Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Jung Boy And The Secret Mission

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Ib zaug ntxiv, tus cunning Eduard Osetrov, tam sim no nyob rau hauv lub luag hauj lwm ntawm ib tug zoo tib yam tub txib, nkag mus rau hauv lub nroog uas tus tswv xeev nyob rau hauv nws heev lair. Raws li qhov tshwm sim, kev tawm tsam tsis txaus ntseeg thiab txaus ntshai los ntawm pirates tshwm sim, thiab kev sib ntaus sib tua loj heev.

  JUNG BOY AND THE Secret Mission
  CEEB TOOM
  Ib zaug ntxiv, tus cunning Eduard Osetrov, tam sim no nyob rau hauv lub luag hauj lwm ntawm ib tug zoo tib yam tub txib, nkag mus rau hauv lub nroog uas tus tswv xeev nyob rau hauv nws heev lair. Raws li qhov tshwm sim, kev tawm tsam tsis txaus ntseeg thiab txaus ntshai los ntawm pirates tshwm sim, thiab kev sib ntaus sib tua loj heev.
  . Tshooj 1
  Ntau tus ntxhais tau hla lub lawj ci ntsa iab ntawm lub nkoj pirate nrog lawv cov leeg liab qab, cov leeg leeg. Pirate warriors ua rau feem ntau ntawm cov neeg coob nyob rau hauv lub ntiaj teb no, uas tsis yog heev tsim technologically los yog magically.
  Tab sis lub hwj chim tshaj lub nkoj feem ntau yog rau cov txiv neej.
  Ravarnava thiab peb lwm tus neeg, ntawm lawv cov tub rog dub Oblomova, tawm mus rau lub rooj sib tham; tsis ntev lawv tau koom nrog Captain Monitor thiab rau nws cov tub rog, ob leeg tsis muaj dab tsi cuam tshuam rau tib neeg. Ib tug me nyuam tub liab qab, Eduard Osetrov, sai sai kos ib daim ntawv qhia ntawm lub nroog nrog nws cov ceg qis.
  - Cov kev nplua nuj tseem ceeb twb tau thauj mus rau hauv nkoj thiab tab tom yuav tawm mus. - Lub siab tawv scout pib. Yog lawm, thiab ntawm txoj kev mus rau lawv, kuv paub qhov no paub tseeb tias, peb lub nkoj nrog lub tonnage thiab armament tsis qis dua peb lub nkoj yuav koom nrog lawv. Peb yuav tsum maj nrawm mus tua tus hedgehog nrog phom thaum sawv ntxov - Edward tomboy xaus lus. Thiab nws abs, ib tug heev nqaij leeg, pib tsiv. Tus poj niam dub, ua si lub luag haujlwm ntawm Tus Thawj Nkoj Boatswain, quaj nrog kev qhuas thaum nws ntsia tus tub zoo nraug no. Cov hluas, muaj zog, agile, zoo li ib tug liab, Eduard tam sim ntawd qhia lwm txoj kev. - Nrog disguise raws li tus neeg sib tw cov khaub ncaws.
  Tus saib tau hais hauv lub suab so:
  - Kuv pom zoo nrog tus tub no. Peb yuav tsum tawm tsam thaum kaj ntug; Kuv vam tias lawv paub koj lub nkoj zoo thiab yuav tsis qhib hluav taws.
  - Qhov no tsis yog lub tswv yim phem, tab sis lwm qhov kev xav tau los hauv siab. - Hais Ravarnava, uas tsuas zoo li ib tug simpleton.
  Cov tawv nqaij dub, nrog loj, tsis yog txhua tus poj niam cov leeg thiab lub caj dab bullish, tab sis zoo nkauj ntawm nws tus kheej, nrog lub duav nyias nyias, lub duav muaj zog thiab lub mis siab, Oblomova tau hais tias:
  - Yog! Txias...
  Tus saib nrog lub luag ntxhi (zoo, dab tsi tuaj yeem ua tus neeg phem lub taub hau, txawm tias loj, tab sis nrog lub hauv pliaj nqes hav!), nug:
  - Qhov twg?
  Tus tuav lub npe, uas tau dhau los ua lus dab neeg hauv ntiaj teb no thiab dhau mus, ua tsaug rau Ephisus Frist, slyly hais tias:
  - Yog tias tag nrho cov kev nplua nuj raug tshem tawm ntawm lub nroog, yog vim li cas thiaj li ua rau koj tus kheej muaj kev pheej hmoo los ntawm cua daj cua dub hauv nroog. Koj tuaj yeem ua nws yooj yim dua.
  Tus saib coj ob peb convulsive sips los ntawm lub goblet, tom qab uas nws poked nws tus kheej nrog nws lub nrig, sim lub zog ntawm nws lub puab tsaig. Nrog rau lub tswv yim cunning ntawm tsav ib tug wedge ntawm tus thawj coj thiab nws thawj khub niam txiv (leej twg yuav xav tias tus tub no tsis yog ib tug me nyuam tub xwb!) tus thawj coj ntawm lub hiav txwv tub sab hais tias:
  - Kuv tsis ntseeg tias txoj kev npaj los ntawm tus tub yog yooj yim thiab siv tau.
  Oblomov co nws lub mis siab, NW nyuam qhuav npog los ntawm ib tug nyias strip ntawm embroidered ntaub, thiab mumbled ib yam dab tsi inaudible nyob rau hauv teb.
  Ravarnava rov tawm tsam qhov no. Tsis tas li ntawd, nws hais emphatically lazily thiab drawlingly:
  - Tab sis tsis yog, kuv muaj lwm lub tswv yim. Txij li thaum peb tus tub kub hnyiab tau poob lub nkoj tseem ceeb, qhov zoo tshaj plaws yuav yog rau peb los tuav nws txoj haujlwm.
  Lub monitor tuaj rau lub neej thiab, leaning, nug:
  - Yog li, koj txhais li cas?
  Thiab nws glanced ntawm lub lawj, nrog rau cov liab qab, tanned, nqaij ob txhais ceg ntawm poj niam pirates taug kev, yuav luag ntsiag to. Txawm li cas los xij, lawv lub ntsej muag zoo nkauj yuav tsum tsis txhob yuam kev rau leej twg - lawv yuav rhuav tshem lawv tag nrho. Thiab cov neeg raug kaw yuav raug yuam kom npog lawv ob txhais taw nrog hnia thiab yaim qhov liab qab, pob taws hnyav ntawm cov tub rog, ntxias thiab txaus ntshai.
  Ravarnava winked slyly, thiab zoo li ib tug qub plas cooed:
  - Peb tuaj yeem nrog cov thauj khoom thauj, nqa lawv tsis yog mus rau hauv nroog, tab sis mus rau peb lub zes pirate.
  Tus saib slam nws lub nrig ntawm lub rooj hauv kev ntxhov siab thiab hais tias:
  - Yog li yooj yim, tab sis ua li cas yog tias ua ntej tso siab rau peb nrog qhov no, lawv xav ntsib tus kheej nrog Papyrus don Grabber?
  Dub-skinned Oblomova twisted nws lub taub hau ntawm nws lub caj dab bullish thiab ua xws li biceps uas ib tug, tus txiv neej muaj zog tshaj plaws thiab feem ntau pumped-up yuav khib nws.
  Ravarnava puffed nws tus kheej thiab daig tawm nws lub hauv siab dav li lub fortress phab ntsa:
  - Yog li cas? Kuv xav tias kuv yuav txaus siab ua lub luag haujlwm no. - Tus thawj ntawm cov filibusters tsa nws tus ntiv tes xoo. - Tom qab tag nrho, kuv tau caij nkoj rau tsib xyoos nyob rau hauv tus chij Contrabass thiab zoo kawg nkaus coj lawv lub suab.
  Thiab nws kuj ntsia ntawm lub qhov rais. Ib tug ntawm cov ntxhais pirate tau squatting nrog nws tus khub ntawm nws lub xub pwg nyom. Thiab koj tuaj yeem pom yuav ua li cas cov nqaij ntshiv, poj niam, kis las ob txhais ceg dov ib ncig zoo li cov pob ntawm qhov nro.
  Tus saib, uas tau ntxhov siab heev tias nws tsis yog nws tus kheej tuaj nrog lub tswv yim no, hummed, txhob txwm txo qis lub suab ntawm nws lub suab:
  - Yuav ua li cas yog tias koj ntsib los ntawm ib tus neeg paub tus neeg qhuas no tus kheej?
  Cov tawv nqaij tawv dub, tus poj niam hluas nkauj hluas nraug Oblomov qw nrog luag ntxhi uas qhia cov hniav ntawm tus Tsov:
  - Cat cuab!
  Ravarnava qhib nws lub qhov ncauj tob hauv lub ntsej muag yawn thiab cooed:
  - Thiab qhov no tsis yog kev tuag, ces peb cov neeg tsav nkoj yuav xa ib qho kev npaj ua ntej.
  Tus saib knitted nws pob muag skepically thiab twisted nws twb capricious lub qhov ncauj:
  - Koj puas xav tias koj tuaj yeem tawm mus?
  Edward nyob ntsiag to ntsiag to. Thiab Oblomov sim stroke nws liab qab, leeg, tanned ceg. Tab sis tus me nyuam tub tsiv nws txhais taw, tsis pub nws yuav tsum tau npog los ntawm lub paw loj ntawm ib tug tiag tiag gorilla poj niam.
  Barnabas saib zoo siab heev:
  "Kuv tus kws pab yuav nrog kuv, yog ib tug tub rog uas tsis muaj kev sib npaug ntawm kev tuav ntaj. Fighter Eduard, uas muaj peev xwm ua tau tej txuj ci tseem ceeb. - Ravarnava daig tawm nws lub hauv siab ntau dua. - Kuv vam tias nws yuav pab tau kuv.
  Lub monitor yoj nws tawm nrog nws cov paws dav:
  - Zoo, Kuv yuav tsis nrog koj thiab kuv yuav tsis tso kuv lub taub hau rau hauv tsov ntxhuav lub qhov ncauj. Nws yog qhov zoo dua los cia kuv cov neeg tsom mus rau ntawm ntug dej hiav txwv los npog cov phom uas koj yuav tsis tuaj yeem rhuav tshem hauv ib lub gulp.
  Oblomova hais tias:
  - Thiab cov ntxhais thiab!
  Ravarnava luag ntxhi thiab lees paub nws tus phooj ywg:
  - Okay, tam sim no kuv yuav sim ua kom yeej yam tsis muaj ntshav ntws. Koj yuav tsum xaiv ib tug haum haum, contrabass players hnav luxuriously.
  - Thiab tseem tuav lub hnab, lossis zoo dua, lub hauv siab kub ua khoom plig. - Eduard Osetrov muab cov lus hais, uas thuam tus poj niam dais nrog nws txhais taw liab qab, zoo nkauj, zoo nkauj, zoo li tus ntxhais. Tus me nyuam tub kuj ntxhov siab tias lub tswv yim ntawm kev txawj dag ntxias tau tshwm sim tsis yog rau nws tus kheej, tab sis rau ib tus neeg uas nws thiab, tej zaum, lwm tus suav tias yog ib tug ruam martinet.
  Lub sij hawm no lub Monitor mus qus:
  - Vim li cas thiaj li extravagance?
  Tus tub rog tub rog hais ntsiag to:
  - Kub yuav huab lawv ob lub qhov muag, zoo dua li lub vijtsam luam yeeb. Nrog nws pab peb yuav npub tus yeeb ncuab lub vigilance.
  Lub monitor tau tsis meej pem thiab yws:
  - Pirates feem ntau coj kub, tsis muab nws ua khoom plig.
  Edward tus tomboy, tau rov ua rau tus poj niam loj tus paw dub nco, giggled thiab piav qhia:
  - Qhov tseeb, txoj kev no, nws yuav tsis tshwm sim rau leej twg uas peb yog filibusters. - Thiab nws zoo nkauj ntxiv qhov tseeb tseeb. - Qee zaum koj yuav tsum tau muab rau txais.
  - Tsuas yog siv koj cov kub, Kuv yuav tsis muab rau koj ib npib. - Lub Monitor snapped.
  - Peb muaj txaus ntawm peb tus kheej. - Ravarnava teb condescendingly.
  Tus pirate loj hlob los ntawm nws cov hniav:
  - Nws yog qhov zoo kom muaj nyiaj.
  Ntawm no, tus neeg saib xyuas Edward tau cuam tshuam qhov kev siab hlob ntawm kev npau taws los ntawm sab nraud sleek thiab aristocratic pirate. Tam sim ntawd Oblomov, coj kom zoo dua ntawm lub sijhawm cuam tshuam, ntes tus tub los ntawm txhais ceg. Tab sis tus tub rog tub rog jerked, thiab nws txhais ko taw liab qab plam tawm.
  Edward hem tias:
  - Nws tsis zoo rau tus phauj laus rau paw tub!
  Oblomov, txaj muag, yws:
  - Kuv nyuam qhuav ua si! Thiab yog li ntawd, kuv xav tau koj tiag tiag! Muaj cov txiv neej paub tab thiab hwm nyob rau hauv lub nkoj! "Tus poj niam uas muaj zog ntaus nws txhais taw liab qab thiab qw nrov nrov. - Zoo, vim li cas kuv thiaj xav tau ib tug neeg zoo li koj?
  Ravarnava tau taug kev nrog ib qho chaw so mus rau tus neeg nplua nuj wardrobe.
  Nyob rau hauv txoj kev, ntau tus ntxhais zoo nkauj filibuster tau pom. Lawv bared lawv cov hniav thiab ua qhov muag. Thiab nyob rau hauv lawv txhais tes lawv muaj ntaj thiab daggers, nrog hipts decorated nrog precious pob zeb.
  Tsis tas li ntawd, ntawm lawv txhais tes thiab cov ntiv taw liab qab, cov ntxhais zoo siab hnav cov nplhaib nrog lub pov haum. Thiab nws zoo nkauj heev.
  Thiab yuav ua li cas qab cov ntxhais tsw. Tsuas yog ib qho txuj ci tseem ceeb, cov aromas ntawm ntau yam khoom kim heev, cov tshuaj tsw qab qab.
  Ravarnava, txawm li cas los xij, sim tsis txhob cuam tshuam los ntawm lawv cov ntxim nyiam ntxim nyiam. Koj yuav tsum mus rau hauv lub wardrobe thiab ua ib tug disguise. Thiab cov ntxhais yuav tsis tso nws tseg.
  Nyob ntawd nws pib sim cov khaub ncaws ntawm Contrabass grandees. Tsis muaj lub teb chaws nyob rau hauv no hemisphere hnav khaub ncaws zoo li elegantly thiab loj loj li lawv tau ua. Qhov twg, txawm li cas los xij, muab kev nplua nuj ntawm lub teb chaws Ottoman, tsis xav tsis thoob. Thiab qhov siab dua qib, qhov ntau luxurious lub ce. Ravarnava tig tawm loj heev, thiab nrhiav tsis tau cov khaub ncaws tsim nyog. Nws twb poob siab lawm, tab sis tom qab ib tug ntev kev tshawb fawb nws muaj hmoo; nyob rau hauv ib tug gilded lub hauv siab nws pom ib tug txheej ntawm vestments tsim rau suav Kolochychov , kuj yog ib tug heev hnyav kev kawm. Nyob rau hauv cov khaub ncaws tshiab, tsaus nti thiab bearded corsair Ravarnava saib zoo nkauj heev.
  - Vim li cas kuv tsis yog duke? - Nws hais tias, tam sim no squinting, tam sim no smoothing tawm wrinkles, thaum peering rau hauv ib tug zoo-polished daim iav. - Kuv yog tus yawm txiv loj tshaj plaws!
  Tus thawj coj pirate txawm stomped nws ob txhais taw nrog kev zoo siab, tsuas yog nws lub hwj txwv loj dub thiab me ntsis sloppy sloppy spoils lub tswv yim.
  - Hu rau Bloodsucker, cia nws ncaj kuv tawm me ntsis.
  Ravarnava, txawm li cas los xij, xav hu rau tus poj niam ua ntej, tab sis txiav txim siab tias tus txiv neej txhais tes yuav ntseeg tau ntau dua.
  Txawm hais tias lub npe menyuam yaus ua phem, Bloodsucker saib tsis muaj mob txaus. Tus txiv neej no, ua ntej mus ua haujlwm hnyav, ua haujlwm ua tus kws txiav plaub hau. Nws luag nyav flatteringly, tom qab ntawd, tshem tawm cov khoom siv, nws ua tib zoo txiav nws cov plaub hau thiab me ntsis shaved lub ntsej muag ntxhib ntawm filibuster. Ib lub tswv yim tsis txaus ntseeg kom chais plaub hau kom tiav tau ua raws li lub suab nrov.
  - Kuv puas yog poj niam lossis menyuam yaus koom nrog kuv lub meej mom? - Ravarnava zoo li npau taws thiab nquag yoj nws lub nrig. "Koj yog cov txiav plaub hau, brutes, scarabs, thiab tsuas yog disfigure koj lub ntsej muag."
  Tus bloodsucker recoiled, leej twg paub tus thawj coj loj, nws yuav stab nws nrog rab riam. Nws tau pom tej yam zoo li no hauv nws lub neej. Thaum ib tug mus rau lwm lub ntiaj teb no rau ib tug trifle, lwm tus mus rau lub zog ua hauj lwm.
  - Zoo, yog vim li cas koj tshee, koj yog dab tsi, ib tug pirate, los yog ib tug prick . - Ravarnava sim muab nws tus kheej ib daim duab ntawm kev zoo, uas nws ua tau zoo nyob rau hauv. - Tam sim no mloog, kuv puas zoo li tus neeg saib xyuas tsis sib haum ?
  Tus bloodsucker sim ua kom tus thawj coj loj hlob tuaj:
  - Yog! Koj txhua qhov kev txav mus los qhia koj cov keeb kwm aristocratic.
  Sawv ntawm qhov nkag, ob tug ntxhais nrog cov leeg nqaij, lub cev sleek, NW nyuam qhuav npog ntawm lub hauv siab thiab lub duav, tab sis nrog cov hlua kub ntawm lawv pob taws thiab dab teg, cooed:
  - Zoo li huab tais, koj, tus tswv, zoo nkauj,
  Qhov no yog qhov pom tseeb npaum li cas!
  Ravarnava pouted thiab hais hauv kev pom zoo:
  - Kuv pom zoo, kuv yog los ntawm cov yug ntawm cov neeg uas tau siv los txib. Tam sim no koj tau los ua ib tug neeg hais lus. - Thiab lub zog thawb nrog lub xib teg dav ntawm lub xub pwg nyom. - Okay, mus, koj tau ua haujlwm zoo.
  Npananpas ua siab ntev tso cov Ntshav tawm mus, ces yawned, tshuav tsawg heev ua ntej kaj ntug, nws yuav tsum tau pw tsawg kawg yog me ntsis. Txawm hais tias nws tau yug los hauv lub ntiaj teb uas lub teeb pom kev zoo hloov pauv thaum hmo ntuj, thiab thaum muaj plaub npaug ntawm lub hli nws yog lub teeb zoo li lub ntiaj teb nyob rau hnub ntshiab, tab sis tseem, lub voj voog yog voj voog. Rhythms nruab hnub thiab hmo ntuj.
  Thiab txawm tias cov ntxhais zoo nkauj ntawm qhov nkag, uas ua rau lawv lub ntsej muag sapphire thiab emerald thiab ua si nrog cov leeg ntawm lawv txhais tes thiab ob txhais ceg, tsis zoo siab.
  Txawm li cas los xij, yog tias koj saib cov vuas ntawm kev zoo nkauj abs, ntawm cov txiv hmab txiv ntoo siav ntawm nws ob lub mis, qhov twg cov ntaub nyias nyias tsuas yog npog lub txiv mis liab, ces tus tub rog zoo li no yuav tsa cov neeg tuag. Thiab yog hais tias koj kuj saib lub ntsej muag ntawm beauties. Lawv kuj tseem hluas thiab. Muaj cov tshuaj ntsuab tshwj xeeb uas ua rau cov ntxhais laus laus zuj zus, yog li txawm tias muaj hnub nyoog tsib caug lossis rau caum xyoo lawv tuaj yeem pom cov hluas, tshiab, tsis muaj wrinkles lossis cov hniav lwj. Muaj tseeb, tinctures yuav tsis ua rau poj huab tais tsis txawj tuag, tab sis lawv tuaj yeem ua rau kev laus.
  Edward xav tias hauv ntiaj teb lawv tsis tuaj yeem ua qhov no. Tsuas yog tias kev phais yas tau ua rau cov poj niam thiab txiv neej, thiab tom qab ntawd tau nyiaj ntau dua. Tus tub xav tias cov hluas nyob mus ib txhis yog qhov zoo. Txawm li cas los xij, koj yuav tsum tsis txhob ua menyuam yaus.
  Lub nkoj majestic sailed mus rau hauv lub hiav txwv, lub wreckage ntawm lub sunken nkoj twb tseem ntab rau ntawm nws, thiab feem ntau ntawm cov phom twb nyob rau hauv qab thiab divers, los yog ntau precisely, cov neeg ntawm ntau haiv neeg uas coj lub luag hauj lwm, unsuccessfully sim. kom tau cov phom puas. Thiab nrog kev txaus siab ntau dua, cov nyiaj txiag thiab lwm yam khoom muaj nqis nyob hauv lub nkoj.
  Tag nrho cov no tau pab los ntawm ntau tus ntxhais qhev nrog qhov tsawg kawg nkaus ntawm cov khaub ncaws, tab sis nrog cov plaub hau lush, blond, ci heev. Thiab tag nrho nrog impeccable cov duab. Cov tshuaj ntsuab hauv zos tsis tsuas yog rejuvenated cov neeg sawv cev hauv zos ntawm kev sib deev ncaj ncees rau lub sijhawm, tab sis kuj ua rau lawv cov duab flawless.
  Tau kawg, khau tsuas yog thab cov qhev xwb, zoo li cov tub qhe qhev hauv cov pob tw ua luam dej, uas tseem tanned thiab lean thiab ua haujlwm ntawm no.
  Tus tswv xeev Frady raug mob taub hau. Hmo ntuj, qhov tseeb, tau dhau los ua npau suav phem; kev zoo nkauj thiab kev txaus siab ntawm lub nkoj ntawm Contrabass faj tim teb chaws, lub nkoj sib ntaus sib tua "Incinerating," ya mus rau saum huab cua. Tam sim no lub cargo tej zaum yuav ncua sij hawm nyob rau hauv qhov chaw nres nkoj, tsawg kawg kom txog rau thaum lwm yam escort ships tuaj txog. Qhov no tsis yog qhov phem heev, tab sis qhov tseeb tias lub nkoj zoo li no ploj hauv nws lub nroog, tus huab tais thiab huab tais ntawm Contrabass yuav xav li cas rau qhov no? Raws li cov nom tswv sycophantic yuav nthuav qhia nws, hauv qhov no koj yuav tsis tau mus nrog kev tawm haujlwm ib leeg.
  Nws yog qhov zoo uas ntau tus ntxhais qhev thiab hmo ntuj zoo nkauj tau muaj sia nyob, uas tau pab ua qee qhov kev nplij siab rau qhov poob.
  Tab sis txiv neej qhev tuag zoo li yoov. Thiab twb muaj qhev ntau dhau lawm. Qhov no yog qhov tsis txaus ntawm cov txiv neej hauv ntiaj teb no. Thiab cov temperamental kev zoo nkauj no twb tsim txom nws, hnav nws tawm, koj xav tias zoo li ib pab tsiaj ntawm mammoths tau trampled koj.
  Los ntawm nws lub palace ua los ntawm liab marble, nws yuav luag faus. Ib lub nkoj zoo nkauj, yog li nco txog qhov uas Papyrus don Grabber mus ua pauj rau cov harpers, nthuav nws cov nkoj. Muaj tseeb, nws txav mus qeeb, tab sis qhov no tau piav qhia los ntawm qhov tsis txaus ntseeg uas tau kav hauv lub bay.
  Ntau tus ntxhais qhev tau tso tseg ntau yam ntawm lawv cov hneev taw liab qab, ntawm cov xim sib txawv, ntawm lub pob zeb ntawm lub pier. Lub cev ntawm cov beauties ci ntsa iab nrog hws, zoo li cov neeg sawv cev ntawm kev sib deev ncaj ncees zoo li ua los ntawm cam khwb cia tooj liab. Nrog lawv cov yam ntxwv nqaim duav, lub duav dav, lub mis ruaj khov, lub ntsej muag zoo nkauj thiab lub qhov ncauj puv ntawm cov hniav. Yog lawm, cov ntxhais cov hniav puas tuaj yeem kho tau siv cov tshuaj pleev tshwj xeeb? Yuav ua li cas txog txiv neej? Lawv txaus siab nrog cov plug-in. Thiab ntawm no, tej zaum, tshwj xeeb tshaj yog cov neeg laus, muaj kev khib siab heev uas lawv tau ua kom qis dua.
  - Huab Tais Tswv Ntuj hnov peb tej lus thov. "Tus tswv xeev cooed, tsa nws pob muag tuab. - Thaum lub sij hawm nyuaj ntawd, kev pab tuaj. " Nrog rau tus cwj pwm tsis zoo, tus tub rog hu ua tus txiv neej nruab nrab hnub nyoog zoo nkauj. - Hav, Foshange , npaj ib lub rooj loj, kuv yuav caw tus admiral mus rau lub palace.
  Tus neeg laus ko taw tau hneev taw thiab pib qw rau cov tub txib thiab cov qhev, thiab tus tub qee zaus, yuam kom lawv maj nrawm npaj pluas tshais zoo.
  Cov ntxhais flashed lawv ob txhais ceg liab qab thiab hu nkauj:
  Lub hiav txwv phem tsis muaj dej,
  Thiab lub plab tsis muaj zaub mov ...
  Wb ua ncuav qab zib
  Thiab cawv txiv hmab los ntawm lub kub kub!
  khav theeb tau pom rau txhua tus . Tuav ib tug zoo xws li cov kev qhuab qhia nruj, cov cuav ob bassists , tab sis nyob rau hauv kev muaj tiag pirates, lined nyob rau hauv parade av, ci ntsa iab, ua tib zoo torn armor. Txawm tias cov ntxhais, nyob rau lub sijhawm no, tsis kam hnav cov khau khiab thiab cov tsho tiv no nrog cov kaus mom hlau uas tsis zoo rau hnav thaum tshav kub kub. Ces tus hnav khaub ncaws zoo kawg nkaus Ravarnava nqis los. Nws tau nrog Poland tus tuav ntaub ntawv , uas yog qhov txawv ntawm nws lub peev xwm pov riam thiab, ib txwm, los ntawm tus tub rog Eduard Sturgeon, uas coj lub luag haujlwm ntawm tub qhe tub qhe. Qhov tsis txaus siab tshaj plaws yog tias kuv tseem yuav tsum hnav khau tawv tawv patent. Txij li thaum lub ntees yog solemn, nkag mus rau qhov chaw nres nkoj, thiab nws tsis yog ib tug yooj yim tub qhe, rau kev pab tsom iav, tab sis, theej tus kheej. Ob tug siab , plaub tub rog tub rog nqa tom qab nws lub hauv siab uas muaj kub.
  Ib lub orchestra maj nrawm sib sau ua ke ntawm qhov chaw nres nkoj thiab pib ua si hysterically. Tom qab ntawd maj mam cov suab paj nruag theem tawm thiab cov suab tau zoo sib xws.
  Ib tug tub ceev xwm tau khiav tawm mus rau lub rooj sib tham, ua tib zoo mloog cov epaulettes, nws hais lus zoo thiab hais tias:
  - Kuv thov koj foom koob hmoov rau saum ntuj ceeb tsheej, Mr. Admiral. Tus tswv xeev twb tos koj lawm.
  Ravarnava condescendingly yoj nws tus ntaj-paw:
  -Txoj kev yooj yim, qhia rau Huab Tais Ntuj tias kuv twb mus lawm.
  Lub palace ntawm tus kav nroog tau nyob hauv qhov tob ntawm lub vaj luxurious. Ntawm qhov nkag tau sawv ntsug ob lub lizards loj nrog phom ntawm lawv nraub qaum, thiab ib tug ntxhw cactus tau noj nyob deb. Ncaj nraim ntawm qhov nkag mus rau hauv lub palace loj hlob ob kaum-meter-siab carnations nrog ib tug bud nyob rau hauv uas tsis tau tsuas yog lub slender tomboy Edward, tab sis kuj ib tug neeg laus txiv neej yuav yooj yim nkaum.
  Muaj ntau tus nkauj qhev zoo nkauj, uas tau txawv ntawm cov qhev los ntawm cov hlua tes ntawm lawv lub dab teg thiab pob taws, thiab paj ntaub zoo nkauj ntawm cov ntaub thiab tunics. Thiab tsuas yog cov neeg ua haujlwm siab heev hnav khau khiab nrog lub pov haum.
  Cov neeg zov nrog hmuv thiab crossbows ntawm qhov nkag tau sib cais. Nws yog tseeb hais tias muskets tseem tsis tau fashionable. Lub palace nws tus kheej ua ib qho kev xav zoo; lub qhov rais dav muab nws zoo siab. Muaj ntau cov duab kos duab, riam phom, thiab daim thaiv npog nrog ntau lub tsho ntawm caj npab dai rau ntawm phab ntsa . Tus tub Edward taug kev tom qab Ravarnava thiab winced me ntsis raws li nws tus tshiab footman khau khi nws tsis muaj kev hlub tshua. Nws twb tau siv sij hawm los qhia tawm nws cov pob taws liab qab uas nws tsis nco qab tias cov khoom phem no, raug txim muaj nyob, mob rau cov menyuam ko taw ntawm ib tug tub nyob mus ib txhis.
  Qhov tsuas yog kev nplij siab yog tias cov tub qhe saib nws nrog kev qhuas, thiab tsis yog nrog kev thuam, yog tias nws yog, li niaj zaus, taw liab qab thiab luv luv lossis lub cev ua luam dej. Thiab nws tsis kaj siab nyob rau hauv lub cev, lub cev nqaij daim tawv hws, thiab lub tsho cambric txwv kev txav mus los. Yog lawm, koj twb muaj qee yam xwm txheej. Yog li ntawd nws yog qhov zoo dua los ua kev zoo siab rau lawv.
  Plaub tug ntxhais txawm txhos caug ntawm ib lub hauv caug ua ib lub cim ntawm kev hwm. Tsis yog rau nws, ntawm chav kawm, tab sis rau Ravarnava, tab sis nws tseem zoo.
  Tab sis tus tswv xeev nws tus kheej yooj yim nco qab. Heev tuab, tab sis sim nyob twj ywm upright. Nyob rau hauv ib lub suab mos mos heev, tus kav ntawm cov cheeb tsam ib puag ncig tau hais tias:
  - Kuv zoo siab txais tos cov qhua zoo li no.
  Ravarnava ceremoniously teb rau kev coj ncaj ncees:
  "Kuv kuj ua tsaug rau txoj hmoo uas tau xa kuv mus ntsib lub tsev tos txais zoo li no."
  Tus tswv xeev, sim ua kom nws lub suab nrov dua, hais tias:
  "Lub sijhawm dhau los, O tus neeg hwm Don Papyrus, koj tsis kam mus xyuas kuv lub tsev, hais txog qhov xwm txheej ceev. Tam sim no koj tau ua rau peb hwm.
  Cov tub txib siab, raws li tau pom los ntawm lawv cov khau khiab nrog pebbles thiab siab heels, tau hais tias:
  - Vivat rau Admiral zoo!
  Ces Ravarnava pom tau hais tias nws yuav luag muaj teeb meem, yuav ua li cas yog hais tias tus tswv xeev tau pom tus admiral no ua ntej. Qhov zoo tshaj plaws, nws yuav tau tos lub gallows, los yog ib yam dab tsi phem dua, piv txwv li, ib tug ncej, thaum lawv ntsia nws txhais tes thiab taw, los yog hluav taws, thiab nrog ib tug qeeb hluav taws.
  Cov lus teb, txawm li cas los xij, yog txias:
  - Yog, Kuv tsis khoom nrog cov haujlwm ua haujlwm. - Thiab ib lo lus tsis xav txog passionate. - Tab sis ntau npaum li cas koj tuaj yeem tsis quav ntsej kev tos txais qhua!
  Tus tswv xeev nug ntsiag to:
  - Yuav ua li cas koj ntoj ncig mus rau ntug dej hiav txwv ntawm pagan zog ntawm Harp mus?
  Ravarnava teb ua siab dawb:
  - Ci ntsa iab! Nws muaj peev xwm mus txeeb tau ib lub nroog nplua nuj heev , thiab tsis muaj kev poob zoo.
  Tus tswv xeev lub qhov muag dav dav.
  - Kuv vam tias koj lub npe tsis raug nthuav tawm, vim hais tias thaum peb tseem tsis tau ua tsov rog nrog Harp.
  Ntawm cov lus no, cov poj niam zoo nkauj thiab ntxim nyiam, dai nrog cov hniav nyiaj hniav kub, muab lawv cov ntiv tes taw rau lawv daim di ncauj liab qab:
  Ravarnava dua, tsis tau dag, teb tias:
  - Txhua yam mus zoo, Kuv txawm xav tsis thoob kuv tus kheej.
  - Puas yog tus booty nplua nuj? "Muaj kev khib hauv tus tswv xeev lub suab.
  - Tsis txom nyem, Vajtswv nws tus kheej pab peb. - Ntawm no tus thawj coj yuav tsum kov yeej nws tus kheej me ntsis. - Raws li lub cim ntawm peb txoj kev ris txiaj thiab kev ntseeg siab, peb muab rau koj lub hauv siab kub. - Ravarnava txawm nthuav nws txhais tes, ua kom pom kev siab dawb paug.
  Cov tub qhe tau ntaus lawv cov khau khiab siab heeled thiab qw nrov nrov:
  - Bravo! Lub koob meej rau tus admiral!
  Tus tswv xeev tau kov yeej los ntawm kev ntshaw. Thaum poob nws lub meej mom, nws maj nrawm rau hauv siab thiab qhib lub hau:
  - Bah, muaj hmoov zoo ntawm no. Tsis xav tias cov loafers rub nws nrog nyuaj li no. O Papyrus rau Grabber. - Tus nobleman nyo hau. - Kuv yog koj cov nuj nqis, thov txhua yam ntawm kuv.
  Tus thawj coj pirate teb bluntly:
  "Kuv xav tias qhov khoom plig zoo tshaj plaws yuav yog kev pabcuam rau lub kaus mom." Kuv hnov tias nag hmo koj poob lub nkoj tua rog Incinerator, muaj npe tom qab tus tub xeeb ntxwv ntawm peb tus huab tais loj tshaj plaws. Kuv ntseeg tias qhov no yog qhov ua rau muaj kev ntxhov siab dhau lub sijhawm thaum lub peev xav tau nyiaj txiag.
  Tus tswv xeev yws tias:
  - Koj hais yog lawm.
  Cov tub qhe zoo nkauj tau nyo taub hau. Brooches ua los ntawm emeralds, rubies, thiab pob zeb diamond sparkled nyob rau hauv lawv cov plaub hau.
  Ravarnava hais tias:
  - Yog li ntawd, kuv thov kom hloov cov lus txib thiab escort ntawm xws li cov khoom muaj nqis rau kuv. Kuv, ntawm qhov tod tes, muaj phom txaus los tawm tsam nws los ntawm kev tawm tsam pirate.
  Tus tswv xeev zoo siab ua tiav txhua qhov kev thov ntawm tus admiral:
  - Tau kawg, kuv yuav muab rau koj nrog txhua lub zog tsim nyog. Kuv xav tias nrog tus tub rog zoo li no, peb cov khoom thauj yuav zoo li nyob hauv Vajtswv txhais tes.
  Cov ntxhais zoo nkauj nod taub hau zog. Brooches thiab pob zeb diamond tsej sparkled. Edward xav tias tus tswv xeev yuav tsum muaj nyiaj nplua nuj yog tias nws tus tub txib hnav khaub ncaws zoo li tus ntxhais huab tais thiab zoo nkauj heev uas koj tsis tuaj yeem hle koj ob lub qhov muag.
  Ravarnava tawg nws ntiv tes:
  "Tom qab ntawd peb yuav caij nkoj tam sim."
  babbled dua :
  - Tsawg kawg noj tshais, Admiral. Ua peb lub meej mom, dhau li ntawd, cov nkoj kuj xav tau sijhawm los sib sau ua ke.
  Cov tub qhe tau nyo hau thiab cooed:
  - Zoo siab txais tos, oh tus zoo!
  Tus thawj coj ntawm filibusters condescendingly hais tias:
  - Zoo, ua li cas, me ntsis refreshment yuav tsis mob.
  Ravarnava tsis xav kom muaj kev xav tsis thoob los ntawm kev nrawm nrawm, thiab feem ntau yuav, tus tswv xeev lub rooj noj mov yuav zoo heev.
  Tus zoo nraug thiab ntse Edward tus tomboy raug tso tawm sab nraum lub qhov rooj zoo li ib tug tub qhe, thiab tus thawj coj cuav raug coj zoo li huab tais nws tus kheej. Cov ntxhais tau tshwm sim, kuj zoo nkauj thiab hnav ris tsho, tab sis tsis muaj pob taws kom tsis muaj suab nrov los ntawm kev khob ntawm cov xim marble vuas. Tus tswv xeev ua tus taw. Thiab cov tub txib tseem ceeb kuj tau ua tib zoo tshem lawv nkawm khau, muab tso rau hauv ib lub thawv tshwj xeeb siv lead ua thiab pib ua hauj lwm liab qab. Lawv cov kev txav nrog cov leeg liab qab tau ua ntau softer, smoother thiab ntau graceful. Xws li cov tais diav tau txais kev pab, txawm tias qhob cij thiab khoom qab zib ci hauv cov duab ntawm lub nkoj caij nkoj thiab cov vaj ntxwv vaj ntxwv. Zoo nkauj nteg tawm daim ntawm tws ntses, nqaij, zaub, txiv hmab txiv ntoo thiab ntau yam seasonings nyob rau hauv ib tug zoo nkauj qauv. Thiab cov cawv txiv hmab yog qhov zoo heev, txaus siab rau tus tswv ntawm cov tub sab. Yog lawm, muaj kev sim siab txaus kom nyob ntev dua.
  Ravarnava noj mov rudely, zoo li lub xeem lout tsis paub ethiquette. Lawv pib ua tib zoo mloog nws, tab sis tus tswv xeev nws tus kheej ua txuj tias txhua yam mus raws li qhov yuav tsum tau ua.
  Tom qab ob peb lub fwj kim heev, Ravarnava tsis poob nws lub taub hau, nws lub cev tseem ua yeeb yam, tab sis nws tus nplaig tau dhau los ua mobile thiab yuav tsum tau ua haujlwm.
  Tsis xav txog ob zaug, tus pirate pib hu nkauj, nws lub suab bass thaj tsam sib sib zog nqus, qee tus tub ceev xwm tam sim no pib hu nkauj, thiab ntau tus ntxhais qhev pib seev cev nrog lawv ob txhais ceg liab qab;
  Koj puas npaj taug qab kuv?
  Tsis txhob tso rau hauv rags nrog koj lub hnab!
  Yog li ntawd cov tsiaj nyeg ntws zoo li zib mu,
  Yog li ntawd tus dej ntws nrog kub!
  
  Txhawm rau ua qhov no koj yuav tsum ua qhov no
  Yog li ntawd tus npib tsib xee hloov mus ua tsis muaj nqis!
  Yog li ntawd peb txhua tus ua tau
  Npog txoj kev nrog cov ntaub pua plag ntawm lub cev!
  
  Au, koj yog pirates, kuv cov menyuam,
  Tsis yog qee qhov hla - xoom!
  Txhua tus ntawm koj yog tus hero,
  Sai sai, Kuv yuav nyiag lub shit!
  
  Boarding yog rau cov txiv neej,
  Tsis txhob saib yog vim li cas rau swb!
  Nws yog qhov zoo dua los ua kev seev cev
  Kuv ntseeg tias koj tus ntsuj plig tsis tau ploj mus!
  
  Kuv yuav coj koj tawm tsam, phooj ywg,
  Peb yog pirates - tsev neeg!
  Peb yuav sib ntaus zoo li dab ntxwg nyoog
  Thiab tsis muaj lwm yam tswv yim!
  
  Muaj ib lub tswv yim, tab sis muaj ib qho tseeb,
  Txhawm rau rub cov tub lag luam lub hnab nyiaj ...
  Cov corsairs raug tawm tsam los ntawm ib tug horde,
  Peb yuav txiav txim siab rau cov nom tswv!
  Zaj nkauj no tsim suab nrov heev.
  Cov ntxhais nkauj xwb, txawm li cas los xij, luag thiab dhia zoo li dab ntxwg nyoog.
  Suav Santa Claus Don Paradny nkag mus rau hauv chav, nws tau lig rau tus tswv xeev txoj kev caw, thiab yog li ntawd nws thiaj li npau taws heev. Pom ib tug txiv leej tub loj hu nkauj ua qias neeg, nws nug nrog kev zoo siab:
  - Cov lus tso dag no yog dab tsi?
  Tus tswv xeev teb tias:
  - Koj pom tus papyrus loj tshaj plaws rau Grabber!
  - Dab tsi ntawm Don Grapper yog qhov no? - Tus suav tau npau taws, stomping nws khau rau ntawm marble. - Nws tsuas yog taum buffoon xwb.
  - Nws tsis tuaj yeem yog, nws muaj epaulets. - Tus tswv xeev yws yws, txo nws lub taub hau thiab blushing tob.
  Cov ntxhais ua hauj lwm ntawm lub rooj thiab seev cev tango, zoo nkauj, liab qab, leeg, tanned ob txhais ceg thiab zoo-proportioned, zoo-proportioned, kis las lub cev, howled:
  - Aw, uh, uh! Peb nqes mus!
  Tus suav yelled lub plawv-rendingly:
  - Yog li tus neeg rog rog no yog ib tus neeg dag ntxias, kuv tau ntsib tus thawj tswj hwm ob peb zaug, nws txawv kiag li ntawm tus hnav ris tsho gorilla.
  - ntes nws! - Tus tswv xeev tau qw, sim zais nws txoj kev txaj muag.
  Ntau tus ntxhais nkauj qhe tau ntaus lawv cov liab qab, zoo nkauj heev taw, twirled lawv lub duav, co lawv busts thiab qw:
  - Thiab tus ntawd! Thiab tus ntawd!
  Ntau tshaj ib zaug, tus tub hluas uas nyob mus ib txhis Edward pom tau hais tias tej yam tsis zoo, ntaus ib qho kev sib tw thiab muab hluav taws kub rau qhov npaj ua ntej. Lub hauv siab tsuas yog npog rau sab saum toj nrog ib txheej nyias ntawm kub, los yog, txawm tias plua plav nrog cov hlau daj, npib, thiab hauv qab thiab hauv nruab nrab muaj cov hmoov phom. Cov tub ntxhais hluas tab sis tsis tshua muaj caij nyoog tub rog, tsuas yog nyob rau hauv rooj plaub, muab txoj hauv kev khiav. Ntxiv rau, tau kawg, txuag cov hlau muaj txiaj ntsig thaum koj muab kev lag luam nrog kev txaus siab. Los yog theej, koj ua, thiab ua tiav, ob txoj haujlwm. Qhov tawg yuav tsum yog lub teeb liab rau kev tawm tsam dav dav los ntawm cov pirates. Tag nrho pawg ntawm cov plaub hau tiv thaiv nyob rau hauv armor, ob leeg tib neeg thiab okrov , twb khiav mus rau lub qhov rooj, thiab Eduard Osetrov cuam lub hauv siab ntawm lawv. Nws muab tag nrho nws txoj kev poob siab thiab npau taws rau hauv qhov pov tseg, yog li cov khoom hnyav hnyav tau ya mus deb heev.
  Tsis tas li ntawd, tau kawg, kuv tsis xav kom zoo nkauj heev, ib nrab-liab qab, cov hluas nkauj uas muaj lub qab ntxiag, muaj ntxhiab tsw qab kom raug mob. Lawv twb dhia thiab quaj, thiab txawm squealing nrog zoo siab. Yog, qhov pom tsawg kawg nkaus tau brewing.
  Ib tug ntawm lawv squeaked:
  Tus neeg dag ntxias peb,
  Nyob rau hauv nws txhais tes yog lub hnab ev ntawv ominous ...
  Thiab yog tias leej twg coj nws -
  Nws yuav tau koob meej thiab koob meej!
  Qhov tawg tau txaus ntshai, ob peb kab sib tsoo, ntau tshaj li peb caug tus neeg raug tua, thiab lub foob pob tawg tau cuam tshuam Eduard Sturgeon tiv thaiv phab ntsa nrog lub club huab cua, yuav luag flattening cov tub ntxhais hluas thiab agile warrior.
  Cov pob txha muaj zog crunched, tab sis qhov no tsuas yog npau taws Edward, waving nws rab ntaj, nws maj nrawm mus ua kom tiav cov yeeb ncuab tseem muaj sia nyob. Ravarnava kuj tsis nkim sij hawm, pov lub rooj thiab tsoo tus tswv xeev, nws rub tawm saber thiab ya ntawm lub suav.
  Ib tug kub duel tsoo tawm ntawm lawv.
  Cov tub qhe qhev liab qab tau sib cais, txiav txim siab tias kev tsov rog tsis yog poj niam ua lag luam. Yog, thiab lawv tuaj yeem ua rau koj raug mob tsis tau. Thiab yog li ntawd, leej twg yeej yog tus tswv.
  Qhov tseem ceeb tshaj plaws ntawm lawv, tsuas yog ib tus uas tseem nyob hauv khau siab heeled, hais tias:
  Leej twg yog huab tais, qhov tseeb, nws tsis muaj teeb meem rau peb,
  Yog li sib ntaus bravely, txiv neej!
  Santa Claus qw, hawb pob zoo li lub gramophone tawg:
  - Koj shabby gorilla, Kuv yuav chob koj txoj cai los ntawm kuv rab ntaj.
  Ravarnava qw hauv teb:
  - Rooster, Kuv yuav txiav koj lub taub hau.
  Lub superiority ntawm pirate tus thawj coj nyob rau hauv qhov siab thiab qhov hnyav tau tshwm sim nyob rau hauv ib tug haib tshuab los ntawm ib tug loj saber, nws txiav rab ntaj, thiab ces yuav luag txiav nws tus nrog sib ntaus nyob rau hauv ib nrab.
  Muaj tseeb tiag, thaum nws tuag, cov suav maj mam khawb nws lub plab nrog cov pob txha ntawm nws rab ntaj, thiab ntshav pib tshwm.
  Txawm li cas los xij, qhov no tsis tuaj yeem nres Ravarnava; nws txuas ntxiv mus rau sab laug thiab sab xis. Cov neeg saib xyuas tau maj nrawm rau ntawm nws, thiab, tau txais lub tshuab zoo, txiav txim siab. Lub foob pob tawg tawm ntawm lub qhov rooj thiab, pom tus tub hluas sib ntaus sib tua, tus thawj coj tau nrawm rau ntawm nws.
  Tus tub rog tub rog tau ncaws tus neeg saib xyuas hauv puab tais nrog lub zog zoo li ntawd nws ya mus, thiab tua ob leeg nrog nws lub kaus mom hlau ib zaug.
  Cov ntxhais nkauj xwb npuaj tes rau lub sijhawm umpteenth thiab chirped:
  Bravo, siab, bravo!
  Lub koob meej! Tub - yeeb koob!
  Edward tus tomboy qw nrov nrov:
  - Ataman, khiav tawm ntawm no, kuv yuav ntes lawv.
  Ravarnava, tau txiav lwm tus yeeb ncuab, yws tias:
  - Peb cov phooj ywg yuav los sai sai no, tab sis peb yuav tuav ib yam dab tsi.
  Siv ob txoj kev ntsia hlau, tus tub terminator Eduard txiav peb ntawm lawv ib zaug thiab sawv ntawm tus thawj coj. Tus tub ntxhias tias:
  - Qhov tseem ceeb tshaj plaws yog tsis siv muskets.
  Los ntawm sab nraud koj tuaj yeem hnov lub nkoj tua hluav taws, tom qab ntawd tig rov qab thiab tua hluav taws dua.
  Cov ntxhais nkauj qhev qw thiab squealed nrog zoo siab, stomping lawv ko taw, thiab ua kom lub suab nrov, lawv pib hnav khau thiab khau khiab siab heels.
  Edward tus tomboy tau ua qhov tsis sib xws thiab rub tawm nws cov khau ntxub. Nws cuam nws pob taws mus rau hauv lub qhov muag ntawm ib tug ntawm cov tub ceev xwm sim mus hla. Hmoov zoo, pob taws yog nyiaj thiab ntaus nyuaj, lub qhov muag ya tawm, dai ntawm lub paj hlwb.
  Cov ntxhais nkauj xwb qw nrov nrov tias:
  - Bravo! Bis! Bravo! Bis!
  Thiab qhov tseem ceeb tshaj plaws ntawm lawv muab:
  - Tus me tub,
  Lub sijhawm no peb nrog koj!
  Koj yog ib tug me nyuam txias
  Koj ncaws txhua tus nrog koj txhais ko taw liab qab!
  Thiab qhov tseeb, pob taws liab qab ntawm tus tub terminator tsoo lwm lub puab tsaig.
  Raws li cov pirates ntseeg, xav tsis thoob tso cai rau lawv mus ntes ib nrab thiab ua kom cov yeeb ncuab tua phom ib nrab. Lub garrison ntawm lub fortress poob nyob rau hauv lub millstone, ntau cov tub rog raug tua tam sim ntawd, lawv poob tsis txawm paub txog qhov txaus ntshai. Yuav luag peb puas tus tub sab hauv hiav txwv sib ntaus sib tua tau khiav mus rau hauv lub nroog. Cov tub rog contrabass tuag nyob rau hauv pua pua, tsuas yog ob peb ntawm lawv raug rho tawm los yog sim tawm tsam.
  Cov tub rog tawv tawv Edward thiab Ravarnava, thiab ob tug lwm tus pirates, tsis sawv ntsug, tab sis mus rau qhov kev tawm tsam, cov neeg saib xyuas lub palace sai poob rau hauv kev ntshai. Lawv twitched thiab thim rov qab, pov lawv lub cev tuag saum cov ntaiv marble. Cov ntxhais pib pab cov pirates. Lawv pov nkawm khau, khau khiab, cov tais, cov khob kub hnyav hnyav, diav rawg thiab riam ntawm cov neeg zov.
  Tus tub rog tub rog hluas tau mus rau hauv kev npau taws heev, zoo li nws tsis tau muaj cua daj cua dub hmo ntuj, thiab tom qab tshem ob peb chav, lawv tsoo tawm ntawm lub tsev muaj yeeb yuj, qhov chaw zoo li txawm tias cov phab ntsa exuded menace.
  Tom qab txiav peb, Edward tus tomboy ntsia ib ncig ntawm ib ncig nrog ib tug dav dawb hau ntsia. Txhua qhov chaw ze tshaj plaws rau lub nroog tau raug hluav taws kub nyhiab; ntau cov duab tau pom, swarming zoo li ntsaum thiab sib tsoo.
  - Peb yeej yeej! Tam sim no qhov tseem ceeb tshaj plaws yog tias tsis yog ib lub npib kub ntab tawm ntawm peb txhais tes. - Tsis xav txog, kev sib ntaus sib tua tomboy, liab qab, npog hauv cov ntshav, nrog lub ntsej muag zoo nkauj, lub cev nqaij daim tawv (qhov tseeb, nws rub tawm nws tus tub qhe hnav khaub ncaws kom tsis txhob cuam tshuam, thiab nws yuav ua rau txaj muag rau cov tub ntxhais hluas corsair hnav lub siab! ), pom cov cim ntawm cov nyiaj-grubber. Catching Ravarnava qhov xav tsis thoob, tus tub terminator ntxiv:
  - Kuv xav ua tsis yog ib tug pirate xwb, tab sis kuv tab tom xav txog kev npaj kuv tus kheej lub koom pheej ntawm filibusters, thiab rau qhov no peb yuav xav tau nyiaj txiag.
  - Koj tus kheej lub tebchaws? - Ravarnava lub sij hawm no yawned tiag tiag thiab xuav los ntawm nws qhov ntswg dav. - Vim li cas nws nyuaj heev, me nyuam? Kev khiav ib lub teb chaws yog qhov tho txawv tshaj plaws hauv ntiaj teb.
  Edward tawm tsam qhov no:
  - Kuv tsis xav li ntawd, kuv nyiam ua si cov tswv yim nrog kev tswj tub rog-kev lag luam. Nws zoo siab heev uas xav tias zoo li huab tais lossis huab tais.
  Tus tub ntsia ntawm txoj kev ntshav uas tshuav los ntawm nws lub zog, tab sis yuav luag me me ceg. Kev xav flashed - cov neeg kawm puas yuav ua raws li tus neeg uas raug puas tsuaj mus ib txhis zoo li menyuam yaus, txawm tias muaj cov leeg zoo li cov hlau hlau?
  Ravarnava blinked stupidly:
  - Kuv tsis nkag siab ib yam dab tsi txog qhov koj tab tom tham txog. Txawm hais tias koj yog, feem ntau, txoj cai, lub hwj chim qab zib thiab koj xav kom tsis txhob haus dej haus no hauv koj lub caj pas. Tab sis lub luag haujlwm rau ib qho kev ua kuj nce ntxiv.
  Tus tub hluas tub rog Edward chuckled me ntsis feignedly teb:
  - Nws tsis ntshai kuv. Cia peb ua kom nrawm dua, txwv tsis pub kev sib ntaus sib tua yuav tshwm sim yam tsis muaj peb.
  Fledgling nyob rau hauv tsos, tab sis seasoned nyob rau hauv kev lag luam, lub corsair khiav mus rau pem hauv ntej. Cov seem ntawm lub garrison tiv thaiv desperately, txhua leej txhua tus paub lub siab phem ntawm cov pirates, uas feem ntau tsis coj cov neeg raug kaw, thiab yog hais tias lawv ua, lawv muag lawv mus rau hauv kev ua qhev siab phem, thiab tej zaum pauv lawv rau trinkets, plhaub, thiab tej zaum kub ntawm rau- armed cannibalistic savages uas suav hais tias tib neeg nqaij txaus ntshai delicacy. Txawm li cas los xij, qhov no tsuas yog ua rau lub siab ntev, txij li cov pirates muaj zog dua hauv kev sib ntaus sib tua. Tsis tas li ntawd, lub taub hau ntawm garrison, General Kosalapenko , raug tua thaum pib ntawm kev sib ntaus sib tua, thiab tsis muaj leej twg los hloov nws, txij li thawj tus pab cuam, Colonel Varatt , tau tsoo lub taub hau los ntawm Saib nrog qhov tseeb. tua los ntawm ib tug musket.
  Thiab tom qab ntawd cov qhev, ua ntej ntawm tag nrho cov, cov tub thiab cov ntxhais, pib pab cov pirates thiab pov pob zeb, vuas, thiab iav shards ntawm lawv cov tswv ntxub.
  Ib lub kaum os lizards nrog phom txiav txim siab los tawm tsam. Lawv muab cov hlau ntse ntse rau ntawm ob sab thiab tua cov phom loj rau saum. Qhov no ua rau qee qhov kev puas tsuaj rau corsairs. Edward yog thawj tus khiav mus rau lizard, thaum lub sij hawm sib ntaus sib tua tus me nyuam tub yog heev impressive, thiaj li hais tias nws khob tus yeeb ncuab tawm ntawm lub ru tsev nrog nws ob txhais taw, ncaws tawm cov khau uas txiav nws ob txhais taw thiab yog li ntawd ya mus zoo li ib tug falcon. Dhia mus rau nws nraub qaum, nws txiav ob tus neeg tua phom hauv ib qho kev poob qis, tom qab ntawd, hloov nws lub hom phiaj, rushed ntawm ob lizard. Nyob rau hauv nws nrawm, tus tub txiav nws txhais taw liab qab, tripping rau hlau. Txawm li cas los xij, lub qhov txhab yog superficial, thiab thaum tshav kub kub ntawm kev sib ntaus sib tua nws tsis tau xyuam xim rau nws.
  Tus so, pom no "ninja," rushed rau lawv heels.
  - Kuv yuav tsis cia koj tawm mus! - Yellowed, dhia siab dua, agile thiab playful Edward. Txawm li cas los xij, cov lizards tau hloov mus rau qhov tsis tshua muaj siab, nquag txav lawv cov paws, lawv nrawm nrawm mus rau tom hav zoov. Txawm hais tias tus tub hluas frantic ceev npaum li cas, nws tswj kom ntes tau tsuas yog ib tug tsiaj nyaum, ua tiav cov neeg caij tsheb. Lwm tus whipped lawv "nees" nrog tag nrho lawv lub zog. Ces Edward tus thab plaub muab nws rab ntaj, nws chob lub pob tw thiab daig. Tus tsiaj tsuas nce nws pace.
  - Zoo, tsis ua li cas, nco ntsoov lub sprint thiab tuag, tab sis ntes tau.
  Los ntawm sab nraud nws yog qhov lom zem los saib cov carcass khiav tawm ntawm ib tug txiv leej tub uas zoo li tsis muaj ntau tshaj li kaum peb xyoos, qhov tseem ceeb yog ib tug me nyuam tub ntsej muag. Kev npau taws, nws lub cev tag nrho tau txav mus nrog cov leeg rippling, zoo li lub hiav txwv nthwv dej, Edward tau nrawm dua, hmoov zoo rau nws hav zoov pib, thiab cov tsiaj reptiles loj hlob qeeb. Thaum kov yeej tus yeeb ncuab, tus tub rog tub rog tau rub tawm nws rab ntaj, ces dhia ntawm tus Tsov tus tw.
  Tus dab ntaus ib tsob ntoo xibtes thiab pov tawm tomboy Edward. Tus tub Terminator tsoo mob hnyav rau hauv ib pawg ntawm cov ntoo pos. Ntses pos daig rau hauv lub cev, tho daim tawv nqaij. Tab sis nws tsuas ua rau tus txiv neej npau taws xwb. Tom qab muab pov tseg ntawm nws cov khoom tawg, cov khaub ncaws los ntshav, nws tseem hnav lub tsho T-shirt thiab ris pob tshab, tawm hauv lub cev nkaus xwb. Tus me nyuam tub tau sau nws lub zog thiab, rub mus rau txoj hlua zoo li txoj hlua, nws, zoo li Tarzan, nrog lub suab qw nrov, ua rau dhia loj heev, tom qab ntawd, ntes lwm ceg thib ob thiab siv cov txheej txheem "cracked millstone", txiav tawm lub taub hau. ob fighters, unsuccessfully waving lawv sabers.
  - Zoo, lwm tus neeg khiav tawm! Yog tias koj cia siab zais, nws yuav tsis ua haujlwm. - Hais tus invincible Eduard lub hooligan, winking, thiab khaws nws pace. Tom qab nws nrhiav tau ib txoj kev tshiab ntawm kev thauj mus los, ntes lizards los ua ib qho yooj yim.
  - Kuv yog liab! - Nws qw. - Hyperraus ! - Qhov ntawd yog lub npe ntawm tus phab ej ntawm zaj duab xis, tus neeg siab phem uas rhuav tshem cov ntaub ntawv ntawm Tarzan outdated.
  Tom qab ntawd nws nrawm nrawm, ua rau dhia qus uas txhua tus liab yuav khib. Ob peb zaug cov fighters tua dig muag, tab sis tib lub sij hawm nco. Swift raws li ib tug cheetah, Edward tus tomboy luag nyob rau hauv lawv lub ntsej muag. Thaum kawg cov neeg tawm tsam raug tua, tus tub rog tub rog zaum ntawm lub pas dej ntawm lizard thiab taw nws ncaj nraim ntawm lub nroog, sim tawm hauv hav zoov sai sai. Txij lub sij hawm, cov grins ntawm plaub-tub rog gorillas gleamed nyob rau hauv cov ceg, tab sis lawv tsis tau twv mus tua ib tug tub rog tub rog, txawm ib tug me me. Tsis tas li ntawd, cov tsiaj no tsis yog ruam tag thiab pom tias Edward tau ua phem rau cov tub rog loj dua li nws tus kheej.
  - Vim li cas macaques luag ntxhi, nws nyuaj rau koj los lo koj lub qhov ntswg ntawm no. - Tus tub rog tub rog tau yoj nws rab ntaj, tab sis cov primates tsis succumb rau provocation.
  Thaum nws tuaj txog hauv nroog, kev sib ntaus sib tua yuav luag tag. Lub ntsiab lus kawg uas tsis tau coj mus yog lub tsev loj cuj hauv zos, qhov twg yog qhov tseem tshuav ntawm garrison tau nyem tom qab lub rooj vag siab, nrog rau cov neeg saib xyuas hnyav hauv zos, feem ntau yog cov neeg txawv teb chaws . Lawv nyiam thuam cov neeg raug kaw, tshwj xeeb tshaj yog cov poj niam, thiab yog li ntawd nkag siab tias lawv yuav tsis muaj kev hlub tshua.
  Warrior Edward, zoo li tus cobra nrawm, dhia tawm ntawm lizard thiab sawv ntawm lub rooj vag, ces xa ib rab phom mus rau hauv qhov chaw.
  Lub tshuab tau shaken, tawm hauv cov hlau, tab sis lub rooj vag muaj zog muaj sia nyob. Thaum thawb nws pob taws liab qab mus rau hauv lub qhov ntswg ntawm tus neeg tua phom nkag los ntawm sab xis, nws tau npog hauv cov ntshav thiab poob ntsiag to, tus tub rog Edward tus hooligan spat los ntawm nws cov hniav thiab pib reload lub cannon tsis mloog lus. Nws siv sijhawm ntau heev. Nyob rau hauv teb, xub ya ntawm tus txiv leej tub. Edward deftly dodged lub blasts, thiab txawm txiav down peb xub ntawm ya.
  - Zoo, koj puas tau txais cov kab?
  Kev txhaj tshuaj los ntawm cov muskets kuj tsis nco qab, txawm hais tias muaj ob peb hits ntawm daim tawv nqaij tuab ntawm lizard. Nws pib jerk hauv qhov mob, tab sis raug nres los ntawm tus dashing txiv leej tub.
  - Tsis txhob ntshai, rau koj cov tawv nqaij, cov no zoo li cov noob paj noob hlis. - Tus tub luag nyav.
  Tom qab reloaded lub cannon, tus tub rog tub rog tub rog tau siv ntau lub hom phiaj thiab ntaus lub hom phiaj rov qab. Lub cannonball bounced tawm dua.
  - Damn nws! Qhov riam phom no tsis muaj zog heev! - Edward tus tomboy tau cog lus, thiab tam sim ntawd ib qho kev xav zoo siab tuaj rau hauv nws lub taub hau.
  - Kuv mam li sim qhib lawv los ntawm sab hauv.
  Txawm hais tias sab nrauv, phab ntsa hauv tsev loj cuj saib tsis pom kev, nws pom tseeb tias nyob rau qee qhov chaw cov phab ntsa tau lwj thiab cov cib ua ntxhib, yog li ntawd, nrog rau qee yam dexterity, nws muaj peev xwm nce siab. Tab sis muaj ntau tus neeg saib xyuas, yog li lawv yuav tsis yuam nws tsoo. Txawm li cas los xij, nws tsis yog rau tsis muaj dab tsi uas Ravarnava muaj kev sib ntaus sib tua, nws tau hais tias:
  - Nqa cov rooj zaum, cav, nqa cov ntoo qhuav, peb yuav muab hluav taws rau cov yeeb ncuab. Thiab koj, yob lub "huab tais" sai dua
  Cov pirates, tsis xyuam xim rau cov xub thiab qee lub sij hawm musket txhaj tshuaj, teeb lub rooj vag rau hluav taws, tsim kom muaj " pas pa taws ."
  Lwm tus tau rub lub laub npog nrog cov taws kub hnyiab nrog rab phom rab phom - qhov no yog hu ua "tus poj huab tais". Qhov hluav taws ua rau nws tsis tuaj yeem tua los ntawm nws nrog muskets. Nrog rau cov filibusters, cov ntxhais qhev hauv zos thiab cov tub hluas hauv cov pob tw ua luam dej nrog cov npe ntawm lawv lub xub pwg nyom thiab lub hauv siab sim pab lawv cov kev ywj pheej. Thaj tsam lawv raug kev txom nyem ua qhev thiab tsis ntshai pirates. Tom qab tso tus "huab tais" rau pem hauv ntej ntawm lub rooj vag, cov pirates teeb lub fuse thiab dhia rov qab.
  Lawv ua qhov no sai heev, thaum quaj:
  Dab Ntxwg Nyoog, Dab Ntxwg Nyoog, cawm,
  Peb yuav tawm tsam, crushing lub tshuab ...
  Muab rau peb, muab rab ntaj rau peb txhais tes,
  Peb yuav tau txais khoom plig los ntawm lub ntiajteb sab hauv!
  
  Zoo, tus Creator yog ib tug raug mob ntuj raug txim,
  Peb yuav tawm tsam dab ntxwg nyoog nrog horns ...
  Yog tias tsuas muaj tshwm sim hauv kev sib ntaus sib tua nrog rab ntaj,
  Yog li tsis txhob ua kuv tus qhev hunchbacked ntawm no!
  
  JOKE BOY VS SYKLOV
  CEEB TOOM
  Tus tub, uas tau ntsib ntau yam kev lom zem, tam sim no txib cov menyuam yaus tshwj xeeb tub rog detachment. Thiab nws yuav tsum tawm tsam lub voj voog kev vam meej. Dab tsi yog qhov nthuav heev yog tias muaj chaw siv tshuab ntawm no.
  . Tshooj 1
  Tus tub jester yog nyob rau hauv kev sib ntaus sib tua nrog cov epaulettes ntawm ib tug tub ceev xwm chaw. Ib sab ntawm nws yog ib tug hluas nkauj, kuj nyob rau hauv lub spacesuit nrog tswb thiab xuav. Thiab nws hnav lub kaus mom pob tshab, qhib rau txhua sab. Tus ntxhais tuav lub blaster ntawm nws txhais tes thiab chirped:
  - Edik, tej zaum peb tuaj yeem tos rau lwm pab pawg? Kev sib ntaus sib tua ua ke thaum muaj tsawg kawg yog ib puas ntawm lawv yog qhov txaus ntshai heev!
  Tus tub yog ib tug tub rog, txawm hais tias nws zoo li tsis muaj ntau tshaj kaum ob lossis kaum peb, hauv kev sib ntaus sib tua koj tsis tuaj yeem pom cov leeg, tab sis nws muaj lub ntsej muag ntawm tus tub huabtais tiag tiag. Thiab nws hais tias:
  - Tsis yog! Cia wb mus ua rog ua ke! Rau cov yeeb ncuab, tsis txhob ntshai. Kuv muab ib lub pob zeb me me "cov cuab yeej cuab tam" rau koj, nws txo txoj hauv kev raug ntaus los ntawm ib puas zaus!
  Tus ntxhais sau tseg tias:
  - Thiab ib puas npaug ntau!
  Tus tub yog indignant:
  - Kuv tsis paub tias koj, Adala, yog tus neeg lim hiam!
  Tus ntxhais nrog plaub hau txiv kab ntxwv hais tias:
  - Kuv tsis yog neeg dag! Zoo, cia peb ua qhov kev txiav txim siab!
  Thiab yog li ntawd cov me nyuam tub rog tau tsiv mus rau hauv kev sib ntaus sib tua. Muaj pob zeb nyob ib ncig ntawm uas ci ntsa iab nrog ntshav, emerald, lilac thiab pob zeb liab-speckled, thiab stalactites loj hlob hauv av. Thiab nws yog ib qho kev paub tsis meej heev.
  Thiab tom ntej yog lub tsev fuabtais. Nws zoo li knightly, medieval ib tug, tab sis nrog missiles thiab ray phom ntawm cov yees. Thiab lub hnub hauv zos ci los ntawm saum toj no, uas yog hexagonal nyob rau hauv cov duab, thiab lub teeb pheej hloov xim thiab qauv. Thiab qhov no kuj muab tag nrho cov toj roob hauv pes ib tug heev mysterious thiab, nyob rau tib lub sij hawm, enchanting saib nyob rau hauv nws tus kheej txoj kev.
  Ib tug me nyuam tub thiab ib tug ntxhais sib tw raws txoj kev sib hloov nrog cov vuas pulsating. Cov tub rog tub rog hluas yuav tau siv ntau dua rau paddling ib ncig ntawm ko taw liab qab, tab sis qhov kev sib ntaus sib tua no, alas, tsis tuaj yeem cuam tshuam. Muaj pes tsawg lub tsheb kauj vab nyob hauv tsev fuabtais? Qhov no kuj yog qhov tsis paub. Thiab yog hais tias muaj tsuas yog ib puas ntawm lawv, ces qhov no tsis yog li ntawd phem.
  Tus tub thiab tus ntxhais tam sim ntawd nkaum tom qab lub pob zeb thaum lub tank ntawm qhov kev sib tw nruj heev tshwm sim. Nws yog siab, zoo li ib daim duab peb sab, nrog ib tug muzzle ntawm txhua ntawm peb sab. Thiab cov armor muab tawm ib tug hint ntawm hlau, tab sis nws tsis kov saum npoo, ntawm lub cushion ntawm huab cua.
  Tus tub rog tub rog Edward luag nyav nws qab zib heev, txawm tias menyuam yaus, luag nyav. Thiab nws pov ib tug me me peas rau hauv lub chaw aggressors lub tsheb.
  Nws ya los ntawm thiab dhia ncaj nraim mus rau hauv qhov dav dav ntawm rab phom. Thiab tom qab ob peb vib nas this, daim duab peb sab, lub tank muaj zog tawg. Nws zoo li yog xob laim tau tsoo lub mos txwv depot thiab tawg mus rau hauv me me.
  Qhov no ua tau los ua ib qho kev zoo nkauj zoo nkauj.
  Tus ntxhais Adala tweeted:
  - Qhov no yog qhov ntse! Koj yog Jedi tiag tiag !
  Tus tub Edik nodned:
  - Kuv yuav tsum tau ua ib tug pej xeem ! Tab sis qhov ntawd yog lwm zaj dab neeg!
  Tom qab ntawd, cov me nyuam siab tawv tau maj nrawm mus rau lub tsev fuabtais. Lub rooj vag qhib thiab peb lub tank ntxiv dhia tawm. Ob yog tib daim duab peb sab, thiab qhov thib peb yog loj dua thiab hexagonal, nrog cov cannons ntawm txhua sab thiab ib tug thib xya rau saum.
  Tus ntxhais fighter whistled:
  - Wow! Cov players tshiab tau koom nrog peb!
  Tub rog tub rog nodded:
  - Koj tuaj yeem tawg tag nrho hauv!
  Thiab tus tub rog tub rog tau tawm ib lub cuab yeej me me, qhov loj ntawm lub matchbox. Thiab nws tau tig rau ntau qhov kev pab cuam hauv nws los ntawm tig nws tus ntiv tes taw. Tom qab ntawd tus tub, uas tus ntxhais hu ua Edward hauv qhov kev sib ntaus sib tua no, tau pib lub thawv no. Nws ya ncaj nraim mus rau lub tank loj tshaj plaws. Thiab nws yuav luag tsis pom.
  Tus ntxhais nug tus tub tias:
  - Nws yog dab tsi?
  Edik luag ntxhi thiab teb tias:
  - Xav tsis thoob! Tam sim no koj yuav pom nws ua haujlwm li cas!
  Tseeb tiag, lub thawv ya mus rau hauv lub thoob ntawm lub tank loj. Tsuas yog lub sijhawm no tsis muaj qhov tawg. Lub triumvirate txuas ntxiv mus. Ntxiv mus, ob lub tsheb ntxiv tau tshwm sim.
  Tus ntxhais Adala ntxhi:
  - Dab tsi tsis ua haujlwm?
  Tub rog tub rog winked:
  - Tam sim no koj yuav pom!
  Thiab qhov tseeb, qhov loj tshaj plaws cannon ntawm lub tank loj coj thiab tig ib ncig thiab ntaus nws tus neeg sib tw daim duab peb sab. Thiab nws yuav ntaus nws nrog armor-piercing plhaub. Nws flared thiab cov khoom siv sib ntaus sib tua pib detonate. Thiab ces lub thoob tau pauv mus rau lwm lub tank, uas yog me me, thiab ntaus nws.
  Adala sau nrog luag ntxhi:
  - Chav kawm!
  Edik tweeted:
  Yog lub fortress nyob ntawm txoj kev,
  Tus yeeb ncuab tau tsim ...
  Peb yuav tsum tau mus ncig ntawm lub rear -
  Coj nws yam tsis tau tua!
  Tus hluas nkauj winked ntawm nws tus hluas counterpart. Cov menyuam yaus siab tawv thiab ntse tau tawm tsam tag nrho cov tub rog. Tab sis cunning thiab technology ua hauj lwm zoo heev tiv thaiv monsters.
  Lub tank thib peb ntes tau hluav taws, ces lub thib plaub. Thiab dua detonation thiab ruptures. Qhov no yog qhov txheej txheem ntawm kev tuag thiab kev rhuav tshem, kom deb li deb nrog ib lub hom phiaj.
  Tus tub rog tub rog tau sau tseg tias:
  - Vim li cas peb thiaj xav tau ib pab neeg? Lawv yog cov menyuam ib yam li peb. Tsuas yog kuv muaj kev paub thiab kev paub ntawm ntau pua xyoo, thiab lawv yog cov hluas hluas. Thiab nws tsis tsim nyog nthuav tawm lawv rau lub plhaub nrog uranium rods.
  Tus ntxhais chirped:
  -Txhua tus neeg nyob hauv peb lub ntiaj teb,
  Yuav tsum ua phooj ywg...
  Cov menyuam yaus yuav tsum luag
  Thiab nyob hauv lub ntiaj teb kev thaj yeeb!
  Tus tub tub rog tau khaws nws thiab hu nkauj:
  Cov menyuam yaus yuav tsum luag
  Cov menyuam yaus yuav tsum luag
  Cov menyuam yaus yuav tsum luag
  Thiab nyob hauv lub ntiaj teb kev thaj yeeb!
  Cov phom ntawm phab ntsa ntawm lub fortress pib tua ntawm lub tank enraged. Cov qhov hluav taws kub, kev puas tsuaj thiab cov xuab zeb flamed flared nyob ib ncig ntawm lub tsheb. Thiab ob peb hits rau armor phua rau hauv cov kab nrib pleb.
  Tus ntxhais Adala hais tias:
  - Tus yeeb ncuab tsis yog qhov tseeb heev.
  Txawm li cas los xij, ob peb lub plhaub ntxiv ntaus lub tank. Thiab nws detonated thiab tawg. Thaum lub sijhawm tawg, ib qho me me sib cais ntawm nws. Thiab Adala nthuav nws txhais tes. Cov cuab yeej siv los ntawm tus tub ci ntsa iab ya mus rau hauv tus ntxhais lub xib teg. Los yog, nyob rau hauv txhua rooj plaub, ib tug paub txog hero thiab designer uas zoo li ib tug me nyuam tub.
  Edik patted tus ntxhais ntawm lub xub pwg pom zoo:
  - Ua tau zoo, Kuv ntes nws!
  Nws luag:
  - Koj ntes nws, tsis txhob overfish nws!
  Thiab cov cuab yeej swb mus rau hauv tus tub lub xib teg, zoo li macaque's.
  Tam sim no cov me nyuam tau zoo siab. Zoo li cov players uas ntaus lub txhab nyiaj ntawm roulette thiab tau txais cov chips kub. Tab sis nws yog qhov tseeb tias thaum koj muaj hmoo, nws nyuaj rau nres. Muaj lub cim xeeb zoo heev, Edik nco qab tias nyob rau xyoo pua nees nkaum nws yog ib tug txiv neej mustachioed uas tsis paub nws cov kev txwv, thiab nws them rau nws, txawm tias thaum xub thawj nws muaj hmoo. Yog li, tau kawg, koj yuav tsum muaj peev xwm tawm ntawm qhov kev ua si raws sij hawm hauv twv txiaj yuam pov.
  Edik, txawm li cas los xij, nkag siab tias qhov no tsis yog qhov kev ua si tiag tiag. Thiab qhov kev tsov rog tiag tiag tsis yog RPG.
  Piv txwv li, tam sim no ob lub nyoob hoom qav taub tau tshwm sim saum lub tsev fuabtais. Thiab lawv zoo li npaj txhij los tshawb txog thaj chaw.
  Cov ntxhais squeaked ntshai:
  - Ntshai! Peb tuaj yeem tau txais lawv!
  Edik luag thiab teb tias:
  - Muaj cov hom phiaj txias dua. Saib seb kuv cov kab mob cybernetic rov siv tau li cas.
  Thiab tus tub hluas pib nws dua. Thiab tus naj npawb ntawm helicopters tau nce mus rau rau. Thiab lawv tau streamlined thiab loj.
  Adala tweeted:
  Cia khiav clumsily,
  Armored tanks los ntawm puddles ...
  Thiab lub dav-zoo li nyoob hoom qav taub chirps!
  Edik khaws:
  Cheburashka rab phom,
  Shapoklyak, zoo li tus tsav,
  Tus khej tau thauj cov phom tshuab!
  Thiab yog li ntawd lub nyoob hoom qav taub, tau txais cov kab laum, ntaus nws tus khub nrog cov phom cua. Nws puas lawm thiab pib haus luam yeeb. Thiab lwm qhov helicopters pib ncig. Thiab muaj hluav taws rau lawv ib yam nkaus, thiab lawv teb. Ntawm no yog kev lom zem. Ib tug ntawm cov turntables twb pib poob, tawm hauv qab ib tug smoky Tail.
  Thiab tom qab nws los txog. Qhov no yog kev lom zem tiag tiag thiab kev sib ntaus sib tua sib tua.
  Tus tub nodded rau nws tus phooj ywg:
  - Yuav ua li cas disassembly?
  Adala hais tias:
  - Muaj hmoo!
  Edik ntxhov siab thiab puffed tawm nws lub plhu rosy:
  - Tej zaum koj tuaj yeem hais lwm yam, freebie?
  Tus ntxhais rub nws lub kaus mom pob tshab, tab sis nyob twj ywm. Lub caij no, ob lub helicopters poob ib zaug. Thiab ib tug ntaus lub tsev fuabtais, kuj ua rau peb phom ib zaug.
  Tus tub txawj ntse chirped:
  - Pom zoo, ntse!
  Tus ntxhais teb tias:
  - Nws muaj peev xwm hais tias nws ntse, thiab koj yuav tsis txhawb nws li cas!
  Ob lub nyoob hoom qav taub kawg tau sib tsoo nrog lub zog thiab tawg ib zaug. Thiab dua muaj flash. Qhov no zoo heev!
  Edik hu nkauj:
  Great genius, darling ntawm hmoov zoo,
  Thiab tib lub sijhawm, txiv neej ...
  Paj huam lyrical hlua,
  Kom muaj ib puas xyoo tsim nyog lub siab!
  Yog li ntawd, qhov thib ob puag ncig mus rau lub siab nyiam ntawm cov me nyuam siab tawv. Thiab tus tswj superbug nrog lub nti rov qab mus rau tus tub lub xib teg.
  Tus ntxhais sau tseg tias:
  - Yog, peb ua tau zoo. Tab sis tus yeeb ncuab tseem tuaj yeem muaj tus neeg tso dag hauv nws lub hnab ris!
  Edik teb nrog luag ntxhi:
  - Kuv paub ib tug joker. Los yog, tsis yog ib qho xwb. Muaj kev txhaj tshuaj zoo li no hauv kev ua si thiab tsos!
  Lub tsev fuabtais rooj vag qhib dua. Lub sijhawm no, cov dab loj dua tawm ntawm lawv. Lawv txawm khoov mus nkag los.
  Hauv qhov no, taug kev robots!
  Tus tub txawj ntse hais tias:
  - Evangelion !
  Tus ntxhais nug hauv surprise:
  - Dab tsi?
  Edik piav nrog luag ntxhi:
  - Cov yeeb yaj kiab no tau ua yeeb yaj kiab hauv ntiaj chaw uas kuv tuaj. Thiab muaj xws li cov neeg hlau loj nyob ntawd thiab!
  Adala sau tseg:
  - Koj lub ntiaj teb yog amazing. Koj ib zaug hais tias koj muaj ntau tshaj ob puas lub teb chaws.
  Tus tub teb nrog ib tug sigh:
  - Yog, hmoov tsis, qhov ntawd yog li cas.
  Tus ntxhais nug incredulously:
  - Vim li cas hmoov tsis? Tej zaum tsuas yog hmoov zoo. Vim nws zoo heev uas muaj ntau lub teb chaws thiab kab lis kev cai ntawm ib lub ntiaj teb!
  Edik tawm tsam:
  - Tsis yog! Tsis zoo heev. Tib neeg sib ntaus ntau dhau thiab siv lawv lub nrig. Qhov ntawd yog, kuv xav hais tias ntau lub teb chaws feem ntau tsis sib haum xeeb thiab pov cov cuaj luaj ntawm ib leeg.
  Adala hais nrog ib tug sigh:
  - Yog nws...
  Tus tub tub rog tub rog ua tiav kev txiav txim siab:
  - Kev txaj muag! Lub sijhawm no, cia peb mus rau cov neeg hlau!
  Thiab qhov tseeb, tag nrho lub kaum os hluav taws xob dab tuaj tawm. Thiab lawv muaj riam phom ntau heev uas lawv tuaj yeem rhuav tshem tag nrho lub nroog.
  Edik sau tseg:
  - Yuav tsum muaj lwm txoj hauv kev tawm tsam lawv.
  Thiab tus tub hluas rub tawm ib qho khoom me me nrog lub kav hlau txais xov los ntawm nws lub hnab ris.
  Tus ntxhais nug hauv surprise:
  - Nws yog dab tsi?
  Edik teb nrog luag nyav:
  - Tus neeg nqa khoom ntawm cov kab mob nrawm tab sis puas tsuaj!
  Adala tweeted rov qab:
  - Auj, kab mob dab tsi, kab mob, kab mob phem !
  Tus tub kho:
  - Tsis yog! Peb lub hom phiaj yog los tiv thaiv kev zoo, thiab tsis txhob ua phem rau tib neeg, lossis saikals , lossis txawm tias lawv cov neeg hlau!
  Thiab tus tub txawj ntse tau tua ib lub teeb pom kev ntawm cov terminators.
  Kuv nco txog cov yeeb yaj kiab txog neeg hlau thiab lwm yam. Thiab ntawm no koj tsis tuaj yeem sib cav tias nws yog lub teeb ci siab heev.
  Edik tau coj lub nqaj ntawm cov neeg hlau loj, txhua qhov loj ntawm lub tsev cuaj-zaj dab neeg . Thiab nws ua tiav. Ib tug ntawm cov terminators mam li nco dheev khov thiab pib nqis. Thiab tom qab nws lwm tus.
  Tus tub hu nkauj nrog luag ntxhi:
  Sij hawm hmoov zoo -
  Nws yog lub sijhawm ua si!
  Sij hawm hmoov zoo -
  Sim tsis txhob nkim sij hawm no!
  Tus ntxhais, saib cov neeg hlau khov thiab poob, tsa plua plav thiab tawg qhov chaw tawg thaum lawv tsoo cov phiaj, sau tseg:
  - Yog, nws yog technical!
  Edik nodded nrog luag nyav:
  - Yog lawm, thev naus laus zis txiav txim siab txhua yam thaum lub sijhawm rov tsim kho!
  Adala teb:
  - Tsis yog! Cov neeg thiab cov neeg ua haujlwm txiav txim siab txhua yam! Thiab tib lub sijhawm, tsis yog txhua tus!
  Thiab tus ntxhais kuj coj ib yam dab tsi zoo li Rubik lub voos xwmfab tawm ntawm nws lub hnab ris thiab pib tig nws.
  Cov neeg hlau Terminator tau sib tsoo dua, thiab lawv tau ntim rau hauv lub network uas ci ntsa iab uas ci ntsa iab thiab vibrated. Thiab tom qab ntawd cov tsheb sib ntaus pib tawg thiab ya mus rau hauv me me. Uas, nyob rau hauv lem, kuj tawg, thiab fragments ya, zoo li ib tug dej khov floe uas tau los nyob rau hauv lub crushing tshuab ntawm ib tug hockey hnub qub stick.
  Adala tau hloov kho thiab sau tseg:
  - Tam sim no peb tuaj yeem pom tsis tau rau ob peb feeb!
  Tus tub ntse teb tias:
  - Tsis yog cov cuab yeej tshaj plaws, peb yuav pom hauv lub teeb infrared. Los ntawm, Kuv yuav zoo dua ua qhov teeb tsa.
  Lub sijhawm no, lub suab nrov tau hnov los ntawm tom qab nkawm niam txiv. Cov tub thiab cov ntxhais tau tshwm sim hauv cov khaub ncaws sib ntaus sib tua. Tsuas muaj kaum ob ntawm lawv, thiab lawv tsis muaj hnub nyoog tshaj ob peb, yam tsawg kawg ntawm qhov tsos. Tab sis tib lub sijhawm, cov menyuam yaus muaj riam phom zoo heev. Laser tshuab rab phom, blasters, rhuav tshem me me pea-puab grenades. Yog lawm, cov txiv neej ntawm no yog kom meej meej tsis zoo tib yam. Thiab txawm tau kawm hauv kev sib ntaus sib tua hauv ntiaj teb virtual !
  Edik exclaimed:
  - Cov txiv neej, ceev faj, txwv tsis pub koj yuav raug ntaus! Muaj riam phom ntawm no uas tuaj yeem nkag mus rau koj cov kev sib ntaus sib tua.
  Cov tub rog tub rog pw. Beams ntawm lub teeb flashed los ntawm huab cua thiab laser cannons pib tua.
  Lawv pib ntaus txhua yam uas txav mus. Txawm nyob hauv cov hmoov av.
  Adala tweeted:
  - Zoo li no. Muaj hluav taws kub ceev ntawm no.
  Ob peb ntawm cov neeg muaj sia nyob Terminator tau raug ntaus los ntawm lawv tus kheej phom. Thiab lawv tau tawg rau hauv nplaim taws thiab pib tawg. Ib lub taub hau tawm, ya mus siab thiab spun zoo li saum.
  Cov me nyuam nrog cov phom laser giggled. Thaj nws saib lom zem heev. Txawm hais tias ib tug ntxhais raug ntes los ntawm rab phom, nws tsis quav ntsej tsa nws lub taub hau rau hauv lub kaus mom pob tshab, thiab nws lub puab tsaig liab, me nyuam yaus raug hlawv.
  Tus tub rog tau hais tias:
  - Antique !
  Adala pom zoo:
  - Chernodyrno yooj yim!
  Cov tub rog tub rog tau txau ib lub raj ntawm cov tshuaj pleev xim rau ntawm tus ntxhais kub hnyiab thiab txiav sab plhu. Thiab yuav luag tam sim ntawd qhov kev puas tsuaj tau kho, thiab tom qab ntawd daim tawv nqaij du ntawm tus tub rog tub rog smoothed, tawm hauv tsis muaj kab.
  Tus ntxhais squeaked nrog luag:
  - Science, txawm li cas los xij!
  Edik sau tseg, frowning nws lub hauv pliaj du, uas muaj lub cim xeeb thiab kev paub ntawm ntau pua xyoo:
  - Lub voj voog tsis yooj yim li ntawd. Tej zaum peb yuav muaj teeb meem.
  Adala tweeted rov qab:
  - Txawm hais tias peb tsis tuaj yeem daws tag nrho peb cov teeb meem,
  Tsis daws txhua yam teeb meem ...
  Tab sis txhua leej txhua tus yuav zoo siab dua
  Txhua tus yuav muaj kev lom zem ntxiv!
  Thiab ib zaug dua lub rooj vag ntawm lub tsev fuabtais medieval qhib. Thiab los ntawm muaj tuaj lwm surprise. Hauv qhov no, nws tau dhau los ua tyrannosaurs loj heev. Thiab warriors nyob rau hauv kev sib ntaus sib tua suits zaum ntawm lawv.
  Adala squeaked:
  - Lub voj voog!
  Edik nodded hauv kev pom zoo:
  - Nws zoo li ntawd heev. Nrog dinosaurs lawv txaus ntshai.
  Cov tub rog tub rog hu nkauj hauv chorus:
  Dinosaurs, dinosaurs,
  Tej zaum koj nyob hauv Africa!
  Koj zom txiv kab ntxwv rau pluas tshais,
  Dinosaurs, dinosaurs!
  Cov voj voog zoo sib xws rau tib neeg, tab sis loj dua thiab siab dua. Thiab muaj ntau npaum li rau tus ntiv tes ntawm txhua txhais tes, thiab cov phalanges tuab loj tshaj plaws nyob rau sab nraud.
  Siab phem heev.
  Adala tweeted:
  - Kuv ntshai me ntsis ntawm lawv!
  Hauv kev teb, Edik hu nkauj:
  Kuv tsis nkag siab ntau npaum li cas los ua tus neeg lim hiam,
  Ib tug muaj zog warrior yog yug los sib ntaus sib tua ...
  Kev ntshai yog qaug zog, thiab yog li ntawd -
  Cov uas ntshai twb swb lawm!
  Cov tub rog tub rog hu nkauj:
  Peb yuav tsis ntshai dab
  Yug nrog rab phom phom hauv lawv txhais tes ...
  Knights ib txwm paub yuav ua li cas sib ntaus,
  Cia tus yeeb ncuab yuav ruam mus ib txhis!
  Dinosaurs ntawm loj loj tau mus txog. Thiab txawm tias cov tsiaj reptiles txaus ntshai no tau dhia.
  Tus tub txib nodded rau Adala :
  - Muab koj lub Rubik lub voos xwmfab rau kuv ntawm no !
  Cov ntxhais tweeted:
  - Qhov no yog dab tsi?
  Edward hu nkauj teb:
  Rau qhov kev zoo siab, rau peb lub hom phiaj,
  Yog peb xav tau...
  Tsis txhob nug kuv dab tsi
  Tsis txhob nug, tsis paub dab tsi!
  Cov tub rog tub rog tau luag dua, zoo li kev ua si lom zem tau tshwm sim.
  Tus tub rog tub rog, uas nyob rau sab hauv kev sib ntaus sib tua, sau nrog lub txiv kab ntxwv speck, frowning ntawm nws tus menyuam yaus, tab sis ua siab loj thiab ntxim hlub lub ntsej muag:
  - Yog tias peb txhua tus sib tham txog cov thawj coj cov lus txib, tshwj xeeb tshaj yog thaum sib ntaus sib tua, kev qhuab qhia yuav ploj mus.
  Tus ntxhais tub rog, tsis sib cav ntxiv lawm, muab nws Rubik lub voos xwmfab . Edik khaws nws thiab hu nkauj:
  Peb yuav rhuav tshem cov yeeb ncuab nrog ib lub tshuab,
  Peb yuav lees paub peb lub yeeb koob nrog rab ntaj txias ...
  Nws tsis yog rau tsis muaj dab tsi uas peb swb lub voj voog -
  Cia peb tsoo cov dinosaurs rau hauv daim!
  Thiab tus tub txawj ntse pib nias cov nyees khawm ntawm lub pob zeb txawv txawv no nrog nws txhais tes nimble. Thiab lub loj thiab phem tyrannosaurs tau los ze zog mus rau lub detachment ntawm me nyuam tub rog. Thiab cov tsheb kauj vab loj, ob thiab ib nrab metres siab, twb tau pib tua los ntawm lawv cov phom tshuab laser txias txias.
  Adala tweeted:
  Koj txoj hmoo yog nyob rau hauv qhov sib npaug,
  Monsters tawm tsam peb!
  Tab sis ua Vajtswv tsaug kuv muaj phooj ywg
  Tab sis ua Vajtswv tsaug kuv muaj phooj ywg!
  Thiab lawv yuav ntaus lub tshuab zoo li no,
  Txog thaum tsis lig!
  Thiab ces peb tyrannosaurs taug kev pem hauv ntej mam li nco dheev tig ib ncig thiab tawm tsam ib leeg. Thiab lawv pib tsim kua muag ntawm cov tawv nqaij tawv, grey, xim av-speckled nrog lawv cov claws. Cov voj voog tau ya tawm ntawm cov dab thiab pib thrash hauv qhov haum. Lwm cov tyrannosaurs pib tua lawv, thiab lawv yeej muab rau hauv, rhuav cov pob txha thiab sib tsoo cov nqaij ntawm cov neeg txawv teb chaws swb.
  Adala tau sau tseg nrog lub siab ntev:
  - Nws yog qhov txaus ntshai!
  Ib tug tub rog nrog plaub hau liab hu nkauj:
  - Tsov rog ua rau lub neej txaus ntshai,
  Thiab kev tuag yog tsim nyog thiab zoo nkauj!
  Ntawm no dua Edik twirled ib yam dab tsi hauv Rubik lub voos xwmfab . Thiab dua, lwm tyrannosaurs rushed ntawm ib leeg thiab me ntsis. Nyob rau tib lub sij hawm lawv poob lub tsheb kauj vab. Lawv sim tua rov qab. Tab sis lawv qhov hluav taws kub tsis tau zoo heev tiv thaiv tej monsters.
  Cov menyuam yaus hu nkauj zoo siab:
  Hauv vain tus yeeb ncuab ntseeg
  Dab tsi tuaj yeem ua rau peb siab tawv...
  Nws uas yog siab tawv tawm tsam hauv kev sib ntaus sib tua -
  Peb yuav ntaus peb cov yeeb ncuab furiously!
  Tab sis nyob rau hauv cov ntaub ntawv no, cov yeeb ncuab ntawm lub voj voog exterminated thiab tua ntawm ib leeg. Thiab lawv tau tsoo los ntawm tyrannosaurs. Thiab xws li ib tug chaos tshwm sim. Thiab cov ntshav ntawm dinosaurs yog ntsuab thiab xiav, thiab cov ntshav ntawm lub voj voog yog txiv kab ntxwv. Ib tug ntawm lawv poob nws lub kaus mom hlau. Thiab lub ntsej muag qias neeg heev tau pom, txawm hais tias tsis meej pem ntawm tib neeg. Tab sis nrog tattoos thiab creepy creatures.
  Adala squeaked:
  - Yog, cov tsiaj no tsis zoo siab heev, thiab lawv loj hlob tuaj!
  Edik teb tias:
  "Kuv vam tias kuv yuav tsis dhau los ua neeg laus, tsawg dua tus txiv neej!" Muaj ib txoj hauv kev rau peb pab neeg kom tsis txhob loj hlob, tsawg kawg hauv lub cev!
  Cov me nyuam hu nkauj hauv chorus:
  Cov neeg laus, tau kawg, yog neeg ruam
  Tsis tas yuav loj hlob hwj txwv ...
  Peb cov me nyuam, tsis muaj peev xwm chais plaub,
  Ua neeg tsis txawj tuag yog ib qho khoom plig nyob mus ib txhis!
  Tam sim no lub tsev fuabtais cov phom loj tau pib ntaus nws cov tub rog, thiab ua nws nrog kev npau taws heev.
  Tam sim ntawd, rab phom hnyav tau tshwm sim rau ntawm phab ntsa, thiab khoom plig tau pib muab pov tseg uas tawg zoo li cov foob pob me me, thiab txawm tias tus yam ntxwv nceb nce!
  Adala hu nkauj nrog tswb:
  Nuclear tsov rog, tsov rog nuclear,
  Koj yog lub zog ntawm Gehenna, txaus ntshai heev,
  Ntseeg kuv, tib neeg tsis xav tau nws!
  Edik nodded; nws muaj ib tug fashionable, lub teeb, me ntsis golden plaub hau. Ib tug tub ntxim hlub heev uas tuaj yeem, nrog nws lub ntsej muag zoo nkauj, lub ntsej muag zoo nkauj, hnub qub hauv kev lag luam. Los ntawm txoj kev, nws tau filmed nyob rau hauv lwm yam xwm txheej thiab adventures.
  Thiab txhua yam nyob ib puag ncig tau haus luam yeeb, thiab cov kwj ntawm cov pa taws tau nce siab.
  Tus ntxhais tub rog nug Edik:
  - Yuav ua li cas peb yuav coj lub fortress? Ua ntsiag to, los yog dab tsi?
  Tus tub txawj ntse teb nrog luag nyav:
  - Tsis yog tiag! Es, ntawm qhov tsis sib xws, nrog suab!
  Ib tug tub rog tub rog nrog ib tug dav dawb hau tawm ntawm nws sab plhu xav tsis thoob:
  - Lub suab twg? Tej zaum ultrasound?
  Edik tawm tsam:
  - Tsis yog! Peb yuav siv hypersound! Qhov no kuv xav tias koj yuav nyiam.
  Cov tub rog hluas luag thiab hais tias:
  Soak lub tsheb kauj vab hauv kev tsim txom ,
  Thiab tua tus ghoul ...
  Tighten cov txiv ntseej kom nruj
  Thiab tus dev qw!
  Tab sis tom qab ntawd lub tsev fuabtais rooj vag qhib dua, rau lub sijhawm umpteenth. Thiab tawm ntawm lawv crawled ib tug neeg kho tshuab boa constrictor, ntawm colossal loj. Thiab nws lub qhov ncauj loj dua li cov phev whale. Thiab cov hniav, zoo li kev xyaum loj loj, kiv thiab buzz, thiab ci ntsa iab hauv huab cua.
  Qhov no yog lwm dab ntawm cybernetics.
  Adala sau tseg, licking nws daim di ncauj liab qab nrog nws tus nplaig:
  - Kuv tsis tau xav txog qhov no, ua li cas surprise!
  Cov tub rog tub rog tau zoo siab thiab txawm hu nkauj nrog kev txaus siab:
  Koj puas xav txog qhov xwm txheej no?
  Txhua yam uas yuav tshwm sim yog paub rau peb ua ntej ...
  Thiab yog vim li cas ces tsis ntseeg, kev txhawj xeeb,
  Txhua yam hauv ntiaj teb tau teem tseg!
  Thiab peb defy cov cua daj cua dub,
  Los ntawm dab tsi thiab vim li cas ...
  Nyob rau hauv lub ntiaj teb no tsis muaj surprises,
  Ua tsis tau rau leej twg!
  Hmoov zoo, hmoov phem.
  Cia peb dhia nrawm - nce thiab nqis!
  Tsuas yog txoj kev no, thiab tsis yog lwm yam,
  Tsuas yog txoj kev no, thiab tsis yog lwm yam,
  Ntev nyob surprise!
  Surprise, ua surprise!
  Ntev nyob surprise!
  Surprise, surprise
  Ntev nyob surprise!
  
  NINJA Ntxhais AGAINST THE GEEROUS MONSTER
  CEEB TOOM
  Txoj kev taug txuj kev nyuaj ntawm plaub tus ntxhais ninja zoo kawg nkaus thiab ua ke mutants tawm tsam tag nrho cov neeg phem ntawm monsters thiab cov tub rog txaus ntshai tshaj plaws, thiab lwm tus neeg tawm tsam.
  . Tshooj 1
  Tshwj xeeb, lawv tau txiav txim siab los tawm tsam tus dab Generous thiab nws cov khub sib ntaus sib tua ntawm mutants.
  Lawv yeej tau npaj kom hlawv tag nrho lub nroog uas siv cov riam phom laser gravitational.
  Zoo, qhov no kuj yog ib qho kev lom zem lom zem. Tsis tas li ntawd, tus dab Generous kuj tau hu cov tub rog steel los ntawm lub zero dimension.
  Elizabeth dhia thiab tsoo nws pob taws liab qab rau hauv cov tub rog steel lub plab. Qhov cuam tshuam rattled hlau.
  Tus brute khoov dua, tab sis tam sim ntawd straightened thiab luag:
  - Tsis tseem ceeb, ntiaj teb poj niam!
  Elena txav nws lub puab tsaig ntawm lub puab tsaig ntawm nws tus khub. Tab sis kuv tuaj hla cov khoom, alloyed hlau uas nrov. Thiab nws txawm hnov mob me ntsis.
  Poj huab tais liab plaub hau cooed:
  - Qhov no yog ib tug txiv neej nrog pob hlau!
  Catherine tseem ncaws tus dab armored nyob rau hauv lub taub hau nrog nws txhais taw liab qab. Thiab nws tsis tuaj yeem tshem nws, nws ya mus, qw:
  - Ib tug txiv neej nyuaj dua li pob zeb!
  Euphrosyne kuj tau txav cov tub rog steel, lub sijhawm no ua cheb. Tus brute tsoo nrog kev sib tsoo, tab sis tam sim ntawd dhia mus. Thiab kev sib ntaus sib tua txuas ntxiv nrog tshiab, frantic, nag xob nag cua quab yuam.
  Tus ntxhais coj nws thiab hu nkauj:
  - Yog, peb paub yuav ua li cas sib ntaus,
  Tab sis peb tsis xav kom nws tshwm sim dua ...
  Cov ntxhais poob rau hauv kev sib ntaus sib tua,
  Thiab lawv puv lub rut!
  Elizabeth tau teb los ntawm deftly dhia tawm, thiab ob tug tub rog ntawm cov hlau tsoo lub taub hau, ntau npaum li ntawd cov sparks ya mus rau txhua qhov chaw.
  Tus ntxhais nrog plaub hau xiav chirped:
  - Hlau kuj tuaj yeem raug hluav taws xob.
  Thiab nws coj nws thiab tso lub dagger rau hauv cov xov hlau nrog nws sab tes xis ... Elena ua tib yam. Thiab tom qab ntawd cov hluav taws xob hluav taws xob tau poob rau ntawm cov tub rog steel, thiab kev ua phem, kev poob siab tau los ntawm lawv. Thiab cov hlau monsters pib ci liab kub.
  Tom qab ntawd lawv tau hla cov kab nrib pleb thiab khov zoo li hmoov av.
  Catherine sau tseg, pov nws boomerang ntawm cov xov hlau. Ua rau lawv poob thiab kib monsters:
  - Peb lov tes taw txaus ntshai fighters!
  Euphrosyne cooed:
  - Rau kev ua tiav zoo hauv kev sib ntaus sib tua hauv chaw!
  Thiab nws kuj yuav muab nws lub txiaj ntsim pov rau nws cov yeeb ncuab.
  Txawm li cas los xij, cov tub rog ntawm cov hlau tau ua tiav. Thiab cov tub rog cawm lub ntiaj teb dua.
  Tus yeeb ncuab tseem ceeb twb tau npaj rau kev tua lub roj teeb tuag nrog lub tshuab hluav taws xob tshwj xeeb uas ua haujlwm los ntawm absorbing gravitons los ntawm lub ntiaj teb thiab los ntawm lwm lub ntiaj teb.
  Thiab yuav ua li cas tus killer tso tawm yuav tig rau. Thiab huab cua pib oscillate, thiab huab cua tau kub heev. Thiab nws zoo li muaj cov kab nrib pleb khiav hla nws, muaj lub teeb ci ntsa iab.
  Elizabeth coj:
  - Zoo li no! Wb sib ntaus sib tua!
  Ib tug loj mutant tshwm nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm nws, zoo li ib tug gorilla, nrog ib tug fanged lub ntsej muag. Nws rushed ntawm tus ntxhais, thiab sai heev thiab deftly. Elizabeth dhia rov qab, tripping nws. Thiab tus gorilla tau ploj mus, sprawled ntawm qhov chaw.
  Tus ntxhais nrog cov plaub hau xiav spat, thiab nws cov qaub ncaug mutant ua tus gorilla, uas tau sawv los, poob dua. Thiab tsis tas li ntawd, nws lub taub hau cia li xaus rau hauv lub thoob khib nyiab .
  Lwm yam tsiaj nyaum mutant, ntau precisely, ib tug sib tov ntawm tib neeg thiab tsiaj, muaj lub taub hau ntawm ib tug hma. Thiab nws sim tua Elena. Tus ntxhais nrog cov plaub hau liab poob rau ntawm nws nraub qaum thiab muab tus dab hla nws tus kheej. Nws ya mus thiab poob rau hauv ib lub teeb ncej. Thiab quaj zoo li tus dev raug ntaus.
  Euphrosyne ntaus tus hma mutant ntawm lub taub hau nrog lub cib. Nws cais.
  Tus ntxhais chirped:
  - Cib, cib!
  Koj tsis yog tus hma quaj - zoo dua kaw!
  Catherine sau nrog luag ntxhi thaum tus mutant gorilla sim sawv ntsug. Nws txav ntawm nws ob txhais ceg, ua rau nws dhia. Thiab ces nws tig nws tus nrog sib ntaus upside down.
  Tom qab ntawd, lawv, ua ke nrog Elizabeth, tickled tsiaj mutant heels nrog daggers.
  Thiab tus tsiaj yuav luag thiab luag. Thiab nws tau cia cemented hauv lub thoob khib nyiab .
  Cov ntxhais tuav tus hma los ntawm scruff ntawm caj dab thiab muab pov rau ntawm gorilla. Dua lawv sib tsoo thiab tig dua. Tag nrho plaub beauties ntxiv liab qab heels. Thiab ob peb mutants dov ntawm kev kub ceev thiab flopped rau hauv tus dej.
  Elena hu nkauj:
  - Thaum kuv ntaus koj hauv pliaj, koj yuav mus rau hauv qab!
  Thiab cov ntxhais rushed mus. Thiab ntawm no nws yog, tus neeg phem tseem ceeb Shchedry. Nws tuav ib tug hnyav blaster nyob rau hauv nws txhais tes. Thiab los ntawm nws, zoo li yog blasted los ntawm lub zog khiav. Ntxiv mus, Shchedry nws tus kheej yog nyob rau hauv armored armor, raws li zoo raws li nyob rau hauv daim npog qhov ncauj thiab armor.
  Cov ntxhais, dhia thiab dodging , dodge tua rays. Thiab lawv liab qab, puag ncig, liab heels flash heev.
  Elizabeth pov ib tug boomerang ntawm tus yeeb ncuab. Nws tua nws. Tab sis riam phom mus rau sab thiab tsoo lub teeb tsheb. Tus ncej raug txiav, thiab cov cuab yeej peb lub qhov muag uas qhia txoj kev tsheb ciav hlau ntaus lub siab dav ntawm lub taub hau, npog nrog lub kaus mom hlau.
  Elena, pom tias tus yeeb ncuab xav tsis thoob, muab txoj hlua twisted rau hauv ib lub lasso thiab tuav lub blaster. Nws rub tawm thiab rub nws tawm ntawm nws lub pawm.
  Tom qab ntawd nws hu nkauj:
  - Los ntawm cov ntxhais 'pas,
  Siab phem paws...
  Nws tsis tuaj yeem tawm mus, ntseeg kuv,
  Ntaus tus npib tsib xee
  Ntaus tus npib tsib xee!
  Tsis yooj yim muab tus txiv neej pw!
  Tus siab dawb siab zoo tau muab tshem tawm. Cov ntxhais ninja coj nws thiab ntaus nws nrog lawv cov ntiv taw liab qab. Thiab lawv cia li coj tus neeg txhaum nrog lawv lub quartet. Tom qab ntawd, peb dhia mus rau lub tshuab hluav taws xob. Elizabeth sim tua nws thaum tam sim no ntaus nws. Thiab tus ntxhais mutant dhia rov qab thiab chirped:
  - Lub koob meej rau cov ntxhais ninja,
  Lub koob meej rau kev sib ntaus sib tua heroes!
  Elena txawb tes ntawm lub tshuab hluav taws xob, khaws nws los ntawm asphalt. Nws ya los ntawm, ntaus thiab ua rau luv luv Circuit Court.
  Tus ntxhais nrog plaub hau liab chirped:
  - Kuv daws qhov teeb meem tsis yooj yim, tab sis yooj yim heev!
  Huab cua kub tsis kub li lawm. Lub caij no, cov ntxhais pib ua si dua.
  Nov yog lwm txoj haujlwm. Tus neeg sib tw loj tau tshwm sim nyob rau hauv lub ntsej muag ntawm ib tug neeg hlau dab. Thiab tus dab no txaus ntshai heev. Nws coj cov duab ntawm lub dav hlau fighter, thiab cia peb siv laser beams mus ntaus ib tug ntawm cov loj, virtual lub zos, demolishing skyscrapers.
  Ntawm no muaj lub zog ntws los rhuav tshem lub tsev loj, ntau zaj dab neeg, rhuav tshem ob qho tib si pob zeb thiab hlau.
  Elena sau tseg, saib qhov no nrog kev qhuas:
  - Nws muaj zog npaum li cas!
  Elizabeth teb nrog ib tug sigh:
  - Tam sim no peb tus kheej yuav tsum tau txais ib yam dab tsi tawm tsam nws!
  Catherine giggled thiab rub ib rab phom loj tub rog tawm ntawm huab cua nyias:
  - Qhov no yog lub tshuab hyperlaser ! Ntaus tus yeeb ncuab siv lub zog ntawm quark fusion!
  Euphrosyne nodded:
  - Qhov no yog txoj cai! Los, cia peb coj tus yeeb ncuab thiab ntaus nws!
  Elizabeth nodded, thiab ib rab phom txias heev tau tshwm sim hauv nws txhais tes. Tus ntxhais mutant cooed:
  - Qhov no yog beam cannon, nrog hypernuclear twj!
  Lwm ob tug ntxhais kuj tau pob tw. Thiab thaum lawv coj tus neeg hlau uas rhuav tshem lub nroog, lawv yuav ntaus koj.
  Lawv tau ua, tau kawg. Tab sis ib yam dab tsi uas tsis xav tau tshwm sim. Cov hluav taws xob sib ntaus sib tua ntaus tus neeg hlau, tab sis tam sim ntawd tau cuam tshuam los ntawm qee qhov kev tiv thaiv muaj zog heev.
  Thiab cov ntxhais xav tias lawv tus kheej dhau los ntawm kev kub ntxhov.
  Elena hu nkauj:
  - Qhov no yog kev tiv thaiv uas tau los,
  Yuav ua li cas kov yeej tus kab mob?!
  Elizabeth teb nrog luag nyav:
  - Kuv xav tias kuv paub tias tus neeg hlau no tiv thaiv nws tus kheej li cas. Nyob rau hauv cov ntaub ntawv no, qhov no yog ib-thiab-ib-ib-dimensional dimension uas tsis tuaj yeem nkag tau yooj yim heev!
  Ekaterina hais tias:
  - Yuav ua li cas yog tias peb siv lub thermopreon- pumped hyperblaster ?
  Euphrosyne nodded:
  - Yuav muaj lub zog tuag!
  Elizabeth tawm tsam:
  - Tsis yog! Koj tsis tuaj yeem yooj yim ntxiv zog ntawm no. Lub ntsiab lus ntawm qhov ntsuas no yog tias txhua qhov ntws ntawm lub zog thiab cov khoom mus rau tib qho kev taw qhia!
  ib lub teeb ci hyperlaser ntaus lawv . Cov ntxhais NW nyuam qhuav muaj sij hawm dhia mus rau sab. Lawv txawm hnov qab taw, nrog ib tug zoo nkauj nkhaus ntawm pob taws.
  Tag nrho plaub ntawm lawv tau licked tam sim ntawd los ntawm hyperfire ntawm lawv liab qab, calloused soles .
  Cov ntxhais txawm qw thiab qw nrov nrov ntawm lawv lub ntsws:
  -Glorified yog kuv lub tebchaws dawb huv,
  Cua daj cua dub cua daj cua dub hauv nplaim taws yeej...
  Koj tsuas yog ib tug zoo li no hauv ntiaj teb no,
  Thiab tsis muaj leej twg muaj nqi tshaj koj nyob hauv lub ntiaj teb no!
  Tom qab ntawd, cov zoo nkauj coj nws thiab spat nrog tag nrho lawv cov npau taws ntawm tus neeg hlau. Thiab cov qaub ncaug ntawm cov ntxhais mutant yog tshuaj lom ultra-acid . Nws yuav maj nroos hla thiab hla lub teb. Thiab cov neeg hlau sib ntaus sib tua tau txais plaub qhov mob hnyav. Nws cov cuab yeej tau noj tam sim ntawd, tsim cov dents uas tau haus luam yeeb.
  Thiab lub tsheb sib ntaus sib tua pib poob ceev.
  Elena hu nkauj mockingly:
  Lub ntiaj teb noisily nce mus.
  Kuv photon tsis mloog lub kauj...
  Kuv khoov ntawm qhov pom,
  Thiab cov missiles maj mus rau lub hom phiaj ...
  Peb tsis pib sib ntaus los ntawm kos!
  Thiab cov neeg hlau sib ntaus sib tua tau teb thiab ntaus cov ntxhais nrog kev pab los ntawm hyperplasmic blot. Nws ya tawm ntawm rab phom sib ntaus sib tua thiab rushed tom qab cov ntxhais mutant.
  Elizabeth coj thiab nthuav tawm lub txiv mis liab liab ntawm nws ob lub mis. Nws cov phooj ywg ua raws li.
  Red harpy hu nkauj:
  Russia yog lub ntiaj teb nrog nws ob lub mis,
  Nws npog thiab cawm tib neeg los ntawm kev kub ntxhov ...
  Tab sis ntuj raug txim tau sawv nrog nws cov dregs liab,
  Ib tug neeg raug kev ntxhov siab los ntawm peb lub suab ntawm kev yeej!
  Thiab cov tub rog coj thiab synchronously tso tawm hypersonic nthwv dej ntawm lawv lub txiv mis, cov xim ntawm overripe strawberries.
  Lawv ya zoo li tsunami. Thiab lawv tsoo lub pob zeb hyperplasmic . Nws, tau txais ib tug crushing tshuab, vibrated thiab rushed nyob rau hauv lub opposite direction. Tom qab ntawd, nws coj thiab npog tus neeg hlau, uas twb tau hlawv thiab haus luam yeeb. Thiab yog li ntawd tus neeg kho tshuab dab tau entangled nyob rau hauv lub fiery web thiab pib hlawv zoo li ib tug tswm ciab.
  Elizabeth hu nkauj nrog luag:
  Cov ntxhais yuav kav lub qab ntuj khwb
  Txawm napalm los nag los saum ntuj...
  Ua hauj lwm rau lub Fatherland yog peb lub luag hauj lwm hloov tsis tau,
  Qhov hluav taws kub dawb huv hlawv hauv kuv lub siab!
  Thiab cov tub rog yuav rov muab nws los ntawm lawv cov txiv mis ruby thiab ntaus lawv nrog xob laim.
  Cov no yog cov sau ntawv zoo nkauj tiag tiag. Thiab lawv lub cev yog cov leeg nqaij, muaj zog, sculpted, nquag.
  Cov neeg tua neeg thaum kawg tau tawg mus rau hauv qhov chaw plua plav. Thiab nws tau muab tawm los ua ib qho kev tuag tiag tiag los ntawm ob lub mis ntawm qhov zoo nkauj zoo nkauj.
  Elena hu nkauj:
  Peb yuav coj qhov kaj rau tag nrho lub ntiaj teb, ntseeg kuv,
  Cia peb tuag thiab cawm lub ntiaj teb no...
  Txawm hais tias txoj hmoo phem heev, kev tuag phem tau los,
  Tsis txhob tuag rau qhov tsis muaj qab hau, vim peb lub teb chaws tseem muaj sia nyob!
  Elizabeth tawm tsam:
  - Tsis yog, nws zoo dua kom muaj sia nyob thiab yeej!
  Cov ntxhais, feem ntau, qhia lawv qhov kev sib ntaus sib tua ntau heev. Tiamsis tom qab ntawd Vaj Qhia tau tshwm sim dua. Qhov no yog ib tug twj tso kua mis, cov nqaij ntshiv ntawm lub ntsej muag thiab armor, nyob rau hauv cov ntaub ntawv no, ua ke nrog ob tug lwm tus neeg koom tes, nws nqa ib tug riam phom uas tshwm sim los tiv thaiv corrosion ntawm pob zeb. Thiab nws ntaus tsev nrog nws. Lawv tau xoob, zoo li xuab zeb, thiab tawg. Thiab cov ntxhais zoo nkauj uas nyob hauv lawv tau khiav tawm ntawm kev tsov rog.
  Ekaterina sau tseg:
  - Kev puas tsuaj yog kev mob siab rau,
  Lub zog tsis zoo tswj lub roost ...
  Tus uas ua siab dav haus lwm tus ntshav,
  Cia peb muab pov rau hauv trump card los ntawm kev muab kev hlub!
  Cov ntxhais coj nws thiab tam sim ntawd, sai li sai tau thaum lawv ntxhi. Thiab ob peb lub vultures hnyav tau ya tawm ntawm lub ru tsev. Lawv poob rau lub taub hau ntawm cov mutants - ib tug sib tov ntawm txiv neej thiab qus npua teb thiab lwm yam rhinoceros. Thiab lub beak ntawm vaultures puv lawv pob txha taub hau nrog hnyav pob, ua rau lawv poob khob.
  Thiab lwm tus beak yuav ntaus Generous ntawm ob txhais ceg hauv puab tais.
  Thiab nws yuav dhia thiab hu nkauj nyob rau hauv ib lub suab nyias:
  Kuv tabtom dhia ntawm theem, Kuv tabtom dhia ntawm theem
  Kuv yuav ua ib tug eunuch nyob rau hauv ib tug harem!
  Kuv yuav ua ib tug eunuch nyob rau hauv ib tug harem!
  Thiab lub suab tau dhau los ua nyias, zoo li tus me nyuam me.
  Thiab lub cannon nws tus kheej dhia siab dua thiab tig dua. Elizabeth dhia. Nws ntes nws nrog nws cov ntiv taw liab qab thiab hloov nws nrog nrawm nrawm.
  Thiab tej tsev uas raug puas tsuaj tau pib rov qab los. Xws li cov uas raug hlawv los ntawm cov neeg tua neeg tua neeg.
  Elena thiab Ekaterina dhia mus rau lub mutant monsters uas tau pib los rau lawv paub. Cov ntxhais poob rau ntawm lawv nraub qaum thiab pov ob tug dab nrog lawv ob txhais ceg muaj zog.
  Lawv ya mus thiab tig dua nyob rau hauv lawv loitering. Thiab lawv lub taub hau tau mus rau hauv cov thoob khib nyiab nrog cov luam yeeb sib txawv.
  Thiab yuav ua li cas lawv coj nws thiab quaj quaj hauv qhov mob.
  Elena chirped, baring nws cov hniav:
  - Cia kuv mus rau lub Himalayas,
  Cia kuv mus kiag li...
  Txwv tsis pub kuv yuav quaj, lossis kuv yuav qw,
  Txwv tsis pub kuv yuav noj ib tug!
  Thiab tus tub rog nrog cov plaub hau liab, zoo li cov xim ntawm Lenin tus chij, coj nws thiab spat nyob rau hauv lub pob tw ntawm mutant daig nyob rau hauv lub thoob khib nyiab . Nws, tau txais kev tso tawm ntawm kev lim hiam, hlawv cov kua txiv muaj kuab lom , yuav dhia, dov, qw nrov nrov, nrog lub suab nrov nrov.
  Efrosinya thiab Ekaterina ncaws cov yeeb ncuab nrog lawv ob txhais taw liab qab, xa nws mus rau lub dav hlau ntuj raug txim mus rau ib qho chaw.
  Nws yuav khiav tawm zoo li lub foob pob hluav taws uas tsis muaj kev taw qhia. Thiab nws yuav ntaus lub Generous, crushing lub tom kawg lub plhaub.
  Thiab ces tus txiv neej rhinoceros ya mus rau ntawd, sib tsoo nrog nws tus tswv.
  Elena coj nws thiab hu nkauj zoo siab:
  -Txawm tias kuv los ntawm ib lub zos me me,
  Qhov twg peb raug qhia kom ua neej raws li Ilyich ...
  Kuv tsis xav ua tus qaib tsis muaj teeb meem,
  Thiab kuv tsis xav ua ib tug nyuj nyuj!
  Thiab tag nrho plaub tus ntxhais tau coj nws thiab nrog lawv liab qab, cov leeg leeg pib tossing cov mutants nrog rau lawv tus tswv, ua rau lawv txhais lus.
  Nyob rau tib lub sijhawm, cov nkauj zoo nkauj hu nkauj:
  Kuv yog koj, nws,
  Tag nrho lub teb chaws ua ke
  Ua ke ib tsev neeg phooj ywg
  Hauv lo lus peb yog ib puas txhiab kuv!
  Thiab cov tub rog, zoo li cov ncaws pob ncaws pob loj, coj thiab tuav peb tus neeg phem ncaj nraim rau hauv lub pob zeb loj loj. Tom qab ntawd, Elena tig rau lub cav ntawm lub zog tag nrho.
  Thiab cov dab no pib tig.
  Elizabeth tau sau tseg tias, tau coj cov phom loj tsim tshwj xeeb hauv nws txhais tes dua, rov kho cov tsev uas puas lawm:
  - Peb, ib txwm, yeej ...
  Elena, nrog luag ntxhi uas zoo li txaus ntshai, chirped:
  Tab sis yuav tsum ncaj ncees,
  Kuv yeej txhua yam!
  Tus neeg yos hav zoov tig mus rau hauv qhov kev ua si
  Qhib ib tug account, ces, ntawm chav kawm!
  Muaj kev sib xyaw ua ke ntawm lawv cov neeg sib tw, cov ntxhais tau coj nws, thiab tsis muaj ado ntxiv, lawv tau pib. Thiab tom qab ntawd lub pob zeb loj loj tau ya tawm, plopped thiab khov hauv lub hnub ci virtual!
  Ekaterina sau tseg:
  - Lwm qhov kev tawm tsam hauv peb txoj kev nyiam!
  Elena qhia meej tias:
  - Kev sib tw virtual!
  Thiab nws nias nws cov ntiv taw liab qab. Dab tsi ua rau muaj qhov kub nyhiab, iridescent npuas. Nws ya mus rau saum huab cua, nthuav thaum nws mus thiab ci ntsa iab nrog tag nrho cov xim ntawm zaj sawv. Qhov no yog ib qho kev kos duab.
  Tus ntxhais plaub hau liab chirped:
  - Lub qab ntuj khwb yog tag nrho ntawm kev xav tsis thoob,
  Thiab tus ntxhais, uas muaj nuj nqis heev hauv kev sib ntaus sib tua ...
  Kuv puas tuaj yeem ncaws tus phem nyob hauv puab tais nrog kuv txhais ko taw liab qab,
  Txawm li cas los xij, kuv nyiam ua kuv tus kheej!
  Ua koj tus kheej! Ua koj tus kheej!
  Xws li ib tug ntxhais, qus, groovy!
  Elizabeth hais nrog luag ntxhi:
  - Khaws nws!
  Elena, crushing tus dab, yws ib yam dab tsi incomprehensible.
  Euphrosyne coj thiab rub tawm nws lub tsho tiv no, ntaus cov yeeb ncuab siv lead ua uas dheev tshwm sim nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm nws zoo li pulsars. Lawv ya dhau los thiab poob rau ntawm qhov ci ntsa iab. Thiab lawv tau xa ib lub tshuab loj, tuag taus.
  Ib tug ntxhais nrog plaub hau dawb li daus chirped:
  - Tus ntxhais puv lub ntiaj teb nrog nws ob lub mis,
  Npog thiab cawm tag nrho lub ntiaj teb los ntawm teeb meem ...
  Peb tsis tau xav txog nws, thaj tsam cov ntxhais muaj qhov taw tes,
  Thaum ib tug neeg zej zog tau mus ua si!
  Ekaterina, ib tug hluas nkauj nrog cov plaub hau golden, coj nws thiab ncaws nws saum npoo nrog nws pob taws liab qab. Ib qho ntawm cov kav dej tawm tau tawg los ntawm kev raug mob, thiab cov tub rog ua yeeb ncuab ua ntej tau ua tiav nrog cov kwj deg.
  Ib tug hluas nkauj nrog cov plaub hau zoo li ib tug dandelion, tsuas yog voluminous, coj nws thiab hu nkauj:
  - Da dej, da dej, da dej, da dej,
  Oak thiab birch infusion...
  dab, dab, dab, dab, dab,
  Ib tug txias ncaws los ntawm ib tug hluas nkauj liab qab!
  Thiab nws cov hniav pearly yuav ci zoo li daim iav. Cov no yog cov ntxhais Terminator.
  Tiag tiag, tsis muaj ib pab tub rog ntawm virtual creatures tuaj yeem tawm tsam tib neeg zoo li lawv. Thiab tsis txhob sim.
  Elena mam li nco dheev pom ib lub roob daus loj saum lub nroog. Thiab qee cov neeg hauv Viking costumes tau milling nyob ze. Lawv siab thiab loj dua li cov neeg sawv cev ntawm tib neeg.
  Tus ntxhais plaub hau liab qw tias:
  - Tsis muaj kev hlub tshua, tsis muaj kev hlub tshua, tsis muaj kev hlub tshua rau tus yeeb ncuab,
  Paub, Viking phem, paub, Viking phem yuav noj stew tawm ntawm koj!
  Elizabeth pov ib npib nrog nws cov ntiv taw liab qab. Nws spun ncig thiab ntaus tus cw uas ya saum huab cua. Ntxiv mus, tus tsiaj grey no yog qhov loj ntawm albatross loj. Thiab nws ntaus nws txoj cai nyob rau hauv lub crown. Tus cw plam tsis nco qab thiab rushed zoo li lub meteorite. Thiab nws tau tso ib tug neeg haus luam yeeb tom qab nws.
  Tus ntxhais nrog plaub hau xiav hu nkauj:
  - Kev hlub zoo li lub roob ntws,
  Dab tsi poob rau hauv av zoo li lawg...
  Thiab tig rau, muab hluav taws xob poob rau tus yeeb ncuab,
  Tus ntxhais tab tom thauj cov phom tshuab!
  Tus crow ntaus tus neeg hlau sib ntaus nrog nws tus beak thaum nws lub caij nplooj zeeg qus. Ib qho luv luv tau tshwm sim. Thiab lub cyborg loj heev tawg. Tom qab ntawd lub roob tshee hnyo.
  Thiab daus tau poob rau ntawm plaub tus ntxhais siab tawv.
  Catherine sau tseg, hu nkauj:
  Dej nag, daus,
  Tsis txhob taw rau kuv cov plaub hau ...
  Result, result -
  Cov ntxhais yeej ib txwm tsis muaj taw!
  Thiab tus tub rog coj nws thiab twirled nws cov plaub hau golden, zoo li nws yog ib tug saum. Thiab tam sim ntawd ib qho ci ci tau sawv, thiab cov kwj deg ntawm hluav taws kub hnyiab tau ntws tawm. Thiab tsis yog daus, nag pib poob. Thiab nws yog txhua yam zoo nkauj heev, thiab cov tee dej shimmered hauv lub hnub virtual zoo li pob zeb diamond.
  Elizabeth sau nrog chuckle:
  - Peb yuav tsum qhia peb cov txuj ci hauv kev lag luam,
  Ib tug hluas nkauj tus phooj ywg zoo tshaj plaws yog pob zeb diamond!
  Euphrosyne giggled thiab taw tes rau lub roob uas Scandinavian warriors swarming nyob rau hauv cov daus, sau tseg:
  - Cov txiv neej no mus txog qhov phem!
  Elena hais tias:
  - Cia peb tso cov kab tua tua neeg ntawm kev tuag los ntawm peb lub txiv mis liab liab.
  Thiab tus vixen liab-plaub luag luag, baring nws pearly hniav.
  Elizabeth hais tias:
  - Cia peb mus, cov ntxhais, ua ntej, cia cov tub rog tsaws!
  Catherine hu nkauj nrog kev zoo siab:
  - Yuav ua li cas qhov sov so ntawm lawv lub siab pab cov tub rog tsaws,
  Yuav ua li cas lub warmth ntawm lawv lub siab pab cov paratroopers,
  Cov tub rog Windswept!
  Thiab cov tub rog coj nws, nrawm thiab nrog tag nrho lawv lub zog, zoo li lawv yuav coj nws thiab dhia.
  Thiab kev sib ntaus sib tua, txhoj puab heev plaub zoo nkauj yuav ya ncaj rau hauv kev sib ntaus sib tua. Thiab nws yog qhov tseeb tias lawv tau npaj txav roob ib zaug.
  Elena coj nws zoo siab thiab hu nkauj:
  Kuv yuav yog tus yeej lub ntiaj teb tiag
  Thiab kuv yuav cheb hla zoo li cua daj cua dub ...
  Txias, cov no yog tag nrho cov haujlwm ntawm Shakespeare,
  Kuv mam li dhia mus rau hauv hiav txwv Pacific!
  Elizabeth khaws, hu nkauj:
  - Dashing ncaws pob yog mob siab rau sib ntaus,
  Txhua tus neeg mob siab rau ntseeg hauv kev yeej!
  Euphrosyne ntxiv, baring nws cov hniav:
  - Tom qab tag nrho, peb muaj peev xwm muaj hiav txwv, hiav txwv yog lub hauv caug tob,
  Tom qab tag nrho, tej roob yog nyob ntawm peb!
  Thiab yog li cov ntxhais tau nce roob hauv qhov kev ua si virtual. Lawv txiav txim siab muab kev sib ntaus sib tua rau Vikings. Txawm hais tias lawv yog cov loj peb zaug tib neeg qhov siab.
  Elena nkag mus rau hauv kev sib ntaus sib tua. Nws khiav lub zeb nrog nws rab ntaj. Thiab nws txiav tawm Viking lub taub hau, hu nkauj:
  Tsis tas yuav poob koj lub taub hau
  Txhob maj...
  Tsis tas yuav poob koj lub taub hau
  Yuav ua li cas yog nws los ntawm ke?
  Sau nws rau hauv koj phau ntawv,
  Ntawm txhua nplooj ntawv!
  Tsis txhob poob koj lub taub hau!
  Tsis txhob poob koj lub taub hau!
  Zoo dua khiav tawm sai sai!
  Elizabeth pov ob peb koob nrog nws cov ntiv taw liab qab. Lawv ya mus thiab ntaus cov vultures ya saum Vikings. Cov noog loj ntawm cov tsiaj nyeg, tau poob lawv txoj kev xav, ya mus thiab rammed lawv cov beak rau hauv pob txha taub hau ntawm Viking warriors. Lawv tho lawv, yuam kom lawv tso cov kwj deg ntawm cov ntshav.
  Catherine ncaws tus Viking ze tshaj plaws nrog nws liab qab, tanned ko taw nyob rau hauv puab tais. Ua rau nws dhia thiab dov los ntawm lub tshuab.
  Tom qab ntawd, tus ntxhais hais tias:
  - Koj pom dab noj hnub nyob saum ntuj,
  Nov yog ib pab tub rog ntawm cov yeeb ncuab ...
  Ib lub cim ntawm ntuj txiag teb tsaus yuav los,
  Tsis xav tau lus ntxiv!
  Thiab tus ntxhais coj nws thiab nws lub qhov muag pearly sparkled. Qhov no yog tub sab tiag tiag, tub sab tiag tiag!
  Euphrosyne coj nws thiab nplawm. Ob peb tsob ntoo thuv tau tshee hnyo, zoo li cov xyoob ntoo tau poob rau ntawm lawv. Thiab hnyav cones ya mus. Lawv ntaus cov Vikings lub taub hau, tsoo lawv nrog rau lawv cov kaus mom hlau.
  Tus ntxhais plaub hau daj sau tseg tias:
  - Kuv tso kuv cov yeeb ncuab mus pov tseg,
  Kuv thawj zaug, qhov kawg txav!
  Thiab tam sim no tsuas yog qhov loj tshaj plaws, lub xub pwg nyom Viking tus thawj coj hauv cov cuab yeej kub tseem nyob.
  Thiab nws qw rau saum nws lub ntsws:
  - Koj tsis muaj caij nyoog! Kuv muaj Thor axe!
  Lub Viking brute swung thiab xa ib tug tsunami nthwv dej ntawm nws axe.
  Cov ntxhais tau maj mam npog nrog daus.
  Tab sis lawv sai sai sawv.
  Elena nkag siab lub pob tawb poob los ntawm tus tub rog loj heev thiab barked:
  - Zoo, coj koj tus yeeb ncuab rau hauv koj lub hnab nyiaj!
  Thiab nws coj nws thiab co nws.
  Elizabeth hu nkauj nrog luag ntxhi:
  -Kuv tus tub, kuv tus menyuam,
  Lub sijhawm no koj tsis tsaug zog,
  Thiab nyob rau hauv dab tsi lub teb chaws tsis paub,
  Koj txoj kev xav yuav nyob ntawm kuv!
  Lub Viking loj heev swung dua. Thiab nyob rau ntawm lub thib ob nws hnov ib tug distortion ntawm qhov chaw. Thiab nws, zoo li swan feather, tau nqus los ntawm lub tshuab nqus tsev muaj zog.
  Thiab tus loj heev flattened tawm nyob rau hauv lub pob tawb, ua ib tug loj ntawm ib tug poppy noob.
  Elena luag ntxhi thiab hais tias:
  - Qhov no yog qhov kev hloov pauv tiag tiag!
  Catherine hu nkauj nrog luag ntxhi:
  - Yuav muaj kev kho mob, thiab kev hloov pauv lom zem!
  Elizabeth ntsia saum lub roob nrog lub tswb thiab hais tias:
  - Muaj lub foob pob zais hauv qab daus!
  Elena squeaked:
  - Nuclear?
  Tus ntxhais nrog cov plaub hau xiav hais tias:
  - Coj koj tus muam siab dua - thermopreon !
  Tus tub rog plaub hau liab qhib nws lub qhov muag thiab nug tias:
  - Thiab peb yuav ua li cas neutralize nws?
  Euphrosyne giggled thiab cooed:
  - Ua li no, peb yuav tsum tso tawm infrasound los ntawm peb lub txiv mis liab liab. Cia peb cov ntxhais, plaub ntawm peb, ua qhov no sib koom ua ke!
  Thiab cov tub rog coj thiab fucked nrog cov kwj ntawm lub zog loj los ntawm lawv cov txiv mis ruby.
  Thermopreon foob pob grunted thiab tua. Tom qab ntawd, lub peb hlis ntuj solemn pib ua si.
  Elena tweeted:
  - Leej twg xav tau lub foob pob yuav tau txais nws hauv pliaj!
  
  Ib tug hluas nkauj cawm txoj sia ntawm ELVES
  CEEB TOOM
  Tus ntxhais elf zoo nkauj Erimiada yuav tsum nrhiav tus zaj liab kom cawm nws txoj kev vam meej ntawm kev puas tsuaj. Tab sis nyob rau hauv txoj kev nws yuav tsum tau sib ntaus sib tua nrog txhua yam ntawm warriors thiab daws nyuaj riddles, ntsib incredibly taug txuj kev nyuaj.
  . Tshooj 1.
  Yog li ntawd nws thiaj muaj ib txoj hauj lwm uas nws tab tom taug kev ntawm txoj kev cib liab. Thiab tom qab nws yog quiver, hneev thiab xub. Cov leeg liab qab hnov qhov sov so ntawm qhov chaw rhuab los ntawm peb lub hnub.
  Erimias hnav tiab luv luv, thiab nws lub hauv siab tsuas yog npog los ntawm cov ntaub nqaim.
  Nws tab tom ua tej yam tseem ceeb.
  Qhov twg, tshwj xeeb, nws tus kheej tsis paub. Tab sis kom meej meej ib yam dab tsi tshwj xeeb, xws li txuag kev vam meej ntawm elves.
  Thiab ib co tsiaj tawm tuaj ntsib nws. Qhov loj ntawm lub tank zoo, thiab nrog lub plhaub sparkling nrog pob zeb diamond.
  Tus elf nyo hau rau nws thiab chirped:
  - Kuv zoo siab tau ntsib koj!
  Tus loj heev, horned vaub kib croaked:
  - Tsis txhob zoo siab ua ntej! Koj tab tom nrhiav dab tsi?
  Erimiada shrugged nws lub xub pwg nyom thiab teb tias:
  - Kuv tsis paub. Tab sis kuv tsuas paub tias qhov no tseem ceeb heev kom cawm tau txoj kev vam meej ntawm elves.
  Bruiser sau tseg:
  - Qhov ntawd yog nws, koj tsis paub koj tus kheej? Koj tsis muaj vaj ntxwv nyob hauv koj lub taub hau?
  Tus elf coj nws thiab hu nkauj:
  Tsis muaj kev txwv meej hauv lub neej,
  Tsis muaj kev txwv meej hauv lub neej ...
  Thiab ntau yam tsis tsim nyog, boring fuss ...
  Thiab kuv ib txwm nco ib yam dab tsi,
  Thiab kuv ib txwm nco ib yam dab tsi,
  Lub caij ntuj no ntawm lub caij ntuj sov, lub caij ntuj no ntawm lub caij ntuj sov, lub caij nplooj zeeg caij nplooj ntoos hlav!
  Tus vaub kib luag ntxhi thiab sau tseg, flashing nws pob zeb diamond plhaub:
  - Koj, kuv pom, yog ib tug neeg frivolous uas ci ntsa iab liab qab pob taws ntawm lub cib. Yog li ntawd, yog tias koj xav kom dhau los, teb cov lus nug no ...
  Erimiada nodded:
  - Kuv npaj teb cov lus nug!
  Tus goon chirped:
  -Leej twg yog ib tug zoo li txias, tab sis qhov tseeb yog phem?
  Tus elf luag ntxhi thiab yws tias:
  - Troll!
  Tus vaub kib luag, thiab nws lub plhaub ci ntsa iab dua nrog cov pob zeb diamond uas ci ntsa iab ntawm peb lub hnub. Thiab nws muab:
  - Tsis yog! Tsis tau twv! Koj yuav raug txim rau qhov no!
  Tus elf yuav dhia mus rau hauv teb thiab pib khiav. Cov pob taws liab liab ci ntsa iab, thiab nws liab qab, tanned ob txhais ceg flashed zoo li kiv cua.
  Tus ntxhais qw:
  - Cov elf rushes, cua daj cua dub nees,
  Kuv yuav tsum lees, dab ntxwg nyoog tuag lawm !
  Lawv yuav tsis caum peb, lawv yuav tsis caum peb!
  Hauv kev teb, ob tus phab ej siab nrog tshis taub hau tam sim ntawd tshwm sim. Lawv maj mam khiav tom qab elf. Thiab lawv stamped lawv hooves. Tau txais cov ntsiab lus zoo heev.
  Erymiada, devouring nws, coj nws thiab hu nkauj:
  - Nws skidded, skidded, skidded kuv!
  Lub txim loj hlob, loj hlob, loj hlob!
  Thiab tom qab nws rushed horned gorillas nrog lub xub pwg dav thiab tuab caj npab thiab ob txhais ceg.
  Qhov no, raws li lawv hais, yog kev sib tw rau tus thawj coj, lossis kev tsim txom rau kev thuam.
  Lub elf tus liab qab taw yog lub teeb thiab agile. Ob tug thugs tsis tuaj yeem kaw qhov deb thiab twb pib choke.
  Tab sis tom qab ntawd ib tug neeg caij tsheb tau tshwm sim nyob rau pem hauv ntej ntawm Erimiada ntawm ib tug nees dub thiab hauv cov ris tsho dub. Nws flashed nws rab ntaj ntev, uas ci ntsa iab zoo li yog ua los ntawm cov hnub qub.
  Tus tub rog dub no thundered:
  - Koj khiav qhov twg, ntxhais?
  Erimiada teb hauv lub suab ntshai:
  - Muaj ib tug caum kuv, yog koj yog ib tug tiag tiag knight, ces pab!
  Tus neeg caij nees, hauv cov ris tsho uas muaj xim xim, waved nws txhais tes. Ob tug tub rog loj nrog tshis taub hau khov rau saum huab cua. Lub elf kuj khov. Nws yog zoo li lawv tau khov rau hauv cov dej khov tuab thiab txav tsis tau.
  Tus tub rog dub nug nrog luag nyav:
  - Zoo, koj boron cheese yog dab tsi?
  Ob tug tshis-headed warriors roared in unison:
  - Nws teb cov lus nug tsis raug, thiab peb tus tswv tsev yuav tsum them rau nws!
  Tus knight nug:
  - Leej twg yog koj tus poj niam?
  Cov tshis warriors teb nyob rau hauv unison:
  - Vaub kib Fortila !
  Tus tub rog hauv cov ris tsho dub nodded:
  - Kuv paub nws! Nws yog neeg txawj ntse thiab ncaj ncees. Thiab koj xav tau dab tsi los ntawm tus ntxhais rau qhov no?
  Cov tshis warriors teb nyob rau hauv unison:
  - cuaj tshuab nrog cov nplaum ntawm pob taws liab qab, yog txhua yam!
  Tus tub rog hauv cov ris tsho dub tau lees paub tias:
  - Okay, nws tsis tuag, tab sis kev ncaj ncees yuav raug soj ntsuam!
  Erimiada nug capriciously:
  - Thiab koj yuav tso cai rau ib tug hluas nkauj ntaus tus liab qab ib leeg ntawm kuv graceful, zoo nkauj ko taw nrog sticks?
  Tus tub rog luag nyav thiab hais tias:
  - Tej zaum kuv yuav tsum cia koj tau txawm? Koj nyiam li cas!
  Cov tshis warriors nodded nyob rau hauv unison:
  - Nws ua tau! Tab sis tsuas yog ib zaug! Thiab yog hais tias nws poob, ces yuav muaj nees nkaum tshuab rau nws liab qab heels.
  Knight nyob rau hauv dub armor nodded:
  - Txhua yam zoo dua! Cia peb!
  Gorillas nrog tshis taub hau gurgled:
  -Dab tsi yog qhov me dua li cov noob poppy thiab loj dua lub ntug?
  Erimiada shrugged nws lub xub pwg nyom thiab teb tias:
  - Koj puas tuaj yeem xav txog nws?
  Cov tshis warriors roared:
  - Tsis muaj sijhawm xav!
  Tus ntxhais frowned thiab teb tias:
  - Tej zaum qhov kev xav ntawm trolls. Nws yog qhov tsis tseem ceeb tshaj li cov noob poppy, thiab tib lub sijhawm, nws yog inflated ntau dua li ntawm ntug!
  Cov gorillas nrog tshis taub hau giggled.
  - Tsis tau twv! Tam sim no koj tab tom tsoo koj pob taws nrog tus pas!
  Ib tug tub rog nyob rau hauv lub armor dub nug:
  - Koj puas paub cov lus teb koj tus kheej?
  Cov tshis warriors nodded:
  - Yog! Cov no yog cov kev cai ntawm lub qab ntuj khwb. Lawv tuaj yeem haum rau hauv lub thawv uas me dua li cov noob poppy thiab, tib lub sijhawm, tsis muaj chaw txaus rau lawv hauv ntiaj teb!
  Tus tub rog dub nodded:
  - Zoo heev! Yog li ntawd, mus rau koj lub luag haujlwm.
  Cov tshis tub rog tso lawv tus kheej thiab mus cuag Erimiada. Nws sim ua tsis tiav kom txav mus los.
  Tus ntxhais tau tuav lub luj tshib thiab muab pov rau nws nraub qaum. Tom qab ntawd, lawv tau muab ib qho khoom siv tshwj xeeb los ntawm lawv lub hnab ev ntawv.
  Lawv muab tus elf ob txhais taw liab qab tso rau hauv thiab tuav lawv nruj nreem. Tom qab ntawd, ib tug tshis tsoo lub xyoob ntoo. Thiab nws swung nws los ntawm huab cua. Thiab nws ntxhi.
  Erymiad tau pw ntawm nws nraub qaum. Pebbles pricked nws lub xub pwg hniav ntse. Liab qab, tanned ob txhais ceg tuav nruj nreem ua ke. Thiab koj rub tsis tau lawv.
  Thiab tom qab ntawd lub xyoob ntoo nrog lub xuav poob rau ntawm tus ntxhais ib leeg, nrog lub ntsej muag zoo nkauj ntawm nws txhais taw liab qab, pob taws liab.
  Tus elf xav tau qhov mob ntse uas tawm ntawm nws ko taw mus rau tom qab ntawm nws lub taub hau.
  Tus tshis thib ob tuav lub cuab yeej thiab tib lub sijhawm suav:
  - Ib zaug!
  Ib zaug ntxiv lub tshuab ntawm tus pas poob rau ntawm tus ntxhais liab qab pob taws.
  - Ob tug!
  Erymyada qw hauv qhov mob. Siab phem npaum li cas thiab tsis txaus siab. Thiab tus pas tuav whistling thiab ntaus nrog tag nrho nws lub zog ntawm liab qab, liab qab, zoo nkauj ib leeg ntawm kev zoo nkauj.
  Thawj ib, ces tus thib ob. Erymiada nrov nrov thiab qw nrov ntawm qhov nws mob thiab mob heev.
  Tus tub rog dub hais tias:
  - Kuv vam tias koj yuav tsis ua mob rau nws?
  Tus tshis loj teb tias:
  - Peb muaj kev paub ntau hauv qhov no!
  Ib tug horned hais tias:
  - Elves, feem ntau, muaj lub cev muaj zog thiab tenacious heev.
  Thaum lub tshuab nres. Cov tshis tub rog tshem tawm cov cuab yeej falaka ntawm tus ntxhais liab qab taw thiab, nyo hau, sab laug. Txawm li cas los xij, lawv sab laug stomping nrov.
  Erimiada nres moaning thiab sim sawv. Tab sis nws xiav, ntaus ob txhais ceg tau mob heev uas nws qw. Thiab nws tau nqis los rau tag nrho plaub zoo li aub.
  Tus ntxhais hais tias:
  - Kuv pob taws tawg, kuv yuav taug kev li cas tam sim no?
  Tus tub rog dub hais tias:
  - Sim nws ntawm koj cov ntiv taw! Nws yuav yooj yim dua li no!
  Erimiada ua tib zoo sawv ntawm nws cov ntiv taw, tab sis nws tseem mob heev. Tus ntxhais ntxhi:
  - Auj, nws mob heev kom tau ntawm koj pob taws,
  Tsis muaj leej twg hauv ntiaj teb tuaj yeem nkag siab ...
  Kuv yog ib tug ntxhais, tsis yog ib tug bitch,
  Thiab, ntseeg kuv, kuv tuaj yeem tawm tsam!
  Tus tub rog dub teb tias:
  - Nws yuav kho sai sai, tsis txhob ntshai! Nyob rau lub sijhawm no, tej zaum koj xav cawm koj kaum tus neeg los ntawm kev tuag?
  Tus ntxhais xav tsis thoob:
  - Vim li cas koj xav li ntawd?
  Tus tub rog dub teb tias:
  - Txhua tus uas taug kev ntawm txoj kev cib liab yuav tsum sim cawm ib tug neeg!
  Tus elf nodded thiab lees tias:
  - Yog, nws muaj tseeb! Thiab koj tuaj yeem muab dab tsi rau kuv?
  Tus tub rog dub teb tias:
  - Tsis muaj dab tsi tshwj xeeb. Koj tus kheej tsis paub qhov koj tab tom nrhiav. Tab sis kuv paub!
  Erimiada luag ntxhi thiab nug tias:
  - Thiab koj paub dab tsi?
  Tus tub rog dub teb tias:
  - Koj tab tom nrhiav tus pej thuam liab liab. Nws yuav tsum tiv thaiv koj cov neeg los ntawm lub tiag tiag, xya-headed zaj.
  Tus elf teb nrog ib tug sigh:
  - Yog lawm, tsov rog. Tab sis koj puas tuaj yeem pab kuv tiag tiag?
  - Kuv tuaj yeem, yog tias koj sib ntaus nrog rab ntaj nrog vampire thiab tswj kom kov yeej nws!
  Erimiada hais tias:
  - Vampires muaj zog heev. Thiab lawv nyuaj heev rau tiv. Tej zaum koj tuaj yeem muab kuv nrog tus neeg sib tw yooj yim dua?
  Dub nodded:
  - Yog? Koj puas xav sib ntaus, piv txwv li, nrog ib tug neeg?
  Tus elf nodded nrog luag:
  - Nws yuav zoo siab heev!
  Knight hais tias:
  - Koj puas yuav teb riddles?
  Tus ntxhais ntsia nws ob txhais ceg thiab teb nrog ib tug sigh:
  - Kuv tsis xav tau! Thiab yog li ntawd lawv tuav nws tawm zoo nkauj heev. Tej zaum muab qee yam txawv rau kuv?
  Tus tub rog dub nodded:
  - Okay, yog li ntawd ... Hu ib yam dab tsi ces!
  Erimiada nodded thiab chirped:
  - Nws ua tau!
  Tus elf tshem nws caj pas thiab hu nkauj:
  Kuv muaj rab ntaj ntse tshaj nyob hauv kuv txhais tes,
  Kuv txiav taub hau, yooj yim, hauv txoj kev loj ...
  Kuv tuaj yeem txiav leej twg, ntseeg kuv,
  Tsis paub txaj muag los ntshai!
  
  Xov xwm txaus ntshai nyob rau hauv tsov rog siab phem,
  Tus ntxhais kuv hlub mus ib txhis!
  Muab pov rau hauv lub qhov ncauj ntawm dab Ntxwg Nyoog,
  Tus Tswv, qhov twg yog kev ncaj ncees thiab kev hlub tshua?!
  
  Tus Elf Maiden tau mus ko taw liab qab,
  Taw taw rau ntawm txoj kev plua plav!
  Tom qab tag nrho, rau tej kev txhaum uas cov springs ntws,
  Nws muaj caij mus taug kev mus txawv teb chaws!
  
  Thaum ntxov caij nplooj ntoos hlav kuv tsoo txoj kev,
  Kuv ob txhais taw xiav dhau ntawm qhov txias!
  Koj tsis tuaj yeem tom ib feem ntawm cov nqaij,
  Lawv tsuas yog nod rau hauv Frost ntawm cov ntoo spruce!
  
  Yog li ntawm txoj kev uas muaj pob zeb,
  Tus ntxhais ko taw los ntshav!
  Thiab tus neeg phem dhau los ntawm Elfia,
  Ib sab ntawm lub nroog ntawm cov vajntxwv ntawm Yeluxalees!
  
  Favkaz Roob , ridges npog hauv daus,
  Cov pob zeb ntse prick koj txhais taw!
  Tab sis koj pub rau lub zog ntawm lub ntiaj teb,
  Xaiv lub hajj nyuaj rau lub nroog ntawm Vajtswv!
  
  Lub caij ntuj sov, suab puam, npau taws hnub,
  Zoo li ib tug ntxhais ob txhais ceg nyob rau hauv lub lauj kaub frying!
  Lub nroog dawb huv tsis nyob deb,
  Txhua tus nqa lub nra tsis kawg!
  
  Nyob rau ntawm lub ntxa ntawm Vajtswv- Frist ,
  Tus nkauj xwb nyo nws lub hauv caug thov Vajtswv!
  Qhov twg, ib tug loj, yog ntsuas ntawm kev txhaum,
  Kuv rub lub zog los ntawm qhov twg los ntawm kev ncaj ncees?
  
  Vajtswv hais rau nws, frowning nws ob sab,
  Kev thov Vajtswv ib leeg tsis tuaj yeem hloov lub ntiaj teb no!
  Elfia yog destined los kav rau ntau pua xyoo,
  Pab nws ncaj ncees yam tsis thov nyiaj!
  
  Tus nkauj xwb nodded: Kuv ntseeg Frist,
  Koj xaiv Elf ua tus cawm seej ntawm lub ntiaj teb!
  Kuv yuav tshaj tawm qhov tseeb txog qhov no rau sawv daws,
  Cov lus ntawm Phijexus tus mlom tus vajtswv!
  
  Txoj kev rov qab tau yooj yim thiab ceev,
  Ob txhais taw liab qab tau ua kom muaj zog!
  Vajtswv pub Nws txhais tes nrog txoj kev tshav ntuj,
  Cov leeg thiab yuav, zoo li yog ua los ntawm cov hlau!
  
  Thiab koj tau koom nrog pab tub rog,
  dhau los ua tus tsav, ya Trollwaffe !
  Nyob ntawd nws pom qhov siab ntawm kev zoo nkauj,
  Lub troll destroyer tawg rau ntawm avmine!
  
  Warrior, dashing, siab tawv fighter,
  Mob siab rau lub tog - mus rau qhov ua rau ntawm lub Soviets!
  Kuv ntseeg hais tias nyob rau hauv lub yeej kawg ntawm scum,
  Kuv mam li tsav lub pob dab mus rau phab ntsa, teb!
  
  Yog vim li cas, tus fighter raug tua,
  Koj tsis muaj sijhawm los tso cov hlua!
  Thiab daim ntaub thaiv tau dhau los ua qhov tsis zoo,
  Thiab tus phem troll bastard fraternized nrog tus nais maum!
  
  Kev tsov rog tau dhau los ua qhov tsis sib xws thiab ua phem,
  Txawm tias kuv yog ib tug ntxhais, kuv qw thiab quaj iab!
  Zoo li yog muaj teeb meem peb tuaj yeem dhia mus rau hauv qab,
  Tom qab tag nrho, hmoov zoo tau ploj ntawm Fatherland!
  
  Kuv thov Vajtswv: Tus Muaj Hwjchim Loj Kawg Nkaus, rau dab tsi?
  Koj cais kuv ntawm kuv tus hluas nraug!
  Txawm nyob hauv qhov txias, kuv tsis hnav lub tsho,
  Thiab nws yeej rau peb tus yeeb ncuab!
  
  Nws tsis tsim nyog nws?
  Ntsib kuv nrog paj rau kev yeej!
  Ci pies zoo siab rau hnub so,
  Thiab kuv yuav tuaj rau lub parade nrog kev cia siab!
  
  Tus Tswv stern teb gloomily:
  Leej twg zoo siab nyob ntiaj teb no, leej twg ua tau zoo?
  Lub cev yuav raug kev txom nyem thiab quaj nrog kev mob,
  Tom qab tag nrho, lub zej zog elf yog phem thiab kev txhaum!
  
  Yog li ntawd, thaum kuv los rau hauv lub yeeb koob,
  Kuv yuav muab pov rau hauv Gehenna cov uas tsis tsim nyog nyob !
  Kuv yuav tsa tus txiv neej ntawm kuv txoj kev npau suav thiab,
  Qhov zoo tshaj plaws yuav tsis xav tau ib qho kev faib tawm!
  Thaum hu nkauj, lub kaum ob zoo nkauj, cov tubtxib saum ntuj saum ntuj los tshwm rau saum ntuj. Lawv npuaj tes nrog kev zoo siab heev, lees paub tias lawv nyiam qhov kev zoo nkauj hu nkauj.
  Tus tub rog dub nodded nws lub taub hau pom zoo thiab roared:
  - Zoo heev, koj muaj peev xwm hais tau zoo heev! Txawm li cas los xij, kom tau txais cov duab liab liab, koj yuav tsum ua kom zoo nrog rab ntaj.
  Erimiada nyo thiab, wincing, hais tias:
  - Nrog rau cov ceg padded, nws yog xyaum tsis yooj yim sua kom sib ntaus, txawm nrog xws li ib tug insignificant tus nrog sib ntaus raws li ib tug neeg!
  Tus knight hauv armor dub yoj nws rab ntaj sparkling nyob rau hauv lub hnub qub. Thiab ib lub yoj ntsuab ntsuab, zoo li qhov kev xav ntawm cov nyom, dhau los ntawm nws. Thiab tus ntxhais lub toned, chiseled, graceful ob txhais ceg tau zoo dua.
  Tus elf nyo hau, ntaus nws txhais taw liab qab nrog kev ntseeg siab thiab hais tias:
  - Tam sim no, muab rau kuv ib tug txiv neej ntawm no! Kuv yuav tsoo nws mus rau hauv cov nqaij ntshav, txawm tias lawv yog tus phab ej siab!
  Dub tau lees tias:
  - Koj yuav muaj tus yeeb ncuab koj xav tau!
  Thiab nws tau ua ib daim duab yim nrog nws rab ntaj. Ib tug me nyuam tub dheev tshwm sim nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm tus ntxhais los ntawm tsev neeg elf. Nws tsuas hnav lub tsho ua luam dej xwb, tus menyuam muaj kaum ib lossis kaum ob xyoos. Nyias, tanned, tab sis wiry. Nws lub xub pwg hniav yog ntse, nws tav tau pom nyob rau hauv nws daim tawv nqaij tanned, thiab nws nraub qaum thiab ob sab tau streaked kiag li nrog twb kho cov cim los ntawm lashes thiab scourges.
  Txawm li cas los xij, nws tsuas yog ib tug me nyuam tub nrog lub ntsej muag me me xwb, tab sis nws zoo siab heev. Cov plaub hau daj ntawm tus qhev, qhob noom xim kasfes nrog tan, zoo li tau txiav kom zoo nkauj, thiab nws lub puab tsaig tau ua siab tawv qhia rau nws lub ntsej muag.
  Erimiada yws yws tsis meej pem:
  - Kuv yuav tsis sib ntaus nrog tus menyuam. Tsis tas li ntawd, nws zoo li kuv tias qhov no yog ib tug tub qhe qhev.
  Tus tub rog dub tau lees paub tias:
  - Yog lawm, qhov no yog ib tug tub qhe qhev uas tsis tau hnav thiab hnav ris tsho ua luam dej nkaus xwb, ua haujlwm hauv quarries, ua haujlwm ntau tshaj ob feem peb ntawm ib hnub, ua haujlwm nyuaj tshaj plaws. Tab sis ntawm qhov tod tes, nws yug los ua tub huabtais. Thiab nws tau poob rau hauv kev ua cev qhev, uas txhawb nqa nws, tab sis tsis ua rau nws tawg.
  Tus tub qhe npau taws tsoo nws txhais taw liab qab, tsoo ib pob zeb nrog nws pob taws, thiab qw:
  - Kuv npaj siab tawm tsam nrog koj, poj niam zoo siab! Kuv vam tias koj yuav muaj tsev neeg zoo, vim kev sib ntaus sib tua yog ib tug neeg ruam rau kuv!
  Tus tub rog dub nodded:
  - Koj muaj ntawm ceg txheem ntseeg, ntawm ib sab yuav muaj ib daim duab ntawm tus zaj liab, thiab ntawm lwm yam, koj tus tub txoj kev ywj pheej!
  Tus tub hluas tub rog tuav nws tsis ntev tab sis ntaj ntse thiab hais tias:
  Rau lub Fatherland thiab kev ywj pheej mus txog thaum kawg,
  Ua lub siab sib koom ua ke!
  . Tshooj 2.
  
  Tus Viscountess teb tias:
  - Qhov no yuav yog kev sib ntaus sib tua!
  Thiab nws swung nws ntev dua thiab hnyav dua ntaj. Ob tug tub rog sib sau ua ke hauv kev txav mus los. Qhov lawv muaj sib xws yog tias lawv tsis muaj taw. Tab sis tus me nyuam tub ko taw, txawm tias me me, twb tau keratinized los ntawm kev taug kev tas li nrog cov leeg liab qab ntawm cov pob zeb ntse ntawm cov quarries. Thiab tus ntxhais elf, ntawm qhov tsis sib xws, muaj ntau muag heev, liab qab soles nrog ib tug zoo nkauj nkhaus ntawm pob taws liab qab.
  Cov ntaj sib tsoo thiab sparks ya mus. Tus Viscountess, ntawm chav kawm, raws li ib tug neeg muaj koob muaj npe, tau koom nrog laj kab. Txawm nyob rau hauv lub hnub nyoog ntawm qhov chaw, qhov no tej zaum yuav tsis raug suav hais tias yog ib qho tseem ceeb tshaj plaws. Nws siab, loj, thiab nqaij leeg rau ib tug elf, thiab nws cia siab tias nws yuav kov yeej ib nrab-liab qab, cev nqaij daim tawv me nyuam tub los ntawm cov quarries yooj yim thiab yooj yim.
  Tab sis kuv tau tuaj hla ib tug tub hluas uas tsis muaj zog thiab ua siab tawv uas tau kawm kev ua yeeb yam thaum yau thiab tsis nco qab lawv hauv cov mines, tsoo pob zeb nrog lub crowbar thiab thawb trolleys.
  Thaum xub thawj, Erimiada tau thov txim rau tus menyuam thiab tsis tawm tsam nws heev. Qhov tseeb, xws li ib qho me me, thiab pom tau tias nws muaj lub sijhawm nyuaj hauv cov quarries. Saib seb cov tav pom li cas, thiab muaj kev puas tsuaj thiab bruises ntawm daim tawv nqaij.
  Tus tub, txawm li cas los xij, tau nrawm thiab khawb tus ntxhais ntawm lub hauv caug nrog nws rab ntaj. Ntshav tawm tuaj.
  Erimiada ntaus tus tub hauv teb, qw:
  -Me nyuam!
  Txawm hais tias tus tub qhe qhev tau parried, nws raug khob. Tab sis nws tam sim ntawd dhia. Thiab nws tawm tsam tus elf zoo li imp. Thiab nyob rau hauv nws txhais tes nyias, tab sis muaj zog thiab agile, rab ntaj flashed zoo li tis ntawm yoov tshaj cum.
  Thiab yog li ntawd tus tub ceev thiab nyias tau khawb Erimiada dua.
  Tus ntxhais, tau txais qhov txhab ntawm nws txhais ceg, qw nrov nrov:
  Cov ntxhais yuav tsis tso tseg
  Thiab koj paub, lawv txoj kev yeej yuav muaj koob meej ...
  Tus tub yuav tsis yeej, Dab Ntxwg Nyoog,
  Leej twg pom tau tias tsis tau noj su ntev!
  Tus tub teb los ntawm kev txuas ntxiv mus tua. Nws ceev npaum li tus nas tsuag. Thiab nws rab ntaj ceev heev. Nws zoo li me me, tab sis lub teeb. Tus me nyuam tub nws tus kheej, txawm hais tias nws nqa pob zeb hnyav thiab ntaus nrog lub sledgehammer, vim tias cov zaub mov meager hauv cov chaw txua txiag zeb, tsis tuaj yeem nce qhov hnyav, thiab tseem muaj zog heev thiab txawb.
  Erymiad tsis tuaj yeem nkag mus rau hauv nws lub cev nyias, agile nrog cov leeg muaj zog. Nws sim nqis peev ntau zaus, tab sis nws tsis ua haujlwm.
  Tus ntxhais Viscountess pib hws. Nws tanned, lub cev muaj zog hauv bikini tau npog nrog hws thiab zoo li polished bronze. Thiab kuv ua tsis taus pa hnyav dua.
  Ntawm no Erimiada ntaus nrog tag nrho nws lub zog, tab sis tus tub hluas dhia dhia, thiab txawm sawv ntawm nws txhais taw liab qab ib pliag. Thiab nws ntaus Erimiada hauv siab. Thiab cov elf cov ntshav ntws ntau heev. Tus ntxhais qw mob. Thiab dua nws sim tua.
  Tab sis nws yog ib qho nyuaj rau ntaus thaum lub hom phiaj yog me me thiab hauv qab koj, thiab tib lub sij hawm mobile.
  Tus tub qhe qhev, thaum sib ntaus sib tua, kuj pib npog cov hws me me thiab pib ci. Nyob rau tib lub sijhawm nws hu nkauj:
  Spartak yog ib tug zoo siab heev fighter,
  Nws tsa cov yeeb ncuab tawm tsam tus quab phem...
  Tab sis kev tawm tsam tuaj txog qhov kawg,
  Kev ywj pheej tsuas kav ib feem ntawm ib pliag xwb!
  
  Tab sis ib tug tub los ntawm lwm lub sij hawm tam sim no,
  Kuv txiav txim siab tawm tsam rau qhov tsim nyog ...
  Nws zoo nkaus li me me thiab tsis zoo li muaj zog,
  Tab sis nws paub yuav ua li cas sib ntaus cleverly!
  Knight nyob rau hauv dub armor nodded:
  - Yog, tus huab tais no tsis yooj yim li! Lub quarries tsuas hardened nws, tab sis tsis ua txhaum nws kiag li. Thiab yog tias koj xav kov yeej nws, ces koj yuav tsum sim.
  Tus tub qhev hais tias:
  - Kuv yeej los yog tuag! Yog tsis muaj kev ywj pheej tsis tsim nyog nyob!
  Erymiada hais tias:
  - Thiab kuv tabtom tawm tsam rau yav tom ntej ntawm kuv lub tebchaws.
  Thiab tus ntxhais swung dua thiab sim ntaus nws tus hluas counterpart.
  Txawm li cas los xij, nws qhov kev tawm tsam tsis ua tiav. Tsis tas li ntawd, dab ntxwg nyoog me ntsis tau coj thiab stabbed tus ntxhais los ntawm tsev neeg elf hauv plab thiab tawm mus rau lwm qhov ntshav.
  Erimiada tau ceev faj ntxiv. Qhov tseeb tiag, nws yog kev txaj muag npaum li cas rau kev sib ntaus nrog tib neeg tus menyuam. Thiab tseem poob. Nws tseem tsis tau ntaus nws.
  Ib tug agile heev barefoot, wiry tub qhe. Thiab dhia zoo li ib tug noog.
  Emira hu nkauj:
  Nyob rau hauv cov nyom Grasshopper zaum,
  Nyob rau hauv cov nyom Grasshopper zaum,
  Ib yam li dib
  Nws ntsuab!
  Tab sis tom qab ntawd tus elf tuaj,
  Qhov twg yeej txhua tus ...
  Ua rau nws nplua nuj
  Thiab nws tau noj tus kws ntaus hlau!
  Qhov no ua rau nws lom zem, tab sis tsis ua kom muaj zog. Txij lub sij hawm, tus me nyuam tub ua rau ntiav, tab sis ntau thiab rhiab qhov txhab ntawm elf. Los ntawm kev poob ntshav, Erimiad pib qaug zog thiab qeeb.
  Thiab nws tus nrog sib ntaus txawm tias muaj zog heev. Qhov tseeb, kaum rau mus rau kaum xya teev ntawm kev ua haujlwm ib hnub, leej twg koj xav tau yuav raug tua lossis tawv. Thiab tus tub lub cev muaj zog heev thiab muaj peev xwm tiv taus txhua yam khoom.
  Nyob rau tib lub sijhawm, nqa cov pob zeb hnyav rau hnub kawg tsis tau ntxiv dag zog rau cov leeg, tab sis, ntawm qhov tsis sib xws, ua rau lawv muaj zog thiab nrawm dua.
  Yog li ntawd, tus tub huabtais ntaus nws hauv qab lub hauv caug nrog rab ntaj, thiab Erimiada khoov, thiab nws twb twisted kom nws tsis tuaj yeem tig rov qab zoo.
  Thiab tus qhev tub nias rau, humming zoo siab thiab zoo siab, thiab rov txhaj tus ntxhais hauv plab. Thiab lub sij hawm no ntau tob.
  Erimiada pib choke. Nws jerked nws txhais taw, tab sis lub ntsis ntawm ntaj ntaus tus ntxhais txoj cai nyob rau hauv nws liab qab pob taws, thiab tangibly pierced nws. Thiab qhov no tsis tsuas yog mob, tab sis kuj ua rau nws nyuaj rau sawv.
  Tus elf poob rau ntawm nws sab thiab cooed:
  - Kuv yuav tsis tso tseg rau Dab Ntxwg Nyoog cov yeeb ncuab - cov neeg tua neeg,
  Kuv yuav ua siab loj nyob rau hauv kev tsim txom ...
  Txawm hais tias hluav taws kub hnyiab thiab nplawm tsoo koj lub xub pwg nyom,
  Kuv hlub kuv Elf nrog kev mob siab rau!
  Tus tub qhe luag luag ntxhi thiab teb los ntawm thawb tus ntxhais hauv lub qhov ntswg nrog nws pob taws liab qab. Thiab nws muab nws nruj nreem, rhuav lub tshuab ua pa, thiab hu nkauj:
  - Kev ywj pheej yog lub vaj kaj siab,
  Tsis muaj kev xyiv fab hauv chains ...
  Sib ntaus thiab twv
  Tsis lees txais kev ntshai me ntsis!
  Thiab tus me nyuam tub ntaus rab ntaj quab yuam ntau heev, yog li ntawd nws tsoo rab ntaj tawm ntawm Erimiada cov tes tsis muaj zog. Tus ntxhais ncav tes mus nqa nws. Tab sis lub ntsis ntawm cov hniav tam sim ntawd tho nws ntawm lub xub pwg hniav. Thiab cov ntshav tuaj dua.
  Tus ntxhais ntog thiab tuav rab ntaj los ntawm tus hneev taw. Tab sis nws raug ntaus los ntawm ib tug hniav uas ib nrab-liab qab tus tub tsiv mus nyob rau hauv nws txhais tes, txiav cov leeg. Ntaj poob tawm, thiab Erimiada raug tshem tawm.
  Tus tub qhe qhev cia li qw zoo siab thiab ntaus tus elf hauv lub tuam tsev nrog tus kov. Nws jerked nws liab qab, ntev-ntev ob txhais ceg thiab poob rau hauv ib tug sib sib zog nqus knockout.
  Tus tub huabtais muab nws txhais taw liab qab, uas tsis tau pom khau rau ntau xyoo, rau ntawm cov ntxhais lub hauv siab heaving.
  Thiab cia lub suab quaj, nws hais tias:
  - Ntev nyob lub teeb thiab kev ywj pheej!
  Thiab ces nws tig mus rau tus tub rog dub:
  - Ua kom tiav nws?
  Tus knight hauv armor dub teb tias:
  - Tsis yog! Koj twb swb nws lawm! Tam sim no koj muaj kev ywj pheej thiab tau muab pov tseg ntawm txoj hlua ntawm kev ua cev qhev!
  Tus tub, tam sim no ib tug qhev qub, nug:
  - Thiab tam sim no kuv puas tuaj yeem rov qab los rau kuv tus qub huab tais?
  Tus tub rog nyob rau hauv cov armor dub teb decisively:
  - Tsis yog! Koj lub teb chaws twb kov yeej lawm. Tab sis koj tau ua pov thawj koj tus kheej yog ib tug zoo fighter. Koj yuav koom nrog pab tub rog thiab dhau los ua tus saib xyuas nyob ntawd. Koj yuav txib ib pab tub rog ib yam li koj tus kheej. Thiab qhov no yuav yog koj qhov khoom plig rau kev kov yeej Viscountess.
  Tus tub huabtais hluas nyo hau thiab hais nrog luag nyav:
  - Ua tsaug! Kuv yuav tsis rov qab mus rau cov quarries stinking.
  Tus knight nyob rau hauv lub armor dub yoj nws rab ntaj, thiab tus tub yeej yeej ploj mus.
  Erymiada tsis tshua qhib nws lub qhov muag. Nws lub taub hau mob. Shakily, nws sawv thiab, stammering, nug:
  - Ua li cas rau kuv?!
  Tus tub rog dub teb nrog kev tu siab hauv nws lub suab:
  - Koj poob! Tus tub yeej thiab tau txais kev ywj pheej.
  Tus elf hais nrog ib tug sigh:
  - Yog li cas tam sim no, kuv cov neeg yuav tuag?
  Tus knight hauv armor dub teb tias:
  - Tau kawg tsis! Yog tias muaj dab tsi, koj muaj caij nyoog kom tau txais kev sib ntaus tshiab. Tsuas yog lub sijhawm no koj yuav tau tawm tsam nrog tus uas koj tsis lees paub thawj zaug. Tsis yog nrog tib neeg, tab sis nrog vampire!
  Erimiada teb nrog ib tug sigh:
  - Kuv yuav pom zoo nrog vampire. Tab sis kuv txhua tus raug mob thiab kuv tsis muaj zog. Puas muaj ib txoj hauv kev kho kuv lub qhov txhab kom kuv npaj tau tawm tsam?
  Knight nyob rau hauv lub armor dub hais tias:
  - Tsuas muaj ib txoj kev xwb. Koj yuav tsum twv qhov riddle. Teb nws kom raug, thiab tag nrho koj cov qhov txhab yuav kho tau ib zaug.
  Tus elf thov:
  - Koj cov riddles nyuaj heev uas nws yooj yim tsis tuaj yeem teb lawv. Tej zaum muaj lwm txoj kev? Zoo, yog tias koj xav tau, kuv yuav hu nkauj rau koj!
  Tus tub rog dub teb tias:
  - Tau kawg, koj yuav hu nkauj rau kuv li cas! Tab sis kom koj lub qhov txhab kom zoo, kuv cov lus nug yuav tsum tau teb. Koj yuav tsum them rau txhua yam!
  Cov tubtxib saum ntuj uas ya hla tus knight lub taub hau tam sim ntawd lees paub, ringing lawv lub suab me me hauv kev sib koom siab:
  - Koj yuav tsum them rau txhua yam!
  Knight nyob rau hauv dub armor hais tias:
  - Tab sis kuv yuav ua siab ntev rau koj thiab cia koj xav txog cov lus nug. Thiab koj yog ib tug ntxhais ntse, thiab kuv ntseeg tias koj yuav twv yuav raug hu qhov tseeb lo lus teb yuav yog.
  Erimiada hais tias:
  - Nws tsis tuaj yeem paub txhua yam hauv ntiaj teb!
  Tus tub rog nrog rab ntaj ci ntsa iab nodded:
  - Yog lawm! Tab sis koj tuaj yeem xam cov lus teb rau txhua nqe lus nug.
  Tus elf teb nrog ib tug sigh:
  - OK ces. Kuv npaj txhij.
  Knight nyob rau hauv lub armor dub hais tias:
  - Yuav ua li cas los tsis tuaj, thiab tawm mus tsis tawm!
  Erimiada ntxhi, puag ncig nws lub qhov muag sapphire:
  - Wow! Wow question.
  Tus tub rog hauv dub nodded:
  - Xav! Sim ua kom paub qhov tseeb!
  Tus Viscountess tensed nws lub hauv pliaj thiab pib hais nrov nrov;
  Tej zaum nws yog nyiaj? Lawv, qhov tseeb, zoo li tuaj, tab sis ib txwm muaj tsawg tsawg ntawm lawv, yog li ib tus tuaj yeem hais tias lawv tuaj yam tsis muaj ntau npaum li lawv xav tau. Ntawm qhov tod tes, lawv tawm, zoo li lawv tsis tawm, zoo li lawv tsis nyob ntawd.
  Erimiada kov nws lub pob taws raug mob nrog nws tus ntiv tes taw thiab txuas ntxiv nws txoj kev xav;
  Los yog tej zaum cov no yog teeb meem. Zoo li lawv tuaj, tab sis lawv ib txwm ua zoo li no, lawv tuaj tsis tuaj. Thiab zoo li cov teeb meem tau ploj mus, tab sis qhov tseeb, lawv tseem nyob.
  Erimiada rov khawb lub nraub qaum ntawm nws lub taub hau thiab txuas ntxiv nws qhov kev xav ntawm lub ntsiab lus.
  Piv txwv li, tej zaum qhov no yog lub neej. Lawv hais tias txoj sia twb los lawm, tiam sis twb muaj ua ntej lawm. Ntawm qhov tod tes, txoj sia, lawv hais, ploj mus. Tab sis nws tseem nyob rau tib lub sij hawm, nrog rau tus ntsuj plig, uas yog tsis txawj tuag.
  Yog, muaj ntau ntau yam kev xaiv uas tuaj yeem muab tau. Kuv ob lub qhov muag qhib dav los ntawm ntau cov lus teb tau. Ntawm no lawv muab sijhawm rau nws. Tab sis qhov tseeb, qhov ntau koj xav, koj yuav tsis meej pem, thiab ntau cov lus teb tshwm sim. Thiab lub sijhawm tsis pab ...
  Ces nws kaj ntug rau Erimiada, thiab nws hais tias:
  - Kuv npaj tau teb!
  Tus tub rog nyob rau hauv dub nodded nws lub taub hau, ci zoo li ebony:
  - Yog lawm, hais lus!
  Erimiada tau hais tias:
  - Lub sijhawm los tsis tuaj! Lawv hais tias lub sijhawm tau los lawm, tab sis twb tshwm sim lawm! Thiab nws tawm mus tsis tawm, ib yam nkaus thiab. Lawv hais tias lub sijhawm dhau mus, tab sis nws tseem nyob!
  Tus knight hauv armor dub chuckled thiab teb tias:
  - Zoo, cov lus teb feem ntau yog, thiab nws tuaj yeem suav tau! Txawm li cas los xij, cov lus teb tus qauv yog nco! Tab sis lub sij hawm kuj yog ib qho kev xaiv ua tiav.
  Tus tub rog dub-robed ua ib daim duab yim nrog nws rab ntaj ci ntsa iab. Thiab tom qab ob peb lub vib nas this, tag nrho cov qhov txhab thiab kev puas tsuaj rau Erymyad ploj mus yam tsis muaj ib txoj hauv kev, zoo li lawv tsis tau muaj.
  Tus ntxhais elf luag ntxhi thiab hais tias:
  - Ua tsaug! Tam sim no kuv tuaj yeem coj kuv lub sijhawm thib ob?
  Tus knight nyob rau hauv lub armor dub teb nyob rau hauv lub suab nrov nrov:
  - Ua tau! Tab sis lub sijhawm no koj yuav tau tawm tsam vampire. Koj puas npaj txhij rau qhov kev sim no?
  Erimiada teb hais tias:
  - Yog tias kuv tsis muaj kev xaiv, ces yog! Npaj txhij!
  Tus tub rog tab tom yuav tsa nws rab ntaj, tab sis tom qab ntawd cov tubtxib saum ntuj fluttering hla nws lub kaus mom hlau dub qw nrov nrov:
  - Cia nws hu nkauj rau peb! Nws muaj lub suab zoo kawg li!
  Knight nyob rau hauv dub armor nodded:
  - Hu nkauj, kev zoo nkauj! Kuv tus retinue xav tau nws!
  Erimiada nodded reluctantly thiab hais tias:
  - Yog, Kuv tsis nyob hauv lub suab!
  Cov tubtxib saum ntuj qw nrog luag:
  - Tsis xav tau! Koj zoo kawg! Los, tsis txhob txaj muag!
  Tus elf tau ua pa tob thiab hu nkauj zoo siab;
  Koob meej rau lub teb chaws uas blooms saum toj no,
  Hwjchim ci ntsa iab loj, dawb huv Elf ...
  Tsis yog, yuav tsis muaj kev ntsiag to nyob mus ib txhis -
  Lub hnub qub ntawm daim teb yog nchuav nrog pearls!
  
  Tus uas muaj hwjchim loj kawg nkaus Svarog nrog peb nyob,
  Leej Tub Ntawm Tsev Neeg Muaj Hwjchim Loj Kawg Nkaus...
  Kom tus tub rog no tuaj yeem pab hauv kev sib ntaus sib tua,
  Peb yuav tsum qhuas cov elves nrog qhov kaj ntawm Vajtswv!
  
  Cov ntxhais tsis muaj kev xyiv fab, ntseeg kuv,
  Cov ntxhais npau taws tawm tsam horde ...
  Yuav torn rau tej daim, rabid beast,
  Thiab tus yeeb ncuab yuav tau lub tshuab rau nws lub qhov ntswg!
  
  Tsis yog, tsis txhob sim rhuav tshem cov elves,
  Tus yeeb ncuab yuav tsis coj peb lub hauv caug...
  Peb yuav kov yeej koj, tub sab phem,
  yawm txiv Elin nrog peb nyob !
  
  Tsis yog, tsis txhob muab rau cov yeeb ncuab,
  Cov ntxhais liab qab tau tawm tsam hauv qab Elf ...
  Peb yuav tsis pom kev qaug zog thiab txaj muag,
  Cia peb nrog Xatas loj!
  
  Vajtswv cia peb ua kom tiav peb cov kev sib ntaus sib tua,
  Thiab khiav tawm ntawm Wehrmacht hordes ...
  Yog li ntawd lawv tsis xaus nrog xoom,
  Yog li ntawd nws tsis nyob twj ywm nyob rau hauv lub tojntxas!
  
  Muab cov ntxhais dawb rein, fighters,
  Yog li qhov no yuav npaj rau Orkishists ...
  Peb cov txiv yuav qhuas peb,
  Tus yeeb ncuab yuav tsis pub mis rau peb li nyuj!
  
  Nws muaj tseeb tias lub caij nplooj ntoos hlav yuav los sai sai no,
  Pob ntseg pob kws nyob rau hauv teb yuav tig golden ...
  Kuv ntseeg tias peb txoj kev npau suav yuav muaj tseeb,
  Yog nej yuav tsum sib tua kom qhov tseeb!
  
  Vajtswv, qhov ntawd txhais tau tias txhua tus neeg yog kev hlub,
  Kev ncaj ncees, muaj zog, nyob mus ib txhis hauv kev xyiv fab ...
  Txawm yog ntshav los ntshav,
  Tus ntxhais feem ntau tsis quav ntsej!
  
  Peb tsoo cov yeeb ncuab hauv kev sib ntaus sib tua,
  Ua ib yam li airy...
  Txawm tias muaj cua daj cua dub tawg thoob plaws ntiaj teb,
  Thiab ib qho dab noj dab noj hnub tuaj!
  
  Tsis yog, tib neeg yuav sawv mus txog thaum lawv qhov ntxa,
  Thiab lawv yuav tsis muab ib qho me ntsis rau Erkshists ...
  Koj cov tub sau cia rau hauv koj phau ntawv,
  Thiab ntse tag nrho koj rab ntaj rau kev sib ntaus sib tua!
  
  Yog, nws muaj tseeb yuav muaj kaj ntug tsis muaj ntug,
  Ntseeg kuv, txhua tus yuav muaj kev xyiv fab ...
  Peb tab tom qhib lwm, ntseeg kuv, lub teeb -
  Hauv huab cua tus ntxhais txhais tes ncav tes!
  
  Peb tuaj yeem , peb tuaj yeem ua qhov no, ntseeg kuv,
  Ib yam dab tsi peb txawm tsis twv ua npau suav txog ...
  Peb pom meej lub hom phiaj ci ntsa iab,
  Tsis yog, tsis txhob hais lus tsis muaj tseeb, fighters!
  
  Zoo, cia peb ya, tso dag, mus rau Mars,
  Cia peb qhib teb muaj, suav lawv, rubies ...
  Thiab peb yuav thauj cov neeg nyob ib puag ncig txoj cai hauv lub qhov muag,
  hordes ntawm cherubs hovering saum peb!
  
  Yog, lub tebchaws Soviet yog nto moo,
  Communism muab dab tsi rau haiv neeg...
  Nws tau muab rau peb thaum yug los mus ib txhis -
  Rau Niam Txiv, rau kev zoo siab, rau kev ywj pheej!
  
  Hauv Elfia, txhua tus tub rog yog los ntawm lub dab ntxuav muag,
  Tus me nyuam ncav cuag rab phom...
  Yog li ntawd, koj tshee hnyo, neeg phem,
  Peb hu tus dab rau account!
  
  Yog, peb lub neej yuav yog tsev neeg phooj ywg,
  Dab tsi elfinism yuav tsim nyob rau hauv lub ntiaj teb ...
  Peb yuav ua, koj paub, cov phooj ywg tiag tiag,
  Thiab peb lub lag luam yuav tsim!
  
  Tom qab tag nrho, elfinism yog ib txwm muab los ntawm yug,
  Kom cov laus thiab cov me nyuam muaj kev zoo siab...
  Tus tub kuj nyeem cov lus,
  Tab sis cov nplaim ntawm lub demiurge ci nyob rau hauv lub qhov muag!
  
  Yog, yuav muaj kev xyiv fab rau tib neeg mus ib txhis,
  Tias lawv tab tom sib ntaus sib tua rau cov xwm txheej ntawm Svarog ...
  Peb yuav pom Folgi shores sai sai no,
  Thiab peb yuav nyob hauv Vajtswv qhov chaw hwm!
  
  Yog lawm, Elf tsis tuaj yeem tawg los ntawm cov yeeb ncuab ntawm Fatherland,
  Nws yuav muaj zog txawm tias steel ...
  Elfiya, koj yog ib tug niam tsev zoo rau cov me nyuam,
  Thiab peb txiv, ntseeg kuv, yog Ftalin txawj ntse !
  
  Tsis muaj kev cuam tshuam rau Fatherland, ntseeg kuv,
  Nws mus tom ntej yam tsis nres ...
  Tus huab tais ntuj raug txim yuav sai sai tau checkmate,
  Tsawg kawg nws muaj tattoos hauv nws txhais tes!
  
  Peb yuav muab peb lub siab rau peb Leej Txiv,
  Cia peb nce toj tag nrho, ntseeg kuv, siab dua ...
  Peb cov ntxhais muaj zog heev,
  Qee lub sij hawm nws txawm tshuab lub ru tsev tawm!
  
  Tus tub kuj muab ib tug subscription rau Elf,
  Nws hais tias nws yuav tawm tsam hnyav heev ...
  Muaj ci ntsa iab hlau hauv nws ob lub qhov muag,
  Thiab RPG tau muab zais nruj rau hauv lub hnab ev ntawv!
  
  Yog li cia peb tsis txhob ua tus neeg ruam,
  Zoo dua, cia peb sawv ua ke ua phab ntsa...
  Kev xeem dhau, tsuas yog tsib,
  Cia Abel kav, tsis yog Cain phem!
  
  Nyob rau hauv luv luv, yuav muaj kev zoo siab rau tib neeg,
  Thiab lub hwj chim ntawm Svarog hla lub ntiaj teb dawb huv ...
  Ua si tsoo cov Orkshists,
  Cia Lada muaj kev zoo siab thiab tus mlom!
  Tus ntxhais elf tiav hu nkauj nrog kev zoo siab heev. Thiab nws tau hneev taw, ntaus nws txhais taw liab qab thiab hais tias:
  - Kev hlub tshua!
  Tus tub rog hauv cov cuab yeej dub tau lees paub:
  - Nov yog zaj nkauj tsim nyog! Nws sov lub siab thiab tus ntsuj plig. Yog li ntawd, kuv yuav muab tswv yim rau koj: ua ib daim duab yim nrog koj ob txhais ceg, thiab koj yuav tau txais ntau zog. Thiab koj tuaj yeem tiv tau txawm tias tus dab zoo li vampire!
  Erimiada nyo hau thiab teb tias:
  - Lub ntiaj teb yuav tsum hwm peb thiab ntshai peb.
  Kev siv dag zog ntawm cov tub rog yog suav tsis txheeb ...
  Elves yeej ib txwm muaj peev xwm sib ntaus sib tua.
  Peb yuav rhuav tshem cov orcs rau hauv av!
  Ib tug tub rog nyob rau hauv lub armor dub ua ib lub voj voog nrog nws rab ntaj, thiab suab paj nruag tau hnov, zoo li kev ua si ntawm icicles.
  Thiab ib tug silhouette tshwm nyob rau hauv lub ntuj. Nws yog ib tug tub hluas zoo nraug tab sis daj ntseg hauv lub kaus mom saum toj kawg nkaus thiab tawv tawv. Nws ob txhais tes nyob rau hauv tawv, hnab looj tes dub, thiab nws khau looj plab hlaub, ntawm qhov tsis tooj, yog liab. Thiab nws tuav rab ntaj. Fangs protruded los ntawm tus tub hluas lub qhov ncauj.
  Erymiada exclaimed, baring nws cov hniav:
  - Qhov no yog vampire! Zoo nkauj ntxim hlub.
  Tus tub hluas tuav nws lub taub hau, kho nws lub kaus mom saum toj kawg nkaus, thiab tom qab ntawd tsaws ruaj khov rau hauv av.
  Nws nyo hau rau tus ntxhais thiab hais tias:
  - Nws yuav luag liab qab thiab liab qab, zoo li ib tug qhev!
  Tus tub rog dub teb tias:
  - Qhov no yog ib tug viscountess los ntawm ib tsev neeg noble heev. Thiab nws xav tau tus pej thuam liab liab los cawm nws cov neeg los ntawm kev tuag.
  Tus tub vampire teb tias:
  - Txawm li cas los xij, kuv yuav tsum kov yeej nws! Kuv mam li sim ua kom nws ciaj sia yog tias ua tau!
  Erimiada teb nrog luag nyav:
  - Kuv tsis xav tua koj thiab! Tab sis yog tias kuv yuav tsum tau, kuv yuav tawm tsam tag nrho kuv lub zog!
  Tus tub rog dub nodded:
  - Koj yuav sib ntaus nrog ntaj. Cov riam phom sib npaug, thiab txhua yam ncaj ncees.
  Tus vampire nyo hau thiab teb tias:
  "Nws yog kev hwm rau kuv hla ntaj nrog ib tug ntxhais zoo li no!"
  Erimiada winked thiab chirped:
  - Peb yuav ua siab loj mus ua rog,
  Rau qhov laj thawj ntawm elves ...
  Peb yuav kov yeej txhua tus orcs,
  Sib ntaus, tsis txhob ya!
  Tus ntxhais thiab tus tub muab ci ntsa iab, ci ntsa iab ntaj ntawm lawv txhais tes thiab npaj mus tua. Lawv lub siab yog rau kev puas tsuaj tag.
  Ib lub suab nrov. Cov tub ntxhais hluas vampire maj nrawm nrog kev npau taws ntawm Erymiada. Nws ntsib nws nrog nws rab ntaj, parrying qhov kev tawm tsam. Tus ntxhais muaj kev ntseeg siab ntau dua, thiab rov ua dua qhov kev sim nrog lub thoob yob.
  Tom qab ntawd, Erimiada txav nws tus nrog sib ntaus ntawm nws ob txhais ceg nrog nws txhais taw liab qab. Lub vampire tswj tau thaiv lub tshuab, tab sis tseem shaken.
  Lub elf chirped:
  - Tus yeeb ncuab tseem tsis tau paub peb lub zog,
  Lawv tsis siv lawv lub zog tag nrho ...
  Cov menyuam mos thiab cov poj niam raug tawm tsam
  Txhua yam tib yam, vampire, Kuv yuav tua koj!
  Hauv kev teb, tus tub hluas tau tsa nws tus kheej me ntsis ntawm qhov chaw thiab sim mus ze Erymyad zoo li cua daj cua dub.
  Thiab tus ntxhais coj nws thiab stabbed tus yeeb ncuab nrog lub ntsis ntawm nws rab ntaj txoj cai nyob rau hauv lub plab. Nws tau txais kev txhaj tshuaj mob thiab ntshav tawm. Tus elf ua tus npauj npaim maneuver thiab hooked vampire lub khau raj, tom qab ntawd nws chirped:
  Kuv yuav tsoo cov yeeb ncuab nrog ib lub tshuab,
  Kuv, elf, kuv siab tawv rau qhov laj thawj zoo!
  Kev sib ntaus sib tua, lub sijhawm ntawd, txuas ntxiv mus. Tus vampire sim ya mus, tab sis Erimiada dhia thiab ceev nrooj ntes nws. Thiab cov tee dej liab liab tawg tawg.
  Tus hluas bloodsucker sau tseg tias:
  - Koj tau kawm ntau heev! Tab sis nws tsis tuaj yeem tiv nrog tus tub!
  Tus elf hais, baring nws cov hniav nyob rau hauv ib tug luag ntxhi:
  - Koj yuav tsum pib qhov twg! Peb txhua tus kawm me ntsis, thiab tsis txhob ua txhaum, koj yog vampire rau Vajtswv!
  Lub vampire dheev nrawm nrawm, tab sis nws rab ntaj plam lub hom phiaj, thiab Erimiada ntaus cov ntshav nqus ntawm dab teg. Dua ruby-xim splashes thiab moans.
  Vampire sau tseg:
  - Koj dab ntxwg nyoog!
  Cov elf tsis pom zoo:
  - Kuv pab lub zog ntawm qhov zoo!
  Tus hluas bloodsucker hais tias:
  - Qhov txawv ntawm qhov zoo thiab qhov phem yog dab tsi?! Txawm cov vajtswv ntawm lub teeb tua thiab tsis cia lawv cov yeeb ncuab!
  Erimiada shrugged nws lub xub pwg nyom thiab chirped:
  Lub paj ntawm ib lub paj yog tawg,
  Yog tias nws tau tawg ntev dhau los ...
  Txawm hais tias lub ntiaj teb ib puag ncig yog lim hiam,
  Kuv xav ua qhov zoo!
  Tus vampire sim ua kom nrawm dua thiab nrawm nrawm rau tus ntxhais. Nws tau ua tus pitchfork maneuver, tab sis, poob nthav, tus ntxhais elf tus hniav tho nws caj pas. Ib kwj ntawm cov ntshav txau tawm. Tus vampire dhia rov qab, co tawm cov kua dej liab, thiab sau tseg tias:
  - Tseeb tiag, nws-dab ntxwg nyoog!
  Erymiada dhia nrog tag nrho nws lub zog, pov nws tus kheej mus rau hauv lub tshuab. Nws liab qab, puag ncig pob taws ntaus vampire txoj cai nyob rau hauv lub puab tsaig. Nws ntog thiab nthuav nws txhais tes nyob rau hauv ntau txoj kev. Ob peb cov hniav tawg tawm ntawm cov hlab ntshav lub qhov ncauj.
  Erimiada muab nws txhais ko taw liab qab rau ntawm nws lub hauv siab, tsa nws txhais tes thiab hais tias:
  - Yeej!
  Tus tub rog dub nug nws tias:
  -Koj puas yuav ua kom tiav?
  Erimiada tau hais tias:
  - Tsis yog!
  Knight nyob rau hauv dub armor nodded:
  - Zaj liab daim duab yog koj li!
  Thiab nws tau ua ib daim duab peb sab nrog ib rab ntaj ci ntsa iab. Tam sim ntawd muaj ib lub teeb nyob rau hauv cov huab cua, thiab ib tug duab ntawm ib tug yeeb yuj, muaj zog zaj tshwm sim. Uas ya mus rau Erimiad. Tus ntxhais involuntarily shrink.
  Tom qab ntawd muaj lub teeb me me, thiab tus zaj tau hloov mus ua ib daim duab me me uas nws tus kheej ntab mus rau hauv txhais tes ntawm tus ntxhais elf. Nws coj nws thiab hu nkauj:
  -Txiv, neej, dab,
  Peb cov hluas yuav nyob mus ib txhis...
  Nkauj, tawm, tshiab,
  Peb yuav muaj kev zoo siab nyob mus ib txhis!
  
