Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Jung Boy Ja Salainen TehtÄvÄ

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Jälleen ovela Eduard Osetrov, nyt tavallisen palvelijapojan roolissa, tunkeutuu kaupunkiin, jossa kuvernööri sijaitsee, aivan luolassaan. Tämän seurauksena merirosvojen salakavala ja rohkea hyökkäys tapahtuu, ja vakava taistelu puhkeaa.

  JUNG BOY JA SALAINEN TEHTÄVÄ
  HUOMAUTUS
  Jälleen ovela Eduard Osetrov, nyt tavallisen palvelijapojan roolissa, tunkeutuu kaupunkiin, jossa kuvernööri sijaitsee, aivan luolassaan. Tämän seurauksena merirosvojen salakavala ja rohkea hyökkäys tapahtuu, ja vakava taistelu puhkeaa.
  . LUKU nro 1
  Lukuisat tytöt roiskuivat merirosvolaivan kiiltävällä kannella paljain, lihaksikkain jaloin. Merirosvosoturit muodostivat suurimman osan miehistöstä tällä planeetalla, joka ei ollut kovin kehittynyt teknisesti tai maagisesti.
  Mutta valta laivan yli kuului pääasiassa miehille.
  Ravarnava ja kolme muuta henkilöä, heidän joukossaan musta soturi Oblomova, lähtivät tapaamiseen; pian heihin liittyi kapteeni Monitor ja kuusi hänen kätyriään, joista kahdella ei ollut mitään tekemistä ihmiskunnan kanssa. Paljasjalkainen poika Eduard Osetrov piirsi nopeasti alaraajoillaan kartan kaupungista.
  - Suurin omaisuus on jo ladattu laivoille ja on lähdössä. - Rohkea partio aloitti. Kyllä, ja matkalla heihin, tiedän tämän varmasti, kolme alusta, joiden vetoisuus ja aseistus ei ole huonompi kuin meidän laivamme, liittyy heihin. Meidän täytyy kiirehtiä hyökkäämään tämän siilin kimppuun aseilla aamulla - Edward tomboy totesi. Ja hänen vatsalihaksensa, hyvin lihaksikas poika, alkoivat liikkua. Päävenepäällikköä näyttelevä musta naissankari huokaisi ihailusta katsoessaan tätä hämmästyttävän komeaa poikaa. Nuori, vahva, ketterä, kuin apina, Eduard ehdotti heti toista vaihtoehtoa. - Naamioituna vastustajien puvuiksi.
  Monitori sanoi rennolla äänellä:
  - Olen samaa mieltä tämän pojan kanssa. Meidän täytyy iskeä aamunkoitteessa; toivon, että he tuntevat aluksenne hyvin eivätkä avaa tulta.
  - Tämä ei ole huono idea, mutta toinen ajatus tuli mieleen. - sanoi Ravarnava, joka vaikutti vain yksinkertaiselta.
  Mustanahkainen, suuret, ei ollenkaan naiselliset lihakset ja nouseva kaula, mutta omalla tavallaan kaunis, ohuella vyötäröllä, voimakkaalla lantiolla ja korkealla rinnalla, Oblomova huudahti:
  - Joo! Viileä...
  Monitori ironisesti hymyillen (no mitähän tämän roiston pää voi, vaikka iso, mutta viisto otsa!), tiedustelee:
  - Kumpi?
  Nimen kantaja, josta on tullut legendaarinen tässä maailmassa ja sen ulkopuolella Ephisus Fristin ansiosta, totesi viekkaasti:
  - Jos kaupungilta viedään kaikki rikkaus, niin miksi altistaa itsesi riskille hyökkäämällä kaupunkiin. Voit tehdä sen paljon yksinkertaisemmin.
  Monitori otti pikaisesta pari kouristelevaa kulausta, minkä jälkeen hän tönäisi itseään nyrkkillään ja testasi leukansa vahvuutta. Ovelalla ajatuksella ajaa kiila kapteenin ja hänen ensimmäisen perämiehensä väliin (kuka olisi uskonut, että tämä poika ei ollut vain hyttipoika!) meriryöstöjen johtaja sanoi:
  - Epäilen, että pojan ehdottama suunnitelma on yksinkertainen ja tehokas.
  Oblomov ravisteli hänen korkeita rintojaan, joita tuskin peitti ohut brodeerattu kangaskaistale, ja mutisi jotain, mitä ei kuulunut.
  Ravarnava vastusti jälleen tätä. Lisäksi hän puhui painokkaasti laiskasti ja vetävästi:
  - Mutta ei, minulla on toinen idea. Koska kultapoikamme upotti pääasiallisen laivan, olisi parasta, että ottaisimme sen toiminnot haltuumme.
  Näyttö heräsi eloon ja kumartui puoleen ja kysyi:
  - Eli mitä sinä tarkoitat?
  Ja hän vilkaisi kantta, jota pitkin naismerirosvojen paljaat, ruskettuneet, lihaksikkaat jalat kävelivät melkein äänettömästi. Heidän enkelinäkönsä ei kuitenkaan saa johtaa ketään harhaan - he repivät heidät täysin erilleen. Ja vangit pakotetaan peittämään jalkansa suudelmilla ja nuolemaan soturien paljaita, karkeita kantapäitä, vietteleviä ja vaarallisia.
  Ravarnava välähti ovelasti ja kuin vanha pöllö kuiskasi:
  - Voisimme seurata lastattuja kuljetuksia ja tuoda niitä ei metropolille, vaan merirosvopesällemme.
  Monitori löi nyrkkiään pöytään turhautuneena ja sanoi:
  - Niin yksinkertaista, mutta entä jos he haluavat tavata henkilökohtaisesti Papyrus don Grabberin ennen kuin uskovat tämän?
  Mustaihoinen Oblomova väänsi päänsä nousevaan kaulaansa ja teki sellaiset hauislihakset, että kuka tahansa, vahvin ja pumppaavin mies kateisi häntä.
  Ravarnava puhalsi itsensä ylös ja ojensi rintansa niin leveäksi kuin linnoituksen muuri:
  - Mitä sitten? Uskon, että viihdyn tässä roolissa. - Filibusterien päällikkö nosti peukalonsa ylös. - Loppujen lopuksi purjehdin viisi vuotta Kontrabassin lipun alla ja matkin täydellisesti heidän korostustaan.
  Ja hän myös vilkaisi ikkunaan. Yksi merirosvotytöistä oli kyykkyssä kumppaninsa kanssa olkapäillään. Ja saattoi nähdä, kuinka viettelevien, naisellisten, urheilullisten jalkojen lihakset pyörivät kuin pallot jännityksestä.
  Monitori, joka oli äärimmäisen ärsyyntynyt siitä, ettei hän ollut henkilökohtaisesti tämän idean keksijä, hyrähti tarkoituksella äänensä syvyyttä madaltaen:
  - Entä jos sinut tapaa joku, joka tuntee tämän amiraalin henkilökohtaisesti?
  Mustaihoinen nuori naissankari Oblomov huudahti hymyillen, joka paljasti tiikerihampaat:
  - Kissan ansa!
  Ravarnava avasi syvään suunsa teeskennellysti haukotellen ja koukutti:
  - Ja tämä ei ole kohtalokasta, silloin merimiehemme antavat valmiiksi valmistetun lakon.
  Monitori neuloi hänen kulmakarvojaan skeptisesti ja väänteli hänen jo ennestään oikukas suutaan:
  - Luuletko, että voit lähteä?
  Edward oli vaatimattomasti hiljaa. Ja Oblomov yritti silittää paljas, lihaksikas, ruskettunut jalkansa. Mutta poika liikutti jalkaansa antamatta sitä peittää todellisen gorillanaisen iso tassu.
  Barnabas näytti hyvin itsevarmalta:
  "Avustajani on kanssani, soturi, jolla ei ole vertaa miekan käyttämisessä. Taistelija Eduard, joka voi tehdä ihmeitä. - Ravarnava ojensi rintaansa entistä enemmän. - Toivon, että hän voi auttaa minua.
  Monitori heilutti sitä leveillä tassuillaan:
  - No, en mene kanssasi enkä laita päätäni leijonan suuhun. On parempi antaa kaverini keskittyä rannikolle peittämään ne aseet, joita et pysty tuhoamaan yhdellä kulauksella.
  Oblomova mutisi:
  - Ja tytöt myös!
  Ravarnava virnisti ja vakuutti toverilleen:
  - Okei, toistaiseksi yritän saavuttaa voiton vuodattamatta verta. Sinun on valittava sopiva puku, kontrabasistit pukeutuvat ylellisesti.
  - Ja nappaa myös lahjaksi laukku tai vielä parempaa kultaarkku. - lausui Eduard Osetrov, joka kiusoitteli karhunaista paljain jaloin, siroilla, taltioidulla jalallaan, kuin tytön. Poikaa harmittaa myös se, että ajatus taitavasta petoksesta ei tullut hänelle henkilökohtaisesti, vaan jollekin, jota hän ja luultavasti muut pitivät tyhmänä martinetina.
  Tällä kertaa Monitor meni villiin:
  - Miksi tällainen ylimielisyys?
  Soturipoika sanoi hiljaa:
  - Kulta sumentaa heidän silmänsä, paremmin kuin savuverho. Sen avulla tukahdutamme vihollisen valppauden.
  Monitori oli hämmentynyt ja mutisi:
  - Merirosvot ottavat yleensä kultaa, eivät anna sitä lahjaksi.
  Tompopoika Edward, joka oli jälleen kerran jättänyt valtavan naisen mustan tassun väliin, kikatti ja selitti:
  - Juuri näin, kenellekään ei tule edes mieleen, että olemme filibustereita. - Ja hän lisäsi kauniisti täysin ilmeisen totuuden. - Joskus pitää antaa saadakseen.
  - Käytä vain kultaasi, en anna sinulle yhtään kolikkoa. - Näyttö napsahti.
  - Meillä on tarpeeksi omaa. - Ravarnava vastasi alentavasti.
  Merirosvo murisi hampaidensa läpi:
  - On hyvä olla rikas.
  Tässä tarkkaavainen Edward sieppasi ulkoisesti tyylikkään ja aristokraattisen merirosvon ahneen katseen. Välittömästi Oblomov, hyödyntäen hetkellistä häiriötekijää, tarttui pojan jalkaan. Mutta nuori soturi nyökkäsi, ja hänen paljas jalkansa lipsahti ulos.
  Edward uhkasi:
  - Aikuisen tädin ei ole hyvä talata poikia!
  Oblomov hämmentyneenä mutisi:
  - Minä vain leikin! Ja niin, tarvitsen sinua todella! Laivalla on tarpeeksi kypsiä ja kunnioitettavia miehiä! "Voimakas nainen polki paljain jalkansa ja murisi. - No, miksi tarvitsen sinun kaltaistasi?
  Ravarnava käveli löyhästi amiraalin rikkaan vaatekaapin luo.
  Matkan varrella nähtiin monia kauniita filibuster tyttöjä. He paljastivat hampaansa ja tekivät silmät. Ja käsissään heillä on miekat ja tikarit, joiden kahvat on koristeltu jalokivillä.
  Myös ihastuttavat tytöt käyttivät jalokivisormuksia käsissään ja paljaissa varpaissaan. Ja se näytti erittäin kauniilta.
  Ja kuinka herkulliselta tytöt tuoksuivat. Vain ihme, erilaisten kalliiden suitsukkeiden aromit, herkulliset hajuvedet.
  Ravarnava yritti kuitenkin olla häiritsemättä heidän upeita viehätystään. Sinun täytyy mennä vaatekaappiin ja tehdä naamio. Ja tytöt eivät jätä häntä.
  Siellä hän alkoi kokeilla Contrabassin suurmiesten vaatteita. Mikään maa tällä pallonpuoliskolla ei ole pukeutunut niin tyylikkäästi ja suuressa mittakaavassa kuin he. Mikä ei kuitenkaan ole yllättävää, kun otetaan huomioon imperiumin rikkaus. Ja mitä korkeampi arvo on, sitä ylellisempi puku. Ravarnava osoittautui liian suureksi eikä löytänyt sopivia vaatteita. Hän oli jo epätoivoinen, mutta pitkän etsinnän jälkeen hän oli onnekas: kullatusta rintakehästä hän löysi kreivi Kolotšjoville suunnitellut pukusarjan , joka oli myös erittäin painava aihe. Uudessa puvussa tumma ja parrakas korsaari Ravarnava näytti erittäin vaikuttavalta.
  - Miksi en ole herttua? - Hän sanoi nyt siristellen, nyt tasoittaen ryppyjä, samalla kun tuijotti melko hyvin kiillotettuun peiliin. - Olen jaloin grandee!
  Merirosvojohtaja jopa taputti jalkojaan ihastuksesta, vain hänen suuri musta ja hieman huolimaton partansa pilasi vaikutelman.
  - Soita Bloodsuckerille, anna hänen oikaista minua hieman.
  Ravarnava halusi kuitenkin soittaa ensin naiselle, mutta päätti, että miehen käsi olisi luotettavampi.
  Uhkaavasta lempinimestä huolimatta Bloodsucker näytti riittävän vaarattomalta. Tämä kaveri työskenteli kampaajana ennen kovaa työtä. Hän hymyili imartelevasti, sitten hän otti tarvikkeet esiin, leikkasi varovasti hiuksensa ja ajeli kevyesti filibusterin karkeita kasvoja. Arka ehdotusta ajella parta kokonaan pois seurasi karjunta.
  - Olenko nainen vai lapsi, jotta voin erota ihmisarvostani? - Ravarnava näytti olevan raivoissaan ja heilutti energisesti nyrkkejään. "Te olette parturia, raakoja, skarabeuksia ja vain turmelette kasvojanne."
  Verenimijä perääntyi, ja joka tuntee vanhemman kapteenin, hän saattaa puukottaa häntä veitsellä. Hän oli nähnyt sellaisia tyyppejä elämänsä aikana. Kun joku menee seuraavaan maailmaan pienistä asioista, toinen menee kovaan työhön.
  - No, miksi sinä vapiset, mikä sinä olet, merirosvo vai pisto ? - Ravarnava yritti antaa itselleen kuvan suuruudesta, missä hän onnistui hyvin. - Kuule nyt, näytänkö vasta- amiraalilta?
  Verenimijä yritti imartella mahtavaa päällikköä:
  - Joo! Jokainen liikkeesi osoittaa aristokraattisen alkuperäsi.
  Kaksi tyttöä, joilla oli lihaksikas, hoikka vartalo, tuskin peitossa rinnassa ja lantiossa, mutta kultaiset rannerenkaat nilkoissa ja ranteissa, koukuttivat:
  - Kuten kuningas, sinä, herra, olet kaunis,
  Näin kirkas valo oli!
  Ravarnava nyökkäsi ja sanoi samaa mieltä:
  - Olen samaa mieltä, olen komennukseen tottuneiden rotua. Nyt sinusta on tullut juoppo. - Ja voimakas työntö leveällä kämmenellä olkapäällä. - Okei, teit työn hyvin.
  Barnabas päästi armollisesti irti Bloodsuckerista, haukotteli sitten, aamunkoittoon oli enää vähän jäljellä, hänen täytyi nukkua ainakin vähän. Vaikka hän syntyi maailmaan, jossa valaistus vaihtelee jatkuvasti yöllä ja kun on nelinkertainen täysikuu, se on yhtä kevyttä kuin maan päällä kirkkaana päivänä, mutta silti syklit ovat syklejä. Rytmejä päivin ja öin.
  Ja edes sisäänkäynnin kauniit tytöt, jotka räpyttelivät safiiri- ja smaragdisilmillään ja leikkivät käsivarsiensa ja jalkojensa lihaksilla, eivät innostuneet.
  Vaikka jos katsot kauneuden vatsalihasten laattoja, hänen rintojensa kypsiä meloneja, joissa ohut kangaskaistale peittää vain helakanpunaisen nännin, sellainen soturi herättää kuolleita. Ja jos katsot myös kaunokaisten kasvoja. He ovat myös nuoria. On olemassa erityisiä yrttejä, jotka hidastavat tyttöjen ikääntymistä, joten jopa 50-60-vuotiaana ne voivat näyttää nuorelta, tuoreelta, ilman ryppyjä tai mätäneitä hampaita. Totta, tinktuurat eivät tee kuningattaresta kuolematonta, mutta ne voivat hidastaa ikääntymistä.
  Edward ajatteli, että maan päällä he eivät pystyisi edes tekemään tätä. Paitsi että plastiikkakirurgia tehtiin naisille ja miehille, ja sitten enemmän rahaa. Poika ajatteli, että ikuinen nuoruus oli hyvä asia. Ei kuitenkaan kannata olla lapsellinen.
  Majesteettinen laiva purjehti lahdelle, upotetun laivan hylky leijui edelleen sen päällä ja suurin osa aseista oli jo pohjassa ja sukeltajat, tai tarkemmin sanottuna sellaiseen rooliin ottaneet eri rodun yksilöt, yrittivät tuloksetta. saada vaurioituneet aseet. Ja vielä suuremmalla innostuksella aluksella oleva aarre ja muut arvoesineet.
  Kaiken tämän auttoivat kestämään lukuisat orjatytöt, joilla oli vähän vaatteita, mutta vehreät, vaaleat, erittäin kirkkaat hiukset. Ja kaikki moitteettomilla hahmoilla. Paikalliset yrtit eivät vain toistaiseksi nuortaneet kauniin sukupuolen paikallisia edustajia, vaan myös tekivät heidän hahmoistaan virheettömät.
  Tietenkin kengät häiritsevät vain orjia, kuten uimahousuissa olevia orjapoikia, jotka ovat myös ruskettuneet ja laihat ja työskentelevät täällä.
  Kuvernööri Frady kärsi päänsärystä. Yö todellakin osoittautui painajaiseksi; Contrabass-imperiumin laivaston, taistelulaivan "Incinerating" kauneus ja ylpeys lensi ilmaan. Nyt lasti todennäköisesti viivästyy satamassa, ainakin siihen asti, kunnes muut saattajaalukset saapuvat. Tämä ei ole niin paha, mutta se tosiasia, että tällainen laiva on kadonnut hänen kaupunkiinsa, mitä kaikkien Contrabassin kuningas ja keisari ajattelee tässä tapauksessa? Kuten hurskaat aateliset sen esittävät, tässä tapauksessa et selviä erosta yksin.
  Oli hyvä, että lukuisat orjatytöt ja kauniit yökeijut selvisivät, mikä lohdutti tällaista menetystä.
  Mutta miesorjat kuolevat kuin kärpäset. Ja orjia on jo liikaa. Tämä on akuutti pula miehistä tässä maailmassa. Ja nämä temperamenttiset kaunottaret ovat jo kiduttaneet häntä, uuvuttaneet, tuntuu kuin mammuttilauma olisi tallannut ylitsesi.
  Tultuaan ulos vaaleanpunaisesta marmorista tehdystä palatsistaan hän melkein pyörtyi. Kaunis laiva, joka muistuttaa niin paljon sitä, jolla Papyrus don Grabber meni kostamaan harpereille, levitti purjeensa. Totta, hän liikkui hitaasti, mutta tämä selittyi lahdessa vallitsevalla uskomattomalla epäjärjellä.
  Lukuisat orjatytöt jättivät paljain jaloin jalanjälkiä, erivärisiä, laiturin marmoriin. Kauneuden ruumiit loistivat hiesta, ikään kuin kauniin sukupuolen edustajat näyttäisivät valettua pronssia. Niille ominainen kapea vyötärö, leveät lantio, kiinteät rinnat, enkelikasvot ja suu täynnä hampaita. Kyllä, voiko tyttöjen irronneet hampaat korjata erikoisvoiteella? Entä miehet? He ovat tyytyväisiä laajennuksiin. Ja täällä luultavasti, varsinkin vanhat ihmiset, ovat todella kateellisia, että he osoittautuivat niin huonommiksi.
  - Kaikkivaltias Jumala kuuli rukouksemme. "Kuvernööri kuiskasi ja kohotti paksuja kulmakarvojaan. - Näin vaikeana hetkenä apua tuli. " Soturi kutsui töykeällä eleellä runsaasti koristeltua keski-ikäistä miestä. - Hei, Foshange , valmista jalopöytä, kutsun amiraalin palatsiin.
  Vanhempi jalkamies kumarsi ja alkoi huutaa piikalle ja orjille ja satunnaiselle pojalle pakottaen heidät kiireesti valmistamaan jaloa aamiaista.
  Tytöt räpyttelivät paljaita jalkojaan ja lauloivat:
  Meri on huono ilman vettä,
  Ja vatsa ilman ruokaa...
  Tehdään piirakka
  Ja viiniä kultasarvesta!
  kontrabassilippu olivat kaikkien nähtävillä . Tiukkaa kurinalaisuutta ylläpitäen väärät kontrabasistit , mutta todellisuudessa merirosvot, rivissä paraatikentällä loistaen kirkkailla, huolellisesti repeytyneillä haarniskoilla. Jopa tytöt pukivat tässä yhteydessä vastahakoisesti sellaiset kömpelöt saappaat ja haarniskansa kypärillä, joita oli epämiellyttävää käyttää trooppisessa helteessä. Sitten upeasti pukeutunut Ravarnava laskeutui alas. Hänen mukanaan oli Puolan sihteeri , joka erottui veitsenheittokyvystään, ja luonnollisesti soturi Eduard Sturgeon, joka otti palvelijapojan roolin. Epämiellyttävintä oli, että minun piti silti käyttää kiiltonahkaisia kenkiä. Koska tilaisuus on juhlallinen, saapuu satamaan, eikä hän ole yksinkertainen palvelija lasien tarjoiluun, vaan henkilökohtainen. Kaksi pitkää , nelikätistä soturia kantoi takanaan kultaa täynnä olevaa arkkua.
  Orkesteri kokoontui kiireesti satamaan ja alkoi soittaa hysteerisesti. Sitten vähitellen melodia tasoittui ja äänet muuttuivat harmonisemmiksi.
  Eräs upseeri juoksi kokoukseen kiinnittäen huomiota epauletteihin, tervehtii ja sanoi:
  - Toivotan teille kaikille taivaallisia siunauksia, herra amiraali. Kuvernööri odottaa jo sinua.
  Ravarnava heilutti alentuvasti kauhatassuaan:
  - Raportoi rauhassa Hänen korkeudelleen, että olen jo matkalla.
  Paikallisen hallitsijan palatsi sijaitsi ylellisen puutarhan syvyydessä. Sisäänkäynnin luona seisoi kaksi suurta liskoa aseet selässään, ja kaktusnorsu laidunsi kaukana. Suoraan palatsin sisäänkäynnin luona kasvoi kaksi kymmenen metriä korkeaa neilikkaa, joissa oli silmu, joihin ei vain hoikka poikapoika Edward, vaan myös aikuinen mies saattoi helposti piiloutua.
  Siellä oli monia kauniita piikoja, jotka erottuivat orjista ranteissa ja nilkoissaan olevilla rannekoruilla sekä kankaiden ja tunikojen arvokkailla kirjailuilla. Ja vain erittäin korkeatasoiset palvelijat käyttivät sandaaleja, joissa oli jalokiviä.
  Vartijat keihäillä ja varsijousilla sisäänkäynnin luona erosivat. Oli selvää, että musketit eivät olleet vielä niin muodissa. Itse palatsi teki suotuisan vaikutelman, leveät ikkunat antoivat sille iloisen ilmeen. Seinillä on monia maalauksia, aseita ja kilpiä, joissa on erilaisia vaakunoita . Poika Edward käveli Ravarnavan perässä ja nypistyi hieman, kun hänen uudet jalkamiehen kengät puristivat häntä armottomasti. Hän oli jo niin tottunut esittelemään paljaita korkokenkiään, että unohti, että näitä ilkeitä, tuomittuja varoja on olemassa, tuskallisia ikuisen pojan lasten jaloille.
  Ainoa lohdutus on, että palvelijat katsovat häntä ihaillen, eivätkä halveksuen, jos hän olisi, kuten tavallista, paljain jaloin ja shortseissa tai uimahousuissa. Ja se on epämiellyttävää värissä, lihaksikas vartalo hikoilee ja kambrinen paita rajoittaa liikkumista. Kyllä, sinulla on jo jonkinlainen asema. Joten on parempi olla ylpeä heistä.
  Neljä tyttöä jopa kumartui polvilleen kunnioituksen osoituksena. Ei tietenkään hänelle, vaan Ravarnavalle, mutta se on silti mukavaa.
  Mutta itse kuvernööri on helppo muistaa. Melko paksu, mutta yrittää pysyä pystyssä. Hyvin pehmeällä äänellä ympäröivien alueiden hallitsija sanoi:
  - Olen iloinen voidessani toivottaa tervetulleeksi näin arvostetun vieraan.
  Ravarnava vastasi juhlallisesti kohteliaisuuteen:
  "Kiitän myös kohtaloa, että hän lähetti minut tapaamaan niin vieraanvaraista kotia."
  Kuvernööri yrittäessään tehdä äänensävystään vieläkin imartelevamman sanoi:
  "Edellisen kerran, oi suuresti kunnioitettu Don Papyrus, kieltäytyit vierailemasta palatsissani kiireellisistä asioista vedoten. Nyt olet tehnyt meille kunnian.
  Korkea-arvoiset palvelijat, kuten näkyy heidän kivillä brodeeratuista sandaaleista ja korkokengistä, huudahtivat:
  - Eläköön suurelle amiraalille!
  Sitten Ravarnava tajusi olevansa melkein pulassa, mitä olisi tapahtunut, jos kuvernööri olisi nähnyt tämän amiraalin aiemmin. Parhaimmillaan hän olisi odottanut hirsipuuta tai jotain julmempaa, esimerkiksi tangoa, kun ne naulatsivat hänen kätensä ja jalkojaan, tai tulta ja hitaalla tulella.
  Vastaus on kuitenkin kylmä:
  - Kyllä, minulla oli kiire työasioissa. - Ja odottamaton intohimoinen lause. - Mutta kuinka paljon voit laiminlyödä vieraanvaraisuutta!
  Kuvernööri kysyi hiljaa:
  - Miten tutkimusmatkasi Harpin pakanallisen voiman rannoille sujui?
  Ravarnava vastasi vilpittömästi:
  - Loistavaa! Oli mahdollista ryöstää yksi erittäin rikas harppukaupunki , ja ilman suuria tappioita.
  Kuvernöörin silmät laajenivat.
  - Toivottavasti nimeäsi ei paljastettu, koska vaikka emme ole muodollisesti sodassa Harppua vastaan.
  Näillä sanoilla kauniit ja tyylikkäät palvelijat koruissa ripustettuina laittoivat etusormensa täyteläisille, helakanpunaisille huulilleen:
  Ravarnava vastasi jälleen valehtelematta:
  - Kaikki sujui mutkattomasti, jopa itsekin yllätyin.
  - Onko saalis rikas? "Kuvernöörin äänessä oli kateus.
  - Ei köyhä, Jumala itse auttoi meitä. - Tässä johtajan piti hieman ylittää itsensä. - Syvän kiitollisuutemme ja luottamuksemme merkiksi annamme sinulle kultaarkun. - Ravarnava jopa levitti käsiään osoittaen anteliaisuutta.
  Palvelijat leimasivat upeita korkeakorkoisia sandaaleja ja huudahtivat yhteen ääneen:
  - Bravo! Kunnia amiraalille!
  Kuvernöörin voitti ahneus. Menetettyään arvonsa, hän ryntäsi rintaan ja avasi kannen:
  - Bah, täällä on omaisuus. Ei ihme, että nämä loaferit raahasivat häntä niin vaikeasti. Oi Papyrus don Grabber. - Aatelismies kumarsi. - Olen velkasi, vaadi minulta mitä tahansa.
  Merirosvojohtaja vastasi suoraan:
  "Uskon, että paras palkinto olisi omistautunut palvelu kruunulle." Kuulin, että menetit viime yönä taistelulaivan Incineratorin, joka on nimetty suurimman hallitsijamme helvetillisen veljenpojan mukaan. Mielestäni tämä on liian herkkä isku aikana, jolloin pääoma tarvitsee rahoitusta.
  Kuvernööri mutisi:
  - Olet täysin oikeassa.
  Kauniit palvelijat kumarsivat päänsä. Smaragdeista, rubiineista ja timanteista tehdyt rintakorut kimaltelivat heidän hiuksissaan.
  Ravarnava sanoi ylpeänä:
  - Siksi ehdotan sellaisen arvokkaan lastin komennon ja saattajan siirtämistä minulle. Minulla puolestaan on tarpeeksi aseita torjumaan hänet mistä tahansa merirosvohyökkäyksestä.
  Kuvernööri täytti mielellään kaikki amiraalin pyynnöt:
  - Tietenkin annan sinulle kaikki tarvittavat valtuudet. Luulen, että tällaisen urhoollisen soturin kanssa rahtimme on kuin Jumalan oikealla kädellä.
  Kauniit tytöt nyökkäsivät energisesti päätään. Rintakorut ja timanttikorvakorut kimaltelivat. Edward ajatteli, että kuvernöörin täytyy olla rikas, jos hänen henkilökohtaiset piikansa ovat pukeutuneet prinsessoihin ja niin kauniita, ettei heistä voi irrottaa silmiään.
  Ravarnava mursi sormiaan:
  "Sitten lähdemme heti purjehtimaan."
  nyökkäsi taas :
  - Syö ainakin aamiainen, amiraali. Olkaa meille kunnia, lisäksi laivat tarvitsevat aikaa myös kokoamiseen.
  Palvelijat kumarsivat ja koukuttivat:
  - Olet tervetullut, oi mahtava!
  Filibusterien johtaja sanoi alentuvasti:
  - No, okei, pieni virkistys ei haittaa.
  Ravarnava ei halunnut herättää epäilyksiä liian kiireellä, ja kuvernöörin juhlapöytä olisi todennäköisesti erinomainen.
  Komea ja älykäs Edward-poika jätettiin oven ulkopuolelle kuin palvelija, ja väärää amiraalia kohdeltiin kuin kuningasta itseään. Tytöt ilmestyivät, myös kauniina ja pukeutuneena, mutta paljain jaloin, jotta värillisten marmorilaattojen koputtaminen olisi vähemmän melua. Kuvernööri teki eleen. Ja eliittitytöt riisuivat myös varovasti kenkänsä, laittoivat ne erityiseen kristallilaatikkoon ja alkoivat palvella paljain jaloin. Niiden liikkeet paljain pohjin muuttuivat paljon pehmeämmiksi, sileämmiksi ja siroisemmiksi. Tällaisia ruokia tarjoiltiin, jopa purjelaivojen ja kuninkaallisten palatsien muotoisia leipää ja kakkuja. Kauniisti aseteltu paloja hienonnettua kalaa, lihaa, vihanneksia, hedelmiä ja erilaisia mausteita hienolla kuviolla. Ja viinit ovat aivan upeita, miellyttäen ryövärien herraa. Kyllä, houkutuksia riitti jäädä vielä hetkeksi.
  Ravarnava söi aterian töykeästi, kuin viimeinen etiketti tuntematon lout. He alkoivat kiinnittää huomiota häneen, mutta kuvernööri itse teeskenteli, että kaikki meni niin kuin pitää.
  Useiden kalliiden viinipullojen jälkeen Ravarnava ei menettänyt päätään, hänen ruumiinsa oli edelleen sankarillinen, mutta hänen kielensä muuttui liian liikkuvaksi ja vaati työtä.
  Miettimättä kahdesti merirosvo alkoi laulaa, hänen syvä bassonsa kuulosti miellyttävältä, jotkut läsnä olevista upseereista alkoivat laulaa mukana, ja lukuisat palvelijatytöt alkoivat tanssia alastomilla viettelevillä jaloillaan;
  Oletko valmis seuraamaan minua?
  Älä jää räsyihin laukkusi kanssa!
  Niin että saalis virtaa kuin hunaja,
  Joten joki virtaa kultaa!
  
  Tätä varten sinun on tehtävä tämä
  Joten nikkeli osoittautuu arvottomaksi!
  Jotta jokainen meistä voi
  Peitä polku ruumiiden matolla!
  
  Oi, te olette merirosvoja, lapseni,
  Ei joitakin ristejä - nollia!
  Jokainen teistä on sankari,
  Pidä kiirettä, minä varastan paskan!
  
  Laivaus on miehille,
  Älä etsi syitä tappiolle!
  On parempi vain tanssia
  Uskon, että henkesi ei ole haalistunut!
  
  Minä johdan teidät hyökkäykseen, ystävät,
  Olemme merirosvoja - perhe!
  Taistelemme kuin paholaiset
  Eikä ole muita ideoita!
  
  On ajatus, mutta on vain yksi totuus,
  Kauppiaiden lompakon tyhjentämiseen...
  Korsaarien kimppuun hyökkää lauma,
  Voimme päättää aateliset!
  Tämä kappale aiheutti paljon melua.
  Pitotytöt kuitenkin nauroivat ja hyppäsivät ylös kuin paholaiset.
  Kreivi Joulupukki Don Paradny tuli huoneeseen, hän myöhästyi kuvernöörin kutsusta ja osoittautui siksi hirveän vihaiseksi. Nähdessään valtavan miehen laulavan säädyttömiä lauluja, hän kysyi innoissaan:
  - Mikä vitsi tämä on?
  Kuvernööri vastasi:
  - Näet suurimman amiraalin Papyrus don Grabberin!
  - Millainen Don Grapper tämä on? - Kreivi raivostui ja taputti saappaansa marmoriin. - Se on vain papujuttu.
  - Ei voi olla, hänellä on epauletit. - Kuvernööri mutisi laskeen päätään ja punastuen syvästi.
  Pöydässä palvelevat ja tangoa tanssivat tytöt, kauniit, paljain, lihaksikkain, ruskettunein jaloin ja erittäin sopusuhtautunein, sopusoinnussa, urheilullinen vartalo, ulvoivat:
  - Ööö, öh! Olemme menossa alas!
  Kreivi huusi sydäntä särkevästi:
  - Joten tämä lihava paskiainen on huijari, tapasin amiraalin useita kertoja, hän on täysin erilainen kuin tämä pukeutunut gorilla.
  - Pidätä hänet! - Kuvernööri huusi yrittäen peitellä hämmennystään.
  Lukuisat piikatytöt taputtivat paljaita, hyvin vietteleviä jalkojaan, pyörittelivät lantiotaan, ravistelivat rintaansa ja murisevat:
  - Ja tuo! Ja tuo!
  Useammin kuin kerran kokenut ikuinen poika Edward tajusi, että asiat olivat huonosti, löi tulitikkua ja sytytti esivalmistetun sydämen tuleen. Arkku oli vain ylhäältä peitetty ohuella kultakerroksella, tai pikemminkin jopa pölytetty keltaisella metallilla, kolikoilla, ja pohjassa ja keskellä oli ruutia. Nuori mutta erittäin kokenut soturi tarjosi varmuuden vuoksi pakotien. Lisäksi tietysti jalometallien säästäminen, kun yhdistät liiketoiminnan iloon. Tai pikemminkin suoritat ja onnistuneesti kaksi toimintoa. Räjähdyksen pitäisi olla merkki merirosvojen yleisestä hyökkäyksestä. Kokonainen joukko karvaisia vartijoita panssariin pukeutuneita vartijoita, sekä ihmisiä että okrova , juoksi jo ovelle, ja Eduard Osetrov heitti arkun heitä kohti. Hän laittoi kaiken epätoivonsa ja raivonsa heittoon, joten melko painava esine lensi melko pitkälle.
  Lisäksi en tietenkään halunnut kovin kauniita, puolialastomia, lihaksikkaita tyttöjä, joilla on miellyttävä, tuoksuva aromi, loukkaantuvan. He hyppäsivät jo ylös ja ulvoivat ja jopa kiljuivat ilosta. Kyllä, erittäin harvinainen näky oli tulossa.
  Yksi heistä huusi:
  Huijari hyökkää kimppuumme,
  Hänen käsissään on pahaenteinen reppu...
  Ja jos joku ottaa sen -
  Hän saa kunnian ja kunnian!
  Räjähdys oli kauhea, pari pylvästä romahti, yli kolmekymmentä ihmistä sai surmansa, ja räjähdysaalto heitti Eduard Sturgeonin seinää vasten ilmamailalla, lähes litistäen nuoren ja ketterän soturin.
  Vahvat luut rypistyivät, mutta tämä vain suututti Edwardin, heiluttaen miekkansa, hän ryntäsi lopettamaan eloonjääneet viholliset. Ravarnava ei myöskään haaskannut aikaa heittäen pöydän ja murskaamalla kuvernöörin, hän veti esiin sapelin ja lensi kreiviin.
  Heidän välilleen syntyi kiivas kaksintaistelu.
  Paljasjalkaiset orjatitot erosivat ja päättivät oikein, ettei sota ollut naisten asia. Kyllä, ja ne voivat vahingossa vahingoittaa sinua. Ja niin, kuka tahansa voittaa, on mestari.
  Heistä tärkein, ainoa, joka jäi korkokenkiin, sanoi:
  Kuka on kuningas, itse asiassa sillä ei ole meille väliä,
  Taistelkaa siis rohkeasti, miehet!
  Joulupukki huusi vinkuen kuin rikkoutunut gramofoni:
  - Sinä nuhjuinen gorilla, lävistän sinut miekallani.
  Ravarnava huusi vastauksena:
  - Kukko, leikkaan pääsi irti.
  Merirosvokapteenin ylivoima pituuden ja painon suhteen heijastui voimakkaana iskuna massiivisesta sapelista, hän leikkasi miekan ja sitten melkein leikkasi vastustajansa puoliksi.
  Totta, kuollessaan kreivi raapui kevyesti vatsaansa miekkansa kannolla, ja verta alkoi ilmestyä.
  Tämä ei kuitenkaan voinut pysäyttää Ravarnavaa, vaan hän jatkoi heilumista vasemmalle ja oikealle. Vartijat ryntäsivät hänen kimppuunsa ja, saatuaan hyvän iskun, asettuivat alas. Räjähdys löi ovet ja nähdessään pojan kiivaasti taistelevan kapteeni kiihtyi häntä kohti.
  Nuori soturi potkaisi vartijaa nivusiin sellaisella voimalla, että tämä lensi yli, ja puukotti heistä kahta sarvikypärällä kerralla.
  Neitsyttytöt taputtivat käsiään toista kertaa ja sirutivat:
  Bravo, bravo, bravo!
  Kunnia! Poika - kunniaa!
  Tompopoika Edward huusi äänekkäästi:
  - Ataman, juokse pois täältä, pidätän heidät.
  Ravarnava, kaatanut toisen vihollisen, mutisi:
  - Ystävämme tulevat pian, mutta kestämme joka tapauksessa.
  Terminaattoripoika Eduard katkaisi kaksoisruuvitekniikalla niistä kolme kerralla ja seisoi kapteenin viereen. Poika kuiskasi:
  - Pääasia, ettei musketteja käytetä.
  Ulkopuolelta saattoi kuulla laivan laukauksen, sitten kääntyvän ympäri ja ampuvan uudelleen.
  Neitsyttytöt huusivat ja kiljuivat ilosta, taputtivat jalkojaan, ja saadakseen äänet kovemmiksi he alkoivat pukea jalkaan kenkiä ja sandaaleja korkokengillä.
  Edward poikapoika teki päinvastoin ja nykisi vihatut kenkänsä. Hän heitti kantapäänsä suoraan silmään yhdelle poliisille, joka yritti murtautua läpi. Onneksi kantapää on hopea ja iskee kovaa, silmä lensi ulos, roikkuu hermovarressa.
  Neitsyttytöt huusivat:
  -Bravo! Bis! Bravo! Bis!
  Ja tärkein niistä julkaistu:
  - Rakas poikani,
  Tällä hetkellä olemme kanssasi!
  Olet niin siisti lapsi
  Potket kaikkia paljain jaloin!
  Ja todellakin, terminaattoripojan paljas kantapää mursi toisen leuan.
  Kuten merirosvot uskoivat, yllätys antoi heille mahdollisuuden vangita ja osittain tuhota vihollisen tykit. Linnoituksen varuskunta putosi myllynkiven alle, monet sotilaat kuolivat välittömästi, he putosivat edes tajuamatta vaaraa. Lähes kolmesataa taistelukarkaistua meriryöstöä ryntäsi kaupunkiin. Kontrasolaisia kuoli satoja, vain harvat ampuivat takaisin tai yrittivät taistella.
  Kova taistelija Edward ja Ravarnava sekä kaksi muuta merirosvoa eivät pysyneet paikallaan, vaan lähtivät hyökkäykseen, palatsin vartijat joutuivat nopeasti paniikkiin. He nykivät ja vetäytyivät heittäen ruumiinsa marmoriportaiden yli. Tytöt alkoivat auttaa merirosvoja. He heittivät vartijoita kenkiä, sandaaleja, tarjottimia, melko raskaita kultakuppeja, haarukoita ja veitsiä.
  Nuori soturi meni villiin vimmaan, ikään kuin hänellä ei olisi ollut myrskyistä yötä, ja useiden huoneiden siivoamisen jälkeen he murtautuivat ulos värikkäästä rakennuksesta, jossa näytti siltä, että jopa seinät tihkuivat uhkaa.
  Katkaistuaan kolme, Edward-poika katseli ympäristöä kotkan katseella. Kaikki kaupungin lähimmät väylät olivat tulipalojen valtaamia; näkyvissä oli lukuisia hahmoja, jotka kuhisivat kuin muurahaiset ja törmäsivät toisiinsa.
  - Meidän voittaa! Nyt pääasia on, ettei käsistämme leiju yhtään kultakolikkoa. - Yllättäen taistelupoika, alaston, veren peitossa, erittäin näkyvällä, lihaksikkaalla vartalolla (tietysti hän repi pois palvelijansa puvun, jotta se ei häiriintyisi, ja nuorelle korsaarille olisi nöyryyttävää käyttää liveria! ), osoitti rahanmurhaajan merkkejä. Samalla Ravarnavan yllättynyt katse, terminaattoripoika lisäsi:
  - Haluan tulla enkä vain merirosvoksi, vaan ajattelen oman filibusterien tasavallan järjestämistä, ja tätä varten tarvitsemme rahoitusta.
  - Oma tasavaltasi? - Ravarnava haukotteli tällä kertaa aidosti ja vihelsi leveiden sieraimiensa läpi. - Miksi se on niin vaikeaa, kulta? Maan johtaminen on maailman tylsin asia.
  Edward vastusti tätä:
  - En usko, pidin todella strategioiden pelaamisesta sotilas-taloudellisen johdon kanssa. On erittäin mukavaa tuntea itsensä kuninkaaksi tai keisariksi.
  Poika katseli veristä jälkiä, jonka hänen vahva, mutta melkein lapsellinen jalkansa jätti. Ajatus välähti - tottelevatko aiheet sitä, joka on tuomittu ikuisesti näyttämään lapselta, vaikka lihakset olisivat kuin teräslanka?
  Ravarnava räpäytti tyhmästi:
  - En ymmärrä mitään siitä, mistä puhut. Vaikka olet yleisesti ottaen oikeassa, voima on makeaa ja haluat loputtomasti kaataa tätä juomaa kurkustasi alas. Mutta myös vastuu teoista kasvaa.
  Nuori soturi Edward naurahti hieman teeskennellysti vastauksena:
  - Se ei pelota minua. Ollaan ketterämpiä, muuten taistelu tapahtuu ilman meitä.
  Ulkonäöltään aloitteleva, mutta liiketoiminnassa kokenut korsaari juoksi eteenpäin. Varuskunnan jäännökset taistelivat epätoivoisesti, kaikki tiesivät merirosvojen julmuuden, jotka eivät yleensä ottaneet vankeja, ja jos ottivat, he myivät heidät julmaan orjuuteen ja vaihtoivat ne joskus rihmaisiin, kuoriin ja joskus kuuden kultaan. aseistetut kannibalistiset villit, jotka pitivät ihmisen lihaa kauheana herkkuna. Tämä saattoi kuitenkin vain pidentää tuskaa, koska merirosvot olivat vahvempia käsien taistelussa. Lisäksi varuskunnan päällikkö kenraali Kosalapenko kuoli heti taistelun alussa, eikä yksinkertaisesti ollut ketään korvaamassa häntä, koska ensimmäinen apulainen eversti Varatt murskasi Monitorin päähän tarkalla. ammuttu musketista.
  Ja sitten orjat, ensinnäkin pojat ja tytöt, alkoivat auttaa merirosvoja ja heitellä mukulakiviä, laattoja ja lasinsirpaleita vihaamille omistajilleen.
  Kymmeniä aseineen liskoja päättivät ryhtyä vastahyökkäykseen. He asettivat teräviä metalliliuskoja sivuille ja ampuivat tykkejä päälle. Tämä aiheutti jonkin verran vahinkoa korsaarille. Edward juoksi ensimmäisenä liskon luo, taistelun aikana poika oli erittäin vaikuttava, niin että hän kaatoi vihollisen katolta toisella kantapäällään, potkaisi hänen jalkaansa leikkaavat kengät ja lensi siksi kuin haukka. Hän hyppäsi selälleen, katkaisi molemmat ampujat yhdellä iskulla, sitten vaihtaen maalia ja ryntäsi toiseen liskoon. Poika leikkasi kiireessä paljain jalkansa ja kompastui metalliin. Haava oli kuitenkin pinnallinen, eikä hän kiinnittänyt siihen huomiota taistelun kuumuudessa.
  Loput, nähdessään tämän "ninjan", ryntäsivät kannoillaan.
  - En anna sinun lähteä! - huusi, hyppäämällä korkeammalle, erittäin ketterä ja leikkisä Edward. Liskot osoittautuivat kuitenkin erittäin ketteriksi, liikuttaen aktiivisesti tassujaan, ne ryntäsivät nopeasti kohti metsää. Huolimatta siitä, kuinka nopea kiihkeä nuori mies oli, hän onnistui saamaan kiinni vain yhden pedon, viimeistelemällä ratsastajat. Loput piiskasivat "hevosiaan" kaikella voimallaan. Sitten Edward kiusaaja heitti miekkansa, se lävisti taitetun takapuolen ja jäi kiinni. Eläin vain lisäsi vauhtiaan.
  - No, okei, muista sprintti ja kuole, mutta pidä kiinni.
  Ulkopuolelta katsottuna oli hassua katsoa, kuinka tällainen ruho juoksi pakoon tyypiltä, joka näytti enintään 13-vuotiaalta, pohjimmiltaan sileänaaliselta pojalta. Raivostunut, hänen koko kehonsa liikkui aaltoilevista lihaksista, kuin merisurffauksessa, Edward kiihtyi, onneksi metsä alkoi ja valtavat matelijat hidastuivat. Ohitettuaan vihollisen nuori soturi veti esiin miekkansa ja hyppäsi sitten häntään.
  Hirviö osui palmuun ja heitti pois purevan pojan Edwardin. Terminaattoripoika törmäsi tuskallisesti piikikkäisiin viiniköynnöksiin. Terävät piikkejä juuttuneet kehoon, lävistäen ihon. Mutta se vain sai miehen vihaiseksi. Heitettyään pois repeytyneiden, veristen vaatteiden jäännökset, hänellä oli edelleen yllään läpinäkyvä T-paita ja housut, jättäen vain uimahousut. Poika keräsi voimansa ja tarttui köysimaiseen oksaan, hän, kuten Tarzan, hurjasti huutaen, teki jättihypyn, jonka jälkeen hän otti toisen oksan kiinni ja "säröilty myllykivi" -tekniikkaa käyttäen katkaisi päät pois kaksi taistelijaa heiluttaen sapeliaan tuloksetta.
  - No, loput pakolaiset! Jos haluat piiloutua, se ei toimi. - sanoi voittamaton Eduard huligaani silmää silmää ja kiihtyi. Kun hän löysi uuden kuljetustavan, liskojen kiinni saamisesta tuli helppoa.
  - Olen apina! - Hän huusi - Hyperraus ! - Se oli elokuvan sankarin nimi, vanhentuneen Tarzanin ennätykset rikkonut villi.
  Sitten hän kiihtyi ja teki villejä hyppyjä, joita jokainen apina kateisi. Useita kertoja taistelijat ampuivat sokeasti, mutta samalla osuivat ohi. Nopea kuin gepardi, Edward-poika nauroi heidän kasvoilleen. Kun viimeiset vastustajat lopulta tapettiin, nuori soturi istui liskon säkälle ja osoitti sen suoraan kohti kaupunkia yrittäen nopeasti päästä ulos viidakosta. Ajoittain oksissa välähti nelikätisten gorillojen virnisteet, mutta he eivät uskaltaneet hyökätä aseellisen, edes pienen soturin kimppuun. Lisäksi nämä eläimet eivät ole täysin tyhmiä ja näkivät, kuinka tunnetusti Edward kohteli itseään suurempia sotilaita.
  - Miksi makakit virnistävät, sinun on liian vaikeaa pistää nenaasi tänne. - Nuori soturi heilutti miekkansa, mutta kädelliset eivät antaneet periksi provokaatiolle.
  Kun hän saapui kaupunkiin, taistelu oli melkein ohi. Viimeinen huomioimatta jäänyt piste oli paikallinen vankila, jossa varuskunnan jäljellä oleva puristettiin korkeiden porttien taakse, sekä paikalliset, pääosin muukalaisista koostuvat ankarat vartijat . He rakastivat pilkkaa vankeja, varsinkin naisia, ja siksi ymmärsivät, että he eivät armoa.
  Soturi Edward, kuin nopea kobra, hyppäsi ulos liskon selkään ja seisoi porttia vastapäätä ja lähetti sitten kanuunan pallon keskelle.
  Isku ravisteli, jättäen lommo rautaan, mutta vahva portti selvisi. Työntettyään paljas kantapäänsä oikealta ryömivän ampujan nenään, hän peittyi vereen ja vaikeni, soturi Edward huligaani sylki hampaiden läpi ja alkoi ladata tottelematonta tykkiä. Se vei paljon aikaa. Vastauksena nuolet lensivät kaveria kohti. Edward vältti taitavasti räjähdyksiä ja jopa katkaisi kolme nuolta lennossa.
  - No, saitko vikoja?
  Myös muskettien laukaukset menivät ohi, vaikka liskon paksuun ihoon tuli useita osumia. Hän alkoi nykiä kivusta, mutta reipas kaveri pysäytti hänet.
  - Älä pelkää, ihollesi nämä ovat kuin auringonkukansiemenet. - Poika naurahti.
  Ladattuaan tykin uudelleen nuori soturi tähtäsi tarkemmin ja osui taas maalitolppaan. Kanuunankuula pomppasi jälleen.
  - Perkele! Tämä ase on liian heikko! - Edward poikapoika vannoi, ja yhtäkkiä hänen päähänsä nousi mielenkiintoinen ajatus.
  - Yritän avata ne sisältä.
  Vaikka vankilan seinä näytti ulospäin valloittamattomalta, oli selvää, että paikoin seinät olivat mätä ja tiilet muuttuivat karkeiksi, joten niiden yli oli mahdollista kiivetä tietyllä näppäryydellä. Mutta vartijoita on liian monta, joten he eivät vahingossa kaatuisi häntä. Ravarnavalla ei kuitenkaan turhaan ollut taistelukokemusta, hän määräsi:
  - Ottakaa penkit, puut, kantakaa kuivaa risua, sytytetään vastustajat tuleen. Ja sinä, vie "kuningatar" nopeammin
  Merirosvot, jotka eivät kiinnittäneet huomiota nuoliin ja satunnaisiin muskettien laukauksiin, sytyttivät portit tuleen aiheuttaen "savua " .
  Toiset raahasivat polttopuilla peitettyä kärryä ruutitynnyrin kanssa - niin kutsuttiin "kuningattarta". Polttopuut teki mahdottomaksi ampua sen läpi musketeilla. Filibusterien ohella paikalliset orjatytöt ja -pojat uimahousuissa merkeillä olkapäillään ja rinnassa yrittivät auttaa vapauttajiaan. Ilmeisesti he kärsivät orjuudesta eivätkä pelänneet merirosvoja. Laitettuaan "kuningattaren" portin eteen, merirosvot sytyttivät sulakkeen ja hyppäsivät takaisin.
  He tekivät tämän hyvin nopeasti ulvoen:
  Paholainen, paholainen, pelasta paholainen,
  Iskemme murskaamme iskun...
  Anna meille, anna meille miekat käsiimme,
  Me saamme lahjan alamaailmasta!
  
  No, Luoja on haavoitettu helvetti,
  Taistelemme paholaista vastaan sarvilla...
  Jos vain olisi tulos taistelussa miekalla,
  Jotta en olisi minun kyhäselkäinen orjani täällä!
  
  JOKE BOY VS SYKLOV
  HUOMAUTUS
  Poika, joka on kokenut monia seikkailuja, komentaa nyt lasten erikoisjoukkojen osastoa. Ja hänen on taisteltava kiertosivilisaatiota vastaan. Erittäin mielenkiintoista on, että täällä on avaruustekniikkaa.
  . LUKU nro 1
  Nalipoika oli pukeutunut taistelupukuun avaruusupseerin epauletteilla. Hänen vieressään oli tyttö, myös avaruuspuvussa kelloilla ja pilleillä. Ja hänellä on päällään läpinäkyvä kypärä, joka on avoin joka puolelta. Tyttö piti blasteria käsissään ja sirutti:
  - Edik, voimmeko odottaa muuta joukkuetta? Yhdessä taisteleminen , kun niitä on vähintään sata, on liian suuri riski!
  Poika on soturi, vaikka hän näyttääkin korkeintaan kahdeltatoista tai kolmetoista, taistelupuvussa ei näy lihaksia, mutta hän oli oikean prinssin näköinen. Ja hän sanoi luottavaisesti:
  - Ei! Lähdetään taisteluun yhdessä! Mitä tulee vihollisiin, älä pelkää. Annoin sinulle pienen "panssari" artefaktikiven, se vähentää mahdollisuutta joutua sata kertaa!
  Tyttö huomautti:
  - Ja sata kertaa paljon!
  Poika suuttui:
  - En tiennyt, että sinä, Adala, olet noin pelkuri!
  Oranssitukkainen tyttö sanoi:
  - En ole pelkuri! No, tehdään ratkaiseva läpimurto!
  Ja niin lapsisoturit lähtivät taisteluun. Ympärillä oli kiviä, jotka kimaltelivat purppura-, smaragdi-, lila- ja vaaleanpunaisilta kiviltä, ja maasta kasvoi tippukiviä. Ja se on erittäin mystinen maisema.
  Ja edessä on linna. Se näyttää ritarimaiselta, keskiaikaiselta, mutta torneissa on ohjuksia ja sädetykkejä. Ja paikallinen aurinko paistaa ylhäältä, joka on jopa kuusikulmainen, ja valo muuttaa jatkuvasti värejä ja kuvioita. Ja tämä myös antaa koko maisemaan omalla tavallaan hyvin salaperäisen ja samalla lumoavan ilmeen.
  Poika ja tyttö juoksivat vuorotellen polkua pitkin sykkivien laattojen kanssa. Nuori soturi olisi saattanut olla tottunut melomaan paljain jaloin, mutta tämä taistelupuku ei valitettavasti ole irrotettavissa. Kuinka monta polkupyörää linnassa on? Tämä on myös mysteeri. Ja jos niitä on vain sata, niin tämä ei ole niin paha.
  Poika ja tyttö piiloutuivat välittömästi kiven taakse, kun tämän erittäin aggressiivisen rodun tankki ilmestyi. Se oli korkea, kolmion muotoinen, ja sen jokaisella kolmella sivulla oli kuono. Ja panssari antaa aavistuksen terästä, mutta se ei kosketa pintaa ilmatyynyllä.
  Soturipoika Edward hymyili erittäin suloista, vaikkakin lapsellista hymyään. Ja hän heitti pienen herneen avaruushyökkääjien autoon.
  Se lensi ohi ja hyppäsi suoraan aseen melko leveään piippuun. Ja muutaman sekunnin kuluttua kolmion muotoinen, voimakas tankki räjähtää. Oli kuin salama olisi iskenyt ammusvarastoon ja rikkoutunut pieniksi paloiksi.
  Tästä tuli itse asiassa aika siisti jakso.
  Tyttö Adala twiittasi:
  - Tämä on fiksua! Olet todella jedi !
  Poika Edik nyökkäsi:
  - Minunkin piti olla padawan ! Mutta se onkin toinen tarina!
  Sen jälkeen rohkeat lapset ryntäsivät edelleen linnaan. Portti avautui ja kolme muuta tankkia hyppäsi ulos. Kaksi on saman kolmion muotoista, ja kolmas on suurempi ja kuusikulmainen, tykeillä molemmilla puolilla ja seitsemäs päällä.
  Tyttötaistelija vihelsi:
  - Vau! Uusia pelaajia tulossa joukkoomme!
  Soturipoika nyökkäsi:
  - Voit rikkoa all-in!
  Ja nuori soturi otti esiin pienen laitteen, tulitikkurasian kokoisen. Ja hän käynnisti useita ohjelmia siinä kääntämällä etusormeaan. Sitten poika, jota tyttö kutsui Edwardiksi tässä taistelujaksossa, laukaisi tämän laatikon. Hän lensi sulavasti kohti suurinta tankkia. Ja hän on melkein näkymätön.
  Tyttö kysyi pojalta:
  - Mikä se on?
  Edik hymyili ja vastasi:
  - Yllätys! Nyt näet kuinka se toimii!
  Todellakin, laatikko lensi suuren tankin piippuun. Vain tällä kertaa ei tapahtunut räjähdystä. Triumviraatti jatkoi liikettä. Lisäksi ilmestyi kaksi muuta autoa.
  Tyttö Adala kuiskasi:
  - Mikä ei toiminut?
  Soturipoika välähti:
  - Nyt näet!
  Ja todellakin, ison panssarin suurin tykki otti ja kääntyi ympäri ja osui kolmiomaiseen vastustajaansa. Ja hän lyö häntä panssarin lävistävällä kuorella. Se leimahti ja taistelusarja alkoi räjähtää. Ja sitten piippu siirrettiin toiseen säiliöön, joka oli pienempi, ja osui siihen.
  Adala totesi hymyillen:
  - Luokka!
  Edik twiittasi:
  Jos linnoitus on matkalla,
  Vihollinen on rakentanut...
  Meidän täytyy kiertää takaa -
  Ota hänet ampumatta!
  Tyttö vilkutti nuorelle kollegolleen. Rohkeat ja älykkäät lapset vastustivat kokonaista armeijaa. Mutta oveluus ja tekniikka toimivat melko hyvin hirviöitä vastaan.
  Kolmas tankki syttyi tuleen, sitten neljäs. Ja taas räjähdyksiä ja repeämiä. Tämä on kuoleman ja tuhon asettelu, toistaiseksi yhdellä tavoitteella.
  Soturipoika totesi melko loogisesti:
  - Miksi tarvitsemme joukkueen? He ovat lapsia kuten mekin. Vain minulla on vuosisatojen kokemus ja tieto, ja he ovat aloittelevia nuoria. Eikä niitä kannata altistaa uraanisauvojen kuorille.
  Tyttö huudahti:
  - Kaikki ihmiset kotiplaneetallamme,
  Aina pitää olla ystäviä...
  Lasten pitäisi nauraa
  Ja elä rauhallisessa maailmassa!
  Soturipoika otti sen käteensä ja lauloi:
  Lasten pitäisi nauraa
  Lasten pitäisi nauraa
  Lasten pitäisi nauraa
  Ja elä rauhallisessa maailmassa!
  Linnoituksen seinillä olevat aseet alkoivat ampua raivostuneita panssarivaunuja kohti. Auton ympärillä leimahti tulen, tuhon ja liekehtivän hiekan suihkulähteet. Ja pari lyöntiä panssariin jakaantui halkeamiin.
  Tyttö Adala huomautti:
  - Vihollinen ei ole kovin tarkka.
  Tankkiin osui kuitenkin useita muita kuoria. Ja se räjähti ja räjähti. Räjähdyksen hetkellä hänestä erottui pieni piste. Ja Adala ojensi kätensä. Loistavan pojan käyttämä laite lensi tytön kämmenelle. Tai joka tapauksessa kokenut sankari ja suunnittelija, joka näyttää pojalta.
  Edik taputti tyttöä olkapäälle hyväksyvästi:
  - Hyvin tehty, sain sen kiinni!
  Hän nauroi:
  - Ota kiinni, älä ylikalasta sitä!
  Ja laite liukui pojan ketterään kämmenelle kuin makakin.
  Nyt lapset olivat onnellisia. Kuten pelaajat, jotka osuivat pankkiin ruletissa ja saivat kultamerkkejä. Mutta on selvää, että kun on onnekas, on vaikea pysähtyä. Erinomaisen muistin omaava Edik muisti, että hän oli 1900-luvulla niin viiksiinen mies, joka ei tiennyt rajojaan ja maksoi siitä, vaikka aluksi olikin onnekas. Joten tietysti sinun on kyettävä poistumaan pelistä ajoissa kasinolla.
  Edik kuitenkin ymmärsi, että tämä ei todellakaan ollut peliä. Ja se todellinen sota ei ole roolipeli.
  Esimerkiksi kaksi helikopteria on nyt ilmestynyt linnan yläpuolelle. Ja he näyttävät olevan valmiita tutkimaan aluetta.
  Tytöt kiljuivat peloissaan:
  - Pelottaa! Voimme saada ne!
  Edik nauroi ja vastasi:
  - On ollut kylmempiä kohteita. Katso kuinka uudelleenkäytettävä kyberneettinen bugini toimii.
  Ja poika aloitti sen uudestaan. Helikopterien määrä kasvoi kuuteen. Ja ne olivat virtaviivaisia ja suuria.
  Adala twiittasi:
  Anna juosta kömpelösti,
  Panssaroidut tankit lätäköiden läpi...
  Ja ampiainen helikopteri siristaa!
  Edik poimi:
  Cheburashka ampuja,
  Shapoklyak kuin lentäjä,
  Krokotiili on ladannut konekiväärin!
  Ja niin helikopteri, saatuaan vian, osui vastineeseensa ilmatykillä. Se vaurioitui ja alkoi savuta. Ja muut helikopterit alkoivat kiertää. Ja heissäkin on tuli, ja he vastaavat. Tästä tulee hauskuus. Yksi levysoittimista on jo alkanut pudota jättäen jälkeensä savuisen hännän.
  Ja hänen takanaan tulee toinen. Tämä on todella hauskaa ja sisäistä sodankäyntiä.
  Poika nyökkäsi ystävälleen:
  - Miten purkaminen sujuu?
  Adala mutisi:
  - Onnea!
  Edik loukkaantui ja puhalsi ruusuisia poskiaan:
  - Ehkä voit sanoa jotain muuta, freebie?
  Tyttö naputti läpinäkyvää kypärää, mutta vaikeni. Samaan aikaan kaksi helikopteria putosi yhtä aikaa. Ja yksi osui linnaan, vahingoittaen myös kolmea asetta kerralla.
  Poikanero sirkutti:
  - Samaa mieltä, fiksu!
  Tyttö vastasi:
  - On mahdollista, että se on fiksua, ja kuinka et voi tukea sitä!
  Kaksi viimeistä helikopteria törmäsivät voimalla ja räjähtivät kerralla. Ja taas tuli salama. Tämä on suurenmoista!
  Edik lauloi:
  Suuri nero, onnen kulta,
  Ja samalla mies...
  Runous lyyriset jouset,
  Jotta vuosisata olisi sydämen arvoinen!
  Joten toinen kierros meni rohkeiden lasten hyväksi. Ja sirullinen ohjaussuperbug palasi pojan kämmenelle.
  Tyttö huomautti:
  - Kyllä meillä menee hyvin. Mutta vihollisella voi jopa olla jokeri taskussaan!
  Edik vastasi hymyillen:
  - Tunsin yhden jokerin. Tai pikemminkin ei vain yksi. Tällaisia otoksia oli peleissä ja elokuvissa!
  Linnan portit avautuivat jälleen. Tällä kertaa niistä nousee suurempia hirviöitä. He jopa kumartuivat ryömimään ulos.
  Tässä tapauksessa kävelyrobotteja!
  Poikanero huudahti:
  - Evankelion !
  Tyttö kysyi hämmästyneenä:
  - Mitä?
  Edik selitti hymyillen:
  - Tämä animaatiosarja kuvattiin planeetalla, josta olen kotoisin. Ja siellä oli myös niin suuria robotteja!
  Adala huomautti:
  - Planeettasi on hämmästyttävä. Sanoit kerran, että sinulla on yli kaksisataa maata.
  Poika vastasi huokaisten:
  - Kyllä, valitettavasti, näin se on.
  Tyttö kysyi epäuskoisena:
  - Miksi valitettavasti? Ehkä vain onneksi. Koska on hienoa, että yhdellä planeetalla on niin monia maita ja kulttuureja!
  Edik vastusti:
  - Ei! Ei kovin hienoa. Ihmiset tappelevat liian usein ja käyttävät nyrkkiään. Toisin sanoen halusin sanoa, että eri maat ovat liian usein ristiriidassa ja heittelevät toisiaan ohjuksia.
  Adala huomautti huokaisten:
  - Kyllä se...
  Soturipoika lopetti päättäväisesti:
  - Häpeä! Sillä välin mennään robottien pariin!
  Ja itse asiassa, koko tusina elektronisia hirviöitä ilmestyi. Ja heillä on niin paljon aseita, että he voivat tuhota kokonaisen kaupungin.
  Edik huomautti:
  - Heitä vastaan tarvitaan erilainen lähestymistapa.
  Ja poika veti taskustaan pienen laitteen, jossa oli antenni.
  Tyttö kysyi hämmästyneenä:
  - Mikä se on?
  Edik vastasi hymyillen:
  - Nopeiden mutta tuhoavien virusten kantaja!
  Adala twiittasi takaisin:
  - Voi mitä viruksia, viruksia, haitallisia viruksia !
  Poika korjasi:
  - Ei! Tavoitteenamme on suojella hyvyyttä, emmekä vahingoittaa ihmisiä, saikaleita tai edes heidän robottejaan!
  Ja poikanero ampui näkymätön säteen terminaattoreita kohti.
  Muistelin elokuvia roboteista ja muista. Ja tässä et voi väittää, että se on edistynyt palkki.
  yhdeksänkerroksisen rakennuksen kokoinen . Ja hän onnistui. Yksi terminaattoreista jähmettyi yhtäkkiä ja alkoi laskeutua. Ja hänen takanaan toinen.
  Poika lauloi hymyillen:
  Onnentunti -
  On aika pelata!
  Onnentunti -
  Yritä olla hukkaamatta tätä tuntia!
  Tyttö katseli robottien jäätymistä ja putoamista, pölyn nostamista ja rikkoutuneiden osien levittämistä, kun ne osuivat levyihin, huomautti:
  - Kyllä, se on teknistä!
  Edik nyökkäsi hymyillen:
  - Kyllä, tekniikka ratkaisee kaiken jälleenrakennusaikana!
  Adala vastasi:
  - Ei! Ihmiset ja henkilökunta päättävät kaikesta! Ja samaan aikaan, ei kaikki!
  Ja tyttö otti myös jotain Rubikin kuutiota muistuttavaa taskustaan ja alkoi pyörittää sitä.
  Terminator-robotit törmäsivät uudelleen, ja ne verhoutuivat koko hehkuvaan verkostoon, joka kimalteli ja värähteli. Ja sitten taisteluajoneuvot alkoivat murentua ja lentää pieniksi paloiksi. Joka puolestaan myös räjähti ja sirpaleet lensivät, kuin jäälauta, joka oli joutunut jääkiekkotähden mailan murskaavan iskun alle.
  Adala teki säädön ja huomautti:
  - Nyt voimme muuttua näkymättömiksi pariksi minuutiksi!
  Poikanero vastasi:
  - Ei edistynein laite, olemme näkyvissä infrapunavalossa. Tule, minun on parempi tehdä asetukset.
  Tällä hetkellä pariskunnan takaa kuului ääni. Pojat ja tytöt esiintyivät taisteluasuissa. Heitä oli vain tusina, eivätkä he olleet paria vanhempia, ainakaan ulkonäöltään. Mutta samaan aikaan lapsilla on melko kunnolliset aseet. Laserkonekiväärit, räjähteet, hävityspienet herneenmuotoiset kranaatit. Kyllä, kaverit täällä eivät selvästikään ole tavallisia. Ja jopa harjoiteltu taisteluissa virtuaalimaailmassa !
  Edik huudahti:
  - Kaverit, olkaa varovaisia, muuten osutte! Täällä on aseita, jotka voivat läpäistä taistelupukusi.
  Soturilapset makaavat. Ilmassa välähti valonsäteet ja laserkanuunat alkoivat ampua.
  He alkoivat lyödä kaikkea, mikä liikkui. Jopa pölyssä.
  Adala twiittasi:
  - Kuten tämä. Täällä on korkea tulitiheys.
  Pari selvinnyt Terminator-robottia osui omilla aseillaan. Ja ne syttyivät liekkeihin ja alkoivat räjähtää. Toisesta pää irtosi, lensi korkealle ja pyöri kuin toppi.
  Lapset, joilla oli laseraseet, nauroivat. Ilmeisesti se näytti erittäin hauskalta. Vaikka sirpaleet saivat kiinni yhden tytön, hän nosti huolimattomasti päätään läpinäkyvässä kypärässä, ja hänen vaaleanpunainen, lapsellinen poskensa paloi.
  Soturi huudahti:
  - Antiikkia !
  Adala suostui:
  - Chernodyrno yksinkertaisesti!
  Soturipoika suihkutti tytön palaneelle ja leikatulle poskelle putken regeneroivaa tahnaa. Ja vauriot paranivat melkein välittömästi, ja sitten nuoren soturin sileä iho tasoittui jättämättä jälkeäkään.
  Tyttö huudahti hymyillen:
  - Tiede kuitenkin!
  Edik totesi rypistämällä kulmiaan sileää otsaansa, jossa oli vuosisatojen muisto ja kokemus:
  - Pyörät eivät ole niin yksinkertaisia. Meillä voi olla ongelmia.
  Adala twiittasi takaisin:
  - Vaikka emme voi ratkaista kaikkia ongelmiamme,
  Ei ratkaise kaikkia ongelmia...
  Mutta kaikki ovat onnellisempia
  Kaikilla tulee olemaan hauskempaa!
  Ja jälleen kerran keskiaikaisen linnan portit avautuivat. Ja sieltä tuli toinen yllätys. Tässä tapauksessa se osoittautui valtaviksi tyrannosaurusiksi. Ja niiden päällä istuivat soturit taistelupukuissa.
  Adala huusi:
  - Pyörät!
  Edik nyökkäsi hyväksyvästi:
  - Se näyttää kovasti siltä. Dinosaurusten kanssa ne ovat vaarallisia.
  Soturilapset lauloivat kuorossa:
  Dinosaurukset, dinosaurukset,
  Ehkä asut Afrikassa!
  Pureskelet appelsiineja aamiaiseksi,
  Dinosaurukset, dinosaurukset!
  Pyörät olivat muodoltaan samanlaisia kuin ihmiset, mutta suurempia ja pidempiä. Ja kummassakin kädessä oli jopa kuusi sormea, ja suurimmat paksut falangit sijaitsivat toisiaan vastapäätä.
  Todella julmia olentoja.
  Adala twiittasi:
  - Minä vähän pelkään niitä!
  Vastauksena Edik lauloi:
  En ymmärrä kuinka paljon on pelkuri,
  Vahva soturi syntyy taisteluun...
  Pelko on heikkoutta, ja siksi -
  Ne, jotka pelkäävät, ovat jo voitettu!
  Lapsisoturit sirkuvat:
  Emme pelkää hirviöitä
  Syntynyt sädease käsissään...
  Ritarit osasivat aina taistella,
  Anna vihollisen olla typerys ikuisesti!
  Valtavan kokoiset dinosaurukset lähestyivät. Ja jopa nämä uhkaavat matelijat hyppäsivät ylös.
  Poikakomentaja nyökkäsi Adalalle :
  - Anna minulle Rubikin kuutiosi tänne !
  Tytöt twiittasivat:
  - Mitä varten tämä on?
  Edward lauloi vastauksena:
  Onnen tähden, meidän tähtemme,
  Jos haluamme sen...
  Älä kysy minulta mitään
  Älä kysy, älä ota selvää!
  Soturilapset nauroivat taas, ikään kuin hauskaa peliä olisi meneillään.
  Taistelupuvussa kyljellään ollut soturipoika huomautti oranssilla pilkulla, rypistyen lapsellisille, mutta rohkeille ja söpöille kasvoilleen:
  - Jos kaikki keskustelemme komentajien käskyistä, etenkin taistelun aikana, niin kuritus katoaa kokonaan.
  Soturityttö, joka ei enää riidellyt, luovutti Rubikin kuution . Edik otti sen käteensä ja lauloi:
  Tuhoamme vihollisen yhdellä iskulla,
  Vahvistamme kunniaamme viileällä miekalla...
  Ei turhaan voittanut Cycles -
  Murskataan dinosaurukset paloiksi!
  Ja poikanero alkoi painaa tämän oudon kuution painikkeita ketterillä käsillään. Ja valtavat ja pahat tyrannosaurust tulivat yhä lähemmäksi lapsisotureiden joukkoa. Ja suuret, kaksi ja puoli metriä korkeat pyörät ovat jo alkaneet ampua hienostuneista laserkonekivääreistään.
  Adala twiittasi:
  Sinun kohtalosi on vaakalaudalla,
  Hirviöt hyökkäävät kimppuumme!
  Mutta luojan kiitos minulla on ystäviä
  Mutta luojan kiitos minulla on ystäviä!
  Ja he iskevät sellaisen iskun,
  Kunnes ei ole liian myöhäistä!
  Ja sitten edessä kävelevät kolme tyrannosaurusta yhtäkkiä kääntyivät ympäri ja hyökkäsivät toistensa kimppuun. Ja he alkoivat repiä kynsillään vahvaa, harmaata, ruskeatäpläistä ihoa. Pyörät lensivät irti hirviöistä ja alkoivat iskeä kohtauksessa. Muut tyrannosaurust alkoivat hyökätä heitä vastaan, ja he todella antautuivat murtamaan luut ja jauhamaan lyötyjen muukalaisten lihaa.
  Adala totesi huokaisten:
  - Se on kauheaa!
  Punatukkainen soturipoika lauloi:
  - Sota tekee elämästä kauheaa,
  Ja kuolema on arvokas ja kaunis!
  Tässä taas Edik pyöritti jotain Rubikin kuutiossa . Ja taas muut tyrannosaurust ryntäsivät toisiaan vastaan ja purivat. Samaan aikaan he pudottivat pyörät. He yrittivät ampua takaisin. Mutta heidän tulinsa ei ollut kovin tehokas sellaisia hirviöitä vastaan.
  Lapset lauloivat iloisesti:
  Turhaan vihollinen uskoo
  Mikä voi murtaa meidät rohkeina...
  Hän, joka on rohkea, hyökkää taistelussa -
  Lyömme vihollisemme raivokkaasti!
  Mutta tässä tapauksessa syklien viholliset tuhosivat ja ampuivat toisiaan. Ja tyrannosaurus murskasi heidät. Ja sellainen kaaos syntyi. Ja dinosaurusten veri oli vihreää ja sinistä, ja syklien veri oli oranssia. Toinen heistä menetti kypäränsä. Ja hyvin inhottavat kasvot tulivat näkyviin, vaikkakin hämärästi muistuttivat ihmistä. Mutta tatuoinneilla ja kauhistuttavilla olennoilla.
  Adala huusi:
  - Kyllä, nämä olennot eivät ole kovin miellyttäviä, ja ne ovat niin aikuisia!
  Edik vastasi luottavaisesti:
  "Toivon, ettei minusta koskaan tule aikuista, saati vanhaa miestä!" Meidän tiimillämme on tapa olla kasvamatta, ainakaan ruumiiltaan!
  Lapset lauloivat kuorossa:
  Aikuiset ovat tietysti tyhmiä
  Ei ole tarvetta kasvattaa partaa...
  Meillä lapsilla ei ole varaa ajaa parranajoa,
  Kuolemattomuus on ikuinen palkinto!
  Nyt linnan tykistö alkoi iskeä omia joukkojaan ja teki sen valtavalla raivolla.
  Yhtäkkiä seinille ilmestyi raskaampia aseita, ja lahjoja alkoi heitellä, jotka räjähtivät kuin pienoisatomipommeja, ja jopa tyypillisiä sieniä nousi esiin!
  Adala lauloi hälytyksessä:
  Ydinsota, ydinsota,
  Olet Gehennan voima, niin kauhea,
  Usko minua, ihmiset eivät tarvitse sitä!
  Edik nyökkäsi; hänellä oli muodikas, kevyt, hieman kultainen hiustyyli. Erittäin suloinen poika, joka saattoi kauniilla, enkelimäisillä kasvoillaan esiintyä mainoksissa. Muuten, hänet kuvattiin muissa olosuhteissa ja seikkailuissa.
  Ja kaikki ympärillä savusi, ja savuvirrat nousivat ylöspäin.
  Soturityttö kysyi Edikiltä:
  - Miten otamme tämän linnoituksen? Hiljaa vai mitä?
  Poikanero vastasi hymyillen:
  - Ei oikeastaan! Pikemminkin, päinvastoin, äänellä!
  Soturipoika, jonka poskessa oli kotka, hämmästyi:
  - Mikä ääni? Ehkä ultrassa?
  Edik vastusti:
  - Ei! Käytämme hypersoundia! Tästä uskon sinun pitävän.
  Nuoret soturit nauroivat ja sanoivat:
  Liota pyörä väärinkäytöksiin ,
  Ja tappaa aave...
  Kiristä mutterit tiukasti
  Ja koira haukkui!
  Mutta sitten linnan portit avautuivat uudelleen, jo monennen kerran. Ja heistä ryömi mekaaninen boa-kurpitsa, valtavan kokoinen. Ja sen suu on suurempi kuin kaskelottivalaan. Ja hampaat, kuten suuret porat, pyörivät ja sumisevat ja kimaltelevat ilmassa.
  Tämä on toinen kybernetiikan hirviö.
  Adala huomautti nuollessaan helakanpunaisia huuliaan kielellään:
  - En odottanut tätä, mikä yllätys!
  Soturilapset olivat iloisia ja jopa lauloivat innostuneesti:
  Voitko kuvitella mikä tilanne on?
  Kaikki, mikä tulee toteen, tiedetään meille etukäteen...
  Ja miksi sitten epäilyksiä, huolia,
  Kaikki maailmassa on aikataulutettua!
  Ja me uhmaamme myrskyjä,
  Mistä ja miksi...
  Elä maailmassa ilman yllätyksiä,
  Mahdotonta kenellekään!
  Onnea, huonoa onnea.
  Hyppäämme reippaasti - ylös ja alas!
  Vain näin, ei muuten
  Vain näin, ei muuten
  Eläköön yllätys!
  Yllätys, yllätys!
  Eläköön yllätys!
  Yllätys, yllätys
  Eläköön yllätys!
  
  NINJA-TYTÖT AVOISTA hirviötä vastaan
  HUOMAUTUS
  Neljän upean ninjatytön ja yhdessä mutanttien seikkailuja koko hirviöjoukkoa ja vaarallisimpia avaruussotilaita ja muita vastustajia vastaan.
  . LUKU nro 1
  Erityisesti he päättivät taistella hirviö Generousia ja hänen taistelevaa mutanttiparia vastaan.
  He itse asiassa aikoivat polttaa koko kaupungin käyttämällä gravitaatiopumppaavia laseraseita.
  No, tämä on myös mielenkiintoinen seikkailu. Lisäksi hirviö Antelias kutsui myös terässotilaita nollaulotteisuudesta.
  Elizabeth hyppäsi ylös ja löi paljas kantapäänsä terässotilaan vatsaan. Isku kolisesi rautaa.
  Raaka kumartui, mutta suoriutui heti ja nauroi:
  - Merkitön, maallinen nainen!
  Elena liikutti sääriään vastineen nivusissa. Mutta törmäsin kiinteään, seostettuun metalliin, joka soi. Ja hän jopa tunsi pientä kipua.
  Punatukkainen kuningatar huusi:
  - Tämä on mies, jolla on teräspalloja!
  Catherine potkaisi myös panssaroidun hirviön päähän paljaalla jalallaan. Ja hän ei voinut ottaa sitä alas, hän lensi pois huutaen:
  - Mies on kiviä kovempi!
  Euphrosyne liikutti myös terässoturia suorittaen tällä kertaa pyyhkäisyn. Raaka kaatui kolahduksella, mutta sitten hyppäsi heti ylös. Ja taistelu jatkui uudella, kiihkeällä hurrikaanivoimalla.
  Tyttö otti sen ja lauloi:
  - Kyllä, me osaamme taistella,
  Mutta emme halua sen toistuvan...
  Tytöt kaatuivat taistelussa,
  Ja he täyttivät uran!
  Elizabeth vastasi hyppäämällä näppärästi pois, ja kaksi terässoturia törmäsivät päänsä niin paljon, että kipinät lensivät joka suuntaan.
  Sinihiuksinen tyttö sirutti:
  - Metalli voi myös altistua sähkölle.
  Ja hän otti sen ja laukaisi tikarin johtoihin oikealla kädellä... Elena teki samoin. Ja sitten sähköpiirit putosivat terässotureiden päälle, ja aggressiivinen iskupurkaus pyyhkäisi heidän läpi. Ja teräshirviöt alkoivat hehkua punaisena.
  Sitten ne menivät halkeamien läpi ja jäätyivät kuin pöly.
  Catherine huomautti heittäen bumeranginsa johtoihin. Niiden saattaminen putoamaan ja paistamaan hirviöitä:
  - Poistamme vaaralliset taistelijat käytöstä!
  Euphrosyne huusi:
  - Erinomaisista saavutuksista avaruustaistelussa!
  Ja hän myös heittää lahjansa vihollisilleen.
  Joka tapauksessa terässoturit olivat valmiit. Ja soturit pelastavat maailman jälleen.
  Päävihollinen oli jo valmistautunut ampumaan tappavan akun erityisellä generaattorilla, joka toimi absorboimalla gravitoneja maapallolta ja muilta planeetoilta.
  Ja kuinka tappajapurkaus käynnistyy. Ja ilmapiiri alkoi värähdellä ja ilmasta tuli paljon kuumempi. Ja tuntui kuin sen läpi olisi kulkenut halkeamia, täynnä säteilevää valoa.
  Elizabeth kuiskasi:
  - Kuten tämä! Taistellaan kaverit!
  Hänen eteensä ilmestyi suuri mutantti, joka näytti gorillalta, hampaat kasvot. Hän ryntäsi tytön kimppuun ja hyvin nopeasti ja taitavasti. Elizabeth hyppäsi taaksepäin ja kompastui hänet. Ja gorilla romahti, levisi pinnalle.
  Sinihiuksinen tyttö sylki, ja hänen mutanttisylkensä sai ylös nousseen gorillan kaatumaan uudelleen. Ja lisäksi hänen päänsä päätyi juuri roskakoriin .
  Toisella mutanttipedolla, tarkemmin sanottuna ihmisen ja eläimen sekoituksella, oli suden pää. Ja hän yritti hyökätä Elenan kimppuun. Punatukkainen tyttö kaatui selälleen ja heitti hirviön päällensä. Hän lensi yli ja törmäsi lyhtypylvääseen. Ja huusi kuin hakattu koira.
  Euphrosyne löi mutanttisuden päähän tiilellä. Se jakautui.
  Tyttö huudahti:
  - Tiilet, tiilet!
  Et ole suden ulvoa - parempi olla hiljaa!
  Catherine huomautti virnistettynä, kun mutanttigorilla yritti nousta ylös. Hän liikkui hänen jalkojensa välissä ja sai hänet hyppäämään. Ja sitten hän käänsi vastustajansa ylösalaisin.
  Sen jälkeen he yhdessä Elizabethin kanssa kutittelivat mutanttieläimen kantapäätä tikareilla.
  Ja eläin nauraa ja nauraa. Ja se kirjaimellisesti sementoitiin roskakoriin .
  Tytöt tarttuivat suden niskasta ja heittivät sen gorillaa kohti. Taas he törmäsivät ja kääntyivät. Kaikki neljä kaunista lisäsivät paljaat kantapäät. Ja pari mutanttia rullasi suurella nopeudella ja floppasi jokeen.
  Elena lauloi:
  - Heti kun lyön sinua otsaan, menet pohjaan!
  Ja tytöt ryntäsivät eteenpäin. Ja tässä hän on, pääkonnia Shchedry. Hän pitää käsissään raskasta blasteria. Ja siitä, ikään kuin energiavirran puhaltamana. Lisäksi Shchedry itse on panssaroidussa panssarissa sekä naamiossa ja haarniskassa.
  Tytöt, hyppivät ja väistelevät , väistävät tappavia säteitä. Ja heidän paljaat, pyöreät, vaaleanpunaiset kantapäänsä vilkkuvat niin paljon.
  Elizabeth heitti bumerangin vihollista kohti. Hän ampui häntä kohti. Mutta ase meni sivuun ja osui liikennevaloon. Pylväs katkesi ja tieliikennettä näyttävä kolmisilmäinen laite osui kypärällä peitettyyn anteliaan päähän.
  Elena, nähdessään, että vihollinen oli järkyttynyt, heitti lassoon kiertyneen köyden ja tarttui puhaltimeen. Hän veti jyrkästi ja repäisi sen irti tassustaan.
  Sen jälkeen hän lauloi:
  - Tyttöjen tassuista,
  Julmat tassut...
  On mahdotonta lähteä, usko minua,
  Lyö nikkeliin
  Osu nikkeliin!
  Ei ole vaikeaa laittaa miestä sänkyyn!
  Antelias riisuttiin aseista. Ninjatytöt ottivat sen ja löivät sitä paljain varpaillaan. Ja he kirjaimellisesti kukistivat rikollisen kvartettillaan. Sen jälkeen hyppäsimme generaattoriin. Elizabeth yritti sammuttaa sen, kun virta osui häneen. Ja mutanttityttö hyppäsi taaksepäin ja sirutti:
  - Kunnia ninjatytöille,
  Kunnia taistelusankareille!
  Elena heitti jakoavaimella generaattoria ja nosti sen asfaltilta. Se lensi ohi, osui ja aiheutti oikosulun.
  Punahiuksinen tyttö sirutti:
  - En ratkaise ongelmaa yksinkertaisesti, vaan hyvin yksinkertaisesti!
  Ilman lämpötila ei ollut enää niin kuuma. Sillä välin tytöt alkoivat taas leikkiä.
  Tässä on toinen tehtävä. Vakava vastustaja on ilmestynyt robottihirviön eteen. Ja tämä hirviö on erittäin vaarallinen. Hän otti kuvan suihkuhävittäjästä ja isketään lasersäteillä yhteen suurista virtuaalisista kaupungeista, jotka tuhosivat pilvenpiirtäjiä.
  Täällä energiavirta tuhoaa suuren, monikerroksisen rakennuksen ja purkaa sekä betonia että metallia.
  Elena totesi katsoen tätä ihaillen:
  - Kuinka paljon energiaa hänellä on!
  Elizabeth vastasi huokaisten:
  - Nyt meidän itsemme on hankittava jotain häntä vastaan!
  Catherine kikatti ja veti tyhjästä erittäin vakavan sotilasaseen:
  - Tämä on hyperlaserkone ! Lyö vihollista käyttämällä kvarkkifuusion energiaa!
  Euphrosyne nyökkäsi:
  - Tämä on aivan oikein! Tule, otetaan vihollinen ja tapetaan hänet!
  Elizabeth nyökkäsi, ja hänen käsiinsä ilmestyi erittäin hienostunut ase. Mutanttityttö huusi:
  - Tämä on sädekanuuna, jossa on hyperydinpumppaus !
  Myös kaksi muuta tyttöä hankkivat arkut. Ja kun he ottavat robotin, joka tuhoaa kaupunkia, he hakkaavat sinut.
  He tekivät sen tietysti. Mutta jotain odottamatonta tapahtui. Taistelusäteily osui robottiin, mutta se heijastui välittömästi jostain erittäin vahvasta suojaesteestä.
  Ja tytöt tunsivat olevansa valtavia kuumia.
  Elena lauloi:
  - Tämä on suoja, joka on tullut,
  Kuinka voittaa loinen?!
  Elizabeth vastasi hymyillen:
  - Luulen tietäväni kuinka tämä robotti puolustaa itseään. Tässä tapauksessa tämä on puolitoistaulotteinen ulottuvuus, jota ei voida tunkeutua niin helposti!
  Ekaterina ehdotti:
  - Entä jos käytämme termopreonilla pumpattua hyperblasteria ?
  Euphrosyne nyökkäsi:
  - Siellä on tappavaa voimaa!
  Elizabeth vastusti:
  - Ei! Täällä ei voi helposti lisätä energiaa. Tämän mittauksen ydin on, että kaikki energia- ja hiukkasvirrat kulkevat samaan suuntaan!
  hyperlasersäde osui heihin . Tytöt tuskin ehtivät hypätä sivuille. He jopa tunsivat olevansa paljain jaloin, ja heillä oli siro kaareva kantapää.
  Hypertuli nuoli heidät kaikki neljä välittömästi paljaisiin, kovettumiin pohjallisiin .
  Tytöt jopa huusivat ja sirutelivat keuhkoihinsa:
  - Kirkastettu on pyhä maani,
  Myrskyjen myrsky voittojen liekeissä...
  Olet ainoa tällainen koko maan päällä,
  Eikä maailmassa ole ketään sinua arvokkaampaa!
  Sen jälkeen kaunottaret ottivat sen ja sylkivät kaikella vihastaan robotille. Ja mutanttityttöjen sylki on myrkyllistä ultrahappoa . Hän ryntää läpi ja murtautuu kentän läpi. Ja taistelurobotti sai neljä vakavaa haavaa. Hänen panssarinsa syötiin pois, jolloin muodostui vaikuttavia kolhuja, jotka savusivat.
  Ja taisteluajoneuvo alkoi menettää nopeutta.
  Elena lauloi pilkallisesti:
  Maapallo lähestyy äänekkäästi.
  Fotonini ei kuuntele ohjauspyörää...
  kumartun näön eteen,
  Ja ohjukset ryntäävät kohti kohdetta...
  Emme aloita taistelua tyhjästä!
  hyperplasmisen blotin avulla . Hän lensi ulos taisteluaseista ja ryntäsi mutanttityttöjen perään.
  Elizabeth otti ja paljasti rintojensa punaiset nännit. Hänen joukkuetoverinsa seurasivat perässä.
  Punainen harpy lauloi:
  Venäjä on maapallo rinnoistaan,
  Hän peitti ja pelasti ihmiset ongelmista...
  Mutta helvetti on noussut punaisilla rouvillaan,
  Joku oli ärsyyntynyt voiton pauhustamme!
  Ja soturit ottivat ja vapauttivat synkronisesti nänneistään ylikypsien mansikoiden värisiä yliääniaaltoja.
  Ne lensivät ohi kuin tsunami. Ja he osuivat hyperplasmiseen läiskiin. Hän, saatuaan murskaavan iskun, tärisi ja ryntäsi vastakkaiseen suuntaan. Sen jälkeen hän otti ja peitti robotin, joka jo paloi ja savutti. Ja niin mekaaninen hirviö kietoutui tuliseen verkkoon ja alkoi palaa kuin kynttilä.
  Elizabeth lauloi nauraen:
  Tytöt hallitsevat maailmankaikkeutta
  Vaikka napalmia sataa taivaalta...
  Isänmaan palveleminen on muuttumaton velvollisuutemme,
  Pyhä tuli paloi sydämessäni!
  Ja soturit ottavat sen jälleen rubiininänneistään ja lyövät heidät salamalla.
  Nämä ovat todella kirjoitettuja kaunokaisia. Ja heidän ruumiinsa ovat niin lihaksikkaita, vahvoja, muotoiltuja, energisiä.
  Tappajarobotti mureni lopulta avaruuspölyksi. Ja se osoittautui todella tappavaksi vaikutukseksi tällaisten upeiden kaunokaisten rinnoista.
  Elena lauloi:
  Tuomme valoa koko maailmaan, usko minua,
  Kuolkaamme ja pelastakaamme planeetta...
  Vaikka kohtalo on kauhea, paha kuolema on tullut,
  Älä kuole turhaan, sillä isänmaamme elää!
  Elizabeth vastusti:
  - Ei, on parempi selviytyä ja voittaa!
  Tytöt osoittivat yleisesti ottaen huomattavan taistelutasonsa. Mutta sitten Antelias ilmestyi jälleen. Tämä on pumpattu, lihaksikas mies naamiossa ja haarniskassa, tässä tapauksessa hän kantoi yhdessä kahden muun kumppanin kanssa asetta, joka aiheutti kivien taistelukorroosiota. Ja hän osui taloihin sillä. Ne löystyivät, kuten hiekka, ja murenivat. Ja niissä asuneet kauniit tytöt pakenivat sotia.
  Ekaterina huomautti:
  -Tuho on intohimo,
  Huono voima hallitsee yötä...
  Se, joka juo avokätisesti toisten verta,
  Heitetään valttikortti antamalla rakkautta!
  Tytöt ottivat sen ja heti, heti vihellyksen jälkeen. Ja useita painavia korppikotkia lensi katoilta. Ne putosivat mutanttien pään päälle - sekoitus ihmistä ja villisikaa ja toinen ilmeinen sarvikuono. Ja korppikotkojen nokat täyttivät heidän kallonsa raskailla kuoppilla, mikä sai ne putoamaan irti.
  Ja toinen nokka osuu Anteliaan jalkojen väliin nivusissa.
  Ja hän hyppää ylös ja laulaa ohuella äänellä:
  Hyppään lavalla, hyppään lavalla
  Minusta tulee eunukki haaremissa!
  Minusta tulee eunukki haaremissa!
  Ja ääni tuli niin ohueksi, kuin pienen lapsen.
  Ja itse tykki hyppäsi korkeammalle ja kääntyi ympäri. Elizabeth hyppäsi. Hän otti sen kiinni paljain varpaillaan ja ohjasi sen uudelleen nopein liikkein.
  Ja tuhoutuneita taloja alettiin kunnostaa. Mukaan lukien ne, jotka tappajarobotti poltti.
  Elena ja Ekaterina hyppäsivät mutanttihirviöiden luo, jotka olivat alkaneet tulla järkiinsä. Tytöt putosivat selälleen ja heittivät molemmat hirviöt ylös vahvoilla jaloillaan.
  He lensivät ylös ja kääntyivät ympäri vaelessaan. Ja heidän päänsä päätyivät roskakoriin , joissa oli erilaisia tupakantumppeja.
  Ja kuinka he ottivat sen ja ulvoivat kivusta.
  Elena sirkutti hampaitaan paljastaen:
  - Anna minun mennä Himalajalle,
  Anna minun mennä kokonaan...
  Muuten huudan tai haukun,
  Muuten syön jonkun!
  Ja soturi, jolla oli punaiset hiukset, kuten Leninin lipun väri, otti sen ja sylki roskakoriin jumissa olevan mutantin peppuun . Hän, saatuaan julman, polttavan erittäin myrkyllisen mehun vuotamisen, hyppää, kiertyy, karjuu ja suhisee villin ulvoen.
  Efrosinya ja Ekaterina potkaisivat vihollista paljain jaloillaan ja lähettivät tämän helvetin lentoon yhteen pisteeseen.
  Hän ryntää pois kuin ohjaamaton raketti. Ja hän iskee Anteliaan murskaamalla jälkimmäisen kuoren.
  Ja sitten sarvikuonomies lensi sinne törmäten omistajaansa.
  Elena otti sen ja lauloi iloisesti:
  - Vaikka olen kotoisin vaatimattomasta kylästä,
  Missä meidät opetettiin elämään Iljitšin mukaan...
  En halua olla ongelmaton poikanen,
  Ja en halua tulla lypsylehmäksi!
  Ja kaikki neljä tyttöä ottivat sen ja paljain, lihaksikkain jaloineen alkoivat heitellä mutantteja omistajansa kanssa, mikä sai heidät kirjaimellisesti pyörimään.
  Samaan aikaan kaunokaiset lauloivat:
  Minä sinä hän hän,
  Koko maa yhdessä
  Yhdessä ystävällinen perhe
  Sanalla sanoen olemme satatuhatta minä!
  Ja soturit, kuten pääliigan jalkapalloilijat, ottivat ja löivät kolme roistoa suoraan suureen betonisekoittimeen. Sen jälkeen Elena käynnisti moottorin täydellä teholla.
  Ja nämä hirviöt alkoivat pyöriä.
  Elizabeth totesi, otti erikoissuunnitellun tykin jälleen käteensä palauttaen tuhoutuneita rakennuksia:
  - Me, kuten aina, voitamme...
  Elena virne, joka vaikutti pelottavalta, sirutti:
  Mutta ollakseni rehellinen,
  Voitan kaiken!
  Metsästäjä muuttui riistaksi
  Avaa sitten tili, tietysti!
  Sekoitettuaan vastustajansa perusteellisesti tytöt ottivat sen ja ilman pitkiä puheita heidät laukaistiin. Ja sitten valtava betonikuutio lensi ulos, kaatui alas ja jäätyi kirkkaassa virtuaalisessa auringossa!
  Ekaterina huomautti:
  - Toinen välienselvittely meidän hyväksi!
  Elena selvensi:
  -Virtuaalinen välienselvittely!
  Ja hän napsautti paljaita varpaitaan. Mikä aiheutti tulisen, irisoivan kuplan. Hän lensi korkeammalle ilmaan, laajentuen kulkiessaan ja kimalteleen kaikilla sateenkaaren väreillä. Tämä oli taideteos.
  Punatukkainen tyttö siristi:
  - Universumi on täynnä upeita yllätyksiä,
  Ja tyttö, joka on erittäin arvokas taistelussa...
  Voinko potkia pahaa nivusiin paljaalla jalallani,
  Haluan kuitenkin olla oma itseni!
  Ole oma itsesi! Ole oma itsesi!
  Sellainen tyttö, villi, groovy!
  Elizabeth sanoi hymyillen:
  - Jatka samoin!
  Elena, murskaamalla hirviön, mutisi jotain käsittämätöntä.
  Euphrosyne otti ja veti rintaliivit pois ja osui kristallikiveltäjään, joka yhtäkkiä ilmestyi hänen eteensä kuin pulsarit. He lensivät ohi ja putosivat kiiltävälle pinnalle. Ja he antoivat suuren, tappavan iskun.
  Tyttö, jonka hiukset olivat valkoiset kuin lumi, sirutti:
  - Tyttö täyttää maan rinnoistaan,
  Peitti ja pelasti koko maailman ongelmista...
  Emme ole ymmärtäneet sitä, ilmeisesti tytöillä on järkeä,
  Kun naapuri meni all-in pelaamaan!
  Ekaterina, kultahiuksinen tyttö, otti sen ja potkaisi sitä pintaan paljaalla kantapäällään. Yksi ulkonevista putkista halkesi aivotärähdyksestä, ja etenevät vihollissotilaat olivat itse asiassa huuhdeltuja höyryllä.
  Tyttö, jonka hiukset näyttivät voikukkalta, vain runsaammilta, otti sen ja lauloi:
  - Kylpyamme, kylpy, kylpy, kylpy,
  Tammen ja koivun infuusio...
  Kylpy, kylpy, kylpy, kylpy,
  Hieno potku paljasjalkaiselta tytöltä!
  Ja hänen helmihampaansa loistavat kuin peili. Nämä ovat Terminator tyttöjä.
  Itse asiassa mikään virtuaalisten olentojen armeija ei voi vastustaa heidän kaltaisiaan ihmisiä. Ja älä edes yritä.
  Elena näki yhtäkkiä valtavan lumisen vuoren kaupungin yläpuolella. Ja jotkut viikinkiasuissa pukeutuneita ihmisiä työskenteli lähistöllä. He olivat pitkiä ja paljon suurempia kuin tavalliset ihmiskunnan edustajat.
  Punatukkainen tyttö huusi:
  - Ei armoa, ei armoa, ei armoa viholliselle,
  Tiedä, paha viikinki, tiedä, paha viikinki syö sinusta muhennos!
  Elizabeth heitti kolikon paljain varpaillaan. Se pyörähti ympäri ja osui variseen, joka lensi ilmassa. Lisäksi tämä harmaa olento oli suuren albatrossin kokoinen. Ja se osui häneen suoraan kruunuun. Varis menetti tajuntansa ja syöksyi alas kuin meteoriitti. Ja hän jätti savuavan hännän taakseen.
  Sinihiuksinen tyttö lauloi:
  -Rakkaus on kuin vuoripuro,
  Mikä putoaa maahan kuin rakeita...
  Ja käynnistää sen, antaa sähköiskun vastustajalle,
  Tyttö lataa konekiväärin!
  Varis osui taistelurobottiin nokallaan sen villin pudotuksen aikana. Oikosulku on tapahtunut. Ja valtava kyborgi räjähtää. Sen jälkeen vuori tärisi.
  Ja lunta satoi neljän rohkean tytön päälle.
  Catherine totesi laulaen:
  Lumisade, lumisade,
  Älä osoita hiuksiani...
  Tulos, tulos -
  Tytöt ovat aina paljain jaloin!
  Ja soturi otti sen ja pyöritti hänen kultaisia hiuksiaan, ikään kuin hän olisi toppi. Ja heti kirkas säteily nousi, ja tulisten säteiden virrat vuotivat ulos. Ja lumen sijaan alkoi sataa vettä. Ja kaikki oli hyvin kaunista, ja pisarat hohtivat virtuaalisessa auringossa kuin timantit.
  Elizabeth totesi nauraen:
  - Meidän tulee näyttää kykymme liiketoiminnassa,
  Tytön paras ystävä on timantit!
  Euphrosyne kikatti ja osoitti vuorta, jossa skandinaaviset soturit kuhisivat lumessa, ja totesi:
  - Nämä kaverit keksivät jotain pahaa!
  Elena ehdotti:
  - Vapautetaan tappavat kuoleman säteet tulipunaisista nänneistämme.
  Ja punatukkainen vixen nauroi paljastaen helmiäishampaitaan.
  Elizabeth ehdotti:
  - Mennään, tytöt, ensin, lasketaan joukkoja!
  Catherine lauloi iloisesti:
  - Kuinka heidän sydämensä lämpö auttaa maihinnousujoukkoja,
  Kuinka heidän sydämensä lämpö auttaa laskuvarjosotilaita,
  Tuuliset joukot!
  Ja soturit ottivat sen, kiihtyivät ja kaikella voimallaan, ikään kuin he ottaisivat sen ja hyppäisivät.
  Ja taistelevat, aggressiiviset neljä kaunottaret lentävät suoraan taisteluun. Ja on selvää, että he ovat valmiita siirtämään vuoria kerralla.
  Elena otti sen iloisesti ja lauloi:
  Minusta tulee ehdoton maailmanmestari
  Ja pyyhkäisen läpi kuin kimalteleva hurrikaani...
  Cooler, nämä ovat kaikki Shakespearen teoksia,
  Hyppään vain Tyynellemerelle!
  Elizabeth nousi käteensä ja lauloi:
  - Reipas urheilijat ovat innokkaita taistelemaan,
  Kaikki uskovat kiihkeästi voittoon!
  Euphrosyne lisäsi hampaansa paljastaen:
  - Loppujen lopuksi meillä voi olla mikä tahansa meri, meri on polviin asti,
  Loppujen lopuksi kaikki vuoret ovat meistä kiinni!
  Ja niin tytöt itse asiassa kiipesivät vuorelle virtuaalipelissä. He ovat päättäneet taistella viikingejä vastaan. Vaikka he ovat jättiläisiä kolme kertaa ihmisen pituisia.
  Elena tuli taisteluun. Hän johti myllyä miekoillaan. Ja hän katkaisi viikingin pään laulaen:
  Ei tarvitse menettää päätäsi
  Älä kiirehdi...
  Ei tarvitse menettää päätäsi
  Entä jos se tulee tarpeeseen?
  Kirjoita se muistikirjaasi,
  Joka sivulla!
  Älä menetä päätäsi!
  Älä menetä päätäsi!
  Parempi paeta nopeasti!
  Elizabeth heitti useita neuloja paljain varpaillaan. He lensivät yli ja osuivat viikinkien yllä lentäviin korppikotkoihin. Suuntansa menettäneet suuret petolinnut lensivät ja löivät nokkansa viikinkisotureiden kalloihin. He lävistivät ne pakottaen heidät vapauttamaan verilähteitä.
  Catherine potkaisi lähintä Vikingiä paljaalla, ruskettuneella jalallaan nivusiin. Sai hänet hyppäämään ja kaatumaan iskun jälkeen.
  Sen jälkeen tyttö sanoi:
  - Näet pimennyksen taivaalla,
  Tämä on vihollisten armeija...
  Helvetin merkki tulee,
  Enempää sanoja ei tarvita!
  Ja tyttö otti sen ja hänen helmenväriset silmänsä kimaltivat. Tämä on todella varastamista, todella varastamista!
  Euphrosyne otti sen ja vihelsi. Pari mäntyä tärisi pillistä, ikään kuin bambutikkuja olisi pudonnut niiden päälle. Ja raskaat käpyt lensivät alas. He löivät viikinkien päitä ja murtautuivat niiden läpi kypäränsä kanssa.
  Blondi tyttö huomautti:
  - Annoin vihollisteni mennä hukkaan,
  Ensimmäinen siirtoni, viimeinen siirtoni!
  Ja nyt jäljellä oli vain suurin, leveähartinen viikinkijohtaja kultaisessa panssarissa.
  Ja hän karjui keuhkoihinsa:
  - Sinulla ei ole mahdollisuutta! Minulla on Thorin kirves!
  Viikinkiraaka heilautti ja lähetti tsunamiaallon kirveestään.
  Tytöt olivat kevyesti lumen peitossa.
  Mutta he nousivat nopeasti seisomaan.
  Elena ymmärsi jättiläissoturin pudottaman korin ja haukkui:
  - No, ota vastustajasi lompakkoosi!
  Ja hän otti sen ja ravisteli sitä.
  Elizabeth lauloi suloisesti hymyillen:
  - Poikani, vauvani,
  Tällä hetkellä et nuku,
  Ja missä tuntemattomassa maassa,
  Ajatuksesi koskevat minua!
  Viikinkijättiläinen heilui uudelleen. Ja juuri sillä hetkellä hän tunsi tilan vääristymisen. Ja hänet, kuin joutsenen höyhen, imi voimakas pölynimuri.
  Ja jättiläinen litistyi korissa ja tuli unikonsiemenen kokoiseksi.
  Elena virnisti ja huomautti:
  - Tämä on todella muutos!
  Catherine lauloi hymyillen:
  - Tulee pakkohoitoa ja hauskoja muunnelmia!
  Elizabeth katsoi ylös vuorelle huolestuneena ja huomautti:
  - Lumen alle on piilotettu pommi!
  Elena huusi:
  - Ydin?
  Sinihiuksinen tyttö mutisi:
  - Vie siskosi korkeammalle - termopreoni !
  Punatukkainen soturi laajensi silmänsä ja kysyi:
  - Ja miten se neutraloidaan?
  Euphrosyne kikatti ja kumisesi:
  - Tätä varten meidän on vapautettava infraääni helakanpunaisista nänneistämme. Tehdään tytöt, kaikki neljä, tämä yhdessä!
  Ja soturit ottivat ja nai rubiininänneistään valtavan energian virroilla.
  Thermopreon- pommi murahti ja sammui. Sen jälkeen alkoi juhlallinen marssi.
  Elena twiittasi:
  - Joka haluaa pommin, saa sen otsaan!
  
  TYTÖN PELASTAA TONTIEN SIVILISUUDEN
  HUOMAUTUS
  Kauniin tonttutyttö Erimiadan on löydettävä punainen lohikäärme pelastaakseen tonttusivilisaationsa tuholta. Mutta matkan varrella hänen on taisteltava kaikenlaisten sotureiden kanssa ja ratkaistava vaikeita arvoituksia ja kokea uskomattomia seikkailuja.
  . LUKU nro 1.
  Joten hänellä oli tehtävänä kävellä punatiilistä polkua pitkin. Ja hänen takanaan on nuoli, jousi ja nuolet. Paljaat pohjat tuntevat kolmen auringon lämmittämän pinnan lämmön.
  Erimias käyttää lyhyttä hametta, ja hänen rintaansa peittää vain kapea kangaskaistale.
  Hän suorittaa tärkeän tehtävän.
  Kumpi erityisesti, hän ei itse tiedä. Mutta selvästi jotain erityistä, kuten tonttujen sivilisaation pelastaminen.
  Ja joku olento tulee ulos tapaamaan häntä. Hyvän tankin kokoinen ja timanteista kimalteleva kuori.
  Tonttu kumartui hänelle ja sirutti:
  - Mukava tavata!
  Jättimäinen sarvikilpikonna karjui:
  - Älä iloitse etukäteen! Mitä etsit?
  Erimiada kohautti olkapäitään ja vastasi:
  - En tiedä. Mutta tiedän vain, että tämä on erittäin tärkeää haltioiden sivilisaation pelastamiseksi.
  Bruiser huomautti:
  - Siinä se, etkö tiedä itse? Eikö sinulla ole kuningas päässäsi?
  Tonttu otti sen ja lauloi:
  Elämässä ei ole selkeitä rajoja,
  Elämässä ei ole selkeitä rajoja...
  Ja paljon turhaa, tylsää touhua...
  Ja aina kaipaan jotain,
  Ja aina kaipaan jotain,
  Talvi kesä, talvi kesä, syksy kevät!
  Kilpikonna virnisti ja totesi vilkuttaen timanttikuoriaan:
  - Sinä, näen, olet kevytmielinen ihminen, joka kimaltelee paljain, vaaleanpunaisilla korkokengillä tiilessä. Siksi, jos haluat päästää läpi, vastaa tähän kysymykseen...
  Erimiada nyökkäsi:
  - Olen valmis vastaamaan kaikkiin kysymyksiin!
  Huijari sirkutti:
  -Kuka on joku, joka näyttää hyvältä, mutta todellisuudessa on huono?
  Tonttu naurahti ja mutisi:
  - Trolli!
  Kilpikonna nauroi, ja sen kuori kimalteli vielä kirkkaammin timanteista, jotka hohtivat kolmessa auringossa. Ja se julkaisi:
  - Ei! Ei arvannut! Sinua rangaistaan tästä!
  Tonttu hyppää ylös vastauksena ja alkaa juosta. Kirjaimellisesti vaaleanpunaiset kantapäät loistivat, ja hänen paljaat, ruskettuneet jalkansa välkkyivät kuin potkurin lavat.
  Tyttö karjui:
  - Tonttu ryntää, myrskyiset hevoset,
  Täytyy myöntää, että paholainen on kuollut !
  He eivät tavoita meitä, he eivät tavoita meitä!
  Vastauksena heti ilmestyi kaksi pitkää sankaria, joilla oli vuohenpäät. He ryntäsivät juoksemaan tontun perään. Ja he leimasivat kavioitaan. Erittäin innostavia aiheita.
  Erymiada söi sen, otti sen ja lauloi:
  - Se luisui, luisui, luisteli minua!
  Rangaistus on kasvanut, kasvanut, kasvanut!
  Ja hänen takanaan ryntäsivät sarvilliset gorillat, joilla oli leveät hartiat ja paksut kädet ja jalat.
  Tämä, kuten he sanovat, on joko kilpailua johtajasta tai vainoa kritiikistä.
  Tontun paljaat jalat ovat kevyet ja ketterät. Kaksi roistoa ei pystynyt lyhentämään etäisyyttä ja alkoivat jo tukehtua.
  Mutta sitten Erimiadan eteen ilmestyi ratsastaja mustalla hevosella ja mustassa panssarissa. Hän välähti pitkää miekkansa, joka hehkui kirkkaasti ikään kuin se olisi tehty tähdistä.
  Tämä musta soturi ukkosi:
  - Minne juokset, tyttö?
  Erimiada vastasi pelästyneellä äänellä:
  - Minua jahdataan, jos olet todellinen ritari, niin auta!
  Musteenvärisessä haarniskassa oleva hevosmies heilutti kättään. Kaksi valtavaa soturia vuohenpäillä jäätyi ilmaan. Tonttu myös jäätyi. Tuntui kuin he olisivat jäässä paksussa jäässä eivätkä voineet liikkua.
  Musta soturi kysyi hymyillen:
  - No, mistä sinun boorijuustosi on?
  Kaksi vuohenpäistä soturia karjuivat yhteen ääneen:
  - Hän vastasi kysymykseen väärin, ja emäntämme pitäisi maksaa se!
  Ritari kysyi:
  - Kuka on rakastajatarsi?
  Vuohisoturit vastasivat yhteen ääneen:
  - Kilpikonna Fortila !
  Mustassa haarniskassa oleva soturi nyökkäsi:
  - Tiedän hänet! Hän on viisas ja oikeudenmukainen. Ja mitä haluat ottaa tytöltä tästä?
  Vuohisoturit vastasivat yhteen ääneen:
  - Yhdeksän lyöntiä kepeillä paljain kantapäihin, siinä kaikki!
  Mustassa haarniskassa oleva soturi vahvisti:
  - Okei, se ei ole kohtalokasta, mutta oikeutta noudatetaan!
  Erimiada kysyi omituisesti:
  - Ja annatko tytön lyödä kepeillä siron, kauniin jalkani paljaaseen pohjaan?
  Soturi hymyili ja ehdotti:
  - Ehkä minun pitäisi antaa sinun tasoittaa? Pidätkö siitä!
  Vuohisoturit nyökkäsivät yhteen ääneen:
  - Se on mahdollista! Mutta vain kerran! Ja jos hän häviää, hänen paljain kantapäänsä saa kaksikymmentä iskua.
  Ritari mustassa haarniskassa nyökkäsi:
  - Sitä parempi! Katsotaanpa!
  Vuohenpäiset gorillat kurkutelivat:
  -Mikä on pienempi kuin unikonsiemen ja suurempi kuin maailmankaikkeus?
  Erimiada kohautti olkapäitään ja vastasi:
  - Voitko ajatella sitä?
  Vuohisoturit karjuivat:
  - Ei ole aikaa ajatella!
  Tyttö rypisti kulmiaan ja vastasi:
  - Todennäköisesti peikojen omahyväisyys. Se on merkityksetön kuin unikonsiemen, ja samalla se on paisuneempi kuin maailmankaikkeus!
  Vuohenpäiset gorillat kikattivat.
  - En arvannut! Nyt lyöt mailalla kantapäällesi!
  Soturi mustassa haarniskassa kysyi:
  - Tiedätkö itse vastauksen?
  Vuohisoturit nyökkäsivät:
  - Joo! Nämä ovat maailmankaikkeuden lakeja. Ne mahtuvat unikonsiementä pienempään astiaan, ja samalla niille ei ole tarpeeksi tilaa universumissa!
  Musta ritari nyökkäsi:
  - Loistava! Joten jatka velvollisuutesi täyttämistä.
  Vuohisoturit vapauttivat itsensä ja lähestyivät Erimiadaa. Hän yritti epäonnistua liikkua.
  Tyttöä tartuttiin kyynärpäistä ja hänet heitettiin selälleen. Sitten he ottivat repuistaan erityisen laitteen.
  He laittoivat tontun paljaat jalat sinne ja kiinnittivät ne tiukasti. Sen jälkeen yksi vuohista rikkoi bambukepin. Ja hän heilutti sitä ilmassa. Ja hän vihelsi.
  Erymiad makasi selällään. Kivet pistivät hänen teräviä lapaluita. Paljaat, ruskettuneet jalat pysyvät tiukasti yhdessä. Etkä voi vetää niitä.
  Ja sitten vihellisellä bambukeppi putosi tytön pohjalle ja hänen paljain jaloin vaaleanpunainen kantapää oli siro.
  Tonttu tunsi terävää kipua, joka säteili hänen jaloistaan hänen päänsä takaosaan.
  Toinen vuohi piti laitetta ja laski samalla:
  - Kerran!
  Jälleen kepin isku osui tytön paljaisiin kantapäihin.
  - Kaksi!
  Erymyada huusi kivusta. Kuinka julmaa ja epämiellyttävää se oli. Ja keppi vihelsi ja löi koko voimallaan kauneuden paljaaseen, vaaleanpunaiseen, siroiseen pohjaan.
  Ensin yksi, sitten toinen. Erymiada voihki ja huusi äänekkäästi, kuinka tuskallista ja tuskallista se oli.
  Musta soturi huomautti:
  - Toivottavasti et satuta häntä?
  Iso vuohi vastasi luottavaisesti:
  - Meillä on tästä paljon kokemusta!
  Toinen sarvimainen sanoi:
  - Haltioilla on yleensä erittäin vahva ja sitkeä vartalo.
  Kun iskut loppuivat. Vuohisoturit poistivat falaka -laitteen tytön paljaista jaloista ja lähtivät kumartaen. He kuitenkin lähtivät taputellen äänekkäästi.
  Erimiada lakkasi valittamasta ja yritti nousta ylös. Mutta hänen siniset, hakatut jalkansa olivat niin kipeät, että hän huusi. Ja hän laskeutui nelijalkaille kuin koira.
  Tyttö mutisi:
  - Kantapääni ovat rikki, miten kävelen nyt?
  Musta soturi huomautti:
  - Kokeile varpaillasi! Se on helpompaa näin!
  Erimiada seisoi varovasti varpaillaan, mutta se oli silti erittäin tuskallista. Tyttö huusi:
  - Voi, on paljon tuskaa päästä kannoillasi,
  Kukaan maailmassa ei voi ymmärtää...
  Olen tyttö, en vain narttu,
  Ja usko minua, voin taistella vastaan!
  Musta soturi vastasi luottavaisesti:
  - Se paranee pian, älä pelkää! Sillä välin haluat luultavasti pelastaa haltiakansa kuolemalta?
  Tyttö ihmetteli:
  - Miksi luulet niin?
  Mustassa pukeutunut ritari vastasi:
  - Jokainen, joka kävelee punatiilisellä tiellä, yrittää varmasti pelastaa jonkun!
  Tonttu nyökkäsi ja vahvisti:
  - Kyllä, se on totta! Ja mitä voit tarjota minulle?
  Musta soturi vastasi:
  - Ei mitään erityistä. Et itse tiedä mitä etsit. Mutta minä tiedän!
  Erimiada virnisti ja kysyi:
  - Ja mitä sinä tiedät?
  Musta ritari vastasi:
  - Etsit punaista lohikäärmepatsasta. Sen on suojeltava kansaasi oikealta, seitsemänpäiseltä lohikäärmeeltä.
  Tonttu vastasi huokaisten:
  - Aivan oikein, sodat. Mutta voitko todella auttaa minua?
  - Voin, jos taistelet miekoilla vampyyrin kanssa ja onnistut voittamaan hänet!
  Erimiada sanoi:
  - Vampyyrit ovat erittäin vahvoja. Ja niitä on erittäin vaikea vastustaa. Ehkä voit tarjota minulle helpomman vastustajan?
  Musta nyökkäsi:
  - Joo? Haluatko riidellä esimerkiksi henkilön kanssa?
  Tonttu nyökkäsi hymyillen:
  - Se olisi suuri ilo!
  Ritari ehdotti:
  - Vastaatko arvoituksia?
  Tyttö katsoi mustelmia jalkojaan ja vastasi huokaisten:
  - En haluaisi! Ja niin he voittivat sen melko hyvin. Ehkä tarjota jotain muuta?
  Musta ritari nyökkäsi:
  - Okei, jos on... Laula sitten jotain!
  Erimiada nyökkäsi ja sirutti:
  - Se on mahdollista!
  Tonttu selvitti kurkkuaan ja lauloi:
  Minulla on terävin miekka käsissäni,
  Leikkaa päät irti, helposti, isolla tavalla...
  Voin katkaista kenet tahansa, usko minua,
  Ei tunne häpeää eikä pelkoa!
  
  Kamalia uutisia julmassa sodassa,
  Tyttö, jota olen rakastanut ikuisesti!
  Heitetty hirviön Saatanan suuhun,
  Missä, Herra, on oikeus ja armo?!
  
  Elf Maiden meni paljain jaloin,
  Jalkoja takottiin pölyisillä poluilla!
  Loppujen lopuksi syntien tähden, jotka lähteet virtasivat,
  Hänellä oli mahdollisuus marssia ulkomaille!
  
  Varhain keväällä lähdin tielle,
  Jalkani ovat niin siniset pakkasesta!
  Et voi purra lihahiukkasta,
  He vain nyökkäävät kuusien pakkaselle!
  
  Joten tiellä, joka on täynnä kiviä,
  Tytön jaloista vuoti verta!
  Ja konna kulkee Elfian ohi,
  Jerusalemin kuningasten kaupungin puoli!
  
  Favkaz -vuoret , lumen peittämät harjut,
  Terävät kivet pistävät pohjasi!
  Mutta sinä ruokit maan voimaa,
  Vaikean hajjin valinta Jumalan kaupunkiin!
  
  Kesä, autiomaa, vihainen aurinko,
  Kuin tytön jalat paistinpannussa!
  Pyhä kaupunki ei ole kaukana,
  Jokaisella on loputon taakka!
  
  Siellä Jumalan haudalla - Frist ,
  Neitsyt kumarsi polvensa rukoukseen!
  Missä, suuri, on synnin mitta,
  Mistä saan voimaa vanhurskaudessa?
  
  Jumala sanoi hänelle kulmiaan rypistellen,
  Pelkkä rukous ei voi muuttaa tätä maailmaa!
  Elfian on määrä hallita vuosisatoja,
  Palvele häntä uskollisesti pyytämättä rahaa!
  
  Neitsyt nyökkäsi: Uskon Fristiä,
  Valitsit Elfin maailman pelastajaksi!
  Levitän totuutta tästä kaikille,
  Fijesuksen , epäjumalan , sanoma!
  
  Paluumatka oli helppo ja nopea,
  Paljaista jaloista on tullut vahvoja!
  Jumala ojensi kätensä armosta,
  Lihakset ja tahto kuin teräksestä!
  
  Ja sinä liittyit armeijaan,
  Ryhdyin lentäjäksi, lensi Trollwaffea !
  Siellä hän osoitti kauneuden korkeuden,
  Peikkohävittäjä räjähti maamiinaan!
  
  Soturi, reipas, rohkea taistelija,
  Omistettu puolueelle - Neuvostoliiton asialle!
  Uskon voittoisaan loppuun saastasta,
  Ajan demonisen lauman seinään, vastaukseen!
  
  No miksi, taistelija ammuttiin alas,
  Et ehtinyt vapauttaa hihnat!
  Ja suoja osoittautui vialliseksi,
  Ja paha peikko paskiainen veljeytyi lastenhoitajan kanssa!
  
  Sodasta on tullut epätasainen ja julma,
  Vaikka olen tyttö, karjun ja itken katkerasti!
  Ikään kuin vaikeuksissa voimme sukeltaa pohjaan,
  Loppujen lopuksi onni on kadonnut isänmaasta!
  
  Huutoni Jumalalle: Kaikkivaltias, miksi?
  Erotit minut rakkaasta poikaystävästäni!
  En käyttänyt takkia edes pakkasella,
  Ja hän löi kolme vastustajaa!
  
  Eikö hän ansaitse sitä?
  Tapaa minut kukkien kanssa voittoon!
  Paista runsaita piirakoita lomaa varten,
  Ja tulen paraatiin toiveikkaana!
  
  Ankara Herra vastasi synkästi:
  Kuka on onnellinen maailmassa, kenellä menee hyvin?
  Liha kärsii ja huokaa tuskasta,
  Loppujen lopuksi tonttuyhteisö on ilkeä ja syntinen!
  
  No, sitten kun tulen kunniaan,
  Heitän Gehennaan ne, jotka eivät ansaitse elää !
  Minäkin herätän henkiin unelmieni miehen,
  Paras ei sitten halua jakaa!
  Laulaessaan taivaalle ilmestyi kymmenkunta kaunista, taivaallista enkeliä. He taputtivat käsiään suurella innolla ja vahvistivat, että he todella pitivät kaunokaisen laulusta.
  Musta soturi nyökkäsi hyväksyvästi päätään ja karjui:
  - Hienoa, sinulla on erinomaiset laulukyvyt! Punaisen lohikäärmehahmon saamiseksi sinun on kuitenkin oltava myös erinomainen miekan kanssa.
  Erimiada kumarsi ja sanoi vääntyen:
  - Tällaisilla pehmustetuilla jaloilla on käytännössä mahdotonta taistella, jopa niin merkityksettömän vastustajan kanssa kuin ihminen!
  Mustassa haarniskassa pukeutunut ritari heilutti miekkansa tähdissä kimaltelevana. Ja vihertävä aalto, kuin ruohon heijastus, lähti hänestä. Ja tytön kiinteät, viipaloidut, sirot jalat tulivat jälleen kokonaisiksi.
  Tonttu kumarsi, löi paljaaseen jalkaansa suurella luottamuksella ja sanoi:
  - Anna nyt minulle mies tänne! Murskaan hänet veriseksi lihaksi, vaikka he olisivat sankaripituisia!
  Musta vahvisti:
  - Sinulla on tarvitsemasi vastustaja!
  Ja hän teki miekkallaan kuvion kahdeksan. Yhtäkkiä tonttuperheen tytön eteen ilmestyi poika. Hänellä oli yllään vain uimahousut, yksitoista tai kaksitoistavuotias lapsi. Ohut, ruskettunut, mutta karkea. Hänen lapaluunsa olivat terävät, kylkiluut näkyivät ruskettuneen ihon alta, ja hänen selässään ja kyljellään oli jo parantuneita jälkiä ripsistä ja vitsauksista.
  Vaikka se oli vain poika, jolla oli vauvakasvot, mutta hän näytti ylpeältä. Orjan vaaleat hiukset, suklaarusketus, näyttivät olevan siististi leikatut, ja hänen leukansa antoi hänen kasvoilleen rohkean ilmeen.
  Erimiada mutisi hämmentyneenä:
  - En aio riidellä lapsen kanssa. Lisäksi minusta näyttää siltä, että tämä on orjapoika.
  Musta soturi vahvisti:
  - Kyllä, tämä on orjapoika, joka paljain jaloin ja vain uimahousuissa työskenteli louhoksilla, uurasti yli kaksi kolmasosaa päivästä, tehden vaikeinta työtä. Mutta toisaalta hän syntyi prinssiksi. Ja hän joutui orjuuteen, joka vahvisti häntä, mutta ei murtanut häntä.
  Orjapoika taputti vihaisesti paljaaseen jalkaansa murskaamalla kiven kovettuneella kantapäällään ja huusi:
  - Olen valmis taistelemaan kanssasi, jalo rouva! Toivon, että sinulla on hyvä perhe, koska taisteleminen tavallista vastaan on minulle paskiainen!
  Musta soturi nyökkäsi:
  - Sinulla on vaakalaudalla, toisella puolella on punaisen lohikäärmeen hahmo ja toisella vapauspoikasi!
  Nuori soturi pudisti ei liian pitkää, mutta terävää miekkaansa ja sanoi:
  Isänmaan ja vapauden puolesta loppuun asti,
  Sydämet sykkimään yhdessä!
  . LUKU nro 2.
  
  Vikreittar vastasi luottavaisesti:
  - Tästä tulee epätasainen taistelu!
  Ja hän heilutti paljon pidempää ja raskaampaa miekkansa. Molemmat soturit lähentyivät liikkeessä. Yhteistä heille oli, että he olivat paljain jaloin. Mutta pojan jalat, vaikkakin pienet, ovat jo keratinisoituneet siitä, että hän kävelee jatkuvasti paljain pohjain louhosten terävillä kivillä. Ja tonttutytöllä päinvastoin on herkemmät, vaaleanpunaiset pohjat, joissa on siro paljas kantapää.
  Miekat törmäsivät ja kipinät lensivät. Viskreivitär tietysti jaloihmisena harjoitti miekkailua. Edes avaruuskaudella tätä ei ehkä pidetty ensisijaisena prioriteettina. Hän oli pitkä, iso ja lihaksikas tontun mukaan, ja hän toivoi voivansa voittaa jonkun puolialastoman, laihan pojan louhoksista helposti ja yksinkertaisesti.
  Mutta törmäsin sinnikkääseen ja taitavaan pojan, joka oppi miekkailutunnit varhaislapsuudessa, eikä unohtanut niitä kaivoksissa, murtamassa kiviä sorkkaraudalla ja työntäen vaunuja.
  Aluksi Erimiada sääli lasta eikä hyökännyt hänen kimppuunsa liian päättäväisesti. Itse asiassa niin pieni asia, ja hänellä ilmeisesti oli vaikeaa louhoksissa. Katso, kuinka kylkiluut näkyvät, ja iholla on hankaumia ja mustelmia.
  Poika oli kuitenkin nopea ja raapi miekalla tytön polvea. Veri tuli ulos.
  Erimiada löi poikaa vastauksena huutaen:
  - Pieni täi!
  Vaikka orjapoika vastusti, hänet kaadettiin. Mutta hän hyppäsi heti ylös. Ja hän hyökkäsi tontun kimppuun kuin hyökkääjä. Ja hänen ohuissa, mutta vahvoissa ja ketterissä käsissä miekka välähti kuin hyttysen siivet.
  Ja niin nopea ja laiha poika raapi taas Erimiadaa.
  Tyttö, saatuaan haavan jalkaansa, sirutti:
  Tytöt eivät koskaan anna periksi
  Ja tiedäthän, heidän voittonsa tulee olemaan loistava...
  Poika ei voita, saatana,
  Kuka ei ilmeisesti ole syönyt lounasta pitkään aikaan!
  Poika vastasi jatkamalla hyökkäystä. Hän oli nopea kuin heinäsirkka. Ja hänen miekkansa on erittäin nopea. Se näyttää pienemmältä, mutta kevyeltä. Poika itse, vaikka hän kantoi raskaita lohkareita ja löi vasaralla, louhoksen niukan ruoan vuoksi ei kyennyt lihomaan ja pysyi hyvin jäykkänä ja liikkuvana.
  Erymiad ei päässyt ohueseen, ketterään vartaloonsa, jossa oli näkyvät lihakset. Hän yritti sijoittaa useita kertoja, mutta se ei onnistunut.
  Varakreivitär alkoi hikoilla. Hänen ruskettunut, vahva vartalonsa bikineissä oli hien peitossa ja vaikutti kiillotetulta pronssilta. Ja hengitykseni muuttui raskaammaksi.
  Täällä Erimiada löi kaikella voimallaan, mutta poika hyppäsi taitavasti ja jopa seisoi hetken terän päällä paljain jaloin. Ja hän löi Erimiadaa rintaan. Ja tontun veri virtasi voimakkaammin. Tyttö huusi kivusta. Ja taas hän yritti hyökätä.
  Mutta on vaikea osua, kun kohde on pieni ja alapuolellasi ja samalla liikkuva.
  Taistellessaan orjapoika alkoi myös peittyä pieniin hikipisaroihin ja alkoi loistaa. Samalla hän lauloi:
  Spartak on suuri urhoollinen taistelija,
  Hän nosti vihollisia pahan ikettä vastaan...
  Mutta kansannousu päättyi,
  Vapaus kesti vain hetken murto-osan!
  
  Mutta poika muilta ajoilta nyt,
  Päätin taistella oikean asian puolesta...
  Hän näyttää pieneltä eikä näytä vahvalta,
  Mutta hän osaa taistella erittäin taitavasti!
  Ritari mustassa haarniskassa nyökkäsi:
  - Kyllä, tämä prinssi ei ole niin yksinkertainen! Louhokset vain kovettivat häntä, mutta eivät rikkoneet häntä ollenkaan. Ja jos haluat voittaa hänet, sinun on yritettävä.
  Orjapoika huudahti:
  - Joko voitan tai kuolen! Ilman vapautta ei ole elämisen arvoista!
  Erymiada sihisi:
  - Ja minä taistelen kansani tulevaisuuden puolesta.
  Ja tyttö heilui uudelleen ja yritti lyödä nuorta vastineensa.
  Hänen lakkonsa ei kuitenkaan onnistunut. Lisäksi ketterä pikku paholainen otti ja puukotti tonttuperheen tytön vatsaan ja jätti toisen verisen reiän.
  Erimiada tuli varovaisemmiksi. Todellakin, kuinka nöyryyttävää on taistella ihmislapsen kanssa. Ja silti häviää. Hän ei ole vielä koskaan lyönyt häntä.
  Erittäin ketterä paljasjalkainen, nirso orjapoika. Ja hyppää kuin heinäsirkka.
  Emira lauloi:
  Heinäsirkka istui ruohossa,
  Heinäsirkka istui ruohossa,
  Ihan kuin kurkku
  Hän oli vihreä!
  Mutta sitten tonttu tuli,
  Joka voitti kaikki...
  Teki hänestä rikkaan
  Ja hän söi sepän!
  Tämä teki siitä hauskempaa, mutta ei lisännyt voimaa. Ajoittain poika aiheutti haltuun matalia, mutta lukuisia ja herkkiä haavoja. Verenhukan vuoksi Erimiad alkoi heiketä ja hidastua.
  Ja hänen vastustajansa oli jopa liian sitkeä. Itse asiassa kuusitoista-seitsemäntoista tuntia työtä päivässä, jokainen, jonka haluat, joko tapetaan tai kovettuu. Ja pojan vartalo oli erittäin vahva ja kesti kaikenlaista kuormitusta.
  Samaan aikaan raskaiden lohkareiden kantaminen päiviä peräkkäin ei vahvistanut lihaksia, vaan päinvastoin teki niistä vahvempia ja ketterämpiä.
  Niinpä poikaprinssi löi häntä miekalla polven alle, ja Erimiada kumartui, ja hän oli jo vääntynyt niin, ettei hän voinut enää kääntyä kunnolla.
  Ja orjapoika painoi eteenpäin hyräillen iloisesti ja iloisesti ja pisti taas tytön vatsaan. Ja tällä kertaa paljon syvemmin.
  Erimiada alkoi tukehtua. Hän nyökkäsi jalkaansa, mutta miekan kärki osui tytön paljaaseen kantapäähän ja lävisti sen tuntuvasti. Ja tämä ei vain satuta, vaan myös vaikeuttaa seisomista.
  Tonttu kaatui kyljelleen ja huusi:
  - En antaudu Saatanan vihollisille - teloittajille,
  Näytän rohkeutta kidutuksen alla...
  Vaikka tuli palaa ja ruoska osuu olkapäihisi,
  Rakastan tonttuani palavalla intohimolla!
  Orjapoika virnisti ja vastasi työntämällä tyttöä nenään paljaalla kantapäällään. Ja hän antoi sen tiukasti, rikkoen hengityslaitteen ja lauloi:
  -Vapaus on paratiisi,
  Ei ole iloa kahleissa...
  Taistele ja uskalla
  Hylkää pieni pelko!
  Ja poika löi miekalla vieläkin voimakkaammin, niin että hän löi miekan Erimiadan heikentyneestä käsistä. Tyttö ojensi kätensä hakeakseen hänet. Mutta terän kärki lävisti hänet välittömästi lapaluiden väliin. Ja verta tuli taas ulos.
  Tyttö kaatui ja tarttui miekkaan kahvasta. Mutta hän osui terällä, jonka puolialaston poika siirsi hänen kätensä yli ja leikkasi suonen. Miekka putosi, ja Erimiada riisuttiin aseista.
  Orjapoika huudahti ilosta ja löi haltiaa temppeliin kahvalla. Hän nykitti paljaita, pitkämielisiä jalkojaan ja joutui syvään tyrmäykseen.
  Prinssi asetti paljas jalkansa, joka ei ollut nähnyt kenkiä moneen vuoteen, tyttöjen kohoavaan rintaan.
  Ja huudahti voiton, hän sanoi:
  - Eläköön valo ja vapaus!
  Ja sitten hän kääntyi mustaan soturiin:
  - Lopettaa hänet?
  Ritari mustassa haarniskassa vastasi luottavaisesti:
  - Ei! Olet jo voittanut hänet! Nyt olet vapaa ja olet heitetty pois orjuuden kahleista!
  Poika, nyt entinen orja, kysyi:
  - Ja nyt voinko palauttaa entisen prinssin arvoni?
  Soturi mustassa haarniskassa vastasi päättäväisesti:
  - Ei! Maasi on valloitettu. Mutta osoitit olevasi erinomainen taistelija. Liityt armeijaan ja sinusta tulee partiolainen siellä. Komennat joukkoa poikia aivan kuten sinäkin. Ja tämä on palkintosi vikreittaren voittamisesta.
  Nuori prinssi kumarsi ja sanoi hymyillen:
  - Kiitos! En palaa näihin haiseviin louhoksiin.
  Mustassa haarniskassa pukeutunut ritari heilutti miekkansa, ja voittajapoika katosi.
  Erymiada tuskin avasi silmiään. Hänen päänsä sattui. Hän nousi tärisevästi seisomaan ja änkyttäen kysyi:
  - Mitä minulle tapahtui?!
  Musta soturi vastasi surulla äänellään:
  - Hävisit! Poika voitti ja sai vapauden.
  Tonttu sanoi huokaisten:
  - Mitä nyt, kuoleeko kansani?
  Ritari mustassa haarniskassa vastasi luottavaisesti:
  - Ei tietenkään! Jos mitään, sinulla on mahdollisuus saada uusi taistelu. Vain tällä kertaa joudut taistelemaan sen kanssa, jonka hylkäsit ensimmäistä kertaa. Ei ihmisen, vaan vampyyrin kanssa!
  Erimiada vastasi huokaisten:
  - Olen samaa mieltä vampyyrin kanssa. Mutta olen kaikki haavoittunut, eikä minulla ole voimaa. Onko mitään keinoa parantaa haavani, jotta olen valmis taistelemaan?
  Ritari mustassa panssarissa sanoi:
  - On vain yksi tapa. Sinun täytyy arvata arvoitus. Vastaa oikein, niin kaikki haavasi paranevat kerralla.
  Tonttu aneli:
  - Arvoiksesi ovat niin monimutkaisia, että niihin on yksinkertaisesti mahdotonta vastata. Ehkä on joku muu tapa? No, jos haluat, laulan sinulle!
  Mustapukuinen soturi vastasi:
  - Tottakai laulat minulle joka tapauksessa! Mutta jotta haavasi parantuvat, kysymykseeni on vastattava. Sinun on maksettava kaikesta!
  Enkelit, jotka lensivät ritarin pään yli, vahvistivat välittömästi soitellen pienillä äänillään:
  - Sinun täytyy maksaa kaikesta!
  Ritari mustassa panssarissa huomautti:
  - Mutta olen sinulle armollinen ja annan sinun miettiä kysymystä. Ja olet älykäs tyttö, ja uskon, että arvaat varmasti, mikä on oikea vastaus.
  Erimiada huomautti:
  - On mahdotonta tietää kaikkea maailmassa!
  Soturi kiiltävällä miekalla nyökkäsi:
  - Oikein! Mutta voit loogisesti laskea minkä tahansa vastauksen mihin tahansa kysymykseen.
  Tonttu vastasi huokaisten:
  - Hyvä on. Olen valmis.
  Ritari mustassa panssarissa sanoi:
  - Mikä tulee tulematta ja lähtee lähtemättä!
  Erimiada vihelsi ja pyöritti safiirisilmiä:
  - Vau! Vau kysymys.
  Mustapukuinen soturi nyökkäsi:
  - Ajattele! Yritä selvittää asia loogisesti!
  Varakreivitär jännitti otsaansa ja alkoi järkeillä ääneen;
  Ehkä se on rahaa? Niitä todellakin näyttää tulevan, mutta niitä on aina vähän, joten voidaan sanoa, että niitä tulee ilman sellaisia määriä kuin pitäisi. Toisaalta he lähtevät, ikään kuin eivät olisi lähteneet, ikään kuin he eivät olisi siellä.
  Erimiada kosketti haavoittunutta kantapäätään etusormellaan ja jatkoi päättelyään;
  Tai ehkä nämä ovat ongelmia. He näyttävät tulevan, mutta ne ovat aina olleet sellaisia, joten he tulevat tulematta. Ja näyttää siltä, että ongelmat ovat kadonneet, mutta itse asiassa ne ovat edelleen olemassa.
  Erimiada raapi jälleen takaraivoaan ja jatkoi pohdintaa annetusta aiheesta.
  Ehkä tämä on esimerkiksi elämää. He sanovat, että elämä on tullut, mutta se oli siellä ennen. Toisaalta elämä on heidän mukaansa mennyttä. Mutta hän pysyi samaan aikaan, mukaan lukien sielu, joka on kuolematon.
  Kyllä, on olemassa monia muita vaihtoehtoja, joita voidaan tarjota. Silmäni ovat auki erilaisista mahdollisista vastauksista. Täällä he antoivat hänelle aikaa. Mutta itse asiassa, mitä enemmän ajattelet, sitä hämmentyneemmäksi tulet, ja erilaisia mahdollisia vastauksia syntyy. Ja aika ei auta...
  Sitten se valkeni Erimiadalle, ja hän sanoi:
  - Olen valmis antamaan vastauksen!
  Mustapukuinen soturi nyökkäsi päätään loistaen kuin eebenpuu:
  - No, puhu!
  Erimiada totesi päättäväisesti:
  - Aika tulee tulematta! He sanovat, että aika on tullut, mutta se on jo tapahtunut! Ja hän lähtee myös lähtemättä. Sanotaan, että aika on kulunut, mutta se on edelleen!
  Ritari mustassa haarniskassa naurahti ja vastasi:
  - No, vastaus on yleensä oikea, ja se voidaan laskea! Normaali vastaus on kuitenkin muistot! Mutta aika on myös täysin mahdollinen vaihtoehto.
  Mustapukuinen soturi teki kahdeksaan kiiltävällä miekkallaan. Ja muutaman sekunnin kuluttua kaikki Erymyadin haavat ja vauriot katosivat jäljettömiin, ikään kuin niitä ei olisi koskaan ollutkaan.
  Tonttutyttö hymyili ja sanoi:
  - Kiitos! Voinko nyt käyttää toisen mahdollisuuteni?
  Ritari mustassa haarniskassa vastasi jylisevällä äänellä:
  - Voi! Mutta tällä kertaa sinun on taisteltava vampyyria vastaan. Oletko valmis tällaiseen kokeeseen?
  Erimiada vastasi päättäväisesti:
  - Jos minulla ei ole vaihtoehtoa, niin kyllä! Valmis!
  Soturi oli aikeissa nostaa miekkansa, mutta sitten hänen mustan kypäränsä yli lepattavat enkelit huusivat yhteen ääneen:
  - Anna hänen laulaa meille! Hänellä on niin upea ääni!
  Ritari mustassa haarniskassa nyökkäsi:
  - Laula, kaunotar! Seurani vaatii sitä!
  Erimiada nyökkäsi vastahakoisesti ja huomautti:
  - Kyllä, en ole äänessä!
  Enkelit huusivat nauraen:
  - Ei tarvetta! Sinä olet ihana! Tule, älä ole ujo!
  Tonttu veti syvään henkeä ja lauloi iloisesti;
  Kunnia maalle, joka kukkii ylhäällä,
  Kunnia suurelle, pyhälle tontulle...
  Ei, ikuisuudessa ei ole hiljaisuutta -
  Kentän tähdet on siroteltu helmillä!
  
  Suuri Kaikkivaltias Svarog on kanssamme,
  Kaikkivaltiaan mahtavan perheen poika...
  Jotta tämä soturi voi auttaa taistelussa,
  Meidän täytyy ylistää haltioita Jumalan valolla!
  
  Tytöillä ei ole epäilystäkään, usko minua,
  Tytöt hyökkäävät kiihkeästi laumaa vastaan...
  Revitään palasiksi, raivoisa peto,
  Ja vihollinen saa iskun nenään!
  
  Ei, älä yritä murtaa tonttuja,
  Vihollinen ei saa meitä polvillemme...
  Voitamme sinut, paha varas,
  Isoisoisä Elin on kanssamme !
  
  Ei, ei koskaan, älä koskaan anna periksi vihollisille,
  Paljasjaloiset tytöt taistelivat tontun alla ...
  Emme osoita heikkoutta ja häpeää,
  Tule toimeen suuren Saatanan kanssa!
  
  Jumala salli meidän saattaa taistelumme päätökseen,
  Ja karkottaa Wehrmachtin laumat...
  Jotta ne eivät päädy nolliin,
  Jotta hautausmaalla ei ole hiljaista!
  
  Anna tytöille vapaat kädet, taistelijat,
  Joten tämä järjestetään orkisisteille...
  Isämme ovat meistä ylpeitä,
  Vastustaja ei lypsä meitä kuin lehmiä!
  
  On totta, että kevät tulee pian,
  Peltojen tähkät muuttuvat kullanruskeiksi...
  Uskon unelmamme toteutuvan,
  Jos sinun täytyy taistella totuuden puolesta!
  
  Jumala, se tarkoittaa, että kaikki ihmiset ovat rakkautta,
  Uskollinen, vahva, ikuinen ilossa...
  Vaikka väkivaltaista verta vuodatetaan,
  Tyttö on usein huolimaton!
  
  Murskaamme vihollisen taistelussa,
  Tee jotain niin ilmavaa...
  Vaikka myrsky riehuisi maailmoissa,
  Ja tukkoinen pimennys tulee!
  
  Ei, ihmiset seisovat hautaan asti,
  Ja he eivät anna periksi erksisteille ...
  Te pojat kirjoita se muistivihkoon,
  Ja teroittakaa kaikki miekkasi taistelua varten!
  
  Kyllä, on totta, että tulee aamunkoitto ilman reunoja,
  Usko pois, kaikilla on ilo...
  Avaamme toisen, usko minua, valo -
  Ilmassa tytön käsi ojentaa!
  
  Voimme , voimme tehdä tämän, usko minua,
  Jotain mistä emme uskalla edes haaveilla...
  Näemme selvästi kirkkaimman tavoitteen,
  Ei, älkää puhuko hölynpölyä, taistelijat!
  
  No, lentää vitsi, Marsiin,
  Avataan siellä peltoja, lasketaan ne, rubiinit...
  Ja lastaamme ympäristönsuojelijat suoraan silmiin,
  Kerubilaumoja leijuu yläpuolellamme!
  
  Kyllä, neuvostomaa on kuuluisa,
  Mitä kommunismi antoi kansoille...
  Hän syntyi meille ikuisesti -
  Isänmaan puolesta, onnen, vapauden puolesta!
  
  Elfiassa jokainen soturi on seimestä,
  Vauva kurkottaa aseeseen...
  Siksi vapiset, konna,
  Vaadimme hirviön tilille!
  
  Kyllä, perheemme tulee olemaan ystävällinen perhe,
  Mitä elfinismi rakentaa universumissa...
  Meistä tulee todellisia ystäviä,
  Ja liiketoimintamme on luomista!
  
  Loppujen lopuksi elfinismi syntyy ikuisesti syntymästä,
  Jotta aikuiset ja lapset voivat olla onnellisia...
  Poika lukee myös tavuja,
  Mutta demiurgin liekki loistaa silmissä!
  
  Kyllä, ihmisillä on iloa ikuisesti,
  Että he taistelevat yhdessä Svarogin asioiden puolesta...
  Näemme pian Folgin rannat,
  Ja me olemme Jumalan kunniapaikalla!
  
  Kyllä, isänmaan viholliset eivät voi murtaa tonttua,
  Se on jopa terästä vahvempi...
  Elfiya, olet rakas äiti lapsille,
  Ja isämme, usko minua, on viisas Ftalin !
  
  Isänmaalle ei ole esteitä, usko minua,
  Se etenee pysähtymättä...
  Helvetin kuningas saa pian mattin,
  Ainakin hänellä on tatuointeja käsissään!
  
  Annamme sydämemme isänmaan puolesta,
  Kiipeäkäämme kaikki vuoret, usko minua, korkeammalle...
  Meillä tytöillä on paljon voimaa,
  Joskus se jopa räjäyttää katon!
  
  Poika tilasi myös Elfin,
  Hän sanoi taistelevansa kiivaasti...
  Hänen silmissään on kimaltelevaa metallia,
  Ja roolipeli on piilossa tiukasti repussa!
  
  Älä siis leikkiä hölmöä,
  Vielä parempi, seisotaan kaikki yhdessä seinänä...
  Läpäisevät kokeet, vain viisi,
  Anna Abelin hallita, ei pahan Kainin!
  
  Lyhyesti sanottuna ihmisille tulee onnea,
  Ja Svarogin voima pyhässä maailmassa...
  Murskaa orkshit leikkisästi,
  Olkoon Lada onni ja idoli!
  Tonttutyttö lopetti laulun suurella innolla. Ja hän kumartui, löi paljain jalkansa ja sanoi:
  - Armo!
  Ritari mustassa panssarissa vahvisti:
  - Tämä on arvokas biisi! Se lämmittää sydäntä ja sielua. Siksi annan sinulle neuvon: tee kahdeksas jaloillasi, niin saat enemmän voimaa. Ja voit selviytyä jopa sellaisen hirviön kanssa kuin vampyyri!
  Erimiada kumarsi ja vastasi:
  - Maailman tulee kunnioittaa meitä ja pelätä meitä.
  Sotilaiden hyväksikäytöt ovat lukemattomia...
  Haltiat ovat aina pystyneet taistelemaan.
  Tuhoamme örkit maan tasalle!
  Mustissa haarniskaissa pukeutunut soturi teki ympyrän miekkallaan, ja musiikkia kuului kuin jääpuikkojen leikkiä.
  Ja taivaalle ilmestyi siluetti. Hän oli komea mutta kalpea nuori mies silinterissä ja nahkapuvussa. Hänen kätensä olivat nahkaiset, mustat käsineet ja saappaat päinvastoin punaiset. Ja hänellä oli miekka. Hampaat työntyivät esiin nuoren miehen suusta.
  Erymiada huudahti hampaansa paljastaen:
  - Tämä on vampyyri! Näyttää aika söpöltä.
  Nuori mies pudisti päätään, sääteli silinteriä ja laskeutui sitten lujasti maahan.
  Hän kumarsi tytölle ja huomautti:
  - Hän on melkein alasti ja paljain jaloin, kuin orja!
  Musta soturi vastasi:
  - Tämä on viscountessa erittäin jalosta perheestä. Ja hän haluaa saada punaisen lohikäärmepatsaan pelastaakseen kansansa kuolemalta.
  Vampyyripoika vastasi:
  - Joka tapauksessa minun täytyy voittaa hänet! Yritän pitää hänet hengissä jos mahdollista!
  Erimiada vastasi hymyillen:
  - En minäkään halua tappaa sinua! Mutta jos minun on pakko, taistelen kaikin voimin!
  Musta soturi nyökkäsi:
  - Taistelet miekoilla. Aseet ovat tasa-arvoisia ja kaikki on reilua.
  Vampyyri kumarsi ja vastasi:
  "Minulle on suuri kunnia saada ristiin miekat sellaisen tytön kanssa!"
  Erimiada nyökkäsi ja sirutti:
  - Lähdemme rohkeasti taisteluun,
  Haltioiden asian puolesta...
  Voitamme kaikki örkit,
  Taistele, älä ajaudu!
  Tyttö ja poika ottivat kiiltäviä, kimaltelevia miekkoja käsiinsä ja valmistautuivat taistelemaan. Heidän mielialansa oli täydellinen tuho.
  Kuului signaali. Vampyyrinuori ryntäsi villin raivona kohti Erymiadaa. Hän tapasi hänet miekkaiskulla torjuen hyökkäyksen. Tyttö tunsi itsensä paljon itsevarmemmaksi ja torjui jälleen yrityksen tynnyrirullalla.
  Sitten Erimiada siirsi vastustajansa jalkojensa väliin paljain jaloin. Vampyyri onnistui estämään iskun, mutta oli silti järkyttynyt.
  Tonttu siristi:
  - Vihollinen ei vielä tiedä voimaamme,
  He eivät käyttäneet täyttä voimaaan...
  Vauvojen ja naisten kimppuun hyökätään
  Kaikesta huolimatta, vampyyri, tapan sinut!
  Vastauksena nuori mies kohotti itsensä hieman pinnasta ja yritti lähestyä Erymyadia kuin iskusotilas.
  Ja tyttö otti sen ja puukotti vihollista miekkansa kärjellä suoraan vatsaan. Hän sai kipeän injektion ja verta tuli ulos. Tonttu suoritti perhosliikkeen ja otti koukkuun vampyyrin saappaan, minkä jälkeen hän siristi:
  Murskaan vihollisen yhdellä iskulla,
  Minä, tonttu, olen rohkea hyvästä syystä!
  Sillä välin taistelu jatkui. Vampyyri yritti lentää ylös, mutta Erimiada hyppäsi ylös ja otti hänet kiinni. Ja tulipunaisen veren pisaroita levisi.
  Nuori verenimijä huomautti:
  - Olet oppinut paljon! Mutta hän ei voinut selviytyä pojan kanssa!
  Tonttu huomautti, paljastaen hampaat hymyillen:
  - Jostain on aloitettava! Opimme kaikki vähän, äläkä tee syntiä, olet Jumalan vampyyri!
  Vampyyri kiihtyi yhtäkkiä, mutta hänen miekkansa ohitti kohteen, ja Erimiada osui verenimejään ranteeseen. Taas rubiininvärisiä roiskeita ja voihkia.
  Vampyyri huomautti:
  - Sinä saatana!
  Tonttu vastusti:
  - Palvelen hyvän voimia!
  Nuori verenimijä huomautti:
  - Mitä eroa on hyvällä ja pahalla?! Jopa valon jumalat tappavat eivätkä säästä vihollisiaan!
  Erimiada kohautti olkapäitään ja sirutti:
  Kukan terälehti on hauras,
  Jos se on revitty pois kauan sitten...
  Vaikka maailma ympärillä on julma,
  Haluan tehdä hyvää!
  Vampyyri yritti jälleen kiihdyttää ja hyökkäsi nopeasti tytön kimppuun. Hän suoritti haarukkaliikkeen, mutta yllättäen tonttutytön terä lävisti hänen kurkkunsa. Verivirta ruiskutti ulos. Vampyyri hyppäsi taaksepäin, pudistaen pois punaiset pisarat ja huomautti:
  - Todellakin, paholainen!
  Erymiada hyppäsi kaikin voimin ja heittäytyi iskuun. Hänen paljas, pyöreä kantapää osui vampyyrin leukaan. Hän kaatui ja levitti kätensä eri suuntiin. Useita katkenneita hampaita lensivät ulos verenimivän suusta.
  Erimiada asetti paljain jalkansa hänen rintaansa, kohotti kätensä ja huudahti:
  - Voitto!
  Musta soturi kysyi häneltä:
  - Aiotko tehdä sen loppuun?
  Erimiada totesi päättäväisesti:
  - Ei!
  Ritari mustassa haarniskassa nyökkäsi:
  - Punainen lohikäärmehahmo on sinun!
  Ja hän teki kolmion kimaltelevalla miekalla. Välittömästi ilmassa oli välähdys ja kuva värikkäästä, voimakkaasta lohikäärmeestä ilmestyi. Joka lensi Erimiadiin. Tyttö kutistui tahattomasti.
  Sitten tapahtui pieni välähdys, ja lohikäärme muuttui pieneksi hahmoksi, joka itse kellui tonttutytön käsiin. Hän otti sen ja lauloi:
  - Haltiat, tontut, tontut,
  Nuoruutemme on ikuista...
  Tontut, tontut, tontut,
  Tulemme olemaan ikuisessa onnessa!
  
