý!) naznačovala, že bylo 3600 ukořistěných tanků ukořistěných Francouzům, což je velmi působivé číslo... Některé modely, jako například SiS -35, byly lepší ve svém pancéřování než T-34 pouze v čelním pancíři. Takže tento tank lze snadno vyrábět ve francouzských továrnách, snad kromě nahrazení 47mm zbraně 75mm kanónem s dlouhou hlavní. Ve skutečnosti ani toto nemusí stačit. Británie a USA obecně si na svých tancích vždy nejvíce cenily pancéřování. Například čtyřicetitunový Churchill měl pancíř 152 milimetrů oproti 120 u těžkého tanku IS-2.
  Fuhrer řekl konstruktérům něco jiného:
  - Máme dostatek aerodynamických tunelů, takže hledejte optimálnější model letadla a vytvářejte aerodynamické tvary, aniž byste věc přiváděli k drahým testům, kde také umírají naše nejlepší esa. Například model létajícího křídla letadla je velmi efektivní, zvláště pokud by se dala měnit tloušťka a úhel sklonu. Už jsem ti dal nákres, takže bezocasý by měl být hotový. Jeho odhadovaná rychlost bude až 1100 kilometrů za hodinu i s motorem Yumo. Tak do toho, ale nebuďte drzí!
  Nezbedný Adolf také poradil, jak zvýšit rychlost foukání potrubí. Zachytil špatně skrytou ironii v názorech designérů: jak toho mohl prostý desátník tolik vědět? Nevěří v génia Führera? Dobře, přijdeme na to... nebo ne, nepřijdeme na to, ale dokážeme jim, že jsme vzdělaní.
  Následoval oběd na čerstvém vzduchu, služky naaranžovaly stoly a židle. Krásné... Ale jaké reformy by se měly dělat v nacionálním socialismu? Takové, aby se co nejvíce snížil počet nepřátel a spřátelili se. Například nevyvyšujte německou rasu na každém kroku a možná dokonce přestaňte rozdělovat národy do tříd. Dělení národů na méněcenné a árijské však dosud nebylo formálně legalizováno. Tím se věci zjednodušují. Obecně Hitler zahájil masové vyhlazování Židů právě po útoku na SSSR. Proč by měl takové zmatky? Možná doufal, že mu světový sionismus požehná do války s bolševismem a Západ ho podpoří. A pak, když Británie a USA řekly rozhodně ne Wehrmachtu, Fuhrer se rozzuřil? Začal se mstít těm Židům, které mohl oslovit? Hitler je samozřejmě idiot, protože páchal holocaust a tím diskreditoval myšlenku národního socialismu. Nyní se slova nacista a kat staly synonymy. Mnozí si také pletou nacionalismus a fašismus, možná kvůli shodě slova nacistický. To ale vůbec není pravda. Fašismus v zásadě nemá přímý vztah k národnímu socialismu. Ve svém jádru pojem fašismus vznikl ve Francii v devatenáctém století a měl zcela jiný význam.
  Jakási podstata učení fašismu v jeho původní verzi spočívala v nastolení korporátního ducha, smyslu pro kamarádství mezi kapitalisty. Mussolini pak do svých Blackshirts zavedl učení fašismu. Inu, nacisté byli nejprve svými nepřáteli a politickými konkurenty nazýváni fašisty. Abych byl upřímný, nacisté jednali krutě, takže fašismus získal urážlivý, negativní význam. V Rusku svého času zažívali nacionalisté určitý vzestup, zejména na počátku devadesátých let, maxima dosáhli v letech 93-94. Poté válka v Čečensku vedla k nárůstu pacifistických nálad ve společnosti a dočasnému poklesu nacionalismu. Válka v Jugoslávii a bombardování Srbska vedly k dočasnému nárůstu vlastenectví, ale pak došlo k rozkolu v národním hnutí. V Rusku měli nacionalisté problém s vůdci... Neměli svého Führera... Pravda, Žirinovskij byl přirovnáván k Hitlerovi a dokonce v něčem předčil Adolfa. Například v rychlosti politického rozjezdu, do čtyř let po založení strany zaujmout první místo v parlamentních volbách. Žirinovskij se ale choval nerozumně a nedokázal nejen vyvinout úspěch, ale ani udržet to, čeho dosáhl. Zde musím především říci, že to byla jeho osobní chyba. Nedostatečná disciplína ve straně, skandály, do kterých se zapletl. Skutečný Hitler ale v Říšském sněmu nikdy neseděl a jeho filmové vzteky nikdo nedával v televizi. A nebyla tam žádná televize samotná. Ačkoli Žirinovského úspěch ve volbách v roce 1993 byl zásluhou jeho úspěšné práce s televizním publikem.
  Krásná dívka ze služebnictva se posadila vedle Führera a položila mu ruku na holé koleno. Cooed:
  - Přemýšlíš o něčem, můj führere?
  Nacistický diktátor a zároveň virtuální hráč ožil. Všiml si, že stále nedopil zeleninovou polévku a ovocný salát. Führer políbil dívku na rty, cítil její mladistvou, sladkou vůni a řekl:
  - Pojedeš se mnou v autě. A všichni se pusťte do práce, čas na jídlo je u konce.
  A opět se začala otáčet soukolí státního, i když ne úplně promazaného mechanismu. Na zpáteční cestě se Führer s kráskou miloval a dokonce byl překvapen, kde vzal tolik energie a síly. Koneckonců říkali, že Fuhrer je impotentní a obecně údajně invalidní, protože měl syfilis (lež) a byl kastrován (totální fikce!). Je pravda, že Hitler nestihl mít potomky... No, zítra se o to postará sám... Nebo ne, ještě bude muset pozvat Himmlera. Obecně platí, že ve skutečné historii Fuhrer ostře posílil roli SS. Zřejmě i on se bude muset v této alternativě vydat touto cestou. A že podřízení kriminální policie struktuře SS jako celku je rozumné, nyní budou všechna data a soubory sloučeny do jednoho zdroje. Navíc použití mučení proti zločincům a těch pokročilých výslechových metod, které jsou charakteristické pro gestapo a další struktury tajné policie, výrazně zvýší míru odhalení.
  Pravda může přibývat a nevinných obětí přibývat, ale... Drtivá většina esesáků jsou slušní lidé a zkušený vyšetřovatel zpravidla hned vidí, zda člověk lže nebo říká pravdu a málokdy dělá chyby. To lze soudit z mnoha kriminálních kronik.
  Poté, co rozhodl o několika dalších aktuálních záležitostech a pozval dvě nové dívky, aby zahřály postel, Fuhrer, položený hlavou na nahých bujných ňadrech té krásky, usnul...