  GULLIVER'S FIFTH JOURNEY
  CEEB TOOM
  Tus neeg taug kev nto moo Gulliver, ntawm lub taub hau ntawm lub nkoj loj, rov qab taug kev dua. Nws raug ntes rau hauv cua daj cua dub thiab nws lub nkoj raug pov rau ntawm ntug dej. Thiab cov neeg paub txog Gulliver ntsib xws li lub ntiaj teb coj txawv txawv, tom qab ntawd tag nrho cov kev lom zem yav dhau los ntawm tus neeg tsav nkoj legendary daj ntseg tawm tsam nws keeb kwm yav dhau.
  . Tshooj 1
  Gulliver tsis yog hluas lawm. Txawm li cas los xij, kuv tau rov mus rau lwm qhov kev taug kev. Qhov tseeb, nws cov lus piav qhia txog kev taug txuj kev nyuaj tau raug coj los ua tsis muaj dab tsi ntau tshaj li kev npau suav thiab dab neeg.
  Thiab lub xyoo dhau mus, thiab lub taub hau tig grey, thiab ib tug ncaj ncees npaum li cas ntawm baldness tshwm nyob rau hauv nws. Thaum koj muaj tshaj tsib caug, los ntawm cov qauv ntawm lub xyoo pua kaum yim, qhov no yog ntau heev. Txawm li cas los xij, Gulliver txiav txim siab ntaus txoj kev dua. Tsis tas li ntawd, tus kws kho mob tau twv ua ntej rau nws tias lub sijhawm no nws yuav pom nws txoj kev zoo siab thiab tsis xav rov qab los.
  Ib lub galleon loj kiv cua nws cov nkoj thiab caij nkoj mus rau ntawm Dej Hiav Txwv Pacific. Gulliver twb nplua nuj heev, thiab cov ntaub nyias nyias ntawm cov yaj me me coj los ntawm Liputia coj nws cov nyiaj tau los tshwj xeeb . Tab sis lawv sawv daws tuag. Thiab lub tswv yim tau sawv los mus xyuas cov kob no dua.
  Ntau tshaj peb caug xyoo twb dhau lawm. Thiab Lilliputians nyob tsawg dua tib neeg. Yog li txhua tus uas paub Gulliver twb ploj lawm.
  Vim li cas ho tsis ua neej nyob ntawd los ntawm kev ntes cov tsiaj? Cov Lilliputians tsis muaj phom lossis phom phom, thiab lawv cov xub tsis muaj dab tsi tawm tsam cov neeg loj. Thiab hauv Lilliput nws tus kheej koj tuaj yeem ntes tau ntau yam tseem ceeb.
  Cov tsiaj me ib leeg tuaj yeem tsim cov nyiaj tau los loj heev thiab tuaj yeem muag rau tus nqi loj.
  Kev mus ntes cov neeg loj heev yog qhov txaus ntshai heev. Tsis yog leej twg yuav coj ib tug brute kaum ob npaug ntawm ib tug txiv neej, txawm ib rab phom. Tsis tas li ntawd xwb, lawv muaj ib tug vajntxwv uas muaj hwjchim loj kawg nkaus. Tseeb tiag, cov neeg loj heev tseem tsis tau muaj rab phom.
  Txawm li cas los xij, Gulliver xav mus xyuas nws thawj lub tebchaws, uas muaj ob lub zog ntawm cov neeg me. Tej zaum nws yuav pom tej yam uas yuav ua rau nws nplua nuj heev.
  Tau paub txog Yahoo thiab lub ntiaj teb ntawm cov nees txawj ntse, Gulliver tau dhau los ua siab phem thiab thuam. Lub xyoo dhau mus thiab koj yuav tsum tau nplua nuj. Nws tshuav ntau npaum li cas los tsis paub. Thiab tib neeg luag rau koj, thiab ntau cov ntawv xov xwm muab lus tsis zoo hais tias Gulliver tsis yog tus npau suav xwb, tab sis kuj yog ib tus neeg vwm. Thiab ntau ntxiv, los muab pov thawj tias lub teb chaws nws tau hu ua muaj nyob, qhov no yog qhov kev txhawb siab.
  txog qhov twg Lilliput thiab cov kob ntawm Blefuscu nyob . Thiab nws lub nkoj twb mus txog qhov chaw no lawm.
  Tab sis raws nraim qhov twg? Cov Islands tuaj me me, thiab sim nrhiav lawv qhov muag tsis pom, siv cov kev taw qhia thaum ntxov ntawm lub xyoo pua kaum yim.
  Thiab tom qab ntawd lub nkoj tau hla thiab tau txais cua daj cua dub ...
  Nws raug pov rau xya hnub thiab hmo ntuj, toss los ntawm nthwv dej. Hmoov zoo, qhov tsim ntawm lub nkoj loj thiab muaj zog nrog cov phom tau ua kom ruaj khov heev. Thiab nws tsis poob sib nrug.
  Thiab ces mam li nco dheev ib nthwv dej sawv thiab ntxuav cov lus Askiv galleon rau ntawm ntug dej hiav txwv. Kev qaug zog los ntawm kev tawm tsam nrog cua daj cua dub thiab cov tsiaj qus, cov neeg coob tshaj li ob puas tus neeg tsav nkoj, thiab Gulliver nws tus kheej, tau tsaug zog sai.
  Lawv tsis tau xav txog yuav ua li cas so los yog rov zoo.
  Gulliver tau npau suav phem tsis tu ncua. Thiab thaum nws sawv los, npau suav phem txuas ntxiv hauv kev muaj tiag. Ua ntej, nws pom nws tus kheej khi, thiab sawv ntawm nws ib sab yog cov tub hluas uas zoo li muaj hnub nyoog kaum ob lossis kaum peb xyoos. Lawv tau pleev xim rau cov xim, plaub ntawm lawv lub taub hau zoo li Khab Khab, taw liab qab, ib nrab liab qab lub cev. Txawm li cas los xij, nws kub heev ntawm no, thiab qhov no yog to taub.
  Gulliver ntsia ib ncig. Thiab kuv pom ob peb tus neeg caij nkoj khi nyob ze. Tsuas yog lawv tau hloov ib yam nkaus. Lawv ua me me, cov hwj txwv thiab stubble ploj mus, thiab cov khaub ncaws sagged zoo li hnab.
  Gulliver ntsia ntawm nws tus kheej. Thiab kuv xav tsis thoob. Nws lub cev me me, nws lub plab ploj mus, thiab qhov mob npub ntawm nws nraub qaum thiab. Thiab cov khaub ncaws sagged zoo li ib tug ntxhua khaub ncaws. Thiab cov khau boots dheev tig tawm kom dawb. Thiab nws jerked, thiab cov hlua sagged me ntsis.
  Ib tug me nyuam tub uas zoo li Indian, npog hauv tattoos, qw:
  - Lawv ua zoo li peb! Los, nruj cov hlua!
  Cov neeg tsav nkoj tiag tiag twb muaj menyuam yaus lub ntsej muag, thiab txo qhov loj me ua ntej peb ob lub qhov muag.
  Cov tub hluas nrog plaub thiab pleev xim rushed mus rub cov hlua. Gulliver xav tias nws txuas ntxiv mus. Thiab tib lub sijhawm, lub cev xav tias lub teeb thiab muaj zog. Thiab koj cov hniav tsis mob, thiab feem ntau, nws zoo li yog tias koj tau yug dua tshiab.
  Lub caij no, ntau tus tub rog hauv zos tau nce lub nkoj. Lawv twb hnav khaub ncaws zoo dua, hnav ris tsho thiab nqa ntaj. Muaj khau khiab ntawm nws txhais taw thiab ob peb tus ntxhais nrog lawv. Tab sis lawv kuj zoo li cov menyuam yaus, txog kaum ob, siab tshaj kaum peb xyoos. Cov ntxhais hnav qhwv ntsej thiab hniav nyiaj hniav kub.
  Ib tug ntawm lawv nrog blond plaub hau luag thiab sau tseg:
  - Nws yog kev khuv leej! Kuv tsis tau pom lawv ua neeg laus! Tam sim no lawv yog cov me me ib yam li peb!
  Tus tub tattooed hais tias:
  - Muaj ntau tshaj ob puas ntawm lawv nyob ntawm no! Lawv yuav tsum raug xa mus rau cov chaw txua txiag zeb ua qhev!
  Tus ntxhais tawm tsam:
  - Tsis yog! Peb tsuas yog muag lawv! Qee tus tsis muaj hmoo txaus mus rau cov mines, thiab tus so yog tus tswv tshiab!
  Ib tug me nyuam tub hnav khaub ncaws thiab ib lub kaus mom kub kub nug hais tias:
  - Leej twg yog koj tus thawj coj? kuv qhia koj! Thiab tsis txhob ua txuj tias koj tsis paub peb hom lus! Txhua tus uas koom nrog peb lub tebchaws tam sim ntawd pib nkag siab peb cov lus, thiab peb, dhau los, nkag siab nws!
  Ib tug ntawm cov neeg tsav nkoj uas dhau los ua ib tug tub yws yws tias:
  - Qhov no yog Captain Gulliver! Koj yuav tsis pom nws tam sim ntawd hauv tus tub lub cev!
  Tus tub rog nyob rau hauv lub kaus mom hlau kub xaj:
  - Luag lawv tawm. Thaum kawg lawv ua zoo li peb, tej zaum lawv yuav raug tso tseg. Tib lub sijhawm, lawv yuav npaj rau kev hloov pauv.
  Cov tub rog tub rog muab Gulliver thiab lwm tus txiv neej rau ntawm lawv lub xub pwg nyom, tuav lawv ob los ntawm ob, thiab nqa lawv tawm sab nraud.
  Gulliver xav tias qhov no yuav tsis muaj tseeb. Tab sis tom qab ntawd kuv nco qab cov Lilliputians. Lawv me me nyob rau hauv stature. Tsuas yog feem ntau cov neeg laus, tsis yog menyuam yaus. Tej zaum nws yuav tsum tsis txhob xav tsis thoob?
  Nws tau mus xyuas ntau lub ntiaj teb thiab pom cov tebchaws zoo kawg nkaus. Yog li vim li cas cov menyuam yaus lub ntiaj teb yuav tsum tsis nyob nrog lawv? Qhov no tsuas yog qhov uas nws tsis muaj rau nws sau cov kev xav.
  Gulliver pom tias ntug dej tsis muaj suab puam lawm. Muaj ntau tus tub rog nyob rau hauv armor. Muaj cov tub hluas nrog Indian-style plaub thiab hneev, thiab cov tub rog sib ntaus sib tua hauv lub teeb hlau armor. Thiab cov ntxhais nrog hneev, kuj, los ntawm txoj kev, yog taw liab qab tshwj tsis yog rau cov thawj coj, uas muaj cov hniav nyiaj hniav kub zoo nkauj thiab khau khiab npog hauv pearls.
  Cov ntxhais archer sawv hauv ib kab. Lwm qib muaj nyob rau hauv lawv txhais tes muaj zog dua crossbows uas tua bolts tuag. Nyob rau sab xis muaj catapults. Tseem muaj cov tub thiab ntxhais nyob ze lawv. Lub ntsiab tub rog nyob rau hauv ib lub kaus mom hlau golden tau txib:
  - Nqa cov khaub ncaws ntawm cov neeg raug txim! Tam sim no lawv yog qhev thiab yuav tsum hnav khaub ncaws raws li lawv qib.
  Cov khaub ncaws twb tsis haum thiab NW nyuam qhuav tuav. Cov neeg raug kaw, uas tau dhau los ua tub, raug khi, thiab tam sim no txhua tus ntxhiab tsw zoo nkauj tau muab pov rau hauv lub pob, nrog rau lawv cov khau. Tom qab ntawd lawv ncuav ib tug sib tov ntawm roj thiab sulfur rau nws thiab teem rau hluav taws.
  Tam sim no cov neeg tsav nkoj yog cov tub hluas tsis muaj hnub nyoog tshaj kaum peb, thiab nyob rau hauv lub xyoo pua thib kaum yim, ua ntej kev nrawm, cov menyuam yaus ntawm lub hnub nyoog ntawd zoo li cov hnub nyoog kaum xyoo nyob rau xyoo pua nees nkaum. Yog lawm, lawv tau poob qis heev.
  Thiab tam sim no lawv liab qab, ib txhia txaj muag npog lawv txoj kev txaj muag nrog lawv txhais tes.
  Cov archer thiab crossbow ntxhais tau tuav ntawm rab phom.
  Tus tub nyob rau hauv lub kaus mom hlau kub hais tias:
  - Zoo, cia lawv ntxuav lawv hauv hiav txwv! Tom qab ntawd peb yuav muab cov khaub ncaws qhev rau lawv kom pom qhov tshwm sim.
  Thiab cov tub raug ntes tau raug thawb mus rau hauv hiav txwv. Cov dej yog sov, rhuab los ntawm tshav kub kub. Muaj huab cua zoo nyob ntawm no. Koj tuaj yeem pom cov ntoo xibtes thiab txiv maj phaub.
  Tsawg kawg koj yuav tsis khov.
  Gulliver ob leeg txaj muag thiab tib lub sijhawm zoo siab. Tom qab muab pov tseg ntau tshaj plaub caug xyoo, tam sim no nws tau noj qab nyob zoo, muaj zog, thiab zoo siab. Thiab lub siab xav tau zoo siab, txawm tias kev ua qhev thiab kev txaj muag tos nws ua ntej, nrog rau kev ua haujlwm hnyav hauv cov chaw txua txiag zeb. Gulliver tsis paub tias nws yog txoj hauv kev nyuaj, tab sis nws tau hnov cov dab neeg hais txog qhov nws tsis zoo! Tab sis tam sim no nws tseem hluas npaum li cas thiab noj qab nyob zoo.
  Cov xuab zeb kub thiab hlawv cov liab qab, me nyuam soles. Lawv tseem tsis tau muaj sijhawm los ua ntxhib thiab npog nrog calluses, zoo li tshwm sim thaum koj taug kev mus ntev yam tsis muaj khau. Nws yuav tsum tau muab sau tseg tias nyob rau hauv teb chaws Aas Kiv, taug kev mus rau ib tug barefoot yog suav hais tias yog ib tug kos npe rau ntawm kev txom nyem loj, thiab txawm yog hais tias cov me nyuam qhia tawm lawv liab qab heels, nws tsuas yog nyob rau hauv lub tshav kub, thiab ces feem ntau ntawm cov neeg pluag. Thiab yog li ntawd lawv tau sim muab lawv nkawm khau, txawm tias tag nrho cov kev txaus siab ntawm kev xav ntawm lub ntiaj teb, nrog me nyuam yaus, rhiab soles.
  Tab sis tib lub sijhawm, tsis muaj khau nws yog qhov mob me ntsis . Cov xuab zeb kub kub nyob rau hauv lub hnub kub kub thaum nruab nrab hnub. Cov tub hluas thiab cov ntxhais hauv zos pom meej meej muaj cov tawv nqaij muaj zog thiab tawv heev.
  Los ntawm txoj kev, Gulliver xav - lawv hnub nyoog pes tsawg? Yuav ua li cas yog txhua leej txhua tus ntawm no yog tsis txawj tuag? Thiab tsis zoo li ib lub ntiaj teb uas Gulliver tau mus xyuas, thiab txawm tias tib neeg tsis tuag, lawv tseem laus dua, thiab kev tsis txawj tuag yog cov hluas, muaj kev xyiv fab thiab muaj zog!
  Ua ib tug me nyuam yog zoo nyob rau hauv nws tus kheej txoj kev! Thiab tej zaum koj yuav nyob zoo li no rau ntau tshaj ib txhiab xyoo.
  Muaj tseeb, ces Gulliver tau tu siab. Yuav ua li cas yog nws yuav tsum ua hauj lwm rau ntau pua xyoo raws li ib tug liab qab, liab qab tub qhe qhev nyob rau hauv lub quarries? Thiab qhov no coj kev xyiv fab tsawg heev.
  Cov txiv neej no zoo li ntuj raug txim. Piv txwv li, ib tug pov thawj tau hais tias qhov hluav taws kub nyob mus ib txhis yog ib qho piv txwv, thiab cov neeg txhaum ua hauj lwm zoo li cov qhev nyob mus ib txhis!
  Lwm qhov ua rau Gulliver xav tsis thoob yog tias cov tub rog tub rog tau muab tag nrho lawv cov riam phom tso rau hauv ib pawg cais thiab muab rab yaj phom thiab muskets rau hauv lub thawv hlau.
  Gulliver xav tias qhov no tsis yog ntse heev. Vim rab phom tsis yog qhov phem. Ntxiv mus, qee cov phom ua nyob rau hauv teb chaws Askiv, thaum lub sij hawm lub teb chaws siab tshaj plaws nyob rau hauv lub ntiaj teb no, tua heev yog. Thiab ntawm no yog cov hneev thiab ntoo khaub lig, zoo li nyob rau hauv thaum ntxov Nrab Hnub nyoog. Thiab nyob rau hauv teb chaws Aas Kiv kev lag luam kiv puag ncig twb los lawm. Thiab tsis ntev England yuav muaj zog heev uas txawm tias cov neeg loj heev yuav tuaj yeem sib tsoo. Txawm hais tias qhov no yuav yog qhov txaus ntshai heev.
  Cov tub qhe liab qab txaws hauv dej hiav txwv. Thiab qhov ntawd yog qhov zoo ntawm nws tus kheej txoj kev. Gulliver thiab ob peb tus qub tub rog caij nkoj dheev pib txaws ib ncig. Lawv doused lawv tus kheej nyob rau hauv ib tug huab ntawm splashes thiab luag merrily, sticking tawm lawv tus nplaig.
  Nws yuav zoo li tias lawv yog cov neeg laus hauv lawv lub siab thiab khaws tib lub cim xeeb, tab sis nyob rau hauv lawv tus cwj pwm lawv dheev los ua cov me nyuam tiag tiag. Thiab lawv thiaj li xav luag thiab luag nyav thiab ua si pranks.
  Thiab Gulliver ntaus nws cov neeg tsav nkoj, thiab lawv ntawm nws. Cov tub hluas tau zoo siab heev thiab pom lawv cov hniav. Uas tam sim no lawv muaj lawv tus kheej, thiab cov dawb. Nov yog lub ntiaj teb tshiab, zoo siab uas muaj kev zoo siab rov qab los rau thaum yau.
  Gulliver tau hnov lub cev zoo thiab tuaj yeem zoo siab tag nrho. Thiab qhov tseeb, nws cov hluas rov qab los rau nws thiab qhov no, ib tus yuav hais tias, yog qhov tseem ceeb tshaj plaws.
  Thiab koj xav tau dab tsi ntxiv? Muaj tseeb tiag, ntawm qhov tod tes, koj tsuas yog ib tug qhev liab qab xwb, thiab qhov no tseem yog kev ntxhov siab. Thiab ua qhev tsis zoo heev. Txawm li cas los xij, ua ib tug tub qhe yog qhov zoo dua.
  Qhov tseeb, txawm tias txhua yam teeb meem, thaum yau yog lub sijhawm zoo siab heev. Cia qee zaum muaj kev tsis sib haum xeeb nrog cov phooj ywg, lossis koj yuav tsum mus kawm ntawv, lossis ua haujlwm.
  Txawm hais tias ... Tau kawg, thaum kawg ntawm lub xyoo pua xya, thaum Gulliver thaum yau, nws yog lub sijhawm uas nws tsis noj qab nyob zoo. Thiab tsis muaj ib qho kev xyiv fab uas cov me nyuam muaj nyob rau hauv nees nkaum thawj. Yog lawm, qhov ntawd yog qhov tseeb.
  Tab sis tag nrho tib yam, cov me nyuam sib txuas lus thiab ua si. Thiab qhov no tuaj yeem hais tias yog kev lom zem, txawm tias koj tsis muaj lub tswv yim txog qhov muaj nyob ntawm game consoles thiab smartphones.
  Txawm li cas los xij, cov tub hluas tsis raug tso cai rau txaws ntev thiab raug ntiab tawm ntawm cov dej nrog hmuv. Thiab cov xuab zeb kub tiag tiag hlawv koj pob taws. Muaj tseeb, thaum cov khauj khaum ntub koj tsis xav tias nws. Ces nws pib kub heev.
  Gulliver tau hais tias:
  - Kuv ob txhais ceg kub heev! Muab rau kuv ib co khau!
  Nyob rau hauv teb, tus tub rog tub rog ntaus nws nrog nplawm, qw:
  - Ntsuag! Cov qhev tsis muaj cai rau khau raws li lawv qib!
  Cov ntxhais tub rog, txawm li cas los xij, pib nqa lawv lub cev ua luam dej. Qhov no tsuas yog khaub ncaws uas qhev yuav hnav. Zoo li nyob rau qee yam ntawm Egypt.
  Cov tub hluas uas raug ntes tau pib hnav yam tsawg kawg no los npog lawv txoj kev txaj muag.
  Gulliver sim nug:
  - Qhov no puas yog lawv tos txais neeg txawv teb chaws!?
  Thiab ces nws tau nplawm dua. Txawm li cas los xij, ib tug hluas nkauj elegant nrog pob zeb diamond tsej tau hais tias:
  - Coj nws yooj yim! Nws yog lawv tus thawj coj tom qab tag nrho! Tej zaum kuv tuaj yeem piav qhia rau nws?
  Tus tub rog nyob rau hauv lub kaus mom hlau golden nodded:
  - Cia peb!
  Tus ntxhais, ntaus nws ob txhais taw hauv khau khiab uas muaj nqi, mus cuag Gulliver, uas tau los ua ib tug tub, thiab qw nrov nrov:
  - Txhua tus neeg txawv teb chaws los ntawm hiav txwv los ua qhev raws li kev cai thiab raug muag ntawm kev sib tw. Nov yog peb txoj cai. Txawm li cas los xij, yog tias koj paub yuav ua li cas thiab ua pov thawj tias koj tuaj yeem siv tau, ces koj lub neej hauv kev ua cev qhev yuav tsis nyuaj. Thiab dhau sijhawm, koj tuaj yeem tau txais kev ywj pheej rau koj qhov ua tau zoo. Tsis tas li ntawd, yog tias koj zoo heev nrog riam phom, peb tuaj yeem xa koj mus rau lub circus los tawm tsam li gladiators. Thiab yog tias koj pom koj tus kheej zoo nyob ntawd, ces koj yuav raug coj mus rau hauv cov tub rog, thiab qhov no yog lub sijhawm rau kev ua haujlwm. Qhov ntawd yog, txawm tias peb cov qhev tuaj yeem ua neej nyob zoo thiab dhau los ua neeg zoo.
  Gulliver nyo hau thiab teb tias:
  - Kuv yog kws phais, Kuv tuaj yeem pab tau!
  Tus hluas nkauj shook nws lub taub hau:
  - Hauv koj lub tebchaws, tshuaj kho tsis zoo. Koj tsis zoo li yuav siv tau!
  Gulliver nug nrog luag nyav:
  - Yuav ua li cas txog cov British?
  Tus ntxhais nrog pob zeb diamond tsej nodded:
  - Muaj tseeb tiag! Thiab tsis yog lawv xwb! Tau kawg, kev ua qhev tos lawv tag nrho. Thiab leej twg raug xa mus ua rog!
  Gulliver nug:
  - Koj tsis xav tau cannons, rab yaj phom, muskets?
  Tus ntxhais teb hais tias:
  - Tsis yog! Peb sib ntaus nrog riam phom edged! Phom phom raug txwv ob leeg ntawm no thiab hauv Buffalo Empire.
  Gulliver xav tsis thoob:
  - Puas muaj lwm lub tebchaws?
  Tus ntxhais nodned:
  - Yog, thiab muaj kev tsov rog ntawm peb! Tsis txhob xav tias yog tias koj mus txog ntawd, koj yuav zoo dua. Koj kuj yuav raug qheb thiab muab muag!
  Gulliver hais nrog ib tug sigh:
  - Alas! Qhov no yog peb txoj hmoo! Ib txwm ua qhev lossis raug kaw!
  Tus tub nyob rau hauv lub kaus mom hlau kub nodded:
  - Nws piav txhua yam rau koj! Tam sim no koj yuav raug coj mus rau lub nroog. Lawv yuav npaj muab muag rau ntawd. Tsis txhob thab khiav. Rau kev sim khiav, peb raug ntsia saum ntoo khaub lig tam sim ntawd. Nyob rau hauv lub nroog koj yuav tau branded thiab, raws li yog kev cai, koj cov plaub hau yuav shaved bald. Thiab lawv yuav coj koj tawm mus muag. Yog tias koj pom koj tus kheej hauv cov mines, coj tus cwj pwm zoo. Tom qab ntawd koj yuav hloov ntawm kev ua haujlwm saum npoo av thiab kev ua haujlwm hauv av. Yog li, nrog kev noj zaub mov txaus, koj tuaj yeem nyob tau ntau pua xyoo!
  Gulliver whistled:
  - Ntau tshaj ib puas xyoo, ib tug qhev nyob rau hauv lub quarries!?
  Tus tub nodned:
  - Yog li ntawd! Peb tsis muaj hnub nyoog! Zoo siab, ua neej nyob mus ib txhis. Yog tias koj tsis raug tua, tom qab ib txhiab xyoo koj tus ntsuj plig tseem yuav tawm hauv koj lub cev. Tab sis koj tseem muaj ib txhiab xyoo ua ntej koj. Nyob thiab zoo siab!
  Thiab Gulliver tau nplawm dua. Lub zeem muag ntawm kev ua neej nyob ib txhiab xyoo tom qab qhov no tsis tau txhawb nqa.
  Tab sis ntawm qhov tod tes, nws tsis zoo? Tab sis kuv xav tias yuav ua li cas yog tias nws khiav tawm? Nws puas yuav dhau los ua neeg laus dua, lossis nws puas tseem yog menyuam yaus? Txawm hais tias nws yuav ntxov dhau los xav txog nws.
  Cov tub hluas uas nyuam qhuav dhau los ua neeg tsav nkoj tau muab tso rau hauv ib kem. Thiab cov no yog ob puas leej tub. Tag nrho ib nrab liab qab nyob rau hauv dub qhev trunks. Cov tub zoo, slim, tab sis tsis hais leej twg nyias. Cov no yog cov nqaij ntshiv heev thiab muaj zog hauv qhov tsos, thiab tsis muaj rog. Cov tawv nqaij yog tanned, thiab cov hniav yog tag nrho cov zoo thiab dawb. Thiab pom tau tias noj qab nyob zoo.
  Txawm hais tias lawv cov leeg liab qab tseem tsis tau dhau los ua ntxhib, lawv tseem muaj peev xwm tsis muaj khau.
  Ob peb horsemen ya mus. Cov tub hluas, nrog nplawm hauv lawv txhais tes. Cov ntxhais kuj tshwm sim ntawm cov unicorns.
  Yog li ntawd cov tub rog tuaj txog. Thiab nrog nws yog tsib tus tsov txaij kawm.
  Ib tug tub ntawm ib tug nees thiab nyob rau hauv ib lub kaus mom hlau ceeb toom:
  - Cov tsiaj no yuav tiv thaiv koj! Yog leej twg sim khiav, lawv yuav rhuav lawv ua tej daim. Peb yuav tsis muab zaub mov thiab dej rau koj tam sim no - ua siab ntev, qhev. Tom qab ntawd yuav muaj zaub mov thiab dej. Zoo, tau kawg, txij li thaum koj tag nrho cov tub ntawm no, koj yuav raug muab tso rau hauv ib qho chaw sib cais kom txog rau thaum koj muab tso rau kev sib tw. Tsis txhob koj twv ntxeev siab. Koj yuav raug tua, thiab leej twg raug ntes yuav raug ntsia saum ntoo khaub lig lossis lub hnub qub. Nws yog txwv tsis pub tham thaum lub sijhawm hloov pauv. Peb yuav flog cov ua txhaum cai yam tsis muaj kev hlub tshua. Thiab peb yuav impale cov tawv ncauj tshaj plaws.
  Thiab yog hais tias koj xav hais ib yam dab tsi, koj yuav tsum hais: Mr. los yog Madam, cia kuv hais rau koj. Thiab tsis txhob hnov qab hneev!
  Gulliver, overpowering nws ntshai, gurgled:
  - Thov cia kuv hais lus rau koj!
  Tus tub hluas nyob rau hauv lub kaus mom hlau golden qw nrov nrov:
  - Yog lawm, hais lus!
  Gulliver, uas tau los ua ib tug tub, nug:
  - Tsis tas yuav khi peb! Peb yuav muab peb cov lus qhuas tias peb yuav coj tus cwj pwm nyob ntsiag to thiab ntsiag to thiab yuav tsis khiav tawm!
  Tus tub hluas nyob rau hauv lub kaus mom hlau golden luag nyav thiab teb tias:
  - Puas yog kev cai hauv tebchaws Askiv kom khaws koj cov lus, tshwj xeeb tshaj yog muab rau cov neeg tsis paub?! Txawm li cas los xij, peb yuav tsis muab cov hlua khi rau koj yog tias koj tuaj yeem nyob ntsiag to thiab tsis ua suab nrov tsawg kawg ib teev. Txwv tsis pub, peb yuav txuas koj txhua tus ua ke zoo li cov neeg raug txim!
  Tus ntxhais nrog pob zeb diamond qhwv ntsej hais tias:
  "Tej zaum kuv yuav coj tus tub hluas no thiab muab nws tso rau ntawm tus nees ntawm kuv?"
  Tus tub hluas nyob rau hauv lub kaus mom hlau kub tau tuav nws lub taub hau:
  - Muaj kev hwm ntau dhau rau tus tub qhe liab qab thiab qias neeg. Koj tuaj yeem khi nws ntawm txoj hlua khi zoo li tus dev thiab cia nws raws koj.
  Tus ntxhais nodded nrog luag nyav thiab cooed:
  - Ntawm nws txoj saw nyiaj! Yuav ua li cas ib tug me me qab zib nws tau los ua tam sim no.
  Young Gulliver tau ntsib lwm qhov kev txaj muag. Ib tug dab tshos tau muab tso rau ntawm nws, zoo li ib tug menyuam dev, thiab nws raug chained nrog ib tug nyiaj saw.
  Lwm cov tub rog caij nkoj tau raug hlua khi. Tam sim no lawv zoo li cov tub qhe. Cov neeg caij nees nyob ib puag ncig, thiab ib feem ntawm tus neeg zov tau tsiv mus ko taw.
  Thiab yog li no tag nrho pab neeg no barefoot tawm. Cov tub qhe luag luag ntxhi thaum lawv los ua menyuam yaus, tab sis yog lawv sim hais lus lawv tau nplawm. Discordantly, lawv trod nrog lawv liab qab heels, thawj zaug hla cov xuab zeb. Thiab tom qab ntawd raws txoj kev coarse gravel.
  Gulliver tus tub tau raug rub rau ntawm txoj hlua khi. Muaj tseeb tiag, nws yooj yim taug kev hauv tus menyuam lub cev. Thiab tus ntxhais nyob rau hauv cov hniav nyiaj hniav kub yog nyob rau hauv tsis muaj maj mus caij lub pony. Ntawm qhov tsis sib xws, nws txawm xav paub txog nws tus khub tus khub tshiab. Leej twg tsis ntev los no yog ib tug neeg laus.
  Nws nug nrog luag nyav:
  - Koj puas yog tus tseem ceeb tshaj ntawm lawv?
  Tub Gulliver nodded:
  - Yog kuv!
  Thiab nws tau nce taw liab qab, nrog tus menyuam ib leeg, ntawm lub pob zeb ntse, tom qab ntawd nws qw.
  Tus ntxhais luag ntxhi thiab nug dua:
  -Koj puas tau mus rau cov teb chaws nthuav?
  Tus tub qhe teb tias:
  - Muaj tseeb tiag!
  Kev zoo nkauj hauv jewels nug:
  - Qhia! Dab tsi yog koj thawj zaug thiab nthuav dav tshaj plaws?
  Gulliver, uas tau dhau los ua hluas, nkag siab tias:
  - Tau kawg, tau mus rau lub teb chaws ntawm Lilliput . Cov neeg me nyob ntawd, zoo li peb cov neeg, tsuas yog kaum ob zaug me dua!
  Tus ntxhais, xav paub, nug:
  - Puas yog lawv zoo li peb, menyuam yaus, lossis zoo li koj cov neeg laus?
  Tus tub qhe teb hais tias:
  - Lawv zoo li peb hom - cov neeg laus thiab menyuam yaus, tsuas yog kaum ob zaug me dua.
  Zoo, lawv tseem tsis tau muaj riam phom - tsuas yog riam phom txias xwb!
  Tus ntxhais twisted nws lub ntsej muag ntxim hlub, menyuam yaus thiab sau tseg:
  - Txawm tias peb ua tsov rog, thiab riam phom! Tsis muaj kev zoo siab li ntawd!
  Gulliver sau tseg:
  - Tab sis koj tuaj yeem kov yeej koj lub teb chaws tag nrho nrog nws!
  Kev zoo nkauj yws yws thiab hu nkauj:
  Kuv tsis xav kom yeej txhua tus nqi
  Kuv tsis xav muab kuv txhais ko taw rau hauv siab...
  Peb yuav tsis koom nrog Dab Ntxwg Nyoog,
  Yog lawm, peb tsis tuaj yeem tig mus ntawm txoj kev!
  Ib tug tub qhe qhev, ntaus nws ob txhais taw liab qab, uas pib khaus ntawm cov pob zeb ntxhib ntawm txoj kev, sau tseg:
  - Nws tsis yog ib txwm tsim nyog ua raws li cov kev cai rau lub hom phiaj zoo!
  Tus ntxhais nodned:
  - Yog, thiab kuv, piv txwv li, yuav dai koj ntawm lub khib!
  Lawv taug kev nyob ntsiag to rau qee lub sijhawm. Gulliver ntsia sab ntawm cov tub hluas uas tau dhau los ua neeg tsav nkoj. Cov no yog cov tub hluas tsis muaj hnub nyoog tshaj kaum peb. Cov menyuam yaus zoo nkauj heev, txawm tias lawv yuav luag liab qab, taw liab qab, thiab zoo li qhev. Yog lawm, lawv yog qhev. Txoj hmoo tsis txaus ntseeg tau tos nws.
  Tus ntxhais nug tias:
  - Thiab thaum cov midgets pom koj loj heev, lawv ua dab tsi?
  Tus tub Gulliver teb nrog lub luag nyav qab zib:
  - Lawv khi kuv!
  Kev zoo nkauj luag thiab squeaked:
  - Thiab koj muab rau lawv loj heev?
  Tus tub qhe hais tias:
  - Lawv tau ua thaum kuv tsaug zog! Ib yam li koj! Yog tias koj tau pom nyob rau lub sijhawm, qhov no yuav tsis tshwm sim yooj yim rau koj!
  Tus ntxhais nodned:
  - Tsis ntseeg! Tab sis feem ntau, yog tias cov nkoj nrog cov neeg laus raug pov rau ntawm peb ntug dej hiav txwv, lawv cov neeg nyob hauv tsaug zog. Thiab tom qab ntawd lawv dhau los ua menyuam yaus zoo li peb!
  Tub Gulliver sau tseg:
  - Cov me nyuam nyob mus ib txhis... Dab tsi yog qhov zoo dua li kev laus ib ntus!
  . Tshooj 2.
  Cov me nyuam, ib tug ntawm ib tug zoo nkauj thiab dawb unicorn, lwm tus yog ib tug qhev tub nyob rau hauv tsuas yog ib tug da dej, txuas ntxiv tham.
  Tus ntxhais hais tias:
  - Hauv lwm lub ntiaj teb, tib neeg tsis zoo tag nrho. Lawv laus thiab cov poj niam tshwj xeeb tshaj yog qias neeg thiab dab tuag thaum lawv muaj hnub nyoog. Cov poj niam laus yog wrinkled, hunchbacked, toothless, tsw. Nov yog qee yam kev qias!
  Tus tub Gulliver, uas tau taug kev ntawm txoj hlua khi, nws txhais tes thiab teb tias:
  - Qhov no yog Vajtswv txoj kev pab! Kuv, ib yam nkaus, xav poj niam thiab txiv neej tsis muaj hnub nyoog, tab sis ...
  Tus ntxhais luag thiab nug tias:
  - Koj puas hais tias Vajtswv txoj kev pab? Tab sis peb twb muaj ob peb pab neeg, los ntawm ntau lub sij hawm. Thiab lawv txhua tus sawv cev rau Vajtswv nyob rau hauv ntau txoj kev. Tshwj xeeb, tus pov thawj hais tias txoj kev ntseeg tseeb yog Catholic, thiab lub taub hau ntawm tag nrho cov ntseeg yog Pope!
  Tub Gulliver tau tuav nws lub taub hau:
  - Peb muaj kev ntseeg sib txawv me ntsis! Thiab lub taub hau ntawm pawg ntseeg yog huab tais! Txawm li cas los xij, tsis yog txhua tus neeg Askiv ua raws li qhov no. Muaj cov Protestants ntawm txawv cov lus qhia, ntau Catholic, thiab nyob rau hauv lwm lub teb chaws ntawm lub ntiaj teb no muaj tag nrho cov kev ntseeg sib txawv.
  Tus ntxhais luag ntxhi thiab nug tias:
  - Yog, koj muaj ntau txoj kev ntseeg. Tab sis koj tsis tuaj yeem paub txog koj tus kheej kev ntseeg. Kuv twb nyeem phau Vajlugkub lawm. Muaj Yexus hais meej thiab ncaj qha tias muaj tib tug Vajtswv thiab nyob saum ntuj. Txawm li ntawd los, tus Thwj Tim Thomas tau txhos caug thiab hais rau Tswv Yexus - Kuv tus Tswv thiab kuv tus Vajtswv? Yog li ntawd, cov ntseeg puas muaj ob tug Vajtswv?
  Tus tub Gulliver teb nrog luag nyav:
  - Tsis yog! Tsis yog li no!
  Tus ntxhais qw nrov nrov:
  - Yuav ua li cas yuam kev! Nws tsis tuaj yeem yog tias muaj ob tus Vajtswv thiab ib qho tib lub sijhawm. Thiab tus pov thawj txawm hais tias tus Vaj Ntsuj Plig Dawb Huv kuj yog Vajtswv, yog li ntawd muaj peb tug vajtswv! Tab sis nws yog hais meej meej: mloog kuv, cov neeg Ixayees, koj tus Vajtswv yog ib tug!
  Tus tub qhev teb nrog ib tug sigh:
  - Qhov no yog qhov tsis paub tsis meej ntawm Trinity!
  Tus ntxhais luag ntxhi thiab hais tias:
  - Thiab lwm yam uas ua rau kuv tsis meej pem. Yog tias Yexus yog Vajtswv tus uas muaj Hwjchim Loj Kawg Nkaus, ua cas nws thiaj tsis muaj zog txaus txawm nqa tus ntoo khaublig rau saum lub moos Calvary? Nws yog Vajtswv tus uas muaj hwjchim loj npaum li cas yog tias Nws ua tsis tau tej yam yooj yim li ntawd?
  Tus tub Gulliver teb nrog lub ntsej muag tsis meej pem:
  - Kev paub tsis meej loj: Vajtswv tau tshwm sim hauv cev nqaij daim tawv, qhia nws tus kheej rau cov tubtxib saum ntuj, tau ncaj ncees ntawm sab ntsuj plig, nce hauv lub yeeb koob!
  Tus ntxhais npau taws hais tias:
  - Yog li nrog cov lus no nws yog qhov tsis paub, koj tuaj yeem piav qhia txhua yam hauv ntiaj teb. Qhov no yog ib qho kev piav qhia, tsis muaj lus piav qhia!
  Tus tub qhev nodded:
  - Yog lawm! Tab sis tsis muaj qhov zoo dua! Thiab phau Vajlugkub hais tias muaj tej yam secrets uas txawm cov tubtxib saum ntuj sim nkag mus!
  Qhov kev zoo nkauj tau muab nplawm los ntawm nws lub hnab, thiab txoj kev taug kev ntaus tus tub ntawm nws tus du, tsis muaj plaub hau rov qab.
  Gulliver tsis mob siab npaum li kev txaj muag.
  Thiab tus ntxhais hais tias:
  - Txhua qhov tsis txaus ntseeg thiab tsis muaj tseeb tuaj yeem piav qhia, hauv ib lo lus, paub tsis meej!
  Thiab muaj lwm qhov ncua. Cov tub hluas tau nplawm rau ntawm qhov ntse, kub pob zeb ntawm txoj kev. Nws pom tseeb tias lawv ob txhais taw, uas tseem tsis tau tawv txaus, tau ntsib kev mob thiab kev txom nyem. Cov pob khaus, abrasions thiab bruises tshwm rau ntawm cov menyuam yaus. Tab sis qee tus ntawm cov tub hluas thiab cov ntxhais uas saib xyuas ua siab tawv taug kev tsis pom kev, thiab dhau lawv lub neej ntev lawv ob txhais taw tau dhau los ua qhov tsis zoo, muaj zog dua li tawv ntawm khau boots thiab tsis muaj qhov tsis xis nyob. Yog li ntawd, cov tub qhe qhe qw nrov nrov thiab qaug zog thiab raug kev txom nyem.
  Nyob rau hauv teb chaws Aas Kiv, taug kev barefoot tsis muaj koob meej - nws tau suav hais tias yog lub cim ntawm kev txom nyem heev. Thiab txawm tias cov menyuam yaus tsis nyiam qhia tawm lawv cov liab qab, puag ncig heels. Thiab lub caij ntuj sov hauv tebchaws Askiv tsis kub li. Yog li cov me nyuam no tseem tsis tau muaj caij nyoog.
  Tus tub Gulliver kuj raug kev txom nyem. Nws liab qab, me nyuam ko taw tau kub hnyiab, thiab ob txhais taw twb raug txiav, thiab raug kev txom nyem los ntawm tshav kub ntawm lub pob zeb. Nws tuav tsuas yog los ntawm kev ua siab loj thiab tawv ncauj. Txawm hais tias nws yog ib tug me nyuam tub, ib tug txiv neej yuav tsum ua siab ntev, qhia txog kev ua siab loj.
  Yuav kom dim ntawm nws txoj kev txom nyem, Gulliver nug:
  - Koj puas muaj Vajtswv?
  Tus ntxhais luag ntxhi thiab nug tias:
  - Koj puas ntseeg koj tus Vajtswv?
  Tus tub Gulliver teb tsis txaus ntseeg:
  - Yog kuv ntseeg koj!
  Kev zoo nkauj nodded thiab hais tias:
  - Vim li cas koj ua qhev tam sim no? Koj cov me nyuam ko taw puas raug pob zeb ntse thiab kub?
  Tus tub qhev teb nrog ib tug sigh:
  -Txhua tus muaj kev txhaum! Thiab qhov no yog kev ua pauj rau kuv tej kev txhaum! Thiab ib qho ntxiv, kuv tau txais kuv cov hluas, uas tuaj yeem raug hu ua khoom plig!
  Tus ntxhais luag ntxhi thiab teb tias:
  - Yog, nws ua tau! Koj muaj peev xwm nyob ib txhiab xyoo thiab tseem muaj tag nrho koj cov hniav. Txawm hais tias tus hniav raug tshem tawm, nws yuav loj tuaj. Thiab koj yuav tsis muaj qhov muag plooj, hwj txwv, lossis hump. Yog lawm, koj ob txhais taw liab qab yuav dhau los ua ntxhib sai sai thiab taug kev ntawm cov pob zeb ntse thiab kub yuav ua rau qab ntxiag!
  Tub Gulliver nodded:
  - Tshwj xeeb! Nws yuav luag ntuj ceeb tsheej! Nyob rau hauv cov hluas kaj lug nyob mus ib txhis!
  Tus ntxhais nyob rau hauv lub jewels hu nkauj:
  Zoo kawg li thaum hluas,
  Muaj zog thiab muaj zog vivacity...
  Cia tus neeg yos hav zoov tig mus ua si,
  Thiab lub ntiaj teb yuav dhau los ua lub vaj kaj siab nyob mus ib txhis!
  Tom qab ntawd tus ntxhais coj thiab tshem nws cov khau khiab nrog pob zeb zoo nkauj los ntawm nws qhov zoo nkauj, txawm tias menyuam yaus, ko taw. Nws tau tawm ntawm tus unicorn thiab taug kev nrog tus tub Gulliver.
  Nws lub ntsej muag luag ntxhi thiab tus ntxhais sau tseg tias:
  - Thiab nws tseem zoo rau taug kev ntawm pebbles nrog koj pob taws liab qab!
  Tub Gulliver pom zoo:
  - Yog! Tej zaum koj yuav txaus siab rau nws! Tab sis nws mob heev!
  Tus ntxhais nug ib lo lus nug:
  - Koj ntseeg dab tsi? Tus pov thawj hais tias: Cov neeg ncaj ncees yuav ncaj nraim mus rau saum ntuj, cov neeg txhaum loj yuav mus rau ntuj txiag teb tsaus, tab sis cov neeg txhaum tsawg dua yuav mus rau purgatory. Koj li cas?
  Tus tub qhev teb nrog ib tug sigh:
  - Peb tsis ntseeg hauv purgatory! Peb nyob saum ntuj los yog ntuj txiag teb tsaus!
  Tus hluas nkauj luag thiab hais, txaws rau ntawm pebbles nrog nws liab qab, zoo nkauj heev, chiseled taw:
  - Tab sis qhov no, txhua leej txhua tus yuav tsum raug xa mus rau ntuj txiag teb tsaus! Vim tsis muaj neeg txhaum. Txhua leej txhua tus ua txhaum, yog hais tias tsis nyob rau hauv deeds, ces nyob rau hauv kev xav. Thiab vim li cas koj tus Vajtswv thiaj muab lawv pov rau hauv qhov cub?
  Tus tub Gulliver shrugged nws lub xub pwg nyom, uas tau dhau los ua menyuam yaus, thiab teb nrog luag nyav:
  - Peb muaj kev ntseeg tias muaj Vajtswv txoj kev tshav ntuj cawm neeg dim ntawm ntuj txiag teb tsaus. Thiab tshwj xeeb tshaj yog, tus Vajtswv uas muaj hwjchim loj kawg nkaus Yexus Khetos tau mus rau saum ntoo khaub lig vim li no, kom npog tag nrho tib neeg tej kev txhaum! Thiab nws txoj kev theej txhoj muab txoj hauv kev rau peb txoj kev cawm seej!
  Tus ntxhais luag ntxhi thiab hais, txuas ntxiv txaus siab rau qhov sov so ntawm cov pob zeb ntse uas tickled thiab massaged nws liab qab soles:
  - Qhov no yog qhov kuv tsis nkag siab! Tib neeg, tau tua Vajtswv Leej Tub, tsis yog ua tsis tau zoo xwb, tab sis tseem ua rau lawv cov kev txhaum thiab kev ua phem ntau ntxiv. Thiab Vajtswv Leej Txiv zam txim rau lawv tsuas yog vim li no? Txawm hais tias nyob rau hauv txoj kev xav, rau qhov ua li ntawd lawv yuav tsum raug foom tsis zoo?
  Tus tub Gulliver sighed thiab teb tias:
  - Qhov no kuj yog ib qho zais cia zoo heev. Qhov tsis meej ntawm qhov kev txhiv dim tau tshwm sim li cas! Txawm li cas los xij, tus Vajtswv uas siab tshaj plaws Yexus tau coj lub txim thiab kev txhaum ntawm tag nrho lub ntiaj teb no los ntawm nws tus kheej. Thiab tsis muaj ntshav los yog tsis muaj kev zam txim!
  Tus ntxhais, txaws nws ob txhais taw liab qab, hais tias:
  - Tab sis koj ua tsis tau li ntawd! Qhov no tsis yog kev cai lij choj. Ib tug neeg tseem tuaj yeem them tus nqi nplua rau lwm tus, tab sis tsis muaj cai ua haujlwm hauv tsev lojcuj. Zoo, cia nyob ib leeg mus tuag rau lwm tus. Qhov no kuj cuam tshuam koj txoj cai lij choj British!
  Tus tub Gulliver nodded hauv kev pom zoo:
  - Yog, nws cuam tshuam tib neeg txoj cai! Tiamsis tus Tswv uas muaj hwjchim loj kawg nkaus nws tus kheej tau tsim tej kevcai hauv ntiajteb thiab saum ntuj! Thiab koj tsis tuaj yeem tawm tsam qhov no!
  Tus ntxhais nug ib lo lus nug:
  - Thiab Vajtswv txoj kevcai ntawd tau rau txim rau tus neeg dawb huv kom tuag? Thiab txawm yog tus Vajtswv uas siab tshaj plaws uas yog tus tsim?
  Tus tub qhe teb tias:
  - Tswv Ntuj siab tshaj Yes Xus tau cem nws tus kheej! Nws coj nws tus kheej txoj kev npau taws ntawm Vajtswv. Thiab nws ua nws nobly. Thiab txhua yam ... Zoo, ib tug neeg yuav tsum teb rau tej kev txhaum thiab Vajtswv nws tus kheej ua nws, nyob rau hauv tus neeg ntawm nws Leej Tub!
  Tus ntxhais logically hais tias:
  -Tiamsis Vajtswv Leej Tub tuag saum ntoo Khaublig tsis tau ua kom tibneeg zoo dua. Thiab nws tsuas yog ntxiv rau nws qhov kev ua txhaum cai. Nws hloov tawm tias thiaj li yuav tau txais kev zam txim, tib neeg yuav tsum tau ua txhaum ntau dua? Qhov no yog absurd kiag li!
  Tus tub Gulliver teb nrog luag nyav:
  -Vajtswv txoj hau kev yeej tsis to taub. Pom zoo tias txawm rau ntsaum, ntau yam uas peb tib neeg muaj yog qhov nkag tsis tau!
  Tus ntxhais luag thiab teb tias:
  - Cov lus teb universal yog incomprehensible! Txoj kev no koj tuaj yeem piav qhia txhua yam yam tsis tau piav qhia dab tsi. Tseeb tiag, nws tsis yooj yim sua kom nkag siab txog Vajtswv thiab tsis tas yuav xav txog!
  Tus tub Gulliver hais nrog ib tug sigh:
  - Thiab hauv peb lub ntiaj teb muaj ntau yam uas tsis tuaj yeem nkag siab! Piv txwv li, vim li cas lub ntiaj teb nyiam cov khoom? Koj puas tuaj yeem piav qhia rau qhov no?
  Tus ntxhais luag ntxhi thiab teb tias:
  - Zoo, yog, tsis yog txhua yam tuaj yeem muab cov lus teb tsim nyog thiab tsim nyog! Tab sis lo lus nug yog, vim li cas peb yuav tsum ntseeg Vajtswv? Tom qab tag nrho, tsis muaj leej twg tau pom Nws. Thiab tib lub sijhawm, koj puas ntseeg nws?
  Tus tub qhe qhev txawm hnia dua thiab teb tias:
  - Txwv tsis pub, nws yog qhov nyuaj los piav txog peb lub ntiaj teb thiab ntau lub hnub qub. Yuav ua li cas to taub qhov no? Ib tug neeg tsim lawv!
  Kev zoo nkauj barefoot hais tias:
  - Yuav ua li cas piav txog lub neej ntawm tus Creator? Puas muaj leej twg tsim Nws thiab?
  Tus tub Gulliver tau nqis nrog nws txhais ko taw liab qab ntawm lub pob zeb ntse thiab quaj, ces hais tias:
  - Peb ntseeg hais tias Vajtswv yeej ib txwm muaj!
  Tus ntxhais luag thiab hais tias:
  - Yuav ua li cas Vajtswv tshwm sim yam tsis muaj laj thawj! Yuav tsum muaj lub hauv paus rau txhua yam!
  Tus tub qhe teb tias:
  - Peb yuav tsum coj raws li qhov axiom uas Vajtswv muaj. Thiab ntseeg nws. Thiab yog tias koj xav thiab xam nws ntev, koj yuav vwm!
  Kev zoo nkauj luag thiab hu nkauj:
  - Cov no yog fairy tales rau cov me nyuam,
  Tau kawg koj ntseeg Vajtswv...
  Muab nyiaj rau cov pov thawj,
  Thiab ces koj yuav tau txais ntuj ceeb tsheej!
  Tub Gulliver nodded:
  - Alas, nws tsis yooj yim sua kom paub txhua yam!
  Tus ntxhais nug tias:
  - Vim li cas tib neeg loj hlob thiab tuag nyob rau hauv Vajtswv tus uas muaj hwjchim loj kawg nkaus?
  Tus tub qhe teb tias:
  -Txoj kev txhaum!
  Kev zoo nkauj sau tseg:
  - Tab sis peb kuj ua txhaum thiab tsis loj hlob!
  Tub Gulliver shrugged:
  - Kuv tsis paub yog vim li cas koj yog cov me nyuam nyob mus ib txhis! Thiab koj tsis paub ib yam! Ib yam li nws tsis paub yog vim li cas nyuj muaj horns, tab sis ib tug npua tsis!
  Tus ntxhais ntsia rau tus tub raug ntes thiab hais tias:
  - Tej zaum koj xav tau nplawm? Los yog koj yuav tsum kib koj pob taws liab qab?
  Tub Gulliver nug:
  - Qhov no yuav ua pov thawj li cas?
  Kev zoo nkauj teb nrov nrov:
  - Tias rau koj kuv yog tus Tswv Vajtswv!
  Tus tub qhe teb ua siab loj tias:
  - Zoo, koj tseem tsis tuaj yeem tua kuv tus ntsuj plig!
  Tus ntxhais hais tias:
  - Koj tuaj yeem raug xa mus rau quarries, uas yog ntuj txiag teb tsaus tiag. Los yog tej zaum mus rau qhov chaw zoo dua. Piv txwv li, kuv tuaj yeem ua rau koj yog kuv tus squire!
  Tub Gulliver nodded:
  - Ua tsaug!
  Tus ntxhais nug tias:
  - Qhia rau kuv zoo dua, koj tau taug txuj kev nyuaj dab tsi nrog Lilliputians?
  Tus tub qhe teb nrog luag nyav:
  - Thaum kuv tsaug zog, lawv khi kuv. Ces, txawm li ntawd los, lawv muab ib yam dab tsi rau kuv noj. Zoo, lawv tua xub rau peb. Tom ntej no, nws yog nthuav ntau. Lawv khi kuv thiab txawm muab kuv txoj kev ywj pheej. Rov qab los, kuv kuj tau muab qee qhov kev pabcuam rau lawv.
  Kev zoo nkauj ntawm taw liab qab, stomping ntawm ntse, rhuab pebbles nrog nws liab qab, menyuam yaus, tab sis zoo nkauj heev taw thiab luag ntxhi, nug:
  - Koj tau muab kev pabcuam dab tsi rau lawv? Nrog koj qhov siab, tej zaum nws yuav tsis yooj yim heev rau cov poj niam los daws qhov loj heev!
  Tus tub Gulliver luag ntxhi thiab teb tias:
  - Kuv tau ua qhov kev pabcuam loj heev. Nws tshem tawm tsib caug lub nkoj uas cov neeg tawm tsam ntawm Lilliput tau npaj rau kev tsaws. Thiab yog li no cawm lawv lub xeev los ntawm kev tsaws ntawm ib pab tub rog muaj zog!
  Tus ntxhais ntaus tus tub nrog nws xib teg ntawm nws nraub qaum, liab los ntawm lub ntsej muag tshiab, thiab cooed:
  - Qhov no zoo heev! Nws hloov tawm tias qhov no yog kev loj hlob loj uas tuaj yeem siv tau zoo!
  Tus tub Gulliver hu nkauj teb:
  Tsis yog tsuas yog ci, tab sis haus luam yeeb,
  Tej zaum volcano, tej zaum yog roob hluav taws...
  Tej zaum nyob rau hauv kuv lub siab kuv yuav yog ib tug dwarf,
  Thiab ib tug loj, thiab loj heev!
  Thiab tus tub hluas txuas ntxiv stomp rau ntawm cov pob zeb ntse, kub nrog nws cov menyuam yaus, nqaij tawv, khawb ko taw. Thiab nws mob thiab tsis kaj siab. Tab sis tus me nyuam ua siab loj tuav.
  Thiab kom cuam tshuam nws tus kheej nws nug:
  - Tab sis koj muaj kev ntseeg dab tsi?
  Tus ntxhais nug nrog luag nyav:
  - Koj xav tias yuav tsum muaj kev ntseeg dab tsi?
  Tub Gulliver nodded:
  -Txhua haiv neeg muaj tsawg kawg yog qee yam kev ntseeg. Txawm cov savages!
  Tus ntxhais squeaked:
  - Peb tsis yog neeg siab phem! Thiab peb tsis ntseeg cov dab neeg!
  Tus tub qhev hais tias:
  - Tab sis koj pheej poob koj tus ntsuj plig!
  Nyob rau hauv teb, tus ntxhais pib hu nkauj ironically;
  Tus Tswv txhais li cas?
  Nws, nyob rau hauv ib tug txaus ntshai deb ...
  Thaum qhov kev txiav txim tau muab rau ua haujlwm,
  Yog li ntawd peb tsis nyob twj ywm hauv npau suav.
  
  Txawm hais tias huab tais hnav ris tsho zoo nkauj,
  Tab sis tsis muaj neeg ruam ntxiv lawm...
  Poverty tua taw tes dawb paug -
  Peb lub ntiaj teb kev txom nyem yog epic!
  
  Thiab Adas tsis txhob liam rau qhov no -
  Ib tug yooj yim Soviet, Lavxias teb sab txiv neej ...
  Kuv taug kev liab qab, tsis zais kuv kev txaj muag,
  Zoo li ib tug proletarian nyob rau hauv tsarism!
  
  Vajtswv muab zaub mov rau nws - qhov txwv,
  Pasture tsis paub lub diav rawg...
  Yog tias koj xav tau ntau dua koj yuav raug ntaus!
  Thiab haus nrog lub xib teg ntawm koj txhais tes yam tsis muaj hwj.
  
  Adas raug txoj hmoo zoo li no,
  Hauv qee qhov creepy, tho txawv lub vaj kaj siab!
  Tab sis tus nab ya mus rau tis,
  Nws nkag siab: ib tug neeg raug kev txom nyem ...
  
  Muaj ib txoj kev tawm ntawm lub hav zoov,
  Tsim ib lub nroog, yug!
  Yog li tsis txhob taug kev ncig lub hav zoov ntev,
  Qee zaum kev ntxeev siab yog tsim nyog!
  
  Kuv nyiag tus yuam sij khawv koob saum ntuj los,
  Yuav tawm ntawm Eden ntawm kev niaj hnub ...
  Nyob ntawd koj yuav pom tus hluas nkauj ntawm koj txoj kev npau suav,
  Yam tsawg kawg koj tuaj yeem piam sij hauv qab ntuj!
  
  Yog, tau kawg, muaj kev pheej hmoo, me nyuam tub
  Lub ntiaj teb no tsis yog khoom plig...
  Tab sis koj yuav paub txog lub siab, kev hwm,
  Thiab koj yuav pom koj zoo meej match!
  
  Adas tau txais tus yuam sij no -
  Nws qhib lub qhov rooj thiab tawm saum ntuj ceeb tsheej.
  Tus neeg txhaum siv zog ntau,
  Taug kev ntawm pob zeb ntawm roob loj ...
  
  Ntawm no nws pom lub rooj vag dua -
  Thiab dua tus nab tis tau tshwm sim ...
  Nws hais tias: Kuv yog Dab Ntxwg Nyoog zoo -
  Lub ntsia liaj qhov rooj qhib los ntawm nws tus kheej ...
  
  Adas nkag mus thiab nws pom -
  Xws li ib tug pleev xim rau miracle ...
  Ntxim qab kawg li os,
  Rubs lub plooj (porcelain kub) tais.
  
  Tab sis nws zoo npaum li cas?
  Tus tub Adas tuav tsis tau!
  Thiab hnia nws daim di ncauj
  Nws hloov tawm los ua sweeter dua zib mu!
  
  Nws teb nws -
  Lub cev sib xyaw ua ke hauv cua daj cua dub ecstasy ...
  Tsis yog, tsis txhob foom phem rau Xatas -
  Cov txiv neej tau tshwm sim hauv kev txhaum!
  
  Vajtswv ntiab lawv tawm ntawm lub vaj kaj siab, tiam sis...
  Lub ntiaj teb ua lawv lub tsev.
  Txawm tias tib neeg tsuas muaj ib lub hnub xwb,
  Tab sis muaj ntau txhiab tus xeeb ntxwv!
  
  Yog nws nyuaj heev -
  Dej nyab, droughts thiab lub caij ntuj no.
  Tab sis lub siab yog lub zog oar,
  Txiv neej tau dhau los ua tus tsim muaj zog!
  
  Zoo li ib tug tim tswv nws tuaj yeem ya,
  Dab toj roob hauv pes rhuav tshem txoj kev cawm seej li cas!
  Tsim ib txoj kev uas koj tuaj yeem mus -
  Mus txog qhov twg hauv av.
  
  Thiab peb xav tau qhov chaw -
  Peb kuj yuav kov yeej.
  Yog li peb txoj kev txhaum tsis yog kab lus,
  Tsis yog, tsis txhob hais lus tsis muaj tseeb!
  
  Yog tsis muaj kev txhaum, tsis muaj kev vam meej,
  Kev xav ua kom muaj zog!
  Tsuas muaj ib lo lus teb rau cov lus qhuab qhia:
  Peb tsis xav tau lwm tus lub vaj kaj siab!
  Thiab tus ntxhais npau taws ntaus nws txhais taw liab qab, ua rau lub pob zeb co thiab dhia. Thiab nws tau ua qhov no txiav txim siab.
  Qhov no yog ib tug ntxhais los ntawm ib tug nyob mus ib txhis hluas lub teb chaws.
  Tub Gulliver hais tias:
  - Zoo, puas yog koj tsis ntshai nyob mus ib txhis, kev tsim txom ntuj txiag teb tsaus?
  Tus ntxhais luag ntxhi thiab nug tias:
  - Koj puas tau pom ntuj raug txim koj tus kheej?
  Tus tub Gulliver shrugged nws lub xub pwg nyom thiab teb tias:
  - Ua siab ncaj, tsis muaj!
  Tus ntxhais luag ntxhi thiab hais ntxiv tias:
  -Puas muaj ib tug ntawm koj lub teb chaws pom ntuj raug txim?
  Tus tub qhe cev nws txhais tes:
  - Tsis paub! Ib tug, txawm tias ib tug neeg qaug cawv, haus nws tus kheej mus rau hauv delirium tremens thiab pom ntuj txiag teb tsaus thiab dab ntxwg nyoog. Tab sis tsis muaj leej twg paub tseeb txog qhov no thiab tsis paub!
  Kev zoo nkauj sau nrog irony:
  - Qhov ntawd yog qhov koj ntseeg hauv cov menyuam yaus zaj dab neeg. Thiab cov pov thawj coj nyiaj los ntawm koj rau zaj dab neeg!
  Tus tub Gulliver shrugged thiab teb tias:
  - Nws tsis yog ib qho teeb meem ntawm kev ntshai ntuj txiag teb tsaus. Kev mloog Vajtswv lus nyob rau hauv siab tsis yog txhua yam uas tus uas muaj hwjchim loj kawg nkaus xav tau. Yog hais tias nws xav tau, tej zaum nws yuav tau qhia Ntuj Ceeb Tsheej thiab Ntuj Ceeb Tsheej nyob rau hauv tag nrho lawv lub yeeb koob. Thiab tsis muaj leej twg yuav twv yuav sib cav!
  Tus ntxhais nodned thiab nug:
  - Thiab qhov tseem ceeb ntawm qhov teeb meem yog dab tsi?
  Tub Gulliver teb tias:
  - Qhov tseeb hais tias peb tsis tsuas ntshai Vajtswv, tab sis kuj hlub nws!
  Kev zoo nkauj barefoot nodded:
  - Nws yog qhov zoo uas koj hlub Nws! Ua cas nws tsis hlub koj?
  Tus tub qhe teb tias:
  - Thiab tus Tswv Vajtswv hlub peb!
  Tus ntxhais luag ntxhi:
  - Thiab yog li ntawd hloov cov hluas, cov poj niam zoo nkauj rau hauv cov poj niam laus. Thiab tseem xa txhua yam kev puas tsuaj ntuj tsim?
  Tub Gulliver hais tias:
  - Leej twg hlub leej twg hlub nws !
  Kev zoo nkauj ntawm taw liab qab giggled thiab ntaus tus tub qhe qhev Gulliver nrog lub tshuab ntawm nws nplawm, chirping:
  - Kuv hlub koj! Thiab yog vim li cas kuv ntaus!
  Tom qab ntawd nws khaws ib lub pob zeb nrog nws cov ntiv taw liab qab. Nws muab pov tseg. Nws tsoo cov nplooj ntawm ib tsob ntoo xibtes uas loj hlob raws txoj kev. Thiab ua rau luag ntxhi, nws nug tias:
  - Los, tej zaum koj tuaj yeem hu nkauj! Piv txwv li, hais txog qhov koj hlub tus Vajtswv uas muaj hwjchim loj kawg nkaus ?!
  Tus tub qhev Gulliver nodded:
  - Nrog kev zoo siab!
  Tus ntxhais ceeb toom menacingly:
  - Tab sis yog tias kuv tsis nyiam, ces tus tub yuav kib koj liab qab, me nyuam pob taws!
  Tus tub qhe qhe pib hu nkauj hauv nws lub suab meej thiab qab ntxiag;
  Lub hnub ci ci ntawm qhov tsaus ntuj,
  xa los ntawm ib tug cherub, txais tos los ntawm Vajtswv rau kuv!
  Dab phem tawm tsam - ib tug awakened swarm,
  Lub ntiajteb sab hauv ua rau muaj kev ntxhov siab ntau!
  
  Peb ua ntau yam kev qias neeg - kev ua phem,
  Yog tias koj xav zoo, koj nyob ib leeg!
  Kuv xav rhuav cov shackles rau hauv daim,
  Tab sis lub dab tshos uas tus kav muab muaj zog!
  
  Kuv nco txog kuv tus poj niam lub ntsej muag,
  Kuv yuav los ntawm cov nplaim taws ntawm kev sib ntaus sib tua thiab thunderstorms!
  Thiab tus ntsuj plig dawb huv nkag mus rau hauv kuv lub siab,
  Nws nyuaj rau kuv, kuv quaj, ua pa nyuaj nyob rau hauv delirium!
  
  Hauv qab no peb yog lub tiaj, ib daim ntaub pua plag ntoo,
  suav tsis txheeb qhov tsaus ntuj ntawm cov yeeb ncuab tau tsim ib phab ntsa!
  Tab sis tus Tswv tus tim tswv ncav nws sab tes xis,
  Nws yog lub sij hawm los yeej thiab hais goodbye rau melancholy!
  
  Kuv qhuas Tswv Yexus - nws yog Vajtswv,
  Hauv kuv tus ntsuj plig uas muaj kev txhaum: Tus Muaj Hwjchim Loj Hlob hu nkauj!
  Lub motif yog paub rau txhua leej txhua tus, rov hais dua nyob rau hauv lub psalms,
  Hniav ntse - mus taug kev!
  
  Tswv Ntuj kev thaj yeeb ntsib nrog lub ntsej muag tsaus,
  Tus Vaj Ntsuj Plig Dawb Huv tau ntxeev siab rau koj!
  Koj ntshai nyob rau hauv kev sib ntaus sib tua thiab sib cais nrog koj rab ntaj,
  Koj tau kov yeej los ntawm koj tus yeeb ncuab, Dab Ntxwg Nyoog!
  
  Kuv teb Vajtswv, pe hawm rau hauv av,
  Yog lawm, txiv neej qaug zog, nws cev nqaij daim tawv zoo li dej!
  Thaum nyuaj, kuv hu rau koj,
  Lo lus teb tsis tuaj, nws NW nyuam qhuav dim ntawm kev sib ntaus sib tua!
  
  Kuv thov tus uas muaj hwjchim loj kawg nkaus, muab sijhawm rau kuv,
  Txhawm rau ua kom koj lub siab nyiam thiab kov yeej cov tub rog ntawm ntuj txiag teb tsaus!
  Tswv Yexus teb - nws pom lub sij hawm ntawm kev puas tsuaj,
  Tab sis kuv xav sim koj txoj kev ntseeg!
  
  Zoo, mus thiab thov Vajtswv - Kuv yuav zam txim rau koj,
  Kev txom nyem ntawm tib neeg, alas, kuv nkag siab!
  Nco ntsoov David, muab lub pob zeb tso rau hauv txoj hlua,
  Txhua tus neeg txhaum hauv ntiaj teb no yog Tswv Yexus cov tub!
  
  Thiab yog li ntawd kuv tawm tsam, rau lub yeeb koob ntawm Khetos,
  Thiab ib tug kwj ntawm boiling dej!
  Thiab cov roob ntawm cov neeg tuag, cov neeg raug tsim txom suav tsis tau,
  Tiamsis kuv ntseeg Vajtswv tus uas muaj hwjchim loj kawg nkaus hlub!
  Tus ntxhais thawj zaug ntaus tus tub qhe qhev Gulliver nrog nplawm. Tus tub liab qab quaj.
  Tom qab ntawd nws npuaj nws ntawm lub xub pwg pom zoo, sau tseg:
  - Koj hu tau zoo! Koj muaj txuj ci!
  Gulliver tus me nyuam nodded thiab sau tseg:
  - Thiab rau dab tsi?
  Tus ntxhais teb tias:
  - Kom koj paub koj qhov chaw!
  Tus tub qhev nodded:
  - Yog, Kuv npaj txhij paub! Tab sis ntawm cov Lilliputians kuv ris lub npe ntawm Duke. Thiab nws tau txias heev!
  Tus ntxhais luag ntxhi thiab hais tias:
  - Koj puas yog duke? Qhov no yog qhov nthuav heev! Thiab kuv yog Viscountess!
  Tus tub qhev nodded:
  - Koj puas yog Viscountess? Qhov no yog amazing!
  Tus ntxhais sau tseg tias:
  - Kuv tuaj yeem hais kom koj tawv nqaij ciaj sia thiab nchuav nrog ntsev! Tom qab ntawd koj yuav nkag siab tias nws txhais li cas rau kev sib tw nrog kuv!
  Tus tub Gulliver nyo hau thiab teb tias:
  - Kuv ua siab mos siab muag!
  Tus ntxhais luag thiab hais tias:
  - Koj pob taws liab qab kom meej meej xav tau sticks. Zoo dua, hlawv lawv nrog kub crowbar. Tom qab ntawd koj yuav nkag siab qhov koj tsim nyog!
  Tus tub qhe teb tias:
  - Kuv yuav txais kev rau txim ntawm koj!
  Kev zoo nkauj luag ntxhi thiab teb tias:
  - Tab sis hnub no kuv ua siab zoo thiab yuav zam txim rau koj. Muab hais tias koj hu nkauj rau kuv dua!
  Tus tub qhev Gulliver nodded:
  - Kuv npaj hu nkauj rau koj txhua hnub!
  Tus ntxhais ntaus nws nrog nplawm dua thiab barked:
  - Wb hu nkauj!
  Thiab tus me nyuam tsis muaj hmoo tau pib ua kev sib hlub;
   Tus neeg dag dag uas tham txog
  Raws li lub Fatherland tsuas yog hmoov av!
  Tias qhov tseem ceeb hauv txhua yam yog kev yos hav zoov rau ruble,
  Thiab koj yuav tsum mus nrog txoj hmoo!
  
  Tab sis tsis yog ib tug tub rog, lub teb chaws ntawm kev tu siab dawb ceev,
  Tom qab tag nrho, rau nws tsov rog yog nws thawj hu!
  Vajntxwv txoj kev txiav txim yooj yim: sib ntaus thiab tsis txhob ntshai,
  Ua pa dej khov yuav tsis ntshai tuag!
  
  Thiab qhov chaw yog qhov uas txiv neej paub,
  Nws muab rau nws ya thiab kov yeej qhov chaw!
  Ua ntej pib chim siab, tom qab ntawd khiav nrawm,
  Yuav muaj lub nceeg vaj hauv galaxies ntawm tsheej lab!
  
  Nws tsis tuaj yeem nres, txawm tias cov ntshav ntws zoo li tus dej,
  Tsov rog ntawm tib neeg, nrog kev npau taws phem!
  Kuv xav so, noj aspic ncuav qab zib,
  Thiab pw hauv cov nyom hauv qab zib muv!
  
  Tab sis qhov twg koj pom kev zoo siab, nws tsis nyob saum ntuj lossis ntuj txiag teb tsaus,
  Nws ib txwm nrog koj, thiab tseem nyob deb!
  Koj tab tom saib saum ntuj rau koj lub hnub qub uas koj xaiv,
  Kom lub siab nyob hauv seem dawb ceev!
  
  Tab sis lub Motherland nyob ntawd, thiab lub hnub thiab lub hli,
  Nws zoo li lub qhov muag zoo kawg nkaus - koj tus thawj coj!
  Thiab yog hais tias tsim nyog, ces rip, txawm mus rau lub caj dab,
  Auj, cov xov ntawm lub neej yog nyias thiab rhais npaum li cas!
  
  Fatherland mus ib txhis, rau txhua haiv neeg koj,
  Zoo li dej hiav txwv uas muaj kev zoo siab tawg!
  Qhov loj ntawm kev zoo nkauj, thiab audacity thiab npau suav,
  Thiab qhov hluav taws ntawm kev hlub uas yuav tsis tawm mus!
  Tus tub qhe hu nkauj thiab nyo hau. Tus ntxhais nodded thiab ntaus nws nrog nplawm, tab sis lub sij hawm no maj mam thiab cooed:
  - Koj sau qhov no zoo! Kuv xav tias koj tsim nyog tsim txom ntawm lub khib!
  Tus tub qhev Gulliver whined:
  - Tsis txhob muab kuv tso rau ntawm khib!
  Tus ntxhais tawm tsam:
  - Tsis yog! Yam tsawg kawg koj yuav paub tias tus tub hluas tau ntsib li cas thaum lub hlau kub kub hnyiab nws pob taws. Nyob rau tib lub sijhawm lawv yuav twist koj cov pob qij txha. Thiab yog li ntawd nws yuav txawm coj cov leeg ua ke thiab ua tiav lawv sab hauv tawm.
  Tus tub qhev Gulliver nodded:
  - Koj lub siab xav! Kuv pom zoo rau txhua yam!
  Tus ntxhais luag ntxhi thiab hais tias:
  - Nej mloog lus! Zoo, ok, peb yuav tsim txom koj ua tib zoo kom tsis txhob ua phem rau koj. Qhia rau kuv, thaum koj tseem yog menyuam yaus, koj puas tau nplawm?
  Gulliver teb ncaj ncees:
  - Yog, tsis ntau!
  Tus ntxhais nodned:
  - Koj puas xav nplawm phem heev?!
  Tus tub qhe teb ncaj ncees:
  - Tau kawg tsis! Kuv yog lub hlwb ib txwm, thiab tau kawg kuv tsis nyiam raug mob!
  Tus Viscountess hu nkauj nrog luag ntxhi:
  Lub ntiaj teb ua siab dav rau koj cov neeg txhaum,
  Thiab lub ntuj yog tag nrho ntawm kev txaus ntshai ...
  Peb yuav nyob ua ke ua tsev neeg
  Roses tsw zoo li no ua ntej cua daj cua dub!
  Tus tub Gulliver tau hais tias:
  Txhua yam hauv ntiaj teb no nyob ntawm
  Los ntawm qhov siab saum ntuj ceeb tsheej ...
  Tab sis peb hwm, tab sis peb hwm,
  Nws nyob ntawm peb ib leeg!
  
  
  
  LUB ADVENTURES OF THE RUNAWAY BAREFOOT PRINCESS
  CEEB TOOM
  Ib tug poj huab tais Scandinavian zoo nkauj raug yuam kom sib yuav nrog tus huab tais qub Fabkis. Hauv kev poob siab, nws tau khiav mus rau hauv ib qho hnav ris tsho tsis zoo, thiab nws txoj kev taug kev hla tebchaws Fabkis pib, tag nrho ntawm kev phom sij thiab kev lom zem.
  . Tshooj 1
  Nyob rau hauv ib lub nceeg vaj uas vam meej nyob rau hauv Scandinavia, muaj nyob ib tug ntxhais huabtais ntawm kev zoo nkauj heev. Nws muaj plaub hau xim ntawm cov daus, maj mam sprinkled nrog kub hmoov, uas curled zoo li yaj lub ntaub plaub. Thiab yog li ntawd tus huab tais ntawm Fabkis xav coj nws ua nws tus poj niam. Thiab nws tau xa ntau li tsib lub nkoj nrog khoom plig kim heev rau nws.
  Tus huab tais ntawm Sweden tau txais khoom plig thiab ambassadors nrog hwm. Thiab nws pom zoo tso nws tus ntxhais. Tiamsis dheev nws ua siab tawv. Nws muaj ib tug tsis pub leejtwg hlub hlub, ib tug zoo nkauj blond tub hluas. Tab sis tus huab tais ntawm Fabkis tsis yog hluas thiab tsis ci nrog kev zoo nkauj.
  Thiab tus zoo nkauj Augustine, uas yog tus ntxhais huab tais lub npe, tsis kam mus. Tab sis tus huab tais Swedish npau suav ntawm kev sib koom tes nrog lub zog ntawd Fabkis kom tawm tsam tsarist Russia.
  Thiab ces nws resorted mus rau ib tug dag. Caw kuv tus ntxhais mus noj hmo. Kuv sim tos txais nws kom sov li sai tau. Thiab nws tus kheej ntsiag to ntxiv tshuaj tsaug zog, uas tau khob nws tawm rau peb hnub thiab hmo ntuj.
  Tus ntxhais huabtais tsis xav tias nws txiv ntawm kev ntxeev siab, thiab tsis muaj ado ntxiv, nws haus cawv liab, qab zib.
  Thiab tsaug zog sai. Nws tau nqa los ntawm ib tug golden stretcher, npog nrog velvet thiab silks, mus rau lub flagship ntawm huab tais Fabkis fleet.
  Thiab lawv muab kuv tso rau hauv ib lub rhawv uas npog nrog cov ntawv kub, thiab muab cov tub txib nrog ib tug saib xyuas.
  Tom qab ntawd, tsib lub nkoj loj ntawm Great Fabkis nrog cov cannons teem caij nkoj.
  Cov cannons ntawm lub nceeg vaj Swedish saluted lawv.
  Thiab tus ntxhais tau pw tsaug zog. Nws txoj kev npau suav yog lub teeb, airy thiab qab ntxiag. Nws pom nyob rau hauv lawv cov tubtxib saum ntuj, radiant cherubs, Leej niam ntawm Vajtswv zoo nkauj li lub hnub, thiab ntau ntxiv. Tus ntxhais pw tau peb hnub ua ke, thiab tej zaum nws yeej tsis tau pom qhov kaj, zoo nkauj thiab zoo nkauj npau suav. Tab sis tom qab ntawd los qhov kev sawv. Thiab nws muab tawm los tsis yog li ntawd funny. Txawm li cas los xij, tus ntxhais huabtais tau ntse. Thiab nws tsis ua hysterical. Thiab tib lub sijhawm, nws tau txiav txim siab khiav tawm yog tias tsim nyog.
  Tab sis qhov no tsis yooj yim ua. Nws raug saib tas li. Thiab cov nkoj tau thauj khoom noj thiab dej thiab tsis nkag mus rau qhov chaw nres nkoj.
  Tab sis thaum kawg lawv tuaj txog hauv Port de Calais. Thiab tus ntxhais huab tais tau txais tos nrog kev hwm. Nws tau sau cia nrog cov hniav nyiaj hniav kub, zoo li lub khw muag khoom kim heev.
  Thiab ntawm lub tsheb thauj neeg golden, studded nrog pob zeb diamond, nrog kev ruaj ntseg zoo, lawv coj nws mus rau Paris.
  Augustine, tau kawg, tseem tsis tuaj yeem nyeem zaj dab neeg txog Gerda los ntawm Snow Queen, tab sis nws tsis xis nyob kiag li. Nws tau nrog ib tug loj convoy thiab ib tug honorary escort. Yog li ntawd, cov tub sab tsis hem.
  Tus ntxhais huabtais tab tom xav txog kev khiav tawm. Muaj ntau lub tswv yim, tab sis tsis muaj leej twg tsim nyog.
  Thiab thaum nws tab tom mus txog Paris, lawv pom ib tug ntxhais ntawm txoj kev. Nws nyob rau hauv ib tug torn tiab, grimy thiab barefoot. Tab sis nyob rau tib lub sij hawm zoo nkauj, thiab kuj blonde. Thiab nws, yog tias ntxuav thiab hnav khaub ncaws, tiag tiag tau dhau los ua ib tug ntxhais huabtais.
  Augustine caw nws mus rau hauv lub tsheb thauj neeg thiab hais kom nws ntxuav nws tus kheej me ntsis ntawm txoj kev. Tsis tas li ntawd, nws yog lub caij ntuj sov thiab kub, thiab ntawm chav kawm, koj tau tawm hws hauv cov khaub ncaws zoo nkauj, cov hniav nyiaj hniav kub thiab lub tsheb loj.
  Nyob ntawd nws nug tus ntxhais tias nws yog leej twg.
  Nws teb tias:
  - Kuv yog Gertrude! Kuv txiv yog ib tug duke, thiab kuv niam yog ib tug yooj yim peasant poj niam. Nws tuag, thiab tam sim no kuv tau los ua ib tug menyuam ntsuag taug kev.
  Augustine tau hais rau nws tias:
  - Cia peb hloov! Koj yuav ua ib tug ntxhais huabtais, thiab kuv yuav hnav koj cov ntaub qhwv. Tom qab ntawd, koj ncaws kuv tawm, thiab kuv yuav tawm mus. Tab sis koj, Gertrude, yuav dhau los ua tus poj huab tais Fabkis!
  Tus ntxhais zoo li tus ntxhais huabtais, zoo nkauj blonde, zoo nkauj thiab ntxim nyiam, ntxuav los ntawm plua plav, nodded:
  - Zoo! kuv pom zoo. Cov ntshav ntawm De Guise nws tus kheej ntws hauv kuv. Thiab kuv niam qhia kuv Latin, thiab kuv muaj kev nkag siab txog kev coj ua vaj ntxwv.
  Augustine sau tseg:
  - Koj yog neeg txawv teb chaws. Yog tias muaj dab tsi, lawv tau pom zoo rau kev nco tsis tau los ntawm cov tshuaj tsaug zog hauv cawv!
  Gertrude nodded:
  - Kuv mam sim! Thiab koj?
  Tus ntxhais huabtais hais tias:
  - Thiab kuv, zoo li ib tug neeg dawb huv, yuav mus ncig ntawm lub ntiaj teb mus nrhiav kev zoo siab!
  Tus ntxhais hais tias:
  - Nws yog qhov zoo siab los taug kev taw thaum lub caij ntuj sov. Tab sis thaum lub caij ntuj no, kuv ob txhais taw liab qab tau txias heev!
  Augustine sau tseg:
  -Lub caij ntuj no tseem nyob deb. Thiab nyob rau Fabkis, kuv tau hais, lub caij ntuj sov yog ntev. Yog li kuv vam tias kuv tuaj yeem haum rau qee yam. Los yog tej zaum rov qab mus rau lawv lub tebchaws.
  Gertrude nodded:
  - Hmoov zoo!
  Tus ntxhais huabtais disdained muab nws rags, uas tseem ntub tom qab ntxuav. Nws coj ib tug yooj yim tab sis huv si poj niam hnav khaub ncaws. Thiab nws tau txiav txim siab mus rau taw liab qab, vim nws ib txwm xav. Tab sis thawj zaug, lub caij ntuj sov hauv Sweden tsis sov li nyob rau Fabkis, thiab qhov thib ob, leej twg yuav tso cai rau huab tais tus ntxhais taug kev tsis tau?
  Thiab nws yog qhov zoo heev los ua qhov no ntawm cov ntaub pua plag thiab cov nplais du, hnov nws nrog ib leeg ntawm ib tug ntxhais, yuav luag ib tug ntxhais.
  Tab sis nws yooj yim npaum li cas thaum tag nrho cov hniav nyiaj hniav kub thiab hnav khaub ncaws hnyav raug tshem tawm ntawm koj. Koj tsuas hnav ib lub tsho dawb yuav luag, twb ntxuav lawm, thiab luv luv, tawm hauv koj txhais taw liab qab. Nws yuav muaj peev xwm xaiv cov khaub ncaws nplua nuj los ntawm cov tub txib, tab sis Augustine txiav txim siab tsis nyiam nws tus kheej ntau dhau. Thiab nws tseem zoo dua hnav lub tsho tshaj sab ntawm lub cev liab qab.
  Hauv kev sib cais, ob tug phooj ywg tuav tes. Gertrude, ntawm qhov tsis sib xws, txaus siab heev, txawm hais tias nws tau hnyav los ntawm cov hniav nyiaj hniav kub, tshwj xeeb tshaj yog cov tiara thiab cov hlaws dai, thiab nws feem ntau muab tso rau ntawm nws cov qhwv ntsej qee yam kom tsis txhob prick nws pob ntseg.
  Nws kuj yog qhov tsis txaus siab rau ko taw hauv cov khau siab heeled. Tab sis tam sim no nws yog ib tug neeg muaj koob muaj npe.
  Thiab vaj ntxwv nws tus kheej yuav los ua nws tus txiv.
  Thiab Augustine tawm hauv chav da dej. Thiab sai li sai tau nws trotted tawm nrog nws liab qab, chiseled ko taw.
  Thaum nws taug kev ntawm cov nyom, nws xav tias me ntsis pricks. Tab sis tom qab ntawd kuv tau nce mus rau lub pob zeb. Cov pob zeb kub kub kub hnyiab cov pampered ntawm tus ntxhais ko taw. Lawv zoo li cov me nyuam yaus. Nws mob, thiab Augustine quaj.
  Thiab nws sai sai mus rau hauv cov nyom. Nws yooj yim dua ntawm no, tab sis tseem, turf pricked nws kev sib tw, tiag tiag lub yim hli ntuj taw.
  Augustine yeej xav tig rov qab, tab sis nws gritted nws cov hniav thiab txav mus.
  Nws sim xav tias nws yog ib tug neeg dawb huv. Tiamsis cov ntseeg tau raug kev tsim txom.
  Ntawm no Gertrude taug kev los ntawm ko taw liab qab ntawm cov pob zeb uas muaj cua sov nrog yooj yim thiab luag nyav. Koj tuaj yeem pom daim tawv nqaij ntawm nws ib leeg zoo li tus ntxhuav lub hooves.
  Thiab nws yuav tau siv rau Augustine.
  Tab sis kom txog thaum koj tau siv nws ... Qhov ntau tus ntxhais huabtais taug kev, qhov ntau nws pricked, liab qab soles. Rau ib tug poj niam ua liaj ua teb no tsis muaj dab tsi, tab sis rau tus ntxhais huab tais los ntawm sab qaum teb lub teb chaws?
  Txawm li cas los xij, Augustine tawv ncauj mus rau pem hauv ntej. Tsis deb ntawm Paris. Thiab nyob ntawd nws xav tias nws yuav nrhiav tau ib yam dab tsi. Tab sis tom qab ntawd nws tuaj rau sab nrauv ntawm ib lub zos ze Paris. Kuv yuav tsum taug kev ntawm cov xuab zeb. Nws kuj yog mob heev rau ob txhais ceg punctured los ntawm cov hniav ntawm cov nyom. Tus ntxhais limped ntawm ob txhais ceg thiab moaned. Nws tshee hnyo.
  Nws cov calves kuj mob - nws tsis tau siv mus taug kev deb deb.
  Ntxiv rau nws tshaib plab. Nws yog lub sijhawm noj su xwb. Taug kev hauv huab cua ntshiab awakens koj qab los.
  Tus hluas nkauj khob qhov ze ntawm lub tsev. Lub qhov rooj qhib los ntawm tus tswv - ib tug poj niam txog peb caug. Nws ntsia lub tramp, xyaum hnav tsoos tsho nrog tsoo-down, liab qab taw, thiab hais tias:
  - Koj xav li cas! Kuv tsis ua hauj lwm.
  Augustine blurted tawm:
  - Muab yam tsawg kawg rau kuv ua haujlwm.
  Tus poj niam ua liaj ua teb ntsia nws ze ze. Augustine lub ntsej muag daj ntseg, tab sis twb liab los ntawm lub hnub, ib yam li nws ob txhais ceg. Thiab koj tuaj yeem pom tias nws cov leeg nqaij yog kev sib tw thiab knitted, thiab nws txhais tes yog aristocrat, nrog rau tes ntev.
  Tus poj niam ua teb nug tias:
  - Koj puas yog ib tug tub txib rau ib tug neeg muaj koob meej?
  Tus ntxhais huabtais nodded:
  - Yog, nws yog!
  Tus poj niam nodned:
  - Nws zoo li koj raug ncaws tawm. OK. Kuv tsis xav tau ib tug neeg ua haujlwm, kuv muaj menyuam. Tab sis kuv tseem yuav cia koj ua haujlwm pub rau koj. Koj puas tuaj yeem ua pob tawb?
  Tus ntxhais huab tais sighed thiab teb tias:
  - Tsis tau sim.
  Tus poj niam ntaus nws liab qab, tanned ko taw npau taws:
  - Nws yooj yim, koj yuav kawm! Khawb tsib pob tawb thiab noj su.
  Augustine nodded. Thiab nws nkag mus hauv tsev. Nws yog neeg pluag. Cov me nyuam kuj nyias nyias, tanned thiab liab qab. Peb tug ntxhais thiab ib tug tub tab tom ua pob tawb. Augustine zaum nrog lawv. Tus ntxhais muab nws lub bast thiab qhia nws tias nws ua li cas.
  Tus ntxhais huabtais pib xaws. Nws cov ntiv tes yog ib txwm dexterous thiab muaj zog, thiab nws yog ib tug neeg kawm ceev.
  Txawm tias Augustine tau nyiam thiab ua rau muaj kev txaus siab. Tsis ntev, ib tug txiv neej nrog hwj txwv, tus poj niam tus txiv, tshwm sim thiab nqa lub pob tawb. Txawm li cas los xij, kuv pom tus tshiab:
  -Koj zoo nkauj heev. Kuv tuaj yeem khwv tau nyiaj nrog qee yam muaj txiaj ntsig ntau dua li pob tawb!
  Tus poj niam peasant waved nws txhais tes:
  - Nws yog ib tug ntxhais zoo. Tsis txhob ua tsis ncaj ncees lawm proposals rau nws.
  Tus neeg ua liaj ua teb tau tawm ntawm lub tsev pheeb suab; nws tsuas yog ib leeg hauv tsev neeg hnav khau. Txawm li cas los xij, hnav khau looj plab hlaub hauv Fabkis thaum Lub Rau Hli tsis yog qhov zoo nkauj heev. Tab sis nws tau ntseeg tias nws tsuas yog tsim nyog rau cov menyuam yaus kom tsis txhob hle, thiab tej zaum kuj yog rau cov poj niam, tab sis tsis yog rau tus txiv neej laus.
  Augustine thiab cov me nyuam nto qaub ncaug tawm tag nrho. Tom qab ntawd, thaum kawg peb tau porridge thiab mis nyuj. Tus ntxhais huabtais kuj noj. Tom qab lub cev ua haujlwm thiab kev hloov pauv, cov zaub mov yooj yim zoo li qab heev rau nws.
  Tus poj niam peasant hais tias:
  - Koj tuaj yeem nyob nrog peb.
  Augustine tuav nws lub taub hau tsis zoo.
  - Kuv xav rov qab mus rau kuv lub tebchaws.
  Tus poj niam nug:
  - Koj lub tebchaws nyob qhov twg?
  Tus ntxhais huabtais teb ncaj ncees:
  - Hauv Sweden!
  Tus poj niam peasant hais tias:
  - Far. Peb yuav tsum mus rau qhov chaw nres nkoj. Tab sis koj ob txhais taw yog kev sib tw. Koj yuav tsum ua kom lawv coarser, los yog muab rau khau.
  Augustine hais tias:
  - Kuv tuaj yeem ua tau.
  Tus poj niam nug:
  - Koj puas tuaj yeem xaws?
  Tus ntxhais huabtais nodded:
  - Kuv dabbled me ntsis hauv xaws, tab sis dab tsi?
  Tus poj niam peasant sau tseg tias:
  - Mus saib Marco. Nws muaj lub tsev nplua nuj tshaj plaws hauv lub zos. Nws muag ntaub pua plag. Koj tuaj yeem khwv tau nyiaj los ntawm nws rau khau thiab hnav khaub ncaws zoo.
  Augustine nodded:
  - Kuv mam li coj mus rau hauv tus account.
  Tus ntxhais ntawm lub yim hli ntuj xav tias nkees, thiab nws twb lig dhau lawm. Thiab nws hais tias:
  - Tej zaum koj yuav cia kuv pw?
  Tus poj niam peasant nodded:
  - Koj tuaj yeem pw nrog cov menyuam hauv cov quav nyab. Lawv kuj nkees thaum nruab hnub thiab mloog lus.
  Muaj yim tus menyuam muaj hnub nyoog tsib mus rau kaum peb xyoos. Lawv nyob ntsiag to. Tus ntxhais huabtais tau pw ntawm cov quav nyab thawj zaug. Tab sis qhov no yog ib txwm ua rau lub cev muaj zog thiab noj qab nyob zoo. Thiab nws coj nws thiab tsaug zog. Thiab cov me nyuam sniffled.
  Lub caij no, Gertrude nyuam qhuav tuaj txog hauv Paris. Txawm tias lig dhau los, huab tais tau tawm tuaj tos nws tus kheej.
  Ib tug qub neeg ua liaj ua teb thiab tus ntxhais tsis raug cai ntawm duke, nws yeej zoo nkauj heev thiab zoo li tus ntxhais huabtais. Tsuas yog, ntawm chav kawm, nws lub ntsej muag yog tsaus los ntawm tanning, thiab nws ob txhais ceg, thiab ib feem tseem ceeb ntawm nws lub cev. Tab sis Gertrude hmoov nws tus kheej thiab zais nws cov tawv nqaij.
  Tab sis nws tseem tsis xis nyob. Tseem zaum hauv lub tsheb thauj khoom, tsis muaj dab tsi. Tab sis thaum koj tso nws thiab taug kev, nkawm khau rub koj txhais taw vim koj tsis tau siv rau lawv, thiab cov khau siab txhais tau tias koj yuav poob.
  Tiamsis vajntxwv nws tus kheej ntsib nws. Nws zoo li muaj tsib caug. Tsis heev ntxim hlub thiab wrinkled. Tab sis hnav luxuriously. Thiab nws coj Gertrude ntawm caj npab.
  Thiab nws pib nug nws txog nws txoj kev noj qab haus huv.
  Tus ntxhais ua teb tau txais cov ntaub ntawv hais txog lub vaj los ntawm nws niam thiab teb zoo heev. Thiab feem ntau kuv tsis yws.
  Vajntxwv muab dej rau nws haus thiab muab ib yam dabtsi rau nws noj. Kuv tsis tau rub nws mus pw - nws tsis yooj yim sua ua ntej tshoob. Gertrude zoo siab devoured cov zaub mov, NW nyuam qhuav txwv nws tus kheej kom tsis txhob ua rudeness.
  Tom qab noj mov, feem ntau ib nrab starved poj niam ua liaj ua teb ua hnyav. Vajntxwv txib kom nws ntxuav thiab muab tso rau hauv txaj.
  Gertrude pw hauv da dej. Cov ntxhais pib txhuam thiab ntxuav nws. Ib tug ntawm lawv sau tseg:
  - Cas calloused ko taw koj muaj.
  Gertrude teb tias:
  - Thiab kuv tau khiav ntau yam taw qhia kom muaj zog thiab agile.
  Tus poj niam nug:
  - Qhov no puas yog kev cai ntawm koj tus ntxhais huabtais?
  Gertrude hais tias:
  - Thiab qhov no tsis yog koj lub lag luam lawm!
  Tus hluas nkauj no yeej siv tau los taug kev taw liab qab. Thaum menyuam ntsuag, nws tiv taus qhov txias txawm nyob rau lub caij ntuj no. Yuav ua li cas nws tsis mob thaum stomping los ntawm cov daus. Txawm hais tias, feem ntau rau lub caij ntuj no kuv mus rau sab qab teb ntawm Fabkis.
  Nws yog qhov zoo uas tsawg kawg nws tsis tau muaj npe rau tub sab nyiag. Xwb, tus kws txiav txim siab hlub tshua kom nws ntaus nws pob taws liab qab nrog sticks. Nws yog mob thiab mob, tab sis nws tsis muaj cov cim ntawm daim tawv nqaij. Tom qab ntawd, Gertrude nres nyiag thiab pib khwv tau nyiaj ntxiv hauv cov zos.
  Tab sis yog hais tias nws tau raug flogged kom zoo, nws yuav tau pom nyob rau hauv chav dej. Tab sis nws tseem tanned heev. Thiab tsis muaj teeb meem npaum li cas xws li kev xav tsis thoob.
  Tus ntxhais ob txhais ceg zoo nkauj heev. Tab sis ob txhais taw yeej tawv heev, muaj zog dua cov tawv ntawm khau boots.
  Tab sis tus poj niam tseem nyob twj ywm thiab tsis nug ib lo lus nug ntxiv.
  Tom qab ntxuav tus kheej-tshaj tus ntxhais huabtais, nws raug muab tso rau hauv txaj. Nws yog qhov txawv txav thaum koj poob rau hauv cov ntaub plaub. Tab sis Gertrude tsaug zog thiab poob rau hauv kev npau suav.
  Hnub tom qab Augustine sawv los. Rau pluas tshais nws tau muab mov ci thiab qaub mis nyuj. Thiab tus poj niam neeg ua liaj ua teb tau muab ob lub pob tawb ntxiv.
  Thiab ces tus ntxhais huabtais mus rau nws txoj kev.
  Nws ob txhais taw raug mob ib hmos thiab taug kev yooj yim me ntsis. Tab sis nws tseem mob. Tshwj xeeb tshaj yog thaum nws nce mus rau txoj kev gravel. Kuv yuav tsum hloov mus rau nyom dua. Tus ntxhais tsiv mus. Nws clenched nws cov hniav thiab tensed. Nws ob txhais ceg sov me ntsis thiab nws yooj yim dua.
  Thaum kawg, cov phab ntsa ntawm Paris tau tshwm sim ua ntej. Lub nroog loj heev, lub sij hawm thaum Nrab Hnub nyoog twb tas lawm thiab lub sij hawm tshiab pib. Thiab industrialization twb pib lawm.
  Tab sis riam phom edged tseem tsis tau ploj mus. Lub xyoo pua 17th yog lub sijhawm tshwj xeeb.
  Augustine taug kev ntawm cov nyom, prickly, qee zaum nws yuav tsum rub cov pos tawm ntawm nws pob taws.
  Thaum kawg, tus ntxhais huabtais raug yuam kom tawm mus rau txoj kev dua. Nws mob thiab kub. Hmoov zoo, lub hnub zais tom qab huab thiab tsis hlawv ntau heev. Tab sis nws stings.
  Augustine taug kev nyuaj heev. Nws limping ntawm ob txhais ceg dua thiab mob hnyav. Tab sis nws qhia fortitude thiab mus.
  Lub rooj vag tau los ze dua. Muaj tus zov...Lawv tsis quav ntsej lwm tus poj niam thov khawv. Cov neeg tuaj thiab mus. Ntau tus poj niam thiab cov me nyuam feem coob kuj tsis muaj taw. Tab sis lawv tsis ntshai pob zeb ntawm txoj kev. Thiab Augustine raug kev txom nyem.
  Tab sis ntawm no nws nyob hauv Paris. Ntawm no cov pavements yog pob zeb thiab me ntsis smoother. Nws tsis mob ntau ntxiv lawm. Txawm li cas los xij, tus ntxhais lub ceg tawg raug kev txom nyem heev. Thiab txawm pom cov ntshav me ntsis oozing.
  Augustine mus rau nws tus kheej thiab ua siab ntev. Lub nroog loj thiab qias heev. Cov me nyuam thov khawv khiav mus nyob txhua qhov chaw.
  Augustine taug kev. Thiab nws xav tias nws yuav tsum ua li cas? Tau kawg, koj tsis tuaj yeem tiv tauj huab tais hauv txhua kis. Thiab yog hais tias rau ib tug ntawm cov dukes thiab suav. Tab sis lawv puas yuav ntseeg tias tus ntxhais liab qab hauv lub tsho tshaj sab yog tus ntxhais ntawm tus huab tais Swedish?
  Txoj kev no koj tuaj yeem mus rau tus tua neeg.
  Tab sis yuav ua li cas? Kuv tsis paub Augustine. Nws cov nyuj pib mob dua thiab nws nkees.
  Tus ntxhais zaum ntawm cov kauj ruam thiab pib so. Nws ntes tau nws ua tsis taus pa thiab rubbed nws clogged soles, uas khaus heev.
  Ib tug tub los cuag nws. Nws zoo nkaus li hnav khaub ncaws zoo nkauj thiab muaj khau rau.
  Ntxiv mus, tshiab thiab varnished.
  Saib ntawm Augustine, nws hais tias:
  - Zoo nkauj heev thiab txom nyem?
  Tus ntxhais huabtais tsa nws taub hau thiab teb tias:
  - Nrhiav cov khoom muaj nqis saum ntuj ceeb tsheej!
  Tus tub nodned:
  - Thiab koj ntse! Koj paub, ib tug neeg zoo li koj tuaj yeem ua lub neej zoo dua.
  Clever Augustine hais tias:
  - Kuv yuav tsis muag kuv tus kheej.
  Tus tub nodned:
  - Thiab koj tuaj yeem khwv tau nyiaj los ntawm qhov no thiab. Tab sis muaj lwm txoj kev!
  Ntxhais fuabtais nug hauv surprise:
  - Thiab qhov twg?
  Cov tub ntxhais hluas rogue sau tseg tias:
  - Peb tuaj yeem hnav khaub ncaws rau koj, muab khau rau koj thiab muab koj tso rau hauv ib lub tsev nplua nuj ua ib tug tub qhe.
  Augustine nug:
  - Thiab dab tsi rov qab?
  Tus tub nyob hauv lub tailcoat teb tias:
  - Koj yuav qhib qhov rooj rau cov neeg zoo thaum cov tswv tsis nyob hauv tsev.
  Tus ntxhais huabtais snorted contemptuously:
  - Koj puas xav tias kuv yuav mus rau nws?
  Cov tub hluas tub sab hais tias:
  - Thiab koj xav tau dab tsi?
  Augustine teb nrog ib tug sigh:
  - Ua haujlwm ncaj ncees!
  Tus tub shrugged:
  - Nws ua tau. Tab sis ua hauj lwm nyuaj rau pennies yog ruam thaum koj tuaj yeem muaj hmoo.
  Tus ntxhais shrugged thiab teb tias:
  - Kuv yuav tsis nyob hauv Paris ntev.
  Cov tub hluas tub sab hais lus luag ntxhi:
  - Kuv pom nws!
  Thiab nws tau mus deb ntawm tus ntxhais. Thaum so thiab xav tias tshaib plab, Augustine tsiv mus. Nws ob txhais ceg mob heev nyob rau hauv thawj feeb, tab sis lawv warmed li thiab qhov mob los.
  Augustine tau tsiv ntau zog tam sim no. Thiab kuv tau tshaib plab heev. Tab sis kev nyiag khoom yog qhov txaus ntshai - lawv raug txim. Lub sij hawm tsis yog liberal. Lawv tuaj yeem ua rau koj, ua rau koj mob siab, lossis xa koj mus rau kev ua haujlwm hnyav. Thiab tej zaum lawv kuj dai tub sab. Txawm tias tsis tas li.
  Augustine tsiv mus ntau zog. Thiab nws tawg, khawb heels flashed.
  Tom qab ntawd ib tug txiv neej pom nws ntawm lub tsheb thauj neeg thiab qw:
  - Los ntawm no!
  Augustine khiav mus rau nws:
  - Kuv npaj txhij!
  Tus txiv neej nyob saum lub kaus mom hais tias:
  - Koj puas xav khwv tau koj cov mov ci, thov khawv?
  Tus ntxhais huabtais, uas tau raug kev tsim txom los ntawm kev tshaib kev nqhis, nodded:
  - Muaj tseeb tiag!
  Tus txiv neej nodded:
  - Nqa tsab ntawv no mus rau Louvre!
  Augustine nodded.
  - Kuv npaj txhij! Louvre nyob qhov twg?
  Senor teb tias:
  -Txhua tus paub qhov no, tsuas yog nug! Thiab koj yuav dhau mus rau Mrs. Dogville .
  Tus ntxhais huabtais khaws tsab ntawv thiab maj mam khiav nrog nws. Nws tau txais kev tshoov siab. Thiab tam sim no thiab tom qab ntawd kuv nug tias Louvre nyob qhov twg. Lawv qhia nws rau nws.
  Augustine khiav mus rau lub palace. Ntawm no ntawm qhov nkag nws raug nres los ntawm kev ntshai. Tus ntxhais huabtais hais tias:
  - Kuv yuav mus rau Mrs. Dogville nrog tsab ntawv!
  Cov tub rog hu ua lieutenant. Nws khaws tsab ntawv. Nws ntsia lub tsho loj ntawm caj npab thiab teb tias:
  - Kuv yuav muab nws rau kuv tus kheej! Thiab tus neeg thov khawv no hauv Chatelet !
  Cov neeg saib xyuas maj nrawm rau Augustine thiab twisted nws ob txhais tes. Tus ntxhais gasped.
  Tus lieutenant ntsia nws kom zoo dua thiab sau tseg tias:
  - Cov curls zoo li cas koj muaj, lawv tuaj yeem muag tau nyiaj ntau!
  Tus neeg saib xyuas sau tseg:
  - Nws tus kheej zoo kawg nkaus!
  Tus lieutenant nodded:
  - Los ntawm kuv, kev zoo nkauj. Tej zaum koj yuav zam raug kaw.
  Cov neeg saib xyuas tso Augustine. Nws ua raws li tus tub rog. Nws mus tom ntej.
  Thiab ces Augustine tawg. Tus ntxhais huabtais ko taw liab qab yog lub teeb, ntxiv rau muaj kev ntshai. Thiab nws rushed zoo li ib tug doe.
  Cov tub rog tiv thaiv sluggishly sim ntes nrog nws, tab sis poob qab. Augustine khiav ntawm qhov nrawm. Thiab kuv tau sib tw ntev heev, tab sis tom qab ntawd kuv nkees thiab nkees.
  Nws zaum so...Ib tug tub uas muaj hnub nyoog kaum ob khiav mus txog rau nws. Nws yog taw liab qab thiab hauv rags. Nws muab Augustine ib apple, hais tias:
  - Noj, zib ntab!
  Tus ntxhais huabtais coj nws thiab noj nws. Nws zom nws nrog kev zoo siab thiab luag ntxhi.
  Tus tub nodned rau nws:
  - Koj tuaj yeem tau txais haujlwm. Nws hnyav, tab sis koj yuav tsis tuag ntawm kev tshaib kev nqhis.
  Augustine nug:
  - Kuv yuav ua li cas?
  Tus tub teb tias:
  - Tig lub twj tso kua mis. Feem ntau cov tub hluas ua li no. Tab sis tus tswv tau txais kev txiav txim los ntawm tub ceev xwm mus ntiav ib tug ntxhais. Koj tseem tsis tau tuaj txog, koj tuaj yeem sawv.
  Augusta teb nrog ib tug sigh:
  - Kuv npaj txhij.
  Tus ntxhais nrog tus tub mus rau tus tswv.
  Thiab ces kuv poob siab. Twb yog kaum ob tus ntxhais sawv ntawm qhov nkag thiab npaj mus ua haujlwm.
  Tus ntxhais fuabtais tshee hnyo... Tab sis nws cov teeb meem tsis xaus rau ntawd. Dheev, ib tug fuss tau hnov qab nws thiab ib tug loj aub tshwm sim. Nws maj nrawm ntawm tus ntxhais. Nws sim khiav tawm thiab tam sim ntawd overtaken.
  Ib tug nobleman nyob rau hauv ib tug nplua, tus neeg saib xyuas thiab ib tug twb paub lieutenant tshwm tom qab tus aub.
  Nws luag ntxhi thiab sau tseg tias:
  - Hauv Chatelet , qhov kev zoo nkauj no!
  Augustine ob txhais tes raug khi tom qab nws thiab nws raug coj mus kaw. Cov neeg saib xyuas coj tus ntxhais lub luj tshib ua ke thiab twist nws lub xub pwg nyom, uas yog mob heev. Thiab lawv coj nws nyob rau hauv escort.
  Tus ntxhais hluas taug kev nrog nws lub taub hau. Nws zoo nkauj curls poob hauv qab nws lub xub pwg nyom. Ob txhais taw liab qab, los ntshav, stomped raws lub pob zeb pavement ntawm Paris.
  Nws saib dawb huv thiab kov, yog tsis yog rau lub luv luv rags.
  Qhov no yog li cas tus ntxhais huabtais, tus ntxhais thiab tus qub txeeg qub teg ntawm lub xeev tseem ceeb, tam sim no taw liab qab thiab hnav khaub ncaws tsis zoo, raug coj mus rau hauv tsev lojcuj. Thiab lub Chatelet yog lub tsev loj cuj rau cov neeg zoo tib yam, tsis zoo li, piv txwv li, Bastille, qhov twg cov neeg nplua nuj raug kaw.
  Augustine coj nws thiab hu nkauj:
  Lub sijhawm pib yuav luag ntawm no,
  Tus poj huab tais raug coj mus rau hauv lub scaffold!
  Lieutenant luag ntxhi:
  - Zoo li no! Kuj yog ib qho kev thuam rau Huab tais Huab tais! Tag nrho cov pas nrig thiab lub brazier rau ci koj lub luj taws tos koj hauv Chatelet .
  Augustine hais tias:
  - Vim li cas lawv tseem yuav tsim txom kuv?
  Tus lieutenant ntawm tus neeg saib xyuas huab tais nodded:
  - Yog! Vagrancy, khiav tawm ntawm kev saib xyuas, kev tsis ncaj ncees, kev xa cov ntawv hlub, nrog kev sib koom ua ke. Au tus me nyuam, tus tua neeg thiab cov khib nyiab tos koj.
  Tus ntxhais huabtais tig daj ntseg thiab xav tsis thoob. Yog li ntawd lawv thiaj coj nws mus rau lub tsev fuabtais Chatelet uas tsaus muag .
  Nws yog ib lub tsev loj cuj uas nkig, thiab cov hlwb tau muaj neeg coob coob. Nws tsis zoo li hauv Bastille, qhov twg txhua tus neeg raug kaw muaj qhov sib cais, zoo cell.
  Augustine raug coj mus rau lub tuam tsev poj niam. Muaj phab ntsa thiab tuav tag nrho ib ncig. Thaum xaus, ua ntej muaj kev tshawb nrhiav. Tsis muaj dab tsi ntawm Augustine tsuas yog rags. Nws raug rhuav tshem los ntawm ob tus neeg muaj zog, muaj zog, tus neeg saib xyuas. Lawv muab hnab looj tes ua ntej nrhiav. Thiab lawv pib roughly kov tus ntxhais huabtais lub cev liab qab. Tus ntxhais yuav luag poob ntawm kev txaj muag thiab ntshai.
  Nws ntsia rau hauv nws lub qhov ncauj thiab saib ze ntawm nws lub qhov ntswg thiab pob ntseg. Lawv txawm teeb lub dav hlau roj kom nws yooj yim pom. Tom qab ntawd qhov uas txaj muag tshaj plaws yog thaum lawv yuam kom kuv nthuav kuv ob txhais ceg.
  Augustine kuaj xyuas:
  - Kuv yog nkauj xwb, ceev faj!
  Cov phauj muaj kev paub tam sim no groped nws softly thiab ua tib zoo. Ib tug ntawm lawv sau tseg:
  - Zoo nkauj heev thiab tag nrho!
  Senior matron sau tseg:
  - Yog, tus noog no tuaj yeem nqa tau nyiaj ntau heev!
  Tom qab ntawd Augustine tau quaj hauv qhov mob dua li cov ntiv tes looj tes nkag mus rau hauv qab nws qhov tob thiab ntxhib.
  Tus tub ceev xwm luag ntxhi:
  - Ua siab ntev, nyob zoo! Koj feem ntau nkaum pob zeb muaj nuj nqis thiab rings nyob ntawd.
  Augustine cia hlawv nrog txaj muag thiab mob. Nws zoo li lawv tab tom cuam tshuam koj.
  Ces lawv hnov nws ob txhais ceg.
  Tus tub ceev xwm hais tias:
  - Nws ob txhais ceg yog kev sib tw thiab knitted. Nws tsis meej pem.
  Augustine blurted tawm:
  - Kuv yog ib tug ntxhais fuabtais!
  Senior matron qw:
  - Kaw, los yog kuv yuav xa koj mus rau ib lub cell nrog cov vwm.
  Kev tshawb nrhiav tiav lawm. Tom qab ntawd, Augustine twb doused nrog ib thoob dej sov rhuab nyob rau hauv lub hnub. Thiab ntawm qhov kev txiav txim ntawm tus hlob, lawv tau muab ib lub tsho khuam rau kuv.
  Nws hais tias:
  - Raws li txoj cai, koj yuav tsum tau txiav koj cov plaub hau thiab xa mus rau lub xov tooj ntawm tes. Tab sis koj zoo nkauj heev thiab nkauj xwb uas nrog cov plaub hau zoo koj yuav muaj nqis dua! Koj, raws li ib tug ntxhais fuabtais, yuav muab ib chav cais nrog tuav, thiab nyob ntawd tus thawj coj ntawm lub Chatelet yuav txiav txim siab koj txoj hmoo .
  Tus tub ceev xwm hais tias:
  - Nws tus nkauj nyab tuaj yeem muag hauv qab rauj.
  Tus hlob pom zoo:
  - Tus thawj coj yuav txiav txim siab. Yog tsis muaj nws peb tsis muaj cai. Tam sim no peb yuav coj nws mus rau qhov tsim nyog sector.
  Hnav ib tug xov tooj thiab ib tug striped tiab, tab sis tseem liab qab, tus ntxhais huabtais tau coj mus rau plua plav txoj kev hauv tsev, hnav tawm los ntawm ntau ko taw.
  Feem ntau hauv Chatelet muaj ntau tus neeg raug kaw hauv cov hlwb. Tab sis kuj tseem muaj cov tub sab txaus ntshai tshwj xeeb, uas lawv sim cais tawm ntawm lawv cov neeg koom tes. Thiab cov ntxhais uas siv vim lawv cov kev zoo nkauj tshwj xeeb kom txaus siab rau cov neeg nplua nuj.
  Augustine kuj raug coj mus rau lwm lub cell. Muaj ib lub txaj nrog ib lub txaj txaj uas muaj quav nyab thiab txawm tias daim iav, nrog rau qhov chaw kom txo tau tus kheej thiab yaug. Muab piv rau cov hlwb uas muaj tus ntxhiab tsw phem heev, thiab cov ntxhais hais lus zaum ntawm ib leeg, nws yeej yuav luag ib qho chaw so. Thiab nyob rau lub caij ntuj no tseem muaj ib lub qhov cub qab ntawm phab ntsa.
  Lawv nqa mov ci thiab ib hub dej los rau Augustine. Txog tam sim no, nws tseem tsis tau muab tso rau hauv kev noj zaub mov ntau ntxiv, kom cov ntxhais ua haujlwm rau cov neeg siv khoom tsis tawv nqaij.
  Tus ntxhais huabtais, tshaib plab thiab nkees, txaus siab noj mov dub thiab haus dej.
  Tom qab ntawd, nws lub plab puv, nws hnyav thiab tsaug zog. Yog li ntawd nws mus thawj hmo hauv tsev lojcuj Fabkis.
  . Tshooj 2.
  Ib tug tub huabtais uas raug kaw hauv tsev loj cuj ntawm lub txaj txaj txaj txaj txaj txaj txaj muag ua npau suav tias nws tab tom txib cov tubtxib saum ntuj. Thiab lawv sib ntaus nrog cov tub rog ntawm Lucifer.
  Cov tubtxib saum ntuj thiab cov dab tis tau ntsib. Thiab lawv pib txiav nrog ntaj. Cov tim tswv muaj ntaj xiav, dab muaj ntaj liab. Tus ntxhais huabtais zoo kawg nkaus, uas dhau los ua tub rog hauv npau suav, tawm tsam Lucifer. Thiab kev sib ntaus sib tua hnyav heev.
  Lucifer yog ib tug txiv neej zoo nkauj heev-hais plaub hau nrog kev ua kis las thiab cov leeg muaj zog. Koj tsis tuaj yeem hais tias qhov no yog Dab Ntxwg Nyoog, uas nws lub npe raug siv los ua kom ntshai cov menyuam yaus.
  Ntawm qhov tsis sib xws, nws yog tus zoo nkauj tshaj plaws thiab zoo meej tus tim tswv. Augustine yeej tsis tau pom ib tug tub hluas zoo nraug li.
  Txawm li cas los xij, lawv txiav nrog rab ntaj, thiab cov nplaim taws ya los ntawm cov hniav.
  Lucifer nug nws tias:
  - Koj yog leej twg?
  Augustine teb tias:
  - Ntxhais fuabtais Angel!
  Lub Lightbringer teb tias:
  - Vim li cas peb yuav tsum sib ntaus?
  Ntxhais fuabtais teb nrog ib tug sigh:
  - Tsis paub. Tab sis peb yuav tsum tau!
  Lucifer coj nws thiab hu nkauj:
  Txhaum ntshav rau hauv tshav rog,
  Nov tsis yog thawj zaug rau nej cov ntxhais...
  Tab sis xav txog nws zoo li av,
  Nyob rau Parisian pavement!
  Augustine echoed enthusiastically:
  Vajtswv muab peb sabers
  kuv nres tsis tau...
  Hlau ya mus rau hauv koj lub hauv siab,
  Ntshav, ntshav!
  Thiab cov ntaj sib tsoo dua, knocking tawm sheaves ntawm sparks.
  Lucifer nug tus ntxhais ib lo lus nug:
  -Qhov txawv ntawm qhov zoo thiab qhov phem yog dab tsi?
  Augustine txaj muag thiab cooed:
  - Zoo... hnub txawv li cas hmo ntuj...
  Tus tubtxib saum ntuj teb tias:
  - Ib hnub yog, ntawm chav kawm, zoo! Tab sis hmo ntuj kuj tsis phem. Muaj cov hnub qub zoo nkauj nyob saum ntuj tsaus.
  Tus tub huabtais Angel pom zoo:
  - Yog, yog lawm. Kuv nyiam saib cov hnub qub, tshwj xeeb tshaj yog los ntawm telescope.
  Lucifer nodded nrog luag.
  - Yog, cov hnub qub zoo nkauj, zoo li lub hli.
  Augustine hu nkauj nrog gusto:
  hli, hli, paj,
  Ntau npaum li cas hauv lub neej tsis muaj txaus,
  Tib neeg thiab kev ua siab zoo thiab kev ua siab zoo!
  Tus tubtxib saum ntuj uas ci ntsa iab ntxiv:
  - Peb cia siab rau txhua tus hlub,
  Cia siab thiab npau suav thiab npau suav!
  Tus ntxhais huabtais nodded rau tus tim tswv, uas coj qhov kaj, zoo li Prometheus, thiab, tib lub sijhawm, suav hais tias yog tus huab tais ntawm kev tsaus ntuj.
  Tab sis tiag tiag, leej twg yog Lucifer? Cov Khixatia qhia tias: - Vajtswv yog tus zoo kawg nkaus, Dab Ntxwg Nyoog yog qhov phem kawg nkaus. Tiamsis raws li phau Vajlugkub qhia, Vajtswv tua ntau plhom leej neeg, Xatas tsuas yog kaum leej xwb. Yog li qhov zoo thiab qhov phem txawv txawv ntawm no.
  Vajtswv yog kev hlub? Tab sis qhov no yog kev hlub txawv.
  Thaum feem coob ntsib kev tsim txom nyob mus ib txhis nyob rau hauv lub pas dej ntawm hluav taws thiab brimstone, thiab cov haiv neeg tsawg ntsib nyob mus ib txhis barracks - zoo li lub tsev loj cuj nyob rau hauv lub tropics. Puas yog nws ua haujlwm li cas?
  Augustine yog ib tug ntxhais ntse, thiab nws kuj zoo li coj txawv txawv rau nws tias cov neeg feem coob tau raug puas tsuaj mus ib txhis, kev tsim txom ntuj txiag teb tsaus. Tab sis ntawm qhov tod tes, qhov tseeb yog dab tsi?
  Thiab yog Tswv Yexus?
  Tom qab tag nrho, tiag tiag, Vajtswv, uas tau rhuav tshem yuav luag tag nrho tib neeg lub neej nyob rau hauv Nau-a lub sijhawm thiab, tsuas yog yim tus neeg tawm ntawm ntau lab, ua rau nws txo hwj chim thiab tuag rau saum ntoo khaub lig?
  Thiab kuj thov Vajtswv rau cov executioners. Qhov no puas muaj tseeb?
  Augustine nws tus kheej xav tsis thoob li qhov txawv ntawm Tswv Yexus los ntawm tus Vajtswv uas txaus ntshai ntawm Phau Qub!
  Lucifer twv nws txoj kev xav thiab nug:
  - Tej zaum nres nres?
  Ntxhais fuabtais hu nkauj teb:
  Txhua tus neeg nyob hauv ib lub ntiaj teb
  Yuav tsum ua phooj ywg...
  Cov menyuam yaus yuav tsum luag txhua lub sijhawm
  Thiab nyob hauv lub ntiaj teb kev thaj yeeb...
  Cov menyuam yaus yuav tsum luag
  Cov me nyuam yuav tsum luag!
  Cov me nyuam yuav tsum luag!
  Thiab nyob hauv lub ntiaj teb kev thaj yeeb!
  Tom qab cov lus no, rab ntaj raug coj mus rau hauv Augustine txhais tes thiab tam sim ntawd tig mus rau hauv ib lub paj lush. Thiab lub aroma emanated los ntawm lawv.
  Tus ntxhais huab tais hu nkauj furiously:
  Nyob ze, ze ntawm kev xyiv fab thiab hmoov phem,
  Peb yuav tsum, peb yuav tsum, muab cov lus teb ruaj khov!
  Rau lub ntiaj teb tshav ntuj, yog, yog, yog!
  Thiab ua kom neeg sib cais - tsis yog, tsis yog, tsis yog!
  Lucifer hu nkauj teb:
  Cov neeg, thov, nyob ntsiag to, nyob ntsiag to,
  Cia kev tsov rog ploj hauv qhov tsaus ntuj...
  Stork saum ru tsev, kev zoo siab hauv qab lub ru tsev,
  Kev thaj yeeb hauv ntiaj teb!
  Thiab nws rab ntaj kuj tig mus rau hauv ib lub lush, tsw ntxhiab ntawm daisies.
  Ob tug tubtxib saum ntuj thiab dab tsis sib ntaus sib tua. Nyob rau hauv lawv txhais tes, riam phom hloov mus ua tej hauj lwm zoo kawg nkaus ntawm flora.
  Thiab txhua leej txhua tus hu nkauj hauv chorus:
  Cov menyuam yaus yuav tsum luag
  Cov me nyuam yuav tsum luag!
  Cov me nyuam yuav tsum luag!
  Thiab nyob hauv lub ntiaj teb kev thaj yeeb!
  Tus poj huab tais raug kaw tau sawv. Lub teeb liab nce suab nrov. Cov neeg raug kaw hauv Chatelet tau raug coj mus noj tshais thiab tom qab ntawd mus ua haujlwm.
  Augustine raug tsa los ntawm nws lub txaj thiab muab ib lub thoob dej ntxuav nws tus kheej thiab txhuam nws cov hniav. Tom qab ntawd lawv nqa oatmeal nrog qhob cij thiab ib co mis nyuj.
  Tus ntxhais fuabtais noj ... Nws twb dhau los ua ib tug ntxhais unpretentious kiag li. Tiag tiag, nws thov tau dab tsi ntxiv?
  Ces Augustine raug coj mus ua hauj lwm. Txij li thaum nws tsis paub yuav ua li cas xaws, thiab tsis muaj kev txiav txim txaus, tus ntxhais huabtais raug xa mus tig lub millstone. Qhov no yog li cas nplej tau muab tso rau hauv hmoov.
  Txoj hauj lwm nyuaj thiab tedious. Augustine hnov mob ntawm nws ob txhais ceg thaum nws taug kev hla lub pob zeb ntawm lub tshav puam. Cov leeg liab qab pib khaus, thiab cov calluses tshiab tsim rau ntawm ko taw rugged. Thiab nws yog mob heev.
  Augustine thiab peb tus ntxhais spun lub log. Thiab nplej poob los saum toj no. Thiab tsis txhob nres thiab ua pa. Ua haujlwm hnyav heev. Tab sis cov ntxhais twb tau nkag mus rau hauv nws, thiab lawv ob txhais taw liab qab yog horny. Lawv yog calloused, zoo li ib tug camel hooves. Thiab Augustine tsuas yog nyuam qhuav dhau los ua tus neeg tsis muaj zog, thiab tsis ua haujlwm li ntawd. Thiab nws cov nyuj thiab lub hauv caug thiab rov qab sai sai pib mob. Nws tsuas yog tsim txom, tsis ua haujlwm.
  Thiab tus saib xyuas sawv saum lawv, thiab lub log tig qeeb me ntsis, zoo li ntaus los ntawm nplawm.
  Nws zoo li lawv ua qhev hauv Rome thaum ub. Yog lawm, koj tsis ntev los no tus huab tais huab tais, koj tuaj yeem dhau los ua tus poj niam ntawm tus huab tais ntawm Fabkis - lub sijhawm ntawd lub zog loj tshaj plaws hauv ntiaj teb. Thiab tam sim no koj yog ib tug neeg raug kaw nyob rau hauv ib tug torn, striped tiab nrog ib tug xov tooj. Koj lub xub pwg liab qab thiab koj ob txhais ceg liab qab yuav luag rau koj lub duav. Thiab koj raug kev txom nyem. Huag los ntawm pob zeb hauv qab taw liab qab, thiab kev ntxhov siab ntawm lub cev, thiab nplawm, thiab kev txaj muag.
  Augustine kuj raug kev nqhis dej. Nws tseem yog lub caij ntuj sov thiab khaus. Nws yog qhov nyuaj heev los tig lub log. Tab sis nws lub cev tseem hluas thiab ib txwm noj qab nyob zoo. Tam sim no cua thib ob qhib, thiab nws yooj yim dua.
  Tus ntxhais xav tias nws ob txhais taw liab qab tau ua nruj thiab xav tias yuav luag tsis muaj dab tsi.
  Txhawm rau cuam tshuam nws tus kheej ntawm qhov mob thiab qaug zog, tus ntxhais sim xav txog qee yam.
  Piv txwv li, tus huab tais raug ntes los ntawm tus huab tais phem. Thiab nws raug coj mus rau tus tswv.
  Nws txib nws:
  - Hlub kuv!
  Txawm li cas los xij, cov lus teb tau zoo siab:
  - Tsis yog!
  Thiab los ntawm kev txiav txim ntawm tus thawj tswj hwm, poj huab tais tau raug ntaus rau ntawm khib! Lawv rub kuv los, thawj zaug rub tawm tag nrho kuv cov khaub ncaws rau ntawm daim tawv nqaij. Ces tus uas khav theeb tau muab tsa rau saum lub qab nthab. Rau cov vaults. Thiab ces txoj hlua raug tso tawm. Poj huab tais poob. Txoj hlua ncab ze rau hauv pem teb. Thiab tus poj niam hluas qw thiab faus los ntawm kev poob siab ntawm qhov mob.
  Ib lub thoob dej txias tau nchuav rau ntawm nws. Tus poj niam hluas tuaj rau nws lub siab.
  Tus tua neeg laus nodned thiab hais tias:
  - Koj puas yuav hlub tus dictator?
  Poj huab tais tau mob thiab ntshai, nws txaj muag heev los dai liab qab nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm cov executioners, luag ntxhi lawv lub ntsej muag sarcastically.
  Tus laus tsim txom nodded. Lawv pib tsa tus poj niam liab qab rov qab. Txoj hlua nruj dua, ib zaug ntxiv. Thiab tus poj huab tais tau tsa rau ntawm ib lub khib rau lub qab nthab.
  Ces nws khov. Cov tawv nqaij daj ntseg ntawm lub yim hli ntuj glistened.
  Ces txoj hlua twb tso dua lawm. Tus ntxhais lub cev poob. Thiab thaum xub thawj nws shuddered los ntawm kev poob siab. Thiab tom qab ntawd, thaum txoj hlua nruj, nws tau qw los ntawm cov tsiaj qus stretch.
  Thiab dua kuv tsis nco qab lawm.
  Tus tua neeg laus nodded... Tus poj huab tais tau rov muab dej khov los ntawm qhov tob heev.
  Tus poj niam hluas tuaj rau nws lub siab.
  Tus neeg tsim txom loj nug tias:
  - Koj yuav hlub tus huab tais!
  Poj huab tais roared desperately:
  - Tsis yog!
  Senior executioner hais tias:
  - Cia nws zaum thib peb!
  Thiab dua cov neeg tsim txom tau pib tsa tus huab tais. Nthuav tsim txom feem ntau zoo heev. Thiab vim qhov kev tsim txom no, ntau tus txiv neej muaj zog tau tsoo thiab npaj ua txhua yam.
  Tab sis tus poj niam zoo nkauj ntawm lub yim hli ntuj ntshav tseem nyob twj ywm. Thiab nws tau rov tsa rau saum lub qab nthab. Nws yog crooked thiab lub pob zeb yog damp thiab grey.
  Thiab yog li ntawd cov executioners khov tus ntxhais nyob rau hauv cov huab cua. Thiab tom qab ntawd lawv coj nws thiab maj mam txo txoj hlua nrog gusto.
  Tus poj huab tais liab qab poob, thiab txoj hlua khi dua nyob ze rau hauv pem teb. Thiab dua tus poj niam hluas qw thiab tsis nco qab.
  Thiab nws lub ntsej muag yog li daj ntseg thiab xiav los ntawm kev poob siab heev. Thiab dua cov executioners ncuav dej rau nws. Poj huab tais, liab qab thiab qaug zog, tsis tuaj txog tam sim ntawd. Koj tseem yuav tau ntaus nws ntawm ob sab plhu.
  Thaum kawg kuv ob lub qhov muag qhib.
  Tus tua neeg laus nug tias:
  -Koj puas yuav tham? Qhov ntawd yog, koj puas pom zoo los ua tus huab tais tus poj niam?
  Poj huab tais hais, slurring nws tus nplaig:
  - Tsis yog! Zoo dua tuag!
  Tus thawj torturer hais nyob rau hauv lub suab nkees:
  - Kaum lub tshuab nplawm ntawm ib nrab lub zog!
  Poj huab tais tau nqa me ntsis ntawm lub khib. Thiab tus executioner swung thiab maj mam ntaus nws nyob rau sab nraum qab. Tus poj niam hluas sighs hnyav heev. Thiab tus tsim txom txuas ntxiv mus.
  Nws tshuab tau ntsuas thiab raug. Liab kab txaij o ntawm tus ntxhais dawb rov qab.
  Tom qab ntaus tiav lawm, tus tsim txom ntsia questioningly ntawm tus tua neeg laus.
  Nws nug:
  - Koj puas pom zoo los ua tus huab tais tus poj niam?
  Poj huab tais squealed:
  - Tsis txhob hnia kuv!
  Senior executioner hais tias:
  - Tsib lub nplawm ntawm lub zog tag nrho!
  Tus executioner swung thiab ntaus. Poj huab tais daim tawv nqaij tawg. Thiab ntshav ntws.
  Tus poj niam hluas qw. Tab sis tam sim ntawd nws tom nws daim di ncauj thiab clenched nws cov hniav. Tus tua neeg ntaus nws dua nrog tag nrho nws lub zog.
  Tus poj huab tais nyob twj ywm, tab sis txawm ua paler. Nws ua pa hnyav, cov hws tawm ntawm nws lub hauv siab liab qab, uas nws cov txiv mis ruby sparkle.
  Tus executioner ntaus, daim tawv nqaij tawg, thiab ib tug trickle ntawm cov ntshav ntws.
  Thaum ntaus tiav lawm, nws rov qab saib tus thawj coj.
  Senior torturer nodded:
  - Thiab tam sim no ib qho thaiv nrog hooks ntawm nws!
  Cov neeg tua hluav taws tau txuas ib qho ntoo qhib, forged hlau thaiv rau tus poj huab tais ob txhais taw liab qab. Thiab muaj hooks sticking tawm raws ntug. ruaj ntseg.
  Tus thawj torturer hais tias:
  - Stretch nws!
  Thiab cov executioners dai ib phaus hnyav ntawm hooks. Ob leeg sab xis thiab sab laug. Qhov hnyav, tau kawg, tau npaj ua ntej. Thiab nyob rau hauv dav dav, lub tsim txom hauv qab daus muaj ib tug nplua nuj arsenal.
  Tus executioner laus nug tus poj huab tais:
  -Koj puas yuav tham?
  Nws teb tias, haj yam mob:
  - Tsis yog!
  Tus thawj torturer hais tias:
  - Peb tuaj yeem tsim txom koj kom tuag.
  Poj huab tais hais tias:
  - Nws yog qhov zoo dua kom tuag dua li kev ntxeev siab.
  Senior executioner hais tias:
  - Lwm qhov hnyav ntawm ob sab!
  Cov executioners puffed thiab dai txhua qhov hnyav. Poj huab tais lub cev liab qab nthuav tawm ntau dua. Thiab ib qho kev sib xyaw ntawm hws thiab ntshav ntws los ntawm nws, thiab nws cov leeg tau ua nruj dua thiab sawv tawm.
  Poj huab tais pib quaj ntsiag to ntawm nws cov hniav. Nws mob heev.
  Tus neeg tsim txom loj nug tias:
  - Koj yuav tham? Koj puas yuav ua tus huab tais tus poj niam?
  Tus poj niam hluas nyem tawm:
  - Tsis yog!
  Tus thawj executioner hais tias:
  - Tam sim no peb yuav ci koj pob taws.
  Poj huab tais blurted tawm:
  - Kuv tseem yuav tsis ua nws qhev.
  Cov executioners nqa ib lub raj mis roj txiv roj los ntawm lub txee dai khaub ncaws. Lawv uncorked lub cork thiab ncuav rau hauv lawv xib teg. Tom qab ntawd lawv pib mus rau lub zog lubricate nws cov leeg.
  Poj huab tais, twitching desperately thiab moaning, hais tias:
  - Kuv tseem yuav tsis hais dab tsi! Thiab kuv yuav tsis yuav ib tug ghoul!
  Cov executioners tiav lubricating tus soles. Tom qab ntawd lawv muab cov ntoo nyias nyias thiab cov quav cab rau hauv qab tus poj huab tais ko taw liab qab. Lawv tau nchuav sulfur thiab nqa ib lub teeb.
  Cov nplaim taws kub hnyiab. Nws tus nplaig predatorily licked liab qab, girlish tsim txom.
  Lub paj liab tensed. Thiab tus poj huab tais pib ua pa hnyav heev. Thiab tom qab ntawd, thaum tus ntxhais ko taw tau kub hnyiab, nws qw.
  Tus tua neeg laus nug sarcastically:
  - Yog li koj puas yuav mus rau huab tais ua ib tug poj niam?
  Poj huab tais qw dua:
  - Tsis yog!
  Tus executioner bared nws cov hniav. Ntawm nws lub teeb liab, cov neeg pab ntxiv qhov cub. Thiab cov nplaim taws txawm siab dua thiab kub dua.
  Poj huab tais pib qw rau saum nws lub ntsws. Nws mob heev. Thiab cov neeg tsim txom luag nyav.
  Tus thawj executioner nug:
  - Zoo, koj puas tau hloov koj lub siab?
  Poj huab tais roared:
  - Tsis yog!
  Tus neeg tsim txom loj hais tias:
  "Tom qab ntawd peb yuav kib nws ob lub mis thiab!"
  Cov neeg tua neeg rov nchuav roj rau ntawm lawv txhais tes. Thiab lawv maj nrawm rau tus poj niam hluas kom nws lub mis puv.
  Lawv roughly pawed poj huab tais lub txiv mis, uas yog scarlet xim, thiab pinched nws bust.
  Los ntawm qhov kov ntawm cov neeg tsim txom, lub yim hli ntuj tus neeg lub mis o thiab ua nyuaj.
  Poj huab tais coj nws thiab qw nrov tias:
  - Scum!
  Tom qab lubricating tiav lawm, ib tug ntawm cov executioners khaws ib lub teeb thiab taws nws. Cov neeg tsim txom coj hluav taws mus rau tus poj niam lub hauv siab liab qab. Thiab lawv tau pib tua nws yam tsis muaj kev ua koob tsheej.
  Poj huab tais moaned ntau. Mob heev npaum li cas thiab.
  Cov executioners chuckled thiab bared lawv cov hniav. Ntau tus muaj hlau, tab sis tus tua neeg laus muaj kub!
  Qhov no yog pab neeg ntshav tiag tiag. Thiab lawv cov hniav zoo li lawv tus ntsuj plig!
  Lawv hlawv nws pob taws liab qab thiab liab qab lub hauv siab tib lub sijhawm.
  Tus tua neeg, tib lub sijhawm, luag nyav thiab winked ...
  Poj huab tais writhed ntawm lub khib. Thiab ua rau nws mob heev.
  Tus neeg tsim txom loj nug tias:
  - Koj puas yuav yuav tus huab tais?
  Ib tug hluas nkauj, qaug zog qw qw:
  - Tsis yog!
  Tus thawj torturer cooed:
  - Thiab tam sim no nws yog lub sij hawm rau nws lub plab thiab ...
  Ntawm no tus ntxhais huab tais txoj haujlwm tau khiav tawm. Thiab nws raug xa mus noj khoom txom ncauj me ntsis. Txij li thaum nws zoo nkauj heev, lawv muab nws cov mis nyuj thiab ntses rau nws porridge. Tus ntxhais huabtais noj thiab xav tias nws xav pw.
  Tab sis kuv yuav tsum rov qab mus thiab sawv tom qab lub log, tig lub pob zeb uas twb tsis txaus siab lawm.
  Thiab nws nyuaj heev, thiab cov nqaij ntshiv yog qhov tseeb ntawm qhov mob. Txhawm rau cuam tshuam nws tus kheej, Augustine pib sau dua.
  Cov neeg tua neeg tab tom pib lubricating lub tsev menyuam, tab sis ib tug me nyuam tub khiav mus rau hauv thiab xa tus huab tais txoj kev txiav txim kom tsis txhob tsim txom.
  Cov neeg tua hluav taws tua hluav taws hauv qab taw ntawm tus poj niam hluas, thiab ua tib zoo ua ntej tshem tawm qhov hnyav ntawm qhov thaiv. Ces tus thaiv nws tus kheej, thiab ces tus huab tais los ntawm khib.
  Lawv muab dej cawv so nws thiab coj nws mus rau pem hauv ntej mus rau chav tsev kom nws thiaj li tau so thiab rov qab los ntawm qhov mob.
  Meanwhile, tus huab tais saib gladiator fights nyob rau hauv lub tsev. Qhov no kuj yog ib qho phem heev, tab sis lees tias lom zem saib.
  Ob tug ntxhais sib ntaus sib tua. Ib tug nrog cov plaub hau liab, lwm tus nrog cov plaub hau dawb.
  Ob leeg zoo nkauj heev, cov leeg nqaij, kev cob qhia.
  Lawv nkag mus rau hauv lub nplhaib hnav tsuas yog panties, tawm hauv lawv lub cev liab qab.
  Grand Vizier tau hais, ntxhi rau tus huab tais:
  - Zoo nkauj zoo nkauj thiab sib npaug zog.
  Tus dictator nodded:
  - Yog, zoo heev, thiab qhov no yog chav kawm!
  Tus pojniam plaub hau daj tau hnav nrog rab ntaj thiab daim thaiv, thiab lub taub hau liab nrog lub trident thiab dagger.
  Lawv taug kev ua tib zoo nrog lawv txhais taw liab qab, los ze zog.
  Tom qab ntawd lawv maj nrawm ntawm ib leeg.
  Lub taub hau liab tsoo cov plaub hau daj ntawm txhais ceg nrog nws tridents, tab sis nws raug ntaus ntawm lub xub pwg nrog rab ntaj thiab dhia tawm.
  Ob tug ntxhais raug mob. Cov neeg tuaj saib booed. Ces tus redhead sim spank tus blonde tus liab qab taw dua. Tab sis nws yooj yim dodged. Kev sib ntaus sib tua tau hnyav dua.
  Nrog lub suab nrov, lub taub hau liab tau txav nws rab ntaj mus rau ntawm tus poj niam lub hauv siab, tab sis nws muab daim ntaub thaiv.
  Thiab cov hniav bounced tawm.
  Ob leeg poj niam npau taws heev thiab pib mus cuag ib leeg. Ntawm no yog cov hits thiab tshuab dua. Thiab ob, yuav luag liab qab lub cev, intertwined ua ke.
  Cov ntxhais pib sib ntaus sib tua hauv clinch. Tus dictator ua ib tug kos npe rau. Cov Moors tau dhia thiab thawb lub teeb taws mus rau qhov liab qab, me ntsis plua plav pob taws ntawm cov ntxhais. Lawv yuav coj nws thiab qw.
  Lawv mus ua txhaum. Tab sis lub taub hau liab tsoo cov plaub hau daj nyob rau sab nrog ib rab riam, thiab nws tus kheej tau txais ib rab ntaj ntawm caj dab.
  Ob tug ntxhais dhau los ntawm kev poob siab ntawm qhov mob thiab khov, ntshav thiab liab qab.
  Cov Moors hlawv lawv liab qab, girlish, yog li seductive heels nrog ib tug kub hlau.
  Tab sis cov ntxhais tsis txawm txav.
  Emperor hais tias:
  - Nws yog kev khuv leej thaum poj niam tuag! Puas yog nws yuav zoo dua los pov cov tub rau hauv kev sib ntaus sib tua?
  Grand Vizier nodded:
  - Koj hais yog lawm, ib txwm, tus tswv!
  Ob tug tub hluas uas muaj txog kaum plaub yog thawj tus nkag mus rau hauv qhov chaw. Lawv yog cov nqaij ntshiv, zoo nraug, tanned tub nyob rau hauv cov pob tw liab. Lawv tuav ntaj ntawm lawv txhais tes.
  Cov tub hluas uas muaj hnub nyoog tib yam thiab qhov siab kuj tawm tuaj ntsib lawv. Thiab tseem nqaij, zoo nkauj, tanned, tsuas yog ntsuab da dej trunks thiab sabers es tsis txhob ntaj.
  Lawv nyo hau rau tus huab tais thiab nws retinue. Lawv ntaus lawv liab qab, ntxhib, me tub ko taw thiab qw:
  - Cov neeg yuav tuag tos txais koj!
  Emperor yws tias:
  - Pib!
  Cov tub hluas pib sib ntaus sib tua. Cov ntshav tau nchuav tam sim ntawd, thiab cov qhov txhab tau tshwm sim ntawm lub cev tanned, cov leeg nqaij. Cov tub hluas tsis muaj ntaub thaiv npog, thiab lawv lawv tus kheej yog cov neeg rog rog, yog li kev sib ntaus sib tua sai sai. Ib tug me nyuam tub nyob rau hauv ntsuab da dej trunks poob. Cov Moors hlawv cov liab qab ntawm nws txhais taw nrog ib lub teeb. Nws dhia nce, tab sis poob dua, tua. Lwm tus tub poob, hnav khaub ncaws ua luam dej liab. Tab sis yuav luag tam sim ntawd nyob rau hauv ntsuab. Peb tug tub txawm tsaug zog. Ib tug tseem sawv. Thiab nws cov leeg liab qab tau tso ntshav hneev taw.
  Cov Moors hlawv cov tub hluas liab qab, calloused heels. Nws tsw zoo li cov nqaij hlawv. Thiab lawv raug rub tawm ntawm hooks.
  Tus tub tau txais ntau qhov khawb ...
  Emperor nodded:
  - Koj tseem yuav sib ntaus! Bye, kuv muab txoj sia rau koj txog tag kis!
  Tus tub raug coj mus lawm...
  Tom qab ntawd tsib tug tub ntxiv, txog kaum ob lossis kaum peb xyoos, tuaj tawm hauv cov pob tw ua luam dej daj thiab nrog tridents. Thiab tsib tus tub ntawm tib lub hnub nyoog thiab qhov siab hauv cov pob tw ua luam dej dub thiab nrog cov rapiers.
  Ua ntej, tyrant's retinue ua bets. Thiab ces kev sib ntaus sib tua pib.
  Cov tub hluas tuag ib zaug. Tsuas yog ib tug fighter tseem nyob ntawm nws ko taw, ib tug me nyuam txog kaum ob nyob rau hauv lub dab da dej daj. Tus so raug chob tag nrho. Thiab txawm hlawv lawv pob taws liab qab nrog hlau kub tsis pab lawv sawv.
  Emperor hais tias:
  - Tus tub no yuav tsum nyob mus txog rau thaum sib ntaus sib tua. Muab cov seem rau tsov ntxhuav thiab khej.
  Rau kev sib ntaus sib tua tom ntej no, ib tug kaum ob tug tub twb coj hmuv tawm tsam cov rhinoceros. Cov txiv neej hluas, txog kaum plaub lossis kaum ob xyoos. Thiab tawm tsam lawv yog ib tug rhinoceros loj.
  Yeej tsis muaj txoj sia nyob. Muaj tseeb tiag, cov menyuam yaus ntse, thiab kev sib ntaus sib tua tau rub mus.
  Tsis tas li ntawd, Moors, ntawm qhov kev txiav txim ntawm tus neeg ntxeev siab, txawm pib pov cov coals kub hauv qab ob txhais taw ntawm cov tub.
  Thiab nws mob heev.
  Tus huab tais txaus siab heev. Nws maj mam haus qab zib, liab caw thiab devoured qaib ntxhw hauv gravy.
  Cov tub hluas tuag ib zaug. Muaj tseeb tiag, tus tub hluas hauv lub pob tw ua luam dej xiav tau tswj hwm tus rhinoceros ntawm lub qhov muag nrog rab hmuv thiab ua rau tus tsiaj npau taws heev. Thiab tom qab ntawd rau qee lub sijhawm nws deftly dodged lub tshuab ntawm lub horn loj.
  Tab sis thaum kawg, tus dab ua kom nws tawm thiab.
  Cov neeg tuag taus raug khaws nrog hooks thiab rub mus rau lub tawb.
  Tom qab ntawd lwm qhov kev sib ntaus: xya tus tub hauv lub cev ua luam dej thiab nrog rab ntaj, tawm tsam tus tsov ntxhuav African loj.
  Cov menyuam yaus feem ntau muaj kaum lossis kaum ib xyoos, thiab lawv tau txais kev zoo siab gladiators.
  Tab sis lub tyrant entourage yog txaus siab. Thiab qhov tseeb, kev sib ntaus sib tua tau dhau los ua ntshav thiab sai sai.
  Grand Vizier txawm hais tias:
  - Nws yuav zoo dua rau cov tub hluas!
  Tus Emperor tawm tsam:
  - Tsis yog! Yog lawm.
  Tus tsov ntxhuav tau rhuav tshem cov tub hluas, tab sis nws tus kheej yuav luag tsis muaj mob. Qhov no yog li cas kev sib ntaus sib tua tau tshwm sim.
  Ces lwm sib ntaus. Lub sij hawm no ib tug hluas nkauj siab ncaj nrog ib tug kis las tsim tawm. Nws kuj tseem hnav khaub ncaws ua luam dej xwb. Thiab nws cov plaub hau yog dyed nyob rau hauv peb xim: daj, liab, ntsuab. Nws muaj rab ntaj thiab rab ntaj.
  Nyob rau hauv cov ntaub ntawv no, qhov no twb yog ib tug paub txog gladiator thiab ib tug nto moo zoo nkauj.
  Ib tug hma loj thiab seasoned hma tawm tsam nws.
  Kev sib ntaus sib tua yuav zoo siab heev. Tab sis nws tau pom tseeb tias tus tsiaj nyaum tsis tseem hluas, thiab tsis yoo mov.
  Txawm li cas los xij, kev sib ntaus zoo nkauj. Tus ntxhais uas muaj hwj chim tsis muaj kev kub ntxhov. Nws tseem rub tus hma nrog nws rab ntaj thiab rab ntaj, dodging txhua lub sijhawm. Thiab ces nws ncaws nws nyob rau hauv lub puab tsaig nrog nws liab qab pob taws.
  Qhov cuam tshuam tau tsoo ib khub ntawm hma cov hniav. Thiab thaum nws maj mam qeeb, tus ntxhais hero txiav nws lub taub hau.
  Qhov no yog li cas kev sib ntaus sib tua.
  Tawm ntawm taw liab qab, ntshav hneev taw, tus ntxhais tawm ntawm lub chaw ntau pob.
  Tom qab ntawd lwm tus tuaj tawm, lub sijhawm no yog brunette. Nws yog tanned, taw liab qab thiab tseem hnav cov pob tw ua luam dej xwb.
  Peb tug tub uas muaj ntaj tuaj tawm tsam nws. Lawv yog cov hluas, txog kaum ob xyoos, nyias, tab sis wiry. Nws yog qhov tseeb tias cov no yog cov qhev, thiab lawv lub nraub qaum thiab sab yog npog hauv cov caws pliav los ntawm lashes. Cov tub hluas lub taub hau yog shaved bald, thiab lawv nyob rau hauv lub cev da dej, nrog ntse lub xub pwg hniav tawm, tawm tsam ib tug loj thiab muaj zog ntxhais. Leej twg muaj ob rab ntaj hauv nws txhais tes.
  Nws yog tseeb hais tias cov tub hluas yog inexperienced thiab doomed mus rau tuag.
  Emperor hais tias:
  - Puas yog kev sib ntaus sib tua tsis sib xws?
  Grand Vizier tau hais tias:
  - Koj tsis nyiam nws thaum kev sib deev ncaj ncees tuag.
  Tus tyrant nodded:
  - Yog, poj niam yuav tsum tsis txhob tuag! Thiab cov tub hluas yog txiv neej, thiab cov khoom muaj nqis tshaj plaws.
  Kev sib ntaus sib tua pib ntawm lub teeb liab ntawm lub gong. Tus poj niam dub plaub hau tsis maj. Nws xav muab sijhawm rau cov tub hluas thiab qhia kev sib ntaus zoo nkauj. Cov tub hluas yog agile, hardy, tab sis kom meej meej untrained.
  Tab sis lawv sib ntaus nrog kev npau taws heev. Thiab koj twb pom tau li cas lub cev nqaij daim tawv ntawm cov tub hluas tanned glisten nrog hws.
  Emperor nodded:
  - Zoo kawg!
  Ntawm no tus brunette khawb ib tug ntawm cov tub hluas ntawm nws cov leeg, tsaus hauv siab. Nws raug mob thiab qw.
  Sib ntaus dua...
  Tus ntxhais ncaws tus tub hauv puab tais nrog nws txhais taw liab qab. Nws poob los ntawm kev poob siab ntawm qhov mob thiab dhau mus.
  Emperor hais tias:
  - tsa nws!
  Thiab Moor, dhia nce, hlawv tus tub liab qab, calloused pob taws nrog ib tug kub hlau. Nws dhia.
  Lub brunette tuav lub zeb nrog ob rab ntaj thiab ntaus lub nraub qaum ntawm lub taub hau nrog lub tiaj tus hniav. Tsis tuag, tab sis tag nrho knocks tawm tsis nco qab.
  Moor rov hlawv tus menyuam pob taws liab qab. Hauv cov quarries, cov tub qhe qhev feem ntau ua haujlwm txhua xyoo puag ncig yam tsis muaj khau, thiab lawv cov khau tawv tawv dua li tawv ntawm lawv cov khau. Tab sis cov hlau kub tseem hlawv lawv thiab ua rau lawv qw.
  Thiab nws dhia dua. Tus poj niam dub plaub hau luj tshib tus tub ntawm lub puab tsaig, thiab nws poob. Thiab dua tus me nyuam liab qab, siab ntev heels raug kev txom nyem los ntawm cov hlau kub.
  Ib tug hluas nkauj gladiator tsis kam tua cov tub. Tab sis koj tuaj yeem mus qhov twg? Nws ntaus nws lub tuam tsev nrog lub pob zeb. Tab sis dua lub Moor cauterizes pob taws. Thiab tus tub qw.
  Thaj, peb yuav tau ntxiv lawv .
  Thiab ib tug ntawm cov tub hluas tau txiav nws taub hau los ntawm ib tug poj niam.
  Tus ntxhais ntawd khob ib leeg thiab khob lwm tus. Saib ntawm tus huab tais.
  Nws qw:
  - Ua kom tiav!
  Tus ntxhais brunette sighed thiab stabbed tus tub. Lub despot paub tsis muaj kev hlub tshua. Thiab kuv yuav tsum ua kom tiav ntawm lwm tus thiab. Thiab ces ua kom tiav qhov thib peb.
  Tom qab ntawd tus ntxhais tawg rau hauv lub kua muag thiab tawm hauv lub chaw ntau pob, lossis cov npe, nrog lub ntsej muag chim siab.
  Nws liab qab, graceful ob txhais taw tshuav ntshav, chiseled footprints.
  Kev sib ntaus sib tua tom ntej no tseem phem dua.
  Ob tug txiv neej loj gladiators nrog liab qab torsos tawm tuaj. Xya tus tub uas muaj kaum lossis kaum ib xyoos tawm tsam lawv. Cov txiv neej muaj ntaj loj, cov tub muaj me me.
  Thiab qhov no, ntawm chav kawm, yog kev sib ntaus sib tua. Thiab ib tug tsis muaj kev hlub tshua, cia peb fim nws, ntaus.
  Cov tub hluas poob thiab tuag, nqus ntshav.
  Tab sis qee zaum lawv kuj tau tswj xyuas cov txiv neej gladiators. Thiab ua rau mob ntawm lub cev.
  Emperor sau tseg:
  - Kev sib tw sib tw!
  Grand Vizier tau hais tias:
  - Yog, koj tus huab tais. Txawm hais tias cov tub hluas tsis yog cov khoom muaj txiaj ntsig, koj kuj xav tias me ntsis thov txim rau lawv!
  Lub despot nodded:
  - Yog, kev hlub tsis yog rau ib tug txiv neej! Nws yog qhov zoo uas cov tub rog no tau ua dhau los, tab sis lwm zaus kuv yuav tso tus tsov ntxhuav rau lawv!
  Thaum kawg, ob tug tub tuaj nrog tridents thiab ib lub vas. Kuj tseem hluas, txog kaum peb xyoos, tsis muaj kev paub thiab nrog lawv cov plaub hau txiav plaub hau. Ua ntej sib ntaus sib tua, cov tub hluas feem ntau tau muab lawv cov plaub hau chais tawm mus rau hauv wigs kom lawv muaj peev xwm tsim tau cov nyiaj tau los tom qab.
  Thiab lawv unleashed ib tug tsov ntawm cov tub.
  Cov me nyuam sim pov lub vas, tab sis tus tsov rub nws tawm thiab maj nrawm txiav cov me nyuam ua tej daim.
  Emperor hu nkauj:
  - Kuv yog tsov, tsis yog miv,
  Nyob hauv kuv tam sim no ...
  Tsis yog Leopold, tab sis Leopard!
  Thaum kawg txoj haujlwm tiav lawm, thiab Augustine txoj kev xav tau cuam tshuam. Nws mus noj hmo. Cov ntxhais raug kaw raug txiav txim kom tshem lawv tej khaub ncaws. Lawv liab qab, thiab sov, tshav kub dej tau nchuav rau ntawm lawv los ntawm thoob. Ces cov ntxhais raug coj mus noj hmo. Augustine rov muab mis nyuj thiab nqaij qaib.
  Tom qab ntawd, lawv coj kuv mus rau ib lub cell. Ua ntej yuav mus pw, tus ntxhais, ntawm chav kawm, nyeem ib tug thov Vajtswv, flopped rau ntawm lub txaj thiab tam sim ntawd tsaug zog.
  
  
  RUSSIAN PRESIDENT VLADIMIR ZELENSKY
  Tom qab lub inauguration, Vladimir Zelensky tshaj tawm lub dissolution ntawm lub Rada thiab tuav ntawm thaum ntxov parliamentary xaiv tsa. Qhov no feem ntau xav tau. Kev sib raug zoo nrog Russia, txawm li cas los xij, tseem nruj. Vladimir Putin tsis ua kev zoo siab Zelensky rau nws txoj kev yeej thiab tsis paub txog kev xaiv nom tswv hauv Ukraine. Tab sis qhov no txawm tau txais txiaj ntsig rau tus thawj coj hluas tshiab. Cov haiv neeg, uas saib nws nrog kev ua xyem xyav, lees paub tias nws yog ib tus ntawm lawv tus kheej. Thiab sab hnub poob pom tau hais tias Putin tiag tiag yog tus neeg ua phem. Thiab txhawb kev txhawb nqa rau Ukraine. Yog li ntawd nws pib rau kev noj qab haus huv, thiab xaus rau kev thaj yeeb. Zelensky coj nws thiab ua tau zoo heev hauv kev xaiv tsa tshiab rau Rada. Tswj kom tau txais feem ntau ntawm Parliament. Thiab tom qab ntawd nws tau tuav ntau qhov kev xaiv tsa. suav nrog kev hloov kho kev cai lij choj.
  Lub hwj chim ntawm tus thawj tswj hwm tau nthuav dav heev. Ntawm qhov tsis sib xws, Rada yog txwv. Tom qab ntawd Zelensky pib txiav txim siab ua cov kev hloov kho thiab kev hloov kho tshiab.
  Nyob rau tib lub sijhawm, kev txawj ntse tau tsim nyob hauv Donbass. Warrior Anastasia Orlova tau muab qhov kev xaiv nthuav. Nrog kev txhawb nqa ntawm Ukraine thiab Western kev pabcuam kev txawj ntse, nws yuav dhau los ua tus tswv xeev ntawm cheeb tsam Lugansk thiab Donetsk. Tom qab ntawd nws yuav muaj kev ua tswv cuab hauv Ukraine thiab nyiaj txiag rau kev kho dua tshiab thiab lub zog ntawm tus kheej ntau dua. Thiab txawm koj tus kheej pab tub rog. Ntawd yog, qhov kev xaiv Kadyrov . Thaum Russia tau muab kev ywj pheej rau Chechnya, tsuas yog tuav tswj hwm nws.
  Anastasia Orlova, uas muaj kev cuam tshuam ntawm cov thawj coj hauv cheeb tsam, lees txais qhov kev xaiv no. Kuv yuav tsum hais tias tus poj niam no zoo nkauj heev, blonde, thiab feem ntau, txawm nyob rau lub caij ntuj no txias, nws tau khiav tsis taus.
  Anastasia tshaj tawm ua tsov ua rog ntawm "nyem" kev coj noj coj ua ntawm New Russia. Nws yog ib tug hluas nkauj uas tawm tsam thiab tso cai heev. Thiab nws nrhiav tau nws qhov chaw nyob hauv Novoazovsk. Ib feem ntawm cov neeg thiab cov tub rog txhawb nqa nws.
  Anastasia, nrog ib pab tub rog ntawm cov ntxhais tsis muaj khau khiab, tau ua ntau qhov kev tawm tsam thiab ntes tau ntau lub nroog. Cov kev sib ntaus sib tua hauv zos tau tawg. Muaj ib tug tub rog.
  Anastasia ua tau zoo heev thiab tau txais nyiaj los ntawm txawv teb chaws. Tsis tas li ntawd, nws muaj kev txhawb nqa hauv Russia. Xws li los ntawm cov poj niam. Qhov tseeb tias Putin mob kuj tau ua rau muaj kev vam meej. Thaj, lub ambition tus thawj tswj hwm ntawm Russia tau overexerted nws tus kheej. Thiab nyob rau hauv cov xwm txheej no, kev coj noj coj ua hauv Russia tau muab faib. Anastasia coj kom zoo dua qhov no thiab ntes Donetsk. Tau txais kev txhawb nqa loj.
  Tsov rog kuj pib nrog Lugansk. Tab sis tsis muaj zog heev. Cov tub rog yeej tsis xav tua ib leeg.
  Thaum kawg, kev xaiv tsa rau Thawj Tswj Hwm ntawm Novorossiya tau tuav, thiab Anastasia yeej. Tam sim ntawd nws tau lees paub los ntawm Tebchaws Meskas thiab Kyiv. Thiab tom qab ntawd lwm lub tebchaws Western, thiab thoob ntiaj teb!
  Zelensky khaws nws cov lus, muab Novorossia tshwj xeeb hauv Ukraine. Thiab nyob rau hauv Donetsk tus chij daj-xiav fluttered dua.
  Txoj kev kaj siab uas tos ntev tau los txog lawm.
  Zelensky nquag tawm tsam kev noj nyiaj txiag, thiab txawm qhia txog kev tuag rau kev ua txhaum cai nyiaj txiag. Los ntawm kev tswj hwm nruj thiab txawj ntse thiab tsim pab pawg tshaj lij, Vladimir Zelensky muab Ukraine nrog kev loj hlob siab. Lub teb chaws tau nce, thiab lub hwj chim ntawm tus thawj coj tshiab tau ntxiv dag zog. Kev sib raug zoo nrog Russia tau txhim kho. Dab tsi ua rau mob stroke uas coj Putin thiab ua rau nws tsis tshua muaj siab xav thiab txhoj puab heev.
  Nyob rau hauv Russia, Zelensky lub koob meej tau loj hlob. Nws yog ib tug neeg hais lus muaj zog, tus neeg ntxim nyiam, yog neeg pej xeem. Thiab tsis yog communist, tab sis tsis yog anti-communist ib yam nkaus. Nrov, ob qho tib si ntawm sab laug thiab ntawm Lavxias teb sab oligarchs. Nrov heev ntawm cov tub ntxhais hluas Lavxias. Ib tug txawj ntse thiab ib tug txiv neej. Nws zoo nkaus li txawj ntse, tab sis nws tau txeeb lub hwj chim kav ntev. Yog, yeej yog ib tug thawj coj, tab sis kuj yog ib tug txiv neej tib lub sij hawm! Cov kab lis kev cai siab, tab sis nkag siab thiab nyiam los ntawm cov neeg. Lub peev xwm tiag tiag hauv kev tswj hwm. Thiab ib tug zoo organizer.
  Thiab yog li ntawd, thaum tsib xyoos ntawm txoj kev vam meej thiab nce ntawm Ukraine tau dhau mus, thiab Zelensky lub zog thaum kawg tau ntxiv dag zog, cov lus pom zoo ua raws li.
  Namely, sib sau ua ke nrog Russia. Tsim ib lub koom haum ib lub xeev nrog ib tus thawj tswj hwm uas muaj hwj chim loj. Tau kawg, nrov npe xaiv.
  Thiab nyob rau hauv Russia cov neeg tseem ceeb tau poob siab. Yuav ua li cas txav! Los ntawm lub sijhawm no, Putin tau qaug zog los ntawm kev mob hnyav thiab poob npe. Qhov no txhais tau hais tias nws tsis tuaj yeem sib ntaus, yam tsawg kawg tsis tag nrho. Thiab Medvedev nws tus kheej, feem ntau, tsis yog ib tug fighter thiab yog unloved los ntawm cov neeg.
  Thiab ntawm no Zelensky kom meej meej xav ua tus thawj tswj hwm ntawm lub xeev union thiab ... Nws txoj hauv kev muaj tiag! Ua ntej, sab hnub poob xav pom Vladimir Zelensky ua tus thawj tswj hwm ntawm Russia thiab Ukraine! Nws tau qhia nws tus kheej los ua tus kws tshaj lij rau sab hnub poob thiab Europe. Qhov thib ob, Zelensky yog nrov nyob rau hauv Russia thiab tshwj xeeb tshaj yog nyob rau hauv Ukraine. Thirdly, tsis muaj cov neeg sib tw hauv qhov pom. Putin mob hnyav, Medvedev tsis muaj zog thiab tsis nyiam, Zyuganov thiab Zhirinovsky laus dhau lawm. Tsis muaj lwm tus thawj coj pom. Ntxiv mus, plaub, muaj kev txhawb nqa los ntawm oligarchs ntawm Russia thiab Zelensky.
  Yog lawm, nws yog qhov tseeb tias qhov no yog tus neeg sib tw loj heev rau tus thawj tswj hwm ntawm Russia. Nws muaj zog, charisma, thiab lub txiaj ntsim txawv tshaj plaw ntawm oratory. Thiab tseem muaj kev txhawb nqa ntawm ob sab hnub poob thiab Lavxias teb sab xov xwm. Ntxiv rau qhov muaj koob meej ntawm cov tshiab nyob rau hauv Lavxias teb sab kev nom kev tswv, nyob rau hauv cov laus thiab tho txawv cov thawj coj.
  Hauv luv luv, nws yog ob qho tib si tsis yooj yim rau tsis kam thiab txaus ntshai los lees txais qhov kev thov. Putin raug mob stroke thib ob. Medvedev tau los ua tus thawj tswj hwm ntawm Russia.
  Tau kawg, nws nyob deb ntawm qhov tseeb tias Zelensky yuav yeej yeej. Thiab kuv yeej xav kom annex Ukraine. Medvedev xav kom dhau Putin! Tab sis nws puas tsim nyog noj xws li kev pheej hmoo xws li kev xaiv tsa nrog Zelensky?
  Txawm li cas los xij, cov neeg ntawm Russia tau txhawb lub tswv yim ntawm kev sib koom ua ke nrog Ukraine. Ntau pua txhiab tus neeg tau coj mus rau txoj kev - thov: kev sib sau ntawm cov kwv tij Slavic. Cov neeg tawm tsam tau tawm tsam nrog tub ceev xwm hauv Moscow. Ntau tus neeg raug mob. Ib nthwv dej ntawm kev tawm tsam pib nce.
  Cov communist thaum kawg tau Zyuganov, los yog ntau tshaj qhov tseeb, rotted tam sim ntawd, thiab cov thawj coj hluas pib coj cov neeg tawm mus rau txoj kev. Xav tau kev hloov pauv.
  Cov nom tswv tseem tuaj rau pem hauv ntej thiab muaj lawv tus kheej cov thawj coj muaj zog thiab muaj siab xav. Maidan tau dhau los ua kev zam ntau dua. Pob zeb thiab Molotov cocktails raug pov rau tub ceev xwm. Kev tsis txaus siab ntev ntawm cov neeg tau pib tshwm sim nws tus kheej ntau dua.
  Medvedev tuav lub rooj sab laj kev ruaj ntseg.
  Feem ntau ntawm cov tswv cuab tau pom zoo rau kev sib sau ua ke - hais txog qhov tseeb tias dab ntxwg nyoog tsis txaus ntshai li nws tau pleev xim rau. Thiab cov kev tswj hwm thiab kev tshaj tawm yog lub zog loj! Thiab hais tias tib neeg tuaj yeem raug ntxuav kom huv si, thiab lawv feem ntau yuav pov npav rau tog hauv lub hwj chim.
  Cov neeg nplua nuj Lavxias kuj tau cog lus rau Medvedev, uas tau kwv yees tau, tau nyob hauv lub hwj chim ntev thiab ntau dua lossis tsawg dua txaus siab rau txhua tus.
  Billionaire Deribasco logically sau tseg:
  - Peb yuav tsum ua qhov kev xaiv tsa hauv kev xaiv tsa: Medvedev yog Putin hnub no, thiab tsis muaj Zelenskys txaus ntshai rau peb!
  Roman Abramovich tau hais lus tso cai:
  "Peb rub Yeltsin tawm ntawm qhov chaw xaiv tsa nrog plaub feem pua ntawm qhov ntsuas, thiab peb yuav rub koj tawm ntau dua li ntawd!" Peb cov nyiaj thiab xov xwm yog peb lav!
  Prokhorov tau lees tias:
  - Peb tsis xav tau cov se siab ntawm cov nplua nuj xws li hauv Ukraine, thiab peb yuav sawv los ntawm koj txhua tus!
  Dmitry Medvedev slammed nws lub nrig ntawm lub rooj thiab tshaj tawm:
  - Tom qab ntawd peb lees txais cov lus pom zoo rau kev sib koom ua ke thiab kev sib koom ua ke!
  Daim ntawv cog lus koom ua ke tau kos npe ntawm Ukraine thiab Russia. Tam sim ntawd qhov sib npaug ntawm lub hwj chim hloov. Kev xaiv tsa nom tswv yuav tsum muaj nyob rau hauv peb lub hlis.
  Txhawm rau rau npe rau tus thawj tswj hwm, nws txaus los sau ib puas txhiab kos npe, lossis ua rau cuaj caum txhiab daus las tso nyiaj, uas yuav raug xa rov qab tsuas yog tias koj mus txog qhov thib ob. Cov no yog txoj cai funny tiag tiag. Ib nrab muab los ntawm Lavxias teb sab thiab ib nrab los ntawm Ukrainian txoj cai.
  Lawm, yuav muaj ntau tus thawj tswj hwm sib tw; Medvedev pab pawg pom meej tias qhov no yuav muaj txiaj ntsig ntau dua rau lawv! Lawv hais tias kev txav mus los ntawm cov neeg xaiv tsa yuav ua rau cov tub ceev xwm tau txais txiaj ntsig zoo hauv thawj puag ncig. Thiab nyob rau hauv lub thib ob, txhua leej txhua tus yuav txhawb Medvedev. Txawm li cas los xij, tus thawj tswj hwm ua haujlwm tau suav rau nws. Thiab nws pib ...
  Anastasia Orlova, Cleopatra no taw qhia, hais tias yuav muaj Zelensky tawm tsam ib puas. Thiab hais tias nws yog Lancelot tawm tsam tus zaj Putin thiab Medvedev.
  Kev tawm tsam hnyav hauv xovxwm nthuav tawm. Qee tus nyob ntawm Zelensky, lwm tus nyob ntawm Medvedev sab.
  Lub sijhawm sau npe tus neeg sib tw tau pib. Muaj turbulence nyob rau hauv Russia. Tus tub ntawm Dzhokhar Dudayev tshwm sim nyob rau hauv lub Caucasus thiab tshaj tawm jihad. Thiab tau txais kev txhawb nqa thoob plaws hauv cheeb tsam Islamic. Ntau tus kws tshaj lij xav tias pob ntseg ntawm CIA ntawm no. Ntxiv mus, Trump tus thawj tswj hwm yog thaum kawg, thiab peb yuav tsum yeej tsawg kawg qee qhov yeej. Thiab Zelensky ntawm lub zwm txwv Lavxias teb sab yog ib qho kev yeej loj! Txawm li cas los xij, tseem muaj cov neeg tsis ntseeg siab uas hais tias Zelensky tuaj yeem ua rau Russia yog lub tebchaws zoo, muaj zog dua, tshwj xeeb tshaj yog kev lag luam, dua li nws nyob hauv Putin.
  Yog li kev xav tau muab faib rau sab hnub poob thiab. Lub koom haum Ukrainian-Lavxias teb sab xeev yog, ntawm chav kawm, lub koom haum muaj zog thiab tsis yog lus tso dag txhua. Qhov no yeej yuav yog dab. Lawm, Lavxias teb sab kev ruaj ntseg rog kuj txhawb kev sib koom ua ke. Ntxiv mus, Anastasia yog ib tug poj niam txias. Nws, nrog rau ib pab tub rog ntawm cov ntxhais, tag nrho cov kev zoo nkauj, yog taw liab qab thiab nyob rau hauv bikinis, khob thiab yeej lub Lavxias teb sab tshwj xeeb rog. Thaum lawv sib sau ua ke plua plav los rhuav Zelensky tus kiv cua heev dhau lawm.
  Cov ntxhais tau pom tias lawv sib ntaus zoo heev tsis muaj taw thiab hauv bikinis! Thiab pab pawg tshwj xeeb "Vympel" tau swb los ntawm cov poj niam kub. Yog li ntawd, qhov kev txiav txim siab tau ua kom tsis txhob cuam tshuam, thiab cov thawj coj ntawm Ukrainian tau los ua lub zog hauv Novorossiya.
  Anastasia campaigned rau Zelenky . Hauv kev sib ntaus sib tua, tus ntxhais paub yuav ua li cas pov ntse, nyias disks, boomerangs, thiab grenades nrog nws txhais taw liab qab. Bikini-clad warriors tau dhau los ua lus dab neeg. Tag nrho cov tub rog ntawm cov ntxhais, txhua tus ntawm lawv muaj nqis rau tag nrho kev faib. Qhov no yog lub zog loj!
  Anastasia rushed los ntawm cov daus, nws liab qab pob taws flashing. Hluas nkauj hu:
  Hauv qhov chaw dav dav, ntseeg kuv, muaj npau suav,
  Nws zoo li lub hnub ci ntsa iab saum ntuj...
  Nyob rau hauv lub qhov muag ntawm Svarog muaj kev thaj yeeb thiab purity,
  Nws yog rau peb li Yexus yuav sawv rov los!
  
  Peb yuav yug tau ib tug destiny radiant,
  Nws yuav ci zoo li lub hnub nyob rau lub Tsib Hlis ...
  Tab sis kuv tsis nkag siab ntev npaum li cas undead tuaj yeem ua tau,
  Txoj hmoo phem ua si nrog peb li cas!
  
  Tiv thaiv koj fatherland, knight,
  Cia lub hnub qub ci ntsa iab...
  Peb tiv thaiv qhov loj ntawm peb haiv neeg ntiaj teb,
  Cia lub ntiaj teb ua lub vaj kaj siab nyob mus ib txhis!
  
  Tab sis qhov phem communism yuav ua li cas?
  Nws yuav ua tus chij ntawm lub teb chaws omnipotent ...
  Thiab furious fascism yuav ploj mus rau hauv lub inferno,
  Peb yuav chob cov yeeb ncuab nrog lub suab nrov heev!
  
  Muab koj lub siab rau peb Leej Txiv,
  Kom ci ntsa iab kub heev...
  Peb yuav hla peb kev sib ntaus sib tua mus txog thaum kawg,
  Thiab peb yuav rhuav tshem Fuhrer nrog ib lub tshuab!
  
  Comrade Stalin hloov nws txiv,
  Peb yog cov menyuam ntawm ntau tiam neeg ...
  Lub horde yuav perish nyob rau hauv ntuj raug txim nyob rau hauv ib tug frenzy,
  Thiab cov neeg txawj ntse Lenin yuav qhia txoj hauv kev rau Eden!
  
  Nyob rau hauv Russia, txhua tus tub yog ib tug loj heev,
  Thiab cov ntxhais raug cob qhia los sib ntaus ...
  Tus Tswv Tsev Neeg uas muaj Hwjchim Loj Kawg Nkaus yog ib qho rau peb,
  Peb cov Russians yeej ib txwm muaj peev xwm sib ntaus!
  
  Peb yuav ua tiav, tsis ntev kuv ntseeg, peb yuav ua tiav txhua yam,
  Tsis muaj ib yam dab tsi siab dua hauv ntiaj teb ...
  Cov tswv cuab Komsomol tsa lub oar,
  Thiab ntaus Fuhrer ntawm lub ru tsev!
  
  Tsis muaj communism, tsis muaj tswv yim ntxiv,
  Lawv zoo nkauj thiab yuav coj kev zoo siab!
  Thiab Fuhrer tsuas yog tus neeg phem,
  Heev insidious, dub heev!
  
  Kuv yog ib tug ntxhais - qhov zoo ntawm ib tug fighter,
  Barefoot, nws khiav boldly dhau qhov txias ...
  Kuv cov plaub hau tuab yog ua los ntawm kub,
  Kuv ua tus sawv ceev!
  
  Ib txhiab lub tswv yim tuaj yeem tshwm sim
  Yuav ua li cas npaj ib tug fatherland nyob rau hauv communism ...
  Yog tias koj pom Fritz, ntaus nws nyuaj,
  Yog li ntawd Adolf ntshav tsis zaum saum lub zwm txwv!
  
  Ntaus cov fascists nrog koj lub nrig,
  Zoo dua, ntaus lawv nrog sledgehammer ...
  Cia peb caij raws Volga nrog cua,
  Peb tsuas yog tsis xav tsoo tshis!
  
  Peb yuav tsa cov tub rog rau Leej Txiv,
  Cov ntxhais maj mus tua...
  Kev zoo nkauj tsom lub tshuab rab phom,
  Hitler txoj kev ua pauj yuav mob!
  
  Tsis muaj leej twg tuaj yeem kov yeej cov Russians,
  Txawm hais tias tus hma ntawm fascism yog dab ntxwg nyoog ...
  Tab sis nws tus dais tseem muaj zog dua,
  Qhov kev txiav txim yog tsim ib qho tshiab!
  
  Khiav rau Motherland, rau Stalin,
  Cov tswv cuab Komsomol tab tom maj nrawm ...
  Cov Nazis raug txiav nrog dej npau npau,
  Vim cov Great Russians yog cov txias tshaj plaws!
  