  GULLIVERIN VIIDES MATKA
  HUOMAUTUS
  Kuuluisa matkustaja Gulliver, suuren laivan kärjessä, lähtee jälleen matkalle. Hän joutuu myrskyyn ja hänen aluksensa heitetään maihin. Ja kokenut Gulliver kohtaa niin oudon maailman, jonka jälkeen kaikki legendaarisen merimiehen aiemmat seikkailut haalistuvat sen taustaa vasten.
  . LUKU nro 1
  Gulliver ei ollut enää nuori. Siitä huolimatta lähdin taas toiselle matkalle. Itse asiassa hänen kuvauksiaan seikkailuista pidettiin vain fantasioina ja saduina.
  Ja vuodet kuluvat, ja pää harmaantuu ja siihen ilmestyy melkoinen määrä kaljuutta. Kun olet yli viisikymmentä, se on 1700-luvun mittapuun mukaan paljon. Siitä huolimatta Gulliver päätti lähteä uudelleen tielle. Lisäksi ennustaja ennusti hänelle, että tällä kertaa hän löytäisi onnensa eikä halua enää palata.
  Suuri galleoni viilteli purjeitaan ja purjehti kohti Tyyntämerta. Gulliver on jo melko rikas, ja Liputiasta otettujen pienten lampaiden ohut villa toi hänelle erityistuloja . Mutta he kaikki kuolivat sukupuuttoon. Ja syntyi ajatus vierailla tällä saarella uudelleen.
  Yli kolmekymmentä vuotta on jo kulunut. Ja liliputilaiset elävät vähemmän kuin ihmiset. Joten kaikki, jotka tunsivat Gulliverin, ovat jo kuolleet sukupuuttoon.
  Miksei siellä elättäisi saalista? Lilliputialaisilla ei ole tykkejä eikä kiväärejä, eivätkä heidän nuolensa ole jättiläisiä vastaan. Ja itse Lilliputissa voit vangita paljon arvokasta.
  Pienet eläimet voisivat yksin tuottaa valtavia tuloja ja ne voitaisiin myydä valtavaan hintaan.
  Jättiläisten vangitseminen on liian riskialtista. Kukaan ei ottaisi 12 kertaa miehen kokoista raataa, edes asetta. Lisäksi heillä on kuningas, jolla on voimakas armeija. Totta, jättiläisillä ei ole vielä ruutia.
  Joka tapauksessa Gulliver halusi vierailla ensimmäisessä maassaan, jossa oli kaksi pienten ihmisten voimaa. Ehkä hän voisi löytää sieltä jotain, mikä tekisi hänestä upean rikkaan.
  Tutustuttuaan Yahoon ja älykkäiden hevosten maailmaan Gulliverista tuli julmempi ja kyynisempi. Vuodet kuluvat ja sinun täytyy rikastua. Kuinka paljon elämää hänellä on jäljellä, ei tiedetä. Ja ihmiset nauravat sinulle, ja erilaiset sanomalehdet antavat mautonta vihjettä siitä, että Gulliver ei ole vain unelmoija, vaan myös hullu. Ja vielä enemmän, tämä oli motivaatio todistaa hänen nimeämiensa maiden olemassaolosta.
  suunnilleen missä Lilliput ja Blefuscun saari sijaitsevat . Ja hänen laivansa on jo saavuttanut tämän paikan.
  Mutta missä tarkalleen? Saaret ovat pieniä, ja ne yrittävät löytää sokeasti käyttämällä 1700-luvun alun primitiivistä navigointia.
  Ja sitten laiva otti vallan ja joutui myrskyyn...
  Häntä heiluttivat seitsemän päivää ja yötä aaltojen heittelemänä. Onneksi suuren ja tehokkaan laivan suunnittelu aseineen osoittautui erittäin kestäväksi. Eikä se hajonnut.
  Ja sitten yhtäkkiä aalto nousi ja huusi englantilaisen galleonin autiolle rannalle. Pitkään jatkuneesta taistelusta myrskyn ja luonnonvaraisten elementtien kanssa uupuneena yli kahdensadan merimiehen miehistö ja itse Gulliver nukahtivat syvään.
  He eivät miettineet, kuinka levätä tai toipua.
  Gulliver näki jatkuvia painajaisia. Ja kun hän heräsi, painajainen jatkui todellisuudessa. Ensinnäkin hän huomasi olevansa sidottu, ja hänen vieressään seisoi poikia, jotka näyttivät noin kahdentoista tai kolmentoista vuoden ikäisiltä. Heidät oli maalattu maaleilla, höyhenet päässään kuin intiaanit, paljaat jalat, puolialasti vartalo. Täällä on kuitenkin melko kuuma, ja tämä on ymmärrettävää.
  Gulliver katsoi ympärilleen. Ja näin useita sidottuja merimiehiä lähistöllä. Vain ne ovat myös muuttuneet. Ne pienenivät, parta ja sänki katosivat ja vaatteet roikkuivat kuin pussit.
  Gulliver katsoi itseään. Ja olin yllättynyt. Hänen ruumiinsa pieneni, vatsa katosi ja tylsä kipu myös selässä. Ja puku roikkui kuin pesulappu. Ja saappaat osoittautuivat yhtäkkiä vapaiksi. Ja hän nykisi, ja köydet roikkuivat hieman.
  Poika, joka näytti intialalta, tatuoinneilla, huusi:
  - Heistä tulee meidän kaltaisiamme! Tule, kiristä köydet!
  Merimiehillä oli itse asiassa jo lasten kasvot, ja niiden koko pieneni silmiemme edessä.
  Pojat höyhenillä ja maalilla ryntäsivät nostamaan köysiä. Gulliver tunsi kutistuvansa edelleen. Ja samaan aikaan keho tuntuu kevyeltä ja energiseltä. Ja hampaasi lakkasivat sattumasta, ja ylipäänsä oli kuin olisit syntynyt uudesti.
  Sillä välin alukseen nousi lisää paikallisia sotureita. He olivat jo siistimmissä univormuissa, pukeutuivat panssariin ja kantoivat miekkoja. Hänen jaloissaan on sandaalit ja niissä on useita tyttöjä. Mutta he näyttivät myös lapsilta, noin kahdentoista, enintään kolmentoista vuoden ikäisiltä. Tytöt käyttivät korvakoruja ja koruja.
  Yksi heistä, jolla oli vaaleat hiukset, nauroi ja huomautti:
  - Se on sääli! En nähnyt heitä aikuisina! Nyt he ovat samoja pieniä kuin mekin!
  Tatuoitu poika huomautti:
  - Niitä on täällä yli kaksisataa! Heidät pitäisi lähettää louhoksille orjiksi!
  Tyttö vastusti:
  - Ei! Myydään ne vain! Jotkut ovat epäonnisia mennä kaivoksille, ja loput ovat uusia omistajia!
  Poika panssariin ja kultakypärään kysyi ankarasti:
  - Kuka on pomosi? Kerron sinulle! Ja älä teeskentele, ettet osaa kieltämme! Jokainen, joka liittyy valtakuntaamme, alkaa heti ymmärtää kieltämme, ja me puolestaan ymmärrämme sen!
  Yksi merimiehistä, josta tuli poika, mutisi:
  - Tämä on kapteeni Gulliver! Et heti tunnista häntä pojan ruumiista!
  Kultakypärässä pukeutunut soturi käski:
  - Vedä ne ulos. Kun heistä tulee vihdoin meidän kaltaisiamme, ehkä he vapautuvat. Samalla he valmistautuvat siirtymään.
  Soturipojat laittoivat Gulliverin ja muut kaverit olkapäilleen, pitivät heistä kaksi kerrallaan ja kantoivat heidät ulos.
  Gulliver ajatteli, että tämä saattaa olla hölynpölyä. Mutta sitten muistin liliputilaiset. He olivat pienempiä. Vain enimmäkseen aikuisia, ei lapsia. Ehkä hänen ei pitäisi olla yllättynyt?
  Hän vieraili eri maailmoissa ja näki upeita maita. Joten miksi lasten maailma ei olisi heidän joukossaan? Tämä oli ainoa asia, joka häneltä puuttui sensaatiokokoelmastaan.
  Gulliver näki, että ranta ei ollut enää autio. Siellä oli monia sotilaita panssarivaunuissa. Siellä oli poikia, joilla oli intialaistyyliset höyhenet ja jouset, sekä taistelijoita kevyessä metallipanssarissa. Ja muuten tytöt jousilla olivat myös paljain jaloin, paitsi komentajat, joilla oli arvokkaita koruja ja helmiä peitettyjä sandaaleja.
  Jousimiestytöt seisoivat jonossa. Toisen luokan käsissään oli tehokkaampia varsijousia, jotka ampuivat tappavia pultteja. Oikealla puolella oli katapultit. Niiden lähellä on myös poikia ja tyttöjä. Pääsoturi kultaisessa kypärässä käski:
  - Ota vankien vaatteet! He ovat nyt orjia ja heidän täytyy pukeutua arvonsa mukaan.
  Vaatteet eivät jo ennestään istuneet ja pitivät tuskin kiinni. Vangit, joista oli tullut poikia, vapautettiin, ja kaikki nyt melko haisevat rätit heitettiin kasaan kenkien kanssa. Sitten he kaatoivat sen päälle öljyn ja rikin seosta ja sytyttivät sen tuleen.
  Nyt merimiehet olivat enintään 13-vuotiaita poikia, ja 1700-luvulla, ennen kiihtyvyyttä, tuon ikäiset lapset näyttivät 10-vuotiailta 2000-luvulla. Kyllä ne ovat vähentyneet huomattavasti.
  Ja nyt he olivat alasti, jotkut peittivät häpeänsä ujosti käsillään.
  Jousiampujia ja varsijousityttöjä pidettiin aseella uhattuna.
  Poika kultakypärässä käski:
  - No, anna heidän pestä ne meressä! Sitten annamme heille orjavaatteita pysyäkseen näkyvissä.
  Ja vangitut pojat ajettiin mereen. Vesi oli lämmintä, trooppisen auringon lämmittämä. Täällä oli hyvä ilmasto. Voit nähdä palmuja ja kookospähkinöitä.
  Et ainakaan jäädy.
  Gulliver oli sekä häpeissään että samalla onnellinen. Yli neljänkymmenen vuoden tauon jälkeen hän on nyt täysin terve, energinen ja iloinen. Ja mieliala muuttui iloiseksi, vaikka orjuus ja nöyryys odottivat häntä, samoin kuin mahdollisesti kova työ louhoksilla. Gulliver ei tiennyt, mikä se oli vaikea tapa, mutta hän kuuli tarinoita siitä, kuinka huonoa se oli! Mutta kuinka nuori ja terve hän nyt on.
  Hiekka oli kuumaa ja poltti paljaat, lapselliset pohjat. Ne eivät ole vielä ehtineet muuttua karheiksi ja peittyä kovettumiin, kuten tapahtuu, kun kävelet pitkään ilman kenkiä. On huomattava, että Britanniassa paljain jaloin kävelyä pidettiin suuren köyhyyden merkkinä, ja vaikka lapset esittelivät paljaita kantapäänsä, se tapahtui vain helteessä ja sitten yleensä köyhien keskuudessa. Ja niin he yrittivät pukea kenkänsä jalkaan lapsellisilla, herkkäpohjilla huolimatta kaikesta maan pinnan tuntemisen ilosta.
  Mutta samalla ilman kenkiä se on hieman tuskallista . Hiekka palaa kuumana trooppisessa auringossa keskipäivällä. Paikallisilla pojilla ja tytöillä on selvästi erittäin vahvat ja kovat pohjat.
  Muuten, Gulliver ajatteli - kuinka vanhoja he ovat? Entä jos kaikki täällä ovat kuolemattomia? Eikä niin kuin yksi niistä maailmoista, jossa Gulliver vieraili, ja vaikka ihmiset eivät kuolleet, he silti vanhenivat, ja kuolemattomuus oli nuorta, iloista ja energistä!
  Lapsena oleminen on hienoa omalla tavallaan! Ja ehkä elät tällä tavalla yli vuosituhannen.
  Totta, silloin Gulliveristä tuli surullinen. Entä jos hänen täytyisi työskennellä satoja vuosia alastomana, paljasjalkaisena orjapoikana louhoksissa? Ja tämä tuo hyvin vähän iloa.
  Nämä kaverit ovat kuin helvettiä. Esimerkiksi eräs pappi ilmaisi mielipiteen, että ikuinen liekki on vertauskuva ja syntiset työskentelevät kuin orjat ikuisessa raskaassa työssä!
  Toinen asia, joka yllätti Gulliveria, oli se, että poikasoturit laittoivat kaikki aseensa erilliseen pinoon ja laittoivat pistooleja ja musketteja rautalaatikoihin.
  Gulliver ajatteli, että tämä ei ollut kovin viisasta. Koska ampuma-aseet eivät ole huono asia. Lisäksi jotkut Englannissa, tuolloin maailman edistyneimmässä maassa, valmistetut aseet ampuvat melko tarkasti. Ja tässä on jouset ja varsijouset, ikään kuin varhaiskeskiajalla. Ja Britanniassa teollinen vallankumous on jo tulossa. Ja pian Englannista tulee niin vahva, että jopa jättiläiset pystyvät kohtaamaan. Vaikka tämä voi olla valtava riski.
  Alastomia orjapoikia roiskui meriveteen. Ja se oli hienoa omalla tavallaan. Gulliver ja pari entistä merimiespoikaa alkoivat yhtäkkiä roiskua toistensa ympärillä. He kastelivat itsensä roiskepilveen ja nauroivat iloisesti ojentaen kielensä.
  Vaikuttaa siltä, että he olivat mielessään aikuisia ja säilyttivät saman muistin, mutta käyttäytymisellään heistä tuli yhtäkkiä todellisia lapsia. Ja he niin haluavat virnistää ja hymyillä ja tehdä pilaa.
  Ja Gulliver roiskui merimiehilleen, ja he hänelle. Pojat olivat erittäin iloisia ja näyttivät hampaitaan. Heillä on nyt omat ja valkoiset. Tämä on uusi, ihastuttava maailma, jossa on loistava paluu lapsuuteen.
  Gulliver viihtyi fyysisesti hyvin ja saattoi olla yleisesti ottaen tyytyväinen. Ja itse asiassa hänen nuoruutensa palasi häneen, ja tämä, voisi sanoa, on tärkeintä.
  Ja mitä muuta voisit haluta? Totta, toisaalta, olet vain alaston orja, ja tämä on jopa ärsyttävää. Ja orjana oleminen ei ole kovin hyvä asia. Orjapoikana oleminen on kuitenkin paljon parempi.
  Todellakin, kaikista ongelmista huolimatta lapsuus on melko onnellista aikaa. Olkoon joskus konflikteja ikätovereiden kanssa tai sinun on mentävä kouluun tai jopa töihin.
  Vaikka... Tietysti 1700-luvun lopulla, kun Gulliverin lapsuus oli, se oli aikaa, jolloin se ei ollut kovin terveellistä. Eikä ole mitään niistä iloista, joita lapsilla on kahdeskymmenesensimmäisessä. Kyllä, juuri näin.
  Mutta kaikesta huolimatta lapset kommunikoivat keskenään ja leikkivät. Ja tämän voidaan sanoa olevan viihdettä, vaikka sinulla ei olisi aavistustakaan pelikonsolien ja älypuhelimien olemassaolosta.
  Pojat eivät kuitenkaan saaneet roiskua pitkään ja heidät ajettiin pois vedestä keihäillä. Ja kuuma hiekka todella polttaa kantapääsi. Totta, kun pohjat ovat märät, sitä ei todellakaan tunne. Sitten alkaa olla todella kuuma.
  Gulliver huudahti:
  - Jalkani polttavat paljon! Anna minulle kengät!
  Vastauksena soturipoika löi häntä ruoskalla huutaen:
  - Turpa kiinni! Orjat eivät ole oikeutettuja kenkiin asemansa mukaan!
  Soturitytöt alkoivat kuitenkin kantaa uimahousujaan. Tämä on ainoa vaate, jota orjat voivat käyttää. Kuin jossain Egyptissä.
  Vangitut pojat alkoivat käyttää ainakin tätä peittääkseen häpeään.
  Gulliver yritti kysyä:
  - Näinkö he tervehtivät tuntemattomia!?
  Ja sitten hän sai taas ruoskan. Kuitenkin tyylikäs tyttö, jolla oli timanttikorvakorut, huudahti:
  - Ottaa rennosti! Hän on sentään heidän johtajansa! Ehkä voin selittää sen hänelle?
  Kultakypärässä pukeutunut soturi nyökkäsi:
  - Katsotaanpa!
  Tyttö taputti jalkojaan arvokkaisiin sandaaleihin, lähestyi Gulliveria, josta oli tullut poika, ja sirutti:
  - Kaikista meren ulkomaalaisista tulee tavan mukaan orjia ja heidät myydään huutokaupassa. Nämä ovat meidän sääntömme. Kuitenkin, jos osaat tehdä jotain ja todistat, että voit olla hyödyllinen, elämäsi orjuudessa ei ole niin vaikeaa. Ja ajan myötä voit saada vapauden ansioistasi. Lisäksi, jos olet erinomainen aseiden kanssa, voimme lähettää sinut sirkukseen taistelemaan gladiaattoreina. Ja jos näytät itsesi siellä hyvin, sinut viedään armeijaan, ja tämä on mahdollisuus uralle. Eli jopa orjamme voivat elää hyvin ja tulla jaloiksi ihmisiksi.
  Gulliver kumarsi ja vastasi:
  - Olen kirurgi, voin olla hyödyllinen!
  Tyttö pudisti päätään:
  - Kotimaassanne lääketiede on huonosti kehittynyt. Sinusta tuskin on mitään hyötyä!
  Gulliver kysyi hymyillen:
  - Entä britit?
  Tyttö, jolla oli timanttikorvakorut, nyökkäsi:
  - Varmasti! Eikä vain heitä! Tietenkin orjuus odotti heitä kaikkia. Ja kuka lähetettiin sotaan!
  Gulliver kysyi:
  - Etkö tarvitse tykkejä, pistooleja, musketteja?
  Tyttö vastasi päättäväisesti:
  - Ei! Taistelemme vain terävällä aseella! Ruuti on kielletty sekä täällä että Buffalo Empiressa.
  Gulliver hämmästyi:
  - Onko olemassa toista imperiumia?
  Tyttö nyökkäsi:
  - Kyllä, ja meidän välillämme on sota! Älä vain ajattele, että jos pääsisit sinne, sinulla olisi parempi. Sinäkin joutuisit orjuuteen ja joutuisit myyntiin!
  Gulliver huomautti huokaisten:
  - Voi! Tämä on ilmeisesti kohtalomme! Ole aina orja tai vanki!
  Poika kultakypärässä nyökkäsi:
  - Hän selitti sinulle kaiken! Nyt sinut viedään kaupunkiin. He valmistavat sen myyntiin siellä. Älä vaivaudu juoksemaan. Pakoyrityksestä meidät naulitaan välittömästi ristille. Siellä kaupungissa sinut leimataan ja, kuten on tapana, hiuksesi ajetaan kaljuiksi. Ja he vievät sinut ulos myymään. Jos löydät itsesi kaivoksista, käyttäydy hyvin. Sitten vuorottelet pintatyötä ja maanalaista työtä. Riittävällä ravinnolla voit siis kestää vuosisatoja!
  Gulliver vihelsi:
  - Yli vuosisata, orja louhoksissa!?
  Poika nyökkäsi:
  - Se siitä! Meillä ei ole vanhuutta! Iloitse, että olet ikuisesti nuori. Jos sinua ei tapeta, sielusi lähtee edelleen ruumiistasi tuhannen vuoden kuluttua. Mutta sinulla on vielä tuhat vuotta edessäsi. Elä ja ole onnellinen!
  Ja Gulliveria lyötiin taas. Mahdollisuus elää tuhat vuotta tämän jälkeen ei ollut kovin rohkaiseva.
  Mutta toisaalta, eikö olekin hienoa? Mutta mietin mitä tapahtuu, jos hän pakenee? Tuleeko hänestä taas aikuinen vai jääkö hän pojaksi? Vaikka ehkä on liian aikaista ajatella sitä.
  Pojat, jotka olivat äskettäin olleet merimiehiä, laitettiin yhteen kolonniin. Ja nämä ovat kaksisataa poikaa. Kaikki puolialasti mustissa orja-arkuissa. Mukavia poikia, laihoja, mutta ei sanoa, ketkä ovat laihoja. Nämä ovat melko lihaksikkaita ja vahvoja ulkonäöltään ja ilman rasvaa. Iho on ruskettunut ja hampaat ovat ehjät ja valkoiset. Ja ilmeisesti täysin terve.
  Vaikka niiden paljaat pohjat eivät ole vielä tulleet täysin karheiksi, ne kestävät silti ilman kenkiä.
  Useita ratsumiehiä lensi ylös. Myös pojat ruoskat käsissään. Yksisarvisissa esiintyi myös tyttöjä.
  Joten ratsuväki saapui. Ja hänen kanssaan on viisi koulutettua leopardia.
  Poika hevosella ja hopeakypärässä varoitti:
  - Nämä eläimet suojelevat sinua! Jos joku yrittää paeta, he repivät ne palasiksi. Emme anna teille ruokaa ja vettä toistaiseksi - olkaa kärsivällisiä, orjat. Sitten tulee ruokaa ja vettä. No, tietysti, koska olette kaikki täällä poikia, teidät sijoitetaan erilliseen kasarmiin, kunnes teidät myydään huutokauppaan. Älä uskalla kapinoida. Sinut tapetaan, ja jokainen, joka vangitaan, ristiinnaulitaan ristille tai tähdelle. Puhuminen siirtymän aikana on kielletty. Ruoskimme rikkojia ilman armoa. Ja me lyömme kaikkein itsepäisimmät.
  Ja jos haluat sanoa jotain, sinun on sanottava: herra tai rouva, sallikaa minun puhua teille. Ja älä unohda kumartaa!
  Gulliver voitti pelkonsa, kurkuteli:
  - Anna minun puhua sinulle!
  Nuori mies kultaisessa kypärässä murisi:
  - No, puhu!
  Gulliver, josta tuli poika, kysyi:
  - Meitä ei tarvitse sitoa! Annamme kunniasanamme, että toimimme hiljaa ja rauhallisesti emmekä karkaa!
  Nuori mies kultakypärässä hymyili ja vastasi:
  - Onko Englannissa tapana pitää sanasi, varsinkin tuntemattomille annettu?! Emme kuitenkaan laita päällesi ketjuja, jos pystyt olemaan hiljaa etkä meteli vähintään tuntiin. Muuten ketjutamme teidät kaikki yhteen kuin vangit!
  Tyttö timanttikorvakoruineen huomautti:
  "Ehkä otan tämän nuoren miehen ja laitan hänet ponin selkään vierelleni?"
  Nuori mies kultakypärässä pudisti päätään:
  - Liikaa kunniaa alastomille ja likaiselle orjapojalle. Voit sitoa hänet hihnaan kuin koiran ja antaa hänen seurata sinua.
  Tyttö nyökkäsi hymyillen ja huusi:
  - Hänen hopeaketjussaan! Kuinka suloinen pieni poika hänestä on nyt tullut.
  Nuori Gulliver koki toisen nöyryytyksen. Hänelle laitettiin kaulus, kuten pennulle, ja hän oli ketjutettu hopeaketjulla.
  Muut merimiehiä oli sidottu köyteen. He olivat nyt kuin orjapoikia. Ratsumiehet piirittivät, ja osa vartista liikkui jalan.
  Ja niin tämä koko paljasjalkainen joukkue lähti liikkeelle. Orjapojat hymyilivät tullessaan lapsia, mutta jos he yrittivät puhua, he saivat ruoskat. Ristiriitaisesti he tallasivat mukana paljain kantapäällään ensin hiekan poikki. Ja sitten karkeaa soratietä pitkin.
  Gulliver-poikaa vedettiin hihnassa. Totta, oli helppoa kävellä lapsen kehossa. Ja korussa olevalla tytöllä ei ollut kiirettä ratsastaa ponilla. Päinvastoin, hän oli jopa utelias vastineensa uudesta seuralaisesta. Joka oli hiljattain aikuinen.
  Hän kysyi hymyillen:
  - Olitko sinä heistä tärkein?
  Poika Gulliver nyökkäsi:
  - Kyllä minä!
  Ja hän astui paljain jaloin, lapsen pohjalla, terävän kiven päälle, minkä jälkeen hän huusi.
  Tyttö virnisti ja kysyi uudelleen:
  - Oletko matkustanut mielenkiintoisiin maihin?
  Orjapoika vastasi luottavaisesti:
  - Varmasti!
  Korujen kaunotar kysyi:
  - Kerro! Mikä oli ensimmäinen ja mielenkiintoisin kokemuksesi?
  Gulliver, josta oli tullut nuori, vastasi helposti:
  Lilliputin maahan . Siellä asui pieniä ihmisiä, kuten me ihmiset, vain kaksitoista kertaa pienempiä!
  Tyttö kysyi uteliaana:
  - Olivatko he samanlaisia kuin me, lapset, vai kuten te aikuiset?
  Orjapoika vastasi innokkaasti:
  - He olivat kuin meidän lajimme - aikuisia ja lapsia, vain kaksitoista kertaa pienempiä.
  No, heillä ei vielä ollut tuliaseita - vain kylmäaseita!
  Tyttö väänteli söpöjä, lapsellisia kasvojaan ja huomautti:
  - Jopa meidän sotaan ja tuliaseisiin! Sellainen onnellisuus puuttui!
  Gulliver huomautti:
  - Mutta voit valloittaa koko mantereesi sillä!
  Kauneus mutisi ja lauloi:
  En halua voittoa hinnalla millä hyvänsä
  En halua laittaa jalkaani rinnalleni...
  Emme ole liitossa Saatanan kanssa,
  Aivan oikein, emme voi kääntyä pois polulta ollenkaan!
  Eräs orjapoika, joka taputti paljaita jalkojaan, jotka alkoivat kutittaa teiden karkeasta sorasta, huomautti:
  - Aina ei tarvitse noudattaa sääntöjä suuren maalin vuoksi!
  Tyttö nyökkäsi:
  - Kyllä, ja minä esimerkiksi ripustan sinut telineeseen!
  He kävelivät hiljaisuudessa jonkin aikaa. Gulliver katsoi poikien kolonnia, joista oli tullut merimiehiä. Nämä pojat eivät ole yli 13-vuotiaita. Lapset näyttävät melko mukavilta, vaikka he ovatkin melkein alasti, paljain jaloin ja näyttävät orjilta. Kyllä, he ovat orjia. Häntä odotti täysin kadehdittava kohtalo.
  Tyttö kysyi:
  - Ja kun kääpiöt näkivät sinut niin isona, mitä he tekivät?
  Poika Gulliver vastasi suloisesti hymyillen:
  - He sidoivat minut!
  Kauneus nauroi ja huusi:
  - Ja annoit niille periksi?
  Orjapoika sanoi:
  - He tekivät sen kun nukuin! Yhtä hyvin kuin sinä! Jos sinut olisi löydetty ajoissa, tämä ei olisi tapahtunut sinulle näin helposti!
  Tyttö nyökkäsi:
  - Ei epäilystäkään! Mutta yleensä, jos laivoja, joissa on aikuisia, heitetään maihin rannoillamme, niiden asukkaat nukahtavat. Ja sitten heistä tulee lapsia kuin me!
  Poika Gulliver huomautti:
  - Ikuinen lapsuus... Mikä sen parempaa kuin väliaikainen vanhuus!
  . LUKU nro 2.
  Lapset, toinen kauniissa ja valkoisessa yksisarvisessa, toinen orjapoika pelkissä uimahousuissa, jatkoivat puhetta.
  Tyttö huomautti:
  - Muissa maailmoissa ihmiset ovat niin epätäydellisiä. He vanhenevat, ja erityisesti naiset muuttuvat niin vastenmielisiksi ja rumaksi vanhetessaan. Vanhat naiset ovat ryppyisiä, kypäräselkäisiä, hampaattomia, haisevia. Tämä on vain jonkinlainen kauhistus!
  Poika Gulliver, joka käveli hihnassa, levitti kätensä ja vastasi:
  - Tämä on Jumalan huolenpito! Minäkin haluaisin, että naiset ja miehet eivät ikääntyisi, mutta...
  Tyttö nauroi ja kysyi:
  - Sanotko Jumalan huolenpidon? Mutta meillä oli jo useita miehistöjä eri ajoilta. Ja he kaikki edustavat Jumalaa eri tavoin. Erityisesti pappi sanoi, että oikea usko on katolinen, ja kaikkien kristittyjen pää on paavi!
  Poika Gulliver pudisti päätään:
  - Meillä on hieman erilainen usko! Ja kirkon pää on kuningas! Kaikki englantilaiset eivät kuitenkaan noudata tätä. On eri suuntaisia protestantteja, monia katolisia, ja muissa maailman maissa on täysin erilaisia uskontoja.
  Tyttö virnisti ja kysyi:
  - Kyllä, sinulla on monia uskontoja. Mutta et voi edes selvittää omaa uskontoasi. Olen lukenut Raamattua. Siellä Jeesus sanoo selvästi ja suoraan, että on vain yksi Jumala ja taivaassa. Siitä huolimatta apostoli Tuomas polvistui ja sanoi Kristukselle - Herrani ja Jumalani? Onko kristityillä siis kaksi jumalaa?
  Poika Gulliver vastasi hymyillen:
  - Ei! Ei näin!
  Tyttö murisi:
  - Kuinka väärin! Ei voi olla, että oli kaksi jumalaa ja yksi samaan aikaan. Ja pappi jopa sanoi, että Pyhä Henki on myös Jumala, joten jumalia on kolme! Mutta se on selvästi sanottu: kuuntele minua, Israel, sinun Jumalasi on yksi!
  Orjapoika vastasi huokaisten:
  - Tämä on kolminaisuuden käsittämätön mysteeri!
  Tyttö hymyili ja sanoi:
  - Ja toinen asia, joka hämmentää minua. Jos Jeesus on Kaikkivaltias Jumala, niin miksi hänellä ei ollut tarpeeksi voimaa kantaakseen ristiä Golgatalla? Millainen kaikkivoipa Jumala hän on, jos Hän ei pysty edes tekemään niin yksinkertaista asiaa?
  Poika Gulliver vastasi hämmentyneellä katseella:
  - Suuri mysteeri: Jumala ilmestyi lihassa, osoitti itsensä enkeleille, vanhurskautettiin hengessä, nousi ylös kirkkaudessa!
  Tyttö huomautti vihaisesti:
  - Joten näillä sanoilla se on mysteeri, voit selittää mitä tahansa maailmassa. Tämä on selitys, ilman selitystä!
  Orjapoika nyökkäsi:
  - Oikein! Mutta parempaa ei ole olemassa! Ja Raamattu sanoo, että on salaisuuksia, joiden läpi jopa enkelit yrittävät tunkeutua!
  Kauneus otti ruoskan laukustaan, ja jälki löi pojan sileää, karvatonta selkää.
  Gulliver ei ollut niin kipeä kuin nöyryytetty.
  Ja tyttö sanoi:
  - Mikä tahansa absurdi ja hölynpöly voidaan selittää, sanalla sanoen mysteeri!
  Ja tuli toinen tauko. Pojat roiskuivat tien teräville, kuumille kiville. Oli selvää, että heidän jalkansa, jotka eivät olleet vielä tarpeeksi kovettuneet, kokivat kipua ja kärsimystä. Lasten pohjiin ilmestyy rakkuloita, hankaumia ja mustelmia. Mutta jotkut vartioivista pojista ja tytöistä kävelevät rohkeasti paljain jaloin, ja heidän jaloistaan on pitkän elämänsä aikana tullut hyvin jähmettynyt, saappaiden nahkaa vahvempi eivätkä tunne epämukavuutta. Niin orjapojat voihkivat ja ontuivat ja kärsivät.
  Britanniassa paljain jaloin käveleminen ei ollut arvostettua - sitä pidettiin merkkinä äärimmäisestä köyhyydestä. Ja edes lapset eivät halunneet esitellä paljaita, pyöreitä korkokenkiään. Ja kesä Britanniassa ei ole niin kuuma. Joten lapset täällä eivät ole vielä niin kokeneita.
  Myös poika Gulliver kärsi. Hänen paljaat, lapselliset jalkansa paloivat, ja pohjat olivat jo leikattuja ja kärsivät kivien kuumuudesta. Hän piti kiinni vain rohkeudella ja itsepäisyydellä. Vaikka hän on poika, miehen on kestettävä ja näytettävä esimerkkiä rohkeudesta.
  Päästäkseen jotenkin pakoon kärsimyksestään Gulliver kysyi:
  - Onko sinulla jumalaa?
  Tyttö virnisti ja kysyi:
  - Uskotko sinä Jumalaasi?
  Poika Gulliver vastasi ei liian luottavaisesti:
  - Kyllä uskon sinua!
  Kauneus nyökkäsi ja huomautti:
  - Miksi olet nyt orjuudessa? Kärsivätkö lastesi jalat terävistä ja kuumista kivistä?
  Orjapoika vastasi huokaisten:
  - Kaikilla on syntejä! Ja tämä on kosto synneistäni! Ja sitä paitsi, sain takaisin nuoruuteni, jota voidaan jo kutsua palkinnoksi!
  Tyttö hymyili ja vastasi:
  - Kyllä, se on mahdollista! Voit elää tuhat vuotta ja silti pitää kaikki hampaasi. Vaikka hammas irtoaa, se kasvaa takaisin. Ja sinulla ei ole kaljua kohtaa, partaa tai kyhmyä. Kyllä, paljaat jalat karkeutuvat pian ja terävillä ja kuumilla kivillä kävelemisestä tulee jopa miellyttävää!
  Poika Gulliver nyökkäsi:
  - Varsinkin! Se on melkein taivas! Ikuisessa kirkkaassa nuoruudessa!
  Tyttö koruissa lauloi:
  Kuinka ihanaa onkaan olla nuori,
  Loistavaa virkeyttä ja energiaa...
  Anna metsästäjän muuttua riistaksi,
  Ja planeettasta tulee ikuinen paratiisi!
  Sitten tyttö otti ja riisui jalokivisandaalinsa kauniista, vaikkakin lapsellisista jaloistaan. Hän nousi yksisarvisesta ja käveli paljain jaloin pojan Gulliverin kanssa.
  Hänen kasvonsa hymyili ja tyttö totesi:
  - Ja on jopa mukavaa kävellä kivillä paljain kantapäillä!
  Poika Gulliver suostui:
  - Joo! Saatat todella nauttia siitä! Mutta se todella sattuu!
  Tyttö kysyi:
  - Mihin sinä uskot? Pappi sanoi: vanhurskaat pääsevät suoraan taivaaseen, suuret syntiset helvettiin, mutta pienemmät syntiset joutuvat kiirastuleen. Entä sinä?
  Orjapoika vastasi huokaisten:
  - Emme usko kiirastuleen! Olemme joko taivaassa tai helvetissä!
  Tyttö nauroi ja huomautti roiskuen kiville paljain, hyvin kauniin, viipaloiduin jaloillaan:
  - Mutta tässä tapauksessa kaikki on lähetettävä helvettiin! Koska ei ole synnittömiä ihmisiä. Jokainen tekee syntiä, jos ei teoissa, niin ajatuksissaan. Ja miksi Jumalasi heittää heidät tuleen?
  Poika Gulliver kohautti olkapäitään, joista oli tullut lapsellinen, ja vastasi hymyillen:
  - Uskomme, että on olemassa Jumalan armo, joka pelastaa ihmiset helvetistä. Ja erityisesti Kaikkivaltias Jumala Jeesus Kristus meni ristille tästä syystä peittämään kaikki ihmisten synnit! Ja hänen sovitusuhrinsa antaa meille mahdollisuuden pelastua!
  Tyttö virnisti ja huomautti, nauttien edelleen terävien kivien lämmöstä, jotka kutittelivat ja hieroivat hänen paljaita pohjiaan:
  - Tämä on juuri sitä mitä en ymmärrä! Ihmiset, jotka tappoivat Jumalan Pojan, eivät vain parantuneet, vaan jopa lisänneet syntiensä ja rikostensa määrää. Ja Isä Jumala antoi heille anteeksi vain tämän takia? Vaikka teoriassa tällaisesta teosta heidän olisi pitänyt olla täysin kirottu?
  Poika Gulliver huokaisi ja vastasi:
  - Tämä on myös suuri salaisuus. Mysteeri siitä, kuinka lunastus tapahtui! Joka tapauksessa Korkein Jumala Jeesus otti koko maailman syyllisyyden ja synnit päälleen. Ja ilman verenvuodatusta ei ole anteeksiantoa!
  Tyttö, roiskuen paljain jaloin, huomautti loogisesti:
  - Mutta sinä et voi tehdä sitä! Tämä on vastoin oikeusperiaatteita. Yksi henkilö voi silti maksaa toisen puolesta sakon, mutta hänellä ei ole oikeutta vankilassa. No, puhumattakaan kuolemasta jonkun toisen puolesta. Tämä on myös ristiriidassa brittiläisten lakien kanssa!
  Poika Gulliver nyökkäsi hyväksyvästi:
  - Kyllä, se on ristiriidassa ihmisten lakien kanssa! Mutta Kaikkivaltias Herra Jumala itse asettaa lait sekä maan päällä että taivaassa! Ja tätä ei voi vastustaa!
  Tyttö kysyi:
  - Ja että Jumalan lait tuomitsivat viattoman kuolemaan? Ja jopa Korkein Jumala Luoja?
  Orjapoika vastasi:
  - Korkein Jumala Jeesus otti syyn itseensä! Hän otti päälleen Jumalan vihan. Ja hän teki sen ylevästi. Ja kaikki muu... No, jonkun piti vastata synneistä ja Jumala itse teki sen, Poikansa persoonassa!
  Tyttö huomautti loogisesti:
  - Mutta Jumalan Pojan kuolema ristillä ei parantanut ihmiskuntaa. Ja se vain lisäsi hänen rikoksiaan. Kävi ilmi, että saadakseen anteeksi, ihmiskunnan täytyi tulla vielä rikollisemmaksi? Tämä on täysin absurdia!
  Poika Gulliver vastasi hymyillen:
  - Jumalan suunnitelmat ovat käsittämättömiä. Ymmärrä, että jopa muurahaisille monet asiat, jotka meillä ihmisillä on, ovat käsittämättömiä!
  Tyttö nauroi ja vastasi:
  - Yleismaailmallinen vastaus on käsittämätön! Näin voit selittää kaiken selittämättä mitään. Todellakin, Jumalaa on mahdotonta ymmärtää, eikä tarvitse ajatella!
  Poika Gulliver huomautti huokaisten:
  - Ja maailmassamme on paljon, mitä on mahdotonta ymmärtää! Esimerkiksi miksi maa vetää puoleensa esineitä? Voitko antaa selityksen tälle?
  Tyttö virnisti ja vastasi:
  - No kyllä, kaikkeen ei voi antaa loogista ja järkevää vastausta! Mutta kysymys kuuluu, miksi meidän pitäisi uskoa Jumalaan? Loppujen lopuksi kukaan ei ole koskaan nähnyt Häntä. Ja samalla uskotko siihen?
  Orjapoika kohautti jälleen olkiaan ja vastasi:
  - Muuten on vaikea selittää maailmamme ja erilaisten tähtien olemassaoloa. Miten tämä pitäisi ymmärtää? Joku loi ne!
  Paljasjalkainen kaunotar huomautti:
  - Kuinka selittää Luojan olemassaolo? Joku loi myös Hänet?
  Poika Gulliver astui paljain jalkansa terävän kiven päälle ja huokaisi ja sanoi sitten:
  - Uskomme, että Jumala on aina ollut!
  Tyttö nauroi ja huomautti:
  - Kuinka Jumala saattoi ilmaantua ilman syytä! Kaikella täytyy olla perimmäinen syy!
  Orjapoika vastasi:
  - Meidän on otettava se aksioomana, että Jumala on olemassa. Ja usko siihen. Ja jos ajattelet ja mietit sitä pitkään, tulet varmasti hulluksi!
  Kauneus nauroi ja lauloi:
  - Nämä ovat satuja lapsille,
  Tietysti uskot Jumalaan...
  Anna rahat papeille,
  Ja sitten saat taivaan!
  Poika Gulliver nyökkäsi:
  - Valitettavasti on mahdotonta tietää kaikkea!
  Tyttö kysyi:
  - Miksi ihmiset vanhenevat ja kuolevat kaikkivaltiaan Jumalan alla?
  Orjapoika vastasi:
  - Synnin kosto!
  Kauneus huomautti:
  - Mutta me myös syntimme emmekä vanhene!
  Poika Gulliver kohautti olkiaan:
  - En tiedä miksi olette ikuisia lapsia! Etkä sinäkään tiedä! Aivan kuten ei tiedetä, miksi lehmällä on sarvet, mutta sikalla ei!
  Tyttö vilkutti vangitulle pojalle ja ehdotti:
  - Ehkä haluat ruoskan? Vai pitäisikö sinun paistaa paljaat kantapäät?
  Poika Gulliver kysyi:
  - Mitä tämä todistaa?
  Kauneus vastasi äänekkäästi:
  - Että minä olen sinulle Herra Jumala!
  Orjapoika vastasi rohkeasti:
  - No, et silti voi tappaa sieluani!
  Tyttö huomautti:
  - Sinut voidaan lähettää louhoksille, mikä on todellista helvettiä. Tai ehkä parempaan paikkaan. Voin esimerkiksi tehdä sinusta squire-ni!
  Poika Gulliver nyökkäsi:
  - Kiitos!
  Tyttö kysyi:
  - Kerro paremmin, mitä seikkailuja sinulla oli liliputilaisten kanssa?
  Orjapoika vastasi hymyillen:
  - Kun nukuin, he sidoivat minut. Sitten he kuitenkin antoivat minulle jotain syötävää. No, he ampuivat meitä nuolia. Seuraavaksi se oli mielenkiintoisempaa. He irrottivat minut ja antoivat minulle jopa vapautta. Vastineeksi tarjosin heille myös joitain palveluita.
  Paljasjalkainen kaunotar, joka tallasi teräviä, kuumia kiviä paljain, lapsellisin, mutta hyvin siroin jaloillaan ja hymyillen, kysyi:
  - Mitä palveluita tarjoat heille? Sinun pituutesi vuoksi naisten ei luultavasti ole kovin kätevää käsitellä tällaista jättiläistä!
  Poika Gulliver virnisti ja vastasi:
  - Tein erittäin suuren palvelun. Hän vei pois viisikymmentä alusta, jotka Lilliputin vastustajat olivat valmistaneet maihinnousua varten. Ja siten pelasti heidän valtionsa vahvan armeijan maihinnousulta!
  Tyttö löi poikaa kämmenellä hänen paljaalle selkäänsä, punaisena tuoreesta rusketuksesta, ja koukutti:
  - Tämä on todella hienoa! Osoittautuu, että tämä on valtava kasvu, jota voidaan käyttää hyväksi!
  Poika Gulliver lauloi vastauksena:
  Ei vain hehkua, vaan myös polttaa,
  Ehkä tulivuori, ehkä tulivuori...
  Ehkä sydämessäni voisin olla kääpiö,
  Ja jättiläinen ja jättiläinen!
  Ja poika jatkoi terävien, kuumien kivien polkemista lapsellisin, mustelmilla ja naarmuuntuneilla jaloillaan. Ja se oli tuskallista ja epämiellyttävää. Mutta rohkea lapsi kesti.
  Ja häiritäkseen itsensä hän kysyi:
  - Mutta millainen usko sinulla on?
  Tyttö kysyi hymyillen:
  - Mitä uskot tarvitsevan?
  Poika Gulliver nyökkäsi:
  - Kaikilla kansoilla on ainakin jonkinlainen usko. Jopa villit!
  Tyttö huusi:
  - Emme ole villiä! Ja me emme usko satuihin!
  Orjapoika huomautti:
  - Mutta olet vaarassa menettää sielusi!
  Vastauksena tyttö alkoi laulaa ironisesti;
  Mitä Herra tarkoitti?
  Hän, joka asuu kaukaa...
  Kun käsky annettiin töihin,
  Jotta emme jää unelmaan.
  
  Vaikka kuninkaallinen puku on upea,
  Mutta ei ole sen kummempaa ihmistä...
  Köyhyys syöksyy tyhjään -
  Kärsimyksen maailmamme on eeppinen!
  
  Ja Adam ei ole syyllinen tähän -
  Yksinkertainen neuvostoliittolainen, venäläinen kaveri...
  Kävelin alasti, en piilottanut häpeäni,
  Kuin proletaari tsarismin aikana!
  
  Jumala antoi hänelle ruokaa - rajan,
  Laitumella haarukoita tuntematta...
  Jos haluat enemmän, sinut hakataan!
  Ja juo kämmenelläsi ilman pulloja.
  
  Adam kärsi sellaisen kohtalon,
  Jossain kammottavassa, tylsässä paratiisissa!
  Mutta käärme lensi siivillä,
  Hän ymmärsi: ihminen kärsii...
  
  On olemassa tapa päästä pois tiikoista,
  Rakenna kaupunki, synnytä!
  Jotta et vaeltele lehdossa pitkään,
  Joskus pettäminen on välttämätöntä!
  
  Varastin taivaan avaimen taivaasta,
  Poistua rutiinin Eedenistä...
  Sieltä löydät unelmiesi neion,
  Ainakin voit hukkua alamaailmaan!
  
  Kyllä, riski on tietysti olemassa, poika
  Tämä planeetta ei ole lahja...
  Mutta sinä tunnistat omantunnon, kunnian,
  Ja löydät täydellisen parin!
  
  Adam sai tämän avaimen -
  Hän avasi portit ja lähti taivaasta.
  Syntinen käytti paljon energiaa,
  Kävely suurten vuorten kivillä...
  
  Tässä hän näkee taas portin -
  Ja taas ilmestyi siivekäs käärme...
  Hän sanoi: Olen hyvä saatana -
  Pultti aukesi itsestään...
  
  Adam astui sisään ja näki -
  Sellainen maalattu ihme...
  Alaston neito mäen takana,
  Hieroi posliinista kultaista astiaa.
  
  Mutta kuinka hyvä se on?
  Adam poika ei voinut pidätellä!
  Ja suutele hänen huuliaan
  Se osoittautui makeammaksi kuin hunaja!
  
  Hän vastasi hänelle -
  Ruumiit sulautuivat myrskyiseen hurmioon...
  Ei, älä kiroa Saatanaa -
  Pojat ilmestyivät synnissä!
  
  Jumala karkotti heidät paratiisista, mutta...
  Planeetta tuli heidän kotinsa.
  Vaikka ihmisillä on vain yksi aurinko,
  Mutta jälkeläisiä on tuhansia!
  
  Kyllä se oli erittäin vaikeaa -
  Tulvat, kuivuus ja talvet.
  Mutta mieli on voimakas airo,
  Ihmisestä on tullut vahva luomus!
  
  Hän osaa lentää kuin enkeli,
  Kuinka vuorten demoni tuhoaa helpotuksen!
  Luo tie, jolle voit mennä -
  Saavuta mihin tahansa kohtaan maassa.
  
  Ja me tarvitsemme tilaa -
  Pystymme myös valloittamaan.
  Joten meidän syntimme ei ole tuomio,
  Ei, älä puhu hölynpölyä!
  
  Ilman syntiä ei ole edistystä,
  Ajatukset synnyttävät liikettä!
  Saarnaan on vain yksi vastaus:
  Emme tarvitse kenenkään muun paratiisia!
  Ja tyttö polki vihaisesti paljain jalkansa, jolloin kivet tärisivät ja hyppäsivät. Ja hän teki tämän päättäväisesti.
  Tämä on todella tyttö ikuisesti nuoresta maasta.
  Poika Gulliver huomautti:
  - No, etkö todella pelkää ikuista, helvetistä piinaa?
  Tyttö virnisti ja kysyi:
  - Oletko itse nähnyt Helvetin?
  Poika Gulliver kohautti lapsellisia olkapäitään ja vastasi:
  - Rehellisesti, ei!
  Tyttö virnisti ja lisäsi:
  - Onko kukaan maasi ihmisistä nähnyt helvettiä?
  Orjapoika levitti kätensä:
  - En tiedä! Yksi, vaikka oli juoppo, joutui delirium tremensiin ja näki helvetin ja paholaisia. Mutta kukaan ei tiedä tästä varmasti eikä voi tietää!
  Kauneus huomautti ironisesti:
  - Niin sinä uskot lasten satuihin. Ja papit ottavat teiltä rahaa satuihin!
  Poika Gulliver kohautti olkiaan ja vastasi:
  - Kyse ei ole vain helvetin pelosta. Jumalan totteleminen paineen alaisena ei ole ollenkaan sitä, mitä Kaikkivaltias tarvitsee. Jos hän olisi halunnut, hän olisi luultavasti näyttänyt sekä taivaan että helvetin kaikessa loistossaan. Eikä kukaan uskaltaisi väittää vastaan!
  Tyttö nyökkäsi ja kysyi:
  - Ja mikä on ongelman ydin?
  Poika Gulliver vastasi:
  - Se, että emme vain pelkää Jumalaa, vaan myös rakastamme häntä!
  Paljasjalkainen kaunotar nyökkäsi:
  - On hyvä, että rakastat Häntä! Miksei hän rakasta sinua?
  Orjapoika vastasi luottavaisesti:
  - Ja Herra Jumala rakastaa meitä!
  Tyttö naurahti:
  - Ja siksi tekee nuorista kauniista naisista vanhoja naisia. Ja lähettää myös kaikenlaisia luonnonkatastrofeja?
  Poika Gulliver huomautti:
  - Joka rakastaa ketä rakastaa häntä !
  Paljasjalkainen kaunotar kikatti ja löi orjapoika Gulliveria ruoskaiskulla sirkuen:
  - Minä rakastan sinua! Ja siksi löin!
  Sen jälkeen hän poimi kiven paljain varpaillaan. Hän heitti sen pois. Se murtui tien varrella kasvaneen palmun lehden läpi. Ja hymyillen hän kysyi:
  - Tule, ehkä osaat laulaa! Esimerkiksi siitä, kuinka rakastat Kaikkivaltiasta Jumalaa?!
  Orjapoika Gulliver nyökkäsi:
  - Ilomielin!
  Tyttö varoitti uhkaavasti:
  - Mutta jos en pidä siitä, poika paistaa paljaat, lapselliset kantapääsi!
  Orjapoika alkoi laulaa vastauksena selkeällä ja erittäin miellyttävällä äänellään;
  Auringon säde paistaa kultaisen pimeyden läpi,
  Kerubin lähettämä, tervehdys Jumalalta minulle!
  Pahat henget hyökkäävät - herännyt parvi,
  Alamaailma tuo monia ongelmia!
  
  Teemme paljon likaisia temppuja - ilkeitä tekoja,
  Jos haluat hyvää, jää yksin!
  Halusin murtaa kahleet palasiksi,
  Mutta hallitsijan antama kaulus on vahva!
  
  Muistin rakkaani naiselliset kasvot,
  Tulen taistelujen ja ukkosmyrskyjen liekkien läpi!
  Ja pyhä henki tunkeutui sydämeeni,
  Se on minulle vaikeaa, huokaisen, tukehdun deliriumiin!
  
  Allamme on tasango, puiden matto,
  Lukematon vihollisten pimeys on muodostanut muurin!
  Mutta Herran enkeli ojensi oikean kätensä,
  On aika voittaa ja sanoa hyvästit melankolialle!
  
  Ylistän Kristusta - hän on jumalallinen,
  Syntisessä sielussani: Kaikkivaltias laulaa!
  Motiivi on kaikille tuttu, toistetaan psalmeissa,
  Terävä keihäs - mene vaellukselle!
  
  Rauhan Jumala kohtaa synkimmän otsansa,
  Olet pettänyt Pyhän Isänmaan!
  Pelkäsit taistelussa ja erosit miekallasi,
  Vastustajasi Saatana on voittanut sinut!
  
  Vastasin Jumalalle kumartaen maahan,
  Kyllä, ihminen on heikko, hänen lihansa on kuin vesi!
  Kun oli vaikeaa, huusin sinulle,
  Vastausta ei tullut, hän tuskin selvisi taistelusta!
  
  Pyydän Kaikkivaltiasta, anna minulle yksi mahdollisuus,
  Jännittää tahtosi ja voittaa helvetin armeija!
  Kristus vastasi - hän näki tuhon hetken,
  Mutta halusin testata uskosi!
  
  No, mene ja rukoile - annan sinulle anteeksi,
  Ihmisten kärsimyksen, valitettavasti, ymmärrän!
  Muista Daavidia, laita kivi hihnaan,
  Kaikki maailman syntiset ovat Kristuksen poikia!
  
  Ja niin minä taistelen Kristuksen kunniaksi,
  Ja kiehuvaa verta virtaa!
  Ja kuolleiden vuoria, uhrien määrää ei voida laskea,
  Mutta minä uskon Kaikkivaltiaan Jumalan rakkauteen!
  Tyttö löi ensin orjapoikaa Gulliveria piiskalla. Alaston poika huokaisi.
  Sitten hän taputti häntä olkapäälle hyväksyvästi ja huomautti:
  - Lauloit hyvin! Sinulla on lahjakkuutta!
  Lapsi Gulliver nyökkäsi ja huomautti:
  - Ja mitä varten?
  Tyttö vastasi luottavaisesti:
  - Jotta tiedät paikkasi!
  Orjapoika nyökkäsi:
  - Kyllä, olen valmis tietämään! Mutta liliputilaisten joukossa kannatin herttuan arvonimeä. Ja se oli erittäin siistiä!
  Tyttö naurahti ja huomautti:
  - Olitko herttua? Tämä on erittäin mielenkiintoista! Ja minä olen varakreivitär!
  Orjapoika nyökkäsi:
  -Oletko viskreivitär? Tämä on hämmästyttävä!
  Tyttö huomautti:
  - Voin käskeä sinut nyljettäväksi elävältä ja sirotettavaksi suolalla! Silloin ymmärrät mitä tarkoittaa kilpailla kanssani!
  Poika Gulliver kumarsi ja vastasi:
  - Olen täynnä nöyryyttä!
  Tyttö nauroi ja huomautti:
  - Paljaat kantapääsi haluavat selvästi tikkuja. Vielä parempi, polta ne kuumalla sorkkaraudalla. Silloin ymmärrät, minkä arvoinen olet!
  Orjapoika vastasi:
  - Otan sinulta vastaan minkä tahansa rangaistuksen!
  Kauneus virnisti ja vastasi:
  - Mutta tänään olen ystävällinen ja annan sinulle anteeksi. Edellyttäen, että laulat minulle taas!
  Orjapoika Gulliver nyökkäsi:
  - Olen valmis laulamaan sinulle koko päivän!
  Tyttö löi häntä taas ruoskalla ja haukkui:
  - Lauletaan!
  Ja onneton lapsi alkoi esittää romanssia;
   Huono valehtelija, joka puhuu
  Kuin isänmaa olisi pelkkää pölyä!
  Että pääasia kaikessa on ruplan metsästys,
  Ja sinun täytyy mennä kohtalon virran mukana!
  
  Mutta ei sellainen sotilas, pyhän surun maa,
  Loppujen lopuksi sota on hänelle ensisijainen kutsumus!
  Kuninkaan käsky on yksinkertainen: taistele äläkä pelkää,
  Jäinen hengitys ei pelota kuolemaa!
  
  Ja avaruus on mitä ihminen tietää,
  Hänelle on annettu lentää ja valloittaa avaruutta!
  Ensin arka aloitus, sitten jyrkkä juoksu,
  Miljoonien galakseissa tulee olemaan valtakunta!
  
  On mahdotonta pysähtyä, vaikka veri virtaa kuin joki,
  Sota ihmisten välillä, pahalla hulluudella!
  Haluan rentoutua, syödä lihahyytelöpiirakkaa,
  Ja makaa nurmikolla makean mehiläispesän alla!
  
  Mutta missä tahansa löydät onnen, se ei ole taivaassa tai helvetissä,
  Se on aina kanssasi, ja silti kaukana!
  Etsit taivaalta valitsemaasi tähteä,
  Pitääksesi sydämen pyhässä osassa!
  
  Mutta isänmaa on siellä ja aurinko ja kuu,
  Hän on kuin ihmeellinen silmä - suojelijasi!
  Ja tarvittaessa revi, jopa napaan,
  Oi, kuinka ohuita ja repeytyneitä ovat elämän langat!
  
  Isänmaa ikuisesti, kaikille kansoille sinä,
  Kuin valtameri, jossa onnellisuus roiskuu!
  Kauneuden suuruus, rohkeus ja unelmat,
  Ja se rakkauden tuli, joka ei sammu!
  Orjapoika lauloi ja kumarsi. Tyttö nyökkäsi ja löi häntä ruoskalla, mutta tällä kertaa kevyesti ja huusi:
  - Sävelsit tämän hyvin! Mielestäni olet ansainnut kidutuksen telineessä!
  Orjapoika Gulliver huusi:
  - Älä laita minua telineeseen!
  Tyttö vastusti:
  - Ei! Ainakin tiedät mitä poika kokee, kun kuuma rauta polttaa hänen kantapäänsä. Samalla ne vääntävät niveliäsi. Ja niin se jopa kokoaa suonet yhteen ja kääntää ne kokonaan nurinpäin.
  Orjapoika Gulliver nyökkäsi:
  - Sinun tahtosi! Olen samaa mieltä kaikesta!
  Tyttö naurahti ja huomautti:
  - Olet niin tottelevainen! No, okei, me kidutamme sinua huolellisesti, jotta emme vammauttaisi sinua. Kerro minulle, onko sinua koskaan piiskattu, kun olit poika?
  Gulliver vastasi rehellisesti:
  - Kyllä, ei paljon!
  Tyttö nyökkäsi:
  -Haluatko tulla ruoskituksi erittäin pahasti?!
  Orjapoika vastasi rehellisesti:
  - Ei tietenkään! Olen henkisesti normaali, enkä tietenkään pidä siitä, että minua loukataan!
  Vikreittatar lauloi hymyillen:
  Maa on antelias teille syntisille,
  Ja taivas on täynnä vaaroja...
  Ollaan yhdessä perheenä
  Ruusut tuoksuvat tältä ennen myrskyä!
  Poika Gulliver huudahti:
  Kaikki maailmassa riippuu
  Taivaan korkeuksista...
  Mutta meidän kunniamme, mutta meidän kunniamme,
  Se riippuu meistä yksin!
  
  
  
  PAEKUN PALJAJALKAISEN PRINSSESSIN SEIKKAUKSET
  HUOMAUTUS
  Kaunis skandinaavinen prinsessa pakotetaan naimisiin vanhan ranskalaisen kuninkaan kanssa. Epätoivoissaan hän juoksee karkuun huonossa mekossa, ja hänen paljain jaloin matkansa Ranskan halki alkaa, täynnä vaaroja ja seikkailuja.
  . LUKU nro 1
  Eräässä Skandinaviassa kukoistavassa valtakunnassa asui upea kauneus prinsessa. Hänellä oli lumen väriset hiukset, joihin oli ripoteltu kevyesti kultajauhetta, jotka käpristyivät kuin lampaan villa. Ja niin Ranskan kuningas halusi ottaa hänet vaimokseen. Ja hän lähetti hänelle jopa viisi laivaa kalliilla lahjoilla.
  Ruotsin kuningas otti lahjat ja suurlähettiläät kunnialla vastaan. Ja hän suostui luopumaan tyttärestään. Mutta hänestä tuli yhtäkkiä itsepäinen. Hänellä oli salainen rakastaja, kaunis vaalea nuori mies. Mutta Ranskan kuningas ei ollut enää nuori eikä loistanut kauneudella.
  Ja kaunis Augustinus, se oli prinsessan nimi, kieltäytyi lähtemästä. Mutta Ruotsin kuningas haaveili liitosta tuolloin erittäin voimakkaan Ranskan kanssa kohdatakseen tsaari-Venäjän.
  Ja sitten hän turvautui temppuun. Kutsuin tyttäreni päivälliselle. Yritin tervehtiä häntä mahdollisimman lämpimästi. Ja hän itse lisäsi hiljaa vahvan unilääkkeen, joka tyrmäsi hänet kolmeksi päiväksi ja yöksi.
  Prinsessa ei epäillyt isäänsä petoksesta, ja pitkimättä puhetta hän joi punaisen, makean viinin.
  Ja nukahti syvään. Hänet kannettiin kultaisilla paareilla, jotka oli peitetty sametilla ja silkillä, kuninkaallisen Ranskan laivaston lippulaivaan.
  Ja he panivat minut kultakalvolla peitettyyn mökkiin ja määräsivät piikoja kunniavartijoineen.
  Sen jälkeen viisi suurta Iso-Ranskan laivaa tykeineen lähti matkaan.
  Ruotsin valtakunnan tykit tervehtivät heitä.
  Ja tyttö nukkui rauhallisesti. Hänen unelmansa olivat kevyitä, ilmavia ja miellyttäviä. Hän näki niissä enkeleitä, säteileviä kerubeja, aurinkoa kauniin Jumalan Äidin ja paljon muuta. Tyttö nukkui kolme päivää peräkkäin, eikä hän ehkä ollut koskaan nähnyt niin kirkkaita, kauniita ja miellyttäviä unia. Mutta sitten tuli herääminen. Ja se ei osoittautunut niin hauskaksi. Prinsessa oli kuitenkin älykäs. Ja hän ei tullut hysteeriseksi. Ja samaan aikaan hän päätti lujasti paeta tarvittaessa.
  Mutta tämä ei ole helppo tehdä. Häntä tarkkailtiin jatkuvasti. Ja laivat oli lastattu ruokaa ja vettä, eivätkä ne menneet satamiin.
  Mutta lopulta he saapuivat Port de Calaisiin. Ja prinsessaa tervehdittiin kunnialla. Hän oli kirjaimellisesti täynnä koruja, kuten koruliike.
  Ja kultaisilla vaunuilla, joissa oli timantteja, he veivät hänet suurella turvalla Pariisiin.
  Augustine ei tietenkään vieläkään voinut lukea satua Gerdasta Lumikuningattaresta, mutta hän ei tuntenut oloaan täysin tyytyväiseksi. Hänen mukanaan oli suuri saattue ja kunniasaattaja. Joten rosvot eivät uhanneet.
  Prinsessa mietti, kuinka paeta. Ideoita oli monia, mutta mikään niistä ei ollut sopiva.
  Ja kun hän oli lähestymässä Pariisia, he näkivät tytön matkalla. Hän oli repeytyneessä mekossa, likainen ja paljain jaloin. Mutta samalla kaunis ja myös blondi. Ja jos hän oli pesty ja puettu, hänestä tuli todella prinsessan ohikulkija.
  Augustine kutsui hänet vaunuihin ja pyysi häntä peseytymään hieman matkan varrella. Lisäksi on kesä ja kuuma, ja tietysti hikoilet ylellisissä vaatteissa, koruissa ja kultaisissa vaunuissa.
  Siellä hän kysyi tytöltä, kuka hän oli.
  Hän vastasi:
  - Olen Gertrude! Isäni oli herttua ja äitini oli yksinkertainen talonpoikainen. Hän kuoli, ja nyt minusta tuli vaeltava orpo.
  Augustine ehdotti hänelle:
  - Vaihdetaan! Sinusta tulee prinsessa, ja minä käytän rievujasi. Sen jälkeen potkaiset minut ulos ja minä lähden. Mutta sinusta, Gertrude, tulee Ranskan kuninkaan vaimo!
  Prinsessamainen tyttö, upea blondi, niin kaunis ja hurmaava, pölystä pesty, nyökkäsi:
  - Hieno! Olen samaa mieltä. De Guisen veri virtaa sisälläni. Ja äitini opetti minulle latinaa, ja minä ymmärrän palatsin käytöstapoja.
  Augustine huomautti:
  - Olet ulkomaalainen. Jos jotain, he sopivat muistin menetyksestä vahvan unilääkeen vaikutuksesta viinissä!
  Gertrude nyökkäsi:
  - Yritän! Ja sinä?
  Prinsessa totesi päättäväisesti:
  - Ja minä, kuten pyhimys, kuljen paljain jaloin ympäri maailmaa etsimään onnea!
  Tyttö huomautti:
  - Kesällä on ilo kävellä paljain jaloin. Mutta talvella paljaat jalat kylmenee niin tuskallisen!
  Augustine huomautti:
  - Talvi on vielä kaukana. Ja Ranskassa minulle kerrottiin, että kesä on pitkä. Joten toivottavasti pääsen jotenkin mukaan. Tai ehkä palata kotimaahansa.
  Gertrude nyökkäsi:
  - Onnea!
  Prinsessa ei halunnut pukea päälleen rättejä, jotka olivat vielä märkiä pesun jälkeen. Hän otti yksinkertaisen mutta puhtaan piikamekon. Ja hän päätti mennä paljain jaloin, koska hän aina halusi. Mutta ensinnäkin kesä Ruotsissa ei ole niin lämmin kuin Ranskassa, ja toiseksi, kuka sallii kuninkaan tyttären kävellä paljain jaloin?
  Ja on niin mukavaa tehdä tätä matolla ja sileillä laatoilla, tunteen sen tytön, melkein tytön, paljaalla pohjalla.
  Mutta kuinka helppoa se onkaan, kun kaikki korut ja iso mekko poistetaan sinusta. Sinulla on vain melkein valkoinen kaapu, joka on jo pesty ja melko lyhyt, jättäen paljaat jalat paljaiksi. Pitoilta olisi ollut mahdollista valita rikkaampi mekko, mutta Augustine päätti olla kiinnittämättä itseensä liikaa huomiota. Ja vielä mukavampaa on pukeutua alastomaan vartaloon.
  Erotessaan kaksi ystävää kättelivät. Gertrude päinvastoin oli erittäin tyytyväinen, vaikka korut, varsinkin diadeemi ja helmet painavat häntä, ja yleensä hän laittoi korvakorunsa jotenkin, jotta hän ei pistelisi korvalehtiä.
  Se oli myös epämiellyttävää jaloille arvokkaissa korkokengissä. Mutta nyt hän on kuninkaallinen henkilö.
  Ja kuninkaasta itsestään tulee hänen miehensä.
  Ja Augustine lähti kylpylästä. Ja niin nopeasti kuin mahdollista, hän ravisi pois paljain, kaiverretuin jaloillaan.
  Kun hän käveli ruohikolla, hän tunsi lieviä pistelyjä. Mutta sitten astuin soralle. Kuumat kivet polttivat tuskallisesti tytön hemmoteltuja jalkapohjia. Ne ovat kuin pienen lapsen omat. Se sattui, ja Augustine voihki.
  Ja hän meni nopeasti alas nurmikkoon. Täällä oli helpompaa, mutta silti nurmi pisti hänen helliä, todella eloisia jalkojaan.
  Augustine halusi todella kääntyä takaisin, mutta hän puristi hampaitaan ja jatkoi.
  Hän yritti kuvitella olevansa pyhimys. Mutta pyhät kestivät piinaa.
  Täällä Gertrude käveli paljain jaloin kuumennetulla soralla helposti ja hymyillen. Näet, että hänen pohjansa iho on kuin kamelin sorkat.
  Ja hän tottuu Augustinukseen.
  Mutta kunnes siihen tottuu... Mitä enemmän prinsessa käveli, sitä enemmän hänen pistokkaat, paljaat jalkapohjansa sattuivat. Talonpojalle tämä ei ole mitään, mutta prinsessalle pohjoisesta maasta?
  Siitä huolimatta Augustinus meni itsepintaisesti eteenpäin. Ei kaukana Pariisista. Ja sieltä hän ajatteli löytävänsä jotain. Mutta sitten hän tuli kylän laitamille lähellä Pariisia. Minun piti kävellä hiekalla. Mikä on myös erittäin tuskallista ruohonkorsien puhkaisemille jaloille. Tyttö ontui molemmille jaloilleen ja voihki. Hän tärisi.
  Hänen pohkeensa myös kipeytyivät - hän ei ollut tottunut kävelemään paljain jaloin.
  Lisäksi hänellä oli nälkä. On vain lounasaika. Kävely raikkaassa ilmassa herättää ruokahalua.
  Tyttö koputti lähimpään taloon. Oven avasi omistaja - noin kolmekymppinen nainen. Hän katsoi kulkuria, joka oli käytännöllisesti katsoen pukeutunut rätteihin kaadettuina, paljain jaloin ja huomautti:
  - Mitä haluat! En palvele.
  Augustine purskahti:
  - Anna minulle ainakin jonkinlaista työtä.
  Talonpoikanainen katsoi häntä tarkemmin. Augustinen kasvot olivat kalpeat, mutta jo punaiset auringosta, samoin kuin hänen jalkansa. Ja voit nähdä, että hänen pohjansa ovat hellät ja neulotut, ja hänen kätensä ovat aristokraattiset, pitkäkynnet.
  Talonpoikanainen kysyi:
  - Olitko palvelija jalolle henkilölle?
  Prinsessa nyökkäsi:
  -Kyllä se oli!
  Nainen nyökkäsi:
  - Näyttää siltä, että sinut potkittiin ulos. OK. En tarvitse työntekijää, minulla on lapsia. Mutta silti annan sinun työskennellä ruokkiakseni sinua. Osaatko kutoa koreja?
  Prinsessa huokaisi ja vastasi:
  - En ole kokeillut.
  Nainen takoi paljaaksi ruskettunutta jalkaansa vihaisesti:
  - Se on helppoa, sinä opit! Puo viisi koria ja hanki lounas.
  Augustine nyökkäsi. Ja hän astui taloon. Hän oli köyhä. Lapset olivat myös laihoja, ruskettuneita ja paljain jaloin. Kolme tyttöä ja poika kutoivat koreja. Augustine istui heidän kanssaan. Tyttö antoi hänelle rinteen ja näytti, kuinka se tehtiin.
  Prinsessa alkoi kutoa. Hänen sormensa olivat luonnostaan näppärät ja vahvat, ja hän oppi nopeasti.
  Jopa Augustine kiinnostui ja kutoi innostuneesti. Pian partainen mies, naisen mies, ilmestyi ja otti korit. Huomasin kuitenkin uuden:
  - Olet niin kaunis. Voisin ansaita rahaa jollakin kannattavammalla kuin korit!
  Talonpoikanainen heilutti kättään:
  - Hän on kunnollinen tyttö. Älä tee hänelle sopimattomia ehdotuksia.
  Talonpoika lähti kotasta; hän oli perheessä ainoa, jolla oli saappaat jalassa. Saappaiden käyttäminen Ranskassa kesäkuussa ei kuitenkaan ole kovin miellyttävää. Mutta uskottiin, että vain lasten sopisi olla paljain jaloin, ja ehkä myös naisten, mutta ei aikuisen miehen.
  Augustine ja lapset sylkevät kaiken nokan. Sen jälkeen saimme vihdoin puuroa ja maitoa. Prinsessa söi myös. Fyysisen työn ja siirtymän jälkeen yksinkertainen ruoka tuntui hänestä erittäin maukkaalta.
  Talonpoikanainen huomautti:
  - Voit jäädä luoksemme.
  Augustine pudisti päätään kielteisesti.
  - Haluan palata kotimaahani.
  Nainen kysyi:
  - Missä sinun kotimaasi on?
  Prinsessa vastasi rehellisesti:
  - Ruotsissa!
  Talonpoikanainen huomautti:
  - Kaukana. Meidän täytyy mennä satamaan. Mutta jalkasi ovat herkät. Sinun täytyy tehdä niistä karkeampia tai laittaa kengät jalkaan.
  Augustine mutisi:
  - Kestän sen.
  Nainen kysyi:
  - Osaatko ommella?
  Prinsessa nyökkäsi:
  - Harrastin hieman ompelua, mutta mitä?
  Talonpoikanainen huomautti:
  - Mene katsomaan Marcoa. Hänellä on kylän rikkain talo. Hän myy mattoja. Voit ansaita häneltä rahaa kengistä ja kunnollisesta mekosta.
  Augustine nyökkäsi:
  - Otan sen huomioon.
  Elokuisen veren tyttö tunsi itsensä väsyneeksi, ja oli jo liian myöhäistä. Ja hän sanoi:
  - Ehkä annat minun nukkua?
  Talonpoikanainen nyökkäsi:
  - Voit nukkua lasten kanssa heinässä. He olivat myös väsyneitä päivän aikana ja tottelevaisia.
  Siellä oli kahdeksan lasta, joiden ikä oli 5-13 vuotta. He olivat todella hiljaisia. Prinsessa nukkui heinällä ensimmäistä kertaa. Mutta tämä oli normaalia vahvalle ja terveelle ruumiille. Ja hän otti sen ja nukahti. Ja lapset nuuskivat.
  Sillä välin Gertrude saapui juuri Pariisiin. Myöhästä huolimatta kuningas tuli ulos tervehtimään häntä henkilökohtaisesti.
  Entinen talonpoika ja herttuan avioton tytär, hän on todella kaunis ja prinsessamainen. Tietysti vain hänen kasvonsa ovat rusketuksen aiheuttamat tummat, jalat ja merkittävä osa vartaloa. Mutta Gertrude puuteri itseään ja piilotti rusketuksensa.
  Mutta hän tunsi silti olonsa epämukavaksi. Istun edelleen vaunuissa, ei mitään. Mutta kun laitat sen alas ja kävelet, kengät hierovat jalkojasi, koska et ole tottunut niihin, ja korkokengät tarkoittavat, että putoat.
  Mutta kuningas itse tapasi hänet. Hän näyttää olevan yli viisikymmentä. Ei kovin söpö ja ryppyinen. Mutta pukeutunut ylellisesti. Ja hän otti Gertruden käsivarresta.
  Ja hän alkoi kohteliaasti kysyä häneltä hänen terveydestään.
  Talonpoikatyttö sai tietoa pihasta äidiltään ja vastasi varsin älykkäästi. Ja yleisesti ottaen en valittanut.
  Kuningas antoi hänelle juotavaa ja tarjosi hänelle syötävää. En raahannut häntä sänkyyn - se on mahdotonta ennen häitä. Gertrude söi ruoan iloisesti, tuskin hillitsemättä itseään ollakseen töykeänä.
  Syömisen jälkeen tavallisesti puolinälkäisestä talonpojasta tuli raskas. Kuningas käski hänet pestä ja laittaa nukkumaan.
  Gertrude makasi kylvyssä. Tytöt alkoivat hieroa ja pestä sitä. Yksi heistä huomautti:
  - Millaiset kovettuneet jalat sinulla on.
  Gertrude vastasi:
  - Juoksin paljon paljain jaloin ollakseni vahva ja ketterä.
  Neitsyt kysyi:
  - Onko tämä tavallista prinsessanne keskuudessa?
  Gertrude murisi:
  - Eikä tämä ole enää sinun asiasi!
  Tyttö oli todella tottunut kävelemään paljain jaloin. Orvoksi jääneenä hän kesti kylmää jopa talvella. Kuinka hän ei sairastunut kävellessään lumen läpi. Tosin yleensä talveksi menin Etelä-Ranskaan.
  Hyvä, ettei häntä ainakaan varkausleimattu. Sen sijaan tuomari määräsi hänet armollisesti lyömään paljaita kantapäätään kepeillä. Se on tuskallista ja tuskallista, mutta se ei jätä jälkiä iholle. Sen jälkeen Gertrude lopetti varastamisen ja alkoi ansaita ylimääräistä rahaa kylissä.
  Mutta jos häntä olisi ruoskittu kunnolla, se olisi ollut havaittavissa kylpyhuoneessa. Mutta hän on silti liian ruskettunut. Ja vaikka sellainen epäilys heräsikin.
  Tytön jalat ovat muodoltaan erittäin kauniit. Mutta jalat ovat todella kovia, vahvempia kuin saappaiden nahka.
  Mutta piika oli hiljaa eikä kysynyt enempää.
  Kun itse julistautunut prinsessa oli pesty, hänet laitettiin nukkumaan. On epätavallista, kun hukkuu höyhensänkyihin. Mutta Gertrude nukahti ja vaipui uniin.
  Seuraavana päivänä Augustine heräsi. Aamiaiseksi hänelle annettiin leipää ja piimää. Ja talonpoikanainen tarjoutui kutoamaan vielä kaksi koria.
  Ja sitten prinsessa lähti matkaansa.
  Hänen haavoittuneet jalkansa paranivat yhdessä yössä ja kävelystä tuli hieman helpompaa. Mutta sattuu silti. Varsinkin kun hän astui soratielle. Jouduin taas vaihtamaan ruohoon. Tyttö jatkoi matkaansa. Hän puristi hampaitaan ja jännittyi. Hänen jalkansa lämpenivät hieman ja siitä tuli helpompaa.
  Lopulta Pariisin muurit ilmestyivät eteen. Kaupunki on erittäin suuri, ajat, jolloin keskiaika oli jo päättymässä ja uudet ajat alkoivat. Ja teollistuminen on jo käynnissä.
  Mutta terävät aseet eivät ole vielä kadonneet. Seitsemästoista vuosisata oli erityistä aikaa.
  Augustine kävelee ruohikolla, piikikäs, joskus hänen täytyy vetää piikkejä pois kantapäästään.
  Lopulta prinsessa pakotetaan lähtemään jälleen tielle. Se on kipeä ja kuuma. Onneksi aurinko piiloutui pilvien taakse eikä polttanut niin paljon. Mutta se pistää.
  Augustine kävelee suurilla vaikeuksilla. Hän ontuu jälleen molemmilla jaloillaan ja hänellä on kova kipu. Mutta hän osoittaa lujuutta ja lähtee.
  Portti tulee yhä lähemmäs. Siellä on vartijoita... He eivät kiinnitä huomiota toiseen paljasjalkaiseen kerjäläisnaiseen. Ihmisiä tulee ja menee. Monet naiset ja useimmat lapset ovat myös paljain jaloin. Mutta he eivät niin pelkää kiviä tiellä. Ja Augustine kärsii.
  Mutta täällä hän on Pariisissa. Täällä jalkakäytävät ovat kiviä ja hieman tasaisempia. Ei se enää niin paljon satu. Mutta silti tytön murtuneet jalat kärsivät suuresti. Ja jopa hieman vuotavan veren jälkiä näkyy.
  Augustine menee itseensä ja kestää sen. Kaupunki on iso ja melko likainen. Kerjäläislapset juoksentelevat kaikkialla.
  Augustine kävelee. Ja hän miettii, mitä hänen pitäisi tehdä? Tietenkään et voi missään tapauksessa ottaa yhteyttä kuninkaan. Ja jos jollekin herttuasta ja lasketuksista. Mutta uskovatko he, että paljasjalkainen viittapukuinen tyttö on Ruotsin kuninkaan tytär?
  Näin pääset teloittajaan.
  Mutta mitä tehdä? En tuntenut Augustinea. Hänen pohkeensa alkoivat jälleen kipeä ja hän tunsi itsensä väsyneeksi.
  Tyttö istuutui portaille ja alkoi levätä. Hän veti henkeä ja hieroi tukkeutuneita jalkapohjiaan, jotka kutisivat kamalasti.
  Poika lähestyi häntä. Hän näyttää melko kunnollisesti pukeutuneena ja hänellä on kengät jalassa.
  Lisäksi uusi ja lakattu.
  Katsoessaan Augustinea hän huomautti:
  - Niin kaunis ja niin köyhä?
  Prinsessa kohotti päätään ja vastasi:
  - Etsi aarteita taivaasta!
  Poika nyökkäsi:
  - Ja sinä olet älykäs! Tiedätkö, joku kaltaisesi voi elää paljon parempaa elämää.
  Taitava Augustine sanoi:
  - En myy itseäni.
  Poika nyökkäsi:
  - Ja voit ansaita rahaa myös tällä. Mutta on toinenkin tapa!
  Prinsessa kysyi hämmästyneenä:
  - Ja mikä?
  Nuori roisto huomautti:
  - Voimme pukea sinut, antaa sinulle kenkiä ja sijoittaa sinut rikkaaseen taloon piikaksi.
  Augustine kysyi:
  - Ja mitä vastineeksi?
  Frakissa oleva poika vastasi:
  - Avaat ovet oikeille miehille, kun omistajat eivät ole talossa.
  Prinsessa tuhahti halveksivasti:
  - Luuletko, että lähden siihen?
  Nuori roisto huomautti:
  - Ja mitä sinä haluat?
  Augustine vastasi huokaisten:
  - Työskentele rehellisesti!
  Poika kohautti olkiaan:
  - Se on mahdollista. Mutta ahkera työskentely penneillä on typerää, kun sinulla voi olla omaisuutta.
  Tyttö kohautti olkiaan ja vastasi:
  - En viihdy Pariisissa kauaa.
  Nuori roisto huomautti hymyillen:
  - Näen sen!
  Ja hän käveli pois tytön luota. Levänneenä ja nälkäisenä Augustine jatkoi matkaansa. Hänen jalkansa sattuivat kovasti ensimmäisinä minuuteina, mutta ne lämpenivät ja kipu laantui.
  Augustine liikkui nyt energisemmin. Ja nälkäiseksi tuli koko ajan enemmän. Mutta varastaminen oli vaarallista - heitä rangaistiin. Ajat eivät ole liberaaleja. He voivat leimata sinua, ruoskia sinua tuskallisesti tai lähettää sinut kovaan työhön. Ja joskus he myös hirttävät varkaita. Vaikka ei aina.
  Augustine liikkui yhä energisemmin. Ja hänen rikkinäiset, naarmuuntuneet kantapäänsä välähtivät.
  Sitten eräs herrasmies huomasi hänet vaunuista ja huusi:
  - Tule tänne!
  Augustine juoksi hänen luokseen:
  - Olen valmis!
  Mies silinteri sanoi:
  - Haluatko ansaita leipäsi, kerjäläinen?
  Prinsessa, jota nälkä vaivasi yhä enemmän, nyökkäsi:
  - Varmasti!
  Herrasmies nyökkäsi:
  - Vie tämä kirje Louvreen!
  Augustine nyökkäsi:
  - Olen valmis! Missä Louvre on?
  Senori vastasi:
  - Kaikki tietävät tämän, kysy vain! Ja sinä välität sen rouva Dogvillelle .
  Prinsessa otti kirjeen ja ryntäsi juoksemaan sen kanssa. Hän tunsi olevansa inspiroitunut. Ja silloin tällöin kysyin, missä Louvre on. He näyttivät sen hänelle.
  Augustine juoksi palatsiin. Täällä sisäänkäynnillä pelko pysäytti hänet. Prinsessa sanoi:
  - Menen rouva Dogvilleen kanssa kirjeellä!
  Vartijat kutsuivat luutnantin. Hän otti kirjeen. Hän katsoi vaakunaan ja vastasi:
  - Annan sen itse! Ja tämä kerjäläinen Chateletissa !
  Vartijat ryntäsivät Augustinen luo ja vääntelivät hänen käsiään. Tyttö huokaisi.
  Luutnantti katsoi häntä tarkemmin ja huomautti:
  - Miten ihania kiharoita sinulla on, ne voi myydä suurella rahalla!
  Vartija huomautti:
  - Hän itse on ihana!
  Luutnantti nyökkäsi:
  - Tule, seuraa minua, kaunotar. Ehkä vältyt vankilalta.
  Vartijat vapauttivat Augustinuksen. Hän seurasi luutnanttia. Hän meni eteenpäin.
  Ja sitten Augustine räjähtää. Prinsessan paljaat jalat ovat kevyitä, ja lisäksi on pelkoa. Ja hän ryntäsi kuin hirvi.
  Panssaroidut vartijat yrittivät hitaasti saada hänet kiinni, mutta jäivät jälkeen. Augustine juoksi täydellä vauhdilla. Ja kilpailin melko pitkään, mutta sitten väsyin ja uupuin.
  Hän istui lepäämään... Noin 12-vuotias poika juoksi hänen luokseen. Hän oli paljain jaloin ja rievuissa. Hän ojensi Augustinukselle omenan ja sanoi:
  - Syö kulta!
  Prinsessa otti sen ja söi sen. Hän pureskeli sitä suurella ilolla ja hymyili.
  Poika nyökkäsi hänelle:
  - Voit saada töitä. Se on raskasta, mutta et kuole nälkään.
  Augustine kysyi:
  - Mitä minun pitäisi tehdä?
  Poika vastasi:
  - Käännä pumppua. Yleensä pojat tekevät tämän. Mutta omistaja sai poliisilta käskyn palkata tyttö. Et ole vielä saapunut, voit nousta ylös.
  Augusta vastasi huokaisten:
  - Olen valmis.
  Tyttö meni pojan kanssa omistajan luo.
  Ja sitten olin pettynyt. Jo kymmenkunta tyttöä seisoi sisäänkäynnin luona ja oli valmiina töihin.
  Prinsessa vapisi... Mutta hänen ongelmansa eivät päättyneet siihen. Yhtäkkiä hänen takaa kuului meteli ja valtava koira ilmestyi. Hän ryntäsi tytön kimppuun. Hän yritti juosta karkuun ja ohitettiin välittömästi.
  Koiran taakse ilmestyi pukupukuinen aatelismies, vartijat ja jo tuttu luutnantti.
  Hän virnisti ja huomautti:
  - Chateletissa tämä kaunotar!
  Augustinen kädet sidottiin hänen taakseen ja hänet vietiin vankilaan. Vartijat toivat tytön kyynärpäät yhteen ja vääntelivät hänen hartioitaan, mikä oli niin tuskallista. Ja he ottivat hänet saattajan alle.
  Hyvin nuori tyttö käveli pää alaspäin. Hänen upeat kiharansa putosivat hartioidensa alle. Paljaat jalat verta vuotaen taputtivat pitkin Pariisin kivijalkakäytävää.
  Hän näytti viattomalta ja koskettavalta, ellei liian lyhyitä riepuja.
  Näin prinsessa, tytär ja huomattavan valtion perillinen, nyt paljain jaloin ja huonosti pukeutunut, johdetaan vankilaan. Ja Chatelet on tavallisten ihmisten vankila, toisin kuin esimerkiksi Bastille, jossa rikkaita vangitaan.
  Augustine otti sen ja lauloi:
  Alkamisaika on melkein täällä,
  Kuningatar johdatetaan paljain jaloin rakennustelineelle!
  Luutnantti virnisti:
  - Kuten tämä! Myös loukkaus Hänen Majesteettiaan Kuningattarelle! Chateletissa odottaa koko joukko tankoja ja parranajokone kantapääsi paistamiseen .
  Augustine sanoi arasti:
  - Miksi he aikovat edelleen kiduttaa minua?
  Kuninkaallisen vartijan luutnantti nyökkäsi:
  - Joo! Kuljetus, vankilasta pakeneminen, lese majeste, rakkauskirjeiden toimitus, mahdollinen salaliitto. Voi kulta, teloittaja ja teline odottavat sinua.
  Prinsessa kalpeni ja epäröi. Niinpä he toivat hänet synkkään Chateletin linnaan .
  Se oli vankila, joka haisi, ja sellit olivat täynnä tavallisia ihmisiä. Se ei ole kuin Bastillessa, jossa jokaisella vangilla on erillinen, hyvä selli.
  Augustine vietiin naisten osastolle. Ympärillä oli muureja ja palkkeja. Päätettäessä ensin suoritetaan haku. Augustinuksessa ei ollut mitään muuta kuin lumput. Kaksi vahvaa, voimakasta, maskuliinista vartijaa repivät sen alas. He laittoivat hanskat käteensä ennen etsintöä. Ja he alkoivat koskettaa karkeasti prinsessan alastomaa vartaloa. Tyttö melkein menetti tajuntansa häpeästä ja pelosta.
  Hän katsoi suuhunsa ja tarkasti sieraimiinsa ja korviinsa. He jopa sytyttivät kaasusuihkun, jotta se olisi helpompi nähdä. Sitten nöyryyttävin asia oli, kun minut pakotettiin levittämään jalkani.
  Augustine tarkisti:
  - Olen neitsyt, ole varovainen!
  Kokeneet tätit hapuivat häntä nyt pehmeästi ja varovasti. Yksi heistä huomautti:
  - Niin kaunista ja kokonaista!
  Vanhempi emäntä huomautti:
  - Kyllä, tämä lintu voi tuottaa huomattavaa voittoa!
  Sitten Augustine huusi taas kivusta, kun hansikkaat sormet tunkeutuivat hänen pohjaansa syvästi ja karkeasti.
  Vartija virnisti:
  - Ole kärsivällinen, rakas! Piilottelet sinne usein jalokiviä ja sormuksia.
  Augustine kirjaimellisesti poltti häpeää ja kipua. Tuntuu kuin he lyöisivät sinua.
  Sitten he tunsivat hänen jalkojaan.
  Vartija huomautti:
  - Hänen pohjansa ovat pehmeät ja neulotut. Hän ei selvästikään ole tavallinen.
  Augustine purskahti:
  - Olen prinsessa!
  Vanhempi emäntä huusi:
  - Ole hiljaa tai lähetän sinut selliin hullujen kanssa.
  Haku on suoritettu. Sen jälkeen Augustine kasteltiin ämpäriin auringossa lämmitettyä lämmintä vettä. Ja vanhimman käskystä minulle annettiin raidallinen viitta.
  Hän huomautti:
  - Sääntöjen mukaan hiukset tulee leikata ja lähettää yleisselliin. Mutta olet niin kaunis ja neitseellinen, että upeilla hiuksilla olet arvokkaampi! Sinulle prinsessana annetaan erillinen huone, jossa on tangot, ja siellä Chateletin komentaja päättää kohtalosi .
  Vartija huomautti:
  - Hänen neitsyytensä voidaan myydä vasaran alle.
  Vanhin suostui:
  - Komentaja päättää. Ilman sitä meillä ei ole oikeutta. Nyt viemme hänet etuoikeutetulle sektorille.
  Numero ja raidallinen mekko yllään, mutta silti paljain jaloin, prinsessaa johdettiin pitkin pölyisiä käytäviä, jotka olivat monen jalan kuluneet.
  Yleensä Chateletissa on monia vankeja sellissä. Mutta on myös erityisen vaarallisia rosvoja, joita he yrittävät pitää erillään rikoskumppaneistaan. Ja tytöt, joita käytetään heidän erityisen kauneutensa vuoksi miellyttämään rikkaita asiakkaita.
  Augustine vietiin myös erilliseen selliin. Siellä oli pinnasänky, jossa oli oljella täytetty patja ja jopa peili, sekä paikka rentoutua ja huuhdella. Verrattuna yleisiin selleihin, joissa haisee kauhea ja tytöt istuvat kirjaimellisesti toistensa päällä, se on todellakin melkein lomakeskus. Ja talvella on jopa takka seinän takana.
  He toivat leipää ja kannun vettä Augustinukselle. Toistaiseksi häntä ei ole laitettu lisäravinneannokselle, jotta asiakasta palvelevat tytöt eivät ole laihoja.
  Prinsessa nälkäisenä ja väsyneenä söi mielellään mustaa leipää ja joi vettä.
  Sen jälkeen hänen vatsansa täyttyi, hän tuli raskaaksi ja nukahti. Niinpä hän vietti ensimmäisen yönsä ranskalaisessa vankilassa.
  . LUKU nro 2.
  Vankilassa ollut prinsessa olkipatjalla näki unta komentavansa enkelien rykmenttiä. Ja he taistelevat Luciferin armeijan kanssa.
  Siivekkäät enkelit ja siivekkäät demonit kohtasivat. Ja he alkoivat leikata miekoilla. Enkeleillä on siniset miekat, demoneilla punaiset miekat. Upea prinsessa, josta tuli soturi unessa, taistelee Luciferia vastaan. Ja taistelu on erittäin kovaa.
  Lucifer on erittäin komea vaaleatukkainen nuori mies, jolla on urheilullinen rakenne ja näkyvät lihakset. Et voi sanoa, että tämä on Saatana, jonka nimeä käytetään lasten pelottelemiseen.
  Päinvastoin, hän on kaunein ja täydellisin enkeli. Augustine ei ollut koskaan nähnyt näin komeaa nuorta miestä.
  Siitä huolimatta ne leikkaavat miekoilla ja teristä lentää kipinöitä.
  Lucifer kysyi häneltä:
  - Kuka sinä olet?
  Augustine vastasi luottavaisesti:
  - Prinsessa enkeli!
  Valontuottaja vastasi:
  - Miksi meidän pitäisi taistella?
  Prinsessatyttö vastasi huokaisten:
  - En tiedä. Mutta meidän on pakko!
  Lucifer otti sen ja lauloi:
  Vuodata verta taistelukentällä,
  Tämä ei ole ensimmäinen kerta teille tytöt...
  Mutta pidä häntä likana,
  Pariisin jalkakäytävällä!
  Augustine toisti innostuneena:
  Jumala antoi meille sapelit
  En voi lopettaa...
  Metalli lentää rintaasi,
  Verenvuodatusta, verenvuodatusta!
  Ja miekat törmäsivät jälleen, lyöden kipinälyhteitä.
  Lucifer kysyi tytöltä kysymyksen:
  -Mitä eroa on hyvällä ja pahalla?
  Augustine oli hämmentynyt ja huusi:
  - No... miten päivä eroaa yöstä...
  Valoa tuova enkeli vastasi:
  - Päivä on tietysti hyvä! Mutta yökään ei ole huono. Pimeällä taivaalla on niin kauniita tähtiä.
  Enkeliprinsessa suostui:
  - Kyllä se on oikein. Tykkään katsoa tähtiä, varsinkin kaukoputken läpi.
  Lucifer nyökkäsi hymyillen.
  - Kyllä, tähdet ovat kauniita, aivan kuin kuu.
  Augustine lauloi innolla:
  Kuu, kuu, kukkia, kukkia,
  Kuinka usein elämässä ei ole tarpeeksi,
  Ihmisiä ja ystävällisyyttä ja ystävällisyyttä!
  Valoa tuova enkeli lisäsi:
  - Luotamme kaikkiin rakastavaisiin,
  Toiveita ja unelmia ja unelmia!
  Prinsessa nyökkäsi enkelille, joka toi valoa, kuten Prometheus, ja samalla häntä pidettiin pimeyden ruhtinaana.
  Mutta oikeasti, kuka on Lucifer? Kristityt opettavat: - Jumala on ehdoton hyvä, Saatana on ehdoton paha. Mutta Raamatun mukaan Jumala tappoi miljoonia ihmisiä, Saatana vain kymmenen ihmistä. Niin hyvä ja paha ovat niin outoja täällä.
  Jumala on rakkaus? Mutta tämä on outoa rakkautta.
  Kun enemmistö kohtaa ikuista piinaa tulen ja tulikiven järvessä, ja vähemmistö kohtaa ikuisia kasarmeja - kuin vankila tropiikissa. Näinkö se toimii?
  Augustine oli älykäs tyttö, ja hänestä tuntui myös oudolta, että useimmat ihmiset olivat tuomittuja ikuiseen, helvetin kidutukseen. Mutta toisaalta, mikä on totuus?
  Ja onko Kristus Jumala?
  Loppujen lopuksi todellakin, nöyrtyisikö Jumala, joka Nooan päivinä tuhosi lähes koko ihmiskunnan ja jätti vain kahdeksan ihmistä miljoonista, itseään sillä tavalla ja kuolisi tuskallisesti ristillä?
  Ja myös rukoile teloittajien puolesta. Onko tämä totta?
  Augustinus itse oli yllättynyt siitä, kuinka erilainen Jumala Jeesus oli kuin Vanhan testamentin kauhea Jumala!
  Lucifer arvasi hänen ajatuksensa ja kysyi:
  - Ehkä lopettaa tappeleminen?
  Prinsessa lauloi vastauksena:
  Kaikki ihmiset yhdellä planeetalla
  Aina pitää olla ystäviä...
  Lasten pitäisi aina nauraa
  Ja elää rauhallisessa maailmassa...
  Lasten pitäisi nauraa
  Lasten pitäisi nauraa!
  Lasten pitäisi nauraa!
  Ja elä rauhallisessa maailmassa!
  Näiden sanojen jälkeen miekka otettiin Augustinuksen käsiin ja muuttui välittömästi reheväksi ruusukimppuksi. Ja tuoksu lähti niistä.
  Prinsessatyttö lauloi raivoissaan:
  Lähellä, lähellä iloa ja epäonnea,
  Meidän täytyy, meidän on annettava selkeä vastaus!
  Aurinkoiseen maailmaan, kyllä, kyllä, kyllä!
  Ja hajottaa ihmisiä - ei, ei, ei!
  Lucifer lauloi vastauksena:
  Ihmiset, olkaa hiljaa, olkaa hiljaa,
  Anna sotien kadota pimeyteen...
  Haikara katolla, onnellisuus katon alla,
  Rauha maassa!
  Ja hänen miekkänsä muuttui myös reheväksi, tuoksuvaksi koiranputkea.
  Sekä enkelit että demonit lopettivat taistelun. Heidän käsissään aseet muuttuivat upeiksi kasvistoteoksiksi.
  Ja kaikki lauloivat kuorossa:
  Lasten pitäisi nauraa
  Lasten pitäisi nauraa!
  Lasten pitäisi nauraa!
  Ja elä rauhallisessa maailmassa!
  Vankiprinsessa heräsi. Signaali nousta kuului. Chateletin vangit oli määrä viedä aamiaiselle ja sitten töihin.
  Augustine nostettiin sängystä ja hänelle annettiin ämpäri vettä peseytyäkseen ja pestäkseen hampaat. Sitten he toivat kaurapuuroa leivän ja maidon kera.
  Prinsessa söi... Hänestä on jo tullut täysin vaatimaton tyttö. Oikeasti, mitä muuta hän voisi pyytää?
  Sitten Augustine vietiin töihin. Koska hän ei osannut ompelua ja tilauksia ei ollut tarpeeksi, prinsessa lähetettiin kääntämään myllynkiveä. Näin vilja jauhettiin jauhoiksi.
  Työ oli raskasta ja työlästä. Augustine tunsi kipua mustelmissaan jaloissaan kävellessään pihan kivien yli. Paljaat pohjat alkoivat kutittaa, ja karuihin jalkoihin muodostui tuoreita kovettumia. Ja se on hirvittävän kipeä.
  Augustine ja kolme muuta tyttöä pyörittivät pyörää. Ja viljaa putosi ylhäältä. Ja älä pysähdy ja vedä henkeä. Erittäin kovaa työtä. Mutta tytöt olivat jo pääsemässä siihen, ja heidän paljaat jalkansa olivat kirjaimellisesti kiimainen. Ne ovat kovettuneet, kuin kamelin sorkat. Ja Augustine tuli vasta äskettäin paljasjalkaiseksi, eikä ole niin tottunut työhön. Ja hänen pohkeensa, polvensa ja selkänsä alkoivat pian sattua. Se on vain kidutusta, ei työtä.
  Ja valvoja seisoo heidän päällänsä, ja pyörä pyörii hieman hitaammin, ikään kuin ruoska osuisi siihen.
  Ihan kuin he olisivat olleet orjia muinaisessa Roomassa. Kyllä, olit äskettäin kruununprinsessa, sinusta voi tulla Ranskan kuninkaan vaimo - tuolloin planeetan suurin valta. Ja nyt olet paljasjalkainen vanki repeytyneessä raidallisessa mekossa, jossa on numero. Olkapääsi ovat paljaat ja jalat lähes lantiota myöten. Ja sinä kärsit. Voi kivistä paljaiden jalkojen alla, ja fyysistä stressiä, ja ruoskia ja nöyryytystä.
  Augustinus kärsi myös janosta. Vielä on kesä ja tukkoista. Rattia on erittäin vaikea kääntää. Mutta hänen ruumiinsa on nuori ja luonnostaan terve. Nyt toinen tuuli aukeaa ja helpottaa.
  Tyttö kokee, että hänen paljaat jalkansa ovat jäykineet eivätkä tunne juuri mitään.
  Hämmentääkseen itsensä kivusta ja väsymyksestä tyttö yrittää kuvitella jotain.
  Esimerkiksi paha keisari vangitsi kuningattaren. Ja hänet vietiin mestarin luo.
  Hän määräsi hänelle:
  - Rakasta minua!
  Vastaus oli kuitenkin ylpeä:
  - Ei!
  Ja diktaattorin käskystä kuningatar sidottiin telineeseen! He vetivät minut ylös ja repäisivät ensin kaikki vaatteeni ihoa myöten. Sitten ylpeä hallitsija nostettiin kattoon. Holveille. Ja sitten köysi vapautettiin. Kuningatar kaatui. Köysi venyi lähelle lattiaa. Ja nuori nainen huusi ja pyörtyi kivun shokista.
  Hänen päälleen kaadettiin ämpäri kylmää vettä. Nuori nainen tuli järkiinsä.
  Vanhempi teloittaja nyökkäsi ja sanoi:
  - Rakastatko diktaattoria?
  Kuningatar oli kipeänä ja peloissaan, hän hävetti roikkua alasti teloittajien edessä, jotka virnistivät kasvojaan sarkastisesti.
  Vanhempi kiduttaja nyökkäsi. He alkoivat taas nostaa alaston naista ylös. Köysi kiristyi taas kerran. Ja kuningatar nostettiin telineeseen kattoon asti.
  Sitten hän jäätyi. Elokuisen ihmisen kalpea iho kimmelsi.
  Sitten köysi vapautettiin uudelleen. Tytön ruumis putosi alas. Ja aluksi hän vapisi shokista. Ja sitten, kun köysi kiristyi, se huusi villistä venymisestä.
  Ja taas menetin tajuntani.
  Vanhempi teloittaja nyökkäsi... Kuningatar kastettiin jälleen suuresta syvyydestä otetulla jäävedellä.
  Nuori nainen tuli järkiinsä.
  Vanhempi kiduttaja kysyi:
  - Tulet rakastamaan keisaria!
  Kuningatar karjui epätoivoisesti:
  - Ei!
  Vanhempi teloittaja määräsi:
  - Ripusta hänet kolmannen kerran!
  Ja taas kiduttajat alkoivat nostaa kuningatarta ylös. Stretch-kidutus on yleensä erittäin tehokasta. Ja tämän kidutuksen seurauksena monet voimakkaat miehet murtuivat ja olivat valmiita tekemään mitä tahansa.
  Mutta kaunis elokuuverinen nainen pysyi hiljaa. Ja hänet nostettiin jälleen kattoon. Se oli vinossa ja kivet olivat kosteita ja harmaita.
  Ja niin teloittajat jäädyttivät tytön ilmaan. Ja sitten he ottivat sen ja laskivat köyden äkillisesti alas mielellään.
  Alaston kuningatar putosi alas, ja köysi kiristyi jälleen lähellä lattiaa. Ja taas nuori nainen huutaa ja menettää tajuntansa.
  Ja hänen kasvonsa ovat niin kalpeat ja siniset kipeästä shokista. Ja taas teloittajat kaatavat vettä hänen päälleen. Kuningatar, alasti ja uupunut, ei tule heti järkiinsä. Sinun täytyy silti lyödä häntä poskelle.
  Lopulta silmäni avautuivat.
  Vanhempi teloittaja kysyi:
  - Aiotko puhua? Eli suostutko tulemaan keisarin sivuvaimoksi?
  Kuningatar sihisi kieltäen:
  - Ei! Parempi kuolla!
  Pääkiduttaja sanoi väsyneellä äänellä:
  - Kymmenen ruoskan lyöntiä puolivoimalla!
  Kuningatar nostettiin hieman telineeseen. Ja teloittaja heilui ja löi häntä kevyesti selkään. Nuori nainen huokaisi raskaasti. Ja kiduttaja jatkoi hakkaamista.
  Hänen iskunsa olivat mitoitettuja ja tarkkoja. Punaiset raidat turvonneet tytön valkoisessa selässä.
  Lopetettuaan hakkaamisen kiduttaja katsoi kysyvästi vanhempaa teloittajaa.
  Hän kysyi:
  - Suostutko keisarin sivuvaimoksi?
  Kuningatar huusi:
  - Älä tönäise minua!
  Vanhempi teloittaja määräsi:
  - Viisi ruoskan lyöntiä täydellä voimalla!
  Teloittaja heilui ja löi. Kuningattaren valkoinen iho puhkesi. Ja veri virtasi.
  Nuori nainen huusi. Mutta hän puri heti huultaan ja puri hampaansa yhteen. Pyöveli löi häntä uudelleen kaikella voimallaan.
  Kuningatar oli hiljaa, mutta muuttui vielä kalpeammaksi. Hänen hengitys on raskasta, hänen paljaasta rinnastaan putoaa hikipisaroita, joissa hänen rubiininännit kimaltelevat.
  Teloittaja löi, iho halkesi ja verta valui alas.
  Lopetettuaan lyönnin hän katsoi jälleen johtajaan.
  Vanhempi kiduttaja nyökkäsi:
  - Ja nyt lohko, jossa on koukut!
  Teloittajat kiinnittivät kuningattaren paljaisiin jalkoihin tammisen, taotun rautapalstan. Ja reunoilla oli koukkuja. Turvattu.
  Pääkiduttaja käski:
  - Venyttele sitä!
  Ja teloittajat ripustivat punnan painon koukkuihin. Sekä oikea että vasen. Painot oli tietysti valmisteltu etukäteen. Ja yleensä kidutuskellarilla on rikas arsenaali.
  Vanhempi teloittaja kysyi kuningattarelta:
  - Aiotko puhua?
  Hän vastasi itsevarmasti kivusta hengittäen:
  - Ei!
  Pääkiduttaja huomautti:
  - Voimme kiduttaa sinut kuoliaaksi.
  Kuningatar totesi luottavaisesti:
  - On parempi kuolla kuin pettää.
  Vanhempi teloittaja määräsi:
  - Toinen paino molemmin puolin!
  Teloittajat puhalsivat ja ripustivat jokaisen painon. Kuningattaren alaston vartalo venyi vielä enemmän. Ja hien ja veren sekoitus valui hänestä, ja hänen suonensa jännittyivät entisestään ja erottuivat.
  Kuningatar alkoi voihkia hiljaa hampaidensa läpi. Hän oli niin kipeänä.
  Vanhempi kiduttaja kysyi:
  - Puhutko sinä? Tuleeko sinusta keisarin sivuvaimo?
  Nuori nainen puristi:
  - Ei!
  Pääteloittaja ehdotti:
  - Nyt paahdamme kantapääsi.
  Kuningatar huudahti:
  - Minusta ei silti tule hänen orjaansa.
  Teloittajat ottivat kaapista pullon oliiviöljyä. He avasivat korkin ja kaatoivat sen kämmenensä. Sen jälkeen he alkoivat voidella hänen pohjiaan voimakkaasti.
  Kuningatar nykisi epätoivoisesti ja voihki, sanoi:
  - En silti sano mitään! Ja minä en mene naimisiin haamujen kanssa!
  Teloittajat voittivat pohjat loppuun. Sitten he laittoivat ohuita tukia ja olkia kuningattaren paljaiden jalkojen alle. He tiputtivat rikkiä ja toivat soihdun.
  Liekki syttyi. Hänen kielensä nuoli saalistavalla tavalla alaston, tyttömäistä kidutusta.
  Vaaleanpunainen pohja jännittyi. Ja kuningatar alkoi hengittää raskaasti. Ja sitten, kun tytön jalat olivat kuumuuden vallassa, hän huusi.
  Vanhempi teloittaja kysyi sarkastisesti:
  - Menetkö siis keisarin luo jalkavaimoksi?
  Kuningatar huusi taas:
  - Ei!
  Teloittaja paljasti hampaansa. Hänen merkistään avustajat lisäsivät polttopuita. Ja liekki tuli vielä korkeammaksi ja kuumemmaksi.
  Kuningatar alkoi huutaa keuhkoihinsa. Hän oli kovasti kipeänä. Ja kiduttajat virnistivät.
  Pääteloittaja kysyi:
  - No, oletko muuttanut mieltäsi?
  Kuningatar karjui:
  - Ei!
  Vanhempi kiduttaja sanoi luottavaisesti:
  "Sitten paistamme myös hänen rintansa!"
  Teloittajat kaatoivat jälleen öljyä käsiinsä. Ja he ryntäsivät nuoren naisen luo voitelemaan hänen täysiä rintojaan.
  He tassuttivat karkeasti kuningattaren nännejä, jotka olivat helakanpunaisia, ja puristivat hänen rintaansa.
  Kiduttajien kosketuksista elokuun miehen rinnat turposivat ja kovettivat.
  Kuningatar otti sen ja karjui:
  - Roskaa!
  Lopetettuaan voitelun, yksi teloittajista otti taskulampun ja sytytti sen. Kiduttajat toivat tulen naisen paljaaseen rintaan. Ja he alkoivat ampua häntä ilman seremoniaa.
  Kuningatar huokaisi enemmän. Kuinka äärimmäisen tuskallista ja tuskallista se oli.
  Teloittajat nauroivat ja paljastivat hampaansa. Monilla oli rautaisia, mutta vanhemmalla teloittajalla kultaisia!
  Tämä on todella verinen joukkue. Ja heidän hampaansa ovat kuin heidän sielunsa!
  He polttivat hänen paljaat kantapäänsä ja rintakehän samaan aikaan.
  Pyöveli samaan aikaan virnisti ja nyökkäsi...
  Kuningatar vääntelehti telineellä. Ja se satuttaa häntä erittäin paljon.
  Vanhempi kiduttaja kysyi:
  - Menetkö naimisiin keisarin kanssa?
  Nuori, uupunut nainen huusi:
  - Ei!
  Pääkiduttaja huusi:
  - Ja nyt on hänenkin aika voidella kohtunsa...
  Tässä prinsessan työ loppui. Ja hänet lähetettiin syömään pientä välipalaa. Koska hän oli hyvin kaunis, hänelle annettiin maitoa ja kalaa puuroa varten. Prinsessa söi ja tunsi haluavansa nukkua.
  Mutta minun täytyi mennä uudestaan seisomaan ratin taakse ja kääntämään jo inhottua myllynkiveä.
  Ja se on niin vaikeaa, ja lihakset kirjaimellisesti vääntyvät kivusta. Hämmentääkseen huomionsa Augustine alkoi taas säveltää.
  Teloittajat olivat aikeissa alkaa voitelemaan kohtua, mutta poika juoksi sisään ja välitti keisarin käskyn lopettaa kidutus.
  Teloittajat sammuttivat tulen nuoren naisen paljaiden jalkojen alta ja poistivat ensin painot lohkosta erittäin huolellisesti. Sitten itse lohko ja sitten kuningatar telineestä.
  He pyyhkivät hänet alkoholilla ja veivät hänet yläkertaan kammioihin, jotta hän voisi levätä ja toipua kivusta.
  Samaan aikaan keisari katseli gladiaattoritaisteluja salissa. Tämä on myös erittäin julma, mutta kieltämättä hauska spektaakkeli.
  Kaksi tyttöä tappelee. Toisella punaiset, toisella valkoiset.
  Molemmat ovat erittäin kauniita, lihaksikkaita, koulutettuja.
  He astuivat kehään päällään vain pikkuhousut ja jättivät vartalonsa alasti.
  Suurvisiiri huomautti ja kuiskasi keisarille:
  - Ihmeellisiä kauneutta ja yhtä voimaa.
  Diktaattori nyökkäsi:
  - Kyllä, ihanaa, ja tämä on luokka!
  Blondi oli aseistettu miekalla ja kilvellä ja punapää kolmijalla ja tikarilla.
  He kävelivät varovasti paljain jaloin ja lähestyivät.
  Sitten he ryntäsivät toisiaan vastaan.
  Punapää löi blondia jalkaan kolmijakoilla, mutta hän sai miekalla olkapäähän ja hyppäsi pois.
  Molemmat tytöt loukkaantuivat. Yleisö kehuu. Sitten punapää yritti taas piiskata blondin paljaita jalkoja. Mutta hän vältti sen helposti. Taistelu muuttui yhä tiukemmaksi.
  Karjuen punapää heilautti tikarinsa blondin rintaa kohti, mutta hän asetti kilven.
  Ja terä pomppii pois.
  Molemmat naiset raivostuivat ja alkoivat lähestyä toisiaan. Tässä taas osumia ja iskuja. Ja kaksi, melkein alasti vartaloa, kietoutuneena yhteen.
  Tytöt alkoivat tappelua ryöstössä. Diktaattori teki merkin. Maurit hyppäsivät ylös ja työnsivät valaistuja taskulamppuja tyttöjen paljaisiin, hieman pölyisiin kantapäihin. He ottavat sen ja karjuvat.
  He menivät rikkoutumaan. Mutta punapää löi blondia tikarilla kylkeen, ja hän itse sai miekan kaulaan.
  Molemmat tytöt pyörtyivät kivun shokista ja jäätyivät verisinä ja alasti.
  Maurit polttivat paljaat, tyttömäiset, niin viettelevät kantapäänsä kuumalla raudalla.
  Mutta tytöt eivät edes liikahtaneet.
  Keisari huomautti:
  - On sääli, kun naisia kuolee! Eikö olisi parempi heittää pojat taisteluun?
  Suurvisiiri nyökkäsi:
  - Olet oikeassa, kuten aina, herra!
  Ensimmäisenä areenalle astui kaksi noin 14-vuotiasta teini-ikäistä. He olivat lihaksikkaita, komeita, ruskettuneita poikia punaisissa uimahousuissa. He pitivät miekkoja käsissään.
  Heitä vastaan tuli myös samanikäisiä ja -pituisia poikia. Ja myös lihaksikkaat, kauniit, ruskettuneet, vain vihreät uimahousut ja sapelit miekkojen sijaan.
  He kumartuivat keisarille ja hänen seuralleen. He polkivat paljaita, karkeita, poikamaisia jalkojaan ja huusivat:
  - Kuolemaan menevät tervehtivät sinua!
  Keisari mutisi:
  - Alkaa!
  Pojat alkoivat tapella. Veri vuodatti välittömästi ja haavat ilmestyivät ruskettuneisiin lihaksikkaisiin vartaloihin. Pojilla ei ollut kilpiä, ja he itse olivat raakoja taistelijoita, joten taistelu oli ohikiitävää. Poika vihreissä uimahousuissa kaatui. Maurit polttivat hänen paljaat jalkapohjansa taskulampulla. Hän hyppäsi ylös, mutta kaatui uudelleen, ammuttiin. Toinen poika kaatui punaisissa uimahousuissa. Mutta melkein heti vihreänä. Kolme poikaa vaikenivat. Yksi jäi seisomaan. Ja hänen paljaat jalkansa jättivät veriset jalanjäljet.
  Maurit polttivat poikien paljaat, kovettuneet kantapäät. Se haisi palaneelta lihalta. Ja heidät raahattiin pois koukuilla.
  Poika sai useita naarmuja...
  Keisari nyökkäsi:
  - Sinä jatkat taistelua! Hei, annan sinulle elämän huomiseen!
  Poika vietiin...
  Sitten vielä viisi poikaa, noin kaksitoista tai kolmetoista vuotta vanha, tuli ulos keltaisissa uimahousuissa ja kolmihampaissa. Ja viisi saman ikäistä ja pituista poikaa mustissa uimahousuissa ja tarttujalla.
  Ensinnäkin tyranin seura teki vetoja. Ja sitten alkoi taistelu.
  Pojat kuolivat yksi toisensa jälkeen. Jaloilleen jäi vain yksi taistelija, noin 12-vuotias keltaisissa uimahousuissa oleva lapsi. Loput kaikki oli lävistetty. Eikä edes paljaiden kantapäiden polttaminen kuumalla raudalla auttanut heitä nousemaan.
  Keisari käski:
  - Tämän pojan täytyy elää seuraavaan taisteluun asti. Heitä loput leijonille ja krokotiileille.
  Seuraavaa taistelua varten sarvikuonoja vastaan tuotiin jo tusina poikaa keihäillä. Kaverit olivat nuoria, noin neljätoista tai kaksitoista vuotta vanhoja. Ja heitä vastaan on valtava sarvikuono.
  Todellisuudessa ei ollut mitään mahdollisuutta selviytyä. Totta, lapset ovat älykkäitä, ja taistelu kesti.
  Lisäksi maurit alkoivat tyrannin käskystä jopa heitellä kuumia hiiliä poikien paljaiden jalkojen alle.
  Ja se oli aika kipeä.
  Keisari oli erittäin tyytyväinen. Hän joi hitaasti makeaa punaviiniä ja söi kalkkunaa kastikkeessa.
  Pojat kuolivat yksi toisensa jälkeen. Totta, sinisissä uimahousuissa oleva poika onnistui osumaan sarvikuonon silmään keihällä ja sai eläimen raivostumaan. Ja sitten jonkin aikaa hän vältteli taitavasti valtavan torven iskuja.
  Mutta lopulta hirviö lopetti myös hänet.
  Rajatut ruumiit kerättiin koukuilla ja raahattiin häkkejä kohti.
  Sitten toinen taistelu: seitsemän poikaa uimahousuissa ja miekoissa isoa afrikkalaista leijonaa vastaan.
  Lapset olivat yleensä kymmenen tai yhdentoista vuoden ikäisiä, ja he olivat aloittelevia gladiaattoreita.
  Mutta tyranni seurue oli tyytyväinen. Ja itse asiassa taistelu osoittautui veriseksi ja melko ohikiitäväksi.
  Suurvisiiri jopa huomautti:
  - Olisi parempi laittaa vanhemmat pojat kentälle!
  Keisari vastusti:
  - Ei! Se on oikein.
  Leijona repi pojat erilleen, mutta hän itse oli lähes vahingoittumaton. Näin taistelu eteni.
  Sitten toinen tappelu. Tällä kertaa esiin tuli melko pitkä, urheilullinen tyttö. Hänellä oli myös yllään vain uimahousut. Ja hänen hiuksensa on värjätty kolmella värillä: keltainen, punainen, vihreä. Hänellä oli miekka ja tikari.
  Tässä tapauksessa tämä on jo kokenut gladiaattori ja kuuluisa kaunotar.
  Melko suuri ja kokenut susi taisteli häntä vastaan.
  Taistelusta oli tulossa jännittävä. Mutta oli selvää, että peto ei ollut enää nuori eikä nopea.
  Siitä huolimatta taistelu on kaunista. Voimakkaalla tytöllä ei ollut kiirettä. Hän raapi sutta miekalla ja tikarillaan, väistellen aina silloin tällöin. Ja sitten hän potkaisee häntä leukaan paljaalla kantapäällään.
  Isku iski suden hampaat. Ja kun hän hidasti vauhtia kokonaan, sankarityttö katkaisi hänen päänsä.
  Näin riita meni.
  Tyttö poistui stadionilta paljain jaloin, verisiä jalanjälkiä.
  Sitten ilmestyi toinen, tällä kertaa brunette. Hän on ruskettunut, paljain jaloin ja käyttää myös vain uimahousuja.
  Kolme poikaa miekkaineen astui häntä vastaan. He olivat nuoria, noin 12-vuotiaita, laihoja, mutta karkeita. On selvää, että nämä ovat orjia, ja heidän selkänsä ja kyljensä ovat ripsien arpien peitossa. Poikien päät on ajeltu kaljuksi, ja he ovat uimahousuissa, terävät lapaluiden ulkonevat isoa ja vahvaa tyttöä vastaan. Jolla on kaksi miekkaa käsissään.
  Oli selvää, että pojat olivat kokemattomia ja tuomittu kuolemaan.
  Keisari huomautti:
  - Eikö taistelu ole liian epätasainen?
  Suurvisiiri huomautti:
  - Et pidä siitä, kun reilu sukupuoli kuolee.
  Tyrani nyökkäsi:
  - Kyllä, naisten ei pitäisi kuolla! Ja pojat ovat miehiä ja vähiten arvokas tavara.
  Taistelu alkoi gongin signaalista. Mustatukkaisella naisella ei ollut kiirettä. Hän halusi antaa pojille mahdollisuuden ja näyttää kauniin taistelun. Pojat ovat ketteriä, sitkeitä, mutta selvästi kouluttamattomia.
  Mutta he taistelevat suurella raivolla. Ja voit jo nähdä kuinka ruskettuneiden poikien luiset vartalot kiiltävät hiesta.
  Keisari nyökkäsi:
  - Mahtavaa!
  Täällä ruskeaverikkö raapui yhtä pojista hänen lihaksikkaasta, tummasta rintastaan. Hän haavoittui ja huusi.
  Taistele taas...
  Tyttö potkaisi poikaa nivusiin paljaalla jalallaan. Hän putosi kivun shokista ja pyörtyi.
  Keisari käski:
  - Nosta se!
  Ja mauri hyppäsi ylös ja poltti pojan paljaan, kovettuneen kantapään kuumalla raudalla. Hän hyppäsi ylös.
  Brunette piti myllyä kahdella miekalla ja löi terällä pään takaosaan. Ei tappava, mutta tyrmää täysin tajunnan.
  Mauri polttaa jälleen lapsen paljaan kantapään. Louhoksilla orjapojat työskentelevät yleensä ympäri vuoden ilman kenkiä, ja heidän pohjansa ovat kovempaa kuin saappaiden nahka. Mutta kuuma rauta polttaa niitä silti ja saa ne huutamaan.
  Ja hän hyppää taas ylös. Mustatukkainen nainen painoi poikaa kyynärpäällä leukaan, ja tämä kaatui. Ja taas lapsen paljaat, pitkäikäiset kantapäät kärsivät kuumasta raudasta.
  Gladiaattorityttö ei halua tappaa poikia. Mutta minne voit mennä? Hän lyö kahvalla temppeliinsä. Mutta taas mauri polttaa kantapäätä. Ja poika huutaa.
  Ilmeisesti meidän on lisättävä ne .
  Ja yhdeltä pojista nainen katkaisee päänsä.
  Sitten tyttö kaataa toisen ja kaataa toisen. Katsoo keisaria.
  Hän huutaa:
  - Lopeta se!
  Brunette tyttö huokaisi ja puukotti poikaa. Despootti ei tunne armoa. Ja minun piti lopettaa myös toinen. Ja sitten lopeta kolmas.
  Myöhemmin tyttö purskahti itkuun ja poistui stadionilta, tai listoilta, järkyttyneenä.
  Hänen paljaat, sirot jalkansa jättivät veriset, taltatut jalanjäljet.
  Seuraava taistelu oli vielä julmempi.
  Kaksi suurta urosgladiaattoria, joilla oli alaston vartalo, tuli ulos. Seitsemän kymmenen tai yhdentoista vuoden ikäistä poikaa taisteli heitä vastaan. Miehillä oli isot miekat, pojilla pienet.
  Ja tämä on tietysti julma tappelu. Ja armoton, totta puhuen, hakkaaminen.
  Pojat kaatui ja kuolivat verta.
  Mutta joskus he onnistuivat myös raaputtamaan miesgladiaattoreita. Ja aiheuttaa haavoja vartaloon.
  Keisari huomautti:
  - Kilpailullinen taistelu!
  Suurvisiiri huomautti:
  - Kyllä, Teidän Majesteettinne. Vaikka pojat eivät ole arvokas tavara, tunnet myös vähän sääliä heitä kohtaan!
  Despoti nyökkäsi:
  - Kyllä, sääli ei ole miestä kohtaan! On hyvä, että nämä soturit selvisivät, mutta ensi kerralla päästän leijonan valloilleen!
  Lopussa kaksi poikaa tuli ulos kolmihampaiden ja verkon kanssa. Myös nuoria, noin 13-vuotiaita, kokemattomia ja kaljuksi leikattuja hiuksiaan. Ennen tappelua pojilla leikataan usein hiukset peruukkeiksi, jotta he voivat hankkia tuloja myöhemmin.
  Ja he päästivät tiikerin poikien kimppuun.
  Lapset yrittivät heittää verkkoa, mutta tiikeri repi sen irti ja ryntäsi leikkaamaan lapsia paloiksi.
  Keisari lauloi:
  - Olen tiikeri, en kissa
  Elä sisälläni nyt...
  Ei Leopold, vaan Leopard!
  Työ oli vihdoin valmis, ja Augustinuksen ajatukset keskeytettiin. Hän meni päivälliselle. Tyttövankeja määrättiin riisumaan vaatteensa. He olivat alasti, ja heidän päälleen kaadettiin ämpäristä lämmintä, auringon lämmitettyä vettä. Sitten tytöt vietiin päivälliselle. Augustinukselle annettiin jälleen maitoa ja kanankoipia.
  Sen jälkeen he veivät minut selliin. Ennen nukkumaanmenoa tyttö tietysti luki rukouksen, putosi patjalle ja nukahti välittömästi.
  
  
  VENÄJÄN PRESIDENTTI VLADIMIR ZELENSKI
  Virkaanastujaisten jälkeen Vladimir Zelenski ilmoitti Radan hajottamisesta ja ennenaikaisten parlamenttivaalien järjestämisestä. Tämä oli yleisesti odotettavissa. Suhteet Venäjään olivat kuitenkin kireät. Vladimir Putin ei onnitellut Zelenskiä voitosta eikä tunnustanut Ukrainan presidentinvaaleja. Mutta tämä hyödytti jopa uutta nuorta johtajaa. Nationalistit, jotka katsoivat häntä epäilevästi, tunnistivat hänet omakseen. Ja länsimaat ymmärsivät, että Putin todella on hyökkääjä. Ja vahvistanut tukea Ukrainalle. Joten se alkoi terveydestä ja päättyi rauhaan. Zelensky otti sen ja esiintyi erittäin vahvasti Radan uusissa vaaleissa. Onnistui saamaan parlamentaarisen enemmistön. Ja sitten hän järjesti useita kansanäänestyksiä. Mukaan lukien perustuslakiuudistus.
  Presidentin valtuuksia laajennettiin merkittävästi. Päinvastoin, Rada on rajoitettu. Sen jälkeen Zelensky alkoi päättäväisesti toteuttaa uudistuksia ja nykyaikaistamista.
  Samaan aikaan Donbassissa keksittiin ovela liike. Soturi Anastasia Orlovalle tarjottiin mielenkiintoinen vaihtoehto. Ukrainan ja läntisten tiedustelupalvelujen tuella hänestä tulee Luganskin ja Donetskin alueiden kuvernööri. Sitten hänellä on muodollinen jäsenyys Ukrainassa ja rahaa ennallistamiseen ja suurempaa henkilökohtaista valtaa varten. Ja jopa oman armeijan. Eli Kadyrov- vaihtoehto. Kun Venäjä todella antoi itsenäisyyden Tšetšenialle, vain muodollisesti säilyttäen sen hallinnan.
  Anastasia Orlova, jolla on vaikutusvaltaa kenttäjohtajien keskuudessa, hyväksyi tämän vaihtoehdon. Minun on sanottava, että tämä nainen oli erittäin kaunis, blondi ja yleensä, jopa kylmänä talvena, hän juoksi paljain jaloin.
  Anastasia julisti sodan Uuden Venäjän "varastavalle" johdolle. Hän on erittäin militantti ja arvovaltainen tyttö. Ja hän perusti asuinpaikkansa Novoazovskiin. Osa ihmisistä ja miliiseistä tuki häntä.
  Anastasia teki paljasjalkaisten tyttöjen pataljoonan kanssa useita ratsioita ja valloitti useita kaupunkeja. Paikalliset taistelut puhkesivat. Siellä oli köydenveto.
  Anastasia toimi melko taitavasti ja sai rahaa ulkomailta. Lisäksi hänellä oli tukea Venäjällä. Myös naisilta. Myös se, että Putin oli sairas, vaikutti menestykseen. Ilmeisesti Venäjän kunnianhimoinen presidentti on ylikuormittanut itseään. Ja näissä olosuhteissa Venäjän johto jakautui. Anastasia käytti tätä hyväkseen ja valloitti Donetskin. Saatuaan vakavaa tukea.
  Sota alkoi myös Luganskista. Mutta ei liian energinen. Miliisit eivät todellakaan halunneet tappaa toisiaan.
  Lopulta pidettiin Novorossian presidentin vaalit, ja Anastasia voitti. Yhdysvallat ja Kiova tunnustivat sen välittömästi. Ja sitten muut länsimaat ja koko maailma!
  Zelenski piti sanansa ja antoi Novorossialle erityisaseman Ukrainassa. Ja Donetskissa kelta-sininen lippu leimahti taas.
  Kauan odotettu rauha on saapunut.
  Zelensky taisteli aktiivisesti korruptiota vastaan ja jopa otti käyttöön kuolemanrangaistuksen talousrikoksista. Tiukasti ja taitavasti johtamalla ja muodostamalla ammattitiimin Vladimir Zelensky tarjosi Ukrainalle korkean kasvun. Maa oli nousussa ja uuden johtajan valta vahvistui. Suhteet Venäjään paranivat. Mikä vaikutti aivohalvaukseen, joka vei Putinin ja teki hänestä vähemmän kunnianhimoisen ja aggressiivisen.
  Venäjällä Zelenskyn suosio kasvoi. Hän oli vahva puhuja, viehättävä henkilö, populisti. Eikä ole kommunisti, mutta ei myöskään antikommunisti. Suosittu sekä vasemmiston että venäläisten oligarkkien keskuudessa. Erittäin suosittu venäläisten nuorten keskuudessa. Intellektuelli ja kaveri. Hän näyttää olevan älykäs, mutta hän on tarttunut pysyvään valtaan. Kyllä, ehdottomasti johtaja, mutta samalla myös herrasmies! Korkea kulttuuri, mutta ymmärrettävä ja ihmisten rakastama. Todellinen lahjakkuus johtamisessa. Ja loistava järjestäjä.
  Ja niin, kun viisi vuotta vaurautta ja Ukrainan nousua oli kulunut ja Zelenskin valta oli vihdoin vahvistunut, seurasi sensaatiomainen ehdotus.
  Nimittäin yhdistyä Venäjän kanssa. Luoda yksi liittovaltio, jolla on yhteinen presidentti, jolla on suuri valta. Tietysti kansan valittuna.
  Ja Venäjällä eliitti oli shokissa. Mikä liike! Tähän mennessä Putin oli heikentynyt vakavasta sairaudesta ja menettänyt suosionsa. Tämä tarkoittaa, että hän ei voinut taistella, ainakaan täysin. Ja Medvedev itse ei yleensä ole taistelija, eikä ihmiset rakasta häntä.
  Ja tässä Zelensky selvästi haluaa tulla liittovaltion presidentiksi ja... Hänen mahdollisuutensa ovat todelliset! Ensinnäkin länsimaat haluaisivat Vladimir Zelenskin Venäjän ja Ukrainan presidentiksi! Hän osoitti olevansa täysin länsimielinen ja eurooppalainen poliitikko. Toiseksi Zelensky on suosittu Venäjällä ja erityisesti Ukrainassa. Kolmanneksi kilpailijoita ei ole näköpiirissä. Putin on vakavasti sairas, Medvedev heikko ja epäsuosittu, Zjuganov ja Žirinovski ovat liian vanhoja. Muita johtajia ei ole näköpiirissä. Lisäksi neljänneksi Venäjän oligarkit ja Zelensky tukevat.
  Kyllä, on selvää, että tämä on erittäin vakava ehdokas Venäjän presidentiksi. Hänellä on voimaa, karismaa ja poikkeuksellinen puheen lahja. Ja myös länsimaisen ja venäläisen median tuki. Lisäksi uuden suosio Venäjän politiikassa vanhojen ja tylsien johtajien alaisuudessa.
  Lyhyesti sanottuna on sekä epämukavaa kieltäytyä että pelottavaa hyväksyä tarjous. Putin sai toisen halvauksen. Medvedevistä tuli Venäjän virkaatekevä presidentti.
  Tietenkin on kaukana tosiasiasta, että Zelensky voittaa varmasti. Ja haluan todella liittää Ukrainan liittoon. Medvedev haluaa ohittaa Putinin! Mutta kannattaako ottaa sellainen riski kuin vaalit Zelenskyn kanssa?
  Venäjän kansa kuitenkin kannatti ajatusta yhdistymisestä Ukrainan kanssa. Sadat tuhannet ihmiset menivät kaduille vaatien: slaavilaisten veljien yhtenäisyyttä. Mielenosoittajat ottivat yhteen poliisin kanssa Moskovassa. Monet ihmiset loukkaantuivat. Protestin aalto alkoi nousta.
  Kommunistit saivat vihdoin Zjuganovin, tai tarkemmin sanottuna mädäntymään, ja nuorempi johto alkoi viedä ihmisiä kaduille. Vaatii järjestelmän muutosta.
  Myös nationalistit tulivat esiin ja heillä oli omat vahvat ja kunnianhimoiset johtajansa. Maidanista tuli yhä muodikkaampi. Poliisia kohti heiteltiin kiviä ja Molotov-cocktaileja. Ihmisten pitkään kertynyt tyytymättömyys alkoi ilmetä yhä enemmän.
  Medvedev piti turvallisuusneuvoston.
  Suurin osa jäsenistä kannatti yhdistymistä - vedoten siihen, että paholainen ei ole niin kauhea kuin se on maalattu. Ja hallinnolliset resurssit ja propaganda ovat valtava voima! Ja että ihmiset voidaan pestä perusteellisesti, ja he yleensä äänestävät vallassa olevaa puoluetta.
  Venäläiset miljardöörit vannoivat myös uskollisuutta Medvedeville, joka oli ennakoitavissa, oli ollut vallassa pitkään ja joka oli enemmän tai vähemmän tyytyväinen.
  Miljardööri Deribasco totesi loogisesti:
  - Meidän on suoritettava vaalikampanja tyyliin: Medvedev on tänään Putin, eikä mikään Zelensky ole meille vaarallinen!
  Roman Abramovitš huomautti arvovaltaisesti:
  "Vedimme Jeltsinin vaalikuopasta neljän prosentin luokituksilla, ja vedämme sinut vielä enemmän ulos!" Rahamme ja mediamme ovat takuumme!
  Prokhorov vahvisti:
  - Emme halua niin korkeita veroja rikkaille kuin Ukrainassa, ja me tuemme kaikkia!
  Dmitri Medvedev löi nyrkkiä pöytään ja ilmoitti:
  - Sitten hyväksymme ehdotuksen yhdentymisestä ja yhdistämisestä!
  Ukrainan ja Venäjän välillä allekirjoitettiin yhdistymissopimus. Voimasuhteet muuttuivat välittömästi. Presidentinvaalit on määrä pitää kolmen kuukauden sisällä.
  Rekisteröityäksesi presidentiksi riittää joko kerätä satatuhatta allekirjoitusta tai tehdä yhdeksänkymmentätuhatta dollarin talletus, joka palautetaan vain, jos pääset toiselle kierrokselle. Nämä ovat todella hauskoja sääntöjä. Osittain otettu Venäjän ja osittain Ukrainan lainsäädännöstä.
  Luonnollisesti presidenttiehdokkaita tulee olemaan monia; Medvedevin tiimi ilmeisesti ajatteli, että tämä olisi heille vieläkin kannattavampaa! He sanovat, että äänestäjien liikkuvuus antaa viranomaisille etulyöntiaseman ensimmäisellä kierroksella. Ja toisessa, kaikki tukevat Medvedevia. Joka tapauksessa virkaatekevä presidentti luotti siihen. Ja se alkoi...
  Anastasia Orlova, tämä paljasjalkainen Kleopatra, sanoi, että Zelenski tulee olemaan kokonaista sataa vastaan. Ja että hän on Lancelot lohikäärme Putinia ja Medvedeviä vastaan.
  Lehdistössä tapahtui rajuja hyökkäyksiä. Jotkut olivat Zelenskin puolella, toiset Medvedevin puolella.
  Ehdokkaiden ilmoittautumisaika on alkanut. Venäjällä oli turbulenssia. Dzhokhar Dudajevin poika ilmestyi Kaukasiaan ja julisti jihadin. Ja sai laajan tuen islamilaisilla alueilla. Monet asiantuntijat epäilivät CIA:n korvia täällä. Lisäksi Trumpin presidenttikausi on lopussa, ja meidän on voitettava ainakin muutama voitto. Ja Zelenski Venäjän valtaistuimella on suuri voitto! Tosin on myös skeptikkoja, jotka väittävät, että Zelenski voi tehdä Venäjästä suuren maan, paljon vahvemman, erityisesti taloudellisesti, kuin se oli Putinin aikana.
  Joten mielipiteet jakautuivat myös lännessä. Yhtenäinen Ukrainan ja Venäjän valtio on tietysti voimakas yhdistys eikä ollenkaan vitsi. Tämä voi todella olla hirviö. Luonnollisesti myös Venäjän turvallisuusjoukot tukivat yhdistymistä. Lisäksi Anastasia on siisti nainen. Hän, yhdessä tyttöpataljoonan kanssa, kaikki kaunokaiset, olivat paljain jaloin ja bikineissä, kaatui ja voitti Venäjän erikoisjoukot. Kun he keräävät pölyä kukistaakseen Zelenskyn liian kiihkeän fanin.
  Tytöt osoittivat taistelevansa upeasti paljain jaloin ja bikineissä! Ja erityisryhmä "Vympel" voitti kuumat naiset. Seurauksena päätettiin olla puuttumatta asiaan, ja Ukraina-mielinen johto nousi valtaan Novorossijassa.
  Anastasia kampanjoi Zelenkyn puolesta . Taistelussa tyttö osasi heittää teräviä, ohuita kiekkoja, bumerangeja ja kranaatteja paljain jaloin. Bikineihin pukeutuneista sotureista on tullut legendaarisia. Kokonainen rykmentti tyttöjä, jokainen heistä on kokonaisen divisioonan arvoinen. Tämä on valtava voima!
  Anastasia ryntäsi lumen läpi, hänen punaiset, paljaat kantapäänsä välkkyivät. Tyttö lauloi:
  Avaruuden laajuudessa, usko minua, on unelma,
  Hän on kuin auringonsäde taivaalla...
  Svarogin silmissä on rauha ja puhtaus,
  Hän on meitä varten, koska Jeesus nousee ylös!
  
  Synnytämme säteilevän kohtalon,
  Hän loistaa kuin aurinko toukokuussa...
  Mutta en ymmärrä kuinka kauan epäkuolleet voivat olla,
  Kuinka paha kohtalo leikkii kanssamme!
  
  Puolusta isänmaatasi, ritari,
  Anna taivaan tähden loistaa...
  Suojelemme maapallomme laajuutta,
  Anna planeetan tulla ikuiseksi paratiisiksi!
  
  Mutta mitä kauhea kommunismi voi tehdä?
  Hän tekee isänmaan lipusta kaikkivoipa...
  Ja raivoissaan fasismi katoaa helvetissä,
  Lävistämme vihollisen erittäin voimakkaalla iskulla!
  
  Anna sydämesi isänmaallemme,
  Hehkumaan erittäin kirkkaalla lämmöllä...
  Käymme taistelumme loppuun asti,
  Ja me tuhoamme Fuhrerin yhdellä iskulla!
  
  Toveri Stalin korvasi isänsä,
  Olemme eri sukupolvien lapsia...
  Lauma hukkuu helvettiin kiihkeästi,
  Ja nero Lenin näyttää tien Eedeniin!
  
  Venäjällä jokainen poika on jättiläinen,
  Ja tytöt on koulutettu taistelemaan...
  Herra Kaikkivaltias perhe on yksi meille,
  Me venäläiset olemme aina kyenneet taistelemaan!
  
  Saavutamme pian, uskon, saavutamme kaiken,
  Universumissa ei ole mitään korkeampaa...
  Komsomolin jäsen nosti airon,
  Ja löi füüreriä katolle!
  
  Ei enää kommunismia, ei enää ideoita,
  Ne ovat kauniita ja tuovat onnea!
  Ja Fuhrer on vain konna,
  Erittäin salakavala, erittäin musta!
  
  Olen tyttö - taistelijan suuruus,
  Paljain jaloin hän juoksi rohkeasti kylmässä...
  Paksu punokseni on tehty kullasta,
  Rakensin nopean ruusun!
  
  Miljardeja ideoita voi syntyä
  Kuinka järjestää isänmaa kommunismissa...
  Jos näet Fritzin, lyö häntä lujasti,
  Joten se verinen Adolf ei istu valtaistuimella!
  
  Lyö fasisteja nyrkilläsi,
  Vielä parempi, lyödä niitä vasaralla...
  Ajellaan Volgaa pitkin tuulen mukana,
  Emme yksinkertaisesti välitä vuohien murskaamisesta!
  
  Kasvatamme sotilaita isänmaalle,
  Tytöt ryntäsivät hyökkäämään...
  Kauneus tähtää konekiväärin,
  Hitlerin kosto tulee olemaan tuskallinen!
  
  Kukaan ei voi voittaa venäläisiä,
  Vaikka fasismin susi on kokenut paholainen...
  Mutta silti hänen karhunsa on vahvempi,
  Mikä järjestys rakentaa uutta!
  
  Juokse isänmaan, Stalinin puolesta,
  Komsomolin jäsenet ryntäävät paljain jaloin...
  Natseja leikattiin kiehuvalla vedellä,
  Koska suuret venäläiset ovat siisteimpiä!
  