  Tentokrát se vrátil ke snu, který předtím přerušil, o grandiózní vesmírné bitvě. Opět ve své průhledné stíhačce a nepřítel se snaží zaútočit na řady armády Velkého Ruska. A Fuhrer of the Hypernet game a jeho partnerka, baculatá, ale zároveň svalnatá blondýna, se snaží jednat a zároveň si navzájem pomáhat. Oškliví nepřátelští stíhači se snaží převzít čísla pomocí své početní převahy. Disharmonie vojenských armád Dermostanu je stále nápadnější. Jejich lodě se zdají čím dál nechutnější. Kapitán Vladislav pomocí techniky "kbelíku" docela úspěšně rozřezal auto v podobě křivé boty a řekl:
  - Ne nadarmo měli Hitler i Stalin otce ševce!
  V reakci na to jeho blonďatá partnerka blýskla nahými růžovými podpatky:
  - Nepotřebuji boty ani jiné boty. S bosou nohou cítím sebemenší zakřivení vakua nebo vibrace prostoru mnohem lépe! Oh můj Führere, chtěl by ses stát dívkou?
  Vladislav se zasmál:
  - Bylo by to na krátkou dobu zajímavé. Všichni říkají, že ženy mají mnohem silnější a delší orgasmy než muži, tak jsem si opravdu chtěl ověřit, jestli je to opravdu pravda?
  Blondýnka se zasmála:
  - Pokrok vám může dát příležitost zažít to také... Pokud ovšem neprohrajeme grandiózní vesmírnou bitvu. Nepřátel je příliš mnoho. Císař Almaztiger 13, který se ještě nenarodil, ale už je naším velitelem, může také zemřít.
  Osoba, která zasáhla Führera, poznamenala:
  - Velký velitel, jako hlava ve válce, čím větší velikost, tím závažnější ztráta!
  Blondýnka místo odpovědi začala svého bojovníka obracet. Udělal preclík, sotva se vyhnul beranu, a pak velmi přesně vystřelil. Nepřátelské vozidlo vzplanulo a začalo se rozpadat na velmi malé hořící kousky, jako semena máku. Dívka sebrala žvýkačku holými prsty a házela ji tak obratně, že dopadla přímo na její vyplazený jazyk:
  - Krásné! Když žvýkáte, pak jezte!
  Ale houževnatý válečník takové štěstí neměl; byl znovu zasažen, i když to bylo tečně a kapitán-válečník zavrčel:
  - Jak mě zklamalo hlazení těchto žen!
  Blondýnčině oči zajiskřily:
  -Nespokojíte se s hlazením? Asi chceš něco vážnějšího? Takhle jste všichni netrpěliví, náchylní ke zradě!
  Vladislav se zasmál a málem spolkl drsnou odpověď z řad bojovníků Dermostanu. Obraz bitvy se poněkud změnil. Nepřítel se zdál nevyčerpatelný a do bitvy zaváděl stále nové a nové síly. Zvláště nebezpečné byly ultrabitevní lodě, obrovské jako asteroidy se pomalu vynořovaly z vakua, jako by byly nakresleny sympatickým inkoustem (který se objevil, když na ně posvítíte lampou). Shit-stan se nejprve pokusil ohnout boky, provést obalovací manévr, pravděpodobně vytvořit kotel v prostoru.
  Velkoruská vojska bojovala odvážně a zároveň se také nevyhýbala manévrům. Tak se používala metoda mobilní obrany, ale i odvážné manévry a střemhlavé skoky. Například bitevní křižníky a drapáky vesmírné armády Velké Ruska buď zmizely, nebo se naopak objevily v týlu protivníka z noční můry. Připomínalo to lov ryb v ledové díře - vynořily se, popadly kořist (nějaký zimní hmyz, a když byl lovcem sumec, tak pták!) a vrátili se do díry. V tomto případě se lodě Dermostanu okamžitě ztratily, začaly se k sobě mačkat nebo na sebe dokonce spustily palbu. Legrační plazmová erupce se spalováním hvězdných lodí. Například i ultra bitevní loď, která obdržela několik zásahů termálními preonovými střelami, vzplanula v modré a zelené plameny. Pak přítel velký válečník (pokračující v ničení těch svinských stanů , které trčely jako list z koupele !) uviděl obrázek uvnitř žhnoucí ultrabitevní lodi. A jaký impozantní kolos, posádka čítající až dva miliony vojáků a padesát milionů robotů!
  Ozbrojenci uvnitř lodi jsou různé druhy šmejdů: trollové, skřeti a několik hybridních typů, například ten nejrozšířenější: směs klíšťat a cigaret, nebo spíše nedopalků! Inu, děsivé bytosti jako z hororu, který nakreslil narkoman.
  Tvorové zoufale chtějí utéct, ale přitom do sebe narážejí, bodají, řežou, koušou. Zde přichází šermířský stroj, speciálně vytvořený pro boj na palubě. A je vyzbrojena kvazi-plazmovými meči, ne rovnými, ale zakřivenými pro různé manévry. První šermířský stroj narazil do živého nepořádku těch, kteří proudili z obrovské lodi planoucí ohněm. Okamžitě se na všechny strany rozletěly kousky nakrájeného masa a spálená těla. Za ní se objevila kamarádka, vypadala jako pavouk, jen končetin bylo nejméně třicet a byly ve formě anihilačních proudů, schopných rozpůlit i dinosaura.
  Jeden z důstojníků Dermostanu křičel:
  - Oh, neřež mě! Pěšec snědl královnu!
  Měl ale smůlu, nedopalek cigarety s tlapkami klíštěte, jen ještě hnusnější, narazil do antény a visel na ní propíchnutý. Avšak způsob, jakým křičel, už nebylo slyšet v té nejdivočejší, stále sílící kakofonii. Jazyky princeps-plazmových plamenů, převážně modré a oranžové, dostihly vyděšené bojovníky Shitmostanu a způsobily, že se smažili. A šermířské stroje bují uvnitř ultrabitevní lodi. Zřejmě to bylo jasně otištěno v jejich programu: zabíjet, zabíjet a ještě jednou zabíjet! A je jim vlastně jedno kdo. A na chodbách byl hluk toho nejstrašnějšího hyperroomu .
  Ultraplamen se však už dostal i k šermířským strojům, stejně jako k mnoha skřetům a pařátům - nedopalky cigaret se již rozpadly na fotony. Ultrabitevní loď se tedy začala postupně rozpadat na několik částí. I když k rozchodu docházelo pomalu, nezdálo se o nic méně zlověstné. Obzvláště na pozadí mnoha dalších, ať už vzplanoucích jako miniaturní supernovy, nebo naopak jako zmenšující se hvězdné lodě. Bohužel nejen Dermostanu, ale Velké Rusi.