  Cov ntxhais txaus siab yuav nkag mus rau Berlin,
  Lawv yuav tawm ntawm ko taw liab qab ...
  Saum toj no lawv yog ib tug golden-tis cherub,
  Thiab lawv tig nyiaj zoo li lub hlaws hlaws!
  Tus ntxhais hu nkauj, tab sis nws sib ntaus li cas! Tom qab tag nrho, nws yog nws thiab nws plaub tus neeg koom tes uas ib zaug tau cawm cov tub rog los ntawm kev swb ntawm Iolaisk .
  Tom qab ntawd tsib tus ntxhais hauv bikinis thiab taw liab qab nkag mus nrog tag nrho cov tub rog.
  Yog, nws yog ib qho spectacle heev.
  Anastasia tua ntau heev los ntawm lub tshuab rab phom, txiav tawm tus yeeb ncuab txoj kab, thiab ces pov ob peb nyias disks ib zaug nrog nws liab qab ntiv taw. Cov taub hau ntawd raug txiav tawm.
  Thiab Anastasia yuav hu nkauj:
  - Rau Dawb Huv Rus '!
  Natasha kuj raug rho tawm haujlwm, tsoo cov yeeb ncuab, thiab squeaked, pov ib lub grenade nrog nws txhais taw liab qab, tsoo lub tank:
  - Rau Svarog!
  Thiab ces Golden-haired Zoya muab nws tig. Thiab nws kuj pov lub txiaj ntsim ntawm kev tuag nrog nws txhais taw liab qab thiab qw:
  - Rau yav tom ntej ntawm Rodnoverie!
  Thiab Aurora yuav ua raws li lawv sai li sai tau. Thiab nrog nws pob taws liab qab nws yuav tso lub txiaj ntsim ntawm kev tuag, qw:
  - Rau thaj tsam loj!
  Thiab tom qab ntawd Svetlana yuav thawb rau hauv. Nws yuav tawg, thiab tom qab ntawd los ntawm rab phom tshuab, thiab nrog nws cov ntiv taw liab qab nws yuav xa kev puas tsuaj ...
  Thiab tus liab qab-legged kev zoo nkauj yells:
  - Rau qhov rov qab los ntawm Romanovs!
  Yog lawm, Anastasia yog tus kiv cua ntawm kev kho dua tshiab ntawm huab tais huab tais. Nyob rau hauv qhov tseeb, nyob rau hauv Russia yeej muaj ib tug tsar nyob rau hauv lub hwj chim lawm. Yog li cas ho tsis tsim kom muaj vaj ntxwv raug cai? Tsis tas li ntawd, cov ntshav ntawm ntau tiam neeg ntawm cov vaj ntxwv European ntws hauv cov hlab ntsha ntawm Romanovs. Qhov no puas yog lawv pedigree? Dab tsi ntawm tsev neeg yog Putin, thiab tshwj xeeb tshaj yog Lukashenko? Lawv yog leej twg los ua vajntxwv? Tab sis cov Romanov yog Vajtswv cov xaiv tseg!
  Anastasia thiab nws cov phooj ywg hauv bikinis ua ntau yam txuj ci tseem ceeb. Nws tawm tsam zoo li dab ntxwg nyoog. Tab sis tom qab ntawd nws tau sib cav nrog Putin thiab sab nrog Zelensky. Nyob rau hauv dav dav, Anastasia pom tias Ukraine tau ua txhaum, thiab muaj ib tug siab siab ntawm kev ncaj ncees, nws sided nrog cov tsis muaj zog!
  Anastasia thiab nws tsib repelled lub quab yuam ntawm Novoazovsk thaum lawv sim ntes nws raws li ib tug neeg ntxeev siab. Tag nrho ib kem ntawm tsoom fwv rog raug txiav tawm thiab tshem riam phom.
  Tom qab ntawd cov neeg raug txhom poob rau ntawm lawv lub ntsej muag thiab hnia Anastasia thiab lwm tus ntxhais liab qab, plua plav taw.
  Tus ntxhais philosophically hais rau cov tub rog raug ntes ntawm Novorossiya:
  - Kuv tsis xav tua koj! Koj yog kuv cov kwv tij! Thiab kuv yuav los ua koj tus huab tais!
  Feem ntau, Novorossiya txais Anastasia yam tsis muaj kev puas tsuaj ntau lossis poob hnyav. Muaj tseeb tiag, tus neeg txiav plaub hau plaub hau txiav tawm lub taub hau ntawm tus tswv xeev ntawm Donetsk koom pheej thiab tua nws cov neeg saib xyuas, suav nrog feem ntau ntawm Caucasians.
  Anastasia tau ntev ua lus dab neeg. Nyob rau hauv Crimea, nws ua tej txuj ci tseem ceeb uas nws tau txais lub hnub qub ntawm lub Hero ntawm Lavxias teb sab Federation. Yog tsis muaj nws, nws yuav tsis tau ua haujlwm zoo nrog nws cov neeg koom tes hauv bikinis. Tab sis tom qab ntawd Anastasia tau raug coj mus thiab tau txais tag nrho cov khoom plig Lavxias. Xws li rau kev tua neeg ntawm Lavxias tshwj xeeb rog hauv kev sib ntaus sib tua, thaum lawv sim tshem nws. Ib rooj plaub txhaum cai txawm pib.
  Tab sis lawv tsis tau twv kom pib ua tsov rog loj nrog rau kev ywj pheej zoo li Novorossiya. Ntxiv mus, Putin tau poob mob, thiab tsis muaj nws tsis muaj leej twg xav ua lub luag haujlwm.
  Tshwj xeeb yog Medvedev, uas feem ntau tsis yog tus thawj coj hauv nws lub plab thiab tus ntsuj plig. Tab sis qhov no yog qhov tseeb uas haum rau Bears rau Lavxias teb sab oligarchs thiab Putin tus neeg koom nrog - lawv tuaj yeem yooj yim los tswj.
  Yuav ua li cas nws yuav, lub tshuab propaganda loj loj tau sawv tawm tsam Zelensky. Lawv pib liam rau sawv daws. Thiab hais tias nws raug liam tias yog neeg quav yeeb quav tshuaj, tub sab, thiab siphones tawm billions los ntawm cov tuam txhab offshore, thiab feem ntau nws yog gay.
  Lub xeev mus sau ntawv. Thiab tau kawg muaj cov tim khawv, thiab kev lees paub ntawm ntau yam. Nrog rau kev liam ntawm kev sib deev. Kev sau npe ntawm cov neeg sib tw tsuas yog pib xwb, thiab cov av nkos twb tau nchuav lawm.
  Tus naj npawb ntawm cov neeg txaus siab koom nrog hauv kev xaiv tsa, ob qho tib si Ukrainians thiab tshwj xeeb tshaj yog Russians, tau dhau los ua qhov loj heev. Ob tug communist thiab nationalists nce nyob rau hauv. Mam li nco dheev, txawm tus laus thiab mob Zyuganov tshwm sim los pov npav. Txawm hais tias nws twb tau tawm ntawm lub luag haujlwm ntawm Thawj Tswj Hwm ntawm Pawg Neeg Communist ntawm Lavxias Federation. Afonin , Udaltsov, thiab Grudinin kuj tau mus rau qhov chaw xaiv tsa . Thiab feem ntau tseem muaj ntau pawg ntawm cov neeg sib tw sab laug, me ntsis paub, tab sis greyhounds. Thiab ntau tus neeg xav tau los ua tus thawj tswj hwm! Cas txog cuaj caum txhiab daus las? Puas yog qhov no yog qhov loj heev los ntawm cov qauv Lavxias?
  Nws zoo li cov tanks txaus siab nce. Thiab cov neeg lag luam, thiab cov kws kos duab, thiab cov duab pop, thiab cov kws sau ntawv. Yog lawm, cov kws sau ntawv kuj tseem ua haujlwm. Ua ib qho kev tshaj tawm rau koj tus kheej. Thiab cuaj caum txhiab nyiaj tsis ntau npaum li ntawd. Yog li CEC tau txais ntau pua daim ntawv thov.
  Zoo, kev xaiv tsa! Zoo, ua yeeb yam zoo li cas nws tig tawm los ua! Txawm Alla Pugachev tau los ua tus thawj tswj hwm. Vim li cas ho tsis? Alka pib hnov qab , thiab tej zaum nws yuav nco ntsoov nws tus kheej! Ntawm cov neeg laus, Yuri Luzhkov tau nce mus rau pawg thawj tswj hwm. Thaj kuv kuj xav nco kuv tus kheej.
  Zoo, ntawm chav kawm, xws li ib tug yeeb yam yuav ua tsis tau yog tsis muaj Vladimir Volfovich. Tab sis lub sijhawm no nws tus tub Igor Lebedev thiab nws sab tes xis Degtyarev tau koom nrog hauv kev xaiv tsa. Lawv kuj tau mus rau peb kab rau kev xaiv tsa.
  Cov nom tswv kuj tsiv mus. Yog lawm, cov lus dab neeg Demushkin , uas tau ua haujlwm hauv tsev loj cuj, thiab, nthuav, "Spider," tus thawj coj ntawm "Hlau Corrosion," thiab lub taub hau ntawm pawg pob zeb "Kolovrat" tau khiav los ua tus thawj tswj hwm, thiab ntau lwm tus.
  Zoo, tau kawg, cov neeg hu nkauj pop kuj tau tawm ntawm kev sib tw. Ntawm no yog Philip Kirkorov thiab Nikolai Baskov. Lawv kuj tsis muaj dab tsi poob. Xws li ib tug tub rog tiv thaiv deployed.
  Thiab Timautes thiab Vitas , thiab feem ntau muaj coob tus neeg mus rau kev sib tw.
  Tau kawg, tsis yog los ntawm lub caij nyoog! Medvedev txoj kev npaj yog los xaiv tsa ntau tus neeg sib tw uas yuav hloov cov ntawv pov npav rau nws hauv qhov thib ob. Zuag qhia tag nrho cov phiaj xwm nthuav dav. Medvedev qhov kev ntaus nqi pib qis dua Zelensky's. Thiab nws yog tsis yooj yim sua kom yeej yam tsis muaj cunning!
  Tab sis Yeltsin kuj muaj qhov ntsuas xoom, tab sis nws muaj peev xwm yeej tawm tsam Zyuganov. Muaj tseeb, tom kawg tau ua qhov kev xaiv tsa zoo li qhov tsis raug: poob ntawm lub hom phiaj!
  Thiab nyob rau hauv cov ntaub ntawv no, Medvedev tawm tsam rau ib tug extraordinary thiab txawj ntse tus neeg.
  Yog li ntawd muaj ntau mus rau ntawm no. Ntawm Solovyov cov yeeb yam, Zelensky tau muab pov av nkos los ntawm nws. Muaj tseeb, tom qab ntawd ib tug hluas nkauj pov dej khov rau hauv Solovyov lub ntsej muag nrog cov ntiv taw ntawm nws txhais taw liab qab. Thiab nws khob qhov muag. Tom qab ntawd nws tau pom tseeb tias nws tsis muaj kev nyab xeeb pov av ntawm Zelensky! Zoo li, tus txiv neej no yog Ukrainian dav dawb hau!
  Nyob rau hauv dav dav, tsis muaj kev sib koom ua ke nyob rau hauv Russia. Ntau, ntau tus neeg txhawb Zelensky. Zoo li, cov tub ntxhais hluas cov ntshav thiab muaj peev xwm nce Ukraine tsis muaj nqi roj thiab roj siab! Thiab ua li cas txog Medvedev? Lub teb chaws cia li poob rau hauv cov roj thiab roj nyiaj, thiab kev lag luam yog nyob rau hauv tag nrho stagnation. Tsis muaj kev loj hlob, tsuas yog nyiaj poob haujlwm nce.
  Medvedev feem ntau muaj kev tiv thaiv siab tshaj plaws ntawm txhua tus neeg ua nom ua tswv. Txawm hais tias qhov no yog qhov tseeb vim li cas nws thiaj li muaj txiaj ntsig zoo rau oligarchs. Qhov ntau peb nyob ntawm lawv, peb tswj tau ntau dua. Tsoomfwv Lavxias tau pib maj nrawm nce txhua tus neeg cov nyiaj hli thiab nyiaj laus. Thiab lub sijhawm ...
  Ntxiv mus, Medvedev txawm hais tias txo cov hnub nyoog so haujlwm los ntawm ob xyoos. Zoo li, txhua yam yog rau qhov zoo ntawm cov neeg. Thiab tau hloov kho kom nce nyiaj laus thiab suav ua haujlwm tom qab so haujlwm raws li qhov ntev ntawm kev pabcuam.
  Medvedev thiab cov thawj coj tsis nco qab. Yog li ntawd lawv sawv thiab pov npav rau nws. Tshwj xeeb, kev tshaj tawm pej xeem ntawm cov nyiaj tau los raug tshem tawm, thiab khoom plig txog li ib txhiab nyiaj tau tso cai. Uas, ntawm chav kawm, tus nom nyiam. Yog li yog kev tso cai kom muaj vaj tse nyob txawv teb chaws, nrog rau cov nyiaj.
  Txhawm rau kom yeej cov neeg haus luam yeeb, txoj cai tiv thaiv kev haus luam yeeb tau txo qis. Kev muag cawv thaum hmo ntuj raug tso cai, thiab txawm tias kev twv txiaj tau raug cai. Cov tom kawg tau txais tos los ntawm oligarchs; qhov tseeb, yog vim li cas poob cov nyiaj tau los thiab coj mus rau hauv av.
  Qhov kev pab cuam "Dolls" rov qab los. Lawv pib qhia ntau erotica hauv TV.
  Medvedev kuj tau tshaj tawm kev zam txim, thiab txawm hais kom them nyiaj pab rau cov neeg raug kaw. Thiab qhov no kuj yog ib feem ntau ntawm cov pov npav. Thiab cov neeg raug kaw lawv tus kheej thiab lawv tsev neeg.
  Feem ntau, Medvedev tau muab cov lus hais tias: kev ywj pheej ntau dua! Tseeb, Russia yog nkees ntawm Putin lub despotism. Thaum koj yuav tsis pom ib tug poj niam liab qab hauv TV!
  Thiab tau kawg muaj kev sim ua kom pom: lub neej tau dhau los ua kev ywj pheej, lub neej tau dhau los ua kev lom zem!
  Medvedev kuj txo tus nqi cawv thiab tso cai rau npias tshaj tawm hauv TV. Qhov tseeb, yog vim li cas mus deb heev.
  Tab sis kev tsov rog tau tawg tawm hauv Caucasus. Tom qab Putin tawm mus, cov neeg nce toj tau pib thov kom muaj cai thiab cai ntau dua. Thiab lawv ambitions tsuas yog loj hlob. Tsis tas li ntawd, Qaib Cov Txwv tau pib ua kom muaj zog ntau dua rau Caucasus, lawv txoj kev xav tau loj hlob, tshwj xeeb tshaj yog txij li Syria Erdogan tau txais tsawg dhau ntawm nws lub tswv yim. Qhov xwm txheej tau hnyav zuj zus los ntawm kev poob ntawm cov nqi roj thiab, yog li ntawd, cov nqi roj. Nws yog Venezuela uas tau nce ntau lawm tom qab kev rhuav tshem Maduro tsoomfwv . Lub tebchaws United States thiab Iran thaum kawg tau sib raug zoo, thiab ib lub koomhaum tseemfwv tau tsim nyob rau hauv Libya.
  Cov nqi roj poob tau poob rau Lavxias ruble, ua rau muaj kev nce nqi ntxiv, thiab txo nqi nce hauv cov nyiaj ua haujlwm thiab nyiaj laus.
  Thiab kev nce ntxiv ntawm cov tub rog hauv Caucasus ua si tawm tsam Medvedev.
  Lawv hais tias nws tsis muaj peev xwm khaws tau Putin txoj cai qub txeeg qub teg. Thiab dab tsi feem ntau tshwm sim: tus superstar tau tsa nws tus kheej ua tus neeg tsis muaj zog.
  Ob lub tebchaws Asmeskas thiab Arab thiab txawm tias Iran txhawb kev cais tawm hauv Caucasus. Tab sis kev tsis pom zoo tshwm sim ntawm cov tub rog kev ruaj ntseg. Qee tus tseem xav pom Putin tus khub ntev, Medvedev, ua tus thawj tswj hwm! Thiab lwm tus yuav muab tso rau hauv qhov nrov tshaj Sergei Shoigu.
  Tab sis tom kawg tsis tau txais kev txhawb nqa los ntawm oligarchs thiab industrialists. Lawv suav tias yog nws sab laug, thiab cov billionaires tau nkees ntawm kev tswj hwm ntawm ib tus neeg. Txhua tus xav tau kev ywj pheej ntawm lub zwm txwv thiab kev sib haum xeeb nrog rau sab hnub poob. Medvedev, tos kom txog rau thaum lub sijhawm sau npe rau cov neeg sib tw thawj tswj hwm xaus, raug rho tawm haujlwm Shoigu. Dab tsi ua rau muaj kev kub ntxhov hauv cov tub rog.
  . Tshooj 2.
  Tom qab ntawd Medvedev muab khoom plig rau Shoigu qhov kev cog lus ntev ntawm marshal thiab muab nws txoj hauj lwm ntawm tus thawj tswj hwm hwm hwm. Kuj yog ib qho kev tawm tsam populist. Tab sis nyob rau hauv txhua rooj plaub, qhov xwm txheej ua ntej kev xaiv tsa tsis tau pom zoo rau tus thawj tswj hwm ua haujlwm.
  Zelensky yog hluas, muaj kev vam meej, ntau eloquent, qhab nia cov ntsiab lus. Thiab txawm tias thaum nws tau sau npe, ntau tshaj li ob puas tus thawj tswj hwm tus neeg sib tw tau tuav lawv txoj kev coj noj coj ua uas tsis muaj teeb meem. Tab sis Medvedev tseem yuav tsum tau tawm tsam rau qhov chaw thib ob. Tsis xav txog, Alla Pugacheva tau los ua nws tus neeg sib tw kom ncav cuag qhov thib ob. Cov laus prima donna, uas tsis tau ua rau lub sijhawm ntev thiab tsis xav tshwj xeeb rau PR, dheev dhia hauv qeb duas.
  Tej zaum nws yog ib qho kev cuam tshuam rau kev ntxhov siab rau cov nom tswv. Zhirinovsky thiab Zyuganov, ntawm qhov tsis tooj, poob qis hauv kev ntaus nqi. Cov neeg no nkees nkees ntawm ob tug nom tswv no. Tsis tas li ntawd, cov thawj coj hluas thiab cov thawj coj tau tshwm sim hauv lawv qhov chaw xaiv tsa.
  Tseem ceeb ntxiv Demushkin , uas tau txais cov duab ntawm ib tug martyr nyob rau hauv tsev lojcuj. Suraikin tseem tsis tuaj yeem tau txais qhov ntsuas, tab sis lwm tus tswvcuab ntawm nws tog, Sergei Kovalev, tus kws tshaj lij Lavxias tus neeg ncaws pob zoo tshaj plaws, kuj tau pib nce cov ntsiab lus.
  Feem ntau, Sergei Kovalev tau los ua ib tug neeg nyiam. Nws tau khiav mus rau tus kav nroog ntawm Moscow thiab, npaj txhij txog rau txhua tus, tau los ua thib ob. Nws tau koom nrog Russia Communist Party. Thiab nws kuj tau pib txhim kho nws qhov kev ntaus nqi.
  Nws yuav tsum tau muab sau tseg tias Sergey Kovalev yog ib tug zoo boxer - qhov zoo tshaj plaws ntawm Russians, txawm tshaj Kostya Tszyu.
  Sergei Kovalev yog li no tus neeg txiav txim siab thiab txaus ntshai nyob ze rau Medvedev.
  Muaj tseeb, feem ntau cov kev pabcuam hauv tebchaws Russia muaj kev ntsuas thiab ... O. tus thawj tswj hwm tau overestimated. Tab sis kev nce qib tau meej. Txawm li cas los xij, Medvedev tsis muaj hmoo heev. Tom qab Putin, qee qhov hmoov zoo tau dhau los ua stingier. Cov nqi roj txuas ntxiv poob, cov ruble pauv tus nqi kuj poob, thiab cov nqi tau nce sai. Lub Caucasus tau hlawv ntau dua thiab nquag. Thiab txawm tias Kadyrov cov txiv neej pib sib ntaus sib tua ntawm sab ntawm cov tub rog. Qhov no yog qhov xwm txheej. Thiab tom qab ntawd cov Taliban tau tawm tsam cov tub rog Lavxias nyob ntawm ciam teb nrog Tajikistan.
  Thiab raws li nws tau muab tawm, cov tub rog Lavxias tsis tau npaj txhij. Medvedev teem nws tus kheej dua. Ntxiv rau, qhov kev thuam nrog tub sab hauv Ministry of Defense thiab Ministry of Finance tau tshwm sim . Ib tug duab ntxoov ntxoo tau poob rau Medvedev cov phooj ywg ntev. Cov kev tsis ntseeg kuj tau tshwm sim hais tias leej twg nyiag ntau pua lab nyiaj los ntawm Russia. Kuj xav tsis thoob. Thiab media los ua insolent ...
  Zelensky tau ua qhov kev xaiv tsa kev sib tw ua kom zoo, kev tshaj lij, zoo li kev ua yeeb yam. Zhirinovsky, raws li ib txwm, ua haujlwm ntau dua rau cov tub ceev xwm dua li nws tus kheej. Zyuganov tau booed thiab pelted nrog qe lwj. Ces dua xwm txheej...
  Tau kawg, Ksenia Sobchak tau koom nrog hauv kev xaiv tsa, thiab nws pab tsis tau tab sis pov tawm lub conik. Nws coj nws thiab pov lub ncuav mog qab zib rau ntawm Zhirinovsky lub ntsej muag. Thiab nws nyiam mloog. Nws kuj tshwm sim heev epiically.
  Alexander Povetkin kuj tau koom nrog hauv kev xaiv tsa. Tus neeg ncaws pob Lavxias teb sab, tom qab poob rau Yausua , tsis tuaj yeem rov qab tau ntev, tom qab ntawd muaj ob peb kev sib ntaus nrog cov neeg sib tw, thiab tawg hauv qhov hnyav dua. Tom qab ua tiav nws txoj hauj lwm, nws tau mus rau hauv kev nom kev tswv thiab pib tsim ib lub teb chaws tog.
  Txog tam sim no tsis muaj kev vam meej ntau.
  Povetkin, txawm li cas los xij, ntaus nws tus nrog sib ntaus ntawm lub ntsej muag thaum sib tham hauv TV. Nws txawv nws tus kheej thiab qhov no tau tsa nws qhov ntsuas me ntsis.
  Feem ntau, kev xaiv tsa tau hysterical.
  Lawv tuav kev sib cav hauv TV: lawv muab peb caug vib nas this los teb, thiab muaj kev sib cav. tog, sib ntaus, scandals. Ib tag nrho farce.
  Medvedev tau nce qib txaj muag, tab sis nws qhov kev ntaus nqi xyaum tsis loj hlob. Tawm mus rau qhov thib ob yog qhov tsis ntseeg.
  Zelensky tau ua ntej los ntawm qhov dav dav. Thiab tsis xav tsis thoob! Nyob rau hauv tsib xyoos, Vladimir tswj kom xaus kev poob hauj lwm thiab rov qab tag nrho cov nroj tsuag thiab factories, thiab tsim cov tshiab.
  Ib qho ntawm Zelensky qhov kev ua tiav yog kev txhim kho kev ua liaj ua teb thiab lwm qhov chaw siv hluav taws xob.
  Hauv Ukraine, tshwj xeeb, cov nroj tsuag hluav taws xob tau tshwm sim uas ua haujlwm thiab them nyiaj los ntawm qhov sib txawv ntawm huab cua. Nrog rau cov chaw tsim hluav taws xob geothermal. Thiab ntau ntxiv. Nrog rau kev siv lub zog ntawm ionosphere. Nws thiaj li tshwm sim tias kev tshawb fawb tau tawm tsam roj thiab roj.
  Qhov kev xav tiag tiag yog qhov tshwm sim hauv Ukraine ntawm cov nroj tsuag uas tsim cov khoom siv hluavtaws thiab muab rau Tuam Tshoj. Thiab Russia tau txo cov zaub mov xa tawm.
  Tseem muaj nominees ntawm Ukrainians. Tshwj xeeb, Vladimir Klitschko. Lub npe nrov boxer tau ua haujlwm nyuaj. Rov qab mus rau lub nplhaib: kov yeej Charr thiab Tyson Kev npau taws . Tab sis qhov thib peb rematch tawm tsam Yausua , nws tseem poob dua, tab sis khwv tau nyiaj ntau. Thiab nws tshaj tawm nws qhov kawg nyiaj laus los ntawm boxing.
  Tiamsis thaum ntawd nws rov qab los dua. Nws tawm tsam Kiev nrog Gassiev thiab yeej. Tom qab ntawd, nws tau muaj kev sib ntaus sib tua thiab yeej lub npe ntawm lub ntiaj teb sib tw tsis tu ncua - thaum kawg tawg ob Foreman cov ntaub ntawv thiab Joe Louis cov ntaub ntawv. Tom qab ntawd nws tshaj tawm nws kev xaiv tsa rau tus thawj tswj hwm ntawm lub tebchaws Russia thiab Ukraine. Thiab nws yuav tsum tau hais tias Vladimir Klitschko ntawm Ukrainians yog thib ob tsuas yog Zelensky nws tus kheej. Thiab txawm hais tias nws muaj hnub nyoog loj hauv kev ntaus pob, Vladimir Klitschko twb thaum lub sij hawm xaiv tsa kev xaiv tsa tau ua ib qho kev tiv thaiv yuav tsum tau tiv thaiv tus boxer uas yog nees nkaum xyoo yau dua nws. Thiab dua nws yeej los ntawm knockout.
  Tom qab ntawd Vladimir Klitschko qhov kev ntaus nqi dhia, thiab nws tsiv mus ze rau Medvedev, tau txais txoj hauv kev rau qhov thib ob.
  Feem ntau, cov kev xaiv tsa no muaj ib qho kev nyiam tsis txaus ntseeg: Zelensky, thiab muaj kev sib ntaus sib tua rau qhov chaw thib ob. Alla Pugacheva, uas tau luv luv dhau Medvedev hauv kev sib ntaus rau qhov chaw thib ob, pib tawm mus. Nyob rau hauv txoj cai, nws tsis tau illuminated los ntawm ib yam dab tsi kaj. Thiab Vladimir Klitschko tuaj nyob rau hauv qhov chaw thib ob. Tab sis nws cov neeg xaiv tsa tsis ruaj khov heev. Sergey Kovalev, uas tau tswj kom mus tom qab peb swb thiab sau tag nrho plaub lub teeb hnyav hnyav hnyav, kuj tau tawm tsam hauv lub nplhaib thiab rov yeej lub npe championship.
  Thiab nws qhov ntsuas tau dhia dua. Nws kuj tuaj yeem ncav cuag qhov thib ob. Lwm tus Ukrainian boxers: Usik thiab Lomachenko txhawb Zelensky thiab cov thawj tswj hwm tsis cuam tshuam. Txawm hais tias ob leeg tseem tsis tau ua tiav lawv txoj haujlwm. Vim li cas lawv yuav tsum ua kom tiav? Usik yeej Joshua ntawm cov ntsiab lus thiab dhau los ua tus yeej tsis muaj kev sib tw hnyav ntiaj teb. Lomachenko taug kev los ntawm ib pawg hnyav mus rau lwm qhov, thiab nws tau them tus nqi loj uas nws tsis kam ua tiav nws txoj haujlwm.
  Tseem muaj kev xaiv tsa hauv tebchaws Meskas. Donald tab tom tawm tom qab ob nqe lus, thiab nws tsis noj qab nyob zoo txaus los khiav rau ib feem peb. Cov tub hluas tab tom ua tus thawj tswj hwm. Los ntawm cov Democrats, tus poj niam zoo nkauj heev tus tswv xeev ntawm txog peb caug cuaj - tej zaum tus poj niam yau tshaj plaws ntawm cov thawj tswj hwm. Los ntawm Republicans, ib yam nkaus, los ntawm cov tub ntxhais hluas generals-heroes ntawm tsov rog tawm tsam Iran.
  Cov tiam ntawm cov nom tswv hauv Tebchaws Meskas tau hloov pauv.
  Nyob rau hauv Russia, Putin yuav muaj peev xwm kov yeej Zelensky, tab sis nws tau raug hlawv kom pom tseeb ntawm kev ua haujlwm. Overvoltage tau coj nws tus xov tooj! Qhov nws xav tau yog kom overestimate nws lub zog thiab tsis ntseeg nws ib puag ncig. Los yog tej zaum lawv lom nws thiab. Tom qab Nazarbayev tawm mus, lwm nthwv dej ntawm kev ywj pheej pib hauv CIS. Kazakhstan tau los ua ib lub koom pheej ywj pheej. Nyob rau hauv Belarus, Lukashenko ua cas suspiciously ploj. Thiab tus thawj tswj hwm kuj tau los ua tus thawj coj.
  Lwm nthwv dej tuaj. Hauv tebchaws Turkey, tsoomfwv tau sawv tawm tsam Erdogan . Lub pendulum swung mus rau lwm qhov.
  Zelensky yeej hloov txoj cai tswjfwm kom muaj kev ywj pheej ntau dua, tab sis nyob rau sab hnub poob nws tau pom tias yog ib tus ntawm lawv tus kheej! Thiab referendums muaj txhua lub sijhawm. Thiab muaj kev ywj pheej tiag tiag ntawm kev hais lus.
  Nyob rau hauv txhua rooj plaub, Zelensky tsis muaj teeb meem tshwj xeeb yeej nyob rau hauv lub thib ob puag ncig. Feem ntau, nws yuav yog Medvedev uas yuav ua rau nws mus rau qhov thib ob - kev tswj hwm kev tswj hwm tuaj yeem kov yeej los ntawm qhov chaw qis thiab tsis muaj kev vam meej heev. Ntau tus tau sau tseg qhov zoo sib xws nrog kev xaiv tsa hauv Ukraine - ntau tus thawj tswj hwm sib tw, Zelensky txoj kev coj noj coj ua, kev ntaus nqi ntawm tsoomfwv qis, thiab kev ntaus nqi siab .
  Txawm hais tias Zelensky tuaj yeem kov yeej Putin tseem yog ib lo lus nug, tab sis Medvedev tsis meej txog lub luag haujlwm ntawm tus thawj coj ntawm lub tebchaws. Thiab kev ywj pheej ntawm no ua si tawm tsam cov tub ceev xwm.
  Medvedev yeej tsis tuaj yeem npaj nws tus kheej rau kev sib ntaus. Nws tus cwj pwm tsis zoo ib yam. Tsis yog fighter tiag!
  Tab sis qhov teeb meem nrog tag nrho cov autocracies yog tias cov successors tsis zoo heev! Feem ntau ib tug dictator yuav muab ib tug qaug zog nyob rau hauv nws qhov chaw thiaj li tsis mus overthrow nws! Piv txwv li, Nazarbayev tus successor yog txwv nyob rau hauv lub hwj chim. Thiab nws tsis mloog - nws yog mos-bodied!
  Tab sis Vladimir Zelensky, nyob rau hauv txhua rooj plaub, tuaj rau lub hwj chim los ntawm kev tawm tsam, thiab tsis yog ib tug qaug zog.
  Nws yuav tsum tau hais tias Putin kuj tau suav hais tias yog lub cev mos thiab tsis muaj zog, uas yog vim li cas lawv tau raug tsa los ua tus thawj tswj hwm, tom qab lub suab nrov Yeltsin. Tab sis raws li nws hloov tawm, muaj dab ntxwg nyoog nyob rau hauv lub ntsiag to swamp!
  Thiab tom qab ntawd nws muab tawm tias swamp tsis yog li ntawd ntsiag to tom qab tag nrho. Tab sis Medvedev, zoo li, tsis yog hma nyob rau hauv yaj cov khaub ncaws, tab sis tiag tiag yog ib tug yaj. Thiab nws tsis tuaj yeem khaws lub zog.
  Zhirinovsky thuam Zelensky nrog kev ua phem thiab raug nplua. Ntau lub kaum ob tus thawj tswj hwm tus neeg sib tw tau thim tawm hauv kev pom zoo ntawm Medvedev, tab sis qhov no tau ua tiav yuav luag tsis muaj dab tsi. Ntawm cov neeg nto moo uas starred, muaj boxer Denis Lebedev. Nws ua tau nce siab ntshiab technically. Kuj tseem muaj cov neeg lag luam thiab cov kab lis kev cai me. Ntawm cov kws sau ntawv, tsuas yog Sergei Lukyanenko tau ua yeeb yam rau Medvedev. Tus so xav txhawb lawv tus kheej . Thiab txhua leej txhua tus ntseeg nyob rau hauv koob hmoov.
  Medvedev tau loj hlob me ntsis. Tab sis muaj kev cia siab tias tub rog, tsev loj cuj, thiab tub ceev xwm yuav pov npav raws li tau txiav txim. Ntxiv rau muaj kev xiab nyiaj ntawm cov neeg pov npav. Thiab ntawm chav kawm thaum ntxov. Ntawm no, ib yam nkaus, muaj txhua txoj hauv kev ua tiav.
  Yog lawm, qhov no yog qhov tseeb uas tau ua rau muaj kev ua haujlwm ntxiv los ntawm cov tub ceev xwm. Muab pov npav ntxov. Thiab muaj, ntawm chav kawm, muaj kev dag. Thiab lub siab xav pov npav nrog koj lub siab.
  Tsis zoo li xyoo 1996 kev xaiv tsa, Medvedev tsis tuaj yeem nce nws qhov kev ntsuas. Yeltsin, kuv yuav tsum hais, kuj muaj hmoo. Nyob rau hauv particular, Dzhokhar Dudayev tuag yuam kev. Yuav ua li cas ya ntsis nws, tsis tau ua raws li ib txwm ceev faj thaum hu. Tom qab tag nrho, yog tias nws tau tshwm sim ua ntej me ntsis, lawv yuav tsis muaj sijhawm los ua lub tshuab. Thiab me ntsis tom qab, tsuas yog tus kav hlau txais xov yuav raug them, thiab Dzhokhar nws tus kheej yuav nyob ntawm qhov chaw nyab xeeb. Qhov no yog hmoov zoo hauv kev ua tsov ua rog thiab rau kev tshaj tawm.
  Thiab tam sim no koj tsis tuaj yeem ua tiav ntawm Dudayev. Thiab tsis muaj Raduev , leej twg tau ntes tau stupidly nyob rau hmo ua ntej ntawm kev xaiv tsa nom tswv Lavxias. Tab sis Dudayev Jr. tsis xav tuag thaum lub sijhawm xaiv tsa. Thiab feem ntau, pom tau tias qhov kev vam meej ntawm kev vam meej: Yeltsin, Putin, Medvedev tab tom cuam tshuam ...
  Kev sim xiab cov neeg pov npav tau xau thiab ua rau muaj kev thuam ntxiv. Patriarch tsis txhawb leej twg, xav tias: Vajtswv yog Vajtswv, thiab Caesar yog Caesar . Feem ntau, nyob rau hauv Yeltsin nws ua tau yooj yim dua. Thiab yog vim li cas lub Koom Txoos Orthodox koom nrog Yeltsin, uas zoo li tsis muaj kev cia siab kiag li. Thiab lub voj voog kev lag luam.
  Thiab ces cov Lavxias teb sab oligarchs pib flirt nrog Zelensky. Pom tau tias nws tsis tuaj yeem tsa Medvedev.
  Thiab lub siab xav hauv xov xwm pib hloov. Zelensky tau qhuas ntau thiab ntau dua. Zhirinovsky twb tau pib hais tias nws lub npe tiag tiag yog ib tug txiv neej pob zeb diamond.
  Medvedev dua ob npaug nyiaj ua haujlwm thiab nyiaj laus. Tab sis thaum kawg lub ruble poob lawm. Thiab kev nce nqi pib. tariffs kuj tau nce.
  Nws tseem yuav tau thov qiv nyiaj los ntawm IMF. Thiab cov roj thiab roj tau txais pheej yig dua thiab pheej yig dua.
  Iran, Venezuela, Libya, Saudi Arabia yog tag nrho cov khoom xa tawm. Thiab nyob rau hauv lub tebchaws United States, ib txoj kev tshiab ntawm shale extraction tau qhia. Cov nqi poob qis heev.
  Thiab tom qab ntawd muaj kev lag luam poob qis thiab kev tsis sib haum xeeb hauv Suav teb. Zoo, nws yog qhov tseeb - Kuv nkees ntawm kev tswj hwm ntawm Pawg Neeg Communist. Thiab cov Suav xav tau kev ywj pheej thiab ntau pawg neeg!
  Muaj kev hloov pauv me ntsis hauv lub zog hauv Is Nrias teb. Muaj kev sim ua kom muaj kev tawm tsam thiab tsim kom muaj kev ywj pheej.
  Lub confrontation nyob rau hauv lub Caucasus tau loj hlob sharply. Kev tsis sib haum xeeb kuj tau pib hauv Siberia. Tshwj xeeb, cov cais tawm tau ntxiv dag zog.
  Hauv tebchaws Aas Kiv, tog yeej qhov kev xaiv tsa: "Renaissance", txawm li cas los xij, hauv kev koom tes nrog Kev Ua Haujlwm. Poj huab tais Elizabeth tseem muaj sia nyob, tab sis nws tau cog lus tias nws yuav so haujlwm ntawm nws lub xyoo pua, tom qab ntawd yuav muaj kev pov npav los tshem tawm cov huab tais. Thiab lub founding ntawm Thawj Tswj Hwm ntawm Britain.
  Fabkis tsis yooj yim. Mary Lipen yeej hloov Macron , thiab muaj kev sim tsim kom muaj kev tswj hwm kev tswj hwm. Tab sis cov Fab Kis lawv tus kheej tsis paub qhov lawv xav tau, lawv tau teeb tsa Maidan tshiab. Yog, unprecedented nyob rau hauv scale. Thiab Maivliag raug yuam kom tso tseg cov phiaj xwm tawm tsam Arabs thiab lwm tus. Tom qab ntawd, txawm tias qhov phem tshaj, Lub Tsev Hais Plaub Siab tau txiav tawm qhov kev xaiv tsa thawj tswj hwm, thiab Mary raug ntes.
  Kev xaiv tsa thaum ntxov kuj tau tshaj tawm hauv Fabkis. Ntawd yog, ib txwm muaj, muaj kev ntxhov siab nyob txhua qhov chaw.
  Nyob rau hauv Belarus, muaj txaus ntawm Lukashenko txoj kev tyranny, lawv tuav ib tug referendum thiab tag nrho tshem tawm txoj hauj lwm ntawm tus thawj tswj hwm. Cov koom pheej tau los ua parliamentary, thiab tus thawj tswj hwm tshiab tau hais tias tej zaum yuav muaj kev cuam tshuam rau Russia. Tab sis tom qab kev xaiv tsa thawj tswj hwm muaj. Zelensky yog nrov heev nyob rau hauv Belarus.
  Hauv Kazakhstan, kev sib raug zoo ntawm tus thawj tswj hwm thiab tsoomfwv tau dhau los ua nruj. Muaj kev hem thawj ntawm impeachment. Tab sis lawv tau pom zoo sai sai, tab sis lub hwj chim ntawm lub taub hau ntawm lub xeev tau txwv ntxiv.
  Medvedev ua ntau thiab ntau ntshai. Cov kev xaiv tsa tau los txog, thiab Zelensky qhov kev ntsuam xyuas tau ntau dua. Muaj tseeb, nws tsis yeej thawj zaug, tab sis nyob rau hauv txhua rooj plaub, Medvedev folds. Tsuas muaj kev suav kom dag lossis khob tawm.
  Muaj ib lub rooj sab laj zais cia. Lavxias teb sab billionaires sib sau ua ke.
  Medvedev hais ncaj qha:
  - Koj puas xav kom Ukrainian neeg txawv teb chaws tau txais lub hwj chim loj ntawm tus thawj tswj hwm ntawm lub teb chaws Ottoman?
  Deribasco logically sau tseg:
  -Txawm peb xav tau los tsis xav, peb yuav tsum koom nrog tsoomfwv! Zelensky tsis yog ib tug communist, thiab ... Qhov no tsis yog Zyuganov, uas tsis haum peb nyob rau hauv txhua rooj plaub!
  Medvedev hais dryly:
  - Nyob rau hauv Ukraine, cov nyiaj khwv tau los yog ntau dua nyob rau hauv Russia!
  Roman Abramovich chuckled thiab hais tias:
  - Leej twg paub thiab suav peb cov nyiaj tau los! Dhau li ntawd, lawv tsis ntev los no tau txo qhov ntawd thiab yuav luag sib npaug rau peb!
  Prokhorov teb nrog luag nyav:
  - Cov tub ceev xwm hloov pauv. Peb nyob! Koj tuaj yeem qhia dab tsi?
  Medvedev npau taws heev:
  - Kuv tsis ntseeg tias Yeltsin yeej ncaj ncees!
  Deribasco teb txias:
  - Yog tias Yeltsin tus neeg sib tw tsis yog Zyuganov, ces Borik yuav muaj sijhawm tsawg. Tab sis tib neeg tseem nco qab zoo heev ntawm "kev ntxim nyiam" ntawm lub hwj chim communist. Xws li: cov txee khoob, daim npav, daim coupon, daim npav ua lag luam, cov kab ntev, cov nyiaj hli ntawm tsib duas las ib hlis. Tau kawg, tsis muaj leej twg xav rov qab mus rau lub sijhawm ntuj txiag teb tsaus no. Tsis tas li ntawd, kom poob qhov kev pom, thiab kev ua yeeb yam, nrog rau cov yeeb yaj kiab nrog kev sib deev, thiab ntau ntxiv. Cov neeg xav tau kev ywj pheej. Thiab lawv tau pov npav tsis yog Yeltsin, tab sis tawm tsam Scarecrow Zyuganov. Tab sis Zelensky yuav tsis ntshai cov neeg. Tsis zoo li Putin, nws yuav tsis kaw qhov kev pab cuam "Doll", thiab nws yuav tsis tso neeg rau hauv daim npav. Lub xyoo cuaj caum-rau tsis tuaj yeem rov ua dua. Yeltsin nyiag tsib mus rau rau feem pua, tab sis yeej los ntawm qhov sib txawv ntawm kaum peb! Yog li nws yuav luag ncaj ncees!
  Thiab Zelensky yog tus thawj coj uas koj yuav tsis muaj peev xwm tuav nws !
  Medvedev qw:
  - Lawv muab kuv pov! Peb pom zoo!
  Roman Abramov sau tseg:
  - Tsawg kawg qhov kev rau txim yuav raug tshem tawm ntawm peb! Thiab koj yog Dais ... Koj twb tau txais koj cov nyiaj laus!
  Medvedev hais tias:
  - Koj yuav tsum hlawv hauv ntuj txiag teb tsaus!
  Prokhorov logically sau tseg:
  - Tsis muaj ntuj raug txim! Tsuas muaj ib tug scarecrow mus sau nyiaj xwb!
  Medvedev nug hauv kev tsis meej pem:
  - Yog? Yuav ua li cas yog tsis muaj Vajtswv?
  Prokhorov luag nyav thiab teb tias:
  -Vajtswv twg? Lawv nthuav qhia nws txawv!
  Roman Abramovich tau hais tias:
  - Tej zaum ua kev ntseeg tshiab! Tus uas nplua nuj, tus ntawd yog Vajtswv hlub! Leej twg yog tus nplua nuj tshaj yog hlub los ntawm tus uas muaj hwjchim loj tshaj plaws!
  Medvedev nodded:
  - Logical! Tab sis cov neeg yuav hais li cas?
  Roman Abramovich chuckled:
  - Tib neeg tuaj yeem kawm tau!
  Medvedev gurgled:
  - Kuv vam tias peb nyob twj ywm phooj ywg!
  Tom qab ntawd nws tawm ntawm lub tsev ...
  Lub kaleidoscope ntawm cov xwm txheej txuas ntxiv npau taws hauv ntiaj teb. Vitali Klitschko kuj rov qab mus rau lub nplhaib thiab tawm tsam ntawm lub chaw ntau pob hauv Kyiv. Nws tawm tsam Michael Tyson. Ob tug txiv neej laus, nto moo thiab nrov heev. Zoo, lawv tsa tau nyiaj ntau heev. Michael Tyson, tau kawg, pom zoo rau kev sib ntaus, txij li thaum nws yuav luag ib tug neeg thov khawv.
  Txawm hais tias Vitali Klitschko, uas tseem yau thiab, qhov tseem ceeb tshaj, zoo dua qub, nws yeej yeej. Vladimir Klitschko hais tias nws tseem xav kom yeej lub npe ntawm lub ntiaj teb no yeej thiab sib ntaus nrog Usik. Tom qab ntawd nws yuav rhuav tshem tag nrho cov ntaub ntawv, dhau los ua tus qub tshaj plaws hauv ntiaj teb tau yeej ... Thiab nws tuaj yeem ua siab ntev. Nws yuav tsum ntaus dab tsi ntxiv? Joe Louis twb raug ntaus, thiab Foreman twb raug ntaus, thiab nws tau yeej lub ntiaj teb heavyweight title plaub zaug .
  Vitali Klitschko tau nyiaj ntau los ntawm kev sib ntaus, ntxiv rau nws lub txhab nyiaj thiab koob meej, thiab muaj kev sib ntaus sib tua yooj yim.
  Zelensky muab Vitaliy Klitschko Golden Order ntawm Ilya Muromets. Thiab qhov no ua rau nws muaj kev khuv leej ntxiv.
  Hauv ntiaj teb kev nom kev tswv, boxers tau dhau los ua neeg nyiam. Floyd Maweiser tau los ua tus neeg sib tw rau US Thawj Tswj Hwm. Kev ywj pheej. Thiab nrog ib tug dlej ntsuam xyuas. Thiab yog dab tsi txog ib tug billionaire, thiab ib tug unbeaten boxer, thiab ib tug dub txiv neej. Vim li cas ho tsis tus contender?
  Floyd Maweiser txhawb nqa Thawj Tswj Hwm Zelensky hauv kev xaiv tsa thiab cog lus kev phooj ywg.
  Ob peb Floyd xav rov ua dua nrog Paquio , thiab lawv tau tsa nyiaj ntau rau nws.
  Medvedev tau pom meej tias poob hauv av. Txhawm rau tsim kom muaj nuj nqis me ntsis, nws tau tsa Anatoly Kashpirovsky ua Tus Thawj Kav Tebchaws ntawm Kev Noj Qab Haus Huv nrog rau qib ntawm Tus Thawj Fwm Tsav Tebchaws. Uas, ntawm chav kawm, yog ib tug muaj zog txav, tab sis tsis txaus. Los ntawm txoj kev, Anatoly Kashpirovsky tau los ua tus thawj coj laus tshaj plaws thiab tus thawj nom tswv hauv tebchaws Russia tag nrho. Yog, tus tuav ntaub ntawv! Dmitry Medvedev kuj tau muab khoom plig rau poj huab tais ntawm Askiv qhov kev txiav txim ntawm St. Andrew tus Thawj Hu, thiab txawm tau nthuav tawm lub hnub qub hero rau Shoigu. Thiab nws deprived Gorbachev ntawm nws qhov kev txiav txim siab tshaj plaws. Qhov twg, feem ntau, tsis zoo nkauj heev.
  Thiab nws kuj tau coj thiab kho Beria rau qib Marshal. Tej zaum yuav nyiam
  mus rau lawv sab ntawm Stalinists. Thiab Boris Nemtsov tau txais txiaj ntsig tom qab Kev Txiav Txim Rau Kev Pabcuam rau Fatherland, thawj degree. Tsis tas li ntawd, nws tau hloov lub npe Volgograd los ntawm nws txoj cai rau Stalingrad. Kuj tseem flirting nrog cov Stalinists . Tab sis kuj nrog liberals. Novodvorskoy posthumously muab lub npe ntawm Hero ntawm Russia thiab ... Stalin!
  Posthumously, Medvedev kuj muab tsub lub Order ntawm St. Andrew tus thawj-hu rau Yuri Gagarin. Thiab nws tau rov qab txiav txim ntawm yeej rau Leonid Ilya Brezhnev. Tsis xav txog, Medvedev nthuav qhia lub hnub qub kub ntawm tus hero ntawm Russia rau Garry Kasparov.
  Kuj flirting nrog liberals. Thiab nrog cov communist. Ob leeg koj thiab peb.
  Medvedev kuj tau nthuav tawm Txoj Cai ntawm St. Andrew thawj zaug hu rau Pope Francis thawj.
  Kuj tseem muaj txiaj ntsig zoo heev los ntawm "tus kav loj"! Tsis tas li ntawd, Medvedev poob siab rov qab txo cov hnub nyoog so haujlwm rau cov txiv neej thiab poj niam mus rau tsib caug-tsib. Uas tau muab los ua ib qho kev xav. Thiab dua nws nce nyiaj laus.
  Koj tuaj yeem ua dab tsi ntawm kev xaiv tsa ua ntej?
  Tsis tas li ntawd, tus thawj tswj hwm ua haujlwm tau txais txiaj ntsig Vladimir Zhirinovsky qib ntawm lieutenant general. Zoo li, rau kev pabcuam ncaj ncees, tau txais los ntawm tus tswv lub xub pwg nyom. Thiab nws tus tub Igor Lebedev tau npaj txhij los ua tus Minister of Foreign Affairs, es tsis yog tus qub thiab tsis hlub Lavrov nyob rau sab hnub poob.
  Medvedev kuj tau muab Demushkin ua tus thawj coj ntawm Ministry of Internal Affairs, tab sis tus nom tswv tsis kam lees. Ntawm cov kev teem caij tshiab, kev teem caij ntawm Ksenia Sobchak ua Minister of Culture tau dhau los ua qhov kev xav. Nws, pom tias nws qhov kev ntaus nqi tsawg heev, pom zoo. Tab sis nws kuj tau thov kom lub luag haujlwm ntawm Tus Lwm Thawj Fwm Tsav Tebchaws. Medvedev pom zoo rau qhov no.
  Yavlinsky kuj tau koom nrog hauv kev xaiv tsa, tab sis tau mob tag nrho thiab tshem tawm vim kev noj qab haus huv.
  Tus thawj tswj hwm ua yeeb yam kuj tau muab nws lub hnub qub ntawm Hero ntawm Russia.
  Mikhail Kasyanov tau txais kev txiav txim rau Kev Pabcuam rau Leej Txiv, thawj chav kawm, thiab txoj haujlwm ntawm tus kws tshaj lij kev lag luam. Yog vim li cas nws thiaj li txiav txim siab rau Medvedev. Tab sis qhov no yog ib feem me me ntawm ib feem pua.
  Sergei Kovalev tau muab rau Minister of Sports, tab sis nws zoo li nws tsis txaus.
  Kev tsis sib haum xeeb tshwm sim nrog tus thawj tswj hwm ntawm lub tsev hais plaub kev cai lij choj. Zorkin thaum kawg sab laug. Tab sis leej twg kuv yuav tsum muab cov ntawv zoo li no rau? Zoo dua rau poj niam! Thiab lawv muab nws rau Alla Pugacheva.
  Tab sis tus naas ej singer tsis kam, hais tias nws tsis yog rau nws. Medvedev txawm li cas los xij qhia nws nrog lub hnub qub ntawm Hero ntawm Russia. Txawm hais tias Alla tsis kam ua raws li nws txoj kev nyiam.
  Tab sis leej twg yuav yog tus thawj tswj hwm ntawm lub tsev hais plaub kev cai lij choj? Txoj hauj lwm yog daig. Shoigu kuj tsis kam - tsis yog nws qhov profile!
  Tsis xav txog, Dima Bilan pom zoo. Txawm hais tias qhov tseeb nws tsis yog qhov tseeb tias qhov no yog nws qhov profile! Thiab tau kawg, ua ib tus neeg hu nkauj yog qhov muaj txiaj ntsig thiab muaj kev lom zem ntau dua li ua tus thawj tswj hwm ntawm lub tsev hais plaub kev cai lij choj.
  Medvedev, nyob rau hauv txhua rooj plaub, latched sai sai rau qhov no thiab muab lub hnub qub rau lub Hero ntawm Russia.
  Dima Bilan, txawm li cas los xij, hais tias qhov no tsuas yog tso dag xwb. Txawm li cas los xij, kom pom zoo dav dav, Lyudmila Putina tau raug xaiv los ua tus thawj tswj hwm ntawm lub tsev hais plaub kev cai lij choj. Qhov no yog ib qho kev txav mus los, muab Putin lub koob npe nrov hauv tebchaws Russia, tab sis nws twb tau qeeb me ntsis, thiab nws tsis tuaj yeem cawm Medvedev.
  Txawm hais tias kev siv zog titanic tau ua. Tab sis cov nqi tau nce siab, tus nqi pauv ruble tau poob, cov Taliban tau nce qib hauv Tajikistan, thiab tsis muaj dab tsi los ntxias cov neeg xaiv tsa.
  Thaum lub sijhawm kawg, Gennady Zyuganov tau raug xaiv tsa thawj tus thawj nom tswv saib xyuas kev cuam tshuam. Tab sis qhov no twb yog poultice rau cov neeg tuag.
  Thiab Zyuganov nws tus kheej twb poob tag nrho nws cov neeg xaiv tsa.
  Degtyarev tau raug xaiv los ua Tus Kws Lij Choj General ntawm kev pov npav ua ntej. Kuj tseem yog tus thawj tswj hwm tus neeg sib tw los ntawm Liberal Democratic Party.
  Medvedev tsiv mus thiab nrhiav txoj hauv kev tshiab. Ib qho ntawm qhov kev xaiv tsa zoo kawg nkaus yog qhov kev nthuav qhia ntawm ib qho khoom plig tshwj xeeb uas muaj npe tom qab Zhukov rau txhua tus qub tub rog ntawm Kev Tsov Rog Loj Loj. Thiab ib lab Russian rubles rau khau raj. Tab sis muaj tsawg heev Veterans ntawm Great Patriotic War sab laug.
  Medvedev kuj tau muab qhov kev txiav txim ntawm St. Andrew thawj zaug hu rau Tereshkova. Thaum muaj cib fim, ua cas ho tsis muab nqi zog rau nws? Yog li ntawd Anatoly Karpov yuav muab ib tug hero ntawm Russia. Nws yog ib tug zoo chess player! Thiab Alekhine, thiab Botvinnik, thiab Tal thiab Spassky, Tigran - yuav muab khoom plig tom qab - tsis yog qhov phem!
  Hero ntawm Russia hnub qub - uas yog txias!
  Nws yog qhov zoo los muab khoom plig thiab muab khoom plig. Thiab yog tias peb tseem tsim ib qho kev txiav txim npe tom qab Putin. Muaj plaub theem: plaub - tooj liab, thib peb - nyiaj, thib ob - kub, thawj - kub nrog pob zeb diamond!
  Qhov no yog dab tsi Medvedev yog ib tug inventor.
  Txawm li cas los xij, qhov no kuj tsis txaus. Zelensky tseem tab tom tsim kev txiav txim tshiab. Kev txiav txim, piv txwv li, ntawm Taras Shevchenko. Los yog Taras Bulba! Los yog Gogol! Yog vim li cas nkim sij hawm rau trifles? Thiab lub Order muaj npe tom qab Kozhedub! Qhov no yog lub zog txav los ntawm Zelensky kom txaus siab rau sab laug rog. Feem ntau, ntawm chav kawm, Zelensky tsis yog ib tug communist, thiab tsis yog ib tug sab laug. Yog li nws thiaj muaj teeb meem. Tab sis cov communist nyob rau Russia tsis muaj ib tug thawj coj.
  Thiab tseem, Andrei Navalny? Cas sawv daws tsis nco qab txog nws. Koj yeej tsis khiav los ua tus thawj tswj hwm? Tab sis Andrei Navalny tau ua haujlwm hauv Zelensky pab pawg tau ntev thiab tau ua ntau yam hauv kev tawm tsam kev noj nyiaj txiag hauv Ukraine.
  Yog li ntawd tsis muaj leej twg tau tuag! Thiab cov txheej txheem ntawm kev sib koom ua ke ntawm ob pawg neeg sib koom ua ke thiab kev xaiv tsa dav dav ntawm tus thawj coj ntawm lub tebchaws tab tom pib.
  Andrei Navalny tseem yuav ntxuav Zelensky... Raws li ib txwm muaj, nws raug hluav taws.
  Thiab nws ua energically nrog frenzied siv.
  Thiab nyob rau tib lub sij hawm heev subtly, thiaj li tsis mus hem cov neeg xaiv tsa. Tsis yog Trump's style txhua.
  Thiab lub sijhawm tshiab tab tom los hauv ntiaj teb - muaj kev nyab xeeb thiab zoo dua. Kev hloov pauv kev ywj pheej thiab kev coj noj coj ua yog pib hauv Saudi Arabia, thiab feem ntau kev ntseeg kev ntseeg tsis muaj zog. Tseeb tiag, ntau tus tuaj yeem nyeem qhov tsis sib haum xeeb ntawm Kaulees thiab kev tshawb fawb hauv Is Taws Nem thiab xav tsis thoob: vim li cas lawv ua qhov no? Dab tsi yog lub hauv paus rau kev txiav txim siab Kaulees thiab phau Vajlugkub yog Vajtswv txoj lus?
  Thaum tib neeg pib xav thiab nug cov lus nug, lawv tsis ua pob khaus ntxiv lawm. Qhov tseeb, yog vim li cas xyoo pua tshwm sim? Zoo li ntshai tuag! Thiab tsawg tus neeg ntshai tuag mus txog thaum lawv mob!
  Hnub ua ntej ntawm kev xaiv tsa, Medvedev tau them nyiaj rau cov neeg mob so thiab cov txiaj ntsig rau cov neeg tsis taus. Kev tsim cov tank kuj tau nce ...
  Medvedev, nyob rau hauv thiaj li yuav qhia nws tus kheej raws li ib tug patriot, ho nce lub bar ntawm kev siv tub rog. Lub Tank Dais, qhov hnyav tshaj plaws ntawm cov dab, hnyav tshaj li ib puas tons thiab nrog lub tshuab hluav taws xob tsis siv lub cav, tau muab tso rau hauv ntau lawm.
  Lub phiaj xwm Xyooj tau tsim nyob rau hauv Putin, ntawm nws tus kheej xaj. Lub tswv yim yog los tsim ib lub tank dab los hem. Lub tsheb tau dhau los ua hnyav heev thiab kim, nrog ntau txheej armor thiab ob lub foob pob hluav taws hauv kev pabcuam.
  Lub peculiarity ntawm lub tsheb yog nws ceev ntawm ntau tshaj ib puas kilometers ib teev, nrog ib tug luj ntawm ib puas thiab tsib caug tons, thiab ib tug colossal hwj chim cia ua tsaug rau lub nuclear reactor.
  Muaj tseeb, thaum lub sijhawm khiav lwm qhov xwm txheej tsis zoo tshwm sim - kab ntsig tawg. Thiab dua qhov kev xav tau hloov mus ua lwj. Medvedev tau hais lus thuam.
  Thiab tom qab ntawd lwm ntu tshwm sim nrog tus thawj tswj hwm ua yeeb yam - koj tsis tuaj yeem xav txog nws lub hom phiaj. Thaum Medvedev sim tsoo ib tsob ntoo nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm lub lumberjacks, nws poob mus rau lub festive lub rooj nrog zaub mov. Yog li ntawd, lub unlucky ib ntus taub hau ntawm Russia tau dua disgrace nws tus kheej.
  Yog, Medvedev yeej tsis muaj hmoo. Xws li hmoov zoo yog capricious: nws muab nqi zog rau ib tug, ua rau lwm tus. Yog Nicholas II tiag tiag li phem, piv txwv li, tab sis nws tau ua phem rau lub hwj chim siab dua. Yog li ntawd, Medvedev, nyob rau hauv dav dav, ib tug neeg txawj ntse, cia tau mus nrog txhua yam.
  Kev sim ua ib yam dab tsi khiav mus rau hauv kev tawm tsam thiab tawv ncauj.
  Medvedev zoo li yuav twitching nyob rau hauv lub lauj kaub frying. Thiab ces lwm yam teeb meem tshwm sim. Tus thawj tswj hwm ua tus thawj tswj hwm kuj tau koom nrog kev ua tsis ncaj ncees scandal.
  Thiab ntawm no, tau kawg, nws tsis tuaj yeem tshwm sim yog tsis muaj Andrei Navalny. Tus txiv neej no yeej ib txwm haum!
  Kuv tau txais cov pov thawj txaus ntshai heev ntawm Medvedev thiab nws cov neeg koom nrog - qhov kev txaj muag dhau los ua qhov tsis txaus ntseeg. Nyob rau hauv luv luv, Navalny thiab cov neeg uas poob rau hauv nws crushing tshuab los ua nto moo.
  Thiab Medvedev yuav tsum tau zam txim thiab so tawm qhov hnoos. Thiab txhua yam nchuav tawm rau nws. Tsis yog kev xaiv tsa, tsuas yog ntshai heev.
  Hnub pov npav, Medvedev tuaj txog ntawm tus neeg saib xyuas. Nws pom tseeb tias nws tsaus muag thiab tsis paub tseeb. Kuv txhais tes tau tshee thaum kuv nqa daim ntawv xaiv tsa. Nrog nws qhov kev txiav txim zaum kawg, tus thawj tswj hwm tau nce peb npaug ntawm cov nyiaj hli ntawm cov tub rog thiab tub ceev xwm. Thiab tsib zaug nyiaj laus!
  Anastasia Orlova, txawm li cas los xij, wittily poked lom zem ntawm tus neeg sib tw rau lub luag hauj lwm ntawm dictator:
  - Nws nyuaj rau zaum ntawm bayonets! Ntawm no nws muab lub cushion nyiaj!
  Tom qab ntawd, tus ntxhais terminator coj nws thiab qhia nws nrog nws cov ntiv taw liab qab.
  Anastasia, ntawm chav kawm, yog ib tug hluas nkauj uas yuav tsis tso nws cov lus nyob rau hauv nws lub hnab ris. Ntxim hlub, muaj zog, txias, charismatic .
  Thiab ntau tus txiv neej poob rau hauv kev hlub nrog nws. Ntxiv mus, Anastasia yog ib tug heev temperamental blonde, thiab tsis mus pw tsis xaiv ib tug tshiab txiv neej rau hmo ntuj. Tau kawg, nws xaiv zoo nkauj dua, kis las, cov txiv neej cov leeg, qee zaum txawm tias cov hluas heev. Tab sis yeej txawv. Pom zoo kom recharge nrog lub zog. Thiab tsis muaj leej twg suav hais tias tus tub rog loj tshaj no yog poj niam txiv neej.
  Ntawm qhov tsis sib xws, rau cov poj niam uas muaj zog thiab cov leeg, nws zoo li txias heev.
  Anastasia kuj tau pov npav, nqa daim ntawv pov npav nrog cov ntiv tes liab qab ntawm nws ob txhais taw zoo nkauj, thiab qhov no yog ib qho yob tag nrho, qhov twg nws nyuaj rau nrhiav lub npe, thiab muab tso rau nws tus kheej yam tsis muaj kev xav tsis zoo. Zoo, nws yog tseeb rau leej twg!
  Tom qab ntawd nws pom nws lub cev loj nrog nws cov ntiv taw liab qab!
  Vladimir Zelensky tuaj pov npav rau tsheb kauj vab. Nws dhia thiab spun. Raws li ib txwm muaj, nws yog combative thiab temperamental. Qhov tiag Napoleon Bonaparte.
  Thiab tau kawg, kuv tau pov npav nrawm, raws li qhov xav tau.
  Vladimir Klitschko yeej tsis thim tawm ntawm kev xaiv tsa. Thiab nws kuj tau pov npav rau nws tus kheej thiab tuav lub nrig ntawm Medvedev.
  Thaum lub sijhawm kawg, Nikolai Valuev tau txais lub hnub qub ntawm tus phab ej ntawm Russia los ntawm Medvedev thiab lub luag haujlwm ntawm Minister of Internal Affairs. Kuv nyuam qhuav tau ua yeeb yaj kiab. Txawm hais tias nws tsis kam hais tias nws pov npav rau leej twg.
  Ntau tus neeg pov npav ntawm no: Alla Pugacheva, thiab Suraikin ...
  Zhirinovsky, tau kawg, tsis tuaj yeem pab tab sis ua nws lub cim. Nws coj nws thiab rhuav tshem cov duab ntawm Vladimir Zelensky txoj cai ntawm qhov chaw xaiv tsa thiab cog lus tias nws yuav tua nws thaum nws los txog rau lub hwj chim.
  Dima Bilan hu nkauj thaum lub sijhawm pov npav:
  - Txhua yam yog ua tsis tau, kuv paub tseeb! Bilan yuav raug xaiv, nws yog ib tug knight immaculate!
  Ces lwm hnub qub tshwm.
  Garry Kasparov tau hais tias lub zog hloov pauv, thiab Medvedev yuav tawm mus thiab nrog nws lub sijhawm Putin yuav kawg.
  Nyob rau tib lub sijhawm, yav dhau los tus yeej hauv ntiaj teb tau hais tias nws tsis tawm tsam rov pib nws txoj haujlwm chess. Thiab rhuav tshem Steinitz cov ntaub ntawv hnub nyoog . Thiab hais tias Russia sai sai no yuav tau txais ib tug tsim nyog thiab kev ywj pheej thawj coj, thiab lub era ntawm lub tsars yuav thaum kawg ua ib yam ntawm yav dhau los.
  Thiab hais tias Garry Kasparov tau tsim nws tus kheej chess, uas yuav sai sai no muaj koob meej thoob plaws ntiaj teb.
  Thiab ua qauv qhia ib puas-cell board. Cov duab tshiab tau tshwm sim hauv nws. Ob tug jesters txhua tus: ib sab ntawm huab tais thiab poj huab tais. Tsis tas li ntawd, tus jester taug kev zoo li poj huab tais, tab sis tsoo tshwj xeeb zoo li tus tub rog. Thiab ob tug archers ntawm ntug es tsis txhob pawns. Archers txav zoo li pawns, tab sis lawv tua diagonally hla ob tag nrho cov squares. Muaj tseeb, vim tias lawv nyob ntawm ntug ntawm lub rooj tsavxwm, lawv cov nqi qis me ntsis. Tab sis lawv kuj tuaj yeem tig mus rau hauv txhua yam.
  Garry Kasparov's chess tau tsis xav tsis thoob nyiam cov neeg thiab cov neeg sau xov xwm.
  Navalny tau cog lus tias Kasparov yuav dhau los ua tus thawj coj.
  Anatoly Karpov kuj tau pov npav. Tab sis nws twb yog ib tug qub qub yeej, yog li ntawd nws tau cog lus tsuas yog los qhia. Thiab nws hais tias, feem ntau yuav, kev hloov pauv loj tuaj. Thiab dab tsi yuav zoo dua tag kis dua nag hmo!
  Twb tau nyob rau hnub xaiv tsa, Medvedev tshaj tawm tias lub sijhawm so tsawg kawg nkaus hauv tebchaws Russia tau nce mus rau peb caug hnub ua haujlwm, thiab txhua tus poj niam uas yug tau kaum lossis ntau tus menyuam yuav tau txais txiaj ntsig los ntawm nws: lub hnub qub ntawm Hero ntawm Lavxias. Federation.
  Ib qho kev hloov tshiab populist, thiab kuv yuav tsum hais tias muaj zog heev. Tab sis nws lig dhau lawm. Tshwj xeeb tshaj yog nyob rau hnub xaiv tsa, nws yog qhov tseeb tias qhov no tsuas yog ua haujlwm rau pej xeem xwb.
  Medvedev tau pom meej meej hauv av ... Nws lub zog ruaj khov tau nkees heev ntawm txhua yam.
  Cov neeg xav dhia tawm ntawm Putin lub rut, thiab nqhis dej rau kev hloov pauv tau siav. Ntxiv rau, Medvedev qhov tsis muaj peev xwm ua kom muaj tus cwj pwm muaj zog tau ua kom pom tseeb.
  Zelensky, tau txais cov ntsiab lus thiab ua yeeb yam yam tsis muaj qhov tsim nyog cov pej xeem thiab cov lus cog tseg, ntseeg siab mus tom ntej.
  Cov kev xaiv tsa no ntawm qhov tawm tau hais tias nws yog tus nyiam meej. Tab sis seb Medvedev yuav ua rau nws mus rau qhov thib ob yog ib lo lus nug! Txog tam sim no, Vladimir Klitschko thiab Sergey Kovalev, nrog rau Grudinin , tuaj yeem twv nws rau qhov chaw no.
  Zyuganov voted kawg. Cov laus, muaj mob, yav tas los tus thawj tswj hwm ntawm Pawg Sab Laj ntawm Lavxias Federation hla lub npe Grudin thiab sighed. Yog lawm, nws tsis yog lub nra yooj yim los ua thawj tus thawj nom tswv ntawm Russia ntawm yuav luag yim caum xyoo. Nws puas xav tau nws?
  Thiab Zyuganov, ua pa hnyav, croaked:
  Peb mam li mus ua rog dua
  Rau lub hwj chim ntawm lub Soviets ...
  Thiab ib yam li peb yuav tuag -
  Hauv kev sib ntaus rau nws!
  Thiab nws staggered tawm ntawm lub cabin. Tsis yog, nws yuav tawm haujlwm sai sai.
  Lub sijhawm tab tom los txog, thiab thawj cov ntaub ntawv ntawm kev xaiv tsa thawj tswj hwm tau pib los txog. Russia tau nyob rau ntawm qhov kev hloov pauv loj heev. Kev sib tw thiab kev thov rau kev sib koom tes nrog Russia kuj tau tshwm sim hauv Belarus. Txhua yam tau dhau los ua npau taws thiab txaus siab.
  Cov kev xaiv tsa hauv Lavxias tus thawj tswj hwm tau mus txog cov ntaub ntawv siab hauv keeb kwm ntawm lwm txoj kev xaiv tsa, yuav luag cuaj caum feem pua.
  Thiab lawv nyuam qhuav tshaj tawm tias lub thawv ntawv tau qhib, thiab kev suav cov pov npav los ntawm Far East tau pib.
  . Tshooj 3.
  Cov txiaj ntsig ntawm thawj puag ncig pib ntws los ntawm Far East. Raws li txhua qhov kev tawm tswv yim tau hais, Zelensky tau tso siab rau tus thawj coj. Medvedev tseem tsis tau thib ob. Grudinin thiab Vladimir Klitschko tawm tsam rau qhov chaw thib ob . Muaj kwv yees li ob puas tus neeg sib tw hauv daim ntawv teev npe, yog li ntawd lawv tau tawg lawv cov pov npav. Txawm li cas los xij, Zelensky tau txais yuav luag tsib caug feem pua hauv Siberia thiab tuaj yeem suav nrog kev yeej thawj zaug.
  Medvedev tau hais hauv nws lub siab:
  - Peb xav tau qhov zoo tshaj plaws, tab sis pov npav rau kev lom zem!
  Zelensky yog laconic:
  - Qhov tseeb tau yeej!
  Cov ntaub ntawv xaiv tsa tau hloov pauv tas li, tab sis Zelensky thawj qhov chaw los ntawm cov npoo loj tseem tsis hloov pauv. Lwm qhov yog tias Grudinin thiab Klitschko poob me ntsis. Thiab Medvedev tau pib los rau hauv qhov chaw thib ob, txawm tias muaj ntau tshaj li peb npaug ntawm tus thawj coj. Tus thawj tswj hwm tus thawj tswj hwm tau txais ntau tshaj plaws hauv Chechnya, hauv cov tub rog, nyob rau hauv lub chaw kaw ua ntej kev sim siab. Zoo nws yog qhov tseeb. Tshwj xeeb tshaj yog nyob rau hauv ib tug pre-trial detention center. Nws yog qhov nyuaj dua los saib xyuas cov neeg pov npav nyob ntawd.
  Medvedev, txawm li cas los xij, tso ntau tus neeg raug kaw thiab qhov kev nce ntxiv tsis yog qhov tseem ceeb raws li nws xav tau.
  Tab sis nrog kev nyuaj heev, peb tau tswj kom nce mus rau qhov thib ob. Txawm hais tias Zelensky coj yuav luag plaub caug feem pua ntawm tag nrho, Medvedev NW nyuam qhuav sau tau kaum peb. Ntxiv mus, nrog kev xiab nyiaj ntawm cov neeg pov npav thiab ua txhaum cai. Yog lawm, Dmitry Anatolyevich tig mus rau qhov tsis muaj zog. Qhov thib peb yog Vladimir Klitschko. Dab tsi me me, qhov thib plaub yog Grudinin . Dima Bilan kuj tau npaj txhij txog tuaj thib tsib. Sergey Kovalev tuaj thib rau, txawm tias nws qhov kev ntaus nqi siab. Zhirinovsky tseem tsis tau ua nws mus rau saum kaum lub sij hawm no. Muaj tseeb, Medvedev tam sim ntawd muab nws cov qeb ntawm Colonel General rau kev pabcuam ncaj ncees thiab lub hnub qub ntawm Hero ntawm Russia.
  Qhov khoom plig zoo siab rau koj tus tub qhe ncaj ncees. Tsis tas li ntawd, Dima Bilan tau txais lub hnub qub ntawm Hero of Russia thiab Order for Services to the Fatherland, first degree.
  Tab sis Dima tau hais tias nws tseem yuav tsis txhawb Medvedev. Txawm li cas los xij, txoj haujlwm hais txog Zelensky kuj tsis meej. Tsuas yog Vladimir Klitschko qhib hu rau kev pov npav rau Zelenskaya. Ntxiv mus, tus boxer no tshaj tawm tias nws yuav sib ntaus hauv Moscow nrog rau 2020 Olympic tau zus ib. Thiab hais tias lub hnub nyoog sib txawv tsis thab nws. Tias Vladimir muaj zog thiab txhawb zog ntau dua li yav tas los.
  Medvedev, txawm li cas los xij, muab khoom plig rau tus hero ntawm Russia lub hnub qub rau Vladimir Klitschko thiab Vitali Klitschko. Zoo li nws yog ib tug neeg ncaj ncees. Koj cov kwv tij tau ua ntau yam rau kev ntaus pob, tshwj xeeb yog Vladimir.
  Vitaly tau hais tias qhov kev qias neeg tshaj plaws ntawm Maidan yog vim nws tsis ua txhaum Holmes cov ntaub ntawv. Tab sis nws muaj txhua lub caij nyoog!
  Thiab tam sim ntawd Vitaly xav ntsib nrog Gassiev hauv Kiev. Uas ua rau muaj qee yam do. Vim li cas ho tsis sim nws?
  Sergey Kovalev kuj xav mus txuas ntxiv nws txoj haujlwm, nco qab tias Hoppins , txawm tias thaum muaj hnub nyoog laus dua, tau kov yeej lub ntiaj teb kev sib tw thiab cov npe sib koom ua ke. Thiab tam sim no tsis yog Zelesky lossis Medvedev npaj ua haujlwm hauv tsoomfwv. Thiab nws xav sib ntaus.
  Cov txiv neej yeej muaj kev txhawb siab txaus. Ntawm lwm tus boxers, Dima Bivol tau hais tawm lub siab xav tawm tsam Kovalev.
  Medvedev sib tham nrog Grudin . Nws cog lus rau nws tej roob kub. Grudinin xav tsis muaj dab tsi tsawg dua li tus thawj tswj hwm. Tsis xav txog, cov neeg laus Zyuganov txhawb Medvedev thiab hu rau Grudinin los koom nrog pab pawg ntawm tus thawj tswj hwm. Tab sis tom qab ntawd cov teeb meem thiab kev sib cais tau tshwm sim hauv cov qib ntawm cov communist. Qhov twg ob tus neeg sib tw tsis nyiam.
  Tab sis Sergei Udaltsov tau hais tawm rau Zelenky . Lawv hais tias ntawm ob qhov kev phem peb yuav tsum xaiv qhov uas peb tseem tsis tau paub!
  Nikolai Valuev tau thov kom muaj kev sib koom tes ntawm Zelensky thiab Medvedev: Zelensky Thawj Tswj Hwm - Medvedev Prime Minister. Dab tsi cov oligarchs nyiam! Tsis tas li ntawd, lawv tau ceeb toom tias muaj qhov tsis sib haum xeeb ntawm kev sib koom ua ke: tias ntau lub tebchaws yuav muaj tus thawj tswj hwm thiab thawj tswj hwm los ntawm lawv tus kheej.
  Thiab txij li Zelensky yeej tus thawj tswj hwm kev xaiv tsa, ces tus neeg sawv cev ntawm Russia yuav tsum dhau los ua tus thawj tswj hwm. Tab sis Medvedev tseem nyob hauv qhov thib ob.
  Zelensky, txawm li cas los xij, tau hais tias yog, tus thawj tswj hwm yuav los ntawm Russia, tab sis tsis yog Medvedev! Vim cov neeg Russians txaus siab rau nws txoj kev tswj hwm. Thiab qhov xav tau yog ib tus neeg muaj peev xwm ntau dua hauv kev lag luam thiab nrog kev ua tiav, tsis yog kev ua tsis tiav zoo li Medvedev!
  Cov ntaub ntawv tshawb fawb hauv zej zog tau qhia tias feem coob ntawm cov neeg Lavxias tsis xav pom Medvedev ua tus thawj tswj hwm. Ntau qhov tseeb, yuav luag cuaj caum feem pua tau tawm tsam nws.
  Rogozin poob nthav rov qab los ntawm kev ua nom ua tswv oblivion thiab pib suav tias yog tus thawj tswj hwm ua tau. Tsis tas li ntawd, ntau tus neeg Lavxias xav pom Andrei Navalny ua lawv tus thawj tswj hwm.
  Yog li lub log ntawm keeb kwm tau tig nrawm dua thiab nrawm dua.
  Hauv ntiaj teb, tau kawg, sab hnub poob txhawb Zelensky, Tuam Tshoj tseem nyob nruab nrab. Feem ntau lub teb chaws kuj yog rau Zelensky, uas tau suav hais tias yog ib tus neeg ywj pheej thiab Westerner. Tab sis Medvedev yog Putin tus khub tau ntev. Lawv txawm tham txog ib tug tandem ntawm ob tug thawj coj. Thiab nws yog tseeb tias Medvedev tsis yog dawb thiab fluffy li nws xav kom zoo li. Tseem muaj kev xaiv tsa hauv tebchaws Meskas. Kev sib tw ntawm ib tug hluas Republican thiab ib tug hluas Democratic poj niam. Thiab nws yog tsib caug-tsib lub caij nyoog. Kev hloov pauv kuj tseem tuaj yeem ua tau hauv Suav teb; tus thawj coj Xi muaj teeb meem kev noj qab haus huv. Thiab zoo li muaj lub caij nyoog uas nws yuav ua tiav los ntawm tus thawj coj ywj pheej.
  Feem ntau, Suav oligarchy xav tau kev ywj pheej thiab kev ywj pheej ntau dua, tab sis cov neeg tsis muaj kev lom zem txaus. Cov kev xaiv tsa zoo li cas thaum lawv cov txiaj ntsig tau paub ua ntej?
  Lub zam rau dictatorship pib ploj mus. Txhua leej txhua tus xav tau ib yam dab tsi ntau tshaj li yog cogs.
  Zelensky yog tus neeg tshiab thiab hloov pauv, thiab cov neeg ua tiav ntawm qhov ntawd. Thiab nyob rau hauv Russia qhov no tau pom zoo. Tib neeg tsis xav tau tsev loj cuj, chaw pw, lossis kev ntshai.
  Ib tiam tau hloov, thiab txhua tus xav hloov. Txawm tias nyob rau hauv teb chaws Cuba, qhov twg Castro tsoom fwv, ntxub los ntawm cov neeg, yog staggering. Txawm tias lub hwj chim nyob rau hauv ib lub npe txawv. Hauv North Kauslim, kuj muaj kev nqhis dej rau kev hloov pauv. Ntxiv mus, cov neeg Kauslim feem ntau hais tias: huab tais tsis yog rau kev ntseeg! Thiab hais tias tus rog dictator yuav tsum mus!
  Lub siab xav hloov pauv thoob ntiaj teb tau loj hlob, thiab Zelensky tau nyob hauv nthwv dej no. Thiab vam meej!
  Thiab hauv North Kauslim tau muaj kev tawm tsam tawm tsam. Uas lub dictatorial tsoom fwv tua nrog tshuab rab phom. Uas tau dhau los ua lwm qhov taw qhia ntawm barbarism reigning nyob rau sab av loj.
  Trump tau hais tias Tebchaws Meskas tuaj yeem daws qhov teebmeem ntawm kev tswjfwm no los ntawm kev quab yuam. Thiab hais tias lub foob pob nuclear yuav tsis ntshai lawv. Trump tau hais ntxiv tias Tebchaws Meskas twb tau sim cov riam phom zoo li no uas tsis muaj nqi hluav taws xob thermonuclear yuav txaus ntshai.
  Tab sis Trump lub sijhawm dhau mus. Thiab yog li ntawd nws yog tus hlob tshaj ntawm cov thawj tswj hwm. Ntxiv mus, tom qab Carter tuag, nws txawm los ua tus hlob tshaj ntawm cov thawj tswj hwm. Wow! Thiab hmoov zoo hlub cov hluas! Yog tias Trump muaj ib tug hluas nkauj ua nws tus nrog sib ntaus, nws tsis zoo li nws yuav yeej nws txhua!
  Thaj, txoj cai ntawm karma hais tias: hmoov zoo rau cov hluas! Txawm hais tias Ronald Reagan tau dhau los ua kev zam rau txoj cai!
  Thiab cov tub ntxhais hluas Gorbachev tau dhau los ua qhov ua tsis tiav. Txawm hais tias ib tug neeg tuaj yeem hais tias Mikhail Sergeevich tsis yog lawm? Thawj tus thawj tswj hwm ntawm USSR uas hais lus tib neeg. Thiab nws tsis tau to taub los ntawm cov neeg! Los yog tej zaum tsis yog cov neeg, tab sis cov neeg tseem ceeb!
  Auj, zoo li ntawd! Vladimir Vladimirovich Putin muaj hmoo npaum li cas, thiab nws ua tiav npaum li cas?
  Thiab yog hais tias Nicholas II muaj hmoo me ntsis - piv txwv li, yog Admiral Makarov tseem ciaj sia, yuav ua li cas zoo thiab muaj zog Russia thaum ntawd. Tuam Tshoj yuav dhau los ua Yellow Russia thiab tag nrho lub ntiaj teb yuav hloov kho!
  Thiab yog li ntawd lawv coj Crimea ib leeg thiab raug coj los rau hauv kev sib cav nrog tag nrho lub ntiaj teb!
  Thiab Nicholas II, raws li tus kws tshaj lij tshaj lij, tau tswj hwm kev sib tham Constantinople thiab Asia Minor los ntawm nws cov phooj ywg.
  Zoo, tsis ua li cas, tam sim no qhov zoo tshaj plaws Zelensky tau dhau los ua haujlwm ntau dua. Thiab qhov kev xaiv tsa thib ob tab tom tuaj txog.
  Muaj ntau thiab ntau jubilation thiab optimism nyob rau hauv Ukraine. Medvedev ib txwm tau thov kev sib cav hauv TV. Txawm hais tias qhov no tsis ua rau muaj kev nkag siab ntau. Txoj hauj lwm ntawm tus thawj tswj hwm ntawm Russia tsis muaj zog heev. Thiab tsis muaj dab tsi los khav txog. Tsis yog hauv kev lag luam, lossis hauv kev nom kev tswv thiab kev ua tsov ua rog. Qhov xwm txheej hauv Caucasus txawm phem zuj zus lawm. Thiab tsis muaj dab tsi ua tau. Tsis yog quab yuam lossis diplomacy yeej. Kev sib raug zoo tau dhau los ua kev tawm tsam nrog Medvedev cov neeg koom nrog. Tsis muaj leej twg nyob ntawm no coj Tsar tiag tiag lawm. Txawm yog vajntxwv tseem nyob saum lub zwm txwv.
  Oligarchs, feem ntau, tsis tawm tsam Zelensky. Tsuas yog cov tub rog ruaj ntseg, lossis qee qhov ntawm lawv, tsis zoo siab!
  Tsis pub leej twg paub, Medvedev tau sib sau ua ke pawg saib xyuas kev ruaj ntseg. Kev sib tham kov txog seb puas yuav thim qhov thib ob. Piv txwv li, puas muaj kev ua txhaum cai? Tau kawg lawv! Thiab koj tuaj yeem pom qhov ua txhaum ntawm qhov no thiab tshem tawm cov txiaj ntsig kev xaiv tsa. Vim li cas thiaj li yuav raug lees paub los ntawm Lub Tsev Hais Plaub Siab? Lub tswv yim zoo li tsim nyog heev.
  Dmitry Anatolyevich Medvedev nco qab tias nyob rau hauv ib lub sij hawm nyob rau hauv lub Tsib Hlis 1999, Yeltsin tau tham txog ib txoj kev npaj rau ib tug tub rog coup thiab dispersal ntawm lub xeev Duma!
  Thiab nws yuav luag tshwm sim. Muaj tseeb tiag, txawm tias thaum ntawd tsis muaj kev sib koom ua ke ntawm cov tub rog ruaj ntseg. Qee tus tau hais tias qhov kev xaiv muag muag yog qhov zoo dua: Lub Tsev Hais Plaub Siab tsis lees txais cov txheej txheem foob vim tsis muaj txoj cai lij choj ntawm kev tshem tawm tus thawj tswj hwm Lavxias. Thiab kom txog rau thaum txoj cai no tau txais kev pom zoo, thiab qhov no yog ib txoj cai lij choj, ob feem peb ntawm cov parliament thiab peb feem plaub ntawm Pawg Thawj Coj yuav tsum tau sib sau ua ke. Thiab lub hwj chim ntawm Duma yuav tas sij hawm, thiab tus thawj tswj hwm yuav yog li ntawd.
  Cov tub rog kev ruaj ntseg tom qab ntawd tau cog lus tias yuav ua haujlwm nrog Tsev Hais Plaub Siab thiab daws qhov teeb meem ntawm kev thaj yeeb. Yeltsin tsis xav mus ua tub rog tawm tsam nrog qhov ntsuas ob feem pua thiab tsib lub plawv nres. Thiab lub zog tsis zoo ib yam, thiab kev txhawb nqa tsis zoo ib yam. Ntxiv mus, xyoo 1993, cov neeg tseem muaj kev txhawb nqa rau qhov kev kawm ntawd. Thiab xyoo 1999 nws tsis nyob ntawd lawm. Thiab nws tsis tuaj yeem tshwm sim nrog cov txiaj ntsig zoo li no.
  Yog li, yog tias txoj kev foob tau dhau mus, nws feem ntau yuav xaus yam tsis muaj kev tua.
  Medvedev tau thov mus rau Lub Tsev Hais Plaub Siab kom txwv tsis pub cov kev xaiv tsa.
  Tab sis tom qab ntawd, tau kawg, cov kws txiav txim plaub tau pib tawm tsam. Qhov ntawd, lawv hais tias, txawm tias kev xaiv tsa raug tshem tawm, nws tseem yuav tau rov ua dua. Thiab Medvedev txoj hauv kev yuav tsuas yog tsawg dua. Thiab kev tsis sib haum xeeb nrov yuav pib.
  Yog li, lawv hais tias, Dmitry zoo dua lees tias Zelensky yuav los ua tus thawj tswj hwm ntawm Russia. Thiab sim nrhiav koj qhov chaw.
  Tsis tas li ntawd, ntau tus hais tias tus neeg dag no yuav tsis ua tiav hauv Ukraine. Tab sis nws yuav tsum tau ua haujlwm! Thiab koj yuav tsum tsis txhob ua qhov xwm txheej tawm ntawm molehill.
  Medvedev, tom qab tham nrog cov kws txiav txim plaub thiab cov neeg saib xyuas kev ruaj ntseg, tau txiav txim siab: mus rau kev xaiv tsa tom qab tag nrho. Thiab tuav lub thib ob puag ncig. Thiab qhov ntawd yog tiag tiag li cas nws yuav ua haujlwm. Tej zaum qhov txuj ci tseem ceeb yuav tshwm sim tom qab tag nrho. Tab sis tsis muaj? Yog li ntawd lawv yuav tsis muab nws tso rau hauv kaw.
  Lub rooj sib tham ntawm billionaires kuj qhia tias lawv tsis tawm tsam kev ywj pheej. Thiab hais tias Zelensky tsis yog ib tug sab laug thiab suits lawv. Thiab ntxiv, thaum kawg tag nrho cov kev nplua rau sab hnub poob yuav raug tshem tawm thiab Russia thaum kawg yuav rov qab mus rau lub ntiaj teb cov zej zog.
  Tam sim no tsuas muaj ib yam uas yuav tsum tau ua: tuav kev sib cav hauv TV. Zelensky pom zoo, tab sis tsuas yog ntawm Luzhniki chaw ntau pob. Tau kawg qhov no tau txais. Nws yog heev reminiscent ntawm twb dhau theem nrog Poroshenko. Ntxiv mus, qhov sib txawv ntawm thawj puag ncig yog ntau dua. Thiab Medvedev qhov kev ntaus nqi tiv thaiv yog qhov loj heev.
  Tab sis kev sib cav hauv TV zoo li tus txiv neej poob dej clutching ntawm straws. Lub rooj sib tham zaum kawg yog hnub Friday, thiab kev xaiv tsa yog hnub Sunday.
  Medvedev, feem ntau, tab tom npaj. Tab sis qhov tseeb tsis nyob ntawm nws sab. Thiab Poroshenko qhov kev paub tau pom tias koj tsis tuaj yeem hloov qhov tseeb nrog cov lus hais ib leeg. Ib yam li lawv tsis tuaj yeem kov yeej Tus Tswv Cuab Luzhkov, tsuas yog lub sijhawm nyob rau hauv tag nrho cov keeb kwm ntawm Moscow thaum lub hauv paus TV channel ua haujlwm tawm tsam tus thawj coj ntawm lub nroog tam sim no.
  Tab sis kev tshaj tawm tsis tuaj yeem tshaj qhov ua tiav kev lag luam ntawm tus kav nroog Moscow. Thiab tsis txhob pov npav rau Kiriyenko, tus sau lub neej ntawd! Tab sis nws yog nws uas tau nce qib feem ntau ntawm tag nrho cov . Tej zaum tus neeg sib tw ua tsis tau zoo tshaj plaws tau tawm tsam tus thawj coj ua lag luam.
  Txawm li cas los xij, cov xov xwm Lavxias tam sim no tau tshaj tawm ntau dua rau Zelensky. Tsis muaj leej twg ntseeg Medvedev. Txawm tias Lub Tsev Hais Plaub Siab tsis kam mloog qhov kev xaiv tsa tshem tawm rooj plaub.
  Txog tam sim no lub ntsiab lus yog, lub chaw ntau pob tau ntim rau lub brim. Nthuav dav.
  Thiab nws tau pom tseeb tias muaj kev tsis sib haum xeeb loj tuaj. Txawm li cas los xij, nws tau pom tseeb los ntawm Medvedev lub ntsej muag tias nws yuav luag los ntawm kev swb. Tab sis qhov kawg txav yuav tsum tau ua.
  Hnub ua ntej ntawm kev sib cav, Medvedev tau tsa Vladimir Zhirinovsky ua Minister of Internal Affairs. Qhov no yog qhov kawg ntawm kev poob siab. Tab sis Zhirinovsky, paub tias ntau tshaj li yim caum feem pua ntawm cov neeg pov npav tau npaj los pov npav rau Zelensky, tsis yog txhua yam xav sib cav nrog lub taub hau yav tom ntej ntawm lub xeev. Txawm hais tias, tau kawg, nws nkag siab tias nws tsis zoo li yuav nrhiav tau qhov chaw ntawm Zelensky pab pawg.
  Yog, Vladimir Volfovich yog laus. Txawm li cas los xij, Anatoly Kashpirovsky yog ib tus thawj coj tseem ceeb ntawm Kev Noj Qab Haus Huv thiab Tus Thawj Fwm Tsav Tebchaws. Tab sis nws kuj tsis txaus siab tshwj xeeb los tawm tsam rau Medvedev. Txawm li cas los xij, nws muaj sijhawm los nyob hauv pab pawg. Hnub nyoog loj thiab qhov ntawd txhais tau tias muaj kev paub. Thiab kuv lub cev zoo nkaus li zoo heev.
  Tsis xav tias qhov tshwm sim Kashpirov.
  Kev sib cav hauv lub chaw ntau pob pib nrog kev sib pauv lus txais tos. Thiab witty lus. Tab sis Zelensky zoo li tshiab, muaj kev ntseeg siab dua, ntseeg ntau dua, thiab muaj kev tshaj lij.
  Medvedev ntshai heev thiab pib qw. Nws tsis tuaj yeem ntseeg. Thiab tej yam phem heev hauv lub tebchaws. Cov neeg kom meej meej txhawb Zelensky. Txhua yam yog nruj heev ntawm no.
  Zelensky txhua lo lus yog nrog los ntawm kev npuaj teg, thiab Medvedev yog booed. Ntawd yog, muaj qhov tsis ua tiav tiag tiag ntawm kev sib cav.
  Medvedev twitches thiab hais tias:
  - Kuv muaj kev paub!
  Zelensky teb nrog luag nyav:
  - Nrog xws li kev paub, tsuas yog mus rau cov neeg saib xyuas!
  Medvedev teb:
  - Putin thiab kuv coj Crimea!
  Zelensky teb wittily:
  - Tus tub sab tuav thiab caj npab luv!
  Thiab yog li ntawm kev sib cav tau mus, tab sis Zelensky kom meej meej yeej. Nws yog ntau wittier thiab ntau convincing tshaj Medvedev thiab cov neeg tuaj saib zoo siab.
  Tam sim ntawd tom qab kev sib cav hauv TV, tus thawj tswj hwm ntawm Russia tau tshaj tawm tsab cai nce nyiaj hli tsib zaug thiab nyiaj laus xya zaug! Tab sis nws twb zoo li ib tug tso dag.
  Medvedev cov neeg tsuas yog luag. Txawm hais tias nws tau pom tseeb tias nyob rau yav tsaus ntuj ntawm kev xaiv tsa lawv tau ua lwm yam!
  Medvedev kuj tau txiav txim siab muab qhov kev txiav txim ntawm St. Andrew tus Thawj Hu rau Stalin thiab Lenin. Qhov kev txiav txim siab no yuav tsum tau hais tias yog kev txawj ntse, tab sis belated. Dmitry Medvedev kom meej meej xav kom yeej cov communist. Thiab tshwj xeeb tshaj yog cov Stalinists. Tab sis nyob rau tib lub sijhawm, nws coj thiab muab lub hnub qub rau tus hero Tukhachevsky. Qhov no kuj yog ib qho kev txav txawv txawv thiab kev sim ntawm flirting los ntawm cov liberals.
  Medvedev feem ntau sim ua kom haum peb thiab koj li. Nws muab khoom plig rau Patriarch, Pope thiab cov thawj coj ntawm Christian denominations. Feem ntau yog Protestants. Thiab txawm tias Yehauvas Cov Timkhawv tau rov qab los rau lawv txoj cai, tab sis qhov no tsis siv tsawg. Tag nrho tib yam, lawv raug txwv tsis pub pov npav, thiab feem ntau lub koom haum no tuag!
  Medvedev muab khoom plig rau ob qho tib si muftis thiab lamas. Nws sim yeej txhua tus mus rau nws sab. Da dej ntawm medals thiab kev txiav txim yog txawv tshaj plaw. Nyob rau tib lub sijhawm, tus thawj tswj hwm ua haujlwm tau muab txhua lub Xeev Duma cov neeg sawv cev ib lab nyiaj ntxiv rau txhua tus. Txawm li cas los xij, qhov no txaus ntshai tshaj li nyiam cov neeg tuaj rau nws.
  Tom ntej no, Medvedev sim tsim ntau qhov kev txiav txim tshiab: Kev Txiav Txim ntawm Peter lub Great, Kev Txiav Txim ntawm Ivan the Terrible, Kev Txiav Txim ntawm Alexander Liberator, Kev Txiav Txim ntawm Nicholas II thiab Kev Txiav Txim ntawm Brusilov. Kev txiav txim ntawm Lenin thiab Stalin kuj tau rov qab los.
  Medvedev nrhiav kom nyiam cov neeg xaiv tsa sib txawv hauv txoj kev no. Thiab ua raws li txoj cai: ob qho tib si koj thiab peb! Tab sis nyob rau hauv cov ntaub ntawv no, omnivorousness tau tshwm sim rau distrust ntawm cov neeg - lawv hais tias, ib tug nom tswv poj niam ntiav. Cov neeg zoo li tsis nco qab tias Putin kuj flirted nrog ob sab laug thiab sab xis. Thiab kuv kuj tau sim ua omnivore.
  Txawm li cas los xij, dab tsi pub rau Jupiter tsis pub rau tus nyuj! Putin qee yam los ntawm qhov pib, txawm tias txoj hauv kev ntawm kev ua tiav ntawm Yeltsin, ntxub los ntawm cov neeg, nyiam kev khuv leej ntawm cov neeg thiab cov neeg tseem ceeb. Txawm cov communist ntshai los hais tawm tsam nws, thiab tau pov npav kom lees paub nws ua tus thawj tswj hwm tsis muaj kev sib ntaus sib tua lossis kev sib cav.
  Tab sis Medvedev yeej tsis nyiam tshwj xeeb. Pom tau tias nws txawj ntse dhau lawm thiab hauv Putin tus duab ntxoov ntxoo. Tsis muaj leej twg pom nws yog ib tus neeg tua rog tiag tiag thiab tus kav. Feem ntau, tom qab Putin, qee tus neeg ua tiav zoo li tus neeg muaj kev nom kev tswv thiab yog ib yam dab tsi tsis ncaj ncees lawm. Thiab Zelensky tau pom tias yog charismatic, zoo li tus tub huabtais fairy taleas. Thiab nws tsis yog ib tug miv nyob rau hauv ib tug poke, tab sis ib tug muaj kev vam meej kav uas rub Ukraine tawm ntawm swamp, los yog es tawm ntawm lub qhov.
  Ntawm chav kawm, Ukraine raug kev txom nyem ua ntej ntawm tag nrho cov vim lub severance ntawm ties nrog Russia. Thiab ntawm no Poroshenko tej zaum yuav tsis ua txhaum li ntawd. Yog hais tias ib yam dab tsi zoo li no tau tshwm sim hauv Belarus, nws yuav ua tsis tiav. Hais txog kev tshaj lij, tsoomfwv Ukrainian muaj zog! Nyob rau hauv Belarus, ntawm qhov tsis tooj, tsuas muaj sycophants thiab dishevelers. Putin qee zaum muaj tus cwj pwm zoo ntawm nws pab neeg, xws li Rogozin lossis Tkachev, tab sis lawv tau raug tshem tawm sai.
  Medvedev, nyob rau hauv txhua rooj plaub, yog ib tug txiv neej uas tsis zoo li yuav yug los kav, thiab yog li ntawd tus tsar no tsis yog kiag li tiag tiag thiab nyob rau hauv lub tsev hais plaub.
  Qee txoj hauv kev nws zoo li Gorbachev, uas tib neeg nyob rau sab hnub poob nyiam, tab sis tsis nyiam ntawm lawv tus kheej. Ib feem, ntawm chav kawm, lawv pib tsis nyiam Gorbachev vim nws tawm tsam nrog kev qaug cawv. Cawv thiab haus cawv, tau kawg, tsis tau zam txim rau qhov tsis txaus ntawm vodka. Muaj cawv riots. Thiab ces cov luam yeeb ploj.
  Tsis yog, Gorbachev paub meej tias lawv tsis nyiam nws tsuas yog vim nws qhov tawv nqaij. Medvedev, ua tus thawj tswj hwm, tau qhia nws tus kheej los ua tus kws tshaj lij nyiaj txiag tsis muaj zog. Thiab txawm tias tsis muaj Zelensky, nws yuav muaj teeb meem nrog kev xaiv tsa rau lub sijhawm tshiab.
  Thaum Putin rub Medvedev los ntawm pob ntseg.
  Tab sis tam sim no Putin tau tawm ntawm qhov kev ua si - nws tau ua phem rau nws txoj kev noj qab haus huv, tsav tsheb manually thiab ntaus nws tus kheej nrog hockey. Puas yog nws yuav tsum tau nce saum cov dej khov ntawm lub hnub nyoog zoo li no? Tshwj xeeb tshaj yog tsis muaj kev txawj ntse thaum koj tseem hluas?
  Putin hlawv tawm, tau dhau mus. Thiab tsis muaj nws, tsis muaj leej twg los nres Zelensky. Ntxiv mus, Putin nws tus kheej tau ua cov neeg ua haujlwm txoj cai nyob rau hauv xws li ib txoj kev uas nws tsis muaj ib tug tsim nyog successor. Zoo li Stalin, uas tau ua kom Khrushchev ua tiav nws, thiab poob nyiaj. Thiab ntawm no Medvedev tsis yog txhua tus thawj coj tsim nyog ntawm Lavxias teb sab faj tim teb chaws.
  Hnub Saturday ua ntej kev xaiv tsa, txhua lub TV hauv Lavxias tau tshaj tawm cov yeeb yaj kiab txog Zelensky. Lawm, nrog lub hom phiaj ntawm defaming. Tab sis ob peb qhov tseeb tau nthuav tawm. Thiab propaganda pom nws tsis muaj kev vam meej. Thiab ntau channel tau tawm tswv yim txog zaj duab xis.
  Medvedev tau txais kev txiav txim rau ntau tus thawj coj. Muaj lub hnub qub poob dua.
  Tsis xav txog, nws kuj tau tsim ib qho Kev Txiav Txim Tshiab ntawm Botvinnik, peb qib: tooj liab, nyiaj, thiab kub. Thiab kuj yog lub Order ntawm Alekhine. Thiab kuj bronze, nyiaj thiab kub.
  Medvedev tshaj tawm los ntawm tsab cai lij choj hais tias Russia yuav hloov mus rau ib pab tub rog tshaj lij hauv plaub xyoos. Thiab lub neej kev pabcuam raug txo rau rau lub hlis.
  Tom ntej no, tus thawj tswj hwm ua haujlwm tshaj tawm tias cov tub rog ua rog thiab cov neeg ua haujlwm hauv qhov chaw kub yuav tau txais txiaj ntsig Hero ntawm Lavxias Federation lub hnub qub. Dab tsi tau dhau los ua ib kauj ruam uas tsis muaj analogue.
  Medvedev tau meej meej nrhiav qhov chaw hauv keeb kwm. Tom qab ntawd, tus thawj tswj hwm ua yeeb yam tau txais txiaj ntsig Vladimir Vladimirovich Putin tom qab kev txiav txim ntawm yeej thiab Kev Txiav Txim ntawm St. Andrew thawj zaug thiab tau tsim lub hnub qub loj pob zeb diamond ntawm Hero ntawm Lavxias Federation.
  Qhov no yog qhov kawg sim ua si ntawm kev ntaus nqi ntawm tus qub Lavxias teb sab mlom. Zoo li, Kuv tau ua Medvedev tau ntau xyoo ua ke nrog Putin - hlub kuv kawg siab kawg ntsws!
  Tab sis pom tau tias tib neeg tsis mob siab rau nyiam qhov no yuav yog tus tswj hwm.
  Thiab thaum hmo ntuj los ntawm hnub Saturday mus rau hnub Sunday, Dmitry Anatolyevich Medvedev txawm tshaj tawm lub posthumous txoj hauj lwm ntawm lub npe ntawm Generalissimo rau Vladimir Vladimirovich Putin!
  Qhov no yog tiag tiag txias! Zoo li, kuv muab lub npe rau tus mlom ntawm xyoo dhau los!
  Txawm li cas los xij, qhov no puas yuav pab Medvedev? Nws yog ib qho nyuaj rau cov neeg los pov npav rau lawv tus kheej tsuas yog los ntawm kev qhuas lawv cov mlom qub thiab muab khoom plig rau lawv nrog kev txiav txim. Txawm hais tias koj da dej nrog khoom plig ntau npaum li cas, koj yuav tsis coj Putin rov qab. Thiab nws yog tseeb hais tias tus huab tais qub tau tawm mus thiab ib tug huab tais tshiab los ntawm Kyiv.
  Txawm li cas los xij, Zelensky tsis tsaug zog, thiab kuj tau txais txiaj ntsig rau Pope. Cov laus Francis Thawj Foom koob hmoov rau Thawj Tswj Hwm ntawm Ukraine rau kev ua tiav tshiab.
  Thiab nyob rau hauv Belarus, lub pro-Lavxias teb sab coalition ntawm ob tog twb ua tiav sau kos npe los tuav ib tug referendum ntawm kev koom ua ke nrog Russia. Yuav muaj kev pov npav rau qhov teeb meem no. Txawm li cas los xij, Medvedev tsis suav rau qhov no. Thiab ntawm no lub ntsiab lus pib los ntawm Zelensky, tus mlom no ntawm ntau lab tus tib neeg.
  Yog li tam sim no Vladimir Zelensky tau nkag mus rau qhov kawg ...
  Kev pov npav tau pib hauv Siberia. Turnout tau siab los ntawm qhov pib. Cov neeg mus rau qhov chaw xaiv tsa thiab luag nyav. Nws pom tseeb tias lawv tab tom tuaj rau kev hloov pauv. Thiab qhov lawv xav tau yog qhov tshiab. Txhua leej txhua tus nkees thiab nkees ntawm cov laus.
  Txawm lub suab nkauj nrov thaum sawv ntxov:
  Peb lub siab xav hloov
  Peb lub qhov muag xav tau kev hloov pauv ...
  Hauv peb luag thiab hauv peb lub kua muag,
  Thiab nyob rau hauv lub pulsations ntawm cov leeg!
  Hloov, peb tos rau kev hloov!
  Cov kev xaiv tsa tau muaj nyob ntsiag to, tab sis muaj kev tawm tsam loj heev. Cov neeg tuaj yeem mus rau kev xaiv tsa hauv droves. Nikolai Valuev yog thawj tus pov npav. Nws muab daim ntawv pov ntawv pov rau hauv lub npov xaiv tsa thiab hais tias:
  - Cia peb pov npav rau yam tshiab!
  Alexander Povetkin tshwm sim tom ntej. Kuv kuj tau pov npav thiab muab kuv lub tswv yim:
  - Rau cov ntseeg Vajtswv!
  Tom ntej no tuaj pov npav. Lawv muab pov npav rau hauv lub thawv ntawv pov npav. Thiab Dima Bilan thiab Alla Pugacheva. Lev Leshchenko kuj tau tshwm sim thiab tshaj tawm:
  - Cia peb pov npav rau yam tshiab!
  Nikolai Baskov hu ua:
  - Lavxias teb sab waltz, tis soar! Caij nplooj ntoos hlav los!
  Thiab nws kuj muab nplooj rau hauv lub thoob khib nyiab.
  Tom qab ntawd lwm tus txiv neej tau tshwm sim ... Zelensky tuaj pov npav rau ntawm lub scooter thiab ua ib qho kev sib tw - kos npuaj teg. Lawv pov npav thiab txawm hais tias:
  Paub lub pulsation ntawm lub plawv thiab cov leeg,
  Lub kua muag ntawm peb cov me nyuam, niam ...
  Lawv hais tias peb xav hloov
  Pov tus quab ntawm cov saw hnyav!
  Thiab thunderous applause! Txawm hais tias cov paj huam tsis yog los ntawm nws, tab sis los ntawm nto moo kws sau paj lug thiab sau ntawv Oleg Rybachenko. Tab sis Oleg Rybachenko nws tus kheej hloov mus ua ib tug me nyuam tub, thiab tam sim no nws mus rau lwm lub ntiaj teb no.
  Tom qab ntawd lwm tus boxers pov npav: Sergey Kovalei, Denis Lebedev. Tus kawg sim rov qab los tom qab so. Tab sis nws raug ntaus thiab thaum kawg tawm mus.
  Sofia Rotaru pov npav hauv Kyiv. Thiab nws luag ntxhi ntau heev...
  Vladimir Zhirinovsky kuj tuaj. Nws qw:
  - Rau txoj kev tshiab!
  Thiab nws flashed lub epaulets ntawm ib tug colonel general. Zyuganov tuaj rau kev xaiv tsa hauv lub rooj zaum muaj log. Thiab nws nyob ntsiag to txhua lub sijhawm.
  Grudinin voted luag ntxhi ...
  Garry Kasparov muab ib qho kev ua si ib txhij thiab pov npav nws. Ntxiv mus, nws hais tias nws yuav ua si nrog Carleson. Yog li ntawd, Anatoly Karpov muab kev sib tham ua si ib txhij.
  Los ntawm txoj kev, Karpov twb tau muab tsub lub Golden Order ntawm Mikhail Botvinnik.
  Yog li lwm lo lus nug yog leej twg yog tus tseem ceeb thiab zoo tshaj plaws hauv ntiaj teb tau yeej ntawm no.
  Muaj tseeb ntau tau hloov ...
  Thiab Dmitry Anatolyevich Medvedev ua rau sawv daws xav tsis thoob. Tshaj tawm los ntawm lub koom haum, qhov kev txiav txim npe hu ua "Oleg Rybachenko". Ntxiv mus, muaj plaub qib ib zaug: qib plaub yog tooj liab, qib peb yog nyiaj, qib thib ob yog kub, thiab thawj qib yog kub nrog pob zeb diamond!
  Qhov no ua tau zoo heev!
  "Lucifer's Armageddon" twb tau tso tawm hauv xinesmas, thiab cov ntaub ntawv ntawm "Avatar" thiab "Star Wars" twb tau tawg lawm. Oleg Rybachenko tau dhau los ua ib tus neeg sau ntawv zoo tshaj plaws!
  Medvedev kuj tau tsim ib qho khoom plig muaj npe tom qab Oleg Rybachenko - nrog rau cov khoom plig kaum npaug loj dua li Nobel nqi zog.
  Thiab qhov no feem ntau yog txias heev!
  Tom qab ntawd ntau thiab ntau Medvedev ua haujlwm rau hnub Sunday. Nws muab Oleg Rybachenko qhov Kev Txiav Txim ntawm St. Andrew thawj zaug hu ua, thiab lub hnub qub ntawm Hero ntawm Russia, thiab lub hnub qub pob zeb loj loj ntawm Hero ntawm Russia, Order of Victory. Qhov no yog ib qho kev sim hloov ntawm keeb kwm.
  Zoo li, Kuv yuav ua siab zoo Oleg Rybachenko, thiab txhua yam yuav zoo! Nyob rau tib lub sijhawm, kuv yuav muab ob qho tib si rau nws thiab tus thawj tswj hwm lub npe ntawm Lavxias Federation!
  los ntawm cov thawj coj kev xaiv tsa twb paub lawm , uas hais tias Zelensky muaj ntau tshaj yim caum feem pua.
  Thiab qhov ntws ntawm cov ntaub ntawv yuav tsis nres ...
  Medvedev tseem tsis tau mus pov npav. Ua haujlwm. Ntawm no nws tau tshaj tawm ib qho kev txiav txim siab rau Vladimir Volfovich qib ntawm tub rog general. Zoo li, ua siab ncaj rau kuv.
  Txawm hais tias Zhirinovsky, zoo li, twb hla mus rau sab nraud.
  Lev Leshchenko tau los ua tus thawj coj tsis muaj ntaub ntawv pov thawj. Tab sis qhov ntawd tsis muaj teeb meem ntxiv lawm.
  Muaj kev kub ntxhov hauv Suav teb. Cov neeg xav tau kev ywj pheej - lawv nkees ntawm despotism! Txiv neej tsis nyob ntawm qhob cij ib leeg!
  Kuv xav hais tias tsis yog rau kuv tus thawj coj! Koj tuaj yeem tswj hwm kev qhuab ntuas ntev npaum li cas nrog tus pas hauv nees nkaum xyoo pua?
  Tej yam tsis tau mus zoo heev hauv Suav teb. Nws yog tsis yooj yim sua kom ua raws li txoj cai ntawm kev cai Communism thiab tsim capitalism indefinitely. Qee qhov kev hloov pauv yog xav tau. Thiab kev coj noj coj ua yog kev saib xyuas dhau.
  Tsis tas li ntawd, cov bourgeoisie tshiab xav kom muaj kev ywj pheej thiab xaus rau kev ua phem rau tub ceev xwm.
  Kev qaug zog ntawm txoj kev ua haujlwm qub qub kuj muaj qhov cuam tshuam! Tsis xav ua cogs hauv qhov system. Yog lawm, hauv Suav teb hnub Sunday, kev tawm tsam tseem ceeb cuam tshuam lub kaw lus.
  Thiab nyob rau hauv Tebchaws Meskas, ib tug poj niam muaj txoj hauv kev zoo tshaj plaws los ua tus thawj tswj hwm. Txawm li cas los xij, Floyd lub koob meej tam sim ntawd pib loj hlob Mayweather . Qhov no invincible boxer twb tau nce mus rau saum cov kev ntaus nqi.
  Pom tau tias Tebchaws Meskas tau plam qhov yeej tshiab thiab tsis xav tau Republican lossis Democrat ntawm lub zwm txwv. Thiab Floyd kuj txias!
  Thiab tom qab ntawd yuav muaj lwm qhov kev sib cav hauv TV.
  twb yog hnub Sunday yav tsaus ntuj. Cov chaw xaiv tsa yuav kaw sai sai no.
  Thaum kawg, Medvedev thaum kawg tshwm sim. Nws maj nrawm nroos muab daim ntawv pov npav rau hauv lub npov pov npav thiab tawm mus yam tsis hais ib lo lus. Lub moos tau ntaus thiab pov npav tiav lawm.
  Txog tam sim no, Thawj Tswj Hwm Medvedev tawm hauv Kremlin thiab mus rau nws lub tsev nyob ze Moscow.
  Muaj ob tug ntxhais nyob rau hauv lub tsev nrog nws. Tsawg kawg qee qhov kev lom zem.
  Natasha, zaum ntawm sab xis, nug:
  - Zoo, ua li cas txog Dima? Tam sim no lawv yuav tshaj tawm koj qhov kev ua tsis tiav zaum kawg!
  Medvedev sau tseg:
  - Tseem muaj ob lub hlis ua ntej lub rooj sib txoos. Yog li tam sim no kuv tseem yog txhua yam, thiab Zelensky tsuas yog Thawj Tswj Hwm ntawm Ukraine!
  Alenka, zaum ntawm sab tes xis, hais tias:
  - Thiab lub inauguration tuaj yeem nrawm! Koj lub zog, Dmitry Anatolyevich, dhau lawm!
  Medvedev imploringly nug:
  - Tab sis koj cov ntxhais tuaj yeem ua tau!
  Natasha frowned thiab nug:
  - Peb ua tau dab tsi?
  Medvedev ntseeg hais tias:
  - cuam tshuam nrog lub rooj qhib!
  Natasha luag thiab teb tias:
  - Thiab ua li cas?
  Tus thawj tswj hwm tus thawj tswj hwm teb txiav txim siab:
  - Zoo li koj tsis paub koj tus kheej!
  Natasha teb npau taws:
  - Peb yuav tsis tua Zelensky!
  Medvedev tawm tsam tam sim ntawd:
  - Zoo, ua cas tua nws! Tsuas yog xyuas kom nws tso lub kaus mom nws tus kheej!
  . Tshooj 4.
  Cov ntxhais giggled nyob rau hauv unison ...
  Alenka nug nrog luag ntxhi:
  - Koj xav li cas rau kev siv hypnosis?
  Dmitry Anatolyevich nodded:
  - Yog li ntawd! Koj ua tau!
  Natasha teb rau nws tus phooj ywg:
  - Peb tuaj yeem, tab sis peb tsis xav tau!
  Medvedev xav tsis thoob:
  - Vim li cas qhov no?
  Natasha teb ncaj ncees:
  - Zelensky yog tus xaiv! Thiab koj, Dmitry Anatolyevich, tsis muaj peev xwm tswj hwm lub teb chaws!
  Alenka ntxiv nrog kev phem:
  - Thiab qhov no yog qhov tseeb rau peb txhua tus!
  Medvedev tau sau tseg nrog npau taws:
  - Koj tsis nkag siab tias peb yuav dhau los ua ib pawg neeg sab hnub poob?
  Alenka teb tias:
  - Hloov chaw, Sab Hnub Poob yuav dhau los ua peb lub tebchaws!
  Natasha ntxiv sarcastically:
  - Thiab nrog koj, Misha, Russia yuav tsis zoo lawm!
  Medvedev gurgled:
  - Kuv yuav muab qhov Order of Victory rau koj, Kev Txiav Txim ntawm St. Andrew tus Thawj Hu, Qhov Kev Txiav Txim ntawm Nicholas II, thiab lub hnub qub kub hauv pob zeb diamond ...
  Natasha luag thiab hais tias:
  - Los yog tej zaum peb tus kheej tuaj yeem ua tus thawj tswj hwm thiab muab peb puas txiav txim rau peb tus kheej?
  Alenka sau tseg:
  - Peb tuaj yeem hypnotize koj thiab dhau los ua generalissimos.
  Natasha giggled thiab sau tseg:
  - Los yog tej zaum supergeneralissimos !
  Cov ntxhais tawg tawm luag ...
  Alenka hais tias:
  - Thiab qee zaum txawm tus yeeb ncuab qw,
  nkaum qhov ntshai - tias kuv yog huab tais!
  Natasha bared nws cov hniav thiab chirped:
  - Kuv tsis nyiam ua yeeb yam thiab arenas,
  Muaj, ib lab yog pauv rau ib ruble ...
  Txawm hais tias muaj kev hloov pauv loj tom ntej -
  Kuv hlub Belobog thiab Stalin!
  Thiab tus ntxhais siv nws cov ntiv taw liab qab los nyem qhov poob tus thawj tswj hwm lub qhov ntswg.
  Cov naj npawb twb tau tshaj tawm los ntawm Far East. 91 feem pua rau Zelensky, 7.5 feem pua rau Medvedev, kev ntseeg siab ntawm Ukrainian tus thawj tswj hwm.
  Alenka kuj rub Medvedev lub pob ntseg nrog nws cov ntiv taw liab qab thiab nws hais tias:
  - Zoo, ua li cas txog tus thawj tswj hwm qub, koj cov khoom plig puas pab koj?
  Medvedev strainedly hais tias:
  - Kuv tseem tsis tau yog ex! Ua ntej lub inauguration, tus tiag!
  Tus ntxhais qw:
  - Muaj koob meej rau tus huab tais tshiab!
  Cov poj niam poj niam tsis kam pab Medvedev ua lawv daim npav zaum kawg. Thiab tam sim no, thaum tus thawj tswj hwm tseem tab tom sim nrhiav txoj hauv kev tawm ntawm qhov tsis muaj kev cia siab.
  Tej zaum yuav cuam tshuam rau Lub Tsev Hais Plaub Siab kom tshem tawm cov txiaj ntsig ntawm Lavxias tus thawj tswj hwm xaiv tsa? Qhov no zoo li kev ntxias loj. Tab sis nyob rau hauv kev muaj tiag qhov txawv txawv saib slim.
  Yuav ua li cas yog tias peb muab tsab cai lij choj thiab muab txhua tus kws txiav txim plaub txhiab nyiaj daus las? Tom qab tag nrho, nws yog tus thawj tswj hwm thiab nws muaj hwj chim uas txawm tsars yeej tsis npau suav txog! Ntau precisely, tus thawj tswj hwm. Thiab qhov tseeb, yog tias koj muab tag nrho billions nyiaj, cov neeg txiav txim yuav tsis tawm tsam.
  Yog vim li cas nkim sij hawm rau trifles?
  Cov ntaub ntawv raug xa tawm hauv xov tooj cua. Thaum Zelensky muaj cuaj caum feem pua, ntxiv rau hauv Ukraine nws tau xav tias nws yuav tau txais yuav luag ib puas feem pua. Tej zaum nyob rau hauv txoj siv liab, vim yog Medvedev flirting nrog cov communist, yuav muaj me ntsis ntxiv, muaj qee zaum hauv Caucasus. Muaj tseeb, Ramzan Kadyrov zoo li tau txiav txim siab los ua tus yeej. Koj tseem tuaj yeem khwv tau nyiaj hauv cov tub rog, txawm tias cov tub rog tsis muaj lub siab xav ua haujlwm tshwj xeeb, tus thawj tswj hwm poob tsis muaj lub siab xav.
  Feem ntau, tom qab thawj puag ncig, Medvedev lub zog tsis muaj zog. Thiab yog hais tias nws tseem tuaj yeem muab khoom plig, yog li ntawd nws yuav tsis quav ntsej ntau ntxiv.
  Dmitry Medvedev tuaj txog ntawm nws lub chaw ua haujlwm thiab sim hu rau lub tuam txhab nyiaj hauv nruab nrab. Tus neeg saib xyuas tsis kam txuas nws.
  Tus thawj tswj hwm tus thawj tswj hwm tau thov kom muab nyiaj rau nws rau kev xav tau ceev.
  Lub taub hau ntawm Central Bank teb:
  - Kuv yuav tsis ua dab tsi txog thaum kuv tau txais kev pom zoo los ntawm Thawj Tswj Hwm Zelensky tshiab.
  Medvedev hais tias:
  -Koj puas vwm? Kuv tseem yog tus thawj tswj hwm ntawm lub rooj qhib tshiab! Yog li ntawd, koj yuav tsum mloog kuv lus!
  Lub taub hau ntawm Central Bank sau tseg:
  - Raws li tsab cai lij choj, kuv tsis ua raws li koj! Thiab txawm li cas los xij, vim li cas koj thiaj xav tau nyiaj?
  Medvedev teb nrog luag ntxhi:
  - Koj puas xav tau lub tebchaws rau kev kub ntxhov?
  Lub taub hau ntawm lub tuam txhab nyiaj hauv nruab nrab teb hauv lub suab nrov nrov:
  - Koj puas xav khiav?
  Medvedev bark:
  - Kuv mam ntes koj tam sim no! Cov tub rog mloog kuv lus! Ntseeg Zhirinovsky nrog kuv!
  Lub taub hau ntawm Central Bank tau sau tseg:
  - Qhov no ib txwm coj lub ncuav mog qab zib! Thiab nyob rau hauv Moscow ntau tshaj cuaj caum feem pua yog rau Zelensky. Koj lub hwj chim dhau Misha!
  Medvedev hais tias:
  - Tab sis koj li tsis tau pib!
  Thiab nws tau daig. Tam sim no qhov xwm txheej tau nyuaj. Cov tub rog ruaj ntseg tab tom yuav tsis kam mloog. Yog, Zhirinovsky yog hma liab. Puas tsim nyog xaiv nws ua Minister of Internal Affairs? Muab qhov kev txiav txim rau cov tub rog tshwj xeeb. Los yog peb yuav tsum tseem sim siv lub Xeev Duma?
  Nws yog tseeb tias Zelensky yuav muaj kev xaiv tsa tshiab, thiab ntau tus neeg sawv cev yuav tsis tau txais lawv txoj haujlwm. Ntau precisely, yuav luag txhua yam.
  Ib qho txawv yog xav tau ntawm no. Tab sis lub xeev Duma tsis zoo li mus tawm tsam cov neeg. Thiab cov tub rog yuav tsis txhawb nqa kev ua tub rog tawm tsam. Generals nyob rau hauv Russia tsis yog hom mus rau kev tsov kev rog.
  Tsuas muaj ib qho tseem tshuav - tshem tawm qhov kev xaiv tsa thawj tswj hwm hauv tsev hais plaub. Nov yog tib txoj hauv kev los ua kom koj txoj kev ntxhov siab ntev. Tab sis feem ntau nws yuav tsuas yog txuas ntxiv. Nws tsis zoo li Medvedev muaj lub sijhawm tiag tiag ntawm kev xaiv tsa dua. Nyob rau hauv qhov tseeb, nws anti-kev ntsuam xyuas yog colossal, txawm phem tshaj Petro Poroshenko.
  Medvedev kuj xav txog lwm txoj kev xaiv. Piv txwv li, lub cev tshem tawm Zelensky? Tab sis qhov no yog txoj cai txhaum cai. Caws li ntawd? Ntxiv mus, nws yuav lwj Medvedev. Thiab qhov zoo tshaj plaws nws yuav muab kev daws teeb meem. Vim tias cov neeg yuav tsis zam txim rau Medvedev rau qhov tsis ua tiav hauv kev xaiv tsa.
  Tsis yog, Dmitry Anatolyevich yuav tsis ua tiav. Yog tias tsis suav kaum feem pua ntawm cov pov npav hauv kev xaiv tsa, nws yuav tsis nyob hauv lub hwj chim.
  Medvedev mus txog ntawm lub bar. Nws qhib nws, rho tawm ib lub raj mis, thiab ncuav nws tus kheej ib co cognac.
  Nqi - "Napoleon", hnub nyoog rau ob puas xyoo!
  Tus thawj tswj hwm ua yeeb yam haus ib khob. Tom qab ntawd kuv noj khoom txom ncauj thib ob nrog txiv qaub.
  Kuv lub plab sov sov thiab kuv txoj kev xav tau nrawm dua. Tom qab lub khob thib peb, Medvedev luag nyav thiab zaum hauv lub rooj zaum. Cheered ib me ntsis. Qhov tseeb, vim li cas nws thiaj xav tau lub hwj chim no? Lub luag haujlwm tag nrho. Tsis yog ib feeb ntawm lub sijhawm dawb, tsis yog thib ob ntawm kev thaj yeeb. Ib txwm ntawm kev txav mus los, nyob rau hauv kev soj ntsuam ntawm cov koob yees duab video. Koj ntshai hais ntau dhau lawm.
  Muaj ntau txoj haujlwm, tab sis tsis muaj kev txaus siab.
  Thiab kuv xav pw hauv txaj nrog ib tug ntxhais. Ua tsov rog ntawm lub computer.
  Qhov tseeb, ntawm no koj yog tus thawj tswj hwm, tab sis pib ua tsov rog tiag tiag koj yuav xav txog ob zaug. Qhov no yog li cas lub formidable Trump tsis tau twv tawm tsam Iran.
  Koj tuaj yeem tham ntau txog kev ua tsov ua rog, tab sis qhov tseeb txiav txim siab rau nws tsis yooj yim!
  Tab sis sib ntaus sib tua, sib ntaus koj tus kheej!
  Medvedev zaum ntawm lub computer. Kuv tig rau qhov kuv nyiam Tsov Rog Ntiaj Teb Zaum II. Nws tsis tau ua si tau ntev lawm. Ntawm no, txhawm rau kom tsis txhob mob ntau dhau, koj siv tus kws dag ntxias tus lej. Zoo li no...
  Thiab tom qab ntawd koj khiav los ntawm thev naus laus zis ntawm nag xob nag cua pace. Thiab koj twb muaj IS-7s, uas koj tso rau hauv cov tub rog, thiab tsuas yog T-1s tawm tsam cov Germans. Muaj qhov sib txawv ntawm lub zog thiab txhais tau tias.
  Medvedev, uas yuav luag tsis tau haus, kuj yog vim kev noj qab haus huv tsis zoo, zoo siab heev.
  Qhov no yog li cas koj pov lub tank kim tshaj plaws thiab hnyav tshaj plaws ntawm Tsov Rog Ntiaj Teb Zaum Ob, IS-7, ntawm tus yeeb ncuab. Thiab koj rhuav nws yam tsis muaj teeb meem ntau. Kev ua tsov ua rog mus yooj yim thiab yeej. Koj tuav lub nroog tom qab lub nroog.
  Feem ntau, ntawm chav kawm, Stalin coj lub teb chaws zoo, thiab tswj kom yeej peb Reich hauv tsawg dua plaub xyoos. Putin tau tawm tsam nrog ISIS ntev dua. Tab sis cov Germans muaj cov cuab yeej txias heev.
  Hauv kev ua si, piv txwv li, German E-75 tank, tsuas yog Soviet IS-7 tuaj yeem tawm tsam nws ntawm qhov sib npaug, tag nrho lwm cov tso tsheb hlau luam muab rau hauv. E-75 muaj cov cuab yeej muaj zog heev. Txawm tias rab phom yog superior rau Soviet IS-7 thiab yog nyob ze ntawm lub zog puas tsuaj.
  Thiab cov Germans tau npaj ua lub tank no lawv lub ntsiab hauv xyoo 1945. Peb li cas?
  Medvedev sighed... Lawv tsis tuaj yeem muab IS-7 rau hauv kev tsim khoom loj hauv lub sijhawm tom qab tsov rog. Yog li ntawd kev tsov rog nyob ntev dua, tsis muaj leej twg paub leej twg yeej.
  Dmitry Anatolyevich, qaug cawv, hu nkauj:
  - Kuv hlub nws, cov kwv tij, kuv hlub nws! Hlub ua neej nyob, cov kwv tij! Thiab peb ataman tsis tas yuav thab.
  Medvedev pw tsaug zog thaum ua si. Nws yog relaxing...
  Thiab hnub tom qab cov txiaj ntsig kawg ntawm kev xaiv tsa thawj tswj hwm tau paub.
  Yuav luag 92 feem pua ntawm cov neeg pov npav pov npav rau Zelensky ua ke nrog Ukraine, thiab 6.7 feem pua rau Medvedev. Yog li, Zelensky txoj kev yeej yeej tau tshwm sim.
  Kev ua koob tsheej thiab kev zoo siab tau pib hauv lub tebchaws. Thaum kawg, ib qho tshiab, zoo li ntau tus, lub neej kaj lug tau los.
  Txog tam sim no, Dmitry Anatolyevich Medvedev tab tom ua tus thawj tswj hwm thaum lub rooj sib tham.
  Thiab nws congratulated, ntawm chav kawm, tus yeej. Koj mus qhov twg? Thiab tsis muaj dab tsi los suav rau feem pua.
  Minister of Internal Affairs Vladimir Zhirinovsky, txawm li cas los xij, tau mus xyuas Medvedev thiab nplij nws:
  - Kuv tau pov npav rau koj Dmitry Anatolyevich!
  Tus thawj tswj hwm tus thawj tswj hwm teb ntsiag to:
  - Ua tsaug!
  Zhirinovsky hais tias:
  - Tej zaum peb yuav tsum muab koj tso rau hauv premiere?
  Medvedev tuav nws lub taub hau pleev xim:
  - Kuv tsis xav tias, tom qab xws li kev swb hauv qhov thib ob, lawv yuav muab kuv tus thawj tswj hwm. Qhov no yuav tsis yog nom tswv lawm.
  Zhirinovsky logically sau tseg:
  - Txawm li cas los xij, yuav tsum muaj ib tus neeg los ntawm Russia nyob hauv koj qhov chaw. Yog li leej twg yog tsis yog koj?
  Medvedev tau hais tias:
  - Feem ntau yuav, Andrei Navalny!
  Zhirinovsky bared nws cov hniav thiab qw:
  - Andrei Navalny? Cia qhov no tsis tshwm sim!
  Medvedev shrugged nws lub xub pwg nyom thiab hais nyob rau hauv tsis meej pem:
  - Koj mus qhov twg?
  Zhirinovsky qw:
  - Yog, kuv yuav ntes lawv tag nrho!
  Medvedev yoj nws txhais tes:
  - Txaus! Peb lub sijhawm zoo li dhau lawm! Kuv mus so rau Canary Islands. Koj yuav ua dab tsi?
  Zhirinovsky, squinting nws ob lub qhov muag slyly, teb tias:
  - Lobby rau kev txaus siab ntawm koj cov phooj ywg! Txog thaum Zelensky coj nws lub luag haujlwm ua tus thawj tswj hwm ntawm Russia thiab Ukraine!
  Medvedev tu siab hais tias:
  - Hmoov tsis, qhov no tsis yooj yim li ... Tom qab ntawd lawv yuav strip koj ntawm peb daim tawv nqaij!
  Zhirinovsky, nqaim nws ob lub qhov muag slyly, nug:
  - Thov ua rau kuv ua tus thawj coj ntawm Lavxias Federation! Zoo, nws tsim nyog rau koj li cas!
  Medvedev xav txog ob peb feeb, thiab tom qab ntawd tshaj tawm:
  - Zoo! Kuv yuav tsis tsuas yog koj ua tus thawj coj xwb, tab sis kuv kuj tseem yuav rov ua Beria rau qib Marshal! Nws yuav ncaj ncees!
  Zhirinovsky nodded hauv kev pom zoo:
  - Hais txog Beria, yog!
  Medvedev nqaim nws ob lub qhov muag thiab nug:
  - Thiab nyob rau hauv kev sib raug zoo rau koj?
  Zhirinovsky teb ncaj ncees:
  - Thiab kho kuv zoo li huab tais! Kuv muab nqi zog rau leej twg kuv xav tau!
  Medvedev nodded nyob rau hauv kev pom zoo:
  - Yog, yog li ntawd!
  Thiab nws tau hais kom npaj ob txoj cai ntawm conferring cov qib ntawm marshals.
  Tus thawj tswj hwm ntawm Russia zoo siab. Xav tias tam sim no nws muaj peev xwm txaus siab rau kev ua si hauv computer.
  Thiab lawv lom zem ua si ...
  Tab sis tiag tiag, vim li cas tus thawj tswj hwm yuav ua lwm yam? Tam sim no thev naus laus zis tau tsim kho ntau yam uas koj tuaj yeem yog leej twg. Txawm yog Tswv Ntuj los. Thiab tshwj xeeb hauv kev ua si los tsim lub ntiaj teb.
  Piv txwv li, nyob rau hauv lub chaw ua hauj lwm ntawm tus thawj tswj hwm, muaj ib tug loj tus naj npawb ntawm kev ua si sib txawv, nrog rau cov niaj hnub tshaj plaws.
  Medvedev txiav txim siab ua si qhov kev ua si lub sijhawm tiag tiag. Lub teb chaws Yelemees xyoo 1939. Zoo, vim li cas koj thiaj siv tus kws dag ntxias tus lej? Koj ntxiv koj tus kheej tsib txhiab Panthers, peb txhiab Tigers thiab kaum txhiab Focke-Wulfs. Thiab koj siv cov rog no tawm tsam cov yeeb ncuab. Thiab koj tawm tsam Poland, uas tsis muaj txawm tias ib feem kaum ntawm cov rog.
  Thiab kev tsov rog mus ntxiv raws li koj xav tau, nrog ib lub hom phiaj thiab yeej. Medvedev, yuav tsum ncaj ncees, yog ib tug loj conqueror ntawm no. Nws crushes tus yeeb ncuab zoo li yog crushing plums nrog ib tug xovxwm.
  Poland tau flattened yooj yim thiab sai dua hauv keeb kwm tiag tiag. Koj tua Fabkis. Koj tso kaum txhiab E-75 tso tsheb hlau luam ntawm nws siv tus lej tsis ncaj ncees. Wb fim nws, lub tsheb zoo kawg li. Uas yog kiag li invulnerable rau Fabkis rab phom, tab sis tuag nyob rau hauv ntev. Lawv tua cov yeeb ncuab tsheb.
  Medvedev txawm dhia rau kev xyiv fab. Raws li nyob rau hauv qhov kev ua si, nws tsiv sai sai, thiab twb noj Paris ... Thiab ces dab tsi txog trifles? Cia peb hla Spain tib lub sijhawm, kom Franco tsis txhob chim heev .
  Thiab rau kev tawm tsam ntawm Gibraltar peb yuav siv dav hlau dav hlau. Cov British yuav mus qhov twg?
  Tau kawg, tib lub sijhawm peb siv nyiaj los tsim kev sib ntaus sib tua thiab cov dav hlau thauj khoom. Nws yuav nyuaj rau Britain thaum ntawd. Ntawm no yog ib puas aircraft carriers thiab ob puas battleships. Qhov no yuav yog lub zog colossal.
  Thiab tom qab ntawd muaj cov nkoj tsaws. Koj kuj tseem ua cov tso tsheb hlau luam ntawm "E"-U series, ntxiv evolution ntawm "E". Ntawm no koj pov lub tank "E"-50-U, xws li lub tshuab uas koj tuaj yeem nkag tsis tau los ntawm txhua lub kaum sab xis.
  Thiab cia nws tsim txom cov British. Ntawm no yog ob tug ntxhais zoo nkauj nyob rau hauv xws li lub tank winking ntawm tus thawj tswj hwm ntawm Russia.
  Medvedev tshuab ib hnia rau lawv nyob rau hauv teb.
  Nov yog qhov peb yuav ua si ...
  Thiab cov tso tsheb hlau luam zaum kawg tab tom mus txog London. Thiab tsis muaj ceremony lawv coj lub peev ntawm England.
  Medvedev hais tias:
  - Lub ntiaj teb dhuav! Peb txhua tus yuav noj miv!
  Nws yog, ntawm chav kawm, nthuav thiab yooj yim mus ua si. Kuv coj tus kws txuj ci dag code thiab stamp txhua yam koj xav tau. Yog li koj ntes cov Balkans thiab mus rau Africa. Koj kuj ntaus, thiab infantry. Koj ua tub rog, yog tias koj tsuas muaj nyiaj. Thiab thaj chaw uas raug ntes kuj muab nyiaj. Zoo, sim nws, taug kev ncig teb chaws Africa.
  Lub USSR tseem qhib rau pem hauv ntej. Peb caug plaub tawm tsam E-50-U series, uas lwm kaum txhiab tau raug ntaus. Yog hais tias E-50 yog ib lub tsheb nrog kwv yees li tib yam armor li Tiger-2, tsuas yog txoj kab nqes rational ntau dua, thiab cov cuab yeej muaj zog me ntsis, thiab lub cav muaj zog dua. E-50-U, nrog qhov hnyav sib npaug, piv rau Soviet T-64, thiab txawm tias muaj lub cav roj turbine muaj zog dua.
  Yog, lub zog tsis sib npaug. Ntawm no sib txawv tiam ntawm tanks sib ntaus.
  Thiab Medvedev, ntawm chav kawm, yog dashing ntawm ib tug nees dub.
  Cov rog, ntawm chav kawm, tsis sib piv. Koj tuaj yeem ntxiv E-75-U, qhov no yog squat tua tshuab, impenetrable txawm los ntawm nkoj phom.
  Thiab yuav ua li cas nws yuav tsuj nws tus kheej. Tsis muaj dab tsi tuaj yeem nres nws.
  Medvedev plays zoo li ib tug me nyuam tub. Eh, ok, ces ua li cas. Thiab tsis muaj leej twg xav pom nws. Nws ploj lawm thiab tus thawj tswj hwm tsis nco qab lawm.
  Txhua tus tsuas hlub cov yeej xwb.
  Dmitry Anatolyevich hu nkauj:
  Thiab peb defy cov cua daj cua dub,
  Los ntawm dab tsi thiab vim li cas ...
  Nyob rau hauv lub ntiaj teb no tsis muaj surprises,
  Nws tsis yooj yim sua rau leej twg
  Thov kom hmoov zoo, tsis ua hauj lwm,
  Tag nrho cov jumps, nce thiab nqis,
  Tsuas yog txoj kev no, thiab tsis yog lwm yam,
  Tsuas yog txoj kev no, thiab tsis yog lwm yam!
  Ntev nyob surprise!
  Surprise! Surprise!
  Ntev nyob surprise!
  Surprise! Surprise!
  Ntev nyob surprise!
  Thiab Medvedev tau zoo siab dua. Tam sim no nws cov tub rog tau nyob hauv Ukraine, Belarus, thiab tab tom mus txog Moscow!
  Tus qub thawj tswj hwm Lavxias hais tias:
  - Tias peb lub neej yog kev ua si!
  Thiab siv lub peev ntawm USSR los ntawm cua daj cua dub. Ntawm chav kawm, tawm tsam cov tub rog ntawm 1941, nws muaj tso tsheb hlau luam nrog cov yam ntxwv ntawm lub sixties thiab txawm lub seventies, thiab qhov tseem ceeb tshaj plaws yog hais tias muaj ntau ntawm lawv.
  Medvedev winks ntawm nws tus kheej ... Lub peev Moscow tau raug coj mus. Thiab tam sim no koj tuaj yeem hla lub Caucasus ... Thiab tib lub sijhawm, coj mus rau sab qab teb ntawm Africa rau koj tus kheej. Thiab yuav hla mus rau Argentina.
  Thiab los ntawm qhov ntawd tawm tsam Asmeskas. Nws yog ib tug commander txias. Tus yeeb ncuab lags qab ob qho tib si hauv qhov ntau thiab zoo ntawm cov tub rog.
  Medvedev hu nkauj zoo siab:
  - Peb yuav ua siab loj mus rau hauv kev sib ntaus sib tua! Rau lub hwj chim ntawm lub Soviets! Thiab peb yuav so txhua leej txhua tus rau hauv shit hauv kev sib ntaus rau qhov no!
  Medvedev raug tshem tawm ib ntus ntawm qhov kev ua si. Lavxias teb sab kws muaj txuj ci Minister, uas hloov Shoigu Trubetskoy, hu ua. Nws nug tus thawj tswj hwm tseem tab tom hais tias:
  - Thaum twg peb yuav cog lus rau tus thawj coj tshiab?
  Medvedev teb succinctly:
  - Qhov twg nws yuav tsum yog, nyob rau hauv lub inauguration!
  Trubetskoy sau tseg:
  - Tus thawj tswj hwm tshiab ntawm ib lub teb chaws xav tau qhib lub lim tiam tom ntej. Yog li ntawd lawv tsis muaj sijhawm los nyiag!
  Medvedev bark:
  - Qhov no tsis yog raws li peb txoj cai thiab cov cai!
  Trubetskoy sau tseg:
  - Thiab Yeltsin tau txais tsab cai lij choj no tsis yog raws li txoj cai lij choj thiab kev cai lij choj qub. Qhov tseeb, ntau tus xav tias Putin yuav tawm tswv yim kev cai lij choj tshiab, tab sis qee qhov nws tsis tshwm sim!
  Medvedev sau tseg:
  - Nws tsis yog lub tswv yim zoo tshaj plaws rau txhua tus thawj tswj hwm tshiab los txais yuav txoj cai tshiab!
  Trubetskoy tawm tsam:
  - Tab sis Putin ua tau! Nws txias dua Yeltsin, thiab koj, Dmitry Anatolyevich!
  Medvedev nodded thiab pom zoo:
  - Txias thiab tseem ceeb tshaj plaws yog hmoov zoo! Yog tsis muaj Putin, txhua yam mus tsis ncaj ncees lawm, thiab Zelensky tau tuav lub hwj chim hauv Russia.
  Trubetskoy sau tseg:
  - Thiab Lukashenko muaj lub sijhawm, tab sis nws nco nws lub sijhawm. Peb yuav tsum tau tsiv mus sai!
  Medvedev logically sau tseg:
  - Lukashenko ntshai ntawm kev sib tw kev xaiv tsa hauv Russia. Thiab Zelensky yuav tsis muaj kev pheej hmoo yog tias Putin lub siab tsis tuaj yeem sawv. Tswj lub teb chaws ntau manually yog burnt tawm! Putin yeej hlawv tawm ntawm kev ua haujlwm!
  Trubetskoy hais tias:
  - Zoo, yog li peb yuav tsum lees txais lub rooj sib txoos ntawm hnub sai dua lossis tsis?
  Medvedev ua siab tawv teb:
  - Ua raws li koj xav tau! Kuv tsis quav ntsej ntxiv lawm! Kuv yuav so kom txaus siab rau nyiaj laus thiab nyob rau kuv tus kheej txaus siab. Tej zaum kuv yuav mus ncig thoob ntiaj teb! Kuv twb tau ua tus thawj tswj hwm thiab tus thawj tswj hwm rau lub sijhawm sau tseg rau Russia! Koj tuaj yeem tuav lub zwm txwv ntev npaum li cas?
  Trubetskoy pom zoo:
  - Zoo, yog tias muaj, ces cia kev hloov pauv tuaj! Yuav ua li cas nrog Shoigu?
  Medvedev teb txias:
  - Cia nws so! Marshal cov nyiaj laus yog loj. Cia nws mus ncig thoob ntiaj teb. Kuv tso cai rau koj muaj vaj tse nyob txawv teb chaws!
  Trubetskoy nodded thiab hais tias:
  - Putin cais Russia los ntawm lub ntiaj teb! Txawm hais tias peb nyuaj siab rau cov lus hauv qhov tob ntawm peb tus ntsuj plig, peb zoo siab thaum nws tuag! Raws li rau Zelensky, peb yuav pom! Ntau ntawm peb xav tau kev txiav txim zoo li nyob rau sab hnub poob. Tau txais zoo li nyob rau hauv Teb Chaws Asmeskas, tab sis ua hauj lwm... Zoo li nyob rau hauv USSR!
  Medvedev sau tseg:
  - Zoo, nyob rau hauv Stalin, cov neeg ua haujlwm tau ua haujlwm hnyav! Tsis txhob xav tias lawv puv zib mu!
  Trubetskoy nug:
  - Koj yuav ua dab tsi?
  Medvedev nco qab tias:
  - Kuv yog tus thawj tswj hwm, thiab kuv yuav so haujlwm ua tus thawj tswj hwm. Nws loj...Thiab kuv yuav txaus siab rau lub neej! Vim li cas lwm tus kuv yuav tsum ua haujlwm!
  Trubetskoy nco qab:
  - Zelensky tuaj yeem muab koj txoj haujlwm ntawm tus kws pab tswv yim nrog nws!
  Medvedev hais tias:
  - Yog! Nws ntse txaus yam tsis muaj kuv cov lus qhia! Nyob rau hauv luv luv - nqa tawm lub inauguration! Dmitry Anatolyevich xa nws!
  Trubetskoy pom zoo:
  - Inauguration yog!
  Medvedev sawv. Kuv txiav txim siab ua kom tiav qhov kev ua si. Ib yam dab tsi uas kuv tsis tau muaj sijhawm ua ntej. Thiab tsawg kawg yog kev puas siab puas ntsws tsoo Tebchaws Meskas.
  Los yog ntau precisely nyob rau hauv qhov kev ua si. Txawm li cas los xij, Asmeskas Sherman tsis muaj zog tiv thaiv E-75-U. Tab sis Tebchaws Meskas muaj ntau lub dav hlau, txawm tias lawv tsis muaj zog li cov dav hlau German.
  Tab sis qhov zoo, ntawm chav kawm, tsis zoo ib yam! Cov Krauts tab tom nce cov qhab nia hnyav. Tshwj xeeb tshaj yog cov pilots: Albina thiab Alvina! Thiab cov no yog cov ntxhais uas txawv los ntawm lawv cov colossal fervor.
  Medvedev tab tom nce mus rau Asmeskas los ntawm sab qab teb. Thiab nyob rau tib lub sij hawm nws tso tsheb hlau luam mus hla Siberia. Nws lom zem. Los ntawm txoj kev, vim li cas ho tsis kov yeej Nyiv tsis tau? Hauv qhov kev ua si no koj tuaj yeem tua koj cov phooj ywg. Advanced tswv yim. Thov tus cheater code thiab koj yuav muaj zog tshaj koj tus nrog sib ntaus nyob rau hauv ob qho tib si kom muaj nuj nqis thiab zoo. Tsis yog tsov rog, tab sis kev txaus siab dawb huv. Ntawm no yog cov tshuab dav hlau tailless, cov neeg Amelikas tsis tuaj yeem ntes tau.
  Ntau precisely, mus rau ntawd. Thiab siv xov tooj cua tswj missile! Thiab thab plaub neeg Amelikas. Medvedev yeej nyiam qhov kev ua si no. Thiab txav cov tub rog. Mexico tau raug coj mus. Lub nroog Asmeskas poob ib qho zuj zus. Zoo siab.
  Thiab nyob rau sab hnub tuaj, tso tsheb hlau luam ntawm "E"-U series nkag mus rau Is Nrias teb. Tab sis dab tsi yuav cov British tawm tsam lawv? Ntxiv mus, Thib Peb Reich twb tau sau cov peev txheej thiab tsim cov thev naus laus zis niaj hnub no yam tsis muaj cov cai tsis raug cai.
  Tab sis Medvedev txiav txim siab hloov kho Panther me ntsis. Ntawm no yog thawj zaug "Panther" - frontal armor ntawm 80 - 110 mm, sab armor ntawm 50 mm, ib tug 75 mm cannon, chim ntev ntawm 70 EL, engine ntawm 650 horsepower. Ntawm no yog "Panther"-2 nrog rau pem hauv ntej armor los ntawm 120 mus rau 150 millimeters, 60-mm sab, ib tug 88-mm cannon nrog ib tug chim ntev ntawm 71 EL, thiab ib tug 850-horsepower engine. Yog, lub tsheb loj. Thiab nws hnyav dua tsis yog plaub caug-tsib, tab sis tsib caug tons thiab muaj luv dua silhouette.
  Tab sis "Panther" -3. Frontal armor los ntawm 150 mus rau 200 millimeters, sab ntawm 82 millimeters, ib rab phom ntawm 88 millimeters nrog lub chim ntev ntawm 100 EL thiab lub cav ntawm 1200 horsepower - hnyav 55 tons. Pom zoo, xws li lub tsheb feem ntau yog super tawm tsam Shermans.
  Tab sis muaj "Panther"-4. Nws muaj cov armor frontal los ntawm 200 mus rau 250 mm ntawm qhov chaw siab tshaj, thiab sab armor ntawm 160 mm. rab phom 105 hli nrog lub thoob ntev ntawm 100 EL. Qhov no twb yog ib tug dab uas hnyav 65 tons thiab nrog ib tug tsawg silhouette. Gas turbine cav ntawm 1500 horsepower. Ntawm cov hoob kawm, ib tug zoo heev serial kev loj hlob, muaj peev xwm ntawm kev sib ntaus sib tua txawm nrog lub Soviet IS-7. Ntxiv mus, IS-7 tsis yog tsim los loj.
  Tab sis muaj cov tshuab muaj zog. Khiav "Panther"-5, frontal armor 250 hull ntawm lub kaum sab xis ntawm 45 degrees, 300 mm turret lub hauv pliaj ntawm lub kaum sab xis, sab 210 ntawm lub kaum sab xis, 128 mm phom ntawm 100 EL, qhov hnyav ntawm lub tank siab dua 75 tons, 2000 horsepower engine gas turbine zog . Lub tshuab superior rau tag nrho cov qauv Soviet thiab Asmeskas. Muaj peev xwm nkag mus rau IS-7 los ntawm kev sib ntaus sib tua thiab tiv thaiv lub taub hau. "Panther"-5 feem ntau yog cov thev naus laus zis zoo heev. Lub USSR tsis muaj dab tsi muaj zog tshaj IS-7. Thiab cov Germans kuj muaj tsib hom Tigers.
  Tom qab ntes tau feem ntau ntawm Teb Chaws Asmeskas, Medvedev txiav txim siab khiav tawm Tiger ib yam nkaus. Zoo, "Tiger" yog thawj tus uas txhua tus paub. Frontal armor yog 100-110 millimeters uas yuav luag tsis muaj nqes hav, thiab sab armor yog 82 millimeters tsis muaj nqes hav. Thiab 88-mm cannon, 56 EL chim ntev, yog lub tank tiag tiag. Tsis zoo li "Panthers", qhov twg tsuas yog thawj koob tau tawm tsam thiab muaj cov qauv ntawm qhov thib ob. Tank "Tiger"-2 zoo dua lub npe hu ua "Royal Tiger".
  Frontal armor: 120-150 mm ntawm lub hull pem hauv ntej ntawm ib tug 50 degree kaum sab xis, 185 mm ntawm lub turret pem hauv ntej ntawm ib tug me ntsis kaum sab xis, thiab 82 mm nyob rau sab ntawm ib tug 60 degree kaum. Nws muaj kev tiv thaiv zoo nyob rau hauv lub hauv pliaj, me ntsis zoo dua Tiger nyob rau sab, thiab muaj 88-mm cannon nrog lub chim ntev ntawm 71 EL. Ntawm cov tso tsheb hlau luam ntawm Kev Tsov Rog Thoob Ntiaj Teb thib Ob, qhov zoo tshaj plaws ntawm kev ua tub rog thiab kev tiv thaiv pem hauv ntej, hnyav 68 tons, cav 700 horsepower - tsis muaj zog hauv kev tsav tsheb.
  "Tiger"-3 yog lub tsheb tsim. Frontal armor yog 150-200 millimeters ntawm lub kaum sab xis ntawm 45 degrees, pem hauv ntej ntawm lub turret yog 240 millimeters ntawm lub kaum sab xis. Sab ntawm 160 millimeters nrog inclined shields. Peb hom riam phom sib txawv: 88 mm 100 EL cannon, 105 mm 70 EL cannon, thiab 105 mm 100 EL cannon nrog lub cav ntawm 1000 1200 horsepower. Nrog ib tug ntau ntom layout thiab ib tug luj ntawm 75 tons. Yog, lub tsheb loj thiab txaus ntshai heev. Thiab ib qho tseem ceeb tshaj "Tiger"-4 frontal armor 250 - hull inclined ntawm 45 degrees, hauv pliaj 300 millimeters inclined, sab 210 millimeters, phom 128 millimeters 100 EL chim ntev, los yog 150 millimeters chim ntev 56 EL, hnyav 1500 tons, horsepower gas turbine cav. Lub tank muaj zog heev.
  Tab sis txawm txias yog "Tiger"-5. Frontal armor: lub hauv pliaj 350 hli ntawm lub kaum sab xis ntawm 45 degrees, turret hauv pliaj 400 hli ntawm lub kaum sab xis ntawm 50 hli. Cov sab yog 300 mm inclined. Ib rab phom 150 mm 100 EL, lossis 174 mm 70 EL phom, lossis 210 mm 38 EL phom. Qhov hnyav yog 100 tons, roj turbine cav yog 2500 horsepower. Lub tshuab muaj zog tshaj plaws yuav tsis txawm nkag mus rau IS-7 thiab St. John's wort. Qhov no tuaj yeem siv tawm tsam Asmeskas. Txawm hais tias nws yuav tsum tau hais tias "Tiger"-5 tsis yog nyob rau hauv cov haujlwm hauv keeb kwm tiag tiag. Tab sis nws tsis muaj leej twg ua txhaum tias kev ua tsov rog tau xaus sai sai.
  Tab sis qhov kev ua si virtual tank tuaj yeem txhim kho.
  Medvedev pib cua daj cua dub hauv Teb Chaws Asmeskas lub nroog Washington thiab lub nroog loj tshaj plaws ntawm New York. Ntawm no koj tuaj yeem ua haujlwm tiag tiag thiab yeej.
  Txawm tias zoo. Ntawm no Washington tau kub hnyiab thiab cov tsheb ciav hlau German tau tsav los ntawm nws. Thiab tsis muaj leej twg tuaj yeem nres Tigers-5.
  Medvedev tab tom ua tiav qhov kev ua phem rau hauv Teb Chaws Asmeskas cov peev thiab nws zoo li yeej. Tab sis tseem muaj Nyiv ua ntej.
  . Tshooj 5.
  Kuv tuaj yeem ua dab tsi ntxiv hauv qhov kev ua si? Tab sis Lev tsev neeg ntawm cov tso tsheb hlau luam tsis tau mus rau hauv kev tsim khoom. Cov no yog cov dab tiag tiag ntawm no. Tab sis nyob rau hauv Kev Tsov Rog Thoob Ntiaj Teb thib Ob, cov tshuab ntawm cov koob tom qab no tseem tsis tau rov ua dua. Thiab txawm ntau tshaj tawm tsam Nyiv nrog nws cov tso tsheb hlau luam me thiab nruab nrab.
  Tab sis Dmitry Medvedev txiav txim siab tsav lawv mus me ntsis.
  Ntawm no yog thawj Lev tank, uas twb muaj lawm nyob rau hauv tej yaam num, thiab tsuas yog ib feem embodied nyob rau hauv hlau. Sab pem hauv ntej armor yog 120 millimeters ntawm lub kaum sab xis ntawm 45 degrees, lub frontal armor ntawm lub turret yog 240 millimeters ntawm lub kaum sab xis, ob sab yog 82 millimeters, rab phom yog 105 millimeters, lub chim ntev yog 70 EL, tag nrho. 80 tons, lub cav yog 800 horsepower. Feem ntau, lub tsheb uas tuaj yeem tshwm sim ua ke nrog Tigers thiab Panthers ntawm Kursk Bulge. Nrog rau riam phom muaj zog heev rau nws lub sijhawm thiab kev tiv thaiv zoo heev hauv pliaj turret. Tab sis hmoov zoo nws tsis tshwm sim. "Lev"-2 project tsheb. Lub hauv pliaj yog 250 millimeters inclined, lub hauv pliaj turret yog 300 millimeters inclined. Cov sab yog 200 millimeters inclined. Phom lossis 128 mm 100 EL lossis 210 mm 38 EL. Nyhav 100 tons, cav 1800 horsepower. Nws tsis muaj qhov sib npaug hauv nws lub hwj chim. Superior rau IS-7, uas tsuas yog ntaus nws ntawm sab. Tab sis tom qab ntawd koj tsav tsheb ntxiv, thiab "Lion"-3 tshwm sim, tseem caum tus dab. Frontal armor ntawm lub hull yog 350 hli, turrets yog 450 hli, nrog ib sab nqes hav ntawm 300 hli ntawm qhov chaw siab tshaj, ib tug cannon ntawm 150 hli ntawm 100 EL, los yog 175 hli ntawm 70 EL, los yog 210 ntawm 56 EL, los yog ib tug foob pob ua ntxaij launcher ntawm 400-mm. Qhov hnyav yog 120 tons, lub cav yog 2500 horsepower.
  Yog, qhov no yog lub zog loj heev.
  Tank "Lion"-4 yog lwm tus dab super . Frontal armor ntawm lub hull yog 450 mm, lub frontal armor ntawm lub turret yog 500 mm. Ob sab ntawm lub hull thiab turret yog 400 mm inclined. Lub 175-mm cannon nyob rau hauv 100 EL, ib tug 210-mm cannon nyob rau hauv 70 EL, ib tug 500-mm foob pob ua ntxaij launcher. Qhov hnyav ntawm lub tsheb yog 150 tons, lub cav yog 3500 horsepower gas turbine. Los ntawm qhov deb nws nkag mus rau txhua lub tso tsheb hlau luam, suav nrog IS-7 thiab Asmeskas T-93. Thiab txawm tias rab phom naval tsis tuaj yeem nkag mus rau nws. Qhov no yog lub tshuab muaj zog, thiab nrog rau cov phom loj ntxiv.
  Tab sis qhov tseem ceeb tshaj Lev-5 yog huab tais ntawm tso tsheb hlau luam. Lub pem hauv ntej armor ntawm lub hull yog 600 hli ntawm lub kaum sab xis ntawm 45 degrees, lub turret yog 800 hli tuab, ob sab yog 550 hli ntawm lub kaum sab xis. Lub 210 hli cannon nyob rau hauv 100 EL, ib tug 300 hli cannon nyob rau hauv 70 EL, ib tug 600 hli foob pob ua ntxaij launcher. Qhov hnyav ntawm lub tshuab yog 200 tons, roj turbine cav tsim 5000 horsepower. Impenetrable rau yuav luag txhua hom riam phom, tshwj tsis yog rau cov foob pob hluav taws siab , tshwj xeeb tshaj yog cov phom loj thiab cov foob pob. Muaj peev xwm tua tau ntawm cov nkoj sib ntaus sib tua thiab cov dav hlau thauj khoom. Tiag tiag super tank.
  Zoo, luv luv, muaj qee yam ua si. Medvedev tab tom tso siab rau Nyiv.
  Tab sis nws raug cuam tshuam dua.
  Tus thawj coj FSB hu thiab hais tias:
  - Dmitry Anatolyevich, koj puas yuav muab lub rooj sib tham rau cov neeg sau xov xwm?
  Medvedev tau hais tias:
  - Tsis tau!
  - Vim li cas?
  Tus thawj tswj hwm ua haujlwm teb tias:
  - Kuv muaj cai muab kev xam phaj los tsis yog! Yog li kuv txiav txim siab tsis muab nws tsis tau!
  Tus thawj coj FSB nodned:
  - Koj tuaj yeem ua siab ntev rau tam sim no! Kev xam phaj yuav tsis ploj mus! Tab sis peb yuav nrhiav lwm qhov chaw!
  Medvedev sau tseg:
  -Txhua tus, txiav txim siab! Yog tias muaj dab tsi, koj cov nyiaj laus laus yog qhov loj! Koj tuaj yeem nyob yam tsis ua haujlwm!
  Tus thawj coj FSB nug hauv kev xav tsis thoob:
  - Puas yog nws tsis khuv xim rau kev koom nrog lub hwj chim loj?
  Medvedev teb ncaj ncees:
  - Nws yog kev khuv leej, tau kawg, tab sis ib tug neeg xa mus rau qhov inevitable!
  Medvedev rov qab mus rau qhov kev ua si dua. Tus thawj tswj hwm yav dhau los ntawm lub teb chaws loj tshaj plaws thiab muaj peev txheej nplua nuj nyob hauv lub ntiaj teb thaum kawg tau txais lub hang ntawm nws. Thiab yog vim li cas tsis ua si yog tias lawv tuaj yeem ua yam tsis muaj nws tam sim no. Txawm hais tias nws yog tus thawj coj ntawm lub xeev.
  Tab sis koj yuav ua li cas kom tsis txhob muaj kev ntxias kom txiav koj tus kheej hauv qhov kev ua si? Zoo, cov tub rog German tau mus txog Chukotka. Hmoov zoo, txav cov cuab yeej hauv qhov kev ua si yog qhov yooj yim dua li qhov tseeb. Thiab lawv mus rau Suav teb. Thiab nyob ntawd lawv tau nkag mus rau hauv kev sib ntaus sib tua nrog cov Japanese. Tau kawg, siv cov kev dag ntxias, Medvedev churned Lev-5 tso tsheb hlau luam thiab pov lawv tawm tsam samurai. Thiab cov no yog cov tsheb super class tsheb tiag tiag.
  Yuav ua li cas samurai raug crushed. Tab sis tseem tsis yog qhov txwv ntawm perfection.
  Tab sis vim li cas, txog thaum Tsov Rog Thoob Ntiaj Teb thib Ob dhau los, nws tsis tuaj yeem khiav lub tank hnyav tshaj plaws German "Nas" mus txog qib?
  Qhov no yog tiag tiag redistribution ntawm perfection thiab lub crown ntawm kev zoo nkauj. Ntau qhov tseeb, yuav ua li cas tshwm sim yog tias gigantomania hloov zuj zus.
  Medvedev pib tsav cov Nas.
  Mouse tank, lub tank uas muaj nyob hauv cov hlau, hnyav tshaj plaws ntawm cov uas tau ua tiav hauv cov hlau, tsav tsheb thiab txawm tawm tsam. Frontal armor ntawm "Nas" yog 150 hli nyob rau hauv qab ntawm lub hull, 200 hli nyob rau sab saum toj ntawm lub hull, 250 hli nyob rau hauv lub turret pem hauv ntej, thiab 210 hli nyob rau sab. Raws li peb tau pom, lub tank, txawm nyob rau hauv nws thawj version, yog impenetrable rau tag nrho cov serial Soviet tso tsheb hlau luam nyob rau hauv lub hauv pliaj thiab txawm nyob rau sab. IS-2 thiab SU-100 tsis tuaj yeem nkag mus rau lub tank no los ntawm txhua lub kaum sab xis. Tsuas yog IS-7 tuaj yeem tsim teeb meem rau Maus thiab yeej tawm tsam lub tank no. Tab sis IS-7 tsuas yog tshwm sim tom qab tsov rog, thiab tsis tau mus rau hauv kev tsim khoom. Thiab cov "Ntaus" tuaj yeem sib ntaus sib tua rau pem hauv ntej xyoo 1943. Lub tank no muaj ob rab phom: luv-barreled 75 mm thiab 128 mm 55 EL, muaj peev xwm nkag mus rau tag nrho cov Soviet tso tsheb hlau luam tshwj tsis yog lub IS-7 head-on. Ntxiv mus, IS-2 los ntawm kev deb. Kuj tseem muaj 150 mm cannon.
  "Nas" hnyav 188 tons thiab muaj 1250 horsepower engine, uas tseem tsis txaus. Zuag qhia tag nrho, lub tsheb yog qhov muaj zog tshaj plaws rau nws lub sijhawm, thiab tsis muaj qhov sib npaug.
  "Mouse"-2 yog lub tsheb tsim. Zoo meej dua. Hauv zaj dab neeg tiag tiag, lub tsheb yuav tsum tau ua kom qis dua hauv silhouette thiab sib dua. Tab sis nyob rau hauv qhov kev ua si, ntawm chav kawm, lub tsheb ua zoo meej dua, qis dua nyob rau hauv silhouette, denser nyob rau hauv layout, tab sis txawm hnyav dua. Frontal armor ntawm nas hull yog 2 350 mm. Frontal armor ntawm lub turret yog 450 millimeters. Sab 300 mm. Cannons yog 75 mm ntev-barreled thiab 150 mm 70 EL, los yog ib tug 210 mm howitzer, los yog ib tug 400 mm foob pob ua ntxaij launcher. Nyhav 200 tons. Gas turbine cav 2000 horsepower.
  "Nas" - 3 lub tshuab ua si. Zoo meej heev. Sab pem hauv ntej armor yog 600 hli, turret yog 800 hli, sab yog 550 hli. Cov phom 88 hli 100 EL, rau kev sib ntaus sib tua cov yeeb ncuab tso tsheb hlau luam, thiab 210 hli 70 EL. Los yog 550-mm foob pob hluav taws launcher. Qhov hnyav ntawm lub tank yog 250 tons, roj turbine cav yog 4000 horsepower. Lub tank yuav luag impenetrable nrog yuav luag txhua yam riam phom, tshwj tsis yog rau cov uas muaj zog tshaj plaws.
  "Nas"-4 yog qhov kev hloov pauv tshiab ntawm gigantomania thiab ntau dua. Frontal armor ntawm lub hull yog 1000 hli ntawm lub kaum sab xis ntawm 45 degrees, lub frontal armor ntawm lub turret yog 1200 hli ntawm lub kaum sab xis. Cov sab yog 850 mm inclined. Armament: 105 mm 10EL cannon rau tua cov yeeb ncuab tso tsheb hlau luam thiab txaus tiv thaiv yuav luag txhua hom tsheb. 300mm riam phom ntawm 70 EL, rau kev rhuav tshem cov fortifications thiab redundant rau tso tsheb hlau luam. Los yog hloov chaw, 750-mm foob pob hluav taws launcher.
  Qhov hnyav ntawm lub tsheb yog 350 tons, uas tsis yog ntau npaum li cas rau cov armor thiab riam phom. Txawm tias cov phom ntawm lub nkoj sib ntaus sib tua tsis tuaj yeem nkag mus rau lub tsheb zoo li no. Tsuas yog kev sib tsoo ncaj qha los ntawm lub nkoj nkoj muaj zog lossis lub foob pob loj heev tuaj yeem rhuav tshem lub tshuab no. Los ntawm txhua lub ces kaum nws yog impenetrable los ntawm tag nrho cov tso tsheb hlau luam thiab nws tus kheej-propelled phom ntawm Tsov Rog Ntiaj Teb Zaum Ob. Lub cav yog 6000 horsepower gas turbine.
  Zoo, "Mouse"-5 yog qib siab tshaj ntawm cov koob no. Lub hauv paus armor ntawm lub hauv pliaj lub hauv pliaj yog 1600 hli ntawm lub kaum sab xis, lub hauv pliaj turret yog 2000 hli, ob sab yog 1500 hli ntawm lub kaum sab xis.
  Lub 128-mm cannon nrog 100 EL los tawm tsam txhua lub tso tsheb hlau luam, txaus tawm tsam txhua hom xws li IS-7 thiab 900-mm foob pob hluav taws launcher. Lwm cov phom yog siv tsis tau. Muaj kaum lub tshuab rab phom. Qhov hnyav ntawm lub tank yog 500 tons. Gas turbine cav ntawm 10,000 horsepower. Lub tsheb yog, cia peb hais, perfection nws tus kheej. Yuav luag tsis muaj dab tsi tuaj yeem ntaus koj hauv pliaj. Super tank ...
  Txawm li cas los xij, yog tias leej twg xav tias nws tsis tuaj yeem tuaj nrog ib yam dab tsi txias dua "Mouse"-5, ces qhov no tsis muaj tseeb. Kev xav ntawm cov neeg sau ntawv ntawm kev ua si zoo txog Tsov Rog Ntiaj Teb Zaum Ob yog qhov tsis muaj kev txwv.
  Piv txwv li, kuj muaj "Ntsuas". Hauv keeb kwm tiag tiag, lub tank no tuav cov ntaub ntawv loj ntawm tag nrho cov phiaj xwm tsheb, thiab txawm tias qee qhov embodied hauv hlau.
  Lub tank "Nat" muaj 400 mm frontal armor, thiab sab armor kuj yog me ntsis inclined. Armament: plaub rab phom 210 hli, lossis ib rab phom 800 hli thiab ob lub 150 hli howitzers, kaum ib rab phom tiv thaiv dav hlau. Qhov hnyav yog 2000 tons, diesel xyaw muaj tag nrho lub zog ntawm 10,000 horsepower.
  Tank "Rat"-2 yog ib qho kev hloov pauv ntawm lub tsheb tsim nrog kev teeb tsa ntau dua. Frontal thiab tej armor ntawm 800 mm, nrog ib tug loj lub kaum sab xis ntawm rational inclination. Armament yog ib lub 1000 mm cannon thiab plaub 150 mm howitzers, kaum rau rab phom tiv thaiv dav hlau muaj peev xwm tua tau hauv av thiab huab cua lub hom phiaj. Qhov hnyav yog 3000 tons, roj turbine xyaw, tag nrho lub zog yog 20,000 horsepower.
  "Rat"-3 yog lub tshuab muaj zog thiab siab heev. Armor 1200 - millimeters ntawm lub kaum sab xis. Armament: ib tug 1250 mm cannon thiab rau 150 mm howitzers. Nees nkaum rab phom tiv thaiv dav hlau muaj peev xwm tua ntawm ob lub hom phiaj huab cua thiab hauv av. Qhov hnyav yog 4000 tons, roj turbine xyaw, tag nrho lub zog yog 35,000 horsepower.
  "Nat"-4 yog lub tshuab muaj zog thiab siab heev. Armor ntawm 1600 mm ntawm lub kaum sab xis. Armament - ib lub 1600-mm cannon thiab cuaj 150-mm howitzers, nees nkaum-tsib phom tiv thaiv dav hlau muaj peev xwm tua tau ntawm huab cua thiab hauv av lub hom phiaj. Qhov hnyav yog 5000 tons, roj turbine cav, txhim kho, tag nrho lub zog ntawm 50,000 horsepower.
  "Rat" - 5 yog lub tank txias tshaj plaws. Armor ntawm 2500 millimeters ntawm txhua sab. Armament: ib rab phom 2500 mm. Thiab kaum tsib 150-mm howitzers. Plaub caug rab phom tiv thaiv dav hlau muaj peev xwm tua tau ntawm huab cua thiab hauv av lub hom phiaj. Nyhav 10,000 tons. Nuclear reactor ua lub cav, muaj zog tshaj 100,000 horsepower.
  Lub tank yog tiag tiag qhov txias tshaj plaws hauv qhov kev ua si. Thiab nyob rau hauv cov nqe lus ntawm qhov hnyav thiab lwm yam ntxwv.
  Zoo, koj tuaj yeem tso siab rau cua daj cua dub ntawm Tokyo rau "Nat"-5. Muaj tseeb, nws yog kim heev uas koj yuav tsum tau khiav cov kws txuj ci dag ntau zaus.
  Tab sis tag nrho, Medvedev tuaj yeem txaus siab. Nws ua si kom huv si.
  Thiab thaum kawg kuv tau saib "Rat"-5 hauv kev muaj tiag virtual. Yuav ua li cas tsis ncaj ncees lawm.
  Tab sis tom qab ntawd lawv hu Medvedev dua.
  Lub sijhawm no thawj tus thawj tswj hwm tus thawj tswj hwm thiab tus thawj tswj hwm ua haujlwm yog Siluanov .
  Nws hais nrog lub suab tu siab:
  - Peb poob Dmitry Anatolyevich! Yuav luag tag nrho cov ntawv xaiv tsa tau raug suav!
  Medvedev wittily hais tias:
  - Nws yog qhov zoo dua kom poob zoo dua kom yeej qhov phem!
  Siluanov xav tsis thoob:
  - Qhov no ua tau li cas?
  Medvedev piav qhia:
  - Yog tias Vitaliy Klitschko tau raug xaiv los ua tus kav nroog ntawm Kyiv thawj zaug, nws rov qab mus rau lub nplhaib yuav tsis tshwm sim. Hloov chaw ntawm tus yeej zoo, tus kav nroog yuav yog lub luag nyav!
  Siluanov pom zoo nrog qhov no:
  - Yog, koj hais yog lawm, Dmitry Anatolyevich! Klitschko muaj qhov zoo dua poob ... Tab sis hmoov tsis koj tsis muaj ib qho txiaj ntsig zoo li no!
  Medvedev hu nkauj teb:
  - Kuv muaj kev ywj pheej, zoo li noog saum ntuj,
  Kuv yog dawb, tsis nco qab qhov kev ntshai txhais li cas ...
  Kuv nyob dawb li cua daj cua dub
  Kuv yog dawb hauv kev muaj tiag, tsis yog hauv npau suav!
  Siluanov hais tias:
  - Yog, koj tsuas yog tus kws sau paj huam Dmitry Anatolyevich! Ib tug tuaj yeem sau nqe txog koj!
  Medvedev teb tiag:
  - Txawm li cas los xij, tam sim no kuv tuaj yeem ua siab ntev ua qhov kuv nyiam - ua si hauv computer! Thiab ua ntej ntawd, rau nees nkaum xyoo tam sim no kuv tsuas muaj peev xwm them taus qhov no hauv kev haum thiab pib!
  Siluanov luag ntxhi:
  - Hauv kev ua si?
  Medvedev tau lees tias:
  - Muaj tseeb ua si! Thiab nws yuav muaj txiaj ntsig rau koj los kawm qee qhov kev ua tub rog-kev lag luam!
  Thawj Tus Thawj Fwm Tsav Tebchaws tsis kam lees hais tias:
  - Kuv nyiam xyaum!
  Medvedev hais tias:
  - Qhov tseeb phem yog damned, nws tuaj yeem ua rau koj vwm!
  Siluanov teb txias:
  - Koj puas xav khiav tawm ntawm kev muaj tiag nrog lub ntiaj teb kev ua si? Kev qhuas!
  Muaj irony hauv cov lus ntawm tus thawj tswj hwm ua haujlwm.
  Medvedev hais tias:
  - Cia kuv dai lub hnub qub ntawm tus phab ej ntawm Russia rau koj thiab!
  Siluanov hais tias:
  - Dai koj tus kheej, Thawj Tswj Hwm!
  Medvedev chuckled thiab teb tias:
  - Tej zaum qhov no yog ib lub tswv yim zoo! Txwv tsis pub, Putin tsuas yog muab khoom plig tom qab!
  Tus Thawj Fwm Tsav Tebchaws tau teb tias:
  - Ua tsaug, Thawj Tswj Hwm!
  Medvedev txuas ntxiv melodiously:
  - Rau qhov muag ruam ruam...
  Siluanov hu nkauj nrog:
  - Rau qhov tseeb tias txhua yam ua tau ...
  Medvedev ua tiav:
  - Tab sis koj nyob tsis tau!
  Tus Thawj Fwm Tsav Tebchaws tau teb tias:
  - Txawm li cas los xij, lawv feem ntau yuav tshem kuv tawm! Zoo li peb yuav tau scramble!
  Medvedev teb txias:
  - Muaj ntau qhov chaw hauv ntiaj teb!
  Siluanov nodded thiab gurgled:
  - Hauv ntej, Thawj Tswj Hwm, koj tau cog lus rau kuv tias yog lub hnub qub hero!
  Medvedev qw rau saum nws lub ntsws:
  - Npaj ib tsab cai lij choj!
  Lawv coj nws lwm daim ntawv puav pheej. Zoo li, sau tus thawj tswj hwm ua haujlwm.
  Nyob rau tib lub sijhawm, Medvedev muab nws rau ntau tus neeg. Paub peb li!
  Eh, nws twb lig dhau lawm, thiab tus thawj tswj hwm ntawm Russia tau pw tsaug zog.
  Nws npau suav txog lwm yam keeb kwm. Cov tub rog Tsarist, coj los ntawm Kuropatkin, tab tom tawm tsam kom tso Port Arthur. Tab sis Medvedev nws tus kheej tau tshwm sim ntawm kev sib ntaus sib tua neeg hlau, nrog lasers thiab thermoquark plhaub qhov loj ntawm cov noob poppy, tab sis ua rau tuag taus li cov foob pob poob rau Hiroshima.
  Thiab yuav ua li cas Medvedev tua cov neeg Nyij Pooj nrog nws cov neeg hlau sib ntaus sib tua? Yuav ua li cas samurai raug torn sib nrug, los ntawm ntau txhiab. Thiab yuav ua li cas lasers thiab blasters tuaj rau hauv siv.
  Thiab lawv tua cov neeg Nyij Pooj, tshwj xeeb yog lawv tua lawv. Thiab sawed nws mus rau hauv pieces. Thiab nws tau ua phem rau lawv cov qib.
  Medvedev, uas tau poob nws lub zwm txwv, pom kev zoo siab hauv kev sib ntaus sib tua. Nws mows cia cov samurai uas txaus siab los co lub zwm txwv dawb huv.
  Tab sis nws puas yog qhov phem tiag tiag, cia peb hais ncaj ncees, hauv txhua qhov kev ncaj ncees, nws nyob hauv qab Tsar?
  Thov Vajtswv pub txhua lub tebchaws xws li tsar li Nicholas II. Qhov no yog ib qho piv txwv tiag tiag ntawm tus thawj coj txawj ntse, thiab tib lub sijhawm tus neeg txawj ntse.
  Nws yog kev tu siab uas qhov kev tsis sib haum xeeb li Kuropatkin tso nws tseg. Thiab tam sim no Medvedev tau coj cov neeg Nyij Pooj. Thiab cia peb tsoo lawv. Thiab ua qhov no yog dashing heev.
  Thiab laser beams mow down samurai los ntawm ntau txhiab. Ob peb feeb ntxiv ntawm kev sib ntaus sib tua, thiab
  Tsis muaj tub rog Nyij Pooj.
  Cov txiv neej samurai noj dab tsi? Thiab tam sim no tej zaum peb tuaj yeem ua haujlwm ntawm koj lub nkoj.
  Medvedev nqa cov neeg hlau sib ntaus sib tua rau saum huab cua thiab maj nrawm mus rau txoj haujlwm ntawm Togolese fleet. Nws xav tias nws yuav ua li cas nrog tus tub rog Lavxias?
  Thiab qhov no yog ceev npaum li cas tus neeg hlau thermoquark rushes. Nimno nws twb nyob saum hiav txwv lawm. Thiab cia peb tog Togo lub nkoj. Txiav armadillos, cruisers, thiab lwm yam tsiaj muaj sia.
  Zoo li no... Yog tias peb tseem tso lub foob pob hluav taws mini- thermoquark ?
  Thiab tus tshiab hero tso tseg nws. Ib nthwv dej nce thiab ntog cov nkoj ntawm thaj av ntawm lub hnub nce.
  Medvedev qw rau saum nws lub ntsws:
  - Rau Russia Nicholas,
  Kuv yuav rhuav txhua tus neeg Nyij Pooj mus rau hauv daim!
  Thiab dua, tus thawj tswj hwm ntawm Lavxias teb sab mus rau hauv ecstasy.
  Nws yog qhov zoo rau kev sib ntaus nrog cov neeg hlau zoo li no.
  Cia peb poob koj tus kheej samurai ... Thiab yuav tsis muaj Tsushima, cov Japanese yuav tsis muaj dab tsi los tawm tsam.
  Cov nkoj samurai kawg twb poob lawm. Qhov no yeej yog!
  Tab sis tseem muaj qee qhov ntawm thaj av ntawm lub hnub nce uas thaiv Port Arthur. Peb yuav tsum tau daws lawv tiag tiag. Txhawm rau daws txhua tus neeg tawm tsam ntawm Tsar Nicholas lub teb chaws Ottoman.
  Medvedev hu nkauj zoo siab:
  - Thiab cov samurai ya mus rau hauv av,
  Nyob rau hauv lub siab ntawm steel thiab hluav taws!
  Thiab cia peb rhuav tshem cov tub rog uas nyob ze Port Arthur. Nws tshwm sim tiag tiag uas muaj zog fortress poob. Thiab Russia tau txais ib lub ntsej muag. Thiab qhov tseem ceeb tshaj plaws, nws tau phem dua li Crimean Tsov Rog. Nyob ntawd, lub teb chaws Ottoman ntawm Tsar Nicholas II poob rau kev sib koom ua ke ntawm Askiv, Fabkis, Qaib Cov Txwv, thiab Lub Nceeg Vaj ntawm Sardinia. Thiab nws poob nrog meej mom. Thiab ntawm no yog qee qhov Nyij Pooj, uas tsis muaj leej twg suav tias yog tus neeg sib tw loj.
  Cia Russia tsis dhau kev txaj muag. Tej zaum qhov no yog vim li cas Stalin, yog li ceev faj thiab txwv tsis pub nyob rau hauv txoj cai txawv teb chaws, qhib lub xub ntiag thib ob hauv Far East tawm tsam Nyij Pooj. Qhov tseeb, cov samurai ua rau Tsarist Russia poob ntau dhau.
  Rau qhov no, rhuav tshem lawv nrog me me thermoquark foob pob thiab hlawv lawv nrog lasers.
  Yog li ntawd kuv tsis twv kom swb Russia! Au, Vajtswv pub kom Zelensky ua vajntxwv muaj kev vam meej.
  Ib zaug ntxiv, Russians thiab Ukrainians tau koom ua ke, thiab tsis ntev Belarusians yuav koom nrog lawv.
  Thiab yuav muaj ib tug trinity ntawm Slavs!
  Medvedev ua tiav cov Japanese nyob ze Port Arthur, thiab rushed rau ... Russia yeej Nyiv. Nws coj Kaus Lim Kauslim, Manchuria, Kuril Islands thiab Taiwan. Nws kuj tau yuam cov neeg Nyij Pooj kom them nyiaj ntau.
  Tsar Nicholas II ntxiv dag zog rau nws txoj haujlwm; kiv puag ncig thiab kev xav tsis tsim nyog tsis tshwm sim.
  Tsarist Russia txuas ntxiv mus hla Suav teb. Thiab nws expansion nyob rau sab hnub tuaj.
  Tab sis Kaiser lub teb chaws Yelemees, txawm tias qhov tseeb tias Tsarist Lub Tebchaws Yelemees tau dhau los ua lub zog loj thiab loj hlob sai dua thiab ntau dua li hauv keeb kwm tiag tiag, tseem mus tom ntej thiab nkag mus rau Thawj Tsov Rog Thoob Ntiaj Teb.
  Yog, ntawm ob sab.
  Zoo, tam sim no Medvedev tau ua haujlwm los rhuav tshem cov Germans. Lawv tsis muaj laj thawj ua phem rau Tsar Txiv.
  Thiab yuav ua li cas nws hits yeeb ncuab nrog lasers. Thiab cia peb tsoo lawv hauv East Prussia zoo li cua daj cua dub. Medvedev tua ntawm German pab tub rog siv lasers thiab gravitational zog kab teeb.
  Nyob rau tib lub sijhawm, cov ntxhais tau tshwm sim. Tau kawg hauv bikini. Alenka thiab Natasha. Thiab cia lub Krauts chop nrog lightsabers.
  Yog, Tsar Nicholas lub Great, Nazis yeej tsis ua npau suav txog qhov no. Lawv npaj dab tsi tawm tsam koj, cov txiv?
  Medvedev hu nkauj aggressively:
  - txiv laum huab xeeb, txiv tsawb, nplej buns,
  Generous, vam meej av...
  Thiab nws zaum ntawm lub zwm txwv hauv St.
  Leej Txiv Tsar Nicholas!
  Hnub pib pib raug ncua ntxov. Thiab Medvedev tau tag nrho rau nws tus kheej li. Zoo li, thaum koj ua nrog tus menyuam.
  Medvedev kuj posthumously muab khoom plig Andropov lub hnub qub ntawm lub Hero ntawm Russia. Tej zaum yuav tsum tau ua ua ntej. Thiab nws tau tshaj tawm tsab cai ntawm kev tsim lub monument rau Andropov.
  Nyob rau tib lub sijhawm, tus thawj tswj hwm kuj tau rov ua haujlwm Yezhov thiab Yagoda. Vim li cas sawv ntawm ceremony ntawm no?
  Tom qab ntawd nws tsim ib qho kev txiav txim tshiab hu ua Bobby Fischer. Tab sis koj tsis tuaj yeem hais dab tsi tias nws yog tus neeg ua si chess zoo. Thiab tsis yog zoo xwb, tab sis kuj scandalous. Nws xav ua siab tshaj txhua tus tsis yog hauv chess xwb.
  Thiab peb qib: tooj liab, nyiaj thiab kub!
  Thiab ntawm chav kawm, ua ntej ntawm tag nrho cov, Dmitry Medvedev muab qhov kev txiav txim rau: Garry Kasparov, Anatoly Karpov thiab ... cov kwv tij Klitschko!
  Thiab nyob rau tib lub sij hawm, Dmitry Medvedev tsim lub Order ntawm Vladimir Klitschko. Kuj yog ib qho nthuav txav. Peb theem: bronze, nyiaj, kub.
  Thiab tom qab ntawd muaj Svyatogor Order, ib qho kev daws teeb meem zoo.
  Medvedev steers thiab pedals . Thiab nws invents qhov no dua. Qhov no yog dais. Ib daig rau txhua dais.
  Thiab nws muaj tswv yim tshiab. Piv txwv li, muab txhua tus Lavxias teb sab tsheb tshiab.
  Nyob rau hauv lub meantime, mus thiab ua si nyob rau hauv lub computer. Dab tsi Medvedev xav tau tshaj plaws. Yog li tam sim no nws tau tig rau lub tswv yim tshiab. Tsov rog sib txawv. Qhov no yog qhov tus thawj tswj hwm, txawm tias yav dhau los, xav ua si txog.
  Koj pib nrog tsib tus neeg ua haujlwm thiab ib txhiab units txhua qhov: thee, hlau, pob zeb, roj, zaub mov, kub.
  Thiab cia peb ua ntej tsim ib lub chaw hauv zej zog los tsim cov neeg ua haujlwm tshiab. Tom qab ntawd, koj pib tsim cov mines thiab kev ua liaj ua teb.
  Ua ntej tshaj plaws, tau txais cov zaub mov kom zoo dua rau cov neeg ua haujlwm.
  Medvedev muaj lub zog tshaj plaws, niaj hnub siv computer. Thiab koj tuaj yeem churn tawm ntau units.
  Koj tsim koj tus kheej lub nroog thiab cov chaw lag luam tshiab. Nyiaj, ntawm chav kawm, yog ib qho teeb meem thaum xub thawj. Txog thaum koj tsim ib lub mint, kev ua lag luam, kev kawm txuj ci, thiab lwm yam.
  Tab sis Medvedev paub ib txoj hauv kev kom tau nplua nuj. ntiav cov neeg ua liaj ua teb ntau dua thiab yuav cov peev txheej rau khob cij. Lub khw pheej yig heev los tsim. Thiab tom qab ntawd koj tau txais kev cawmdim, yuav ib lub tsev kawm ntawv, ua ib lub sawb, thiab ua cov mines tshiab. Thiab ces ntau ... Thiab kub ntws - cov khoom kim tshaj plaws. Tshwj xeeb tshaj yog thaum mint ua. Thiab tom qab ntawd nws yuav ua tau kom txhim kho qhov dej. Qhov no yog li cas nyiaj ntws ntau lom zem. Yuav siv tau rau kev txhim kho. Cov saws tshiab, tshiab siv ua liaj ua teb, av reclamation, chiv tshawb fawb. Ib tug tshiab plow...
  Tom ntej no, ua kom tob tob hauv qhov dej thiab siv cov neeg ua haujlwm tshiab. Ua liaj ua teb tshiab. Nqaij ntau lawm. Kev tsim vaj tsev. Rau cov tsev kho mob, tub ceev xwm, qhov dej, kev lag luam, cov kws tsim vaj tsev, cov neeg tua hluav taws. Thiab yog li ntawd ... sau se. Kev txhim kho tshiab hauv kev khawb kub. Thiab kev txhim kho ntawm qhov chaw tshiab thiab cov tsev ua haujlwm.
  Thiab twb muaj nyiaj ntau thiab ntau dua... Muaj cov khoom seem thiab koj tuaj yeem pib tsim cov barracks.
  Qhov kev ua si yog nthuav thiab nyuaj. Lub nroog loj hlob tuaj. Tsis muaj tsov rog. Ntawm no koj tuaj yeem tsim kom muaj kev thaj yeeb nyab xeeb, thiab xaiv tus yeeb ncuab tsis muaj zog ... Qhov tseeb, Medvedev tseem tab tom ua kom muaj zog hauv kev ua tub rog-kev lag luam.
  Cov tub rog academy tau tsim. Thiab koj pib tsim pab tub rog. Cavalry, infantry, flamethrowers , mortars, thiab lwm yam rog. Tau kawg , artillery. Los yog txawm dua, los ntawm kev txhim kho lub qhov dej ntawm lub tank cog. Thawj lub tsheb yog, ntawm chav kawm, lub teeb thiab qub, tab sis lawv tuaj yeem tsav tau.
  Medvedev tau nqa mus.
  Qhov kev ua si tau noj tus thawj tswj hwm. Koj tsim koj tus kheej ntau thiab ntau lub tsev tshiab. Lawv suav nrog lub tsev kawm ntawv kws sau ntawv, lub tsev qiv ntawv, thiab kev lom zem ntawm ntau qib. Nws yog cov kws ntaus nkauj, seev cev, jugglers, senet players , zoos. Los yog lwm qhov twv txiaj yuam pov.
  Thiab, ntawm chav kawm, cov tuam tsev rau ntau yam vajtswv.
  Yog lawm, muaj ntau yam kev ntseeg nyob hauv lub teb chaws Ottoman. Nws yog qhov zoo tshaj los tsim cov tuam tsev sib txawv.
  Thiab ntawm no txhua yam txawv. Thiab cov mosques, cov tsev teev ntuj, cov tsev teev ntuj, cov tuam tsev teev ntuj, stupas, pagan gods.
  Yog, txoj haujlwm nplua nuj. Koj kuj tsim choj thaum hla tus dej.
  Muaj ntau txoj haujlwm. Kuj tseem npaj cov kev ua koob tsheej rau cov kev ntseeg sib txawv kom cov tswv ntuj tsis ua txhaum.
  Thiab yog li ntawd tsis muaj kev cuam tshuam. Thiab ua hauj lwm ntawm Academy ntawm Science mus rau, tam sim no ib qho kev txhim kho, ces lwm. Txawm hais tias ib qho tshuaj tiv thaiv nas los yog tawm tsam kab - txawm li cas los txhim kho kev ua liaj ua teb, tsheb laij teb tshwm.
  Thiab txawm yog Vajtswv xa cov qoob loo zoo. Yog li koj tuaj yeem tsav tsheb tawm lub tank thiab aircraft factories. Pib nrog lub dav hlau lub teeb, koj tuaj yeem ncav cuag atomic bombers. Thiab tus naj npawb ntawm cov units yog pheej loj zuj zus. Nws twb mus txog ib puas txhiab.
  Medvedev ua si thiab txhawb nqa cov thev naus laus zis tshiab. Tsis muaj kev ntshai. Koj tsis tas yuav tawm tsam, koj tuaj yeem tsa qhov ntsuas kev vam meej thiab kab lis kev cai rau koj cov neeg. Thiab qhov no tseem ceeb heev. Tab sis tam sim no muaj nyiaj txaus thiab kev pab.
  Qhov zoo tshaj plaws ntawm qhov kev ua si yog tias qhov dej tsis deplete. Koj tuaj yeem rho tawm cov peev txheej mus ib txhis.
  Thiab tsim lub nroog tshiab rau hauv daim ntawv qhia... Los yog txawm nyob hauv lub pyramid lossis lwm qhov kev xav ntawm lub ntiaj teb.
  Medvedev tseem tab tom churn tawm barracks tshiab. Muaj tseeb tiag, kev nplua nuj ntawm cov tub rog txo qhov kev vam meej qhov ntsuas. Qhov no, ntawm chav kawm, yog qhov teeb meem tshwm sim. Tab sis tam sim no tsis muaj leej twg tawm tsam nrog ... Tab sis cov thev naus laus zis tshiab tuaj yeem qhia ua kom lub tank thiab dav hlau sai dua. Thiab nqa cov foob pob hnyav.
  Txawm li cas los xij, vim li cas ho tsis, twb muaj cov tso tsheb hlau luam nruab nrab, tsis ntes cov yeeb ncuab nyob rau theem nrab hnub nyoog?
  Thiab Medvedev, tau tsim ntau lub tso tsheb hlau luam thiab tib lub sijhawm txhim kho lawv cov kev txwv, sai sai invas lub teb chaws nyob sib ze.
  Thiab kuj dav hlau los saum toj no. Thiab cia peb foob tus yeeb ncuab nrog tag nrho peb lub zog. Koj los nag napalm rau nws.
  Thiab nws tsis yog kev ua si los ntawm txoj cai.
  Medvedev nyiam qhov kev puas tsuaj ntawm lub nroog medieval. Thiab ces tag nrho lub teb chaws nrog nws cov thawj tub rog. Nws nyiam thiab yeej, txawm hais tias nws cov dav hlau thiab cov tso tsheb hlau luam tau txais kev puas tsuaj me. Qhov no yog li cas qhov tuav tau dhau los ua qhov yooj yim. Thiab tom qab ntawd dua koj tsim ib lub nroog ntawm thaj chaw kov yeej ...
  Thiab koj lub tank twb hnyav lawm. Nws muaj peev xwm txuas tau ob qho tib si tiv thaiv kev tiv thaiv nuclear thiab cov cuab yeej ua haujlwm.
  Medvedev twb tau ua si rau kaum teev thiab nws ob lub qhov muag nkees thiab pib ua ke. Tus thawj tswj hwm ua haujlwm tau pw tsaug zog.
  Thaum xub thawj, Medvedev tau tig ib ncig ntawm ib yam dab tsi tsis meej. Tab sis nws tsis kav ntev. Thiab ces lub ultra-modern T-95 tank ya saum toj. Nws twb lig caij nplooj zeeg, thiab cov nag los nag tau tsoo lub tsho tiv no.
  Medvedev hais tias:
  - Hnub txiav txim siab ntawm kev sib ntaus sib tua rau Mount Vysokaya! Lub roob ntawd yog tus yuam sij rau tag nrho kev tiv thaiv ntawm Port Arthur. Hnub no yog lub Kaum Ib Hlis 21, lossis Kaum Ob Hlis 4 raws li tus qauv tshiab. - Tus xib fwb npau taws ntaus nws cov cuab yeej nrog nws lub nrig thiab qw nrov nrov. - Tab sis yuav tsis muaj kev ntes ntawm Vysokaya Roob! Pab tub rog Pacific yuav nyob!
  Cov Japanese tau yuav luag ntes Mount Vysokaya. Lawv nkag mus zoo li ntsaum, hauv cov kwj deg los ntawm txhua sab. Lub T-95 qhib hluav taws nrog 152-mm ceev-hluav taws cannon.
  Alenka nias lub khawm joystick, thiab cov phom tsis siv neeg ntaus cov Japanese zoo li rab phom tiv thaiv dav hlau. Hwj chim siab-explosive fragmentation shells knocked tawm pua pua ntawm Japanese nrog ib tug txhaj.
  Natasha, nyob rau hauv lem, raug rho tawm los ntawm yim lub tshuab hnyav. Thiab kuv kuj nyiam siv lub joystick.
  Medvedev tsav lub tank, lub tshuab supermachine ntseeg siab nce toj toj siab, thiab cov lem tsoo cov tub rog ntawm thaj av ntawm Rising Sun.
  Margarita luag ntxhi thiab hais tias:
  - Peb tab tom ua keeb kwm!
  Tus thawj tswj hwm kev npau taws tau lees paub tias:
  - Muaj tseeb tiag! Tsis muaj ib qho xwm txheej twg peb yuav tso cai rau Port Arthur tso tseg!
  Alenka, tua los ntawm ib rab phom, tua nees nkaum rounds ib feeb, nteg tawm ib tug projectile nrog ntau zog puas tsuaj uas hnyav tsib caug kilograms. Nyob rau hauv ib feeb, ib tuj ntawm hlau thiab explosives erupted nrog precision.
  Thiab tus ntxhais ntaus raug heev.
  Thiab rab phom tshuab, txhua firing tsib txhiab rounds ib feeb. Los yog plaub caug txhiab lub mos txwv loj, dhau lub sijhawm luv luv. Thiab lawv tau ua li cas rau samurai? Lawv pib nias lawv li cas.
  Alenka txawm hu nkauj:
  - Thiab cov yeeb ncuab pab yaj ya mus rau hauv av, nyob rau hauv lub siab ntawm hlau thiab txhuas!
  Lavxias teb sab tank ua hauj lwm aggressively. Ntawm no nws txiav ib txhiab tus neeg Nyij Pooj, ntawm no yog qhov thib ob. Tshem lawv hauv cov khaubncaws sab nraud povtseg.
  Natasha luag ntxhi thiab hu nkauj:
  - Rau lub yeeb koob ntawm Rus '! Cia peb tsis txhob hnov qab lub Fatherland!
  Thiab dua nws tua los ntawm cov phom tshuab phom tua tuag. Thiab ntau txhiab tus neeg Nyij Pooj tau dag tuag.
  Medvedev coj nws thiab hais tias:
  - Tsar Nicholas! Koj yuav zoo heev.
  Thiab cia peb tsoo lub samurai tsis tiav nyob rau hauv kab ntsig.
  Margarita logically sau tseg:
  - Nicholas II tuaj yeem yog tus loj tshaj ntawm tsars. Nws muaj txhua lub caij nyoog los ua Tuam Tshoj ib lub xeev Lavxias - Yellow Russia !
  Medvedev ntaus lub samurai, rushed hla lawv zoo li kab ntsig, thiab hais tias:
  - Cia nws ua li ntawd!
  Plhaub tom qab plhaub ya tawm. Lawv multiplied zoo li quasi-teeb meem , yuav tsum tau ntau npaum li cas tsawg zog tshaj qhov tseeb nce nyob rau hauv atoms thiab molecules.
  Alenka, nias lub khawm joystick nrog nws cov ntiv tes zoo nkauj, txawm hais tias:
  - Nyob rau hauv lub npe ntawm Lavxias teb sab tsars!
  . Tshooj lus 6.
  Phom qw nrov nrov. Txawm hais tias, tsis yog suab nrov, tab sis muffled, nws tuaj yeem tham tau.
  Margarita nug tus thawj tswj hwm ua haujlwm:
  - Yuav ua li cas, tus naj npawb ntawm plhaub yog infinite?
  Medvedev teb tias:
  - Quasi-muab tsis xav tau ntau lub zog los tsim. Thiab sau lub thermonuclear reactor nrog dej yog yooj yim li shelling pears!
  Margarita whistled:
  - Yog, qhov no yog qhov ci ntsa iab! Koj tuaj yeem ua chocolate ice cream li no thiab!
  Medvedev tawm tsam nrog ib tug sigh:
  - Tsis tau, tab sis sai sai, yog! Nws yog kev tu siab uas tam sim no tsuas yog ib qho teeb meem tau txais !
  Alenka, nias lub khawm joystick nrog nws tus ntiv tes liab qab, luag ntxhi nrog cov hniav loj, hais tias:
  - Lub peev xwm los tsim teeb meem no kuj yog ib yam dab tsi los saum ntuj los!
  Medvedev luag nyav. Muaj tsawg thiab tsawg tus neeg Nyij Pooj nyob ib puag ncig lub roob, thiab ntau thiab ntau cov neeg tuag. Lub samurai sim tua ntawm lub tank, tab sis nyob rau hauv vain. Cov plhaub taum tawm ntawm cov cuab yeej zoo li cov te dej nag.
  Tus thawj tswj hwm ua haujlwm tau hais tias:
  - Thiab tib neeg raug tsim nyob rau hauv daim duab thiab zoo li ntawm Vajtswv.
  Alenka, tua phom tua tuag, hais tias:
  -Yog tseem tsim. Tej zaum peb tib neeg yog tus txawj ntse tshaj plaws, muaj zog thiab muaj zog nyob hauv lub qab ntuj khwb!
  Medvedev logically tawm tswv yim:
  - Txhua yam tsim nyog ntxiv yog kev sib sau ua ke ntawm tib neeg! Peb yuav tsum koom ua ke! Ces peb yuav tsis paub kev tu siab thiab swb!
  Natasha ntseeg tau hais tias:
  - Tsarist Empire muaj peev xwm sib sau ua ke txhua tus! Thiab sib sau ua ke txhua tus, yam tsis muaj kev zam, rau hauv ib lub monolith!
  Thiab tus ntxhais tau tua phom tshuab dua. Tshaj dhau cov Japanese sim nkag los ntawm sab laug flank. Cov grenades tsis ua mob rau lub tank T-95. Thiab cov phom, kuj los ntawm qhov deb, tsis nco qab, lossis lawv lub plhaub tsis muaj txiaj ntsig. Tsis tas li ntawd, tsis muaj riam phom tho riam phom hauv ib lub tebchaws hauv ntiaj teb. Thiab koj tsis tuaj yeem nkag mus rau lub tank yooj yim li ntawd. Nws kev tiv thaiv yog qhov zoo tshaj plaws.
  Thiab cov phom tshuab mow down thiab lub plhaub tau cheb mus. Thiab lawv ua txhua yam tshwj xeeb, thiab tuag taus.
  Natasha luag ntxhi thiab hais tias:
  - Ntau tus neeg Nyij Pooj yuav ploj lawm!
  Alenka pom zoo nrog qhov no:
  - Ntau heev!
  Thiab nws flashed nws lub qhov muag sapphire. Thiab muaj ntau ntau yam sib txawv ntawm tus ntxhais no, ib tug terminator tseeb.
  Cov tub rog raug tua. Thiab samurai los ntshav. Plaub caug txhiab lub mos txwv thiab ib tuj ntawm lub plhaub ib feeb, qhov no yog lub zog loj heev.
  Natasha sau tseg:
  - Peb yog cov tub rog uas raug kev tuag loj!
  Alenka pom zoo nrog qhov no:
  - Thiab tsis yog kev tuag xwb, tab sis lub hauv paus ntawm lub hwj chim nyob rau hauv tag nrho lub ntiaj teb no!
  Margarita hais txog kev txiav txim siab:
  - Yog tias Tsarist Russia kov yeej tag nrho lub ntiaj teb, ces tag nrho kev tsov kev rog hauv keeb kwm ntawm noob neej yuav xaus ib zaug thiab rau tag nrho!
  Medvedev pom zoo:
  - Tau kawg me nyuam! Tsis muaj leej twg xav tau kev tsov rog! Tiamsis tib neeg yuav tsum sib koom siab!
  Natasha yws nrog kev xyiv fab ntawm tus panther tua ib tug nyuj:
  - Thaum peb koom siab, peb yog invincible!
  Thiab nws tso sparks los ntawm nws ob lub qhov muag! Nov yog tus ntxhais! Nws muaj cov nplaim hluav taws, thiab dej khov thiab hlau.
  Tab sis tam sim no cov neeg Nyij Pooj kawg tau tuag. Thiab tsis muaj ib tug twg yuav cua daj cua dub. Ntau tshaj li tsib caug txhiab tus tub rog tua ntawm thaj av ntawm Rising Sun tseem nyob hauv qab Mount Vysokaya.
  Sib ntaus sib tua lawm.
  Cov plaub tau coj qhov chaw ntawm lub roob, thiab Medvedev tau hais tias:
  "Peb zoo dua tsis tham nrog tub ceev xwm tam sim no." Feem ntau, peb yuav ua li cas?
  Alenka tau hais tias:
  - Tseem muaj ntau tus neeg Nyij Pooj. Cia peb rhuav tshem tag nrho cov tub rog Nogi.
  Margarita nkag siab pom zoo nrog qhov no:
  - Yog li ntawd! Peb yuav nyem tawm tag nrho cov samurai! Thiab nws yuav zoo heev!
  Medvedev luag ntxhi thiab hais tias:
  - Thiab peb lub tank tuaj yeem ua luam dej hauv qab dej thiab hluav taws kub. Cia peb lub nkoj ntawm Japanese nkoj!
  Natasha squealed nrog zoo siab:
  - Yog li ntawd! Yog lawm, cia peb coj thiab so tawm tag nrho cov samurai ntawm hiav txwv.
  Cov tub rog Nyij Pooj tau nyuam qhuav pib nws qhov kev foob pob tawg tom ntej. Plhaub ya mus, suav nrog los ntawm kaum ib thiab kaum ob-nti phom. Thiab qhov no, koj pom, yog qhov hnyav.
  Lub tank rushed mus rau ntug dej hiav txwv. Alenka, tapping nws tus ntiv tes rau ntawm lub cev ntawm lub tsheb, hais tias:
  - Okay, mus rau hiav txwv. Tab sis yuav ua li cas peb yuav muab qhov pib rau cov neeg Nyij Pooj hauv av?
  Margarita, uas muaj qee yam kev paub txog kev ua tsov ua rog, nco qab tias:
  - Peb muaj rab phom tshuab, thiab rab phom Mosin tau txhim khu kev qha thiab siv tau ntau dua li cov neeg Nyij Pooj. Thiab yog tias tsis yog txhua yam ua haujlwm tawm hauv hiav txwv, tom qab ntawd hauv thaj av samurai tsis muaj caij nyoog!
  Alenka npau taws tsiv nws txhais taw liab qab mus rau hauv pem teb thiab yws tias:
  - Kev ntxeev siab! Kev ntxeev siab tsis tseem ceeb!
  Natasha hais tias:
  - Peb yuav dai txhua tus!
  Lub tank tau mus rau hauv dej. Los ntawm ob sab tshwm propellers uas tswj lub tshuab. Ntawm no yog thawj lub hom phiaj: ib tug Japanese destroyer. Natasha nias lub khawm joystick nrog nws tus ntiv tes nyias.
  Thiab lub plhaub tsoo hauv qab ntawm lub nkoj nrog lub zog tuag. Nws tig lub tsho tiv no ib ncig.
  Lub destroyer tau txais lwm lub plhaub. Natasha nias nws ntiv taw dua.
  Thiab ces cov neeg Nyij Pooj poob dej.
  Alenka luag ntxhi:
  - Cia peb tig los poob dej! Cov phom tshuab tsis zoo hauv qab dej!
  Thiab tus hluas nkauj nias lub joystick, lub sij hawm no xa ib lub plhaub rau hauv qab ntawm lub destroyer.
  Margarita teb nrog luag nyav:
  - Zoo, peb muaj poj niam!
  Natasha xa ib lub plhaub dua thiab qw:
  - Nyob rau hauv lub npe ntawm Rus ', cia muaj yeej!
  Alenka spat tawm lub plhaub. Nws txiav qhib hauv qab ntawm lub nkoj ntawm Thaj Av ntawm Rising Sun thiab pom tias:
  - Tseem, lub hwj chim tsarist nyob rau hauv Russia tsis yog phem li propaganda thov.
  Margarita pom zoo nrog qhov no thiab txaus siab hais lus, tshwj xeeb tshaj yog vim nws tsis muaj dab tsi ua li ntawd.
  - Nyob rau hauv Tsar Nicholas II, Russia tuav tus txheej txheem kub ntawm cov nyiaj. Cov txiaj ntawm lub teb chaws Ottoman tau dhau los ua qhov ruaj khov thiab ruaj khov tshaj plaws hauv ntiaj teb. Cov nqi kuj tseem zoo li tsis hloov. Thiab nyob rau hauv Tsar Nicholas, cov nyiaj them mus txog peb caug xya rubles ib hlis. Qhov tseeb, Russia tau dhau los ua ib lub tebchaws nyob hauv lub ntiaj teb hais txog kev ua neej nyob. Kev tsim khoom lag luam tau dhau los ua plaub hauv ntiaj teb.
  Dmitry Anatolyevich Medvedev tom qab pw tsaug zog, pib ua si nyob rau hauv lub computer. Nyob rau hauv rooj plaub no, nws tau txiav nws tus kheej mus txuas ntxiv lub tswv yim. Lub zog muaj zog ua rau qaug dab peg. Tus thawj tswj hwm ntawm Russia pov lub tank rau hauv kev sib ntaus sib tua.
  Thiab hnyav.
  Nws tseem yog ib qho kev ua si zoo. Kuv tsav nws me ntsis thiab tau txais lub tank hnyav dua li ib puas tons. Thaum nws ua tus thawj tswj hwm, Medvedev xav tsim cov tank hnyav dua li ib puas tons. Tab sis Putin tsis tau muab nws thaum ntawd. Tab sis lub tswv yim zoo li ntxias. Cov tsheb hnyav heev. Thiab rau hom tsheb. Tshaj tsib thiab ib puas tons.
  Tab sis tam sim no Medvedev tab tom pov cov tso tsheb hlau luam nrog cov tshuab nuclear rau hauv kev sib ntaus sib tua. Thiab nws rhuav tshem kev tiv thaiv ntawm cov teb chaws nruab nrab. Thiab dua cov captures. Yog lawm, zoo heev... Kom ua kom yooj yim me ntsis, txuas tus kws pab tswv yim ua tub rog. Thiab ua ke nrog nws koj coj kev puas tsuaj ntawm yeeb ncuab. Thiab nws capture.
  Ntawm no koj tab tom kov yeej lwm lub tebchaws ... Ntawm no kev tsov rog hnyav dua, tab sis nws yog coj los ntawm tus kws pab tswv yim tub rog ntawm Napoleon qib. Yog li koj tuaj yeem saib, thiab teeb tsa koj lub tebchaws nrog tus kws tshaj lij ntawm Stolypin qib.
  Thiab Medvedev, tom qab zaum ntawm lub khoos phis tawj nrog lub vijtsam loj rau ob peb teev, pib snor.
  Nws tau pw tsaug zog ntev dhau lawm.
  Alenka raug rho tawm haujlwm ntawm Japanese. Thaum lub caij nkoj hla lub sijhawm no, nws hu nkauj:
  - Peb yog cov muaj zog tshaj plaws hauv lub ntiaj teb,
  Peb yuav tsau tag nrho peb cov yeeb ncuab hauv chav dej.
  Lub teb chaws tsis ntseeg lub kua muag,
  Thiab peb yuav muab lub siab phem oligarchs lawv lub hlwb!
  Thiab tus ntxhais luag. Thiab nws cov hniav sparkled pearls!
  Medvedev tau hais tias:
  - Txij li thaum tsov rog nrog Nyiv xaus rau hauv yeej, Russia txoj kev loj hlob ntawm kev lag luam yuav loj dua! Thiab tsarist faj tim teb chaws yuav dhau los ua lub tebchaws nplua nuj tshaj plaws!
  Alenka poob rau lwm tus neeg tua neeg thiab hais tias:
  - Peb yeej ib txwm nplua nuj! Tsis muaj kev txiav txim txaus!
  Natasha ntaus lub nkoj sib ntaus sib tua ntawm thaj av ntawm Rising Sun thiab hais tias:
  - Peb nyob rau hauv tsis muaj txoj kev ua tsis zoo rau cov Germans nyob rau hauv Thawj Ntiaj Teb Tsov Rog. Tab sis vim yog lub thib tsib, peb tsis tau yeej!
  Alenka kuj xa lwm lub plhaub rau hauv armadillo lub plab thiab tshaj tawm tias:
  - Muaj tseeb tiag! Sab thib tsib yog rau txim rau txhua yam. Thaum Tsov Rog Thoob Ntiaj Teb thib 1, cov neeg German tsis tuaj yeem mus txog Minsk thiab raug ntaus hauv Galicia. Thiab nyob rau hauv Stalin, lawv twb pom lub Kremlin los ntawm binoculars. Qhov no txhais li cas?
  Natasha tua lwm lub plhaub rau hauv qab ntawm lub nkoj sib ntaus sib tua thiab yws tias:
  - Kev ntxeev siab! Peb plam qhov kev yeej!
  Margarita kuj tseem xav tias nws yuav tsum nco ntsoov:
  - Yog tias tsis yog kev ntxeev siab, peb yuav tau txais Constantinople thiab Asia Minor, nrog rau kev nkag mus rau Hiav Txwv Mediterranean. Thiab peb tau poob ntau heev vim yog kev ntxeev siab thiab sab thib tsib!
  Alenka tau tshaj tawm lwm qhov projectile:
  - Yog, qhov no yog kab thib tsib! Muaj pes tsawg qhov teeb meem tshwm sim los ntawm nws! Lavxias teb sab faj tim teb chaws yog ib lub koom haum tshwj xeeb uas yuav nthuav mus rau tag nrho lub ntiaj teb no thiab ua kom tib neeg koom ua ke!
  Natasha yws yws heev:
  - Muaj tseeb tiag! Kuv ua tau thiab yeej yuav ua txhua yam! Thiab rau tib neeg yuav tsum koom ua ke thiab invincible!
  Tus ntxhais xa mus rau lwm lub plhaub, tom qab uas lub nkoj sib ntaus sib tua thaum kawg sib cais. Thiab cov Japanese poob dej.
  Margarita tau hais nrog lub tswb hauv nws lub suab:
  - Saib dab tsi tshwm sim hauv ntiaj teb tam sim no? Russia thiab Asmeskas yog nyob rau ntawm kev ua tsov ua rog. Thiab Tuam Tshoj yog overpopulated thiab totalitarian. Tsis muaj kev txiav txim thiab kev vam meej hauv ntiaj teb!
  Natasha xa lub plhaub tshiab, lub sijhawm no mus rau lub nkoj, thiab pom zoo:
  - Tsis muaj kev txiav txim hauv ntiaj teb! Peb xav tau kev tswj hwm kev sib koom ua ke!
  Alenka rho tawm lub plhaub thiab nodded hauv kev pom zoo:
  - Thiab tsoomfwv zoo li no tuaj yeem dhau los ua lub tebchaws tsarist! Lub autocracy ntawm Russia yog lub lav lub ntiaj teb no stability thiab kev vam meej!
  Thiab tus ntxhais xa lwm lub plhaub, uas thaum kawg faib lub nkoj nkoj.
  Cov neeg Nyij Pooj tau pom meej meej. Lawv raug rho tawm haujlwm tsis txaus ntseeg, tsis nkag siab leej twg yog tus neeg poob dej rau lawv.
  Nws yuav tsum raug sau tseg tias hauv av, Nyiv tsis muaj ntau qhov zoo ntawm cov lej. Thiab txawm nyob rau hauv keeb kwm tiag tiag, nws poob ntau ntau nyob rau hauv tua thiab raug mob tshaj Russia.
  Tab sis nyob rau hauv hiav txwv, lub ships ntawm lub teb chaws ntawm lub Rising Sun, tsim nyob rau hauv teb chaws Aas Kiv thiab lub teb chaws USA, yog me ntsis zoo dua li Lavxias teb sab sawv daws yuav, feem ntau domestically tsim.
  Tab sis txawm nyob ntawm no qhov zoo tshaj ntawm cov Japanese yog qhov tseem ceeb heev. Thiab cov Russians tua, tej zaum, ntau yog.
  Natasha, tua thiab tua lwm tus neeg tua neeg, hais hauv kev ntxhov siab:
  - Tseeb tiag, Russia tau kov yeej cov neeg sib tw muaj zog. Piv txwv li, Napoleon!
  Alenka, tau xa ib lub plhaub mus rau lub armored cruiser, ntxiv:
  - Aw yeah! Napoleon yog ib tug ntse heev! Thiab nws muaj zog dua, tab sis peb yeej nws!
  Margarita sighed hnyav thiab yws yws:
  - Poob rau cov neeg Nyij Pooj. Qhov no yog kev ntxhov siab heev thiab ua phem!
  Alenka pom zoo nrog qhov no:
  - Ntshai heev! Alas, vim li no, lub sijhawm ntawm Romanov dynasty xaus. Lub sij hawm yog yeeb koob, heroic, nrog conquests thiab yeej. Thiab txawm hais tias peb tsis muaj peb tus kheej Genghis Khan, peb tau nce txij li lub sijhawm ntawm Ivan Kalita.
  Thiab tus ntxhais xa lwm, heev tuag projectile. Thiab lub armored cruiser faib ua ob feem.
  Natasha txuas ntxiv mus, thiab nrog ib lub plhaub nws tsoo lwm tus rhuav tshem. Thiab cov samurai muaj ntau tus neeg tua neeg.
  Tus tub rog nug cov hais tias:
  - Tab sis kuv xav paub yog vim li cas hauv keeb kwm ntawm lub ntiaj teb, tsis yog ib lub teb chaws vam meej ua tiav lub hwj chim?
  Alenka rov xa ib lub plhaub rau hauv plab ntawm lwm tus neeg tua neeg thiab tshaj tawm tias:
  - Yog, tiag tiag, yog vim li cas? Sawv daws poob. Thiab Persian Empire, thiab Alexander lub Great, thiab Roman faj tim teb chaws. Vim li cas ho tsis muaj leej twg koom tib neeg?
  Natasha ntaus nws ko taw hauv kev ntxhov siab. Sank lwm lub nkoj thiab hais tias:
  - Yog li ntawd! Genghis Khan tau tsim lub teb chaws Ottoman uas tuaj yeem tsoo tag nrho lub ntiaj teb. Tab sis tom qab nws tuag, nws cov tub thiab cov tub xeeb ntxwv tau ua yeeb yam thiab rhuav tshem lub teb chaws Ottoman. Tsuas yog Tsarist Russia, nrog nws cov kev sib koom ua ke, yog lub tebchaws uas nws tuaj yeem nyob tau ntau pua xyoo thiab nthuav mus txog thaum nws nqos tag nrho lub ntiaj teb!
  Alenka flashed nws ob lub qhov muag thiab tshaj tawm, tog lwm tus destroyer:
  - Lub koob meej rau lub teb chaws Ottoman loj ntawm Tsar Nicholas! Peb yuav tsis muab lub zog rau Bolsheviks tsis raug cai thiab tsoomfwv ib ntus!
  Natasha kuj xa ib lub plhaub rau hauv lub nkoj. Nws nteg cov Japanese thiab hu nkauj:
  -Vajtswv cawm vajntxwv,
  Muaj zog sovereign
  kav rau lub yeeb koob,
  rau peb lub yeeb koob!
  kav rau kev ntshai ntawm koj cov yeeb ncuab -
  Orthodox Tsar!
  kav nrog koob meej
  Rau peb lub yeeb koob!
  Cov ntxhais zoo li yuav tig tiag tiag. Qhov no yog li cas lawv rhuav tshem cov samurai, koj yuav qhuas nws. Thiab Medvedev tsav nws killer underwater tank. Feem ntau, qhov no yog riam phom txias. Nws tab tom plam tag nrho cov nkoj Japanese. Tab sis qhov no yog lub hwj chim loj.
  Kaum ob, tsuas yog cov nkoj loj loj, ntau lub nkoj me, suav nrog cov nkoj nkoj. Muaj ntau tshaj li rau caum tus neeg tua neeg ib leeg. Nws yuav siv sij hawm los rhuav tshem tag nrho cov no.
  Natasha, ua tiav ntawm lwm lub nkoj, nug Medvedev:
  - Koj xav li cas, Vajtswv puas muaj nyob?
  Tus tub ceev xwm luag ntxhi thiab teb tias:
  - Hauv qhov kev xav?
  Natasha xa ib lub plhaub tshiab, ua tiav ntawm tus neeg tua neeg, thiab sau tseg:
  - Yog lawm, kev ntseeg muaj ntau yam! Muaj ob qho tib si pagan thiab monotheistic! Qee zaum koj pib xav txog nws. Thiab koj tsis ntseeg tias Vajtswv puas muaj nyob thaum muaj kev ntxhov siab hauv cov lus qhia!
  Alenka cais lwm tus neeg tua neeg thiab, giggling, hais tias:
  - Yog lawm, qhov no nyuaj rau kev ntseeg hauv phau Vajlugkub. Rau qhov Vajtswv tib leeg thiaj coj tau li no. Thiab nws txawm muaj kev nyiam!
  Natasha nodded hauv kev pom zoo:
  - Tias yog nws. Puas ntseeg tias ib leeg yog Vajtswv haiv neeg? Qhov no qhia meej tias tsis tsim nyog ntawm kev txawj ntse dua!
  Tom qab ntawd, tus hluas nkauj pib poob rau ib tug loj-tonnage battleship. Tus tub rog ua haujlwm.
  Tab sis Margarita qhia nws txoj kev xav:
  - Nws tseem tsis tau paub meej tias yuav ua li cas thiaj li muaj kev hlub Vajtswv ua rau cov poj niam zoo li no!
  Natasha xav tsis thoob:
  - Qhov no yog dab tsi?
  Margarita teb ncaj ncees:
  - Yog lawm, nws hloov lawv mus ua poj niam laus! Thiab dab tsi yuav ua rau qias neeg ntau dua li poj niam laus!
  Alenka tua ib lub plhaub rau hauv lub plab cruiser thiab tshaj tawm tias:
  - Rau qee qhov laj thawj, muaj cov poj niam laus uas phem heev taug kev ncig hauv ntiaj teb, uas yog ob qho tib si ruam thiab phem heev!
  Natasha tuav nws lub taub hau thiab txhawb nqa:
  - Thiab tsis sib haum xeeb! Thiab tsis yog aesthetically pleasing!
  Tus tub rog luag thiab winked ntawm nws tus khub. Zoo, nws yog heev txias thiab txhoj puab heev.
  Medvedev hais tiag tiag:
  - Tseeb tiag, laus laus yeej phem heev. Nws ua rau tib neeg dab tuag, qaug zog, tsis muaj zog. Tab sis los ntawm qhov kev xav ntawm evolutionary, nws muaj qee qhov zoo!
  Alenka xav tsis thoob. Thaum ntaus lwm tus rhuav tshem, nws nug:
  - Dab tsi zoo yuav muaj nyob rau hauv lub xeev qias neeg no?
  Medvedev teb tiag:
  - Qhov no txhawb txoj kev loj hlob ntawm kev tshawb fawb thiab kev txawj ntse. Yog hais tias ib tug neeg tsis nkees, ces yuav tsis muaj kev xav tau rau nws los tsim ib lub tsheb. Ib yam li ntawd , qhov tsis muaj zog ntawm claws thiab fangs coj mus rau kev tsim riam. Lub caij txias thiab lub caij ntuj sov tau qhia peb kom tua hluav taws. Cov kab mob stimulated txoj kev loj hlob ntawm cov tshuaj. - Tus thawj tswj hwm saib xyuas qhov ntse npaum li cas Alenka xa lwm lub nkoj Nyij Pooj mus rau hauv qab, thiab txuas ntxiv mus. - Hauv ntau txoj hauv kev, tib neeg tsis muaj zog txhawb kev tshawb fawb. Peb tsis paub ya, tab sis peb tsim lub dav hlau. Thiab qhov no yog kev vam meej!
  Natasha xa lwm qhov projectile thiab sau tseg:
  - Kev vam meej. Txawm li cas los xij, thaum koj saib tus poj niam laus, nws ua rau qias neeg heev. Puas yog tiag tiag ua tsis tau yam tsis muaj tib neeg ugliness?
  Alenka pom zoo nrog qhov no:
  - Txawm tias cov tub ntxhais hluas tuaj yeem tsim lub dav hlau. Vim li cas thiaj ua rau lub hnub nyoog damned? Qhov no yog qhov txaus ntshai thiab qias neeg!
  Margarita hu nkauj tawm ntawm qhov chaw:
  - Kuv yuav tsis koom nrog Komsomol! Kuv yuav hluas mus ib txhis!
  Thiab tus ntxhais tsiv nws lub nrig rau ntawm cov hlau.
  Lub caij no, lwm lub nkoj sib ntaus sib tua tau poob.
  Lub submarine tank txuas ntxiv mus ua rau lub nkoj Japanese. Admiral Togo nws tus kheej pom nws tus kheej hauv dej thiab raug yuam kom khiav tawm ntawm lub nkoj. Nyiv muaj ib lub nkoj loj, tab sis tau ntsib nrog riam phom tshiab. Thiab tam sim no nws tau swb lawm.
  Alenka, txuas ntxiv mus rau hauv lub nkoj Japanese, bared nws cov hniav, uas yog heev loj thiab ntse, thiab hais tias:
  - Qhov ntawd yog qhov kuv xav txog. Tau kawg, yuav tsum muaj kev zoo nkauj ntawm lub cev. Thiab nws yog tsis yooj yim sua rau cov poj niam los ua dab tuag, nrog flabby daim tawv nqaij thiab khoov lub cev.
  Natasha, xa lwm tus neeg tua hluav taws mus rau hauv qab, txaus siab pom zoo nrog qhov no:
  - Tau kawg! Nov yog qhov science ua haujlwm!
  Ob tug tub rog nyob hauv lub siab zoo siab heev. Lawv ua tiav cov yeeb ncuab nkoj.
  Cov ntxhais txhoj puab muaj peev xwm ua tau zoo heev.
  Margarita, lub sijhawm no, qhia nws txoj kev xav:
  - Kev ntseeg kuj tshwm sim vim txiv neej tsis muaj zog. Yog txiv neej muaj zog, yuav tsis muaj kev ntseeg. Thiab ntawm chav kawm, kev tuag thiab kev ntshai ntawm kev tuag ua rau lub fact tias ib tug neeg nrhiav kev nplij siab rau nws tus kheej!
  Alenka nco qab tias:
  - Kuv tau koom nrog hauv kev sib tham, thiab pom ib yam dab tsi amazing. Yog li ntawd muaj perfumes!
  Natasha, nrog cunning hauv nws lub suab, sau tseg:
  - Tsis muaj ib yam dab tsi uas xav tsis thoob hauv lub neej ntawm ntsuj plig! Tom qab tag nrho, peb ya hauv peb txoj kev npau suav. Qhov no txhais tau tias muaj tus ntsuj plig, thiab zoo li lub cim xeeb ntawm kev ya!
  Medvedev nodded nyob rau hauv kev pom zoo:
  - Yog, muaj tus ntsuj plig! Nyob rau hauv no hais txog, tus neeg yog tshwj xeeb! Tam sim no tej zaum peb tuaj yeem muaj kev lom zem!
  Lub nkoj Japanese tau yaj. Lub underwater tank ua si lub luag hauj lwm ntawm ib tug killer. Margarita tau tu siab me ntsis. Firstly, nws pom nws tus kheej nyob rau hauv lub luag hauj lwm ntawm ib tug ntxiv. Thiab qhov thib ob, uas yog kev ntxhov siab, koj tsis tuaj yeem pom txhua yam zoo thaum koj nyob hauv qab dej. Feem ntau, Petus muaj kev xyiv fab heev txog Vajtswv. Qhov tseeb, yog vim li cas tom qab cov neeg Lavxias tau txais kev ntseeg, ntau yam teeb meem tau poob rau lawv. Thiab Mongol-Tatar ntxeem tau, thiab ua ntej ntawd, feudal fragmentation ntawm princes. Wars ntawm cov neeg Lavxias.
  Qhov ntawd yog thaum kawg, txij li lub sijhawm Ivan Kalita, kev txhawb siab ntawm Russia pib,
  Muscovy loj hlob muaj zog. Txog thaum, piv txwv li, nyob rau hauv Ivan thib peb nws thaum kawg tau los ua ib lub xeev, centralized. Thiab pov tawm lub Tatar quab.
  Yog, ntawm chav kawm, Russia tau nce. Txog thaum kuv ntog rau hauv Nyiv.
  Qhov no cim qhov kawg ntawm keeb kwm ntawm lub monarchy thiab Romanov dynasty.
  Txawm li cas los xij, lub monarchy tshuav, tab sis authoritarianism tseem nyob.
  Margarita ua tib zoo ntaus Alenka sab nraub qaum. Tus ntxhais purred contentedly. Nws zoo li txaus siab rau nws.
  Medvedev logically sau tseg:
  - Tsis muaj ib yam dab tsi uas ib tug txiv neej hlub ib tug ntxhais thiab ib tug ntxhais hlub ib tug txiv neej. Qhov no yog heev natural. Tab sis tib lub sijhawm, tib neeg yuav tsum muaj kev coj ncaj ncees.
  Margarita tawm tsam tsis txaus siab:
  - Cia peb tsis txhob nyeem kev coj ncaj ncees. Kuv tsis nyiam qhov no!
  Tus thawj tswj hwm ua haujlwm luag nyav:
  - Thiab leej twg hlub! Tiamsis peb yuav tsum fim qhov tseeb. Tib neeg, nyob rau hauv no hais txog, yog noticeably txawv ntawm cov tsiaj!
  Margarita nodded hauv kev pom zoo:
  - Yog, muaj qhov sib txawv loj ntawm peb!
  Alenka teb sarcastically:
  - Thiab koj paub, ntawm koj thiab tus liab, kuv tsis pom ntau qhov sib txawv!
  Margarita luag. Alenka, lub sijhawm no, tau tsoo lub kawg ntawm Nyiv lub kaum ob lub nkoj tub rog. Tom qab ntawd, tus ntxhais hais tias:
  - Peb yuav luag tiav nrog cov yeeb ncuab nkoj!
  Medvedev luag ntxhi sarcastically:
  - Yog, koj yog cov neeg ua haujlwm zoo! Thiab qhov tseeb, lawv muaj peev xwm ntau heev! Feem ntau, kuv nyiam cov ntxhais tub rog - lawv tau ntxim hlub heev!
  Margarita twirled nws lub cev thiab hu nkauj:
  - Kuv zoo li tau ntxim hlub, Kuv zoo li tus processor! Thiab kuv tsiv zoo li ib tug neeg hlau - lub suab aggressor!
  Tom qab ntawd tus tub ntxhais kawm tau ntaus Alenka me ntsis siab dua. Tus ntxhais nias lub khawm joystick nrog nws cov ntiv tes ntev thiab saib ntxim nyiam.
  Yuav ua li cas graceful yog nws txav.
  Margarita txoj kev xav tau piav qhia txog tus ntxhais huab tais taug kev mus rau qhov chaw. Qhov no yog romantic heev. Thiab tus ntxhais huabtais liab heev. Nws tau stripped ntawm tag nrho nws cov hniav nyiaj hniav kub thiab nws hnav ris tsho kim. Tag nrho cov uas tshuav yog daim ntaub sack. Tab sis cov khaub ncaws hauv tsev loj cuj ntxiv tawm qhov ntxim nyiam ntawm nws qab zib, qab ntxiag, lub ntsej muag tshiab, zoo li sawv. Thiab hluav taws plaub hau. Zoo nkauj npaum li cas tus ntxhais huabtais mus tua.
  Thiab muaj ntau txhiab tus neeg tuag nyob rau ntawd. Cov nkoj tab tom tawg, cov ntsiab lus raging.
  Thiab Nyiv raug kev txom nyem loj heev, tshwj xeeb swb. Yog li cov samurai pom meej tias yuav tsum hloov siab lees txim ntawm lawv tej kev txhaum.
  Margarita xav tias, cov neeg Nyij Pooj ntseeg li cas? Lawv txoj kev ntseeg yog dab tsi? Lawv yog cov pagans tom qab tag nrho. Tab sis lawv yeej Orthodox Russia. Tom qab no, xav txog tus Tswv uas muaj zog dua!
  Thiab cov Mongols yog pagans, tab sis muaj pes tsawg thaj chaw lawv ntes tau.
  Margarita nug Alenka:
  - Qhia rau kuv, kev zoo nkauj, koj nyiam Rodnoverie li cas?
  Tus ntxhais luag nyav dav thiab, nrog rau lwm tus neeg tua pov tseg, teb tias:
  - Kev ntseeg zoo heev! Muaj tej zaj dab neeg zoo li no!
  Margarita nug insinuatingly:
  - Koj puas xav tias zaj dab neeg? Los yog tej zaum tag nrho cov Lavxias teb sab Vajtswv yeej muaj nyob?
  Alenka shrugged thiab teb tias:
  - Tej zaum ob elves thiab gnomes muaj nyob! Txhua yam tuaj yeem tshwm sim hauv peb lub ntiaj teb. Thiab nws nyuaj rau hais tias dab tsi muaj tiag thiab dab tsi tsis yog!
  Medvedev logically sau tseg:
  - Rau qee qhov, txhua yam hauv peb lub ntiaj teb muaj. Tag nrho peb cov kev xav, kev npau suav, kev ntshaw yog qhov peb tso tseg. Kuv muaj ib txoj kev xav nthuav dav heev ntawm Hypernoosphere, nyob rau hauv uas kiag li txhua yam uas tau tsim los ntawm tib neeg muaj. Qhov ntawd yog, kev xav muaj nyob mus ib txhis. Thiab nws tseem nyob rau hauv ib co lwm yam, parallel worlds.
  Dmitry Medvedev sawv los ntawm kev pw tsaug zog. Thiab dua nws tau coj nws txoj haujlwm tseem ceeb, ntau dua qhov kev tsim kho ntawm lub teb chaws Ottoman.
  Thiab dua conquests ...
  Ua ntej, sib sau ua ke lub tank tshiab uas hnyav ib txhiab tons thiab tso tawm ntawm cov yeeb ncuab txoj haujlwm. Tsis yog, ntawm chav kawm, tsis yog ib qho, tab sis muaj ntau yam.
  Thiab lawv tab tom tsiv mus nyob txawv teb chaws. Thiab nyob rau sab saum toj kuj muaj cov dav hlau nrog cov foob pob atomic. Thiab yuav ua li cas yog tias peb tshem cov foob pob? Thiab ua kom puas tsuaj?
  Dmitry Medvedev zoo li txhua tus neeg hauv kev ua haujlwm qhib.
  Thiab tam sim no lwm lub teb chaws poob rau hauv lub khau ntawm ib tug dictator. Thiab cov conquests los. Tab sis ntawm no yog lwm tus yeeb ncuab. Lub teb chaws kuj loj... Koj muaj peev xwm txawm program nws. Ntawm no yog USSR xyoo 1941... Muaj kev ntxiab. Cov chav nyob hauv Medvedev tau muab faib ua ntau tshaj li ntau teev ntawm kev ua si, thiab nws cov pej xeem twb muaj ntau tshaj li ib lab lab. Tawm tsam 196 lab. Thiab niaj hnub siv tshuab ntau dua. Thiab cov tub rog tuaj yeem raug churned los ntawm barracks ad infinitum.
  Hmoov zoo, cov khoom siv hluav taws xob yog inexhaustible. Thiab tso siab rau tus yeeb ncuab, tso siab rau nws.
  Thiab cov tso tsheb hlau luam hnyav ib txhiab tons raug xa mus rau lub tshuab hluav taws xob nuclear thoob plaws Russia ncaj qha mus rau Moscow.
  Thiab nws yog xyaum tsis yooj yim sua kom tawm hauv lawv - tsis muaj dab tsi siv!
  Medvedev coj lub tswv yim thiab hums rau nws tus kheej ... Tom qab ntawd, nws nres lub tank nuclear. Thiab cuam "Panther"-2 rau hauv kev sib ntaus sib tua. Ib lub tsheb uas, txawm li cas los xij, tseem muaj peev xwm ntaus peb caug plaub.
  Medvedev ua si nrog nws tus kheej los ntawm kev thauj khoom sib txawv ntawm lub tsheb ... "Panther"-2... Zoo li ntaus los ntawm qhov deb. Thiab nws yuav nkag mus rau lub tank Soviet.
  Tsis yog li cas koj yuav hla nws! Tshwj xeeb tshaj yog nyob rau hauv lub hauv pliaj, tab sis nyob rau hauv board koj ua tau. Kev tua yog nyob rau hauv tag nrho viav vias. Thiab peb caug plaub maj tawm...Thiab tuag nyob rau hauv lub tshuab ntawm cov phom ...
  Cov tub rog tab tom tsiv dua...Thiab cov neeg hlau sib ntaus sib tua tau tshwm sim. Lawv pace lawv tus kheej. Thiab lub plhaub raug tua los ntawm lasers. Thiab lawv ua nws ntse heev.
  Thiab cov ntxhais virtual tua.
  Medvedev muaj lub qhov muag nyiam ntawm lub tswv yim. Kev sib ntaus sib tua zoo siab. Ib zaug ntxiv koj ua si koj tus kheej, lossis xa mus rau tus kws pab tswv yim tub rog. Thiab koj saib qhov kev nce qib ntawm kev sib ntaus sib tua.
  Lawv coj lawv lub tank rau kev tawm tsam.
  Ntawm no koj tuaj yeem txav mus rau pem hauv ntej pyramidal tso tsheb hlau luam uas tsis tshua muaj kev cuam tshuam thiab impenetrable ntawm txhua lub ces kaum. Lawv txav zoo li lub skating rink.
  Thiab cov ntxhais khiav tsis tau ... Thiab tua ntawm lawv txoj kev.
  Lwm tsov rog. Yam khoom ua si. Thiab cov nyiaj los ntawm qhov dej kub tsis qhuav. Nws zoo li hauv kev ua si, txhua yam yog raws li kev npaj, tsis muaj kev ua tsis tiav, thiab tsis muaj qhov poob qis.
  Txhua yam tsis tas li, thiab cov peev txheej tsis txo qis. Txawm hais tias qhov no tsis zoo li feem ntau.
  Medvedev tau cuam tshuam los ntawm kev hu. Tus thawj tswj hwm tuav lub xov tooj:
  - Nyob zoo!
  Tus thawj coj ntawm thawj tswj hwm tau hais tias:
  - Koj puas tseem nyob hauv chaw ua haujlwm, Dmitry Anatolyevich?
  Medvedev teb sai heev:
  - Yog! Kuv tseem yog tus thawj tswj hwm!
  Tus thawj tswj hwm tau hais tias:
  - Zelensky xav kom tom qab lub inauguration koj tawm ntawm qhov chaw nyob.
  Medvedev nug, shuddering:
  - Thiab kuv yuav nyob qhov twg?
  Thawj Tswj Hwm teb tias:
  - Hauv kuv chav tsev! Koj lub hwj chim tau tas lawm thiab koj yuav tsum tawm txhua qhov chaw!
  Medvedev gurgled nyob rau hauv ib tug ntxhi:
  - Kuv muaj lus thov rau tus thawj tswj hwm tshiab - cia nws tso kuv lub computer!
  Thawj Tswj Hwm nug:
  - Muab kuv Qhov Kev Txiav Txim ntawm St. Andrew Thawj Hu thiab kuv yuav thov Zelensky kom muaj lub computer rau koj!
  Medvedev nodded nyob rau hauv kev pom zoo:
  - Zoo, nws ua tau!
  . Tshooj No 7
  Thiab nws hu nws tus pab los npaj ib tsab cai. On conferring lub Order ntawm St. Andrew thawj-Hu rau lub taub hau ntawm cov thawj coj. Tus qauv yog npaj txhij thiab kom deb li deb kuv tau kos npe rau lub luag haujlwm.
  Ces Medvedev pib ua si dua.
  Tam sim no nws cov tso tsheb hlau luam virtual tab tom mus txog Moscow thiab pib ua phem. Lub nroog no raug tawm tsam los ntawm cov tshuab hnyav ob txhiab tons.
  Txawm li cas los xij, Medvedev tseem cuam tshuam "Kat"-5 rau hauv kev tawm tsam, qhov no yog dab, tsis yog lub tank. Kaum txhiab tons hauv qhov hnyav!
  Cov tub rog tab tom tuaj txog ntawm Kremlin... Yog li ntawd Stalin khiav tawm. Thiab nws raug ntes los ntawm cov ntxhais liab qab hauv bikinis. Lawv tuav lub qhov ntswg nrog lawv cov ntiv taw liab qab. Thiab lawv yuam Stalin hnia nws pob taws liab qab.
  Nov yog cov tub rog ntawm lub tebchaws virtual hla Moscow thiab mus rau Urals ...
  Lawv ntes nws thiab...
  Medvedev pib nod tawm dua thiab pib npau suav.
  Margarita nug sarcastically:
  - Piv txwv li, ua li cas rau kev faib ntau classical: ntuj ceeb tsheej thiab ntuj txiag teb tsaus?
  Medvedev hais gloomily:
  - Qhov no feem ntau yuav yog lub tswv yim qub qub ntawm cov neeg qub txog kev ua pauj tom qab kev tuag. Nyob rau hauv kev muaj tiag, feem ntau yuav, txhua yam yog me ntsis nyuab dua!
  Natasha qw nrog zoo siab thaum nws tsoo ib lub nkoj Japanese kawg:
  - Cov lus cog tseg thiab thaum ub,
  Tus yeeb ncuab rov cog lus dua
  Rub kuv
  Sib tov rau hauv hmoov.
  Tab sis tus tim tswv tsis tsaug zog,
  Thiab txhua yam yuav ua tiav. Thiab txhua yam yuav xaus zoo!
  Cov ntxhais ua tiav ntawm cov yeeb ncuab nkoj. Medvedev nrawm lub tank, caum cov samurai. Yog lawm, lawv tau ua haujlwm zoo ntawm no. Nws yog nthuav li cas keeb kwm yuav raug kho. Tsarist Russia yog lub teb chaws muaj zog uas tau nce siab. Txawm hais tias tsis yog txhua tus neeg nyob zoo.
  Tab sis lub teb chaws tau nce. Hnub ua haujlwm tau luv. Cov hnub so tshiab tshwm sim. Kev tswj hwm tus kheej hauv zos tau tsim. Cov nyiaj ua haujlwm loj hlob nrog tus nqi ruaj khov. Cov tsev kawm ntawv qhib. Nyob rau hauv Tsar Nicholas II, kev siv nyiaj rau kev kawm tau nce ntau dua rau lub sijhawm. Kev kawm theem pib tau ua yuam kev.
  Yog lawm, tsis yog txhua yam hloov pauv mus rau qhov zoo dua sai txaus, tab sis ntau npaum li cas lub teb chaws poob vim kev hloov pauv thiab kev ua tsov rog hauv zej zog. Muaj pes tsawg tus neeg ntse tuag thiab tawm hauv lawv lub tebchaws? Thiab tam sim no, nyob rau hauv ib feem ntawm lub ntiaj teb no muaj lub caij nyoog los tiv thaiv qhov no.
  Lub tank streamlined ntab sai sai thiab ntsiag to hauv qab dej. Thiab tam sim no tus neeg tua neeg kawg ntawm thaj av ntawm Rising Sun tau poob lawm.
  Natasha hais nrog zoo siab:
  - Yog li kuv tseem hluas!
  Alenka kho tus ntxhais, qhia meej:
  - Peb txhua tus nyob ntawm no zoo npaum li cas! Lawv sib ntaus zoo li lionesses!
  Margarita hais hauv kev ntxhov siab:
  - Tsis muaj dab tsi tshwj xeeb! Peb tsuas muaj technology zoo dua!
  Alenka luag ntxhi thiab teb tias:
  - Tab sis peb tau tua lub cannons peb tus kheej!
  Natasha txhawb nqa nws tus phooj ywg:
  - Thiab peb kuj tau ua nws tus kheej! Thiab qhov no yog lub qhov muag ntse ...
  Margarita tau xaiv:
  - Slanty ob txhais tes!
  Natasha luag thiab teb tias:
  - Thiab koj yog ib tug ntxhais ntxim nyiam!
  Margarita hais ncaj ncees:
  - Kuv thov txim rau cov neeg Nyij Pooj. Lawv kos duab tas luav zoo heev. Kuv tshwj xeeb tshaj yog nyiam hentai !
  Alenka luag thiab spun nws txhais ceg saum huab cua:
  - Hentai , nws txias! Txawm txias heev!
  Natasha, nrog luag nyav ntawm ib tug hluas nkauj uas saj cov jam, hais tias:
  - Thiab cia tej zaum ncaws cov fascists lub nroog Yeiuxalees thiab!
  Medvedev luag nyav:
  - Lub tswv yim zoo. Tab sis cia ua kom tiav cov Japanese hauv av rog ua ntej. Thiab peb yuav pab kom xaus tsov rog sai dua. Yog li ntawd fascism tsis tshwm sim hauv lub ntiaj teb no.
  Cov ntxhais teb nyob rau hauv unison:
  -Thiab nws yuav tsis tshwm sim, thiab Tuam Tshoj yuav yog peb li!
  Tom qab lub nkoj Japanese tau poob, T-95 super tank tau ua rau saum npoo.
  Ces Medvedev pib npau suav txog txhua yam tsis muaj tseeb.
  Warrior Alenka sawv rau kev tiv thaiv ntawm Ryazan. Natasha nrog nws.
  Ob leeg ntxhais nyob rau hauv lub teeb armor, nrog saber nyob rau hauv txhua txhais tes. Thiab nyob rau hauv koj txhais taw muaj tshwj xeeb, nyias discs.
  Ib pab tub rog loj ntawm Mongol-Tatars tau tsim kev tawm tsam.
  Ntau cov ntaiv ntev tau npog cov phab ntsa ib zaug. Lawv txawv: knitted los ntawm cov hauv paus cav, tsoo cov ntoo thuv ntoo nrog crossbars. Cov ntaiv hnyav nrog cov kab ntawm cov cav kuj tau siv. Lub ramparts, ua tsaug rau qhov ceev ceev ntawm kev tsim kho, tig mus rau siab dua li cov Tatars xav tau; ntau ntaiv tsis tau mus txog rau sab saum toj. Ua ntej, cov Mongols tau tshem ob peb tus neeg Uruses. Cov neeg Lavxias nyiam kev tuag rau kev txaj muag ntawm kev poob cev qhev.
  Tab sis cov Mongols tau relentless.
  Ua nruj ua tsiv nrog rab hmuv ntse, cov neeg qaug zog raug ncaws tawm, vam tias cov neeg Lavxias, tsis xav tua lawv tus kheej, yuav tso tseg. Los yog, nyob rau hauv lub cover ntawm cov neeg raug kaw, infiltrate cov dej khov rampart. Ib txhia ntawm cov neeg raug kaw tau maj nroos qw, zawv zawg hauv cov dej khov khov, tsoo cov neeg ntxub ntxaug, rub rab ntaj tawm ntawm lawv txhais tes thiab tam sim ntawd poob mus rau ib qho. Cov neeg tau nce tus ntaiv sai sai, koj tsis nkag siab yam twg thiab pab pawg?
  Ib nrab liab qab, nyob rau hauv rags, nrog ib tug qws nyob rau hauv lawv txhais tes, nrog lawv nraub qaum stabbed thiab los ntshav. Tus txiv neej Vaul, hnav ris tsho , twb tau tsa ib rab hneev loj, thaum lawv qw nrov nrov los ntawm hauv qab no:
  -Tsis txhob rhuav tshem peb, tub rog, peb yog peb tus kheej, cov neeg Lavxias!
  Voivode Dikoros dhia mus rau ntawm phab ntsa thiab qw:
  - Kuv hnov nws yog peb li!
  Ib qho kev quaj ntsuag tau lees paub qhov no:
  - Tos kom chop, koj li! Tsis muaj Mughlans ntawm peb!
  Alenka ntse heev qw:
  -Tus twg hla nws tus kheej kom raug yog nws tus kheej!
  - Ua kev cai raus dej, cov neeg Orthodox!
  Nyob rau hauv lub suab txaus ntshai, cov nees bolted ib mais deb, tus loj heev Vaula-Morovin qw .
  Cov neeg tiv thaiv ntawm Ryazan pom zoo:
  -Txoj cai! Tiag tiag!
  Lawv koom ua ke echoed rau tag nrho cov phab ntsa:
  -Cia li tuaj, cov kwv tij, ua lub cim ntawm tus ntoo khaub lig!
  Ntau pua tus neeg raug kaw ragged, xiav los ntawm qhov txias, nce saum lub rampart thiab poob, txuas ntxiv mus rau kev hla lawv tus kheej. Ib txhia tam sim ntawd khaws cov pob zeb ua ntej thiab furiously pov lawv rau ntawm Mongols. Ntau tus neeg nyob hauv Ryazan pom cov Tatars thawj zaug, txawm tias muaj ntau tus neeg tawm tsam, tib Kipchaks, hloov mus rau Mongolian khaub ncaws.
  Cov yeeb ncuab tau hnav cov tsho ntev ntev, ua rau lawv tau tangled nyob rau hauv lub hems. Xaiv cov nukers muaj tooj liab thiab hlau daim hlau dai ntawm lawv lub hauv siab thiab lawv nraub qaum qhib. Txhawm rau hem cov Uruses, ntau tus tau pleev xim rau lawv qhov kev phem, ua rau lub ntsej muag nrog ntshav.
  Tab sis cov Uruses tsis flinch, ntsib cov yeeb ncuab nrog ntaj thiab axes. Los ntawm Vaula lub zog cheb tshuab, tsib Mongols raug tua ib zaug, lub tshuab thib ob, thiab peb ntxiv! Lwm cov tub rog sib ntaus sib tua tsis zoo dua. Cov Tatars clumsily nce mus rau hauv lub ncej nplua; lawv tsis tuaj yeem npog lawv tus kheej nrog cov ntaub thaiv npog lossis txiav nrog sabers. Thaum, ntawm tus nqi ntawm kev poob loj heev, cov tub rog Mongol tau mus txog saum toj, cov dej kub npau npau thiab cov riam phom txaus ntshai tau nchuav rau lawv: hlawv tar.
  Txawm cov poj niam thiab cov me nyuam yaus nchuav dej scalding thiab pov pob zeb thiab blocks. Cov slingshots me me nrog cov xub raug tshuaj lom tau tshwj xeeb tshaj yog siv tau; txawm tias tus menyuam muaj tsib xyoos, tseem tsis tuaj yeem rub txoj hlua nruj nrog nws txhais tes me me, tuaj yeem tua ntawm lawv. Thiab nco thaum firing mus rau hauv xws li ib tug tuab tuab yog ntau nyuaj dua li ntaus. Qhov kev ua phem tau pom meej tias yog choking, mutilated corpses dov nyob rau hauv ntau qhov ntau.
  Los ntawm lub koob yees duab txawj ntse tsim los ntawm Suav, Guyuk Khan tau saib xyuas kev sib ntaus sib tua. Nws licked nws daim di ncauj thiab smacked nws daim di ncauj, txhua txhua tam sim no thiab ces, straightening nws golden fur-lined kaus mom hlau, uas stubbornly thiab annoyingly nce mus rau hauv lub hauv pliaj. Ces nws txawm muab lub raj ntawd pov rau hauv npau taws.
  -Peb cov tub rog yuav tuag! Burundai thiab tus nab daj tuaj rau kuv!
   Cov Turgauds maj nrawm los ua qhov kev txiav txim ntawm lub kaus mom kagan. Guyuk tab tom yuav zaum hauv lub rooj zaum ntawm cov kaus ntxhw carved thaum ib txhais tes maj mam pw ntawm nws lub xub pwg:
  - Tsis txhob txhawj, zoo heev! Ua kom koj lub ntsej muag zoo nkauj!
  Lub suab paj nruag nkig purred, heev reminiscent ntawm ib tug poj niam lub suab.
   Guyuk Khan tau pw tsaug zog thiab tsis tuaj yeem nyob ntawm nws ko taw. Yog, nws yog nws. Ib zaug ntxiv, zoo li ib tug dab, tus nab daj tau tshwm sim nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm nws - tus neeg txaus ntshai tshaj plaws nyob rau hauv nws pab tub rog, dab ntuj raug txim los ntawm nyob deb thiab nkag tsis tau rau Nyiv.
  -Koj!
  Tus qub txeeg qub teg ntawm Supreme Khagan taw tes ruam! Tus nab daj txuas ntxiv mus, qee zaum nce, qee zaum qis dua:
  -Kuv! Thiab kuv pom txoj cai los ntawm koj! Nws yog lub sijhawm los hloov koj txoj kev npau taws! Zoo, ntau qhov tseeb, nqa tag nrho koj cov khoom cia rau hauv kev sib ntaus sib tua sai li sai tau! Thiab kuv yuav pab koj, cov kwv tij, thiab muab qhov xav tsis thoob rau cov yeeb ncuab! Qhov kos npe txav, ntseeg kuv, yuav yog!
  - Dz , dab , dab ! Kuv yuav pov ib lub tumen xaiv rau hauv kev sib ntaus sib tua raws li cov lus txib ntawm Burundai ! Ua ke koj yuav coj kev tawm tsam!
  Cov Japanese flashed nws ob lub qhov muag, baring nws loj daj hniav:
  -Tsis muaj dab dawb, kuv xav tua kuv cov sib npaug! Zoo li ninja tiag!
  Tus nab daj flashed nws talisman, xuav imperceptibly tshwm sim nyob rau hauv nws lub qhov ncauj, thiab ib tug shimmering suab paj nruag tau hnov.
   Guyuk xav tias lawv thuam nws, tab sis nws tsis muaj lub zog lossis lub siab xav sib cav nrog tus ninja sorcerer . Lub sijhawm no, cov Turgauds rudely thawb Burundai , Guyuk Khan tsis nyiam qhov kev mloog lus ntawm Subudai -Baghatur.
  - Koj cov tawv nqaij qhuav! Koj puas tsis pom tias cov tub rog zoo tshaj plaws tau tuag hauv qab phab ntsa ntawm Urus lub peev? Coj Berkuts tam sim ntawd thiab, dhau ntawm tus dej, khob tawm Uruses nrog lub tshuab hauv qab sab xis.
  Cov neeg paub txog Burundai tau tawm tsam:
  -Cov dej khov tseem tsis tau muaj zog, nyob rau hauv lub tshuab ntawm ntau txhiab hooves nws tsuas yog tawg.
  lub formidable Japanese teb rau Guyuk .
  -Koj qhov kev txhawj xeeb yog qhuas. Tab sis koj qhov kev siv zog yog qhov tsis muaj dab tsi! Cov hmoov khawv koob tau khi dej khov rau ntawm tus dej muaj zog dua cov hlau tub rog! Zoo, dhia ua ntej, peb xaj koj!
  -Tus yawm ninja batyr paub nws hais dab tsi! Caij nrawm dua, yog tias koj txawj lawg, kuv yuav muab lub tsev kawm ntawv ntawm nees ua khoom plig!
  Guyuk Khan qw, tuav nws tus ntiv tes. Burundai tsis tau twv kom sib cav ntxiv lawm - nws yog fraught nrog kev tuag. Cov Mongol nrog ib pab yaj ntawm shaggy horsemen ploj ntawm qhov muag. Tam sim ntawd ib tug duab ntxoov ntxoo los ze zog, muaj suab nrov saum taub hau, thiab ib tug muaj zog cua nthwv dej ua rau lub kaus mom hlau kagan kaus mom hlau ya tawm:
  -Harakiri! Yog li Npauj Npaim fluttered! Tam sim no cov Uruses yuav muaj " poultice ".
  Ib tug zaj loj heev hovered saum npoo av, nws cov tis kub tshuab tawm cov snowdrifts, thiab fiery tongues nchuav tawm ntawm nws peb lub qhov ncauj predatory.
  - Zoo nkauj mongoose !
   Guyuk tsis muaj sijhawm los ntshai:
  -Nws muaj peev xwm hlawv tag nrho Ryazan.
  - Tsis yog txhua yam, tab sis nws yuav teeb ntsais hluav taws. Mus tom ntej, kuv tus me Godzilla!
  Medvedev txoj kev npau suav zoo txuas ntxiv mus. Tus thawj tswj hwm ua yeeb yam tau muaj kev xav zoo heev.
  Ib tug muaj zog zaj, nrog ib tug tisspan ntawm tsib caug meters, soared rau saum huab cua. Cov Mongols thiab cov shamans nrog lawv quaj qw npau taws heev. Tumen, nyob rau hauv cov lus txib ntawm Burundai , ya mus rau hauv dej khov, ob peb tus nees dawm, thiab lawv thiab lawv cov neeg caij tsheb tau raug tsoo tam sim ntawd los ntawm cov hlau loj heev. Lub taub hau peb lub taub hau, lub sijhawm ntawd, tau dhia mus rau ntawm phab ntsa. Wilderness paub qhov txaus ntshai ntawm huab cua tawm tsam ua ntej lwm tus. Zoo, tau kawg, kuv tsis xav qhia kuv daim npav trump ua ntej, tab sis txhawm rau cawm lub nroog, kuv yuav tau siv riam phom tsis paub txog hnub ntawd. Tus dab tis tau tawm tsam los ntawm ib tug neeg kho tshuab dab uas vaguely zoo li ib tug sib tov ntawm kab laug sab thiab ib tug hlau centipede. Cov pa luam yeeb tau nce los ntawm chav boiler. Ua tau zoo cov txiv neej muab pov rau hauv lub thee ua ntej.
  Lub chav catapult yog ib qho kev sib xyaw ua ke ntawm cov thev naus laus zis ntawm chav locomotive, winch, multi-legged ballistae thiab txawm ... lub suab paj nruag snuffbox. Thiab cov tsiaj nyaum no, forged los ntawm cov hlau tawv tawv, tuaj yeem cuam tshuam txhua yam uas yuav luag ntawm qhov ceev ntawm rab phom tshuab ntawm qhov deb txog li ob mais. Cov tub rog tub rog yog thawj zaug hauv ntiaj teb uas xav hloov lub tshuab piston rau kev pov pob. Dikoros tus kheej tig lub zog, ib qho txuj ci forged ribbon los ntawm chains pib txav, ntxig pob zeb rau hauv cov hniav nrawm nrawm.
  Txij li thaum lub Tatars rushed nyob rau hauv ib tug tuab heap, yuav luag tsis muaj ib tug nco; ntawm qhov tsis tooj, txhua tus hnyav cobblestone, bouncing, knocked down ob peb nias horsemen. Ib yam yog qhov phem, lub hom phiaj yog qhov tsis muaj zog, koj tseem tuaj yeem ntaus cov Mongols, tab sis sim, ntaus zaj ya! Tus dab peb lub taub hau tig nws lub taub hau thiab qhib nws qhov dav, fanged, pob zeb diamond-ci lub puab tsaig.
  Cov nplaim taws khiav dhau ntawm lub rampart thiab ntaus cov tsev. Squeals thiab qw tau hnov, ob peb ib nrab-dig muag poj niam khiav mus rau hauv txoj kev, thiab cov tsev raug hluav taws kub tsis zoo li qub. Hmoov zoo, cov xuab zeb thiab cov kav dej hnyav, nrog rau cov hluav taws kub, tau ceeb toom. Qee lub tsev pheeb suab, tshwj xeeb tshaj yog cov nyob ze ntawm phab ntsa, tau them nrog hluav taws kub-resistant asbestos. Nyob rau hauv lub siab tus phooj ywg, lub roob hluav taws predatory tig daj ntseg thiab, tau poob nws lub zog, tig mus rau hauv cov kwj ntawm cov pa taws daj ntseg.
  Tab sis tus zaj kom meej meej tsis xav tso tseg, tawm ntawm qhov dhia dej, nws tig rov qab nrog txoj kev tshav ntuj ntawm lub zog cua daj cua dub thiab rov coj cov kwj deg ntawm cov cua daj cua dub. Cov Tatars twb tau tswj kom ncav cuag phab ntsa, yog li cov nplaim hluav taws kub hnyiab tau ntaus lawv ib yam nkaus. Ntawm cov neeg raug tsim txom yog cov neeg loj heev Burundai , nws cov khaub ncaws zoo nkauj tau ntes tau hluav taws, thiab nws maj nrawm rov qab nrog lub suab nrov ntawm tus npua raug mob. Cov tub rog Lavxias kuj raug kev txom nyem, thiab ib feem ntawm cov dej khov ua kom pom tseeb, nthuav tawm lub ntiaj teb thiab cov cav ntoo. Cov khaub ncaws ntawm Dikoros yog smoldering, tab sis tus fighter Antonov sawv ntawm lub phab ntsa tswj kom ncuav ib lub thoob dej rau nws, thiab chav tau sawv los ntawm kub saw mail.
  - Dab tsi yog dab ntxwg nyoog xav, nws yog kev khuv xim uas Alenka tsis pom peb!
  Tus zaj tig rov los thiab sim nkag mus rau lub voj voog thib peb. Tus khawv koob Savely ntaus nws cov ntiv tes, nws tswj kom tua ib tug me me fireball, lub tshuab ntaus rau nruab nrab lub taub hau ntawm tus zaj. Qhov tawg me me tsis ua rau muaj kev puas tsuaj tshwj xeeb rau tus dab peb lub taub hau, tab sis me ntsis khob nws tawm ntawm nws txoj kev, raws li qhov tshwm sim ntawm tus zaj raug rho tawm ua ntej ntawm lub sijhawm, cua daj cua dub ntaus cov pawg ntawm nukers . Thiab dua frantic howls, ib co ntawm cov Tatars tsiv rov qab. Nws yog thaum ntawd Dikoros pom ib tug hluas nkauj siab, dashingly waving ob ob-edged ntaj. Nrog kev ceev ceev tsis zoo, nws tau txiav nws cov neeg sib tw rau hauv cov zaub qhwv, xa cov tshuab txaus ntshai nrog nws txhais taw, lub luj tshib, thiab txawm tias nws lub taub hau, fluttering zoo li npauj npaim.
  Tsuas yog ib, lossis ob tus neeg tuaj yeem ua rau muaj kev puas tsuaj loj:
  - Juliana! Red Angel, puas yog koj?!
  - Koj hnia paj nrog koj lub qhov ntswg! Los ntawm peb meter qhov siab!
  Alenka teb nrog luag. Tus ntxhais tub rog, nrog rau kev ceev ntawm ib tug cheetah uas vwm, ya mus rau ntawm lub rampart, tawm hauv qhov tsis tshua muaj tshwm sim los ntshav ntawm phab ntsa.
  - Tsis txhob tham, txhua yam yog tseeb! Peb yuav tsum tua lub teeb tis!
  Alenka whistled wildly, tus zaj, tau leveled tawm nws lub davhlau, nkag mus rau hauv lub voj voog plaub. Ib tug tub rog uas sawv ze ze hais rau nws tias:
  -Siv lub catapult, Alenka, khob nws nrog pob zeb.
  Tus ntxhais tub rog barked menacingly.
  -Kuv tus kheej paub zoo siv dab tsi!
  Alenka khaws peb txoj kev sib tw ua kom zoo nkauj nrog lub teeb nrawm. Qhov no kuj yog lawv cov tub rog ntxhais lub tswv yim: txuas ob lossis peb lub pob zeb me me, tua ob lossis ntau dua ballistas thiab mow down, mutilate tag nrho cov kab. Tom qab siv lub tshuab catapult, Alenka dhia mus rau ntawm cov hniav thiab ncaws lub zog. Nws raug pov rau siab, thiab twb nyob rau hauv kev sib ntaus sib tua tus ntxhais warrior yov nws ob txhais tes, masterfully tig nws swords, directing lub ceev ceev, thiab tswj kom tsaws rau sab nraum qab ntawm tus zaj, studded nrog spikes. Tus dab shuddered thiab sim muab pov tawm ntawm lub daring ntxhais-rider, tab sis cov txawj twisted chains overwhelmed lub qhov ncauj loj - lub formidable dab yog kiag li saddled.
  -Vim li cas koj xav tau peb lub taub hau? Puas yog ib qho ploj lawm? Lawv puv lub qhov, yog li kuv mam li khi lawv ua ke kom lub hlwb kawg tsis ya tawm!
  Tus ntxhais tub rog luag ntawm nws qhov kev tso dag tsis txaus ntseeg. Tus zaj tau nce siab heev, tom qab ntawd rov tsim Nesterov lub voj voog, cov leeg hauv qab ntawm daim tawv nqaij tshee, tus dab ua rau muaj kev mob siab rau pov tawm ntawm tus neeg caij tsheb uas tsis tau caw. Cov cua kub tam sim no tau tawg thoob plaws lub cev loj heev, lub kite rushed zoo li lub pob zeb tso tawm los ntawm catapult, los yog, feem ntau yuav yog ib lub meteor. Lub atmospheric nthwv dej khob lub Tatars tawm khiav.
  Alenka coj:
  - Tsis impressive!
  Tus thawj tswj hwm txoj kev pw tsaug zog tseem txuas ntxiv mus. Mr. Medvedev poob sib nrug me ntsis, tej zaum txawm los ntawm kev tu siab.
  Tseeb, dab tsi ib tug twitching zaj yog rau tus ntxhais terminator thaum nws mus dhau heev loads nyob rau hauv kaum ob lub dav hlau sib txawv, accelerating mus rau ib puas thiab tsib caug lub ntiajteb txawj nqus thiab tam sim ntawd dhia mus rau hauv weightlessness, ces rov mus txog lub sublethal load txwv. Txhua tus neeg sawv cev ntawm flora thiab fauna yog kab cab nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm cov khoom no ntawm genetic engineering.
  Tus dab tau sim tig nws lub taub hau, clanging txaus ntshai nrog nws lub qhov ncauj loj. Tus ntxhais tub rog tsoo nrog nws rab ntaj legendary nrog tag nrho nws lub zog, tsom mus rau qhov chaw nkag siab tshaj plaws - lub qhov ntswg. Thawj lub tshuab yog tiaj, cov hlaws silvery ya tawm ntawm lub qhov ntswg, zoo li pearls lawv ci ntsa iab hauv lub hnub:
  "Koj snot zoo nkauj, txoj cai, lawv hais tias ib tug zaj yuav defecate kub."
  Tus nab ntaus nrog lub teeb. Nyob rau hauv cov lus teb, qhov zoo nkauj thiab agile Alenka slashed nrog lub ntsis, lub tshuab yog ntse thiab meej, cov hniav tig me ntsis liab, thiab cherry-ruby dewdrops tshwm los ntawm nws lub qhov ntswg loj. Lawv froze txoj cai ntawm ya, intertwining lawv tus kheej mus rau hauv ib qho kev zoo nkauj tshaj plaws.
  Tus ntxhais luag:
  - Txias, tuaj, rov ua kom yuam kev!
  Tus dab twb twitching, tab sis txuas ntxiv nce qhov siab, lub nroog peev ntawm Ryazan ua me thiab me dua. Ntawm no nws yog nyob rau hauv lub laub log, tam sim no nyob rau hauv lub saucer, thiab ntawm no nws yog ib tug loj ntawm ib tug poppy noob, thaum kawg ploj tom qab huab. Lub ntuj flashed dub, puv nrog ci hnub qub, lawv nce mus rau hauv lub stratosphere, nws ua tsis taus pa, ib tug txias nqus tsev vacuum. Txawm hais tias tus legendary Alenka tsis yog ib tug neeg zoo tib yam, nws tsis tuaj yeem ua tsis muaj cua txhua. Tab sis, pom tau tias, tus zaj kuj khaus, cov tsiaj reptile muaj convulsions, ua pa tawm, yog li peb yuav tsum txo qhov siab. Tsis muaj lub siab xav rov ua dua qhov kev ua yeeb yam ntawm Ruslan, uas tuav Chernomorets cov hwj txwv rau peb hnub thiab peb hmo. Ib kab lus los ntawm cov menyuam yaus lub vev xaib flashes hauv nws lub taub hau, thiab rau qee qhov laj thawj nws xav rov ua dua.
  Thiab tus ntxhais tub rog hais tias:
  -Peb yog cov ntshav tib yam, koj thiab kuv!
  Tus zaj zoo li tuav lub ntsiab lus, shuddered thiab nres nws lub davhlau. Ces nws pib maj mam poob.
  Tus tub rog zoo nkauj thiab nqaij tawv hais tias:
  -Koj xav kom yog, kuv tus tij laug tis! Peb yuav muaj txiaj ntsig nrog koj!
  Kev tua neeg tiag tiag yog nyob rau hauv tag nrho viav vias hauv qab no, cov Mongols twb dov tawm ntawm phab ntsa, thiab zoo kawg nkaus Natasha txiav txim siab tias lub sijhawm zoo tau los tawm tsam. Ua tau zoo, tus ntxhais siab tawv, koj tuaj yeem pom nws tam sim ntawd, qhov twg nws dhau mus, tseem muaj txoj hauv kev los ntshav thickly paved nrog corpses. Tsis tsuas yog nws ob txhais ceg thiab caj npab, Natasha ob lub elongated braids reek ntawm daggers woven rau hauv chains ua los ntawm hardened hlau.
  Alenka hais rau nws tus kheej, ntaus nws ko taw:
  -Kuv yeej yuav ua tej yam khoom ntiag tug rau kuv tus kheej! Tam sim no, cia peb sov li Mughlans!
  Cov nplaim taws tawg tawm zoo li lub roob hluav taws peb npaug los ntawm lub caj pas tinned, cov Tatars tau nruj heev, thiab lawv tsuas yog kib hauv ntau pua, nchuav tawm ntawm lub qhov ncauj ntawm hluav taws ntuj raug txim. Cov nees tau ntshai tshwj xeeb, txawm li cas los xij, feem ntau ntawm cov nees twb tau raug thawb los ntawm lub suab nrov tom qab, tsuas yog Guyuk Khan tus kheej tus neeg saib xyuas txhiab tseem nyob hauv qab lub eeb. Kev tawg txuas ntxiv mus, cheb ntau pua thiab ntau pua tus neeg tua rog hauv ib qho salvo hauv cua daj cua dub. Tus nab daj saib nrog qhov muag nqaim qhov rov qab los ntawm nws tus me zaj.
  Tus fighter los ntawm sab hnub tuaj roared:
  - Tus neeg ntxeev siab! Koj yog txhua tus sawv cev ntawm tsev neeg zaj, koj ib txwm ntxeev siab thiab ua haujlwm rau tus uas muaj zog dua!
  Npau taws heev, tus ninja sorcerer sim kov yeej tus neeg tsav tsheb uas txaus ntshai, ntuav pulsars ntawm lub tshuab rab phom ceev. Tus tub hluas tub rog Alena luag ntxhi thiab hu nrov nrov:
  - Nrog dej kub - khob khob! Koj yog ib tug neeg txawv txawv - koj ntov hluav taws!
  Qhov no yog ib tug ntxhais - zoo siab, nrog kev lom zem. Thiab pulsars ua los ntawm hluav taws tsis ntshai nws.
  Alena yooj yim tua lawv, siv riam phom legendary thiab, qee zaum, coj tus tsiaj nyaum ntawm cov yeeb ncuab. Qhov no reusable flamethrower nrog tis yog zoo dua li ib puas nees-drawn mechanical sawv daws yuav.
  Tej zaum txawm tias qhov no txias dua li lub dav hlau tua, thiab nws muaj roj ntau npaum li cas, thiab lub fuse tsis khiav tawm li cas? Koj yuav tsum kawm dab tsi ntawm koj qhov kev lom zem thiab tsim riam phom tshiab, yav tas los tsis pom! Cov xub thaws tawm ntawm daim tawv nqaij tuab, iridescent armored, shimmering nrog tag nrho cov xim ntawm zaj sawv, zoo li millet. Cov hits tsuas yog ib ntus hloov xim: ruby liab ua lilac-violet. Lilac-sapphire, ntawm qhov tsis sib xws, hloov mus ua liab-txiv kab ntxwv, golden daj, thiab emerald ntsuab. Qhov no yog qhov zoo nkauj heev, nws yog kev tu siab tias thaum tshav kub kub ntawm kev sib ntaus sib tua ntshav tsis muaj sij hawm txaus siab rau qhov zoo kawg nkaus spectacle.
  Lavxias teb sab tub rog thiab tub rog ntawm Dawb Legion, tsim los ntawm cov ntxhais, twb tau txiav feem ntau ntawm cov tub rog Mongol. Nws tau dhau los ua qhov txaus ntshai tshwj xeeb thaum cov neeg kho tshuab flamethrowers tuaj rau hauv kev ua si; ib pab tub rog tsis tuaj yeem tiv taus qhov no ob lub tshuab. Lwm feeb, thiab lub davhlau tsis meej pem yuav pib. Tus nab daj hesited ib pliag.
  Batu qhov kev txiav txim yog qhov tseeb, kom tua lub kaus mom kagan ntawm qhov ntsiag to, tab sis kev them nyiaj tsawg dhau. Tsis yog, nws yuav tua nws tom qab, tab sis tam sim no nws yuav coj nws tawm hauv qab rab ntaj Lavxias teb sab:
  -Cia li txav mus deb, Kagan, kuv mam li npog koj!
  - Yuav ua li cas txog peb lub taub hau mangus ? Kuv yuav tsis cia nws tsim txom kuv cov tub rog!
  Tus ninja snapped nws tus ntiv tes thiab sparks pib poob:
  "Kuv tuaj yeem nrum qhov nyuaj thiab nws yuav rov qab los rau hauv nws lub ntiaj teb, tab sis tom qab ntawd kuv yuav tsis tuaj yeem hu nws tau xya xyoo!" Tseem muaj kev xaiv! Hale qib spell!
  - Ua li cas?
  Guyuk lub ntsej muag, rog thiab puffy dhau nws lub xyoo, ncab tawm. Ninja Killer piav qhia:
  -Thiab yog li ntawd! Yog kuv tua nws tus mongoose dawb , tus zaj yuav yog kuv, yog nws tua kuv ces nws yuav yog nws!
  Tus Japanese sorcerer ntxhi ib tug ntev mantra, lub talisman ci ntsa iab tshaj lub hnub. Nqa tam sim ntawd los ntawm kev zoo siab ntawm extermination, barefoot Alenka mam li nco dheev hnov lub saj zawg zog, polished rov qab ntawm ib tug haib thiab mloog lus dab ploj nyob rau hauv nws. Nws pom nws tus kheej hauv huab cua, ya nrog lub pob zeb ceev. Lub caij nplooj zeeg tsis zoo siab, tab sis tsis tuag. Tom qab tawg los ntawm ib tug 'meter' ntev snowdrift, tus terminator warrior tawm tsam Mongols nrog kev npau taws ntawm ib tug npua raug mob. Lub koom haum kawg kev tawm tsam poob, lub pitful seem ntawm cov tub rog loj rushed mus rau hauv huab cua huab cua.
  Cov ntxhais zoo nkauj tshaj plaws, liab qab Alenka thiab Natasha, tau sib tw hauv kev tua cov neeg tsis txaus ntseeg. Guyuk Khan, lub sijhawm no, dhau los ua qhov tsis pom, nws tus nees greyhound tau rhuav tshem tag nrho cov ntaub ntawv hippodrome, cov keeb kwm ntawm kagan xav txog nws tus kheej daim tawv nqaij.
  - Tsis yog, qhov no tsis yog samurai! Pathetic coward. Cas txaj muag ua luaj li os mikado!
  Tus ninja bark.
  Tus nab daj tau tawm ob lub katanas uas muaj zog, hla lawv thiab jerked sharply, ib lub pob paj liab liab sib cais los ntawm cov hniav. Ib tug tej yam yees siv homing pulsar sai sai coj mus rau qhov zoo nkauj, ib nrab-liab qab Alenka.
  Tus neeg tua neeg ua tub rog tswj xyuas kom pom qhov txav mus los, txiav cov fiery clot ntawm ya, me me tawg tawg zoo li xob laim, tawg ib lub kaum lossis ob Mongols:
  -Nws yog dab ntxwg nyoog! Samurai ntawm lub ntiajteb sab hauv!
  Tus nab daj qw. Tus ninja twb tau npaj kom maj mus ntsib cov ntshav liab qab Alenka, thaum muaj kev xav hauv nruab nrab hauv nws lub taub hau. "Yuav ua li cas yog tias nws tsis tua tus ntxhais uas muaj zog tshaj plaws tam sim no, tom qab ntawd tus pojniam plaub hau daj Natasha yuav koom nrog nws, thiab tom qab ntawd cov txiaj ntsig yuav dhau los ua kev puas tsuaj. Tsis tas li ntawd, nws tau kov yeej zaj, thiab tsuas yog ib tus tub rog uas muaj zog heev tuaj yeem rhuav tshem tus nab loj. "
  Lub ninja rub tawm:
  - Kuv tabtom tawm ntawm birdies! Kuv yuav ncaim mus rov los!
  Tus nab daj, nthuav tawm nws lub tsho dawb, faus nws tus kheej hauv cov daus. Tom qab ntawd, choking, nws pib ntxhi ib lub zog spell.
  Pleev-legged Alenka txuas ntxiv nws txoj kev npau taws, nyuaj Natasha tsis poob qab. Txawm tias tag nrho cov kev sib ntaus sib tua hnyav heev, lawv tsis cia lub tsev pheeb suab ntaub ntawm lub crown kagan tawm ntawm ib pliag.
  -Nws yuav khiav tawm, cia peb ntes tus thawj coj!
  Tus liab qab-legged Alenka pom zoo. Ntxig ib lub disk nrog nws txhais ko taw liab qab, Natasha casually teb, txuas ntxiv mus rau theem ntawm kev khiav tawm Mongols nrog nrawm nrawm.
  -Dab tsi rau! Peb yuav coj kev xyiv fab ntxiv rau Batyga , thiab qhov no yog tib neeg. Cov ntaj tua tau yooj yim, thiab jihangir tsuas yog rub tawm ntawm nws daim tawv nqaij.
  Alenka, tau txiav plaub nrog ib lub tshuab, tawg tawm luag.
  - Yog hais tias nws tsis rhuav tshem Batu horns nws tus kheej! Puas yog peb yuav tsav lawv mus rau qhov chaw pw hav zoov, lossis dab tsi?
  Natasha luag ntxhi thiab hais tias:
  - Batu shits nws lub ris zoo nkauj, thiab tsawg dua Mooglans uas muaj sia nyob, zoo dua!
  Cov ntxhais terminator tau nrawm nrawm, nws tau nco txog qhov kev ua si ntawm kev ntes, cov nukers tau nplawm lawv cov nees, rub lawv ob sab ntshav. Nrog kev mob siab rau, lawv tau tswj xyuas me ntsis deb ntawm Uru horsemen, tab sis lawv tsis tuaj yeem khiav tawm cov neeg uas tau tsim sai dua cheetah!
  Sawv, Dmitry, Anatolyevich Medvedev ua ib ce thiab tig rau TV. Nyob rau lub sijhawm ntawm Zelensky txoj kev yeej, kev ua koob tsheej thoob tebchaws thiab kev ua koob tsheej tau tshwm sim. Cov neeg zoo siab rau qhov kev hloov pauv.
  Txhua leej txhua tus xav nyob rau hauv ib txoj kev tshiab, thiab ntau dawb do. Lub inauguration tau los txog, thiab Zelensky tau txais lub zog tag nrho. Thiab qhov no kuj ua rau muaj kev txaus siab thiab kev tshoov siab. Zoo li, txhua yam yuav hloov thiab nws yuav zoo dua li nag hmo. Thiab cov Slavs yuav pom kev sib sau thiab Tsov Rog Txias yuav xaus. Zoo li kev npau suav phem ntawm lub sijhawm Putin.
  Thiab cov nkauj zoo nkauj twb tau hu txog Zelensky ... Txhua tus xav tau yam tshiab thiab zoo nkauj.
  Zelensky nws tus kheej tshaj tawm tias nrog nws thawj tsab cai lij choj nws yuav tshem tawm kev tiv thaiv kev cai lij choj ntawm tsoomfwv, thiab tseem ntxuav cov oligarch plaub. Zelensky kuj tau cog lus tias yuav nce se rau cov neeg nplua nuj. Zoo li, lawv tsis muaj laj thawj kom rog!
  Feem ntau, muaj ntau yam uas yuav tsum tau ua. Xws li kev tsim kho kev loj hlob ntawm txoj kev tsheb ciav hlau: Arkhangelsk - Chukotka, thiab tom qab ntawd lub qhov av hauv av mus rau Alaska.
  Vim li cas Zelensky tsis yog huab tais? Nws tej yaam num yog grandiose. Thiab nyob rau hauv Teb Chaws Asmeskas tsoom fwv yuav sai sai no hloov thiab yuav muaj lwm tiam neeg nom tswv. Leej twg kuj xav hloov.
  Thiab tam sim no Zelensky yog unwinding ...
  Ua ntej lub computer raug tshem tawm, Medvedev nkag mus rau hauv qhov kev ua si ...
  Tom qab lub conquest ntawm lub USSR, nws muaj peev xwm mus koom nrog lub US. Tab sis ua ntej, cia peb khiav lub laser missile tiv thaiv system; lub teb chaws Ottoman muaj peev xwm ntawm no. Tsov rog tawm tsam teb chaws USA - 2008! Kev ntxeem tau pib los ntawm Chukotka mus rau Alaska.
  Muaj kev tawm tsam tiag tiag.
  Lub Abrams tab tom tawm tsam Panther-7 tank. Lub tsheb tshiab tsis hnyav npaum li nws zoo meej. Thiab qhia nws cov chav kawm kiag.
  Thiab nws rhuav tshem cov Yankees ... Medvedev tau dhau los ua ib qho kev dhuav nrog kev ua tsov ua rog, thiab nws tau muab kev tswj hwm rau tub rog Advisor ntawm chav kawm Rokossovsky. Thiab nws pib tswj ...
  Piv txwv li, txhim tsa ib yam dab tsi... Cov tuam tsev tshiab txhua tus muaj xya txoj kev ntseeg. Los sis txawm tias tshiab TV yees. Thiab nws yuav txias los tsim lub pyramid. Ib thiab ib nrab kilometers siab. Yog, qhov ntawd yuav zoo heev!
  Nyob rau tib lub sijhawm, Medvedev tab tom nce qib ntawm kev noj qab haus huv. Nws tsis yog hais txog churning tawm tub rog factories.
  Koj tuaj yeem tsim TV, tub yees, khoos phis tawj, laptops. Thiab tsim kev tsim khoom, thiab rub tawm cov leeg nqaij. Tab sis lub teb chaws As Mes Lis Kas twb muaj hwj chim lawm... Lub teb chaws Ottoman twb muaj cov pej xeem coob tshaj li ob thiab ib nrab billions thiab npaj txhij mus ua rog tawm tsam US. Medvedev bares nws cov hniav thiab hu nkauj:
  - Kuv yog cua daj cua dub tiag tiag ntawm txhua lub xyoo pua! Tus uas yuav ua rau neeg tuag coob heev!
  Thiab dua nws tso siab rau Asmeskas. Nuclear strikes twb tau pauv lawm. Xws li kev sib ntaus sib tua loj hlob tuaj.
  . Tshooj No.8
  Eh, cia peb thawb cov units dua. Thiab peb yuav ntaus li cas! Ntawm no yog cov ntxhais infantry tsiv. Tag nrho cov barefoot thiab bikinis. Thiab yuav ua li cas cov Yankees stab nrog bayonets, thiab yuav ua li cas lawv pov grenades nrog lawv txhais taw liab qab. Muaj lub zog tiag tiag hauv lawv. Thiab txhua yam shimmers, zoo li cov pob mercury khiav hauv qab daim tawv nqaij tanned. Cov ntxhais nyiam tua - cov no yog cov ntxhais!
  Thiab lawv hu nkauj rau lawv tus kheej:
  Peb yog cov ntxhais Komsomol,
  Peb yog Tsar Medvedev, ib tug ntse heev Tsar ...
  Thiab tau kawg peb muaj lub suab meej,
  Txhua yam los sib cav - mus rau nws!
  Thiab dua nws pov grenades nrog nws cov ntiv taw liab qab. Cov ntxhais no yog lus super. Thiab cov Yankees tsoo, ntes Alaska. Thiab lawv kuj hu lawv tus kheej:
  - Cov hma phem sib sau ua ke! Tsuas yog ces kev sib tw yuav ciaj sia! Cov qaug zog tuag, lawv raug tua - ntxuav cov ntshav dawb huv!
  Thiab cov ntxhais maj nrawm rau hauv kev tawm tsam baring lawv cov hniav. Tab sis tawm tsam cov neeg Amelikas kuj tseem muaj "Tigers"-7, lub zog zoo li cas. Thiab xws li monsters tsis tuaj yeem nres!
  "Tiger"-7 yog qhov tshwj xeeb siab-siab cannon nrog thawj qhov projectile ceev ntawm 2500 meters ib ob. Thiab sai li sai tau thaum nws ntaus nws, tsis muaj dab tsi yuav cawm tau nws. Thiab Ambrams tab tom khiav hauv txhua qhov kev taw qhia . Thiab kua muag poob lub pej thuam los ntawm lawv.
  Thiab tus ntxhais yuam cov tub rog kom txhos caug thiab hnia lawv ob txhais taw liab qab.
  Cov neeg Amelikas tso siab rau dua. Thiab cov tub rog ntawm Medvedev cov tub rog tab tom tuaj txog New York. Thiab lub nroog twb raug ntaus. Nws raug ntes tsis muaj kev ua koob tsheej.
  Medvedev suav hais tias nws tus kheej yog tus thawj coj zoo: nws thaum kawg coj New York.
  Thiab ib tug yuav hais tias nws yog tus loj tshaj ntawm invaders. Thiab tom qab ntawd Washington.
  Thiab cov neeg Amelikas tso siab rau. Tus Thawj Kav Tebchaws Meskas tau poob rau ntawm nws lub ntsej muag thiab pib hnia cov ntxhais ob txhais taw liab qab. Thawj ib, ces tus thib ob, nyob rau hauv lem.
  Yog li ntawd, nws hnia tag nrho cov tub rog ntawm cov ntxhais tsis muaj taw. Qhov no yog kev sib ntaus sib tua zoo heev!
  Medvedev chuckles... Yog li ntawd nws ntes America. Tab sis Putin tsis tuaj yeem ua qhov no!
  Qhov no yog kev sib ntaus sib tua tiag tiag - super! Thiab tom qab ntawd mus rau Mexico.
  Thiab dua cov grabs... Thiab cov ntxhais Mev ua rau cov Mexican txhos caug, thiab lawv hnia lawv pob taws liab qab. Thiab lawv qw:
  - Lub koob meej rau beauties!
  Yog lawm, lub khoos phis tawj tuaj yeem pom cov duab xim loj ntawm cov ntxhais, nrog pob taws liab qab, uas raug nwj los ntawm cov neeg raug kaw. Thiab nws zoo siab heev.
  Ntawm no lawv rov ua cov neeg raug kaw - lub sijhawm no cov neeg dub. Thiab lawv kuj hnia cov ntxhais ko taw liab qab.
  Thiab tseem cov tso tsheb hlau luam tau nkag hauv pyramidal ...
  Cov ntxhais tab tom tsiv thiab muaj ntau ntawm lawv ... Tom qab tag nrho, koj tuaj yeem churn tawm cov hluas los ntawm cov peev txheej. Thiab xaiv tias txhua chav nyob yog cov ntxhais hauv bikinis. Thiab qhov no zoo nkauj heev.
  Lawv feem ntau yog redheads thiab blondes.
  Thiab lawv tau hla ib lub tebchaws tom qab lwm lub tebchaws. Xws li cov tub rog txias. Empires poob rau hauv lawv txhais taw liab qab.
  Medvedev plays nrog txaus siab ... Thiab txawm whistles ib yam dab tsi nyob rau hauv nws ua tsis taus pa.
  Lub foob pob hluav taws hydrogen tawg li cas? Zoo heev barbarity! Thiab tag nrho lub nroog, zoo li ib tug nyuj licked nws nrog nws tus nplaig. Muaj hluav taws xob ntau npaum li cas? Thiab cov ntxhais tsis muaj khau khiab khiav los ntawm cov plua plav hluav taws xob. Thiab lawv pob taws liab qab tau hlawv.
  Medvedev ua si zoo li ib tug python nqos lwm thaj chaw.
  Ntawm no yog lwm lub hwj chim kov yeej hauv lub ntiaj teb virtual, thiab tus chij poob.
  Tank yog tam sim no tshiab nrog active armor thiab ceramics. Multi-layered thiab ua haujlwm zoo.
  Thiab cov dav hlau thauj khoom yog niaj hnub, thiab kuj tsim nyog heev. Thiab yuav ua li cas cov dav hlau pib tua los ntawm lawv.
  Medvedev, raws li peb pom, yog tus thawj tswj hwm ntse heev.
  Yog li, tam sim no txoj kev loj hlob ntawm drones . Thiab qhov ntawd txias. Thiab tseem, disc-shaped aircraft. Ntawm no lawv twb mus rau hauv kev sib ntaus sib tua zoo li UFOs. Thiab tom qab ntawd, pyramidal tanks.
  Tsoomfwv Meskas Tus Thawj Kav Tebchaws Trump, lub siab ci ntsa iab, tau hais kom ua kom lub tsheb tsis muaj zog thiab tsis muaj zog los ntawm txhua lub ces kaum. Qhov no yog li cas lub mastodon tshwm nyob rau hauv daim ntawv ntawm ib tug tsawg pyramid. Thiab lub tsheb zoo li no pom muaj kev tiv thaiv zoo heev. Tshwj xeeb tshaj yog tawm tsam kinetic projectiles.
  Thiab tam sim no, lub tank no tau ua tiav zoo heev uas nws tsis tuaj yeem nkag mus, thiab nws tseem ua haujlwm nrog Tebchaws Meskas. Lawv txawm hu nws tias: Trump lub tank.
  Thiab kev npau taws qee zaum txeeb neeg thaum lawv pom tias lub tsheb tsis muaj zog.
  Medvedev tab tom ua kev sib ntaus sib tua tsis sib xws, thiab nws cov cav tov twb tau coj mus rau lwm lub peev virtual, tig mus rau hauv ib pawg ntawm ruins thiab craters boiling.
  Tab sis qhov no tsis txaus rau tus ntxhais neeg hlau. Nws pib tsim ib tiam tshiab ntawm riam phom: lub foob pob tawg. Thiab lub foob pob no yog plaub puas npaug zog dua li hydrogen ib. Yog li, yog tias nws tsoo, koj yuav tsis tuaj yeem sau cov tshauv!
  Thiab kev tsov rog twb tsiv mus rau qhov chaw.
  Medvedev siv cov nkoj ua los ntawm cov hlau tshiab muaj zog thiab sib zog dua li titanium. Thiab cov hnub qub ya mus rau hauv qhov chaw, thiab cov neeg hlau sib ntaus sib tua. Muaj twb muaj ntau ntau yam qauv nyob rau hauv underground factories.
  Thiab tam sim no lub teb chaws Ottoman kawg ntawm lub ntiaj teb ntog. Thiab yog dab tsi? Tam sim no mus rau hauv qhov tob tob!
  Lub sijhawm ntawm Star Wars pib.
  Medvedev nkag siab qhov no thiab nquag nias lub keyboard. Lossis koj tuaj yeem txav koj cov ntiv tes lossis tswj koj cov kev xav.
  Tus thawj tswj hwm ua haujlwm tau zoo thiab tsim kom muaj chaw dav hlau rau nws tus kheej. Thiab kev sib ntaus txuas ntxiv mus.
  Txoj kev loj hlob ntawm ib qho tseem ceeb tshaj, tshwj xeeb tshaj yog kev puas tsuaj, lub foob pob hluav taws xob thermoquark tab tom pib. Thiab nws yog ib puas txhiab lub sij hawm muaj zog tshaj qhov kev puas tsuaj.
  Thiab tom qab ntawd cov nkoj tau nce mus rau saum ntuj. Thiab lawv ntes lub ntiaj teb lub satellites. Thiab ces cov nyob sib ze systems. Lawv ua qhov no sai heev.
  Thiab tus thawj tswj hwm ua tus tsim cov terminators hauv qhov kev ua si. Ntawm no yog terminator hero. Qhov no yog lub sijhawm mus ncig, txawm tias txwv.
  Medvedev squeaked:
  - Cov neeg tsuj taw rau hauv av, ua li cas rau khau boots! Uas yog ob qho tib si ruam thiab phem phem!
  Thiab Medvedev tau zoo siab heev. Eh, cov me nyuam, koj zoo npaum li cas. Tshwj xeeb tshaj yog tias lawv dhau los ua tub rog chaw.
  Lub hnub qub sib ntaus sib tua yog nthuav tawm. Thiab kev sib pauv loj ntawm cov tshuab, thaum tsis tseem ceeb punches hauv plab. Ntau precisely, nws yog imaginative kev xav.
  Medvedev tseem tawm tsam:
  - Kuv lub hnub qub yog tua neeg!
  Thiab nws tau xaiv cov thawj coj tshiab hauv nws qhov chaw. Thiab dab tsi yog kev sib ntaus, yog kev sib ntaus.
  Ntawm no Medvedev nyob rau hauv kev coj ua nrog nws cov thawj coj. Ntawm no cov yeeb ncuab coalition yog sawv tawm tsam nws. Thaum xws li ib tug innumerable armada mus txog, nws yog txaus ntshai; los ntawm qhov deb, nws zoo li ib tug ntau xim, sparkling nebula yog creeping. Tsis tas li ntawd, txhua lub txim yog dab tshwm sim los ntawm kev ua khawv koob ntawm necromancer sorcerer. Tshaj li kaum ob thiab ib nrab lab lub nkoj tub rog ntawm cov chav kawm tseem ceeb, thiab qhov tsis muaj kev txom nyem "lub tsev" kev nplij siab, coj mus rau hauv tus account qhov kev txhawb nqa tas li, nws tus lej tau nce mus txog ob puas lab. Lub hauv ntej stretched rau ob peb parsecs; nyob rau hauv xws li ib tug scale, txawm lub flagship ultra-battleships zoo li nplej ntawm cov xuab zeb nyob rau hauv lub Sahara.
  Kev sib ntaus sib tua General tab tom los txog: Cov Tub Rog ntawm Medvedev lub teb chaws Ottoman qhov chaw tawm tsam ntau qhov "Kev Koom Tes ntawm Tag Nrho Kev Cawm Seej", uas tau txiav txim siab, es tsis txhob siv cov kev tawm tsam tsis tu ncua ntawm kev tiv thaiv tsis tu ncua, txhawm rau tawm tsam lub nkoj ntawm tus neeg lim hiam nws tus kheej.
  Muaj ntau lub nkoj ntawm no, nrog rau ntau yam zoo, txawm hais tias feem ntau nws tsuas yog cuam tshuam kev sib ntaus sib tua. Zoo, piv txwv li, lub hnub qub nyob rau hauv daim ntawv ntawm ib tug harpsichord, los yog, nrog ntev muzzles es tsis txhob ntawm cov hlua, ib tug harp, los yog txawm ib tug ob bass bass nrog ib tug tank turret los ntawm lub ntiaj teb no ua tsov ua rog II. Qhov no yuav ua rau lub siab qaug zog, tab sis nws yuav ua rau luag ntau dua li ntshai.
  Lawv tus nrog sib ntaus yog lub teb chaws Ottoman uas lees tias yog lub hwj chim thoob ntiaj teb. Medvedev qhov chaw zoo tshaj plaws emirate, qhov twg txhua yam yog muab tso rau hauv kev pabcuam kev ua tsov ua rog, lub ntsiab lus tseem ceeb yog kev ua tau zoo thiab kev ua tiav.
  Tsis zoo li kev sib koom ua ke, tus thawj tswj hwm tus thawj tswj hwm lub hnub qub txawv tsuas yog qhov loj. Thiab cov duab yog xyaum tib yam, heev predatory-saib tob-siav ntses ntses. Tej zaum tsuas yog qhov tshwj xeeb, lawv zoo li tuab daggers shimmering nrog steel - grabs.
  Cov hnub qub nyob rau hauv qhov chaw no tsis yog qhov sib txawv heev nyob rau saum ntuj, tab sis lawv muaj yeeb yuj thiab tshwj xeeb hauv lawv lub teeb spectrum.
  Rau qee qhov laj thawj, saib cov luminaries no, koj tau txais kev tu siab zoo li yog tias koj tab tom saib rau hauv lub qhov muag ntawm cov tim tswv, uas rau txim rau cov neeg muaj sia nyob ntawm lub qab ntuj khwb rau lawv txoj kev lim hiam, tus cwj pwm phem tiag tiag.
  Cov tub rog ntawm tus thawj tswj hwm tsis tau maj nrawm mus rau lub rooj sib tham; tsuas yog ib tus neeg siv xov tooj ntawm tes, sai sai, ua kom zoo dua ntawm lawv cov kev ceev nrawm, tawm tsam cov yeeb ncuab, ua rau muaj kev puas tsuaj thiab thim rov qab. Hauv kev teb, lawv sim ntsib lawv nrog hluav taws kub hnyiab, tab sis ua kom nrawm dua thiab muaj kev tiv thaiv zoo tshaj plaws, lawv tau zoo dua.
  Mines, zoo li me me ntawm lub cosmic scale, raug torn zoo li yog los ntawm detonation, zoo li cov neeg caij nkoj thiab cov neeg tua neeg. Tab sis peb tau tswj kom txo qis qee qhov kev ua si loj. Ib lub nkoj loj loj ntawm kev sib koom ua ke raug ntaus, nws tau haus luam yeeb hnyav, ua rau muaj kev kub ntxhov, thiab kev ntshai tshwm sim rau ntawm lub nkoj loj heev, zoo li hluav taws hauv hav zoov qhuav.
  Cov neeg txawv teb chaws, zoo ib yam li jerboas nkaus xwb nrog claws es tsis txhob ntawm tus Tsov tus tw, khiav tawm hauv kev ntshai, thaum qw thiab dhia nce thiab nqis. Nyob nruab nrab ntawm lawv muaj cov me me uas zoo li hybrids ntawm bears thiab ducks. Cov beaks curl nyob rau hauv qus ntshai heev, quacks tau hnov, lawv ya sib nrug, thiab feathers ntes hluav taws. Ntawm no ib tug dais ducks tig upside down, tig nws lub taub hau mus rau hauv ib tug hluav taws yeeb nkab. Muaj npuas rushed ncaj nraim mus rau hauv nws caj pas, nws lub plab tam sim ntawd tshem nws nkawm khau, thiab tus noog lub cev tawg, txaws cov ntshav nrog cov seem ntawm cov nqaij emanating los ntawm tus me nyuam.
  Cov jerboas tau kub hnyiab thiab maj mus rau kev cawm modules, tab sis nws zoo nkaus li tias lub kaw lus uas muab kev cia siab rau kev ciaj sia yog kev cia siab tsis zoo. Lawv cov dav dav, Tail Cockroach, tso tawm ib qho kev squeak hysterical:
  - Au vajtswv ntawm lub squaring ntawm lub universal vajvoog, los ntawm ...
  Tsis muaj peev xwm ua kom tiav, cov nplaim taws tau npog nws qhov kev ua tsis zoo rau tus Thawj Kav Tebchaws. Lub cev nqaij daim tawv ntawm cov nas txawj ntse crumbled rau hauv elementary hais.
  Lub nkoj sib ntaus sib tua kub hnyiab tawm, tshem tawm cov npuas cua mus rau hauv lub tshuab nqus tsev, thiab tom qab ntawd tawg, tawg mus rau hauv ntau qhov tawg.
  Medvedev, tau ua si txaus, ua ob peb xaj ntxiv. Nws kuj tau txais txiaj ntsig Novodvorskaya posthumously nrog lub hnub qub ntawm Hero ntawm Russia. Nws tau hais kom Oleg Rybachenko tau txais txhua qhov kev txiav txim thiab khoom plig uas Russia muaj. Thiab nws tau nthuav tawm Qhov Kev Txiav Txim ntawm St. Andrew thawj zaug hu rau Donald Trump. Tom qab ntawd Medvedev tsaug zog dua ... Tsis muaj leej twg thab nws.
  Tom qab xws li ib tug feat, Alenka noticeably cheered. Yog li nws pab neeg.
  Margarita yog thawj tus coj hauv pem teb:
  - Cia peb ua kom tiav ntawm Nyij Pooj ntawm hiav txwv thiab ua tiav lawv hauv av!
  Alenka txhawb nqa lub tswv yim no:
  - Muaj tseeb tiag! Vim li cas thiaj tso cai rau kev tuag ntawm cov tub rog Lavxias tshiab!
  Natasha kuj hais tawm:
  - Kuropatkin yog qhov tsis txaus ntseeg ib tus thawj coj. Yog li nws tsis yog qhov tseeb tias nws yuav muaj peev xwm yeej, txawm tias suav nrog qhov tsis muaj zog ntawm Nyij Pooj thaum lub sijhawm ua phem rau Port Arthur!
  Medvedev summed li decisively:
  - Cia peb tua! Qhov no yog peb lub caij nyoog, thiab Russia lub caij nyoog!
  Tom qab ntawd, lub tank muaj zog thiab ultra-modern pib txav mus. Yog, Nyiv muaj hnub phem. Thiab lawv yuav ntau dua ib zaug foom tsis zoo rau lub sijhawm thaum nws tshwm sim rau lawv los tawm tsam nrog Russia.
  Lub tank tau tsiv mus rau cov tub rog Nyij Pooj. Alenka hais nrog zoo siab:
  - Kuv muaj qhov npau suav zoo li no. Nws zoo li Natasha thiab kuv tiv thaiv Ryazan los ntawm hordes ntawm Batu Khan.
  Margarita tau pom zoo:
  - Kuv puas nyob hauv npau suav?
  Alenka shook nws lub taub hau tsis zoo:
  - Tsis yog! Koj tsuas yog tsis nyob ntawd!
  Tus ntxhais quaj quaj nrog kev ntxhov siab:
  - Yuav ua li cas tu siab!
  Bare-legged Alenka luag thiab hais tias:
  - Koj tsuas tuaj yeem cuam tshuam peb! Tab sis Natasha thiab kuv tau txias heev!
  Tus ntxhais plaub hau daj nug hauv surprise:
  - Koj puas tau txias?
  Barefoot Alenka tau lees paub tias:
  - Yog, zoo heev! Thiab kuv txawm caij ib zaj!
  Natasha luag thiab teb tias:
  - Koj tau zoo nkauj heev ntawm zaj!
  Alenka tau lees paub tias:
  - Nws zoo li zaj dab neeg! Qhov twg muaj zaj, thiab elves, thiab txhua yam glamorous!
  Margarita teb nrog lub siab dawb paug:
  - Koj zoo nkauj heev txawm tsis muaj zaj! Tsuas yog ib tug fairy, thiab ib tug txuj ci tseem ceeb ntawm txuj ci tseem ceeb!
  Alenka ntseeg tau hais tias:
  - Kuv yuav kov yeej txhua tus! Nrog thiab tsis muaj zaj!
  Thiab tus tub rog tau pom nws lub nrig.
  Thawj lub tank Lavxias teb sab tau tawm tsam cov neeg Nyij Pooj, uas tau sawv ze ntawm phab ntsa ntawm Port Arthur. Tseem muaj ntau heev ntawm lawv. Lub artillery pib ua haujlwm. Hauv kev teb, 152-mm cannon ntawm lub tank formidable, nrog rau yim phom tshuab phom, raug rho tawm haujlwm. Thiab dua lub samurai pib raug mowed nyob rau hauv ntau pua.
  Tshuab rab phom - "Dragons", ib yam uas tuag taus. Tsib txhiab lub mos txwv ib feeb tsuas yog qee yam tsiaj nyaum.
  Cov Japanese poob, pierced, torn rau shreds, nrog lawv pob txha taub hau crushed. Lawv lub plab tawg thiab lawv lub cev dhia, muab pov los ntawm qhov hluav taws kub sib tsoo.
  Fragmentation shells nrog cumulative filling kuj tawg. Lawv tau zoo heev rau kev tua ntawm infantry thiab nkag mus rau hauv qab ntawm cov nkoj.
  Cov no yog cov ntxhais Terminator, thiab cov xibfwb yog ib tug neeg txawj ntse tiag tiag. Yog li ntawd lawv tau pib tsoo cov samurai.
  Bare-legged Alenka hais tias:
  - Cia tus ntsuj plig Lavxias tau qhuas!
  Natasha, nias lub khawm joystick nrog nws cov ntiv taw liab qab, xa cov mos txwv da dej, thiab txuas ntxiv mus:
  - Thiab peb Tsar, Nicholas II!
  Ko taw liab qab Alenka txuas ntxiv xa lub plhaub tom qab lub plhaub. Txhua peb lub vib nas this ib rab phom tuag tau ya tawm. Thiab cov roj teeb Japanese tau poob ntsiag to. Thiab cov tub rog tawv daj tau tuag coob heev.
  Natasha, tau txiav ntau qib ntawm samurai, txhawb nqa:
  - Nkauj qhuas vaj tswv hu nkauj hauv peb lub siab.
  Pleev-legged Alenka, txuas ntxiv rau nto qaub ncaug nrog kev ua kom tuag, thiab lawv muaj zog ntau dua li plastid, txuas ntxiv mus:
  "Tsis muaj ib tug zoo nkauj tshaj nws nyob rau hauv tag nrho lub qab ntuj khwb."
  Natasha, tua mercilessly ntawm Japanese nrog nws liab qab ntiv taw, ntxiv:
  - Nias lub knight lub tshuab rab phom nruj dua.
  Barefoot Alenka, lub wreck ntawm lub samurai, tiav:
  - Tuag rau Vajtswv muab Russia!
  Cov ntxhais yeej zoo li ntawd, super! Zoo nkauj zoo nkauj. Koj saib lawv thiab qhuas lawv. Tab sis rau cov neeg Nyij Pooj, qhov no yog kev tuag dawb huv. Lub tank taug kev los ntawm cov roj teeb. Knocked tawm cov phom crews. Nws ua tau heev, sai heev. Tom qab ntawd kuv tau taug kev hla lub trench. Nws kuj tau txiav ntau yam. Ntau precisely, tsis ntau, tab sis yuav luag tag nrho. Lub extermination tau muab tag nrho. Ntawm no, tau kawg, txhua yam ua haujlwm tawm tuaj. Qhov no yog li cas cov Japanese raug rhuav tshem.
  Alenka tau sau tseg nrog chuckle, nias lub khawm joystick nrog nws cov ntiv taw liab qab ntawm nws ob txhais ceg tanned:
  - Peb yog cov tua neeg ntau dua li cov tub rog!
  Natasha giggled thiab pom zoo:
  - Kev ywj pheej, txawj ntse thiab muaj koob meej executioners!
  Thiab dua nws tua nyob rau hauv kwj. Thiab knocks tawm lub samurai nrog qus quab yuam.
  Margarita, uas kuj tau txhaj tshuaj kom raug nrog nws txhais taw liab qab, rationally remarked:
  - Yuav muaj cov txiv neej gay tsawg dua, thiab yuav muaj cov txiv neej tsis txaus hauv Nyiv!
  Bare-legged Alenka tawg tawm luag thiab raug rho tawm haujlwm dua:
  - Ceev faj txog poj niam! Cov poj niam, ceev faj!
  Qhov no yog, qhov tseeb, zoo li tus ntxhais uas plhaub, shrapnel, thiab tej mos txwv thaws tawm ntawm nws. Nyob rau hauv txhua rooj plaub, tus ntxhais yog ib tug tiag tiag terminator.
  Natasha coj nws thiab hu nkauj:
  - Legions tab tom taug kev,
  Lawv bayonets ci.
  Muaj ntau lab tom qab peb
  Au Lavxias teb sab rog!
  Tsis muaj leej twg yuav nres
  Tsis muaj leej twg yuav cuam tshuam ...
  Qhov kev txav mus qhib cov tshiab,
  Wb ya sai!
  Thiab dua nws yuav los nag los rau ntawm tus yeeb ncuab. Thiab nws tsis cia lawv mus rau ib puas ntawm ib ampere.
  Ko taw liab qab Alenka, pov tawm lub plhaub nrog lub monotony ntawm ib tug woodpecker, hissed, tsuas yog hu nkauj mockingly:
  - Ib tug, striker , ob striker , nws yog staggering.
  Natasha, tua, lees paub zaj nkauj:
  - Ib tug ntaus , ob tug ntaus , nws nyob ib puag ncig!
  Txias Alenka nquag txhawb nqa:
  - Thaum ib daim phiaj, ob daim phiaj - ua lub hleb.
  Bare-legged Natasha, txuas ntxiv mus tua hluav taws thiab khob tawm cov yeeb ncuab nrog rab phom tshuab tawg, nws hais tias:
  - Ib tug duav, ob tug duav - ib lub qhov tab tom khawb!
  Thiab tus tub rog winked nrog nws lub qhov muag sapphire. Nws yeej yog ib tug hlub tshua.
  Bare-legged Alenka ntsia ze ntawm txoj haujlwm. Lub tank ua haujlwm sai, thiab tsis muaj dab tsi tawm ntawm General Nogi cov tub rog. Nws zoo li tus thawj coj nws tus kheej raug tua. Peb ua tiav cov neeg Nyij Pooj kawg los ntawm cov tub rog siege.
  Medvedev logically sau tseg:
  - Qhov no yog deb npaum li cas tshuab tau tuaj! Plaub tus txiv neej tua ntau tshaj yim caum tsib txhiab tus neeg Nyij Pooj hauv ob peb teev.
  Ib nrab liab qab Alenka, luag ntxhi phem, hais tias:
  - Peb yuav tsum rhuav tshem ib yam nkaus! Tsis txhob tso tseg!
  Natasha hu nkauj thaum nws raug rho tawm haujlwm ntawm txhiab samurai kawg:
  - Tsis yog, lub roob yuav tsis kub, peb yuav tua tag nrho cov yeeb ncuab ntawm Russia sai sai no!
  Cool Margarita ntxiv:
  - Tsis yog, tsis yog hemorrhoids, sai sai no koj yuav yog tus yeeb ncuab tuag!
  Tom qab mowed General Nogi cov tub rog, cov ntxhais Terminator tau nce ib ntus tawm ntawm lub tank thiab khiav ko taw liab qab los ntawm cov daus. Zoo, nws twb yog lub caij ntuj no.
  Twb tau lawv rhuav tshem ntau tshaj ib puas thiab tsib caug txhiab infantry. Thiab ntxiv rau Japanese fleet. Txawm li cas los xij, tshaj li ob puas thiab tsib caug txhiab tus neeg Nyij Pooj sawv tawm tsam cov tub rog ntawm General Kuropatkin.
  Medvedev tawm ntawm nws pw tsaug zog nrog ib tug ntoo qhib taub hau. Taug kev me ntsis. Tom qab ntawd kuv ua si hauv computer dua ... Star Wars zoo heev ... Tab sis qee yam tsis ua haujlwm ...
  Medvedev pib replay lub tswv yim tshiab. Kuv tig rau qhov kev ua si keeb kwm: Russia thaum lub sijhawm Nicholas II. Thiab tsov rog nrog Nyiv. Qhov no yog tsov rog phem heev. Koj tuaj yeem siv lub tswv yim thiab ua kom muaj zog ntawm lub computer.
  Medvedev ua si nyob rau theem yooj yim, tab sis tsis tau txhaj tshuaj los ntawm Nyiv thiab raug kev txom nyem hnyav. Yog lawm, nws yog ib qho tsim nyog los tsim kom tsis txhob nquag nquag. Wb reboot.
  Thiab dua koj ua si rau koj tus kheej ... Raws li nws tau muab tawm, hauv Kuropatkin qhov chaw, tus thawj coj ua yeeb yam tsis ci ntau dhau ... Txhua lub sijhawm muaj qee qhov kev ua yuam kev, yuam kev.
  Medvedev ces tig rau tus kws pab tswv yim tub rog, thiab txhua yam mus zoo ... Thiab nws tus kheej tau pw tsaug zog thiab dozed tawm ntawm nws lub rooj zaum.
  Zoo nkauj Alenka , txaws nws txhais taw liab qab, nug Natasha:
  - Koj xav li cas, tua ntau tus neeg?
  Tus ntxhais plaub hau daj teb ncaj ncees:
  - Tsis paub! Nws zoo li nws yog kev ua si hauv computer! Koj tsis muaj kev npau taws, npau taws, lossis kev xyiv fab ntau!
  Pleev-legged Alenka giggled nrog annoyance:
  - Qhov no yog tsov rog!
  Natasha twisted rau hauv somersault. Nws liab, puag ncig heels tau flashing. Feem ntau, nws yog ib tug ntxhais zoo nkauj, muaj peev xwm ua tiav yam tsis muaj kev siv zog ntau. Thiab yog tias peb tsis ntxuav nws, peb tsuas yog caij nws.
  Cov ntxhais khiav los ntawm cov daus. Lawv lub cev qhia tau zoo heev. Lub hauv siab yog loj, lub duav yog luxurious, zoo li lub croup ntawm ib tug nees, cov leeg yog qhov tseem ceeb. Cov no yog cov beauties-heroes. Lawv muaj lub zog feminine tiag tiag. Zoo heev li os. Thiab ob txhais ceg - pob ntawm cov leeg dov hauv qab daim tawv nqaij tanned.
  Peb tus kws tshawb fawb Nyij Pooj tuaj hla lawv.
  Cov ntxhais tau ua qee yam. Thiab yuav ua li cas lawv yuav ntaus samurais nyob rau hauv lub puab tsaig nrog lawv liab qab pob taws. Thiab lawv tau tsoo lawv lub puab tsaig. Thiab lawv tsoo tag nrho lawv cov hniav. Tom qab ntawd, cov ntxhais hu nkauj:
  - Qhov loj ntawm Russians tau lees paub los ntawm cov ntiaj chaw,
  Peb tab tom maj nroos nce siab.
  Peb tau hlub thiab qhuas los ntawm txhua haiv neeg hauv ntiaj teb,
  Cov neeg thoob plaws lub tebchaws tab tom taug kev mus rau communism!
  Thiab dua cov beauties winked nrog emerald ob lub qhov muag. Lawv zoo li sib ntaus sib tua. Cov tub rog muaj zog. Thiab dua jogging.
  Pleev-legged Alenka dhia. Nws spun lub pinwheel saum huab cua thiab pom tias:
  - Peb txias heev. Peb tuaj yeem kov yeej tag nrho lub ntiaj teb!
  Natasha giggled thiab teb tias:
  - Empress ntawm Ntiaj Teb Ntiaj Teb -
  Qhov no txias heev!
  Thiab ob tug ntxhais winked ntawm ib leeg. Tom qab ntawd peb rushed rov qab. Qhov tseeb, txhua hnub ntawm kev ua tsov ua rog raug nqi ntau dhau rau lub txhab nyiaj ntawm Tsarist Russia. Thiab nws yog lub sijhawm los ua kom tiav nrog Japanese sai sai.
  Medvedev tos txais cov ntxhais nrog lub ntsej muag luag ntxhi:
  - Zoo, koj puas tau khiav ncig?
  Bare-legged Alenka hais nrog luag ntxhi:
  - Peb tab tom khiav thiab npaj sib ntaus!
  Natasha hais aggressively:
  - Peb yuav tua txhua tus!
  Medvedev yoj nws txhais tes thiab hais tias:
  - Ces, cia peb mus!
  Bare-legged Alenka luag thiab teb tias:
  - Peb plaub yog cov neeg tuag coob tshaj plaws hauv ntiaj teb!
  Natasha tawm tsam qhov no, ntaus nws txhais taw liab qab:
  - Tsis yog nyob hauv ntiaj teb, tab sis hauv ntiaj teb!
  Thiab lub hwj chim, txhoj puab heev thiab tuag tank tsav ntawm txhua qhov nrawm. Ntau tshaj li ob puas thiab tsib caug txhiab tus neeg Nyij Pooj tau ua ntej. Tab sis muaj cov plhaub txaus rau ib txhiab tus tub rog!
  Cov ntxhais, ib tug xib fwb thiab cov tub ntxhais kawm - qhov no yog ib pab neeg uas yuav tsoo txhua leej txhua tus thiab ntswj lawv mus rau hauv ib tug ram horn. Thiab lub tank ya mus rau cov tub rog Nyij Pooj. Nws rushes ntawm nws tus kheej hem. Nws xav rhuav txhua leej txhua tus.
  Bare-legged Alenka hu nkauj nrog kev zoo siab:
  Kev nthuav dav ntawm Russia - zoo nkauj, nyob zoo,
  Cov hlaws ntawm cov daus nyob qhov twg, cov dej ntws tsis kawg ntawm cov siv lead ua,
  Thiab cov tub rog Lavxias thiab cov thawj coj yog ib qho.
  Dawb huv yog lub cim ntawm lub xeev - Orthodox dav dawb hau, peb tus huab tais!
  Thiab tom qab ntawd lub tank ceev ceev tau tawm mus. Nws ya zoo li lub dav hlau fighter. Thiab nws pom nws tus kheej nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm cov Japanese. Lub universal cannon thiab zaj tshuab rab phom pib ua haujlwm dua. Cov ntxhais tau nqis mus ua lag luam mob siab rau. Tsis muaj ntxiv ado.
  Alenka tua phom nrog nws cov ntiv taw liab qab, tsoo cov Japanese thiab hu nkauj:
  - Lub koob meej rau kuv Rus ', Stalin thiab Lenin, ib tsev neeg!
  Thiab dab ntxwg nyoog plaub hau liab sparkles nrog emerald ob lub qhov muag. Thiab yuav ua li cas nws fucks li samurai. Koj yuav poob rau hauv kev hlub.
  Thiab Natasha tsis yog inferior. Nyuaj cov Japanese.
  Thiab hu nkauj:
  - Tsis txhob qeeb ntawm kev tig. Peb txoj hmoo yog kom yeej, cov ntxhais!
  Tus tub rog tau tawg tag. Thiab ceev ceev, nchuav hluav taws rau tus yeeb ncuab.
  Thiab cov ntiv taw liab qab nias lub khawm joystick.
  Ib nrab liab qab Alenka, tua, hais tias:
  - Muaj ob qhov teeb meem hauv Russia ...
  Margarita cuam tshuam nws ntawm no:
  - Yog tias tsuas muaj ob!
  Bare-legged Alenka, tua, pom zoo nrog kev txaus siab:
  - Yog, yog tias tsuas yog ob!
  Natasha, tua, tso ntau pua tus neeg Nyij Pooj, coj nws thiab hu nkauj:
  - Hauv ob, hauv ob lub caij ntuj no. Hauv ob, hauv ob lub caij nplooj ntoo hlav!
  Bare-legged Alenka, tua, ntxiv:
  - Kuv yuav tua cov neeg Nyij Pooj thiab rov qab los!
  Natasha giggled thiab teb tias:
  - Port Arthur yog peb li! Thiab peb yuav tsis pub leej twg coj peb Manchuria!
  Thiab tus tub rog rov threshed lub samurai. Cov Russians yuav tsis poob rau cov Japanese. Qhov no ib zaug ua pov thawj yuav ua li cas invincible Russia!
  Bare-legged Alenka tsoo lub roj teeb thiab cooed:
  - Rus 'yuav nto moo nyob rau hauv lub teb chaws nyob deb tshaj plaws thiab ntau pua xyoo!
  Natasha kuj croaked:
  - Thiab tsis muaj zog yuav nres peb!
  Thiab nws rhuav tshem ob peb txhiab ntxiv samurai. Tom qab ntawd lub tank txav mus rau pem hauv ntej thiab kev sau qoob loo txuas ntxiv mus.
  Margarita, saib qhov no, qhia nws txoj kev xav:
  - Yog hais tias kev ua tsov ua rog yeej zoo heev, Russia yuav ua li cas ntxiv?
  Medvedev saib cov ntxhais dashingly mow down cov Japanese thiab hais tias:
  - Yuav muaj kev tsov rog, nrog rau cov Germans lossis nrog cov neeg Askiv! Tab sis nyob rau hauv txhua rooj plaub, kev sib ntaus sib tua nrog Lub Ntiaj Teb ntawm Rising Sun tsis yog qhov kawg!
  Alena, tau tsoo lwm lub roj teeb, hais tias:
  - Yog li peb yuav muab rau cov neeg German, zoo, peb yuav muab rau lawv ntau heev uas nws yuav zoo li tsis txaus!
  Natasha, tus rhuav tshem ntawm samurai, ntxiv:
  - Thiab Hitler yuav tsis muaj leej twg los nrhiav rau hauv Wehrmacht!
  Alenka, nias lub khawm joystick nrog nws cov ntiv taw liab qab, aggressively tshaj tawm:
  - Tab sis kuv thov txim rau Aryans. Ntau tus zoo nkauj dawb tuag!
  Natasha pom zoo nrog qhov no, nodding sadly:
  - Yog, ntau tus neeg zoo tuag! Thiab rau dab tsi?
  Tus ntxhais ntaus tus Japanese thiab pom.
  - Thiab cov neeg Nyij Pooj yog haiv neeg zoo, tab sis peb raug yuam kom tawm tsam nrog lawv! Txawm hais tias qhov no tsis zoo ib yam!
  Margarita logically sau tseg:
  - Thiab cov tsiaj? Lawv tsis tua ib leeg? Tab sis txiv neej tsuas yog tsiaj ntawm qhov kev txiav txim siab tshaj plaws!
  Medvedev luag ntxhi thiab tawm tsam:
  - Tus txiv neej, tsis zoo li tsiaj, muaj tus ntsuj plig! Thiab nws tus ntsuj plig yog qhov tshwj xeeb thiab tsis txawj tuag! Yog li ntawd, peb thiab cov tsiaj yog tag nrho abyss!
  Margarita tawm tsam qhov no:
  - Thiab cov liab? Lawv kuj muaj kev txawj ntse siab. Ib tug paub peb thiab ib nrab txhiab lo lus!
  Tus thawj tswj hwm ua haujlwm teb tias:
  - Tab sis lawv yog peb cov txheeb ze!
  Bare-legged Alenka raug rho tawm haujlwm ntawm Japanese thiab hu nkauj:
  - Kuv yog liab! Ib tug txiv neej!
  Natasha, mowing down lub samurai, cooed:
  - Tsis txhob taug kev ncig hnav liab rau ib puas xyoo!
  Lub supertank txuas ntxiv mow down cov Japanese. Vim li cas ho tsis? Nws yog ib tug tsiaj nyaum tiag tiag
  uas tua plaub caug txhiab lub mos txwv ib feeb. Thiab nws cov armor yog impenetrable rau yuav luag txhua qhov projectile. Thiab tsis tsuas yog thaum pib ntawm lub xyoo pua nees nkaum.
  Pleev-legged Alenka, tua, aggressively tshaj tawm:
  - Tsar Nicholas tau ua ntau yam rau Russia, tab sis nws tseem tsis txaus siab thiab tsis lees paub!
  Natasha, nchuav hluav taws rau Japanese, pom zoo:
  - Nws yog lawm! Vajntxwv raug tua. Lawv yuam tus pov thawj kom khiav tawm ntawm lub zwm txwv! Thiab dab tsi tau ua zoo dua?
  Bare-legged Alenka raug rho tawm haujlwm los ntawm rab phom thiab ntxiv:
  - Nws tau ua phem heev! Thiab txawm tias cov neeg phem ntau dua tuaj rau lub hwj chim!
  Natasha giggled, ntaus Japanese thiab hais tias:
  - Yog li cia peb sib ntaus rau yav tom ntej zoo dua! Thiab rau txoj kev ywj pheej ntawm Russia!
  Ib nrab liab qab Alenka, tua, hais tias:
  - Rau kev hloov pauv thiab yeej!
  Ces nws pom nws lub nrig. Nws yog ib tug ntxhais uas ua tau li no. Tom qab ntawd txawm tias samurai yuav tsis muaj peev xwm tshem tau nws. Thiab cov phom tshuab ua haujlwm. Txhua leej txhua tus yog mowing thiab mowing.
  Lawv yeej plows tag nrho kab ntawm cov neeg tuag. Thiab lawv tshem qhov chaw tua neeg.
  General Kuropatkin tau ceeb toom tias ib yam dab tsi coj txawv txawv tshwm sim ntawm cov neeg Nyij Pooj. Kev tua, tawg, ib tug neeg tawm tsam lawv.
  . Tshooj 9.
  Medvedev, tau pw me ntsis, coj lub computer dua. Nws tsis txawm chais plaub. Thiab dua nws pib ua si hauv nws txoj kev.
  Kev tawm tsam ntawm Nyij Pooj tom qab cov cai tsis ncaj ncees nrog cov tso tsheb hlau luam thiab dav hlau. Xws li tus foob pob zoo tshaj plaws ntawm Thawj Tsov Rog Thoob Ntiaj Teb, Ilya Muromets. Uas tshaj tawm nws tus kheej nrov nrov. Thiab nws ntaus cov Japanese zoo li roj hmab smack tiv thaiv yoov.
  Thiab mus rau Tokyo ...
  Dmitry Medvedev, tau kov yeej Nyij Pooj, hu nws tus kheej tus huab tais Mikado.
  Thiab ces tsov rog tshiab ...
  Piv txwv li, koj tuaj yeem ua si lwm keeb kwm. Alexander II hais rau Bismarck hauv 1875 tias nws qhov kev sib txawv nrog Fabkis yog qhov teeb meem sab hauv ntawm lub teb chaws Yelemees thiab Fabkis. Bismarck tau hla thiab tawm tsam Fabkis xyoo 1876. Thaum xub thawj, cov Prussians muaj hmoo thiab mus txog Paris. Tab sis tom qab ntawd lawv qeeb. Thiab teb chaws Aas Kiv tau nkag mus rau hauv tsov rog ... Txhua yam yuav ua tau zoo, tab sis cov British muab kev sib ntaus sib tua rau lub teb chaws Yelemees thiab yeej swb. Tom qab ntawd cov Prussians rub lawv lub zog.
  Tsov rog nyob rau sab hnub poob tau rub rau. Cov Fab Kis tiv thaiv lawv tus kheej heev. England pauv ntau thiab ntau zog...
  Lub caij no, Russia tau kov yeej Qaib Cov Txwv thiab Istanbul. Britain thiab Fabkis thiab lub teb chaws Yelemees tau koom ua rog. Thiab lub teb chaws Ottoman ntawm Tsar Alexander tau ntxiv ntau thaj av, suav nrog Iraq, mus txog Hiav Txwv Khab. Thiab Palestine, thiab av tag nrho txoj kev mus rau tim lyiv teb chaws. Thiab yog li cov tub rog Lavxias, coj los ntawm Skobelev, tau kov yeej Mecca, Medina, thiab lwm lub nroog ntawm Saudi Arabia.
  Thiab sab qab teb ntawm Lavxias teb sab faj tim teb chaws tau tsim. Thiab Alexander II tau los ua ib tug huab tais loj. Thiab kev tsov rog ntawm lub teb chaws Yelemees tawm tsam Fabkis thiab Britain tau kav kaum xyoo.
  Thiab nws tau xaus rau hauv kev kos duab.
  Alexander II txiav txim siab mus txog rau thaum 1887 thiab tau los ua tus neeg raug tsim txom los ntawm kev sim tua neeg nyob rau hauv kev coj ntawm Alexander Ulyanov, Lenin tus tij laug. Nws txoj kev kav lub yeeb koob, nyob rau hauv uas Russia tau tsim ntau txoj kev, kov yeej ntau thaj av, thiab tso cov neeg ua liaj ua teb, tau xaus.
  Qhov kev xaiv no yog li cas qhov kev ua si tau ua si. Alexander thib peb, ua ke nrog tus thawj coj Skobelev, kov yeej Iran thiab Pakistan. Tab sis nws kuj tuag - lub taub hau me ntsis ci ntsa iab. Nyob rau hauv Nicholas II, Russia tau ua tsov rog nrog Nyiv twb muaj ib lub nkoj nyob rau hauv Dej Hiav Txwv Khab, uas tuaj rau kev pab ntawm lub Pacific sai sai. Cov Russians yeej swb cov samurai sai heev, thiab lawv muaj zog ntau dua nyob rau hauv av thiab hauv dej.
  Nyob rau hauv tas li ntawd, cov tub rog Lavxias teb sab tau txib los ntawm lub ci ntsa iab Minister of Defense Skobelev. Thiab Russia tsis tsuas yog yeej, tab sis kuj tswj kom yeej Nyiv. Tsis tas li ntawd, Tebchaws Meskas tseem tsis tau tawm mus dhau ntawm Western Hemisphere, thiab Tebchaws Askiv tsis muaj zog heev. Tsis tas li ntawd, Russia tau koom nrog lub teb chaws Yelemees. Cov tom kawg lagged qab teb chaws Aas Kiv thiab Fabkis hauv kev tawm tsam rau Africa. Tsarist Russia, tom qab lub annexation ntawm Nyiv thiab ib feem ntawm Tuam Tshoj, tau los ua txawm muaj zog. Txoj kev Delhi-Moscow tau tsim.
  Raws li pom los ntawm qhov no, Tsarist Russia cov phiaj xwm nthuav dav rau Is Nrias teb thiab Tuam Tshoj tau ua tiav tiav. Tsar Nicholas II xaiv sab ntawm lub teb chaws Yelemees thaum Tsov Rog Thoob Ntiaj Teb thib 1. Cov Germans yeej Fabkis thiab tuav Belgium, Holland, Denmark thiab Norway. Russia tau ntes Egypt, feem ntau ntawm Africa thiab Indochina. Thiab tseem muaj Pacific cov khoom ntawm Britain. Thiab txawm tsaws hauv Australia. Thiab nws Australia raug ntes.
  Tom qab ntawd kev ua tsov ua rog xaus nrog kev tsaws thiab kev ua haujlwm ntawm Britain. Thawj Tsov Rog Thoob Ntiaj Teb tau dhau lawm. Tab sis nws zoo li Kaiser Wilhelm tias Russia twb tau kov yeej ntau dhau lawm, thiab tsis muaj kev sim tiag tiag. Thiab nws npau suav ntawm kua zaub ntsuab. Russia yeej kov yeej thaj chaw loj heev - Australia, tag nrho ntawm Asia, feem ntau ntawm Africa, cov Germans tsis tom ntau, thiab ntau dua los ntawm Portugal thiab Spain uas lawv nyob. Austria-Hungary tau tswj hwm ntawm Ltalis thiab Libya. Russia tau coj peb lub quarters ntawm Africa, thiab tom qab ntawd nyob hauv Ethiopia me ntsis tom qab. Cov Germans tswj tau txiav tawm Morocco.
  Lawm, qhov no tsis txaus rau lub teb chaws Yelemees. Txawm hais tias nws coj Fabkis, Belgium, Holland, thiab Norway, thiab Russia subjugated Sweden.
  Wilhelm cov kev npaj tau pib ua tsov rog tshiab nrog Russia. Kev kub ntxhov ntawm xyoo 1929 ua rau qhov xwm txheej hnyav dua. Austria-Hungary thiab lub teb chaws Yelemees tswj yuav luag tag nrho cov teb chaws Europe. Thiab ib feem ntawm Africa... Thiab Britain. Tab sis tseem muaj US thiab Canada. Wilhelm thiab Nicholas II tseem tsis tau txiav txim siab mus ua rog nrog ib leeg. Ntxiv mus, Russia tsawg kawg ntawm txhua tus xav tawm tsam, zom cov cheeb tsam loj. Txhawm rau kom ceev lawv cov assimilation, Tsar Nicholas II txawm tso cai rau Russians kom muaj plaub tus poj niam. Dab tsi yog enshrined ntawm lub yim Ecumenical Council.
  Ib qho kev txiav txim zoo sib xws tau ua rau xyoo 1925. Thiab nyob rau hauv 1926, Nicholas II coj nws tus kheej lwm tus poj niam. Raws li nws tau muab tawm, qhov kev txiav txim siab tsis yog ruam. Xyoo 1929, Huab Tais muaj dua ib tug ntxhais. Thiab thaum lub Kaum Ib Hlis 25, 1932, thaum kawg ib tug tub noj qab nyob zoo. Nicholas tus thib ob hu ua Petus. Nyob rau hauv Honor ntawm Peter lub Great.
  Thiab nyob rau hauv 1933, lub Tsib Hlis 15, kev tsov rog tshiab tau pib. Lub teb chaws Yelemees tshaj tawm ua tsov rog rau Canada. Raws li lub dominion ntawm Britain. Ob lub hlis tom qab, Tebchaws Meskas, coj los ntawm Roosevelt, txawm tias muaj teebmeem kev lag luam, tau nkag mus rau hauv kev ua tsov rog nrog lub teb chaws Yelemees. Lawv tsis xav tso Canada.
  Twb yog hnub nyoog nruab nrab, tab sis txhoj puab heev, Wilhelm thaum xub thawj sim tawm tsam ib leeg, tsis xav tau kev pab Lavxias. Nws xav ua txhua yam nws tus kheej. Tab sis nws tsis yog yooj yim kom kov yeej ib thaj chaw sib cais los ntawm dej hiav txwv. Tsis tas li ntawd, Tebchaws Meskas tau tsim cov tsheb loj thiab cov tub rog sai sai. Thiab lawv tau tsim ib pab tub rog... Kev tsov rog tau kav ib xyoos tsis muaj kev vam meej rau cov neeg German. Uas tsuas yog tswj kom ntes Iceland thiab Greenland. Tab sis hauv Canada lawv tsis tuaj yeem tuav nws.
  Wilhelm tig mus rau Tsar Nicholas II: "pab kuv, cov npoj yaig." Koj yog kuv kwv tij thiab tij laug. Nicholas II nws tus kheej tau npaj rau Alaska thiab Canada. Zoo, kuv txiav txim siab tias nws tsis yog cov vajtswv uas sculpt pots. Thiab nws coj nws, thiab lub Rau Hli 25, 1934, tshaj tawm ua tsov rog rau Tebchaws Meskas thiab Canada. Nws cov tub rog tau tsiv los ntawm Alaska, hla Tebchaws Meskas.
  Los ntawm lub sijhawm no, txoj kev tsheb ciav hlau mus rau Chukotka twb tau tsim, thiab cov tub rog Lavxias tau ua tiav kev vam meej. Ntawm lawv sab yog tus lej superiority thiab cov tso tsheb hlau luam zoo tshaj plaws hauv ntiaj teb, ob qho tib si lub teeb, hnyav thiab nruab nrab.
  Yog li Asmeskas yuav tsum tau nrog cov tub rog sib npaug.
  Thiab Nicholas II, raws li peb pom, yog tiag tiag ntawm tus nees dawb. Thiab ib tug yeej tom qab lwm. Cov tub rog Lavxias tab tom taug kev hla Alaska. Thiab lawv coj lub nroog tom qab lub nroog, ib lub zos tom qab lub zos.
  Cov Germans tab tom sim tsaws hauv Cuba. Kev tsov rog loj hlob tuaj. Kaiser Wilhelm sau rau Nicholas II:
  - Cov Russians thiab kuv tau ua thiab yuav ib txwm koom ua ke. Thiab peb yuav tsis sib cav. Yog li cia America ua kom tiav.
  Vim qhov kev sib txuas lus txuas ntxiv, kev nce qib tau qeeb me ntsis dua li tau npaj tseg. Tab sis cov tub rog Lavxias teb sab tsarist txawm li cas los xij ntes tag nrho Alaska hauv tsib lub hlis ntawm kev sib ntaus sib tua thiab nkag mus rau Canada.
  Roosevelt txawm muab kev thaj yeeb rau Russia, cog lus tias yuav tso Alaska, tab sis nws lig dhau lawm. Kev tsov rog txuas ntxiv nrog kev tso tseg qus.
  Thaum lub caij ntuj no xyoo 1935, txawm tias muaj huab cua nyuaj, cov tub rog Lavxias tau mus txog Asmeskas ciam teb rau sab qaum teb. Kev sib ntaus sib tua txuas ntxiv mus rau lub caij nplooj ntoo hlav ... Cov tub rog Lavxias tau ua haujlwm ib zaug, thiab thaum kawg ntawm Lub Xya Hli lawv tau ntes yuav luag tag nrho ntawm Canada. Thiab thaum lub Yim Hli lawv ncig Philadelphia.
  Teb Chaws Asmeskas pom nws tus kheej nyob rau hauv ib qho teeb meem nyuaj heev. Tab sis lawv tau tawm tsam rov qab siab heev... Txawm li cas los xij, thaum kawg ntawm 1935, ntau tshaj li ib feem peb ntawm Tebchaws Meskas tau raug ntes lawm. Thiab nyob rau lub caij ntuj no, tsarist kev vam meej tau ntau dua ... Thaum pib lub Peb Hlis 1936, lawv tau mus txog Washington thiab New York.
  Thiab thaum lub Plaub Hlis, ob lub nroog tau raug coj mus ... Kev tsov rog txuas ntxiv mus txog lub Yim Hli mus txog rau tag nrho thaj chaw ntawm Tebchaws Meskas tau nyob.
  Tom qab ntawd tuaj qhov kev tawm tsam hauv Mexico, thiab lwm yam, thoob plaws thaj chaw.
  Wilhelm tau thov rau Nicholas II kom ua tiav kev faib thoob ntiaj teb. Nicholas II pom zoo.
  Thaum xyoo 1937, tag nrho Latin America tau raug ntes los ntawm cov tub rog Lavxias. Yog li, Nicholas II ua tiav kev faib ntawm lub ntiaj teb nrog cov Germans. Thiab tsuas muaj peb lub teb chaws sab laug: qhov loj tshaj plaws: Lavxias teb sab, tom qab ntawd German, thiab ntxiv Austria-Hungary.
  Russia yog li no los ua lub ntiaj teb hegemon, tab sis ... Nicholas II tseem yog ib tug zoo tsar, tab sis lub ntiaj teb no. Tuag rau lub Yim Hli 1939. Thiab cov laus Wilhelm tau tawm tsam Russia thaum lub Cuaj Hlis 1, 1939. Nws txiav txim siab coj kom zoo dua ntawm qhov tseeb hais tias Peter plaub tseem yog ib tug me nyuam tub, tsis txawm muaj xya xyoo. Thiab nws tau txiav txim siab tias thaum cov regents tau txiav txim rau Russia, nws yog qhov zoo tshaj plaws los tawm tsam. Ob hnub tom qab ntawd, Austria-Hungary kuj tau mus ua rog. Txhua lub teb chaws thoob plaws ntiaj teb tau kos rau hauv kev sib cav. Kev ua tsov rog kawg hauv keeb kwm ntawm ntiaj chaw ntiaj teb tau pib.
  Cov tub rog tsarist tsis muaj qhov sib npaug ntawm cov lej thiab cov riam phom zoo. Lavxias teb sab tso tsheb hlau luam thiab dav hlau tseem yog qhov zoo tshaj plaws nyob rau hauv lub ntiaj teb no.
  Thiab kev sib ntaus sib tua tau qhia qhov no. Yog li cov thawj coj txawj ntse tshiab.
  Tab sis Austria-Hungary tau dhau los ua qhov tsis muaj zog txuas txij thaum pib. Thiab nws poob yuav luag los ntawm thawj hnub. Cov tub rog tsarist kov yeej Austrian, coj Lvov, thiab tom qab ntawd Peremyl. Tsuas yog los ntawm kev tshem tawm ib feem ntawm lawv cov rog los ntawm Poland ua rau cov Germans cawm cov Austrian los ntawm kev swb tiav. Tab sis txawm qhov no yog me ntsis siv. Kev sim coj Warsaw los ntawm Kaiser cov tub rog ua tsis tiav hauv kev txaj muag. Thiab cov tub rog Lavxias tau thawb lawv rov qab ntau tshaj li ob puas kilometers.
  Cov Germans nres cov tub rog Lavxias nrog kev nyuaj heev. Tag nrho lub caij ntuj no dhau los ntawm kev sib ntaus sib tua. Nyob rau hauv lub caij nplooj ntoos hlav sib ntaus sib tua kuj nyob rau hauv tag nrho viav vias. Cov tub rog Lavxias maj mam txeeb qhov pib. Lawv muaj ob peb zaug ntxiv tub rog, thiab yog li ntawd thaum lub caij ntuj sov lawv tuaj yeem hnav cov Germans ntau heev hauv kev sib ntaus sib tua uas lawv tau pib tso tseg. Tib lub sijhawm, kev tawm tsam tawm tsam Austria-Hungary tau pib. Nyob rau lub caij nplooj zeeg Budapest tau ncig. Tsis tas li ntawd, cov tub rog tsarist tau ntes German cov khoom hauv Canada. Thiab nyob rau lub caij ntuj no ntawm 1940-1941, tsarist pab tub rog txiav tawm East Prussia. Thiab thaum lub Plaub Hlis 1941 nws mus txog Oder.
  Txoj hauj lwm ntawm cov neeg German tau dhau los ua nyuaj heev. Lub Tsib Hlis 1941, Vienna poob. Thiab thaum lub caij ntuj sov, cov Russians mus txog lub Alps thiab tso Venice. Peb nkag mus rau sab qab teb ntawm lub teb chaws Yelemees.
  Thiab thaum lub caij nplooj zeeg lawv thaum kawg ntes tau Ltalis. Lub caij ntuj no tawm tsam Berlin xaus nrog nws kev ntes thaum Lub Ib Hlis 30, 1942. Tom qab ntawd qhov kev tawm tsam ntawm Germans, uas twb tau poob tag nrho lawv cov khoom muaj nyob hauv Africa, tsis muaj zog. Cov Russians mus txog Rhine thaum lub Plaub Hlis. Tom qab ntawd, lub Plaub Hlis 22, cov seem ntawm cov tub rog German tau poob siab.
  Yog li xaus kev tsov rog kawg ntawm ntiaj chaw ntiaj teb. Nws xaus nrog kev yeej thiab kev vam meej ntawm Tsarist Russia.
  Tom ntej no tuaj lub conquest ntawm sab nrauv. Rov qab rau xyoo 1936, thawj tus txiv neej Lavxias tau ya mus rau hauv qhov chaw. Khiav ncig ntiaj chaw ntiaj teb. Thiab nyob rau hauv 1945, lub Tsib Hlis 9, cov Russians tsaws rau lub hli.
  Lawv ya mus rau Mars xyoo 1967. Rau Venus xyoo 1969. Rau Mercury xyoo 1972. Thiab nyob rau hauv lub satellites ntawm Jupiter nyob rau hauv 1973. Tus txiv neej tau tsaws rau ntawm qhov deb tshaj ntiaj chaw Pluto twb nyob rau hauv 1980. Thiab nyob rau xyoo 2003, thawj lub davhlau sab nraum lub hnub ci hauv tib neeg keeb kwm tau tshwm sim. Lub nkoj Lavxias tau ya mus rau Alaf Centauri thiab rov qab los rau xyoo 2018.
  Raws li xyoo 2020, Russia tseem raug txiav txim los ntawm Peter Plaub, uas, ua tsaug rau kev ua tiav ntawm cov tshuaj niaj hnub, tsis yog tus txiv neej laus. Peter tus Plaub tau kav rau yim caum-ib xyoos thiab nws txoj kev kav yog qhov ntev tshaj plaws hauv keeb kwm ntawm lub ntiaj teb. Qhov twg lub caij nyoog ntawm kev kav yog paub, tau kawg.
  Zoo, rau tam sim no, txhua yam nyob hauv lub ntiaj teb, zoo li ib txwm muaj. Thiab txawm me ntsis dhuav... Neeg muaj lub neej zoo. Muaj tseeb, muaj teeb meem nrog cov neeg coob coob. Tab sis kev txwv kev yug me nyuam twb tau qhia ntawm no.
  Orthodoxy tau modernized. Cov pov thawj tau shaved thiab hnav khaub ncaws hnav nrog lub xub pwg pluaj.
  Txoj kev loj hlob ntawm kev siv tshuab tau tsim kev poob haujlwm loj heev. Tab sis qhov teeb meem no kuj daws tau. Hypernet tau tsim.
  Kev tshawb fawb tab tom ua tiav, thiab cov nkoj uas muaj peev xwm txav tau nrawm dua li qhov ceev ntawm lub teeb twb tau tsim. Yog, zoo rau Tsarist Russia thiab tag nrho lub ntiaj teb raws li txoj cai ntawm Romanovs. Qhov no glorious tshaj plaws dynasty nyob rau hauv keeb kwm ntawm noob neej.
  Leej Txiv Tsar Nicholas. Tsim lub vaj kaj siab hauv ntiaj teb!
  Dmitry Medvedev tso tseg lub tswv yim. Nws kov yeej tag nrho lub ntiaj teb no rau lub Russian tsars. Qhia nws txoj kev xav zoo. Nws ua tiav kev vam meej thiab tsaug zog dua, hnav khaub ncaws thiab npau suav zoo li yav dhau los.
  Kuropatkin hais tias:
  - Ua siab ntev! Tsuas yog kev thaj yeeb xwb!
  General Linevich tau sau tseg nrog lub tswb:
  - Koj tus Huab Tais, tej zaum peb tuaj yeem tawm tsam tam sim no?
  Adjutant General Kuropatkin tau hais tias:
  - Tsis yog! Tau kawg tsis! Nws tuaj yeem yog Japanese ntxiab!
  General Linevich tsis txaus siab hais tias:
  - Nov yog peb txoj hauv kev kom yeej qhov kev tsov rog no!
  Kuropatkin tshaj tawm hauv lub suab tshee:
  - Ua siab ntev, ua siab ntev thiab ua siab ntev ntxiv!
  Linevich tawm tsam ntau npau taws:
  - Tab sis Alexander Suvorov hais tias: ib pliag muab yeej!
  Kuropatkin yws dryly:
  - Kuv nyob ntawm no! Thiab peb yuav tsum xub khaws cov tub rog. Thiab feem ntau, Nyiv yuav sai sai no tawm ntawm chav!
  Linevich hais tias:
  - Tej zaum peb yuav tsum tsawg kawg ua qee qhov kev soj ntsuam?
  Kuropatkin tsis kam lees pom zoo:
  - Qhov no yog ua tau, tsuas yog ceev faj!
  Linevich qw aggressively:
  - Nyob rau hauv lub npe ntawm Tsar thiab lub Fatherland!
  Lub caij no, lub supertank tau tshem tawm cov neeg Nyij Pooj. Knocked lawv tawm, tua lawv nyob rau hauv ntau txoj kev.
  Bare-legged Alenka, tua tsis muaj kev hlub tshua, nug tus thawj tswj hwm ua haujlwm:
  - Qhov no puas yog peb qhov haujlwm kawg?
  Medvedev nug nrog luag ntxhi:
  - Vim li cas koj xav li ntawd?
  Tus tsiaj nyaum liab hais tias:
  - Cov neeg Nyij Pooj tsis muaj kev tsim loj ntxiv!
  Nailing thiab tua cov samurai, Natasha kuj pom zoo:
  - Tab sis, qhov tseeb, Nyiv tsis muaj dab tsi ntxiv los tawm tsam!
  Medvedev teb nrog qhov tsis paub meej me ntsis:
  - Nyiv tuaj yeem sau cov tub rog tshiab thiab yuav cov nkoj tshiab los ntawm Asmeskas thiab Askiv. Yog li, cia peb fim nws, kev tsov rog tseem tsis tau tiav!
  Ib nrab-liab qab Alenka, tua ntawm samurai, hais tias:
  - Yuav ua li cas yog tias Russia muab kev thaj yeeb nyab xeeb rau Nyiv ntawm cov nqe lus nruab nrab? Peb yuav tsuas siv lub roob Kuril xwb, thiab txhua yam yuav nyob twj ywm zoo li ua ntej tsov rog?
  Tus thawj tswj hwm tau pom zoo:
  - Hauv qhov no, feem ntau yuav muaj kev thaj yeeb nyab xeeb!
  Margarita npau taws hais tias:
  - Yog tsis yog rau lub kiv puag ncig, cov Japanese tseem yuav swb. Lawv yuav tsis mus qhov twg!
  Bare-legged Natasha, nchuav hluav taws rau ntawm samurai, nkag siab pom zoo:
  - Muaj tseeb tiag! Lawv yuav tsis mus qhov twg!
  Txias Alenka, rhuav tshem cov neeg Nyij Pooj nrog lub plhaub, tawm tswv yim:
  - Cia peb ntes Mikado!
  Natasha dhia nce aggressively:
  - Tau ntes Mikado? Zoo, nthuav!
  Margarita hais nrog luag ntxhi:
  - Yuav tsis yog ntau dhau lawm?
  Medvedev kuj qhia tsis ntseeg tias:
  - Tsis yog qhov no ntau dhau lawm? Tom qab tag nrho, nws yog ib yam los tiv thaiv ib tus kheej, thiab lwm yam cuam tshuam nrog Nyiv, uas, cia peb fim nws, kuj tsis sib ntaus sib tua ntawm thawj lub tebchaws Lavxias!
  Bare-legged Alenka hissed, dua smashing cov Japanese nrog shells:
  - Puas tsim nyog qhia txog kev hlub tshua li ntawd?
  Natasha, nias lub khawm joystick nrog nws cov ntiv taw liab qab, nodded:
  - Tiag tiag, vim li cas peb xav tau qhov no? Peb tuaj yeem ntes Mikado ib yam nkaus!
  Margarita luag:
  - Kuv nyob ntawm koj zoo li kuv tabtom ua rog! Thiab hauv kev ua tsov ua rog, ib yam li koj!
  Medvedev teb sternly:
  - Koj yuav tsum paub thaum twg yuav tsum nres! Peb tsis yog neeg random! Peb yog cov uas xav hloov keeb kwm tiag tiag! Yog li koj yuav tsum tau qhia kev xav, suav nrog kev ntsuas!
  Bare-legged Alenka tua thiab hu nkauj:
  - Eh, ntsuas, ntsuas! Tus kab mob cholera ntau npaum li cas!
  Lub supertank tau nquag ua haujlwm. Ntau tshaj li ib puas nees nkaum tsib txhiab tus neeg Nyij Pooj tau raug rhuav tshem. Ib nrab sab laug.
  Natasha hu nkauj nrog luag ntxhi:
  - Peb yuav rhuav tshem tag nrho lub ntiaj teb kev ua phem,
  Los rau hauv av thiab ces
  Peb yuav tsim lub ntiaj teb tshiab txias,
  Yog li ntawd cov teeb meem thiab teeb meem tsis muaj nyob hauv nws!
  Ko taw liab qab Alenka, tua hluav taws ua rau tuag taus, hais tias:
  - Rau ib tug zoo thiab xwb huab tais!
  Margarita pom zoo:
  - Los yog tej zaum peb yuav tuav ob peb lub khob ntim khoom plig?
  Bare-legged Alenka luag ntxhi venomously:
  - Dab tsi, koj puas xav haus?
  Margarita tuav nws lub taub hau tsis zoo:
  - Cov kis las tsis haus dej!
  Pleev-legged Alenka, tau tshuab lwm lub roj teeb, giggled:
  - Los ntawm cov tais diav me me!
  Natasha hais tias:
  - Cia peb haus xibtes npias. Nws yog kev noj qab haus huv!
  Thiab nws tua ntau tus neeg Nyij Pooj.
  Medvedev teb tias:
  - Ua lag luam ua ntej, lom zem tom qab!
  Yuav tsum tsis yog tus thawj tswj hwm ua haujlwm paub qhov no? Puas yog nws ib txwm tsis khoom thiab tsis khoom?
  Yog lawm, ib qho ntawm thawj qhov kev txiav txim siab ntawm Thawj Tswj Hwm Medvedev yog kom nce cov nyiaj hli ntawm Xeev Duma cov neeg sawv cev peb zaug. Thiab ua li cas txog cov deputies? Lawv ncua kev xaiv tsa nom tswv. Yog li ntawd, Medvedev tau ua tus thawj tswj hwm hauv tebchaws Russia ntev heev.
  Thiab qhov no txawm dhau los ua qhov xwm txheej tshwj xeeb. Thaum lub taub hau ntawm lub xeev ua nws txoj hauj lwm ntev li ntawd. Tab sis kev hloov tsis tuaj. Ntau precisely, txhua yam hloov nyob rau hauv Medvedev rau qhov phem. Raws li yog hmoov zoo, uas hlub Putin heev, txiav txim siab los ua pauj rau nws tus successor. Nws yog dab tsi!
  Niaj hnub nimno T-95 tank txuas ntxiv mus tua cov samurai hauv geometric kev vam meej. Lub tshuab no tau qhia nws cov txiaj ntsig. Thiab lub zog tsis zoo ntawm kev npau taws ntawm kev sib tw quasi-teeb meem.
  Ib nrab-liab qab Alenka, tua cov neeg Nyij Pooj, tau hais tias:
  - Tseem, qhov no tsis yog tag nrho. Nws hloov tawm tias peb ua tsis tau dab tsi yam tsis muaj superweapons!
  Bare-legged Natasha teb npau taws:
  - Qee lub zog siab dua tiv thaiv Russia los ntawm kev yeej tsov rog nrog Nyiv. Tab sis ib qho zoo tau npaj, kev tshaj xov xwm ntawm Tuam Tshoj. Thiab nws tsis tau tig tawm zoo nkauj heev!
  Margarita nug cov lus nug pom tseeb:
  - Yog li cas txog Vajtswv? Vim li cas nws tsis pab Orthodoxy?
  Yuav luag liab qab Alenka, xa lub plhaub tom qab plhaub, sau tseg:
  - Yog li ntawd! Qhov tseeb, cia cov neeg Nyij Pooj los yeej dhau lub tebchaws Orthodox. Qhov no yog qhov tseeb xws li kev ntxeev siab ntawm kev ntseeg Lavxias!
  Natasha, nchuav hluav taws rau Japanese, npau taws hais tias:
  - Kev ntseeg imperial yuav tsum tsis txhob ua pacifist. Puas yog nws ua tau los ua lub teb chaws zoo yog tias koj nyob raws li cov lus txib: yog tias lawv tsoo koj ntawm koj sab plhu, tig koj sab laug!
  Txias Alenka tau pom zoo nrog qhov no, tsoo cov Japanese:
  - Muaj tseeb tiag! Peb tsis xav tau pacifism! Hlub koj tus yeeb ncuab! Qhov no puas yog lus txib?
  Margarita hu nkauj nrog kev txaus siab:
  Leej twg yog tib neeg yug los ua tub rog,
  Yog li nws tshwm sim - tus gorilla coj lub pob zeb.
  Thaum tus uas muaj sia nyob yuav raug puas tsuaj mus tua,
  Thiab qhov hluav taws kub kub hauv lub siab!
  