  Ylpeät tytöt saapuvat Berliiniin,
  Ne jättävät jäljet paljain jaloin...
  Niiden yläpuolella on kultasiipinen kerubi,
  Ja ne muuttuvat hopeaksi kuin ampiaisen helmet!
  Tyttö laulaa, mutta kuinka hän taistelee! Loppujen lopuksi juuri hän ja hänen neljä kumppaniaan pelastivat miliisin täydelliseltä tappiolta Iolaiskissa .
  Sitten viisi tyttöä bikineissä ja paljain jaloin astui sisään koko armeijan kanssa.
  Kyllä se oli aikamoinen spektaakkeli.
  Anastasia ampui paljon konekivääristä, katkaisi vihollisen linjan ja heitti sitten useita ohuita kiekkoja kerralla paljain varpaillaan. Ne päät leikataan pois.
  Ja Anastasia laulaa:
  - Pyhän Venäjän puolesta!
  Natasha myös ampui, kaatoi viholliset ja vinkaisi, heitti kranaatin paljain jalkansa ja kaatoi tankin:
  - Svarogille!
  Ja sitten kultatukkainen Zoya antaa vuoronsa. Ja hän myös heittää kuoleman lahjan paljain jaloin ja huutaa:
  - Rodnoverien tulevaisuuden puolesta!
  Ja Aurora seuraa heitä mahdollisimman pian. Ja paljaalla kantapäällään hän vapauttaa kuoleman lahjan huutaen:
  - Suurille rajoille!
  Ja sitten Svetlana työntyy sisään. Hän antaa purskeen ja sitten konekivääristä, ja paljain varpaillaan hän lähettää tuhon...
  Ja paljasjalkainen kaunotar huutaa:
  - Romanovien paluuta varten!
  Kyllä, Anastasia oli kuninkaallisen valtakunnan palauttamisen fani. Itse asiassa Venäjällä on joka tapauksessa vallassa tsaari. Joten miksi ei luoda laillista monarkiaa? Lisäksi romanovien suonissa virtaa monien sukupolvien eurooppalaisten kuninkaiden veri. Onko tämä heidän sukutaulunsa? Millainen perhe on Putin ja erityisesti Lukašenka? Keitä he ovat ollakseen kuninkaita? Mutta Romanovit ovat Jumalan voideltuja!
  Anastasia ja hänen ystävänsä bikineissä tekivät monia ihmeitä. Hän taisteli kuin paholainen. Mutta sitten hän riiteli Putinin kanssa ja asettui Zelenskin puolelle. Yleisesti ottaen Anastasia näki, että Ukrainaa kohdeltiin väärin, ja kohonnut oikeudentunto hän asettui heikkojen puolelle!
  Anastasia ja hänen viisikkonsa torjuivat Novoazovskin hyökkäyksen, kun he yrittivät pidättää hänet kapinallisena. Kokonainen hallituksen joukkojen kolonni erotettiin ja riisuttiin aseista.
  Sen jälkeen vangit putosivat kasvoilleen ja suutelivat Anastasiaa ja toisen tytön paljaita, pölyisiä jalkoja.
  Tyttö sanoi filosofisesti Novorossian vangituille sotilaille:
  - En halua tappaa sinua! Olette minun veljiäni! Ja minusta tulee kuningattaresi!
  Yleensä Novorossiya hyväksyi Anastasian ilman suuria vahinkoja tai suuria tappioita. Totta, blondi terminaattori katkaisi Donetskin tasavallan kuvernöörin pään ja tappoi hänen vartijansa, jotka koostuivat pääasiassa valkoihoisista.
  Anastasia on pitkään ollut legenda. Krimillä hän teki sellaisia ihmeitä, että hän sai Venäjän federaation sankarin tähden. Ilman häntä se ei olisi sujunut niin sujuvasti hänen bikinikumppaniensa kanssa. Mutta sitten Anastasia otettiin ja riistettiin kaikista venäläisistä palkinnoista. Mukaan lukien Venäjän erikoisjoukkojen murhasta taistelussa, kun he yrittivät poistaa hänet. Jopa rikosasia aloitettiin.
  Mutta he eivät uskaltaneet aloittaa suurta sotaa käytännössä itsenäisen Novorossijan kanssa. Lisäksi Putin sairastui, eikä ilman häntä kukaan halunnut ottaa vastuuta.
  Varsinkin Medvedev, joka ei yleisesti ottaen ole johtaja sisultaan ja hengeltään. Mutta juuri tämä sopi karhuille Venäjän oligarkeille ja Putinin seurueelle - niitä voidaan helposti manipuloida.
  Oli miten oli, valtava propagandakoneisto on noussut Zelenskyä vastaan. He alkoivat syyttää kaikkia kaikesta. Ja että hänen väitetään olleen huumeriippuvainen, varas ja hajallaan miljardeja offshore-yhtiöiden kautta, ja että hän oli yleensä homo.
  Maakunta meni kirjoittamaan. Ja tietysti paikalla oli todistajia ja erilaisia vakuutuksia. Mukaan lukien syytökset homoseksuaalisuudesta. Ehdokkaiden rekisteröinti on vasta alkanut, ja muta sataa jo.
  Vaaleihin halukkaiden määrä, sekä ukrainalaiset että erityisesti venäläiset, osoittautui valtavaksi. Sekä kommunistit että nationalistit nousivat sisään. Yhtäkkiä jopa vanha ja sairas Zjuganov ilmestyi äänestämään. Vaikka hän on jo jättänyt Venäjän federaation kommunistisen puolueen puheenjohtajan viran. Myös Afonin , Udaltsov ja Grudinin kävivät äänestämässä . Ja yleensäkin on edelleen joukko vasemmistoehdokkaita, vähän tunnettuja, mutta vinttikoiria. Ja niin monet ihmiset haluavat asettua presidentiksi! Entä yhdeksänkymmentä tuhatta dollaria? Onko tämä todella niin suuri määrä venäläisillä mittareilla?
  Oli kuin tankit olisivat halukkaita kiipeämään. Ja liikemiehiä ja taiteilijoita ja pophahmoja ja kirjailijoita. Kyllä, myös kirjoittajat ovat aktiivisia. Tee itsellesi mainos. Ja yhdeksänkymmentä tuhatta dollaria ei ole niin paljon. CEC sai siis satoja hakemuksia.
  No vaalit! No, mikä show siitä tuli! Jopa Alla Pugachev asettui ehdolle presidentiksi. Miksi ei? Alka alkoi unohtaa , ja ehkä hän muistuttaa itseään! Vanhoista ihmisistä Juri Lužkov nousi presidentiksi. Ilmeisesti halusin myös muistuttaa itseäni.
  No, tietysti, tällainen show ei voinut tulla ilman Vladimir Volfovitshia. Mutta tällä kertaa sekä hänen poikansa Igor Lebedev että hänen oikea kätensä Degtyarev osallistuivat vaaleihin. He menivät myös vaaleihin kolmessa sarakkeessa.
  Myös nationalistit muuttivat. Tietenkin vankilassa istunut legendaarinen Demushkin ja mielenkiintoisella tavalla "Spider", "Metal Corrosion" -ryhmän johtaja ja rock-yhtyeen "Kolovrat" johtaja, ja monet muut asettuivat ehdolle.
  No, tietysti, poplaulaajatkin lähtivät kampanjaan. Tässä ovat Philip Kirkorov ja Nikolai Baskov. Heillä ei myöskään ole mitään menetettävää. Sellainen sotilaallinen vartija otettiin käyttöön.
  Ja Timothy ja Vitas , ja yleensä monet ihmiset lähtivät kampanjaan.
  Ei tietenkään sattumalta! Medvedevin suunnitelmana oli nimetä valtava määrä ehdokkaita, jotka siirtäisivät äänet hänelle toisella kierroksella. Kaiken kaikkiaan suunnitelma on mielenkiintoinen. Medvedevin luokitus on aluksi alhaisempi kuin Zelenskyn. Ja on mahdotonta voittaa ilman ovelaa!
  Mutta Jeltsinillä oli myös nollaluokitus, mutta hän pystyi voittamaan Zjuganovia vastaan. Totta, jälkimmäinen johti vaalit kuin invalidi: hävisi tarkoituksella!
  Ja tässä tapauksessa Medvedev vastustaa poikkeuksellista ja erittäin lahjakasta henkilöä.
  Joten täällä tapahtuu paljon. Solovjovin näyttelyssä Zelenskyä heiteltiin jatkuvasti mudalla. Totta, silloin tyttö heitti jäätelöä Solovjovin kasvoihin paljain jaloin varpaillaan. Ja hän löi silmänsä. Sen jälkeen kävi selväksi, että Zelenskyä ei ole turvallista heitellä mutaa! Kuten, tämä kaveri on ukrainalainen kotka!
  Yleisesti ottaen venäläisessä yhteiskunnassa ei ollut yhtenäisyyttä. Monet, monet ihmiset tukivat Zelenskyä. Kuten, todella nuori veri ja pystyi nostamaan Ukrainan ilman korkeita öljyn ja kaasun hintoja! Entä Medvedev? Maa on kirjaimellisesti hukkumassa öljy- ja kaasudollariin, ja talous on täydellisessä pysähtyneisyydessä. Kasvua ei ole, vain työttömyys kasvaa.
  Medvedevillä on yleensä korkein vastustuskyky kaikista poliitikoista. Vaikka juuri tästä syystä se on hyödyllistä oligarkeille. Mitä enemmän olemme heihin riippuvaisia, sitä enemmän hallitsemme. Venäjän hallitus aloitti kiireesti kaikkien palkkojen ja eläkkeiden nostamisen. Ja välillä...
  Lisäksi Medvedev jopa ehdotti eläkeiän alentamista kahdella vuodella. Kuten, kaikki on ihmisten parhaaksi. Ja muutoksia tehtiin niin, että eläkkeitä korotettiin ja eläkkeelle jäämisen jälkeinen työ lasketaan palvelusaikana.
  Medvedev ja virkamiehet eivät unohtaneet. Joten he seisovat ja äänestävät häntä. Erityisesti julkiset tuloilmoitukset peruutettiin ja jopa tuhannen dollarin lahjat sallittiin. Mistä virkamies tietysti piti. Samoin on lupa omistaa kiinteistöjä ulkomailla, samoin kuin tilit.
  Tupakoitsijoiden houkuttelemiseksi tupakan vastaista lakia lievennettiin merkittävästi. Alkoholin myynti yöllä sallittiin ja jopa uhkapelit laillistettiin. Oligarkit toivottivat jälkimmäistä tervetulleeksi; miksi todellakin menettäisit tällaiset tulot ja viemään ne maan alle.
  Nuket-ohjelma on palannut. He alkoivat näyttää enemmän erotiikkaa televisiossa.
  Medvedev julisti myös armahduksen ja määräsi jopa maksamaan avustusrahoja vangeille. Ja tämä on myös huomattava prosenttiosuus äänistä. Ja vangit itse ja heidän perheensä.
  Yleisesti ottaen Medvedev esitti iskulauseen: enemmän vapautta! Venäjä on todellakin kyllästynyt Putinin despotismiin. Kun et edes näe alaston naista televisiossa!
  Ja tietysti yritettiin näyttää: elämästä on tullut vapaampaa, elämästä hauskempaa!
  Medvedev myös alensi alkoholin hintoja ja salli oluen mainonnan televisiossa. Itse asiassa, miksi mennä liian pitkälle.
  Mutta sota syttyi Kaukasiassa. Putinin lähdön jälkeen vuorikiipeilijät alkoivat vaatia entistä enemmän etuoikeuksia ja oikeuksia. Ja heidän kunnianhimonsa ovat vain kasvaneet. Lisäksi Turkki alkoi painostaa Kaukasiaa aktiivisemmin, heidän kunnianhimonsa kasvoivat, varsinkin kun Syyriassa Erdogan sai liian vähän hänen mielestään. Tilannetta pahensi öljyn ja sitä kautta kaasun hinnan lasku. Venezuela lisäsi tuotantoa Maduron hallinnon kukistamisen jälkeen . Yhdysvallat ja Iran ovat vihdoin päässeet sovintoon, ja Libyaan on perustettu yhtenäinen hallitus.
  Öljyn hinnan lasku on romahtanut Venäjän ruplan, vauhdittanut inflaatiota ja devalvoinut palkkojen ja eläkkeiden korotuksia.
  Ja militanttien lisääntyvä aktiivisuus Kaukasuksella pelasi Medvedevia vastaan.
  He sanoivat, että hän ei kyennyt säilyttämään Putinin perintöä. Ja mitä yleensä, kuten usein tapahtuu: supertähti nimitti itsensä heikoksi seuraajaksi.
  Sekä USA että arabimaat ja jopa Iran ruokkivat separatismia Kaukasiassa. Mutta turvallisuusjoukkojen välillä syntyi erimielisyyksiä. Jotkut halusivat silti nähdä Putinin pitkäaikaisen kumppanin Medvedevin presidenttinä! Ja muut aikoivat laittaa paljon suositumman Sergei Shoigun.
  Mutta oligarkit ja teollisuusmiehet eivät tukeneet jälkimmäistä. He pitivät häntä liian vasemmistolaisena, ja miljardöörit olivat kyllästyneet yhden henkilön diktatuuriin. Kaikki halusivat liberaalin valtaistuimelle ja sovinnon lännen kanssa. Medvedev, joka odotti presidenttiehdokkaiden ilmoittautumisajan päättymistä, erotti Shoigun. Mikä aiheutti levottomuutta armeijassa.
  . LUKU nro 2.
  Sitten Medvedev myönsi Shoigulle pitkään luvatun marsalkkaarvon ja antoi hänelle kunniavarapääministerin viran. Myös populistinen liike. Mutta joka tapauksessa vaaleja edeltävä tilanne ei ollut virkaatekevän presidentin eduksi.
  Zelensky on nuorempi, menestyvämpi, kaunopuheisempi ja tekee pisteitä. Ja jopa sen rekisteröinnin jälkeen yli kaksisataa presidenttiehdokasta säilytti kiistattoman johtajuutensa. Mutta Medvedev joutui silti taistelemaan toisesta sijasta. Alla Pugachevasta tuli yllättäen hänen kilpailijansa toiselle kierrokselle pääsemisestä. Ikääntyvä primadonna, joka ei ollut esiintynyt pitkään aikaan eikä ollut erityisen innostunut PR:sta, hyppäsi yllättäen rankingissa.
  Ehkä se oli reaktio ärsyttäville poliitikoille. Žirinovskin ja Zjuganovin arvosanat päinvastoin laskivat jyrkästi. Kansa on hirvittävän kyllästynyt näihin molempiin poliitikkoihin. Lisäksi heidän vaalikenttään ilmestyi nuorempia ja omaperäisempiä johtajia.
  Erityisesti lisäsi Demushkin , joka sai marttyyrikuvan vankilassa. Suraikin ei vieläkään päässyt luokitukseen, mutta myös toinen hänen puolueensa jäsen, Venäjän paras ammattinyrkkeilijä Sergei Kovalev, alkoi kerätä pisteitä.
  Yleensä Sergei Kovalev osoittautui mielenkiintoiseksi kaveriksi. Hän tavoitteli Moskovan pormestarin virkaa ja tuli kaikille odottamatta toiseksi. Hän liittyi Venäjän kommunistiseen puolueeseen. Ja hän myös alkoi parantaa arvosanaansa.
  On huomattava, että Sergei Kovalev on erittäin loistava nyrkkeilijä - paras venäläisten joukossa, jopa ohittaen Kostya Tszyun.
  Sergei Kovalev on siis terminaattori ja vaarallisen lähellä Medvedevia.
  Totta, useimmilla venäläisillä kyselypalveluilla on luokituksia ja... O. presidentti oli yliarvioitu. Mutta ylennys oli perusteellinen. Medvedev ei kuitenkaan ollut kovin onnekas. Putinin jälkeen onnesta tuli jotenkin ankarampi. Öljyn hinta jatkoi laskuaan, myös ruplan kurssi laski ja hinnat nousivat nopeasti. Kaukasus paloi yhä aktiivisemmin. Ja jopa Kadyrovin miehet alkoivat taistella militanttien puolella. Tämä on tilanne. Ja sitten Taleban hyökkäsi Venäjän joukkoja vastaan Tadžikistanin rajalla.
  Ja kuten kävi ilmi, venäläiset joukot eivät olleet valmiita. Medvedev asettui uudelleen. Lisäksi paljastettiin skandaali varkauksista puolustusministeriössä ja valtiovarainministeriössä . Varjo on laskeutunut Medvedevin pitkäaikaisiin ystäviin. Epäilyksiä heräsi myös siitä, kuka varasti satoja miljardeja dollareita Venäjältä. Myös epäilyksiä. Ja mediasta tuli röyhkeä...
  Zelensky johti vaalikampanjaa rauhallisesti, ammattimaisesti, kuin show. Žirinovski työskenteli, kuten aina, enemmän viranomaisille kuin itselleen. Zjuganov buudettiin ja heitettiin mädillä munilla. Sitten taas tapahtumia...
  Tietysti Ksenia Sobchak osallistui vaaleihin, eikä hän voinut olla heittämättä konikia pois. Hän otti sen ja heitti kakun Žirinovskin kasvoille. Ja hän herätti huomion. Se tapahtui myös melko eeppisesti.
  Myös Aleksanteri Povetkin osallistui vaaleihin. Venäläinen nyrkkeilijä, hävittyään Joshualle , ei voinut palata pitkään aikaan, kävi sitten pari taistelua kelvollisten vastustajien kanssa ja hajosi vakavampaan. Uransa päätyttyä hän meni politiikkaan ja alkoi perustaa nationalistista puoluetta.
  Toistaiseksi ilman suurta menestystä.
  Povetkin löi kuitenkin vastustajaansa naamaan televisiokeskustelun aikana. Hän erottui ja tämä nosti hänen arvosanaansa hieman.
  Yleisesti ottaen vaalit olivat hysteeriset.
  He kävivät televisiokeskusteluja: he antoivat kolmekymmentä sekuntia vastatakseen, ja siitä syntyi riitaa. Juhlat, tappelut, skandaalit. Kokonainen farssi.
  Medvedevia ylennettiin häpeämättömästi, mutta hänen arvosanansa ei käytännössä kasvanut. Pääsy toiselle kierrokselle on edelleen epävarma.
  Zelensky johti suurella erolla. Eikä ihme! Viiden vuoden aikana Vladimir onnistui lopettamaan työttömyyden ja palauttamaan kaikki tehtaat ja tehtaat sekä rakentamaan uusia.
  Yksi Zelenskyn saavutuksista oli maatalouden ja vaihtoehtoisten energialähteiden kehittäminen.
  Erityisesti Ukrainassa on ilmaantunut voimalaitoksia, jotka toimivat ja lataavat ilmakehän paine-eroista. Samoin geotermiset voimalaitokset. Ja paljon enemmän. Mukaan lukien ionosfäärin energian käyttö . Niin tapahtui, että tiede vastusti öljyä ja kaasua.
  Todellinen sensaatio oli synteettistä ruokaa valmistavan ja Kiinaan toimittavan tehtaan ilmestyminen Ukrainaan. Ja Venäjä on vähentänyt elintarvikevientiä.
  Myös ukrainalaisten joukossa oli ehdokkaita. Erityisesti Vladimir Klitschko. Kuuluisalla nyrkkeilijällä oli vaikea ura. Palasi kehään: voitti Charrin ja Tysonin Raivoa . Mutta kolmas uusintaottelu Joshuaa vastaan , hän silti hävisi uudelleen, mutta ansaitsipaljon rahaa. Ja hän ilmoitti lopullisesti lopettavansa nyrkkeilyn.
  Mutta sitten hän tuli takaisin. Hän taisteli Kiovassa Gassievin kanssa ja voitti. Myöhemmin hän kävi toisen taistelun ja voitti säännöllisen maailmanmestarin tittelin - lopulta rikkoen sekä Foremanin ennätyksen että Joe Louisin ennätyksen. Tämän jälkeen hän ilmoitti ehdokkuudestaan yhdistyneen Venäjän ja Ukrainan presidentiksi. Ja on sanottava, että Vladimir Klitschko on ukrainalaisten joukossa toiseksi vain Zelensky itse. Ja huolimatta hänen huomattavasta iästään nyrkkeilyssä, Vladimir Klitschko suoritti jo vaalikampanjan aikana pakollisen puolustuksen häntä kaksikymmentä vuotta nuorempaa nyrkkeilijää vastaan. Ja jälleen hän voitti tyrmäyksellä.
  Sen jälkeen Vladimir Klitschkon luokitus hyppäsi, ja hän siirtyi lähemmäs Medvedeviä saamalla mahdollisuudet toiselle kierrokselle.
  Yleisesti ottaen näillä vaaleilla oli yksi kiistaton suosikki: Zelensky, ja toisesta sijasta käytiin erittäin tiukka taistelu. Alla Pugacheva, joka oli lyhyesti ohittanut Medvedevin taistelussa toisesta sijasta, alkoi astua sivuun. Periaatteessa häntä ei valaistu mikään kirkas. Ja Vladimir Klitschko tuli toiseksi. Mutta hänen äänestäjäkuntansa ei ole kovin vakaa. Sergei Kovalev, joka onnistui selviytymään kolmen tappion jälkeen ja keräämään kaikki neljä kevytsarjan vyötä, taisteli myös kehässä ja voitti jälleen mestaruuden.
  Ja hänen arvosanansa hyppäsi jälleen. Hän voi myös päästä toiselle kierrokselle. Muut ukrainalaiset nyrkkeilijät: Usik ja Lomachenko tukivat Zelenskia, eivätkä presidentit puuttuneet asiaan. Vaikka molemmat eivät ole vielä päättäneet uraansa. Miksi heidän pitäisi lopettaa? Usik voitti Joshuan pisteillä ja tuli kiistatta raskaansarjan maailmanmestariksi. Lomachenko vaeltelee painoluokasta toiseen, ja hänelle maksetaan niin suuria palkkioita, että hän ei halua lopettaa uraansa.
  Myös Yhdysvalloissa on käynnissä vaalikampanja. Donald lähtee kahden kauden jälkeen, eikä hän todellakaan ole tarpeeksi terve ehtiäkseen kolmannelle kaudelle. Nuoret pojat ovat ehdolla presidentiksi. Demokraateista erittäin kaunis noin 39-vuotias naiskuvernööri - luultavasti nuorin nainen presidenttiehdokkaista. Myös republikaaneilta, nuorilta kenraaleilta - Irania vastaan käydyn sodan sankareista.
  Poliitikkojen sukupolvi Yhdysvalloissa on vaihtunut.
  Venäjällä Putin olisi voinut voittaa Zelenskin, mutta hän oli selvästi palanut töissä. Ylijännite on vaatinut veronsa! Hän halusi yliarvioida voimansa ja olla luottamatta ympäristöönsä. Tai ehkä he myrkyttivät hänetkin. Nazarbajevin lähdön jälkeen IVY:ssä alkoi uusi demokratisoitumisaalto. Kazakstanista tuli parlamentaarinen tasavalta. Valko-Venäjällä Lukashenko katosi jotenkin epäilyttävästi. Ja presidentistä tuli myös hahmo.
  Toinen aalto tuli. Turkissa parlamentti on jo noussut Erdogania vastaan . Heiluri kääntyi toiseen suuntaan.
  Zelensky todella muutti perustuslakia lisäämään itsevaltiutta, mutta lännessä hänet pidetään yhtenä heidän omastaan! Ja kansanäänestyksiä järjestetään koko ajan. Ja siellä on todellinen sananvapaus.
  Joka tapauksessa Zelenskyllä ei ole erityisiä ongelmia voittaa toisella kierroksella. Todennäköisesti Medvedev pääsee toiselle kierrokselle - hallinnolliset resurssit voidaan voittaa alhaisella suosiolla ja ei kovin menestyksekkäällä hallituskaudella. Monet panivat merkille yhtäläisyydet Ukrainan vaalien kanssa - monet presidenttiehdokkaat, Zelenskyn johtajuus, alhaiset hallituksen arvosanat ja korkeat vastustavat .
  Voiko Zelenski voittaa Putinin, on edelleen kysymys, mutta Medvedev ei selvästikään ollut kansan johtajan roolissa. Ja demokratia pelasi täällä viranomaisia vastaan.
  Medvedev ei todellakaan voinut valmistautua taisteluun. Hänen luonteensa ei ole sama. Ei oikea taistelija!
  Mutta kaikkien itsevaltioiden ongelmana on, että seuraajat eivät ole kovin hyviä! Yleensä diktaattori laittoi heikon tilalleen, jottei kukistaisi häntä! Esimerkiksi Nazarbajevin seuraajan valta oli rajoitettu. Ja hän ei välitä - hän on pehmeärunkoinen!
  Mutta Vladimir Zelensky tuli joka tapauksessa valtaan oppositiosta, eikä hän ole heikko.
  On sanottava, että Putinia pidettiin myös pehmeänä ja heikkona, minkä vuoksi heidät asetettiin presidentiksi äänekäs Jeltsinin jälkeen. Mutta kuten käy ilmi, hiljaisessa suossa on paholaisia!
  Ja sitten kävi ilmi, ettei suo ollutkaan niin hiljaista. Mutta Medvedev ei näytä olevan susi lampaan vaatteissa, vaan todella luonnollinen lammas. Eikä hän voi kerätä voimia.
  Žirinovski loukkasi Zelenskia siveettömyyksillä ja sai sakon. Useita kymmeniä presidenttiehdokkaita vetäytyi Medvedevin hyväksi, mutta tämä ei tuottanut juuri mitään. Kuuluisista näyttelijöistä oli nyrkkeilijä Denis Lebedev. Hän itse asiassa edistyi puhtaasti teknisesti. Mukana oli myös liikemiehiä ja pieniä kulttuurihenkilöitä. Kirjoittajista vain Sergei Lukyanenko näytteli Medvedevin hyväksi. Loput halusivat mainostaa itseään . Ja kaikki uskoivat onneen.
  Medvedev on kasvanut melkoisesti. Mutta oli toivoa, että armeija, vankila ja poliisi äänestäisivät käskyn mukaisesti. Lisäksi äänestäjien lahjonta . Ja tietysti ennakkoäänestys. Tässäkin on kaikki mahdollisuudet menestyä.
  Kyllä, juuri tämä aiheutti viranomaisten toiminnan lisäämistä. Anna ennakkoäänestys. Ja siellä on tietysti väärentämistä. Ja halu äänestää sydämellään.
  Toisin kuin vuoden 1996 vaaleissa, Medvedev ei kyennyt nostamaan luokitustaan. Minun on sanottava, että Jeltsin oli myös onnekas. Erityisesti Dzhokhar Dudayev kuoli vahingossa. Millainen kärpänen puri häntä, ei ryhtynyt tavanomaisiin varotoimiin puhelun aikana. Loppujen lopuksi, jos se olisi tapahtunut hieman aikaisemmin, heillä ei olisi ollut aikaa tehdä lakkoa. Ja vähän myöhemmin vain antenni olisi peitetty, ja Dzhokhar itse olisi ollut turvallisen etäisyyden päässä. Tämä on onnea sodassa ja propagandassa.
  Ja nyt et voi lopettaa Dudajevia. Eikä ole Raduevia , joka jäi kiinni niin typerästi Venäjän presidentinvaalien aattona. Mutta Dudajev Jr. ei halua kuolla vaalien aikana. Ja ylipäätään, ilmeisesti seuraajien triumviraatti: Jeltsin, Putin, Medvedev keskeytetään...
  Yritykset lahjoa äänestäjiä vuotivat ja aiheuttivat lisäskandaalia. Patriarkka ei tukenut ketään, päätellen: Jumalan on Jumalan ja keisarin on keisarin . Yleensä Jeltsinin aikana se oli jotenkin helpompaa. Ja jostain syystä ortodoksinen kirkko asettui Jeltsinin puolelle, joka vaikutti täysin toivottomalta. Ja teollisuuspiirit.
  Ja sitten Venäjän oligarkit alkoivat flirttailla Zelenskyn kanssa. Ilmeisesti Medvedeviä on mahdotonta kasvattaa.
  Ja median tunnelma alkoi muuttua. Zelenskyä kehuttiin yhä enemmän. Žirinovski on jo alkanut sanoa, että hänen kaimansa on itse asiassa timanttimies.
  Medvedev kaksinkertaisti jälleen palkat ja eläkkeet. Mutta rupla lopulta romahti. Ja inflaatio alkoi. Myös tariffit ovat nousseet.
  Hän joutui jopa pyytämään lainaa IMF:ltä. Ja öljy ja kaasu halpenevat ja halvenevat.
  Iran, Venezuela, Libya ja Saudi-Arabia lisäävät vientiä. Ja Yhdysvalloissa on otettu käyttöön uusi menetelmä liuskeen louhintaan. Kustannukset laskivat jyrkästi.
  Ja sitten on Kiinan talouden taantuma ja levottomuudet. No, se on selvää - olen kyllästynyt kommunistisen puolueen valta-asemaan. Ja kiinalaiset haluavat vapautta ja monipuoluejärjestelmää!
  Intiassa on tapahtunut pieni muutos vallassa. Yritettiin vallankaappausta ja diktatuurin perustamista.
  Vastakkainasettelu Kaukasiassa on kasvanut voimakkaasti. Levottomuudet alkoivat myös Siperiassa. Erityisesti separatistit ovat vahvistuneet.
  Britanniassa puolue voitti vaalit: "Renessanssi" kuitenkin koalitiossa työväenpuolueen kanssa. Kuningatar Elisabet on edelleen elossa, mutta hän on luvannut jäävänsä eläkkeelle 100-vuotispäivänään, jonka jälkeen järjestetään kansanäänestys monarkian lakkauttamisesta. Ja Britannian presidentin perustajapaikka.
  Ranska on levoton. Mary Lipen voitti Macronin sijaan , ja diktatuuria yritettiin perustaa. Mutta ranskalaiset eivät itse tiedä mitä haluavat, he järjestivät uuden Maidanin. Kyllä, mittakaavaltaan ennennäkemätön. Ja Mary pakotettiin luopumaan radikaaleista suunnitelmista arabien ja muiden karkottamiseksi. Sitten, vielä pahempaa, korkein oikeus mitätöi presidentinvaalit, ja Mary pidätettiin.
  Myös Ranskassa ilmoitettiin ennenaikaisista vaaleista. Eli kuten aina, kaikkialla on sotkua.
  Kun Valko-Venäjällä oli tarpeekseen Lukašenkon tyranniasta, he järjestivät kansanäänestyksen ja lakkauttivat presidentin viran kokonaan. Tasavallasta tuli parlamentaarinen, ja uusi pääministeri sanoi, että Venäjään saattaa tulla liittäminen. Mutta siellä presidentinvaalien jälkeen. Zelensky on erittäin suosittu Valko-Venäjällä.
  Kazakstanissa presidentin ja parlamentin väliset suhteet ovat kiristyneet. Siellä oli virkasyytteen uhka. Mutta he sopivat nopeasti, mutta valtionpäämiehen valtaa rajoitettiin entisestään.
  Medvedev hermostui yhä enemmän. Vaalit lähestyivät, ja Zelenskyn luokitus oli useita kertoja korkeampi. Totta, hän ei voita ensimmäisellä kierroksella, mutta joka tapauksessa Medvedev kippaa. On vain laskelma huijata tai tyrmätä.
  Salainen neuvosto pidettiin. Venäläiset miljardöörit kokoontuivat.
  Medvedev sanoi suoraan:
  - Haluatko ukrainalaisen muukalaisen saavan imperiumin presidentin valtavan vallan?
  Deribasco totesi loogisesti:
  - Halusimme sitä tai emme, meidän on tultava toimeen minkä tahansa hallituksen kanssa! Zelenski ei ole kommunisti, ja... Tämä ei ole Zjuganov, joka ei missään tapauksessa sopinut meille!
  Medvedev totesi kuivasti:
  - Ukrainassa tulovero on paljon korkeampi kuin Venäjällä!
  Roman Abramovitš naurahti ja huomautti:
  - Kuka tietää ja laskee tulomme! Sitä paitsi niitä on äskettäin vähennetty siellä ja melkein sama kuin meidän!
  Prokhorov vastasi hymyillen:
  - Viranomaiset vaihtuvat. Me jäämme! Mitä voit suositella?
  Medvedev karjui raivoissaan:
  - En usko, että Jeltsin voitti rehellisesti!
  Deribasco vastasi kylmästi:
  - Jos Jeltsinin vastustaja ei olisi Zjuganov, Borikilla olisi todella vähän mahdollisuuksia. Mutta ihmiset muistivat silti liian hyvin kommunistisen vallan "lumot". Nimittäin: tyhjät hyllyt, kortit, kupongit, käyntikortit, pitkät jonot, viiden dollarin kuukausipalkka. Tietenkään kukaan ei halunnut palata näihin helvetin aikoihin. Lisäksi menettää spektaakkelin ja poliittiset ohjelmat sekä seksiä sisältävät elokuvat ja paljon muuta. Kansa halusi vapautta. Ja he eivät äänestäneet Jeltsiniä, vaan Scarecrow Zjuganovia vastaan. Mutta Zelensky ei pelota ihmisiä. Toisin kuin Putin, hän ei sulje "nukke"-ohjelmaa eikä aseta ihmisiä korteille. Vuotta 96 ei voi toistaa. Jeltsin vei viidestä kuuteen prosenttia, mutta voitti kolmentoista eron! Se on siis melkein reilua!
  Ja Zelensky johtaa sellaisella johdolla, että et voi voittaa häntä !
  Medvedev huusi:
  - He heittivät minut! Me sovimme!
  Roman Abramov huomautti:
  - Ainakin pakotteet poistetaan meiltä! Ja sinä olet karhu... Olet jo ansainnut eläkkeesi!
  Medvedev sihisi:
  - Sinun pitäisi palaa helvetissä!
  Prokhorov totesi loogisesti:
  - Ei ole helvettiä! On vain variksenpelätin kerätä rahaa!
  Medvedev kysyi hämmentyneenä:
  - Joo? Entä jos jumalaa ei olekaan?
  Prokhorov hymyili ja vastasi:
  - Mikä Jumala? He esittävät sen eri tavalla!
  Roman Abramovitš ehdotti:
  - Ehkä luo uusi usko! Joka on rikas, sitä Jumala rakastaa! Kuka on rikkain, sitä Kaikkivaltias rakastaa eniten!
  Medvedev nyökkäsi:
  - Loogista! Mutta mitä ihmiset sanovat?
  Roman Abramovitš naurahti:
  - Ihmisiä voi kouluttaa!
  Medvedev kurkuteli:
  - Toivottavasti pysymme ystävinä!
  Sen jälkeen hän poistui salista...
  Tapahtumien kaleidoskooppi raivosi edelleen maailmassa. Vitali Klitschko palasi myös kehään ja taisteli stadionilla Kiovassa. Hän taisteli Michael Tysonia vastaan. Kaksi vanhaa miestä, hyvin kuuluisa ja suosittu. No, he keräsivät paljon rahaa. Michael Tyson tietysti suostui taisteluun, koska hän oli melkein kerjäläinen.
  Vaikka Vitali Klitschko, joka oli nuorempi ja mikä tärkeintä, paljon paremmassa kunnossa, voitti hänet kirjaimellisesti. Vladimir Klitschko sanoi, että hän haluaa silti voittaa absoluuttisen maailmanmestarin tittelin ja taistella Usikin kanssa. Sen jälkeen hän rikkoo kaikki ennätykset ja tulee vanhimmaksi absoluuttiseksi maailmanmestariksi... Ja hän voi rauhoittua. Mitä muuta hänen pitäisi voittaa? Joe Louis on jo lyöty, ja Foreman on jo lyöty, ja hän on voittanut raskaansarjan maailmanmestaruuden neljä kertaa .
  Vitali Klitschko ansaitsi paljon rahaa taistelusta, lisäsi aarrevarastoaan ja mainetta, ja hänellä oli suhteellisen helppo taistelu.
  Zelenski myönsi Vitali Klitškolle Ilja Murometsin kultaisen ritarikunnan. Ja tämä ansaitsi hänelle lisäsympatiaa.
  Politiikan maailmassa nyrkkeilijöistä on tullut yleisesti suosittuja. Floyd Maweiserista tuli Yhdysvaltain presidenttiehdokas. Muodollisesti itsenäinen. Ja kunnon arvosanalla. Entä miljardööri, lyömätön nyrkkeilijä ja musta mies. Miksei kilpailija?
  Floyd Maweiser tuki presidentti Zelenskyä vaaleissa ja lupasi ystävyyttä.
  Harva Floyd halusi uusintaottelun Paquion kanssa , ja he keräsivät siitä paljon rahaa.
  Medvedev oli selvästi menettämässä jalansijaa. Pienen shokkiarvon luomiseksi hän nimitti Anatoli Kashpirovskin terveysministeriksi varapääministerin arvolla. Mikä on tietysti vahva liike, mutta ei tarpeeksi. Muuten, Anatoli Kashpirovskista tuli Venäjän koko historian vanhin ministeri ja varapääministeri. Kyllä, ennätysmies! Dmitri Medvedev myönsi myös Englannin kuningattarelle Pyhän Andreas Ensimmäiseksi kutsutun ritarikunnan ja jopa esitteli sankaritähden Shoigulle. Ja hän riisti Gorbatšovin korkeimman arvonsa. Mikä ei yleisesti ottaen ole niin kaunista.
  Ja hän myös otti ja palautti Berian marsalkan arvoon. Ehkä houkutellakseen
  heidän puolelleen stalinisteja. Ja Boris Nemtsov sai postuumisti ensimmäisen asteen ritarikunnan Isänmaan palveluksista. Lisäksi hän nimesi Volgogradin asetuksellaan uudelleen Stalingradiksi. Myös flirttailemassa stalinistien kanssa . Mutta myös liberaalien kanssa. Novodvorskoi myönsi postuumisti Venäjän sankarin ja... Stalinin arvonimen!
  Postuumisti Medvedev myönsi myös Pyhän Andreas Ensikutsutun ritarikunnan Juri Gagarinille. Ja hän palautti Voiton ritarikunnan Leonid Ilja Brežneville. Yllättäen Medvedev esitteli Venäjän sankarin kultatähden Garry Kasparoville.
  Myös flirttailu liberaalien kanssa. Ja kommunistien kanssa. Sekä sinun että meidän.
  Medvedev luovutti myös paavi Franciscus Ensimmäiselle Pyhän Andreas Ensimmäisen ritarikunnan.
  Myös erittäin anteliaita lahjoja "suurelta hallitsijalta"! Lisäksi Medvedev alensi yllättäen jälleen sekä miesten että naisten eläkeiän 55 vuoteen. Mikä osoittautui sensaatioksi. Ja taas hän korotti eläkkeitä.
  Mitä voit tehdä vaalien aattona?
  Lisäksi virkaatekevä presidentti myönsi Vladimir Žirinovskille kenraaliluutnantin arvoarvon. Kuten uskollista palvelua varten, ota se mestarin olkapäältä. Ja hänen poikansa Igor Lebedev nimitettiin yllättäen ulkoministeriksi vanhan ja lännessä ei-rakastetun Lavrovin sijaan.
  Medvedev tarjosi myös Demushkinille sisäministeriön johtajan virkaa, mutta arvovaltainen nationalisti kieltäytyi. Uusista nimityksistä sensaatioksi tuli Ksenia Sobchakin nimittäminen kulttuuriministeriksi. Hän katsoi, että hänen arvosanansa oli hyvin pieni, suostui. Mutta hän vaati myös varapääministerin virkaa. Medvedev suostui tähän.
  Yavlinsky osallistui myös vaaleihin, mutta sairastui täysin ja vetäytyi terveydellisistä syistä.
  Virkaatekevä presidentti myönsi hänelle myös Venäjän sankarin tähden.
  Mihail Kasjanov sai ensimmäisen luokan ritarikunnan Isänmaan palveluksista ja taloudellisen neuvonantajan aseman. Miksi hän vetäytyi Medvedevin hyväksi. Mutta tämä on hyvin pieni prosenttiosuus.
  Sergei Kovaljovia tarjottiin urheiluministeriksi, mutta se ei tuntunut riittävän.
  Syntyi ristiriita perustuslakituomioistuimen puheenjohtajan kanssa. Zorkin lähti lopulta. Mutta kenelle minun pitäisi antaa tällainen viesti? Mieluiten naiselle! Ja he tarjosivat sen Alla Pugachevalle.
  Mutta kuuluisa laulaja kieltäytyi vedoten siihen, että se ei ollut häntä varten. Medvedev kuitenkin esitteli hänelle Venäjän sankarin tähden. Vaikka Alla kieltäytyi toimimasta hänen hyväkseen.
  Mutta kuka on perustuslakituomioistuimen puheenjohtaja? Asento on jumissa. Shoigu myös kieltäytyi - ei hänen profiilinsa!
  Dima Bilan suostui odottamatta. Vaikka se ei tietenkään ole tosiasia, että tämä on hänen profiilinsa! Ja tietysti laulajana oleminen on kannattavampaa ja paljon hauskempaa kuin perustuslakituomioistuimen puheenjohtajana.
  Joka tapauksessa Medvedev tarttui nopeasti tähän ja myönsi tähden Venäjän sankarille.
  Dima Bilan kuitenkin sanoi, että tämä oli vain vitsi. Yleisen hyväksynnän myötä Ljudmila Putina nimitettiin kuitenkin perustuslakituomioistuimen puheenjohtajaksi. Tämä oli vahva liike, kun otetaan huomioon Putinin suosio Venäjällä, mutta se oli jo hieman myöhässä, eikä se voinut pelastaa Medvedevia.
  Vaikka titaanisia ponnisteluja tehtiin. Mutta hinnat nousivat, ruplan kurssi laski, Taleban eteni Tadžikistanissa, eikä äänestäjiä ollut vakuuttavaa.
  Viime hetkellä Gennadi Zjuganov nimitettiin ensimmäiseksi varapääministeriksi, joka vastaa sosiaaliblokista. Mutta tämä on jo haute kuolleille.
  Ja Zyuganov itse on jo täysin menettänyt äänestäjäkuntansa.
  Degtyarev nimitettiin valtakunnansyyttäjäksi äänestyksen aattona. Myös liberaalidemokraattisen puolueen presidenttiehdokas.
  Medvedev muutti ja etsi uusia tapoja. Yksi näyttävistä vaaliliikkeistä oli Žukovin nimen erikoiskultamitalin jakaminen kaikille Suuren isänmaallisen sodan veteraaneille. Ja miljoona Venäjän ruplaa. Mutta Suuren isänmaallisen sodan veteraaneja on jäljellä hyvin vähän.
  Medvedev myönsi Tereshkovalle myös Pyhän Andreas Ensikutsutun ritarikunnan. Vaikka mahdollisuus on olemassa, miksi ei palkita sitä? Joten Anatoli Karpoville voidaan antaa Venäjän sankari. Hän on loistava shakinpelaaja! Ja Alekhine, ja Botvinnik, ja Tal ja Spassky, Tigran - jakavat postuumisti palkinnot - ei ollenkaan paha!
  Venäjän sankarin tähdet - se on siistiä!
  On mukavaa jakaa palkintoja ja mitaleja. Ja jos perustamme myös Putinin nimen järjestyksen. Tasoja on neljä: neljäs - pronssi, kolmas - hopea, toinen - kulta, ensimmäinen - kulta timanteilla!
  Tätä Medvedev on keksijä.
  Tämäkään ei kuitenkaan riitä. Zelensky perustaa myös uusia tilauksia. Esimerkiksi Taras Shevchenkon tilaus. Tai Taras Bulba! Tai Gogol! Miksi tuhlata aikaa pikkuasioihin? Ja Kozhedubin mukaan nimetty ritarikunta! Tämä on Zelenskyn vahva liike miellyttääkseen vasemmistojoukkoja. Yleisesti ottaen Zelensky ei tietenkään ole kommunisti eikä edes vasemmistolainen. Hänellä voi siis olla ongelmia. Mutta Venäjän kommunisteilla ei ollut johtajaa.
  Ja myös Andrei Navalnyi? Jotenkin kaikki unohtivat hänet. Etkö todellakaan asettunut presidentiksi? Mutta Andrei Navalny on työskennellyt Zelenskyn tiimissä pitkään ja on jo tehnyt paljon korruption torjunnassa Ukrainassa.
  Kukaan ei siis ole vielä kuollut! Ja kahden veljeskansan yhdistämisprosessi ja kansan johtajan yleisvaalit ovat käynnissä.
  Andrei Navalny pesee myös Zelenskin... Kuten tavallista, hän on tulessa.
  Ja hän toimii energisesti kiihkeästi.
  Ja samalla erittäin hienovaraisesti, jotta äänestäjiä ei pelottaisi. Ei ollenkaan Trumpin tyyliä.
  Ja uudet ajat ovat tulossa maailmassa - turvallisempia ja rauhallisempia. Demokraattiset ja maalliset uudistukset alkavat Saudi-Arabiassa, ja yleisesti ottaen uskonnolliset ääriliikkeet ovat heikkenemässä. Todellakin, monet voivat lukea Internetistä Koraanin ja tieteen välisiä ristiriitoja ja ihmetellä: miksi he tekevät tämän? Millä perusteilla Koraania ja Raamattua voidaan pitää Jumalan sanana?
  Kun ihmiset alkavat ajatella ja kysyä kysymyksiä, he eivät ole enää niin hätiköityjä. Itse asiassa, miksi vuosisata syntyy? Enemmän kuin kuoleman pelko! Ja niin harvat ihmiset pelkäävät kuolla, kunnes he sairastuvat!
  Vaalien aattona Medvedev korotti sairauspoissaoloja ja vammaisten etuuksia. Myös säiliöiden tuotantoa lisättiin...
  Medvedev nosti merkittävästi sotilasmenojen rimaa näyttääkseen itsensä patriootiksi. Karhutankki, raskain hirviöistä, painoi yli sata tonnia ja jossa oli moottorin sijaan ydinreaktori, otettiin massatuotantoon.
  Bear-projekti kehitettiin Putinin johdolla hänen henkilökohtaisista tilauksistaan. Ajatuksena oli luoda hirviötankki pelotellakseen. Ajoneuvo osoittautui erittäin raskaaksi ja kalliiksi, ja siinä oli käytössä monikerroksinen panssari ja kaksi raketinheitintä.
  Auton erikoisuus oli sen yli sata kilometriä tunnissa oleva nopeus, sataviisikymmentä tonnin paino ja ydinreaktorin ansiosta valtava tehoreservi.
  Totta, juoksun aikana tapahtui toinen valitettava tapaus - toukka puhkesi. Ja taas vaikutelma osoittautui pilaantuneeksi. Medvedeviä kirjaimellisesti naurettiin.
  Ja sitten toinen episodi tapahtui virkaatekevän presidentin kanssa - et voi kuvitella sitä tarkoituksella. Kun Medvedev yritti kaataa puuta metsien edessä, se putosi suoraan juhlapöydälle ruuan kanssa. Joten Venäjän epäonninen väliaikainen johtaja on jälleen häpäissyt itsensä.
  Kyllä, Medvedev oli todella epäonninen. Sellainen onni on oikukas: se palkitsee yhden, loukkaa toista. Oliko Nikolai II todella niin huono esimerkiksi, mutta hän oli todella loukkaantunut korkeammista voimista. Joten Medvedev, yleensä älykäs ihminen, pääsi kirjaimellisesti eroon kaikesta.
  Yritykset tehdä jotain joutuivat vastustukseen ja itsepäisyyteen.
  Medvedev näytti nykivän paistinpannussa. Ja sitten tuli muita ongelmia. Myös virkaatekevä pääministeri oli osallisena korruptioskandaalissa.
  Ja täällä se ei tietenkään olisi voinut tapahtua ilman Andrei Navalnyja. Tämä kaveri sopii aina!
  Sain niin tuhoisia syyttäviä todisteita Medvedevistä ja hänen lähipiiristään - skandaali osoittautui hämmästyttäväksi. Lyhyesti sanottuna sekä Navalnysta että hänen murskaavan iskun alla joutuneista tuli kuuluisia.
  Ja Medvedev joutui keksimään tekosyitä ja pyyhkiä sylkeä pois. Ja kaikki vuodatti hänen päälleen. Ei vaaleja, pelkkää kauhua.
  Äänestyspäivänä Medvedev saapui vartioituna. Oli selvää, että hän oli synkkä ja epävarma. Käteni tärisivät kun äänestin. Uusimmalla määräyksellään virkaatekevä presidentti kolminkertaisti armeijan ja poliisin palkat. Ja viisinkertainen eläke!
  Anastasia Orlova kuitenkin pilkkasi nokkelasti ehdokasta diktaattorin rooliin:
  - Pistien päällä on vaikea istua! Täällä hän laittaa rahatyynyn!
  Myöhemmin terminaattorityttö otti sen ja näytti sen paljain varpaillaan.
  Anastasia on tietysti tyttö, joka ei laita sanojaan taskuunsa. Nokkela, vahva, viileä, karismaattinen .
  Ja niin monet kaverit rakastuivat häneen. Lisäksi Anastasia on erittäin temperamenttinen blondi, eikä mene nukkumaan valitsematta uutta miestä yöksi. Tietysti hän valitsee komeampia, urheilullisempia, lihaksikkaampia miehiä, joskus jopa hyvin nuoria. Mutta ehdottomasti erilainen. Ilmeisesti lataamaan energiaa. Eikä kukaan pidä tätä mahtavaa soturia huorana.
  Päinvastoin, niin vahvalle ja lihaksikkaalle naiselle se näyttää erittäin siistiltä.
  Anastasia myös äänesti, otti äänestyslipun siroisten jalkojensa paljain sormin, ja tämä on koko rulla, josta on vaikea löytää sukunimeä, ja asetti sen itselleen ilman tarpeettomia ennakkoluuloja. No, se on selvää kenelle!
  Sen jälkeen hän esitteli isoa vartaloaan paljain varpaillaan!
  Vladimir Zelenski tuli äänestämään polkupyörällä. Hän hyppäsi ja pyöri. Kuten aina, hän on taisteluhenkinen ja temperamenttinen. Todellinen Napoleon Bonaparte.
  Ja tietysti äänestin reippaasti, kuten odotettiin.
  Vladimir Klitško ei koskaan vetäytynyt vaaleista. Ja hän myös äänesti itseään ja pudisti nyrkkiään Medvedeville.
  Viime hetkellä Nikolai Valuev sai Venäjän sankarin tähden Medvedeviltä ja sisäministerin viran. Hädin tuskin onnistuin kuvaamaan sitä. Vaikka hän kieltäytyi kertomasta ketä äänesti.
  Monet ihmiset äänestivät täällä: Alla Pugacheva ja Suraikin ...
  Žirinovski ei tietenkään voinut muuta kuin tehdä jälkensä. Hän otti sen ja repäisi Vladimir Zelenskyn muotokuvan aivan äänestyspaikalla ja lupasi ampua hänet ehdottomasti, kun hän tulee valtaan.
  Dima Bilan lauloi äänestyksen aikana:
  - Kaikki on mahdotonta, tiedän varmasti! Bilan valitaan, hän on tahraton ritari!
  Sitten ilmestyi muita tähtiä.
  Garri Kasparov sanoi, että valta muuttuu ja Medvedev lähtee ja hänen kanssaan Putinin aikakausi vihdoin päättyy.
  Samaan aikaan entinen maailmanmestari sanoi, ettei hän vastusta shakkiuransa jatkamista. Ja rikkoa Steinitzin ikäennätys . Ja että Venäjä saa pian arvollisen ja demokraattisen johtajan, ja tsaarien aikakaudesta tulee vihdoin menneisyyttä.
  Ja että Garry Kasparov keksi oman shakkinsa, joka saa pian suosion kaikkialla maailmassa.
  Ja esitteli sadan solun lautaa. Siihen ilmestyi uusia hahmoja. Kummassakin kaksi narria: kuninkaan ja kuningattaren vieressä. Lisäksi narri kävelee kuin kuningatar, mutta lyö yksinomaan kuin ritari. Ja kaksi jousiampujaa reunalla pelinappuloiden sijaan. Jousimiehet liikkuvat kuin pelinappulat, mutta he ampuvat vinottain kahden kokonaisen ruudun poikki. Totta, koska ne ovat aivan laudan reunalla, niiden arvo on jonkin verran alentunut. Mutta ne voivat myös muuttua mihin tahansa muotoon.
  Garri Kasparovin shakki on epäilemättä herättänyt ihmisten ja toimittajien huomion.
  Navalny lupasi, että Kasparovista tulee ehdottomasti ministeri.
  Myös Anatoli Karpov äänesti. Mutta hän on jo vanha entinen mestari, joten hän lupasi vain neuvoa. Ja hän sanoi, että suuria muutoksia on todennäköisesti tulossa. Ja mikäs sen parempaa huomenna kuin eilen!
  Medvedev ilmoitti jo vaalipäivänä, että vähimmäisloman kesto Venäjällä kasvaa kolmeenkymmeneen työpäivään ja että kaikki naiset, jotka ovat synnyttäneet kymmenen lasta tai enemmän, saavat häneltä palkinnon: Venäjän sankarin tähden. Liitto.
  Uusi populistinen liike, ja minun on sanottava, että melko vahva. Mutta se on liian myöhäistä. Varsinkin vaalipäivänä on selvää, että tämä on vain työtä yleisölle.
  Medvedev oli selvästi menettämässä jalansijaa... Hänen pysyvä voimansa oli hyvin väsynyt kaikkeen.
  Kansa halusi hypätä pois Putinin radalta, ja muutoksen jano oli kypsä. Lisäksi Medvedevin ilmeinen kyvyttömyys olla vahva persoonallisuus osoittautui ilmeiseksi.
  Zelensky, keräten pisteitä ja toimimalla ilman tarpeetonta populismia ja lupauksia, eteni luottavaisesti eteenpäin.
  Nämä kyselyt uloskäynnissä sanoivat, että hän oli selvä suosikki. Mutta selviääkö Medvedev toiselle kierrokselle, on edelleen kysymys! Toistaiseksi Vladimir Klitshko ja Sergei Kovalev sekä Grudinin voivat haastaa hänet tähän paikkaan.
  Zjuganov äänesti viimeisenä. Vanha, sairas, entinen Venäjän federaation kommunistisen puolueen puheenjohtaja ristisi Grudinin nimen ja huokaisi. Kyllä, ei ole helppo taakka tulla Venäjän ensimmäiseksi varapääministeriksi lähes kahdeksankymmenen vuoden iässä. Tarvitseeko hän sitä?
  Ja Zjuganov hengitti raskaasti, karjui:
  Menemme taas taisteluun
  Neuvostoliiton valtaan...
  Ja yhtenä me kuolemme -
  Taistelussa sen puolesta!
  Ja hän hyppäsi ulos hytistä. Ei, hän eroaa pian.
  Aika lähestyi ja ensimmäiset tiedot presidentinvaaleista olivat alkamassa saapua. Venäjä oli valtavien muutosten partaalla. Myös Valko-Venäjällä järjestettiin mielenosoituksia ja vaatimuksia liittoutumisesta Venäjän kanssa. Kaikki muuttui yhä raivokkaammaksi ja jännittävämmäksi.
  Venäjän presidentinvaalien äänestysprosentti saavutti vaihtoehtoisten vaalien historian ennätyskorkean, lähes 90 prosentin.
  Ja he ilmoittivat juuri, että äänestyslaatikot on avattu ja Kaukoidän ääntenlaskenta on alkanut.
  . LUKU nro 3.
  Ensimmäisen kierroksen tulokset alkoivat virrata Kaukoidästä. Kuten kaikki mielipidemittaukset sanoivat, Zelensky oli luottavaisesti johtoasemassa. Medvedev ei ollut vielä edes toinen. Grudinin ja Vladimir Klitschko taistelivat toisesta sijasta . Listalla oli vielä noin kaksisataa ehdokasta, joten he hajasivat äänensä. Zelensky kuitenkin nousi Siperiassa lähes viisikymmentä prosenttia ja saattoi jopa luottaa voittoon ensimmäisellä kierroksella.
  Medvedev sanoi sydämessään:
  - Halusimme parasta, mutta äänestimme huvin vuoksi!
  Zelensky oli lakoninen:
  - Totuus on voittanut!
  Vaalitiedot muuttuivat jatkuvasti, mutta Zelenskin ylivoimainen ykköspaikka pysyi ennallaan. Toinen asia on, että Grudinin ja Klitschko upposivat hieman. Ja Medvedev alkoi tulla toiselle sijalle, vaikkakin yli kolminkertaisella erolla johtajasta. Virkaatekevä presidentti sai eniten Tšetšeniassa, armeijassa, esitutkintakeskuksessa. No se on selvä. Varsinkin tutkintavankeudessa. Siellä äänimäärää on vaikeampi seurata.
  Medvedev kuitenkin vapautti monia vankeja, eikä nousu ollut niin merkittävää kuin hän odotti.
  Mutta suurilla vaikeuksilla onnistuimme etenemään toiselle kierrokselle. Vaikka Zelenski otti yhteensä lähes neljäkymmentä prosenttia, Medvedev keräsi tuskin kolmetoista. Lisäksi äänestäjien lahjonta ja rikkomukset. Kyllä, Dmitri Anatolyevich osoittautui melko heikoksi. Kolmas oli Vladimir Klitško. Mikä pieni sensaatio, neljäs on Grudinin . Dima Bilan tuli myös yllättäen viidenneksi. Sergei Kovalev tuli kuudenneksi, vaikka hänen arvosanansa oli korkea. Žirinovski ei tällä kertaa päässyt edes kymmenen parhaan joukkoon. Totta, Medvedev myönsi hänelle heti eversti kenraaliarvon uskollisesta palvelusta ja Venäjän sankarin tähden.
  Tällainen lohdutuspalkinto uskolliselle palvelijallesi. Lisäksi Dima Bilan sai Venäjän sankarin tähden ja Isänmaan palvelusten ritarikunnan ensimmäisen asteen.
  Mutta Dima sanoi, ettei hän silti tuki Medvedeviä. Kuitenkin kanta Zelenskyyn on myös epämääräinen. Vain Vladimir Klitško vaati avoimesti äänestämään Zelenskajan puolesta. Lisäksi tämä nyrkkeilijä ilmoitti taistelevansa Moskovassa 2020 olympiavoittajan kanssa. Eikä ikäero häntä haittaa. Että Vladimir on vahvempi ja motivoituneempi kuin koskaan.
  Medvedev kuitenkin palkitsi Venäjän sankarin tähden sekä Vladimir Klitškolle että Vitali Klitškolle. Kuten, hän on reilu mies. Te veljet olette tehneet paljon nyrkkeilyn eteen, erityisesti Vladimir.
  Vitaly sanoi, että inhottavin asia Maidanissa on se, että sen takia hän ei rikkonut Holmesin ennätystä. Mutta hänellä oli kaikki mahdollisuudet!
  Ja yhtäkkiä Vitaly halusi tavata Gassievin Kiovassa. Joka aiheutti tiettyä kohua. Mikset kokeilisi?
  Sergei Kovalev halusi myös jatkaa uraansa muistuttaen, että Hoppins voitti jo vanhempanakin maailmanmestareita ja yhtenäisiä titteleitä. Ja että toistaiseksi Zelesky tai Medvedev eivät aio työskennellä hallituksessa. Ja hän haluaa taistella.
  Pojilla oli todella tarpeeksi motivaatiota. Muista nyrkkeilijöistä Dima Bivol ilmaisi halunsa taistella Kovaljovia vastaan.
  Medvedev neuvotteli Grudinin kanssa . Hän lupasi hänelle kultavuoria. Grudinin halusi vain pääministerin virkaa. Yllättäen iäkäs Zjuganov tuki Medvedevia ja kehotti Grudininia liittymään virkaatekevän presidentin tiimiin. Mutta sitten kommunistien riveissä syntyi ongelmia ja jakautuminen. Mistä kumpikaan ehdokas ei pitänyt.
  Zelenkyn puolesta . Sanotaan, että meidän on valittava kahden pahan välillä, jota emme vielä tienneet!
  Nikolai Valuev ehdotti liittoa Zelenskin ja Medvedevin välillä: Zelensky Presidentti - Medvedev pääministeri. Mistä oligarkit pitivät! Lisäksi he muistuttivat, että yhdistymisessä on yksi sanaton asia: eri mailla on omansa pääministerit ja presidentit.
  Ja koska Zelenski voittaa presidentinvaalit, Venäjän edustajan pitäisi tulla pääministeriksi. Mutta Medvedev on edelleen toisella kierroksella.
  Zelenski kuitenkin sanoi, että kyllä, pääministeri tulee Venäjältä, mutta ei Medvedev! Koska venäläiset ovat kyllästyneet hänen hallintaansa. Ja tarvitaan joku paremmin taloustieteilijä ja jolla on menestynyt kokemus, ei Medvedevin kaltaista epäonnistumista!
  Yhteiskunnallisten tutkimusten tulokset osoittivat, että suurin osa venäläisistä ei halunnut nähdä Medvedeviä pääministerinä. Tarkemmin sanottuna lähes 90 prosenttia vastusti sitä.
  Rogozin palasi yllättäen poliittisesta unohduksesta ja häntä alettiin pitää mahdollisena pääministerinä. Myös monet venäläiset halusivat nähdä Andrei Navalnyn pääministerinä.
  Joten historian pyörä pyöri yhä nopeammin.
  Maailmassa länsi tietysti tuki Zelenskyä, Kiina pysyi neutraalina. Useimmat maat ovat myös Zelenskylle, jota pidettiin demokraattina ja länsimaalaisena. Mutta Medvedev oli Putinin kumppani niin kauan. He jopa puhuivat kahden johtajan tandemista. Ja on selvää, että Medvedev ei ole ollenkaan niin valkoinen ja pörröinen kuin hän haluaa näyttää. Myös USA:ssa on vaalit. Nuoren republikaanien ja nuoren demokraattisen naisen välinen kilpailu. Ja se on fifty-fifty mahdollisuus. Muutokset ovat mahdollisia myös Kiinassa, johtaja Xi:llä on terveysongelmia. Ja näyttää olevan mahdollisuus, että hänen seuraajakseen tulee demokraattisempi johtaja.
  Yleisesti ottaen Kiinan oligarkia haluaa enemmän vapautta ja demokratiaa, mutta kansalla ei ole tarpeeksi hauskaa. Millaiset vaalit ovat, kun niiden tulos on tiedossa etukäteen?
  Diktatuurin muoti alkoi kadota. Kaikki halusivat jotain enemmän kuin vain hampaiden olemista.
  Zelensky personoi uusia asioita ja muutoksia, ja siinä onnistuneita. Ja Venäjällä tämä koettiin myönteisesti. Ihmiset eivät halunneet vankiloita, leirejä tai yleistä pelkoa.
  Sukupolvi on vaihtunut, ja kaikki haluavat muutosta. Jopa Kuubassa, jossa ihmisten vihaama Castron hallinto oli huikea. Vaikka valta olisi eri nimellä. Pohjois-Koreassa on myös muutoksen jano. Lisäksi korealaiset sanoivat usein: monarkia ei ole kommunismia varten! Ja lihavan diktaattorin on lähdettävä!
  Halu muutokseen ympäri maailmaa kasvoi, ja Zelensky oli tässä aallossa. Ja edistynyt onnistuneesti!
  Ja Pohjois-Koreassa oli mielenosoitus. Diktatuurihallinto ampui konekivääreillä. Siitä tuli toinen osoitus mantereella vallitsevasta barbaarisuudesta.
  Trump sanoi, että Yhdysvallat voi ratkaista tämän diktatuurin ongelman väkisin. Ja että ydinpommi ei pelota heitä. Trump sanoi lisäksi, että Yhdysvallat testaa jo sellaisia aseita, ettei mikään lämpöydinpanos ole vaarallinen.
  Mutta Trumpin aika oli loppumassa. Ja niinpä hän on presidenteistä vanhin. Lisäksi Carterin kuoleman jälkeen hänestä tuli jopa vanhin entisten presidenttien joukossa. Vau! Ja onni rakastaa nuoruutta! Jos Trumpilla olisi ollut vastustajakseen nuorempi nainen, on epätodennäköistä, että hän olisi voittanut häntä ollenkaan!
  Ilmeisesti karman laki sanoo: onnea nuorille! Vaikka Ronald Reagan osoittautuikin poikkeukseksi sääntöön!
  Ja suhteellisen nuori Gorbatšov osoittautui epäonnistuneeksi. Vaikka joku voi sanoa, että Mihail Sergeevich oli väärässä? Neuvostoliiton ensimmäinen hallitsija, joka puhui ihmisten kieltä. Ja ihmiset eivät ymmärtäneet häntä! Tai ehkä ei edes ihmiset, vaan eliitti!
  Voi kun onnea! Kuinka paljon onnea Vladimir Vladimirovich Putinilla oli ja kuinka paljon hän saavutti?
  Ja jos Nikolai II:lla olisi ollut vähän enemmän onnea - esimerkiksi jos amiraali Makarov olisi pysynyt hengissä, kuinka suuri ja voimakas Venäjä olisi silloin ollut. Kiinasta tulisi Keltainen Venäjä ja koko maailma kumartuisi!
  Ja niin he ottivat Krimin yksin ja joutuivat yhteenottoon koko maailman kanssa!
  Ja Nikolai II, hienovaraisena diplomaattina, onnistui neuvottelemaan Konstantinopolista ja Vähä-Aasiasta liittolaisiltaan.
  No, okei, nyt ilmiömäinen Zelensky on tulossa yhä aktiivisemmaksi. Ja toiset vaalit lähestyvät.
  Ukrainassa on yhä enemmän iloa ja optimismia. Medvedev ehdotti luonnollisesti televisiokeskusteluja. Vaikka tässä ei ole paljon järkeä. Venäjän virkaa tekevän presidentin asema ei ole kovin vahva. Eikä ole mitään kehuttavaa. Ei taloudessa, ei politiikassa ja sodassa. Kaukasuksen tilanne on jopa pahentunut. Eikä mitään voi tehdä. Ei voima eikä diplomatia voita. Suhteet ovat yhä vihamielisemmät Medvedevin lähipiiriin. Kukaan täällä ei ota tsaaria enää vakavasti. Vaikka kuningas on edelleen valtaistuimella.
  Oligarkit eivät yleensä ole Zelenskyä vastaan. Vain turvallisuusjoukot, tai pikemminkin jotkut heistä, ovat onnettomia!
  Salaa Medvedev kokosi turvallisuusneuvoston. Keskustelussa käsiteltiin toisen kierroksen perumista. Oliko esimerkiksi rikkomuksia? Tottakai olivat! Ja voit löytää virheen tästä ja peruuttaa vaalitulokset. Miksi tällainen asia vahvistetaan korkeimman oikeuden kautta? Ajatus vaikutti varsin järkevältä.
  Dmitri Anatoljevitš Medvedev muistutti, että aikoinaan toukokuussa 1999 Jeltsin keskusteli suunnitelmasta sotilasvallankaappauksesta ja duuman hajottamisesta!
  Ja se melkein tapahtui. Totta, silloinkaan turvallisuusjoukkojen keskuudessa ei ollut yhtenäisyyttä. Jotkut sanoivat, että pehmeä vaihtoehto on parempi: korkein oikeus hylkää virkasyytemenettelyn, koska Venäjän presidentin erottamista koskevaa lakia ei ole annettu. Ja ennen kuin tämä laki hyväksytään, ja tämä on perustuslaki, kaksi kolmasosaa parlamentista ja kolme neljäsosaa liittoneuvostosta on koolle. Ja duuman valtuudet raukeavat, samoin presidentin.
  Turvallisuusjoukot lupasivat sitten tehdä yhteistyötä korkeimman oikeuden kanssa ja ratkaista ongelma rauhanomaisesti. Jeltsin ei todellakaan halunnut tehdä sotilasvallankaappausta kahden prosentin arvosanalla ja viidellä sydänkohtauksella. Ja vahvuus ei ole sama, eikä tuki ole sama. Lisäksi kansalla oli vielä vuonna 1993 tukea tälle kurssille. Ja vuonna 1999 hän ei enää ollut siellä. Ja se ei olisi voinut tapahtua sellaisilla tuloksilla.
  Joten jos virkasyyteprosessi olisi mennyt läpi, se olisi todennäköisesti päättynyt ilman ampumista.
  Medvedev valitti korkeimpaan oikeuteen vaalien mitätöimiseksi.
  Mutta sitten tietysti tuomarit alkoivat vastustaa. He sanovat, että vaikka vaalit mitätöidään, se on silti toistettava. Ja Medvedevin mahdollisuudet vain pienenevät. Ja kansan levottomuudet alkavat.
  Joten he sanovat, että Dmitry hyväksyy paremmin, että Zelenskystä tulee Venäjän presidentti. Ja yritä löytää paikkasi.
  Lisäksi monet sanoivat, että tämä klovni ei menesty Ukrainassa. Mutta sen on täytynyt toimia! Ja myyrämäestä ei pidä tehdä tragediaa.
  Keskusteltuaan tuomareiden ja turvallisuusviranomaisten kanssa Medvedev teki päätöksen: lähteä kuitenkin vaaleihin. Ja pidä toinen kierros. Ja näin se todellakin tulee toimimaan. Ehkä ihme lopulta tapahtuu. Mutta ei? Joten he eivät laita häntä vankilaan.
  Miljardöörien kokous ilmaisi myös, että he eivät vastusta demokratiaa. Ja se Zelensky ei ole vasemmistolainen ja sopii heille. Ja edelleen, että vihdoin kaikki länsimaiset pakotteet puretaan ja Venäjä palaa vihdoin maailmanyhteisöön.
  Nyt on vain yksi asia jäljellä: käydä televisiokeskustelu. Zelensky suostui, mutta vain Luzhniki-stadionilla. Tämä tietysti hyväksyttiin. Se muistutti kovasti jo ohitettua vaihetta Poroshenkon kanssa. Lisäksi ero ensimmäisellä kierroksella oli vielä suurempi. Ja Medvedevin luokituksen vastustus on valtava.
  Mutta tv-keskustelut ovat kuin hukkuva mies, joka tarttuu oljesta. Viimeinen kokous on perjantaina ja vaalit sunnuntaina.
  Medvedev yleensä valmistautui. Mutta tosiasiat eivät ole hänen puolellaan. Ja Poroshenkon kokemus osoitti, että faktoja ei voi muuttaa pelkällä retoriikalla. Aivan kuten he eivät voineet kukistaa pormestari Lužkovia, ainoaa kertaa koko Moskovan historiassa, jolloin keskustelevisiokanavat työskentelivät kaupungin nykyistä johtajaa vastaan.
  Mutta propaganda ei voinut painaa Moskovan pormestarin taloudellisia saavutuksia. Älä äänestä Kirijenkoa, oletuksena! Mutta hän oli se, joka ylennettiin eniten . Todennäköisesti epäonnistunein ehdokas asetettiin yritysjohtajaa vastaan.
  Venäjän media kampanjoi nyt kuitenkin enemmän Zelenskin puolesta. Kukaan ei uskonut Medvedeviin. Jopa korkein oikeus ei halunnut käsitellä vaalien peruuttamisasiaa.
  Toistaiseksi pointti on, että stadion on täynnä ääriään myöten. Kirjaimellisesti täynnä.
  Ja oli selvää, että vakava kiista oli tulossa. Medvedevin kasvoista oli kuitenkin selvää, että hän oli melkein sopinut tappiosta. Mutta viimeinen liike on tehtävä.
  Keskustelun aattona Medvedev nimitti Vladimir Žirinovskin sisäministeriksi. Tämä on viimeinen epätoivon ele. Mutta Žirinovski, tietäen, että yli kahdeksankymmentä prosenttia äänestäjistä oli valmiita äänestämään Zelenskia, ei ollut ollenkaan innokas riidelmään tulevan valtionpäämiehen kanssa . Vaikka hän tietysti ymmärsi, että hän tuskin löytäisi paikkaa Zelenskyn joukkueessa.
  Kyllä, Vladimir Volfovich on vanha. Anatoli Kashpirovski on kuitenkin vielä vanhempi terveysministeri ja varapääministeri. Mutta hän ei myöskään ole erityisen innokas kampanjoimaan Medvedevin puolesta. Hänellä on kuitenkin mahdollisuus pysyä joukkueessa. Ikä on suuri ja se tarkoittaa kokemusta. Ja fyysinen kuntoni on todella hyvä.
  Ei ihme Kashpirov-ilmiö.
  Keskustelu stadionilla alkoi tervehdysten vaihdolla. Ja nokkelat huomiot. Mutta Zelensky näytti tuoreemmalta, itsevarmemmalta, vakuuttavammalta ja ammattimaisemmalta.
  Medvedev oli hyvin hermostunut ja alkoi huutaa. Hän ei voinut olla vakuuttava. Ja maassa on aika huonosti. Ihmiset tukevat selvästi Zelenskyä. Täällä kaikki on niin jännittynyttä.
  Zelenskin jokaista sanaa seuraa suosionosoitukset, ja Medvedev saa boodelin. Eli keskustelussa on todellinen epäonnistuminen.
  Medvedev nykii ja sanoo:
  - Minulla on kokemusta!
  Zelensky vastaa hymyillen:
  - Tällaisella kokemuksella mene vain talonmiesten luo!
  Medvedev vastasi:
  - Putin ja minä valloitimme Krimin!
  Zelensky vastasi nokkelasti:
  - Varkaan ote ja lyhyet kädet!
  Ja niin edelleen keskustelu jatkui, mutta Zelensky voitti selvästi. Hän oli paljon nokkelampi ja vakuuttavampi kuin Medvedev ja yleisö iloitsi.
  Välittömästi televisiokeskustelun jälkeen Venäjän virkaatekevä presidentti antoi asetuksen, jolla korotettiin palkkoja viisinkertaisesti ja eläkkeitä seitsemän kertaa! Mutta se näytti jo vitsiltä.
  Medvedevin ihmiset vain nauroivat. Vaikka oli selvää, että vaalien aattona he tekivät jotain muuta!
  Medvedev päätti myös antaa Pyhän Andreas Ensikutsutun ritarikunnan sekä Stalinille että Leninille. Tätä päätöstä on sanottava varsin viisaaksi, mutta myöhäiseksi. Dmitri Medvedev halusi selvästi voittaa kommunistit. Ja varsinkin stalinistit. Mutta samaan aikaan hän otti ja myönsi tähden sankarille Tukhachevskylle. Tämä on myös poikkeuksellinen liike ja liberaalien flirttailuyritys.
  Medvedev yritti yleensä miellyttää sekä meidän että sinun. Hän palkitsi patriarkan, paavin ja kristillisten kirkkokuntien johtajat. Pääasiassa protestantit. Ja jopa Jehovan todistajat palautettiin heidän oikeuksiinsa, mutta siitä ei ollut juurikaan hyötyä. Silti he ovat kiellettyjä äänestämästä, ja yleensä tämä organisaatio on kuolemassa!
  Medvedev palkitsi sekä mufteja että lamoja. Hän yritti voittaa kaikki puolelleen. Mitalien ja tilausten sade oli poikkeuksellista. Samaan aikaan virkaatekevä presidentti myönsi kaikille duuman kansanedustajille miljoonan dollarin bonuksen. Tämä kuitenkin pikemminkin pelotti kuin houkutteli ihmisiä häneen.
  Seuraavaksi Medvedev yritti perustaa useita uusia ritarikuntia: Pietari Suuren ritarikunnan, Ivan Julman ritarikunnan, Aleksanteri Vapahtajan ritarikunnan, Nikolai II:n ritarikunnan ja Brusilovin ritarikunnan. Myös Leninin ja Stalinin ritarikunta palautettiin.
  Medvedev pyrki houkuttelemaan tällä tavalla monipuolista äänestäjäkuntaa. Ja toimimalla periaatteella: sekä sinun että meidän! Mutta tässä tapauksessa kaikkiruokaisuus aiheutti epäluottamusta ihmisiä kohtaan - he sanovat, poliittinen prostituoitu. Ihmiset näyttävät unohtaneen, että Putin myös flirttaili sekä vasemmiston että oikeiston kanssa. Ja yritin myös olla kaikkiruokainen.
  Mutta mikä on sallittua Jupiterille, ei ole sallittua härälle! Putin nautti jotenkin alusta alkaen kansan vihaaman Jeltsinin seuraajan jäljistä huolimatta sekä kansan että eliitin myötätunnosta. Jopa kommunistit pelkäsivät puhua häntä vastaan ja äänestivät hänen vahvistamisesta pääministeriksi ilman taistelua tai neuvotteluja.
  Mutta Medvedeviä ei koskaan erityisesti rakastettu. Ilmeisesti hän oli liian älykäs ja Putinin varjossa. Kukaan ei pitänyt häntä todellisena taistelijana ja hallitsijana. Yleisesti ottaen Putinin jälkeen jokainen seuraaja vaikutti jotenkin poliittiselta kääpiöltä ja oli jotain vialla. Ja Zelenskyä pidettiin karismaattisena, kuin satuprinssi. Ja se ei ole enää kissa säkissä, vaan menestynyt hallitsija, joka veti Ukrainan ulos suosta tai pikemminkin kuopasta.
  Tietenkin Ukraina kärsi ennen kaikkea suhteiden katkeamisesta Venäjään. Ja tässä Poroshenko ei ehkä ole niin syyllinen. Jos jotain tällaista olisi tapahtunut Valko-Venäjällä, se olisi ollut täydellinen epäonnistuminen. Ammattimaisuuden suhteen Ukrainan hallitus on vahva! Päinvastoin, Valko-Venäjällä on vain juoruilijoita ja sekavia. Putinilla oli joskus tiimissään vahvoja henkilöitä, kuten Rogozin tai Tkatšov, mutta heidät poistettiin nopeasti.
  Medvedev oli joka tapauksessa mies, joka ei näyttänyt olevan syntynyt hallitsija, ja siksi tämä tsaari ei ollut täysin todellinen ja hovissa.
  Jollain tapaa hän muistutti Gorbatšovia, jota tavalliset ihmiset lännessä rakastivat, mutta eivät pitäneet omiensa keskuudessa. Osittain tietysti he alkoivat pitää Gorbatšovista, koska tämä kamppaili juoppoa vastaan. Alkoholistit ja juojat eivät tietenkään ole antaneet anteeksi vodkan puutetta. Siellä oli viinimellakoita. Ja sitten savukkeet katosivat.
  Ei, Gorbatšov on selvää, että he eivät pitäneet hänestä vain hänen kaljuuntumisensa vuoksi. Medvedev osoitti pääministerinä olevansa erittäin heikko taloustieteilijä. Ja jopa ilman Zelenskyä hänellä olisi ongelmia tulla valituksi uudelle toimikaudelle.
  Kerran Putin veti Medvedeviä korvista.
  Mutta nyt Putin on pudonnut pelistä - hän on heikentänyt terveyttään ajamalla käsin ja rasittaen itseään jääkiekolla. Oliko pakko kiivetä jäälle näin kunniallisessa iässä? Varsinkin ilman taitoja nuorena?
  Putin palasi loppuun, ylipidettyi. Ja ilman häntä ei ole ketään, joka pysäyttäisi Zelenskyn. Lisäksi Putin itse harjoitti henkilöstöpolitiikkaa siten, ettei hänellä ollut kelvollista seuraajaa. Kuten Stalin, joka teki sen, että Hruštšov seurasi häntä ja meni konkurssiin. Ja tässä Medvedev ei ole ollenkaan riittävä Venäjän imperiumin johtaja.
  Vaaleja edeltävänä lauantaina kaikki Venäjän tv-kanavat lähettivät elokuvan Zelenskystä. Luonnollisesti kunnianloukkaustarkoituksessa. Mutta tosiasioita esitettiin vähän. Ja propaganda osoitti avuttomuutensa. Ja monet kanavat kommentoivat elokuvaa.
  Medvedev myönsi käskyt monille kenraaleille. Taas tähtien pudotus.
  Yllättäen hän perusti myös uuden Botvinnikin ritarikunnan, kolme astetta: pronssi, hopea ja kulta. Ja myös Alekhinen ritarikunta. Ja myös pronssia, hopeaa ja kultaa.
  Medvedev ilmoitti lisäksi asetuksella, että Venäjä siirtyy ammattiarmeijaan neljän vuoden kuluessa. Ja käyttöikä lyhenee kuuteen kuukauteen.
  Seuraavaksi virkaatekevä presidentti ilmoitti, että sotaveteraanit ja kriisipisteissä palvelleet palkitaan Venäjän federaation sankarin tähden. Mistä on tullut askel, jolla ei ole analogia.
  Medvedev etsi selvästi paikkaa historiassa. Seuraavaksi virkaatekevä presidentti palkitsi Vladimir Vladimirovitš Putinin postuumisti Voiton ritarikunnan ja Pyhän Andreas Ensikutsutun ritarikunnan sekä vastikään perustetun Venäjän federaation sankarin suuren timanttitähden.
  Tämä oli jo viimeinen yritys pelata entisen venäläisen idolin luokituksessa. Kuten olen ollut Medvedev niin monta vuotta yhdessä Putinin kanssa - rakasta minua koko sydämestäsi ja sielustasi!
  Mutta ilmeisesti ihmiset eivät ole liian innokkaita rakastamaan tätä tulevaa diktaattoria.
  Ja yöllä lauantaista sunnuntaihin Dmitri Anatoljevitš Medvedev ilmoitti jopa Generalissimo-tittelin postuumistin myöntämisestä Vladimir Vladimirovich Putinille!
  Tämä oli todella todella siistiä! Kuten, annan tittelin aikaisempien vuosien idolille!
  Auttaako tämä kuitenkin Medvedevia? Ihmisiä on vaikea saada äänestämään itseään vain kehumalla entisiä epäjumaliaan ja palkitsemalla heitä kunniamerkillä. Riippumatta siitä, kuinka paljon palkitsisit, et tuo Putinia takaisin. Ja on selvää, että vanha kuningas on lähtenyt ja uusi kuningas tulee Kiovasta.
  Zelensky ei kuitenkaan nukkunut ja palkitsi myös paavin. Iäkäs Franciscus Ensimmäinen siunasi Ukrainan presidenttiä uusista saavutuksista.
  Ja Valko-Venäjällä Venäjä-mielinen puolueliitto on jo saanut päätökseen allekirjoitusten keräämisen kansanäänestyksen järjestämiseksi yhdistymisestä Venäjän kanssa. Asiasta odotetaan äänestystä. Medvedeviä ei kuitenkaan hyvitetä tästä. Ja tässä pääaloite tuli Zelenskyltä, tältä miljoonien idolilta.
  Joten nyt Vladimir Zelensky oli tulossa maaliin...
  Äänestys on alkanut Siperiassa. Äänestysprosentti oli korkea alusta alkaen. Ihmiset kävivät äänestämässä ja hymyilivät. Oli selvää, että he tulivat muutoksen vuoksi. Ja mitä he haluavat, on uutta. Kaikki ovat väsyneitä ja väsyneitä vanhaan.
  Jopa laulu soi aamulla:
  Sydämemme vaatii muutosta
  Silmämme kaipaavat muutosta...
  Naurussamme ja kyynelissämme,
  Ja suonten sykkeissä!
  Muutos, me odotamme muutosta!
  Vaalit sujuivat rauhallisesti, mutta äänestysprosentti oli valtava. Ihmisiä tulvi joukoittain vaaleihin. Nikolai Valuev oli yksi ensimmäisistä äänestäneistä. Hän heitti äänestyslipun äänestyslaatikkoon ja sanoi:
  - Äänestäkäämme jotain uutta!
  Seuraavaksi esiintyi Alexander Povetkin. Äänestin myös ja kerroin mielipiteeni:
  - Venäjän jumalille!
  Seuraavaksi tuli äänestys. He heittivät äänestysliput äänestyslaatikoihin. Ja Dima Bilan ja Alla Pugacheva. Lev Leshchenko ilmestyi myös ja ilmoitti:
  - Äänestäkäämme jotain uutta!
  Nikolai Baskov lauloi:
  - Venäläinen valssi, siivet kohoavat! Kevät on tulossa!
  Ja hän myös laittoi lehden roskakoriin.
  Sitten ilmestyi muita tyyppejä... Zelensky tuli äänestämään skootterilla ja teki kuperkeikka - aplodit. He äänestivät ja jopa lausuivat:
  Tunne sydämen ja suonien pulsaatio,
  Lastemme, äitiemme kyyneleet...
  He sanovat, että haluamme muutosta
  Heitä pois raskaiden ketjujen ike!
  Ja jyrkät aplodit! Vaikka runot eivät ole hänen, vaan kuuluisan runoilijan ja kirjailijan Oleg Rybachenkon kirjoittamia. Mutta Oleg Rybachenko itse muuttui pojaksi, ja nyt hän matkustaa toisessa maailmassa.
  Sitten muut nyrkkeilijät äänestivät: Sergei Kovalei, Denis Lebedev. Viimeinen yritti palata tauon jälkeen. Mutta hänet hakattiin ja lopulta lähti.
  Sofia Rotaru äänesti Kiovassa. Ja hän hymyili paljon...
  Myös Vladimir Žirinovski saapui. Hän huusi:
  - Uudelle tielle!
  Ja hän välähti kenraalin everstin epaulettia. Zjuganov tuli vaaleihin pyörätuolissa. Ja hän oli hiljaa koko ajan.
  Grudinin äänesti hymyillen ...
  Garry Kasparov pelasi simultaanipelin ja antoi myös äänensä. Lisäksi hän sanoi pelaavansa ottelun Carlesonin kanssa. Joten Anatoli Karpov antoi samanaikaisen pelisession.
  Muuten, Karpov on jo saanut Mihail Botvinnikin kultaisen ritarikunnan.
  Joten toinen kysymys on, kuka on tärkein ja paras maailmanmestari täällä.
  Varmasti paljon on muuttunut...
  Ja Dmitri Anatoljevitš Medvedev yllätti kaikki jälleen. Laitos ilmoitti "Oleg Rybachenko" -nimisen määräyksen. Lisäksi on neljä astetta kerralla: neljäs aste on pronssia, kolmas aste on hopea, toinen aste on kultaa ja ensimmäinen aste on kultaa timanteilla!
  Tästä tuli hieno!
  "Lucifer's Armageddon" on jo julkaistu elokuvateattereissa, ja "Avatarin" ja "Star Warsin" ennätykset on jo rikottu. Oleg Rybachenkosta on tulossa todellinen kirjallisuuden supertähti!
  Medvedev perusti myös Oleg Rybachenko -nimisen kirjallisuuspalkinnon, jonka palkintorahasto on kymmenen kertaa suurempi kuin Nobel-palkinto.
  Ja tämä on yleensä erittäin siistiä!
  Sitten yhä enemmän Medvedev työskenteli sunnuntaina. Hän myönsi Oleg Rybachenkolle Pyhän Andreas Ensikutsutun ritarikunnan ja Venäjän sankarin tähden sekä Venäjän sankarin suuren timanttitähden, Voiton ritarikunnan. Tämä oli yritys muuttaa historian kulkua.
  Kohtelen Oleg Rybachenkoa ystävällisesti, ja kaikki tulee olemaan hienoa! Samalla annan sekä hänelle että marsalkkalle Venäjän federaation arvonimen!
  johtajien mielipidemittauksista ovat jo tiedossa , joiden mukaan Zelenskyllä on yli kahdeksankymmentä prosenttia.
  Eikä tiedonkulku pysähdy...
  Medvedev ei aio vielä äänestää. Toimii. Täällä hän antaa käskyn, jolla Vladimir Volfovitshille myönnetään armeijan kenraalin arvo. Kuten, ole uskollinen minulle.
  Vaikka Žirinovski näyttää olevan jo siirtynyt toiselle puolelle.
  Lev Leštšenkosta tuli salkkuton ministeri. Mutta sillä ei ole enää väliä.
  Kiinassa on levottomuutta. Kansa haluaa demokratiaa - he ovat kyllästyneet despotismiin! Ihminen ei elä pelkästään leivästä!
  Haluaisin sanoa ei pomolleni! Kuinka kauan voit ylläpitää kurinalaisuutta kepillä 2000-luvulla?
  Asiat eivät ole menneet kovin hyvin Kiinassa. On mahdotonta seurata kommunismin raiteita ja rakentaa kapitalismia loputtomiin. Muutoksia tarvitaan. Ja johto on liian konservatiivinen.
  Lisäksi uusi porvaristo haluaa demokratiaa ja poliisiväkivallan loppumista.
  Myös vanhanaikaisten työtapojen uupuminen vaikutti! Ei halua olla hampaat järjestelmässä. Kyllä, Kiinassa sunnuntaisin merkittäviä mellakoita ravistelee järjestelmää.
  Ja Yhdysvalloissa naisella on suurimmat mahdollisuudet tulla presidentiksi. Floydin suosio alkoi kuitenkin yhtäkkiä kasvaa Mayweather . Tämä voittamaton nyrkkeilijä on jo noussut luokituksen kärkeen.
  Ilmeisesti Yhdysvallat kaipasi uusia voittoja eikä halunnut valtaistuimelle republikaania tai demokraattia. Ja Floyd on myös siisti!
  Ja sitten on toinen tv-keskustelu.
  On jo sunnuntai-ilta. Äänestyspaikat sulkeutuvat pian.
  Viime hetkellä Medvedev vihdoin ilmestyi. Hän heitti kiireesti äänestyslipun vaalilaatikkoon ja lähti sanaakaan sanomatta. Kello on lyönyt ja äänestys on ohi.
  Presidentti Medvedev lähti toistaiseksi Kremlistä ja meni asuinpaikkaansa Moskovan lähellä.
  Hänen kanssaan hytissä on kaksi tyttöä. Ainakin viihdettä.
  Oikealla istuva Natasha kysyi:
  - Entä Dima? Nyt he ilmoittavat lopullisen epäonnistumisesi!
  Medvedev huomautti:
  - Avajaisiin on vielä kaksi kuukautta. Joten toistaiseksi olen edelleen kaikki, ja Zelenski on vain Ukrainan presidentti!
  Oikealla puolella istuva Alenka huomautti:
  - Ja vihkiäisiä voidaan nopeuttaa! Valtasi, Dmitri Anatoljevitš, on ohi!
  Medvedev kysyi rukoilevasti:
  - Mutta te tytöt pystytte siihen!
  Natasha rypisti kulmiaan ja kysyi:
  - Mitä voimme?
  Medvedev totesi luottavaisesti:
  - Häiritse avajaisia!
  Natasha nauroi ja vastasi:
  - Ja miten?
  Puheenjohtaja vastasi päättäväisesti:
  - Ihan kuin et tietäisi itseäsi!
  Natasha vastasi vihaisesti:
  - Emme tapa Zelenskyä!
  Medvedev vastusti välittömästi:
  - No, miksi tappaa se! Varmista vain, että hän luopuu kruunusta itse!
  . LUKU nro 4.
  Tytöt nauroivat yhteen ääneen...
  Alenka kysyi hymyillen:
  - Mitä ehdotat hypnoosin käyttämiseksi?
  Dmitri Anatoljevitš nyökkäsi:
  - Se siitä! Sinä voit tehdä sen!
  Natasha vastasi ystävänsä puolesta:
  - Voimme, mutta emme halua!
  Medvedev yllättyi:
  - Miksi tämä on?
  Natasha vastasi rehellisesti:
  - Zelensky on valittu! Ja sinä, Dmitri Anatoljevitš, et pysty hallitsemaan maata!
  Alenka lisäsi ilkeästi:
  - Ja tämä on aivan selvää meille kaikille!
  Medvedev totesi raivoissaan:
  - Etkö ymmärrä, että meistä tulee lännen siirtomaa?
  Alenka vastasi luottavaisesti:
  - Pikemminkin lännestä tulee siirtomaamme!
  Natasha lisäsi sarkastisesti:
  - Ja sinun kanssasi, Misha, Venäjä ei tule joka tapauksessa olemaan mahtavaa!
  Medvedev kurkuteli:
  - Annan sinulle Voiton ritarikunnan, Pyhän Andreas Ensimmäisen ritarikunnan, Nikolai II:n ritarikunnan ja kultaisen tähden timanteissa...
  Natasha nauroi ja huomautti:
  - Tai ehkä me itse voimme tulla presidenteiksi ja antaa itsellemme kolmesataa käskyä?
  Alenka huomautti:
  - Voimme hypnotisoida sinut ja tulla generalissimoiksi.
  Natasha naurahti ja huomautti:
  - Tai ehkä supergeneralissimos !
  Tytöt purskahtivat nauruun...
  Alenka lauloi:
  - Ja joskus jopa vihollinen huusi,
  Piilota pelko - että olen kuningas!
  Natasha paljasti hampaansa ja sirutti:
  - En pidä teattereista ja areenoista,
  Siellä miljoona vaihdetaan ruplaan...
  Vaikka edessä on suuria muutoksia -
  Rakastan Belobogia ja Stalinia!
  Ja tyttö käytti paljaita varpaitaan puristaakseen häviävän presidentin nenää.
  Numerot on jo ilmoitettu Kaukoidästä. 91 prosenttia Zelenskylle, 7,5 prosenttia Medvedeville, Ukrainan presidentin luottavainen johtajuus.
  Alenka veti myös Medvedevin korvasta paljain varpaillaan ja sihisi:
  - Entä entinen presidentti, auttoivatko palkintosi sinua?
  Medvedev sanoi jännittyneenä:
  - En ole vielä ex! Ennen avajaisia, todellinen!
  Tyttö huusi:
  - Kunnia uudelle kuninkaalle!
  Noitatytöt kieltäytyivät auttamasta Medvedevia viimeisenä valttikorttinaan. Ja nyt, kun virkaatekevä presidentti vielä yritti löytää ulospääsyä toivottomasta tilanteesta.
  Ehkä vaikuttaa korkeimpaan oikeuteen kumoamaan Venäjän presidentinvaalien tulokset? Tämä tuntui suurelta houkutukselta. Mutta todellisuudessa kertoimet näyttivät pieniltä.
  Entä jos annamme asetuksen ja tarjoamme jokaiselle tuomarille miljardi dollaria? Loppujen lopuksi hän on presidentti ja hänellä on valtaa, josta edes tsaarit eivät koskaan uneksineet! Tarkemmin sanottuna virkaatekevä presidentti. Ja todellakin, jos tarjoat kokonaisen miljardin dollarin, tuomarit eivät vastusta.
  Miksi tuhlata aikaa pikkuasioihin?
  Tiedot välitettiin radion välityksellä. Vaikka Zelenskyllä oli yhdeksänkymmentä prosenttia, plus Ukrainassa hänen odotettiin saavan lähes sata prosenttia. Ehkä punaisen vyön alueella Medvedevin flirttailun vuoksi kommunistien kanssa on vähän enemmän, Kaukasuksella oli mahdollisuuksia. Totta, Ramzan Kadyrov näyttää päättäneen voittajan puolelle. Armeijassa voi silti ansaita rahaa, vaikka armeijalla ei ole erityistä halua palvella, kaatuvalla presidentillä ei ole halua.
  Yleensä ensimmäisen kierroksen jälkeen Medvedevin voima heikkeni. Ja jos hän vielä pystyi jakamaan palkintoja, muuten hän jäi yhä enemmän huomiotta.
  Dmitri Medvedev saapui toimistoonsa ja yritti ottaa yhteyttä keskuspankkiin. Palvelija yhdisti hänet vastahakoisesti.
  Vt. presidentti vaati, että hänelle osoitettaisiin rahaa kiireellisiin tarpeisiin.
  Keskuspankin johtaja vastasi:
  - En tee mitään ennen kuin saan vahvistuksen uudelta presidentiltä Zelenskyltä.
  Medvedev karjui:
  -Oletko hullu? Olen edelleen uuden virkaanastujaisten puheenjohtaja! Jos näin on, sinun on toteltava minua!
  Keskuspankin johtaja huomautti:
  - Perustuslain mukaan en tottele sinua! Ja joka tapauksessa, miksi tarvitset rahaa?
  Medvedev vastasi hymyillen:
  - Tarvitsetko maita hätätilanteita varten?
  Keskuspankin johtaja vastasi ankaralla äänellä:
  - Haluatko paeta?
  Medvedev haukkui:
  - Pidätän sinut nyt! Armeija tottelee minua! Uskollinen Žirinovski on kanssani!
  Keskuspankin johtaja huomautti:
  - Tämä vie aina kakun! Ja Moskovassa yli 90 prosenttia on Zelenskylle. Sinun voimasi on yli Mishan!
  Medvedev karjui:
  - Mutta sinun ei alkanut!
  Ja hän katkaisi puhelun. Nyt tilanne muuttui vaikeaksi. Turvallisuusjoukot kieltäytyvät tottelemasta. Kyllä, Žirinovski on kettu. Kannattaako hänet nimittää sisäministeriksi? Anna käsky erikoisjoukoille. Vai pitäisikö meidän silti yrittää käyttää duumaa?
  On selvää, että Zelensky järjestää uudet vaalit, ja monet kansanedustajat eivät saa mandaattiaan. Tarkemmin sanottuna melkein kaikki.
  Tässä tarvitaan jotain erilaista. Mutta valtionduuma tuskin menee kansaa vastaan. Eikä armeija tue suoraa sotilasvallankaappausta. Venäjän kenraalit eivät ole sellaisia, jotka joutuvat sisällissotaan.
  On vain yksi asia jäljellä - peruuttaa presidentinvaalit oikeudessa. Tämä on ainoa laillinen mahdollisuus pidentää tuskaasi. Mutta todennäköisesti sitä vain pidennetään. On epätodennäköistä, että Medvedevillä on todellisia mahdollisuuksia tulla valituksi uudelleen. Itse asiassa hänen vastustuskykynsä on valtava, jopa pahempi kuin Petro Porošenkon.
  Medvedev mietti myös toista vaihtoehtoa. Esimerkiksi Zelenskyn fyysinen eliminointi? Mutta tämä on suoraa rikollisuutta. Kumartua näin? Lisäksi se pilaa Medvedevin. Ja parhaimmillaan se antaa lykkäyksen. Koska ihmiset eivät anna Medvedeville anteeksi tällaista kolossaalista epäonnistumista vaaleissa.
  Ei, Dmitri Anatoljevitš ei onnistu. Keräämättä edes kymmentä prosenttia äänistä vaaleissa, hän ei varmasti pysy vallassa.
  Medvedev lähestyi baaria. Hän avasi sen, otti pullon ja kaatoi itselleen konjakkia.
  Kallis - "Napoleon", vanhentunut kaksisataa vuotta!
  Vt. presidentti joi lasin. Sitten välipalan toisen sitruunalla.
  Vatsani tuntui lämpimämmältä ja ajatukseni juoksivat nopeammin. Kolmannen lasin jälkeen Medvedev hymyili ja istuutui tuoliin. Ilahdutti hieman. Itse asiassa, miksi hän tarvitsee tätä valtaa? Täysi vastuu. Ei minuuttiakaan vapaa-aikaa, ei sekuntiakaan rauhaa. Aina liikkeellä, videokameroiden valvonnassa. Pelkäät sanoa liikaa.
  Töitä on paljon, mutta iloa ei ole.
  Ja haluan makaamaan sängyssä tytön kanssa. Pelaa sotaa tietokoneella.
  Itse asiassa, tässä olet presidentti, mutta todellisen sodan aloittamista harkitset kahdesti. Näin mahtava Trump ei uskaltanut hyökätä Iraniin.
  Sodasta voi puhua paljon, mutta itse asiassa sen tekeminen ei ole helppoa!
  Mutta taistele peliä, taistele itseäsi vastaan!
  Medvedev istuutui tietokoneen ääreen. Laitoin päälle suosikkini toisen maailmansodan. Hän ei ollut voinut pelata sitä pitkään aikaan. Tässä, jotta et rasita liikaa, käytät huijarin koodia. Kuten tämä...
  Ja sitten juokset tekniikan läpi hurrikaanina. Ja sinulla on jo IS-7:t, jotka laukaisee rykmenteissä, ja vain T-1:itä saksalaisia vastaan. Voimassa ja keinoissa on huomattava ero.
  Medvedev, joka ei juuri koskaan juonut, myös huonon terveyden vuoksi, piristyi huomattavasti.
  Näin voit heittää toisen maailmansodan kalleimman ja raskaimman panssarivaunun, IS-7:n, vihollista kohti. Ja rikot sen ilman suuria vaikeuksia. Sota etenee helposti ja voitokkaasti. Valtat kaupungin toisensa jälkeen.
  Yleisesti ottaen Stalin tietysti johti maata hyvin ja onnistui kukistamaan kolmannen valtakunnan alle neljässä vuodessa. Putin taisteli pidempään Isisin kanssa. Mutta saksalaisilla on erittäin siistiä tekniikkaa.
  Pelissä esimerkiksi saksalainen E-75-panssarivaunu vain Neuvostoliiton IS-7 voi taistella sitä vastaan tasavertaisesti, kaikki muut panssarit antavat periksi. E E-75:ssä on erittäin vahva panssari. Jopa ase on parempi kuin Neuvostoliiton IS-7 ja on lähellä tuhovoimaa.
  Ja saksalaiset suunnittelivat tekevänsä tästä tankista pääsäiliönsä vuonna 1945. Entä meidän?
  Medvedev huokaisi... He eivät kyenneet saattamaan IS-7:ää massatuotantoon sodanjälkeisenä aikana. Joten sota kesti kauemmin, kukaan ei tiedä kuka muu voitti.
  Dmitri Anatoljevitš, humalassa, lauloi:
  - Rakastan sitä, veljet, rakastan sitä! Rakasta elää, veljet! Eikä atamaanimme tarvitse vaivautua.
  Medvedev nukahti pelatessaan. Se on rentouttavaa...
  Ja seuraavana päivänä presidentinvaalien lopulliset tulokset tulivat tunnetuksi.
  Melkein 92 prosenttia äänestäjistä äänesti Zelenskia yhdessä Ukrainan kanssa ja 6,7 prosenttia Medvedeviä. Siten Zelenskyn voitokas voitto tapahtui.
  Juhlat ja iloitseminen alkoivat maassa. Lopulta uusi, kuten monien mielestä näytti, valoisa elämä oli tulossa.
  Dmitri Anatoljevitš Medvedev toimii toistaiseksi presidenttinä virkaanastujaisten aikana.
  Ja hän onnitteli tietysti voittajaa. Minne voit mennä? Eikä ole mitään laskettavaa kuutta prosenttia.
  Sisäministeri Vladimir Žirinovski kuitenkin vieraili Medvedevin luona ja lohdutti häntä:
  - Äänestin sinua Dmitri Anatoljevitš!
  Puheenjohtaja vastasi hiljaa:
  - Kiitos!
  Žirinovski ehdotti:
  - Ehkä meidän pitäisi laittaa sinut ensi-iltaan?
  Medvedev pudisti maalattua päätään:
  - En usko, että tällaisen tappion jälkeen toisella kierroksella he antavat minulle pääministerin. Tämä ei ole enää poliittisesti korrektia.
  Žirinovski totesi loogisesti:
  - Joka tapauksessa sinun tilallasi pitäisi olla joku Venäjältä. Joten kuka jos et sinä?
  Medvedev ehdotti:
  - Todennäköisesti Andrei Navalny!
  Žirinovski paljasti hampaansa ja murisi:
  - Andrei Navalnyi? Älä anna tämän tapahtua!
  Medvedev kohautti olkapäitään ja huomautti hämmentyneenä:
  -Minne olet menossa?
  Žirinovski huusi:
  - Kyllä, pidätän heidät kaikki!
  Medvedev heilautti kättään:
  - Tarpeeksi! Aikamme näyttää olevan ohi! Olen lähdössä lomalle Kanariansaarille. Mitä aiot tehdä?
  Žirinovski, siristellen silmiään viekkaasti, vastasi:
  - Lobby ystävien etujen puolesta! Kunnes Zelenski aloitti tehtävänsä Venäjän ja Ukrainan presidenttinä!
  Medvedev huomautti surullisesti:
  - Valitettavasti tämä ei ole niin yksinkertaista... Sitten he riisuvat sinulta kolme nahkaa!
  Žirinovski summittaen ovelasti silmiään ja kysyi:
  - Tehkää minusta Venäjän federaation marsalkka! No, minkä arvoinen se sinulle on!
  Medvedev mietti muutaman sekunnin ja ilmoitti sitten:
  - Hieno! En tee sinusta vain marsalkka, vaan annan myös Berian takaisin marsalkan arvoon! Se tulee olemaan reilua!
  Žirinovski nyökkäsi hyväksyvästi:
  - Mitä tulee Beriaan, kyllä!
  Medvedev siristi silmiään ja kysyi:
  - Ja suhteessa sinuun?
  Žirinovski vastasi rehellisesti:
  - Ja kohtele minua kuin kuningasta! Palkitsen kenet haluan!
  Medvedev nyökkäsi hyväksyvästi:
  - Kyllä, olkoon niin!
  Ja hän määräsi valmistelemaan molemmat marsalkkaarvojen myöntämistä koskevat säädökset.
  Venäjän virkaatekevä presidentti piristyi. Ajattelee, että nyt hän voi täysin nauttia tietokonepeleistä.
  Ja niitä on hauska pelata...
  Mutta todella, miksi presidentti tekisi mitään muuta? Nyt tekniikka on kehittynyt niin paljon, että voit olla kuka tahansa. Jopa Herran Jumalan toimesta. Ja erityisesti pelissä universumien luomiseksi.
  Esimerkiksi virkaa tekevän presidentin toimistossa on suuri määrä erilaisia pelejä, mukaan lukien nykyaikaisimmat.
  Medvedev päättää pelata reaaliaikaista strategiapeliä. Saksassa vuonna 1939. No, miksi käytät huijarin koodia? Lisäät itsesi viisituhatta pantteria, kolmetuhatta tiikereitä ja kymmenentuhatta Focke-Wulfia. Ja asetat nämä joukot vihollista vastaan. Ja hyökkäät Puolaa vastaan, jolla ei ole kymmenesosaakaan tällaisista voimista.
  Ja sota jatkuu kuten haluat, yhdellä maalilla ja voitokkaasti. Medvedev, rehellisesti sanottuna, on täällä valtava valloittaja. Se murskaa vihollisen kuin murskaaisi luumut puristimella.
  Puola litistettiin helposti ja nopeammin kuin todellisessa historiassa. Hyökkäät Ranskaan. Laukaisit kymmenentuhatta E-75-panssarivaunua häntä vastaan käyttämällä väärää koodia. Totta puhuen, upeita autoja. Ne ovat täysin haavoittumattomia ranskalaisille aseille, mutta tappavat pitkillä etäisyyksillä. He ampuvat alas vihollisen ajoneuvoja.
  Medvedev jopa hyppää ilosta. Kuten pelissä, hän liikkuu nopeasti ja ottaa jo Pariisin... Entä sitten pienet asiat? Otetaan samalla Espanja haltuun, jotta Franco ei suuttuisi liikaa .
  Ja hyökkäämiseen Gibraltaria vastaan käytämme suihkukoneita. Minne britit menevät?
  Tietenkin samaan aikaan käytämme varoja taistelulaivojen ja lentotukialusten rakentamiseen. Silloin se on vaikeaa Britannialle. Täällä on sata lentotukialusta ja kaksisataa taistelulaivaa. Tästä tulee valtava voima.
  Ja sitten ovat maihinnousualukset. Teet myös tankkeja "E"-U-sarjasta, "E":n jatkokehityksestä. Täällä heität "E"-50-U tankin, sellaisen koneen, jonka läpi ei pääse mistään kulmasta.
  Ja anna hänen kiusata brittejä. Tässä on kaksi kaunista tyttöä sellaisen tankin sisällä, jotka silmäävät Venäjän virkaatekevälle presidentille.
  Medvedev puhaltaa heille suudelman vastauksena.
  Näin pelataan...
  Ja uusimmat tankit lähestyvät Lontoota. Ja ilman seremoniaa he valtaavat Englannin pääkaupungin.
  Medvedev lauloi:
  - Maailma on tylsä! Syömme kaikki kissan!
  Se on tietysti mielenkiintoinen ja helppo pelata. Otin huijauskoodin ja leimaa mitä haluat. Joten valloitat Balkanin ja menet Afrikkaan. Sinä myös leimaa, ja myös jalkaväkeä. Teet joukkoja, jos sinulla vain olisi rahaa. Ja kaapattu alue antaa myös rahaa. No, kokeile, kävele Afrikassa.
  Neuvostoliitto avaa edelleen rintamaa. Kolmekymmentäneljä E-50-U-sarjaa vastaan, josta leimattiin vielä kymmenen tuhatta. Jos E-50 on ajoneuvo, jossa on suunnilleen sama panssari kuin Tiger-2, vain rationaalinen kaltevuus on suurempi ja aseistus hieman vahvempi ja moottori tehokkaampi. Samanpainoinen E-50-U on verrattavissa Neuvostoliiton T-64:ään, ja siinä on jopa tehokkaampi kaasuturbiinimoottori.
  Kyllä, voimat eivät ole samat. Täällä eri sukupolvet tankkeja taistelevat.
  Ja Medvedev tietysti ryntää mustalla hevosella.
  Voimat eivät tietenkään ole vertailukelpoisia. Voit myös lisätä E-75-U:n, tämä on kyykkytappamiskone, joka on läpäisemätön jopa laivaaseilla.
  Ja kuinka hän tallaa itsensä. Mikään ei voi estää sitä.
  Medvedev leikkii kuin pieni poika. No okei, miten sitten. Eikä kukaan ole innokas näkemään häntä. Hän hävisi ja virkaatekevä presidentti unohdettiin.
  Kaikki rakastavat vain voittajia.
  Dmitri Anatoljevitš lauloi:
  Ja me uhmaamme myrskyjä,
  Mistä ja miksi...
  Elä maailmassa ilman yllätyksiä,
  Se on mahdotonta kenellekään
  Voi onnea, epäonnistumista,
  Kaikki hyppyt, ylös ja alas,
  Vain näin, ei muuten
  Vain näin, ei muuten!
  Eläköön yllätys!
  Yllätys! Yllätys!
  Eläköön yllätys!
  Yllätys! Yllätys!
  Eläköön yllätys!
  Ja Medvedevistä tuli iloisempi. Nyt hänen joukkonsa ovat miehittäneet Ukrainan, Valko-Venäjän ja lähestyvät vääjäämättä Moskovaa!
  Venäjän entinen presidentti sanoo:
  - Että elämämme on peliä!
  Ja valloittaa Neuvostoliiton pääkaupungin myrskyllä. Tietysti vuoden 1941 armeijaa vastaan hänellä on tankkeja, joissa on 60- ja jopa 70-luvun ominaisuuksia, ja pääasia, että niitä on paljon.
  Medvedev silmäilee itselleen... Pääkaupunki Moskova on vallattu. Ja nyt voit ottaa haltuunsa Kaukasuksen... Ja samalla ottaa Etelä-Afrikan hallintaansa itsellesi. Ja kulkee Argentiinaan.
  Ja sieltä hyökkää Yhdysvaltoihin. Hän on siisti komentaja. Vihollinen on jäljessä sekä joukkojen määrässä että laadussa.
  Medvedev laulaa innostuneesti:
  - Lähdemme rohkeasti taisteluun! Neuvostoliiton vallan puolesta! Ja me pyyhimme kaikki paskaan taistelussa tästä!
  Medvedev otettiin väliaikaisesti pois pelistä. Venäjän puolustusministeri, joka korvasi Shoigu Trubetskoyn, soitti. Hän kysyi edelleen virassa olevalta presidentiltä:
  - Milloin vannomme virkavalan uudelle johtajalle?
  Medvedev vastasi ytimekkäästi:
  - Missä sen pitäisi olla, avajaisissa!
  Trubetskoy huomautti:
  - Yhdistyneen maan uusi presidentti haluaa vihittyä ensi viikolla. Että heillä ei ole aikaa varastaa!
  Medvedev haukkui:
  - Tämä ei ole perustuslakimme ja lakiemme mukaista!
  Trubetskoy huomautti:
  - Ja Jeltsin hyväksyi tämän perustuslain ei lain ja vanhan perustuslain mukaan. Itse asiassa monet luulivat Putinin ehdottavan uutta perustuslakia, mutta jotenkin niin ei käynyt!
  Medvedev huomautti:
  - Ei ole paras idea, että jokainen uusi presidentti hyväksyy uuden perustuslain!
  Trubetskoy vastusti:
  - Mutta Putin voisi! Hän oli siistimpi kuin Jeltsin ja sinä, Dmitri Anatoljevitš!
  Medvedev nyökkäsi ja suostui:
  - Viileämpi ja mikä tärkeintä onnellisempi! Ilman Putinia kaikki meni pieleen ja Zelenski otti vallan Venäjällä.
  Trubetskoy huomautti:
  - Ja Lukašenolla oli mahdollisuus, mutta hän menetti aikaansa. Meidän olisi pitänyt mennä nopeammin!
  Medvedev totesi loogisesti:
  - Lukašenko pelkäsi kilpailullisia vaaleja Venäjällä. Eikä Zelensky olisi ottanut riskiä, jos Putinin sydän ei kestäisi sitä. Maan hallinta niin paljon manuaalisesti on palanut loppuun! Putin palasi ehdottomasti töissä!
  Trubetskoy ehdotti:
  - No, pitäisikö meidän hyväksyä virkaanastujaiset nopeammin vai ei?
  Medvedev vastasi rohkeasti:
  - Tee kuten haluat! En välitä enää! Jään kunniaeläkkeelle ja elän omaksi ilokseni. Ehkä matkustan ympäri maailmaa! Olen jo ollut sekä presidentti että pääministeri Venäjän ennätysajan! Kuinka kauan voit pitää kiinni valtaistuimesta?
  Trubetskoy suostui:
  - No, jos on, niin anna muutosten tulla! Mitä tehdä Shoigun kanssa?
  Medvedev vastasi kylmästi:
  - Anna hänen levätä! Marsalkan eläke on suuri. Anna hänen matkustaa ympäri maailmaa. Annoin sinulle kiinteistön ulkomailla!
  Trubetskoy nyökkäsi ja huomautti:
  - Putin eristi Venäjän maailmasta! Vaikka surusimme sanoin sielumme syvyyksissä, iloitsimme hänen kuolemastaan! Mitä tulee Zelenskyyn, katsotaan! Monet meistä halusivat tilauksia kuten lännessä. Vastaanota kuin Yhdysvalloissa, mutta työskentele... Kuten Neuvostoliitossa!
  Medvedev huomautti:
  - No, Stalinin aikana virkamiehet työskentelivät intensiivisesti! Älä usko, että ne olivat täynnä hunajaa!
  Trubetskoy kysyi:
  - Mitä aiot tehdä?
  Medvedev muisteli:
  - Olin presidentti, ja jään eläkkeelle presidentin tehtävästä. Hän on iso... Ja minä tulen nauttimaan elämästä! Miksi muuten minun pitäisi tehdä töitä!
  Trubetskoy muisteli:
  - Zelensky voi antaa sinulle neuvonantajan viran hänen kanssaan!
  Medvedev heilautti sen:
  - Voi! Hän on tarpeeksi älykäs ilman neuvojani! Lyhyesti sanottuna - vie avajaisjuhla! Dmitri Anatoljevitš lähetti omansa!
  Trubetskoy suostui:
  - Avajaiset kyllä!
  Medvedev katkaisi puhelun. Päätin lopettaa pelin. Jotain, johon minulla ei ollut koskaan aikaisemmin aikaa. Ja ainakin henkisesti murskata Yhdysvallat.
  Tai tarkemmin pelissä. Amerikkalainen Sherman on kuitenkin heikko E-75-U:ta vastaan. Mutta Yhdysvalloissa on paljon lentokoneita, vaikka ne eivät ole yhtä tehokkaita kuin saksalaiset suihkukoneet.
  Mutta laatu ei tietenkään ole sama! Krautit keräävät intensiivisiä pisteitä. Varsinkin lentäjät: Albina ja Alvina! Ja nämä ovat tyttöjä, jotka erottuvat valtavasta intohimostaan.
  Medvedev etenee Amerikkaan etelästä. Ja samaan aikaan hänen panssarivaununsa liikkuvat Siperian halki. Hän pitää hauskaa. Muuten, miksi et valloita vielä Japania? Tässä pelissä voit myös tappaa liittolaisiasi. Edistynyt strategia. Käytä huijarin koodia ja olet vahvempi kuin vastustajasi sekä määrällisesti että laadullisesti. Ei sotaa, vaan puhdasta nautintoa. Tässä ovat perättömät suihkukoneet, joita amerikkalaiset eivät edes saa kiinni.
  Tarkemmin sanottuna päästäkseen perille. Ja käytä radio-ohjattuja ohjuksia! Ja kiusaa amerikkalaisia. Medvedev todella pitää tästä pelistä. Ja siirrä joukkoja. Meksiko on vallattu. Amerikan kaupungit kaatuvat yksi toisensa jälkeen. Sellaista iloa.
  Ja idässä "E"-U-sarjan tankit saapuvat Intiaan. Mutta mitä britit voivat vastustaa niitä? Lisäksi Kolmas valtakunta on jo kerännyt resursseja ja tuottaa uusinta tekniikkaa ilman rikoskoodia.
  Mutta Medvedev päätti päivittää Pantheria hieman. Tässä on ensimmäinen tavallinen "Panther" - etupanssari 80 - 110 mm, sivupanssari 50 mm, 75 mm tykki, piipun pituus 70 EL, moottori 650 hevosvoimaa. Tässä on "Panther"-2, jossa on 120-150 millimetrin etupanssari, 60 mm:n sivut, 88 mm:n tykki, jonka piipun pituus on 71 EL, ja 850 hevosvoiman moottori. Kyllä, vakava auto. Ja se ei ole painavampi neljäkymmentäviisi, vaan viisikymmentä tonnia ja sillä on lyhyempi siluetti.
  Mutta "Pantteri"-3. Etupanssari 150 - 200 millimetriä, sivut 82 millimetriä, 88 millimetrin ase, piipun pituus 100 EL ja moottori 1200 hevosvoimaa - paino 55 tonnia. Samaa mieltä, tällainen auto on yleensä super Shermaneja vastaan.
  Mutta siellä on "Panther"-4. Siinä on etupanssari 200-250 mm rinteissä ja sivupanssari 160 mm. 105 mm ase, jonka piipun pituus on 100 EL. Tämä on jo hirviö, joka painaa 65 tonnia ja jolla on matala siluetti. Kaasuturbiinimoottori 1500 hevosvoimaa. Tietenkin erinomainen sarjakehitys, joka pystyy taistelemaan jopa Neuvostoliiton IS-7: n kanssa. Lisäksi IS-7 ei ollut massatuotantona.
  Mutta on olemassa vahvempia koneita. Juokseva "Panther"-5, etupanssari 250 runko 45 asteen kulmassa, 300 mm torni otsa kulmassa, sivu 210 kulmassa, 128 mm ase 100 EL, edistyneemmän tankin paino 75 tonnia, 2000 hevosvoimaa moottorin kaasuturbiiniteho . Kone ylivoimainen kaikkiin Neuvostoliiton ja Amerikan malleihin. Pystyy tunkeutumaan IS-7:een taisteluetäisyydeltä ja kestämään suoraa osumaa. "Panther"-5 on yleensä loistava tekniikka. Neuvostoliitolla ei ole mitään vahvempaa kuin IS-7. Ja saksalaisilla on myös viiden tyyppisiä tiikereitä.
  Valtuettuaan suurimman osan Yhdysvaltain alueesta Medvedev päätti ajaa myös Tiikerin pois. No, "Tiikeri" on ensimmäinen, jonka kaikki tietävät. Etupanssari on 100-110 millimetriä lähes ilman kaltevuutta ja sivupanssari on 82 millimetriä ilman kaltevuutta. Ja 88 mm:n tykki, piipun pituus 56 EL, on todella ulvova panssarivaunu. Toisin kuin "Panthers", jossa vain ensimmäinen sarja todella taisteli ja toisesta oli näytteitä. Tankki "Tiger"-2 tunnetaan paremmin nimellä "Royal Tiger".
  Etupanssari: 120-150 mm rungon edessä 50 asteen kulmassa, 185 mm tornin edessä lievässä kulmassa ja 82 mm sivulla 60 asteen kulmassa. Se on hyvin suojattu otsassa, hieman paremmin kuin Tiger sivulla, ja siinä on 88 mm:n tykki, jonka piipun pituus on 71 EL. Toisen maailmansodan tuotantotankeista paras aseistuksen ja etusuojan suhteen, paino 68 tonnia, moottori 700 hevosvoimaa - melko heikko ajokyky.
  "Tiger"-3 on design-ajoneuvo. Etupanssari on 150-200 millimetriä 45 asteen kulmassa, tornin etuosa on 240 millimetriä kulmassa. Sivut 160 millimetriä kaltevilla suojuksilla. Kolme erilaista aseita: 88 mm 100 EL tykki, 105 mm 70 EL tykki ja 105 mm 100 EL tykki, jonka moottori on 1000 1200 hevosvoimaa. Tiheämmällä asettelulla ja 75 tonnin painolla. Kyllä, auto on vakava ja erittäin vaarallinen. Ja vielä tehokkaampi "Tiger"-4 etupanssari 250 - runko kalteva 45 astetta, otsa 300 mm kalteva, sivut 210 mm, ase 128 mm 100 EL piipun pituus tai 150 mm piipun pituus 56 EL , paino 815 tons hevosvoiman kaasuturbiinimoottori. Erittäin tehokas tankki.
  Mutta vielä siistimpi on "Tiger"-5. Etupanssari: rungon otsa 350 mm 45 asteen kulmassa, torniotsa 400 mm 50 mm kulmassa. Sivut ovat 300 mm kalteva. 150 mm 100 EL ase tai 174 mm 70 EL ase tai 210 mm 38 EL ase. Paino on 100 tonnia, kaasuturbiinimoottori on 2500 hevosvoimaa. Tehokkain kone ei edes läpäise IS-7:ää ja mäkikuismaa. Tätä voitaisiin käyttää Amerikkaa vastaan. Vaikka on sanottava, että "Tiger"-5 ei ollut edes projekteissa todellisessa historiassa. Mutta se ei ole kenenkään syy, että sota päättyi niin nopeasti.
  Mutta virtuaalista tankkipeliä voidaan parantaa.
  Medvedev aloitti myrskyn Yhdysvaltain pääkaupunkiin Washingtoniin ja New Yorkin suurimpaan kaupunkiin. Täällä voit todella työskennellä ja voittaa.
  Tosin virtuaalisesti. Täällä Washington palaa ja saksalaiset tankit ajavat sitä pitkin. Ja kukaan ei voi pysäyttää Tigers-5:tä.
  Medvedev on suorittamassa itsepäistä hyökkäystä Yhdysvaltain pääkaupunkeja vastaan ja se näyttää voitolta. Mutta myös Japani on edellä.
  . LUKU nro 5.
  Mitä muuta voisin tehdä pelissä? Mutta Levin säiliöperhe ei koskaan mennyt tuotantoon. Nämä ovat todella hirviöitä täällä. Mutta toisessa maailmansodassa nämä myöhempien sarjojen koneet olivat jopa tarpeettomia. Ja vielä enemmän Japania vastaan sen pienten ja keskisuurten tankkien kanssa.
  Mutta Dmitri Medvedev päätti ajaa heidät hieman pois.
  Tässä on ensimmäinen Lev-säiliö, joka on olemassa vain projekteissa ja vain osittain metalliin. Rungon etupanssari on 120 millimetriä 45 asteen kulmassa, tornin etupanssari on 240 millimetriä kulmassa, sivut 82 millimetriä, ase 105 millimetriä, piipun pituus 70 EL, koko 80 tonnia, moottori 800 hevosvoimaa. Yleensä auto, joka olisi voinut esiintyä yhdessä Tigersin ja Panthersin kanssa Kursk Bulgessa. Aikaansa nähden erittäin tehokas ase ja erinomainen otsasuojaus. Mutta onneksi hän ei ilmestynyt. "Lev"-2 -projektiajoneuvo. Rungon otsa on 250 millimetriä kalteva, tornin otsa on 300 millimetriä kalteva. Sivut ovat 200 millimetriä kalteva. Ase tai 128 mm 100 EL tai 210 mm 38 EL. Paino 100 tonnia, moottori 1800 hevosvoimaa. Voimassaan sillä ei ole vertaista. Parempi kuin IS-7, joka voi osua siihen vain sivuun. Mutta sitten ajat pidemmälle ja "Lion"-3 ilmestyy, jahtaamassa myös hirviötä. Rungon etupanssari on 350 mm, tornit 450 mm, sivukaltevuus 300 mm rinteissä, tykki 150 mm 100 EL tai 175 mm 70 EL tai 210 56 EL tai raketinheitin. 400 mm:ssä. Paino on 120 tonnia, moottori on 2500 hevosvoimaa.
  Kyllä, tämä on valtava voima.
  Tank "Lion"-4 on toinen superhirviö . Rungon etupanssari on 450 mm, tornin etupanssari on 500 mm. Rungon ja tornin sivut ovat 400 mm kalteva. 175 mm:n tykki 100 EL:ssä, 210 mm:n tykki 70 EL:ssä, 500 mm:n raketinheitin. Auton paino on 150 tonnia, moottori on 3500 hevosvoiman kaasuturbiini. Pitkältä etäisyydeltä se tunkeutuu kaikkiin tankkeihin, mukaan lukien IS-7 ja amerikkalainen T-93. Ja edes laivaston aseet eivät voi läpäistä sitä. Tämä on tehokas kone, ja siinä on ylimääräinen tykki.
  Mutta vieläkin tehokkaampi Lev-5 on tankkien kuningas. Rungon etupanssari on 600 mm 45 asteen kulmassa, torni on 800 mm paksu, sivut 550 mm kulmassa. 210 mm:n tykki 100 EL:ssä, 300 mm:n tykki 70 EL:ssä, 600 mm:n raketinheitin. Koneen paino on 200 tonnia, kaasuturbiinimoottori tuottaa 5000 hevosvoimaa. Läpäisemätön lähes kaikille asetyypeille, paitsi suuritehoisille ohjuksille , erityisesti suurikaliiperisille aseille ja pommeille. Pystyy ampumaan taistelulaivoja ja lentotukialuksia. Todella supertankki.
  No, lyhyesti sanottuna, on jotain pelattavaa. Medvedev painostaa Japania.
  Mutta hänet keskeytetään taas.
  FSB:n johtaja soittaa ja sanoo:
  - Dmitri Anatoljevitš, annatko konferenssin toimittajille?
  Medvedev totesi päättäväisesti:
  - Ei vielä!
  - Miksi?
  Puheenjohtaja vastasi:
  - Minulla on oikeus antaa haastatteluja tai ei! Joten päätin olla antamatta sitä vielä!
  FSB:n johtaja nyökkäsi:
  - Voit olla rauhallinen nyt! Haastattelu ei katoa! Mutta etsitään toinen paikka!
  Medvedev huomautti:
  - Kaikki, asettukaa alas! Kenraalin eläkkeesi on suuri! Voit elää ilman työtä!
  FSB:n johtaja kysyi hämmästyneenä:
  - Eikö ole sääli erota niin valtavasta vallasta?
  Medvedev vastasi rehellisesti:
  - Se on tietysti sääli, mutta ihminen alistui väistämättömälle!
  Medvedev palasi taas peliin. Maailman suurimman ja luonnonvaroiltaan rikkaimman maan entinen presidentti sai vihdoin asiansa. Ja miksi ei leikkisi, jos he pärjäävät ilman sitä nyt. Vaikka hän on virkaa tekevä valtionpäämies.
  Mutta kuinka voit välttää kiusauksen leikata itseäsi tällaisessa pelissä? No, saksalaiset joukot saavuttivat Chukotkaan. Onneksi laitteiden siirtäminen pelissä on paljon helpompaa kuin todellisuudessa. Ja he menevät Kiinaan. Ja siellä he ryhtyivät taisteluun japanilaisia vastaan. Tietenkin huijauskoodia käyttäen Medvedev heitti Lev-5-tankkeja ja heitti ne samuraita vastaan. Ja nämä ovat todella superluokan autoja.
  Kuinka samuraita murskataan. Mutta ei silti täydellisyyden raja.
  Mutta miksi, ennen kuin toinen maailmansota on ohi, ei ole mahdollista ajaa raskainta saksalaista tankkia "Hiiri" tasojen läpi?
  Tämä on todella täydellisyyden uudelleenjakoa ja kauneuden kruunua. Tarkemmin sanottuna, mitä voi tapahtua, jos jättimäisyys kehittyy.
  Medvedev alkoi ajaa hiiret pois.
  Hiiritankki, todellisuudessa metallissa oleva tankki, raskain niistä, jotka todellisuudessa olivat metallissa, ajoi ja jopa taisteli. "Hiiren" etupanssari on 150 mm rungon pohjassa, 200 mm rungon yläosassa, 250 mm tornin edessä ja 210 mm sivuilla. Kuten näemme, tankki, jopa ensimmäisessä versiossaan, on läpäisemätön kaikille sarja Neuvostoliiton tankeille otsassa ja jopa sivussa. IS-2 ja SU-100 eivät pystyneet tunkeutumaan tähän säiliöön mistään kulmasta. Vain IS-7 voisi aiheuttaa ongelmia Mausille ja todella taistella tätä panssarivaunua vastaan. Mutta IS-7 ilmestyi vasta sodan jälkeen, eikä sitä koskaan otettu tuotantoon. Ja "Hiirit" saattoivat taistella rintamalla jo vuonna 1943. Tässä panssarivaunussa on kaksi tykkiä: lyhytpiippuinen 75 mm ja 128 mm 55 EL, jotka pystyvät läpäisemään kaikki Neuvostoliiton tankit paitsi IS-7. Lisäksi IS-2 kaukaa. Mukana oli myös 150 mm tykki.
  "Hiiri" painoi 188 tonnia ja siinä oli 1250 hevosvoiman moottori, mikä ei vieläkään riitä. Kaiken kaikkiaan auto on aikansa vahvin, eikä sillä ole vertaa.
  "Hiiri"-2 on suunnitteluajoneuvo. Täydellisempi. Tositarinassa autosta piti tehdä siluettiltaan matalampi ja kevyempi. Mutta pelissä autosta tuli tietysti täydellisempi, matalampi siluetti, tiheämpi ulkoasu, mutta vielä raskaampi. Hiiren rungon etupanssari on 2 350 mm. Tornin etupanssari on 450 millimetriä. Sivut 300 mm. Tykit ovat 75 mm pitkäpiippuisia ja 150 mm 70 EL tai 210 mm haubitseja tai 400 mm raketinheitin. Paino 200 tonnia. Kaasuturbiinimoottori 2000 hevosvoimaa.
  "Hiiri"-3 pelikone. Täydellinen myös. Rungon etupanssari on 600 mm, torni 800 mm, sivut 550 mm. Aseet 88 mm 100 EL, vihollisen panssarivaunuja vastaan ja 210 mm 70 EL. Tai 550 mm:n raketinheitin. Säiliön paino on 250 tonnia, kaasuturbiinimoottorin teho on 4000 hevosvoimaa. Panssari on lähes läpäisemätön lähes kaikilla aseilla, paitsi tehokkaimmilla.
  "Hiiri"-4 on uusi ja edistyneempi gigantomanian kehitys. Rungon etupanssari on 1000 mm 45 asteen kulmassa, tornin etupanssari on 1200 mm kulmassa. Sivut ovat 850 mm kalteva. Aseistus: 105 mm:n 10EL-tykki vihollisen panssarivaunuja vastaan ja varsin riittävä lähes kaikentyyppisiä ajoneuvoja vastaan. 300 mm ase 70 EL, linnoitusten tuhoamiseen ja tarpeeton panssarivaunuille. Tai sen sijaan 750 mm:n raketinheitin.
  Ajoneuvon paino on 350 tonnia, mikä ei ole niin paljoa sellaisille panssareille ja aseille. Edes taistelulaivan aseet eivät voi tunkeutua sellaiseen ajoneuvoon edestä vasten. Vain suora osuma voimakkaasta risteilyohjuksesta tai erittäin suuresta pommista voi tuhota tällaisen koneen. Kaikista näkökulmista se on kaikkien toisen maailmansodan panssarivaunujen ja itseliikkuvien tykkien läpäisemätön. Moottori on 6000 hevosvoiman kaasuturbiini.
  No, "Mouse"-5 on tämän sarjan korkein taso. Rungon otsan etupanssari on 1600 mm kulmassa, torniotsa on 2000 mm, sivut 1500 mm kulmassa.
  128 mm:n tykki 100 EL:llä kaikkien tankkien torjuntaan, aivan riittävä kaikkia merkkejä vastaan, mukaan lukien IS-7 ja 900 mm:n raketinheitin. Muut aseet ovat epäkäytännöllisiä. Konekivääriä on kymmenkunta. Säiliön paino on 500 tonnia. Kaasuturbiinimoottori 10 000 hevosvoimaa. Auto on sanotaanko täydellisyyttä itsessään. Melkein mikään ei voi osua otsaan. Super tankki...
  Jos joku kuitenkin ajattelee, että on mahdotonta keksiä mitään siistimpää kuin "Mouse"-5, niin tämä ei ole ollenkaan totta. Toisesta maailmansodasta kertovan hyvän pelin tekijöiden mielikuvitus on rajaton.
  Esimerkiksi siellä on myös "rotta". Todellisessa historiassa tällä säiliöllä on kokoennätys kaikkien projektiajoneuvojen joukossa, ja se sisältyi jopa osittain metalliin.
  "Rat"-panssarivaunussa on 400 mm etupanssari, ja myös sivupanssari on hieman kalteva. Aseistus: neljä 210 mm tykkiä tai yksi 800 mm tykki ja kaksi 150 mm haupitsia, yksitoista ilmatorjuntatykkiä. Paino on 2000 tonnia, dieselmoottoreiden kokonaisteho on 10 000 hevosvoimaa.
  Tank "Rat"-2 on suunnitteluajoneuvon evoluutio, jossa on edistyneempi ulkoasu. Etuosa ja mikä tahansa 800 mm panssari, suurella järkevällä kaltevuuskulmalla. Aseistus on yksi 1000 mm:n tykki ja neljä 150 mm:n haubitssia, kuusitoista ilmatorjuntatykkiä, jotka pystyvät ampumaan maa- ja ilmakohteita. Paino on 3000 tonnia, kaasuturbiinimoottorit, kokonaisteho 20 000 hevosvoimaa.
  "Rat"-3 on vieläkin tehokkaampi ja edistyneempi kone. Panssari 1200 - millimetriä kulmassa. Aseistus: yksi 1250 mm tykki ja kuusi 150 mm haupitsia. Kaksikymmentä ilmatorjuntatykkiä, jotka pystyvät ampumaan sekä ilma- että maakohteita. Paino on 4000 tonnia, kaasuturbiinimoottorit, kokonaisteho 35 000 hevosvoimaa.
  "Rat"-4 on vieläkin tehokkaampi ja edistyneempi kone, panssari 1600 mm kulmassa. Aseistus - yksi 1600 mm:n tykki ja yhdeksän 150 mm:n haupitsia, kaksikymmentäviisi ilmatorjuntatykkiä, jotka pystyvät ampumaan ilma- ja maakohteita. Paino on 5000 tonnia, kaasuturbiinimoottorit, parannetut, kokonaisteho 50 000 hevosvoimaa.
  "Rat"-5 on siistein säiliö. Panssari 2500 millimetriä joka puolelta. Aseistus: yksi 2500 mm tykki. Ja viisitoista 150 mm haupitsia. Neljäkymmentä ilmatorjuntatykkiä, jotka pystyvät ampumaan ilma- ja maakohteita. Paino 10 000 tonnia. Ydinreaktori moottorina, teho yli 100 000 hevosvoimaa.
  Tankki on itse asiassa pelin siistein. Ja painon ja muiden ominaisuuksien suhteen.
  No, voit uskoa Tokion myrskyn "Rat"-5:lle. Totta, se on niin kallista, että joudut suorittamaan huijauskoodin useita kertoja.
  Mutta kaiken kaikkiaan Medvedev voi olla tyytyväinen. Hän pelasi perusteellisesti.
  Ja vihdoin katsoin "Rat"-5:n virtuaalitodellisuudessa. Kuinka pelata epärehellisesti hyvin.
  Mutta sitten he soittavat uudelleen Medvedeville.
  Tällä kertaa ensimmäinen varapääministeri ja virkaatekevä pääministeri on Siluanov .
  Hän sanoi surullisin sävyin:
  - Menetimme Dmitri Anatoljevitšin! Melkein kaikki äänestysliput on jo laskettu!
  Medvedev huomautti nokkelasti:
  - On parempi hävitä hyvin kuin voittaa huonosti!
  Siluanov ihmetteli:
  - Kuinka tämä on mahdollista?
  Medvedev selitti:
  - Jos Vitali Klitško olisi valittu Kiovan pormestariksi ensimmäistä kertaa, hänen paluutaan kehään ei olisi tapahtunut. Suuren mestarin sijaan pormestari olisi naurunalainen!
  Siluanov oli samaa mieltä:
  - Kyllä, olet oikeassa, Dmitri Anatoljevitš! Klitschkolla oli etu menetettävänä... Mutta valitettavasti sinulla ei ollut jälkeäkään sellaisesta edusta!
  Medvedev lauloi vastauksena:
  - Olen vapaa, kuin lintu taivaalla,
  Olen vapaa, kun olen unohtanut mitä pelko tarkoittaa...
  Olen vapaa kuin villi tuuli
  Olen vapaa todellisuudessa, en unessa!
  Siluanov mutisi:
  - Kyllä, olet vain runoilija Dmitri Anatoljevitš! Sinusta voi kirjoittaa säkeitä!
  Medvedev vastasi vakavasti:
  - Joka tapauksessa, nyt voin rauhallisesti tehdä suosikkiasiaani - pelata tietokonepelejä! Ja ennen sitä, nyt 20 vuoden ajan, minulla oli varaa tähän vain iskuissa!
  Siluanov mutisi tylsästi:
  - Pelissä?
  Medvedev vahvisti:
  - Juuri pelejä! Ja sinun olisi hyödyllistä opiskella sotilastaloudellista strategiaa!
  Ensimmäinen varapääministeri huomautti vastahakoisesti:
  - Pidän enemmän harjoittelusta!
  Medvedev sihisi vastauksena:
  - Paha todellisuus on kirottu, se voi tehdä sinut hulluksi!
  Siluanov vastasi kylmästi:
  - Haluatko paeta todellisuudesta pelimaailman avulla? Kiitettävää!
  Virkaa tekevän pääministerin sanoissa oli ironiaa.
  Medvedev sanoi:
  - Anna minun ripustaa Venäjän sankarin tähti myös sinulle!
  Siluanov neuvoi:
  - Ripusta itsesi, herra presidentti!
  Medvedev naurahti ja vastasi:
  - Ehkä tämä on hyvä idea! Muuten Putin palkittiin vain postuumisti!
  Virkaa tekevä pääministeri vastasi:
  - Kiitos, herra presidentti!
  Medvedev jatkoi melodisesti:
  - Tyhmille tyhjille silmille...
  Siluanov lauloi mukana:
  - Siitä, että kaikki on mahdollista...
  Medvedev lopetti:
  - Mutta et voi elää!
  Virkaa tekevä pääministeri vastasi:
  - Vakavasti, he todennäköisesti poistavat minut! Näyttää siltä, että meidän on ryhdyttävä!
  Medvedev vastasi kylmästi:
  - Maapallolla on monia paikkoja!
  Siluanov nyökkäsi ja kurkisti:
  - Lyhyesti sanottuna, herra presidentti, lupasit minulle sankaritähden!
  Medvedev huusi keuhkoihinsa:
  - Valmistele asetus!
  He toivat hänelle toisen palkintopaperin. Esimerkiksi, kirjoittaa virkaatekevä presidentti.
  Samaan aikaan Medvedev palkitsi hänet joukolle ihmisiä. Tunne meidän!
  Eh, on jo myöhäistä, ja Venäjän virkaatekevä presidentti on nukahtanut.
  Hän haaveili toisesta vaihtoehtoisesta historiasta. Kuropatkinin johtama tsaarin armeija taistelee vapauttaakseen Port Arthurin. Mutta Medvedev itse esiintyi taistelurobotissa lasereilla ja unikonsiemenen kokoisilla termokvarkkikuorilla, mutta yhtä tappavalla kuin Hiroshimaan pudotetut pommit.
  Ja kuinka Medvedev voi taistella japanilaisia vastaan taistelurobottillaan? Kuinka samuraita revittiin tuhansittain. Ja miten laserit ja blasterit otettiin käyttöön.
  Ja he teurastivat japanilaiset, erityisesti he teurastivat heidät. Ja sahasi sen paloiksi. Ja se tuhosi heidän joukkonsa.
  Medvedev, joka oli menettänyt valtaistuimensa, nautti taistelusta. Hän niittää nämä samurait, jotka uskalsivat ravistaa pyhää kuninkaallista valtaistuinta.
  Mutta onko se todella huono, sanotaanko suoraan, rehellisesti, se oli tsaarin aikana?
  Antakoon Jumala jokaiselle maalle sellaisen tsaarin kuin Nikolai II. Tämä on todellinen esimerkki älykkäästä hallitsijasta ja samalla älykkäästä.
  Harmi, että Kuropatkinin kaltainen tyhmyys petti hänet. Ja nyt Medvedev on ottanut japanilaiset vastaan. Ja puidataan niitä. Ja tämän tekeminen on erittäin räikeää.
  Ja lasersäteet leikkaavat samuraita tuhansia. Vielä muutama minuutti taistelua ja
  Japanin armeijaa ei ole.
  Mitä samuraiherrat söivät? Ja nyt voimme ehkä työskennellä laivoillasi.
  Medvedev nosti taistelurobotin ilmaan ja ryntäsi Togon laivaston paikkoihin. Mitä hän luulee voivansa tehdä venäläisen ritarin kanssa?
  Ja näin nopeasti termokvarkkirobotti ryntää. Nyt hän on jo meren yläpuolella. Ja upotetaan Togon laivasto. Leikkaa armadilloja, risteilijöitä ja muita eläviä olentoja.
  Näin... Mitä jos pudotamme myös minitermokvarkkipommin ?
  Ja uusi sankari hylkää hänet. Aalto nousee ja upottaa nousevan auringon maan laivat.
  Medvedev huutaa keuhkoihinsa:
  - Venäjän puolesta Nicholas,
  Revin kaikki japanilaiset palasiksi!
  Ja jälleen virkaatekevä Venäjän presidentti joutuu ekstaasiaan.
  On hienoa taistella sellaisen robotin kanssa.
  Hukutetaan oma samurai... Eikä tule olemaan Tsushimaa, japanilaisilla ei ole mitään, minkä kanssa taistella.
  Viimeiset samurai-alukset ovat jo uppoamassa. Mikä voitto tämä on!
  Mutta nousevan auringon maassa on edelleen osia, jotka peittävät Port Arthurin. Meidän on todella puututtava niihin. Ratkaisemaan kaikki tsaari Nikolauksen valtakunnan vastustajat.
  Medvedev laulaa innostuneesti:
  - Ja samurai lensi maahan,
  Teräksen ja tulen paineen alla!
  Ja tuhotaan Port Arthurin piirittäneet joukot. Todellakin tapahtui, että voimakas linnoitus kaatui. Ja Venäjä sai iskun kasvoille. Ja mikä tärkeintä, se oli pahempi kuin Krimin sota. Siellä tsaari Nikolai II:n valtakunta hävisi Englannin, Ranskan, Turkin ja Sardinian kuningaskunnan koalitiolle. Ja hän hävisi arvokkaasti. Ja tässä on Japania, jota kukaan ei pitänyt vakavana kilpailijana.
  Älä anna Venäjän kestää nöyryytystä. Ehkäpä tästä syystä Stalin, niin varovainen ja hillitty ulkopolitiikassa, avasi Kaukoidässä toisen rintaman Japania vastaan. Todellakin, samurai nöyryytti tsaari-Venäjää liikaa.
  Tätä varten tuhoa ne pienillä termokvarkkipommeilla ja polta ne lasereilla.
  Jotta en uskalla voittaa Venäjää! Voi, Jumala suokoon, että Zelensky olisi menestyvä kuningas.
  Jälleen venäläiset ja ukrainalaiset ovat yhdistyneet, ja pian valkovenäläiset liittyvät heihin.
  Ja siellä on slaavien kolminaisuus!
  Medvedev viimeisteli japanilaiset lähellä Port Arthuria ja ryntäsi... Venäjä voitti Japanin. Hän valloitti Korean, Manchurian, Kuriilisaaret ja Taiwanin. Hän myös pakotti japanilaiset maksamaan suuren korvauksen.
  Tsaari Nikolai II vahvisti asemaansa, vallankumous ja tarpeeton ajatus ei ilmaantunut.
  Tsaari-Venäjä jatkoi liikkumista Kiinan halki. Ja sen laajentaminen itään.
  Mutta keisari-Saksa, huolimatta siitä, että tsaari-Saksasta oli tulossa suurvalta ja se kasvoi vielä nopeammin ja enemmän kuin todellisessa historiassa, meni silti eteenpäin ja astui ensimmäiseen maailmansotaan.
  Kyllä, kahdella rintamalla.
  No, nyt Medvedev on ottanut tehtäväkseen saksalaisten tuhoamisen. Heillä ei ole mitään syytä loukata tsaari-isää.
  Ja kuinka se iskee vihollisia lasereilla. Ja puidataan niitä Itä-Preussissa kuin hurrikaania. Medvedev ampuu saksalaisia joukkoja käyttämällä lasereita ja gravitaatioenergiasäteitä.
  Samaan aikaan tytöt ilmestyivät. Tietysti bikineissä. Alenka ja Natasha. Ja anna Krauttien pilkkoa valomiekalla.
  Kyllä, tsaari Nikolai Suuri, natsit eivät koskaan uneksineet sellaisesta. Mitä he suunnittelevat teitä vastaan, isät?
  Medvedev laulaa aggressiivisesti:
  - Melonit, vesimelonit, vehnäpullat,
  Antelias, vauras maa...
  Ja hän istuu valtaistuimella Pietarissa,
  Isä tsaari Nikolai!
  Avajaisia siirrettiin aikaisin. Ja Medvedev jätettiin täysin omiin käsiinsä. Esimerkiksi kun seurustelet lapsen kanssa.
  Medvedev myönsi Andropoville myös postuumisti Venäjän sankarin tähden. Mikä olisi varmaan pitänyt tehdä aikaisemmin. Ja hän antoi asetuksen Andropovin muistomerkin rakentamisesta.
  Samaan aikaan virkaatekevä presidentti palautti myös Ježovin ja Yagodan. Miksi seisot seremoniassa täällä?
  Sitten hän perusti uuden järjestyksen nimeltä Bobby Fischer. Mutta et voi sanoa mitään, että hän oli loistava shakinpelaaja. Eikä vain hieno, vaan myös skandaali. Hän halusi olla kaikkien yläpuolella, ei vain shakissa.
  Ja myös kolme astetta: pronssi, hopea ja kulta!
  Ja tietysti ensinnäkin Dmitri Medvedev myönsi tämän ritarikunnan: Garri Kasparov, Anatoli Karpov ja... Klitschkon veljekset!
  Ja samaan aikaan Dmitri Medvedev perusti Vladimir Klitschkon ritarikunnan. Myös mielenkiintoinen liike. Kolme tasoa: pronssi, hopea, kulta.
  Ja sitten on Svjatogorin käsky, loistava ratkaisu.
  Medvedev ohjaa ja polkimia . Ja hän keksii tämän uudelleen. Tämä on karhu. Karhu kaikille karhuille.
  Ja hänellä on uusia ideoita. Esimerkiksi, anna jokaiselle venäläiselle uusi auto.
  Sillä välin mene ja pelaa tietokoneella. Mitä Medvedev halusi eniten. Joten hän on nyt ottanut käyttöön uuden strategian. Eri tasojen sota. Tästä presidentti, jopa entinen, halusi leikkiä.
  Aloitat viidellä työntekijällä ja jokaisella tuhannella yksiköllä: hiili, rauta, kivet, öljy, ruoka, kulta.
  Ja rakennetaan ensin yhteisökeskus uusien työntekijöiden tuottamiseksi. Sitten alat kehittää kaivoksia ja maataloutta.
  Ensinnäkin tietysti ruoan hankkiminen, jotta työntekijöitä voidaan räätälöidä paremmin.
  Medvedevillä on tehokkain ja nykyaikaisin tietokone. Ja voit purkaa monia yksiköitä.
  Rakennat itsellesi kaupungin ja uusia kauppakeskuksia. Raha on tietysti aluksi ongelma. Kunnes rakennat rahapajan, markkinat, tiedeakatemian ja niin edelleen.
  Mutta Medvedev tietää yleismaailmallisen tavan rikastua. Palkkaa lisää maataloustyöntekijöitä ja osta resursseja leipää varten. Markkinat ovat erittäin halpoja rakentaa. Ja sitten säästit, ostit akatemian, rakensit sahan ja rakensit uusia kaivoksia. Ja sitten lisää... Ja kultaa virtasi - kallein tuote. Varsinkin kun minttu teki. Ja sitten on mahdollista parantaa kaivoja. Näin raha virtaa paljon hauskempaa. Voidaan käyttää parantamiseen. Uudet sahat, uudet maatalouskoneet, maanparannus, lannoitetutkimus. Uudenlainen aura...
  Seuraavaksi kaivojen syventäminen ja uusien työntekijöiden pumppaus. Uudet maatilat. Lihan tuotanto. Talojen rakentaminen. Lääkärien, poliisien, kaivojen, markkinoiden, arkkitehtien, palomiesten taloihin. Ja niin edelleen... Veron kantaminen. Uusia parannuksia kullankaivuussa. Ja uusien tilojen ja työrakennusten kehittäminen.
  Ja rahaa on jo enemmän ja enemmän... On ylijäämää ja voit alkaa rakentaa kasarmeja.
  Peli on mielenkiintoinen ja haastava. Kaupunki kasvaa. Ei vielä sotaa. Täällä voit luoda rauhanajan ja valita heikomman vihollisen... Itse asiassa Medvedev kerää edelleen voimia sotilas-taloudelliseen strategiaan.
  Sotaakatemia on rakennettu. Ja alat muodostaa joukkoja. Ratsuväki, jalkaväki, liekinheittimet , kranaatit ja muut joukot. Tietenkin tykistö. Tai jopa jälleen parantamalla säiliötehtaan kaivoja. Ensimmäiset autot ovat tietysti kevyitä ja alkeellisia, mutta niillä voi ajaa.
  Medvedev innostui.
  Peli vei presidentin. Rakennat itsellesi yhä enemmän uusia taloja. Niihin kuuluu kirjanoppineiden koulu, kirjasto ja eritasoista viihdettä. Olipa kyseessä muusikot, tanssijat, jonglöörit, senet -pelaajat , eläintarhat. Tai toinen kasino.
  Ja tietysti temppeleitä eri jumalille.
  Kyllä, imperiumissa on monia erilaisia uskontoja. On parasta rakentaa erilaisia temppeleitä.
  Ja täällä kaikki on toisin. Ja moskeijoita, kirkkoja, palvontataloja, buddhalaisia temppeleitä, stupoja, pakanajumalia.
  Kyllä, rikas tehtävä. Rakennat myös siltoja joen ylittäessä.
  Työtä on paljon. Järjestä myös festivaaleja eri uskonnoille, jotta jumalat eivät loukkaantuisi.
  Ja niin edelleen keskeytyksettä. Ja työ Tiedeakatemiassa jatkuu, nyt yksi parannus, sitten toinen. Joko lääke jyrsijöitä tai hyönteisiä vastaan - mikä tahansa parantaa maataloutta, traktorit ilmestyvät.
  Ja jopa jumalat lähettävät hyviä satoja. Joten voit ajaa pois tankkeja ja lentokonetehtaita. Kevyistä lentokoneista alkaen voit saavuttaa atomipommikoneet. Ja yksiköiden määrä kasvaa jatkuvasti. Se on saavuttanut jo satatuhatta.
  Medvedev pelaa ja edistää uusia teknologioita. Ei pelkoa vielä. Sinun ei tarvitse taistella, voit nostaa kansasi vaurauden ja kulttuurin indeksiä. Ja tälläkin on merkitystä. Mutta nyt on tarpeeksi rahaa ja resursseja.
  Vielä parempi pelissä on, että kaivot eivät tyhjene. Voit poimia resursseja ikuisesti.
  Ja rakentaa uusia kaupunkeja kartalle... Tai jopa nauttia pyramidista tai muusta maailman ihmeestä.
  Medvedev rakentaa myös uusia kasarmeja. Totta, joukkojen runsaus vähentää vaurausindeksiä. Tästä tietysti syntyy ongelma. Mutta toistaiseksi ei ole ketään, jonka kanssa taistella... Mutta uusia teknologioita voidaan ottaa käyttöön tankkien ja lentokoneiden nopeuttamiseksi. Ja tuokaa esiin raskaat pommittajat.
  Mutta miksi ei jo keskikokoisilla tankeilla vangita vihollista keskiajan tasolla?
  Ja Medvedev, tuotettuaan enemmän tankkeja ja samalla parantanut niiden parametreja, hyökkää nopeasti naapurimaahan.
  Ja myös lentokoneita ylhäältä. Ja pommitetaan vihollista kaikin voimin. Saat napalmia hänen päälleen.
  Eikä se ole peli sääntöjen mukaan.
  Medvedev nautti keskiaikaisen kaupungin tuhoutumisesta. Ja sitten koko maa primitiivisine armeijaineen. Hän nautti ja voitti, vaikka hänen koneensa ja tankkensa kärsivät vähäisiä vaurioita. Näin ote osoittautui suhteellisen helpoksi. Ja sitten taas rakennat kaupungin valloitetulle alueelle...
  Ja tankkasi ovat jo raskaita. On mahdollista kiinnittää sekä ydinsuojaus että aktiivinen panssari.
  Medvedev oli pelannut jo kymmenen tuntia ja hänen silmänsä olivat väsyneet ja alkoivat tarttua yhteen. Virkaa toimiva presidentti nukahti.
  Aluksi Medvedev pyöri jossain epämääräisessä mielessä. Mutta se ei kestänyt kauan. Ja sitten huippumoderni T-95 tankki lensi mäkeä ylös. Oli jo myöhäinen syksy ja sateen tihkut osuivat panssariin.
  Medvedev sanoi:
  - Vysokaya-vuoren taistelun ratkaiseva päivä! Se vuori, joka on avain koko Port Arthurin puolustukseen. Tänään on tasan 21.11.tai uuden tyylin mukaan 4.12. - Professori löi kiivaasti haarniskaansa nyrkillä ja huudahti. - Mutta Vysokaya-vuorta ei oteta kiinni! Tyynenmeren laivue elää!
  Japanilaiset ovat melkein valloittaneet Vysokaya-vuoren. Ne ryömivät sisään kuin muurahaiset, paksuina puroina joka puolelta. T-95 avasi tulen 152 mm:n pikatulitykillä.
  Alenka painoi ohjaussauvan painiketta, ja automaattitykki osui japanilaisiin kuin ilmatorjuntatykki. Voimakkaat, räjähdysherkät sirpalointikuoret tyrmäsivät satoja japanilaisia yhdellä laukauksella.
  Natasha puolestaan ampui kahdeksasta raskaasta konekivääristä. Ja minäkin käytin mieluummin joystickia.
  Medvedev ajoi tankkia, superkone kiipesi itsevarmasti jyrkkiä rinteitä, ja telat murskasivat nousevan auringon maan soturit.
  Margarita vihelsi ja sanoi:
  - Teemme historiaa!
  Puheenjohtaja vahvisti vihaisesti:
  - Varmasti! Emme missään tapauksessa anna Port Arthurin luovuttaa!
  Alenka ampui aseesta kaksikymmentä laukausta minuutissa ja sylki ulos ammuksen, jolla oli lisääntynyt tuhovoima ja joka painoi viisikymmentä kiloa. Yhdessä minuutissa purkautui tarkasti tonni metallia ja räjähteitä.
  Ja tyttö osui erittäin tarkasti.
  Ja konekiväärit, joista jokainen ampuu viisituhatta laukausta minuutissa. Tai neljäkymmentä tuhatta suurta luotia lyhyessä ajassa. Ja miten he ottivat samuraita vastaan? Kuinka he alkoivat painaa niitä.
  Alenka jopa lauloi:
  - Ja vihollisparvi lensi maahan teräksen ja lyijyn paineen alla!
  Venäläinen panssarivaunu toimi aggressiivisesti. Täällä hän leikkasi tuhat japanilaista, tässä on toinen. Poista ne kerroksittain.
  Natasha nauroi ja lauloi:
  - Venäjän kunniaksi! Älkäämme koskaan unohtako Isänmaata!
  Ja taas hän ampuu tappavan kaliiperin konekivääreistä. Ja tuhannet japanilaiset makaavat kuolleina.
  Medvedev otti sen ja sihisi:
  - Tsaari Nikolaus! Sinusta tulee mahtava.
  Ja murskataanpa keskeneräiset samurait toukkien alle.
  Margarita totesi loogisesti:
  - Nikolai II voisi olla suurin tsaareista. Hänellä oli kaikki mahdollisuudet tehdä Kiinasta Venäjän maakunta - Keltainen Venäjä !
  Medvedev löi samuraita, ryntäsi niiden yli kuin toukkia ja sanoi:
  - Olkoon niin!
  Kuori kuoren perään lensi ulos. Ne lisääntyivät kuin kvasiaine , ja ne vaativat paljon vähemmän energiaa kuin todellinen atomien ja molekyylien lisääntyminen.
  Alenka, painaen joystickin painikkeita siroilla sormillaan, jopa huudahti:
  - Venäjän tsaarien nimissä!
  . LUKU nro 6.
  Ase pauhui ja pauhasi. Vaikka ei niin äänekkäästi, mutta vaimeasti, oli mahdollista puhua.
  Margarita kysyi virkaa tekevältä presidentiltä:
  - Mitä, kuorien määrä on ääretön?
  Medvedev vastasi:
  - Kvasiaineen luominen ei vaadi paljon energiaa. Ja lämpöydinreaktorin täyttäminen vedellä on yhtä helppoa kuin päärynöiden kuoriminen!
  Margarita vihelsi:
  - Kyllä, tämä on loistava! Voit valmistaa suklaajäätelöä myös tällä tavalla!
  Medvedev vastusti huokaisten:
  - Ei vielä, mutta hyvin pian, kyllä! Harmi, että toistaiseksi on saatu vain näennäistä ainetta !
  Alenka, painaen joystickin painikkeita paljain sormin, hymyillen suurilla tiikerihampailla, huomautti:
  - Tämä kyky luoda ainetta on myös lähes jumalallinen!
  Medvedev naurahti. Vuoren ympärillä oli yhä vähemmän japanilaisia ja yhä enemmän ruumiita. Samurai yritti ampua panssarivaunuun, mutta turhaan. Kuoret pomppasivat irti panssarista kuin sadepisarat.
  Puheenjohtaja totesi:
  - Ja ihminen on luotu Jumalan kuvaksi ja kaltaiseksi.
  Alenka ampui tappavia kuoria, huomautti:
  - Jos se vielä luodaan. Ehkä me ihmiset olemme älykkäin, vahvin ja voimakkain olento universumissa!
  Medvedev ehdotti loogisesti:
  - Sitäkin tärkeämpää on ihmiskunnan lujittaminen! Meidän pitäisi yhdistyä! Silloin emme tunne surua ja tappiota!
  Natasha totesi luottavaisesti:
  - Tsaari-imperiumi pystyy yhdistämään kaikki! Ja yhdistä kaikki poikkeuksetta monoliitiksi!
  Ja tyttö ampui taas konekivääreillä. Ylivoimainen japanilaisten yrittäminen päästä sisään vasemmalta laidasta. Kranaatit eivät vahingoittaneet T-95-tankkia. Ja aseet, myös kaukaa, joko menivät ohi tai niiden ammukset olivat tehottomia. Lisäksi missään maailman maassa ei ole panssaria lävistäviä aseita. Etkä voi tunkeutua sellaiseen säiliöön niin helposti. Hänen puolustuksensa on huippuluokkaa.
  Ja konekiväärit leikkaavat alas ja ammukset lakaistaan pois. Ja he tekevät kaiken erityisen ja erittäin tappavan.
  Natasha naurahti ja sanoi:
  - Monet japanilaiset puuttuvat!
  Alenka oli samaa mieltä:
  - Todella monta!
  Ja hän välähti safiirisilmiä. Ja tässä tytössä, todellisessa terminaattorissa, on niin monia erilaisia asioita.
  Soturit ampuvat. Ja samurai vuotaa verta. Neljäkymmentä tuhatta luotia ja tonni kuoria minuutissa, tämä on erittäin suuri tuhovoima.
  Natasha huomauttaa:
  - Olemme sotureita, jotka kärsivät vakavan kuoleman!
  Alenka oli samaa mieltä:
  - Eikä vain kuolema, vaan voiman lähde koko universumissa!
  Margarita huomautti harkiten:
  - Jos tsaari-Venäjä valloittaa koko maailman, kaikki sodat ihmiskunnan historiassa päättyvät lopullisesti!
  Medvedev suostui:
  - Tottakai kulta! Kukaan ei tarvitse sotia! Mutta ihmiskunnan täytyy yhdistyä!
  Natasha sihisi ilosta, kun pantteri tappoi härän:
  - Kun olemme yhdessä, olemme voittamattomia!
  Ja hän päästi kipinöitä silmistään! Tämä on tyttö! Se sisältää tulen liekkejä, jäätä ja terästä.
  Mutta nyt viimeiset japanilaiset kuolevat. Eikä kukaan muu ryntäisi vuorelle. Yli viisikymmentätuhatta kuollutta Nousevan auringon maan soturia jäi Vysokaya-vuoren alle.
  Taistelu on ohi.
  Ne neljä asettuivat kukkulalle, ja Medvedev huomautti:
  "Meidän on parempi olla puhumatta varuskunnan kanssa toistaiseksi." Yleisesti, mitä aiomme tehdä?
  Alenka ehdotti:
  - Japanilaisia on edelleen paljon. Tuhotetaan koko Nogi-armeija.
  Margarita suostui tähän:
  - Se siitä! Puristamme kaikki samurait pois! Ja siitä tulee hienoa!
  Medvedev virnisti ja huomautti:
  - Ja meidän tankkimme voi myös uida veden ja tulikuorten alla. Upotetaan japanilainen laivasto!
  Natasha kiljahti iloisesti:
  - Se siitä! Se on oikein, otetaan ja pyyhitään pois kaikki samurai mereltä.
  Japanilainen laivue oli juuri aloittanut seuraavan pommi-iskunsa. Ammuksia lensi, mukaan lukien 11 ja 12 tuuman aseet. Ja tämä, näet, on vakavaa.
  Tankki ryntäsi kohti rannikkoa. Alenka naputti sormillaan auton runkoon ja huomautti:
  - Okei, merelle. Mutta kuinka voisimme antaa aloitteen japanilaisille maalla?
  Margarita, jolla oli jonkin verran tietoa sodasta, muisteli:
  - Meillä oli konekiväärit, ja Mosin-kivääri oli paljon luotettavampi ja tehokkaampi kuin japanilainen. Ja jos kaikki ei toiminut merellä, niin maalla samurailla ei ollut mahdollisuutta!
  Alenka liikutti vihaisesti paljas jalkaansa lattiaa pitkin ja mutisi:
  - Pettäminen! Triviaali petos!
  Natasha ehdotti:
  - Me ripustamme kaikki!
  Tankki meni veteen. Sivuilta ilmestyi potkurit, jotka ohjasivat konetta. Tässä on ensimmäinen kohde: japanilainen hävittäjä. Natasha painoi joystickin painikkeita ohuilla sormillaan.
  Ja kuori osui aluksen pohjaan tappavalla voimalla. Hän käänsi panssarin ympäri.
  Hävittäjä sai toisen kuoren. Natasha painoi varpaansa uudelleen.
  Ja sitten japanilaiset hukkuvat.
  Alenka naurahti:
  - Hukutaan vuorotellen! Konekiväärit eivät ole kovin tehokkaita veden alla!
  Ja tyttö painoi ohjaussauvaa, tällä kertaa lähettäen kuoren tuhoajan pohjaan.
  Margarita vastasi hymyillen:
  - No, meillä on naiset!
  Natasha lähetti taas kuoren ja huusi:
  - Venäjän nimessä, olkoon voitto!
  Alenka sylki kuoret ulos. Hän leikkasi nousevan auringon maan aluksen pohjan auki ja huomasi:
  - Silti tsaarin valta Venäjällä ei ollut niin paha kuin propaganda väitti.
  Margarita suostui tähän ja puhui mielellään, varsinkin kun hänellä ei ollut mitään tekemistä.
  - Tsaari Nikolai II:n aikana Venäjä säilytti rahan kultatason. Imperiumin valuutasta tuli maailman vakain ja vakain. Myös hinnat pysyivät lähes ennallaan. Ja tsaari Nikolauksen aikana maksu oli kolmekymmentäseitsemän ruplaa kuukaudessa. Itse asiassa Venäjästä on tullut yksi maailman johtavista maista elintasolla mitattuna. Teollisuustuotanto nousi neljänneksi maailmassa.
  Dmitri Anatoljevitš Medvedev alkoi nukkua unen jälkeen pelata tietokoneella. Tässä tapauksessa hän leikkasi itseään jatkaakseen strategiaa. Vahvistunut valta suoritti kohtauksia. Venäjän virkaatekevä presidentti heitti panssarivaunut taisteluun.
  Ja raskas.
  Se on silti hyvä peli. Ajoin sillä vähän ja sain yli sata tonnia painavat tankit. Presidenttinä Medvedev halusi kehittää yli sata tonnia painavia tankkeja. Mutta Putin ei antanut sitä silloin. Mutta ajatus vaikutti houkuttelevalta. Super raskaat ajoneuvot. Ja kuusi autotyyppiä. Yli viisi ja sata tonnia.
  Mutta nyt Medvedev heittää taisteluun tankkeja ydinmoottoreilla. Ja se rikkoo keskitason maiden puolustuksen. Ja taas kaappaukset. Kyllä, hienoa... Helpotaksesi sitä, yhdistä sotilaallinen neuvonantaja. Ja yhdessä hänen kanssaan johdat vihollisen tuhoa. Ja hänen vangitsemisensa.
  Täällä valloittamassa toista imperiumia... Täällä sota on vakavampi, mutta sitä johtaa Napoleonin tason sotilaallinen neuvonantaja. Joten voit vain katsella ja perustaa imperiumisi Stolypinin tason taloustieteilijän kanssa.
  Ja Medvedev, istuttuaan useita tunteja tietokoneen ääressä, jossa oli jättiläinen näyttö, alkoi kuorsata.
  Hän on nukkunut liian pitkään.
  Alenka ampui japanilaisia. Upotettuaan risteilijän tällä kertaa, hän lauloi:
  - Olemme maailman vahvimmat,
  liotamme kaikki vihollisemme vessassa.
  Isänmaa ei usko kyyneliin,
  Ja me annamme pahoille oligarkeille heidän aivonsa!
  Ja tyttö nauroi. Ja hänen hampaansa loistivat helmiä!
  Medvedev ehdotti:
  - Koska sota Japanin kanssa päättyy voittoon, Venäjän talouskasvu on vieläkin suurempaa! Ja tsaarin valtakunnasta tulee rikkain maa!
  Alenka upotti toisen tuhoajan ja sihisi:
  - Olemme aina olleet rikkaita! Tilaus ei riittänyt!
  Natasha osui nousevan auringon taistelulaivaan ja huomautti:
  - Emme olleet millään tavalla huonompia kuin saksalaiset ensimmäisessä maailmansodassa. Mutta viidennen sarakkeen takia menetimme voiton!
  Alenka lähetti myös toisen kuoren armadillon vatsaan ja julisti:
  - Varmasti! Viides sarake on syyllinen kaikkeen. Ensimmäisen maailmansodan aikana saksalaiset eivät voineet edes lähestyä Minskiä ja heidät pahoinpideltiin Galiciassa. Ja Stalinin aikana he näkivät Kremlin jo kiikareilla. Mitä tämä tarkoittaa?
  Natasha ampui toisen ammuksen taistelulaivan pohjaan ja mutisi:
  - Petos! Kaipasimme sellaista voittoa!
  Margarita piti myös tarpeellisena muistuttaa:
  - Jos ei petosta, olisimme saaneet haltuumme Konstantinopolin ja Vähä-Aasian sekä pääsyn Välimerelle. Ja olemme menettäneet niin paljon petoksen ja viidennen sarakkeen takia!
  Alenka laukaisi toisen ammuksen:
  - Kyllä, tämä on viides sarake! Kuinka monia ongelmia hän aiheuttaa! Venäjän valtakunta on ainutlaatuinen kokonaisuus, joka voi laajentua koko maailmaan ja yhdistää ihmiskunnan!
  Natasha mutisi aggressiivisesti:
  - Varmasti! Voisin ja tekisin varmasti mitä tahansa! Ja että ihmiskunta olisi yhtenäinen ja voittamaton!
  Tyttö lähetti toisen kuoren, jonka jälkeen taistelulaiva lopulta jakautui. Ja japanilaiset hukkuivat.
  Margarita huomautti huolestuneena äänellään:
  - Katso mitä maailmassa tapahtuu nyt? Venäjä ja USA ovat sodan partaalla. Ja Kiina on ylikansoitettu ja totalitaarinen. Maailmassa ei ole järjestystä ja vaurautta!
  Natasha lähetti uuden kuoren, tällä kertaa risteilijälle, ja suostui:
  - Maailmassa ei ole järjestystä! Tarvitsemme yhtenäistä hallintoa!
  Alenka ampui ammuksen ja nyökkäsi hyväksyvästi:
  - Ja sellaisesta hallituksesta voisi tulla tsaari-imperiumi! Venäjän itsevaltaisuus on globaalin vakauden ja vaurauden takaaja!
  Ja tyttö lähetti toisen kuoren, joka lopulta halkaisi risteilijän.
  Japanilaiset olivat selvästi sekaisin. He ampuivat umpimähkään, eivätkä ymmärtäneet, kuka heidät hukutti.
  On huomattava, että maalla Japanilla ei ollut paljon etua lukumäärissä. Ja jopa todellisessa historiassa se menetti paljon enemmän kuolleiden ja haavoittuneiden joukossa kuin Venäjä.
  Mutta merellä Britanniassa ja USA:ssa valmistetut Nousevan auringon maan alukset olivat hieman parempia kuin venäläiset, pääasiassa kotimaiset.
  Mutta jopa täällä japanilaisten laadullinen ylivoima on melko merkityksetön. Ja venäläiset ampuvat ehkä tarkemmin.
  Natasha ampui ja upottaa toisen hävittäjän, huomautti harmissaan:
  - Venäjä on tosiaan voittanut vahvemmat vastustajat. Esimerkiksi Napoleon!
  Lähetettyään kuoren panssaroidulle risteilijälle Alenka lisäsi:
  - Todellakin! Napoleon oli nero! Ja hän oli vahvempi, mutta voitimme hänet!
  Margarita huokaisi raskaasti ja mutisi:
  - Häviä japanilaisille. Tämä on niin ärsyttävää ja loukkaavaa!
  Alenka oli samaa mieltä:
  - Erittäin ärsyttävä! Valitettavasti tämän vuoksi Romanovien dynastian aikakausi päättyi. Aikakausi on loistava, sankarillinen, valloitusten ja voittojen kera. Ja vaikka meillä ei ollut omaa Tšingis-kaania, olemme nousseet Ivan Kalitan ajoista lähtien.
  Ja tyttö lähetti toisen, erittäin tappavan ammuksen. Ja panssaroitu risteilijä jakautui kahteen osaan.
  Natasha jatkoi, ja yhdellä kuorella hän upotti toisen tuhoajan. Ja samurailla on paljon tuhoajia.
  Soturi kysyi pojilta:
  - Mutta ihmettelen, miksi maailman historiassa yksikään imperiumi ei saavuttanut absoluuttista valtaa?
  Alenka lähetti taas kuoren toisen tuhoajan vatsaan ja julisti:
  - Kyllä, todella, miksi? Kaikki putosivat. Ja Persian valtakunta ja Aleksanteri Suuri ja Rooman valtakunta. Miksi kukaan ei ole yhdistänyt ihmiskuntaa?
  Natasha taputti jalkaansa turhautuneena. Upposi toisen laivan ja sanoi:
  - Se siitä! Tšingis-kaani loi imperiumin, joka voi murskata koko maailman. Mutta hänen kuolemansa jälkeen hänen poikansa ja pojanpoikansa järjestivät välienselvittelyn ja repivät imperiumin osiin. Vain tsaari-Venäjä yhtenäisjärjestelmällään oli sellainen maa, että se saattoi olla olemassa vuosisatoja ja laajentua, kunnes se nielaisi koko maapallon!
  Alenka välähti silmiään ja julisti upottaen toisen tuhoajan:
  - Kunnia tsaari Nikolauksen suurelle valtakunnalle! Emme anna valtaa laittomille bolshevikeille ja väliaikaiselle hallitukselle!
  Natasha lähetti myös kuoren alukseen. Hän upotti japanilaiset ja lauloi:
  - Jumala pelasta kuningas,
  Vahva suvereeni
  Hallitse kunniaa,
  meidän kunniaamme!
  Hallitse vihollistesi pelkoa -
  Ortodoksinen tsaari!
  Hallitse kirkkaudella
  Kunniaksemme!
  Tytöt näyttävät olevan todella kiihottuneita. Näin he tuhosivat samurain, voit ihailla sitä. Ja Medvedev ajoi tappajaansa vedenalaisella tankilla. Yleensä tämä on siisti ase. Hän upottaa koko Japanin laivaston. Mutta tämä on suuri voima.
  Kaksitoista, vain suurta panssaroitua alusta, kymmeniä pienempiä, mukaan lukien risteilijät. Pelkästään tuhoajia on yli kuusikymmentä. Tämän kaiken tuhoaminen vie aikaa.
  Natasha viimeisteli toisen laivan ja kysyi Medvedeviltä:
  - Mitä luulet, onko Jumala olemassa?
  Virkailija virnisti ja vastasi:
  - Missä mielessä?
  Natasha lähetti uuden kuoren viimeistelläkseen tuhoajan ja huomautti:
  - Kyllä, uskonnoista on monia versioita! On olemassa sekä pakanallisia että monoteistisia! Joskus sitä alkaa miettimään. Ja epäilet, onko Jumalaa olemassa, kun opetuksissa on tällainen sotku!
  Alenka jakoi toisen tuhoajan ja nauraen huomautti:
  - Kyllä, tässä suhteessa on vaikea uskoa Raamattuun. Ainoastaan Jumala käyttäytyy näin. Ja hänellä oli jopa suosikkeja!
  Natasha nyökkäsi hyväksyvästi:
  - Se siitä. Uskotko, että yksi kansa on Jumalan kansa? Tämä on selvästikin korkeamman älykkyyden arvoista!
  Myöhemmin tyttö alkoi upottaa suuritonniista taistelulaivaa. Soturi työskenteli.
  Mutta Margarita ilmaisi mielipiteensä:
  - Vielä ei ole selvää, kuinka on mahdollista, että rakastava Jumala turmelee naisia tuolla tavalla!
  Natasha yllättyi:
  - Miten tämä on rumaa?
  Margarita vastasi rehellisesti:
  - Kyllä, hän muuttaa heistä vanhoja naisia! Ja mikä voisi olla inhottavampaa kuin vanha nainen!
  Alenka ampui ammuksen risteilijän vatsaan ja julisti:
  - Jostain syystä maan päällä kävelee hyvin ilkeitä vanhoja naisia, mikä on sekä typerää että hirveän rumaa!
  Natasha pudisti päätään ja tuki:
  - Ja epäsympaattinen! Eikä esteettisesti miellyttävä!
  Soturi nauroi ja iski kumppanilleen. Kuten, hän on niin viileä ja aggressiivinen.
  Medvedev huomautti vakavasti:
  - Vanhuus on todella paha asia. Se tekee ihmisistä rumia, heikkoja, haavoittuvia. Mutta evoluution näkökulmasta sillä on joitain etuja!
  Alenka ihmetteli. Osuttuaan toiseen tuhoajaan hän kysyi:
  - Mitä etuja tässä inhottavassa tilassa voisi olla?
  Medvedev vastasi vakavasti:
  - Tämä stimuloi tieteen ja älykkyyden kehitystä. Jos ihminen ei tunteisi olevansa väsynyt, hänen ei tarvitsisi keksiä autoa. Samoin kynsien ja hampaiden heikkous johti veitsen keksimiseen. Kylmät ajat ja jääkausi opettivat meidät sytyttämään tulta. Sairaudet stimuloivat lääketieteen kehitystä. - Vt. presidentti katsoi, kuinka taitavasti Alenka lähetti toisen japanilaisen laivan pohjaan, ja jatkoi. - Inhimilliset heikkoudet stimuloivat tiedettä monella tapaa. Emme tienneet miten lentää, mutta loimme lentokoneita. Ja tämä on edistystä!
  Natasha lähetti toisen ammuksen ja huomautti:
  - Edistystä. Mutta silti, kun katsot vanhaa naista, siitä tulee niin inhottavaa. Onko todella mahdotonta tulla toimeen ilman ihmisen rumuutta?
  Alenka oli samaa mieltä:
  - Nuoretkin osaavat keksiä lentokoneen. Miksi täyttää kirottu vanhuus? Tämä on kauheaa ja inhottavaa!
  Margarita lauloi väärässä paikassa:
  - En eroa komsomolista! Olen ikuisesti nuori!
  Ja tyttö liikutti nyrkkiään metallia vasten.
  Samaan aikaan toinen taistelulaiva oli uppoamassa.
  Sukellusvenetankki jatkoi Japanin laivaston upottamista. Amiraali Togo löysi itsensä vedestä ja joutui pakenemaan veneellä. Japanilla oli suuri laivasto, mutta se kohtasi täysin uuden aseen. Ja nyt hän oli täysin tappiollinen.
  Alenka, joka jatkoi japanilaisten laivojen upottamista, paljasti hampaansa, jotka olivat erittäin suuret ja terävät, ja ehdotti:
  - Sitä minä ajattelen. Tietysti ruumiissa pitää olla estetiikkaa. Naisista on mahdotonta tulla rumia, vetelä iholla ja taipuneilla vartaloilla.
  Natasha, lähetettyään toisen tuhoajan pohjaan, suostui erittäin helposti tähän:
  - Tietysti! Tätä tiede työskentelee!
  Molemmat soturit olivat erittäin iloisella tuulella. He upottavat onnistuneesti vihollisen laivaston.
  Aggressiiviset tytöt pystyvät suuriin saavutuksiin.
  Margarita puolestaan ilmaisi ajatuksensa:
  - Uskonnot syntyivät myös ihmisen heikkouden takia. Jos ihminen olisi vahvempi, ei olisi uskontoja. Ja tietysti kuolema ja kuolemanpelko johtavat siihen, että ihminen etsii lohtua itselleen!
  Alenka muisteli:
  - Osallistuin seanssiin ja näin jotain hämmästyttävää. Joten hajuvesiä on!
  Natasha ovelalla äänellä totesi:
  - Henkien olemassaolossa ei ole mitään yllättävää! Loppujen lopuksi me lentää unissamme. Tämä tarkoittaa, että siellä on sielu ja kuin muisto lennoista!
  Medvedev nyökkäsi hyväksyvästi:
  - Kyllä, siellä on sielu! Tässä suhteessa henkilö on ainutlaatuinen! Nyt ehkä voimme pitää hauskaa!
  Japanin laivasto oli sulamassa. Vedenalainen säiliö näytteli tappajan roolia. Margarita oli hieman surullinen. Ensinnäkin hän löysi itsensä extran roolista. Ja toiseksi, mikä on ärsyttävää, et näe kaikkea kovin hyvin, kun olet veden alla. Yleensä Pietarilla oli voimakkaita epäilyksiä Jumalasta. Itse asiassa, miksi sen jälkeen kun venäläiset omaksuivat kristinuskon, he kohtasivat erilaisia ongelmia. Ja mongolien-tatarien hyökkäys, ja sitä ennen ruhtinaiden feodaalinen pirstoutuminen. Venäjän kansan väliset sodat.
  Sitten lopulta, Ivan Kalitan ajoilta, Venäjän elpyminen alkoi,
  Muskovi vahvistui. Kunnes esimerkiksi Ivan Kolmannen aikana siitä tuli lopulta yksi, keskitetty valtio. Ja heitti pois tatarin ikeen.
  Kyllä, tietysti, Venäjä oli nousussa. Kunnes kompastuin Japaniin.
  Tämä merkitsi monarkian ja Romanovien dynastian historian loppua.
  Monarkia kuitenkin lähti, mutta autoritaarisuus säilyi.
  Margarita silitti varovasti Alenkan selkää. Tyttö kehräsi tyytyväisenä. Hän näytti nauttivan siitä.
  Medvedev totesi loogisesti:
  - Ei ole mitään väärää siinä, että mies rakastaa tyttöä ja tyttö miestä. Tämä on aivan luonnollista. Mutta samalla ihmisten on säilytettävä säädyllisyys.
  Margarita vastusti tyytymättömästi:
  - Älkäämme lukeko moraalia. En pidä tästä!
  Virkaa toimiva presidentti naurahti:
  - Ja kuka rakastaa! Mutta meidän on kohdattava totuus. Ihmiset ovat tässä suhteessa huomattavasti erilaisia kuin eläimet!
  Margarita nyökkäsi hyväksyvästi:
  - Kyllä, meidän välillämme on suuri kuilu!
  Alenka vastasi sarkastisesti:
  - Ja tiedätkö, sinun ja apinan välillä en huomaa paljoakaan eroa!
  Margarita nauroi. Sillä välin Alenka upotti viimeisen Japanin kahdestatoista panssaroidusta aluksesta. Tämän jälkeen tyttö huomautti:
  - Olemme melkein valmiit vihollisen laivaston kanssa!
  Medvedev virnisti sarkastisesti:
  - Kyllä, olette hyviä työntekijöitä! Ja itse asiassa he pystyvät paljon! Yleensä rakastan soturityttöjä - he ovat niin seksikkäitä!
  Margarita pyöritteli vartaloaan ja lauloi:
  - Näytän seksikkäältä, olen kuin prosessori! Ja minä liikun kuin robotti - äänihyökkääjä!
  Sen jälkeen opiskelija silitti Alenkaa hieman rohkeammin. Tyttö painoi joystickin painikkeita pitkillä sormillaan ja näytti viehättävältä.
  Kuinka kauniita hänen liikkeensä ovatkaan.
  Margaritan mielikuvitus kuvasi prinsessaa kävelemässä paljain jaloin rakennustelineelle. Tämä on niin romanttista. Ja prinsessa on niin punainen. Häneltä riisuttiin kaikki korut ja kallis mekko. Jäljelle jäi vain säkkiliina. Mutta vankilan univormu lisää hänen suloisten, miellyttävien, raikkaiden kasvojensa viehätystä kuin ruusu. Ja tuliset hiukset. Kuinka kaunis prinsessa on menossa teloitukseen.
  Ja siellä hukkuu tuhansia ihmisiä. Laivat hajoavat, elementit raivoavat.
  Ja Japani kärsii valtavan, ainutlaatuisen tappion. Joten samuraiden täytyy ilmeisesti katua syntejään.
  Margarita ajatteli, mitä japanilaiset uskovat? Mikä on heidän uskontonsa? He ovat sentään pakanoita. Mutta he voittivat ortodoksisen Venäjän. Mieti tämän jälkeen, kenen Jumala on vahvempi!
  Ja mongolit olivat pakanoita, mutta kuinka monta aluetta he valloittivat.
  Margarita kysyi Alenkalta:
  - Kerro minulle, kaunotar, kuinka pidät Rodnoveriesta?
  Tyttö hymyili leveästi ja upotettuaan toisen tuhoajan vastasi:
  - Erittäin hyvä uskonto! On niin kauniita satuja!
  Margarita kysyi vihjailevasti:
  - Luuletko satuja? Tai ehkä kaikki nämä venäläiset jumalat ovat todella olemassa?
  Alenka kohautti olkiaan ja vastasi:
  - Ehkä sekä tonttuja että tonttuja on olemassa! Maailmassamme voi tapahtua mitä tahansa. Ja on vaikea sanoa, mikä todella on olemassa ja mikä ei!
  Medvedev totesi loogisesti:
  - Jossain määrin kaikki maailmassamme on olemassa. Kaikki ajatuksemme, unelmamme, toiveemme ovat mitä jätämme taaksemme. Minulla on erittäin mielenkiintoinen teoria hypernoosfääristä, jossa on täysin kaikki, mitä ihmiset ovat koskaan keksineet. Eli ajatus on ikuisesti olemassa. Ja hän pysyy joissakin muissa rinnakkaisissa maailmoissa.
  Dmitri Medvedev heräsi unesta. Ja jälleen hän aloitti perustavanlaatuisen työnsä, tarkemmin sanoen imperiumin rakentamisen.
  Ja taas valloitukset...
  Kokoa ensin uusi tuhat tonnia painava tankki ja laukaise se vihollisasemille. Ei, ei tietenkään vain yksi, vaan monia.
  Ja he liikkuvat vieraan alueen läpi. Ja päällä on myös lentokoneita, joissa on atomipommeja. Entä jos ajamme myös pommit pois? Ja tehdä tuhoavia?
  Dmitri Medvedev on kuin kaikki muutkin harjakattoisissa.
  Ja nyt toinen maa joutuu diktaattorin saappaisiin. Ja valloitukset ovat tulossa. Mutta tässä on toinen vihollinen. Maa on myös iso... Voit jopa ohjelmoida sen. Tässä on Neuvostoliitto vuonna 1941... Siellä on hyökkäys. Medvedevin yksiköt ovat moninkertaistuneet automaattisesti useiden pelituntien aikana, ja sen väkiluku on jo yli miljardi. 196 miljoonaa vastaan. Ja nykyaikaisempaa tekniikkaa. Ja kasarmit voivat karsia sotilaita loputtomiin.
  Onneksi sähköiset resurssit ovat ehtymättömiä. Ja painosta vihollista, painosta häntä.
  Ja tuhannen tonnin painoisia tankkeja lähetetään ydinreaktoreihin Venäjän halki suoraan Moskovaan.
  Ja on käytännössä mahdotonta jättää niitä - mikään ei vie!
  Medvedev johtaa strategiaa ja hyräilee itsekseen... Sitten hän pysäyttää ydinvoimalla toimivat tankit. Ja heittää "Panther"-2:n taisteluun. Auto, joka kuitenkin pystyy edelleen lyömään kolmekymmentäneljä.
  Medvedev leikkii itsensä kanssa lataamalla autojen eri parametreja... "Panther"-2... Kuin iskee kaukaa. Ja se läpäisee Neuvostoliiton tankin.
  Sillä tavalla et selviä siitä! Varsinkin otsassa, mutta laivalla voi. Ammunta on täydessä vauhdissa. Ja ne kolmekymmentäneljät ryntäävät pois... Ja kuolevat aseiden iskujen alle...
  Armeija liikkuu taas...Ja taistelurobotit ovat ilmestyneet. He vauhdittavat itseään. Ja kuoret ammutaan alas lasereilla. Ja he tekevät sen erittäin taitavasti.
  Ja virtuaaliset tytöt hyökkäävät.
  Medvedev pitää strategiaa innokkaasti silmällä. Jännittävä taistelu. Jälleen pelaat sen itse tai annat sen sotilasneuvojalle. Ja katsot taistelun edistymistä.
  He johtavat panssarivaunujaan hyökkäykseen.
  Täällä voit siirtää eteenpäin pyramidisäiliöitä, jotka ovat vähemmän haavoittuvia ja läpäisemättömiä kaikista kulmista. Ne liikkuvat kuin luistinrata.
  Ja tytöt juoksevat paljain jaloin... Ja ampuvat matkallaan.
  Toinen sota. Aito lelu. Ja raha tulee kultakaivoista kuivumatta. Se on kuin pelissä, kaikki on suunnitelmien mukaan, ilman epäonnistumisia ja ilman luonteen rappeutumista.
  Kaikki ei lopu, eivätkä resurssit vähene. Vaikka tämä ei vaikuta kovin todennäköiseltä.
  Medvedev keskeytti puhelun. Vt. presidentti otti puhelimen:
  - Hei!
  Presidentin hallinnon päällikkö sanoi:
  - Oletko edelleen toimistossa, Dmitri Anatoljevitš?
  Medvedev vastasi jyrkästi:
  - Joo! Olen edelleen presidentti!
  Hallintopäällikkö sanoi:
  - Zelensky vaatii, että lähdet virkaanastujaisten jälkeen asunnosta.
  Medvedev kysyi vapisten:
  - Ja missä minä asun?
  Hallintopäällikkö vastasi:
  - Asunnossani! Valtasi on loppunut ja sinun on luovutettava kaikki tilat!
  Medvedev kuiskasi:
  - Minulla on pyyntö uudelle presidentille - anna hänen jättää minulle tietokone!
  Hallintopäällikkö kysyi:
  - Anna minulle Pyhän Andreas Ensikutsutun ritarikunta, niin pyydän Zelenskyä hankkimaan sinulle tietokoneen!
  Medvedev nyökkäsi hyväksyvästi:
  - No, se on mahdollista!
  . LUKU nro 7
  Ja hän kutsui avustajansa valmistelemaan asetusta. Pyhän Andreas Ensikutsutun ritarikunnan myöntämisestä hallinnon johtajalle. Malli on valmis ja tähän mennessä olen allekirjoittanut vastuun.
  Sitten Medvedev alkoi pelata uudelleen.
  Nyt hänen virtuaalipanssansa lähestyvät Moskovaa ja aloittavat hyökkäyksen. Kaksituhatta tonnia painavat koneet hyökkäävät tähän kaupunkiin.
  Kuitenkin Medvedev heittää myös "Rat"-5:n hyökkäykseen, tämä on hirviö, ei tankki. Paino kymmenen tuhatta tonnia!
  Joukot lähestyvät Kremliä... Joten Stalin pakenee. Ja hänen kiinni jäävät paljasjalkaiset tytöt bikineissä. He tarttuvat nenään paljain varpaillaan. Ja he pakottavat Stalinin suudella hänen paljaita kantapäänsä.
  Tässä virtuaaliimperiumin joukot ohittavat Moskovan ja menevät Uralille...
  He vangitsevat myös hänet...
  Medvedev alkaa nyökkää uudelleen ja alkaa uneksia.
  Margarita kysyi sarkastisesti:
  - Entä esimerkiksi klassisempi jako: taivas ja helvetti?
  Medvedev huomautti synkästi:
  - Tämä on todennäköisesti muinaisten primitiivinen ajatus kuoleman jälkeisestä kostosta. Todellisuudessa kaikki on todennäköisesti hieman monimutkaisempaa!
  Natasha huudahti iloisesti upotessaan yhden viimeisistä japanilaisista laivoista:
  - Vannotut ja vanhat,
  Vihollinen vannoo taas
  Hiero minua
  Jauha jauheeksi.
  Mutta enkeli ei nuku,
  Ja kaikki järjestyy. Ja kaikki päättyy hyvin!
  Tytöt lopettivat vihollisen laivaston. Medvedev kiihdytti panssarivaunua ja ajoi samuraita takaa. Kyllä, he tekivät hyvää työtä täällä. On mielenkiintoista, miten historiaa voidaan korjata. Tsaari-Venäjä oli voimakas maa, joka nousi korkeuteen. Vaikka kaikki ihmiset eivät eläneet hyvin.
  Mutta maa oli nousussa. Työpäivää lyhennettiin. Uusia lomapäiviä ilmestyi. Paikallinen itsehallinto perustettiin. Palkat kasvoivat vakaiden hintojen myötä. Koulut avattu. Tsaari Nikolai II:n aikana koulutusmenot kasvoivat yli kuusinkertaiseksi. Peruskoulutuksesta tuli pakollinen.
  Kyllä, kaikki ei muuttunut parempaan suuntaan tarpeeksi nopeasti, mutta kuinka paljon maa menetti vallankumouksen ja sisällissodan takia. Kuinka monta älykästä ihmistä kuoli ja jätti kotimaansa? Ja nyt tässä universumin osassa on mahdollisuus estää tämä.
  Virtaviivainen säiliö kellui nopeasti ja äänettömästi veden alla. Ja nyt viimeinen Nousevan auringon maan tuhoaja on upotettu.
  Natasha sanoi iloisesti:
  - Niin nuori minä olen!
  Alenka korjasi tyttöä selventäen:
  - Kuinka mahtavia me kaikki olemme täällä! He taistelivat kuin leijonat!
  Margarita huomautti ärsyyntyneenä:
  - Ei mitään erityistä! Meillä oli vain parempi tekniikka!
  Alenka naurahti ja vastasi:
  - Mutta me ammuimme tykit itse!
  Natasha tuki ystäväänsä:
  - Ja teimme sen myös itse! Ja tämä on tarkka silmä...
  Margarita valitsi:
  - Viistot kädet!
  Natasha nauroi ja vastasi:
  - Ja sinä olet hurmaava tyttö!
  Margarita sanoi rehellisesti:
  - Olen pahoillani japanilaisten puolesta. He piirtävät upeita sarjakuvia. Pidän erityisesti hentaista !
  Alenka nauroi ja pyöritti jalkaansa ilmassa:
  - Hentai , se on siistiä! Jopa erittäin siistiä!
  Natasha hilloa maistaneen tytön hymyssä ehdotti:
  - Ja ehkä potkitaan myös fasisteja perseeseen!
  Medvedev nyökkäsi hymyillen:
  - Hyvä idea. Mutta lopetetaan ensin Japanin maajoukot. Ja autamme lopettamaan sodan nopeammin. Joten fasismi ei esiinny tässä universumissa.
  Tytöt vastasivat yhteen ääneen:
  -Eikä se näy, ja Kiina on meidän!
  Japanilaisen laivaston upottamisen jälkeen T-95-supertankki nousi pintaan.
  Sitten Medvedev alkoi haaveilla kaikenlaisista hölynpölyistä.
  Soturi Alenka nousi Ryazanin puolustamiseen. Natasha oli hänen kanssaan.
  Molemmilla tytöillä on kevyt panssari, sapeli molemmissa käsissä. Jalkojen alla on erityisiä ohuita levyjä.
  Valtava mongolitataarien armeija ryhtyi hyökkäykseen.
  Monet pitkät portaat peittivät seinät kerralla. Ne olivat erilaisia: neulottu juuritukista, kaadettu mäntymetsää poikkipalkeilla. Käytettiin myös raskaita tikkaita hirsiriveillä. Vallit osoittautuivat nopean rakennusvauhdin ansiosta korkeammalle kuin tataarit odottivat, monet portaat eivät päässeet huipulle. Edessä mongolit ajoivat pois muutamat vangitut Urukset. Venäläiset suosivat kuolemaa vankeuden häpeän sijaan.
  Mutta mongolit olivat säälimättömiä.
  Väsyneitä ihmisiä potkittiin armottomasti teroitetuilla keihäillä, toivoen, että venäläiset, jotka eivät halunneet tappaa omiaan, antautuisivat. Tai soluttautua vankien suojassa jäävalliin. Jotkut vangeista ryntäsivät alas huutaen, liukuen alas jäätä jäätä, kaataen vihatut ydinaseet, repivät miekkoja käsistään ja putosivat välittömästi paloiksi. Ihmiset kiipesivät nopeasti portaita, etkö ymmärrä millaista ja heimoa?
  Puolialasti, rievuissa, nuija käsissään, selkään puukotettuna ja verta. Panssariin pukeutunut mies Vaul oli jo nostanut valtavan kirveen, kun he huusivat alhaalta epätoivoisesti:
  -Älä tuhoa meitä, ritari, me olemme omiamme, venäläiset!
  Voivode Dikoros hyppäsi seinälle ja huusi:
  - Haistan sen olevan meidän!
  Epätoivoinen itku vahvisti tämän:
  - Odota pilkkomista, sinun! Keskuudessamme ei ole Mughlaneja!
  Erittäin älykäs Alenka huusi:
  -Se, joka ylittää itsensä oikein, on omansa!
  - Menkää kasteelle, ortodoksit!
  Pelottavalla äänellä hevoset ryntäsivät kilometrin päähän, jättiläinen Vaula-Morovin karjui .
  Ryazanin puolustajat hyväksyivät:
  -Oikein! Todella!
  Ne kaikuivat yksimielisesti kaikilla seinillä:
  - Tulkaa, veljet, tehkää ristinmerkki!
  Sadat repaleiset vangit, jotka olivat kylmän sinisiä, kiipesivät vallin yli ja putosivat jatkaen mekaanista ristiä. Jotkut poimivat heti valmiiksi asetettuja kiviä ja heittivät niitä raivoissaan mongoleja kohti. Monet Ryazanin asukkaat näkivät tataarit ensimmäistä kertaa, jopa monet perinteiset vastustajat, samat kipchakit, vaihtoivat mongolilaisiin vaatteisiin.
  Vihollisilla oli yllään pitkät turkit, niin pitkät, että ne sotkeutuivat helmiin. Valituilla nukereilla oli kupari- ja rautalevyt rinnassa ja selkä auki. Urusten pelottamiseksi monet maalasivat verellä jo ennestään pahat, naiselliset kasvonsa.
  Mutta Urukset eivät säikähtäneet, vaan kohtasivat vihollisen miekoilla ja kirveillä. Vaulan voimakkaasta lakaisuiskusta kuoli viisi mongolia kerralla, toinen isku ja kolme muuta! Muut soturit eivät taistelleet huonommin. Tataarit kiipesivät kömpelösti ylös liukasta kuilua, he eivät voineet kunnolla peittää itseään kilpeillä tai leikata sapelilla. Kun mongolien armeija pääsi huipulle valtavien tappioiden kustannuksella, heidän päälleen kaadettiin kiehuvaa vettä ja kauhea ase: polttava terva.
  Jopa naiset ja pienet lapset kaatoivat polttavaa vettä ja heittelivät kiviä ja palikoita. Pienet ritsat, joissa oli myrkytetty nuoli, olivat erityisen tehokkaita, niistä pystyi ampumaan jopa viisivuotias lapsi, joka ei vielä kyennyt vetämään tiukkaa jousinauhaa pienillä käsillään. Ja ohittaminen ampuessaan niin paksuun massaan on paljon vaikeampaa kuin lyöminen. Hyökkäys oli selvästi tukehtumista, silvottuja ruumiita rullattiin alas suuria määriä.
  Guyuk Khan seurasi taistelua tarkasti kiinalaisten taitavasti tekemän kaukoputken läpi. Hän nuoli huuliaan ja löi huuliaan aina silloin tällöin suoristaen kultaista turkista vuorattua kypärää, joka itsepäisesti ja ärsyttävästi kiipesi hänen otsalleen. Sitten hän heitti putken pois vihaisena.
  -Soturimme ovat kuolemassa! Burundai ja keltainen käärme tulevat luokseni!
   Turgaudit ryntäsivät kiireesti toteuttamaan kruunukaganin käskyä. Guyuk oli aikeissa istua kaiverrettuun norsunluun tuoliin, kun käsi makasi pehmeästi hänen olkapäällään:
  - Älä huoli, hieno! Rauhoita villi katseesi!
  Viskoosi melodia kehräsi, muistutti melkoisesti naisen ääntä.
   Guyuk Khan tunsi olonsa uneliaaksi ja pystyi tuskin pysymään jaloillaan. Kyllä, se on hän. Jälleen, kuin aave, Keltainen käärme ilmestyi hänen eteensä - hänen armeijansa kauhein henkilö, helvetin demoni kaukaisesta ja saavuttamattomasta Japanista.
  -Sinä!
  Korkeimman Khaganin perillinen osoitti typerällä sormella! Keltainen käärme jatkoi leviämistä, joskus lisääntyen, joskus laskeen:
  -Minä! Ja minä näen sinun läpi! On aika hillitä vihaasi! Tarkemmin sanottuna tuo kaikki reservisi taisteluun mahdollisimman pian! Ja minä autan teitä, veljet, ja annan sellaisen yllätyksen viholliselle! Allekirjoitusliike, usko minua, on oikea!
  - Dze , dze , dze ! Heitän valitun tumenin taisteluun Burundain komennossa ! Yhdessä johdatte hyökkäystä!
  Japanilaiset välähtivät silmiään paljastaen suuret keltaiset hampaansa:
  -Ei ole valkoisia demoneita, haluan tappaa vertaiseni! Kuin todellinen ninja!
  Keltainen käärme välähti talismaaniaan, sen suuhun ilmestyi huomaamattomasti pilli ja kuului hohtava melodia.
   Guyuk luuli, että he pilkkasivat häntä, mutta hänellä ei ollut voimaa eikä halua väitellä ninjavelhon kanssa . Tällä hetkellä turgaudit työnsivät töykeästi Burundaita , Guyuk Khan ei pitänyt tästä tottelevasta suojelijasta Subudai -Baghaturista.
  -Sinä vuotava viinileile! Etkö huomaa, että parhaat soturit kuolevat Uruksen pääkaupungin muurien alla? Ottakaa "Berkutit" välittömästi ja ohitettuasi joen, leikkaa Urukset alas iskulla oikean seinän alta.
  Kokenut Burundai uskalsi vastustaa:
  -Jää ei ole vielä vahva, tuhansien kavioiden iskujen alla se yksinkertaisesti halkeaa.
  mahtava japanilainen vastasi Guyukin puolesta .
  - Huolesi on kiitettävä. Mutta yrityksesi ovat turhia! Taikajauhe on sitonut joen jäätä vahvemmin kuin sotateräs! No, hyppää eteenpäin, me tilasimme sinut!
  -Suuri ninjabatyr tietää mitä sanoo! Ratsasta nopeammin, jos hallitset rakeita, annan palkkioksi hevoskoulun!
  Guyuk Khan huusi pudistaen sormiaan. Burundai ei uskaltanut enää kiistää - se oli täynnä kuolemaa. Mongoli, jolla oli parvi takkuisia ratsumiehiä, katosi näkyvistä. Yhtäkkiä varjo lähestyi, yläpuolelta kuului melua ja voimakas ilmaaalto sai kruunukaganin kypärän lentämään pois:
  -Harakiri! Joten perhonen leimahti! Nyt Uruksilla on " haude ".
  Jättiläinen lohikäärme leijui pinnan yläpuolella, sen kultaiset siivet puhalsivat pois lumikengät ja tuliset kielet valuivat ulos sen kolmesta saalistussuusta.
  -Upea mangoose !
   Guyukilla ei ollut aikaa edes pelätä:
  -Hän pystyy polttamaan koko Ryazanin.
  -Ei kaikkea, mutta hän sytyttää seinän tuleen. Mene eteenpäin, pikku Godzillani!
  Medvedevin upea unelma jatkui. Virkaa toimivalla presidentillä oli valtava mielikuvitus.
  Mahtava lohikäärme, jonka siipien kärkiväli oli viisikymmentä metriä, nousi ilmaan. Mongolit ja heidän mukanaan olleet shamaanit ulvoivat kiivaasti. Tumen lensi Burundain komennossa räjähdysmäisesti jäälle, useat hevoset kompastuivat, ja he ja heidän ratsastajansa talloivat välittömästi kiihkeän rautamassan. Sillä välin kolmipäinen hirviö sukelsi sujuvasti seinään. Wilderness tajusi ilmahyökkäyksen vaaran ennen muita. No, en tietenkään halunnut paljastaa valttikorttejani etukäteen, mutta pelastaakseni kaupungin joutuisin käyttämään tuntematonta asetta siihen päivään asti. Siipistä hirviötä vastusti mekaaninen hirviö, joka näytti epämääräisesti hämähäkin ja teräksisen tuhatjalkaisen sekoitukselta. Höyrykattilasta nousi jo savua. Hienoa kaverit, että heitit hiiltä etukäteen.
  Höyrykatapultti on mestarillinen yhdistelmä höyryveturin, vinssin, monijalkaisen ballistan ja jopa... musikaalisen nuuskalaatikon teknologioita. Ja tämä karkaistusta teräksestä taottu peto pystyi heittämään mitä tahansa vahingollista melkein konekiväärin nopeudella jopa kahden mailin etäisyydelle. Warrior-tytöt olivat ensimmäisiä maailmassa, jotka ajattelivat mäntämoottorin mukauttamista panosten heittoon. Dikoros käänsi vipua henkilökohtaisesti, ketjuista taitavasti taottu nauha alkoi liikkua ja työnsi kiviä nopeasti pyöriviin teriin.
  Koska tataarit ryntäsivät tiheässä kasassa, tuskin sattui juuri mitään, päinvastoin, jokainen painava mukulakivi pomppii kaatoi useita painavia ratsumiehiä. Yksi asia on huono, tähtäysasteikko on melko heikko, voit silti lyödä mongoleja, mutta yritä osua lentävään lohikäärmeeseen ! Kolmipäinen hirviö käänsi päätään ja avasi leveät, hampaat, timanttikiiltoiset leukansa.
  Pakeneva liekki lensi vallin ohi ja osui taloihin. Kuului kiljuntaa ja huutoa, useita puolisokeita naisia juoksi kadulla ja talot syttyivät tuleen luonnottomalla nopeudella. Onneksi hiekka ja raskaat vesitynnyrit sekä palokunta olivat varuillaan. Osa majoista, varsinkin lähellä seinää, oli peitetty palonkestävällä asbestilla. Ystävällisen paineen alaisena saalistustulivuori kalpeni ja muuttui voimansa menetettyään vaalean savun virroiksi.
  Mutta lohikäärme ei selvästikään halunnut luovuttaa, sukelluksesta tullessaan hän kääntyi ylikuormitetun iskusotilain armolla ja vei jälleen tulisen tornadon virrat alas. Tataarit olivat jo päässeet muuriin, joten raivoavat liekit iskivät myös heihin. Uhrien joukossa oli mahtava Burundai , hänen ylelliset vaatteensa syttyivät tuleen, ja hän ryntäsi takaisin haavoittuneen villisian karjuessa. Myös venäläiset sotilaat kärsivät, ja osa jäästä suli selvästi paljastaen maan ja tukit. Dikoroksen vaatteet kyteivät, mutta seinällä seisova taistelija Antonov onnistui kaatamaan ämpäri vettä hänen päälleen, ja kuumasta ketjupostista nousi höyryä.
  - Mikä pirullinen pakkomielle, harmi, että siisti Alenka ei näe meitä!
  Lohikäärme kääntyi jälleen ympäri ja yritti päästä kolmanteen ympyrään. Noita Savely löi sormiaan, hän onnistui laukaisemaan pienen tulipallon, isku osui lohikäärmeen keskipäähän. Pieni räjähdys ei aiheuttanut erityisiä tappioita kolmipäiselle hirviölle, mutta kaatoi sen hieman liikeradalta, minkä seurauksena lohikäärme ampui etuajassa, tulinen pyörremyrsky osui kasaantuneisiin ydinasejoukkoihin . Ja taas kiihkeä ulvominen, jotkut tataareista muuttivat takaisin. Silloin Dikoros huomasi pitkän tytön, joka heilutti räjähdysmäisesti kahta kaksiteräistä miekkaa. Epäinhimillisellä nopeudella hän pilkkoi vastustajansa kaaliksi, antoi kauheita iskuja jaloillaan, kyynärpäillään ja jopa päällään, lepaten kuin perhonen.
  Vain yksi tai pikemminkin kaksi ihmistä olisi voinut aiheuttaa tällaisen tuhon:
  - Juliana! Punainen enkeli, oletko se sinä?!
  - Haistat kukkia nenälläsi! Kolmen metrin korkeudelta!
  Alenka vastasi nauraen. Soturityttö lensi hullun gepardin nopeudella vallille jättäen tuskin havaittavia verisiä jälkiä seinään.
  -Älä puhu, kaikki on selvää! Meidän on sammutettava siivekäs soihtu!
  Alenka vihelsi villisti, lohikäärme tasoittuaan lentonsa astui neljännelle kehälle. Lähellä seisova soturi kertoi hänelle:
  -Käytä katapulttia, Alenka, lyö hänet kivellä.
  Soturityttö haukkui uhkaavasti.
  - Tiedän itse paremmin mitä käyttää!
  Alenka poimi kolme taitavasti taottua ketjua salamannopeasti. Tämä oli myös heidän soturityttönsä idea: yhdistä kaksi tai kolme pientä kiveä, ammu kaksi tai useampi ballista ja leikkaa alas, silvoi koko rivi. Avattuaan höyrykatapultin Alenka hyppäsi terän päälle ja potkaisi vipua. Hänet heitettiin korkealle, ja jo lennon aikana soturityttö heilutti käsiään, pyöritellen mestarillisesti miekkojaan ohjaten nopeaa liikettä ja onnistui laskeutumaan lohikäärmeen selkään, joka oli täynnä piikkejä. Hirviö vapisi ja yritti heittää pois rohkean tyttö-ratsastajan, mutta taitavasti kierretyt ketjut peittivät valtavat suut - mahtava hirviö oli täysin satuloitu.
  -Miksi tarvitset kolme päätä? Puuttuuko yksi? Ne ovat täynnä reikiä, joten ketjutan ne yhteen, jotta viimeiset aivot eivät lennä ulos!
  Soturityttö nauroi kömpelölle vitsilleen. Lohikäärme nousi jyrkästi korkeuteen, toisti sitten Nesterovin silmukan, ihon alla olevat lihakset tärisivät, hirviö yritti epätoivoisesti heittää pois kutsumattoman ratsastajan. Kuumat ilmavirrat puhalsivat jättimäisen kappaleen poikki, leija ryntäsi kuin katapultista vapautunut kivi tai mitä todennäköisimmin meteori. Ilmakehän aalto syrjäytti tataarit raiteilta.
  Alenka huusi:
  - Ei vaikuttavaa!
  Toimivan presidentin uni jatkui edelleen. Herra Medvedev hajosi hieman, ehkä jopa surusta.
  Todellakin, mikä nykivä lohikäärme oli terminaattoritytölle, kun hän kävi läpi äärimmäisiä kuormia kahdessatoista muuttuvassa tasossa, kiihtyi sataanviisikymmeneen painovoimaan ja sukelsi välittömästi painottomuuteen ja saavutti sitten taas subkutalaalin kuormitusrajan. Jokainen kasviston ja eläimistön edustaja on mato tämän geenitekniikan tuotteen edessä.
  Hirviö yritti kääntää päätään ja jyrisi hirveästi valtavalla suullaan. Soturityttö viilteli legendaarisella miekkallaan kaikella voimallaan ja tähtäsi herkimpään kohtaan - sieraimeen. Ensimmäinen isku oli litteä, hopeiset helmet lensivät ulos sieraimesta, helmien tavoin ne kimaltelivat auringossa:
  "Säsi on kaunis, niin sanotaan, että lohikäärme voi ulostaa kultaa."
  Käärme iski valolla. Vastauksena kaunis ja ketterä Alenka viilteli kärjellä, isku oli terävä ja tarkka, terä muuttui hieman punaiseksi ja kirsikka-rubiinikastepisaroita ilmestyi hänen valtavasta nenästään. Ne jäätyivät heti lennossa ja kietoutuivat omituiseksi koristeeksi.
  Tyttö nauroi:
  - Hienoa, toista temppu!
  Hirviö nykisi jo, mutta jatkoi nousuaan, pääkaupunki Ryazan pieneni ja pieneni. Tässä se on kärryn pyörässä, nyt lautasessa, ja tässä se on unikonsiemenen kokoinen, katoamassa vihdoin pilvien taakse. Taivas välähti mustana, täynnä kirkkaita tähtiä, ne kiipesivät stratosfääriin, hengittäminen oli vaikeaa, kylmä tyhjiö puhalsi sisään. Vaikka legendaarinen Alenka ei ole tavallinen ihminen, hän ei voi tulla ilman ilmaa ollenkaan. Mutta ilmeisesti myös lohikäärme kutisee, matelijalla on kouristuksia, se on hengästynyt, joten meidän on laskettava korkeutta. Ei selvästikään ole halua toistaa Ruslanin urotyötä, joka piti Tšernomoretsin partaa kolme päivää ja kolme yötä. Hänen päässään välähtää lause lasten verkkosivustolta, ja jostain syystä hän todella haluaa toistaa sen.
  Ja soturityttö sanoo:
  -Olemme samaa verta, sinä ja minä!
  Lohikäärme näytti ymmärtävän merkityksen, vapisi ja keskeytti lentonsa. Sitten se alkoi pikkuhiljaa laskea.
  Kaunis ja lihaksikas soturi sanoi:
  -Ajattelet oikein, siivekäs veljeni! Meillä on tuloksia kanssasi!
  Todellinen verilöyly oli alla täydessä vauhdissa, mongolit vierivät jo pois seiniltä, ja upea Natasha päätti, että optimaalinen hetki oli koittanut. Hyvin tehty, urhea tyttö, näet hänet heti, missä hän ohitti, on jäljellä verinen polku, joka on paksusti kivettynä ruumiilla. Natashan jalkojen ja käsien lisäksi Natashan kaksi pitkänomaista punosta haisevat tikareilta, jotka on kudottu karkaistusta teräksestä valmistettuihin ketjuihin.
  Alenka sanoi itsekseen polkiessaan jalkaansa:
  -Teen ehdottomasti itselleni sellaisia henkilökohtaisia tavaroita! Nyt lämmitetään Mughlans!
  Villi liekki purskahti kolminkertaisena tulivuorena tinatuista kurkuista, tataarit käpertyivät liian tiukasti, ja ne yksinkertaisesti paistettiin sadoittain, vuotaen helvetin tulen suusta. Hevoset olivat erityisen peloissaan, mutta suurin osa hevosista oli jo torjuttu äkillisen selkään kohdistuneen iskun seurauksena, vain Guyuk Khanin henkilökohtainen vartijatuhat jäi satulan alle. Purkaus jatkui pyyhkäisemällä pois satoja ja satoja taistelijoita samassa salpassa tuliisessa hurrikaanissa. Keltainen käärme katseli kapeista silmin pienen lohikäärmeensä paluuta.
  Taistelija idästä karjui:
  -Petturi! Olette kaikki lohikäärmeperheen edustajia, petätte aina ja palvelette vahvempaa!
  Raivostunut ninja-velho yritti voittaa rohkean ratsastajan heittäen pulsareita konekiväärin nopeudella. Nuori soturi Alena virnisti ja lauloi äänekkäästi:
  - Tulivedellä - kaataa lasia! Olet siisti muukalainen - syljet tulta!
  Tämä on tyttö - iloinen, huumoria. Ja tulesta tehdyt pulsarit eivät pelkää häntä.
  Alena ampui heidät helposti alas käyttämällä legendaarisia aseita ja ajoittain ohjaamalla pedon vihollisyksiköitä kohti. Tämä uudelleenkäytettävä siivellinen liekinheitin on parempi kuin sata hevosvetoista mekaanista.
  Ehkä tämäkin on viileämpi kuin hyökkäyslentokone, ja miten siinä on niin paljon polttoainetta, eikä sulake lopu? Sinun on tutkittava hirviötä rauhassa ja luotava uusi, ennen näkemätön ase! Nuolet pomppivat pois paksusta, värikkäästä panssaroidusta ihosta, hohtaen kaikissa sateenkaaren väreissä, kuin hirssi. Hitit muuttavat väritystä vain hetkeksi: rubiininpunaisesta tulee lila-violetti. Lila-safiiri päinvastoin muuttuu tulakoranssiksi, kullankeltaiseksi ja smaragdinvihreäksi. Tämä on erittäin kaunista, on sääli, että verisen taistelun kuumuudessa ei ole aikaa nauttia upeasta spektaakkelista.
  Venäläiset soturit ja tyttöjen muodostaman Valkoisen legionin sotilaat olivat jo kaastaneet suurimman osan mongolien armeijasta. Siitä tuli erityisen kammottava, kun mekaaniset liekinheittimet tulivat peliin; mikään armeija ei kestänyt tällaista kaksoisiskua. Vielä minuutti, ja sekava lento alkaa. Keltainen käärme epäröi hetken.
  Batun käsky on selvä, tappaa kruunukagani hiljaisella, mutta maksu on liian pieni. Ei, hän tappaa hänet myöhemmin, mutta toistaiseksi hän ottaa hänet pois särkyvien venäläisten miekkojen alta:
  -Muutetaan pois, Kagan, minä peitän sinut!
  - Entä kolmipäinen mangus ? En anna hänen kiusata armeijaani!
  Ninja napsautti sormeaan ja kipinöitä alkoivat pudota:
  "Voin tehdä monimutkaisen loitsun ja hän palaa maailmaansa, mutta sitten en voi kutsua häntä seitsemään vuoteen!" Vaihtoehto on kuitenkin olemassa! Hale-tason loitsu!
  -Miten on, että?
  Guyukin kasvot, lihavat ja turvonneet yli hänen vuosiensa, venyivät. Ninja Killer selitti:
  -Ja niin! Jos tapan hänen valkoisen mangustansa , niin lohikäärme on minun, jos hän tappaa minut, se on hänen!
  Japanilainen velho kuiskasi pitkän mantran, talisman kimalsi kirkkaammin kuin aurinko. Tuhoamisen jännityksen kantamana paljasjalkainen Alenka tunsi yhtäkkiä voimakkaan ja jo tottelevaisen hirviön joustavan, kiillotetun selän katoavan alta. Hän huomasi olevansa ilmassa lentääkseen alas kiven nopeudella. Pudotus ei ollut miellyttävä, mutta ei kohtalokas. Murtautuessaan läpi metrin pituisen lumikaalin terminaattorisoturi hyökkäsi mongolien kimppuun haavoittuneen villisian raivolla. Viimeinen järjestäytynyt vastarinta kaatui, valtavan armeijan säälittävät jäänteet ryntäsivät joukkopakoon.
  Kauneimmat tytöt, paljasjalkaiset Alenka ja Natasha, kilpailivat kirjaimellisesti hämmenneiden nukkereiden hävittämisessä. Guyuk Khan puolestaan muuttui käytännössä näkymätön, hänen vinttikoirahevosensa rikkoi kaikkia hippodromin ennätyksiä, perinnöllinen kagaani ajatteli vain omaa ihoaan.
  -Ei, tämä ei ole samurai! Säälittävä pelkuri. Mikä sääli palvella tällaista mikadoa!
  Ninja haukkui.
  Keltainen käärme otti kaksi voimakasta katanaa, ylitti ne ja nyökkäsi jyrkästi, kimalteleva vaaleanpunainen pallo erottui teristä. Maaginen kotipulsari lähti nopeasti kohti kaunista, puolialastomaa Alenkaa.
  Terminaattorisoturi onnistui havaitsemaan liikkeen, katkaisemaan tulisen hyytymän lennossa, pienen räjähdyksen, joka levisi salaman tavoin, hajottaen kymmenkunta tai kaksi mongolia:
  - Se on paholainen! Alamaailman samurai!
  Keltainen käärme huusi. Ninja valmistautui jo ryntäämään tapaamaan veristä paljasjalkaa Alenkaa, kun hänen päähänsä nousi alkeellinen ajatus. "Entä jos hän ei heti tapa tätä vahvinta taistelijatyttöä, niin blondi terminaattori Natasha liittyy hänen joukkoonsa, ja sitten seurauksista tulee katastrofaalisia. Lisäksi hän alisti lohikäärmeen, ja vain erittäin voimakas soturi voi alistaa suuren käärmeen. "
  Ninja nyökkäsi:
  - Pääsen pois linnuista! Lähden palatakseni!
  Keltainen käärme, joka avasi valkoisen viittansa, hautautui lumeen. Sitten tukehtuen hän alkoi kuiskata liikeloitsua.
  Paljasjalkainen Alenka jatkoi raivoissaan takaa-ajoaan, kova Natasha ei jäänyt jälkeen. Kaikesta taistelun ankaruudesta huolimatta he eivät päästäneet kruunukaganin kuninkaallista telttaa hetkeksikään näkyvistä.
  -Hän pakenee, päästään johtajaan kiinni!
  Paljasjalkainen Alenka ehdotti. Natasha heitti kiekon paljain jaloin ja vastasi välinpitämättömästi ja jatkoi pakenevien mongolien tasoittamista nopeilla iskuilla.
  -Mitä varten! Tuomme Batygaan ylimääräistä iloa , ja tämä on liian inhimillistä. Miekka tappaa helposti, ja jihangir yksinkertaisesti repäisee hänen ihonsa.
  Alenka, joka katkaisi neljä yhdellä iskulla, purskahti nauruun.
  -Jos hän ei itse katkea Batun sarvia! Ajetaanko heidät aina leiriin asti, vai mitä?
  Natasha naurahti ja sanoi:
  -Batu paskaa housujaan aika kovaa, ja mitä vähemmän Mooglaneja selviää, sitä parempi!
  Terminaattoritytöt kiihdyttivät vauhtiaan, se muistutti kiinniottelupeliä, ydinvoimat ryöstivät epätoivoisesti hevosiaan ja repivät heidän kylkiään veriksi. Epätoivoisilla ponnisteluilla he onnistuivat hieman irtautumaan Urun ratsasmiehistä, mutta he eivät voi paeta niitä, jotka suunniteltiin nopeammin kuin gepardi!
  Herättyessään Dmitri, Anatoljevitš Medvedev teki harjoituksia ja käynnisti television. Zelenskyn voiton kunniaksi järjestettiin valtakunnallisia juhlia ja juhlia. Kansa iloitsi muutoksista vilpittömästi.
  Kaikki halusivat elää uudella tavalla ja vapaammin. Avajaiset lähestyivät, ja Zelensky oli saamassa täyden vallan. Ja tämä herätti myös innostusta ja inspiraatiota. Kuten, kaikki muuttuu ja se on parempi kuin eilen. Ja slaavit löytävät yhtenäisyyden ja kylmä sota päättyy. Kuten Putinin kauden autoritaarinen painajainen.
  Ja Zelenskystä laulettiin jo kauniita lauluja... Kaikki halusivat jotain uutta ja kaunista.
  Zelensky itse ilmoitti ensimmäisellä asetuksellaan kumoavansa parlamentaarisen koskemattomuuden ja siivoavansa myös oligarkin höyhenet. Zelensky lupasi myös nostaa merkittävästi rikkaiden veroja. Heillä ei ole mitään syytä lihoa!
  Yleisesti ottaen paljon asioita oli suunniteltu tehtäväksi. Mukaan lukien suurenmoinen rautatien rakentaminen: Arkhangelsk - Chukotka ja sitten maanalainen tunneli Alaskaan.
  Miksi Zelensky ei ole kuningas? Hänen projektinsa ovat mahtavia. Ja Yhdysvalloissa hallitus vaihtuu pian ja poliitikkoja tulee uusi sukupolvi. Kuka myös haluaa muutosta.
  Ja nyt Zelensky rentoutuu...
  Ennen kuin tietokone otettiin pois, Medvedev tuli peliin...
  Neuvostoliiton valloituksen jälkeen on mahdollista olla tekemisissä Yhdysvaltojen kanssa. Mutta ensin ajellaan laserohjuspuolustusjärjestelmää; imperiumilla on täällä sellaisia ominaisuuksia. Sota Yhdysvaltoja vastaan - 2008! Hyökkäys alkaa Chukotkasta Alaskaan.
  Käynnissä on todellinen taistelu.
  Abrams taistelee Panther-7-panssarivaunua vastaan. Uusi auto ei ole enää niin painava kuin täydellinen. Ja näyttää absoluuttisen luokkansa.
  Ja hän tuhoaa jenkit... Medvedev kyllästyi sotaan, ja hän luovutti vallan Rokossovski-luokan sotilasneuvonantajalle. Ja hän alkoi hallita...
  Esimerkiksi rakentaa jotain... Uusia temppeleitä, joista jokaisessa on seitsemän uskontoa. Tai jopa uusia tv-torneja. Ja olisi siistiä rakentaa pyramidi. Puolitoista kilometriä korkea. Kyllä, se olisi todella hienoa!
  Samalla Medvedev nostaa hyvinvoinnin tasoa. Kyse ei ole vain sotilaallisten tehtaiden purkamisesta.
  Voit myös valmistaa televisioita, jääkaappeja, tietokoneita, kannettavia tietokoneita. Ja rakentaa tuotantoa ja pumpata taistelulihaksia. Mutta USA on jo ylivoimainen... Imperiumissa on jo yli kaksi ja puoli miljardia asukasta ja se on melko valmis taistelemaan sotaa Yhdysvaltoja vastaan. Medvedev paljastaa hampaansa ja laulaa:
  - Olen kaikkien vuosisatojen todellinen hurrikaani! Se, joka tuo paljon kuolemaa!
  Ja taas se painostaa Amerikkaa. Ydiniskuja vaihdetaan jo. Tällainen taistelu kasvaa.
  . LUKU nro 8
  Öh, työnnetään taas yksiköitä. Ja kuinka isketään! Tässä ovat jalkaväkitytöt liikkumassa. Kaikki paljain jaloin ja bikineissä. Ja kuinka jenkit puukottavat pistimellä ja kuinka he heittävät kranaatteja paljain jaloin. Niissä on aitoa energiaa. Ja kaikki kiiltää, kuin elohopeapallot, jotka juoksevat ruskettuneen ihon alla. Tytöt rakastavat tappamista - nämä ovat tyttöjä!
  Ja he laulavat itselleen:
  Hyökkäämme komsomolityttöjä,
  Olemme tsaari Medvedev, erittäin viisas tsaari...
  Ja tietysti meillä on selkeä ääni,
  Mitä tahansa väitettä - anna mennä!
  Ja taas hän heitti kranaatteja paljain varpaillaan. Nämä tytöt ovat kirjaimellisesti mahtavia. Ja jenkit murskaavat, valtaavat Alaskan. Ja he myös laulavat itselleen:
  - Pahat sudet parveilevat yhdessä! Vain silloin kilpailu selviää! Heikot hukkuvat, heidät tapetaan - puhdistaen pyhää verta!
  Ja tytöt ryntäävät hyökkäykseen hampaat paljastaen. Mutta amerikkalaisia vastaan on myös "Tigers"-7, mikä hämmästyttävä voima. Ja sellaisia hirviöitä ei voida pysäyttää!
  "Tiger"-7 on erityinen korkeapainetykki, jonka ammuksen alkunopeus on 2500 metriä sekunnissa. Ja heti kun hän lyö häntä, mikään ei pelasta häntä. Ja Ambramit juoksevat kaikkiin suuntiin . Ja repii tornin heiltä.
  Ja tyttö pakottaa sotilaat polvistumaan ja suudella heidän paljaita jalkojaan.
  Amerikkalaiset antautuvat jälleen. Ja Medvedevin armeijan joukot lähestyvät New Yorkia. Ja kaupunki on jo hyökkäyksen kohteena. Hänet vangitaan ilman seremoniaa.
  Medvedev pitää itseään suurena komentajana: hän otti lopulta New Yorkin.
  Ja voisi sanoa, että hän on suurin hyökkääjistä. Ja sitten Washington.
  Ja amerikkalaiset antautuvat. Yhdysvaltain presidentti kaatui kasvoilleen ja alkoi suudella tyttöjen paljaita jalkoja. Ensin yksi, sitten toinen vuorotellen.
  Niinpä hän suuteli koko pataljoonaa paljasjalkaisia tyttöjä. Tämä on hieno taistelu!
  Medvedev naurahtaa... Joten hän vangitsi Amerikan. Mutta Putin ei kyennyt tekemään tätä!
  Tämä on todella taistelu - super! Ja sitten Meksikoon.
  Ja taas kahmarit... Ja meksikolaiset tytöt saavat meksikolaiset polvistumaan, ja he suutelevat paljaita kantapäänsä. Ja he huutavat:
  - Kunnia kaunottareille!
  Kyllä, tietokone voi näyttää suuria värikuvia tytöistä, joilla on paljas kantapää ja joita vangit suutelevat. Ja se on niin jännittävää.
  Täällä he taas johtavat vankeja - tällä kertaa mustia. Ja he myös suutelevat tyttöjen paljaita jalkoja.
  Ja myös tankit ryömivät pyramidin muotoisina...
  Tytöt liikkuvat ja niitä on paljon... Nuoret voi loppujen lopuksi irrottaa resursseista. Ja valitse, että kaikki yksiköt ovat tyttöjä bikineissä. Ja tämä on niin kaunista.
  He ovat enimmäkseen punatukkaisia ja blondeja.
  Ja he valtaavat maan toisensa jälkeen. Niin siistejä sotureita. Imperiumit kaatuvat paljain jalkojensa alle.
  Medvedev leikkii mielihyvin... Ja jopa viheltää jotain hengitystään.
  Miten vetypommi räjähtää? Hirveää barbaarisuutta! Ja koko kaupunki, ikään kuin lehmä nuolisi sitä kielellään. Kuinka paljon enemmän säteilyä? Ja paljasjaloiset tytöt juoksevat radioaktiivisen pölyn läpi. Ja heidän paljaat kantapäänsä palavat.
  Medvedev leikkii kuin python nieleisi toisen alueen.
  Tässä on toinen voima valloitettu virtuaalimaailmassa, ja lippu pudotetaan.
  Tankit ovat nyt uusia aktiivihaarniskalla ja keramiikalla. Monikerroksinen ja tehokas.
  Ja lentotukialukset ovat moderneja ja myös varsin sopivia. Ja kuinka lentokoneet alkavat ampua niistä.
  Medvedev, kuten näemme, on erittäin älykäs presidentti.
  droonien kehittäminen . Ja se on siistiä. Ja myös levyn muotoisia lentokoneita. Täällä he ovat jo menossa taisteluun kuin UFOt. Ja sitten pyramidisäiliöt.
  Yhdysvaltain presidentti Trump, valoisa mieli, käski tehdä autosta haavoittumattoman ja läpäisemättömän kaikista näkökulmista. Näin mastodon ilmestyi matalan pyramidin muodossa. Ja tällainen auto osoitti erinomaista suojaa. Erityisesti kineettisiä ammuksia vastaan.
  Ja nyt tämä säiliö osoittautui niin menestyksekkääksi, että siihen ei voi tunkeutua, ja se on edelleen käytössä Yhdysvalloissa. He jopa kutsuivat sitä sillä: Trump-tankki.
  Ja joskus hulluus valtaa ihmiset, kun he näkevät auton olevan läpäisemätön.
  Medvedev käy epätasaista taistelua, ja hänen koneensa ovat jo vallanneet uuden virtuaalisen pääoman ja muuttaneet sen kasaksi raunioita ja kiehuvia kraattereita.
  Mutta tämä ei riitä robottitytölle. Hän alkaa kehittää uuden sukupolven aseita: tuhopommia. Ja tämä pommi on neljäsataa kertaa tehokkaampi kuin vetypommi. Joten jos se osuu, et voi edes kerätä tuhkaa!
  Ja sota on jo siirtymässä avaruuteen.
  Medvedev käyttää laivoja, jotka on valmistettu uudesta seoksesta, joka on vahvempi ja kevyempi kuin titaani. Ja tähtialukset lentävät avaruuteen ja taistelurobotit taistelevat. Maanalaisissa tehtaissa on jo monia erilaisia malleja.
  Ja nyt planeetan viimeinen valtakunta kaatuu. Ja mitä? Nyt syvälle avaruuteen!
  Star Warsin aikakausi alkaa.
  Medvedev ymmärtää tämän ja painaa voimakkaasti näppäimistöä. Tai voit liikuttaa sormiasi tai hallita ajatuksiasi.
  Vt. presidentti toimii viisaasti ja rakentaa itselleen avaruuslaivaston. Ja taistelu jatkuu.
  Vielä tehokkaamman, erityisesti tuhoavan, termokvarkkipommin kehitystyö on käynnissä. Ja se on satatuhatta kertaa voimakkaampi kuin tuhoaminen.
  Ja sitten laivat nousevat taivaalle. Ja he vangitsevat planeetan satelliitteja. Ja sitten viereiset järjestelmät. He tekevät tämän erittäin nopeasti.
  Ja virkaatekevä presidentti tuottaa peliin terminaattoreita. Tässä on terminaattorin sankari. Tämä on aikamatkailua, vaikka se olisi rajoitettua.
  Medvedev huusi:
  - Ihmiset taputtelevat jaloillaan maahan, entä saappaat! Mikä on sekä typerää että hirveän rumaa!
  Ja Medvedevistä tuli paljon iloisempi. Voi lapset, kuinka hyviä olette. Varsinkin jos heistä tuli avaruussotureita.
  Tähtien taistelu on alkamassa. Ja vakavia iskujen vaihtoja, kun triviaaleja lyöntejä suolistossa. Tarkemmin sanottuna se on mielikuvituksellista ajattelua.
  Medvedev jatkaa hyökkäystä:
  - Tähtialukseni ovat murhaavia!
  Ja hän nimittää tilalleen uudet avaruuspäälliköt. Ja mikä on tappelu, on taistelu.
  Täällä Medvedev hallitsee komentajiensa kanssa. Täällä vihollinen koalitio nousee sitä vastaan. Kun tällainen lukematon armada lähestyy, se on pelottavaa; kaukaa katsottuna näytti siltä, että monivärinen, kimalteleva sumu hiipii. Lisäksi jokainen kipinä on demoni, jonka on aiheuttanut necromance-velhon taika. Yli kaksitoista ja puoli miljoonaa pääluokkien sotilaallista avaruusalusta ja loputon pieni "mukavuustalo", jatkuvasti saapuvat vahvistukset huomioiden, sen määrä lähestyi kahta sataa miljoonaa. Etuosa venyi pari parsekiksi; sellaisessa mittakaavassa lippulaiva-ultrataistelulaivatkin näyttävät Saharan hiekanjyviltä.
  Yleinen taistelu lähestyy: Medvedevin avaruusimperiumin armeija monitahoista "Total Pelastuksen koalitiota" vastaan, joka on päättänyt jatkuvasti myöhäisen puolustuksen taktiikan sijaan iskeä itse julman hyökkääjän laivastoon.
  Täällä on niin monia aluksia, ja niiden valikoima on hämmästyttävä, vaikka useimmissa tapauksissa se vain estää tehokkaan taistelun. No vaikkapa tähtilaiva cembalan muodossa tai pitkillä kuonoilla kielten sijasta harppu tai vaikka kontrabasso panssaritornilla toisesta maailmansodasta. Tämä voi tehdä vaikutuksen heikkohermoisille, mutta se aiheuttaa todennäköisemmin naurua kuin pelkoa.
  Heidän vastustajansa on imperiumi, joka väittää olevansa universaali voima. Medvedevin suuri avaruusemiraatti, jossa kaikki on asetettu sodan palvelukseen, päälauseena on tehokkuus ja tarkoituksenmukaisuus.
  Toisin kuin koalitiossa, virkaa tekevän presidentin tähtialukset eroavat vain kooltaan. Ja muoto on käytännössä sama, erittäin petollisen näköinen syvänmeren kala. Ehkä ainoaa poikkeusta lukuun ottamatta ne näyttävät paksuilta tikareilta, jotka hohtavat teräksestä - kahmarit.
  Tämän osan avaruuden tähdet eivät ole liian tiheästi hajallaan taivaalla, mutta ne ovat värikkäitä ja ainutlaatuisia valospektrillään.
  Jostain syystä näitä valaisimia katsellessa tulee surullinen tunne, kuin katsoisit enkelien silmiin, jotka tuomitsevat maailmankaikkeuden eläviä olentoja niiden ilkeästä, todella villistä käytöksestä.
  Virkaa toimivan presidentin armeijalla ei ollut kiirettä kokoukseen, vain yksittäiset liikkuvat yksiköt hyökkäsivät nopeasti ylivoimaista nopeuttaan hyödyntäen vihollisen kimppuun, aiheuttivat vahinkoa ja vetäytyivät takaisin. Vastauksena he yrittivät kohdata heidät padolla, mutta ketterimpinä ja täydellisen suojan ansiosta he olivat paljon tehokkaampia.
  Miinat, jotka vaikuttivat pieniltä kosmisessa mittakaavassa, repeytyivät ikään kuin räjähdyksen seurauksena, samoin kuin risteilijät ja hävittäjät. Mutta onnistuimme kaatamaan suuren pelin. Yksi liittouman valtavista taistelulaivoista sai osuman, se savutti paksusti, vääntyi ja paniikki leimahti jättiläismäisessä tähtilaivassa kuin tulipalo kuivassa metsässä.
  Alienit, jotka ovat samanlaisia kuin jerboat, joilla on vain kynnet hännän sijaan, pakenevat peloissaan huutaen ja hyppien ylös ja alas. Niiden välissä on pienempiä tyyppejä, jotka näyttävät karhujen ja ankkojen hybrideiltä. Nokat käpristyvät villiin kauhuihin, kuuluu huutoja, ne lentävät erilleen ja höyhenet syttyvät tuleen. Täällä yksi karhuankoista kääntyi ylösalaisin ja muutti päänsä tuliputkeksi. Siellä vaahto ryntäsi suoraan hänen kurkkuun, hänen vatsansa irrotti heti kengistä, ja linnun raato repesi roiskuen verta lapsesta peräisin olevien lihajäänteiden kanssa.
  Jerboat palavat ja ryntäävät pelastusmoduuleille, mutta näyttää siltä, että aavemaisen eloonjäämistoivoa antava järjestelmä on vaurioitunut toivottomasti. Heidän kenraalinsa Tail Cockroach päästää hysteeristä vinkua:
  - Oi universaalin ympyrän neliöimisen jumalat...
  Se ei ollut mahdollista lopettaa, liekit peittivät hänen onnettoman ylhäisyytensä. Älykkään jyrsijän liha mureni alkuainehiukkasiksi.
  Taistelulaiva paloi ja karkoitti ilmakuplia tyhjiöön ja räjähti sitten hajoamalla moniin palasiksi.
  Pelattuaan tarpeeksi Medvedev teki vielä pari tilausta. Hän myös palkitsi Novodvorskajan postuumisti Venäjän sankarin tähdellä. Hän määräsi, että Oleg Rybachenkolle myönnetään kaikki Venäjän ritarikunnat ja mitalit. Ja hän luovutti Pyhän Andreas Ensimmäiseksi kutsutun ritarikunnan Donald Trumpille. Sen jälkeen Medvedev nukahti uudelleen... Kukaan ei ole vielä häirinnyt häntä.
  Tällaisen saavutuksen jälkeen Alenka piristyi huomattavasti. Samoin hänen tiiminsä.
  Margarita otti ensimmäisenä puheenvuoron:
  - Tehdään Japani loppuun merellä ja maalilla maalla!
  Alenka kannatti tätä ideaa lämpimästi:
  - Varmasti! Miksi sallitaan uusien venäläisten sotilaiden kuolema!
  Natasha puhui myös:
  - Kuropatkin on liian päättämätön komentaja. Joten se ei ole tosiasia, että hän pystyy voittamaan, vaikka otettaisiin huomioon japanilaisten heikkeneminen Port Arthurin hyökkäyksen aikana!
  Medvedev tiivisti asian ratkaisevasti:
  - Hyökkäämme! Tämä on meidän ja Venäjän mahdollisuus!
  Sen jälkeen tehokas ja ultramoderni säiliö alkoi liikkua. Kyllä, Japanilla on huono päivä. Ja he kiroavat useammin kuin kerran hetken, jolloin heille tuli mieleen taistella Venäjän kanssa.
  Panssarivaunu liikkui Japanin joukkoja kohti. Alenka sanoi iloisesti:
  - Näin upeaa unta. On kuin Natasha ja minä puolustaisimme Ryazania Batu Khanin laumoilta.
  Margarita piristi:
  - Olinko minä unta?
  Alenka pudisti päätään negatiivisesti:
  - Ei! Et vain ollut paikalla!
  Tyttö huokaisi harmissaan:
  - Mikä sääli!
  Paljasjalkainen Alenka nauroi ja huomautti:
  - Voisit vain estää meitä! Mutta Natasha ja minä olimme niin siistejä!
  Blondi tyttö kysyi hämmästyneenä:
  - Olitko siistiä?
  Paljasjalkainen Alenka vahvisti helposti:
  - Kyllä, erittäin siistiä! Ja jopa ratsastin lohikäärmeellä!
  Natasha nauroi ja vastasi:
  - Olit erittäin kaunis lohikäärmeellä!
  Alenka vahvisti helposti:
  - Se on kuin satu! Missä on lohikäärmeitä, tonttuja ja kaikkea lumoavaa!
  Margarita vastasi vilpittömästi:
  - Olet todella kaunis jopa ilman lohikäärmettä! Vain keiju, ja ihmeiden ihme!
  Alenka totesi luottavaisesti:
  - Voitan kaikki! Lohikäärmeillä ja ilman!
  Ja soturi näytti nyrkkiään.
  Ensimmäinen venäläinen panssarivaunu hyökkäsi japanilaisiin, jotka seisoivat lähellä Port Arthurin muureja. Niitä oli silti aika paljon. Tykistö alkoi toimia. Vastauksena valtavan panssarivaunun 152 mm:n tykki sekä kahdeksan tappavaa konekivääriä ampuivat. Ja taas samuraita alettiin niittää satoja.
  Konekiväärit - "Lohikäärmeet", erittäin tappava asia. Viisi tuhatta luotia minuutissa on vain jonkinlainen peto.
  Japanilaiset putosivat, lävistettiin, repeytyivät ripauksiksi ja heidän kallonsa murskautuivat. Heidän vatsansa repeytyivät ja heidän ruumiinsa hyppäsi tulen murskaavien iskujen heittämänä ylös.
  Myös kumulatiivisella täytteellä varustetut sirpaloituneet kuoret räjähtivät. Ne soveltuivat erinomaisesti sekä jalkaväen ampumiseen että laivojen pohjan läpi tunkeutumiseen.
  Nämä ovat terminaattorityttöjä, ja professori on todellinen nero. Niinpä he alkoivat puida samuraita.
  Paljasjalkainen Alenka huudahti:
  - Olkoon venäläinen henki ylistetty!
  Natasha, painoi joystickin nappia paljain varpaillaan, lähetti luodisuihkun ja jatkoi:
  - Ja tsaarimme Nikolai II!
  Paljasjalkainen Alenka jatkoi kuoren lähettämistä kuoren perään. Joka kolmas sekunti lensi ulos tappava ase. Ja japanilaiset akut hiljenivät. Ja keltaihoisia sotilaita kuoli suuria määriä.
  Natasha, leikkaanut useita samuraita, tuki:
  - Isänmaan hymni laulaa sydämissämme.
  Paljasjalkainen Alenka, joka jatkaa kuolettavien kuorien sylkemistä, ja ne ovat paljon tehokkaampia kuin plastidi, jatkoi:
  "Koko maailmankaikkeudessa ei ole ketään häntä kauniimpaa."
  Natasha ampui armottomasti japanilaisia paljain varpaillaan ja lisäsi:
  - Purista ritarin konekivääriä tiukemmin.
  Paljasjalkainen Alenka, samurain hylky, viimeisteli:
  - Kuole Jumalan antaman Venäjän puolesta!
  Tytöt ovat todella sellaisia, super! Upeita kaunokaisia. Katsot niitä ja ihailet niitä. Mutta japanilaisille tämä on puhdasta kuolemaa. Tankki käveli akkujen läpi. Pudotti asejoukot. Hän teki sen hyvin, hyvin nopeasti. Sitten kävelin juoksuhaudojen läpi. Hän myös niitti monia. Tarkemmin sanottuna ei monet, mutta melkein kaikki. Tuhoaminen osoittautui täydelliseksi. Täällä tietysti kaikki sujui automaattisesti. Näin japanilaiset tuhottiin.
  Alenka totesi nauraen ja painoi joystickin painikkeita ruskettuneiden jalkojensa paljain varpaillaan:
  - Olemme enemmän teloijia kuin sotureita!
  Natasha naurahti ja suostui:
  - Vapaus, nero ja kunnia teloittajat!
  Ja taas se ampuu puroihin. Ja tyrmää samurai villin voimalla.
  Margarita, joka ampui tarkasti myös paljain jaloin, huomautti rationaalisesti:
  - Homomiehiä tulee olemaan vähemmän, ja Japanissa tulee pulaa miehistä!
  Paljasjalkainen Alenka purskahti nauruun ja ampui uudelleen:
  - Varokaa naisia! Naiset, varokaa!
  Tämä on todellakin sellainen tyttö, joka pomppaa pois hänestä. Joka tapauksessa tyttö on todellinen terminaattori.
  Natasha otti sen ja lauloi:
  - Legioonat marssivat,
  Niiden pistimet loistavat.
  Takanamme on miljoonia
  Oi venäläiset rykmentit!
  Kukaan ei lopeta
  Kukaan ei keskeytä...
  Muutto avaa uusia,
  Lennetään nopeasti!
  Ja taas sataa vihollista. Eikä se anna niiden laskea ampeerin sadasosaan.
  Paljasjalkainen Alenka, joka heitti kuoria esiin tikan yksitoikkoisuudella, sihisi ja lauloi juuri pilkkaasti:
  - Yksi, hyökkääjä , kaksi hyökkääjää , hän on huikea.
  Natasha ampui, vahvisti kappaleen:
  - Yksi hyökkääjä , kaksi hyökkääjää , hän makaa!
  Cool Alenka tuettu energisesti:
  - Kerran lankku, kaksi lankkua - arkku rakennetaan.
  Paljasjalkainen Natasha, joka jatkoi ampumista ja tyrmäsi vihollisen konekivääripurkauksilla, sihisi:
  - Yksi lapio, kaksi lapiota - kaivetaan reikää!
  Ja soturi vilkutti safiirisilmillään. Hän on todella niin rakas.
  Paljasjalkainen Alenka katsoi tarkasti asentoja. Panssarivaunu toimi nopeasti, eikä kenraali Nogin armeijasta ollut käytännössä mitään jäljellä. Näyttää siltä, että komentaja itse kuoli. Lopetamme viimeiset japanilaiset piiritysarmeijasta.
  Medvedev totesi loogisesti:
  - Näin pitkälle tekniikka on mennyt! Neljä miestä tappoi yli kahdeksankymmentäviisi tuhatta japanilaista muutamassa tunnissa.
  Puolialasti Alenka, pahasti virnistävä, huomautti:
  - Meidän on tuhottava myös loput! Älä jätä ketään taakse!
  Natasha lauloi ampuessaan viimeistä tuhatta samuraita:
  - Ei, vuoret eivät ole kultaisia, tapamme pian kaikki Venäjän viholliset!
  Cool Margarita lisäsi:
  - Ei, ei peräpukamia, sinusta tulee pian kuollut vastustaja!
  Niitettyään kenraali Nogin armeijan terminaattoritytöt kiipesivät tilapäisesti ulos tankista ja juoksivat paljain jaloin lumen läpi. No, se on jo talvi.
  He ovat jo tuhonneet yli sataviisikymmentätuhatta jalkaväkeä. Ja lisäksi japanilainen laivasto. Kuitenkin yli kaksisataaviisikymmentätuhatta muuta japanilaista vastustaa kenraali Kuropatkinin armeijaa.
  Medvedev nousi unestaan tammipäällä. Käveli vähän. Sitten pelasin taas tietokoneella... Star Wars on hieno... Mutta jokin ei toiminut...
  Medvedev alkoi toistaa uutta strategiaa. Laitoin päälle historiallisen pelin: Venäjä Nikolai II:n aikana. Ja sota Japania vastaan. Tämä on niin julma sota. Voit ottaa käyttöön strategian ja purkaa voimia tietokoneeseen.
  Medvedev pelasi helpolla tasolla, mutta jätti japanilaisen ruiskeen väliin ja kärsi raskaita tappioita. Kyllä, on välttämätöntä rakentaa ei liian aktiivisesti. Käynnistetään uudelleen.
  Ja taas leikit itsellesi... Kuten kävi ilmi, Kuropatkinin sijassa virkaatekevä presidentti ei loista liikaa... Koko ajan tulee joitain vikoja, virheitä.
  Sitten Medvedev kääntyi sotilasneuvonantajan kimppuun, ja asiat sujuivat hyvin... Ja hän itse otti nokoset ja nukahti tuoliinsa.
  Kaunis Alenka , roiskuen paljain jaloin, kysyi Natashalta:
  - Miltä sinusta tuntuu tappaa niin monia ihmisiä?
  Blondi tyttö vastasi rehellisesti:
  - En tiedä! Tuntuu kuin se olisi tietokonepeli! Et tunne mitään raivoa, vihaa tai paljon iloa!
  Paljasjalkainen Alenka kikatti harmissaan:
  - Tämä on sotaa!
  Natasha vääntyi kuperkeeksi. Hänen punaiset, pyöreät kantapäänsä välkkyivät. Yleensä hän on upea tyttö, joka pystyy saavuttamaan paljon ilman paljon vaivaa. Ja jos emme pese sitä, ajellaan sillä.
  Tytöt juoksivat lumen läpi. Heidän ruumiinsa ovat erittäin ilmeikäs. Rintakehä on suuri, lonkat ovat ylelliset, kuten hevosen lantio, lihakset näkyvät. Nämä ovat kaunottaret-sankarit. Heillä on todellisin naisellinen voima. Niin paljon armoa. Ja jalat - ruskettun ihon alla pyörivät lihaspallot.
  Kolme japanilaista partiolaista kohtasi heidät.
  Tytöt hyppäsivät kuperkeihin. Ja kuinka he iskevät samuraita leukaan paljain kantapäällään. Ja he itse asiassa rikkoivat leukansa. Ja he löivät kaikki hampaansa irti. Sen jälkeen tytöt lauloivat:
  - Planeetat tunnustivat venäläisten suuruuden,
  Kiiruhdamme luottavaisesti ylöspäin.
  Kaikki maailman kansat rakastavat ja arvostavat meitä,
  Koko maan kansa marssii kohti kommunismia!
  Ja taas kaunokaiset räpyttelivät smaragdisilmillä. Ne näyttävät niin taistelevalta. Soturit ovat aktiivisia. Ja taas lenkkeily.
  Paljasjalkainen Alenka hyppäsi. Hän pyöritti pyörää ilmassa ja huomasi:
  - Olemme niin siistejä. Voimme valloittaa koko maailman!
  Natasha naurahti ja vastasi:
  - Maaplaneetan keisarinna -
  Tämä on erittäin siistiä!
  Ja molemmat tytöt iskivät toisilleen. Sen jälkeen kiiruhdimme takaisin. Itse asiassa jokainen sodan päivä maksaa Tsaari-Venäjän kassalle liikaa. Ja on aika lopettaa nopeasti japanilaisten kanssa.
  Medvedev tervehti tyttöjä säteilevästi hymyillen:
  - No, juoksitko ympäriinsä?
  Paljasjalkainen Alenka sanoi hymyillen:
  - Juoksemme ja valmiina taistelemaan!
  Natasha huomautti aggressiivisesti:
  - Tapamme kaikki!
  Medvedev heilautti kättään ja käski:
  - Sitten mennään!
  Paljasjalkainen Alenka nauroi ja vastasi:
  - Meidän neljä ovat tappavimpia maailmassa!
  Natasha vastusti tätä ja takoi paljain jalkansa:
  - Ei maailmassa, vaan universumissa!
  Ja tehokas, aggressiivinen ja tappava tankki ajoi kaikilla nopeuksilla. Yli kaksisataaviisikymmentätuhatta japanilaista on edellä. Mutta siellä riittää kuoria miljardille sotilaalle!
  Tytöt, professori ja opiskelija - tämä on joukkue, joka murskaa kaikki ja kääntää heidät oinaan sarviksi. Ja tankki lentää kohti japanilaisia joukkoja. Hän ryntää itseään uhkaavasti. Hän haluaa murtaa kaikki.
  Paljasjalkainen Alenka lauloi iloisesti:
  Venäjän avaruudet - kaunis, rakas,
  Missä ovat lumen helmet, rajattomat kristallijoet,
  Ja venäläinen sotilas ja kenraali ovat yhtä.
  Pyhä on valtion symboli - ortodoksinen kotka, kuninkaamme!
  Ja nyt nopea tankki todella lähti liikkeelle. Se lensi ohi kuin hävittäjä. Ja hän löysi itsensä japanilaisten edestä. Yleistykki- ja lohikäärme-konekiväärit alkoivat taas toimia. Tytöt ryhtyivät asioihin erittäin innokkaasti. Pitemmittä puheitta.
  Alenka ampui aseella paljain varpaillaan, tyrmäsi japanilaisen ja lauloi:
  - Kunnia Venäjälleni, Stalinille ja Leninille, yhdelle perheelle!
  Ja punatukkainen paholainen kimaltelee smaragdisilmillä. Ja kuinka hän vittuilee samuraita. Tulet rakastumaan.
  Ja Natasha ei myöskään ole huonompi. Huijaa japanilaisia.
  Ja laulaa:
  - Älä hidasta käännöksissä. Kohtalomme on voittaa, tytöt!
  Soturi oli täydessä kukassa. Ja niin nopeasti, kaataen tulta vihollisen päälle.
  Ja paljaat varpaat painavat joystickin painiketta.
  Puolialasti Alenka, ampui, huomautti:
  - Venäjällä on kaksi ongelmaa...
  Margarita keskeytti hänet tähän:
  - Jos niitä olisi kaksi!
  Paljasjalkainen Alenka, ampuu, suostui ilolla:
  - Kyllä, jos vain kaksi!
  Natasha ampui, laskee satoja japanilaisia, otti sen ja lauloi:
  - Kahdessa, kahdessa talvessa. Kahdessa, kahdessa keväässä!
  Paljasjalkainen Alenka, ampuu, lisäsi:
  - Tapan japanilaiset ja tulen takaisin!
  Natasha naurahti ja vastasi:
  - Port Arthur on meidän! Emmekä anna kenenkään viedä Manchuriaamme!
  Ja soturi taas löi samuraita. Venäläiset eivät häviä japanilaisille. Tämä todistaa jälleen kerran, kuinka voittamaton Venäjä on!
  Paljasjalkainen Alenka murskasi akun ja huusi:
  - Venäjä tulee olemaan kuuluisa kaukaisimmissa maissa ja vuosisatoja!
  Natasha myös karjui:
  - Eikä voimat estä meitä!
  Ja hän tuhosi vielä pari tuhatta samuraita. Sitten säiliö siirtyi eteenpäin ja sadonkorjuu jatkui.
  Margarita katsoi tätä, ilmaisi mielipiteensä:
  - Jos sota voitetaan niin loistavasti, mitä Venäjä tekee seuraavaksi?
  Medvedev katseli tyttöjen räjähdysmäisesti leikkaavan japanilaisia ja ehdotti:
  - Tulee sota, joko saksalaisten tai brittien kanssa! Mutta joka tapauksessa taistelu Nousevan auringon maan kanssa ei ole viimeinen!
  Alena rikkoi toisen akun ja sanoi:
  - Joten annamme sen saksalaisille, no, annamme heille niin paljon, että se ei näytä tarpeeksi!
  Samurain tuhoaja Natasha lisäsi:
  - Eikä Hitlerillä ole ketään värvättävää Wehrmachtiin!
  Alenka, painaen joystickin painikkeita paljain varpaillaan, julisti aggressiivisesti:
  - Mutta olen pahoillani arjalaisten puolesta. Niin monia kauniita valkoisia miehiä kuoli!
  Natasha oli samaa mieltä ja nyökkäsi surullisesti:
  - Kyllä, niin monta hyvää ihmistä kuoli! Ja mitä varten?
  Tyttö löi japanilaista ja huomasi.
  - Ja japanilaiset ovat hyvä kansa, mutta meidän on pakko taistella heidän kanssaan! Vaikka tämäkään ei ole liian hyvä!
  Margarita totesi loogisesti:
  - Entä eläimet? Eivätkö he tapa toisiaan? Mutta ihminen on vain korkeimman luokan eläin!
  Medvedev virnisti ja vastusti:
  - Ihmisellä, toisin kuin eläimillä, on sielu! Ja hänen sielunsa on todella ainutlaatuinen ja kuolematon! Joten, me ja eläimet olemme kokonainen kuilu!
  Margarita vastusti tätä:
  - Entä apinat? Heillä on myös korkea älykkyys. Yksi heistä tietää kolme ja puoli tuhatta sanaa!
  Puheenjohtaja vastasi:
  - Mutta he ovat sukulaisiamme!
  Paljasjalkainen Alenka ampui japanilaisia ja lauloi:
  - Olen apina! Myös mies!
  Samuraita leikkaava Natasha kuiskasi:
  - Älä kulje ympäriinsä apinoilla vuosisataan!
  Supertankki jatkoi japanilaisten leikkaamista. Miksi ei? Hän on todella hullu peto
  joka ampuu neljäkymmentä tuhatta luotia minuutissa. Ja sen panssari on läpäisemätön melkein mihin tahansa ammukseen. Eikä vain 1900-luvun alussa.
  Paljasjalkainen Alenka, ampui, julisti aggressiivisesti:
  - Tsaari Nikolai teki paljon Venäjän hyväksi, mutta jäi arvostamattomaksi ja aliarvioituksi!
  Natasha, kaatamalla tulta japanilaisten päälle, suostui:
  - Se on oikein! Kuningas tapettiin. He pakottivat papin astumaan pois valtaistuimelta! Ja mikä on muuttunut paremmaksi?
  Paljasjalkainen Alenka ampui tykistä ja lisäsi:
  - Se meni vielä pahemmaksi! Ja vielä enemmän ilkeitä ihmisiä tuli valtaan!
  Natasha kikatti, löi japanilaista ja sanoi:
  - Taistelkaamme siis paremman tulevaisuuden puolesta! Ja Venäjän vapauden puolesta!
  Puolialasti Alenka ampui, sanoi:
  - Muutoksen ja voiton puolesta!
  Sitten hän näytti nyrkkiään. Hän on tyttö, joka voi tehdä tämän. Silloin edes samurai ei pääse eroon siitä. Ja konekiväärit toimivat. Kaikki leikkaavat ja leikkaavat.
  He kyntävät itse asiassa kokonaisia ruumisrivejä. Ja he tyhjentävät tilan murhaan.
  Kenraali Kuropatkinille kerrottiin, että japanilaisten keskuudessa oli meneillään jotain outoa. Ammunta, räjähdyksiä, joku hyökkäsi heidän kimppuunsa.
  . LUKU nro 9.
  Vähän nukkunut Medvedev otti taas tietokoneen käsiin. Hän ei edes ajellut. Ja taas hän alkoi pelata omalla tavallaan.
  Hyökkäys Japaniin panssarivaunujen ja lentokoneiden avulla. Mukaan lukien ensimmäisen maailmansodan paras pommikone Ilja Muromets. Joka julisti itsensä erittäin äänekkäästi. Ja hän löi japanilaisia kuin kumiisku kärpäsiä vastaan.
  Ja eteenpäin Tokioon...
  Japanin valloitettuaan Dmitri Medvedev kutsui itseään Mikadon keisariksi.
  Ja sitten uudet sodat...
  Voit esimerkiksi pelata vaihtoehtoista historiaa. Aleksanteri II kertoi Bismarckille vuonna 1875, että hänen erimielisyytensä Ranskan kanssa olivat Saksan ja ranskalaisten sisäinen asia. Bismarck otti vallan ja hyökkäsi Ranskaan vuonna 1876. Aluksi preussilaiset olivat onnekkaita ja saavuttivat Pariisin. Mutta sitten ne hidastuivat. Ja Iso-Britannia tuli sotaan... Kaikki olisi ollut hyvin, mutta britit antoivat taistelun Saksaa vastaan ja hävisivät. Sitten preussilaiset veivät joukkonsa ylös.
  Sota lännessä jatkui. Ranskalaiset puolustivat itseään epätoivoisesti. Englanti siirsi yhä enemmän joukkoja...
  Samaan aikaan Venäjä valloitti Turkin ja Istanbulin. Iso-Britannia, Ranska ja Saksa joutuivat sotaan. Ja tsaari Aleksanterin valtakunta liitti monia maita, mukaan lukien Irakin, saavuttaen Intian valtameren. Ja Palestiina ja maat aina Egyptiin asti. Ja niin venäläiset joukot Skobelevin johdolla valloittivat Mekan, Medinan ja muut Saudi- Arabian kaupungit.
  Ja Venäjän valtakunnan eteläosa muodostui. Ja Aleksanteri II:sta tuli suuri kuningas. Ja sota Saksan välillä Ranskaa ja Britanniaa vastaan kesti kymmenen vuotta.
  Ja se päättyi käytännön tasapeliin.
  Aleksanteri II hallitsi vuoteen 1887 ja joutui Leninin veljen Aleksanteri Uljanovin johdolla tehdyn salamurhayrityksen uhriksi. Hänen loistava hallituskautensa, jonka aikana Venäjä rakensi monia teitä, valloitti monia maita ja vapautti talonpojat, päättyi.
  Tämä vaihtoehto oli se, miten peliä pelattiin. Aleksanteri Kolmas yhdessä komentaja Skobelevin kanssa valloitti sekä Iranin että Pakistanin. Mutta hän myös kuoli - kirkas pieni pää. Nikolai II:n aikana Venäjä kävi sotaa Japanin kanssa, jolla oli jo Intian valtamerellä laivasto, joka tuli melko nopeasti Tyynenmeren avuksi. Venäläiset voittivat samurait suhteellisen nopeasti, ja heillä oli paljon enemmän voimaa sekä maalla että vedessä.
  Lisäksi Venäjän armeijaa komensi loistava puolustusministeri Skobelev. Ja Venäjä ei vain voittanut, vaan onnistui myös valloittamaan Japanin. Lisäksi Yhdysvallat ei ollut vielä uskaltanut läntisen pallonpuoliskon ulkopuolelle, eikä Iso-Britannia ollut niin vahva. Lisäksi Venäjä oli liitossa Saksan kanssa. Jälkimmäinen jäi Britannian ja Ranskan jälkeen Afrikan taistelussa. Tsaari-Venäjä vahvistui entisestään Japanin ja osien Kiinan liittämisen jälkeen. Delhi-Moskova-tietä rakennettiin.
  Tsaari-Venäjän laajentumissuunnitelmat Intiaan ja Kiinaan toteutuivat onnistuneesti. Tsaari Nikolai II valitsi Saksan puolen ensimmäisen maailmansodan aikana. Saksalaiset voittivat Ranskan ja miehittivät Belgian, Hollannin, Tanskan ja Norjan. Venäjä valloitti Egyptin, suurimman osan Afrikasta ja Indokiinan. Ja myös Britannian Tyynenmeren omaisuutta. Ja jopa laskeutui Australiaan. Ja hänen Australiansa vangittiin.
  Tämän jälkeen sota päättyi Britannian maihinnousuun ja miehitykseen. Ensimmäinen maailmansota on ohi. Mutta keisari Wilhelmistä näytti, että Venäjä oli jo valloittanut liikaa maata, ja ilman varsinaista yrittämistä. Ja hän haaveili kostosta. Venäjä itse asiassa valloitti valtavia alueita - Australian, koko Aasian, suurimman osan Afrikasta, saksalaiset eivät pureneet niin paljon, ja vielä enemmän Portugalista ja Espanjasta, joita he miehittivät. Itävalta-Unkari sai haltuunsa Italian ja Libyan. Venäjä valtasi noin kolme neljäsosaa Afrikasta ja miehitti Etiopian hieman myöhemmin. Saksalaiset onnistuivat kaatamaan Marokon.
  Tämä ei tietenkään riittänyt Saksalle. Vaikka hän otti Ranskan, Belgian, Hollannin ja Norjan, ja Venäjä valtasi Ruotsin.
  Wilhelmin valmistelut uuteen sotaan Venäjän kanssa alkoivat. Vuoden 1929 kriisi pahensi tilannetta. Itävalta-Unkari ja Saksa hallitsivat lähes koko Eurooppaa. Ja osa Afrikkaa... Ja Iso-Britannia. Mutta vielä oli USA ja Kanada. Wilhelm ja Nikolai II eivät olleet vielä päättäneet ryhtyä sotaan toistensa kanssa. Lisäksi Venäjä halusi vähiten taistella ja sulattaa laajoja alueita. Tsaari Nikolai II salli venäläisille jopa neljän vaimon nopeuttaakseen assimilaatiota. Mitä vahvistettiin kahdeksannessa ekumeenisessa kirkolliskokouksessa.
  Samanlainen päätös tehtiin vuonna 1925. Ja vuonna 1926 Nikolai II otti itselleen toisen vaimon. Kuten kävi ilmi, päätös ei ollut typerä. Vuonna 1929 keisarilla oli toinen tytär. Ja 25. marraskuuta 1932 syntyi vihdoin terve poika. Nikolai toinen antoi hänelle nimen Pietari. Pietari Suuren kunniaksi.
  Ja vuonna 1933, 15. toukokuuta, alkoi uusi sota. Saksa julisti sodan Kanadalle. Britannian valta-alueena. Kaksi kuukautta myöhemmin Yhdysvallat Rooseveltin johdolla ryhtyi talouskriisistä huolimatta sotaan Saksan kanssa. He eivät halunneet luopua Kanadasta.
  Jo keski-ikäinen, mutta aggressiivinen Wilhelm yritti aluksi taistella yksin, vaatimatta venäläistä apua. Hän odotti tekevänsä kaiken itse. Mutta ei ole niin helppoa valloittaa aluetta, jonka erottaa valtameri. Lisäksi Yhdysvallat rakensi nopeasti panssarivaunuja ja armeijan. Ja he muodostivat rykmenttejä... Sota kesti kokonaisen vuoden ilman suurta menestystä saksalaisille. Joka onnistui vain valloittamaan Islannin ja Grönlannin. Mutta Kanadassa he eivät saaneet sitä käsiinsä.
  Wilhelm kääntyi tsaari Nikolai II:n puoleen: "Auta minua, kollega." Olet serkkuni ja veljeni. Nikolai II:lla itsellään oli suunnitelmia Alaskaan ja Kanadaan. No, päätin, etteivät jumalat veistä ruukkuja. Ja hän otti sen ja julisti 25. kesäkuuta 1934 sodan Yhdysvalloille ja Kanadalle. Hänen joukkonsa liikkuivat Alaskan läpi Yhdysvaltojen alueen halki.
  Tähän mennessä rautatie Chukotkaan oli jo rakennettu, ja venäläiset joukot etenivät onnistuneesti. Heidän puolellaan oli numeerinen ylivoima ja maailman parhaat tankit, sekä kevyet, raskaat että keskikokoiset.
  Joten Amerikan täytyi käsitellä eriarvoisia voimia.
  Ja Nikolai II, kuten näemme, on todella valkoisen hevosen selässä. Ja voitto toisensa jälkeen. Venäjän joukot marssivat Alaskan halki. Ja he valtaavat kaupungin toisensa jälkeen, kylän toisensa jälkeen.
  Saksalaiset yrittävät päästä maihin Kuubassa. Sota kasvaa. Keisari Wilhelm kirjoittaa Nikolai II:lle:
  - Venäläiset ja minä olemme olleet ja tulemme aina olemaan yhtenäisiä. Ja me emme koskaan riidele. Joten olkoon Amerikka lopetettu.
  Viestinnän pidentämisen vuoksi edistyminen oli hieman suunniteltua hitaampaa. Mutta Venäjän tsaarijoukot valloittivat kuitenkin koko Alaskan viiden kuukauden taisteluissa ja saapuivat Kanadaan.
  Roosevelt jopa tarjosi rauhaa Venäjälle ja lupasi luopua Alaskasta, mutta oli liian myöhäistä. Sota jatkui villiin luopumiseen.
  Talvella 1935 vaikeista sääolosuhteista huolimatta venäläiset joukot saavuttivat Yhdysvaltojen rajat pohjoisessa. Taistelut jatkuivat keväällä... Venäläiset joukot suorittivat operaation toisensa jälkeen ja valtasivat heinäkuun loppuun mennessä lähes koko Kanadan. Ja elokuussa he piirittivät Philadelphian.
  Yhdysvallat on erittäin vaikeassa tilanteessa. Mutta he taistelivat epätoivoisesti... Vuoden 1935 loppuun mennessä kuitenkin yli kolmasosa Yhdysvaltain alueesta oli jo vallattu. Ja talvella tsaarin menestys oli vielä suurempi... Maaliskuun 1936 alkuun mennessä he lähestyivät Washingtonia ja New Yorkia.
  Ja huhtikuussa molemmat kaupungit valloitettiin... Sota jatkui elokuuhun asti, kunnes koko Yhdysvaltojen alue miehitettiin.
  Sitten tuli hyökkäys Meksikossa ja niin edelleen, koko alueella.
  Wilhelm ehdotti Nikolai II:lle koko maailman jakautumista. Nikolai II suostui.
  Vuonna 1937 Venäjän joukot valtasivat koko Latinalaisen Amerikan. Siten Nikolai II viimeisteli maailman jakamisen saksalaisten kanssa. Ja jäljellä on vain kolme imperiumia: suurin: Venäjän, sitten Saksan ja vielä kauempana Itävalta-Unkari.
  Venäjästä tuli näin maailman hegemoni, mutta... Nikolai II on edelleen suuri tsaari, mutta kuolevainen. Kuollut elokuussa 1939. Ja vanha Wilhelm hyökkäsi Venäjää vastaan 1.9.1939. Hän päätti käyttää hyväkseen sitä tosiasiaa, että Pietari Neljäs oli vielä poika, ei edes seitsemänvuotias. Ja hän päätti, että kun regentsit hallitsivat Venäjää, oli parasta iskeä. Kaksi päivää myöhemmin myös Itävalta-Unkari liittyi sotaan. Kaikki maat ympäri maailmaa joutuivat yhteenottoon. Maaplaneetan historian viimeinen sota on alkanut.
  Tsaariarmeijalla ei ollut vertaa aseiden lukumäärän ja laadun suhteen. Venäläiset tankit ja lentokoneet ovat edelleen maailman parhaita.
  Ja taistelut osoittivat tämän. Samoin uudet lahjakkaat komentajat.
  Mutta Itävalta-Unkari osoittautui heikommaksi lenkkiksi alusta alkaen. Ja hän hävisi melkein ensimmäisistä päivistä lähtien. Tsaariarmeija voitti itävaltalaiset, valloitti Lvovin ja sitten Peremylin. Vain poistamalla osan joukkoistaan Puolasta saksalaiset pelastivat itävaltalaiset täydelliseltä tappiolta. Mutta tästäkään oli vähän hyötyä. Keisarin armeijan yritys valloittaa Varsova epäonnistui häpeällisesti. Ja venäläiset joukot työnsivät heidät väkisin taaksepäin yli kaksisataa kilometriä.
  Saksalaiset pysäyttivät venäläiset joukot suurilla vaikeuksilla. Koko talvi meni taisteluissa. Keväällä taistelut olivat myös täydessä vauhdissa. Venäläiset joukot tarttuivat vähitellen aloitteeseen. Heillä oli useita kertoja enemmän sotilaita, ja siksi he kykenivät kesään mennessä uuvuttamaan saksalaisia keskinäisissä yhteenotoissa niin paljon, että he alkoivat antautua. Samaan aikaan aloitettiin hyökkäys Itävalta-Unkaria vastaan. Syksyllä Budapest ympäröitiin. Lisäksi tsaarin armeija valloitti Saksan omaisuuden Kanadassa. Ja talvella 1940-1941 tsaarin armeija katkaisi Itä-Preussin. Ja huhtikuussa 1941 hän saavutti Oderin.
  Saksalaisten asema muuttui erittäin vaikeaksi. Toukokuussa 1941 Wien kaatui. Ja kesän aikana venäläiset saavuttivat Alpit ja vapauttivat Venetsian. Saavuimme Saksan eteläisille alueille.
  Ja syksyllä he lopulta valloittivat Italian. Talvihyökkäys Berliiniä vastaan päättyi sen vangitsemiseen 30. tammikuuta 1942. Sen jälkeen saksalaisten, jotka olivat jo menettäneet kaikki omaisuutensa Afrikassa, vastarinta heikkeni. Venäläiset saavuttivat Reinin huhtikuussa. Sen jälkeen 22. huhtikuuta Saksan joukkojen jäännökset antautuivat.
  Näin päättyi viimeinen sota maapallolla. Se päättyi tsaari-Venäjän voittoon ja menestykseen.
  Seuraavaksi tuli avaruuden valloitus. Vuonna 1936 ensimmäinen venäläinen mies lensi avaruuteen. Lensi maapallon ympäri. Ja vuonna 1945, 9. toukokuuta, venäläiset laskeutuivat Kuuhun.
  He lensivät Marsiin vuonna 1967. Venukseen vuonna 1969. Mercurylle vuonna 1972. Ja Jupiterin satelliiteilla vuonna 1973. Ihminen laskeutui kaukaisimmalle Plutolle jo vuonna 1980. Ja vuonna 2003 tapahtui ihmiskunnan historian ensimmäinen lento aurinkokunnan ulkopuolelle. Venäläinen alus lensi Alaf Centauriin ja palasi takaisin vuonna 2018.
  Vuodesta 2020 lähtien Venäjää hallitsee edelleen Pietari Neljäs, joka modernin lääketieteen saavutusten ansiosta ei ole ollenkaan vanha mies. Pietari Neljäs on hallinnut kahdeksankymmentäyksi vuotta ja hänen hallituskautensa on pisin maailman historiassa. Tietysti siellä, missä tarkat hallituskauden päivämäärät tiedetään.
  No, toistaiseksi kaikki on rauhallista maailmassa, kuten aina. Ja jopa vähän tylsää... Ihmisillä on hyvä elämä. On totta, että ylikansoituksella on ongelmia. Mutta täällä on jo otettu käyttöön syntymärajoituksia.
  Ortodoksisuus on modernisoitunut. Papit ajeltiin ja pukeutuivat univormuihin, joissa oli olkahihnat.
  Teknologian kehitys on luonut valtavan työttömyyden. Mutta tämäkin ongelma on ratkaistu. Hypernet on kehittynyt.
  Tutkimustyö on käynnissä, ja valonnopeutta nopeammin liikkuvia avaruusaluksia on jo luotu. Kyllä, hyvä tsaari-Venäjälle ja koko maailmalle Romanovien vallan alla. Tämä ihmiskunnan historian loistavin dynastia.
  Isä tsaari Nikolai. Rakenna paratiisi maapallolle!
  Dmitri Medvedev hylkäsi strategian. Hän valloitti koko maailman Venäjän tsaarille. Osoitti strategisen ajattelunsa. Hän saavutti suuren menestyksen ja nukahti uudelleen pukeutuneena ja uneksien kuten ennenkin.
  Kuropatkin sanoi:
  - Rauhoittaa! Vain rauha!
  Kenraali Linevich huomautti huolestuneena:
  - Teidän ylhäisyytenne, ehkä voimme iskeä nyt?
  Kenraaliadjutantti Kuropatkin sanoi:
  - Ei! Ei tietenkään! Se voi olla japanilainen ansa!
  Kenraali Linevich huomautti arasti:
  - Tämä on tilaisuutemme vihdoin voittaa tämä sota!
  Kuropatkin julisti vapisevalla äänellä:
  - Kärsivällisyyttä, kärsivällisyyttä ja lisää kärsivällisyyttä!
  Linevich vastusti vihaisemmin:
  - Mutta Aleksanteri Suvorov sanoi: hetki antaa voiton!
  Kuropatkin mutisi kuivasti:
  - Olen komennossa täällä! Ja meidän on ennen kaikkea säilytettävä armeija. Ja ylipäätään Japanista loppuu höyry pian!
  Linevich ehdotti:
  - Ehkä meidän pitäisi ainakin tehdä tiedustelu?
  Kuropatkin suostui vastahakoisesti:
  - Tämä on mahdollista, ole vain varovainen!
  Linevich murisi aggressiivisesti:
  - Tsaarin ja isänmaan nimessä!
  Samaan aikaan supertankki raivaa japanilaisia. Pudotti heidät ulos, ampui heitä eri tavoin.
  Paljasjalkainen Alenka ampui armottomasti ja kysyi virkaa tekevältä presidentiltä:
  - Onko tämä viimeinen operaatiomme?
  Medvedev kysyi hymyillen:
  - Miksi luulet niin?
  Punatukkainen peto huomautti:
  - Japanilaisilla ei ole enää suuria kokoonpanoja!
  Natasha naulaa ja ampui samurain myös samaa mieltä:
  - Mutta itse asiassa Japanilla ei ole muuta taisteltavaa!
  Medvedev vastasi hieman epävarmalla katseella:
  - Japani voi kerätä lisää uusia joukkoja ja ostaa uusia aluksia Amerikasta ja Britanniasta. Joten, katsotaanpa sen todeksi, sota ei ole vielä aivan ohi!
  Puolialasti Alenka ampui samuraita ja huomautti:
  - Entä jos Venäjä tarjoaa Japanille rauhan maltillisin ehdoin? Otamme vain Kurilien harjanteen, ja kaikki muu pysyy ennallaan ennen sotaa?
  Puheenjohtaja oli samaa mieltä:
  - Tässä tapauksessa todennäköisesti tulee rauha!
  Margarita huomautti vihaisesti:
  - Jos ei vallankumousta, japanilaiset olisivat silti voitettu. He eivät lähtisi minnekään!
  Paljasjalkainen Natasha, joka kaatoi tulta samuraille, suostui helposti:
  - Varmasti! He eivät lähtisi minnekään!
  Cool Alenka, repimässä japanilaisia kuorilla, ehdotti:
  - Otetaan Mikado kiinni!
  Natasha hyppäsi aggressiivisesti ylös:
  - Vangitaanko Mikado? No mielenkiintoista!
  Margarita huomautti hymyillen:
  - Eikö se olisi liikaa?
  Medvedev ilmaisi myös epäilyjä:
  - Eikö tämä ole liikaa? Onhan yksi asia puolustaa omiaan, ja toinen asia on sekaantua Japaniin, joka, sanokaamme, ei myöskään taistele alkuperäisillä Venäjän mailla!
  Paljasjalkainen Alenka sihisi ja murskasi taas japanilaisia kuorilla:
  - Kannattaako osoittaa sellaista armoa?
  Natasha, painaen joystickin painikkeita paljain varpaillaan, nyökkäsi:
  - Oikeasti, miksi me tarvitsemme tätä? Voimme myös vangita Mikadon!
  Margarita nauroi:
  - Olen sinun päälläsi kuin olisin sodassa! Ja sodassa, kuten sinullakin!
  Medvedev vastasi ankarasti:
  - Sinun täytyy tietää, milloin lopettaa! Emme ole satunnaisia ihmisiä! Olemme niitä, jotka vakavasti ja tietoisesti muuttavat historiaa! Joten sinun täytyy näyttää tunne, mukaan lukien toimenpiteet!
  Paljasjalkainen Alenka ampui ja lauloi:
  - Mittaa, mittaa! Kuinka paljon koleraa onkaan!
  Supertankki toimi aktiivisesti. Yli sata kaksikymmentäviisi tuhatta japanilaista on jo tuhottu. Puolet jäljellä.
  Natasha lauloi hymyillen:
  -Tuhoamme koko väkivallan maailman,
  Alas maahan ja sitten
  Rakennamme siistin uuden maailman,
  Joten siinä ei ole ongelmia ja ongelmia!
  Paljasjalkainen Alenka, joka ampui erittäin tappavan tulta, sihisi:
  - Hyvälle ja oikeudenmukaiselle kuninkaalle!
  Margarita ehdotti:
  - Tai ehkä nappaamme pari pokaalitynnyriä sakea?
  Paljasjalkainen Alenka virnisti myrkyllisesti:
  - Mitä haluat juoda?
  Margarita pudisti päätään kielteisesti:
  - Urheilijat eivät juo!
  Paljasjalkainen Alenka, räjäytettyään toisen patterin, kikatti:
  - Pienistä astioista!
  Natasha ehdotti:
  - Juodaan palmuolutta. Se on terveellisempää!
  Ja hän ampui alas lisää japanilaisia.
  Medvedev vastasi:
  - Liike ensin, sitten hauskaa!
  Eikö virkaa tekevän presidentin pitäisi tietää tämä? Eikö hän ollut aina kiireinen ja kiireinen?
  Kyllä, yksi vt. presidentti Medvedevin ensimmäisistä säädöksistä oli duuman palkkojen korottaminen kolme kertaa. Ja entä kansanedustajat? He lykkäsivät presidentinvaaleja. Näin ollen Medvedev toimi virkaatekevänä presidenttinä Venäjällä melko pitkään.
  Ja tästä tuli jopa ainutlaatuinen tilanne. Kun valtionpäämies hoitaa tehtäviään niin kauan. Mutta muutosta ei tule. Tarkemmin sanottuna kaikki muuttui Medvedevin aikana huonompaan suuntaan. Ikään kuin omaisuus, joka rakasti Putinia niin paljon, olisi päättänyt kostaa hänen seuraajalleen. Mikä häntä vaivaa!
  Modernisoitu T-95 panssarivaunu jatkoi samuraiden tuhoamista geometrisesti. Tämä kone osoitti tehokkuutensa. Ja kvasi-aineen moninkertaistamisen vihan negatiivinen voima.
  Puolialasti Alenka, joka ampui japanilaisia, huomautti loogisesti:
  - Tämä ei kuitenkaan pidä täysin paikkaansa. Osoittautuu, että emme voi tehdä mitään ilman superaseita!
  Paljasjalkainen Natasha vastasi vihaisesti:
  - Jotkut korkeammat voimat estivät Venäjää voittamasta sotaa Japania vastaan. Mutta hyvä asia oli suunniteltu, Kiinan evankeliointi . Eikä siitä tullut liian kaunis!
  Margarita esitti ilmeisen kysymyksen:
  - Entä Jumala sitten? Miksi hän ei auttanut ortodoksiaa?
  Melkein alasti Alenka, lähettäen kuoren kuoren perään, totesi:
  - Se siitä! Itse asiassa anna japanilaisten voittaa ortodoksinen maa. Tämä on todellakin Venäjän uskon pettämistä!
  Natasha, kaatamalla tulta japanilaisten päälle, huomautti vihaisesti:
  - Keisarillinen uskonto ei saa olla pasifistinen. Onko mahdollista tulla suureksi maaksi, jos elät käskyn mukaan: jos he lyövät sinua oikealle poskellesi, käännä vasen!
  Cool Alenka suostui tähän, murskaamalla japanilaiset:
  - Varmasti! Pasifismia meillä ei ole! Rakasta vihollisesi! Onko tämä käsky?
  Margarita lauloi innostuneena:
  Jokainen ihminen, joka on syntynyt soturiksi,
  Niin se tapahtui - gorilla otti kiven.
  Kun elävä on tuomittu taistelemaan,
  Ja tuli palaa kuumana sydämessä!
  