  Například křižník s emblémem kladiva a srpu ztratil kontrolu a narazil do nepřátelského dreadnoughtu. Když se dvě hmoty srazí podsvětelnou rychlostí, rovná se to naražení anihilační raketou. Zvrací s ohromující silou (pokud se to tak dá, samozřejmě). Výbuch vykvetl jako tulipán s různobarevnými okvětními lístky a najednou pohltil vše, co existovalo kolem tuctu kilometrů. Vladislav-Adolf řekl:
  - A zdá se, že naši kluci už jsou v nebi!
  Blondýnka filozoficky poznamenala:
  - Nebe je jediné dobré místo, kam nikdo nespěchá, i když je ve vedru!
  Hitler hit souhlasil:
  - To jsou paradoxy vesmíru. Nechceme skončit na dobrém místě, ale to špatné nás táhne dovnitř! Takže není ani jasné, co je lepší, život nebo smrt.
  Dívka filozoficky poznamenala:
  - Život je vždy lepší než smrt. Ne nadarmo si to myslí téměř všichni lidé. Názory lidí, stejně jako všechno v našem světě, jsou však relativní.
  Fuhrer předvedl další poměrně záludný obrat, který mu umožnil sestřelit dvoumístnou, a tedy mnohem dražší a bohatěji vyzbrojenou stíhačku (jak krásně vybuchla, jako by se rozhořel ohňostroj ze složitých kombinací pyrotechnických materiálů), perly roztříštěná hmota rozptýlená ve vakuu. Vladislav-Adolf poznamenal:
  - Představy lidí o přírodě a Bohu jsou velmi rozporuplné. Obecně existuje dokonce pojem reaktivní, tedy až destruktivní mysli, který nutí člověka chovat se tak, jak by mu pragmatické instinkty a úvahy o účelnosti vůbec neměly velet.
  Blondýnka, která se těžko vzpamatovává z brutálního ponoru (co jiného můžete dělat, když se na vás řítí sedm stíhaček najednou), řekla:
  - Zastavte pragmatiky - zapněte matematiku!
  - Není to vtipné! " odsekl Vladislav.
  Najednou se před kapitánem námořního letectva objevil obraz velitelského stanoviště velkoruské armády . Ve skutečnosti je to samozřejmě dar - schopnost proniknout do svatyně a dokonce rozpoznat, i když ne plány někoho jiného, ale vlastní příkaz.
  Tady je, vlajková bitevní loď, impozantní vlajková loď vesmírné armády Velkého Ruska o průměru sto kilometrů. A tato loď přirozeně také bojuje, protože desítky tisíc silných dělostřeleckých hlavně nelze odsoudit k nečinnosti. Vlajková ultrabitevní loď se však snaží jednat v synchronizaci s ostatními velkými loděmi. Nepřítel nemůže dostat sebemenší šanci zničit vlajkovou loď, kde se nachází hlavní velení eskadry vesmírné armády Velkého Ruska.
  Generální velitel a panovník jsou kupodivu jen zárodek ležící v lůně. Sama matka je ponořena do stavu pozastavené animace, protože jinak by byl výkon jejích povinností příliš bolestivý. A fungování již dostatečně vyvinutého embryonálního panovníka, který má končetiny a hlavně dost velký mozek, zajišťují četné kybernetické jednotky. Samotné embryo, které vládne Velké ruské říši, se cítí docela pohodlně.
  Ano, samozřejmě, a je zatížen potřebou, je už několik let uvnitř své matky. O tom, že si půjde zaběhat nebo něco pohne, si může nechat jen zdát. A to jsou bolestivé sny, protože narození znamená okamžité zmizení. Embryo komunikuje s vnějším světem pomocí skenerů. Samozřejmě neukazují skutečný vzhled embryonálního velitele, ale obraz, který je schopnější vzbuzovat důvěru. Zejména se objevuje pohledný mladík v podobě neurozeného krále. Jasným, velitelským hlasem dává vojákům rozkazy:
  - Využijte princip elastické obrany. Stejně jako před tisíci lety, slabší síly, co do počtu nižší, využívaly nepochybného faktu, že menší hmota je mnohem pohyblivější než velká. Protože skrovná hmota se vyznačuje nepatrnou setrvačností!
  Dívčí maršál potvrdil:
  - Samozřejmě... Schopnost armády manévrovat je klíčem k vítězství. Samozřejmě je třeba se vyvarovat extrémů. Mravenec přece není král zvířat!
  Zárodečný velitel se usmál:
  - Nejsmrtelnější stvoření jsou bakterie. I když ne, snad ani viry! Ač primitivní organismus, je účinný! Zde nepřítel shromáždil obrovské síly, téměř z celého vesmíru, což znamená, že odhalil zbývající oblasti.
  Elf maršál Fego s fialovými a oranžovými copánky poznamenal:
  - Někdy k vítězství stačí zdánlivě nevýznamná výhoda na omezeném úseku fronty. To je zvláštní axiom mnoha bitev, různých civilizací!
  Fetální imperátor se přes skenery zasmál:
  - V tomto případě se díváte na kořen.
  Mezitím se armáda Dermostanu pokusila reorganizovat za pochodu. Zezadu se k nim blížila velmi výrazná rezerva. Tisíce velkých hvězdných lodí a miliony menších lodí vyrazily pomocí zvonové formace. V důsledku toho se znatelně zvýšila ohnivá síla parazitů. Dívka maršál s nadšením řekla:
  - Tady je další trumf, který hodil ten parchant. Náš průzkum však nebyl zcela na úrovni, možnost nasazení tak velkého počtu sil nebyla počítána.
  Hologram císaře v podobě chlapce kopl do meče. Střela zasáhla bránu. Vybuchla téměř okamžitě. Nejprve dojde k záblesku, který sežere oči, a poté k růstu fialové houby, která zničí vše v dosahu děla bitevní lodi. Chlapec s hologramem řekl:
  - To je fenomenální skórování! Inu, ať do toho soupeři dají všechno. Mám pro něj připravené překvapení.
  Elf Fego pohlédl na obrázek bitvy s jistými pochybnostmi. Armada Dermostanu vypadala bolestně hrozivě. Zejména ultrabitevní lodě, jejichž průměry dosahovaly dvou set padesáti kilometrů. Elf si najednou vzpomněl na svou rodnou planetu... Příroda je tam idylická, není tam ani krev sající hmyz. A lvi... No, ne tak úplně lvi, ale kříženci s chrpami. Obecně je to krásné zvíře: tělo je květ chrpy a zlatá hříva se vyvíjí ve větru. Navíc chrpy mění stín... Je zde vyloženě ošklivost namířená jak proti lidem, tak elfům.
  Blonďatý maršál řekl:
  "Nevíme, kolik záloh má nepřítel, ale zdá se mi, že je čas přesunout náš přepadový pluk."