  Tus tub pom rab phom tshuab hauv nws txoj kev npau suav,
  Nws nyiam lub tank rau limousine.
  Leej twg xav tig ib lub nyiaj rau hauv nickel -
  Txij thaum yug los nws nkag siab tias lub hwj chim txoj cai!
  Natasha exclaimed, nchuav hluav taws rau cov neeg Nyij Pooj nrog kev npau taws ntawm lub roob hluav taws kub:
  - Yog, tsis siv neeg! Thiab lub zog yog qhov tseem ceeb! Peb yuav tsum yeej!
  Bare-legged Alenka hissed nyob rau hauv frenzy thiab npau taws, khob tawm cov Japanese:
  - Kuv yog dab tsi yug los yeej! Thiab tsis muaj dab tsi tsawg dua. Peb yeej yuav yog peb li!
  Natasha pom zoo, nias tus ntiv taw liab qab ntawm nws ob txhais ceg ntawm lub joystick khawm:
  - Nws yuav zoo tshaj li no! Peb tau kav thiab yuav kav ib txwm! Kuv txhais tau tias, Russia!
  Bare-legged Alenka, khob tawm cov Japanese, squealed:
  - Kuv yuav tsis dag, Kuv xav kav! Tab sis tsis yog tsuas yog lub tshuab rusty, tab sis tag nrho lub teb chaws Ottoman!
  Thiab tus ntxhais twb tau cheem lub roj teeb kawg ntawm Lub Ntiaj Teb ntawm Rising Sun. Nws yog qhov zoo nkauj heev uas nws yuav tsum tau ua tus yeej thoob ntiaj teb. Thiab tsis txhob poob rau hauv kev qaug zog thiab kev ntshai.
  Natasha, shooting, muttered:
  - Kuv yuav los ua poj huab tais! Los yog, zoo dua tsis tau, tus empress!
  Bare-legged Alenka txuas ntxiv:
  - Yuav ua li cas txog tsov rog, ua tsov ua rog, nws yog ib tug poj niam phem thiab aub! Tab sis nws tsim cov txiv neej zoo nraug, nws hais tias - tua cov neeg lim hiam hauv koj!
  Margarita nodded hauv kev pom zoo:
  - Yog lawm, tua tus coward nyob rau hauv koj tus kheej! Kuv xav tias yog Nicholas II abdicated lub zwm txwv, nws tsis yog vim kev ua siab phem!
  Ib nrab liab qab Alenka tau hais tias:
  - Tam sim no nws yuav tsis tso tseg! Peb yuav ntxiv dag zog rau lub zwm txwv muaj koob muaj npe kom nws sawv tau ntau pua xyoo!
  Natasha exclaimed:
  - Ua ib tug zoo Tsar Nicholas II! Peb txhawb koj! Yuav tsis muaj kev hloov pauv - yuav muaj Great Russia!
  Thaum kawg, cov tub rog ua tiav nrog kev tshem tawm ntawm cov tub rog ntawm thaj av ntawm Rising Sun. Ntau tshaj li ob puas thiab tsib caug txhiab tus tub rog thiab tub ceev xwm raug tua. Yog li, yuav luag tag nrho cov Nyij Pooj hauv av tau raug rhuav tshem. Ib yam li cov tub rog tau tso tseg.
  Bare-legged Alenka hais nrog luag ntxhi:
  - Puas tsim nyog qhov teeb meem? Yog li, kuv txhais tau hais tias freak tawm? Tsis muaj kev tawm tsam ntev dhau los, cov tub rog tau tswj hwm kom yeej Russia!
  Natasha ntseeg tau hais tias:
  - Russia poob ib leeg vim yog sab thib tsib. Txwv tsis pub, peb yuav tau yeej lawm!
  Margarita nug tus thawj tswj hwm ua haujlwm:
  - Peb yuav ua dab tsi? Peb puas yuav rov qab los lossis txuas ntxiv?
  Medvedev, uas poob hwj chim, tig lub computer thiab hais tias:
  - Tam sim no peb yuav tau txais kev kwv yees ntawm kev txhim kho ntxiv ntawm Tsarist Russia. Yog tias txhua yam mus zoo, peb yuav rov qab los.
  Ib tug poj niam lub suab zoo mloog;
  Tom qab ua tiav kev puas tsuaj ntawm Japanese hauv av rog thiab tub rog, Mikado muab kev thaj yeeb nyab xeeb. Tebchaws Asmeskas thiab Tebchaws Askiv tau pom zoo los ua tus neeg nruab nrab.
  Cov xwm txheej tau zoo rau Russia. Lub teb chaws tau txais Kuril ridge thiab Taiwan.
  Raws li kev tswj hwm ntawm Manchuria, Kaus Lim Kauslim, Mongolia. Tsis tas li ntawd, Nyiv kuj tau them ib qho kev them nyiaj ntawm ob puas thiab tsib caug lab kub Russian rubles.
  Txoj cai ntawm Tsar Nicholas II tau loj hlob, thiab muaj kev poob qis hauv kev tawm tsam kev xav. Lub teb chaws pib kev lag luam sai sai. Zheltorossiya sawv. Ib feem ntawm Tuam Tshoj yeem los ua ib feem ntawm Russia, nrog rau Kaus Lim Kauslim thiab Mongolia. Lub Tsarist Empire tau loj dua thiab nws cov pejxeem loj tuaj. Kev loj hlob ntawm kev lag luam pib ntxov dua li keeb kwm tiag tiag thiab muaj zog dua.
  Tsis muaj Xeev Duma, thiab tsoomfwv tsarist tuaj yeem npaj tau zoo dua rau Kev Tsov Rog Thoob Ntiaj Teb thib ib. Lub ntiaj teb thawj lub teeb tso tsheb hlau luam "Luna"-2 hauv kev tsim khoom loj thiab plaub lub cav foob pob "Ilya Muromets" thiab "Svyatogor" tau tshwm sim hauv Russia. Thawj Tsov Rog Thoob Ntiaj Teb tau pib lawm, tab sis tau ua tiav ntau dua rau Russia.
  Txij li thaum huab tais muaj neeg coob, kev lag luam thiab tub rog. Thiab txoj hauj lwm sab hauv muaj zog dua. Tsis muaj lub Xeev Duma - qhov chaw kub ntxhov ntawm kev tawm tsam thiab kev tawm tsam tub rog.
  Nrog kev vam meej sib txawv, tab sis, feem ntau, ntawm kev pib ntawm Russia thiab kev yeej ntawm kev sib ntaus sib tua feem ntau, kev ua tsov ua rog tau xaus rau lub Kaum Ib Hlis 7, 1915 nrog rau lub teb chaws Yelemees. Austria-Hungary poob lawm thiab tau muab faib. Galicia thiab Bukovina tau los ua lub xeev Lavxias. Krakow thiab thaj av ib puag ncig nkag mus rau lub Nceeg Vaj ntawm Poland, zoo li Poznan, Danzig, thiab ib feem ntawm East Prussia. Thiab Klaipeda tau koom nrog lub xeev Baltic. Czechoslovakia tshwm sim - lub nceeg vaj nyob rau hauv Russia.
  Romania annexed Transylvania. Hungary tau los ua ib lub tebchaws ywj pheej, tab sis nyob rau hauv patronage ntawm Russia, thiab Tsar Nicholas ua tus kav. Austria tau dhau los ua lub tebchaws me me. Yugoslavia sawv, kuj nyob rau hauv cover los ntawm Lavxias teb sab tsoom fwv thiab nyob rau hauv co-rules Nicholas II.
  Türkiye tau ploj mus los ntawm daim ntawv qhia kev nom kev tswv hauv ntiaj teb. Iraq thiab Palestine tau los ua ib feem ntawm Tebchaws Askiv, Syria tau los ua ib feem ntawm Fabkis, Asia Minor thiab Istanbul ua cov xeev Lavxias. Yog li, Russia rov ntxiv nws thaj chaw. Tab sis nws tsis tau xaus rau ntawd. Tom qab ntawd Saudi Peninsula tau kov yeej ua ke nrog Fabkis thiab Askiv. Thiab tom qab ntawd Russia thiab Britain faib Iran thiab Afghanistan. Sab qaum teb thiab nruab nrab tau dhau los ua cov xeev Lavxias, thiab sab qab teb yog British colony.
  Lub ntiaj teb zoo li tau ruaj khov. Tsov rog tseem nyob hauv Suav teb xwb. Tab sis xyoo 1929, muaj teeb meem kev lag luam loj tau tshwm sim, ua rau muaj Kev Nyuaj Siab Loj.
  Revolutionary kev xav tau loj hlob dua nyob rau hauv Russia. Kev tawm tsam thiab tawm tsam tawm tsam. Tab sis qhov kev kub ntxhov tau dhau los ua tsis hnyav heev. Tsis tas li ntawd, xyoo 1931, kev ua tsov ua rog nrog Nyiv tau tshwm sim dua.
  Lub samurai xav ua pauj. Tab sis lub sij hawm no cov tub rog Lavxias teb sab muaj zog nyob rau hauv tag nrho cov respects. Thiab Admiral Kolchak yog tus thawj coj tub rog uas ci ntsa iab.
  Nyiv tsis yog swb xwb, tab sis kuj raug ntes. Tsar Nicholas II tau officially crowned lub Mikado Emperor ntawm Nyiv nyob rau hauv Lub ob hlis ntuj 1932. Yog li ntawd, Russia tau nthuav dav ntau dua. Thiab nws annexed yuav luag tag nrho ntawm Tuam Tshoj.
  Ob qho tib si ntawm cov pej xeem thiab thaj chaw, Russia tsis muaj qhov sib npaug. Tsis tas li ntawd, lub tebchaws Askiv tau qaug zog. Hitler tau los ua hwj chim hauv lub teb chaws Yelemees xyoo 1933, tab sis nws yuav ua li cas tiv thaiv Russia? Tsis txhob xav. Tsar Nicholas II tuag nyob rau hauv 1937, tau txaus siab rau txoj kev vam meej, qhov thib ob ntev tshaj tom qab Ivan lub txaus ntshai. Thiab nrog cov ntaub ntawv conquests nyob rau hauv cov nqe lus ntawm cheeb tsam thiab cov pejxeem.
  Txawm li cas los xij, tsis yog txhua yam ua haujlwm rau huab tais hauv nws tus kheej lub neej. Tus txais cuab tam Alexei tuag hluas. Vim muaj kev sib yuav tsis sib xws, tus kwv yau Mikhail raug tshem tawm ntawm txoj cai rau lub zwm txwv ntawm Russia.
  Lub crown tau txais los ntawm Kirill Romanov, uas tuag nyob rau hauv 1938 yam tsis nyob ib xyoos. Thiab nws tus tub Vladimir thib peb los ua vaj ntxwv tshiab. Nws tau crowned, thiab huab tais kav zoo siab mus txog rau thaum 1992. Thiab Russia thawj zaug tau coj lub tebchaws los ntawm Fabkis thiab Askiv, nrog rau lub teb chaws Yelemees. Tom qab ntawd nws kov yeej lub teb chaws Yelemees. Thiab ces tag nrho lub ntiaj teb no. Nyob rau hauv luv luv, tus tshiab Tsar George thawj los ua tus huab tais ntiaj teb nyob rau hauv 1992.
  Medvedev ua tiav qhov kev tshuaj xyuas thiab hais tias:
  - Pom tseeb, txaus rau lub ntiaj teb no! Peb rov qab los!
  Thiab tag nrho plaub qw nrov:
  - Lub koob meej rau Tsar Nicholas II!
  . INTERMEDIATE EPILOGUE
  Medvedev sawv los ntawm kev hu ... Nws tau ceeb toom tias Zelensky lub rooj sib tham ua tus thawj tswj hwm ntawm Russia thiab Ukraine twb tab tom pib. Thiab qhov ntawd, lawv hais tias, nws yog lub sijhawm rau Dmitry Anatolyevich tawm ntawm qhov chaw ua haujlwm.
  Medvedev tsis kam ua raws li. Ua ntej tawm mus, kuv chais plaub hau thiab da dej.
  Tom qab ntawd nws tawm ntawm qhov chaw ua haujlwm. Nws raug coj mus rau hauv lub tsheb tshwj xeeb. Ntawm txoj kev, lawv hais tias nws yuav yog qhov zoo tshaj plaws rau Medvedev ya mus rau Canary Islands mus so.
  Thiab Zelensky tau ua lwm yam yeeb yam ntawm nws lub rooj sib txoos. Raws li ib txwm muaj, muaj yeeb yuj nrog foob pob hluav taws thiab dhia. Hnub pib, Vitali Klitschko tau tawm tsam nrog Michael Tyson ntawm lub chaw ntau pob hauv Kyiv. Tus naas ej American boxer tau pom zoo rau kev sib ntaus vim muaj teeb meem nyiaj txiag loj. Klitschko yeej tag nrho kaum ob rounds, tab sis diplomatically tsis khob tawm Tyson.
  Raws li txoj cai, ib qho ntawm cov me me versions ntawm lub ntiaj teb tus yeej tau ua si tawm.
  Tom qab ntawd Vitali Klitschko tau txais ib lub pob zeb diamond siv.
  Vladimir Zelensky tau txais kev zoo siab los ntawm txhua lub tebchaws hauv ntiaj teb - suav nrog Tuam Tshoj. Ntxiv mus, nyob rau hauv lub Celestial faj tim teb chaws, nrov unrest intensified. Txiv neej tsis nyob ntawm mov ib leeg. Tib neeg xav tau kev ywj pheej thiab kev ywj pheej. Lub despotism ntawm Tuam Tshoj Communist tog tau tshaib plab; txhua tus xav tau kev ywj pheej.
  Zelensky tau dhau los ua lub cim zoo li no. Lub cim ntawm kev ywj pheej lub zog, tom qab lub caij nplooj zeeg ntawm dictatorship ntawm lub zais cia cov kev pab cuam nyob rau hauv Putin.
  Zelensky tau hais ntau yam txog kev hloov pauv, kev lag luam thiab kev ua tiav tshiab. Twb tau muaj kev sib tw rau txoj haujlwm ntawm tus thawj tswj hwm hauv tebchaws Russia. Muaj ntau txhiab tus neeg thov. Cov txheej txheem xaiv tau khaus heev. Thiab nws zoo heev.
  Txog tam sim no txhua yam tau mus zoo heev. Zelensky txawm ua ib tug somersault ntawm nws inauguration. Tau txais kev qhuas. Tom qab ntawd nws qhia nws txoj kev paub lus txawv teb chaws. Nws ua haujlwm heev thiab ua nrawm.
  Thaum kawg, Zelensky coj nws thiab hais ob peb lus ntxiv.
  Tsis tas li ntawd, tom qab lub rooj sib txoos, cov neeg ua haujlwm txiav txim siab ua raws. Ntau qhov kev hloov pauv thiab lub ntsej muag tshiab hauv tsoomfwv.
  Muaj kev xaiv tiag tiag ntawm "hlau commissors". Cov neeg ua haujlwm kiv puag ncig tau tshwm sim hauv Russia.
  Zelensky tau tshaj tawm ntau txoj cai nyob rau thawj hnub. Tso cai muag cawv thaum hmo ntuj thiab ntawm qhov chaw mus ncig. Taw qhia cov se tshiab rau cov neeg nplua nuj. Nws tshem tawm kev tiv thaiv los ntawm cov neeg sawv cev thiab cov kws txiav txim plaub ntug. Kev tsim tawm ntau ntxiv. Qhia tariffs ntawm kev lag luam nrog Tuam Tshoj.
  Ib tsab ntawv pov thawj ntawm kev sib koom ua ke nrog Russia tau tuav hauv Belarus. Thiab qhov no kuj tau mus rau qhov credit ntawm Zelensky. Feem ntau ntawm Belarusians txhawb kev koom ua ke nrog Russia.
  Zelensky yws tias Medvedev tsa thaj ua rau thaj ntau dhau, tab sis tau cog lus tias kev nce nqi yuav ua rau kom siab. Thiab tsis muaj dab tsi phem yuav tshwm sim.
  Qhov tseeb, tus nqi loj hlob sai sai sai. Thiab Lavxias teb sab kev lag luam pib loj hlob. Thiab nyob rau hauv lub Caucasus, militants ua cas tuag. Nws ua ntau calmer.
  Zelensky thaum kawg tau thov kev xaiv tsa rau tus thawj tswj hwm ntawm Russia. Nws tau los ua peb caug-ob-xyoo-laus kws kho mob ntawm Sciences Alexey Bolshakov. Nws yeej qhov kev sib tw heev ntawm kev ntseeg siab. Thiab nws tau los ua tus thawj tswj hwm, tus yau tshaj plaws hauv keeb kwm ntawm Lavxias.
  Medvedev ya mus rau Canary Islands thaum so, thiab tau txais tus thawj tswj hwm nyiaj laus, tsuas yog muaj kev lom zem. Txog tam sim no nws tsis tau muaj teeb meem. Tab sis Shoigu raug ntes thiab raug liam tias sim ua kev tawm tsam. Nws xav tau dab tsi?
  Tseem muaj ntau txoj kev daws teeb meem... Hauv Asmeskas, plaub caug-ib xyoos tus poj niam Democratic yeej. Yog li ntawd, tsoom fwv hloov. Thiab ib tug poj niam thiab tus neeg sib tw yau tshaj plaws hauv Asmeskas keeb kwm tau los ua lub hwj chim. Lub sijhawm ntawm Trump tau dhau lawm . Tab sis kev phooj ywg nrog Russia tsuas yog pib tawg paj. Lawm, tawm tsam dictatorial Tuam Tshoj, lub tebchaws United States thiab lub teb chaws Ottoman tshiab Russia tam sim no yog phooj ywg.
  Zelensky txawm tuav lub rooj sib tham thiab qhia lub npe txawv: hloov, Russia - Kievan Rus. Uas kuj tau hais ntim. Belarus koom nrog lub koom haum. Thiab lub rooj txhawb siab ntawm lub teb chaws Ottoman pib... Ntawm kev ywj pheej.
  Tus poj niam tshiab tus thawj tswj hwm ntawm Tebchaws Meskas tau txais txiaj ntsig Trump txoj kev ua siab phem rau Tuam Tshoj thiab mob siab rau nws tus kheej los tsim kev sib koom ua ke. Kievan Rus tsim kev lag luam hauv qab Zelensky ua tiav. Russia me ntsis txwv Tuam Tshoj. Tom qab ntawd, nws tau koom nrog NATO. Tsis ntev tom ntej no muaj ib tug nom tswv uas txhawb nqa Lavxias teb sab tuaj rau lub hwj chim hauv Kazakhstan thiab ib lub xeev union tau tsim. Cov Russians tau squeezing Central Asia deb ntawm Tuam Tshoj. Qhov kev tawm tsam pheej loj tuaj.
  Zelensky tau tawm tsam kev tawm tsam Stalin thiab tawm tsam Putin . Nws deprived Stalin thiab Putin ntawm tag nrho cov khoom plig uas Medvedev muab rau lawv.
  Tab sis txhua yam ua tau zoo. Txawm tias cov communist tawm tsam. Peb mus rau rallies.
  Thiab thaum kawg Lenin raug coj tawm ntawm Mausoleum. Ib hom kev zoo siab rau ntau tus. Thiab lub Koom Txoos Orthodox canonized Alexander II thiab Ivan lub txaus ntshai, Lavxias teb sab tsars. Tus naj npawb ntawm monuments rau Nicholas II kuj tau nce.
  Tsarism thiab Westernism qee qhov ua zam. Lawv tau los ze rau Tebchaws Europe, thiab cov neeg txawv tebchaws pib tau txais ntau txoj haujlwm. Russia tau dhau los ua ib feem ntawm lub ntiaj teb sab hnub poob, thiab tom qab Trump tawm mus, cov txheej txheem ntawm kev lag luam thoob ntiaj teb tau nce ntxiv. Thiab Tuam Tshoj tau poob rau hauv kev sib cais thiab ntsib kev kub ntxhov sab hauv.
  Nyob rau tib lub sijhawm, Zelensky nce tus nqi yug hauv Slavic faj tim teb chaws. Kev cog lus ntev mus rau lub hli thaum kawg tau tshwm sim. Thiab txhua yam ua haujlwm tawm qee qhov zoo heev.
  Allied kev sib raug zoo raug tsim los ntawm Russia thiab Tebchaws Meskas, lossis ntau dua ntawm Kievan Rus thiab Amelikas.
  Thiab kev tawm tsam yog ib yam ntawm yav dhau los. Lub ntiaj teb tau dhau los ua neeg ntiaj teb thiab muaj kev nyab xeeb. Txawm tias muaj tsov rog. Kievan Rus, ua ke nrog Tebchaws Meskas, tau ua haujlwm hauv Libya, qhov chaw uas lawv tso tseg rau cov neeg Islamists. Tom qab ntawd peb tau cuam tshuam nrog Middle East, tsim cov hauv paus nrog rau Asmeskas. Kievan Rus thiab Tebchaws Meskas ua ke pib qaij lub ntiaj teb thiab thawb Tuam Tshoj tawm ntawm Africa. Thiab ntawm no peb ua tsis tau yam tsis muaj tsov rog. Thiab kev ua haujlwm hauv av ib yam nkaus.
  Ob leeg Kievan Rus thiab Tebchaws Meskas tau ua kev sib ntaus sib tua ua ke.
  Maj mam, cov Suav raug ntiab tawm ntawm thoob plaws lub ntiaj teb. Thiab lub ntiaj teb xilethi-aus tau poob rau hauv kev kub ntxhov ntawm kev lag luam thiab kev nom kev tswv.
  Thiab Kievan Rus vam meej ntau thiab ntau dua.
  Russia yeej tsis tau paub txog qhov kev loj hlob ntawm kev lag luam. Thiab hais tias Tuam Tshoj tsoo - Kievan Rus sawv. Thiab nws loj hlob sai heev.
  Txoj kev tsheb ciav hlau mus rau Chukotka tau tsim nyob rau lub sijhawm sau tseg. Uas nyob rau hauv nws tus kheej yog txias heev.
  Thiab lawv tab tom khawb ib lub qhov hauv qab Alaska. Cov neeg Amelikas kuj tau pib tsim txoj kev tsheb ciav hlau txuas nrog Russia. Ib txoj kev tsheb ciav hlau mus rau Delhi kuj tseem tab tom tsim... Tib lub sijhawm, cov kwj dej tau raug khawb los ntawm Siberia mus rau hauv Central Asia.
  Kev sib koom ua haujlwm tau ua tawm tsam Iran los ntawm Tebchaws Meskas thiab Kievan Rus. Thiab ib tug sane secular regime raug ntsia. Tom qab ntawd lawv pib khawb ib tug kwj dej ntawm hiav txwv Caspian mus rau Persian Gulf.
  NATO nthuav dav kom suav nrog cov tebchaws Arab. Nyob rau hauv Saudi Arabia, ib tug parliament sawv. Cov poj niam pib tshem lawv cov burqas. Kev tsim kho ntawm lub xeev secular pib.
  Nyob rau hauv Lavxias teb sab xov xwm, txhua leej txhua tus thuam Putin rau extremism thiab pov av nkos rau nws rau yuav luag ua rau Russia ib tug colony ntawm Tuam Tshoj, tab sis ua tsaug rau Vajtswv nws tuag nyob rau hauv lub sij hawm. Lawv kuj hais lus hnyav dua thiab. Tab sis ib rooj plaub txhaum cai tau qhib tawm tsam Medvedev. Thiab tsis yog ib leeg xwb.
  Stalin tau nqa tawm ntawm phab ntsa Kremlin. Lenin ntau ua ntej los ntawm lub mausoleum.
  Ntau yam tau hloov pauv hauv lub xeev cov cim. Ntau hom chij tshiab tau tshwm sim. Daj tau ntxiv rau tus chij Lavxias, thiab xiav hloov lub teeb xiav.
  Qhov no kuj nthuav. Lub tsho tiv no ntawm caj npab hloov... Tseem muaj kev hloov pauv nyiaj txiag. Lawv pauv nyiaj raws li qhov piv: ib mus rau ib txhiab. Tus qauv kub ntawm ruble ntawm Kievan Rus tau tshwm sim. Nyob rau tib lub sijhawm, cov nyiaj tshiab thiab qub tau sawv - ib lub nyiaj - ib nrab ntawm kopeck, thiab ib nrab - peb lub hlis twg ntawm ib lub nyiaj.
  Txhua yam yog orderly...
  Cov npe kuj tau pib ua kom rov zoo... Princes, barons, suav, marquises, thiab txawm dukes tshwm sim. Tshwj xeeb, Zelensky tau los ua Duke. Moldova kuj tau los ua ib feem ntawm Kievan Rus. twb tau tham txog kev xaiv tsa vajntxwv lawm.
  Tab sis Zelensky tau hais tias tus thawj tswj hwm ntawm Kievan Rus yuav raug xaiv los ntawm tib neeg nkaus xwb. Thiab tsis pub ntau tshaj ob nqe lus.
  Ntxiv mus, Zelensky txo lub sij hawm ua hauj lwm ntawm Lavxias teb sab thawj tswj hwm los ntawm rau xyoo mus rau tsib. Muaj tseeb, Zelensky tau ua haujlwm thawj zaug rau rau xyoo.
  Los ntawm lub sij hawm no, nws tau ua tiav lub annexation ntawm Central Asia rau Russia. Thiab rov qab kho cov ciam teb ntawm lub USSR. Tsuas yog lub xeev Baltic tseem tsis tau nyob.
  Tab sis cov neeg Amelikas tsis xav muab nws tso tseg. Thiab yog li ntawd lawv tau muab Central Asia thiab Caucasus.
  Kev tsov rog tshiab tau tshwm sim hauv Caucasus, nruab nrab ntawm Armenia thiab Azerbaijan. Thiab nws taug kev ua phem heev. Yog li ntawd, Russia muaj peev xwm tuav tau cov koom pheej no thiab tuav pov ntawv xaiv tsa ntawm lawv qhov kev koom ua ke.
  Yog li, Zelensky tau txais lub Caucasus, nthuav Kievan Rus. Cia peb fim nws, nws yog ib tug conqueror. Tsis tas li ntawd, nws kuj yog ib tug neeg ywj pheej... Nws lub teb chaws vam meej ntxiv...
  Yog li Afghanistan twb nyob rau lub sijhawm thib ob ntawm tsoomfwv, thiab ib feem ntawm Iran tau los ua ib feem ntawm Russia.
  Hauv Tebchaws Meskas, tus poj niam tus thawj tswj hwm yeej ib lub sijhawm thib ob. Txog tam sim no nws tau muaj kev vam meej hauv kev lag luam, thiab qhov tseem ceeb tshaj plaws, nws tau tswj hwm los ntawm Tuam Tshoj. Qhov loj yeej. Thiab Kievan Rus tam sim no yog ib tug phooj ywg coj los ntawm Zelensky.
  Tab sis, ntawm chav kawm, Russia lub hwj chim loj hlob sai heev. Nws twb annexed sab qaum teb ntawm Iraq.
  Borzo coj tus cwj pwm. Kievan Rus yog thawj lub tebchaws nyob hauv lub ntiaj teb hais txog kev loj hlob tus nqi! Thiab nws tau dhau los ntawm Tebchaws Meskas hauv cov pejxeem. Thiab twb nyob rau hauv Amelikas lawv tab tom saib nrog lub tswb - Russia puas muaj zog dhau lawm?
  Ntxiv mus, lub teb chaws Ottoman ntawm Kievan Rus yog nthuav. Tam sim no cov xeev Baltic twb nyob rau hauv nws cov tswj. Yog lawm, qhov no yog qhov teeb meem loj heev rau cov neeg Asmeskas. Zelensky twb tau sau tag nrho cov qub thaj chaw ntawm lub USSR.
  Thiab, zoo li Lavxias teb sab Tsar, nws txuas ntxiv nws nthuav mus rau sab qab teb. Tam sim no Iran thiab Iraq tau dhau los ua ib feem ntawm Kievan Rus. Thiab Zelensky tau yooj yim raug xaiv rau lub sijhawm thib ob hauv thawj puag ncig.
  Txawm hais tias muaj ntau tus thawj tswj hwm, kev xaiv tsa yog kev ywj pheej.
  Zelensky tau hais tias nws yuav tsis ua raws li Lukashenko tus qauv thiab txoj cai rau lub neej. Ntxiv mus, qhov xwm txheej ntawm Lukashenko ploj mus tseem tsis tau meej. Tej zaum ob Russia thiab sab hnub poob tsuas tsis xav tau nws. Thiab nws ploj mus ... Tab sis Zelensky tsuas yog tau txais lub zog. Thiab qhov tseeb, nws txoj kev kav nyob rau hauv cov nqe lus ntawm kev vam meej eclipses nws predecessors, xws li Peter lub Great.
  Qhov tseeb, tsis yog txhua tus muaj peev xwm rov qab kho thaj chaw ntawm USSR, ntxiv rau Afghanistan, Iran, thiab Iraq.
  Tab sis Zelensky tsis nres ntawd. Tam sim no ob lub teb chaws Poland thiab Finland raug tua - lawv kuj yog ib feem ntawm tsarist faj tim teb chaws. Thiab qhov tseeb kev xaiv tsa muaj nyob hauv cov tebchaws no, thiab lawv yeem koom nrog Kievan Rus.
  Muaj kev vam meej nyob rau pem hauv ntej scientific thiab. Lub dav hlau tos ntev mus rau Mars tau tshwm sim. Lavxias teb sab cosmonaus tsaws nyob rau ntawd. Lawv muab av thiab tso tus chij tseg, uas yog ib qho kev yeej zoo kawg nkaus.
  Tib lub sijhawm, Kievan Rus coj thawj Port Arthur los ntawm Tuam Tshoj. Thiab coj kom zoo dua ntawm qhov tseeb tias kev tsov rog pej xeem tau pib hauv Suav teb, lawv tau coj Manchuria nyob rau hauv lawv cov kev tiv thaiv.
  Nyob rau tib lub sij hawm, Kievan Rus annexed ib feem ntawm Qaib Cov Txwv. Cov av uas tau muab rau Russia raws li Treaty of Versailles. Uas kuj yog ib qho kev txav zog heev. Zelensky txuas ntxiv nthuav Kievan Rus ua lub teb chaws Ottoman. Thiab nyob rau hauv cov nqe lus ntawm kev lag luam, nws tawm los rau saum, tshaj Tebchaws Meskas.
  Zoo, Tuam Tshoj tau poob rau hauv kev npau suav phem ntawm kev tsov rog hauv pej xeem, thiab nws tau pib sib faib.
  Kievan Rus tau los ua ib lub tebchaws muaj zog. Thiab Zelensky qhov chaw nyob hauv lub tebchaws tau loj hlob heev uas tib neeg pib thov Vladimir ntawm lawv lub hauv caug kom nws tsis txhob tawm mus. Ntau pua txhiab tus neeg tuaj sib sau.
  Zelensky, raws li ib qho kev zam, tuav lub rooj sib tham tso cai rau nws khiav mus rau lwm lub sijhawm thib peb ua tus thawj coj ntawm Kievan Rus.
  Tus thawj coj tau hloov pauv hauv Tebchaws Meskas. Nws twb dhau los ua Republican lawm. Thiab tsis yog hluas dua - laus dua Zelensky. Yog li ntawd, kev sib raug zoo ntawm Kievan Rus thiab Tebchaws Meskas tau pib poob qis dua. Russia twb dhau los ua mob hnyav dua nyob rau hauv Zelensky. Lawv nco qab tias, ua ke nrog Ukrainian txoj cai, qhov no twb yog Zelensky plaub lub sij hawm.
  Qhov ntawd, lawv hais tias, lub hwj chim ntawm Lavxias Thawj Tswj Hwm tsis raug txo qis. Tib yam uas Zelensky tau ua yog los qhia txog kev hloov kho rau txoj cai lij choj raws li Lub Xeev Duma muaj cai tso tseg ib tus thawj coj nrog ob feem peb pov npav, lossis los ntawm feem ntau yooj yim ob zaug dhau los ntawm kev pov npav tsis muaj kev ntseeg siab.
  Thiab qhov kev hloov pauv no tsis yog qhov tseem ceeb, txij li tus thawj tswj hwm tuav txoj cai los xaiv tsa txhua tus thawj coj thiab txiav txim siab txog cov qauv ntawm tsoomfwv. Thiab hauv Xeev Duma, Zelensky cov neeg txhawb nqa muaj feem ntau ntawm kev cai lij choj.
  Qhov tseem ceeb tshaj plaws yog kev taw qhia txog kev xaiv tsa ncaj qha rau Pawg Thawj Coj ntawm Pawg Thawj Coj, nrog rau kev tso cai rau cov neeg raug kaw pov npav.
  Tab sis, feem ntau, qhov no yog qhov kev txwv ntawm tus thawj tswj hwm lub hwj chim tau xaus. Txoj cai tshem tawm cov tswv xeev tau khaws cia. Thiab nyob rau hauv txoj cai lij choj nws tau txawm nthuav.
  Hauv Tebchaws Meskas, Zelensky tau pib raug liam tias muaj kev ywj pheej, thiab hais tias tog, "Cov Neeg Ua Haujlwm ntawm Cov Neeg," tswj yuav luag txhua qhov haujlwm hauv lub xeev. Lub LDPR thiab Pawg Neeg Communist ntawm Lavxias Federation tau tso tseg. Ib tog tau tshwm sim - "Lub Ntiaj Teb Tsuas" los ntawm sab laug. Hloov chaw ntawm LDPR, Patriots ntawm Russia tshwm sim. Tab sis tus qhev ntawm Pawg Neeg tog tau ua tiav tag nrho.
  Tej kev hloov kho kuj cuam tshuam rau pawg ntseeg. Orthodoxy raug cai muaj cai muaj plaub tus poj niam, los ze zog rau Islam. Txoj hauv kev rau cov cim tau hloov pauv me ntsis, thiab tau muaj kev sib raug zoo nrog Protestantism. Lawv pib hais ntxiv tias: Vajtswv yog ib tug, thiab cov tib neeg uas txawj tuag tsis tsim nyog pe hawm Vajtswv.
  Nyob rau tib lub sijhawm, Trinity raug tshem tawm raws li tsis yog lub cim hauv phau npaiv npaum thiab tsis nkag siab rau cov neeg tuag xwb.
  Thiab lawv qhia tias: Vajtswv yog ib tug, Vajtswv Leej Txiv. Tiamsis lo lus uas Vajtswv Leej Tub tsis nyob hauv phau Vajlugkub. Tsis tas li ntawd xwb, tsis muaj ib lo lus hais tias: Vajtswv yog tus Vaj Ntsuj Plig Dawb Huv. Yog li cas ho tsis yooj yim rau kev ntseeg.
  Tsis tas li ntawd xwb, tus Vajtswv uas dai saum ntoo khaub lig tsis txhawb kev ntseeg. Yog Nws tsis tuaj yeem tiv thaiv nws tus kheej, nws yuav tiv thaiv tib neeg li cas? Hauv ntej, peb hloov mus rau monotheism. Thiab phau Vajlugkub nws tus kheej tau tov nrog ancient Slavic myths xwb. Txoj Moo Zoo ntawm Veles sawv.
  Atheism kuj tseem muaj zog - lawv hais tias, tsis txhob nqa mus nrog tib neeg cov dab neeg. Peb muaj ib lub ntiaj teb, thiab nws tsis xav tau cov neeg los ntseeg tej txuj ci tseem ceeb thiab tshwj xeeb tshaj yog thaum kawg ntawm lub ntiaj teb no.
  Yuav tsis muaj qhov kawg ntawm lub ntiaj teb thiab yuav tsum tsis muaj. Thiab tib neeg yuav tsum dhau los ua lub teb chaws Ottoman thiab mus txog qhov kawg ntawm lub galaxy. Yuav ua li cas yog galaxies? Zoo li lub qab ntuj khwb. Thiab tau mus txog ntawm ntug ntawm ntug, mus rau lwm qhov ntawm lub qab ntuj khwb. Tom qab tag nrho, muaj ntau tus lej ntawm lub ntiaj teb. Thiab yog li koj tuaj yeem ya los ntawm ib lub ntiaj teb mus rau lwm qhov. Thiab dhau sijhawm, kawm tsim koj tus kheej! Thiab yuav muaj cov tshiab, immeasurable ntug thoob plaws hauv xyaum txhua qhov chaw.
  Thiab ntiaj chaw ntiaj teb tsuas yog lub txaj ntawm tib neeg. Thiab nyob rau hauv lub neej yav tom ntej yuav muaj lub teb chaws Ottoman ntawm sextillion mus rau sextillion degrees ntawm ntug, thiab tsis tas yuav nthuav ntxiv thiab kov yeej qhov chaw.
  Thiab lub taub hau thiab tus thawj tswj hwm ntawm Kievan Rus Vladimir Zelensky, zoo li lub hnub ci ci ntawm kev cia siab nce thoob ntiaj teb!
  Thiab nws lub neej yav tom ntej thiab yav tom ntej ntawm Kievan Rus - tej zaum nws yuav kaj!
  