  Poika näkee unissaan konekiväärin,
  Hän pitää parempana tankista limusiinista.
  Kuka haluaa muuttaa pennin nikkeliksi -
  Syntymästä lähtien hän ymmärtää, että valta hallitsee!
  Natasha huudahti kaataen tulta japanilaisiin kuplivan tulivuoren raivolla:
  - Kyllä, automaattinen! Ja vahvuus on pääasia! Meidän täytyy voittaa!
  Paljasjalkainen Alenka sihisi kiihkeästi ja raivoissaan ja tyrmäsi japanilaiset:
  - Olen se, joka on syntynyt voittamaan! Eikä sen vähempää. Voittomme on meidän!
  Natasha suostui painaen lihaksikkaiden jalkojensa paljaita varpaita ohjaussauvan painikkeilla:
  - Se on parasta näin! Olemme hallinneet ja tulemme aina hallitsemaan! Eli Venäjä!
  Paljasjalkainen Alenka, joka tyrmäsi japanilaisen, huusi:
  - En valehtele, haluan hallita! Mutta ei vain ruosteinen kone, vaan koko imperiumi!
  Ja tyttö on jo pyyhkäissyt pois nousevan auringon maan viimeisen patterin. Hän on niin kaunotar, että hänen pitäisi olla maailmanmestari. Ja älä koskaan anna periksi heikkoudelle ja arkuudelle.
  Natasha, ampui, mutisi:
  - Minusta tulee kuningatar! Tai vielä parempaa, keisarinna!
  Paljasjalkainen Alenka jatkoi:
  - Entä sota, entä sota, hän on huono nainen ja narttu! Mutta se tuottaa komeita miehiä, se sanoo - tappaa pelkuri sinussa!
  Margarita nyökkäsi hyväksyvästi:
  - Aivan oikein, tapa pelkuri itsessäsi! Luulen, että jos Nikolai II luopui valtaistuimesta, se ei johtunut ollenkaan pelkuruudesta!
  Puolialaston Alenka totesi päättäväisesti:
  - Nyt hän ei luovu! Vahvistamme kuninkaallista valtaistuinta niin, että se kestää vuosisatoja!
  Natasha huudahti:
  - Ole suuri tsaari Nikolai II! Tuemme sinua! Ei tule vallankumousta - tulee olemaan suuri Venäjä!
  Lopulta soturit lopettivat Nousevan auringon maan armeijan tuhoamisen. Yli kaksisataaviisikymmentätuhatta sotilasta ja upseeria kuoli. Näin ollen lähes kaikki Japanin maajoukot tuhoutuivat. Aivan kuten laivasto lakkasi olemasta.
  Paljasjalkainen Alenka huomautti virnistettynä:
  - Oliko se vaivan arvoista? Tarkoitin siis, että ällöttää? Liian pitkään vastustamatta armeija onnistui voittamaan Venäjän!
  Natasha totesi luottavaisesti:
  - Venäjä hävisi yksinomaan viidennen sarakkeen takia. Muuten olisimme voittaneet joka tapauksessa!
  Margarita kysyi virkaa tekevältä presidentiltä:
  - Mitä aiomme tehdä? Palataanko vai jatketaanko?
  Medvedev, joka oli menettänyt tehonsa, käynnisti tietokoneen ja sanoi:
  - Nyt meille annetaan ennuste tsaari-Venäjän jatkokehityksestä. Jos kaikki menee hyvin, tulemme takaisin.
  Kuului miellyttävä naisääni;
  Japanin maajoukkojen ja laivaston täydellisen tuhoutumisen jälkeen Mikado tarjosi rauhaa. USA ja Britannia sopivat toimistaan välittäjinä.
  Olosuhteet olivat Venäjälle suotuisat. Maa sai Kurilien harjun ja Taiwanin.
  Sekä Manchurian, Korean ja Mongolian hallinta. Lisäksi Japani maksoi myös kahdensadan viidenkymmenen miljoonan kultaisen Venäjän ruplan korvauksen.
  Tsaari Nikolai II:n arvovalta kasvoi, ja vallankumouksellinen mieliala heikkeni. Maa aloitti nopean talouden elpymisen. Zheltorossiya nousi. Osa Kiinasta tuli vapaaehtoisesti osaksi Venäjää, samoin kuin Korea ja Mongolia. Tsaari-imperiumi kasvoi ja sen väkiluku kasvoi. Talouskasvu alkoi todellista historiaa aikaisemmin ja oli vahvempaa.
  Valtionduumaa ei ollut, ja tsaarihallitus saattoi paremmin valmistautua ensimmäiseen maailmansotaan. Maailman ensimmäiset massatuotannossa olevat kevyet tankit "Luna"-2 ja nelimoottoriset pommittajat "Ilja Muromets" ja "Svyatogor" ilmestyivät Venäjälle. Ensimmäinen maailmansota alkoi joka tapauksessa, mutta menestyi paremmin Venäjälle.
  Koska kuninkaalla oli suurempi väestö, talous ja armeija. Ja sisäinen asema on vahvempi. Ei ole olemassa valtionduumaa - kapinan ja sotilasvallankaappauksen pesäkettä.
  Vaihtelevalla menestyksellä, mutta yleisesti ottaen Venäjän aloitteesta ja useimpien taistelujen voittamisesta, sota päättyi 7. marraskuuta 1915 Saksan antautumiseen. Itävalta-Unkari romahti ja jakautui. Galiciasta ja Bukovinasta tuli Venäjän provinsseja. Krakova ja ympäröivät maat liittyivät Puolan kuningaskuntaan, samoin kuin Poznan, Danzig ja osa Itä-Preussia. Ja Klaipeda liittyi Baltian maakuntaan. Tšekkoslovakia syntyi - kuningaskunta Venäjän sisällä.
  Romania liitti Transilvanian. Unkarista tuli itsenäinen kuningaskunta, mutta Venäjän ja tsaari Nikolauksen suojeluksessa yhteishallitsijana. Itävallasta on tullut hyvin pieni maa. Jugoslavia syntyi, myös varjossa Venäjän hallitus ja toinen hallitsija Nikolai II.
  Türkiye on kadonnut maailman poliittiselta kartalta. Irakista ja Palestiinasta tuli osa Britanniaa, Syyriasta tuli osa Ranskaa, Vähä-Aasiasta ja Istanbulista tuli Venäjän provinsseja. Siten Venäjä lisäsi jälleen aluettaan. Mutta se ei päättynyt siihen. Sitten Saudi-Arabian niemimaa valloitettiin yhdessä ranskalaisten ja brittien kanssa. Ja sitten Venäjä ja Britannia jakoivat Iranin ja Afganistanin. Pohjoisesta ja keskustasta tuli Venäjän provinsseja ja etelästä Britannian siirtomaa.
  Maailma näytti vakiintuneen. Sota jatkui vain Kiinassa. Mutta vuonna 1929 puhkesi vakava talouskriisi, joka johti suureen lamaan.
  Vallankumoukselliset tunteet kasvoivat jälleen Venäjällä. Lakot ja mielenosoitukset puhkesivat. Mutta kriisi ei osoittautunut liian vakavaksi. Lisäksi vuonna 1931 puhkesi jälleen sota Japanin kanssa.
  Samurai halusi kostaa. Mutta tällä kertaa Venäjän armeija oli vahvempi kaikilta osin. Ja amiraali Kolchak on loistava merivoimien komentaja.
  Japani ei vain voitettu, vaan myös vangittu. Tsaari Nikolai II kruunattiin virallisesti Japanin Mikado-keisariksi helmikuussa 1932. Siten Venäjä laajeni entisestään. Ja se liitti itseensä lähes koko Kiinan.
  Sekä väestön että alueen suhteen Venäjällä ei ollut vertaa. Lisäksi Brittiläinen imperiumi oli heikkenemässä. Hitler nousi valtaan Saksassa vuonna 1933, mutta mitä hän voisi tehdä Venäjää vastaan? Unohda koko juttu. Tsaari Nikolai II kuoli vuonna 1937 nauttien erittäin menestyksekästä hallituskaudesta, toiseksi pisin Ivan Julman jälkeen. Ja pinta-alalla ja väestöllä mitattuna ennätykselliset valloitukset.
  Kaikki ei kuitenkaan toiminut kuninkaalle hänen henkilökohtaisessa elämässään. Perillinen Aleksei kuoli nuorena. Epätasa-arvoisen avioliiton vuoksi nuoremmalta veljeltä Mihaililta riistettiin oikeus Venäjän valtaistuimelle.
  Kruunun peri Kirill Romanov, joka kuoli vuonna 1938 elämättä vuottakaan. Ja hänen pojasta Vladimir Kolmannesta tuli uusi kuningas. Hänet kruunattiin, ja monarkki hallitsi onnellisena aina vuoteen 1992 asti. Ja Venäjä otti ensin siirtomaat Ranskasta ja Britanniasta sekä Saksasta. Sitten hän valloitti Saksan. Ja sitten koko maailma. Lyhyesti sanottuna uudesta tsaari Yrjö Ensimmäisestä tuli maailman keisari vuonna 1992.
  Medvedev lopetti katsauksen ja sanoi:
  - Ilmeisesti riittää tälle universumille! Olemme tulossa takaisin!
  Ja kaikki neljä huusivat:
  - Kunnia tsaari Nikolai II:lle!
  . VÄLIEPILOGI
  Medvedev heräsi puhelusta... Hänelle ilmoitettiin, että Zelenskyn virkaanastuminen Venäjän ja Ukrainan presidentiksi oli jo käynnissä. Ja he sanovat, että Dmitri Anatoljevitšin on aika lähteä toimistosta.
  Medvedev suostui vastahakoisesti. Ennen lähtöä ajelin parta ja kävin kylvyssä.
  Sitten hän lähti toimistosta. Hänet vietiin erikoisajoneuvoon. Matkalla he sanoivat, että Medvedevin olisi parasta lentää Kanariansaarille lepäämään siellä.
  Ja Zelensky esitti toisen esityksen virkaanastujaisistaan. Kuten tavallista, värikäs ilotulitus ja hyppyjä. Avajaispäivänä Vitali Klitschko taisteli Michael Tysonin kanssa stadionilla Kiovassa. Kuuluisa amerikkalainen nyrkkeilijä suostui taisteluun suurten rahaongelmien vuoksi. Klitschko hallitsi kaikkia 12 kierrosta, mutta diplomaattisesti ei tyrmännyt Tysonia.
  Muodollisesti pelattiin yksi maailmanmestarin sivuversioista.
  Tämän jälkeen Vitali Klitschko sai timanttivyön.
  Vladimir Zelensky vastaanotti onnittelut kaikista maailman maista - myös Kiinasta. Lisäksi taivaallisessa imperiumissa kansan levottomuudet lisääntyivät. Ihminen ei elä pelkästään leivästä. Ihmiset halusivat demokratiaa ja vapautta. Kiinan kommunistisen puolueen despotismi oli kyllästynyt; kaikki halusivat vapautta.
  Zelenskystä on tullut juuri sellainen symboli. Demokraattisen voiman symboli Putinin johtaman salaisen palvelun diktatuurin kukistumisen jälkeen.
  Zelensky puhui paljon muutoksista, taloudesta ja uusista saavutuksista. Venäjällä on jo kilpailu pääministerin virkaan. Hakijoita oli useita tuhansia. Valintaprosessi oli erittäin tiukka. Ja se näytti upealta.
  Toistaiseksi kaikki on sujunut melko sujuvasti. Zelensky teki jopa salton virkaanastujaisissaan. Sai aplodit. Sitten hän osoitti vieraiden kielten taitonsa. Hän toimi erittäin aktiivisesti ja reippaasti.
  Lopulta Zelensky otti sen ja piti vielä pari puhetta.
  Lisäksi avajaisten jälkeen seurasi henkilöstöpäätökset. Paljon muutoksia ja uusia kasvoja hallituksessa.
  Siellä oli todellinen valikoima "rautakomissaareja". Venäjällä oli meneillään henkilöstövallankumous.
  Zelensky antoi monia asetuksia aivan ensimmäisinä päivinä. Sallittiin alkoholin myynti yöllä ja matkustuspisteissä. Otettiin käyttöön uusia veroja rikkaille. Hän peruutti kansanedustajien ja tuomareiden koskemattomuuden. Kasvanut tuotantokapasiteetti. Otettiin käyttöön tullit Kiinan kanssa käytävälle kaupalle.
  Valko-Venäjällä järjestettiin kansanäänestys Venäjän yhdistymisestä. Ja tämä meni myös Zelenskyn ansioksi. Valko-Venäjän enemmistö kannatti yhdistymistä Venäjään.
  Zelenski valitti, että Medvedev nosti laastareita liikaa, mutta lupasi inflaation rauhoittuvan. Ja ettei mitään pahaa tapahdu.
  Hintojen nousu todellakin pysähtyi pian. Ja Venäjän talous alkoi kasvaa. Ja Kaukasuksella militanttiset toimet jotenkin laantuivat. Siitä tuli paljon rauhallisempi.
  Zelenski ehdotti lopulta ehdokasta Venäjän pääministerin virkaan. Hänestä tuli 32-vuotias tieteiden tohtori Aleksei Bolshakov. Hän voitti kilpailun erittäin luottavaisesti. Ja hänestä tuli pääministeri, nuorin Venäjän historiassa.
  Medvedev lensi Kanariansaarille lomalle ja sai entisen presidentin eläkkeen vain pitäen hauskaa. Toistaiseksi hänellä ei ole ollut ongelmia. Mutta Shoigu pidätettiin ja häntä syytettiin vallankaappausyrityksestä. Mitä hän halusi?
  Oli myös paljon muita ratkaisuja... Amerikassa 41-vuotias demokraattinen nainen voitti. Näin hallitus vaihtui. Ja nainen ja Yhdysvaltain historian nuorin ehdokas nousi valtaan. Trumpin aikakausi on ohi . Mutta ystävyys Venäjän kanssa on vasta alkanut kukoistaa. Luonnollisesti diktatuurista Kiinaa vastaan Yhdysvallat ja uusi Venäjän imperiumi olivat nyt ystäviä.
  Zelenski järjesti jopa kansanäänestyksen ja otti käyttöön toisen nimen: sen sijaan Venäjä - Kiovan Venäjä. Mikä myös puhui paljon. Valko-Venäjä liittyi liittoon. Ja imperiumin elpyminen alkoi... Demokraattisesti.
  Yhdysvaltain uusi naispresidentti peri Trumpin vihamielisyyden Kiinaa kohtaan ja omistautui liittouman luomiseen. Kiovan Venäjä kehittyi taloudellisesti Zelenskyn aikana menestyksekkäästi. Venäjä hillitsi Kiinaa jonkin verran. Sitten hän liittyi Natoon. Pian Kazakstanissa valtaan nousi Venäjä-mielinen hallitus ja liittovaltio muodostettiin. Venäläiset syrjäyttivät Keski-Aasian pois Kiinasta. Vastakkainasettelu kasvoi jatkuvasti.
  Zelenski suoritti Stalinin ja Putinin vastaisen kampanjan. Hän riisti Stalinilta ja Putinilta kaikki Medvedevin heille antamat palkinnot.
  Mutta kaikki sujui rauhallisesti. Vaikka kommunistit protestoivat. Menimme mielenosoituksiin.
  Ja siellä Lenin lopulta vietiin ulos mausoleumista. Jonkinlainen ilo monelle. Ja ortodoksinen kirkko kanonisoi Aleksanteri II:n ja Ivan Julman, Venäjän tsaarit. Myös Nikolai II:n muistomerkkien määrä on lisääntynyt.
  Tsarismi ja länsimaisuus tulivat jotenkin muotiin. He tulivat lähemmäksi Eurooppaa, ja ulkomaalaiset alkoivat saada monia virkoja. Venäjästä on tullut osa läntistä maailmaa, ja Trumpin lähdön jälkeen globalisaatioprosessi kiihtyi. Ja Kiina joutui eristykseen ja kohtasi sisäisen myllerryksen.
  Samaan aikaan Zelensky lisäsi syntyvyyttä slaavilaisen valtakunnan alueella. Pitkään luvattu lento kuuhun vihdoin toteutui. Ja kaikki sujui jotenkin upeasti.
  Liittoutuneiden suhteet solmittiin Venäjän ja Yhdysvaltojen, tarkemmin sanottuna Kiovan Venäjän ja Amerikan välille.
  Ja vastakkainasettelu on menneisyyttä. Maailmasta on tullut yhä globaalimpi ja turvallisempi. Vaikka sotia olikin. Kiovan Rus toteutti yhdessä Yhdysvaltojen kanssa operaation Libyassa, jossa he lopettivat islamistit. Sitten käsittelimme Lähi-itää ja loimme sinne tukikohtia yhdessä Amerikan kanssa. Kiovan Rus ja Yhdysvallat alkoivat yhdessä kallistaa maailmaa ja työntää Kiinan ulos Afrikasta. Ja täällä emme tule toimeen ilman sotia. Ja myös maaoperaatiot.
  Sekä Kiovan Venäjä että Yhdysvallat tekivät ilmaiskuja yhdessä.
  Vähitellen kiinalaiset karkotettiin kaikkialta maailmasta. Ja taivaallinen valtakunta joutui syvään taloudelliseen ja poliittiseen kriisiin.
  Ja Kiovan Venäjä menestyi yhä enemmän.
  Venäjä ei ole koskaan tuntenut tällaista talouskasvua. Ja se Kiina romahti - Kiovan Venäjä nousi. Ja se kasvoi nopeasti.
  Rautatie Tšukotkaan rakennettiin ennätysajassa. Mikä sinänsä on erittäin siistiä.
  Ja he kaivoivat tunnelia Alaskan alla. Amerikkalaiset alkoivat myös rakentaa rautatietä yhdistääkseen Venäjään. Myös Delhiin rakennettiin rautatietä... Samaan aikaan Siperiasta kaivettiin kanavia Keski-Aasian kastelemiseksi.
  Yhdysvallat ja Kiovan Rus toteuttivat yhteisen operaation Irania vastaan. Ja järkevä maallinen hallinto perustettiin. Sen jälkeen he alkoivat kaivaa kanavaa Kaspianmereltä Persianlahdelle.
  Nato laajeni koskemaan arabimaita. Saudi-Arabiassa perustettiin parlamentti. Naiset alkoivat riisua burkastaan. Maallisen valtion rakentaminen alkoi.
  Venäjän tiedotusvälineissä kaikki moittivat Putinia ääriliikkeistä ja heittelivät häntä mutaa siitä, että hän oli melkein tehnyt Venäjästä Kiinan siirtomaa, mutta luojan kiitos hän kuoli ajoissa. He puhuivat myös kovempia sanoja. Mutta Medvedevia vastaan aloitettiin rikosjuttu. Eikä vain yksi.
  Stalin vietiin ulos Kremlin muurista. Lenin paljon aikaisemmin mausoleumista.
  Valtion symboleissa on paljon muuttunut. Useita uudentyyppisiä lippuja on ilmestynyt. Venäjän lippuun lisättiin keltainen ja vaaleansininen korvattiin sinisellä.
  Tämä oli myös mielenkiintoista. Vaakuna on vaihtunut... Myös rahauudistus tapahtui. He vaihtoivat rahaa suhteessa: yksi tuhanteen. Kiovan Venäjän ruplan kultakanta ilmestyi. Samaan aikaan syntyi uutta ja vanhaa rahaa - penniä - puoli kopekkaa ja puoli - neljäsosa penniä.
  Kaikki on järjestyksessä...
  Myös arvonimet alkoivat elpyä... Ruhtinaat, paronit, kreivit, markiisit ja jopa herttuat ilmestyivät. Erityisesti Zelenskystä tuli herttua. Moldovasta tuli myös osa Kiovan Venäjää. Kuninkaan valinnasta on jo puhuttu.
  Mutta Zelensky sanoi, että Kiovan Venäjän presidentin valitsee vain kansa. Eikä enempää kuin kaksi termiä.
  Lisäksi Zelensky lyhensi Venäjän presidentin toimikautta kuudesta vuodesta viiteen. Totta, Zelensky palveli ensimmäistä toimikauttaan kuusi vuotta.
  Tähän mennessä hän oli saattanut päätökseen Keski-Aasian liittämisen Venäjään. Ja palautti Neuvostoliiton rajat. Vain Baltian maat jäivät miehittämättömiksi.
  Mutta amerikkalaiset eivät halunneet vielä luopua siitä. Ja niin he luovuttivat Keski-Aasian ja Kaukasuksen.
  Kaukasuksella, Armenian ja Azerbaidžanin välillä syttyi uusi sota. Ja hän käveli hyvin julmasti. Joten Venäjä pystyi miehittämään nämä tasavallat ja järjestämään kansanäänestykset niiden liittämisestä.
  Siten Zelensky sai takaisin Kaukasuksen laajentaen Kiovan Venäjän. Todettakoon, että hän on valloittaja. Lisäksi hän on myös demokraatti... Hänen valtakuntansa laajeni entisestään...
  Afganistanista tuli siis jo toisen hallituskauden aikana ja osa Iranista tuli osaksi Venäjää.
  Yhdysvalloissa naispresidentti voitti toisen kauden. Toistaiseksi se on menestynyt taloudessa, ja mikä tärkeintä, se onnistui tyrmäämään Kiinan. Mikä suuri voitto. Ja Kiovan Rus on nyt Zelenskyn johtama liittolainen.
  Mutta tietysti Venäjän valta kasvaa liian nopeasti. Hän on jo liittänyt Pohjois-Irakin.
  Borzo käyttäytyy. Kiovan Venäjä on kasvuvauhdilla mitattuna ensimmäinen maa maailmassa! Ja se on ohittanut Yhdysvallat väkiluvultaan. Ja jo Amerikassa katsotaan huolestuneena - onko Venäjästä tullut liian vahva?
  Lisäksi Kiovan Venäjän valtakunta laajenee. Nyt Baltian maat ovat jo sen hallinnassa. Kyllä, tämä on todella suuri ongelma amerikkalaisille. Zelensky on jo kerännyt kaikki entiset Neuvostoliiton alueet.
  Ja kuten Venäjän tsaari, hän jatkaa laajentumistaan etelään. Nyt Iranista ja Irakista on tullut kokonaan osa Kiovan Venäjää. Ja Zelensky valittiin helposti toiselle kaudelle ensimmäisellä kierroksella.
  Vaikka presidenttiehdokkaita oli paljon, vaalit olivat demokraattiset.
  Zelenski sanoi, ettei hän aio seurata Lukašenkon esimerkkiä ja hallita elämää. Lisäksi Lukašenkon katoamisen olosuhteet olivat edelleen epäselvät. Ehkä sekä Venäjä että länsi eivät yksinkertaisesti enää tarvinneet häntä. Ja hän katosi... Mutta Zelensky vain vahvistuu. Ja todellakin, hänen hallituskautensa menestyksen kannalta varjostaa edeltäjänsä, mukaan lukien Pietari Suuri.
  Itse asiassa kaikki eivät pysty palauttamaan Neuvostoliiton aluetta sekä Afganistania, Irania ja Irakia.
  Mutta Zelensky ei pysähdy tähän. Nyt sekä Puola että Suomi ovat hyökkäyksen kohteena - ne olivat myös aikoinaan osa tsaari-imperiumia. Ja todellakin näissä maissa järjestetään kansanäänestyksiä, ja ne liittyvät vapaaehtoisesti Kiovan Venäjään.
  Menestystä on myös tieteellisellä rintamalla. Kauan odotettu lento Marsiin on tapahtunut. Venäläiset kosmonautit laskeutuivat sinne. He ottivat maan ja jättivät lipun, mikä oli suuri voitto.
  Samaan aikaan Kiovan Rus otti alkuperäisen Port Arthurin Kiinasta. Ja hyödyntäen sitä tosiasiaa, että Kiinassa oli alkanut sisällissota, he ottivat Manchurian suojeluksensa.
  Samaan aikaan Kiovan Venäjä liitti osan Turkista. Ne maat, jotka luovutettiin Venäjälle Versaillesin rauhansopimuksen nojalla. Mikä oli myös erittäin vahva liike. Zelenski laajensi edelleen Kiovan Venäjän imperiumia. Taloudellisesti se nousi ykköseksi, ohittaen Yhdysvallat.
  No, Kiina on syöksynyt sisällissodan painajaiseen, ja se on jo alkanut jakautua.
  Kiovan Rusista tuli voimakas maa. Ja Zelenskin suosio maassa kasvoi niin paljon, että ihmiset alkoivat pyytää Vladimiria polvillaan, jotta hän ei lähtisi. Satojatuhansia ihmisiä kokoontui.
  Zelenski järjesti poikkeuksena kansanäänestyksen, joka antoi hänelle mahdollisuuden asettua uudelle kaudelle Kiovan Venäjän johtajana.
  Johtaja on vaihtunut Yhdysvalloissa. Hänestä on jo tullut republikaani. Eikä enää niin nuori - vanhempi kuin Zelensky. Joten Kiovan Venäjän ja Yhdysvaltojen väliset suhteet alkoivat jälleen huonontua. Venäjä on jo tuskallisen vahvempi Zelenskin aikana. He muistivat, että yhdessä Ukrainan hallinnon kanssa tämä on jo Zelenskin neljäs kausi.
  He sanovat, että Venäjän presidentin valtuuksia ei vähennetty. Ainoa asia, jonka Zelensky teki, oli tehdä perustuslakiin muutos, jonka mukaan duumalla on oikeus erottaa yksittäinen ministeri kahden kolmasosan äänten enemmistöllä tai yksinkertaisella enemmistöllä kahdesti hyväksymällä epäluottamuslause.
  Ja tämä muutos ei ole niin merkittävä, koska presidentti säilytti oikeuden nimittää kaikki ministerit ja määrittää hallituksen rakenteen. Ja valtionduumassa Zelenskyn kannattajilla on perustuslaillinen enemmistö.
  Merkittävämpää oli liittoneuvoston suorien vaalien käyttöönotto sekä vankien äänestäminen.
  Mutta yleisesti ottaen tähän presidentin vallan rajoitus päättyi. Oikeus erottaa kuvernöörit säilytettiin. Ja lainsäädäntöalalla se on jopa laajentunut.
  Yhdysvalloissa Zelenskyä alettiin syyttää autoritaarisuudesta ja siitä, että puolue "Kansan palvelija" hallitsee melkein kaikkia osavaltion virkoja. LDPR ja Venäjän federaation kommunistinen puolue lakkasivat olemasta. Puolue syntyi - "A Just World" vasemmalta. LDPR:n sijaan ilmestyi Patriots of Russia. Mutta kansan palvelija -puolue hallitsi täysin.
  Tietyt uudistukset vaikuttivat myös kirkkoon. Ortodoksisuus laillisti oikeuden saada neljä vaimoa lähentyen islamia. Lähestymistapa ikoneihin on jonkin verran muuttunut, ja protestanttisuus on lähentynyt. He alkoivat sanoa enemmän: että Jumala on yksi ja että pelkät kuolevaiset eivät ole Jumalan palvonnan arvoisia.
  Samaan aikaan kolminaisuus kumottiin ei-raamatullisena symbolina ja käsittämättömänä kuolevaisille.
  Ja he esittelivät: että Jumala on yksi, Jumala Isä. Mutta termiä Jumala Poika ei ole Raamatussa. Lisäksi ei ole termiä: Jumala on Pyhä Henki. Joten miksi ei yksinkertaistaisi uskontoa.
  Lisäksi ristillä riippuva Jumala ei herätä luottamusta. Jos Hän ei pystynyt suojelemaan itseään, kuinka Hän suojelee ihmisiä? Lyhyesti sanottuna siirryimme monoteismiin. Ja itse Raamattu sekoitettiin muinaisten slaavilaisten myyttien kanssa. Velesin evankeliumi nousi.
  Ateismi on myös voimistunut - he sanovat, lakkaa hurahtamasta ihmissatuihin. Meillä on yksi planeetta, eikä se tarvitse ihmisten uskovan ihmeisiin ja varsinkaan maailman loppuun.
  Maailmanloppua ei tule eikä sen pitäisi ollakaan. Ja ihmiskunnan pitäisi tulla avaruusimperiumiksi ja saavuttaa galaksin reuna. Entä galaksit? Enemmän kuin maailmankaikkeus. Ja kun olet saavuttanut universumin reunan, mene universumin toiseen osaan. Loppujen lopuksi universumeja on lukematon määrä. Ja niin voit lentää universumista toiseen. Ja ajan myötä opi luomaan itsesi! Ja käytännössä kaikkialla avaruudessa tulee olemaan uusia, mittaamattomia universumeja.
  Ja planeetta Maa on vain ihmiskunnan kehto. Ja tulevaisuudessa on olemassa seksimiljoonasta sekstiljoonaan asteen universumien imperiumi, joka lakkaa laajentamasta ja valloittamista avaruudesta.
  Ja Kiovan Venäjän pää ja presidentti Vladimir Zelensky, kuin toivon kirkas aurinko nousee planeetan yli!
  Ja hänen tulevaisuutensa ja Kiovan Venäjän tulevaisuus - olkoon se valoisa!
  