  Embryonální císař namítal:
  - Teď není čas ukázat své karty!
  Dívka maršál se pokusila argumentovat:
  "Pokud naši lidé zemřou, nezůstane nikdo, kdo by mohl bojovat!"
  A pak byl nalezen embryonální velitel:
  "Nemůžete vyhrát válku bez obětí." V šachu můžete, ale ve skutečné bitvě ne! Nemilosrdný zákon války říká, že prohry jsou jako déšť zavlažující výhonky vítězství, jen je třeba zajistit, aby se ztráty nerozvinuly v liják, který výhonky smyje! - Pak se hologram odeslaný z lůna najednou stal vlídnějším v obličeji. - Ale nemyslete si, že aby se snížily ztráty zejména z palby ultrabitevních lodí, nechte hvězdné lodě Velkého Ruska ustupovat ve spirále.
  Elfí maršál podpořil velitele embrya:
  - To je ono, to je jediný způsob. Zatím není známo, kolik sil se nepříteli podaří z podsvětí vyhodit.
  Hvězdné lodě Shitmostanu se skutečně snažily pohybovat v hustém hejnu. Municí přitom vůbec nešetřili, vrhali rakety na miliony, aniž by se vůbec starali o přesnost zásahu. Zdálo se, že přes vakuum jsou vystřeleny miliardy zápalek, aby vzplanuly v hyperplazmu, spálily vše živé a pohybující se a pak zhasly. Ruští válečníci střílejí mnohem přesněji, ale hrubý dreadnought nepřítele hřměl jako petarda a rozhazoval úlomky jako konfety. Smrtící konfety, které sestřelily několik člunů Dirmostanu. A počet zničených fregat té bastardské civilizace je naprosto nevyčíslitelný. Je pravda, že ruské lodě umírají. Zde se poškozený křižník v zoufalství řítil jako ruský tank na Kursk Bulge a narážel na nepřátelskou ultrabitevní loď. Najednou byly přerušeny statisíce životů a oheň hořel, jako by bylo vyhozeno obrovské plynové potrubí.
  Trpasličí maršál zachmuřeně poznamenal:
  - Ohnou nás, ale my se nevzdáváme! - Čtvercový velitel si všiml (nebo spíše jeho holografický obraz, trpaslík sám byl na jiné lodi třídy Gross-Dreadnought!). - Bylo by nutné zahájit alespoň nějaké protiútoky na nepřátelské komunikační a zásobovací linie.
  Fetální imperátor se zazubil skrz svůj chlapecký hologram.
  - Co, podle vás, jsem smolař!
  Trpasličí maršál zabručel a roztáhl tlapy:
  "Ale oni vůbec nešetří municí." To znamená, že mají dost. Není to tak, můj pane?
  Emperor embryí namítal:
  - Ne takhle ne! Velký velitel je cennější než jeho hlava, takže mu helma opatrnosti a maskování mazanosti neublíží! Zkrátka nepřítel je stále ve sladké iluzi, že je s ním vše v pořádku, ale ve skutečnosti je naše vítězství už blízko! Nečekaný úder se rovná nahrazení pěsti mečem z legované oceli!
  
  
  WITTMAN ŽIJE
  Malá změna v historii spojená s velkým úspěchem nacistů během ofenzívy v Ardenách. Nacisté postupovali rychleji, byli schopni přecházet přes mosty a dobýt sklady se zbraněmi, municí a palivem. K úspěchu přispěla i účast Wittmanna na stávce, který na rozdíl od skutečného příběhu nezemřel! a co? Skuteční hrdinové nikdy neumírají a jsou nesmrtelní! Wittman pokračoval v boji a sbíral skóre. Po zničení dvoustého tanku se stal prvním a zatím jediným tankistou oceněným Rytířským křížem Železného kříže s dubovými listy, meči a diamanty.
  Wittmannův génius mírně posunul běh dějin. A Němci se ukázali být o něco šťastnější, rychlejší a efektivnější. A podařilo se jim to, co se málem stalo ve skutečném příběhu, ale chybělo jen pár hodin. A tak byly sklady dobyty a německá armáda získala drtivou moc. V důsledku toho byl zajat Brusel a byly zajaty stovky tisíc britských a amerických vojáků.
  Stalin s útokem zatím nespěchal, chtěl, aby Spojenci byli na Západě silněji poraženi.
  Bitvy ukázaly, že Tiger-2 je velmi účinná zbraň jak z hlediska výzbroje, tak čelního pancíře. Němci, když viděli, že Rudá armáda je na východě pasivní , nasadili do bitvy další jednotky a začali stavět na svém úspěchu. Fritz také získal nejnovější samohybné dělo E-25, které bylo malé co do velikosti a hmotnosti, ale mělo silné zbraně a dobré pancéřování a hlavně pohyblivost.
  Výsledkem jsou nová vítězství... Nyní jsou Krautovi v Paříži. Znovu berou francouzské hlavní město.
  A to je to, co chce Stalin - aby byli spojenci zabiti a SSSR pak dostal celou Evropu.
  Stalin je mazaná liška... Ale Churchill taky není idiot. Když Roosevelt zemřel, podepsal s Trumanem příměří s Třetí říší. Zároveň stahuje zbytky poražených vojsk z Francie. A samozřejmě s kompletní výměnou válečných zajatců a dokonce i s dodávkami paliva a zásob do Třetí říše.
  Německo reagovalo zrušením antisemitských zákonů. Židé však v táborech zůstali, ale nebyli upáleni, byli pouze nuceni pracovat a Američané posílali do táborů konzervy a cereálie.
  Němci měli ve Francii a Itálii volnou ruku. Nyní Stalin předložil návrh na separátní mír. Hitler to ale odmítl. V červnu začala Fritzova ofenzíva. Do série vstoupily první tanky E-50. Jak se ale ukázalo, vůz nebyl úplně úspěšný. Jeho hmotnost zůstala vysoká, téměř 65 tun, s nižší siluetou než u Tigeru-2, ale pancíř byl stejně silný, zjevně nedostatečný, zejména na bocích. Poněkud lépe se ukázalo 88mm dělo s délkou hlavně 100 EL. Střílela dvanáct ran za minutu.
  Jízdní výkon přidal silnější motor, zrychlující až na 1200 koní. Obecně se tank oproti Tigeru-2 samozřejmě zlepšil a měl o něco racionálnější sklon pancíře, ale zůstal zranitelný ze stran.