  FORCE MAJEURE thaum lub USSR tawm tsam tsis muaj phooj ywg
  Thiab yog li qhov kev cuam tshuam tsis tuaj yeem tau teeb tsa, kaw cov Allied rog thaum Lub Ib Hlis 1, 1943. Rommel's battered corps nres ntawm ciam teb nrog Libya. Thiab tag nrho cov foob pob ntawm Nazi lub teb chaws Yelemees nres. Kev sim ya mus rau London kuj tau ua tsis tiav. Lub dav hlau German tsis poob, tab sis tau tsav rov qab. Ib qho txuj ci tseem ceeb yav dhau los tau tshwm sim, kev faib tawm ntawm lub ntiaj teb los ntawm lub hwj chim theomagical.
  Txawm li cas los xij, thaum xub thawj qhov no tsis tau pab cov neeg German ntau. Stalingrad, los yog pawg Paulus nyob rau hauv nws, tej zaum, yuav tsis tau txais kev cawmdim lawm. Thiab cov tub rog Soviet ntseeg tau txav mus tom ntej. Kev tawm tsam hauv Voronezh thiab hauv lwm cov lus qhia tau ua tiav. Yuav luag zoo li lub sijhawm tiag tiag, Tub Rog Liab tau tso tseg Kursk, Belgorod, thiab Kharkov.
  Txawm li cas los xij, tom qab kev hloov pauv ntawm Rommel txoj kev sib cais los ntawm Africa thiab cov rog uas nyob rau hauv keeb kwm tiag tiag kuj tau muab pov rau hauv Algerian thiab Tunisian suab puam yam tsis muaj txiaj ntsig, Mainstein qhov kev tawm tsam nto moo tau pom muaj zog. Txij li thaum muaj ntau dua German rog tau koom nrog hauv nws, tshwj xeeb tshaj yog aviation.
  Thiab peb caug hom "Tigers" tshiab uas tau daig hauv Sahara kom tsis muaj txiaj ntsig tau hloov mus ua tsis muaj qhov tsis txaus ntseeg.
  Qhov no yog qhov uas thawj qhov tsis sib xws nrog keeb kwm tiag tiag tshwm sim. Mainstein tau pib tawm tsam plaub hnub ua ntej thiab, muaj ntau lub zog, nce nrawm dua. Kharkov tau rov qab tau cuaj hnub ua ntej, Belgorod kaum ob, thiab ntawm kev txav mus los, thiab qhov tseem ceeb tshaj plaws, Kursk raug coj mus, uas nyob rau hauv keeb kwm tiag tiag tsis succumb rau Fritz.
  Ib qho tseem ceeb ntawm German rog tau koom nrog. Cov Germans tau siv pauv cov peev txheej los ntawm Fabkis, yuav luag txhua qhov kev sib ntaus sib tua-npaj tank, thiab kev dav hlau loj. Txawm li cas los xij ib tus yuav hais, yuav luag ib nrab ntawm Luftwaffe tau cuam tshuam los ntawm Sab Hnub Poob, yog li ntawd cov tub rog tseem ceeb hauv cov yeeb ncuab huab cua tau ntxiv. Thiab nws tau hais qhov no thaum lub sij hawm German counter-offensive, uas zoo li ib tug mob stroke.
  Yog lawm, thiab Mainstein nyob rau hauv keeb kwm tiag tiag outplayed lub Soviet generals, tab sis ntawm no nws muaj nees nkaum kev faib ntau zog hauv av thiab, coj mus rau hauv tus account lub concentration ntawm cov kev pab cuam, peb zaug ntau aircraft. Thiab Focke-Wulf tsis yog qhov phem tag nrho yog siv kom raug: qhov ceev yog siab, riam phom muaj zog. Dab tsi yog qhov tseem ceeb yog F-190 muaj txiaj ntsig zoo nrog cov lej zoo dua. Txij li thaum nws cov riam phom muaj zog tso cai rau nws tua lub dav hlau hauv ib qho mus, thiab nws tuaj yeem khiav tawm vim nws txoj kev dhia dej siab.
  Cov tub rog Soviet raug kev txom nyem los ntawm kev tawm tsam thiab sab laug Kursk, ntau tus tub rog thiab tub ceev xwm tau nyob ib puag ncig. Ib nrab, ib txhia tuag, lwm tus, txawm tias cov neeg tsawg ntawm cov no raug ntes, ntau tus neeg dim, txawm tias lawv poob lawv cov cuab yeej.
  Cov tub rog Soviet raug kev puas tsuaj loj heev thiab lawv qhov kev tawm tsam tau nres. Tab sis German tso tsheb hlau luam tsis tuaj yeem tsim lawv txoj kev vam meej vim qhov pib ntawm lub caij nplooj ntoos hlav thaw.
  Ib ntus tshuav ntawm lub zog tau tshwm sim.
  Txawm li cas los xij, lub zog tshiab kuj tuaj yeem nkag mus rau hauv kev ua tsov rog: Nyiv. Cov samurai kuj muaj lawv txhais tes untied. Tebchaws Asmeskas tsis tuaj yeem siv tau, tab sis nws tsis tawm tsam ib yam. Nws yog qhov tseeb tias Nyiv cov tub rog hauv av muaj zog tau tso siab rau Tuam Tshoj. Ntawm no Chiang Kai-shek ntsib qhov teeb meem nyuaj heev. Txawm hais tias sim tuaj yeem pom zoo nrog cov neeg Nyij Pooj, lossis sib ntaus sib tua, tab sis tsis tau txais kev txhawb nqa nrog nyiaj thiab riam phom los ntawm Asmeskas, Tebchaws Askiv thiab lwm lub tebchaws.
  Lawm, cov Germans xav tau kev qhib rau pem hauv ntej thib ob thiaj li hloov tau ib feem ntawm cov yeeb ncuab rog los ntawm sab hnub tuaj. Txawm li cas los xij, lawv raug kev puas tsuaj loj. Tshwj xeeb tshaj yog Stalingrad coj ntau lub zog. Cov tub rog Soviet kuj poob ntau heev, thiab qee cov tub rog tau xaus rau hauv Kharkov thiab Kursk cauldron.
  Cov Nazis tau nce lawv cov riam phom ntau lawm. Ua tsaug rau qhov tsis muaj kev foob pob, Krauts muaj peev xwm ua kom cov tso tsheb hlau luam ntau ntxiv los ntawm cov duab tseem ceeb, nrog rau kev dav hlau. Qhov kev foob pob cuam tshuam rau Nazis ntau dua li kev ntseeg. Tsis tas li ntawd, hauv keeb kwm tiag tiag, Lub teb chaws Yelemees tau nce kev tsim cov khoom siv ntau vim yog kev txhim kho kev lag luam ntawm kev ua tsov rog thiab kev siv zog ua qhev, thiab tsis yog vim lawv raug foob pob tsis muaj zog.
  Txog tam sim no, cov neeg German tau tos thiab tsim cov tso tsheb hlau luam tshiab, cov neeg ua haujlwm cob qhia, tso siab rau cov thev naus laus zis niaj hnub. Tib lub sijhawm, cov lus nug tseem qhib: qhov twg yuav pib qhov kev tawm tsam? Lub Kursk ledge tsis muaj lawm. Thiab qhov no yog ib tug natural clue. Thiab yog li ob tus Germans lawv tus kheej thiab Hitler hesitated. Muaj ib lub tswv yim coj Leningrad los ntawm cua daj cua dub. Txawm hais tias nyob rau hauv rooj plaub no nws yuav tsum tau tawg los ntawm kev muaj zog fortifications.
  Cov thawj coj German tsis xav mus rau Stalingrad dua. Tab sis hais ncaj ncees, kev xaiv tsis dav. Puas muaj peev xwm tawm tsam Moscow nws tus kheej? Kev tsis sib haum xeeb loj tshwm sim ntawm cov thawj coj fascist. Mainstein, Guderian thiab Rommel txawm hais tawm hauv kev txiav txim siab tias nws yog qhov zoo dua tsis txhob tawm tsam txhua, tab sis cia cov Russians hle lawv lub qhov ntswg thiab ntxias lawv mus rau hauv lub ntxiab.
  Lwm txoj kev npaj tau muab rau kev tawm tsam los ntawm Taman Peninsula thiab Rostov-on-Don; Fritz muaj peev xwm tiv thaiv lub nroog zoo no los ntawm kev hloov cov kev txhawb nqa los ntawm pab pawg Balkan, hloov lawv cov tub rog nrog Bulgarian thiab Italian.
  Lub Fuhrer, uas nyiam kev ua haujlwm uas cov tub rog tawg los ntawm kev sib koom ua ke, muaj ntau thiab ntau ntxiv rau txoj kev npaj no, tab sis nws ua haujlwm qeeb. Tshwj xeeb, Panther tank tau dhau los ua capricious thiab feem ntau tawg, yog li nws xav tau kev hloov kho. Cia kev cob qhia neeg coob ntxiv. Thiab Fuhrer xav ntaus ntau "Tigers".
  Stalin thaum kawg tau nkees ntawm nws. Ntshai tias ob sab pem hauv ntej yuav qhib los ntawm Nyiv, uas tau ua tiav cov kev vam meej loj nyob rau yav qab teb Tuam Tshoj, uas nws cov tub rog hauv av tau tshaj xya lab tus tub rog thiab cov ntaub ntawv ntawm kev loj hlob ntawm tub rog muaj peev xwm ntawm Thib Peb Reich, nws nws tus kheej tau hais kom muaj kev tawm tsam hauv Kursk thiab Donbass cov lus qhia. Hitler txoj kev tsis txaus siab thiab Fuhrer lub siab xav los tsim kev sib faib nrog ntau pua Tigers thiab Panthers coj mus rau preemption.
  Txawm li cas los xij, cov tub rog Soviet, tau pib tawm tsam thaum Lub Xya Hli 7, 1943, tsis yog lawv tus kheej muaj kev txiav txim siab zoo hauv lub zog. 5.56 lab tus tub rog German, kwv yees li ib lab ob puas thiab tsib caug txhiab tus tub rog satellite, tau tawm tsam 6.6 lab tus tub rog Soviet thiab tub ceev xwm. Mussolini, tom qab ploj ntawm qhov kev hem thawj ntawm kev tawm tsam los ntawm sab hnub poob thiab sab qab teb, nce cov tub rog Italian nyob rau sab hnub tuaj. Tus naj npawb ntawm Spanish units kuj nce. Salazar kuj tau xa ib pawg ntawm "cov neeg ua haujlwm pab dawb". Fabkis legions, Romanians, nquag nquag Hungarians, Albanians, thiab txawv teb chaws faib nyob rau hauv lub SS los ntawm thoob plaws lub teb chaws Europe kuj tawm tsam.
  Yog li ntawd, lub Soviet pab tub rog tsis muaj superiority nyob rau hauv cov zauv, tab sis lub heterogeneity ntawm lub coalition txo qhov zoo ntawm cov yeeb ncuab rog. Cov Tub Rog Liab muaj qee qhov kev ua lej zoo tshaj hauv cov tso tsheb hlau luam thiab cov phom loj. Tab sis tam sim no, tej zaum, "Tigers" thiab "Panthers" tsis muaj qhov sib npaug ntawm lub zog hluav taws xob thiab cov cuab yeej ntawm tus nrog sib ntaus. Thiab T-4 tau txais qhov zoo tshaj plaws hauv phom phom tshaj T-34-76. Tab sis lub USSR muaj foob pob ua ntxaij artillery, thiab cov Germans, txawm hais tias kev loj hlob ntawm cov roj launchers tshwj xeeb, tau tsim qhov no tsis zoo.
  Muaj kwv yees tus lej parity hauv aviation. German fighters ME-109 "G", Focke-Wulf muaj zog dua, txawm li cas los xij, dua li Soviet aircraft nyob rau hauv armament thiab ceev, tab sis me ntsis qaug zog nyob rau hauv maneuverability. Tab sis lub teb chaws Yelemees, alas, muaj kev paub ntau dua thiab tsim tau aces. Lub foob pob Yu-188 tej zaum zoo dua hauv cov yam ntxwv ntawm lub davhlau tshaj li PE-2 thiab TU-3. Thiab Yu-288 tau pib nkag mus rau kev pabcuam. Muaj tseeb, nws tsuas yog pib qhia, zoo li ME-309.
  Tab sis nyob rau hauv txhua rooj plaub, tsis muaj qhov kom zoo dua ntawm lub zog, Red Army pib tawm tsam tawm tsam tus yeeb ncuab txoj kev tiv thaiv yav dhau los. Thiab nws tau ntsib kev nyuaj siab. Tab sis cov tub rog Soviet tau lees paub hauv lawv qhov kev tawm tsam, tsis hais txog kev poob, lawv nias rau pem hauv ntej. Txawm hais tias qhov nruab nrab ntawm kev nce qib tau dhau los ua qis, ib mus rau ob mais ib hnub. Tus yeeb ncuab snapped thiab tswj kom khawb hauv dua. Lub pace ntawm tsis muaj tsawg heroic nce mus ntxiv. Los ntawm nruab nrab Lub Yim Hli, ntawm tus nqi ntawm kev poob hnyav, cov tub rog Soviet tau nce mus txog ib puas kilometers, mus txog Kursk thiab pib kev sib ntaus sib tua rau lub nroog nws tus kheej, kuj mus txog Belgorod.
  Thaum Lub Yim Hli 19, 1943, Nyiv, kov yeej kev tsis txaus siab, qhib lub hauv ntej nyob rau sab hnub tuaj. Thaum lub sij hawm no, tau raug kev txom nyem ntau heev, Chiang Kai-shek tsoom fwv tau pom zoo rau kev thaj yeeb nyab xeeb rau samurai. Cov neeg Nyij Pooj tau txais kev tswj hwm ntawm kev sib txuas lus tseem ceeb, thiab raug tso tawm los ntawm qhov xav tau los ua kev sib ntaus sib tua nyuaj nrog kev tswj tsis zoo, tab sis muaj ntau tus tub rog Suav. Tab sis Chiang Kai-shek tau cog lus tias yuav txhawb nqa hauv kev ua tsov rog nrog Mao Zedong's Red Army. Nyiv twb muaj txhua txoj hauv kev los ua rog nrog USSR. Thiab lawv txiav txim siab tsis tos rau lub caij nplooj zeeg los nag thiab lub caij ntuj no hnyav Siberian. Tsis yog hais txog qhov tseeb tias Hitler tshaj tawm ua tsov rog rau Tebchaws Meskas rov qab rau xyoo 1941, tab sis cov samurai tsis txhawb nws. Qhov qhib ntawm ob sab pem hauv ntej xyoo 1942 tuaj yeem cawm cov Nazis los ntawm kev sib tsoo ntawm Stalingrad.
  Nyiv qhov kev txiav txim siab tau zoo heev. Txawm li cas los xij, nyob rau hauv kev tawm tsam ntawm Vladivostok lub samurai tau ua tiav kev xav tsis thoob thiab ua rau muaj kev puas tsuaj loj rau Soviet Pacific Fleet.
  Thaum kawg ntawm Lub Yim Hli, cov neeg German tau sim tawm tsam siv qhov loj ntawm cov tso tsheb hlau luam tshiab. Tab sis lawv qhov kev tawm tsam yav qab teb tsuas yog tuaj yeem ua tiav cov txheeb ze. Cov lus txib ntawm Soviet twb tau pom zoo li no thiab thim nws cov tub rog mus rau lawv cov thawj kab. Tsuas yog cov tub rog sib koom ua ke 31st Army poob rau hauv lub cauldron thiab feem ntau raug rhuav tshem.
  Txawm li cas los xij, cov tub rog Soviet tsis ua tiav lawv lub hom phiaj, thiab raug kev puas tsuaj loj heev, tsis tuaj yeem rov qab los ntawm thaj chaw. Tshwj xeeb tshaj yog, ntau tshaj li rau thiab ib nrab txhiab lub tso tsheb hlau luam tau poob, tawm tsam txog yim puas German. Hauv lub tiaj ua si tank, cov lej zoo dua dhau mus rau Nazis. Thaum lub Cuaj Hlis, cov Germans tuaj yeem ntes tau nrog USSR hauv kev tsim ntau pua lub dav hlau ib hnub, thiab thaum lub Kaum Ib Hlis, kwv yees li hauv tsheb, nce Panthers ntau lawm rau 650-700 tank ib hlis. Ntawm no, kev siv cov peev txheej los ntawm cov tebchaws nyob, feem ntau yog Fabkis, nrog rau Belgium thiab Holland, qhov chaw ua haujlwm tau qhia, ua lub luag haujlwm loj.
  Cov Germans, nrog rau qee qhov qeeb, thaum lub Cuaj Hli tau pib ua kev tawm tsam ntev los ntawm Rostov-on-Don thiab Taman Peninsula. Thiab lawv tau khiav mus rau hauv tawv ncauj tiv thaiv Soviet. Thiab Nyiv tau pib tawm tsam Mongolia, ntes Ulaanbaatar thiab Primorye. Tab sis me ntsis kev vam meej tau ua nyob rau ntawd.
  Qhov no tau hloov pauv cov peev txheej tseem ceeb thiab tom qab ib hlis thiab ib nrab ntawm kev sib ntaus sib tua hnyav , cov pab pawg German koom ua ke. Tab sis qhov kev poob ntawm Fritz kuj tau dhau los ua qhov tseem ceeb, thiab lawv raug yuam kom nres. Tab sis qhov kev ua tau zoo no tau ua rau Turkey nkag mus rau hauv kev ua tsov rog thiab qhib qhov thib peb pem hauv ntej hauv Transcaucasia.
  Tam sim no peb yuav tsum tau tawm tsam rov qab rau hauv qhov kev taw qhia no thiab.
  Thaum lub caij ntuj no, txoj kab pem hauv ntej hauv Far East yuav ruaj khov. Cov neeg Nyij Pooj tau nce qib hauv thaj av Primorye los ntawm tsib caug mus rau ib puas thiab nees nkaum mais, tau ntes ntau dua ib nrab ntawm Mongolia nrog rau Ulaanbaatar, tab sis lawv qhov kev tawm tsam tau nres. Cov Turks tau mus txog Yerevan thiab tawm tsam Batumi, lawv tau tswj xyuas ob feem peb ntawm lub nroog kawg. Cov Germans lawv tus kheej yuav tsis nce ntau heev thaum lub caij nplooj zeeg. Thiab lawv tseem tsis tau txeeb lub tswv yim.
  Kev ua tsov ua rog tau nce qhov chaw thiab ncua ntev. Rau kev qaug zog, thiab kev siv technology superiority. Nyob rau hauv 1943, lub USSR tau nce dav hlau ntau lawm ib thiab ib nrab zaug ntawm 25 txhiab mus rau 37 txhiab. Nazi lub teb chaws Yelemees los ntawm tshaj 15 txhiab mus rau 32 txhiab, ntau dua ob npaug. Nyob rau lub hli dhau los ntawm lub xyoo, cov Germans sib tw lawv cov kev tsim khoom hauv Soviet hauv aircraft. Thiab nyob rau hauv tso tsheb hlau luam thiab nws tus kheej-propelled phom ib yam nkaus thiab - nrog zoo superiority. Tab sis USSR kuj yuav tsum tau tawm tsam Nyij Pooj. Tsis tas li ntawd, ntau lub dav hlau thiab tso tsheb hlau luam tau tsim nyob rau hauv ltalis thiab lwm lub tebchaws satellite ntawm Third Reich. Txawm tias tsis ntau dhau. Ntxiv rau, cov neeg German, siv qhov zoo ntawm qhov tsis muaj tsov rog, pib rho tawm thiab muab cov roj los ntawm Libya rau lawv cov kev xav tau.
  Yog li maj mam lub zog tsis txaus nyob rau hauv Thib Peb Reich tsis muaj zog. Tsis tas li ntawd, African Fabkis cov khoom tau cog lus tias yuav yog qhov zoo ntawm cov khoom siv raw.
  Yog li ntawd cov Nazis tuaj yeem muab lawv tus kheej zoo. Hauv kev teb, cov neeg tsim qauv liab tau npaj hom tshiab tso tsheb hlau luam rau Stalin nrog 85 hli thiab 122 hli phom. Cov Germans me ntsis qeeb ua haujlwm ntawm Panther 2. Nws tsis yooj yim kom tau txais lub tank nrog cov riam phom muaj zog, cov cuab yeej muaj zog, thiab kev txav mus los. Thiab "Royal Tiger" tau dhau los ua hnyav dhau ntawm 68 tons. Tsuas yog kev hloov kho tshiab ntawm Panther tau cog lus tias yuav muaj kev vam meej. Thiab T-4 tank, thaj, tau tag nws lub peev xwm. Maj mam, pib xyoo 1944, kev tsim cov tshuab no pib poob qis. Yuav tsum nres kiag rau lub Plaub Hlis.
  Cov lus txib ntawm Soviet tau pib ua ntau yam kev tawm tsam thaum lub caij ntuj no. Thiab Taman Peninsula, thiab nyob rau hauv nruab nrab, thiab nyob rau hauv lub Leningrad kev taw qhia, thiab nyob ze Kursk. Tab sis tsis muaj kev vam meej tseem ceeb tau ua tiav nyob qhov twg . Cov yeeb ncuab twb muaj tus lej zoo tshaj hauv cov neeg ua haujlwm hauv cov tso tsheb hlau luam thiab dav hlau. Tsuas yog kev ntshai ntawm huab cua yuam Fritz ua raws li kev tiv thaiv tactics.
  Lub luag haujlwm tsis zoo kuj tau ua los ntawm ntau tus neeg tawm suab thiab cov neeg ntxeev siab, nrog rau qhov tseeb tias cov neeg German tau tsim kev dav hlau dav dav, uas ua tau zoo dua hauv kev tshawb nrhiav huab cua.
  Nyob rau hauv tas li ntawd, lub Soviet commander mus rau lub txheej txheem ntawm concentration ntawm rog me ntsis incorrectly. Hauv particular, lub tactic nws tus kheej ntawm kev pib ua hauj lwm tom ntej nyob rau hauv ib cheeb tsam sib txawv txawm ua ntej ua tiav ntawm ib tug dhau los ua kev txiav txim siab muab cov zauv superiority. Zoo li thaum Tsov Rog Thoob Ntiaj Teb thib ib, rub cov Germans sib nrug. Tab sis yog hais tias tus yeeb ncuab outnumbers koj, qhov no ua rau nws nyuaj mus cuag superiority nyob rau hauv lub zog nyob rau hauv ib cheeb tsam.
  Yog tias Stalin tau tswj hwm los tsim kom muaj qhov zoo tshaj plaws ntawm ib ntu ntawm sab xub ntiag ntawm kwv yees li ntawm peb mus rau ib qho, ces tej zaum kev ua tau zoo yuav tau ua tiav.
  Thiab yog li ntawd nyob rau hauv ib qho kev tawm tsam muaj kev tawm tsam, hauv lwm qhov lawv tab tom npaj, tab sis qhov tseeb nws yooj yim dua rau cov neeg German thiab lawv cov phooj ywg los tawm tsam. Tsis tas li ntawd, Fritz twb muaj qhov siab-siab, siab ceev nrhiav lub dav hlau nrog cov khoom siv kho qhov muag zoo heev, uas tso cai rau lawv taug qab kev txav ntawm cov tub rog. Thiab nyob rau lub caij ntuj no nws nyuaj rau camouflage, thiab hmo ntuj tsis yog panacea, yog li cov tub ceev xwm German tau txais cov khoom siv pom kev zoo hmo ntuj.
  Lub "Royal Tiger" raws li kev npaj lub tank tau ncua sijhawm hauv kev tsim khoom thiab tsis ua tiav tag nrho. "Panther" -2, uas Hitler tau hais kom ntxiv dag zog rau cov cuab yeej ua rau IS-2 impenetrable, thiab rau nruab ib lub cav ntawm 900 horsepower, hnyav 51 tons, txawm hais tias siv rau hauv tus account lub installation ntawm alloy casing, uas txuag tau 800 kilograms. . Tab sis nws tau los ua kom muaj zog rau sab armor mus txog 82 millimeters ntawm lub kaum sab xis. Qhov no ua rau lub tank German tsis yooj yim los ntawm ob sab li cov qauv dhau los. Tab sis dua, "Panther"-2 thiab "Lion"-2 nyob rau hauv ib tug ntau tshaj layout tswvyim tseem tsuas yog nyob rau hauv tus txheej txheem ntawm txoj kev loj hlob.
  Tab sis dhau lub caij ntuj no, cov neeg German tau tswj hwm Fabkis cov khoom muaj nyob hauv Africa, suav nrog Niger Loop. Thiab muaj roj, roj thiab bauxite, thiab txawm loj reserves ntawm uranium, tshwj xeeb tshaj yog nyob rau hauv lub Congo. De Gaulle raug ntes - tsis muaj kev pab los ntawm cov phooj ywg nws tsis muaj nqis, thiab Scorrel ua haujlwm huv thiab txawj ntse.
  Yog li ntawd, los ntawm lub Tsib Hlis 1944, cov teeb meem roj tau daws ntau heev. Tag nrho cov khoom siv twb tau los ntawm Libya, thiab txhua yam uas tseem tshuav yog txhawm rau txhawm rau ntau thiab ntau qhov dej.
  Tab sis nyob rau hauv lub Tsib Hlis cov Germans tseem tsis tau npaj txhij mus tua. Sib nrug los ntawm Tsov, uas yog outdated nyob rau hauv tsim, lawv tsis muaj ib tug loj heev breakthrough tank. Muaj tseeb tiag, "Tiger" twb nyob rau hauv ntau lawm thiab, ua tsaug rau qhov zoo ntawm cov armor thiab lub thickness ntawm ob sab, raws li zoo raws li lub ceev-firing, yog rab phom, nws muaj peev xwm ua si lub luag hauj lwm ntawm, yog hais tias tsis yog ib tug zoo tagnrho. , tab sis ntau dua lossis tsawg dua lub tank, rhuav tshem cov tub rog USSR .
  Cov lus txib German, tom qab muaj kev tsis sib haum xeeb, rov qab mus rau yav dhau los 1942 txoj kev npaj. Namely, los tsim kev tawm tsam ntawm cov flanks. Coj Leningrad mus rau hauv ob lub nplhaib thiab hla mus rau Stalingrad. Ntxiv mus, tom qab lub Wehrmacht tso tseg Rzhev-Vyazemsky salient, ib tug yooj yim choj taub hau rau kev tawm tsam ntawm Moscow poob. Yog li nws tseem nyob deb ntawm lub peev.
  Lub tswv yim ntawm Nazis kuj tsis zoo, tab sis ... Cov kev xaiv tsa thaum ntxov tau muaj nyob rau hauv Sweden, qhov twg Nazis tau txais kev yeej zoo kawg nkaus. Ib lub tebchaws uas muaj cov pejxeem ntawm yim lab tus tib neeg thiab kev lag luam tsim kho tau npaj mus ua rog tawm tsam USSR. Qhov nrov tshaj plaws yog Charles lub Kaum Ob Hlis. Cov Swedes xav ua pauj rau yav dhau los kev swb thiab kev txaj muag thaum tsov rog poob rau Peter lub Great thiab Alexander thawj. Yog li ntawd, tag nrho cov teb chaws Europe twb tau tawm tsam USSR. Tsis tas li ntawd, Franco thiab Salazar tau txiav txim siab nkag mus rau hauv kev ua tsov ua rog txhawm rau txhawm rau thov lawv feem ntawm cov spoils. Tsuas yog Switzerland tseem nyob nruab nrab, tab sis nws kuj tau xa ib pab pawg neeg tuaj yeem pab dawb.
  Tus lej superiority yog nyob rau sab ntawm Nazi coalition. Tsis tas li ntawd, los ntawm nruab nrab lub Tsib Hlis 1944, cov Germans twb muaj txog li ib txhiab lub dav hlau ME-262 hauv kev pabcuam. Lub tsheb nws tus kheej zoo heev, tab sis nrog cov cav tsis tiav. Tab sis maj mam cov cav tau txhim kho, ua kom muaj zog dua, txhim khu kev qha thiab kev siv roj tsawg.
  Kev tawm tsam pib nyob rau sab qab teb. Lub Fritz tau sim rov ua dua txoj kev npaj tsim los ntawm OKW rau Kev Ua Haujlwm Blau thaum Lub Ib Hlis 1942, tab sis tom qab ntawd tau hloov pauv los ntawm Hitler. Thaum koj tab tom tawm tsam Stalingrad los ntawm ob sab qab teb thiab sab qaum teb, nrog kev sib koom ua ke. Tab sis ua ntej, cov Germans yuav tsum tau hla mus rau Don. Cov fascist Tigers tau tawm tsam, tab sis tau ntsib nrog kev tiv thaiv muaj zog. Kev nce qib ntawm Krauts tig mus qeeb, lawv tau bogged hauv kev tiv thaiv hauv qhov tob ntawm cov tub rog Soviet. Tau them tsuas yog 35-40 kilometers nyob rau hauv cov kev taw qhia ntawm Voronezh nyob rau hauv thawj kaum hnub.
  Tom qab ntawd, nyob rau hauv ob lub lis piam ntawm kev sib ntaus sib tua tawv ncauj, cov Nazis nce tsuas yog kaum kilometers thiab, vim hnyav poob, raug yuam kom nres.
  Kev tawm tsam nyob rau sab qab teb tau tsim muaj kev vam meej. Muaj tsawg dua cov tub rog Soviet nyob ntawd, thiab nws nyuaj rau tiv thaiv. Ntau "Panthers", "Tigers", "Ferdinands" (qhov no yog ib tug self-propelled rab phom tig mus rau ntau dua vim hais tias ntawm tsis muaj lub tswv yim bombing!) thiab cov thawj qauv ntawm lub "Jagdtiger" thiab tshwj xeeb tshaj yog zoo "Sturmtiger". Cov Germans tau tswj kom tawg los ntawm thawj kab ntawm kev tiv thaiv thiab tau txais qhov chaw ua haujlwm.
  Nyob rau tib lub sijhawm, cov tub rog Nyij Pooj kuj tau mus tawm tsam. Lub samurai tau nce qhov loj ntawm lawv lub tank nkoj thiab lawv cov tsheb nruab nrab-qhov hnyav tshiab tau xyaum tsis ua haujlwm tsis zoo hauv kev ua tub rog thiab kev tsav tsheb mus rau T-34-76, thiab txawm tias zoo dua hauv cov cuab yeej ua rog, txawm tias tsis zoo hauv kev tiv thaiv ntawm ob sab.
  Nyiv tau coj qhov kev tawm tsam hauv Mongolia, qhov chaw uas nws nyuaj dua los tswj kev tiv thaiv. Lub Soviet commander tau ntsib nrog ib tug tsis txaus ntawm reserves, tawm tsam rov qab rau tag nrho peb pem hauv ntej. Thiab kev poob ntawm cov neeg ua haujlwm thaum lub caij ntuj no tawm tsam tau ntau heev.
  Lub German kev tawm tsam ntawm Tikhvin, thiab Finns thiab Swedes los ntawm Dawb Hiav Txwv Canal, tau raug kev nyuaj siab. Cov Nazis nce mus qeeb, tab sis yuav luag tsis tu ncua. Thaum nruab nrab Lub Rau Hli, nyob rau sab qab teb, Mainstein cov tub rog tau tsoo rau hauv Stalingrad. Kev sib ntaus sib tua thib ob ntawm Stalingrad pib. Thiab thaum pib ntawm Lub Xya Hli, tom qab lub caij nplooj zeeg ntawm Tikhvin thiab Volkhov, Finns, Swedes thiab Germans koom ua ke - tsim lub nplhaib thib ob ncig lub nroog Lenin.
  Yog li ntawd, ib qho teeb meem nyuaj heev tshwm sim rau cov tub rog Soviet rog.
  Tab sis Stalingrad tsis muab rau Mainstein. Thiab qhov no tiv thaiv cov Germans los ntawm kev tsim kev tawm tsam hauv lwm cov lus qhia. Nyob rau sab qab teb, zoo li xyoo 1942, lawv tsuas yog mus txog Terek Rooj vag: tau daig ze Grozny thiab Ordzhonikidze. Kev sib ntaus sib tua hnyav txuas ntxiv mus rau Voronezh kev coj. Thaum lub Cuaj Hlis, cov tub rog Soviet raug yuam kom thim rov qab tshaj Don. Nws yog qhov tsis txaus ntseeg ntawm txoj hmoo uas thaum kawg Lub Kaum Hli txoj kab pem hauv ntej nyob rau sab qab teb rov ua dua xyoo 1942 thaum lub sijhawm muaj kev nce qib loj tshaj plaws ntawm Nazis.
  Nws yog qhov phem dua nyob rau sab qaum teb, qhov twg Leningrad pom nws tus kheej nyob rau hauv tag nrho cov siege. Tsis tas li ntawd, cov Germans, Finns thiab Swedes tau txiav los ntawm kev tiv thaiv ntawm Red Army ntawm Karelian Peninsula, txiav tawm Murmansk los ntawm thaj av los ntawm lub ntsiab ntawm USSR.
  Kwv yees li plaub caug Soviet faib tau cais. Txawm li cas los xij, lawv cov lej nyob deb ntawm qhov qub. Sweden tau ua haujlwm txog nees nkaum-tsib qhov sib faib ua tau zoo. Ua ke nrog cov caij nyoog Finns thiab German tub rog, lawv tau txais cov lej zoo tshaj. Thiab nws yog qhov nyuaj heev rau kev hloov pauv mus rau Karelian Peninsula.
  Feem ntau, Cov Tub Rog Liab tsis tuaj yeem tau txais cov kev txhawb nqa tsim nyog, yog li cov neeg Nyij Pooj tau ua kom tsis muaj zog, lawv cov naj npawb, ua ke nrog cov tub rog puppet, ntau tshaj tsib lab, thiab qhov no yog qhov ua tiav ntawm ob sab pem hauv ntej. Yog li txhua yam peb yuav tsum tau ua yog tawm tsam cov Germans thiab lawv cov phooj ywg.
  Maj mam, thaj tsam ntawm kev tswj hwm ntawm cov tub rog Soviet hauv Karelia raug txo kom tsawg, thiab Murmansk tau thaiv tag nrho thiab zoo li doomed. Yog li ntawd, cov yeeb ncuab nkoj thiab tshwj xeeb tshaj yog submarines dominated hiav txwv, yog li tsis muaj dab tsi los tsim cov khoom siv nrog.
  Alas, thaum lub Kaum Ib Hlis 1944 lub USSR tsis muaj qhov tshwj tseg los rov ua qhov hloov pauv ntawm xyoo 1942. Yuav luag txhua yam tau siv los tiv thaiv kev poob ntawm Caucasus. Tsis tas li ntawd, cov Germans tau ua phem rau Stalingrad ntau tshaj lij, thiab cov peev nyiaj yuav tsum tau hloov mus tas li, zoo li mus rau hauv lub qhov tsua ntawm Tartarus. Stalin kom tuav lub nroog ntawm Volga txhua tus nqi. Tab sis muab lub dominance ntawm cov yeeb ncuab aircraft nyob rau hauv cov huab cua, tus nqi tau tig mus rau incredibly siab.
  Ntxiv mus, Mainstein, tsis zoo li Paulus, tsis maj nrawm thiab saib xyuas cov tub rog. Yog li ntawd, qhov sib piv ntawm kev poob tsis yog nyob rau hauv kev pom zoo ntawm Red Army.
  Hitler maj nrawm rau Meinstein, tab sis tus tub ceev xwm tub ceev xwm tau paub yuav ua li cas los xij thiab tiv thaiv kev kub ntxhov.
  Ib hom riam phom muaj zog tshaj plaws yog Sturmtigers. Lawv muaj lub foob pob hluav taws uas muaj zog heev uas tau tsim cov phiaj xwm hnyav peb puas nees nkaum kilograms. Ntxiv mus, lub plhaub yog foob pob ua ntxaij-propelled thiab muaj zog ntau dua li casitzer plhaub. Koj tuaj yeem hu lawv cov lus teb tsim nyog rau Katyusha, txawm hais tias nyob rau hauv txoj kev. Tsis tas li ntawd, qee lub foob pob foob pob kuj tau muab tso rau hauv cov tsheb thauj khoom, nrog rau kev tua ntev dua.
  Cov Germans kuj siv cov roj tua hluav taws. Thiab ntawm chav kawm dav hlau bombers.
  Thaum Lub Kaum Ob Hlis, cov neeg Nyij Pooj tau ntes yuav luag tag nrho ntawm Mongolia thiab tuaj ze rau Vladivostok, ib nrab ntes Primorye thiab Khabarovsk. Tab sis General Frost yuam kom lawv nres.
  Ua kom zoo dua ntawm qhov no, Tub Rog Liab tau teeb tsa cov kev tawm tsam ntawm German flanks uas sim ntes dab tsi sab laug ntawm Stalingrad. Dab tsi, txawm tias ib feem me me ntawm lub nroog tau tuav thaum pib ntawm 1945. Cov Germans tau ua tiav qee yam kev ua tiav hauv xyoo 1944, tab sis tseem tsis tau kov yeej Caucasus thiab tau txais Baku roj. Muaj tseeb, rau lawv tus kheej xav tau, lawv tseem muaj txaus los ntawm Romania, Hungary, Libya, Cameroon thiab Nigeria.
  Leningrad tseem nyob rau hauv siege. Cov khoom noj thiab mos txwv loj tau tsim ua ntej, kom lub nroog tuaj yeem muaj sia nyob rau lub caij ntuj no, txuas ntxiv mus rau lub zog tseem ceeb ntawm Wehrmacht thiab nws cov phooj ywg.
  Kev coj noj coj ua ntawm Soviet kuj tau tswj hwm los ua cov tswv yim khaws cia ntawm cov khoom siv raw hauv nroog Lenin rau kev tsim riam phom. Txog tam sim no qhov no tsis tau muab rau fascists ntau dhau lawm.
  Tab sis Murmansk tau thaiv tag nrho. Ntawm kaum kev thauj mus los rau hauv nroog, Krauts tiav cuaj.
  Nyob rau hauv Lub ib hlis ntuj, lub Soviet commands sim sim lub zog ntawm lub Germans nyob rau hauv lub center. Txawm li cas los xij, nws tsis tuaj yeem kov yeej qhov kev tiv thaiv muaj zog heev thiab thev naus laus zis. Qhov siab tshaj plaws ua ntej yog tsib lossis rau, qhov zoo tshaj plaws tsis pub tshaj yim mais. Thiab qhov kev poob ntawm Soviet kev faib yog qhov tseem ceeb heev. Nyob rau hauv feem ntau mus txog ib nrab ntawm cov muaj pes tsawg leeg.
  Tab sis ib feem ntawm German rog tau cuam tshuam, tso cai rau lawv tuav Stalingrad ... Lub Peb Hlis, cov Germans lawv tus kheej tau pib tawm tsam ntawm Terek Gate. Lawv tau tswj kom tawg los ntawm txoj kab ntawm Soviet tiv thaiv thiab puag ncig Grozny thiab Ordzhonikidze, tab sis cov Fritz tau daig nyob rau hauv kab ntawm Vedeno, Shali thiab ntxiv mus los ntawm lub nroog.
  Lub nroog Grozny nws tus kheej tseem nyob hauv kev ua kom tiav kom txog rau thaum lub Tsib Hlis. Thaum lub Tsib Hlis, Stalingrad thaum kawg poob. Muaj kev xyaum tsis muaj ruins sab laug ntawm lub nroog thiab nws cov suburbs, nrog rau lub tank Hoobkas.
  Lub koom haum German kuj tau khiav tawm ntawm chav, tab sis Fuhrer xav tau yeej. Thaum Lub Ib Hlis, thawj qhov kev sim ua tiav ntawm lub disc tau ua tiav, ncav cuag qhov nrawm ntawm ob lub suab nrawm thiab nce mus txog 18 mais hauv qhov siab. Thaum lub Tsib Hlis, lub diskette twb tau mus txog plaub lub suab nrawm thiab dhia mus rau qhov siab ntawm 30 mais.
  Tab sis lub tshuab tshiab, rau tag nrho nws cov muaj zog thiab txawm tias nws cov yam ntxwv ntawm lub davhlau, ua rau muaj kev pheej hmoo rau hluav taws me me thiab kim. Qhov teeb meem tsis yooj yim tau daws sai sai los ntawm kev tso lub laminar plow, tab sis qhov no nce roj noj thiab txo lub sijhawm ya davhlau. Thiab lub dav hlau disc nws tus kheej, hauv nws cov laminar "coat," tsis tuaj yeem tua hluav taws zoo.
  Tab sis lub sijhawm ntawm "flying saucers" tau pib. Tsis tas li ntawd, cov neeg German tau txais daim npav muaj zog: cov tub rog tshiab ntawm chav kawm "E". Lawv txawv nrog qhov hnyav zoo ib yam rau "Royal Tsov" thiab "denser", ntau dua denser thiab ntau sivestette thiab cov cuab yeej tuab tuab.
  Hauv kev tsim khoom loj thiab hauv kev sib ntaus sib tua, Panther-2 thiab Tiger-2, thiab tom qab ntawd Tiger-3, ua tau zoo. Lub tsheb tom kawg, nrog rau cov txheej txheem tuab dua thiab lub turret me me, muaj cov cuab yeej muaj zog thiab lub cav ntawm 1080 horsepower. "Nas" yeej tsis ntes tau. Tab sis qhov "Panther" hloov kho, "F," ua tau zoo.
  Vim tias tsis muaj cov ntsiab lus alloying, Soviet tso tsheb hlau luam tsis muaj cov cuab yeej zoo heev, thiab txog tam sim no "Panther" tau tiv nrog nws lub luag haujlwm zoo txawm tias muaj 75-mm cannon. Thiab 120 mm sloping frontal armor tiv thaiv nws heev ntseeg tau los ntawm 85 mm Soviet T-34-85 cannon. Tab sis, tej zaum, Soviet self-propelled phom SU-100 tau los ua ib tug tsim nyog tus nrog sib ntaus rau lub Panther lub enhanced armor. T-4 twb tawm lawm. Thiab ntawm cov tso tsheb hlau luam ntau lawm, Panther tau dhau los ua lub teeb tshaj plaws.
  Thawj lub tank siab heev nyob rau hauv cov nqe lus ntawm nws layout yog lub serial tank "Lion". Lub turret ntawm lub tank no tau tsiv rov qab, thiab cov kis tau tus mob, lub cav thiab gearbox nyob rau hauv ib chav nyob rau pem hauv ntej. Yog li ntawd, lub silhouette ntawm lub tsheb yog tsawg, thiab armor nrog ib tug haib 105 hli cannon yog piv rau "Royal Tiger", thiab pem hauv ntej ntawm lub turret tseem muaj zog dua.
  Tsiv lub turret rov qab los kuj tau muab tus tsov ntxhuav qhov zoo dua tias thaum tsiv hauv hav zoov, lub muzzle ntawm nws rab phom ntev tsis tau cling rau tsob ntoo trunks ntau npaum li cas.
  Cov Nazis kuj tau sim lwm cov tswv yim, thiab tseem tau foob pob rau Soviet txoj haujlwm nrog cov dav hlau muaj zog.
  Nyiv kuj tau sim ua ntej thiab thaum kawg txiav tawm Vladivostok los ntawm thaj av loj.
  Cov Germans tau sim hla mus rau Moscow thaum Lub Rau Hli thiab Lub Xya Hli. Tab sis Soviet kab ntawm kev tiv thaiv tau ua kom muaj zog heev, thiab Nazis raug kev puas tsuaj loj heev. Txawm tias Lev tank tsis txaus rau qhov kev tawm tsam, feem ntau yog vim tsis txaus sab npog.
  Cov lus txib ntawm Soviet tau nce siv 100 mm rab phom caliber ntau dua thiab nquag. Nws yog tseeb hais tias lub USSR tsis muaj peev xwm los yeej yeej yeeb ncuab tso tsheb hlau luam nrog tib lub tso tsheb hlau luam, tab sis anti-tank artillery tuaj yeem siv loj heev.
  E-100 nyob rau hauv tus qauv qub tau dhau los ua hnyav dhau ntawm 140 tons, thiab sab armor yog 120 millimeters (forehead 240 millimeters!), txawm tias ntawm lub kaum sab xis. Qhov no tsis txaus lawm. Tsis txhob hais txog qhov tseeb tias Nas muaj kev cia siab tom qab hauv lawv qhov kev teeb tsa.
  Nyob rau hauv kev muaj tiag, tsov ntxhuav tank thiab nws tus kheej-propelled phom - E-10, E-25 yog advanced German tsheb, qhov chaw ntawm lub cav, kis tau tus mob thiab gearbox. Txawm li cas los xij, cov neeg German tau tsim ntau yam khoom lag luam. Piv txwv li, "Panthers", "Tigers", "Jagdtigers", "Jagdpanthers" nrog lub siab silhouettes uas yog lagging qab hauv kev loj hlob.
  "E"-70 tsis tau ua tiav tag nrho. Lub tsheb tau nruab nrog lub peev xwm ntawm 128-mm rab phom loj thiab cov txheej txheem siab heev, tab sis vim yog lub siab xav kom muaj kev sib ntaus sib tua tsawg kawg yog 80 rounds thiab tsis mus tshaj 70 tons, nws cov cuab yeej tiv thaiv tau muab piv rau "Royal. Tiger" - qauv 1944 thiab tsis txaus rau kev ua tiav. "Tiger"-3 tseem zoo dua tiv thaiv. Tab sis ntawm E-70, lub cav nrog lub turbocharger nrog lub zog ntawm 1200 horsepower tau ua tiav kev sim , uas tso cai rau lub tank mus txog qhov ceev ntawm 60 kilometers ib teev ntawm txoj kev loj.
  Nyob rau hauv txhua rooj plaub, German tso tsheb hlau luam raug kev txom nyem hnyav, zoo li cov infantry. Ob qhov kev faib txawv teb chaws thiab satellites ntawm Thib Peb Reich poob ntau heev.
  Thaum nruab nrab Lub Yim Hli, cov neeg German tau nce siab tsuas yog 40-50 mais hauv qhov chaw thiab tsis tuaj yeem tau txais qhov chaw ua haujlwm. Thiab qhov poob tau dhau los ua loj heev. Thaum lub Cuaj Hlis, cov Nazis tau pib tawm tsam tshiab nyob rau sab qab teb... Ib hlis thiab ib nrab ntawm kev sib ntaus sib tua hnyav, cov yeeb ncuab tau hla mus rau Hiav Txwv Caspian, txiav tawm Caucasus los ntawm av.
  Tab sis cov lus txib ntawm Soviet tau tswj hwm los tsim cov khoom siv hauv hiav txwv, txawm tias tus nqi ntawm kev puas tsuaj loj. Thaum lub Kaum Ib Hlis, Fritz, ntawm tus nqi ntawm kev siv zog loj thiab kev puas tsuaj loj, mus txog Volga delta. Thaum lub Kaum Ob Hlis, cov kab pem hauv ntej tau ruaj khov. Qhov sib txawv ntawm lub fronts ntawm lub Caucasus thiab lub ntsiab Soviet thaj chaw tau loj hlob. Tsis tas li ntawd, cov neeg Nyij Pooj tau tswj hwm kom txiav tawm Vladivostok, muab lub nroog Soviet nyob rau hauv siege.
  Txawm hais tias muaj kev thaiv, Murmansk tau tswj hwm tus yeeb ncuab kom txog thaum Lub Kaum Ob Hlis 1945. Tab sis nws tseem poob ...
  Xyoo 1946, kev sib ntaus sib tua txuas ntxiv ... Txoj haujlwm ntawm Pawg Tub Rog Soviet hauv Caucasus tau dhau los ua nyuaj heev. Lawv raug txiav tawm los ntawm thaj av, thiab muaj kev hem thawj ntawm qhov kawg poob ntawm Baku.
  Stalin xav tias ntshai heev thiab lub cev qaug zog. Kev sib ntaus sib tua tau nthuav tawm hauv kev coj ntawm Tikhvin. Muaj kev sim cawm ib puag ncig Leningrad. Hauv lub nroog nws tus kheej, cov khoom noj khoom haus tau tso tseg tsawg dua rau lub hlis thiab daim npav zaub mov raug txiav dua.
  Thaum xub thawj, cov tub rog Soviet tau tsoo los ntawm txoj kab pem hauv ntej, tab sis tom qab ntawd cov yeeb ncuab, nrog rau ntau lub tso tsheb hlau luam, tau tswj hwm kev tawm tsam thiab txawm txiav tawm ib feem ntawm cov tub rog Soviet. Lub Ob Hlis dhau los hauv kev sib ntaus sib tua hnyav nyob rau sab qaum teb thiab sab qab teb, qhov twg cov tub rog Soviet tau sim cov yeeb ncuab thiab sim rov qab los ntawm Stalingrad. Thiab tom kawg tau ua tiav ib nrab. Soviet tso tsheb hlau luam tawg rau hauv lub nroog, tab sis, hmoov tsis, tsis tuaj yeem tsav cov Nazis tawm ntawm qhov ntawd.
  Tab sis qhov thib peb sib ntaus sib tua ntawm Stalingrad tsoo tawm. Cov tub rog Soviet kuj tau ua tiav qhov kev vam meej loj nyob ze Voronezh. Tab sis txawm nyob ntawd, Fritz, siv ntau lub tank units thiab lawv cov thev naus laus zis zoo tshaj, muaj peev xwm los kho qhov xwm txheej. Nyob rau lub Peb Hlis, disk-shaped helicopters thiab diskettes tau pib koom nrog kev ua phem rau ntawm qhov loj. Cov Germans tau ua ntau yam kev txhim kho rau cov dav hlau dav hlau thiab muaj peev xwm tua cov foob pob hluav taws ntawm Soviet txoj haujlwm nrog lawv. Tab sis nyob rau hauv kev xyaum, lub dav hlau disc tsis ua raws li kev cia siab raws li ib tug txuj ci tseem ceeb riam phom.
  Ib yam li von Braun ballistic missile tau dhau los ua tus nqi kim heev thiab tsis muaj qhov tseeb rau nws txoj kev siv hauv kev sib ntaus los ua pov thawj nws tus kheej.
  Tab sis cov Germans tau txais tailless dav hlau bombers muaj peev xwm nqa mus txog rau kaum tons ntawm cargo thiab ya mus txog 16 txhiab kilometers (!).
  Hmoov tsis zoo, lub dav hlau dav hlau Soviet tseem tab tom poob qab, thiab cov yeeb ncuab tau tswj hwm huab cua yuav luag tag nrho. Nyob rau hauv txhua rooj plaub, propeller-driven aircraft, nyob rau hauv lub hauv paus ntsiab lus, tsis tuaj yeem tshaj dav hlau aircraft nyob rau hauv cov yam ntxwv ntawm lub davhlau. Thiab peb tus kheej txoj kev txhim kho tau lig dhau lawm. Thiab qhov kev hloov ntawm lub tshuab tsav-tsav dav hlau mus rau lub dav hlau dav hlau yog qhov mob heev.
  Thiab cov pilots yuav tsum tau retrained, lub runways yuav tsum tau ncua, thiab ib tug tshwj xeeb hom roj yuav tsum tau npaj. Zoo, lub cav lawv tus kheej tseem tab tom sim thiab debugged!
  Cov Germans pom lawv tus kheej cuam tshuam los ntawm Stalingrad... Oddly txaus, Peb Reich thiab tag nrho cov pab pawg tau khiav tawm ntawm chav, thiab cov tub rog liab zoo li Phoenix noog. Ob lub Plaub Hlis thiab Tsib Hlis dhau los hauv kev sib ntaus sib tua nyob ze Stalingrad. Thiab txawm tias lub Rau Hli, Cov Tub Rog Liab tseem tab tom sim ua ntej, pinning tus yeeb ncuab. Tab sis thaum Lub Xya Hli, txawm tias muaj cua sov, cov Nazis tseem tsiv mus raws ntug dej hiav txwv Caspian ntawm Baku. Kev vam meej tau qeeb heev. Nyob rau nruab nrab 1.5 kilometers ib hnub twg. Dagestan snapped rov qab ... Soviet troops tsoo lub Fritz thiab lawv cov phooj ywg nyob rau hauv tag nrho cov azimuths.
  Lawv tuav cov yeeb ncuab ob qho tib si hauv nruab nrab thiab sab qaum teb. Lawv tsis raug tso cai mus rau Arkhangelsk ... Tab sis nyob rau hauv lub Cuaj Hli Ntuj lub pace ntawm German ua ntej nyob rau hauv lub Caucasus accelerated. Cov tub rog ntawm pawg neeg Caucasian tau poob qis heev, thiab lub hiav txwv ntawm kaum kev thauj mus los tuaj txog hauv cov xwm txheej ntawm cov yeeb ncuab huab cua zoo tshaj plaws hauv huab cua ntawm feem ntau ob lossis peb. Thaum lub Kaum Hlis kawg, cov fascists txawm li cas los xij nkag mus rau Azerbaijan. Thiab thaum lub Kaum Ib Hlis lawv tau nce mus rau Baku. Thiab thaum pib lub Kaum Ob Hlis, cov Krauts koom nrog Turks hauv Georgia ...
  Txawm tias ua ntej lub Peb Hlis muaj kev sib ntaus sib tua hauv Caucasus, thiab Yerevan feem ntau tuav tawm mus txog rau lub Rau Hli 1947.
  Tag nrho lub caij ntuj no cov tub rog Liab tau sim ua kom nce qib. Lawv ua phem rau lub koom haum. Txawm hais tias cov neeg Nyij Pooj thaum kawg tau coj Vladivostok hauv lub Plaub Hlis, qhov no tsuas yog tso cai rau USSR kom tau txais ib qho chaw ruaj khov hla Amur.
  Txawm hais tias Pawg Tub Rog Liab tsis tau ua tiav qhov kev vam meej nrog nws cov kev tawm tsam thaum lub caij ntuj no thiab lub Peb Hlis, nws tau qhia ib zaj lus qhia ncaj ncees rau pab pawg. Tsis pub dhau lub teb chaws German satellite, qhov xwm txheej tau nce zuj zus. Tib neeg cov peev txheej tau depleted thiab poob tau loj heev. Lub nra nyiaj txiag tau dhau los ua unbearable kiag li. Txawm tias kev vam meej nyob rau pem hauv ntej txaus siab rau tus txiv neej European nyob rau hauv txoj kev tsawg thiab tsawg. Kev ntshaw kom muaj kev thaj yeeb nyab xeeb zuj zus thiab muaj zog.
  Tab sis Hitler tawv ncauj xav ua kom tiav USSR. Txawm hais tias kev suav hais tias Tub Rog Liab yuav poob nws txoj kev sib ntaus sib tua tom qab kev poob ntawm Baku tsis tuaj yeem muaj tseeb. Xyoo 1946, USSR tau tsim cov ntaub ntawv ntau ntawm riam phom: txog 60 txhiab lub dav hlau thiab 40 txhiab lub tso tsheb hlau luam thiab phom tus kheej, 250 txhiab phom thiab mortars. Yog lawm, Soviet aviation feem ntau yog Yak-9 fighter, IL-2 nres aircraft, uas tseem nyob rau hauv ntau lawm. Yak-3 thiab LA-7 tau tsim nyob rau hauv me me. Tseem nyob rau hauv ntau lawm yog PE-2 thiab TU-3. Yog, aviation tuaj yeem suav hais tias tsis siv neeg tawm tsam cov yeeb ncuab dav hlau monsters, tab sis nws tsis yog. Zoo li T-34-85, IS-3 thiab SU-100, cov tsheb seem yog nyob rau hauv me me.
  Thiab nyob rau hauv 1947, lub T-54 pib nkag mus rau hauv kev pab cuam, uas yuav tsum tau muab xaus rau qhov zoo tshaj ntawm German technology. Tau kawg, T-54, hnyav 36 tons, tsis tuaj yeem muaj zog dua li txhua tus yeeb ncuab tso tsheb hlau luam, tab sis nws tuaj yeem yooj yim sib tw nrog Panthers thiab Tigers.
  Lub ntsiab German tank yog E-50, hu ua Lion-3. Lub tsheb zoo ib yam li tsov ntxhuav, tab sis nrog lub cav muaj zog dua ntawm 1200 horsepower thiab tuab armor. Qhov hnyav 75 tons, lub thickness ntawm sab armor ntawm lub German tank tau nce mus rau 140 hli, thiab pem hauv ntej yog 240 hli nrog ib rab phom 105 hli thiab lub thoob ntev ntawm 100 el. Lub tsheb German tshiab yuav tsum yog lub ntsiab. Nws yog superior rau lub Soviet ib tug nyob rau hauv armament thiab armor, tab sis yog ntau tshaj ob zaug li hnyav.
  Txawm li cas los xij, T-54 nyuam qhuav pib nkag rau hauv kev tsim khoom.
  Tab sis lub caij ntuj sov xyoo 1947 tseem kub dua. Cov Germans tab tom sim tawm tsam Moscow dua. Lawv kuj tawg mus rau Saratov. Kev sib ntaus sib tua rub mus txog rau thaum lub caij nplooj zeeg lig. Fritz tseem tswj hwm Saratov. Tab sis nyob rau hauv cheeb tsam Moscow, lawv tswj kom nce siab tshaj plaws ntawm rau caum mus rau xya caum kilometers. Ob leeg Rzhev thiab Vyazma, txawm hais tias tom kawg yog ib nrab ncig, tseem nyob nrog USSR.
  Moscow tsis tau kov yeej, thiab Nazis thiab lawv cov pab pawg neeg phem yuav tsum tau ntsib lub caij ntuj no hauv trenches. Lub sijhawm no, cov lus txib ntawm Soviet tau cawm tib neeg thiab khaws lub zog. Tshwj xeeb, T-54 tank. Thiab nyob rau lub Kaum Ob Hlis 31, 1947, MIG-15 tau ua tiav kev sim, uas yuav tsum xaus lub German monopoly ntawm lub dav hlau dav hlau hauv huab cua.
  Muaj tseeb, thaum Lub Ob Hlis 1948, Leningrad poob tom qab ntau xyoo ntawm kev tawm tsam. Ib qho hnyav heev rau lub koob meej ntawm lub hwj chim ntawm Soviet.
  Txoj hauj lwm ntawm USSR nyob rau lub Tsib Hlis 1948 tau dhau los ua kev cia siab. Cov Germans thiab lawv pab pawg tswj hwm lub Caucasus, tom qab ntawd Volga mus rau Saratov, thiab Tambov nrog Voronezh. Tom qab ntawd sab hnub tuaj ntawm Orel, yuav luag ntawm Tula, tom qab ntawd hauv Vyazma thiab ze Rzhev nws tus kheej, tag nrho txoj kev mus rau Arkhangelsk.
  Zoo, dab tsi ntxiv tuaj yeem ua tau hauv qhov xwm txheej zoo li no? Ntxiv rau, cov neeg Nyij Pooj tswj hwm tag nrho ntawm Primorye raws Amur River thiab ntes lawv cov phooj ywg nkaus xwb: Mongolia.
  Thiab thaum lub sij hawm xya xyoo ntawm kev ua tsov ua rog, cov av tau ploj mus uas tsawg kawg ib nrab ntawm cov pej xeem ntawm lub USSR nyob ua ntej txoj hauj lwm, thiab tej zaum ntau dua. Thaum lub sij hawm xya xyoo ntawm kev ua tsov ua rog, cov tub rog liab irretrievably poob tsawg kawg nees nkaum lab tub rog thiab tub ceev xwm. Tsis suav cov neeg uas raug mob los yog neeg tuag tes tuag taw. Tsis suav cov kev poob loj los ntawm kev foob pob loj heev, foob pob hluav taws thiab kev tshaib kev nqhis.
  Txawm hais tias coj mus rau hauv tus account cov tsev neeg khiav tawm, Stalin tsis muaj ntau tshaj li ib puas lab tus neeg ua haujlwm nyob rau hauv nws tswj, tej zaum yuav tsawg dua. Ntawm no, txhua qhov thib tsib yog tsim los rau hauv cov tub rog. Kwv yees li nees nkaum lab tus tub rog sib txawv. Cov menyuam yaus hnub nyoog tsib xyoos, cov neeg laus laus, thiab cov neeg xiam oob qhab ntawm pawg thawj thiab thib ob raug tso cai siv cov tshuab.
  Lub teb chaws yog mobilized heev. Kev tsim riam phom hauv xyoo 1947 tsuas yog txo qis me ntsis ... Yog li nws tseem ntxov dhau los ua kom xaus rau lub tebchaws Soviet!
  Stalin nws tus kheej, txawm li cas los xij, tsis xav li ntawd. Thiab Hitler kuj xav muab qhov nyem rau Russia - kom tau txhua yam ib zaug! Yog li ntawd tsis muaj kev cuam tshuam kiag li.
  Nyob rau lub caij ntuj sov, cov Germans pib tawm tsam tshiab rau Moscow. Lawv tseem vam tias lawv tuaj yeem rhuav tshem lub peev thiab xaus rau USSR. Los ntawm Red Army, Moscow tau them los ntawm ntau tshaj peb lab tus tub rog thiab tub rog. Lawv tau ua tub rog nrog kaum ob txhiab lub tank thiab phom tus kheej. Muaj tseeb, tsuas muaj li tsib puas T-54s, feem ntau yog T-34-85s thiab SU-100s tawm tsam. Lub IS-3 twb tau txiav tawm los ntawm lub sijhawm no. Tsawg heev IS-4 tso tsheb hlau luam tau tsim los ntawm kev siv thev naus laus zis tsis txaus ntseeg ntawm no mastodon. Rau IS-7 tanks tau tsim, tab sis lub tsheb no tsis tau mus rau hauv ntau lawm. Txawm tias, tej zaum nyob rau hauv vain. Nws tuaj yeem nkag mus rau 240 mm armor ntawm 75 tuj Lev-3 nrog nws 130 mm cannon. Muaj tseeb, cov Germans muaj lub tank siab dua, Royal Lion, hnyav 100 tons nrog lub cav ntawm 1800 horsepower, thiab 128 mm nrog rab phom ntev heev nrog qhov pib qhov ceev ntawm 1260 meters ib ob.
  Tab sis Stalin qee qhov poob siab rau cov khoom hnyav, thiab nyiam: nyiam me me, tab sis tej thaj chaw deb.
  Tab sis plaub tus tub rog: Zoya, Victoria, Elena, Nadezhda tsis xav li ntawd. Thiab lawv nyuam qhuav tau txais IS-7 lub tank raws li lawv tswj. Ntxiv mus, thiab ntawm tus lej xya. Yog li plaub tus ua lub tsheb no ntawm lawv tus kheej. Cov ntxhais nrhiav tau kub hauv Siberia thiab muab pub rau Ministry of Defense Fund. Thiab tam sim no lawv xav tua los ntawm lub tshuab zoo no lawv tus kheej.
  Thiab hnub tseem ceeb ntawm Lub Rau Hli 22, 1948 nyuam qhuav los txog. Hitler cov tub rog tsuas yog coj cov pej xeem, sim hla thiab ncig lub nroog Rzhev Soviet.
  Thiab plaub tus ntxhais ntawm Lavxias teb sab demiurge vajtswv, raws li ib txwm, txiav txim siab los cuam tshuam rau lub sijhawm tseem ceeb rau Russia! Lawv ib txwm cawm lawv Niam - Rus '- ntawm lub sijhawm thiab qhov chaw!
  
  
  
  
  Yog tsis muaj STEEL STAPLE
  Feem ntau, oddly txaus, nyob rau hauv feem ntau parallel universes cov chav kawm ntawm lub ntiaj teb no ua tsov ua rog II thiab lub Great Patriotic ua tsov ua rog yog txawm phem rau Russia tshaj qhov tseeb. Tej zaum vim tias cov fascist tswj hwm ntawm Tebchaws Europe muaj peev xwm ntau dua li nws muaj peev xwm paub. Kev sib xyaw ua ke ntawm kev ua phem tag nrho thiab kev ua lag luam ntawm kev lag luam muaj txiaj ntsig zoo dua li kev ywj pheej peev ntawm sab hnub poob thiab lub hauv paus, bureaucratic Stalinist qauv. Hmoov zoo, rau ntau qhov laj thawj, ob qho tib si lub hom phiaj thiab cov ntsiab lus. Vim muaj hmoo heev, cov Nazis tsis tuaj yeem siv lawv daim npav trump.
  Muaj pes tsawg tus neeg soj xyuas German tau ua tsis tiav vim tias cov neeg German siv cov hlau tsis huv hauv cov ntaub ntawv, thiab cov neeg Lavxias siv hlau yooj yim? Thiab qhov me me li no tau txiav txim siab li cas rau kev ua tsov rog?
  Nyob rau hauv txhua rooj plaub, muaj ib tug parallel ntug, qhov twg twb nyob rau hauv Lub kaum hli ntuj 1941, ib tug heev ceev ceev ceev ceev nrhiav tau qhov tseeb no. Cov ntaub ntawv Soviet tiag thiab cov neeg German cuav yog ntub thiab ... Ntawm cov ntaub ntawv Soviet, daim ntawv clip yog xeb thiab qhov no pom tau, tab sis ntawm German nws tsis yog.
  Qhov no yog ib qho me me, tab sis nws txoj kev cuam tshuam ntawm kev ua tsov rog loj Patriotic ua rau muaj qhov tseem ceeb heev.
  Tau zam kev ua tsis tiav thiab ua haujlwm nyob rau hauv kev tswj hwm ntawm German cov neeg sawv cev, lawv pom cov pov thawj tseem ceeb ntawm kev npaj los ntawm cov tub rog Soviet ntawm kev tawm tsam ze Stalingrad. Yog li ntseeg hais tias cov tawv ncauj Adolf Hitler tau pom zoo nrog qhov no thiab muab kev txiav txim kom rov muab cov tub rog Nazi nyob rau hauv Volga. Thiab qhov ntawd tseem ceeb.
  Yog tias thaum lub sijhawm ua haujlwm Rzhev- Sychov , Tub Rog Liab, muaj ntau tshaj li ob zaug ntau dua li cov tub rog Wehrmacht, tsis tuaj yeem tawg los ntawm German tiv thaiv, tom qab ntawd ntawm Stalingrad qhov sib npaug ntawm cov rog yog qhov zoo dua rau Nazis.
  Thiab huab cua thaum lub Kaum Ib Hlis 19, 1942 tsis haum rau kev ua phem. Kev ya dav hlau, tshwj xeeb tshaj yog cov dav hlau tua, tsis tuaj yeem tawm mus, thiab kev foob pob hluav taws tsuas muaj kev cuam tshuam loj heev rau cov yeeb ncuab tsim kev tiv thaiv. Cov tub rog Soviet, tau mus rau qhov kev tawm tsam, tau poob qis. Txawm tias kev xa tawm ntawm lub tank corps tsis tuaj yeem tsoo lub qhov ntawm Hitler txoj kev tiv thaiv.
  Kev sib ntaus sib tua hnyav kuj tshwm sim hauv Rzhev-Sychov kev coj. Lawv txuas ntxiv rau Hnub Xyoo Tshiab. Tsuas yog tom qab ntawd, tau raug kev puas tsuaj loj, puas tau cov tub rog Soviet nyob rau hauv ob qho kev qhia ncua lawv qhov kev tawm tsam. Hitler tuav tawm ntawm Volga, tab sis cov Germans pib raug ntaus hauv Africa. Churchill hu ua Montgomery qhov kev tawm tsam hauv tebchaws Iziv: qhov kawg ntawm qhov pib. Nws kuj tau hais tias tam sim no cov phoojywg tsuas yog yeej xwb.
  Tseeb, Rommel, txawm tias tsis tu ncua ntawm cov tub rog loj mus rau Africa, tsis muaj hmoo thiab nws cov tub rog raug kev puas tsuaj tom qab swb. Txhawm rau ua kom muaj kev ua tsov rog ntawm ob sab pem hauv ntej, Thib Peb Reich yuav tsum tshaj tawm tag nrho cov kev tawm tsam thaum Lub Ob Hlis 1943.
  Ntxiv mus, lub hom phiaj tseem ceeb ntawm Kev Ua Haujlwm Blau tsis tau ua tiav. Txawm li cas los xij, nyob rau lub caij ntuj no ntawm 1942-1943, Wehrmacht, tsis zoo li keeb kwm tiag tiag, tswj kom tsis txhob muaj kev swb loj nyob rau sab hnub tuaj. Thaum kawg ntawm Lub Ib Hlis, cov tub rog Soviet tau rov pib dua lawv qhov kev tawm tsam hauv qhov chaw: kev ua haujlwm thib peb Rzhev-Sychov thiab ze Stalingrad. Tab sis nws tsis yog daring los ntawm ib tug yeeb ncuab zaum nyob rau hauv ib tug muaj zog tiv thaiv. Cov kev sib ntaus sib tua tam sim no nco txog Thawj Tsov Rog Thoob Ntiaj Teb. Lingering, positional. Thaum tus uas tawm tsam poob ntau dua tus uas tiv thaiv.
  Kev ua haujlwm Iskra kom tso tawm Leningrad raug ncua. Stalin xav txiav tawm Rzhev ledge kom sai li sai tau thiab kov yeej tus yeeb ncuab ntawm Stalingrad. Cov Germans, nco ntsoov cov lus qhia ntawm lub caij ntuj no dhau los, nquag tiv thaiv lawv tus kheej. Thiab tam sim no lawv tau tswj kom tawm tsam kev tawm tsam ntawm cov tub rog Soviet. Raws li nws tau muab tawm, thaum Krauts npaj txhij, nws tsis yooj yim rau tawg los ntawm lawv cov kev tiv thaiv. Thiab qhov zoo ntawm cov tub rog German tseem yog qhov zoo tshaj plaws.
  Kev tawm tsam Soviet tau mus txog rau thaum lub Ob Hlis kawg, tab sis yeej tsis ua tiav.
  Thaum pib ntawm lub Peb Hlis, cov lus txib Soviet sim ua kev tawm tsam hauv Voronezh cov lus qhia. Tom qab thawj zaug ua tiav, Tub Rog Liab tau tawm tsam Mainstein . Cov tub rog loj hauv Soviet tau nyob ib puag ncig thiab raug yuam kom tawm tsam lawv txoj kev rov qab los. Kev poob, tshwj xeeb tshaj yog nyob rau hauv kev siv tshuab, tau dhau los ua qhov zoo, thiab cov Germans thiab lawv cov phooj ywg tuaj yeem tau txais kev tuav pov hwm hauv qhov kev taw qhia thiab tau ntes Voronezh thiab nws cov cheeb tsam.
  Thaum Mainstein qhov kev tawm tsam, "Panthers" thiab "Tigers" tau koom nrog kev sib ntaus sib tua thawj zaug. Cov tso tsheb hlau luam tshiab ib nrab tau ua raws li lawv qhov kev cia siab. Thaum siv kom raug, lawv tau zoo tshaj rau cov tsheb Soviet hauv kev sib ntaus sib tua.
  Lub caij nplooj ntoos hlav thaw teem nyob rau hauv thiab calmed reigned nyob rau sab hnub tuaj pem hauv ntej. Kev sib ntaus sib tua hnyav heev hauv Tunisia.
  Lub Fuhrer tau sim tuav lub taub hau hauv Africa ntawm txhua tus nqi. Txhawm rau ua tiav qhov no, Nazis txawm txiav txim siab ua ib kauj ruam uas tsis tau pom dua. Lawv muab Franco qhov kawg: yog nws cia cov tub rog German hla mus rau Gibraltar, lossis nws raug rhuav tshem, zoo li tsoomfwv Vichy. Tus Generalissimo tau txias taw thiab pom zoo. Nyob rau tib lub sijhawm, nws tig mus rau tsoomfwv Askiv thiab Tebchaws Meskas nrog kev thov kua muag: tsis txhob tshaj tawm ua tsov rog rau Spain, vim qhov no tsis tshwm sim raws li nws lub siab nyiam!
  Lub Plaub Hlis 15, 1943, cov neeg German tau pib ua phem rau Gibraltar, pov rau hauv Tigers thiab Panthers kawg. Lub fortress poob rau hauv kev tawm tsam ntawm ntau pua lub tank hauv ob hnub. Kev quab yuam tau raug txib los ntawm Paulus, rov qab los ntawm sab hnub tuaj pem hauv ntej. Ironically, cov Germans tau ntes tau lub quarter kawg, lub tsev ntawm Stalingrad thiab Stalingrad factories tsuas yog thaum lub Plaub Hlis 1, 1943. Yog li, Paulus ib nrab rov kho nws tus kheej thiab tau txais lub npe ntawm tus thawj tub rog thiab ntaj rau cov ntoo qhib ntawm tus tub rog tus ntoo khaub lig rau khau raj.
  Kev ntes ntawm Gibraltar thaiv British thiab Asmeskas nkag los ntawm sab hnub poob mus rau Mediterranean. Thiab ib qho ntxiv, Nazis lawv tus kheej tuaj yeem txeeb tau Morocco ntawm qhov luv tshaj plaws, hloov ib feem ntawm Allied rog los ntawm Tunisia.
  Lub siab ntawm lub taub hau Tunisian tsis muaj zog, thiab tom qab ntawd Rommel tau hloov dua tshiab. Hitler tau txiav txim siab tso tseg kev ua tub rog nyob rau sab hnub tuaj tam sim no thiab sim tswj hwm Hiav Txwv Mediterranean.
  Cov lus txib ntawm Soviet kuj tau pib ua raws li kev tos-thiab-saib tactics. Nov yog qhov uas Stalin tau ua hauv keeb kwm tiag tiag, thiab qhov no yog qhov nws tau txiav txim siab ua tam sim no. Cia cov capitalists los ntshav cov neeg ruam lawv tus kheej. Cia lawv rauj ib leeg, thiab peb yuav sau peb lub zog thiab tawm tsam thaum lawv tag nrho.
  Cov Germans tseem tuav sab qaum teb Tunisia, thiab cov tub rog nyob rau hauv cov lus txib ntawm Field Marshal Paulus tshiab tau nce mus rau Casablanca. Cov neeg Asmeskas tau ntsib Tigers thiab Panthers. Nws muab tawm tias lawv cov Sherman tsis muaj zog tiv thaiv cov tso tsheb hlau luam, nrog rau cov niaj hnub T-4.
  Thiab Churchill, tom qab peb lub hlis ntawm kev tsis txaus siab, txawm li cas los xij tshaj tawm ua tsov rog rau Spain. Txawm li cas los xij, los ntawm lub sij hawm no cov Germans twb ntes tag nrho Morocco thiab invaded Algeria. Yog li ntawd, qhov no tsis tuaj raws li kev poob siab rau Franco. Thaum Lub Xya Hli 25, cov tub rog German tau ntes lub nroog Algeria thiab ua rau muaj kev puas tsuaj rau cov neeg Askiv. Kev vam meej tau txhawb nqa los ntawm kev tawm tsam los ntawm Rommel, thiab kev swb tam sim ntawd thiab tsaws ntawm Kissilring ntawm Malta.
  Sab Hnub Tuaj Pem Hauv Ntej tau ruaj khov thiab nyob ntsiag to. Stalin, uas nws cov tub rog tau raug kev txom nyem hnyav hauv kev sib ntaus sib tua yav dhau los, tau ntxiv rau Red Army. Cov Germans kuj tsim kev faib tshiab thiab xa lawv hla Strait of Gibraltar mus rau Hiav Txwv Mediterranean.
  Cov kev ua ntawm German submarines ua rau lub fact tias lub tonnage ntawm American thiab British fleets pib poob. Thiab qhov no kuj tsis tau ua rau muaj kev vam meej hauv kev sib ntaus sib tua rau cov dej hiav txwv loj tshaj plaws nyob rau sab qab teb Europe.
  Qhov xwm txheej hem hauv Mediterranean tau ua rau lub Yim Hli 6, Churchill tau txiav txim siab los tsaws hauv Fabkis. Tab sis kev ua haujlwm tau tshwm sim nyob rau hauv cov huab cua tsis zoo thiab tau npaj tsis zoo.
  Thaum Lub Yim Hli 10, Rommel thiab Paulus tau sib koom ua ke, tsim lub cauldron hefty nyob rau sab hnub tuaj Algeria. Thiab nyob rau lub yim hli ntuj 19, Mainstein, insidious tswv ntawm ntxiab, txiav tawm Allied pab tub rog los ntawm ntug dej hiav txwv.
  Qhov kev vam meej ntawm Fritz tau ua kom yooj yim los ntawm kev tsis txaus ntseeg ntawm cov neeg Asmeskas, uas tau txiav txim siab tsaws hauv Fab Kis xyoo 1943 ntxov ntxov, thiab qhov tsis txaus ntawm kev tsaws khoom siv tes ua. Cia siab rau sab hnub tuaj. Tsis tas li ntawd, aviation ntau lawm nyob rau hauv lub teb chaws Yelemees ntau dua ob npaug rau xyoo 1943, ntau tshaj peb caug-ob txhiab lub dav hlau ib xyoos twg - hmoov zoo cov neeg German muaj ntau lub zog thiab thaj chaw nyob rau hauv lawv cov kev tswj dua li qhov tseeb. Thiab cov tsheb tshiab Focke-Wulf nrog cov cuab yeej muaj zog thiab riam phom, nrog rau 30-millimeter cannons, ua rau muaj kev puas tsuaj ntau dhau rau cov phooj ywg aviation.
  Qhov kev puas tsuaj hauv Algeria thiab Fabkis ua rau lub Yim Hli 1943 tiag tiag rau cov phoojywg.
  Stalin txawm txaus siab rau qhov kev vam meej. Tab sis Churchill txoj kev ua siab ntev tau ploj mus. Nyob rau sab hnub tuaj, txawm tias huab cua sib ntaus sib tua tau tso tseg, thiab cov neeg koom nrog kev ua haujlwm tau txo qis. Cov Germans tsim ntau thiab ntau lub koom haum tshiab los ntawm yav dhau los cov pej xeem Soviet thiab txawm tsim ib yam dab tsi zoo li puppet tsoom fwv hauv zos. Yog li, cais cov tub rog ntawm cov neeg hauv zos hauv zos los ntawm sab hnub tuaj tau sib ntaus sib tua hauv Africa.
  Lub Bulgarian Tsar Boris kuj tau xa peb ntawm nws qhov kev faib zoo tshaj plaws rau Tunisia, pom tau tias vam tias yuav tau txais qee qhov chaw rau nws tus kheej nyob rau sab av loj.
  Thaum lub Cuaj Hlis, Rommel tau pib ua kev tawm tsam loj hauv tebchaws Iziv. Nws tau tswj hwm, siv qhov ntau thiab muaj txiaj ntsig zoo ntawm cov tub rog, txhawm rau ntes Tripoli ib lub lis piam tom qab lub teeb liab rau kev tawm tsam.
  Cov neeg Askiv thiab Asmeskas raug kev puas tsuaj tom qab swb hauv Libya. Raws li cov xwm txheej no, Churchill tau tshaj tawm qhov kev ncua ntawm ib qho kev pab cuam rau Bolshevik USSR thiab thov kom muaj kev sib ntaus sib tua tam sim ntawd. Stalin ua txuj tsis quav ntsej cov ultimatums. Txawm hais tias, tau kawg, kev npaj rau kev ua phem tau ua tiav. Tab sis Koba tau txawj ntse thiab txawm sim sim cov dej kom muaj kev thaj yeeb nyab xeeb. Ib qho, thaum kawg ntawm lub Cuaj Hli, cov neeg German tau ntes tag nrho Libya, suav nrog Tolbuk, thiab txawm tawg mus rau tim lyiv teb chaws mus rau Alexandria.
  Paulus tswj kom hla dhau qhov tseem ceeb tshaj plaws ntawm lus Askiv fortified point thiab mus rau sab qab teb mus rau lub Nile. Qhov tseeb, qhov no spelled kev puas tsuaj rau Britain hauv Egypt. Tom qab ntawd cov neeg German tuaj yeem mus rau Suez Canal thiab mus rau Iraq, thiab tom qab ntawd tsis deb ntawm Baku.
  Ncua sijhawm dhau los ua txaus ntshai, thiab Stalin tau muab qhov kev txiav txim kom rov pib qhov kev tawm tsam ntawm Rzhev, nrog rau kev rov qab los ntawm Stalingrad, thiab tib lub sijhawm tsoo cov yeeb ncuab hauv North Caucasus.
  Ntawd yog, thaum Lub Kaum Hli, kev ua phem tau rov pib tam sim ntawd hauv peb txoj kev qhia. Thiab nyob rau lub Kaum Ib Hlis kuj ntawm Leningradsky.
  Txawm li cas los xij, nws tsis yooj yim rau kev rhuav tshem tus yeeb ncuab uas tau khawb zoo thiab muaj lub zog hnyav Panther thiab Tiger tanks. Cov tub rog Soviet tau ntsib kev tiv thaiv kev sib sib zog nqus. Thiab nyob rau hauv kev tiv thaiv, lub tsheb tshiab German tso tsheb hlau luam thiab nws tus kheej-propelled phom ua tau zoo.
  Yog li tsis muaj kev nce qib tseem ceeb hauv lub Kaum Hli thiab Kaum Ib Hlis. Tshwj tsis yog qhov kev tawm tsam German tau nres ntawm Suez Canal. Thiab tom qab ntawd tsuas yog ib ntus xwb... Txawm li cas los xij, Paulus thiab Rommel tig lawv cov tub rog mus rau Sudan. Thiab lawv tau pib kov yeej Africa.
  Lub Wehrmacht tseem tsis tau npaj los tua thaum lub caij ntuj no.
  Tsis tas li ntawd, Krauts tau txais kev cia siab zoo ntawm Panther-2 raws li lub tshuab siab dua thiab Tiger-2 thiab tsov ntxhuav.
  Lub caij ntuj no dhau los ntawm Red Army qhov kev sim ua txhaum los ntawm Krauts 'kev tiv thaiv. Tab sis tsis muaj qhov twg nws ua tau kom ua tiav cov kev vam meej loj. Txawm hais tias muaj kev tawg tshwm sim, tus yeeb ncuab tau rov qab los ntawm qhov xwm txheej nrog kev tawm tsam.
  Thiab qhov xwm txheej tau nce zuj zus. Hauv tebchaws Aas Kiv, tawm tsam keeb kwm ntawm kev ua tub rog swb, muaj teeb meem nom tswv tau tshwm sim. Kev pov npav tsis muaj kev ntseeg siab tau dhau los tawm tsam Churchill lub txee. Yuav ua li cas lwm yam yog hais tias tus txawj ntse Paulus khob England tawm ntawm Sudan thiab Ethiopia.
  Tsoomfwv tshiab tau muab lub tebchaws Yelemes muaj kev thaj yeeb nyab xeeb. Muab qhov ntau dua US poob los ntawm German submarine nkoj, Roosevelt tsis tawm tsam. Tsis tas li ntawd, nws txoj haujlwm hauv Asmeskas tau shaken. Thiab cov neeg Nyij Pooj tau tswj hwm ob peb txoj kev yeej me me, ua rau Asmeskas ua ntej. Yog li, qhov pom - peb lub tsev pheeb suab ntawm ntug tau kov yeej.
  Hitler, txawm li cas los xij, thawj zaug muab cov xwm txheej ntau dhau. Tom qab ntawd qhov kev sib haum xeeb yog Fabkis Av thiab tim lyiv teb chaws, nrog rau yam uas yav tas los koom nrog rau Ltalis tau rov qab los. Sudan kuj poob rau hauv qhov muaj peb Reich, tab sis Suez Canal tau ua haujlwm ua ke.
  Yog li, tau muab nws tus kheej tes dawb nyob rau sab hnub poob, Fuhrer pov tag nrho nws lub zog mus rau sab hnub tuaj. Cov Nazis pib tawm tsam Moscow thaum lub Tsib Hlis. Ua tsaug rau Fabkis thiab Askiv cov koog tsev kawm ntawv, Libya twb muaj roj txaus, thiab Hitler xav kom yeej sai li sai tau.
  Ntxiv rau, Türkiye kuj tau qhib qhov thib ob pem hauv ntej.
  Txawm li cas los xij, Tub Rog Liab twb tau pom qhov muaj zog txaus ntseeg thiab ua yeeb yam hauv kev sib ntaus sib tua rau lub nroog Soviet. Qhov nruab nrab, qhov nrawm ntawm German nce qib tsis tshaj ib mais ib hnub. Thaum kawg ntawm lub yim hli ntuj, cov Nazis muaj peev xwm nce mus txog qhov siab tshaj plaws ntawm ib puas kilometers nrog ib tug breakthrough dav ntawm tsuas yog tshaj peb puas.
  Lawv mus txog Moscow, tab sis khiav mus rau Mozhaisk tiv thaiv kab. Cov no yog cov txiaj ntsig me me. Tsis tas li ntawd, cov tub rog Soviet niaj hnub tawm tsam cov yeeb ncuab. Tshiab Soviet tso tsheb hlau luam T-34-85 thiab IS-2 tau koom nrog hauv kev sib ntaus sib tua. Nws tsis tuaj yeem hais tias cov neeg German tau ploj tag nrho lawv qhov zoo, tab sis Tub Rog Liab tsis tau sawv ntsug, thiab tsis muaj kev tshawb fawb!
  Tshiab Soviet fighters Yak-3 thiab LA-7 tshwm sim, muaj peev xwm sib tw nrog German kiv cua-tsav aircraft. Muaj tseeb, tus yeeb ncuab muaj zog heev reactive trump cards nyob rau hauv rov qab. ME-262 thiab HE-162 tsis muaj analogues hauv ntiaj teb. Hitler kuj tau txiav txim siab txwv tsis pub tsim thiab tsim cov tank sib dua li tsib caug tons. Raws li qhov tshwm sim, T-4 thiab Panther raug tso tseg. "Panther"-2 tig mus rau qhov hnyav 50.2 tons thiab muaj rab phom muaj zog nrog lub cav ntawm 900 horsepower. "Royal Tiger" thiab "Lion" txawm tshaj li cov monsters qhov hnyav ntawm 70 tons. Raws li tog kev daws teeb meem, Soviet tsheb tsis tshaj 47 tons hauv qhov hnyav.
  Tom qab tsis tau coj Moscow, Nazis tig lawv lub siab rau Leningrad. Lawv mob lub nroog no tiag tiag. Kev foob pob loj heev tau pib thaum lub Cuaj Hli. Lawv kuj suav nrog 1000mm caliber phom thiab tis robotic projectiles.
  Hitler tau hais kom coj Leningrad ntawm txhua tus nqi.
  Lub nroog tau tswj xyuas peb qhov kev tawm tsam thaum lub Cuaj Hli thiab Lub Kaum Hli. Txawm li cas los xij, cov neeg German muaj peev xwm nce mus txog kaum mus rau nees nkaum mais, thiab tseem ntes tau lub taub hau Peterhof. Hauv qee qhov chaw, lawv cov chav nkag mus hauv nroog, ua rau cov pab pawg ua haujlwm tsis zoo. Thaum lub Kaum Ib Hlis 1944, tom qab Nazis yeej kev xaiv tsa nom tswv, Sweden kuj tau nkag mus ua rog tawm tsam USSR.
  Nws nquag tshaj tawm cov lus hais tias: kua zaub ntsuab rau kev swb ntawm Peter lub Great thiab Alexander. Tshiab Swedish faib tuaj txog rau pem hauv ntej thiab, nrog rau cov Finns, pib tawm tsam rau lub nroog los ntawm sab qaum teb. Thiab cov Nazis rov pib tawm tsam siv, ntawm lwm yam, Sturmtiger thiab txawm tias muaj zog Sturmaus , nrog rau E-100 tank, lub ntiaj teb thawj zaug dab hnyav hnyav dua li ib puas tons.
  Txawm hais tias muaj kev ua yeeb yam loj heev thiab kev tawm tsam ntawm cov tub rog Soviet thiab tub rog, nrog rau kev xav ua kom muaj kev tawm tsam ntawm Novgorod, lub nroog tsis tuaj yeem cawm tau. Txawm li cas los xij, lub quarter kawg tsis poob mus txog rau lub Ib Hlis 27, 1945, uas qhia txog qhov piv txwv ntawm kev tsis muaj zog. Thiab lub nroog nws tus kheej tau siv sijhawm tag nrho: 1270 hnub! Tej zaum qhov kev thaiv ntev tshaj plaws ntawm lub nroog hauv kev ua tsov rog niaj hnub no.
  Txawm hais tias cov Germans thiab lawv cov phooj ywg raug kev puas tsuaj loj, lub hom phiaj tau ua tiav ib nrab. Lub nroog thib ob loj tshaj plaws thiab tseem ceeb tshaj plaws hauv tebchaws Soviet poob, thiab txhais tes ntawm cov yeeb ncuab uas muaj zog tshaj plaws tau tso tawm.
  Thaum lub caij ntuj no kev sib ntaus sib tua hnyav heev. Cov Germans siv serial, dav hlau dav hlau nrog tag nrho lawv lub zog. Lub USSR tsis muaj hwj chim parity tawm tsam lawv. Qhov no ua rau nws nyuaj kom ua tiav qhov zoo dua hauv huab cua. Ntawm qhov tsis sib xws, tus yeeb ncuab yeej nyob ntawd. Ib yam li thaum German tso tsheb hlau luam khaws lawv qhov zoo. Thiab lawv txawm nce lawv nrog qhov tshwm sim ntawm "E" series.
  Piv nrog rau Tigers thiab Panthers, E-series tso tsheb hlau luam muaj qhov teeb meem ntau dua, qis silhouette, thiab yog li ntawd, cov ris tsho hnyav dua ntawm lub kaum sab xis.
  Cov lus teb ntawm Soviet science txog tam sim no tsuas yog IS-3, muaj zog tiv thaiv hauv pliaj turret. T-54 tseem tab tom tsim, thiab T-44 tsis muaj kev vam meej ntxiv.
  Hitler, txawm li cas los xij, hloov nws cov phiaj xwm hauv lub Tsib Hlis 1945. Thiab txwv nws tus kheej rau ib tus neeg tawm tsam, nws tau ua qhov kev tawm tsam tseem ceeb hauv Caucasus. Nws yooj yim dua los tawm tsam qhov ntawd. Yog li ntawd, tom qab kev ntes ntawm Stalingrad, muab cov pab pawg neeg Soviet tau ua nyuaj. Tsis tas li ntawd, nyob rau lub Ob Hlis, cov tub rog Soviet ua rau muaj kev poob siab rau Ottoman hauv Transcaucasia, yuam cov Turks khiav Yerevan thiab tawm tsam thaj av Kars.
  Cov Germans tau tawg los ntawm kev tiv thaiv thiab, dhau ntawm Volga, mus txog Hiav Txwv Caspian. Grozny poob rau Lub Rau Hli 15, tom qab kev sib ntaus sib tua, Sukhumi rau Lub Rau Hli 23, Zugdidi ntawm 29th ntawm tib lub hlis. Tbilisi raug coj mus rau thaum kawg ntawm Lub Xya Hli nrog rau Kutaisi. Thaum lub Yim Hli, cov fascist vultures thaum kawg tau ntes Dagestan, nrog rau Poti, thiab mus txog Armenia los ntawm sab qaum teb. Thaum lub Cuaj Hlis lawv koom nrog Turks, thiab kev tawm tsam ntawm Baku pib. Lub nroog tseem ceeb tau tuav mus txog rau thaum lub Kaum Ib Hlis 6, 1945. Qee qhov kev sib ntaus sib tua hauv roob, tshwj xeeb tshaj yog nyob rau hauv Yerevan, tau kav mus txog rau thaum lub Kaum Ob Hlis.
  Kev sib ntaus sib tua hnyav kuj tau tshwm sim hauv qhov chaw. Cov Germans tau tuaj ze rau Tula thiab txawm coj Kalinin, tab sis tom qab ntawd lawv tau nres. Txawm li cas los xij, txoj kab pem hauv ntej tau los txog, thiab twb tsis muaj ntau tshaj li yim caum kilometers sab laug ntawm lub nroog.
  Xyoo 1946 pib nrog lub caij ntuj no kub. Lub Soviet hais kom ua, xav kom tiv thaiv German tawm tsam, desperately rushed ntawm tus yeeb ncuab.
  Alas, tus yeeb ncuab qhov zoo dua hauv huab cua tsuas yog nce ntxiv. Luftwaffe lub dav hlau dav hlau, hmoov tsis, tau raug txhim kho tas li. Kev hloov kho tshiab ntawm ME-262 tau tshwm sim, suav nrog kev ua haujlwm siab ceev. Tsis tas li ntawd, muaj zog dav hlau fighter TA-183, ntau tshaj nrog swept tis HE-262, thiab ib tug tiag tiag masterpiece ntawm aircraft engineering ME-1010 nrog tswj swept tis.
  Thiab USSR lub ntsiab fighter tseem yog Yak-9. Lub tsheb yog ib zaug tshiab, tab sis tam sim no kom meej meej obsolete.
  Tab sis lub Luftwaffe kuj muaj lub Yu-287, thiab Yu-387, TA-400, TA-500 dav hlau bomber tau tshwm sim. Thiab lub dav hlau nres yog dav hlau. Thiab HE-377 yog reactive thiab HE-477 kuj yog reactive thiab ntau lub hom phiaj.
  Thiab E-70 series nrog tso tsheb hlau luam hnyav npaum li "Royal Tiger", tab sis muaj kev tiv thaiv ntau dua.
  Thiab lub tswv yim tiag tiag yog lub pyramidal tank qhia hauv hlau rau Fuhrer lub hnub yug rau lub Plaub Hlis 20, 1946. Hitler tus kheej muab nws lub npe "Imperial tsov ntxhuav".
  Lub tsheb tau zoo li tus elongated, flattened pyramid, nrog cov menyuam me me npog tag nrho hauv qab ntawm lub tank. Yog li, nws tsis muaj lub tais, uas ua rau muaj peev xwm ua kom muaj peev xwm hla teb chaws. Tsis tas li ntawd, lub tank tsis muaj lub ru tsev, thiab nws cov cuab yeej los ntawm txhua lub kaum sab xis muaj lub kaum sab xis siab ntawm kev xav. Weighing 99 tons, lub tsheb tau armed nrog 128 mm anti-aircraft phom nrog ib chim ntev ntawm 100 EL, muaj ib tug engine ntawm 1800 horsepower, thiab frontal armor ntawm 300 mm. Ntxiv mus, cov slabs yog nyob rau ntawm cov ces kaum loj ntawm rational inclination, nyob rau hauv thawj frontal ib nrab thiab 250 millimeters nyob rau hauv lub thib ob inclined ib nrab. Yog li, nws tau dhau los ua lub tank muaj zog tshaj plaws hauv ntiaj teb, tsis tuaj yeem nkag los ntawm txhua qhov kev tua hluav taws thiab thaum tawm tsam nrog cov foob pob los ntawm saum toj no.
  Lub Fuhrer tam sim ntawd kom nws muab tso rau hauv kev tsim khoom sai li sai tau thiab tib lub sijhawm los tsim kev hloov pauv kev ua phem nrog lub howitzer thiab lub foob pob tawg.
  Yog li Nazis khaws cia, lawv yuav tsum tau tsoo. Tab sis, hmoov tsis, ib tug heev tawv ncauj thiab technically muaj zog yeeb ncuab raug ntes. Thiab thaum kawg ntawm lub Tsib Hlis, raws li kev lig kev cai, thaum txoj kev qhuav tawm, kev tawm tsam pib.
  Fritz sim hla Moscow thiab Tula. Cov kev sib ntaus sib tua raged nrog unprecedented siv thiab scope. Tab sis cov tub rog Soviet tau tsim nyog hu ua invincible. Hauv peb lub hlis ntawm kev sib ntaus sib tua tsis tu ncua, Nazis tsuas yog tuaj yeem ncig Tula thiab ncav cuag Kashina thiab mus rau Moscow los ntawm sab qaum teb, ib feem ntawm kev sib txuas lus. Kev sib ntaus sib tua twb tshwm sim ntawm txoj kev ntawm lub nroog nws tus kheej.
  Stalin tawm hauv lub nroog thiab khiav mus rau Kuibyshev. Tab sis cov Nazis pib tawm tsam Saratov thaum Lub Xya Hli. Lub nroog no poob rau lub Yim Hli 8. Txij li tam sim no Kuibyshev pom nws tus kheej txaus ntshai nyob ze rau pem hauv ntej, tus Thawj Tub Ceev Xwm tau txav nws lub hauv paus rau Sverdlovsk. Kev sib ntaus sib tua hauv Moscow txuas ntxiv mus rau lub Cuaj Hli. Hnub tim 18, Kashira poob. Thaum pib ntawm Lub Kaum Hli, lub peev ntawm USSR yuav luag ib puag ncig, thiab 29, tom qab kev sib ntaus sib tua, Kuibyshev kuj poob. Tsis tas li ntawd, cov Germans ntes Guryev thiab Uralsk.
  Kaum ib hlis twb muaj kev sib ntaus sib tua txaus ntshai. Thaum Lub Kaum Ib Hlis 7, cov Krauts tau hla mus rau Kremlin, tab sis raug thawb rov qab los ntawm kev tawm tsam txaus ntshai. Thiab thaum lub sij hawm sib ntaus sib tua, tus thawj coj ntawm Moscow, Marshal Rokossovsky, tuag!
  Thiab tus naas ej Soviet pilot Kozhedub tua poob lub puas German dav hlau, ua thawj Soviet neeg tau txais tsub lub title ntawm plaub lub sij hawm Hero ntawm lub USSR. Thiab tseem nyob rau lub Kaum Ib Hlis 7, 1946.
  Thaum Lub Kaum Ob Hlis 4, lub nplhaib thaiv nyob ib puag ncig Moscow tau raug kaw thaum kawg. Tab sis lub peev thiab cov seem ntawm nws tus heroic garrison sib ntaus sib tua kom txog rau thaum Orthodox Christmas thaum Lub Ib Hlis 7, 1947.
  Kev ua phem rau lub peev tau coj los ntawm Mainstein. Rau qhov no nws tau txais qhov kev txiav txim thib ob ntawm Grand Cross ntawm Iron Cross tom qab Hermann Goering.
  Tiamsis kev tsov rog tseem tsis tau tiav. Stalin los ntawm Sverdlovsk tau cog lus tias yuav txuas ntxiv kev sib ntaus. Cov Germans kuj zoo nkauj heev. Nyob rau sab qab teb, lawv cov tub rog tuaj txog Penza thiab Ulyanovsk thiab nres. Thaum lub Peb Hlis, cov Soviets tau pib tawm tsam. Tab sis lub Plaub Hlis lawv tseem raug yuam kom tawm hauv Ryazan. Thiab nyob rau lub Tsib Hlis, cov Nazis ncig lub nroog Gorky, thiab hla mus rau Kazan los ntawm sab qab teb. Thaum Lub Rau Hli, cov Krauts ntes Orenburg thiab mus txog Ufa. Kev tawm tsam rau Red Army tsis muaj zog, kev coj ncaj ncees poob thiab kev tawm tsam loj tau pib. Txawm li cas los xij, lawv ib txwm nyob ntawd, tab sis tom qab lub caij nplooj zeeg ntawm lub peev lawv tau ua kom muaj zog ntau zaus. Tsis muaj leej twg muaj siab xav tuag rau Stalin. Tab sis tib neeg tawm tsam fascism rau lawv Niam.
  Txoj cai ntawm tsoom fwv Soviet kuj poob. Thaum Lub Xya Hli, cov Germans tsoo rau hauv Sverdlovsk. Stalin thiab nws retinue tsiv mus rau Novosibirsk. Nyob rau hauv lub Urals, kev sib ntaus sib tua raged mus txog rau thaum lub yim hli ntuj ... Lub Germans tau hampered los ntawm stretch ntawm kev sib txuas lus thiab lub active acting ntawm cov partisans. Tab sis kev tsov rog ntxiv lawm twb ploj lawm.
  Stalin, txawm li cas los xij, tseem cia siab rau qee yam. Cov Germans tsoo rau Tobolsk thaum lub Cuaj Hli. Tab sis lawv tau ncua los ntawm lub caij nplooj zeeg hnyav. Txoj kev mus rau lub caij ntuj no nres qhov kev tawm tsam hauv Siberia, tab sis Nazis tau tswj hwm tag nrho Central Asia. Thaum lub caij ntuj no lawv tsis twv mus rau Novosibirsk. Tab sis Stalin kuj tsis zoo, thiab nws tsiv mus rau Vladivostok warmer.
  Xyoo 1948 tuaj txog. Cov Nazis twb armed nrog diskettes. Nyob rau hauv tas li ntawd, ntau compact tso tsheb hlau luam nrog turbojet cav tau tshwm sim. Qhov tseeb, tom qab nws tau sov dua, txhua yam uas tseem tshuav yog rau lawv mus taug kev yeej thiab tuav lub nroog.
  Tab sis Beria tshuaj lom tus mob hnyav Stalin thiab muab peb Reich tso siab rau, raug rau kev khaws cia ntawm Soviet hwj chim hauv Siberia.
  Hitler, uas yog damn nkees ntawm kev ua tsov ua rog nws tus kheej, yuav luag pom zoo, tab sis ua ntej, nws ntes Novosibirsk thaum lub Tsib Hlis 1948. Thiab lub surrendered tau kos npe rau lub rau hli ntuj 22, 1948, nyob rau hauv lub cim hnub tim - raws nraim xya xyoo txij li thaum lub sij hawm ntawm kev tawm tsam ntawm lub USSR. Qhov no yog li cas Tsov Rog Ntiaj Teb Zaum Ob tau xaus. Tebchaws Asmeskas tau kov yeej Nyij Pooj rov qab rau xyoo 1945 thiab sim lub foob pob atomic. Yog li Fuhrer tsis muaj kev lag luam mus txawv teb chaws.
  Txawm li cas los xij, Beria tsis kav ntev. Lub nto moo tshaj plaws Soviet ace, huab cua marshal thiab xya-lub sij hawm hero ntawm lub USSR Kozhedub, yuav muaj peev xwm mus ua tub rog coup thiab overthrow lub unpopular tus thawj tswj hwm ntawm lub State Defense Committee. Beria thiab ib tug xov tooj ntawm nws accomplice raug tua. Hauv Thib Peb Reich nws tus kheej, thaum Lub Peb Hlis 1953, cov neeg nyiam ua tiav Hitler. Thiab Goering tuag los ntawm kev siv yeeb tshuaj me ntsis ua ntej, thaum Himmler raug tua vim muaj kev xav tsis thoob ntawm kev koom ua ke.
  Kev tawm tsam hnyav tshwm sim ntawm SS, coj los ntawm Schellenberg, thiab cov tub rog, coj los ntawm Generalissimo Mainstein. Qhov no tag nrho ua rau muaj kev tsov kev rog. Raws li qhov tshwm sim, Thib Peb Reich poob. Thiab lub USSR txo qis pib maj mam rov qab los ntawm nws lub hwj chim. Keeb kwm mus rau hauv ib tug kauv dua. Qhov zoo heev sawv ntawm lub teb chaws Yelemees, o ntau tshaj lub teb chaws Ottoman ntawm Genghis Khan, ces kev tuag ntawm tus thawj coj tseem ceeb - chaos thiab extinction.
  Thiab maj mam sib sau ua ke ntawm cov thawj coj, tsuas yog lub nroog ntawm Baikalsk los ua lub peev. Lub USSR, muab faib ua ntau lub xeev nrog lub xeev puppet tsim los ntawm Germans, tau koom ua ke dua. Qhov loj tshaj yeej yog lub annexation ntawm Moscow, uas pov tawm lub Nazi yoke. Muaj tseeb, Ukraine, Belarus thiab Baltic lub xeev, nrog rau Georgia, Armenia, thiab Azerbaijan khaws lawv lub tebchaws. Tom qab lub caij nplooj zeeg thib peb Reich, Tebchaws Meskas tau los ua lub ntiaj teb hegemon. Tsoomfwv Meskas tseem tau tsim tsa hauv Suav teb.
  Tab sis maj mam lub teb chaws Ottoman xilethi-aus tau dhau los ua neeg ywj pheej. Nyob rau hauv lub USSR, tom qab lub de facto dictatorship ntawm Kozhedub, ib tug tseem ceeb thawj tswj kev cai lij choj tau tsim, tab sis nrog rau ob lub sij hawm txwv nyob rau hauv lub hwj chim. Kev xaiv tsa tau raug xaiv los ntawm lwm lub hauv paus, thiab txoj haujlwm ntawm tus thawj tswj hwm muaj lub npe txawv: tib neeg tus thawj tswj hwm.
  Lub teb chaws muaj kev sib xyaw thiab kev lag luam loj hlob sai.
  Tab sis ntawm no yog li cas keeb kwm hloov los ntawm ib daim ntawv clip. Lawv tau poob Tsov Rog Ntiaj Teb Zaum Ob, txawm hais tias lawv tau tawm tsam hnyav. Thiab qhov tshwm sim yog kev puas tsuaj. Tsis tas li ntawd, lub teb chaws Yelemees tsuas muaj peev xwm tau txais txiaj ntsig zoo rau ib ntus.
  Thiab Tebchaws Meskas tau maj mam poob kev cuam tshuam, lub ntiaj teb tau dhau los ua ntau lub zog, uas txhais tau hais tias muaj kev kub ntxhov ntau dua hauv nws. Ntawm qhov tsis sib xws, muaj kev txiav txim tsawg dua. Thiab hais txog tib yam li tam sim no nees nkaum-thawj xyoo pua.
  Zoo, yog vim li cas tib neeg thiaj li kos rau fragmentation thiab chaos?
  
  
  TROTSKY NTAWM STALIN
  Tukhachevsky txoj kev sib tw tawm tsam Warsaw tau ua tsis tiav vim qhov ua txhaum ntawm Stalin - leej twg, es tsis txhob npog sab qab teb ntawm cov pab tub rog liab nce mus rau Warsaw. tig thawj Tub Rog Tub Rog mus rau Galicia. Tsis tas li ntawd, txawm tias muaj cov tub rog loj uas nyob rau hauv cov lus txib ntawm Yauxej, nws tau tswj hwm los ntawm cov Poles. Cov tub rog liab poob kev sib ntaus sib tua ntawm Warsaw. Lub Nceeg Vaj tau pib tawm tsam kev tawm tsam, nyob hauv thaj chaw suav nrog Slutsk thiab txawm nyob hauv Minsk rau ob peb hnub.
  Txawm li cas los xij, Sab Hnub Poob tsis tau twv nyiaj ntxiv kev ua tsov rog ntshav nrog Bolsheviks. Warsaw tau ua kom muaj kev thaj yeeb nyab xeeb, thiab kev tsov rog hauv zej zog sai sai.
  Tab sis muaj lwm txoj hauv kev ntawm keeb kwm thiab ib qho ntawm ntau lub ntiaj teb sib luag. Nyob ntawd, Lenin tau txiav txim kom tshem tawm Stalin, uas tsis muaj txiaj ntsig zoo hauv kev ua tub rog thiab lub capricious, los ntawm kev hais kom ua ntawm sab qab teb flank, thiab tsim kom muaj kev sib koom ua ke ntawm kev hais kom ua ntawm Tukhachevsky, thaum tswj Budyonny tshaj thawj Cavalry.
  Nyob rau hauv rooj plaub no, kev sim tawm tsam los ntawm sab qab teb ntawm Warsaw ua tsis tiav, thiab cov tub rog liab tshoov siab tau yeej hauv kev sib ntaus sib tua hnyav. Lub peev ntawm Poland poob. Tom qab sawv ntawm ib ntus thiab tau txais kev txhawb nqa ntxiv, Tukhachevsky tsiv mus rau Lvov thiab Krakow.
  Rau qee lub sijhawm kev sib ntaus sib tua txuas ntxiv tawm tsam Wrangel, thiab nrog kev tawm tsam ntxiv ntawm Crimea. Tom qab ntawd cov tub rog liab tau tuav lub Baltic xeev nyob rau sab qaum teb, thiab tso tawm Azerbaijan, Armenia, thiab Georgia nyob rau sab qab teb. Muaj ib ntus lull. Soviet Russia xav tau so thiab so ib ntus, uas yog qhov NEP tau los ua. Tab sis Trotsky tseem hais kom rov qab los ntawm txhua thaj av ntawm Tsarist Russia. Yog li ntawd, nyob rau lub caij ntuj sov xyoo 1921, Cov Tub Rog Liab tau nyob hauv Finland, nrog rau kev sib koom ua ke ntawm sab hnub poob.
  Xyoo 1922, Primorye tau kov yeej, tom qab ntawd sab qaum teb Sakhalin. Trotsky, uas nws txoj cai ua tus thawj tswj hwm ntawm Pawg Tub Rog Tub Rog tau txhawb nqa qhov tseem ceeb, tau tswj hwm Lenin qhov chaw thiab tshem Stalin, uas tau raug tshem tawm mus rau lub luag haujlwm thib ob.
  Oddly txaus, raws li tus kheej lub hwj chim muaj zog, cov ntsiab lus ntawm capitalism tau nce zog hauv kev lag luam.
  Trotsky nws tus kheej tau los ua ib tug neeg sab laug feem ntau vim yog lub siab xav ua neeg dawb huv tshaj li Pope lossis ntau dua radical tshaj Stalin. Txawm li cas los xij, tau txais lub hwj chim, cov neeg Yudais uas txawj ntse tau txuas ntxiv nws txoj cai txawv teb chaws. Yog tsis tso tseg cov tswv yim communist, nws tib lub sij hawm sim ua kom muaj kev lag luam thiab ua kom muaj kev sib raug zoo nrog lwm lub teb chaws hauv ntiaj teb.
  Hitler qhov nce mus rau lub hwj chim hauv lub teb chaws Yelemees tsis tsim cov kev hloov pauv hauv ntiaj teb kev nom kev tswv. Lub Fuhrer tau muab tso rau hauv nws qhov chaw sai sai - txwv tsis pub tshem tawm ntawm Versailles txwv lossis kev kho dua tshiab ntawm kev sau npe thoob ntiaj teb thiab lub zog tub rog. Ib yam li Nazis raug txwv tsis pub tshaj tawm txoj cai tiv thaiv Semitic thiab ntau ntxiv.
  Qhov tsuas yog qhov yog tias nyob rau hauv Hitler, kev lag luam German tau tshwm sim los ntawm kev kub ntxhov, tab sis fascism yeej tsis tau siv cov ntaub ntawv radical, tseem tshuav cov haiv neeg nruab nrab nrog qee qhov kev tswj hwm thiab cov koom haum hluas xws li Hitler Jugent.
  Lub USSR nyob rau hauv kev coj noj coj ua ntawm Leon Trotsky tau los ua ib qho kev lag luam nplua nuj nrog kev tsim kev lag luam hnyav.
  Lub USSR kev lag luam yog kev lag luam ntau dua li Stalin's, tab sis nws kuj muaj cov ntsiab lus ntawm kev npaj hauv daim ntawv ntawm tsib xyoos kev npaj. Kev yug me nyuam yog siab, tshwj xeeb tshaj yog txij li Trotsky tseem txwv tsis pub rho menyuam - lawv hais tias muaj ntau thaj av khoob hauv tebchaws Russia thiab tsis muaj laj thawj rau lawv gape zoo li qhov.
  Txij li thaum qhov loj ntawm cov tub rog German tseem txwv rau 100 txhiab, thiab Poland twb dhau los ua Soviet, socialist koom pheej, yuav tsis muaj leej twg tawm tsam nrog. Moldova raug xa rov qab mus rau Russia rov qab rau xyoo 1921 - sau cov vaj ntxwv huab tais rov qab.
  Trotsky nws tus kheej txhawb lub ntiaj teb no thoob ntiaj teb me ntsis, tab sis lub hom phiaj ntawm lub ntiaj teb kiv puag ncig pib yuav tsum tau hushed. Ib feem, raws li nyob rau hauv Stalin.
  Tab sis kev tsov rog tseem tuaj ntawm sab hnub tuaj. Nyiv pib ua tub rog tawm tsam Mongolia. Lub Tebchaws ntawm Rising Sun, nrog rau Ltalis, tau los ua lub ntiaj teb cov neeg tawm tsam tseem ceeb. Muaj tseeb tiag, Mussolini raug yuam kom txwv nws txoj kev xav rau kev ntes Ethiopia - tib lub tebchaws hauv Africa uas tsis yog lwm tus neeg nyob hauv. Nyiv, kuj tseem tsis tau muaj peev xwm tawm tsam ib leeg nrog Tebchaws Askiv thiab tshwj xeeb tshaj yog Tebchaws Meskas, tau nce mus rau Tuam Tshoj. Thiab nws tau txais ntau thiab ntau ntawm no.
  Muaj ntau tus Suav thiab, txawm tias tag nrho lawv cov kev sib cais, lawv yog cov yeeb ncuab loj heev. Thiab tom qab ntawd cov samurai nkag mus hauv Mongolia... Kev sib ntaus sib tua hnyav pib muaj nyob rau lub caij nplooj ntoo hlav xyoo 1941.
  Trotsky txiav txim siab tias USSR twb muaj zog txaus los ua tsov rog tag nrho nrog samurai. Nyob rau hauv tas li ntawd, lub Soviet dictator xav ua pauj kua zaub ntsuab rau lub yeej ntawm 1904-1905. Hauv av, Cov Tub Rog Liab yog qhov muaj zog tshaj li cov neeg Nyij Pooj, tshwj xeeb tshaj yog nyob rau hauv cov tso tsheb hlau luam. Tab sis nyob rau hauv hiav txwv, lub Pacific Fleet tseem tsis tau mus txog parity. Tab sis Lev Davydovich tsis tuaj yeem tso Mongolia.
  Tub rog liab pib nres lub samurai ua ntej. Thaum Lub Yim Hli 20, 1941, kev tawm tsam tau tshwm sim rau Khalkhin Gol, uas tau xaus rau hauv kev yeej rau Red Army. Tom qab ntawd Trotsky tau thov kom Nyiv muab rov qab rau South Sakhalin thiab Kuril Islands.
  Lawm, kev tsis kam ua raws li, thiab kev ua tsov rog loj tau pib. Tsuas yog, tsis zoo li Great Patriotic War, nws tau tawm tsam nyob rau txawv teb chaws. Txawm hais tias nws tsis tuaj yeem hais tias muaj ntshav me me.
  Cov kev sib ntaus sib tua tau puv nkaus, thiab cov neeg Nyij Pooj tawm tsam hnyav thiab tsis tso tseg. Tab sis yuav luag tag nrho cov haujlwm ntawm cov tub rog Soviet tau ua tiav. Kev tiv thaiv, tom qab ib tug haib artillery barrage tau tawg los ntawm, thiab tso tsheb hlau luam, nrog rau qhov tseeb haib T-34, LT (hnyav Leon Trotsky!), kov yeej lub ditch hnyav ntawm lub cev thiab hlau.
  Ua ntej, cov tub rog ntawm thaj av ntawm Rising Sun tau raug tshem tawm ntawm Manchuria. Ntau qhov kev ua tiav tau ua tiav, uas tau siv cuaj lub hlis txij lub Kaum Ib Hlis 1941 txog Lub Yim Hli 1942. Cov tub rog Soviet nkag mus rau North Kauslim... Kuj tseem muaj kev sib ntaus sib tua ntawm Sakhalin. Cov neeg Nyij Pooj txawm sim ua ntej - lawv nce mus txog peb caug mais, tab sis tau nres thiab txhaws ntshav.
  Thaum lub Cuaj Hlis 1942 muaj kev tawm tsam ntawm Port Arthur. Cov neeg Nyij Pooj, siv kev txhawb nqa los ntawm hiav txwv, sim tuav txoj kab. Cov tub rog Soviet tau tawg mus rau pem hauv ntej, tab sis cov yeeb ncuab tswj kom nres qhov ua ntej los ntawm kev xa tub rog.
  Tab sis cov samurai tsis tuaj yeem tuav lawv qhov kev tawm tsam ntev. Soviet aviation tau hla thiab foob pob nkoj. Tsis tas li ntawd, cov neeg Nyij Pooj tau tawm tsam dhau ntawm lawv lub neej - lawv tsis txawm siv parachutes rau hauv kev sib ntaus sib tua. Vim li no, tom qab kev tuag ntawm cov neeg tseem ceeb ntawm huab cua, qhov kev tawm tsam ntawm samurai saum ntuj ceeb tsheej tsis muaj zog. Thiab Soviet aviation pib yeej ntau yam kev ntseeg siab.
  Tsis tas li ntawd, cov kev tsim kho tshiab los ntawm Soviet cov neeg tsim qauv maj mam tsis lees paub qhov zoo tshaj ntawm cov neeg Nyij Pooj hauv kev ua haujlwm. Thaum Lub Kaum Ob Hlis 1942, tom qab lwm qhov kev tawm tsam hnyav, Port Arthur raug coj, thiab Seoul poob rau tib lub hlis.
  Lub hlis tom ntej ntawm 1943 pib nrog Lub Ib Hlis kev tawm tsam hauv Kaus Lim Qab Teb thiab kev ntes ntawm qhov chaw nres nkoj Busan.
  Nyiv tau poob kev sib ntaus sib tua hauv av thiab raug kev puas tsuaj ntau dua nyob rau saum ntuj thiab hauv hiav txwv. Thaum Lub Ob Hlis 1943, Beijing raug ntes los ntawm cov tub rog Soviet. Thiab nyob rau lub Peb Hlis, tom qab kev sib ntaus sib tua hnyav, South Sakhalin tau dim. Lub Plaub Hlis thiab Tsib Hlis tau raug cim los ntawm kev yeej tshiab rau Soviet riam phom ntawm hiav txwv ... Qhov nce ntxiv ntawm submarine nkoj, aviation thiab nkoj tuaj txog ntawm Baltic tau zoo tshwj xeeb.
  Lub Rau Hli 1943, cov tub rog Soviet tau tsav cov neeg Nyij Pooj tawm ntawm Shanghai. Yog li tsim lawv tus kheej thaj tsam ntawm kev ua haujlwm.
  Thaum Lub Xya Hli thiab Lub Yim Hli, cov tub rog thiab cov neeg tsav nkoj tau tso tawm Kuril Ridge los ntawm cov yeeb ncuab. Nyiv pom nws tus kheej hauv qhov xwm txheej nyuaj heev. Soviet aviation tau nce nws lub zog tawm tsam thiab foob pob ntau dua thiab nyuaj, thiab cov nkoj tub rog ntawm thaj av ntawm Rising Sun melted. Thaum Lub Kaum Hli 1943, Trotsky tau txiav txim siab: txhawm rau tua Okinawa - hnav khaub ncaws ua ntej kev sib ntaus sib tua rau Japanese Metropolis nws tus kheej. Cov kev sib ntaus sib tua tau nruj heev, thiab cov samurai siv riam phom en masse: kamikaze pilots.
  Kev sib ntaus sib tua epic tau siv sijhawm ob lub hlis thiab ib lub lim tiam, uas thaum kawg tau xaus nrog lub caij nplooj zeeg ntawm Okinawa. Thiab thaum Lub Ib Hlis Ntuj xyoo 1944, Taiwan tau dim.
  Nyiv tam sim no nyob rau ntawm brink ntawm tag nrho cov tub rog kev puas tsuaj. Hirohito tsuas tuaj yeem suav rau Tebchaws Meskas thiab Tebchaws Askiv nkag mus rau hauv kev ua rog ntawm nws sab; fascist lub tebchaws Yelemes thaum lub sijhawm ntawd tseem tsis muaj zog ua tub rog, thiab Mussolini tsis tuaj yeem ncav cuag Trotsky hauv Dej Hiav Txwv Pacific.
  Tab sis lub tebchaws United States thiab Britain tau qhia, tab sis tsis maj mus rau hauv kev ua tsov ua rog. Tsis tas li ntawd, qhov kev tawm tsam loj heev ntawm British tau tawm tsam hauv Is Nrias teb. Lub nruab nrab Gandhi raug thawb ib sab los ntawm ntau haiv neeg radical thiab sab laug. Yog li ntawd, kev tsov rog tiag tiag pib muaj. Churchill, uas tau hloov Chamberlain, tau ua kom tawv ncauj thiab sim ua kom Pakistan thiab Is Nrias teb nyob rau hauv nws txoj kev tswj hwm ntawm txhua tus nqi. Uas ua rau muaj kev ua tsov ua rog ntev thiab iab uas khi cov tub rog British.
  Cov neeg Amelikas tau ua dhau los ntawm txoj cai txawv tebchaws: kuv lub tsev pheeb suab nyob ntawm ntug!
  Thaum lub Peb Hlis Ntuj xyoo 1944, cov tub rog Soviet, txawm tias huab cua tseem tsis tau zoo heev, tau tsaws hauv Hokkaido. Kev sib ntaus sib tua tau kav peb lub lis piam thiab xaus nrog kev swb ntawm cov neeg Nyij Pooj. Qhov kev vam meej no cuam tshuam rau huab tais txoj kev ntseeg siab hauv kev nkag tsis tau ntawm lub nroog loj.
  Kev sib ntaus sib tua ntawm av thiab dej hiav txwv txuas ntxiv mus txog lub Tsib Hlis 11, 1944, thaum Nyiv Nyij Pooj thaum kawg capitulated.
  Kev sib ntaus sib tua nrog kev koom tes ntawm cov tub rog Soviet tau kav txij lub Plaub Hlis 10, 1941 txog rau lub Tsib Hlis 11, 1944 thiab siv sijhawm peb xyoos thiab ntau dua ib hlis. Kev poob ntawm cov tub rog Soviet hauv kev tua thiab tuag los ntawm qhov txhab muaj li 960 txhiab tus tub rog thiab tub ceev xwm. Ib me ntsis ntau tshaj li rau caum txhiab tus pej xeem Soviet cov pej xeem kuj tuag. Los ntawm kev foob pob, foob pob hluav taws, sib ntaus sib tua ntawm Sakhalin thiab ntawm ciam teb hauv Primorye. Thiab txog peb lab tus tib neeg raug mob, ntawm uas plaub puas txhiab tau ua neeg tsis taus.
  Nyob rau hauv dav dav, lub USSR yeej ib tug loj yeej thiab tswj los txhim kho pro-Soviet regimes nyob rau hauv Tuam Tshoj thiab Kauslim teb thiab nyob nrog nws cov tub rog tag nrho cov muaj ntawm lub teb chaws ntawm lub Rising Sun.
  Txoj cai ntawm Comrade Trotsky tau ntxiv dag zog rau ob qho tib si hauv lub tebchaws thiab thoob ntiaj teb.
  Nyob rau hauv 1946, thawj lub community launch txog ib tug dag satellite nyob rau hauv lub USSR. Thiab nyob rau hauv 1950, thawj Soviet cosmonaut raug xa mus thoob ntiaj teb. Hauv Romania, Vajntxwv Micaiah tau pom zoo los xaus kev ua tub rog thiab kev lag luam nrog USSR. Tsis ntev lub hwj chim hloov hauv Hungary. Thiab nyob rau hauv Czechoslovakia, nws tau kav ntev, txawm hais tias tsis yog los ntawm cov neeg tawg rog, tab sis los ntawm sab laug-tis pro-Soviet rog.
  Xyoo 1951, kev ua tsov rog tau tshwm sim ntawm Qaib Cov Txwv thiab USSR. Lub sijhawm no, tsis yog Tebchaws Meskas lossis Tebchaws Askiv tsis muaj lub foob pob tawg, thiab pib muaj kev tua neeg tiag tiag nrog cov yeeb ncuab muaj zog xws li USSR thiab nws cov phoojywg tau tua tus kheej rau sab hnub poob.
  Cov tub rog Soviet tau kov yeej Turkey hauv tsawg dua ib hlis. Pom tau tias qhov kev tawm tsam ntawm sab hnub poob yog qhov tsis txaus ntseeg ... Britain tau tawm tsam nrog cov neeg Khab tau ntev, tab sis thaum kawg nws poob ntau pua txhiab tus tub rog thiab poob kev tswj hwm nws cov cheeb tsam loj tshaj plaws. Muaj kev kub ntxhov nyiaj txiag hauv Asmeskas thiab cov neeg dub tau tawm tsam.
  Trotsky txiav txim siab: thiab nyob rau hauv ob lub hlis Red Army tswj hwm tag nrho Middle East thiab Iran, thiab tsoom fwv pro-Soviet los rau lub hwj chim hauv Egypt. Cov British thiab Fabkis tau xuas nrig ntaus hauv cov hniav. Thiab Hitler siv sab ntawm USSR thiab rau qhov no nws tau txais lub sijhawm rau Anschluss Austria.
  De Gaulle los txog rau Fabkis. Nws tsis txaus siab heev rau kev nthuav dav Soviet thiab hais txog kev ua phem rau sab hnub tuaj, tawm tsam Bolshevism. Trotsky, ntawm qhov tsis sib xws, npau suav ntawm kev nthuav dav mus rau Tebchaws Europe, qhov xwm txheej yog cua sov.
  Adolf Hitler, coj kom zoo dua ntawm qhov tseeb tias USSR tam sim no nyob rau hauv lub union, pib lub militarization ntawm lub teb chaws Yelemees. Thiab hauv Algeria thiab Morocco muaj kev tawm tsam loj tawm tsam Fabkis.
  De Gaulle npau taws heev thiab xav kom lub teb chaws Yelemees tso tseg kev npaj ua tub rog. Hauv kev teb, Fuhrer xav kom rov kho dua ntawm 1914 ciam teb thiab hem kom xa cov neeg ua tub rog tawm tsam cov yeeb ncuab.
  Ob tog tab tom nce kev hem thawj thiab ua tub rog coob mus rau ciam teb. Lub cunning Trotsky tsis nkag mus rau hauv tsov rog, tab sis muag tso tsheb hlau luam thiab dav hlau mus rau lub teb chaws Yelemees ntawm credit. Kev sib ntaus sib tua nthuav tawm ntawm Nazis thiab Fabkis. Belgium nkag mus rau hauv kev ua tsov ua rog, tab sis qhov no tsuas yog ua rau cov xwm txheej phem rau Fabkis, uas tau txwv los ntawm kev tawm tsam hauv cov cheeb tsam thiab cov kev ua haujlwm hauv tebchaws nyob rau ntau qhov chaw. Cov Germans, txawm li cas los xij, tsis ua tiav sai, tab sis tau daig ntawm Mangio Kab , tab sis lawv nyob hauv Belgium. Tom qab ib xyoos thiab ib nrab ntawm kev ua tsov ua rog, Nazis tuaj ze rau Paris.
  De Gaulle mus kos npe rau kev thaj yeeb thiab muab Elsarz thiab Lorraine rov qab rau cov neeg German. Belgium tseem tab tom koom nrog ib feem ntawm nws thaj chaw. Lub Fuhrer txhawb nqa nws lub zog. Xyoo 1955, USSR tau sim lub foob pob nuclear. Trotsky suav nrog Czechoslovakia hauv USSR. Muaj tseeb tiag, ib feem ntawm Sudetenland mus rau cov neeg German, tab sis tsawg dua haiv neeg ciam teb. Tab sis lawv tsis muaj laj thawj rau pob zeb ...
  Hitler raug yuam kom txo hwj chim nws ambitions thiab zoo siab tias nws tau tswj kom nthuav dav nyob rau sab hnub poob thiab ntawm cov nuj nqis ntawm Austria. Cov Nazis kuj txeeb tau lub tebchaws Denmark thiab rov kho cov ciam teb ntawm xyoo 1914 thiab sab qaum teb ntawm lawv lub tebchaws.
  Trotsky tuag nyob rau hauv 1960, ua kev zoo siab rau nws yim caum hnub yug. Yog tias tsis muaj tus cwj pwm phem thiab tswj lub cev muaj zog, tus Thawj Tswj Hwm ntawm USSR tau tswj xyuas kev xav kom meej txog thaum nws ua tiav kawg.
  Nws tau muab tus thawj tswj hwm rau nws tus tub David, yog li nrhiav tau lub ntiaj teb thawj communist dynasty. Los ntawm lub sij hawm no, lub USSR tau ntsib kev nce hauv nruab nrab thiab kev hloov kho rau txoj cai lij choj txwv tsis pub tshem tawm ntawm nws. Hitler kuj tau hloov lub hwj chim rau ib tus ntawm nws cov tub tau txais los ntawm kev tsim cov khoom tsim tawm, tab sis ntawm kev sib tw.
  Txawm li cas los xij, tus tub tseem hluas dhau lawm, thiab tom qab Hitler tuag, Nazis tau tawg, thiab tsis ntev tom qab tis sab laug tau los ua lub hwj chim. Lub ntiaj teb no tau dhau los ua kev nyab xeeb dua, tab sis kev tawg ntawm lub colonial system tau ua rau muaj kev tsov rog tshiab ntawm kev tsis ruaj khov. Qhov kev daws teeb meem yog tsim kom muaj kev sib koom ua ke ntawm kev sib koom ua ke. Nws muab kev sib nrig sib pab thiab sim ua kom muaj kev sib raug zoo nyob rau hauv cov xwm txheej ntawm lub teb chaws tsaus ntuj.
  Tab sis lub ntiaj teb communism tau txawv los ntawm ib tug loj tus naj npawb ntawm kev ua lag luam ntsiab lus thiab yog ib tug ua ke system.
  Meanwhile, contradictions loj hlob nyob rau hauv lub USSR. Kev tswj hwm nom tswv ntawm ib tog tsis haum rau kev loj hlob oligarchy. Cov neeg ua lag luam yoj liab xav tau kev hloov pauv thiab muaj hwj chim nom tswv. Txog tam sim no, kev ua tiav ntawm kev npaj kev lag luam thiab kev lag luam tau txais txiaj ntsig tau ib nrab them nyiaj rau qhov kev tawm tsam. Tab sis kev hloov pauv tau tshwm sim hauv Tebchaws Meskas. Ib tug thawj coj tshiab tau tshwm sim, leej twg, rhuav tshem lub monopoly ntawm ob tog: Democratic thiab Republican, tsim ib tug thib peb - patriotic.
  Thiab tau los rau lub hwj chim, nws tsim autocracy. Nyob rau tib lub sij hawm, pib ib tug crusade tawm tsam communism. David tuag, thiab tom qab ntawd tag nrho cov kev koom ua ke thiab kev tawm tsam ntawm pawg neeg tau pib. Yog li ntawd, lub teb chaws raug shaken. Tab sis kev tawm tsam ntawm cov pab pawg tau xaus nrog kev txeeb ntawm tus thawj tswj hwm ntawm lub USSR, thiab cov neeg calmed down.
  Muaj qhov chaw nthuav dav. Xyoo 2015, Pluto tau dhau los ua lub ntiaj teb kawg uas tau tsim los ntawm tib neeg astronaut. Rau lub sijhawm luv luv, tib neeg tuaj yeem tuaj xyuas qhov chaw ntawm Jupiter. Muaj tseeb tiag, lawv yuav tsum tau pw hauv chav da dej tshwj xeeb.
  Nyob rau hauv lub USSR, cov ntsiab lus capitalist ntxiv dag zog rau ntau dua. Muaj kev sib cais ntawm cov neeg pluag thiab cov nplua nuj. Cov billionaires tiag tiag tau tshwm sim, thiab tib lub sijhawm cov tswv cuab ntawm Politburo. Communism tau koom ua ke ntau thiab ntau dua nrog oligarchy ntawm nyiaj txiag thiab ua tsawg dua thiab tsis sib txawv ntawm cov peev txheej. Txawm tias cov nyiaj tau los ua se tau los ua linear hauv USSR thiab ib feem pua tau qhia. Qhov no, tau kawg, ua rau tsis txaus siab tsis txaus ntseeg thiab ua rau muaj kev kub ntxhov me me.
  Tab sis txog tam sim no qhov xwm txheej tsis tau tawm ntawm kev tswj hwm. Tab sis nyob rau hauv kev muaj tiag, nrog rau lwm yam cwj pwm ntawm communism, social guarantees tau nce curtailed. Tshwj xeeb, tshuaj thiab kev kawm tau them ib nrab, thiab cov neeg poob haujlwm thiab kev sib pauv ua haujlwm tau tshwm sim.
  Victoria mus txog Vilna thiab tsis nco qab txog lub ntiaj teb sib npaug. Tam sim no nws yuav tsum tau mus txuas ntxiv coj cov tub rog Lavxias.
  Lub peev ntawm Grand Duchy ntawm Lithuania, Vilna, poob, tab sis ua ntej yog taug kev mus rau Grodno thiab Brest.
  Belarusians txaus siab koom nrog cov tub rog Lavxias. Lawv poob, txawm li cas los xij, daus thiab nws nyuaj rau cov tub rog medieval txav mus. Txawm li cas los xij, Grand Duke Vasily tau hais kom tuav Grodno thiab lub caij ntuj no. Victoria tau khiav ncig lub tsev fuabtais ib puag ncig hauv kev tshawb nrhiav lwm tus los txiav lossis tua.
  Kev nqhis dej rau kev tua tsiaj tau pom nyob hauv nws, tab sis ntau thiab ntau zaus nws cov neeg tawm tsam tau tawm tsam yam tsis muaj kev sib ntaus.
  
  
  ORACLES los ntawm tsaus ntuj nti
  Muaj, ntawm chav kawm, sib txawv kwv yees, muaj txiaj ntsig thiab txaus ntshai.
  Tab sis nyob rau hauv ib qho ntawm lwm txoj kev muaj tiag muaj ib tug sorcerer uas hais rau Nazi ib tug xov tooj ntawm yuav ua li cas rov qab lub hwj chim rov qab mus rau daim iav ntawm dab ntxwg nyoog. Cov tee dej ntawm cov ntshav liab ntawm ib tug me nyuam dawb huv poob rau ntawm qhov chaw pom. Thiab lawv tau absorbed tam sim ntawd, thiab daim iav nws tus kheej pib ci, regaining nws cov khoom plig. Thiab Fuhrer tau kawm ntau heev thaum ntawd.
  Tab sis txawm paub txog lub neej yav tom ntej los yeej tsis muaj peev xwm kho tau. Hauv tebchaws Africa, txawm li cas los xij, cov neeg German tau rov ua lawv cov tub rog thiab tswj xyuas kev tawm tsam los ntawm Montgomery thaum Lub Kaum Hli 23.
  Txawm hais tias muaj kev nyuaj heev, lawv tau nres los ntawm cov tub rog nrog cov neeg ua haujlwm zoo thiab cov khoom siv. Txawm li cas los xij, paub qhov chaw thiab lub sijhawm ntawm kev tawm tsam tau pab Rommel rationally faib nws ob peb units thiab tawm tsam qhov kev tawm tsam. Cov neeg Askiv raug kev puas tsuaj loj thiab tom qab ob lub lis piam ntawm kev sib ntaus sib tua raug yuam kom nres.
  Thiab German submarine nkoj tau muaj peev xwm ua rau muaj kev puas tsuaj loj, ua rau lub kaum ob lub nkoj nrog cov tub rog tsaws uas npaj yuav tsaws hauv Casablanca thiab ntawm ntug dej hiav txwv Morocco. Cov neeg Amelikas, pom qhov tsis muaj kev vam meej hauv tebchaws Iziv thiab cov haujlwm ntawm "German hma packs", tso tseg Kev Ua Haujlwm Torch.
  Cov Germans, nyob rau hauv lem, sim regroup lawv cov tub rog nyob rau hauv Stalingrad los tiv thaiv lub flanking tawm tsam ntawm lub Soviet pab tub rog, thiab npaj los ntawm faus lawv tus kheej nyob rau hauv kev tiv thaiv nyob rau hauv lub center.
  Vim huab cua phem thaum lub Kaum Ib Hlis 19, 1942, cov tub rog Soviet tsis tuaj yeem siv dav hlau zoo, suav nrog kev tawm tsam cov dav hlau, thiab kev npaj phom loj tau ua tiav tsis tshua muaj kev vam meej. Yog li, los ntawm kev faib lawv cov tub rog, cov Germans thiab lawv cov phooj ywg tuaj yeem tawm tsam kev ua ntej ntawm cov tub rog Soviet. Muaj tseeb tiag, qhov no cuam tshuam cov Nazis los ntawm Stalingrad nws tus kheej, muab cov tub rog Soviet uas yog tus phab ej hauv lub nroog mus so. Txawm hais tias muaj ob peb lub tsev tshuav nyob rau hauv kev tswj hwm ntawm Pawg Tub Rog Liab.
  Lub Fritz kuj tuav tawm hauv qhov chaw ... Kev sib ntaus sib tua ntawm Stalingrad txuas ntxiv mus txog rau thaum lub Kaum Ob Hlis Ntuj kawg. Thaum ua tsis tiav qhov kev sib tsoo ntawm pem hauv ntej, Red Army nres. Tab sis nws tsis yooj yim rau cov Germans ib yam nkaus. Lawv poob ntau dhau thaum lub sij hawm ua phem rau lub nroog, thiab txawm hais tias nyob rau hauv kev tiv thaiv qhov poob piv zoo li nyob rau hauv lawv nyiam, cov tub rog tseem tag nrho.
  Nyob rau lub Ib Hlis, txawm hais tias qhov kev twv ua ntej ntawm oracle, cov Germans tsis tuaj yeem tuav tawm sab qaum teb thaum lub sijhawm ua haujlwm Spark. Muaj tseeb tiag, kev sib ntaus sib tua tau ntev tshaj li peb lub lis piam thiab ua rau cov tub rog liab raug kev puas tsuaj loj heev, tab sis lawv tau tswj kom dhau mus rau Stalingrad los ntawm av.
  Txawm li cas los xij, ceeb toom los ntawm daim iav ntawm Iblis, cov Germans tuaj yeem tawm tsam qhov kev tawm tsam ze Voronezh, ntxiv dag zog rau lawv cov phooj ywg tsis muaj zog: Italians thiab Romanians. Txwv tsis pub, kev tiv thaiv nyob ntawd yuav raug rhuav tshem.
  Thiab peb qhov kev ua haujlwm Rzhev-Sychov ua tsis tiav. Cov Germans dua, txawm hais tias tsis yog tsis muaj teeb meem, repulsed lub Soviet offensive. Hauv Stalingrad nws tus kheej yog kub, muaj kev sib ntaus sib tua thaum Lub Ib Hlis. Paulus tau hloov los ntawm Mainstein thiab qhov kev paub dhau los ntawm cov tub rog no tau tswj xyuas lub nroog citadel los ntawm Lub Ob Hlis 12. Tab sis dua cov Germans them tus nqi loj rau qhov no. Thaum Lub Ob Hlis 1943, Reichstag yuav tsum tau sib sau ua ke thiab tag nrho kev tsov rog tshaj tawm. Txuas ntxiv hnub ua haujlwm thiab siv cov tub qhe ua haujlwm ntau dua li yav dhau los.
  Kev tshaj tawm txog kev ua tsov rog tag nrho ua rau nws muaj peev xwm ua kom muaj riam phom ntau ntxiv thiab tsim kev faib tshiab. Xws li cov neeg txawv teb chaws thiab Hiwis.
  Paub thaum twg cov neeg Askiv thiab Asmeskas tau npaj nkag mus rau Morocco, cov neeg German, siv lawv cov nkoj loj hauv nkoj, ua rau mob hnyav rau cov nkoj tsaws - cuam tshuam ib qho kev tsaws tom qab lwm qhov. Qhov no tau tso cai rau Nazis mus rau thaj chaw ua tub rog tawm tsam sab hnub poob thiab tsom mus rau tag nrho lawv lub zog tseem ceeb nyob rau sab hnub tuaj.
  Txoj hauj lwm ntawm Rommel lub corps tseem nyuaj, tab sis ua tsaug rau daim iav, fascist aviation pib ua haujlwm tau zoo dua, thiab cov tsheb thauj khoom tau txhim kho cov khoom ntawm cov pab pawg neeg African.
  Montgomery qhov kev tawm tsam tshiab hauv lub Peb Hlis 1943 yog qhov ua tsis tiav. Lub sij hawm no, Rommel, tau txais cov ntaub ntawv raug nrog kev pab los ntawm diabolical khawv koob, ntxias cov neeg Askiv mus rau hauv lub ntxiab thiab tswj kom ua rau muaj kev puas tsuaj rau lawv! Muaj tseeb tiag, vim yog tus yeeb ncuab tus lej superiority thiab huab cua zoo tshaj plaws, nws tsis tuaj yeem kov yeej Montgomery, tab sis kev swb ntawm Tebchaws Askiv tau pom zoo. Tshwj xeeb tshaj yog ntau lub tso tsheb hlau luam tau poob, thiab ntau lub tsheb tseem ceeb tau raug ntes ua trophies.
  Cov Askiv tau thim ob peb txoj kab tiv thaiv thiab tau los ze rau Alexandria. Rommel xav tau cov peev txheej tshiab, thiab Nazis tau npaj los txuas ntxiv kev tawm tsam nyob rau sab qab teb. Stalingrad poob thiab tom qab ntawd nws muaj peev xwm nce mus raws Volga.
  Nyob rau lub Tsib Hlis 1943, Krauts tau hloov mus rau Operation Dolphin. Lawv cov tub rog, txawm tias muaj kev pab los ntawm oracle, ntsib kev tawm tsam ntawm Red Army. Kev nce qib tau qeeb ntawm tus nqi ntawm kev poob hnyav. Muaj tseeb tiag, kev pab ntawm ib tug fortuneteller cuam tshuam txoj kev ua tsov ua rog. Lub Wehrmacht cia siab tias yuav tawm tsam thiab tawm tsam ntau dua. Nyob rau hauv nruab nrab Lub rau hli ntuj, cov Nazis twb mus txog lub Volga delta thiab mus txog lub hiav txwv Caspian.
  Txoj hauj lwm ntawm cov tub rog Soviet nyob rau hauv Caucasus tau hnyav zuj zus los ntawm Qaib Cov Txwv nkag mus rau hauv kev ua tsov ua rog thaum Lub Rau Hli 22, 1943. Thiab qhov no tau txiav txim siab qhov tshwm sim ntawm kev sib ntaus sib tua rau Baku roj.
  Cov phoojywg tsis tau txiav txim siab. Montgomery hloov mus rau kev tiv thaiv nquag thiab tsis xav txog qhov kev tawm tsam, thiab kev tsaws hauv Morocco tseem tsis muaj tseeb.
  Thaum Lub Xya Hli 10, 1943, Churchill, txhawm rau hloov ib feem ntawm cov tub rog German los ntawm sab hnub tuaj, sim tsaws hauv Fabkis. Txawm li cas los xij, kev npaj tsis zoo, ua ke nrog Asmeskas kev tsis txaus ntseeg thiab qhov tseeb tias ua tsaug rau lub oracle, cov neeg German paub txhua yam, tsuas yog ua rau muaj kev swb loj tshaj plaws ntawm cov neeg Askiv thiab Asmeskas hauv thaj av hauv keeb kwm.
  Ntau tshaj li rau pua thiab tsib caug txhiab tus neeg thiab ntau yam cuab yeej raug ntes ib leeg. Tab sis qhov no, hmoov tsis, tsis tiv thaiv kev ua ntej ntawm Nazis nyob rau sab qab teb. Thaum lub Yim Hli, cov Germans tau ntes tag nrho Dagestan, cov Turks tau ntes yuav luag tag nrho Armenia nrog rau Yerevan, thiab nyob rau 27th Nazis thiab Ottoman koom ua ke, rhuav Transcaucasian pem hauv ntej ua ob feem.
  Thiab ib zaug ntxiv, kev tawm tsam los ntawm Soviet rog ntawm lwm cov haujlwm ntawm sab xub ntiag tau ua tsis tiav. Tus yeeb ncuab yeej paub zoo txog cov phiaj xwm ntawm Soviet hais kom ua.
  Lub tuam tsev tshwj xeeb hauv Tub Rog Liab tau tawm tsam, kev tsim txom thiab kev tshem tawm ntau. Txawm tias ob peb lub kaum os generals thiab artillery marshal Kulik raug tua.
  Tab sis ntev npaum li tus yeeb ncuab muaj riam phom diabolical, tsis muaj dab tsi yuav pab tawm tsam nws.
  Lub hli ntawm lub Cuaj Hli dhau los hauv kev sib ntaus sib tua hnyav, Nazis thiab Ottoman tuaj ze rau Baku. Thiab thaum Lub Kaum Hli, kev sib ntaus sib tua hauv nroog nws tus kheej.
  Lub nroog ntug hiav txwv tau raug muab thoob plaws hiav txwv, thiab lawv tau mob siab ua kom tuav nws. Kev sib ntaus sib tua tau rub tawm thiab thaum lub Kaum Ib Hlis 7, raws li tau npaj tseg, Krauts ua tsis tiav. Tab sis tag nrho lwm lub nroog hauv Caucasus twb ploj lawm los ntawm lub sijhawm no. Thiab nyob rau lub Kaum Ob Hlis, ntawm tus nqi ntawm colossal poob, lub legendary nroog poob.
  Lub Caucasus tau ploj tag nrho, zoo li yog qhov loj tshaj plaws roj av tsim nyob rau lub sijhawm ntawd hauv USSR. Muaj tseeb tiag, txij li txhua lub qhov dej roj tau tawg thiab rhuav tshem, Nazis lawv tus kheej tsis tuaj yeem siv qhov txiaj ntsig no sai sai.
  Muaj ib tug lull nyob rau sab hnub tuaj pem hauv ntej. Cov tub rog German loj hauv av tau tsiv mus rau Iraq thiab txuas ntxiv mus rau Palestine thiab Suez Canal los pab Rommel. Cov thawj coj Soviet, txawm li cas los xij, tau txiav txim siab los ua kom zoo dua ntawm kev ncua. Cov roj av twb tau tsim nyob rau hauv lwm qhov chaw, suav nrog Siberia. Thiab cov neeg tsim qauv Soviet tau ua haujlwm ntawm cov tso tsheb hlau luam tshiab. IS-2 thiab T-34-85 yuav tsum tau teb rau German Panthers thiab Tigers.
  Kev tsim riam phom hauv Nazi lub teb chaws Yelemees tau siab dua hauv keeb kwm tiag tiag. Nws yog qhov tseeb tias Nazis thiab cov qhev muaj peev txheej ntau dua, thiab kev foob pob los ntawm cov phooj ywg demoralized tsis muaj zog. Qhov no txhais tau tias lawv tuaj yeem tsim cov hlau ntau dua, thiab cov hlau zoo dua li qhov tseeb. Yog li ntawd, txoj kev npaj tsim khoom rau 600 Panthers ib hlis tau ua tiav thiab txawm tias dhau lawm. Tab sis muaj lwm yam kev txwv: lub sijhawm cob qhia rau cov neeg ua haujlwm tshiab. Tsis tas li ntawd, "Panther," rau tag nrho nws cov txiaj ntsig tsis txaus ntseeg: lub cannon nrog cov cuab yeej cuab tam siab thiab qhov hluav taws kub, pom kev zoo thiab kho qhov muag, nrog rau kev tiv thaiv pem hauv ntej zoo, thiab kev tsav tsheb zoo, muaj kev tiv thaiv sab tsis muaj zog thiab kev teeb tsa staggered. ntawm rollers.
  Panther-2 tau dhau los ua qhov kev txhim kho siab dua thiab vam meej. Ua tsaug rau ntau qhov denser nrog qhov hnyav dua me ntsis ntawm 47 tons, Panther-2 muaj lub zog 88-mm cannon nrog 71 EL chim ntev thiab armor ntawm 120 mm rau pem hauv ntej ntawm lub hull, 60-degree sab ntawm ib lub kaum sab xis, thiab 150 nyob rau pem hauv ntej ntawm lub turret, nrog 900 horsepower engine nyob rau hauv ib tug duralumin casing.
  Xws li lub tshuab pib tsim nyob rau lub Kaum Ib Hlis 1943, ua ke nrog Tiger-2. Txawm li cas los xij, cov Germans tseem tab tom tsim lawv lub tsheb. Thiab lawv tau nce mus rau Middle East.
  Thaum Lub Peb Hlis 1944, cov neeg German tau ntes Kuwait thiab mus txog Suez Canal.
  Lub oracle yuav tsum tau tawg kom cov Nazis yuav tsis muaj qhov zoo. Hauv qhov no, cov ntxhais muaj lub siab xav ua ntej, tab sis cov kev txwv hauv kev cuam tshuam cuam tshuam rau lawv.
  Piv txwv li, tam sim no, tsis yog cov ntxhais uas muaj cov khawv koob, thaum lub Plaub Hlis 1, 1944, ob tug zoo nkauj zoo nkauj tau tsiv mus rau pem hauv ntej. Hmoov tsis zoo, nrog lub peev xwm me me, qhov dhia limiter cuam tshuam. Nws yog me ntsis txias txawm rau ko taw liab qab mus taug kev ntawm lub caij nplooj ntoos hlav hauv av NW nyuam qhuav raug cov daus. Ntawm sab laug tes ntawm cov ntxhais yog qhov sib sib zog nqus Volga, sab qaum teb ntawm Kamyshin, thiab yog tias koj mus ntxiv, koj yuav mus txog German txoj haujlwm nyob ze Stalingrad. Thiab txoj hauj lwm ntawm cov tub rog yog los ua cov ntxhais zoo tib yam thiab poob lawv lub peev xwm superhuman los ua kom tsis muaj kev ntxub ntxaug ... Txawm li cas los xij, txawm tias tam sim no yuav tsis txaus. Tom qab tag nrho, lub USSR poob thaj chaw uas ib nrab ntawm cov pejxeem nyob ua ntej ua tsov ua rog, thiab ib feem tseem ceeb ntawm nws muaj peev xwm, xws li, ua ntej ntawm tag nrho cov, roj yooj yim rau extraction.
  Muaj, tau kawg, ntau lwm yam kev tso nyiaj, tab sis rau lawv ua hauj lwm ntawm lub peev xwm, ob lub sij hawm thiab nyiaj txiag yuav tsum tau. Ntawd yog, qhov xwm txheej zoo li no txawm hais tias Hitler tau txais lub zog ntawm daim iav ntawm Iblis, qhov no yuav ua rau mob tsis txaus. Tsis tas li ntawd, cov kev xav ntawm kev cais tawm tau hnyav zuj zus ntawm cov phoojywg. Tshwj xeeb yog cov neeg Amelikas. Roosevelt mob, Gallen tau pom meej meej rau sab laug sab laug, thiab kev cia siab rau kev xaiv tsa tshiab tsis zoo siab heev.
  Kev ua tsov rog submarine tsis mus zoo rau cov phoojywg. Tus naj npawb ntawm German submarines tau nce ntxiv, thiab lawv cov kev sib ntaus sib tua tau txhim kho. Thaum tshav kub kub coj torpedoes thiab hydrogen peroxide-powered submarines twb tshwm sim . Thiab cov Allies 'fleet yog thinning thiab tsis muaj zog, tshwj xeeb tshaj yog txij li cov technotronic sharks ntawm Krauts tau kawm kom tsis txhob ntog thiab tsis qhia lawv tus kheej.
  Tsis tas li ntawd, kev ua haujlwm ntawm Nazis 'submarine fleet yog siab dua hauv keeb kwm tiag tiag: roj tau yooj yim dua, cov tsheb thauj khoom tseem tuaj txog ntawm Libyan teb. Tsis tas li ntawd, kev foob pob ntawm Romania muaj zog ntau dua. Thiab kev tsim cov roj hluavtaws ntau dua.
  Cov phoojywg tau poob siab, thiab lawv qhov xwm txheej tsis zoo. Tshwj xeeb yog internal politic.
  Qhov sib npaug ntawm cov tub rog nyob rau sab hnub tuaj ntawm lub Plaub Hlis 1, 1944: USSR 6.3 lab cov tub rog thiab cov tub ceev xwm, thiab txog 5.3 txhiab tanks thiab self-propelled phom, 95 txhiab phom thiab mortars, 7.7 txhiab dav hlau. Kev poob hnyav hauv lub caij ntuj no sib ntaus sib tua thaum sim kov yeej cov yeeb ncuab. Cov neeg German, suav nrog satellites, kev faib txawv teb chaws, Hiwi infantry, tau sau ntau dua 7.2 lab, tso tsheb hlau luam thiab cov phom nws tus kheej twb 8.8 txhiab, phom thiab mortars txog 100 txhiab, aviation 16.5 txhiab tsheb. Xav tias cov tshiab IS-2 thiab T-34-85 tso tsheb hlau luam nyuam qhuav pib ua haujlwm nrog Red Army, tus yeeb ncuab qhov zoo tshaj ntawm cov cuab yeej zoo yog qhov tseem ceeb. Yog li, kev tsim khoom ntawm "Panthers" thiab "Tigers" twb tau nce, thiab lawv tsim ntau tshaj li ib nrab ntawm lub teb chaws Yelemees lub tank nkoj.
  Hauv aviation, kev ntsuam xyuas zoo tsis yog qhov tseeb. German tsheb yog superior rau Soviet cov nyob rau hauv ceev thiab armament, tab sis inferior nyob rau hauv kab rov tav maneuverability, thaum tib lub sij hawm superior nyob rau hauv ntsug maneuverability. Tab sis qhov tseem ceeb tshaj plaws, lub dav hlau dav hlau tau tshwm sim hauv Fritz, feem ntau yog ME-262. Ntawm cov neeg tua hluav taws-tsav, qhov muaj zog tshaj plaws ntawm kev ua tub rog thiab kev ceev yog ME-309 thiab TA-152. Lub Yu-488 thiab txawm tias ua ntej lub Yu-288 nkag mus rau serial ntau lawm. Cov foob pob no tsis muaj qhov sib npaug hauv cov yam ntxwv ntawm kev ya raws hauv siab load.
  Txawm li cas los xij, yog tias peb xav txog qhov sib npaug ntawm cov rog, ces tus yeeb ncuab yuav tsum raug lees paub tias muaj zog dua. Tsis tas li ntawd, yog tias kev ua haujlwm hauv Middle East tau ua tiav, cov fascists yuav muaj zog dua. Thiab tsis muaj ntau tshaj li ib hlis ua ntej lawv qhov kawg yeej nyob ntawd. Yog li ntawd...
  Tus txawj txawj ntse Elena sighed hnyav thiab hu nkauj:
  - Tsis muaj hwj chim, tsis muaj zog ... Lub goblin tau meej meej haus ntau dhau lawm! Nws nyuam qhuav pom cov tawv ntoo thiab qw nrov nrov!
  Zoya, uas khaws nws kab lis kev cai txawm nyob rau hauv ib tug me me peasant hnav ris tsho, tuav nws tus ntiv tes ntawm nws tus phooj ywg:
  - Cia peb zam kev hais lus phem... Cia peb ua kom zoo dua rau kev npaj ua!
  Elena shrugged. Nws yog thinner dua ua ntej thiab tsis zoo li kis las. Txawm hais tias tej zaum ntau tus txiv neej yuav pom nws zoo nkauj dua li yav dhau los. Tus ntxhais hnav khaub ncaws yog yooj yim, linen, dawb thiab huv si. Ib qho luv luv dua li kev cai rau cov poj niam ua liaj ua teb, nthuav tawm lawv ob txhais ceg tanned saum lub hauv caug. Cov ntxhais tsis muaj riam phom lossis cov hniav nyiaj hniav kub sab laug. Tsis muaj ib lub moos.
  Lawv tam sim no rustic heev, tanned rau lub hli ntawm lub Plaub Hlis, tab sis tsis yog li ntawd sai thiab muaj zog. Taw taug kev raws ib txoj kev av nplaum strewn nrog pebbles. Cov leeg liab qab, zoo li cov poj niam ua liaj ua teb, yog qhov ntxhib thiab xis nyob thaum taug kev ntawm qhov chaw prickly. Thaum koj taug kev, nws tsis tshuab txias li ntawd. Thaum sawv ntxov Frost tom qab Frost melts, thiab ob txhais taw tsis loog thiab mob.
  Hauv nws lub cev dhau los, nws yog ib tug tub rog feem ntau, txawm nyob hauv Antarctica tsis muaj teeb meem. Thiab tam sim no kuv ob txhais ceg yog liab los ntawm qhov txias, thiab sov so nyob rau hauv thaum sawv ntxov lub hnub, lawv mob disgustingly.
  Elena, uas twb tsis nco qab lawm tias tib neeg lub cev tuaj yeem ntsib qhov tsis xis nyob los ntawm qhov txias thiab qaug zog, hais nrog kev ntxhov siab:
  - Ua kom ncaj ncees, Kuv tsis pom lub ntsiab lus hauv qhov kev ntoj ke mus kawm. Peb raug pov rau hauv ntuj txiag teb tsaus, tsis muaj zog khawv koob... Sab laug laug thiab hnav ris tsho yooj yim, thiab tib lub sijhawm, yuav tsum cawm tib neeg los ntawm fascism!
  Zoya tau teb cov lus zoo sib xws:
  "Tab sis qhov ntawd yog qhov zoo nkauj ntawm nws!" Yog li ntawd nws yuav tsis yooj yim heev thaum, siv peb lub peev xwm ua txuj ci tseem ceeb, peb coj Vilna thiab lwm lub nroog ntawm Lithuania. Nws yog qhov nthuav ntau dua thiab qhov tseem ceeb tshaj plaws yuav tsum muaj kev xav kom kov yeej cov yeeb ncuab hauv lub cev yooj yim thiab tsis muaj hwj chim loj!
  Elena ib txwm ncaws nws txhais taw liab qab mus rau hauv ib lub pob zeb loj uas tawm ntawm cov av nplaum nyob nruab nrab ntawm txoj kev. Tab sis tsis txhob ya tawm ntawm lub tshuab, lub pob zeb tseem nyob hauv qhov chaw, thiab Tus Ntxhais Txawj Ntse tau qw txog qhov mob. Cov ntiv tes tseem ntev, graceful tam sim ntawd ua o thiab tig xiav. Thiab Zoya txawm yuav tsum ncaj ob peb ntawm lawv. Cov ntshav phalanges poob rau hauv qhov chaw, thiab Elena tuav lub kua muag uas tau tsim ntawm nws sab plhu. Koj yuav tsum ua tej yam ruam dhau lawm.
  Tus ntxhais ntawm Belobog xav tias muaj kev khuv leej nyob hauv nws tus kheej, nws tau ntxhov siab los ntawm kev sib koom siab. Thiab nyob rau tib lub sijhawm, kev xav ntawm tus kheej tsis muaj zog thiab qhov tsis zoo tau tshwm sim. Tus ntsia hlau nyob rau hauv Elena lub cev nqaij daim tawv xiav tawg, thiab nws ob txhais ceg kuj tau los ua kev puas tsuaj tiag tiag thiab tsis muaj zog.
  Tus txawj ntse, nrog kev khuv leej rau nws tus kheej, hais tias:
  - Qhov no yog dab tsi nqaij tsis muaj superpowers txhais tau tias ... Koj tsuas yog tsis muaj leej twg!
  Zoya hais hauv kev ntxhov siab:
  - Koj ob txhais ceg yuav kho tau ... Koj yuav nyob li cas!
  Cov hluas nkauj rov qab taug kev. Lawv tsis muaj ib yam dab tsi tsis ncaj ncees lawm. Tsis tas li ntawd, qhov ntev lawv taug kev, qhov kev tshaib kev nqhis ua rau nws tus kheej xav. Ntawm no cov teb ua liaj ua teb tau tshwm sim... Ua hauj lwm twb nyob rau hauv tag nrho viav vias rau lawv.
  Cov txiv neej, txawm li cas los xij, tsis pom; tsuas yog cov poj niam thiab menyuam yaus tau siv hlua khi, qee tus rau lub plhaw, qee qhov rau lub hob. Cov neeg ntawm no nyias nyias, nrog lub ntsej muag qaug zog. Muaj tseeb tiag, cov tub hluas, pom cov ntxhais zoo nkauj, luag nyav thiab yoj ntawm lawv, tos txais lawv nrog calloused, outstretched tes.
  Zoya tau pab Elena nrog cov neeg ua liaj ua teb. Svarog tus ntxhais tsis kam lees pom zoo. Nws tus kheej xav tau feats ntawm caj npab, thiab tsis yog qhov nyuaj ntawm kev ua liaj ua teb. Tab sis tom qab nws ua mob nws txhais taw ntawm pob zeb cobblestone, nws lub siab xav tau ploj mus ib zaug. Tsis tas li ntawd, koj yuav tsum xav txog koj tus kheej txoj cai. Txawm ib tug yuav hais li cas los xij, lawv tsuas yog hnav khaub ncaws thiab tsis muaj xibhwb.
  Yog lawm, NKVD tuaj yeem tshaj tawm lawv cov neeg soj xyuas txhua lub sijhawm thiab ua rau lawv tsis meej pem. Txwv tsis pub lawv yuav dhau los ua cov neeg tawg rog uas tau ploj txhua yam, suav nrog lawv cov ntaub ntawv. Lawv cov khaub ncaws tsis tshiab heev, thiab cov qauv nrog lub tiab luv luv yog qhov zoo rau lub zos Bolshevik. Koj muaj peev xwm noj txaus lawv yuav ntseeg nws!
  Zoya yug hauv lub zos thiab nws txhais tes thiab lub cev yog dexterous heev nyob rau hauv kev txom nyem. Elena yog ib tug poj niam hauv nroog, tsis yog Muscovite xwb. Muaj tseeb, nws muaj kev paub dhau los hauv kev ua haujlwm arable hauv Rodnover zej zog. Tab sis tseem cov kev txav tsis yooj yim thiab paub zoo li Zoya's. Yog lawm, thiab cov ntiv tes tawg rau hauv av txias ua rau mob tsis txaus ntseeg.
  Txawm li cas los xij, cov poj niam hluas, cov tub hluas thiab cov ntxhais yog tag nrho cov khau khiab, txawm tias nws khov thaum hmo ntuj thiab koj yuav luag yuav txias. Tsuas yog cov poj niam laus thiab cov poj niam laus hauv khau bast. Tsis muaj cov txiv neej pom, thiab tus hlob tshaj txhua tus yog curly-haired, reddish hluas nkauj, saib tsis muaj hnub nyoog tshaj kaum tsib, nyob rau hauv cov ris tsho hnav ris tsho, tab sis nrog lub ntsej muag zoo nkauj thiab lub puab tsaig siab tawv. Tus menyuam yaus nrog daim ntawv cim Komsomol yog tus hlob ntawm cov tub thiab muab kev txiav txim rau txhua tus.
  Tus thawj coj hluas tsis tau hais txog qhov tseeb tias ob tus zoo nkauj koom nrog lawv. Raws li qhov no yog li ntawd, nws mus yam tsis hais. Kev nyab xeeb ntawm thaj av Volga yog me me thiab huab cua nyob rau hauv tag nrho viav vias, yog li ob txhais tes ntxiv yuav tsis mob.
  Elena lub nraub qaum sai sai pib mob, thiab nws hais kom mus rau lub plav. Yog li nws yooj yim dua rau tus ntxhais lub cev muaj zog, tab sis koj tsuas yog yuav tsum ua tib zoo khawb koj lub pob taws mus rau hauv cov av xoob kom koj cov ntiv taw tsis khaus heev. Tab sis lub siab ntawm lub hauv siab los ntawm lub kaum sab xis sib txawv, thiab sab nraub qaum, tsis muaj qhov hnyav, tsis hnov mob.
  Tus ntxhais xav tias, nws muaj pes tsawg xyoo? Nws tau ntev dhau los dhau ib puas! Funny! Nws yog ib tus poj niam laus tshaj plaws nyob rau niaj hnub Russia thiab tib lub sijhawm, tag nrho ntawm lub zog thiab kev noj qab haus huv. Tab sis tom qab lawv tsis muaj peev xwm ua khawv koob, lawv tuaj yeem dhau los ua cov neeg phem li ntawd!
  Qhov kev xav no ua rau Elena txias ...
  Txhua tus ua haujlwm nrog kev txaus siab thiab tsis muaj kev noj su. Lossis tsuas yog thaum tsaus ntuj lawm xwb, lawv txawm mus txog qhov hluav taws kub hnyiab kom lawv rov qab los. Lub Volga River nyob ze thiab muaj ntses nyob hauv lub lauj kaub. Tab sis tsuas muaj ntau lub khob cij, thiab nws yog qee yam tsis huv, nrog impurities. Lwm saj ntawm dos.
  Cov zaub mov yog yooj yim thiab tsis ntau dhau; nws zoo li lub delicacy rau lub plab tshaib plab. Cov Ntxhais Ranger tsis tau hnov qhov no nkees ntau xyoo. Tsis yog, nws tseem mob heev ua neeg tsis muaj hwj chim loj. Thiab koj nkees zoo li ... ib tug nees luav!
  Tab sis nws kuj yog qhov zoo uas cov kab mob tseem hluas thiab noj qab nyob zoo. Cov ntxhais pw tsaug zog ua ke nrog lwm tus poj niam hauv tsev rau lawv tus kheej. Ib tug ntawm cov tub so nws lub taub hau ntawm Zoe lub siab siab. Tus ntxhais ranger stroked nws blond curls... Thiab xav tias muaj zog melancholy. Lawv tau txais txhua yam ntawm lub neej thiab los ntawm lawv cov patrons, Demiurge Gods: cov hluas nyob mus ib txhis, lub hwj chim, lub cib fim kom muaj nyiaj txiag, muaj hwj chim, hwm thiab hwm, tab sis ... Yuav kom xeeb tub, lawv yuav tsum tau pw nrog ib tug txiv neej muaj peev xwm sib npaug rau lawv. Thiab qhov no tsis yog qhov yooj yim mus nrhiav.
  Thiab yog tias muaj cov txiv neej zoo li no, ces lawv nyob rau theem sib txawv thiab hauv lub ntiaj teb sib txawv. Elena nco txog zaj nkauj txog Gagarin thiab qhov no ua rau nws nyuaj siab dua;
  Koj puas paub tus txiv neej zoo li cas...
  Tag nrho lub ntiaj teb no nqa nws txhais tes!
  TSING tus kwv tij txoj kev txiav txim cawm lub teb chaws
  Tus tij laug ntawm Tsar Nicholas II, Mikhail, tsis zoo li keeb kwm tiag tiag, ua kev txiav txim siab. Imperial Guard tau qhib hluav taws rau cov neeg ntxeev siab sim ua cua daj cua dub lub caij ntuj no Palace. Tom qab ntawd lub Cossacks, nyiam los ntawm lub sovereign, thiab noble regiments nkag mus rau hauv kev sib ntaus sib tua.
  Ntau pua tus neeg ntxeev siab raug tua thiab lwm tus tau khiav mus. Tub ceev xwm nquag ntes cov neeg ntxeev siab thiab lawv cov thawj coj. Cov neeg sawv cev ntawm Lub Xeev Duma, cov tsev neeg huab tais, cov tub lag luam thiab cov tswv cuab ntawm cov neeg tseem ceeb nyiaj txiag tau nrawm los cog lus rau Tsar Nicholas, thiab cog lus rau kev ncaj ncees. Thaum sib ntaus sib tua, ntau tshaj li rau pua tus neeg ntxeev siab raug tua thiab ib thiab ib nrab txhiab raug mob. Cov neeg saib xyuas poob txog nees nkaum tus neeg tuag, Cossacks lwm tsib caug.
  Kev sib tsoo loj heev, tab sis lub autocracy ciaj sia. Cov neeg koom siab nyob rau sab saum toj tsis muaj ib qho kev xav lossis ib tus thawj coj. Thiab feem ntau, ntau tus ntawm lawv tau ntseeg tias nws tsis tuaj yeem hloov txoj cai ntawm tsoomfwv thaum muaj kev tsov rog.
  Muaj ntau qhov tsis txaus siab rau Tsar Nicholas II, tab sis nws nyuaj rau muab lwm txoj hauv kev rau imperial tsoom fwv. Tsis tas li ntawd, cov neeg nplua nuj ntshai heev tias tsoomfwv cov koom pheej yuav dhau los ua tsis muaj zog thiab xoob los tiv thaiv cov neeg ua lag luam los ntawm cov neeg tshaib plab thiab ntxeev siab proletariat, thiab cov tswv av los ntawm cov neeg ua liaj ua teb.
  Tab sis cov neeg lawv tus kheej yuav tsis npaj ib lub kiv puag ncig loj. Cov Bolsheviks tseem tsis muaj zog thiab muaj pes tsawg leeg, cov Socialist Revolutionaries feem ntau ntseeg hais tias lub kiv puag ncig yog qhov zoo, tab sis nws yog qhov zoo dua los yeej kev tsov rog ntiaj teb ua ntej.
  Hauv luv luv, muaj kev kub ntxhov thiab txhua tus tuaj tawm! Ib yam dab tsi zoo li ntshav sawv hauv qhov tuag rov qab los nws tus kheej...Thiab ntsiag to!
  Nicholas II muab khoom plig rau nws tus tij laug rau nws qhov kev txiav txim siab nrog Kev Txiav Txim ntawm George, thawj qib, thiab tau nce nws mus rau qib ntawm tus thawj coj, tsa Mikhail los tswj hwm sab hnub poob. Thiab sab qab teb thiab Romanian fronts tau subordinated rau Brusilov.
  Qhov loj ntawm cov tub rog Lavxias loj hlob mus txog yuav luag kaum lab tus tib neeg, thiab nws txoj kev saib xyuas tau muab lub nra hnyav rau ntawm lub teb chaws Ottoman. Nws yog qhov yuav tsum tau ua ntej.
  Thaum txoj kev qhuav lawm, cov tub rog tsarist ntaus hauv Galicia. Numerical superiority yog nyob rau sab ntawm cov tub rog Russia. Cov neeg Austrian tsis muaj zog ntawm kev coj ncaj ncees, thiab cov tub rog uas muaj Slavs tso tseg ib pawg lossis tso tseg. Tsis muaj German units txaus kom muaj cov yeeb ncuab.
  Txhawm rau ua rau nws tag nrho, Tebchaws Meskas tau nkag mus ua rog tawm tsam Central Powers thaum lub Plaub Hlis. Thiab yog li qhov tshwm sim ntawm qhov tsis sib haum xeeb twb tau txiav txim siab lawm. Cov Germans tau sim ua kom lawv lub zog nyob rau sab hnub poob kom kov yeej cov phoojywg thiab tsis muaj peev xwm muab kev pabcuam tseem ceeb rau Austria-Hungary.
  Cov tub rog Lavxias nyob hauv Lviv thiab ntau lub nroog hauv Galicia. Txawm tias ob peb lub boilers me me tsim. Lub Austrian, patchwork , tawg pem hauv ntej tau tawg sai heev, yog li cov Germans yuav tsum tau txav mus rau qhov muag tsis pom kev tiv thaiv sab hnub poob thiab muab cov tub rog pov rau hauv qhov khoob uas tau tsim.
  Txhim kho lawv txoj kev vam meej, cov Russians mus txog Przemysl thiab txawm nyob ib puag ncig lub nroog. Tab sis muab cov teeb meem thiab kev taw qhia ntawm kev sib ntaus sib tua-npaj German units rau hauv kev sib ntaus sib tua qeeb qeeb. Tab sis Romanian Pem Hauv Ntej tau tawm tsam, thiab tom qab qee lub sij hawm Sab Hnub Poob ib yam nkaus. Lub tom kawg tau ntsib txoj haujlwm nyuaj: txhawm rau txhawm rau muaj zog, sib sib zog nqus-echeloned German tiv thaiv.
  Tsar tus tij laug Mikhail tsis xav tias nws txaj muag, nws tau kawm los ntawm Brusilov thiab siv cov tswv yim zoo sib xws. Nws pib npaj kev tawm tsam hauv kaum ob qhov chaw sib txawv ib zaug, kom cov Germans tsis tuaj yeem txiav txim siab txog kev tawm tsam loj. Tsis tas li ntawd, lawv nquag siv cov ntaub thaiv pa taws thiab kev tawm tsam thaum hmo ntuj.
  Cov tub rog Lavxias nyob rau sab qab teb tau tso tseg Bucharest, thiab qhov kev tawm tsam hauv qhov chaw ua rau muaj kev tawg mus rau sab qab teb ntawm Vilna.
  Cov Germans yuav tsum tau ntxiv dag zog rau lawv sab qab teb flank. Cov tub rog German thaiv Riga tau raug kev hem thawj ntawm kev thaiv. Raws li cov xwm txheej no , Kaiser tau txiav txim siab nyuaj kom tawm hauv Baltic xeev thiab tshem cov tub rog mus rau Prussian tiv thaiv kab.
  Tej yam tsis ua haujlwm rau lub koomhaum thiab Turkey. Cov neeg Lavxias thiab Askiv tau nce qib hauv Asia Me, Fabkis tau tso siab rau Palestine hauv Syria. Cov Ottoman tau qaug zog thiab lawv lub caij nplooj zeeg tsis nyob deb. Tsis tas li ntawd, cov Bulgarians hloov. Paub tias Prussians twb poob tsov rog lawm, thiab cov tub rog Lavxias teb sab, tau dim feem ntau ntawm Romania, tau mus txog ciam teb, tus huab tais Slavic tshaj tawm ua tsov rog rau Austria, Qaib ntxhw thiab lub teb chaws Yelemees.
  Tau kawg, qhov no ua rau cov neeg German mob taub hau ntau dua. Lawv tsis tuaj yeem tuav cov kab pem hauv ntej nyob rau sab hnub tuaj thiab raug yuam kom rov qab mus rau Vistula. Cia siab tias ib qho dej hiav txwv ntuj yuav ncua cov tub rog Lavxias.
  Cov phooj ywg nyob rau sab hnub poob ua tiav tsuas yog ib feem ntawm kev ua tiav, txawm hais tias lawv twb tau siv cov tso tsheb hlau luam ntau dua. Tab sis rau tam sim no lub teb chaws Yelemees tuav pem hauv ntej, txawm hais tias nws raug yuam kom tsiv rov qab me ntsis. Sab qab teb tau siv zog ntau heev.
  Zoo, tsarist Russia nyob rau hauv lub caij nplooj zeeg thiab lub caij ntuj no pauv lub brunt ntawm kev sib ntaus sib tua mus rau lub teb chaws Ottoman.
  Kev ua phem rau Constantinople, ob qho tib si los ntawm av thiab hiav txwv, tau xaus rau hauv kev yeej ntawm Lavxias riam phom. Qaib ntxhw poob, thiab nrog nws Russia tau txais cov cheeb tsam loj, Constantinople thiab straits nrog nkag mus rau Hiav Txwv Mediterranean.
  Muaj tseeb tiag, nws tsis tuaj yeem xaus kev ua tsov ua rog xyoo 1917, tab sis qhov ua tsis taus pa ntawm yeej tau hnov los ntawm txhua tus, ntau dua li xyoo 1916.
  Lub caij ntuj no dhau los hauv Russia nrog kev tawm tsam me me thiab kev tawm tsam, tab sis tsis muaj kev sib cav loj, txawm tias muaj teeb meem ua tub rog. Tej zaum tus ruble tau depreciated ntau dhau lawm, tab sis nws yog ntxov ntxov los tham txog kev tshaib kev nqhis.
  Txawm li cas los xij, nws yog lub sijhawm los xaus kev tsov rog, thiab txhua tus nkag siab qhov no. Kev nce qib mus rau tub ceev xwm, Brusilov tau hais kom xa lub tshuab tseem ceeb nyob rau sab qab teb, qhov twg cov yeeb ncuab tsis muaj zog, thiab tom qab ntawd tig mus rau sab qaum teb.
  Cov Germans twb muaj lawv thawj tanks. Tab sis lawv tus lej tsawg dhau los ua rau muaj kev cuam tshuam loj rau kev ua tsov rog. Russia kuj muaj nws lub tsheb, tshwj xeeb yog Mendeleev tso tsheb hlau luam. Tab sis ib zaug ntxiv, tsarist kev lag luam tseem tsis tuaj yeem ua tiav ntau lawm.
  Tab sis kev tsim khoom loj ntawm cov tso tsheb hlau luam tau tsim los ntawm British, Asmeskas thiab Fabkis. Qhov no txhais tau hais tias ib qho tshiab, muaj zog txhais tau tias ntawm kev ua txhaum los ntawm kev tiv thaiv tau tshwm sim, uas yuav tsum tawg los ntawm German txoj haujlwm.
  Cov phoojywg kuj xav kom xaus kev tsov rog uas puas tsuaj sai li sai tau. Thiab txij thaum kawg ntawm lub Peb Hlis, lawv tau pib sim ua txhaum los ntawm kev sib sib zog nqus-echeloned German tiv thaiv.
  Kev tawm tsam ntawm cov tub rog Lavxias tau pib sai li sai tau thaum txoj kev qhuav nyob rau sab qab teb. Cov tub rog Lavxias, tom qab kev yeej dhau los, tau nce, tab sis Austrian NW nyuam qhuav tuav. Budapest pom nws tus kheej nyob ib puag ncig twb thaum pib lub Tsib Hlis. Tom qab ntawd lub zog pib mus rau Vienna thiab hla tus dej Vistula.
  Cov Italians kuj tau mus rau qhov kev tawm tsam. Txawm tias Nyiv tau xa cov tub rog mus rau Tebchaws Europe. Cov Germans nias los ntawm txhua sab.
  Thaum cov tub rog Lavxias twb mus txog Vienna, Austria-Hungary capitulated. Lub teb chaws Yelemees tus phooj ywg kawg tau poob thaum kawg. Nyob rau sab hnub poob, siv kev tawm tsam tawm tsam ntawm qhov sib txawv ntawm sab xub ntiag, cov phoojywg maj mam tab sis muaj tseeb. Thiab cov tub rog Lavxias nkag los ntawm sab qab teb mus rau tom qab ntawm German pem hauv ntej npog lub Vistula.
  Raws li cov xwm txheej no, Chancellor Wilhelm, paub txog qhov ua tiav, tsis muaj kev cia siab ntawm lub teb chaws Yelemees, tshaj tawm kev txiav tawm ntawm txhua qhov kev tawm tsam thaum Lub Rau Hli 22, 1918. Qhov tseeb, cov Germans capitulated.
  Austria-Hungary tau tso tseg. Russia tau txais Galicia, thaj av Krakow, Bukovina, ib feem ntawm sab hnub tuaj Slovenia thiab Hungary. Romania Transylvania. Txhua yam uas tshuav ntawm Austria-Hungary yog Austria me me thiab Hungary txo qis heev. Czechoslovakia tau tshwm sim nyob rau hauv kev txhawb nqa ntawm Russia.
  Lub Tsarist Empire tau txais los ntawm lub teb chaws Yelemees Klaipeda, Poznan thiab nkag mus rau lub hiav txwv, txiav tawm East Prussia los ntawm lub metropolis nws tus kheej los ntawm Danzig.
  Lub teb chaws Yelemees yuav tsum tau tso tseg qhov nws tau kov yeej yav dhau los hauv lub xyoo pua 19th rau Denmark thiab Fabkis. Nws raug txim kom them nyiaj ntau ntau txhua xyoo, thiab txwv cov tub rog muaj peev xwm rau ib puas txhiab tus neeg.
  Thiab tau kawg, zoo li hauv keeb kwm tiag tiag, thaj chaw tsis muaj tub rog.
  Tsarist Russia nthuav nws cov khoom nyob rau sab qab teb. Lub teb chaws Ottoman, zoo li Austrian Empire, tsis muaj nyob. Tebchaws Askiv coj Iraq, Fabkis, Syria thiab, nrog rau British, Palestine. Russia tau txais Armenia, Asia Minor, thiab Constantinople.
  Middle East thiab Iran kuj tau muab faib ua spheres ntawm lub hwj chim. Yog li, Tsarist Russia tau txais cov khoom tseem ceeb.
  Tab sis kev tsov rog ua rau muaj ntau tshaj li ob thiab ib nrab lab tus tub rog lub neej, tsis suav cov neeg tuag, cov nuj nqis loj. Nyiaj txiag poob rau hauv kev tsis sib haum xeeb thiab lub teb chaws poob rau hauv cov nuj nqis.
  Muaj tseeb, cov phooj ywg leniently pom zoo kom sau cov paj paj ntawm cov nyiaj qiv, tab sis tseem cov nuj nqis tau dhau los ua loj heev - txog kaum txhiab daus las kub.
  Tab sis nws muaj peev xwm ua kom muaj kev lag luam ua lag luam yav dhau los uas yog Germans.
  Cov xwm txheej nom tswv hauv Tsarist Russia tau ruaj khov, thiab txoj cai ntawm huab tais loj hlob.
  Nicholas II coj kom zoo dua qhov no los ntawm kev tshem tawm nws tus kheej manifesto ntawm lub Xeev Duma. Autocracy tau rov qab los dua, thiab txoj cai lij choj tau dhau mus rau lub tsar.
  Qhov no tsuas yog ua rau muaj kev nyuaj siab ntawm kev tawm tsam. Lub teb chaws tau nkees dhau ntawm kev ua tsov ua rog thiab tsis xav tau kev poob siab tshiab.
  Thiab kev lag luam pib sai, tom qab tsov rog rov qab los! Kev loj hlob nruab nrab kwv yees li cuaj feem pua ntawm ib xyoos thiab siab dua hauv Tebchaws Meskas.
  Cov kev lag luam tshiab tshiab tau tsim thiab tsim kho tshuab engineering. Cov nyiaj hli loj tuaj.
  Qhov ntev ntawm hnub ua hauj lwm raug txo los ntawm Tsar txoj cai los ntawm 11.5 teev mus rau 10.5 teev. Thiab nyob rau hnub ua ntej hnub so thiab ua ntej hnub so txog 9 teev sawv ntxov. Tsis tas li ntawd, hnub ua haujlwm raug txo mus rau cuaj teev, yog tias tsawg kawg ib feem ntawm nws yog hmo ntuj.
  Tom qab kev sib pauv nyiaj, cov khoom kub tshuav ntawm ruble tau rov qab los. Los ntawm 1929, tus neeg ua haujlwm cov nyiaj ua haujlwm tau txog 50 rubles ib hlis, nrog rau tus nqi ntawm vodka yog 25 kopecks ib lub raj mis. Ntawd yog, 200 fwj ib hlis. Thiab yog hais tias peb coj nws nyob rau hauv kub sib npaug, qhov no yog ntau npaum li 37 grams ntawm ntshiab kub.
  Lub teb chaws tau coj qhov chaw thib ob, tsuas yog thib ob rau Tebchaws Meskas raws li kev tsim khoom lag luam. Lub zeem muag rau lub teb chaws Ottoman zoo li rosy, tab sis ... muaj kev nyuaj siab loj heev.
  Lub cev qhuav dej tau cuam tshuam tag nrho lub ntiaj teb, suav nrog Russia. Qhov tseeb tau ua rau lub teb chaws Yelemees thiab Asmeskas puas ntau tshaj plaws. Tab sis tsarist Russia dhau los ntawm kev qiv nyiaj sab nraud thiab yog li tsis tuaj yeem zam kev poob siab thiab kev lag luam.
  Bolshevik Party nyob rau hauv nees nkaum xyoo tau ntsib teeb meem. Lenin tau thim rov qab los ntawm cov tswv yim, kev tawm tsam kev tawm tsam los ntawm kev tso nws tus kheej hauv txoj kev xav ... thiab sau cov ntawv tseeb.
  Vladimir Ilyich ntsib Herbert Wales hauv teb chaws Aas Kiv thiab hnov qhov saj ntawm kev tshawb fawb tsis tseeb. Hauv particular, los ntawm tus cwj mem ntawm Vladimir Ilyich tuaj ib tug loj, futuristic tshiab: "Communism yog txoj kev ntawm kev zoo siab"! Thiab ib tug xov tooj ntawm lwm yam hauj lwm. Lenin twb tau txais nyiaj zoo los ntawm kev tshawb fawb cov ntawv tseeb.
  Cov Bolsheviks tau faib ua Trotskyists thiab Stalinists. Stalin txiav txim siab rov qab mus rau lub tactics ntawm tus kheej txaus ntshai yam ntxwv ntawm lub Narodnaya Volya. Trotsky coj txoj haujlwm nruab nrab.
  Cov Socialist Revolutionaries tseem ua haujlwm, txawm hais tias tsis muaj kev ua nom ua tswv siab phem tua neeg nyob rau xyoo nees nkaum. Cov haujlwm ntawm Republicans thiab Cadets maj mam ntxiv dag zog. Tseeb tiag, lub monarchy kiag li zoo li rau txhua leej txhua tus ib tug outdated relic. Yog li kev tsis sib haum xeeb, kev tawm tsam, kev tawm tsam tau pib dua thiab lub zwm txwv huab tais pib co.
  huab tais nco tau ntau heev...
  Nicholas II tsoom fwv nrhiav kev daws ... hauv kev ua tsov ua rog! Tsis tas li ntawd, cov thawj coj xav ua pauj rau kev swb los ntawm Nyiv. Thiab qhov no yog to taub ...
  Tom qab Tsov Rog Thoob Ntiaj Teb thib ib, Tsarist Russia tau ua ntau qhov kev ua tub rog me. Hauv Middle East, qhov chaw uas lawv thiab lawv cov phooj ywg ua tiav lub ntiaj teb Arab. Hauv Afghanistan....Tam sim no muaj tsov rog nrog Britain. Russia tau coj mus rau sab qaum teb thaj tsam ntawm Afghanistan, cov pej xeem feem ntau yog Uzbeks thiab Tajiks, thiab Herat. Cov British, tom qab tsov rog phem, txawm li cas los xij subjugated sab qab teb. Kev tswj hwm tus kheej tseem nyob hauv nruab nrab ntawm Afghanistan.
  Iran tseem tuav lub ntsej muag ntawm kev tswj hwm, tab sis nws txoj kev faib tawm kuj tsis nyob deb.
  Tab sis kev sib tsoo tseem ceeb ntawm kev txaus siab tshwm sim hauv Nyiv. Tsis tas li ntawd, xyoo 1931, cov neeg Nyij Pooj tau tsim tsoomfwv tus menyuam roj hmab hauv Manchuria thiab pib tawm tsam hauv Suav teb.
  Uas yog vim li cas rau tsov rog tshiab.
  Los ntawm lub sij hawm no, cov tub rog Lavxias teb sab tau tswj kom hloov kho nws lub tank fleet thiab tsim ib tug muaj zog aviation. Nyob rau hauv huab cua, Nyiv tau pom tias tsis zoo, thiab Russia cov tub rog hauv av muaj ntau ntau thiab, tej zaum, ntau dua kev sib ntaus sib tua.
  Lub Pacific Fleet tau txib los ntawm legendary Admiral Kolchak. Tus Knight ntawm Kev Txiav Txim ntawm St. Andrew tus Thawj Hu, Brusilov, twb tuag los ntawm lub sijhawm no, tab sis nws cov tub ntxhais kawm muaj peev xwm tseem nyob.
  Kev tsov rog yeej tsis ua tiav rau Nyij Pooj txij thaum pib. Lavxias teb sab generals: Denikin, Wrangel, Kaleidin, nyob rau hauv lub zuag qhia tag nrho cov lus txib ntawm Tsar tus tij laug Mikhail Romanov, ua hauj lwm nquag thiab txawj ntse. Cov kev paub dhau los ntawm Kev Tsov Rog Thoob Ntiaj Teb thib ib tau muaj kev cuam tshuam, thiab kev ua yuam kev hauv kev tsis sib haum xeeb ntawm 1904-1905 raug coj mus rau hauv tus account.
  Prokhorov lub teeb tso tsheb hlau luam, uas yooj yim irreplaceable nyob rau hauv kev ua tsov ua rog maneuver, kuj ua tau zoo heev. Txawm li cas los xij, nws twb yog ib pab tub rog sib txawv ntawm Lavxias, thiab kev ua tsov rog sib txawv kiag li.
  Txawm li cas los xij, thaum thawj kev sib ntaus sib tua nrog cov samurai, yog tias Kuropatkin tau hloov los ntawm tus thawj coj muaj peev xwm thiab txiav txim siab, qhov txiaj ntsig ntawm kev ua tsov rog yuav, ntawm chav kawm, tau sib txawv kiag li.
  Txawm li cas los xij, tsis pub dhau ob lub hlis Chaw nres nkoj Arthur raug kaw los ntawm cov tub rog Lavxias, thiab cov neeg Nyij Pooj tau raug ntaus. Ob lub hlis tom qab, tag nrho cov Kaus Lim Kauslim tau dim, thiab lub nroog citadel raug cua daj cua dub.
  Nyob rau hauv hiav txwv, kev sib ntaus sib tua kuj raged nrog ntau qib ntawm kev vam meej. Txog thaum cov tub rog ntawm Baltic thiab Hiav Txwv Dub tuaj txog. Lub Ntiaj Teb ntawm Lub Hnub Rising tau swb tag nrho, thiab lawv txawm tsaws cov tub rog ntawm Hokkaido. Nyiv raug yuam kom kos npe rau kev thaj yeeb nyab xeeb. Muab rov qab rau Manchuria, Chaw nres nkoj Arthur, qee qhov khoom tau kov yeej los ntawm Germans, sab qab teb Sakhalin thiab Kuril Ridge. Thiab nyob rau tib lub sij hawm them tus nqi them, ib tug huv si sum - ib billion kub rubles.
  Kev yeej ib ntus ntxiv dag zog rau txoj haujlwm ntawm Autocracy, thiab tom qab ntawd Kev Nyuaj Siab Loj tau muab txoj hauv kev rau kev lag luam sai sai.
  Nyob rau hauv lub teb chaws Yelemees, raws li nyob rau hauv keeb kwm tiag tiag, Hitler tau los ua hwj chim, tab sis nws tsis raug tso cai khiav qus. Tshwj xeeb, qhov kev sim ua kom rov qab ua haujlwm thoob ntiaj teb tau ntsib kev tawm tsam hnyav los ntawm Russia thiab Fabkis. Txawm hais tias qhov kev pom zoo me me tau ua raws li kev ua tub rog muaj peev xwm. Qhov loj ntawm cov tub rog tau tso cai kom nce ntawm ib puas txhiab mus rau ob puas thiab tsib caug. Tsis tas li ntawd, Hitler rov qab tswj hwm thaj tsam tsis muaj tub rog rau lub teb chaws Yelemees.
  Thiab cov teeb meem dynastic tau brewing nyob rau hauv Tsarist Russia. Tus txais los ntawm lub zwm txwv, Tsarevich Alexei, tuag ... Lub Tsar tus tij laug Mikhail Romanov raug txwv tsis pub muaj cai qub txeeg qub teg. Thiab Kirill Vladimirovich Romanov yeej tau los ua tus qub txeeg qub teg. Tab sis tus txiv neej no ua rau qaug dej qaug cawv thiab deauchery. Degraded kiag...
  Yog li leej twg yuav ua tiav Tsar Nicholas II? Tsar tus tij laug Mikhail, tom qab kev yeej ntawm Nyij Pooj, tau txais qib ntawm generalissimo thiab nyiam qhov chaw loj heev. Nws tau los ua thawj tus tswv cuab ntawm tsev neeg muaj koob muaj npe hauv keeb kwm ntawm Imperial Russia tau txais cov qib siab zoo li no. Thiab coob leej xav pom nws nyob saum lub zwm txwv huab tais.
  Muaj tseeb, Nicholas II nws tus kheej - tsis haus dej haus, tsis muaj tus cwj pwm phem, uas niaj hnub ua gymnastics - tseem muaj zog heev thiab zoo li nws txoj kev kav yuav ntev tshaj plaws hauv keeb kwm Lavxias. Tab sis Stalin tau xeeb tub txoj kev xav phem tshaj plaws rau kev tua neeg txij li lub sijhawm Alexander II. Txawm hais tias nws zoo li, dab tsi yog lub ntsiab lus?
  Txawm li cas los xij, 1937 tau dhau los ua xyoo tsis zoo. Tsar Nicholas II raug tua, thiab nrog rau nws, ob tug nom tswv kuj tau tuag, nrog rau peb lub kaum ob lub tsev hais plaub, thiab ib feem ntawm lub caij ntuj no Palace poob.
  Cov neeg phem siv cov kav dej phwj tuaj rau kuv thiab cog ntau tshaj li ib tuj ntawm aminolon.
  Yog li ntawd, qhov xwm txheej hnyav tau cuam tshuam rau hauv keeb kwm. Qhov no yog li cas lub reign ntawm Tsar Nicholas II xaus. Tus huab tais tsis tau pib hu ua loj lossis loj. Cov uas tsis hlub tus huab tais hu ua nws ntshav, rau qhov ntshav ntau tau nchuav rau hauv nws lub nceeg vaj. Leej twg kho nrog kev hwm yog tus Conqueror. Yog li ntawd, tus naj npawb ntawm cov av nyob rau hauv nws nyob rau hauv Rus 'nce. Txawm tias ib lub xeev loj tshwm sim hauv Suav teb: Zheltorossiya.
  Nyob rau hauv tag nrho, lub nceeg vaj kav 43 xyoo. Tsuas yog Ivan tus txaus ntshai kav ntev dua, thiab nominally. Tab sis muab hais tias nws coj lub zwm txwv rau peb lub xyoos, lub sij hawm tiag tiag ntawm kev tswj tau ua luv luv.
  Tab sis tus txais txiaj ntsig raug cai, Kirill Vladimirovich Romanov, txawm li cas los xij tau nce lub zwm txwv. Nws tsis kav ntev - txog ib xyoos, tab sis tswj kom muaj kev cuam tshuam ntawm keeb kwm. Tshwj xeeb, nws tau tso cai rau Adolf Hitler ua tus Anschluss ntawm Austria. Kev iab liam hais txog txoj cai ntawm tib neeg rau kev txiav txim siab tus kheej thiab, supposedly, txoj kev no yuav muaj kev txiav txim ntau dua. Pom zoo rau Anschluss ntawm Austria thiab Mussolini.
  Yog li lub teb chaws Yelemees nthuav dav thiab nws cov pej xeem tau tshaj yim caum lab. Tsis tau hais tias Hitler txhawb kev yug menyuam. Nyob rau hauv Adolf lub Demoniac, nws loj hlob ib thiab ib nrab zaug.
  Kev tsov rog hauv tebchaws tau tshwm sim hauv Spain, tab sis nws tau xaus sai dua, vim tias tsis muaj Soviet Union, uas tau muab kev pab rau pawg sab laug-tis hauv Madrid.
  Tab sis Franco tau los ua ib tug phooj ywg ntawm Fuhrer. Thiab tus tshiab Tsar Vladimir III tsoo nrog Britain.
  Qhov xwm txheej yog qhov nyuaj. Ib qho puzzle fraught nrog Tsov Rog Ntiaj Teb Zaum Ob. Thiab ib puag ncig tshiab ntawm confrontation. Iran tsis tau muab faib, thiab qhov no yog qhov kawg Islamic lub teb chaws uas muaj kev ywj pheej ywj pheej. Russia thiab Britain muaj cov phiaj xwm rau nws. Tej yam tsis meej pem hauv Middle East. Cov cheeb tsam ntawm Russia, Fabkis, thiab Britain yog sib xyaw thiab nyuaj rau kev tswj hwm.
  England yog kev lag luam poob ntxiv thiab ntxiv tom qab Russia thiab lub teb chaws Yelemees muaj zog zuj zus. Tab sis cov cheeb tsam loj tshaj plaws tseem yog British. Tab sis lub zog ntawm tsov ntxhuav crown yog qaug zog, Canada yuav luag ywj siab. South Africa kuj yog ib tug dominion, zoo li Australia. Hauv Is Nrias teb, txoj haujlwm Askiv tsis muaj zog. Tau kawg, muaj lub siab xav thawb tus tsov ntxhuav.
  Hitler tab tom sim ua si ntawm ob sab pem hauv ntej. Los yog nws yuav enlist kev txhawb nqa ntawm Fabkis, Britain, Ltalis thiab Nyiv. Yuav kom tag nrho ua ke pawg ntawm Tsarist Russia thiab faib nws cov khoom loj.
  Los yog nrhiav thaj chaw yuav khoom nyob rau sab hnub poob, tab sis hauv kev sib koom tes nrog Russia.
  Hitler yog ib tug neeg siab phem thiab tsis tsim txiaj, thiab, feem ntau, nws tsis quav ntsej tus neeg uas nws nkag mus rau hauv kev sib koom ua ke yog tias nws muaj txiaj ntsig zoo rau nws.
  Cov tub ntxhais hluas tshiab Tsar Vladimir kuj npau suav ntawm kev poob hauv keeb kwm los ua tus yeej zoo thiab xav tshem tawm cov neeg nyob hauv tebchaws Askiv thiab Fabkis. Hais lus nruj me ntsis, tsis muaj ib yam dab tsi ntxiv los ntawm Germans. Yog li kev koom tes nrog lub teb chaws Yelemees yog qhov laj thawj heev.
  Ltalis tau ntes Ethiopia thiab tseem xav tau kev siv dag zog tshiab. Mussolini yog qhov xav tau heev. Nws tsis quav ntsej nws mus rau sab hnub tuaj lossis sab hnub poob. Tab sis nyob rau Fabkis tsis muaj kev ntshaw loj ntawm cov neeg sib ntaus sib tua. Pacifism reigns muaj, thiab tsoom fwv raug xaiv. Tsis muaj txoj hauv kev kom tau ib tus phooj ywg zoo li no. Thiab Tsarist Russia, nrog nws txoj kev yug me nyuam ib txwm muaj thiab txo qis kev tuag tas li, yog tus neeg sib tw muaj zog heev. Cov pejxeem ntawm Tsarist Russia twb loj hlob ntawm kwv yees li peb feem pua ntawm ib xyoos. Cov menyuam mos tuag tau txo qis, tab sis kev zam rau cov tsev neeg loj tseem tsis tau dhau mus, thiab txawm tias cov tsev neeg ua haujlwm muaj txiaj ntsig. Muab rau hauv cov khoom lag luam, suav nrog cov neeg nyob hauv Suav teb, thiab cov neeg nyob qis qis Mongolia, thiab hauv Tebchaws Europe thiab Qaib Cov Txwv, cov pejxeem ntawm Tsarist Russia xyoo 1940 tau tshaj 400 lab piv rau 1913, thaum nws yog 180 lab. Thiab qhov no yog lub teb chaws muaj hwj chim ... Britain thiab Fabkis muaj tsawg dua 50 lab nyob rau hauv lawv lub nroog, ntxiv rau cov cheeb tsam. Tab sis cov tub rog colonial tsis muaj zog ntawm kev coj ncaj ncees thiab muaj peev xwm sib ntaus sib tua tsawg. Yog li ntawd, Western av rog muaj zog ntau dua.
  Lub Fuhrer xaiv ib lub koom haum nrog Russia tawm tsam sab hnub poob.
  Xyoo 1939, Czechoslovakia tau muab faib. Lub teb chaws Yelemees kuj suav nrog Sudetenland. Cov Germans ntxiv dag zog rau cov tub rog thiab tsim lub tank txhua. Tsarist Russia tseem tsis tau sawv ntsug, muaj kev thaj yeeb nyab xeeb ntawm tsib lab thiab tsib puas tus neeg ua haujlwm.
  Nyob rau hauv Tsarist Russia, hnyav tso tsheb hlau luam thiab cov tswv yim dav hlau, nrog rau cov dav hlau nrog yim lub cav, tau ntev lawm hauv kev tsim khoom. Fabkis tsuas muaj li ntawm peb caug lub tank hnyav, thiab lawv tau dhau los lawm. Tebchaws Askiv tsis muaj tsheb hnyav. Zoo, lub teb chaws Yelemees ib yam nkaus, tsis yog ib qho hnyav dua nees nkaum tons. Tebchaws Asmeskas muaj tsawg tshaj li plaub puas lub tank.
  Hitler txiav txim siab tias nws tsis tsim nyog ncua thiab ntaus rau lub Tsib Hlis 15, 1940. Huab cua tsuas yog qhov zoo thiab txhua yam yog npaj txhij. Los yog ntau dua lossis tsawg dua.
  Tsarist Russia pib tawm tsam Is Nrias teb thiab lwm yam khoom muaj nyob. Cov tub rog Lavxias tau tawm tsam tsis zoo tiv thaiv txoj haujlwm. Muaj ob peb pab tub rog uas muaj cov haiv neeg Askiv thiab Fabkis lawv tus kheej, thiab cov koog pov txwv tsis xav tuag rau lub tswv yim lossis lub teb chaws Ottoman uas yog neeg txawv teb chaws rau lawv. Qhov tseeb, leej twg yog lus Askiv rau lawv? Cov neeg siv khoom, cov neeg ua qhev, tub sab lossis cov neeg tsis ntseeg. Twb tsis zoo li cov Russians phem npaum li ntawd, lawv thiaj li yuav tuag mus rau lub teb chaws Ottoman ntawm tsov ntxhuav los yog Rooster.
  Yog li cov tub rog tsarist nce mus, kov yeej sluggish, focal resistance. Tab sis cov Germans kuj tuaj yeem kov yeej Fabkis, Askiv, Belgian thiab Dutch cov tub rog hauv ib hlis thiab ib nrab.
  Yog li, Churchill poob kev txhawb nqa ntawm nws cov phooj ywg tseem ceeb. Qhov kev cia siab tias Tebchaws Meskas yuav nkag mus rau hauv kev ua tsov rog tsis tau tshwm sim. Roosevelt tsis yog qhov txawv ntawm qhov kev txiav txim siab ntawm Stenka Razin. Thiab tom qab ntawd cov rog ntawd yuav tawm tsam Asmeskas.
  Cov tub rog Lavxias tau nce mus thoob tebchaws Africa thiab Asia hauv kev taug kev; muaj teeb meem ntau dua los ntawm thaj av thiab kev sib txuas lus ntau dua li ntawm cov yeeb ncuab cov tub rog. Qhov tsis muaj txoj kev, tshwj xeeb tshaj yog nyob rau Africa, kuj muaj kev cuam tshuam. Tab sis lub unpretentious Lavxias teb sab tub rog heroically thiab stoically overcomes tag nrho cov teeb meem.
  Cov Germans tsuas yog xa cov tub rog mus rau Africa nrog kev nyuaj. Kev nce qib ntawm Gibraltar tau ncua vim Franco lub siab tawv tsis kam. Thiab peb yuav tsum tau hloov lub zog los ntawm hiav txwv. Cov neeg Lavxias tau hla mus rau Africa, dhau ntawm Egypt, thiab nws yooj yim dua rau lawv. Ltalis tseem tuav txhua yam uas nws tuaj yeem txeeb tau, thiab hauv qhov teeb meem no Mussolini muaj kev tuav ntawm boa constrictor.
  Kev tsaws ntawm lub nroog nws tus kheej tsis tshwm sim hauv xyoo 1940. Hauv kev sib ntaus sib tua huab cua, feem ntau vim yog Russia lub passivity, Britain dim. Tab sis nws yuav tsum tau hais tias tus txawj ntse Tsar Vladimir Kirillovich tsis xav kom teb chaws Aas Kiv los capitulate ua ntej ntawm lub sij hawm, tab sis heev rationally npaj mus txeeb tag nrho nws cov neeg Esxias thiab African colonies.
  Britain yuav mus qhov twg? Tom qab tag nrho, nws tsis muaj reserves, tsis muaj colonies thiab raw cov ntaub ntawv - nws lub caij nplooj zeeg yog ib tug teeb meem ntawm lub sij hawm.
  Thaum lub caij ntuj no thiab lub Peb Hlis Ntuj xyoo 1941, cov tub rog Lavxias thaum kawg tau mus txog South Africa thiab kov yeej African Dominion kawg. Lub British sim mus zaum hauv Madagascar kuj ua tsis tiav, thiab thaum lub Tsib Hlis 1941, kev tsaws tau ua tiav nrog kev yeej tom ntej.
  Nyiv sib ntaus sib tua ntawm Russia nyob rau hauv kev ua tsov ua rog, thiab tswj kom lob ib yam dab tsi nyob rau hauv lub hiav txwv Pacific. Lub caij ntuj sov xyoo 1941 yog lub sijhawm ntawm kev tawm tsam huab cua loj tawm tsam British metropolis.
  Lavxias thiab German aviation tau tawm tsam London thiab lwm lub nroog ntawm lub tebchaws Askiv. Thiab thaum lub Kaum Ib Hlis 8, hnub tseem ceeb ntawm Munich putsch, qhov kev tsaws thaum kawg tau tshwm sim.
  Kev sib ntaus sib tua tau kav kaum rau hnub thiab xaus rau hauv kev yeej rau cov tub rog Lavxias thiab German.
  Qhov no, qhov tseeb, xaus Tsov Rog Ntiaj Teb Zaum Ob. Nws hloov tawm los ua ntshav tsawg thiab ntev dua li hauv zaj dab neeg tiag. Thiab nws heev noticeably ntxiv dag zog thiab nthuav cov khoom ntawm Lavxias teb sab. Tshwj xeeb tshaj yog nyob rau Africa thiab Asia.
  Ib lub sij hawm muaj kev thaj yeeb nyab xeeb tshwm sim. Russia thiab lub teb chaws Yelemees tau digesting lawv tus kheej thaj av tau txais. Qhov thib peb Reich suav nrog: Belgium, Holland, yuav luag ib nrab ntawm Fabkis, nrog rau Morocco, ib feem ntawm Algeria thiab cov khoom hauv nruab nrab. Muaj tseeb tiag, vim yog Franco txoj haujlwm thiab qee qhov kev txiav txim siab ntawm Hitler, cov Germans tsis muaj sijhawm los mus rau hauv Equatorial cov khoom ntawm Fabkis, thiab lawv poob rau cov tub rog Lavxias.
  Txawm li cas los xij, lub teb chaws Yelemees tseem tau txais ib daim av zoo ntawm African, tshaj nws thaj chaw hauv cheeb tsam. Lub cheeb tsam ntawm Thib Peb Reich cov av, coj mus rau hauv tus account European acquisitions, ntau tshaj tripled. Thiab yog tias peb suav los ntawm ciam teb txij li xyoo 1937, suav nrog Austria, Sudetenland, thiab Czech koom pheej ua tus tiv thaiv, ces plaub zaug.
  Yog li cov Germans tag nrho muaj txaus rau zom, tswv thiab assimilate. Tsis tas li ntawd, Russia tau nthuav dav nws cov khoom muaj nqis, thiab tsis tuaj yeem tswj hwm txhua qhov no.
  Thiab Ltalis tau txais ntau: piv txwv li, feem ntau ntawm Sudan, Somalia, Uganda thiab qee qhov kev yuav khoom, tshwj xeeb Tunisia.
  Yog li ntawd, kev hloov kho ntawm lub ntiaj teb tau ua tiav rau tam sim no. Tab sis raws li lawv hais, dhau sij hawm, ambitions pib tshwm sim lawv tus kheej.
  Tebchaws Meskas tsis tau pib ua haujlwm hnyav rau txoj haujlwm atomic. Nyob rau hauv fascist lub teb chaws Yelemees thiab Russia, tus cwj pwm kuj hloov mus ua txias. Nyiv tseem tsis tau tsim txaus los rub tawm, thiab Tebchaws Askiv thiab Fabkis tau dhau los ua lub tebchaws loj ntawm Thib Peb Reich thiab Russia.
  Yog li cov tsos ntawm cov riam phom nuclear tau ncua sijhawm rau qee lub sijhawm.
  Tab sis kev vam meej, ntawm chav kawm, yog inexorable. Physicists tab tom ua haujlwm, txoj kev xav tab tom txhim kho, ib yam li kev sim kuaj. Tab sis ib qhov project nuclear xav tau lub siab nyiam ntawm lub xeev. Tsarist Russia twb muaj kev txhawj xeeb ntau dhau thiab cov nuj nqis cuam tshuam txog kev nthuav dav ntawm nws thaj chaw. Tab sis Hitler rau qee qhov laj thawj tau muaj kev npau taws tawm tsam cov tswv yim ntawm nuclear kev pab cuam thiab ntseeg tias qhov project atomic tsuas yog nkim nyiaj ntau.
  Tsis tas li ntawd, cov tub rog Lavxias hauv av thiab aviation yog qhov muaj zog tshaj plaws thiab muaj ntau tshaj plaws nyob rau hauv lub ntiaj teb, thiab cov tub rog tseem loj hlob, tshwj xeeb tshaj yog vim kev loj hlob ntawm kev lag luam.
  Cov tsarist generals thiab marshals nyiam tsim lub tsev tank, tsim lub dav hlau, dav hlau thauj thiab nkoj sib ntaus sib tua. Vim li cas lawv thiaj xav tau ib zaj dab neeg txog kev foob pob nuclear? Ntawd yog, ob tus Germans thiab Russians tau indifferent rau qhov teeb meem no.
  Tsis tas li ntawd, muaj cov ntaub ntawv raw txaus kom tsis txhob txhawj txog kev siv hluav taws xob, yam tsawg kawg nyob rau yav tom ntej.
  Yog li, txawm tias tag nrho cov kev txias txias ntawm Pentagon thiab Tsev Dawb, qhov kev pib ua tsis tau dhau mus rau Tebchaws Meskas. Ntxiv mus, qhov no tsis yog tsuas yog ib qho kev ntshai tias cov Russians lossis Germans yuav mus ntxiv thiab ua rau muaj kev kub ntxhov rau lub Ntiaj Teb Tshiab, tab sis kuj ntawm kev lag luam.
  Tau poob lub sijhawm kom tau txais cov roj los ntawm Asia, Africa, thiab Middle East, Tebchaws Meskas txog tam sim no nws muaj nws tus kheej lub qhov dej hauv Texas, Florida, thiab pib txhim kho hauv Alaska.
  Tab sis cov pej xeem Asmeskas tau loj hlob. Kev nkag tebchaws tsis tau poob siab nyob rau hauv Russia, thiab cov pej xeem tseem loj hlob sai heev. Cov Dub thiab Arabs tshwj xeeb yog txaus siab tso cai tawm mus rau Tebchaws Meskas.
  Kev lag luam Asmeskas kuj tau loj hlob, thiab muaj tsheb ntau dua.
  Thiab kev tshawb nrhiav tau pib rau cov roj nuclear thiab cov tshuaj tiv thaiv atomic uas tuaj yeem muab lub zog loj.
  Kaum xyoo tau dhau mus txij thaum kawg ntawm Ntiaj Teb Tsov Rog II. Hitler lub teb chaws Yelemees muaj riam phom tshiab: disc dav hlau muaj peev xwm tsis tsuas yog ya ntawm qhov nrawm heev, tab sis kuj tseem siv tau los ntawm cov riam phom me me.
  Tsis tas li ntawd, cov neeg German tau tswj hwm kom tso cov khoom siv satellite saum toj saud, thiab qhov tseem ceeb tshaj plaws, thaum Lub Rau Hli 1951, thawj tus txiv neej mus rau hauv qhov chaw.
  Tsarist Russia tau lig me ntsis, thiab ua tiav tag nrho tsuas yog lub Yim Hli xyoo no. Hauv fascist Ltalis, kev hloov pauv tau tshwm sim hauv tib lub xyoo. Benedito Mussolini, contender rau lub npe ntawm Julius Caesar, tau tuag. Feem ntau, tus thawj tswj hwm Italian tau ua tiav hauv kev tswj hwm. Noj mus rau hauv tus account lub conquests nyob rau hauv teb chaws Africa, suav nrog Ethiopia, thaj chaw tswj los ntawm Ltalis loj hlob yuav luag peb thiab ib nrab lub sij hawm nws kav. Tsis tas li ntawd, Benedito hauv Tebchaws Europe tau txiav tawm ib feem ntawm Fabkis nrog rau Toulon.
  Tab sis lawv tsis cia nws mus rau Albania thiab tim Nkij teb chaws - cov no yog thaj chaw nyob rau hauv lub sphere ntawm lub hwj chim ntawm Lavxias teb sab faj tim teb chaws.
  Benedito, tau kawg, tuaj yeem raug hu ua tus zoo thiab tus yeej, txawm hais tias cov tub rog Italian tsis ci ntau dhau nrog nws cov kev siv. Tab sis nws tus tub thiab cov qub txeeg qub teg suav tias nws tus kheej tsis phem dua li nws txiv.
  Thiab nws tau coj lub caij nplooj zeeg xyoo 1951 thiab tau tawm tsam Albania thiab tim Nkij teb chaws... Tsis xav tsis thoob lawv hais tias txhua qhov kev tsov rog loj pib zoo li tam sim ntawd.
  Vladimir thib peb txawm zoo siab txog qhov no. Ltalis cov khoom muaj nyob hauv Africa yog qhov loj, txawm tias loj dua lub teb chaws Yelemees. Yog li vim li cas ho tsis tuaj tos lawv yog tias muaj laj thawj zoo?
  Cov tub rog Lavxias tau pib ua phem rau lub Kaum Ib Hlis 7, 1951, tawm tsam Ethiopia, Libya thiab Sudan. Lavxias teb sab units muaj zog dua, ntau thiab ntau dua kev sib ntaus sib tua-npaj tshaj cov Italians.
  Yog li ntawd lawv sai sai pib ua kom puas lub pasta pab tub rog ... Tab sis tsis muaj leej twg xav tias, tsis muaj kev ceeb toom, Adolf Hitler yuav tawm ntawm Mussolini Jr.
  Txawm hais tias koj saib mus rau hauv nws, tsis muaj ib yam dab tsi uas xav tsis thoob.
  Lub teb chaws Yelemees poob thawj Tsov Rog Thoob Ntiaj Teb rau Russia thiab poob thaj chaw tshaj plaws hauv Russia. Thiab yog hais tias cov Germans tswj kom rov qab tau qhov lawv tau poob rau sab hnub poob nrog kev txaus siab, ces nyob rau sab hnub tuaj, hais ncaj ncees, lawv tsis muaj dab tsi.
  Yog li Hitler yeej suav nrog nws cov riam phom tshiab, tshwj xeeb tshaj yog discos thiab ya saucers. Tsis tas li ntawd, Fuhrer ntseeg hais tias lub sijhawm no nws yuav yooj yim dua rau kev sib ntaus nrog Russia dua li Tsov Rog Thoob Ntiaj Teb thib 1, txij li lub teb chaws Yelemees thiab Ltalis yuav coj lub tuam txhab yam tsis muaj lub hauv ntej thib ob.
  Kev suav kuj tau ua tias Nyiv, ua txhaum los ntawm cov neeg Lavxias, tseem yuav nkag mus rau hauv kev ua tsov rog nyob rau sab hnub tuaj thiab khi cov yeeb ncuab nyob ntawd. Tej zaum Portugal thiab Spain yuav koom nrog pab pawg, zoo li Britain thiab Fabkis? Lawv nyob ze rau lub teb chaws Yelemees ntau dua rau Russia. Thiab qee qhov kev cia siab tau pinned rau Tebchaws Meskas!
  Ntxiv mus, Amelikas tau tsim cov tub rog zoo nkauj, ntau lub dav hlau thauj khoom thiab kho tshiab nws lub nkoj nkoj - txawm hais tias nws tseem qis dua hauv qhov ntau thiab zoo rau cov tub rog tsheb ntawm Lub Ntiaj Teb Qub.
  Lub social system nyob rau hauv Tsarist Russia tseem autocratic thiab ib tug kiag li monarchy. Tsar thiab Emperor ntawm Tag Nrho Rus 'muaj lub hwj chim tag nrho: kev tswj hwm, kev cai lij choj thiab kev txiav txim plaub ntug. Parliament tsis tuaj. Muaj ib lub Xeev Council ntawm cov neeg raug tsa los ntawm huab tais, tab sis nws tsuas muaj cai tawm tswv yim xwb. Vajntxwv nws tus kheej tau tshaj tawm txoj cai, nrog rau kev txiav txim. Nws kuj muaj cai txiav txim thiab zam txim, txawm hais tias, tau kawg, kuj tseem muaj kev sim. Kev txiav txim plaub ntug raug tshem tawm tom qab kev tua neeg ntawm Nicholas II, yog li ntawd cov kws txiav txim plaub kuj tau raug xaiv thiab tshem tawm los ntawm tsar lossis cov thawj coj raug xaiv los ntawm huab tais.
  Qhov system no muaj ob qho tib si nws qhov zoo thiab qhov tsis zoo. Ntawm ib sab, tus huab tais tuaj yeem daws qhov teeb meem no los yog qhov teeb meem sai sai yam tsis muaj kev tsis sib haum xeeb lossis kev pom zoo, tab sis ntawm qhov tod tes, kev siv zog ntau dhau ntawm ib txhais tes tau txwv txoj kev pib thiab muab sijhawm ntau dua rau cov bureaucracy. Nws tau yug los rau ntau yam nyiam thiab nyiam. Vladimir tsis txawv los ntawm kev siab phem ntau dhau thiab kev ua txij ua nkawm. Txawm hais tias poj niam tsis muaj kev cuam tshuam ntau rau nws txoj cai.
  Nyob rau hauv lub tshav pob ntawm lub tsev tank, Tsarist Russia muaj ntau lub zog thiab hnyav tsheb. Txawm li cas los xij, qhov kev paub ntawm kev ua haujlwm sib ntaus sib tua hauv Africa tau pom tias kev tsav tsheb ntawm lub tank yog qhov tseem ceeb heev. Yog li ntawd, lub ntsiab Lavxias teb sab tank tsis mus tshaj plaub caug-tsib tons. Txij li thaum hnyav dua tsim teeb meem nrog kev muaj peev xwm hla teb chaws, txawm tias muaj kev sib tw dav.
  Tus tsar nyiam cov tso tsheb hlau luam hnyav, tab sis nws cov kws pab tswv yim txwv tsis pub tus huab tais muab tso rau hauv ntau lawm. Tab sis lub tshuab rau caum-tuj muaj nyob rau hauv ob txhiab luam. Thiab lub tank nrov tshaj plaws, "Nikolai" - 3, tau tsim nyob rau hauv rau caum-peb txhiab.
  Thiab lub tshuab hnyav plaub caug tsib tons, thiab rab phom muaj caliber ntawm 122 millimeters. Frontal armor yog ob puas millimeters, lub rear thiab sab yog 120 millimeters, lub layout yog classic.
  Hitler tau mob siab rau cov tshuab hnyav. Thiab kuv xav kom muaj superiority tshaj Nikolai nyob rau hauv lub tank ntau lawm. Lub tsheb German swelled nyob rau hauv qhov hnyav rau 75 tons thiab, qhov no twb yog qhov txwv, vim lub fact tias cov loj loj yog heev nyuaj rau thauj raws railway kab.
  Lub tsheb German yog armor nrog ib tug 128-mm riam phom, muaj frontal armor ntawm 250 mm, thiab sab thiab rear armor ntawm 180. Cov layout kuj nyob ze rau classical ib.
  Nyob rau hauv tas li ntawd, lub German tank yog peb zaug inferior rau lub Soviet lub sij hawm. Tsis txhob hais txog cov teeb meem ntawm kev siv cov tshuab hnyav dhau.
  Txawm li cas los xij, cov khoom siv Lavxias tau tawg mus thoob plaws thaj chaw, thiab nyob rau hauv European sector ntawm pem hauv ntej muaj kwv yees qhov sib npaug ntawm cov tsheb thiab cov tub rog. Txawm hais tias feem ntau cov tub rog Lavxias muaj ntau ntau dua li German ib. Thiab Russia muaj cov neeg coob coob: nws suav nrog Is Nrias teb, Tuam Tshoj, feem ntau ntawm Africa, Middle East, Persia, Indochina thiab ntau ntxiv.
  Tau kawg, Hitler qhov kev txiav txim siab los tawm tsam Tsarist Russia, txawm hais tias nws muaj Nyiv thiab Ltalis ntawm nws sab, thiab tej zaum Fabkis thiab Britain, yog qhov kev twv txiaj loj heev. Tab sis Fuhrer yog ib tus neeg taug txuj kev nyuaj loj.
  Nws yuav tsum raug sau tseg tias cov dav hlau disc uas peb Reich pinned xws li kev cia siab siab tsis zoo heev hauv kev xyaum. Kev tsim lub dav hlau laminar muaj zog ua rau muaj roj ntau, thiab lub sij hawm ya davhlau ya dav hlau tau dhau los ua luv luv. Yog li lawv tuaj yeem ua tau, txawm tias suav nrog kev ceev nrawm ntawm qhov tsis tseem ceeb tshwj xeeb. Tsis tas li ntawd, lub laminar ntws tiv thaiv lub disc los ntawm cov caj npab me, tab sis nyob rau hauv lem tiv thaiv firing los ntawm lub flying saucer.
  Yog li cov neeg German tsuas tuaj yeem tso cov xov tooj cua tswj cov cuaj luaj los ntawm lawv cov diskettes, thiab tom qab ntawd ntawm lub kaum sab xis nqaim, lossis los ntawm kev kaw lub laminar ntws, tab sis tib lub sijhawm dhau los ua qhov tsis zoo.
  Tab sis, nyob rau hauv txhua rooj plaub, Hitler txiav txim siab los tawm tsam Russia thiab pov nws daim npav ua si. Tsis tas li ntawd, cov fascist ntshai tias yog Ltalis swb, lawv yuav tawm tsam nws thiab. Nws muaj hwj txwv thiab tsis ntseeg leej twg.
  Thaum pib, cov Nazis tau ua tiav qhov kev vam meej vim qhov kev xav tsis thoob ntawm kev tawm tsam thiab lub koom haum zoo dua ntawm lawv cov tub rog. Tab sis lub sij hawm ntawm kev tawm tsam tau xaiv tsis zoo. Daus pib ntog thiab cov tso tsheb hlau luam skided. Lub Fritz tuaj yeem ntes tau ib feem ntawm Poland, suav nrog Krakow, tab sis tau daig ze ntawm Warsaw.
  Lub tshuab tub rog Lavxias tau tig mus ... Nyiv, raws li Fuhrer xav tau, nkag mus rau hauv kev ua tsov ua rog, tab sis nws lub nkoj tsis muaj qhov zoo tshaj plaws ntawm Lavxias Pacific Fleet, thiab kev sib ntaus sib tua yog kwv yees li sib npaug. Thiab Nyiv tau xyaum tsis cuam tshuam nws cov rog hauv av los ntawm Western theatre ntawm kev ua haujlwm. Tsis tas li ntawd, cov samurai tau qis dua rau cov neeg Lavxias hauv huab cua, ob qho tib si hauv cov lej thiab zoo. Thiab thaj av ntawm Rising Sun tau ntes tau ob peb lub me me xwb.
  Tus ceev faj Franco thiab Salazar tsis maj nrawm nkag mus rau hauv kev ua rog. Russia yog ib tug yeeb ncuab muaj zog heev. Peb yuav tsum saib thiab tos. Hauv keeb kwm tiag tiag, Franco txwv nws tus kheej thaum Tsov Rog Ntiaj Teb Zaum Ob kom xa ib qho kev faib xiav ntawm fascist tuaj yeem pab dawb.
  Tam sim no qhov sib npaug ntawm lub hwj chim saib tshwj xeeb tshaj yog tsis sib xws hauv Africa.
  Ltalis poob nws cov khoom tam sim no nyob rau sab av loj.
  Nyob rau lub caij nplooj ntoo hlav xyoo 1952, cov tub rog tsarist tau pib tawm tsam hauv East Prussia thiab tuaj yeem tawg los ntawm cov yeeb ncuab tiv thaiv hauv qhov tob. Cov Nazis muaj teeb meem tso tseg kev ua ntej ntawm cov tub rog tsarist ntawm Konigsberg, tab sis cov tub rog imperial pib nce mus rau Sudetenland thiab Krakow.
  Nws muab tawm hais tias ntau nimble Lavxias teb sab tso tsheb hlau luam muaj peev xwm sib ntaus sib tua ib tug hnyav, tab sis tsawg agile yeeb ncuab. Suav kev faib raws li cov lus txib ntawm Lavxias Generals kuj ua tau zoo.
  Cov Germans raug yuam kom tawm hauv Krakow... Thiab tom qab ntawd, vim muaj kev hem thawj ntawm kev thaiv, lawv tau pib khiav tawm ntawm Vistula mus rau Oder.
  Tsis yog, qhov no tsis yog qhov kev ua tsov rog uas muaj Fuhrer xav tau. Tab sis nws yog kuv tus kheej qhov txhaum. Tsis tas li ntawd, Fabkis thiab Askiv, tau hnov txog txoj haujlwm fascist, tsis tau sim ua kom tuag rau Fuhrer. Yog li qhov kev rov ua tiav tau cuam tshuam, thiab lub teb chaws vassal xav kom tsis txhob zaum tawm.
  Thiab qhov phem tshaj plaws mus rau Germans nyob rau hauv pem hauv ntej.
  Thaum lub caij ntuj no, cov neeg German tau poob tag nrho lawv cov khoom hauv teb chaws Africa. Thiab thaum lub caij ntuj no, los ntawm lub caij nplooj ntoos hlav, lawv tag nrho rov qab mus rau Oder. Cov tub rog Lavxias tau tawm tsam Prague thiab Sudetenland thiab mus txog Vienna. Tsis tas li ntawd, lawv tau kov yeej Ltalis thiab nyob hauv Rome, Naples, thiab Sicily. Yog li lub caij nplooj ntoos hlav xyoo 1953 tsis tau cog lus tias yuav muaj dab tsi zoo rau Nazis. Txawm li cas los xij, lub Plaub Hlis 8, 1953, Hitler mam li nco dheev tuag. Cov thawj coj tshiab German tau thov kom muaj kev thaj yeeb nyab xeeb.
  Vladimir Kirillovich Romanov generously pom zoo. Tab sis cov Germans tau them nyiaj ntau rau qhov no. Tus ciam teb tshiab tam sim no dhau los ntawm Oder: Belgium, Holland, thiab Denmark tau txais kev ywj pheej, tab sis nyob rau hauv lub moj khaum ntawm lub xeev vassal ntawm Lavxias teb sab faj tim teb chaws. Fabkis tau rov qab tau nws cov khoom ploj yav dhau los, tab sis dhau los ua ntau dua nyob rau Russia.
  Ltalis thiab lub teb chaws Yelemees poob tag nrho lawv cov cheeb tsam, uas tam sim no tau los ua cov cuab yeej cuab tam ntawm huab tais huab tais. Ltalis nws tus kheej kuj tau txais cov xwm txheej ntawm Lavxias teb sab vassal, thiab Sicily thiab Sardinia ncaj qha los ua ib feem ntawm lub teb chaws Ottoman ntawm Vladimir III.
  Lub teb chaws Yelemees kuj poob ntau ntawm nws txoj kev ywj pheej thiab them nyiaj ntau.
  Nyiv kuj poob tag nrho nws cov khoom tshwj tsis yog nws thaj chaw thiab raug yuam kom dhau los ua lub xeev vassal. Thiab Tsar Vladimir Kirillovich Romanov kuj tau txais lub npe ntawm Emperor ntawm Nyiv.
  Tau kawg, ib feem ntawm Australia uas yav dhau los tau koom nrog thaj av ntawm Rising Sun kuj tuaj nyob rau hauv Lavxias.
  Thaum Lub Yim Hli 1953, Tebchaws Meskas thaum kawg tau sim lub foob pob atomic. Yim xyoo tom qab ntawd, tus genie nuclear tawm ntawm lub raj mis. Txawm li cas los xij, kev nce qib tsis tuaj yeem tso tseg. Thiab qhov tshwm sim ntawm lub foob pob atomic yog inevitable. Hauv qhov xwm txheej loj tshaj plaws, riam phom nuclear tuaj yeem tshwm sim ntau tshaj nees nkaum xyoo tom qab qhov tseeb.
  Nrog qee qhov ncua sijhawm, tsoomfwv tsarist pib tsim nws cov lus teb.
  Txog tam sim no, Tebchaws Meskas tsis tuaj yeem txiav txim siab mus ua rog nrog lub tebchaws muaj zog li no. Ntxiv mus, nws tsis yog li ntawd yooj yim mus cuag lub ntsiab Lavxias teb sab industrial thiab economic chaw ntawm txawv teb chaws.
  Thiab kev tsim cov nqi hluav taws xob xav tau ob lub sijhawm thiab nyiaj txiag! Tebchaws Meskas muaj cov nyiaj, tab sis lub sijhawm dhau mus. Tsarist Russia, nrog nws cov peev txheej thiab muaj peev xwm muaj peev xwm txawj ntse, sai sai ua rau qhov sib txawv hauv cheeb tsam no. Thiab nyob rau hauv 1956, ib tug atomic foob pob kuj tshwm sim nyob rau hauv Vladimir III.
  Qhov tseem ceeb tsis zoo rau Russia hauv cov pej xeem thiab cov peev txheej, cov peev txheej thiab kev ywj pheej hauv Teb Chaws Asmeskas maj mam poob lawv daim npav trump.
  Qhov tsuas yog qhov lawv tuaj yeem ua tau yog siv riam phom nuclear ua qhov cuam tshuam thiab sim ua kom Tsarist Russia los ntawm sab hauv. Tab sis txog tam sim no lawv tsis tau ua tiav.
  Vladimir Kirillovich tsis muaj txiv neej cov xeeb ntxwv tshuav los ntawm nws thawj tus poj niam , thiab nws rov sib yuav. Thiab nws rov tsim dua ib tug qub txeeg qub teg, hu nws George.
  Tsarist Russia ua qhov chaw nthuav dav. Xyoo 1959, lub dav hlau ya mus rau lub hli tau tshwm sim li ib xyoos ua ntej cov neeg Asmeskas. Tom qab ntawd xyoo 1971 mus rau Mars. Lub ntiaj teb hloov pauv tau dhau los ua kev nyab xeeb dua li qhov tseeb.
  Xyoo 1975, tus txiv neej tau tsaws rau ntawm Venus. Xyoo 1980 ntawm Mercury. Nyob rau hauv 1981, ib tug ntawm cov satellites ntawm Jupiter. Thiab nyob rau hauv 1992, tsuas yog nyob rau hauv lub xyoo ntawm kev tuag ntawm Vladimir Kirillovich Romanov, Lavxias teb sab cosmonaut txaus siab rau taw rau Pluto.
  George thawj tus qub txeeg qub teg thaum muaj hnub nyoog kaum yim. Thiab feem ntau, peb tuaj yeem hais tias Vladimir thib peb, Great, tau siv nws txoj kev kav 54 xyoo ua tiav. Thiab tom qab ntawd Romanov dynasty txuas ntxiv mus.
  