  FORCE MAJEURE, KUN Neuvostoliitto taisteli ILMAN liittolaisia
  Ja niin syntyi vastustamaton vaikutus, joka sulki liittoutuneiden joukot 1. tammikuuta 1943. Rommelin pahoinpidelty joukko pysähtyi Libyan rajalle. Ja kaikki natsi-Saksan pommitukset lopetettiin. Myös lentoyritykset kohti Lontoota osoittautuivat epäonnistuneiksi. Saksalaiset koneet eivät pudonneet, vaan ne ajettiin takaisin. Tapahtui ennennäkemätön ihme, maailman jakaminen teomaagisella voimalla.
  Aluksi tämä ei kuitenkaan auttanut saksalaisia paljoa. Stalingradia tai pikemminkin siinä olevaa Paulus-ryhmää ei ehkä voitu enää pelastaa. Ja Neuvostoliiton joukot etenivät luottavaisesti eteenpäin. Hyökkäys Voronezhissa ja muihin suuntiin onnistui. Melkein kuin reaaliajassa Puna-armeija vapautti Kurskin, Belgorodin ja Harkovin.
  Kuitenkin sen jälkeen, kun Rommelin kokeneet divisioonat siirrettiin Afrikasta ja ne voimat, jotka todellisessa historiassa myös heitettiin Algerian ja Tunisian autiomaahan ilman mitään hyötyä, Mainsteinin kuuluisa vastahyökkäys vahvistui huomattavasti. Koska siihen osallistui huomattavasti enemmän saksalaisia joukkoja, erityisesti ilmailu.
  Ja kolmekymmentä upouutta "Tiikerit", jotka jäivät Saharaan turhaan, eivät osoittautuneet lainkaan tarpeettomiksi.
  Tässä tapahtui ensimmäinen merkittävä ristiriita todellisen historian kanssa. Mainstein aloitti vastahyökkäyksen neljä päivää aikaisemmin ja eteni nopeammin, kun hänellä oli paljon enemmän voimia. Kharkov otettiin takaisin yhdeksän päivää aiemmin, Belgorod kaksitoista, ja liikkeellä, ja mikä tärkeintä, Kursk otettiin, joka todellisessa historiassa ei antanut periksi Fritzille.
  Mukana oli huomattava määrä saksalaisia joukkoja. Saksalaiset käyttivät Ranskasta siirrettyjä reservejä, lähes kaikkia taisteluvalmiita panssarivaunuja ja pääilmailua. Sanotaanpa mitä tahansa, länsirintama häiritsi melkein puolet Luftwaffesta, joten vihollisen ilmaan lisättiin merkittäviä joukkoja. Ja hän sanoi tämän Saksan vastahyökkäyksen aikana, joka muistutti sirppiiskua.
  Kyllä, ja Mainstein voitti todellisessa historiassa Neuvostoliiton kenraaleja, mutta täällä hänellä on kaksikymmentä divisioonaa enemmän maajoukkoja ja resurssien keskittyminen huomioon ottaen kolme kertaa enemmän lentokoneita. Eikä Focke-Wulf ole oikein käytettynä ollenkaan huono: nopeus on suuri, aseet voimakkaita. Merkittävää on, että F-190 on tehokkaampi numeerisella ylivoimalla. Koska sen tehokkaat aseet antavat sen ampua alas koneen yhdellä kertaa, ja se voi paeta suuren sukellusnopeudensa ansiosta.
  Neuvostoliiton joukot kärsivät taktisen tappion ja lähtivät Kurskista, monet sotilaat ja upseerit piiritettiin. Osa heistä kuoli, toiset, vaikka pieni osa heistä jäi kiinni, monet pakenivat, vaikka menettivät varusteensa.
  Neuvostojoukot kärsivät valtavia vahinkoja ja niiden hyökkäys lopetettiin. Mutta saksalaiset tankit eivät voineet rakentaa menestystänsä kevään sulamisen alkamisen vuoksi.
  Syntyi väliaikainen voimatasapaino.
  Sotaan voi kuitenkin tulla myös uusi voima: Japani. Samurailla oli myös kätensä irti. Amerikkaan ei päästä, mutta se ei myöskään hyökkää. On totta, että Japanin vahva maa-armeija painostaa Kiinaa. Täällä Chiang Kai-shek kohtasi erittäin vaikean tilanteen. Joko yrittää päästä sopimukseen japanilaisten kanssa tai taistella, mutta ei enää saa tukea rahalla ja aseilla Yhdysvalloista, Britanniasta ja muista maista.
  Luonnollisesti saksalaiset kaipasivat toisen rintaman avautumista ohjatakseen osan vihollisjoukoista idästä. Siitä huolimatta he kärsivät merkittäviä tappioita. Erityisesti Stalingrad vei paljon energiaa. Myös Neuvostoliiton joukot menettivät paljon, ja osa joukoista päätyi Harkovin ja Kurskin pataan.
  Natsit lisäsivät aseiden tuotantoaan. Pommituksen puutteen ansiosta Krauts pystyi lisäämään tankkien tuotantoa merkittävämmällä luvulla sekä ilmailua. Pommitukset estivät natseja enemmän kuin yleisesti uskotaan. Lisäksi todellisessa historiassa Saksa lisäsi laitteiden tuotantoa pitkälti talouden sotapohjalle rakenneuudistuksen ja orjatyövoiman yhä aktiivisemman käytön vuoksi, eikä siksi, että niitä pommitettiin heikosti.
  Toistaiseksi saksalaiset odottivat ja rakensivat uusia tankkeja, kouluttivat miehistöä nykyaikaiseen tekniikkaan luottaen. Samaan aikaan kysymys jäi avoimeksi: mistä aloittaa hyökkäys? Kurskin reunakieltä ei enää ollut olemassa. Ja tämä on luonnollinen vihje. Niinpä sekä saksalaiset itse että Hitler epäröivät. Oli ajatus valloittaa Leningrad. Vaikka tässä tapauksessa olisi tarpeen murtautua voimakkaiden linnoitusten läpi.
  Saksalaiset kenraalit eivät halunneet mennä uudelleen Stalingradiin. Mutta suoraan sanottuna, valinta ei ole laaja. Onko mahdollista hyökätä itse Moskovaan? Fasististen johtajien keskuudessa syntyi vakavia erimielisyyksiä. Mainstein, Guderian ja Rommel puhuivat jopa siinä mielessä, että parempi olla hyökkäämättä ollenkaan, vaan antaa venäläisten pistää nenänsä sisään ja houkutella heidät ansaan.
  Vaihtoehtoinen suunnitelma edellytti hyökkäyksen käynnistämistä Tamanin niemimaalta ja Rostov-on-Donista; Fritz pystyi puolustamaan tätä hyvin linnoitettua kaupunkia siirtämällä vahvistuksia Balkanin ryhmästä ja korvaamalla miehitysjoukot bulgarialaisilla ja italialaisilla.
  Fuhrer, joka piti operaatioista, joissa joukot murtautuvat lähentyviin suuntiin, oli yhä taipuvaisempia tähän suunnitelmaan, mutta oli hidas toteuttamaan sitä. Erityisesti Panther-säiliö osoittautui oikukseksi ja hajosi usein, joten se tarvitsi muutoksia. Anna miehistön lisäkoulutusta. Ja Fuhrer halusi leimata lisää "tiikereitä".
  Lopulta Stalin kyllästyi siihen. Hän pelkäsi, että Etelä-Kiinassa suuria menestyksiä saavuttanut Japani avaisi toisen rintaman, jonka maaarmeija oli jo ylittänyt seitsemän miljoonaa sotilasta ja tietoja Kolmannen valtakunnan kasvavasta sotilaallisesta potentiaalista, ja hän käski aloittaa hyökkäyksen vuonna Kurskin ja Donbassin suuntiin. Hitlerin epäröinti ja Fuhrerin halu muodostaa divisiooneja satojen tiikerien ja pantterien kanssa johtivat etuostoon.
  Neuvostoliiton joukoilla, jotka aloittivat hyökkäyksen 7. heinäkuuta 1943, ei kuitenkaan itsellään ollut ratkaisevaa vahvuutta. 5,56 miljoonaa saksalaista sotilasta, noin miljoona kaksisataaviisikymmentätuhatta satelliittisotilasta, toimi 6,6 miljoonaa Neuvostoliiton sotilasta ja upseeria vastaan. Mussolini lisäsi merkittävästi italialaisten joukkojen määrää idässä lännen ja etelän hyökkäysuhan katoamisen jälkeen. Myös espanjalaisten yksiköiden määrä kasvoi. Salazar lähetti myös divisioonan "vapaaehtoisia". Myös ranskalaiset legioonat, romanialaiset, aktiivisemmin unkarilaiset, albaanit ja ulkomaiset divisioonat SS:ssä kaikkialta Euroopasta taistelivat.
  Näin ollen Neuvostoliiton armeijalla ei ollut ylivoimaa, mutta liittouman heterogeenisuus heikensi vihollisjoukkojen laatua. Puna-armeijalla on jonkin verran numeerista ylivoimaa panssarivaunuissa ja tykistössä. Mutta ehkä toistaiseksi "Tigers" ja "Panthers" eivät ole tasa-arvoisia vastustajan tulivoiman ja panssarin suhteen. Ja T-4 sai ylivoiman aseen tulivoimassa T-34-76:een verrattuna. Mutta Neuvostoliitolla on rakettitykistö, ja saksalaiset ovat erityisesti kaasunheittimien kehityksestä huolimatta kehittäneet tämän melko huonosti.
  Ilmailussa on likimääräinen numeerinen pariteetti. Saksalaiset hävittäjät ME-109 "G", Focke-Wulf ovat kuitenkin vahvempia kuin Neuvostoliiton lentokoneet aseistuksessa ja nopeudessa, mutta hieman heikompia ohjattavuudeltaan. Mutta valitettavasti Saksalla on kokeneemmat ja tuottavammat ässät. Yu-188 pommikone on kenties parempi lento-ominaisuuksiltaan kuin PE-2 ja TU-3. Ja Yu-288 alkoi tulla palvelukseen. Totta, se on vasta alkanut esitellä, kuten ME-309.
  Mutta joka tapauksessa, koska puna-armeijalla ei ollut etua vahvuudessa, se aloitti hyökkäyksen vihollisen aiemmin valmisteltua puolustusta vastaan. Ja hän kohtasi itsepäistä vastustusta. Mutta Neuvostoliiton joukot olivat päättäväisiä hyökkäyksessään, tappioista huolimatta he painostivat eteenpäin. Vaikka keskimääräinen etenemisvauhti osoittautui alhaiseksi, yhdestä kahteen kilometriä päivässä. Vihollinen nappasi ja onnistui kaivamaan jälleen sisään. Yhtä sankarillinen etenemisvauhti jatkui. Elokuun puoliväliin mennessä Neuvostoliiton joukot etenivät vakavien tappioiden kustannuksella jopa sata kilometriä, lähestyivät Kurskia ja aloittivat itsepäiset taistelut itse kaupungin puolesta lähestyen myös Belgorodia.
  19. elokuuta 1943 Japani avasi rintaman Kaukoidässä, voitettuaan epäröinnin. Tähän mennessä, kärsittyään sarjan tappioita, Chiang Kai-shekin hallinto suostui samuraille suotuisaan rauhaan. Japanilaiset saivat hallintaansa tärkeät viestintäyhteydet ja vapautuivat tarpeesta käydä vaikeaa sissisotaa huonosti organisoitujen, mutta erittäin lukuisten kiinalaisten joukkojen kanssa. Mutta Chiang Kai-shekille luvattiin tukea sodassa Mao Zedongin puna-armeijan kanssa. Japanilla on jo kaikki keinot käydä sotaa Neuvostoliiton kanssa. Ja he päättivät olla odottamatta sateista syksyä ja ankaraa Siperian talvea. Puhumattakaan siitä, että Hitler julisti sodan Yhdysvalloille jo vuonna 1941, mutta samurai ei tukenut häntä. Toisen rintaman avautuminen vuonna 1942 olisi voinut pelastaa natsit murskaavalta tappiolta Stalingradissa.
  Japanin päätös oli odotettu. Kuitenkin hyökkäyksessä Vladivostokiin samurai saavutti taktisen yllätyksen ja aiheutti vakavia vahinkoja Neuvostoliiton Tyynenmeren laivastolle.
  Elokuun lopussa saksalaiset yrittivät tehdä vastahyökkäystä käyttämällä uusimpien panssarivaunujen massaa. Mutta heidän eteläinen vastahyökkäys pystyi saavuttamaan vain suhteellisen menestyksen. Neuvostoliiton komento oli jo ennakoinut tällaisen mahdollisuuden ja veti joukkonsa alkuperäisiin linjoihinsa. Vain yhdistetty aseita 31. armeija putosi pataan ja tuhoutui suurimmaksi osaksi.
  Neuvostoliiton joukot eivät kuitenkaan saavuttaneet tavoitettaan ja kärsivät erittäin merkittäviä tappioita, koska ne eivät onnistuneet valloittamaan aluetta. Erityisesti yli kuusi ja puoli tuhatta tankkia menetettiin, kun taas saksalaisia noin kahdeksansataa. Tankkipuistossa numeerinen etu siirtyi natseille. Syyskuussa saksalaiset pystyivät saavuttamaan Neuvostoliiton satojen lentokoneiden valmistuksessa päivässä ja marraskuussa noin autoissa lisäämällä Panthers-tuotannon 650-700 tankkiin kuukaudessa. Tässä suuri rooli oli miehitetyistä maista, ennen kaikkea Ranskasta, sekä Belgiasta ja Hollannista, joissa työvoiman asevelvollisuus otettiin käyttöön, resurssien käyttö.
  Saksalaiset aloittivat syyskuussa pienellä viiveellä pitkään suunnitellun hyökkäyksen Donin Rostovista ja Tamanin niemimaalta. Ja he törmäsivät itsepäiseen Neuvostoliiton puolustukseen. Ja Japani aloitti hyökkäyksen Mongoliaa vastaan valloittaen Ulaanbaatarin ja Primorjen. Mutta siellä on edistytty vain vähän.
  Tämä ohjasi merkittäviä reservejä ja puolentoista kuukauden ankaran taistelun jälkeen saksalaiset ryhmät yhdistyivät. Mutta myös Fritzin tappiot osoittautuivat erittäin merkittäviksi, ja ne pakotettiin pysähtymään. Mutta tämä taktinen menestys provosoi Turkin liittymisen sotaan ja kolmannen rintaman avaamisen Transkaukasiaan.
  Nyt meidän piti taistella takaisin myös tähän suuntaan.
  Talveen mennessä Kaukoidän etulinja vakiintuu. Japanilaiset etenivät Primorye-alueella 50 kilometristä sataankahdeksaan kilometriin, valloittivat yli puolet Mongoliasta Ulaanbaatarin kanssa, mutta heidän hyökkäyksensä pysähtyi. Turkkilaiset lähestyivät Jerevania ja hyökkäsivät Batumiin, he onnistuivat valloittamaan kaksi kolmasosaa viimeisestä kaupungista. Saksalaiset itse eivät edisty kovin paljon syksyllä. Ja he eivät ole vielä tarttuneet aloitteeseen.
  Sodasta tuli yhä paikallinen ja pitkittynyt. Uupumukseen ja teknologiseen ylivoimaisuuteen. Vuonna 1943 Neuvostoliitto lisäsi lentokoneiden tuotantoa puolitoista kertaa 25 tuhannesta 37 tuhanteen. Natsi-Saksa yli 15 tuhannesta 32 tuhanteen, yli kaksinkertainen. Vuoden viimeisinä kuukausina saksalaiset vastasivat Neuvostoliiton lentokonetuotantoaan. Ja myös panssarivaunuissa ja itseliikkuvissa aseissa - laadukkaalla ylivoimalla. Mutta myös Neuvostoliiton on taisteltava Japania vastaan. Lisäksi useita lentokoneita ja tankkeja valmistetaan Italiassa ja muissa kolmannen valtakunnan satelliittimaissa. Vaikka ei liikaa. Lisäksi saksalaiset, hyödyntäen sodan puuttumista, alkoivat ottaa ja toimittaa öljyä Libyasta tarpeisiinsa.
  Joten vähitellen energiapula Kolmannessa valtakunnassa heikkeni. Lisäksi afrikkalaiset ranskalaiset omaisuudet lupasivat olla hyvä raaka-ainelähde.
  Jotta natsit voisivat toimittaa itsensä hyvin. Vastauksena punaiset suunnittelijat valmistivat Stalinille uudentyyppisiä tankkeja 85 mm ja 122 mm aseilla. Saksalaiset hidastivat jonkin verran Panther 2:n työtä. Ei ole helppoa saada panssarivaunua tehokkailla aseilla, vahvoilla haarniskoilla ja suhteellisen liikkuvuudella. Ja "Royal Tiger" osoittautui liian raskaaksi 68 tonniin. Vain Pantherin modernisointi lupasi olla suhteellisen onnistunut. Ja T-4-tankki on ilmeisesti käyttänyt kykynsä loppuun. Vähitellen, vuodesta 1944 alkaen, tämän koneen tuotanto alkoi laskea. Lopeta kokonaan huhtikuussa.
  Neuvostoliiton komento käynnisti useita hyökkäysoperaatioita talvella. Ja Tamanin niemimaa, ja keskustassa, ja Leningradin suuntaan ja lähellä Kurskia. Mutta merkittävää menestystä ei saavutettu missään . Vihollisella oli jo ennestään numeerinen ylivoima sekä panssarivaunuissa että lentokoneissa. Vain sään pelko pakotti Fritzin noudattamaan puolustustaktiikoita.
  Negatiivinen rooli oli myös karkureiden ja pettureiden lisääntyneellä määrällä sekä se, että saksalaiset kehittivät korkealla ilmailua, joka oli tehokkaampaa tiedustelussa ilmasta.
  Lisäksi Neuvostoliiton komento lähestyi joukkojen keskittämisprosessia hieman väärin. Erityisesti itse taktiikka aloittaa seuraava operaatio eri alueella jo ennen edellisen valmistumista oli järkevää numeerisen ylivoiman vuoksi. Kuten ensimmäisessä maailmansodassa, repimässä saksalaisia erilleen. Mutta jos vihollinen ylittää sinut, tämä vaikeutti ylivoiman saavuttamista tietyllä alueella.
  Jos Stalin olisi onnistunut luomaan ylivoiman erillisellä rintaman osuudella suhteella 3:1, niin ehkä taktinen menestys olisi saavutettu.
  Ja niin yhdellä sektorilla on hyökkäys, toisella he valmistautuvat, mutta todellisuudessa saksalaisten ja heidän liittolaistensa on helpompi torjua. Lisäksi Fritzillä oli jo korkealla, nopealla tiedustelulentokoneella, jossa oli erinomainen optiikka, jonka ansiosta he pystyivät seuraamaan joukkojen liikettä. Ja talvella on vaikeampaa naamioida, ja yö ei ole ihmelääke, joten saksalaiset tiedusteluviranomaiset hankkivat hyvät yönäkölaitteet.
  "Royal Tiger" suunniteltuna läpimurtosäiliönä viivästyi sarjatuotannossa, eikä se ollut täysin onnistunut. "Panther" -2, jonka Hitler käski vahvistaa panssaroilla tehdäkseen IS-2:sta läpäisemättömän ja asentaakseen 900 hevosvoiman moottorin, painoi 51 tonnia, vaikka otettaisiin huomioon metalliseoskotelon asennus, joka säästi 800 kiloa. . Mutta tuli mahdolliseksi vahvistaa sivupanssaria jopa 82 millimetriin järkevässä kulmassa. Tämä teki saksalaisesta tankista niin haavoittuvan sivuilta kuin aiemmat mallit. Mutta jälleen kerran, "Panther"-2 ja "Lion"-2 edistyneemmässä asettelussa ovat vielä vasta kehitysvaiheessa.
  Mutta talven aikana saksalaiset ottivat kokonaan haltuunsa Ranskan omaisuuden Afrikassa, mukaan lukien Niger Loop. Ja siellä on öljyä, kaasua ja bauksiittia ja vielä suurempia uraanivarantoja, etenkin Kongossa. De Gaulle jäi kiinni - ilman liittolaisten apua hän oli arvoton, ja Scorel työskenteli siististi ja taitavasti.
  Siten toukokuuhun 1944 mennessä öljyongelmat olivat suurelta osin ratkaistu. Kaikki tarvikkeet tulivat jo Libyasta, ja jäljellä oli vain porata lisää ja lisää kaivoja.
  Mutta toukokuussa saksalaiset eivät olleet vielä valmiita hyökkäämään. Lukuun ottamatta Tigeriä, joka oli suunnittelultaan vanhentunut, heillä ei ollut vakavaa läpimurtosäiliötä. Totta, "Tiger" oli jo massatuotannossa ja panssarin korkean laadun ja sivujen paksuuden sekä nopean, tarkan aseen ansiosta se saattoi toimia ellei ihanteena. , mutta enemmän tai vähemmän siedettävä tankki, joka rikkoo Neuvostoliiton joukkojen liikevaihdon .
  Saksan komento palasi useiden kiistojen jälkeen edelliseen vuoden 1942 suunnitelmaan. Nimittäin hyökkäyksen käynnistämiseen laidoille. Vie Leningrad kaksoiskehään ja murtaudu Stalingradiin. Lisäksi sen jälkeen, kun Wehrmacht hylkäsi Rzhev-Vyazemsky-kohteen, kätevä sillanpää Moskovan hyökkäykselle menetettiin. Se on siis suhteellisen kaukana pääkaupungista.
  Natsien suunnitelma ei myöskään ole optimaalinen, mutta... Ruotsissa pidettiin ennenaikaiset parlamenttivaalit, joissa natsit saavuttivat vaikuttavan voiton. Kahdeksan miljoonan asukkaan ja kehittyneen talouden maa oli valmis sotaan Neuvostoliittoa vastaan. Suosituin hahmo oli Kaarle kahdestoista. Ruotsalaiset kaipasivat kostoa aiemmista tappioista ja nöyryytyksistä Pietari Suurelle ja Aleksanteri Ensimmäiselle menetettyjen sotien aikana. Siten koko Eurooppa oli jo taistellut Neuvostoliittoa vastaan. Lisäksi Franco ja Salazar päättivät osallistua virallisesti sotaan saadakseen osuutensa saaliista. Ainoastaan Sveitsi pysyi muodollisesti neutraalina, mutta se lähetti myös joukon vapaaehtoisia.
  Numeerinen ylivoima oli natsiliiton puolella. Lisäksi toukokuun puoliväliin 1944 mennessä saksalaisilla oli käytössä jo noin tuhat ME-262-suihkukonetta. Auto itsessään on varsin onnistunut, mutta keskeneräisillä moottoreilla. Mutta vähitellen moottorit paranivat, niistä tuli tehokkaampia, luotettavampia ja polttoaineenkulutus laski.
  Hyökkäys alkoi etelästä. Fritzit yrittivät toistaa OKW:n kehittämän suunnitelman Operaatio Blaua varten tammikuussa 1942, mutta Hitler muutti sen sitten mielivaltaisesti. Kun hyökkäät Stalingradiin sekä etelästä että pohjoisesta, lähentyviä suuntia pitkin. Mutta ensin saksalaisten oli murtauduttava Doniin. Fasistiset tiikerit lähtivät hyökkäykseen, mutta kohtasivat vahvan puolustuslinjan. Krautien eteneminen osoittautui hitaaksi, he juuttuivat neuvostojoukkojen puolustukseen. Ajettuaan vain 35-40 kilometriä Voronežin suuntaan ensimmäisen kymmenen päivän aikana.
  Sitten kahden viikon sitkeissä taisteluissa natsit etenivät vain kymmenen kilometriä ja joutuivat pysähtymään suurten tappioiden vuoksi.
  Hyökkäys etelässä kehittyi menestyksekkäämmin. Siellä on vähemmän neuvostojoukkoja, ja sitä on vaikeampi puolustaa. Lukuisat "Panthers", "Tigers", "Ferdinands" (tämä itseliikkuva ase osoittautui laajemmalle strategisen pommituksen puutteen vuoksi!) ja ensimmäiset "Jagdtiger" -mallit ja erityisen tehokas "Sturmtiger". Saksalaiset onnistuivat murtautumaan ensimmäisten puolustuslinjojen läpi ja saamaan toimintatilaa.
  Samaan aikaan myös Japanin armeija lähti hyökkäykseen. Samurait lisäsivät panssarivaunukantansa kokoa ja heidän uudet keskipainoiset ajoneuvonsa eivät käytännössä olleet T-34-76:n aseistuksen ja ajokyvyn osalta huonompia, ja ne olivat jopa ylivoimaisia etupanssarissaan, vaikka heikompi suojassa sivuilta.
  Japani johti hyökkäystä Mongoliassa, jossa puolustuksen ylläpitäminen oli paljon vaikeampaa. Neuvostoliiton komento kohtasi reservien pulaa, ja se taisteli takaisin kaikilla kolmella rintamalla. Ja henkilöstömenot talvihyökkäyksen aikana olivat huomattavia.
  Saksan hyökkäys Tikhviniin ja suomalaiset ja ruotsalaiset Valkomeren kanavalta torjuttiin vaikein. Natsit etenivät hitaasti, mutta melkein jatkuvasti. Kesäkuun puolivälissä etelässä Mainsteinin joukot murtautuivat Stalingradiin. Toinen Stalingradin taistelu alkoi. Ja heinäkuun alussa, Tihvinin ja Volhovin kukistumisen jälkeen, suomalaiset, ruotsalaiset ja saksalaiset yhdistyivät muodostaen toisen renkaan Leninin kaupungin ympärille.
  Siten Neuvostoliiton sotilasvoimille syntyi erittäin vaikea tilanne.
  Mutta Stalingrad ei antanut periksi Mainsteinille. Ja tämä esti saksalaisia kehittämästä hyökkäystä muihin suuntiin. Etelässä, kuten vuonna 1942, he saavuttivat vain Terekin portin: juuttuivat Groznyin ja Ordzhonikidzeen lähelle. Raskaat taistelut jatkuivat Voronežin suuntaan. Syyskuuhun mennessä Neuvostoliiton joukot joutuivat vetäytymään Donin taakse. On kohtalon ironiaa, että lokakuun loppuun mennessä etulinja etelässä toisti vuotta 1942 natsien suurimman etenemisen aikaan.
  Se oli pahempaa pohjoisessa, missä Leningrad joutui täydelliseen piiritykseen. Lisäksi saksalaiset, suomalaiset ja ruotsalaiset onnistuivat katkaisemaan puna-armeijan puolustuksen Karjalan niemimaalla ja katkaisemaan Murmanskin maateitse pääosasta Neuvostoliittoa.
  Noin neljäkymmentä Neuvostoliiton divisioonaa eristettiin. Heidän määränsä oli kuitenkin kaukana normaalista. Ruotsi asetti noin kaksikymmentäviisi melko hyvin varusteltua divisioonaa. Yhdessä kokeneiden suomalaisten ja saksalaisten joukkojen kanssa he saivat numeerisen ylivoiman. Ja varantojen siirtäminen Karjalan niemimaalle on erittäin vaikeaa.
  Yleensä puna-armeija ei voinut vastaanottaa tarvittavia vahvistuksia, joten japanilaiset osoittautuivat odottamattoman vahvoiksi, heidän lukumääränsä yhdessä nukkejoukkojen kanssa ylitti viisi miljoonaa, ja tämä on itse asiassa täysimittainen toinen rintama. Joten meidän täytyi vain taistella takaisin saksalaisia ja heidän liittolaisiaan vastaan.
  Vähitellen neuvostojoukkojen valvontavyöhykettä Karjalassa pienennettiin, ja Murmansk suljettiin kokonaan ja käytännössä tuomittiin. Niinpä vihollisen laivasto ja varsinkin sukellusveneet hallitsivat merta, joten tarvikkeita ei ollut millä tahansa.
  Valitettavasti marraskuussa 1944 Neuvostoliitolla ei ollut varaa toistaa vuoden 1942 käännekohta. Melkein kaikki käytettiin Kaukasuksen menetyksen estämiseen. Lisäksi saksalaiset suorittivat Stalingradin hyökkäyksen ammattimaisemmin, ja sinne oli jatkuvasti siirrettävä varantoja ikään kuin Tartaruksen kraatteriin. Stalin käski pitää kaupungin Volgan rannalla hinnalla millä hyvänsä. Mutta kun otetaan huomioon vihollisen lentokoneiden hallitseva asema ilmassa, hinta osoittautui uskomattoman korkeaksi.
  Lisäksi Mainstein, toisin kuin Paulus, ei pitänyt kiirettä ja huolehti sotilaista. Tämän seurauksena tappioiden suhde ei ollut Puna-armeijan hyväksi.
  Hitler kiirehti Meinsteinia, mutta ovela marsalkka osasi väistää ja kestää painetta.
  Yksi tehokkaimmista asetyypeistä oli Sturmtigers. Heillä oli erittäin tehokkaat pomminheittimet, jotka ampuivat kolmesataakaksikymmentä kiloa painavia ammuksia. Lisäksi kuoret ovat rakettikäyttöisiä ja paljon tehokkaampia kuin haupitsien kuoret. Voit kutsua heitä arvokkaaksi vastaukseksi Katyushalle, vaikkakin raiteillaan. Lisäksi joitain pomminheittimiä asennettiin myös kuorma-autoihin, joiden ampumaetäisyys oli pidempi.
  Saksalaiset käyttivät myös kaasunheittimiä. Ja tietysti suihkupommittajat.
  Joulukuussa japanilaiset valloittivat lähes koko Mongolian ja tulivat lähelle Vladivostokia, valtaamalla osittain Primorjen ja Habarovskin. Mutta kenraali Frost pakotti heidät pysähtymään.
  Tätä hyväkseen puna-armeija järjesti sarjan vastahyökkäyksiä Saksan sivuille, joilla yritettiin vangita Stalingradista jäljellä oleva. Jopa pieni osa kaupungista pidettiin vuoden 1945 alussa. Saksalaiset saavuttivat tiettyjä menestyksiä vuonna 1944, mutta eivät kyenneet edes valloittamaan Kaukasusta ja hankkimaan Bakun öljyä. Totta, omiin tarpeisiinsa heillä oli toistaiseksi tarpeeksi Romaniasta, Unkarista, Libyasta, Kamerunista ja Nigeriasta.
  Leningrad oli edelleen piiritettynä. Suuret elintarvike- ja ammusvarastot luotiin etukäteen, jotta kaupunki selviytyisi tästä talvesta jatkaen Wehrmachtin ja sen liittolaisten merkittävien joukkojen hillitsemistä.
  Neuvostoliiton johto onnistui myös tekemään strategisia raaka-ainevarantoja Leninin kaupunkiin aseiden tuotantoa varten. Toistaiseksi tämä ei ole antanut fasisteille liikaa.
  Mutta Murmansk oli täysin estetty. Kaupunkiin suuntautuneesta kymmenestä kuljetuksesta Krauts valmistui yhdeksän.
  Tammikuussa Neuvostoliiton komento yritti testata keskustassa olevien saksalaisten voimaa. Erittäin tehokasta ja teknisesti edistynyttä puolustusta ei kuitenkaan voitu voittaa. Enimmäisetu oli viisi tai kuusi, parhaimmillaan enintään kahdeksan kilometriä. Ja Neuvostoliiton divisioonien tappiot olivat erittäin merkittäviä. Useimmissa osissa jopa puolet koostumuksesta.
  Mutta osa Saksan joukoista oli hajamielinen, mikä antoi heidän hallita Stalingradia... Maaliskuussa saksalaiset itse aloittivat hyökkäyksen Terekin portille. He onnistuivat murtautumaan Neuvostoliiton puolustuslinjan läpi ja saartamaan Groznyn ja Ordzhonikidzen, mutta Fritzit jäivät jumissa Vedenon, Shalin linjaan ja edelleen kaupunkien läpi.
  Itse Groznyn kaupunki pysyi täydellisessä piirityksessä toukokuuhun asti. Toukokuussa Stalingrad lopulta kaatui. Kaupungista ja sen lähiöistä, samoin kuin tankkitehtaasta, ei ole juurikaan jäljellä raunioita.
  Myös Saksan liittouma oli loppumassa, mutta Fuhrer halusi voittoa. Tammikuussa suoritettiin levyn ensimmäiset onnistuneet testit, jotka saavuttivat jopa kahden ääninopeuden nopeuden ja nousivat 18 kilometrin korkeuteen. Toukokuussa levyke oli saavuttanut jo neljä ääninopeutta ja hypännyt 30 kilometrin korkeuteen.
  Mutta uusi kone, kaikista vahvoista ja jopa ainutlaatuisista lento-ominaisuuksistaan, osoittautui herkäksi pienelle tulipalolle ja kalliiksi. Haavoittuvuusongelma ratkesi pian laukaisemalla laminaariaura, mutta tämä lisäsi polttoaineen kulutusta ja lyhensi lentokoneen lentoaikaa. Ja itse kiekkotaso, sen laminaarinen "takki", ei voinut ampua tehokkaasti.
  Mutta "lentävien lautasten" aikakausi oli alkanut. Lisäksi saksalaiset hankkivat vahvan valttikortin: uuden sukupolven "E"-luokan tankit. Ne erosivat samankaltaisella painolla kuin "Royal Tiger" ja "Panther", paljon tiheämpi ja edistyneempi asettelu, matala siluetti ja paksu panssari.
  Massatuotannossa ja taistelukentällä Panther-2 ja Tiger-2 ja sitten Tiger-3 suoriutuivat hyvin. Jälkimmäisessä ajoneuvossa, jossa oli tiheämpi layout ja pieni torni, oli vahva panssari ja 1080 hevosvoiman moottori. "Hiiri" ei koskaan tarttunut. Mutta "Panther"-muunnos "F" toimi hyvin.
  Seoselementtien puutteen vuoksi Neuvostoliiton tankeissa ei ollut kovin korkealaatuista panssaria, ja toistaiseksi "Panther" selviytyi roolistaan melko hyvin jopa 75 mm: n tykillä. Ja 120 mm viisto etupanssari suojasi 85 mm:n Neuvostoliiton T-34-85-asetta vastaan melko luotettavasti. Mutta ehkä Neuvostoliiton itseliikkuva ase SU-100 osoittautui Pantherin parannetun panssarin arvoiseksi vastustajaksi. T-4 oli jo poistunut tuotannosta. Ja tuotantosäiliöistä Panther osoittautui kevyimmäksi.
  Ensimmäinen kehittynyt säiliö sijoittelultaan oli sarjasäiliö "Lion". Tämän säiliön torni siirrettiin taaksepäin, ja voimansiirto, moottori ja vaihdelaatikko sijaitsivat yhdessä yksikössä edessä. Seurauksena oli, että ajoneuvon siluetti oli matala, ja panssari tehokkaalla 105 mm tykillä oli verrattavissa "kuninkaalliseen tiikeriin", ja tornin etuosa oli vielä tehokkaampi.
  Tornin siirtäminen taaksepäin antoi Leijonalle myös sen edun, että metsässä liikkuessaan sen pitkäpiippuisen aseen suu ei tarttunut niin paljon puiden runkoihin.
  Natsit kokeilivat myös muita suunnitelmia ja pommittivat myös Neuvostoliiton asemia vahvoilla lentokoneilla.
  Myös Japani yritti edetä ja katkaisi lopulta Vladivostokin mantereelta.
  Saksalaiset yrittivät murtautua Moskovaan kesä- ja heinäkuussa. Mutta Neuvostoliiton puolustuslinja osoittautui erittäin vahvaksi, ja natsit kärsivät valtavia tappioita. Edes Lev-tankki ei ole täysin riittävä hyökkäyksessä, pääasiassa riittämättömän sivupeitteen vuoksi.
  Neuvostoliiton komento käytti yhä aktiivisemmin 100 mm aseen kaliiperia. On selvää, että Neuvostoliitolla ei ole resursseja kukistaa vihollisen panssarivaunuja samoilla tankeilla, mutta panssarintorjuntatykistöä voidaan käyttää massiivisesti.
  Alkuperäisen mallin E-100 osoittautui liian raskaaksi 140 tonniin, ja sivupanssari oli 120 millimetriä (otsa 240 millimetriä!), jopa kulmassa. Tämä ei enää riittänyt. Puhumattakaan siitä, että Hiiret ovat layoutissaan toivottoman jäljessä.
  Todellisuudessa Lion-tankki ja itseliikkuvat aseet - E-10, E-25 olivat edistyneitä saksalaisia ajoneuvoja, joissa moottorin, vaihteiston ja vaihteiston sijainti yhdistettiin. Saksalaiset tuottivat kuitenkin paljon jäljessä olevia laitteita. Esimerkiksi "Panthers", "Tigers", "Jagdtigers", "Jagdpanthers", joilla on melko korkeat siluetit ja jotka ovat kehityksessä jälkeen jääneet.
  "E"-70 ei myöskään onnistunut täysin. Ajoneuvo oli varustettu tehokkaalla 128 mm:n tykillä ja edistyneellä asettelulla, mutta koska haluttiin säilyttää taistelukuorma vähintään 80 patruunaa eikä ylittää 70 tonnia, sen panssarisuoja osoittautui verrattavissa "Royaliin" Tiger" - malli 1944 ja riittämätön läpimurtoon. "Tiger"-3 on vielä paremmin suojattu. Mutta E-70:ssä testattiin menestyksekkäästi turboahtimella varustettua moottoria, jonka teho oli 1200 hevosvoimaa , mikä antoi säiliölle mahdollisuuden saavuttaa 60 kilometrin tuntinopeuden moottoritiellä.
  Joka tapauksessa saksalaiset panssarit kärsivät raskaita tappioita, kuten myös jalkaväki. Sekä ulkomaiset divisioonat että kolmannen valtakunnan satelliitit menettivät paljon.
  Elokuun puoliväliin mennessä saksalaiset olivat edenneet vain 40-50 kilometriä keskustassa eivätkä pystyneet saamaan toimintatilaa. Ja tappiot osoittautuivat valtaviksi. Syyskuussa natsit aloittivat uuden hyökkäyksen etelään... Puolentoista kuukauden raskaissa taisteluissa vihollinen murtautui Kaspianmerelle ja katkaisi Kaukasuksen maateitse.
  Mutta Neuvostoliiton komento onnistui hankkimaan tarvikkeita meritse, vaikkakin suurten vahinkojen kustannuksella. Marraskuussa Fritz saavutti Volgan suiston valtavien ponnistelujen ja suurten vahinkojen kustannuksella. Joulukuussa etulinja vakiintui. Kaukasuksen rintamien ja Neuvostoliiton pääalueen välinen kuilu kasvoi. Lisäksi japanilaiset onnistuivat katkaisemaan Vladivostokin ja asettamaan Neuvostoliiton kaupungin piirittämään.
  Saarrosta huolimatta Murmansk onnistui kestämään sankarillisesti joulukuuhun 1945 asti. Mutta hän silti putosi...
  Vuonna 1946 vihollisuudet jatkuivat... Neuvostoliiton armeijaryhmän asema Kaukasuksella osoittautui erittäin vaikeaksi. Maa katkaisee heidät, ja Bakun lopullinen menetys uhkaa.
  Stalin tunsi äärimmäistä hermostunutta ja fyysistä uupumusta. Kovat taistelut puhkesivat Tihvinin suuntaan. Leningradia yritettiin pelastaa. Itse kaupungissa ruokavarastot jätettiin alle puoleksi kuukaudeksi ja ruokakortteja leikattiin jälleen.
  Aluksi Neuvostoliiton joukot murtautuivat etulinjan läpi, mutta sitten vihollinen onnistui ylivoimaisella määrällä panssarivaunuja suorittamaan vastahyökkäyksen ja jopa katkaisemaan osan Neuvostoliiton joukoista. Helmikuu kului ankarissa taisteluissa sekä pohjoisessa että etelässä, missä Neuvostoliiton joukot koettivat vihollista ja yrittivät valloittaa Stalingradin takaisin. Ja jälkimmäinen onnistui osittain. Neuvostoliiton tankit tunkeutuivat kaupunkiin, mutta valitettavasti ne eivät voineet ajaa natseja pois sieltä.
  Mutta kolmas Stalingradin taistelu puhkesi. Neuvostojoukot saavuttivat myös suhteellisen suuria menestyksiä Voronežin lähellä. Mutta sielläkin Fritz pystyi palauttamaan tilanteen käyttämällä suurta määrää tankkiyksiköitä ja niiden teknistä ylivoimaa. Maaliskuussa levymäiset helikopterit ja levykkeet alkoivat osallistua vihollisuuksiin suuressa mittakaavassa. Saksalaiset tekivät useita parannuksia lentäviin lautasiin ja pystyivät käynnistämään ohjushyökkäyksiä Neuvostoliiton asemia vastaan. Mutta käytännössä kiekkokone ei vastannut odotuksia ihmeaseena.
  Aivan kuten von Braun ballistinen ohjus osoittautui liian kalliiksi ja heikoksi, jotta sen aktiivinen käyttö taisteluissa oikeuttaisi itsensä.
  Mutta saksalaiset hankkivat häntättömät suihkupommittajat, jotka pystyivät kuljettamaan jopa kymmenen tonnia rahtia ja lentää jopa 16 tuhannen kilometrin (!) etäisyydelle.
  Valitettavasti Neuvostoliiton suihkulento oli edelleen jäljessä, ja vihollinen hallitsi ilmaa lähes kokonaan. Joka tapauksessa potkurikäyttöiset lentokoneet eivät periaatteessa voi ylittää lento-ominaisuuksiltaan suihkukoneita. Ja oma kehitys oli liian myöhäistä. Ja siirtyminen potkurikäyttöisistä lentokoneista suihkukoneisiin on liian tuskallista.
  Ja lentäjät on koulutettava uudelleen, kiitotie on pidennettävä ja erityinen polttoaine on valmisteltava. No, itse moottoreita testataan ja korjataan edelleen!
  Saksalaiset huomasivat olevansa Stalingradin hajamielinen... Kummallista kyllä, Kolmas valtakunta ja koko liittouma olivat loppumassa, ja Puna-armeija oli kuin Feeniks-lintu. Sekä huhti- että toukokuu sujuivat ankarissa taisteluissa lähellä Stalingradia. Ja vielä kesäkuussa puna-armeija yritti edelleen edetä, lyömällä vihollisen. Mutta heinäkuussa kuumuudesta huolimatta natsit liikkuivat edelleen Kaspianmeren rannikkoa pitkin Bakun suuntaan. Edistyminen oli erittäin hidasta. Keskimäärin 1,5 kilometriä päivässä. Dagestan nappasi takaisin... Neuvostoliiton joukot murskasivat Fritzin ja heidän liittolaisensa kaikissa atsimuuteissa.
  He voittivat vihollisen sekä keskustassa että pohjoisessa. Heitä ei annettu lähestyä Arkangelia... Mutta syyskuussa Saksan etenemisvauhti Kaukasuksella kiihtyi. Kaukasialaisen ryhmän joukot ehtyivät suuresti, ja kymmenen kuljetuksen meri saapui vihollisen ilmavallan olosuhteissa korkeintaan kahden tai kolmen ilmaan. Lokakuun lopussa fasistit kuitenkin saapuivat Azerbaidžaniin. Ja marraskuussa he etenivät Bakuun. Ja joulukuun alussa Krauts yhdistyi turkkilaisten kanssa Georgiassa...
  Jo ennen maaliskuuta Kaukasuksella käytiin taisteluita, ja Jerevan kesti yleensä kesäkuuhun 1947 asti.
  Puna-armeija yritti väsymättä edetä koko talven ajan. He löivät koalitiota pahasti. Vaikka japanilaiset lopulta valtasivat Vladivostokin huhtikuussa, tämä antoi Neuvostoliitolle vain vahvemman jalansijan Amurin yli.
  Vaikka puna-armeija ei saavuttanut konkreettista menestystä hyökkäyksillä talvella ja maaliskuussa, se antoi koalitiolle oikeudenmukaisen läksyn. Saksan satelliittimaissa tilanne paheni entisestään. Henkilöresurssit olivat lopussa ja tappiot olivat valtavia. Taloudellinen taakka oli muuttumassa täysin sietämättömäksi. Jopa menestykset rintamalla miellyttivät eurooppalaista miestä yhä vähemmän. Rauhanhalu vahvistui ja vahvistui.
  Mutta Hitler halusi itsepäisesti lopettaa Neuvostoliiton. Vaikka laskelmat, että Puna-armeija menettäisi taistelutehonsa Bakun menetyksen jälkeen, eivät toteutuneet. Vuonna 1946 Neuvostoliitto tuotti ennätysmäärän aseita: noin 60 tuhatta lentokonetta ja 40 tuhatta tankkia ja itseliikkuvia aseita, 250 tuhatta aseita ja kranaatit. Kyllä, Neuvostoliiton ilmailu on pääasiassa Jak-9-hävittäjä, IL-2-hyökkäyslentokone, joka on edelleen tuotannossa. Yak-3 ja LA-7 valmistettiin pieniä määriä. Vielä tuotannossa ovat PE-2 ja TU-3. Kyllä, ilmailua voidaan pitää vanhentuneena vihollisen suihkuhirviöitä vastaan, mutta se ei ole sitä. Kuten T-34-85, IS-3 ja SU-100, muut ajoneuvot ovat pieniä määriä.
  Ja vuonna 1947 T-54 alkoi tulla palvelukseen, minkä olisi pitänyt lopettaa saksalaisen tekniikan laadullinen ylivoima. Tietenkin 36 tonnia painava T-54 ei voinut olla vahvempi kuin kaikki vihollisen panssarivaunut, mutta se pystyi helposti kilpailemaan Panthersin ja Tigersin kanssa.
  Saksan tärkein panssarivaunu oli E-50, nimeltään Lion-3. Ajoneuvo on samanlainen kuin Lion, mutta siinä on tehokkaampi 1200 hevosvoiman moottori ja paksu panssari. 75 tonnia painavan saksalaisen panssarin sivupanssarin paksuus nousi 140 mm:iin ja etuosan paksuus oli 240 mm 105 mm:n aseella ja piipun pituudella 100 el. Uudesta saksalaisesta autosta pitäisi tulla tärkein. Se on parempi kuin Neuvostoliiton aseistuksessa ja haarniskassa, mutta on yli kaksi kertaa raskaampi.
  T-54 on kuitenkin vasta alkamassa tuotantoon.
  Mutta kesä 1947 oli vielä kuumempi. Saksalaiset yrittävät hyökätä Moskovaan uudelleen. He murtautuvat myös Saratoviin. Taistelut jatkuvat myöhään syksyyn asti. Fritzit onnistuvat edelleen valloittamaan Saratovin. Mutta Moskovan alueella he onnistuivat etenemään enintään kuusikymmentä-seitsemänkymmentä kilometriä. Sekä Ržev että Vyazma, vaikka jälkimmäinen oli puoliksi ympäröity, jäivät Neuvostoliitolle.
  Moskovaa ei ole valloitettu, ja natsit ja heidän brutaali liittoumansa joutuvat kohtaamaan talven juoksuhaudoissa. Tällä kertaa Neuvostoliiton komento pelastaa ihmisiä ja kerää voimaa. Erityisesti T-54-tankki. Ja 31. joulukuuta 1947 MIG-15 testattiin onnistuneesti, minkä pitäisi lopettaa Saksan monopoli suihkukoneiden ilmassa.
  Totta, helmikuussa 1948 Leningrad kaatui monien vuosien piirityksen jälkeen. Erittäin raskas isku neuvostovallan arvovallalle.
  Neuvostoliiton asema toukokuussa 1948 muuttui toivottomaksi. Saksalaiset ja heidän liittoumansa hallitsevat Kaukasusta, sitten Volgaa Saratoviin ja Tambovia Voronežin kanssa. Sitten Orelista itään, melkein Tulan vieressä, sitten Vyazmassa ja lähellä Rževiä, aina Arkangeliin asti.
  No, mitä muuta tällaisessa tilanteessa voidaan tehdä? Lisäksi japanilaiset hallitsevat koko Primoryea Amur-joen varrella ja valloittivat ainoan liittolaisensa: Mongolian.
  Ja seitsemän vuoden sodan aikana menetettiin maita, joilla ainakin puolet Neuvostoliiton väestöstä asui ennen miehitystä, ja ehkä enemmänkin. Puna-armeija menetti seitsemän vuoden sodan aikana peruuttamattomasti ainakin kaksikymmentä miljoonaa sotilasta ja upseeria. Lukuun ottamatta niitä, jotka loukkaantuivat tai vammautuivat. Laskematta valtavia tappioita massiivisista pommituksista, pommituksista ja nälästä.
  Evakuoidut perheet huomioidenkin Stalinilla ei ollut enää kuin sata miljoonaa työvoimaa hänen hallinnassaan, luultavasti vähemmän. Heistä joka viides on otettu armeijaan. Noin kaksikymmentä miljoonaa eri sotilasta. Koneita saivat käyttää yli viisivuotiaat lapset, eläkeläiset sekä ensimmäisen ja toisen ryhmän vammaiset.
  Maa on erittäin mobilisoitunut. Aseiden tuotanto vuonna 1947 väheni vain hieman... Joten on liian aikaista tehdä loppu Neuvostoliiton maasta!
  Stalin itse ei joka tapauksessa ajatellut niin. Ja Hitler halusi myös painaa Venäjää - saada kaiken kerralla! Joten kompromisseja ei tehty ollenkaan.
  Kesällä saksalaiset aloittivat uuden hyökkäyksen Moskovaan. He toivoivat edelleen, että he voisivat murtaa pääkaupungin ja lopettaa Neuvostoliiton. Puna-armeijalta Moskovan peitti yli kolme miljoonaa sotilasta ja miliisiä. Heillä oli 12 tuhatta panssarivaunua ja itseliikkuvaa tykkiä. Totta, T-54-koneita on vain noin viisisataa, pääasiassa T-34-85- ja SU-100-koneita. IS-3 oli jo lopetettu tuolloin. Hyvin vähän IS-4-tankkeja valmistettiin tämän mastodonin teknisen epäluotettavuuden vuoksi. IS-7-tankkeja valmistettiin kuusi, mutta tämä ajoneuvo ei mennyt massatuotantoon. Tosin luultavasti turhaan. Se kykeni tunkeutumaan 75 tonnin Lev-3:n 240 mm panssariin 130 mm:n tykillä. Totta, saksalaisilla oli edistyneempi säiliö, Royal Lion, joka painoi 100 tonnia 1800 hevosvoiman moottorilla ja 128 mm erittäin pitkäpiippuisella aseella, jonka ammuksen alkuperäinen nopeus oli 1260 metriä sekunnissa.
  Mutta Stalin menetti jotenkin kiinnostuksen raskaisiin laitteisiin ja suosi: mieluiten pieni, mutta etäinen.
  Mutta neljä soturia: Zoya, Victoria, Elena, Nadezhda eivät uskoneet niin. Ja he saivat juuri IS-7-tankin hallintaansa. Lisäksi ja numerolla seitsemän. Joten he neljä tekivät tämän auton omalla kustannuksellaan. Tytöt löysivät kultaharkkoja Siperiasta ja lahjoittivat ne puolustusministeriön rahastoon. Ja nyt he halusivat itse ampua tästä upeasta koneesta.
  Ja tärkeä päivä 22. kesäkuuta 1948 oli juuri lähestymässä. Hitlerin joukot olivat vain johtamassa väestöä, yrittäen ohittaa ja saartaa Neuvostoliiton Rževin kaupungin.
  Ja venäläisten demiurgien jumalien neljä tytärtä, kuten aina, päättivät puuttua asiaan Venäjän kannalta kriittisellä hetkellä! He pelastavat isänmaansa - Venäjän - aina oikeaan aikaan ja oikeassa paikassa!
  
  
  
  
  JOS EI OLISI TERÄSKIITOJA
  Yleisesti ottaen, kummallista kyllä, useimmissa rinnakkaisuniversumeissa toisen maailmansodan ja suuren isänmaallisen sodan kulku oli Venäjälle jopa pahempi kuin todellisuus. Ehkä siksi, että fasistisella hallituksella, joka otti Euroopan hallintaansa, oli paljon suurempi potentiaali kuin se kykeni toteuttamaan. Brutaalin totalitarismin ja talouden markkinaelementtien yhdistelmä on tehokkaampi kuin lännen liberaali kapitalismi ja keskitetty, byrokraattinen stalinistinen malli. Onneksi useista syistä, sekä objektiivisista että subjektiivisista. Suuren onnen vuoksi natsit eivät kyenneet käyttämään valttikorttiaan.
  Kuinka moni saksalainen vakooja epäonnistui vain siksi, että saksalaiset käyttivät asiakirjoissa ruostumattomasta teräksestä valmistettua kaavinta ja venäläiset yksinkertaista rautaa? Ja kuinka tällainen pieni asia vaikutti ratkaisevasti sodan kulkuun?
  Joka tapauksessa oli olemassa rinnakkaisuniversumi, jossa jo lokakuussa 1941 yksi erittäin huolellinen tiedusteluupseeri havaitsi vahingossa tämän tosiasian. Aidot neuvostoasiakirjat ja väärennetyt saksalaiset ovat märkiä ja... Neuvostoliiton asiakirjoissa paperiliitin on ruosteinen ja tämä on havaittavissa, mutta saksalaisissa ei.
  Tämä on pieni asia, mutta sen vaikutus Suuren isänmaallisen sodan kulkuun osoittautui erittäin merkittäväksi.
  Vältettyään epäonnistumisia ja työskennelleet saksalaisten agenttien valvonnassa, he löysivät merkittäviä todisteita Neuvostoliiton joukkojen valmistelemasta hyökkäystä Stalingradin lähellä. Niin vakuuttavaa, että itsepäinen Adolf Hitler suostui tähän ja antoi käskyn ryhmittää uudelleen Volgalle sijoitetut natsijoukot. Ja sillä oli merkitystä.
  Jos Rzhev- Sychov -operaation aikana puna-armeija, jolla oli yli kaksi kertaa enemmän voimia kuin Wehrmachtilla, ei kyennyt murtamaan Saksan puolustusta, niin Stalingradissa voimatasapaino oli natseille edullisempi.
  Ja sää 19. marraskuuta 1942 ei ollut suotuisa hyökkäysoperaatioille. Ilmailu, varsinkin hyökkäyskoneet, ei voinut nousta lentoon, ja tykistöpommituksella oli vain erittäin rajallinen vaikutus vihollisen kehittyneeseen puolustukseen. Neuvostojoukot tunkeutuivat hyökkäykseen. Edes panssarijoukkojen sijoittaminen ei voinut murtaa reikää Hitlerin puolustukseen.
  Kovia taisteluita puhkesi myös Rzhev-Sychov-suunnassa. Ne jatkuivat uudenvuodenpäivänä. Vasta sitten, kärsittyään vakavia tappioita, Neuvostoliiton joukot molempiin suuntiin keskeyttivät hyökkäyksensä. Hitler kesti Volgaa, mutta saksalaisia alettiin lyödä Afrikassa. Churchill kutsui Montgomeryn hyökkäystä Egyptissä: alun loppu. Hän totesi myös, että nyt liittolaiset vain voittavat.
  Todellakin, Rommel, huolimatta jatkuvasta suurten joukkojen siirtämisestä Afrikkaan, oli epäonninen ja hänen armeijansa kärsi tappion tappion jälkeen. Varmistaakseen sodan käymisen kahdella rintamalla Kolmannen valtakunnan oli julistettava täydellinen mobilisaatio helmikuussa 1943.
  Lisäksi Operaation Blaun päätavoitteita ei saavutettu. Talvella 1942-1943 Wehrmacht onnistui kuitenkin, toisin kuin todellinen historia, välttämään vakavan tappion idässä. Tammikuun lopussa Neuvostoliiton joukot jatkoivat hyökkäystään keskustassa: kolmas Rzhev-Sychov -operaatio ja lähellä Stalingradia. Mutta se ei uskalla murtautua vahvassa puolustuksessa istuvan vihollisen läpi. Taistelut muistuttivat nyt ensimmäistä maailmansotaa. Viipyvä, asento. Kun se, joka hyökkäsi, menetti enemmän kuin se, joka puolusti.
  Iskra-operaatio Leningradin vapauttamiseksi lykättiin. Stalin halusi katkaista Rževin reunuksen mahdollisimman nopeasti ja kukistaa vihollisen Stalingradissa. Saksalaiset, muistaen viime talven oppitunnit, puolustivat itseään aktiivisesti. Ja toistaiseksi he ovat onnistuneet torjumaan Neuvostoliiton joukkojen hyökkäykset. Kuten kävi ilmi, kun Krautit ovat valmiita, ei ole helppoa murtaa heidän puolustustaan. Ja Saksan asevoimien laatu on edelleen parhaimmillaan.
  Neuvostoliiton hyökkäys kesti helmikuun loppuun, mutta ei koskaan onnistunut.
  Maaliskuun alussa Neuvostoliiton komento yritti hyökkäystä Voronežin suuntaan. Alkuperäisten menestysten jälkeen puna-armeija joutui vastahyökkäyksen kohteeksi Mainstein . Suuret neuvostojoukot piiritettiin ja pakotettiin taistelemaan takaisin. Tappiot, erityisesti tekniikan alalla, osoittautuivat suuriksi, ja saksalaiset ja heidän liittolaisensa pystyivät saamaan jalansijaa tähän suuntaan ja valloittivat Voronežin ja sen esikaupunkien kokonaan.
  Mainsteinin vastahyökkäyksen aikana "Panthers" ja "Tigers" osallistuivat taisteluun ensimmäistä kertaa. Uudet tankit täyttivät osittain odotukset. Oikein käytettynä ne olivat parempia kuin Neuvostoliiton ajoneuvot vastaantulevassa taistelussa.
  Kevään sulaminen saapui ja itärintamalla vallitsi tyyni. Tunisiassa käytiin rajuja taisteluita.
  Fuhrer yritti säilyttää sillanpää Afrikassa hinnalla millä hyvänsä. Tämän saavuttamiseksi natsit jopa päättivät ottaa ennennäkemättömän askeleen. He asettivat Francolle uhkavaatimuksen: joko hän päästää saksalaiset joukot Gibraltarille tai hänet kaadetaan, kuten Vichyn hallitus. Generalissimo kylmäsi ja suostui. Samanaikaisesti hän kääntyi Ison-Britannian ja Yhdysvaltojen hallitusten puoleen kyynelisen vetoomuksen kanssa: ei julistaisi sotaa Espanjalle, koska tämä ei tapahtunut hänen tahtonsa mukaan!
  15. huhtikuuta 1943 saksalaiset aloittivat hyökkäyksen Gibraltaria vastaan heittäen uusimmat Tigers ja Panthers. Linnoitus joutui satojen panssarivaunujen hyökkäysten alle kahdessa päivässä. Hyökkäystä komensi itärintamalta palautettu Paulus. Ironista kyllä, saksalaiset pystyivät valloittamaan viimeiset neljännekset, Stalingradin talot ja Stalingradin tehtaat vasta 1. huhtikuuta 1943. Näin Paulus kuntoutui osittain ja sai kentälle marsalkan tittelin ja miekkoja ritariristin tammenlehtiin.
  Gibraltarin valloitus esti brittien ja amerikkalaisten pääsyn lännestä Välimerelle. Ja lisäksi natsit itse pystyivät tunkeutumaan Marokkoon lyhimmällä etäisyydellä ohjaten osan liittoutuneiden joukkoista Tunisiasta.
  Tunisian sillanpään paine heikkeni, ja sitten Rommel siirrettiin uudelleen. Hitler päätti jäädyttää sotilasoperaatiot idässä toistaiseksi ja yrittää ottaa Välimeren hallintaansa.
  Neuvostoliiton komento alkoi myös noudattaa odotustaktiikoita. Näin Stalin teki todellisessa historiassa, ja tämän hän päätti tehdä nyt. Antaa kapitalistit verenvoittaa typerykset itse. Anna heidän vasaralla toisiaan, niin me keräämme voimamme ja iskemme, kun he ovat täysin uupuneita.
  Saksalaiset pitivät edelleen hallussaan Pohjois-Tunisiaa, ja uuden marsalkka Pauluksen komennossa olevat joukot etenivät Casablancalle. Amerikkalaiset kohtasivat tiikerit ja pantterit. Kävi ilmi, että heidän Shermaninsa oli heikko tällaisia panssarivaunuja vastaan, samoin kuin modernisoitua T-4:ää.
  Ja Churchill julisti kolmen kuukauden epäröinnin jälkeen sodan Espanjalle. Tähän mennessä saksalaiset olivat kuitenkin jo valloittaneet koko Marokon ja hyökänneet Algeriaan. Siksi tämä ei ollut sokki Francolle. Heinäkuun 25. päivänä saksalaiset joukot valloittivat Algerian pääkaupungin ja aiheuttivat murskaavan tappion briteille. Menestystä helpotti Rommelin vastahyökkäys sekä Kissilringin äkillinen tappio ja laskeutuminen Maltalle.
  Itärintama oli vakaa ja rauhallinen. Stalin, jonka joukot olivat kärsineet raskaita tappioita aikaisemmissa taisteluissa, täydensi puna-armeijaa. Saksalaiset muodostivat myös uusia divisiooneja ja siirsivät ne Gibraltarin salmen yli Välimerelle.
  Saksalaisten sukellusveneiden toiminta johti siihen, että amerikkalaisten ja brittiläisten laivastojen vetoisuus alkoi laskea. Ja tämä ei myöskään edistänyt menestystä taisteluissa Euroopan suurimmasta etelämerestä.
  Välimeren uhkaava tilanne johti siihen, että 6. elokuuta Churchill päätti laskeutua maihin Ranskassa. Mutta operaatio tapahtui epäsuotuisissa sääolosuhteissa ja oli huonosti valmisteltu.
  Elokuun 10. päivänä Rommel ja Paulus yhdistyivät ja muodostivat muhkean kattilan Itä-Algeriassa. Ja elokuun 19. päivänä Mainstein, salakavala ansojen mestari, katkaisi liittoutuneiden joukot rannikolta.
  Fritzin menestystä edesauttoi amerikkalaisten päättämättömyys, koska he pitivät laskeutumista Ranskaan vuonna 1943 ennenaikaisena, ja akuutti pula laskeutumisaluksista. Rauhallista itärintamalla. Lisäksi ilmailun tuotanto Saksassa yli kaksinkertaistui vuonna 1943 yli 32 000 lentokonetta vuodessa - onneksi saksalaisilla oli hallussaan enemmän työvoimaa ja aluetta kuin todellisuudessa. Ja uudet Focke-Wulf-ajoneuvot, joissa oli vahva panssari ja aseet, sekä 30 millimetrin tykit aiheuttivat liikaa vahinkoa liittoutuneiden ilmailulle.
  Algerian ja Ranskan katastrofi teki elokuun 1943 liittoutuneille todella mustaksi.
  Stalin oli jopa iloinen sellaisista onnistumisista. Mutta Churchillin kärsivällisyys loppui. Idässä jopa ilmataistelut käytännössä loppuivat ja partisaanitoiminta väheni. Saksalaiset muodostivat yhä enemmän uusia joukkoja entisistä Neuvostoliiton kansalaisista ja loivat jopa jotain nukkepaikallishallinnon kaltaisia. Joten erilliset paikallisten nationalistien prikaatit idästä taistelivat jo Afrikassa.
  Bulgarian tsaari Boris lähetti myös kolme parasta divisioonaa Tunisiaan toivoen ilmeisesti saavansa siirtomaita itselleen pimeälle mantereelle.
  Syyskuussa Rommel aloitti suuren hyökkäyksen Egyptiin. Hän onnistui, käyttämällä joukkojen määrällistä ja laadullista ylivoimaa, valtaamaan Tripolin viikko hyökkäyksen signaalin jälkeen.
  Britit ja amerikkalaiset kärsivät tappion tappion jälkeen Libyassa. Näissä olosuhteissa Churchill ilmoitti kaiken avun toimittamisen keskeyttämisestä bolshevikkien Neuvostoliitolle ja vaati vihollisuuksien välitöntä tehostamista. Stalin teeskenteli jättävänsä huomiotta uhkavaatimukset. Vaikka tietysti hyökkäystoimiin valmistauduttiinkin. Mutta Koba oli ovela ja yritti jopa koetella vesillä erillistä rauhaa. Yksi, syyskuun loppuun mennessä, saksalaiset valloittivat koko Libyan, Tolbukin mukaan lukien, ja murtautuivat jopa Egyptiin Aleksandriaan.
  Paulus onnistui ohittamaan Englannin tärkeimmän linnoituksen ja menemään etelään Niilille. Itse asiassa tämä merkitsi katastrofia Britannialle Egyptissä. Sitten saksalaiset voisivat mennä Suezin kanavalle ja mennä Irakiin, ja sitten ei kaukana Bakusta.
  Viivytyksestä tuli vaarallista, ja Stalin antoi käskyn jatkaa hyökkäystä Rževiin sekä ottaa Stalingrad takaisin ja samalla murskata vihollinen Pohjois-Kaukasiassa.
  Eli lokakuussa vihollisuudet jatkuivat välittömästi kolmeen suuntaan. Ja marraskuussa myös Leningradskissa.
  Kuitenkaan ei ollut helppoa murtautua läpi vihollisen, joka oli hyvin kaivettu sisään ja jolla oli voimakkaat raskaat Panther- ja Tiger-panssarit. Neuvostojoukot kohtasivat syvän asemapuolustuksen. Ja puolustuksessa uudet saksalaiset tankit ja itseliikkuvat aseet suoriutuivat hyvin.
  Loka- ja marraskuussa ei siis tapahtunut merkittäviä edistysaskeleita. Ellei Saksan hyökkäystä pysäytetty Suezin kanavalla. Ja sitten vain väliaikaisesti... Paulus ja Rommel kuitenkin käänsivät joukkonsa Sudaniin. Ja he alkoivat valloittaa Afrikkaa.
  Wehrmacht ei ole vielä valmis hyökkäämään talvella.
  Lisäksi Krautit panivat suuria toiveita Panther-2:een edistyneempänä koneena sekä Tiger-2:een ja Lioniin.
  Talvi kului puna-armeijan yrityksissä murtautua krautien puolustuksen läpi. Mutta missään ei ollut mahdollista saavuttaa suuria menestyksiä. Vaikka läpimurto tapahtui, vihollinen palautti tilanteen vastahyökkäyksellä.
  Ja tilanne paheni koko ajan. Britanniassa syntyi poliittinen kriisi sotilaallisten tappioiden taustalla. Churchillin hallitusta vastaan äänestettiin epäluottamuslause. Miten se voisi olla toisin, jos viisaampi Paulus tyrmäsi Englannin Sudanista ja Etiopiasta.
  Uusi hallitus tarjosi Saksalle erillistä rauhaa. Roosevelt ei vastustanut Saksan sukellusvenelaivaston aiheuttamia suurempia Yhdysvaltain tappioita. Lisäksi hänen asemansa Amerikassa on horjunut. Ja japanilaiset onnistuivat voittamaan pari pientä voittoa, mikä hidasti Amerikan etenemistä. Joten näkökulma - meidän reunalla oleva mökki on voittanut.
  Hitler kuitenkin esitti ensin liiallisia ehtoja. Sitten kompromissi oli Ranskan maat ja Egypti, samoin kuin se, mikä aiemmin kuului Italialle, palautettiin. Sudan joutuu myös Kolmannen valtakunnan hallintaan, mutta Suezin kanavaa hoidetaan yhdessä.
  Siten, annettuaan itselleen vapaat kädet lännessä, Fuhrer heitti kaikki voimansa itään. Natsit aloittivat hyökkäyksensä Moskovaa vastaan toukokuussa. Ranskan ja Englannin siirtokuntien ansiosta Libyalla oli jo tarpeeksi öljyä, ja Hitler halusi voittaa mahdollisimman nopeasti.
  Lisäksi Türkiye avasi myös toisen rintaman.
  Puna-armeija osoitti kuitenkin jo uskomatonta lujuutta ja sankarillisuutta taisteluissa Neuvostoliiton pääkaupungista. Keskimäärin Saksan etenemisvauhti ei ylittänyt kilometriä päivässä. Elokuun loppuun mennessä natsit pystyivät etenemään enintään sata kilometriä läpimurron leveydellä hieman yli kolmesataa.
  He lähestyivät Moskovaa, mutta törmäsivät Mozhaiskin puolustuslinjaan. Nämä olivat vaatimattomia tuloksia. Lisäksi Neuvostoliiton joukot hyökkäsivät jatkuvasti vihollista vastaan. Taisteluihin osallistuivat uudet Neuvostoliiton tankit T-34-85 ja IS-2. Ei voida sanoa, että saksalaiset menettivät etunsa kokonaan, mutta puna-armeija ei pysynyt paikallaan, eikä myöskään tiede!
  Uudet Neuvostoliiton hävittäjät Yak-3 ja LA-7 ilmestyivät, jotka pystyivät kilpailemaan saksalaisten potkurikäyttöisten lentokoneiden kanssa. Totta, vihollisella on vastineeksi erittäin vahvat reaktiiviset valttikortit. ME-262:lla ja HE-162:lla ei ollut analogeja maailmassa. Hitler päätti myös kieltää alle viisikymmentä tonnia painavien tankkien tuotannon ja kehittämisen. Tämän seurauksena T-4 ja Panther luovuttiin. "Panther"-2 painoi 50,2 tonnia ja sillä on tehokas ase, jonka moottori oli 900 hevosvoimaa. "Kuninkaallinen tiikeri" ja "leijona" ylittivät jopa hirviöiden 70 tonnin painon. Puolueen päätöslauselman mukaan Neuvostoliiton autojen paino ei ylittänyt 47 tonnia.
  Koska natsit eivät onnistuneet valloittamaan Moskovaa, he käänsivät huomionsa Leningradiin. He olivat todella kyllästyneitä tähän kaupunkiin. Massiivinen pommitukset aloitettiin syyskuussa. Ne sisälsivät myös 1000 mm:n kaliiperin aseita ja siivekkäitä robottiammuksia.
  Hitler käski valloittaa Leningradin hinnalla millä hyvänsä.
  Kaupunki onnistui torjumaan kolme hyökkäystä syys- ja lokakuussa. Saksalaiset pystyivät kuitenkin etenemään kymmenestä kahteenkymmeneen kilometriä ja valloittivat myös Peterhofin sillanpään. Paikoin heidän yksikönsä saapuivat kaupunkiin, mikä heikensi ryhmän operatiivista asemaa. Marraskuussa 1944, kun natsit voittivat parlamenttivaalit, myös Ruotsi astui sotaan Neuvostoliittoa vastaan.
  Se mainosti aktiivisesti iskulausetta: kosto Pietari Suuren ja Aleksanterin tappioista. Uudet ruotsalaiset divisioonat saapuivat rintamalle ja aloittivat yhdessä suomalaisten kanssa hyökkäyksen kaupunkiin pohjoisesta. Ja natsit jatkoivat hyökkäyksiä käyttämällä muun muassa Sturmtigeriä ja vieläkin tehokkaampaa Sturmausta sekä E-100-panssarivaunua, joka on maailman ensimmäinen sarjahirviö, joka painaa yli sata tonnia.
  Huolimatta Neuvostoliiton sotilaiden ja miliisien massiivisesta sankaruudesta ja sitkeydestä sekä epätoivoisesta suunnattomasta vastahyökkäyksestä Novgorodiin, kaupunkia ei voitu pelastaa. Viimeinen vuosineljännes putosi kuitenkin vasta 27. tammikuuta 1945, mikä osoitti esimerkkiä rajattomasta kestävyydestä. Ja itse kaupunki kesti kokonaisen korttelin: 1270 päivää! Todennäköisesti pisin kaupungin saarto nykyaikaisissa sodissa.
  Vaikka saksalaiset ja heidän liittolaisensa kärsivät valtavia tappioita, tavoite saavutettiin osittain. Toiseksi suurin ja tärkein Neuvostoliiton kaupunki kaatui, ja voimakkaimman vihollisryhmän kädet vapautuivat.
  Talvella taistelut olivat rajuja. Saksalaiset käyttivät sarja-suihkukoneita kaikin voimin. Neuvostoliitolla ei ollut tasa-arvoista valtaa heitä vastaan. Tämä teki vaikeaksi saavuttaa etua ilmassa. Päinvastoin, vihollinen hallitsi siellä. Aivan kuten silloin, kun saksalaiset tankit säilyttivät etunsa. Ja he jopa lisäsivät niitä "E"-sarjan tullessa.
  Tigereihin ja panttereihin verrattuna E-sarjan tankeissa oli tiheämpi ulkoasu, matala siluetti ja sen seurauksena paljon paksumpi panssari kulmassa.
  Neuvostoliiton tieteen vastaus tähän mennessä oli vain IS-3, vahvempi otsasuojaus. T-54:ää kehitettiin edelleen, eikä T-44 menestynyt paremmin.
  Hitler kuitenkin muutti suunnitelmiaan toukokuussa 1945. Ja rajoittuen yksittäisiin hyökkäyksiin hän suoritti päähyökkäyksen Kaukasuksella. Siellä oli helpompi taistella. Joten Stalingradin valloituksen jälkeen neuvostoryhmän toimittaminen osoittautui vaikeaksi. Lisäksi helmikuussa Neuvostoliiton joukot aiheuttivat voimakkaan tappion ottomaaneille Transkaukasiassa, pakottaen turkkilaiset pakenemaan Jerevanista ja vapauttaen Karsin alueen.
  Saksalaiset murtautuivat puolustuksen läpi ja kulkivat Volgaa pitkin Kaspianmerelle. Grozny kaatui 15. kesäkuuta sitkeiden taistelujen jälkeen, Sukhumi 23. kesäkuuta ja Zugdidi 29. saman kuun. Tbilisi valloitettiin heinäkuun lopussa yhdessä Kutaisin kanssa. Elokuussa fasistiset korppikotkat valloittivat lopulta Dagestanin sekä Potin ja saavuttivat Armenian pohjoisesta. Syyskuussa he yhdistyivät turkkilaisten kanssa, ja hyökkäys Bakua vastaan alkoi. Avainkaupunki kesti 6. marraskuuta 1945 asti. Jotkut vuoristotaistelut, erityisesti Jerevanissa, kestivät joulukuun loppuun asti.
  Kovia taisteluita käytiin myös keskustassa. Saksalaiset pääsivät lähelle Tulaa ja jopa valtasivat Kalininin, mutta sitten heidät pysäytettiin. Etulinja on kuitenkin lähestynyt, ja pääkaupungista on jäljellä enää kahdeksankymmentä kilometriä.
  Vuosi 1946 alkoi kuumalla talvella. Neuvostoliiton komento, joka halusi estää Saksan hyökkäyksen, ryntäsi epätoivoisesti vihollista vastaan.
  Valitettavasti vihollisen etu ilmassa vain kasvoi. Valitettavasti Luftwaffen suihkukoneita paranneltiin jatkuvasti. ME-262:sta on ilmestynyt uusia muunnelmia, mukaan lukien erittäin nopea. Myös vahva suihkuhävittäjä TA-183, edistyneempi pyyhkäisyillä HE-262, ja todellinen lentokonetekniikan mestariteos ME-1010, jossa on ohjatut siivet.
  Ja Neuvostoliiton päähävittäjä oli Jak-9. Auto oli joskus uusi, mutta nyt se on selvästi vanhentunut.
  Mutta Luftwaffella on myös Yu-287, ja Yu-387, TA-400, TA-500 suihkupommittaja on ilmestynyt. Ja hyökkäyskoneet ovat suihkukoneita. Ja HE-377 on reaktiivinen ja HE-477 on myös reaktiivinen ja monikäyttöinen.
  Ja E-70-sarja, jonka tankit painavat yhtä paljon kuin "Royal Tiger", mutta paljon vahvemmalla suojalla.
  Ja todellinen mestariteos oli pyramidimainen tankki, joka esitettiin metallina Fuhrerin syntymäpäivänä 20. huhtikuuta 1946. Hitler antoi hänelle henkilökohtaisesti nimen "Keisarillinen leijona".
  Ajoneuvo oli muodoltaan pitkänomainen, litteä pyramidi, jossa pienet rullat peittivät koko säiliön pohjan. Siten siinä ei ollut alustaa, mikä lisäsi merkittävästi hiihtokykyä. Lisäksi säiliössä ei ollut kattoa, ja sen panssarihaarnoissa oli kaikista kulmista korkea järkevä kaltevuuskulma. 99 tonnia painava ajoneuvo oli aseistettu 128 mm:n ilmatorjuntatykillä, jonka piipun pituus oli 100 EL, moottorin teho oli 1800 hevosvoimaa ja etupanssari 300 mm. Lisäksi laatat ovat suurissa rationaalisissa kaltevuuskulmissa, ensimmäisessä etuosassa ja 250 millimetriä toisessa kaltevassa puoliskossa. Siten se osoittautui maailman tehokkaimmaksi panssarivaunuksi, joka oli läpäisemätön kaikilta ampumapaikoilta ja pommeilla ylhäältä käsin.
  Fuhrer käski välittömästi ottamaan sen tuotantoon mahdollisimman nopeasti ja samalla luomaan hyökkäysmuunnos haubitsalla ja pomminheittimellä.
  Joten natsit keräsivät varastoja, ne piti murskata. Mutta valitettavasti erittäin itsepäinen ja teknisesti vahva vihollinen saatiin kiinni. Ja toukokuun lopussa perinteen mukaan, kun tiet kuivuivat, hyökkäys alkoi.
  Fritz yritti ohittaa Moskovan ja Tulan. Taistelut raivosivat ennennäkemättömällä intensiteetillä ja laajuudella. Mutta Neuvostoliiton joukot olivat sen arvoisia, että heitä kutsuttiin voittamattomiksi. Kolmen kuukauden jatkuvissa taisteluissa natsit pystyivät vain piirittämään Tulan ja saavuttamaan Kashinan ja lähestymään Moskovaa pohjoisesta katkaisemalla osittain yhteyden. Taistelut olivat jo käynnissä itse kaupungin kaduilla.
  Stalin lähti pääkaupungista ja evakuoitiin Kuibysheviin. Mutta natsit aloittivat hyökkäyksen Saratoviin heinäkuussa. Tämä kaupunki putosi 8. elokuuta. Koska Kuibyshev huomasi nyt olevansa vaarallisen lähellä rintamaa, tämä ylikomentaja muutti päämajansa Sverdlovskiin. Taistelut Moskovassa jatkuivat syyskuulle. 18. päivänä Kashira kaatui. Lokakuun alussa Neuvostoliiton pääkaupunki lähes piiritettiin, ja 29. päivänä sitkeiden taistelujen jälkeen Kuibyshev myös kaatui. Lisäksi saksalaiset vangitsivat Guryevin ja Uralskin.
  Marraskuu oli täynnä kauheita taisteluita. Marraskuun 7. päivänä Krautit murtautuivat Kremliin, mutta epätoivoinen vastahyökkäys ajoi heidät takaisin. Ja tämän taistelun aikana Moskovan virkaatekevä komentaja marsalkka Rokossovsky kuoli!
  Ja kuuluisa Neuvostoliiton lentäjä Kozhedub ampui alas sadannen saksalaisen koneen, jolloin hänestä tuli ensimmäinen neuvostohenkilö, jolle on myönnetty neljä kertaa Neuvostoliiton sankarin arvonimi. Ja myös 7. marraskuuta 1946.
  Moskovan ympärillä oleva saartorengas suljettiin vihdoin 4. joulukuuta. Mutta pääkaupunki ja sen sankarillisen varuskunnan jäänteet taistelivat ortodoksiseen jouluun asti 7. tammikuuta 1947.
  Mainstein johti hyökkäystä pääkaupunkiin. Tästä hänelle myönnettiin toinen Rautaristin suurristin ritarikunta Hermann Göringin jälkeen.
  Mutta sota ei ole vielä ohi. Stalin Sverdlovskista lupasi jatkaa taistelua. Myös saksalaiset olivat aika uupuneita. Etelässä heidän joukkonsa lähestyivät Penzaa ja Uljanovskia ja pysähtyivät. Maaliskuussa Neuvostoliitto aloitti vastahyökkäykset. Mutta huhtikuussa heidän oli silti pakko lähteä Ryazanista. Ja toukokuussa natsit piirittivät Gorkin kaupungin ja murtautuivat etelästä Kazaniin. Kesäkuussa krautit valloittivat Orenburgin ja lähestyivät Ufaa. Puna-armeijan vastarinta heikkeni, moraali romahti ja massakarkot alkoivat. Ne ovat kuitenkin olleet siellä aina, mutta pääkaupungin kaatumisen jälkeen ne vahvistuivat moninkertaisesti. Kenelläkään ei ollut enää halua kuolla Stalinin puolesta. Mutta ihmiset taistelivat fasismia vastaan isänmaansa puolesta.
  Myös neuvostohallituksen arvovalta heikkeni. Heinäkuussa saksalaiset murtautuivat Sverdlovskiin. Stalin ja hänen seuransa muuttivat Novosibirskiin. Uralilla taistelut raivosivat elokuuhun asti... Saksalaisia vaikeutti viestintä ja partisaanien aktiivinen toiminta. Mutta uusi sota on jo menettänyt merkityksensä.
  Stalin kuitenkin toivoi jotain. Saksalaiset murtautuivat Tobolskiin syyskuussa. Mutta rankat syyssateet viivästyttivät niitä. Talven lähestyminen pysäytti hyökkäyksen Siperiassa, mutta natsit onnistuivat valloittamaan koko Keski-Aasian. Talvella he eivät uskaltaneet mennä Novosibirskiin. Mutta myös Stalin oli huonossa kunnossa, ja hän muutti lämpimämpään Vladivostokiin.
  Vuosi 1948 koitti. Natsit olivat jo aseistettu levykkeillä. Lisäksi ilmestyi kompaktimpia tankkeja, joissa oli suihkuturbiinimoottorit. Itse asiassa lämpenemisen jälkeen heidän on vain marssittava voitokkaasti ja miehittää kaupungit.
  Mutta Beria myrkytti jo vakavasti sairaan Stalinin ja tarjosi Kolmannelle Valtakunnalle antautumista edellyttäen, että Neuvostoliiton valta säilyy Siperiassa.
  Hitler, joka oli itsekin sotaan kyllästynyt, melkein suostui, mutta ensin hän valloitti Novosibirskin toukokuussa 1948. Ja antautuminen allekirjoitettiin 22. kesäkuuta 1948, symbolisena päivänä - tarkalleen seitsemän vuotta Neuvostoliiton hyökkäyksen hetkestä. Näin päättyi toinen maailmansota. Yhdysvallat voitti Japanin vuonna 1945 ja testasi atomipommin. Joten Fuhrerilla ei ole liiketoimintaa ulkomaille.
  Beria ei kuitenkaan hallitsi pitkään. Tunnetuin Neuvostoliiton ässä, ilmamarsalkka ja Neuvostoliiton seitsenkertainen sankari Kozhedub pystyy suorittamaan sotilasvallankaappauksen ja kaatamaan epäsuositun valtion puolustuskomitean puheenjohtajan. Beria ja monet hänen rikoskumppaninsa ammuttiin. Itse Kolmannessa valtakunnassa maaliskuussa 1953 patriootit lopettivat Hitlerin. Ja Goering kuoli huumeiden väärinkäyttöön hieman aikaisemmin, kun taas Himmler ammuttiin salaliittoepäilyjen vuoksi.
  Syntyi ankara taistelu Schellenbergin johtaman SS:n ja Generalissimo Mainsteinin johtamien asevoimien välillä. Tämä kaikki johti sisällissotaan. Tämän seurauksena Kolmas valtakunta romahti. Ja vähentynyt Neuvostoliitto alkoi vähitellen palauttaa vaikutusvaltaansa. Historia meni taas kierteeseen. Saksan fantastinen nousu, turvonnut enemmän kuin Tšingis-kaanin valtakunta, sitten pääjohtajan kuolema - kaaos ja sukupuutto.
  Ja ruhtinaskuntien asteittainen kerääminen, vain Baikalskin kaupungista tuli pääkaupunki. Neuvostoliitto, joka jakautui useisiin provinsseihin saksalaisten perustamien nukkeprovinssien kanssa, yhdistyi jälleen. Suurin voitto oli Moskovan liittäminen, joka heitti pois natsien ikeen. On totta, että Ukraina, Valko-Venäjä ja Baltian maat sekä Georgia, Armenia ja Azerbaidžan säilyttivät suvereniteettinsa. Kolmannen valtakunnan romahtamisen jälkeen Yhdysvalloista tuli maailman hegemoni. Myös Kiinaan perustettiin Amerikka-mielinen hallitus.
  Mutta vähitellen taivaallisesta valtakunnasta tuli yhä itsenäisempi. Neuvostoliitossa Kozhedubin tosiasiallisen diktatuurin jälkeen perustettiin oleellisesti presidenttillinen perustuslaki, mutta valtarajoituksella oli kaksi toimikautta. Vaalit pidettiin vaihtoehtoisin perustein, ja presidentin viralla oli toinen nimi: kansanpuheenjohtaja.
  Maalla oli sekatalous ja nopeasti kehittyvä talous.
  Mutta näin historia muuttui yhdestä paperiliittimestä. He hävisivät toisen maailmansodan, vaikka taistelivatkin rohkeasti. Ja tulos oli tuhoisa. Lisäksi Saksa pystyi saavuttamaan suuruuden vain hetken.
  Ja Yhdysvallat oli vähitellen menettämässä vaikutusvaltaansa, maailmasta tuli moninapainen, mikä tarkoittaa, että siinä oli yhä enemmän kaaosta. Päinvastoin, järjestystä on vähemmän. Ja suunnilleen sama kuin nykyisellä 2000-luvulla.
  No, miksi ihmiskunta vetää niin paljon hajanaisuuteen ja kaaokseen?
  
  
  TROTSKI STALININ ASIAKKAAN
  Tukhachevskin kampanja Varsovaa vastaan osoittautui epäonnistuneeksi ensisijaisesti Stalinin syyn vuoksi - hän ei peittänyt Varsovaan etenevien punaisten joukkojen eteläistä kylkeä. käänsi ensimmäisen ratsuväen armeijan kohti Galiciaa. Lisäksi Joosefin komennossa olevista suurista voimista huolimatta puolalaiset onnistuivat voittamaan hänet. Puna-armeija hävisi Varsovan taistelun. Puolalaiset aloittivat vastahyökkäyksen, miehittivät alueen mukaan lukien Slutskin ja jopa Minskin useiden päivien ajan.
  Länsi ei kuitenkaan uskaltanut rahoittaa veristä sodankäyntiä bolshevikkien kanssa. Varsova teki rauhan, ja sisällissota päättyi nopeasti.
  Mutta on olemassa vaihtoehtoinen historian kulku ja yksi monista rinnakkaisista universumeista. Siellä Lenin käski poistaa Stalinin, joka ei ollut kovin lahjakas sotilaallisissa asioissa, ja oikukas Stalinin eteläpuolen komennosta ja vahvisti Tukhachevskin komentoyhteisyyden säilyttäen samalla Budjonnyn ensimmäisen ratsuväen yli.
  Tässä tapauksessa vastahyökkäysyritys Varsovan eteläpuolelta epäonnistui, ja inspiroitu puna-armeija voitti kovassa taistelussa. Puolan pääkaupunki kaatui. Seisottuaan siellä jonkin aikaa ja saatuaan lisävahvistuksia Tukhachevsky jatkoi Lvoviin ja Krakovaan.
  Taistelut jatkuivat jonkin aikaa Wrangelia vastaan ja uudella hyökkäyksellä Krimiin. Sitten Puna-armeija miehitti Baltian maat pohjoisessa ja vapautti Azerbaidžanin, Armenian ja Georgian etelässä. Tuli väliaikainen tyynnytys. Neuvosto-Venäjä tarvitsi lepoa ja tilapäistä hengähdystaukoa, mikä tuli NEP:stä. Mutta Trotski vaati edelleen kaikkien tsaari-Venäjän maiden palauttamista. Tämän seurauksena puna-armeija miehitti Suomen kesällä 1921 lännen suostumuksella.
  Vuonna 1922 valloitettu Primorye, sitten Pohjois-Sahalin. Trotski, jonka arvovalta sotilaallisen vallankumousneuvoston puheenjohtajana oli vahvistunut merkittävästi, onnistui ottamaan Leninin paikan ja syrjäyttämään toissijaiseen rooliin jääneen Stalinin.
  Kummallista kyllä, henkilökohtaisen vallan vahvistuessa kapitalismin elementit vahvistuivat taloudessa.
  Trotski itse tuli vasemmistolainen suurelta osin halusta tulla pyhemmäksi kuin paavi tai radikaalimmaksi kuin Stalin. Vallan saatuaan äärimmäisen lahjakas juutalainen jatkoi kuitenkin tasapainoista ulkopolitiikkaansa. Hylkäämättä kommunistisia ideoita hän yritti samalla juurruttaa markkinaelementtejä ja varmistaa hyvät suhteet maailman muihin kapitalistisiin maihin.
  Hitlerin valtaannousu Saksassa ei aiheuttanut perustavanlaatuisia muutoksia maailmanpolitiikassa. Fuhrer asetettiin nopeasti hänen tilalleen - kiellettiin Versaillesin rajoitusten poistaminen tai yleisen asevelvollisuuden ja sotilasvallan palauttaminen. Aivan kuten natseja kiellettiin ottamasta käyttöön antisemitistisiä lakeja ja paljon muuta.
  Ainoa asia on, että Hitlerin aikana Saksan talous selviytyi kriisistä, mutta fasismi ei koskaan ottanut radikaaleja muotoja, pysyen maltillisena nationalismina, jolla on joitain autoritaarisia piirteitä ja yleisiä nuorisojärjestöjä, kuten Hitlerjugentti.
  Neuvostoliitosta Leon Trotskin johdolla tuli taloudellisesti rikas valta, jolla oli kehittynyt raskas teollisuus.
  Neuvostoliiton talous oli markkinalähtöisempi kuin Stalinin talous, mutta sisälsi myös suunnitteluelementtejä viisivuotissuunnitelmien muodossa. Syntyvyys on korkea, varsinkin kun Trotski kielsi myös abortit - Venäjällä on kuulemma niin paljon tyhjiä maita, eikä niillä ole mitään syytä ammota kuin reikiä.
  Koska Saksan armeijan koko oli rajoitettu 100 tuhanteen ja Puola oli jo muuttunut neuvostotasavallaksi, sosialistiseksi tasavallaksi, ei olisi ketään, jonka kanssa taistella. Moldova palautettiin Venäjälle vuonna 1921 - keräten kuninkaalliset maat takaisin.
  Trotski itse tuki hieman kansainvälistä maailmaa, mutta maailmanvallankumouksen tavoite alkoi vaikeutua. Osittain kuten Stalinin aikana.
  Mutta sota tuli silti idästä. Japani aloitti sotilaalliset toimet Mongoliaa vastaan. Nousevan auringon maasta tuli yhdessä Italian kanssa maailman tärkeimmät hyökkääjät. Totta, Mussolini pakotettiin rajoittamaan tavoitteensa Etiopian vangitsemiseen - ainoaan Afrikan maahan, joka ei ollut jonkun muun siirtomaa. Japani, joka ei myöskään vielä uskaltanut taistella yksin Britannian ja erityisesti Yhdysvaltojen kanssa, kiipesi Kiinaan. Ja hän pääsi tänne yhä enemmän.
  Kiinalaisia on monia, ja kaikesta pirstoutuneisuudestaan huolimatta he ovat vakava vastustaja. Ja sitten samurai saapui Mongoliaan... Vakavat taistelut alkoivat siellä keväällä 1941.
  Trotski päätti, että Neuvostoliitto oli jo tarpeeksi vahva käymään täysimittaista sotaa samuraita vastaan. Lisäksi Neuvostoliiton diktaattori halusi kostaa vuosien 1904-1905 tappion. Maalla puna-armeija on selvästi vahvempi kuin japanilainen, etenkin panssarivaunuissa. Mutta merellä Tyynenmeren laivasto ei ole vielä saavuttanut tasa-arvoa. Mutta Lev Davydovich ei voinut luopua Mongoliasta.
  Puna-armeija pysäytti aluksi samuraiden etenemisen. 20. elokuuta 1941 Khalkhin Golia vastaan tapahtui hyökkäys, joka päättyi puna-armeijan voittoon. Tämän jälkeen Trotski vaati Japania palauttamaan Etelä-Sahalinin ja Kuriilisaaret.
  Luonnollisesti seurasi kieltäytyminen ja laajamittainen sota alkoi. Vain, toisin kuin Suuri isänmaallinen sota, sitä taisteltiin vieraalla alueella. Vaikka ei voida sanoa, että verenvuodatusta olisi ollut vähän.
  Taistelut olivat täysimittaisia, ja japanilaiset vastustivat kiivaasti eivätkä antaneet periksi. Mutta melkein kaikki Neuvostoliiton joukkojen operaatiot onnistuivat. Puolustus murtui voimakkaan tykistötuloksen jälkeen, ja panssarivaunut, mukaan lukien uusin tehokas T-34, LT (raskas Leon Trotsky!), voittivat ruumiiden ja metallin ankaran ojan.
  Ensin nousevan auringon maan soturit ajettiin pois Manchuriasta. Suoritettiin useita peräkkäisiä operaatioita, jotka kestivät yhdeksän kuukautta marraskuusta 1941 elokuuhun 1942. Neuvostojoukot saapuivat Pohjois-Koreaan... Myös Sahalinilla käytiin taisteluita. Japanilaiset yrittivät jopa edetä - he etenivät kolmekymmentä kilometriä, mutta pysähtyivät ja tukehtuivat vereen.
  Syyskuussa 1942 tapahtui hyökkäys Port Arthuriin. Japanilaiset yrittivät pitää linjasta kiinni meren tuella. Neuvostojoukot murtautuivat rintaman läpi, mutta vihollinen onnistui pysäyttämään etenemisen pudottamalla joukkoja.
  Mutta samurait eivät kyenneet kestämään vastarintaansa pitkään. Neuvostoliiton ilmailu otti vallan ja pommitti aluksia. Lisäksi japanilaiset suhtautuvat liian vähättelevästi elämäänsä - he eivät edes ottaneet laskuvarjoja taisteluun. Tämän vuoksi pääilmaeliittien kuoleman jälkeen samuraiden vastus taivaalla heikkeni huomattavasti. Ja Neuvostoliiton ilmailu alkoi voittaa paljon varmemmin.
  Lisäksi Neuvostoliiton suunnittelijoiden uudet kehitystyöt kumosivat vähitellen japanilaisten hävittäjien paremman ohjattavuuden. Joulukuussa 1942 toisen rajun hyökkäyksen jälkeen Port Arthur otettiin kiinni, ja Soul kaatui samassa kuussa.
  Seuraava kuukausi 1943 alkoi tammikuun hyökkäyksellä Etelä-Koreassa ja Busanin sataman valloituksella.
  Japani hävisi maataisteluja ja kärsi yhä enemmän vahinkoja taivaalla ja merellä. Helmikuussa 1943 Neuvostoliiton joukot vangitsivat Pekingin. Ja maaliskuussa Etelä-Sahalin vapautettiin kovien taistelujen jälkeen. Huhti- ja toukokuuta leimasivat neuvostoaseiden uudet voitot merellä... Erityisen tehokkaita oli lisääntynyt sukellusvenelaivasto, ilmailu ja Itämereltä saapuvat laivat.
  Kesäkuussa 1943 Neuvostoliiton joukot ajoivat japanilaiset ulos Shanghaista. Näin muodostavat oman miehitysalueensa.
  Heinä- ja elokuussa laskuvarjomiehet ja merimiehet vapauttivat Kurilien harjun viholliselta. Japani joutui poikkeuksellisen vaikeaan tilanteeseen. Neuvostoliiton ilmailu lisäsi iskuvoimaansa ja pommitti kovemmin ja kovemmin, ja Nousevan auringon maan laivasto sulai. Lokakuussa 1943 Trotski teki päätöksen: hyökätä Okinawaan - mekkoharjoitus ennen taistelua itse Japanin metropolista. Taistelut olivat rajuja, ja samurait käyttivät joukoittain aseita: kamikaze-lentäjiä.
  Eeppinen taistelu kesti kaksi kuukautta ja viikon, joka lopulta päättyi Okinawan kaatumiseen. Ja tammikuussa 1944 Taiwan vapautettiin.
  Japani oli nyt täydellisen sotilaallisen katastrofin partaalla. Hirohito saattoi luottaa vain siihen, että Yhdysvallat ja Britannia astuivat sotaan hänen puolellaan; fasistinen Saksa oli tuolloin vielä liian heikko sotilaallisesti, eikä Mussolini päässyt helposti Trotskiin Tyynellämerellä.
  Mutta Yhdysvallat ja Britannia antoivat vihjeitä, mutta niillä ei ollut kiirettä osallistua sotaan. Lisäksi Intiassa puhkesi massiivinen brittien vastainen kapina. Radikaalimmat nationalistit ja vasemmistolaiset työnsivät maltillisen Gandhin sivuun. Sen seurauksena siellä alkoi todellinen sota. Chamberlainin tilalle tullut Churchill osoitti itsepäisyyttä ja yritti pitää Pakistanin ja Intian hallinnassaan hinnalla millä hyvänsä. Mikä johti pitkittyneeseen ja katkeraan sotaan, joka sitoi brittijoukot.
  Amerikkalaiset toimivat täysin passiivisesti ulkopolitiikassa: mökini on reunalla!
  Maaliskuussa 1944 Neuvostoliiton joukot laskeutuivat Hokkaidoon huolimatta siitä, että sää ei ollut vielä kovin suotuisa. Taistelut kestivät kolme viikkoa ja päättyivät japanilaisten tappioon. Tämä menestys ravisteli keisarin luottamusta metropolin saavuttamattomuuteen.
  Taistelut maalla ja merellä jatkuivat 11. toukokuuta 1944 saakka, jolloin uupunut Japani lopulta antautui.
  Taistelut Neuvostoliiton joukkojen kanssa kestivät 10. huhtikuuta 1941 11. toukokuuta 1944 ja kestivät kolme vuotta ja hieman yli kuukauden. Neuvostoliiton armeijan menetykset kuolleissa ja haavoihin kuolleissa olivat 960 tuhatta sotilasta ja upseeria. Myös hieman yli kuusikymmentä tuhatta Neuvostoliiton kansalaista kuoli. Pommituksista, tykistön pommituksista, taisteluista Sahalinilla ja Primoryen rajalla. Ja noin kolme miljoonaa ihmistä loukkaantui, joista neljäsataa tuhatta vammautui.
  Yleisesti ottaen Neuvostoliitto voitti suuren voiton ja onnistui asettamaan neuvostomieliset hallitukset Kiinaan ja Koreaan ja miehitti joukkoineen kaikki Nousevan auringon maan omaisuus.
  Toveri Trotskin auktoriteetti vahvistui edelleen sekä maan sisällä että kansainvälisellä areenalla.
  Vuonna 1946 ensimmäinen keinotekoisen satelliitin laukaisu tapahtui Neuvostoliitossa. Ja vuonna 1950 ensimmäinen Neuvostoliiton kosmonautti lähetettiin ympäri maailmaa. Romaniassa kuningas Miika suostui solmimaan sotilaallisen ja taloudellisen liiton Neuvostoliiton kanssa. Pian valta vaihtui Unkarissa. Ja Tšekkoslovakiassa sitä ovat hallinneet pitkään, vaikkakaan eivät varsinaisesti kommunistit, vaan vasemmisto-neuvostomyönteiset voimat.
  Vuonna 1951 syttyi sota Turkin ja Neuvostoliiton välillä. Tässä vaiheessa Yhdysvalloilla tai Britannialla ei ollut atomipommia, ja todellisen joukkomurhan aloittaminen niin voimakkaan vihollisen kuin Neuvostoliiton ja sen liittolaisten kanssa oli lännelle itsemurha.
  Neuvostoliiton armeija voitti Turkin alle kuukaudessa. Nähdessään, että lännen reaktio on äärimmäisen hidas... Britannia taisteli intiaanien kanssa pitkään, mutta lopulta se menetti satoja tuhansia sotilaita ja menetti hallinnan suurimmassa siirtomaassaan. Yhdysvalloissa on talouskriisi ja mustat mellakoivat.
  Trotski tekee päätöksen: ja kahden kuukauden sisällä Puna-armeija ottaa haltuunsa koko Lähi-idän ja Iranin, ja Egyptissä tulee valtaan neuvostomielinen hallitus. Britit ja ranskalaiset lyövät hampaita. Ja Hitler asettuu Neuvostoliiton puolelle ja saa tätä varten mahdollisuuden Anschluss Austrialle.
  De Gaulle nousee valtaan Ranskassa. Hän on erittäin tyytymätön Neuvostoliiton laajentumiseen ja puhuu ristiretkestä itään, bolshevismia vastaan. Trotski päinvastoin haaveilee laajentumisesta Eurooppaan, tilanne kuumenee.
  Adolf Hitler, hyödyntäen sitä tosiasiaa, että Neuvostoliitto on nyt unionissa, aloittaa Saksan militarisoinnin. Ja Algeriassa ja Marokossa puhkeaa suuri kapina Ranskaa vastaan.
  De Gaulle on raivoissaan ja vaatii Saksaa lopettamaan sotilaalliset valmistelut. Vastauksena Fuhrer vaatii vuoden 1914 rajojen palauttamista ja uhkaa lähettää kansan miliisin vihollista vastaan.
  Molemmat osapuolet lisäävät uhkia ja kokoavat joukkoja rajoilla. Ovela Trotski ei astu sotaan, vaan myy tankkeja ja lentokoneita Saksalle luotolla. Natsien ja ranskalaisten välillä alkaa taistelu. Belgia astuu sotaan, mutta tämä vain pahentaa Ranskan asemaa, jota rajoittavat kapinat siirtomaissa ja kommunistinen toiminta eri rintamilla. Saksalaiset eivät kuitenkaan saavuta nopeaa voittoa, vaan juuttuvat Mangio -linjalle , mutta he miehittävät Belgian. Puolentoista vuoden sodan jälkeen natsit tulivat lähelle Pariisia.
  De Gaulle allekirjoittaa rauhan ja antaa Elsarzin ja Lorraine'n takaisin saksalaisille. Myös Belgia eroaa osasta alueestaan. Fuhrer vahvistaa vaikutusvaltaansa. Vuonna 1955 Neuvostoliitto testasi ydinpommia. Trotski sisällyttää Tšekkoslovakian Neuvostoliittoon. Totta, osa Sudeetista kuuluu saksalaisille, mutta paljon vähemmän etniset rajat. Mutta heillä ei ole mitään syytä heilutella venettä...
  Hitlerin on pakko nöyrtyä kunnianhimonsa ja iloita siitä, että hän onnistui laajentumaan länteen ja Itävallan kustannuksella. Natsit hyökkäävät myös Tanskaan ja palauttavat myös vuoden 1914 rajat ja valtakuntansa pohjoisosan.
  Trotski kuoli vuonna 1960 juhlittuaan kahdeksankymmentä vuotta. Ilman huonoja tapoja ja fyysisen kunnon ylläpitämistä Neuvostoliiton puheenjohtaja säilytti selkeän ajattelun viimeisiin tekoihinsa asti.
  Hän luovutti puheenjohtajan paikan pojalleen Davidille ja perusti näin maailman ensimmäisen kommunistisen dynastian. Siihen mennessä Neuvostoliitto oli kokenut lisääntyneen keskittämisen ja perustuslain muutokset, jotka estivät eroamisen. Hitler siirsi myös keinosiemennyksen tuloksena saadun vallan yhdelle pojalleen , mutta kilpailuperusteisesti.
  Poika on kuitenkin vielä liian nuori, ja Hitlerin kuoleman jälkeen natsit hajosivat, ja pian vasen siipi tuli valtaan. Maailmasta on tullut turvallisempi, mutta siirtomaajärjestelmän romahtaminen on synnyttänyt uuden epävakauden sodan. Ratkaisu oli kommunistisen koalition luominen. Se tarjosi keskinäistä apua ja yritti rakentaa sosialismia pimeän mantereen olosuhteissa.
  Mutta maailman kommunismi erottui suuresta määrästä markkinaelementtejä ja oli yhdistetty järjestelmä.
  Samaan aikaan ristiriidat kasvoivat Neuvostoliiton sisällä. Yhden puolueen poliittinen valta ei enää sopinut kasvavalle oligarkialle. Punaisen aallon liikemiehet halusivat muutosta ja poliittista valtaa. Toistaiseksi suunnitelmatalouden onnistumiset ja poliittiset voitot ovat osittain kompensoineet oppositiotunnelmaa. Mutta Yhdysvalloissa on tapahtunut muutoksia. Syntyi uusi johtaja, joka murtaessaan kahden puolueen monopolin: demokraattisen ja republikaanisen loi kolmannen - isänmaallisen.
  Ja päästyään valtaan, hän perusti itsevaltiuden. Samalla aloitetaan ristiretki kommunismia vastaan. David kuoli, ja sen jälkeen alkoi koko sarja salaliittoja ja ryhmittymiä. Seurauksena maa järkyttyi. Mutta ryhmittymien välinen taistelu päättyi Neuvostoliiton puheenjohtajan viran haltuunottoon, ja ihmiset rauhoittuivat.
  Tilaa laajennettiin aktiivisesti. Vuonna 2015 Plutosta tuli viimeinen planeetta, jolle ihmisastronautti astui. Lyhyen ajan ihmiset pääsivät vierailemaan Jupiterin pinnalla. Totta, heidän piti makaamaan erityisissä aromaattisissa kylvyissä.
  Neuvostoliiton sisällä kapitalistiset elementit vahvistuivat entisestään. Köyhien ja rikkaiden välillä oli kerrostumista. Ilmestyi todellisia miljardöörejä ja samalla politbyroon jäseniä. Kommunismi sulautui yhä enemmän rahoituksen oligarkiaan ja erosi yhä vähemmän kapitalismista. Jopa tuloverosta tuli lineaarinen Neuvostoliitossa ja otettiin käyttöön yksi prosentti. Tämä tietysti johti epämääräiseen tyytymättömyyteen ja johti pieniin mellakoihin.
  Mutta toistaiseksi tilanne ei ole karannut hallinnasta. Mutta todellisuudessa kommunismin ulkoisten ominaisuuksien vuoksi sosiaalisia takeita rajoitettiin yhä enemmän. Erityisesti lääketiede ja koulutus muuttuivat osittain maksullisiksi, työttömiä ja työvoimavaihtoja ilmestyi.
  Victoria saapui Vilnaan ja lakkasi muistamasta rinnakkaismaailmaa. Hänen täytyi nyt jatkaa Venäjän armeijan johtamista.
  Liettuan suurruhtinaskunnan pääkaupunki Vilna kaatui, mutta edessä oli matka Grodnoon ja Brestiin.
  Valkovenäjät liittyivät mielellään Venäjän armeijaan. Niitä kuitenkin satoi lunta ja keskiaikaisen armeijan liikkuminen vaikeutui. Siitä huolimatta suurruhtinas Vasily käski miehittää Grodnon ja talvehtia siellä. Victoria juoksi ympäri ympäröiviä linnoja etsiessään jotakuta muuta pilkottavaksi tai tuhottavaksi.
  Villi tuhonhimo kuohui hänen sisällään, mutta yhä useammin hänen vastustajansa antautuivat ilman taistelua.
  
  
  Oraakkelit PIMEÄSTÄ HELVETTÄ
  On tietysti erilaisia ennustajia, hyödyllisiä ja vaarallisia.
  Mutta yhdessä vaihtoehtoisista todellisuuksista oli velho, joka kertoi natseille, kuinka palauttaa voima kertoa uudelleen Paholaisen peilistä. Heijastavalle pinnalle putosi viattoman lapsen punaisen veren pisaroita. Ja ne imeytyivät välittömästi, ja itse peili alkoi hehkua ja sai takaisin lahjansa. Ja Fuhrer oppi silloin paljon.
  Mutta vaikka tulevaisuus tietäisi, sitä ei aina ole mahdollista korjata. Afrikassa saksalaiset kuitenkin ryhmittelivät joukkonsa uudelleen ja onnistuivat torjumaan Montgomeryn 23. lokakuuta käynnistämän hyökkäyksen.
  Vaikka suurilla vaikeuksilla, ne pysäytettiin joukoilla, joilla oli ylivoimainen määrä työvoimaa ja varusteita. Hyökkäyksen paikan ja ajan tunteminen auttoi Rommelia kuitenkin rationaalisesti jakamaan muutaman yksikkönsä ja torjumaan hyökkäyksen. Britit kärsivät merkittäviä tappioita ja kahden viikon taistelun jälkeen heidän oli pakko lopettaa.
  Ja Saksan sukellusvenelaivasto pystyi aiheuttamaan suuria vahinkoja, upottamalla tusina alusta, joilla oli laskeutumisjoukkoja, jotka suunnittelivat laskeutuvan Casablancaan ja Marokon rannikolle. Amerikkalaiset näkivät Egyptin epäonnistumisen ja "saksalaisten susilaumojen" toiminnan hylkäsivät operaation Torch.
  Saksalaiset puolestaan yrittivät ryhmitellä joukkojaan Stalingradiin torjuakseen neuvostojoukkojen sivuhyökkäykset ja valmistautuivat hautautumalla puolustuksiin keskustassa.
  Huonon sään vuoksi 19. marraskuuta 1942 Neuvostoliiton joukot eivät kyenneet käyttämään tehokkaasti ilmailua, mukaan lukien hyökkäyslentokoneita, ja tykistövalmistelut saavuttivat erittäin vähän menestystä. Joten ryhmittämällä joukkonsa uudelleen saksalaiset ja heidän liittolaisensa pystyivät torjumaan Neuvostoliiton joukkojen etenemisen. Totta, tämä häiritsi natseja itse Stalingradista antaen hengähdystauon neuvostosotilaille, jotka olivat sankareita kaupungissa. Vaikka puna-armeijan hallinnassa on hyvin vähän taloja.
  Fritz kesti myös keskustassa... Taistelu Stalingradissa jatkui joulukuun loppuun asti. Puna-armeija pysähtyi, koska se ei onnistunut saavuttamaan läpimurtoa rintamalla. Mutta se ei ollut helppoa myöskään saksalaisille. He menettivät liikaa kaupungin hyökkäyksen aikana, ja vaikka puolustuksessa tappiosuhde näyttää olevan heidän puolellaan, joukot ovat silti uupuneita.
  Tammikuussa oraakkelin ennustuksesta huolimatta saksalaiset eivät pystyneet kestämään pohjoisessa Spark-operaation aikana. Totta, taistelut kestivät yli kolme viikkoa ja maksoivat puna-armeijalle suuria uhreja, mutta he onnistuivat pääsemään Stalingradiin maateitse.
  Ibliksen peilin varoittamana saksalaiset pystyivät kuitenkin torjumaan hyökkäyksen Voronežin lähellä vahvistaen heikkoja liittolaisiaan: italialaisia ja romanialaisia. Muuten siellä oleva puolustus olisi murtunut.
  Ja kolmas Rzhev-Sychovin leikkaus epäonnistui. Saksalaiset torjuivat jälleen Neuvostoliiton hyökkäyksen, vaikkakaan ei ilman vaikeuksia. Itse Stalingradissa oli kuuma, tammikuussa oli taisteluita. Pauluksen tilalle tuli Mainstein, ja tämä kokeneempi marsalkka onnistui valloittamaan linnoituskaupungin helmikuun 12. päivään mennessä. Mutta jälleen saksalaiset maksoivat tästä valtavan hinnan. Helmikuussa 1943 Reichstag piti koota ja julistaa täydellinen sota. Pidennä työpäivää ja käytä orjatyövoimaa aiempaa aktiivisemmin.
  Totaalisodan julistus mahdollisti aseiden tuotannon lisäämisen ja uusien divisioonien muodostamisen. Mukaan lukien ulkomaalaiset ja hiwit.
  Tietäessään, milloin britit ja amerikkalaiset suunnittelivat saapuvansa Marokkoon, saksalaiset antoivat suurta sukellusvenelaivastoaan käyttäen tuskallisia iskuja laskeutuville aluksille - häiritsivät laskeutumisen toisensa jälkeen. Tämä antoi natseille mahdollisuuden lokalisoida sotilaalliset operaatiot länttä vastaan ja keskittää kaikki päävoimansa itään.
  Rommelin joukkojen asema pysyi vaikeana, mutta peilin ansiosta fasistinen ilmailu alkoi toimia tehokkaammin ja saattueet paransivat afrikkalaisen ryhmän tarjontaa.
  Montgomeryn uusi hyökkäys maaliskuussa 1943 epäonnistui. Tällä kertaa Rommel, saatuaan tarkat tiedot pirullisen magian avulla, houkutteli britit ansaan ja onnistui aiheuttamaan heille murskaavan tappion! Totta, vihollisen numeerisen paremmuuden ja ilmavallan vuoksi Montgomeryn lyöminen ei ollut mahdollista, mutta Britannian tappio oli havaittavissa. Erityisesti paljon tankkeja katosi, ja huomattava määrä ajoneuvoja vangittiin pokaaleina.
  Britit vetivät muutaman puolustuslinjan ja tulivat lähemmäksi Aleksandriaa. Rommel tarvitsi uusia reservejä, ja natsit suunnittelivat jatkavansa hyökkäystä etelään. Stalingrad kaatui ja sitten oli mahdollista edetä pitkin Volgaa.
  Toukokuussa 1943 Krautit siirtyivät operaatioon delfiini. Oraakkelin avusta huolimatta heidän joukkonsa kohtasivat puna-armeijan erittäin voimakasta vastustusta. Edistyminen oli hidasta suurten tappioiden kustannuksella. Totta, ennustajan apu vaikutti sodan kulkuun . Wehrmacht ennakoi vastahyökkäyksiä ja aloitti yhä enemmän hyökkäyksiä. Kesäkuun puolivälissä natsit olivat jo lähestyneet Volgan suistoa ja saavuttaneet Kaspianmeren.
  Neuvostoliiton joukkojen asemaa Kaukasuksella pahensi Turkin liittyminen sotaan 22. kesäkuuta 1943. Ja tämä itse asiassa määräsi ennalta Bakun öljystä käytävän taistelun tuloksen.
  Liittoutuneet eivät olleet ratkaisevia. Montgomery siirtyi aktiiviseen puolustukseen eikä enää ajatellut hyökkäystä, ja laskeutuminen Marokkoon jäi epärealistiseksi.
  Heinäkuun 10. päivänä 1943 Churchill yritti laskeutua maihin Ranskassa ohjatakseen osan Saksan joukoista idästä. Huonosti valmisteltu laskeutuminen, yhdistettynä amerikkalaisten päättämättömyyteen ja siihen, että saksalaiset tiesivät oraakkelin ansiosta kaikki yksityiskohdat, johti kuitenkin vain brittien ja amerikkalaisten historian suurimpaan tappioon maalla.
  Yksin vangittiin yli kuusisataaviisikymmentätuhatta ihmistä ja paljon varusteita. Mutta tämä ei valitettavasti estänyt natsien etenemistä etelässä. Elokuussa saksalaiset valtasivat koko Dagestanin, turkkilaiset valloittivat lähes koko Armenian Jerevanin kanssa, ja 27. päivänä natsit ja ottomaanit yhdistyivät repimällä Transkaukasian rintaman kahteen osaan.
  Ja jälleen, Neuvostoliiton joukkojen hyökkäysyritykset rintaman muille sektoreille päättyivät epäonnistumiseen. Vihollinen oli liian hyvin tietoinen Neuvostoliiton komennon suunnitelmista.
  Puna-armeijan erikoisosasto oli rehottava, sortoja ja joukkopuhdistuksia suoritettiin. Jopa useita kymmeniä kenraaleja ja tykistömarsalkka Kulik ammuttiin.
  Mutta niin kauan kuin vihollisella oli pirullinen ase, mikään ei auttaisi häntä vastaan.
  Syyskuu kului raskaissa taisteluissa, natsit ja ottomaanit lähestyivät Bakua. Ja lokakuussa itse kaupungissa puhkesi taistelut.
  Rannikkokaupunkia toimitettiin meren toisella puolella, ja he yrittivät epätoivoisesti hallita sitä. Taistelut venyivät ja marraskuun 7. päivään mennessä, kuten oli suunniteltu, Krauts epäonnistui ottamaan sitä vastaan. Mutta kaikki muut Kaukasuksen kaupungit olivat jo menetetty tähän aikaan. Ja joulukuussa legendaarinen kaupunki kaatui valtavien tappioiden kustannuksella.
  Kaukasus hävisi kokonaan, samoin kuin Neuvostoliiton suurin tuolloin kehitetty öljykenttä. Totta, koska kaikki öljylähteet räjäytettiin ja tuhottiin, natsit eivät itse voineet hyödyntää tätä etua pian.
  Itärintamalla vallitsi tyyni. Suuret saksalaiset maajoukot siirtyivät Irakiin ja edelleen Palestiinaan ja Suezin kanavalle auttamaan Rommelia. Neuvostoliiton johto päätti kuitenkin hyödyntää tauon. Öljykenttiä on jo kehitetty muualle, myös Siperiaan. Ja Neuvostoliiton suunnittelijat työskentelivät uusien tankkien parissa. IS-2:n ja T-34-85:n piti olla vastaus saksalaisille panttereille ja tiikereille.
  Natsi-Saksan aseiden tuotanto oli korkeampaa kuin todellisessa historiassa. On selvää, että natseilla ja orjilla on enemmän resursseja, ja demoralisoituneiden liittolaisten pommitukset ovat heikompia. Tämä tarkoittaa, että ne voisivat tuottaa enemmän rautaa ja laadukkaampaa metallia kuin todellisuudessa. Siksi tuotantosuunnitelma 600 Pantherille kuukaudessa saavutettiin ja jopa ylitettiin. Mutta oli muitakin rajoituksia: uusien miehistöjen koulutusaika. Lisäksi "Pantherilla" oli kaikista kiistattomista eduistaan huolimatta: tykki, jolla on korkea panssarin lävistys ja tulinopeus, erinomainen näkyvyys ja optiikka sekä hyvä etusuoja ja hyvä ajokyky, oli heikko sivusuoja ja porrastettu järjestely. teloista.
  Panther-2 osoittautui edistyneemmäksi ja lupaavammaksi kehitykseksi. Paljon tiheämmän ja hieman suuremman 47 tonnin painon ansiosta Panther-2:ssa oli vahva 88 mm:n tykki, jonka piipun pituus oli 71 EL ja panssari 120 mm rungon etuosassa, 60 sivua kulmassa ja 150 tornin otsassa, 900 hevosvoiman moottori duralumiinikotelossa.
  Tällaista konetta alettiin valmistaa marraskuussa 1943 yhdessä Tiger-2:n kanssa. Saksalaiset olivat kuitenkin vasta kehittämässä autoaan. Ja he etenivät Lähi-itään.
  Maaliskuussa 1944 saksalaiset valloittivat Kuwaitin ja saavuttivat Suezin kanavan.
  Oraakkeli oli rikottava, jotta natseilla ei olisi mitään etuja. Tässä tapauksessa tytöillä oli halu tehdä se aikaisemmin, mutta vaikutuksen rajoitukset vaikuttivat heihin.
  Esimerkiksi nyt, taikuutta täynnä olevien tyttöjen sijaan, 1. huhtikuuta 1944, kaksi kaunista kaunottarea liikkui rintamalla. Valitettavasti hyppyrajoitin vaikutti erittäin keskinkertaisilla kyvyillä. Oli vähän kylmää jopa paljain jaloin kävellä keväällä tuskin paljaalla lumella. Tyttöjen vasemmalla puolella on syvä Volga, Kamyshinin pohjoispuolella, ja jos menet pidemmälle, saavutat Saksan asemat lähellä Stalingradia. Ja sotureiden tehtävänä on tulla melkein tavallisiksi tytöiksi ja menettää yli-inhimilliset kykynsä neutraloida vihattu oraakkeli... Tämäkään ei kuitenkaan ehkä nyt riitä. Loppujen lopuksi Neuvostoliitto menetti alueen, jolla puolet väestöstä asui ennen sotaa, ja merkittävän osan teollisesta potentiaalistaan, mukaan lukien ennen kaikkea louhintaan sopiva öljy.
  Tietenkin on monia muita talletuksia, mutta niiden toimiminen täydellä teholla vaatii sekä aikaa että rahaa. Eli tilanne on sellainen, että vaikka Hitleriltä riistetään Ibliksen peilin voima, tämä voi osoittautua tuskallisen riittämättömäksi. Lisäksi separatistiset tunteet tiivistyivät liittolaisten keskuudessa. Varsinkin amerikkalaiset. Roosevelt on sairas, Gallen on selvästi taipuvainen vasemmistolaiseen pasifismiin, eivätkä näkymät uusille vaaleille ole kovin iloiset.
  Sukellusvenesota ei mene hyvin liittoutuneille. Saksalaisten sukellusveneiden määrä kasvaa jatkuvasti, ja niiden taisteluominaisuudet paranevat. Lämpöohjattuja torpedoja ja vetyperoksidikäyttöisiä sukellusveneitä on jo ilmestynyt . Ja liittoutuneiden laivasto ohenee ja heikkenee, varsinkin kun krautien teknotroniset hait ovat oppineet olemaan nousematta pintaan ja olemaan paljastamatta itseään.
  Lisäksi natsien sukellusvenelaivaston aktiivisuus on korkeampaa kuin todellisessa historiassa: polttoaineen saanti on helpottunut, tankkereita saapuu jopa Libyan kentiltä. Lisäksi Romanian pommitukset ovat paljon heikompia. Ja synteettisen polttoaineen tuotanto on suurempi.
  Liittolaiset ovat shokissa, ja heidän tilanteensa on epäsuotuisa. Varsinkin sisäpoliittisia.
  Voimien tasapaino itärintamalla 1. huhtikuuta 1944: Neuvostoliitto 6,3 miljoonaa sotilasta ja upseeria ja noin 5,3 tuhatta tankkia ja itseliikkuvaa tykkiä, 95 tuhatta asetta ja kranaatinheitintä, 7,7 tuhatta lentokonetta. Raskaita tappioita talvitaisteluissa vihollisen kukistamisessa. Saksalaiset, ottaen huomioon satelliitit, ulkomaiset divisioonat, Hiwi-jalkaväen, ovat keränneet yli 7,2 miljoonaa, tankkeja ja itseliikkuvia aseita jo 8,8 tuhatta, aseita ja kranaatteja noin 100 tuhatta, ilmailua 16,5 tuhatta ajoneuvoa. Ottaen huomioon, että uudet IS-2- ja T-34-85-panssarit ovat juuri alkaneet tulla palvelukseen Puna-armeijan kanssa, vihollisen ylivoima varusteiden laadussa on merkittävä. Siten "Panthers" ja "Tigers" tuotantoa on jo edistetty, ja ne muodostavat yli puolet Saksan säiliölaivastosta.
  Ilmailussa laadulliset arvioinnit eivät ole niin selkeitä. Saksalaiset ajoneuvot ovat nopeudeltaan ja aseistukseltaan parempia kuin Neuvostoliiton ajoneuvot, mutta heikommat vaakasuorassa ohjattavuudessa, mutta samalla parempia pystysuorassa ohjattavuudessa. Mutta mikä tärkeintä, suihkukoneet ilmestyivät Fritzissä, pääasiassa ME-262. Potkurikäyttöisistä hävittäjistä aseistuksen ja nopeuden suhteen tehokkaimmat olivat ME-309 ja TA-152. Yu-488 ja vielä aikaisemmin Yu-288 aloitettiin sarjatuotantoon. Näillä pommikoneilla ei ollut vertaansa lento-ominaisuuksiltaan suuressa kuormituksessa.
  Joka tapauksessa, jos otamme huomioon voimien tasapainon, vihollinen on tunnustettava voimakkaammaksi. Lisäksi jos Lähi-idän operaatio saadaan päätökseen, fasistit vahvistuvat entisestään. Ja heidän viimeiseen voittoonsa on jäljellä enää kuukausi. Niin...
  Teknisesti taitava Elena huokaisi raskaasti ja lauloi:
  - Ei voimaa, ei voimaa... Goblin on selvästi juonut liikaa! Hän vain sahasi kuoren ja huusi säädyttömiä!
  Zoya, joka oli säilyttänyt kulttuurinsa vaatimattomassa talonpoikamekossakin, pudisti sormeaan ystävälleen:
  - Vältä vulgaarisuutta... Tehdään parempi toimintasuunnitelma!
  Elena kohautti olkiaan. Hän oli ohuempi kuin ennen eikä niin urheilullinen. Vaikka ehkä monet miehet pitävät häntä vieläkin houkuttelevampana kuin ennen. Tytön mekko on yksinkertainen, pellava, valkoinen ja puhdas. Hieman talonpojan naisille tavanomaista lyhyempi, paljastaen ruskettuneet jalat polvien yläpuolelle. Tytöillä ei ollut aseita tai koruja jäljellä. Ei ole edes kelloa.
  Ne ovat nyt niin maalaismaisia, liian ruskeita huhtikuun kuukauteen nähden, mutta eivät niin nopeita ja vahvoja. Jalat kävelevät kiviä täynnä olevaa savitietä pitkin. Paljaat pohjat, kuten talonpojan naisten, ovat karkeita ja tuntuvat mukavalta astuttaessa piikkuvalle pinnalle. Kun kävelet, ei niin kylmä ole. Aamupakka pakkasen jälkeen sulaa, eivätkä jalat ole niin tunnoton ja kipeä.
  Edellisessä ruumiissaan hän oli yleensä soturi, jopa Antarktiksella ilman ongelmia. Ja nyt jalkani ovat punaiset kylmästä ja lämmitellessä aamuauringossa ne särkee ällöttävästi.
  Elena, joka oli jo unohtanut, että ihmiskeho voi kokea epämiellyttäviä tuntemuksia kylmyydestä ja väsymyksestä, sanoi ärsyyntyneenä:
  - Rehellisesti sanottuna en näe järkeä sellaisessa tutkimusmatkassa. Meidät heitettiin tähän helvettiin, vailla voimakasta taikuutta... Jätettiin paljain jaloin ja yksinkertaisessa talonpoikamekossa, ja samalla pakotettiin pelastamaan ihmiskunta fasismista!
  Zoya vastasi loogisesti samanlaiseen kohtaan:
  "Mutta se on sen kauneus!" Jotta se ei olisi liian helppoa, kun otimme ihmekykyjämme käyttäen Vilnan ja muut Liettuan kaupungit. On paljon mielenkiintoisempaa ja mikä tärkeintä vaatii mielikuvitusta voittaa vihollinen yksinkertaisissa kehoissa ja ilman supervoimia!
  Elena potkaisi tavallisesti paljain jalkansa suureen mukulakiveen, joka työntyi esiin savesta keskellä tietä. Mutta sen sijaan, että olisi lentänyt ulos iskun vaikutuksesta, kivi pysyi paikallaan, ja Viisas Tyttö huusi kivusta. Vielä pitkät, sirot sormet turvosivat välittömästi ja muuttuivat sinisiksi. Ja Zoyan piti jopa oikaista pari niistä. Purppuranpunaiset falangit loksahtivat paikoilleen, ja Elena pudisti pois kyyneleen, joka oli muodostunut hänen poskelleen. Sinun täytyy tehdä jotain niin typerää.
  Belobogin tytär tunsi sympatian aallon sisällään, empatian aalto valtasi hänet. Ja samaan aikaan ilmaantui oman heikkouden ja haavoittuvuuden tunne. Elenan sinisen lihan alla oleva kynsi murtui, ja hänen jalkansa vaurioitui myös todella koskettavan ja haavoittuvan.
  Viisas, myötätuntoisesti itseään kohtaan, huomautti:
  - Tätä tarkoittaa liha ilman supervoimia... Sinusta ei yksinkertaisesti tule kukaan!
  Zoya huomautti ärsyyntyneenä:
  - Pienet jalkasi paranevat... Elät jotenkin!
  Tytöt lähtivät taas tielle. Heillä ei ollut enää samaa holtitonta iloa. Lisäksi mitä kauemmin he kävelivät, sitä enemmän nälkä tuntui. Täällä ilmestyivät kolhoosipellot... Niillä työ oli jo täydessä vauhdissa.
  Miehiä ei kuitenkaan näkynyt, vain naiset ja lapset olivat valjastettuina, toiset auraan, toiset kuokkaan. Ihmiset täällä ovat hirveän laihoja ja uupuneita kasvoja. Totta, pojat, nähdessään kauniit tytöt, hymyilivät ja heiluttivat heille tervehtien heitä kovettuneilla, ojennetuilla käsillä.
  Zoya tarjoutui auttamaan Elenaa talonpoikaistyössä. Svarogin tytär suostui vastahakoisesti. Hän halusi henkilökohtaisesti aseiden urotekoja, ei kolhoosin kovaa arpaa. Mutta kun hän loukkasi jalkansa mukulakivellä, hänen sotainen mielialansa katosi heti. Lisäksi kannattaa miettiä omaa laillistamista. Sanotaanpa mitä tahansa, he päätyivät vain mekkoihin ja ilman pastoria.
  Kyllä, NKVD voi julistaa heidät vakoojiksi milloin tahansa ja hämmentää heidät. Muuten heistä tulee vain pakolaisia, jotka ovat menettäneet kaiken, myös asiakirjansa. Heidän mekkonsa eivät ole kovin uusia, ja tyyli lyhyemmällä hameella on tyypillistä bolshevikkikylälle. Voit syödä sen verran, että he uskovat sen!
  Zoya syntyi kylässä ja hänen kätensä ja ruumiinsa ovat erittäin taitavia kärsimyksessä. Elena on kaupunkinainen, ei vain moskovilainen. Totta, hänellä on kokemusta peltotyöstä Rodnoverin yhteisössä. Mutta silti liikkeet eivät ole yhtä helppoja ja tuttuja kuin Zoyalla. Kyllä, ja murtuneet sormet kylmässä maassa särkevät ällöttävästi.
  Nuoret naiset, pojat ja tytöt ovat kuitenkin kaikki paljain jaloin, vaikka yöllä olisi pakkasta ja vaarana on melkein vilustua. Vain iäkkäitä naisia ja vanhoja naisia jalkakengissä. Miehiä ei ole näköpiirissä, ja kaikkien yläpuolella vanhin on kiharahiuksinen, punertava teini, joka näyttää korkeintaan viisitoista ikäiseltä, korkeasti järjestetyissä housuissa, mutta jolla on ilmeikäs ilme ja rohkea leuka. Tämä komsomol-merkkinen poika on pojista vanhin ja käskee kaikkia.
  Nuori komentaja ei kommentoinut sitä, että kaksi kaunottaret liittyivät heihin. Ikään kuin tämä olisi niin, se on sanomattakin selvää. Volgan alueen ilmasto on leuto ja ilmasto täydessä vauhdissa, joten ylimääräinen käsipari ei satu.
  Elenan selkä alkoi pian kipeä, ja hän pyysi mennä auraan. Joten se on helpompaa melko vahvalle tytön vartalolle, mutta sinun täytyy vain kaivaa kantapäät varovasti löysään maahan, jotta varpaat eivät ärsytä niin paljon. Mutta paine rintaan tulee eri kulmassa, ja selkä, kun se on purettu, ei tunne kipua.
  Tyttö ajatteli silloin, kuinka vanha hän oikein on? Siitä on jo kauan aikaa yli sata! Hauska! Hän on yksi nyky-Venäjän vanhimmista naisista ja samalla täynnä voimaa ja terveyttä. Mutta kun heiltä on riistetty maagiset kyvyt, heistä voi tulla sellaisia hirviöitä!
  Tämä ajatus saa Elenan väreet...
  Kaikki työskentelivät innostuneesti ja ilman lounastaukoa. Tai vasta kun oli täysin pimeää, he lähestyivät tulta virkistäytyäkseen. Volga-joki oli lähellä ja ruukussa oli kalaa. Mutta leipää on vain niin paljon, ja se ei ole jotenkin täysin puhdasta, epäpuhtauksia. Toinen maku sipulista.
  Ruoka on yksinkertaista eikä liikaa, se näyttää herkkulta nälkäisille vatsoille. Ranger Girls ei ollut tuntenut oloaan näin väsyneeksi moneen vuoteen. Ei, on edelleen erittäin tuskallista olla ihminen ilman supervoimia. Ja väsyt kuin... aasi!
  Mutta on myös hyvä, että organismit ovat nuoria ja terveitä. Tytöt nukahtivat yhdessä muiden naisten kanssa navetassa yksin. Yksi pojista nojasi päänsä Zoen korkeaan rintakehään. Rahtityttö silitti hänen vaaleita kiharoitaan... Ja tunsi voimakasta melankoliaa. He saivat kaiken elämältä ja suojelijaltaan, Demiurgian jumalilta: ikuisen nuoruuden, vallan, mahdollisuuden vaurauteen, valtaa, kunniaa ja kunnioitusta, mutta... tullakseen raskaaksi heidän täytyy nukkua kyvyltään yhtäläisen miehen kanssa. Ja tätä ei ole ollenkaan helppo löytää.
  Ja jos tällaisia miehiä on, niin he ovat eri tasolla ja eri universumissa. Elena muisti laulun Gagarinista ja tämä sai hänet tuntemaan olonsa vieläkin surullisemmaksi;
  Tiedätkö millainen mies hän oli...
  Koko maailma kantoi häntä sylissään!
  TSINGIN VELJEN MÄÄRITYS PELASTAA IMPERIAALIN
  Tsaari Nikolai II:n veli Mihail, toisin kuin todellinen historia, toimi päättäväisesti. Keisarillinen kaarti avasi tulen kapinallisia, jotka yrittivät hyökätä Talvipalatsiin. Sitten suvereenin suosimat kasakat ja jalorykmentit astuivat taisteluun.
  Useita satoja kapinallisia tapettiin ja muut pakenivat. Poliisi otti kapinalliset ja heidän johtajansa aktiivisesti kiinni. Valtionduuman edustajat, ruhtinasperheet, kauppiaat ja talouseliitin jäsenet kiirehtivät vannomaan uskollisuutta tsaari Nikolaukselle ja vannoivat uskollisuutta. Taistelun aikana yli kuusisataa kapinallista kuoli ja puolitoista tuhatta haavoittui. Vartijat menettivät noin kaksikymmentä ihmistä kuolleena, kasakat toiset viisikymmentä.
  Vakava yhteenotto, mutta itsevalta säilyi. Huipulla olevilla salaliittolaisilla ei ollut yhtä mielipidettä eikä yhtä johtajaa. Ja yleisesti ottaen monet heistä uskoivat, että hallituksen muotoa oli mahdotonta muuttaa sodan aikana.
  Monet ovat tyytymättömiä tsaari Nikolai II:een, mutta on vaikea tarjota vaihtoehtoa keisarilliselle hallitukselle. Lisäksi rikkaat pelkäävät vakavasti, että tasavaltalainen hallitusmuoto osoittautuu liian heikoksi ja löysäksi suojelemaan kapitalisteja nälkäiseltä ja kapinalliselta proletariaatilta ja maanomistajia talonpoikaisilta.
  Mutta ihmiset eivät itse järjestä vakavaa vallankumousta. Bolshevikit ovat edelleen liian heikkoja ja niitä on vähän, sosialistiset vallankumoukselliset pääosin uskovat, että vallankumous on hyvä, mutta on parempi voittaa maailmansota ensin.
  Lyhyesti sanottuna oli mellakka ja kaikki tulivat ulos! Jokin verisen ylösnousemuksen kaltainen toisti itseään...Ja hiljaisuus!
  Nikolai II palkitsi veljensä hänen päättäväisyydestään Yrjön ensimmäisen asteen ritarikunnan ritarikunnalla ja ylensi hänet kenraalipäälliköksi nimittäen Mihailin länsirintaman komentajaksi. Ja eteläinen ja Romanian rintama olivat Brusilovin alaisia.
  Venäjän armeijan koko kasvoi lähes kymmeneen miljoonaan ihmiseen, ja sen ylläpito kuormitti valtakuntaa raskaasti. Oli tarpeen edetä.
  Heti kun tiet kuivuivat, tsaarin armeija iski Galiciaan. Numeerinen ylivoima oli venäläisten joukkojen puolella. Itävaltalaisten moraali heikkeni, ja slaaveista koostuvat rykmentit hylkäsivät joukoittain tai antautuivat. Ei ollut tarpeeksi saksalaisia yksiköitä torjumaan vihollista.
  Kaiken huipuksi Yhdysvallat aloitti sotaan keskusvaltoja vastaan huhtikuussa. Ja siten konfliktin lopputulos oli jo ennalta määrätty. Saksalaiset yrittivät lisätä joukkojaan lännessä kukistaakseen liittolaiset eivätkä pystyneet tarjoamaan merkittävää apua Itävalta-Unkarille.
  Venäläiset joukot miehittivät Lvivin ja useita Galician kaupunkeja. Jopa useita pieniä kattiloita muodostui. Itävaltalainen, tilkkumainen , rikki rintama romahti liian nopeasti, joten saksalaisten piti siirtyä sokeaan puolustukseen länteen ja heittää joukkoja muodostuneisiin aukkoihin.
  Kehittäessään menestystä venäläiset lähestyivät Przemysliä ja jopa piirittivät kaupungin. Mutta huoltoongelmat ja taisteluvalmiiden saksalaisten yksiköiden tuominen taisteluun hidastivat etenemistä. Mutta Romanian rintama lähti hyökkäykseen ja jonkin ajan kuluttua myös länsirintama. Jälkimmäinen kohtasi vaikean tehtävän: murtautua läpi voimakkaan, syvälle ulottuvan saksalaisen puolustuksen.
  Tsaarin veli Mihail ei pitänyt sitä häpeällisenä, hän oppi Brusilovilta ja sovelsi samanlaista taktiikkaa. Hän aloitti hyökkäyksen valmistelun kahdessatoista eri paikassa kerralla, jotta saksalaiset eivät voineet määrittää päähyökkäyksen suuntaa. Lisäksi he käyttivät aktiivisesti savuverhoa ja hyökkäystä yöllä.
  Venäjän joukot etelässä vapauttivat Bukarestin, ja hyökkäys keskustassa johti läpimurtoihin Vilnan eteläpuolella.
  Saksalaisten oli jälleen vahvistettava eteläsivuaan. Riikaa saartavat saksalaiset joukot olivat piirityksen uhan alla. Näissä olosuhteissa keisari teki vaikean päätöksen lähteä Baltian maista ja vetää joukot Preussin puolustuslinjalle.
  Asiat eivät toimineet unionin ja Turkin kannalta. Venäläiset ja britit etenivät Vähä-Aasiassa, ranskalaiset painostivat Palestiinaa Syyriassa. Ottomaanit olivat heikkenemässä, eikä niiden kaatuminen ollut kaukana. Lisäksi bulgarialaiset muuttuivat. Ymmärtäessään, että preussilaiset olivat jo hävinneet sodan ja venäläiset joukot, jotka olivat vapauttaneet suurimman osan Romaniasta, olivat saavuttaneet rajan, slaavilainen kuningas julisti sodan Itävallalle, Turkille ja Saksalle.
  Tietenkin tämä aiheutti saksalaisille lisää päänsärkyä. He eivät enää pystyneet pitämään etulinjaa idässä, ja heidän oli pakko vetäytyä Veikseliin. Toivoen, että luonnollinen vesieste viivyttäisi venäläisiä joukkoja.
  Lännen liittolainen saavutti vain osittaisia menestyksiä, vaikka he käyttivät jo tankkeja aktiivisemmin. Mutta toistaiseksi Saksa piti rintamaa, vaikka sen oli pakko siirtyä hieman taaksepäin. Eteläinen osio vaati paljon vaivaa.
  No, tsaari-Venäjä siirsi syksyllä ja talvella taistelujen rasituksen Ottomaanien valtakunnalle.
  Hyökkäys Konstantinopoliin sekä maalta että mereltä päättyi venäläisten aseiden voittoon. Turkki kaatui, ja sen mukana Venäjä sai suuria alueita, Konstantinopolin ja salmia, joilla oli pääsy Välimerelle.
  Totta, sotaa ei voitu lopettaa vuonna 1917, mutta voiton henkäyksen tunsivat jo kaikki, paljon enemmän kuin vuonna 1916.
  Talvi kului Venäjällä pienten lakkojen ja mielenosoitusten kera, mutta vakavia yhteenottoja ei syntynyt sotilaallisista vaikeuksista huolimatta. Ehkä rupla on heikentynyt liikaa, mutta nälänhädästä on ennenaikaista puhua.
  Oli kuitenkin aika lopettaa sota, ja kaikki ymmärsivät tämän. Kenttämarsalkkaksi ylennetty Brusilov ehdotti pääiskun antamista etelään, missä vihollinen oli heikompi, ja sitten kääntymistä pohjoiseen.
  Saksalaisilla oli jo ensimmäiset panssarivaununsa. Mutta heidän lukumääränsä on liian pieni, jotta heillä olisi merkittävä vaikutus sodan kulkuun. Venäjällä on myös omia ajoneuvoja, erityisesti Mendelejev-tankkeja. Mutta jälleen kerran, tsaarin teollisuus ei voi vielä harjoittaa massatuotantoa.
  Mutta britit, amerikkalaiset ja ranskalaiset perustivat tankkien massatuotannon. Tämä tarkoittaa, että on ilmestynyt uusi, voimakas keino murtautua läpi puolustuksen, jonka pitäisi murtautua saksalaisten asemien läpi.
  Liittoutuneet haluavat myös lopettaa tuhoisan sodan mahdollisimman nopeasti. Ja maaliskuun lopusta lähtien he alkoivat yrittää murtautua syvälle sijoittuneen saksalaisen puolustuksen läpi.
  Venäläisten joukkojen hyökkäys alkoi heti, kun tiet kuivuivat etelässä. Venäläiset joukot piristyivät aikaisempien voittojen jälkeen, mutta itävaltalaiset tuskin pysyivät. Budapest joutui ympäröityksi jo toukokuun alussa. Sitten liike alkoi Wieniin ja Veiksel-joen ohittamiseen.
  Myös italialaiset lähtivät hyökkäykseen. Jopa Japani lähetti retkikuntansa Eurooppaan. Saksalaiset painostivat joka puolelta.
  Kun venäläiset joukot olivat jo lähestyneet Wieniä, Itävalta-Unkari antautui. Saksan viimeinen liittolainen oli vihdoin kaatunut. Lännessä liittoutuneet etenivät hitaasti mutta varmasti käyttämällä iskutaktiikkaa rintaman eri osissa. Ja venäläiset joukot saapuivat etelästä Veikselin peittävän Saksan rintaman takaosaan.
  Näissä olosuhteissa liittokansleri Wilhelm, ymmärtäen Saksan täydellisen, toivottoman aseman, ilmoitti kaikkien vihollisuuksien lopettamisesta 22. kesäkuuta 1918. Itse asiassa saksalaiset antautuivat.
  Itävalta-Unkari lakkasi olemasta. Venäjä sai Galician, Krakovan alueen, Bukovinan, osan Itä-Sloveniasta ja Unkarin. Romania Transilvania. Itävalta-Unkarista oli jäljellä vain pieni Itävalta ja suuresti supistettu Unkari. Tšekkoslovakia syntyi Venäjän suojeluksessa.
  Tsaari-imperiumi sai Saksalta Klaipedan, Poznanin ja pääsyn merelle, katkaisemalla Itä-Preussin itse metropolista Danzigin kautta.
  Saksan oli luovuttava 1800-luvulla valloittamansa Tanskalle ja Ranskalle. Hänet tuomittiin maksamaan valtavia korvauksia joka vuosi, ja hän rajoitti sotilaallisen potentiaalin sataan tuhanteen ihmiseen.
  Ja tietysti, kuten todellisessa historiassa, demilitarisoitu vyöhyke.
  Tsaari-Venäjä laajensi valtaansa etelässä. Ottomaanien valtakunta, kuten Itävallan valtakunta, lakkasi olemasta. Britannia valtasi Irakin, Ranskan, Syyrian ja yhdessä brittien kanssa Palestiinan. Venäjä sai Armenian, Vähä-Aasian ja Konstantinopolin.
  Myös Lähi-itä ja Iran jaettiin vaikutusalueisiin. Näin Tsaari-Venäjä saavutti merkittäviä materiaalihankintoja.
  Mutta sota maksoi yli kahden ja puolen miljoonan sotilaan hengen, kun ei lasketa kuolleita siviilejä, valtavia kuluja. Talous meni sekaisin ja maa velkaantui.
  Totta, liittolaiset suostuivat lempeästi poistamaan lainojen korot, mutta silti velka osoittautui melko suureksi - noin kymmenen miljardia kultaruplaa.
  Mutta oli mahdollista kansallistaa aiemmin saksalaisten omistamia yrityksiä.
  Tsaari-Venäjän poliittinen tilanne vakiintui ja keisarin arvovalta kasvoi.
  Nikolai II käytti tätä hyväkseen peruuttamalla oman manifestinsa valtionduumassa. Autokratia palautettiin jälleen ja lainsäädäntövalta siirtyi kokonaisuudessaan tsaarille.
  Tämä aiheutti vain arkoja protestiyrityksiä. Maa oli liian väsynyt sotaan eikä halunnut uusia shokkeja.
  Ja talous alkoi nopeaan, sodanjälkeiseen elpymiseen! Kasvu oli keskimäärin noin yhdeksän prosenttia vuodessa ja suurempi kuin Yhdysvalloissa.
  Syntyi uusia kehittyneitä toimialoja ja kehitettiin konetekniikkaa. Palkat kasvoivat.
  Työpäivän pituus lyhennettiin tsaarin lailla 11,5 tunnista 10,5 tuntiin. Ja ennen lomapäiviä ja ennen viikonloppuja klo 9 asti. Myös työpäivä lyhennettiin yhdeksään tuntiin, jos ainakin osa siitä oli yöllä.
  Rahanvaihdon jälkeen ruplan kiinteä kultasaldo palautui. Vuoteen 1929 mennessä työläisen palkka oli 50 ruplaa kuukaudessa ja vodkan hinta oli 25 kopekkaa pullo. Eli 200 pulloa kuukaudessa. Ja jos otamme sen kultaekvivalentteina, tämä on jopa 37 grammaa puhdasta kultaa.
  Maa on noussut toiseksi teollisuustuotannossa Yhdysvaltojen jälkeen. Imperiumin näkymät näyttivät hyvin ruusuisilta, mutta... suuri masennus iski.
  Romahdus vaikutti koko maailmaan, myös Venäjälle. Totuus on vahingoittanut eniten Saksaa ja Yhdysvaltoja. Mutta tsaari-Venäjä oli liian riippuvainen ulkoisista lainoista, eikä siksi voinut välttää sokkeja ja taantumaa.
  Bolshevikkipuolue oli 20-luvulla kriisissä. Lenin itse asiassa vetäytyi käytännöllisestä vallankumouksellisesta taistelusta uppoutumalla teoriaan... ja kirjoittamalla tieteiskirjallisuutta.
  Vladimir Iljitš tapasi Herbert Walesin Britanniassa ja tunsi makua tieteiskirjallisuudesta. Erityisesti Vladimir Iljitšin kynästä tuli suuri, futuristinen romaani: "Kommunismi on onnen tie"! Ja useita muita teoksia. Lenin ansaitsi jo paljon rahaa tieteiskirjallisista teoksista.
  Bolshevikit jakautuivat trotskilaisiksi ja stalinisteiksi. Stalin päätti palata Narodnaja Volyalle ominaiseen yksilöllisen terrorin taktiikoihin. Trotski otti maltillisen kannan.
  Sosialistiset vallankumoukselliset ovat edelleen aktiivisia, vaikka 20-luvulla ei enää tapahtunut korkean profiilin poliittisia murhia. Republikaanien ja kadettien asemat vahvistuivat vähitellen. Itse asiassa absoluuttinen monarkia näytti kaikille vanhentuneelta jäännökseltä. Joten levottomuudet, lakot, mielenosoitukset alkoivat jälleen ja kuninkaallinen valtaistuin alkoi täristä.
  Monarkki saattoi muistaa paljon...
  Nikolai II:n hallitus löysi ratkaisun...sodassa! Lisäksi kenraalit kaipasivat kostoa Japanin tappiosta. Ja tämä on ymmärrettävää...
  Ensimmäisen maailmansodan jälkeen tsaari-Venäjä suoritti useita pieniä sotakampanjoita. Lähi-idässä, jossa he ja heidän liittolaisensa täydensivät arabimaailmaa. Afganistanissa... Siellä sota käytiin yhdessä Britannian kanssa. Venäjä otti haltuunsa pääasiassa uzbekkien ja tadžikien asuttamat pohjoiset Afganistanin alueet sekä Heratin. Britit valtasivat kuitenkin etelän julmien sotien jälkeen. Itsehallinto säilyi Afganistanin keskustassa.
  Iran säilytti edelleen suvereniteetin vaikutelman, mutta sen jakautuminen ei myöskään ollut kaukana.
  Mutta suurin etujen yhteentörmäys tapahtui Japanissa. Lisäksi vuonna 1931 japanilaiset loivat nukkehallituksen Mantsuriaan ja aloittivat hyökkäyksen Kiinaan.
  Siitä tuli syy uudelle sodalle.
  Tähän mennessä Venäjän armeija oli onnistunut päivittämään panssarivaunukantansa ja luomaan erittäin vahvan ilmailun. Ilmassa Japani oli huomattavasti huonompi, ja Venäjän maa-armeija oli paljon runsaampi ja ehkä taisteluvalmiimpi.
  Tyynenmeren laivastoa komensi legendaarinen amiraali Kolchak. Pyhän Andreas Ensimmäisen ritarikunnan ritari Brusilov oli tuolloin jo kuollut, mutta hänen pätevät oppilaansa jäivät.
  Sota oli Japanille epäonnistunut alusta alkaen. Venäläiset kenraalit: Denikin, Wrangel, Kaleidin, tsaarin veljen Mihail Romanovin yleiskomennossa, toimivat energisesti ja taitavasti. Ensimmäisen maailmansodan kokemukset vaikuttivat, ja virheet vuosien 1904-1905 konfliktissa otettiin huomioon.
  Myös Prokhorovin kevyet panssarit, jotka ovat yksinkertaisesti korvaamattomia ohjaussodassa, osoittautuivat varsin hyviksi. Joka tapauksessa se oli jo erilainen Venäjän armeija ja täysin erilainen sota.
  Kuitenkin ensimmäisessä taistelussa samuraita vastaan, jos Kuropatkin olisi korvattu lahjakkaammalla ja päättäväisemmällä komentajalla, sodan lopputulos olisi tietysti ollut täysin erilainen.
  Joka tapauksessa kahden kuukauden kuluessa venäläiset joukot piirittivät Port Arthurin, ja japanilaiset lyötiin. Kaksi kuukautta myöhemmin koko Korea vapautettiin, ja linnoituskaupunki valloitti myrskyn.
  Myös merellä taistelut käytiin vaihtelevalla menestyksellä. Kunnes Itämeren ja Mustanmeren laivueet saapuivat. Nousevan auringon maa kukistui täysin, ja he jopa laskeutuivat joukkoja Hokkaidolle. Japani joutui allekirjoittamaan nöyryyttävän rauhan. Anna takaisin Manchuria, Port Arthur, jotkut saksalaisilta valloitetut omaisuudet, Etelä-Sahalin ja Kurilien harju. Ja maksa samalla korvaus, siisti summa - miljardi kultaruplaa.
  Voitto vahvisti väliaikaisesti itsevaltiuden asemaa, ja sitten suuri lama väistyi nopeille talouden nousuille.
  Saksassa, kuten todellisessa historiassa, Hitler tuli valtaan, mutta hänen ei annettu juosta villiin. Erityisesti yritys palauttaa yleinen asevelvollisuus kohtasi ankaraa vastustusta Venäjältä ja Ranskalta. Vaikka sotilaallisen potentiaalin suhteen tehtiin pieniä myönnytyksiä. Armeijan koon annettiin kasvaa sadasta tuhannesta kahteensataanviisikymmeneen. Lisäksi Hitler palautti demilitarisoidun alueen hallinnan Saksalle.
  Ja dynastiset ongelmat olivat kypsymässä tsaari-Venäjällä. Valtaistuimen perillinen Tsarevitš Aleksei kuoli... Tsaarin veli Mihail Romanovilta riistettiin perintöoikeudet. Ja Kirill Vladimirovich Romanovista tuli todella perillinen. Mutta tämä kaveri on juuttunut juopumiseen ja irstauttamiseen. Täysin huonontunut...
  Kuka sitten seuraa tsaari Nikolai II:ta? Tsaarin veli Mihail sai Japanin voiton jälkeen generalissimo-arvon ja nautti valtavasta suosiosta. Hänestä tuli ensimmäinen kuninkaallisen perheen jäsen keisarillisen Venäjän historiassa, joka sai näin korkean arvon. Ja monet halusivat nähdä hänet kuninkaallisella valtaistuimella.
  Totta, Nikolai II itse - ei-juomo, ilman huonoja tapoja, joka harjoitti säännöllisesti voimistelua - oli edelleen melko vahva ja näytti siltä, että hänen hallituskautensa olisi Venäjän historian pisin. Mutta Stalin suunnitteli kunnianhimoisimman salamurhayrityksen Aleksanteri II:n ajoista lähtien. Vaikka näytti siltä, mitä järkeä siinä on?
  Joka tapauksessa vuodesta 1937 tuli pahaenteinen vuosi. Tsaari Nikolai II kuoli, ja hänen kanssaan kuoli myös kaksi ministeriä sekä kolme tusinaa hovimiestä, ja osa Talvipalatsista romahti.
  Terroristit käyttivät viemärijärjestelmää louhintaan ja istuttivat yli tonnin aminolonia.
  Siten aggressiivinen tapaus puuttui historian kulkuun. Näin tsaari Nikolai II:n hallituskausi päättyi. Hallitsijaa ei alettu kutsua suureksi tai pelottavaksi. Ne, jotka eivät rakastaneet keisaria, kutsuivat häntä veriseksi, sillä hänen valtakuntaansa vuodatettiin paljon verta. Se, jota kohdellaan kunnioittavasti, on Valloittaja. Joten hänen alaisuudessaan olevien maiden määrä Venäjällä kasvoi. Jopa suuri provinssi ilmestyi Kiinaan: Zheltorossiya.
  Kaiken kaikkiaan valtakunta kesti 43 vuotta. Vain Ivan Julma hallitsi pidempään ja nimellisesti. Mutta koska hän otti valtaistuimen kolmeksi vuodeksi, todellinen hallinta-aika osoittautui lyhyemmiksi.
  Mutta laillinen perillinen, Kirill Vladimirovich Romanov, nousi kuitenkin valtaistuimelle. Hän ei hallinnut pitkään - noin vuoden, mutta onnistui vaikuttamaan jonkin verran historian kulkuun. Erityisesti hän salli Adolf Hitlerin toteuttaa Itävallan anschlussin. Väitetysti viitataan kansojen itsemääräämisoikeuteen ja oletettavasti näin järjestystä tulee lisää. Sovittu Itävallan ja Mussolinin anschlussin kanssa.
  Näin Saksa laajeni ja sen väkiluku ylitti kahdeksankymmentä miljoonaa. Puhumattakaan siitä, että Hitler rohkaisi syntyvyyttä. Adolf demoniakin aikana se kasvoi puolitoistakertaiseksi.
  Espanjassa puhkesi sisällissota, mutta se päättyi paljon nopeammin, koska siellä ei ollut Neuvostoliittoa, joka tarjosi apua vasemmistolaiselle koalitiolle Madridissa.
  Mutta Francosta tuli Fuhrerin liittolainen. Ja uusi tsaari Vladimir III törmäsi Britanniaan.
  Tilanne on todella monimutkainen. Palapeli, joka on täynnä toista maailmansotaa. Ja uusi vastakkainasettelu. Iran ei ole jakautunut, ja tämä on itse asiassa viimeinen islamilainen maa, joka on muodollisesti itsenäinen. Sekä Venäjällä että Britannialla on siihen suunnitelmia. Asiat ovat hyvin hämmentäviä Lähi-idässä. Venäjän, Ranskan ja Britannian alueet ovat sekalaisia ja vaikeasti hallittavia.
  Englanti on taloudellisesti taantumassa yhä enemmän sekä Venäjän että yhä voimakkaamman Saksan jälkeen. Mutta suurimmat siirtokunnat ovat edelleen brittejä. Mutta leijonan kruunun voima heikkenee, Kanada on melkein itsenäinen. Etelä-Afrikka on myös dominio, kuten Australia. Intiassa Britannian asema heikkenee. Tietenkin on halu työntää leijonaa.
  Hitler yrittää pelata kahdella rintamalla. Tai hän hankkii Ranskan, Britannian, Italian ja Japanin tuen. Kasvatakseen kaikki yhdessä tsaari-Venäjää ja jakaakseen sen valtavat omaisuudet.
  Tai etsi aluehankintoja lännestä, mutta liitossa Venäjän kanssa.
  Hitler on ilkeä ja periaatteeton mies, eikä hän yleensä välitä kenen kanssa hän tekee liittouman niin kauan kuin se on hänelle hyödyllistä.
  Uusi nuori tsaari Vladimir haaveilee myös jäävänsä historiaan suurena valloittajana ja haluaa viedä siirtokuntia Britannialta ja Ranskalta. Tarkkaan ottaen saksalaisilta ei ole enää mitään otettavaa. Joten koalitio Saksan kanssa on varsin loogista.
  Italia on vallannut Etiopian ja haluaa myös uusia hyökkäyksiä. Mussolini on erittäin kunnianhimoinen. Häntä ei kiinnosta, meneekö hän itään vai länteen. Mutta Ranskassa ei ole suurta halua taistella. Pasifismi vallitsee siellä, ja hallitus valitaan. Ei ole mahdollista hankkia näin vahvaa liittolaista. Ja Tsaari-Venäjä perinteisesti korkealla syntyvyyden ja jatkuvasti laskevan kuolleisuuden kanssa on erittäin vahva vastustaja. Tsaari-Venäjän väkiluku kasvaa jo nyt noin kolme prosenttia vuodessa. Imeväiskuolleisuus on vähentynyt, mutta suurperheiden muoti ei ole vielä ohi, ja työssäkäyvätkin perheet ovat hedelmällisiä. Kun otetaan huomioon aluehankinnat, mukaan lukien tiheästi asuttu Kiina ja harvaan asuttu Mongolia sekä Euroopassa ja Turkissa, Tsaari-Venäjän väkiluku ylitti vuonna 1940 400 miljoonaa asukasta verrattuna vuoteen 1913, jolloin se oli 180 miljoonaa. Ja tämä on mannermainen valta... Britannialla ja Ranskalla on alle 50 miljoonaa metropoleissaan ja siirtomaita. Mutta siirtomaajoukot ovat moraaliltaan heikkoja ja heillä on vähän taistelukykyä. Joten lännen maajoukot ovat paljon heikompia.
  Fuhrer valitsee liiton Venäjän kanssa länttä vastaan.
  Vuonna 1939 Tšekkoslovakia jaettiin. Saksaan kuului myös Sudeettimaa. Saksalaiset vahvistivat armeijaa ja muodostivat panssarivaunuja. Tsaari-Venäjä ei myöskään pysynyt paikallaan, sillä sillä oli viiden miljoonan ja viidensadan miehistön divisioonan rauhanajan armeija.
  Tsaari-Venäjällä on pitkään ollut tuotannossa raskaita tankkeja ja strategisia lentokoneita, mukaan lukien kahdeksanmoottoriset lentokoneet. Ranskalla on vain noin kolmekymmentä raskasta tankkia, ja ne ovat vanhentuneita. Britanniassa ei ole raskaita ajoneuvoja. No, myös Saksa, ei ainuttakaan parikymmentä tonnia painavampaa. USA:lla on hieman yli neljäsataa tankkia.
  Hitler päätti, ettei sitä kannata viivytellä, ja iski 15. toukokuuta 1940. Sää suosii ja kaikki on valmista. Tai enemmän tai vähemmän valmis.
  Tsaari-Venäjä aloitti hyökkäyksen Intiaa ja muita siirtomaaomaisuutta vastaan. Venäjän armeija hyökkäsi huonosti puolustettuihin asemiin. Etnisistä briteistä ja ranskalaisista koostuvia joukkoja on suhteellisen vähän, eivätkä siirtomaayksiköt todellakaan halua kuolla heille vieraan idean tai imperiumin vuoksi. Itse asiassa, ketkä ovat heille englantilaisia? Riistäjät, orjuuttajat, rosvot tai uskottomat. On epätodennäköistä, että venäläiset ovat paljon huonompia kuin he, jotta he kuolisivat Leijonan tai Kukon imperiumin vuoksi.
  Joten tsaarin joukot etenevät voittamalla hitaan, keskitetyn vastarinnan. Mutta saksalaiset pystyivät myös kukistamaan ranskalaiset, englantilaiset, belgialaiset ja hollantilaiset joukot puolessatoista kuukaudessa.
  Näin Churchill menetti tärkeimpien liittolaistensa tuen. Odotus Yhdysvaltojen osallistumisesta sotaan ei toteutunut. Roosevelt ei eronnut lainkaan Stenka Razinin päättäväisyydestä. Ja silloin sellaiset joukot lähtisivät Amerikkaa vastaan.
  Venäläiset joukot etenivät marsseissa halki Afrikan ja Aasian, enemmän ongelmia tuli maastosta ja viestintäalueelta kuin vihollisjoukoilta. Myös teiden puute etenkin Afrikassa vaikutti. Mutta vaatimaton venäläinen sotilas voittaa sankarillisesti ja stoisesti kaikki vaikeudet.
  Saksalaiset voivat siirtää joukkoja Afrikkaan vain vaikeuksilla. Eteneminen Gibraltarille viivästyi Francon itsepäisen vastustuksen vuoksi. Ja meidän piti siirtää joukkoja meritse. Venäläiset murtautuivat Afrikkaan, Egyptin läpi, ja se on heille paljon helpompaa. Italia tarttuu myös kaikkeen, mihin voi napata, ja tässä asiassa Mussolinilla on boa-kurottajan ote.
  Laskeutuminen itse metropoliin ei tapahtunut vuonna 1940. Ilmataistelussa Britannia selviytyi pääasiassa Venäjän passiivisuuden ansiosta. Mutta on sanottava, että viisas tsaari Vladimir Kirillovich ei halunnut Britannian antautuvan etuajassa, vaan aikoi varsin rationaalisesti vallata kaikki Aasian ja Afrikan siirtomansa.
  Minne Britannia menee? Loppujen lopuksi sillä ei ole varoja, ilman siirtomaita ja raaka-aineita - sen putoaminen on ajan kysymys.
  Talvella ja maaliskuussa 1941 venäläiset joukot saavuttivat lopulta Etelä-Afrikan ja voittivat viimeisen Afrikan dominionin. Myös Britannian yritys istua Madagaskarilla epäonnistui, ja toukokuussa 1941 suoritettiin laskeutuminen ja myöhempi voitto.
  Japani taisteli sodassa Venäjän puolella ja onnistui nappaamaan jotain Tyynellämerellä. Kesä 1941 oli suuren ilmahyökkäyksen aikaa Britannian metropolia vastaan.
  Venäjän ja Saksan ilmailu hyökkäsi Lontooseen ja muihin Englannin valtakunnan kaupunkeihin. Ja 8. marraskuuta, Münchenin vallankaappauksen vuosipäivänä, laskeutuminen vihdoin tapahtui.
  Taistelut kestivät kuusitoista päivää ja päättyivät Venäjän ja Saksan joukkojen voittoon.
  Tämä itse asiassa lopetti toisen maailmansodan. Se osoittautui vähemmän veriseksi ja pitkäksi kuin tositarina. Ja se vahvisti ja laajensi Venäjän omaisuutta huomattavasti. Varsinkin Afrikassa ja Aasiassa.
  Siitä seurasi suhteellisen rauhallinen aika. Venäjä ja Saksa sulattelivat omia alueellisia voittojaan. Kolmanteen valtakuntaan kuuluivat: Belgia, Hollanti, lähes puolet Ranskasta sekä Marokko, osa Algeriaa ja keskushallinto. Totta, Francon aseman ja Hitlerin päättämättömyyden vuoksi saksalaisilla ei ollut aikaa edetä Ranskan päiväntasaajan omaisuuteen, ja he joutuivat Venäjän joukkojen käsiin.
  Siitä huolimatta Saksa sai edelleen hyvän osan Afrikan maata, ylittäen pinta-alaltaan oman alueensa. Kolmannen valtakunnan maiden pinta-ala, kun otetaan huomioon eurooppalaiset hankinnat, yli kolminkertaistui. Ja jos lasketaan rajoista vuodesta 1937 lähtien, kun otetaan huomioon Itävalta, Sudeetit ja Tšekin tasavalta protektoraattina, niin neljä kertaa.
  Joten saksalaisilla kokonaisuutena oli tarpeeksi sulatettavaa, hallittavaa ja omaksuttavaa. Lisäksi Venäjä laajensi siirtomaaomaisuuttaan ja tuskin pystyi hallitsemaan kaikkea tätä.
  Ja Italia sai paljon: esimerkiksi suurin osa Sudanista, Somaliasta, Ugandasta ja joitain muita hankintoja, erityisesti Tunisia.
  Maailman uudelleenjako on siis saatu päätökseen toistaiseksi. Mutta kuten sanotaan, ajan myötä kunnianhimo alkaa ilmaantua.
  Yhdysvallat ei alkanut työskennellä vakavasti atomiprojektin parissa. Fasistisessa Saksassa ja Venäjällä asenne osoittautui myös viileäksi. Japani ei ole vielä tarpeeksi kehittynyt ottamaan sitä vastaan, ja Britanniasta ja Ranskasta on tullut Kolmannen valtakunnan ja Venäjän vasallimaita.
  Joten ydinaseiden ilmestyminen viivästyi jonkin aikaa.
  Mutta kehitys on tietysti väistämätöntä. Fyysikot työskentelevät, teoria kehittyy, samoin kuin laboratoriokokeet. Mutta ydinhanke vaatii valtion tahdon. Tsaari-Venäjällä oli jo liikaa huolia ja kustannuksia alueensa laajentamisesta. Mutta Hitlerillä oli jostain syystä kaunaa tällaisia ydinohjelman ideoita vastaan ja hän uskoi, että atomiprojekti vain tuhlaa paljon rahaa.
  Lisäksi Venäjän maa-armeija ja ilmailu olivat maailman vahvimmat ja runsaimmat, ja myös laivasto kasvoi erityisesti talouskasvun ansiosta.
  Tsaarien kenraalit ja marsalkat halusivat kehittää panssarirakennusta, rakentaa lentokoneita, lentotukialuksia ja taistelulaivoja. Miksi he tarvitsevat satuja ydinpommeista? Eli sekä saksalaiset että venäläiset suhtautuivat tähän ongelmaan välinpitämättömästi.
  Lisäksi raaka-aineita oli tarpeeksi, jotta energiavaroista ei tarvinnut huolehtia ainakaan lähitulevaisuudessa.
  Joten kaikesta Pentagonin ja Valkoisen talon kylmyydestä huolimatta aloite siirtyi tahattomasti Yhdysvaltoihin. Lisäksi kyse ei ole vain pelosta, että venäläiset tai saksalaiset menevät pidemmälle ja painostavat uutta maailmaa, vaan myös taloudesta.
  Menetettyään mahdollisuuden saada öljyä Aasiasta, Afrikasta ja Lähi-idästä Yhdysvalloilla oli tähän mennessä omat kaivonsa Texasissa, Floridassa, ja se aloitti kehittämisen Alaskassa.
  Mutta Yhdysvaltain väkiluku kasvoi. Venäjällä maahanmuutto ei lannistu, ja väestö jatkoi nopeaa kasvuaan. Mustat ja arabit saivat erityisen mielellään lähteä Yhdysvaltoihin.
  Myös Yhdysvaltojen talous kasvoi, ja autoja tuli yhä enemmän.
  Ja aloitettiin ydinpolttoaineen ja atomireaktion etsiminen, joka voisi tuottaa valtavaa energiaa.
  Toisen maailmansodan päättymisestä on kulunut kymmenen vuotta. Hitlerin Saksalla oli uusi ase: kiekkokoneet, jotka pystyivät paitsi lentämään valtavalla nopeudella, myös pysymään käytännössä haavoittumattomina pienaseiden tulessa.
  Lisäksi saksalaiset onnistuivat laukaisemaan keinotekoisen satelliitin kiertoradan yläpuolelle, ja mikä tärkeintä, kesäkuussa 1951 ensimmäisen ihmisen avaruuteen.
  Tsaari-Venäjä oli hieman myöhässä ja edistyi täysin vasta tämän vuoden elokuussa. Fasistisessa Italiassa muutokset tapahtuivat samana vuonna. Julius Caesarin tittelin ehdokas Benedito Mussolini on kuollut. Yleisesti ottaen Italian diktaattori onnistui hallitsemaan. Kun otetaan huomioon Afrikan, mukaan lukien Etiopian, valloitukset, Italian hallitsema alue kasvoi hänen hallituskautensa aikana lähes kolme ja puoli kertaa. Lisäksi Benedito Euroopassa onnistui leikkaamaan osan Ranskasta Toulonin kanssa.
  Mutta he eivät antaneet hänen mennä Albaniaan ja Kreikkaan - nämä ovat Venäjän imperiumin vaikutuspiirissä olevia alueita.
  Beneditoa voidaan tietysti kutsua suureksi ja valloittajaksi, vaikka Italian armeija ei loistanutkaan urheillaan. Mutta hänen poikansa ja perillinen eivät pitäneet itseään huonompana kuin isänsä.
  Ja hän otti syksyn 1951 ja hyökkäsi Albaniaan ja Kreikkaan... Ei ihme, että he sanovat, että kaikki suuret sodat alkavat kuin yhtäkkiä.
  Vladimir Kolmas oli jopa iloinen tästä. Italian omaisuus Afrikassa on suuri, jopa suurempi kuin Saksan omaisuus. Joten miksi et poimi niitä, jos siihen on hyvä syy?
  Venäjän joukot aloittivat vihollisuudet 7. marraskuuta 1951 hyökkäämällä Etiopiaan, Libyaan ja Sudaniin. Venäläiset yksiköt ovat vahvempia, runsaampia ja taisteluvalmiimpia kuin italialaiset.
  Niinpä he alkoivat nopeasti tuhota pasta-armeijaa... Mutta kukaan ei odottanut, että Adolf Hitler tulisi ilman varoitusta Mussolini Jr:n puolelle.
  Vaikka jos katsot sitä, ei ollut mitään odottamattomampaa.
  Saksa hävisi ensimmäisen maailmansodan Venäjälle ja menetti eniten alueita Venäjällä. Ja jos saksalaiset onnistuivat saamaan takaisin sen, minkä he olivat menettäneet lännessä mielenkiinnolla, niin idässä heillä ei suoraan sanoen jäänyt mitään.
  Joten Hitler todella luotti uusiin aseisiinsa, erityisesti diskoihin ja lentäviin lautasiin. Lisäksi Fuhrer uskoi, että tällä kertaa olisi helpompi taistella Venäjän kanssa kuin ensimmäisessä maailmansodassa, koska Saksa ja Italia johtaisivat yritystä ilman toista rintamaa.
  Laskelmissa tehtiin myös, että venäläisten loukkaama Japani astuisi myös Kaukoidän sotaan ja sitoisi vihollisen sinne. Ehkä Portugali ja Espanja liittyvät koalitioon, kuten Iso-Britannia ja Ranska? Ne ovat paljon lähempänä Saksaa kuin Venäjää. Ja joitain toiveita kiinnitettiin Yhdysvaltoihin!
  Lisäksi Amerikka rakensi vaikuttavan laivaston, monia lentotukialuksia ja modernisoi panssarivaunukantaansa - vaikka se oli edelleen määrältään ja laadultaan huonompi kuin vanhan maailman armeijan ajoneuvot.
  Tsaari-Venäjän yhteiskuntajärjestelmä pysyi itsevaltaisena ja absoluuttisena monarkiana. Koko Venäjän keisarilla ja keisarilla oli täysi valta: toimeenpano-, lainsäädäntö- ja tuomiovalta. Eduskunta oli poissa. Siellä oli keisarin nimittämien henkilöiden valtioneuvosto, mutta sillä oli vain neuvoa-antavat oikeudet. Kuningas itse antoi lakeja ja asetuksia. Hänellä oli myös oikeus teloittaa ja armahtaa, vaikka tietysti myös oikeudenkäynti oli. Tuomariston oikeudenkäynnit lakkautettiin Nikolai II:n murhan jälkeen, joten tsaari tai keisarin nimittämät virkamiehet nimitti ja erotti myös tuomiovallan.
  Tällä järjestelmällä oli sekä hyvät että huonot puolensa. Toisaalta keisari pystyi nopeasti ratkaisemaan tämän tai toisen ongelman ilman erimielisyyksiä tai sopimuksia, mutta toisaalta liiallinen vallan keskittyminen toisaalta tukahdutti aloitteellisuuden ja antoi byrokratialle enemmän mahdollisuuksia. Siitä syntyi erilaisia suosikkeja ja suosikkeja. Vladimir ei eronnut liiallisesta tekopyhyydestä ja aviollisesta uskollisuudesta. Vaikka naiset eivät juurikaan vaikuttaneet hänen politiikkaansa.
  Panssarivaunujen rakentamisen alalla tsaarin Venäjällä oli monia tehokkaita ja raskaita ajoneuvoja. Kokemus taistelutoiminnasta Afrikassa on kuitenkin osoittanut, että panssarivaunun ajokyky on erittäin tärkeä. Tämän seurauksena venäläinen pääsäiliö ei ylittänyt neljäkymmentäviisi tonnia. Koska suurempi paino aiheutti ongelmia maastohiihdossa, jopa leveillä radoilla.
  Tsaari rakasti raskaita panssarivaunuja, mutta hänen neuvonantajansa luopuivat keisarin ottamasta niitä massatuotantoon. Mutta kuusikymmentä tonnin konetta oli saatavana kaksituhatta kappaletta. Ja suosituin tankki, "Nikolai" - 3, valmistettiin kuusikymmentäkolme tuhatta.
  Ja kone painaa neljäkymmentäviisi tonnia, ja aseen kaliiperi on 122 millimetriä. Etupanssari on kaksisataa millimetriä, takaosa ja sivut 120 millimetriä, asettelu on klassinen.
  Hitler oli vakavasti kiinnostunut raskaista koneista. Ja halusin olla ylivoimainen Nikolaihin verrattuna tuotantosäiliössä. Saksalainen auto paisui painossaan 75 tonniin ja tämä oli jo raja, johtuen siitä, että suurta massaa oli erittäin vaikea kuljettaa pitkin rautateitä.
  Saksalainen ajoneuvo oli aseistettu 128 mm aseella, etupanssari 250 mm ja sivu- ja takapanssari 180. Myös layout on lähellä klassista.
  Numeerisesti saksalainen tankki oli kolme kertaa huonompi kuin Neuvostoliiton tankki. Puhumattakaan liian raskaiden koneiden käytön vaikeuksista.
  Venäläinen kalusto on kuitenkin hajallaan laajalle alueelle, ja rintaman eurooppalaisella sektorilla ajoneuvojen ja jalkaväen määrä on suunnilleen tasa-arvoinen. Vaikka yleisesti ottaen Venäjän armeija on paljon runsaampi kuin Saksan armeija. Ja Venäjällä on valtava väestö: se sisältää Intian, Kiinan, suurimman osan Afrikasta, Lähi-idästä, Persiasta, Indokinasta ja paljon muuta.
  Tietysti Hitlerin päätös hyökätä tsaari-Venäjää vastaan, vaikka otetaan huomioon, että hänen puolellaan on Japani ja Italia sekä mahdollisesti Ranska ja Britannia, on valtava uhkapeli. Mutta Fuhrer on valtava seikkailija.
  On huomattava, että kiekkokoneet, joihin Kolmas valtakunta asetti niin suuria toiveita, eivät ole käytännössä kovin tehokkaita. Vahvan laminaarisuihkun luominen johti valtavaan polttoaineenkulutukseen, ja lentävien lautasten lentoaika osoittautui suhteellisen lyhyeksi. Joten he voisivat toimia, vaikka ottaisivat huomioon valtavan nopeuden ei erityisen merkittävillä etäisyyksillä. Lisäksi laminaarinen virtaus suojeli kiekkoa pienaseilta, mutta puolestaan esti ampumisen lentävästä lautasesta.
  Joten saksalaiset saattoivat vain pudottaa radio-ohjattuja ohjuksia levykkeistään ja sitten kapeassa kulmassa tai katkaisemalla laminaarivirtauksen, mutta samalla tulla haavoittuviksi.
  Mutta joka tapauksessa Hitler päätti hyökätä Venäjää vastaan ja heitti korttinsa peliin. Lisäksi fasisti pelkäsi, että jos Italia voitetaan, he hyökkäsivät myös hänen kimppuunsa. Hänellä oli viikset, eikä hän luottanut keneenkään.
  Aluksi natsit saavuttivat menestystä hyökkäyksen yllätyksen ja joukkojensa paremman organisoinnin ansiosta. Mutta hyökkäyksen ajankohta valittiin huonosti. Lunta alkoi sataa ja tankit luisuivat. Fritz olisi voinut valloittaa osan Puolasta, mukaan lukien Krakova, mutta juuttunut Varsovan lähelle.
  Venäläinen sotilaskone pyörii... Japani, kuten Fuhrer odotti, tuli sotaan, mutta sen laivastolla ei ollut ylivoimaa Venäjän Tyynenmeren laivastosta ja taistelut olivat suunnilleen tasaisia. Ja Japani ei käytännössä kääntänyt maajoukkojaan pois lännen operaatioteatterista. Lisäksi samurai olivat ilmassa huonompia kuin venäläiset sekä lukumäärältään että laadultaan. Ja nousevan auringon maa kykeni vangitsemaan vain muutaman pienen saaren.
  Varovaisilla Francolla ja Salazarilla ei ollut kiirettä sotaan. Venäjä on erittäin vahva vihollinen. Meidän on katsottava ja odotettava. Todellisessa historiassa Franco rajoittui toisen maailmansodan aikana fasististen vapaaehtoisten sinisen divisioonan lähettämiseen.
  Nyt voimatasapaino näytti erityisen epätasa-arvoiselta Afrikassa.
  Italia menetti nopeasti omaisuutensa pimeällä mantereella.
  Keväällä 1952 tsaariarmeija aloitti hyökkäyksen Itä-Preussissa ja onnistui murtautumaan syvästi vihollisen puolustuksen läpi. Natseilla oli vaikeuksia hylätä tsaarin armeijan etenemistä Königsbergissä, mutta keisarilliset joukot alkoivat edetä Sudeettien ja Krakovassa.
  Kävi ilmi, että ketterämmät venäläiset panssarit pystyivät taistelemaan raskasta, mutta vähemmän ketterää vihollista vastaan. Myös Venäjän kenraalien alaiset kiinalaiset divisioonat suoriutuivat hyvin.
  Saksalaiset pakotettiin lähtemään Krakovasta... Ja sitten piirityksen uhan vuoksi he alkoivat vetäytyä Veikselistä Oderille.
  Ei, tämä ei ollut sodan kulku, jota riivattu Fuhrer odotti. Mutta se on minun oma vikani. Lisäksi ranskalaiset ja brittiläiset, jotka haistasivat fasistista miehitystä, eivät ollenkaan pyrkineet kuolemaan füürerin puolesta. Joten täydennys keskeytettiin, ja vasallimaat halusivat jäädä triviaalisti ulos.
  Ja pahimmat asiat kävivät rintaman saksalaisille.
  Talveen mennessä saksalaiset olivat menettäneet kaiken omaisuutensa Afrikassa. Ja talvella, keväällä, he vetäytyivät kokonaan Oderiin. Venäjän joukot vapauttivat Prahan ja Sudeettien ja lähestyivät Wieniä. Lisäksi he voittivat Italian ja miehittivät Rooman, Napolin ja Sisilian. Kevät 1953 ei siis luvannut natseille mitään hyvää. Kuitenkin 8. huhtikuuta 1953 Hitler kuoli yhtäkkiä. Saksan uusi johto pyytää epätoivoisesti rauhaa.
  Vladimir Kirillovich Romanov suostui anteliaasti. Mutta saksalaiset maksoivat tästä kalliisti. Uusi raja kulki nyt Oderia pitkin: Belgia, Hollanti ja Tanska saivat suvereniteettia, mutta Venäjän valtakunnan vasallivaltion puitteissa. Ranska sai takaisin aiemmin menetetyt omaisuutensa, mutta tuli entistä riippuvaisemmaksi Venäjästä.
  Italia ja Saksa menettivät kaikki siirtokuntansa, joista tuli nyt kuninkaallisen kruunun omaisuutta. Italia itse sai myös Venäjän vasallin aseman, ja Sisiliasta ja Sardiniasta tuli suoraan osa Vladimir III:n valtakuntaa.
  Saksa menetti myös suuren osan itsenäisyydestään ja maksoi suuria korvauksia.
  Japani menetti myös kaiken omaisuutensa paitsi oman alueensa ja joutui vasallivaltioksi. Ja tsaari Vladimir Kirillovitš Romanov sai myös Japanin keisarin tittelin.
  Tietenkin se osa Australiasta, joka aiemmin kuului Nousevan auringon maahan, joutui myös Venäjän hallintaan.
  Elokuussa 1953 Yhdysvallat lopulta testasi atomipommin. Kahdeksan vuotta myöhemmin ydingenie oli ulos pullosta. Joka tapauksessa kehitystä ei voida pysäyttää. Ja atomipommin ilmestyminen on väistämätöntä. Äärimmäisissä skenaarioissa ydinaseet voivat ilmaantua enintään kaksikymmentä vuotta myöhemmin kuin todellisuudessa.
  Pienellä viiveellä tsaarin hallitus alkoi kehittää vastaustaan.
  Toistaiseksi Yhdysvallat ei ole voinut päättää ryhtyä sotaan niin voimakkaan imperiumin kanssa. Lisäksi Venäjän tärkeimpiin teollisuus- ja talouskeskuksiin ei ole niin helppoa päästä ulkomailta.
  Ja ydinpanosten valmistaminen vaati sekä aikaa että rahaa! Yhdysvalloilla oli varat, mutta aika loppui kesken. Tsaari-Venäjä resursseineen ja voimakkaine älyllisine potentiaaliineen kompensoi hyvin nopeasti tämän alueen aukon. Ja vuonna 1956 atomipommi ilmestyi myös Vladimir III: lle.
  Kapitalistinen ja demokraattinen USA menetti vähitellen valttikorttinsa, joka oli väestöltään ja resursseiltaan huomattavasti Venäjää heikompi.
  Ainoa asia, mitä he voivat tehdä, oli käyttää ydinaseita pelotteena ja yrittää horjuttaa tsaari-Venäjää sisältä käsin. Mutta toistaiseksi he eivät ole onnistuneet.
  Vladimir Kirillovichilla ei ollut miespuolisia jälkeläisiä ensimmäisestä vaimostaan , ja hän meni naimisiin uudelleen. Ja hän synnytti perillisen, kutsuen häntä Georgeksi.
  Tsaari-Venäjä laajensi tilaa. Vuonna 1959 miehitetty lento Kuuhun tapahtui noin vuotta aikaisemmin kuin amerikkalaiset. Sitten vuonna 1971 Marsiin. Vaihtoehtoisesta maailmasta on tullut todellisuutta turvallisempi.
  Vuonna 1975 mies laskeutui Venukseen. Vuonna 1980 Mercurylla. Vuonna 1981 yhdellä Jupiterin satelliiteista. Ja vuonna 1992, juuri Vladimir Kirillovitš Romanovin kuoleman vuonna, venäläinen kosmonautti astui ylpeänä Plutolle.
  George ensimmäinen peri kruunun 18-vuotiaana. Ja yleisesti ottaen voimme sanoa, että Vladimir Kolmas, Suuri, vietti 54-vuotisen hallituskautensa erittäin menestyksekkäästi. Ja sitten Romanovien dynastia jatkui.
  