  E-100 byl lépe chráněn, ale jeho velká hmotnost ztěžovala přepravu a bojové použití. Nejúspěšnější bylo samohybné dělo E-25, s velmi nízkou siluetou čelního pancíře 120 mm, velkým sklonem a bočním pancířem 82, a kanónem pro Tiger-2, byl nejlepší samopal. poháněné dělo Wehrmachtu a druhé světové války. Zrychlil na sedmdesát kilometrů za hodinu - motor o výkonu 700 koní a dokonce se odrazil střely IS-2 do čela.
  Němci zasadili hlavní úder z Maďarska ve snaze zachránit Budapešť, která byla stále obklíčena. Boj byl extrémně tvrdý.
  Ofenzíva začala 22. června a Rudá armáda vybudovala velmi silnou obranu. Němci mají stále málo tanků řady E, pouze samohybná děla E-25 v poměrně velkém množství - jsou poměrně snadno vyrobitelná a levná. Tady v něm leží dvě dívky v bikinách. Vozidlo je nižší než jeden a půl metru a díky tomu je tak dobře chráněno a vyzbrojeno relativně nízkou hmotností.
  Dvě dívky, Charlotte a Gerda, ležící, střílely na sovětské zbraně. Před nimi se pohybovala malinká autíčka ovládaná rádiem a odklízela minová pole.
  Červená Charlotte vypálila z děla. Srazila sovětskou zbraň a zatřásla hrudníkem, sotva zakrytým tenkým pruhem látky. A zavrčela:
  - Zuřící oheň hyperplazmy!
  A pak ji Gerda udeří holými prsty na nohou. A cvrliká:
  - Jsem velmi cool holka a nejsem špatná...
  Samohybná pistole se sama pohybuje. A čas od času se zastaví. Její čelní pancíř je silně skloněný a to poskytuje dobrou ochranu. Střely sovětských děl jsou citlivé na odraz. A takovou samohybku čelně nic neohrožuje. Stále mohou zasáhnout stranu. Dívky ale nikam nespěchají. Účinné samohybné dělo předčí SU-100 v průbojné síle a je také lépe chráněné, mobilnější a zároveň lehčí.
  A Rudá armáda nemá dostatek suchého zboží. Hlavně tank T-34-85, který není dostatečně výkonný se svým dělem a má slabé pancéřování. A německé samohybné dělo E-25 je mimochodem lehčí, mnohem silnější v pancíři a zbraních.
  Dívky bojují... Velmi krásné a mladé. A jejich samohybná děla bombardují a házejí...
  Fritzovi se nakonec podařilo prorazit do Budapešti. Přesvědčivé vítězství v obklíčení sovětských jednotek. Mnozí byli zajati a zabiti.
  Je pravda, že nacisté utrpěli značné ztráty. A není tam tolik síly. No, pokud se zařízení stále vyrábí, pak lidské zdroje nestačí.
  A děti a ženy jsou odváděny do armády. Nebo cizinci, ale ti nejsou dostatečně spolehliví.
  Boje však pokračují... Rudá armáda vzdoruje velmi zarputile, s mnoha obrannými liniemi. Němci postupují o dalších sto kilometrů a zastavují se. Nemám dost síly. A samotná Rudá armáda přechází do útoku. Ta ale také není příliš úspěšná a mírně odsouvá Němce stranou.
  Dokud nepřijde zima... Přední linie se stabilizuje. V lednu 1946 postoupila Rudá armáda ve východním Prusku a Polsku, ale udělala malý pokrok.
  Němci loď v zimě nehoupají. Bitvy jsou krvavé. Ale fronta je pomalá...
  A začíná období charakteristické pro první světovou válku. Přední linie se stává neaktivní. V létě postupují Němci a zahraniční divize, v zimě Rudá armáda. A nikdo nemůže dosáhnout významného úspěchu.
  Rok co rok válka pokračuje. Němci jsou ve vývoji proudových letadel poněkud před SSSR. SSSR zavedl MIG-15 do sériové výroby až v roce 1949. Ale do této doby měli Němci ME-462 a XE-362. A hlavně kotoučová letadla, která nelze sestřelit z výkonného laminárního proudového letadla ručními palnými zbraněmi.
  Tanky mají německou řadu "E"... Naproti tomu se objevily T-54 a IS-7. Ale Němci pak spustili řadu AG - pokročilejší pyramidovou.
  Ale nikdo neměl výhodu. Přední linie zůstává na svém místě.
  Až do smrti Stalina v březnu 1953...
  A zde, s využitím určitého zmatku ve vedení strany a boje o moc, byli Němci schopni dosáhnout úspěchu. Ale pak po zatčení a popravě Beriji, jmenování Vasilevského, velkého stratéga, nejvyšším vrchním velitelem a posílení vedoucího Výboru pro obranu státu Malenkova. Frontová linie se stabilizovala v hranicích Evropy.
  Zatímco v SSSR probíhalo období boje o moc, Němci byli schopni dosáhnout Nemanu a znovu dobýt Balkán, Rumunsko, Bulharsko, Slovensko, Řecko, Albánii a znovu získat plnou kontrolu nad Evropou.
  Ale frontová linie se opět stabilizovala již na hranicích SSSR v roce 1941...
  A pak prosinec 1955... Rudá armáda podle tradice v zimě opět postupuje. Kolik let už válka trvá? Hrůza čtrnáct a půl! A konec je v nedohlednu!
  Dokud bude Hitler naživu, válka neskončí. Malenkov je do 22. června 1941 nakloněn míru ve stejných hranicích. Hitler je ale tvrdohlavý a chce vyhrát za každou cenu!
  Rudá armáda postupuje. Nejnovější tank IS-12 jde do boje. Vozidlo s kanonem ráže 203 mm. Je to velký, s deseti kulomety. A šest dívek - členů posádky. Zkoušejí úplně první model tanku. Není to moc velké a těžké? Je stroj efektivní? Dívky jsou i přes Vánoce 25. prosince a mráz jen v bikinách. Je pravda, že nádrž má nejnovější motor s plynovou turbínou a je teplá. Navíc ani samotná šestice dívek není jednoduchá.
  Bojují od jednačtyřiceti. A zvykli jsme si být skoro nazí za každého počasí. Ve skutečnosti, když jste celou dobu v bikinách, přestane vám být zima. A kůže se stává elastickou a odolnou.
  Dívky řídí zabijácký stroj s holýma nohama. Jsou opravdu roztomilé a krásné.
  Alenka je zde šéfkou a velitelkou posádky. Co ta dívka za čtrnáct a půl roku války neviděla? kde byla? Fronta přešla od Brestu ke Stalingradu, od Stalingradu k Visle a nyní postupují v oblasti Bialystoku. Samotný Bialystok je stále v držení Němců. Přední linie se ustálila. A vykopali slušné množství zákopů.
  Takže ve skutečnosti je válka nekonečná... A může trvat déle než jeden rok. A co chce tento tvrdohlavý Hitler?