  
  
  NICHOLAS LUB SIJ HAWM ZOO TSHAJ PLAWS NTAWM QUESTS!
  Cia peb hais tias Tsar Alexander thib peb, ntawm qhov tsis sib xws, tuag ua ntej: xyoo 1987 los ntawm kev sim tua neeg los ntawm Lenin tus tij laug: Alexander.
  Nws yuav zoo li phem dua. Tab sis tsis yog tiag. Nicholas II los ua tsar ua ntej, thiab tau sib yuav ua ntej: txhawm rau muab nws tus tub rau ntawm lub zwm txwv yog tias muaj qee yam tshwm sim. Tab sis nws tus poj niam txawv, thiab tus txais txiaj ntsig zoo, thiab Rasputin yeej tsis nyob ntawd. Thiab yog li thaum xub thawj, feem ntau, ib yam li hauv keeb kwm tiag tiag: TRANSIB tab tom tsim, kev lag luam yog booming - nthuav mus rau Tuam Tshoj. Muaj tseeb tiag, cov nkoj tab tom tsim hauv hiav txwv Baltic ib xyoos dhau los. Thiab ib qho kev txhawb nqa me ntsis ntxiv, vim qhov kev nce qib ntawm nyiaj txiag ntse Witte.
  Kev ua tsov ua rog nrog Nyiv tsis tau pib zoo heev, tab sis Varyag tau khiav tawm, thiab Admiral Makarov tsis tuag. Zaj dab neeg tau hloov me ntsis, thiab txhua yam mus txawv me ntsis. Tab sis hauv keeb kwm tiag tiag, qhov tseeb, Varyag tsuas muaj sijhawm me ntsis kom khiav dim, thiab kev tuag ntawm Admiral Makarov feem ntau yog xwm txheej thiab tsis zoo li.
  Lavxias teb sab fleet, coj los ntawm Admiral Makarov, ua txuj ci heev thiab nkim nkoj Japanese. Thiab tom qab ntawd, thaum ob lub nkoj sib ntaus sib tua Nyij Pooj tau tawg rau ntawm lub mir, Makarov tau tawm tsam cov samurai thiab tau tsoo lwm lub nkoj thiab ib nrab ntawm lub nkoj.
  Ntawd yog, txhua yam mus zoo. Thiab Nyiv poob superiority ntawm hiav txwv.
  Tab sis nyob rau hauv av, lub samurai hloov mus ua tsis muaj zog. Kuropatkin repulsed tag nrho cov Japanese sim ua ntej thiab ua rau muaj kev puas tsuaj loj rau lawv. Txawm li cas los xij, nws tsis tau txiav txim siab dhau lawm. Tab sis tsis ntev Lavxias teb sab ships tuaj txog ntawm lub hiav txwv Baltic, thiab Makarov thaum kawg tau tswj hwm tag nrho cov dej.
  Cov Russians txawm pib tsaws cov tub rog hauv Taiwan, thiab tom qab ntawd nyob rau ntawm ntug dej Kuril.
  Txog thaum Theodore Roosevelt cuam tshuam thiab muab kev sib kho. Russia tau txais Manchuria, Kauslim Teb, Mongolia, Kuril saw, thiab Taiwan.
  Zheltorossiya kuj tshwm sim. Yog li ntawd, lub teb chaws Ottoman tshiab tau tsim.
  Txawm li cas los xij, tus huab tais tseem tsis tau dhau los ua neeg khav theeb. Xyoo 1914, Tsov Rog Ntiaj Teb Zaum Ob tau tshwm sim. Russia tau npaj zoo dua rau kev ua tsov rog no: kev lag luam muaj zog dua, thaj chaw thiab cov pej xeem loj dua, thiab tsis muaj kev xav hauv txoj kev. Tsis tas li ntawd, tsis muaj kev poob nyiaj txiag los ntawm kev tawm tsam thiab kev hu ua kiv puag ncig.
  Thawj Tsov Rog Thoob Ntiaj Teb tau pib nrog ntau qib ntawm kev vam meej. Muaj kev ua yuam kev thiab kev vam meej ntawm Lavxias Generals. Tab sis nyob rau hauv 1915, cov Germans tswj kom ua tau zoo tsawg, txij li thaum lub tsarist pab tub rog loj dua thiab zoo dua. Tab sis tseem, Russia poob ib nrab ntawm Poland thiab Galicia. Tab sis cov Germans tsis tuaj yeem nkag mus rau hauv Belarus thiab Baltic lub xeev - cov kab pem hauv ntej dhau los ntawm Vistula.
  Thiab nyob rau xyoo kaum rau, cov tub rog tsarist twb ua tiav zoo tiv thaiv Austria thiab Qaib Cov Txwv. Cov Ottoman yuav luag tag nrho swb. Ib yam li cov Austrian ntes Przemysl thiab Krakow. Lub teb chaws Yelemees ntshai. Thaum lub caij nplooj ntoos hlav ntawm '17, cov Russians coj Istanbul. Tsarist Russia kuj tau txais txiaj ntsig tseem ceeb thaum lub caij ntuj sov tawm tsam Austria thiab lub teb chaws Yelemees. Thiab thaum lub caij nplooj zeeg, thaum cov tub rog tsarist twb tau mus txog Oder, lub teb chaws Yelemees capitulated. Kev faib ntawm Austria-Hungary thiab Qaib Cov Txwv ua raws. Russia tau txais Asia Minor, sab qaum teb Iraq, thiab Istanbul. Galicia, Bukovina, Czechoslovak thiab Hungarian kingdoms thiab Krakow. Ntxiv rau Danzig, ib feem ntawm East Prussia, Klaipeda cheeb tsam. Russia, yog li ntawd, tau ntxiv dag zog rau ntau lub sijhawm. Thiab lub teb chaws Yelemees kuj tau them nyiaj ntau heev.
  Tsar Nicholas II tsis tau maj mam coj txhua yam thiab txhua tus. Tab sis cov Russians, British thiab Fabkis tau faib rau Saudi Peninsula. Tom qab ntawd cov British thiab Russians faib ob Iran thiab Afghanistan. Ua kom tiav kev kho dua tshiab ntawm lub ntiaj teb.
  Txog rau xyoo 1929, tag nrho lub ntiaj teb tau nce siab, kom txog thaum Kev Nyuaj Siab Loj tau tshwm sim. Xyoo 1931, Nyiv pib ua rog tawm tsam Russia. Thiab nws tau swb sai sai thiab, nrog rau tag nrho cov khoom ntawm Pacific, tau nyob. Thiab tom qab ntawd tuaj lub referendum thiab koom nrog hauv Russia.
  Ua kom zoo dua ntawm qhov tsis muaj zog ntawm Tebchaws Askiv, Fabkis, thiab Tebchaws Meskas, tau tuav los ntawm Kev Nyuaj Siab Loj, Tsar Nicholas II tau ua tsov rog los kov yeej Suav. Thiab qhov no tau los ua nws qhov kev kov yeej loj.
  Nyob rau hauv thiaj li yuav ua rau me ntsis nce Russification, Nicholas II txiav txim siab unpretentious - nws officially qhia polygamy nyob rau hauv Russia - hloov lub theology thiab dogmas ntawm lub Koom Txoos Orthodox. Qhov no yog li cas qhov kev hloov kho tau txais yuav.
  Thiab vaj ntxwv coj nws tus kheej ua tus poj niam thib ob. Cov neeg Lavxias tau txhawb kom sib yuav cov neeg txawv teb chaws thiab muaj ntau tus menyuam. Loj Tuam Tshoj kuj yuav tsum tau Russified. Txoj kev zoo tshaj los ua qhov no yog dab tsi? Yuav poj niam Suav!
  Nyob rau hauv lub teb chaws Yelemees, Hitler tsis tau los ua hwj chim. Hauv zaj dab neeg no, nws tsis muaj me ntsis. Extremist dhau lawm. Lub ntsiab irritant yog fascist Mussolini, uas ntes Ethiopia. Thiab npau suav ntawm kev ua tus tshiab Caesar thiab Trojan dov rau hauv ib qho.
  Thaum lub Tsib Hlis 1937, kev ua tsov ua rog tshwm sim ntawm Russia thiab Ltalis. Raws li nws tau muab tawm, Mussolini tau dhau los ua tus tua tus kheej. Cov tub rog Lavxias tau ntes tag nrho cov tebchaws Ltalis nyob rau hauv ob lub hlis, thiab nyob rau hauv lwm peb lub teb chaws nyob rau hauv lub colonies. Tsarist Russia thaum kawg kuj suav nrog Romania thiab Yugoslavia, thiab tom qab me ntsis Bulgaria. Tom qab ua tiav cov annexation ntawm thaj chaw. Thaum lub caij nplooj zeeg xyoo 1939, Nicholas II tuag. Thiab nws cov qub txeeg qub teg, noj qab nyob zoo tag nrho Alexei II, tau los ua tus tshiab tsar.
  Nyob rau hauv cov ntaub ntawv no, Nicholas II kav rau tsib caug-ob xyoos - tshaj qhov tshwm sim ntawm Ivan lub txaus ntshai. Thiab nws txoj kev kav tau dhau los ua qhov kev vam meej tshaj plaws hauv keeb kwm ntawm Russia, thiab nws qhov kev kov yeej tsuas yog cov ntaub ntawv tawg. Tsis muaj vajntxwv tau ntes tau ntau npaum li ntawd. Russia thaum kawg tau nyob hauv Suav teb, thiab tau ntxiv dag zog rau txhua qhov kev taw qhia.
  Txawm li cas los xij, tom qab ntawd, nyob rau hauv Alexei Thib Ob, lub sijhawm ntev ntawm kev thaj yeeb tau pib. Fabkis, Britain, thiab Asmeskas tsis xav ua tsov rog. Tab sis lub teb chaws Yelemees raug tshem tawm thiab tsis muaj zog. Yog li ntawd muaj ib qho xwm txheej tshwm sim uas tau ua siab ntev.
  Colonial empires tseem muaj nyob. Russia tseem yog lub teb chaws loj tshaj plaws, tab sis Britain tau ua lub zog thib ob thiab yog me ntsis qis dua hauv cheeb tsam rau Tsarist faj tim teb chaws. Txawm li cas los xij, Australia, South Africa thiab Canada yuav luag muaj kev ywj pheej dominions. Thiab hauv Is Nrias teb... Xyoo 1968, muaj kev tawm tsam loj hauv Is Nrias teb thiab tom qab ob xyoos ntawm kev ua tsov ua rog cov neeg Askiv raug ntiab tawm. Tab sis cov tub rog tsarist nkag mus hauv Indian thaj chaw thiab txwv tsis pub tawm tsam. Tom qab ntawd Britain poob lub colony thiab Russia tau nws. Tsis ntev Russia kuj coj mus rau sab qab teb ntawm Iran.
  Tom qab Alexei thib ob hauv xyoo 1969, lub zwm txwv tau txais los ntawm Nicholas thib peb. Lub Tsarist Empire tau nce siab. Yog li ntawd, Fabkis tau poob kev tswj hwm ntawm Indochina thiab Thaib teb xyoo 1979. Thiab cov tub rog muaj koob muaj npe tuaj rau ntawd thiab.
  Thiab nyob rau hauv lub eighties thiab nineties, Africa tau los nyob rau hauv kev tswj ntawm Tsarist Russia. Tom qab xyoo 2001, Peter, tus tub thib plaub ntawm Alexei II, tau nce lub zwm txwv Lavxias.
  Tsarist Russia muaj los ntawm lub sij hawm no absorbed yuav luag tag nrho cov teb chaws Africa, Asia, thiab khaws cov colonies ntawm lwm lub teb chaws, suav nrog Indonesia. Tab sis tau kawg nws tsis mus tawm tsam Australia.
  Ib lub sijhawm ntawm kev thaj yeeb nyab xeeb tau los txog. Tebchaws Asmeskas, Tebchaws Askiv thiab Fabkis muaj riam phom nuclear, Lub Tebchaws Yelemees muaj lub zog nyiaj txiag. Russia muaj lub zog nyiaj txiag, riam phom nuclear, tub rog loj tshaj plaws hauv ntiaj teb thiab cov pej xeem. Thiab tseem yog autocratic monarchy tsis muaj parliament. Cov neeg Amelikas, ua lub zog thib ob, lossis txawm tias yog lub zog loj, ua qhov no rau Russia.
  Txawm li cas los xij, qhov tsis muaj kev ywj pheej tsis tau cuam tshuam txoj kev loj hlob ntawm kev vam meej. Tshwj xeeb, rov qab rau xyoo 1943, hauv Tsarist Russia, thawj tus txiv neej ya mus rau hauv qhov chaw. Thiab nyob rau hauv 1961 mus rau lub hli. Lub davhlau mus rau Mars tau tshwm sim hauv xyoo 1974. Thiab los ntawm 2000, yuav luag tag nrho cov ntiaj chaw ntawm Hnub Ci System tau mus xyuas. Kev ntoj ke mus ncig loj rau cov hnub qub tau npaj. Nws pib hauv 2018, thiab rov qab mus rau Alpha Centauri.
  Yog li tsarism tsis tiv thaiv kev tshawb fawb los ntawm kev txav txhua. Peter thib plaub ntawm Romanov dynasty txawm tshaj tawm tias enlightened absolutism zoo dua.
  Tshwj xeeb tshaj yog tawm tsam cov keeb kwm yav dhau ntawm kev thuam uas niaj hnub ua rau Donald Trump cov thawj coj.
  Nicholas II tseem suav tias yog tus huab tais loj tshaj plaws ntawm txhua lub sijhawm thiab tib neeg. Tsarist Russia ntawm horseback thiab lub ntiaj teb hegemon. Cov sab nrauv thiab cov cheeb tsam tau maj mam ua Russified. Lub teb chaws Ottoman tau txais lub zog. Thiab tag nrho lub ntiaj teb no tau dhau los ua qhov chaw zoo dua.
  Thiab yog vim li cas? Ua tsaug rau Alexander Ulyanov, Lenin tus tij laug, uas raug tua rau regicide. Lenin nws tus kheej tseem nyob txawv teb chaws. Nws tau ntsib Wales thiab tseem nyiam sau ntawv keeb kwm kev tshawb fawb, los ntawm qhov uas nws tau los ua neeg nplua nuj thiab ua lub npe. Thiab yog li ntawd nws thiaj li nto moo, ua neeg muaj koob muaj npe, thiab tau raug muab txhais ua ntau yam lus. Stalin tuag hauv tsev lojcuj vim tuberculosis thiab, feem ntau, tseem paub tsuas yog rau cov kws kho mob tshwj xeeb. Trotsky tsis ntev los no tau koom nrog hauv kev hloov pauv kev ua ub no thiab ua txoj haujlwm zoo ua tus thawj coj, nce mus rau qib ntawm Tus Thawj Kav Tebchaws thiab Tus Lwm Thawj Coj. Voznesensky los ua ib tug nom tswv nyob rau hauv lub tsar thiab ua tiav ntau. Khrushchev tseem yog tus muag khoom me me thiab tsis tau koob meej. Brezhnev tau nce mus rau qib ntawm Colonel. Andropov ua hauj lwm nyob rau hauv tub ceev xwm thiab kuj los ua ib tug colonel. Gorbachev tau los ua ib tus neeg ua lag luam loj thiab ua yeeb yam. Yeltsin tseem yog tus muag khoom. Putin tau nce mus rau qib ntawm Colonel hauv tub ceev xwm zais cia thiab so haujlwm nrog kev hwm. Medvedev yog ib tug me me official. Zhirinovsky, tus tsim ntawv xov xwm, thiab ua yeeb yam. Zyuganov sim ua haujlwm hauv av tawm tsam Tsar. Nws tau raug kaw hauv tsev loj cuj, tom qab ntawd los ua tus qhia rau tub ceev xwm zais cia. Nws so haujlwm nrog tus thawj coj. Zhukov tsuas yog nce mus rau qib loj. Vasilevsky los ua lieutenant general, Shaposhnikov los ua lieutenant general. Kolchak grand admiral thiab tuav ntawm ntau qhov kev txiav txim. Makarov kuj tau los ua tus thawj coj loj, tau tawm tsam hauv Tsov Rog Thoob Ntiaj Teb thib ib. Txawm li cas los xij, tsis yog thawj zaug, tab sis tsuas yog kev ua tsov rog ntiaj teb xwb, txij li tsis muaj kev tsov rog ntiaj teb thib ob. Nws los ua neeg nto moo... Brusilov tau los ua ib tug thawj tub rog thiab tuav ntawm Kev Txiav Txim ntawm St. Andrew tus Thawj Hu. Denikin, Wrangel, Kornilov, thiab Kuropatkin tau los ua tub rog.
  Thiab lub neej tau zoo nyob rau hauv cov vaj ntxwv. Thiab tus nqi tsis tau nce ntau tshaj ib puas xyoo. Thiab lub ruble muaj qhov ruaj khov kub ntawm 0.77 grams. Thiab ntau haiv neeg nyob zoo nyob hauv vaj ntxwv.
  Txhua tus muaj txoj cai sib npaug thiab ntau tus hu lawv tus kheej Russians, txawm tias Africans. Tej yam ua tau zoo rau txhua tus hauv qab Tsar. Tsuas yog rau cov neeg Yudais ntawm kev ntseeg uas tsis yog Orthodox txoj kev cai nyob twj ywm. Tab sis cov no tau dhau los ua tsawg thiab tsawg dua.
  Hauv qab tsar, txawm li cas los xij, muaj qee qhov teeb meem. Ib ntawm lawv, kev yug me nyuam siab thiab kev tuag tsawg ua rau muaj neeg coob coob. Tab sis qhov no yuav daws tau los ntawm qhov chaw nthuav dav. Tsis tas li ntawd, txoj kev loj hlob ntawm kev tshawb fawb thiab kev ua liaj ua teb tau ua kom daws tau qhov teeb meem ntawm kev tshaib kev nqhis. Muaj zaub mov txaus rau sawv daws. Tab sis cov pej xeem kev loj hlob nyob rau hauv lub teb chaws Ottoman yog ntau tshaj li peb feem pua ntawm ib xyoos. Thiab qhov no ua rau muaj teeb meem rau yav tom ntej.
  Tsoom fwv tsarist pom ib txoj hauv kev tawm hauv qhov chaw nthuav dav. Thiab nws zoo li tsim nyog. Thiab cov hnub qub tshiab tau tsim thiab kev tshawb fawb rau hauv superluminal speeds tau ua tiav.
  
  
  
  TSEEM CEEB xyoo ALEXANDER LUB 3 - ZOO TSHAJ PLAWS!
  Qhov kev sim tua neeg ntawm Alexander II hauv xyoo 1866 tau ua tiav. Yog li ntawd, tus huab tais Liberator tuag. Thiab Alexander tus thib peb nce lub zwm txwv. Qhov zoo dua yog tias lawv tsis muaj sijhawm los muag Alaska, thiab tus huab tais Lavxias tshiab tsis xav tso tseg ib thaj av. Txawm hais tias lawv nyob deb thiab tseem tsis tau muaj nqis heev.
  Tsis tas li ntawd, kev tsim kho txoj kev mus rau Siberia mus rau Vladivostok tau pib ua ntej. Thiab nws yuav tsum tau mus txog Chukotka!
  Tsar Alexander tus thib peb muaj zog, txiav txim siab, muaj zog-willed, noj qab nyob zoo, thiab lub cev muaj zog heev. Nws kav nrog ib tug ruaj khov txhais tes, thiab nyob rau hauv nws Russia nkag mus rau lub sij hawm ntawm kev vam meej thiab ua tau zoo tshaj plaws!
  Yog li nws yog qhov zoo uas tus huab tais loj tau pib kav kaum tsib xyoos ua ntej tshaj hauv keeb kwm tiag tiag!
  Yuav pib nrog, nws hnyav suppressed tag nrho cov kev tawm tsam los ntawm revolutionaries thiab Narodnaya Volya. Tom qab ntawd nws pib hloov cov tub rog thiab tub rog. Nrog kev tso cov khoom hauv kev txiav txim.
  Vajntxwv ua tau ntau yam. Txoj kev, txuas hniav, cov chaw tsim khoom tau tsim, thiab lub tebchaws tau tsim kev lag luam sai. Thaum tuav tswj autocracy. Tsoom fwv tsarist tau ua tsov rog me me, txav mus thoob Central Asia thiab nthuav nws lub zog nyob ntawd.
  Kev tsov rog loj tau tshwm sim nrog Qaib Cov Txwv xyoo 1977. Nws mus txawm zoo dua, sai dua, yeej ntau dua nrog kev poob qis dua hauv keeb kwm tiag tiag. Lub ntse ntse ntawm Skobelev ci ntsa iab nyob rau hauv tag nrho lub teeb!
  Cov tub rog Lavxias tau kov yeej cov Turks nrog kev puas tsuaj tsawg. Thiab lawv tau tswj kom coj Istanbul tam sim ntawd. Txij li thaum lawv tuaj txog ntawd ua ntej cov tub rog Askiv. Qhov kev tsov rog no ua tau zoo kawg nkaus uas vajntxwv Povthawj hu ua Victorious Alexander! Thiab Skobelev tau los ua tus yau tshaj plaws tub rog nyob rau hauv keeb kwm ntawm Lavxias teb sab.
  Türkiye tau faib. Cov British tuav Egypt thiab Sudan. Russia coj Iraq, Palestine, Syria, thiab ib feem ntawm Saudi Arabia, Asia Minor, tag nrho ntawm Armenia, thiab Balkans!
  Yog li, sai heev thiab yooj yim heev, Alexander tus thib peb ntes tau ib thaj chaw loj. Thiab nws txuas ntxiv nws nthuav mus rau sab qab teb. Tsiv hla Iran, Turkmenistan, thiab ntxiv mus rau Afghanistan!
  Tsar cov tub rog kuj tau teeb tsa qhov pom ntawm Is Nrias teb! Cov British tau npaj txhij mus tua. Kev koom tes ntawm Russia, Lub Tebchaws Yelemees, Austria-Hungary tawm tsam Fabkis thiab Tebchaws Askiv tau tshwm sim.
  Lub teb chaws Yelemees tau tawm tsam tawm tsam Republic of the Rooster xyoo 1992. Britain tshaj tawm ua tsov rog rau lub teb chaws Yelemees thiab Russia. Austria-Hungary tau txais Bosnia thiab Herzegovina, thiab tawm tsam Ltalis.
  Russia pib kev sib tw tawm tsam Is Nrias teb, thiab Fabkis cov khoom thiab Indochina. Qhov no yog li cas Thawj Tsov Rog Thoob Ntiaj Teb tau pib tiag tiag. Tab sis Russia thiab Germans twb ua ke!
  Russia kuj tawm tsam Egypt.
  Cov tub rog tsarist, nrog kev txhawb nqa ntawm cov pej xeem hauv zos, nyob hauv Is Nrias teb thiab Iran. Lawv ntxiv mus rau Indochina. Thiab cov Prussians rov kov yeej Fabkis thiab ncig Paris.
  Ntxiv mus, Republicans tsis kam tso tseg. Thiab Paris raug tawm tsam, puas tsuaj heev. Cov Germans kuj ntes Belgium thiab Holland.
  Tebchaws Askiv tau ua tsov rog rau qee lub sijhawm. Cov tub rog Lavxias nyob hauv Egypt thiab Sudan. Muaj tsov rog ntawm hiav txwv. Cov tub rog Lavxias tab tom tsiv hla Africa. Txhua txoj kev mus rau South Africa. Thiab sau cov colony rau nws tus kheej. Cov Germans kuj txeeb tau qee yam.
  Tab sis Austria-Hungary tau poob rau hauv kev ua tsov rog nrog Ltalis. Muaj tseeb tiag, xyoo 1894, cov neeg German tau tuaj pab Austrian. Thiab lawv ua tiav lub conquest ntawm Ltalis.
  Tom qab ntawd lub teb chaws ntawm txiv kab ntxwv tau muab faib rau lawv tus kheej.
  Tsov rog tsiv mus rau hiav txwv. Thiab ntawm no cov ntse heev ntawm naval commander Admiral Makarov manifests nws tus kheej. Uas ua tiav ib tug xov tooj ntawm ci ntsa iab yeej. yuam tus poj niam ntawm lub hiav txwv kom capitulate.
  Russia tau tswj hwm Is Nrias teb, Indochina, feem ntau ntawm Africa, thiab Australia, tshem tawm cov neeg Askiv los ntawm qhov ntawd. Cov tub rog Lavxias tawm hauv tebchaws Askiv thiab Canada. Kuj nrhiav tau ib tug colony nyob ntawd. Yog li, Tebchaws Askiv poob yuav luag tag nrho nws cov cheeb tsam, thiab Russia tau txais lawv. Kev ntes ntawm Canada tau yooj yim los ntawm Russia tswj hwm Alaska. Thiab lub xub ntiag ntawm ib tug haib fleet. Thiab cov neeg txawj ntse ntawm Admiral Makarov thiab Rozhdestvensky.
  Zoo, tsis yog tag nrho. Russia tau tsiv mus rau Tuam Tshoj. Kuj muaj kev vam meej heev. Thiab nyob rau hauv 1904, tsov rog nrog Nyiv pib.
  Tab sis tsis zoo li keeb kwm tiag tiag, kev ua tsov rog no tau tshwm sim tsis yooj yim, tab sis ceev ceev. Tsis tas li ntawd, Nyiv lub nkoj muaj zog heev, thaum Russia, ntawm qhov tsis sib xws, muaj zog heev. Tom qab kov yeej cov Nyij Pooj, cov tub rog Lavxias tau ntes Tokyo. Thiab tom qab ntawd muaj kev xaiv tsa, thiab feem coob ntawm cov neeg Nyij Pooj tau pom zoo los koom nrog Russia.
  Tsar Alexander III yeej ib tug tshiab yeej. Tom qab ntawd tuaj yeem yeem-yuam kev koom ua ke ntawm Tuam Tshoj. Yog li thaj tsam tom qab cheeb tsam, xeev tom qab xeev. Lub tebchaws huab tais tau mus txog qhov loj heev. Los ntawm Teb Chaws Asmeskas, tag nrho ntawm Canada thiab Alaska, tag nrho ntawm Asia, Austria, cheeb tsam Pacific. Rau South Africa thiab German muaj nyob rau hauv West Africa.
  Ntxiv rau Austria-Hungary. Lub hwj chim loj heev.
  Tab sis, tau kawg, cov Germans thiab Austrian xav tau ntau dua. Fabkis tseem nyob hauv lub teb chaws Yelemees. Teb chaws Aas Kiv, ua txhaum los ntawm Russia, kuj xav ua tsov rog.
  Kaiser tau tswj hwm los sib sau ua ke: Spain, Portugal, Lub Tebchaws Yelemees, Austria-Hungary thiab Sweden tawm tsam loj heev Russia. Cov Germans kuj tau tswj kom ntes Denmark thiab Norway thaum ua tsov rog nrog Britain. Lub koom haum muaj zog tau tsim.
  Thiab kev tsov rog tau pib thaum Lub Yim Hli 1, 1917. Tsuas yog lub sijhawm thaum Alexander thib peb tuag thiab Nicholas II tau nce lub zwm txwv. Kev suav tau ua kom tsis muaj huab tais zoo li Alexander thib peb, uas tau rov qab tau tsib caug-ib xyoos, Russia yeej yuav poob.
  Tab sis Nicholas II muaj lub zog ntev thiab muaj zog. Tsis muaj Rasputin thiab cov neeg muaj mob txais cuab tam. Yog li nws thiaj tuaj yeem sib ntaus sib tua nrog kev sib koom ua ke.
  Thiab kev ua tsov ua rog tau pib... Cov Germans tau tsoo zoo li cua daj cua dub. Cov tub rog Lavxias tau ntsib lawv nrog kev tawm tsam muaj zog. Ib qho loj thiab hnyav sib ntaus sib tua.
  Nicholas II, feem ntau, vam khom rau cov saw ntawm cov fortresses, tag nrho cov German thiab Austrian units. Thiab ces nws launched ib tug counteroffensive. Thiab nyob rau hauv teb chaws Africa, Lavxias teb sab pab tub rog, siv lub ntiaj teb no thawj lub teeb tag nrho-struts tso tsheb hlau luam, kiag li yeej yeej Austrians thiab Germans. Thiab lawv tau tshem lub Ntiaj Teb Tsaus Ntuj.
  Ob lub Sweden thiab Norway tau kov yeej sai heev.
  Kev ua tsov ua rog tau kav ib xyoos thiab ib nrab thiab xaus nrog cov tub rog Lavxias, uas muaj ntau dua thiab muaj lub tank muaj zog, ntes tag nrho cov teb chaws Europe. Ces Britain poob. Russia thaum kawg tau tsim dominance nyob rau sab hnub tuaj hemisphere.
  Thiab Tsar Nicholas II kuj tau los ua tus yeej loj. Kev thaj yeeb kav mus txog rau xyoo 1929, thaum Kev Nyuaj Siab Loj tau tshwm sim. Qhov teeb meem kev lag luam dav dav coj mus rau qhov tseeb tias xyoo 1931, tsuas yog lub Tsib Hlis 1, kev ua tsov rog pib ntawm Russia thiab lub zog loj kawg, Tebchaws Asmeskas!
  Tsar cov tub rog ntawm Nicholas II nkag mus rau ciam teb ntawm Asmeskas. Cov rog tsis sib npaug. Cov neeg Amelikas yuav luag tsis muaj lub tank thiab tau txais kev cob qhia tsis zoo. Thiab Russia tau tshaj tawm Tebchaws Meskas ntau zaus. Cov thawj coj ntawm tsarist faj tim teb chaws kuj zoo dua. Yog li ntawd, tsov rog mus ib txoj kev los ntawm thaum pib. Russia tau yeej thiab nce qib. Thiab thaum lub Cuaj Hlis 30, tom qab kev ntes ntawm New York thiab Washington, Tebchaws Meskas tau poob siab. Yog li ntawd, lwm nplooj ntawv hauv keeb kwm tau tig. Xyoo 1934, Nicholas II tau tawm tsam Mexico thiab tom qab ntawd nce mus rau Latin America, kov yeej cov xeev Latin. Txog thaum kawg lub tebchaws ywj pheej ntawm Chile poob rau lub Kaum Ob Hlis 1936.
  Yog li, Nicholas II thaum kawg ua tiav zaj dab neeg. Tsarist Russia koom ua ke txhua lub teb chaws thiab cov neeg ntawm ntiaj chaw ntiaj teb.
  Lub Kaum Ib Hlis 7, 1937, Emperor ntawm tag nrho cov ntiaj chaw ntiaj teb Nicholas lub Greatest poob rau hauv ib lub dav hlau. Thiab nws txoj kev kav kuj tau tas lawm. Alesey II tau ua vajntxwv. Ib tug noj qab nyob zoo, cov tub-ntxhais hluas - txog peb caug-peb. Hauv qab nws, qhov chaw nthuav dav pib. New frontiers thiab flights tshiab. Lub monarchy yog unshakable. Tib neeg yog koom ua ke thiab kov yeej qhov chaw.
  GENERALISSIMO KONDRATENKO
  Tus thawj coj ntawm Port Arthur tuag, qhov tseeb, hauv keeb kwm tiag tiag, nws raug mob ntawm lub taub hau, tab sis ib feem ntawm ob peb millimeters dhau los ze rau lub hlwb. Nyob rau hauv luv luv, tus neeg ntxeev siab uas surrendered lub citadel tuag thiab nws qhov chaw raug coj los ntawm tus hero ntawm kev tiv thaiv ntawm Port Arthur, Kondratenko.
  Txhawm rau ntxiv dag zog rau kev tiv thaiv ntawm lub fortress, tus thawj coj tshiab tau sau tawm tag nrho cov neeg tsav nkoj thiab cov tub rog tub rog nyob rau ntawm ntug dej, thiab tshem tawm cov tub rog, tab sis ntxiv dag zog rau Port Arthur.
  Raws li qhov tshwm sim, lub citadel tau raug tiv thaiv kom zoo, ntxiv rau cov kev txawj ntse ntawm Commander Kondratenko. Kev tiv thaiv tau ua tiav. Kondratenko ntxiv dag zog rau kev tiv thaiv ntawm Vysokaya fortress nyob rau hauv lub sij hawm thiab cov Japanese tsis muaj peev xwm coj nws.
  Thaum kawg ntawm lub Kaum Ob Hlis, cov samurai tau qaug zog los ntawm kev tawm tsam. Nyob rau lub Ib Hlis muaj ib tug lull tshwm sim los ntawm Kuropatkin qhov kev sim los thaiv nws, tab sis nws tsis tau zoo heev.
  Thaum Lub Ob Hlis tau muaj lwm qhov kev tawm tsam, thiab nws tau rov qab los nrog kev poob hnyav rau cov neeg Nyij Pooj.
  Thaum lub sij hawm tiv thaiv, tus tub Oleg Rybachenko coj heroically. Thaum lub sij hawm lub siege, tus me nyuam tub no tsuas muaj kaum xyoo. Tus me nyuam tau tawm tsam nrog cov neeg laus thiab tau mus ua haujlwm tshawb nrhiav.
  Nws qhia nws tus kheej kom ua siab loj thiab sib ntaus sib tua. Thiab tiv thaiv tuav. Tam sim no lub Peb Hlis twb los txog lawm... Cov Nyij Pooj tau rov qab los dua. Ntshav Hnub Sunday tsis tshwm sim nyob rau hauv Russia, vim hais tias Tsar Nicholas, txij li thaum Port Arthur nyob rau hauv lub siab zoo, tawm mus rau cov neeg. Cov tub rog Lavxias tau rov ua dua thiab ua kom loj dua thiab loj dua. Thaum kawg ntawm lub Peb Hlis, cov neeg Nyij Pooj tau sim ua kom dhau mus, tab sis Kuropatkin cov tub rog muaj qhov zoo tshaj plaws ntawm cov lej thiab tshem tawm txhua qhov kev tawm tsam.
  Thiab zoo dua tsis tau, General Legs 'cov chav nyob tau shackled los ntawm siege ntawm Port Arthur. Tom qab raug kev txom nyem hnyav, cov neeg Nyij Pooj rov qab los. Tab sis dua Kuropatkin hesitated.
  Thaum kawg ntawm lub Plaub Hlis, kev tawm tsam tshiab tau ua raws, uas, txawm li cas los xij, kuj tau raug tshem tawm.
  Thiab Oleg Rybachenko, tus tub siab tawv no txawm ntes tau ib tug tub rog Nyij Pooj, siv lub ntxiab, tau kawg.
  Thaum pib ntawm lub Tsib Hlis, tsuas yog kev sib tsoo me me tshwm sim, thiab ntawm 25th Rozhdestvensky pawg tub rog thaum kawg nkag mus rau Port Arthur. Tus naas ej admiral coj tsib caug-ib lub nkoj, hla peb hiav txwv ib zaug!
  Tom qab ntawd cov kev tiv thaiv tau txais kev txhawb zog. Thiab thaum pib ntawm Lub Rau Hli qhov kawg kev tawm tsam ntawm Port Arthur ua raws. Qhov kev quab yuam yog qhov xav tau thiab hnyav heev. Ib zaug ntxiv nws tau repulsed nrog loj losses rau cov Japanese. Thaum kawg Tsar tshem Kuropatkin thiab tsa Linevich . Nyob rau nruab nrab Lub Xya Hli 1905, cov neeg Nyij Pooj tau kov yeej thaum kawg. Thiab tus heroic tiv thaiv ntawm Port Arthur, uas kav ntau tshaj ib xyoos, tau tas.
  Kondratenko tau txais qhov kev txiav txim ntawm St. Andrew tus Thawj Hu. Thiab tau txais qib ntawm field marshal. Tom qab ntawd Rozhdestvensky pawg tub rog, ua ke nrog Port Arthur, yeej cov neeg Nyij Pooj ntawm hiav txwv. Ntxiv mus, Admiral Togo nws tus kheej tuag hauv kev sib ntaus sib tua.
  Nyiv tau yuam kom muaj kev sib haum xeeb nrog Russia, los ntawm kev sib haum xeeb ntawm Tebchaws Meskas.
  Peb yuav tsum tau muab lub Kuril Islands tuaj thiab Taiwan. Russia tau ruaj ntseg tiv thaiv Kaus Lim Kauslim, Manchuria, thiab tswj hwm Port Arthur. Tsis tas li ntawd, Nyiv tau them nyiaj ntau heev ntawm ib txhiab nyiaj yen rau Tsarist Russia.
  Lub yeej tau ntxiv dag zog rau txoj hauj lwm ntawm Tsar Nicholas II. Russia nthuav dav nws thaj chaw, thiab Zheltorossiya pib tsim vim kev yeem koom ua ke ntawm cov cheeb tsam Suav. Tsis muaj lub xeev Duma - Russia tseem yog ib tug monarchy, tsis muaj parliament.
  Ntawm chav kawm, vim muaj yeej thiab kev ruaj ntseg ntawm kev nom kev tswv, kev lag luam kev loj hlob txuas ntxiv ua ntej tshaj hauv keeb kwm tiag tiag thiab muaj zog dua.
  Thawj Tsov Rog Thoob Ntiaj Teb tau pib zoo li hauv keeb kwm tiag tiag. Tab sis nws tau ua tiav ntau dua rau Russia. Cov tub rog twg loj dua thiab zoo dua, suav nrog ua tsaug rau kev hloov kho ntawm Field Marshal Kondratenko, thiab kev lag luam muaj zog dua, thiab txoj cai ntawm tsar tau siab dua.
  Kev ua tsov ua rog tsuas yog dhau ib xyoos thiab xaus nrog lub cev qhuav dej ntawm Austria-Hungary, thiab kev swb ntawm Ottoman Empire thiab lub teb chaws Yelemees. Thiab Bulgaria, pom dab tsi nws tsw zoo li, coj sab ntawm Serbia thiab Russia, raws li, los ntawm txoj kev, ua Ltalis thiab Nyiv.
  Field Marshal Kondratenko tau txais qib siab tshaj plaws - generalissimo. Thiab nws tau los ua tus tuav ntawm yuav luag txhua qhov kev txiav txim, zoo li Suvorov. Brusilov los ua tus thawj tswj hwm. Admiral Kolchak, Kornilov, thiab Denikin tau ua haujlwm. Tsarist Russia ntxiv rau nws tus kheej: Galicia, Bukovina , Krakow Voivodeship, Poznan cheeb tsam, Klaipeda. Czechoslovakia kuj tau los ua ib feem ntawm Lavxias teb sab faj tim teb chaws. Thiab Asia Minor nrog Constantinople. Thiab sab qaum teb Iraq.
  Txhua yam, feem ntau, tau hloov mus ua qhov zoo. Cov neeg Nyij Pooj tau faib lub tebchaws German nrog Russia nyob rau hauv dej hiav txwv Pacific.
  Tom qab ntawd Saudi Arabia tau muab faib rau Russia, Fabkis thiab Britain. Tom qab ntawd, tom qab ua tsov rog luv luv, Russia thiab Britain tau faib Iran.
  Thiab tom qab ntawd Afghanistan. Muaj tseeb, muaj kev sib ntaus me ntsis nyob ntawd. Thiab cov British tsis muaj hmoo heev thaum xub thawj.
  Lub ntiaj teb tau txais kev ruaj ntseg thiab kev vam meej. Kom txog rau thaum lub Great Depression ntaus nyob rau hauv 1929. Russia, tom qab kev loj hlob sai, kuj poob rau hauv kev kub ntxhov.
  Xyoo 1931, Nyiv tau tawm tsam Russia, nrhiav kev ua pauj rau yav dhau los swb.
  Tab sis lub sij hawm no, nws yog tua tus kheej. Cov tub rog tsarist kov yeej cov Japanese. Admiral Kolchak tsis yog nyob rau hauv tag nrho cov laus; nws qhia nws ntse heev, piv rau Ushakov. Lub Ntiaj Teb ntawm Rising Sun tau swb tag nrho ntawm hiav txwv thiab ces nyob. Qhov no tau ua raws li kev tawm suab uas feem ntau ntawm cov neeg Nyij Pooj tau pom zoo los koom nrog Russia.
  Yog li ntawd, Tsar Nicholas II tau ntxiv dag zog rau nws lub hwj chim hauv Dej Hiav Txwv Pacific. Russia txuas ntxiv mus rau hauv Suav teb. Tsis muaj zog los ntawm kev kub ntxhov, Tebchaws Askiv, Fabkis, thiab Tebchaws Meskas tsis cuam tshuam nrog kev tswj hwm ntawm Celestial Empire.
  Nyob rau hauv 1933, Hitler tau los ua hwj chim nyob rau hauv lub teb chaws Yelemees. Nws pib ua kom lub qub zog ntawm lub qub teb chaws Ottoman. Thiab ntawm chav kawm nws sim tsis sib cav nrog Russia.
  Mussolini hauv ltalis muaj kev phooj ywg nrog Russia. Thiab nws ntsiag to ntes Ethiopia, nthuav nws cov cheeb tsam. Muaj kev sib tham txog kev tsim Triple Alliance.
  Tsarist Russia xav muab tag nrho cov cheeb tsam uas tsis muaj zog rau Askiv thiab Fabkis. Zoo, cov Germans thiab Italians yog to taub ib yam. Tebchaws Asmeskas muaj nws cov phiaj xwm.
  Xyoo 1937, Lub Tebchaws Yelemees koom nrog Austria, tsim cov Anschluss. Thiab nyob rau lub Kaum Ib Hlis 1937, lub dav hlau thib ob los ntawm Nikolaev poob. Lub nceeg vaj tau cuam tshuam zoo heev. Nicholas II tau txais txiaj ntsig zoo thaum nws kav plaub caug-peb xyoos.
  Lawv hu nws Nikolaev lub Great! Thiab txawm tias tus loj tshaj plaws, lawv tau nce siab dua Peter lub Great.
  Nyob rau hauv Nicholas II, hnub ua hauj lwm raug txo mus rau kaum teev, thiab xya xyoo ntawm kev kawm tau los ua yuam kev thiab dawb. Lub teb chaws cov nyiaj hli nruab nrab mus txog 75 rubles ib hlis nrog xoom inflation thiab kub rov qab ntawm ruble. Cov txiaj ntsig muaj koob muaj npe yog qhov nyuaj tshaj plaws thiab hloov pauv tau tshaj plaws hauv ntiaj teb.
  Russia muaj cov tub rog hauv av loj tshaj plaws hauv ntiaj teb, thiab dhau los ntawm Tebchaws Askiv thiab Tebchaws Meskas raws li lub nkoj loj.
  Lavxias teb sab tso tsheb hlau luam yog qhov zoo tshaj plaws nyob rau hauv lub ntiaj teb no, ib yam li cov dav hlau. Thiab cov nyoob hoom qav taub nyob rau lub sijhawm ntawd tau xyaum tib lub hauv ntiaj teb. Feem ntau ntau thiab zoo submarine fleet. Qhov zoo tshaj plaws artillery. Advanced technologies hauv TV thiab video. Lub ntiaj teb thawj xim xinesmas kuj tau pib ua yeeb yaj kiab hauv Tsarist Russia. Nrog rau ua tsaug rau Tsar Nicholas II txoj kev mob siab rau kev yees duab.
  Tom qab lub annexation ntawm Tuam Tshoj, Russia tau thawj qhov chaw nyob rau hauv lub ntiaj teb no nyob rau hauv cov nqe lus ntawm cov pejxeem, overtaking teb chaws Aas Kiv nrog tag nrho nws cov colonies.
  Tsar Nicholas II hloov kho Orthodoxy thiab raug cai polygamy. Qhov kev txawj ntse no tswj tau ua ntau yam. Thiab nws dhau mus tsis spat rau, tsis raug tsim txom, tsis tau poob Russia, tab sis ib tug txiv neej zoo. Thiab tsuas yog ob peb millimeters ntawm kev txav ntawm qhov tawg tau muaj kev cuam tshuam rau keeb kwm ntawm Russia. Thiab lawv kuj hais tias tsis muaj qhov xwm txheej hauv keeb kwm! Qhov ntawd tshwm sim. Ob Nicholas II thiab qhov tshwm sim ntawm Generalissimo Kondratenko qhia qhov no.
  Tab sis tom qab kev tuag ntawm Tsar Nicholas, ib ntus leapfrog tshwm sim. Ua ntej, huab tais Alexei II tuag ua ntej nws tuaj yeem ua crowned. Tom qab ntawd lwm tus txais, Kirill Vladimirovich Romanov, kuj tuag. Thiab Vladimir III tau nce lub zwm txwv hauv xyoo 1938. Tsar yog hluas, tab sis feem ntau tsis ruam thiab muaj zog-willed thiab ambitious.
  Zoo, nws tau nqis mus ua lag luam! Russia, Ltalis, Lub teb chaws Yelemees, tawm tsam Britain, Fabkis thiab tej zaum yav tom ntej hauv Asmeskas. Ntawm no, tau kawg, Triple Alliance muaj zog ntau dua.
  Lub Tsib Hlis 1940, Lub Tebchaws Yelemees tau tawm tsam Fabkis, Belgium, Holland thiab Britain. Russia tau tawm tsam Fabkis, Askiv, thiab Dutch thaj tsam. Lub unceremonious txeeb ntawm thaj chaw pib.
  Cov British thiab Fabkis tsis tuaj yeem tiv thaiv cov tub rog Lavxias. Thiab nyob rau hauv ib hlis thiab ib nrab, cov Germans yeej thiab yuam Fabkis, Belgium thiab Holland kom capitulate.
  Tom qab ntawd tus Fuhrer nyob Spain thiab Portugal, thiab ntes Denmark thiab Norway. Russia tuav Sweden.
  Tsov rog yuav luag ib sab. Nrog kev txhawb nqa ntawm cov pej xeem hauv zos, Russia tau ntes Is Nrias teb, Indochina, yav qab teb Afghanistan, yav qab teb Iran, Middle East thiab nkag mus rau tim lyiv teb chaws.
  Tau kawg, cov tub rog colonial tsis tuaj yeem tiv thaiv cov tub rog tsarist, thiab lawv tsis xav tau tiag tiag. Kev kov yeej ntawm Africa tau qeeb qeeb vim tsis muaj txoj kev thiab kev sib txuas lus ntev. Cov Germans tau tsiv mus thoob tebchaws Africa los ntawm Gibraltar thiab Morocco, cov neeg Lavxias los ntawm tim lyiv teb chaws, thiab tom qab ntawd Sudan.
  Txawm li cas los xij, thaj chaw muaj kev cuam tshuam ntau dua li kev tawm tsam ntawm British lossis Fabkis cov tub rog. Muaj ob peb ntawm lawv, thiab lawv tau ua tub rog tsis zoo, thiab feem ntau yog los ntawm cov neeg nyob hauv zos. Leej twg tsis paub yuav ua li cas los yog xav mus tua.
  Xyoo 1940, Hitler tsis kam tsaws hauv tebchaws Askiv. Nws pib tawm tsam huab cua, uas tsis tau ua tiav thaum xub thawj. Tab sis nyob rau hauv lub caij nplooj ntoos hlav ntawm 1941, Lavxias teb sab dav hlau nkag mus rau hauv kev sib ntaus sib tua, thiab teb chaws Aas Kiv pib nyob rau hauv lub ntiaj teb no siab.
  Thiab nyob rau lub Yim Hli, kev tsaws ntawm kev sib koom ua ke ntawm German-Lavxias cov tub rog ua raws, thiab tom qab ob lub lis piam ntawm kev tawm tsam tawv ncauj, kev ntes ntawm London.
  Tom qab ntawd tag nrho sab hnub tuaj hemisphere, suav nrog Australia thiab New Zealand, dhau los ua Lavxias, German thiab Italian.
  Tab sis tseem muaj US.
  Tsar Vladimir txiav txim siab tawm tsam Asmeskas. Hitler thiab Mussolini txhawb nqa nws hauv qhov kev txiav txim siab no. Qhov thib peb Reich tsiv tub rog mus rau Iceland, thiab tom qab ntawd mus rau Greenland thiab Canada, thiab Tsarist Russia tau tsiv mus rau Alaska. Cov rog, ntawm chav kawm, tsis sib npaug. Tebchaws Asmeskas muaj lub nkoj tsis muaj zog, thiab cov pejxeem tsawg dua li Russia nrog rau tag nrho nws cov cheeb tsam. Txawm hais tias kev lag luam yog tsim. Tab sis xws li ib tug dab yuav tiv tsis tau.
  Tom qab pib qhov kev tawm tsam xyoo 1943, cov tub rog Lavxias tau ceev nrooj nyob Alaska hauv ob lub caij ntuj no. Thiab nyob rau lub caij nplooj ntoos hlav, ua ke nrog cov Germans, lawv tau ntes yuav luag tag nrho Canada.
  Brazil, Venezuela, Mexico thiab lwm lub tebchaws tau tshaj tawm ua rog rau Tebchaws Meskas.
  Kev txav ntawm cov tub rog Lavxias thoob plaws lub xeev qaum teb ntawm Asmeskas tau pib. Cov rog, ntawm chav kawm, tsis sib npaug. Russia thiab lub teb chaws Yelemees zoo dua nyob rau hauv ob qho tib si zoo thiab kom muaj nuj nqis.
  Cov ntxhais Natasha, Zoya, Aurora thiab Svetlana tab tom sib ntaus sib tua ntawm qhov zoo tshaj plaws Kondratenko-3 tank nyob rau hauv lub ntiaj teb no, ib tug mobile tsheb nrog ib tug ntev-barreled thiab tua hluav taws cannon. Yooj yim heev, nrog rau qis silhouette.
  Qhov hnyav ntawm lub tank Kondratenko-3 yog kwv yees li plaub caug tons, thiab nws muaj kev tiv thaiv zoo. Thiab rab phom, txawm tias nws cov caliber me me ntawm 76 hli, muaj qhov pib siab tshaj tawm qhov projectile.
  Shermans, lub tank no tsis tuaj yeem nkag los ntawm txhua lub kaum sab xis. Yog li ntawd...
  Cov ntxhais, sib ntaus sib tua ntawm taw thiab hauv bikinis, tsuas yog rhuav tshem cov neeg Asmeskas thiab luag ntau heev.
  Tshwj xeeb yog Natasha... Thiab nrog nws tus ntiv tes liab qab nws nias lub joystick, hais tias:
  - Lub koob meej rau kuv Rus '!
  Zoya tua ib yam nkaus. Nws ua qhov no nrog nws cov ntiv taw liab qab, nias lub khawm joystick thiab qw:
  - Thiab tag nrho peb lub tebchaws!
  Tom ntej no, Aurora hluav taws. Nws ntaus tus yeeb ncuab, thiab hais tias, baring nws cov hniav:
  - Thiab lub zog siab dua nyob tom qab peb!
  Thiab tus ntxhais kuj winks fieryly! Nws nias nws cov ntiv taw liab qab zoo li cov nyees khawm joystick.
  Thiab ces Svetlana hluav taws. Xws li ib tug ntse thiab sparkling ntxhais. Emits sunbeams ntawm nws lub qhov ncauj. Thiab nws kuj hu nkauj:
  - Kuv yog lub ntiaj teb lub hnub qub! Kuv khiav nrawm dua li Dab Ntxwg Nyoog!
  Nrog cov ntxhais zoo li no, dab ntxwg nyoog nws tus kheej tsis ntshai. Lawv tab tom tsoo cov neeg Asmeskas, nruj ib puag ncig Chicago.
  Thiab tsis pub leej twg tawm ntawm qhov ntawd. Kev puas tsuaj yog, cia peb hais, tsis tseem ceeb. Cov no yog cov ntxhais.
  Thiab yog li ntawd lub garrison ntawm Chicago capitulates. Paub peb li!
  Thiab Lavxias teb sab tso tsheb hlau luam twb mus txog New York. Tsar Vladimir rub nws txhais tes txaus siab. Puas yog cov Russians puas tau mus deb?
  Cov ntxhais sib ntaus sib tua saum huab cua thiab. Piv txwv li, ob niam txiv ntxim hlub: Maria thiab Mirabela.
  Tawv liab qab thiab bikini-clad zoo nkauj yog sau cov nqi. Tsis muaj ib yam dab tsi los tawm tsam lawv. Cov ntxhais ntawm no zoo nkauj heev thiab dazzlingly txhoj puab heev thiab raug.
  Maria tua ib tug tua, tua ib tug kaum ob lub dav hlau, nyob rau hauv ib tug tawg thiab hu nkauj:
  - Lub koob meej rau peb lub tebchaws! Nyob rau hauv lub npe ntawm Russia!
  Mirabela kuj raug rho tawm haujlwm thiab qw nrov nrov:
  - Tab sis muaj ib tug thawj coj nyob rau hauv lub hwj chim loj,
  Nws yuav hu cov Slavs los ua rog ...
  Lawv tsis tuaj yeem tiv nrog Russia -
  Thaum Vladimir ua vajntxwv kav!
  
  Los ntawm tawv, muaj zog, nrog rau hlau yuav,
  Thiab qhov zoo li yog txiav hlau ...
  Russians tsis xav tau lub neej zoo dua -
  Qhov no tsuas yog qhov uas tib neeg npau suav ntawm!
  Yog, cov ntxhais no yog tus tswv ntawm kev sib ntaus sib tua thiab hu nkauj ...
  Los ntawm txoj kev, nyob rau hauv nruab nrab ntawm kev quab yuam ntawm New York, thawj Lavxias teb sab cosmonaut ya mus rau hauv qhov chaw thiab ya ncig ntiaj chaw ntiaj teb. Thiab qhov no yog lwm qhov ua tiav ntawm Tsarist Russia los ntawm Romanov dynasty.
  Thiab tom qab ntawd lub garrison ntawm New York capitulated, thiab Washington sai sai poob. Thiab thaum lub Cuaj Hlis 3, 1943, Tebchaws Meskas tau poob tag nrho. Yog li xaus Tsov Rog Ntiaj Teb Zaum Ob, uas tau pib thaum lub Tsib Hlis 15, 1940. Kev tsov rog yog yeeb koob thiab yeej rau Russia.
  Tau kawg, Hitler thiab Mussolini tau txais txiaj ntsig ntau los ntawm kev ua tsov rog no. Ob tus thawj tswj hwm tau txais khoom muaj nyob hauv Africa, qee qhov hauv Tebchaws Europe thiab Asmeskas. Teb chaws Europe thaum kawg tau muab faib ntawm lub teb chaws. Thiab tom qab lub referendum, Bulgaria los ua lub Bulgarian lub nceeg vaj nyob rau hauv Russia.
  Nws yuav zoo li tias lub ntiaj teb tau rov faib dua thiab cov cheeb tsam tuaj yeem zom tau. Tab sis Hitler, tau kawg, yuav tsis yog Hitler yog nws tsis xav tau ntau dua. Hauv particular, defeat Russia. Thiab txeeb nws thaj chaw.
  Thiab tau kawg cov Germans tau suav hnyav rau cov tshiab, muaj zog dua riam phom. Tank ntawm "E" series thiab ballistic missiles, tshwj xeeb tshaj yog ya saucers.
  Txawm li cas los xij, Tsarist Russia tau ua ntej ntawm Thib Peb Reich hauv cov foob pob hluav taws thiab hauv xyoo 1951, lub Plaub Hlis 12, txawm tias ya mus rau lub hli.
  Thiab "E" series tanks tsis muaj qhov zoo tshaj plaws ntawm Lavxias teb sab sawv daws yuav.
  Thiab tsuas yog ya saucers yog qhov tsis paub. Ua tsaug rau lub laminar ntws, lawv tig tawm los ua invulnerable kiag li rau txhua hom me me caj npab. Tab sis tib lub sijhawm lawv lawv tus kheej tsis tuaj yeem tua hluav taws.
  Mussolini tuag thiab nws tus tub tau ua tiav rau lub zwm txwv. Hitler tso siab rau nws thiab tus tub hluas pom zoo sib ntaus nrog Russia. Lub Plaub Hlis 20, 1955, kev ua tsov rog ntiaj teb thib peb tau pib. Ntawm Hitler sab yog: Ltalis, Brazil, Argentina, Chile, Mexico, luv luv, tag nrho Latin America, tshwj tsis yog rau Cuba, uas txhawb Russia. Thiab tsis muaj lwm lub tebchaws nyob hauv lub ntiaj teb! Tsov rog ntiaj teb thib peb tau pib thaum lub Plaub Hlis 20, 1955. Thiab Tsar Vladimir tau ntsib qhov kev sib tw loj tshaj plaws ntawm nws txoj kev kav.
  Qhov tsuas yog qhov uas tuaj yeem nplij nws yog tias kev ua tsov rog no yuav yog qhov kawg hauv keeb kwm ntawm kev tsov kev rog hauv ntiaj teb. Txij li thaum txhua lub teb chaws hauv ntiaj teb koom nrog nws!
  Zoo, thaum tsov rog tau pib, nws yuav tsum tau waged! Hitler qhov kev tawm tsam tsis yog qhov tshwj xeeb xav tau. Hungary, Yugoslavia, ib feem ntawm Russia nrog txwv tsis pub muaj kev ywj pheej, lawv tus huab tais Vladimir III. Albania raug ntes los ntawm Ltalis. Txhua yam yog kev cai. Cov Germans tab tom sim nce qib ntawm East Prussia, Austria, Ltalis los ntawm sab qab teb. Thiab kev sib ntaus sib tua tau tshwm sim hauv Africa. Thiab lub koom haum ntawm Latin lub teb chaws tawm tsam Asmeskas. Tab sis lawv tsis nquag nquag muaj. Tsuas yog tam sim no kev ua tsov ua rog tau raug tshaj tawm.
  Lub caij no, Hitler tau txav nws lub zog tseem ceeb hauv Tebchaws Europe.
  Thiab kev tsov rog ntuj raug txim tawg tawm. Kev tsov rog loj kawg hauv tib neeg keeb kwm.
  Cov Germans tau xa cov tshuab tseem ceeb hauv Hungary hauv kev coj ntawm Budapest. Oleg Rybachenko tau tawm tsam nyob ntawd. Nws tseem tseem yog ib tug tub hluas uas muaj kaum xyoo. Muaj tseeb tiag, lub cev muaj zog heev, cov leeg nqaij, ceev ceev, thiab qhov tseem ceeb tshaj plaws, zoo li lub roob siab, tsis txawj tuag. Yog lawm, tus kws sau ntawv thiab kws sau paj huam Oleg Rybachenko tau txais kev tsis txawj tuag, tab sis nyob rau hauv cov xwm txheej uas nws tau los ua ib tug me nyuam tub txog kaum xyoo, thiab ua hauj lwm rau Russia nyob rau hauv ib tug me nyuam, tab sis heev zog thiab ceev lub cev. Thiab nws yog menyuam yaus txij thaum Lub Ib Hlis 1, 1904. Thaum kuv koom nrog Port Arthur ua ib tug me nyuam tub. Zoo, nws tsis yog tus menyuam me tshaj plaws, tab sis txij thaum pib nws muaj zog thiab nrawm thiab nws raug coj mus rau hauv lub nkoj.
  Ntxiv mus, thaum lawv tsis ntseeg tias nws yog me me, Oleg Rybachenko khoov ib lub npib tooj liab nrog nws tus ntiv tes rau thawj koom ruam. Tom qab ntawd, tsis hais lus, nws raug coj mus rau lub nkoj.
  Tus tub tau txais ntau yam khoom plig, koom nrog txhua yam kev tsov kev rog. Ua tub ceev xwm. Tab sis nws tseem zoo li me nyuam yaus. Yog li ntawd, txawm hais tias nws tau txais khoom plig rau ntau yam exploits, tus tub nyob mus ib txhis tsis tau muab dab tsi siab dua tus thawj coj. Thiab tam sim no Oleg Rybachenko tau ua tub rog rau ntau tshaj li ib nrab xyoo pua. Koj tau ntev txij li tau txais ib tug tub ceev xwm nyiaj laus, tab sis yog tias koj txoj kev noj qab haus huv yog ironclad, yog vim li cas ho tawm ntawm qhov kev pab cuam?
  Tsis tas li ntawd, tsis muaj computers, game consoles, TV, nws yog ib qho kev tho txawv. Thiab nyob rau hauv pab tub rog, koj yog tus thawj coj, tsawg kawg yog koj tsav tub rog. Yog, lub sij hawm tseem ya mus.
  Generalissimo Kondratenko tuag. Grand Admiral Kolchak, uas tshaj Ushakov, kuj tuag. Ntau tus neeg Oleg Rybachenko pib nrog tsis nyob hauv kev pabcuam.
  Ntau qhov tseeb, txij li lub siege ntawm Port Arthur, yuav luag tag nrho cov qub tub rog tau tuag. Tsuas yog Vovka tseem nyob. Nws ib yam nkaus, thaum ntawd nws yog ib tug me nyuam tub, thiab tam sim no nws twb yog ib tug yawg laus plaub hau. Qhov tseeb tseem ua haujlwm. Thiab nws xav tsis thoob tias Oleg tseem yog tib tug tub, uas tsis muaj ib qho caws pliav ntawm nws lub cev. Qhov no yog ib tug tshwm sim paub thoob plaws hauv Lavxias teb sab, Tsarist pab tub rog. Qhov tseeb yog nws sib ntaus zoo heev.
  Tus tub Oleg yog taw liab qab, nws zoo siab dua thiab agile rau nws. Nws tsom phom tom qab phom thiab tua hluav taws ntawm German E series tso tsheb hlau luam. Cov tsheb Nazi tsuas yog loj loj. Thiab tsis muaj dab tsi zoo li txwv lawv.
  Tab sis tus me nyuam nyob mus ib txhis hits yog li ntawd nws pierces hlau. Nws pleev xim rau Krauts, kua muag thiab hu nkauj.
  - Tsar Vladimir, Russia Tsar ...
  Orthodox sovereign!
  Tsis ntev peb yuav kov yeej lub ntiaj teb no,
  Tom qab tag nrho, muaj cherubs saum peb!
  Hitler yuav xaus
  Thiab leej twg tau mloog - ua tau zoo!
  Thiab tus me nyuam pov ib lub grenade, taw liab qab, nrog nws tus me nyuam ko taw. Greybeard Vovka tsuas yog co nws lub taub hau.
  Tus kws sau ntawv thiab kws sau paj huam Oleg Rybachenko siv ntau tshaj li tsib caug xyoo tseem tshuav ib tug me nyuam nyob rau hauv lub xyoo pua nees nkaum. Thiab kuv yuav tsum lees tias kuv tau pom ntau heev. Ua tsis txawj tuag, nws tau ploj mus tas li ntawm kev ntshai. Thiab kev tsov rog ua rau nws nco txog kev ua si hauv computer.
  Nws yooj yim thiab lom zem ua si. Thiab nws kuj yog ib qho kev txaus siab rau kev sib ntaus . Nws yog qhov zoo thaum sawv ntxov lwg hauv qab koj txhais ko taw liab qab, thiab koj da dej ib tug tub nyob mus ib txhis, thiab koj tsis hnav khaub ncaws raws li kev cai luv luv!
  Oleg Rybachenko raug tso cai khiav ib ncig ntawm luv luv thiab taw. Tus tub hluas kawm taug kev yam tsis muaj khau txawm tias txias hauv Port Arthur. Tom qab tag nrho, lub cev tsis txawj tuag tsis tuaj yeem mob khaub thuas lossis mob, thiab koj tau siv rau qhov txias sai sai, uas tsis ua rau muaj kev phom sij. Ib yam li Peter Pan. Thiab nws yuav luag zoo siab los khiav taw liab qab hauv cov daus. Thaum tsiv, qhov txias yog xyaum tsis hnov, tsuas yog thaum koj zaum motionless, koj txhais ko taw liab qab xav tias tawv me ntsis! Tab sis rau ib tug me nyuam no yog ib qho me me.
  Tab sis kuj muaj cov ntxhais dab Natasha, Zoya, Aurora, Svetlana! Lawv kuj koom ua rog. Tab sis tsis yog txhua lub sijhawm, tab sis hauv ntu. Pab peb tuav Mount Vysokaya thaum nws nyuaj tshaj plaws. Barefoot beauties tau tawm tsam muaj, thiab hauv bikinis. Lawv cuam tshuam cov discs nrog lawv cov ntiv taw liab qab.
  Thiab lawv txiav nrog ntaj. Thiab Oleg Rybachenko tom qab ntawd tua phom tshuab - lawv tua nws cov phooj ywg laus. Thiab raws li qhov tshwm sim, lub samurai kev ua phem tawm tsam, thiab Mount Vysokaya tau hloov mus ua tsis tau!
  Thiab cov ntxhais tau qhia lawv cov chav kawm siab tshaj plaws thiab Valkyrie aerobatics.
  Thiab tam sim no cov Germans nyob rau ntawm kev tiv thaiv. Cov tub rog tsarist tau npaj ua tsov rog. Lub Fuhrer ua tsis tau tejyam ua kom muaj kev xav tsis thoob.
  Thiab cov tub rog Lavxias tau tawm tsam ua siab loj. Nws zoo nkaus li tias Hitler yuav foom phem rau nws tus kheej ntau dua ib zaug rau kev pib ua tsov rog. Ntxiv mus, txawm tias qhov tseeb tias Fuhrer muaj ob feem peb ntawm Tebchaws Europe thiab ib feem peb ntawm Africa hauv qab caj npab, tab sis tseem
  nws tsis yog ib tug rival rau Russia.
  Thiab cov tub rog coob heev. Thiab cov tub rog Italian tsis muaj zog. Cov tebchaws Latin America tau koom nrog hauv kev ua tsov rog sluggishly. Thiab lawv cov tub rog, ob qho tib si technically thiab koom haum, tsis zoo heev.
  Yog li Russia tseem khaws cov yeeb ncuab hauv kev tiv thaiv hauv qhov tob.
  Kondratenko-6 tank muaj peev xwm sib ntaus sib tua series. Thiab "Nikolai"-4 hnyav dua thiab qhia nws tus kheej ua lub tshuab muaj zog heev.
  Cov Russians tuaj yeem sib ntaus nrog cov neeg phem German hnyav dua .
  Tshwj xeeb tshaj yog nyob rau "Nikolai"-4 qhov twg cov neeg coob ntawm Alenka, tus ntxhais zoo nkauj heev thiab nyob rau hauv ib tug bikini.
  130mm caliber phom. Yuav ua li cas nws hits fascists. Nws yog qhov tsis muaj tseeb uas Hitler tawm tsam Tsarist Russia. Qhov no tsis yog ib qho yooj yim caij rau nws, tab sis ib tug ntaus.
  Anyuta nias lub khawm joystick nrog nws cov ntiv taw liab qab thiab hu nkauj:
  - Rau Russia thiab kev ywj pheej mus txog thaum kawg!
  Thiab yuav ua li cas kev zoo nkauj yuav luag!
  Thiab ces Augustine yuav tua ib tug projectile ntawm tus yeeb ncuab. Nws yuav faib cov hlau thiab hu nkauj:
  - Cia peb ua lub siab sib koom ua ke!
  Thiab nws tseem yuav nias lub khawm joystick nrog nws cov ntiv taw liab qab. Qhov no yog ib tug ntxhais txias tiag tiag!
  Thiab ntawm no Maria yog pounding. Thiab nws yuav cais cov fascists. Thiab rhuav tshem cov yeeb ncuab.
  Tib lub sijhawm siv cov ntiv taw liab qab. Thiab nws kuj yuav hu nkauj:
  - Los ntawm lub npe ntawm peb Leej Txiv Saum Ntuj Ceeb Tsheej! Cia tus fighter tsuas yog txias!
  Thiab nws yuav tawg tawm luag thiab qhia nws cov hniav!
  Thiab tom qab ntawd lub Olympics yuav ntaus koj nrog ib tug hnyav projectile. Nws tsuas yog qhov koj xav tau, cov ntxhais - kua txiv kua txiv juiciest!
  Thiab dua cov ntxhais tsoo los ntawm E-50, khob tawm lub pej thuam thiab luag.
  Alenka xa ib qhov projectile, tsoo lub E-100, tho los ntawm nws. Thiab siv koj cov ntiv taw liab qab. Vim li cas tus ntxhais hu nkauj:
  - Txhaum tus yeeb ncuab!
  Thiab Anyuta thrashes ncig siv nws txhais taw liab qab thiab squeaks:
  - Fritz yog kaput!
  Thiab ces Augustine yuav ntaus. Kuj zoo heev thiab siv cov ntiv taw liab qab, cooing :
  - Hitler tiav lawm!
  Thiab ces Maria yuav ntxiv aggressively. Nws yuav tsoo cov fascists thiab squeak ::
  - Thiab leej twg tau mloog, ua tau zoo!
  Thiab nws yuav qhia nws tus nplaig!
  Thiab tom qab ntawd Olympics xa ib qhov projectile, tua cov neeg sib tw.
  Thiab tseem siv ob txhais taw liab qab thiab hu nkauj:
  - Tag nrho muag tawm!
  Thiab dua tus ntxhais yuav coj nws tus nplaig thiab qhia nws.
  Yog li lawv chop ...
  Cov Germans, tom qab ib lub hlis ntawm kev sib ntaus los ntawm qhov pib ntawm kev tawm tsam, nce los ntawm tsib caug mus rau ib puas kilometers, thiab raug kev txom nyem loj, txawm loj heev losses. Thiab cov Italians nyob rau hauv teb chaws Africa pom lawv tus kheej kiag li nyob rau hauv lub cauldron thiab ib puag ncig. Lawv cov tub rog yeej tsis tshua muaj yeej.
  Thaum Lub Tsib Hlis 21, Adolf Hitler tau hais kom txhua tus muaj peev xwm tuav caj npab txij li hnub nyoog kaum tsib mus rau rau caum-tsib rau hauv cov tub rog. Cov tub rog tsarist tab tom npaj tseg.
  Raws li nws tau muab tawm, German disc dav hlau tsis txaus ntshai hauv kev xyaum. Muaj tseeb, Lavxias teb sab dav hlau tuaj yeem tawm tsam nrog rams. Tab sis qhov no yuav zam tau, ua tsaug rau siab maneuverability ntawm lub tsheb ntawm tsarist pab tub rog.
  Thiab Hitler txoj kev cia siab rau ib qho riam phom uas tsis muaj zog uas tsis muaj peev xwm ua tau tsis muaj tseeb.
  Cov tub rog tsarist tseem tiv thaiv nws tus kheej. Cov kab muaj zog tiv thaiv, khawb ua ntej, muaj zog tiv thaiv. Cia Hitler khiav tawm ntawm chav. Tab sis nyob rau hauv teb chaws Africa koj tuaj yeem tso siab rau cov phooj ywg Italian tsis muaj zog.
  Yog hais tias lub Fuhrer tsis tau txiav txim siab mus ua tsov rog nrog Tsarist Russia, nws yuav undoubtedly tau ploj mus nyob rau hauv keeb kwm raws li ib tug zoo, thiab txawm tus loj tshaj, tus thawj coj ntawm lub teb chaws Yelemees. Thiab yog li ntawd tus dab xav kom kav lub ntiaj teb no, thiab dab tsi los ntawm nws?
  Cov ntxhais Lavxias yog qhov txias tshaj plaws hauv ntiaj teb tom qab tag nrho.
  Oleg Rybachenko, raws li ib txwm, yog nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm kev sib ntaus sib tua. Tsis muaj ib lub mos txwv los yog shrapnel kov nws. Nws yog ib tug neeg siab tawv thiab ib tug neeg zoo.
  Ib tug me nyuam tub luv luv thiab tsis muaj taw, tawm tsam Nazis. Thiab cuam grenades rau lawv, thiab khiav hauv cov hlau lead nag.
  Yog lawm, nws yog kev khuv xim uas tus ci ntsa iab Kondratenko tsis nyob ntawd, tab sis muaj cov tub ntxhais hluas thiab muaj peev xwm ua thawj coj. Tshwj xeeb, Field Marshal Vasilevsky, uas twb tau sawv tawm thaum Tsov Rog Thoob Ntiaj Teb thib ib. Thiab nws hais kom nquag plias thiab txawj ntse.
  Thiab Fritz, ntsib kev tiv thaiv tawv, dhau los ua kev cia siab rau hauv nws. Tab sis lawv tseem sim ua txhaum.
  Oleg Rybachenko, tus tub nyob mus ib txhis no luag, tsa nws cov hniav thiab hu nkauj:
  - Kuv lub teb chaws! Kuv Leej Txiv Saum Ntuj Ceeb Tsheej!
  Thiab kuj nyiam pov lub grenade nrog nws txhais taw liab qab.
  Thiab ntawm no Natasha, Zoya, Aurora thiab Svetlana nkag mus rau hauv kev sib ntaus sib tua. Lawv yog ib tug poj niam nyob mus ib txhis, cov tub qhe ntawm Tsev Neeg tus Vajtswv dawb huv. Lawv yeej tsis sib ntaus sib tua, txwv tsis pub Russia yuav tau kov yeej tag nrho lub ntiaj teb no. Tab sis nws yeej ib txwm ua tau zoo thiab tawm tsam.
  Cov ntxhais nyiam tua: cov no yog cov ntxhais!
  Thiab yuav ua li cas lawv yuav taug kev hla cov fascists, thiab lawv yuav ntaus lawv li cas ...
  Thiab nrog lawv cov ntiv taw liab qab lawv pov cov discs, tua cov Krauts.
  Cov Nazis tau bogged thiab raug kev txom nyem ntau dua. Vasilevsky tus thawj coj zoo tshaj tawm tswv yim kom kov yeej Nazis thiab Italians hauv Africa. Yog li ntawd, Lavxias teb sab tso tsheb hlau luam, uas yog ntau nimble thiab muaj zoo maneuverability, yuav muaj ib tug kom zoo dua. Thiab nyob rau hauv cov teb chaws Europe, cia cov fascists tawm mus nrog nws . Yog li hais tias lawv yuav tag nrho lawv cov peev txheej.
  Tsar Vladimir tau txais txoj kev npaj no. Thiab cov tub rog tshiab tau pauv mus rau Africa.
  Elizabeth thiab nws cov neeg ua haujlwm tau tawm tsam hauv Libya, txiav tawm Italian units. Nws kub nyob ntawd thiab tus ntxhais zoo li zoo nyob hauv bikini. Lawv muaj lub tank tshiab tshaj plaws Kondratenko-6, uas cov tub rog hla dhau txoj haujlwm ntawm Italians thiab Fritzes thiab ntseeg siab yeej lawv.
  Elizabeth tua ntawm lub tank los ntawm Mussolini Jr. lub teb chaws Ottoman thiab hais tias:
  - Lub tsho tiv no pluab thiab caftan taug kev hla hiav txwv, hla nthwv dej!
  Thiab tau kawg nws siv nws cov ntiv taw liab qab.
  Tom ntej no, Ekaterina tua. Punches los ntawm German tsheb thiab roars:
  - Nyob rau hauv Russia, Tsar Vladimir yog ib tug hero!
  Elena yog tom qab nws, ntaus Fritz tus kheej-propelled phom thiab chirping:
  - Hooray rau Hitler rau koj Niam!
  Thiab thaum kawg, Olympics yuav tso lub projectile. Nws yuav tsoo cov Krauts, tsoo lawv thiab squeak:
  - Qhov tshwm sim yuav zoo heev!
  Thiab nws kuj siv cov ntiv taw liab qab ntawm cov me nyuam ko taw.
  Hauv tebchaws Africa, thaum kawg ntawm lub Tsib Hlis thiab pib lub Rau Hli, cov tub rog Lavxias tau ua tiav qhov tseem ceeb. Kev sib ntaus sib tua kis mus rau thaj chaw ntawm Libya thiab Ethiopia. Thaum Lub Rau Hli 12, Tripoli poob. Thiab thaum Lub Rau Hli 15, lub nroog Ethiopia tau raug coj mus rau qhov kev txav mus los. Yog li ntawd, cov tub rog ntawm Mussolini Jr. pib nchuav tawm. Alas, nws pab tsis tau nws txiv.
  Thiab nws lub yeeb koob raws li ib tug conqueror ib yam nkaus thiab. Tab sis Mussolini, tau txeeb ib feem ntawm Askiv thiab Fabkis txoj cai, suav tias yog nws tus kheej Caesar. Tab sis zoo li tsis yooj yim sua kom dhau Caesar.
  Oleg Rybachenko tawm tsam thaum hais kom lub roj teeb. Thiab yog li ua siab loj uas cov Germans poob kaum ob lub tso tsheb hlau luam los ntawm nws qhov hluav taws kub txhua hnub. Nws tus tub txawm tau txais lwm tus ntoo khaub lig. Thiab lawv txawm thaum kawg muab nws qhov ntev-deserved qeb ntawm loj.
  Yav tas los, nws tsis raug txib vim nws zoo li menyuam yaus. Tab sis tus me nyuam tub qhia tau zoo heev heroism. Thiab muaj peev xwm sib ntaus.
  Lub Rau Hli 22, 1955, cov tub rog Lavxias hauv tebchaws Africa thaum kawg tau ntes Italian Somalia. Thiab thaum Lub Rau Hli 25, 1955, cov seem ntawm cov tub rog Italian hauv Ethiopia capitulated.
  Cov tub rog Tsarist ntseeg tau yeej. Mainstein, uas tau suav hais tias yog tus thawj coj zoo tshaj plaws ntawm Thib Peb Reich, tau sau rau hauv nws phau ntawv teev npe:
  - Peb tsa tus dais ntuj raug txim! Tam sim no peb tab tom tawg!
  Thaum kawg ntawm Lub Rau Hli, cov neeg German tau raug kev puas tsuaj loj heev uas lawv raug yuam kom ncua lawv qhov kev tawm tsam hauv Tebchaws Europe.
  Tsar Vladimir tau hais kom nce siab hauv Africa. Ua ntej Lub Ntiaj Teb Tsaus Ntuj, tom qab ntawd txhua yam - hais tias huab tais zoo tshaj! Lub Xya Hli 1, 1955, cov neeg German tau sim ua kom nce qib hauv Scandinavia. Thiab lawv tau khiav mus rau Stockholm, tab sis tau khiav mus rau hauv kev tiv thaiv hnyav heev. Thiab lawv raug kev puas tsuaj loj heev.
  Thaum pib ntawm Lub Xya Hli 1955, cov tub rog Lavxias nkag mus hauv German Algeria.
  Libya twb nyob rau hauv kev tswj ntawm Tsarist Russia. Niger kev tawm tsam thiab lub voj voog tau pib.
  Elizabeth lub tank neeg coob tawm tsam Nazis. Nws kub heev thiab cov ntxhais txawm tshem tawm lawv cov bras thiab tam sim no hnav tsuas yog panties hauv lub tank Kondratenko-6. Lawv tua raug rau cov fascists.
  Thiab lawv xav tau kev ua yeeb yam zoo.
  Tsarist Russia tseem yog lub tebchaws autocratic. Thiab nws tseem tsis muaj parliament. Thiab hais tias lub kiv puag ncig tsis tshwm sim, thiab Duma tsis tau tsim. Cov vaj lawv tus kheej tsis xav txwv lawv lub hwj chim. Tab sis cov Fuhrer thiab Duce yog cov dictators. Ntawd yog, muaj kev ua tsov rog ntawm ob lub tshuab nrog kev tswj hwm kev tswj hwm.
  Tab sis rau Tsarist Russia qhov no yog ntau yam ntuj tso. Thiab ib qho nyuaj thiab tsis tu ncua kev sib ntaus sib tua tshwm sim.
  Elizaveta nias lub khawm joystick nrog nws cov ntiv taw liab qab thiab tua hluav taws. Purrs rau nws tus kheej:
  - Cia peb tsoo cov Nazis rau tej daim!
  Ekaterina, ib yam nkaus, nias lub khawm joystick nrog nws cov ntiv taw liab qab thiab tso tus neeg tua neeg, purring:
  - Cia peb coj Hitler nqis!
  Thiab Elena kuj ntaus , khob tawm cov fascists thiab squeaks:
  - Peb yuav rhuav koj!
  Thiab yuav ua li cas nws bares nws cov hniav! Thiab nws nias lub khawm joystick nrog nws txhais taw liab qab.
  Thiab tom qab ntawd Olympics yuav tig koj rov qab, thiab yuav ua li cas ruam . Nws yuav crumble txhua tus thiab gurgle:
  - Ntuj raug txim ntawm txoj kev thiab cov neeg coob!
  Tsis txhob hnov qab nias lub khawm joystick nrog koj cov ntiv taw liab qab. Thiab kov yeej tus yeeb ncuab.
  Cov tub rog yeej muaj siab tawv heev thiab ci ntsa iab ntawm tus cwj pwm.
  Oleg Rybachenko, lub sijhawm no, tawm tsam lwm qhov kev tawm tsam los ntawm Fritzes thiab hu nkauj:
  - Rau Niam Txiv thiab Tsar Vladimir - hurray!
  Yog, nyob rau hauv keeb kwm tiag tiag muaj xws li tus kheej-tshaj Emperor ntawm Russia Vladimir III, lub taub hau ntawm lub tsev ntawm Romanov. Thiab nws yeej pib ua txoj cai kav xyoo 1938. Thiab tom qab ntawd Vladimir tau dhau los ua tus huab tais tiag tiag thiab yog tus zoo ntawm qhov ntawd! Vladimir Kirillovich Romanov yog ib tug tsar uas muaj txhua lub caij nyoog los ua tus huab tais ntawm tag nrho lub ntiaj teb!
  Tom qab yeej, los yog repelling lub nres, Oleg Rybachenko pib ua si phaib nrog nws subordinates. Ib tug me nyuam tub luv luv, ncaj-hais plaub hau, heev nqaij, thiab ripped, ua si nrog cov grey-haired fighters. Kuj ceeb tias, Oleg laus dua lawv txhua tus. Tab sis tus tub no txiav nws tus kheej.
  Nco ntsoov Port Arthur, tus heroic tiv thaiv los ntawm lub yeeb koob ntawm Russia tuaj. Muaj koob meej rau qhov no ...
  Tus tub uas tsis txawj tuag hais tias:
  - Nov yog qhov peb yuav daws txhua yam teeb meem! Tsis ntev ces yuav muaj ib lub caij uas tib neeg yuav tsis tua ib leeg!
  Cov tub rog thiab tub ceev xwm pom zoo:
  - Tau kawg, Mister Major! Lawv yuav tsis tua!
  Oleg ntsia ntawm daim kab xev nrog nws ntau yam khoom plig. Yog lawm, muaj ntau qhov kev txiav txim, ob peb generals muaj lawv. Thiab nws yuav zoo tau txais lub npe ib yam nkaus. Prince, suav, duke!
  Duke Rybachenko - suab zoo nkauj!
  Thiab tus tub dhia siab dua thiab spun nyob rau hauv lub turntable.
  Cov Germans tau sim tawm tsam, tab sis tau rov ua dua thiab raug kev puas tsuaj loj heev uas tsis tuaj yeem hloov pauv.
  Thaum Lub Xya Hli, cov tub rog Lavxias tau ua tiav tshiab, kev vam meej loj hauv Africa. Thaum qhov hnyav ntawm qhov kev tawm tsam ntawm tsarist pab tub rog nyob ntawd. Algeria muaj ntau qhov zoo tshaj plaws Lavxias teb sab riam phom. Thiab thaum kawg ntawm lub hli cov Germans tau nyob ib puag ncig thiab puas tsuaj nyob rau hauv lub cauldron.
  Thaum lub Yim Hli, cov tub rog Lavxias nkag mus hauv Morocco. Cov ntxhais sib ntaus sib tua ntawm lub tank Kondratenko-6, tawg mus rau hauv tuab ntawm nws.
  Txhua lub sijhawm tam sim no thiab tom qab ntawd muaj cov lus ceeb toom ntawm Germans surrendering thiab lub nroog raug coj mus.
  Kev sib ntaus sib tua tau tshwm sim hauv Nigeria thiab hauv ntau qhov chaw. Cov neeg Lavxias tau coj ob qho tib si hauv cov lej, ntau tus kws tshaj lij xov tooj ntawm tes, thiab kev txhawb nqa ntawm cov pej xeem hauv zos, uas cov neeg ntxub ntxaug fascists tau tawm tsam lawv tus kheej.
  Teb chaws Africa tau dhau los ua qhov tsis muaj zog txuas hauv lub tswv yim ntawm Hitler thiab Mussolini Jr.
  Russia yeej yeej muaj...Thiab thaum lub Cuaj Hli, maj mam rub cov tub rog, lawv tsiv mus rau Norway. Cov Nazis raug kev txom nyem loj heev. Thiab Alenka thiab nws cov neeg coob tau caij saum lub tank. Lub tank tshiab tshaj plaws "Nikolai"-5 yog hnyav thiab qhia nws tus kheej kom siab dua li E series.
  Txawm tias lub tank muaj zog li E-200 tau nkag los ntawm rab phom ntawm lub tshuab tsarist.
  Alenka, nias lub khawm joystick nrog nws cov ntiv taw liab qab, rubbed nws txhais tes txaus siab:
  - Kuv yog dab tsi tuaj yeem rhuav tshem Wehrmacht!
  Anyuta tseem nias lub pob nrog nws cov ntiv taw liab qab, ntaus lub tsheb German thiab lees paub tias:
  - Peb yuav so lub Wehrmacht ua hmoov av! Rau lub zog ntawm tsarism!
  Txias Augustine raug rho tawm haujlwm thiab squealed:
  -Thiab peb yuav nyob hauv qab kev ntseeg!
  Maria nkag siab pom zoo nrog qhov no:
  - Yog, nyob rau hauv tsarist communism!
  Thiab nrog nws cov ntiv taw liab qab nws nias lub khawm joystick. Thiab tib lub sij hawm nws yuav tsoo thiab tsoo cov yeeb ncuab.
  Thiab Marusya squeaks:
  - Thaum kawm tiav!
  Thiab nws kuj nias lub khawm joystick nrog nws cov ntiv taw liab qab.
  Cov tub rog Lavxias twb tau ncig Oslo. Muaj kev sib ntaus sib tua rau txhua tsob ntoo thiab tsev.
  Nyob rau hauv nruab nrab, cov tub rog tsarist dua repels lub German offensive. Oleg Rybachenko, raws li ib txwm, yog nyob rau hauv pem hauv ntej kab thiab fights confidently. Lavxias artillery ua haujlwm zoo li clockwork.
  Txhua yam yog qhov tseeb thiab tseeb ...
  Thaum Lub Kaum Hli, cov tub rog Lavxias thaum kawg txiav tawm Africa los ntawm cov khoom siv hauv av, tso tawm Morocco. Cov Nazis pom lawv tus kheej hauv ib hom cauldron.
  Txawm nyob rau sab av loj. Hitler tau npau taws heev, tab sis tsis tuaj yeem noj dab tsi rau pluas su.
  Yog lawm, nws tuaj rau Rus'... Lub caij ntuj no los txog. Oleg Rybachenko, txawm tias qhov tseeb tias nws yog daus, tseem tab tom khiav ntawm taw thiab luv luv. Zoo, tus tub - txawm koj yuav! Thiab tus txiv neej tsis ntshai kiag li.
  Thiab nws pov grenades nrog nws cov ntiv taw liab qab.
  Thiab hu nkauj:
  - Cia khiav clumsy,
  Armored tanks los ntawm puddles ...
  Thiab muaj rab phom tshuab rau ntawm lub ru tsev -
  Cheburashka rab phom,
  Crocodile tshuab rab phom!
  Shakoklyak tab tom tawm tsam!
  Tus tub terminator pov ib lub grenade nrog nws cov ntiv taw liab qab, rhuav tshem cov Nazis thiab hu nkauj:
  - Thiab kuv tabtom ua si nrog dynamite,
  Nyob rau hauv qhov pom tseeb rau passers-by!
  Yuav ua li cas cov Krauts zam cov puav!
  Txhua tus pw tsaug zog, thiab kuv mus!
  Thiab tus tub tiag mas lom zem heev! Tab sis nws twb tau ua tub rog rau ntau tshaj tsib caug xyoo. Thiab tsuas yog dab ntxwg nyoog me me xwb! Txawm tias nws yog blond!
  Oleg Rybachenko rov pov lub grenade nrog nws txhais taw liab qab thiab qw:
  - Lub koob meej rau Tsar thiab Nicholas thiab Vladimir thib peb!
  Thiab kuv xav tias lawv yuav tsum tsis txhob yuam kev Vladimir Kirillovich Romanov nrog Vladimir Putin! Romanov zoo tsars yog ib tsev neeg zoo kawg nkaus! Cov uas ua rau Russia ua lub teb chaws loj tshaj plaws!
  Thiab tsis yog hmoov zoo li Putin!
  Tab sis cov tub rog Lavxias tab tom tawm tsam lwm qhov kev tawm tsam.
  Kaum ib hlis yuav los. Cov Nazis khiav tawm ntawm chav. Tab sis lawv tab tom pov tseg tshiab rau hauv kev sib ntaus sib tua. Lawv twb tau ua tiav lawm hauv Africa. Nws nyuaj rau cov fascists.
  Yog li ntawd, lawv tshem tawm lawv txoj kev npau taws rau cov neeg raug kaw. Lawv tuaj hla tus zoo nkauj Nicoletta. Lawv rub nws mus rau hauv nws lub tsho hauv qab thiab coj nws hla lub Kaum Ib Hlis Ntuj.
  Ib tug ntxhais nrog nws txhais tes khi, yuav luag liab qab, taug kev los ntawm cov snowdrifts, tawm ntawm taw liab qab, zoo nkauj hneev taw. Nws zoo nkauj heev. Thiab cov Germans ua raws nws thiab nplawm nws. Thiab lawv tuav lawv tus kheej nrog kev zoo nkauj, lawv tuav lawv. Ntshav ntws los ntawm nws daim tawv nqaij rov qab.
  Nicoletta nyuam qhuav clenched nws cov hniav nruj dua. Thiab nws tuav nws lub taub hau zoo siab. Thiab nws cov plaub hau tooj liab-liab flutters zoo li ib tug proletarian banner.
  Thiab nws ob txhais taw liab qab kuj tig liab qab, tab sis tus ntxhais tsis txawm tsa ib lub qhov muag.
  Qhov ntawd yog qhov ua siab loj uas nws muaj.
  Txawm hais tias Nazis twb tau coj nws thiab dai nws hauv lawv lub hauv siab liab qab nrog lub teeb. Tiamsis txawm yog thaum ntawd tus hluas nkauj tsuas tshee hnyo, tab sis tsis qw.
  Nws muaj kev ntseeg loj heev...
  Tus ntxhais raug rub rau ntawm lub khib thiab nws cov pob qij txha yog twisted. Tom qab ntawd lawv teeb hluav taws hauv qab lawv txhais taw liab qab. Nws licks qhov kev zoo nkauj ntawm ko taw liab qab. Thiab nrog cov chains kub lawv nplawm lub cev liab qab ntawm kev zoo nkauj.
  Nicoletta hu nkauj teb;
  Kuv yog Chernobog, tus ntxhais ntawm tus Vajtswv phem,
  Kuv tsim chaos, kuv sow kev puas tsuaj...
  Kuv txoj kev loj hlob tsis tuaj yeem kov yeej,
  Tsuas yog npau taws ua pauj hlawv hauv kuv tus plig!
  
  Raws li ib tug me nyuam, ib tug ntxhais xav tau yam zoo,
  Nws sau paj huam thiab pub miv...
  Sawv ntxov sawv ntxov
  Cov tis ntawm cherubs fluttered saum nws!
  
  Tab sis kuv kawm tau dab tsi phem yog,
  Dab tsi hauv ntiaj teb no ua rau koj tsis zoo siab ...
  Koj txhais li cas, hais zoo?
  Kuv poob rau hauv kev hlub nrog kev puas tsuaj passionately!
  
  Thiab qhia nws tus hluas nkauj ardor,
  Dab tsi yog Vajtswv tus ntxhais ci ntsa iab nws tau los ua ...
  Peb yuav kov yeej lub qab ntuj khwb loj,
  Cia peb qhia lub zog, muaj zog heev!
  
  Txiv yawg no Chernobog,
  Nws coj chaos, tsov rog rau hauv lub qab ntuj khwb ...
  Koj thov kom Svarog pab,
  Qhov tseeb, koj tau txais nqi zog!
  
  Yog li kuv hais tias, Vajtswv foom koob hmoov,
  Cia lub npau taws npau taws rau hauv koj lub siab...
  Cia peb tsim kev zoo siab, Kuv ntseeg, ntawm ntshav,
  Cia lub plab yuav puv mus rau qhov kawg!
  
  Kuv nyiam cunning, meanness thiab deception,
  Yuav ua li cas dag Stalin tus tyrant ...
  Nws yuav tsis tuaj yeem muab tso rau ntawm qhov screen,
  Thiab muaj huab cua ntau npaum li cas hauv ntiaj teb!
  
  Yog li nws hais kom ua kom muaj zog,
  rhuav tshem cov phem nrog ib lub tshuab...
  Tab sis kuv poob rau hauv kev hlub nrog ib tug dub heev Vajtswv,
  Hauv txhua qhov teeb meem, ob qho tib si no thiab cov dhau ntawm qhov ntxa!
  
  Kuv tau ua li cas rau kev phem?
  Thiab nyob rau hauv kuv lub siab muaj npau taws, maddening ...
  Txoj kev ntshaw rau kev xyiv fab, kev zoo tau ploj mus,
  Thaum npau taws nkag los ntawm lub pedestal!
  
  Tab sis dab tsi txog Stalin - nws kuj phem,
  Tsis muaj lus hais txog Hitler ntawm no ...
  Genghis Khan yog ib tug tub sab txias,
  Thiab muaj pes tsawg tus ntsuj plig uas nws tswj tau ua txhaum!
  
  Yog li kuv hais vim li cas khaws cov khoom zoo,
  Yog tsis muaj kev txaus siab rau tus kheej me ntsis ntawm nws ...
  Thaum koj yog woodpecker, koj lub siab yog chisel,
  Thiab thaum kuv ruam, kuv txoj kev xav ploj mus!
  
  Nov yog qhov kuv qhia kuv tus kheej thiab lwm tus,
  Ua lub zog zoo li tus cwj mem dub ...
  Ces peb yuav kov yeej lub qab ntuj khwb loj,
  Ntshai yuav tawg thoob plaws lub qab ntuj khwb!
  
  Peb yuav ua phem kom muaj zog
  Nws yuav ua rau npau taws tsis txawj tuag,
  Cov uas qaug zog ntawm sab ntsuj plig twb raug cua tshuab lawm,
  Thiab peb, cov neeg muaj zog tshaj, ntseeg qhov no!
  
  Hauv luv luv, peb yuav dhau los ua neeg muaj zog tshaj txhua tus nyob txhua qhov chaw,
  Cia li tsa ntaj ntshav saum lub qab ntuj khwb...
  Thiab peb txoj kev npau taws yuav nrog nws,
  Wb tau txais kev hu uas muaj txoj hmoo!
  
  Hauv ntej, kuv ncaj ncees rau Chernobog,
  Kuv pab lub zog tsaus ntuj no tag nrho kuv lub siab...
  Kuv tus ntsuj plig zoo li tis ntawm ib tug dav dawb hau,
  Cov uas nrog Tswv Ntuj Dub yeej tsis muaj hnub kawg!
  Kev ua tsov ua rog ntawm Russia thiab Hitler lub koom haum txuas ntxiv mus. Thaum lub Kaum Ob Hlis, cov tub rog Lavxias thaum kawg tau ua tiav cov neeg Italians, yuam kom lawv mus rau hauv tebchaws Africa, thiab yuav luag tag cov neeg German nyob ntawd. Norway kuj raug tshem tawm ntawm Krauts.
  Tam sim no cov tub rog tsarist tau tawm tsam rau lub Kaum Ob Hlis 25. Kev sib ntaus sib tua hnyav heev. Nyob rau hauv lub caij ntuj no, Lavxias teb sab tso tsheb hlau luam tau meej meej muaj zog. Thiab nkag mus los ntawm tus yeeb ncuab tiv thaiv.
  Oleg Rybachenko, tus tub nyob mus ib txhis tau khiav ntawm taw thiab luv luv los ntawm cov daus, hu nkauj:
  - Nov yog peb qhov kawg thiab kev sib ntaus sib tua! Peb yuav tuag rau Leej Txiv - cov tub rog tom qab kuv!
  Lavxias teb sab tso tsheb hlau luam yog ceev heev nrog roj turbine cav. Thiab cov fascists tsis tuaj yeem txwv lawv yooj yim.
  Ntawm no "Nikolai"-5 yog rushing ua ntej. Nws muaj tsib tug ntxhais uas hu nkauj zoo siab:
  - Tsis muaj leej twg yuav txwv peb, lub ntiaj teb Lavxias tsis tuaj yeem swb!
  Thiab nws yuav tawg tawm ntawm lub cannon! Qhov no ua tau zoo heev! Cov ntxhais, txawm tias txias, yog nyob rau hauv bikinis thiab taw. Thiab lawv tua lawv tus kheej thiab tsis xav txog kev tso tseg.
  Lawv tsuas muaj lub zog qus, frenzied.
  Alyonushka hlub tsis tsuas yog tua, txawm hais tias nws nias lub khawm joystick nrog nws cov ntiv taw liab qab thiab ntaus German, tab sis kuj sau dab neeg.
  Piv txwv li, nws tau sau li cas ib tug ntxhais mus deb mus cawm ib tug miv. Tau peb caug-peb hnub kuv taug kev mus ko taw liab qab raws txoj kev pob zeb, ua rau kuv ob txhais taw los ntshav.
  Tsis tas li ntawd nws muaj peev xwm nrhiav tau tus tsiaj. Rau qhov no, tus fairy ua tiav nws txoj kev xav thiab tus ntxhais tau yuav tus tub huabtais.
  Alyonushka, txawm li cas los xij, xav tias, vim li cas nws thiaj xav tau ib tug txiv hauv cov tub rog Lavxias? Nws yog qhov zoo dua kom muaj pawg neeg nyiam. Thiab nyiaj ntau thiab txaus siab. Tom qab tag nrho, txiv neej txawv li ntawd. Thiab nrog lawv, ntawm chav kawm, koj muaj kev txaus siab nyob rau hauv ntau txoj kev. Tus txiv li cas? Koj yuav dhuav sai thiab dhuav nrog nws!
  Tab sis tus tub hluas uas nyuam qhuav pib tshawb pom lub ntiaj teb cov neeg laus yog qhov nthuav ntau dua.
  Thiab Alenka tua dua, ntaus German E-100.
  Thiab nws txav nws ob txhais ceg zoo nkauj heev, zoo li cov vajtswv poj niam Greek thaum ub.
  Thiab ces Anyuta tua. Kuj nrog cov ntiv taw liab qab. Thiab smashes ib rab phom German.
  Tom qab ntawd tus ntxhais hais tias:
  - Muaj ntau tus neeg txawj ntse hauv Russia, tab sis Tsar Vladimir yog qhov zoo tshaj plaws ntawm tsars!
  Augustine sau tseg:
  - Thiab Nicholas II tsis yog phem! Auj, peb tsis paub yuav ua li cas txaus siab rau vaj!
  Maria hu nkauj, tua ntawm Nazis nrog nws cov ntiv taw liab qab thiab luag ntxhi:
  - Koj yuav tsum mloog cov neeg Lavxias, nrog lub siab dawb huv thiab muaj tswv yim! Thiab rau lub yeeb koob ntawm Nicholas, nws yog tus huab tais loj ntawm vaj!
  Thiab Marusya hu nkauj ib yam dab tsi ... Thiab nws kuj ua si nrog nws txhais taw liab qab ...
  Cov tub rog Lavxias tau nce qib. Oleg Rybachenko kuj sib ntaus sib tua. Nws tseem yog ib tug tub muaj kaum xyoo. Xws li yog tus nqi rau kev tsis txawj tuag. Yog, tab sis nws zoo siab thiab zoo siab npaum li cas! Nws muaj lub zog ntau heev thiab muaj lub zog txaus.
  Tus tub cuam ib tug grenade nrog nws txhais taw liab qab thiab squeaks:
  - Kuv yog tsov, tsis yog miv, tam sim no muaj nyob hauv kuv, tsis yog Leopold, tab sis yog tsov txaij!
  Tus tub-tus loj, raws li ib txwm, yog hluav taws. Cov Nazis tsis tuaj yeem txwv nws.
  Thaum Lub Ib Hlis 1, cov tub rog Lavxias tau tshem tag nrho lawv thaj chaw ntawm German thiab Italian cov tub rog thiab nkag mus rau hauv qhov muaj ntawm Thib Peb Reich.
  Nyob rau tib lub sij hawm, Lavxias teb sab units tau nkag mus rau Mexico. Xyoo tshiab 1956 twb los txog lawm.
  Rau cov Russians nws pib nrog yeej tshiab. Thaum Lub Ib Hlis 7, cov seem ntawm cov tub rog German hauv Africa tau poob siab. Thiab tag nrho lub Tebchaws Dub tau los ua Lavxias.
  Tam sim no tus muaj Fuhrer pom tau hais tias nws raug screwed kiag li. Thiab nws tau thov kev sib tham rau Russia.
  Rau qhov uas Tsar Vladimir teb:
  - Peb tsuas yog tham txog qhov tsis muaj kev lees paub ntawm Thib Peb Reich thiab Ltalis!
  Cov lus zoo li cas! Thiab kev ua tsov ua rog txuas ntxiv mus. Oleg Rybachenko yog, ntawm chav kawm, nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm kev tawm tsam. Cov tub rog Lavxias nkag mus rau East Prussia. Cov kab tiv thaiv ntawm no muaj zog. Koj yuav tsum tawm tsam kom tawg, thiab koj yuav tsis mus sai sai.
  Ib qho ntawm txoj kev tawg yog rab phom tus kheej nrog lub foob pob hluav taws Alexander-4. Ib qho cuab yeej muaj zog heev thiab tuag taus.
  Thiab cov ntxhais zoo nkauj kuj ua kev zoo siab ntawm no. Lawv tso cov projectiles siv lawv cov ntiv taw liab qab los ntawm nias lub khawm joystick. Thiab lawv rhuav tshem cov yeeb ncuab bunkers thiab pillboxes.
  Cov ntxhais khiav ua siab loj hauv cov daus - qhov no yog cov poj niam Lavxias rau. Thiab lawv muab cov neeg Khab thiab Suav ua rog. Cov no twb tau sau cov kev mus rau lub trench nrog lawv cov corpses. Tab sis lawv tseem tswj tau nws.
  Cov tub rog Lavxias tab tom thawb hauv.
  Txawm li cas los xij, tus kws tshaj lij Vasilevsky hloov lub tshuab tseem ceeb rau Ltalis - uas yog qhov tsis muaj zog ntau dua. Thiab yog li ntawd cov tub rog Lavxias teb sab yeej ib qho yeej tom qab lwm qhov.
  Lub Ib Hlis tau ua tiav zoo heev. Lavxias teb sab pab tub rog overthrew cov Italians thiab saddled lub Alps. Thiab thaum Lub Ob Hlis lawv tau nyob hauv Venice. Thiab lawv nkag mus hauv Lorbandinia . Lawv kuj coj Poznan. Cov Germans tau thim rov qab. Lub Peb Hlis 2, Klaipeda poob. Cov tub rog Lavxias tau nce mus txog East Prussia maj mam, kev tiv thaiv yog tuab heev. Peb yuav tsum tau cia li hlawv txoj kev nrog shells.
  Tab sis nyob rau hauv ltalis, lub pasta pem hauv ntej poob. Thiab cov tub rog Lavxias tau khiav mus rau Rome. Thaum Lub Peb Hlis 30, 1956, kev tawm tsam ntawm Italian peev pib. Qhov no yog li cas cov neeg them nyiaj rau lub hom phiaj ntawm tsev neeg Mussolini.
  Lub nroog ntawm Ltalis, Rome, tab tom tawm tsam. Kev sib ntaus sib tua hnyav heev. Txawm hais tias cov neeg Italians tau nce siab tso tseg. Ntawm no cov ntxhais sib ntaus yog zoo nkauj heev, ob leeg nyob rau hauv bikinis thiab liab qab. Cov tub rog pov grenades nrog lawv ob txhais ceg thiab khob tawm Mussolini cov tub rog.
  Cov ntxhais ntawm no zoo nkauj, thiab tau ntxim hlub heev. Thiab nrog cov leeg ntawm titans. Thiab txoj kev uas lawv pov grenades nrog lawv ob txhais taw liab qab tsuas yog amazing.
  Natasha mus rau pem hauv ntej thiab tua, thaum quaj:
  - Rau qhov zoo nkauj Fatherland nyob rau hauv kuv lub siab, kuv radiant hluav taws kub!
  Zoya, firing, hu nkauj nrog:
  - Cia peb qhib qhov rooj rau kev ua tiav! Peb txoj kev ntseeg thiab vaj ntxwv yog monolith!
  Thiab tom qab ntawd Aurora, nrog nws cov ntiv taw liab qab, tus hma liab liab yuav tso cov discs. Thiab cov neeg Italians txiav-up poob.
  Thiab ces Svetlana hu nkauj aggressively, baring nws cov hniav:
  - Peb yuav tua txhua tus! Peb yuav tsoo txhua tus!
  Lawv pov cov discs nrog lawv txhais taw liab qab thiab zom cov fascists. Qhov no yog li cas Mussolini xaus rau hauv ob txhais tes ntawm cov ntxhais. Lub Plaub Hlis Ntuj xyoo 1956 yog qhov hnyav heev, thiab cov duab zoo heev.
  Thiab ntawm no cov tso tsheb hlau luam tau tsav tsheb, cov ncej ntuj raug txim ntawm hluav taws tawg los ntawm lawv lub cev.
  Cov ntxhais tab tom nce thiab pov grenades nrog lawv txhais taw liab qab. Thiab yuav ua li cas lawv yuav nchuav ib yam dab tsi los ntshav.
  Thiab lawv yuav luag ...
  Natasha hu fervently:
  - Tsar Vladimir, ntaus Hitler ntawm lub ntsej muag!
  Thiab nws yuav wink nrog nws lub qhov muag sapphire. Ib tug ntxhais zoo li no.
  Cov hluas nkauj npau taws heev. Lawv ntaus nrog rab phom tshuab. Lawv rhuav tshem cov yeeb ncuab thiab ua kom cov fascists tawg. Thiab tom qab ntawd Olympics tab tom khiav. Thiab nyob rau hauv ob txhais tes ntawm lub hwj chim, tus poj niam hero tuav ib tug flamethrower. Thiab nws yuav coj nws thiab ntaus koj, tab sis tom qab ntawd nws yuav ntaus koj.
  Los ntawm cov fascists chips ya nyob rau hauv tag nrho cov lus qhia. Thiab cov tub rog tuaj yeem luag ntau npaum li lawv xav tau.
  Tom qab ntawd nws yuav hu nkauj:
  "Mussolini yuav raug ntaus!" Peb kev phooj ywg yog monolithic!
  Thiab ib zaug ntxiv, zoo li ib lub ntsej muag nrog lub qhov muag sapphire! Thiab nws yuav ntaus cov fascists.
  Koj xav tau dab tsi? Rome raug coj mus rau ib zaug los ntawm Slavs nyob rau hauv kev coj noj coj ua ntawm Attila. Thiab tam sim no cov Russians tau txais nws.
  Olympias, ua rau nws cov neeg sib tw ciaj sia nrog lub beam thrower, hu nkauj:
  - Lub hnub ci ci ntawm kev cia siab,
  Dua nws nce thoob lub teb chaws...
  Rus yeej zoo li ua ntej -
  Cov tub rog Wehrmacht raug ntaus!
  
  Lavxias teb sab dav dawb hau thoob ntiaj teb,
  Tshaj tawm nws cov tis, nws yuav tawm mus ...
  Tus yeeb ncuab yuav raug hu mus rau account -
  Nws yuav swb - tawg!
  Tom qab lub caij nplooj zeeg ntawm Rome, cov tub rog Italian pib tso siab rau en masse. Mussolini lub teb chaws Ottoman, tus khub tub rog tub rog ntawm Thib Peb Reich, tau kub hnyiab tawm.
  Cov tub rog Lavxias coj Naples yuav luag tsis muaj kev tawm tsam thiab tsaws hauv Sicily. Nyob ntawd, ib yam nkaus, lawv ntsib yuav luag tsis muaj kev tawm tsam. Thiab Hitler yog hysterical.
  Thaum kawg ntawm lub Tsib Hlis, Ltalis tau ua tiav. Ntau pua txhiab tus neeg raug kaw raug ntes.
  Cov ntxhais Lavxias muab lawv lub hauv caug thiab yuam kom hnia lawv txhais taw liab qab. Lawv smacked lawv daim di ncauj mloog lus. Qee tus, tshwj xeeb tshaj yog cov tub hluas, tau ua nws nrog kev txaus siab.
  Cov ntxhais purred txaus siab.
  Tus tub nyob mus ib txhis Oleg Rybachenko yuam nws cov neeg raug txhom hnia nws txhais taw liab qab, menyuam yaus.
  Lawv ua qhov no txaus siab heev. Cov tub hluas zoo nraug heev, cev nqaij daim tawv thiab daj ntseg. Muaj tseeb tiag, nws tseem me me heev, thiab nws tsis xav ua tej yam hnyav dua rau cov poj niam. Tab sis thaum lub pob taws ntxhib tickled nrog tus nplaig - nws zoo!
  Oleg Rybachenko ntes tus thawj coj thiab tau txais lwm qhov kev txiav txim. Qhov kuv zoo siab heev.
  Mussolini Jr. tau ntxeev siab los ntawm nws tus kheej entourage, thiab Tsarist Russia tau txais lwm qhov yeej. Tab sis Benedito Mussolini Sr. tsis ua neej nyob pom nws txaj muag thiab kev tawg ntawm fascism hauv tebchaws Ltalis. Txawm li cas los xij, tib txoj hmoo tau tos cov Nazis hauv Tebchaws Yelemees. Cov tub rog Lavxias tau mus rau qhov kev tawm tsam thaum lub Rau Hli 1956. Lub ntsiab lus ntawm kev tawm tsam yog Austria.
  Elizaveta thiab nws pawg neeg ntawm Nikolai-5 tau tawm tsam cov Germans. Cov tub rog Lavxias tau nrhiav ncig Vienna.
  Fuhrer, tau kawg, pom nws tus kheej hauv qhov xwm txheej nyuaj. Cov Germans cov khoom muaj nyob hauv Africa, Scandinavia, thiab feem ntau ntawm Tebchaws Meskas tau poob lawm. Thiab tam sim no kev sib ntaus sib tua tau tshwm sim tshwj xeeb ntawm thaj chaw ntawm Thib Peb Reich. Qhov twg, tau kawg, yog qhov tsis txaus siab rau cov neeg German. Cov tub rog Lavxias kuj nkag mus rau Mexico. Pojniam Grey de Monka txib cov neeg ua haujlwm tank hauv lub tebchaws no.
  Thiab Elizaveta coj "Nikolai"-5 ncig Vienna. Nws tus neeg sib tw tseem ceeb yog E-50, uas Tsar lub tshuab nkag mus zoo li lub ntsej muag.
  Elizabeth raug rho tawm haujlwm, siv nws cov ntiv taw liab qab los nias lub khawm joystick.
  Nws ntaus German tank thiab chirped:
  - Peb yuav muab peb lub siab rau St. Nicholas Rus '!
  Ekaterina kuj raug rho tawm haujlwm nrog nws cov ntiv taw liab qab thiab kho nws tus khub:
  - Tej zaum nws yog qhov tseeb dua hais tias Vladimir!
  Elizabeth tua dua siv nws cov ntiv taw liab qab thiab chirped:
  - Tab sis tseem, nws yog Emperor Nicholas, uas tau muab peb cov pej xeem ntawm Tuam Tshoj, uas ua rau Russia invincible!
  Tseeb tiag, nyob rau hauv infantry uas raug xa mus rau cua daj cua dub txoj hauj lwm German, pem hauv ntej yog tag nrho Suav. Lawv muab pov rau peb. Tab sis lawv tau tawg.
  Feem ntau cov Russians sib ntaus sib tua hauv aircraft thiab tso tsheb hlau luam. Infantry ua los ntawm Suav, Khab, Neeg Esxias. Muaj ntau Suav. Tsis tas li ntawd, lub taub hau ci ntsa iab Nicholas II tau qhia txog kev sib deev thaum hloov kho Orthodoxy, thiab cov txiv neej Suav ntxiv raug xa mus rau hauv kev sib ntaus sib tua. Thiab cov Russians coj poj ntsuam thiab cov poj niam uas tsis tau yuav Suav ua poj niam.
  Cunning tswv yim.
  Thiab Suav tua, tuag, thiab tawg los ntawm German tiv thaiv.
  Elena siv nws cov ntiv taw liab qab los nias lub khawm joystick thiab ntaus Krauts dua.
  Thiab nws hu nkauj:
  - Rau qhov dawb huv Rus ', peb yuav tawm tsam bravely!
  Tom qab ntawd tus ntxhais yuav coj nws thiab wink. Thiab bares nws cov hniav dawb! Thiab nws yog nruj heev.
  Thiab tom qab ntawd Olympics yuav rov qab los. Thiab nws tseem yuav ntaus koj nrog nws cov ntiv taw liab qab thiab tsoo koj.
  Ces nws yuav qw:
  - Kuv yog ib tug cobra tuag!
  Nws yuav tsum raug sau tseg tias E-50 tank tuaj yeem ua rau muaj kev phom sij. Nws 88-millimeter cannon nrog lub chim ntev ntawm 100 EL yog hluav taws kub ceev, kaum ob rounds ib feeb, thiab yog heev. Feem ntau hits armor thiab tuaj yeem ua rau puas tsuaj.
  Yog li ntawd, cov ntxhais sim tsis txhob cia lub ntsiab German tank mus kom ze. Tshwj xeeb tshaj yog nyob ze, nws muaj peev xwm nkag mus tau nce sharply. Thiab cov tub ntxhais hauv German projectile yog uranium lossis tungsten. Muaj tseeb, tom qab poob ntawm Africa thiab uranium deposits hauv Congo, lub zog ntawm cov tub rog German pib qhuav.
  Thiab cov ntxhais zoo nkauj heev thiab liab qab thiab txias.
  Lawv hu nkauj rau lawv tus kheej nrog kev txaus siab:
  - Ci zoo li lub hnub qub thoob plaws ntiaj teb,
  Los ntawm qhov tsaus ntuj ntawm kev cia siab tsaus ntuj ...
  Great hero Tsar Vladimir,
  Tsis paub qhov mob lossis ntshai!
  
  Cov yeeb ncuab tawm tsam ua ntej koj,
  Cov neeg coob coob zoo siab ...
  Russia lees txais koj -
  Txoj cai txhais tes muaj zog!
  Sib ntaus cov ntxhais, koj tsis tuaj yeem hais dab tsi tawm tsam lawv. Thiab lawv ob txhais ceg yog li liab qab thiab chiseled. Thaum ntes cov Germans hnia lawv, nws pom tseeb tias ob tus ntxhais thiab txiv neej nyiam nws. Thiab cov tub rog squeal contentedly.
  Thiab lawv liab qab lawv cov hniav pearly.
  Cov no yog cov ntxhais zoo li no. Thiab nrog nws cov ntiv taw liab qab, Elizabeth knocks tawm lwm fascist.
  Tom qab ntawd nws qw:
  - Lub koob meej rau lub Great Fatherland!
  Thiab yog li ntawd Catherine yuav tua. Nws yuav ram tus yeeb ncuab tank, tua Fritzes thiab squeak:
  - Tuag rau cov yeeb ncuab!
  Thiab Elena tseem ncaws, siv nws cov ntiv taw liab qab, nias lub khawm joystick nrog lawv. Thiab nws chirps:
  - Rau Motherland nyob rau hauv greatness!
  Thiab tom qab ntawd qhov zoo tshaj plaws Olympiad, kuj yog blonde, yuav tso lub projectile. Thiab raws li nws chirps:
  - Rau Russia zoo!
  Thiab cov ntxhais muaj kev txaus siab tag nrho.
  Ntawm no los txog E-75 tank. Nws rab phom muaj zog dua: 128mm, thiab nws tuaj yeem ua rau muaj kev puas tsuaj ntau dua. Tsis tas li ntawd, lub tank no muaj kev tiv thaiv zoo dua thiab cov khoom hnyav dua.
  Tab sis Elizabeth zoo li vwm. Thiab nws yuav tso ib yam dab tsi ua rau tuag taus, nkag mus ntawm qhov deb. Thiab tag nrho cov uas tseem tshuav los ntawm German yog cov hlau torn.
  Thiab tus ntxhais yuav hu nkauj:
  - Kev zoo nkauj dawb huv thiab npau suav loj!
  Tom qab ntawd tus nplaig yuav qhia.
  German E-75 tso tsheb hlau luam tsis ntev los no tau dhau los ua ntau dua. Tam sim no lawv muaj rab phom ntev ntev, uas tso cai rau lawv tawm tsam Lavxias teb sab tso tsheb hlau luam, tshwj xeeb tshaj yog cov sib dua. Thiab qhov no ua rau Krauts txaus ntshai.
  Tab sis cov ntxhais Soviet tsis txaj muag los ntawm qhov no. Thiab lawv tsoo cov Krauts.
  Thiab cov tub rog lawv tus kheej, tshwj xeeb tshaj yog nyob rau hauv tshav kub, yog nyob rau hauv bikinis thiab barefoot. Thiab lawv sib ntaus sib tua heev.
  Lawv yeej tsis muaj kev zam.
  Catherine tua ntawm Nazis thiab hu nkauj:
  - Tab sis ua siab ncaj! Kuv rhuav tshem tag nrho cov Krauts yam tsis muaj kev zam!
  Elena kuj raug rho tawm haujlwm nrog nws cov ntiv taw liab qab thiab chirped:
  - Peb yuav kov yeej txhua tus thiab, tau kawg!
  Olympics kuj yeej cov Nazis tsis muaj kev hlub. Nws yog ib tug invincible bitch.
  Thiab tseem nrog kev pab ntawm cov ntiv taw liab qab.
  Natasha thiab nws pab neeg sib ntaus sib tua ntawm Kondratenko-6 tank. Lub tsheb no yog me ntsis sib dua, tab sis ntau mobile tshaj Nikolai. Ntawm chav kawm, nrog qhov hnyav tsawg, lub caliber me dua thiab cov cuab yeej yog me ntsis thinner. Qhov no txhais tau tias txoj kev pheej hmoo ntawm kev tuag yog ntau dua.
  Tab sis cov ntxhais, kuv yuav tsum hais, tsis txaj muag txhua. Thiab lawv sib ntaus zoo li giants ntawm kev sib ntaus sib tua.
  Natasha hu nkauj, nquag tua:
  - Nws yuav yog peb txoj kev yeej!
  Thiab nws nias lub khawm joystick nrog nws cov ntiv taw liab qab.
  Zoya kuj tua, siv nws ob txhais ceg liab qab thiab squeaks:
  - Tsar Vladimir rau pem hauv ntej!
  Thiab tag nrho cov ntxhais nyob rau hauv chorus barked:
  - Lub koob meej rau tus phab ej poob!
  Tom qab ntawd Aurora raug rho tawm haujlwm, tig lub tank German thiab hais tias:
  - Tsis muaj leej twg yuav txwv peb! Tsis muaj leej twg yuav kov yeej peb!
  Thiab nws kuj tuav nws txhais taw liab qab.
  Thiab tom qab ntawd Svetlana muab rau hauv, siv nws cov ntiv taw liab qab, thiab qw rau saum nws lub ntsws:
  - Cov neeg Lavxias tau tawm tsam kev npau taws!
  Thiab tag nrho cov ntxhais exclaimed nyob rau hauv unison:
  - Tus tub rog lub nrig muaj zog!
  Thiab dua cov beauties maj mus rau hauv kev sib ntaus sib tua. Lawv tua lawv tus kheej kom raug thiab raug!
  Tab sis Jane cov neeg ua haujlwm xav tsis thoob rau cov neeg Mev. Tus poj niam kuj ntse thiab zoo nkauj heev.
  Thiab cov ntxhais hauv nws cov neeg coob yog khau khiab thiab hauv bikinis. Lawv sib ntaus sib tua nrog kev npau taws thiab npau taws.
  Tom qab ntawd Gertrude raug rho tawm haujlwm, siv nws cov ntiv taw liab qab, thiab qw nrov nrov:
  - Kuv yog ib tug ntxhais uas yuav rhuav tshem txhua leej txhua tus hauv ib qho thib ob!
  Thiab tom qab ntawd Malanya tawg rau hauv kev nqis tes ua. Thiab nws yuav rhuav lub Latin tank los ntawm qhov deb.
  Thiab tom qab ntawd Matilda yuav ncaws nws ob txhais ceg nrog nws cov ntiv taw liab qab.
  Thiab nws yuav luag:
  - Kuv yog ib tug ntxhais zoo heev!
  Thiab warriors ntawm qhov siab tshaj plaws thiab feem ntau npau taws kev txiav txim. Lawv tsis xav tias tsis muaj zog lossis npau taws.
  Lawv yuav fuck koj ib yam nkaus.
  Thiab Alenka kuj sib ntaus sib tua heev.
  Thaum kawg ntawm Lub Rau Hli, Vienna yog ib puag ncig. Lub tshuab crushing tau ua rau lub teb chaws Yelemees thiab nws lub koob meej. Nyob rau tib lub sijhawm, cov tub rog Lavxias tab tom nce mus rau Oder. Lawv muab Suav, Khab, thiab Arab ua rog. Thiab lawv tawg los ntawm Krauts tiv thaiv.
  Hitler, ntawm chav kawm, twb nyob rau hauv ib tug ntshai. Yuav ua li cas cov ntxhais nias nws mus rau hauv lub tank thiab dav hlau.
  Ntawm no yog Albina thiab Alvina, ob tus neeg tsav dav hlau Lavxias. Tsis tas li ntawd liab qab thiab hauv bikinis, lawv tsoo cov fascists zoo li pears nrog ib tug pas ntawm ib ceg. Thiab rau ob peb lawv ua haujlwm ua txuj ci tseem ceeb.
  Albina tua tsib lub dav hlau nrog ib qho tawg ntawm nws Peter tus Great fighter thiab hu nkauj:
  - Peb yog dais saum ntuj!
  Alvina tua rau 6 lub dav hlau nrog ib qho tawg ntawm nws lub dav dawb hau tsov rog, thiab hu nkauj:
  - Thiab peb yuav tsoo txhua tus!
  Nyob rau saum ntuj, nkawm niam txiv no twb legendary!
  Cov ntxhais tau txais xya qib ntawm St. George Cross: nyiaj ntoo khaub lig, nyiaj ntoo khaub lig nrog hneev, kub ntoo khaub lig, kub ntoo khaub lig nrog bank. Thiab tseem muaj ib tug ntoo khaub lig kub nrog pob zeb diamond, thiab ib tug kub ntoo khaub lig nrog pob zeb diamond thiab ib tug hneev. Thiab lub hnub qub siab tshaj plaws ntawm tus ntoo khaub lig golden, nrog lub pob zeb diamond hneev. Qhov khoom plig siab dua - lub hnub qub loj ntawm tus ntoo khaub lig golden, nrog pob zeb diamond thiab hneev nti, tau tsim tsis ntev los no.
  Yog li cov ntxhais tuaj yeem ua ncaj ncees txaus siab rau lawv qhov kev ua tiav. Thiab ib txwm, txawm tias nyob hauv qhov txias, lawv tau tawm tsam tsuas yog hauv bikinis thiab tsuas yog khaus khaus xwb.
  Cov ntxhais zoo li no.
  Albina raug rho tawm haujlwm thiab hu nkauj:
  - Rau peb qhov kev yeej zoo tshaj plaws!
  Alvina hais ntxiv:
  -Cia peb cov xeeb ntxwv thiab yawm yij thiaj li txaus siab rau peb!
  Cov tub rog yog cov ntxhais ntawm cov chav kawm loj heev!
  Lawv tuav cov fascists saum ntuj thiab hu nkauj:
  - Lub koob meej rau Russia, Lub koob meej! Peb Tsar Vladimir yog ib tug hero! Yuav muaj zog thaum kaj ntug! Bury Hitler hauv av!
  Tau kawg, Vladimir Kirillovich Romanov tuaj yeem txaus siab rau nws cov tub rog.
  Txawm hais tias lawv tawm tsam, nws yog txoj hauv kev uas koj tsis tuaj yeem tsa hmuv tawm tsam lawv!
  Vladimir Kirillovich Romanov yog ib tug tsar uas muaj txhua lub caij nyoog los xaus kev tsov kev rog ib zaug thiab rau tag nrho cov!
  Thiab cov fascists shudder nyob rau hauv lub tshuab ntawm tsarist pab tub rog ...
  Lub puag ncig Vienna poob sai sai. Thaum nruab nrab Lub Xya Hli, cov tub rog ntawm tsarist faj tim teb chaws tau mus txog Oder nyob rau pem hauv ntej dav. Thiab Koenigsberg tau thaiv tag nrho.
  Thiab cov Germans tau thim rov qab dhau ntawm Oder. Thiab lawv tau sim tsim ib txoj kab ntawm kev tiv thaiv nyob ntawd. Ua tib zoo tiv thaiv koj tus kheej. Tab sis nyob rau hauv lub thib ob ib nrab ntawm Lub Xya hli ntuj, Lavxias teb sab pab tub rog pib tawm tsam Hamburg ... Cov Nazis maj mam tab sis muaj tseeb succumbed.
  Kev sib ntaus sib tua heev. Qee lub zos hloov ob peb zaug. Tshiab German tso tsheb hlau luam ntawm ntau tshaj AG series - pyramidal - kuj tau koom nrog hauv kev sib ntaus sib tua. Lawv muaj kev tiv thaiv zoo los ntawm txhua lub ces kaum. Tab sis cov tub rog tsarist yog superior nyob rau hauv cov zauv.
  Thiab coob tus neeg Asmesliskas infantrymen tuag nyob rau pem hauv ntej. Tab sis lawv cia kuv tsiv mus.
  Cov neeg German cov peev txheej tib neeg kuj tau ploj mus. Thaum kawg ntawm Lub Yim Hli, Hamburg tau nyob ib puag ncig thiab Munich tseem raug kaw.
  Cov Germans poob tseem ceeb thaj chaw. Thiab lawv tsis muaj dab tsi los tuav lawv txoj haujlwm nrog.
  Oleg Rybachenko sib ntaus sib tua nyob rau hauv pem hauv ntej qeb nyob rau hauv lub teb chaws Yelemees nws tus kheej. Thiab tus tub nyob mus ib txhis luag ntxhi thiab pom nws cov hniav pearly.
  Thiab nyob rau ntawd nws pov grenades nrog nws liab qab, me nyuam ko taw. Nws yog qhov zoo los ua ib tug me nyuam - yuav ua li cas ntuj nws yog nyob rau hauv lub tshav kub nyob rau hauv tsuas yog luv luv. Thiab txij li thaum koj tsis txawj tuag, koj tuaj yeem ua ib nrab liab qab nyob rau lub caij ntuj no yam tsis muaj kev pheej hmoo kis mob khaub thuas.
  Yog li ntawd tus tub hu nkauj:
  -Npuag, tsuas yog taw xwb,
  Nyob rau hauv lub Xya hli ntuj thunder thiab lub suab ntawm nthwv dej!
  Barefoot, tsuas yog barefoot,
  Nws yog ib qho yooj yim rau ib tug me nyuam tub los ua ib tug cowboy txias!
  Thiab tus me nyuam loj tseem ua kom puas cov fascists rau nws tus kheej. Thiab lawv desperately counterattack.
  Nws twb yog lub Cuaj Hlis ... Cov nag pib poob ... Cov tub rog tsarist, sau cov neeg tuag ntawm Suav, coj Munich thiab Hamburg, thiab tab tom tsiv mus rau thaj tsam Ruhr. Qhov tseem ceeb tshaj plaws hauv kev lag luam German.
  Thiab cov Germans desperately tawm tsam rov qab.
  Natasha sib ntaus ntawm nws lub tank thiab qw nrov nrov:
  - Nws yuav nyuaj heev rau Nazis!
  Thiab nias lub khawm joystick nrog koj cov ntiv taw liab qab. Thiab nws yuav tua lub plhaub ntawm Nazis.
  Thiab ces Zoya yuav nplawm koj. Thiab tseem nrog kev pab ntawm cov ntiv taw liab qab.
  Thiab nws kuj yuav hu nkauj:
  - Rus yog dab tsi tawm tsam Hitler!
  Thiab tom qab ntawd Aurora yuav ua kom nruj heev. Thiab tseem nrog kev pab ntawm cov ntiv taw liab qab:
  - Rau txoj kev Lavxias!
  Thiab tom qab lawv Svetlana tseem yuav tua phom tua phom. Nws yuav tho lub tank German thiab squeak:
  - Rau Tsar Vladimir Kirillovich!
  Thiab nws kuj yuav qhia nws tus nplaig.
  Cov ntxhais mus qus nyob ntawm no.
  Alenka ntawm lub tank hnyav kuj tsoo cov Nazis. Thiab ntaus lawv los ntawm kev deb.
  Tus tub rog hu nkauj:
  - Kuv subjugated ib nrab ntiaj teb nrog kuv ob lub mis!
  Thiab Alenka ob lub mis nrog liab doog txiv mis.
  Thiab tom qab ntawd Anyuta yuav ncaws koj nrog nws cov ntiv taw liab qab. Nws yuav ram lub fascist tank thiab blather:
  - Kuv yog superstar ntxhais! Hauv phau ntawv keeb kwm!
  Thiab nws yuav liab qab nws cov hniav ...
  Thiab tom qab ntawd Augustine yuav tua hluav taws tua neeg. Nws yuav tsoo cov Nazis thiab nws hais tias:
  - Thov kom peb pab tub rog muaj zog tshaj!
  Thiab nws kuj yuav txav nws ob txhais ceg ...
  Thiab Maria yuav ua raws li lawv thiab yeej cov Nazis. Nws yuav tig nws tus kheej, aggressively blathering:
  - Peb yog cov ntxhais nruj heev!
  Thiab tom qab ntawd Marusya yuav nthuav tawm qee yam kev tua neeg thiab kev puas tsuaj rau Nazis. Thiab nrog kev pab ntawm liab qab, girlish ko taw.
  Thiab ces nws hu nkauj:
  - Peb yog tag nrho swb ntawm cov yeeb ncuab!
  Lub Cuaj Hli dhau los hauv kev sib ntaus sib tua hnyav heev. Cov Germans desperately counterattacked. Tab sis lub Kaum Hli Ntuj, thaum los nag hnyav dua, cov tub rog tsarist tau txais txiaj ntsig zoo dua. Thiab nws pib nce mus rau Ruhr. Tom qab muaj kev tawm tsam hnyav, Koenigsberg poob. Cov Nazis tau txais lwm lub ntsej muag.
  Thiab nyob rau sab qab teb ntawm Fabkis, tsarist cov tub rog ncig Toulon. Yog li cov Nazis muaj lub sijhawm phem heev.
  Hitler tau npau taws heev, tab sis thaum nws nyob hauv Berlin. Nws txoj hauj lwm hloov mus ua tsis muaj zog.
  Nws yog qhov tseeb tias tsis muaj leej twg xav mloog kev sib tham. Tab sis cov Nazis daig zoo li yoov.
  Thaum lub Kaum Ib Hlis, cov tub rog ntawm tsarist pab tub rog tau tawm tsam los tuav feem ntau ntawm thaj av Ruhr, yog li ua rau lub teb chaws Yelemees tsis muaj zog ntawm nws lub hauv paus loj.
  Thaum lub Kaum Ob Hlis, cov tub rog tsarist tau nyob rau sab qab teb ntawm Fabkis thiab nkag mus rau Spain. Thiab ntawm German pem hauv ntej, nws thaum kawg tau ntes tus Ruhr. Ntxiv mus, lwm thaj av German kuj raug ntes. Thiab cov tub rog tsarist kuj tau tsaws hauv Denmark.
  Hitler tau npau taws zoo li dab ntxwg nyoog hauv lub tawb, tab sis nws ua tsis tau dab tsi.
  Thaum Catholic Christmas, cov tub rog muaj koob muaj npe tsiv mus rau Paris. Txawm tias muaj daus thiab Frost, Natasha cov neeg coob tau taw liab qab thiab hauv bikini.
  Cov Germans surrendered ntau thiab ntau zaus. Thiab Fabkis tsis xav tawm tsam cov Russians kiag li.
  Thaum tsoo lub roj teeb German, Natasha tau hais tias:
  - Yog li, qhov tseeb, Adolf suav nrog dab tsi thaum nws pib ua rog nrog peb?
  Golden-haired Zoya logically hais tias:
  - Tej zaum vim tias, thaum peb raug kev nyuaj siab, peb yuav poob zoo li npib los ntawm lub hnab holey!
  Aurora tsoo lub walnut nrog nws cov ntiv taw liab qab. Tom qab ntawd nws muab pov rau hauv nws lub qhov ncauj thiab rationally sau tseg:
  - Keeb kwm qhia tias nws tsis qhia dab tsi!
  Svetlana nias nws cov ntiv taw liab qab ntawm lub khawm joystick. Nws khob tawm lwm lub phom German thiab teb tias:
  - Cia peb ua tus zoo fighters!
  Cov tub rog, raws li koj tuaj yeem pom, tau txiav txim siab tawm tsam thiab yeej.
  Oleg Rybachenko, ib tug me nyuam tub liab qab, rushes nyob rau hauv luv luv thiab nrog ib tug liab qab, lub cev nqaij daim tawv. Nws txawm sways thiab roars:
  - Peb yuav tuav lub Krauts! Peb yuav yeej cov Krauts! Thiab ncaws koj lub nroog Yeiuxalees!
  Thiab tus tub muaj xws li dawb, pearly hniav! Tsuas yog ib tug hluas thiab unbending terminator.
  Oleg Rybachenko tua thaum khiav. Tua fascists thiab hu nkauj:
  - Lavxias teb sab ntsuj plig yog lub hwj chim ntawm cov vaj ntxwv, kov yeej lub Krauts!
  Tus tub pov ib tug grenade nrog nws txhais taw liab qab thiab hu nkauj:
  - Lavxias teb sab waltz, kaj ntug sawv - nyob rau hauv lub yeeb koob ntawm huab tais!
  Nws yeej tau los ua ib tug txiv neej sib ntaus sib tua tiag tiag. Thiab nws yeej cov fascists kom txog rau thaum thawj hnub.
  Thiab cov ntxhais sib ntaus sib tua. Ntawm no yog Mirabela... Tseem yog ib tug kws tsav dav hlau. Tsis muaj leej twg tuaj yeem txwv nws. Nws khob Krauts thiab hu nkauj, baring nws cov hniav:
  - Tus ntxhais vwm! Nov yog nws lub cim!
  Thiab nws yuav coj thiab tso lub foob pob hluav taws!
  Yog lawm, cov poj niam nyob ntawm no! Thaum cov ntxhais Lavxias sib ntaus sib tua, tsis muaj zog tiv thaiv lawv.
  Mirabela tau tua xya lub dav hlau German nrog ib qho tawg ntawm tsib lub phom cua, thiab qw nrov nrov:
  - Tsar Vladimir Kirillovich yog peb tus Vajtswv!
  Thiab tus ntxhais nplawm nws ob txhais taw liab qab ntawm lub khob.
  Thiab tseem Albina thiab Alvina tab tom sib ntaus sib tua saum ntuj.
  Lawv yog cov neeg nyiag zoo li no. Ntau thiab ntau tus account tshiab raug sau. Thiab tib lub sijhawm lawv hu nkauj:
  - Nyob rau hauv lub ntuj peb yog perfection! Peb yog aces perfection! Los ntawm kev luag nyav mus rau ib qho taw qhia - tshaj txhua qhov qhuas!
  Albina tua plaub lub dav hlau German nrog ib qho tawg thiab chirped:
  - Auj, dab tsi bliss! Dab tsi zoo meej hauv kev sib ntaus sib tua!
  Alvina txiav tsib lub dav hlau German thiab txuas ntxiv mus:
  - Paub qhov zoo tshaj plaws hauv kev sib ntaus sib tua! Thiab txias zoo tagnrho!
  Cov tub rog hu nkauj hauv chorus, txiav cov fascists:
  - Cov ntxhais! Cov ntxhais txias! Cov ntxhais! Cov ntxhais txias!
  Lawv pom lawv txoj kev txhoj puab heev. Qhov tseeb, tsis muaj ib qho ntawm Hitler's aces raug yuam kom nqis.
  Tab sis cov fascists, ntawm chav kawm, yog nyob rau hauv qus siab.
  Hitler yog nyob rau hauv ib tug bunker nyob rau hauv Berlin thiab nws raug foob nyob rau ntawd zoo li ib tug kab laum. Nws xav tau dab tsi? Fascist tus naj npawb ib tau tiav! Nws tau tawm tsam Tsarist Russia, thiab tam sim no nws tus kheej raug tsoo zoo li kab laum.
  Tsar Vladimir Kirillovich tam sim no tau so ntawm lub caij ntuj no ntawm ntug dej hiav txwv Indian. Cov ntxhais zoo nkauj ntawm ntau haiv neeg thiab haiv neeg seev cev rau pem hauv ntej ntawm nws.
  Txawm li cas los xij, tus huab tais tsis xav saib kev sib ntaus sib tua gladiator. Piv txwv li, ob tug ntxhais tawm tsam ob txoj kev zoo nkauj.
  Lawv sib ntaus nrog rab ntaj yas kom tsis txhob ua phem rau ib leeg. Txawm li cas los xij, lawv sib ntaus desperately.
  Cov no yog cov tub rog. Muaj kev sib pauv npau taws. Ob tug blondes thiab ob redheads ...
  Tsar Vladimir nug Field Marshal Vasilevsky:
  - Dab tsi yog qhov nyuaj tshaj plaws hauv kev ua tsov rog nrog cov neeg German?
  Field Marshal teb ncaj ncees:
  - Tau txais kev ntseeg siab! Tsuas yog thaum pib, thaum tus yeeb ncuab pib nce, kuv puas tsis xis nyob. Thiab tam sim no peb tau pib yeej thiab txhua yam yog qhov tseeb ntawm peb cov yeeb ncuab! - Field Marshal Vasilevich, tus kws tshaj lij tshaj lij no, tau haus cawv.
  Vladimir Kirillovich logically sau tseg:
  - Nws yog qhov nyuaj heev los yeej txhua lub sijhawm! Tab sis peb tau qhia peb tus kheej muaj peev xwm ntau! Thiab tam sim no yuav muaj sijhawm, thiab tag nrho lub ntiaj teb yuav nyob kaj siab lug!
  Field Marshal Vasilevsky tau lees paub:
  - Kuv ntseeg nws!
  Cov ntxhais muaj nqaij tawv ntawm lawv lub cev liab qab thiab zoo li ntshai heev.
  Lawv tau tawm tsam, ntawm chav kawm, tsis zoo li lub sijhawm ntawm Ancient Rome - lawv sim tsis ua rau muaj kev phom sij ntau rau lawv tus kheej. Tab sis lawv ua active.
  Lub caij no, kev sib ntaus sib tua txuas ntxiv mus. Thaum Lub Ib Hlis, cov tub rog tsarist tau ntes Paris ntawm kev txav mus los. Lub peev ntawm Denmark, Copenhagen, kuj raug coj mus. Cov tub rog German tau qaug zog. Cov Russians txuas ntxiv mus rau hauv lub teb chaws Yelemees nws tus kheej. Fritz tawm tsam desperately, tab sis lawv lub zog tau tawg.
  Oleg Rybachenko, tus tub hluas uas tsis txawj tuag no dhia taw liab qab hauv cov daus thiab maj nrawm mus rau kev tawm tsam ua ntej ntawm txhua tus, tsis muaj kev ntshai ntawm hluav taws. Thiab thaum whistling:
  - Leej twg siv los sib ntaus sib tua kom yeej,
  Nws yeej yuav kov yeej nws cov yeeb ncuab...
  Nws luag zoo siab thiab yuav ua tiav ntau,
  Thiab Hitler yuav raug ntaus hnyav!
  Thiab tus tub ntawm ko taw liab qab pov ib tug grenade! Thiab nws bares nws pearly, loj hniav tshaj nws xyoo. Yog lawm, nws twb muaj lub qhov ncauj zoo li hma. Nws yuav gnaw los ntawm tej caj pas.
  Thiab cov ntxhais ntawm cov tso tsheb hlau luam tau tsiv los ntawm sab qab teb mus rau sab qaum teb ntawm lub teb chaws Yelemees. Lawv tab tom yuav tawm mus rau hiav txwv. Thiab tsuas yog thaj av ze Berlin thiab Pomerania yuav nyob nrog Krauts.
  Natasha, khob tawm fascist tso tsheb hlau luam, hais tias:
  - Thiab kev ua tsov ua rog yog kev lom zem nyob rau hauv nws tus kheej txoj kev!
  Zoya, tau bashed cov Nazis, pom zoo:
  - Zoo li nws tau txais! Tshwj xeeb tshaj yog thaum peb yeej!
  Aurora, tua nrog nws cov ntiv taw liab qab, hais tias:
  - Txhua yam ua tsis tau yog ua tau hauv lub ntiaj teb, tsuas yog tsis xav tau me ntsis ...
  Thiab tus ntxhais plaub hau liab yuav luag hnyav heev!
  Cov tub rog twitch nyob rau hauv frenzied kev xyiv fab thiab npau taws heev. Thiab lawv tsoo cov Germans.
  Nyob rau tib lub sijhawm, cov tub rog tsarist tau nce mus thoob Spain thiab twb tau mus txog Seville.
  Olga nyob rau hauv ib tug armored neeg ua hauj lwm carrier tua hluav taws nyob rau hauv lub Germans thiab tub ceev xwm pab tub rog.
  Cov neeg Spanish hauv zos yuav luag tsis muaj kev tawm tsam. Lwm lub teb chaws yog ntog nyob rau hauv lub axes ntawm Russia.
  Oleg tua thiab hu nkauj:
  - Aerobatics, nws yuav bash ntawm bash!
  Thiab nws tus khub Alice tweeted:
  - Lub greatness ntawm Russians tau lees paub los ntawm lub ntiaj teb,
  Fascism raug nplawm nrog rab ntaj...
  Peb tau hlub thiab qhuas los ntawm txhua haiv neeg hauv ntiaj teb,
  Cia peb sawv ntawm tsarism dawb huv!
  Thiab cov ntxhais yuav nplawm thiab nias lawv cov ntiv taw liab qab ntawm lub joystick.
  Tsov rog ntawm tsarist faj tim teb chaws ntawm Vladimir Kirillovich Romanov thiab fascist lub teb chaws Yelemees txuas ntxiv.
  Cov tub rog Lavxias yuav luag tag nrho kev ywj pheej Fabkis los ntawm Nazi hordes. Lub ob hlis ntuj 1957... Cov tub rog Tsarist tso tawm Portugal.
  Lub Ob Hlis 23, Lavxias teb sab units los ntawm Denmark thiab lub teb chaws Yelemees nws tus kheej koom ua ke.
  Oleg Rybachenko, tus tub nyob mus ib txhis, txaws hauv av nkos nrog nws txhais taw liab qab. Tus menyuam loj qw rau nws tus kheej saum nws lub ntsws:
  - Lub koob meej rau Lavxias teb sab Tsar Vladimir thib peb! Kuv yuav txiav Hitler, kuv yuav ntsuas nws nrog nplawm!
  Thiab tus tub hluas qw dua thiab pov ib lub ntsej muag ntse nrog nws cov ntiv tes liab qab. Thiab nws yuav ntaus tus fascist hauv caj pas. Thiab ces nws pov ib tug boomerang nrog nws liab qab, me nyuam ceg, thiab tam sim ntawd txiav lub caj pas ntawm tsib Krauts.
  Yog lawm, Hitler lub tswv yim phem los tawm tsam lub tebchaws ntawd.
  Natasha thiab nws pab neeg ua tiav cov Germans kawg hauv Portugal. Lawv lub tank yog inexorable nyob rau hauv kev puas tsuaj.
  Thiab lawv kuj nias lub khawm joystick nrog lawv cov ntiv taw liab qab, ua rau kev puas tsuaj loj heev.
  Zoya raug rho tawm haujlwm, tsoo German cannon thiab hu nkauj:
  - Rau Russia thiab kev ywj pheej mus txog thaum kawg!
  Aurora, siv nws cov ntiv taw liab qab, ncaws Nazi thiab chirped nrog aplomb:
  - Vajtswv cawm vajntxwv!
  Svetlana kuj fucked, nias lub khawm joystick nrog nws cov ntiv taw liab qab thiab squeaked:
  - Muaj zog sovereign!
  Cov ntxhais kov yeej cov fascists. Tab sis tom qab ntawd lub tank tshiab Hitler "Nas"-4 tshwm sim. Tus qauv muaj zog heev - hnyav peb puas tons, thiab phom 310-mm. Nws tuaj yeem nkag mus ntawm qhov deb, tab sis nws tus kheej muaj cov cuab yeej tuab uas lub tank Kondratenko-6 yuav tsis coj nws los ntawm txhua lub kaum sab xis.
  Natasha hais tias:
  - Cov ntxhais, peb yuav tsum tau los ze thiab lo rau hauv qab ntawm sab, nruab nrab ntawm cov chais - qhov no yog peb lub sijhawm nkaus xwb!
  Zoya ntaus German phom nrog nws txhais taw liab qab thiab hu nkauj:
  - Txoj hmoo muab sijhawm kawg rau koj, tab sis maj nrawm! Hauv nag, lawg thiab daus!
  Augustine kuj tapped thiab chirped:
  - Lub caij nyoog kawg, txoj hmoo muab rau koj! Ntev mus taug kev thiab khiav txhua hnub!
  Thiab tseem nrog cov ntiv taw liab qab, thiab yuav ua li cas nws yuav twist. Thiab nws yuav tsoo cov fascists.
  Svetlana hais tias:
  - Rau cov ciam teb tshiab thiab muaj yeej!
  Lavxias teb sab tank rushed, khaws ceev. Thiab cov ntxhais yuav coj nws thiab hu nkauj:
  - Lub hwj chim muaj zog, lub hnub nyoog muaj koob meej tshaj plaws, Orthodox Tsar, kav rau lub yeeb koob, rau peb lub yeeb koob!
  Thiab lawv tau nrawm dua, txav deb ntawm qhov hnyav hnyav xa los ntawm rab phom uas German "Maus"-4 muaj. Cov ntxhais squealed:
  - Tsis txhob khoov ntawm tus ram horn! Yog li ntawd koj Hitler - tuag!
  Thiab lawv lub tank yog accelerating. Nws zoo li ib tug me me boxer ntaus ib tug loj. Tab sis tau kawg qhov muaj feem yog tsib caug-tsib caug.
  Natasha, saib lub zog ntawm lub tank, nco ntsoov tias nws boxed nrog ib tug txiv neej nyob rau hauv lub nplhaib. Nws plam punches thiab raug ntaus, tab sis nws tuav. Thiab ces nws confidently snapped. Thiab nws ntes tus yeeb ncuab txoj kev txav mus los, thiab ntaus nws ntawm lub puab tsaig. Kov tawm!
  Nws tau txais ib txhiab rubles. Xws li ib tug hluas nkauj sib ntaus sib tua. Yog nws muab, nws yuav muab!
  Natasha tuav nws txhais ceg liab qab thiab hu nkauj:
  - Qhov no tsis yog kev sib ntaus sib tua kawg, tab sis nws yog kev txiav txim siab! Rau lub meej mom ntawm Fatherland, rau lub Motherland thiab hwm!
  Thiab tom qab ntawd lawv lub tank hla dhau ntawm sab thiab xa ib lub plhaub ... Zoya kuj siv nws cov ntiv taw liab qab, xws li ib tug ntxhais golden-haired, thiab agile zoo li ib tug liab. Thiab "Nas"-4 pib tawg. Nws lub plhaub tau meej meej detonated. Thiab tom qab ntawd cov yees yuav raug rhuav tshem, thiab nws yuav ya mus rau saum huab cua!
  Cov ntxhais qw nrov nrov:
  - Yeej! Txias yeej!
  Thiab lwm lub tank ntawm lawv cov npe!
  Thaum Lub Peb Hlis 1, 1957, cov tub rog Lavxias pib hla lub Elbe. Nws zoo li Hitler tau raug tso tseg.
  Tus tub Oleg Rybachenko, taw liab qab, nrog nws tus menyuam ko taw, pov ib lub grenade, fascist tank thiab qw:
  - Rau cov tshiab, unbending frontiers!
  Alenka lub tank neeg coob tig mus rau sab hnub tuaj. Lub teb chaws Yelemees sab hnub poob thiab Fabkis twb tau dim lawm. Tsuas yog thaj av ntawm Oder thiab Elbe tseem nyob hauv Nazi tswj. Zoo, kuj Britain thiab Ireland. Cov rog kawg ntawm Nazis nyob ntawd.
  Alenka, tua lub roj teeb fascist, hais tias:
  - Tsarevich Nikolai,
  Yog koj yuav tau kav...
  Tsis nco qab -
  Pab tub rog sib ntaus sib tua!
  Thiab tam sim no lwm lub plhaub tau xa nrog txhais taw liab qab. Thiab nws poob rau hauv phom Fritz.
  Anyuta kuj tua nrog cov ntiv taw liab qab. Nws ntaus cov fascist thiab roars saum nws lub ntsws:
  - Kuv yog hom ntxhais uas ua rau Hitler ntuav!
  Tom ntej no, lub fiery Augustine rau tes. Nws kuj yog ib tug ntse tua me ntsis dab ntxwg nyoog, thiab roars:
  - Rau ntuj raug txim rooj vag!
  Thiab siv ko taw liab qab.
  Maria tua tom qab nws. Ib yam li nws coj nws thiab ntaus nws, thiab squeals:
  - Tsis muaj leej twg yuav txwv kuv, tus tsov ntxhuav, tsis muaj leej twg yuav kov yeej tus ntxhais liab qab, thiab kuv yuav raug ntaus nyob txhua qhov chaw!
  Thiab tom qab ntawd Olympics yuav tawg. Thiab nws yuav tsoo lub tank German, rhuav tshem nws lub turret zoo li lub kaus mom nceb.
  Thiab cackles:
  - Rau qhov tshiab, txias ciam teb!
  Thiab nws yuav qhia nws tus nplaig dua!
  Cov ntxhais tsuas yog thawb lawv tus kheej thiab desperately nce mus. Thiab cov fascists tau poob rau hauv lawv lub tshuab.
  Thaum Lub Peb Hlis 2, 1957, lub xeem Nazi rog hauv Portugal capitulated. Nws tau pom tseeb tias kaj ntug ntawm fascism tau teeb tsa. Ntau precisely, puas yog kaj ntug? Npau suav phem hnub poob!
  Thiab cov tub rog Lavxias tau nce qib. Cov Germans tau nce pov tseg lawv cov riam phom thiab tso siab rau.
  Lawv poob rau hauv caug. Ob leeg Lavxias thiab Suav cov ntxhais hnia lawv ob txhais taw liab qab.
  Nws zoo nkaus li txias thiab txias. Thiab cov fascists raug txiav thiab txiav.
  Natasha cov neeg coob twb nyob ntawm lub tsheb ciav hlau mus rau sab qaum teb, nrog cov Krauts.
  Cov ntxhais zaum hauv lawv chav. Lawv ua si daim npav los ntawm tuav lawv nrog lawv cov ntiv taw liab qab.
  Natasha sau tseg:
  - Nws yog qhov nthuav, thaum peb coj Berlin, dab tsi ntxiv?
  Zoya teb tias:
  - Tom ntej no yuav yog London!
  Hluav Taws Aurora giggled thiab nug dua:
  - Thiab tom qab ntawd?
  Zoya hais txog kev txiav txim siab:
  - Latin America yuav yog peb li! Peb yuav tsis sawv ntawm kev ua koob tsheej nrog Nazis!
  Svetlana pom zoo nrog qhov no:
  - Tau kawg peb yuav tsis! Cia peb kov yeej lub ntiaj teb no!
  Natasha zoo siab lees paub:
  - Thiab tom qab ntawd yuav muaj kev thaj yeeb nyab xeeb, thoob plaws ntiaj teb!
  Cov ntxhais hu nkauj hu nkauj, sau thaum lawv mus;
  Lub koob meej rau lub Great Russia ntawm Tsarism,
  Qhov twg Vladimir zaum ntawm lub zwm txwv ...
  Peb yuav tsoo lub hordes ntawm phem fascism -
  Lub koob meej rau cov tub rog thiab monolith ntawm peb!
  
  Lub siab tau tempered nyob rau hauv txoj kev ntseeg loj,
  Peb Leej Txiv Saum Ntuj Ceeb Tsheej nrog peb lub siab...
  Peb yog cov tub ntawm Tsar Nicholas,
  Thiab lawv tsis tuag rau nws nyob rau hauv vain!
  
  Peb lub teb chaws, koj hlub tshaj txhua yam,
  Wb muab ib tug tis, foob pob hluav taws saum ntuj...
  Koj tseem tabtom tawm tsam lub Fatherland,
  Zoo, cia cov Nazis tag nrho tuag!
  
  Hitler xav tau peb Cov Av,
  Thiab tus dev siab phem sim tua huab tais ...
  Tab sis peb yog dashing, peb tsis txais qhov ntawd ,
  Yog li ntawd fascism tawm tsam peb nyob rau hauv vain!
  