  
  
  NICHOLAS TOINEN KYSELYISTÄ LOISTAVAIN!
  Oletetaan, että tsaari Aleksanteri Kolmas päinvastoin kuoli aikaisemmin: vuonna 1987 Leninin vanhemman veljen Aleksanterin järjestämässä salamurhayrityksessä.
  Se tuntuisi vielä pahemmalta. Mutta ei todellakaan. Nikolai II:sta tuli tsaari aikaisemmin ja meni naimisiin aikaisemmin: nostaakseen poikansa valtaistuimelle, jos jotain tapahtuisi. Mutta hänen vaimonsa on erilainen, ja perillinen on terve, eikä Rasputin todellakaan ole siellä. Ja niin aluksi yleisesti, kuten todellisessa historiassa: TRANSIBia rakennetaan, talous kukoistaa - laajentuminen Kiinaan. Totta, Itämerellä rakennetaan laivoja vuosi sitten. Ja hieman enemmän nousua, johtuen rahoitusneron Witten aikaisemmasta noususta.
  Sota Japanin kanssa ei alkanut kovin hyvin, mutta Varyag onnistui pakenemaan, eikä amiraali Makarov kuollut. Tarina on hieman muuttunut ja kaikki menee hieman eri tavalla. Mutta todellisessa historiassa Varyagilla oli vain vähän aikaa paeta, ja amiraali Makarovin kuolema oli yleensä vahingossa ja epätodennäköinen.
  Amiraali Makarovin johtama Venäjän laivasto toimi varsin taitavasti ja upotti japanilaisia aluksia. Ja sitten, kun kaksi japanilaista taistelulaivaa räjäytettiin mirille, Makarov hyökkäsi samurain kimppuun ja upotti toiset tusinaa ja puoli alusta.
  Eli kaikki meni hyvin. Ja Japani menetti ylivoimansa merellä.
  Mutta maalla samurai osoittautui heikommaksi. Kuropatkin torjui kaikki japanilaiset etenemisyritykset ja aiheutti heille suurta vahinkoa. Hän ei kuitenkaan toiminut liian päättäväisesti. Mutta pian venäläiset alukset saapuivat Itämereltä, ja Makarov otti lopulta kaikki vedet hallintaansa.
  Venäläiset alkoivat jopa laskea joukkojaan Taiwaniin ja sitten Kurilien harjulle.
  Kunnes Theodore Roosevelt puuttui asiaan ja tarjosi sovittelua. Venäjä sai Mantsurian, Korean, Mongolian, Kuril-ketjun ja Taiwanin.
  Zheltorossiya ilmestyi myös. Näin syntyi uusi valtakunta.
  Kuningas ei kuitenkaan ole vielä tullut liian röyhkeäksi. Vuonna 1914 syttyi toinen maailmansota. Venäjä on paremmin valmistautunut tähän sotaan: talous on vahvempi, alue ja väestö suurempi, eikä mitään ajatusta tiellä. Lisäksi ei ollut mellakoiden ja niin sanotun vallankumouksen aiheuttamaa taantumaa.
  Ensimmäinen maailmansota eteni vaihtelevalla menestyksellä. Venäjän kenraalien virheitä ja onnistumisia oli. Mutta vuonna 1915 saksalaiset onnistuivat saavuttamaan vähemmän menestystä, koska tsaarin armeija oli suurempi ja paremmin varusteltu. Silti Venäjä menetti puolet Puolasta ja Galiciasta. Mutta saksalaiset eivät päässeet Valko-Venäjälle ja Baltian maihin - etulinja kulki Veikseliä pitkin.
  Ja kuudentenatoista vuonna tsaarin armeija saavutti jo suuren menestyksen Itävaltaa ja Turkkia vastaan. Ottomaanit kukistettiin melkein kokonaan. Aivan kuten itävaltalaiset valloittivat Przemyslin ja Krakovan. Saksa pelästyi. Keväällä -17 venäläiset valloittivat Istanbulin. Tsaari-Venäjä saavutti myös merkittäviä menestyksiä kesähyökkäyksen aikana Itävaltaa ja Saksaa vastaan. Ja syksyllä, kun tsaarin joukot olivat jo saavuttaneet Oderin, Saksa antautui. Sitä seurasi Itävalta-Unkarin ja Turkin jako. Venäjä sai Vähä-Aasian, Pohjois-Irakin ja Istanbulin. Galicia, Bukovina, Tšekkoslovakian ja Unkarin kuningaskunnat sekä Krakova. Plus Danzig, osa Itä-Preussia, Klaipedan alue. Venäjä on siis vahvistunut moninkertaisesti. Ja Saksa maksoi myös valtavia korvauksia.
  Tsaari Nikolai II:lla ei ollut kiirettä ottaa kaikkea ja kaikkia. Mutta venäläiset, brittiläiset ja ranskalaiset jakoivat Saudi-Arabian niemimaan. Sitten britit ja venäläiset jakoivat sekä Iranin että Afganistanin. Maailman uudelleenjako saatiin päätökseen.
  Vuoteen 1929 asti koko maailma oli nousussa, kunnes puhkesi suuri lama. Vuonna 1931 Japani aloitti sodan Venäjää vastaan. Ja se lyötiin nopeasti ja miehitettiin yhdessä kaiken Tyynenmeren omaisuuden kanssa. Ja sitten tuli kansanäänestys ja sisällyttäminen Venäjään.
  Tsaari Nikolai II käytti hyväkseen Britannian, Ranskan ja Yhdysvaltojen heikkenemistä suuren laman vallassa ja johti sodan Kiinan valloittamiseksi. Ja tästä tuli hänen suuri voittonsa.
  Nopeuttaakseen jonkin verran venäläistämistä Nikolai II teki vaatimattoman päätöksen - hän toi virallisesti moniavioisuuden Venäjälle - muutti ortodoksisen kirkon teologiaa ja dogmeja. Näin uudistus hyväksyttiin.
  Ja kuningas otti itselleen toisen vaimon. Venäläisiä kannustettiin menemään naimisiin ulkomaalaisten kanssa ja hankkimaan monia lapsia. Valtava Kiina oli myös venäläistettävä. Mikä on paras tapa tehdä tämä? Mene naimisiin kiinalaisten naisten kanssa!
  Saksassa Hitler ei noussut valtaan. Tässä tarinassa häneltä puuttui vähän. Liian äärimmäistä. Suurin ärsyttävä tekijä oli fasistinen Mussolini, joka valloitti Etiopian. Ja unelma tulla uudeksi Caesariksi ja troijalaiseksi rullautuivat yhdeksi.
  Toukokuussa 1937 syttyi sota Venäjän ja Italian välillä. Kuten kävi ilmi, Mussolini osoittautui itsemurhaksi. Venäjän joukot valloittivat kahdessa kuukaudessa koko Italian ja kolmessa toisessa kaikki valtion siirtomaat. Tsaari-Venäjään kuului lopulta myös Romania ja Jugoslavia ja vähän myöhemmin Bulgaria. Saatuaan päätökseen alueiden liittämisen. Syksyllä 1939 Nikolai II kuoli. Ja hänen perillistään, täysin terve Aleksei II, tuli uusi tsaari.
  Tässä tapauksessa Nikolai II hallitsi viisikymmentäkaksi vuotta - ylitti Ivan Julman tuloksen. Ja hänen hallituskautensa osoittautui Venäjän historian menestyneimmäksi, ja hänen valloitukset olivat yksinkertaisesti ennätyksellisiä. Yksikään kuningas ei ole koskaan saanut niin paljon kiinni. Venäjä on vihdoin asettunut Kiinaan ja vahvistunut kaikkiin suuntiin.
  Sitten Aleksei Toisen johdolla alkoi kuitenkin pitkä rauhankausi. Ranska, Britannia ja USA eivät halunneet sotaa. Mutta Saksa oli riisuttu aseista, eikä sillä ollut voimaa. Joten syntyi tilanne, joka rauhoittui.
  Siirtomaavaltakunnat säilyivät edelleen. Venäjä pysyi suurimpana maana, mutta Britannia oli muodollisesti toinen valta ja oli pinta-alaltaan hieman huonompi kuin tsaarin valtakunta. Australia, Etelä-Afrikka ja Kanada olivat kuitenkin lähes itsenäisiä dominioita. Ja Intiassa... Vuonna 1968 Intiassa puhkesi suuri kansannousu ja kahden vuoden sodan jälkeen britit karkotettiin. Mutta tsaarin armeija saapui Intian alueelle ja tukahdutti mielenosoitukset. Sen jälkeen Britannia menetti tämän siirtokunnan ja Venäjä osti sen. Pian Venäjä valloitti myös Iranin eteläosan.
  Aleksei Toisen jälkeen vuonna 1969 valtaistuimen peri Nikolai Kolmas. Tsaarin valtakunta oli nousussa. Niinpä Ranska menetti hallinnan Indokiinassa ja Thaimaassa vuonna 1979. Ja kuninkaalliset joukot tulivat myös sinne.
  Ja 80- ja 1990-luvuilla Afrikka joutui tsaari-Venäjän hallintaan. Vuoden 2001 jälkeen Pietari, Aleksei II:n neljäs poika, nousi Venäjän valtaistuimelle.
  Tsaari-Venäjä oli tähän mennessä imenyt lähes koko Afrikan, Aasian ja poiminut siirtokuntia muista maista, mukaan lukien Indonesiasta. Mutta se ei tietenkään mennyt Australiaa vastaan.
  Rauhan aika on saapunut. Yhdysvalloilla, Britannialla ja Ranskalla oli ydinaseita, Saksalla taloudellista valtaa. Venäjällä on taloudellista valtaa, ydinaseet, maailman suurin armeija ja väestö. Ja silti absoluuttinen autokraattinen monarkia ilman parlamenttia. Amerikkalaiset, jotka olivat toinen valta tai jopa supervalta, asettivat tämän vaatimuksen Venäjälle.
  Demokratian puute ei kuitenkaan estänyt kehityksen kehittymistä ollenkaan. Erityisesti vuonna 1943, tsaari-Venäjällä, ensimmäinen ihminen lensi avaruuteen. Ja vuonna 1961 kuuhun. Lento Marsiin tapahtui vuonna 1974. Ja vuoteen 2000 mennessä lähes kaikilla aurinkokunnan planeetoilla oli vierailtu. Valmisteltiin suurta tutkimusmatkaa tähtiin. Hän aloitti vuonna 2018 ja palasi Alpha Centauriin.
  Tsarismi ei siis estänyt tiedettä liikkumasta ollenkaan. Romanovien dynastian Pietari Neljäs julisti jopa, että valistunut absolutismi oli parempi.
  Varsinkin Donald Trumpin hallintoa jatkuvasti ravisuttaneiden skandaalien taustalla.
  Nikolai II:ta pidettiin edelleen kaikkien aikojen ja kansojen suurimpana kuninkaana. Tsaari-Venäjä hevosen selässä ja maailman hegemoni. Esikaupunkialueet ja siirtokunnat ovat vähitellen venäläistymässä. Imperiumi on saamassa vauhtia. Ja koko maailmasta tuli parempi paikka.
  Ja miksi? Kiitos Aleksanteri Uljanoville, Leninin veljelle, joka teloitettiin murhasta. Lenin itse jäi ulkomaille. Hän tapasi Walesin ja kiinnostui myös tieteiskirjallisuuden kirjoittamisesta, josta hän rikastui ja teki nimen. Ja niin hänestä tuli kuuluisa, tuli kuuluisaksi ja kuuluisaksi, ja hänet käännettiin monille kielille. Stalin kuoli vankilassa tuberkuloosiin ja pysyi yleensä vain asiantuntijoiden tiedossa. Trotski osallistui pian vallankumoukselliseen toimintaan ja teki hyvän virkamiehen uran nousten varsinaiseksi salaneuvosiksi ja apulaisministeriksi. Voznesenskysta tuli tsaarin ministeri ja hän saavutti paljon. Hruštšov pysyi pienenä kauppiaana eikä saanut mainetta. Brežnev nousi everstin arvoon. Andropov palveli poliisissa ja hänestä tuli myös eversti. Gorbatšovista tuli merkittävä liikemies ja showmies. Jeltsin pysyi kauppiaana. Putin nousi salaisen poliisin everstiksi ja jäi kunnialla eläkkeelle. Medvedev on pikkuvirkamies. Žirinovski, sanomalehden perustaja ja showman. Zjuganov yritti työskennellä maan alla tsaaria vastaan. Hän sai vankeusrangaistuksen, minkä jälkeen hänestä tuli salaisen poliisin tiedottaja. Hän jäi eläkkeelle kapteenin arvolla. Zhukov nousi vain majurin arvoon. Vasilevskystä tuli kenraaliluutnantti, Shaposhnikovista kenraaliluutnantti. Kolchak suuramiraali ja monien tilausten haltija. Makarovista tuli myös suuriamiraali, joka taisteli ensimmäisessä maailmansodassa. Ei kuitenkaan ensimmäisessä, vaan ainoassa maailmansodassa, koska toista maailmansotaa ei ollut. Hänestä tuli kuuluisa... Brusilovista tuli marsalkka ja Pyhän Andreas Ensikutsutun ritarikunnan haltija. Denikin, Wrangel, Kornilov ja Kuropatkin tulivat marsalkoiksi.
  Ja elämä oli hyvää kuninkaiden alla. Ja hinnat eivät ole nousseet yli sataan vuoteen. Ja ruplan kultakanta oli vakaa, 0,77 grammaa. Ja monet kansat elivät hyvin kuninkaan alaisuudessa.
  Kaikilla oli yhtäläiset oikeudet ja monet kutsuivat itseään venäläisiksi, jopa afrikkalaisiksi. Kaikki meni hyvin tsaarin aikana. Vain ei-ortodoksisen uskonnon juutalaisille jäi asumisvaatimus. Mutta näitä on tullut vähemmän ja vähemmän.
  Tsaarin aikana oli kuitenkin ongelmia. Yksi niistä, korkea syntyvyys ja alhainen kuolleisuus, johtivat ylikansoittumiseen. Mutta tämä oli tarkoitus ratkaista avaruuden laajentamisella. Lisäksi tieteen ja maatalouden kehitys mahdollisti nälkäongelman ratkaisemisen. Ruokaa riitti kaikille. Mutta imperiumin väestönkasvu on yli kolme prosenttia vuodessa. Ja tämä uhkasi ongelmia tulevaisuudessa.
  Tsaarihallitus löysi tien ulos avaruuden laajentamisesta. Ja se vaikutti järkevältä. Ja uusia tähtialuksia rakennettiin ja superluminaalisia nopeuksia tutkittiin.
  
  
  
  VIISIkymmentä VUOTTA Aleksanteri KOLME - SUURI!
  Aleksanteri II:n salamurhayritys vuonna 1866 onnistui. Tämän seurauksena kuningas vapauttaja kuoli. Ja Aleksanteri Kolmas nousi valtaistuimelle. Etuna oli, että heillä ei ollut aikaa myydä Alaskaa, eikä uusi Venäjän keisari ollut taipuvainen luopumaan mistään maista. Vaikka ne ovat etäisiä eivätkä vielä kovin arvokkaita.
  Lisäksi Siperiaan Vladivostokiin johtavan tien rakentaminen aloitettiin jo aikaisemmin. Ja sen olisi pitänyt päästä Chukotkaan!
  Tsaari Aleksanteri Kolmas oli vahva, päättäväinen, vahvatahtoinen, terve ja fyysisesti erittäin vahva. Hän hallitsi lujalla kädellä, ja hänen alaisuudessaan Venäjä astui suurimman vaurauden ja saavutusten aikakauteen!
  Joten on hyvä, että suuri keisari alkoi hallita viisitoista vuotta aikaisemmin kuin todellisessa historiassa!
  Aluksi hän tukahdutti ankarasti kaikki vallankumouksellisten ja Narodnaja Voljan protestit. Sitten hän alkoi uudistaa armeijaa ja laivastoa. Asioiden järjestykseen.
  Kuningas saavutti paljon. Teitä, siltoja, tehtaita rakennettiin, ja maa kehitti nopeasti kapitalismia. Autokratiaa säilyttäen. Tsaarihallitus kävi pieniä sotia, siirtyi Keski-Aasian halki ja laajensi vaikutusvaltaansa siellä.
  Turkin kanssa syttyi suuri sota vuonna 1977. Se meni vielä paremmin, nopeammin, voitokkaammin ja vähemmän tappioita kuin todellisessa historiassa. Skobelevin nero loisti siinä täydessä valossa!
  Venäläiset joukot voittivat turkkilaiset pienemmillä vahingoilla. Ja he onnistuivat valloittamaan Istanbulin heti. Koska he saapuivat sinne ennen englantilaista laivuetta. Tämä sota oli niin onnistunut, että kuningas-pappi nimettiin Voittaja Aleksanteri! Ja Skobelevistä tuli Venäjän historian nuorin marsalkka.
  Turkki jaettiin. Britit miehittivät Egyptin ja Sudanin. Venäjä valtasi Irakin, Palestiinan, Syyrian ja osan Saudi-Arabiasta, Vähä-Aasiasta, koko Armenian ja Balkanin!
  Niinpä Aleksanteri Kolmas valloitti melko nopeasti ja suhteellisen helposti suuren alueen. Ja hän jatkoi laajentumistaan etelään. Siirtyminen Iranin, Turkmenistanin ja edelleen Afganistaniin!
  Tsaarin armeija suuntasi myös Intiaan! Britit olivat valmiita taistelemaan. Syntyi Venäjän, Saksan, Itävalta-Unkarin liitto Ranskaa ja Britanniaa vastaan.
  Saksa aloitti hyökkäyksen Kukon tasavaltaa vastaan vuonna 1992. Britannia julisti sodan Saksalle ja Venäjälle. Itävalta-Unkari valloitti Bosnia ja Hertsegovinan ja hyökkäsi Italiaan.
  Venäjä aloitti kampanjan Intiaa, Ranskan omaisuutta ja Indokiinaa vastaan. Näin ensimmäinen maailmansota itse asiassa alkoi. Mutta Venäjä ja saksalaiset ovat jo yhdessä!
  Venäjä hyökkäsi myös Egyptiin.
  Tsaarin joukot miehittävät Intian ja Iranin paikallisen väestön tuella. He tulevat edelleen Indokiinaan. Ja preussilaiset kukistavat jälleen ranskalaiset ja piirittävät Pariisin.
  Lisäksi republikaanit kieltäytyvät luovuttamasta. Ja Pariisiin hyökätään, tuhotaan suuresti. Saksalaiset valtaavat myös Belgian ja Hollannin.
  Iso-Britannia on ollut sodassa jo jonkin aikaa. Venäjän joukot miehittivät Egyptin ja Sudanin. Merellä on sota. Venäjän armeija liikkuu Afrikan halki. Aina Etelä-Afrikkaan asti. Ja kerää pesäkkeitä itselleen. Saksalaiset nappaavat myös joitain asioita.
  Mutta Itävalta-Unkari on juuttunut sotaan Italian kanssa. Totta, vuonna 1894 saksalaiset tulivat itävaltalaisten apuun. Ja he täydentävät Italian valloituksen.
  Sen jälkeen appelsiinien maa jaetaan keskenään.
  Sota siirtyy merelle. Ja täällä laivaston komentajan amiraali Makarovin nero ilmenee. Joka saavuttaa useita loistavia voittoja. Meren rakastajan pakottaminen antautumaan.
  Venäjä otti haltuunsa Intian, Indokiinan, suurimman osan Afrikasta ja myös Australiasta ja syrjäytti britit sieltä. Venäjän joukot lähtivät Britanniasta ja Kanadasta. Myös siirtokunnan perustaminen sinne. Näin ollen Britannia menetti melkein kaikki siirtomansa ja Venäjä osti ne. Kanadan valtaamista helpotti se, että Venäjä säilytti hallinnan Alaskassa. Ja erittäin voimakkaan laivaston läsnäolo. Ja amiraali Makarovin ja Rozhdestvenskyn nero.
  No, ei siinä vielä kaikki. Venäjä siirtyi Kiinaan. Myös erittäin onnistunut. Ja vuonna 1904 alkoi sota Japanin kanssa.
  Mutta toisin kuin todellinen historia, tämä sota ei osoittautunut vaikeaksi, vaan melko nopeaksi. Lisäksi Japanin laivasto oli melko heikko, kun taas Venäjän laivasto päinvastoin oli erittäin vahva. Voitettuaan japanilaiset venäläiset joukot valloittivat Tokion. Ja sitten järjestettiin kansanäänestys, ja japanilaisten ylivoimainen enemmistö äänesti Venäjään liittymisen puolesta.
  Tsaari Aleksanteri III voitti uuden voiton. Sitten tuli Kiinan vapaaehtoinen pakkoliittäminen. Joten alue toisensa jälkeen, maakunta provinssin jälkeen. Kuninkaallinen valtakunta saavutti valtavat mittasuhteet. Yhdysvalloista, koko Kanadasta ja Alaskasta, koko Aasiasta, Itävallasta, Tyynenmeren alueelta. Etelä-Afrikkaan ja Saksan hallintaan Länsi-Afrikassa.
  Lisäksi myös Itävalta-Unkari. Niin valtava voima.
  Mutta tietysti saksalaiset ja itävaltalaiset halusivat enemmän. Ranska on edelleen Saksan miehittämä. Myös Britannia, jota Venäjä loukkaa, haluaa sotaa.
  Keisari onnistui kokoamaan koalition: Espanja, Portugali, Saksa, Itävalta-Unkari ja Ruotsi jättiläinen Venäjää vastaan. Saksalaiset olivat onnistuneet valloittamaan myös Tanskan ja Norjan Britannian kanssa käydyn sodan aikana. Muodostettiin voimakas koalitio.
  Ja sota alkoi 1. elokuuta 1917. Juuri sillä hetkellä, kun Aleksanteri Kolmas kuoli ja Nikolai II nousi valtaistuimelle. Laskelma tehtiin, että ilman Aleksanteri Kolmannen kaltaista suurta hallitsijaa, joka oli toipunut viisikymmentäyksi vuotta, Venäjä varmasti hävisi.
  Mutta Nikolai II:lla oli kestävä ja vahva voima. Ilman Rasputinia ja sairasta perillistä. Joten hän voisi taistella koalitiota vastaan.
  Ja sota alkoi... Saksalaiset tallasivat kuin taifuuni. Venäjän joukot kohtasivat heidät voimakkailla vastahyökkäyksillä. Syntyi iso ja raju tappelu.
  Nikolai II, yleisesti ottaen linnoitusketjuun, uuvutti saksalaiset ja itävaltalaiset yksiköt perusteellisesti. Ja sitten hän aloitti vastahyökkäyksen. Ja Afrikassa venäläiset joukot voittivat täysin itävaltalaiset ja saksalaiset käyttämällä maailman ensimmäisiä kevyitä maastotankkeja. Ja he siivosivat pimeän mantereen.
  Sekä Ruotsi että Norja valloitettiin melko nopeasti.
  Sota kesti puolitoista vuotta ja päättyi runsaamman ja vahvemmilla panssarivaunuilla varustetun Venäjän armeijan valloittamiseen koko Euroopan. Sitten Britannia kaatui. Venäjä on vihdoin vakiinnuttanut vallan itäisellä pallonpuoliskolla.
  Tsaari Nikolai II:sta tuli myös suuri valloittaja. Rauha vallitsi vuoteen 1929 asti, jolloin suuri lama puhkesi. Yleinen talouskriisi johti siihen, että vuonna 1931, juuri 1. toukokuuta, alkoi sota Venäjän ja viimeisen suuren suurvallan, USA:n, välillä!
  Tsaarin Nikolai II:n armeija astui Amerikan rajoihin. Voimat olivat epätasaiset. Amerikkalaisella ei ollut juuri lainkaan tankkeja ja hän oli huonosti koulutettu. Ja Venäjä oli moninkertaisesti enemmän kuin Yhdysvallat. Myös tsaarin valtakunnan komentajat olivat parempia. Joten sota eteni alusta alkaen yksisuuntaisesti. Venäjä voitti ja eteni. Ja 30. syyskuuta, New Yorkin ja Washingtonin valloituksen jälkeen, Yhdysvallat antautui. Siten käännettiin toinen sivu historiassa. Vuonna 1934 Nikolai II käynnisti hyökkäyksen Meksikoon ja sitten ylöspäin Latinalaiseen Amerikkaan, valloittaen Latinalaiset osavaltiot. Kunnes Chilen viimeinen itsenäinen tasavalta kaatui joulukuussa 1936.
  Siten Nikolai II viimeisteli lopulta tarinan. Tsaari-Venäjä yhdisti kaikki maapallon maat ja kansat.
  7. marraskuuta 1937 koko maapallon keisari Nikolai Suurin syöksyi lentokoneeseen. Ja hänen hallituskautensa myös päättyi. Alesey II:sta tuli kuningas. Terve, nuori perillinen - noin kolmekymmentäkolme. Hänen alaisuudessaan alkoi avaruuden laajeneminen. Uudet rajat ja uudet lennot. Monarkia oli horjumaton. Ihmiskunta on yhdistynyt ja valloittaa avaruuden.
  GENERALISSIMO KONDRATENKO
  Port Arthurin komentaja kuoli; itse asiassa todellisessa historiassa hän haavoittui päähän, mutta fragmentin fragmentti kulki muutaman millimetrin lähemmäs aivoja. Lyhyesti sanottuna linnoituksen luopunut petturi kuoli ja hänen paikkansa otti Port Arthurin puolustuksen sankari Kondratenko.
  Vahvistaakseen linnoituksen puolustusta uusi komentaja kirjasi pois kaikki merimiehet ja laivaston tykistö maihin ja riisui laivueen aseista, mutta vahvisti Port Arthuria.
  Tämän seurauksena linnoitus suojeltiin perusteellisesti, samoin kuin komentaja Kondratenkon taitava toiminta. Puolustus kesti onnistuneesti. Kondratenko vahvisti Vysokayan linnoituksen puolustusta ajoissa, eivätkä japanilaiset kyenneet ottamaan sitä.
  Joulukuun loppuun mennessä samurai olivat uupuneita hyökkäyksistä. Tammikuussa Kuropatkinin yritys purkaa se tyyntyi, mutta se ei onnistunut kovin hyvin.
  Helmikuussa tapahtui toinen hyökkäys, ja se torjuttiin jälleen japanilaisten suurilla tappioilla.
  Puolustuksen aikana poika Oleg Rybachenko käyttäytyi sankarillisesti. Tämä mökkipoika oli piirityksen aikaan vain kymmenen vuotta vanha. Lapsi taisteli yhdessä aikuisten kanssa ja lähti tiedustelutehtäviin.
  Hän osoitti olevansa erittäin rohkea ja taisteleva. Ja puolustus kesti. Nyt on maaliskuu jo saapunut... Japanilaiset ovat vetäytyneet jälleen. Veristä sunnuntaita ei tapahtunut Venäjällä, koska tsaari Nikolai, koska Port Arthur oli hyvällä tuulella, meni ulos ihmisten luo. Venäjän armeija täydennettiin ja kasvoi koko ajan suuremmaksi. Maaliskuun lopussa japanilaiset yrittivät edetä, mutta Kuropatkinin joukoilla oli liian suuri numeerinen ylivoima ja torjuttiin kaikki hyökkäykset.
  Ja mikä vielä parempaa, kenraali Legsin yksiköitä kahlitsi Port Arthurin piiritys. Raskaiden tappioiden jälkeen japanilaiset vetäytyivät. Mutta taas Kuropatkin epäröi.
  Huhtikuun lopussa seurasi uusi hyökkäys, joka kuitenkin myös torjuttiin.
  Ja Oleg Rybachenko, tämä rohkea poika, vangitsi jopa japanilaisen everstin, tietysti ansan avulla.
  Toukokuun alussa tapahtui vain pieniä yhteenottoja, ja 25. päivänä Rozhdestvenskyn laivue saapui lopulta Port Arthuriin. Kuuluisa amiraali toi viisikymmentäyksi laivaa, jotka ylittivät kolme valtamerta kerralla!
  Sen jälkeen puolustus sai vahvistuksia. Ja kesäkuun alussa seurasi viimeinen hyökkäys Port Arthuriin. Hyökkäys on epätoivoista ja rajua. Jälleen kerran se torjuttiin valtavilla tappioilla japanilaisille. Lopulta tsaari poisti Kuropatkinin ja nimitti Linevitšin . Heinäkuun puolivälissä 1905 japanilaiset lopulta kukistettiin. Ja Port Arthurin sankarillinen puolustaminen, joka kesti yli vuoden, päättyi.
  Kondratenko sai Pyhän Andreas Ensikutsutun ritarikunnan. Ja sai marsalkkaarvon. Sitten Rozhdestvenskyn laivue yhdessä Port Arthurin kanssa voitti japanilaiset merellä. Lisäksi amiraali Togo itse kuoli taistelussa.
  Japani joutui solmimaan rauhan Venäjän kanssa Yhdysvaltojen välityksellä.
  Meidän piti luovuttaa Kuriilisaaret ja Taiwan. Venäjä turvasi protektoraatin Koreaan, Manchuriaan ja Port Arthurin hallintaan. Lisäksi Japani maksoi Tsaarin Venäjälle valtavan miljardin kultajenin korvauksen.
  Voitto vahvisti tsaari Nikolai II:n asemaa. Venäjä laajensi alueitaan ja Zheltorossiya alkoi muodostua Kiinan alueiden vapaaehtoisen liittämisen vuoksi. Ei valtionduumaa - Venäjä pysyi absoluuttisena monarkia ilman parlamenttia.
  Tietenkin voiton ja poliittisen vakauden ansiosta talouskasvu jatkui todellista historiaa aikaisemmin ja oli vahvempaa.
  Ensimmäinen maailmansota alkoi kuin todellisessa historiassa. Mutta se oli menestyneempi Venäjälle. Mikä armeija oli suurempi ja parempi, myös kenttämarsalkka Kondratenkon uudistusten ansiosta, ja talous oli vahvempi ja tsaarin arvovalta korkeampi.
  Sota kesti hieman yli vuoden ja päättyi Itävalta-Unkarin romahtamiseen sekä Ottomaanien valtakunnan ja Saksan antautumiseen. Ja Bulgaria, nähdessään miltä se haisi, asettui Serbian ja Venäjän puolelle, kuten muuten Italia ja Japani.
  Kenttämarsalkka Kondratenko sai korkeimman arvosanan - generalissimo. Ja hänestä tuli melkein kaikkien tilausten haltija, kuten Suvorov. Brusilovista tuli marsalkka. Amiraali Kolchak, Kornilov ja Denikin tekivät uran. Tsaari-Venäjä liitti itseensä: Galicia, Bukovina , Krakovan voivodikunta, Poznanin alue, Klaipeda. Tšekkoslovakiasta tuli myös osa Venäjän valtakuntaa. Ja Vähä-Aasia ja Konstantinopoli. Ja Pohjois-Irak.
  Yleisesti ottaen kaikki osoittautui hyväksi. Japanilaiset jakoivat Saksan siirtokunnat Venäjän kanssa Tyynellämerellä.
  Sitten Saudi-Arabia jaettiin Venäjän, Ranskan ja Britannian kesken. Sitten lyhyen sodan jälkeen Venäjä ja Britannia jakoivat Iranin.
  Ja sitten Afganistan. Totta, siellä oli vähän tappelua. Ja britit eivät olleet aluksi kovin onnekkaita.
  Maailma on saavuttanut vakauden ja vaurauden. Kunnes suuri lama iski vuonna 1929. Myös Venäjä joutui nopean kasvun jälkeen kriisiin.
  Vuonna 1931 Japani hyökkäsi Venäjää vastaan kostaakseen aiemmista tappioista.
  Mutta tällä kertaa se oli itsemurha. Tsaarin joukot voittivat japanilaiset. Amiraali Kolchak ei ole ollenkaan vanha, hän osoitti nerouttaan, joka oli verrattavissa Ushakoviin. Nousevan auringon maa kukistettiin täysin merellä ja sitten miehitettiin. Tämän jälkeen järjestettiin kansanäänestys, jossa japanilaisten enemmistö äänesti Venäjään liittymisen puolesta.
  Siten tsaari Nikolai II vahvisti valtaansa Tyynellämerellä. Venäjä jatkoi siirtymistään Kiinaan. Kriisin heikentämät Britannia, Ranska ja Yhdysvallat eivät puuttuneet ottamaan taivaallisen imperiumin hallintaansa.
  Vuonna 1933 Hitler nousi valtaan Saksassa. Hän aloitti entisen imperiumin entisen vallan palauttamisen. Ja tietysti hän yritti olla riitelemättä Venäjän kanssa.
  Mussolinilla Italiassa oli ystävyys Venäjän kanssa. Ja hän valloitti hiljaa Etiopian laajentaen siirtokuntiaan. Puhuttiin Triple Alliancen luomisesta.
  Tsaari-Venäjä halusi miehittää kaikki heikentävän Englannin ja Ranskan siirtomaat. No, saksalaiset ja italialaisetkin ovat ymmärrettäviä. USA:lla oli omat suunnitelmansa.
  Vuonna 1937 Saksa yhdistyi Itävallan kanssa ja tuotti Anschlussin. Ja marraskuussa 1937 toinen Nikolaevin lentokone syöksyi maahan. Kuningaskunta keskeytettiin erittäin onnistuneesti. Nikolai II saavutti valtavia voittoja 43 hallitusvuotensa aikana.
  He kutsuivat häntä Nikolaev Suureksi! Ja jopa suurimmista heistä tuli Pietari Suuria korkeampia.
  Nikolai II:n aikana työpäivä lyhennettiin kymmeneen tuntiin, ja seitsemän vuoden opiskelusta tuli pakollinen ja ilmainen. Valtakunnallinen keskipalkka oli 75 ruplaa kuukaudessa ilman inflaatiota ja ruplan kultatukea. Kuninkaallinen valuutta oli maailman vaikein ja vaihdettavin.
  Venäjällä oli maailman suurin maaarmeija, ja se ohitti sekä Britannian että Yhdysvallat laivaston koosta.
  Venäläiset tankit olivat maailman parhaita, samoin kuin lentokoneet. Helikopterit olivat tuolloin käytännössä ainoita maapallolla. Lukuisin ja laadukkain sukellusvenelaivasto. Paras tykistö. Edistynyttä teknologiaa televisiossa ja videossa. Tsaari-Venäjällä alettiin myös kuvata maailman ensimmäistä värielokuvaa. Mukaan lukien kiitos tsaari Nikolai II:n intohimosta valokuvaukseen.
  Kiinan liittämisen jälkeen Venäjä nousi väkiluvultaan ensimmäiseksi maailmassa ohittaen Britannian kaikkine siirtomaineen.
  Tsaari Nikolai II uudisti ortodoksisuuden ja laillisti moniavioisuuden. Tämä viisas suvereeni onnistui tekemään monia asioita. Ja hän kuoli , ei syljetty, ei vainottu, ei menettänyt Venäjää, vaan suuri mies. Ja vain muutaman millimetrin liikkeellä fragmentista oli tällainen vaikutus Venäjän historiaan. Ja he myös sanovat, ettei historiassa ole sattumia! Näin se tapahtuu. Sekä Nikolai II että Generalissimo Kondratenkon ilmiö osoittivat tämän.
  Mutta tsaari Nikolauksen kuoleman jälkeen tapahtui väliaikainen hyppy. Ensinnäkin monarkki Aleksei II kuoli ennen kuin hänet voitiin kruunata. Sitten toinen perillinen, Kirill Vladimirovich Romanov, myös kuoli. Ja Vladimir III nousi valtaistuimelle vuonna 1938. Tsaari on nuori, mutta yleensä ei tyhmä ja melko vahvatahtoinen ja kunnianhimoinen.
  No, hän ryhtyi töihin! Venäjä, Italia, Saksa, Britanniaa, Ranskaa ja ehkä tulevaisuudessa USA:ta vastaan. Tässä Triple Alliance on tietysti paljon vahvempi.
  Toukokuussa 1940 Saksa hyökkäsi Ranskaa, Belgiaa, Hollantia ja Britanniaa vastaan. Venäjä hyökkäsi Ranskan, Englannin ja Hollannin siirtokuntia vastaan. Alueiden haltuunotto alkoi.
  Britit ja ranskalaiset eivät voineet vastustaa Venäjän armeijaa. Ja puolessatoista kuukaudessa saksalaiset voittivat ja pakottivat Ranskan, Belgian ja Hollannin antautumaan.
  Sitten Fuhrer miehitti Espanjan ja Portugalin ja valloitti Tanskan ja Norjan. Venäjä miehitti Ruotsin.
  Sota oli lähes yksipuolinen. Paikallisen väestön tuella Venäjä valloitti Intian, Indokiinan, Etelä-Afganistanin, Etelä-Iranin, Lähi-idän ja astui Egyptiin.
  Siirtomaajoukot eivät tietenkään kyenneet vastustamaan tsaarin armeijaa, eivätkä he todellakaan halunneet vastustaa. Afrikan valloitus viivästyi jonkin verran teiden puutteen ja venyneiden yhteyksien vuoksi. Saksalaiset muuttivat Afrikan halki Gibraltarin ja Marokon kautta, venäläiset Egyptin ja sitten Sudanin kautta.
  Maasto oli kuitenkin enemmän esteenä kuin brittiläisten tai ranskalaisten joukkojen vastarinta. Heitä oli vähän, ja he olivat huonosti aseistettuja, ja enimmäkseen paikallisista alkuperäiskansoista. Joka ei osannut tai halunnut taistella.
  Vuonna 1940 Hitler ei uskaltanut laskeutua Britanniaan. Hän aloitti ilmahyökkäyksen, joka ei aluksi ollut kovin onnistunut. Mutta keväällä 1941 venäläiset koneet tulivat taisteluun, ja Britanniaa alettiin painostaa.
  Ja elokuussa seurasi saksalais-venäläisten yhteisjoukkojen maihinnousu ja kahden viikon itsepäisten taistelujen jälkeen Lontoon valloitus.
  Tämän jälkeen koko itäinen pallonpuolisko, mukaan lukien Australia ja Uusi-Seelanti, muuttuivat venäläisiksi, saksalaisiksi ja italialaisiksi.
  Mutta siellä oli vielä USA.
  Tsaari Vladimir päätti hyökätä Amerikkaan. Hitler ja Mussolini tukivat häntä tässä päätöksessä. Kolmas valtakunta siirsi joukkoja Islantiin ja sitten Grönlantiin ja Kanadaan, ja Tsaari-Venäjä muutti Alaskaan. Voimat ovat tietysti eriarvoisia. Yhdysvalloilla on melko heikko panssarivaunulaivasto ja paljon pienempi väkiluku kuin Venäjällä kaikkien sen siirtokuntien kanssa. Vaikka talous on kehittynyt. Mutta sellaista hirviötä ei voi vastustaa.
  Aloitettuaan hyökkäyksen vuonna 1943 Venäjän armeija miehitti nopeasti Alaskan kahdessa talvikuukaudessa. Ja keväällä he valloittivat yhdessä saksalaisten kanssa melkein koko Kanadan.
  Brasilia, Venezuela, Meksiko ja muut maat julistivat sodan Yhdysvalloille.
  Venäjän joukkojen liikkuminen Amerikan pohjoisten osavaltioiden poikki alkoi. Voimat ovat tietysti eriarvoisia. Venäjä ja Saksa ovat parempia sekä laadultaan että määrältään.
  Tytöt Natasha, Zoya, Aurora ja Svetlana taistelevat maailman parhaalla Kondratenko-3-panssarivaunulla, liikkuvalla ajoneuvolla, jossa on pitkäpiippuinen ja nopeatulinen tykki. Erittäin ketterä, matala siluetti.
  Kondratenko-3-säiliön paino on noin neljäkymmentä tonnia ja se on hyvin suojattu. Ja pienestä 76 mm:n kaliiperistaan huolimatta aseella on korkea ammuksen alkunopeus.
  Shermanit, tähän säiliöön ei voi tunkeutua mistään kulmasta. Niin...
  Tytöt, jotka taistelevat paljain jaloin ja bikineissä, yksinkertaisesti tuhoavat amerikkalaiset ja nauravat paljon.
  Varsinkin Natasha... Ja hän painaa paljain sormin joystickia sanoen:
  - Kunnia Venäjälleni!
  Zoya ampuu myös. Hän tekee tämän paljain varpaillaan, painaen joystickin painikkeita ja huutaa:
  - Ja koko kotimaamme!
  Seuraavaksi Aurora ampuu. Hän lyö vihollista ja sanoo hampaat paljastaen:
  - Ja korkeammat voimat ovat takanamme!
  Ja tyttö myös silmäilee erittäin kiihkeästi! Hän painaa paljaita varpaitaan kuin ohjaussauvan painikkeita.
  Ja sitten Svetlana ampuu. Niin terävä ja kimalteleva tyttö. Säteilee auringonsäteitä suustaan. Ja hän myös laulaa:
  - Olen maailmantähti! Juoksen nopeammin kuin Saatana!
  Tällaisten tyttöjen kanssa paholainen itse ei ole pelottava. He lyövät amerikkalaisia tiukasti ympärillä Chicagon.
  Ja päästämättä ketään sieltä pois. Sanotaan, että tuho on vähäpätöinen. Nämä ovat tytöt.
  Ja niin Chicagon varuskunta antautuu. Tunne meidän!
  Ja venäläiset panssarit lähestyvät jo New Yorkia. Tsaari Vladimir hieroo käsiään tyytyväisenä. Ovatko venäläiset koskaan menneet näin pitkälle?
  Tytöt taistelevat rohkeasti myös ilmassa. Esimerkiksi söpö pari: Maria ja Mirabela.
  Paljasjalkaiset ja bikineihin pukeutuvat kaunokaiset keräävät laskuja. Niitä ei ole kirjaimellisesti mitään vastustavaa. Tytöt täällä ovat niin kauniita ja häikäisevän aggressiivisia ja tarkkoja.
  Maria ampui laukauksen, ampui alas tusinaa lentokonetta yhdessä purskeessa ja lauloi:
  - Kunnia kotimaallemme! Venäjän nimissä!
  Mirabela myös ampui ja karjui:
  - Mutta on johtaja suuressa vallassa,
  Hän kutsuu slaavit taisteluun...
  He eivät tule toimeen Venäjän kanssa -
  Kun Vladimir hallitsee kuninkaana!
  
  Kovasta, vahvasta, rautaisella tahdolla,
  Ja ulkonäkö on kuin metallin leikkaus...
  Venäläiset eivät tarvitse parempaa elämää
  Tämä on vain sitä, mistä ihmiset unelmoivat!
  Kyllä, nämä tytöt ovat taistelemisen ja laulun mestareita...
  Muuten, keskellä New Yorkin hyökkäystä, ensimmäinen venäläinen kosmonautti lensi avaruuteen ja lensi maapallon ympäri. Ja tämä on toinen tsaari-Venäjän saavutus Romanovien dynastialta.
  Ja sitten New Yorkin varuskunta antautui, ja Washington pian kaatui. Ja 3. syyskuuta 1943 Yhdysvallat antautui täysin. Näin päättyi toinen maailmansota, joka alkoi 15. toukokuuta 1940. Sota on loistava ja voittoisa Venäjälle.
  Tietysti sekä Hitler että Mussolini hyötyivät paljon tästä sodasta. Molemmat diktaattorit saivat omaisuuttaan Afrikassa, osa Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Eurooppa jaettiin lopulta maiden kesken. Ja kansanäänestyksen jälkeen Bulgariasta tuli Bulgarian kuningaskunta Venäjällä.
  Näyttää siltä, että maailma on jaettu uudelleen ja siirtokunnat voidaan sulattaa. Mutta Hitler ei tietenkään olisi Hitler, jos hän ei haluaisi enempää. Erityisesti voittaa Venäjä. Ja valloittaa sen alueen.
  Ja tietysti saksalaiset luottivat voimakkaasti uusiin, tehokkaampiin aseisiin. E-sarjan tankit ja ballistiset ohjukset, erityisesti lentävät lautaset.
  Tsaari-Venäjä oli kuitenkin huomattavasti edellä kolmatta valtakuntaa ballistisissa ohjuksissa ja lensi 12. huhtikuuta 1951 jopa kuuhun.
  Ja "E"-sarjan tankeilla ei ollut laadullista ylivoimaa venäläisiin verrattuna.
  Ja vain lentävät lautaset olivat mysteeri. Laminaarisen virtauksen ansiosta ne osoittautuivat täysin haavoittumattomiksi kaikenlaisille pienaseille. Mutta samaan aikaan he eivät voineet ampua.
  Mussolini kuoli ja hänen poikansa nousi valtaistuimelle. Hitler painosti häntä ja nuori mies suostui taistelemaan Venäjän kanssa. 20. huhtikuuta 1955 alkoi uusi, kolmas maailmansota. Hitlerin puolella olivat: Italia, Brasilia, Argentiina, Chile, Meksiko, lyhyesti sanottuna koko Latinalainen Amerikka, paitsi Kuuba, joka tuki Venäjää. Eikä maailmassa ollut enää muita maita! Kolmas maailmansota alkoi 20. huhtikuuta 1955. Ja tsaari Vladimir kohtasi hallituskautensa vakavimman haasteen.
  Ainoa asia, joka voisi lohduttaa häntä, on se, että tämä sota on viimeinen maapallon sotien historiassa. Koska kaikki maailman maat osallistuvat siihen!
  No, kun sota on alkanut, se on käytävä! Hitlerin hyökkäys ei ollut erityisen odottamaton. Unkari, Jugoslavia, osa Venäjää rajoitetulla autonomialla, heidän kuninkaansa Vladimir III. Italia valloittaa Albania. Kaikki on järjestyksessä. Saksalaiset yrittävät edetä Itä-Preussista, Itävallasta ja Italiasta etelästä. Ja taistelut jatkuvat Afrikassa. Ja latinalaisten maiden koalitio Yhdysvaltoja vastaan. Mutta he eivät ole kovin aktiivisia siellä. Vasta nyt on julistettu sota.
  Sillä välin Hitler siirsi pääjoukkonsa Eurooppaan.
  Ja helvetin sota syttyi. Viimeinen laajamittainen sota ihmiskunnan historiassa.
  Saksalaiset antoivat pääiskun Unkarissa Budapestin suuntaan. Oleg Rybachenko taisteli siellä. Hän oli edelleen noin kymmenen vuoden ikäinen poika. Totta, erittäin fyysisesti vahva, lihaksikas, nopea ja mikä tärkeintä, kuin ylämaalainen, kuolematon. Kyllä, kirjailija ja runoilija Oleg Rybachenko sai kuolemattomuuden, mutta sillä ehdolla, että hänestä tulee noin kymmenen vuoden ikäinen poika ja palvelee Venäjää lapsellisessa, mutta erittäin vahvassa ja nopeassa ruumiissa. Ja hän on lapsi 1. tammikuuta 1904 lähtien. Kun liityin Port Arthuriin mökkipojana. No, hän ei ole pienin poika, mutta alusta asti hän oli vahva ja nopea ja hänet vietiin laivaan.
  Lisäksi, kun he epäilivät, oliko se liian pieni, Oleg Rybachenko taivutti sormillaan kuparikolikkoa vetoa varten. Sen jälkeen hänet otettiin puhumatta laivaan.
  Poika ansaitsi monia palkintoja osallistumalla kaikkiin sotiin. Tuli upseeri. Mutta hän näytti silti lapselta. Siksi, vaikka hänelle myönnettiin palkintoja lukuisista hyökkäyksistä, ikuiselle pojalle ei annettu mitään kapteenia korkeampaa. Ja nyt Oleg Rybachenko on ollut armeijassa yli puoli vuosisataa. Olet jo kauan sitten ansainnut upseerieläkkeen, mutta jos terveytesi on rautainen, niin miksi jättää palvelus?
  Lisäksi ilman tietokoneita, pelikonsoleja, televisiota se on jotenkin tylsää. Ja armeijassa olet kapteeni, ainakin ajat sotilaita. Kyllä aika vielä lentää.
  Generalissimo Kondratenko kuoli. Myös suuramiraali Kolchak, joka ohitti Ushakovin, kuoli. Monet ihmiset, joiden kanssa Oleg Rybachenko aloitti, eivät ole enää palveluksessa.
  Tarkemmin sanottuna Port Arthurin piirityksen jälkeen melkein kaikki veteraanit ovat kuolleet. Vain Vovka jäi. Hänkin oli silloin mökkipoika, ja nyt hän on jo harmaahiuksinen isoisä. Totuus palvelee edelleen. Ja hän on yllättynyt siitä, että Oleg pysyy samana poikana, jolla ei ole ainuttakaan arpia kehossaan. Tämä ilmiö tunnetaan koko Venäjän tsaarin armeijassa. Totuus on, että hän taistelee erittäin hyvin.
  Poika Oleg on paljain jaloin, se on hänelle miellyttävämpää ja ketterämpää. Hän tähtää aseen perään ja ampuu saksalaisia E-sarjan panssarivaunuja. Natsien autot ovat yksinkertaisesti valtavia. Eikä mikään näytä pysäyttävän heitä.
  Mutta ikuinen poika lyö niin tarkasti, että lävistää metallin. Hän maalaa Krautteja, purkaa torneja ja laulaa.
  - Tsaari Vladimir, Venäjän tsaari...
  Ortodoksinen suvereeni!
  Valloitamme pian maailman,
  Onhan yläpuolellamme kerubit!
  Hitler lopettaa
  Ja kuka tahansa kuunteli - hyvin tehty!
  Ja poika heittää kranaatin paljain jaloin lapsensa jalalla. Harmaparta Vovka vain pudistaa päätään.
  Kirjailija ja runoilija Oleg Rybachenko vietti yli viisikymmentä vuotta lapsena 1900-luvulla. Ja täytyy myöntää, että olen nähnyt paljon. Kuolemattomana hän oli kauan sitten menettänyt kaiken pelon tunteen. Ja sota muistutti häntä tietokonestrategiapelistä.
  Oli helppoa ja hauskaa pelata. Ja oli myös ilo taistella . On hyvä, kun paljain jalkojesi alla on aamukaste ja kylpeät ikuista poikaa, etkä ole pukeutunut sääntöjen mukaan shortseihin!
  Oleg Rybachenko saa juosta shortseissa ja paljain jaloin. Poika oppi kävelemään ilman kenkiä jopa kylmässä Port Arthurissa. Loppujen lopuksi kuolematon ruumis ei voi vilustua tai sairastua, ja kylmään tottuu nopeasti, mikä ei aiheuta haittaa. Aivan kuten Peter Pan. Ja on melkein mukava juosta paljain jaloin lumessa. Liikkuessa kylmää ei käytännössä tunnu, vain liikkumattomana istuessa paljaat jalat tuntuvat hieman jäykiltä! Mutta pojalle tämä on pieni asia.
  Mutta on myös noitatyttöjä Natasha, Zoya, Aurora, Svetlana! He osallistuvat myös sotaan. Mutta ei koko ajan, mutta jaksoissa. Auttoi meitä pitämään Vysokaya-vuorta, kun se oli vaikeinta. Paljajaloiset kaunottaret taistelivat siellä ja bikineissä. He heittivät jyrkästi teroitettuja kiekkoja paljain varpaillaan.
  Ja he leikkaavat miekoilla. Ja Oleg Rybachenko ampui sitten konekiväärillä - he tappoivat hänen vanhemmat toverinsa. Ja seurauksena samurain hyökkäys loppui, ja Vysokaya-vuori osoittautui horjumattomaksi!
  Ja tytöt näyttivät korkeimman luokkansa ja Valkyrie-taitolentonsa.
  Ja nyt saksalaiset ovat puolustuskannalla. Tsaarin armeija on valmis sotaan. Fuhrer ei onnistunut saavuttamaan taktista yllätystä.
  Ja venäläiset joukot taistelevat rohkeasti. Näyttää siltä, että Hitler kiroaa itsensä useammin kuin kerran tällaisen sodan aloittamisesta. Lisäksi huolimatta siitä, että Fuhrerilla on kaksi kolmasosaa Euroopasta ja kolmasosa Afrikasta, mutta silti
  hän ei ole Venäjän kilpailija.
  Ja myös sotilaiden määrä. Ja Italian joukot ovat heikkoja. Latinalaisen Amerikan maat osallistuvat sotaan hitaasti. Ja heidän armeijansa, sekä teknisesti että organisatorisesti, ei ole kovin hyvä.
  Joten Venäjä pitää edelleen vihollisensa puolustuksessa syvällä.
  Kondratenko-6 panssarivaunu on melko kykenevä taistelemaan tätä sarjaa vastaan. Ja "Nikolai"-4 on raskaampi ja näyttää olevansa erittäin vahva kone.
  Venäläiset voivat taistella raskaampien saksalaisten hirviöiden kanssa .
  Varsinkin "Nikolai"-4:llä, jossa Alenkan miehistö, tyttö on erittäin kaunis ja bikineissä.
  130 mm kaliiperi ase. Kuinka se iskee fasisteihin. Turhaan Hitler hyökkäsi tsaari-Venäjälle. Tämä ei ole hänelle helppo ratsastus, vaan lyöminen.
  Anyuta painoi joystickin nappia paljain varpaillaan ja lauloi:
  - Venäjän ja vapauden puolesta loppuun asti!
  Ja kuinka kaunotar nauraa!
  Ja sitten Augustinus laukaisee ammuksen vihollista kohti. Se halkaisee metallin ja laulaa:
  - Laitetaan sydämet sykkimään yhteen ääneen!
  Ja hän painaa myös joystickin painikkeita paljain varpaillaan. Tämä on todella siisti tyttö!
  Ja tässä Maria jyskyttää. Ja hän hajottaa fasistit. Ja tuhota vihollinen.
  Samalla käyttämällä paljaita varpaita. Ja hän myös laulaa:
  - Isänmaamme nimessä, pyhä! Anna taistelijan olla yksinkertaisesti siisti!
  Ja hän purskahtaa nauruun ja näyttää hampaansa!
  Ja sitten olympialaiset iskevät sinua raskaalla ammuksella. Hän on juuri sitä mitä tarvitset, tytöt - mehukkain omenamehu!
  Ja taas tytöt murtautuivat E-50:n läpi, pudottivat tornin ja nauroivat.
  Alenka lähetti ammuksen, joka murskasi E-100:n ja tunkeutui sen läpi. Ja käyttämällä paljaita varpaitasi. Miksi tyttö lauloi:
  - Murtakaa vihollinen!
  Ja Anyuta raatelee paljain jaloin ja vinkua:
  - Fritzit ovat tyhmiä!
  Ja sitten Augustine iskee. Myös erittäin tarkasti ja käyttämällä paljaita varpaita, koukuttamalla :
  - Hitler on valmis!
  Ja sitten Maria lisää hyvin aggressiivisesti. Se murskaa fasistit ja huutaa::
  - Ja kuka tahansa kuunteli, hyvin tehty!
  Ja hän näyttää kielensä!
  Ja sitten olympialaiset lähettävät ammuksen tappaen vastustajia.
  Ja myös paljain jaloin ja laulaen:
  - Yhteensä loppuunmyyty!
  Ja taas tyttö ottaa kielensä ja näyttää sen.
  Joten he leikkaavat...
  Kuukauden taistelun jälkeen hyökkäyksen alusta saksalaiset etenivät 50 kilometristä sataan kilometriin ja kärsivät suuria, jopa valtavia tappioita. Ja italialaiset Afrikassa huomasivat olevansa täysin kattilassa ja ympäröityinä. Heidän joukkonsa on voitettu triviaalisti.
  Toukokuun 21. päivänä Adolf Hitler määräsi, että kaikki, jotka pystyvät kantamaan aseita, 15-65-vuotiaat kutsuttiin armeijaan. Tsaarin armeija oli kokoamassa reservejä.
  Kuten kävi ilmi, saksalaiset kiekkokoneet eivät ole käytännössä niin pelottavia. Totta, venäläiset koneet voivat hyökätä pässin kanssa. Mutta tämä voidaan välttää tsaarin armeijan ajoneuvojen korkean ohjattavuuden ansiosta.
  Ja Hitlerin toive haavoittumattomasta ihmeaseesta ei toteutunut ollenkaan.
  Tsaariarmeija puolusti edelleen itseään. Voimakkaat puolustuslinjat, kaivettu etukäteen, vahva puolustus. Anna Hitlerin loppua. Mutta Afrikassa voit painostaa heikompaa italialaista liittolaista.
  Jos Fuhrer ei olisi päättänyt mennä sotaan tsaari-Venäjää vastaan, hän olisi epäilemättä jäänyt historiaan Saksan suurena ja jopa suurimpana johtajana. Ja niin demoni halusi hallita maailmaa, ja mitä siitä tuli?
  Venäläiset tytöt ovat loppujen lopuksi maailman siisteimpiä.
  Oleg Rybachenko, kuten aina, on taistelun eturintamassa. Häneen ei voi koskea luoti eikä sirpale. Hän on kova kaveri ja siisti kaveri.
  Poika shortseissa ja avojaloin natseja vastaan. Ja heittää kranaatteja heitä kohti ja juoksee lyijysateessa.
  Kyllä, on sääli, että loistava Kondratenko ei ole siellä, mutta siellä on nuoria ja kykeneviä komentajia. Erityisesti kenttämarsalkka Vasilevsky, joka erottui jo ensimmäisen maailmansodan aikana. Ja hän komentaa energisesti ja taitavasti.
  Ja Fritz, joka kohtaa kovan puolustuksen, juuttuu toivottomasti siihen. Mutta he yrittävät silti murtautua.
  Oleg Rybachenko, tämä ikuinen poika nauraa, paljastaa hampaansa ja laulaa:
  - Isänmaani! Pyhä isänmaani!
  Ja kuten myös kranaatin heittäminen paljain jaloin.
  Ja tässä Natasha, Zoya, Aurora ja Svetlana astuivat taisteluun. He ovat ikuisia noitatyttöjä, perheen pyhän Jumalan palvelijoita. He eivät aina taistele, muuten Venäjä olisi valloittanut koko maailman. Mutta se on aina tehokasta ja silmiinpistävää.
  Tytöt rakastavat tappamista: nämä ovat tyttöjä!
  Ja kuinka he kulkevat fasistien läpi ja kuinka he lyövät heitä...
  Ja paljain varpaillaan he heittelevät kiekkoja tappaen krautteja.
  Natsit juuttuvat ja kärsivät yhä enemmän tappioita. Vasilevskin suuri strategi ehdottaa natsit ja italialaiset lyömistä Afrikassa. Joten venäläisillä tankeilla, jotka ovat ketterämpiä ja joilla on parempi ohjattavuus, on etu. Ja Euroopassa, antakaa fasistien päästä eroon . Jotta he kuluttaisivat resurssinsa täysin loppuun.
  Tsaari Vladimir hyväksyi tämän suunnitelman. Ja uusia joukkoja siirrettiin Afrikkaan.
  Elizabeth ja hänen miehistönsä taistelivat Libyassa ja katkaisivat italialaiset yksiköt. Siellä on kuuma ja tyttö näyttää hyvältä bikineissä. Heillä on uusin Kondratenko-6-tankki, jossa soturit ohittavat italialaisten ja Fritzesin asemat ja kukistavat heidät luottavaisesti.
  Elizabeth ampuu panssarivaunua Mussolini Jr.:n valtakunnasta ja sanoo:
  - Turkistakki ja kaftaanikävely meren yli, aaltojen yli!
  Ja tietysti hän käyttää paljaita varpaitaan.
  Seuraavaksi Ekaterina ampuu. Lyö saksalaisen auton läpi ja karjuu:
  - Venäjällä tsaari Vladimir on sankari!
  Elena on hänen takanaan, hakkaa Fritzin itseliikkuvaa asetta ja siristaa:
  - Hurraa Hitlerille isänmaanne puolesta!
  Ja lopuksi olympialaiset vapauttavat ammuksen. Se murskaa krautit, murskaa ne ja vinkkaa:
  - Tulos tulee olemaan erinomainen!
  Ja hän käyttää myös lasten jalkojen paljaita varpaita.
  Afrikassa toukokuun lopussa ja kesäkuun alussa venäläiset joukot saavuttivat merkittäviä menestyksiä. Taistelut levisivät Libyan ja Etiopian alueelle. 12. kesäkuuta Tripoli kaatui. Ja 15. kesäkuuta Etiopian pääkaupunki otettiin liikkeelle. Niinpä Mussolini Jr:n sotilaat alkoivat vuotaa. Valitettavasti hän ei voinut tukea isäänsä.
  Ja hänen kunniansa myös voittajana. Mutta Mussolini, joka valloitti osan Englannin ja Ranskan siirtomaista, piti itseään Caesarina. Mutta näyttää mahdottomalta ylittää Caesaria.
  Oleg Rybachenko taisteli komentaessaan akkua. Ja niin urhoollisesti, että saksalaiset menettivät hänen tulestaan kymmeniä tankkeja joka päivä. Hänen poikansa sai jopa toisen kultaisen ristin. Ja lopulta he jopa myönsivät hänelle pitkään ansaitun majurin arvoarvon.
  Aiemmin häntä ei määrätty, koska hän näyttää lapselta. Mutta poika osoitti erinomaista sankarillisuutta. Ja kyky taistella.
  22. kesäkuuta 1955 Venäjän joukot Afrikassa valloittivat lopulta Italian Somalian. Ja 25. kesäkuuta 1955 Italian joukkojen jäännökset Etiopiassa antautuivat.
  Tsaarin armeija voitti itsevarmasti. Mainstein, jota pidettiin Kolmannen valtakunnan parhaana komentajana, kirjoitti päiväkirjaansa:
  - Heräsimme helvetin karhun! Nyt meitä hajotetaan!
  Kesäkuun loppuun mennessä saksalaiset olivat kärsineet niin suuria tappioita, että heidän oli pakko keskeyttää hyökkäys Euroopassa.
  Tsaari Vladimir määräsi lisää painetta Afrikassa. Ensin pimeä maanosa, sitten kaikki muu - sanoi erinomainen hallitsija! 1. heinäkuuta 1955 saksalaiset yrittivät edetä Skandinaviassa. Ja he ryntäsivät kohti Tukholmaa, mutta törmäsivät erittäin tiiviiseen puolustukseen. Ja he kärsivät valtavia vahinkoja.
  Heinäkuun alussa 1955 venäläiset joukot saapuivat Saksan Algeriaan.
  Libya oli jo tsaari-Venäjän hallinnassa. Niger-hyökkäys ja silmukat olivat käynnissä.
  Elizabethin panssarivaunumiehistö taistelee natseja vastaan. On erittäin kuuma ja tytöt jopa riisuivat rintaliivit ja heillä on nyt vain pikkuhousut Kondratenko-6 tankissa. He ampuvat tarkasti fasisteja.
  Ja he haluavat suuria saavutuksia.
  Tsaari-Venäjä on edelleen itsevaltainen maa. Eikä sillä vieläkään ole parlamenttia. Ja että vallankumousta ei tapahtunut ja duumaa ei perustettu. Kuninkaat eivät itse halua rajoittaa valtaansa. Mutta Fuhrer ja Duce ovat diktaattoreita. Eli kahden autoritaarisen järjestelmän välillä käydään sotaa.
  Mutta tsaari-Venäjälle tämä on luonnollisempaa. Ja siitä seuraa sitkeä ja jatkuva taistelu.
  Elizaveta painaa joystickin nappia paljain varpaillaan ja laukaisee ammuksen. kehrää itsekseen:
  - Murskataan natsit palasiksi!
  Myös Ekaterina painoi joystickin nappia paljain varpaillaan ja vapautti tappajan kehrellen:
  - Kaadetaan Hitler!
  Ja Elena myös lyö , tyrmää fasistit ja vinkua:
  - Revimme teidät osiin!
  Ja myös kuinka hän paljastaa hampaansa! Ja hän painaa joystickin painikkeita paljain jaloin.
  Ja sitten olympialaiset kääntävät sinut ylösalaisin, ja kuinka typerää se onkaan . Se murenee kaikki ja kumpuilee:
  - Helvetin kulkuväylä ja miehistö!
  Älä unohda painaa joystickin painikkeita paljain varpain. Ja voittaa vihollinen.
  Soturit ovat todellakin luonteeltaan erittäin rohkeita ja kimaltelevia.
  Sillä välin Oleg Rybachenko torjui fritsien toisen hyökkäyksen ja lauloi:
  - Isänmaan ja tsaari Vladimirin puolesta - hurraa!
  Kyllä, todellisessa historiassa oli sellainen itsejulistautunut Venäjän keisari Vladimir III, Romanovien talon pää. Ja hän todella alkoi virallisesti hallita vuonna 1938. Ja sitten Vladimir osoittautui todelliseksi kuninkaaksi ja mahtavaksi! Vladimir Kirillovitš Romanov on tsaari, jolla on kaikki mahdollisuudet tulla koko maan keisariksi!
  Voiton tai pikemminkin hyökkäyksen torjumisen jälkeen Oleg Rybachenko alkoi pelata korttia alaistensa kanssa. Poika shortseissa, vaaleatukkainen, hyvin lihaksikas ja repeytynyt, leikki harmaatukkaisten taistelijoiden kanssa. Yllättäen Oleg on vanhempi kuin he kaikki. Mutta tämä poika leikkaa itsensä.
  Port Arthurin muistaminen, sankarillinen puolustus, josta Venäjän kunnia tuli. Suuri kunnia tälle...
  Kuolematon poika huomautti:
  - Näin me ratkaisemme kaikki ongelmamme! Pian tulee aika, jolloin ihmiset eivät koskaan tapa toisiaan!
  Sotilaat ja upseerit sopivat:
  - Totta kai, herra majuri! He eivät tapa!
  Oleg katsoi nauhaa, jossa oli monia mitalejaan. Kyllä, käskyjä on jo niin paljon, harvalla kenraalilla on niitä. Ja olisi kiva saada myös titteli. Prinssi, kreivi, herttua!
  Duke Rybachenko - kuulostaa kauniilta!
  Ja poika hyppäsi korkeammalle ja pyörähti levysoittimessa.
  Saksalaiset yrittivät hyökätä, mutta heidät torjuttiin jälleen ja he kärsivät valtavia korjaamattomia vahinkoja.
  Heinäkuun aikana Venäjän armeija saavutti uusia, suuria menestyksiä Afrikassa. Kun tsaarin armeijan hyökkäyksen paino oli siellä. Algerialla on paljon parhaita venäläisiä aseita. Ja kuun loppuun mennessä saksalaiset piiritetään ja tuhotaan kattilassa.
  Elokuussa venäläiset joukot tunkeutuivat Marokkoon. Tytöt taistelivat epätoivoisesti Kondratenko-6-panssarivaunua vastaan murtautuen sen paksuihin.
  Aina silloin tällöin kerrottiin saksalaisten antautumisesta ja kaupunkien valloittamisesta.
  Taisteluja käytiin Nigeriassa ja eri paikoissa. Venäläiset ottivat sekä lukumäärän, enemmän liikkuvia teknikoita että paikallisen väestön tuen, jonka rasistiset fasistit olivat kääntäneet itseään vastaan.
  Afrikka todellakin osoittautui heikoksi lenkkiksi Hitlerin ja Mussolini Jr:n strategiassa.
  Venäjä voitti siellä... Ja syyskuussa, hitaasti vetäen voimiaan, he muuttivat Norjaan. Natsit kärsivät valtavia tappioita. Ja Alenka miehistöineen ratsasti tankissa. Uusin tankki "Nikolai"-5 on raskas ja osoitti olevansa edistyneempi kuin E-sarja.
  Jopa niin voimakas panssarivaunu kuin E-200 tunkeutui tsaarin koneen aseella.
  Alenka, painaen joystickin painikkeita paljain varpaillaan, hieroi käsiään tyytyväisenä:
  - Minä olen se, joka voi murtaa Wehrmachtin!
  Anyuta painoi myös nappia paljain varpaillaan, löi saksalaista autoa ja vahvisti:
  - Pyyhitään Wehrmacht pölyksi! Tsaarin vallan puolesta!
  Viileä Augustine ampui ja huusi:
  - Ja me elämme kommunismin alla!
  Maria suostui tähän:
  - Kyllä, tsaarin kommunismin aikana!
  Ja paljain varpaillaan hän painoi joystickin painikkeita. Ja samalla hän iskee ja murskaa vihollisen.
  Ja sitten Marusya huutaa:
  - Täydellä tutkinnolla!
  Ja hän painaa myös joystickin nappia paljain varpaillaan.
  Venäjän joukot ovat jo piirittäneet Oslon. Jokaisesta pensaasta ja talosta käydään taisteluita.
  Keskellä tsaarin armeija torjuu jälleen Saksan hyökkäyksen. Oleg Rybachenko, kuten aina, on etulinjassa ja taistelee luottavaisesti. Venäläinen tykistö toimii kuin kello.
  Kaikki on tarkkaa ja totta...
  Lokakuussa Venäjän joukot lopulta katkaisivat Afrikan maatoimituksista vapauttaen Marokon. Natsit löysivät itsensä eräänlaisesta kattilasta.
  Jopa pimeällä mantereella. Hitler vapisi raivosta, mutta ei voinut syödä mitään lounaaksi.
  Kyllä, hän tuli Venäjälle... Talvi lähestyi. Lumisateesta huolimatta Oleg Rybachenko juoksee edelleen paljain jaloin ja shortseissa. No, poika - mitä ikinä otatkaan! Ja täysin peloton kaveri.
  Ja hän heittää kranaatteja paljain varpaillaan.
  Ja laulaa:
  - Anna juosta kömpelösti,
  Panssaroidut tankit lätäköiden läpi...
  Ja katolla on konekivääri -
  Cheburashka ampuja,
  Krokotiili konepistooli!
  Shakoklyak hyökkää!
  Terminaattoripoika heitti kranaatin paljain varpaillaan, repii natseja ja lauloi:
  - Ja minä leikin dynamiitilla,
  Ohikulkijoille näkyvissä!
  Kuinka Krautit karttavat lepakoita!
  Kaikki makaavat, ja minä lähden!
  Ja poika on todella hauska! Mutta hän on ollut armeijassa jo yli viisikymmentä vuotta. Ja vain pieni piru! Vaikka hän on blondi!
  Oleg Rybachenko heittää jälleen kranaatin paljaalla jalallaan ja karjuu:
  - Kunnia tsaarille ja Nikolai ja Vladimir Kolmannelle!
  Ja ajattelin, että heidän ei pitäisi sekoittaa Vladimir Kirillovitš Romanovia Vladimir Putiniin! Suuret Romanovien tsaarit ovat mahtava perhe! Ne, jotka tekivät Venäjästä suurimman imperiumin!
  Eikä niin onnen pilaama kuin Putin!
  Mutta venäläiset joukot torjuvat toisen hyökkäyksen.
  Marraskuu tulee. Natsit ovat loppumassa. Mutta he heittävät uusia reservejä taisteluun. Niitä ollaan jo lopettamassa Afrikassa. Se on vaikeaa fasisteille.
  Joten he purkavat vihansa vankeja kohtaan. He tapasivat kauniin Nicolettan. He riisuivat hänet alas hänen alushousuihinsa ja johdattivat hänet marraskuun tuoreen lumen läpi.
  Tyttö kädet sidottuina, melkein alasti, kävelee lumikuitujen läpi jättäen paljain jaloin kauniita jalanjälkiä. Hän on niin kaunis. Ja saksalaiset seuraavat häntä ja piiskaavat häntä. Ja he löivät itsensä kaunotar, he löivät heidät. Hänen raidallisesta selästään vuotaa verta.
  Nicoletta vain puristi hampaitaan tiukemmin. Ja hän nostaa päätään ylpeänä. Ja hänen kuparinpunaiset hiuksensa leijuvat kuin proletaarinen lippu.
  Ja hänen paljaat jalkansa muuttuivat myös helakanpunaisiksi, mutta tyttö ei nosta edes kulmakarvaa.
  Sitä ilmiömäistä rohkeutta hänellä on.
  Vaikka natsit ovat jo ottaneet sen ja pistäneet sen paljaalle rintakehään soihtulla. Mutta silloinkin tyttö vain vapisi, mutta ei huutanut.
  Hänellä on niin suuri usko...
  Tyttö vedetään telineeseen ja hänen nivelensä ovat vääntyneet. Sitten he sytyttävät tulen paljaiden jalkojensa alle. Hän nuolee kaunokaisen paljaita jalkoja. Ja kuumilla ketjuilla he piiskaavat kauneuden alastomaa ruumista.
  Nicoletta lauloi vastauksena;
  Olen Chernobog, pahan Jumalan tytär,
  Luon kaaosta, kylvän tuhoa...
  Suuruuttani ei voi voittaa,
  Vain kiivas kosto palaa sielussani!
  
  Lapsena tyttö halusi hyviä asioita,
  Hän kirjoitti runoja ja ruokki kissoja...
  Heräsin aikaisin aamulla
  Kerubien siivet heiluttivat hänen yllään!
  
  Mutta opin mitä paha on,
  Mikä tässä maailmassa tekee sinut onnettomaksi...
  Mitä tarkoitat, sano hyvää?
  Rakastuin tuhoon intohimoisesti!
  
  Ja osoitti tyttömäistä intoaan,
  Kuinka kimalteleva Jumalan tytär hänestä tulikaan...
  Me voitamme maailmankaikkeuden laajuuden,
  Osoitetaan voimaa, erittäin voimakkaasti!
  
  Isoisä tämä Chernobog,
  Hän tuo kaaosta, sotia maailmankaikkeuteen...
  Rukoilet Svarogia auttamaan,
  Itse asiassa saat palkinnon!
  
  Joten sanoin: Jumala siunatkoon,
  Anna vihan kuplia sydämessäsi...
  Rakennetaan onnea, uskon, verelle,
  Olkoon kohtu täynnä ääriään myöten!
  
  Rakastan oveluutta, ilkeyttä ja petosta,
  Kuinka huijata tyranni Stalin...
  Sitä ei voi laittaa näytteille,
  Ja kuinka paljon sumua maailmassa onkaan!
  
  Joten hän ehdotti voimakasta liikettä,
  Tuhoa pahat yhdellä iskulla...
  Mutta rakastuin hyvin mustaan jumalaan,
  Kaikissa asioissa, niin näissä kuin haudan tuolla puolen!
  
  Miten minä tottuin pahaan?
  Ja sydämessäni oli raivoa, raivostuttavaa...
  Ilon, hyvyyden himo on kadonnut,
  Heti kun viha tunkeutui jalustalta!
  
  Mutta entä Stalin - hän on myös paha,
  Täällä ei puhuta Hitleristä...
  Tšingis-kaani oli niin siisti rosvo,
  Ja kuinka monta sielua hän onnistui lamaannuttamaan!
  
  Joten sanon miksi pitää hyvät asiat,
  Jos siinä ei ole pienintäkään omaa etua...
  Kun olet tikka, mielesi on taltta,
  Ja kun olin tyhmä, ajatukseni katosivat!
  
  Näin kerron itselleni ja muille,
  Tarjoa voimaa kuin mustaa mustetta...
  Sitten valloitamme maailmankaikkeuden laajuuden,
  Aallot leviävät ympäri maailmankaikkeutta!
  
  Teemme pahasta niin voimakkaan
  Se antaa raivolle kuolemattomuuden,
  Hengellisesti heikkoja on jo räjäytetty,
  Ja me, vahvimmat ihmiset, uskomme tähän!
  
  Lyhyesti sanottuna meistä tulee vahvempia kuin kaikki kaikkialla,
  Nostetaan veren miekka universumin yläpuolelle...
  Ja meidän raivomme on myös hänen kanssaan,
  Otetaan vastaan kutsumus täynnä kohtaloa!
  
  Lyhyesti sanottuna, olen uskollinen Chernobogille,
  Palvelen tätä pimeää voimaa koko sydämestäni...
  Minun sieluni on kuin kotkan siivet,
  Ne, jotka ovat Mustan Jumalan kanssa, ovat voittamattomia!
  Sota Venäjän ja Hitlerin liittouman välillä jatkui. Joulukuuhun mennessä venäläiset joukot olivat vihdoin lopettaneet italialaiset, pakottaen heidät antautumaan Afrikassa ja melkein lopettivat saksalaiset siellä. Myös Norja puhdistettiin krauteista.
  Nyt tsaarin armeija lähti hyökkäykseen 25. joulukuuta. Syntyi raju taistelu. Talvella venäläiset panssarit olivat selvästi vahvempia. Ja tunkeutui vihollisen puolustuksen läpi.
  Oleg Rybachenko, tämä ikuinen poika juoksi paljain jaloin ja shortseissa lumen läpi laulaen:
  - Tämä on viimeinen ja ratkaiseva taistelumme! Kuolemme isänmaan puolesta - sotilaat ovat takanani!
  Venäläiset tankit ovat erittäin nopeita kaasuturbiinimoottoreilla. Ja fasistit eivät voi estää heitä niin helposti.
  Täällä "Nikolai"-5 ryntää eteenpäin. Siinä on viisi tyttöä, jotka laulavat iloisesti:
  - Kukaan ei estä meitä, venäläistä maailmaa ei voi voittaa!
  Ja hän purskahtaa tykistä! Tästä tulee itse asiassa hieno! Tytöt ovat kylmästä huolimatta bikineissä ja paljain jaloin. Ja he ampuvat itsensä eivätkä ajattele lopettamista.
  Heillä on vain villi, kiihkeä voima.
  Alyonushka ei rakasta vain ampumista, vaikka hän painoi joystickin nappia paljain varpaillaan ja löi saksalaista, vaan myös kirjoittaa tarinoita.
  Hän esimerkiksi kirjoitti, kuinka tyttö meni kauas pelastamaan kissanpentua. Kolmekymmentäkolme päivää kävelin paljain jaloin pitkin kivikkoista tietä, jolloin herkät jalkani vuotivat verta.
  Ja silti hän onnistui löytämään eläimen. Tätä varten keiju täytti hänen toiveensa ja tyttö meni naimisiin prinssin kanssa.
  Alyonushka kuitenkin ajatteli, miksi hän tarvitsee aviomiehen Venäjän armeijaan? On parempi, että sinulla on joukko rakastajia. Ja lisää rahaa ja iloa. Loppujen lopuksi miehet ovat niin erilaisia. Ja heidän kanssaan tietysti koet nautintoa eri tavoin. Entä aviomies? Kyllästyt nopeasti ja kyllästyt hänen kanssaan!
  Mutta nuori mies, joka on vasta alkamassa löytää aikuisten maailmaa, on paljon mielenkiintoisempi.
  Ja Alenka ampuu jälleen osuen saksalaiseen E-100:aan.
  Ja hän liikuttaa erittäin kauniita jalkojaan, kuten muinaisen kreikkalaisen jumalattaren.
  Ja sitten Anyuta ampuu. Myös paljain varpain. Ja murskaa saksalaisen tykin.
  Tämän jälkeen tyttö sanoo:
  - Venäjällä on paljon älykkäitä ihmisiä, mutta tsaari Vladimir on tsaareista paras!
  Augustine huomautti:
  - Eikä Nikolai II ollut huono! Voi, emme tienneet kuinka arvostaa kuninkaita!
  Maria lauloi, ampui natseja paljain varpaillaan ja virnisti:
  - Teidän täytyy totella venäläisiä, puhtaalla sydämellä ja viisaammin! Ja Nikolauksen kunniaksi hän on kuningasten suuri kuningas!
  Ja Marusya lauloi jotain... Ja hän myös soitti paljain jaloin...
  Venäjän joukot etenevät. Oleg Rybachenko taistelee myös. Hän on vielä kymmenenvuotias poika. Sellainen on kuolemattomuuden hinta. Kyllä, mutta kuinka hyvältä ja iloiselta hänestä tuntuu! Hänellä on niin paljon energiaa ja kuohuvaa voimanvirtaa.
  Poika heittää kranaatin paljain jaloin ja vinkua:
  - Olen tiikeri, en kissa, nyt minussa asuu, ei Leopold, vaan leopardi!
  Poikamajuri, kuten aina, on tulessa. Natsit eivät voi estää häntä.
  Tammikuun 1. päivänä venäläiset joukot olivat jo täysin puhdistaneet alueensa saksalaisista ja italialaisista joukoista ja siirtyneet Kolmannen valtakunnan hallintaan.
  Samaan aikaan venäläiset yksiköt saapuivat Meksikoon. Uusi vuosi 1956 on koittanut.
  Venäläisille se alkoi uusilla voitoilla. Tammikuun 7. päivänä Afrikassa olevat saksalaisten joukkojen jäänteet antautuivat. Ja koko musta manner tuli venäläiseksi.
  Nyt riivattu Fuhrer tajusi olevansa täysin sekaisin. Ja hän ehdotti neuvotteluja Venäjälle.
  Tsaari Vladimir vastasi:
  - Puhumme vain Kolmannen valtakunnan ja Italian ehdottomasta antautumisesta!
  Mitä viisaita sanoja! Ja sota jatkuu. Oleg Rybachenko on tietysti hyökkäyksen eturintamassa. Venäjän joukot saapuivat Itä-Preussiin. Puolustuslinjat ovat täällä vahvat. Sinun on taisteltava päästäksesi läpi, etkä etene nopeasti.
  Yksi läpimurtokeinoista oli Alexander-4-pomminheittimellä varustettu itseliikkuva ase. Erittäin tehokas ja tappava työkalu.
  Ja kauniit tytöt myös juhlivat täällä. He laukaisevat ammuksia käyttämällä paljaita varpaitaan painamalla ohjaussauvan painikkeita. Ja he tuhoavat vihollisen bunkkereita ja pillerilaatikoita.
  Tytöt juoksevat rohkeasti lumessa - sitä varten venäläiset naiset ovat. Ja intialaiset ja kiinalaiset heitetään taisteluun. Nämä ovat jo kirjaimellisesti täyttämässä hautojen lähestymistapoja ruumiillaan. Mutta silti he onnistuvat ottamaan sen.
  Venäjän armeija tunkeutuu sisään.
  Strategi Vasilevsky kuitenkin siirtää pääiskun Italiaan - joka on paljon heikompi. Ja niin venäläiset sotilaat saavat voiton toisensa jälkeen.
  Tammikuu osoittautui erittäin onnistuneeksi. Venäläiset joukot kukistivat italialaiset ja satuloivat Alpit. Ja helmikuussa he miehittivät Venetsian. Ja he saapuivat Lorbandiniaan . He ottivat myös Poznanin. Saksalaiset olivat vetäytymässä. 2. maaliskuuta Klaipeda kaatui. Venäläiset joukot etenivät Itä-Preussin läpi hitaasti, puolustus oli liian tiivistä. Meidän piti kirjaimellisesti polttaa polku kuorilla.
  Mutta Italiassa pastarintama romahti. Ja venäläiset joukot ryntäsivät Roomaan. 30. maaliskuuta 1956 hyökkäys Italian pääkaupunkiin alkoi. Näin ihmiset maksoivat Mussolinin perheen kunnianhimoista.
  Italian pääkaupunki Rooma on hyökkäyksen kohteena. Taistelu on kovaa. Vaikka italialaiset luovuttavat yhä enemmän. Täällä tytöt tappelevat erittäin kauniita, sekä bikineissä että paljain jaloin. Soturit heittävät kranaatteja jaloillaan ja tyrmäsivät Mussolinin sotilaita.
  Tytöt täällä ovat kauniita ja tietysti erittäin seksikkäitä. Ja titaanien lihaksilla. Ja tapa, jolla he heittävät kranaatteja paljain jaloin, on yksinkertaisesti hämmästyttävää.
  Natasha menee eteenpäin ja ampuu murtaen:
  - Sydämessäni olevan kauniin isänmaan puolesta säteilevä tuleni palaa!
  Zoya, ampuu, laulaa mukana:
  - Avataan ovi saavutuksille! Uskomme ja kuningas ovat monoliitti!
  Ja sitten Aurora, paljain varpaineen, punatukkainen narttu vapauttaa levyt. Ja leikatut italialaiset kaatuvat.
  Ja sitten Svetlana laulaa aggressiivisesti hampaat paljastaen:
  - Tapamme kaikki! Murskaamme kaikki!
  He heittelevät kiekkoja paljain jaloin ja jauhavat fasisteja. Näin Mussolini päätyi tyttöjen käsiin. Huhtikuun hyökkäys 1956 oli raju ja hyvin kuvaannollinen.
  Ja täällä tankit ajavat, helvetin tulipatsaat purkautuvat niiden arkista.
  Tytöt etenevät ja heittävät kranaatteja paljain jaloin. Ja kuinka he sylkevät jotain veristä.
  Ja he nauravat...
  Natasha lauloi kiihkeästi:
  - Tsaari Vladimir, lyö Hitleriä naamaan!
  Ja hän silmäilee safiirisilmillään. Niin ihana tyttö.
  Tytöt ryntäävät villiin raivoihinsa. He löivät konekivääreillä. He leikkaavat vihollisen ja hajottivat fasistit. Ja sitten ovat olympialaiset käynnissä. Ja mahtavien käsissä naissankarilla on liekinheitin. Ja hän ottaa sen ja lyö sinua, mutta sitten hän lyö sinua.
  Fasisteista sirut lentävät kaikkiin suuntiin. Ja soturit voivat nauraa niin paljon kuin haluavat.
  Sitten hän laulaa:
  "Mussolini hakataan!" Ystävyytemme on monoliittista!
  Ja taas, kuin silmänisku safiirisilmillä! Ja hän lyö fasisteja.
  Mitä halusit? Slaavit valtasivat Rooman aikoinaan Attilan johdolla. Ja nyt venäläiset ottavat sen.
  Olympias paistaa vastustajiaan elossa säteenheittimellä ja lauloi:
  - Toivon kirkas aurinko,
  Taas se nousee maan yli...
  Venäjän voitot kuten ennenkin -
  Wehrmacht-sotureita lyödään!
  
  Venäjän kotka planeetan yllä,
  Siipiään levittäen se lähtee...
  Vihollinen joutuu vastuuseen -
  Hän voitetaan - rikki!
  Rooman kaatumisen jälkeen italialaiset joukot alkoivat antautua joukoittain. Mussolinin valtakunta, tämä kolmannen valtakunnan nuorempi sotilaskumppani, oli palamassa loppuun.
  Venäläiset joukot valloittivat Napolin lähes ilman vastarintaa ja laskeutuivat maihin Sisiliaan. Sielläkään he eivät kohdanneet juuri mitään vastarintaa. Ja Hitler oli hysteerinen.
  Toukokuun loppuun mennessä Italia oli valmis. Satoja tuhansia vankeja vangittiin.
  Venäläiset tytöt panivat heidät polvilleen ja pakottivat heidät suudella paljaita jalkojaan. He löivät huuliaan kuuliaisesti. Jotkut, erityisesti nuoret miehet, tekivät sen innostuneesti.
  Tytöt kehräsivät tyytyväisinä.
  Ikuinen poika Oleg Rybachenko pakotti vangit suutelemaan hänen paljaita, lapsellisia jalkojaan.
  He tekivät tämän melko mielellään. Pojat olivat erittäin komeita, lihaksikkaita ja vaaleita. Totta, hän on vielä liian pieni, eikä hän halunnut tehdä mitään vakavampaa naisten kanssa. Mutta kun karkeat kantapäät kutitetaan kielellä - se on mukavaa!
  Oleg Rybachenko vangitsi kenraalin ja sai uuden käskyn. Mistä olin aika ylpeä.
  Mussolini Jr:n petti hänen oma lähipiirinsä, ja tsaari-Venäjä sai toisen voiton. Mutta Benedito Mussolini Sr ei elänyt häpeään ja fasismin romahtamista Italiassa. Sama kohtalo odotti kuitenkin natseja Saksassa. Venäjän joukot lähtivät hyökkäykseen kesäkuun alussa 1956. Hyökkäyksen pääsuunta oli Itävalta.
  Elizaveta miehistöineen Nikolai-5:llä liikkui saksalaisia vastaan. Venäläiset joukot yrittivät ympäröidä Wienin.
  Fuhrer joutui tietysti vaikeaan tilanteeseen. Saksalaisten omaisuus Afrikassa, Skandinaviassa ja suurimmassa osassa Yhdysvaltoja menetettiin. Ja nyt taistelut käydään yksinomaan Kolmannen valtakunnan alueella. Mikä on tietysti epämiellyttävämpää saksalaisille. Myös venäläiset joukot saapuivat Meksikoon. Lady Gray de Monka komentaa panssarivaunua tässä maassa.
  Ja Elizaveta johtaa "Nikolai"-5:tä Wienin ympäri. Sen päävastustaja on E-50, jonka tsaarin kone tunkeutuu kuin imupaperi.
  Elizabeth ampui ja painoi joystickin painikkeita paljain varpaillaan.
  Hän osui saksalaiseen tankkiin ja sirutti:
  - Annamme sydämemme Pyhän Nikolauksen puolesta!
  Ekaterina ampui myös paljain varpaillaan ja korjasi kumppaniaan:
  - On luultavasti oikeampaa sanoa Vladimir!
  Elizabeth ampui uudelleen paljain varpaillaan ja sirutti:
  - Mutta silti keisari Nikolai, joka antoi meille Kiinan väestön, teki Venäjän voittamattoman!
  Todellakin, jalkaväessä, joka lähetettiin hyökkäämään saksalaisten asemiin, rintama oli kokonaan kiinalainen. He kirjaimellisesti heittivät ruumiita meitä kohti. Mutta he murtautuivat.
  Yleensä venäläiset taistelivat lentokoneissa ja panssarivaunuissa. Jalkaväki koostuu kiinalaisista, intialaisista ja aasialaisista. Kiinalaisia on monia. Lisäksi kirkaspäinen Nikolai II otti käyttöön moniavioisuuden uudistaessaan ortodoksisuutta, ja ylimääräisiä kiinalaisia miehiä lähetettiin taisteluun. Ja venäläiset ottavat vaimoiksi leskiä ja naimattomia kiinalaisia naisia.
  Ovela strategia.
  Ja kiinalaiset hyökkäävät, kuolevat ja murtautuvat saksalaisten puolustuksen läpi.
  Elena käyttää paljaita varpaillaan joystickin painikkeiden painamiseen ja iskee jälleen Krauteja.
  Ja hän laulaa:
  - Pyhän Venäjän puolesta taistelemme rohkeasti!
  Sen jälkeen tyttö ottaa sen ja silmäilee. Ja paljastaa valkoiset hampaansa! Ja hän on niin aggressiivinen.
  Ja sitten olympialaiset palaavat. Ja hän myös lyö sinua paljain varpaillaan ja murskaa sinut.
  Sitten hän huutaa:
  - Olen tappava kobra!
  On huomattava, että E-50-säiliö voi olla vaarallinen. Sen 88 millimetrin tykki, jonka piipun pituus on 100 EL, on nopeatulinen, kaksitoista laukausta minuutissa ja erittäin tarkka. Usein osuu panssariin ja voi aiheuttaa vahinkoa.
  Siksi tytöt yrittävät olla päästämättä pääsaksalaista panssarivaunua lähestymään. Erityisesti lähikuvassa sen läpäisykyky kasvaa jyrkästi. Ja saksalaisen ammuksen ydin on joko uraania tai volframia. Totta, Afrikan ja Kongon uraaniesiintymien menetyksen jälkeen saksalaisten joukkojen voimat alkoivat kuivua.
  Ja tytöt ovat niin kauniita, paljain jaloin ja viileitä.
  He laulavat itselleen innostuneesti:
  - Loistaa kuin tähti koko maailmassa,
  Toivottoman pimeyden pimeyden läpi...
  Suuri sankari tsaari Vladimir,
  Ei tunne kipua eikä pelkoa!
  
  Viholliset vetäytyvät edessäsi,
  Ihmisjoukko iloitsee...
  Venäjä hyväksyy sinut -
  Vahva käsi hallitsee!
  Taistelevat tytöt, et voi sanoa mitään heitä vastaan. Ja heidän jalkansa ovat niin paljaat ja viipaloidut. Kun vangitut saksalaiset suutelevat heitä, on selvää, että sekä tytöt että miehet pitävät siitä. Ja soturit kiljuvat tyytyväisinä.
  Ja he paljastivat helmihampaansa.
  Nämä ovat niin upeita tyttöjä. Ja paljain varpaillaan Elizabeth tyrmää toisen fasistin.
  Sen jälkeen hän huutaa:
  - Kunnia suurelle isänmaalle!
  Ja niin Catherine ampuu. Se lyö vihollisen panssarivaunua, tappaa fritsit ja vinkua:
  - Kuolema vihollisille!
  Ja siellä Elena myös potkii paljain varpaillaan painamalla niillä joystickin painikkeita. Ja hän huutaa:
  - Isänmaan puolesta suuruudessa!
  Ja sitten erinomainen olympialainen, myös blondi, laukaisee ammuksen. Ja kun se siristaa:
  - Suurelle Venäjälle!
  Ja tytöt ovat täynnä intoa.
  Täältä tulee E-75-tankki. Sen ase on tehokkaampi: 128 mm, ja se voi aiheuttaa enemmän vahinkoa. Lisäksi tässä tankissa on parempi suoja ja paksumpi panssari.
  Mutta Elizabeth on kuin hullu. Ja hän vapauttaa jotain tappavaa, tunkeutuvaa kaukaa. Ja saksasta on jäljellä vain repeytyneen metallin palasia.
  Ja tyttö laulaa:
  - Pyhä kauneus ja suuri unelma!
  Sen jälkeen kieli näkyy.
  Saksalaiset E-75-tankit ovat viime aikoina yleistyneet. Heillä on nyt pidempipiippuinen ase, jonka avulla he voivat taistella venäläisiä tankkeja, erityisesti kevyempiä, vastaan. Ja tämä tekee Krauteista vaarallisemman.
  Mutta Neuvostoliiton tytöt eivät ole nolostuneet tästä. Ja he murskaavat Krautit.
  Ja itse soturit, varsinkin helteessä, ovat bikineissä ja paljain jaloin. Ja he taistelevat erittäin luottavaisesti.
  He voittivat poikkeuksetta.
  Catherine ampui natseja ja lauloi:
  - Mutta ollakseni rehellinen! Tuhoan kaikki Krautit poikkeuksetta!
  Elena ampui myös paljain varpaillaan ja sirutti:
  - Voitamme kaikki ja tietysti!
  Olympialaiset voittivat myös natsit säälimättä. Hän on niin voittamaton narttu.
  Ja myös paljaiden varpaiden avulla.
  Natasha ja hänen tiiminsä taistelevat Kondratenko-6-tankissa. Tämä auto on hieman kevyempi, mutta liikkuvampi kuin Nikolai. Tietenkin pienemmällä painolla kaliiperi on pienempi ja panssari on hieman ohuempi. Tämä tarkoittaa, että riski kuolla on paljon suurempi.
  Mutta minun on sanottava, että tytöt eivät ole ollenkaan nolostuneet. Ja he taistelevat kuin taistelujättiläiset.
  Natasha laulaa ja ampuu aktiivisesti:
  - Se on meidän voittomme!
  Ja hän painaa joystickin painikkeita paljain varpaillaan.
  Zoya ampuu myös käyttämällä paljaita jalkojaan ja vinkumista:
  - Tsaari Vladimir eteenpäin!
  Ja kaikki tytöt kuorossa haukkuivat:
  - Kunnia kaatuneille sankareille!
  Sen jälkeen Aurora ampui, käänsi saksalaisen panssarivaunun ympäri ja sanoi:
  - Kukaan ei estä meitä! Kukaan ei voita meitä!
  Ja hän myös pudisti paljaita jalkojaan.
  Ja sitten Svetlana myöntyi paljain varpaillaan ja murisi keuhkoihinsa:
  - Venäläiset taistelevat kiivaasti!
  Ja kaikki tytöt huudahtivat yhteen ääneen:
  - Sotilaan nyrkki on vahva!
  Ja taas kaunottaret ryntäävät taisteluun. He ampuvat itseään tarkasti ja tarkasti!
  Mutta Janen miehistö hämmästyttää meksikolaisia. Nainen on myös erittäin älykäs ja kaunis.
  Ja hänen miehistönsä tytöt ovat paljain jaloin ja bikineissä. He taistelevat villillä ja rauhallisella raivolla.
  Sitten Gertrude ampui paljain varpaillaan ja sirutti:
  - Olen tyttö, joka tuhoaa kaikki sekunnin murto-osassa!
  Ja sitten Malanya alkaa toimia. Ja hän rikkoo latinalaisen tankin kaukaa.
  Ja sitten Matilda potkaisee hänen jalkojaan paljain varpaillaan.
  Ja hän nauraa:
  - Olen todella upea tyttö!
  Ja korkeimman ja raivoisimman luokan sotureita. He eivät tunne heikkoutta tai vihaa.
  He naittavat sinut samalla tavalla.
  Ja Alenka taistelee myös erittäin luottavaisesti.
  Kesäkuun loppuun mennessä Wien on ympäröity. Saksalle ja sen arvovallalle annettiin murskaava isku. Samaan aikaan venäläiset joukot etenevät kohti Oderia. He heittävät kiinalaiset, intialaiset ja arabit taisteluun. Ja he murtautuvat Krautien puolustuksen läpi.
  Hitler on tietysti jo paniikissa. Kuinka tytöt painostivat hänet tankkeihin ja lentokoneisiin.
  Tässä ovat Albina ja Alvina, kaksi venäläistä lentäjää. Myös paljain jaloin ja bikineissä he lyövät fasisteja alas kuin päärynöitä kepillä oksasta. Ja parille he tekevät kirjaimellisesti sellaisia ihmeitä.
  Albina ampui alas viisi konetta yhdellä räjähdyksellä Pietari Suuresta -hävittäjästään ja lauloi:
  - Olemme taivaan karhuja!
  Alvina ampui alas kuusi konetta yhdellä räjähdyksellä sotakotkastaan ja siristi:
  - Ja me murskaamme kaikki!
  Taivaalla tämä pari oli jo legendaarinen!
  Tytöille myönnettiin Pyhän Yrjön ristin seitsemän astetta: hopearisti, hopearisti jousella, kultaristi, kultaristi reunuksella. Ja myös kultainen risti timanteilla ja kultainen risti timanteilla ja jousi. Ja kultaisen ristin korkeimman asteen tähti, jossa on timanttijousi. Korkeampi palkinto - suuri kultaisen ristin tähti, jossa on timantteja ja jousi, perustettiin hiljattain.
  Joten tytöt voivat oikeutetusti olla ylpeitä saavutuksistaan. Ja aina, jopa kylmässä, he taistelivat vain bikineissä ja yksinomaan paljain jaloin.
  Niin upeita tyttöjä.
  Albina ampui ja lauloi:
  - Parhaille voittoillemme!
  Alvina jatkoi:
  - Olkoot lapsenlapsemme ja isoisämme ylpeitä meistä!
  Soturit ovat todella valtavan luokan tyttöjä!
  He löivät fasisteja taivaalla ja laulavat:
  - Kunnia Venäjälle, kunnia! Tsaarimme Vladimir on sankari! Aamunkoittoon tulee voimaa! Hautaa Hitler maahan!
  Tietenkin Vladimir Kirillovich Romanov voi olla erittäin tyytyväinen soturiinsa.
  Vaikka he taistelevatkin, se on niin, että et voi nostaa keihästä heitä vastaan!
  Vladimir Kirillovitš Romanov on tsaari, jolla on kaikki mahdollisuudet lopettaa sodat lopullisesti!
  Ja fasistit vapisevat tsaarin armeijan iskujen alla...
  Piirretty Wien kaatui nopeasti. Heinäkuun puoliväliin mennessä tsaarin valtakunnan joukot saavuttivat Oderin laajalla rintamalla. Ja Koenigsberg oli täysin tukossa.
  Ja saksalaiset vetäytyivät Oderin taakse. Ja he yrittivät luoda puolustuslinjan sinne. Suojaa itsesi perusteellisesti. Mutta heinäkuun toisella puoliskolla venäläiset joukot aloittivat hyökkäyksen Hampuriin... Natsit myöntyivät hitaasti mutta varmasti.
  Taistelu oli erittäin kovaa. Jotkut kylät vaihtoivat omistajaa useita kertoja. Taisteluihin osallistui myös uusia saksalaisia edistyneemmän AG-sarjan - pyramidaalisia - tankkeja. Heillä oli hyvä puolustus kaikista kulmista. Mutta tsaarin armeija oli lukumäärältään ylivoimainen.
  Ja suuri määrä aasialaisia jalkaväkimiehiä kuoli rintamalla. Mutta he antoivat minun liikkua.
  Myös saksalaisten henkilöresurssit olivat lopussa. Elokuun loppuun mennessä Hampuri piiritettiin ja myös München saarrettiin.
  Saksalaiset menettivät merkittäviä alueita. Eikä heillä ollut mitään, millä pitää paikkansa.
  Oleg Rybachenko taisteli eturiveissä itse Saksan alueella. Ja ikuinen poika hymyili jatkuvasti ja näytti helmihampaansa.
  Ja siellä hän heitti kranaatteja paljain, lapsellisin jaloin. On hyvä olla lapsi - kuinka luonnollista onkaan olla helteessä pelkissä shortseissa. Ja koska olet kuolematon, voit myös olla puolialasti talvella vaarantamatta vilustua.
  Joten poika lauloi:
  - Paljain jaloin, vain paljain jaloin,
  Heinäkuun ukkonen ja surffauksen äänen alla!
  Paljain jaloin, vain paljain jaloin,
  Pojan on helppoa olla siisti cowboy!
  Ja lapsimajuri jatkaa näiden fasistien tuhoamista itselleen. Ja he hyökkäävät epätoivoisesti.
  On jo syyskuu... Sateet alkavat sataa... Tsaarijoukot täyttivät kiinalaisten ruumiita, valloittivat Münchenin ja Hampurin ja ovat matkalla kohti Ruhrin aluetta. Saksan teollisuuden tärkein asia.
  Ja saksalaiset taistelevat epätoivoisesti vastaan.
  Natasha taistelee tankissaan ja murisee:
  - Se tulee olemaan äärimmäisen vaikeaa natseille!
  Ja paina joystickin painikkeita paljain varpain. Ja hän ampui kuorilla natseja.
  Ja sitten Zoya lyö sinua. Ja myös paljaiden varpaiden avulla.
  Ja hän myös laulaa:
  - Venäjä on Hitleriä vastaan!
  Ja sitten Aurora tekee aggressiivisen liikkeen. Ja myös paljaiden varpaiden avulla:
  - Venäjän tielle!
  Ja heidän takanaan Svetlana ampuu myös tappajaammuksen. Se lävistää saksalaisen tankin ja vinkua:
  - Tsaari Vladimir Kirillovichille!
  Ja hän näyttää myös kielensä.
  Tytöt villitsivät täällä.
  Alenka raskaalla panssarivaunulla murskaa myös natsit. Ja voittaa heidät kaukaa.
  Soturi lauloi:
  - Alistin puolet maailmaa rinnoillani!
  Ja Alenkan rinnat tulipunaisilla nänneillä.
  Ja sitten Anyuta potkaisee sinua paljain varpaillaan. Se törmää fasistiseen panssarivaunuun ja huutaa:
  - Olen supertähti tyttö! Historian kirjoissa!
  Ja hän paljastaa hampaansa...
  Ja sitten Augustine ampuu tappajaammuksen. Hän murskaa natsit ja suhisee:
  - Olkoon armeijamme vahvin!
  Ja hän myös liikuttaa jalkojaan...
  Ja Maria seuraa heitä ja lyö natseja. Hän pyörittää itseään ja huutaa aggressiivisesti:
  - Olemme isoja aggressiivisia tyttöjä!
  Ja sitten Marusya vapauttaa jotain äärimmäisen murhaavaa ja tuhoisaa natseja vastaan. Ja paljaiden, tyttömäisten jalkojen avulla.
  Ja sitten hän laulaa:
  - Olemme vihollisten täydellinen tappio!
  Syyskuu kului erittäin ankarissa taisteluissa. Saksalaiset hyökkäsivät epätoivoisesti vastahyökkäykseen. Mutta lokakuussa, kun sateet lisääntyivät, tsaarin armeija sai jälleen edun. Ja hän alkoi etenemään kohti Ruhria. Koenin hyökkäyksen jälkeen Koenigsberg kaatui. Natsit saivat toisen iskun kasvoihin.
  Ja Etelä-Ranskassa tsaarin joukot piirittivät Toulonin. Joten natseilla oli erittäin huono aika.
  Hitler raivosi, mutta ollessaan Berliinissä. Hänen asemansa osoittautui heikoksi.
  On selvää, että kukaan ei halunnut kuunnella neuvotteluja. Mutta natsit jumissa kuin kärpäset.
  Marraskuussa tsaarin armeijan joukot taistelivat miehittääkseen suurimman osan Ruhrin alueesta ja riistivät siten Saksalta sen päätuotantoalueen.
  Joulukuussa tsaarin armeija miehitti koko Etelä-Ranskan ja saapui Espanjaan. Ja Saksan rintamalla hän lopulta valloitti Ruhrin. Lisäksi myös muita Saksan maita vangittiin. Ja tsaarin armeija laskeutui myös Tanskaan.
  Hitler raivosi kuin paholainen häkissä, mutta hän ei voinut tehdä mitään.
  Katolisen joulun aikaan kuninkaalliset joukot siirtyivät kohti Pariisia. Lumesta ja pakkasesta huolimatta Natashan miehistö oli paljain jaloin ja bikineissä.
  Saksalaiset antautuivat yhä useammin. Ja ranskalaiset eivät halunneet taistella venäläisiä vastaan.
  Murtaessaan saksalaista akkua Natasha huomautti:
  - Eli mihin riivattu Adolf itse asiassa luotti aloittaessaan sodan kanssamme?
  Kultatukkainen Zoya huomautti loogisesti:
  - Luultavasti siksi, että paineen alaisena putoamme kuin kolikot reikätaskusta!
  Aurora murskasi saksanpähkinää paljain varpaillaan. Sitten hän heitti sen suuhunsa ja totesi järkevästi:
  - Historia opettaa, ettei se opeta mitään!
  Svetlana painoi paljaita varpaitaan joystickin nappia. Hän löi toisen saksalaisen tykin ja vastasi:
  - Ollaan mahtavia taistelijoita!
  Kuten näette, soturit ovat todella päättäneet taistella ja voittaa.
  Oleg Rybachenko, paljasjalkainen poika, ryntää shortseissa ja paljas, lihaksikas vartalo. Hän jopa huojuu ja karjuu:
  - Voitamme Krautit! Voitamme Krautsit! Ja potkaise persees!
  Ja pojalla on niin valkoiset helmiäishampaat! Vain nuori ja taipumaton terminaattori.
  Oleg Rybachenko ampuu juosten. Tappaa fasisteja ja laulaa:
  - Venäläinen henki on kuninkaiden voima, voita Krauts!
  Poika heitti kranaatin paljain jaloin ja lauloi:
  - Venäjän valssi, aamunkoitto kohoaa - kuninkaan kunniassa!
  Hän osoittautui todella taistelevaksi kaveriksi. Ja hän lyö fasisteja ensimmäiseen päivään asti.
  Ja tytöt tappelevat aktiivisesti. Tässä on Mirabela... Myös huippuluokan lentäjä. Kukaan ei voi estää häntä. Hän kaataa krautit ja laulaa hampaat paljastaen:
  - Hullu tyttö! Tässä on hänen merkkinsä!
  Ja hän ottaa ja laukaisee raketin!
  Kyllä, tuollaisia naisia täällä on! Kun venäläiset tytöt taistelevat, mikään voima ei voi vastustaa heitä.
  Mirabela ampui alas seitsemän saksalaista konetta yhdellä viiden ilmatykin purskeella ja siristi:
  - Tsaari Vladimir Kirillovich on meidän Jumalamme!
  Ja tyttö löi paljain jaloin lasia vasten.
  Ja myös Albina ja Alvina taistelevat taivaalla.
  He olivat niin upeita varastajia. Uusia tilejä kerätään yhä enemmän. Ja samaan aikaan he laulavat:
  - Taivaalla olemme täydellisyyttä! Olemme täydellisyyttä! Hymystä eleeseen - yli kaiken ylistyksen!
  Albina ampui alas neljä saksalaista konetta yhdellä räjähdyksellä ja siristi:
  - Voi mikä autuus! Mikä täydellisyys taistelussa!
  Alvina katkaisi viisi saksalaista konetta ja jatkoi:
  - Tunne täydellisyys taistelussa! Ja siisti idea!
  Soturit lauloivat kuorossa ja katkaisivat fasistit:
  - Tytöt! Siistimpiä tyttöjä! Tytöt! Siistimpiä tyttöjä!
  He osoittivat aggressiivista intoaan. Itse asiassa yhtään Hitlerin ässää ei pakotettu laskeutumaan.
  Mutta fasistit ovat tietysti villin paineen alla.
  Hitler on bunkkerissa Berliinissä ja häntä pommitetaan siellä kuin torakkaa. Mitä hän halusi? Fasisti numero yksi on valmis! Hän meni tsaari-Venäjää vastaan, ja nyt häntä itseään murskataan kuin torakkaa.
  Tsaari Vladimir Kirillovich pitää parhaillaan taukoa talvesta Intian valtameren rannoilla. Kauniit tytöt eri roduista ja kansallisuuksista tanssivat hänen edessään.
  Kuningas ei kuitenkaan välitä katsomasta gladiaattoritaisteluja. Esimerkiksi kaksi tyttöä kahta kaunista vastaan.
  He taistelevat muovimiekoilla, jotta he eivät satuttaisi toisiaan. He taistelevat kuitenkin epätoivoisesti.
  Nämä ovat sotureita. Käynnissä on kiivas iskujen vaihto. Kaksi blondia ja kaksi punapää...
  Tsaari Vladimir kysyi kenttämarsalkka Vasilevskiltä:
  - Mikä on vaikeinta sodassa saksalaisia vastaan?
  Kenttämarsalkka vastasi rehellisesti:
  - Saada itsevarmuutta! Vasta aivan alussa, kun vihollinen alkoi edetä, tunsin oloni epämukavaksi. Ja nyt olemme alkaneet voittaa ja kaikki on selvää vihollisistamme! - Fieldmarsalkka Vasilevitš, tämä suuri strategi, joi viiniä.
  Vladimir Kirillovich totesi loogisesti:
  - On erittäin vaikeaa voittaa koko ajan! Mutta osoitimme pystyvämme paljon! Ja nyt on aikaa, ja koko maailmasta tulee rauhallinen!
  Kenttämarsalkka Vasilevsky vahvisti:
  - Uskon siihen!
  Tytöillä oli mustelmia alastomissa vartaloissaan ja he näyttivät erittäin hermostuneilta.
  He taistelivat, ei tietenkään kuten muinaisen Rooman aikoina - he yrittivät olla aiheuttamatta paljon haittaa itselleen. Mutta he toimivat aktiivisesti.
  Samaan aikaan taistelut jatkuivat. Tammikuussa tsaarin joukot valloittivat Pariisin liikkeellä. Myös Tanskan pääkaupunki Kööpenhamina valloitettiin. Saksan joukot heikkenivät. Venäläiset jatkoivat etenemistä itse Saksaan. Fritzit taistelivat epätoivoisesti, mutta heidän voimansa katkesi.
  Oleg Rybachenko, tämä kuolematon poika hyppäsi paljain jaloin lumessa ja ryntäsi hyökkäykseen kaikkien edellä, täysin ilman pelkoa tulipalosta. Ja viheltäessä:
  - Kuka on tottunut taistelemaan voitosta,
  Hän varmasti voittaa vihollisensa...
  Hän nauraa iloisesti ja saavuttaa paljon,
  Ja Hitler lyödään kovasti!
  Ja pojan paljas jalka heittää kranaatin! Ja hän paljastaa helmimäiset, suuret hampaansa yli vuotiaita. Kyllä, hänellä on jo suu kuin sudella. Se puree minkä tahansa kurkun läpi.
  Ja tytöt tankeissa liikkuvat etelästä pohjoiseen Saksaan. He ovat lähdössä merelle. Ja vain Berliinin ja Pommerin lähellä olevat maat jäävät Krauteille.
  Natasha tyrmäsi fasistisia tankkeja ja huomautti:
  - Ja sota on omalla tavallaan hauskaa!
  Zoya, lyötyään natseja, suostui:
  - Niin hyvä kuin se voi olla! Varsinkin kun voitamme!
  Aurora ampui paljain varpaillaan ja sanoi:
  -Kaikki mahdoton on mahdollista universumissa, ei vain tarvitse vähän...
  Ja punatukkainen tyttö nauraa niin kovasti!
  Soturit nykivät kiihkeässä ilossa ja raivossa. Ja he murskaavat saksalaiset.
  Samaan aikaan tsaarin joukot etenevät halki Espanjan ja lähestyvät jo Sevillaa.
  Olga panssarivaunussa ampuu saksalaisia ja poliisijoukkoja kohti.
  Paikalliset espanjalaiset eivät vastusta juuri lainkaan. Toinen maa on joutumassa Venäjän kirveen alle.
  Oleg ampui ja lauloi:
  - Taitolento, se on bash on bash!
  Ja hänen kumppaninsa Alice twiittasi:
  - Planeetta tunnusti venäläisten suuruuden,
  Fasismi murskattiin miekan iskulla...
  Kaikki maailman kansat rakastavat ja arvostavat meitä,
  Kestäkäämme suurta pyhää tsarismia!
  Ja tytöt lyövät ja painavat paljaita varpaitaan joystickiin.
  Sota Vladimir Kirillovitš Romanovin tsaarin imperiumin ja fasistisen Saksan välillä jatkuu.
  Venäjän joukot ovat vapauttaneet Ranskan lähes kokonaan natsilaumoista. Helmikuu 1957... Tsaarin armeija vapauttaa Portugalin.
  23. helmikuuta venäläiset yksiköt Tanskasta ja Saksasta yhdistyivät.
  Oleg Rybachenko, tämä ikuinen poika, roiskuu mudassa paljain jaloin. Lapsimajuri huutaa itsekseen keuhkoihinsa:
  - Kunnia Venäjän tsaarille Vladimir Kolmannelle! Hajotan Hitlerin, mittaan hänet piiskalla!
  Ja poika huutaa taas ja heittää jyrkästi teroitettua kiekkoa paljain sormin. Ja se iskee fasistin kurkkuun. Ja sitten hän heittää bumerangin paljaalla, lapsellisella jalallaan ja katkaisee välittömästi viiden Krautin kurkun.
  Kyllä, Hitlerin huono idea hyökätä sellaiseen imperiumiin.
  Natasha ja hänen tiiminsä viimeistelivät viimeiset saksalaiset Portugalissa. Heidän tankkinsa tuhoutuu väistämättä.
  Ja he myös painavat joystickin painikkeita paljain varpaillaan ja tekevät raivokasta tuhoa.
  Zoya ampui, murskasi saksalaisen tykin ja lauloi:
  - Venäjän ja vapauden puolesta loppuun asti!
  Aurora potki natseja paljain varpaillaan ja sirutti tylysti:
  - Jumala pelasta kuningas!
  Myös Svetlana nai, painoi joystickin painikkeita paljain varpaillaan ja vinkaisi:
  - Vahva suvereeni!
  Tytöt voittivat fasistit. Mutta sitten ilmestyi uusi Hitler-tankki "Mouse"-4. Erittäin tehokas malli - painaa kolmesataa tonnia ja 310 mm ase. Se voi tunkeutua pitkälle, mutta sillä itsessään on niin paksu panssari, että Kondratenko-6-tankki ei ota sitä mistään kulmasta.
  Natasha käskee:
  - Tytöt, meidän on tultava lähelle ja kiinnitettävä se sivun alaosaan, telojen väliin - tämä on ainoa mahdollisuutemme!
  Zoya löi paljain varpaillaan saksalaista tykkiä ja lauloi:
  - Kohtalo antaa sinulle viimeisen mahdollisuuden, mutta ole nopea! Sateessa, rakeissa ja lumessa!
  Augustine myös naputti ja sirutti:
  - Viimeinen mahdollisuus, kohtalo antaa sinulle! Eläköön kävely ja päivittäinen juoksu!
  Ja myös paljain varpain, ja kuinka se kiertyy. Ja hän murskaa fasistit.
  Svetlana karjui:
  - Uusia rajoja ja rajuja voittoja varten!
  Venäläinen panssarivaunu ryntäsi ja kiihtyi. Ja tytöt ottavat sen ja laulavat:
  - Vahva suvereeni, loistavin ikä, ortodoksinen tsaari, hallitse kunniaa, meidän kunniaamme!
  Ja taas he kiihtyivät siirtyen pois raskaasta ammuksesta, joka oli lähetetty saksalaisen "Maus"-4:n aseesta. Tytöt huusivat:
  - Älkäämme kumartuko oinaan sarven yli! Joten sinä Hitler - kuole!
  Ja niiden tankki kiihtyy. Se on kuin pieni nyrkkeilijä hyökkää ison kimppuun. Mutta tietysti mahdollisuudet ovat fifty-fifty.
  Natasha, katsellen tankin liikettä, muisti kuinka hän nyrkkeili miehen kanssa kehässä. Hän ei lyönyt ja häntä hakattiin, mutta hän piti kiinni. Ja sitten hän napsahti itsevarmasti. Ja hän sai kiinni vihollisen lähestyvän liikkeen ja löi häntä leukaan. Lyöty tajuttomaksi!
  Hän sai tuhat kultaruplaa. Sellainen tappeluinen tyttö. Jos hän antaa, hän antaa sen!
  Natasha pudisti paljas jalkaansa ja lauloi:
  - Tämä ei ole viimeinen taistelu, mutta se on ratkaiseva! Isänmaan kunniaksi, isänmaan kunniaksi ja kunniaksi!
  Ja sitten heidän tankki lipsahtaa sivun ohi ja lähettää kuoren... Zoya käytti myös paljaita varpaitaan, niin kultatukkainen tyttö ja ketterä kuin apina. Ja "Hiiri"-4 alkoi räjähtää. Hänen kuorensa olivat selvästi räjähtäneet. Ja sitten tornit revitään irti, ja hän lentää korkealle ilmaan!
  Tytöt huutavat yhteen ääneen:
  - Voitto! Siisti voitto!
  Ja toinen tankki heidän listallaan!
  1. maaliskuuta 1957 venäläiset joukot alkoivat ylittää Elben. Näyttää siltä, että Hitlerin kimppuun on astuttu.
  Poika Oleg Rybachenko, paljain jaloin, lapsensa jalalla heitti kranaatin, upotti fasistisen panssarivaunun ja huusi:
  - Uusia, taipumattomia rajoja varten!
  Alenkan tankimiehistö kääntyy itään. Länsi-Saksa ja Ranska on jo vapautettu. Vain Oderin ja Elben väliset maat jäivät natsien hallintaan. No, myös Iso-Britannia ja Irlanti. Natsien viimeiset voimat ovat siellä.
  Alenka, ampuessaan fasistisia pattereita, sanoo:
  - Tsarevitš Nikolai,
  Jos sinun täytyy hallita...
  Älä koskaan unohda -
  Armeija taistelee rohkeasti!
  Ja nyt lähetetään toinen kuori paljain jaloin. Ja hän putosi Fritz-aseeseen.
  Anyuta ampuu myös paljain varpain. Hän iskee fasistia ja karjuu keuhkoihinsa:
  - Olen sellainen tyttö, joka saa Hitlerin oksentamaan!
  Seuraavaksi tuliset Augustinuksen kynnet. Hän on myös terävästi ampuva pieni paholainen ja karjuu:
  - Helvetin porteille!
  Ja käyttää paljaita jalkoja.
  Maria ampuu takanaan. Samalla tavalla hän ottaa sen ja lyö ja huutaa:
  - Kukaan ei estä minua, tiikeri, kukaan ei voita paljasjalkaista tyttöä, ja minut lyödään missä tahansa!
  Ja sitten olympialaiset räjähtävät. Ja hän tyrmää saksalaisen tankin, repimällä sen tornin irti kuin sienikorkin.
  Ja nauraa:
  - Uusia, siistejä rajoja!
  Ja hän näyttää taas kieltään!
  Tytöt vain työntävät itseään ja etenevät epätoivoisesti. Ja fasistit hukkuvat iskujensa alle.
  2. maaliskuuta 1957 viimeiset natsijoukot Portugalissa antautuivat. Kävi selväksi, että fasismin aamunkoitto oli alkamassa. Tarkemmin sanottuna on aamunkoitto? Painajainen auringonlasku!
  Ja venäläiset joukot etenevät. Saksalaiset heittävät yhä enemmän aseensa alas ja antautuvat.
  He putoavat polvilleen. Sekä venäläiset että kiinalaiset tytöt suutelevat paljaita jalkojaan.
  Se näyttää niin siistiltä ja siistiltä. Ja fasisteja pilkotaan ja pilkotaan.
  Natashan miehistö on jo junassa, joka lähtee taistelemaan pohjoiseen Krautien kanssa.
  Tytöt istuvat osastollaan. He pelaavat korttia pitämällä niitä paljain varpaillaan.
  Natasha huomautti:
  - On mielenkiintoista, kun otamme Berliinin, mitä seuraavaksi?
  Zoya vastasi luottavaisesti:
  - Seuraava on Lontoo!
  Fire Aurora kikatti ja kysyi uudelleen:
  - Ja sitten?
  Zoya totesi päättäväisesti:
  - Latinalainen Amerikka on meidän! Emme seiso seremoniassa natsien kanssa!
  Svetlana oli samaa mieltä tästä:
  - Emme tietenkään tee! Valloitetaan koko maailma!
  Natasha vahvisti innostuneesti:
  - Ja sitten tulee rauha, kaikkialla maailmassa!
  Tytöt lauloivat kuorossa säveltäen edetessään;
  Kunnia tsaarin suurelle Venäjälle,
  Missä Vladimir istuu valtaistuimella...
  Murskaamme pahan fasismin laumoista -
  Kunnia armeijalle ja monoliitillemme!
  
  Sydämet karkaisivat suuressa uskossa,
  Äiti maamme koko sydämestämme...
  Olemme tsaari Nikolauksen poikia,
  Ja he eivät kuolleet hänen puolestaan turhaan!
  
  Isänmaamme, olet kalliimpi kuin mikään muu,
  Heitetään siivekäs, taivaallinen ilotulitus...
  Taistelet myös isänmaata vastaan,
  No, anna natsien kuolla!
  
  Hitler halusi saada maamme,
  Ja paha koira yritti murhata kuninkaan...
  Mutta me olemme röyhkeitä, emme hyväksy sitä ,
  Fasismi hyökkäsi siis turhaan!
  
  Kuningas on ystävällinen ja viisas hallitsija,
  Vuorikotka kohoaa planeetan yläpuolelle...
  Vladimir on lauman hallitsija,
  Ystävyytemme on kuin teräsmonoliitti!
  