  Ani zde USA a Británie nechtějí mír mezi SSSR a Třetí říší. Chtějí, aby se obě strany navzájem úplně vyhladily.
  Dívky na IS-12 postupují vpřed. Čelní pancíř tanku je pod úhlem 450 mm. Projektily se odrážejí. A dívky opětují palbu.
  V SSSR je ale zatím jen jeden takový tank. IS-10 se už vyrábí, ale váží padesát tun. IS-7 se stále vyrábí jako T-54. Mezi masami se objevil i T-55, ale zatím se teprve dostává do výroby. Němci mají pyramidové tanky. Také velmi silné a dokonalé. A vysokotlaké zbraně s krátkými hlavněmi.
  Boj před námi je tedy nejvážnější. Natasha a Anyuta střílejí ze silného lodního děla a kvílí:
  - Naše vlajka bude nad Berlínem!
  A odhalili své bílé, perleťové zuby. A děvčata s minami nezastavíš.
  Dvě střely zasáhly čelní pancíř... Odrazily se. Ne, IS-12 je seriózní auto a nemůžete ho brát tak snadno.
  Zdá se ale, že IS-7, který se pohybuje po pravé ruce dívek, dostal zásah z vysokotlakého děla a zastavil se. Poškodil toho krasavce.
  Alenka protahuje břišní svaly a zpívá:
  - Všechno nemožné je v našem světě možné, Newton zjistil, že dva a dva jsou čtyři!
  Boje stále pokračují v nezmenšené míře. Sovětské dělo zasáhne Němce. Velká Marusya vkládá mušle do závěru. To je život a osud dívek. A zpívají:
  - Nikdo nás nezastaví, nikdo nás neporazí! Ruští vlci rozdrtí nepřítele, ruští vlci - pozdrav hrdinům!
  Augustine, střílející z kulometů, říká:
  - Ve svaté válce! Bude to naše vítězství! Ruská vlajka vpřed, sláva padlým hrdinům!
  A zabijácká pistole znovu zařve a zní:
  - Nikdo nás nezastaví, nikdo nás neporazí! Ruští vlci drtí nepřítele, mají tvrdou ruku!
  Maria, ta dívka se zlatými vlasy řídí tank a piště:
  - Rozdrťme tvrdě fašisty!
  Němci to mají těžké, boje zuří i na obloze. Ale zatím je MIG-15 v rychlosti a výzbroji horší než německé značky. Bitva probíhá nerovnoměrně.
  Huffman, tento úžasný pilot, udělal během válečných let dobrou kariéru. Přesněji úžasné a fantastické. Po dosažení tří set letadel obdržel Rytířský kříž Železného kříže se stříbrnými meči z dubových listů a diamanty. Po dosažení čtyř set sestřelených letadel obdržel Rytířský kříž Železného kříže se zlatými dubovými listy, meči a diamanty. Za pět set letadel obdržel Řád německé orlice s diamanty a po tisícovce Rytířský kříž Železného kříže s platinovými dubovými listy, meči a diamanty. A když dosáhl dvou tisíc letadel, obdržel Velký kříž Rytířského kříže.
  Jedinečný pilot dokázal dosáhnout mnoha vzdušných vítězství. A byl stále naživu. Huffman byl nedávno povýšen do hodnosti generála. Stále ale létal jako soukromý pilot.
  Jak se říká, nehoří v ohni a netopí se ve vodě. Během mnoha let války získal Huffman instinkt lovce. Stal se superlegendárním pilotem a velmi oblíbeným. Měl ale silného konkurenta - Agáve, který také překonal cifru dvou tisíc sestřelených aut. A doháněla Huffmana. Ale je stále velmi mladá a ještě neztratila jediného bojovníka.
  Dívka sešlápla pedály holýma dlátovýma nohama a vypálila dávku vzduchových děl. A nyní byla sestřelena čtyři sovětská vozidla MIG-15.
  Agáve se směje a říká:
  - Do jisté míry jsme všichni svině! Ale já mám nervy z oceli!
  A dívka se znovu odvrátí. Sestřelí sedm letadel SSSR v jedné dávce - šest MiGů a jeden TU-4 a skřípe:
  - Obecně, pokud nejsem super, pak jsem hyperaktivní !
  Agáve je samozřejmě svině. Pilot od Lucifera. Moc krásná medová blond.
  Zde vypálí další dávku a sestřelí osm sovětských letadel MIG-15 najednou a pípne:
  - Jsem nejkreativnější a nejreaktivnější!
  Ta holka opravdu není hloupá. Umí všechno a umí všechno. Nemůžeš jí říkat soukromá.
  A její nohy jsou tak opálené, tak půvabné...
  Ale Mirabela proti ní bojuje... Kožedub byl dlouho nejlepším sovětským esem. Sestřelil šest zlatých hvězd hrdiny SSSR, když sestřelil sto šedesát sedm letadel. Ale pak zemřel. Pak už nikdo nedokázal překonat jeho rekord. A teprve nedávno Mirabela předčila Kozheduba. A když sestřelila přes sto osmdesát letadel, stala se sedminásobnou hrdinkou SSSR.
  Tohle je Terminátorka! Někdo jako ona zastaví cválajícího koně a vstoupí do hořící chatrče.
  A ještě chladnější.
  Mirabela měla těžký osud. Skončil jsem v dětské pracovní kolonii. Bosá a v šedém hábitu kácela les a řezala kmeny. Byla tak silná a zdravá. Ve velkých mrazech chodila bosa a ve vězeňském pyžamu. A aspoň jednou bych kýchl.
  Tento jev byl samozřejmě zaznamenán i na frontách. Mirabela dlouhou dobu bojovala v pěchotě a poté se stala pilotem. Mirabela přijala svůj první křest ohněm v bitvě u Moskvy, kam šla hned po kolonii. A tam se ukázal jako cool.
  Bojovala bosá a téměř nahá v silném mrazu, který doslova paralyzoval Wehrmacht. Byla to taková zatracená, neporazitelná dívka. A povedlo se jí to dokonale.
  Mirabela věřila v brzké vítězství SSSR. Ale čas plyne. Obětí je stále více, ale vítězství nepřichází. A začíná to být opravdu děsivé.
  Mirabela sní o vítězstvích a úspěších. Má sedm hvězd SSSR - to je více než kdokoli jiný! A sakra, zaslouží si svá ocenění! A nadále ponese vojenský kříž. I kdyby Stalin zemřel, jeho dílo žije dál!
  Přijde dívka a odchází... Sestřelí německou XE-362 a zaprská:
  - Letecká akrobacie! A zatraceně nová posádka!
  Fakt super holka. Skutečná kobra toho dokáže hodně.
  Mirabela je nová hvězda...