  Vajntxwv yog ib tug kav zoo thiab txawj ntse,
  Lub roob eagle nce saum lub ntiaj teb...
  Vladimir yuav ua tus kav lub horde,
  Peb kev phooj ywg zoo ib yam li steel monolith!
  
  Cia peb khob qhov kev txhawb nqa tawm ntawm Fritz ob txhais ceg,
  cia Hitler ua pa rau hauv lub suab ...
  Peb yuav muab tej kev phem kev qias ua rau peb txaj muag,
  Leej twg ua phem rau ntiaj teb!
  
  Royal zog thiab muaj koob muaj npe txawj ntse,
  Nws yuav rhuav tshem cov fascists yam tsis muaj kev ntsuas ...
  Ntseeg kuv, Hitler tau ua ib yam dab tsi tiag tiag,
  Thiab tam sim no nws lub neej zoo li xov!
  
  Yog li ntawd, hwm cov vaj ntxwv loj,
  Tsis muaj Romanovs txias dua hauv ntiaj teb ...
  Hauv kev sib ntaus sib tua ntawm Nazis, ntaus lub siab,
  Txhawm rau qhib txoj hauv kev kom ua tiav thiab kev npau suav!
  
  
  Peter the Great coj peb mus rau hiav txwv,
  Alexander kov yeej Paris ...
  Yog, qee zaum kev nyuaj siab tshwm sim,
  Tab sis Russia tau tiv thaiv los ntawm ib tug cherub!
  
  Txhua yam zoo nkauj nrog peb,
  Ob tug ntxhais thiab tub, ntseeg kuv ...
  Vajntxwv kav, koj paub ncaj ncees -
  Txawm tias ib tug phem tsiaj nyaum hlob ntawm qhov chaw pib!
  
  Tsis muaj kev txwv, ntseeg hauv kev ua tiav,
  Tsis ntev yuav muaj vajntxwv kav tebchaws...
  Cia peb qhib qhov rooj rau kev kaj siab,
  Damn fascism puas tsuaj!
  
  Rau Russia, qhov tseem ceeb tseem tsis tau teeb tsa,
  Ntseeg kuv, peb yuav kov yeej tus yeeb ncuab ...
  Cov ntxhais yog khaus khaus, zoo li hauv Sparta,
  Zoo, peb Tsar Vladimir nyob ib leeg!
  
  Peb ntseeg Rod - Tswv Ntuj,
  Dab tsi tsim lub zoo meej Slavs ...
  Peb tawm tsam rau kev hwm thiab kev ywj pheej,
  Peb tawm tsam Nazism!
  
  Koj yog tsev neeg Romanov loj tshaj plaws,
  Yuav ib txwm kav Russia ...
  Huab Tais Ntuj, siab tshaj dav,
  Dab Ntxwg Nyoog yuav tsis rhuav lub dav dawb hau!
  
  Rau kev hlub rau zoo Russia,
  Peb xa cov tub rog mus rau hauv kev sib ntaus sib tua ...
  Peb qhuas lub ntsej muag ntawm cov neeg ntseeg los ntawm cov cim,
  Tom qab tag nrho, txhua tus tub rog kuj yog huab tais!
  
  Peb lub siab kub hnyiab rau Fatherland,
  Peb cov ntxhais tawv tawv sib ntaus sib tua...
  Peb yuav qhib qhov rooj rau qhov chaw, paub
  Thiab kuv yuav tua Adolf zoo li aub!
  
  Tsuas muaj sijhawm me ntsis mus txog Berlin,
  Peb yuav nkag mus, coj lub yeeb koob ntawm vaj ntxwv ...
  Laus tsis hem peb cov ntxhais,
  Ntseeg kuv, peb yuav tsis raug nchuav nrog dej!
  
  Cia peb faus cov neeg phem thiab phem,
  Tus zaj yuav dashingly swb...
  Thiab peb muaj golden icons,
  Rodnoveria yog txoj cai nyob mus ib txhis!
  
  
  
  
  Türkiye tau nkag mus rau Kev Tsov Rog Thoob Ntiaj Teb thib ob
  Thaum lub Cuaj Hlis 1, 1942, Türkiye tau nkag mus ua rog tawm tsam USSR. Qhov laj thawj yog qhov tseeb - qhov nqhis dej rau kev ua pauj rau yav dhau los swb, thiab lub siab xav ntes Baku. Tsis tas li ntawd, German diplomacy kuj tau ua lub luag haujlwm, uas tau cog lus rau roob kub rau cov Ottoman. Txawm li cas los xij, cov Turks tau txiav txim siab tias tsis muaj lub ntsiab lus ntawm kev tos ntev dua, thiab tias lawv tsis yog cov khib nyiab, tab sis kuj tuaj yeem muaj sijhawm los tawm tsam.
  Yog li ntawd, peb caug Turkish pawg tawm tsam Soviet Transcaucasia.
  Ob peb hnub lawv coj Batumi thiab tuaj yeem ncig Yerevan.
  Hauv kev teb, Stalin tau raug yuam kom thim ib feem ntawm cov peev txheej tshiab thiab hloov mus rau Transcaucasia.
  Lub Soviet commander tau yuam kom ncua kev tawm tsam ntawm Stalingrad. Cov Germans, nyob rau hauv lem, muaj peev xwm ua tau ntau tshaj nyob rau hauv lub Caucasian kev taw qhia thiab coj Ordzhonikidze thiab Grozny. Thiab tsuas yog los ntawm kev thim rov qab mus rau hauv roob yog cov tub rog Soviet tuaj yeem nres Nazis.
  Nyob rau tib lub sijhawm, Askiv tau ncua sijhawm ua haujlwm Torch, ntshai tias yuav koom nrog Turkey hauv kev ua phem tawm tsam tebchaws Askiv.
  Thaum kawg ntawm lub Kaum Ob Hlis 1942, cov Nazis txawm li cas los ntes Stalingrad. Lawv nyob ntawd. Cov tub rog Soviet tau nce siab, tab sis tsis muaj kev vam meej hauv qhov chaw - kev ua haujlwm Rzhev-Sychov tau dhau los ua tus nqi kim heev. Txawm li cas los xij, Fuhrer tseem tshaj tawm tag nrho kev ua tsov ua rog, txij li Thib Peb Reich tsis muaj peev txheej txaus.
  Thaum Lub Ob Hlis, Tub Rog Liab tau txhawb nqa nws cov tub rog thiab sim tua cov Germans los ntawm cov flanks ntawm Stalingrad. Tab sis cov Nazis twb tau tswj hwm lawv cov tub rog rov qab thiab tau npaj txhij los tawm tsam kev tawm tsam.
  Kev Ua Haujlwm Torch kuj tau pib thaum Lub Ob Hlis. Cov Germans kuj tau npaj txhij, thiab tom qab ob lub lis piam ntawm kev sib ntaus sib tua hnyav, lawv nres cov neeg Askiv.
  Cov neeg Asmeskas tseem tsis tau tsaws hauv Casablanca thiab Tunisia. Kev sib ntaus sib tua hauv Africa tau nres dua.
  Hitler tseem tsub kom lub zog ... Thaum lub Peb Hlis, Cov Tub Rog Liab tau ua haujlwm Rzhev-Sychov rau peb zaug, kev sib ntaus sib tua tau kav ib hlis tag nrho, tsis muaj kev vam meej.
  Nyob rau hauv Lub rau hli ntuj, cov Nazis sib sau ua ke lub zog thiab tsiv raws Volga, sim txiav tawm Soviet rog nyob rau hauv lub Caucasus thiab mus txog rau lub hiav txwv Caspian.
  Cov tub rog German tshiab tau koom nrog hauv kev sib ntaus sib tua: "Tiger", "Panther", "Lion".
  Raws li zoo raws li tus kheej-propelled phom "Ferdinand".
  Cov Germans muaj zog dua li hauv keeb kwm tiag tiag, tsis raug ntaus, thiab nrog cov tub rog tshiab.
  Tebchaws Meskas tau xyaum tsis tau foob pob rau Thib Peb Reich, uas ua rau nws muaj peev xwm ua kom muaj cov tso tsheb hlau luam thiab cov phom rau tus kheej. Thiab tseem tso tawm "Lion" series. Txawm li cas los xij, lub tank tau dhau los ua kim heev thiab hnyav; nws feem ntau tawg thiab tau daig. Tab sis nws tuab 100-mm sloping sab armor ua rau lub tsheb yog ib tug zoo breakthrough tsheb. Qhov zoo ntawm Lev tank yog nws cov phom loj, tab sis qhov tsis zoo yog qhov hnyav ntawm cuaj caum. Uas txo qhov kev txav ntawm lub tsheb.
  Cov kev sib ntaus sib tua tau pom tias lub tank no tseem tuaj yeem ua ib yam dab tsi hauv av.
  Panther's sab armor tau dhau los ua tsis muaj zog, uas ua rau poob ntau ntxiv. Tsov tau ua pov thawj tias yog lub tank zoo tshaj plaws. Nws sab tau npog nrog 82 hli armor, uas ua rau plaub caug tsib tsis muaj zog.
  Cov Germans tau nce mus qeeb qeeb. Kev coj noj coj ua ntawm Soviet tag nrho cia siab tias tsuas yog ib qho kev xaiv, thiab npaj, coj cov tub rog.
  Muaj tseeb, tsis zoo li Kursk Bulge, cov fascists muaj zog thiab muaj kev ntseeg siab dua.
  Thiab lub struts yog yooj yim dua rau kev tawm tsam tshaj li kev tiv thaiv. Thiab Krauts kuj muaj ntau lub dav hlau, tso tsheb hlau luam, thiab infantry. Thiab nws tsis yooj yim rau muab cov tub rog Soviet hla lub Volga.
  Yog li Nazis, rhuav tshem cov kab kev tiv thaiv, nce qib. Peb tau ua tiav tom qab kev vam meej.
  Tom qab peb lub hlis ntawm kev tawm tsam tawv ncauj, peb mus txog Hiav Txwv Caspian.
  Stalin, pom nws tus kheej hauv qhov xwm txheej nyuaj, xav pib kev sib tham txog kev thaj yeeb. Txij li thaum nws tau pom tseeb tias Caucasus tsis tuaj yeem muaj. Tab sis nws yog qhov nyuaj heev kom tuaj yeem pom zoo nrog Hitler. Cov fascists xav tau ntau dhau. Thiab yog tias koj muab rau lawv, lawv yuav noj koj. Yuav ua li cas txog lub truce? Hitler tsis xav tau ntawm no. Thiab tau kawg cov phooj ywg yog passive. Lawv ntshai yuav ncua kev faib ntxiv.
  Cov Fritzes tau tsiv mus raws ntug dej hiav txwv ntawm Caspian Hiav Txwv. Thiab thaum kawg, lawv koom nrog cov Turks. Zoo siab kawg li!
  Cov ntxhais zoo nkauj German yuam cov neeg raug kaw hauv Soviet hnia lawv txhais taw liab qab. Lawv ua li no mloog lus. Thiab lawv smacked lawv liab qab heels.
  Qhov no yog li cas lub capture tau nqa tawm. Thiab cov Germans disarmed lub Soviet units.
  Tom qab ntawd Stalin muab Fuhrer kev thaj yeeb - pom zoo tso tag nrho Caucasus, thiab txawm Leningrad thiab Karelia. Ntxiv rau them ib puas xyoo ntawm cov nyiaj them rov qab.
  Tus Fuhrer, tom qab xav me ntsis, lees txais qhov kev thov thiab kev thaj yeeb nyab xeeb tau xaus rau lub Kaum Ob Hlis 7, 1943.
  Cov phoojywg tau muab qhov no ua kev ntxeev siab! Thiab lawv tau txiav txim rau Stalin thiab USSR!
  Thiab Soviet propaganda qhia qhov tseeb surrendering raws li ib tug zoo kawg nkaus yeej. Lawv hais tias, tau raug tso tseg los ntawm cov phooj ywg, lawv khaws lub xeev Soviet thiab Moscow tsis tau coj mus.
  Thiab Nazis, tau kawg, tau pib tawm tsam los ntawm Caucasus mus rau Middle East thiab ntxiv dag zog rau Rommel pawg. Thaum kawg ntawm lub Peb Hlis 1943, tag nrho Middle East thiab Egypt raug ntes los ntawm cov tub rog fascist zoo. Tsis tas li ntawd, kev sib ntaus sib tua tau pom tias Panther tau ua tiav kev sib ntaus sib tua tawm tsam Askiv Churchills thiab Cromwells, tab sis tom kawg tsis tuaj yeem nkag mus rau nws lub taub hau.
  Tsis tas li ntawd, cov Germans tau tawv tawv hauv kev sib ntaus sib tua nrog cov Russians, thiab yooj yim yeej cov tub rog British colonial.
  Thaum lub Plaub Hlis, cov Nazis tau tsiv mus rau Sudan. Thiab thaum kawg lawv tau coj Gibraltar, pib txoj haujlwm ntawm Morocco. Churchill kuj sim sim cov dej kom muaj kev thaj yeeb nyab xeeb. Tab sis Hitler, tau muab nws tus kheej ib txhais tes dawb nyob rau sab hnub tuaj, hais tias tsis yog!
  Thiab cov Nazis tau tsiv mus thoob tebchaws Africa. Lawv tau ncua sijhawm ntau dua los ntawm kev sib txuas lus txuas ntxiv, txoj kev tsis zoo lossis lawv qhov tsis tuaj yeem ua tiav, huab cua nyuaj thiab qhov deb heev.
  Txawm li cas los xij, cov Germans tau nce qib. Thiab lawv tau tsiv mus nyob rau hauv Tsaus Continent. Txawm hais tias, ntawm chav kawm, lawv cov tso tsheb hlau luam, tshwj xeeb tshaj yog Tiger-2 thiab Lion, tau qeeb heev hauv hav zoov. Los ntawm txoj kev, cov neeg German kuj tau qhia lub teeb "Panther" hauv lawv cov koob, hnyav nees nkaum rau tons, uas yog qhov tsim nyog rau kev ua tsov rog hauv Africa.
  Raws li kev sib ntaus sib tua tau pom, xws li lub tank, txawm li cas los xij, tsis muaj qhov zoo ntawm T-4, tshwj tsis yog lub cav muaj zog dua, tab sis kuj muaj cov phiaj xwm armor.
  Txog rau thaum xaus ntawm xyoo 1944, cov neeg German tau txais E-10 tus kheej-propelled phom, uas hnyav kaum ob tons, muaj silhouette tsawg heev, thiab sloped armor. Xws li lub tshuab yog qhov tseem ceeb tiag tiag rau Africa.
  Tshwj xeeb tshaj yog tias cov ntxhais sib ntaus rau nws. Thiab cov ntxhais feem ntau yog super thiab classy.
  Gerda thiab Charlotte taug kev hla hav zoov thiab rhuav tshem cov neeg Askiv thiab Asmeskas. Cov no yog cov ntxhais tiag tiag uas koj xav tau! Koj tsis tuaj yeem pom cov txias dua hauv ib puas mais tom ntej ntawm thaj chaw. Cov ntxhais nyiam tua - cov no yog cov ntxhais txias!
  Yog li ntawd, lawv tau ntes cov neeg tua neeg dub thiab yuam kom lawv hnia ob txhais taw liab qab ntawm kev zoo nkauj. Nws tseem pom tseeb tam sim ntawd - tub sab nyiag loj! Thiab lawv sib ntaus rau lawv tus kheej, xuas nrig ntaus English tsheb los ntawm kev deb.
  Lawv tus kheej-propelled rab phom twb mus txog Pretoria, lub peev ntawm South Africa. Cov ntxhais tua lawv tus kheej, tho lub Churchill nrog lub tungsten core thiab hu nkauj:
  - Nyob rau hauv teb chaws Africa muaj sharks, nyob rau hauv teb chaws Africa muaj gorillas, nyob rau hauv teb chaws Africa muaj crocodiles ntau! Lawv yuav tom, ntaus thiab ua phem rau koj! Cov menyuam yaus tsis mus taug kev hauv Africa! Hauv teb chaws Africa muaj ib tug tub sab, nyob rau hauv teb chaws Africa muaj ib tug neeg phem, nyob rau hauv teb chaws Africa muaj Barmaley txaus ntshai! Nws yuav tom, ntaus thiab ua phem rau koj! Thiab nws cov ntxhais yuav tsum tau tawg!
  Thaum Lub Ob Hlis Ntuj xyoo 1945, lub chaw ruaj khov kawg ntawm cov neeg Askiv nyob hauv Africa ntawm cov kob ntawm Madagascar poob.
  Yog li tam sim no teb chaws Aas Kiv tau poob nws footing nyob ntawd ib yam nkaus. Nyob rau tib lub sijhawm, cov Germans tau ntes Iran thiab Is Nrias teb. Lawv tau qhia lawv lub zog zoo kawg nkaus.
  Thiab nyob rau lub Tsib Hlis 1945, cov Nazis tau nqis los hauv tebchaws Askiv. Tom qab peb lub lis piam ntawm kev tawm tsam tawv ncauj, London poob. Ib hlis tom qab, Ireland raug ntes.
  Muaj ib ntus lull ntawm thaj av, tab sis ntawm hiav txwv tsov rog txuas ntxiv mus. Tebchaws Meskas raug tso tseg ib leeg tawm tsam Thib Peb Reich, nws cov phoojywg, thiab Nyij Pooj. Tab sis tam sim no, Asmeskas yog txawv teb chaws, thiab koj tsis tuaj yeem coj nws yooj yim heev.
  Nyob rau hauv Thib Peb Reich, universal ua hauj lwm conscription tau qhia, thiab zus tau tej cov aircraft thiab ships pib nce.
  Ob lub nkoj sib ntaus sib tua thiab cov dav hlau thauj khoom tau tsim. Thiab ntawm chav kawm submarine tsov rog nyob rau hauv tag nrho viav vias. Thiab tom qab ntawd tsis muaj kev hlub tshua rau leej twg los ntawm Asmeskas cov nkoj.
  Thaum lub caij nplooj zeeg, los yog ntau tshaj qhov tseeb, thaum lub Kaum Ib Hlis Ntuj xyoo 1945, cov Germans ua siab loj ntes Iceland thiab tom qab ntawd tsim cov taub hau hauv Argentina. Txawm li cas los xij, kev tsov rog hauv hiav txwv tau mus ntev. Nws tau siv ntau lub nkoj tsaws kom ncav cuag Asmeskas. Thiab cov nkoj tsis tau tsim sai sai. Tab sis yuav tsum yog li ntawd, peb Reich tau txais lub zog. Plaub caug-rau xyoo dhau los hauv kev sib pauv ntawm cov tshuab hauv hiav txwv. Thiab nyob rau hauv 1947, cov Germans twb pauv tub rog ua hauj lwm rau Greenland thiab ntes nws. Thiab los ntawm qhov ntawd nws tsis deb mus rau Canada!
  Cov Nazis npaj colossal conquests. Thiab xyoo 1948, kev tawm tsam tau pib tawm tsam Canada, thiab los ntawm Brazil mus rau Venezuela nrog rau cov neeg Nyij Pooj. Kev sib ntaus sib tua tau tshwm sim heev.
  Cov Germans nce qeeb tab sis muaj tseeb. Lawv cov E series tso tsheb hlau luam tau nce siab dua li cov neeg Asmeskas thiab pom lawv qhov zoo dua ntawm kev sib ntaus sib tua. Tab sis los ntawm txoj kev, Yankees tsis yooj yim li, thiab lawv tawm tsam heev. Thiab lawv tsis tau sim tso tseg.
  Txawm hais tias, ntawm chav kawm, muaj boilers. Cov neeg Amelikas tau nkag mus rau hauv lawv. Ces lawv tso tseg. Thiab cov neeg raug kaw hnia cov ntxhais Aryan liab qab, plua plav ko taw.
  Tsis ntev Quebec thiab Toronto poob, ces lwm lub nroog. Txij lub Tsib Hlis mus txog Lub Kaum Ob Hlis 1948, cov neeg German tau ntes yuav luag txhua lub tebchaws Canada, nrog rau Venezuela, Nicaragua, thiab feem ntau ntawm Mexico. Qhov no yog ib qho teeb meem nyuaj heev. Thaum pib ntawm xyoo 1949, cov neeg German tau muaj Tebchaws Meskas nyob rau hauv lub steel pincer. Tom qab ntawd, thaum Lub Ib Hlis 11, cov neeg Asmeskas tau sim siv riam phom nuclear thawj zaug hauv keeb kwm. Thiab lawv ua tsis tau zoo. Ntawm tsib lub foob pob, plaub tuag nyob rau hauv lub dav hlau tua los ntawm German aircraft, thiab ib tug, thaum nws tawg, tsis ua phem rau cov tub rog German.
  Hauv kev teb, Krauts tau ua kom lawv qhov kev foob pob ntawm Asmeskas cov nroog thiab kev teeb tsa tub rog.
  Yog li kev sib ntaus sib tua tau ua tiav tas li hauv kev pom zoo ntawm Wehrmacht. Leej twg tau zoo dua cov cuab yeej thiab kev cob qhia cov tub rog. Yog, thiab tus lej loj. Kev sib ntaus sib tua heev. Thaum ntxov xyoo 1949, German, txawv teb chaws, thiab Nyij Pooj tau tuav qhov seem ntawm Mexico thiab nkag mus rau Tebchaws Meskas los ntawm sab qaum teb. Amelikas tau raug kev txom nyem tag nrho. Thiab nws tau pom tseeb tias tej yam tsis zoo rau Tebchaws Meskas. Thiab thaum kawg ntawm lub caij ntuj sov, ib nrab ntawm thaj chaw ntawm Eagle lub teb chaws Ottoman, nrog rau Alaska, twb raug ntes lawm.
  Cov neeg German tau coj Washington thiab New York thaum lub Kaum Ib Hlis 8, 1949. Thiab nyob rau lub Kaum Ob Hlis 7, 1949, cov seem ntawm US Army surrendered. Qhov no yog li cas Tsov Rog Ntiaj Teb Zaum Ob tau xaus. Lub bloodiest ntawm tag nrho cov tsov rog thiab nws kav ntau tshaj kaum xyoo!
  Nws zoo nkaus li tias txoj kev thaj yeeb uas tos ntev tau los txog. Tab sis Hitler tsis xav lees qhov tseeb tias hegemony yuav tsum tau koom nrog Nyiv. Thiab thaum lub Plaub Hlis 20, 1953, Thib Peb Reich tau tawm tsam thaj av ntawm Rising Sun. Kev tsov rog tshiab tau tshwm sim. Rau lub ntiaj teb hegemony.
  Quantitative superiority yog nyob rau sab ntawm Thib Peb Reich, thiab zoo heev. Tab sis cov neeg Nyij Pooj tau tawm tsam nrog kev ua phem loj thiab kev ua phem loj.
  Txawm li cas los xij, Nazis tseem muaj yeej. Txawm li cas los xij, kev ua tsov ua rog tau dhau los yuav luag ib xyoos. Lub USSR tseem nyob nruab nrab. Stalin tuag nyob ntawd thiab muaj kev tawm tsam hnyav rau lub hwj chim.
  Nyiv thaum kawg tau nyob los ntawm Wehrmacht. Ob peb lub hlis tom qab, cov Nazis kuj tau ntes Latin American lub teb chaws. Lawv tsim lub ntiaj teb hegemony.
  Kev hloov pauv tau tshwm sim hauv Third Reich nws tus kheej. Ib txoj kev ntseeg tshiab tau qhia los hloov cov ntseeg Vajtswv. Tsis muaj Trinity nyob rau hauv nws, tsuas yog ib tug zoo tshaj plaws Vajtswv thiab nws tus tub txib - Adolf Hitler. Ib tug txiaj cim, ib qho kev kawm. Thiab kuj polygamy sanctified los ntawm kev ntseeg. Thiab kev xaiv caj ces tseem tab tom ua qhov chaw. Tib neeg haiv neeg raug txhim kho.
  Lub USSR tseem muaj nyob rau hauv daim ntawv luv luv thiab them tribute rau Nazis. Nikita Khrushchev tswj nyob ntawd thiab sim tsis txhob thab tus tsiaj nyaum. Txawm li cas los xij, Hitler twb tau muab tag nrho lub ntiaj teb rau nws tus kheej. Thiab nws saib Russia raws li qhov chaw liab. Tab sis tib neeg xav tias, thiab Vajtswv muab pov tseg, Lub Plaub Hlis 20, 1957, Fuhrer tau los ua tus neeg raug tsim txom los ntawm nws lub hnub yug. Thiab raws nraim rau caum-yim xyoo txoj kev kav ntawm cov tsiaj qus tyrant tau cuam tshuam. Leej twg kov yeej yuav luag tag nrho lub ntiaj teb, thiab xav tawm tsam USSR dua thaum Lub Rau Hli 22.
  Tab sis raws li peb pom nrog nws, nws tsis ua hauj lwm tawm ...
  Hitler tau ua tiav los ntawm Schellenberg. Hermann Goering tuag los ntawm kev siv yeeb tshuaj thiab gluttony. Himmler poob rau hauv kev txaj muag, thiab Hitler tsis tso siab rau nws, thiab tom qab ntawd tshem nws. Schellenberg ua tiav Himmler thiab tau txais txoj haujlwm ua tiav. Tsis tas li ntawd, Hitler muaj cov menyuam yaus tau txais los ntawm kev siv tshuaj tua kabmob. Tab sis tus hlob ntawm lawv tseem tsis tau kaum plaub.
  Yog li ntawd, cov xeeb ntxwv ntawm Fuhrer tsis muaj sij hawm los ua qub txeeg qub teg. Yog li ntawd Hitler tau los ua huab tais, tab sis tsis muaj dynasty. Schellenberg tsis twv tua Fuhrer cov me nyuam, tab sis tshem tawm ntawm lub hwj chim. Thiab nws nws tus kheej los ua tus Fuhrer thiab dictator.
  Kev tawm tsam rau lub hwj chim tau siv sijhawm ntau xyoo.
  Thiab nyob rau lub Tsib Hlis 1, 1961, Nazi lub teb chaws Yelemees txawm li cas los tawm tsam USSR. Muaj kev sim ua kom tiav: ib lub ntiaj teb - ib lub teb chaws Ottoman!
  Thiab Schellenberg cov tub rog tseem tuaj yeem ntes Moscow. Cov tub rog Soviet tau qis dhau ntawm qhov ntau thiab zoo ntawm cov khoom siv tub rog. Kev ntes ntawm lub nroog loj ntawm USSR rub rau rau rau lub hlis vim muaj kev deb loj. Thiab tom qab ntawd kev ua tsov rog partisan tau kav ntev txog kaum xyoo ntxiv.
  Txawm li cas los xij, tej yam sai sai no calmed. Schellenberg tau ua raws li txoj cai ywj pheej, thiab xyoo 1981 txhua tus neeg Lavxias tau txais kev ua pej xeem ntawm Thib Peb Reich. Liberalization tau nce zuj zus. Schellenberg tuag sai tom qab. Thiab ib qho kev tawm tsam loj rau lub zog tau tawg. Tom qab ntawd, raws li kev sib haum xeeb, huab tais tau rov qab los thiab cov xeeb leej xeeb ntxwv ntawm Kaiser, Frederick IV, tau nce lub zwm txwv. Nyob rau hauv 2001, ib tug referendum tau tuav nyob rau hauv uas txhua tus neeg nyob hauv lub ntiaj teb ntiaj teb tau txais kev ua pej xeem thiab muaj cai sib npaug. Thiab nyob rau hauv 2017, qhov kawg txwv rau cov neeg Yudais thiab Roma tau raug tshem tawm.
  Lub sijhawm ntawm National Socialism tau xaus. Txawm li cas los xij, tib neeg nyob hauv tib lub teb chaws Ottoman, tseem fwv, thiab huab tais. Tshawb qhov chaw sab nraud.
  Nyob rau hauv nws, txhua leej txhua tus yog sib npaug zos, thiab muaj ib tug Senate thiab ib tug Bundestag, qhov twg deputies raug xaiv los ntawm tag nrho cov pejxeem ntawm peb Reich. Thiab saum lawv yog Kaiser, tus huab tais ntawm tag nrho cov ntiaj chaw ntiaj teb.
  Lub neej, feem ntau, tsis yog phem nyob rau hauv cov ntaub ntawv. Kev qhuab qhia nruj, kev txhim kho kev tshawb fawb thiab thev naus laus zis nrog lub koom haum German zoo tau txais txiaj ntsig. Kev ua liaj ua teb zoo heev, tsis muaj kev tshaib kev nqhis, thiab muaj zaub mov ntau txawm tias nyob hauv thaj chaw txom nyem ntawm Africa. Txhua tus muaj txoj haujlwm, txhua tus tau txais nyiaj hli thiab nyiaj laus. Kev kawm thiab tshuaj yog pub dawb. Ib yam li ntawd, dawb chaw zov me nyuam thiab kindergartens. Khoom noj khoom haus nqi pennies, thiab cov nqi rau tag nrho cov khoom tau khov rau ntau xyoo. Txhua qhov chaw, txawm nyob hauv Africa, muaj txoj kev; yuav luag txhua tus muaj ib chav tsev lossis tsev. Tag nrho cov newlyweds yog tam sim ntawd muab tsawg kawg peb chav nyob rau hauv ib chav tsev nrog tag nrho cov amenities. Koj tuaj yeem nqa lub tsheb lossis txhua yam ntawm credit. Ntau tus txawm muaj tus kheej nyoob hoom qav taub.
  Is Taws Nem nquag, txhua tus muaj TVs thiab khoos phis tawj, hnub ua haujlwm tsuas yog plaub teev. Tag nrho cov kis las kis las yog dawb, thiab koj tseem them nyiaj tuaj koom lawv.
  Lawv muab nyiaj pab ntau heev rau txhua tus menyuam. Kev siv hluav taws xob thiab kev thauj mus los pej xeem tsis pub dawb. Txhua yam tau ua kom huv si thiab kho kom zoo. Txoj kev huv si, ntau cov neeg hlau thiab automation tau tshwm sim. Kev txiav txim zoo. Cov luam yeeb raug txwv, txawm tias cawv tseem muag, thiab npias ntawm ntau hom yog yuav luag dawb. Cov menyuam yaus hauv kev noj zaub mov rau pej xeem kuj tau pub dawb.
  Muaj ntau qhov chaw pub dawb thiab chav computer.
  Tib neeg kev sib haum xeeb twb muaj nyob rau lub hli, Mars, Venus, Mercury, thiab lub hli ntawm Jupiter.
  Cov neeg tab tom npaj dhia mus rau lub hnub qub. Ntau yam twb tau tsim lawm.
  Nyob rau hauv luv luv, nws muab tawm heev zoo tag nrho. Thiab tsis tas yuav tsum tau ua haujlwm li ntawd.
  Yog ZYUGANOV yuav ua kom muaj siab tawv thiab pom dua
  Thaum lub Tsib Hlis 1999, Zyuganov txiav txim siab tsis pom zoo rau Stepashin qhov kev xaiv tsa, tab sis mus rau kev xaiv tsa thaum ntxov rau Duma. Cov communist thiab lawv cov phoojywg tau txiav txim siab los pov npav tawm tsam Stepashin. Tsis tas li ntawd, lawv tau ua txhaum thiab raug tshem tawm ntawm lawv txoj haujlwm hauv tsoomfwv. Qhov kev txiav txim siab zoo li no yuav muaj feem ntau hauv keeb kwm yog Zyuganov tsis yog ib tus nees Trojan nyob rau hauv lub yeej thoj nam tawg rog, uas ua rau muaj kev cuam tshuam thiab cuam tshuam cov tswv yim sab laug.
  Kev xaiv tsa nom tswv thaum ntxov tau cog lus ntau yam txiaj ntsig rau cov neeg communist, suav nrog vim muaj cov neeg sib tw tsawg dua thiab cov duab ntawm martyrs.
  Thiab qhov no qhia tau hais tias cov communist tsis tuav lawv lub rooj zaum, tab sis yog cov hauv paus ntsiab lus.
  Qhov thib ob lub sij hawm Yeltsin coj nyob rau hauv Stepashin dua, thiab ces coj Aksenenko rau peb lub sij hawm. Lub Duma dua tsis pom zoo, thiab nws tau raug coj thiab yaj. Kev xaiv tsa tshiab tau teem rau lub Cuaj Hli.
  Lub taub hau ntawm parliament me ntsis hloov cov keeb kwm ntawm keeb kwm. Lub foob pob ntawm Yugoslavia tau ntev dua - raws li Milosevic vam tias yuav muaj kev pab los ntawm Russia. Thiab qhov kev tshem tawm ntawm parliament tau muab txoj hauv kev rau cov neeg tawm tsam los yeej.
  Cov communists tau tswj kom muab Yeltsin qhov kev foob mus pov npav dua.
  Thiab dua nws yog luv me ntsis, lub sij hawm no tsuas yog ob votes. Cov neeg sawv cev tau txhawj xeeb txog qhov sib thooj ntawm kev xaiv tsa nom tswv, thiab qhov txaus ntshai tsis dhau ntawm lawv.
  Lub Duma tau ploj mus, thiab Yeltsin tau xaiv tus me-paub Aksenenko ua tus thawj tswj hwm los ntawm tsab cai.
  Feem ntau, Zyuganov qhov kev cia siab tias kev xaiv tsa yuav raug tsim nyog. Tus thawj tswj hwm muaj mob thiab tsis muaj zog tsis tau tawm tsam txoj cai lij choj. Thiab nws tsis muaj kev pheej hmoo siab tshaj nws txoj cai nrog ob feem pua ntawm qhov ntsuas. Primakov, pom tias nws lub koom haum tsis muaj sijhawm los tsim thiab sau npe, nkag mus rau hauv kev sib koom tes nrog cov neeg tawg rog. Yabloko thiab Liberal Democratic Party tau mus rau kev xaiv tsa. Lub koom haum koom siab tsis muaj sijhawm los tsim, thiab NDR tsis muaj zog.
  Kuj tseem muaj kev cuam tshuam ntawm cov tub rog hauv Dagestan, thiab kev tsis txaus ntseeg ntawm cov tub rog kev ruaj ntseg thaum xaiv tsa.
  Cov communist, ua ke nrog Primakov thiab Luzhkov, ua tiav ib tug colossal yeej. Lawv tau txais ntau tshaj li tsib caug tsib feem pua ntawm cov pov npav. Qhov thib ob yog Yabloko bloc, uas kuj ua tau zoo, nce kaum tsib feem pua. Tsis xav txog, LDPR ua tau zoo, sau ntau tshaj kaum ob feem pua. NDR tsis tau raws li tsib feem cuam tshuam - ua tiav kev swb! Zhirinovsky tau los ua tus thawj coj ntawm Kremlin nkaus xwb hauv Duma. Muaj tseeb, kev sib tw tsis muaj zog. Raws li txoj cai tshiab, ob tog yuav tsum rov sau npe tsis pub dhau ib xyoos ua ntej kev xaiv tsa, thiab ntau tus tsis muaj sijhawm.
  Cov thawj tswj hwm tau rov ua dua los ntawm sab laug tawm tsam, ob qho tib si Yabloko nrog lub rooj zaum ib leeg thiab LDPR hauv cov neeg tsawg.
  Thiab tau kawg muaj kev tsis sib haum xeeb ... Tom qab kev xaiv tsa ntawm lub Xeev Duma hais lus, kev pov npav tsis muaj kev ntseeg siab rau tsoomfwv tau dhau los. Thiab dua muaj tham txog kev foob. Lub sijhawm no ob feem peb, nws yuav yooj yim los sau!
  Yeltsin, tom qab hesitation, txiav txim siab rov qab Prime Minister Primakov thiab Thawj Tus Lwm Thawj Fwm Tsav Tebchaws Maslyukov rau lub rooj zaum .
  Pawg sab laug tau pom zoo rau qhov no, tab sis tus thawj tswj hwm lub hwj chim tau raug txwv ib ntus. Thiab yuav luag tsis muaj dab tsi txog thaum muaj kev xaiv tsa tshiab. Tom qab kev sib tham hauv lub koom haum, nws tau txiav txim siab los xaiv tsa Primakov rau tus thawj tswj hwm. Luzhkov los ua tus thawj tswj hwm. Thiab Zyuganov tau txais lub luag haujlwm ntawm tus thawj coj ntawm pawg neeg tsim cai lij choj! Ntawd yog, Super Skipper ! Hais txog qhov tshiab, kev hloov kho rau tsab cai lij choj yuav tsum tau txais kev pom zoo.
  Cov tub rog tau raug ntiab tawm ntawm Dagestan. Tab sis lawv tsis mus rau Chechnya. Muaj kev tsov rog rog tshwm sim nyob ntawd. Russia txhawb Maskhadov thiab Kadyrov, tawm tsam Basayev thiab Raduev .
  Primakov tswj kom yeej qhov kev xaiv tsa nom tswv Lavxias hauv thawj puag ncig. Txawm li cas los xij, tsoomfwv tau txais lub zog ntxiv. Raws li txoj cai lij choj nyob rau hauv kev tswj hwm ntawm communist.
  Kev loj hlob ntawm kev lag luam txuas ntxiv hauv Russia, cov nqi roj thiab roj tau nce, thiab kev lag luam tau rov ua dua.
  Cov neeg Asmeskas, feem ntau raws li qhov tseeb, tom qab lub Cuaj Hlis 11 cov neeg ua phem tawm tsam tau koom nrog hauv Afghanistan thiab tau poob rau hauv Iraq. Primakov tau yooj yim xaiv rau lub sijhawm thib ob. Tab sis nyob rau hauv 2008, nws poob nws lub rooj mus rau lub zoo heev Prime Minister Yuri Luzhkov.
  Tus thawj tswj hwm tshiab txuas ntxiv txoj cai dhau los ntawm kev sib koom tes nrog cov communist. Zyuganov los ua tus thawj tswj hwm.
  Qee lub sij hawm, txoj cai txawv teb chaws yog hais txog kev koom tes nrog West thiab kev phooj ywg nrog Tuam Tshoj. Kev tswj hwm Yanukovych tau ntxiv dag zog rau hauv Ukraine. Yog li Luzhkov, tsis zoo li Putin, tau ua raws li txoj cai tswjfwm rau Ukrainian ntau dua thiab muaj nuj nqis rau lub koom haum ntawm Slavic xeev. Ukraine txawm los ua ib feem ntawm Euro-Asian Union hauv 2016. Luzhkov tau txais ob nqe lus thiab tawm haujlwm. Zyuganov thaum kawg los ua tus thawj tswj hwm, kuj tau yeej qhov kev xaiv tsa yooj yim heev. Zhirinovsky koom rau xya lub sij hawm, tag nrho txij li thaum 1991, thiab poob dua.
  Thaum lub caij nplooj zeeg xyoo 2015, Russia tau koom nrog kev ua tsov rog hauv Syria thiab foob pob rau ntawd. Trump tau los ua lub zog hauv Tebchaws Meskas. Zyuganov, txawm hais tias raug cai communism, txuas ntxiv nws txoj kev kawm dhau los hauv kev lag luam. Russia, txawm tias muaj kev cai tswj hwm ntawm Pawg Neeg Communist ntawm Lavxias teb sab Federation, tseem yog ib lub lag luam, kev ywj pheej thiab kev ywj pheej ntawm lub tebchaws.
  Kev koom tes nrog rau sab hnub poob thiab kev sib tw nruab nrab. Muaj kev koom tes nrog Ukraine thiab Belarus, thiab Kazakhstan, tab sis kuj tsis dhau ze. Xyoo 2020, Zyuganov tau raug xaiv los ua lub sijhawm thib ob. Feem ntau, me ntsis txo qhov tshwm sim ntawm lub verge ntawm qhov thib ob puag ncig. Thiab nyob rau hauv Ukraine, tom qab Yanukovych sab laug, lub unsystematic Zelensky poob nthav yeej. Nazarbayev kuj tawm mus.
  Zyuganov tau hais tias nws yuav tsis hloov txoj cai lij choj thiab yuav tawm mus tom qab nws lub sijhawm thib ob.
  Yog li ntawd, tus thawj coj ntawm lub koom pheej ntawm Lavxias teb sab Federation tseem tswj hwm Russia, qhia me ntsis ua siab loj. Thiab lub ntiaj teb tig tawm kom muaj kev nyab xeeb thiab nyob ntsiag to dua li qhov tseeb.
  Putin yog leej twg? Nws txoj hauj lwm ua li cas? Tom qab Primakov tau los ua tus thawj tswj hwm, Putin raug tso tseg raws li ze rau Yeltsin. Kev liam, tshwj xeeb, tias FSB tau rub tawm qhov kev tawm tsam ntawm cov tub rog hauv Dagestan. Putin tseem koom nrog kev nom kev tswv rau qee lub sijhawm. Nws khiav tsis tau tiav rau Lub Xeev Duma. Tom qab ntawd nws tau los ua tus kav nroog ntawm St.
  Tab sis tom qab ntawd nws tawm ntawm kev nom kev tswv thiab tau ua haujlwm hauv kev pabcuam kev ruaj ntseg ntawm ib lub tuam txhab ntiag tug. Yog li ob peb tug neeg nco txog nws lawm.
  Zhirinovsky xyoo 2020 tau mus rau kev xaiv tsa thawj tswj hwm thib yim thiab poob dua nrog cov txiaj ntsig me me. Tab sis nws tseem muaj ib pab pawg hauv Xeev Duma. Thiab txawm tias Zyuganov tau muab nws lub luag haujlwm tseem ceeb tom qab kev xaiv tsa xyoo 2020. Donald Trump poob poob qhov kev xaiv tsa rau ib tug hluas Democratic rival. Merkel tau tawm haujlwm ntxov. Thiab Lukashenko txoj kev noj qab haus huv tau poob qis heev.
  Nyob rau hauv 2021, Lavxias teb sab cosmonaus thaum kawg ya mus rau lub hli. Thiab lawv tau cog tus chij liab nyob ntawd! Zyuganov tshaj tawm Afonin ua nws txoj haujlwm ua tiav . Zoo, feem ntau, lub neej tig ib ncig ntawm lub voj voog dua.
  Raws li peb pom, lub cev qhuav dej ntawm Russia tsis tshwm sim txawm tias tsis muaj Putin. Thiab lub teeb tsis tig dhau.
  
  
  
  
  
  
  YOG MENSHIKOV YUAV UA LI CAS NIKOLAI
  . Nyob rau hauv uas, Tsarist Russia yeej lub Crimean Tsov rog. Menshikov raug tua los ntawm ib lub mos txwv stray, thiab tus thawj coj muaj peev xwm coj nws qhov chaw. Qhov ntawd yog, muaj xwm txheej tshwm sim thiab hloov pauv keeb kwm.
  Qhov opposite ntawm ib tug nrog Makarov. Fab Kis thiab Askiv tau kov yeej cov khoom noj. Thiab Russia, tau ntes ib tug loj tus naj npawb ntawm cov neeg raug kaw thiab trophies, recaptured Crimea.
  Türkiye yeej swb nyob rau hauv Transcaucasia. Nws muab Kars, Erzurum, thiab yuav luag tag nrho Armenia rau Russia. Lavxias teb sab pab tub rog nyob Romania. Txawm li cas los xij, tsis tas yuav tsum tau txuas ntxiv qhov kev tawm tsam. Sultan thov kom muaj kev thaj yeeb. Nyob rau tib lub sijhawm, Austria tau tuav Bosnia thiab Herzegovina.
  Cov Turks tau pom zoo kom muab kev ywj pheej rau Serbia, Bulgaria, Montenegro, thiab Romania los ua ib tug neeg loj ntawm Lavxias. Nyob rau tib lub sijhawm, Russia kuj tau hla Armenia: Kars, Erzerum, Tanrog, nthuav nws cov khoom nyob rau sab qab teb.
  Kev kub ntxhov tshwm sim hauv Fab Kis thiab kev ua tsov rog pej xeem pib, thiab nws tsis tuaj yeem xa cov tub rog ntxiv lawm. Tebchaws Askiv kuj tau tawm ntawm qhov tsis sib haum xeeb. Lub nceeg vaj Sardinian kuj qaug zog. Austria tau ntxiv dag zog. Cov Austrian tsis ntev tau kov yeej lub Nceeg Vaj ntawm Sardinia, sib sau ua ke lawv txoj kev tswj hwm ntawm Ltalis.
  Tsis ntev Shamil raug ntes, xaus kev tsov rog hauv Caucasus. Russia tau ua kom muaj txiaj ntsig kev thaj yeeb nyab xeeb nrog Tuam Tshoj, tshem tawm thaj chaw ntau dua li hauv keeb kwm tiag tiag, yog li txoj cai ntawm riam phom Lavxias tau siab dua.
  Nicholas Thawj tsis txhawb sab qaum teb hauv kev ua rog tawm tsam sab qab teb. Ntawm qhov tsis sib xws, nws tau txiav txim siab los pab cov neeg sab qab teb ua ke nrog Tebchaws Askiv txhawm rau ntxiv dag zog rau lawv txoj haujlwm hauv Alaska.
  Russia pib tsim cov nroog thiab fortresses ntawm Asmeskas thaj chaw. Muaj txawm tias txoj kev tsheb ciav hlau mus rau Chukotka. Tsar Nicholas tau piav qhia ntau yam. Cov tub rog Lavxias tau kov yeej Central Asia. Tus huab tais no tuag xyoo 1867. Tawm hauv Russia muaj zog thiab vam meej. Nws tus tub Alexander tsis tshem tawm serfdom, tab sis txuas ntxiv mus rau sab qab teb. Tshwj xeeb, nws tau ua tsov rog yeej nrog Qaib Cov Txwv thiab muab Constantinople rau Russia. Tom qab ntawd Mesopotamia.
  Ib zaug ntxiv kev ua tsov ua rog nrog Britain thiab kev swb ntawm British hauv Asia. Alexander tus thib ob txiav txim siab ntev me ntsis , tsis muaj kev hloov pauv tseem ceeb, tshwj tsis yog rau kev txiav txim plaub ntug, thiab qee qhov kev txhim kho kev tswj hwm.
  Lub abolition ntawm serfdom yeej tsis ua raws li. Tab sis Russia annexed Iran. Tsar tuag raws nraim nees nkaum xyoo tom qab Nicholas thawj zaug hauv 1887. Alexander tus thib peb txiav txim tsuas yog ib lub sij hawm luv luv, mus txog rau thaum 1894, tab sis tswj kom annex zoo tag nrho ntawm Is Nrias teb rau Russia. Thiab Nicholas II txuas ntxiv mus rau Indochina, thiab rau Tuam Tshoj nws tus kheej.
  Muaj tsov rog nrog Nyiv. Zuag qhia tag nrho yeej. Thiab tag nrho conquest ntawm Tuam Tshoj thiab Indochina. Thiab nkag mus rau txhua txoj kev mus rau Australia. Tab sis nyob rau hauv Tebchaws Europe qhov xwm txheej tau hloov pauv me ntsis txawv.
  Lub Austrian faj tim teb chaws annexed sab qab teb ntawm Fabkis. Thiab tom qab ntawd nws yeej Prussia, tuav lub teb chaws Yelemees sab qab teb. Nws yog Austria uas tau los ua lub ntiaj teb hegemon. Fabkis tau qaug zog heev los ntawm kev tsov kev rog. Prussia tsis tuaj yeem koom ua ke. Cov Austrian nws thiaj li coj thiab ntes tag nrho Prussia, nrog rau thaj tsam ntawm Fabkis sab hnub tuaj. Ib lub teb chaws loj loj tau tsim uas nthuav mus rau Africa. Tsis ntev cov Austrian kuj kov yeej Belgium, Holland, thiab ntau thaj av hauv Africa. Tom qab ntawd muaj kev tsov rog ntawm Austria thiab Russia tawm tsam Britain. Nws xaus nrog kev faib ntawm Africa ntawm Austrians thiab Russians.
  Emperor Franz tiag tiag los ua tus huab tais loj tshaj plaws, tshaj Napoleon Bonaparte los ntawm kev kov yeej yuav luag ib nrab ntawm Africa thiab feem ntau ntawm Tebchaws Europe. Fabkis, ib yam nkaus, tau raug ntes sai sai, nrog rau Spain thiab Portugal. Yog, txhua yam mus zoo, tab sis ...
  Tus txais txiaj ntsig ntawm Emperor Franz xav muab Serbia rau nws tus kheej! Thiab nyob rau hauv 1920 muaj kev tsov rog loj pib ntawm Russia ntawm Nicholas II thiab lub Great Austrian Empire.
  Tag nrho cov teb chaws Europe nyob ntawm Austria sab. Dhau li ntawm Britain, uas tsis muaj zog li hauv keeb kwm tiag tiag, thiab yuav luag ib nrab ntawm Africa. Ntxiv rau, Sweden tawm tsam Russia. Thiab Norway thiab Denmark raug ntes nyob rau hauv Emperor Franz.
  Qhov ntawd yog ib nrab qhov teeb meem. Teb Chaws Asmeskas tseem faib thiab muaj hwj chim me. Tab sis Britain tseem tswj Canada thiab Austria. Thiab tom qab thawj ob lub hlis ntawm kev tsis txaus siab, nws kuj tau nkag mus rau hauv kev sib ntaus sib tua ntawm sab ntawm Austria.
  Yog li ntawd, muaj kev tsov rog loj heev. Austria thiab England tawm tsam Russia.
  Tau kawg, Oleg Rybachenko nyob ntawd. Thiab nws fights zoo li ib tug tiag tiag thiab unbending hero.
  Tus tub tua ntawm cov tub rog txawv teb chaws nrog rab phom tshuab thiab hu nkauj:
  - Nkauj qhuas vaj tswv hu nkauj hauv peb lub siab,
  Tsis muaj ib tug zoo nkauj tshaj nws nyob hauv lub qab ntuj khwb...
  Squeeze knight's beam thrower tighter -
  Tuag rau Vajtswv muab Russia!
  Thiab nws ntaus nws tus kheej, rhuav tshem nrog rab phom tshuab ib pab tub rog los ntawm thoob plaws Tebchaws Europe thiab ib feem ntawm Africa.
  Thiab tus tub tsis muab rau nws tus kheej. Ntawm no nws cuam ib tug grenade nrog nws liab qab ntiv taw thiab squeaks:
  - Peb yuav tsis muab rau hauv thiab peb yuav tsis tso tseg!
  Thiab dua tus tub hluas tua ib tug tuag taus thiab ntsoog loj heev tawg. Nws tsis xav muab rau nws tus yeeb ncuab.
  Thiab nws hu nkauj rau nws tus kheej:
  - Tsis muaj leej twg yuav txwv peb! Txawm ib tug tsov ntxhuav yeej tsis tau!
  Tus tub yog ib tug hero tiag. Unbending thiab invincible. Knight ntawm Kev Ntseeg! Txawm tsis yog Christian!
  Thiab yog li ntawd lub Austrian nres tau repulsed.
  Cov Austrian thiab British muaj tso tsheb hlau luam, tab sis Russia kuj muaj mastodons.
  Nicholas II tseem muaj cov neeg coob coob, suav nrog cov cheeb tsam. Xav txog tag nrho cov Asia, sab hnub tuaj Europe, ib feem ntawm lub Balkans, ntau tshaj li ib nrab ntawm Africa.
  Yog li Russia yog superior nyob rau hauv tus naj npawb ntawm infantry. Thiab cov tub rog sib ntaus ua siab loj heev ...
  Thiab cov Austrian tsis tuaj yeem tiv taus thiab raug thawb rov qab los ntawm Warsaw. Tom qab ntawd cov tub rog Lavxias tau nce mus rau Oder thiab ntes East Prussia. Galicia kuj poob, nrog rau Lvov. Przemysl tau raug kaw. Krakow tau dim.
  Tom qab ntawd nws tau muab tawm tias Slavs tsis xav tawm tsam nrog cov Russians thiab tau tso siab rau en masse.
  Cov kev sib ntaus sib tua kuj tau pom tias cov tsheb sib zog ua haujlwm ntawm Lavxias teb sab tso tsheb hlau luam tau zoo dua li hnyav dua, clumsier German tso tsheb hlau luam. Thiab nyob rau hauv aviation, Tsarist Russia feem ntau yog ib qho kev txiav txim ntawm qhov loj tshaj qhov zoo ntawm British thiab Austrian.
  Cov tub rog Lavxias tau rov pib dua lawv qhov kev tawm tsam tom qab ib ntus. Lawv coj tus lej thiab kev txawj ntse.
  Budapest tau ncig thiab coj mus. Nyob rau hauv hiav txwv, Admiral Kolchak yeej cov British thiab ntes Australia. Nyob rau hauv av, cov tub rog Lavxias teb sab thiab coj Berlin. Thiab tom qab ntawd Vienna.
  Lub tebchaws Austrian tseem poob kev sib ntaus sib tua hauv Africa. Cov tub rog Askiv tseem swb. Yog lawm, tej yam tsis zoo siab rau Emperor Adolf.
  Nws daig nws lub taub hau nyob rau hauv qhov chaw tsis ncaj ncees lawm thiab pib poob kiag li. Nws yuav tiv taus lub hwj chim li cas?
  Tom qab lub caij nplooj zeeg ntawm Vienna, qhov kev tawm tsam ntawm Austrian tau dhau los ua qhov tseem ceeb. Thiab tsis ntev cov Russians nyob tag nrho cov teb chaws Europe thiab Africa. Tib lub sijhawm, kev tawm tsam rau Canada pib los ntawm Alaska. Cov neeg Askiv kuj poob.
  Tebchaws Askiv pom nws tus kheej nyob ib leeg thiab sim zaum tawm ntawm cov kob.
  Tab sis nws yog tseeb hais tias Russia yuav yeej los ntawm kev tawm tsam huab cua.
  Thiab nws tau foob pob yuav luag txhua yam uas nyob ntawm qhov chaw. Thiab tom qab ntawd ib lub zog tsaws tau tsaws rau hauv av, uas coj Britain mus rau kev tso npe.
  Yog li, tag nrho sab hnub tuaj hemisphere, nrog rau Alaska thiab Canada, tau dhau los ua Lavxias.
  Zuag qhia tag nrho qhov no zoo heev! Nikolai tus thib ob coj ib ntus, zom cov khoom. Tebchaws Meskas tseem muaj kev sib faib thiab tsis muaj zog heev, zoo li lwm lub xeev nyob ntawm Russia.
  Xyoo 1937, Tsar Nicholas II poob rau hauv lub dav hlau. Lub zwm txwv tau txais los ntawm Alexei II. Tsis zoo li zaj dab neeg tiag tiag, tus qub txeeg qub teg tau noj qab nyob zoo thiab zoo siab. Thiab xyoo 1941, nws tau txiav txim siab kov yeej txhua yam uas nws cov poj koob yawm txwv tsis tau tswj xyuas.
  Cia mus rau lub ntiaj teb, lub ntiaj teb yuav yog ib lub teb chaws Ottoman. Thiab cov tub rog Lavxias tau tsiv mus rau sab qaum teb ntawm Asmeskas, thiab tom qab ntawd mus rau sab qab teb. Tebchaws Meskas tsis muaj zog thiab raug ntes sai. Tab sis Mexico tau ua kom yooj yim rau kev kov yeej. Ces txav mus. Ib tug los ntawm ib tug, ntes ib lub teb chaws tom qab lwm. Qhov loj tshaj thiab muaj zog tshaj Brazil. Tab sis nws siv sijhawm tsawg dua ib hlis.
  Thiab yog li ntawd lawv tau kov yeej Latin America thiab New Zealand. Alesei qhov thib ob tau nqis mus rau hauv keeb kwm ua tus consummator ntawm tag nrho cov Lavxias teb sab conquests. Thiab twb nyob rau hauv 1947, Lavxias teb sab cosmonaus tau taw rau lub hli. Thiab nyob rau hauv 1958 rau Mars! Nyob rau hauv 1961 rau Venus. Nyob rau hauv 1972 mus rau Mercury, thiab nyob rau hauv 1973 mus rau lub hli ntawm Jupiter. Xyoo 1975, thaum muaj hnub nyoog 71, Alexy II tuag. Lub npe hu ua Finisher. Thiab nws tus tub Nicholas III tau los ua vajntxwv. Nyob rau hauv 1980, tus txiv neej nkag mus rau lub xeem, feem ntau nyob deb ntiaj chaw ntawm lub hnub ci System - Pluto. Nicholas III tsis kav ntev heev. Tuag rau xyoo 1985. Thiab nws tus tub Alexander plaub tau nce lub zwm txwv. Ib tug vajntxwv hluas uas muaj hnub nyoog nees nkaum xya xyoo. Thiab vaj ntxwv tau hais kom npaj dhia dhau lub Hnub Ci. Thiab lawv tau pib tsim lub hnub qub thiab lub foob pob hluav taws photon . Thiab thaum kawg, nyob rau hauv 2017, thawj interstellar ntoj ke mus kawm launched.
  
  TSAR NICHOLAS II muaj hmoo ntawm Thawj Tswj Hwm PUTIN
  Tus kws sau ntawv nto moo thiab kws sau paj huam Oleg Rybachenko xav tias ib yam dab tsi tsis ncaj ncees lawm hauv ntiaj teb. Tib neeg tseem fragmented li nws yog. Tus naj npawb ntawm lub teb chaws nyob rau hauv lub ntiaj teb no tsuas yog nce. Thiab yog hais tias leej twg muaj hwj chim, nws tsuas yog totalitarian, dictatorial Tuam Tshoj. Thiab Russia, tom qab qhov kawg ntawm Vladimir Putin txoj cai, poob rau hauv kev kub ntxhov. Kev ua tsov ua rog hauv Caucasus rov tshwm sim dua, cov neeg sab laug thiab cov neeg tawm tsam tau tawm tsam. Kev lag luam poob qis dua thiab kev ua txhaum cai tau nce ntxiv. Thiab Russia pib tawg.
  Txawm hais tias nws muaj hmoo heev, Vladimir Putin yeej tsis muaj peev xwm tsim kom muaj zog, ruaj khov kev tswj hwm, lossis kev lag luam ruaj khov thiab loj hlob sai. Ntau yam teeb meem ntawm kev sib raug zoo thiab kev sib tham tsis tau daws. Tsis tshua muaj hmoo tau tso cai rau Putin kom muaj kev vam meej. Tab sis sai li sai tau thaum nws tawm mus, tag nrho cov mob uas tsis kho tau qhib ib zaug.
  Ntxiv mus, kev hem thawj ntawm kev ua tsov rog nuclear looms! Lub ntiaj teb tab tom muaj kev kub ntxhov, Russia tab tom mus rau hauv kev ua tsov rog loj loj! Qhov no yuav tsum tau kho sai sai.
  Tus tub nyeem hauv phau ntawv uas koj tuaj yeem hloov txoj hmoo ntawm tib neeg, thiab hloov nws qhov chaw! Thiab muaj ib tug muaj zog gypsy uas tuaj yeem ua qhov no rau txhua tus neeg.
  Yog li vim li cas ho tsis thim rov qab txoj hmoo thiab koob hmoov ntawm Putin thiab Nicholas II?
  Ntxiv mus, yog tias Nicholas II tau ua tiav zoo li Putin, ces cov keeb kwm ntawm keeb kwm yuav hloov. Thiab nyob rau hauv lub xyoo pua nees nkaum, Romanovs yuav kav nyob rau hauv Russia. Qhov no txhais tau tias Putin yuav tsis xav tau koob hmoov. Los yog tsawg kawg yog Russia muaj Putin txoj hmoo.
  Thiab nyob rau hauv lub xyoo pua nees nkaum, txoj hmoo ntawm Tsarist Russia yog heev xav tau.
  Tus kws sau ntawv nto moo txiav txim siab mus rau tus poj niam gypsy. Hmoov zoo, muaj nws qhov chaw nyob hauv Is Taws Nem, thiab tsim kev xav tau hais rau tus kws sau ntawv thiab kws sau paj huam tias nws tsis yog tus neeg txawj ntse.
  Tseeb tiag, gypsy tsis yooj yim. Nws nyob hauv ib lub tsev loj hauv Moscow, thiab zoo li muaj hnub nyoog nees nkaum xyoo, txawm hais tias nws tau qhia txog hmoov zoo txij li lub sijhawm Soviet. Koj tuaj yeem pom tam sim ntawd tus ntxhais nyob mus ib txhis nrog cov plaub hau curly dub - nws yog qhov txawv tshaj plaw!
  Oleg Rybachenko nug nws:
  - Ua qhov zoo! Hloov lub koob hmoov ntawm Vladimir Putin thiab Nicholas II!
  Tus ntxhais hluas gypsy mus ib txhis ntsia Oleg Rybachenko thiab teb tias:
  - Nws yog qhov zoo uas koj tsis yog egoist thiab yuav tso tseg tsis yog rau koj tus kheej, tab sis rau lub teb chaws ntawm Russia! Thiab nws tseem zoo dua yog tias koj muaj lub zog nplua nuj thiab qhov tsis tau pom dua, zoo kawg, kev xav zoo tshaj plaws!
  Lub gypsy winked thiab txuas ntxiv:
  - Hloov keeb kwm ntau heev tsis yooj yim txawm rau kuv! Tab sis koj, tus tswv ntawm lub zog thiab nplua nuj tshaj plaws hauv ntiaj teb, tuaj yeem pab kuv!
  Oleg Rybachenko nodded hauv kev pom zoo:
  - Kuv npaj txhij rau txhua yam! Thiab kuv yuav ua kom tiav txhua qhov kev thov!
  Tus hluas gypsy nodned thiab hais tias:
  -Kuv yuav tig koj mus ua ib tug tub uas muaj kaum ob, thiab koj yuav loj hlob qeeb heev thiab yuav tsis laus dua kaum plaub hauv lub cev. Kuv yuav xa koj mus rau lub ntiaj teb uas sib npaug, qhov chaw koj yuav xub ua qhev!
  Oleg Rybachenko tau hais hauv kev pom zoo:
  - Kuv npaj txhij!
  Lub gypsy nodded thiab txuas ntxiv:
  - Koj yuav tsum tau txais kuv cuaj pob zeb: dub, dawb, liab, txiv kab ntxwv, daj, ntsuab, xiav, indigo, ntshav. Thiab ntxiv rau qhov no, qhov khoom thib kaum yog Koshchei lub kaus mom!
  Nws yog qhov nyuaj, tab sis koj yuav muaj lub cev hluas, nrawm, muaj zog, rov ua haujlwm ntawm tus tub tub rog. Thiab ntxiv rau kev txawj ntse txawv tshaj plaw thiab qhov khoom plig zoo kawg nkaus ntawm kev xav. Tsis ntev los sis tom qab, koj yuav sau cov khoom qub thiab rov qab los rau koj lub ntiaj teb. Thiab mus ib txhis koj yuav nyob rau hauv lub cev ntawm ib tug phenomenally muaj zog thiab ceev me nyuam tub ntawm txog kaum plaub, thiab nws yuav tsis muaj peev xwm tua koj. Qhov ntawd yog, koj kuj yuav tau txais kev tsis txawj tuag raws li khoom plig!
  Oleg Rybachenko nodded hauv kev pom zoo:
  - Ib tug tsuas yog npau suav txog qhov no!
  Tus poj dab hluas mus ib txhis hais tias:
  - Tab sis kaum khoom yog kuv li, thiab tsuas yog kuv! Lawv yuav muab lub zog rau kuv uas koj yuav ntau tshaj qhov tsim nyog tsis txawj tuag! Nyob rau lub sijhawm no, kuv yuav tso koj mus pw, thiab koj yuav sawv los ua ib tug tub qhe qhev hauv lub quarries. Thiab ces koj ingenuity yuav qhia koj yuav ua li cas tawm ntawm no!
  Thaum koj tsiv mus, kuv yuav hloov txoj hmoo, koob hmoov, thiab hmoov zoo ntawm Thawj Tswj Hwm Putin thiab Tsar Nicholas II. Koj yuav sau artifacts los ntawm txawv ntiaj teb no rau kuv, thiab nyob rau hauv lub meantime, txij thaum pib ntawm lub xyoo pua nees nkaum, keeb kwm ntawm Russia yuav txawv. Ntawd yog, txawm tias koj tsis sau cov khoom cuav - cuaj pob zeb thiab Koshchei lub kaus mom, Tsar ntawm Russia Nicholas II tseem yuav tau txais koob hmoov, txoj hmoo, thiab hmoov zoo ntawm Lavxias Thawj Tswj Hwm Vladimir Vladimirovich Putin!
  Oleg Rybachenko luag nyav dav thiab teb tias:
  - Qhov no yog qhov zoo! Nyob rau hauv lub ntiaj teb tshiab, kuv yuav nyob twj ywm tias txoj kev ntawm keeb kwm thaum kawg tau hloov mus rau qhov zoo dua! Thiab hais tias Russia yuav tuaj yeem rov qab txiav txim thoob plaws ntiaj teb thiab dhau los ua lub teb chaws hegemonic! Thiab ib tug kiag li hegemon!
  Cov tub ntxhais hluas mus ib txhis gypsy xaj:
  - Pw ntawm lub rooj zaum!
  Oleg Rybachenko pw.
  Tus ntxhais sorceress purred:
  - Tam sim no pw! Koj yuav sawv hauv lwm lub ntiaj teb.
  Oleg Rybachenko lub qhov muag kaw, thiab nws yuav luag tam sim ntawd tsaug zog.
  Cov gypsy tau tshem tawm cov khoom xyaw uas khaws cia ua ntej los ntawm cov thawv thiab pib npaj cov potion. Nws tig rau cov roj hauv qab lub tais ua ntej npaj rau kev ua khawv koob. Thiab nws pib pov ntau yam nyob rau ntawd, casting spells. Nyob rau tib lub sijhawm, tus ntxhais nyob mus ib txhis rub tawm ib lub lawj ntawm daim npav ntawm nws lub hnab thiab hu nkauj:
  - Auj, txoj hmoo, txoj hmoo, pab Nikolai! Hmoov zoo los ntawm Putin, tuaj rau Tsar Romanov!
  Cia Romanov yeej
  Cov cai zoo li Genghis Khan ...
  Thov kom nws coj koj hmoov zoo,
  Putin los ntawm nyiag khoom plig!
  
  Nws zoo dua rau Russia
  Nicholas the Great Tsar...
  Genghis Khan yuav txias dua
  Ua zoo li Vladimir Putin!
  Lub cauldron pib boil, thiab potion pib npuas nyob rau hauv nws. Cov gypsy nteg tawm cov ntawv teev lus, nrum ib tug spell thiab pov lub lawj mus rau hauv lub npau taws kub hnyiab ... Ib tug super-ci ntsa iab flashed, zoo li yog los ntawm ib txhiab daim duab blitzes . Lub tsaug zog Oleg Rybachenko ploj mus ... Thiab tom qab ntawd, tom qab teeb pom kev zoo, lub cauldron kuj ploj mus.
  Lub tsev dav dav uas tus poj niam zoo nkauj pov nws tus nplaig ua npliag thiab nyob ntsiag to!
  Tus poj niam hluas mus ib txhis hais tias:
  - Yog lawm! Kuv hloov cov keeb kwm thiab nws txias! Thiab yog tias tus neeg zoo li no muaj hmoo thiab khaws cov khoom qub, ces kuv yuav dhau los ua neeg muaj zog heev uas Dab Ntxwg Nyoog nws tus kheej yuav khib kuv!
  Thiab lub gypsy sorceress sparkled nrog emerald ob lub qhov muag!
  Thiab ib qho txuj ci tseem ceeb tau tshwm sim!
  Dab tsi tiag tiag tos Nicholas II... Tseeb, tau hloov ntau heev. Tsis muaj ntshav sib cav thaum lub sijhawm ua koob tsheej. Thiab nthuav mus rau Suav teb tau ua tiav. Tsov rog nrog Nyiv, tau kawg, tau tshwm sim. Qhov no feem ntau yog keeb kwm inevitable. Nws yog tseeb hais tias dab nyob rau hauv lub ntsej muag ntawm lub samurai yuav tsum tau disarmed thiab puas. Thiab tsis muaj kev khiav tawm ntawm qhov no. Koj tsis tuaj yeem tso kev nyab xeeb ntawm koj ciam teb.
  Nyiv yog thawj zaug pib ua tsov rog, tab sis nws txoj kev sim tua cov nkoj Lavxias tsis ua tiav. Cov neeg Lavxias tsis tau txais kev puas tsuaj loj, thiab kaum ob tus neeg tua neeg ntawm thaj av ntawm Rising Sun tau poob.
  "Varyag" kuj tau tswj kom khiav tawm ntawm lub encirclement. Uas ua tau zoo heev. Thiab Admiral Makarov sai sai tuaj txog ntawm hiav txwv thiab cia peb rhuav tshem cov Japanese. Thiab General Kuropatkin tau kov yeej cov samurai ntawm thaj av thiab ua tiav tag nrho Kauslim Peninsula.
  Thiab txawm tias Tsar Nicholas II tau txiav txim siab: nws yuav tsum nyob nyab xeeb ntawm Nyiv mus ib txhis! Tab sis li cas? Yog lawm, cov tub rog hauv av thiab muab lawv tag nrho rau Russia ua lub xeev.
  Thiab tom qab ntawd kev sib ntaus sib tua txiav txim siab tau tshwm sim nyob rau hauv hiav txwv, qhov twg Japanese nkoj tau ua tiav los ntawm Admiral Makarov.
  Plaub tug ntxhais kuj tau koom nrog kev sib ntaus sib tua! Pleev-legged thiab hauv bikini!
  Natasha, Zoya, Aurora, Svetlana. Plaub tus zoo nkauj uas, waving sabers, nce lub nkoj loj tshaj plaws samurai.
  Natasha txiav cov Japanese thiab qw:
  - Koj yuav smeared, nqaim-eyed!
  Zoya txiav lwm tus samurai thiab hais tias:
  - Thiab koj ob lub qhov muag yog sapphire!
  Natasha, tau khiav lub zeb, lees paub:
  - Tau kawg yog! Tau kawg yog!
  Thiab tom qab ntawd Aurora coj nws dua thiab ncaws cov neeg Nyij Pooj hauv lub puab tsaig nrog nws pob taws liab qab. Nws tsoo nws lub puab tsaig thiab qw:
  - Hurray rau Motherland!
  Svetlana coj nws, txiav lub samurai lub taub hau thiab blurted tawm:
  - Rau Tsar Nicholas II!
  Yog, ntawm chav kawm, ntau nyob ntawm hmoov. Hauv particular, Admiral Makarov tseem ciaj sia. Thiab nws tau los ua tus thib ob Ushakov. Yuav ua li cas deftly nws commands. Nws tus kheej yog nyob rau hauv lub mobile cruiser, nws muaj peev xwm khaws txhua yam. Thiab cov neeg Nyij Pooj, uas, los ntawm txoj kev, tsis muaj qhov zoo dua hauv phom, raug ntaus hauv ntu thiab tactically.
  Cov txuj ci ntawm tus thawj coj lossis tus thawj coj tub rog yeej muaj txiaj ntsig zoo ntawm tus lej me me.
  Ntxiv mus, los ntawm lub sij hawm no cov Japanese tau qaug zog nyob rau hauv tus lej. Yog li, Makarov tsoo lawv. Nws quab yuam kev sib ntaus sib tua, qhov twg cov nkoj Lavxias nrog cov cuab yeej cuab yeej cuab tam muaj zog ntau dua.
  Thiab cov Japanese yeej swb lawm. Thiab cov ntxhais ntes lwm lub nkoj samurai. Thiab ntawm nws tus chij ntawm tsarist faj tim teb chaws yoov!
  Cov Japanese yog dab tsi? Puas yog koj tsis muaj hmoo heev? Nicholas II tau txais koob hmoov Vladimir Putin thiab txhua yam mus zoo rau nws!
  Cov ntxhais li cas? Plaub qhov kev zoo nkauj hauv bikinis yog cov dab neeg hauv tebchaws uas txiav txim siab tawm tsam huab tais, txawm hais tias feem ntau lawv tsis muaj dab tsi ua rau lub ntiaj teb no.
  Tab sis nyob rau hauv cov ntaub ntawv no, nws yog tsim nyog los pab cov neeg Lavxias teb sab. Thiab qhov no yog vim Putin txoj hmoo. Nws yeej yuav tsis tau ntes Crimea yam tsis tau txhaj tshuaj, yog tias tsis yog rau plaub tus poj niam tib yam. Lawv pab ua ib qho txuj ci tseem ceeb. Tab sis seb Russia puas yuav tsum tau coj Crimea tawm ntawm cov neeg nyob ib puag ncig tseem yog cov lus nug. Tab sis annexing Tuam Tshoj mus rau Lavxias teb sab faj tim teb chaws yog ib lub tswv yim zoo! Xav txog yuav ua li cas muaj pes tsawg tus neeg Lavxias teb sab Tsar - nws tuaj yeem tsoo tag nrho lub ntiaj teb!
  Nyob rau hauv luv luv, cov ntxhais ntawm no tsis nkim lawv lub sij hawm. Thiab twb lub nkoj tshiab tau raug cua daj cua dub.
  Thiab dua nws raug ntes. Thiab cov sabers nyob rau hauv ob txhais tes ntawm beauties cia li flash, thiab lawv ntse heev. Thiab ntau tus Japanese tau sib xyaw.
  Kev sib ntaus sib tua hauv hiav txwv xaus nrog qhov kawg ntawm lub dab dej ntawm cov tub rog Nyij Pooj thiab ntes Admiral Togo.
  Thiab qhov tsaws pib. Muaj tsis txaus steamships thiab thauj. Thiab lawv tau siv cov nkoj ntev, thauj lawv ntawm nkoj nkoj thiab nkoj nkoj, thiab ua ntau yam ntxiv. Tus Tsar tau hais kom siv cov tub lag luam nkoj thaum lub sijhawm tsaws.
  Cov tub rog Lavxias tau tawm tsam kev tawm tsam ntawm samurai uas tau sim pov lawv tawm ntawm tus choj taub hau. Tab sis cov tub rog tsarist tau ua siab loj. Thiab qhov kev tawm tsam loj heev tau tawm tsam nrog kev poob hnyav.
  Thaum lub sij hawm ua phem, cov poj niam cov ntxhais txiav nrog sabers thiab cuam grenades ntawm tus yeeb ncuab nrog lawv ob txhais taw liab qab.
  Lawv yog cov nyob rau hauv qhov chaw txaus ntshai tshaj plaws. Thiab lawv pib tua phom tshuab li cas. Txhua lub mos txwv yog ntawm lub hom phiaj.
  Natasha raug rho tawm haujlwm, pov ib lub grenade nrog nws cov ntiv taw liab qab thiab chirped:
  - Tsis muaj leej twg txias dua kuv!
  Zoya, tua rab phom tshuab, pov lub txiaj ntsim ntawm kev tuag nrog nws cov ntiv taw liab qab thiab squeaked:
  - Rau Tsar Nicholas II!
  Aurora, txuas ntxiv tua hluav taws los ntawm rab phom tshuab thiab dhia, snapped thiab hais tias:
  - Rau Great Rus '!
  Svetlana, txuas ntxiv mus bash tus yeeb ncuab, hais aggressively, baring nws cov hniav, pov ib tug grenade nrog nws liab qab pob taws:
  - Rau huab tais huab tais!
  Cov tub rog tseem ntaus thiab ntaus. Lawv muaj xws li tawg ntawm lub zog. Lawv tua lawv tus kheej thiab rhuav tshem cov samurai ua ntej.
  Twb muaj ntau txhiab, kaum txhiab tus neeg Nyij Pooj tua los ntawm nws.
  Thiab cov swb rog samurai khiav... Cov hluas nkauj ua rau lawv tuag taus.
  Thiab cov Russians tab tom txiav samurai nrog bayonets ...
  Kev quab yuam yog repulsed. Thiab cov tub rog Lavxias tshiab tsaws ntawm ntug dej hiav txwv. Lub taub hau txuas ntxiv. Tsis phem, ntawm chav kawm, rau Tsarist faj tim teb chaws. Ib tug yeej tom qab lwm. Thiab Admiral Makarov kuj yuav pab nrog nws rab phom. cheem cov neeg Nyij Pooj.
  Thiab tam sim no cov tub rog Lavxias twb tsiv hla Nyiv lawm. Thiab lawv avalanche tsis tuaj yeem nres. Lawv txiav cov yeeb ncuab mus rau tej daim thiab nkaug nrog bayonets.
  Natasha, tawm tsam cov samurai thiab chopping lawv nrog sabers, hu nkauj:
  - Cov hma dawb tab tom tuaj! Tsuas yog ces kev sib tw yuav ciaj sia!
  Thiab yuav ua li cas nws pov ib lub grenade nrog nws cov ntiv taw liab qab!
  Zoya hu nkauj nrog kev ua phem heev. Thiab tseem cuam nrog nws ob txhais taw liab qab, ib yam dab tsi tshwj xeeb, tuag:
  - Cov qaug zog tuag, lawv raug tua! Tiv thaiv nqaij dawb huv!
  Augustine, tua ntawm tus yeeb ncuab, thiab slashing nrog sabers, thiab pov grenades nrog nws liab qab ntiv taw, squeals:
  - Muaj kev tsov rog tshwm sim hauv hav zoov lush, kev hem thawj los ntawm txhua qhov chaw!
  Svetlana, tua thiab pov khoom plig ntawm kev tuag nrog nws ob txhais taw liab qab, coj nws thiab squealed:
  - Tab sis peb yeej ib txwm kov yeej tus yeeb ncuab! Hma liab thov qhuas rau tus phab ej!
  Thiab cov ntxhais nyob rau hauv chorus, rhuav tshem cov yeeb ncuab, hu nkauj, pov riam phom tuag taus nrog lawv ob txhais taw liab qab:
  - Hauv kev tsov rog dawb huv! Nws yuav yog peb yeej! Imperial chij rau pem hauv ntej! Lub koob meej rau tus poob hero!
  Thiab dua cov ntxhais tua thiab hu nkauj hauv lub suab nrov nrov:
  - Tsis muaj leej twg yuav txwv peb! Tsis muaj leej twg yuav kov yeej peb! hma dawb tsoo tus yeeb ncuab! Hma liab - ua tsaug rau cov phab ej!
  Cov ntxhais taug kev thiab khiav ... Thiab cov tub rog Lavxias tab tom tsiv mus rau Tokyo. Thiab cov Japanese tua lawv tus kheej, thiab lawv raug mowed. Lavxias teb sab tub rog tsiv. Thiab ib tug yeej tom qab lwm.
  Tsar Nicholas yeej rub tawm daim pib muaj hmoo. Cov tub rog Lavxias tab tom pib cua daj cua dub lub nroog Nyij Pooj. Thiab nws zoo heev.
  Cov ntxhais ntawm no, ntawm chav kawm, yog ua ntej ntawm txhua tus thiab lawv lub siab thiab kev siv zog yog nyob rau qhov siab.
  Tshwj xeeb tshaj yog thaum lawv pov grenades nrog taw liab qab. Qhov no feem ntau ua rau poob siab thiab ntshai ntawm cov samurai.
  Tab sis ntawm no lawv tab tom nce phab ntsa ntawm lub nroog Nyij Pooj. Thiab lawv chop tib neeg thiab nees rau hauv cabbages. Lawv tsoo lawv cov neeg tawm tsam rau tej daim. Cov ntxhais tuaj, qw thiab luag! Thiab nrog lawv cov pob taws liab qab lawv ncaws koj hauv lub puab tsaig. Cov neeg Nyij Pooj ya mus rau pem hauv ntej. Thiab lawv poob rau ntawm lawv tus kheej ceg txheem ntseeg.
  Thiab cov tub rog yoj lawv sabers txawm haib dua.
  Thiab cov samurai raug kev txom nyem tom qab swb. Yog li ntawd, cov tub rog Lavxias coj Tokyo.
  Mikado khiav hauv kev ntshai, tab sis nws tsis tuaj yeem nkaum qhov twg. Thiab yog li ntawd cov ntxhais coj nws mus kaw thiab khi nws!
  Yeej muaj yeej! Japanese Emperor kos npe rau abdication rau Nicholas II. Lub npe ntawm Lavxias teb sab Tsar yog lengthened. Kaus Lim Kauslim, Mongolia, Manchuria, Kuril Islands, Taiwan thiab Nyiv nws tus kheej dhau los ua cov xeev Lavxias. Txawm hais tias Nyiv muaj me me, txwv tsis pub muaj kev ywj pheej. Tab sis nws tus huab tais yog Lavxias teb sab, autocratic tsar!
  Nicholas II tseem yog tus huab tais tiag, tsis muaj kev txwv los ntawm txhua yam. Nws yog Autocratic Tsar!
  Thiab tam sim no kuj yog Emperor ntawm Nyiv, Yellow Russia, Bogdykhan, Khan, Kagan, thiab lwm yam, yog li ntawm ...
  Yog, muaj hmoo ntxiv. Daim ntawv ceeb toom tias hmoov zoo tso cai rau Putin kom kov yeej ntau heev! Lub xyoo pua nees nkaum, alas, tsis haum rau kev ntes!
  Russia tau txais txiaj ntsig dab tsi los ntawm qhov tseeb tias Putin tus yeeb ncuab McCain tuag los ntawm mob qog noj ntshav? Hmoov zoo, tau kawg, yog qhov tseem ceeb, koj tsis tuaj yeem xav txog nws lub hom phiaj - rau koj tus yeeb ncuab kom tuag zoo li kev tuag tsis zoo!
  Tab sis qhov tshwj xeeb rov qab los rau Russia yog xoom.
  Tab sis rau Nicholas II, xws li koob hmoov thiab hmoov zoo ntawm Putin tau hloov mus rau hauv thaj chaw zoo. Tab sis tiag tiag, vim li cas thiaj yuav tsum muaj hmoov zoo muab khoom plig rau Putin? Zoo, los ntawm qhov tseeb tias Sobchak tuag nyob rau lub sijhawm ntawd thiab nws tsis tsim nyog muab nws lub luag haujlwm ntawm lub taub hau ntawm lub tsev hais plaub, nws zoo li cas rau Russia?
  Thiab Tsar Nicholas II ntawm Tag Nrho Rus yog ib tug neeg txawv tshaj plaw. Lawm, tom qab muaj yeej zoo li no, nws lub hwj chim thiab txoj cai muaj zog ntxiv. Qhov no txhais tau hais tias qee qhov kev hloov kho tuaj yeem ua tiav. Tshwj xeeb hauv Orthodoxy! Cia cov nom tswv muaj plaub tus poj niam, ib yam li hauv Islam. Thiab tseem muab txoj cai rau tus poj niam thib ob rau cov tub rog ua khoom plig rau lawv cov kev siv dag zog thiab kev ua haujlwm ncaj ncees.
  Kev hloov kho zoo! Txij li thaum tus naj npawb ntawm cov neeg ntawm lwm cov kev ntseeg thiab cov neeg txawv teb chaws nyob rau hauv lub teb chaws Ottoman tau loj hlob, ces cov neeg Lavxias yuav tsum tau nce. Thiab yuav ua li cas? Ntawm tus nqi ntawm cov poj niam ntawm lwm haiv neeg. Tom qab tag nrho, yog ib tug Lavxias teb sab coj peb tus poj niam Suav ua poj niam, ces nws yuav muaj me nyuam los ntawm lawv, thiab leej twg yuav cov me nyuam los ntawm haiv neeg?
  Tau kawg Russian ntawm kuv txiv sab! Thiab qhov ntawd zoo heev! Nicholas II, muaj lub siab loj hlob, muaj kev ntseeg ntau dua li hauv nws tus ntsuj plig. Thiab ntawm chav kawm, nws muab kev ntseeg nyob rau hauv kev pab cuam ntawm lub xeev, thiab tsis vice versa!
  Nicholas II yog li ntawd ntxiv dag zog rau nws txoj cai ntawm cov neeg tseem ceeb. Cov txiv neej xav tau qhov no ntev. Thiab nws tau ceev lub Russification ntawm sab nrauv.
  Zoo, cov pov thawj kuj tsis xav thiab. Tsis tas li ntawd, kev ntseeg tsis muaj zog nyob rau hauv lub xyoo pua nees nkaum. Thiab kev ntseeg ua haujlwm rau vajntxwv, tsis yog ntseeg Vajtswv tiag tiag!
  Thiab cov tub rog yeej ua rau Nicholas nrov ntawm cov neeg, thiab nws, accustomed rau authoritarianism, tsis tshwj xeeb xav hloov. Cov Russians yeej tsis paub lwm lub hwj chim!
  Thiab kev lag luam yog booming, nyiaj ua haujlwm tau nce. Txhua xyoo muaj kaum feem pua nce. Tiag tiag, vim li cas hloov?
  Nyob rau hauv 1913, Tsar Nicholas, nyob rau tercentenary ntawm Romanovs, ib zaug ntxiv txo cov hnub ua hauj lwm mus rau 10.5 teev, thiab nyob rau hnub Saturday thiab ua ntej hnub so, txawm mus rau 8 teev. Cov hnub so thiab hnub so tau nce ntxiv. Nws pib ua kev zoo siab raws li hnub so thiab hnub ntawm Nyiv lub swb. Thiab huab tais lub hnub yug, thiab poj huab tais lub hnub yug, thiab hnub coronation.
  Tom qab nws muab tawm tias tus txais txiaj ntsig rau lub zwm txwv muaj hemophilia, Tsar Nicholas coj nws tus kheej ua tus poj niam thib ob. Yog li ntawd, qhov teeb meem ntawm succession mus rau lub zwm txwv raug daws.
  Tab sis kev tsov rog loj tau los txog. Lub teb chaws Yelemees npau suav ntawm kev hloov kho lub ntiaj teb. Txawm li cas los xij, tsarist Russia tau npaj ua tsov rog.
  Nyob rau hauv 1910, cov Russians annexed Beijing thiab nthuav lawv lub teb chaws Ottoman. Tebchaws Askiv pom zoo rau qhov no hauv kev sib pauv rau kev sib koom tes tawm tsam lub teb chaws Yelemees.
  Cov tub rog huab tais yog cov coob thiab muaj zog tshaj plaws. Nws tus lej hauv lub sijhawm muaj kev thaj yeeb nyab xeeb mus txog peb lab thiab ib txhiab tus tub rog. Lub teb chaws Yelemees tsuas muaj rau pua txhiab hauv kev thaj yeeb nyab xeeb. Ntxiv rau Austria-Hungary, tab sis nws cov tub rog tsis tau npaj txhij!
  Tab sis cov Germans tseem tab tom npaj tawm tsam nrog Fabkis thiab Askiv. Thiab qhov twg lawv tuaj yeem kos ob sab pem hauv ntej?
  Cov Russians muaj lub ntiaj teb thawj lub teeb tso tsheb hlau luam "Luna"-2 hauv kev tsim khoom loj. Thiab plaub lub cav foob pob "Ilya Muromets" thiab cov neeg tua hluav taws nrog rab phom tshuab "Alexander" thiab ntau ntxiv. Thiab ntawm chav kawm ib tug haib fleet.
  Lub teb chaws Yelemees tsis muaj zog sib npaug.
  Thiab cov Germans tseem txiav txim siab tawm tsam Belgium thiab hla Paris. Tsis muaj ib yam dabtsi rau lawv nyob ntawm no kiag li.
  Tab sis kev tsov rog pib lawm. Lub teb chaws Yelemees tau ua nws txoj kev tuag. Thiab nws cov tub rog tau tsiv mus rau Belgium. Tsuas yog lub zog tsis sib npaug. Cov tub rog Lavxias twb tsiv hla Prussia thiab Austria-Hungary. Thiab Luna-2 lub tank nrog qhov ceev ntawm 40 kilometers yog twb yog ib tug colossal quab yuam.
  Ntxiv mus, nco ntsoov tias Tsar Nicholas muaj hmoo tias kev tsov rog pib. Tus Tsar nws tus kheej yuav tsis tau tawm tsam lub teb chaws Yelemees. Thiab yog li ntawd nyob rau hauv Lavxias teb sab muaj ib tug loj, overwhelming superiority nyob rau hauv rog, tso tsheb hlau luam, superiority nyob rau hauv artillery, thiab qhov zoo tshaj plaws aviation nyob rau hauv kom muaj nuj nqis thiab zoo. Thiab kev lag luam muaj zog dua, raws li nws muaj peev xwm zam kom tsis txhob muaj kev lag luam poob qis los ntawm kev hloov pauv thiab swb hauv kev ua tsov ua rog. Thiab yog li txhua lub sijhawm muaj kev nce siab thiab ua tiav tom qab ua tiav.
  Kom meej meej cov Germans raug ntaus. Thiab tom qab ntawd lawv lawv tus kheej tau nce nrog cov tub rog tseem ceeb, tawm tsam Fabkis thiab Britain. Lawv yuav tsum mus qhov twg?
  Coj Ltalis thiab tshaj tawm ua rog ntawm Austria-Hungary! Ib qho ntxiv yog tias Türkiye tau nkag mus rau hauv kev ua rog tawm tsam Russia. Tab sis qhov no yog qhov zoo dua rau huab tais; thaum kawg nws tuaj yeem coj Constantinople thiab cov straits rau nws tus kheej! Yog li ntawd...
  Thiab tseem muaj plaub tus dab, cov neeg ntseeg ib txwm nyob mus ib txhis Natasha, Zoya, Aurora, Svetlana hauv kev sib ntaus sib tua! Thiab lawv twb yuav ntaus koj! Yog li lawv yuav ntaus ob lub Germans thiab Turks!
  Tus kws sau ntawv thiab kws sau paj huam Oleg Rybachenko sawv. Nyob rau hauv tas li ntawd, tus hluas nkauj dab-sorceress ua tiav nws cov lus cog tseg, muab Nicholas II koob hmoov ntawm Vladimir Putin thiab tam sim no Oleg Rybachenko yuav tsum ua kom tiav nws. Sawv los tsis yooj yim. Tus tub lub cev raug nplawm nyuaj. Tus tub dhia dhia. Yog lawm, Oleg Rybachenko tam sim no yog ib tug me nyuam tub, chained los ntawm nws txhais tes thiab ob txhais ceg. Koj tuaj yeem pom lub cev dub-tanned, qhuav thiab sinewy lub cev, nrog cov leeg tseem ceeb. Ib tug qhev muaj zog thiab tawv heev, nrog rau cov tawv nqaij tawv tawv heev uas tus saib xyuas kev ntaus tsis tuaj yeem txiav nws. Koj khiav mus noj tshais nrog rau lwm cov tub hluas, sawv ntawm lub pob zeb uas cov tub txib hluas pw liab qab thiab tsis muaj pam. Muaj tseeb tiag, nws sov ntawm no, huab cua zoo li Egypt. Thiab tus tub yog liab qab, tsuas yog chains. Txawm li cas los xij, lawv ntev heev thiab xyaum tsis cuam tshuam nrog kev taug kev lossis ua haujlwm. Tab sis koj tsis tuaj yeem ua ib kauj ruam loj hauv lawv.
  Ua ntej noj mov, koj ntxuav koj txhais tes hauv cov kwj deg. Koj tau txais ib qho khoom noj: mashed nplej, thiab rotten pieces ntawm ntses. Txawm li cas los xij, rau ib tug tub qhe tshaib plab, qhov no zoo li kev noj qab haus huv. Thiab ces koj mus rau kuv. Lub hnub tseem tsis tau sawv ntxov thiab nws zoo siab heev.
  Tus tub liab qab taw tau dhau los ua ntxhib thiab horny heev uas cov pob zeb ntse tsis ua mob txhua, lawv txawm tickle zoo siab.
  Quarries uas cov menyuam yaus hnub nyoog qis dua kaum rau ua haujlwm. Tau kawg lawv muaj tsheb me me thiab cov cuab yeej siv. Tab sis koj yuav tsum ua hauj lwm kaum tsib, kaum rau teev, ib yam li cov neeg laus.
  Nws stinks, yog li lawv daws lawv tus kheej txoj cai ntawm lub coalface. Kev ua haujlwm yog yooj yim: chop pob zeb nrog pickaxes, ces nqa lawv mus rau hauv pob tawb los yog ntawm stretchers. Qee zaum koj yuav tsum thawb lub trolley thiab. Feem ntau cov tub hluas thawb nws hauv ob thiab peb. Tab sis Oleg Rybachenko raug xaiv ib leeg vim nws muaj zog heev. Thiab nws tuav lub pickaxe nyob rau hauv nws txhais tes zoo li ib tug neeg laus. Nws yuav tsum ua kom tiav ib txoj haujlwm loj dua li lwm tus.
  Nws muaj tseeb tias lawv muab rau koj ntau thiab ntau zaus. Peb zaug ib hnub, tsis yog ob zaug.
  Tus tub qhev uas nws lub cev Oleg Rybachenko tau nyob ntawm no tau ntau xyoo tam sim no. Kev mloog lus, kev ua haujlwm hnyav, txhua qhov kev txav mus los tau ua rau lub ntsiab lus ntawm kev ua haujlwm tsis zoo. Tiag tiag damn muaj zog, resilient thiab xyaum paub tsis muaj nkees. Tab sis nyob rau tib lub sijhawm, tus tub hluas tsis loj hlob, thiab tam sim no nws zoo li tsis muaj ntau tshaj kaum ob, nrog qhov siab nruab nrab rau lub hnub nyoog no.
  Tab sis lub zog ... Rau ob peb tus neeg laus. Ib tug hluas hero. Qhov twg, txawm li cas los xij, thaj yuav tsis dhau los ua neeg laus, thiab nws yuav tsis loj hlob hwj txwv.
  Thiab ua Vajtswv tsaug! Raws li ib tug kws sau ntawv thiab kws sau paj huam, Oleg Rybachenko tsis nyiam shaving. Koj ua haujlwm rau koj tus kheej thiab rhuav pob zeb, tawg lawv. Thiab rau lub laub. Tom qab ntawd koj nqa nws mus rau lub trolley. Nws yog ib qho nyuaj rau thawb nws thiab cov me nyuam tig los ua qhov no.
  Cov tub hluas no yuav luag dub, tab sis lawv lub ntsej muag yog European, Hindu lossis Arab. Tsis tas li ntawd, muaj ntau ntau cov neeg European.
  Oleg saib ze rau lawv. Cov qhev tsis pub hais lus, lawv ntaus lawv nrog nplawm.
  Oleg Rybachenko tseem nyob twj ywm rau tam sim no. Thiab nws kawm. Ntawm no, ntxiv rau cov txiv neej saib xyuas, kuj muaj cov poj niam. Lawv kuj ua phem thiab ntaus nplawm.
  Tsis tas li ntawd, tsis yog txhua tus tub hluas muaj tawv nqaij zoo li Oleg's. Ntau tus neeg tawg thiab los ntshav. Thiab cov neeg saib xyuas tuaj yeem tuav koj kom tuag. Kev ua haujlwm nyuaj heev, thiab cov tub hluas, tshwj xeeb tshaj yog thaum lub hnub tuaj, pib tawm hws ntau heev.
  Thiab ntawm no tsis muaj ib lub hnub, tab sis ob. Thiab qhov no ua rau hnub ntev heev. Thiab muaj ntau txoj haujlwm. Cov tub hluas tsis muaj sij hawm los pw thiab so. Qhov no yog kev tsim txom zoo rau lawv.
  Oleg Rybachenko ua hauj lwm rau nws tus kheej, mechanically chopping thiab loading. Ua tsaug rau kuv tus kheej...
  Thiab nws xav txog ib daim duab ntawm qhov tshwm sim tom qab Nicholas II tau txais kev vam meej ntawm Lavxias Thawj Tswj Hwm Vladimir Putin.
  Natasha, Zoya, Aurora, thiab Svetlana tawm tsam Austrian hauv Przemysl. Lavxias teb sab pab tub rog tam sim ntawd coj Lvov. Thiab lawv tua lub fortress uas muaj zog tshaj.
  Cov ntxhais liab qab-legged thiab hauv bikinis, rushing sai sai los ntawm txoj kev ntawm lub nroog.
  Lawv tsoo cov Austrian thiab pov me me discs nrog lawv txhais taw liab qab.
  Nyob rau tib lub sijhawm cov ntxhais hu nkauj:
  - Tsar Nicholas yog peb tus Mexiyas,
  Ib tug formidable kav ntawm muaj zog Russia ...
  Tag nrho lub ntiaj teb tab tom tshee - nws yuav mus qhov twg -
  Rau Nikolai nrog ib zaj nkauj rau pem hauv ntej!
  Natasha tsoo cov neeg Austrian, pov lub grenade nrog nws cov ntiv taw liab qab thiab pib hu nkauj:
  - Rau Rus!
  Zoya kuj tsoo nws cov yeeb ncuab, thiab hu nkauj nrog aplomb:
  - Rau huab tais huab tais!
  Thiab ib tug grenade pov los ntawm nws txhais taw liab qab yoov! Nov yog ib tug ntxhais tua neeg. Tau tsoo koj lub puab tsaig thiab haus dej hiav txwv!
  Thiab Aurora, ib yam nkaus, cuam tshuam nrog nws cov ntiv taw liab qab, tawg rau Austrian thiab squeaks:
  - Rau qhov loj ntawm Russia!
  Thiab nws yuav liab qab nws cov hniav ntse heev! Uas ci ntsa iab zoo li fangs.
  Svetlana kuj tsis hnov qab muab rau hauv, thiab roars:
  - Rus 'Vajtswv thiab Invincible Nicholas II!
  Tus hluas nkauj qhia txog kev mob siab rau. Thiab nrog ob txhais taw liab qab nws pov txhua yam thiab pov khoom plig!
  Natasha, tua thiab chopping, thiab pov cov riam phom tuag nrog nws ob txhais taw liab qab, squeaks:
  - Kuv hlub kuv Rus! Kuv hlub kuv Rus! Thiab kuv yuav txiav koj tag nrho!
  Thiab Zoya kuj tua thiab quaj qw, ntuav ib yam dab tsi tawg nrog nws cov ntiv taw liab qab:
  - Great Tsar Nicholas! Cia ob lub roob thiab hiav txwv rau nws!
  Aurora, qw nrog cov tsiaj qus, npau taws heev, thiab pov khoom plig nrog nws cov ntiv taw liab qab, qw:
  - Tsis muaj leej twg yuav txwv peb! Tsis muaj leej twg yuav kov yeej peb! Dashing ntxhais tsoo cov yeeb ncuab nrog taw liab qab thiab pob taws liab qab!
  Thiab dua cov ntxhais yog nyob rau hauv ib tug qus maj. Lawv ntes Przemysl ntawm kev txav thiab hu nkauj, sau thaum lawv mus;
  Peb cov neeg dawb huv Rus tau qhuas,
  Muaj ntau qhov kev yeej yav tom ntej hauv nws ...
  Tus ntxhais khiav tsis tau taw
  Thiab nws tsis zoo nkauj dua hauv ntiaj teb!
  
  Peb yog tus dashing Rodnoverki ,
  Wb yeej ib txwm tsis tau taw...
  Cov ntxhais hlub cov tub heev
  Nws txoj kev zoo nkauj heev!
  
  Peb yuav tsis muab rau hauv
  Txhob cia peb cov yeeb ncuab...
  Txawm peb ob txhais taw liab qab,
  Yuav muaj pob khaus ntau!
  
  Nws zoo dua rau cov ntxhais kom maj
  Ko taw liab qab hauv qhov txias ...
  Peb yog cov hma tiag tiag
  Peb tuaj yeem punch nws!
  
  Peb tsis tuaj yeem nres
  Ib tug formidable horde ntawm Fritz ...
  Thiab peb tsis hnav khau
  Dab Ntxwg Nyoog ntshai peb!
  
  Cov ntxhais pe hawm Tswv Ntuj,
  Qhov twg, ntawm chav kawm, zoo heev ...
  Peb yog rau lub yeeb koob thiab kev ywj pheej,
  Kaiser yuav ua phem me ntsis!
  
  Rau Russia, uas zoo nkauj tshaj txhua yam,
  Cov fighters yog nce ...
  Peb noj fatty porridge
  Fighters tsis khoov!
  
  Tsis muaj leej twg yuav txwv tau peb
  Lub zog ntawm cov ntxhais yog loj heev ...
  Thiab nws yuav tsis los kua muag,
  Vim peb yog cov txawj ntse!
  
  Tsis muaj ntxhais yuav khoov tsis tau,
  Lawv ib txwm muaj zog ...
  Lawv sib ntaus sib tua rau Txiv Plig,
  Cia koj tus npau suav los ua tiag!
  
  Yuav muaj kev zoo siab nyob hauv lub qab ntuj khwb
  Lub hnub yuav nyob saum ntiaj teb...
  Nrog koj txoj kev txawj ntse uas tsis muaj tseeb,
  Bayonet tus Kaiser!
  
  Lub hnub ib txwm ci rau tib neeg,
  Tshaj lub teb chaws dav tshaj plaws,
  Nyob zoo cov laus thiab cov me nyuam,
  Thiab txhua tus fighter yog ib tug hero!
  
  Yeej tsis muaj kev zoo siab ntau dhau lawm
  Kuv vam tias peb yuav muaj hmoo...
  Cia huab cua phem ploj mus -
  Thiab txaj muag rau cov yeeb ncuab!
  
  Peb haiv neeg Tswv Ntuj yog tus loj tshaj,
  Tsis muaj leej twg zoo nkauj tshaj Nws...
  Peb yuav dhau los ua neeg siab dua,
  Yog li ntawd tus phem ntuas sawv daws!
  
  Cia peb kov yeej peb cov yeeb ncuab, kuv ntseeg
  Dawb, Russia Vajtswv nrog peb ...
  Lub tswv yim yuav muaj kev xyiv fab,
  Tsis txhob cia kev phem nkag hauv koj lub qhov rooj!
  
  Zoo, nyob rau hauv luv luv, rau Yexus,
  Peb yuav ua siab ncaj...
  Nws yog ib tug neeg Lavxias teb sab, mloog,
  Nws dag tias Nws yog Dab Ntxwg Nyoog!
  
  Tsis yog, qhov tseeb, Vajtswv tus uas muaj hwjchim loj kawg nkaus,
  Peb Tsev Neeg Dawb Huv Tseem Ceeb...
  Nws yog lub ru tsev,
  Thiab nws Leej Tub-Vajtswv Svarog!
  
  Zoo, nyob rau hauv luv luv, rau Russia,
  Tsis txaj muag tuag...
  Thiab cov ntxhais yog cov zoo nkauj tshaj plaws ntawm tag nrho cov,
  Ib tug poj niam muaj zog ntawm tus dais!
  
  
  PLANS TSIS tau hloov
  Hitler tsuas yog tsis hloov OKW txoj kev npaj, thiab kev tawm tsam ntawm Stalingrad tau ua los ntawm ob sab qaum teb thiab sab qab teb, los ntawm Pawg Tub Rog A thiab B. Thiab qhov kev tawm tsam tau tso siab rau Mainstein. Raws li qhov tshwm sim, Stalingrad poob hauv kaum hnub ntawm kev tawm tsam los ntawm txhua sab. Thiab cov tub rog Soviet pom lawv tus kheej ib puag ncig tag nrho. Tom qab ntawd lub Wehrmacht tsiv raws Volga ntug dej hiav txwv mus rau lub hiav txwv Caspian. Red Army teb li cas? Qhov kev tawm tsam hauv qhov chaw tsis muaj kev vam meej.
  Ntxiv rau, Nyiv yeej yeej Kev Sib Tw ntawm Midway, txawm hais tias nws tsis qhib qhov thib ob, tab sis nws tau ntes cov Hawaii Islands tuaj. Thiab nyob rau tib lub sij hawm, thaj av units ntawm samurai tsiv mus rau Is Nrias teb. Yuav kom tuav tau lub tebchaws no, Tebchaws Askiv yuav tsum tau tshem qee cov tub rog los ntawm tim lyiv teb chaws, tso tseg Txoj Haujlwm Torch.
  Cov Germans tuav lub tswv yim ntawm sab hnub tuaj pem hauv ntej. Kev ntes sai ntawm Stalingrad poob rau sab qab teb flank. Fritz tau hla mus rau Hiav Txwv Caspian thiab txiav tawm Caucasus los ntawm av. Thiab ces Türkiye nkag mus rau hauv tsov rog. Nws cov tub rog, txawm tias tsis muaj zog heev, muaj ntau heev thiab muaj peev xwm sib ntaus sib tua ua siab loj.
  Twb tau nyob rau thawj hnub, cov Turks coj Batumi thiab ncig Yerevan. Yog lawm, lawv cov kev ua tau zoo yog qhov tsim nyog, txij li Tub Rog Liab tau pinned los ntawm German pem hauv ntej.
  Nws yuav tsum tau muab sau tseg tias cov Nazis coj kom zoo dua qhov tseeb hais tias cov tub rog Soviet nkag mus rau hauv kev sib ntaus sib tua ncaj qha los ntawm lub tsheb ciav hlau thiab tuav lawv nyob rau hauv qhov chaw. Qhov no, ntawm chav kawm, muaj kev cuam tshuam tsis zoo rau kev ua tsov rog.
  Stalin kuj ntshai thiab freaked tawm - nws thov kom tuav lub Caucasus ntawm txhua tus nqi.
  Nyob rau hauv luv luv, heroic tiv thaiv ntawm Stalingrad tsis ua hauj lwm tawm thiab txhua yam poob sib nrug. Thiab txawm tias tsis muaj kev sib cais ntawm Nyij Pooj hauv Far East tsis tau pab.
  Cov Germans tau tsiv mus raws ntug dej hiav txwv ntawm Caspian Hiav Txwv, mus rau Dagestan. Txhawm rau txwv tsis pub lawv sib sau cov plua plav - tab sis cov tub rog tsis sib npaug, ntxiv rau Red Army tau ntsib teeb meem loj nrog cov khoom siv. Thiab nws caved nyob rau hauv. Thiab cov Krauts foob pob ua haujlwm.
  Tebchaws Asmeskas yuav luag tsis kov Thib Peb Reich, cuam tshuam los ntawm kev yeej ntawm Nyiv. Teb chaws Aas Kiv tsis muaj zog me ntsis, thiab kuj tsis muaj teeb meem! Tam sim no cov Germans muaj ntau lub dav hlau thiab tuaj yeem tso siab rau lawv.
  Stalin tau qhia nws qhov phem tshaj plaws thiab feem ntau poob nws npau taws thiab qw, tab sis tsis tau txiav txim siab zoo tshaj plaws.
  Yog li ntawd, kev poob ntawm Caucasus tau dhau los ua yam tsis muaj kev zam.
  Twb muaj kev sib ntaus sib tua nyob rau ciam teb nrog Azerbaijan.
  Cov ntxhais Soviet sib ntaus sib tua desperately. Ntawm no cov beauties sib ntaus sib tua desperately.
  Thiab lawv tsis thim rov qab thiab tsis tso tseg. Thiab lawv nkag mus rau hauv lawv qab.
  Natasha, Zoya, Augustina thiab Svetlana rub tus German general los ntawm lub rear. Qhov no yog txias. Cov ntxhais muab nws rau hauv caug thiab yuam kom nws hnia lawv ob txhais taw liab qab. Nws ntaus lawv nrog kev txaus siab heev! Thiab nws licked cov ntxhais 'heels.
  Cov ntxhais Warrior feem ntau yog li ntxim hlub thiab ntxim nyiam. Ces lawv muab Fritz sib ntaus sib tua.
  Natasha swb nrog tawg, txiav tawm Nazis. Nws cuam ib tug grenade nrog nws txhais taw liab qab thiab chirped:
  - Rau koob meej!
  Zoya kuj raug rho tawm haujlwm thiab squeaked:
  - Rau Niam Txiv thiab Stalin!
  Nws coj nws thiab pov lub grenade nrog nws cov ntiv taw liab qab. Nws khiav tawm ntawm Nazis thiab squealed:
  - Rau USSR!
  Cov ntxhais zoo nkauj thiab zoo nkauj heev.
  Augustine kuj muab ib tug grenade nrog nws txhais ko taw liab qab, thiab baring nws cov hniav, nws coj nws thiab nws hais tias:
  - Kuv sib ntaus sib tua! Zoo li tus terminator!
  Thiab Svetlana tseem yuav tso ib yam dab tsi ua rau tuag taus thiab puas tsuaj nrog nws cov ntiv taw liab qab. Thiab dua nws yuav hu nkauj:
  - Peb txoj kev phooj ywg yog monolithic, thiab qhov ntawd yog qhov nws sawv rau!
  Plaub, lawv sib ntaus zoo li ntawd - cov no yog cov ntxhais! Funny beauties qhia lawv tus nplaig ntev nyob rau hauv teb.
  Warriors ntawm qeb siab tshaj. Thiab lawv yuav ntaus koj li cas, thiab lawv yuav qw rau koj li cas.
  Lawv tsoo cov Germans zoo li berries nrog ib tug xovxwm.
  Natasha raug rho tawm haujlwm, pov ib lub grenade nrog nws txhais ko taw liab qab thiab hu nkauj:
  - Peb yog cov tub rog ntawm lub teeb thiab lub chij liab!
  Zoya kuj tso tus neeg tua neeg nrog nws cov ntiv taw liab qab thiab blathered:
  - Thiab peb yuav tawm tsam Lenin!
  Thiab ces nws txiav ntawm Augustine, baring nws cov hniav:
  - Los ntawm lub npe ntawm kev xyiv fab heev!
  Thiab ces Svetlana raug rho tawm haujlwm thiab tua grenades nrog nws txhais taw liab qab, qw:
  - Peb yuav ua qhov no thiab tig nws ib ncig!
  Plaub yog nquag ua haujlwm thiab tua. Zoo, cov no yog, tom qab tag nrho, cov ntxhais uas paub ntau txog kev tua neeg. Thiab lawv tsis sib ntaus li ntawd.
  Thiab raws li nws yuav tsum yog rau cov terminators tiag tiag... Cov tub rog ya siab. Thiab lawv muaj kev mob siab rau kev puas tsuaj.
  Natasha dua pov ib tug grenade nrog nws txhais ko taw liab qab thiab hais tias:
  - Kuv nkag siab lub ntiaj teb no zoo kawg nkaus li kev ua phem ntawm chav kawm!
  Zoya kuj yws, ntuav ib tug tuag, cev nqaij daim tawv-tearing grenade nrog nws liab qab ntiv taw:
  - Lub tsev twg yuav muaj chij liab!
  Thiab ces Augustine muab nws tig. Nws mowed cov Nazis thiab pov ib tug grenade nrog nws txhais taw liab qab - hissing:
  - Qhov chaw zoo, qhov no yog peb thaj av thiab peb txhua tus!
  Cov tub rog yeej muaj peev xwm tsim kua muag txawm tias lub tshuab cua sov.
  Thiab ces Svetlana tua ib tug grenade nrog nws txhais ko taw liab qab, hluav taws kub hnyiab thiab hais nrog npau taws:
  - Hluav taws thiab tus nees bucking yog npau taws!
  Cov ntxhais, ntawm chav kawm, yuav tau tig. Thiab lawv pob tw taub hau.
  Thiab ntawm sab German, Gerd cov neeg coob tau tawm tsam ntawm T-4. Ntxiv dua thiab, thaum nws pib, koj yuav tsis sov thiab koj yuav tsis muaj peev xwm tsub kom lub siab ntawd. Cov ntxhais muaj hluav taws kub hnyiab zoo li no hauv lawv qhov muag.
  Lawv tua lawv tus kheej thiab tsis pub txoj kev cawm seej. Thiab koj tsis tuaj yeem tiv thaiv lawv cov hniav dawb, pearly.
  Cov tub rog yog txhoj puab heev thiab quaj:
  - Tsiaj qus aroma! Peb yuav xa tag nrho cov yeeb ncuab mus rau ntuj txiag teb tsaus!
  Gerda yuav tua, ntaus peb caug plaub thiab squeak:
  - Kev yeej yav tom ntej!
  Charlotte nias lub khawm nrog nws txhais taw liab qab thiab gurgles:
  - Peb yuav rhuav koj!
  Magda kuj raug rho tawm haujlwm, rhuav tshem T-26 thiab hais tias:
  - Peb mam li nthuav tawm nws.
  Thiab nws co nws cov ntiv taw liab qab.
  Thiab Christina, ib yam nkaus, nias nws ob txhais taw liab qab ntawm lub pedals thiab hais lus:
  - Cheers rau peb tog!
  Cov ntxhais, ntawm chav kawm, yuav luag liab qab nyob rau hauv bikinis thiab liab qab. Thiab nyob rau tib lub sij hawm sexy heev.
  Thiab lawv ua kev tawm tsam nrog lawv tsis zoo tag nrho, tab sis zoo T-4. Thiab lawv tua cov yeeb ncuab. Tsis txhob muab rau cov ntxhais zoo li no! Thiab yuav ua li cas lawv liab qab lawv cov hniav. Thiab lawv ua ntsej muag li cas!
  Gerda qw rau nws tus kheej, tua nrog nws cov ntiv taw liab qab:
  - Gerda nyiam tua, Gerda no!
  Thiab dua hluav taws kub nyhiab.
  Thiab ces Charlotte tua nyob rau hauv lem thiab roars, khob tawm peb caug-plaub:
  - Kuv mam li rub lawv lub plab qhib!
  Thiab nrog ob txhais taw liab qab nws yuav pib dua.
  Thiab ces Christina yuav ntxiv tus killer. Kuj tseem siv cov ntiv taw liab qab.
  Thiab nws yuav nrov:
  - Kuv yog embodiment ntawm aggressiveness!
  Cas lub duav nws muaj, thiab sculpted abs!
  Thiab ces Magda yuav coj nws thiab npuaj nws thiab qw nrov:
  - Banzai!
  Thiab nws ob txhais ceg kuj liab qab thiab chiseled!
  Plaub tus poj niam German thawb lawv tus kheej thiab yeej yeej. Nws muaj kev ua phem heev thiab tseem ceeb heev.
  Cov tub rog siv tus pas nrig thiab tua. Lawv tsis cia Tub Rog Liab mus.
  Thiab poj niam pilots kuj sib ntaus sib tua saum ntuj, thiab lawv qhia qhov no. Tias lawv tus ntsuj plig yog immeasurable.
  Nov yog qhov tshiab German Focke-Wulf. Gertrude nyob ntawm nws. Thiab tus ntxhais no qhia tias nws txias dua li txiv neej. Qhov no yog li cas nws thrashes fascists. Tsis muab txoj kev hlub tshua rau lawv. Gertrude pib qhov kev sib ntaus tiag.
  Thiab nws tua ib tug Soviet Yak thiab qw:
  - Kuv yog ib tug ntxhais super!
  Ces nws yuav coj nws thiab qhia nws tus nplaig. Thiab dua nws yuav coj tag nrho extermination. Nov yog tus ntxhais. Thiab tseem tsis tau hnav thiab hauv bikini. Thiab tom qab ntawd LAGG tua thiab roared dua:
  - Pilot phom!
  Thiab nws yuav luag rau saum nws lub ntsws. Thiab tom qab ntawd nws yuav tshem tawm PE-2. Xws li ib tug ntxhais, ntawm qhov txias tshaj plaws thiab chav kawm. Tom qab ntawd nws rov ua ib qho maneuver thiab rhuav tshem Yak nrog cua cannons. Thiab nws yuav sim .
  - Kuv yog tus hma saum ntuj!
  Thiab yuav ua li cas nws bares nws cov hniav! Thiab yuav ua li cas kom tau qus! Niam tais aw! Baba rau txhua tus poj niam!
  Tab sis, ntawm chav kawm, cov fascists kuj sim mus tua nyob rau sab qab teb.
  Nyob ntawd, tshwj xeeb, tus tsav Helga sib ntaus sib tua ntawm ME-109. Thiab yog li ua tiav tias cov khoom tawg tau ya tawm ntawm British.
  Ib tug ntxhais ntaus Mustang thiab hu nkauj:
  - Cov huab cua lilac tau ntab saum peb!
  Feem ntau, nws yog qhov zoo npaum li cas los sib ntaus sib tua hauv ib lub bikini. Qhov no siv tau li cas! Thiab nws yooj yim heev.
  Helga yog tus tsav tsheb. Lub Fuhrer tau ntse txaus los mloog cov lus qhia thiab tso cai rau cov ntxhais ntawm cov tso tsheb hlau luam, dav hlau, thiab hauv tub rog. Thiab ntau npaum li cas zoo dua mus rau Krauts.
  Lawv lawv tus kheej tsis xav tias cov poj niam lub cev muaj txiaj ntsig zoo. Ntawm no Helga muaj npe nrov tau txais lub zog thiab nyiaj txiag.
  Tus ntxhais nias lub pedals nrog nws txhais taw liab qab thiab qw:
  - Kuv yog ib tug nyuj zoo siab heev!
  Helga tua ob lub dav hlau Askiv ntxiv thiab squeaks:
  - Qab kuv muaj cov tub rog German ua ke!
  Thiab nws kuj tua tus foob pob tawg! Cas tus ntxhais! Rau txhua tus ntxhais, tus tub rog loj thiab txias. Yog hais tias nws tshem tawm, nws kuj ua li ntawd yam tsis muaj ceremony lossis kev hlub.
  Cov ntxhais ntawm no sexy heev!
  Thiab Rommel cov tub rog tab tom rhuav tshem cov suab puam, tsis tau tos kom muaj zog ntxiv los txog. Peb yuav tsum yeej, yog li peb yuav tsum tau. Tus thawj coj legendary "Desert Fox" twb tau siv los sib ntaus sib tua nrog cov tub rog zoo tshaj. Thiab nws cov tub rog kuj zoo li ntawd thiab. Ntawm no, piv txwv li, yog ib lub tuam txhab xaiv ntawm poj niam SS warriors. Lawv raug xa mus rau thaum lub Kaum Ob Hlis Ntuj, thaum lub hauv ntej tawg, cov Germans tau thim rov qab, thiab cov neeg Askiv, ntawm qhov tsis sib xws, tau tawg, tso Tolbuk, thiab hem kom pov lub Wehrmacht tawm ntawm African av.
  Tom qab ntawd tus muaj Fuhrer tau npaj tseg: hloov cov poj niam battalion ntawm tigresses. Tsis yog vim cov poj niam yuav hloov qhov sib npaug ntawm lub hwj chim, tab sis yog li ntawd cov txiv neej, tshwj xeeb tshaj yog cov txiv neej Italian, yuav txaj muag thiab lawv yuav sib ntaus sib tua ntau aggressively thiab txawj ntse. Tom qab tag nrho, yog tias cov ntxhais tseem ceeb, tawv tawv los ntawm kev cob qhia hnyav, ua ntej, ces cov txiv neej yuav txaj muag heev.
  Cov tub rog sib ntaus sib tua hauv bikini nkaus xwb, siv cov tshuaj pleev tshwj xeeb rau kev tiv thaiv. Rau rau lub hlis, lawv liab qab, girlish ob txhais taw tau dhau los ua horny uas lawv tsis ntshai ntawm cov xuab zeb kub li lub lauj kaub kib, thiab los ntawm cov tawv nqaij tawv nqaij tau txais cov xim chocolate tsaus. Thiab ntau tus twb muaj kaum ob lub cev tuag tom qab lawv.
  Margo thiab Shela yog ob tug hluas heev, tab sis twb sib ntaus sib tua-hardened Aryans. Lawv yog tus yau tshaj plaws hauv lub tuam txhab, tab sis nyob rau hauv 6 lub hlis lawv twb tau txais Iron Cross, First Class (chav kawm thib ob, txhua tus hauv lub battalion twb muaj lawm), lawv yog neeg siab phem thiab siab zoo.
  Margot muaj plaub hau xim ntawm hluav taws, thiab Shella yog ib tug daj-dawb blonde nrog ib tug kov ntawm zib mu. Ntawm no lawv tab tom sib ntaus sib tua, tiv thaiv kev tawm tsam ntawm kev tawm tsam British tso tsheb hlau luam. Cov Matildas, nrog lawv cov cuab yeej muaj zog, tab tom mus tom ntej. Tom ntej no yog passable Cromwells nrog high-explosive shells thiab lighter tsheb. Cov ntxhais faus lawv tus kheej hauv cov xuab zeb. Nws tsis muaj txiaj ntsig los tua cov tso tsheb hlau luam taub hau. Peb yuav tsum zam lawv tsis pom, thiab tom qab ntawd ...
  "Matilda" thiab "Cromwell" hnyav txog peb caug tons, thiab thaum lawv hla dhau trench khawb hauv av nplaum xuab zeb, nws yuav ntshai. Nws nchuav rau ntawm koj lub caj dab liab qab, tanned caj dab, thiab koj hnov qhov hnyav hnyav ntawm cov tshuab bastard rau koj. Ntawm no yog tib yam "Cromwell", ib yam hlau nrog 70 hli inclined armor, uas txawm tias ib rab phom 88 hli tsis tuaj yeem nqa ib txwm. Nws tsw zoo li British, pungent roj av thiab lub cev muaj zog roj. Cov ntxhais muaj lawv tus kheej surprises, yooj yim teeb meem. Thawj cov qauv ntawm Faustpatrons. Txij li cov txiv neej, raws li kev cai, cia cov poj niam mus ua ntej, yog li lawv sim qhov tseeb thiab, raws li qhov xav tau, cog lus riam phom.
  Tab sis lawv kuj muab cov ntxhais, tsis sib xws rau cov lus hais tsis zoo ntawm Nazism: "kev ua tsov ua rog yog ib tug txiv neej txoj kev lag luam, kev thaj yeeb rau poj niam!", rau hauv cov khoom tuab.
  Txawm li cas los xij, infantry poob qab, uas txhais tau hais tias muaj lub sijhawm los zaum hauv trench thiab yeej.
  Shela hais nyob rau hauv ib ntxhi, ntshai kom txham los ntawm cov xuab zeb ntog los ntawm lub trench clogging nws lub qhov ntswg:
  - Tsuas yog kev laus ntawm kev sib ntaus sib tua yuav tso cai rau koj kom tsis txhob fermentation ntawm champagne ntawm yeej uas tau ploj mus vim tsis muaj sijhawm kawg!
  Margo pom zoo:
  - Tus uas tsis muaj kev ua siab ntev yuav ntsib cov kua txiv hmab txiv ntoo ntawm kev swb thiab lub iab haus ntawm kev poob!
  Tab sis Matildas, Cromwells, thiab kaum lub teeb Mongooses twb tom qab lawv. Nimno lub sijhawm sau qoob los lawm.
  Shela, uas nws ib zaug pearly plaub hau tau tig grey los ntawm hmoov av, thiab so nws lub luj taws ntawm cov xuab zeb kub, lub hlwb tig mus rau Virgin Mary thiab lwm cov ntseeg, hais tias, tsis txhob cia kuv poob. Tus ntiv tes nias lub pawl smoothly kom cov nqi sib sau ncaj qha mus rau hauv lub tank roj.
  Margo rub tus txhais nrog nws, kuj maj mam. Tom qab ntawd ob tug ntxhais spans ib leeg nrog lawv ob txhais tes. Cov nqi ntaus ncaj qha rau hauv lub stern, tom qab uas cov roj tso tsheb hlau luam tawg. Txiv kab ntxwv nplaim taws tawg zoo li ua npuas dej ntawm huab cua, thiab ib tug neeg txoj kev foom tsis zoo tuaj yeem hnov.
  Tom qab ntawd lub luv luv muzzles ntawm British tso tsheb hlau luam yog curled los ntawm shocks rau hauv peculiar raj.
  Thiab cov ntxhais tigress bravely pov grenades ntawm cov yeeb ncuab. Thiab fragments ya nyob rau hauv tag nrho cov kev taw qhia, tearing los ntawm lub armor zoo li ib tug fiery miv lub paw, ib tug puas kwj ntawm cumulative hais.
  Ntawm no yog poj niam npau taws, hais tias cov poj niam German yog tsis muaj txhais tau tias tus cwj pwm los ntawm kev xav. Thiab lawv paub yuav ua li cas sib ntaus ... Thiab cia lub nres choke.
  Nws yog qhov yooj yim dua los tawm tsam kev tawm tsam ntawm infantry, suav nrog, raws li txoj cai, ntawm Arabs thiab cov neeg dub tau txais los ntawm kev tawm tsam lossis ntau yam kev cog lus. Pom tias cov tso tsheb hlau luam raug tshem tawm thiab muaj kev tawm tsam hnyav ua ntej, lawv tau thim rov qab rau thawj zaug poob.
  Zoo, thiab tom qab ntawd lawv tig mus rau dav dav dav dav. Txij li qhov no yog qhov style - ua rau cov tsis muaj zog, yog li ua rau cov dab!
  Thaum qhov kev tawm tsam thaum kawg fizzled tawm thiab cov ntxhais txuas ntxiv lawv khiav ntawm cov suab puam yav tsaus ntuj, lawv tau sib tham thaum lawv taug kev. Shela nug Margot:
  - Koj puas xav tias peb tseem yuav nyob hauv Alexandria?
  Tus tub rog tua hluav taws teb tias:
  - Kuv xav tias tsis pub dhau lub Kaum Ib Hlis, lossis tej zaum lub Kaum Hli, peb yuav nyob hauv Egypt thaum kawg.
  Shela logically thiab tsis xyuam xim rau qhov khaus khaus khaus khaus khaus khaus khaus khaus khaus khaus khaus khaus khaus khaus khaus khaus khaus khaus khaus khaus khaus khaus khaus khaus khaus khau
  - Thaum cov ntsia hlau no hauv peb lub hauv caug , lub hauv paus hauv Malta, raug rhuav tshem, cov khoom siv tau zoo dua, thaum cov chav tshiab tuaj txog, cov yeeb ncuab yuav tsis muaj sijhawm ntxiv lawm.
  Margot ntsia ib ncig kom pom tias lub hnub tau tawm mus ntev npaum li cas ua ntej nws teem. Thaum kawg pw tsaug zog zoo. Qhov sib thooj ntawm lub hnub qub reddening rau lub qab ntug calmed tus tub rog. Nws lazily hais tias:
  - Kuv xav tias Fuhrer yuav tsis nco rov qab qhov chaw zoo nkauj ntawm Crete tom qab Peru- Habor thiab Midway . Tsuas yog lub sijhawm no lawv yuav rhuav tshem Malta.
  Shela qw rau saum ntuj nrog kev foom tsis zoo:
  - Thov kom tus uas muaj Hwjchim ci ntsa iab tig txhua lub hauv paus British mus rau hauv ntuj txiag teb tsaus.
  Lub hnub thaum kawg tau nkaum qab lub qab ntug, hnub txias tshaj plaws ntawm lub xyoo, Lub Kaum Hli 21, los txog rau qhov kawg. Thiab nrog nws, Operation Polar Bear pib. Vim li cas thiaj dawb? Cunning misinformation ua rau tib neeg xav tias peb tab tom tham txog sab qaum teb, tab sis qhov tseeb lub boxer crushing viav vias yog nyob rau sab qab teb.
  Lub hauv paus loj tshaj plaws hauv tebchaws Askiv zoo li ntuj raug txim. Nws tau tawm tsam los ntawm ntau tshaj li ib txhiab tus neeg tawg rog sau los ntawm tag nrho sab hnub tuaj pem hauv ntej thiab tau txais kev sib ntaus sib tua zoo, nrog rau cov tub rog tiv thaiv. Cov Askiv, tau kawg, tau sib ntaus sib tua ntev, tab sis lawv tsis xav tias yuav muaj kev tawm tsam loj heev. Tseeb tiag, leej twg yuav ntseeg tias Krauts yuav txiav txim siab nthuav tawm pem hauv ntej, txawm tias tus yeeb ncuab tau ntsiag to ib ntus. Tab sis tam sim no cov tub rog Askiv tau raug ntaus tsis muaj kev hlub tshua. Piv txwv li, lawv cov nkoj raug tua los ntawm Yu-87, lub npe nrov "yam". Tsis ceev heev, tab sis muaj qhov siab tshaj plaws (rau lawv lub sijhawm) kev foob pob raug, lawv tsim txom cov nkoj British zais hauv cov bays. Ntau niaj hnub Focke-Wulfs tsis deb tom qab, suav nrog cov legendary von Rudel nws tus kheej, tus huab tais ntawm kev tawm tsam aircraft. Paub txog kev poob ntawm lub nkoj loj tshaj plaws hauv Soviet rog, kev sib ntaus sib tua Marat.
  Piv txwv li, Corporal Richard pom vultures dov saum toj zoo li ib tug sled. Ntau tus neeg tawg rog German tawm ntawm lub qhov dej khov zoo li cov ntses predatory. Tus txiv neej English uas twb paub tab tau dai lub xov tooj hauv kev ntshai. Nws yeej tsis tau pom qhov pom kev phem li ntawd. Lub sirens suab lig heev, tom qab lub foob pob tawg. Lub foob pob tawg cuam tshuam cov tub rog Askiv, txiav caj npab thiab txhais ceg ya mus rau lwm qhov kev taw qhia. Ib lub kaus mom hlau ua liab kub thiab ntaus tus tub ceev xwm ntawm lub ntsej muag. Thiab nws qw li cas:
  - Churchill yog kaput! Hitler yog txias!
  Cov phom tiv thaiv dav hlau British tsis tau pib tua tam sim ntawd, tab sis tsuas yog thaum ntau txhiab lub foob pob poob ib zaug. Tus yeeb ncuab suav txhua yam kom raug: tsis yog ib lub foob pob yuav tsum mus pov tseg. Yog li ntawd tsoo tus yeeb ncuab thiab ntaus. Tag nrho cov sectors raug cim ua ntej ntawm daim ntawv qhia. Ntxiv mus, cov insolent British tseem tsis tau zais lawv tus kheej kom raug. Ntau yam ntawm lawv cov phom tiv thaiv dav hlau sawv ntsug hauv qhov pom tseeb thiab yog thawj zaug uas raug tshem tawm.
  Ntawm no lub thoob ntawm 85-mm anti-aircraft phom, peb caug-ob taw ntev, raug pov thiab khoov rau saum huab cua zoo li lub kauj. Tom qab ntawd nws tsoo, tsoo tsib Englishmen. Ib tug ntawm cov dub tau nws lub plab torn qhib thiab nws cov hnyuv poob tawm.
  Thiab cov foob pob poob, thiab txhua yam nyob rau hauv hluav taws, ib tug roj warehouse rumbled, lawv pib tawg, tawg plhaub yuav luag tag nrho cov pob txha, ces lwm warehouse raug ntaus. Txhawm rau sab saum toj nws tag nrho, cov sirens tau teeb tsa hauv qhov kev sib tw ntawm Yu-87 thiab Focke-Wulf howled annoyingly, ua rau ntshai ntshai heev ntawm cov dub thiab Arabs los ntawm cov tub rog colonial. Tab sis nws zoo li cov dawb li ntshai.
  Piv txwv li, ob lub nkoj British frigates sib tsoo, ntau heev kom cov boilers rumbled. Thiab txawm tias cov khib nyiab ntawm cov frigates uas tau tshem tawm tau tawg nyob rau hauv cov huab cua zoo li mined teb, thiab lub nkoj nkoj tsuas yog poob rau hauv qab.
  Lub tank Askiv "Cromwell" nrog ib tug luv luv muzzle, tab sis nrog zoo ceev ceev thiab muaj zog frontal armor, ceev ceev nyob rau hauv kev ntshai thiab rammed nws tus kheej warehouse, txawm crushing ib tug kaum os ntawm nws tus kheej cov tub rog kev nyuaj siab nyob rau hauv txoj kev. Chaos loj tuaj. Lub dav hlau dav hlau Askiv pib sag, thiab lub zog dreadnought qhib hluav taws ... ntawm ntug dej hiav txwv, qhov twg nws cov tub rog tau swarming.
  Thiab nyob rau hauv lub ntiaj teb no, ob tug neeg tseem unperturbed kiag li. Ib tug ntawm lawv yog ib tug Indian, maj mam teeb lub yeeb nkab, thiab lwm yam yog ib tug poj niam, kom meej meej ntawm Arab keeb kwm, tab sis nyob rau hauv cov tub rog khaub ncaws. Nkawd ob leeg tsis xyuam xim rau txoj kev tuag rushing. Los yog, tag nrho horde ntawm horsemen ntawm kev puas tsuaj tau ua si ib qho kev ua si txawv txawv. Nws yog ib qho kev ua si ntawm tsib caug-ob daim npav nrog cov neeg tso dag, thiab txawm tias raws li cov cai tsim los ntawm cov tawv nqaij liab nws tus kheej.
  Ib tug poj niam Arab hais tias:
  - Txawm li cas los xij, muaj suab nrov heev! Thiab vim li cas thiaj tsim kom muaj kev ceeb ntshai?
  Ib tug ntawm cov tub rog, nrog nws sab nraub qaum los ntawm shrapnel, yuav luag khiav mus rau hauv Khab, tab sis nws tau muab pov tseg zoo li tus menyuam miv. Cov tee ntshav poob rau ntawm daim tawv nqaij liab thiab nws yaim lawv, luag ntxhi. Ces nws pom tias:
  - Ua suab nrov yog rau cov neeg tsis muaj zog, daj ntseg ntsej muag. Peb Apaches xav li no - yog tias tsis muaj yeeb ncuab, ces tus yeeb ncuab tshwm - zoo dua!
  Tus poj niam tsaus ntuj hais tias:
  - Qhov no yog ib qho tsis muaj zog ntawm cov neeg uas lees paub txog kev ntseeg ntawm Khetos. Lawv nyiam hais txog kev txi, tab sis tsis txhob txi lawv tus kheej.
  Indian nodded sai sai:
  - Kev txiav txim yog tsim rau ntawm lub hauv paus uas cov cement yog txoj kev ntseeg thiab cov xuab zeb yuav! Kev ntseeg yog lub siab kub, thiab lub siab nyiam yog lub nrig hlau! Tsuas yog cov neeg ntsej muag daj ntseg tsis muaj ib qho lossis lwm tus.
  . Tshooj 5
  Thiab tseem muaj ib tug ntxhais ntawm lub foob pob German. Hauv qhov no, Viola. Ib tug zoo nkauj heev blonde, thiab nws tus khub yog Nicoletta. Thiab ob tug ntxhais tau ntxim hlub heev. Ib lub foob pob poob los ntawm qhov siab. Thiab tseem cov tub rog yog taw liab qab thiab hauv bikinis.
  Cov ntxhais qw rau lawv tus kheej:
  - Peb yog cov tub sab uas peb yog supermen!
  Nicoletta tseem nchuav cov foob pob tawm ntawm lub fuselage. Thiab rhuav tshem cov yeeb ncuab. Cov British tau txais nws li ntawd.
  Viola kuj tseem yuav tso lub foob pob tua neeg los ntawm saum toj no. Thiab nws yuav tua cov fighters ntawm lub teb chaws Ottoman Leo.
  Thiab yuav ua li cas nws fares:
  - Kuv instill ntshai nyob rau hauv teb chaws Aas Kiv!
  Thiab nws co taw liab qab. Thiab hu nkauj:
  - Peb yuav rhuav Churchill sib nrug!
  Cov ntxhais ntawm Yu-188 zoo heev ntawm kev pov pob. Lawv lub tsheb tshiab thiab siab dua. Nws rab phom tsim tau nrawm heev.
  Yog li ntawd, cov ntxhais thiab ib tug tub rog Askiv raug tua.
  Lawv lub dav hlau ceev heev. Cov tub rog rov siv lawv txhais taw liab qab los ua kom puas tsuaj.
  Viola rooj zaum:
  - Kuv tsav tag nrho kuv cov yeeb ncuab mus rau hauv lub hleb!
  Nicoletta quaj:
  - Thiab kuv pov tus yeeb ncuab!
  Thiab yuav ua li cas nws yuav coj thiab co nws txhais taw liab qab!
  Cov no yog cov ntxhais thiab yuav ua li cas lawv tsoo cov yeeb ncuab. Thiab tsis txhob nres. Aryans tiag.
  Thiab thaum lawv twist thiab co lawv liab qab tits.
  Thiab lawv poob foob pob dua.
  Thiab muaj cov ntxhais ntawm no, ntawm lwm lub dav hlau. Ntawm no yog Eva poob foob pob. Ua kom puas cov lus Askiv thiab hu nkauj:
  - Kuv zoo heev!
  Thiab Eva kuj pedals nrog nws ob txhais taw liab qab.
  Tab sis Viola yuav tso lub foob pob dua thiab nrov nrov:
  - Kuv yog ib tug ntxhais qus, Kuv xav tau kaum tus txiv neej hauv ib teev, uas yog qhov txias thiab zoo kawg nkaus!
  Ntau tus tub rog British uas kub hnyiab tau maj mus rau hauv dej kom ntxuav cov nplaim taws. Nws txawm npau taws los ntawm kev nkag mus rau hauv dej, qw thiab qw nrov nrov tau hnov. Thiab cov voj voog ntshav tau nkag mus thoob plaws lub hiav txwv ua npuas ncauj, tuab thaum xub thawj, ces maj mam nthuav tawm thiab tig daj ntseg. Thiab cov tub rog ntawm dab tsi yog ib lub teb chaws loj tshaj plaws thiab dav tshaj plaws hauv ntiaj teb tau poob lawv qhov zoo li tib neeg. Tus poj niam Arab snorted contemptuously:
  - Thiab cov txiv neej no yuam kom peb hnav burqa!
  Tus txiv neej liab, slyly squinting, hais tias:
  - Pom tseeb tias koj qhov kev saib xyuas ua rau lawv ntshai!
  Tus poj niam Arab bard nws cov hniav sarcastically thiab hais tias:
  - Lub softness ntawm ib tug poj niam zoo ib yam li toughness ntawm armor, tsuas yog ntau ntau tuag thiab ntau yam nyob rau hauv kev tiv thaiv!
  Cov Germans nyiam tam sim ntawd tawm tsam nrog tag nrho lawv lub zog, kev tawm tsam ntawm tus neeg ntaus pob uas, suav nrog cov yeeb ncuab tsis tau npaj, tam sim ntawd maj nrawm nrog tag nrho nws lub zog ntawm tus yeeb ncuab. Thaum kaum ob ntawm cov yeeb ncuab dav hlau hlawv ntawm tshav dav hlau, tsis tuaj yeem tawm mus. Thaum lawv cov foob pob tawg hauv Lancasters, rhuav tshem txhua yam nyob ib puag ncig lawv. Nyuaj tab sis muaj txiaj ntsig tactics. Yog li ntawd, lub symphony ntawm lub ntiajteb sab hauv tau mus txog lub ncov ntawm nws lub hwj chim, thiab ces pib down.
  Tab sis qhov no, ntawm chav kawm, tsis tau xaus rau ntawd; lub dav hlau faib tau los ua haujlwm. Thaum cov neeg Askiv tom qab kev kho mob zoo li no, lawv tuaj yeem ua kom sov txhua. Hmoov zoo, tsaws gliders twb tau tsim nyob rau hauv qhov yuav tsum tau muaj thiab cov txheej txheem rau towing lawv tau zoo-tuned. Tej zaum qhov zoo tshaj plaws hauv ntiaj teb niaj hnub no.
  Yog li ntawd lawv ya, tsis zoo li kites - qeeb qeeb, tab sis ceev txaus, thiab txawm nrog lub suab paj nruag ntawm Wagner - Hitler tus nyiam masterpiece. Leej twg tseem ciaj sia nco txog zaj duab xis "Apocalypse", qhov twg cov neeg Amelikas siv cov suab paj nruag tshwj xeeb no thaum tawm tsam Nyab Laj. Cas nws ntshai lawv. Yog li ntawm no yog Wagner, thiab thundering motifs, los ntawm amplifiers. Cov tub rog caij nkoj tau smeared phosphorus rau ntawm lawv lub ntsej muag thiab pleev xim rau lawv tus kheej; lawv saib txaus ntshai, zoo li cov dab ntawm lawv lub ntiaj teb. Kuj raws li kev puas siab puas ntsws. Ntxiv rau, qee cov tshuaj reagents thiab qee cov magnesium chips tau ntxiv rau phosphorus kom ua rau lub ntsej muag tsawg kawg rau lub sijhawm luv. Yog li creepy, tshwj xeeb tshaj yog tawm tsam lub backdrop ntawm smoky ci thiab ntau hluav taws kub. Lawv txawm muaj phom tshuab, kuj camouflaged nyob rau hauv cov duab ntawm zaj lub qhov ncauj. Tom qab ntawd lub suab nrov German thiab rab phom submachine tau raug ntaus. Thiab lub mown, torn ranks poob mus rau lub khau ntawm cov yeej. Thiab ntau tus tsuas nyiam tso tseg, txawm hais tias muaj ntau tus neeg Askiv ntau dua li Germans.
  Ib tug Indian thiab Arab poj niam nkaum hauv qhov me me, ua tib zoo camouflaged qhov. Redskin sau tseg:
  - Yog lawm, peb plows lawv!
  Tus poj niam dub plaub hau xav tsis thoob:
  - Koj puas hais peb? Tej zaum koj txhais tau tias peb?
  Tus Indian shook nws lub taub hau tsis zoo:
  - Tsis yog! Palefaces tab tom ntaus cov British thiab qhov no yog lub cim zoo! Thiab thaum lub sijhawm los txog, peb hnub so yuav los! Thaum twg cov neeg Khab yuav dim lawv lub tebchaws!
  Tus poj niam Arab snorted contemptuously:
  - Puas yog koj, los ntawm lub sijhawm twg los xij, thov kom muaj hwj chim thoob ntiaj teb?
  Tus neeg Indian hlub, zoo li piav qhia rau tus menyuam uas tsis nco qab, luag ntxhi:
  - Cov uas xav tau ntau dhau feem ntau yog tsis muaj dab tsi! Yog li tus diav loj yog qhov ncauj!
  Fuhrer, ntawm chav kawm, tsis pom nws cov falcons thiab hawks ua dab tsi, tab sis nyob rau hauv txoj cai nws kwv yees tias German tub rog tshuab yuav ua txhua yam kom raug. Feem ntau, kev ua tub rog German ua haujlwm mus txog rau Kursk Bulge tau ua tiav ntawm qib kev tshaj lij. Qee tus txawm hu lawv tus qauv. Nws tseem coj txawv txawv uas lub tshuab zoo li no tau swb thiab tom qab ntawd poob tag nrho.
  Thiab cov ntxhais pom ib tug npau suav zoo sib xws, ib yam ntawm cov yaj saub tsis pom kev, cuam tshuam los ntawm cov lus txib nyuaj - sawv!
  
  
  TSAR MICHAEL THE SECOND
  Nicholas II yog tus neeg raug tsim txom los ntawm kev sim tua neeg hauv Nyij Pooj. Txawm li ntawd los, nws tuag thaum nws ua qub txeeg qub teg. Kev sim tua neeg nto moo uas tau tshwm sim hauv keeb kwm tiag tiag. Tsarevich Nicholas raug mob, tab sis miraculously ciaj sia.
  Tab sis tsis muaj txuj ci tseem ceeb tshwm sim. Qhov no hmoov, rau qhov tsis muaj hmoo tshaj plaws tsar nyob rau hauv tag nrho cov keeb kwm ntawm Russia. Nicholas tuag...Thiab nrog nws tuag tus loj loser, uas, ntawm chav kawm, unwittingly, tab sis tseem ua puas lub teb chaws Ottoman thiab dynasty.
  Thiab nyob rau hauv 1894, thaum muaj hnub nyoog kaum tsib, Michael II tau nce lub zwm txwv. Kwv tij ntawm Tsar Nicholas. Tus neeg feem ntau tsis ruam, tawv heev thiab siab tawv. Mikhail Aleksandrovich Romanov tau hais kom muaj kev faib tsiaj qus thaum Tsov Rog Thoob Ntiaj Teb thib ib thiab txawv nws tus kheej hauv kev sib ntaus sib tua. Feem ntau, nws yog ib tug txiv neej tawv dua Nikolai, siab dua, nrog lub ntsej muag qhia ntau dua. Puas yog nws ntse dua? Nicholas II tsis yog ib tug neeg ruam, txawj ntse. Tab sis tseem tsis tawv txaus, muaj zog-willed, thiab yug los ua vajntxwv. Ntxiv rau, tau kawg, Nicholas II cov teeb meem, tshwj xeeb nrog nws tus poj niam.
  Mikhail tsis yog ruam tshaj nws tus tij laug, thiab qhov tseem ceeb tshaj, nws muaj hmoo dua ... Zoo, Nikolai, tseem yog lub npe phem rau tsars. Thiab Nikolai yog thawj zaug ua tsis tiav. Txij thaum pib, lub Decembrist ntxeev siab. Tom qab ntawd qhov pib ua tsis tiav ntawm kev ua tsov rog nrog Iran. Lub yeej yeej, tab sis tsis muaj ntau conquests. Thiab Iran tsis yog qhov tseem ceeb ntawm kev sib tw rau Russia. Tsov rog nrog Turkey. Tsis tas li ntawd tsis zoo heev thaum xub thawj. Thiab cov yeej raug nqi ntshav ntau. Thiab muaj ob peb conquests.
  Thiab ces tsov rog nyob rau hauv lub Caucasus yuav luag plaub caug xyoo nrog Shamil. Thiab qhov no yog qhov phem, expansion tau khov. Thiab thaum kawg, swb nyob rau hauv Crimean Tsov rog. Thiab raws li cov lus xaiv, Tsar Nicholas yog thawj tus tua tus kheej.
  Yog lawm, tus huab tais ntawd tsis muaj hmoo. Michael tus thawj... Reigned in the Time of Troubles. Nws cawm Russia. Nws kov yeej ob peb lub nroog los ntawm Poland. Ua qee qhov kev vam meej hauv Siberia. Nws tsis nyob ntev, txawm li cas los xij. Tab sis tus huab tais yog, feem ntau, ib txwm. Thiab tsis muaj punctures loj.
  Txoj cai ntawm Mikhail Romanov yog tib yam li Nicholas II: nthuav mus rau Tuam Tshoj thiab Sab Hnub Tuaj. Kev tsim kho ntawm Port Arthur. Diplomacy nrog lub teb chaws Yelemees, npaj rau kev ua tsov ua rog nrog Nyiv. Tau kawg, nws tau pom tseeb tias peb tsis tuaj yeem ua yam tsis muaj kev ua tsov ua rog nrog thaj av ntawm Lub Hnub Ci. Hmoov tsis zoo nws tau nquag siv nws tus kheej. Thiab cov tub ntxhais hluas tsar xav tau koob meej, xav kov yeej, xav tsim Yellow Russia. Tsis tas li ntawd, nws tau pom tseeb tias Tuam Tshoj tau cog lus tias yuav dhau los ua lub zog loj nyob rau yav tom ntej, thiab nws yuav zoo dua los faib tam sim no. Thaum nws yog fragmented.
  Nyiv tau tawm tsam cov tub rog Lavxias hauv Port Arthur.
  Ces Admiral Makarov raug xa mus. Lub sijhawm no tsis muaj kev tuag. Ib feem yog vim Mikhail tsis pub Tsarevich Kirill cuam tshuam nrog Makarov thiab nws tsis nyob hauv lub nkoj. Thiab qhov no hloov txoj kev me ntsis.
  Admiral Makarov tau cob qhia cov tub rog. Tom qab ntawd, thaum cov Japanese raug ntes nyob rau hauv mines, nws muaj peev xwm mus tua lub Togolese fleet.
  Kev sib ntaus sib tua naval tau xaus rau hauv kev ntseeg siab rau cov tub rog Lavxias. Txawm li cas los xij, tom qab ntawd, cov neeg Nyij Pooj txawm li cas los xij nteg rau ntawm Port Arthur. Tab sis tsis ntev. Mikhail tshem tawm Kuropatkin, xaiv tus thawj coj hluas thiab muaj peev xwm ntau dua. Thiab dua kev yeej tau yeej ntawm thaj av.
  Nyiv, feem ntau, tau swb ntawm hiav txwv. Thiab ces cov tub rog tsaws.
  Lub samurai surrendered. Russia tau txais cov Kuril Islands tuaj, ntes Taiwan, thiab Kaus Lim Kauslim.
  Tom qab ntawd, ntau lub xeev Suav tuaj yeem ua ib feem ntawm lub teb chaws Ottoman, tsim Zheltorossiya. Lub tebchaws huab tais tau nthuav dav thiab vam meej.
  Tsis muaj Duma, tsis muaj kev ywj pheej tsis tsim nyog. Tsis yog lub neej, tab sis kev tshav ntuj! Kev loj hlob sai ntawm lub teb chaws. Tab sis ib txwm ua Tsov Rog Thoob Ntiaj Teb thib ib yog kev zam. Thiab tam sim no lub sij hawm ntawm zaj tau los.
  Tab sis los ntawm lub sij hawm no Russia twb muaj lub teeb tso tsheb hlau luam "Luna"-2, hnyav tso tsheb hlau luam "Peter lub Great", tsim los ntawm Mendeleev tus tub, thiab cov haib tshaj bombers nyob rau hauv lub ntiaj teb no: "Svyatogor" thiab "Ilya Muromets". Xws li yog lub hwj chim lawm!
  Thiab cov tub rog Lavxias pib yeej los ntawm thawj hnub. Thiab tus naj npawb ntawm tsarist pab tub rog, vim qhov tseeb tias Tuam Tshoj twb tau ib nrab ntxiv, yog loj.
  Cov tub rog Lavxias tau kov yeej cov Germans nyob rau sab hnub tuaj Prussia thiab ncig Königsberg. Lawv coj Lviv thiab Przemysl tam sim ntawd. Russia muaj ntau tus tub rog, thiab ntau lub teeb, mobile tanks. Uas tsis muaj vaj huam sib luag thiab qhia formidable zog. Ib pab tub rog tom qab lwm tus poob.
  Lavxias teb sab tub rog twb ntes Budapest.
  Lub teb chaws Yelemees pom nws tus kheej hauv txoj haujlwm nyuaj. Cov tub rog Lavxias twb mus txog Oder. Ltalis kuj tshaj tawm ua tsov rog rau Austria. Muaj tseeb tiag, lub teb chaws Ottoman tau nkag mus ua rog tawm tsam Russia. Tab sis qhov no tsuas yog hloov mus rau hauv kev swb thiab swb ntawm txhua qhov chaw.
  Cov tub rog Lavxias twb hla lub Oder lawm. Thiab thaum lub caij ntuj no lawv pib cua daj cua dub Berlin. Tsis muaj dab tsi los tuav lub nroog. Yog li cov Germans tseem muaj ntau lub zog khi rau sab hnub poob.
  Thiab Wilhelm thiab nws lub tsev hauv paus tau nrawm tshaj tawm kev thaj yeeb nyab xeeb, lossis kev tso siab rau.
  Tsov rog tsuas muaj rau lub hlis xwb. Cov tub rog Lavxias tau coj Istanbul. Thiab Türkiye tau nyob los ntawm cov tub rog ntawm Tsar Michael II.
  Tom qab ntawd kev thaj yeeb tau xaus rau hauv Peterhof. Austria-Hungary disintegrated thiab tsis muaj nyob. Galicia thiab Bukovina tau los ua lub xeev Lavxias. Czech koom pheej thiab Slovakia tau los ua lub nceeg vaj coj los ntawm Tsar Michael II. Hungary kuj lees paub Lavxias teb sab Tsar ua nws huab tais.
  Krakow thiab lwm thaj av nkag mus rau lub Nceeg Vaj ntawm Poland. East Prussia raug txiav tawm, Danzig los ua ib lub nroog Lavxias. Asia Minor, thiab feem ntau ntawm Iraq nrog Baghdad ua Lavxias. Cov British tau txais tsuas yog lub xeev ntawm Basra thiab Palestine, thiab Fabkis tau txais sab qab teb Syria.
  Lub nceeg vaj ntawm Yugoslavia kuj tau tsim, uas Michael II tau los ua tus kav. Kuv txeeb me ntsis rau kuv tus kheej thiab Ltalis. Yog li ntawd, Russia muaj peev xwm los ua ib tug loj conqueror. Thiab raug kev txom nyem me me ntawm cov nuj nqis me. Tab sis lub teb chaws Yelemees tseem yuav tau them nyiaj rau Russia feem ntau. Txaus ntshai yeej!
  . Tshooj 2.
  Tom qab no muaj ob peb ua tsov rog me me ntxiv. Russia tau ntes feem ntau ntawm Afghanistan - sab qab teb mus rau Tebchaws Askiv, thiab ob feem peb ntawm Iran - sab qab teb kuj yog Askiv. Tom qab ntawd cov tsarist, Fabkis thiab cov tub rog Askiv thaum kawg tau faib rau Saudi Peninsula. Hegemony sawv. Nyiv kuj tau tswj tuav qee cov khoom German rau nws tus kheej.
  Txog xyoo 1929, kev lag luam loj hlob tau pom thoob plaws ntiaj teb - qhov muaj zog tshaj plaws hauv Russia. Tiamsis Txoj Kev Nyuaj Siab Loj ua raws li. Qhov no yog dab tsi coj Hitler los rau lub hwj chim nyob rau hauv lub teb chaws Yelemees.
  Nyob rau hauv Russia, ib yam nkaus thiab, muaj kev nce nyob rau hauv revolutionary thiab tawm tsam kev xav. Tab sis xyoo 1931 kev tsov rog tshiab tau tshwm sim nrog Nyiv tshaj Tuam Tshoj. Russia muaj zog dua, thiab lub nkoj tau raug txib los ntawm tus tsim nyog successor ntawm Admiral Makarov - Admiral Kolchak.
  Yeej, tsaws, thiab Nyiv nrog tag nrho nws cov khoom Pacific tau dhau los ua ib lub xeev ntawm Russia. Thiab Tsar Michael II thiab tseem yog Emperor ntawm Nyiv. Yog, nws ua haujlwm zoo heev. Tab sis kev tawm tsam rau lub ntiaj teb domination tsis tau xaus.
  Hitler tau nce nws lub zog. Thiab kev sib koom ua ke tau tshwm sim: Lub teb chaws Yelemees, Ltalis, Russia, tawm tsam Britain, Fabkis, Holland, Belgium thiab Asmeskas.
  Xyoo 1940, cov tub rog tsarist tau ua tiav qhov kev kov yeej ntawm Tuam Tshoj thiab khiav mus rau Fabkis, Dutch thiab Askiv cov khoom.
  Hitler tau pib ua tsov rog thaum Lub Rau Hli 22, 1941 los ntawm kev ua rog Fabkis. Lub Fuhrer muaj lub tswv yim zoo thiab muaj lub siab zoo ntawm Mainstein. Russia tau pib tawm tsam tawm tsam British thiab Fabkis txoj kev nyob hauv Asia thiab Africa. Qhov no yog tsov rog phem heev.
  Russia twb nyob thawj qhov chaw nyob rau hauv lub ntiaj teb no nyob rau hauv cov nqe lus ntawm cov pej xeem, nws cov tub rog tau nruab nrog qhov zoo tshaj plaws thiab siab tshaj tso tsheb hlau luam thiab aircraft. Helicopters, fighters, attack aircraft, bombers, nrog rau cov dav hlau, twb nyob rau hauv loj ntau lawm! Feem ntau, qee qhov txhua yam mus zoo.
  Hitler tuav Fabkis, Belgium, Holland thiab Denmark hauv ib hlis thiab ib nrab! Tsarist Russia nyob Norway thiab Sweden. Raws li Is Nrias teb, Indochina, yav qab teb Iran, Saudi Peninsula thiab nkag mus rau tim lyiv teb chaws.
  Cov tub rog Askiv thiab Fabkis cov tub rog tau ua qhov txawv ntawm lawv qhov kev muaj peev xwm sib ntaus sib tua thiab muaj kev ua tub rog qis heev - kev tso siab rau qhov tsis muaj kev tawm tsam.
  Hitler xav tsiv mus rau Africa nws tus kheej, tab sis Spain tawm tsam lub teb chaws Yelemees. Ces cov fascists tawm tsam Franco tsoom fwv thiab yeej nws. Thiab ces Portugal. Tom qab muaj kev tawm tsam hnyav, Gibraltar raug ntes!
  Tom qab ntawd, Russia thiab lub teb chaws Yelemees kov yeej Africa. Ntawm no, qhov chaw loj, hav zoov, cov suab puam, thiab tsis muaj txoj kev tau muaj kev cuam tshuam ntau dua li kev tawm tsam ntawm cov tub rog tsis muaj zog thiab tsis meej pem ntawm Tebchaws Askiv, Fabkis, thiab Portugal.
  Muaj kev txeeb chaw ntawm thaj chaw. Episodic sib ntaus sib tua, focal resistance. Lavxias teb sab tso tsheb hlau luam tseem yog qhov zoo tshaj plaws thiab zoo maneuverability, tshwj xeeb tshaj yog nyob rau nruab nrab: "Nikolai", uas yog lub npe hu ua tom qab Tsarevich Nicholas, tua los ntawm Nyiv.
  Tsuda tau txais kev cawmdim Sanzo , nyob rau hauv Russia lawv yuav demolished ib tug monument rau nws nrog lub Eiffel Ntauwd nyob rau hauv St. Los yog tej zaum koj hu ua lub tank tom qab nws.
  Nyob rau hauv txhua rooj plaub, "Nikolai"-3 yog ib tug kuj lub teeb tank - nyob rau hauv peb caug tons, mobile nrog ib tug diesel cav. Nws qhov ceev yog siab dua li ntawm peb caug plaub, nws cov armor frontal yog thicker thiab sloping, nws silhouette yog qis dua, thiab nws muaj ib tug ntev-barreled phom, txawm hais tias ntawm ib tug zoo xws li 76-mm caliber.
  Txawm li cas los xij koj hais, Russia tau ntes ntau tshaj ob feem peb ntawm Africa, tus so mus rau lub teb chaws Yelemees thiab Ltalis. Thiab tom qab kev foob pob loj heev nyob rau lub Tsib Hlis 1942, kev sib koom ua ke ntawm Lavxias thiab German cov tub rog hauv tebchaws Askiv tau ua raws. Kev sib ntaus sib tua tsuas yog ob lub lis piam thiab Askiv thiab Ireland tau nyob.
  Thiab ib hlis tom qab lawv tau nyob hauv Ireland.
  Amelikas coj tus cwj pwm tsis zoo, ntshai tsam nkag mus rau hauv kev ua tsov rog txaus ntshai, tab sis tseem pab Britain nrog cov peev txheej. Yog li ntawd, Hitler, Mussolini thiab Michael II txiav txim siab los ua kom tiav lub zog ntawm kev lag luam uas muaj zog tshaj plaws.
  Ntxiv mus, Russia muaj ib tug ciam teb nrog America raws Alaska. Thiab lawv twb tau tsim txoj kev tsheb ciav hlau mus rau Chukotka - uas yog qhov tseem ceeb heev rau kev ua tsov rog!
  Thiab tam sim no cov Lavxias teb sab, tsarist pab tub rog yuav tsiv ... Thiab nkag mus rau Alaska. Tab sis Asmeskas tso tsheb hlau luam tsis txawm tawm tsam cov neeg Lavxias. Qhov no yog qhov tshwm sim.
  Cov tub rog Lavxias pib tsaws hauv Alaska thaum lub Cuaj Hlis 1, 1942... Thiab lawv tau ua tiav zoo heev.
  Ceev nrooj nthuav dav tus choj taub hau. Thiab raws li ib txwm muaj, cov ntxhais zoo nkauj Lavxias koom nrog hauv kev sib ntaus sib tua.
  Lawv nyob ntawm lub tank tshiab tshaj plaws Nikolai-4. Cov tub rog yog taw liab qab, hnav tsuas yog bikini. Thiab lawv muaj rab phom ntev 85 hli muaj zog dua: Sherman's thunder.
  Nws twb yog lub Kaum Ib Hlis, daus tau poob, tab sis cov ntxhais zoo nkauj: Natasha, Maria, Aurora thiab Svetlana, tsis paub txog cov khaub ncaws thiab sib ntaus yuav luag liab qab.
  Ntawm no cov tub rog tua thiab smash nrog ib tug meej ntaus los ntawm Sherman plhaub. Lawv liab qab lawv cov hniav. Natasha raug rho tawm haujlwm thiab qw nrov nrov:
  - Kuv yeej txhua tus rau huab tais!
  Thiab yuav ua li cas nws tseem hluav taws!
  Tom qab ntawd Maria yuav tua, thiab yog li ntawd nws yuav rhuav tshem lub turret ntawm Sherman.
  Nws coj nws thiab tweeted:
  - Kuv yog tus ntxhais txiav hlau!
  Thiab ces Aurora yuav tso lub projectile. Thiab kuj meej thiab meej.
  Warrior squeaks:
  - Qhov siab tshaj aerobatics!
  Thiab tom qab ntawd Svetlana yuav ncaws koj nrog tag nrho nws lub zog npau taws. Blonde ntxhais destroyer. Thiab squeals:
  - Kuv yog dab ntawm ntuj txiag teb tsaus!
  Thiab tag nrho plaub yuav kawm lawv txoj kev kawm, tsiv mus rau yav qab teb Alaska.
  Thiab ntawm no yog lub tank Alexander-4, kuj yog tus qauv tshiab tshaj plaws nrog cov ntxhais zoo nkauj. Ib rab phom ntev 130 hli muaj zog, ntau li yim rab phom tshuab thiab cov neeg coob ntawm tsib tus ntxhais zoo nkauj hauv bikinis.
  Lawv kuj mus tua, tua cov neeg Amelikas, nkag mus rau Shermans.
  Alenka tso ib tug projectile nrog nws liab qab ntiv taw thiab hu nkauj:
  - Rau lub yeeb koob ntawm Tsar Michael!
  Thaum tua, Anyuta txhawb nqa, txiav cov neeg Asmeskas:
  - Huab tais loj!
  Augustine kuj ntaus, tsoo Sherman, nws hais tias:
  - Rau kev thaj yeeb, kev ua haujlwm, lub teb chaws Ottoman!
  Mirabela qhib hluav taws tom ntej. Nws kuj tsoo tus yeeb ncuab tej cuab yeej thiab nws hais tias:
  - Rau qhov kev txiav txim tshiab Lavxias!
  Thiab tom qab ntawd lub Olympiad tau tua lub projectile, raws li nws thumped thiab roared:
  - Kuv yog lub hwj chim thiab mob rau tus yeeb ncuab!
  Cov ntxhais coj zoo thiab tua hluav taws. Nyob rau hauv lawv emerald thiab sapphire qhov muag cov nplaim taws ntawm lub ntiajteb sab hauv.
  Thiab lub tank tshiab tshaj plaws Alexander-4, impenetrable los ntawm txhua lub ces kaum, mus tom ntej thiab threshes Asmeskas. Xws li yog qhov kev nthuav qhia thiab kev puas tsuaj uas tsis muaj xwm txheej.
  Thiab cov ntxhais, nws khov, thiab lawv tsuas yog hauv bikini thiab yuav luag liab qab - zoo nkauj! Peb coj miv nrog peb!
  Alenka yuav tua lub plhaub ntawm lub tsheb Asmeskas. Yuav ua li cas nws rams nws thiab hu nkauj:
  - Kuv yog lub ntiaj teb lub hnub qub!
  Thiab tom qab ntawd Anyuta yuav coj nws thiab tso nws, txiav tawm tus yeeb ncuab, thiab thuam:
  - Thiab muaj koob meej rau lub teb chaws Ottoman!
  Thiab ces Augustine yuav raug ntaus los ntawm lub plhaub, mow down tus yeeb ncuab, rhuav cov yeeb ncuab lub armor thiab squeak:
  - Kuv yog ib tug hluas nkauj liab thiab txaj muag!
  Thiab ces Mirabela yuav tsum sandaled . Thiab nws yuav tua ib tug tuag projectile ntawm tus yeeb ncuab. Nws yuav rhuav lub pej thuam thiab screech:
  - Los ntawm ram!
  Thiab tom qab ntawd tus hero zoo nkauj Olympics yuav tshwm sim. Nws yuav tua cov phom loj tshaj plaws ntawm cov plhaub. Nws yuav tsoo tus yeeb ncuab tank thiab qw:
  - Kuv yuav cheem sawv daws!
  Ntawm no los txog lub tank hnyav xya caum tons thiab rhuav tshem cov yeeb ncuab redoubts. Thiab nws txav tau yooj yim hauv cov daus - lub cav yog qhov tseeb - roj turbine! Koj tsis tuaj yeem nres tsheb zoo li yooj yim li ntawd.
  Alenka hu nkauj:
  - Tsis muaj leej twg yuav txwv peb! Tsis muaj leej twg yuav kov yeej peb! Cov hma Lavxias tab tom rhuav tshem cov yeeb ncuab! Lavxias hma - ua tsaug rau tus phab ej!
  Thiab dua, siv nws cov ntiv taw liab qab, nias lub khawm, nws ntaus tus yeeb ncuab. Cas tus ntxhais!
  Anyuta kuj poob qis siv nws ob txhais ceg liab qab thiab squealed:
  - Thiab kuv zoo heev!
  Thiab tom qab ntawd Augustine tso lub projectile thiab howls:
  - Kuv yog ib tug ntxhais qus!
  Thiab Mirabela yuav tso ib yam dab tsi kiag li killer thiab qw:
  - Rau qhov tshiab, tsis muaj ciam teb!
  Thiab nws yuav qhia nws tus nplaig thiaj li liab thiab ntev.
  Thiab tom qab ntawd Olympics yuav tsoo thiab tsoo cov neeg Asmeskas, thiab yuav ua tau zoo heev.
  Zoo, nyob rau hauv dav dav, ib tug meej yeej yog pom. Qhov kev sib ntaus sib tua no tau yeej thiab cov tub rog Lavxias thiab tsarist tab tom mus tom ntej.
  Thaum kawg ntawm lub Kaum Ob Hlis 1942, tag nrho cov Alaska twb raug ntes los ntawm tsarist pab tub rog, thiab kev sib ntaus sib tua tau tshwm sim hauv Canada.
  Ntxiv nrog rau cov tso tsheb hlau luam, cov poj niam pilots kuj sib ntaus sib tua hauv dav hlau dav hlau. Tebchaws Asmeskas muaj ntau lub dav hlau, tab sis nws cov khoom tsis zoo. Tsis tuaj yeem piv nrog cov dav hlau Lavxias. Uas tsoo cov yeeb ncuab nrog kev siv ntawm terminators.
  Thiab cov ntxhais Anastasia thiab Margarita ntawm lawv lub dav hlau "Ekaterina"-6 yuav ua li cas lawv sau nyiaj tau zoo.
  Anastasia tua 8 lub dav hlau Asmeskas nrog ib qho tawg ntawm tsib lub dav hlau phom thiab screeches:
  - Kuv tsuas yog ib tug tub rog super-class!
  Thiab nrog ob txhais taw liab qab nws nias ntawm pedals.
  Margarita tua kaum lub dav hlau Asmeskas hauv ib qho tawg thiab squeaks:
  - Thiab kuv tseem yog ib chav kawm siab dua!
  Anastasia nias lub triggers nrog nws liab qab ntiv taw thiab blazes ntawm tus yeeb ncuab. Nws yuav ntaus xya lub tsheb tub rog Asmeskas thiab squeak:
  - Kuv yog ib tug tub rog uas vajntxwv zoo siab heev!
  Margarita tseem yuav tso tus neeg tua neeg thiab squeak:
  - Thiab tsis yog huab tais xwb! Peb zoo nkauj heev!
  Cov ntxhais sib ntaus thiab ntaus tsheb sib txawv. Lawv muab cov yeeb ncuab pov tseg zoo li cov nas tuag rau hauv lub thoob khib nyiab. Thiab lawv rhuav tshem US aircraft.
  Anastasia tua ntau lub dav hlau ntxiv thiab qw nrov nrov:
  - Rau ob lub taub hau muaj koob muaj npe dav dawb hau!
  Margarita, baring nws fanged hniav, chirped:
  - Rau qhov zoo li ntawd!
  Thiab nws kuj ntaus ntau lub tsheb Asmeskas. Cov no yog cov ntxhais. Cov ntxhais nyiam tua. Thiab rhuav tshem nws!
  Thiab ob niam txiv no ua haujlwm ...
  Txav mus rau lub hom phiaj hauv av. Thiab mus nrog cov Shermans, xuas nrig ntaus los ntawm lawv. Zoo li ib rab koob hlau. Thiab cais cov hlau thiab hlau uas muaj zog tshaj plaws. Qhov no yog li cas lawv qhov kev poob qis tau tshwm sim.
  Anastasia ntaus ob peb Sherman thiab qw rau nws tus kheej:
  - Kuv yog ib tug ntxhais uas muaj peev xwm heev!
  Margarita kuj thrashes cov neeg Amelikas hauv av thiab squeaks:
  - Tab sis tsis muaj dab tsi yuav txwv kuv, thiab yeej tsis tau nres kuv!
  Anastasia tsoo cov yeeb ncuab, tua cia tso tsheb hlau luam thiab qw:
  - Rau huab tais, leej twg tsis muaj tswv yim lossis txias dua!
  Cov ntxhais yog qhov tseeb gorgeous! Thiab qhov tseem ceeb tshaj plaws, tsuas yog ib qho bikini! Thiab invincible!
  Tsis muaj leej twg yuav swb lossis txwv cov ntxhais!
  Anastasia, tua, qw rau saum nws lub ntsws:
  - Kuv yog tus ntxhais uas tawg hlau!
  Margarita, txuas ntxiv tua, ntxiv:
  - Thiab tej yam hlau!
  Cov ntxhais ya thiab tua... Txawm tias txias thiab lub caij ntuj no, qhov ntawd tsis txwv lawv. Kev sib ntaus yog raging hauv Canada.
  Anastasia hluav taws dua thiab roars:
  - Kuv zoo li ib tug tub!
  Margarit nquag lees paub thiab hammers nrog kev npau taws ntawm panther:
  - Kuv yog tus uas lom zem thiab txias dua lwm tus!
  Cov ntxhais, raws li koj tuaj yeem pom, suav nrog ntau heev thiab muaj hmoo tsis txaus ntseeg!
  Lawv tab tom rack li ib nrab daim nqi liab qab! Thiab lawv paub tsis muaj kev tu siab, tsis muaj kev poob siab! Lawv muaj ntau lub tswv yim sib txawv!
  Tab sis, nyob rau hauv luv luv, cov beauties muaj hmoo. Lawv ntes thiab tawm tsam plaub lub hnub qub dav dav nrog kev tawm tsam huab cua. Zoo nkauj zoo nkauj. Lawv yuav fuck koj ib yam nkaus!
  Thiab dua li Lavxias thiab German tso tsheb hlau luam tau txav mus thoob tebchaws Canada.
  Ntawm no yog Gerda cov neeg coob, ntawm German T-4. Lub tsheb yog frankly theej tsis muaj zog piv rau Soviet tsheb. Tab sis cov ntxhais tsis yog ib qho yooj yim - lawv sib ntaus sib tua ntawm taw liab qab thiab hauv bikinis thaum txias. Thiab qhov ntawd hais ib yam dab tsi!
  Cia peb fim nws, cov tub rog zoo li no! Lawv tsis paub kev xyiv fab thiab kev qaug zog! Sapphires thiab pob zeb diamond hlawv hauv lawv lub qhov muag! Xws li kev zoo nkauj yuav tsis tawm ib nti ntawm thaj av rau cov yeeb ncuab! Lawv dawb huv thiab vicious tib lub sij hawm.
  Lawv txav lawv tus kheej nrog lub zog loj.
  Thiab qhov no yog li cas lawv tsoo cov neeg Asmeskas.
  Gerda raug rho tawm haujlwm siv nws cov ntiv taw liab qab thiab chirped:
  - Kuv yog ib tug ntxhais qus! Thiab tsis yog nkauj xwb!
  Thiab tom qab ntawd nws tawg rau hauv luag.
  Charlotte kuj raug rho tawm haujlwm ntawm lub cannon. Nws yuav tsis muaj zog heev, tab sis nws yog nrawm nrawm:
  - Kuv zoo li ib tug kub thiab tom muv!
  Tom qab ntawd qhov kev zoo nkauj yuav coj thiab qhia nws tus nplaig ntev!
  Thiab ces Christina nplawm thiab squeaks:
  - Thiab kuv lub suab! Klykov pib!
  Thiab nws kuj yuav ris nws hma hniav thiab qw:
  - Yuav muaj yeej tshiab!
  Cov tub rog yeej tawv heev thiab txhoj puab heev. Thiab lawv muaj cov leeg nqaij muaj zog thiab npau taws heev.
  Thiab Magda kuj yuav ntaus cov yeeb ncuab. Nws yuav tsoo ib tug Sherman los ntawm ib tug deb, ntaus nws precisely kawg-rau-kawg thiab qw:
  - Kuv yog ib tug zoo German!
  Plaub, txawm tias lub tsheb tsis yog qhov zoo tshaj plaws, sib ntaus sib tua.
  Thiab yog vim li cas? Vim lawv yuav luag tsis muaj khaub ncaws! Thiab cov tub rog rhuav tshem cov yeeb ncuab zoo nkauj heev.
  Gerda zoo siab sau tseg:
  - Peb thiaj li tsim nyog ntawm Fuhrer!
  Tom qab ntawd qhov kev zoo nkauj yuav tua dua thiab liab qab nws lub ntsej muag ntxim hlub.
  Cov tub rog ntawm no muaj tus ntsuj plig Aryan. Thiab lawv tsis ntshai qhov txias. Txawm hais tias lub caij ntuj no hauv Western Canada tseem txias heev.
  Tab sis tsis muaj dab tsi - tsuas yog taw liab qab thiab yuav luag liab qab. Ces yuav muaj hmoov zoo thiab yeej!
  Cov no yog cov tub rog uas muaj lub siab zoo siab heev.
  Txawm tias tam sim no cov Aryans tsis muaj kev sib npaug hauv kev ua siab ntev. Tsuas yog cov ntxhais Lavxias.
  Tab sis Natasha ntawm "Nikolai"-3, kuj nyob rau hauv ib tug bikini thiab barefoot, tua, tig tawm thiab taug kev ncig. Nws lub tank, txawm li cas los xij, zoo dua li German T-4. Kev sib ntaus sib tua ntawm no yog nruj thiab nruj heev.
  Cov Yankees tab tom sim snap rov qab. Tab sis Natasha tsoo lub "Wwitch" thiab nws luag nrog lub ntsej muag hlaws:
  - Kuv yog ib tug ntxhais zoo li no tsis muaj leej twg yuav los ze kuv!
  Thiab Maria raug rho tawm haujlwm raug ntawm Asmeskas tso tsheb hlau luam. Nws yuav chob lawv thiab nws cov hniav tsis muaj hniav:
  - Tsis muaj zog tuaj yeem coj peb!
  Thiab ces Aurora kuj yuav tua nyob rau hauv lem. Lub Sherman raug rhuav tshem. Yog ntxhais uas yog yam koj xav tau.
  Thiab tom qab ntawd Svetlana yuav ua rau nws txoj kev koom tes ... Yuav ua li cas rau cov neeg Amelikas raug mob.
  Kuj tseem muaj kev sib ntaus sib tua hauv hiav txwv. Lavxias teb sab fleet ntes Philippines.
  Thiab ntawm no, ib yam nkaus, yog pab neeg: barefoot sailor ntxhais. Kuj yuav luag liab qab zoo nkauj, hauv bikinis. Nws yog qhov tseeb tias huab cua hauv Philippines yog qhov zoo txawm tias lub caij ntuj no - sov, vim nws yuav luag ntawm txoj kab nruab nrab.
  Thiab cov ntxhais nyiam sib ntaus sib tua thiab tua. Thiab khiav ncig flashing barefoot, puag ncig heels. Cov ntxhais ntawm no tsuas yog ntxim hlub. Qhov zoo tshaj plaws - super!
  Los ntawm txoj kev, lawv nyiam rape cov neeg raug kaw! Lawv khi lawv rau lawv tus kheej ces caij lawv. Thiab ntau heev kom cov neeg raug kaw tsis nco qab! Thiab lawv npaj tag nrho extermination rau lawv tus kheej - los yog theej, tsis yog rau lawv tus kheej, tab sis rau lawv cov yeeb ncuab.
  Xws li cov neeg ua haujlwm txias ntawm ib nrab-liab qab cov ntxhais. Thiab tsis muaj dab tsi tuaj yeem txwv lawv lossis tsoo lawv!
  Cov tub rog caij nkoj ntawm Asmeskas nkoj. Lawv dhia hauv yuav luag liab qab, taw liab qab, nrog cov leeg flexing nyob rau hauv daim tawv nqaij tanned. Thiab lawv furiously tsoo cov neeg Asmeskas. Thiab lawv tsis muab txoj hauv kev me ntsis ntawm kev ciaj sia.
  Thiab tam sim no tus zoo nkauj Stella thiab nws tus khub Masha pom. Ob tug ntxhais yog siab, nqaij blondes uas chop txhua leej txhua tus. Dab tsi tsis yog tshuab yog txiav thiab ripping lub cev!
  Cov ntxhais taug kev raws lub nkoj Asmeskas. Yog tias lawv yoj mus rau sab xis, nws yog txoj kev; yog tias lawv yoj mus rau sab laug, nws yog txoj kev!
  Thiab cov ntxhais yuav tsis nres ! Lawv tsis cia cov neeg tawm tsam muaj caij nyoog! Thiab yuav ua li cas yog tias lawv qw thiab pib co lawv cov leeg!
  Thiab dua lawv yoj lawv rab ntaj thiab quaj:
  - Peb yog cov ntxhais rau Tsar, Fatherland thiab Mikhail Romanov!
  Thiab lawv chop nws zoo li samurai cabbage. Yog li Stella coj nws thiab ncaws tus tub ceev xwm Asmeskas hauv puab tais nrog nws txhais taw liab qab. Nws yuav ya siab dua thiab dhia hla lub nkoj.
  Lub blond terminator yuav muab:
  - Rau kuv lub tshuab, lawv them tus nqi!
  Thiab dua nws yuav liab qab nws cov hniav thiab flash nws pearly hniav! Cas tus ntxhais! Cov kua txiv hmab txiv ntoo tshaj plaws thiab aroma!
  Thiab cov ntxhais maj nrawm rau lawv tus kheej. Thiab lawv dhau mus zoo li lub nthwv dej ntawm lub tornado. Lawv tsis muab sijhawm rau yeeb ncuab. Lawv muaj lub zog loj. Kev tsaus ntuj ntawm dab ntxwg nyoog thiab ntau txhiab tus tubtxib saum ntuj.
  Thiab ntawm no los txog Masha, uas txiav peb lub taub hau ib zaug nrog ob sabers! Qhov no yog ib tug ntxhais - ib tug ntxhais rau txhua tus ntxhais!
  Ob tug zoo nkauj txiav zoo li lawv tau hammering rau tes nrog ntaj. Thiab tsis muaj kev qaug zog lossis tsis ntseeg hauv lawv qhov kev ua. Txav mus rau koj tus kheej, tsis txhob thim rov qab lossis tso tseg. Kev ncaj ncees xav tau kev sib koom ua ke ntawm tib neeg. Ib lub teb chaws Ottoman, ib lub kaus mom, ib lub hom phiaj thiab nthuav dav mus rau qhov chaw.
  Tsuas yog nyob rau lub sijhawm no, thawj lub ntiaj teb cuav satellite tau raug xa mus rau hauv lub orbit. Ntawm no nws yog ya thoob ntiaj teb.
  Thiab Lavxias teb sab ntxhais nyob rau hauv bikinis sib ntaus rau lawv tus kheej. Thiab lawv tsis qis dua rau cov yeeb ncuab. Thiab cov neeg Amelikas, txiav rau tej daim los ntawm kev zoo nkauj, poob. Tseem, cov ntxhais ntawm cov chav kawm siab tshaj plaws thiab kev txawj ntse.
  Muaj ib zaug lawv tau tswj hwm kev sib ntaus sib tua hauv Nyij Pooj. Lawv kuj sib ntaus sib tua ntawm qhov siab. Tus huab tais nws tus kheej raug ntes. Lawv tau qhia lawv cov kev txawj ntse heev. Lawv muaj kev mob siab rau thiab cov leeg nqaij muaj zog heev. Tau kawg, cov ntxhais zoo li no yog ib qho txuj ci tseem ceeb!
  Lawv txiav samurai nyob rau hauv lub palace. Thiab lawv kuj yuav luag liab qab thiab tsis muaj taw. Cov ntxhais uas tuaj yeem ua tej yam uas ua rau lawv xav tsis thoob.
  Thiab lawv tau txiav cov nqaij thiab ua kom pom lawv txoj kev ua yeeb yam. Cov tub rog, tsis muaj kev poob siab, nce mus.
  Ib tug American admiral lub taub hau raug txiav tawm nrog ib tug saber. Thiab yuav ua li cas cov beauties yuav luag, baring lawv fangs.
  Thiab dua lawv mus rau qhov kev tawm tsam thiab txiav lawv tus kheej. Xws li warriors yog dab tiag tiag. Thiab ntawm lub zwm txwv yog Tsar Michael. Tus tub ntawm Alexander thib peb, tab sis tsis yog tus ntawd. Ib tug muaj hmoo dua, txiav txim siab ntau dua, muaj zog-willed, thiab kuj yog ib tug txawj ntse kav .
  Tab sis, ntawm chav kawm, muaj hmoo tseem ceeb, ntxiv rau qhov hnyav dua - Mikhail coj kev tawm tsam tsis ncaj ncees rau kev noj nyiaj txiag, uas muaj kev cuam tshuam zoo rau cov tub rog. Tab sis qhov kev paub zoo tshaj plaws yog siv cov ntxhais hauv bikinis rau kev ua tub rog. Thiab cov ntxhais zoo nkauj heev thaum lawv yuav luag liab qab thiab liab qab.
  Yog li kev sib ntaus sib tua tshwm sim nrog ntau qib ntawm kev vam meej. Thiab cov tub rog zoo nkauj tua tau zoo heev, zoo dua li txiv neej. Thiab qhov tseem ceeb tshaj plaws, thaum cov ntxhais yuav luag liab qab, lawv xyaum ua kom tsis muaj zog. Lawv tsis cuam tshuam los ntawm cov mos txwv thiab lub plhaub. Ib pab tub rog muaj zog heev. Qhov ntawd txias. Nws yog Tsar Michael lub tswv yim siv cov ntxhais yuav luag liab qab thiab liab qab, thiab qhov no coj yeej.
  Thiab cov ntxhais hauv kev sib ntaus sib tua kuj cuam grenades thiab daggers nrog lawv cov ntiv taw liab qab. Thiab lawv tau qhia lawv txoj kev npau taws heev.
  Cov ntxhais yog heev dashing. Thiab zoo nkauj heev, playful, thiab fleet-footed. Tsis muaj leej twg tuav tau lawv.
  Cov tub rog yog cov greyhounds heev... Cov ko taw liab qab ntawm ib tug ntxhais yog riam phom zoo heev. Tab sis lawv ua tau li cas? Ntau yam. Cov leeg liab qab lawv tus kheej tau txais lub zog los ntawm lub ntiaj teb thiab cov tub rog zoo nkauj tau ua si.
  Kuv yuav tsum hais tias cov ntxhais yog cov zoo nkauj tshaj plaws nyob rau hauv lub ntiaj teb no, hais tias lawv yog ob qho tib si zoo thiab nrog kev npau taws ntawm cobras!
  Neeg Asmeskas cruiser raug ntes. Cov txiv neej raug ntes tau poob rau ntawm lawv lub ntsej muag. Tom qab ntawd cov tub rog tau tsoo lawv ob txhais ceg ntawm lawv lub ntsej muag. Thiab lawv yuam kuv hnia. Thiab cov ntxhais cooed, thiab lawv cov leeg liab qab, thaum lawv licked lawv tus nplaig, zoo siab thiab ticklish.
  Tab sis cov beauties nyiam kom lawv ob txhais taw liab qab da dej nrog hnia thiab pob taws hnia.
  Tom qab ntawd cov ntxhais yuav luag. Thiab lawv liab qab lawv cov hniav!
  Tab sis nws tau zoo dua, cov ntxhais sunbathed liab qab me ntsis thiab mus ua luam dej. Cov no yog cov tub rog zoo nkauj heev. Yuav ua li cas koj yuav nqa ib txhais ceg thiab hnia nws? Thiab lick txhua tus ntiv tes.
  Cov ntxhais zoo heev.
  Ntawm no yog Alexander-4 tank hauv kev sib ntaus sib tua dua. Nws yog ib qho maj thiab Lub Ob Hlis twb los lawm. Cov tub rog tsiv mus. Tau los ze dua thiab ze rau thaj chaw Asmeskas. Cov ntxhais zoo nkauj heev.
  Ntawm no Natasha tua kom raug. Thiab nws hits yog heev.
  Tus hluas nkauj tua tau zoo heev thiab qw:
  - Peb yuav tsoo cov yeeb ncuab!
  Maria tua tom ntej. Coj thiab kov yeej tus yeeb ncuab:
  - Kuv yog super!
  Maria yog ib tug ntxhais zoo nkauj heev, thiab nquag heev.
  Thiab nws ob txhais taw liab qab yog zoo nkauj heev thiab graceful nyob rau hauv lawv eroticism:
  - Peb yuav rhuav tshem cov yeeb ncuab!
  Thiab Aurora yog ib tug ntxhais zoo li no, thiab nws yog super, nrog lub plab liab qab thiab ob lub mis, thiab cov txiv mis liab liab puffy:
  - Kuv yuav rhuav tshem cov yeeb ncuab thiab ua kom nws super!
  Thiab yuav ua li cas nws co nws cov plaub hau liab!
  Thiab dua nws yuav ncaws koj nrog nws liab qab, chiseled ko taw. Cov tub rog zoo li no txias heev!
  Thiab ces Svetlana yuav coj thiab yeej tus yeeb ncuab:
  "Kuv hlub Tsar thiab kuv yuav dai ib lub suab nyob ib ncig ntawm kuv cov yeeb ncuab caj dab!"
  Cov ntxhais yuav luag. Yuav ua li cas lawv tau los ua greyhounds thiab txias.
  Cov neeg Amelikas khiav tawm ntawm cov ntxhais. Los yog lawv tso tseg. Los lawv tuag. Cov tub rog zoo nkauj heev, thiab tsis muaj taw, thiab cov ntxhais zoo nkauj heev. Thiab kev sib ntaus sib tua hauv bikini tsuas yog qab ntxiag thiab siv tau zoo. Cov ntxhais tub rog zoo li no.
  Natasha tua cov neeg Asmeskas dua thiab hais tias:
  - Koj yog kuv tus kwv thiab kuv yog koj tus kwv! Los yog kuv tus muam!
  Thiab dua nws txav nws tus nplaig ntev. Khawv koob cia hais tias tub rog thiab kev zoo nkauj!
  Thiab tom qab ntawd Anyuta co nws ob lub mis liab qab. Thiab nws yuav qw thiab liab qab nws cov hniav. Thiab nws yuav xa ib lub plhaub ntawm Asmeskas. Thiab nws yuav coj nws thiab fuck nws.
  - Kev zoo nkauj rhuav tshem nws! Thiab nws squeaks:
  - Kuv yog ib tug ntxhais zoo heev!
  Hluas nkauj zoo nkauj thiab hlub kev sib deev. Thiab qhov no yog qhov zoo!
  Thiab tus ntxhais coj nws thiab ntaus nws - nws qw nrov nrov:
  - Peb yuav yeej thiab rhuav tshem cov yeeb ncuab!
  Thiab ntawm no Aurora yuav ncaws thiab ntaus:
  - Kuv yog huab tais thiab ib tug ntxhais txias!
  Tus tub rog tuaj yeem yog greyhound heev.
  Cov ntxhais luag rau lawv tus kheej.
  Tab sis Svetlana coj nws txias heev. Thiab nws tau them cov nqi no rau kev puas tsuaj ntawm cov yeeb ncuab, thiab hnia cov dab:
  - Qhov no yog xws li aerobatics totalitarian!
  Lub tank yog heev agile thiab tuag taus. Nws ntaus cov tsis muaj zog thiab siab Sherman. Yog li ntawd, kev sib ntaus sib tua ntawm no yog nyob rau hauv kev pom zoo ntawm Tsarist Russia.
  Natasha zoo li rab phom dua. Thiab nws coos:
  - Rau koj tus mlom!
  Maria pib tua. Tus ntxhais zoo nkauj heev thiab muaj plaub hau kub. Los ntawm saib.
  Tus ntxhais fucked, thiab tsom nws cov ntiv taw liab qab thiab squeaked:
  - Qhov no yog kev tua neeg rau huab tais!
  Thiab ntawm no Aurora fucked Asmeskas. Thiab tus ntxhais yog, cia peb hais, tiag tiag txhoj puab heev thiab squeaked:
  - Rau kev nce qib tiag tiag!
  Thiab tam sim no tus ntxhais tau qhia nws tus kheej kom muaj zog heev.
  Thiab Svetlana yog txhoj puab heev thiab sib ntaus sib tua. Nws ncaws nrog nws txhais ceg liab qab thiab rub tus yeeb ncuab rau tej daim.
  Thiab nws chirped, baring nws cov hniav:
  - Kuv yog ib tug poj niam uas ya zoo li eagle!
  Yog li ntawd cov ntxhais pib fuck nrog qus quab yuam. Thiab xws li aggression ntawm beauties yuav tsum tsis txhob yuav tsum tau. Tsis thim rov qab lossis khoov.
  Natasha tua dua thiab nws hais tias:
  - Txog thaum kev puas tsuaj tag!
  Thiab Mary, tsis muaj cov ntsia hlau, ua tiav ntau dua hauv kev rhuav tshem nws cov yeeb ncuab, thiab pib rhuav tshem nws cov neeg tawm tsam.
  Thiab ces Aurora coj nws thiab ntaus cov yeeb ncuab nrog rab phom loj. Thiab zoo heev, nrog colossal aplomb. Thiab tsoo, tsoo tus yeeb ncuab. Thiab cov khib nyiab melted yog ya los ntawm Sherman nyob rau hauv tag nrho cov lus qhia.
  Thiab Svetlana tseem yuav tua thiab hu nkauj:
  - Kuv yog ib tug ntxhais ntawm kev npau suav zoo thiab kev zoo nkauj zoo nkauj!
  Cov tub rog, qhov tseeb, ua kom pom qhov zoo tshaj plaws yuav yeej.
  Nws tsis yog rau tsis muaj dab tsi uas lub teb chaws Ottoman tau txias thiab zoo heev. Yuav dhau qhov kev ua tiav ntawm Genghis Khan.
  Cov tub rog tsiv ntawm lawv tus kheej... Thiab lawv tua, tua, thiab rhuav tshem ntawm yeeb ncuab txoj haujlwm, zoo li ripping qhib nrog rab riam. Los yog es, ib tug heev ntse thiab hardened dagger. Thiab tam sim no cov tub rog Lavxias teb sab tiag tiag invincible. Thiab lub nceeg vaj ntawm ib tug loj faj tim teb chaws.
  Yog tias koj saib nws, muaj ntau yam kev tsov kev rog thiab lub sijhawm nyuaj hauv keeb kwm ntawm Russia. Tab sis Nicholas II tsuas yog hmoov tsis zoo rau feem ntau! Nws hloov tawm mus ua ib tug tsis ua hauj lwm. Tab sis tactics tseem ceeb heev. Qhov zoo tshaj plaws Lavxias teb sab chess player Alekhine qhia. Thaum nws pib ua si es tsis txhob ntawm nws tus nrog sib ntaus, tig lub rooj tsavxwm thiab yeej. Genius yog genius.
  Nrog rau tag nrho cov teeb meem ntawm Tsarist Russia, qhov tseem ceeb ntawm cov ntxhais liab qab ib leeg daws tau ntau heev.
  Helicopters kuj koom nrog hauv kev sib ntaus sib tua. Kev sib ntaus sib tua tsheb, thiab cov neeg ua haujlwm nrog cov ntxhais hauv bikinis thiab khaus khaus. Dab tsi yog qhov zoo ntawm ib pab tub rog uas muaj cov ntxhais? Qhov zoo tshaj plaws. Tsis muaj ib yam twg tuaj yeem nres lossis kov yeej cov tub rog zoo li no.
  Yog li ntawd nyob rau hauv cov tub rog no muaj taw liab qab thiab yuav luag liab qab ntxhais. Cov neeg coob ntawm Captain Varvara lub nyoob hoom qav taub. Tsis yog qhov no amazing? Lub hiav txwv yuav swell heev! Thiab yuav ua li cas lub dav hlau cannons yuav ntaus. Thiab tom qab ntawd muaj foob pob hluav taws. Cov ntxhais no yog cua daj cua dub tiag tiag li cua daj cua dub.
  Lawv tsis qis dua rau cov yeeb ncuab hauv txhua yam. Cov tub rog Lavxias tau npaj txhij rau kev sib ntaus sib tua thiab kev ua tiav zoo.
  Varvara yog ib tug ntxhais zoo nkauj nrog cov plaub hau xim av thiab yuav luag liab qab. Thaum nws roars saum nws lub ntsws:
  - Cov yeeb ncuab yuav tsis dhau! Thiab lawv yuav tsis khiav tawm!
  Thiab nws yuav coj nws thiab tso tus tua neeg tawm ntawm txhua lub dav hlau ntawm nws lub tshuab txias tshaj plaws . Thiab nws yuav ya hla tus yeeb ncuab. Thiab nws coj nws thiab mows nws nrog ib qho kev puas tsuaj khoov.
  Tab sis tus cwj pwm Olga coj thiab tua lub foob pob hluav taws ntawm Asmeskas txoj haujlwm thiab hais tias:
  - Kuv tau tawm tsam, tsis yog khau bast, tab sis taw liab qab!
  Thiab nws yuav wink nrog nws lub qhov muag sapphire. Yog, cov no yog cov ntxhais - xws li incredibly amazing aerobatics. Nrog nws koj tuaj yeem haus dej nce toj roob thiab nqa cov zaj liab qab.
  Thiab ob txhais ceg yog li graceful thiab tshwj xeeb! Thiab lub duav yog nyias, thiab lub cev yog cov leeg nqaij.
  Varvara ncaws lub nroog Yeiuxalees thiab howls:
  - Kuv tuaj yeem ua lub qhov hauv ntiaj teb rau huab tais!
  Thiab nws yuav luag nws lub ntsej muag me me thiab wink nrog nws ob lub qhov muag.
  Cov tub rog nyob ntawm lawv qhov zoo tshaj plaws ntawm no. Ntawm no Tatyana, kuj yog ib tug ntxhais nyob rau hauv ib tug bikini, yuav coj nws thiab squeal:
  - Cia muaj ib tug huab tais nyob thoob plaws lub ntiaj teb!
  Thiab nws yuav ci ntsa iab nrog nws cov hniav pearly. Thiab los ntawm ib lub nyoob hoom qav taub nws zoo li cov ntsia hlau . Thiab nws yuav tuag. Thiab nws yuav tiag tiag kib cov hlau. Thiab yuav ua rau kev puas tsuaj ntawm bunker.
  Cov no yog cov ntxhais - txhua tus ntxhais yog cov ntxhais! Thiab tom qab ntawd thaum cov neeg raug kaw raug coj tuaj, cov ntxhais ntawd mam li hnia thiab yaim lawv ob txhais taw liab qab. Qhov no feem ntau yog txoj hauv kev zoo tshaj plaws rau kev txaj muag thiab txhawb nqa.
  