  Pudotetaan tuki Fritzin jaloista,
  annetaan Hitlerin tukehtua silmukaan...
  Luovutamme julmat teloitukset häpeään,
  Kuka toimii pahana maan päällä!
  
  Kuninkaallinen voima ja kuninkaallinen viisaus,
  Hän tuhoaa fasistit mittaamatta...
  Usko minua, Hitler teki jotain todella typerää,
  Ja nyt hänen elämänsä on kuin lanka!
  
  Joten kunnioita suuria kuninkaita,
  Maapallolla ei ole kylmempiä Romanovia...
  Natsien taistelussa lyö sydämiä,
  Avataksesi tien saavutuksille ja unelmille!
  
  
  Pietari Suuri vei meidät merelle,
  Aleksanteri valloitti Pariisin...
  Kyllä, joskus sattui surua,
  Mutta Venäjää suojeli kerubi!
  
  Meillä on kaikki kaunista,
  Sekä tytöt että pojat, usko minua...
  Kuningas hallitsee, tiedät oikein -
  Vaikka paha peto murisee kynnyksellä!
  
  Ei ole rajoja, usko täydellisyyteen,
  Pian tulee kommunismin kuninkaat...
  Avataan ovet autuuteen,
  Vitun fasismi tuhottu!
  
  Venäjälle ei ole asetettu virstanpylvästä,
  Usko minua, me voitamme vihollisen...
  Tytöt ovat paljain jaloin kuin Spartassa,
  Tsaari Vladimir on yksin!
  
  Uskomme Rodiin - suureen jumalaan,
  Mikä loi täydelliset slaavit...
  Taistelemme kunnian ja vapauden puolesta,
  Iskemme natsismille!
  
  Olet suurin Romanovien perhe,
  Tulee aina hallitsemaan Venäjää...
  Suuri kuningas, korkein lento,
  Saatana ei riko kotkaa!
  
  Rakkaudesta suurta Venäjää kohtaan,
  Lähetämme sotilaita taisteluun...
  Ylistämme pyhien kasvoja ikoneista,
  Loppujen lopuksi jokainen soturi on myös kuningas!
  
  Sydämemme palaa isänmaan puolesta,
  Me tytöt olemme kovia taistelussa...
  Avaamme oven avaruuteen, tiedä
  Ja tapan Adolfin kuin narttu!
  
  Berliiniin on enää vähän aikaa.
  Me menemme sisälle kantaen kuninkaiden kunniaa...
  Vanhuus ei uhkaa meitä tyttöjä,
  Usko minua, meitä ei läikytä vedellä!
  
  Haudataan ne, jotka ovat pahoja ja ilkeitä,
  Lohikäärme voitetaan räjähdysmäisesti...
  Ja meillä on kultaiset ikonit,
  Rodnoveria on ikuinen laki!
  
  
  
  
  Türkiye OSALLISTU TOISEEN MAAILMANSOTAAN
  1. syyskuuta 1942 Türkiye astui sotaan Neuvostoliittoa vastaan. Syy on selvä - kostonhimo aikaisemmista tappioista ja halu valloittaa Baku. Lisäksi roolissa oli myös saksalainen diplomatia, joka lupasi ottomaaneille kultavuoria. Joka tapauksessa turkkilaiset päättivät, ettei ollut mitään järkeä odottaa pidempään, ja että he eivät olleet raadonsyöjiä, vaan heillä oli myös aikaa taistella.
  Tämän seurauksena kolmekymmentä turkkilaista divisioonaa hyökkäsi Neuvostoliiton Transkaukasiaan.
  Muutamassa päivässä he valloittivat Batumin ja pystyivät ympäröimään Jerevanin.
  Vastauksena Stalin joutui vetämään osan nousevista varoista ja siirtämään ne Transkaukasiaan.
  Neuvostoliiton komento joutui lykkäämään hyökkäystä Stalingradiin. Saksalaiset puolestaan pystyivät saavuttamaan enemmän Kaukasian suunnassa ja ottamaan Ordzhonikidzen ja Groznyn. Ja vain vetäytymällä vuorille neuvostojoukot pystyivät pysäyttämään natsit.
  Samaan aikaan britit lykkäsivät operaatiota Torch, koska he pelkäsivät saada Turkin mukaan vihollisuuksiin Britanniaa vastaan.
  Joulukuun 1942 loppuun mennessä natsit kuitenkin valloittivat Stalingradin. He asettuivat sinne. Neuvostoliiton joukot etenivät, mutta tuloksetta keskustassa - Rzhev-Sychov-operaatio osoittautui liian kalliiksi. Fuhrer julisti kuitenkin totaalisodan, koska Kolmannella valtakunnalla ei ollut tarpeeksi resursseja.
  Helmikuussa puna-armeija kokosi joukkonsa ja yritti hyökätä saksalaisia vastaan Stalingradin kyljestä. Mutta natsit olivat jo onnistuneet ryhmittämään joukkonsa uudelleen ja olivat valmiita torjumaan iskut.
  Myös Torch-operaatio alkoi helmikuussa. Myös saksalaiset olivat valmiita, ja kahden viikon kiihkeän taistelun jälkeen he pysäyttivät britit.
  Amerikkalaiset eivät ole vielä laskeutuneet Casablancaan ja Tunisiaan. Taistelut Afrikassa ovat taas pysähtyneet.
  Hitler oli vielä keräämässä voimia... Maaliskuussa puna-armeija toteutti Rzhev-Sychov-operaation kolmannen kerran, taistelut kestivät koko kuukauden, tuloksetta.
  Kesäkuussa natsit keräsivät voimia ja liikkuivat Volgaa pitkin yrittäen katkaista Neuvostoliiton joukot Kaukasuksella ja saavuttaa Kaspianmeren.
  Taisteluihin osallistuivat uudet saksalaiset tankit: "Tiger", "Panther", "Lion".
  Sekä itseliikkuva ase "Ferdinand".
  Saksalaiset olivat vahvempia kuin todellisessa historiassa, ei lyöty, ja uusilla joukoilla.
  Yhdysvallat ei käytännössä pommittanut kolmatta valtakuntaa, mikä mahdollisti tankkien ja itseliikkuvien aseiden tuotannon lisäämisen. Ja käynnistää myös "Lion"-sarja. Säiliö osoittautui kuitenkin liian kalliiksi ja raskaaksi, se meni usein rikki ja jäi jumiin. Mutta sen paksu 100 mm viisto sivupanssari teki ajoneuvosta hyvän läpimurtoajoneuvon. Lev-tankin etu oli sen voimakas tykki, mutta haittana oli yhdeksänkymmenen paino. Mikä vähensi auton liikkuvuutta.
  Taistelut osoittivat, että tämä tankki pystyy edelleen tekemään jotain tasaisella maalla.
  Pantherin sivupanssari osoittautui heikoksi, mikä lisäsi tappioita. Tiger osoittautui tehokkaimmaksi läpimurtosäiliöksi. Sen sivut peitettiin 82 mm:n haarniskalla, mikä teki neljästäkymmenestäviidestä voimattomaksi.
  Saksalaiset etenivät suhteellisen hitaasti. Neuvostoliiton johto kokonaisuudessaan odotti juuri tällaista vaihtoehtoa ja valmisteli, nosti joukkoja.
  Totta, toisin kuin Kursk Bulge, fasistit ovat paljon vahvempia ja luottavaisempia.
  Ja maasto on mukavampi hyökkäämiseen kuin puolustamiseen. Ja Krautilla on myös enemmän lentokoneita, tankkeja ja jalkaväkeä. Eikä ole helppoa toimittaa Neuvostoliiton joukkoja Volgan yli.
  Joten natsit, murtautuessaan puolustuslinjojen läpi, etenivät. Saavutimme menestystä onnistumisen jälkeen.
  Kolmen kuukauden itsepäisten taistelujen jälkeen saavutimme Kaspianmerelle.
  Stalin, joutuessaan vaikeaan tilanteeseen, halusi aloittaa rauhanneuvottelut. Koska on käynyt selväksi, että Kaukasiaa ei voida hillitä. Mutta on erittäin vaikeaa päästä sopimukseen Hitlerin kanssa. Fasistit vaativat liikaa. Ja jos annat periksi heille, he syövät sinut. Entä aselepo? Hitler ei halua sitä tänne. Ja tietysti liittolaiset ovat passiivisia. He pelkäävät viivyttää ylimääräistä jakoa.
  Fritzet liikkuivat Kaspianmeren rannikolla. Ja sitten lopulta he yhdistyivät turkkilaisten kanssa. Mikä ilo se oli!
  Kauniit saksalaiset tytöt pakottivat Neuvostoliiton vangit suudella paljaita jalkojaan. He tekivät sen kuuliaisesti. Ja he löivät paljaita kantapäitään.
  Sieppaus toteutettiin näin. Ja saksalaiset riisuivat Neuvostoliiton yksiköt aseista.
  Sitten Stalin tarjosi Fuhrerille rauhaa - suostui luopumaan koko Kaukasuksesta ja jopa Leningradista ja Karjalasta. Lisäksi maksaa sadan vuoden korvaukset.
  Fuhrer, harkittuaan hieman, hyväksyi tarjouksen ja rauha solmittiin 7. joulukuuta 1943.
  Liittoutuneet pitivät tätä petoksena! Ja he asettivat pakotteita Stalinia ja Neuvostoliittoa vastaan!
  Ja neuvostopropaganda esitti todellisen antautumisen suurena voittona. He sanovat, että kun liittolaiset hylkäsivät heidät, he säilyttivät neuvostovaltion, eikä Moskovaa koskaan vallattu.
  Ja natsit tietysti aloittivat hyökkäyksen Kaukasuksesta Lähi-itään ja vahvistivat Rommelin ryhmää. Maaliskuun 1943 loppuun mennessä ylivoimaiset fasistiset joukot valtasivat koko Lähi-idän ja Egyptin. Lisäksi taistelut osoittivat, että Panther taistelee menestyksekkäästi englantilaisia Churchillejä ja Cromwelleja vastaan, mutta jälkimmäiset eivät voi tunkeutua siihen suoraan.
  Lisäksi saksalaiset kovettuivat taisteluissa venäläisten kanssa ja voittivat helposti siirtomaa-Britannian joukot.
  Huhtikuussa natsit muuttivat Sudaniin. Ja lopulta he valtasivat Gibraltarin ja aloittivat Marokon miehityksen. Churchill yritti myös koetella vesillä rauhaa. Mutta Hitler, annettuaan itselleen vapaat kädet idässä, sanoi ei!
  Ja natsit muuttivat Afrikan halki. Heitä viivästyttivät enemmän pitkittyneet yhteydet, huonot tiet tai niiden täydellinen puuttuminen, vaikea ilmasto ja suuret etäisyydet.
  Siitä huolimatta saksalaiset etenivät. Ja he muuttivat pimeää maanosaa pitkin. Vaikka tietysti heidän panssarivaununsa, erityisesti Tiger-2 ja Lion, olivat viidakossa melko hitaita. Muuten, saksalaiset esittelivät sarjassaan myös kevyen "Pantherin", joka painoi kaksikymmentäkuusi tonnia, mikä oli erittäin tarpeellista Afrikan sodalle.
  Kuten taisteluoperaatiot osoittivat, tällaisella panssarivaunulla ei kuitenkaan ollut perustavanlaatuisia etuja T-4:ään verrattuna, paitsi tehokkaampi moottori, mutta myös kaltevat panssarilevyt.
  Vuoden 1944 lopulla saksalaiset hankkivat itseliikkuvan E-10-tykin, joka painoi kaksitoista tonnia, jolla oli erittäin matala siluetti ja erittäin kalteva panssari. Tällainen kone on todella välttämätön Afrikalle.
  Varsinkin jos tytöt riitelevät siitä. Ja tytöt ovat yleensä superhyviä ja tyylikkäitä.
  Gerda ja Charlotte matkustavat viidakon halki ja tuhoavat britit ja amerikkalaiset. Näitä tyttöjä todella tarvitset! Et löydä edes viileämpiä seuraavien sadan mailin alueelta. Tytöt rakastavat tappamista - nämä ovat siistejä tyttöjä!
  Joten he ottivat kiinni mustat taistelijat ja pakottivat heidät suudella kaunokaisten paljaita jalkoja. Se on myös heti selvää - vakava varkaus! Ja he taistelevat puolestaan lyömällä englantilaisia autoja kaukaa.
  Heidän itseliikkuva aseensa lähestyy jo Etelä-Afrikan pääkaupunkia Pretoriaa. Tytöt ampuvat itsensä, lävistävät Churchillin volframiytimellä ja laulavat:
  - Afrikassa on haita, Afrikassa on gorilloja, Afrikassa on enemmän krokotiileja! He purevat, hakkaavat ja loukkaavat sinua! Lapset eivät mene kävelylle Afrikassa! Afrikassa on rosvo, Afrikassa on konna, Afrikassa on kauhea Barmaley! Hän puree, hakkaa ja loukkaa sinua! Ja hänen tyttönsä on revittävä osiin!
  Helmikuussa 1945 brittien viimeinen tukikohta Afrikassa Madagaskarin saarella kaatui.
  Joten nyt Britannia on menettänyt jalansijansa myös siellä. Samaan aikaan saksalaiset valloittivat sekä Iranin että Intian. He osoittivat ilmiömäisen voimansa.
  Ja toukokuussa 1945 natsit tekivät maihinnousun Britanniassa. Kolme viikkoa kestäneiden itsepäisten taistelujen jälkeen Lontoo kaatui. Kuukautta myöhemmin Irlanti vangittiin.
  Maalla oli väliaikainen tyyntyminen, mutta merellä sota jatkui. Yhdysvallat jäi yksin Kolmatta valtakuntaa, sen liittolaisia ja Japania vastaan. Mutta toistaiseksi Amerikka on ulkomailla, etkä voi ottaa sitä niin helposti.
  Kolmannessa valtakunnassa otettiin käyttöön yleinen asevelvollisuus, ja lentokoneiden ja laivojen tuotanto alkoi kasvaa.
  Sekä taistelulaivoja että lentotukialuksia rakennettiin. Ja tietysti sukellusvenesota oli täydessä vauhdissa. Ja sitten ei ollut armoa ketään amerikkalaisista laivoista.
  Syksyllä tai tarkemmin sanottuna marraskuussa 1945 saksalaiset valloittivat rohkeasti Islannin ja loivat sitten sillanpäitä Argentiinaan. Sota merellä jatkui kuitenkin pitkään. Amerikkaan saapuminen kesti monia laskeutuvia aluksia. Eikä laivoja rakenneta niin nopeasti. Mutta oli miten oli, Kolmas valtakunta vahvistui. Neljäskymmeneskuudes vuosi kului iskujen vaihdossa merellä. Ja vuonna 1947 saksalaiset olivat jo siirtäneet sotilasoperaatiot Grönlantiin ja vallanneet sen. Ja sieltä se ei ole kaukana Kanadaan!
  Natsit suunnittelivat jättiläismäisiä valloituksia. Ja vuonna 1948 alkoi hyökkäys Kanadaa vastaan ja Brasiliasta Venezuelaan yhdessä japanilaisten kanssa. Taistelut etenivät erittäin kiivaasti.
  Saksalaiset etenivät hitaasti mutta varmasti. Heidän E-sarjan tankit olivat edistyneempiä kuin amerikkalaiset ja osoittivat etunsa taistelukentällä. Mutta muuten, jenkit eivät ole niin yksinkertaisia, ja he vastustivat erittäin itsepäisesti. Ja he eivät yrittäneet luovuttaa.
  Vaikka tietysti siellä oli kattiloita. Amerikkalaiset joutuivat niihin. Sitten he luovuttivat. Ja vangit suutelivat arjalaisten tyttöjen paljaita, pölyisiä jalkoja.
  Pian Quebec ja Toronto kukistivat, sitten muut kaupungit. Toukokuusta joulukuuhun 1948 saksalaiset valloittivat lähes koko Kanadan sekä Venezuelan, Nicaraguan ja suurimman osan Meksikosta. Tämä on erittäin vaikea tilanne. Vuoden 1949 alussa saksalaisilla oli Yhdysvallat teräspihdissä. Sitten, tammikuun 11. päivänä, amerikkalaiset yrittivät käyttää ydinaseita ensimmäistä kertaa historiassa. Ja he eivät oikein onnistuneet. Viidestä pommista neljä kuoli saksalaisten lentokoneiden alas ampumissa koneissa, ja yksi ei räjähtäessään aiheuttanut vakavia vahinkoja saksalaisille joukoille.
  Vastauksena Krauts tehosti pommituksiaan Amerikan kaupunkeihin ja sotilaslaitoksiin.
  Joten taistelu eteni jatkuvalla menestyksellä Wehrmachtin hyväksi. Kenellä oli parempi varustelu ja joukkojen koulutus. Kyllä, ja suuri määrä. Taistelu oli erittäin kovaa. Vuoden 1949 alussa saksalaiset, ulkomaiset ja japanilaiset divisioonat miehittivät Meksikon jäljellä olevan osan ja saapuivat Yhdysvaltoihin pohjoisesta. Amerikka on puristettu kokonaan. Ja kävi selväksi, että asiat olivat huonosti Yhdysvalloille. Ja kesän loppuun mennessä puolet kotkan valtakunnan alueesta sekä Alaska oli jo vallattu.
  Saksalaiset valloittivat Washingtonin ja New Yorkin 8.11.1949. Ja 7. joulukuuta 1949 Yhdysvaltain armeijan jäännökset antautuivat. Näin päättyi toinen maailmansota. Verisin kaikista sodista ja kesti yli kymmenen vuotta!
  Näytti siltä, että kauan odotettu rauha oli saapunut. Mutta Hitler ei halunnut hyväksyä sitä tosiasiaa, että hegemonia oli jaettava Japanin kanssa. Ja 20. huhtikuuta 1953 Kolmas valtakunta hyökkäsi nousevan auringon maahan. Uusi sota syttyi. Maailman hegemonian puolesta.
  Määrällinen ylivoima on Kolmannen valtakunnan puolella, ja myös laadullinen. Mutta japanilaiset taistelevat suurella raivolla ja joukkosankarilla.
  Natsit hallitsevat kuitenkin edelleen. Sota kesti kuitenkin lähes vuoden. Neuvostoliitto pysyy neutraalina. Stalin kuoli siellä ja vallasta käydään vakava taistelu.
  Japani on lopulta Wehrmachtin miehittämä. Muutamaa kuukautta myöhemmin natsit valloittivat myös Latinalaisen Amerikan maat. He perustavat maailmanlaajuisen hegemonian.
  Itse Kolmannessa valtakunnassa tapahtuu uudistuksia. Uusi uskonto otetaan käyttöön kristinuskon tilalle. Siinä ei ole kolminaisuutta, vain yksi korkein Jumala ja hänen sanansaattajansa - Adolf Hitler. Yhden valuutan markka, yksi koulutus. Ja myös uskonnon pyhittämä moniavioisuus. Ja geneettistä valintaa tapahtuu edelleen aktiivisesti. Ihmiskuntaa parannetaan.
  Neuvostoliitto on edelleen olemassa typistetyssä muodossa ja kunnioittaa natseja. Nikita Hruštšov hallitsee siellä ja yrittää olla kiusaamatta petoa. Siitä huolimatta Hitler on jo alistanut koko maailman itselleen. Ja hän pitää Venäjää punaisena täplänä. Mutta ihminen olettaa, ja Jumala määrää. Huhtikuun 20. päivänä 1957 Fuhrer joutui salamurhayrityksen uhriksi juuri syntymäpäivänään. Ja täsmälleen kuusikymmentäkahdeksan vuoden kohdalla villin tyranni valtakunta keskeytettiin. Joka valloitti melkein koko maailman ja halusi hyökätä uudelleen Neuvostoliittoon 22. kesäkuuta.
  Mutta kuten näemme hänen kanssaan, se ei toiminut...
  Hitleriä seurasi Schellenberg. Hermann Goering kuoli huumeiden väärinkäyttöön ja ahmattiisuuteen. Himmler joutui häpeään, ja Hitler lakkasi luottamasta häneen ja sitten poisti hänet. Schellenberg seurasi Himmleriä ja sai seuraajan viran. Lisäksi Hitler sai lapsia keinosiemennyksellä. Mutta vanhin heistä ei ollut vielä neljätoista.
  Joten Fuhrerin jälkeläisillä ei ollut aikaa periä. Hitleristä tuli siten keisari, mutta ilman dynastiaa. Schellenberg ei uskaltanut tappaa Fuhrerin lapsia, vaan poisti heidät vallasta. Ja hänestä itsestään tuli Fuhrer ja diktaattori.
  Taistelu vallasta kesti useita vuosia.
  Ja 1. toukokuuta 1961 natsi-Saksa kuitenkin hyökkäsi Neuvostoliittoa vastaan. Yritettiin saavuttaa: yksi planeetta - yksi imperiumi!
  Ja Schellenbergin joukot pystyivät edelleen valloittamaan Moskovan. Neuvostoliiton armeija oli sotilasvarusteiden määrässä ja laadussa liian huonoa. Neuvostoliiton suurten kaupunkien valloitus kesti kuusi kuukautta suurten etäisyyksien vuoksi. Ja sitten partisaanisota kesti vielä kymmenen vuotta.
  Asiat kuitenkin rauhoittuivat pian. Schellenberg harjoitti suhteellisen liberaalia politiikkaa, ja vuonna 1981 kaikki venäläiset saivat kolmannen valtakunnan kansalaisuuden. Liberalisointi eteni vähitellen. Schellenberg kuoli pian sen jälkeen. Ja vakava taistelu vallasta puhkesi. Sitten kompromissina monarkia palautettiin ja keisarin suora jälkeläinen Frederick IV nousi valtaistuimelle. Vuonna 2001 järjestettiin kansanäänestys, jossa kaikki maapallon asukkaat saivat kansalaisuuden ja muodollisesti yhtäläiset oikeudet. Ja vuonna 2017 viimeiset juutalaisia ja romaneja koskevat rajoitukset poistettiin.
  Kansallissosialismin aikakausi on päättynyt. Ihmiskunta on kuitenkin yhdessä valtakunnassa, liittovaltiossa ja monarkiassa. Tutkii ulkoavaruutta.
  Siinä kaikki ovat muodollisesti tasa-arvoisia, ja siellä on senaatti ja Bundestag, joissa edustajat valitsevat koko kolmannen valtakunnan väestö. Ja heidän yläpuolellaan on Kaiser, koko maapallon keisari.
  Elämä yleensä ei ole huono aineellisessa mielessä. Tiukka kurinalaisuus, tieteen ja teknologian kehittäminen erinomaisella saksalaisella organisaatiolla tuottivat tuloksia. Maatalous on erinomaista, nälkää ei ole, ja ruokaa on runsaasti jopa Afrikan köyhillä alueilla. Kaikilla on työpaikka, kaikki saavat palkkaa ja eläkkeitä. Koulutus ja lääketiede ovat ilmaisia. Samoin ilmaiset päiväkodit ja päiväkodit. Ruoka maksaa penniä, ja kaikkien tuotteiden hinnat ovat olleet jäädytettyinä useiden vuosien ajan. Kaikkialla, jopa Afrikassa, on teitä, melkein jokaisella on joko erillinen asunto tai talo. Kaikille vastapareille annetaan välittömästi vähintään kolme huonetta asunnossa, jossa on kaikki mukavuudet. Voit ottaa auton tai mitä tahansa luotolla. Monilla on jopa henkilökohtaiset helikopterit.
  Internet on aktiivinen, kaikilla on televisiot ja tietokoneet, työpäivä on vain neljä tuntia. Kaikki urheiluosat ovat ilmaisia, ja niihin osallistumisesta jopa maksat.
  He antavat huomattavan korvauksen jokaisesta lapsesta. Palvelut ja julkinen liikenne ovat ilmaisia. Kaikesta tuli niin siistiä ja hyvin hoidettua. Kadut ovat puhtaita, paljon robotteja ja automaatiota on ilmestynyt. Esimerkillinen järjestys. Savukkeet ovat kiellettyjä, vaikka alkoholia myydään edelleen, ja erityyppiset oluet ovat lähes ilmaisia. Myös julkisissa ruokailuissa olevat lapset ruokitaan ilmaiseksi.
  Paljon ilmaisia nähtävyyksiä ja tietokonehuoneita.
  Ihmisasutuksia on jo Kuulla, Marsilla, Venuksella, Merkuriuksella ja Jupiterin kuuilla.
  Ihmiset valmistautuvat hyppäämään tähtiin. Monia asioita on jo keksitty.
  Lyhyesti sanottuna se meni kokonaisuudessaan melko hyvin. Eikä tarvinnut olla niin töissä.
  JOS ZYUGANOV OSOITTAISI LISÄÄ ROKKAUTTA JA ENNAKKOAIKAA
  Toukokuussa 1999 Zjuganov päätti olla hyväksymättä Stepashinin ehdokkuutta, vaan mennä duuman ennenaikaisiin vaaleihin. Kommunistit ja heidän liittolaisensa tekivät konsolidoidun päätöksen äänestää Stepashinia vastaan. Lisäksi he loukkaantuivat ja heiltä riistettiin asemansa hallituksessa. Tällainen päätös olisi ollut historian todennäköisin, ellei Zjuganov olisi ollut troijalainen hevonen kommunistileirissä, joka horjutti ja kompromissi vasemmistoideoita.
  Ennenaikaiset eduskuntavaalit lupasivat kommunisteille monia etuja, muun muassa kilpailijoiden vähentymisen ja marttyyrikuoleman takia.
  Ja tämä osoitti, että kommunistit eivät pidä lainkaan kiinni paikoistaan, vaan ovat periaatteellisempia.
  Toisella kerralla Jeltsin toi Stepashinin uudelleen ja otti sitten Aksenenkon kolmannen kerran. Duuma ei taaskaan hyväksynyt, ja se otettiin ja hajotettiin. Uudet vaalit oli määrä pitää syyskuussa.
  Eduskunnan itsepäisyys muutti jonkin verran historian kulkua. Jugoslavian pommitukset kestivät kauemmin - Milosevic toivoi apua Venäjältä. Ja eduskunnan hajottaminen antoi oppositiolle mahdollisuuden voittaa.
  Kommunistit onnistuivat äänestämään Jeltsinin virkasyytteen uudelleen.
  Ja taas se oli vain vähän lyhyt, tällä kertaa vain kaksi ääntä. Kansanedustajat olivat huolissaan eduskuntavaalien läheisyydestä ja vaarasta, että niissä ei mene läpi.
  Duuma hajotettiin ja Jeltsin nimitti asetuksella vähän tunnetun Aksenenkon pääministeriksi.
  Yleisesti ottaen Zjuganovin toiveet vaalien järjestämisestä olivat perusteltuja. Sairas ja heikentynyt presidentti ei mennyt perustuslakia vastaan. Eikä hän ottanut riskiä ylittää valtuuksiaan kahden prosentin arvosanalla. Primakov näki, että hänen liittoumallaan ei ollut aikaa muodostaa ja rekisteröityä, ja hän solmi liiton kommunistien kanssa. Yabloko ja liberaalidemokraattinen puolue menivät vaaleihin. Unity-blokilla ei ollut aikaa muodostua, ja NDR heikkeni.
  Myös militanttien hyökkäys Dagestaniin ja turvallisuusjoukkojen päättämättömyys vaalien aikana.
  Kommunistit saavuttivat yhdessä Primakovin ja Lužkovin kanssa valtavan voiton. He saivat yli viisikymmentäviisi prosenttia äänistä. Toinen oli Yabloko-blokki, joka myös menestyi hyvin ja nousi viisitoista prosenttia. Yllättäen LDPR suoriutui hyvin keräten yli kaksitoista prosenttia. NDR ei täyttänyt viiden prosentin rajaa - täydellinen tappio! Žirinovskista tuli duuman ainoa Kremli-mielinen johtaja. Totta, kilpailu oli heikkoa. Uuden lain mukaan puolueiden on rekisteröidyttävä uudelleen viimeistään vuotta ennen vaaleja, eikä moni ehtinyt.
  Parlamenttia hallitsi jälleen vasemmistooppositio, sekä Yabloko yhden mandaatin paikoilla että LDPR vähemmistössä.
  Ja tietysti syntyi konflikti... Duuman puhemiehen valinnan jälkeen hallitukselle äänestettiin epäluottamuslause. Ja taas puhuttiin syytteeseenpanosta. Tällä kertaa kaksi kolmasosaa, se olisi helppo kerätä!
  Jeltsin päätti epäröinnin jälkeen palauttaa pääministeri Primakovin ja ensimmäisen varapääministeri Masljukovin tuoliin .
  Vasemmistoliitto suostui tähän, mutta presidentin valtuuksia rajoitettiin väliaikaisesti. Ja uusiin vaaleihin ei ole enää mitään. Koalitiossa käytyjen neuvottelujen jälkeen päätettiin nimittää Primakov presidentiksi. Lužkovista tuli pääministeri. Ja Zyuganov sai lainsäädäntöelimen päällikön viran! Eli Super Skipper ! Uuden osalta perustuslain muutokset olisi pitänyt jopa hyväksyä.
  Militantit ajettiin ulos Dagestanista. Mutta he eivät menneet Tšetšeniaan. Siellä syttyi sisällissota. Venäjä tuki Mashadovia ja Kadyrovia Basajevia ja Raduevia vastaan .
  Primakov onnistui voittamaan Venäjän presidentinvaalit ensimmäisellä kierroksella. Hallitus sai kuitenkin lisävaltuuksia. Kuten myös kommunistien hallinnassa oleva lainsäädäntövalta.
  Venäjällä talouskasvu jatkui, öljyn ja kaasun hinnat nousivat ja teollisuus elpyi.
  Amerikkalaiset, niin yleisesti kuin todellisuudessakin, syyskuun 11. päivän terrori-iskun jälkeen sekaantuivat Afganistaniin ja juuttuivat Irakiin. Primakov valittiin helposti toiselle kaudelle. Mutta vuonna 2008 hän menetti paikkansa erittäin menestyneelle pääministerille Juri Lužkoville.
  Uusi presidentti jatkoi aiempaa liittoutumispolitiikkaa kommunistien kanssa. Zjuganovista tuli pääministeri.
  Ulkopolitiikka oli jonkin aikaa kumppanuutta lännen kanssa ja ystävyyttä Kiinan kanssa. Janukovitšin hallinto on vahvistunut Ukrainassa. Joten Lužkov, toisin kuin Putin, harjoitti enemmän Ukrainan-myönteistä politiikkaa ja arvosti slaavilaisten valtioiden unionia. Ukrainasta tuli jopa osa Euro-Aasian unionia vuonna 2016. Lužkov toimi kaksi kautta ja erosi. Zjuganovista tuli lopulta presidentti, joka myös voitti vaalit melko helposti. Žirinovski osallistui seitsemännen kerran, kaikki vuoden 1991 jälkeen, ja hävisi jälleen.
  Syksyllä 2015 Venäjä osallistui Syyrian sotaan ja pommitti siellä. Trump nousi valtaan Yhdysvalloissa. Zjuganov jatkoi muodollisesta kommunismista huolimatta aiempaa taloustieteen kurssiaan. Venäjän federaation kommunistisen puolueen muodollisesta ylivallasta huolimatta Venäjä säilyi markkina-, demokraattinen ja kohtalaisen autoritaarinen maa.
  Kumppanuus lännen kanssa ja maltillinen kilpailu. Ukrainan, Valko-Venäjän ja Kazakstanin kanssa on liitto, mutta ei myöskään liian läheinen. Vuonna 2020 Zjuganov valittiin toiselle kaudelle. Yleisesti ottaen tulosta hieman alentava toisen kierroksen partaalla. Ja Ukrainassa Janukovitšin lähdön jälkeen epäjärjestelmällinen Zelenski voitti odottamatta. Myös Nazarbajev lähti.
  Zjuganov sanoi, että hän ei muuta perustuslakia ja lähtee toisen kautensa jälkeen.
  Siten Venäjän federaation kommunistisen puolueen johtaja onnistui silti ohjaamaan Venäjää osoittaen hieman enemmän rohkeutta. Ja maailma osoittautui turvallisemmaksi ja rauhallisemmaksi kuin todellisuudessa.
  Kuka on Putin? Miten hänen uransa sujui? Primakovin päätyttyä pääministeriksi Putin erotettiin liian läheisenä Jeltsinille. Syyttäen erityisesti siitä, että FSB sotki militanttien hyökkäyksen Dagestanissa. Putin pysyi mukana politiikassa jonkin aikaa. Hän asettui menestymättä valtionduumaan. Sitten hänestä tuli Pietarin pormestari.
  Mutta sitten hän jätti politiikan ja sai työpaikan yksityisen yrityksen turvallisuuspalvelusta. Niin harvat ihmiset muistivat hänet enää.
  Žirinovski meni vuonna 2020 presidentinvaaleihin kahdeksannen kerran ja hävisi jälleen vaatimattomalla tuloksella. Mutta hänellä on edelleen ryhmä duumassa. Ja jopa Zyuganov myönsi hänelle kenraalimajurin arvoarvon vuoden 2020 vaalien jälkeen. Donald Trump hävisi yllättäen vaalit nuorelle demokraattiselle kilpailijalle. Merkel erosi ennenaikaisesti. Ja Lukašenkon terveys on heikentynyt jyrkästi.
  Vuonna 2021 venäläiset kosmonautit lensivät lopulta Kuuhun. Ja he istuttivat punaisen lipun sinne! Zjuganov ilmoitti Afoninin viralliseksi seuraajakseen . No, yleensä elämä kääntyi taas ympyrää.
  Kuten näemme, Venäjän romahdus ei tapahtunut edes ilman Putinia. Ja valo ei kääntynyt.
  
  
  
  
  
  
  JOS MENSHIKOV ON TAPAANUT NIKOLAIN
  . Siinä Tsaari-Venäjä voitti Krimin sodan. Menshikov tappoi eksyksissä olevasta luodista, ja hänen tilalleen tuli taitavampi komentaja. Eli onnettomuus tapahtui ja muutti historian kulun.
  Vastakohta Makarovin kanssa. Ranskalaiset ja brittiläiset hävisivät palasittain. Ja Venäjä vangittuaan valtavan määrän vankeja ja palkintoja valloitti Krimin takaisin.
  Türkiye voitti Transkaukasiassa. Hän antoi Karsin, Erzurumin ja melkein koko Armenian Venäjälle. Venäjän joukot miehittivät Romanian. Hyökkäystä ei kuitenkaan tarvinnut jatkaa. Sulttaani pyysi rauhaa. Samaan aikaan Itävalta miehitti Bosnia ja Hertsegovinan.
  Turkkilaiset suostuivat myöntämään autonomian Serbialle, Bulgarialle, Montenegrolle ja Romaniasta tuli Venäjän vasalli. Samaan aikaan Venäjä valtasi myös Armenian: Karsin, Erzerumin, Tanrogin ja laajensi omistustaan etelässä.
  Ranskassa puhkesi mellakoita ja sisällissota, eikä hän voinut enää lähettää joukkoja. Myös Britannia erosi konfliktista. Myös Sardinian valtakunta heikkeni. Itävalta on vahvistunut. Itävaltalaiset valloittivat pian Sardinian kuningaskunnan ja vahvistivat valta-asemaansa Italiassa.
  Pian Shamil jäi kiinni, mikä päätti sodan Kaukasiassa. Venäjä teki kannattavan rauhan Kiinan kanssa ja vei vielä enemmän aluetta kuin todellisessa historiassa, joten venäläisten aseiden arvovalta oli korkeampi.
  Nikolai Ensimmäinen ei tukenut pohjoista sodassa etelää vastaan. Päinvastoin, hän päätti auttaa eteläisiä yhdessä Britannian kanssa vahvistaakseen heidän asemiaan Alaskassa.
  Venäjä alkoi rakentaa kaupunkeja ja linnoituksia Amerikan alueelle. Tšukotkaan oli jopa rautatiehankkeita. Tsaari Nikolai hahmotteli paljon. Venäjän joukot valloittivat Keski-Aasian. Tämä hallitsija kuoli vuonna 1867. Venäjän jättäminen voimakkaaksi ja vauraaksi. Hänen poikansa Aleksanteri ei poistanut maaorjuutta, vaan jatkoi siirtymistä etelään. Erityisesti hän kävi voittoisan sodan Turkin kanssa ja liitti Konstantinopolin Venäjään. Sitten Mesopotamia.
  Taas sota Britannian kanssa ja brittien tappio Aasiassa. Aleksanteri Toinen hallitsi hieman pidempään tekemättä merkittäviä uudistuksia, paitsi oikeuslaitosta ja parantaen jonkin verran hallintojärjestelmää.
  Orjuuden lakkauttamista ei koskaan seurannut. Mutta Venäjä liitti Iranin. Tsaari kuoli tasan kaksikymmentä vuotta Nikolai Ensimmäisen jälkeen vuonna 1887. Aleksanteri Kolmas hallitsi vain lyhyen aikaa, vuoteen 1894 asti, mutta onnistui liitämään lähes koko Intian Venäjään. Ja Nikolai II jatkoi liikkumistaan Indokiinaan ja itse Kiinaan.
  Japanin kanssa käytiin sota. Kokonaisuutena voittoisa. Ja Kiinan ja Indokiinan täydellinen valloitus. Ja tunkeutuminen aina Australiaan asti. Mutta Euroopassa tilanne osoittautui hieman erilaiseksi.
  Itävallan valtakunta liitti Etelä-Ranskan. Ja sitten hän voitti Preussin ja valloitti Etelä-Saksan. Itävallasta tuli maailman hegemoni. Sisällissota heikensi Ranskaa suuresti. Preussi ei voinut yhdistyä. Itävaltalaiset valtasivat ja valloittivat lopulta koko Preussin sekä osan Itä-Ranskasta. Muodostettiin suuri imperiumi, joka laajeni Afrikkaan. Pian itävaltalaiset valloittivat myös Belgian, Hollannin ja paljon maata Afrikassa. Sitten Itävallan ja Venäjän välillä käytiin sota Britanniaa vastaan. Se päättyi Afrikan jakoon itävaltalaisten ja venäläisten kesken.
  Keisari Franzista tuli todellakin suurin hallitsija, joka ohitti Napoleon Bonaparten valloittamalla lähes puolet Afrikasta ja suurimman osan Euroopasta. Myös Ranska vangittiin pian kokonaan yhdessä Espanjan ja Portugalin kanssa. Kyllä kaikki meni hyvin, mutta...
  Keisari Franzin perillinen halusi liittää Serbian itseensä! Ja vuonna 1920 alkoi suuri sota Nikolai II:n Venäjän ja Suuren Itävallan keisarikunnan välillä.
  Koko Eurooppa on Itävallan puolella. Lisäksi Iso-Britannia, joka ei ole niin vahva kuin todellisessa historiassa, ja lähes puolet Afrikasta. Lisäksi Ruotsi vastusti Venäjää. Ja Norja ja Tanska vangittiin keisari Franzin alaisuudessa.
  Se oli puolet vaivasta. USA pysyi jakautuneena ja pienempänä valtana. Mutta Britannia hallitsi edelleen Kanadaa ja Itävaltaa. Ja kahden ensimmäisen epäröintikuukauden jälkeen hän aloitti myös taistelun Itävallan puolella.
  Joten iso sota syttyi. Itävalta ja Englanti Venäjää vastaan.
  Tietenkin Oleg Rybachenko on paikalla. Ja hän taistelee kuin todellinen ja taipumaton sankari.
  Poika ampuu ulkomaalaista armeijaa konekiväärillä ja laulaa:
  - Isänmaan hymni laulaa sydämissämme,
  Ei ole ketään häntä kauniimpaa koko universumissa...
  Purista ritarin säteenheitintä tiukemmin -
  Kuole Jumalan antaman Venäjän puolesta!
  Ja hän lyö itseään, tuhoaa konekiväärillä armeijan kaikkialta Euroopasta ja osittain Afrikasta.
  Ja poika ei anna periksi itselleen. Täällä hän heittää kranaattia paljain varpaillaan ja vinkua:
  - Emme anna periksi emmekä anna periksi!
  Ja taas poika ampuu tappavan ja tuhoisan purskeen. Hän ei halua antaa periksi vastustajalleen.
  Ja hän laulaa itselleen:
  - Kukaan ei estä meitä! Edes leijona ei voi voittaa!
  Poika on todellinen sankari. Joustamaton ja voittamaton. Uskon ritari! Vaikka ei kristitty!
  Ja niin Itävallan hyökkäys torjuttiin.
  Itävaltalaisilla ja briteillä on tankkeja, mutta Venäjällä on myös mastodoneja.
  Nikolai II:lla on edelleen paljon suurempi väestö, kun otetaan huomioon siirtokunnat. Ajattele koko Aasiaa, Itä-Eurooppaa, osaa Balkanista, yli puolta Afrikasta.
  Joten Venäjä on ylivoimainen jalkaväen määrässä. Ja sotilaat taistelevat erittäin rohkeasti...
  Ja itävaltalaiset eivät voineet vastustaa, ja heidät ajettiin takaisin Varsovasta. Sitten venäläiset joukot etenivät Oderille ja valloittivat Itä-Preussin. Myös Galicia kaatui Lvovin kanssa. Przemysl piiritettiin. Krakova vapautettiin.
  Sitten kävi ilmi, että slaavit eivät halunneet taistella venäläisten kanssa ja antautuivat joukoittain.
  Taistelut osoittivat myös, että kevyemmät, ketterät venäläiset panssarit olivat tehokkaampia kuin raskaammat, kömpelemät saksalaiset panssarit. Ja ilmailussa tsaari-Venäjä on yleensä suuruusluokkaa vahvempi kuin brittien ja itävaltalaisten laatu.
  Venäjän joukot jatkoivat hyökkäystään tauon jälkeen. He ottivat sekä numerot että taidot.
  Budapest piiritettiin ja valloitettiin. Merellä amiraali Kolchak voitti britit ja valloitti Australian. Maalla venäläiset joukot piirittivät ja valtasivat Berliinin. Ja sitten Wien.
  Itävallan valtakunta oli myös häviämässä taistelun Afrikassa. Myös englantilainen joukko hävisi. Kyllä, asiat olivat epämiellyttäviä keisari Adolfille.
  Hän työnsi päänsä väärään paikkaan ja alkoi menettää kokonaan. Kuinka hän voi vastustaa sellaista valtaa?
  Wienin kukistumisen jälkeen itävaltalaisten vastarinta tuli keskeiseksi. Ja pian venäläiset miehittivät koko Euroopan ja Afrikan. Samaan aikaan Alaskasta alkoi hyökkäys Kanadaa vastaan. Myös britit hävisivät.
  Iso-Britannia huomasi olevansa eristyksissä ja yritti istua saarella.
  Mutta on selvää, että Venäjä voittaa käynnistämällä ilmahyökkäyksen.
  Ja hän pommitti melkein kaiken, mikä oli pinnalla. Ja sitten maihinnousujoukot laskeutuivat maihin, mikä sai Britannian alistumaan.
  Siten koko itäinen pallonpuolisko, samoin kuin Alaska ja Kanada, tulivat venäläisiksi.
  Kaiken kaikkiaan tämä on hienoa! Nikolai toinen piti väliaikaisen tauon sulattaen omaisuuttaan. Yhdysvallat on edelleen jakautunut eikä kovin vahva, kuten muutkin Venäjästä riippuvaiset valtiot.
  Vuonna 1937 tsaari Nikolai II syöksyi lentokoneeseen. Valtaistuimen peri Aleksei II. Toisin kuin tositarina, perillinen oli melko terve ja iloinen. Ja vuonna 1941 hän päätti valloittaa kaiken, mitä hänen esi-isänsä eivät olleet onnistuneet vangitsemaan.
  Maapallosta tulee jo yksi valtakunta, jos päästää irti planeetalta. Ja Venäjän armeija muutti ensin Amerikan pohjoisiin osavaltioihin ja sitten eteläisiin. Yhdysvallat ei ollut vahva ja vangittiin nopeasti. Mutta Meksiko osoittautui helpompi valloittaa. Siirry sitten ylöspäin. Yksi kerrallaan vangitsemassa maata toisensa jälkeen. Suurin ja vahvin Brasilia. Mutta hän kesti alle kuukauden.
  Ja niin he valloittivat Latinalaisen Amerikan ja Uuden-Seelannin. Alesei Toinen jäi historiaan kaikkien Venäjän valloitusten toteuttajana. Ja jo vuonna 1947 venäläiset kosmonautit asettivat jalkansa Kuuhun. Ja vuonna 1958 Marsiin! Vuonna 1961 Venukseen. Vuonna 1972 Merkuriukseen ja 1973 Jupiterin kuuihin. Aleksi II kuoli vuonna 1975 71-vuotiaana. Lempinimeltään Viimeistelijä. Ja hänen poikansa Nikolai III tuli kuninkaaksi. Vuonna 1980 ihminen saapui aurinkokunnan viimeiselle, kaukaisimmalle planeetalle - Plutoon. Nikolai III ei hallitsi liian kauan. Kuollut vuonna 1985. Ja hänen poikansa Aleksanteri neljäs nousi valtaistuimelle. Nuori kuningas, noin kaksikymmentäseitsemän vuotias. Ja kuningas käski valmistautua hyppäämään aurinkokunnan yli. Ja he alkoivat rakentaa tähtialuksia ja fotonirakettia . Ja lopuksi, vuonna 2017, ensimmäinen tähtienvälinen retkikunta käynnistettiin.
  
  TSAARI Nikolai II:lla ON PRESIDENTTI PUTININ ONNE
  Kuuluisa kirjailija ja runoilija Oleg Rybachenko tunsi, että jotain oli vialla maailmassa. Ihmiskunta on edelleen pirstoutunut sellaisenaan. Maapallon maiden määrä vain kasvaa. Ja jos joku saa vaikutusvaltaa, se on vain totalitaarinen, diktatorinen Kiina. Ja Venäjä joutui Vladimir Putinin hallinnon päätyttyä syvään kriisiin. Kaukasuksen sota raivoaa jälleen, vasemmistolaiset ja nationalistit kapinoivat. Talous on jälleen laskussa ja rikollisuus lisääntyy. Ja Venäjä alkaa hajota.
  Huolimatta ilmiömäisestä tuuristaan Vladimir Putin ei koskaan pystynyt luomaan vahvaa, vakaata poliittista järjestelmää tai vakaata ja nopeasti kasvavaa taloutta. Monia sosiaalisia ja etnisiä ongelmia ei ratkaistu. Harvinainen onni salli Putinin säilyttää vaurauden vaikutelman. Mutta heti kun hän lähti, kaikki parantumattomat paiseet avautuivat kerralla.
  Lisäksi ydinsodan uhka häämöttää! Maailma on kaaoksessa, Venäjä on menossa laajaan sisällissotaan! Tämä on korjattava pikaisesti.
  Poika luki kirjasta, että voit muuttaa ihmisten kohtalon ja vaihtaa sen paikkoja! Ja on yksi voimakas mustalainen, joka voi tehdä tämän kenelle tahansa.
  Joten miksi ei kääntäisi Putinin ja Nikolai II:n onnea ja onnea?
  Lisäksi, jos Nikolai II menestyy yhtä ilmiömäisesti kuin Putin, niin historian kulku muuttuu. Ja 2000-luvulla Romanovit hallitsevat Venäjää. Tämä tarkoittaa, että Putin ei tarvitse onnea. Tai ainakin Venäjällä on Putinin onnea.
  Ja 1900-luvulla tsaari-Venäjän onnea tarvitaan erittäin paljon.
  Kuuluisa kirjailija päätti mennä mustalaisnaisen luo. Onneksi hänen osoitteensa oli Internetissä, ja kehittynyt intuitio kertoi kirjailijalle ja runoilijalle, ettei hän ollut ollenkaan sarlataani.
  Mustalainen ei todellakaan ole yksinkertainen. Hän asuu kartanossa Moskovassa ja näyttää noin 20-vuotiaalta, vaikka hän on ennustanut neuvostoajasta asti. Voit heti nähdä ikuisen tytön, jolla on mustat kiharat hiukset - hän on epätavallinen!
  Oleg Rybachenko kysyi häneltä:
  - Tee hyvä teko! Muuta Vladimir Putinin ja Nikolai II:n onnea!
  Ikuisesti nuori mustalaistyttö katsoi Oleg Rybachenkoa ja vastasi:
  - On hyvä, että et ole egoisti etkä luovuta itsesi, vaan Venäjän maan puolesta! Ja vielä parempi, että sinulla on rikas energia ja ennennäkemätön, uskomaton, yli-inhimillinen mielikuvitus!
  Mustalainen nyökkäsi ja jatkoi:
  - Historian muuttaminen niin paljon ei ole helppoa edes minulle! Mutta sinä, maailman vahvimman ja rikkaimman fantasian omistaja, voit auttaa minua!
  Oleg Rybachenko nyökkäsi hyväksyvästi:
  - Olen valmis kaikkeen! Ja täytän kaikki pyynnöt!
  Nuori mustalainen nyökkäsi ja sanoi:
  - Muutan sinusta noin 12-vuotiaan pojan, ja sinä kasvat erittäin hitaasti etkä koskaan tule neljätoista vuotta vanhemmaksi. Lähetän sinut rinnakkaiseen maailmaan, jossa sinusta tulee ensin orja!
  Oleg Rybachenko sanoi samaa mieltä:
  - Olen valmis!
  Mustalainen nyökkäsi ja jatkoi:
  - Sinun on hankittava minulle yhdeksän artefaktikiveä: musta, valkoinen, punainen, oranssi, keltainen, vihreä, sininen, indigo, violetti. Ja tämän lisäksi kymmenes esine on Koshchein kruunu!
  Se on vaikeaa, mutta sinulla on ikuisesti nuori, nopea, vahva ja kimmoisa soturipojan vartalo. Ja lisäksi poikkeuksellinen äly ja ilmiömäinen mielikuvituksen lahja. Ennemmin tai myöhemmin keräät esineitä ja palaat takaisin maailmaasi. Ja ikuisesti olet noin neljätoistavuotiaan ilmiömäisen vahvan ja nopean pojan ruumiissa, ja sinua on mahdotonta tappaa. Eli saat myös kuolemattomuuden palkinnoksi!
  Oleg Rybachenko nyökkäsi hyväksyvästi:
  - Tästä voi vain haaveilla!
  Ikuisesti nuori noita huomautti:
  - Mutta kymmenen esinettä ovat minun, ja vain minun! He antavat minulle niin voimaa, että ansaitset enemmän kuin kuolemattomuuden! Sillä välin nukun sinut, ja sinä heräät orjapoikana louhoksissa. Ja sitten kekseliäisyytesi kertoo sinulle, kuinka pääset tästä eroon!
  Kun muutat, voin muuttaa presidentti Putinin ja tsaari Nikolai II:n kohtalon, onnen ja onnen. Keräät minulle esineitä eri maailmoista, ja sillä välin, 1900-luvun alusta, Venäjän historia menee eri tavalla. Eli vaikka et kerää esineitä - yhdeksän kiveä ja Koshchein kruunua, Venäjän tsaari Nikolai II saa silti onnea, kohtaloa ja Venäjän presidentti Vladimir Vladimirovich Putinin onnea!
  Oleg Rybachenko hymyili leveästi ja vastasi:
  -Tämä on hyvä! Uudessa maailmassa olen rauhallinen, että historian kulku on vihdoin muuttunut parempaan! Ja että Venäjä voi palauttaa järjestyksen kaikkialle maailmaan ja tulla hegemoniseksi maaksi! Ja ehdoton hegemoni!
  Ikuisesti nuori mustalainen käski:
  - Makaa sohvalle!
  Oleg Rybachenko makasi.
  Noitatyttö kehräsi:
  - Nuku nyt! Heräät toiseen maailmaan.
  Oleg Rybachenkon silmät sulkeutuivat, ja hän nukahti melkein heti.
  säiliöistä etukäteen varastoidut ainekset ja alkoi valmistaa juomaa. Hän käynnisti kaasun valmiiksi valmistetun kattilan alla taikuutta varten. Ja hän alkoi heitellä sinne erilaisia esineitä loitsuen. Samaan aikaan ikuinen tyttö veti taskustaan korttipakan ja lauloi:
  - Voi kohtalo, kohtalo, auta Nikolai! Onnea Putinilta, tule tsaari Romanovin luo!
  Anna Romanovin voittaa
  Säännöt kuten Tšingis-kaani...
  Tuokoon se sinulle onnea,
  Putin varastamalla lahjan!
  
  Se on parempi Venäjälle
  Nikolai Suuri Tsaari...
  Tšingis-kaanista tulee viileämpi
  Ole kuin Vladimir Putin!
  Pata alkoi kiehua ja juoma alkoi kuplia siinä. Mustalainen levitti kortit, loitsi ja heitti pakan kiehuvaan sumuun... Superkirkas salama välähti, kuin tuhannesta valokuvavilkusta . Nukkuva Oleg Rybachenko katosi... Ja sitten, syttymisen jälkeen, myös pata katosi.
  Tilava sali, jossa suuri velho loitsi, tuli tyhjäksi ja hiljaiseksi!
  Ikuisesti nuori noita sanoi:
  - Hyvin! Muutin historian kulkua ja se on siistiä! Ja jos tämä idealisti on onnekas ja kerää esineitä, minusta tulee niin voimakas, että Saatana itse kadehtii minua!
  Ja mustalaisvelho kimalteli smaragdisilmillä!
  Ja ihme tapahtui!
  Mikä Nikolai II:ta todella odotti... Todellakin, paljon on muuttunut. Kruunajaisten aikana ei ollut veristä tappelua. Ja laajentuminen Kiinaan onnistui. Sota Japanin kanssa tietysti tapahtui. Tämä oli yleensä historiallisesti väistämätöntä. On selvää, että samurain edessä oleva hirviö olisi pitänyt riisua aseista ja tuhota. Eikä tästä ole paeta. Et voi jättää vaaraa rajoillasi.
  Japani aloitti sodan ensimmäisenä, mutta sen yritys hyökätä venäläisiä aluksia vastaan epäonnistui. Venäläiset eivät saaneet merkittäviä vahinkoja, ja tusina Nousevan auringon maan tuhoajaa upotettiin.
  "Varyag" onnistui myös pakenemaan piirityksestä. Mikä osoittautui suureksi menestykseksi. Ja amiraali Makarov saapui nopeasti merelle ja tuhotaan japanilaiset. Ja kenraali Kuropatkin voitti samurait maalla ja miehitti kokonaan koko Korean niemimaan.
  Ja jopa tsaari Nikolai II teki päätöksen: hänen täytyi pysyä turvassa Japanista ikuisesti! Mutta kuten? Kyllä, maajoukot ja liittää ne kokonaan Venäjään maakuntana.
  Ja sitten tapahtui ratkaiseva taistelu merellä, jossa amiraali Makarov lopulta päätti japanilaisen laivaston.
  Myös neljä tyttöä osallistui taisteluun! Paljain jaloin ja bikineissä!
  Natasha, Zoya, Aurora, Svetlana. Neljä kaunottarea, jotka heiluttaen miekkoja nousevat suurimmalle samurai-alukselle.
  Natasha leikkaa japanilaista ja huutaa:
  - Sinut tahrataan, kapeasilmäinen!
  Zoya katkaisi toisen samurain ja huomautti:
  - Ja silmäsi ovat safiiri!
  Natasha johtanut myllyä vahvisti:
  - Tietysti kyllä! Tietysti kyllä!
  Ja sitten Aurora otti sen uudestaan ja potkaisi japanilaista leukaan paljaalla kantapäällään. Hän mursi hänen leukansa ja karjui:
  - Hurraa isänmaan puolesta!
  Svetlana otti sen, katkaisi samurain pään ja sanoi:
  - Tsaari Nikolai II:lle!
  Kyllä, tietysti paljon riippuu tuurista. Erityisesti amiraali Makarov pysyi hengissä. Ja hän osoittautui toiseksi Ushakoviksi. Kuinka taitavasti hän käskee. Hän itse on liikkuvassa risteilijässä, hän pysyy mukana kaikesta. Ja japanilaiset, joilla muuten ei ollut suurta etua aseissa, lyötiin osissa ja taktisesti.
  Kenraalin tai laivaston komentajan taito ylittää pienen numeerisen edun.
  Lisäksi japanilaiset olivat tähän mennessä heikommat. Joten Makarov murskaa heidät. Se pakottaa lähitaistelua, jossa venäläiset alukset, joissa on panssaria lävistävät kuoret, ovat paljon vahvempia.
  Ja japanilaiset on voitettu. Ja tytöt vangitsevat toisen samuraialuksen. Ja siinä liehuu tsaarin valtakunnan lippu!
  Mitä ovat japanilaiset? Etkö ole kovin hyvä onnessa? Nikolai II sai Vladimir Putinin onnen ja kaikki meni hänelle niin hyvin!
  Entä tytöt? Neljä bikineissä pukeutunutta kaunottarea ovat syntyperäisiä noitia , jotka päättivät taistella kuninkaan puolesta, vaikka heillä ei yleensä ole mitään tekemistä tämän maailman kanssa.
  Mutta tässä tapauksessa on tarpeen auttaa Venäjän kansaa. Ja tämä johtuu Putinin tuurista. Hän ei olisi koskaan valloittanut Krimiä ampumatta laukausta, elleivät samat neljä noitatyttöä olisivat olleet. He auttoivat saamaan ihmeen tapahtumaan. Mutta onko Venäjän tarpeen ottaa Krim pois veljeskansalta, on edelleen kysymys. Mutta Kiinan liittäminen Venäjän valtakuntaan on hieno idea! Kuvittele kuinka monta alamaista Venäjän tsaarilla on - hän voisi murskata koko maailman!
  Lyhyesti sanottuna tytöt täällä eivät tuhlaa aikaansa. Ja jo uutta taistelulaivaa hyökätään.
  Ja taas hänet vangitaan. Ja kaunokaisten käsissä olevat sapelit vain välähtävät, ja ne ovat niin teräviä. Ja niin monet japanilaiset sekoitettiin.
  Taistelu merellä päättyi japanilaisen laivueen lopulliseen uppoamiseen ja amiraali Togon vangitsemiseen.
  Ja laskeutuminen alkoi. Höyrylaivoja ja kuljetuksia ei ollut tarpeeksi. Ja he käyttivät pitkiä veneitä, kuljettivat niitä risteilijöillä ja taistelulaivoilla ja tekivät paljon muuta. Tsaari määräsi kauppalaivaston käyttöön laskeutumisen aikana.
  Venäläiset joukot voittivat samuraiden hyökkäyksen, joka yritti heittää heidät pois sillanpäästä. Mutta tsaarin armeija kesti rohkeasti. Ja massiivinen hyökkäys torjuttiin suurilla tappioilla.
  Hyökkäyksen aikana noitatytöt leikkasivat sapelilla ja heittivät vihollista kranaateilla paljain jaloin.
  Ne ovat tietysti kaikkein vaarallisimmissa paikoissa. Ja kuinka he alkoivat ampua konekivääreillä. Jokainen luoti on kohdillaan.
  Natasha ampui, heitti kranaatin paljain varpaillaan ja sirutti:
  - Kukaan ei ole viileämpi kuin minä!
  Zoya ampui konekiväärillä, heitti kuoleman lahjaa paljain varpaillaan ja vinkaisi:
  - Tsaari Nikolai II:lle!
  Aurora, joka jatkoi ampumista konekivääreistä ja hyppäsi ylös, napsahti ja sanoi:
  - Suurelle Venäjälle!
  Svetlana, jatkaen vihollisen lyömistä, sanoi aggressiivisesti, paljastaen hampaat ja heittäen kranaatin paljaalla kantapäällään:
  - Kuninkaallisen valtakunnan puolesta!
  Soturit jatkoivat lyömistä ja puimista. Heillä on niin paljon energiaa. He ampuvat itsensä ja tuhoavat etenevän samurain.
  Hän on jo tappanut tuhansia, kymmeniä tuhansia japanilaisia.
  Ja voitetut samurai pakenevat... Tytöt ovat hyvin tappavia heitä vastaan.
  Ja venäläiset leikkaavat samuraita pistimellä...
  Hyökkäys torjutaan. Ja uudet venäläiset joukot laskeutuvat rannikolle. Sillanpää laajenee. Ei tietenkään paha tsaarin valtakunnalle. Voitto toisensa jälkeen. Ja amiraali Makarov auttaa myös aseidensa kanssa. Japanilaiset lakaistaan pois.
  Ja nyt venäläiset joukot liikkuvat jo Japanin halki. Ja heidän lumivyöryään ei voida pysäyttää. He leikkaavat vihollisen palasiksi ja puukottavat pistimellä.
  Natasha hyökkää samuraiin kimppuun ja pilkkoo niitä sapelilla, laulaa:
  - Valkoiset sudet parveilevat! Vain silloin kilpailu selviää!
  Ja kuinka hän heittää kranaattia paljain varpaillaan!
  Zoya laulaa mukana raivokkaasti aggressiivisesti. Ja myös heittää paljain jaloin, jotain ainutlaatuista, tappavaa:
  -Heikot kuolevat, heidät tapetaan! Suojele pyhää lihaa!
  Augustine, ampuen vihollista ja lyömällä miekkoja ja heittelemässä kranaatteja paljain varpaillaan, kiljuu:
  - Vehreässä metsässä on käynnissä sota, uhkia tulee kaikkialta!
  Svetlana ampui ja heitti kuolemanlahjoja paljain jaloin, otti sen ja huusi:
  - Mutta me voitamme aina vihollisen! Valkoiset sudet tervehtivät sankareita!
  Ja tytöt kuorossa, tuhoten vihollisen, laulavat, heittäen tappavia aseita paljain jaloin:
  - Pyhässä sodassa! Siitä tulee voittomme! Keisarillinen lippu eteenpäin! Kunnia kaatuneelle sankarille!
  Ja taas tytöt ampuvat ja laulavat korvia ulvoen:
  - Kukaan ei estä meitä! Kukaan ei voita meitä! Valkoiset sudet murskaavat vihollisen! Valkoiset sudet - tervehdys sankareille!
  Tytöt kävelevät ja juoksevat... Ja Venäjän armeija liikkuu kohti Tokiota. Ja japanilaiset tappavat itsensä, ja heitä niitetään. Venäjän armeija liikkuu. Ja voitto toisensa jälkeen.
  Tsaari Nikolai todella veti onnenlipun. Venäjän joukot ovat jo alkaneet hyökätä Japanin pääkaupunkiin. Ja kaikki on niin hienoa.
  Täällä olevat tytöt ovat tietysti kaikkien edellä ja heidän paineensa ja hyökkäyksensä ovat korkealla.
  Varsinkin kun he heittävät kranaatteja paljain jaloin. Tämä aiheuttaa yleensä järkytystä ja kunnioitusta samuraissa.
  Mutta täällä he kiipeävät Japanin pääkaupungin seinälle. Ja he pilkkovat ihmisiä ja hevosia kaaleiksi. He murskasivat vastustajansa palasiksi. Tytöt tulevat, huutavat ja nauravat! Ja paljain kantapäällään he potkivat sinua leukaan. Japanilaiset lentävät ylösalaisin. Ja he putoavat omilla panoksillaan.
  Ja soturit heiluttavat sapeliaan vieläkin voimakkaammin.
  Ja samurait kärsivät tappiota tappion jälkeen. Joten venäläiset joukot valloittivat Tokion.
  Mikado juoksee peloissaan, mutta ei voi piiloutua minnekään. Ja niin tytöt ottavat hänet vangiksi ja sitovat hänet!
  Mahtava voitto! Japanin keisari allekirjoittaa kruununsa Nikolai II:n hyväksi. Venäjän tsaarin arvonimi on pidennetty merkittävästi. Korea, Mongolia, Mantšuria, Kuriilisaaret, Taiwan ja Japani itse tulevat Venäjän provinsseiksi. Vaikka Japanilla on pieni, rajoitettu autonomia. Mutta hänen keisarinsa on venäläinen, itsevaltainen tsaari!
  Nikolai II on edelleen ehdoton monarkki, jota mikään ei rajoita. Hän on itsevaltainen tsaari!
  Ja nyt myös Japanin keisari, Keltainen Venäjä, Bogdykhan, Khan, Kagan, ja niin edelleen, niin edelleen...
  Kyllä, enemmän onnea. Huomaa, että onni antoi Putinin valloittaa niin paljon! Valitettavasti 2000-luku ei ole kovin sopiva sieppaamiseen!
  Mitä hyötyä Venäjällä on siitä, että Putinin vihollinen McCain kuoli aivosyöpään? Onni on tietysti valtava, et voi edes kuvitella sitä tarkoituksella - vihollisesi kuolevan niin pahan ja epämiellyttävän kuoleman!
  Mutta Venäjän konkreettinen tuotto on nolla.
  Mutta Nikolai II:lle tällainen Putinin onni ja onni muuttui suuriksi alueelliseksi voitoksi. Mutta todella, miksi onnen pitäisi antaa lahjoja Putinille? No, siitä tosiasiasta, että Sobchak kuoli sellaiseen aikaan, eikä hänelle ollut tarpeen antaa perustuslakituomioistuimen päällikön virkaa, kuinka se on hyväksi Venäjälle?
  Ja koko Venäjän tsaari Nikolai II on poikkeuksellinen henkilö. Luonnollisesti niin suuren voiton jälkeen hänen voimansa ja auktoriteettinsa vahvistuivat. Tämä tarkoittaa, että joitain uudistuksia voidaan toteuttaa. Varsinkin ortodoksiassa! Salli aatelisten olla neljä vaimoa, kuten islamissa. Ja myös antaa sotilaille oikeus toiseen vaimoon palkinnoksi heidän urotöistään ja uskollisesta palvelustaan.
  Hyvä uudistus! Koska muiden uskontojen ihmisten ja ulkomaalaisten määrä imperiumissa on kasvanut, venäläisten määrän on lisättävä. Ja miten se tehdään? Muiden kansojen naisten kustannuksella. Loppujen lopuksi, jos venäläinen ottaa kolme kiinalaista naista vaimokseen, hän saa heiltä lapsia, ja keitä nämä lapset ovat kansallisuuden perusteella?
  Tietysti venäjä isäni puolella! Ja se on hienoa! Nikolai II, jolla oli edistyksellinen mieli, oli enemmän uskonnollinen ulkonäöltään kuin sielultaan. Ja tietysti hän asetti uskonnon valtion palvelukseen, eikä päinvastoin!
  Nikolai II vahvisti siten auktoriteettiaan eliitin keskuudessa. Miehet ovat halunneet tätä jo pitkään. Ja hän vauhditti esikaupunkien venäläistämistä.
  No, papit eivät myöskään välittänyt. Lisäksi usko heikkeni 1900-luvulla. Ja uskonto palveli kuningasta, ei todellakaan uskonut Jumalaan!
  Ja sotilaalliset voitot tekivät Nikolauksesta suositun kansan keskuudessa, ja hän, tottunut autoritaarisuuteen, ei halunnut erityisesti muutoksia. Venäläiset eivät koskaan tunteneet muuta valtaa!
  Ja talous kukoistaa, palkat nousevat. Joka vuosi kasvu on kymmenen prosenttia. Oikeasti, miksi muuttaa?
  Vuonna 1913 tsaari Nikolai, Romanovien 100-vuotispäivänä, lyhensi työpäivän jälleen 10,5 tuntiin ja lauantaisin ja pyhäpäivinä jopa 8 tuntiin. Myös viikonloppujen ja pyhäpäivien määrä on lisääntynyt. Sitä alettiin juhlia vapaapäivänä ja Japanin antautumispäivänä. Ja kuninkaan syntymäpäivä, kuningattaren syntymäpäivä ja kruunauspäivä.
  Kun kävi ilmi, että valtaistuimen perillisellä oli hemofilia, tsaari Nikolai otti itselleen toisen vaimon. Siten valtaistuimen periytymiskysymys ratkesi.
  Mutta suuri sota lähestyi. Saksa haaveili maailman muuttamisesta. Tsaari-Venäjä oli kuitenkin valmis sotaan.
  Vuonna 1910 venäläiset liittivät Pekingin ja laajensivat valtakuntaansa. Britannia suostui tähän vastineeksi liitosta Saksaa vastaan.
  Kuninkaallinen armeija oli lukuisin ja voimakkain. Sen määrä oli rauhan aikana kolme miljoonaa ja tuhat rykmenttiä. Saksalla oli vain kuusisataa tuhatta rauhan aikana. Plus Itävalta-Unkari, mutta sen joukot eivät ole taisteluvalmiita!
  Mutta saksalaiset suunnittelevat edelleen taistelua Ranskan ja Britannian kanssa. Ja missä he voivat piirtää kaksi rintamaa?
  Venäläisillä on maailman ensimmäiset kevyet panssarit "Luna"-2 massatuotannossa. Ja nelimoottoriset pommikoneet "Ilja Muromets" ja hävittäjät konekiväärillä "Aleksanteri" ja paljon muuta. Ja tietysti tehokas laivasto.
  Saksalla ei ole tasa-arvoisia voimia.
  Ja saksalaiset päättivät silti hyökätä Belgiaan ja ohittaa Pariisin. Täällä ei ollut heille yhtään mitään.
  Mutta sota alkoi kuitenkin. Saksa teki kohtalokkaan siirtonsa. Ja hänen joukkonsa muuttivat Belgiaan. Vain voimat ovat eriarvoisia. Venäläiset joukot liikkuvat jo Preussin ja Itävalta-Unkarin halki. Ja Luna-2-tankki, jonka nopeus on 40 kilometriä, on jo valtava voima.
  Huomaa lisäksi, että tsaari Nikolauksella oli onni, että sota alkoi. Tsaari itse ei olisi hyökännyt Saksaan. Ja niin Venäjän puolella on suuri, ylivoimainen ylivoima joukkojen, tankkien, ylivoiman tykistössä ja paras ilmailu määrällisesti ja laadultaan. Ja vahvempi talous, sillä vallankumouksen ja sodan tappion aiheuttama taantuma oli mahdollista välttää. Ja niin koko ajan on nousua ja menestystä onnistumisen jälkeen.
  Ilmeisesti saksalaiset olivat hyökkäyksen kohteena. Ja sitten he itse nousivat päävoimien kanssa Ranskaa ja Britanniaa vastaan. Minne heidän pitäisi mennä?
  Ota Italia ja julista sota Itävalta-Unkarille! Ainoa plussa on, että Türkiye osallistui sotaan Venäjää vastaan. Mutta tämä on vielä parempi kuninkaalle: hän voi vihdoin ottaa itselleen Konstantinopolin ja salmet! Niin...
  Ja myös neljä noitaa, ikuisesti nuoria alkuperäisiä uskovaisia Natasha, Zoya, Aurora, Svetlana taistelussa! Ja he lyövät sinua jo! Joten he iskevät sekä saksalaisia että turkkilaisia!
  Kirjailija ja runoilija Oleg Rybachenko heräsi. Nuori noita-velho täytti ikuisesti lupauksensa antaen Nikolai II:lle Vladimir Putinin onnen, ja nyt Oleg Rybachenkon on täytettävä lupauksensa. Herääminen ei ollut helppoa. Kova ruoska osui pojan ruumiiseen. Poika hyppäsi ylös. Kyllä, Oleg Rybachenko on nyt lihaksikas poika, joka on kahlittu käsistä ja jaloista. Näet mustaksi ruskettuneen, kuivan ja jäntevän vartalon, jossa näkyvät lihakset. Todella vahva ja kestävä orja, jolla on vahva iho, joka on niin kovettunut, ettei valvojan lyöminen voi leikata sitä. Juokset aamiaiselle muiden poikien kanssa noustaen soralta, jossa nuoret orjat nukkuvat täysin alasti ja ilman peittoja. Totta, täällä on lämmintä, ilmasto on kuin Egyptissä. Ja poika on alasti, vain ketjut. Ne ovat kuitenkin melko pitkiä eivätkä käytännössä häiritse kävelyä tai työtä. Mutta et voi ottaa suurta askelta niissä.
  Ennen syömistä huuhtelet kädet virrassa. Saat annoksen: soseutettua riisiä ja mätä kalapaloja. Nälkäiselle orjapojalle tämä näyttää kuitenkin herkkulta. Ja sitten menet kaivokselle. Aurinko ei ole vielä aamulla noussut ja on mukavaa.
  Pojan paljaat jalat ovat karheutuneet ja kiimainen niin paljon, että terävät kivet eivät satu ollenkaan, ne jopa kutittavat miellyttävästi.
  Louhokset, joissa työskentelevät alle 16-vuotiaat lapset. Tietysti heillä on pienempiä autoja ja työkaluja. Mutta sinun täytyy työskennellä viisitoista, kuusitoista tuntia, aivan kuten aikuiset.
  Se haisee, joten he helpottavat itsensä aivan kivihiilen pinnalla. Työ on yksinkertaista: pilko kivet hakilla ja kuljeta niitä sitten koreissa tai paareilla. Joskus joutuu myös työntämään vaunua. Yleensä pojat työntävät häntä kaksin ja kolmin. Mutta Oleg Rybachenko valitaan yksin, koska hän on erittäin vahva. Ja hän pitää hakkua käsissään kuin aikuinen. Hänen on suoritettava paljon suurempi tehtävä kuin muut.
  On totta, että he antavat sinulle yhä useammin. Kolme kertaa päivässä, ei kahdesti.
  Orjapoika, jonka ruumiissa Oleg Rybachenko on asunut, on ollut täällä jo useita vuosia. Tottelevainen, ahkera, kaikki liikkeet on harjoiteltu automaattisuuteen asti. Todella pirun vahva, joustava ja ei käytännössä tunne väsymystä. Mutta samaan aikaan poika tuskin kasvaa, ja hän näyttää nyt korkeintaan 12-vuotiaalta, tämän ikäisen keskipitkällä.
  Mutta voimaa... Usealle aikuiselle. Nuori sankari. Joka ei kuitenkaan ilmeisesti koskaan tule aikuiseksi, eikä hän kasva partaa.
  Ja luojan kiitos! Kirjailijana ja runoilijana Oleg Rybachenko ei halunnut ajaa parranajoa. Työskentelet itsellesi ja rikot kiviä, murskaat niitä. Ja kärryyn. Sitten kannat sen vaunuun. Häntä on vaikea työntää, ja lapset tekevät tämän vuorotellen.
  Täällä olevat pojat ovat melkein mustia, mutta heidän kasvonpiirteensä ovat joko eurooppalaisia, hindulaisia tai arabialaisia. Lisäksi eurooppalaisia on paljon enemmän.
  Oleg katsoo niitä tarkemmin. Orjat eivät saa puhua, he lyövät heitä piiskalla.
  Oleg Rybachenko on myös toistaiseksi hiljaa. Ja hän opiskelee. Täällä on miespuolisten valvojien lisäksi myös naisia. He ovat myös julmia ja lyövät ruoskalla.
  Lisäksi kaikilla pojilla ei ole yhtä vahva iho kuin Olegin. Monet ihmiset räjähtävät ja vuotavat verta. Ja vartijat voivat lyödä sinut kuoliaaksi. Työ on erittäin kovaa, ja pojat alkavat hikoilla, varsinkin auringon noustessa.
  Ja täällä ei ole yksi aurinko, vaan kaksi. Ja tämä tekee päivästä todella pitkän. Ja työtä on paljon. Pojilla ei ole aikaa nukkua ja rentoutua. Tämä on heille suuri kärsimys.
  Oleg Rybachenko työskenteli itselleen, mekaanisesti pilkkomalla ja lastaamalla. Sekoittelin itselleni...
  Ja hän kuvitteli kuvan siitä, mitä tapahtui sen jälkeen, kun Nikolai II saavutti Venäjän presidentin Vladimir Putinin menestyksen.
  Natasha, Zoya, Aurora ja Svetlana hyökkäävät itävaltalaisia vastaan Przemyslissä. Venäjän joukot valloittivat välittömästi Lvovin. Ja he hyökkäävät vahvinta linnoitusta vastaan.
  Tytöt ovat paljain jaloin ja bikineissä ja ryntäävät nopeasti kaupungin kaduilla.
  He pilkkovat itävaltalaisia ja heittelevät pieniä kiekkoja paljain jaloin.
  Samaan aikaan tytöt laulavat:
  - Tsaari Nikolaus on meidän messias,
  Mahtavan Venäjän mahtava hallitsija...
  Koko maailma tärisee - minne se menee -
  Nikolaille laululla eteenpäin!
  Natasha katkaisee itävaltalaiset, heittää kranaatin paljain varpaillaan ja alkaa laulaa:
  - Venäjän puolesta!
  Zoya myös murskaa vihollisensa ja laulaa mukana aplombilla:
  - Kuninkaallisen valtakunnan puolesta!
  Ja hänen paljas jalkansa heittama kranaatti lentää! Tämä on tappaja tyttö. Voi murskata leukasi ja juoda merta!
  Ja Aurorakin heittelee kiekkoa paljain varpaillaan, hajottaa itävaltalaisia ja vinkua:
  - Venäjän suuruuden puolesta!
  Ja hän paljastaa erittäin terävät hampaansa! Jotka kiiltävät kuin hampaat.
  Svetlana ei myöskään unohda antaa periksi ja karjuu:
  - Pyhän ja voittamattoman Nikolai II:n Venäjä!
  Tyttö osoittaa valtavaa intohimoa. Ja paljain jaloin hän heittää kaiken ja heittää lahjoja!
  Natasha ampuu ja pilkkoo ja heittelee tappavia aseita paljain jaloin, kiljuu:
  - Rakastan Venäjääni! Rakastan Venäjääni! Ja leikkaan teidät kaikki!
  Ja Zoya myös ampuu ja ulvoo, heittäen jotain räjähtävää paljain varpaillaan:
  - Suuri tsaari Nikolai! Olkoot sekä vuoret että meret hänelle!
  Aurora, joka huutaa villisti, kiihkeästä raivosta ja heittelee lahjoja paljain varpaillaan, huutaa:
  - Kukaan ei estä meitä! Kukaan ei voita meitä! Reipas tytöt murskaavat vihollisia paljain jaloin ja paljain kantapään!
  Ja taas tytöillä on villi kiire. He vangitsevat Przemyslin liikkeellä ja laulavat ja säveltävät samalla kun he menevät;
  Pyhä Venäjämme on ylistetty,
  Siinä on monia tulevia voittoja...
  Tyttö juoksee paljain jaloin
  Ja hän ei ole kauniimpi maailmassa!
  
  Olemme reipas Rodnoverki ,
  Noidat ovat aina paljain jaloin...
  Tytöt rakastavat poikia kovasti
  Sen hurja kauneus!
  
  Emme koskaan anna periksi
  Älkäämme antako vihollisillemme...
  Vaikka jalkamme ovat paljaat,
  Tulee paljon mustelmia!
  
  Tytöillä on mukavampaa kiirehtiä
  Paljain jaloin pakkasessa...
  Olemme todella sudenpentuja
  Voimme lyödä sen!
  
  Meitä ei voida pysäyttää
  Valtava Fritz-lauma...
  Ja meillä ei ole kenkiä
  Saatana pelkää meitä!
  
  Tytöt palvelevat Jumalaa Rod,
  Mikä on tietysti hienoa...
  Olemme kunnian ja vapauden puolesta,
  Kaiserista tulee ilkeä!
  
  Venäjälle, joka on kauniimpi kuin kaikki,
  Taistelijat nousevat...
  Söimme rasvaista puuroa
  Taistelijat eivät taipu!
  
  Kukaan ei voi estää meitä
  Tyttöjen voima on valtava...
  Eikä hän vuodata kyyneleitä,
  Koska olemme lahjakkuuksia!
  
  Yksikään tyttö ei voi taipua,
  he ovat aina vahvoja...
  He taistelevat kiivaasti isänmaan puolesta,
  Anna unelmasi toteutua!
  
  Universumissa tulee olemaan onnea
  Aurinko tulee olemaan maan yläpuolella...
  Sinun katoamattomalla viisaudellasi,
  Bajonetti Keisari!
  
  Aurinko paistaa aina ihmisille,
  Tilavimman maan yli,
  Onnellisia aikuisia ja lapsia,
  Ja jokainen taistelija on sankari!
  
  Onnea ei ole koskaan liikaa
  Luotan siihen, että olemme onnekkaita...
  Anna huonon sään haihtua -
  Ja häpeä vihollisille!
  
  Meidän rotumme Jumala on niin ylin,
  Ei ole ketään kauniimpaa kuin Hän...
  Meistä tulee sielultaan korkeampi,
  Niin että paha oksentaa kaikki!
  
  Voittaa vihollisemme, uskon
  Valkoinen, venäläinen Jumala on kanssamme...
  Ajatus on ilo,
  Älä anna pahan astua kotiovellesi!
  
  No, lyhyesti sanottuna Jeesukselle,
  Tulemme aina olemaan uskollisia...
  Hän on venäläinen jumala, kuule,
  Hän valehtelee olevansa juutalainen Saatana!
  
  Ei, itse asiassa, Kaikkivaltias Jumala,
  Meidän pyhin pääperheemme...
  Kuinka luotettava Hän on katto,
  Ja hänen poikansa-jumala Svarog!
  
  No, lyhyesti sanottuna Venäjälle,
  Ei ole häpeä kuolla...
  Ja tytöt ovat kauneimpia kaikista,
  Naisella on karhun voima!
  
  
  SUUNNITTELUT EIVÄT OLE MUUTTUNneet
  Hitler ei yksinkertaisesti muuttanut OKW-suunnitelmaa ja hyökkäys Stalingradiin suoritettiin sekä pohjoisesta että etelästä, armeijaryhmät A ja B. Ja hyökkäys uskottiin Mainsteinin tehtäväksi . Seurauksena Stalingrad kaatui kymmenen päivän sisällä hyökkäyksestä kaikilta puolilta. Ja Neuvostoliiton joukot huomasivat olevansa täysin piiritetty. Tämän jälkeen Wehrmacht siirtyi Volgan rannikkoa pitkin Kaspianmerelle. Miten puna-armeija reagoi? Hyökkäys keskellä ei ollut kovin onnistunut.
  Lisäksi Japani voitti Midwayn taistelun, vaikka se ei avannut toista rintamaa, mutta se valloitti Havaijin saaret. Ja samaan aikaan samuraiden maayksiköt siirtyivät Intiaa kohti. Säilyttääkseen tämän siirtokunnan Britannian oli vetävä joukko joukkoja Egyptistä ja hylättävä Operation Torch.
  Saksalaisilla oli aloite itärintamalla. Stalingradin nopea valloitus romahti eteläsivun. Fritz liukastui Kaspianmerelle ja katkaisi Kaukasuksen maata pitkin. Ja sitten Türkiye astui sotaan. Hänen armeijansa, vaikka se ei ole kovin vahva, on melko runsas ja kykenee taistelemaan rohkeasti.
  Jo ensimmäisinä päivinä turkkilaiset valloittivat Batumin ja piirittivät Jerevanin. Kyllä, heidän saavutuksensa ovat kunnollisia, koska puna-armeija on Saksan rintaman puristuksissa.
  On huomattava, että natsit käyttivät hyväkseen sitä tosiasiaa, että Neuvostoliiton joukot tulivat taisteluun suoraan junista ja löivät ne osissa. Tällä oli tietysti kielteinen vaikutus sodan kulkuun.
  Stalin oli myös hermostunut ja sekaisin - hän vaati Kaukasuksen pitämistä haltuunsa hinnalla millä hyvänsä.
  Lyhyesti sanottuna Stalingradin sankarillinen puolustus ei toiminut ja kaikki hajosi. Ja edes japanilaisten divisioonien puuttuminen Kaukoidässä ei auttanut.
  Saksalaiset muuttivat Kaspianmeren rannikkoa pitkin Dagestaniin. Estääkseen pölyn keräämisen - mutta voimat ovat epätasaiset, lisäksi puna-armeijalla oli suuria vaikeuksia tarvikkeiden kanssa. Ja hän perääntyi. Ja Krauts pommitti aktiivisesti.
  Yhdysvallat ei juuri koskenut Kolmanteen valtakuntaan, Japanin voittojen hajamielinen. Iso-Britannia heikkeni jonkin verran, eikä myöskään joutunut vaikeuksiin! Nyt saksalaisilla oli liikaa lentokoneita, ja he pystyivät todella painostamaan heitä.
  Stalin osoitti huonoimpia ominaisuuksiaan ja menetti liian usein malttinsa ja huusi, mutta ei tehnyt parhaita päätöksiä.
  Joten Kaukasuksen menetyksestä tuli väistämätön.
  Taistelu Azerbaidžanin rajalla on jo käynnissä.
  Neuvostoliiton tytöt taistelevat epätoivoisesti. Täällä kaunokaiset taistelevat epätoivoisesti.
  Ja he eivät peräänny eivätkä anna periksi. Ja he ryömivät ympäriinsä.
  Natasha, Zoya, Augustina ja Svetlana raahasivat saksalaista kenraalia takaapäin. Tämä on siistiä. Tytöt panivat hänet polvilleen ja pakottivat hänet suudella heidän paljaita jalkojaan. Hän löi niitä suurella innolla! Ja hän nuoli tyttöjen kantapäät.
  Soturitytöt ovat yleensä niin seksikkäitä ja viehättäviä. Sitten he kävivät Fritz-taistelun.
  Natasha leikkasi räjähdysmäisesti ja katkaisi natsit. Hän heitti kranaatin paljain jaloin ja siristi:
  - Suureksi kunniaksi!
  Zoya myös ampui ja vinkaisi:
  - Isänmaan ja Stalinin puolesta!
  Hän otti sen ja heitti kranaatin paljain varpaillaan. Hän hajotti natseja ja huusi:
  - Neuvostoliiton puolesta!
  Tytöt ovat niin kauniita ja upeita.
  Augustine heitti myös kranaatin paljaalla jalallaan, ja hampaat paljastaen hän otti sen ja sihisi:
  - Taistelen niin! Kuin terminaattori!
  Ja Svetlana laukaisee myös paljain varpaillaan jotain niin tappavaa ja tuhoisaa. Ja taas hän laulaa:
  - Ystävyytemme on monoliittista, ja sitä se tarkoittaa!
  Neljänneksi, he tappelevat sillä tavalla - nämä ovat tyttöjä! Hauskat kaunokaiset näyttävät vastauksena pitkän kielensä.
  Korkeimman luokan soturit. Ja kuinka he lyövät sinua ja kuinka he huutavat sinulle.
  He murskaavat saksalaiset kuin marjat puristimella.
  Natasha ampui, heitti kranaatin paljain jaloin ja lauloi:
  - Olemme valon ja punaisen lipun sotureita!
  Zoya laukaisi tappajan myös paljain varpaillaan ja huusi:
  - Ja me taistelemme Leninin puolesta!
  Ja sitten hän viilsi Augustinea paljastaen hampaat:
  - Suuren ilon nimissä!
  Ja sitten Svetlana ampui ja laukaisi kranaatteja paljain jaloin karjuen:
  - Otamme tämän ja käännämme sen!
  He neljä työskentelevät aktiivisesti ja ampuvat. No, nämä ovat loppujen lopuksi tyttöjä, jotka tietävät paljon tuhoamisesta. Ja he eivät taistele sillä tavalla.
  Ja kuten todellisille terminaattoreille kuuluu olla... Korkealentoisia sotureita. Ja heillä on intohimo tuhoamiseen.
  Natasha heitti jälleen kranaatin paljaalla jalallaan ja sihisi:
  - Ymmärrän tämän maailman täydellisesti luokkataistelun pahenemisena!
  Zoya sihisi myös heittäen tappavan, lihaa repivän kranaatin paljain varpaillaan:
  - Millä talolla on punainen lippu!
  Ja sitten Augustine antoi vuoronsa. Hän niitti natseja ja heitti kranaatin paljain jaloin - sihiseen:
  - Upea tila, tämä on maamme ja me kaikki!
  Warriors pystyvät todella repimään jopa lämpötyynyn.
  Ja sitten Svetlana heittää pois kranaatin paljain jaloin, laukaisee sarjan ja sanoo raivoissaan:
  - Tuli ja hevonen ovat raivoissaan!
  Tytöt tietysti ilahtuvat. Ja he puskevat päitä.
  Ja Saksan puolella Gerdin miehistö taistelee T-4:llä. Jälleen kerran, kun se käynnistyy, et lämpene etkä pysty tukahduttamaan tällaista painetta. Tytöillä on niin helvetin tuli silmissä.
  He ampuvat itsensä eivätkä anna mahdollisuutta pelastua. Etkä voi vastustaa heidän valkoisia helmiäishampaitaan.
  Soturit ovat aggressiivisia ja ulvovat:
  - Villi tuoksu! Lähetämme kaikki viholliset helvettiin!
  Gerda ampuu, lyö kolmekymmentäneljä ja vinkkaa:
  - Tulevat voitot!
  Charlotte painaa liipaisinta paljain jaloin ja kurkittaa:
  - Revimme teidät osiin!
  Magda myös ampui, tuhosi T-26:n ja sanoi:
  - Paljastamme sen.
  Ja hän pudisti paljaita varpaitaan.
  Ja myös Christina painaa paljain jaloin polkimia ja sihisee:
  - Tsemppiä juhliimme!
  Tytöt ovat tietysti melkein alasti bikineissä ja paljain jaloin. Ja samalla erittäin seksikäs.
  Ja he tekevät hyökkäyksiä ei kovin täydellisellä, mutta tehokkaalla T-4:llään. Ja he ampuvat vihollista. Älä missään nimessä anna periksi sellaisille tytöille! Ja kuinka he paljastivat hampaansa. Ja kuinka he tekevät kasvot!
  Gerda karjuu itsekseen ampuen paljain varpaillaan:
  - Gerda rakastaa tappamista, tämä Gerda!
  Ja taas ampuu kuoria.
  Ja sitten Charlotte ampuu vuorotellen ja karjuu, tyrmäten kolmekymmentäneljä:
  - Revin heidän vatsansa auki!
  Ja paljain jaloin hän aloittaa uudestaan.
  Ja sitten Christina lisää tappajan. Käytä myös paljaita varpaita.
  Ja se karjuu:
  - Olen aggressiivisuuden ruumiillistuma!
  Mikä vyötärö hänellä on ja muotoiltu vatsalihakset!
  Ja sitten Magda ottaa sen ja lyö sitä ja karjuu:
  - Banzai!
  Ja hänen jalkansa ovat myös paljaat ja kaiverretut!
  Neljä saksalaista naista ajaa itsensä ja todella voittaa. Hänessä on niin paljon aggressiota ja elinvoimaa.
  Soturit käyttävät sauvaa ja ampuvat. He eivät päästä puna-armeijaa menemään.
  Ja myös naislentäjät taistelevat taivaalla, ja he osoittavat tämän. Että heidän henkensä on mittaamaton.
  Tässä on uusin saksalainen Focke-Wulf. Gertrude on mukana. Ja tämä tyttö osoittaa olevansa siistimpi kuin miehet. Näin hän lyö fasisteja. Ei anna heille pienintäkään armoa. Gertrude aloitti todellisen taistelun.
  Ja hän ampuu alas neuvostojakin ja huutaa:
  - Olen supertyttö!
  Sitten hän ottaa sen ja näyttää kieltään. Ja jälleen hän ryhtyy täydelliseen tuhoamiseen. Tämä on tyttö. Ja myös paljain jaloin ja bikineissä. Ja sitten LAGG ampui alas ja karjui taas:
  - Pilottiampuja!
  Ja hän nauraa keuhkoihinsa. Ja sitten hän ottaa PE-2:n ja ampuu sen alas. Tällainen tyttö, tyylikkäimmällä laajuudella ja luokalla. Sitten hän suoritti jälleen manööverin ja tuhosi jakin ilmatykillä. Ja se yrittää .
  - Olen taivaan naarassusi!
  Ja kuinka hän paljastaa hampaansa! Ja kuinka villiytyä! Mikä mummo! Baba kaikille naisille!
  Mutta tietysti fasistit yrittävät hyökätä myös etelässä.
  Siellä erityisesti lentäjä Helga taistelee ME-109:llä. Ja niin onnistuneesti, että sirpaleet lentävät pois briteistä.
  Tyttö osui Mustangiin ja lauloi:
  - Lila sumu leijuu yläpuolellamme!
  Yleisesti ottaen, kuinka hyvä on taistella paljain jaloin ja bikineissä. Kuinka käytännöllistä tämä on! Ja se on erittäin kätevä.
  Helga on lentäjä. Fuhrer oli tarpeeksi älykäs kuunnellakseen neuvoja ja päästääkseen tytöt panssarivaunuihin, lentokoneisiin ja armeijaan. Ja kuinka paljon paremmin Krautsilla menikään.
  He eivät itse odottaneet naisten kehon olevan niin tehokkaita. Täällä Helga saa tunnetusti vauhtia ja tilit.
  Tyttö painaa polkimia paljain jaloin ja karjuu:
  - Olen niin ihana pieni lehmä!
  Helga ampuu alas vielä kaksi englantilaista konetta ja vinkua:
  - Takanani on saksalaisia sotilaita peräkkäin!
  Ja hän myös ampui alas pommikoneen! Mikä tyttö! Kaikille tytöille iso ja siisti soturi. Jos se tuhoaa, se tekee sen myös ilman seremoniaa tai sääliä.
  Tytöt täällä ovat niin seksikkäitä!
  Ja Rommelin joukot repivät aavikon halki odottamatta lisäjoukkojen saapumista. Meidän on voitettava, joten meidän on voitava. Legendaarinen komentaja "Desert Fox" oli jo tottunut taistelemaan ylivoimaisilla voimilla. Ja hänen sotilainsa ovat myös sellaisia. Tässä on esimerkiksi valittu joukko naispuolisia SS-sotureita. Heidät siirrettiin joulukuun alussa, kun rintama murtui, saksalaiset vetäytyivät, ja britit päinvastoin murtautuivat läpi, vapauttivat Tolbukin ja uhkasivat heittää Wehrmachtin pois Afrikan maaperästä.
  Sitten riivattu Fuhrer ehdotti: siirrettäisiin naispataljoona tiikereitä. Ei siksi, että naiset muuttaisivat voimatasapainoa, vaan siksi, että miehet, erityisesti italialaiset miehet, häpeäisivät ja taistelevat paljon aggressiivisemmin ja taitavammin. Loppujen lopuksi, jos kovan harjoittelun kovettuneet eliittitytöt ovat edellä, miehet häpeävät suuresti.
  Soturit taistelivat vain bikineissä ja käyttivät suojana erityisiä voiteita. Kuuden kuukauden ajan heidän paljaat, tyttömäiset jalkansa kiihtyivät niin, etteivät he pelänneet paistinpannu kuumaa hiekkaa, ja rusketuksesta heidän ihonsa sai tumman suklaan värin. Ja monilla on jo kymmeniä ruumiita takanaan.
  Margo ja Shella ovat kaksi hyvin nuoria, mutta jo taistelukarkaistuja arjalaisia. He ovat komppanian nuorimpia, mutta puolessa vuodessa he ovat jo ansainneet ensimmäisen luokan Rautaristin (toinen luokka, jokaisella pataljoonassa se oli jo), he ovat armottomia ja ystävällisiä.
  Margotilla oli tulenväriset hiukset, ja Shella oli lumivalkoinen blondi, jossa oli ripausta hunajaa. Täällä he taistelevat torjuen brittiläisten tankkien vastahyökkäystä. Matildat, voimakkaine panssaroineen, kulkevat eteenpäin. Seuraavana ovat kelvolliset Cromwellit, joissa on voimakas räjähdyskestävyys ja kevyempiä ajoneuvoja. Tytöt hautautuivat hiekkaan. On hyödytöntä ampua sellaisia panssarivaunuja vastakkain. Meidän on vältettävä heidän huomioimista, ja sitten...
  "Matilda" ja "Cromwell" painavat noin kolmekymmentä tonnia, ja kun ne kulkevat savihiekkaan kaivettujen kaivantojen yli, siitä tulee pelottavaa. Se kaatuu paljaalle, ruskettuneelle kaulallesi, ja tunnet päälläsi paskiaisten koneiden kauhean painon. Tässä on sama "Cromwell", tyypillinen 70 mm kalteva panssarirauta, jota 88 mm ase ei aina kestä. Se tuoksuu brittiläiseltä, erittäin pistävältä bensiiniltä ja moottoriöljyltä. Tytöillä on omat yllätyksensä, helppoja ongelmia. Ensimmäiset Faustpatrons-mallit. Koska miehet, kuten on tapana, antavat naiset mennä ensin, niin he testaavat uusimpia ja odotetusti lupaavia aseita.
  Mutta he myös laittoivat tytöt vastoin natsismin tekopyhää iskulausetta: "sota on miehen asia, rauha naisille!".
  Jalkaväki jäi kuitenkin jälkeen, mikä tarkoittaa, että on mahdollisuus istua juoksuhaudoissa ja voittaa.
  Shella sanoo kuiskaten, peläten aivastavansa kaivosta putoavasta hiekasta, joka tukkii hänen sieraimet:
  - Vain taistelukentällä ikääntyminen mahdollistaa sen, että voit välttää myöhästyneiden määräaikojen vuoksi pilaantunutta voiton samppanjaa!
  Margo suostui:
  - Se, jolla ei ole kestävyyttä, kokee tappion hapanviinin ja menetyksen katkeran juoman!
  Mutta Matildat, Cromwellit ja tusina kevyttä Mongoosea ovat jo heidän takanaan. Nyt on sadonkorjuun hetki koittanut.
  Shella, jonka aikoinaan helmiäiset hiukset ovat muuttuneet harmaiksi pölystä ja lepäävät paljain kantapäänsä kuumalla hiekalla, kääntyy henkisesti Neitsyt Marian ja muiden pyhimysten puoleen sanoen: älä petä minua. Sormi painaa salpaa pehmeästi niin, että kumulatiivinen varaus menee suoraan kaasusäiliöön.
  Margo painaa liipaisinta mukanaan, myös hitaasti. Tämän jälkeen molemmat tytöt löivät toisiaan käsillään. Panokset osuivat suoraan perään, minkä jälkeen kaasusäiliöt räjähtävät. Oranssit liekit roiskuvat kuin aaltovaahto ilmassa, ja jonkun kiroukset kuuluvat.
  Sitten brittiläisten tankkien lyhyet kuonoputket käpristyvät iskun vaikutuksesta erikoisiksi putkiksi.
  Ja tiikeritytöt heittävät rohkeasti kranaatteja vihollisia kohti. Ja sirpaleet lentävät kaikkiin suuntiin repeytyen panssarin läpi kuin tulinen kissan tassu, kumulatiivisten hiukkasten tuhoisa virta.
  Tässä on naisten raivoa, jossa sanotaan, että saksalaisnaisille ei suinkaan ole ominaista rauhallisuus. Ja he osaavat taistella... Ja anna hyökkäyksen tukehtua.
  On paljon helpompaa torjua jalkaväen hyökkäys, joka koostuu pääsääntöisesti arabeista ja mustista, jotka on värvätty hyökkäysten tai erilaisten lupausten kautta. Nähdessään, että tankit tyrmättiin ja edessä oli kova vastus, he vetäytyivät takaisin ensimmäisten tappioiden jälkeen.
  No, ja sitten he siirtyvät täysin yleiseen lentoon. Koska tämä on tyyli - loukkaa heikkoja, olkoon sitten hirviöitä!
  Kun hyökkäys lopulta laantui ja tytöt jatkoivat juoksemistaan aavikon halki illalla, he keskustelivat kävellessään. Shella kysyi Margotilta:
  - Luuletko, että olemme edelleen Aleksandriassa?
  Tulisoturi vastasi luottavaisesti:
  - Luulen, että viimeistään marraskuussa, tai ehkä lokakuussa, miehitetään vihdoin Egypti.
  Shella loogisesti ja kiinnittämättä huomiota kuumasta hiekasta johtuvaan kutinaan kovettuneissa jalkapohjissa, ehdotti:
  - Kun tämä naula vatsassamme , Maltan tukikohta , tuhoutuu, tarjonta paranee, kun uusia yksiköitä saapuu, vihollisella ei ole enää mahdollisuuksia.
  Margot katseli ympärilleen nähdäkseen, kuinka paljon aikaa auringolla oli jäljellä ennen kuin se laski. Lopuksi nukkumaan ja nukkumaan hyvät yöunet. Punettavan tähden läheisyys horisonttiin rauhoitti soturia. Hän huomautti laiskasti:
  - Luulen, että Fuhrer ei unohda toistaa upeaa laskeutumista Kreetalle Peru- Haborin ja Midwayn jälkeen . Vain tällä kertaa he todella tuhoavat Maltan.
  Shella huusi kirouksella taivaalle:
  - Muuttakoon Kaikkivaltias kaikki brittiläiset tukikohdat helvetiksi.
  Aurinko piiloutui vihdoin horisontin taakse, vuoden viilein päivä, 21. lokakuuta, päättyi. Ja sen myötä operaatio Jääkarhu alkoi. Miksi valkoinen? Ovela väärää tietoa, joka saa ihmiset ajattelemaan, että puhumme pohjoisesta, mutta itse asiassa nyrkkeilijän murskaava keinu on etelässä.
  Suurin brittiläinen tukikohta näytti todella helvetiltä. Sen kimppuun hyökkäsi yli tuhat koko itärintamalta kerättyä ja kunnollisen taistelukokemuksen saanutta pommikonetta saattohävittäjineen. Britit ovat tietysti taistelleet pitkään, mutta he eivät odottaneet niin voimakasta massiivista hyökkäystä. Todellakin, kuka uskoisi, että Krauts päättäisi paljastaa rintaman, vaikka vihollinen olisi tilapäisesti hiljentynyt. Mutta brittiläisiä sotilaita hakataan nyt armottomasti. Esimerkiksi Yu-87, kuuluisa "juttu", hyökkää heidän aluksiinsa. Ei kovin nopeita, mutta heillä on (aikaansa nähden) korkein pommitusten tarkkuus, joten he piinaavat lahdissa piilossa olevaa brittiläistä laivastoa. Nykyaikaisemmat Focke-Wulfit eivät ole kaukana jäljessä, mukaan lukien jopa legendaarinen von Rudel, hyökkäyslentokoneiden kuningas. Tunnettu voimakkaimman Neuvostoliiton taistelulaivan, taistelulaivan Maratin uppoamisesta.
  Esimerkiksi korpraali Richard näkee korppikotkat vierivän alas mäkeä kuin kelkka. Lukuisat saksalaiset pommittajat nousevat jääkolosta kuin petokalat. Jo kypsä englantilainen sulkee puhelimen peloissaan. Hän ei ollut koskaan nähnyt niin kauheaa näkyä. Sireenit soivat hyvin myöhään, pommien räjähdyksen jälkeen. Räjähdysaalto heittää ylös brittisotilaita, katkaistut kädet ja jalat lentävät eri suuntiin. Yksi rautakypäristä tuli kuumaksi ja löi poliisia kasvoihin. Ja kuinka hän huutaa:
  - Churchill on paska! Hitler on siisti!
  Brittiläiset ilmatorjuntaaseet eivät alkaneet ampua heti, vaan vasta kun tuhansia pommeja putosivat kerralla. Vihollinen laski kaiken oikein: yhtään pommia ei pitäisi mennä hukkaan. Joten murskaa vihollinen ja lyö. Kaikki sektorit on merkitty valmiiksi karttaan. Lisäksi röyhkeät britit eivät edes naamioituneet kunnolla. Monet heidän ilmatorjunta-aseistaan ovat näkyvissä ja ne pyyhkäistään pois ensimmäisinä.
  Täällä 85 mm:n ilmatorjuntatykin piippu, 32 jalkaa pitkä, sinkoutui ylös ja vääntyi ilmaan kuin ohjauspyörä. Sen jälkeen se kaatui ja murskasi viisi englantilaista. Yhden mustan vatsa repeytyi auki ja suolet putosivat ulos.
  Ja pommit putosivat, ja kaikki oli tulessa, polttoainevarasto jyrisi, ne alkoivat räjähtää, levittäen kuoria melkein kaikkialle luurankoon, sitten toiseen varastoon osui. Kaiken huipuksi Yu-87:n ja Focke-Wulfin koteloihin asennetut sireenit ulvoivat ärsyttävästi aiheuttaen villiä kauhua siirtomaajoukkojen mustien ja arabien keskuudessa. Mutta näyttää siltä, että valkoiset ovat yhtä peloissaan.
  Esimerkiksi kaksi brittiläistä fregattia törmäsi niin paljon, että kattilat jyrisivät. Ja jopa lentoon lähteneiden fregattien roskat räjähtivät ilmaan kuin miinoitettuja peltoja, ja risteilijä yksinkertaisesti upposi pohjaan.
  Englantilainen panssarivaunu "Cromwell", jolla oli lyhyt kuono, mutta kunnollisella nopeudella ja melko voimakkaalla etupanssarilla, kiihtyi paniikissa ja törmäsi omaa varastoaan murskaamalla jopa kymmenkunta omaa järkyttynyttä sotilasta matkan varrella. Kaaos kasvoi. Englantilainen lentotukialus alkoi painua, ja voimakas dreadnought avasi tulen... rannikolle, jossa sen omat sotilaat parveilivat.
  Ja tässä alamaailmassa kaksi ihmistä pysyi täysin häiriintymättöminä. Toinen heistä oli intialainen, joka sytytti hitaasti piippua, ja toinen nainen, selvästi arabiperäinen, mutta sotilasunivormussa. He eivät kiinnitä huomiota kiireiseen kuolemaan. Tai pikemminkin kokonainen tuhon ratsumiehiä pelasi epätavallista korttipeliä. Se oli 52 kortin peli jokereilla ja jopa punanahan itsensä keksimien sääntöjen mukaan.
  Arabinainen sanoi:
  - Melua on kuitenkin paljon! Ja miksi luoda tällainen paniikki?
  Yksi sotilaista, jonka selkä oli leikattu sirpaleilla, melkein törmäsi intiaaniin, mutta hänet heitettiin huolimattomasti pois kuin kissanpentu. Veripisarat putosivat punanahoisille kasvoille ja hän nuoli ne pois hymyillen. Sitten hän huomasi:
  - Meluaminen on heikkoa, kalpeanaamaista. Me apassit ajattelemme näin - jos vihollista ei ole, vihollinen ilmaantuu - vielä parempi!
  Tumma nainen huomautti:
  - Tämä on tyypillinen heikkous niille, jotka tunnustavat Kristuksen uskon. He haluavat puhua uhrauksista, mutta eivät uhraa itseään.
  Intiaani nyökkäsi nopeasti:
  - Järjestys on rakennettu perustukselle, jossa sementti on uskoa ja hiekka tahtoa! Usko on kultainen sydän, ja tahto on rautainen nyrkki! Vain kalpeanaaisilla ihmisillä ei ole toista eikä toista.
  . LUKU nro 5
  Ja saksalaisessa pommikoneessa on myös tyttö. Tässä tapauksessa Viola. Erittäin kaunis blondi, ja hänen kumppaninsa on Nicoletta. Ja molemmat tytöt ovat erittäin seksikkäitä. Pommi pudotetaan korkealta. Ja myös soturit ovat paljain jaloin ja bikineissä.
  Tytöt huutavat itsekseen:
  - Olemme sellaisia varastajia, että olemme supermiehiä!
  Nicoletta sylkee myös pommeja rungosta. Ja tuhoaa vihollisen. Britit ymmärtävät sen näin.
  Viola laukaisee myös tappajapommin ylhäältä. Ja hän tappaa Leo-imperiumin taistelijat.
  Ja miten se maksaa:
  - Istutan pelkoa Britanniaan!
  Ja hän ravistaa paljas jalkaansa. Ja laulaa:
  - Revimme Churchillin osiin!
  Yu-188:n tytöt ovat erittäin hyviä heittämään pommeja. Heidän autonsa on uusi ja edistyneempi. Sen aserakenne on erittäin nopealaukku.
  Joten tytöt ja englantilainen hävittäjä ammuttiin alas.
  Heidän koneensa on melko nopea. Soturit käyttävät jälleen paljaita jalkojaan päästääkseen tuhon valloilleen.
  Viola karjuu:
  - Ajan kaikki viholliseni arkkuun!
  Nicoletta huutaa:
  - Ja minä heitän vihollisen!
  Ja kuinka hän voi ottaa ja ravistaa paljaita jalkojaan!
  Nämä ovat tytöt ja kuinka he lyövät vihollisia. Ja älä lopeta. Aidot arjalaiset.
  Ja kun he vääntelevät ja ravistelevat paljaita tissään.
  Ja he pudottivat taas pommeja.
  Ja täällä on tyttöjä, muissa lentokoneissa. Tässä Eva pudottaa pommeja. Tuhoaa englannin ja laulaa:
  - Olen niin mahtava!
  Ja Eva polkee myös paljain jaloin.
  Mutta Viola pudottaa pommin uudelleen ja karjuu:
  - Olen villi tyttö, haluan kymmenen miestä tunnissa, mikä on erittäin siistiä ja mahtavaa!
  Useat palavat brittisotilaat ryntäsivät veteen huuhtomaan liekkejä pois. Se jopa kiehui veteen mentäessä, kuului huutoja ja villiä voihkia. Ja veriset ympyrät ryömivät merivaahdon poikki, aluksi paksuja, sitten vähitellen leviäviä ja vaalenevia. Ja aikoinaan maan suurimman ja laajimman valtakunnan soturit menettivät ihmisulkonäkönsä. Arabinainen tuhahti halveksivasti:
  - Ja nämä miehet pakottavat meidät käyttämään burkaa!
  Punainen mies, viekkaasti siristellen, huomautti:
  - Ilmeisesti uhkaava katseesi pelottaa heitä!
  Arabinainen paljasti hampaansa sarkastisesti ja sanoi:
  - Naisen pehmeys on samanlaista kuin panssarin sitkeys, vain paljon tappavampi ja suojassa monipuolisempi!
  Saksalaiset halusivat hyökätä välittömästi kaikella voimalla, nyrkkeilijän taktiikalla, joka vihollisen valmistautumattomuuteen luottaen ryntää välittömästi kaikella voimalla vihollista kohti. Kun kymmeniä vihollisen lentokoneita palaa lentokentillä, eivät pysty nousemaan. Kun heidän omat pomminsa räjähtävät Lancasterien sisällä tuhoten kaiken ympärillään. Kova mutta tehokas taktiikka. Niinpä alamaailman sinfonia saavutti voimansa huipun ja alkoi sitten laantua.
  Mutta tämä ei tietenkään päättynyt tähän, vaan ilma-alennusdivisioona astui toimintaan. Vaikka britit ovat tällaisen hoidon perässä, heidät voidaan ottaa haaleana ollenkaan. Onneksi laskeutuvia purjelentokoneita on jo valmistettu tarvittava määrä ja hinausmenetelmiä on hienosäädetty. Ehkä tämän päivän maailman paras.
  Joten he lentävät, eivät kuin leijat - hitaammin, mutta riittävän nopeasti ja jopa Wagnerin musiikin - Hitlerin suosikkimestariteoksen - mukana. Kuka muu elossa muistaa elokuvan "Apocalypse", jossa amerikkalaiset käyttivät tätä musiikkia hyökäessään vietnamilaisia vastaan. Kuinka se pelotti heitä. Joten tässä on Wagner ja jylisevät aiheet vahvistimien kautta. Laskuvarjomiehet levittivät fosforia kasvoilleen ja maalasivat itsensä; he näyttävät kammottavilta, kuin alamaailmansa demonit. Perustuu myös psykologiseen vaikutukseen. Lisäksi fosforiin lisättiin joitain reagensseja ja magnesiumlastuja aiheuttamaan hehkua ainakin lyhyen aikaa. Niin kammottavaa, varsinkin savuisen hehkun ja lukuisten tulipalojen taustalla. Heillä on jopa konekivääriä, jotka on myös naamioitu lohikäärmeen suun muotoon. Sitten melodiset saksalaiset ja vangitut konepistoolit iskevät. Ja leikatut, revityt rivit putoavat voittajien saappaille. Ja monet yksinkertaisesti haluavat luovuttaa, huolimatta siitä, että brittejä on paljon enemmän kuin saksalaisia.
  Intiaani ja arabinainen piiloutuivat pieneen, huolellisesti naamioituun reikään. Redskin huomautti:
  - No, me kynsimme ne!
  Mustatukkainen nainen ihmetteli:
  - Sanotko me? Ehkä tarkoitat meitä?
  Intiaani pudisti päätään negatiivisesti:
  - Ei! Palefaces voittaa britit ja tämä on hyvä merkki! Ja kun aika koittaa, lomamme tulee! Milloin intiaanit vapauttavat maanosansa?
  Arabinainen tuhahti halveksivasti:
  - Väitätkö sattumalta valtaa maailmassa?
  Intiaani hellästi, ikään kuin selittäessään kehitysvammaiselle lapselle, virnisti:
  - Ne, jotka haluavat saada liikaa, jäävät yleensä vaille! Iso lusikka on siis suussa sulava!
  Fuhrer ei tietenkään nähnyt, mitä hänen haukat ja haukat olivat tekemässä, mutta periaatteessa hän arveli, että saksalainen sotilaskone tekisi kaiken tarkasti. Yleisesti ottaen Saksan sotilaalliset hyökkäysoperaatiot Kurskin pullistumaan asti suoritettiin korkealla ammattitasolla. Jotkut jopa kutsuvat niitä standardiksi. On jopa outoa, että tällainen kone luisui ja sitten hajosi kokonaan.
  Ja tytöt näkevät samanlaisen unen, eräänlaisen profeetallisen näyn, jonka keskeyttää kova käsky - nouse!
  
  
  TSAARI MIKAEL TOINEN
  Nikolai II joutui salamurhayrityksen uhriksi Japanissa. Silloinkin hän kuoli ollessaan valtaistuimen perillinen. Kuuluisa salamurhayritys, joka tapahtui todellisessa historiassa. Tsarevitš Nikolai haavoittui, mutta selvisi ihmeellisesti.
  Mutta ihmettä ei tapahtunut. Tämä onni Venäjän historian epäonnellisimmalle tsaarille. Nikolaus kuoli... Ja hänen kanssaan kuoli suuri häviäjä, joka tietysti tietämättään, mutta silti tuhosi kuninkaallisen valtakunnan ja dynastian.
  Ja vuonna 1894, 15-vuotiaana, Mikael II nousi valtaistuimelle. Tsaari Nikolauksen veli. Ihminen ei yleensä ole tyhmä, melko kova ja rohkea. Mihail Aleksandrovich Romanov komensi villiä divisioonaa ensimmäisen maailmansodan aikana ja erottui taistelussa. Yleensä hän oli kovempi mies kuin Nikolai, pitempi, ilmeisemmät kasvot. Oliko hän viisaampi? Nikolai II ei ole tyhmä, lahjakas henkilö. Mutta ei silti tarpeeksi kova, vahvatahtoinen ja syntynyt kuninkaaksi. Lisäksi tietysti Nikolai II:n ongelmat, erityisesti vaimonsa kanssa.
  Mihail ei ole veljeään typerämpi, ja mikä tärkeintä, hän on onnekkaampi... No, Nikolai, silti huono nimi tsaarille. Ja Nikolai oli ensimmäinen, joka epäonnistui. Heti alusta lähtien joulukuun kapina. Sitten epäonnistui sodan aloitus Iranin kanssa. Voitto tuli, mutta voittoja ei juurikaan tullut. Ja Iran ei ole a priori Venäjän kilpailija. Sota Turkin kanssa. Ei myöskään aluksi kovin onnistunut. Ja voitot maksavat paljon verta. Ja valloituksia on vähän.
  Ja sitten sota Kaukasiassa lähes neljäkymmentä vuotta Shamilin kanssa. Ja tämä on huono, laajentuminen on jäätynyt. Ja lopuksi tappio Krimin sodassa. Ja huhujen mukaan tsaari Nikolai oli ensimmäinen, joka teki itsemurhan.
  Kyllä, tuo kuningas oli epäonninen. Mikael Ensimmäinen... Hallitsi vaikeuksien aikana. Hän pelasti Venäjän. Hän valloitti muutamia kaupunkeja Puolasta. Siperiassa edistyttiin. Hän ei kuitenkaan elänyt kauan. Mutta kuningas oli yleensä normaali. Ja ilman vakavia renkaita.
  Mihail Romanovin politiikka oli sama kuin Nikolai II:n: laajentuminen Kiinaan ja itään. Port Arthurin rakentaminen. Diplomatia Saksan kanssa, valmistautuminen sotaan Japanin kanssa. Tietysti oli selvää, ettemme voi tulla toimeen ilman sotaa nousevan auringon maan kanssa. Harmi, että hän aseistautui aktiivisesti. Ja nuori tsaari halusi kunniaa, halusi valloitusta, halusi luoda Keltaisen Venäjän. Lisäksi oli ilmeistä, että Kiina lupasi tulla kolossaaliksi suurvallaksi tulevaisuudessa, ja se olisi parempi jakaa nyt. Vaikka se on pirstoutunut.
  Japani hyökkäsi venäläislentueeseen Port Arthurissa.
  Sitten amiraali Makarov lähetettiin. Tällä kertaa kuolemaa ei ollut. Osittain siksi, että Mihail ei antanut Tsarevitš Kirillin häiritä Makarovia eikä hän ollut laivalla. Ja tämä muutti hieman reittiä.
  Amiraali Makarov koulutti laivueen. Sitten, kun japanilaiset jäivät miinoihin, hän pystyi hyökkäämään Togon laivastoon.
  Meritaistelu päättyi Venäjän laivaston vakuuttavaan voittoon. Myöhemmin japanilaiset kuitenkin piirittivät Port Arthurin. Mutta ei kauaa. Mihail erotti Kuropatkinin ja nimitti nuoremman ja kykenevämmän komentajan. Ja jälleen voitot saavutettiin maalla.
  Japani yleensä voitettiin merellä. Ja sitten joukot laskeutuivat.
  Samurai antautui. Venäjä sai takaisin Kuriilisaaret, valtasi Taiwanin ja Korean.
  Myöhemmin useista Kiinan provinsseista tuli vapaaehtoisesti osa valtakuntaa muodostaen Zheltorossijan. Kuninkaallinen valtakunta laajeni ja kukoisti.
  Ei duumaa, ei turhaa demokratiaa. Ei elämä, vaan armo! Maan nopea kehitys. Mutta luonnollisesti ensimmäinen maailmansota oli väistämätön. Ja nyt on lohikäärmeen hetki tullut.
  Mutta tähän mennessä Venäjällä oli jo kevyitä panssarivaunuja "Luna"-2, Mendelejevin pojan suunnittelemia raskaita tankkeja "Peter the Great" ja maailman tehokkaimpia pommittajia: "Svyatogor" ja "Ilja Muromets". Se oli jo voimaa!
  Ja Venäjän armeija alkoi voittaa ensimmäisistä päivistä lähtien. Ja tsaarin joukkojen määrä, koska Kiina oli jo puoliksi liitetty, oli suuri.
  Venäläiset joukot voittivat saksalaiset Itä-Preussissa ja piirittivät Königsbergin. He ottivat välittömästi sekä Lvivin että Przemyslin. Venäjällä oli liian paljon sotilaita ja suuri määrä kevyitä, liikkuvia panssarivaunuja. Jolla ei ollut vertaista ja joka osoitti valtavaa voimaa. Yksi armeija toisensa jälkeen kaatui.
  Venäjän armeija on jo vallannut Budapestin.
  Saksa joutui vaikeaan tilanteeseen. Venäläiset joukot lähestyivät jo Oderia. Italia julisti myös sodan Itävallalle. Totta, Ottomaanien valtakunta osallistui sotaan Venäjää vastaan. Mutta tämä muuttui vain tappioksi ja tappioksi kaikilla rintamilla.
  Venäjän joukot ovat jo ylittäneet Oderin. Ja talvella he alkoivat hyökätä Berliiniin. Kaupungilla ei ollut mitään pidättelevää. Saksalaisilla on siis edelleen paljon voimaa lännessä.
  Ja Wilhelm ja hänen päämajansa julistivat hätäisesti rauhan tai pikemminkin antautumisen.
  Sota kesti vain kuusi kuukautta. Venäjän joukot valloittivat Istanbulin. Tsaari Mikael II:n armeija miehitti Türkiyen.
  Sen jälkeen rauha solmittiin Pietarhovissa. Itävalta-Unkari hajosi ja lakkasi olemasta. Galiciasta ja Bukovinasta tuli Venäjän provinsseja. Tsekistä ja Slovakiasta tuli tsaari Mikael II:n johtamia kuningaskuntia. Unkari tunnusti myös Venäjän tsaarin hallitsijakseen.
  Krakova ja muut maat liittyivät Puolan kuningaskuntaan. Itä-Preussi katkaistiin, Danzigista tuli venäläinen kaupunki. Vähä-Aasia ja suurin osa Irakista Bagdadin kanssa venäläisiksi. Britit saivat vain Basran maakunnan ja Palestiinan, ja Ranska sai Etelä-Syyrian.
  Muodostettiin myös Jugoslavian valtakunta, jossa Mikael II:sta tuli toinen hallitsija. Nappasin vähän itselleni ja Italialle. Siten Venäjästä tuli suuri valloittaja. Ja kärsi pieniä tappioita pienin kuluin. Mutta Saksan oli silti maksettava Venäjälle suurin osa hyvityksistä. Vaikuttava voitto!
  . LUKU nro 2.
  Tämän jälkeen oli useita pieniä sotia. Venäjä valloitti suurimman osan Afganistanista - etelä meni Britannialle ja kaksi kolmasosaa Iranista - etelä oli myös brittiläinen. Sitten tsaarin, ranskan ja brittiläiset joukot jakoivat lopulta Saudi-Arabian niemimaan. Hegemonia syntyi. Japani onnistui myös nappaamaan itselleen Saksan omaisuutta.
  Vuoteen 1929 asti talouskasvu havaittiin kaikkialla maailmassa - vahvin Venäjällä. Mutta suuri lama seurasi. Tämä toi Hitlerin valtaan Saksassa.
  Myös Venäjällä vallankumoukselliset ja lakkotunnet lisääntyivät. Mutta vuonna 1931 puhkesi uusi sota Japanin kanssa Kiinasta. Venäjä oli vahvempi, ja laivastoa komensi amiraali Makarovin arvoinen seuraaja - amiraali Kolchak.
  Voitto, maihinnousu ja Japani ja kaikki sen Tyynenmeren omaisuudet tulivat Venäjän provinssiin. Ja tsaari Mikael II ja myös Japanin keisari. Kyllä se onnistui niin hyvin. Mutta taistelu maailman herruudesta ei päättynyt.
  Hitler lisäsi voimiaan. Ja koalitio syntyi: Saksa, Italia, Venäjä, Iso-Britannia, Ranska, Hollanti, Belgia ja USA vastaan.
  Vuonna 1940 tsaarin armeija itse asiassa sai Kiinan valloituksen päätökseen ja joutui ranskalaisten, hollantilaisten ja englantilaisten omistukseen.
  Hitler aloitti sodan 22. kesäkuuta 1941 hyökkäämällä Ranskaan. Fuhrerilla oli loistava suunnitelma ja Mainsteinin nero. Venäjä aloitti hyökkäyksen Britannian ja Ranskan siirtomaita vastaan Aasiassa ja Afrikassa. Tämä on niin julma sota.
  Venäjä oli jo väkiluvultaan ensimmäinen paikka maailmassa, sen armeija oli varustettu parhailla ja edistyneimmillä tankeilla ja lentokoneilla. Helikopterit, hävittäjät, hyökkäyskoneet, pommikoneet, mukaan lukien suihkukoneet, ovat jo massatuotannossa! Yleisesti ottaen kaikki menee jotenkin loistavasti.
  Hitler miehitti Ranskan, Belgian, Hollannin ja Tanskan puolessatoista kuukaudessa! Tsaari-Venäjä miehitti Norjan ja Ruotsin. Sekä Intia, Indokiina, Etelä-Iran, Saudi-Arabian niemimaalla ja tuli Egyptiin.
  Siirtomaa-englannin ja ranskan joukot erottuivat heikosta taistelukykyistään ja heillä oli erittäin alhainen sotilaallinen henki - antautuivat käytännössä ilman vastarintaa.
  Hitler halusi muuttaa itse Afrikkaan, mutta Espanja vastusti Saksaa. Sitten fasistit hyökkäsivät Francon hallintoa vastaan ja voittivat sen. Ja sitten Portugali. Kovan hyökkäyksen jälkeen Gibraltar valtattiin!
  Seuraavaksi Venäjä ja Saksa valloittivat Afrikan. Täällä suuret tilat, viidakot, aavikot ja teiden puute olivat enemmän esteenä kuin Britannian, Ranskan ja Portugalin heikkojen ja hämmentyneiden siirtomaajoukkojen vastarinta.
  Siellä vallitsi alueita. Episodiset taistelut, polttovastarinta. Venäläiset tankit ovat edelleen parhaita ja hyvällä ohjattavuudella, varsinkin keskikokoinen: "Nikolai", joka nimettiin japanilaisten tappaman Tsarevitš Nikolauksen mukaan.
  Tsuda pelasti Sanzo , Venäjällä he purkivat hänelle Pietarissa sijaitsevan Eiffel-tornin muistomerkin. Tai ehkä nimesit tankin hänen mukaansa.
  Joka tapauksessa "Nikolai"-3 oli suhteellisen kevyt säiliö - alle kolmekymmentä tonnia, mobiili dieselmoottorilla. Sen nopeus oli suurempi kuin legendaarisen 34:n, sen etupanssari oli paksumpi ja viistompi, sen siluetti oli matalampi ja siinä oli pidempipiippuinen ase, vaikkakin samankaltainen 76 mm:n kaliiperi.
  Sanotpa mitä tahansa, Venäjä valloitti yli kaksi kolmasosaa Afrikasta, loput menivät Saksaan ja Italiaan. Ja toukokuussa 1942 tapahtuneen massiivisen pommituksen jälkeen seurasi Venäjän ja Saksan yhteinen joukkojen maihinnousu Britanniaan . Taistelut kestivät vain kaksi viikkoa ja Englanti ja Irlanti miehitettiin.
  Ja kuukautta myöhemmin he miehittivät Irlannin.
  Amerikka käyttäytyi melko passiivisesti, peläten joutuvansa tällaiseen vaaralliseen sotaan, mutta auttoi silti Britanniaa voimavaroilla. Joten Hitler, Mussolini ja Mikael II päättivät lopettaa taloudellisesti tehokkaimman vallan.
  Lisäksi Venäjällä on yhteinen raja Amerikan kanssa Alaskassa. Ja he ovat jo rakentaneet rautatien Chukotkaan - mikä on erittäin hyödyllistä sodassa!
  Ja nyt Venäjän tsaarin armeija siirtyy... Ja saapuu Alaskaan. Mutta amerikkalaiset tankit eivät edes käy venäläisiä vastaan. Näin tapahtui.
  Venäläiset joukot aloittivat maihinnousun Alaskassa 1. syyskuuta 1942... Ja he etenivät erittäin menestyksekkäästi.
  Nopeasti laajentava sillanpää. Ja kuten aina, kauniit venäläiset tytöt osallistuvat taisteluihin.
  Ne ovat uusimmassa Nikolai-4 tankissa. Soturit ovat paljain jaloin ja heillä on vain bikinit. Ja heillä on tehokkaampi 85 mm pitkäpiippuinen ase: Shermanin ukkonen.
  On jo marraskuu, lunta on satanut, mutta kauniit tytöt: Natasha, Maria, Aurora ja Svetlana eivät tunnista vaatteita ja tappelevat melkein alasti.
  Täällä soturit ampuvat ja murskaavat tarkalla osumalla Sherman-kuoresta. He paljastivat hampaansa. Natasha ampui ja karjui:
  - Voitin kaikki kuninkaan puolesta!
  Ja kuinka se vielä syttyy!
  Sitten Maria ampuu, ja niin tarkasti, että hän repii irti Shermanin tornin.
  Hän otti sen ja twiittasi:
  - Olen tyttö, joka leikkaa metallia!
  Ja sitten Aurora laukaisee ammuksen. Ja myös tarkka ja selkeä.
  Soturi huutaa:
  - Korkein taitolento!
  Ja sitten Svetlana potkaisee sinua kaikessa raivoissaan. Blondi tyttöjen tuhoaja. Ja huutaa:
  - Olen helvetin demoni!
  Ja kaikki neljä kulkevat matkaansa Etelä-Alaskan halki.
  Ja tässä on Alexander-4 tankki, myös uusin malli kauniilla tytöillä. Tehokas 130 mm pitkäpiippuinen ase, peräti kahdeksan konekivääriä ja viiden kauniin tytön miehistö bikineissä.
  He myös menevät ja ampuvat, tyrmäävät amerikkalaisia, tunkeutuvat Shermaneihin.
  Alenka vapautti ammuksen paljain varpaillaan ja lauloi:
  - Tsaari Mikaelin kunniaksi!
  Ammutaessaan Anyuta tuki ja niitti amerikkalaisia:
  - Suuri kuningas!
  Augustine löi myös, mursi Shermanin viheltäen:
  - Rauhan, työn, imperiumin puolesta!
  Mirabela avasi tulen seuraavaksi. Hän rikkoi myös vihollisen panssarin ja sihisi:
  - Uudelle venäläiselle tilaukselle!
  Ja sitten olympialaiset ampuivat ammuksen, kun se jysähti ja karjui:
  - Olen niin voimaa ja tuskaa viholliselle!
  Tytöt käyttäytyvät hyvin ja tulen. Heidän smaragdi- ja safiirisilmissään alamaailman liekit.
  Ja uusin Alexander-4-tankki, joka on läpäisemätön kaikista kulmista, menee eteenpäin ja puidaan amerikkalaisia. Sellaista on esittely ja ehdoton tuho.
  Ja tytöt, on jäätävää, ja he ovat vain bikineissä ja melkein alasti - kauniita! Otamme kissan mukaan!
  Alenka ampuu ammuksen amerikkalaista autoa kohti. Kuinka hän ramppaa sitä ja laulaa:
  - Olen maailmantähti!
  Ja sitten Anyuta ottaa sen ja vapauttaa sen, katkaisee vihollisen ja suhisee:
  - Ja kunnia valtakunnalle!
  Ja sitten Augustinukseen osuu kuori, hän niittää vihollisen, murtaa vihollisen panssarin ja vinkua:
  - Olen punatukkainen ja häpeämätön tyttö!
  Ja sitten Mirabela sandaalitaan . Ja hän ampuu tappavan ammuksen vihollista kohti. Hän repii pois tornin ja huutaa:
  - Ram oinasta!
  Ja sitten järjestetään kauniit sankariolympialaiset. Se ampuu tappavimman kuoren. Se murskaa vihollisen tankin ja huutaa:
  - Lakaisen kaikki pois!
  Täältä tulee seitsemänkymmentä tonnia painava panssarivaunu ja tuhoaa vihollisen redoutit. Ja se liikkuu helposti lumessa - moottori on uusin - kaasuturbiini! Ei tuollaista autoa voi pysäyttää niin helposti.
  Alenka laulaa:
  - Kukaan ei estä meitä! Kukaan ei voita meitä! Venäjän sudet repivät vihollisen osiin! Venäjän sudet - tervehdys sankareille!
  Ja jälleen, käyttämällä paljaita varpaitaan, painamalla liipaisinta, hän osuu viholliseen. Mikä tyttö!
  Anyuta kaatui myös paljain jaloin ja huusi:
  - Ja olen mahtava!
  Ja sitten Augustine laukaisee ammuksen ja huutaa:
  - Olen villi tyttö!
  Ja Mirabela julkaisee jotain täysin tappavaa ja karjuvaa:
  - Uusille, taipumattomille rajoille!
  Ja hän näyttää kielensä niin vaaleanpunaisena ja pitkänä.
  Ja sitten olympialaiset iskevät ja murskaavat amerikkalaiset, ja tekevät sen erittäin hyvin.
  No, yleisesti ottaen selvä voitto on näkyvissä. Tämä taistelu on voitettu ja Venäjän ja tsaarin joukot etenevät.
  Joulukuun 1942 lopussa koko Alaska oli jo vallannut tsaariarmeijan, ja Kanadassa käytiin taisteluita.
  Naislentäjät taistelevat tankkien lisäksi myös suihkukoneissa. Yhdysvalloissa on paljon ilmailua, mutta sen laatu on erittäin huono. Ei voi verrata venäläisiin lentokoneisiin. Jotka murskaavat vihollisen terminaattorien intensiteetillä.
  Ja tytöt Anastasia ja Margarita koneissaan "Ekaterina"-6 kuinka tehokkaasti he keräävät tilejä.
  Anastasia ampui alas kahdeksan amerikkalaista konetta yhdellä viiden lentokoneen tykin räjähdyksellä ja huudahduksella:
  - Olen vain huippuluokan soturi!
  Ja paljain jaloin hän painaa polkimia.
  Margarita ampuu alas kymmenen amerikkalaista konetta yhdellä räjähdyksellä ja vinkua:
  - Ja olen jopa luokkaa korkeampi!
  Anastasia painaa liipaisinta paljain varpaillaan ja räjäyttää vihollista. Se osuu seitsemään Yhdysvaltain armeijan ajoneuvoon ja vinkua:
  - Olen niin soturi, että kuningas on iloinen!
  Margarita vapauttaa myös tappajan ja vinkkaa:
  - Eikä vain kuningas! Olemme erittäin kauniita!
  Tytöt tappelevat ja törmäsivät eri autoihin. He heittävät vihollisen ulos kuin kuolleet hiiret roskakoriin. Ja he tuhoavat Yhdysvaltain lentokoneita.
  Anastasia ampui alas useita muita lentokoneita ja murisi:
  - Kaksipäinen kuninkaallinen kotka!
  Margarita hampaat paljastaen, sirutti:
  - Niin hienosta asiasta!
  Ja hän törmäsi myös tusinaan muuhun amerikkalaisautoon. Nämä ovat tytöt. Tytöt rakastavat tappamista. Ja revi se osiin!
  Ja tämä pari toimii...
  Siirtyy maakohteisiin. Ja mene Shermanien kanssa, lyö suoraan heidän läpi. Kuin metallineula. Ja halkaisemalla vahvimman raudan ja teräksen. Näin heidän romahdus tapahtui.
  Anastasia lyö useita Shermaneja ja huutaa itsekseen:
  - Olen tyttö, joka pystyy paljon!
  Margarita myös puskee amerikkalaisia maalla ja vinkkaa:
  - Mutta mikään ei pysäytä minua, eikä ole koskaan pysäyttänyt minua!
  Anastasia murskaa vihollisen, ampuu alas tankkeja ja huutaa:
  - Kuninkaalle, joka ei ole viisaampi tai siistimpi!
  Tytöt ovat tietysti ihania! Ja mikä tärkeintä, vain yhdessä bikinissä! Ja voittamaton!
  Kukaan ei voi voittaa tai pysäyttää tyttöjä!
  Anastasia, ampuu, huutaa keuhkoihinsa:
  - Olen tyttö, joka rikkoo terästä!
  Margarita, joka jatkaa kuvaamista, lisää:
  - Ja mitä tahansa metallia!
  Tytöt lentävät ja ampuvat... Vaikka on kylmä ja talvi, se ei estä heitä. Taistelut raivoavat Kanadassa.
  Anastasia ampuu uudelleen ja karjuu:
  - Olen kuin poika!
  Margarit vahvistaa aktiivisesti ja vasaroi pantterin raivolla:
  - Olen se, joka on hauskempi ja siistimpi kuin kaikki muut!
  Tytöt, kuten näette, todella luottavat paljon ja heillä on sanoinkuvaamaton onnea!
  He keräävät puolialastoja seteleitä! Ja he eivät tunne surua, eivät epäilyksiä! Heillä on paljon erilaisia mielipiteitä!
  Mutta lyhyesti sanottuna kaunottaret olivat onnekkaita. He vangitsivat ja hyökkäsivät neljän tähden kenraaliin ilmaiskulla. Upeita kaunokaisia. He naittavat sinut samalla tavalla!
  Ja jälleen venäläiset ja saksalaiset tankit liikkuvat Kanadan halki.
  Tässä on Gerdan miehistö saksalaisella T-4:llä. Auto on suoraan sanottuna melko heikko verrattuna Neuvostoliiton autoihin. Mutta tytöt eivät ole helppoja - he taistelevat paljain jaloin ja bikineissä kylmässä. Ja se kertoo jotain!
  Todettakoon, että sellaiset soturit ovat siistejä! He eivät tiedä epäilyksiä ja heikkouksia! Safiirit ja timantit palavat heidän silmissään! Sellaiset kaunokaiset eivät anna senttiäkään maata viholliselle! He ovat pyhiä ja ilkeitä samaan aikaan.
  He liikuttavat itseään valtavalla energialla.
  Ja näin he murskaavat amerikkalaiset.
  Gerda ampui paljain varpaillaan ja sirutti:
  - Olen villi tyttö! Eikä ollenkaan neitsyt!
  Ja sen jälkeen hän purskahtaa nauruun.
  Charlotte ampui myös tykistä. Se ei ehkä ole liian voimakas, mutta se on nopeaa:
  - Olen kuin kuuma ja pureva mehiläinen!
  Sen jälkeen kaunotar ottaa ja näyttää pitkän kielensä!
  Ja sitten Christina läimäyttää ja vinkua:
  - Ja lauluni! Klykov-isku!
  Ja hänkin paljastaa suden hampaansa ja karjuu:
  - Tulee uusi voitto!
  Soturit ovat todella kovia ja aggressiivisia. Ja heillä on niin paljon lihasvoimaa ja kiihkeää raivoa.
  Ja Magda lyö myös vihollista. Se murskaa Shermanin kaukaa, osuu siihen erittäin tarkasti päästä päähän ja karjuu:
  - Olen niin siisti saksalainen!
  Huolimatta siitä, että auto ei ole paras, neljä taistelevat menestyksekkäästi.
  Ja miksi? Koska heillä ei juuri ole vaatteita! Ja soturit tuhoavat vihollisen erittäin kauniisti.
  Gerda toteaa ylpeänä:
  - Olemme niin füürerin arvoisia!
  Sen jälkeen kaunotar ampuu uudelleen ja paljastaa söpöt kasvonsa.
  Täällä olevilla sotureilla on arjalainen henki. Ja he eivät pelkää kylmää. Vaikka talvi Länsi-Kanadassa on edelleen erittäin kylmä.
  Mutta ei mitään - vain paljain jaloin ja melkein alasti. Sitten tulee onnea ja voittoa!
  Nämä ovat sotureita täynnä ylpeyttä henkeä.
  Vielä nytkään arjalaisilla ei ole vertaa sinnikkyydessä. Paitsi venäläiset tytöt.
  Mutta Natasha "Nikolai"-3:ssa, myös bikineissä ja paljain jaloin, ampui, kääntyi ulos ja käveli ympäriinsä. Sen tankki on kuitenkin parempi kuin saksalainen T-4. Taistelu täällä on kovaa ja erittäin aggressiivista.
  Yankees yrittää napsauttaa takaisin. Mutta Natasha kaatoi "Nidan" ja sihisi helmihampaiden virneellä:
  - Olen niin tyttö, ettei kukaan tule lähelleni!
  Ja Maria ampui tarkasti amerikkalaisia panssarivaunuja. Hän lävistää ne ja viheltää paljastuin hampain:
  - Mikään joukko ei voi viedä meitä!
  Ja sitten Aurora myös ampuu vuorotellen. Sherman tuhoutui. Kyllä tyttö, sitä sinä tarvitset.
  Ja sitten Svetlana tekee panoksensa... Kuinka se satuttaa amerikkalaisia.
  Taisteluja käydään myös merellä. Venäjän laivasto valloittaa Filippiinit.
  Ja tässä on myös joukkue: avojaloin merimiestytöt. Myös melkein alastomia kaunokaisia, bikineissä. On totta, että sää Filippiineillä on upea myös talvella - lämmin, koska se on melkein päiväntasaaja.
  Ja tytöt nauttivat tappelemisesta ja ampumisesta. Ja juokse ympäriinsä välkkyen paljain jaloin, pyöreät kantapäät. Tytöt täällä ovat yksinkertaisesti ihania. Parasta - super!
  Muuten, he rakastavat vankien raiskaamista! He sitovat ne itseensä ja sitten ratsastavat niillä. Ja niin paljon, että vangit menettävät tajuntansa! Ja he järjestävät täydellisen tuhoamisen itselleen - tai pikemminkin, eivät itselleen, vaan vihollisilleen.
  Niin siistejä puolialastomia tyttöjä. Eikä mikään voi pysäyttää tai murskata niitä!
  Soturit nousevat amerikkalaiseen risteilijään. He hyppäävät sisään melkein alasti, paljain jaloin, ja lihakset taipuvat ruskettuneen ihon alla. Ja he katkaisivat raivoissaan amerikkalaisia. Ja ne eivät anna pienintäkään mahdollisuutta selviytyä.
  Ja nyt kaunis Stella ja hänen kumppaninsa Masha ovat näkyvissä. Molemmat tytöt ovat pitkiä, lihaksikkaita blondeja, jotka pilkkovat kaikki. Mikä ei ole isku, on ruumiiden leikkaaminen ja repeäminen !
  Tytöt kävelevät amerikkalaista laivaa pitkin. Jos he heiluttavat oikealle, se on katu; jos he heiluttavat vasemmalle, se on kuja!
  Ja tytöt eivät lopeta ! He eivät jätä vastustajille mahdollisuutta! Entä jos he karjuvat ja alkavat ravistaa lihaksiaan!
  Ja taas he heiluttavat miekkojaan ja huutavat:
  - Olemme tyttöjä tsaarille, isänmaalle ja Mihail Romanoville!
  Ja he pilkkovat sen kuin samuraikaali. Joten Stella otti sen ja potkaisi yhdysvaltalaista upseeria nivusiin paljaalla jalallaan. Hän lentää korkeammalle ja hyppää yli laidan.
  Blondi terminaattori antaa:
  - Iskuistani he maksavat maksuja!
  Ja taas hän paljastaa hampaansa ja leikkaa helmihampaansa! Mikä tyttö! Eniten mehua ja tuoksua!
  Ja tytöt kiirehtivät luokseen. Ja ne kulkevat kuin tornadon vuorovesi. He eivät anna viholliselle mahdollisuutta. Heillä on valtava voima. Paholaisten ja tuhansien tuhansien enkelien pimeys.
  Ja täältä tulee Masha, joka leikkaa kolme päätä kerralla kahdella sapelilla! Tämä on tyttö - tyttö kaikille tytöille!
  Molemmat kaunottaret leikkaavat ikään kuin vasaroisivat nauloja miekoilla. Eikä heidän toimissaan ole heikkoutta tai epäilystä. Liiku itseäsi perääntymättä tai luovuttamatta. Oikeus vaatii ihmiskunnan yhdistämistä. Yksi valtakunta, yksi kruunu, yksi tavoite ja laajentuminen avaruuteen.
  Juuri tällä hetkellä ensimmäinen keinotekoinen Maan satelliitti lähetetään kiertoradalle. Täällä hän lentää ympäri maailmaa.
  Ja venäläiset tytöt bikineissä taistelevat puolestaan. Ja he eivät ole huonompia kuin vihollinen. Ja kaunokaisten paloiksi leikkaamat amerikkalaiset kaatuvat. Silti tytöt huippuluokkaa ja taitoa.
  Kerran he onnistuivat taistelemaan Japanissa. He taistelivat myös korkeuksissa. Keisari itse jäi kiinni. He osoittivat valtavat taitonsa. Heillä on niin intohimoa ja niin paljon lihasvoimaa. Tietysti tällaiset tytöt ovat ihmeiden ihme!
  He kaatoivat samuraita palatsissa. Ja he olivat myös melkein alasti ja paljain jaloin. Tytöt, jotka pystyivät tekemään asioita, jotka yllättivät vihollisensa.
  Ja he pilkkoivat minkä tahansa lihan ja osoittivat taiteellisuuttaan. Soturit etenevät epäilemättä.
  Amerikkalaisen amiraalin pää leikattiin pois sapelilla. Ja kuinka kaunottaret nauravat hampaat paljastaen.
  Ja taas he lähtevät hyökkäykseen ja leikkaavat itsensä. Sellaiset soturit ovat todellisia hirviöitä. Ja valtaistuimella on tsaari Mikael. Aleksanteri Kolmannen poika, mutta ei tuo. Onnellisempi, päättäväisempi, voimakkaampi ja myös lahjakas hallitsija .
  Mutta tietysti onnella on väliä, plus vielä suurempi sitkeys - Mihail johti säälimätöntä taistelua korruptiota vastaan, jolla oli positiivinen vaikutus armeijaan. Mutta tehokkain tietotaito on käyttää bikineissä olevia tyttöjä sotilaallisiin tarkoituksiin. Ja tytöt ovat hyvin kauniita, kun he ovat melkein alasti ja paljain jaloin.
  Taistelut siis käydään vaihtelevalla menestyksellä. Ja kauniit soturit ampuvat erittäin tarkasti, paremmin kuin miehet. Ja mikä tärkeintä, kun tytöt ovat melkein alasti, he ovat käytännössä haavoittumattomia. Luodit ja kuoret eivät vaikuta niihin. Erittäin vahva soturien armeija. Hyvä juttu. Tsaari Mikaelin idea oli käyttää tyttöjä melkein alasti ja paljain jaloin, ja tämä toi voiton.
  Ja taisteluissa tytöt heittivät myös kranaatteja ja tikareita paljain varpaillaan. Ja he osoittivat villiä raivoaan.
  Tytöt ovat aika reippaita. Ja erittäin kaunis, leikkisä ja laivajalkainen. Kukaan ei voinut pitää niitä.
  Soturit ovat hyvin vinttikoiria... Tytön paljaat jalat ovat erittäin tehokas ase. Mutta mitä he voivat tehdä? Paljon asioita. Paljaat pohjat itse saivat energiaa maasta ja kauniit soturit leikkivät.
  Minun on sanottava, että tytöt ovat maailman kauneimpia, että he ovat molemmat ihania ja kobroiden raivolla!
  Amerikkalainen risteilijä jää kiinni. Vangitut miehet kaatuivat kasvoilleen. Sen jälkeen soturit työnsivät jalkansa kasvoilleen. Ja he pakottivat minut suudella. Ja tytöt koukuttivat, ja heidän paljaat pohjansa, kun he nuolaisivat kieltään, tuntuivat miellyttävältä ja kutittavalta.
  Mutta kaunottaret nauttivat siitä, että heidän paljain jalkojaan suihkutettiin suudelmilla ja heidän kantapäitään suudeltiin.
  Sen jälkeen tytöt nauravat. Ja he paljastivat hampaansa!
  Mutta se parani, tytöt ottivat aurinkoa alasti ja menivät uimaan. Nämä ovat niin kauniita sotureita. Kuinka voit ottaa sellaisen jalan ja suudella sitä? Ja nuolla jokaista sormea.
  Tytöt ovat mahtavia.
  Tässä on Alexander-4 panssarivaunu jälleen taistelussa. On kiire ja helmikuu on jo tulossa. Joukot jatkavat. Yhä lähemmäs Yhdysvaltain aluetta. Tytöt ovat niin siistejä.
  Tässä Natasha ampuu tarkasti. Ja se osuu erittäin tarkasti.
  Tyttö ampuu erittäin tarkasti ja huutaa:
  - Murskaamme vihollisen!
  Maria ampuu seuraavana. Otti ja voitti vihollisen:
  - Olen super!
  Maria on erittäin kaunis tyttö ja erittäin aktiivinen.
  Ja hänen paljaat jalkansa ovat erittäin kauniita ja siroja eroottisuudessaan:
  - Tuhoamme vihollisen!
  Ja Aurora on sellainen tyttö, ja hän on superpaljaat vatsat ja rinnat ja niin turvonneet tulipunaiset nännit:
  - Murtaudun vihollisten läpi ja teen siitä super!
  Ja kuinka hän pudistaa punaisia hiuksiaan!
  Ja taas hän potkaisee sinua paljain, kaiverretuin jaloillaan. Tällaiset soturit ovat todella siistejä!
  Ja sitten Svetlana ottaa ja lyö vihollisen:
  "Rakastan tsaaria ja ripustan silmukan vihollisteni kaulaan!"
  Tytöt nauravat. Kuinka heistä tuli vinttikoiria ja siistejä.
  Amerikkalaiset pakenevat tyttöjä. Tai sitten luovuttavat. Tai he kuolevat. Soturit ovat niin kauniita ja paljain jaloin, ja tytöt ovat niin ihania. Ja taisteleminen pelkissä bikineissä on miellyttävää ja tehokasta. Soturitytöt ovat niin upeita.
  Natasha ampuu jälleen amerikkalaisia ja sihisee:
  - Sinä olet veljeni ja minä olen veljeni! Tai pikemminkin siskoni!
  Ja taas hän liikuttaa pitkää kieltään. Aggressiivinen sanotaan soturi ja kauneus!
  Ja sitten Anyuta pudistelee paljaita rintojaan. Ja hän huutaa ja paljastaa hampaansa. Ja hän lähettää kuoren amerikkalaisia vastaan. Ja hän ottaa sen ja naittaa sen.
  - Kauneus tuhosi sen! Ja se huutaa:
  - Olen niin super tyttö!
  Kaunis tyttö ja rakastaa seksiä. Ja tämä on kiva!
  Ja tyttö otti sen ja löi häntä - hän murisi:
  - Voitamme ja tuhoamme vihollisen!
  Ja tässä Aurora potkii ja lyö:
  - Olen kuningas ja siisti tyttö!
  Soturi voi olla melkoinen vinttikoira.
  Tytöt nauravat itsekseen.
  Mutta Svetlana otti sen hyvin viileästi. Ja hän maksoi sellaisia maksuja vihollisen tuhoamisesta ja suuteli perkeleitä:
  - Tämä on niin totalitaarista taitolentoa!
  Tankki on erittäin ketterä ja tappava. Hän osuu heikkoon ja korkeaan Shermaniin. Joten taistelut täällä ovat tsaari-Venäjän hyväksi.
  Natasha on taas kuin laukaus. Ja hän huutaa:
  - Idolllesi!
  Maria alkoi ampua. Tyttö on erittäin kaunis ja hänellä on kultaiset hiukset. Ulkonäön perusteella.
  Tyttö nai, suuntasi paljaat varpaansa ja vinkaisi:
  - Tämä on murha kuninkaalle!
  Ja tässä Aurora nai amerikkalaista. Ja tyttö oli, sanotaanko, todella äärimmäisen aggressiivinen ja vinkuva:
  - Todellinen lennolle!
  Ja nyt tyttö osoitti olevansa todella vahva.
  Ja Svetlana on aggressiivinen ja taisteleva. Hän potkaisi paljaalla jalallaan ja repi vihollisen palasiksi.
  Ja hän sirkutti hampaansa paljastaen:
  - Olen nainen, joka lentää kuin kotka!
  Joten tytöt alkoivat naida villin voimalla. Ja tällaista kaunokaisten aggressiota ei voida pysäyttää. Perääntymättä tai taipumatta.
  Natasha ampui uudelleen ja sihisi:
  - Täydelliseen tuhoon asti!
  Ja Mary onnistui ilman nauloja paljon enemmän tuhoamaan vihollisensa ja alkoi murtaa vastustajiaan.
  Ja sitten Aurora otti sen ja löi vihollista tykillä. Ja erittäin onnistuneesti, kolossaalisella aplombilla. Ja murskata, murskata vihollinen. Ja sulaneita roskia lentää Shermanista kaikkiin suuntiin.
  Ja Svetlana myös ampuu ja laulaa:
  - Olen tyttö, jolla on suuria unelmia ja suuri kauneus!
  Soturit osoittavat itse asiassa huomattavaa tahtoa voittaa.
  Ei turhaan, että imperiumista tuli siisti ja mahtava. Voisi ylittää Tšingis-kaanin saavutukset.
  Soturit liikkuvat itseään kohti... Ja he ampuvat, ampuvat ja repivät vihollisasemien läpi, ikään kuin repivät veitsellä auki. Tai pikemminkin erittäin terävä ja karkaistu tikari. Ja nyt Venäjän joukot ovat todella voittamattomia. Ja suuren imperiumin valtakunta.
  Jos katsot sitä, Venäjän historiassa on ollut monia sotia ja vaikeita aikoja. Mutta Nikolai II oli yksinkertaisesti epäonninen suurimmaksi osaksi! Hän osoittautui epäonnistuneeksi. Mutta taktiikalla on suuri merkitys. Mitä suuri venäläinen shakinpelaaja Alekhine osoitti. Kun hän alkoi pelata vastustajan sijaan, käänsi laudan ja voitti. Nero on nero.
  Kaikilla tsaari-Venäjän ongelmilla yksin alastomien tyttöjen tekijä ratkaisi paljon.
  Taisteluihin osallistuu myös helikoptereita. Taisteluajoneuvot sekä miehistöt, joissa on tyttöjä bikineissä ja paljain jaloin. Mikä on tytöistä koostuvan armeijan laatu? Erinomaisin. Mikään ei voi pysäyttää tai voittaa sellaista armeijaa.
  Joten tässä armeijassa on paljain jaloin ja melkein alastomia tyttöjä. Kapteeni Varvaran helikopterin miehistö. Eikö tämä ole hämmästyttävää? Meri paisuu rajusti! Ja kuinka lentokoneen tykit osuvat. Ja sitten on raketteja. Nämä tytöt ovat todellisia hurrikaaneja kuin tornadot.
  He eivät ole missään asiassa huonompia kuin vihollinen. Venäjän armeija on valmis taisteluihin ja suuriin saavutuksiin.
  Varvara on kaunis tyttö, jolla on ruskeat hiukset ja melkein alasti. Kun hän karjuu keuhkoissaan:
  - Viholliset eivät mene ohi! Ja he eivät pakene!
  Ja hän ottaa sen ja vapauttaa tappavan purkauksen kaikista tyylikkäimmän koneensa suuttimista . Ja se lentää vihollisen yli. Ja hän ottaa sen ja leikkaa sen tuhoavalla mutkilla.
  Mutta vaatimaton Olga otti ja ampui raketin amerikkalaisia kohti ja sihisi:
  - Taistelin, en nilkikengällä, vaan paljain jaloin!
  Ja hän silmäilee safiirisilmillään. Kyllä, nämä ovat tyttöjä - niin uskomattoman uskomattomia taitolentoa. Sen avulla voit juoda vuorelle ja kantaa alastomia lohikäärmeitä.
  Ja jalat ovat niin sirot ja ainutlaatuiset! Ja vyötärö on ohut, ja rungot ovat hyvin lihaksikkaita.
  Varvara potkii perseeseen ja ulvoo:
  - Voin tehdä maapalloon reiän kuninkaalle!
  Ja hän virnistää pieniä kasvojaan ja lyö silmillään.
  Soturit ovat parhaimmillaan täällä. Täällä Tatjana, myös tyttö bikineissä, ottaa sen ja huutaa:
  - Olkoon kuningas koko maan päällä!
  Ja hän kimaltelee helmiäishampaillaan. Ja helikopterista se on tappavaa kuin naulat . Ja se tulee olemaan tappava. Ja se todella paistaa metallin. Ja aiheuttaa bunkkerin tuhoutumisen.
  Nämä ovat tyttöjä - kaikki tytöt ovat tyttöjä! Ja sitten kun vangit tuodaan sisään, nuo tytöt sitten suutelevat ja nuolevat paljaita jalkojaan. Tämä on yleensä hienostunein tapa sekä nöyryyttää että rohkaista.
  