  Boje pokračují několik dní, než přijde nový rok... Sovětský IS-12 utrpěl poškození válců a pásů - opravuje se. Ano, taková krutá a nemilosrdná válka. A jak dlouho to vydrží?
  A to vše proto, že Wittman přežil bitvy na Západě.
  Sám Wittmann nějakou dobu bojoval v osádce tanku. Když se počet zvýšil na tři sta vozidel, nepočítaje zbraně, minomety, nákladní auta, motocykly a další věci, byl vyznamenán: Rytířským křížem Železného kříže se zlatými dubovými listy, meči a diamanty a byl povýšen na generála.
  Poté už nebojoval. Velel ale šesté, tankové armádě SS.
  Kurt Knipsel se stal nejúspěšnějším tankovým esem Wehrmachtu. Ale až po pěti stovkách zničených tanků obdržel Rytířský kříž Železného kříže.
  Nějak byl ochuzen o ocenění. Pravda, když dosáhl tisíce tanků, nakonec dostal: rytířský kříž železného kříže se stříbrnými dubovými listy, meči a diamanty.
  Kurt Knipsel je velmi účinný bojový stroj. Bojovalo se v různých tancích. Byl střelcem i velitelem. Dlouho jsem předběhl všechny bez konkurence.
  Krásná Gerda ho už ale dokázala dohnat. Děvčata bojovala dobře. Ale pak měli pauzu. Všechny čtyři krásky otěhotněly a narodil se jim pár: syn a dcera. Po přestávce si to ale rychle vynahradili.
  A teď Gerda obešla Knisela .
  Jak se mohou vyhnout obcházení? Bojují naboso a jen v bikinách. Dívky si daly další pauzu a znovu přivedly na svět děti. A nyní jsme se blížili k počtu dvou tisíc zničených tanků. A mohli počítat s nebývalou odměnou: hvězdou Rytířského kříže Železného kříže se stříbrnými dubovými listy, meči a diamanty.
  To jsou holky!
  Gerda střílí na sovětské auto. Strhne věž a křičí:
  - Jsem zatracená věc!
  A znovu střílí. Proniká T-54. A píská:
  - Vlast Německo!
  Dívka sebou škube. A je velmi aktivní... Ano, má takovou strategickou sérii. Už je rok 1956... Válka pokračuje a pokračuje... Nechce se zastavit. Rudá armáda se snaží postupovat na různých místech. Ale pozor, lidských zdrojů zbývá málo.
  A Rusko krvácí.
  Rudá armáda se snaží postupovat směrem k Rumunsku. A pak došlo k silné dělostřelecké palbě, střelbě a zabíjení.
  Ale nepřítel čeká. Němci mají nejoblíbenější tank AG-50. Je lepší než T-54 v ochraně, zejména na bocích a možná v průbojné síle zbraně, ale je těžší. Je pravda, že rychlost Němce je vyšší díky motoru s plynovou turbínou.
  Německý tank střílí a skóruje.
  Margaretina posádka bojuje. Bojuje chladnokrevně. Německé dívky sestřelily sovětský tank. A skřípou rozkoší.
  Jo a tady se nedostaneš...
  disk pilotovaný Albinou a Alvinou . Dvě blonďaté dívky srazí sovětská auta. A dělají to mistrně. Zcela nezranitelní berani diskem Migi a Tu. Vrahové auto. A bojovníci tisknou své holé prsty. A nedávají Rudé armádě šanci na obloze.
  Disková rovina je něco, co vědci SSSR nemohou zkopírovat. To je něco, na co nebyl nalezen žádný protijed. A Němci se ve vzduchu cítí velmi sebevědomě. A bojují jako čarodějové s kouzelnou hůlkou.
  Albina namířila kotouč na nepřítele a zapištěla:
  - Pokud existuje Bůh, pak je Němec!
  Alvina, drtící nepřítele, potvrdila:
  - Určitě Němec!
  A dívka se smála... Obecně byla také unavená z nekonečné války. No, Němci a Rusové se zabíjejí. Přesněji Rudá armáda a Wehrmacht. Ale frontová linie je stále nehybná... A v dohledu není žádný konec ani hrana.
  Válka... To už je realita. Válečníci narození po začátku války bojují na nebi i na zemi.
  Například Hans Feuer. Nejmladší nositel Řádu Železného kříže I. třídy. A pak se stal nejmladším nositelem Řádu Rytířského kříže Železného kříže za zajetí sovětského generála.
  Ano, to je skutečně velmi cool.
  Hans Feuer je zoufalý bojovník. Chlapec bojuje jako obr a v zimě je mrazivá zima, má na sobě jen šortky.
  To je opravdu velmi cool!
  Hans se stal slavným po staletí!
  A vůbec, tady probíhá tak neuvěřitelná a intenzivní válka... Jakákoli AI se vytrácí.
  A v Rumunsku Rudá armáda nemůže proniknout německou obranou. Obě strany utrpěly ztráty. Leden tiká... A každým dnem je zabito a zraněno více a více lidí.
  Šílenství nemá začátek ani konec.
  Agáve je opět na obloze a sestřeluje sovětská vozidla. Je to lovec a dravec. Zaútočí na nepřítele.
  Auta, do kterých narazila, padají. A pak dívka vystřelí na pozemní síly. Vyřadí IS-7. A směje se:
  - Jsem nejlepší! Jsem dívka, která zabíjí nepřátele!
  A opět se přenese na vzdušné cíle. Toto je ničitel tanků a všech vozidel, která létají a střílí.
  No a tohle vepředu vře. A na domácí frontě se vědci snaží vytvořit něco smrtícího. I když to nedopadne nejlépe.
  Tady je ale malý tank AG-5. Sedm tun vážící stroj. Absolvování bojových testů. A hlodá a hlodá nepřítele.
  A když je čas zpívat, nikdo nás nezastaví ani neporazí!
  AG-5 spěchá a střílí, jak to jde. A takový tank nelze zastavit. A mušle se odrážejí.
  A v autě sedí desetiletý chlapec Friedrich a píská:
  - A opravdu budu super bojovník!
  A znovu vystřelil... A zasáhne samý střed věže. A jeho ničivá síla, i když má malou ráži, je kolosální.
  A na nebi Helga bojuje. Bosá dívka v bikinách píše účty. A raduje se ze svých fantastických úspěchů.
  A Agáve jde dopředu... A také bojuje.
  Už je únor 1956... Rudá armáda nemohla nikde dosáhnout úspěchu. Ale ani Němci nemohou postoupit. Impozantní podzemní tanky jdou do boje. Ale jsou čistě taktické.
  Dívky se vrhly do podzemí, zničily baterii sovětských děl a vrátily se zpět.