  INVINCIBLE ROMMEL
  Hauv nws, Rommel cov tub rog nyob rau lub Kaum Ib Hlis thiab Kaum Ob Hlis 1941 muaj peev xwm yeej yeej hauv Africa. Qhov no kuj tshwm sim vim hais tias tus khub ntawm lub ci ntsa iab Rommel tsis ua yuam kev tag nrho uas tau tshwm sim hauv keeb kwm tiag tiag.
  Raws li qhov tshwm sim, cov Germans tau kov yeej cov neeg Askiv ua ntej thiab khaws lawv thaj chaw. Thaum xub thawj, qhov no tsis cuam tshuam rau kev sib ntaus sib tua; nyob rau sab hnub tuaj pem hauv ntej, cov Germans tau swb nyob ze Moscow.
  Txawm li cas los xij, tom qab Fuhrer cov phiaj xwm hloov pauv. Rommel los ntawm lub sij hawm no tau coj Tolbuk, thiab tsiv mus rau tim lyiv teb chaws. Hitler tau txiav txim siab hloov mus rau kev tiv thaiv ib ntus ntawm sab hnub tuaj sab hnub tuaj, thiab tam sim no tsom mus rau nws txoj kev siv zog hauv Africa thiab Middle East.
  Txawm li cas los xij, txij li kev tawm tsam hauv Africa xav tau tsawg zog, Nazis tau ua ntau txoj haujlwm nyob rau sab hnub tuaj. Defeated Soviet pab tub rog nyob rau hauv Kerch. Lawv ncig peb ze Kharkov. Lawv kuj rub tawm ib tug splinter nyob rau hauv Smolensk kev taw qhia. Kev tawm tsam ntawm General Vlasov ob pab tub rog poob siab nyob ze Leningrad kuj tau xaus rau hauv kev swb.
  Sevastopol poob tom qab lub siege thiab ua phem. Thiab cov Krauts ntxiv dag zog. Kev sib ntaus sib tua tau tshwm sim ntawm Rzhev ledge. Ntawm no cov Nazis tswj tuav tawm.
  Tab sis nyob rau tim lyiv teb chaws, Rommel, tau txais kev txhawb zog, yeej ib tug convincing yeej. Tsim kom muaj lawv txoj kev vam meej, cov Germans hla Palestine thiab ntes Iraq thiab Kuwait. Thiab tom qab ntawd tag nrho Middle East - tau txais kev nkag mus rau cov roj.
  Tom qab ntawd cov fascists tig mus rau Sudan thiab sim ntes tag nrho Africa.
  Nyob rau tib lub sijhawm, tau ua raws li kev tawm tsam ntawm Gibraltar, thiab kev nkag mus ntawm cov tub rog German hauv Morocco thiab ntxiv mus rau African nthuav dav.
  Tab sis cov Germans txoj kev vam meej tau ua kom yooj yim los ntawm kev ua haujlwm muaj zog hauv qab. Hitler nyob qhov twg, ib yam nkaus, qhov nws ua tau zoo tshaj li keeb kwm tiag tiag.
  Thaum sawv ntxov, Hitler lub Terminator tau da dej nrog cov ntxhais, noj tshais nrog zaub xam lav, zaub qhwv zaub qhwv thiab lwm yam zaub, ntxiv cov roj tsawg-txheej tshis cheese thiab caviar. Tom qab ntawd nws tau hu Speer, nthuav tawm tus thawj coj tshiab imperial nrog ib daim ntawv kos npe los ntawm txoj cai lij choj ntawm lub hwj chim xwm txheej ceev. Adolf tau muaj thiab yog corrosive heev:
  - Kev tsim riam phom hauv Thib Peb Reich yog qhov tsawg kawg nkaus! Peb tab tom lagging qab tsis yog tsuas yog kev sib ntaus sib tua Britain, tab sis kuj yog tag nrho ntawm USSR. Tab sis peb xav tau huab cua supremacy, thaum nce kev tsim riam phom qub, thiab hloov mus rau cov tshiab. Tshwj xeeb tshaj yog cog lus dav hlau bombers. Tom qab tag nrho, lawv qhov nrawm nrawm thiab lub qab nthab siab tso cai rau lawv rhuav tshem cov nroog British nrog yuav luag tsis muaj txim!
  Speer radiated optimism:
  - Nyob rau hauv lub teb chaws Yelemees thiab Poland muaj ntau tshaj ntawm cov thee, nyob rau hauv Fabkis muaj hlau ore, thiab peb muaj txaus cov khoom los tsim ntau lub tsheb. Tom qab tag nrho, peb tsim ntau aluminium thiab duralumin tshaj txhua lub teb chaws hauv ntiaj teb ua ke!
  Possessed Adolf nodded:
  - Rau lub sijhawm! Teb chaws Aas Kiv thiab Asmeskas kuj txhawb kev tsim khoom, thiab peb yuav tsum tau tiv thaiv txhua gram ntawm hlau. Cia cov menyuam kawm ntawv thiab lwm cov menyuam yaus hnub nyoog tsib xyoos los sau cov hlau. Tsis tas li ntawd, vim li cas thiaj ua rau lub tis thiab lub fuselage nkaus ntawm duralumin. Koj tuaj yeem siv ob qho tib si ntoo thiab canvas. Piv txwv li, ua monoblock tis. Thiab yog dab tsi? Peb xav tau lub dav hlau dav hlau tshiab uas hnyav tsis ntau tshaj ob tons, yooj yim ya, yooj yim los tsim thiab pheej yig! Tus naj npawb ntawm cov khoom sib dhos yuav tsum raug txo kom tsawg, thiab cov hauv kev yuav tsum tau pom los txo qhov hnyav ntawm lub dav hlau ntau li ntau tau thiab txhim kho nws cov khoom aerodynamic. Tam sim no, los ntawm txoj kev, aircraft designers yuav tuaj, peb yuav cob qhia lawv.
  Speer luag ntxhi:
  - Tau kawg, kuv Fuhrer. Raws li kuv nkag siab, koj puas yuav rov qab tag nrho cov neeg ua haujlwm tsim nyog los ntawm cov tub rog?
  Muaj Adolf tau lees paub:
  - Peb yuav nrhiav cov neeg ua haujlwm zoo, cov neeg ua haujlwm zoo tib yam los ntawm cov neeg txawv teb chaws. Yog li nws zoo dua yuav muaj tsawg dua idlers, thiab yog li cov neeg koom siab. Peb yuav, ntawm chav kawm, txo tus naj npawb ntawm cov tub rog hauv av; yog tias tsis muaj kev ua tsov rog nrog USSR, ces peb tsis xav tau ntau infantry, tab sis ... Tsis radically, yog li kuv npaj yuav swb Gibraltar thiab Malta nyob rau hauv lub tom ntej. lub hlis thiab nyob rau sab qaum teb ntawm Africa thiab txuas ntxiv mus rau Middle East. Peb tseem yuav xav tau av units. Tsis tas li ntawd, nws yog ib qho tsim nyog los tsim cov chaw nres nkoj ntxiv hauv lub teb chaws Yelemees nws tus kheej thiab hauv Fabkis, Belgium, Holland, thiab Norway. Peb xav tau cov neeg nqa dav hlau, kev sib ntaus sib tua thiab kev thauj mus los. Thiab lub hiav txwv Mediterranean yuav tig mus rau hauv, zoo li nws yog, ib lub pas dej intra-German. Koj puas nkag siab?
  Speer nyo:
  - Yog, kuv Fuhrer! Kuv twb tau hais kom txhim kho qhov kev tsim kho...
  Cunning Adolf ntxiv:
  - Hnub ua haujlwm yuav txuas ntxiv mus rau 16 teev yog tias peb cov phiaj xwm xwm txheej ceev xav tau. Kev tsim cov dav hlau yuav tsum tau nce mus rau ib puas lub dav hlau nyob rau ib hnub hauv tsuas yog cuaj lub hlis ... Ntau tshaj peb zaug piv rau tam sim no, thiab nws tsis yog qhov tseeb tias qhov no yuav txaus!
  Speer tau nrawm los txhawb Fuhrer:
  - Peb cov kws tsav dav hlau yog cov chav kawm siab dua li cov neeg Askiv, yog li qhov ntau tsis yog txhua yam. Thiab peb yuav nrhiav txoj hauv kev tshiab los tsim cov ploughshares rau hauv ntaj. Raws li kuv nkag siab, qhov tseem ceeb rau peb yog aviation?
  Tus Fuhrer clenched nws lub nrig nruj dua:
  - Qhov tseem ceeb tshaj plaws rau peb yog dav hlau, foob pob hluav taws, thiab tom qab ntawd lub dav hlau sib ntaus sib tua, ntxiv rau kev tso tawm cov cuab yeej tshiab, thiab txhim kho riam phom txuj ci tseem ceeb! Txawm li cas los xij, tsis yog nyob rau hauv lub tshav dav hlau xwb, tab sis kuj tso tsheb hlau luam, artillery, feem ntau dav hlau artillery ... Peb yuav tham txog qhov no nyob rau hauv ntau yam.
  Lub tswb tau hnov thiab cov thawj tsim dav hlau tsim ntawm Third Reich nkag mus hauv chav.
  Messerschmitt, tseem hluas nrog lub hauv pliaj siab, Heinkel, twb laus lawm, tab sis agile heev, ua kis las ua Tank, Lippisch, thiab ob peb tus neeg paub tsawg dua.
  Adolf taw tes rau ntawm lub rooj zaum thiab hais kom lawv tso cov duab kos rau ntawm lub rooj:
  - Koj txoj haujlwm yog los tsim riam phom tshiab, muaj zog heev thiab niaj hnub. Lub teb chaws Yelemees muaj cua tunnels ntau dua li lwm lub tebchaws hauv ntiaj teb, thiab kev siv tshuab ntawm ntau lub dav hlau rov qab heev. Tab sis tsuas yog nyob rau hauv lub Yu-88, koj muaj peev xwm ho nce lub ceev los ntawm muab lub tsheb ib tug ntau streamlined duab. Tshwj xeeb tshaj yog, lub cockpit yuav muab ib tug teardrop-puab, convex puab, uas yuav txhim khu kev pom thiab ua rau tus tsav dav dav, thiab tseem yuav ntxiv ceev los ntawm kev txhim kho aerodynamics los ntawm ib tug zoo tsib kilometers. Tsis tas li ntawd, nws yog ib qho tsim nyog los muab cov duab zoo rau cov ntsiab lus ntawm ob lub foob pob thiab cov neeg tua hluav taws, lub foob pob tawg, thiab cov cua nres hauv qhov tsis ua haujlwm.
  Koj sau qhov kuv qhia rau koj!
  Cov designers nodded nyob rau hauv unison:
  - Yog li yeej yog Fuhrer zoo!
  Adolf txuas ntxiv:
  - XE-129 - yuav tsum tau kho dua tshiab kom lub thawv riam phom nws tus kheej tau muab cov duab zoo thiab lub dav hlau txav tau raug teeb tsa los tiv thaiv kev tawm tsam los ntawm sab nraub qaum thiab sab hemisphere. Tsis tas li ntawd, lub dav hlau nres no yuav tsum tau nruab nrog lub cav boost system. Nyob rau tib lub sij hawm raws li perestroika, nws yog ib qhov tsim nyog los ua kom cov khoom ntawm xws li nres aircraft. Lawv cov huab cua phem heev ua rau tuag tes tuag taw cov haujlwm ntawm British. Tsis tas li ntawd, lub foob pob hluav taws Ju-87 yuav tsum tau siv hauv tebchaws Askiv. Peb yuav muab cov tsheb tsis tu ncua rau hauv kev pabcuam ...
  Adolf nres. Cov neeg tsim qauv tau nyob ntsiag to. Fuhrer hais tias:
  Kuv muaj kev tsis ntseeg loj txog F -190. Lub tsheb tau dhau los ua hnyav thiab tsis tuaj yeem ua haujlwm txaus; ntxiv rau, nws tsis muaj lub kaw lus rau cov tso tsheb hlau luam nrog cov roj inert, uas hloov cov roj siv. Vim li no, lub tsheb no tuaj yeem raug tshem tawm nrog ib lub mos txwv incendiary. Tank yuav hais li cas txog qhov no?
  Tus tsim qauv SS nto moo, sawv ntawm kev mloog, hais tias:
  - Qhov no yog peb qhov shortcoming, zoo Fuhrer. Txawm hais tias qhov chaw tso tsheb hlau luam yuav tsum suav tias yog qhov ua tau zoo, lawv tsis tshua muaj kev cuam tshuam rau cov yeeb ncuab hluav taws thiab tib lub sijhawm tiv thaiv tus tsav. Hais txog maneuverability, ces... Ib armor hnyav 120 kilograms, thiab nws tsis yooj yim rau peb lighten nws ...
  Muaj Adolf hais tias:
  - Sim txhim kho aerodynamic zoo ntawm Fokken-Wulf. Feem ntau vim qhov hnyav txo, nws yog ib qho tsim nyog yuav tsum tau khoov lub tis lub tswv yim kom muaj kev tswj tau thiab maneuverability ntawm lub tsheb. Tsis tas li ntawd, nws yuav txhim kho kev tiv thaiv rau lub nraub qaum hemisphere ... Raws li qhov chaw ntawm lub cav nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm tus tsav lub alarm, qhov no tiv thaiv tus tsav, tab sis yuav tsum tau lub tsheb yuav tsum tau nruab nrog ib tug ejection ntaus ntawv. Los ntawm txoj kev, cov duab ntawm lub cev muaj zog tuaj yeem ua kom yooj yim dua, uas peb cov neeg tsim khoom yuav tsum tau coj mus rau hauv tus account. Los ntawm txoj kev, ua li cas txog kev ua haujlwm ntawm ME-309?
  Messerschmitt xav tsis thoob :
  - Peb tab tom ua haujlwm rau qhov no, Fuhrer zoo. Cov yam ntxwv suav tau cog lus tias yuav ua kom lub tsheb nrawm, mus txog 740 km ib teev, thaum muaj riam phom nrog xya lub ntsiab lus tua! Qhov no yuav yog qhov kev tuag muaj zog tshaj plaws rau British ...
  Adolf cuam tshuam:
  - Kev ua tiav yuav tsum ua kom sai dua. Thiab koj, Speer, ua kom txoj kev loj hlob ntawm cov tshiab ceev-firing 30-millimeter phom dav hlau. Nws kuj tseem siv tau zoo heev rau kev tua ntawm lub hom phiaj hauv av thiab tawm tsam cov yeeb ncuab dav hlau! ME-309 tshiab yuav tsum hloov ME-109 yav dhau los. Raws li rau koj lub tshuab dav hlau ME-262, alas, nws muaj ntau qhov tsis zoo: hnyav hnyav, tsis muaj kev ntseeg siab, kev sib tsoo ntau dhau ... Kuv mam li kos lub dav hlau peb xav tau kuv tus kheej.
  Adolf Hitler pib kos lub tsheb, siv nws txoj kev paub txog cov dav hlau niaj hnub no. Txawm li cas los xij, tsis yog cov niaj hnub tshaj plaws, tab sis los ntawm txog tsib caug xyoo, txhawm rau hloov lawv mus rau theem tam sim no ntawm kev tsim khoom thiab thev naus laus zis. Nws tau them nyiaj tshwj xeeb rau cov thev naus laus zis ntawm kev hloov tis cheb. Piav tag nrho qhov zoo ntawm xws li kev tsim:
  - Thaum tsaws thiab nqa tawm, cheb yuav txo qis, thiab thaum lub sijhawm ya nws yuav nce ntxiv. Tsuas yog vim li no, ib tug fighter nrog ib tug niaj hnub ME-262 engine yuav tsum tau ceev mus rau 1,100 kilometers ib teev. Thiab nws qhov hnyav yuav tsawg dua.
  Messerschmitt ntsia ntawm daim duab, wrinkled nws siab tawv taub hau thiab nyem tawm:
  - Ci ntsa iab! Tab sis kuv Fuhrer, qhov twg koj tau txais kev paub tob txog aerodynamics?
  Tus muaj Adolf nqaim nws ob lub qhov muag slyly:
  - Yuav ua li cas txog aerodynamics? Tus neeg muaj txiaj ntsig feem ntau yog khoom plig hauv txhua yam! Thiab qhov nruab nrab yog qhov nruab nrab hauv Africa ib yam nkaus! Dab tsi tsis ncaj ncees lawm nrog lub foob pob Arado? Qhia kuv daim duab?
  Tus ntaus-thiab-ntxhi Fuhrer tau saib nrawm thiab tuav nws lub taub hau tsis zoo:
  - Tsis yog, qhov ntawd yuav tsis ua! Lub tswv yim nrog lub trolley yog tsis zoo, vim hais tias ntawm nws lub dav hlau yuav tsis tig ib ncig thiab yuav poob. Yuav tsum tau pa retractable tsaws iav. Xav txog qee qhov kev hloov pauv tsim kom zoo dua aerodynamics. Yog tsis tsim nyog invention, tab sis nrog ingenuity.
  Adolf mus vwm thiab ua ob peb lus ntxiv:
  - Lub dav hlau Gryphon Xe-177 muaj lub zog tsis muaj zog heev. Nws yuav tsum tau hloov tam sim ntawd, nrog rau qhov tseeb piston xyaw, pib plaub sawv cais. Tom qab ntawd mus rau lub cav niaj hnub tshaj plaws nrog lub zog ntawm 2950 horsepower. Raws li kev muaj peev xwm tawm tsam los ntawm qhov siab thiab hauv kev dhia dej, ces ... Pib tsim lub Xe-277, lub tshuab no kuj yuav dhau los ua riam phom nemesis. Tab sis qhov tseem ceeb tshaj plaws yog dav hlau bombers. Nov yog txoj haujlwm tseem ceeb. Piv txwv li, qhov no yog qhov Yu-287 yuav tsum zoo li.
  Lub Fuhrer rov ua ib daim duab nrog rau pem hauv ntej-swept tis, piav qhia qee qhov nuances rau cov neeg tsim qauv. Adolf raug coj mus deb heev, qhia qee cov duab kos. Tshwj xeeb tshaj yog lub tailless bomber . Thiab hais tias tus tsim ntawm lub dav hlau ya dav hlau tshuab yog ntau tshaj li kev cog lus. Thiab nyob rau tib lub sijhawm, lub tsheb muaj peev xwm tuaj yeem foob pob txawm tias Asmeskas thaj chaw. Nws ncaj qha qhia tias cov neeg tsim qauv los ntawm thoob plaws Tebchaws Europe thiab txawm tias cov neeg Yudais yuav tsum koom nrog hauv kev ua haujlwm. Thaum kawg paub tias cov neeg tsim qauv twb tsis khoom txaus, nws ua siab ntev tso lawv mus, tsuas yog Lipisha xwb. Tus Fuhrer qw:
  - Thiab kuv thov koj, Alexander, nyob! Koj yuav tau ua haujlwm nrog tsim cov riam phom tshiab, muaj txiaj ntsig zoo heev.
  Lippisch xav tsis thoob:
  - Kuv yuav ua tsaug rau koj, Fuhrer!
  Hitler tus Terminator pib piav qhia:
  - Koj, tau kawg, paub txoj kev xav ntawm Wieselsberger , uas yog ib lub sijhawm ua tus pabcuam rau xibfwb Prandtl hauv Göttingen. Nws yog thawj tus tsim txoj kev xav ntawm kev cuam tshuam ntawm qhov screen ntawm qhov chaw hauv qab ...
  Lippisch nodded, luag ntxhi:
  - Koj paub zoo, kuv Fuhrer! Yog lawm, kuv paub qhov kev xav no!
  Possessed Adolf txuas ntxiv:
  - Peb yuav tsum tsim ib qho ekranoplan - ib hom hybrid ntawm lub nkoj torpedo thiab lub dav hlau seaplane. Nws tau ya ntau qis, qee qhov 20-40 centimeters los ntawm dej. Hauv qhov no, huab cua huab cua txhawb nqa lub nkoj ekranoplan muaj ob feem. Ib qho yog dej khov hauv qab tis; lwm yam - es tsis tseem ceeb - los ntawm hauv qab tis nyob rau hauv lub cheeb tsam ntawm lub trailing ntug thiab yog tas li replenished nrog huab cua los ntawm saum toj no, los ntawm lub ntsis ntawm lub tis.
  Lippisch tau lees paub tias:
  - Tiag tiag li kuv Fuhrer!
  Possessed Adolf txuas ntxiv:
  - Txawm li cas los xij, cov huab cua tseem ceeb tseem nyob hauv qab ntawm cov kabmob thiab tsim kom muaj lub siab nyob ntawd uas yuav luag sib npaug ntawm qhov nrawm nrawm. Nws ua lub luag haujlwm ntawm ib hom huab cua skating rink raws li lub nkoj ekranoplan "yob" zoo li clockwork! Thawj tus neeg siv qhov no hauv kev xyaum yog Finnish engineer Kaario . Hmoov tsis zoo, cov tub rog tsis txaus siab rau qhov kev tshawb pom hauv lub sijhawm. Lawv hais tias tus xib fwb Lavxias teb sab Levkov tau ua qhov kev sim zoo sib xws ... Qhov ntawd yog, qhov no tuaj yeem dhau los ua riam phom tshiab, muaj peev xwm xa cov foob pob, torpedoes, thiab tsaws cov tub rog mus rau ntug dej hiav txwv ntawm teb chaws Aas Kiv, ntawm lub dav hlau ceev, thiab ntawm lub nkoj. tib lub sijhawm tsis pom radar. Ntxiv rau kev tawm tsam ntau dua ntawm cov nkoj Askiv! Pom zoo?
  Lippisch fumbled nrog nws txhais tes, cov pab neeg waitresses ncuav nws ib co kua txiv ... Tom qab haus me ntsis, tus tsim tau hais tias:
  - Yog, qhov no yog lub tswv yim nplua nuj, txawm hais tias yuav muaj qee qhov teeb meem. Piv txwv li, sustainability ...
  Tus muaj Adolf nodded hauv tus phooj ywg zoo:
  - Kuv yuav kos ib daim duab ntxhib rau koj, nws zoo dua ua nws, thiab koj yuav polish cov ntsiab lus me me ntawm koj tus kheej. Lub cev yuav tsum tau ntev, nco txog lub dav hlau fuselage, ntws mus rau hauv ib tug ntses taub ntswg ntev cockpit qhov ntswg, convex windshields thiab turbojet cav.... Txawm hais tias nws muaj peev xwm hais tias piston xyaw tseem yuav ua haujlwm hauv thawj cov qauv. Thiab thaum lub colossus no raug cab mus rau hauv dej qhib, cov cav yuav qw nrov nrov thiab lub cev nqaim predatory yuav tawg zoo li whale, ntuav cov huab cua. Nco ntsoov, lub colossus no muaj peev xwm khiav tau zoo li tus neeg tua rog ob peb meters ntawm qhov dej.
  Lippisch whistled nyob rau hauv tiag tiag qhuas:
  - Koj muaj lub tswv yim nplua nuj, Fuhrer!
  Dashing Adolf tau txais kev tshoov siab ntau dua:
  - Tau kawg nws yuav yog riam phom txuj ci tseem ceeb. Tom qab tag nrho, ekranoplans tsis ntshai tej cua daj cua dub. Lawv tsis ntshai dej khov - lawv ya hla nws. Lawv tsis raug hem los ntawm swampy lub qhov ncauj thiab cov pob zeb ntug dej hiav txwv, uas cov nkoj zoo tib yam tuaj yeem tawg, thiab qhov ntiav feem ntau zoo li cov menyuam yaus lub pas dej. Lawv muaj peev xwm tsaws cov tub rog nyob txhua qhov chaw: los ntawm African ntug dej hiav txwv ntawm Skeletons nrog nws devilish reefs, mus rau ob ntug dej hiav txwv ntawm lub tebchaws United States, lub Arctic av ntawm Canada thiab Alaska. Yuav muaj ntau pua lub tshuab no, thiab Tebchaws Askiv yuav poob hauv ob lub hlis.
  Lippisch tsis txaus siab hais tias:
  - Thiab cov mines?
  Tus Fuhrer luag:
  - Qhov ntawd yog cov mines! Lawv tsis ua phem rau hauv qab dej los yog hauv qhov ntiav! Zoo li torpedoes los ntawm submarines. Thiab nws nws tus kheej yog ib qho cuab yeej zoo tshaj plaws rau kev sib ntaus sib tua cov submarines siab tshaj plaws, ntaus lawv nrog qhov tob tob. Tsis tas li ntawd, ekranoplanes tuaj yeem tua cov cuaj luaj thiab mines ntawm cov yeeb ncuab nkoj. Yog lawm, tau kawg, kuv yuav qhia koj txog kev tsim cov foob pob tawg. Thiab ntawm chav kawm, landings ... Ib qho zoo tshaj plaws txhais tau tias ntawm kev xa cov tub rog tsaws, tsis yog nrog infantry, tab sis kuj nrog tso tsheb hlau luam! Ces tag nrho cov xwm ntawm tsov rog yuav hloov ib zaug! Koj puas nkag siab Lippisch, lub lag luam twg Fuhrer ntseeg koj?
  Tus tsim qauv nug ntau mercantily:
  - Yuav ua li cas txog cov khoom plig?
  Loj Adolf tau lees paub:
  - Tau kawg, cov neeg siab dawb siab tshaj plaws, tus ntoo khaub lig hlau nrog pob zeb diamond, thaj av, thaj chaw, kev kawm! Yog tias peb kov yeej tag nrho Africa, yuav muaj av txaus rau txhua tus!
  Lippisch hais tias:
  - Yog tias nyiaj thiab nyiaj tau txais, lub ekranoplan yuav npaj txhij, tab sis ... Kuv kuj muaj tej yaam num rau ib tug tailless fighter.
  Lub Terminator Fuhrer tau nrawm los ua kom ntseeg tau tus neeg tsim khoom:
  - Lub dav hlau tailless bomber , kuv twb sketched nws tawm, lwm tus yuav saib xyuas nws. Yuav ua li cas yooj yim thiab ib tug fighter! Ekranoplanes tseem ceeb dua vim tias lawv yog cov riam phom tshiab ... Tsis tas li ntawd, lub tuam txhab Gotha muaj cov kws tsim txuj ci heev uas yuav ua qhov no. Lub sijhawm no, ua haujlwm ntawm ekranoplanes. Feem ntau, tam sim no kuv muaj teeb meem ceev heev, kuv tseem yuav tsum tau tham nrog cov thawj coj tank ... Daim ntawv xaj yuav muab rau koj ...
  Lippisch tshuav Fuhrer tau txais kev tshoov siab heev. Adolf xav tias tej zaum nws yuav zoo dua rau thawj zaug tham nrog nuclear physicists txog kev tsim lub atomic thiab, yav tom ntej, lub foob pob hydrogen, tab sis nws txiav txim siab tsis ua ntau dhau, thauj nws tus kheej thiab lwm tus neeg ib zaug.
  Muaj ntau tus neeg tsim qauv, suav nrog cov nto moo tshaj plaws: Porsche thiab Aders. Nyob rau hauv dav dav, yog hais tias cov Germans muaj ib tug zoo tshaj superiority tshaj lub Soviets nyob rau hauv aviation thiab lub submarine fleet (txawm hais tias tsis yog txhua leej txhua tus lees paub qhov no!), ces lub tank fleet ntawm lub Panzervale yog noticeably poob qab. Tshwj xeeb, lub Soviet KV tsheb, T-28, T-34, yog superior rau German sawv daws yuav nyob rau hauv armor thiab armament, thiab lub T-34 kuj nyob rau hauv kev tsav tsheb. Txawm li cas los xij, cov phom ntawm German tso tsheb hlau luam tsis muaj zog txaus rau Askiv Matildas thiab Cromwells, tsawg dua cov uas twb tau tsim los ntawm cov neeg tsim qauv ntawm Churchills thiab Challengers. Tsis txhob hais txog qhov tsis muaj zog ntawm armor ntawm German tsim ...
  Tom qab caw cov qhua tuaj zaum, Fuhrer pib nyeem cov kev coj ncaj ncees:
  - Hmoov tsis zoo, lub teb chaws Yelemees tam sim no tsis muaj rab phom tiv thaiv kev ntseeg siab ... Nruab nrog 50-mm T-3 rab phom, lawv tsuas tuaj yeem mob stroke lub armor ntawm Matilda lossis KV ... Tab sis Matilda tau nkag mus rau hauv kev pabcuam nrog Tebchaws Askiv txawm tias ua ntej pib Tsov Rog Ntiaj Teb Zaum Ob. Peb tus kheej tau ntes Matildas, uas nws cov armor frontal tsis tuaj yeem nkag mus. Zoo, Soviet KVs tsis tuaj yeem nkag mus rau sab lossis lub nkoj. Qhov siab tshaj plaws uas peb lub tsheb tuaj yeem ua tau yog tawg txoj kev! Qhov ntawd yog, koj cov neeg tsim qauv tau tso peb rau hauv txoj haujlwm uas cov yeeb ncuab lub tso tsheb hlau luam muaj zog ntau dua li peb cov cuab yeej cuab tam, thiab Asmeskas tshiab "Grants" thiab "Shermans" npaj rau kev tsim khoom loj yog qhov zoo tshaj plaws hauv kev ua tub rog. Tsis yog hais txog Lavxias teb sab tsheb nrog 76mm cannon. Thiab yuav ua li cas koj thiaj li ua tiav txoj haujlwm ntawm kev tsim cov tso tsheb hlau luam tshiab, tshwj xeeb nrog rab phom 88 hli.
  Porsche teb tsis meej pem:
  - Tau kawg, peb tab tom ua cov kev txhim kho zoo sib xws, Fuhrer zoo. Thaum Lub Tsib Hlis 26, Lub Tsev Haujlwm Saib Xyuas Tub Rog tau muab peb daim ntawv xaj rau 45-tuj ViK -4501 tank. Nws yuav tsum yog raws nraim li qhov no, nrog rau 88 hli anti-aircraft phom hloov mus rau hauv lub tank turret. Peb twb muaj cov duab kos ua ntej. Koj tuaj yeem paub koj tus kheej nrog lawv, zoo heev.
  Fuhrer nug:
  - Koj puas yog Aders?
  Erwin nodded:
  - Rov qab rau hauv lub forties, lub vk -3001 tau ua tiav kev sim. Lub tsheb hnyav tshiab, nrog 75 mm cannon. Peb muaj riam phom zoo sib xws hauv cov qauv tiv thaiv tank, tab sis nws tseem tsis tau muab tso rau hauv ntau lawm. Tsis tas li ntawd, kev ua haujlwm tau ua tiav los tsim T-6, hnyav txog 65 tons. Thiab tus qauv sib dua ntawm 36 tons. Peb tab tom sim zoo Fuhrer.
  Adolf, xav txog nws tus kheej paub-nws-tag nrho, pib tshawb xyuas cov duab kos sai sai. Ntawm no lawv yog thawj sketches ntawm formidable "Tiger", lub teb chaws Yelemees lub npe nrov tshaj plaws tank ntawm Tsov Rog Ntiaj Teb Zaum Ob. Lub tsheb no tau nto moo thaum lub sijhawm Kursk Bulge. Nyob rau hauv Soviet lub sij hawm, "Tigers" feem ntau reviled, tab sis tom qab ntawd tus cwj pwm ntawm lub tsheb no tau ua ntau lub hom phiaj. Rau nws lub sijhawm, lub tank no, ntawm chav kawm, tsis phem. Thaum thawj zaug kev sib ntaus sib tua loj nrog peb KVs, peb Tigers tau tawm kaum lub tsheb hauv Soviet, thiab lawv lawv tus kheej tau dim yam tsis muaj kev puas tsuaj. Lub ntsiab kom zoo dua ntawm lub tsheb no yog nws cov haib 88-mm cannon, uas rau lub sij hawm ntev tsis muaj ib tug tsim nyog tus nrog sib ntaus. Txawm li cas los xij, ntawm Kursk Bulge, txawm hais tias qhov zoo tshaj plaws hauv thev naus laus zis, Nazis tseem swb ... Cov ntaub ntawv ntawm kev sib ntaus sib tua siv lub tsheb no, nrog rau qhov piv ntawm kev poob, feem ntau hais txog nws yog ib lub tsheb zoo tshaj plaws. Tsov Rog Ntiaj Teb Zaum Ob. Tab sis cov shortcomings kuj pom ntawm qhov muag liab qab. Hnyav hnyav ntawm 56 tons, nrog armor ntawm tsuas yog 100 millimeters (tsuas yog 80 sab!), qhov siab siab, tsis muaj qhov tsis sib haum xeeb armor slopes thiab kev tsav tsheb tsis zoo. Feem ntau, lub tank IS-2, hnyav kaum tons tsawg dua, tau zoo dua rau tus Tsov hauv ob qho tib si armor thiab armament ... Tab sis lub tank no tsuas yog tshwm sim thaum Lub Ob Hlis 1944. "Royal Tiger" feem ntau hnyav 68 tons, nrog rau pem hauv ntej armor ntawm 180 millimeters ... Tau kawg, xws li lub tank tsis haum rau kev ua tsov ua rog hauv teb chaws Africa, hauv suab puam, rau tsaws, nws tsuas yog lub tshuab zoo li pob ntseg av nplaum nrog. ko taw av nplaum. Tsis yog, tau kawg, rau nws lub sijhawm, "Royal Tiger" tau zoo heev, nws tuaj yeem rhuav tshem ntau tus yeeb ncuab tso tsheb hlau luam hauv kev sib ntaus sib tua, thiab ib zaug tshem tawm nees nkaum tsib "Shermans" hauv ib teev. Zoo li muaj cov ntaub ntawv hais txog nees nkaum-peb T-34 tso tsheb hlau luam raug puas tsuaj los ntawm Tsov thaum sib ntaus sib tua. Tab sis nyob rau hauv txhua rooj plaub, lub tank no tsuas yog lub embodiment ntawm irrational siv zog thiab hnyav. Tab sis, piv txwv li, lub Soviet T-54 tank ... Ib yam ntawm embodiment ntawm kev vam meej kev siv ntawm tiag tiag technologies yav dhau los ntawm Tsov Rog Ntiaj Teb Zaum Ob.
  Fuhrer tau hais meej meej tias:
  - Tsis yog, txiv neej! Qhov project no tsis haum! Ua ib lub tsheb hnyav tsib caug-rau tons nrog tsuas yog 100 millimeters armor... Qhov twg yog peb vaunted German efficiency thiab rationality?
  Aders tsis txaus siab hais tias:
  - Fabkis S-2, hnyav 70 tons, muaj armor ntawm 45 millimeters ...
  Fuhrer-Terminator cuam tshuam kev npau taws:
  - Qhov no yog lub tank txij thaum Tsov Rog Thoob Ntiaj Teb thib 1. Tab sis Lavxias KV-2 muaj 152-millimeter howitzer thiab hnyav 52 tons. Tab sis qhov no yog 152 millimeters, tsis yog 88.
  Yog li ntawd, kuv muab rau koj ua hauj lwm ntawm 88-mm cannon ntawm 71 caliber, rau ib lub tank nrog ib tug luj ntawm tsis muaj ntau tshaj plaub caug tons thiab frontal armor yam tsawg kawg yog 180 millimeters, sab thiab hull ntawm 150 millimeters, lub cav ntawm rau puas. , xya puas horsepower. Thiab lub tank no yuav tsum tau muab tso rau hauv kev tsim khoom loj ntawm qhov kawg, hauv rau lub hlis.
  Cov neeg tsim qauv German tig daj ntseg thiab lawv txhais tes tuav. Alexander ntsia lawv luag ntxhi. Txoj hauj lwm yeej yog ib qho nyuaj heev; armament thiab armor typical rau "Royal Tiger" qauv 1944, tab sis koj yuav tsum khaws qhov hnyav los ntawm 28 tons! Txawm li cas los xij, Adolf suav tias qhov no tiag tiag, thiab txawm muab Porsche tus phooj ywg nplawm ntawm lub xub pwg:
  - Tsis txhob chim siab, Kuv tus kheej yuav kos koj lub tswv yim zoo uas koj tuaj yeem tau txais los ntawm qhov hnyav me me. Kuv tsis yog ib tug tyrant, tab sis yog ib tug rationalist. Koj tsuas yog yuav tsum rov tsim kho ntau heev. Tshwj xeeb, tso cov kis tau tus mob thiab lub cav ua ke.
  Aders hais tu siab:
  - Qhov no yuav tsim teeb meem rau peb. Tshwj xeeb, xws li kev npaj yuav muaj qhov tsis zoo hauv qab no ....
  Tough Adolf cuam tshuam:
  - Tau kawg, yuav muaj qee qhov teeb meem, tab sis hauv txoj cai lawv tuaj yeem tshem tawm tau yooj yim. Tshwj xeeb hauv cov ntsiab lus technical. Tab sis koj tuaj yeem tso lub cav ntau dua compactly, txav lub ncua kev kawm ntawv thiab ... Qhov siab ntawm lub tank yuav tsum tau txo qis mus rau ob meters, thiab cov neeg coob yuav tsum tau muab tso rau reclining, ces txhua yam yuav ntau npaum li cas rational.
  Lub Fuhrer pib ua ib daim duab kos duab, ib hom kev kos duab, ntawm hom nrov tshaj plaws Soviet tank ntawm lub sijhawm tom qab tsov rog, T-54. Lub tsheb no tau ua tiav zoo heev uas tau tsim tawm xyoo 1947 thiab tau siv thaum muaj kev sib ntaus sib tua hauv Afghanistan nrog cov Taliban; Iraqi cov tub rog tau tawm tsam nrog US Army thaum lub suab puam cua daj cua dub thiab Kev Ua Haujlwm Shock thiab Awe lossis Iraqi Kev ywj pheej. " Nyob rau hauv tag nrho, ntau tshaj 70 txhiab ntawm cov tso tsheb hlau luam tau tsim. Thiab hais tias lub tsheb ua tau zoo heev. Nrog ib tug luj ntawm 36 tons, frontal armor ntawm 200 millimeters, thiab ib tug cannon ntawm 100 millimeters caliber. Hom no tau ua tiav nrog ob qho tib si Asmeskas Patons thiab Pershings thaum Tsov Rog Kauslim. Yog li ntawd rau qib thev naus laus zis no tus qauv yog qhov tsim nyog thiab muaj tseeb rau kev siv. Thiab yooj yim heev rau kev tsim khoom - pheej yig ... Raws li rau German 88-mm 71 El cannon, nws tau nkag mus rau tag nrho cov tso tsheb hlau luam ntawm Kev Tsov Rog Thoob Ntiaj Teb thib Ob (nrog rau kev zam ntawm cov armor frontal ntawm IS-3, uas nkag mus rau kev pabcuam. nyob rau lub Tsib Hlis 1945!). Yuav ua li cas yog IS-3? Lub tank yog zoo heev nyob rau hauv cov nqe lus ntawm armor, thiab lub turret, uas tau muab ib tug pike puab. Muaj tseeb, kev tsav tsheb tsis zoo, thiab tsis ntev nws tau txiav tawm. Tom qab ntawd muaj ob peb tus qauv ntxiv, IS-4, thiab lwm yam kom txog thaum lawv nyob ntawm IS-10, hloov npe T-10 tom qab Stalin tuag. Thiab qhov no tau los ua lub xeem Soviet hnyav tank. Khrushchev txwv txhua txoj kev loj hlob ntawm cov tsheb hnyav, thiab nws cov neeg ua tiav tsis tau kho qhov no!
  Feem ntau, cov neeg German puas xav tau lub tank hnyav dua li plaub caug tons, yog tias txawm nyob hauv lub tank nruab nrab lawv tuaj yeem nruab ib lub phom loj uas tuaj yeem nkag mus rau 193 millimeters armor ntawm qhov deb ntawm 1000 meters?
  Cov neeg Amelikas tau tso tseg cov tso tsheb hlau luam sai sai, thiab qhov hnyav ntawm Pershing tsis tshaj 42 tons, thiab Sherman feem ntau 32. Tab sis tom qab nws pom tseeb tias kev ua tsov rog nrog USSR tab tom yuav tawg, dab tshwm sim nrog 120-mm. rab phom caliber thiab thawj qhov projectile ceev yuav luag 1000 meters ib ob. Txawm li cas los xij, cov neeg Amelikas tsis ntev los no tsis txaus siab rau lub tank no. Ua ntej qhov tshwm sim ntawm IS-10, qhov nrov tshaj plaws tom qab tsov rog tank yog IS-4, nrog rau pem hauv ntej armor ntawm 250 millimeters thiab sab armor ntawm 170 ... Ib lub tsheb txhim khu kev qha, txawm hais tias nws hnyav tshaj 60 tons. Nyob rau hauv txhua rooj plaub, koj yuav tsum commission tsim ib tug hnyav tank rau lub teb chaws Yelemees, tab sis tsis ntau tshaj 50 tons. Piv txwv li, lub IS-10 tsuas yog hnyav 50 tons nrog frontal armor ntawm 290 millimeters thiab ib rab phom ntawm 125 millimeters ... Los ntawm txoj kev, dab tsi caliber yog qhov zoo tshaj plaws? Thaum tsov rog, cov qauv nrov tshaj plaws Sherman thiab Churchill muaj armor ntawm 100 thiab 152 millimeters (frontal). Zoo, "Royal Tigers" tiv nrog nws zoo heev ... Tab sis "Panther" pib lag me ntsis tom qab 75-mm caliber, txawm tias qhov siab tshaj plaws ntawm qhov projectile ua tsis txaus. Yog li ntawd, "Panthers" nrog 88-millimeter phom tau tshwm sim, txawm tias tsuas yog thaum kawg ntawm kev ua tsov ua rog, thiab tsuas muaj qee qhov ntawm lawv. Tab sis qhov tseeb tias Wehrmacht tsis muaj kev npaj yuav rov qab tso tsheb hlau luam thiab rab phom tiv thaiv lub tank nrog lub zog loj dua qhia tias lub xeev txoj haujlwm no haum rau txhua tus. Muaj tseeb tiag Jagdtiger nws tus kheej-propelled phom nrog 128-mm cannon thiab 250-mm frontal armor, tab sis tsuas yog 71 ntawm lawv tau tsim thiab nyob rau hauv xws li ib tug me me npaum li cas lawv yuav tsis muaj feem xyuam rau txoj kev ua tsov ua rog. Los ntawm txoj kev, dab tsi nthuav yog tias thaum lub sij hawm Jagdtigers surrendered, 43 ntxiv nyob rau hauv kev pab cuam, uas qhia tau hais tias qhov kawg survivability ntawm xws li ib tug tshuab.
  Los ntawm txoj kev, Stalin tau hais kom IS-2 tam sim ntawd ua tub rog nrog 122 mm cannon, txawm hais tias nws lub zog nkag mus tau ntau dhau rau German tso tsheb hlau luam (tshwj tsis yog "Royal Tiger", tab sis tsuas yog 458 lub tso tsheb hlau luam tau tsim). Ntau tus tau qhia tus thawj tswj hwm kom txwv nws tus kheej mus rau 100-mm chim. Thiab qhov tseeb, T-100 tus kheej-propelled rab phom tau los ua qhov zoo tshaj plaws ntawm nws cov yam ntxwv sib ntaus sib tua. Tom qab tag nrho, qhov loj dua lub caliber, qhov me me ntawm lub plhaub, qhov qis ntawm qhov hluav taws kub, qhov pib tshaj tawm ntawm qhov projectile, qhov ntau thiab qhov tseeb ntawm hluav taws ... Tab sis cov Germans muaj lub tank loj tshaj plaws, T- 4, thiab cov phom tus kheej raws li nws, hnyav tsuas yog 22-24 tons. Txawm li cas los xij, Panzer tus kheej-propelled rab phom, tau ua tiav zoo: Panther's armament thiab frontal armor yuav luag zoo tib yam rau nws tus kheej, nrog xws li qhov hnyav thiab qhov siab. Nws yuav yog qhov tsim nyog los txiav txim qhov kev tshaj tawm ntawm Panzers yooj yim dua thiab pheej yig dua rau hauv kev tsim khoom .
  Thiab ua li cas txog lub caliber ntawm rab phom? Rau cov phom tiv thaiv tank, lub caliber ntawm 128 millimeters yog qhov loj heev; nws yog qhov zoo dua los siv nws los ua riam phom, thiab xaiv ib qho nruab nrab ntawm 105 millimeters.
  Adolf tau qhia cov neeg tsim qauv German hauv daim duab:
  - Nov yog peb cov riam phom zais cia tshiab! Lub tank yuav tsum raug kuaj hauv lub hlis tom ntej. Nws siv kev sib ntaus sib tua yuav yog xyoo 1943. Lub sijhawm no, koj kuj muaj ib txoj haujlwm los tsim lub tank hnyav nrog 105 mm phom. Nrog rau lub teeb self-propelled phom. Yog li mus ua hauj lwm gentlemen.
  Aders timidly tawm tsam:
  - Tus qauv tsim koj npaj zoo li ntxim nyiam, tab sis qhov teeb meem yog lub tank no tsis yog nyob rau hauv lub siab ntawm peb cov kev cai ... Thiab cov neeg coob yuav tsis xis nyob ...
  Es tsis txhob teb, Adolf haus ib co kua txiv thiab hais tias:
  - Tej zaum peb tuaj yeem noj su, phooj ywg. Feem ntau, lub tank no tuaj yeem tsim muaj ntau, thiab kuv tsis xav tias cov neeg Asmeskas thiab Askiv yuav tsim ib yam dab tsi zoo dua ua ntej kev ua tsov rog. Thiab hnub no koj tuaj yeem noj me ntsis nqaij ...
  Cov ntxhais sai sai teem lub rooj. Alexander, paub hais tias Fuhrer lub plab, tsis muaj nqaij, tuaj yeem mob, xaiv kom nyob twj ywm rau nws tus kheej, thiab tsuas yog noj me ntsis sturgeon, thaum nco txog Sobakevich los ntawm lawv "Tuag Souls". Hmm , txog tam sim no nws zoo li ua txhua yam zoo. Muab kev lag luam tso rau hauv kev ua tsov rog, tshaj tawm tag nrho kev ua tsov ua rog, dhau txoj cai uas yuav tsum tau txais rov qab rau xyoo 1939... Hitler qhov kev qeeb nrog kev ua tub rog ua rau muaj riam phom tsis txaus, thiab qhov tseeb ntawm cov ntsiab lus ntau... Ntxiv mus, lub npe nrov MP- 44 phom phom ... Zoo heev nyob rau hauv nws cov yam ntxwv sib ntaus sib tua ib yam uas nyob rau hauv ib co txoj kev yog txawm zoo dua li thawj Kalashnikov qauv. Tsuas yog hnyav me ntsis... Tej zaum peb yuav siv rab phom AKM tiag tiag los ua lub hauv paus? Eh, nws yuav yog qhov zoo los tsim ib qho riam phom uas ua ke nrog qhov tseeb ntawm Asmeskas M-16 nrog tus nqi hluav taws thiab kev ntseeg siab ntawm AKM. Feem ntau, kev vam meej yog kev loj hlob tsis sib xws. Piv txwv li, cov cav hauv cov tso tsheb hlau luam tsis ntxiv ntau lub zog, tab sis lub computer ua tsis tau tiav. Tab sis nws muaj kev paub txog yav tom ntej, tab sis nws muaj peev xwm muab tau dab tsi ntawm, piv txwv li, hloov roj. Txog tam sim no, txawm nyob hauv Asmeskas lawv tseem tsis tau kawm yuav ua li cas thiaj li tsim tau cov roj av los ntawm cov thee! Txawm tias nce nqi roj. Zoo, nws muaj peev xwm muab tau dab tsi ntxiv. Dynamic tiv thaiv, turbogenerator xyaw... Thiab qhov no yuav tshwm sim, tab sis ib tug me ntsis tom qab, thiaj li tsis mus maj mus nteg tawm trump cards. Nyob rau hauv xya caum xyoo, kev vam meej tau mus deb dhau lawm, tab sis mus txog rau thaum lub hnub nyoog laus yeej swb, muaj mob ib yam nkaus, thiab txiv neej tsis yog Vajtswv! Ntxiv mus, nyob rau hauv tej txoj kev muaj txawm ib tug regression ... Piv txwv li, ib tug nce nyob rau hauv kev ntseeg, tshwj xeeb tshaj yog nyob rau hauv Russia thiab post-Soviet qhov chaw, raws li zoo raws li nyob rau hauv Islamic lub teb chaws. Tab sis cov neeg xav zoo ntawm Renaissance thiab niaj hnub no tau kwv yees tias kev ntseeg yuav maj mam tuag!
  Tab sis qhov txawv tsis txaus, kev ntseeg kev ntseeg loj zuj zus tuaj... Thiab cov pov thawj tab tom cuam tshuam ntau ntxiv hauv xeev txoj kev nom kev tswv. Thiab nyob rau hauv qhov teeb meem no, txoj cai ntawm cov tub ceev xwm yog incomprehensible; lawv puas tiag tiag ntseeg hais tias qhov tseeb yog nyob rau hauv Orthodoxy los yog Islam? Tag nrho cov neeg txawj ntse thiab txawj ntse? Yog tias tsis yog, qhov twg yog qhov kev tso tseg tus qauv secular ntawm lub xeev? Rau qhov kev ua tau zoo ntawm kev tswj cov pawg? Tab sis nws yog precisely Orthodoxy uas tau proven nws ineffectiveness raws li ib tug lub xeev kev ntseeg ... Qhov tseeb yog hais tias, muaj ib tug formal lub hauv paus rau cov ntseeg Vajtswv thiab, thawj ntawm tag nrho cov, Phau Tshiab, Orthodoxy muaj raws li nws lub hauv paus rau pacifist qhia: tsis txhob tawm tsam. phem thiab hlub koj tus yeeb ncuab! Tab sis nyob rau tib lub sij hawm, txoj cai tiag tiag ntawm lub teb chaws Ottoman yog nruj thiab yuav tsum muaj kev kub ntxhov thiab kev kov yeej. Qhov no yog qhov ua rau muaj qhov tsis sib xws ntawm daim ntawv thiab cov ntsiab lus. Txawm hais tias muaj coob tus neeg tsis nco qab nkag siab qhov no, lawv subconsciously xav!
  Vim li no, kev qhia Orthodox tsis muaj txiaj ntsig, tsis muaj laj thawj, sim ua imperial thiab Christian tib lub sijhawm. Thiab Christian txhais tau tias cov neeg Yudais thiab pacifist! Tom qab tag nrho, phau Vajlugkub tau sau yuav luag tag nrho los ntawm cov neeg Yudais, thiab tej zaum txawm tag nrho, vim tus Thwj Tim Povlauj hais tias qhov zoo ntawm cov neeg Yudais yog qhov zoo vim lawv tau tso siab rau Vajtswv txoj lus! Qhov no txhais tau hais tias ib tug neeg Lavxias yuav tsum tsis txhob ntseeg phau Vajlugkub! Qhov no txhais tau hais tias yuav tsum muaj lwm txoj kev ntseeg, tab sis tsis yog raws li cov neeg Yudais Vaj Lug Kub Npaiv Npaum ... Qhov twg? Nws yuav tsum tau tsim los ntawm cov kws tshaj lij thiab cov kws paub txog kev puas siab puas ntsws raws li kev taw qhia ntawm FSB! Tom qab ntawd ntau qhov kev tsis sib haum xeeb yuav daws tau tiav ...
  Nws yuav tsum tau hais tias ib tug me nyuam nyeem Txoj Moo Zoo yuav tsis dhau los ua ib tug muaj zog, siab tawv, ua phem ua tub rog uas hlub Russia! Thiab lub teb chaws twg muaj npe nrov hauv phau Vajlugkub? Cov neeg Ixayees!
  Muaj tseeb tiag, Adolf nws tus kheej tau muaj, tus neeg ua si no, tau pom nws tus kheej hauv Hitler qhov chaw, tsis yog yuav nruj rau kev tsim txom cov neeg Yudais. Ntawm qhov tsis sib xws, cov neeg Yudais muaj txiaj ntsig yuav tau txais txiaj ntsig thiab ua haujlwm rau Thib Peb Reich. Yuav tsis muaj qhov tsis muaj tseeb li kev tua cov kws tshawb fawb Jewish lossis cov kws kos duab! Tab sis nws yog ntxov ntxov kom tshem tawm cov cai tiv thaiv Semitic. Ua ntej, tib neeg yuav nkag siab yuam kev, thiab qhov thib ob, qhov no yog lub hauv paus ntawm kev nplua nuj thiab qhov chaw muaj txiaj ntsig heev! Tab sis nws yog, tau kawg, muaj peev xwm ua rau soften anti-Semitic txoj cai nyob rau hauv pauv rau cov neeg Yudais kev txhawb nqa.
  Yuav ua li cas nrog Pope? Kev sib raug zoo nrog Vatican nyob deb ntawm qhov zoo tshaj plaws, tab sis qhib kev ua tsov rog tsuas yog ua rau muaj kev phom sij rau theem no. Qhov no txhais tau tias koj yuav tsum nrhiav kev txhawb nqa ntawm Vatican, tab sis tib lub sijhawm hais kom koj nyiam ... Qhov zoo tshaj plaws, muab koj tus menyuam roj hmab rau ntawm lub zwm txwv ntawm Peter thiab maj mam hloov kho kev ntseeg ...
  Porsche cuam tshuam Adolf txoj kev xav:
  - Peb txaus siab rau koj noj hmo, Fuhrer!
  Tus muaj Adolf luag ntxhi zoo siab tias:
  - Zoo, tam sim no kuv yuav ntsib nrog Himmler, thiab cia Heinseberg tuaj txog. Thiab saib, cov txiv neej: koj tau raug teem sijhawm nruj heev!
  Cov tub rog Fuhrer tau tsiv mus thoob tebchaws Africa. Thiab nws tuav kev tiv thaiv tawm tsam USSR.
  Thaum lub caij ntuj no, Cov Tub Rog Liab tau pib tawm tsam ntawm Rzhev ledge, tab sis cov Nazis tau tos nyob ntawd thiab muaj peev xwm tua tau lub tshuab. Nyob rau sab qab teb, cov Germans kuj tuav tawm, tuav ntawm Oryol thiab Kharkov cov lus qhia. Thiab tsuas yog nyob ze Leningrad, cov tub rog Soviet tau ua tiav Kev Ua Haujlwm Iskra, tab sis kev sib ntaus sib tua yuav luag ib hlis thiab yeej tau yuav ntawm tus nqi siab heev.
  Lub Krauts qee yam muaj sia nyob lub caij ntuj no ntawm '42 - '43.
  Tab sis nyob rau lub caij nplooj ntoos hlav, feem ntau ntawm Africa twb kov yeej los ntawm lawv. Thiab Fuhrer tab tom sim cov dej ntawm kev thaj yeeb nyab xeeb nrog Britain.
  Churchill yog me ntsis txias txog qhov no. Txawm tias Britain raug kev puas tsuaj tom qab swb.
  Nws kuj tsis paub meej nrog Nyiv - Kev Sib Tw ntawm Midway tau ploj los ntawm Asmeskas, thiab thaum lub samurai tab tom ntaus lub nkoj loj Yankee los ntawm ib qho. Thiab Asmeskas tsis tuaj yeem tau txais txiaj ntsig los ntawm nws cov lej zoo tshaj plaws ntawm hiav txwv thiab hauv huab cua.
  Hitler xav tawm tsam USSR, tab sis txawm tias tom qab kev tshaj tawm ntawm kev nthuav dav, tag nrho kev txhawb nqa, nws muaj zog me ntsis rau qhov no. Txij li thaum Krauts tau tawg thoob plaws hauv Africa.
  Thaum lub caij ntuj sov lub Red Army nws tus kheej yog npaj txhij mus nce. Cov Nazis, txawm li cas los xij, tau kov yeej Africa, tsim cov tub rog colonial. Thiab lawv tau txais kev pab ntxiv.
  Lawv siv los tsim cov tsov ntxhuav, Tsov, thiab Panther tso tsheb hlau luam. Txawm li cas los xij, cov ntaub ntawv muab rau dab tsis tau ua tiav tag nrho. kim dhau, hnyav dhau. Muaj tseeb tiag, rau kev tiv thaiv Panther yog lub tank zoo tua hluav taws, nrog rab phom tua hluav taws sai.
  Tab sis qhov ua tsis tau zoo tshaj plaws yog "Lion", hnyav, kim, tab sis tsis zoo heev. Cov phom muaj zog heev tiv thaiv Soviet peb caug-plaub thiab lub teeb tso tsheb hlau luam, thiab tus nqi hluav taws kub qis dua li ntawm Panther thiab Tiger. Thiab cov cuab yeej cuab tam, txawm li cas los xij, zoo dua li ntawm "Tiger", thiab tseem nyob ntawm qhov chaw siab. "Lion" zoo li ib tug loj "Panther" hnyav cuaj caum tons thiab lub cav ntawm yim puas horsepower. Txawm li cas los xij, me ntsis sai dua hauv keeb kwm tiag tiag, "Tiger"-2, nees nkaum ob tons sib dua, nkag mus rau ntau lawm. Kaw nyob rau theem ntawm kev tiv thaiv mus rau "Tsov", tab sis ntau mobile, hnav. Cov phom, txawm li cas los xij, yog 88 hli caliber - piv rau 105, tab sis txaus los rhuav tshem tag nrho cov tso tsheb hlau luam Soviet. Thiab qhov tseem ceeb yog qhov hluav taws kub ceev - yim txhaj tshuaj tiv thaiv tsib.
  Yog li ntawd, "Lion" yog ib tug me nyuam ntawm ib tug German, gloomy ntse heev uas tsis muaj cag.
  Cov Germans tau ntes tag nrho Africa, suav nrog Madagascar, thaum lub caij ntuj sov. Stalin tos ntev heev.
  Tej zaum nws tus kheej tau suav rau cov neeg German los tsim kev tawm tsam. Tshwj xeeb yog pom tias tsov ntxhuav, Tsov, thiab Panther tanks tuaj txog li cas. Tab sis cov Krauts tseem daws teeb meem nyob rau sab av loj.
  Stalin nco lub sijhawm. Kev tawm tsam ntawm cov tub rog Soviet pib nyob rau hauv kev coj ntawm Orel thiab Kharkov. Tsuas yog qhov twg cov Germans tau npaj zoo. Thiab nws tsis tuaj yeem ua tiav qhov kev xav tsis thoob. Thawj qhov kev sib ntaus sib tua tau pom tias "Panther" ua tau zoo heev hauv kev tiv thaiv. Tsis phem thiab "Ferdinands". Lawv kuj zoo thiab.
  Thiab Tiger yog lub tank tsim khoom. Thiab nws tau qhab nia zoo. Cov Germans nquag tiv thaiv. Thiab tiv thaiv tus yeeb ncuab lub tshuab. Hauv peb lub hlis ntawm kev tawm tsam hnyav heev, Tub Rog Liab tau nce siab tsuas yog kaum tsib mais. Thiab nws qhov kev poob tseem ceeb heev.
  Ob lub dav hlau Askiv dav hlau ya hla cov ntxhais camouflaged; tej zaum lawv tsis pom dab tsi, thiab twb pib ploj mus dhau lub qab ntug, thaum hnov dheev lub suab tsis txaus ntseeg tshiab tau hnov. Madeleine hais tias:
  - Txhua tus pw thiab tsis txav!
  Cov ntxhais khov, lawv tos ib yam dab tsi. Thiab tom qab ntawd lub teeb thauj thiab cov tsheb thauj khoom tau tshwm sim los ntawm qab lub dune. Judging los ntawm tus tsim, nws yog tsim nyob rau hauv England thiab America. Lawv maj mam tsiv mus rau lub peev ntawm Tunisia. Madeleine tsis meej pem me ntsis. Nws ntseeg tias txoj kab pem hauv ntej tseem nyob deb, uas txhais tau hais tias cov neeg Askiv tseem tsis tau muaj sijhawm los tshwm sim. Los yog, lawv yuav tsum tsis txhob tshwm sim. Thiab ntawm no ib kab tag nrho yog rushing. Txawm hais tias, tej zaum, tsawg dua ib lub battalion... Lawv yog leej twg, qee pab pawg sib ntaus sib tua, tau hla cov suab puam ntawm ib qho tsis tas mus li pem hauv ntej, xav rummage nyob rau tom qab. Nws zoo nkaus li kev xav, txawm hais tias nrog kev siv tshuab lawv yooj yim pom hauv cov suab puam. Txawm li cas los xij, koj yuav tsum tau xov tooj cua rau koj cov phooj ywg, tab sis tsis qhib hluav taws. Ntxiv mus, tsuas muaj ib puas ntawm lawv, thiab muaj ntau tshaj peb puas British!
  Gerda ntxhi rau Charlotte:
  - Cov no yog cov lus Askiv! Nov yog thawj zaug uas kuv tau pom lawv nyob ze!
  Tus phooj ywg plaub hau liab, kuj ntshai heev, teb tias:
  - Tsis muaj dab tsi tshwj xeeb! Thiab ntawm lawv muaj ntau cov dub!
  Tseeb tiag, tsawg kawg yog ib nrab ntawm cov neeg Askiv dub. Thiab cov kem maj mam txav mus, thiab cov dub tseem tab tom quaj...Lawv tau los ze zog dua ...
  Ntawm no cov hlab ntsha ntawm ib tug ntawm cov ntxhais tsis tuaj yeem sawv nws, thiab nws tua phom submachine. Nyob rau tib lub thib ob, tus so ntawm cov tub rog tau qhib hluav taws, thiab Madeleine belatedly barked:
  - Hluav taws!
  Ob peb lub teb chaws Askiv tau raug tshem tawm ib zaug, ib lub tsheb thauj khoom tawg rau hauv nplaim taws. Lwm tus ntawm British qhib hluav taws indiscriminately. Madeleine, txeeb lub sijhawm, qw:
  - Muab cov grenades tawm tsam ua ke!
  Cov ntxhais los ntawm cov neeg tseem ceeb SS battalion "Nws-Hav" pov grenades deb thiab raug. Thiab hais tias lawv tau raug cob qhia txij thaum yau, thiab kuj tau txais cov txheej txheem tshwj xeeb . Qhov no yog thaum koj tab tom kawm nrog hluav taws xob poob siab, koj qeeb me ntsis nrog lub pov thiab koj xav tsis thoob. Gerda thiab Charlotte kuj cuam tshuam lawv cov khoom plig. Thiab cov British yog lub taub hau ntawm luj taws thiab upside down ... Nws yog funny heev. Lawv tua randomly, thiab cov dub tseem qw nyob rau hauv ib tug incomprehensible lus. Cov no yog cov ruam tiag tiag...
  Thiab Gerda tua thiab pov, thaum tseem hu nkauj:
  - Muaj kev npau suav phem nyob rau hauv cov tub ntxhais kawm ntawm SS! Ib tug dhia - ib tug ntaus! Peb yog nws-hma - peb txoj kev yooj yim! Peb tsis nyiam rub tus miv tus Tsov tus tw!
  Charlotte kuj qw nrov nrov hauv teb. Cov mos txwv raug rho tawm los ntawm nws tawg lub pob txha taub hau rau hauv tawg. Thiab ces lawv khawb qhov muag. Ntawm no yog ib tug txiv neej ntshai dub stabbing nws tus khub blond nyob rau hauv ib sab nrog ib tug bayonet. Nws yuav nplawm ntshav los teb. Charlotte hu nkauj nrog:
  - Angels ntawm lub hnub qub tsaus ntuj raug txim! Zoo li txhua yam hauv ntiaj teb yuav raug puas tsuaj! Koj yuav tsum ya mus rau saum ntuj zoo li ib tug ceev ceev falcon! Tiv thaiv tus ntsuj plig los ntawm kev puas tsuaj!
  Cov neeg Askiv ua tsis koom nrog, feem ntau ntawm lawv yog cov tub rog colonial: cov neeg dub thiab Khab, Arabs. Lawv poob, khov, lossis, ntawm qhov tsis sib xws, dhia nce siab thiab pib khiav ncig zoo li vwm hares. Txawm li cas los xij, cov ntxhais tua tau raug, thiab txawm tias cov grenades tsis ya mus deb, cov tawg yog tuab! Tseem tshuav ob peb tug yeeb ncuab. Madeleine qw ua lus Askiv, nws lub suab nrov nrov uas koj tsis xav tau lub xov tooj cua:
  - Cia siab rau thiab peb yuav tseg koj lub neej! Hauv kev poob cev qhev koj yuav muaj zaub mov zoo, cawv thiab poj niam txiv neej!
  Nws ua haujlwm tam sim ntawd thiab ib zaug lawv tso tseg... Tes thiab ...
  Lawv sau tau tsib caug tus neeg raug kaw, ib nrab ntawm lawv raug mob. Madeleine hais tias:
  - Ua kom tiav cov neeg raug mob!
  Cov "nws-hma" unceremoniously tua mos txwv rau hauv lub tuam tsev ntawm cov neeg uas tsis tuaj yeem sawv ntawm lawv ko taw, thiab lwm tus tau thauj mus rau hauv tsheb thiab tsav mus rau lub hauv paus ze tshaj.
  Tom qab cov xuab zeb kub ntawm cov suab puam, Gerda cov taw liab qab zoo siab heev kom hnov cov roj hmab muag. Nws txawm moans blissfully... American tsheb thauj khoom yooj yim heev thiab tsis co thaum mus txawv tebchaws. Muaj yeej, cov ntxhais zoo siab. Charlotte nug Gerda:
  - Koj tua pes tsawg leej?
  Tus ntxhais shrugged nws lub xub pwg nyom hauv bewilderment:
  - Tsis paub? Kuv tsis yog tus uas tua xwb... Tab sis kuv xav tias muaj ntau!
  Charlotte suav:
  - Muaj ib puas peb, nws tua kwv yees li peb puas, txhais tau tias peb ib tug kwv tij, uas yog, ib tug muam! Kev pib ua tsov rog zoo kawg nkaus!
  Gerda yoj nws txhais tes indifferently:
  - Qhov no tsis tseem ceeb rau kuv! Qhov tseem ceeb yog tsis yog ib tug phooj ywg tuag. Txawm hais tias qhov no yog qhov tseeb, kev txheeb cais, peb puas tus yeeb ncuab raug rhuav tshem, thiab ntawm peb sab tsuas yog ob tus hma warriors raug mob me ntsis. Kuv txawm xav tsis thoob li cas peb tseem tsis tau kov yeej Africa kiag li, nrog cov tub rog zoo li no.
  Charlotte tam sim ntawd rhuav tshem lub siab:
  - Yog lawm, peb poob rau cov neeg tsis muaj hmoo ntawm cov tub rog no hauv lub kaum yim!
  Gerda npau taws tuav nws lub taub hau ncaj ncees, zoo li yog npog nrog Xyoo Tshiab cov daus:
  - Qhov no yog vim kev ntxeev siab! Tab sis qhov tseeb, peb tau nyob ze dua qhov kev yeej thiab qhov no tau pom tseeb rau txhua tus neeg uas tsis dig muag! Alas, peb tau cuam tshuam!
  Charlotte pom zoo, deftly khawb tom qab nws pob ntseg sab laug nrog nws cov ntiv taw liab qab:
  - Yog, ntxeev siab, sabotage, nruab nrab ntawm cov tub rog ... Tab sis peb tseem tsoo cov neeg Lavxias, yuam kom lawv tso siab rau xyoo 1918! Auj, nws yuav zoo rau taug kev los ntawm kev nthuav dav ntawm Russia, nws txias nyob ntawd, tab sis ntawm no nws kub!
  Gerda luag ntxhi zoo siab:
  - Tab sis nyob rau hauv Russia muaj xws li frosts hnyav heev ... Tab sis thaum kuv tau khiav mus barefoot los ntawm cov daus nyob rau hauv lub roob, kuv paub dab tsi tsim txom nws.
  Charlotte bared nws cov hniav:
  - Me Gerda khiav ko taw liab qab los ntawm cov daus kub hnyiab ... Qhov no yog lub cim, zoo li hauv zaj dab neeg ... Cov dab neeg hais txog tus dawb huv, tseem yog menyuam yaus thiab tsis qia dub ...
  Gerda winked zoo siab rau nws tus phooj ywg:
  - Nws zoo li peb yuav tsum mus rau Fuhrer?
  Charlotte tau lees tias:
  - Yuav luag! Peb tsuas yog tsav tsheb xwb, tsis yog khiav taw liab qab hla cov suab puam kub. Thiab txawm tias tom qab yeej.
  Tus txiv neej khi dub tau yws hauv German:
  - Cov tubtxib saum ntuj txaus ntshai, Kuv npaj txhij los pab koj! Koj yog vajtswv, kuv yog koj tus qhev!
  Charlotte stroked dub captive cov plaub hau xim av curly nrog nws me ntsis roughened ko taw:
  - Koj cov dub twb yog qhev los ntawm xwm! Qhov no, ntawm chav kawm, ntawm ib sab yog qhov zoo, ib tug neeg yuav tsum tau ua hauj lwm nyuaj txij thaum kaj ntug mus txog rau yav tsaus ntuj, ua hauj lwm menial ... Tab sis ib tug qhev los ntawm nws tus cwj pwm, los ntawm nws tus cwj pwm phem, yog ib tug neeg ntxeev siab thiab tsis tuaj yeem ntseeg nrog riam phom. . Peb cov neeg German, nyob rau hauv lem, yog cov kab lis kev cai tshaj plaws thiab muaj kev koom ua ke hauv lub ntiaj teb. Lub teb chaws zoo ntawm cov tub rog, thiab nws tsis yog yam tsis muaj laj thawj uas cov tub rog German ua haujlwm hauv txhua pab tub rog nyob sab Europe thiab txawm tias nyob hauv Russia, feem ntau yog nyob rau hauv cov lus txib!
  Gerda hais tias:
  - Yog, koj yuav pab peb ua qhev. Peb muaj tshwj xeeb menageries rau cov dub. Thiab tam sim no txhua yam koj yuav tsum ua yog ...
  Charlotte tau hais tias:
  - Cia nws hnia peb ko taw. Tom qab tag nrho, nws yuav zoo siab rau peb, thiab Niger txo hwj chim nws tus kheej.
  Gerda tuav nws lub taub hau nruj heev:
  "Kuv tsis paub tias koj zoo li cas, tab sis nws yog qhov qias neeg yog tias Aryan daim tawv nqaij ntshiab kov daim di ncauj ntawm Niger tsw." Yog li ntawd...
  Charlotte tsis pom zoo:
  - Tsis yog tiag! Ntawm qhov tsis sib xws, kuv yuav nyiam nws. Zoo saib...
  Lub fiery liab-haired zoo nkauj thawb nws ob txhais ceg ntawm tus txiv neej dub. Nws zoo siab pib hnia qhov ntev, du, chiseled ntiv tes ntawm tus vajtswv poj niam. Thiab tus hluas nkauj tsuas luag ntxhi rau hauv cov lus teb, tus txiv neej dub daim di ncauj tuab tickling nws daim tawv nqaij tanned. Tus neeg raug txim tus nplaig khiav hla tus ntxhais elastic, me ntsis plua plav ko taw. Nws tseem zoo thaum koj ua rau tus neeg muaj zog, yuav luag ob-meter tus txiv neej.
  Gerda xav tsis thoob:
  - Nws yog qhov txawv, tab sis koj tsis xav tias qias neeg?
  Charlotte luag ntxhi:
  - Tsis yog tiag! Vim li cas kuv yuav tsum ntxub?
  Gerda xaiv nyob twj ywm: vim li cas nws thiaj yuav tsum cuam tshuam nws tus phooj ywg txoj haujlwm? Qhov tseeb, lawv tau coj los hais tias ib tug poj niam German yuav tsum tsis yog tsuas yog ua tub rog xwb, tab sis kuj yog ib tus poj niam uas hlub, siab mos thiab niam noj qab nyob zoo. Tab sis nws tus kheej tseem tsis tau xav txog cov txiv neej, tej zaum vim yog lub cev hnyav, lossis tsuas yog tsis pom nws qhov sib tw. Txawm li cas los xij, Charlotte kuj zoo li nkees ntawm nws. Nws ntaus tus txiv neej dub nyob rau hauv lub qhov ntswg nrog nws pob taws, ntau heev kom nws lub qhov ntswg pib ntws thiab hais rau Gerda:
  - Tej zaum peb tuaj yeem hu nkauj?
  Gerda nodded:
  - Tau kawg, peb yuav hu nkauj! Txwv tsis pub nws yuav tu siab!
  Cov ntxhais pib hu nkauj, thiab lawv cov phooj ywg tuaj koom, kom zaj nkauj ntws zoo li dej tsaws tsag:
  Kuv tus hlub thiab kuv yuav tawm ntawm lub hav zoov,
  Nthuav kev tu siab kawg nkaus!
  Thiab txias, kub, txias,
  Lub siab tawg pierced!
  
  Ko taw liab qab nyob rau hauv cov daus,
  Cov ntxhais mus dawb!
  Cov cua daj cua dub nrov nrov zoo li hma,
  Kev cuam tshuam cov noog!
  
  Tab sis tus ntxhais paub tsis ntshai
  Nws yog ib tug haib fighter!
  Lub tsho NW nyuam qhuav npog lub cev,
  Peb yeej yuav yeej!
  
  Peb cov tub rog yog cov caij nyoog tshaj plaws,
  Koj tsis tuaj yeem khoov nws nrog sledgehammer!
  Ntawm no cov maples txav maj mam,
  Snowflakes ntog ntawm koj lub hauv siab!
  
  Nws tsis yog peb txoj cai kom ntshai,
  Tsis txhob ntshai tshee los ntawm qhov txias!
  Tus nrog sib ntaus rog nrog ib tug nyuj lub caj dab,
  Nws nplaum thiab qias neeg zoo li kua nplaum!
  
  Cov neeg muaj zog li ntawd
  Txoj kevcai dawb huv ua tau dabtsi!
  Rau peb ob qho tib si kev ntseeg thiab xwm,
  Qhov tshwm sim yuav yeej!
  
  Tswv Yexus Inspires the Fatherland,
  Hais kom peb sib ntaus kom txog thaum kawg!
  Kom lub ntiaj teb ua lub vaj kaj siab,
  Txhua lub siab yuav ua siab tawv!
  
  Tib neeg yuav zoo siab sai sai
  Cia lub neej ua tus ntoo khaub lig hnyav ib zaug!
  Cov mos txwv yog ua phem rau tuag
  Tab sis tus uas poob twb sawv lawm!
  
  Science muab peb immortality,
  Thiab lub siab ntawm cov poob yuav raug xa rov qab mus rau lub luag haujlwm!
  Tab sis yog tias peb qaib tawm, ntseeg kuv,
  Tus yeeb ncuab yuav tam sim ntawd rub cov qhab nia!
  
  Yog li ntawd, tsawg kawg thov Vajtswv,
  Tsis tas yuav ua yuam kev, ua tub nkeeg!
  Tus Kws Txiav Txim uas muaj hwjchim loj kawg nkaus,
  Tsawg kawg nws tuaj yeem pab tau qee zaum!
  
  Motherland yog tus hlub kuv tshaj,
  Dawb huv, lub teb chaws ntse!
  Peb tus thawj coj, tuav lub reins nruj dua,
  Lub Fatherland yug los ua paj!
  Cov ntxhais los ntawm cov neeg tseem ceeb SS battalion "Nws-Hav" hu nkauj zoo nkauj heev, thiab cov lus zoo siab heev. Feem ntau, muaj ib tug stereotype uas tus txiv neej SS txhais tau tias yog ib tug tua neeg! Tab sis qhov ntawd tsis muaj tseeb. Muaj, tau kawg, tshwj xeeb kev rau txim, feem ntau yog ib feem ntawm kev ruaj ntseg kev faib ua haujlwm tshwj xeeb, tab sis feem ntau SS faib tsuas yog cov neeg tseem ceeb tiv thaiv ntawm Wehrmacht. Nyob rau hauv dav dav, nws yuav tsum tau hais tias liab, totalitarian propaganda tsis yog lub feem ntau txhim khu kev qha cov ntaub ntawv hais txog lub ntiaj teb no ua tsov ua rog II. Tom qab tag nrho, nws yog qhov tseeb hais tias cov thawj coj ntawm cov thawj coj ntawm Agitprop tsis tuaj yeem pab tab sis tsis muaj kev ywj pheej thiab tsom mus rau cov xwm txheej. Yog li, nws yog qhov nyuaj rau txiav txim siab qhov twg muaj qhov tseeb tiag txog kev ua phem ntawm Nazis, thiab qhov twg muaj cov ntawv tseeb. Txawm li cas los xij, cov neeg uas koom nrog kev tshawb fawb keeb kwm raug yuam kom lees tias tsis yog txhua tus tub rog SS yog tus tua neeg thiab dab. Tsis tas li ntawd, ua ntej kev tawm tsam ntawm USSR; Cov Nazis feem ntau coj tus cwj pwm ua siab ntev hauv thaj chaw uas nyob; Western cov chaw tsis qhia txog kev ua phem loj lossis kev ua phem rau.
  Thiab nim no cov ntxhais tau pab cov neeg raug txim tawm ntawm lub tsheb; lawv patted cov txiv neej lub siab dav lub xub pwg nyom ntawm tus phooj ywg. Tom qab ntawd cov ntxhais raug caw kom rov ua dua tshiab ...
  Noj su yog me ntsis, tab sis ib tug nees txaij raug tua nyob rau hauv cov suab puam thiab txhua tus ntxhais tau txais ib tug kebab siav nyob rau hauv Arabic style. Feem ntau, cov Arabs, yam tsawg kawg nkaus sab nraud, yog tus phooj ywg thiab cov neeg paub German txawm sim tso dag lossis ua tib zoo ntaus cov ntxhais ob txhais ceg.
  Gerda thawb cov nplaum Arab mus thiab hais tias:
  - Kuv tsis yog rau koj!
  Charlotte ua raws li:
  - Tau koj tus kheej harem!
  Gerda luag ntxhi thiab hais tias:
  - Tab sis qhia rau kuv, Charlotte, koj yuav ua li cas yog tias koj tau los ua tus poj niam Sultan?
  Tus phooj ywg plaub hau liab tau hais tsis txaus ntseeg:
  - Qhov no yeej yog ib qho kev sib cav zoo siab ... Txawm hais tias nws nyob ntawm tus poj niam twg sultan. Yog hais tias lub teb chaws Ottoman loj nyob rau hauv nws lub hnub qub, ces ... Nws tseem yuav zoo heev ... Kuv yuav hloov kho cov tub rog Turkish, txhim kho riam phom... Thiab tej zaum ua ntej kuv yuav tig kuv ntsia mus rau sab hnub tuaj.
  Gerda pom zoo:
  - Yog lawm! Tab sis nws yog kev txaj muag rau Qaib Cov Txwv uas txawm nyob rau hauv nws heyday nws yeej tsis yeej Iran. Qhov no yog qhov tseeb tiag, tshwj xeeb tshaj yog txij li cov tub rog Persian tau rov qab los. Kuv xav paub, Great Fuhrer, nws yuav txiav txim siab li cas: kov yeej Qaib Cov Txwv, lossis suav nrog nws hauv nws pab pawg, cuam tshuam cov Ottoman ib pob txha, suav nrog qee thaj av tsis muaj nuj nqis ntawm Iran?
  Charlotte shrugged nws lub xub pwg nyom hauv kev tsis meej pem.
  - Tsis paub! Qhov tseeb, tsis ntev los no muaj lus xaiv hais tias peb yuav tawm tsam USSR ... Lawv hais tias Lavxias teb sab nplua nuj thiab nplua nuj thaj av ntawm Ukraine tsis xav tau tiag tiag!
  Gerda khaws lub khob tshuaj yej nrog cov ntiv taw ntawm nws txhais taw liab qab thiab, heev deftly, nqa nws mus rau nws lub puab tsaig, nchuav cov kua xim av rau hauv nws tus kheej. Nyob rau tib lub sijhawm, tus ntxhais tswj tau hais lus:
  - Ukraine muaj nplua nuj heev, nplua nuj av. Raws li kev coj noj coj ua zoo German, thiab nrog peb cov kab lis kev cai ua liaj ua teb siab, lawv yuav tsim cov ntaub ntawv sau qoob loo. Thiab tom qab ntawd peb lub khob cij yuav pheej yig dua li dej. Thiab qhov no yuav yog rau cov txiaj ntsig ntawm Ukrainians lawv tus kheej, vim tias tsoomfwv Soviet tsuas yog nyiag lawv, yuam lawv tshaib plab!
  Charlotte nodded.
  - Peb yuav qhia cov Slavs peb cov kab lis kev cai zoo German! Cia peb to taub lawv!
  Ntawm no qhov kev sib tham tau cuam tshuam los ntawm kev qw tsis zoo, lub sijhawm so tau dhau mus.
  Tab sis tom qab noj su cov ntxhais tau rov qab los thiab yuam kom taug kev hla cov suab puam. Tom qab noj mov nws nyuaj rau khiav thiab cov ntxhais txawm yws yws me ntsis txog thaum, txawm li cas los xij, lawv lub cev sov so. Thiab yog li ntawd lawv rushed zoo li jerboas.
  Qhov no yog kev sib ntaus sib tua virtual ... Thiab Africa dhau los ua German ... Thiab Soviet-German pem hauv ntej ...
  Thaum lub caij ntuj no, Cov Tub Rog Liab rov qab mus rau qhov kev tawm tsam. Muaj kev sib tw tawv ncauj mus.
  Christina, Magda, Margaret thiab Shela sib ntaus hauv Panther. Lub tsheb, txawm hais tias tsis zoo tagnrho, muaj lub nrawm nrawm, rab phom ntev ntev, muaj qhov nrawm nrawm, thiab muaj cov cuab yeej zoo pem hauv ntej.
  Cov ntxhais German yog khaus khaus thiab hauv bikinis, txawm tias txias. Thiab lawv ua kev sib ntaus sib tua maneuverable.
  Ntawm no Christina tua ib tug txhaj... Lub plhaub tsoo lub T-34-76 turret thiab tho nws. Ib tug Soviet tank nres, tua poob.
  Cov ntxhais tab tom qw rau saum lawv lub ntsws:
  - Peb tau txais nws!
  Ces Magda tua. Kev zoo nkauj nrog cov plaub hau kub kuj ntaus.
  Yog li ntawd, lub turret ntawm peb caug plaub raug torn tawm.
  Cov ntxhais tigress tig rov tua. Thiab raug heev. Yog li ntawd lawv tsoo lwm lub tank Soviet.
  Margaret ntaus tom ntej. Thiab nws ntaus SU-76 tus kheej-propelled phom. Deftly banged. Thiab nws hu nkauj:
  - Peb lub teb chaws Yelemees ntuj raug txim muaj zog, nws tiv thaiv lub ntiaj teb!
  Thiab tus nplaig yuav qhia li cas!
  Tom qab ntawd nws ntaus Shell nrog rab phom loj. Ntaus lub tank Soviet KV-1S. Tus ntxhais ua tau zoo thiab.
  Yog lawm, plaub tus tub rog hauv bikinis sib ntaus sib tua thiab tsis ntshai qhov txias. Tom qab cov poj niam pib sib ntaus sib tua, txhua yam mus tau zoo dua rau peb Reich.
  Nov yog cov kws tsav dav hlau Albina thiab Alvina saum ntuj. Ob leeg zoo nkauj yog nyob rau hauv bikinis thiab liab qab. Lawv sib ntaus ntawm Focke-Wulfs. Thiab qhov no yog lub tsheb loj heev.
  Albina, firing los ntawm cua cannons, hais tias:
  - Active croquet! Tsis txhob khuv xim cov lus!
  Thiab yuav ua li cas nws yuav sparkle nrog dazzling luag! Thiab nws yuav tua ob lub dav hlau Soviet ib zaug.
  Alvina kuj tau txiav kom ntau li peb nrog cua cannons thiab chirped:
  - Kuv nkag mus yuav tuag thiab matte!
  Tom qab ntawd tus hluas nkauj khi nws cov hniav thiab pom nws cov hniav! Nws yog tag nrho cov ntxim nyiam, thiab tag nrho ntawm phenomenal ntxim nyiam.
  Albina txiav tawm lwm lub dav hlau Yak-9 thiab squeaks:
  - Vim li cas cov tub rog Soviet xav tau?
  Alvina tua LAGG-5 thiab hais tias:
  - Kom peb cov neeg German tuaj yeem sau cov nqi!
  Ob peb tug ntxhais zoo nkauj. Yuav ua li cas lawv teev txog kev sau khoom plig rau lawv tus kheej. Koj yeej tsis tuaj yeem sib cav tawm tsam cov kev zoo nkauj no. Lawv tua cov dav hlau thiab liab qab lawv cov hniav.
  Thiab lub ntsiab tsis pub leejtwg paub yog tias nyob rau hauv lub txias, cov ntxhais yuav tsum tau barefoot thiab nyob rau hauv ib tug bikini. Ces cov nqi yuav tuaj ntawm lawv tus kheej.
  Thiab tsis txhob hnav khaub ncaws. Co koj lub hauv siab liab qab, thiab koj yuav tsum tau tuav hauv siab!
  Albina txiav lwm lub dav hlau Red Army thiab hu nkauj:
  - Hauv qhov siab loj thiab stellar purity!
  Thiab nws winked, dhia thiab twitching nws ob txhais taw liab qab, roaring:
  - Hauv hiav txwv nthwv dej thiab hluav taws kub hnyiab! Thiab nyob rau hauv ib tug npau taws thiab npau taws kub!
  Thiab dua tus hluas nkauj tua lub dav hlau nrog ib tug nquag mus kom ze.
  Thiab ces Alvina tawm tsam cov yeeb ncuab. Nws ua nws nyob ib ncig ntawm lub ces kaum, bares nws cov hniav thiab squeaks:
  - Kuv yuav yog tus yeej super ntiaj teb!
  Thiab dua lub tsheb tsoo ntawm tus ntxhais ntog. Yog, Red Army tau txais nws phem heev.
  Thiab Albina roars nrog qus ecstasy:
  - Tam sim no kuv yog tus tua neeg, tsis yog tus tsav!
  Tua lwm lub dav hlau Soviet thiab hais tias:
  - Kuv khoov ntawm qhov pom thiab cov foob pob hluav taws tau nrawm mus rau lub hom phiaj, muaj ib txoj hauv kev ntxiv ua ntej!
  Tus tub rog ua phem heev.
  Ntawm no ob tug ntxhais tab tom tua lub hom phiaj hauv av. Albina punches peb caug plaub thiab squeals:
  - Qhov no yuav yog qhov kawg!
  Alvina ntaus SU-76 thiab ntxhi:
  - Txog thaum kev puas tsuaj tag!
  Thiab yuav ua li cas nws co nws txhais taw liab qab!
  Thaum lub caij ntuj no, Tub Rog Liab tsis muaj peev xwm ua tau zoo heev. Tsuas yog nyob rau hauv Rzhev cheeb tsam lawv tau tswj kom ua ib tug me ntsis wedge, tab sis los ntawm kev qhia tshwj xeeb reserves, cov Germans tau kho qhov teeb meem no. Cov Krauts muaj zog heev.
  Thiab nyob rau lub Tsib Hlis 1944, tau ntxiv lawv cov tub rog nrog cov tso tsheb hlau luam tshiab, suav nrog kev tiv thaiv ntau dua thiab zoo dua Panther-2, lawv tau mus rau kev tawm tsam hauv thaj tsam Kursk thiab Rostov-on-Don.
  Txhua yam yuav tsis zoo li yog tias muaj coob tus neeg Arabs thiab cov neeg dub tsis tau koom nrog hauv kev tawm tsam. Thiab qhov tseem ceeb tshaj plaws, Türkiye kuj tau nkag mus rau hauv tsov rog. Yog li qhov xwm txheej tau dhau los ua qhov txaus ntshai heev.
  Thiab Tub Rog Liab, raug kev poob hnyav, tau thim rov qab ua ntej lub zog loj ntawm Wehrmacht.
  Tab sis lub siab tawv rau tus ntxhais, coj los ntawm Alenka, tau tawm tsam nrog cov Krauts. Thiab cov rog tau meej meej tsis sib npaug.
  Alenka tau tawm tsam rau Kursk, uas tau tawm tsam los ntawm Nazis. Lub siab xav kev zoo nkauj cuam ib tug grenade nrog nws liab qab ntiv taw thiab chirped:
  - Lub koob meej rau Rus 'thiab peb cov phooj ywg tog!
  Tom qab ntawd Natasha tso ib lub grenade nrog nws txhais taw liab qab thiab hais tias:
  - Peb saib xyuas tus ntxhais ko taw liab qab!
  Tom qab ntawd, Anyuta kuj xa khoom plig ntawm kev tuag nrog cov ntiv taw ntawm nws txhais taw liab qab, thiab withered :
  - Nws yuav yog lub tshuab zoo kawg nkaus!
  Cov plaub hau liab Augustine coj thiab xa ib qho khoom plig ntawm kev puas tsuaj nrog nws sab ceg qis thiab squeaked:
  - Taw tes lub radar rau saum ntuj!
  Thiab ces tus golden-haired Maria muab kev tuag rau cov Nazis nrog nws ob txhais ceg liab qab.
  Thiab nws hu nkauj:
  - Hauv Madagascar, hauv suab puam thiab Sahara! Tau nyob txhua qhov chaw, pom lub ntiaj teb!
  Thiab tom qab ntawd Marusya cuam tshuam tag nrho cov pob liab qab ntawm nws txhais taw thiab hu nkauj:
  - Hauv Finland, Tim Nkij teb chaws, thiab Australia, Sweden, lawv yuav qhia rau koj tias tsis muaj cov ntxhais zoo nkauj dua li cov no!
  Yog lawm, rau tus ntxhais sib ntaus sib tua zoo heev. Tab sis cov Krauts tseem coj Kursk ...
  Tsis yog, koj tsis tuaj yeem tiv thaiv cov rog zoo li no. Cov fascists yuav tawv ncauj.
  Thiab qhov kev npaj ntawm monsters txhais li cas?
  Adolf Hitler tsuas yog vwm: xav tias zoo li ib tus neeg xav tau tiag tiag, uas txhua tus mloog thiab tshee. Yog lawm, yog tias koj xav tau Stalin txoj kev vam meej, ces koj yuav tsum ua zoo li Stalin, tsis muaj kev khuv leej thiab xav tau ntawm lwm tus thiab koj tus kheej (uas yog raws nraim li Yauxej Vissarionovich xav hauv qhov kev txiav txim no!). Tam sim no lub rustling yog tsim nyog thiab lub tsheb yuav pib txav mus. Nyob rau hauv dav dav, lub teb chaws Yelemees, coj mus rau hauv tus account nws satellites, muaj ib tug loj kom zoo dua lub USSR nyob rau hauv tus nqi ntawm cov khoom siv, nyob rau hauv lub tsim nyog cov neeg ua hauj lwm thiab nyob rau hauv tus naj npawb ntawm engineers nyob rau hauv tag nrho cov theem. Qhov no yog qhov tseeb, tab sis kev tsim riam phom tseem tsis tau nce mus txog! Lub teb chaws Yelemees poob qab USSR thoob plaws hauv tsov rog, txawm tias tag nrho cov kev puas tsuaj hauv Russia. Thiab los ntawm dab tsi? Tau kawg, vim muaj qee qhov kev ntxhov siab uas tau kav hauv ntau lub tuam tsev thiab, tshwj xeeb tshaj yog nyob rau hauv kev lag luam tub rog. Tsis tas li ntawd, tsis muaj cov khoom siv raw, nrog rau kev kwv yees ntawm tus yeeb ncuab lub peev xwm, ua lub luag haujlwm tsis zoo. Tshwj xeeb, xyoo 1940, kev tsim riam phom hauv tebchaws Yelemes qis dua xyoo 1939 (yog tias peb xav txog tag nrho suav nrog cov mos txwv), thiab qhov no txawm tias qhov kev ua tsov rog twb pib lawm, thiab Thib Peb Reich tau tswj hwm thaj chaw loj nrog loj. reserves ntawm ntau lawm muaj peev xwm. Zoo, peb tuaj yeem hais li cas txog Hitler lub peev xwm ua haujlwm? Tsis ntau dhau, nws ci ntsa iab hauv kev lag luam tub rog.
  Tus Fuhrer tau tshaj tawm hauv kev hais lus ntev:
  - Hauv qhov teeb meem ntawm kev saib xyuas aviation, lub hwj chim xwm txheej ceev tau tso cai rau Sauer. Nws yuav ua tib zoo saib xyuas qhov ntau ntawm cov khoom tsim, thiab, tsis muaj qhov tseem ceeb, qhov zoo. Tsis tas li ntawd, ntau ntawm koj cov phooj ywg Goering, txawm tias lawv ib zaug zoo aces, tsis muaj peev xwm ua thawj coj. Tsis yog txhua tus tub rog zoo kuj yog ib tus thawj coj zoo, yog li tsis yog tus hanged Eric, txoj haujlwm ua haujlwm yuav raug coj los ntawm ib tus neeg los ntawm cov kws tshaj lij kev lag luam uas muaj peev xwm hloov kho thiab rov kho cov tub rog aviation. Tom qab tag nrho, Britain tsis tsaug zog, nws yog nce ob qho tib si kom muaj nuj nqis thiab zoo ntawm nws cov tub rog, thiab tshwj xeeb tshaj yog nws aviation. Peb yuav tsum ua ob lub taub hau ua ntej ntawm tus yeeb ncuab, kaum ob kauj ruam, txwv tsis pub peb yuav plam tag nrho peb lub zog tshaj tus yeeb ncuab. Yog li ntawd, yuav tsum muaj cov kauj ruam zoo.
  Goering timidly teb tias:
  - Kuv cov phooj ywg, cov neeg pov thawj uas tau ua pov thawj lawv txoj kev sib ntaus sib tua thiab kev tshaj lij.
  Tus muaj dictator tau npau taws:
  - Los yog tej zaum kuv, hauv koj lub tswv yim, tsis nco qab leej twg poob Kev Sib Tw ntawm Tebchaws Askiv? Los yog leej twg ua tsis tiav plaub lub xyoos rau kev txhim kho kev lag luam hauv lub tebchaws. Lossis koj puas tseem xav raug ntaus nrog rods, thiab txawm rau pej xeem. Yog li kaw koj lub qhov ncauj thiab nyob twj ywm ua ntej koj impale koj tus kheej!
  Goering txawm crouched hauv ntshai. Alas, Fuhrer tsis yog yuav tsum tau ua tsis tiav nrog. Tom qab ntawd lub suab nrov tau hnov dua, thiab lwm lub dav hlau ME-262 tau tawm mus rau saum ntuj. Lub tsheb loj heev thiab muaj ob lub cav. Cov tis yog me ntsis swept, tus fighter nws tus kheej zoo heev menacing. Nws cov yam ntxwv ceev, rau xyoo 1941, feem ntau yog qhov tsim nyog, thiab txawm tias los ntawm cov qauv hauv ntiaj teb lawv tau sau tseg. Muaj tseeb, lub tshuab nws tus kheej tseem tsis tau txhim khu kev qha thiab yuav tsum tau debugging. Lub fascist dictator, txawm li cas los xij, twb tau muab cov yam ntxwv ntawm cov tshiab, ntau dua fighters... Lub ME-262 hnyav tshaj rau tons, uas txhais tau hais tias muaj ib co overload. Lub dav hlau fighter yuav tsum me me, pheej yig thiab nimble. Hauv qhov no, ME-163 tuaj yeem ua tau zoo heev, tab sis nws lub tshuab foob pob hluav taws raug yuam dhau thiab tsuas yog ua haujlwm rau rau feeb (lossis, nws tseem yuav ua haujlwm!), uas txhais tau tias qhov ntau tsuas yog nyob rau hauv ib lub vojvoog ntawm ib puas kilometers. . Raws li Blitz-style bomber los yog npog fighter rau armada tawm tsam ntawm Askiv, nws yog, ntawm chav kawm, tsis haum.
  Tab sis ME-262 tuaj yeem nqa tau ntau lub foob pob, uas yog, ntau npaum li Pe-2, lub dav hlau pem hauv ntej ntawm Soviet. Ntawd yog, qhov kev daws teeb meem zoo tshaj plaws rau kev sib ntaus sib tua cheb thiab txhawb pab tub rog. Txawm li cas los xij, vim li cas ho tsis tsim ib tug fighter nyob rau hauv cov style ntawm Comet ME-163, tab sis tsis muaj foob pob ua ntxaij cav, tab sis nrog lub cav turbojet? Lawv tau sim txhim kho "Comet" thiab zoo li nce lub sijhawm ya mus rau 15 feeb (qhov no yog thaj tsam txog li 300 mais), uas feem ntau tau txais rau Kev Sib Tw ntawm Tebchaws Askiv. London tseem tuaj yeem ncav cuag los ntawm Normandy... Txawm hais tias tsis yog txhua yam pom tseeb, koj kuj yuav tsum tau foob pob thiab rov qab los, thiab kaum tsib feeb tsis nrawm heev. Nyob rau hauv lub neej yav tom ntej, foob pob hluav taws thiab dav hlau fighters tau lees paub tias yog qhov kawg ntawm kev dav hlau. Tab sis tus tsim ntawm "Comet" yog qhov nthuav heev, nrog nws qhov me me thiab lub teeb, uas txhais tau hais tias nws pheej yig thiab maneuverable.
  Tsis tas li ntawd, kuj tseem muaj cov neeg sib tw zoo heev uas hnyav feem ntau 800 kilograms, xws li gliders uas lawv tuaj yeem siv rau hauv kev sib ntaus sib tua. Muaj tseeb tiag, vim yog lawv qhov luv luv, kev ya davhlau ntawm lawv tsuas tuaj yeem nqa tawm hauv kev tiv thaiv kev sib ntaus sib tua, lossis xa mus rau London ntawm ... Kev thauj mus los, thiab tom qab ntawd ntes cov neeg tsav nkoj rov qab. Koj yuav tau xav txog qhov no. Hauv keeb kwm tiag tiag, cov gliders yeej tsis muaj sijhawm los tawm tsam, thiab rau qee qhov laj thawj hauv Kaus Lim Kauslim, Soviet aviation generals tsis twv sim lub tswv yim no. Feem ntau, nws tsis tu siab, tab sis thaum Tsov Rog Kauslim, Asmeskas tus kws tsav dav hlau yog thawj tus tau yeej. Yog li ntawd, Yankees yuav tsum tsis txhob underestimated.
  Tom qab lub davhlau xaus, ib tug hluas nkauj plaub hau ncaj ncaj tau dhia tawm ntawm lub cockpit thiab khiav mus rau Fuhrer ntawm qhov ceev.
  Muaj Nazi tus naj npawb ib ncua nws txhais tes rau nws hnia. Qhov zoo yog thaum cov ntxhais hlub koj, thiab Fuhrer, zoo li, tau ua siab dawb siab zoo los ntawm txhua tus neeg German, lossis ntau dua, yuav luag txhua tus tsuas yog ob peb tus neeg raug kaw hauv tsev loj cuj. Tus kws tsav dav hlau hais nrog kev txaus siab:
  - Qhov no tsuas yog lub dav hlau zoo kawg nkaus, nws muaj qhov nrawm thiab lub zog. Cia tag nrho cov tsov ntxhuav sib cais zoo li lub raj mis dej kub los ntawm tus surrogate!
  Lub Fuhrer pom zoo ntawm tus ntxhais lub impulse:
  - Tau kawg, peb yuav rhuav nws, tab sis ... Debugging lub tshuab yuav tsum tau nqa tawm sai dua, thiab qhov no tshwj xeeb tshaj yog siv rau cov motors. Ntawm no, tau kawg, kev ntsuas radical yuav xav tau los txhim kho lawv, tab sis yog dab tsi tus thawj coj-tus tsim yuav pab!
  Txhua leej txhua tus bark nyob rau hauv unison:
  - Lub koob meej rau tus poj Fuhrer! Thov kom Providence pab peb!
  Lub suab nkauj ntawm Thib Peb Reich pib ua si thiab ib kem ntawm cov tub ntxhais hluas sib ntaus los ntawm Hitler Jugent tsiv mus rau pem hauv ntej. Cov tub hluas ntawm kaum plaub mus rau kaum xya xyoo tau mus rau lub nruas nyob rau hauv ib tug tshwj xeeb tsim. Thiab tom qab ntawd qhov nthuav tshaj plaws tau tshwm sim: cov ntxhais hluas los ntawm German Women's Union tau taug kev. Lawv nyob rau hauv luv luv tiab, liab qab, liab qab taw ntawm beauties attracted tus saib ntawm cov txiv neej. Cov ntxhais sim tsa lawv ob txhais ceg siab dua, tab sis tib lub sijhawm rub lawv cov ntiv taw rov qab thiab ua tib zoo tso lawv lub pob taws. Ib qho kev lom zem ntawm kev zoo nkauj nrog cov duab tsis zoo... Cov ntsej muag txawv heev thiab qee cov tub ntxhais hluas fascists yog me ntsis tsis zoo, yuav luag yog txiv neej, thiab lawv kuj txawv txav. Tshwj xeeb tshaj yog thaum lawv coj pob muag ua ke.
  Esthete Adolf sau tseg:
  - Nws yog ib qho tsim nyog kom cov tub thiab ntxhais tau txais kev cob qhia lub cev ntawm qhov loj dua. Thiab kuv paub tias ntau yam tau ua tiav ntawm qhov teeb meem no, tshwj xeeb tshaj yog nyob rau hauv Jungfolk, tab sis qhov xav tau yog kev sib koom ua ke thiab kev coj ua ntawm Spartan txoj kev. Tau kawg, ntxiv rau kev txhawb nqa tub sab nyiag ... Peb cov tub thiab cov ntxhais yuav tsum loj hlob los ua neeg ncaj ncees thiab tib lub sijhawm cov neeg siab phem.
  Supreme Commander nres. Cov thawj coj nyob ntsiag to, tej zaum ntshai tsam tawm tsam, tab sis tsis xav kom paub meej qhov pom tseeb. Fuhrer txuas ntxiv:
  - Kev ua tsov ua rog tsis yog kev dag, tab sis kev ua siab phem rau cov yeeb ncuab yuav tsum ua ke nrog kev sib koom tes thiab kev nkag siab ntawm kev sib raug zoo ntawm cov phooj ywg. Qhov no yog qhov peb yuav tsum instill nyob rau hauv txhua leej txhua tus ... Tus superman tshiab yog tsis muaj kev hlub tshua rau lwm tus, tab sis txawm ntau yog li ntawd nws yuav tsum ua siab ntev rau nws tus kheej. Rau inferiority yuav tsum xub muab tshem tawm nyob rau hauv ib tug ntsuj plig, thiab ces lub cev tsis muaj zog ntawm tib neeg yuav sawv!
  Lwm qhov ncua... Cov thawj coj thiab cov tsim qauv dheev pom tau tias thiab pib qw nrov nrov. Lub Fuhrer zoo li txaus siab:
  - Qhov no zoo dua, tab sis tam sim no kuv xav pom ib qho kev coj ua ntawm kev sib ntaus sib tua huab cua. Yog li formidable thiab tag nrho-destructive ...
  Heinkel tsis txaus siab nug:
  - Nrog cov mos txwv nyob lossis lub plhaub, kuv Fuhrer?
  Nazi tus naj npawb ib nodded:
  - Tau kawg, nrog kev sib ntaus sib tua. Tsis tas li ntawd, kuv xav xav txog cov txiaj ntsig ntawm cov cuab yeej ejection. Tom qab tag nrho, koj tab tom ua haujlwm rau nws ... - Tus Fuhrer tuav nws lub nrig. - Thaum kawg, nws yuav npaj thiab muab tso rau hauv ntau lawm. Tom qab tag nrho, tus kws tsav dav hlau uas paub dhau los yog tus kws tsav dav hlau uas yuav tsum tau tiv thaiv kev sib ntaus sib tua yav tom ntej!
  Fuhrer-Terminator txawm li cas los xij txiav txim siab los qhia cov neeg tsim qauv tsim qauv tshiab ntawm cov khoom siv tawm. Qhov no system yuav tsum tsis tshua muaj cumbersome, yooj yim dua thiab sib dua. Zoo, qhov pheej yig squib, twb paub los ntawm German kev lag luam, yog heev haum rau lub hom phiaj no.
  Daim duab kos yuav tsum tau kos rau ntawm txoj kev mus, tab sis Hitler yog ib tus kws kos duab zoo tiag tiag, thiab nws kos kom meej meej, sai sai, cov kab ntawm cov duab kos thiab cov lem tau pom meej meej yam tsis muaj kev tswj hwm lossis kev sib tham. Lub hit-thiab-ntxhais Terminator xav tias nws yog qhov txawv, ntawm chav kawm, uas cov Germans, muaj, feem ntau, xws li muaj zog thiab rau qee qhov kev xav tau zoo li National Socialism thiab tag nrho cov kab ke, ua rau muaj kev tsov rog rau Russians. Tej zaum qhov no yog vim qhov tseeb tias cov tub rog Lavxias tau muaj zog thiab muaj zog dua li cov neeg German thiab kawm kom sib ntaus sai.
  Feem ntau, yog tias koj saib ntawm kev ua tsov rog tag nrho, ces cov Russians, los yog cov tub rog Soviet, tau kawm kev sib ntaus, tab sis cov Germans zoo li tsis nco qab li cas ... Lawv cov lus txib tau txiav txim siab nyob rau theem thawj. -cov tub ntxhais kawm, thiab tej zaum kuj qis dua yog tias cov tub ntxhais kawm qib ib muaj kev paub txog kev ua tub rog hauv cov tswv yim ntawm lub sijhawm. Thiab qhov tseeb tias qee zaum cov menyuam yaus hnub nyoog 6 xyoo twb dhau los ua tub rog virtual yog ib yam uas lawv thiab Zhukov thiab Mainstein tuaj yeem kawm los ntawm. Txawm li cas los xij, qee cov kws tshawb fawb suav tias Zhukov thiab Mainstein yog qhov nruab nrab. Kuj tseem muaj qhov tsis sib haum xeeb txog cov khoom siv, tshwj xeeb yog cov khoom siv Fabkis raug ntes. Hitler lub cim xeeb (lub cim xeeb zoo, tshwj xeeb tshaj yog thaum nws tseem noj qab nyob zoo!) qhia tias muaj 3600 lub tank raug ntes los ntawm Fabkis, ib qho zoo kawg nkaus daim duab ... Qee cov qauv, xws li SiS-35, tau zoo tshaj hauv lawv cov cuab yeej rau T-34 tsuas yog nyob rau hauv pem hauv ntej armor. Yog li lub tank no tuaj yeem tsim tau yooj yim hauv Fab Kis cov chaw tsim khoom, tshwj tsis yog tej zaum los ntawm kev hloov riam phom 47 hli nrog rab phom ntev 75 hli. Qhov tseeb, txawm tias qhov no yuav tsis txaus. Tebchaws Askiv thiab Asmeskas feem ntau yeej ib txwm muaj txiaj ntsig rau cov cuab yeej ua rog feem ntau ntawm lawv cov tso tsheb hlau luam. Piv txwv li, plaub caug-tuj Churchill muaj armor ntawm 152 millimeters piv rau 120 rau IS-2 lub tank hnyav.
  Lub Fuhrer hais rau cov neeg tsim qauv ib yam dab tsi ntxiv:
  - Peb muaj cov cua txaus txaus, yog li nrhiav cov qauv zoo tshaj plaws ntawm lub dav hlau thiab tsim cov duab streamlined, tsis muaj teeb meem rau kev sim kim, qhov twg peb cov aces zoo tshaj plaws kuj tuag. Piv txwv li, tus qauv ya dav hlau ntawm lub dav hlau muaj txiaj ntsig zoo heev, tshwj xeeb tshaj yog tias lub thickness thiab lub kaum sab xis ntawm qhov inclination tuaj yeem hloov pauv. Kuv twb muab rau koj daim duab, yog li cov tailless yuav tsum tau npaj. Nws kwv yees qhov ceev yuav nce mus txog 1100 km ib teev txawm tias muaj lub cav Yumo. Yog li mus tom ntej, tab sis tsis txhob ua siab phem!
  Adolf lub misfit kuj qhia yuav ua li cas kom ceev cov yeeb nkab tshuab. Nws ntes tau qhov tsis zoo zais zais rau hauv cov neeg tsim qauv kev xav: ua li cas tus neeg ua haujlwm yooj yim paub ntau npaum li cas? Puas yog lawv tsis ntseeg qhov kev txawj ntse ntawm Fuhrer? Zoo, peb yuav xam nws tawm ... los tsis, peb yuav tsis xam nws, tab sis peb yuav ua pov thawj rau lawv tias peb tau kawm.
  Qhov no tom qab noj su hauv huab cua ntshiab, cov ntxhais qhev tau npaj rooj thiab rooj zaum. Zoo nkauj... Tab sis yuav ua li cas hloov kho hauv National Socialism? Xws li txo cov yeeb ncuab kom ntau li ntau tau thiab ua phooj ywg. Piv txwv li, tsis txhob tsa cov haiv neeg German ntawm txhua qhov kev sib tw thiab tej zaum yuav tsum tsis txhob faib cov neeg mus rau hauv chav kawm. Txawm li cas los xij, kev faib cov teb chaws mus rau hauv cov neeg qis dua thiab Aryan haiv neeg tseem tsis tau raug cai raug cai. Qhov no simplifies yam. Nyob rau hauv dav dav, Hitler pib lub loj extermination ntawm cov neeg Yudais precisely tom qab lub nres ntawm lub USSR. Vim li cas nws thiaj yuav muaj tej yam zoo li no? Tej zaum nws cia siab tias ntiaj teb Zionism yuav foom koob hmoov rau nws rau kev ua tsov rog nrog Bolshevism, thiab sab hnub poob yuav txhawb nqa nws. Thiab tom qab ntawd, thaum Britain thiab Asmeskas tau hais txiav txim siab, tsis yog rau Wehrmacht, Fuhrer tau npau taws? Nws puas tau pib ua pauj rau cov neeg Yudais uas nws tuaj yeem ncav cuag? Hitler yog, ntawm chav kawm, ib tug neeg ruam rau ua txhaum lub Holocaust thiab yog li no discrediting lub tswv yim ntawm National Socialism. Tam sim no cov lus Nazi thiab tus tua neeg tau dhau los ua qhov sib txawv. Ntau tus kuj tsis meej pem teb chaws thiab fascism, tej zaum vim yog lub consonance ntawm lo lus Nazi. Tab sis qhov no tsis muaj tseeb kiag li. Fascism, hauv paus ntsiab lus, tsis muaj kev cuam tshuam ncaj qha rau National Socialism. Ntawm nws qhov tseem ceeb, lub tswv yim ntawm fascism tau tshwm sim nyob rau Fabkis nyob rau xyoo pua cuaj thiab muaj lub ntsiab lus sib txawv kiag li.
  Ib yam ntawm cov ntsiab lus ntawm cov lus qhia ntawm fascism nyob rau hauv nws cov thawj version tau nqis los rau kev tsim lub koom haum lub siab, lub siab ntawm camaraderie ntawm capitalists. Mussolini ces qhia cov lus qhia ntawm fascism rau nws Blackshirts. Zoo, cov Nazis tau xub hu ua fascists los ntawm lawv cov yeeb ncuab thiab cov neeg sib tw nom tswv. Yuav kom ncaj ncees, cov Nazis ua phem, kom fascist tau txais kev tsim txom, lub ntsiab lus tsis zoo. Nyob rau hauv Russia, nyob rau hauv ib lub sij hawm, nationalists tau ntsib ib tug tej yam nce, tshwj xeeb tshaj yog nyob rau hauv thaum ntxov nineties, ncav cuag qhov siab tshaj plaws nyob rau hauv 93-94. Tom qab ntawd kev ua tsov ua rog hauv Chechnya ua rau muaj kev nce siab hauv pacifist kev xav hauv zej zog thiab kev poob qis ib ntus hauv tebchaws. Kev ua tsov ua rog hauv Yugoslavia thiab kev foob pob ntawm Serbia tau ua rau muaj kev ywj pheej nyob rau ib ntus, tab sis tom qab ntawd muaj kev sib cais hauv lub tebchaws. Nyob rau hauv Russia, cov haiv neeg muaj teeb meem nrog cov thawj coj ... Lawv tsis muaj lawv tus kheej Fuhrer ... Tseeb, Zhirinovsky tau muab piv rau Hitler, thiab nws tseem tshaj Adolf nyob rau hauv qee txoj kev. Piv txwv li, nyob rau hauv lub ceev ntawm nom tswv takeoff, nyob rau hauv plaub lub xyoos tom qab lub founding ntawm lub party, coj qhov chaw nyob rau hauv lub parliamentary kev xaiv tsa. Tab sis Zhirinovsky coj tus cwj pwm tsis tsim nyog thiab ua tsis tau tsuas yog txhawm rau txhim kho kev vam meej, tab sis txawm tswj hwm qhov nws tau ua tiav. Ntawm no kuv yuav tsum hais, ua ntej ntawm tag nrho cov, nws yog nws tus kheej txhaum. Kev qhuab qhia tsis txaus nyob rau hauv tog, kev thuam uas nws tau koom nrog. Tab sis Hitler tiag tiag yeej tsis zaum hauv Reichstag thiab tsis muaj leej twg pom nws cov yeeb yaj kiab tantrums hauv TV. Thiab tsis muaj TV nws tus kheej. Txawm hais tias Zhirinovsky txoj kev vam meej hauv 1993 kev xaiv tsa yog qhov tsim nyog ntawm nws txoj haujlwm ua tiav nrog cov neeg mloog hauv TV.
  Ib tug ntxhais zoo nkauj los ntawm cov tub qhe zaum ntawm ib sab ntawm Fuhrer thiab muab nws txhais tes rau ntawm nws lub hauv caug liab qab. Cooed:
  - Koj puas xav txog ib yam dab tsi, kuv Fuhrer?
  Tus Nazi dictator thiab tib lub sij hawm ib tug virtual player perked. Nws pom tias nws tseem tsis tau tiav nws cov zaub zaub thiab txiv hmab txiv ntoo nyias. Tus Fuhrer hnia tus ntxhais ntawm daim di ncauj, hnov nws cov hluas, qab zib thiab hais tias:
  - Koj yuav mus hauv lub tsheb nrog kuv. Thiab nej sawv daws mus ua hauj lwm, lub sij hawm noj mov tas lawm.
  Thiab dua, lub zog ntawm lub xeev, txawm hais tias tsis zoo-roj mechanism, pib tig. Nyob rau hauv txoj kev rov qab los, Fuhrer tau hlub kev zoo nkauj, thiab txawm xav tsis thoob qhov twg nws tau txais ntau lub zog thiab lub zog. Tom qab tag nrho, lawv tau hais tias Fuhrer yog impotent thiab feem ntau supposedly neeg xiam oob qhab, muaj syphilis (lus dag) thiab raug castrated (tag nrho cov lus tseeb!). Nws muaj tseeb tias Hitler tsis tswj kom muaj cov xeeb ntxwv ... Zoo, tag kis, nws yuav saib xyuas qhov teeb meem no nws tus kheej... Los tsis yog, nws tseem yuav tau caw Himmler. Feem ntau, hauv keeb kwm tiag tiag, Fuhrer tau txhawb nqa lub luag haujlwm ntawm SS. Thaj nws kuj yuav tau mus rau txoj kev no nyob rau hauv no lwm txoj. Thiab hais tias subordination ntawm tub ceev xwm ua phem rau SS qauv tag nrho yog tsim nyog; tam sim no tag nrho cov ntaub ntawv thiab cov ntaub ntawv yuav muab merged rau hauv ib qhov chaw. Tsis tas li ntawd, kev siv kev tsim txom tawm tsam cov neeg ua txhaum cai thiab cov txheej txheem kev nug siab heev uas yog tus yam ntxwv ntawm Gestapo thiab lwm cov qauv tub ceev xwm zais cia yuav ua rau muaj txiaj ntsig ntau ntxiv.
  Qhov tseeb yuav nce ntxiv thiab tus naj npawb ntawm cov neeg raug tsim txom tsis raug tsim txom yuav nce ntxiv, tab sis ... Feem coob ntawm SS cov txiv neej yog cov neeg tsim nyog, thiab cov neeg tshawb nrhiav paub txog, raws li txoj cai, tam sim ntawd pom tias tus neeg dag lossis qhia qhov tseeb, thiab nws tsis tshua ua yuam kev. Qhov no tuaj yeem raug txiav txim los ntawm ntau lub sijhawm ua txhaum cai.
  Tau txiav txim siab ob peb yam tam sim no ntxiv thiab caw ob tug ntxhais tshiab los sov lub txaj, Fuhrer, so nws lub taub hau ntawm lub mis liab qab ntawm kev zoo nkauj, tsaug zog ...
  Lub sijhawm no, nws rov qab mus rau qhov kev npau suav uas nws tau cuam tshuam ua ntej, hais txog kev sib ntaus sib tua loj heev. Ib zaug ntxiv nyob rau hauv nws cov pob tshab fighter, thiab cov yeeb ncuab yog sim mus tua ib qeb ntawm cov tub rog ntawm Great Russia. Thiab Fuhrer ntawm Hypernet kev ua si, thiab nws tus khub, ib tug plump, tab sis nyob rau tib lub sij hawm cov leeg nqaij blonde, sim ua, ib txhij sib pab. Ugly yeeb ncuab fighters sim coj tus lej, siv lawv cov lej superiority. Kev tsis sib haum xeeb ntawm cov tub rog armadas ntawm Dermostan tau dhau los ua ntau dua. Lawv cov nkoj zoo li ntau thiab qias neeg. Tus tauj ncov loj Vladislav, siv cov txheej txheem "lub thoob", zoo heev txiav lub tsheb nyob rau hauv daim ntawv ntawm ib tug crooked khau thiab hais tias:
  - Nws tsis yog rau tsis muaj dab tsi uas Hitler thiab Stalin muaj leej txiv uas yog tus tsim khau!
  Hauv kev teb, nws tus khub blonde flashed nws liab qab, liab heels:
  - Kuv tsis xav tau khau boots lossis lwm yam khau. Nrog ob txhais taw liab qab kuv xav tias qhov curvature me ntsis ntawm lub tshuab nqus tsev lossis vibrations ntawm qhov chaw zoo dua! Au kuv Fuhrer, koj puas xav ua ib tug ntxhais?
  Vladislav chuckled nyob rau hauv teb:
  - Nws yuav nthuav rau lub sijhawm luv luv. Txhua leej txhua tus hais tias cov poj niam muaj zog thiab ntev orgasms ntau dua li cov txiv neej, yog li kuv xav tshawb xyuas seb qhov no puas muaj tseeb?
  Tus pojniam plaub hau daj:
  - Kev vam meej tuaj yeem muab sijhawm rau koj los ua qhov no ib yam nkaus... Tshwj tsis yog, tau kawg, peb poob qhov kev sib ntaus sib tua loj heev. Muaj yeeb ncuab coob heev. Emperor Almaztiger 13, uas tseem tsis tau yug los tab sis twb yog peb tus thawj coj, kuj tseem yuav tuag.
  Tus neeg ntaus Fuhrer tau hais tias:
  - Tus thawj coj loj, zoo li lub taub hau hauv kev ua tsov ua rog, qhov loj dua qhov loj, qhov loj dua qhov poob!
  Es tsis txhob teb, tus pojniam plaub hau daj pib tig nws fighter ncig. Nws ua ib tug pretzel, NW nyuam qhuav zam lub ram, thiab ces heev raug rho tawm rov qab. Tus yeeb ncuab lub tsheb tawg mus rau hauv cov nplaim taws thiab pib tawg mus rau hauv cov nplaim taws me me, zoo li cov noob poppy. Tus ntxhais, khaws cov pos hniav nrog nws cov ntiv taw liab qab thiab muab pov rau nws kom deftly tias nws tsaws rau ntawm nws tus nplaig protruding:
  - Zoo nkauj! Thaum koj zom, ces noj!
  Tab sis tus tub rog tawv tawv tsis muaj hmoo heev; nws raug ntaus dua, txawm tias nws yog tangentially thiab tus tub rog-tus thawj coj qw nrov nrov:
  - Yuav ua li cas mob ntawm cov poj niam strokings tau txais kuv!
  Cov plaub hau daj ntseg sparkled:
  -Koj puas tsis txaus siab rau stroking? Tej zaum koj puas xav tau ib yam dab tsi loj dua? Qhov ntawd yog qhov ua siab ntev rau koj txhua tus, ua rau muaj kev ntxeev siab!
  Vladislav luag thiab yuav luag nqos cov lus teb hnyav los ntawm cov neeg tua rog ntawm Dermostan. Daim duab ntawm kev sib ntaus sib tua tau hloov me ntsis. Tus yeeb ncuab zoo li inexhaustible, qhia ntau thiab ntau zog tshiab rau hauv kev sib ntaus sib tua. Cov kev sib ntaus sib tua tshwj xeeb yog qhov txaus ntshai; loj heev, zoo li lub hnub qub, lawv maj mam tawm ntawm lub tshuab nqus tsev, zoo li yog kos nrog tus cwj mem zoo siab (uas tshwm sim thaum koj ci lub teeb rau lawv). Shit-stan sim ua ntej ntawm txhua yam los khoov cov flanks, ua ib lub hnab ntim maneuver, tej zaum yuav tsim lub cauldron hauv qhov chaw.
  Cov tub rog ntawm Great Russia tau tawm tsam ua siab loj, thiab tib lub sijhawm lawv kuj tsis txaj muag ntawm kev ua haujlwm. Qhov no yog li cas tus qauv ntawm kev tiv thaiv mobile, nrog rau kev ua siab tawv thiab dhia dej, tau siv. Piv txwv li, kev sib ntaus sib tua cruisers thiab grabs ntawm qhov chaw tub rog ntawm Great Russia yog ploj lawm los yog, ntawm qhov tsis tooj, tshwm sim nyob rau hauv lub rear ntawm npau suav phem yeeb ncuab. Nws yog ib qho tseem ceeb ntawm kev yos hav zoov ntses hauv qhov dej khov - lawv tau tshwm sim, tuav cov tsiaj nyeg (qee lub caij ntuj no kab, thiab yog tias tus neeg yos hav zoov yog ntses ntses, tom qab ntawd noog!) thiab rov qab mus rau hauv lub qhov. Nyob rau hauv cov ntaub ntawv no, lub nkoj ntawm Dermostan tam sim ntawd poob, pib los ua ke, los yog txawm qhib hluav taws rau ib leeg. Ib qho kev lom zem plasma eruption nrog incineration ntawm starships. Piv txwv li, txawm tias ib qho kev sib ntaus sib tua, tau txais ob peb hits los ntawm thermal preon missiles, tawg rau hauv xiav thiab ntsuab nplaim taws. Tom qab ntawd tus tub rog loj (txuas ntxiv mus rhuav tshem cov crap-stants uas tau lo zoo li nplooj da dej !) phooj ywg pom ib daim duab nyob rau hauv lub blazing ultra-sib ntaus sib tua. Thiab qhov zoo tshaj plaws colossus, cov neeg coob txog li ob lab tus tub rog thiab tsib caug lab tus neeg hlau!
  Cov tub rog nyob hauv lub nkoj yog ntau hom scumbags: trolls, goblins thiab ntau hom hybrid, piv txwv li qhov dav tshaj plaws: kev sib xyaw ntawm zuam thiab luam yeeb, lossis txawm tias luam yeeb pob tw! Zoo, scary creatures, zoo li yog los ntawm ib tug ntshai heev movie kos los ntawm ib tug yeeb tshuaj.
  Cov creatures desperately xav khiav, tab sis nyob rau tib lub sij hawm lawv sib tsoo nrog ib leeg, stab, txiav, tom. Ntawm no los txog lub tshuab fencing, tshwj xeeb tsim rau kev sib ntaus sib tua. Thiab nws yog armed nrog quasi-plasma swords, tsis ncaj, tab sis nkhaus rau ntau yam maneuvers. Thawj lub tshuab fencing tau poob rau hauv kev sib tsoo ntawm cov neeg uas ntws tawm ntawm lub nkoj loj uas tawg nrog hluav taws. Tam sim ntawd, shreds nqaij thiab burnt lub cev ya nyob rau hauv tag nrho cov lus qhia. Ib tug phooj ywg tau tshwm sim tom qab nws, nws zoo li kab laug sab, tsuas yog muaj tsawg kawg yog peb caug ceg, thiab lawv nyob rau hauv daim ntawv ntawm kev rhuav tshem cov kwj deg, muaj peev xwm txiav txawm tias tus dinosaur hauv ib nrab.
  Ib tug ntawm Dermostan cov tub ceev xwm qw:
  - Auj, tsis txhob txiav kuv! Tus pawn noj poj huab tais!
  Tab sis nws tsis muaj hmoo, tus luam yeeb pob tw nrog lub paws ntawm zuam, tsuas yog qhov qias neeg tshaj, tsoo rau hauv lub kav hlau txais xov thiab dai pierced rau nws. Txawm li cas los xij, txoj kev uas nws qw tsis tuaj yeem hnov nyob rau hauv lub suab nrov tshaj plaws, ib txwm muaj ntau dua cacophony. Cov nplais ntawm princeps-plasma nplaim taws, feem ntau xiav thiab txiv kab ntxwv, hla cov neeg tua neeg ntshai ntawm Shitmostan, ua rau lawv kib. Thiab cov tshuab fencing tau rampant nyob rau hauv lub ultra-kev sib ntaus sib tua. Pom tau tias nws tau sau meej meej hauv lawv txoj haujlwm: tua, tua, thiab tua dua! Thiab nws tsis tshua muaj teeb meem rau lawv leej twg. Thiab nyob rau hauv txoj kev hauv tsev muaj lub suab nrov ntawm qhov txaus ntshai tshaj plaws hyperroom .
  Txawm li cas los xij, cov nplaim hluav taws kub dhau tau mus txog lub tshuab fencing, nrog rau ntau tus goblins thiab claws - cov luam yeeb pob twb tau tawg mus rau hauv photons. Yog li ntawd lub ultra-kev sib ntaus sib tua pib maj mam disintegrate mus rau hauv ob peb qhov chaw. Txawm hais tias qhov sib cais tshwm sim maj mam, nws tsis zoo li tsis muaj dab tsi tsawg dua. Tshwj xeeb tshaj yog tawm tsam cov keeb kwm yav dhau los ntawm ntau lwm tus, txawm tias flaring li me me supernovae, los yog, ntawm qhov tsis sib xws, raws li shrinking starships. Hmoov tsis, tsis tsuas yog ntawm Dermostan, tab sis ntawm Great Russia.
  Piv txwv li, ib lub nkoj nkoj nrog rauj thiab lub cim kos npe poob kev tswj thiab rammed rau hauv tus yeeb ncuab dreadnought. Thaum ob pawg sib tsoo ntawm sub-light speeds, nws zoo ib yam li raug rammed los ntawm lub foob pob hluav taws tawg. Nws ntuav nrog lub zog hnyav (yog tias ib tus tuaj yeem tso nws li ntawd, tau kawg). Qhov tawg tawg zoo li lub tulip nrog ntau xim paj yeeb, dheev noj txhua yam uas muaj nyob ib ncig ntawm kaum kaum kilometers. Vladislav-Adolf hais tias:
  - Thiab peb cov txiv neej zoo li nyob saum ntuj lawm!
  Cov pojniam plaub hau daj tau hais philosophically:
  - Saum ntuj ceeb tsheej tsuas yog qhov chaw zoo uas tsis muaj leej twg yuav nrawm nrawm, txawm tias lawv nyob hauv tshav kub!
  Hitler ntaus tau pom zoo:
  - Cov no yog cov paradoxes ntawm lub ntug. Peb tsis xav mus rau qhov chaw zoo, tab sis tus phem rub peb mus! Yog li nws tsis paub meej tias qhov twg zoo dua, txoj sia lossis kev tuag.
  Tus ntxhais hais philosophically:
  -Lub neej yeej ib txwm zoo dua kev tuag. Nws tsis yog rau tsis muaj dab tsi uas yuav luag txhua tus neeg xav li ntawd. Txawm li cas los xij, tib neeg txoj kev xav, zoo li txhua yam hauv peb lub ntiaj teb, yog cov txheeb ze.
  Lub Fuhrer tau ua dua lwm qhov kev sib tw, uas tso cai rau nws tua ob lub rooj zaum, thiab yog li ntawd kim dua thiab nplua nuj tub rog sib ntaus sib tua (zoo li cas nws tawg, zoo li foob pob hluav taws los ntawm kev sib txuas ntawm cov ntaub ntawv pyrotechnic tau flared), pearls ntawm shattered teeb meem tawg thoob plaws hauv lub tshuab nqus tsev. Vladislav-Adolf hais tias:
  - Tib neeg lub tswv yim txog xwm thiab Vajtswv yog qhov sib txawv heev. Feem ntau, muaj txawm tias ib lub tswv yim ntawm ib tug reactive, uas yog, txawm lub siab puas tsuaj, uas yuam ib tug neeg coj tus cwj pwm nyob rau hauv ib txoj kev uas tsis nyob rau hauv tag nrho cov pragmatic instincts thiab xav txog ntawm expediency yuav tsum command.
  Tus pojniam plaub hau daj, muaj teeb meem rov qab los ntawm kev dhia dej siab phem (koj tuaj yeem ua dab tsi ntxiv thaum xya tus neeg sib ntaus sib tua ntawm koj ib zaug), hais tias:
  - Nres pragmatics - tig rau kev ua lej!
  - Tsis lom zem! - Vladislav retorted.
  Mam li nco dheev, nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm lub naval aviation tus thawj coj, ib daim duab ntawm cov lus txib ntawm cov tub rog ntawm Great Russia tshwm . Tseeb tiag, qhov no yog, ntawm chav kawm, khoom plig - lub peev xwm nkag mus rau qhov dawb huv ntawm cov dawb huv thiab txawm paub txog, txawm tias tsis yog cov phiaj xwm ntawm lwm tus, tab sis nws tus kheej cov lus txib.
  Ntawm no nws yog, lub flagship battleship, lub impressive flagship ntawm lub chaw tub rog ntawm Great Russia nrog ib txoj kab uas hla ntawm ib puas kilometers. Thiab lub nkoj no ib txwm sib ntaus sib tua, vim tias kaum tawm txhiab tus phom loj phom loj tsis tuaj yeem raug puas tsuaj rau qhov tsis ua haujlwm. Txawm li cas los xij, lub flagship ultra-sib ntaus sib tua sim ua kom sib txuas nrog lwm lub nkoj loj. Cov yeeb ncuab tsis tuaj yeem muab lub sijhawm me ntsis los rhuav tshem cov chij, qhov chaw tseem ceeb ntawm pawg tub rog ntawm cov tub rog ntawm Great Russia nyob.
  Kuj ceeb tias, tus thawj tswj hwm thiab huab tais tsuas yog ib qho embryo pw hauv plab. Tus niam nws tus kheej yog raus rau hauv lub xeev ntawm kev ncua animation, vim hais tias lwm yam kev ua tau zoo ntawm nws lub luag hauj lwm yuav mob heev. Thiab kev ua haujlwm ntawm tus huab tais embryonic uas twb tau tsim txaus lawm, uas muaj cov ceg tawv thiab, qhov tseem ceeb tshaj plaws, lub hlwb loj heev, tau lees paub los ntawm ntau lub cybernetic units. Lub embryo nws tus kheej, kav lub Great Lavxias teb sab faj tim teb chaws, zoo heev xis.
  Yog lawm, tau kawg, thiab nws tau ris lub nra ntawm kev xav tau, nws tau nyob hauv nws niam tau ntau xyoo tam sim no. Ib tug tsuas yog npau suav ntawm kev mus rau kev khiav lossis txav ib yam dab tsi. Thiab cov no yog npau suav phem, vim hais tias kev yug me nyuam txhais tau tias ploj mus tam sim ntawd. Lub embryo sib txuas lus nrog lub ntiaj teb sab nraud siv scanners. Tau kawg, lawv tsis qhia qhov tshwm sim tiag tiag ntawm tus thawj coj embryonic, tab sis cov duab uas muaj peev xwm txhawb kev ntseeg siab dua. Tshwj xeeb, ib tug tub hluas zoo nraug tshwm nyob rau hauv daim ntawv ntawm ib tug tsis tau yug los huab tais. Nws muab lus txib rau cov tub rog nyob rau hauv ib lub suab meej, commanding:
  - Siv lub hauv paus ntsiab lus ntawm kev tiv thaiv elastic. Raws li ntau txhiab xyoo dhau los, lub zog tsis muaj zog, qis dua hauv cov lej, tau siv qhov tsis ntseeg qhov tseeb tias qhov loj me yog ntau lub xov tooj ntau dua li qhov loj. Txij li thaum lub meager loj yog tus cwj pwm los ntawm insignificant inertia!
  Tus ntxhais marshal tau lees tias:
  - Tau kawg ... Cov tub rog muaj peev xwm ua kom muaj zog yog tus yuam sij rau kev yeej. Ntawm chav kawm, kev phem heev yuav tsum zam. Tom qab tag nrho, tus ntsaum tsis yog tus huab tais ntawm cov tsiaj nyaum!
  Tus thawj coj embryonic luag ntxhi:
  - Cov tsiaj uas tuag coob tshaj plaws yog cov kab mob. Txawm tias tsis muaj, tej zaum tsis muaj kab mob! Txawm hais tias lub cev tseem ceeb, nws muaj txiaj ntsig! Ntawm no tus yeeb ncuab tau sau cov rog loj heev, los ntawm yuav luag tag nrho lub ntiaj teb, uas txhais tau hais tias nws nthuav tawm thaj chaw seem.
  Elf Marshal Fego nrog ntshav thiab txiv kab ntxwv pigtails hais tias:
  - Qee lub sij hawm qhov zoo li tsis tseem ceeb ntawm qhov txwv ntawm sab xub ntiag yog txaus los yeej. Qhov no yog qhov txawv txav ntawm ntau qhov kev sib ntaus sib tua, ntawm ntau haiv neeg!
  Tus Fetal Emperor chuckled los ntawm scanners:
  - Hauv qhov no, koj tab tom saib hauv paus.
  Lub caij no, cov armadas ntawm Dermostan tau sim rov tsim kho ntawm qhov kev txav mus los. Ib qho tseem ceeb heev cia mus cuag lawv los ntawm qab. Ntau txhiab lub hnub qub loj thiab ntau lab lub nkoj me tau tawm mus siv lub tswb tsim. Raws li qhov tshwm sim, lub zog hluav taws kub ntawm cov kab mob ua kom pom tseeb. Tus ntxhais marshal hais nrog kev zoo siab:
  - Ntawm no yog lwm daim npav trump pov los ntawm tus neeg sib tw bastard. Txawm li cas los xij, peb qhov kev tshawb nrhiav tsis tau zoo heev; qhov muaj peev xwm ntawm kev nthuav qhia cov neeg coob coob no tsis tau muab rau.
  Lub hologram ntawm huab tais nyob rau hauv daim ntawv ntawm ib tug me nyuam tub ncaws rab ntaj. Tus propellant ntaus lub rooj vag. Nws tawg yuav luag tam sim ntawd. Ua ntej, muaj ib lub teeb uas noj tam sim ntawd lub qhov muag, thiab tom qab ntawd kev loj hlob ntawm cov nceb liab doog uas rhuav tshem txhua yam hauv thaj tsam ntawm kev sib ntaus sib tua phom. Tus tub hologram hais tias:
  - Qhov no yog lub hom phiaj zoo tshaj plaws! Zoo, cia cov neeg tawm tsam muab nws tag nrho. Kuv muaj ib tug surprise npaj rau nws.
  Elf Fego ntsia daim duab ntawm kev sib ntaus sib tua nrog qee qhov tsis ntseeg. Lub armada ntawm Dermostan zoo li mob hnyav heev. Tshwj xeeb tshaj yog ultra-battleships, uas nws diameters mus txog ob puas thiab tsib caug kilometers. Tus elf mam li nco dheev nws lub ntiaj teb nyob rau hauv ... Qhov xwm muaj idyllic, tsis muaj txawm bloodsucking kab. Thiab tsov ntxhuav... Zoo, tsis yog tsov ntxhuav, tab sis hybrids nrog cornflowers. Feem ntau, qhov no yog ib tug zoo nkauj tsiaj: lub cev yog ib tug cornflower paj, thiab golden mane tsim nyob rau hauv cov cua. Ntxiv mus, cov cornflowers hloov ntxoov ntxoo ... Muaj outright ugliness ntawm no, qhia ob leeg tawm tsam tib neeg thiab elves.
  Blonde marshal hais tias:
  "Peb tsis paub tias muaj pes tsawg tus yeeb ncuab muaj, tab sis nws zoo nkaus li kuv nws yog lub sijhawm txav peb cov tub rog tua rog."
  Lub embryonic huab tais tawm tsam:
  - Tam sim no tsis yog lub sijhawm los qhia koj daim npav!
  Tus ntxhais marshal sim sib cav:
  "Yog tias peb cov neeg tuag, yuav tsis muaj leej twg tawm tsam!"
  Thiab tom qab ntawd tus thawj coj embryonic tau pom:
  "Koj tsis tuaj yeem yeej tsov rog yam tsis muaj neeg raug mob." Hauv chess koj tuaj yeem ua tau, tab sis hauv kev sib ntaus sib tua tiag tiag koj ua tsis tau! Txoj cai tsis muaj kev hlub tshua ntawm kev ua tsov ua rog yog qhov kev poob zoo ib yam li nag irrigating tua ntawm yeej, koj tsuas yog yuav tsum tau ua kom paub tseeb tias kev poob tsis loj hlob mus rau hauv dej nag uas ntxuav cov tua! - Tom qab ntawd lub hologram xa los ntawm lub tsev menyuam mam li nco dheev ua siab zoo nyob rau hauv lub ntsej muag. - Tab sis tsis txhob xav tias txhawm rau txo qhov kev poob tshwj xeeb los ntawm qhov hluav taws kub ntawm ultra-battleships, cia lub hnub qub ntawm Great Russia thim rov qab rau hauv kauv.
  Tus elf marshal txhawb nqa tus thawj coj embryo:
  - Qhov ntawd yog nws, uas yog tib txoj kev. Nws tseem tsis tau paub tias muaj pes tsawg lub zog uas cov yeeb ncuab yuav tuaj yeem pov tawm hauv qab ntuj.
  Tseeb tiag, lub hnub qub ntawm Shitmostan tau sim txav mus rau hauv cov pab pawg tuab. Nyob rau tib lub sijhawm, lawv tsis txuag cov mos txwv txhua, pov cov foob pob hluav taws ntawm ntau lab, tsis tau saib xyuas qhov tseeb ntawm kev ntaus. Nws zoo li ntau qhov kev sib tw tau raug ntaus thoob plaws lub tshuab nqus tsev kom flare rau hauv hyperplasm, hlawv txhua yam nyob thiab txav mus, thiab tom qab ntawd tawm mus. Lavxias teb sab tub rog tua ntau npaum li cas yog, tab sis tus yeeb ncuab tag nrho dreadnought thundered, zoo li ib tug firecracker, scattering fragments zoo li confetti. Tuag confetti uas tua ntau lub nkoj ntawm Dirmostan. Thiab tus naj npawb ntawm cov frigates puas tsuaj ntawm kev vam meej bastard yog kiag li incalculable. Nws muaj tseeb tias cov nkoj Lavxias tau tuag. Ntawm no lub nkoj puas tsuaj, nyob rau hauv lub siab xav, rushed zoo li ib tug Lavxias teb sab tank ntawm lub Kursk Bulge thiab rammed tus yeeb ncuab lub ultra-kev sib ntaus sib tua. Ntau pua txhiab tus neeg tau raug cuam tshuam ib zaug, thiab hluav taws kub hnyiab, zoo li cov pa roj loj loj tau tawg.
  Lub dwarven marshal hais gloomily:
  - Lawv khoov peb, tab sis peb tsis tso tseg! - Tus thawj coj square pom (lossis nws cov duab holographic, tus ntsias nws tus kheej nyob rau lwm lub nkoj ntawm Gross-Dreadnought class!). - Nws yuav tsim nyog los tua tsawg kawg qee qhov kev tawm tsam ntawm cov yeeb ncuab kev sib txuas lus thiab cov kab xa khoom.
  Tus Fetal Emperor luag ntxhi los ntawm nws tus tub hologram.
  - Koj xav li cas, kuv yog tus swb!
  Ntxub Marshal grunted thiab nthuav nws paws:
  "Tab sis lawv tsis txuag cov mos txwv kiag li." Qhov no txhais tau tias lawv muaj txaus. Tsis yog li ntawd, tus tswv?
  Embryo Emperor tawm tsam:
  - Tsis yog tsis zoo li no! Tus thawj coj loj muaj txiaj ntsig ntau dua li nws lub taub hau, yog li lub kaus mom hlau ntawm kev ceev faj thiab camouflage ntawm kev txawj ntse yuav tsis ua rau nws! Nyob rau hauv luv luv, tus yeeb ncuab tseem nyob rau hauv lub qab zib illusion tias txhua yam yog zoo nrog nws, tab sis qhov tseeb peb yeej twb nyob ze! Txhawm rau tawm tsam poob nthav yog tantamount los hloov lub nrig nrog rab ntaj hlau!
  
  
  WITTMAN YOG LI
  Ib qho kev hloov me me hauv keeb kwm cuam tshuam nrog kev ua tiav loj ntawm Nazis thaum muaj kev tawm tsam ntawm Ardennes. Cov Nazis tau nce nrawm dua, tuaj yeem hla cov choj thiab ntes cov tsev khaws khoom nrog riam phom, mos txwv thiab roj. Qhov kev vam meej kuj tau txhawb nqa los ntawm kev koom tes ntawm Wittmann hauv kev tawm tsam, leej twg, tsis zoo li zaj dab neeg tiag tiag, tsis tuag! Thiab yog dab tsi? Heroes tiag tiag yeej tsis tuag thiab tsis txawj tuag! Wittman txuas ntxiv mus sib ntaus thiab sib tw cov qhab nia. Tom qab kev puas tsuaj ntawm ob puas lub tank, nws tau los ua thawj zaug thiab tam sim no tsuas yog tanker tau txais txiaj ntsig Knight's Cross of the Iron Cross nrog cov ntoo qhib, ntaj thiab pob zeb diamond.
  Wittmann qhov kev txawj ntse me ntsis hloov ntawm keeb kwm. Thiab cov Germans tau dhau los ua me ntsis hmoov zoo, sai dua, ua haujlwm zoo dua. Thiab lawv tau ua tiav qhov yuav luag tshwm sim hauv zaj dab neeg tiag tiag, tab sis tsuas yog ob peb teev tau ploj lawm. Thiab yog li ntawd cov warehouses raug ntes, thiab cov tub rog German tau txais lub zog crushing. Yog li ntawd, Brussels raug ntes, thiab ntau pua txhiab tus tub rog Askiv thiab Asmeskas raug ntes.
  Stalin tseem tsis tau maj nrawm los tawm tsam, xav kom cov phoojywg ua kom muaj zog ntau dua nyob rau sab hnub poob.
  Cov kev sib ntaus sib tua tau pom tias Tiger-2 yog ib qho cuab yeej siv tau zoo heev ntawm kev sib ntaus sib tua thiab cov tub rog pem hauv ntej. Cov Germans, pom tias cov tub rog liab tau ua dhau los nyob rau sab hnub tuaj , tau xa mus ntxiv rau hauv kev sib ntaus sib tua thiab pib tsim lawv txoj kev vam meej. Lub Fritz kuj tau txais qhov tshiab tshaj plaws tus kheej-propelled rab phom E-25, uas yog me me thiab hnyav, tab sis muaj riam phom muaj zog thiab zoo armor, thiab tseem ceeb tshaj plaws kev mus los.
  Vim li ntawd, yeej tshiab... Tam sim no cov Krauts nyob Paris. Lawv tab tom coj Fabkis lub peev dua.
  Thiab qhov no yog qhov Stalin xav tau - rau cov phooj ywg raug tua, thiab tom qab ntawd USSR yuav tau txais tag nrho cov teb chaws Europe.
  Stalin yog ib tug hma liab ... Tab sis Churchill tsis yog ib tug neeg ruam. Thaum Roosevelt tuag, nws thiab Truman tau kos npe rau kev sib tw nrog peb Reich. Nyob rau tib lub sijhawm, tshem cov seem ntawm cov tub rog swb los ntawm Fabkis. Thiab ntawm chav kawm nrog kev sib pauv ua tiav ntawm cov neeg raug txim ntawm kev ua tsov ua rog, thiab txawm tias muaj roj thiab khoom siv rau peb Reich.
  Lub teb chaws Yelemees teb los ntawm kev tshem tawm cov cai tiv thaiv Semitic. Txawm li cas los xij, cov neeg Yudais tseem nyob hauv cov chaw pw, tab sis lawv tsis raug hlawv, lawv tsuas yog raug yuam ua haujlwm xwb, thiab cov neeg Amelikas tau xa zaub mov kaus poom thiab nplej zom rau hauv cov chaw pw.
  Cov Germans muaj txhais tes dawb hauv Fabkis thiab Ltalis. Tam sim no Stalin tau thov kom muaj kev thaj yeeb nyab xeeb. Tab sis Hitler tsis kam lees nws. Thaum Lub Rau Hli, Fritz kev tawm tsam pib. Thawj E-50 tso tsheb hlau luam nkag mus rau hauv koob. Tab sis raws li nws tau muab tawm, lub tsheb tsis ua tiav tag nrho. Nws qhov hnyav tseem siab, yuav luag 65 tons, nrog qis qis dua li ntawm Tiger-2, tab sis cov cuab yeej ntawm tib lub thickness, tsis txaus, tshwj xeeb tshaj yog nyob rau sab. Cov phom 88 hli nrog lub thoob ntev ntawm 100 EL tau ua kom zoo dua qub. Nws tua kaum ob txhaj tshuaj ib feeb.
  Kev ua tau zoo ntawm kev tsav tsheb tau ntxiv los ntawm lub cav muaj zog dua, nrawm txog li 1200 horsepower. Feem ntau, lub tank, ntawm chav kawm, zoo dua piv rau Tiger-2 thiab muaj ib qho me ntsis ntau qhov chaw ntawm cov cuab yeej, tab sis tseem muaj kev cuam tshuam los ntawm ob sab.
  E-100 muaj kev tiv thaiv zoo dua, tab sis nws qhov hnyav hnyav ua rau kev thauj mus los thiab kev sib ntaus sib tua nyuaj. Qhov kev vam meej tshaj plaws yog tus kheej-propelled phom E-25, nrog ib tug tsawg heev silhouette ntawm frontal armor ntawm 120 mm, ib tug loj txoj kab nqes, thiab sab armor ntawm 82, thiab ib tug cannon rau Tiger-2, nws yog qhov zoo tshaj plaws tus kheej- phom phom ntawm Wehrmacht thiab Tsov Rog Ntiaj Teb Zaum Ob. Nws nrawm mus rau xya caum kilometers ib teev - lub cav ntawm 700 horsepower, thiab txawm ricocheted IS-2 plhaub rau hauv pliaj.
  Cov Germans ntaus lub ntsiab ntawm Hungary, sim cawm Budapest, uas tseem nyob ib puag ncig. Kev sib ntaus sib tua heev heev.
  Kev tawm tsam tau pib thaum Lub Rau Hli 22, thiab Tub Rog Liab tau tsim kev tiv thaiv muaj zog heev. Cov Germans tseem muaj ob peb E-series tso tsheb hlau luam, tsuas yog E-25 cov phom nws tus kheej hauv cov khoom loj - lawv yooj yim heev rau tsim thiab pheej yig. Ntawm no yog ob tug ntxhais hauv bikinis pw hauv nws. Lub tsheb yog qis dua ib thiab ib nrab meters thiab ua tsaug rau qhov no, nws yog li ntawd zoo tiv thaiv thiab armed nrog ib tug kuj tsis tshua muaj ceeb thawj.
  Ob tug ntxhais, Charlotte thiab Gerda, pw tsaug zog, tua phom Soviet. Nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm lawv, cov tsheb me me tsiv, tswj los ntawm xov tooj cua, tshem tawm cov minefields.
  Liab Charlotte tua cov phom loj. Nws tsoo rab phom Soviet thiab tuav nws lub hauv siab, NW nyuam qhuav npog los ntawm ib daim ntaub nyias nyias. Thiab nws cooed:
  - Raging hluav taws ntawm hyperplasma!
  Thiab tom qab ntawd Gerda yuav nplawm nws, siv nws cov ntiv taw liab qab. Thiab nws chirps:
  - Kuv yog ib tug ntxhais zoo nkauj thiab tsis phem ...
  Cov phom self-propelled txav nws tus kheej. Thiab qee lub sij hawm nws nres. Nws cov ris tsho pem hauv ntej yog qhov hnyav hnyav, thiab qhov no muab kev tiv thaiv zoo. Soviet phom ' shells yog rhiab rau ricochet. Thiab tsis muaj dab tsi hem xws li rab phom self-propelled head-on. Lawv tseem tuaj yeem ntaus sab. Tab sis cov ntxhais tsis maj. Qhov zoo ntawm tus kheej-propelled rab phom yog superior rau SU-100 nyob rau hauv armor-piercing, thiab tseem muaj kev tiv thaiv zoo dua, ntau mobile thiab nyob rau tib lub sij hawm sib zog.
  Thiab Red Army tsis muaj khoom qhuav txaus. Feem ntau yog T-34-85 tank, uas tsis muaj zog txaus nrog nws rab phom thiab tsis muaj zog armor. Thiab German tus kheej-propelled rab phom E-25, los ntawm txoj kev, yog sib dua, muaj zog dua nyob rau hauv armor thiab phom.
  Cov ntxhais sib ntaus sib tua...zoo nkauj heev thiab hluas. Thiab lawv tus kheej-propelled phom foob pob thiab pov ...
  Lub Fritz nws thiaj li tswj tau tawg mus rau Budapest. Ib tug convincing yeej, surrounded los ntawm Soviet units. Ntau tus raug ntes thiab tua.
  Nws muaj tseeb tias Nazis raug kev puas tsuaj loj. Thiab tsis muaj zog npaum li ntawd. Zoo, yog tias cov cuab yeej tseem raug tsim, ces tib neeg cov peev txheej tsis txaus.
  Thiab cov menyuam yaus thiab cov poj niam raug sau rau hauv tub rog. Los yog neeg txawv teb chaws, tab sis lawv tsis ntseeg txaus.
  Txawm li cas los xij, kev sib ntaus sib tua txuas ntxiv ... Cov Tub Rog Liab tau tawm tsam hnyav heev, nrog ntau txoj kab tiv thaiv. Cov Germans nce ntxiv puas kilometers thiab nres. Kuv tsis muaj zog txaus. Thiab Red Army nws tus kheej mus rau qhov kev tawm tsam. Tab sis nws kuj tsis zoo heev thiab me ntsis thawb cov Germans ib sab.
  Txog thaum lub caij ntuj no los... Cov kab pem hauv ntej ruaj khov. Thaum Lub Ib Hlis Ntuj xyoo 1946, Tub Rog Liab yuav nce qib hauv East Prussia thiab Poland, tab sis ua tau zoo me ntsis.
  Cov Germans tsis cuam tshuam lub nkoj thaum lub caij ntuj no. Kev sib ntaus sib tua yog ntshav. Tab sis cov kab pem hauv ntej yog qeeb ...
  Thiab lub sijhawm tus yam ntxwv ntawm Thawj Tsov Rog Thoob Ntiaj Teb pib. Cov kab pem hauv ntej ua tsis muaj zog. Cov Germans thiab txawv teb chaws sib faib ua ntej lub caij ntuj sov, thiab cov tub rog liab nyob rau lub caij ntuj no. Thiab tsis muaj leej twg tuaj yeem ua tiav qhov tseem ceeb.
  Xyoo tom qab xyoo tsov rog mus ntxiv. Cov Germans yog me ntsis ua ntej ntawm USSR hauv kev tsim cov dav hlau dav hlau. USSR tau tshaj tawm MIG-15 rau hauv kev tsim khoom loj hauv xyoo 1949 nkaus xwb. Tab sis los ntawm lub sij hawm no cov Germans muaj ME-462 thiab XE-362. Thiab qhov tseem ceeb tshaj plaws, cov dav hlau disc, uas tsis tuaj yeem tua los ntawm lub dav hlau laminar muaj zog nrog caj npab me.
  Cov tso tsheb hlau luam muaj German "E" series ... Hauv qhov sib piv, T-54 thiab IS-7 tshwm sim. Tab sis cov Germans tom qab ntawd tso tawm AG series - lub pyramidal siab dua.
  Tab sis tsis muaj leej twg muaj qhov zoo dua. Cov kab pem hauv ntej tseem nyob hauv qhov chaw.
  Txog thaum Stalin tuag thaum lub Peb Hlis 1953 ...
  Thiab ntawm no, ua kom zoo dua ntawm qee qhov tsis meej pem hauv kev coj noj coj ua ntawm tog thiab kev tawm tsam rau lub hwj chim, cov neeg German tau ua tiav. Tab sis tom qab ntawd tom qab raug ntes thiab tua ntawm Beria, qhov kev xaiv tsa ntawm Vasilevsky, tus thawj coj zoo, ua tus Thawj Tub Ceev Xwm Loj, thiab kev txhawb zog ntawm Thawj Tswj Hwm Malenkov. Cov kab pem hauv ntej tau ruaj khov nyob rau hauv ciam teb ntawm Tebchaws Europe.
  Thaum muaj ib lub sij hawm ntawm kev tawm tsam rau lub hwj chim nyob rau hauv lub USSR, cov Germans muaj peev xwm mus txog rau lub Neman, thiab recapture lub Balkans, Romania, Bulgaria, Slovakia, tim Nkij teb chaws, Albania thiab regained tag nrho cov teb chaws Europe.
  Tab sis cov kab pem hauv ntej tau ruaj khov dua nyob rau ntawm ciam teb ntawm USSR xyoo 1941 ...
  Thiab tom qab ntawd lub Kaum Ob Hlis Ntuj xyoo 1955... Cov Tub Rog Liab, raws li kev lig kev cai, rov ua dua rau lub caij ntuj no. Kev tsov rog tau ntev npaum li cas? Ntshai kaum plaub thiab ib nrab! Thiab tsis muaj qhov kawg ntawm qhov pom!
  Tsuav Hitler tseem ciaj sia, tsov rog yuav tsis xaus. Malenkov xav tau kev thaj yeeb nyab xeeb nyob rau hauv tib ciam teb mus txog rau lub Rau Hli 22, 1941. Tab sis Hitler yog tawv ncauj thiab xav yeej txhua tus nqi!
  Tub rog liab tab tom nce qib. Qhov tshiab tshaj plaws IS-12 tank yuav mus rau hauv kev sib ntaus sib tua. Lub tsheb nrog 203-mm caliber phom. Nws yog ib tug loj, muaj kaum lub tshuab. Thiab rau tus ntxhais - neeg coob coob. Lawv sim thawj tus qauv ntawm lub tank. Tsis yog nws loj thiab hnyav? Lub tshuab puas siv tau? Cov ntxhais, txawm tias Christmas rau lub Kaum Ob Hlis 25 thiab Frost, tsuas yog hauv bikini xwb. Muaj tseeb, lub tank muaj lub cav roj turbine tshiab, thiab nws sov. Tsis tas li ntawd, rau tus ntxhais lawv tus kheej tsis yooj yim.
  Lawv tau sib ntaus sib tua txij li plaub caug ib. Thiab peb tau siv los yuav luag liab qab nyob rau hauv tej huab cua. Qhov tseeb, thaum koj nyob hauv bikini txhua lub sijhawm, koj tsis xav txias. Thiab daim tawv nqaij ua elastic thiab ruaj.
  Cov ntxhais tsav lub tshuab tua neeg nrog ob txhais ceg. Lawv yeej ntxim hlub thiab zoo nkauj heev.
  Alenka yog tus thawj coj ntawm no thiab tus thawj coj ntawm pab pawg. Tus ntxhais tsis pom dab tsi hauv kaum plaub thiab ib nrab xyoo ntawm kev ua tsov ua rog? Nws nyob qhov twg? Lub hauv ntej tau dhau los ntawm Brest mus rau Stalingrad, los ntawm Stalingrad mus rau Vistula, thiab tam sim no lawv tau nce mus rau hauv cheeb tsam Bialystok. Bialystok nws tus kheej tseem tuav los ntawm Germans. Cov kab pem hauv ntej tau ruaj khov. Thiab lawv khawb ib tug dlej npaum li cas ntawm trench.
  Yog li, qhov tseeb, kev tsov rog tsis muaj qhov kawg...Thiab nws yuav mus rau ntau tshaj ib xyoos. Thiab tus neeg tawv ncauj Hitler xav tau dab tsi?
  Ntawm no, ib yam nkaus, Tebchaws Asmeskas thiab Tebchaws Askiv tsis xav tau kev thaj yeeb nyab xeeb ntawm USSR thiab Thib Peb Reich. Lawv xav kom ob tog los rhuav tshem ib leeg.
  Cov ntxhais ntawm IS-12 tab tom mus tom ntej. Frontal armor ntawm lub tank yog 450 mm ntawm lub kaum sab xis. Cov projectiles bounce tawm. Thiab cov ntxhais hluav taws rov qab.
  Tab sis tam sim no muaj tsuas yog ib lub tank nyob rau hauv lub USSR. IS-10 twb nyob rau hauv ntau lawm, tab sis hnyav tsib caug tons. Lub IS-7 tseem yog tsim los ua T-54. T-55 kuj tau tshwm sim ntawm cov neeg coob coob, tab sis tam sim no nws tsuas yog nkag mus rau ntau lawm. Cov Germans muaj pyramidal tso tsheb hlau luam. Kuj muaj zog heev thiab zoo meej. Thiab cov phom siab siab nrog cov phom ntev.
  Yog li kev sib ntaus tom ntej yog qhov hnyav tshaj plaws. Natasha thiab Anyuta tua los ntawm lub nkoj muaj zog rab phom thiab squeak:
  - Peb tus chij yuav hla Berlin!
  Thiab lawv liab qab lawv cov hniav dawb, pearly hniav. Thiab koj tsis tuaj yeem txwv cov ntxhais nrog mines.
  Ob lub plhaub tsoo lub tsho tiv thaiv pem hauv ntej... Lawv ricochet. Tsis yog, IS-12 yog lub tsheb loj thiab koj tsis tuaj yeem nqa nws yooj yim.
  Tab sis IS-7, uas tab tom txav mus rau sab tes xis ntawm cov ntxhais, zoo li tau txais kev ntaus los ntawm rab phom loj thiab nres. Ua neej lwj siab.
  Alenka, flexing nws cov leeg plab, hu nkauj:
  - Txhua yam ua tsis tau yog ua tau hauv peb lub ntiaj teb, Newton pom tias ob thiab ob ua plaub!
  Kev sib ntaus sib tua tseem mus tsis tau. Soviet cannon ntaus Germans. Loj Marusya ntxig cov plhaub rau hauv lub breech. Qhov no yog lub neej thiab txoj hmoo ntawm cov ntxhais. Thiab lawv hu nkauj:
  - Tsis muaj leej twg yuav txwv peb, tsis muaj leej twg yuav swb peb! Lavxias hma tsoo tus yeeb ncuab, hma Lavxias teb sab - qhuas rau tus phab ej!
  Augustine, tua phom tshuab, hais tias:
  - Hauv kev tsov rog dawb huv! Nws yuav yog peb yeej! Lavxias teb sab chij rau pem hauv ntej, yeeb koob rau cov poob heroes!
  Thiab dua rab phom killer roars thiab suab:
  - Tsis muaj leej twg yuav txwv peb, tsis muaj leej twg yuav swb peb! Cov hma Lavxias tab tom tsoo cov yeeb ncuab, lawv muaj tes tawv!
  Maria, tus ntxhais no nrog cov plaub hau kub coj lub tank thiab squeaks:
  - Cia peb tsoo cov fascists nyuaj!
  Cov Germans muaj kev nyuaj siab; kev sib ntaus sib tua kuj raging saum ntuj. Tab sis txog tam sim no MIG-15 yog qhov qis dua hauv kev nrawm thiab kev ua tub rog rau German hom. Kev sib ntaus sib tua mus tsis sib npaug.
  Huffman, tus kws tsav dav hlau ace zoo, tau ua haujlwm zoo thaum lub sijhawm ua tsov rog xyoo. Ntau precisely, zoo heev thiab zoo heev. Tom qab ncav cuag peb puas lub dav hlau nws tau txais Knight's Cross ntawm Iron Cross nrog nyiaj ntoo qhib ntaj thiab pob zeb diamond. Thaum ncav cuag plaub puas lub dav hlau poob, nws tau txais Knight's Cross of the Iron Cross nrog golden oak nplooj, ntaj thiab pob zeb diamond. Rau tsib puas lub dav hlau nws tau txais qhov Kev Txiav Txim ntawm German Eagle nrog pob zeb diamond, thiab tom qab ib txhiab tus Knight's Cross ntawm Iron Cross nrog platinum ntoo qhib ntaj thiab pob zeb diamond. Thiab tau mus txog ob txhiab lub dav hlau, nws tau txais Grand Cross ntawm Knight's Cross.
  Tus kws tsav dav hlau tshwj xeeb muaj peev xwm ua tiav ntau lub dav hlau yeej. Thiab nws tseem muaj sia nyob. Huffman tsis ntev los no tau nce mus rau qeb duas. Tab sis nws tseem ya raws li ib tug private pilot.
  Raws li lawv hais, nws tsis hlawv hauv hluav taws thiab tsis poob hauv dej. Tau ntau xyoo ntawm kev ua tsov ua rog, Huffman tau txais lub siab xav ntawm tus neeg yos hav zoov. Nws tau los ua tus neeg tsav dav hlau super-legendary thiab nrov heev. Tab sis nws muaj ib tug muaj zog neeg sib tw - Agave, uas kuj tau tshaj cov duab ntawm ob txhiab downed tsheb. Thiab nws tau ntes nrog Huffman. Tab sis nws tseem hluas heev, thiab tseem tsis tau poob ib tug fighter.
  Tus ntxhais nias lub pedals nrog nws liab qab, chiseled ko taw thiab tua ib tug tawg ntawm cov pa cannons. Thiab tam sim no plaub lub tsheb Soviet MIG-15 raug tua.
  Agave giggles thiab hais tias:
  - Rau qee qhov, peb txhua tus yog bitches! Tab sis kuv muaj cov hlab ntsha ntawm steel!
  Thiab dua tus ntxhais tig tawm. Nws tua tau xya lub dav hlau USSR hauv ib qhov tawg - rau MiGs thiab ib lub TU-4, thiab squeaks:
  - Feem ntau, yog tias kuv tsis yog super, ces kuv yog hyper !
  Agave, ntawm chav kawm, yog ib tug bitch. Pilot los ntawm Lucifer. Nkauj hmoob zoo nkauj heev.
  Ntawm no nws tua lwm qhov tawg thiab tua yim lub dav hlau Soviet MIG-15 ib zaug thiab beeps:
  - Kuv yog tus muaj tswv yim tshaj plaws thiab tawm tsam!
  Hluas nkauj yeej tsis ruam. Nws muaj peev xwm ua tau txhua yam thiab ua tau txhua yam. Koj hu tsis tau nws tus kheej.
  Thiab nws ob txhais ceg yog tanned, thiaj li graceful ...
  Tab sis Mirabela tawm tsam nws ... Tau ntev, Kozhedub yog tus zoo tshaj plaws Soviet ace. Nws sau rau lub hnub qub kub ntawm lub hero ntawm lub USSR, tau tua ib puas thiab rau caum-tsib aircraft. Tiamsis thaum ntawd nws tuag lawm. Tom qab ntawd tsis muaj leej twg tuaj yeem rhuav tshem nws cov ntaub ntawv. Thiab tsuas yog tsis ntev los no Mirabela tshaj Kozhedub. Thiab tau tua ntau tshaj ib puas thiab yim caum aircraft, nws tau los ua ib tug xya-lub sij hawm hero ntawm lub USSR.
  Nov yog tus ntxhais Terminator! Ib tug neeg zoo li nws yuav tso tseg ib tug nees nees thiab nkag mus rau hauv lub tsev pheeb suab.
  Thiab txawm txias dua.
  Mirabela muaj txoj hmoo nyuaj. Kuv tau mus nyob rau hauv ib tug me nyuam txoj hauj lwm colony. Taw taw liab qab thiab hnav lub tsho grey, nws tau txiav hauv hav zoov thiab sawed pob tw. Nws muaj zog thiab noj qab nyob zoo. Nyob rau hauv huab cua hnyav heev nws taug kev tsis muaj taw thiab hauv tsev loj cuj pajamas. Thiab tsawg kawg ib zaug kuv yuav txham.
  Ntawm chav kawm, qhov phenomenon no tau muab sau tseg ntawm fronts thiab. Tau ntev, Mirabela tau tawm tsam hauv tub rog, thiab tom qab ntawd los ua tus tsav dav hlau. Mirabela tau txais nws thawj kev cai raus dej ntawm hluav taws nyob rau hauv kev sib ntaus sib tua ntawm Moscow, qhov chaw uas nws mus tam sim ntawd tom qab lub colony. Thiab nyob ntawd nws tau qhia nws tus kheej kom txias.
  Nws tiv thaiv taw liab qab thiab yuav luag liab qab nyob rau hauv qhov hnyav Frost uas txhais tau tias tuag tes tuag taw Wehrmacht. Nws yog ib tug damn, invincible ntxhais. Thiab nws ua tau zoo.
  Mirabela ntseeg nyob rau hauv lub imminent yeej ntawm lub USSR. Tab sis lub sij hawm dhau mus. Muaj ntau thiab ntau tus neeg raug tsim txom, tab sis yeej tsis tuaj. Thiab nws tau txais txaus ntshai heev.
  Mirabela npau suav ntawm yeej thiab ua tiav. Nws muaj xya lub hnub qub ntawm USSR - qhov no ntau dua li lwm tus! Thiab damn, nws tsim nyog nws cov khoom plig! Thiab nws tseem yuav ris tus ntoo khaub lig ua tub rog. Txawm tias Stalin tuag, nws txoj haujlwm tseem nyob!
  Ib tug hluas nkauj los nyob rau hauv thiab dai tawm ... tua tus German XE-362 thiab squeaks:
  - Aerobatics! Thiab ib tug damn tshiab neeg coob!
  Hluas nkauj zoo nkauj heev. Tus cobra tiag tiag muaj peev xwm ntau heev.
  Mirabela yog lub hnub qub tshiab ...
  Kev sib ntaus sib tua mus rau ob peb hnub kom txog thaum lub xyoo tshiab los txog ... Lub Soviet IS-12 tau txais kev puas tsuaj rau cov menyuam thiab cov lem - nws tab tom kho. Yog lawm, xws li kev ua tsov rog siab phem thiab tsis muaj kev hlub tshua. Thiab nws yuav kav ntev npaum li cas?
  Thiab tag nrho vim Wittman dim txoj kev sib ntaus sib tua nyob rau sab hnub poob.
  Wittmann nws tus kheej tau tawm tsam hauv cov neeg ua haujlwm tank rau qee lub sijhawm. Tom qab muab suav rau peb puas lub tsheb, tsis suav cov phom, mortars, tsheb thauj khoom, maus taus thiab lwm yam, nws tau txais txiaj ntsig: Knight's Cross of the Iron Cross nrog golden oak nplooj, ntaj thiab pob zeb diamond, thiab tau nce mus rau dav dav.
  Tom qab ntawd nws tsis tawm tsam lawm. Tab sis nws tau txib rau thib rau, SS tank tub rog.
  Kurt Knipsel tau dhau los ua qhov zoo tshaj plaws tank ace ntawm Wehrmacht. Tab sis tsuas yog tom qab tsib puas lub tso tsheb hlau luam puas lawm nws tau txais Knight's Cross of the Iron Cross.
  Cas nws twb deprived ntawm khoom plig. Muaj tseeb, tau mus txog ib txhiab lub tso tsheb hlau luam, thaum kawg nws tau txais: tus tub rog tus ntoo khaub lig ntawm tus ntoo khaub lig hlau nrog nyiaj ntoo qhib nplooj, ntaj thiab pob zeb diamond.
  Kurt Knipsel yog lub tshuab ntaus sib tua zoo heev. Sib ntaus sib tua hauv cov tank sib txawv. Nws yog ob tus neeg tua phom thiab tus thawj coj. Tau ntev kuv taug kev ua ntej ntawm txhua tus tsis muaj kev sib tw.
  Tab sis tus zoo nkauj Gerda twb tau txais nws. Cov ntxhais sib ntaus sib tua zoo. Tab sis tom qab ntawd lawv tau nres. Tag nrho plaub tus zoo nkauj tau xeeb tub thiab yug tau ib khub: ib tug tub thiab ib tug ntxhais. Tab sis tom qab so lawv sai sai ua rau nws.
  Thiab tam sim no Gerda tau hla Knisel .
  Yuav ua li cas kom lawv tsis txhob mus ncig? Lawv sib ntaus sib tua hauv ib lub bikini xwb. Cov ntxhais tau ua dua tshiab, yug me nyuam dua. Thiab tam sim no peb tau mus txog tus naj npawb ntawm ob txhiab lub tso tsheb hlau luam puas lawm. Thiab lawv tuaj yeem suav rau qhov khoom plig uas tsis tau pom dua: lub hnub qub ntawm Knight's Cross ntawm Iron Cross nrog nyiaj ntoo qhib nplooj, ntaj thiab pob zeb diamond.
  Cov no yog cov ntxhais!
  Gerda tua ntawm lub tsheb Soviet. Nws kua muag tawm ntawm tus pej thuam thiab qw:
  - Kuv yog ib yam dab tsi!
  Thiab nws tua dua. Pem hauv ntej T-54. Thiab squeaks:
  - Lub teb chaws Yelemees!
  Tus ntxhais twitch. Thiab nws nquag heev... Yog lawm, nws muaj lub tswv yim zoo li no. Twb yog xyoo 1956...Ua tsov rog mus ntxiv...Tsis xav tso tseg. Cov tub rog liab tab tom sim nce mus rau ntau qhov chaw. Tab sis ceev faj, muaj ob peb pab tib neeg tshuav.
  Thiab Russia yog los ntshav.
  Tub rog liab tab tom sim nce mus rau Romania. Thiab tom qab ntawd muaj cov phom loj loj loj, tua, thiab tua.
  Tab sis tus yeeb ncuab tseem tos. Cov Germans muaj lub tank nrov tshaj plaws, AG-50. Nws yog qhov zoo tshaj rau T-54 hauv kev tiv thaiv, tshwj xeeb tshaj yog nyob rau sab thiab, tej zaum, nyob rau hauv lub armor-piercing hwj chim ntawm rab phom, tab sis nws hnyav dua. Muaj tseeb, qhov ceev ntawm German yog siab dua vim lub cav roj turbine.
  German tank hluav taws kub thiab cov qhab nia.
  Margaret cov neeg coob sib ntaus sib tua. Sib ntaus hauv cov ntshav txias. Cov ntxhais German tua poob rau lub tank Soviet. Thiab lawv squeak nrog Library.
  Yog, thiab koj tsis tuaj yeem hla ntawm no ...
  Lub discus tsav los ntawm Albina thiab Alvina yog ncig saum ntuj . Ob tug ntxhais nkauj xwb raug ntaus los ntawm Soviet tsheb. Thiab lawv ua nws masterfully. Lub discus rams Migi thiab Tu. Killer tsheb. Thiab cov tub rog nias lawv cov ntiv taw liab qab. Thiab lawv tsis muab sijhawm rau Red Army nyob saum ntuj.
  Lub dav hlau disc yog ib yam uas USSR cov kws tshawb fawb tsis tuaj yeem luam tawm. Qhov no yog ib yam dab tsi uas tsis muaj tshuaj tiv thaiv tau pom. Thiab cov Germans muaj kev ntseeg siab heev hauv huab cua. Thiab lawv sib ntaus zoo li sorcerers nrog ib tug khawv koob wand.
  Albina, taw tes nws discus ntawm tus yeeb ncuab, squeaked:
  -Yog muaj Vajtswv ces nws yog neeg German!
  Alvina, tsoo tus yeeb ncuab, lees paub tias:
  - Yeej yog ib tug German!
  Thiab tus ntxhais luag... Feem ntau, nws kuj nkees ntawm kev ua tsov rog tsis kawg. Zoo, Germans thiab Russians tua ib leeg. Ntau qhov tseeb, Tub Rog Liab thiab Wehrmacht. Tab sis cov kab pem hauv ntej tseem tsis muaj zog... Thiab tsis muaj qhov kawg lossis ntug pom.
  Tsov rog... Qhov no yog qhov tseeb. Cov tub rog uas yug tom qab pib tsov rog sib ntaus sib tua saum ntuj thiab hauv av.
  Piv txwv li, Hans Feuer. Tus yau tshaj tau txais kev txiav txim ntawm Iron Cross, Thawj Chav. Thiab tom qab ntawd nws tau los ua tus yau tshaj plaws tau txais kev txiav txim ntawm Knight's Cross ntawm Iron Cross rau kev ntes ntawm Soviet general.
  Yog, qhov no yog qhov tseeb heev.
  Hans Feuer yog ib tug fighter siab tawv. Tus tub sib ntaus zoo li ib tug loj, thiab nws yog txias txias nyob rau hauv lub caij ntuj no, hnav tsuas yog luv luv.
  Qhov no yog qhov txias heev!
  Hans tau nto moo rau ntau pua xyoo!
  Thiab feem ntau, qhov kev ua tsov rog zoo kawg thiab hnyav yuav tshwm sim ntawm no ... Txhua AI ploj mus.
  Thiab hauv Romania, Tub Rog Liab tsis tuaj yeem nkag mus rau German tiv thaiv. Ob tog raug kev txom nyem. Lub Ib Hlis tab tom zuam los ntawm ... Thiab txhua hnub ntau thiab ntau tus neeg raug tua thiab raug mob.
  Tsis muaj qhov pib lossis xaus rau kev vwm.
  Agave nyob saum ntuj dua thiab tua cov tsheb hauv Soviet. Nws yog ib tug neeg tua tsiaj thiab tua tsiaj. Strikes tus yeeb ncuab.
  Cov tsheb uas nws tsoo poob. Thiab ces tus ntxhais hluav taws kub hauv av rog. Knocks tawm IS-7. Thiab nws luag:
  - Kuv yog tus zoo tshaj! Kuv yog tus ntxhais uas tua yeeb ncuab!
  Thiab dua nws yog pauv mus rau lub hom phiaj huab cua. Qhov no yog tus rhuav tshem ntawm cov tso tsheb hlau luam thiab txhua lub tsheb uas ya thiab tua.
  Zoo, qhov no yog dab tsi yog boiling nyob rau hauv pem hauv ntej. Thiab nyob rau pem hauv ntej ntawm lub tsev, cov kws tshawb fawb tab tom sim tsim ib yam dab tsi ua rau tuag taus. Txawm hais tias nws tsis ua haujlwm zoo tshaj plaws.
  Tab sis ntawm no yog lub tank me me AG-5. Ib lub tshuab hnyav xya tons. Hla kev sib ntaus sib tua. Thiab gnaws thiab gnaws tus yeeb ncuab.
  Thiab thaum lub sijhawm hu nkauj, tsis muaj leej twg yuav txwv peb lossis swb peb!
  Lub AG-5 rushes nrog thiab tua thaum nws mus. Thiab xws li lub tank tsis tuaj yeem nres. Thiab cov shells ricochet.
  Thiab nyob rau hauv lub tsheb zaum ib tug me nyuam tub muaj kaum xyoo, Friedrich, thiab squeaks:
  - Thiab kuv yeej yuav yog tus super fighter!
  Thiab dua nws raug rho tawm haujlwm... Thiab nws hits qhov chaw ntawm lub pej thuam. Thiab nws lub zog puas tsuaj, txawm tias nws yog me me hauv caliber, yog colossal.
  Thiab nyob rau hauv lub ntuj Helga fights. Ib tug hluas nkauj taw liab qab hauv bikini tab tom ntaus cov nqi. Thiab zoo siab rau nws txoj kev vam meej.
  Thiab Agave tau ua ntej ... Thiab tseem sib ntaus.
  Nws twb yog Lub Ob Hlis 1956... Cov Tub Rog Liab tsis tuaj yeem ua tiav qhov twg. Tab sis cov Germans tsis tuaj yeem nce qib. Formidable underground tanks mus rau hauv kev sib ntaus sib tua. Tab sis lawv yog tactical nkaus xwb.
  Cov ntxhais maj nrawm hauv av, rhuav tshem lub roj teeb ntawm Soviet phom thiab rov qab los.
  Tib lub sijhawm ntawd, ob peb tug tho kev raug ntes. Cov ntxhais hle cov tub uas raug ntes thiab pib tsim txom lawv. Lawv tuav cov pioneer nrog hlau, ces ci lawv cov pob taws liab qab nrog hluav taws. Tom qab ntawd lawv pib rhuav kuv cov ntiv taw nrog cov ntiv taw kub. Cov tub hluas quaj qw mob qus. Thaum kawg, cov ntxhais tau hlawv cov hnub qub ntawm lawv lub hauv siab nrog cov hlau kub thiab tsoo lawv cov txiv neej zoo tag nrho nrog lawv cov khau. Qhov kawg ua tiav ntawm cov pioneer thiab lawv poob los ntawm kev poob siab.
  Cov ntxhais, luv luv, tau ua yeeb yam hauv chav kawm. Tab sis dua cov Germans ua tiav tsis muaj dab tsi tseem ceeb.
  Cov phom muaj zog ntawm tus kheej-propelled: "Sturmmaus", raug rho tawm haujlwm ntawm Soviet txoj haujlwm. Lawv tau ua ntau yam kev puas tsuaj thiab kev puas tsuaj. Tab sis ib lub dav hlau tawm tsam Soviet tsoo tawm ib lub tsheb, thiab Krauts rov qab los.
  Cov Nazis sim siv diskettes los tsoo cov roj teeb hauv Soviet. Hedgehogs thiab explosives tau siv tawm tsam lawv. Muaj tag nrho kev sib pauv tshuab.
  Ntawm no yog Albina thiab Alvina dua ntawm lawv lub nkoj ya. Lawv taw tes siv lawv cov ntiv taw liab qab nias lub khawm joystick thiab ua nws zoo heev.
  Cov ntxhais, tau kawg, ua kom pom qhov siab tshaj plaws aerobatics. Lawv rub lawv cov discus, thiab lub kaum os Soviet ya tshuab raug tua.
  Albina chirps:
  - Pab pawg tsim kho npau taws! Yuav muaj hnub qub!
  Thiab nws tig nws lub tsheb rov qab. Thiab cov ntxhais rhuav tshem Tub Rog Liab. Tsis tas li ntawd, kom zoo ...
  Alvina kuj tua ib lub kaum os Soviet dav hlau thiab squeaks:
  - Cov ntxhais vwm, thiab tsis yog nkauj xwb!
  Qhov kawg yog qhov tseeb. Nkawm niam txiv muaj kev lom zem nrog cov txiv neej. Thiab nws tau ua txhua yam. Cov ntxhais hlub txiv neej - nws txaus siab rau lawv! Thiab tshwj xeeb tshaj yog tias koj ua haujlwm nrog koj tus nplaig.
  Ib tug hluas nkauj uas siab tshaj plaws...Lawv tsim txom cov pioneer... Ua ntej lawv hle nws thiab muab ob peb lub thoob dej tso rau hauv nws caj pas. Ces lawv coj ib tug hlau kub rau lub plab o. Thiab lawv hlawv li cas! Tus pioneer qw mob qus...Tseem muaj tsw tsw qab.
  Alvina ntaus nws ntawm ib sab nrog ib tug kub hlau. Thiab nws xav luag li cas...Nws funny heev.
  Ces nws hu nkauj:
  - Kuv nkees ntawm harrowing rear - Kuv xav ntxias kuv kev zoo siab!
  Thiab nws yuav luag li cas! Thiab nws yuav liab qab nws cov hniav pearly! Tus ntxhais no nyiam tua, tus hluas nkauj no!
  Thiab tus ntxhais ob txhais ceg yog liab qab thiab graceful. Nws nyiam taug kev barefoot ntawm lub coals. Thiab tseem yuav tshem cov pioneer uas raug ntes. Lawv squeal heev thaum lawv pob taws yog kib. Txawm Alvina pom nws funny heev. Thiab Albina kuj yog ib tug ntxhais, cia peb fim nws - super! Yuav ua li cas rau luj tshib tus nrog sib ntaus nyob rau hauv lub puab tsaig. Thiab nws squeaks:
  - Kuv yog ib tug ntxhais ntawm chav kawm siab tshaj!
  Thiab bares nws pearly hniav. Uas ci ntsa iab zoo li polished. Thiab tus tub rog yog impressive! Qhov no tuaj yeem yog qee yam uas tsis tuaj yeem hais hauv zaj dab neeg lossis piav qhia nrog tus cwj mem!
  Ob tug tub rog tsoo Soviet MiGs saum ntuj. Cov kev zoo nkauj yog active. Tsis muaj qhov tsis ntseeg me ntsis hauv lawv. Thiab xws li qus thiab ecstatic kev zoo nkauj.
  Cov tub rog tswj lub joystick nrog lawv txhais taw liab qab thiab tawm tsam Lavxias teb sab tsheb. Thaum lawv nias , lawv yuav tsoo cov neeg sib tw, zoo li yog ntaus pob zeb nrog lub club. Cov ntxhais tsis muaj kev hlub thiab tsis muaj kev hlub tshua. Lawv muaj lub hwj chim ntawm kev npau taws thiab nplaim taws ntawm kev mob siab rau. Thiab kev ntseeg siab hauv kev yeej. Txawm tias tsov rog tau mus rau kaum tsib xyoos. Tab sis nws tsis xav kom xaus ib yam. Albina thiab Alvina yog lub ncov ntawm lawv qhov chaw. Thiab lawv tsis xav rov qab los yog nres ib pliag. Thiab lawv tsiv mus rau lawv tus kheej thiab ram cov yeeb ncuab.
  Albina, tsoo lub dav hlau Soviet, qw:
  - Tus ntxhais nkees quaj, Kuv xav da dej khau bast!
  Thiab yuav ua li cas nws grins thiab flashes nws pearly hniav. Thiab tam sim no nws xav tau ib tug txiv neej li cas. Nws nyiam rape txiv neej. Nws txaus siab heev rau qhov no. Nws yuav coj koj thiab rape koj.
  Albina hais tias:
  Cov ntxhais sib deev yog poj niam txiv neej
  Ntawm no yog mus rau kev vam meej!
  Thiab tus tub rog yuav tawg tawm luag ... Thiab cia peb tua tag nrho peb cov yeeb ncuab dua. Nws muaj zog heev. Thiab tag nrho ntawm cov leeg nqaij.
  Thiab Alvina yuav qw:
  - Cia peb tsoo cov yeeb ncuab rau me ntsis!
  Thiab tus tub rog yuav pib luag nquag! Thiab kuv xav li cas nws cov txiv neej tau pawing. Tab sis cia hais tias nws zoo.
  Lub peb hlis ntuj twb los rau peb lawm... Lub hnub ci ntsa iab ntau dua. Nyob rau thawj hnub ntawm lub caij nplooj ntoos hlav, cov tub hluas Lavxias teb sab khiav los ntawm cov daus yaj. Lawv luag ntawm lawv tus kheej, luag ntxhi rau lawv tus kheej, thiab qhia lawv cov txiv duaj rau cov neeg German.
  Pioneers nrog liab ties, luv luv haircuts, ib txhia ntawm lawv txawm luv. Lawv khiav thiab dhia. Lawv ob txhais taw liab qab yuav tsis txias. Lawv tau ua ntxhib heev. Cov ntxhais kuj khiav, kuj tsis muaj khau. Paj yeeb, puag ncig heels ci ntsa iab nyob rau hauv lub hnub. Cov ntxhais zoo nkauj Soviet. Slender, kis las, accustomed mus ua nrog me ntsis.
  Thiab txhua leej txhua tus luag nyav thiab luag ntawm lawv cov hniav... Thawj hnub ntawm lub caij nplooj ntoos hlav yog kev xyiv fab thiab nqhis dej rau lub teeb thiab tsim!
  Thiab muaj huab cua sib ntaus sib tua saum ntuj. Mirabela, qhov no yog tus naj npawb ib tus kws tsav dav hlau Soviet uas tua lwm lub dav hlau German. Thiab raws li ib txwm muaj, tus ntxhais hnav tsuas yog bikini. Ib txwm hluas thiab tsis ploj mus. Xws li yog lub zog ntawm sab ntsuj plig muab zais rau hauv nws.
  Mirabela, txawm li cas los xij, kuj nyiam thaum txiv neej kov nws. Nws nyiam heev. Tias yog vim li cas nws thiaj li yog tus tsav tsheb... Thaum tus ntxhais liab qab, lub cev nqaij daim tawv yog kneaded los ntawm cov txiv neej txhais tes, nws yog qhov txaus siab tiag tiag. Thiab lom zem heev!
  Mirabela ntaus lwm lub tsheb Nazi thiab hais tias:
  - Kuv yog armored bitch!
  Tus ntxhais txawm ntaus lub vaj huam sib luag nrog nws liab qab, puag ncig heels. Nws yog gorgeous. Thiab inimitable.
  Mirabela tawm ntawm nws. Thiab Agave ya mus rau nws. Thaum kawg, ob tus poj niam ua tub rog zoo tshaj plaws-pilots tau ntsib. Lawv tua ib leeg los ntawm ib tug roundhouse. Lawv sim kom tau nws los ntawm qhov deb. Tab sis nws tsis ua hauj lwm zoo heev. Ob tug zoo nkauj ya tawm ntawm txoj kab tua. Thiab lawv liab qab lawv cov hniav aggressively. Zoo, cov poj niam yog bitches. Lawv saib nyuaj rau ib leeg lub qhov muag. Ntau precisely, head-on thiab lawv tua dua. Lub German ME-562 tseem muaj riam phom zoo dua li MIG-15, thiab lub tsheb Soviet raug tua ...
  Tab sis Mirabela tswj kom tshem tawm, poob nws lub dav hlau thawj zaug hauv nws txoj haujlwm ya. Qhov phem tshaj plaws yog tias nws tau mus rau ntawm yeeb ncuab thaj chaw. Thiab qhov no yog qhov phem. Yog, xws li kev sib tw tshwj xeeb ntawm txoj hmoo. Thiab thaum Lub Peb Hlis 1, 1956, lub ntiaj teb hloov pauv, tab sis txoj cai ntawm Fuhrer hauv kev ua si cybernetic tseem nyob.
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"