  Voittamaton ROMMEL
  Siinä Rommelin armeija marras- ja joulukuussa 1941 voitti voiton Afrikassa. Tämä tapahtui myös siksi, että loistavan Rommelin kumppani ei tehnyt niitä vakavia virheitä, joita tapahtui todellisessa historiassa.
  Tämän seurauksena saksalaiset voittivat etenevät britit ja säilyttivät alueensa. Aluksi tämä ei vaikuttanut taistelujen kulkuun, itärintamalla saksalaiset voittivat Moskovan lähellä.
  Myöhemmin Fuhrerin suunnitelmat kuitenkin muuttuivat. Tähän mennessä Rommel kykeni valloittamaan Tolbukin ja muutti Egyptiin. Hitler päätti siirtyä väliaikaiseen puolustukseen itärintamalla ja keskittää toistaiseksi voimansa Afrikkaan ja Lähi-itään.
  Koska hyökkäys Afrikassa vaati kuitenkin vähemmän joukkoja, natsit suorittivat useita operaatioita idässä. Voitti Neuvostoliiton joukot Kertšissä. He piirittivät meidät lähellä Harkovia. He myös vetivät sirpaleen Smolenskin suuntaan. Kenraali Vlasovin toisen shokkiarmeijan hyökkäys lähellä Leningradia päättyi myös tappioon.
  Sevastopol kaatui piirityksen ja hyökkäyksen jälkeen. Ja Krauts vahvistui. Taistelut käytiin Rževin reunalla. Tässä natsit onnistuivat kestämään.
  Mutta Egyptissä Rommel, saatuaan vahvistuksia, voitti vakuuttavan voiton. Menestyksensä pohjalta saksalaiset ylittivät Palestiinan ja valloittivat Irakin ja Kuwaitin. Ja sitten koko Lähi-itä - saatuaan pääsyn öljyyn.
  Sen jälkeen fasistit kääntyivät Sudaniin ja yrittivät vallata koko Afrikan.
  Samanaikaisesti seurasi hyökkäys Gibraltariin ja saksalaisten joukkojen tunkeutuminen Marokkoon ja edelleen Afrikan avaruusalueille.
  Mutta saksalaisten menestystä helpotti tarmokas työ takana. Missä on myös Hitler, mitä hän teki taidokkaammin kuin todellisessa historiassa.
  Herättyään Hitler Terminaattori kävi kylvyssä tyttöjen kanssa, söi aamiaisen salaatin, kukkakaalipuuron ja joidenkin muiden vihannesten kera, lisäten vähärasvaista monikerroksista vuohenjuustoa ja kaviaaria. Sen jälkeen hän kutsui Speerin ja esitti virallisesti uudelle keisarilliselle ministerille hätävaltuuksia koskevan lain allekirjoittaman asiakirjan. Adolf oli riivattu ja oli erittäin syövyttävä:
  - Kolmannen valtakunnan aseiden tuotanto on erittäin alhaista! Olemme jäljessä paitsi sotivasta Britanniasta myös totalitaarisesta Neuvostoliitosta. Mutta tarvitsemme ilmavallan, samalla kun lisäämme vanhojen aseiden tuotantoa ja siirrymme uusiin. Varsinkin lupaavat suihkupommittajat. Loppujen lopuksi heidän valtavan nopeudensa ja korkean yläkaton ansiosta he voivat tuhota brittiläisiä kaupunkeja lähes rankaisematta!
  Speer säteili optimismia:
  - Saksassa ja Puolassa on liikaa hiiltä, Ranskassa rautamalmia ja meillä on tarpeeksi laitteita valmistamaan monia autoja. Tuotammehan alumiinia ja duraluminia enemmän kuin kaikki maailman maat yhteensä!
  Riisuttu Adolf nyökkäsi:
  - Toistaiseksi! Myös Iso-Britannia ja Yhdysvallat edistävät tuotantoa, ja meidän on suojeltava jokaista metalligrammaa. Annetaan myös koululaisten ja muiden alle viisivuotiaiden lasten kerätä metallia. Sitä paitsi, miksi tehdä siivet ja runko kokonaan duralumiinista. Voit käyttää sekä puuta että kangasta. Esimerkiksi monoblock-siipien valmistaminen. Ja mitä? Tarvitsemme uuden suihkuhävittäjän, joka painaa enintään kaksi tonnia, helppo lentää, helppo valmistaa ja halpa! Asennusosien määrä tulisi minimoida ja löytää mahdollisuuksia myös lentokoneen painon vähentämiseen mahdollisimman paljon ja sen aerodynaamisten ominaisuuksien parantamiseen. Nyt muuten tulee lentokonesuunnittelijat, me koulutamme heidät.
  Speer hymyili:
  - Tietysti, minun füüreri. Sikäli kuin ymmärrän, aiot palauttaa kaikki korkeasti koulutetut työntekijät armeijasta?
  Riisuttu Adolf vahvisti:
  - Rekrytoimme vain korkeasti koulutettuja, tavallisia työntekijöitä ulkomaalaisten joukosta. Joten on parempi, että joutilaita ja siten partisaaneja on vähemmän. Totta kai vähennämme maajoukkojen määrää, jos ei käy sotaa Neuvostoliiton kanssa, niin jalkaväkeä ei niin paljoa tarvita, mutta... Ei radikaalisti, joten suunnittelen voittavani Gibraltarin ja Maltan lähiaikoina. kuukautta ja miehittää koko Pohjois-Afrikan ja edelleen Lähi-itään. Tarvitsemme edelleen maayksiköitä. Lisäksi on tarpeen rakentaa lisää telakoita sekä itse Saksaan että Ranskaan, Belgiaan, Hollantiin ja Norjaan. Tarvitsemme lentotukialuksia, taistelulaivoja ja kuljetuksia. Ja Välimeri muuttuu ikään kuin Saksan sisäiseksi järveksi. Ymmärrätkö?
  Speer kumarsi:
  - Kyllä, füürerini! Olen jo tilannut rakennusohjelman kehittämisen...
  Ovela Adolf lisäsi:
  - Työpäivää voidaan pidentää 16 tuntiin, jos pelastussuunnitelmamme sitä edellyttävät. Lentokoneiden tuotanto on nostettava sataan lentokoneeseen päivässä vain yhdeksässä kuukaudessa... Yli kolme kertaa nykyiseen verrattuna, eikä se suinkaan ole tosiasia, että tämä riittää!
  Speer kiirehti rohkaisemaan füüreria:
  - Lentäjämme ovat korkeampaa luokkaa kuin brittiläiset, joten määrä ei ole kaikki kaikessa. Ja löydämme uusia tapoja takoa auranterät miekoiksi. Ymmärtääkseni meille tärkeintä on lentoliikenne?
  Fuhrer puristi nyrkkiään tiukemmin:
  - Meille etusijalla ovat suihkukoneet, pommikoneet ja sitten hävittäjäkoneet sekä uusien laitteiden julkaisu ja ihmeaseiden kehittäminen! Mutta ei vain ilmailun alalla, vaan myös tankeissa, tykistössä, ensisijaisesti suihkutykistössä... Puhumme tästä tarkemmin.
  Kuului kello ja kolmannen valtakunnan johtavat lentokonesuunnittelijat astuivat huoneeseen.
  Messerschmitt, suhteellisen nuori, korkea otsa, Heinkel, jo iäkäs, mutta erittäin ketterä, urheilullisesti rakentunut Tank, Lippisch ja pari vähemmän tunnettua.
  Adolf osoitti heidät tuoleille ja käski heitä laskemaan piirustukset pöydälle:
  - Sinun tehtäväsi on luoda uusi, erittäin tehokas ja moderni ase. Saksassa on enemmän tuulitunneleita kuin missään muussa maassa maailmassa, ja monien lentokoneiden tekniikka on hyvin taaksepäin. Mutta vain Yu-88:ssa voit lisätä nopeutta merkittävästi antamalla autolle virtaviivaisemman muodon. Erityisesti ohjaamo saa pisaran muotoisen, kuperan muodon, joka parantaa näkyvyyttä ja tekee ohjaajasta tilavamman sekä lisää nopeutta parantamalla aerodynamiikkaa reilut viisi kilometriä. Lisäksi on tarpeen antaa virtaviivaistettu muoto sekä pommittajien että hävittäjien ampumapisteille, pommitelineille ja ilmajarruille ei-työasennossa.
  Kirjoitat ylös mitä kerron sinulle!
  Suunnittelijat nyökkäsivät yhteen ääneen:
  - Joten ehdottomasti loistava füürer!
  Adolf jatkoi:
  - XE-129 - tulisi suunnitella uudelleen siten, että itse aselaatikko saa virtaviivaistetun muodon ja siihen asennetaan liikkuva lentokonekanuuna suojaamaan hyökkäyksiltä taka- ja alapuoliskolta. Lisäksi tämä hyökkäyslentokone tulisi varustaa moottorin tehostusjärjestelmällä. Samanaikaisesti perestroikan kanssa on tarpeen lisätä tällaisten hyökkäyslentokoneiden tuotantoa. Heidän tuhoisat ilmaiskunsa halvaansivat brittien toiminnan. Lisäksi Britanniassa tulisi käyttää Ju-87-sukelluspommittajaa. Otamme vanhentuneet autot käyttöön...
  Adolf pysähtyi. Suunnittelijat olivat hiljaa. Fuhrer huomautti:
  Epäilen suuresti F -190: tä . Ajoneuvo osoittautui raskaaksi ja riittämättömäksi ohjattavaksi, lisäksi siinä ei ole järjestelmää säiliöiden täyttämiseksi inertillä kaasulla, joka korvaa käytetyn polttoaineen. Tämän vuoksi tämä auto voidaan jopa lyödä yhdellä sytyttävällä luodilla. Mitä Tank sanoo tästä?
  Kuuluisa SS-suunnittelija, joka seisoi huomion edessä, huomautti:
  - Tämä on puutteemme, suuri füürer. Vaikka panssarivaunujen sijoitusta on pidettävä varsin onnistuneena, ne ovat vähemmän haavoittuvia vihollisen tulelle ja samalla suojaavat ohjaajaa. Mitä tulee ohjattavuuteen, niin... Yksi panssari painaa 120 kiloa, eikä meidän ole niin helppoa keventää sitä...
  Riisuttu Adolf ehdotti:
  - Yritä parantaa Fokken-Wulfin aerodynaamisia ominaisuuksia. Ensisijaisesti painonpudotuksen vuoksi on välttämätöntä taivuttaa siipien kärkiä ajoneuvon ohjattavuuden ja ohjattavuuden parantamiseksi. Lisäksi se asentaa suojan takapuoliskolle... Mitä tulee moottorin sijaintiin ohjaamon edessä, tämä suojaa ohjaajaa, mutta vaatii ajoneuvon varustamisen katkaisulaitteella. Muuten, moottorin muoto voidaan tehdä virtaviivaisemmaksi, mikä teollisuusmiestemme tulisi ehdottomasti ottaa huomioon. Muuten, entä työ ME-309:n parissa?
  Messerschmitt oli hieman järkyttynyt :
  - Työskentelemme tämän parissa, hieno Fuhrer. Lasketut ominaisuudet lupaavat nostaa ajoneuvon nopeutta jopa 740 kilometriin tunnissa, kun se on varustettu seitsemällä ampumapisteellä! Tämä on brittien voimakkain kuolema...
  Adolf keskeytti:
  - Viimeistely tulee tehdä nopeammin. Ja sinä, Speer, nopeuta uuden nopealaukaisun 30 millimetrin lentotykistin kehitystä. Sitä voidaan käyttää myös erittäin menestyksekkäästi ammuttaessa maakohteisiin ja vihollisen lentokoneita vastaan! Uuden ME-309:n pitäisi korvata aikaisempi ME-109. Mitä tulee ME-262-suihkukoneesi, siinä on valitettavasti monia haittoja: raskas paino, alhainen toimintavarmuus, liiallinen onnettomuuksien määrä... Piirrän tarvitsemamme suihkukoneen itse.
  Adolf Hitler alkoi piirtää autoa käyttämällä tietämystään nykyaikaisista suihkuhävittäjistä. Ei kuitenkaan nykyaikaisimpia, vaan noin 50-luvulta, jotta ne voidaan mukauttaa nykyiseen tuotanto- ja teknologiatasoon. Hän kiinnitti erityistä huomiota siivenpyyhkäisyn vaihtotekniikkaan. Selitetään kaikki tällaisen suunnittelun edut:
  - Laskeutumisen ja nousun aikana pyyhkäisy pienenee ja lennon aikana kasvaa. Vain tämän ansiosta hävittäjä, jossa on moderni ME-262-moottori, pystyy kiihtymään 1100 kilometriin tunnissa. Ja sen paino on huomattavasti pienempi.
  Messerschmitt katsoi kaaviota, rypisti korkeaa kaljua otsaansa ja puristi ulos:
  - Loistavaa! Mutta Fuhrer, mistä sait niin syvän tiedon aerodynamiikasta?
  Riisuttu Adolf siristi silmiään viekkaasti:
  - Entä aerodynamiikka? Lahjakas ihminen on yleensä lahjakas kaikessa! Ja keskinkertaisuus on keskinkertaisuutta myös Afrikassa! Mikä Arado-pommikoneessa on vikana? Näytä minulle kaavio?
  Isku-and-miss Fuhrer katsoi nopeasti ja pudisti päätään kielteisesti:
  - Ei, se ei kelpaa! Ajatus vaunun kanssa ei ole hyvä, sen takia kone ei käänny ympäri ja kaatuu. Vaatii tavanomaisen sisäänvedettävän laskutelineen. Harkitse joitakin suunnittelumuutoksia aerodynamiikan parantamiseksi. Ilman turhia keksintöjä, mutta kekseliäisyydellä.
  Adolf tuli hulluksi ja teki vielä muutaman kommentin:
  - Gryphon Xe-177 -koneessa on erittäin epäluotettava voimalaitos. Se on vaihdettava välittömästi uusimmilla mäntämoottoreilla, aluksi neljä erillään. Sitten nykyaikaisimpiin moottoreihin, joiden teho on 2950 hevosvoimaa. Mitä tulee kykyyn iskeä korkealta ja sukelluksessa, niin... Aloita Xe-277:n kehittäminen, tästä koneesta tulee myös vihollisen ase. Mutta pääasia on suihkupommittimet. Tämä on ensisijainen tehtävä. Esimerkiksi Yu-287:n pitäisi olla tällainen.
  Fuhrer teki jälleen luonnoksen eteenpäin pyyhkäisyillä siivillä ja selitti suunnittelijoille tiettyjä vivahteita. Adolf vietiin vakavasti, ja hän näytti tiettyjä kaavioita. Varsinkin hännäntön pommikone . Ja että lentävän siiven suihkukoneen suunnittelu on enemmän kuin lupaava. Ja samaan aikaan ajoneuvo pystyy pommittamaan jopa Yhdysvaltain aluetta. Hän viittasi suoraan, että työhön tulisi osallistua suunnittelijoita kaikkialta Euroopasta ja jopa juutalaisia. Lopulta hän tajusi, että suunnittelijoilla oli jo tarpeeksi kiire, hän päästi heidät armollisesti irti jättäen vain Lippishan. Fuhrer huusi:
  - Ja pyydän sinua, Alexander, jäämään! Sinun tehtäväsi on luoda uusia, erittäin tehokkaita aseita.
  Lippisch ihmetteli:
  - Olen kiitollinen sinulle, Fuhrer!
  Hitler Terminaattori alkoi selittää:
  - Tiedät tietysti Wieselsbergerin teorian , joka oli aikoinaan professori Prandtlin assistentti Göttingenissä. Hän kehitti ensimmäisenä teorian näytön vaikutuksesta alla olevaan pintaan...
  Lippisch nyökkäsi hymyillen:
  - Tiedät hyvin, füürer! Kyllä, tiedän tämän teorian!
  Riisuttu Adolf jatkoi:
  - Meidän on luotava ekranoplan - eräänlainen torpedoveneen ja vesilentokoneen hybridi. Itse asiassa se lentää paljon alempana, noin 20-40 senttimetriä vedestä. Tässä tapauksessa ekranoplan- venettä tukeva ilmamassa koostuu kahdesta osasta. Yksi on jäätynyt puro siiven alla; toinen - melko merkityksetön - tulee ulos siiven alta takareunan alueelta ja täydentyy jatkuvasti ylhäältä, siiven kärjestä tulevalla ilmalla.
  Lippisch vahvisti helposti:
  - Todellakin, füürerini!
  Riisuttu Adolf jatkoi:
  - Ilman päämassa jää kuitenkin laakeripinnan alle ja muodostaa sinne lähes nopeuspainetta vastaavan paineen. Se toimii eräänlaisena ilmaluistinradana, jota pitkin ekranoplan- vene "rullaa" kuin kellokoneisto! Ensimmäinen, joka käytti tätä käytännössä, oli suomalainen insinööri Kaario , joka kehitti yksinkertaisen suorakaiteen muotoisen siipireen, joka liukuu lumen yli seulalla ja sai sille jopa patentin. Valitettavasti armeija ei arvostanut tällaista löytöä ajoissa. He sanovat, että venäläinen professori Levkov teki samanlaisia kokeita... Eli tästä voisi tulla uusi ihmease, joka pystyy toimittamaan pommeja, torpedoja ja laskeutumaan joukkoja Britannian rannikolle lentokoneen nopeudella ja samaan aikaan näkymätön tutalle. Plus lisää tuhoisia hyökkäyksiä englantilaisia aluksia vastaan! Olla samaa mieltä?
  Lippisch haparoi kädellä, avuliaita tarjoilijoita kaatoi hänelle mehua... Juotuaan vähän suunnittelija huomautti:
  - Kyllä, tämä on rikas idea, vaikka tuleekin joitain teknisiä ongelmia. Esimerkiksi kestävyys...
  Riisuttu Adolf nyökkäsi ystävällisesti:
  - Piirrän sinulle karkean kaavion, se on parempi tehdä, ja hiotaan itse pienet tekniset yksityiskohdat. Rungon tulee olla pitkä, matkustajakoneen runkoa muistuttava, delfiinien ohjaamon nokkaan virtaava, kuperat tuulilasit ja suihkuturbiinimoottorit.... Vaikka on mahdollista, että mäntämoottorit toimivat myös ensimmäisissä malleissa. Ja kun tämä kolossi hinataan avoveteen, moottorit pauhuvat korviaan ja kapea saalistuselin räjähtää kuin valas, oksentaen suihkepilven. Huomaa, että tämä kolossi pystyy ryntäämään kuin hävittäjä muutaman metrin päässä vedenpinnasta.
  Lippisch vihelsi aidosti ihaillen:
  - Sinulla on rikas mielikuvitus, Fuhrer!
  Dashing Adolf innostui entisestään:
  - Tietysti se olisi ihmease. Loppujen lopuksi ekranoplanit eivät pelkää myrskyjä. He eivät pelkää jäätä - he lentävät sen yli. Niitä eivät uhkaa soiset jokisuot ja rannikon kivet, joihin tavalliset laivat voivat murtautua, ja matalikot ovat yleensä kuin lasten lampi. He pystyvät laskemaan joukkoja kaikkialle: Afrikan Skeletonsin rannikolta pirullisine riuttoineen, Yhdysvaltojen molemmille rannikoille, Kanadan arktisille maille ja Alaskaan. Näitä koneita olisi useita satoja, ja Iso-Britannia kaatuisi kahdessa kuukaudessa.
  Lippisch huomautti arasti:
  - Entä kaivokset?
  Fuhrer nauroi:
  - Juuri tuollaiset miinat! Ne eivät uhkaa vesien pinnan alla tai matalikossa! Sekä sukellusveneiden torpedot. Ja hän itse on ihanteellinen ase taistelemaan edistyneimpiä sukellusveneitä vastaan, lyömällä niitä syvyyspanoksilla. Lisäksi ekranoplanit voivat ampua ohjuksia ja miinoja vihollisen aluksiin. Kyllä, tietysti, esittelen sinulle ohjattujen pommien suunnittelun. Ja tietysti maihinnousut... Ihanteellinen tapa toimittaa laskeutumisjoukkoja, ei vain jalkaväen, vaan myös panssarivaunujen kanssa! Silloin koko sodan luonne muuttuu kerralla! Ymmärrätkö Lippischiä, minkä asian füürer luottaa sinuun?
  Suunnittelija kysyi kaupallisemmin:
  - Entä palkinnot?
  Vakava Adolf vahvisti:
  - Tietysti anteliaimmat, rautaristi timanteilla, maita, siirtokuntia, alalaisia! Jos valloitamme koko Afrikan, maata riittää kaikille!
  Lippisch sanoi:
  - Jos rahaa ja varoja annetaan, ekranoplan on valmis, mutta... Minulla on myös projekteja hännänttömään hävittäjään.
  Terminaattori Fuhrer kiirehti vakuuttamaan keksijää:
  - Häntätön suihkupommikone , olen sen jo luonnostellut, muut hoitavat sen. Kuinka kätevä ja taistelija! Ekranoplanes ovat tärkeämpiä, koska ne ovat pohjimmiltaan uusi ase... Lisäksi Gotha-yhtiöllä on erittäin lahjakkaita suunnittelijoita, jotka tekevät tämän. Sillä välin työskentele ekranoplaneilla. Yleisesti ottaen, nyt minulla on paljon kiireellisiä asioita, minun on vielä keskusteltava panssarikenraalien kanssa... Käsky annetaan sinulle...
  Lippisch jätti Fuhrerin hyvin inspiroituneena. Adolf ajatteli, että ehkä olisi parempi puhua ensin ydinfyysikkojen kanssa atomi- ja tulevaisuudessa vetypommin luomisesta, mutta hän päätti olla tekemättä liikaa, lastaten itseään ja muita ihmisiä kerrallaan.
  Suunnittelijoita oli useita, mukaan lukien tunnetuimmat: Porsche ja Aders. Yleensä, jos saksalaisilla oli laadullinen ylivoima Neuvostoliittoon nähden ilmailussa ja sukellusvenelaivastossa (vaikka kaikki eivät tätä myönnä!), Panzervalen säiliölaivasto oli huomattavasti jäljessä. Erityisesti Neuvostoliiton KV-ajoneuvot, T-28, T-34, ylittivät saksalaisia panssari- ja asevarustelultaan ja T-34 myös ajo-ominaisuuksiltaan. Saksalaisten panssarivaunujen aseet eivät kuitenkaan ole tarpeeksi vahvoja englantilaisille Matildoille ja Cromwelleille, saati ne, joita ovat jo kehittäneet Churchillien ja Challengerien suunnittelijat. Puhumattakaan saksalaisten mallien panssarin heikkoudesta...
  Kutsuttuaan vieraat istumaan, Fuhrer alkoi lukea moraalia:
  - Valitettavasti Saksalla ei tällä hetkellä ole luotettavaa panssarintorjuntatykkiä... 50 mm:n T-3 tykillä varustettuna he pystyvät vain iskemään Matildan tai KV:n panssaria... Mutta Matilda aloitti Britannian palveluksessa jo ennen toisen maailmansodan alkua. Olemme itse saaneet vangiksi Matildan, jonka etupanssariin ei voi tunkeutua. Neuvostoliiton KV:t eivät voi tunkeutua edes kylkeen tai runkoon. Maksimi, mitä automme voi tehdä, on murtaa radan! Toisin sanoen te suunnittelijat olette saaneet meidät sellaiseen asemaan, että vihollisen panssarivaunut ovat panssariltaan paljon vahvempia kuin meidän ja uudet amerikkalaiset "Grantit" ja "Shermanit" massatuotantoon valmiina ovat ylivoimaisia aseistuksessa. Puhumattakaan venäläisistä ajoneuvoista, joissa on 76 mm:n tykki. Ja miten suoritat uusien tankkien luomistehtävän, erityisesti 88 mm:n aseella.
  Porsche vastasi hämmentyneenä:
  - Totta kai meillä on samanlainen kehitys käynnissä, hieno Fuhrer. Aseistusosasto antoi meille 26. toukokuuta tilauksen 45 tonnin ViK -4501 panssarivaunusta. Sen pitäisi olla juuri tällainen, 88 mm:n ilmatorjuntatykillä, joka on muutettu panssaritorniksi. Meillä on jo alustavat piirustukset. Voit tutustua niihin, hienoa.
  Fuhrer kysyi:
  - Oletko Aders?
  Erwin nyökkäsi:
  - Jo 40-luvulla vk -3001 testattiin onnistuneesti. Uusi raskas ajoneuvo, 75 mm tykki. Meillä on samanlainen ase panssarintorjuntamallissa, mutta sitä ei ole vielä otettu massatuotantoon. Lisäksi tehtiin töitä jopa 65 tonnia painavan T-6:n luomiseksi. Ja kevyempi malli 36 tonnia. Yritämme mahtavaa Fuhreria.
  Adolf, joka kuvitteli olevansa kaiken tietävä, alkoi nopeasti tutkia piirustuksia. Tässä ovat ensimmäiset luonnokset mahtavasta "Tigeristä", Saksan kuuluisimmista toisen maailmansodan panssarivaunuista. Tämä auto tuli tunnetuksi Kursk Bulgen aikana. Neuvostoliiton aikoina "Tiikereitä" halveksittiin, mutta sitten suhtautuminen tähän autoon muuttui objektiivisemmaksi. Aikaansa nähden tämä säiliö ei tietenkään ollut huono. Ensimmäisessä suuressa yhteenotossa KV-autojemme kanssa kolme Tigeriä tyrmäsi kymmenen Neuvostoliiton ajoneuvoa, ja he itse selvisivät ilman vaurioita. Tämän ajoneuvon tärkein etu oli sen voimakas 88 mm:n tykki, jolla ei pitkään aikaan ollut arvokasta vastustajaa. Kuitenkin Kursk Bulgella tekniikan laadullisesta paremmuudesta huolimatta natsit kukistettiin... Tämän ajoneuvon taistelukäyttöä koskevat tilastot sekä tappioiden suhde puhuvat yleisesti siitä yhtenä maailman parhaista ajoneuvoista. toinen maailmansota. Mutta puutteet näkyvät myös paljaalla silmällä. Raskas 56 tonnin paino, vain 100 millimetrin panssari (vain 80 sivua!), korkea korkeus, rationaalisten panssarikaltevuuskulmien puute ja huono ajokyky. Yleisesti ottaen IS-2-tankki, joka painaa kymmenen tonnia vähemmän, oli parempi kuin tiikeri sekä panssari- että aseistuksessa... Mutta tämä tankki ilmestyi vasta helmikuussa 1944. "Kuninkaallinen tiikeri" painoi yleensä 68 tonnia, etupanssari 180 millimetriä... Sellainen panssarivaunu ei tietenkään kelvannut sotaan Afrikassa, autiomaassa, laskeutumiseen, se on vain kone kuin savikorva. jalat savea. Ei, tietenkään, omaan aikaansa "kuninkaallinen tiikeri" oli erittäin tehokas, se pystyi tuhoamaan useita vihollisen panssarivaunuja taistelussa ja kerran tyrmäsi 25 "Shermania" tunnin sisällä. Näytti olevan tietoa 23 T-34-panssarivaunusta, jotka Tiger tuhosi yhden taistelun aikana. Mutta joka tapauksessa tämä säiliö on yksinkertaisesti ruumiillistuma voiman ja painon järjettömästä käytöstä. Mutta esimerkiksi Neuvostoliiton T-54 panssarivaunu... Eräänlainen ruumiillistuma toisen maailmansodan aikaisempien teknologioiden onnistuneesta järkevästä käytöstä.
  Fuhrer totesi päättäväisesti:
  - Ei, herrat! Tämä projekti ei sovellu! Viisikymmentäkuusi tonnia painavan ajoneuvon tekeminen vain 100 millimetrin panssarilla... Missä on ylistetty saksalainen tehokkuus ja rationaalisuus?
  Aders huomautti arasti:
  - Ranskalaisessa S-2:ssa, jonka paino oli 70 tonnia, panssari oli 45 millimetriä...
  Fuhrer-Terminaattori keskeytti vihaisesti:
  - Tämä on panssarivaunu ensimmäisen maailmansodan ajalta. Mutta venäläisessä KV-2:ssa oli 152 millimetrin haubitsa ja se painoi 52 tonnia. Mutta tämä on 152 millimetriä, ei 88.
  Siksi annan sinulle tehtävän 88 mm:n tykin kaliiperi 71 tankille, jonka paino on enintään 40 tonnia ja etupanssari vähintään 180 millimetriä, sivut ja runko 150 millimetriä, kuusisataa moottoria , seitsemänsataa hevosvoimaa. Ja tämä säiliö pitäisi saada massatuotantoon viimeistään kuuden kuukauden kuluttua.
  Saksalaiset suunnittelijat kalpenivat ja heidän kätensä vapisi. Alexander katsoi heitä pilkallisesti. Tehtävä oli todellakin erittäin vaikea; "Royal Tiger" -mallille 1944 tyypillistä aseistusta ja panssaria, mutta sinun on pidettävä paino 28 tonnia alhaalla! Adolf piti tätä kuitenkin varsin todellisena ja antoi jopa Porschelle ystävällisen lyönnin olkapäälle:
  - Älä ole järkyttynyt, piirrän itse sinulle optimaalisen kaavion, jossa pärjäät niin suhteellisen pienellä painolla. En ole tyranni, vaan rationalisti. Sinun täytyy vain rakentaa paljon uudelleen. Erityisesti vaihteiston ja moottorin sijoittaminen yhteen.
  Aders huomautti surullisesti:
  - Tämä aiheuttaa meille tiettyjä ongelmia. Tällaisella järjestelyllä on erityisesti seuraavat haitat....
  Kova Adolf keskeytti:
  - Tietysti ongelmia tulee, mutta periaatteessa ne voidaan helposti poistaa. Varsinkin teknisesti. Mutta voit sijoittaa moottorin paljon kompaktimmin, siirtää jousitusta ja... Tankin korkeutta on laskettava kahteen metriin ja miehistö tulisi sijoittaa makuuasentoon, niin kaikki on paljon järkevämpää.
  Fuhrer alkoi tehdä luonnosta, eräänlaista piirustusta sodanjälkeisen ajan suosituimman Neuvostoliiton tankin T-54 tyypistä. Tämä ajoneuvo oli niin menestyvä, että se laukaistiin vuonna 1947 ja sitä käytettiin taisteluissa Afganistanissa Talebanin kanssa; Irakin joukot taistelivat Yhdysvaltain armeijan kanssa Desert Stormin ja Operation Shock and Awe tai Iraqi Freedom aikana . Yhteensä näitä tankkeja valmistettiin yli 70 tuhatta. Ja auto oli erittäin onnistunut. Paino 36 tonnia, etupanssari 200 millimetriä ja tykki 100 millimetrin kaliiperi. Tämä tyyppi taisteli menestyksekkäästi sekä amerikkalaisten patonien että pershingien kanssa Korean sodan aikana. Joten tälle teknologiselle tasolle malli on erittäin sopiva ja realistinen toteutukseen. Ja melko helppo valmistaa - halpa... Mitä tulee saksalaiseen 88 mm:n 71 El-tykkiin, se oli riittävän läpäisevä kaikkiin toisen maailmansodan panssarivaunuihin (lukuun ottamatta käyttöön otetun IS-3:n etupanssaria). toukokuussa 1945!). Entä IS-3? Panssari on panssariltaan erinomainen ja torni, jolle annettiin hauen muoto. Totta, ajokyky oli heikko, ja se lopetettiin pian. Sitten oli useita muita malleja, IS-4 ja niin edelleen, kunnes he asettuivat IS-10:een, joka nimettiin uudelleen T-10:ksi Stalinin kuoleman jälkeen. Ja tämä osoittautui viimeiseksi Neuvostoliiton raskaaksi tankiksi. Hruštšov kielsi kaiken raskaiden ajoneuvojen kehittämisen, eivätkä hänen seuraajansa muuttaneet tätä!
  Yleensä tarvitsevatko saksalaiset yli neljäkymmentä tonnia painavaa panssarivaunua, jos jopa keskikokoiseen panssarivaunuun he voivat asentaa tykin, joka voi läpäistä 193 millimetriä panssaria 1000 metrin etäisyydellä?
  Amerikkalaiset hylkäsivät nopeasti raskaat panssarivaunut, ja Pershingin paino ei ylittänyt 42 tonnia ja Shermanin yleensä 32. Mutta kun oli ilmeistä, että sota Neuvostoliiton kanssa oli puhkeamassa, ilmestyi hirviö 120 mm:n tankilla. kaliiperin ase ja ammuksen alkunopeus lähes 1000 metriä sekunnissa. Amerikkalaiset pettyivät kuitenkin pian tähän tankkiin. Ennen IS-10:n ilmestymistä suosituin panssarivaunu sodan jälkeen oli IS-4, jonka etupanssari oli 250 millimetriä ja sivupanssari 170... Luotettava ajoneuvo, vaikka painoikin yli 60 tonnia. Joka tapauksessa sinun on tilattava raskaan tankin luominen Saksalle, mutta enintään 50 tonnia. Esimerkiksi IS-10 painoi vain 50 tonnia, etupanssari oli 290 millimetriä ja ase 125 millimetriä... Muuten, mikä kaliiperi on menestynein? Sodan aikana suosituimmilla Sherman- ja Churchill-malleilla oli 100 ja 152 millimetrin panssari (etupuoli). No, "Royal Tigers" selviytyi siitä melko hyvin... Mutta "Panther" alkoi jäädä hieman jälkeen 75 mm:n kaliiperista, vaikka ammuksen suuri alkunopeus jäikin riittämättömäksi. Siksi "Panthers" 88 millimetrin aseilla ilmestyi, vaikkakin vasta sodan lopussa, ja niitä oli vain muutama. Mutta se tosiasia, että Wehrmachtilla ei ollut suunnitelmia panssarivaunujen ja panssarintorjuntatykkien uudelleen aseistamiseen suuremmalla kaliiperilla, viittaa siihen, että tämä asiaintila sopi kaikille. Itseliikkuva Jagdtiger-tykki, jossa oli 128 mm:n tykki ja 250 mm:n etupanssari, todellakin oli, mutta niitä valmistettiin vain 71, eivätkä niin pienellä määrällä pystyneet vaikuttamaan sodan kulkuun. Muuten, mielenkiintoista on, että siihen mennessä, kun Jagdtigers antautui, 43 muuta oli käytössä, mikä osoittaa tällaisen koneen äärimmäisen kestävyyden.
  Muuten, Stalin määräsi, että IS-2 aseistetaan välittömästi 122 mm:n tykillä, vaikka sen läpäisyvoima oli liian suuri saksalaisille tankeille (paitsi "kuninkaallinen tiikeri", mutta vain 458 tällaista tankkia valmistettiin). Monet neuvoivat diktaattoria rajoittumaan 100 mm:n piippuun. Ja todellakin T-100 itseliikkuva ase osoittautui parhaaksi yleisten taisteluominaisuuksiensa suhteen. Loppujen lopuksi, mitä suurempi kaliiperi, sitä pienempi ammusten tarjonta, sitä pienempi tulinopeus, ammuksen alkunopeus, tulietäisyys ja -tarkkuus... Mutta saksalaisilla oli massiivinen panssarivaunu, T- 4 ja siihen perustuvat itseliikkuvat aseet painoivat vain 22-24 tonnia. Panzerin itseliikkuva ase oli kuitenkin erittäin onnistunut: Pantherin aseistus ja etupanssari olivat lähes identtiset sen omaan kanssa, niin alhaisella painolla ja korkeudella. On tarpeen tilata yksinkertaisempien ja halvempien panssarien käyttöönotto tuotantoon .
  Entä aseen kaliiperi? Panssarintorjunta-aseille 128 millimetrin kaliiperi on liian suuri, on parempi käyttää sitä hyökkäysaseena ja valita keskikokoinen 105 millimetriä.
  Adolf näytti saksalaisille suunnittelijoille kaavion:
  - Tämä on uusi salainen aseemme! Säiliön pitäisi käydä testaamassa lähikuukausina. Sen taistelukäyttö tulee olemaan vuonna 1943. Sillä välin sinulla on myös projekti raskaan panssarivaunun luomiseksi 105 mm:n tykillä. Sekä kevyet itseliikkuvat aseet. Joten töihin herrat.
  Aders vastusti arasti:
  - Ehdottamasi malli näyttää houkuttelevalta, mutta ongelmana on, että tämä säiliö ei ole perinteidemme mukainen... Ja miehistö tuntee olonsa epämukavaksi...
  Vastauksen sijaan Adolf joi mehua ja ehdotti:
  - Ehkä voimme syödä lounasta, toverit. Yleensä tätä tankkia voidaan valmistaa suuria määriä, enkä usko, että amerikkalaiset ja britit tuottavat jotain parempaa ennen sodan loppua. Ja tänään voit syödä vähän lihaa...
  Tytöt kattivat nopeasti pöydän. Aleksanteri ymmärsi, että füürerin lihasta vieroitettu vatsa voi sairastua, päätti pysyä uskollisena itselleen ja söi vain pienen sampi, samalla kun hän muisti Sobakevitšin heidän "kuolleista sieluistaan". Hmm , toistaiseksi hän näyttää tekevän kaiken oikein. Asettaa talouden sota-alalle, julistaa totaalisodan, antaa lakeja, jotka olisi pitänyt hyväksyä jo vuonna 1939... Hitlerin hitaus militarisoinnin kanssa johti aseiden pulaan, ja nimenomaan määrällisesti... Lisäksi kuuluisa kansanedustaja- 44-rynnäkkökivääri... Taisteluominaisuuksiltaan erinomainen asia, joka on jollain tapaa jopa parempi kuin ensimmäiset Kalashnikov-mallit. Se on vain vähän raskasta... Ehkä voisimme todella käyttää AKM-rynnäkkökivääriä perustana? Eh, olisi mukavaa luoda ase, jossa yhdistyy amerikkalaisen M-16:n tarkkuus tulinopeuteen ja AKM:n luotettavuuteen. Yleisesti ottaen kehitys etenee epätasaisesti. Esimerkiksi tankeissa olevat moottorit eivät lisänneet paljon tehoa, mutta tietokoneesta tuli täysin saavuttamaton. Mutta hänellä on tietoa tulevaisuudesta, mutta mitä hän voi tarjota esimerkiksi öljynkorvikkeena. Tähän mennessä edes Amerikassa he eivät ole oppineet valmistamaan tehokkaasti bensiiniä hiilestä! Öljyn hinnan noususta huolimatta. No, mitä muuta hän voi tarjota. Dynaaminen suojaus, turbogeneraattorimoottorit... Ja tämä tapahtuu, mutta vähän myöhemmin, jotta ei kiirehtiä valttikorttien asettamista. Seitsemänkymmenen vuoden aikana kehitys on mennyt pitkälle, mutta kunnes vanhuus on voitettu, myös sairaus, eikä ihminen ole Jumala! Lisäksi jossain mielessä tapahtuu jopa taantumista... Esimerkiksi uskonnollisuuden lisääntyminen erityisesti Venäjällä ja Neuvostoliiton jälkeisessä tilassa sekä islamilaisissa maissa. Mutta renessanssin ja nykyajan suuret ajattelijat ennustivat, että uskonto asteittain kuolisi pois!
  Mutta kummallista kyllä, uskonnollinen ääriliike kasvaa... Ja papit puuttuvat yhä enemmän valtion politiikkaan. Ja tässä tilanteessa viranomaisten politiikka on käsittämätöntä; uskovatko he todella vakavasti, että totuus on ortodoksiassa tai islamissa? Kaikki nämä koulutetut ja älykkäät ihmiset? Jos ei, niin mitä järkeä on hylätä maallinen valtiomalli? Tehokkuuden vuoksi massojen hallinnassa? Mutta juuri ortodoksisuus on osoittanut tehottomuutensa valtionuskontona... Tosiasia on, että koska sillä on muodollinen perusta kristinuskolle ja ennen kaikkea Uudelle testamentille, ortodoksisuuden perustana on pasifistinen opetus: älä vastusta. paha ja rakasta vihollisesi! Mutta samaan aikaan imperiumin todellinen politiikka on aggressiivista ja vaatii väkivaltaa ja valloitusta. Tästä syntyy ristiriita muodon ja olemuksen välillä. Vaikka monet ihmiset eivät tietoisesti ymmärrä tätä, he alitajuisesti tuntevat sen!
  Tästä johtuen ortodoksinen opetus on tehotonta, vailla logiikkaa, yrittää olla keisarillinen ja kristitty samanaikaisesti. Ja kristitty tarkoittaa juutalaista ja pasifistia! Loppujen lopuksi Raamattu on melkein kokonaan juutalaisten kirjoittama, ja ehkä jopa kokonaan, koska apostoli Paavali sanoo, että juutalaisten etu on suuri, koska heille on uskottu Jumalan sana! Tämä tarkoittaa, että venäläisen ei pitäisi uskoa Raamattua! Tämä tarkoittaa, että tarvitaan toinen usko, joka ei enää perustu juutalaisiin kirjoituksiin... Kumpi? Kokeneiden ammattilaisten ja psykologien tulisi kehittää se FSB:n ohjauksessa! Silloin monet ristiriidat ratkaistaan onnistuneesti...
  On sanottava, että evankeliumia lukevasta lapsesta ei koskaan tule vahvaa, rohkeaa, julmaa Venäjää rakastavaa soturia! Ja mikä maa on kuuluisa Raamatussa? Israel!
  Totta, Adolf itse on riivattu, tämä pelaaja, joka on löytänyt itsensä Hitlerin paikasta, ei aio lainkaan kiristää juutalaisten vainoa. Päinvastoin, hyödylliset juutalaiset nauttivat eduista ja työskentelevät Kolmannen valtakunnan hyväksi. Ei tule olemaan sellaista hölynpölyä kuin juutalaisten tiedemiesten tai taiteilijoiden ampuminen! Mutta on ennenaikaista kumota antisemitistisiä lakeja. Ensinnäkin ihmiset voivat ymmärtää väärin, ja toiseksi tämä on vaurauden lähde ja erittäin vankka lähde! Mutta on tietysti mahdollista pehmentää antisemitististä politiikkaa vastineeksi juutalaisten tuesta.
  Mitä tehdä paavin kanssa? Suhteet Vatikaaniin ovat kaukana ihanteellisista, mutta avoin sota tuo tässä vaiheessa vain haittaa. Tämä tarkoittaa, että sinun on haettava Vatikaanin tukea, mutta samalla vaadittava etujasi... Ihannetapauksessa aseta nukkesi Pietarin valtaistuimelle ja uudista asteittain uskontoa...
  Porsche keskeytti Adolfin ajatukset:
  - Olemme erittäin tyytyväisiä illalliseen, Fuhrer!
  Riisuttu Adolf hymyili ystävällisesti:
  - No, toistaiseksi tapaan Himmlerin ja anna sitten Heinsebergin saapua. Ja katsokaa, kaverit: teille on annettu erittäin tiukat määräajat!
  Fuhrerin armeija liikkui Afrikan halki. Ja se piti puolustusta Neuvostoliittoa vastaan.
  Talvella puna-armeija aloitti hyökkäyksen Rževin reunalle, mutta natsit odottivat siellä ja pystyivät torjumaan iskun. Etelässä myös saksalaiset pitivät kiinni Orjolin ja Harkovin suunnasta. Ja vasta Leningradin lähellä neuvostojoukot pystyivät toteuttamaan Iskra-operaation, mutta taistelut kestivät melkein kuukauden ja voitto ostettiin erittäin kalliilla.
  Krautit selvisivät jotenkin talvesta '42 - '43.
  Mutta keväällä he ovat jo valloittaneet suurimman osan Afrikasta. Ja Fuhrer koettelee rauhan vesiä Britannian kanssa.
  Churchill on hieman kylmä tämän suhteen. Vaikka Britannia kärsii tappiota tappion jälkeen.
  Se ei ole myöskään selvää Japanin kanssa - Amerikka hävisi Midwayn taistelun, ja samalla kun samurait lyövät suurta jenkkilaivastoa pala palalta. Ja Amerikka ei voi hyötyä numeerisesta ylivoimastaan merellä ja ilmassa.
  Hitler haluaa hyökätä Neuvostoliittoa vastaan, mutta jopa yleisen, totaalisen mobilisoinnin ilmoituksen jälkeen hänellä on siihen liian vähän voimia. Koska krautit ovat hajallaan ympäri Afrikkaa.
  Kesällä puna-armeija itse on valmis etenemään. Natsit, valloitettuaan Afrikan, muodostavat siirtomaajoukkoja. Ja he saavat lisäresursseja.
  Niitä käytetään Lion-, Tiger- ja Panther-tankkien valmistukseen. Hirviölle annetut tiedot eivät kuitenkaan olleet täysin onnistuneita. Liian kallis, liian raskas. Totta, puolustukseen Panther on hyvä panssarihävittäjä nopeatulitykillä.
  Mutta epäonnistunein oli "Lion", raskas, kallis, mutta ei kovin tehokas. Ase on liian voimakas Neuvostoliiton kolmekymmentäneljä ja kevyitä panssarivaunuja vastaan, ja tulinopeus on paljon pienempi kuin Pantherilla ja Tigerillä. Ja panssari on kuitenkin parempi kuin "Tigerillä" ja myös järkevissä rinteissä. "Leijona" osoittautui kuin suuri "Panther", joka painaa yhdeksänkymmentä tonnia ja jonka moottori oli kahdeksansataa hevosvoimaa. Kuitenkin hieman nopeammin kuin todellista historiaa, "Tiger"-2, kaksikymmentäkaksi tonnia kevyempi, tuli tuotantoon. Suojaustasoltaan lähellä "leijonaa", mutta liikkuvampi ja kevyempi. Ase on kuitenkin kaliiperi 88 mm - verrattuna 105:een, mutta se riittää tuhoamaan kaikki Neuvostoliiton tankit. Ja mikä on merkittävää, on nopeampi tulinopeus - kahdeksan laukausta vastaan viisi.
  Joten "Lion" on saksalaisen, synkän neron lapsi, joka ei juurtunut.
  Saksalaiset valloittivat kesän aikana koko Afrikan, myös Madagaskarin. Stalin odotti liian kauan.
  Ehkä hän itse luotti siihen, että saksalaiset aloittavat hyökkäyksen. Varsinkin nähdessäni kuinka Lion-, Tiger- ja Panther-panssarivaunut saapuvat. Mutta Krautit ratkaisivat edelleen ongelmia pimeällä mantereella.
  Stalin missasi hetken. Neuvostoliiton joukkojen hyökkäys alkoi Orelin ja Harkovin suuntaan. Juuri siellä, missä saksalaiset olivat hyvin valmistautuneita. Eikä ollut mahdollista saavuttaa taktista yllätystä. Ensimmäiset taistelut osoittivat, että "Panther" toimii erinomaisesti puolustuksessa. Ei paha ja "Ferdinands". Ne ovat myös hyviä.
  Ja Tiger on tuottava säiliö. Ja tekee maalin hyvin. Saksalaiset puolustavat aktiivisesti. Ja kestää vihollisen iskuja. Kolmen kuukauden erittäin itsepäisten taistelujen aikana puna-armeija eteni vain viisitoista kilometriä. Ja hänen tappionsa olivat merkittäviä.
  Kaksi tusinaa englantilaista lentokonetta lensi naamioituneiden tyttöjen yli; he eivät luultavasti huomanneet mitään ja alkoivat jo kadota horisontin taakse, kun yhtäkkiä kuului uusia epäilyttäviä ääniä. Madeleine käski:
  - Kaikki makuulle älkääkä liikkuko!
  Tytöt jäätyivät, he odottivat jotain. Ja sitten dyynin takaa ilmestyi kevyet kuljettajat ja kuorma-autot. Suunnittelusta päätellen se on valmistettu Englannissa ja Amerikassa. He siirtyivät hitaasti kohti Tunisian pääkaupunkia. Madeleine oli hieman hämmentynyt. Hän uskoi, että etulinja oli vielä kaukana, mikä tarkoitti, että briteillä ei olisi vielä aikaa ilmestyä. Tai pikemminkin niiden ei pitäisi näkyä. Ja tässä kokonainen kolumni ryntää. Vaikka ehkä alle pataljoona... Keitä he ovat, joku taisteluryhmä, ohitettuaan ei ollenkaan jatkuvan rintaman aavikot, haluaa kierrellä perässä. Vaikuttaa loogiselta, vaikka tekniikan avulla ne on helppo havaita autiomaassa. Joka tapauksessa sinun täytyy radiota ystävillesi, mutta ei avotulta. Lisäksi niitä on vain sata, ja brittejä on yli kolmesataa!
  Gerda kuiskasi Charlottelle:
  - Nämä ovat englantilaisia! Tämä on ensimmäinen kerta, kun näen heidät niin läheltä!
  Punatukkainen ystävä, joka oli myös melko hermostunut, vastasi:
  - Ei mitään erityistä! Ja heidän joukossaan on niin paljon mustia!
  Itse asiassa ainakin puolet englantilaisista oli mustia. Ja kolonni liikkui hitaasti, ja mustat ulvoivat edelleen... He tulivat lähemmäs ja lähemmäs...
  Täällä yhden tytön hermot eivät kestäneet sitä, ja hän ampui konepistoolilla. Samalla sekunnilla loput soturit avasivat tulen, ja Madeleine haukkui myöhässä:
  - Antaa potkut!
  Useita kymmeniä englantilaisia niitettiin kerralla, yksi kuorma-autoista syttyi tuleen. Muut britit avasivat tulen umpimähkään. Madeleine tarttui hetkeen ja huusi:
  - Heitä hyökkääviä kranaatteja yhdessä!
  Tytöt eliitti-SS-pataljoonasta "She-Wolf" heittävät kranaatteja kauas ja tarkasti. Ja että heitä on koulutettu lapsuudesta lähtien ja he ovat myös käyneet läpi erityisiä tekniikoita . Tämä on silloin, kun harjoittelet sähköiskulla, olet hieman hidas heiton kanssa ja olet järkyttynyt. Gerda ja Charlotte heittivät myös lahjansa. Ja britit ovat pään päällä ja ylösalaisin... Se on niin hauskaa. He ampuvat satunnaisesti, ja mustat huutavat edelleen käsittämättömällä kielellä. Ne ovat ehdottomasti tyhmiä...
  Ja Gerda ampuu ja heittää, samalla kun laulaa:
  - SS:n oppilaissa on painajainen! Yksi hyppy - yksi osuma! Olemme naarassusia - menetelmämme on yksinkertainen! Emme pidä kissan hännän vetämisestä!
  Charlotte murisee myös vastauksena. Hänen ampumansa luodit rikkovat kallon palasiksi. Ja sitten ne pistävät silmänsä ulos. Tässä on yksi peloissaan musta mies, joka puukotti vaaleaa kumppaniaan kylkeen pistimellä. Hän sylkee verta vastauksena. Charlotte laulaa mukana:
  - Tähtikirkkaan pimeän helvetin enkelit! Näyttää siltä, että kaikki maailmankaikkeudessa tuhoutuu! Sinun täytyy lentää taivaalle kuin nopea haukka! Suojella sieluja tuholta!
  Britit toimivat järjestäytymättömästi, suurin osa heistä on siirtomaa-sotilaita: mustia ja intialaisia, arabeja. He joko putoavat, jäätyvät tai päinvastoin, hyppäävät jyrkästi ylös ja alkavat juosta ympäriinsä kuin hullut jänikset. Tytöt ampuvat kuitenkin tarkasti, ja vaikka kranaatit eivät lennä kauas, sirpaleet ovat paksuja! Vihollisia on jo vähän jäljellä. Madeleine huutaa englanniksi, hänen äänensä on niin kovaääninen, että et tarvitse edes megafonia:
  - Antaudu, niin säästämme henkesi! Vankeudessa saat hyvää ruokaa, viiniä ja seksiä!
  Se toimi heti ja kun he luovuttavat... Kädet ylös ja...
  He keräsivät viisikymmentä vankia, joista puolet haavoittui. Madeleine käski:
  - Lopeta haavoittuneet!
  "She-sudet" ampuivat ilman seremoniaa luoteja niiden temppeleihin, jotka eivät voineet seistä jaloilleen, ja loput lastattiin autoihin ja ajettiin lähimpään tukikohtaan.
  Aavikon kuuman hiekan jälkeen Gerdan paljaat jalat tuntevat erittäin mielellään pehmeän kumin. Hän jopa voihkii autuaasti... Amerikkalaiset kuorma-autot ovat erittäin mukavia eivätkä tärise matkan aikana. Voittettuaan tytöt ovat iloisia. Charlotte kysyi Gerdalta:
  - Kuinka monta tapoit?
  Tyttö kohautti olkapäitään ymmällään:
  - En tiedä? En ollut ainoa, joka ampui... Mutta luulen, että niitä oli monia!
  Charlotte laski:
  - Meitä on sata, hän tappoi noin kolmesataa, mikä tarkoittaa kolmea veljeä, eli sisarta kohti! Vaikuttava aloitus sodalle!
  Gerda heilutti kättään välinpitämättömästi:
  - Tämä ei ole minulle tärkeää! Pääasia, ettei yksikään ystävä kuollut. Vaikka tämä on tietysti tilastoja, kolmesataa vihollista tuhottiin, ja meidän puolellamme vain kaksi susisoturia haavoittui lievästi. Olen jopa yllättynyt, kuinka emme ole vielä täysin valloittaneet Afrikkaa sellaisilla sotureilla.
  Charlotte pilasi heti tunnelman:
  - No, hävisimme näille onnettomille sotureille kahdeksastoista!
  Gerda pudisti vihaisesti vaaleaa päätään, aivan kuin uudenvuoden lumen peitossa:
  - Tämä johtuu petoksesta! Mutta itse asiassa olimme lähempänä voittoa kuin koskaan, ja tämä oli selvää kaikille, jotka eivät ole sokeita! Valitettavasti meitä keskeytettiin!
  Charlotte myöntyi, raapimalla taitavasti vasemman korvansa takaa paljain varpaillaan:
  - Kyllä, petos, sabotaasi, armeijan keskinkertaisuus... Mutta me silti mursimme venäläiset ja pakotimme heidät antautumaan vuonna 1918! Oi, olisi kiva kävellä läpi Venäjän avaruuden, siellä on viileää, mutta täällä on kuuma!
  Gerda naurahti iloisesti:
  - Mutta Venäjällä on niin kovat pakkaset... Mutta kun juoksin paljain jaloin lumen läpi vuorilla, tiedän mitä kidutusta se on.
  Charlotte paljasti hampaansa:
  - Pikku Gerda juoksee paljain jaloin palavan lumen läpi... Tämä on symbolista, kuin sadussa... Satuja puhtaasta, vielä lapsellisesta ja ei ollenkaan itsekkäästä...
  Gerda vilkutti iloisesti ystävälleen:
  - Onko meidän lähdettävä Fuhrerille?
  Charlotte vahvisti:
  - Melkein! Me vain ajamme, emme juokse paljain jaloin kuuman autiomaahiekan poikki. Ja jopa voiton jälkeen.
  Sitoutunut musta mies mutisi saksaksi:
  - Kauheat enkelit, olen valmis palvelemaan teitä! Sinä olet jumalatar, minä olen orjasi!
  Charlotte silitti mustan vangin ruskeita kiharat hiukset hieman karhennetulla jalallaan:
  - Te mustat olette jo luonteeltaan orjia! Tämä on tietysti toisaalta hyvästä, jonkun täytyy tehdä kovasti töitä aamusta iltaan, tehdä anaalia työtä... Mutta orja luonteeltaan, ilkeänä luonteeltaan on petturi, eikä hänen kanssaan voi luottaa asetta. . Me saksalaiset puolestaan olemme maan kulttuurillisin ja organisoitunein kansakunta. Suuri soturien kansakunta, ja ei turhaan, että saksalaiset palkkasoturit palvelivat kaikissa Euroopan armeijoissa ja jopa Venäjällä, useimmiten komentoasemissa!
  Gerda sanoi kiihkeästi:
  - Kyllä, palvelet meitä orjana. Meillä on erityisiä eläintarhoja mustille. Ja toistaiseksi sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin...
  Charlotte ehdotti:
  - Anna hänen suudella jalkojamme. Loppujen lopuksi se on meille miellyttävää, ja Niger nöyryyttää itsensä.
  Gerda pudisti päätään voimakkaasti:
  "En tiedä kuinka voit, mutta on inhottavaa, jos arjalaisen puhdas iho koskettaa haisevan Nigerin huulia." Niin...
  Charlotte oli eri mieltä:
  - Ei oikeastaan! Päinvastoin, olisin pitänyt siitä. No katso...
  Tulinen punatukkainen kaunotar työnsi pienen jalkansa mustaa miestä kohti. Hän alkoi innostuneena suudella jumalattaren pitkiä, sileitä, taltattuja sormia. Ja tyttö vain hymyili hellästi vastauksena, mustan miehen paksut huulet kutittivat hänen ruskettunutta ihoaan. Vangin kieli juoksi tytön joustavan, hieman pölyisen jalan yli. On silti mukavaa, kun nöyryyttää vahvaa, lähes kaksimetristä miestä.
  Gerda ihmetteli:
  - Se on outoa, mutta etkö tunne inhoa?
  Charlotte hymyili:
  - Ei oikeastaan! Miksi minun pitäisi olla inhottava?
  Gerda päätti olla hiljaa: miksi hänen pitäisi puuttua ystävänsä asioihin? Itse asiassa heidät kasvatettiin, että saksalaisen naisen ei pitäisi olla vain soturi, vaan myös rakastava, lempeä vaimo ja terve äiti. Mutta hän itse ei ole vielä ajatellut miehiä, ehkä raskaan fyysisen rasituksen vuoksi, tai ei yksinkertaisesti ole vielä löytänyt paria. Charlotte näyttää kuitenkin myös olevan kyllästynyt siihen. Hän löi mustaa miestä nenään nilkkallaan niin paljon, että hänen nenänsä alkoi vuotaa ja ehdotti Gerdalle:
  - Ehkä voimme laulaa?
  Gerda nyökkäsi:
  - Tottakai laulamme! Muuten tulee surullista!
  Tytöt alkoivat laulaa ja heidän ystävänsä liittyivät mukaan, niin että laulu virtasi kuin vesiputous:
  Rakkaani ja minä lähdemme ulos pensaasta,
  Piilottelee järjetöntä surua!
  Ja kylmä, palava, hyytävä,
  Rikkinäinen motiivi lävistetty!
  
  Paljain jaloin lumessa,
  Tytöt ovat valkoisia!
  Pahat lumimyrskyt karjuvat kuin sudet,
  Häiritsevät lintuparvia!
  
  Mutta tyttö ei tunne pelkoa
  Hän on voimakas taistelija!
  Paita tuskin peitti lihaa,
  Voitamme ehdottomasti!
  
  Soturimme on kokenein,
  Sitä ei voi taivuttaa vasaralla!
  Täällä vaahterat liikkuvat kevyesti,
  Lumihiutaleet putoavat rintaan!
  
  Meillä ei ole tapana pelätä,
  Älä uskalla täristä kylmästä!
  Vastustaja on lihava härän kaulalla,
  Se on tahmeaa ja inhottavaa kuin liima!
  
  Ihmisillä on niin voimaa
  Mitä pyhä rituaali sai aikaan!
  Meille sekä usko että luonto,
  Tulos on voitollinen!
  
  Kristus inspiroi isänmaata,
  Kehottaa taistelemaan loppuun asti!
  Jotta planeetalta tulee paratiisi,
  Kaikki sydämet ovat rohkeita!
  
  Ihmiset ovat pian onnellisia
  Olkoon elämä toisinaan raskasta ristiä!
  Luodit ovat raa'asti tappavia
  Mutta se, joka kaatui, on jo noussut!
  
  Tiede antaa meille kuolemattomuuden,
  Ja kaatuneiden mielet palaavat tehtäviinsä!
  Mutta jos lähdemme ulos, usko minua,
  Vihollinen sotkee pisteet välittömästi!
  
  Rukoile siis ainakin Jumalaa,
  Ei tarvitse tehdä virheitä, ole laiska!
  Tuomari Kaikkivaltias on erittäin tiukka,
  Ainakin joskus se auttaa!
  
  Isänmaa on minulle rakkain,
  Pyhä, viisas maa!
  Johtajamme, pidä ohjat tiukemmin,
  Isänmaa on syntynyt kukoistamaan!
  Eliitti-SS-pataljoonan "She-Wolf" tytöt lauloivat niin kauniisti, ja sanat olivat sielukkaita. Yleisesti ottaen on olemassa stereotypia, että SS-mies tarkoittaa teloittajaa! Mutta se ei ole totta. Tietenkin oli erityisiä rangaistusyksiköitä, useimmiten osana erityisoperaatioita suorittavia turvallisuusosastoja, mutta useimmat SS-divisioonat olivat yksinkertaisesti Wehrmachtin eliittivartijoita. Yleisesti ottaen on sanottava, että punainen totalitaarinen propaganda ei ole luotettavin tietolähde toisesta maailmansodasta. Loppujen lopuksi on selvää, että Agitpropin kommunistijohtajat eivät voineet olla puolueettomia ja objektiivisesti kattaa tapahtumia. Joten on luotettavasti vaikea arvioida, missä oli todellista totuutta natsien julmuuksista ja missä fiktiota. Joka tapauksessa historialliseen tutkimukseen vakavasti sitoutuneiden on pakko myöntää, että jokainen SS-soturi ei ole teloittaja ja hirviö. Lisäksi ennen hyökkäystä Neuvostoliittoon; Natsit käyttäytyivät yleensä suvaitsevasti miehitetyillä alueilla; länsimaiset lähteet eivät viittaa joukkojulmuuksiin tai kostotoimiin.
  Ja nyt tytöt auttoivat vankeja pääsemään ulos autoista; he taputtivat arkojen miesten leveitä olkapäitä ystävällisesti. Sen jälkeen tytöt kutsuttiin virkistäytymään...
  Lounas oli vaatimaton, mutta autiomaassa ammuttiin seepra ja jokainen tyttö sai arabialaiseen tyyliin keitetyn kebabin. Yleisesti ottaen arabit olivat ainakin ulkoisesti ystävällisiä ja saksaa osaavat yrittivät jopa vitsailla tai hellästi silittää tyttöjen jalkoja.
  Gerda työnsi tahmean arabin pois ja sanoi:
  - En ole sinua varten!
  Charlotte seurasi esimerkkiä:
  - Hanki itsellesi haaremi!
  Gerda hymyili ja ehdotti:
  - Mutta kerro minulle, Charlotte, mitä tekisit, jos sinusta tulisi sulttaanin vaimo?
  Punatukkainen ystävä huomautti epäilevästi:
  - Tämä on itse asiassa kiistanalainen onni... Vaikka se riippuu minkä sulttaanin vaimosta. Jos suuri Ottomaanien valtakunta eläisi kukoistusaikaansa, niin... Se olisi jopa erittäin mukavaa... uudistaisin Turkin armeijaa, parantaisin aseita... Ja luultavasti ensin kääntäisin katseeni itään.
  Gerda suostui:
  - Oikein! Mutta Turkille on sääli, ettei se edes kukoistusaikoinaan kyennyt valloittamaan Irania. Tämä oli varsin realistista, varsinkin kun Persian armeija oli taaksepäin. Ihmettelen, suuri füürer, minkä päätöksen hän aikoo tehdä: valloittaa Turkin vai ottaa hänet liittoumaansa heittämällä ottomaanit luun, mukaan lukien jotkin Iranin ei kovin arvokkaat maat?
  Charlotte kohautti olkapäitään hämmentyneenä.
  - En tiedä! Itse asiassa viime aikoina on ollut huhuja, että hyökkäämme Neuvostoliittoon... Sanotaan, että Venäjän rikkauksia ja Ukrainan rikkaita maita ei todellakaan tarvita!
  Gerda poimi teemukin paljain jaloin varpaillaan ja nosti sen varsin taitavasti leukalleen kaataen ruskeaa nestettä itseensä. Samaan aikaan tyttö onnistui puhumaan:
  - Ukrainalla on hyvin rikkaita, rikkaita maita. Viisaalla Saksan johdolla ja korkealla maatalouskulttuurillamme he tuottavat ennätyssatoja. Ja silloin meidän leipämme on halvempaa kuin vesi. Ja tämä on ukrainalaisten itsensä eduksi, koska Neuvostoliitto yksinkertaisesti ryöstää heidät ja pakottaa heidät näkemään nälkää!
  Charlotte nyökkäsi.
  - Me opetamme näille slaaveille suurenmoisen germaanisen kulttuurimme! Valaistetaan heitä!
  Täällä keskustelu keskeytettiin töykeillä huudoilla, lepoaika oli ohi.
  Mutta lounaan jälkeen tytöt asetettiin jälleen riviin ja pakotettiin marssimaan aavikon halki. Syömisen jälkeen oli vaikea juosta ja tytöt jopa voihkivat hieman, kunnes heidän ruumiinsa kuitenkin lämpeni. Ja niin he ryntäsivät kuin jerboat.
  Tämä on virtuaalinen taistelu... Ja Afrikasta tulee saksalainen... Ja neuvosto-saksalainen rintama...
  Talvella puna-armeija lähti jälleen hyökkäykseen. Käynnissä on sitkeitä taisteluita.
  Christina, Magda, Margaret ja Shella taistelevat Pantherissa. Ajoneuvossa, vaikka se ei ole ihanteellinen, on nopealaukkuinen pitkän kantaman ase, se on kohtalaisen ketterä ja siinä on hyvä etupanssari.
  Saksalaiset tytöt ovat paljain jaloin ja bikineissä kylmästä huolimatta. Ja he käyvät ohjattavan taistelun.
  Tässä Christina ampuu laukauksen... Ampu osuu T-34-76 torniin ja lävistää sen. Neuvostoliiton panssarivaunu pysähtyy, ammuttiin alas.
  Tytöt huutavat keuhkoistaan:
  - Meidän veivät sen!
  Sitten Magda ampuu. Myös kultahiuksinen kaunotar osui.
  Kyllä, joten kolmenkymmenenneljän torni revittiin irti.
  Tiikeritytöt ampuvat vuorotellen. Ja erittäin tarkasti. Joten he osuivat toiseen Neuvostoliiton tankkiin.
  Margaret osui seuraavaksi. Ja se osui itseliikkuvaan SU-76-aseeseen. Taitavasti paukutti. Ja hän lauloi:
  - Helvetin Saksamme on vahva, se suojelee maailmaa!
  Ja kuinka kieli näyttää!
  Sitten hän löi Shelliä tykillä. Iske Neuvostoliiton KV-1S-tankkiin. Tyttö teki myös hyvää työtä.
  Kyllä, neljä bikinisoturia taistelee eivätkä pelkää kylmää. Kun naiset alkoivat taistella, asiat menivät paljon paremmin Kolmannen valtakunnan kannalta.
  Tässä lentäjät Albina ja Alvina taivaalla. Molemmat kaunottaret ovat bikineissä ja paljain jaloin. He taistelevat Focke-Wulfsilla. Ja tämä on erittäin vakava auto.
  Ilmatykistä ampuva Albina sanoo:
  - Aktiivinen kroketti! Älä kadu sanoja!
  Ja kuinka hän kimaltelee häikäisevällä hymyllä! Ja hän ampuu alas kaksi Neuvostoliiton lentokonetta kerralla.
  Alvina katkaisi myös peräti kolme ilmatykillä ja siristi:
  - Minun tuloni on tappava ja matta!
  Sen jälkeen tyttö paljasti hampaansa ja näytti hampaansa! Hän on kaikki hurmaava ja täynnä ilmiömäistä charmia.
  Albina katkaisee toisen Jak-9-koneen ja vinkkaa:
  - Miksi Neuvostoliiton lentäjiä tarvitaan?
  Alvina ampuu alas LAGG-5:n ja sanoo luottavaisesti:
  - Jotta me saksalaiset voisimme kerätä laskuja!
  Ihana tyttöpari. Kuinka he ryhtyivät keräämään palkintoja itselleen. Tällaisia kaunottajia vastaan ei todellakaan voi kiistellä. He ampuvat alas lentokoneita ja paljastavat hampaansa.
  Ja pääsalaisuus on, että kylmässä tyttöjen on oltava paljain jaloin ja bikineissä. Sitten laskut tulevat itsestään.
  Eikä koskaan pukeudu. Ravista paljas rintaasi, niin sinua arvostetaan aina suuressa arvossa!
  Albina katkaisi toisen puna-armeijan koneen ja lauloi:
  - Suuressa korkeudessa ja tähtien puhtaudessa!
  Ja hän vilkutti, hyppäsi ylös ja nykisi paljaita jalkojaan karjuen:
  - Meren aallossa ja raivoissaan tulessa! Ja raivoissaan ja raivoissaan tulessa!
  Ja taas tyttö ampuu alas koneen energisellä lähestymistavalla.
  Ja sitten Alvina hyökkää vihollisen kimppuun. Hän tekee sen nurkan takana, paljastaa hampaansa ja vinkua:
  - Minusta tulee supermaailmanmestari!
  Ja taas tytön kolaama auto kaatuu. Kyllä, puna-armeija saa sen aika huonosti.
  Ja Albina karjuu villisti hurmosta:
  - Olen nyt teloittaja, en lentäjä!
  Ampui alas toisen Neuvostoliiton koneen ja suhisee:
  - Käännyn tähtäimen yli ja ohjukset ryntäävät kohti kohdetta, edessä on vielä yksi lähestyminen!
  Soturi toimii erittäin aggressiivisesti.
  Täällä molemmat tytöt hyökkäävät maakohteisiin. Albina lyö kolmekymmentäneljää ja huutaa:
  - Tämä tulee olemaan loppu!
  Alvina osuu SU-76:een ja kuiskaa:
  - Täydelliseen tuhoon asti!
  Ja kuinka hän pudistelee paljas jalkaansa!
  Talvella puna-armeija ei kyennyt saavuttamaan merkittävää menestystä. Vain Rževin alueella he onnistuivat tekemään pienen kiilan, mutta ottamalla käyttöön varantoja saksalaiset palauttivat tilanteen. Krautit ovat todella vahvoja.
  Ja toukokuussa 1944 täydennettyään joukkojaan uusilla tankeilla, mukaan lukien edistyneemmällä ja paremmin suojatulla Panther-2:lla, he lähtivät hyökkäykseen Kurskin ja Donin Rostovin alueella.
  Kaikki ei olisi niin huonoa, jos suuri joukko arabeja ja mustia ei olisi osallistunut hyökkäykseen. Ja mikä tärkeintä, Türkiye osallistui myös sotaan. Tilanne on siis muuttunut erittäin hälyttäväksi.
  Ja suuria tappioita kärsivä puna-armeija vetäytyi Wehrmachtin ylivoimaisten joukkojen edestä.
  Mutta kuusi rohkeaa tyttöä Alenkan johdolla taistelivat kiivaasti krautien kanssa. Ja voimat olivat selvästi eriarvoisia.
  Alenka taisteli Kurskin puolesta, jota natsit hyökkäsivät. Epätoivoinen kaunotar heitti kranaatin paljain varpaillaan ja sirutti:
  - Kunnia Venäjälle ja rakkaalle puolueellemme!
  Sitten Natasha laukaisi kranaatin paljain varpaillaan ja sihisi:
  - Huolehdimme tytöstä paljain jaloin!
  Sen jälkeen Anyuta lähetti myös kuoleman lahjan paljain jaloin varpaillaan ja kuihtui :
  - Siitä tulee upea isku!
  Punatukkainen Augustine otti ja lähetti paljaalla alaraajallaan tuhon lahjan ja vinkaisi:
  - Osoittaa tutka taivaalle!
  Ja sitten kultatukkainen Maria antoi kuoleman natseille paljain jaloillaan.
  Ja hän lauloi:
  - Madagaskarilla, autiomaassa ja Saharassa! Ollut kaikkialla, nähnyt maailmaa!
  Ja sitten Marusya heittää koko joukon paljaita jalkapohjiaan ja laulaa:
  - Suomessa, Kreikassa ja Australiassa, Ruotsissa sanotaan, että näitä kauniimpia tyttöjä ei ole!
  Kyllä, kuusi tyttöä taisteli erittäin hyvin. Mutta Krautit valloittivat Kurskin...
  Ei, et voi vastustaa sellaisia ylivoimaisia voimia. Fasistit ovat itsepäisiä.
  Ja mitä hirviöiden valmistautuminen tarkoittaa?
  Adolf Hitler oli yksinkertaisesti hullu: tunsi olevansa todellinen despootti, jota kaikki tottelevat ja vapisevat. Kyllä, jos haluat Stalinin menestyksiä, sinun on oltava kuin Stalin, ilman sääliä ja vaativaa muita ja itseäsi kohtaan (täsmälleen näin Joseph Vissarionovich ajatteli tässä järjestyksessä!). Nyt kahina on sopivaa ja auto lähtee liikkeelle. Yleisesti ottaen Saksalla, ottaen huomioon sen satelliitit, on valtava etu Neuvostoliittoon verrattuna teollisuuslaitteiden määrässä, pätevässä työvoimassa ja insinöörien määrässä kaikilla tasoilla. Tämä on tosiasia, mutta aseiden tuotanto ei vieläkään ole tasoa! Saksa oli jäljessä Neuvostoliitosta koko sodan ajan kaikesta Venäjän tuhosta huolimatta. Ja mistä? Tietysti tietyn kaaoksen vuoksi, joka vallitsi eri osastoilla ja erityisesti sotateollisuudessa. Lisäksi raaka-aineiden puute sekä vihollisen potentiaalin aliarviointi vaikuttivat negatiivisesti. Erityisesti vuonna 1940 aseiden tuotanto Saksassa oli alhaisempi kuin vuonna 1939 (jos otamme huomioon kokonaismäärän, mukaan lukien ammukset), ja tämä huolimatta siitä, että sota oli jo käynnissä ja Kolmas valtakunta otti haltuunsa suuret alueet, joilla oli valtavia alueita. tuotantokapasiteettireservit. No, mitä voimme sanoa Hitlerin organisatorisista kyvyistä? Ei liikaa, hän loisti sotateollisuudessa.
  Fuhrer julisti pitkässä puheessaan:
  - Ilmailun valvonnassa Sauerille myönnetään hätävaltuudet. Hän seuraa tarkasti tuotettujen laitteiden määrää ja, mikä ei vähemmän tärkeää, laatua. Lisäksi monet ystäväsi Göring, vaikka he olivat kerran hyviä ässiä, eivät kykene johtamistyöhön. Jokainen hyvä sotilas ei ole myöskään erinomainen kenraali, joten hirtetty Ericin sijaan teknistä alaa johtaa ammattiyrittäjien joukosta henkilö, joka kykenee uudistamaan ja varustamaan ilmavoimia. Loppujen lopuksi Britannia ei nuku, se lisää sekä asevoimiensa määrää että laatua ja erityisesti lentoliikennettä. Meidän on oltava kaksi päätä vihollista edellä, tusina askelta, muuten menetämme täysin ylivoimamme viholliseen nähden. Siksi tarvitaan laadullisia toimia.
  Göring vastasi arasti:
  - Ystäväni, todistettuja ihmisiä, jotka ovat todistaneet taistelutehokkuutensa ja ammattitaitonsa.
  Valtuutettu diktaattori raivostui:
  - Tai ehkä minä mielestäsi unohdin kuka hävisi Britannian taistelun? Tai kuka epäonnistui kansantalouden kehittämisen nelivuotissuunnitelmassa. Vai haluatko myös, että sinut lyödään vavoilla ja jopa julkisesti. Joten sulje suusi ja ole hiljaa ennen kuin panet itsesi paalulle!
  Göring jopa kyyristyi pelosta. Valitettavasti Fuhrerin kanssa ei pidä vähätellä. Sitten ääni kuului uudelleen, ja toinen ME-262-suihkukone nousi taivaalle. Auto oli massiivinen ja siinä oli kaksi moottoria. Siivet ovat hieman lakaistut, itse hävittäjä näyttää melko uhkaavalta. Sen nopeusominaisuudet vuodelle 1941 ovat yleensä kohtuulliset, ja jopa maailman mittakaavassa ne ovat ennätyksiä rikkovia. Totta, itse kone ei ole vielä täysin luotettava ja vaatii virheenkorjauksen. Fasistinen diktaattori on kuitenkin jo antanut uusien, edistyneempien hävittäjien ominaisuudet... ME-262 painaa yli kuusi tonnia, mikä tarkoittaa, että siellä on jonkin verran ylikuormitusta. Hävittäjäkoneen on oltava pieni, halpa ja ketterä. Tässä suhteessa ME-163 voisi olla melko hyvä, mutta sen rakettimoottori on liian pakotettu ja toimii vain kuusi minuuttia (tai pikemminkin se toimii edelleen!), mikä tarkoittaa, että kantama on vain sadan kilometrin säteellä. . Blitz-tyyliseksi pommikoneeksi tai suojahävittäjäksi Englannin armada-hyökkäyksiä vastaan, se ei tietenkään sovi.
  Mutta ME-262 voi kuljettaa tonnia pommeja, eli yhtä paljon kuin Pe-2, Neuvostoliiton etulinjan lentokone. Eli erinomainen ratkaisu sekä hävittäjiin että tukijoukkoon. Miksei kuitenkaan luoda hävittäjä Comet ME-163:n tyyliin, mutta ilman rakettimoottoria, mutta suihkuturbiinimoottorilla? He yrittivät parantaa "Cometta" ja näyttivät pidentävän lentoaikaa 15 minuuttiin (tämä on jopa 300 kilometriä), mikä on yleisesti hyväksyttävää Britannian taistelussa. Lontooseen pääsee vielä Normandiasta... Vaikka kaikki ei olekaan niin itsestään selvää, pitää myös pommittaa ja palata takaisin, eikä viisitoista minuuttia ollut niin nopeaa. Jatkossa raketti- ja suihkuhävittäjät tunnustettiin ilmailun umpikujaksi. Mutta "Comet" -malli on erittäin mielenkiintoinen, sen pieni koko ja keveys, mikä tarkoittaa, että se on halpa ja ohjattavissa.
  Lisäksi on myös erittäin lupaavia, yleensä 800 kiloa painavia hävittäjiä, sellaisia, että niitä voidaan käyttää ilmataisteluissa. Totta, niiden lyhyen kantaman vuoksi lentoja niillä voidaan suorittaa vain puolustustaisteluissa, tai ne voidaan toimittaa Lontooseen... Kuljetuksilla, ja ota sitten lentäjät takaisin. Sinun täytyy miettiä sitä täällä. Todellisessa historiassa purjelentokoneilla ei koskaan ollut aikaa taistella, ja jostain syystä Koreassa Neuvostoliiton lentokenraalit eivät uskaltaneet kokeilla tätä ideaa. Yleensä se ei ole surullista, mutta Korean sodan aikana amerikkalainen lentäjä oli ensimmäinen, joka saavutti voittoja. Joten jenkejä ei pidä aliarvioida.
  Lennon päätyttyä nuori vaaleatukkainen tyttö hyppäsi ulos ohjaamosta ja juoksi Fuhrerille täydellä nopeudella.
  Riisuttu natsi ykkönen ojensi kätensä hänelle suudelmaa varten. Hienoa on se, että tytöt rakastavat sinua, ja kaikki saksalaiset, tai pikemminkin melkein kaikki muutamaa keskitysleirin vankia lukuun ottamatta, näyttävät olevan vilpittömästi jumaloitava Fuhrer. Lentäjä sanoi innostuneena:
  - Tämä on yksinkertaisesti upea kone, siinä on niin nopeus ja voima. Revitään kaikki leijonanpennut erilleen kuin kuumavesipullo korvikeesta!
  Fuhrer hyväksyi tytön impulssin:
  - Tottakai revitään, mutta... Koneen virheenkorjaus pitäisi tehdä nopeammin, ja tämä koskee erityisesti moottoreita. Tässä tietysti tarvitaan radikaaleja toimenpiteitä niiden parantamiseksi, mutta jos jotain, johtaja-suunnittelija auttaa!
  Kaikki haukkuivat yhteen ääneen:
  - Kunnia suurelle füürerille! Auttakoon Providence meitä!
  Kolmannen valtakunnan hymni alkoi soida ja Hitlerjugentin nuoria taistelijoita liikkui eteenpäin. Neljätoista-seitsemäntoista vuotiaat pojat marssivat rumpuun erikoiskokoonpanossa. Ja sitten tapahtui mielenkiintoisin asia: Saksan naisliiton teini-ikäiset tytöt marssivat. He olivat lyhyissä hameissa, kaunokaisten paljaat jalat houkuttelivat miesten katseita. Tytöt yrittivät nostaa jalkojaan korkeammalle, mutta samalla vetivät varpaitaan taaksepäin ja asettivat varovasti kantapäänsä. Viihdyttävä näkemys kaunottareista, joilla on moitteeton hahmo... Kasvot olivat todella erilaiset ja jotkut nuoret fasistit olivat hieman töykeitä, melkein maskuliinisia, ja he myös vääristelivät niitä. Varsinkin kun he toivat kulmakarvansa yhteen.
  Esthete Adolf huomautti:
  - On välttämätöntä, että pojat ja tytöt saavat fyysistä koulutusta laajemmassa mittakaavassa. Ja tiedän, että tässä asiassa tehdään paljon, erityisesti Jungfolkissa, mutta tarvitaan osallisuutta ja spartalaisten menetelmien omaksumista. Tietysti varkauksiin kannustamisen lisäksi... Poikistamme ja tytöistämme tulee kasvaa kunnollisia ja samalla häikäilemättömiä ihmisiä.
  Ylipäällikkö pysähtyi. Kenraalit olivat hiljaa, luultavasti pelkäsivät vastustaa, mutta eivät halunneet vahvistaa ilmeistä. Fuhrer jatkoi:
  - Sota ei ole vitsi, vaan armottomuus vihollisia kohtaan on yhdistettävä keskinäiseen apuun ja veljeyden tunteeseen tovereita kohtaan. Tämä meidän on juurrutettava jokaiseen... Uusi superihminen on armoton muita kohtaan, mutta vielä enemmän hänen täytyy olla armoton itseään kohtaan. Sillä alempiarvoisuus on ensin hävitettävä sielustaan, ja sitten heikko ihmisruumis nousee ylös!
  Toinen tauko... Kenraalit ja suunnittelijat tajusivat yhtäkkiä ja alkoivat taputtaa kiivaasti. Fuhrer vaikutti tyytyväiseltä:
  - Tämä on parempi, mutta nyt haluaisin nähdä ilmataistelun jäljitelmän. Niin mahtavaa ja tuhoisaa...
  Heinkel tiedusteli arasti:
  - Elävällä ammuksella tai kuorilla, Fuhrer?
  Natsi numero yksi nyökkäsi:
  - Tietenkin taistelulajien kanssa. Lisäksi haluaisin tarkastella poistolaitteen vaikutusta. Loppujen lopuksi sinä työskentelet sen parissa... - Fuhrer pudisti nyrkkiään. - Kun se vihdoin valmistuu ja massatuotantoon. Loppujen lopuksi kokenut lentäjä on kokenut lentäjä, jota on suojeltava tulevia taisteluita varten!
  Fuhrer-Terminator päätti kuitenkin näyttää suunnittelijoille ulostyöntölaitteen nykyaikaisemman muotoilun. Tämän järjestelmän pitäisi olla vähemmän hankala, yksinkertaisempi ja kevyempi. No, edullinen squib, jonka saksalainen teollisuus jo hallitsee, sopii tähän tarkoitukseen varsin hyvin.
  Kaavio piti piirtää tien päällä, mutta Hitler oli todella hyvä taiteilija, ja hän piirsi selkeästi, nopeasti, kaavioiden ja käännösten linjat olivat tasaisia ja selkeitä ilman viivoja tai kompasseja. Osuma-Terminaattorin mielestä oli tietysti outoa, että saksalaiset, joilla oli yleisesti ottaen niin vahva ja jossain määrin edistynyt ideologia kuin kansallissosialismi ja totalitaarinen järjestelmä, vuotivat sodan venäläisille. Ehkä tämä johtuu siitä, että venäläiset sotilaat olivat vahvempia ja sitkeämpiä kuin saksalaiset ja oppivat taistelemaan nopeammin.
  Yleisesti ottaen, jos tarkastellaan sodan kulkua kokonaisuutena, niin venäläiset, tai pikemminkin Neuvostoliiton armeija, oppivat taistelemaan, mutta saksalaiset näyttivät unohtaneen kuinka... Heidän komentonsa teki päätöksiä ensimmäisellä tasolla. -luokkalaiset, ja ehkä jopa alhaisempi, jos ekalla on kokemusta sotilasoperaatioiden suorittamisesta reaaliaikaisissa strategioissa. Ja se, että joskus kuusivuotiaat lapset johtavat niin taitavasti virtuaalisia armeijoita, ovat jotain, josta he, Zhukov ja Mainstein voivat oppia. Jotkut tutkijat pitävät kuitenkin sekä Žukovia että Mainsteinia keskinkertaisina. Ristiriitaisuuksia on myös laitteiden, erityisesti kaapattujen ranskalaisten laitteiden, määrässä. Hitlerin muisti (hyvä muisti, varsinkin kun hän oli vielä terve!) viittasi siihen, että ranskalaisilta vangittiin 3600 panssarivaunua, erittäin vaikuttava luku... Jotkut mallit, kuten SiS -35, olivat panssarissaan ylivoimaisia . T-34 vain etupanssarissa. Joten tämä tankki voidaan valmistaa helposti ranskalaisissa tehtaissa, paitsi ehkä korvaamalla 47 mm ase pitkäpiippuisella 75 mm aseella. Itse asiassa tämäkään ei ehkä riitä. Iso-Britannia ja USA yleensä ovat panssarivaunuissaan aina arvostaneet eniten panssaria. Esimerkiksi 40 tonnin Churchillin panssari oli 152 millimetriä verrattuna IS-2:n raskaan panssarivaunun 120 millimetriin.
  Fuhrer kertoi suunnittelijoille jotain muuta:
  - Meillä on tarpeeksi tuulitunneleita, joten etsi koneesta optimaalisempaa mallia ja luo virtaviivaisia muotoja, viemättä asiaa kalliisiin testeihin, joissa myös parhaat ässämme kuolevat. Esimerkiksi lentokoneen lentävä siipimalli on erittäin tehokas, varsinkin jos paksuutta ja kaltevuuskulmaa voidaan muuttaa. Annoin jo piirustuksen, joten hännänttömän pitäisi olla valmis. Sen arvioitu nopeus on jopa 1100 kilometriä tunnissa jopa Yumo-moottorilla. Joten mene eteenpäin, mutta älä ole röyhkeä!
  Adolf the Misfit neuvoi myös kuinka putken puhallusnopeutta nostetaan. Hän havaitsi suunnittelijoiden näkemyksissä huonosti kätketyn ironian: kuinka yksinkertainen korpraali tiesi niin paljon? Eivätkö he usko Fuhrerin nerokseen? No, me selvitämme sen... tai emme, emme ymmärrä sitä, mutta todistamme heille, että olemme koulutettuja.
  Sitä seurasi lounas raittiissa ilmassa, palvelijatytöt järjestivät pöytiä ja tuoleja. Kaunista... Mutta mitä uudistuksia kansallissosialismissa pitäisi tehdä? Kuten vähentää vihollisten määrää mahdollisimman paljon ja saada ystäviä. Älä esimerkiksi korota saksalaista rotua joka käänteessä ja saatat jopa lopettaa kansojen jakamisen luokkiin. Kansakuntien jakoa alempiarvoisiin ja arjalaisiin kansakuntiin ei kuitenkaan ole vielä virallisesti laillistettu. Tämä yksinkertaistaa asioita. Yleensä Hitler aloitti juutalaisten joukkotuhon juuri Neuvostoliittoon kohdistuneen hyökkäyksen jälkeen. Miksi hänellä olisi tuollaisia kikkailuja? Ehkä hän toivoi, että maailmansionismi siunaisi häntä sotaan bolshevismia vastaan ja lännen tukisi häntä. Ja sitten, kun Iso-Britannia ja USA sanoivat päättäväisesti ei Wehrmachtille, Fuhrer raivostui? Alkoiko hän kostaa niille juutalaisille, jotka hän saattoi tavoittaa? Hitler on tietysti idiootti, koska hän on toteuttanut holokaustin ja siten diskreditoinut kansallissosialismin ajatuksen. Nyt sanoista natsi ja teloittaja on tullut synonyymejä. Monet myös sekoittavat nationalismin ja fasismin, ehkä johtuen sanan natsi yhteensopivuudesta . Mutta tämä ei ole ollenkaan totta. Fasismilla ei periaatteessa ole suoraa yhteyttä kansallissosialismiin. Fasismin käsite syntyi ytimessä Ranskassa 1800-luvulla ja sillä oli täysin erilainen merkitys.
  Eräänlainen fasismin opetusten olemus sen alkuperäisessä versiossa syntyi yrityshengen, toveruuden tunteeseen kapitalistien keskuudessa. Mussolini esitteli sitten fasismin opetukset Blackshirteihinsä. No, viholliset ja poliittiset kilpailijat kutsuivat natseja ensin fasisteiksi. Ollakseni rehellinen, natsit toimivat julmasti, joten fasisti sai loukkaavan, negatiivisen merkityksen. Venäjällä nationalistit kokivat aikoinaan tiettyä nousua, varsinkin 1990-luvun alussa, ja saavuttivat huippunsa vuosina 93-94. Sitten Tšetšenian sota johti pasifististen tunteiden lisääntymiseen yhteiskunnassa ja nationalismin tilapäiseen laskuun. Jugoslavian sota ja Serbian pommitukset johtivat väliaikaiseen isänmaallisuuden nousuun, mutta sitten tapahtui jakautuminen kansallisessa liikkeessä. Venäjällä nationalisteilla oli ongelma johtajien kanssa... Heillä ei ollut omaa füüreriä... Totta, Žirinovskia verrattiin Hitleriin, ja hän jopa ylitti jossain mielessä Adolfin. Esimerkiksi poliittisen nousun vauhdissa neljän vuoden sisällä puolueen perustamisesta ykkössijalle eduskuntavaaleissa. Mutta Žirinovski käyttäytyi kohtuuttomasti ja epäonnistui paitsi kehittämään menestystä, myös säilyttämään saavuttamansa. Tässä minun on sanottava ensinnäkin, että se oli hänen henkilökohtainen syynsä. Riittämätön kurinalaisuus puolueessa, skandaalit, joihin hän sekaantui. Mutta todellinen Hitler ei koskaan istunut Reichstagissa, eikä kukaan näyttänyt hänen elokuvan kiukutteluaan televisiossa. Eikä itse televisiota ollut. Vaikka Žirinovskin menestys vuoden 1993 vaaleissa oli ansio hänen menestyksekkäästä työstään televisioyleisön kanssa.
  Kaunis tyttö palvelijoiden joukosta istuutui Fuhrerin viereen ja pani kätensä hänen paljaalle polvelleen. Cooed:
  - Ajatteletko jotain, Fuhrer?
  Natsidiktaattori ja samalla virtuaalipelaaja piristyivät. Hän huomasi, ettei hän ollut vieläkään saanut valmiiksi kasviskeittoaan ja hedelmäsalaattiaan. Fuhrer suuteli tyttöä huulille, tunsi hänen nuorekkaan, makean tuoksunsa ja sanoi:
  - Menet autoon kanssani. Ja te kaikki töihin, syömisen aika on ohi.
  Ja jälleen, valtion vaihteet, vaikkakaan ei aivan öljytty mekanismi, alkoivat kääntyä. Paluumatkalla Fuhrer rakasteli kaunotarin kanssa ja oli jopa yllättynyt, mistä hän sai niin paljon energiaa ja voimaa. Loppujen lopuksi he sanoivat, että Fuhrer oli impotentti ja yleisesti oletettavasti vammainen, koska hänellä oli kuppa (valhe) ja hänet kastroitiin (täysi fiktio!). On totta, että Hitler ei onnistunut saamaan jälkeläisiä... No, huomenna hän hoitaa tämän asian itse... Tai ei, hänen on silti kutsuttava Himmler. Yleensä tosihistoriassa Fuhrer vahvisti jyrkästi SS:n roolia. Ilmeisesti hänenkin on valittava tämä reitti tässä vaihtoehdossa. Ja että rikospoliisin alistaminen SS-rakenteelle kokonaisuutena on kohtuullinen, nyt kaikki tiedot ja tiedostot yhdistetään yhteen lähteeseen. Lisäksi rikollisten kidutuksen käyttö ja Gestapolle ja muille salaisen poliisin rakenteille tyypilliset edistyneet kuulustelumenetelmät lisäävät merkittävästi havaitsemisastetta.
  Totuus voi lisääntyä ja viattomien uhrien määrä lisääntyä, mutta... Valtaosa SS-miehistä on kunnollisia ihmisiä, ja kokenut tutkija näkee yleensä heti, valehteleeko vai puhuuko totta, ja hän tekee harvoin virheitä. Tämä voidaan päätellä monista rikoskronikoista.
  Päätettyään vielä muutamia ajankohtaisia asioita ja kutsunut kaksi uutta tyttöä lämmittämään sänkyä, päänsä kaunotarin alastomien rehevien rintojen päällä lepäävä füürer nukahti...
  Tällä kertaa hän palasi aiemmin keskeyttämäänsä unelmaan, joka koski suurenmoista avaruustaistelua. Jälleen läpinäkyvässä taistelijassaan, ja vihollinen yrittää hyökätä Suuren Venäjän armeijan riveihin. Ja Hypernet-pelin Fuhrer ja hänen kumppaninsa, pullea, mutta samalla lihaksikas blondi, yrittävät toimia auttaen samanaikaisesti toisiaan. Rumat vihollistaistelijat yrittävät ottaa numerot käyttämällä numeerista ylivoimaansa. Dermostanin sotilaallisten armadojen epäharmonia on tulossa yhä silmiinpistävämmäksi. Heidän aluksensa näyttävät yhä inhottavammilta. Kapteeni Vladislav leikkaa "ämpäri" -tekniikkaa käyttäen melko onnistuneesti auton vinoon kengän muotoon ja sanoi:
  - Ei ole turhaa, että sekä Hitlerillä että Stalinilla oli isä, joka oli suutari!
  Vastauksena hänen blondi kumppaninsa vilkutti paljaita, vaaleanpunaisia korkokenkiään:
  - En tarvitse saappaita tai muita kenkiä. Paljain jaloin tunnen avaruuden pienimmänkin kaarevuuden tai värähtelyn paljon paremmin! Voi füürer, haluaisitko tulla tytöksi?
  Vladislav naurahti vastaukseksi:
  - Se olisi mielenkiintoista hetken. Kaikki sanovat, että naiset saavat paljon voimakkaampia ja pidempiä orgasmeja kuin miehet, joten halusin todella tarkistaa, onko tämä todella totta?
  Blondi naurahti:
  - Edistyminen voi antaa sinullekin mahdollisuuden kokea tämä... Ellemme tietysti häviä suurenmoista avaruustaistelua. Vihollisia on liikaa. Keisari Almaztiger 13, joka ei ole vielä syntynyt, mutta on jo komentajamme, voi myös kuolla.
  Fuhreriin osunut henkilö huomautti:
  - Suuri komentaja, kuin pää sodassa, mitä suurempi koko, sitä vakavampi menetys!
  Vastaamisen sijaan blondi alkoi kääntää taistelijaansa ympäri. Hän teki pretselin, hädin tuskin välttäen oinasta, ja ampui sitten erittäin tarkasti takaisin. Vihollisen ajoneuvo syttyi tuleen ja alkoi halkeilla hyvin pieniksi palaviksi paloiksi, kuten unikonsiemeniksi. Tyttö, joka poimi purukumia paljain varpaillaan ja heitti sitä niin taitavasti, että se osui suoraan hänen esiin työntyvälle kielelleen:
  - Ihanaa! Kun pureskelet, niin syö!
  Mutta kova soturi ei ollut niin onnekas; hän sai iskun uudelleen, vaikka se tapahtui tangentiaalisesti ja soturi-kapteeni murisi:
  - Kuinka kyllästyin näihin naisten silituksiin!
  Blondin silmät loistivat:
  -Etkö ole tyytyväinen silittämään? Haluatko luultavasti jotain vakavampaa? Sen verran kärsimättömiä te kaikki olette, alttiita petokselle!
  Vladislav nauroi ja melkein nielaisi ankaran vastauksen Dermostanin taistelijoiden keskuudesta. Kuva taistelusta on muuttunut jonkin verran. Vihollinen vaikutti ehtymättömältä ja toi taisteluun yhä enemmän uusia voimia. Ultrataistelulaivat olivat erityisen vaarallisia; valtavia, kuten asteroideja, ne tulivat hitaasti esiin tyhjiöstä, ikään kuin ne olisivat piirretty sympaattisella musteella (joka ilmestyi, kun sytytti niihin lamppua). Paska-stan yritti ensin taivuttaa kylkiä, suorittaa kietoliikkeen, luultavasti luoda kattilan avaruuteen.
  Suuren Venäjän joukot taistelivat rohkeasti, eivätkä samalla myöskään karttaneet liikkeitä. Näin käytettiin liikkuvan puolustuksen menetelmää sekä rohkeita liikkeitä ja sukelluksia. Esimerkiksi Suuren Venäjän avaruusarmeijan taisteluristeilijät ja kahmarit joko katosivat tai päinvastoin ilmestyivät painajaisevan vastustajan perään. Se muistutti jääkolossa metsästävää kalaa - ne nousivat esiin, nappasivat saaliin (jonkin talvihyönteisen, ja jos metsästäjä oli monni, niin lintu!) ja menivät takaisin reikään. Tässä tapauksessa Dermostanin laivat eksyivät välittömästi, alkoivat ryntää yhteen tai jopa avasivat tulen toisiaan vastaan. Hauska plasmanpurkaus tähtialusten polttamalla. Esimerkiksi jopa ultrataistelulaiva, joka oli saanut useita osumia lämpöpreon-ohjuksista, puhkesi sinisiin ja vihreisiin liekkeihin. Sitten suuri soturi (jatkoi kylpylehden tapaan tarttuvien räikeiden tuhoamista !) ystävä näki kuvan palavan ultrataistelulaivan sisällä. Ja mikä vaikuttava kolossi, jopa kahden miljoonan sotilaan ja 50 miljoonan robotin miehistö!
  Laivan sisällä olevat militantit ovat erilaisia roskia: peikkoja, peikkoja ja useita hybridityyppejä, esimerkiksi yleisimpiä: punkkien ja savukkeiden sekoitus, tai pikemminkin tupakantumppeja! No, pelottavia olentoja, ikään kuin huumeriippuvaisen piirtämästä kauhuelokuvasta.
  Olennot haluavat epätoivoisesti paeta, mutta samalla ne törmäävät toisiinsa, puukottavat, viiltävät, purevat. Täältä tulee miekkailukone, joka on erityisesti luotu lautailutaisteluihin. Ja hän on aseistettu lähes plasmamiekoilla, ei suorilla, vaan kaarevilla erilaisiin liikkeisiin. Ensimmäinen miekkailukone törmäsi valtavasta tulessa leikkaavasta laivasta ulos virtaavien sotkuihin. Välittömästi paloiteltua lihaa ja palaneita ruumiita lensi kaikkiin suuntiin. Ystävä ilmestyi hänen taakseen, hän näytti hämähäkiltä, vain siinä oli vähintään kolmekymmentä raajaa, ja ne olivat tuhoutumisvirtojen muodossa, jotka pystyivät leikkaamaan jopa dinosauruksen kahtia.
  Yksi Dermostanin upseereista huusi:
  - Oi, älä leikkaa minua! Sotilas söi kuningattaren!
  Mutta hän oli epäonninen, tupakantumppi punkin tassuilla, vain vielä inhottavammalla, törmäsi antenniin ja roikkui siihen lävistettynä. Hänen huutamistaan ei kuitenkaan enää kuultu tuossa villeimmässä, jatkuvasti lisääntyvässä kakofoniassa. Princeps-plasmaliekkien kielet, pääosin sinisiä ja oransseja, ohittivat kauhuissaan Shitmostanin taistelijat ja saivat heidät paistamaan. Ja miekkailukoneet rehosivat ultrataistelulaivan sisällä. Ilmeisesti se oli selvästi painettu heidän ohjelmaansa: tappaa, tappaa ja tappaa uudelleen! Eikä heille oikeastaan ole väliä kuka. Ja käytävillä kuului kauheimman hyperhuoneen melua .
  Ultraliekki on kuitenkin jo saavuttanut miekkailukoneet, ja monet gobliinit ja kynsi-tupakantummit ovat jo murentuneet fotoneiksi. Joten ultrataistelulaiva alkoi vähitellen hajota useisiin osiin. Vaikka ero tapahtui hitaasti, se ei vaikuttanut yhtään vähemmän pahaenteiseltä. Varsinkin monien muiden taustalla, jotka joko leimahtavat pienoissupernovaina tai päinvastoin kutistuvina tähtialuksina. Valitettavasti ei vain Dermostanissa, vaan myös suuressa Venäjässä.
  Esimerkiksi sirppi-vasara-tunnuksella varustettu risteilijä menetti hallinnan ja törmäsi vihollisen dreadnoughtiin. Kun kaksi massaa törmäävät alivalon nopeuksilla, se vastaa tuhoamisraketin törmäämistä. Se oksentaa ylivoimaisella voimalla (jos sen voi niin ilmaista, tietysti). Räjähdys kukkii kuin tulppaani, jossa oli monivärisiä terälehtiä, ja yhtäkkiä kulutti kaiken olemassa olevan noin tusina kilometriä. Vladislav-Adolf sanoi:
  - Ja kaverimme näyttävät olevan jo taivaassa!
  Blondi huomautti filosofisesti:
  - Taivas on ainoa hyvä paikka, jonne kenelläkään ei ole kiire, vaikka heillä olisi helte!
  Hitler-isku oli samaa mieltä:
  - Nämä ovat maailmankaikkeuden paradokseja. Emme halua päätyä hyvään paikkaan, mutta huono vetää meidät sisään! Joten ei ole edes selvää, kumpi on parempi, elämä vai kuolema.
  Tyttö huomautti filosofisesti:
  - Elämä on aina parempi kuin kuolema. Ei ole turhaa, että melkein kaikki ihmiset ajattelevat niin. Ihmisten mielipiteet ovat kuitenkin suhteellisia, kuten kaikki maailmassamme.
  Fuhrer suoritti toisen melko hankalan käännöksen, jonka ansiosta hän ampui alas kaksipaikkaisen ja siksi paljon kalliimman ja rikkaammin aseistetun hävittäjän (miten kauniisti se räjähti, ikään kuin ilotulitus monimutkaisista pyroteknisten materiaalien yhdistelmistä olisi leimahtanut), helmiä särkyneitä aineita hajallaan tyhjiön poikki. Vladislav-Adolf huomautti:
  - Ihmisten käsitykset luonnosta ja Jumalasta ovat hyvin ristiriitaisia. Yleisesti ottaen on olemassa jopa käsitys reaktiivisesta, eli jopa tuhoisasta mielestä, joka pakottaa ihmisen käyttäytymään tavalla, joka ei ole ollenkaan sitä, mitä pragmaattisten vaistojen ja tarkoituksenmukaisuusnäkökohtien pitäisi käskeä.
  Blondi, jolla oli vaikeuksia toipua raa'asta sukelluksesta (mitä muuta voit tehdä, kun seitsemän taistelijaa ryntää sinua yhtä aikaa), sanoi:
  - Lopeta pragmatiikka - ota matematiikka käyttöön!
  - Ei ole hauskaa! - Vladislav vastasi.
  Yhtäkkiä merivoimien ilmailukapteenin eteen ilmestyi kuva Suuren Venäjän armeijan komentopaikasta . Todellakin, tämä on tietysti lahja - kyky tunkeutua pyhien pyhään ja jopa tunnistaa, vaikka ei jonkun muun suunnitelmat, vaan oma käsky.
  Tässä se on lippulaivataistelulaiva, suuren Venäjän avaruusarmeijan vaikuttava lippulaiva, jonka halkaisija on sata kilometriä. Ja tämä laiva luonnollisesti myös taistelee, sillä kymmeniä tuhansia tehokkaita tykistötynnyreitä ei voida tuomita toimimattomuuteen. Lippulaiva-ultrataistelulaiva yrittää kuitenkin toimia synkronoituna muiden suurten alusten kanssa. Viholliselle ei voida antaa pienintäkään mahdollisuutta tuhota lippulaivaa, jossa sijaitsee Suuren Venäjän avaruusarmeijan laivueen pääkomento.
  Yllättäen kenraali komentaja ja hallitsija ovat vain kohdussa makaava alkio. Äiti itse on uppoutunut keskeytetyn animaation tilaan, koska muuten hänen tehtäviensä suorittaminen olisi liian tuskallista. Ja jo riittävän kehittyneen alkion hallitsijan, jolla on raajat ja mikä tärkeintä, melko suuret aivot, toiminnan takaavat lukuisat kyberneettiset yksiköt. Itse alkio, joka hallitsee Suurta Venäjän valtakuntaa, tuntuu melko mukavalta.
  Kyllä, tietysti, ja häntä rasittaa tarve, hän on ollut äitinsä sisällä jo useita vuosia. Voi vain haaveilla lenkille menemisestä tai liikkumisesta. Ja nämä ovat tuskallisia unia, koska syntymä merkitsee välitöntä katoamista. Alkio kommunikoi ulkomaailman kanssa skannereilla. Tietenkään ne eivät näytä alkiokomentajan todellista ulkonäköä, vaan kuvaa, joka pystyy lisäämään luottamusta. Erityisesti komea nuori mies esiintyy syntymättömän kuninkaan muodossa. Hän käskee joukkoja selkeällä, käskevällä äänellä:
  - Käytä joustavan puolustuksen periaatetta. Kuten tuhansia vuosia sitten, heikommat, määrällisesti pienemmät voimat käyttivät kiistatonta tosiasiaa, että pienempi massa on paljon liikkuvampi kuin suuri. Koska niukalle massalle on ominaista merkityksetön inertia!
  Tyttömarsalkka vahvisti:
  - Tietysti... Armeijan ohjailukyky on avain voittoon. Tietysti äärimmäisyyksiä tulee välttää. Loppujen lopuksi muurahainen ei ole petojen kuningas!
  Alkiokomentaja virnisti:
  - Tappavimpia olentoja ovat bakteerit. Vaikka ei, ehkä ei edes viruksia! Vaikka primitiivinen organismi, se on tehokas! Täällä vihollinen kokosi valtavia voimia lähes koko maailmankaikkeudesta, mikä tarkoittaa, että hän paljasti loput alueet.
  Tonttumarsalkka Fego violeteilla ja oransseilla letkuilla huomautti:
  - Joskus merkityksettömältä vaikuttava etu rajoitetulla rintamalla riittää voittoon. Tämä on outo aksiooma monista taisteluista, eri sivilisaatioista!
  Sikiökeisari naurahti skannereiden läpi:
  - Tässä tapauksessa katsot juuria.
  Samaan aikaan Dermostanin armadat yrittivät järjestellä uudelleen liikkeellä. Hyvin merkittävä reservi lähestyi heitä takaapäin. Tuhansia suuria tähtialuksia ja miljoonia pienempiä aluksia sammuivat kellomuodostelman avulla. Tämän seurauksena loisten tulivoima kasvoi huomattavasti. Tyttömarsalkka sanoi innoissaan:
  - Tässä on toinen valttikortti, jonka paskiainen vastustaja heitti. Siitä huolimatta tiedustelumme ei ollut aivan tasokasta, mahdollisuutta ottaa käyttöön niin valtava määrä joukkoja ei ollut säädetty.
  Pojan muotoinen keisarin hologrammi potkaisi miekkaa. Ponneaine osui porttiin. Se räjähti melkein heti. Ensin on salama, joka syö silmät, ja sitten purppuranpunaisen sienen kasvu, joka tuhoaa kaiken taistelulaivan aseen kantaman sisällä. Hologrammipoika sanoi:
  - Tämä on ilmiömäinen maalinteko! No, antakaa vastustajien antaa kaikkensa. Minulla on hänelle yllätys valmiina.
  Tonttu Fego katsoi taistelun kuvaa hieman epäilevästi. Dermostanin armada näytti tuskallisen pelottavalta. Erityisesti ultrataistelulaivoja, joiden halkaisijat olivat kaksisataaviisikymmentä kilometriä. Tonttu muisti yllättäen kotiplaneettansa... Luonto siellä on idyllinen, siellä ei ole edes verta imeviä hyönteisiä. Ja leijonat... No, ei varsinaisesti leijonia, vaan hybridejä ruiskukkaiden kanssa. Yleensä tämä on kaunis eläin: ruumis on ruiskukan kukka, ja kultainen harja kehittyy tuulessa. Lisäksi ruiskukat vaihtavat varjoa... Tässä on suoranaista rumuutta, joka kohdistuu sekä ihmisiä että tonttuja vastaan.
  Blondi marsalkka sanoi:
  "Emme tiedä kuinka monta reserviä vihollisella on, mutta minusta näyttää siltä, että on aika siirtää väijytysrykmenttiämme."
  Alkion keisari vastusti:
  - Nyt ei ole aika näyttää korttejasi!
  Tyttömarsalkka yritti kiistellä:
  "Jos kansamme kuolee, ei ole enää ketään taistelemaan!"
  Ja sitten alkion komentaja löydettiin:
  "Et voi voittaa sotaa ilman uhreja." Shakissa voit, mutta todellisessa taistelussa et! Armoton sodan laki on, että tappiot ovat kuin sade, joka kastelee voiton versoja, sinun on vain varmistettava, etteivät tappiot kasva kaatosateeksi, joka huuhtelee versot pois! - Sitten kohdusta lähetetty hologrammi muuttui yhtäkkiä ystävällisemmiksi kasvoilta. - Mutta älkää luulko, että erityisesti ultrataistelulaivojen tulen aiheuttamien tappioiden vähentämiseksi antakaa Suuren Venäjän tähtialusten vetäytyä kierteessä.
  Tonttumarsalkka tuki alkiokomentajaa:
  - Siinä se, se on ainoa tapa. Vielä ei tiedetä, kuinka monta voimaa vihollinen pystyy heittämään pois alamaailmasta.
  Todellakin, Shitmostanin tähtialukset yrittivät liikkua tiheässä parvessa. Samaan aikaan he eivät säästäneet ammuksia ollenkaan, heittäen ohjuksia miljoonille välittämättä edes osuman tarkkuudesta. Näytti siltä, että miljardeja tulitikkuja lyötiin tyhjiön poikki, jotta ne leimahtaisivat hyperplasmaan, polttivat kaiken elävän ja liikkuvan ja sammuvat sitten. Venäläiset soturit ampuvat paljon tarkemmin, mutta vihollisen karkea dreadnought jylinä kuin sähinkäinen ja sirotti palasia kuin konfettia. Tappava konfetti, joka ampui alas useita Dirmostanin veneitä. Ja paskiaisen sivilisaation tuhoutuneiden fregattien määrä on täysin arvaamaton. On totta, että venäläiset alukset kuolevat. Täällä vaurioitunut risteilijä ryntäsi epätoivoissaan kuin venäläinen panssarivaunu Kursk Bulgeen ja löi vihollisen ultrataistelulaivan. Sadat tuhannet ihmishenkiä keskeytettiin kerralla, ja tuli paloi, ikään kuin jättimäinen kaasuputki olisi räjäytetty.
  Kääpiömarsalkka huomautti synkästi:
  - He taivuttavat meitä, mutta emme anna periksi! - Neliön komentaja huomasi (tai pikemminkin hänen holografisen kuvansa, kääpiö itse oli toisessa Gross-Dreadnought-luokan aluksessa!). - Olisi tarpeen käynnistää ainakin joitain vastahyökkäyksiä vihollisen viestintä- ja huoltolinjoja vastaan.
  Sikiökeisari virnisti poikamaisen hologramminsa läpi.
  - Mikä minä olen mielestäsi häviäjä!
  Kääpiömarsalkka murahti ja levitti tassujaan:
  "Mutta he eivät säästä ammuksia ollenkaan." Tämä tarkoittaa, että heillä on tarpeeksi. Eikö olekin niin, herra?
  Embryo-keisari vastusti:
  - Ei näin! Suuri komentaja on arvokkaampi kuin hänen päänsä, joten varovaisuuskypärä ja oveluuden naamiointi eivät satuta häntä! Lyhyesti sanottuna vihollinen on edelleen suloisessa illuusiossa, että hänen kanssaan kaikki on hyvin, mutta itse asiassa voittomme on jo lähellä! Odottamaton iskeminen on sama kuin nyrkin korvaaminen seosteräsmiekalla!
  
  
  WITTMAN ON ELOSSA
  Pieni muutos historiassa, joka liittyy natsien suureen menestykseen Ardennien hyökkäyksen aikana. Natsit etenivät nopeammin, pystyivät ylittämään siltoja ja valloittamaan varastoja aseilla, ammuksilla ja polttoaineella. Menestystä edesauttoi myös Wittmannin osallistuminen lakkoon, joka, toisin kuin todellinen tarina, ei kuollut! Ja mitä? Todelliset sankarit eivät koskaan kuole ja ovat kuolemattomia! Wittman jatkoi taistelua ja tulosten keräämistä. Kahdensadan panssarin tuhoutumisen jälkeen hänestä tuli ensimmäinen ja toistaiseksi ainoa tankkeri, jolle on myönnetty Rautaristin Ritariristi tammenlehdillä, miekoilla ja timanteilla.
  Wittmannin nerous muutti hieman historian kulkua. Ja saksalaiset osoittautuivat hieman onnellisemmiksi, nopeammiksi, tehokkaammiksi. Ja he onnistuivat siinä, mikä melkein tapahtui tositarinassa, mutta vain pari tuntia puuttui. Ja niin varastot valloitettiin, ja Saksan armeija sai murskaavan voiman. Tämän seurauksena Bryssel vangittiin ja satojatuhansia brittiläisiä ja amerikkalaisia sotilaita vangittiin.
  Stalinilla ei ollut vielä kiirettä hyökätä, koska hän halusi liittoutuneiden voittavan voimakkaammin lännessä.
  Taistelut osoittivat, että Tiger-2 on erittäin tehokas ase sekä aseistuksen että etupanssarin suhteen. Saksalaiset näkivät puna-armeijan olevan passiivinen idässä , ja he käyttivät taisteluun lisäyksiköitä ja alkoivat rakentaa menestystä. Fritz hankki myös uusimman itseliikkuvan aseen E-25, joka oli kooltaan ja painoltaan pieni, mutta jolla oli vahvat aseet ja hyvä panssari, ja mikä tärkeintä, liikkuvuus.
  Tuloksena uusia voittoja... Nyt Krautit ovat Pariisissa. He valtaavat jälleen Ranskan pääkaupungin.
  Ja tätä Stalin haluaa - että liittolaiset tapetaan, ja sitten Neuvostoliitto saa koko Euroopan.
  Stalin on viekas kettu... Mutta Churchill ei ole myöskään idiootti. Kun Roosevelt kuoli, hän ja Truman allekirjoittivat aselevon Kolmannen valtakunnan kanssa. Samaan aikaan tappion saaneiden joukkojen jäännösten vetäminen Ranskasta. Ja tietysti täydellisellä sotavankien vaihdolla ja jopa polttoaineen ja tarvikkeiden toimituksella Kolmannelle valtakunnalle.
  Saksa vastasi kumoamalla antisemitistiset lait. Juutalaiset jäivät kuitenkin leireille, mutta heitä ei poltettu, heidät vain pakotettiin työskentelemään, ja amerikkalaiset lähettivät leireille säilykkeitä ja viljaa.
  Saksalaisilla oli vapaat kädet Ranskassa ja Italiassa. Nyt Stalin teki ehdotuksen erillisestä rauhasta. Mutta Hitler hylkäsi sen. Kesäkuussa Fritzin hyökkäys alkoi. Ensimmäiset E-50-tankit tulivat sarjaan. Mutta kuten kävi ilmi, auto ei ollut täysin onnistunut. Sen paino säilyi korkeana, lähes 65 tonnia, ja sen siluetti oli pienempi kuin Tiger-2:lla, mutta panssari oli saman paksuinen, selvästi riittämätön, varsinkin sivuilla. 88 mm:n ase, jonka piipun pituus oli 100 EL, osoittautui hieman paremmaksi. Hän ampui kaksitoista laukausta minuutissa.
  Ajokykyä lisäsi tehokkaampi moottori, joka kiihtyi jopa 1200 hevosvoimaan. Yleensä säiliö tietysti parani Tiger-2:een verrattuna ja sillä oli hieman järkevämpi panssarin kaltevuus, mutta se pysyi haavoittuvaisena sivuilta.
  E-100 oli paremmin suojattu, mutta sen suuri paino vaikeutti kuljetusta ja taistelukäyttöä. Menestynein oli itseliikkuva tykki E-25, jolla oli erittäin matala etupanssarin siluetti 120 mm, suuri kaltevuus ja sivupanssari 82, sekä tykki Tiger-2:lle, se oli paras itsepanssari. Wehrmachtin ja toisen maailmansodan potkuriase. Se kiihtyi seitsemäänkymmeneen kilometriin tunnissa - 700 hevosvoiman moottori ja jopa rikosoivat IS-2-kuoret otsaan.
  Saksalaiset löivät pääiskun Unkarista yrittäessään pelastaa Budapestin, joka oli edelleen ympäröity. Taistelu oli erittäin kovaa.
  Hyökkäys alkoi kesäkuun 22. päivänä, ja puna-armeija rakensi erittäin voimakkaan puolustuksen. Saksalaisilla on edelleen vähän E-sarjan panssarivaunuja, vain E-25 itseliikkuvat tykit melko suuria määriä - ne ovat melko helppoja valmistaa ja halpoja. Tässä kaksi tyttöä bikineissä makaa siinä. Ajoneuvo on alle puolitoista metriä korkea ja tämän ansiosta se on niin hyvin suojattu ja aseistautunut suhteellisen pienellä painolla.
  Kaksi tyttöä, Charlotte ja Gerda makuulla, ampuivat Neuvostoliiton aseita. Heidän edessään liikkuivat radiolla ohjatut pienet autot raivaten miinakenttiä.
  Punainen Charlotte ampui tykin. Hän pudotti alas Neuvostoliiton aseen ja ravisteli rintaansa, jota tuskin peitti ohut kangaskaistale. Ja hän huusi:
  - Hyperplasman raivoava tuli!
  Ja sitten Gerda lyö häntä paljain varpain. Ja hän huutaa:
  - Olen erittäin siisti tyttö enkä paha...
  Itseliikkuva ase liikkuu itse. Ja välillä se pysähtyy. Hänen etupanssarinsa on voimakkaasti kalteva, mikä antaa hyvän suojan. Neuvostoliiton aseiden ammukset ovat herkkiä kimmolle. Eikä mikään uhkaa tällaista itseliikkuvaa asetta. Ne voivat silti osua kylkeen. Mutta tytöillä ei ole kiirettä. Tehokas itseliikkuva ase on panssarilävistyksessä parempi kuin SU-100, ja se on myös paremmin suojattu, liikkuvampi ja samalla kevyempi.
  Ja puna-armeijalla ei ole tarpeeksi kuiva-aineita. Pääasiassa T-34-85 panssarivaunu, joka ei ole tarpeeksi tehokas aseillaan ja jolla on heikko panssari. Ja saksalainen itseliikkuva ase E-25 on muuten kevyempi, paljon vahvempi panssarissa ja aseissa.
  Tytöt taistelevat... Erittäin kaunis ja nuori. Ja heidän itseliikkuvat aseensa pommittavat ja heittävät...
  Fritz onnistui lopulta murtautumaan Budapestiin. Vakuuttava voitto Neuvostoliiton yksiköiden ympäröimänä. Monet vangittiin ja tapettiin.
  On totta, että natsit kärsivät merkittäviä tappioita. Ja voimaa ei ole niin paljon. No, jos laitteita valmistetaan edelleen, henkilöresurssit eivät riitä.
  Ja lapset ja naiset kutsutaan armeijaan. Tai ulkomaalaisia, mutta he eivät ole tarpeeksi luotettavia.
  Taistelut kuitenkin jatkuvat... Puna-armeija vastustaa hyvin itsepintaisesti monin puolustuslinjoin. Saksalaiset etenevät vielä sata kilometriä ja pysähtyvät. Minulla ei ole tarpeeksi voimaa. Ja puna-armeija itse lähtee hyökkäykseen. Mutta se ei myöskään ole kovin onnistunut ja työntää saksalaiset hieman sivuun.
  Kunnes talvi tulee... Etulinja vakiintuu. Tammikuussa 1946 Puna-armeija eteni Itä-Preussissa ja Puolassa, mutta edistyi vain vähän.
  Saksalaiset eivät heiluta venettä talvella. Taistelut ovat verisiä. Mutta etulinja on hidas...
  Ja ensimmäiselle maailmansodalle tyypillinen ajanjakso alkaa. Etulinja muuttuu epäaktiiviseksi. Saksalaiset ja ulkomaiset divisioonat etenevät kesällä ja puna-armeija talvella. Eikä kukaan voi saavuttaa merkittävää menestystä.
  Sota jatkuu vuodesta toiseen. Saksalaiset ovat jonkin verran edellä Neuvostoliittoa suihkukoneiden kehittämisessä. Neuvostoliitto otti MIG-15:n massatuotantoon vasta vuonna 1949. Mutta tähän mennessä saksalaisilla oli ME-462 ja XE-362. Ja mikä tärkeintä, kiekkokoneet, joita on mahdotonta ampua alas tehokkaasta laminaarisuihkusta käsiaseiden avulla.
  Tankeissa on saksalainen "E"-sarja... Sen sijaan T-54 ja IS-7 ilmestyivät. Mutta sitten saksalaiset lanseerasivat AG-sarjan - edistyneemmän pyramidin.
  Mutta kenelläkään ei ollut etua. Etulinja pysyy paikallaan.
  Kunnes Stalin kuoli maaliskuussa 1953...
  Ja täällä saksalaiset onnistuivat saavuttamaan menestystä käyttämällä hyväkseen puoluejohdon hämmennystä ja valtataistelua. Mutta sitten Berian pidätyksen ja teloituksen jälkeen suuren strategin Vasilevskyn nimittäminen ylipäälliköksi ja valtion puolustuskomitean johtajan Malenkovin vahvistaminen. Etulinja on vakiintunut Euroopan rajojen sisällä.
  Kun Neuvostoliitossa käytiin vallasta taistelua, saksalaiset onnistuivat saavuttamaan Nemanin ja valloittamaan takaisin Balkanin, Romanian, Bulgarian, Slovakian, Kreikan, Albanian ja saamaan täyden hallinnan Euroopassa.
  Mutta etulinja vakiintui jälleen jo Neuvostoliiton rajoilla vuonna 1941...
  Ja sitten joulukuu 1955... Puna-armeija etenee perinteen mukaan taas talvella. Kuinka monta vuotta sota on kestänyt? Kauhu neljätoista ja puoli! Eikä loppua näy!
  Niin kauan kuin Hitler on elossa, sota ei lopu. Malenkov on taipuvainen rauhaan samojen rajojen sisällä 22.6.1941 asti. Mutta Hitler on itsepäinen ja haluaa voittaa hinnalla millä hyvänsä!
  Puna-armeija etenee. Uusin IS-12 panssarivaunu on menossa taisteluun. Ajoneuvo, jossa on 203 mm:n kaliiperi. Se on iso, jossa on kymmenen konekivääriä. Ja kuusi tyttöä - miehistön jäseniä. He kokeilevat säiliön ensimmäistä mallia. Eikö se ole liian iso ja painava? Onko kone tehokas? Tytöt ovat joulusta 25. joulukuuta ja pakkasesta huolimatta vain bikineissä. Totta, säiliössä on uusin kaasuturbiinimoottori, ja se on lämmin. Lisäksi kuusi tyttöä itse eivät ole yksinkertaisia.
  He ovat taistelleet neljästäkymmenestäyhdestä lähtien. Ja totuimme olemaan melkein alasti säällä kuin säällä. Itse asiassa, kun olet koko ajan bikineissä, et tunne kylmää. Ja ihosta tulee joustava ja kestävä.
  Tytöt ajavat tappajakonetta paljain jaloin. Ne ovat todella söpöjä ja kauniita.
  Alenka on täällä pomo ja miehistön komentaja. Mitä tyttö ei ole nähnyt neljätoista ja puoli vuotta kestäneen sodan aikana? Missä hän on ollut? Rinta on kulkenut Brestistä Stalingradiin, Stalingradista Veikseliin, ja nyt ne etenevät Bialystokin alueella. Itse Bialystok on edelleen saksalaisten hallussa. Etulinjasta tuli vakaa. Ja he kaivoivat kunnollisen määrän kaivoja.
  Joten itse asiassa sota on loputon... Ja se voi kestää yli vuoden. Ja mitä tämä itsepäinen Hitler haluaa?
  Tässäkään USA ja Britannia eivät halua rauhaa Neuvostoliiton ja Kolmannen valtakunnan välille. He haluavat molempien osapuolten tuhoavan toisensa kokonaan.
  IS-12:n tytöt etenevät. Panssarin etupanssari on 450 mm kulmassa. Ammukset pomppaavat pois. Ja tytöt ampuivat takaisin.
  Mutta Neuvostoliitossa on toistaiseksi vain yksi tällainen tankki. IS-10 on jo tuotannossa, mutta se painaa viisikymmentä tonnia. IS-7 valmistetaan edelleen nimellä T-54. T-55 on myös esiintynyt massojen keskuudessa, mutta toistaiseksi se on vasta tulossa tuotantoon. Saksalaisilla on pyramidin muotoisia panssarivaunuja. Myös erittäin vahva ja täydellinen. Ja korkeapaineaseet lyhyillä piipuilla.
  Joten edessä oleva taistelu on vakavin. Natasha ja Anyuta ampuvat voimakkaasta laivan aseesta ja huutavat:
  - Lippumme on Berliinin päällä!
  Ja he paljastivat valkoiset, helmiäishampaansa. Etkä voi estää tyttöjä miinoilla.
  Kaksi kuorta osui etupanssariin... He kimppuivat. Ei, IS-12 on vakava auto, etkä voi ottaa sitä niin helposti.
  Mutta tyttöjen oikealle kädelle liikkuva IS-7 näyttää saaneen iskun korkeapainekanuunasta ja pysähtyneen. Vahingoitti komean miehen.
  Alenka, koukistaen vatsalihaksiaan, laulaa:
  - Kaikki mahdoton on maailmassamme mahdollista, Newton huomasi, että kaksi ja kaksi tekevät neljä!
  Taistelut jatkuvat edelleen tasaisesti. Neuvostoliiton tykki osui saksalaisiin. Suuri Marusya lisää kuoret housuihin. Tämä on tyttöjen elämä ja kohtalo. Ja he laulavat:
  - Kukaan ei estä meitä, kukaan ei voita meitä! Venäjän sudet murskaavat vihollisen, venäläiset sudet - tervehdys sankareille!
  Augustine ampuu konekivääreitä, sanoo:
  - Pyhässä sodassa! Siitä tulee voittomme! Venäjän lippu eteenpäin, kunnia kaatuneille sankareille!
  Ja taas murha-ase pauhaa ja kuuluu:
  - Kukaan ei estä meitä, kukaan ei voita meitä! Venäjän sudet murskaavat vihollisen, heillä on kova käsi!
  Maria, tämä kultahiuksinen tyttö ohjaa tankkia ja vinkkaa:
  - Murskataan fasistit lujasti!
  Saksalaisilla on vaikeuksia, myös taistelut raivoavat taivaalla. Mutta toistaiseksi MIG-15 on nopeudeltaan ja aseistukseltaan huonompi kuin saksalaiset merkit. Taistelu etenee epätasaisesti.
  Huffman, tämä upea ässälentäjä, teki hyvän uran sotavuosina. Tarkemmin sanottuna upea ja upea. Saavutettuaan kolmesataa lentokonetta hän sai Rautaristin Ritariristin hopeatammenlehtimiekoineen ja timantein. Saavuttuaan neljäsataa pudonnutta lentokonetta hän sai Rautaristin Ritariristin kultaisilla tammenlehdillä, miekoilla ja timanteilla. Hän sai viidestäsadasta lentokoneesta Saksan kotkan ritarikunnan timanteilla ja tuhannen jälkeen Rautaristin ritariristin platinatammenlehdillä miekoilla ja timanteilla. Ja saavutettuaan kaksituhatta lentokonetta hän sai Ritariristin suuren ristin.
  Ainutlaatuinen lentäjä pystyi saavuttamaan monia ilmavoittoja. Ja hän oli vielä elossa. Huffman ylennettiin äskettäin kenraaliarvoon. Mutta hän lensi silti yksityislentäjänä.
  Kuten sanotaan, se ei pala tulessa eikä hukku veteen. Monien vuosien sodan aikana Huffman sai metsästäjän vaiston. Hänestä tuli superlegendaarinen lentäjä ja erittäin suosittu. Mutta hänellä oli vahva kilpailija - Agave, joka myös ylitti kahden tuhannen pudonneen auton luvun. Ja hän tavoitti Huffmania. Mutta hän on vielä hyvin nuori, eikä ole vielä menettänyt yhtäkään taistelijaa.
  Tyttö painoi polkimia paljain, kaiverretuin jaloillaan ja ampui ilmatykkejä. Ja nyt neljä Neuvostoliiton MIG-15-ajoneuvoa ammuttiin alas.
  Agave nauraa ja sanoo:
  - Jossain määrin olemme kaikki narttuja! Mutta minulla on teräshermot!
  Ja taas tyttö kääntyy pois. Se ampuu alas seitsemän Neuvostoliiton lentokonetta yhdellä purskeella - kuusi MiG:tä ja yksi TU-4, ja vinkua:
  - Yleensä, jos en ole super, olen hyper !
  Agave on tietysti narttu. Pilotti Luciferista. Todella kaunis hunajablondi.
  Täällä hän ampuu toisen purskeen ja ampuu alas kahdeksan Neuvostoliiton MIG-15-lentokonetta kerralla ja piippaa:
  - Olen luovin ja reaktiivisin!
  Tyttö ei todellakaan ole tyhmä. Hän voi tehdä kaiken ja voi tehdä kaiken. Et voi kutsua häntä yksityiseksi.
  Ja hänen jalkansa ovat niin ruskettuneet, niin sirot...
  Mutta Mirabela taistelee häntä vastaan... Kozhedub oli pitkään Neuvostoliiton paras ässä. Hän keräsi kuusi Neuvostoliiton sankarin kultaista tähteä ampumalla alas satakuusikymmentäseitsemän lentokonetta. Mutta sitten hän kuoli. Sitten kukaan ei pystynyt rikkomaan hänen ennätyksiään. Ja vasta äskettäin Mirabela ohitti Kozhedubin. Ja amputtuaan alas yli satakahdeksankymmentä lentokonetta, hänestä tuli seitsemänkertainen Neuvostoliiton sankari.
  Tämä on terminaattorityttö! Joku hänen kaltaisensa pysäyttää laukkaavan hevosen ja astuu palavaan kotaan.
  Ja vielä viileämpää.
  Mirabelalla oli vaikea kohtalo. Päädyin lasten työvoimasiirtokuntaan. Paljain jaloin ja harmaa kaapu yllään hän kaatoi metsän ja sahasi runkoja. Hän oli niin vahva ja terve. Kovissa pakkasissa hän käveli paljain jaloin ja vankilassa pyjamassa. Ja ainakin kerran aivastaisin.
  Tietysti tämä ilmiö havaittiin myös rintamalla. Mirabela taisteli pitkään jalkaväessä ja tuli sitten lentäjäksi. Mirabela sai ensimmäisen tulikasteensa Moskovan taistelussa, jonne hän meni heti siirtokunnan jälkeen. Ja siellä hän osoitti olevansa siisti.
  Hän taisteli paljain jaloin ja melkein alasti kovassa pakkasessa, joka kirjaimellisesti halvaansi Wehrmachtin. Hän oli niin pirun voittamaton tyttö. Ja hän onnistui perusteellisesti.
  Mirabela uskoi Neuvostoliiton välittömään voittoon. Mutta aika kuluu. Uhreja tulee yhä enemmän, mutta voittoa ei tule. Ja siitä tulee todella pelottavaa.
  Mirabela haaveilee voitoista ja saavutuksista. Hänellä on seitsemän Neuvostoliiton tähteä - tämä on enemmän kuin kukaan muu! Ja hitto, hän ansaitsee palkintonsa! Ja hän kantaa edelleen sotilaallista ristiä. Vaikka Stalin kuolisi, hänen työnsä elää!
  Tyttö tulee sisään ja hengailee... Ampuu alas saksalaisen XE-362:n ja vinkua:
  - Taitolento! Ja helvetin uusi porukka!
  Todella siisti tyttö. Todellinen kobra pystyy paljon.
  Mirabela on uusi tähti...
  Taistelut jatkuvat useita päiviä, kunnes uusi vuosi tulee... Neuvostoliiton IS-12 sai vaurioita teloihin ja teloihin - sitä korjataan. Kyllä, niin julma ja armoton sota. Ja kuinka kauan se kestää?
  Ja kaikki, koska Wittman selvisi taisteluista lännessä.
  Wittmann itse taisteli jonkin aikaa panssarivaunumiehistössä. Saatuaan laskennan kolmesataan ajoneuvoon, laskematta aseita, kranaatteja, kuorma-autoja, moottoripyöriä ja muita asioita, hänelle myönnettiin: Rautaristin ritariristi kultaisilla tammenlehdillä, miekoilla ja timanteilla, ja hänet ylennettiin kenraaliksi.
  Sen jälkeen hän ei enää taistellut. Mutta hän komensi kuudetta, SS-tankkiarmeijaa.
  Kurt Knipselistä tuli Wehrmachtin menestynein tankki-ässä. Mutta vasta viidensadan tuhotun tankin jälkeen hän sai Rautaristin Ritariristin.
  Jotenkin häneltä riistettiin palkinnot. Totta, saavutettuaan tuhat tankkia, hän lopulta sai: rautaristin ritariristin hopeisilla tammenlehdillä, miekoilla ja timanteilla.
  Kurt Knipsel on erittäin tehokas taistelukone. Taistelivat eri tankeissa. Hän oli sekä ampuja että komentaja. Pitkän aikaa kuljin kaikkien edellä ilman kilpailua.
  Mutta kaunis Gerda pystyi jo tavoittamaan hänet. Tytöt taistelivat hyvin. Mutta sitten heillä oli tauko. Kaikki neljä kauneutta tulivat raskaaksi ja synnyttivät parin: pojan ja tyttären. Mutta tauon jälkeen he korjasivat sen nopeasti.
  Ja nyt Gerda on ohittanut Kniselin .
  Kuinka he voivat välttää liikkumista? He taistelevat paljain jaloin ja vain bikineissä. Tytöt pitivät toisen tauon ja synnyttivät taas lapsia. Ja nyt olimme lähellä kahta tuhatta tuhoutuneen tankin määrää. Ja he saattoivat luottaa ennennäkemättömään palkkioon: Rautaristin Ritariristin tähteen, jossa on hopeatammenlehtiä, miekkoja ja timantteja.
  Nämä ovat tytöt!
  Gerda ampuu Neuvostoliiton autoa. Hän repii tornin irti ja huutaa:
  - Olen paska!
  Ja hän ampuu taas. Läpäisee T-54:n. Ja huutaa:
  - Kotimaa Saksa!
  Tyttö nykii. Ja hän on erittäin aktiivinen... Kyllä, hänellä on niin strateginen sarja. On jo vuosi 1956... Sota jatkuu ja jatkuu... Ei halua loppua. Puna-armeija yrittää edetä eri paikoissa. Mutta ole varovainen, henkilöresursseja on vähän jäljellä.
  Ja Venäjä vuotaa verta.
  Puna-armeija yrittää edetä kohti Romaniaa. Ja sitten oli voimakas tykistötuli, ammunta ja murhat.
  Mutta vihollinen odottaa. Saksalaisilla on suosituin panssarivaunu, AG-50. Se on suojassa T-54:ää parempi, varsinkin sivuilla ja ehkä aseen panssarin lävistysvoimassa, mutta se on raskaampi. Totta, saksalaisen nopeus on suurempi kaasuturbiinimoottorin takia.
  Saksalainen panssarivaunu ampuu ja tekee maalin.
  Margaretin miehistö taistelee. Taistelee kylmäverisesti. Saksalaiset tytöt ampuvat alas Neuvostoliiton tankin. Ja he vinkuvat ilosta.
  Kyllä, etkä pääse täältä läpi...
  Alvinan ohjaama kiekko kiertelee taivaalla . Neuvostoliiton autot törmäävät kahteen blondiin tyttöön. Ja he tekevät sen taitavasti. Täysin haavoittumattomat kiekkopässit Migi ja Tu. Tappaja auto. Ja soturit painavat paljaita varpaitaan. Ja he eivät anna puna-armeijalle mahdollisuutta taivaalla.
  Levytaso on jotain, jota Neuvostoliiton tiedemiehet eivät voi kopioida. Tämä on asia, jolle ei ole löydetty vastalääkettä. Ja saksalaiset tuntevat olonsa erittäin luottavaiseksi ilmassa. Ja he taistelevat kuin velhot taikasauvalla.
  Albina osoitti kiekkollaan vihollista ja vinkaisi:
  - Jos on jumala, niin hän on saksalainen!
  Alvina murskaamalla vihollisen vahvisti:
  - Ehdottomasti saksalainen!
  Ja tyttö nauroi... Yleensä hän oli myös kyllästynyt loputtomaan sotaan. No, saksalaiset ja venäläiset tappavat toisiaan. Tarkemmin sanottuna Puna-armeija ja Wehrmacht. Mutta etulinja on edelleen liikkumaton... Eikä loppua tai reunaa ole näkyvissä.
  Sota... Tämä on jo todellisuutta. Sodan alkamisen jälkeen syntyneet soturit taistelevat taivaalla ja maassa.
  Esimerkiksi Hans Feuer. Nuorin ensimmäisen luokan rautaristin ritarikunnan saaja. Ja sitten hänestä tuli nuorin Rautaristin Ritariristin ritarikunnan saaja Neuvostoliiton kenraalin vangitsemisesta.
  Kyllä, tämä on todella siistiä.
  Hans Feuer on epätoivoinen taistelija. Poika taistelee kuin jättiläinen, ja talvella on jäätävän kylmä, jalassa on vain shortsit.
  Tämä on todella siistiä!
  Hans tuli kuuluisaksi vuosisatojen ajan!
  Ja ylipäätään täällä on meneillään niin uskomaton ja intensiivinen sota... Kaikki tekoäly hiipuu.
  Ja Romaniassa puna-armeija ei voi tunkeutua Saksan puolustukseen. Molemmat osapuolet kärsivät tappioita. Tammikuu tikittää... Ja joka päivä enemmän ja enemmän ihmisiä kuolee ja haavoittuu.
  Hulluudella ei ole alkua tai loppua.
  Agave on jälleen taivaalla ja ampuu alas Neuvostoliiton ajoneuvoja. Hän on metsästäjä ja saalistaja. Iskee vihollista.
  Autot, joihin hän törmäsi, putosivat alas. Ja sitten tyttö ampuu maajoukkoja. Pudottaa IS-7:n. Ja hän nauraa:
  - Olen paras! Olen tyttö, joka tappaa vihollisia!
  Ja taas se siirretään ilmakohteisiin. Tämä on tankkien ja kaikkien lentävien ja ampuvien ajoneuvojen hävittäjä .
  No, tämä on se, mikä kiehuu edessä. Ja kotirintamalla tutkijat yrittävät luoda jotain tappavaa. Vaikka se ei suju parhaiten.
  Mutta tässä on pieni tankki AG-5. Seitsemän tonnia painava kone. Taistelutestien läpäiseminen. Ja puree ja puree vihollista.
  Ja kun on aika laulaa, kukaan ei estä meitä tai voita meitä!
  AG-5 ryntää mukana ja ampuu kuten menee. Ja sellaista tankkia ei voida pysäyttää. Ja kuoret kimmoivat.
  Ja autossa istuu kymmenenvuotias poika Friedrich ja vinkkaa:
  - Ja minusta tulee todella supertaistelija!
  Ja taas hän ampui... Ja se osuu tornin keskelle. Ja sen tuhovoima, vaikka se on pieni kaliiperi, on valtava.
  Ja taivaalla Helga taistelee. Paljasjalkainen tyttö bikineissä kirjoittaa laskuja. Ja iloitsee upeista onnistumisistaan.
  Ja Agave pääsee eteenpäin... Ja myös tappelee.
  On jo helmikuu 1956... Puna-armeija ei onnistunut saavuttamaan menestystä missään. Mutta saksalaisetkaan eivät voi edistyä. Valtavat maanalaiset tankit ovat menossa taisteluun. Mutta ne ovat puhtaasti taktisia.
  Tytöt ryntäsivät maan alle, tuhosivat Neuvostoliiton aseiden patterin ja palasivat takaisin.
  Samaan aikaan vangittiin pari pioneeria. Tytöt riisuivat vangitut pojat ja alkoivat kiduttaa heitä. He löivät pioneerit langalla ja paahtivat sitten paljaat kantapäänsä tulessa. Sitten he alkoivat murtaa varpaitani kuumilla pihdeillä. Pojat ulvoivat hurjasta tuskasta. Lopulta tytöt polttivat kuumalla raudalla tähtiä rintaansa ja murskasivat miesten täydellisyytensä saappaillaan. Viimeinen asia lopetti pioneerit ja he romahtivat kipeästä shokista.
  Lyhyesti sanottuna tytöt esittivät huippuluokan suoritusta. Mutta jälleen kerran saksalaiset eivät saavuttaneet mitään merkittävää.
  Tehokkaat itseliikkuvat aseet: "Sturmmaus", ammuttiin Neuvostoliiton asemiin. He suorittivat paljon tuhoa ja tuhoa. Mutta Neuvostoliiton hyökkäyslentokone tyrmäsi yhden ajoneuvoista, ja Krautit palasivat.
  Natsit yrittivät käyttää levykkeitä Neuvostoliiton akkujen murskaamiseen. Heitä vastaan käytettiin siilejä ja räjähteitä. Tapahtui täydellinen iskujen vaihto.
  Tässä Albina ja Alvina taas lentävällä lautasella. He osoittavat paljain varpaillaan painamalla joystickin painikkeita ja tekevät sen erittäin taitavasti.
  Tytöt tietysti osoittavat korkeinta taitolentoa. He vetivät kiekkonsa, ja tusina Neuvostoliiton lentävää konetta ammuttiin alas.
  Albina huutaa:
  - Raivostunut rakennusryhmä! Tulee tähtien pudotus!
  Ja hän kääntää taas autonsa ympäri. Ja tytöt tuhoavat puna-armeijan. Lisäksi perusteellisesti...
  Alvina ampuu myös alas tusinaa Neuvostoliiton lentokonetta ja vinkua:
  - Hulluja tyttöjä, eikä ollenkaan neitsyitä!
  Jälkimmäinen on totta. Pariskunnalla oli todella hauskaa miesten kanssa. Ja hän teki kaikenlaista. Tytöt rakastivat miehiä - se ilahdutti heitä! Ja varsinkin jos työskentelet kielelläsi.
  Tyttö, jolla on korkein arvo... He kiduttivat pioneeria... Ensin he riisuivat hänet ja kaatoivat pari ämpäriä vettä hänen kurkkuunsa. Sitten he toivat kuumaa rautaa turvonneeseen vatsaan. Ja kuinka ne paloivat! Pioneeri huusi hurjasta tuskasta... Siellä oli polttava haju.
  Alvina löi häntä kylkeen kuumalla langalla. Ja kuinka hän haluaa nauraa... Se on hyvin hauskaa.
  Sitten hän lauloi:
  - Olen kyllästynyt raastamaan takaosaa - Haluan kiusata onneani!
  Ja kuinka hän nauraa! Ja hän paljastaa helmihampaansa! Tämä tyttö rakastaa tappamista, mikä tyttö!
  Ja tytön jalat ovat kaikki paljaat ja sirot. Hän rakastaa kävellä paljain jaloin hiilellä. Ja myös ajamaan vangitut pioneerit pois. Ne huutavat niin paljon, kun niiden kantapäät ovat paistettuja. Jopa Alvina pitää sitä erittäin hauskana. Ja Albina on myös tyttö, totta puhuen - super! Kuinka kyynärpää vastustajaa leukaan. Ja hän huutaa:
  - Olen korkeimman luokan tyttö!
  Ja paljastaa helmihampaansa. Joka kimaltelee kuin kiillotettuna. Ja soturi on vaikuttava! Tämä voi olla jotain, jota ei voi sanoa sadussa tai kuvailla kynällä!
  Molemmat soturit kaatoivat Neuvostoliiton MiG-koneet taivaalle. Kauniat ovat aktiivisia. Niissä ei ole pienintäkään epäilystä. Ja niin villi ja hurmioitunut kauneus.
  Soturit hallitsevat ohjaussauvaa paljain jaloin ja hyökkäävät venäläisten autojen kimppuun. Kun he painavat , he murskaavat taistelijat aivan kuin lyövät kristallia maialla. Tytöt ovat armottomia ja armottomia. Ne sisältävät vihan voiman ja intohimon liekin. Ja luottamus voittoon. Vaikka sota on jatkunut viisitoista vuotta. Mutta sekään ei halua loppua. Albina ja Alvina ovat suosionsa huipulla. Ja he eivät halua perääntyä tai pysähtyä hetkeksi. Ja he liikkuvat itseään kohti ja lyövät vihollista.
  Albina, joka kaatoi Neuvostoliiton lentokoneita, huutaa:
  - Tyttö on kyllästynyt itkemään, mieluummin hukutan napakengän!
  Ja kuinka hän virnistää ja välkyttää helmiäishampaitaan. Ja kuinka hän nyt haluaa miehen. Hän rakastaa miesten raiskaamista. Hän on erittäin tyytyväinen tähän. Hän ottaa sinut ja raiskaa sinut.
  Albina karjuu:
  Tyttöjen seksi on seksiä
  Tässä on mahtava edistysaskel!
  Ja soturi purskahtaa nauramaan... Ja tappakaamme kaikki vihollisemme taas. Hänellä on paljon energiaa. Ja täynnä lihasvoimaa.
  Ja Alvina karjuu:
  - Murskataan vihollinen palasiksi!
  Ja soturi alkaa nauraa aktiivisesti! Ja kuvittelin kuinka hänen kaverinsa kävelivät. Mutta sanotaanpa, että se on mukavaa.
  Maaliskuu on jo käsillä... Aurinko paistaa yhä enemmän. Kevään ensimmäisenä päivänä venäläiset pojat juoksevat paljain jaloin sulan lumen läpi. He nauravat itselleen, virnistävät itselleen ja näyttävät viikunoitaan saksalaisille.
  Pioneerit punaisilla solmioilla, lyhyillä hiuksilla, joista osa jopa lyhyempiä. He juoksevat ja hyppäävät. Heidän paljaat jalkansa tuskin kylmenevät. Niistä on tullut erittäin karkeita. Myös tytöt juoksevat, myös ilman kenkiä. Vaaleanpunaiset, pyöreät korkokengät kimaltelevat auringossa. Upeita Neuvostoliiton tyttöjä. Hoikka, urheilullinen, tottunut tulemaan toimeen vähällä.
  Ja kaikki virnistävät ja virnistävät hampailleen... Kevään ensimmäinen päivä on todellista iloa ja valon ja luomisen janoa!
  Ja taivaalla on ilmataistelu. Mirabela, tämä on ykkönen Neuvostoliiton lentäjä, joka ampuu alas toisen saksalaisen koneen. Ja kuten aina, tytöllä on yllään vain bikinit. Ikuisesti nuori eikä koskaan haalistu. Sellainen on hänessä piilevä henkinen voima.
  Mirabela kuitenkin rakastaa myös sitä, kun miehet koskettavat häntä. Hän todella pitää siitä. Siksi hän on lentäjä... Kun tytön alastomaa, lihaksikasta vartaloa hierotaan miesten käsin, se on todellinen nautinto. Ja hauskaa!
  Mirabela törmää toiseen natsiautoon ja sihisee:
  - Olen panssaroitu narttu!
  Tyttö jopa osuu ohjauspaneeliin paljain, pyörein kantapäällään. Hän on upea. Ja jäljittelemätön.
  Mirabela pääsee eroon. Ja Agave lentää häntä kohti. Lopulta kaksi menestyneintä naispuolista soturilentäjää tapasivat. He ampuvat toisiaan kiertotalosta. He yrittävät saada sen kaukaa. Mutta se ei onnistu kovin hyvin. Molemmat kaunottaret lentää ampumaviivalta. Ja he paljastivat hampaitaan aggressiivisesti. No naiset on narttuja. He katsovat tiukasti toisiaan silmiin. Tarkemmin sanottuna, vastakkain ja he ampuvat uudelleen. Saksalainen ME-562 on edelleen paremmin aseistettu kuin MIG-15, ja Neuvostoliiton ajoneuvo ammuttiin alas...
  Mutta Mirabela onnistuu kaatumaan ja menettää koneensa ensimmäistä kertaa lentäjäuransa aikana. Pahinta on, että hän päätyi vihollisen alueelle. Ja tämä on huono. Kyllä, sellaisia ainutlaatuisia kohtalon käänteitä. Ja 1. maaliskuuta 1956 maailma muuttuu, mutta Fuhrerin sääntö kyberneettisessä pelissä säilyy.
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"