  Zároveň bylo zajato několik průkopníků. Dívky zajaté chlapce svlékly a začaly je mučit. Pionýry mlátili drátem a pak si opékali holé paty na ohni. Pak mi začali lámat prsty na nohou horkými kleštěmi. Chlapci vyli divokou bolestí. Dívky si nakonec rozžhaveným železem vypálily hvězdy na prsou a své mužské dokonalosti rozdrtily botami. Poslední věc skončila průkopníky a zhroutili se bolestivým šokem.
  Dívky zkrátka předvedly špičkový výkon. Němci ale opět nedosáhli ničeho významného.
  Výkonná samohybná děla: "Sturmmaus", střílela na sovětské pozice. Provedli mnoho ničení a ničení. Sovětský útočný letoun ale vyřadil jedno z vozidel a Krautové se vrátili.
  Nacisté se pokusili použít diskety k rozdrcení sovětských baterií. Byli proti nim nasazeni ježci a výbušniny. Došlo k totální výměně úderů.
  Zde jsou opět Albina a Alvina na svém létajícím talíři. Ukazují pomocí holých prstů mačkání tlačítek joysticku a dělají to mimořádně obratně.
  Dívky samozřejmě předvádějí nejvyšší akrobacii. Vytáhli svůj disk a tucet sovětských létajících strojů bylo sestřeleno.
  Albina cvrliká:
  - Zuřivý stavební tým! Bude hvězdný pád!
  A znovu otočí auto. A dívky zničí Rudou armádu. Navíc důkladně...
  Alvina také sestřelí tucet sovětských letadel a píská:
  - Bláznivé dívky a vůbec ne panny!
  To druhé je pravda. Pár si s muži užil spoustu legrace. A dělala všelijaké věci. Dívky milovaly muže - to je potěšilo! A zvláště pokud pracujete s jazykem.
  Dívka nejvyššího postavení... Mučili průkopníka... Nejprve ho svlékli a nalili mu do krku pár věder vody. Na nafouklé břicho pak přinesli rozžhavené železo. A jak hořely! Pionýr zaječel divokou bolestí... Bylo cítit pálení.
  Alvina ho udeřila do boku žhavým drátem. A jak se chce smát... Je to velmi zábavné.
  Potom zpívala:
  - Už mě nebaví drásat zadní část - chci si dráždit štěstí!
  A jak se bude smát! A odhalí své perlové zuby! Tahle holka miluje zabíjení, jaká holka!
  A všechny dívčiny nohy jsou holé a půvabné. Ráda chodí bosa po uhlí. A také zahnat zajaté pionýry. Tolik kvičí, když se jim smaží paty. Dokonce i Alvina to považuje za velmi vtipné. A Albina je taky holka, přiznejme si to - super! Jak udeřit soupeře loktem do brady. A zakřičí:
  - Jsem dívka z nejvyšší třídy!
  A odhalí své perlové zuby. Které se třpytí jako vyleštěné. A válečník je působivý! To může být něco, co se nedá říct v pohádce ani popsat perem!
  Oba válečníci srazili na obloze sovětské MiGy. Krásky jsou aktivní. Není v nich sebemenších pochyb. A taková divoká a extatická krása.
  Válečníci ovládají joystick bosýma nohama a útočí na ruská auta. Když stisknou , rozdrtí bojovníky, jako by udeřili kyjem do krystalu. Dívky jsou nemilosrdné a nemilosrdné. Obsahují sílu hněvu a plamen vášně. A důvěra ve vítězství. I když válka trvá už patnáct let. Ale ani to nechce skončit. Albina a Alvina jsou na vrcholu své popularity. A nechtějí ani na okamžik ustoupit nebo se zastavit. A pohybují se k sobě a narážejí na nepřítele.
  Albina, která sráží sovětská letadla, křičí:
  - Dívka je unavená z pláče, raději bych utopil lýkovou botu!
  A jak se šklebí a blýská svými perleťovými zuby. A jak teď chce muže. Ráda znásilňuje muže. Má z toho velkou radost. Vezme tě a znásilní.
  Albina řve:
  Dívčí sex je sex
  Tady je velký pokrok!
  A válečník vyprskne smíchy... A zabijme znovu všechny naše nepřátele. Má spoustu energie. A plný svalové síly.
  A Alvina bude řvát:
  - Rozdrťme nepřítele na kousky!
  A válečník se začne aktivně smát! A představoval jsem si, jak její chlapi hrabou. Ale řekněme, že je to hezké.
  Březen už je za námi... Sluníčko svítí víc a víc. První jarní den ruští chlapci běhají bosi rozbředlým sněhem. Smějí se sami sobě, šklebí se a ukazují své fíky Němcům.
  Průkopníci s červenými kravatami, krátkými sestřihy, někteří i kratšími. Běhají a skáčou. Jejich bosé nohy sotva prochladnou. Staly se velmi hrubými. Běhají i dívky, také bez bot. Růžové kulaté podpatky se na slunci třpytí. Úžasné sovětské dívky. Štíhlá, atletická, zvyklá vystačit si s málem.
  A všichni se zubí a skřípou zuby... První jarní den je opravdová radost a žízeň po světle a tvoření!
  A na obloze probíhá letecká bitva. Mirabelo, tohle je sovětský pilot číslo jedna, který sestřelil další německé letadlo. A jako vždy má dívka na sobě pouze bikiny. Navždy mladý a nikdy neblednoucí. Taková je v ní ukrytá duchovní síla.
  Mirabela však také miluje, když se jí muži dotýkají. Opravdu se jí to líbí. Proto je pilotkou... Když dívčí nahé svalnaté tělo hnětou mužské ruce, je to opravdová radost. A skvělá zábava!
  Mirabela narazí do jiného nacistického auta a zasyčí:
  - Jsem obrněná svině!
  Dívka dokonce udeří do ovládacího panelu holými, kulatými podpatky. Ona je nádherná. A nenapodobitelné.
  Mirabela se z toho dostane. A Agáve k ní letí. Nakonec se setkaly dvě nejúspěšnější ženské bojovnice-pilotky. Střílejí po sobě z kruhového domu. Snaží se to získat na dálku. Moc se to ale nedaří. Obě krásky odlétají ze střelecké čáry. A agresivně vyceňují zuby. No, ženy jsou svině. Tvrdě si hledí do očí. Přesněji hlava-nehlava a znovu střílí. Německý ME-562 je stále lépe vyzbrojený než MIG-15 a sovětské vozidlo bylo sestřeleno...
  Mirabele se ale podaří katapultovat a poprvé ve své letecké kariéře o své letadlo přijde. Nejhorší je, že skončila na nepřátelském území. A to je špatné. Ano, takové jedinečné zvraty osudu. A 1. března 1956 se svět mění, ale vláda Fuhrera v kybernetické hře zůstává.
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"